Аксёненко Сергей Иванович : другие произведения.

Українцям забороняється...

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Одна из немногих моих статей на украинском языке. Пародия на реальные законы и законопроекты, пришедших к власти националистов.


ЭТО ОДНА ИЗ МОИХ НЕМНОГИХ СТАТЕЙ НА УКРАИНСКОМ.

ВЫШЛА В ГАЗЕТЕ ЕЩЁ В НАЧАЛЕ 2015-го.

НА УДИВЛЕНИЕ, ВСЁ ПРОДОЛЖАЕТ СБЫВАТЬСЯ!

   Цей законопроект могли б подати до Верховної Ради України українськi нацiоналiсти. При написаннi даного матерiалу, автор майже нiчого не видумував. Вiн просто зiбрав iнформацiю з дiйсних законопроектiв, якi подавалися українськими нацiоналiстами в рiзнi роки. А також їх побажання висловленi у оприлюднених iнтерв'ю та друкованих роботах.
  
  

Українцям забороняється...

ЗАКОНОПРОЕКТ

  
   Громадянам України забороняється критикувати органи державної влади та мiсцевого самоврядування i висловлювати сумнiви в правильностi їх полiтики. Публiчна критика органiв державної влади та/або мiсцевого самоврядування карається обмеженням волi строком до трьох рокiв.
  
   Участь у мiтингах проти пiдвищення цiн та тарифiв карається тюремним ув'язненням строком на чотири роки, або виправним роботами строком на п'ять рокiв.
  
   Публiчне заперечення офiцiйної трактовки АТО, а також паплюження перемог українського вiйська карається ув'язненням на три роки, або виправним роботами на два роки. Громадянам України забороняється сумнiватися у тому, що українська армiя найсильнiша в Європi i при бажаннi може за два тижнi дiйти до Сибiру. Сумнiви у правильностi iнформацiї поданої офiцiйним речником АТО караються виправними роботами строком вiд двох до трьох рокiв.
  
   Громадянам України забороняється сумнiватися у правильностi полiтики очильникiв держави направленої на спiвпрацю з МВФ. Особливо небезпечним злочином є сумнiв у невiдворотностi європейського та євроатлантичного вибору України. Сумнiви у доцiльностi спiвпрацi з МВФ караються виправними роботами строком до двох рокiв, заперечення європейського вибору карається ув'язненням вiд двох до п'яти рокiв, а євроатлантичного - вiд трьох до чотирьох.
  
   Кожен українець повинен свято вiрити, що син поваленого майданом президента потрапив до Верховної Ради України завдяки мухлюванню i протекцiї свого злочинного батька. А син поставленого майданом президента потрапив до Верховної Ради України сам, без усiлякої протекцiї свого вельмишановного батька, а тiльки завдяки своєму неабиякому таланту, насназi i хисту. Громадянам України заборонено сумнiватися, що свiй палац, повалений майданом, президент-злочинець придбав завдяки крадiжкам, а, поставлений майданом, президент-визволитель придбав свiй палац, завдяки самовiдданої працi на благо нашої великої держави. Тi хто стверджують iнше пiдлягають тюремному ув'язненню строком на три роки.
  
   Тi жiнки, громадянки України, котрi поздоровляють своїх чоловiкiв з Днем Захисника Вiтчизни 23-го лютого, а не 14-го жовтня, прирiвнюються до особливо небезпечних терористок i сепаратисток та пiдлягають ув'язненню строком на десять рокiв, або адмiнiстративному арешту строком на сiм рокiв, або штрафу у розмiрi ста неоподаткованих мiнiмумiв.
  
   Громадянам України категорично забороняється хвалити радянське минуле. Громадяни України повиннi стверджувати, що радянське минуле було часом суцiльного тоталiтаризму та поневолення. Позитивнi спомини про Радянський Союз караються ув'язненням строком на п'ять рокiв. Рекомендується замiсть термiна "радянський" вживати термiн "совiтський" або "совєтський". Громадяни України не мають права сумнiватися, що пiд час Другої свiтової вiйни саме УПА, а не Червона Армiя була армiєю визволителькою. В Українi категорично заборонено вживати термiн "Велика Вiтчизняна вiйна". Виннi у вживаннi цього термiну прирiвнюються до особливо небезпечних терористiв i сепаратистiв та караються ув'язненням строком на десять рокiв. В Українi забороняється святкування 9-го травня Дня Перемоги, замiсть цього рекомендується проводити 8-го травня День Скорботи.
  
   В Українi забороняється використання тоталiтарної символiки часiв СРСР i взагалi червоного кольору. Тi хто з'являються з вищезгаданою символiкою, та/або у речах червоного кольору пiдлягають ув'язненню строком на один рiк, або виправним роботам строком на два роки.
  
   В Українi забороняється публiчне використання росiйської мови. Вживання росiйської мови карається при першому разi штрафом у два неоподаткованих мiнiмуми, усяке наступне вживання карається тюремним ув'язненням строком на один рiк.
  
   Громадянам України категорично забороняється читати росiйськi книжки, газети, журнали, слухати росiйське радiо, дивитись росiйськi телеканали, заходити на росiйськi веб-сторiнки в iнтернетi. Виннi в цьому караються тюремним ув'язненням строком на два роки, або виправними роботами строком на три роки.
  
   Громадянам України категорично забороняється, навiть в думках, сумнiватися в тому, що українцi найдавнiшi люди на Землi i походять вiд стародавнiх укров-арiїв-трипiльцiв. Що українська нацiя iснує 170 тисяч рокiв. Що саме стародавнi укри-арiї-трипiльцi винайшли землеробство, колесо, плуг, колимагу, приручили коня та собаку, а також першими в свiти почали користуватися вогнем. Що в них була Велесова книга. Що саме вони винайшли алфавiт та iєроглiфи ще 20 тисяч рокiв тому. Що вони диктували демократiю в Європi i жили в бiлених хатинках, коли iншi народи жили у печерах. Що саме стародавнi українцi заснували найдревнiшi свiтовi цивiлiзацiї - Шумерську (Самарську), Єгипетську, Китайську, Персидську, Iндуську, Еллiнську, Римську. Що перший фараон Єгипту Менес походить з українського райцентру Мена, засновники Риму Ромул i Рем - вихiдцi з українського мiста Ромни, iндуський Будда - виходець з українського селища Буда, а iндуський бог Вiшну, отримав свою назву вiд українських вишень. Що стародавнi гали, це карпатськi галичани. Що тисячу рокiв тому iснувала держава пiд назвою Україна-Русь (Русь-Україна) на чолi з українським князем Володимиром, яка зробила свiй європейський та євроатлантичний вибiр. Що саме українцi на чолi зi славетним гетьманом Пилипом Орлiком виписали першу в свiтi Конституцiю ще у 1710 роцi. Сумнiви у правдивостi всього вищенаведеного висловленi подумки, караються тюремним ув'язненням строком вiд десяти до п'ятнадцяти рокiв, а висловленi в голос та/або у письмовiй формi - пожиттєвим тюремним ув'язненням.
  
  
   С. Аксененко
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
   1
  
  
  
  

 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"