Андрощук Иван Кузьмич : другие произведения.

Кожна деталь...

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Кожна деталь повинна відповідати державним стандартам стояти мертво на своєму місці або рухатись назад-вперед вліво-вправо чи вгору-вниз, якщо нам так треба чи обертатись якщо вона колесо.
  Рухатиме колесо ядерна чи електрична енергія, нафтопродукти,вугілля, кінські або людські сили в залежності від рівня матеріального розвитку суспільства.
  Всі зайвості, красивості, заокруглення, гострі кути, удосконалення, нововведення розцінюватимуться як потенційно небезпечні відхилення від норми і потраплять у компетенцію наждачних інструментів.
  
  Наша пісня має литися
  З горл мільйонів у вуха мільярдів.
  Наявні нестандартні голоси
  Розцінюватимуться як хвороби горла
  І лікуватимуться горлорізанням.
  
  Кожен член суспільства має мертво стояти на своєму місці рухатися назад-вперед вгору-внизчи вліво-вправо, якщо нам так треба бездоганно виточувати своє коліщатко шпундик поему вихованця і дивитися вперед тільки вперед тільки вперед на те що ми йому показуємо.
  Красивості, перепади настрою, вільні думки, сторонні вирази обличчя розцінюватимуться як соціально небезпечні прояви патопсихології і потраплять у компетенцію органів наждачних інструментів.
  А щоб у когось не виникло сумніву в духовності нашого суспільства, ми все це можемо пофарбувати.
  В дозволені кольори.
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"