Аникин Сергей Дмитриевич : другие произведения.

Питання

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  - Татку, а чи правду кажуть, що ранiш було безкоштовне навчання?
  - Було, синку.
  - I що вивчали безлiч предметiв?
  - Та нащо тобi тая алгебра, чи геометрiя? От, почитай лише iсторiю, як нашi предки без хiмiї та фiзики вирили Чорне море. Оце були козаки!
  
  - Татку, а ще кажуть, що ранiш була безкоштовна медицина?
  - Була, синку.
  - I тобi могли полiкувати отi судоми, через якi ти ледь на роботу ходиш?
  - Забудь, синку, то комунiстичне наследиє. Я хоч i ледь ходжу, та я таки козацького роду!
  
  - А ще, татку, кажуть, що ранiш робiтникам безкоштовно давали квартири, чи безпроцентнi кредити на будiвництво житла?
  - Було, синку.
  - I, тому що ми багатодiтна родина, нам дали б трикiмнатну квартиру?
  - Забудь, синку. То комунiстичне наследiє. Ми ще й не в скрутному становищi. Нас п"ятеро в однiй кiмнатi, а ось у Семена Парасюка у родинi шестеро дiтей, та кiмната менша за нашу. Ми ще - ого-го!
  
  - Татку, а правду кажуть, що ранiш лiси, поля й степи були народнi, i можна було досхочу збирати ягоди, гриби, квiти?
  - Було, синку.
  - А чого ж зараз все приватне, i щоб взяти якусь гiляку треба щоб це дозволили i ще й заплатити?
  - Так воно є у всiх цивiлiзованих країнах, а ми не якiсь там комуняки, ми - законослухнянi громадяни.
  
  - Тато, а хто такi комунiсти?
  - Це найгiршi люди в свiтi!
  - Тату, а ти комунiст?
  - Що ти, синку?! Авжеж, нi!
  - Так, а чому ж Славко Паненко кличе мене то бидлом, то ватаном, i каже, що ти невдаха, i що його батько скоро вижене тебе з роботи, бо ти зовсiм мало робиш?
  - Це синок Василя Миколаєвича? Нiчого, синку, нiчого. Я завтра спробую бiльше зробити, от вiн i не вижене. А що кривдить, то не звертай. Знай, ти козацького роду!
  - Тату, ще Славiк казав, що коли я не помию його мотоцикл, то не тiльки тебе виженуть з роботи, а й нас усiх викинуть з цiєї кiмнати?
  - Ось, синку, вiзьми цю ганчiрку, та й набери пiввiдра води..., нi, для сина Василь Миколаєвича - цiле вiдро, й помий той мотоцикл. I знай, синку, козаки нiякої роботи не цуралися!
   26.12.15



Сергей Аникин: Что оставим в себе после "пандемии"?

 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"