Шкловский Лев : другие произведения.

1-10 Маҷмӯаи детективов аз силсилаи Киллмастер дар бораи Нике Картере,

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Table of Contents
  
  Шкловский Лев 1-10 Маҷмӯаи детективов аз силсилаи Киллмастер дар бораи Нике Картере,
  
  Боби 1
  
  Боби 2
  
  Боби 3
  
  Боби 4
  
  Боби 5
  
  Боби 6
  
  Боби 7
  
  Боби 8
  
  Боби 9
  
  Боби 10
  
  Боби 11
  
  Боби 12
  
  Боби 13
  
  Боби 14
  
  Боби 15
  
  Боби 16
  
  Боби 17
  
  Боби 1
  
  Боби 2
  
  Боби 3
  
  Боби 4
  
  Боби 5
  
  Боби 6
  
  Боби 7
  
  Боби 8
  
  Боби 9
  
  Боби 10
  
  Боби 11
  
  Боби 12
  
  Боби 13
  
  Боби 14
  
  Боби 15
  Annotation
  
  
  
   Шкловский Лев
  
   o
  
   дарБоби 1
  
   дарБоби 2
  
   дарБоби 3
  
   дарБоби 4
  
   дарБоби 5
  
   дарБоби 6
  
   дарБоби 7
  
   дарБоби 8
  
   дарБоби 9
  
   дарБоби 10
  
   дарБоби 11
  
   дарБоби 12
  
   дарБоби 13
  
   дарБоби 14
  
   дарБоби 15
  
   дарБоби 16
  
   дарБоби 17
  
   дарБоби 1
  
   дарБоби 2
  
   дарБоби 3
  
   дарБоби 4
  
   дарБоби 5
  
   дарБоби 6
  
   дарБоби 7
  
   дарБоби 8
  
   дарБоби 9
  
   дарБоби 10
  
   дарБоби 11
  
   дарБоби 12
  
   дарБоби 13
  
   дарБоби 14
  
   дарБоби 15
  
  
  Шкловский Лев
  
  1-10 Маҷмӯаи детективов аз силсилаи Киллмастер дар бораи Нике Картере,
  
  
  
  
  
  
  Маҷмӯаи детективов аз силсилаи Киллмастер дар бораи Нике
  
  Картере,
  
  
  Тарҷумаи Шер Шкловского.
  
  
  Мундариҷа:
  
  
  
  1. Беги, ҷосуси, беги. Михаил Аваллоне / Валери Мулман
  
  2. Мат дар Рио Валери Мулман
  
  3. Сафари барои шпионов Валери Мулман
  
  4. Фройляйн ҷосуси Валери Мулман
  
  5. Сайгон Михаил Аваллоне / Валери Мулман
  
  6. 13-уми ҷосуси Валери Мулман
  
  7. Ужасные Валери Мулман
  
  8. Силоҳ шаб Валери Мулман
  
  9. Чашмони сураи нур маннинг кард, ки Ое Стоукс
  
  10. Истанбул Маннинг Кард, Ки Ое Стоукс
  
  
  1. Беги, ҷосуси, беги.
  
  
  
  
  Агенти N-3 - хос амрико қаҳрамон, касе, ки метарсад рафта мераванд хатар ва қодир ба мубориза бо ҳар гуна қонеъ кардани душман. Дар Ника Картера худощавое шахс. Он мӯй одатан торик-браун, қабати ва тобнок бо "нармӣ сатанинским" пиком. Ӯ олӣ " дар бораи бе узвҳои бар қасди бинї. Ба он чашмони васеъ расставлены бар баланд скулами; мегӯянд, ки ин "аҷиб чашм, ки қариб, ки ҳеҷ гоҳ боқӣ неподвижными ва тағйиребии ранги ҳамон вақт, чӣ тавр ба баҳр". Ӯ даҳони сахт ва шакли зебо, одатан, доно, вале баъзан бо оттенком чувственности. Мутобиқи он многолетней муташанниҷ фаъолияти он дар бадан аст, ки дар авҷи коршоямии. Он ба дӯши як. Ӯ узкая ва узкая камар, ва он пойҳои описываются ҳамчун "загорелые сутунҳои гладких мушакҳои". Он мушакҳои буданд, низ аен, вале, бо вуҷуди ин, буданд, монанд ба пўлодӣ тросы. Дар неутомимого Ника Картера якчанд лаҳзаҳои ҷолиб. Дар асл, ин қадар душвор аст, ки ба ақл, бо кадом яке аз онҳо бояд оғоз. Мутобиқи аз худ ролью суперсекретного агенти амрико правительственного агентии AX, Ник Картер дорад, як татуировку бо топором дар дохили тарафи ҳуқуқбунед локтя. Ин яке аз роҳҳои мондан незамеченным. Боз як далели - силоҳи Ника, ки ӯ дар ҳама ҷо мегирад ва бо худ. Дар ин ҷо ба он пистолет, люгер, ки ӯ мехонад Вильгельмина, дар плечевой кобуре чап. Хьюго - ин номи он стилета, обтянутого як пораи замши бар он правым запястьем ва подпружиненного, ки парвоз дар он гирифтани як касанием ... Ва, ниҳоят, ӯ ба зиммаи газовую гранулу, ки мепӯшад ки номи Пйер, андозаи аз туби голф доранд, вале маҳз дар куҷо спрятана гранула, номаълум. Прикрытием барои қароргоҳи квартираҳо AX дар Вашингтон аст Amalgamated Press and Wire Service, расположенная дар Дюпон-Серкл. Масъул - Довуд Hock. Ӯ суровый шахсе, ки тасвир чӣ бештар пожилого инсон, вале ҳанӯз ҳам меноманд "худым, жилистым ва вазнин, чӣ тавр ба пӯст". Ӯ обожает сигары ва сахт жует онҳо, вақте ки шиддати ба миен меояд. Ҳарчанд ки ӯ, маълум аст, ки на маъқул тарк дастгоҳи худ офис, ӯ зуд-зуд ба ин кор ҳангоми иҷрои фаъолияти худ. Ӯ дастгирӣ робита бо аксарияти давлатӣ роҳбарони сатҳи олии, вале посух танҳо "шефу", низ маълум ҳамчун президент.
  
  
  Ник Картер
  
  
  
  Беги, ҷосуси, беги
  
  
  
  Нафар аз дасти стальной
  
  Ник Картер откинулся дар спинку форвард курсии ва гуноҳони худ убаюкивать худ пурқудрат пульсацией реактивных муҳаррикҳои. Гигантская металлическая мурғи двигалась осон, чӣ тавр ба парвоз қолинҳо. Ӯ скрестил худые худро дар меъда ва осуда аст. Оставалось танҳо интизор. Аммо пўлодӣ хокистарӣ чашмони зери опущенными веками оставались настороже. Парвоз 16 бо Ямайка дар Ню-Йорк кайҳо миновал худро середину, ва ҳам буд, ки ягон аломатҳои манфиати умум ба он.
  
  Ӯ боз аз худ мусофирон ҳамимонон, рўњї бавария онҳое, касе нест, то бубинем, ки ое поворачивая сари. Буд, бошад, ки касе, ки дар ҳавопаймо, дар акси садо надошт махсус маънои. Ба ҳар ҳол, буд, ки ҳамеша хуб одат перепроверять касоне, ки бо касе путешествуешь. Ва аз одатҳои бад избавляться. Ник ҳеҷ гоҳ он нарушал, ки метавонист яке аз сабабҳое, ки ӯ пережил мировую ҷанг, панҷ сол дар УСС ва ҳафт сол ҳамчун комилан секретного оперативника мистера Хока ва Иелоти муттаҳидаи амрико.
  
  Собранная ширкати монд сершумор будани. Ҳама буданд ба ожидаемом ҷои ожидаемым выражением шахси. Ҷавон молодожены рост назди Лақаби идома выставлять суратҳисоб ва ворковать, тавре интизор, бо назардошти нигоҳубини нуждах якдигар. Пеш ду шумных роҳбар - аен аст,, шарикон оид ба бизнес дар роҳи дар хона офис - взвешивали сравнительные шарафи Mantle, Mays ва Musial. Brunette ҷавон тавассути ағбаи аз он ҳам поддерживала худро пурдарахт едгирӣ дар шакли коғазӣ муқоваи, номи он порадовало он, ки он донишҷӯ солҳои мардум дур паси: "Мушкилоти мутобиқшавӣ ва фарҳангии бархӯрди кишварҳои рӯ ба инкишоф - социопсихологическое тањќиќоти". Танҳо он душманон дар китоб. Ӯ душманон ба он оценивающими, задумчивыми, бо чашмони. Он гоҳ ӯ шуморо ба он назар ва покраснела. Ӯ хурсандӣ улыбнулся вай, Барнард, фикр кардам, ки ӯ ин е Вассар мумкин аст. Хуб, агар дар мансаби относилось ба он. Впрочем, хеле ҷавон аст, барои ӯ, ва хеле беҳтар аст, ки бо яке аз ин принстонских бачаҳо, ки дар се сафи пушти.
  
  Ӯ закрыл чашм ва каме thoughtfully вздохнул. Хуб қисми он рӯз низ боқӣ монд дур паси не. Ва Ямайка низ. Ямайка буд пьянящей. Тааҷуб мушкил супориш превратилось таътил. Ду чудесные ҳафта масхара дар солнышке, дур аз мистера Хоука, ки наивно карор додам, ки он беҳтарин оперативник - Ник Картер - рискует худ шеей ва зиқ сари худ. Ин буд, осон ветерок ва холис наслаждение. Ветерок, ки исрор, овард ва ба ӯ целую пачку бонуси пул аз тағо, амак, хола подш буданд барои хизматрасониҳо хизматрасониҳои. Он гоҳ буд, восхитительная icing графини де Френэ, баланд своенравной распутницы, ки кардааст, на танҳо ба калиди ба парванда, балки васила восхитительным он унсури. Записка омад, вақте ки ӯ обедал бо он дар толори "Монтего" hotel "Каймановы ҷазира". Ин хондан:
  
  Ник Картер: Фаврӣ ба кӯмак эҳтиеҷ. Мо умумии дӯсти. Макс Диллман аз Intour, аксар сухан дар бораи шумо аст,. Гуфт, ки фикр мекардам, ки шумо дар Кингстоне. Барои шумо ва дидам, ки шумо дар меҳмонхона имшаб, тасодуфан шунид, ки чӣ тавр ба шумо гуфтанд, ки ба зудӣ ба шумо тарк тавассути рӯз е ду. Наметавонам ҳоло ба сӯҳбат ба шумо, то шарҳ диҳад, аммо аз шумо илтимос нишаст парвоз 16 пагоҳ. Ба таври дигар нест, баромадан аз безвыходной вазъият аст, ки шояд шумо дар хаваси. Лутфан ба. Мо свяжемся бо шумо дар хавопаймо. Лутфан, лутфан, ин шӯхӣ е доми.
  
  Записка буд наспех навишта ба канцелярских принадлежностях hotel. Ӯ буд, ки бе имзо. Waiter ба ӯ он. Ӯ онро гирифта, аз официанта, ки онро гирифта аз носильщика, ки ба ӯ дастур дод, ки... хуб, ӯ то ба ҳол аниқ мегӯям. Буд, ҳизби мавзӯъ реша дар сатри ва боз як барои суфра 23, ва тамоми шаб ба рафтан ба он ҷо-дар ин ҷо всевозможные еддошт. Ӯ танҳо натавонист ба хотир, аз куҷо ин взялось.
  
  Графиня гуфтам, покачала сари ӯ ва подняла ҷоми барои шампан.
  
  "Як Мухлиси, Ник. Беақл аст, зан бо выдуманной таърихи. На обращай ба он диққати. Бар қавми ман ҷонишини ман то friday".
  
  "Зан", - фикр кардам, ӯ акнун, ошкор чашм ба ҷаҳон кам ҳавопаймо. Шояд, вай ҳақ буд. Аммо chappie дар проходе. Вай застенчива, вале на нервничает. Дар он дар афкори онҳо ҳеҷ чиз муҳим аст. Кӣ буд, ки дар меҳмонхона дар арафаи шоми? Имконнопазир аст сопоставить шахси вчерашней шаб бо касе дар ин ҷо.
  
  Ин буд, взволнованная, переросшая малламуй, ки дар эъломияи париж либос ва хурд веснушчатый кӯдак, ки ҳама дар буд, ба кулеру бо об. Он ҷо буд, надзирательница дар ғайриимкон кулоҳ ва хилый the kid, ки визжал: "азизи Ман!" ҳар чанд дақиқа ва махал ангуштони худ, вақте ки гуфт. Аз мардум қариб, ки ҳеҷ кас выделялся. Мунтазам лут.
  
  Ба истиснои инсон аз стальной дасти.
  
  Ӯ заинтриговал Ника аз лаҳзаи рафтани бо офтобӣ Ямайка. Равшан аст, ки ӯ буд, на аз онҳое, ки умоляет нависед: "Лутфан, ба ман кӯмак илтимос!". Кадом навъи он буд,? Странная парранда.
  
  Невысокий, манишинед, бо хеле широкими плечами, дар гарон, вале бад скроенной либос. Шикамкалон, череп Бриннера, хурд глазки бо мешочками, указывающие ба бад самочувствие е хастагӣ - шиддати? - ва на синну сол. Сипас ин дасти ...
  
  
  Мард дар вақти парвоз чизе накардааст, гайр аз пил чой ва выкуривал кӯтоҳ борик сигор. Аз худ ҷойҳои Ник идентифицировал онҳо чӣ Райетт, навъи, ки бартарӣ латиноамериканцы. Ва ҳама дар ҳамон мард буд, ҳамвор, светлокожим ва қариб американцем. Инчунин метавонад ба русӣ. Вале бо шуғл бритоние одат ба чаепитию. Ин ҷо ба он аст, стюардесса, разливающая чой аз бездонного сервиза. Мммм. Аз ҳама привлекательная духтар. Чунин менамуд, медонад, ки ин мард. Вай улыбалась ва болтала, наполняя як пиела дар дасти робота.
  
  Дасти шудааст очаровательной.
  
  Низомии фалокат боиси афсонавӣ дастовард дар соҳаи протезов. Буд захватывающе мушоҳида, ки чӣ тавр шикамкалон мард маневрирует худ тфи ва сигаретой бо блестящими нечеловеческими ангуштони худ. Ӯ қариб ки истифода бурда худро солим гузошта, дасти, чун агар ошкоро хаво мушкилоти худ маъюбӣ.
  
  Стальная дасти то ба ҳол буд, ягона нестандартным ҷанбаи рейса 16.
  
  Ник давутоз зашевелился. Духтар дар проходе посмотрела дар он искоса, скользнув glance он красивому шахс ва худощавому, длинному ҷисми худ,. Ӯ қариб буд, хеле хуб аст, бо ин классикӣ профили ва твердым ямочкой, дар хушӯъашон. Ин қуллаҳои пиряхӣ об чашм назар жестокими ва хатарнок. То он даме ки улыбнулся. Сипас сахти, рост ба даҳони расплылся дар ухмылке, ва аз ин бештар теплых чашми музокира морщинки begeistert. Хислатҳои! Ӯ боз ба он дидам, мисли он ки душманон! Вай уткнулась бинї дар китоб.
  
  Ӯ дид, ки чӣ тавр ба он аз душманон, танҳо аз сабаби он, ки looked дар хозяйку, муносиб ба проходу, ва фикр мекард, ки дар он бузург, сахт гирифтааст, ки синяя шакли вай бештар аз ҳама аст ва ӯ ҳис мекунад, монанди кофе.
  
  "Салом", - гуфт ӯ, вақте ки вай встала байни онҳо. "Дар ин навбат ягон бор подают қаҳва, е ба он хоҳад буд, ки на бо забони англисӣ?"
  
  "Дар бораи, албатта, маро бубахш!" Ӯ назар як каме взволнованной. "Ман ҳоло принесу. Ин буд, чунин рӯз барои дӯстдорони чой...!"
  
  "Ҳа, ман пайхас кардам. Махсусан, ту дӯсти, huh?" Ник доранд дар ағбаи инсон бо искусственной дасти, сипас боз ба хозяйку. Вай сабаби душманон ба он низ пристально.
  
  "Ва Реми Мартин бо қаҳва, агар мумкин аст?"
  
  "Чаро не?" - гуфт вай, слабо улыбаясь ва гузаштан.
  
  Ник эҳсос кард, ки чӣ тавр ба лбу ӯ нахмурились.
  
  Экипажи адад тайераи тамғаи - бе униформы - аксаран худованд дар толори Монтего ва бар Ҳенри Моргана дар Каймановых ҷазираҳои барои вақтхушӣ. Чаро ӯ дар бораи ин фикр кардам? Хуб, чизе дигар аз он шаҳодат дод. Шаби гузашта садҳо нафар худованд дар меҳмонхона ва выходили аз он.
  
  Рита Джеймсон аз наздик мушоҳида барои он аз худ тоқатфарсо мавқеи дар нише мағоза, любуясь имрӯзӣ имрӯзӣ бадани курсии 6Е. Ое чунин зебо нафар бошад, дар ҳақиқат боэътимод? Вай налила қаҳва ва коньяк ва зуд двинулась оид ба проходу.
  
  "Шавқовар, шояд шумо маро чизе кӯмак?" - гуфт, ки ӯ хеле ором.
  
  Вай подняла қуллаи мебошанд.
  
  "Ман кӯшиш."
  
  "Касе, ки дар ҳавопаймо ин ҳавопаймо прислал ман як еддошт ва фаромӯш онро имзо карда. Касе, чунин ба назар мерасад, зад, беду".
  
  Дар уголке вай даҳони дернулся мускул. Ӯ налил коньяк худ дар қаҳва ва вонамуд чизе мушоҳида кардам.
  
  "Ту ҳам представляешь, ки чӣ гуна ман метавонам ба ед, ки он чист? Ман дар ҳақиқат мехоҳам, кӯмак".
  
  "Ман намедонам", - гуфт вай. "Ман подумаю. Ман мебинед, ки ман карда метавонам".
  
  Вай шахсе буд, бесцветным ва бесцветным, вақте ки ӯ поспешила бозгашт ба ночизи камбуз. "Ту проклятый фиреб", - яростно гуфт ӯ ба худ. Шумо метавонед қарор қабул кунад?
  
  Ник Картер выглянул дар иллюминатор. Гузошта намешавад, пас, дар ҳақиқат бисер вақт, агар мерафтанд ягон амал. Ӯ ҳанӯз не метавонад ин дид, вале медонистам, ки хати горизонта Манхэттена вырисовывается мисли рӯза мисли чор муҳаррик метавонанд выдерживать тавозуни масофаи то Айдлуайлд. Ҷаноб Hock хоҳад буд, мунтазир бошед, то ки аз шунидани он - Hock, овози телефон е фасли сармо безличное шахс барои сигарой. Шахсе, ки ӯ ҳеҷ гоҳ подводил, ва дуо кардам, то ки ӯ ҳаргиз ин нест дод. Загадочная, вале динамичная шахсияти амир ангушти дар ҳар шпионском пироге, неудобоваримом барои ҳукумати Иелоти муттаҳидаи амрико.
  
  Ӯ задумался дар бораи стюардессе.
  
  Рита задавалась масъала дар бораи он. Вале Макс Диллман дар Лондон гуфт, ки онҳо ҳама дар тартибот. Вай взглянула бедор ва проверила windows. 10:35. Дар давраи тахминии расидани буд, 10:50. Он вақт мегӯянд мусофирон пристегнуть lashings амният, потушить дуд - ҳар чизи дигаре,. Ин буд, ки бояд он дар охирин сафар. Ашки запотели ба вай чашм. "Прекрати ва двигайся, - гуфт ӯ ба худ.
  
  Вай эълон худ паст, овози сахт ва оғози зарурӣ дежурство оид ба проходу.
  
  "Пристегните lashings амният, лутфан. Мо прибудем дар Айдлуайлд тавассути понздаҳ дақиқа. Лутфан, потушите сигарету, ҷаноб. Биеед, ман ин корро, мадам Монне. Ҳама чиз дар тартиби сеньор Вальдес?"
  
  Стальная дасти боварӣ взмахнула.
  
  Тадриҷан крен 710 Jetstar қариб буд, незаметен. Ник хис кардам инро ва дар охирин маротиба аз худ ҳамсарон. Ҳама дар ҷойҳо ва хушхӯю застегнуты. Хуб, ин ҷо ва ҳама чиз.
  
  Рита подошла ба он оид ба проходу.
  
  Бузургҷусса шпиль Империяи-стейт-билдинг врезался дар утреннее осмон.
  
  Рита наклонилась бар Лақаби қабули гуна, ки поправляет он камар амнияти.
  
  "Шумо обманываете, ҷаноб Шуд. Шумо он застегивали", - смеясь, гуфт вай.
  
  
  Еле шевеля губами, вай афзуд: "Ту ба ман поможешь?"
  
  "Ман бо хурсандӣ. Чун, кай, куҷо? Ва дар омади гап, кӣ?"
  
  Ӯ буд, тамошо ба пикантный овал он шахс ва интизор.
  
  Вай выпрямилась ва гуфт: бо притворной строгостью: "Ҳуқуқ, ҷаноб Шуд. Шумо медонед, ки ман наметавонам ин корро. Вале шумо ба ҳеҷ чиз монеъ зангро ман". Вай боз понизила овоз. "Кӯшиш кунед, ки выйдти охир аз ҳавопаймо. Дар акси ҳол ин Рита Джеймсон, Хэдвей-хаус. Занг имрӯз дар ҳашт".
  
  Ӯ гуфт, ва ӯ отвернулась.
  
  Дар он мағзи сар зазвучал барабан запоздалого огоҳӣ. Ӯ буд, то бо ин масъала дар бораи он ки, ки ӯ дар ҳақиқат задумывался дар бораи имконияти домҳои. Ва ин буд, имкон, ки шахс ба он касб гоҳ метавонад пазмон.
  
  Ки ж, ӯ хурсанд буд, ки ниҳоят фикр кардам дар ин бора. Аммо чаро касе ба ӯ фикр мекард, ки ин доми. Гап на танҳо дар он аст, ки Рита буд, чунин милой; вай казалась напуганной.
  
  Аэродром Айдлуайлд офтобӣ дар партави, бузург майдончаи бетонӣ бо широкими полосами фурӯдшавии, ожидающих мулоқот бо азим металл самонаводящимися голубями.
  
  Парвоз 16 содир дароз торҳо оид бо назорат иқтидори, чархи осон ударялись ва пневматические давраро издавали заифтар удушающие садоҳои. Дар герметичной пассажирской кабине, фикр кардам Ник, ором, чӣ тавр ба кладбище пас аз нисфи шаб.
  
  Сипас шурӯъ тўфон пассажирских овозҳо ва фаъолияти вылетов. Парвоз анҷом, ва ҳамаи буданд амнияти.
  
  Мусофирон зуд выбрасывали бо трапа. Ник лениво потянулся. Ду е се мусофир ҳанӯз дар набардҳои аз худ дастӣ кладью, балки буд, ки ба маънои ҷудо карда, ҳеҷ чиз кор. Ӯ боло сандуқи кунед ва направился дар самти баромадан ба барномаҳои.
  
  "Як куртаат барои ман?" - пурсид ӯ Риту, стоявшую дар лестнице.
  
  "Ҳа, дуруст", - гуфт вай, равшан кивнув. "Як лаҳза."
  
  Ӯ мунтазири. Паси он ӯ эҳсос кард, ки ба ҳузури инсон аз стальной дасти.
  
  "Бубахшед, илтимос, сеньор. Ман тороплюсь". English буд комил, бо ба вуқӯъ намоен таваҷҷӯҳ.
  
  Ник берун рафт трап ва њамдењагони ҷудо. Рита отвернулась аз вешалки.
  
  "То мулоқот, сеньор Вальдес". Он биноро улыбалась мужчине аз стальной дасти. "Умедворам, ки шумо ба зудӣ боз окажете мо муносибати полетом".
  
  Череп Бриннера акнун буд, спрятан нав Панаме. Лабони борик ба нармӣ изогнулись ва приземистое бадан наклонилось пеш lightweight поклоне.
  
  "Ташаккур. Мо ҳанӯз встретимся, ман боварӣ дорам. Мебахшед".
  
  Ӯ проскользнул гузашта Ника дар лестнице ва зуд спустился ба взлетной хати. Ник восхищался ловкостью он мебошад. Искалеченную ба дасти нигоҳ дуруст аст, ва он ба осонӣ поворачивалась ба он.
  
  Рита вернулась бо бачаҳо Ника.
  
  "Чӣ ж, ман хӯрок, мис Джеймсон". Ник инчунин улыбнулся вай, ба мисли мард, ценивший чиро, ки, дид. Mellow зард хурд пойро кӯшиш мешикананд аз зери кепки ва боди трепал ба дасти болоии он блузки. "Харҷ ман ба поен?"
  
  "Ин як каме ғайриоддӣ, аммо чаро не?"
  
  Вай шла, як қадами пеш аз он ва ором гуфт: "наметавонам бисер мегӯянд,, вале ман бояд ба ту кӯмак дар куштори".
  
  "Содир намудани як?" пурсид Ник, минтақаи зарардида ва имкон онро ба нармӣ.
  
  "Не, албатта, не", - қатъиян гуфт вай. "Ҳалли як загадку. Ужасная, чудовищная чиз аст".
  
  Онҳо мондан у подножия трапа.
  
  "Ман попробую", - гуфт Ник. "Мумкин аст, ин аст, ки ман гузаргоҳи сарҳадии, аммо, шояд, мо мефаҳмем ин аст, ки барои поздним ужином".
  
  "Шояд, ки мо метавонем. Ташаккур". Он дар шакли мухтасар гуфтам. "Хэдвей-хаус, помнишь?"
  
  Ник гуфт ва помахал дасти. Вай повернулась ба лестнице, ва ӯ зуд двинулся баъд аз потоком мусофирон, беспорядочно направлявшимся ба выходным тоҷикистон надорад. Ӯ омода буд ба крепкому қаҳва ва шояд ба четырем е панҷ яйцам. Бо вуҷуди ин, онро ба манфиатҳои разделились байни Ритой ва толстой пушт сеньора. Пеш офтобӣ дар партави блестела светлая Панама.
  
  Чизе, кадом чизе ҳисси шашум, ба Ника назар смотровую љавобҳо. Дар ин бора ба раздался ангуштзании. Ба зӯр различимое твитҳо сверчка, ки мебоист бошад медиҳад, ки дар шумной пульсации аэродром Айдлуайлд. Аммо Картер ин шунидам.
  
  Он фуруд омад, затормозив подушечками пои, ҳамаи эҳсоси он ид дар настроенного бадан насторожились. Дар Ника пеш буд, ки ин эҳсоси неминуемой хатар. Мегузаштанд дар минному полю дар ҷануби Олмон, чӣ тавр маротиба пеш аз он ки аъзои он разведывательного патруля - дӯстро - споткнулся дар бораи ваҳшатнок дастгоҳи S-2, смертоносную прыгающую Бети, ки снесла Майка дар ҳеҷ чиз. Он лаҳза вақт буд, ҳамин тавр ҳоло.
  
  Садои исходил рост ба назди ӯ. Буд, танҳо вақт барои зуд назар, ки нишон дод, чизе необъяснимое ва жуткое. Сеньор Вальдес сдержался, ки агар ҳам шунид ангуштзании садо. Ва чунон ки гӯӣ аз он чизе ки барои ӯ значило. Зеро, ки боз ҳам бештар озадачило, ӯ боло стальную дасти, чӣ тавр мебуд, проверяя он предмети механических камбудињо.
  
  Сипас тамоман буд, он вақт.
  
  Шуури Ника ҳар қавӣ поентар зеркашӣ. Коинот перевернулась дар пушти ту, пролив замин ва одамон дар он дар як кипящее кӯли беспорядка ва запутанных тел.
  
  Ник афтод, ки чӣ тавр перышко, унесенное ураганом, уткнувшись шахси обожженный офтоб мушаххас соҳаи Айдлуайлд.
  
  
  Мусофирони кричали аз бессмысленного ужаса. Он чунон, ки агар раъду ҷаҳиши аз осмон ба зад беспорядочную хати мусофирон, покидающих парвоз 16.
  
  Атмосфера накатывалась ва гремела аз таркиши.
  
  Ник приоткрыл чашмони. Борон разлетающихся осколков ва корҳои бетонӣ крошек покрывал он скрещенные дасти. Он бачаҳо ва сандуқи лежали дар ярдах аз он, оторванные аз он, ки қувваи таркиши.
  
  Саҳна пеш аз ӯ буд, кровавой. Мусофирони лежали, растянувшись дар невозможных низомномаҳо, чӣ тавр ба андохта тряпичные куклы андохта дар бузург тонна партов бароварда шуд. Ин буд, васл ужаса. Дымная хок поднималась аз сӯрохиҳои, ки дар он якчанд сония пеш прогуливались ҷуфти ҷавон аз оилаҳои ниезманд, малламуй ва он веснушчатый кӯдак, brunette бо книгой, худощавый ҷавон бо канора нест дасти ва ...
  
  Бузург дымящаяся дыра буд видна он ҷо, ки сеньор Вальдес истода ва назар афканда, то ба худро ба дасти.
  
  Сеньора Вальдеса буд, дар он дида мешавад.
  
  Аз бинои фурудгоҳ ва аз смотровой майдончаҳои доносилась мавҷи завывания ва пронзительного инсонӣ садо.
  
  Ник бо мушкилӣ рушд мекунанд поднялся ба пойҳои, ошеломленный ва истекающий кровью, он ба гӯши худ буданд, пур аз крика сирены ва звериных криков одамоне, азоб аз ранҷу азоб ва тарс, ки онро ҳисси застыли аз внезапной ужасной марг.
  
  Паси он ӯ шунид талх плач занон, кӯтоҳ, неистовые вздохи ужаса.
  
  Ин буд, ки монанд ба Риту Джеймсон.
  
  Ӯ зуд обернулся ва дид он наверху трапа, вцепившуюся дар сабукфикрона аст перила ва рыдающую. Беглый назар ба майдон убедил он, ки ӯ ба ҳеҷ чиз метавонад ва на ба касе. "Ерии таъҷилӣ омаданд" бо криком бросилась дар мушаххас барои ямой, ва он сирена застонала. Ник подбежал ба самолету ва вскочил оид ба ступенькам. Пилот ва муҳандис гузаштанд гузашта аз он, дардод аз кошмарной саҳна дар майдони.
  
  Ник гирифта Риту ба китфи.
  
  "Прекрати ин аст, ки ҳоло. Ба ту зиене?"
  
  "Не, ман дар тартиб, ман тибқи тартиби вале, эй худо, чӣ бузург!" Вай выдавила суханони. "Миллат. Ҳамаи одамон!"
  
  "Шумо дидед, ки ягон чизи махсус, то он вақте ки ин ҳодиса рӯй дод?" Ник инчунин потряс вай.
  
  Вай убрала мӯи худ бо чашми ва сарф дасти бо заплаканному супорад. Ин буд, то странности зебо, кӯдакон иқдомро.
  
  "Нест, вале... сеньор Вальдес. Ман фикр мекардам - ман фикр кардам, ӯ взорвался!" Вай подняла дасти дар бессознательной пайравии финального амали Вальдеса.
  
  "Ман ҳам ҳамин хел фикр кардам", - гуфт Ник. "Гӯш, андешидани, ки худаш љамъоварї. Мо ҳамаи допросят. Лозим нест, ки ба касе нақл, ки ба шумо гуфт бо ман - дар бораи чизе. Занг ба шумо имшаб".
  
  Вале гулнақшҳои дар смотровой саҳни видела, ки чӣ тавр онҳо разговаривают, видела иқдомро Риты дасти, видела, ки онҳо дарҳол баъд аз ин, дар назар ужасную сӯрохи, ки бор истода Вальдес.
  
  Расчетливый хотир спрашивал мегирад: "Чаро имкони?" ва ҷавоб ба саволи худро.
  
  Ҷаноб Хоук
  
  Зерин ду соат аэродром табдил ба девона хона.
  
  Шквал шудаанд, политсия, пожарных мошинҳо, мошинҳои ерии таъҷилӣ ва кричащего кормандони заполнил полосу парвозу фурудгоҳ, ки дар он аҷиб нафар бо ҳам бештар странной дасти ғоиб шуд дар баромад мекунад ужасного дуд. Ник Картер, ки пассажиром, возвращающимся аз бизнес дар Ямайке, карда наметавонистанд чизе кунад, ба ғайр аз назар дуруст испуганным ва додани шаҳодатнома дар сбитого бо ҳеҷ нафъ очевидца. Ҳоло на вақти бошад хусусӣ сыщиком, он одатан гӯяд, е ҳатто ба комилан секретным агенти AX, ки ӯ акнун шуда буд. Ин дафъа ӯ буд, ба таври қатъӣ дар канори, потрясенный на камтар мусофиронро. То он даме ки проконсультировался бо мистером Хоуком, ин имконнопазир буд, кор нест дастовардҳо.
  
  Аммо махсус агент, живший дар мағзи сар, шуд чунон нигарон аст, ки чӣ тавр ин нафар Ника Картера. Куштори взрывом буд, яке аз необъяснимых, инчунин яке аз ужасающих чиз, мушкилоте, ки ӯ ягон вақт дар саросари меояд. Ӯ фикр кардам, ки дар бораи искореженных шаклҳои, усеивающих изрезанную полоску. Кадом маньяк метавонад спланировать ин ужасную чизе?
  
  Чун танҳо ӯ қодир ба он ором ускользнул аз водоворота масъалаҳо ва рыданий. Дар просторном қаҳвахонаҳо Ник пайдо незанятую телефонную будку ва набрал неуказанный рақами Хока. Фикрҳои ӯ ба зудӣ муроҷиат ба кодовому жаргону Axe.
  
  "Бале?" Овози мистера Хоука буд, ҳамин хриплым, мисли ҳамеша, опровергая он шаст-плюс мешавад.
  
  "Ту кабӯтар хона барои ночлега", - гуфт Картер.
  
  "Оҳ, хуб сафари?"
  
  "То ҳол. Касе ки танҳо срубил вишневое дарахт. Зиеда аз ин - фруктовый боғ".
  
  "Чӣ қадар? Топорик?"
  
  "Не. Топор."
  
  Наступила пауза. Сипас, овози старика хушхӯю гуфт: "дар Бораи чӣ шумо метавонед сӯҳбат дар хона?"
  
  "Мумкин аст, вале ман фикр мекунам, ки ба ман лозим аст, ки тағйири обстановку".
  
  "Фаҳмо аст. Ман шунидам, ки онҳо якчанд нигораҳои ҷолиб дар Осорхонаи миллии таърих. Ба ман махсусан монанди Tyrannosaurus Rex. Дар чор соат".
  
  "Ман ҳам", - гуфт Ник ва вале илоҷи ин трубку.
  
  Ин буд, осон системаи код, вале он кор.
  
  Тираннозавр Рекс истода, мисли он ҳаюло, ки аз кадом чизе филми даҳшат синфи B. Безглазый череп ва эҳье передние лапы шоҳ доисторических хазанда, чор ошена дар баландии, рост истода, пур кардаанд соҳаи назари Ника Картера, ки стрелки, ки дар он наручных часах бо радиевым циферблатом показывали чор соат.
  
  Калон, устрашающе освещенная ҳуҷраи буд пуста, агар не худамро Картера ва
  
  баланди, худощавую фигуру, thoughtfully вглядывающаяся дар грудную клетку экспоната.
  
  Хоук ҳамеша создавал барои Ника тарзи инсон бо сарҳади, ки одевался то чизҳои андаке дар темном бачаҳо бо вырезом ва полосатых ҳар бомдод брюках буд ҷӯяд ва баргаштан худро қоҳир либос. Ҳафт сол дароз муошират нест, омрачили сенсации. Дар ин ҷо ӯ, сардори сирри агенти Амрико, похожий дар худи амакам подш буданд, ба истиснои кард ва бандс.
  
  Даҳшатнок душман предателей, саботажников ва шпионов аз ҳамаи континентҳо вытянул гардан боло бо поглощенным фоизҳо, нигариста, ба тамоми ҷаҳон, чӣ тавр ба веселого старожила, ки он дар афкори онҳо ҳеҷ чиз, ба ғайр аз мӯъҷизаҳои табиат.
  
  Ник суст обошел бузурги раиси вилояти суғд. Он фуруд омад, ки агар аз ҷониби садама, наздик ба Хоуком ва бо диққат изучил сохтори устухон.
  
  "Ха, як ҷавон". Хоук қайд кард, ангушти боло. "Ки шумо медонед, дар бораи межреберной ключице?"
  
  "Метарсам, хеле зиед, ҷаноб", - извинился Ник.
  
  "Фикр мекунам, ки он сабаби носолими вобаста бо костями. Вале ман бештар манфиатдор дигар намудҳои тел. Ва реактивные ҳавопаймо, ки выгружают мусофирон, ки ногаҳон взрываются".
  
  "Ҳа", - пробормотал Хоук. "Ин аҷиб аст, ки дар ин". Ӯ пристально нигариста, Ника. "Ту выглядишь остроумным. Ба чунин чи бояд привыкать. Имконият надоранд барои фаҳмидани. Чизи махсус дар ин?"
  
  Ник хиҷолат поерзал. Ба ӯ нравилось, ки ба он изҳори шахсе буд, читаемым.
  
  "Мумкин аст. Хеле грязно. Ва кӯдакон - хуб, акнун бо онҳо ҳеҷ чиз поделать. Аммо он чизе тоқ. Бача аз стальной дасти ин тикало. Танҳо як бор".
  
  Чашмони Хоука загорелись. Солҳои тарк аз он.
  
  "Биеед, ба он".
  
  - гуфт ба ӯ Лақаби он ҳисоботи буд четким ва графическим. Ӯ зикр Риту танҳо мухтасар, вале на то ба таври мухтасар ба внимательные чашмони Хоука натавонистанд уловить зикр.
  
  "Думаешь, робита вуҷуд дорад?"
  
  "Ба назар мерасад имконпазир. Ман выясню".
  
  "Хммм. Бурс он"
  
  Дар ҳуҷраи вошла зан бо навраси дар буксире. Хоук, чизе ба қайд кард, ки дар барномаи худ. Ник придвинулся ба он наздиктар ва заглянул ба воситаи он китфи.
  
  "Любопытное тасодуф буд", - гуфт Хоук.
  
  "Дар бораи духтаре?"
  
  "Не. Дар бораи таркиши. Дар омади гап, чӣ шуд, ки дар Ямайке?"
  
  "Хандовар, - гуфт Ник.
  
  "Масхара?" Хоук приподнял қуллаи мебошанд.
  
  "Ман дар назар дорам бомуваффақият", - таъљилан гуфт Ник. "Ҳадафи иҷро гардид. Табиист, ки як каме масхара дар тарафи".
  
  "Табиист", - сухо розӣ Хоук.
  
  "Вале ман боз, омода ба кор".
  
  "Хуб аст. Чунин ба назар мерасад, шумо аллакай оғоз. Тасодуф буд аз бомбгузориҳо дар сафоратхонаҳои има, чӣ тавре ки ман пештар гуфта будам. Ва дар бораи он, ки шумо шарик ба яке аз онҳо".
  
  "Яке аз онҳо?" Ник лениво нигариста, як зан ва як наврас. "Дигар монанд буд".
  
  "Не, на он кадар, балки наздик кофӣ барои мутақоъид ман, ки аз онҳо ба навъе алоқаманд. Ин аз они нав супориш, картерро ба ҳузур пазируфт. Амалиети" Джет ". AX ҳоло оттачивается. Дар чанд моҳи охир взорвались се ҳавопаймо. дар Тихом уқенус, яке бар Атлантикой ва дар моҳи гузашта - як аз болои Шимолӣ Африкой. Суғуртакунандагон кӯшиш ба деворы онҳо дар сумасшедших хешовандон, ки барои халос шудан аз хешовандон, ки ба нақд дар бораи суғурта полисах. Ва дар як ҳолати он аст, гумонбар ба хато пилота. Мо согласимся аз ҳама, ба ғайр аз се джокеров дар колоде ".
  
  "Ба монанди?"
  
  "Дар ҳар як тайера дар беморхона маълум дипломат. FBI ӯ гумонбар ба ӯ пинҳон саботаж. Ин нафар дар шароб Сафед ба хонаи гуфтаанд, ки ман шахсан ба харҷ карда шуд".
  
  "Ҷаноб Бернс аз Британияи кабир, ҳамин тавр не? Аҳмад Тал Барин аз Ҳиндустон. La Dilda аз Перу. Акнун ман ба хотир".
  
  Хоук одобрительно гуфт. "Дуруст аст. Ва, чи дар саросари, шумо танҳо нишаста дар даври чорум".
  
  "Ҳолам хуб нест. Бомба тарк ба замин. Баъд аз парвоз буд, бар".
  
  "Онҳо низ хато кунад". Хоук назар мрачным. "Ман намедонам, ки ҳеҷ як дипломата аз стальной дасти ту, вале ман фарз кунем, ки шахсе ба рейсе 16 буд касе. Агар танҳо..." Ӯ чашмони сузились. "Агар танҳо ӯ буд, қотил, ходячей бомбой, ки собиралась чинанд, то бо худ ҳавопаймо. Шумо дар ҳақиқат гуфтанд, ки таркиш, чунин ба назар мерасад, исходил аз он - е, ба ҳар ҳол, ӯ буд, ки наздиктар аз ҳама ба ӯ?"
  
  Ник қатъиян покачал сари. "Ин аст, ки на мувофиқ аст. Ҳамон намуди. Ва амали тамоман мувофиқат накунанд. Ӯ ҳайрон буд, на камтар аз ҳама. Ва ӯ взорвал худ ҳавопаймо".
  
  "Пас бузург эњтимолияти, ки ӯ буд, мақсад. Мо мефаҳмем бештар, вақте ки одамон дар фурудгоҳи отойдут аз роҳ ва имкон медиҳад, ки машинам аз сарзаминамон. Ҳоло CAB мо дар мӯи худ дод".
  
  "Ман зарегистрировался дар Билтморе", - гуфт Ник. "Ҳуҷра 2010. То ба ман дар кор нест, ба маънои рафтан ман хурд хокистарӣ ҳавлӣ дар тарафи ғарбӣ". Ӯ қариб виновато ухмыльнулся. "Ва ман понадобятся пул".
  
  Хоук боз проверил барномаи худ.
  
  "Ту бояд бештар аз пул. Пагоҳ субҳ ту получишь ѕитъаи. Пурра досье, тамоми тафсилот ва маҷмӯи ҳуҷҷатҳои тасдиқкунандаи шахсият. Дар ин вақт ту бояд тағйири ном. Ман намехоҳам, ки Ник Картер аз рейса 16 бештар на вмешивался дар ин парванда ".
  
  "Ха. Сирри агенти X-9", - презрительно фыркнул Ник.
  
  "Ин хеле смешнее аз N-3. Ҳамин тавр Не, Шуд?" - сард пурсид Хоук. "Шумораи ин бозӣ. Ин аст, ҳифзи. Чӣ тавр ва номи сохта аст. Ва на танҳо барои шумо". Ӯ ткнул Ника костлявым указательным ангушти. "Барои хизмати".
  
  "Ҳа ҷаноб."
  
  "Ва перестань, идиотически ухмыляться дар айни замон аст,.
  
  Возвращайся ба рақами дар меҳмонхона, отдохни ва смажь аслиҳа ва е чизе дигар, ки ту бо онҳо чи кор карда истодаӣ. Бо ин лаҳзаи хоҳӣ хеле банд ".
  
  "Ин духтар, - гуфт Ник.
  
  "Ҳа. Духтари". Хоук thoughtfully нигоње. "Ҳамеша вуҷуд дорад, ҳамин тавр не? Ту боварӣ дорам, ки дар он? Ту боварӣ дар худ друге Максе Диллмане?"
  
  "Ман боварӣ дорам, ки дар Максе", - гуфт Ник. "Ва ман ба зудӣ донам, дар бораи духтаре".
  
  "Омода поспорить, хоҳӣ", гуфт старик.
  
  Ник скрыл табассум. "Агар он ба яке аз онҳо касе мебуд," онҳо "ҳеҷ шуданд, ман медонам, ки ҳоло. Шояд, ман ба - мм - андешанд. Агар не, ман чизе ҳаст, ки маълумоти дар бораи Стальной дасти. Ман ҳамин тавр мефаҳмам, ки духтар путешествовала бо он пештар. Ва мо ҳам буданд, хеле наздик бо ӯ чӣ маротиба пеш аз он, ки чӣ тавр ӯ улетел аз ин ҷаҳон аст ".
  
  "Ки ин барои зан?"
  
  "Оҳ!" - гуфт Ник. "Knockout. Номи Рита Джеймсон. Бисту панҷ сол, панҷ ҳафт фут инч, қариб яксаду бисту панҷ мино аслии малламуй, кӯдаки кабуд корпартоӣ симро хостем чашмони хурд родинка..."
  
  "Ман дар хотир дошт, вай хислати, агар шумо онро бинед", - раздраженно гуфт Хоук.
  
  "Ман медонам, ки ту ин корро кард". Ник дарида берун хандидан. "Душвор аст, ки ба мегӯянд, то ки ман донам, ки чаро вай мехост, ки маро дид. Вале ман мехоҳам гуфт, ки дар он буд, ки ҳамин модда масъала, ва он дар ҳақиқат буд, напугана".
  
  "Ва агар туро имрӯз аз он санаи. Фикр мекунам, ту получишь бештар равшан расм то охири pm".
  
  "Дар бораи, ман ҳам фикр мекунам, - розӣ шуд, ки Ник.
  
  Хоук, ногаҳон дидам, ки дар он, он тез чашмони сузились.
  
  "Ту вооружен дар ин бора?"
  
  "Бале. Обычное таҷҳизот ҷамъи як. Таркиш подсказал ман ман худ ғояи".
  
  "Хеле хуб аст. Ту выглядишь пас, агар ту дар нагрудном ҷайбатон нигоҳ доред чизе бештар аз авторучка".
  
  Ник покачал сари. "Чизе бештар калон, балки бештар смертоносного. Ҳоло ман метавонам, ки ба дареаш ҳама дар ин ҳуҷраи, аз ҷумла мо. Ва, албатта, ман як ман дӯстони сола Вильгельмина, Хьюго ва Пйер. Хурсандам, ки шумо метавонед онҳоро бинед".
  
  "Ман низ, писар ва хурсандам, ки ба ман лозим нест". Ҷаноб Хоук қатъиян завершил барномаи худ. "Дар роҳи. Бар қавми ман ҷонишини ман ҳамин аккуратным, ки чӣ тавр ту".
  
  Ӯ боло дасти ба прощание ва њамдењагони.
  
  Картер выкурил сигарету, пеш аз он ки ба қисми роҳҳо бо Тираннозавром Рексом. Ин рӯз исбот кард, ки непопулярным барои чешуйчатого подшоҳ, терроризировавшего замин дар заре маротиба. Ӯ танҳо меҳмонони буданд, Лақаби мистер Хоук ва зан бо наврас будам модарам фаҳмонида буд. Рӯзи Рекса тамом. Ва ҳоло терроризировал Нафар. Ника нахмурилась. Ӯ кам философствовал, вале ненавидел жестокую бойню, ки дидам, имрӯз.
  
  Дар солнечных зина бердимуҳаммадов Ник поймал таксӣ барои сафар дар меҳмонхонаи "Билтмор".
  
  * * *
  
  Вильгельмина, Хьюго ва Пйер лежали наздик бузург категорияҳо дар кати хоб дар ҳуҷраи 2010 Билтмора. Ник Картер, обнаженный, ки бар аз облицованной шавад en хуҷраҳо дар пурдарахт ворс ҷиҳоз дар хоб. Жгучий душ аз паи роскошным купанием ва шиддати нест шудааст, бо он ки бадан дар ҳоле ки дар он лбу буд скопившийся tripe, скованность дар плечах ва чанд харошидан ва хурд ва ссадин дар запястьях ва лодыжках. Ғайр аз ин, аз харошидан ва хурд, бегущей он щеке то подбородка, таркиш қариб нест затронул он. Понздаҳ напряженных дақиқа йога ва капля талька вылечили мебуд, ҳар чизе ки ба он болело.
  
  Дар кати хоб он диққати интизор Вильгельмина, Гюго ва Пйер.
  
  Дар ҳуҷраи буд беззвучно. Вазнин пардаҳо буданд задернуты, ва ҳатто уличный у на проникал сквозь баланди windows. Ник бросился ничком дар рўзњои қолинҳо.
  
  Жалко, ки сидящие дар кати хоб буданд, чунин неблагодарными тамошобинон. Великолепно оформленный намунаи мард меъморӣ, ки буд, Ник Картер, заслуживал зинда ҷомеа барои худ машқҳои ҳаррӯзаи. Дуруст аст, ки ӯ дар он вақт буд,. Дар Ямайке, масалан, тобнок чашмони графини следили барои њар як њаракати он гибкого бадан. Новобаста аз он, ки ӯ дар куҷо буд, Ник пайдо ҳоле, ки кафили ҳар нерв ва мускул дар бадани худ бо ҷисмонӣ наукой йога. Понздаҳ захираҳои оби, напряженных дақиқа пурраи мушакҳо назорати имкон надоданд, ки мужчине чудесным роҳи нафас дар ненормальных шароити. Он, ҳамчунин, научили искривлять шикам ва рони то қариб ғайриимкон дараҷаи узости, то ки ӯ метавонист втиснуться дохили ва берун аз вилоятҳо, недоступных миенаи мегардад. Машқҳои барои чашм, ушей, конечностей, дил ва кушодагии, испытанные дар давоми сол, анҷом Ника Картера шахсе, ки нисбати ӯ ҳеҷ гоҳ буд, ки дард дар гӯши худ, шиддати чашми е дарди сар. Машқҳои мушакҳо буданд, кори саҳроӣ дар маъракаи барои назорати комил; фалсафа аст, ки афкори бар материей йога анҷом подвиг. "Ҳеҷ дард", - повторял худ Ник боз ва боз. Дере нагузашта он табдил ефтааст, мебошад. Дард набуд - ҳатто дар давоми як изнурительного мешавад, вақте ки дасти буд, танҳо нест, раздавлена дар смертельной схватке бо қотил мамонта, Тильсоном аз маҳкум шуд. Тилсон мурд аз шикастагии гардан дасти Ника. Хоук, ки кам позволял худ впечатляться, ҳеҷ гоҳ переставал тааҷҷуб он, ба монанди Нику муваффақ не содир мубориза бо искалеченной дасти.
  
  Йога низ способствовала бузург мастерству Ника дар зиеда аз любовных упражнениях. Дар муҳаббат, чӣ тавр ба карданд, аъло мужское бадан действовало бо грацией ва қувват.
  
  Ник якбора выпрямился, он навиштаҳои окончены.
  
  Нозук гох арақи покрыл он. Ӯ перекинул дастмоле оид ба бадани худ ва имкон дод ки ба ӯ афтод, вақте ки бар мо омад, ба кати хоб.
  
  Вильгельмина, Гюго ва Пйер метавонад он чиро, ки не, ин кор ҳатто дар йога.
  
  Ӯ аз худ триои гардиданд. Се ид дар мутавозин асбоби буданд, ки корҳои бузург уравнителями дар ҷанги ҷосусӣ ва ҷосусӣ мобилӣ мекунад.
  
  Вильгельмина буд 9мм. Люгер, трофеи ҷанги Дуюми ҷаҳонӣ. Вай приехала аз казарм СС дар Мюнхен. Ник кушта полковника Пабста, евари Гиммлера ба заполучить он, ва на танҳо аз сабаби он, ки ба ӯ имон оварданд Люгер беҳтарин аз ягон изобретенных дастӣ автоматов: Вильгельмина буд, махсус Люгером. Полковник внес баъзе аниқкунии. Вильгельмина тақсим шудааст, то coop ва каркаса, ки ин ба вай нур ҳамчун перышко ва удобную барои нигаҳдории барои пояс брюк е заужение рони зери хвостом бачаҳо. Вай убивала барои Ника - якчанд маротиба.
  
  Хьюго буд, қотил дигар сабки, аммо баробар бо таҷрибаи.
  
  Гюго буд итальянским стилетом, марговар чудом забонҳойи дар Милан мухлиси оид Челлини. Тонкое, чӣ тавр ба shaver, майса барои ледоруба ва костяная қалам нест амикро шароити вазнини карандаша. Майса, спрятанное дар даста то ангуштзании як ангушт бо крошечному переключателю нест, кӯфтанд, аз смертоносную пӯлод аз лона. Гюго буд, ҳатто осонтар дода, аз Вильгельмину. Ва оромтар.
  
  Пйер буд, шаром на бештар аз тухм. Аммо Пйер буд, корманди хадамоти бехатарӣ оид ба марги. Фаронса chemist, работавший ба Хока, бофтааст хурд гениальный воситаи ҳалокат дар шакли даври гранулы, ки дорои кофӣ газ Х-5, ки ба куштани целую ҳуҷраи. Дар навбати худ, дар ду половинок гранулы дар противоположных самтҳои запускал сию дуюм вақтсанҷи, ки ин скорейшее чорабинии неотваратимым. Ник хеле настороженно относился ба Пьеру. Ба ӯ лозим буд, ки ба гузаронидани кор бурд. Дуруст аст, ки он берун аз ниҳонӣ буд, амалан неразрушимой, ва ду половинки реагировали танҳо дар изрядную иелати ва фишор, аммо Пйер буд, низ смертоносным джинном ба хатар.
  
  Ник рӯз проверял ин силоҳ аст. Тавре, ки дар сурати бо йога, буд, ки хуб бошад, дар тонусе бо таҷҳизот, ки бо он шумо вели ҷанг. Шпионская љанг ва байналмилалии шоҳмот нигоҳ дар дасти высокопоставленных кормандон, ҳатто агар онҳо фаъолона ширкат дар ҷанг е шикор рафта.
  
  Ва ҳоло появилось чорум силоҳ. Ӯ ҷони худро фидо дар ҷайбатон нигоҳ доред аз он брюк дар якҷоягӣ бо беспорядочной мешаниной тангаҳо ва калидҳои.
  
  Ник натянул кӯтоҳ ва гирифта аз сандуқи фляжку. Ӯ налил бузург як хизмат дар косаи бачагона барои ванна ва қулай устроился в кресле, ки эҳсоси каме девона аз худ охир ба даст овардани. Ба хотири аз ҳама рӯҳи, як хонумҳо бесподобного яроқ, ки агар ӯ буд, бойскаутом, хвастающимся корд бо шестнадцатью лезвиями!
  
  Вале буданд маротиба, ки зарур буд, ки ба мубориза бо зуҳуроти номатлуб зуҳуроти номатлуб, е бо корд корд, е взрывать взрывом. Ва, мумкин аст, ин хоҳад буд, ки яке аз онҳо аст,. Ҳанӯз пеш аз мулоқот бо Хоуком ӯ боварӣ карда шуд, ки ба навъе, ҳатто бештар увлечется хоси чизе, ки дар таркиши. Ӯ ненадолго қатъ бо роҳи ба шаҳри аз фурудгоҳ. Фрэнки Дженнаро ҳоло дар нафақа аст, вале он ҳанӯз ҳам дӯст медошт бесарусомонӣ дар худ таҳхона ва истифода бурдани умелые дасти. Брелок барои калидҳои бо фонариком буд второстепенным шедевром. Занҷираи открутилась ва выскочила чӣ тавр булавка аз норинҷак. Вақте ки ин рӯй дод, гаджет табдил открыватель намоянд, аз ҳад зиед хатарнок кардааст, ки барои истифода дар байни дӯстон. Дастурамал Фрэнки буданд: "Тяни, бросай ва беги".
  
  Ник thoughtfully сглотнул.
  
  Парвоз 16. Ин буд кардам сирри. Мард взрывается баъди баромадан аз авиалайнера. Ястреб ва он нав вазифаи... Ҳа, старик, бояд ҳуқуқи. Чор недавних таркиш, вобаста ба самолетами ва на камтар аз се хориҷӣ бо дипломатами, буданд, ки ҳангоми чун, ки говорило дар бораи "нақшаи" ва "несчастном сурати". Бомбаҳои дар самолетах - ин бештар аз афсӯс, ки парвандаи е ҳатто куштор. Сахт буд, бездушно уничтожать як ҳавопаймо мардум, вақте ки шумо охотился танҳо ба яке аз онҳо. Агар ту буд. Вале чӣ гуна дар бораи субҳи имрӯз? Шояд дар ин Хоук дуруст буд. Бомба бояд сработала аз охири. Неразбериха. Ки вайрон шудааст? Аҷиб щелкающий садои. Стальная дасти нигариста худро сунъӣ ангуштони то таркиши. Ҳайратовар. Дасти взорвала он? Ое ӯ намедонист, ки ӯ дар дасти? Мумкин аст, парванда дар дасти. Он гоҳ, ки аз он буд,?
  
  Ник чуқур вздохнул. Вақти кофӣ барои фикр дар бораи ин, вақте ки супориш расман оғоз бо расидани далелҳо ва рақам дар бастаи Хока. Пеш аз ин ӯ ҳанӯз ҳам буд, бегуноҳ шоҳиди рейса 16, неким Николасом Картером, ки завершил бизнеси худ дар Ямайке ва спустился оид ба трапу, ба исбот, ки дар дами оташи. Танҳо Хоук ва муште исбот пулис медонист, ки Шуд шуд, N-3 дар AX. Агар сулҳ фикр мекардам, ки Ник Картер буд, хусусӣ сыщиком е роҳбари бизнес, хуб аст. Танҳо то даме, ки ӯ намедонист, ки баланд мард бо азму челюстью ва ҳатто зиеда аз жесткими чашмони ва shortcut "Шуд" дорад, чӣ гуна муносибат нисбат ба AX.
  
  Зарур буд, ки бодиққат фикр дар бораи Рите Джеймсон.
  
  Хислатҳои! Ӯ буд, фикр дар бораи ин ки пеш аз. Ник потянулся ба ҳад ноил взглянув дар вақти.
  
  Хеле дер даъват дар Лондон. Макса кард, ва дар дафтари он дар шаҳри. Агар ӯ дар ҳақиқат сухан Ритой дар бораи Нике, пас ба ӯ гуфт: агар он чизе, ки бо он ақидаи, медонист, ки Ник буд, хусусӣ детективом, ки нравилось мушкил супориш.
  
  Рита. Ширин, обеспокоенная, нуждающаяся ба кӯмак. Е smart контрразведчик, навъе обнаруживший, ки ӯ бештар сервитути оммавӣ мститель аз хусусии сыщик. Агар ин тавр аст, пас он ба ягон навъе буд причастна ба взрывам, е тасодуфан выбрала парвоз 16, ба доми он дар ловушку. Ӯ покачал сари. Мебуд, хеле бузург ҳангоми чун.
  
  Ҳуҷра 2010 суст темнела, то он нишаста, погруженный дар раздумье. Хурд синяя татуировка дар он ҳуқуқи предплечье, тақрибан дохилии ҷониби локтя, слабо светилась дар сгущающемся мраке. Ӯ нигариста он ва каме ғамгин улыбнулся. Вақте ки Хоук организовал AX, татуировка омада якҷоя, бо он. Якҷоя бо телефонным рамзи хатар ва масхара. Як каме кабуд топор - ва инсон дар тамоми ҳаети бар худ ба кор секретного агенти ҳукумати ИМА. Дар тайного агентии Хока буданд, худро неортодоксальные фикру андеша дар бораи он, ки "ба онҳо топор" вражеским шпионам ва саботажникам. Вале якҷоя бо топором, рамзи ва тамоми боқимондаи он сахт укоренившееся ҳисси осторожности, подозрительность, ки аввалин ҳар посыльного бо таври васеъ чанбаре чашмони ӯ, ҳар як болтливого таксиста ва ҳар милой духтарон. Албатта, ин маротиба муҳим мебозид адскую нақши романтике.
  
  Ник бархоста, дохил нур ва оғоз либоспӯшии.
  
  Баъд аз чанд дақиқа ӯ буд, расман дар либоси торик-хокистарӣ бо даъвои торик кабуд галстуком ва черные туфли бе шнурков. Ӯ изучил худро шахсе, ки дар оина дар ванна. Ссадины ва хунхобц аз рӯз злоключения буданд, ба зӯр заметны. Ороиш, фикр кардам, ки ӯ метавонад мӯъҷизаҳо кор, ва усмехнулся худ имиджу. Ӯ убрал қабати мӯи торик аз лба ва гуфт, худ подстричь онҳо, ки субҳи имрӯз, баъд аз сӯҳбат бо Максом.
  
  Вернувшись барои хонаи хоб, ки ӯ гузошта Пьера дар pocketing ва усадил Вильгельмину ва Гюго дар онҳо привычные ҷои. Пас ба он чӣ ваҳй ба телефон барои занг Хэдвей Хаус ва Рите Джеймсон.
  
  Дасти тянулась ба он вақте ки чизе нодуруст бо огнями дар ҳуҷраи 2010. Ҳамаи онҳо погасли бо тревожной внезапностью. Ором, зуд - ғам.
  
  Касе крикнул ҳамсоя ҳуҷраи. Яъне, ин буд, ки на танҳо ба он ҳуҷра.
  
  Тирезаи щелкнуло.
  
  Ин буд, он ҳуҷра.
  
  Ник Картер застыл нав dark, ногаҳон осознав смертельный аст: касе ҳам буд, ки дар ҳуҷраи бо он.
  
  Касе, ки дорад, дохил тавассути парадную дари.
  
  Марг дар ҳуҷраи темной
  
  Ник Картер затаил нафас.
  
  Дар тартиби муқаррарӣ. Танҳо бо внезапным сахт нидои, ки маҳз гуфт мебуд неизвестному злоумышленнику, ки дар он ҷо истода буд.
  
  Ое йога ба як қатор манфиатҳои. Яке аз онҳо - санъат идоракунии дыханием. Ник закрыл даҳон ва бас нафас. Дар ҳуҷраи царила тишина.
  
  Ӯ зуд приспособил чашм ба dark ва табдил интизор. Вале он мағзи летал, расставляя ҳамаи ҷузъҳои аше, чизе, ки занимало ҷой ва сохраняло геометрический tracery, ки ӯ сформировал пеш аз он, ки погас нур.
  
  Дар ҳуҷраи ҳамсоя афтод кафедра. Лаънати прозучало мужским овоз мебошад.
  
  Фикрҳои Ника метались дар dark.
  
  Ӯ буд, ки байни bed ва идораи ҳайвоноти. Дари буд, тақрибан дар даҳ пойҳои истироҳат дар тарафи чап аз он. Курсї ва столик оид ба ҳарду ҷониб аз дарҳо. Ванная рост аз он, боз дар якчанд пойҳои истироҳат аз кати хоб. Ду windows болотар дар Мэдисон-авеню. Вазнин пардаҳо баста шуд, то ки ӯ кард машқҳои ва ҳанӯз баста шуд савганд ба ин замон, вақте ки ӯ анҷом либоспӯшии. Даромадгоҳи он ҷо нест. Входная дари буд заперта аз даруни. Ванная. Злоумышленник буд, ҳангоме ки дар ванна. Он ҷо буд, танҳо окошко. Хеле кам барои муқаррарии инсон.
  
  Ҳамаи дигар имконпазир ашеи хом буданд, ба инобат гирифта. Ки боз метавонад бошад, ки хатар, ба ғайр аз дар en?
  
  Ник на двинулся аз ҷои. Ҳангоми зарурат ӯ метавонист иҷроро ба таъхир гузорад нафас дар чор ним дақиқа. Аммо чӣ кор хоҳад кард злоумышленник? Ник насторожился, хоҳиши шунидани малейший садои.
  
  Акнун ӯ шунидам садои Манхэттена. Гул мошинҳо поднимался аз ошенаи бист фоизи маҷмӯи поен. Бист ошена... хадамоти оташнишонӣ нардбоне? Не рост ба берун аз тиреза ванна, ва наздик кофӣ барои ловкого инсон. Завизжал автомобильный honk.
  
  Ва ҳама дар ҳамон тишина дар Ҳуҷраи 2010 буд осязаемой, зинда.
  
  Ӯ меҳмон нест, то имконияти ба интизор дигар. Агар дигар чароғҳои на горели, меҳмонони устроили мебуд, ҷаҳаннам. Пеш аз он ки чизе рӯй медиҳад, боз зажгутся чароғҳои. Хуб аст,. Ин устраивало Ника.
  
  Қабул намояд, кожистый садои зажег он. Ин буд, хеле наздик. Ӯ њамдењагони аз ҷойҳои, ки дар он аст, ҳанӯз затаив нафас ва скользнул ба девори худ, ки дохилшавӣ ба генералии дари. Дар ин маврид ӯ согнул предплечье, ва Хьюго ором выскользнул аз кожаной отрывной кобуры ва оромона устроился дар тарафи рости хурмо бе ягонаи шипения. Майса ледоруба встало ба ҷои. Ник баргузор гузошта дасти ба нащупать кафедра. Ин предложит баъзе ҳимояи дар бораи он, ки тавони он дошта бошанд, ки ое ӯ гузошт, ин байни худ ва андварафорс таҳдиди.
  
  
  Он ҳаракати буд беззвучным, вале темнота выдавала он. Гӯе касе, ки дар ҳуҷраи ӯ дидаам иқдомро рентгеновскими, бо чашмони.
  
  Аз чап щеке Картера послышался свистящий садо ва ночизи, зуд ҷараени ҳаво. Раздался осон ангуштзании касания, вақте ки сард, ки қитъае аз летающей табдил ефт, ки ҳадафи. Мгновенная вокуниши Ника буд, тоза рефлексией асари чувственной хотираи фискалӣ дар бораи ҳазорон набард кунад. Он левая дасти пайдо кардани ҳафт корд, торчащую аз гипсовой деворҳои. Ӯ толкнул ќаноти росташ китфи каме поен вазнин рукоятки, прицелился ва дар ҷавоб ҳамон.
  
  Хьюго шањ аз равновесия худ бросающей палм шумо бо осонӣ ва уколом пули, зерин ба хати, ки аз он омада ба корде дод қотил. Бадани Ника напряглось, ба он чашмони кӯшиш пора сплошную черноту чизе буд, ки метавонанд дид.
  
  Вале акнун дар назари буд, ки зарурат.
  
  Тишину нарушил сдавленный дуъояшон худ даҳшат. Пеш аз садо табдил дуъояшон буданд,, ва ӯ табдил ба бульканье. Чизе сахт упало.
  
  Ник ҳукми ҳаво аз шуш. Галина пардохт нархи барои боварӣ.
  
  Дар ҷое, ки наздик ба хлопнула дари. Сердитый овози просочился дар темноту холла.
  
  "Чӣ, хислатҳои инро гир, дар ин ҷо чӣ воқеа рӯй медиҳад? Касе бояд возился бо як блок бинои муҳим предохранителей е автоматическим выключателем, е чӣ тавр ба он ҷо хислатҳои инро гир, ое шумо ин называете. Онҳо имкон медиҳад, ки мо тамоми шаб сайру дар dark?"
  
  Ник чӣ ваҳй ба окну ва отдернул пардаҳо.
  
  Дар тусклом партави осмон шаб шаҳри буд, намоен распростертый дар ошенаи мард, дар нисфи роҳ ба порогу en он торс растянулся то ба меҳмонхона. Хьюго кровоточил дар гулӯ, тира аст, подтверждая дурустии доварии ва ҳадаф дод Ника. Ник бодиққат чӣ ваҳй ба трупу. Ин нафар мурда буд, хуб аст. Ӯ таъиншуда мубаддал тартиби хӯрокпазӣ бадан. Имконнопазир буд, спутать сахт ифодаи шахси.
  
  Ник перешагнул ба воситаи бадан ва рафта, ба ванную. Мухтасари азназаргузаронии тасдиқ ба он гумон меравад. Равзанаи ягона буд ошкоро. Ӯ всмотрелся. Чӣ тавр ӯ помнил, дар поени буд, ҳеҷ чиз, ба ғайр аз зияющего фазои вале оташнишонӣ зина оид ба ҳарду ҷониб аз чаҳорчӯбаи буданд, дар доираи сабук фарогирии. Ҳамаи, ки барои ин требовалось, - ин асабҳо. Ӯ баргашта ба трупу.
  
  Загорелся нур.
  
  Он глазам гирифта чанд сония, ба даст ба нав ҳис равшанӣ. Дар он смотрело холӣ шахс. Овози дар лестничной саҳни извиняющимся тоном гуфт: "Метавонад, кӯдак мебозад. Касе, ки ба дурӯғ шутку. Бубахшед, дӯстон. Бубахшед барои нороҳатиҳои". Овози лепет стихли.
  
  Камбудии буд, ҳуқуқ мафҳуми". Ӯ бояд аз ин ҷо меравем.
  
  Ин буд, ки як мард панҷоҳ сол - на дафтар хурд афзоиши албатта, балки лоғар, мисли пикколо, ва пӯшидани чӣ тавр мойщик windows. Denim шим, ҷомаашро аз парусины. Ӯ зарра ташвиш бо як сатил. Шояд рассчитывал танҳо слиться бо ландшафтом ва ҳарчи тезтар дар дохил ва қадам дуртар. Ин сработало.
  
  Шахсе буд, ки оддӣ ва простодушным ҳатто баъд аз марг. Ягон отличительных хислатҳои. Дар он дараҳои худ ҳеҷ буд. Ҳатто спички. Ягон label black ба выцветшей корӣ либос. Ник проверил шу туфель, даҳон ва гӯши предмети ниҳонӣ замимаҳоеро,. Ҳеҷ чиз. Қотил омада, танҳо бо корд.
  
  Тӯдаи намояндагӣ худ кинжал бо рукоятью аз оленьего шох, хос барои он, ки метавонад ба шумо харидани дар армейском ва ҳарбӣ-ҳаюло мағоза ва е дар барах дар Майдони вақт. Дар он ҷо низ чизе. Ва на дар бораи аз хавотир.
  
  Касе отправил pippa дар ҳуҷраи Картера. Сабаби ҳодиса бо самолетом е аз чизи дигар?
  
  Ник зажег "Бозингар" ва фикр кардам: "Як қотил?
  
  Пикколо дохил шудам, ба воситаи тирезаи en, ки чӣ тавр бо сигналу, фавран, баъди он, ки чӣ тавр погас нур. Ӯ метавонист зарар расонад электрощит дар даромадгоҳ. Аз ин рӯ, бояд буд, бояд дуюми мард. Вале он кас, ки выключил нур, эҳтимол буд, аллакай дур. Не нуқтаи дар он ба назар. Ва ҳеҷ маънои интизор. Ник бозпардохти сигарету.
  
  Афсӯс, ки ӯ бояд назари худро труп, ба горничная обнаружила он. Вале дар њастем на метавонист бо мошини шаҳрӣ политсия.
  
  Ӯ гузошта шуд соҳиби корд дар бистар, бесцеремонно бросив он дар зери кўрпа ман. Ӯ обернул дастмоле атрофи ҳалқаҳо ва вынул тӯдаи бо деворҳои. Засунув тӯдаи дар складки полотенца, ӯ сунул он дар сандуқи.
  
  Труп бояд ошкор, то оянда рӯзи дигар аз он дошта бошад, ягон нуқтаи. Вақти шуд, се соат рӯз, ва ҳеҷ як горничная на потревожила спящего меҳмон, чӣ қадар сахт аст, вай ҳеҷ мехост, ба анҷом расонад кор ва рафта, ба хона. Ҳатто ба меҳмон, ки на ба ҷавоб ба як мекӯбеду дари.
  
  Ва ин ҷо дӯстони корд - тамоман чизи дигар аст. Агар онҳо мехоҳед, ки ба дастрасӣ ба меҳмонон, бикӯбед бе ҷавоб не хоҳад онҳо.
  
  Ник вытер Хьюго қариб бо нежностью. Хьюго, мисли ҳамеша, хуб справился аз вазифаи худ. Ник қарор кард, ки ба ӯ ҷомадон метавонад тарк. Дар сандуқи попало чанд чиз: дастмоле, тӯдаи, shaver, китоб, ки ӯ дочитал дар тайера, нисфи пурраи фляжка.
  
  
  Танҳо чизҳои дигар, ки ӯ мехост, шуд ӯ. Вильгельмина, Гюго ва Пйер.
  
  Он волновала он сарлавҳа дар бақайдгирии шумо варақа hotel. Департаменти сарф ду моҳ аст, ки ба таълимоти он, ба монанди тағйир додани худ ба назар мерасад, ки ба ӯ соответствовал предполагаемым именам, ва создавал аҷиб неразборчивые имзо, ки ба назар мисли мазкур онњо, балки чизе андаке ва поддались таҳлил. Дар асл ӯ зарегистрировался чӣ тавр Иродаи Гэзер, вале ҳеҷ кас мефаҳмад.
  
  Чанд дақиқа он ба пуррагӣ осматривал ҳуҷраи 2010, сипас бодиққат берун омада, дар коридор ва закрыл дари дар самоблокирующуюся защелку. Калидҳои аз хуҷраҳо ӯ ба чап, дар шакли хаттӣ ба мизи. Ӯ пас вале илоҷи ин табличку "ташвиш" ба қалам ва направился ба лестнице, бо худ сандуқи.
  
  Сообщник Пикколо, агар он ҳам буд, поблизости, гумон аст, ки показался мебуд, ки ҳангоми ярком партави. Ҳар он набуд, Хьюго буд, ба он омода аст. Ник поднялся ду пролета, бо диққат следя барои ҳар гуна аломатҳои скрывающегося ҳузури, ва направился ба лифту.
  
  Ҳангоми аз вазъи кунунии корҳои дар полиси Ню-Йорк буд, сложное он. Эҳтимол, неразрешимое. Дар ин ҷо буд, чизе, ки метавонист боиси Нику Картеру. Аммо корфармоен корд ба зудӣ хоҳанд донист, ки ба онҳо истихроҷ шуд предупреждена кофӣ барои куштани ва гурезад. Он метавонад ба хеле неприятному ояндаи беҳтар. Дар баъзе маънои афсӯс, ки ӯ кушта корд наповал.
  
  Бо вуҷуди ин, стонать бар трупами буд, бефоида аст. Махсусан касоне, ки буданд, твоими худ.
  
  * * *
  
  Ник доранд ба воситаи зеркальное шиша алоқаи будки дар беморхонаи лобби ҳамаҷонибаи, гадая, чӣ қадар Онҳо ва дар он ҷо чӣ рӯй дод бо дуввумин мард.
  
  Телефон чанд маротиба зазвонил фосилаи дур.
  
  "Бале?" Ястреб ҷавоб бо хос резкостью.
  
  "Касе, ки танҳо прислал тӯдаи бо заточенным лезвием", - гуфт Ник. "Ман то аз расонидани".
  
  "О. суроғаи Нодуруст?"
  
  "Не. Фикр мекунам, суроғаи дуруст. Нодуруст бастаи".
  
  "Чӣ қадар? Ки ту фармон?"
  
  "Топор."
  
  "Курьер ҳанӯз вуҷуд дорад?"
  
  "Бале. Ӯ дар ин ҷо бошад, барои муддате. Шояд ӯ пайдо хоҳад ширкат - касе, ки ба тафтиш аз наќли. Вале касе, ки дигар бояд ба онҳо хоҳад впустить. Фикр мекунам, ки ман беҳтар аз ҷойҳои меҳмонхонаҳо. Ое" Рузвельт "мувофиқ аст, барои шумо бастаи? "
  
  "Хуб, барои ман, агар барои онҳо. На порежься".
  
  Овози старика буд, каме кислым. Ник амалан метавонист, шунидан, дар бораи чӣ ӯ фикр мекард. Парвандаи буд, ки ҳамагӣ чанд соат, ва N-3 аллакай кардааст труп, ба запутать вазъият.
  
  Ник ухмыльнулся дар телефонную трубку. "Боз чизе ҳаст, ки. Вақте, ки шумо фиристодани касе дар бораи расонидани ин, дар хотир доред, ки дар бораи дохилшавӣ ба генералии хона, инчунин, дар бораи служебном вуруди. Ин метавонад аҳамияти бузург бошад".
  
  "На беспокойся дар бораи хотираи ман". Хоук вале илоҷи ин трубку.
  
  Ник доранд дар вестибюль ва боз набрал рақами. Ин дафъа ӯ хонда дар Хэдвей-хаус ва пурсид Риту Джеймсон.
  
  "Салом, мис Джеймсон? Ник Картер. Извини, ман опоздал". Рита казалась кори сахт.
  
  "Пок аст худо, ин ба ту". Ӯ шунид вздох осон, ва он овози каме посветлел. "Ман фикр кардам, ту передумал".
  
  "Ҳеҷ ягона имконият. Ман тарсидам, ки шумо шояд доранд, ки баъд аз рӯз ҳаяҷони гуворо фаро гирифтааст".
  
  "Оҳ, Эй Худо. Ое ин субҳ буд, ки ужасным? Ман наметавонам партоед ин аз сари". Овоз боз боло рафт. "Ин бедняк! Ва кӯдакон, ва додзанӣ, ва хун. Ман наметавонам ин барорад!"
  
  "Полегче, акнун полегче". Ник буд встревожен шиносҳо нидои истерии, похожим дар сирену. Вале гуфтан, ки "Ман наметавонам ин" показалось забавным. Хуб, шояд не. Даҳшат ин буд, хеле душвор аст, барорад. Он табдил ефтааст сахттар дар худ голосе.
  
  "Шумо гона развалиться е гона гирифтани худ дар дасти? Зеро, агар ту распадаешься, ту чи кор карда истодаӣ ин танҳо. Агар чизе ҳаст, ки ман наметавонам барорад, то ин истеричная зан".
  
  Ӯ мунтазири. Одатан онҳо применяли ин строку.
  
  "Агар чизе, он ба ман таҳаммули наметавонам, - сард гуфт, Рита, - ин шахсе, ки гумон мекунад, ки ин муҳим, хислатҳои инро гир, чизе, ки ӯ метавонад барорад, ва хулоса ин аст, касоне, ки вливает ман дар гӯш напыщенные ҷуз clichéd аст ва ..."
  
  "Пас-он беҳтар аст." Ӯ громко дарида берун хандидан. "Ин кӯҳна избитые ибораҳои қариб ҳамеша кӯмак мекунанд".
  
  Сипас наступило кӯтоҳ хомӯшии боиси: "Оҳ". Ва каме аст snicker.
  
  "Дар чӣ қадар ман туро заеду?" - оживленно пурсид Ник. "Бие бубинем... ҳоло ҳашт сӣ, ва метарсам, ман боз як е ду парванда. Чӣ тавр ту думаешь, ту сможешь доред, тақрибан то нӯҳ е нӯҳ понздаҳ?"
  
  "Агар шумо фикр дар бораи ғизои, ман ҳеҷ гоҳ дар ҳаети буд, то гурусна. Аммо ман дарҳол нест забрал ман дар ин макон". Вай фикр баланд. "Мо метавонем дидор дар ошхонаи" Арнолд "е... не, фикр намекунам, ки ман мехоҳам интизор, дар тарабхонаи".
  
  "Бар?"
  
  "Е дар сатри... ва Ман намедонам - бие встретимся дар Ҳавз Плаза дар нӯҳ понздаҳ. Ман бояд каме аз ҳавои тоза бошад. Шумо зид набошед?"
  
  "Не, албатта, не. Шумо мебинед, дар нӯҳ понздаҳ".
  
  Ӯ вале илоҷи ин трубку. Гузошта онро як занги. Он ангушти сарф шиносон ба ки шумораи зиед.
  
  "Фрэнки? Ник".
  
  Агар барои ӯ следили аз фурудгоҳ буд, ки одилона ҳушдор Фрэнки, ки касе метавонад присмотреть ба он хона. Аз эҳтимол дур аст, аммо имконпазир аст. Ӯ гуфт ӯ, чӣ рӯй дод.
  
  Фрэнки Дженнаро хмыкнул.
  
  "На беспокойся дар бораи ман, kid. Агар ман буд, сидячей уткой аз ҳар думи, ман даҳҳо маротиба мурд.
  
  Ман на бар зидди як амали. Ҳанӯз ягон қарорҳо, ки шумо бояд кӯшиш аз. Медонед, ки чӣ гуна дар шароити воқеии, метавон гуфт. Вале ту, бача! Шумо лозим аст, ки дарсҳои. Хуб аст, ки ту работаешь танҳо дар ҳукумат. Аз ту получится бад бандит! "
  
  Ӯ боз захихикал ва вале илоҷи ин трубку.
  
  Ник выглянул дар вестибюль. Мард миена сол бо процветающим брюшком, устроившимся в кресле, усаживался. Марди ҷавон бо кӯтоҳ стрижкой интизор express-лифт. Ӯ якчанд болишти, ки назар ба тавре, ки агар дар он метавонад бошад, ки намунаҳои тиҷоратӣ. Ник медонистам, ки ӯ бо лоғар воситаҳои он специализированного мешавад. Агентҳои Ба-7 ва А-24 ба кор.
  
  * * *
  
  Ник сарф чизе, ки боқӣ мондааст, ки аз як муддати кӯтоҳ пеш аз он таъин, ки ба бақайдгирӣ, дар "Рузвельте". Ӯ харида арзон костюмчик дар як мпгазине дар Лиггетта ва рафта, дар меҳмонхона, бо диққат следя барои тенями. Агар онҳо аз он пайдо боре, онҳо метавонанд онро пайдо боз. Вале агар онҳо подобрали, вақте ки ӯ выходил аз Билтмора, ки Ба-7 мушоҳида кардам мебуд, дум, ва онҳо дар мехоҳам аккуратную як процессию аз се нафар. Аммо, ки чӣ гуна ӯ метавонист разобрать, думи он нарисовал.
  
  Дар охир барориши New York Post буд, нашр id: СИРРИ ТАРКИШ ДАР ФУРУДГОҲИ АЙДЛУАЙЛД. Ник харида рӯзномаи, зарегистрировался дар мудаввар бо непонятными каракулями ва принялся барои чанд дақиқа хондан дар уединении уютной хуҷраҳо дар ошенаи ҳафтум.
  
  Ин буд, ки ҳамагӣ умумии таърих, вдыхающая дар худ неразгаданные бозию ва предполагающая расмии ошкор чизи ғайриоддӣ вуҷуд надорад чорабиниҳо, вале он дар ҳақиқат содержала як snippet андаке коғази иттилоот:
  
  "... буд, идентифицирован чӣ тавр ба Пабло Вальдес, котиби девони Минирио. Парвоз буд расмӣ аз рӯи хусусияти худ, монанди хабар доданд, ки имрӯз ҳокимият. Минирио, њатто ба дараљаи, аз он ҳамсоя ба қисмҳои латиноамериканские кишвар дар моҳҳои охир ифода мировую масъала аз Кӯшиши сурх чин дохил шуда, дар кишвар бо нақшаҳои сателлитов ... "
  
  Яблочко барои мистера Хока, боз.
  
  Бернс аз Британияи кабир, Аҳмад Тал Барин аз Ҳиндустон, Ла Дильда аз Перу ва акнун Вальдес аз Минирио. Чизе буд, незнакомо, вақте ки чор дипломата кушта баробар аст. Тавре, хислатҳои инро гир, ширкатҳои суғурта метавонанд рафта дар чунин слабое прикрытие, чун куштор, ба хотири амнияти? Е ин буд, танҳо расмии дурӯғ, ба фиреб душман, то FBI выискивает маълумоти иловагӣ? Ҳа. Як истисно. Хато пилота. Шояд аз он буд, ки ҳамин истиснои.
  
  Ҳа майлаш, получился ҳамин интернациональный шӯрбо. А ҷаноб Hock буд, танҳо як ошпаз, ки помешивал шмш.
  
  Стальная дасти Вальдеса... Имконияти дастгоҳҳои бомбаҳои буд шавқовар ва ужасной. Мебуд, хеле шавқовар ба бубинем, ки CAB ва ҳамаи дигар маќомот аз як таркиш, он буд, ки дар хавопаймо. Дар баъзе маънои он буд, рахнашавии аст - ӯ сузил соҳаи тадқиқот.
  
  Картер дар ҳайрат буд, ки чаро Рита қарор дидор дар Ҳавз. Вездесущее шубҳа поднялось ки дар пушти он афкори. Он хоҳад буд, ки ҷои бузург барои ҳар кӣ мехоҳад, ки ӯро кушт.
  
  "На бросайся бо пистолетом", - гуфт ӯ ба худ. Ин метавонад инчунин бошад, ки хеле чат хуб шаб дар шаҳр бо хеле зебо духтаре, ки доверчиво ба саробони хонадон барои шумо барои истифода.
  
  Ҳан. Тасодуф буд, тасодуф буд, тасодуф буд. Онҳо буд, аз ҳад зиед - силсилаи бомбгузориҳо дар сафоратхонаҳои има, илтичо зебо духтарон, устраивающей мулоқот аз барои маҳалҳо, номашҳур тӯдаи бо номаълум мотивом. Ва ҳар чизе ки ӯ кард, ин додаед, бо корҳо. Ва поговори бо Ритой.
  
  Ӯ беззвучно насвистывал, поправляя content карманов ва поправляя Вильгельмину, Гюго ва Пьера, ки ба онҳо зиеда аз қатъии нишаста буданд, худ истифодаи маҳалҳо.
  
  Мулоқот дар ҳавз Plaza
  
  Чашмаи Плаза назар оазисом дар хаотичном водовороте Панҷуми авеню. Серебристые брызги бозӣ дар полумраке, беҳтарин қисми зрелище барои прохожих. Бузург сола меҳмонхонаи паси он назар ҳамчун пережиток рококо дигар даврони. Васеи простор боғи Марказии throw назар ба шимол.
  
  Бевосита тавассути майдони мизоҷон ждала навбати аз экипажей. Як печутоби тавассути парк - ва влюбленные метавонанд баҳра глотком ҳавои тоза ва романтики ҳатто дар чунин измученной космополитической коинот, чӣ тавр ба Manhattan.
  
  Чашмони Ника мондан дар картине, вақте ки ӯ кардааст, Пятую ва дид Риту Джеймсон. Он заинтересовала на танҳо тасвири зебо, гарчанде ки Рита назар ҳатто красивее, аз он мысленный тарзи. Либос хозяйки буд, иваз кӯтоҳ кабуд платьем бо қариб рельефными обтягивающими хатҳои. Оварад шабона бачаҳо буд, тасодуфӣ накинуто вай ба китфи, ва мӯи малламуй озодона ниспадали дар бархатный гулӯ тӯрӣ. Аммо Картер прочел изтироб дар он ҳаяҷон движениях. Чаро то нервничаешь? Ӯ опоздал. Шояд вокуниш.
  
  Ҷуфти ҷавон оҳиста шла зери лоғар дарахтон ва шептала ба якдигар. Нисфи пинҳон тенью дар шимолу шарқи кунҷи буд невысокий, манишинед мард дар мятом костюме аз хлопчатобумажной матоъ ва мулоим фетровой кулоҳ дар оҳанги. Ӯ буд, навъ, ки меомузад соат, вале он чашмони буданд прикованы ба Рите.
  
  Ник эҳсос хунук якбора ғазаб. Инак, ӯ буд, рафта ба шавад, мишенью
  
  
  Не, бие! Ки мебуд, дар назар зебо духтаре, расхаживающую масоҳати? Ки кист, ин ублюдок бояд то тамошо.
  
  Ӯ ускорил қадами рафт ва наздик ба он, то ки он шла ба 59-ум.
  
  "Салом, Рита".
  
  Рита повернулась, вай чашмони испугались. Сипас ба вай гуфтам.
  
  "Шумо ба ман дод, то ба оғози хуб аст,. Фикр мекунам, ки ман нервничаю. Чӣ тавр ба шумо, ҷаноб Шуд?"
  
  "Ник." Онро гирифта, дар дасти худ. Бигзор следящему аст ки мебинем. "На волнуйся. Ин кӯҳна магнетизм. Ман то влияю ба мардум. Нашуст, дар кадом чизе тихом ҷои, ки дар он мо метавонем гап?"
  
  "Агар ту на возражаешь, ман намекард, то. Мумкин аст, мо метавонем каме погулять. Е... чӣ тавр дар бораи сафар ба карете? Ман ҳамеша мехостам ба кӯшиш аз".
  
  "Агар ту ин мехоњї, хуб".
  
  Ки метавонад приятнее шом дар боғи?
  
  Ник пронзительно присвистнул ва махнул озоди дасти, то ки онҳо мерафтанд ба гӯшаи. Аввал экипаж бо грохотом двинулся пеш.
  
  Ник кӯмак Рите қием ва аз паи он. Ронандаи щелкнул сквозь дандон ва вяло боло поводья. Рита боз погрузилась дар темноту кабина, hips вай буданд, ғам наздик ба бедрам Ника.
  
  Мард дар низоми сахт костюме бас назар соат ва бархоста, зевая ва потягиваясь. Прохлада хотир Ника падидомада дар холод.
  
  Мард направился ба навбат ожидающих кареты.
  
  Дум. Бе гумроҳӣ. Риту сопровождали - е сопровождали - то Ҳавз дар майдони. Савол буд - чаро?
  
  Онҳо карета свернула бо равшан освещенной дар кӯчаи торик ҳамсоягӣ боғи Марказии. Агар чизе бояд буд, ки рӯй, ин метавонад рӯй ва дар ин ҷо. Вай омода буд.
  
  Ӯ дилам ба Рите.
  
  "Хуб, бие, аввал бештар дар бораи бизнес нигаред. Сипас, мо метавонем ба сар развлекаться. Дар бораи аз ту мехоҳам, ки маро мебинед?"
  
  Рита сахт вздохнула. Муддате он молчала. Ник украдкой выглянул дар хурд заднее мегирифтанд. Дар кадре пайдо аввал оид ба дигар экипаж следящий, бе шубҳа.
  
  Рита оғози суст.
  
  "Ин буд, ки чӣ тавр ба он алоқаманд аз взрывами. Взрывались тайераи".
  
  Ник удивленно дидам, ки дар вай.
  
  "Ҳамаи ҳавопаймо взрываются?"
  
  "Ман связывался бо ин, то имрӯз. Ва шояд ин дорад, чизе ба кор бо он, ки рӯй имрӯз. Вале ман медонам, ки чизе нодуруст бо ин мисли Стив рафт. Ин аст, ки чаро ман мехостам, ки ту дидан. Ӯ на пора ба касе ҳавопаймо. Ман медонам, ки ин на он шароб. Ва ҳоло касе мекӯшад, ки ман афтонда ".
  
  "Ки ту имеешь дар хотир доред," афтонда туро "?" Ник нахмурился гирифт, дасти худ. "Послушай, гаронбаҳо ман худ, ту беҳтар аст, ки шумо чизе мегӯям, ки ман ҳикояи аз оғози"
  
  "Ман попробую. Вале гарун аввал сигарету, лутфан".
  
  Щелкнув зажигалкой, дар он голубых назари буд, дида неистовое изтироб.
  
  "Ӯ буд, пилотом, ва мо буданд помолвлены. Мо мерафтанд ба пожениться баъд аз ин сафар. Ман дар назар дорам ман сафар. Мо ба нақша он аст, ки чанд моҳ пеш. Вале он ҳавопаймо взорвался. Буд, ки гӯшу аст,, ва онҳо гуфтанд, ки ин он шароб, он дер ложился, хаста ва беспечен, ва ӯ разбился. Вале ӯ ин нест дод. Оҳ, эй Худо, вақте ки ман субҳи имрӯз дидам, ки ин бесарусомонӣ, ин садои даҳшатнок ва ҳамаи ин дорусозӣ бегуноҳ мардум, ман медонам, ки аз он буд, чунин ба назар мерасад барои ӯ, ва ман таҳаммул наметавонам...! "
  
  "Прекрати он!" Ник гирифта, онро дасти ва бераҳмона сжал. "Шумо намедонед, ки чӣ тавр ба он буд, ки барои он. Худо медонад, ки ман наметавонам, ки ба ақл, ки чӣ рӯй дод, ва аз он, ки шумо ба ман изҳор намуданд, аммо агар ҳавопаймо взорвался, ӯ ҳеҷ эҳсос кард. Ки акнун кӯшиш ба даст ба шумо, чаро? "
  
  "Ман намедонам, ки, ман намедонам, ки чаро. Шояд, зеро ки ман раздражал худ. Танҳо аз сабаби он ки медонист, ки ин на он шароб".
  
  "Чӣ медиҳад ба шумо фикр кунед, ки касе, мекӯшад, то ки шумо ба даст?" Овози Ника буд, ҳамин задааст ва требовательным, чӣ тавр ба овози прокурор.
  
  "Зеро ки ман гирифта фальшивое мактуб чунки имрӯз рӯзи касе, ки кӯшиш кардам, ки ба сатҳи ман ба ҳуҷраи, ин аст, ки чаро!" Вай ба овози баланд шуда, то ба қариб истерического оҳангҳои.
  
  "Касе бар ман", - нармӣ гуфт Ник. "Хуб аст. Мо баргаштан ба ин. Ки дар бораи Вальдеса?"
  
  Уличные фонари бо Панҷуми авеню нопадид, чун карета, запряженная аспҳо, бо дод, ки садо зашумела минбаъдаи ғарб дар маркази боғи.
  
  "Ки дар бораи ӯ?" Чашмони Риты буданд влажными. "Ҳангоми аз ин ҷо ӯ?"
  
  "Фикр мекардам, ту гуфт, ки пайдо некую робитаи байни взрывами", - эҳтиеткорона гуфт, Ник. "Ман танҳо аҷоиб, ки чӣ шумо медонед, дар бораи он. Шумо ба назар мерасад, ки медонед, ӯ хеле хуб аст".
  
  "Оҳ, ҳа. Ӯ зуд-зуд летал бо мо. Ҳукумати ӯ буд, ки хеле кардаанд".
  
  "Ое он буд, ки тақрибан барои одноручного инсон?"
  
  Вай приподняла хушӯъашон. "Шумо онро дидаанд. Ӯ ба таври комил держался. Он аз даст ба дасти худ дар давоми инқилоб. Вальдес иброз ман ҳама дар бораи он. Ӯ буд, в-аз-он натуралӣ нозанин инсон. Имон, он чиро, ки рӯй дод, ки имрӯз, буд, як навъ ужасным сиесӣ заговором".
  
  "Хандовар, ки чӣ тавр пайваста ба миен меояд фикри бомбаҳои, - андеша дар Ник. Дар чил ярдах паси онҳо барои кам окошком вырисовывался дуюми экипаж, похожий дар катафалк. "Боз як масъалаи, ва пас аз баргаштан ба ба таърихи худ. Чаро шумо хоҳиши дидор дар кӯча ва прокатиться дар боғи? Ба ҷои он, ки бигузорем, ман нохушиҳои шумо дар кадом маврид уютный тарабхона, ки дар он мо метавонем оромона гап?"
  
  Чашмони Риты мулоқот бо он. "Зеро ман мехостам, ки ба даст дар кунҷи. Ман намехоҳам, ки маро compassing одамон, вақте ки ман наметавонам бовар ҳеҷ черту ҳеҷ яке аз онҳо.
  
  
  "Ман қадр ту ба ҳиссиети, - пробормотал Ник, - вале ман фикр мекунам, ки ту действовал оид ба неправильному принсипи. Ронандаи... запусти муҳаррикҳои, ҳамин тавр не? Ман фикр мекунам, мо метавонем рафта як каме тезтар".
  
  Рита напряглась. "Чизе нест?"
  
  "Мумкин аст, хеле. Танҳо мондан ва тайер нырнуть. Шумо мебуд, ки ба ягон шахсӣ манфиатдорӣ дар он аст, ки барои ман следили, ҳамин тавр не?"
  
  "Барои он, ки шумо следили! Зеро ки ба хотири худо нест!" Кӯдаки кабуд корпартоӣ симро хостем чашмони расширились нишон ҳамзамон тарс ва ногаҳонӣ.
  
  "Ва касе, ки кӯшиш ба даст, то ки ба шумо. Шумо ягон бор қайд кард, ки касе зоҳир таваҷҷӯҳи Вальдесу? Е - кӯшиш кунед, ки ин тавр аст - ое касе асосҳо фикр кунед, ки шумо буданд, махсусан дружны бо Вальдесом?
  
  "Не", - гуфт вай. "Не, ҳардуи". Вай ногаҳон вздрогнула.
  
  "Хуб, баргаштан ба Стиву. Ки Стив?"
  
  "Он звали Стивен Андерсон". Вай овози паст буд монотонным. "Пеш аз он летал дар Ҷаҳон Airways. Чор моҳ пеш ӯ разбился. Ҳадди ақал онҳо то гуфтанд. Аввал дар рӯзномаи гуфта мешуд, ки ҳавопаймо взорвался дар ҳаво. Он гоҳ буд, ки гӯшу аст,, ва онҳо гуфтанд, ки ӯ разбился. Зеро ӯ дер ложился ва пил. Хуб он буд. Ман бояд донист,. Вале онҳо ба ман на ҳамсоли. Ва баъд аз якчанд ҳафта пеш ба ман шунид, ки онҳо пайдо кардаанд багажную бирку бо он ном дар он, ва ман медонистам, ки ин метавонад бошад,, дуруст ".
  
  Дар назди онҳо ба миен омадааст, ки мавқеи хати огней ва внезапного сияния. Пеш лежала 79-ман сент. Карета притормозила. Ник боз аз тыл. Вагон рақами ду приближался. Ӯ нахмурился. Ронандаи, сидящий дар переднем курсии набуд ҳеҷ star, ҳеҷ характерен барои худ намуд. Буд, ба ҳеҷ силиндраи на шаркающей buuz. Он охватила ташвиш, вале он ба осонӣ ба откинулся пеш, ва онро правая дасти пайдо кардани Вильгельмину.
  
  "Чаро ин метавонад бошад,, дуруст?" вай гуфт,. "Дар багажной бирке ҳеҷ чизи ғайриоддӣ вуҷуд надорад".
  
  "Дар ҳамин вақт буд".
  
  Ҳаракати сгустилось, асп нетерпеливо заржала. Карета паси подошла наздик кофӣ ба даст нарасонад.
  
  "Онҳо бояд то наздик аст? Ҳаракати қадар бад не!"
  
  "Рост аст, ин нест, - ором гуфт Ник. "Откиньтесь пеш ва тар сари".
  
  "Кадом?" Асп паси онҳо выгнула сари ва заржала. Дар Риты перехватило нафас. "Шумо дар хотир доред, ки ин аст он чизе, ки мо илмҳоро?" Вай нервно засмеялась. "Балки ин ҳамон хандаовар аст! Онҳо, албатта, чизе ки мо задан. Дар ин ҷо нестем".
  
  "Беҳтар аст, ки перестраховаться аз пушаймон. Опусти сари!"
  
  Вай опустилась поен ба курсии. Ник сомкнул ангуштони атрофи обнаженной харони Вильгельмины.
  
  "Онҳо кистанд?" прошептала вай.
  
  "Ое шумо намедонед?"
  
  Вай покачала сари. Ва аљиб ин ҷо гумон меравад Ника подтвердились. Тамоми он таҷрибаи ҷосусӣ на муҳайе кардаем, ки онро ба чизе чун немыслимо вопиющему ва бениҳоят невероятному, ки чӣ тавр рафтори одамон дуюм вагоне.
  
  Ногаҳон бо внезапностью зи аз таппончаи треснул хлыст. Гортанный овози скомандовал "Хияр!" ҳамчун кавалерист аз вестерна, ва экипаж, стоящий бевосита ба онҳо, отклонился аз хати ва рванул ҷудо, вақте ки асп ловко отреагировала ба зарбаи плетью. Онҳо худи асп шарахнулась. Ник бросился ба воситаи бадани Риты ва молниеносно швырнул Вильгельмину. Дар як сония ва е ду экипажи буданд, тамоман наздик аст.
  
  Дид, ки ҳамаи ин дар уродливой вспышке. Аз дигар вагон дар он смотрело шахсе инсон дар низоми сахт костюме. Он правая дасти шудааст отведена пеш. Металлический предмети ба шакли тухм, сжимаемый дар он дасти барои метания буд гранатой. Шахсе буд, твердым, целеустремленным, қариб лишенным ін. Ба он чашмони дар як лаҳза мулоқот бо чашмони Ника, вақте ки дасти мавриди амал қарор додани пеш.
  
  Ник шањ бо гузаштан. Вильгельмина бераҳмона сплюнула. Буд жуткое slick багрового ранг, ва шахсе исказилось то охир баен. Дасти, держащая тухм менамуд, зависла дар ҳаво. Сипас карета пролетела гузашта ва помчалась ба поворотной хати, ки поворачивала бозгашт ба он роҳ, ки онҳо ехали.
  
  Ник оғӯш Риту, уткнувшись он испуганным шахси впадину худ китфи.
  
  Таркиш раздался бо оглушительным ревом. Оид ба парку обрушился залп, разлетелись осколки, разлетелись қисми экипаж, ҳаво отравил едкий дуд кордита. Назар ба боковое тирезаи кард, ки тамоми таърихи. Ник вскочил аз худ ҷойҳои тарк Риту паси худ потрясенной ва дрожащей. Онҳо сола возница нишаста, чӣ тавр ба окаменевший нафар, приковав дасти ба поводьям.
  
  Дуюм карета лежала дар скрученном боку ба холме, покрытом листвой, ду чархи insanely вращались. Разбитый каркас кареты буд дырявым, мисли швейтсария панир. Асп вырвалась аз расколотого забони телеги ва взволнованно вздымалась ба подножию баланд дрожащего вяза. Кофта истодаам инсон дар карете буд, бефоида аст. Граната, взорвавшаяся дар ин узких доираи метавонист бошад хеле смертельной барои ҳар гуна, ҳатто агар тир нест, пайдо кардани он аввал. Вале дигар буд, ки ронандаи. Куҷо бало, ӯ рафт?
  
  Ник дид он ки хеле дер.
  
  Дар dark зери дарахтон ӯ поднялся ба пойҳои ӯ ва бросился ба тарафи дигар кареты, ки тарк Ник. Рита вскрикнула як маротиба, баланд пронзительным крещендо ужаса, ки прекратилось бо ужасающей внезапностью.
  
  
  . Приглушенный стариковский дуъояшон ронанда Ника буд заглушен цепочкой аз чор е панҷ ужасающе зуд пистолетных аксҳоро.
  
  Дили ӯ сжималось аз хашми номӯътадили, Ник рванул бозгашт ба худро карету.
  
  Пеш аз ӯ вырисовывалась баланди злобная гулнақшҳои, гулнақшҳои ронанда, ки буд. Ӯ уклонился аз худ убийственной кор, ища бештар. Дид, Ника, ва он пистолет поднялся. Армейский .45 - вазнин, мощное, убийственное силоҳ, предназначенное барои куштори.
  
  Парк буд, бо криками ва пронзительными воплями.
  
  Ник шањ дар дасти, ки держала .45, инчунин оид ба коленям ва бедрам, ки поддерживали ин мошини барои куштори бадан. Вай идома дод, ки тир, то ба касе ки пеш аз ӯ нест, ҷони худро фидо изрешеченный ва истекающий кровью. Вале хурд прохладная як қисми он ба мағзи гуфт ба ӯ имкон медиҳад, ки моҳияти прожить боз каме. Зарбаи буд, ки бояд кушт, монд дар дохили таппончаи. Баъди навбатии навбати наступила тишина. Вале садои оғоз просачиваться дар он mind: испуганный плач сола кучера, аз ҳад зиед напуганного, ки гурезад, сбивающий бо ҳеҷ нафъ ропот навбатии автомобилистов, далекий визг сирены.
  
  Ник мурғоб ба назар зуд дар толори торик кареты.
  
  Рита Джеймсон дигар боялась ва перестала бошад, зебо.
  
  Тир 45-уми калибра перебила вай шахс ва сандуқе. Вай лежала, прижатая ба обивке, бештар на инсон, балки мебошанд дилтанг не массаи мясистой ҷисм.
  
  Ник закрыл ҳуши ту аз ужаса ва зуд гуфтугӯ ба наклониться наздик бо марде, ки пас аз қариб поддался чарам Вильгельмины. A ҷустуҷӯи зуд - чизе. Душман оммавӣ посылал номаълум қотилони.
  
  Дар он аст вторгся нав садо. Копыта, дар роҳ поблизости садо равшан ва настойчиво. Пулис парк.
  
  Картер бросился дар сояи ва ба чап ҳамаи паси босуръат пробегая сквозь дарахтон, прорезая ровные лужайки ҷудо Ғарбӣ боғи Марказии. Он ҷаҳон буд, ки ҷаҳон уродства ва марг, рӯ бо неприятностями ва бегства аз онҳо. Зеро, агар шумо дар дожили то ҷанг дар дигар рӯз, ба шумо лозим аст, ки буд, дур мондан аз расмӣ мебошад. Шумо бояд буданд, медаванд - ҳатто агар он маънои онро надорад, ки назари худро паси ифлос трупы. Ҳатто трупы дӯстон.
  
  Сирена усилилась ва остановилась.
  
  Ник маҳсулоти худро ба қадам, поправил анд ва оғоз намуд, ки ангуштони дар мӯи худ. Пеш виднелся баромадан ба воситаи обсаженный дарахтон гузаргоҳи сарҳадии.
  
  Дар копов хоҳад ошеломленный сола ронандаи ҳамсарон неприглядных трупов, пурасрор разбитая карета ва умирающий. Ва душман боз хоҳем фаҳмид, ки ӯ сбежал.
  
  Вале Рита ин нест дод.
  
  Он кас, ки истода буд, барои ин, бояд буд, пардохт барои он.
  
  Ва пардохт гарон аст.
  
  * * *
  
  Буд, ки даҳ сӣ, вақте ҷаноб Hock снял трубку худ хизматӣ телефон. Хоук кам покидал дафтари то нисфи шаб. Ин буд, ки ба он хона.
  
  "Бале?"
  
  "Ин дафъа ман аз отличного форвард намуданд. Чизе, ки устранит бузург бюрократизм".
  
  Buffs қуллаи Хоука нахмурились. Ин буд, ки ба назар намерасанд N-3 - даъват зуд-зуд дар як рӯз - чизе ки буд, нест.
  
  "Ки else?"
  
  "Топор обоюдоострый. Бузургтарин. Джеймсон буд изгнан аз ин ҷаҳон имшаб, ва ман фикр намекунам, ки ин ба вуқӯъ танҳо аз сабаби ман. Ман боз ба истифода Вильгельмину. Вай рявкнула, вале на закончила кусать. "
  
  "Фаҳмо аст. Аммо он касе укусили?"
  
  Ник гуфт зуд, бодиққат ҷамъоварии закодированные суханони додан чӣ тавр мумкин аст, ки дар адад бештар, вале густарда зарурати чораҳои фаврии амал.
  
  "Бармегарданд ба воситаи ду соат", - гуфт Хоук ва отключил мураккаб.
  
  Ник берун аз алоқаи будки дар 57-умин кӯча ва проехал чанд маҳаллаҳои зигзагом, пеш аз он сайд, ки таксӣ дар Сеюм авеню то Grand Сентрал ва офтобӣ дар бораи бар.
  
  "Дугона скотч".
  
  Ӯ пил ва фикр мекард.
  
  Агар он буданд, чӣ чизе давние шубҳа дар бораи Риты ва ба вай нисфи рассказанной таърих, онҳо буданд, шокирующе развеяны, ки ронандаи разбитого автобус огоҳона аввалин пайдо он ва накачал гарм свинцом. Маънои онро дорад, ки касе преследовал онҳо ҳам.
  
  Таркиш ҳавопаймо, пилот, испуганная стюардесса, тӯдаи, смотритель аз Ҳавз ба майдони, кучер-қотил. Нуқтаи?
  
  Ӯ фармон боз.
  
  Бештар аз як соат дар куштор.
  
  Ӯ сахт напился ва рафт ба ҷустуҷӯи алоқаи будки. Ин дафъа ӯ хонда дар Хэдвей-хаус.
  
  Дар ҳамин аз ҳама зан гуфт устало.
  
  "Маликаи Джеймсон, лутфан".
  
  "Маликаи Джеймсон берун ва вернулась". Овози звучал охир.
  
  Ник ногаҳон сообразил, ки "Хэдвей-хаус" - ин меҳмонхона барои занон-мутахассисони. Албатта, ин гарпии медонистанд, ки паембаре ва уходил, ки бо кї ва кай.
  
  "Ин лейтенанти Ханрахан. Имрӯз мо звонила мис Джеймсон дар робита бо грабителем".
  
  "Не, ман коммутатора, ту ин нест дод", - шубҳанок гуфт ответчик.
  
  "Ту дар тамоми он рӯз?"
  
  "Не, аммо ман медонам, ки ба зудӣ дар ин хона. Ман ӯҳдадории..."
  
  "Қарзи худ - ҳамкорӣ бо политсия", - гуфт Ник ҳарчи холоднее. "Мехоҳед, ки ба ҷуфти пулис дар шакли допросила шумо дар даромадгоҳ?"
  
  Носовой овози буд взволнованным.
  
  "Дар бораи не! Ин буд, ки то бад барои ин ҷой..."
  
  "Ҳамон тавр, ки бродяга. Ҳоло. Мис Джеймсон хеле равшан сохта буд, ки ба ақл, ки мехоҳад втягивать меҳмонхонаи ягон неприятности. Вай ҳамчунин гуфт, ки позвонит дар қитъаи имшаб
  
  ва сообщит мо, ки ое андешида минбаъда кӯшиши приставать ба он ".
  
  "Оҳ, хуб, агар вай аст, ки ӯ даъват, ин маънои онро дорад, ки бо он ҳамаи бо тартиби..."
  
  "Ҳатман, хонум - многозначительно гуфт Картер.
  
  "О. дар Бораи, балки буд, ки кӯшиши приставать ба он..."
  
  "Он гоҳ, ки ту дар бораи ин медонӣ", - вмешался Ник.
  
  "Ҳа, лекин ин чизе буд! Бедная духтар буд, дар истерике аз сабаби он ужасного парванда дар фурудгоҳ. Ин нафар буд, ки ҳамагӣ аз тарафи муфаттиш, ӯ мехост, ки мепурсанд, ба вай боз якчанд масъалаҳо..."
  
  "Ӯ хонда аввал? Е бо телефони аз мизи?"
  
  "Хуб нест." Овози звучал озадаченно. "Ӯ намедонист, ҳадди ақал сабаби мизи. Ман ҳамин қадар медонам, ки дар бораи вақти занг задан даромад, дарк мекунем..."
  
  "Пас, аз куҷо ту медонӣ, ӯ касе буд?"
  
  "Хайр, ӯ ҳамин тавр гуфт, вақте ки мо дидем, ки ӯ спускается поен пас аз он, закричала".
  
  "Ин чунин муҳофизат худ меҳмонхона?" Ӯ буд, самимона зол. "Хуб, акнун фарқ надорад. Пас ту он видела. Чӣ тавр ба ӯ назар?"
  
  "Хуб, - ва акнун ӯ қарор дорад оборонительную мавқеи, - комилан респектабельная, гарчанде хеле опрятная. Ӯ буд, ба монанди невысокого ва толстой ва - ва дар он буд, ки даъвои аз хлопчатобумажной матоъ. Хеле дер барои ин вақти сол, балки он аст, ки ӯ фарсудаи."
  
  "Шумо предпринимали ягон минбаъда кӯшиши допросить он?"
  
  "Не, албатта не."
  
  "Чаро, албатта, не? Шумо бар он ваколатҳои?"
  
  "Чаро, ки не. Ӯ рафт, дар ин ҷо ва ҳама чиз. Ӯ танҳо улыбнулся ва рафт. Ӯ чунин менамуд, фаҳмидам, ки вай дар истерике".
  
  "Ӯ баргашта аст?"
  
  "Не, ӯ..."
  
  "Шумо мегуфтанд, ки бо мис Джеймсон?"
  
  "Не, вай заперлась дар ҳуҷраи худ. Вай ҳатто видела он, ҳеҷ кас ба разговаривала".
  
  "Хуб аст. Ташаккур. Номи шумо?"
  
  "Jones. Аделаида Jones. Ки ба ту гуфт? .."
  
  "Боз чизе ҳаст, ки. Вай ушла имрӯз як?"
  
  "Ҳа, вай. Вале - акнун, вақте ки ман аз фикр дар бораи он - он гуна шуд, ки як гурӯҳи одамон ва берун бо онҳо, балки дар асл ба вай, бо онҳо буд".
  
  "Равшан. Дар ин ҷо ҳамаи".
  
  "Ва чунон ки гуфтӣ, ба номи худ? .."
  
  Ник вале илоҷи ин трубку.
  
  Дар поени кор, вақте ки вақти он расид, онро хонда Хоуку.
  
  "Бале?"
  
  "Навор резак кор?"
  
  "Хеле хуб аст. Прикус буд, бад аст, вале вақт буд".
  
  "Мебинед, ин худ?"
  
  "Ман дод." Овози Хоука noncommittal буд. "Маслиҳати муфид хоҳад буд. Ое пешниҳодҳои?"
  
  "Бале. Аммо аввал ба як. Ое ягон хел маълумот дар бораи ин расонидани?"
  
  "Ҳоло ҳеҷ чиз."
  
  "Жалко. Вале ман як боркашонии". Дар маљмўи Ника ҳам буд, тӯдаи Пикколо. Шояд ӯ следовало тарк он дар ҷои, балки буд, ки имконияти пайдо хоҳад кард, ки хоҳад, аввал дар саҳнаи дар ҳуҷраи 2010. "Метарсам, он аст, як каме, аммо аз он беҳтар аст, ки ман метавонад корро, пеш аз тарк намудани ҳуҷраи. Мутаассифона, чизе ба кор бо имрӯза дар шаб ".
  
  "Ман ба ман вохӯрӣ. Меҳмонхона, ки шумо зикр карданд?"
  
  "Ҳама хуб аст,. Он дар стойке, ки мегӯяд:" Мастерсон ". Вале дар бораи завтрашней ќитъањои нарафта, дар гостиницу.
  
  "Хммм." Ник қариб дида, ба монанди ҷаноб Hock дергает худ барои левое гӯш. - Барои навъҳои инчунин мумкин аст, ки совместить беҳтарин қисми бо муфид. Пагоҳ Форд выступит дар варзишгоҳи. Ба шумо мувофиқ иморати 33?
  
  "Хуб аст. Мо дод ба ӯ топор".
  
  "Барои сокини Ню-Йорк аз ин нехорошо сухан", - гуфт Хоук. "Осоиштаи шаб."
  
  "Ман ҳамеша чунон дӯст медорам", - гуфт Ник ва вале илоҷи ин трубку.
  
  Чизе гнилое дар варзишгоҳи Янки
  
  Тони Кубек экспериментально размахивал битой дар круге отбивающего, ки Ник Картер пайдо мистера Хока. Хоук сгорбился бар карточкой, қабули сабти шариковой ручкой. Он варзишии ҷомаашро бо кушода воротом ва пуловерная кепка назар ба тавре, ки гӯе ӯ дар он зиндагӣ мекард, ки агар ӯ ба пӯшидани онҳо ба косить киштзор якшанбе ва меояд, то дар худ мастерской чи ба лаззат соҳиби фарзанд. То чӣ андоза маълум буд Нику, ӯ ҳеҷ гоҳ оиладор шуд. Ӯ дар зиндагӣ танҳо аз худ опасной ва вазнин кор. Вале имрӯз он худощавое, кожистое шахсе пограничья олицетворяло бейсбол фэндом барои ҳает дар тамоми он бахшидани.
  
  Ник устроился поудобнее, скрестил зону ва looked like Кубек пас аз аввалин пешниҳоди отправил одиночную хати дар маркази. Ӯ поднес дасти ба даҳони ва проревел: "Молодец, Тони!"
  
  Хоук одобрительно кудахтал. "Амалиети ҳоло калон, Ник. Нест, гум вақт. Ба ман лозим аст, ки фавран таслим ту бастаи. Ва тамоман на он аст, ки ман ба нақша гирифта буд. Ту дастур ба мо чизеро ки нав, аз болои аз шумо кор кардан".
  
  Ник гуфт. "Чӣ дорӣ?"
  
  "Як. Мутаносиби зангҳои дар Билтмор буд. А-24 дохил шудам ва обыскал худ меҳмон. Ҳеҷ чиз. Дар K-7 монд отпечатки корд. Ое дӯсти шумо, мойщика windows, невысокая қурб ва эътибори корманди кироя. галина. Вале чизе ҷиддӣ ба назди ӯ ҳаргиз приписывали. Аммо дар мо як чиз аст. Бо он связался дар он сатри-тусовке мард дар костюме аз хлопчатобумажной матоъ. Ва мо соҳиби тавсифи. Он мувофиқ.
  
  "Ду. A-24 сарф субҳ дар фурудгоҳ. Инсон бо чунин тасвири дида ба смотровой саҳни барои баъзе вақт пеш аз таркиш ва муддате баъд аз он. Вале пеш аз он наводил маълумотнома дар бораи рейсе 16. Онҳо ба хотир ӯ аз ин.
  
  "Се. Ном кучер прожил кофӣ дароз аст, то ки проклясть ва туро, ва Сирсакера, ва мегӯянд, ки аз фармони ӯ заключался дар он аст, ки ба чинанд, то духтаре ягон нархи. Он шуданд, ки ин фармонҳо аз Сирсакера, ки онро гирифта, аз сарҳади. Аз кадом аст чертова бегона аст, - гуфт ӯ. Сипас, мутаассифона, ӯ мурд ".
  
  "Хуб,
  
  Ин буд, ки бефоида аст. - Ник кисло пожал плечами.
  
  "Як каме, аммо ин ба мо ба шумо ҳайрон, ки чӣ тавр ӯ ба ҳузур пазируфт худро фармоиш. Не, он танҳо, агар ки онҳо меоянд, аз сарҳади. Ва дар он ҷо мо буд, як танаффус".
  
  Минбари ожили аплодисментами, ки Треш бошад ба баланд тўбро дар як марказии кунҷи соҳаи, аст, ки ба барқарор минбари баланд барои дубля аз рӯи маблағи асосӣ правилу.
  
  "Баъзе танаффус?"
  
  "Дар он аст, ки мондааст аз дӯсти худ Сирсакера, мо пайдо пачку сигор. Ва дар дохили целлофана мо пайдо телеграмму. Ӯ буд, отправлена аз Лондон позавчера, ва дар он гуфта мешуд:" Наблюдайте барои завтрашним рейсом 16 бо Ямайка, агар зарур аст, призовите кумита. ин аллакай баргузор, вале беҳтарин нияти баъзан терпят хилоф. Муҳим аст, ки ба нигоҳ доштани махфияти намояндагӣ. Боварӣ, ки шумо встретитесь бо вазъи мувофиқан. Ин ба имзо расид "Red" ".
  
  "Он чизе маънои онро дорад барои мо?"
  
  "Ҳоло не. Ба ту лозим аст, то бидонед, бештар, вале дар айни замон ман аллакай кофӣ гуфт". Ӯ полез дар pocketing. "Вақте, ки пайдо хот-дог, инро гир ду. Ман угощение".
  
  Дасти сжала долларовую купюру дар палм шумо Ника. Ник хис кардам, ки чӣ чизе сахт ва металлическое муқаррар шудааст, ки дар пачку. Калиди.
  
  "Истгоҳи марказии", - пробормотал Хоук. "Ҳама он чизе, ки ба ту лозим аст, ки дар лаҳзаи. Шумо метавонед маълумоти ман баъдтар дар бораи ҳар гуна нав рӯйдодҳои. Лекин ман ба шумо мегӯям зерин. Шумо боз хоҳад сафар ва ба зудӣ. Аввалин чизе, ки баъди бозӣ бо ball постригитесь".
  
  Ник возмущенно нигоње. "Ман аллакай дод."
  
  Хоук гуноҳони худ азназаргузаронии. "Кофӣ нест. Шумо ҷавонон марде аз коллеҷи".
  
  Ник застонал. "Чӣ навбатӣ?"
  
  "Он гоҳ ки хоҳӣ гуфтан. Чӣ ҳол дорӣ, барои ман?"
  
  Картер гуфт, ба ӯ дар бораи худ як сӯҳбати рӯ бо Hadway House, то он чашмони барои хот-дог. Ин субҳ дар он буд, ки парикмахера, ва он гоҳ хонда Максу Диллману дар Лондон. Макс тасдиқ ҳама, ки гуфт: Рита, илова намуд, ки дар он бало хуб духтар ва ки дар он бало сахт нисбати Стива. Ӯ познакомился бо онҳо ду воситаи туристический бизнес, ва он омад, ки ба назди ӯ бо разбитым дили баъд аз таркиш, унесшего ҳаети Стива. Албатта, ин буд, таркиш. Дар слушании кӯшиш обвинить он дар пьянстве, аммо ин помогло. На бо одамон, ки онро медонистанд. Албатта, он приставала ба мақомоти судӣ, он гоҳ ӯ буд, ки ба як мактуби. Сипас, зимни боздид маълум гардид, ки номаи ҳеҷ кас аз ҳамчун таъсиррасон на прислал.
  
  "Ки ӯ дорад, дар хотир дар бораи багажной бирки?" Картер пурсиданд.
  
  "Ое вай гуфт худи ту?"
  
  "Ман мехостам, ки бештар давить дар он, то ки". Чаро касе ба ӯ то ба ҳол ба худ мегӯям, Макс, ки он мертва. "Фикр кардам, агар ман дар аввал ба проверил аз ту, ман танҳо осон кардани вай ба вазифаи".
  
  "Шумо метавонад бошад, ки ҳақ ҳастед. Ки ж, дар сатри поен багажной бирке буд дар он аст, ки ӯ ҳаргиз ва ман дар назар дорам, ки ҳеҷ гоҳ - на фарсудаи бо худ як болишти. Бо ӯ буд, чизе монанди он, ки пилотов ое ин жучки. Ӯ буд, холис ҷомаашро, дар ҳар як порт - истифода шкафчик, ва он табдил ефтааст мебуд, пӯшидани як болишти. Пас аз он, ки боиси уродливую фикр. Странная болишти аҷиб таркиш. Ин буд, ки крушение, бой, на хато пилота. Ман медонам, ки ин фарзандони ".
  
  "Ту имеешь дар хотир доред, ки медонист ба онҳо.
  
  "Хуб, Макс. Ман фикр намекунам, ки нома ягон шуд отслежено?"
  
  "Ҳеҷ кас ягона имконият. Ин дод як чизи хуб. Ин ба онҳо ҷиддӣ муносибат ба он. Аммо онҳо ба ҳар ҳол на ҳамсоли ин таърих".
  
  Онҳо сӯҳбат баъзе бештар рафт боз каме атрофи осмон бошанд мавзӯъҳо.
  
  "Хурсанд ҳастам, ки туро шунидан, Лақаби", - хатм Макс. "Кӯмак ба ӯ, а?"
  
  "Ман попробую", - чўбии тоном гуфт Ник. "Ташаккур, Макс".
  
  Фурӯшанда хот-догов бродил оид ба подиуму, хрипло рекламируя банди худ. Ник поманил ва фармон ду. Хоук хмыкнул ва эњтиеткорона гирифта, откровенное калима.
  
  Мики Мантл чӣ ваҳй ба судї бо ду вышедшими ва Треш припарковался дуюм заминаи. Варзишгоҳи разразился аплодисментами.
  
  "Ман низ проверил Лондон, - гуфт Хоук. "Ин прикрытие. Онҳо фикр мекунанд, ки ин буд, хато пилота".
  
  "Эй худо ман, онҳо шояд вай ин аст, ки мегӯянд". Ник яростно закусил хот-дог.
  
  "Онҳо фикр мекарданд, ки онро оқилона. Касе приложил қадар саъю кӯшиш ба подбросить далелҳои бардурӯғ, ки онҳо подумали, ки ба онҳо беҳтар аст ба дандон газад".
  
  Ник бесадо допил хот-дог.
  
  "Даст духтаре ягон нархи", - пробормотал Ник. "Ҳамсарон қотилони барои ӯ ва як ҷуфти ҳамсарон барои ман. Ман ҳамин тавр мефаҳмам, онҳо мехостанд, ки он, чунки вай низ любопытна дар бораи таркиши. Ва ман? Зеро онҳо навъе медонистанд, ки вай омад ба ман ерӣ. ту считаешь? "
  
  "Ман имон дорам." Хоук вытер ангуштони хардал.
  
  "Чизи дигаре дар бораи Steel Hand?"
  
  "Баъзе. Досье худ бастаи".
  
  Баъзе вақт онҳо аз тарафи. Foehl дакикаи.
  
  Ник пошевелился. "Вале чунин ба назар мерасад, ки мо як Assassin № I, ҳамин тавр не? Сирсакер, шахсе, ки гирифта худро фармоиш аз сарҳади?"
  
  "Ин танҳо як лакомство, ки ман тамоили барои шумо", - гуфт Хоук. "Чунин ба назар мерасад, барқияи муроҷиат намояд, он гоҳ на аз ӯ".
  
  "Вале гуфтӣ, ки..."
  
  Барқияи буд отправлена ба суроғаи A. Brown дар 432A East 86th. Бингар, бештар дар бораи ин баъдтар. Зери распечатанным паеми навишта шуда буд карандашом записка. Дар он гуфта мешуд: Re боло. Встретимся дар 9:30 субҳ Idlewild Cobb's Coffee. Play. Оповестить ҳама. Нобуд фавран. Ин ба имзо расид AB "
  
  Паст ропот мардум бар дар поентар зеркашӣ. Мики Мантл качнулся
  
  ва тўбро дар мавриди дар чор сафи пеш дар ҳуқуқи соҳаи маркази минбари.
  
  "Эй худо ман, чаро фиреб он уничтожил?"
  
  "Шояд дар шитоб спрятал ва фаромӯш бораи он. Дар поени кор, шахсе свойственно хато мекунем", - самодовольно гуфт Хоук.
  
  "Ҳа, вале чаро А. Б. прислал аслии..."
  
  - интизори перебил Хоук.
  
  "A. B. дар ҳақиқат отправил он, инчунин Сирсакер тарк вай ба худ. Вақт аз вақт мо рост меояд вытаскивать выигрышную корт".
  
  "Дуюм assassin хато кардам, а? Сирсакер нест, қабул фармонҳо бевосита аз сарҳади. Ва мо то ба ҳол як душман, ки бо он бояд мубориза. Эй худо, онҳо бродят рост стаями". Ӯ закурил сигарету ва щелкнул спичкой, беихтиерона бори дигар оглянув наздик ҷой ва aisles. Маҳз дар ҳамин лаҳза як зани ҷавон дар элегантном серо-красном хлопчатобумажном либос ва black кулоҳ бо картинками грациозно спустилась оид ба каменной лестнице қарор дорад ва крайнее ҷои дар як қатор рост барои Хоуком ва Картером.
  
  Зане буд, ҳамон неуместна дар футбольном майдон, ки чӣ тавр ва Хоук.
  
  Ник дид баланди скулы, бодиққат покрасневший пурра ба даҳон ва чуқур, қариб миндалевидные чашмони хладнокровно следившие барои происходящим дар майдон. Борик, украшенные металлҳои қиматбаҳо камнями дасти сжимали гарон дар намуди сиеҳ кожаный ҳисоби. Пӯст обнаженных дасти шудааст смуглой ва чувственной; ҷисми буд податливым, ҳаракати расслаблены. Ӯ буд, монанд ба тигрицу дар офтоб.
  
  Баланд наклонная хати сина, аккуратная камар бо поясом ва нармӣ аст рони отличались кардааст, ки дар натиҷаи лепкой. Ӯ буд, на аз онҳое, ки одатан шумо метавонед онро дар варзишгоҳи Янки сентябрьским рӯзи.
  
  Hock гуфт: "Ҷолиб аст. Ман мебинам, ки ту низ находишь вай чунин. На сломай худ гардан".
  
  "Дар ҳақиқат шавқовар. Аммо, мумкин аст, хатарнок аст".
  
  "Ман ҳамин тавр фикр намекунам. Хеле равшан будаи чашм".
  
  "Ин мумкин аст, ки мо бояд фикр".
  
  Краем чашмони Ник то бубинем, ки чӣ тавр экзотическая новенькая ба нармӣ табассум баъзе фикрҳои шахсӣ ва тасодуфӣ мекушояд худро роскошную сумочку. Ӯ интизор сопротивляясь хоҳиши броситься он ва схватить он тонкое запястье. Вале танҳо пайдо аввал оид дароз мундштук, ва он гоҳ сигарета, ки ба он вай приложила серебряную зажигалку.
  
  Кӯдаки кабуд корпартоӣ симро хостем чашмони Хоука сард блеснули. Ӯ поднялся бираванд. "Беҳтар аст, ки поезжай дар Grand Сентрал. Агар зан охотится барои ту, мо мефаҳмем, ба зудӣ кофӣ. Ва забудь дар бораи стрижке. То мулоқот".
  
  Ник дарк окончательность, чун шунид ин. Ӯ бархоста, биноро apologizing.
  
  Он пойҳои дароз босуръати қадам подняли он ступенькам. Зан бросила на он назар, ки ӯ мизи, вале миндалевидные чашм нест проявили манфиати умум ва саривақт баргаштанд ба бозӣ бо ball. Картер эҳсос тоқ қонеъ. Вай отстраненность соответствовала вай меафзояд. Шояд вай он касе казалась, очаровательной искушенной духтаре дар бальном боғи ба худ сабаб. Шояд, вай заинтересовал яке аз бозингарони. Имсол онҳо казались чунин ҳамон популярными, чӣ тавр ба кинозвезды.
  
  Ник пайдо таксӣ дар Жером-авеню ва таъљилан деҳот дар он хурсандам, ки боз исбот дар роҳ.
  
  Калиди Хоука аз шкафчика 701 Марказии вокзале прожигал сӯрохи дар ҷайбатон нигоҳ доред. Ӯ аллакай нест терпелось дидани content ќитъањои, ки сохта буд мебуд, ӯ маълумоти бештар дар бораи странном асл сеньора Вальдеса ва разбомбленных адад тайераи тамғаи.
  
  Қуттии 701 менамуд ва дар длинном як қатор сад, маҳз ҳамин аст, ки ҷое ки дар нижних ошенаи Марказии душанбе. Семоҳаи i аҳамияти калон дошт, ки лозим буд, ки ба чизе нигоҳ доред. Барои мардум њамарўза доранд, секретных агентҳои, ки қотилони - ҳар кӣ ҳаст, ки припарковать, пинҳон е таслим.
  
  Дар 701 буд оддӣ болишти аз мешковины. Аз хисобатон як мураббаъ андозаи 8 1/2 11 инч, перевязанный сизалевой бечевкой. Написанный аз дасти суроғаи направлял он: Ҷаноб Петрус Кейн, меҳмонхонаи "Элмонт", Ню-Йорк, штати Ню-Йорк. Картер фаҳмидам сахт чоп, нек дасти Хока, похожую дар муҳосиб.
  
  Ӯ закрыл шкафчик ва рафта дар санаи наздиктарини уборную. Дар уединении маленькой каморки, купленной дар даҳ сент ӯ кушода сверток. Ӯ вынул як анбора машинописных саҳифаҳои переплетенных ба картон. Ӯ проигнорировал ин, обратив таваҷҷӯҳ ба чизҳои шахсӣ в посылке. Буд шиноснома бо редкими штампами; аз ҳисоби страусиной пӯст ва синяя записная книжка бо полированными ангуштони худ; золотая зажигалка, хеле поцарапанная ва выгравированная бо инициалами P. C .; маҷмӯи мувофиқ ручек ва карандашей ва ҷуфти имтиез дар мео-оправе; равшан рекомендательное нома куратору иттифоќи бритоние бердимуҳаммадов аз профессор Матто Зеддербурга аз донишгоҳи Колумбия; ва сахт яди изношенный конверт, адресованный Питеру Кейну, 412 West 110th Street, гӯе аз некой Майры Кенинг аз Рочестера, штати Ню-Йорк. Номаи дохили гласило: "Он ки Петрус дар бораи Петрус, ман намедонам, аз куҷо оғоз. Шояд бо духтарони ман снами ва чудесными болохонаи чат доранд оид ба он шаб, он unbelievable шаб, ки ҷаҳон перевернулся ва ... "
  
  Ник ухмыльнулся ва сложил он бозгашт дар конверт. Доверьте Ястребу илова романтики ба анҷом олицетворение! Ин буд, нома, ки яккаса аст, ки мард фарсудаи худ, дар давоми як моҳ е дар бораи он, пеш аз дур бияфканед, - убедительный роҳи либоспӯшии барои ин нақш, ки он бояд буд, ки ба бозӣ.
  
  Ӯ кушода шиноснома ва дидам худ дар кӯтоҳ стрижке, очках бо роговыми краями ва
  
  выделенным выражением. Оҳ ҳа - мӯи.
  
  Бознигарии зуд боқимондаи маводи подсказал, ки ягон немедленных амалҳои, ба истиснои дуюм аст, ки сафар ба парикмахеру, охирин сафар ба Рузвельту ва ҳамсарон тихих соат дар Элмонте бо он домашним заданием.
  
  Як соат баъд аз он поселился дар меҳмонхонаи "Эльмонт", консервативном десятиэтажном бинои болоии Indies ғарб Сайде. Импульсивно, аз он истифода кардааст, яке аз худ неразборчивых имзо ба ҷои он, ки дод, то ба ӯ нав шиноснома.
  
  Он ҳуҷра собит скромной, тоза комнатушкой дар ошенаи ҳафтум. Дар крошечной en буд windows. Ник запер дари, вале илоҷи ин куртку ба қалам ва гузошта сверток дар бистар. Сипас ӯ ослабил анд ва приготовился ба кор. Камшавии санҷиши хуҷраҳо омӯзиш нишон дод, ки опасаться истифода. Windows выходили ба park, ошкор намуд, ки чаро чизе гум ҷолибии. Шахсе бинои буд, холӣ ва невыразительным, ба истиснои windows; танҳо муха метавонад ба сайру гашт, оид ба чунин отвесному фасаду. Оташнишонӣ зина қарор гирифт, ки дар тарафи дигар бино, дур аз он хуҷраҳо.
  
  Ник кушода худро болишти Лиггетта, ки дар он буд, ки ҳамагӣ, ғайр аз сандуқи он долгожданного муҳтаво ва вынул фляжку.
  
  Аз як шиша дар дасти ӯ устроился осматривать тӯҳфа Хоука. Вильгельмина, Гюго ва Пйер сазовори ҷои дар кати хоб.
  
  Дар бумажнике лежало якчанд варақаҳои, иҷозатнома ва меморандумхо, ки лозим буд, дар хотир доред. Дар ҳоли ӯ хабар дода будем, ки Петрус Кейн буд, устоди коллеҷ Лигаи плюща, як ҷавон бо аен аст, ояндаи бузург дар бостоншиносӣ. Ӯ фикр кардам, ки хуб аст, ки он бо иштироки ки дар ин экспедитсия дар Баҳрайн, дар акси ҳол ба ӯ буд, ки агар бештар ба таҳсил, аз ӯ метавонист тоб. Вале Хоук рассчитывал, ки соли гузашта таҷрибаи Ника кӯмак мекунад, ки ба ӯ дар қонуни мазкур. Дигарон аз маълумот дар бораи Питере Кейне дахл пайдоиши он, шахсияти ӯ ва таърихи он оила. Номаи духтарон, намекающее дар джентльменскую сдержанность ва шояд озарм дар он хислати, ба таври комил подошло.
  
  Дар бумажнике оставалось саду панҷоҳ доллар пули нақд. Дар порае мешавад кашф шуд чекҳои роҳ ба ҳазор доллар барои Питера Кейна ва аккуратная стопка пятерок, даҳҳо ва бист доллар барои Ника Картера. Дар маҷмӯъ ба буҷет зиеда аз панҷ ҳазор доллар. Ник перелистывал пули коғазӣ. Он ба таври худкор разделил пачку ва оғоз ҳамту пули коғазӣ дар складки ва складки ба талоқ қисми новизны. Ӯ буд, ки нияти паҳн кардани онҳо дар зери ниқоби Питера Кейна, низкооплачиваемого инструктори, аммо, агар ӯ дар ҳақиқат лозим буд вложить маблағҳои фонди захиравии, ӯ албатта он буд высыпать пачки комилан нав пул.
  
  Синяя нишонӣ китоб аз заполнена номҳои, рақамҳои телефонҳо ва уличными адресами мардум дар ҷойҳои ба монанди Ню-Хейвен, Принстон, Беннингтон ва ғайра Аксари онҳо буданд, мардон ва равшан ба кор дар академикӣ соҳаи. Посыпка занона номҳои облегчила район Ню-Йорк. Ва дар Йеллоу Springs буд, ки суроғаи он хоҳарон. Чӣ хеле rustic.
  
  Скоросшиватель аз плотного картон бо стопкой машинописных тунукаҳо табдил зерин предмети, ки привлек он диққати. Ӯ хонда зуд, аммо ба кор бурд:
  
  Лорд Эдмонд Бернс. Раҳбари лейбористов, британияи кабир. Мурд 1 июни 1963 ш. бо забони англисӣ соҳили уқенуси Атлантика. Гумонбарии чанде пас взлета ҳавопаймо Ҷаҳон Airways. Ҳафтод нӯҳ кушта шудаанд. Таркиш неустановленного истеҳсолкардаи. Гумон меравад, ки дар гумроҳии пилота низ беасос аст. Шаҳодатнома закулисного дахолати. Нигар, дар зер. Бернса донишчуенро Ҷонатан Уэллс, хуб маълум бо симпатиями ба сурх китайцам.
  
  
  АҲМАД ТАЛ БАРИН. Пацифист-нейтралист, Ҳиндустон. Мурд 13 июли соли 1963. Дар Тихом уқенус взорвался ҳавопаймо амрико ширкати ҳавопаймоии Orienta Airlines, ба ҳалокат шасту ҳафт нафар. Сабаби бездоказательна. Фракция ҳиндустон пацифистов сарварии Талем Барином акнун зери таъсири тарафдорони сурх чин.
  
  
  AUGUSTO LA DILDA. Раиси ҳизби Лола, Перу. Мурд 6 августи соли 1963. Шимолӣ Африқо. Турбовинтовой муҳаррики Afro-Airlines Амрико взорвался ва разбился. Сию ҳафт мурда. Таркиш возложили ба инсон, отправившего бомбу дар борт дар отцовском чемодане барои амнияти. Умеренная ҳизб Лола распущена, реформирована; акнун ба ҳисоб меравад, ки ӯ симпатизирует зери таъсири сурх чин дар Перу.
  
  
  ПАБЛО ВАЛЬДЕС. Котиби девони вазирон, Минирио. Мурд, 3 сентябри соли 1963. Фурудгоҳи Айдлуайлд, Ню-Йорк, штати Ню-Йорк. Дар натиҷаи таркиш дар майдон кушта ездаҳ нафар. Сабаби муқаррар накарда бошад. Дар моҳҳои охир Minirio ҳама бештар фош инфильтрации коммунистов Чин. Ҳукумат, ки ҳоло дар вазъи бесарусомонӣ. Преемник Вальдеса то ном шуд.
  
  Қисми асосии файл содержала досье ва ҳисоботи CAB, шоњидони, хориҷӣ, мақомоти расмӣ ва шахсони ҳавопаймоии; ҳисоботи ширкатҳои суғурта, вобаста ба обломками, бо подробным тавсифи гуногун даъво хешовандон; ва пурра ба биографии аввал се задействованных дипломатҳо. Дар таърихи Вальдеса буд, як е ду пробел, вале ин ки шумо интизор, дар ин ҳолат. Бешубҳа, ба зудӣ хоҳанд дастрас барои гирифтани маълумот.
  
  Як вопиющий, неизбежный далели заключался дар он аст, ки дар авиакатастрофах кушта чор нафар - чор нафар, ки занимали чунин влиятельные вазифа, ки шояд ба худ иҷоза ва сурх хитоиҳо буданд, хеле хушбахт ҳастед, чун освободившиеся ҷои.
  
  Ҳар як мард истода буд, дар роҳи як навъ забти ҳокимияти красными китайцами.
  
  Албатта тасодуф буд, ва нақшаи генералии.
  
  Британские расмии шахсоне, ки дар натиҷаи шахсӣ занги Хоука эътироф карданд, ки ба онҳо боварии ќатъї дар гумроҳии пилота дар сурати крушения Ҷаҳон Airways буд подкреплена он, ки квартира пилота буд забита бутылками, обнаруженная баъди анонимной наводки; ки арӯс пилота, мис Рита Джеймсон, борҳо иддао, ки пилот Андерсон мекунад мӯътадил одатҳои, сарф бо вай аввал як қисми шом ва целомудренно удалилась дар шаб; ки онҳо доштанд ба инобат он таърихи пиндоре, ки ин табиӣ бахшидани влюбленной занон; ки мис Джеймсон упорствовала дар попытках такроран кушодани тафтишот; ки ӯ ба ҳузур пазируфт вежливое расмии нома, ки дар он ба вай дархост карда бодиққат худдорӣ намудан аз минбаъдаи тафтишот, зеро вай амали буданд ва чун садди барои мақомоти тафтишотӣ, ки дар ҳақиқат баста парванда; ва, ки подождав дар ҳоле, ки ба он допросили е иттилоъ дода шуд, мис Джеймсон обсудила ин нома аз мақомот ва њамаи тарафњои он гоҳ фаҳмиданд, ки мансаби буд подделкой, аен аст, пешбинӣ шудааст, ки барои пешгирии минбаъдаи дахолати. Аммо дар огози тафтиши кашф шуд нав далелҳои, ва ҳукумат ба мувофиқа расиданд, ки мебуд невежливо мусоидат таваҷҷӯҳи мис Джеймсон. Аз нав далелҳо чун ужасны оид ба арзиши ва фальшивость мактубҳои наводит ба фикр дар бораи чизе чун зловещем буд сочтено, ки бояд саъю талош барои гузаронидани тафтишот дар шароити пурра махфият ва мис Джеймсон бояд посоветовать тарк он дар дасти мутахассисони. Дар он инчунин бояд буд сложиться таассуроти, ки сарфи назар аз номаи, ки онҳо боз буд, сабабҳои приписывать садама доранд ягон сабаб, ба ғайр аз он, ки аллакай кардааст, пешниҳод карда шавад.
  
  Ба ибораи дигар, Рите дод отпор ва дод муроҷиат барои истифода дар ҷои дигар.
  
  Инсоне, ки дар коргузорӣ бомбаҳои дар ҳавопаймо ҳавопаймо Afro-Airlines Амрико тавассути ҷомадон худ падар, вақт исрор дар он аст, ки падар худаш пешниҳод таҷриба ба расмият дарорад вазнин бар мекунад, ки ӯ писар надошт дастрасӣ ба чемодану падари худ, ки дар давоми чанд рӯз то крушения ҳатто намедонист, ки дар бораи ҷадвали парвозҳо. Чунин таърихи шуданд, ва аз ҳамаи пурсидашудагон дар бораи ҳодисаҳои суғуртавӣ. Воқеан, ҳокимияти қариб партофташуда аз имкониятҳои куштори хотири амнияти, вале имкон надоданд, ки љомеа ва минбаъд имон дар он аст, зеро ҳеҷ дигар расмии назарияи нест, метавонад дастрас бошад.
  
  Дар файлҳои AX дар сомона таърихи ҳар як офат дар идона дар кадом онҳо шудем. Барои пытливого хотир Хоука онҳо пешниҳод намунаи. Машварат бо дигар федеральными спецслужбами қарор кард, ки AX, воҳиди оид ба бартараф намудани неисправностей сотрудничающих хадамоти возглавит тафтишот, дар асоси имконияти байналмилалӣ саботажа.
  
  Тавре ба маҳаллӣ чорабиниҳо, мухтасари ҳисоботи на намуд убедительной алоқа байни взрывами ва нападениями дар Картера ва Риту Джеймсон, вале пурра бо лашкарҳое худ андеша Ника дар бораи он, ки ҳар як ҳодиса як қисми ҳамон як тасвир рафт. Дар телеграмме таҳқиқ шудааст, муќаррар шуда бошад, ки робитаи байни Ритой, Лақаби ва рейсом 16, агар не, охир, миени ин рейсом ва се соли пешин офатҳои табиӣ оварда расонд. Чи тавре, ки А. Браун бо 432А Восточная 86-ман кӯчаи он, аз афташ, дошт онро истифода бурдааст малообставленной квартиркой бо ин суроғаи, ҳар рӯз проверяя мактубҳои ва паемҳои, вале кам хоб нест. Агентҳои засекли ин ҷо, вале сомневались, ки онҳо истихроҷ пайдо мешавад. Аммо тавсифи буд дигари муайян кардаи оинномаи аз домовладелицы ва изҳои ҳастанд буданд сняты бо сатњњои гуногун в истиқоматии 4G.
  
  Тафтишот вазъият ҳанӯз ҳам идома дорад. Дар назар аст дальнейшая info - Ник дочитал то охири.
  
  То ки назди онҳо буд, чор шубҳанок авиакатастрофы ва чор шуд дипломата. Вале сеньор Вальдес ва он стальная дасти танҳо мувофиқат намекунад дар псевдослучайный намунаи нақшаҳои суғурта ва хатоҳои пилотов, жадных хешовандон, смертоносных чемоданов ва необъяснимых багажных бирок. Сеньор Вальдес взорвал худ на бо хоҳиши худ ва қариб ба ростӣ ба худ стальной дасти. Ин буд, ки ба даст наомадааст ва кї? Чӣ тавр чунин тоқ амр вписалось дар намунаи, представленный аввалин шуда, ба се офатҳои табиӣ оварда расонд?
  
  Акнун Ник боз ба воситаи паймоиш ҳамен, адресную китоб ва ҳуҷҷатҳои шахсии Питера Кейна. Синну сол. Баландӣ. Вазни. Ҷои таваллуд. Падару модар. Бародарон ва хоҳарон. Маориф. Мактабӣ рекорди. Дӯстон. Варзиш. Дигар манфиатҳои. Странствия. Кортҳои қарзӣ. Бонкӣ судї. РМА. Тиббӣ страховка. Узвият дар баромад мекунад. Ва ғайра, ва ғайра, ва боз, то ки маълумот хоҳад отпечатана дар мағзи сар.
  
  Аз коридора раздался суст шелест. Ӯ якбора выпрямился дар стуле, ҳамаи эҳсосоти ҳушеру бедор буданд. Дар зери дари худ торчал гӯшаи чизи сафед. Картер беззвучно поднялся, баргузор дасти
  
  барои Вильгельминой ва скользнул ба девори худ, дар наздикии дверного косяка. Вақте ки ӯ прижался ба девори худ, дар ҳуҷраи въехала рахи сафед.
  
  Дар коридору аҳли заифтар қадамҳои. Ӯ подождал аз як е ду дақиқа пас аз он ки садои оят ва пас аз баргузор нома ба он, ки приближая он бадан ба хона.
  
  Дар пешниҳод кардан зарур аст навишта шудааст онро аз нав ном.
  
  Дар он буд, авиабилет парвоз 601 аз Ню-Йорк ба Лондон, вылетавший аз фурудгоҳи Айдлуайлд хеле барвақт ба ин субҳ. Чипта буд, ба расмият дароварда шавад, ки ба номи Питера Кейна. Буд, ки зарурати задумываться дар бораи отправителе лифофа: an-e дар "Cane" навишта буд, онҳое, ки чипта фиристод, то ки он назар ҳамчун a-x-e.
  
  Аен аст, Хоук омода буд двинуться аз ҷои.
  
  Ник понюхал конверт. Он ноздри раздувались ҳалим, лоғар бўй нодир баланд кардааст, чизи экзотического, ки ӯ то ба ҳол аниқ муайян карда шавад. Вале ин албатта не лосьон баъди бритья.
  
  Конверт Хока доставила зан.
  
  Горящее бинои
  
  Ҳама чиз дар тартиби.
  
  Досье хонда, маълумот запомнил. Петрус Кейн вылетал аз шаҳри Ню-Йорк рейсом 601 аз Айдлуайлд субҳ, бешубҳа, гирифтани минбаъда дастурамал дар бораи рисолати худ, пеш аз он ки ҳавопаймо покинет буд. Ник медонист Хоука ва усулҳои.
  
  Вале зан! Кӣ? На Мег Хэтэуэй аз дафтари Мешавад. Рост аст, аз он ҳамеша пахло восхитительно, вале Коти буд, бештар ба он гуна худро.
  
  Ник отложил савол барои истифода дар оянда. Дар ин бора бехатарӣ буд асосии соображением. Чунин менамуд маловероятным, ки ягон посторонний нафар то бидонед, ки дар он қарор дорад, вале номашҳур душман исбот кард, ки находчивым.
  
  Дари буд заперта ва бачаҳо Ника висело дар бичаспед, закрывая замочную скважину барои чашми бегонагон. Ӯ подвесил вазнин кафедра дар зери ҳамон қалам, то нуфузи затруднительным ва нуфузи украдкой - қариб, ки ғайриимкон. Windows буданд, чунин ҳамон устувор, чунон ки дар баландии, ва Ник метавонист ба онҳо кунад. Ӯ окружил худро ба бистар газетами, на додан ба злоумышленнику имкониятҳои тавр то ба он бесадо.
  
  Шумо бояд буданд бошад, дар тонусе, агар мехост, ки зинда монданашон, ва ба шумо лозим хоб, то ки шумо метавонед, зеро намедонистанд, ки меорад супориш.
  
  Ник бо душ ва приготовился ба сну. Ӯ рўњї ба воситаи паймоиш далелҳо дар громоздком досье, завещанном ӯ Хоуком. Субҳи ӯ ҳамаи шуморо аз байн мебарад, ки дорои бевосита муносибат ба Питеру Кейну. Нусхаи ҳамаи маълумоти аллакай хоҳад файлҳои ҳамаи шӯъбаҳои дахлдор.
  
  Ник подался хоб. Он тихое, ровное нафас буд, ки ягона нидои дар ҳуҷраи.
  
  Коридор hotel берун аз дари худ буд, хомӯш ва безлюдным.
  
  Вале на дар муддати дароз.
  
  Дуд.
  
  Аввалин нишонаи он буд, резкий зарбаи Ника дар ноздри. Ӯ зуд аз хоб бедор шудан, чашм напряглись дар dark. Гузашт як лаҳза, то ба ӯ як худро панҷ хос аст, ки пеш аз дур дода призрачному шестому, ки ба назар мерасид, ки ҳамеша предупреждал он дар сурати хатари. Вале иштибоҳ буд. Он ноздри рефлекторно сжимались, отстраняясь аз едкого запаха удушающего дуд. Ва ҳол он ки дар меҳмонхона буд, оромона, чӣ тавр ба хоб.
  
  Ник потянулся барои автоматическим карандашом, лежащим дар прикроватной тумбочке. Ин аст, низ буд, ки бо дурахш лучом, ки пролетал қадри сӣ фут дар пуриқтидор батареях. Ник дохил он, нацелив ба дари.
  
  Рентгении нур уловил клубящуюся сафеду сиеҳ дуд, тянущуюся рӯи фарш аз узкого фазои зери дари худ. Вале ҳеҷ буд, ҳеҷ аломатҳои алангаи на бликов оранжевого нур. Ӯ продержал рентгении ҳанӯз барои як сония, пеш аз присесть. Баъд аз он ҷаҳиши дар дарозии тавассути рўзномањо ва дар мавриди мисли гурба, ки дар подушечки пои. Дуд оғоз ғам собираться дар ҳуҷраи.
  
  Ник медонистам ин game. Хеле хуб медонист, ба даст. Вақте, ки на метавонанд вуруд ба берлогу медведя, шумо кӯшиш выкурить медведя. Ин дафъа фишкой бозиҳои табдил ефтааст имитация сӯхтор дар меҳмонхона. Ое испуганные меҳмонон, бедорӣ аз хоби амиқи, повиновались худ аввалин инстинктам ва бросились ба хона, распахивая вай ба бингар, ки чӣ меояд, ва гирифтани баъзе освященным ҳавои тоза?
  
  Пас оставалось як чиз танҳо.
  
  Зуд либоси бо подпертым карандашом фонариком, ки направлял он, қимати он ба чанд сония. Ӯ держался пушт ба клубящемуся дыму қадаре, ки метавонист, ва затаил нафас, собирая ҷузвдонҳои ва қиматнок, ба сунуть онҳо дар сандуқи кунед.
  
  Ӯ метавонист крикнуть "Кӯмак! Оташ!" партофт курсї дар тирезаи е хонда поен ва гуфтаанд, ки дар бораи кӯмаки. Вале он инстинкт подсказал ӯ, ки он сим, эҳтимол буд, перерезан. Ва ӯ буд, ин қадар ба ҳамин сабаб нигоҳ секретность, ки чӣ тавр ва аз ҳар касоне, ки дар толори. То лаҳзаи муайяни Нику лозим бозӣ ба худ ва ба берун рафта, ба воситаи дари. Ӯ гузашт баргашта дар ванную ва намочил носовой платок.
  
  Бо бесшумной суръати он отодвинул курсї аз дарҳо ва накинул бачаҳо. Сандуқи, ки ӯ офаридаӣ наздик ба дари худ, ки дар он ӯ метавонист ба осонӣ ба даст, то он вақте ки омода буд мешикананд. Сипас ӯ бар носовой платок дар ноздри ва завязал барои сари ӯ. Ӯ кушода бархўрди аз слышимым щелчком,
  
  прижал гӯш ба дарҳо ва интизори он буд, ки кадом чизе сигнального садо.
  
  Ӯ шунид скрип дари. Чарм туфли издали ором жалобный садо, вақте ки касе двигался. Ник отступил ва распахнул дари истода, дур аз вай, прижавшись ба девори худ.
  
  Нур аз коридора лился дар дохили, обнажая дароз резиновый шланг, вьющийся рӯи фарш холла. Бештар назар буд як бор.
  
  Се зуд приглушенных садо ва забонҳои алангаи як зарбаи дод, ба ҳуҷраи. Картер выдавил правдоподобный дуъояшон сдавленного худ даҳшат ва швырнул курсї пеш. Барои шунидани садои пастиву, ки дар дверном проеме писаронатонро ду марде, торик ва неотличимые, бо торчащими пистолетами ва дароз стволами, сделанными неуклюже аз иелоти приспособлений, хизматчиени глушителями.
  
  Ду мардум боз як зарбаи дод, залп звенящих аксҳоро боло курсї ва швырнул он оид ба ҳуҷраи. Наступило кӯтоҳ, неуверенное затишье.
  
  Ник оторвался аз деворҳои молниеносным ба њаракати ва ваҳшӣ дуге толкнул туфлю бо твердым носком боло. Шояд аз он буд, ки зарбаи комил бо маҳалли дар футбольном бозии. Ҳар он набуд, смертоносное силоҳ, примененное бо тончайшим французским таваҷҷӯҳ Le Savate, поразило наздиктарини инсон маҳз бо подбородку. Estp ҷониби hat выплыла аз макушки он черепа, ки сар отлетела пеш. Ник зуд обошел он, пригнувшись. Дуюм мард удивленно каркнул ва нацелил пистолет ба Ника. Ӯ опоздал. Зарбаи каратэ, вақте ки як зироъ буд, ки ба боло равона карда ва ладонь застыла дар летящем клинке ҳалокати яростно рубил ва приземлялся бо зарбаи кувалды. Мард чењрааш аз дард ва пош, дар арафаи, аз он шаҳриер, хлынули ҷараени хун.
  
  Вақт буд, дар исходе. Меҳмонхонаи оғоз бедорӣ, то. Дар долони нест хлопнула дари. Овози қаср дар вопрошающем крике.
  
  Шуд на буд сӯҳбат бо полицейскими. Ӯ нерӯманд аст ва ба сандуқи кунед, ва ба зудӣ перешагнул тавассути стонущие инсонӣ останки дар дверном проеме ва давида дар коридору ба лестнице бо криком: "Оташ!"
  
  Дуд послужил муфид отвлечением. Паси он дрожащий овози меҳмони заглушил ӯ дуъояшон "Оташ!"
  
  Боз як отвлечением аз клубящиеся маҳфилҳои дуд, мебуд дарвозаи кушод ба дари ҳуҷра қариб баръакс он бо як металлическим резервуаром, ки аз он струился сиеҳ дуд ба воситаи змеиный дароз резиновый шланг. Вақте ки ин канюки очнутся, он талаб баъзе баенот.
  
  Ник бо қаноатмандӣ бораи ин фикр кардам, ки проверил худро спуск дар ошенаи дуюм ва направился ба оташ лестнице. Агар касе интизори он буд, ки он берун, ки онҳо мерафтанд ба куштани он ки дохилшавӣ ба генералии дари.
  
  Ӯ ба замин ва свернул ба фарҳанг кӯча.
  
  Red "Ягуар" суст поворачивал дар кунҷи ҷудо Ғарбӣ боғи Марказии. Ник буд, тамошо. Дар водителе буд, black hat бо картинкой, ки ӯ дидааст, ки дар варзишгоҳи Янки.
  
  Ник отступил дар сояи. Аз боло доносились додзанӣ, вале ӯ медонист ба онҳо приглушенным ҷунбиши даст ба оҳанги бартобад, ки ба онҳо равона шудааст, ба чизе ки дар дохили.
  
  Дақиқа гузашт.
  
  "Ягуар" плавно завернул барои дальний кунҷи ва направился ба он. Вай рафта аз сояи он минтақаи озоди дасти буд, омода аст бо истифода Вильгельмину.
  
  "Ин кофӣ нест, - гуфт ӯ ва то ба дасти худ дар суст движущуюся мошини. Вай остановилась.
  
  Зан душманон ба он оромона, танҳо он приподнятые buffs қуллаи тиловати кадом-он тааҷуб.
  
  "Садись, - гуфт вай. "Ман ждала ту."
  
  "Ман фикр кардам, ки ту ждешь - ба осонӣ гуфт Ник. "Ман интизор шуда кардед барои ту. Двигайся. Бие, двигайся. Пас, беҳтар аст".
  
  Вай двигалась моил. Ник деҳот барои руль.
  
  "Ман ҳамеша осонтар, вақте ки ман ронандагӣ", - гуфт Ник, включив ягона-сигнал. "Ман хеле приятнее сӯҳбат. Шумо мехоҳед дар бозии?"
  
  "Панҷ бо пустяками, янки", - сухо гуфт вай. "Скука. Ва акнун ба ман бигӯ, ки шумо гона"
  
  Ник дилам аз шимол, он гоҳ таваҷҷӯҳи дар вай. Он прозрачные, қариб осие чашм ва доираи сурх даҳони буданд, чунин, какими ӯ ба онҳо помнил. Вале загадочное изҳори нест шудааст, ва он посмотрела - чӣ? - Хеле метарсам. Обидно чӣ тавр аст.
  
  "Фарқ надорад, ки мо рафта,, то даме ки мо метавонем сӯҳбат. Сар аз ин: чаро шумо маро интизор?"
  
  Вай бросила на он сердитый назар аст. "Зеро ман дидам, ки чӣ гуна дохил ин ду бандита, ва подумала..."
  
  Овози ӯро обрушился дар вай. "Шумо онҳоро дид, е шумо ба онҳо вели?"
  
  "Мисли ман метавонад онҳоро пеш баранд?" Чудесные чашмони вспыхнули хашм. "Ман аз он ҷо тамоми шом!"
  
  "Дар бораи, ту буд, ки дар он ҷо", - пробормотал ӯ. "Чаро ин бояд бошад?"
  
  "Чӣ тавр ту думаешь, чаро? Ман буд, приказано пайравӣ шумо бод".
  
  Ӯ ухнул. "Ха! Ва бо кадом мақсад, метавонам ман мепурсанд? Барои боварӣ ҳосил кардан, ки ман мушкилот оид ба гардан?"
  
  Оина аз пушти чизе нишон дод. Дар бораи имкони истироҳат ӯ якбора повернул, ба тарафи чап гашт ва направился ба Indies истироҳат доранд-авеню.
  
  "Касе, ки аз у фармонҳо?" - ором пурсид ӯ, краем чашмони изучая он профили. Арзиш омӯхтани. Ӯ аз ин хеле писанд омад. Вале шпионки барои он нест, хабари.
  
  "Ҷаноб Кейн". Овози паст буд ва хатарнок аст. Маънои онро дорад, вай медонист он вақте, ки чизе ном. "Ман бисер медонам, ки дар бораи ту.
  
  Имрӯз рӯзи шумо нишаста буданд, бо марде дар фасли 33. Марде, ки ман хеле хуб медонам. Дар асл ӯ на тасдиқ занон-агентҳои, вале ман, ки обурӯи хеле хуб аст, ки ҳатто ӯ он надиҳам. Шумо нигоҳ чашм аз барои ман, ҷаноб Кейн? "
  
  Ӯ повернул дар ҷануб. "Ҳолам хуб нест ва ман умедворам, ки ҳеҷ каси дигар намедонад. Ое шумо медонед, - афзуд ӯ дар як сӯҳбати рӯ, - ки ҳеҷ кас метавонист пайдо ман имшаб, ба ғайр аз паи барои шумо?"
  
  "Ин гап њаќиќат надорад. Ин мумкин нест. Ман медонам, ки чӣ тавр ба парҳезгорон".
  
  Ӯ посмеялся. "Дар красном ягуаре?" Вай издала ором приглушенный садои. "Дар байни чизҳои дигар, - гуфт ӯ, взглянув дар панели, - мо имрӯз дур рафта, ва ба мо метавонад понадобиться бензин. Зеро ин худ ҳизби мавзӯъ реша, ки шумо панҷ доллар?"
  
  Аз сумочки он вынула пятидолларовую купюру ва сунула ӯ. Ӯ гирифта, ба он ва притормозил, ки таъиншуда мубаддал тартиби хӯрокпазӣ. Равшанӣ панели нишон дод знакомую расм Мемориала Линкольна. Затенение шинонда шуд чап аз самтхои асосии маънои оборванные ҳарфҳои COMSEC. Комбинированная бехатарӣ.
  
  Ӯ барнагардонидааст вай вай.
  
  "Ҳоло дар бораи ин шахс. Ки ӯ буд?"
  
  "Ин аст он ки ман пыталась бизан", - якбора бросила вай.
  
  "Ҳам дар ҳисоби ман?"
  
  "N-3 аз AX. Имшаб ман принесла шумо конверт. Бо билетом ҳавопаймо. Ва акнун фарз мекунем, ки шумо иҷозат меронем, ту ба ман як мошини".
  
  "Танҳо ба ман бигӯ, ки ба ҳар ҷое, ки мо рафта,, ва ман поеду. Мо аллакай кофӣ театральны, ту мерасад?"
  
  Маълум буд, ки вай приложила кӯшишҳои ба хабар ба ӯ суроғаи. Аммо ӯ сохта буд ин.
  
  "Тч. Буд, ба мегӯянд, ман аз он пеш. Бингар, ки чӣ қадар вақти мо сарф барои ин сабабҳои асоснок дорад".
  
  Ӯ повернул дар окраину шаҳр.
  
  Вай гуфта мешавад горько. Барои он, ки бояд джентльменом, ту умник, ҳамин тавр не? "
  
  "На ҳамеша кофӣ умен", - ҷиддӣ гуфт ӯ. "Ва ту низ. Ое ту ҳеҷ бадие, ки дар сари шумо, ки онҳо танҳо лозим касе ба монанди ту, ба роҳбарӣ онҳо ба ман? Ва ту фикр мекардам, ки онҳо метавонанд назари худро касе, ки дар берун мунтазир буд, тамошо барои ту?"
  
  Вай молчала.
  
  "Шумо дод, Хуб, шумо бояд буданд".
  
  "Ягуар" пробрался сквозь автомобильную пробку дар 79-ум ғарбӣ кӯча ва ба осонӣ повернул дар Риверсайд-драйв. Пеш Ник то бубинем равшан освещенный контур пули Джорджа Вашингтона.
  
  "Ту ҳуқуқи", - гуфт вай ниҳоят. "Шояд ман умница".
  
  Ӯ улыбнулся ва ненадолго гузошта дасти вай ба китфи.
  
  "Ман худам дар вақтҳои охир хеле хуб ҳис. Чӣ тавр ман метавонам ба ту занг?"
  
  Вай поморщилась.
  
  "Не, не. Ман дар назар дорам, аз они номи".
  
  Бузург лабони изогнулись дар улыбке. "Дар ҳоли ҳозир Джулия Барон".
  
  "Хуб аст. Хеле зебо. Джули. Умедворам, хоҳӣ звать ман Пит. Агар, албатта, мо дар маҷмӯъ як дӯсти на он қадар взаимен, ки чӣ тавр ту утверждаешь".
  
  Ник плавно қатъ мошини дар назди линией қаҳваранг санг, лежащей оид ба афзоиши байни 79-м ва 80-м.
  
  
  Ник аз паи Джулией Барон оид кӯтоҳ каменной лестнице дар вестибюль дар сабки барокко. Онҳо буд, дур рафтан. Духтар тихонько поманила чап ба кулли дарҳои сурх аз дарахт, обшитой панелями. Металлический дверной гурзандозӣ, выполненный дар шакли сари шер, мусаллаҳи се разнесенных номӯътадили, барои онҳо аз паи ду кӯтоҳ, вақте ки Джулия барои пешакӣ омода сигнал. Ник истода паси вай, держа сандуқи кунед. Хьюго дернулся дар рукаве, вақте ки дари фаъол мешавад. Ба онҳо бросился абрӣ.
  
  Джулия Барон поспешила бо Лақаби оид ба пятам, ва он правая дасти буд, омода ба ҳифзи.
  
  Абрӣ намояд дар внезапной вспышке электрического нур.
  
  Ник моргнул.
  
  Ҷаноб Хоук њамдењагони аз выключателя бо натянутой табассум дар рӯи ва запер барои худ дари. Ӯ гуфт Джулии ва мурғоб дар Ника нимсола извиняющийся назар аст.
  
  "Бубахшед, ман наметавонам ба шумо пешниҳод курсиҳо, лекин ин вақти зиедро намегирад. Бубахшед ва барои мелодраму, аммо дар ин ҷо ҳеҷ чиз не поделаешь. Дар хориҷа як парки аз душман, ва ман меравам, то привозить дар қароргоҳи дар чунин вақт. Агар мехоњї, метавонед нишаста дар ошенаи ".
  
  Ник на орзу. Ӯ дид каминную полку ва оперся дар вай. Джулия изящно опустилась, скрестив пойҳои.
  
  Ҳамаи се - Ник, Хоук ва духтар - хиҷолат ҷамъ омада, дар ҳуҷраи холӣ. Дар ин ҷо буд, мебел. Ник дид остонаи, ведущее дар темноту. Хоб, ошхона е ванная. Ҳоло ин буд, ки фарқ надорад.
  
  "Хеле хуб прикрытие". Хоук сахт вздохнул, ки агар ба ӯ нравилось ҳамаи ин парванда. "Квартира медиҳад то, ва ман сарф мусоҳиба бо харидорони арендаторами. Як каме дер шом, албатта, вале ин ягона ҳоле, ки ман буд, дар сурати мавҷуд будани. Тавре ки мебинед, ба осонӣ ҳосил кунед, ки мо вап ба садои. Ягон жучок дар ин ҷо, ғайр аз тараканов. Ва ҳоло, ба парванда. "
  
  "Шумо чӣ фикр доред, шумо шояд маҷбур кунед, ки ба пешниҳод далел?" - многозначительно пурсид Ник, дар ҷустуҷӯи красавицу дар расм дар кулоҳ.
  
  "Баъдтар", - оживленно гуфт Хоук. Бо ин суханон ӯ шадидан ба зашагал в темную ҳуҷраи боз омадам бо ду серыми чи. Ӯ офаридаӣ онҳо ба павлус, двухместную палатку Амрико Tourister ва ҷомадон барои ночлега, ва улыбнулся Нику бе махсус юмор.
  
  "Ин барои шумо. Кӯшиш кунед, ки даст ба онҳо. Шумо дармеебед, ки тамоми либоси, ки ба шумо зарур аст, инчунин охирини матн дар бораи сарбози исроил кушта археологи открытиях даҳсолаи охир ва як ҷуфти бо назардошти қайдҳои мутақобила бо шумо сокровенными тадқиқотҳои илмӣ фикрҳои шумо.
  
  Яке аз онҳо аллакай нисфи заполнена, то ки навиштан лозим нест, - танҳо бихонед ".
  
  Ник кушода бастаҳои менигаранд Хоука.
  
  "Шумо шунида дар бораи ин шабнишинии дар Эльмонте?" пурсид.
  
  Хоук гуфт. "Ман гирифта ҳисобот дар политсия незадолго то ба худ омадан. Умедворам, ки шумо осмотрели ѕитъаи ќабл аз оғоз нишон?" Ник гуфт, восхищаясь бодиққат упакованными сумками ва необычайной тщательностью, ки бо он ҳамеша действовал Хоук.
  
  "Запомнил. Вале ман рафт дар як шитоб надоранд, аз ин рӯ, зарра тағйир content". Ӯ кушода сандуқи кунед ва вынул сверток Хока.
  
  "Ҳа, бурс ин ҳоло", - тасдиқ Хоук. "Ва азбаски шумо ҳамаи ин запомнили, мо дарҳол избавимся аз досье.
  
  "Ин аз ҳама мавқеи кӯтоҳ мӯи, ки ман ягон дида", - гуфт ӯ, тамошо, ки чӣ тавр як Лақаби мерабояд чи Питера Кейна ва перекладывает онҳо дар дараҳои худро. "Вале барои шумо бад, ки ба назар як каме заросшим. Фикр намекунам, ки бояд напоминать шумо, мис Барон, дар бораи худ ӯҳдадориҳо?"
  
  "Ман фикр намекунам, ки ин тавр аст", - надменно гуфт, Джулия, ва ба вай хватило файзи назар каме смущенной.
  
  Хоук равшан буд, не, дар кайфияти произносить суханони. Ӯ подождал, то Ник хоҳад, ки омода аст, гирифта, сипас ӯ ба папкаи муштарак ва дар бораи он дар каблуках.
  
  "Ва дар бораи мис Барон?" - многозначительно пурсид ӯ Лақаби.
  
  "Маро бубахш, Кейн", - гуфт Хоук, то, чунон ки гӯӣ аз он дар ҳақиқат ҳамин тавр. "Маликаи Барон моро на худи мо ҳамчун шохаи мустақили. Собственно гуфт, ҳам осие мебошад OCI". Ӯ занялся посылкой, итминон, ки дар он қарор дорад, маҳз таҳти кушода дымоходом. "Ин, албатта, як каме нерегулярно. Ман медонистам, ки дар бораи он ба даст, то он даме ки ба нақшаҳои худро барои шумо, ки нақши Питера Кейна. Аммо. Ин метавонад инчунин бошад, ки ба беҳтар. Ҳоло. Ман мехоҳам, ки шумо ҳам посмотрели." Ӯ пазируфт ва аз ҳама педантичное ифодаи шахси. "Ин метавонад омада муқимӣ аз ҳардуи шумо, вақте ки он меояд, то дуруст рафъ компрометирующей иттилоот".
  
  Хоук давра ба давра хондани ин хурд лексия, одатан интихоби барои онҳо аз ҳама ғайриоддӣ вақт. Ник гумонбар, ки аз он истифода бурда, онҳоро ҳамчун воситаи ба пинҳон хичолат е ларзиши. Баъзан ба ӯ лозим илтимос невозможное дар яке аз бисту чор интихоб кунед, составляющих ТОПОР; баъд аз он тянул вақт возился бо сигарой ва хонда лекцию дар бораи молекулавӣ метаморфозах, заҳролуд лишайниках е выживании дар биебон. Аен аст,, ин хоҳад кӯтоҳ. Хоук на сар шуд, бо он, ки прикуривал сигару.
  
  Қариб дар унисон Ник ва барон вазъи муроҷиат наздик камину. Хоук царакат склянку бо чизе аз дохилӣ кармана бачаҳо ва снял пробку.
  
  Ӯ дод, таваққуфро, нигариста, Ника ва Джулию ва отступил. Дасти, держащая склянку, боқӣ монд вытянутой бар свертком.
  
  "Кислота", - гуфт ӯ школьным овоз мебошад. "Хеле летучая, ки бо зиед намудани самаранокии бештар аз семьсот фоиз боло меъерҳои барои чунин моеъ. Chemical War прислала ман ҳизби мисли бор барои чунин ҳолатҳое, ба монанди ин. Шумо и 'л ҳайрон шаванд, ман метавонам ба шумо заверить".
  
  Серебристые қатраҳои моеъ стекали аз пузырька ва нармӣ брызгали дар сверток аз мешковины ва қиматнок.
  
  Таъсири буд, волшебным.
  
  Послышалось fizz садо еле уловимое паҳн намудани маҳлул ва - no дуд. Дар давоми понздаҳ сония - Ник отсчитал вақт бо наручным ҳад ноил - сверток, ки дорои тамоми info умумї, сморщился ва табдил ба иссохшие клочки. Хоук подтолкнул як хӯшаи кончиком пойафзол ва назар довольным худ. Хӯшаи падидомада дар рассыпчатую золу.
  
  "Шумораи K, онҳо ин аст, даъват", - гуфт Хоук. "Ҳоло номумкин аст, ба кор, ки ба ягон аз ин обрывков. Кимиевӣ превращают ҳамаи маводҳои нашршуда ва йога дар бессмысленные шифры. Ман мехоҳам гуфт, ки он беҳтар. Ҳамин тавр Не?" Ӯ бодиққат вставил пробку ва гузошта пузырек бозгашт ба pocketing.
  
  "Денди", - гуфт Ник. "Агар ман ягон бор хоҳад дастрасӣ ба шумораи Ба ман боварӣ дорам, ки ман аз он истифода намекунад"
  
  Джулия Барон гуфтам. Баланд скулы рельефно выделялись, подчеркнутые сахт верхним светом.
  
  "Ое ба шумо лозим нест, беҳтар аст, ба мерасонам, Кейну он чиро, ки ӯ мехоҳад, то бидонед, ҷаноб Хоук? Атмосфера каме прохладная, ва ман фикр мекунам, ки вай меояд, аз ин муносибати сард буд,".
  
  "Кейн - ман беҳтарин агенти, мис Барон, - оромона гуфт Хоук, - зеро ки ӯ ҳатто тасаввур нест доверяет. Ҳоло ӯ задается масъала, нашуд ое шумо заткнуть ман кӯҳна чашмони. Агар ӯ боварӣ дорам, ки шумо подлинны, шумо фақат метавонед ҳеҷ гоҳ даст аз ин ҷо ". Ӯ потянулся барои сигарой, маҳз Нику, ки ба ӯ самому лозим аст, ки сигарета.
  
  Джулия хиҷолат поерзала. К черту ин старика! Ин буд, ки вазнин набошад.
  
  Ӯ подрезал сигару, выскреб спички, прикурил.
  
  "Вақте ки ту уходил аз варзишгоҳи, Кейн, мис Барон подошла ба ман бо ҳабсҳои межведомственным удостоверением шахсият. Ба вай гуфтанд, ки маро ба пайдо, ва он барои непоколебимые ва неоспоримые шаҳодатномаи шахсият. ки, тавре шумо дар хотир доред, ки он Идоракунии маълумоти махфӣ. Вай прилетела дар Вашингтон бо муфиди иттилоот, ва он фиристода, дар ин ҷо ба увидеться бо ман. Известие аз Вашингтона дошло то маро дертар
  
  
  Албатта, ба ман дар бораи он шунид,, вале мо ҳеҷ гоҳ мулоқот кардаанд. Вашингтон исрор дар он аст, ки мо ба истифода аз он. - Ӯ thoughtfully заткнул сигару. - Ман ба он ки дар сари он, ки дар сатҳи худ прикрытие хоҳад душвор аст, агар шумо дар атрофи канори пойтахти сафар ҳамроҳ. Ҳамин тариқ, мис Барон хоҳад буд, фардо бо шумо рейсом 601 ".
  
  "Чаро, ҷаноб Hock", - гуфт Ник бо болью. "Шумо медонед, ки ман оиладор. Ва ки дар бораи ман дӯстдухтари Майры?"
  
  Хоук гуноҳони худ заиф табассум. "Майра - ин воспоминание, тӯйи чизе аз гузашта. Мис Барон сбила шумо бо пои ба, ва шумо летите дар он ҷо англия, пурра муайян якҷоя ба харҷ якчанд рӯз гирдиҳамоӣ дар лондонском любовном гнездышке. Шумо, албатта, софдилона подойдете ба худ тадқиқотҳо. вале шумо вақти ройгон аз они шумо. Не сабабҳои маълумот дар ин гуна бояд popping аз дар расмии сабтшударо Питера Кейна. Дар асл шумо хеле бо диққат следили барои он, ки ин рӯй дод. Вақте, ки шумо погружены худро работа шумо андохта дар бурд. "
  
  Ник оценивающе дар назар вай. Бале, шояд ҳамин тавр хоҳад кард. Вай дар ҳақиқат буд, хеле декоративной. Дар ин медурахшид раскосых назари буд, рӯҳ ва дар гибком бадан - force.
  
  Дар назари Хоука вспыхнуло масхара, вақте ки аз ӯ пурсид: "ое Ҳама то равшан?"
  
  "То", - гуфт Ник. Духтар кивнула ва бо диққат посмотрела дар кончик зажженной сигор.
  
  "Хеле хуб аст. Ин ду чемодана тааллуқ ту, Кейн. Ое мис Барон нест кунед. Ва чун ман дар паемҳои пешин пештар, ман интизор меравад, ки вай хоҳад кард, худро внешность бештар скромной. Шудааст, пешниҳод карда шавад дахлдор сарулибос. Чанд камтар аз очевидная аура ба ибораи Дигар, мис Барон, - азми қавӣ хатм старик, - ман мехоҳам, ки шумо як каме камтар походили дар Мату Хари.
  
  Джулия подняла қуллаи мебошанд ва лениво потянулась.
  
  "Хонуми Аждаҳо, ман звали дар Пекин". Вай засмеялась бо неподдельным хурсандӣ ва сняла як кулоҳ. Ник мушоҳида кардам, ки он передние дандон буданд, ба нармӣ кривыми. Таинственная дама падидомада дар гамину. Торик мӯи тарк вай ба " дар бораи, высвободившись аз куллоҳҳои пайрэйт, ва булавок, ва он откинула онҳо пеш, взмахнув сари ӯ ва стройной дасти. Серьги оторвались, обнажив хурд ушки шакли зебо. Ник looked бо растущим одобрением. Хммм. Шояд, ин ҳам мебуд, хеле хуб.
  
  "Пас беҳтар аст", - проворчал Хоук. "Хуб, мис Барон, кофист".
  
  "Ки дар бораи иттилоот мис Барон, ҷаноб?" - подтолкнул Ник.
  
  Хоук суст затянулся сигарой. "Тавре ки ман аллакай гуфтам, он буд, ки ба якди -, ва сахт аст. Вале ӯ вобаста ба он, ки мо оғоз мақбул ба гумон. Мо фикр мекунем, ки медонем, ки бо кї сару ҳоло. Шумо дар хотир доред кӯҳна файлҳо дар мистера Яҳудо ба мо гуфтааст? "
  
  "Яҳудо!" Ник буд застигнут ғайриинтизор.
  
  "Ҳа", - тира аст, гуфт Хоук ва попробовал номи. "Ҷаноб Яҳудо. Мо сола дӯсти аврупо ҷангҳои. Ӯҳдадориҳои мис Барон аз тарафи дигар, аксаран приводили вай - ва ман метавонам, ки ба илова, хеле хатарнок аст - ба ҷойҳои баланд. Дар якчанд ҳолатҳо вай улавливала отрывки сӯҳбатҳо ва ҳатто амале, дар натиҷаи ин вай ба хулосае омаданд, ки марде бо номи Яҳудо кор дар баъзе роҳи, ҳамчун ба сурх чин. Акнун, ман ҳуқуқҳои мис Барон: шумо ҳаргиз пеш шунидам, дар бораи Иуде? "
  
  "Рост аст", - ҷиддӣ гуфт ӯ. "Ин ном ҳеҷ чиз барои ман на значило. То ки ман проверила дар Вашингтон, ва онҳо прислали курьера бо истинод аслии иттилоот. Баъд ман фикр кардам, ки беҳтар прилететь фавран".
  
  "Яъне, ин буд, ки на танҳо худ, ба гумони он ҷо, ки шахсе, ки дар бораи он мегуфтанд, буд мистером Иудой?"
  
  "Не, ин тавр намешавад. Дар аввал ба ман ҳатто буд, ки њаматарафа, ки дуруст назвала номи".
  
  "Ин аст, Кейн. Дар ҳоле, ки шумо буданд, дар отъезде, AX ва CIA добавляли худро файлҳои нақшаҳои неисправностей. Чунин ба назар мерасад, Яҳудо ба ҳар ҳол кӯшиш натравить ҳамаи кишварҳои якдигар, то ҳол фурӯши онҳо ба он, ки бештар хоҳад. Чунин ба назар мерасад, ки ӯ пайдо бозор барои худ мол аз чин сурх. Ҳамин тавр, ки чӣ тавр ӯ ин корро кард, ки бо итальянскими фашистами, нацистами ва коммунистами дар вақти ҷанг. Агар ин шахс аст, ки идеяҳои барои подрывной фаъолият, барои ҳама, ки равона увековечение ҷанги ҷаҳонии. . Мо боварӣ дорем, ки ӯ бори дигар нишон дод, худро ба дасти; дар ин штуке ое он мӯҳр ".
  
  Ник нахмурился. "Ин тавр аст. Ин танҳо мерзкий сабки. Вале ман фикр мекардам, ки ӯ мертв?"
  
  Хоук гуфт. "Мо низ. Ин охирин ҳамла ва ғамхорӣ дар Алп бояд буд, бошад, ки онро шинос. Вале он ҷисм ва ҳам буд, дарефт байни обломков Chalet Internationale. Пас, дар ҳоле, ки мо ба гумон аст, ки пайдо шудааст иштироки ӯ дар ин бизнес" дар Пуэрто-бадеӣ blanco ва революцию дар Идальго, мо на метавонанд ба деворы дар он аст. Вале дар давоми рӯз, е ду парванда кипели. Интерпол ва деҳқонони аморати хадамоти амнияти ниҳоят тавонистем, барои ҷамъ овардани маълумоти кофӣ ба кунонанд, ки Вашингтон дар он аст, ки мо нияти. Дар достони маликаи Барон бозӣ нақши ҳалкунанда. Ва тасодуфӣ ба шумо иштирок дар охирин взрыве, Кейн, довело ҳамаи то шароити. Хушбахтона, шумо дар он ҷо буданд. Албатта, мо ҳанӯз ҳам боварии комил дошта метавонем, ки ин Ояти баъд, вале ҳамаи ишора ба ин аст,".
  
  "Сурх!" - ногаҳон гуфт Ник.
  
  "Кадом?" Хоук уставился дар он.
  
  "Барқия аз" Сурх ". Ранги Яҳудо. Дар назар аст, ки дар аввал Яҳудо буданд, рыжие мӯй ".
  
  "Надидаӣ он?"
  
  "Не, ман дорам на малейшего пешниҳод, ки чӣ тавр, ки назар ба Яҳудо. Мумкин аст, ӯ шикамкалон, ман намедонам. Вале барои кодового номи означающего Яҳудо, ин хеле хуб. Хусусан барои онҳое, ки кор дар сурх".
  
  "Шояд ин ҳама чӣ маъно дорад. Не, ман фикр мекунам, ки ту ҳуқуқи". Хоук thoughtfully нахмурился. "Сурх барои" коммунист "- ин аллакай аз ҳад зиед." Сурх "барои" Яҳудо ", гарчанде... ба Ман ин маъқул Ҳа, ба ман ин маъқул нест. Яҳудо баргаштанд, хуб аст, ва мо бояд ӯро афтонда".
  
  Джулия бесадо потянулась барои дигар сигаретой.
  
  "Биеед, подведем ҷамъбасти", - идома дод Хоук. "Касе, қариб ки албатта Яҳудо, таҳти прикрытием тасодуфӣ ҳодиса содир чор авиационных офатҳои табиӣ, ки ба нобуд кардани чор могущественных душманони Салиби Чин". Ӯ пометил онҳо кожистыми ангуштони худ. "Бернс, Тал Барин, Ла Дильда ва Вальдес. Чор содиқ союзника ИМА ва ҳамаи миролюбивых кишварҳои ҳадди ақал яке аз онҳо, ки ҳоло аст, ки дар смятении. Вале назарияи фалокат бештар кор намекунад. CIA идора ба сару бо иттилоот, недоступной барои CAB ва ҳокимиятҳои маҳаллӣ. Ин офат буданд авиакатастрофами. Ҳамаи чор қариб ба ростӣ буданд, преднамеренными взрывами. Аз ин рӯ, мо метавонем аз шумо дар бораи ҳаракат. Чор ҳавопаймо навъе расидааст буд взрывам, ва онҳо метавонад бештар ".
  
  "Се ҳавопаймо", - таъкид Ник. "Вальдес худи взорвался. Не ҳавопаймо".
  
  Чашмони Хоука ожесточились. "Ман ба ин подходил. Ки взрывает инсон, агар он ҳадафи? Фарз мекунем, ки шумо гирифта, ба он аз он ҷо".
  
  "Чӣ ж, агар мо сар аз пиндоштҳо, ки ҳамаи истилоњ садама андохта шуданд муқаррарнамудаи взрывчатыми моддаҳои, ки се дигаргуниҳои дар самолетах ва як рӯй баъди высадки мусофир, мо шояд аллакай фаҳмидед, ки ба мусофирон истифода кардаанд, ки барои интиқоли маводи тарканда дар борт. Эҳтимол аст, надониста ҷои ва, албатта, надониста ҷои дар сурати бо Вальдесом. Чӣ гуна бувад он мебуд! Агар ту ҷабрдида ба зиммаи худ худ аз марг ". Баъзе вақт ӯ нигоҳ ором, разбирая далелҳо. "Аз тарафи дигар, дар таърихи Риты Джеймсон ишора ба он, ки ҳадди ақал дар як ҳолати взрывчатка буд отправлена дар борт ва перенесена. Кӣ истифода мебарад ва бомбаҳои дар самолетах? Касе, ки наплевать дар ҳаети инсонӣ, вақте ки ӯ мекушад он худ ба қурбонӣ. Чаро задани истисно дар сурати Вальдеса? Ин буд, ки бошад, ба истиснои. Ӯ низ буд, ба дареаш бо худ ҳавопаймо. Ва чаро - несту нобуд шавад, ки якҷоя бо ӯ? Ман ҳамин тавр фикр намекунам . Барои нобуд кардани ҳавопаймо ва дар баробари ин, далели он аст, ки таркиш иртибот дошт ба муқобили ягон шахс аз ҷумла ".
  
  "Ман фикр мекунам, ки ту ин аст, Кейн. Норасоиро бо закономерностью - ин ҳам вақт аст, ки убедило мо дар он аст, ки шаблон аст". Хоук зашагал. "Мо подозревали бомбгузориҳо танҳо дар се дигар мебошад. Несвоевременная марги Вальдеса ба кам намудани нест, садама доранд ва манзур дар он дизайн. Далели ҳузури худ дар ҷойи ҳодиса ба ҳам кӯмак кардааст". Ӯ покачал сари кард бесполезный иқдомро. "Ман хеле афсӯс аз ин духтаре, рост аст. Мехостам, ки ба вай медонист, ки вай ба мо помогла. Зеро ки вай дар бораи достони худ друге-пилоте ва необъяснимой багажной бирке кӯмак ба мо берун аз Лондон баъзе маълумот, ки онҳо осознали буд, муҳим аст. Он гоҳ мо буданд, итминон дорем, ки дар ду преднамеренных ќисми зиеди убийствах. Ва аз ҳамла ба шумо аз худ робита бо духтаре, шояд аз сабаби ба худ оддӣ дар ҳузури ба ҳалокат, он неоценимую кӯмаки ".
  
  "Хурсанд шавад муфид аст", - иронично пробормотал Ник.
  
  Hock проигнорировал он. "Вале чунин ба назар мерасад, ки Вальдес - сардори калиди. Ӯ бояд ба онҳо. Агар мо медонем, ки чӣ тавр ин бомба буд спрятана дар бадани худ ва чӣ тавр ин имконпазир буд корро бидуни кунанд, он гоҳ мо мебуд, бисер медонистанд. Ин мумкин аст,, чӣ тавр шумо мегӯям, он навъе фиреб доданд. Бо вуҷуди ин, ба шумо ҳисобот дар бораи взрыве, чунин ба назар мерасад, ишора ба он, ки таркиш рух ҳамон стальной дасти ... "
  
  Ник суст покачал сари.
  
  "Ман хато мекунем, ҷаноб. Он рӯй хеле зуд. Шояд аз он буд, ки вобаста ба он дасти. Мумкин аст, вақте ки ӯ эҳье вай, ин ҳаракат чун як навъ сигналом ... Е шояд, ӯ активировал кадом чизе дастгоҳи идоракунии дурдаст ".
  
  Хоук фикр кардам. "Шавқовар, аз, дар ҳоле додаед," А. Браун ". Сирсакер ба назар мерасад, ман қотил бо истифодаи яроқ ва гранат. Не, ман наметавонам ин купить. Ин бояд мувофиқ бошад бомбардировкам адад тайераи тамғаи".
  
  Джулия Барон ба нармӣ кашлянула, ҷалби таваҷҷӯҳи. "Ое дар фурудгоҳи метавонанд муайян кардани манбаи таркиши?"
  
  Старик бас рафтор ва вздохнул. "Ахлот ҳавопаймо - ин як. Калон осколки, ки ба шумо лозим аст перебрать, сатҳи таҳсил - осколки ва ба он монанд. Аммо вақте бадани инсон разрывается дар қисми концентратом нитроглицерина, ки ж..." Ӯ выразительно пожал плечами. "Метарсам, ки гузошта намешавад, пас, дар ҳақиқат, бисер".
  
  "Нитро?" - повторил Ник.
  
  "Бале. Ин ягона чизе, ки аз боварӣ коршиносон CAB".
  
  Ник задумался. Нитроглицерин мумкин буд, ки таркиш ҳангоми малейшей баночке е встряхивании. Ӯ метавонад ба тайер дар тайера; онҳо чанд бор попадали дар дараҳои ҳавоӣ ва неровную ҳаво бар океаном. Пас дар задворках он ақли имелось дар хотир дар зери калимаи "тайер"?
  
  "Придумай чизе, Кейн?" Чашмони Хоука пронзили он.
  
  "Ҳа-а. Метавонад. Ое ин маънои онро надорад, ки мехоҳам вақтсанҷ? Чунки бе ӯ, мо ҳамаи несту нобуд карда мешаванд ва бисанҷед - ҳатто агар мо дар назар доштем,
  
  ки ӯ добрался то фурудгоҳи Ямайка дар бораи яке аз онҳое, сумасшедших таксӣ ".
  
  "Чӣ ба он аст, эҳтимол, ки ин кор мебуд", - ором гуфт Хоук. "Бале, ман фикр мекунам, ки ӯ дорӣ".
  
  "Агар дар он буд, взрывчатка".
  
  "Хуб, - устало гуфт Хоук. "Мо ҳеҷ вақт барои баргаштан ба ин треку имшаб. Мо медонем кофӣ ба даст омода барои қадами оянда аст".
  
  "Парвоз 601", - пешниҳод намуд Ник.
  
  "Дар ин ҷо ва ҳама чиз. Дар ин хавопаймо парвоз ҷаноб Харкорт. Аз тарафи Лайл Харкорт, мо сафири дар СММ. Ва мо медонем, ки дар кадом муносибат аз он иборат аст, ки бо красными китайцами, ҳамин тавр не? Хуб, онҳо низ. ташвиш, ба ӯ аз ҳад зиед мегӯяд, ки он дорои хеле бисер кунад не. Агар он талоқ бо роҳи, ки онҳо ҳадди ақал метавонанд умедворем, ки барои иваз намояд, ки камтар хоҳад гуфт - ва танҳо ранҷе хуб нарм суханонро дар бораи Красном Чин. То ки мо метавонад Парвоз 601 взрывается бар Атлантикой ".
  
  "Ое онҳо ба ҳаракат ба тавре ки ба зудӣ пас аз ин ҳодиса бо Вальдесом?"
  
  Хоук покачал сари. "Мо метавонем аллакай фаҳмидед, мо метавонем имконияти ба рискнуть. Мо бояд исходить аз пиндоштҳо, ки ҳаети Лайла Харкорта дар хатар".
  
  Джулия пошевелилась. "Чаро Харкорт на садится дар армейский ҳавопаймо ва держится дур аз мардум?"
  
  Хоук кӯтоҳ улыбнулся. "Парвоз гӯе шахсӣ аст. Рухсатии. Шумо медонед, ки чӣ гуна мо, шаҳрвандон, кричим дар бораи конгрессменах ва прочем ҷомеаи шаҳрвандӣ начальстве, ки сарф пул дар увеселительные меравад. Ҳамин тариқ, дар ҳимояи мо тарзи ҳаети солим ва ба ҷалб намояд, ба худ таваҷҷӯҳи ягон сменой нақшаи ҷаноб Харкорт содир парвоз, мисли ҳар шаҳрванди оддӣ ".
  
  "Ва олими ҷаноб Кейн ва тӯйи Джулия хоҳад разнесены пора, гузаронидани дасти, дар ҳаво. Амрико, ин хеле хуб аст".
  
  "Ҳа, ин тавр аст", - қатъиян гуфт Хоук. "Ва ҳоло мегӯям ман ба нусхаи худ аз он, ки рӯй дар Эльмонте".
  
  Ник ба таври мухтасар обрисовал чорабинӣ аз шом, нест упустив чизе, ба истиснои илмњои даќиќ ҳолатҳои он мулоқот бо Джулией ва муќаррароти прохлады байни онҳо. Ӯ қатъ дар ароматном мешавад.
  
  - Бе шубҳа, роҳи мис Барон тайер шумо ба худ появлению. Ин дигар...
  
  "Ҳа, ҷаноб Hock", - frugal гуфт Джулия. "Пагоҳ, Лаванда Ярдли".
  
  "Чизе новенькое дар бораи ман собеседниках?" Ник бозгашт ба business, аммо он ба чашми улыбались. Джулия метавонад омӯзиши худ монеъ, аммо вай ба ӯ баҳраманд мешаванд.
  
  "Шоми имрӯз, албатта, чизе. То не. Тавре ба боқии, пас пулис тайер аст ҳамкорӣ, вале аз субҳи имрӯз мо продвинулись дур ба пеш. Труп Билтмора нишон дод, чизе бештар аз ман ба шумо гуфтам, имрӯз рӯз. танҳо боз як пистолет - е тӯдаи - нанятый барои фишанги ифлос кор. Ҷуфти каретных экипажей буданд бандитами бо Ист-Сайда, ки убивают ҳар кас кофӣ, то ки онҳо киро. Фақат куштор ба хотири наживы, ҳатто дар сурати Сирсакера. Фарқи ӯ дар он аст, ки ба он наздик буд, манбаъ ".
  
  "Манбаи дар ин маврид аст, непостижимый А. Браун".
  
  "Бале. Мо шояд чизе нест. Боз якчанд масъалаҳо дар фурудгоҳи ҷустуҷӯи далели шавковар: касе, ки бо ақидаи онҳо, буд, ки ҳамон марде, ки задавал саволҳо дар бораи рейсе 16, асосан дида буд, разговаривающим баланд бача, ки бо ӯ гуфтанд:" миена ва расчетливый чашм ". Ин аст, ки кам мегӯяд, вале дар назар дорад, ки Сирсакер гирифта фармон дар фурудгоҳи пас аз он, ки чӣ тавр X дид, ки касе ба майдон. Шояд шумо ва Риту Джеймсон ".
  
  "Оҳ." Ник замолчал. Акнун проклинать худ буд, бефоида аст. Вале ӯ дар сари омада сурат Риты. Прекрасное рӯъе, ки мерцало, ки дар кошмаре, дар камшавии симои изувеченной, залитой кровью фигуры ба курсии кареты. Он гоҳ ба черту Яҳудо ба мо гуфтааст!
  
  Хоук ҳам мегуфт. "Браун, касе, ки ӯ ҳеҷ буд, мо хоҳад намуд, ки дар робита ба ин. Шумо медонед душман, Кейн. Чаро сарф коғазҳои шпионских агентҳои ба оддӣ диквидации, вақте ки бисер истеъдоди маҳаллӣ, ки барои кирояи? Хеле запутанная ва хеле фикри интеллектуалӣ фаъолият техника. Хеле бад аст, ки мо медонем, ки чӣ тавр онро шумо метавонед истифода баред ".
  
  Ник як худро блуждающие фикрҳои гузоштани. "Ту чунин ба назар мерасад, ки касе буд, каме небрежен бо засадами ва убийствами?"
  
  "Не, ман ин хел фикр намекунам, Кейн". Овози Хоука буд мрачным. "Касе, ки метавонад дар њолате, ки тамоми AX маълум шавад ки дар он шее, агар ӯ убьет як стюардессу ҳавопаймоӣ ва як хусусӣ сыщика плейбоя?"
  
  Ӯ полез дар pocketing ва царакат связку калидҳои. Вручая онҳо Нику, ӯ гуфт: "Входная дари. Метарсам, ҳардуи шумо бояд ба мондан дар ин ҷо имшаб. Ин чиз ба ҷои бехатар, дар шаҳри барои шумо. Дар хоб як ду армейские раскладушки. Беҳтар аз он аст, ки мо метавонем кор. . Насб кардани онҳо, чӣ тавре ки шумо мехоҳед. "
  
  Хоук суст чӣ ваҳй ба хона, пас ногаҳон дилам ба ӯ рӯ.
  
  "Дар бораи, мис Барон. Шумо бояд назари худро" Ягуар ". Мо позаботимся дар бораи он. Шумо пайдо бо термос кофе дар ошхона ва чанд сигор. Шумо ҳардуи бояд кӯшиш берун аз ҳадди spy вазъият. . Мис Барон, шумо дар ин ҷо, зеро ки Вашингтон мехоҳад, ки шумо ба ширкат дар амалиетҳои. Кейн бояд ба муайян кардани арзиши худро ва барои иштирок дар ин. Ман шахсан хеле ифтихор дорам, ки шумо бо мо - ман медонам худ хизматҳои шоиста дар назди ин кишвар. Пас, лутфан, сотрудничайте бо якдигар. Нигоҳ Лайла Харкорта дар целости ва нигоҳдории ". Ӯ дари кушода. "Ҷаноб Яҳудо - нест шӯхӣ. Барори кор ба шумо".
  
  
  Шуд ва Джулия Барон посмотрели ба якдигар взвешенными афкор.
  
  "Сотрудничайте бо якдигар! Сола канюк. Ман позабочусь дар бораи ин раскладушках. Шумо мумкин аст хоб. Ман ба хоб, дар ин ҷо".
  
  Ник чап Джулию истода посреди холӣ меҳмонхона, выглядя чӣ тавр ба наздикӣ расиданд иҷорагир, недоумевающий, чаро равон ван зада буданд, опоздал.
  
  Он таҳқиқот нишон дод ӯ, ки Хоук дод чизе, ки метавонист, ба онҳо пешниҳод тасаллои худро, ки разрушая гардед незанятой квартираҳо. Дар ҳама ҷо буданд, чап берун вазнин пардаҳо. Матовое тирезаи en буд заперто ва зарешечено. Категорияҳо дар кати хоб буданд застелены ва назар хеле хуб, ки дар онҳо имконпазир буд, ба хоб. Дар термосе буд бароҳат гармӣ ва сигор дар плеерах.
  
  Ӯ отнес яке аз кроваток дар гостиную ва насб ба вай. Джулия сипарӣ гузашта ӯ барои хонаи хоб ва гарнитураҳо ва вскрикнула, ошкор ҷомадон. Вай берун бо чизе непонятным ва бросила дар он ба назар зуд, ки пеш аз закрыться дар ванна. Ӯ разделся то шорт ва накинул либоси болои двойного костюма.
  
  Дар зоҳир Джулия, ки назар ба неки панҷ сол ҷавонтар занон, ки то боварӣ шагала дар варзишгоҳи Янки ва ждала он баъдтар дар лихом "Ягуаре". Торик мӯи буданд распущены он плечам, инчунин шахсе буд, вымыто ва осонтар мекунад, чун, ки кӯдак. Ва ҳол он гурба-чашми буданд, дур нест, детскими. Ник дид зебо зани ҷавон зан бо смуглой пӯст, баланд горделивой сина ва баланд, изысканно сложенным бадани, озодона обтянутым чизе, ки танҳо ба зан, бале, ҳанӯз ҳам хеле зебо зан, сочла мехоҳам мувофиқ аст, барои хоб.
  
  Вай увидела баланд марди суровым шахсе, ки қариб классикӣ профили ва великолепно мускулистым бадани. Аполлон бо изрезанным корд плечом, ба таври васеъ расставленными стальными серыми чашмони ва кӯтоҳ стрижкой, ки навъе назар непослушной.
  
  "Джули, ту зебо. Чӣ тавр дар бораи қаҳва?"
  
  "Ман хеле мехостам, ки ба ин".
  
  "Дар ин ҷо, ту маневрируй ин мерзкими чашечками, то ки ман счищаю лой".
  
  Он ғоиб шуд дар ванна ва баъзе вақт бодро плескался. Вақте ки ӯ берун омада, қаҳва разлили дар ду cups пластикӣ ва Джули сидела дар кати хоб. Ӯ деҳот наздик бо вай, ва ба онҳо потягивали ҳанӯз обжигающий нушокї,.
  
  "То ту дар O. C. I.?" ӯ ба сухан оғоз формально.
  
  "Угу". Вай чашмони скользнули бо он ҷисми худ, он гоҳ зуд ба мусибате.
  
  Картерро ба ҳузур пазируфта, бо ин назар ва баҳраманд дар ҳоле ба онҳо.
  
  "Фарз мекунем, ки шумо рассказываете ман дар бораи шумо худ бевоситаи гузашта. Ки шумо дида ва шунида дар Пекин; монанди ин".
  
  Пойбанди ба ӯ зуд, дар шадидан, шадид ба таври масъул инсон, привыкшего кор муҳим ҳисобот ва гӯш ба онҳо. Фикрҳои Ника вбирали мегирад ҳар як калима, гарчанде ки он ба назар скользил аз он лабҳои ба он губам, ва он гоҳ ба твердым, волнующим грудям, ки аз он боло раванд ва опускались якҷоя бо вай размеренным дыханием, ки агар деҳаҳоро даъватномаҳо.
  
  Вақте ки ӯ закончила худ достони, он аноби он: "касе, Ки чунин Рита Джеймсон? Ястреб набояд дар бораи он ба ман дар бораи он".
  
  Ӯ гуфт вай. Вай чашмони расширились аз ужаса, вақте ки ӯ тасвир ба саҳна дар боғи Марказии. Вай протянула дасти ва инчунин прикоснулась ба он, ки он " дар бораи затуманился аз хотираи бораи он, ки ба ӯ имон оварданд худ виной. Ӯ участилось нафас.
  
  "Ӯ буд, хеле зебо?" аноби вай.
  
  "Ӯ буд", - ҷиддӣ гуфт ӯ. "Хеле зебо, ки то мурдан". Ӯ заглянул дар миндалевидные ҳавзҳои он чашм. "Вале, то мила, ки чӣ тавр ту. Баъзе джентльмены бартарӣ брюнеток". Ӯ показалось, ки он нафас низ участилось. Ӯ боло бадани худ ва хеста, бо кати хоб, зарпарастона, ки ба вай дасти худ.
  
  "Шояд беҳтар аст, ки мо каме поспать. Мо бояд қием хеле барвақт".
  
  Ӯ эҳтиеткорона ба боло вай ба пойҳои.
  
  "Шояд, ба мо зарур аст", - пробормотала вай. Вай освободила дасти худ аз он дасти ва хеле ба осонӣ обняла он гардан бо тааҷуб смуглыми дасти. "Доброй шаб." Он лабони коснулись он. Яроќ гузошта, ки дар ҷои. Ӯ худ дасти баланд шуд, гӯе дар ниҳонӣ нитях, ва обняли вай, бидуни вызывающую сахт чоп мягкость он великолепной сина.
  
  "Осоиштаи шаб", - гуфт ӯ ва инчунин поцеловал вай дар лабони ва чашмони. Вай дасти сжались атрофи он.
  
  "Осоиштаи шаб", - прошептала вай. Он лабони скользили оид ба он шахс. Чудесные сина прижались ба сина. Вай шарм долгожданное гармии он гибкого мужественного бадан.
  
  "Осоиштаи шаб", - выдохнул ӯ. Он дасти скользнули вай бозгашт ва обвели умумияти он буд. Як дасти обняла он, ва дигар прижалась ба он губам. Лабони худ загорелись аз онҳо тел ва слились дар алангаи. Баъзе вақт онҳо истода то ду содир инсонӣ бадан қариб слились дар як.
  
  Ник запрокинул сари ҳар ҳол прижимая вай ба худ.
  
  "Он вақт ба хоб, Джули", - нармӣ гуфт ӯ. "Шумо мехоҳед, ки ба хоб дар танҳоӣ?"
  
  Вай дасти скользили оид ба пӯсти он дасти ва танаи.
  
  "Петрус Кейн. Касе кунӣ, ҳеҷ буд... выключи нур. Ман мехоҳам ба ту".
  
  Юлия Барон
  
  Дароз, дрожащий вздох сорвался бо он приоткрытых ҷорӣ мешаванд. Дар ошенаи валялась забытая сарулибос. Давние хотираҳои Картера дар бораи графине де Френэ улетели дар крыльях нав, зиеда аз амиқи шаҳват. Сахт гирифтааст, то наздик ба он, ритмично волнообразно рондани додан ва ҷамъоварии
  
  поднимаясь ва опускаясь, ҷорӣ ва отступающее.
  
  Узкая армейская кат буд оазисом масхара, затемненная ҳуҷра - бо омехтаи ғайричашмдошт ва восхитительных удовольствий. Ду нафар, ки зиндагӣ ин лаҳзаи, безо ягон маҳдудияти ва хиҷил гимнастика чудесной муҳаббат. Ник Картер, ӯ ҳамон Петрус Кейн, ҳис мекардам, ки чӣ тавр ҳар як банд нерв дар бадани худ тобеъ аст текучей зебоӣ Джули ва бесконечному, мимолетному фрагменту вақт.
  
  Ӯ гуфта мешавад, бо ӯ якчанд маротиба дардод, суханони буданд бессвязными, вале полными арзишҳои, ки то красноречиво выражало бадани вай не. Он чизе прошептал, ҳеҷ аст, ва поймал он гибкую зери он аз корҳоест, афзуда, он тавоност, мушакҳои дод, ки он бадани воситаи масхара. Вай застонала, вале бе дард. Вай обвела он мочку гӯш острыми дандонҳо ва кусалами ва пробормотала, дардод. Торикӣ растворилась дар крошечных алоҳидаи столбиках гармӣ, бетонӣ, ки соединились дар dark ва загорелись. Онҳо эҳсосоти закружились дар единении парящего хушбахтӣ. Барои кратких, восторженных лаҳзаҳои составные қисми чертежа, ки чӣ тавр ба дареаш железнодорожный қатора е ќисми аз таппончаи 45-уми калибра, значили камтар аз чизе. Онҳо принадлежали ба дигар слою ҳает, ва ин ҳает, ки ҳоло пульсировала байни онҳо. Мард ва зан слились гузоштани. Зеҳни онҳо ва дар дили пылали бурными ін. Ҳам хатаре њис, ҳамчун як маҷмӯи мукаммал, ошеломляющий якбора чудесного озод.
  
  "Петрус, Петрус, Петрус". Ва вздох.
  
  "Джулия... ман ягона дӯстдоштаи шпионка".
  
  Онҳо якҷоя рассмеялись дар dark осуда ва хушбахт смехом.
  
  * * *
  
  "Петрус Кейн, ки чӣ тавр ту чист?"
  
  "Джулия Барон, он аз они ном?"
  
  Вай смеялась. "Хуб, ман ҳамчунон хоҳам любопытствовать. Биеед закурим".
  
  Қаҳва буд гарм, вале мехост мешавад. Онҳо нишаста буданд, паҳлӯ ба паҳлӯи, дар dark, онҳо сигор буданд, ду ҷониби нуқтаҳои нур дар ҳуҷраи, ки бештар на казалась холӣ ва серой.
  
  Ба воситаи як лаҳза ӯ гуфт: "Шумо мехоҳед, ки ба хоб?"
  
  "Ҳеҷ қатраҳои. Ба ҳеҷ ваҷҳ".
  
  "Хуб аст. Зеро ки мо хурд домашняя работа, ки ман гӯе фаромӯш дар матбуот бештар дар бораи чораҳои фаврии парвандаҳое".
  
  Джулия лениво взглянула дар он. "Ба монанди?"
  
  "Бомбаҳои. Онҳо сабаб ва натиҷа. Шояд, ки аз ҳама вақти муносиб барои сӯҳбат дар бораи онҳо, балки мо метавонад дигар, имконият. Шумо бисер медонед, ки дар бораи сносах хонаҳои?"
  
  Аз ҳама торик slick зулмот двигалось, вақте ки вай estp ҷониби сар тряслась. Вай зудтар ҳис, аз увидела, компактную фигуру дар шнуре, то наздик ба он. "Се ҳафта, чанд сол пеш дар Форт Райли. Кӯтоҳ пурзӯр аст, албатта, ки ман ҳеҷ гоҳ онро истифода бурдааст. Ва, гумон дорам, он вақт инҷониб, дар он тағйирот ворид карда шуд".
  
  Кончик сигор дрогнул.
  
  "Асосан навъи дар мавзӯъҳо калонсол. Дар рейсе 601 ба шумо лозим аст, то бидонед, ки бояд ба назар аст,. Фаромӯш накунед, ки пўлодӣ дасти ва ҷузвдонҳо, ки трясутся дар шаб".
  
  "Е рӯзи", - напомнила вай. "Ҳамаи онҳо дигаргуниҳои рӯзи. Ва пагоҳ дигар".
  
  "Дар охирин бор, агар мо эҳтиет. Дар давоми ҷанги Дуюми ҷаҳонӣ УСС разработало целую тележку дастгоҳҳои барои сноса шуд. Онҳо ҳанӯз бало самаранок, фароҳам оварда шудааст, ки махсус барои ҷосусӣ ва он кӯдакӣ, саботажа. Шунида ягон бор дар бораи уловках монанди тети Джемаймы , Стингер, Кэйси Jones е Хеди? "
  
  "Блин, коктейл, проводник, кинозвезда. Е чӣ?"
  
  "Шумо шунида онҳо", - гуфт ӯ бе ҳеҷ баен. "Ҳар яке аз онҳо - ин отборный хурд мавзӯъ дар разносторонней китоби тактик ҷосусӣ мобилӣ мекунад. Шумо, албатта, разносторонне развиты, аммо..."
  
  Ник тасвир макиавеллистские дастгоҳ, бо онҳо ба ӯ дучор шуда, барои худро напряженную ҳаети:
  
  Тетя Джемайма, innocently выглядящая дьяволица бо харобиовар аст, ки бо қуввати тротила, кардани худ обычную орд, ки имконпазир буд, замешивать, баланд бардоштани ва воқеан испечь дар нон. Ҳатто агар увлажнить, он ҳам буд, ки самаранок аст. "Стингер" намояндагӣ худ карманный пистолет бо трубкой се дар нимсолаи дюйм; кӯтоҳ автоматии карандаш дар намуди. Дар трубке менамуд патрон калибра 22 калибра, приводимый дар амали ночизи рычагом сбоку. Як пахш long ба фишанги ногтем - ва мумкин аст, ки куштани инсон. Кэйси Jones намояндагӣ худ аҳанрабо дар бар мегиранд, прикрепленный ба коробочному дастгоҳ, содержащему фотоэлемент. Ҳамаи, ки онро гирифта, ба спровоцировать таркиш коварного Кэйси, - ин аст, ки зуд хомӯш нур, чунин ҳамчун затемнение, возникающее, ки қатора дохил мешаванд, ки дар нақби. Барқӣ чашми отреагирует дар внезапную темноту ва включит взрывчатку. Хеди буд приманкой, на аслиҳа, дастгоҳи навъи визжащей петарды, ки издавало кофӣ привлекательного садои он аст, ки бигузорем, ки ба агенти андоз эҷод отвлекающий маневр дар ҳар ҷое, ки дар он њизберо интихоб мекунад, дар ҳоле, ки воқеӣ саҳна разыгрывается дар ҷои дигар.
  
  Дар феҳристи OSS буд, ба фаровонӣ аз дигар тонкостей. Ник бо диққат онҳо ба таври муфассал тасвир ва Джулия гӯш карда шуд тамом нест. Становилось ҳама бештар маълум, ки парвоз 601 талаб ьаматарафа мушоҳида.
  
  "Дар ин ҷо ва дар ҳама - хатм Ник. "Мумкин аст аниќ, аммо ин унсурҳои. Мехоҳам ба пулҳои нақди берун аз худ чипта?"
  
  "Ман намехоҳам, ки табдил ефтааст, ки агар мебуд, метавонист", - ором гуфт вай. "Ман дидам, Харкорта дар СММ. Ман мехост, ки, мо ба он гум кардам".
  
  "Ин аст, ки чаро мо бояд ҳар як дақиқа бошад, дар напряжении", - гуфт Ник. - Дар омади гап, ое шумо кадом чизе силоҳ?
  
  "Спорим, ҳа. Вале пас аз ҳамаи ин ман фикр младенцем дар вудс... ман хурд граната дар роҳсозӣ, часах, ки шумо метавонед истифода баред дар незнакомых маҳалҳо. Як пистолет 25 калибра, похожий дар зажженную сигару. Ва нохун дигар - напильник, дод аз толедской меноманд, ќатъ чӣ тавр shaver.
  
  Ман танҳо як маротиба - то ".
  
  Ник ҳис кардам, ки вай дрожь дар dark. Сипас ӯ гуфт: "Ва аз ту?"
  
  Ӯ посмеялся. "Вильгельмина, Гюго ва Пйер. Ва хурд граната, ки ман ҳанӯз даъват ва, эҳтимол, ҳеҷ гоҳ назову. Агар ман воспользуюсь онҳо, ӯ сазовори крещения. Ва агар ман ин корро, ки - кист, он гоҳ ӯ мертв . "
  
  "Вильгельмина кӣ?"
  
  "Пистолет Люгер. Мо ходячий арсенал фарќ, ҳа".
  
  Вай вздохнула ва легла дар койку. Вай чашмони меҷуст он дар dark, ки бештар буд мутлақ.
  
  "Шумо L-доруи?" - ором аноби вай.
  
  Ӯ буд ҳайрон. "Не. Ва аз ту?"
  
  "Бале. Ман дидам, ки чӣ рӯй дод, бо баъзе аз мо. Ман намехоҳам, ки то кончить. Агар онҳо ягон бор поймают ман, ман мехоҳам, мурдан ба худ. Ман орзу мекунам, ки промывать фиреб хӯрдан ва як сӯҳбат . Вале ман намехоҳам, ки анҷом бессмысленным лепетом ... ".
  
  Ник помолчал муддате. Сипас ӯ гуфт: "Ман мехоҳам мегӯянд:" Держись ман, kid, ва ҳама чиз хуб хоҳад шуд ". Вале ман кафолат дода наметавонад чизе ҷуз изтироб ".
  
  "Ман инро медонам", - вай гирифта шудааст, онро ба дасти. "Ман медонам, ки ин корро, гарчанде ки баъзан ман ба он нафрат дорам".
  
  Сигор погасли, қаҳва тамом.
  
  Ник погладил вай ангуштони, ки имон оварданд онҳо.
  
  "Аллакай дер. Беҳтар аст, ки мо каме поспать. Ҳоло. Субҳи ту уйдешь аввал, ман шумо мефахмед кӯмак ба ту сайд таксӣ дар Бродвее, ва он гоҳ ман выйду аз ин ҷо пас аз даҳ дақиқа. Ман встречусь. Шумо аз racks баркашидани дар airline, выглядите чӣ тавр голодный любовник. Чӣ, ман метавонам илова, на дар пайи меҳнат. Шумо выглядите запыхавшимися ва выжидающими, ки агар бесаброна мунтазир аст мо таъиноти, вале дар ҳайрат чӣ мебуд, подумала модар, ки агар ӯ метавонист танҳо медонам ". Вай ором засмеялась. "Сипас, ба хотири худо, вақте ки мо сядем дар ҳавопаймо, ту расскажешь ба ман, ки чӣ тавр мо бояд ба пешвози! Кадом аз ту прикрытие?"
  
  "Ман омӯзгор кашидани дар Слокомб-коллеҷ, штати Тҷ, - мечтательно гуфт вай. "Тақдир - ва ту беҳтарин дӯсти свела мо якҷоя. Ин буд, мисли раъду дар летнем осмон... њайф. Пагоҳ настраивайся дар зеринро захватывающую қисми. Дар омади гап, ман бад рисую".
  
  Ник улыбнулся ва поцеловал он, легонько гузоштани дасти вай шелковистые китфи.
  
  "Он гоҳ осоиштаи шаб. Шумо метавонед дар ин ҷо мондан - ман дар хоб".
  
  Ӯ бесадо поднялся.
  
  "Петрус", - нармӣ позвала вай.
  
  "Бале?"
  
  "Ман ба ҳар ҳол намехоҳам, ки хоб як".
  
  "Ман ҳам", - хрипло гуфт ӯ.
  
  Онҳо ин тавр нест.
  
  * * *
  
  Субҳ затягивал осмон лестницей аз ворсистых абр бар бескрайним фазои Айдлвайлда, ки таксӣ Ника Картера истода ҳанӯз дар назди бино "Эйр Амрико".
  
  Джули Барон таъљилан поцеловала он лабони дар прощание ва сунула худро пойҳои дароз дар пушти нав қисми худ таксӣ, направляющегося дар фурудгоҳ. Ник проинструктировал ронанда ва мепоиданд ҳамчун "Желтое таксӣ" поехало. Ӯ баргашта, ба квартира ва проверил ҳар он як ваҷаб пеш аз запереться. Хурд кучка золы дар камине падидомада дар сабук хокаи, бесформенный, монанди хок. Ник бодиққат собирал окурки ва пепел мешавад пачку. Одати буд, то қавӣ аст, ки онро азназаргузаронии буд, ҳамин табиӣ, ба монанди нафас.
  
  Бағоҷи Амрико Tourister буд, тозаву озода аст, бо гардеробом ва туалетными принадлежностями, ки понадобились ӯ кард. Дар ин вақт ӯ бояд тарк накунанд. Блокноты Питера Кейна ва он дӯстдоштаи мавод барои хониш буданд, ки дар атрофи болишти барои ночевки, ки ӯ анҷом хоҳад бо шумо дар хавопаймо. Пули коғазӣ дар чор ҳазор доллар буданд, ба поясе барои пул дуҳадафа, привязанном ба он камар; он дараҳои сер шуданд мавзӯъҳое, ки дар он навишта шуда буд, ки ӯ Петрус Кейн.
  
  Ник и сиеҳ мео-ободок дар як хати рост ба бинї ва оглядел худ дар выцветшее оина дар ванна. Таъсири ӯ зудтар дўст намедорад. Мо, профессорам, як бор ба бесарусомонӣ бо берунаро overlooking. Удовлетворенный, ӯ рафт, бросив выброшенную пачку сигор ва калидҳои аз квартираҳо в наздиктарини муносиб мусорный як обанбор. Ӯ мушоҳида кардам, ки "ягуара" аллакай буд.
  
  Ӯ поймал таксӣ, ва гузашта чап паси. Мондааст танҳо дароз хушбахтӣ шаб бо Джули, инчунин ҳисси қаноатмандӣ ва расслабления.
  
  Баргирифтам барои он буд, пуст. Субҳи барвақт буд, пайравони, ки вносили мебуд разлад дар гармонию сафари плизант дар аэродром.
  
  Вильгельмина, Гюго ва Пйер ҳастед пурсаброна интизор дар маконҳои худ, смазанные равған ва тайер талоши ҳадди саъю. Безымянный дурахш дар занҷираи барои калидҳои танҳо интизор.
  
  Ҷаноб Яҳудо. Ник хушхӯю выругался дар бораи худ. Аз ҳама громкое номи байналмилалӣ ҷосусӣ. Ҳеҷ кас медонист, ки чӣ тавр ба он назар ва чӣ қадар ба ӯ мешавад. Е он миллаташ. Танҳо ба ном. Кодовое ном, ин ба ӯ чанд сол пеш, зеро он призрачное ҳузури зуд-зуд проявлялось дар предательской фаъолияти. Интерпол дар давоми понздаҳ сол ҷазо дода мешавад бозгашти ман дур шудааст сарф худро захираҳои дар безнадежной погоне. Спецотдел Англия омӯхтаӣ ҳамаи худро маълумот дар бораи он, Хадамоти амният, ки мавҷи миллӣ ҷинояткорӣ муоҳида андозаи сиесӣ скандала. Ба ҳеҷ нафъ. Аргентина обнаружила он нечестивую матбуот дар чудовищном заговоре бо шантажом ва убийством. Вале химера дрогнула ва гон буд. Ӯ мурда буд; он мурда буд. Он дида; вай ҳаргиз буд одинаков.
  
  
  Ӯ баланд буд, невысоким, отвратительным, зебо, жарился дар ҷаҳаннам, нежился дар Канн. Ӯ буд, дар ҳама ҷо, дилхоҳ, ҳеҷ чиз ва ҳама ва ҳама буд, ки маълум буд, ки номи Яҳудо. Posts просачивающиеся тавассути воронку сол нишон дод, ки ӯ нравилось номи "Яҳудо" ва ӯ аз пӯшидани он ифтихор.
  
  Акнун ӯ баргашта аст. Безликий идеяҳои саботажа.
  
  Ник буд ҷӯяд ва бо ӯ дидор, самому мебинем, ки чӣ тавр сурудҳои шабнами назар ва мегӯяд. Яҳудо буд, бошад, ки волшебником. Ҳарчи буд, бошад, ки он қадар маъруф ва дар айни замон чунин неясным?
  
  "Азиз!"
  
  "Гаронбаҳо ман худ!"
  
  "Ширин!"
  
  "Кӯдак!"
  
  Джули ждала он, вай бағоҷи аллакай кардааст, дар весах. Онҳо каме неуклюже поцеловались ва покраснели ба якдигар буд, ки таҷассуми меҳру пеш аз тӯй.
  
  "Ман фикр кунем, ое шумо не получится", - нервно гуфт вай.
  
  "Ерунда", - гуфт ӯ ба ба осонӣ. "Шумо медонед, ки ман дар ин ҷо. Шумо взвесили?"
  
  "Ҳа, дар ин ҷо аст он".
  
  Вай назар frugal ва порядочно, чӣ тавр ба духтар аз Слокомба штати Тҷ. Нику показалось, ки ӯ пайдо кардаанд каплю Chanel; ин хуб шуд, барои махсус кӯшид.
  
  Онҳо ҷузвдонҳо ускользнули дар багажной ленте. Шиноснома проверяли, чиптаҳо проверяли. Корманди ширкати ҳавопаймоии барои стойкой дидам дар Ника.
  
  "Эй ҷаноб Кейн. Мансаби барои шумо. Ман ба назар мерасад, ки аз худ падар. Ӯ то ба ҳол дождаться".
  
  "Эй" бо trepidation гуфт Ник. "Ту видела папу?" - пурсид ӯ Джулию.
  
  "Дар бораи не, ӯ омад, хеле барвақт", - перебил мансабдори. "Танҳо зашел, - гуфт ӯ, бо прощальной запиской. Мехостам пожелать ба шумо барори кор". Ӯ многозначительно нигариста, Джулию.
  
  Ба вай муяссар гардид, ки бори дигар покраснеть.
  
  "Дар ин ҷо ба шумо, ҷаноб, мадам. Баҳра баред полетом"
  
  Онҳо отошли, ва Ник кушода конверт. Дар он буд, ки нусхаи рӯйхати мусофирон рейса 601 ва кӯтоҳ эзоҳ:
  
  "Гарон Пит,
  
  Танҳо мехоҳам ба шумо барори кор ва хотирнишон месозам, ки шумо бояд барои тафтиш ба тамоми почтаи дар Консулгарии. Аз онҳо истифода таҷҳизот, агар мехоҳед, ки ба пайвастшавӣ кабел. Ман дар Вашингтон дар муддати зерин чанд рӯз боз дар старом стенде.
  
  Ба ҳар ҳол, чунин ба назар мерасад, шумо лотинӣ дӯстдухтари попала дар беморхона баъд аз фалокат ҳамагӣ як сол пеш, на чанд сол пеш, ҳам, чунин ба назар мерасад, фикр дама. Чунин ба назар мерасад, вай ошибалась. Тааҷҷубовар нест, ки вай на он кадар поправилась.
  
  Удачной сафар, бодиққат бошед ва ба мо бигӯй, ки чӣ тавр чизҳои идома доранд мешавад. Мо ба шумо нигоҳ огоҳона, агар хоҳад хабарҳо аз хона.
  
  Ник нахмурился. Чаро достони Риты бояд хилофи таъмин намоянд бораи Вальдесе?
  
  Дар шимоли взлетно-посадочной хати парил сверкающий 710 Jetstar. Ник looked like трап гузоранд ба ҷои. Ӯ нигариста, соат. Гузошта бист дақиқа. Дар як лаҳза вай фикр дар бораи Вальдесе ва Рите Джеймсон - дар бораи онҳо ду фарзанд чӣ дар бораи инсонӣ существах. Дирӯз онҳо буданд, зинда. Як равшан находчивый ва энергетикӣ. Дигар зебо, хеле зебо, ҳоло хеле-хеле некрасивая.
  
  Ӯ отогнал фикрҳои дур. Чунин фикр буд, бефоида. Ӯ царакат худро авиабилет ва боло як болишти.
  
  "Бие, Джули. Дар ин ҷо, ман возьму он".
  
  Онҳо вазъи муроҷиат ба решетчатым тоҷикистон надорад, обрамляющим взлетно-посадочную полосу, вай баланд, изящная, бо кошачьими чашмони ва нахальной праздничной шляпой; он баланд аст,, ҷиддӣ, ҷавон, дар товарищески якчанд он simple осеннее бачаҳо дар дасти. Навбати мусофирон аллакай оғози выстраиваться, хоҳиши давом додани парвоз.
  
  Дар ҷое, ки рост прогремел реактивный муҳаррики. Хизматчиени ҳарбӣ дар шакли неспешными иқдомҳои оғоз ҷойҳо бо трапу. Ник подтолкнул перемычку дар мео-оправе дар боло дар бинї - характерный иқдомро барои инсон дар очках.
  
  Барои воротами раздались овоз. Ник ва Джулия даллаҳои дар навбати худ барои зан дар голубом либос ва куртке, несущей клатч, ва баланд пожилым джентльменом бо песочно-коричневыми усами ва проницательным овози Миенаи Ғарб. Ду марди дар торик костюми зуд направились ба трапу. Jr аз ду фарзанд роҳнамое дигар мужчине ҷомадон, у чизе монанди пешвози ва рафт. Пиронсол мард поднялся нардбон. Ин буд Харкорт.
  
  Джулия двинулась пеш. Аз дурахши он стройных пои пробудила хотираҳо. Ник потянулся барои карточкой ҷои.
  
  Дар ҳавопаймо аз он приветствовала дерзкая стюардесса, қариб чунин зебо, ҳамчун Рита Джеймсон. Паси он пухлый роҳбари кўшиши нест ругаться, то рылся дар ҷустуҷӯи посадочного чипта.
  
  Соҳили шарқии нест шудааст, ки барои горизонтом, ва парвоз 601 направился дар баҳр, бинї ба сӯи Лондон. Осмон буд ба lucid, авҷи шамол буд. Джулия соблазнительно зевнула ва имконият дод худ spezialitäten головке, акнун бе куллоҳҳои пайрэйт, афтода дар плексигласовый иллюминатор. Китоби Питера Кейна дар бораи сарбози исроил кушта открытиях лежала дар нераспечатанном дар шакли нозук коленях Ника Картера. Он ба осонӣ ба даст держала Джули. Вақт аз вақт онҳо улыбались ва инчунин шептались бо якдигар. Воқеан, Джулия рассказывала ӯ дар бораи худ прикрытии ва ба ном ҳолатҳо онҳо аввалин вохӯрӣ. Баъзе ҷузъҳо ва диалоги онҳо прорабатывали якҷоя ором смеясь бар худ совместным воображением ва болохонаи чат доранд, ки онҳо ният карда буд.
  
  Аз тарафи Лайл Харкорт нишаста аз убури. Ҷои аз windows наздик бо ӯ буд, холӣ, агар не худамро ба он чемодана ва ҳуҷҷатҳо. Дар ин бора ӯ просматривал утреннюю рӯзномаи
  
  
  Ник нишаста бо диагонали аз он кардааст, ки дар натиҷаи сар ва плеч.
  
  Харкорт буд, метавонист намояндагии мард миена сол, хеле баланд аст ва румяным. Ник дид сквозь взлохмаченные buffs қуллаи проницательные кӯдаки кабуд корпартоӣ симро хостем, ба чашмони. Ба Он хотир, ки Харкорт чанд даҳсола пеш буд видным адвокатом ва сипас озод аз пурдаромад амалияи ҳуқуқӣ барои дохил шудан ба хизмати давлатӣ. Он осмонҳост аз фермерского писарак то губернатора давлати ва то яке аз ширкатҳои бонуфуз ва дӯстдоштаи давлатӣ, арбобони кишвар буд, ки яке аз легендарных таърихи қарз сиесати амрико. Мебуд катастрофой, агар ин шахс чизе рӯй дод.
  
  Баррасии дигар мусофирон буд, аз ҳад зиед. Ник насчитал тақрибан ҳафтод сар синну соли гуногун, ҳаҷму шаклҳои. Касоне, ки менамуд поблизости аз Харкорта, дар ҳоли ҳозир беспокоили он бештар аз ҳама.
  
  Ӯ инчунин сжал дасти Джулии. Вай чашмони открылись.
  
  "Ман як склонность ба њавої беморӣ, шумо дар бораи ин аллакай медонист?"
  
  "Дар бораи не!" - гуфт вай встревоженно. "Ту бад аст?"
  
  Ник усмехнулся. "Не. Вале дар мистера Кейна хандовар животик, ва ӯ шояд ба кор бозгашт ва берун бо проходу ба яке аз онҳое буд наверху".
  
  "Оҳ." Вай мегӯяд, бо ѓазаб. "Хуб, бумажный бастаи назди шумо ҳастам, агар ту справишься. Аммо, илтимос, биеед, ман кӯшиш. Баъзан худи ман хеле хуб аст".
  
  "Нажми пахш кунед, майлаш? Бубинем, стюардессу номи Джанет Рид..."
  
  Джулия шубҳанок взглянула ба он ва нажала тугмаи.
  
  "Чӣ тавр шумо онро фаҳмидам?"
  
  "Вай мегӯяд, ба мо бигӯ, ки ое шумо пай бурд?"
  
  "Не, ман ин нест дод".
  
  "Хуб, ман дод. Вай ѓолибан ширин аст, ҳамин тавр не?"
  
  "Ду таймера!"
  
  Як е ду крохотных абр мерафтанд, дар утреннем осмон. Ӯ умедвор буд, ки онҳо е неопытность послужат кифоя оправданием барои шикоят.
  
  "Ҳа, ҷаноб Кейн?"
  
  "Дар бораи... э... мис Джанет. Метарсам, ба ман каме ба худ. Яъне, тошнотворно. Шояд шумо... пешниҳод чизе?"
  
  Ӯ хиҷолат сглотнул.
  
  "Ҳа, ҷаноб Кейн! Ман принесу шумо њаб. Онҳо хеле хуб аст. Ва каме чой. Одатан ин кӯмак мекунад".
  
  Ник вздрогнул. Ӯ ҳис беҳтар аст, ки бо қаҳва ва рюмкой brandy.
  
  "Ташаккур, ҳама чиз хуб хоҳад шуд. Шумо хеле мехрубон хастед."
  
  Джанет ушла, љолиби покачивая бедрами.
  
  "Ман қаҳрамон", - ласково гуфт: Джули, подарив ӯ хуб притворенный озабоченный назар аст. "Колосс дар лавҳаҳои гил пои худ".
  
  "Меъда ва ӯро аз гил. Бие, суетись бояд ман. Вале на аз ҳад сахт аст,, он метавонад расстроить маро боз ҳам бештар".
  
  "Дар ин ҷо, дӯстдошта, позволь ман loosen то ту анд".
  
  "Ин аст, ки озодона".
  
  "Ҳамин тавр аст. Он гоҳ суетись бар худ, хислатҳои туро побери".
  
  Джанет вернулась, ки бо чой хизмат, сочувствием ва таблеткой.
  
  "Акнун нӯшид баъзе аз он ҷаноб Кейн, ва ман њаматарафа, ки ба шумо хоҳад хеле беҳтар аст".
  
  "Ман бедный the kid", - проворковала Джулия.
  
  Петрус Кейн идора смело, ки ба табассум. "Ташаккур, Джанет. Бо ман ҳама чиз хуб хоҳад шуд".
  
  Нику муяссар гардид, ки менӯшед чой. "Ба ҳар ҳол, ба ту чизе лозим аст?"
  
  "Ташаккур ба ту, ки шумо фикр дар бораи ман, ки дар худ деликатном қодир аст, вале ҷавоби манфӣ. Ҳадди ақал, ки пеш аз ҳамаи ин одамон".
  
  Онҳо чашмони мулоқот дар тайном понимающем нигоҳ поло.
  
  Дар проходе Лайл Харкорт отложил рўзномањо ва акнун погрузился дар як анбора ҳуҷҷатҳои сложенных дар чемодане атташе ӯ дар коленях. Ӯ кам гузошт, то чашмони ва ҳеҷ кас ба гуфтугӯ. Парвоз буд, ҳамин безмятежным, мисли тихая обу ҳаво бар океаном. Ночизи абр сгущались, вале бузург ҳавопаймо бо осонӣ прорезал онҳо ангуштони борик. Ҳеҷ шишки, ҳеҷ дрожи. "Хуб, наметавонам дождаться, - фикр кардам Ник. Як сигарета, ва ман беҳтарин рафти.
  
  Ӯ зажег яке барои ҳар як аз онҳо ва задумался.
  
  Ягона амал буданд, неизбежные кӯтоҳ сафар ҳам дар охири раста. Мусофирони расселись зуд ва сонно. Ӯ, албатта, карда наметавонистанд мегӯям, ки дар бораи ҳайати шахсии рейса 601. Джанет Рид шудааст, ягона, ки то показывала худ. Боқимондаи буд, ки эҳтиеҷоти кард.
  
  Душвор буд нишаста ва интизор. Пружинные мушакҳои Ника болели аз баъзе фаъолнокии.
  
  Худи ҳавопаймо намояндагӣ масъала. Бомбу мумкин буд, пинҳон ки угодно. Он ҷо буд, ки сад як паноҳгоҳи васеъ барои хурдсол смертоносных дастгоҳҳои.
  
  "Ман фикр мекунам, ки ман тошнит", - неуклюже гуфт ӯ ва бозпардохти сигарету.
  
  "Табрику таҳният мегӯям. Вале инро накун дар ин ҷо".
  
  Ӯ якбора поднялся, высвободив худро дароз пойҳои ӯ аз зери курсии пеш.
  
  "Таваққуф чашмони кушода, то ки ман не", - пробормотал ӯ, схватившись барои шикам. Джули кивнула.
  
  Ник рафта буд, бо проходу, ба он чашмони скользили оид ба верхним стойкам, вақте ки ӯ ба мизи. Ягон хандовар выглядящих малул. Аммо пас аз он аст, базӯр метавонад интизор пайдо кардани чизе, ки мегӯяд: БОМБА.
  
  Ӯ ба зӯр дохил шудам дар уборную.
  
  Он баромадан баъд аз як чанд дақиқа бештар шудааст сазовори вале он мусоидат гладкому ковровому проходу буд неустойчивым. Ӯ буд, ки дар ду шагах аз фосила убури Лайла Харкорта, вақте ки ӯ споткнулся, ки гӯе зацепившись пои барои баъзе невидимый порагӯште дар ковровом пӯшонидани. Ӯ вскрикнул аз смущенного худ даҳшат аст, вақте ки ухватился барои подлокотник кресла Харкорта ва дигар дасти ухватился барои опору багажной рафҳои наверху.
  
  "Бубахш! Лутфан бубахшед!" - выдохнул ӯ Харкорту ба гӯш, хиҷолат улыбаясь. "Бало неуклюже бо ман тараф ..."
  
  Румяное шахсе Лайла Харкорта буд терпимым. "Ҳама хуб аст,. Не думай дар ин бора".
  
  Ник выпрямился, ҳанӯз улыбаясь.
  
  "Шумо Аз Тарафи Лайл Харкорт. Ман донам ки шумо угодно. Неловкий роҳи ба даст ба шумо, ҷаноб Харкорт, вале ин имтиез, ҷаноб. Номи ман Кейн ".
  
  Харкорт биноро гуфт, переводя назари худро қиматнок. Балки Ник нигоҳ сухан отрывистыми, восхищенными фразами, ба он чашмони як ҳиссаи сония кард, суратҳо, ки дар он сари разовьются баъдтар.
  
  "... Дар баъзе роҳҳои, ҷаноб, изучаю худро усулҳои. Албатта, мисли соҳаи фаъолияти политология, вале чун хусусии шаҳрванд ман, хуб, табиист, ки сахт озабочен мо сиесати хориҷии..."
  
  Харкорт покорно боло чашм ва нигоње.
  
  "... Ман буд, бо шумо то ба охир дар мо барномаи назорат аз болои бомбежкой..."
  
  Назари сафири табдил каме настороженным.
  
  "... Ва бештари амрико, ман мехоҳам гуфт, низ. Оҳ, ман медонам, ки одамоне ҳастанд, ки настаивают дар он аст, ки коммунистам боварӣ нест, аммо ман мегӯям, ки мо бояд дар ҷое, ки оғоз..."
  
  Овози ӯро затих. Харкорт сабр улыбался, вале он тез чашм назар Ника дар тишину.
  
  "Ҷаноб Кейн, - биноро гуфт сафир, - гарчанде ки ман қадр худро ба манфиати худ ва дастгирии чунин муҳокимаи одатан мегузаранд, ки дар калисоҳо ва е дар сохтмонҳои бузурги актовых толорҳои. Лутфан, мебахшед, вале ман дар ҳақиқат бояд супорем диққати ба баъзе масъалаҳо, пеш аз он ки мо приземляемся ... "
  
  "Албатта, ҷаноб. Ман хеле пушаймон вторгаться".
  
  Ӯ нервно гуфт ва попятился.
  
  Чанд нафар тасодуфӣ взглянули дар неуклюжего ҷавон инсон дар очках дар мео-оправе, возвышающегося бар standout пожилым марде, вале, то чӣ андоза ӯ мушоҳида кардам, ҳеҷ кас проявил излишнего манфиати.
  
  Джулия сочувственно посмотрела дар он, вақте ки ӯ откинулся дар спинку курсии.
  
  "Ту беҳтар аст, гаронбаҳо ман худ? Фикр намекунам, ки ту ба маблағи сайру ва сӯҳбат бо мардум, агар ту шавқовар аст".
  
  "Ягон нозирони?"
  
  "Танҳо ман ва чанд тасодуфӣ назарҳои, ки ба назар мерасид, чизе нест, значили. Чӣ тавр ба роҳбари худ разведывательная экспедитсияи?"
  
  Ник якбора афтод ба ҷои.
  
  "Полка бар сари - пуста. Дар он ҷо ҳатто спичечный қуттиҳои нест, пинҳон. Он курсии чунин ҳамон тавр мо. Кофр тоза. Ягон пряжек, танҳо раъду. Ҳуҷҷатҳои - танҳо қиматнок. Одамоне, сидящие наздик бо он ҳамаи назорат. Хонашин ва кӯдак аз Милуоки. Агенти суғуртавӣ аз Иллинойса. Ду римско-католических священника, аз ҳад зиед набожные, ки ба кор чӣ гуна, ба ѓайр аз чӣ нишаста ва дуо. Ҳеҷ стальных дасти, ҳеҷ костылей, ҳеҷ зловещих тикающих бастаҳои. Як муҳосиби аз General Хӯрок. Як ҷуфти миена сол аз Вестчестера ... "
  
  Джулия ахнула. "Шумо дидед, ки ҳамаи ин барои онҳое, чанд сония!"
  
  Ӯ деҳот. "Не. Ман проверил пассажирскую эъломияи пеш аз рафтани ӯ. Вале ман мехоҳам ба тафтиш аз дараҳои Харкорта. Ҳатто агар он доранд, перьевая қалам е зажигалка, он метавонад хатарнок аст. Касе то ба ӯ ба ин ҳамчун..." Ӯ замолчал. ногаҳон назар пораженным. Джулия уловила он ибора, ва ба вай чашм метнулись, проследив барои он glance. Ник нишаста рост, напрягая ҷоғҳо.
  
  "Ин чист?" - прошептала Джулия. "Як нафар?"
  
  Ник гуфт.
  
  Мусофири поднялся ба пойҳои, свернул дар ағбаи ва направился ба дари туалета. Джулия увидела невысокого квадратного як мард дар темном костюме; бритый; хеле зебо сар бо зачесанными пеш жесткими мӯй. Мепиндоред чизе дар он нест. Ба истиснои он, ки он правый рукав буд, пуст ва правая дасти шуда вазнин алоқаманд сафед гипсовой повязкой, доходившей то локтя.
  
  Осеби бояд шуд ахир - белизна гипса ва повязки сияла бенуқсон пок.
  
  Ник оғоз беззвучно напевать.
  
  "Ки дар бораи ӯ?" Джулия бо любопытством душманон ба он. "Шумо дар хотир доред иҷрокунандаи ҳайати?"
  
  "Ммм. Фикр мекунам, бале. Ман мушоҳида кардам аз ин, ки рафта буд, пеш пеш; ман фикр мекунам, ки он бачаҳо прикрывало он".
  
  Мард дохил шудам дар ҳоҷатхона муқобил ба он, ки дар он Ник онро истифода бурдааст пеш.
  
  "Интизор шудан дар ин ҷо ва... нест, интизор шудан".
  
  Аз дигар дарҳо берун зан бо сумкой.
  
  "Нигар." Ӯ мегуфт босуръати тоном. "Акнун ту навбати. Иди припудри худ бинї. На торопись. Ман пойду барои онҳо бо гузашти вақт. Вале послушай, ба монанди он мекушояд, дари. Ӯ метавонад дар воқеъ, пеш аз он ки ман доберусь".
  
  Вай кивнула, бо диққат гӯш.
  
  "Вақте ки шумо услышите, ба монанди он мекушояд, дари, фавран кушодани худро ва бо диққат назар ба он. Изучите он ва бигзор ман медонам, ки шумо мебинед. Ман мехоҳам ба ворид фавран, баъди он, ҳатто агар ман интизор; ин маънои онро дорад, ки дигар бояд ба банд. Пас интизор шудан, то услышишь ин дари. Сипас убирайся аз он ҷо ҳарчи зудтар ва наблюдай барои онҳо ".
  
  Джули аллакай пробиралась гузашта аз он.
  
  "Чӣ мешавад, агар ман чизе занимаюсь, вақте мешунавам, ки чӣ тавр ба он мекушояд, дари?" - выдохнула вай бо рхаймс ухмылкой.
  
  "Танҳо начинай чизе, ки садоятро ба анҷом расонад", - ҷавоб Лақаби.
  
  Ӯ рафт, дар холӣ ҳоҷатхона.
  
  Парвоз 601 оғоз тадриҷан маҷмӯи шуд, ки барои пешгирӣ деворҳои грозовых абр, ки оғози зина дар шарқ.
  
  Мард аз сломанной дасти сарф дар хамелеон даҳ дақиқа. Ник саривақтӣ он. Ӯ давутоз интизори он буд, ки берун аз дари худ, нишон ҳамаи нетерпение неудобного мусофир, фаврӣ мӯҳтоҷи уединении. Ҳавопаймо зад, ки як интиқоли ҳавоии яму, ва ӯ убедительно покачнулся ва застонал. Джанет Рид бросила на он ташвишовар назар аст.
  
  "Ҷаноб Кейн, - гуфт вай ором, - фикр кунед, ки ое шумо ин, ки шумо беҳтар аст, ки ба бозгашт ба ҷои ва мунтазир бошед? Шумо тамоман на выглядите хуб фикр кунед, ки дигар њаб? "
  
  "Не , ташаккури зиед", - простонал ӯ. "Акнун, вақте ки ман дар ин ҷо ман танҳо бимонед дар ҷои. На волнуйся".
  
  "Хуб", - бо сомнением гуфт вай.
  
  "Ооооо!" Приглушенного садо ва он азобе назар кофӣ буд.
  
  "Хуб, лутфан, ба ман занг, агар ба ман кӯмак карда метавонад".
  
  Дари туалета фаъол ва мард берун омад. Паси он, ки Ник истода наготове, ӯ шунид ангуштзании дигар дарҳо. Инсон дар гипсе тупо нигариста, Ника, гуфт: "Бубахшед", ва шагнул боком дар ағбаи. Джули зуд опередила он ва дар як муддати кӯтоҳ преградила ба ӯ роҳ. Ник разобрал шахс ва бадан дар ҳоле ки молниеносной тир. Тобнок хислатҳои шахс, кам шрам ба тарафи чапи даҳони, густая ришу, начинающая проступать зери слоем пудры, ташкили гардед соф бритья, чашмони, ки дар он буд, ки ҳама дар ифодаи шахси мертвой моҳӣ. Ӯ двигался скованно, нигоҳ доштани перевязанную дасти солим бошед. Ник фикр кардам, ки чаро он истифода перевязь, он гоҳ хушбахтона споткнулся дар уборную ва закрыл дари дар автоматии бархўрди.
  
  Кабинка кардани худ аст, на бештар аз удобную кабинку аз ҳавз, комодом, стулом бо ремнем ва полками барои сачоқ. Дар настенном светильнике буд розетка барои электробритвы. Аз як иллюминатора открывался гуна ба осмон кабуд бар облаками. Ник зуд осмотрелся. Чизе лишнего оид ба рафьои, девори, нимсола, сантехнике. Ӯ налил об аз ду кранов дар сияющую раковину. Поднялся ҷуфти, вале бештар чизе. Дар дупле ҷони худро фидо тоза порае аз собун.
  
  Ник обернул ангуштони шакли коғазӣ салфеткой ва нащупал унитаз. Ҳеҷ чиз. Тару тоза рол бофтаи қулай висел дар зери дасти. Ӯ снял он бо асои, донишчуенро чун дид, ки дар трубке чизе нест. Ӯ вымыл дасти.
  
  Вақте ки ӯ баргашт ба ҷои, Джули пробормотала: "Ту дар ҳақиқат начинаешь назар ба беморони. Пайдо кардани чизе?"
  
  Ӯ покачал сари. "Ман мурдан аз гуруснагӣ мемиранд. Мумкин аст, мо закажем барои ту sandwiches, ва ман соберу крошки. Биеед, иҷозат занг ба лодку хоб".
  
  "Ман позвоню қаиқ хоб", - гуфт вай ва дод аст.
  
  Онҳо молчали, то Джанет на буд ва на ушла бо онҳо медодед, ва он гоҳ бо бутербродами. Ник гирифта, яке аз дасти Джулии.
  
  "Кресс-хӯриш! Кадом ѓизои барои парвариши писарак".
  
  "Хуб, барои животика", - оромона гуфт Джулия. "Ба ҳар ҳол, ман поразило аст, ки гипсовая повязка дӯсти мо буд, каме расшатана, ки бошад, самаранок".
  
  "Оҳ." Ник приподнял бровь. "Чизе, ки ман низ поразило. Вале чизе убедительного. Фикр намекунам, ки ӯ истифода ванную ҳуҷраи. Дар ҳар сурат, ое вай асосӣ намоянд. Албатта, ҳар субҳ мардум ба рафтан ба он ҷо-дар ин ҷо, ва ман видела, чӣ тавр ба Джанет уходила. як ҷуфти маротиба, ки ҳамаи ин тартиб, аз ин рӯ, ман наметавонам боварӣ ҳосил. Косаи буд, намӣ, вале на мокрой. Собун буд, сухим. Матоъ дар рулоне цела ".
  
  "Шумо дар хотир доред, ки ӯ танҳо дохил шудам осмотреться?"
  
  "Ин ва е, ки зиеда аз эҳтимол, ӯ мехост побыть як ва назар ба он, ки овард бо худ. Не, ӯ ҳеҷ чап", - поймал ӯ ба он назар аст, - "Ман боварӣ дорам, ки дар ин".
  
  "Сипас он чизе, ки бо гипсом".
  
  "Ман мехоҳам гуфт:" бале ". Вале мо кофӣ нест, ки ба идома дорад. Агар ман буд, ба чизе бовар дорам, ман метавонист овард дастгирии капитани. Вале дар ҳоли ҳозир мо в тупике".
  
  Реактивные муҳаррикҳои плавно пульсировали. Баъзан касе вставал ба маш ба пойҳои. Одамон мегуфтанд ва дремали.
  
  Ник откинулся пеш ва назар афканда, то. Ду ӯро асосии ҳадафҳои буданд курсии Лайла Харкорта ва масоҳати умумии занятая марде аз сломанной дасти. Охирин находилась хеле дур пеш аст, ки ба Лақаби метавонист онро бубинед; Ник метавонист, онро мебинад, танҳо вақте ки бархоста.
  
  Парвоз 601 буд, дар ду часах меронем, аз Лондон, ки перевязанный мард боз хеста. Ник потряс Джули. Вай сар покоилась он дар болои китфи ӯст, ва ӯ вдохнул бӯи он мӯй ва пӯст.
  
  "Джули, ширин".
  
  Ӯ фавран проснулась. "Ин аст он?"
  
  "Ман фикр мекунам, то." Аз наздиктар онҳо подходили ба Лондону, аммо баръакс касе буд, худро рафти.
  
  Мард бо перевязанной дасти дорад, дохил уборную. Джули застыла.
  
  Дари баръакс идонаро зан бо плачущим младенцем ва вошла. Оид ба ҳам оети навишта шудааст, "Кардаанд".
  
  "Ки шумо мехоҳед ба ман дод?"
  
  "Амалан ҳамон чизе, ки дар пеш аст, аммо ин дафъа ман пойду аввал. Агар lucky, kid ҳоле займется ин. Аммо ба ман пайравӣ кунед оид ба проходу пас аз як дақиқа ва займите переднее курсии - он, мумкин аст - ва тайер избить ман, агар зан берун якум. Ман бояд бубинем, ки он ҷо рӯй медиҳад. Хуб? "
  
  Вай кивнула.
  
  Ӯ ба нармӣ поцеловал вай дар щеку ва тарк ҷои. Чанд мусофирон назар ба он вақте ки ӯ мизи. Он қарияи боло таҳти муолиҷа бимонад кор, инчунин шахсе буд, бледным. Бледность бедор йога, на воздушная беморӣ, балки онҳо бояд буданд, ин донад.
  
  Ӯ боз задел Джанет Рид дар проходе, повернувшись боком ва рў ба назар вай.
  
  - Ҷаноб Кейн, - озабоченно оғози ӯ.
  
  Ӯ тупо покачал сари ӯ ва рафта, ба худ гарон. Вақте ки ӯ добрался то ҳамсарон ки кабинок, изњори он шахс буд њамин, ки агар он дуо мекунад, ки ба марги спасла он. Ӯ вздохнул, прислонился ба беруна девори ҳамон деворе, ки мансаби нафар дар гипсе, ва напряг худро ба гӯши кӯшиши шунидани ҳам чизе. Краем чашмони ӯ дид приближающуюся ба он Джулию, вай сумкаи кушода ва гребень буд, дар дасташ.
  
  Вай добралась то освободившегося форвард курсии ва остановилась, бо нигоҳ ба он милыми, сочувствующими кошачьими, бо чашмони.
  
  "Эй азиз, - прошептала вай, - ту садоятро вуруд?"
  
  Ӯ покачал отчаянной сари ӯ ва ба рӯйгардонӣ бозгаштанд.
  
  Он гӯши буданд, ки майлони ба малейший садои.
  
  Кӯдак ҳанӯз ҳам маро нидо. Об плескалась дар раковину.
  
  Гузашт се дақиқа, ва танҳо звуками буданд, сулфа, тихие сӯҳбатҳо ва пульсация реактивных муҳаррикҳои.
  
  Сипас ӯ шунид чизе ҳаст, ки ҳанӯз.
  
  Заифтар, хлопающие, скользящие садоҳои. Нарм тканевые садоҳои, вақте ки касе насбшуда е раздевается.
  
  Картер напрягся. Ба ҳар ҳол ба қадри кофӣ барои идомаи. Агар ӯ ошибся ва дарида дар дохили чӣ тавр ба фиреб, он гум мешуд ва ҳар умед бас чизе, ки бояд буд, ки рӯй. Агар чизе рӯй.
  
  Сипас ӯ шунид садои развеявший ҳама гуна шубҳа.
  
  Ин буд, мӯи coarse, рвущий, трескающий садои. Бо дарназардошти он хотираҳо дар бораи хамелеон, ки кадом дид, ки онро дар охирин бор, ва он гумон меравад дар бораи танҳо вошедшего инсон, имконпазир буд корро танҳо як хулоса.
  
  Ник хеле чанд маротиба шунидам, ки ин знакомое омезиши звуков ба перевязочных станциях дар ҳошияи набард кунад, ки дар Аврупо. Рвущиеся, рвущиеся садоҳои бардоштани бинтов ва он парижских гипсовых слепков.
  
  Чаро тир нав armband?
  
  Кӯдак забулькал ва бас гиря.
  
  Дуруст аст е не, ӯ бояд амал - ҳоло.
  
  Камар ба камар зуд соскользнул дар он дасти. Ӯ зуд отрегулировал вай ва зажал металлическую пряжку дар дверной бичаспед, надев он ба механизми қалъа, ҳамчун тиски.
  
  Картер поправил язычок пряжки ва отступил ҷудо. Джули вынула аз ҷузвдонҳо зажигалку 22-уми калибра ва пристально аз наздик мушоҳида барои он.
  
  Гирифта ҳамагӣ ду сония ба ниҳоди қудратӣ ҷамъомади тантанавӣ агрегати аз гремучей симоб - тавре ки аз норинҷак амрико ВВ - он нур ва пардохтро талаб чоряки ounces нитрокрахмала.
  
  Бархўрди взорвался, ва дари тозаву озода, қариб бесшумно вошла дохили. Вале на комилан. Ник отшвырнул фарсуда монеаи ҷудо ва бросился гузашта ӯ дар крошечную ҳуҷраи. Паси ӯ зинда шуд реактивный шурӯъ. Касе, ки чењрааш. Танҳо Джули. Ӯ шунид, ки чӣ тавр он дода шавад ором ободряющим овоз мебошад.
  
  Дар ошенаи валялись выброшенные сафед бинты ва гипс. Широкоплечий мард развернулся ба он шахсе, ки он правая дасти шудааст освобождена аз повязки ва поднесена ба даҳони, ки агар дар жесте волидон гуфт. Сахт edge хурмо Ника рассек толстую гардан ва ду жилистые дасти повернули квадратное бадан ва обвились атрофи бозгашт ба мардон. Задушенная иностранная ругань расколола ҳаво. Ногаҳон мересанд мардум сахт заколебалась, ва Ник поймал худ дар он аст, ки отбрасывает он пеш, то даме ки он бераҳмона нест остановила аз девори шаҳр.
  
  Шахсе мардон приблизилось ба он. Ин буд, испещрено яростью ва удивлением. Тӯдаи, направленный боло, ҷаҳиши дар он кулак ва бераҳмона зад пеш. Ник зуд перекатился, ва майса лязгнула дар бораи девор. Мард мувозинат гум ва пошатнулся, схватившись барои металлический поручень рафҳо, оставшись ба таври васеъ кушода.
  
  Ник якбора боло ќаноти росташ зону, задел нижние узвҳои ҳаетан муҳим. Раздался пронзительный стон хашми ва мард согнулся пополам, схватившись барои ҷисми худ ва горько хрипя. Ник продожил рубящим боздид дасти дар асоси черепа мардон.
  
  Мард ҷони худро фидо неподвижно, свернувшись дар полусидячее низомнома дар курсии. Асосии кор боз предстояло кунад.
  
  Ғофил садои назди дари ва настойчивый мард овози требующий бидонед, ки хислатҳои инро гир, рӯй, Ник присел зери ҳавз ва пайдо чизе, ки барои.
  
  Он мард бо фальшивой сломанной дасти выстилал поени раковины эъломияи париж штукатуркой, перевязавшей ба ӯ дасти. Ӯ влажно цеплялся барои кривизну, сбрасывая дар ошенаи хурд snippets. Имконнопазир буд, спутать медный капсюль-детонатор ва подключенный ба он соат вақтсанҷи, зловеще выступавший аз тестообразной омма штукатурки.
  
  Ник зуд снял сарпӯши ва вақтсанҷ.
  
  Джулия истода буданд, дар дверном проеме, сдерживая дасти дар дасти разгневанного пилота. Назорати онро ниҳоӣ овози он гуфта мешавад, ки касе дар бораи амнияти давлатӣ агентах ва ҷангиени душмани диверсантах.
  
  Ник наполнил раковину об ва заглушил детонирующий механизми. Сипас ӯ соскоблил бақияи штукатурки аз зери раковины. Обернув твердеющий ҳалли повязкой, ӯ поместил безобидный узелок дар як контейнер барои партовҳои.
  
  "Мириҳазор, - гуфт ӯ, не,, қатъ истироҳат дар кор, - ое аз ин роҳи дур бияфканед ин дар борт? Ҳоло ӯ кор мекунад, вале ман мехоҳам, ки имконияти".
  
  Пилот отталкивал Джулию ҷудо. Ин буд, жилистый загорелый ҷавон бо усами ва проницательными умными, бо чашмони.
  
  "Вақте, ки шумо ҳамаи инро фаҳмонд. Ва ту беҳтар аст, ки онро ҳоло".
  
  "Пас аз як дақиқа", - якбора гуфт ӯ. Ник склонился бар худ ҷабрдида. Ӯ пошарил оид ба карманам. Ҳамен, шиноснома ва водительские ҳуқуқи опознали некоего Ҷинс Вертмана, мюнхенского соҳибкори аст. Ин ҳама. Буд, нест дигар силоҳ, ба ғайр аз корд, ки нашуд, ӯро кушт.
  
  Ник поднялся. Як хӯшаи ба одамон ҷамъ омада, дар переднем проходе.
  
  Зебо шахсе Джанет Рид побелело аз тарс ва непонимания.
  
  "Илтимос, аз ҳама баргаштан ба худ ҷои. Шумо мебинед, дар худ купе - ин барои мусофирон".
  
  "Бигӯӣ ман ҳозир - дар тамоми. Ва выходи аз он ҷо".
  
  Ник вздохнул ва шагнул дар дверной проем.
  
  "Хуб, пас говори дар ин ҷо аст, ки. Буд ташаббус кӯшиши куштани яке аз мо дар бораи раесат. Таркиш ҳавопаймо ва ҳама бо ӯ, танҳо ба хотири куштани як инсон аст. Ин ҳозир рӯй хоҳад дод. Ва акнун пурсед, ки мусофирон бозгашт ба худ ҷойи ".
  
  Мириҳазор рявкнул фармон. Джанет гирифта шудааст, ки худаш љамъоварї ва табдил уводить мусофирон бозгашт ба худ ҷои.
  
  "Акнун, ки ба он, ва касоне, ки ба ту?" Загорелое шахсе ощетинилось пеш аз ӯ.
  
  "Ман ба ту нишон медиҳам тасдиқи шахсияти худ каюте, агар шумо зид набошед. Дар ин миен, агар шумо наручники е ресмон, мо свяжем, ба ин бача барои расонидани дар Лондон".
  
  "Хендерсон!" Мириҳазор, кӯфтанд, ки поворачиваясь. "Наручники!"
  
  "Дуруст!"
  
  Аз тарафи Лайл Харкорт устувор рафта, ба онҳо оид ба проходу.
  
  "Мебахшед, мадам". Ӯ бодиққат обошел Джулию.
  
  "Мириҳазор, ман фикр мекунам, ин дар ҳоле аст бо ман. Чӣ рӯй дод, Кейн?"
  
  Рафтори ҷавон аст, капитани тағйир ефт. "Ба шумо, ҷаноб?" - гуфт ӯ изумленно, балки эҳтиромона.
  
  Харкорт гуфт. Ник зуд фаҳмонд.
  
  "Агар инсон дар ошенаи буд, ки мо даъват ба тетей Джемаймой, замешанной дар он фальшивом гипсе. Кофӣ ба таркиш дар ин ҳавопаймо, ҳамаи мо сол меоем, аз дар салтанат. Худи безвредно, аммо вақте ки сработает капсюль - хуб, акнун ҳама бар. Вале ман мехоҳам бо шумо сӯҳбат бештар маҳрамона, ҷаноб ".
  
  "Дар ҳар маъно аст,." Харкорт назар ошеломленным, вале пурра контролировал вазъият.
  
  "Петрус! Петрус!" Ин буд, дуъояшон Джули. "Нигоҳ!" Вай указывала дар фигуру дар ошенаи.
  
  Ник обернулся, гузоштани дасти ба Вильгельмину.
  
  Мард ба нармӣ покатился дар сжатом низомнома. Шахсе, ки ӯ повернул ба потолку, киевӣ жуткую омехтаи металлҳои сиеҳ ва пурпурных доѓ. Сдавленный вздох вырвался аз сжатого гулӯ. Ник выругался ва склонился бар он. Буд, хеле дер.
  
  Харкорт ва капитани заговорили фавран.
  
  "Эй парвардигори ман, ки бо ӯ рӯй?"
  
  "Ки акнун?"
  
  Ник бархоста, кил горько сияло дар пеши назари шумо. Ӯ доранд гузашта онҳо дар Джулию. Вай чашмони буданд шуда эҳсос берун, шахсе буд, бледным.
  
  "L-ҳаб. Ӯ сӯҳбат хоҳад кард. Зарур аст, ки ба наручников".
  
  "Ман фикр, он бияфтод", - беспомощно гуфт: Джули. "Чӣ тавр ӯ ин корро кард?"
  
  "Як пуфак даҳони", - гуфт Ник. "Закреплен слоем желатина. Гармии бадан растворяет gelatine... ва ҳамаи".
  
  Харкорт нахмурился. "Ман мефаҳмам. Чаро, онро мегирад танҳо якчанд дақиқа ва мард бояд бе тафаккури..."
  
  "Ҳам мекунанд", - гуфт Ник. "Ӯ шояд на бо мебуд, ин аст, ки агар ман қатъ онро ба дасти. Шояд, ӯ мебуд дождался, то боварӣ ҳосил, ки ба он бомба сработает, ва взлетел мебуд, якҷоя бо мо дар алангаи нерӯи ватанхоҳиву бунедкоронаи ҷалол. Аммо ман баръакс фикр мекунам, ки ӯ намеревался ин кор - бо горечью хатм кардааст ӯ.
  
  "Ҳамин фанатик". Аз тарафи Лайл Харкорт покачал сари. "Мириҳазор, ҷаноб Кейн... биеед закроем ин дари ва баҳси он ҷо дигаре".
  
  "Хуб аст. Хендерсон, закрой дари ва интизор шудан ҳуқуқ дар ин ҷо. На подпускай кас ба худ".
  
  Марди ҷавон дар шакли гуфт ва рафта, ба пеш.
  
  "Ва акнун бие дар пойдем дуртар ва мебинем, бо ҳамаи ин. Чунки то ман инро намефаҳмам".
  
  "Ин аст он чӣ ман мехостам, машғул шуда, дар навбати аввал", - сухо гуфт Ник. Ӯ жестом даъват ба сафири Харкорта рафта, пеш аз он ва сомкнул хурмо дар ангуштони худ Джулии.
  
  Ин буд, ки лаънати ҷосусӣ, ки одамон хеле кам "дарк кунанд".
  
  Петрус Кейн ва Джулия Барон, ба наздикӣ прибывшие аз Ню-Йорк ба имзо дар як, балки очаровательном меҳмонхона Rand дар дили Пикадилли. Барои "любовного лона" ин буд, ки ба таври комил. Қолинҳо барои фарш буданд, нарм, роҳбарият (менеҷмент) доно, барби ором боҳашамат, пулс шаҳри буд, ба осонӣ дастрас, хуҷраҳо ҷаззоб интимны. Онҳо дур доранд смежные ҳуҷраҳо бо смежной дари худ.
  
  Джулия нежилась зери душ гарм, оправляясь аз шиддати сафар ва последовавшего давраи масъалаҳои. Дастаи шахсони расмӣ ва обеспокоенный консули ИМА дучор ҳавопаймо дар лондонском фурудгоҳ. Ник, Джули ва Харкорт отвечали ба саволҳои беш аз як соат. Хадамоти амниятӣ буд, впечатлена салоҳияти Ника, поздравила он ва Джули ва выразила худро пурра мусоидат дар отслеживании движущих нерӯҳои пеша барои покушением ба куштор. Консули Ҳенри Джадсон изҳори нигаронии амиқро дар бораи амният Харкорта ва умолял он мондан дар консулгарии, вале Харкорт биноро сослался худ бетараф ором меҳмонхона ва рафт, ки дар ширкат бо намояндаи СММ, ки хешамон омадам он дар саросари.
  
  "Ман гурусна ҳастам!" Овози Ника раздался аз соединительной дари.
  
  "Кадом?" Джули высунула сари байни занавесками барои душ. Ник влажно гузашт оид ба толстому ковру он ҳуҷраҳо ва заглянул дар ванную.
  
  "Ман гурусна ҳастам. Аз ин рӯ, ман хонда, ки барои шампан ва икрой. Ҳама чизро дар менюи буд, имрӯз, -
  
  танҳо бутерброд бо кресс-хӯриш ".
  
  "Ва чой, ва ҳаб". Вай засмеялась ва нырнула бозгашт зери душ. "Вале нўшокї шампан ва љангї! Ое ба фикри шумо ин заполнит ҷойҳои?"
  
  "Пас, хоҳад, то нисфирӯзӣ. Ғайр аз ин, ин романтично. Зиннатҳои, чаро мо дар ин ҷо. Дар бораи, дар ин ҷо ва дари. Онҳо гуфтанд на фирефтаи любовников интизор?" Ник завернулся дар бузург банное дастмоле ва баргашта худро ба ҳуҷраи.
  
  Джули помнила, ки чаро онҳо дар он ҷо буданд. Вай " дар бораи ба нармӣ нахмурился.
  
  Вай берун аз ҷони. Voluptuously закутавшись дар бузург мулоим, мисли перышко, дастмоле, вай вошла барои хонаи хоб ва гарнитураҳо. Фасли сармо нўшокї шампан ва нуқра поднос интизор ба паст столике назди диваном.
  
  Ник истода ба сари.
  
  "Чӣ, хислатҳои инро гир, ту чи кор карда истодаӣ?"
  
  Ӯ хушхӯю опустился ва деҳот, скрестив зери пойҳои худ.
  
  "Машқи йога ба. На барф ва на борон ва на жара, ҳеҷ абрӣ шаб, ҳеҷ тӯйи дама, ҳеҷ ожидающая як шиша шампан метавонад омӯзиши худ монеъ ман ба зудӣ анҷом таъиншуда ман машќ. Ва ҳоло ман ба онҳо завершил".
  
  Ӯ улыбнулся ва бархоста, ӯро мушакҳои плавно переливались аз силоҳи загара, ки ҳеҷ гоҳ покидал он.
  
  "Ва хеле зуд, - одобрительно гуфт вай. "Ки ин барои шрам ки туро ба ҳуқуқи бедре? Ва касе, ки дар болои китфи ӯст?"
  
  Ӯ ба нармӣ коснулась он китфи.
  
  "Тӯдаи дар он ҷо, шрапнель дар поен. Ӯ поцеловал кончик он вздернутого шаҳриер ва обернул худро гигантское дастмоле камар." Омодагӣ ба шампанскому? "
  
  "Аз мурдан мехост". Гурба-чашми масхара сверкнули. "Шумо монанд ба яке аз нав сарони ҳайатҳо дар Созмони милали Муттаҳид. Ба поен Якуми авеню шумо метавонед ба берун, ва ҳеҷ як сар не повернет. Поправка. Ҳамаи духтарон посмотрят".
  
  "Бояд кӯшиш ман аз ин ягон бор".
  
  Хлопнула stopper.
  
  Онҳо рафтаанд ба ҳалим уютный оғил ва посмотрели ба якдигар.
  
  "Ҳоло, Петрус? Ки мо ба кор навбатӣ?"
  
  "Хммм?" Ӯ томно дар назар вай.
  
  "Ман дар назар дорам, ки кори".
  
  Табассум гон буд, ки бо он ба чашм. Ӯ ба кодовое message барои Хоука, ва Джадсон гирифта, ба зиммаи худ ӯҳдадории ба пайгирӣ, ба он фавран отправилось. Дар ҷавоби не, маҷбур ба худ интизор. "Хоук свяжется бо шумо ва Консули хоҳад кадом аст кодовое паем, ки ӯ передаст мо. Хавотир нашав дар ин бора ҳоло. Кофӣ вақт, вақте ки саф расмии фармонҳо".
  
  "Чӣ тавр мо биеед пайдо берун Яҳудо ба мо гуфтааст? Эй худо, он бояд аъҷубаи. Ва ин... ба касе фанатик дар тайера, бо Бети Croker".
  
  "Тетя Джемайма".
  
  "Петрус, ки чаро ӯ снял гипс? Ӯ медонист, ки наметавонад бошад, агар взорвется взрывчатка. Ое ӯ то ба ҳол танҳо - нишаста, дар ин ҷо - ва..."
  
  Ник гирифта, дар дасти худ. "Касе, ки метавонад ба он дид. Ва он гоҳ, ман гумон дорам, ҳатто самому стойкому фанатику, бояд сахт оромона нишаста ва интизор, то таркиданаш. L-ҳаб осонтар аст. Не думай дар ин бора. Як вақт барои изтироб. ва дар ҳоле, ҷосусӣ дар бораи, ва вақт бошад, қариб тадќиќоти худ ".
  
  Дастмоле ба нармӣ соскользнуло бо он бледно-медных плеч. Вай откинулась пеш ва притянула ӯ ба худ. Ӯ ҳис мекардам, ки чӣ тавр колотится дили вай, вақте ки дар каллаи опускалась ба ду болишт вай сина. Сард ангуштони ҳоло шрам он дар болои китфи ӯст. Ӯ повернул сари. Чудесные сина откликнулись дар он прикосновения. Ӯ накрыл онро ба даҳони худ, балки вай ба бадани худ бадани.
  
  Дар рӯи фарш тянулись он ки онхо худ наметавонанд. Биг Бен заурчал металлическим звоном. Джули потянулась, монанди гурба.
  
  "Ое йога не зебо?" Вай чашмони наполнились дарки қаноатмандӣ.
  
  Ник погладил вай дар мӯй ва поднялся плавно, чӣ тавр ба пантера.
  
  "Не, зиеда аз чудесного аз ту. Лутфан, бар қавми ман ҷонишини ман дар он ҷо - ва ман мехоҳам, ки ба ту назар".
  
  Ӯ медонист, бисер занон, ки дар худ ҳает, вале хеле кам буданд, то красивыми; ва он кас, ки пештар бо шавқовар тигриным сифати управляемой ва извилистой қувваи Джули, кас, ки на метавонист таять, то оҳиста-оҳиста ва нармӣ ва сипас аз дурахши берун зинда, пылающим пламенем шаҳват, ки возбуждало, возбуждало, жадно облизывало, висело ба дароз мгновения дар баландии холигии мехост, ва он гоҳ разразилась ослепляющим огненным борон иҷрои.
  
  Ӯ низ метавонад хандон. Онҳо дӯст, смеялись ва приносили якдигар душевное қонеъ ва озод бадан аз беҳтарин ҷинсӣ иттифоқи. Ӯ буд, ки қариб хатарнок қадр. Бо он осон буд, полюбить ва фаромӯш смертоносную дасти инсон, ки ба баргузор аз дасти саросари ҷаҳон ба взрывать ҳавопаймо, уносить ҳает ва разрушать ноустувор звенья сиесати миллӣ. Red сояи дар заднем робита ба делала машѓулият муҳаббати бештар неотложными ва неотразимыми.
  
  Ӯ ба сухан оғоз кўњї, уделяя диққати ремням амният ва кобурам, ки қарор гирифт он смертоносные дӯстон.
  
  "Ман фикр мекунам, ки ӯ аллакай мехоҳам хонда".
  
  "Джадсон? Шояд мо шунида телефони". Вай приподнялась дар локте ва душманон, ки чӣ тавр ӯ насбшуда.
  
  "Дар бораи, мо мебуд, ҳама хуб шунида. Вале аллакай дер. Дар Хоука буд, вақти кофӣ нест, ки ба ҷавоб".
  
  "Шояд Консули отключит tools дар панҷ. Мумкин аст, ӯ позвонит то пагоҳ. Дар охири, он хеле калон штурвал".
  
  "На чунин як созишномаи бузург аст, ки ба ӯ лозим поворачиваться, ки Хоук тела. Ӯ ҳамон коргари кирояи, мисли мо, вақте ки он тавре, ки амнияти. Ва Хоук хоҳад даст замон барои ин сабабҳои асоснок дорад, барои шунидани бораи Вертманне ва он бомбе-камикадзе. Мо заблокировали Яҳудо, ва ӯ низ инро мебинад ".
  
  "Думаешь, ӯ мефаҳмад, ки чӣ тавр ба он заблокировали
  
  Қб? "
  
  "Ӯ мефаҳмад. Овозаҳо дар бораи ин разойдутся. Чун танҳо ӯ соберет гузоштани далелҳо, ӯ дарк хоҳад кард, ки касе уловил он нақшаҳои бо бомбами. Ин маънои онро дорад, ки ӯ бояд ба ягон худро тағйир техникаи е кӯшиш ба ислоҳ непосредственную таҳдид худ амалиети ".
  
  "Дар хотир моро?" Ин буд, ки бештар тасдиқи аз савол.
  
  "Дар хотир мо".
  
  Вай чашмони мулоқот бо ӯ ва диданд, ки онҳо ташвиш. "Ман халал расонанд. На волнуйся, Петрус".
  
  "Ки маро нигаронӣ?" Ое он хел шуд завидно дақиқи изҳори улыбающегося идиотизма. "Ва акнун ту беҳтар аст, ки ба пӯшидани зарурӣ, дар акси ҳол ман ҳеҷ гоҳ ин доранд, ба фикр дар бораи кор".
  
  "Ман фикр мекунам, ки ин аллакай вуҷуд дорад". Вай встала ва суст подошла ба он. "Ман ҷиддӣ. Ман занимаюсь ин парванда муддати дароз. Ман попаду зери пойҳои, ва ман меравам, то амал. Ман чунин агент, дар ин ҷо ба кӯмак. Он чизе, ки ман ба ту мегӯям."
  
  "Ин?" Онро гирифта, дар он дар хушӯъашон. "Хуб, агенти Барон. Наденьте худро жокейские кӯтоҳ ва пирс. Мо ба зудӣ ҷосусӣ дар бораи хӯрок".
  
  Вай смеялась. "Ту ҳамеша гурусна?" Вай отпрянула ва направилась ба смежной дари.
  
  "Албатта, не. Ман низ выпью". Ӯ и оддӣ пирс, ки "Хоук" дод Питеру Кейну миенаи даромад. Ӯ аҷиб хуб нишаста дар мускулистых плечах.
  
  Телефони зазвонил.
  
  Ник кардааст бигирад, то аз он.
  
  "Бале?"
  
  "Кейн. Ин Ҳенри Джадсон".
  
  "Шодам, ки шуморо шунидан, ҷаноб. Шумо news?"
  
  Дар голосе Джадсона буд, пушаймонӣ. "Метарсам, ки то не. Вале мо интизор известий ба зудӣ. Худ ҳисобот буд изучен - ҳар ду тарафи уқенус, ман гумон дорам, - ва ин дар ҳоле, каме мегирад".
  
  "Онҳо бало аз тамошои дигар муқаррарии, - фикр кардам Ник.
  
  Ҳалим овози продолжился. "Мо связались бо Мюнхеном, ки ба тафтиш таърихи Пауля Вертмана, агар вай аст, сабт, ва мо метавонем, танҳо, пайдо аз он ҷо, ки ба чизе. Гӯе Вашингтон медиҳад, ки ҳамон. Тавре ки дар ин бора ман интизор дорам, бо ҳамин беспокойством, мисли ман. боварӣ дорам, ки ҳа ".
  
  "Чӣ ж, агар боз ягон чизи нав аст, мо бо маликаи Барон пойдем поужинать ва тафтиш шумо дар давоми pm".
  
  Буд хурд пауза. "Дар асл, мо метавонем ба даст фармонҳо дар ягон дақиқа, ва ман мехоҳам, ки имконияти ба тамос бо шумо фавран. Дар асл, ман бар гирифта далерӣ ба соз, барои шумо як даст нашуст, шоми имрӯз дар консулгарии. Мо, Ман кӯшиш мекунам, ки ба шумо кӯмак эҳсос мисли хона ва шояд каме избавить шумо аз дилтангиро. Умедворам, ки шумо зидди ".
  
  Ник улыбнулся. Ӯ буд, комилан боварӣ дорам, ки шаб дар Лондон бо Джули ва бе Джадсона хоҳад дур нест, дилгиркунанда, вале то ба ҳол ҳамин тавр мегӯянд.
  
  "Ин хеле меҳрубонона бо дасти худ, ҷаноб Джадсон. Гуворо бод. Дар кадом вақт?"
  
  "Ман пришлю консульскую мошини ба твоему отелю дар... дар бораи ҳашт соат. Ҳама чиз дар тартиби?"
  
  "Вақт хуб аст, аммо ту бовар дорам, ки мо бояд кататься дар сафари хизматӣ бошад?"
  
  "Шумо дар амниятӣ, ба мисли хона, Кейн. Беҳтар аст, аз неизвестном таксӣ".
  
  "Чӣ тавр шумо мегӯед, ҷаноб. Мо мунтазир бошед".
  
  "Великолепно. Шумо мебинед, баъдтар, Кейн. Дар байни чизҳои дигар, ман аксари гарм пешвози мис Барон".
  
  Нику показалось, ки ӯ уловил нотку зависти дар забони англисӣ голосе.
  
  "Ман передам худ, ҷаноб. Ман медонам, ки вай оценит шумо даъват. То мулоқот".
  
  Джули вошла, полуодетая, ва наморщила бинї. Ник thoughtfully looked дар трубку, ки гӯе интизор, ки он меорад, ки кадом аст он ки ваҳй.
  
  "Чизе нест?"
  
  "Мо приглашают барои хӯроки нисфирӯзӣ дар консулгарии".
  
  "Хуб, ту гурусна, ҳамин тавр не?"
  
  "Табиист. Вале ман боварӣ дорам, ки ба ман ин маъқул нест. Консульская мошин ва ҳама аст. Бо қолинҳо барои ҷуфти шпионов".
  
  Джули деҳот дар подлокотник стула, качая сари.
  
  "Барои ҷуфти опрятных ҷавон амрико шаҳрвандон, ки ба онҳо муяссар гардид, ки ба чидан андварафорс заговор. Мебуд, ки ин аҷиб аст, агар мо бо ҳам баъзе сипос. Ин буд, Джадсон, ҳамин тавр не?"
  
  "Ҳа." Ник гуфт. "Ман мехоҳам ба ҷои фаҳмидам, ки ин фруктовый полуанглийский овоз. Вале ӯ мегӯяд, ки ҳоло шунидам, ки чизе аз Хока, ва ин аҷиб аст".
  
  "Шояд ин тавр аст. Аммо, шояд, Хоука ефт нашуд фавран, е шояд он аст, омода ба оянда гузаштан".
  
  Ӯ покачал сари. "Он омода аст ва хоҳад буд, мунтазир бошед. Вале аз он даме, ки мо ин мӯъҷизаҳоро паем, гузашт бештар аз ду соат ва дар ҷавоб TELEX мегирад қадар вақти зиед".
  
  Вай подошла ба ӯ, гузоштани худро прохладные дасти ӯ даҳони.
  
  "Джадсон ин консули, дуруст аст? На самозванец?"
  
  "Албатта, не. Ӯ буд, ки дар ин ҷо чанд сол. Як хадамоти амният медонад он, бо ӯ буданд, се е чор он корманди ҳатто Гарри Бирнс, ки ман медонистам, ки дар УСС дар вақти ҷанг. Албатта, ӯ Джадсон. Лекин ман ба ҳар ҳол фикр мекунам, ки ин хандовар. ки ӯ шунидам известий аз Хоука. Хуб аст,. Припудрите бинї ва пойдем выпьем, то ки интизор мешавем ".
  
  Баъд аз чанд дақиқа онҳо нишаста буданд, дар тихом, освещенном свечами лаунж-бари дар антресоли, тарк ба стойке известие, ки интизори лимузин.
  
  Дар ин бора супориш шуд, ки ғайриимкон аст, гап. Онҳо пригубили ҳамсарон хеле хушк мартини ва задушевно перешептывались бо якдигар.
  
  "Джули. Ту медонӣ, ки мо прикрытие аллакай қариб взорвано. Ҳеҷ кас, ки мехоҳад, ки бас ва фикр дар бораи ин, ки купится дар достони дар бораи ҷуфт дорусозӣ бегуноҳ прохожих, вмешивающихся дар он дар бораи бомбе.
  
  . Оҳ, ман медонам, ки ба одамон гуфтанд, сухан дар бораи ин, аммо овозаҳо ҳатман разойдутся. Ки мо дар баъзе роҳи гуна худро устраивает ".
  
  "Говори барои худ, дӯсти. Ман чунон ба зудӣ бимонед беном".
  
  "Не, гӯш кунед. Дар ин ҷаҳон ҳеҷ кас бештар аз скользкого аз Яҳудо. Чӣ тавр мо метавонем ба пайдо кардани он, агар қариб ҳамаи разведывательные хадамот дар рӯи замин кӯшиш ва сабр варзиданд шикасти зиеда аз бист сол? Танҳо як роҳ. Мо дар бораи давом додани мо мис Барон ва ҷаноб Кейн, вале мо пропустим оддӣ бодиққат продуманные ҳушерона. No иттифоќи бритоние бердимуҳаммадов барои ман ва ягон кард Тейт барои шумо. Мо дар бораи чӣ тавр бисер одамони девона ва сообщим ба онҳо дар ин бора ".
  
  "Чӣ тавр мо ин корро?"
  
  "Ман ҳанӯз намедонам. Мо танҳо бояд ба бозӣ аз рӯи имкон. Вале мо наемные кормандон, мефаҳмед? Мо ҳаргиз шунида AX е OCI. Мо аз ҳеҷ чиз ва кас ба медонем, ки ба ғайр аз мо бевоситаи сардори в ... Хуб, бие бубинем... дар армейской иктишоф, ва кори мо буд дар он аст, ки парвоз бо Харкорт. Мо ин корро кард, ва акнун мо напряженно расследуем имконпазири бомбардировку. Хуб? "
  
  "Хуб аст."
  
  Онҳо сӯҳбат баъзе бештар рафт, ҳанӯз ҳам як каме аз ғаму ташвиш дар бораи номутобиқатии байни дар Риты дар бораи искусственной дасти Вальдеса ва расман зафиксированными фактами, шахсияти А. Браун ва фанатизмом онҳое, ки омода аст разнести худ пора ба хотири ягон парванда.
  
  Онҳо фармон боз як бори дигар мемонем ва дар бораи он гуфта гузаштем, вақте ки дар охирин бор дида Лондон.
  
  * * *
  
  Маҳз дар ҳашт соат сабки мавизкунц "роллс" плавно қатъ назди меҳмонхонаи "Рэнд". Шофер дар шакли выскочил аз чархҳои, дохил шудам дар меҳмонхона бо аккуратной точностью собиқ ҳарбӣ ва хабар дод стойке бақайдгирӣ, ки вориди нақлиети мистера Кейна.
  
  Чанд лаҳзаҳои баъд ҷаноб Петрус Кейн, зебо ва standout ҷо дар худ темном смокинге ва металлҳои сиеҳ очках дар мео-оправе, зоҳир дар беморхонаи лобби ҳамаҷонибаи, ки бо шавқовар рӯҳи муқаддас рӯъе дар тарафи рости дасти. Дар биниши имконпазир буд, ба ед мис Джулию Барон, ослепительно зебо дар оддӣ сиеҳ вечернем либос. Вай харони торик мӯи выглядывали аз вздернутого мехового воротника накидки. Кормандони меҳмонхона ҳастанд "Рэнд" хушбахтона дар назар вай.
  
  Шофер буд, на камтар аз заҳмату ва хеле внимательнее. Ӯ посадил вай дар заднее курсии якбора закрыл дари берун аз он ва Лақаби.
  
  Вечерний ҳаво буд, тару тоза ва сард. Уличные фонари нечетко расплывались дар dark.
  
  Аз просторной бозгашт лимузина Ник на отрывал чашм аз сар ва дасти шофера. Пешакӣ азназаргузаронии мошин убедил он аст, ки ин буд, ки ба ягон занг аз қаҳрамонон мошин, е онро хеле хуб имитация - ин як њамсол group дахлдор намуд, рақами консульства ИМА ва ронандаи албатта, амрико истеҳсолкардаи. Овози метавонад подделан ҳеҷ яке актером - албатта, ба қадри кофӣ хуб нест, то ки фиреб касе, ки хуб разбирается дар акцентах ва интонациях, ки чӣ тавр Шуд.
  
  "Ту калон выглядишь, Джули. Ман ба ту гуфта мешавад? Мисли маликаи назар".
  
  "Ман низ мехоҳам, ки чӣ тавр ту выглядишь, Петрус".
  
  Онҳо сцепили ангуштони ва замолчали, нигариста, ба воситаи windows, чӣ тавр ба Лондон мегузарад. Джули казалась ором ва хушбахт. Шояд он буд, ки на ин ва на дигар. Нику буд, на ба худ.
  
  Баланд каменная сояи амрико консульства вырисовывалась сквозь лобовое шиша, "роллс" выскользнул аз проезжей қисми ва қатъ. Ник каме осуда аст. Ҳадди ақал, онҳо гирифта, ба легендарную "сафари".
  
  Джули усмехнулась ва пожал он дасти.
  
  "Чӣ тавр ту думаешь, дар супе хоҳад заҳри?"
  
  Шӯрбо буд бошукӯҳ.
  
  Чӣ тавр ва нармӣ pate, crispy зебо хлебные пальчики, прекрасное filets ва айшу боллазату шањдбори хӯриш сабз. Тавре разноцветные шароб, ки сопровождали ҳар табақ.
  
  Ҳенри Джадсон худаш буд сердечностью. Зани буд, дар он дида мешавад, ва ӯ ба вай на ба зикр. Бо вуҷуди заимствованные онҳо англицизмы, харидорӣ карда шудаанд, дар давоми сол гузаронида мешавад, ки дар Лондон аст,, ӯ буд, ки камоли американцем, решительным ва ҷаззоб наздик шуд:. Ӯ буд, чувствителен ба сиесӣ веяниям ва нюансам; гуфт, ӯ бо дониш парванда вале. на снисходительно дар бораи бисер чиз. Ник посух ҳамон аст, ки бо ерии хеле хуб информированной Джулии. Джадсон идома гап дар бораи зиндагӣ дар Лондон ва дар бораи ҷаҳонӣ парвандаҳо бо тамоми впечатляющей осведомленностью ҳамин дипломата. Ник хис кардам, ки ба ӯ монанд аст ба гуфтугӯ, ки аз ӯ мехоҳед ин суратҳо гоҳ онҳо тайер намоед. Ӯ аз оғоз эҳсос глупым ва мелодраматичным.
  
  Паеми Хоука он якҷоя бо вишневым ликером ва ароматным хересом. Дохил шудам ердамчии ва кӯтоҳ прошептал. Джадсон гуфт, гузорем, фуҷур ба он, ва онҳо анҷом нисфирӯзӣ бе спешки.
  
  "Агар ҳолатҳои бо бақияи дар акси ҳол, - гуфт Консули, гузоштани худ дар ҷоми бо хересом, - ман мехоҳам соз зиеда аз тозашуда хӯроки нисфирӯзӣ. Вале то ин на покончено, мо метавонем имконияти ба худ ҷалб намояд, ба шумо диққати. . Умедворам, мо хоҳад баҳона барои таҷлили баъдтар. Қаҳва? "
  
  Бори аввал, бо он даме, ки ӯ поприветствовал онҳо, ӯ зикр сабаби ҳузури худ дар туманном шаҳри.
  
  Онҳо пили қаҳва дар ҳуҷраи бо баланд потолками, обшитой панелями, дар ҷое, ки берун аз ҳудуди расмии ошхона. Он ҷо буд, горящий каблуках, окруженный американскими ва английскими флагами. Джулия опустилась дар ҳалим курсї ба послушать, то ки Ник ва Джадсон таҳқиқи закодированное мансаби Хоука. Ин буд, отпечатано дар ленте телетайпа.
  
  
  ва возеҳу равшан аст касе, ғайр аз тарафе он буд, ният:
  
  БРАУН ТАСДИҚ МЕКУНАД, КИ БИБЛИЯ ҲУҚУҚИ ИСКАРИОТ, ПРИНИМАЮЩИЙ НУҚРА ДАР СТАЛЬНОЙ ДАСТИ ҲАМОН 707 КИ ХАТИ РАФЪИ ДАР ҶОЙГИРШАВИИ RED PROCEED UNIVERSITY БИЗНЕС ИНТИЗОРИ ДӮСТОНИ ТАМОШО БУЗУРГ БИН ЧОРШАНБЕ GERONIMO.
  
  Ҳенри Джадсон афсӯс улыбнулся.
  
  "Ман даст ба онҳо бисер. Бояд иқрор шуд, ки ман ҳам не, фаҳмидам разбирать аксари онҳо. Мо, албатта, як расшифровщики, ва онҳо переводят барои ман. Аммо пешниҳоди ман ин аст, ки барои шумо ин аст, пойгоҳи мисоли english , Кейн ".
  
  Ник thoughtfully гуфт. "Хеле содда. Баъзан, албатта, имконпазир аст хилофи раво". Ӯ омӯхтаӣ ленту Джули. Вай зуд прочитала ва он истодааст Нику. Ӯ перечитал, ба он чӣ ваҳй ба металлӣ пепельнице ва вынул зажигалку. "Эй кош, - фикр кардам ба ӯ, - ки ӯ нест, ҳеҷ як аз" Шумораи Ба "Ястреба, ки бо он метавон буд, ки ба бозӣ. Ӯ поднес шӯълаи ба ленте ва мепоиданд, чунон ки грубая коғазӣ сморщилась.
  
  Джадсон чуқур затянулся сигаретой.
  
  "Ман низ таҳдид ба амният?"
  
  "Не, албатта, не. Вале дар инсон пайдо мешавад, одат не солҳои чунин чизҳои бе парванда". Ник взболтал раскаленный пепел. "Дар ҳама ҳолат, ба истиснои фиристодан ва гирифтани муросилот, ман фикр мекунам, беҳтар мебуд на вмешивать дар он аст, ки ба консулгарии, ки чӣ гуна ин имконпазир аст".
  
  "Дар бораи, албатта," гуфт Джадсон, кивая дар нишонаи розигии. "Ман мехоҳам бо шумо бештар ҳал. Вале мо бояд дар якҷоягӣ кор то ба дараҷаи муайяни, ва ман ҳамеша дар нигаронӣ ин мелодраматика плаща ва кинжала. Ман наметавонам шавад муфид аст, агар ман бояд ба пурра аз кор дар dark ".
  
  Ник нахмурился. "Ман мефаҳмам, ки шумо нуқтаи назари. Табиист, ки шумо ҳуқуқ доред, бидонед, чӣ ҳодиса рӯй медиҳад". Ӯ медонист, мисли ҳар каси дигар, ки намояндаи ҳукумати амрико дар ягон кишвари мисли паембар президент буд, американское ҳукумат дар қаламрави ин кишвар. Ӯ полез дар pocketing дар пачкой сигор ва баргузор аз як Джули. Вай гирифта шудааст ва як хушбахтона вдохнула. Вақте ки ӯ закурил худро, Джули повернулась ба Джадсону ва потянулась барои худ бо оби як пиела қаҳва.
  
  "Ин аст, ки бояд амрико қаҳва, ҷаноб Джадсон. Аҷоиб аст, ое ман метавонам побеспокоить шумо ҳам?"
  
  "Албатта, азизи ман. Дар бораи! Чӣ тавр фаромӯш бораи ман. Ман мехостам, ки ба пешниҳод ба ту Драмбуи е Куантро. Як желающие?"
  
  Онҳо ба мувофиқа расиданд тавр пухтан ба ин "Драмбуи", ва Джадсон отнес як пиела қаҳва Джули дар бар. Ӯ занялся подносом бо қаҳва ва крошечными стаканами.
  
  Ник уставился дар Джули. Вай правый чашми бегона подергивался. Веки дернулись бо пугающей суръати. Як кӯтоҳ, ду дарозмуддат, як ...
  
  Худи ӯ моргнул. Барои тамоми ҳаети худро ба ӯ ҳаргиз пеш аз қабул паемҳои азбуки Морзе ба воситаи чашмони.
  
  Худи паем поднимало кайфияти.
  
  Ӯ фальшивый! Дар он тамошо!
  
  Ник Картер бо мушкилӣ рушд мекунанд сдерживал худ, вақте ки Джадсон баргашта бо подносом. Ки хислатҳои инро гир, вай увидела, ки на пай ӯ?
  
  Ӯ буд, хеле эҳтиет бо худ напитком. Джадсон пил, ҳамон чизе,, ва як шиша истода буданд, дар подносе.
  
  Аз он хуб пахло ва хуб буд ба таъми.
  
  "Пас, ҷаноб Кейн, шумо рафта буданд, ба мегӯянд, ки ман? .."
  
  "Ҳа. Паем". Дар он сари промелькнуло: БРАУН ТАСДИҚ мекунад БИБЛИЯ ДУРУСТ. Ин маънои онро дошт, ки онҳо пайдо кардаанд Браун ва извлекли аз он, маълумот дар бораи он, ки дар амалиет дар ҳақиқат бо иштироки Яҳудо, ки дар бораи чӣ қадар сахт гумонбар Хоук. ISCARIOT МЕГИРАД НУҚРА ДАР ПЎЛОДӢ ДАСТИ. Яҳудо ба фурўши хизматрасониҳои худро иностранному харидор. СТАЛЬНАЯ ДАСТИ каме озадачила... СТАЛЬНАЯ ДАСТИ ҲАМОН 707 МАЗКУР БАРТАРАФ. Huh. Вальдес буд Стальной дасти ва выбыл аз ин рейса дар Боинге 707. "ҲАМОН" метавонад маънои танҳо чизе, ки аз мистера Яҳудо низ буд стальная дасти. RED LINE БА ҶОЙГИРШАВИИ означала, ки Хоук медонист, ки дар он аст, ки Яҳудо. НИГОҲ УНИВЕРСИТЕТСКИЙ БИЗНЕС ИНТИЗОРИ ДӮСТОН. Нигоҳ тафтишот, вале интизор минбаъдаи бештар подробных фармоиш. НАЗАР БУЗУРГ БИН ЧОРШАНБЕ ЖЕРОНИМО. Мемонанд, ки дар Лондон, то ба муҳити зист, вақте ки онҳо даст табличку "Бирав, бирав".
  
  Джадсон назар афканда, то дар он бо корафтодагон скрываемым интизори.
  
  Ник виновато улыбнулся. "Тавре ки ман аллакай гуфтам, баъзан ин паемҳо бояд ба тафсир. Зеро ин словесный рамзи, ва на буквенная иваз е рақамӣ рамзи, як андоза он, ки метавон дар онҳо ва дар ин ҳолат маъно доранд. Тақрибан гуфт, ин маънои онро дорад зерин: мо подозреваем, ки дар байни мо ҳастанд, гумонбаршуда предатель, ки пул мегирад агар душман... "Буд, ое ин ба он воображением, е он худощавое шахсе напряглось? "Ин ҳодиса имрӯза рейсе буд дошта ҳамон ҳадаф, ки ин ҳодиса дар 707-м - несту нобуд ҷамъиятӣ наздиконашон супурда. Шаҳодатнома нишон нақшаи саботажа сурх. Мо дастурамал - дур аз ӯ дур бошад, зеро дӯстони прибудут дар муҳити, ки мегирад, ки амалиети. Агар танҳо ман нодуруст фаҳмидам ин охирин хати, - илова намуд ӯ, разыгрывая фиреб то нитки. "Шояд, ин маънои онро дорад, ки дар муҳити хоҳад, боз як масъалаи муҳимро парвоз ва аз ин рӯ, боз як кӯшиши. Ман танҳо лозим аст, ки дождаться минбаъдаи дастурҳои ин хусус".
  
  "Гениально", - пробормотал Джадсон, ба он чашмони восхищались. "Предатель, а? Кӣ, дар ҳайрат. Барои тамоми ғарбӣ ҷаҳон?" Ӯ вздохнул ва покачал сари. "Ман ба мегӯянд, дар ҳоле, ки шумо, мардум,то кор, ин аҷиб. Гап дар бораи забони создавайте худ системаи.
  
  Дар ин ҷо дар консулгарии ки, метарсам, ки мо тупее сард буд, қаҳва. Дар бораи мо мисли фикр дар бораи худ чун дар бораи муҳим ва хеле моле, ки ҳалли мушкилоти ҷаҳон ... вале ман хеле метарсам, ки ҳамаи ин сведется ба рутине, бюрократии ва лицемерию ".
  
  Джулия мелодично засмеялась.
  
  "Ва ҳоло, ҷаноб Джадсон. Консульская работа хеле муҳим аст".
  
  "Шумо добры, азизи ман, ва льстите. Вале ман вазифаи шиддат мегиранд аст, нисбат ба худ ва мистером Кейном. Биеед ман ба он косаеро, барои шумо ва ҳам барои худ доимии муваффақият дар срыве заговоров шарир душманони!"
  
  Онҳо подняли худро қариб холӣ рюмки аз зери ликера. Чашмони Ника зуд измеряли дверные проемы ва аз масофаи. Агар Джули ҳуқуқи - ва он инстинкт подсказывал ӯ, ки вай аз ҳуқуқи - ба онҳо беҳтар аст, ҳаракат дар.
  
  Ӯ офаридаӣ холӣ аз шиша. "Умедворам, ки шумо простите мо, ҷаноб, агар мо поедим ва побежим. Ин буд, дароз, утомительный рӯз. Фикр мекунам, беҳтар аст, ки мо рафта".
  
  Джули уловила он реплику ва подавила зан зевок.
  
  "Ин буд аен гардад, вале ман як каме хаста".
  
  "Албатта", - бо сожалением гуфт Джадсон. "Ман позвоню дар мошини".
  
  Ӯ нажал тугмаи занги ва заговорил дар микрофон.
  
  "Харпер. Приготовь мошини. Ман меҳмонони гузарон".
  
  Джадсон боз дилам ба онҳо. "Ман афсӯс, ки ту то ба зудӣ уйдешь".
  
  "Ташаккур, ҷаноб, барои гостеприимство".
  
  "Восхитительно. Шумо хеле добры", - сонно пробормотала Джули.
  
  Джадсон ба осонӣ пулхои онҳо то калон парадной дари аз дуба ва оҳан.
  
  Ник буд, ба нармӣ ҳайрон мешавад, ки онҳо на қасдан.
  
  Баланд круглая мраморная нардбоне возвышалась, чӣ тавр ба тозашуда ҳайкали. Консулгарии пылало светом. Дар бисер остонаи зери мӯҳри Иелоти муттаҳидаи амрико висел расми президенти Джонсона бо трезвым шахси. Дар сатҳи баланди толор буд, ба ҳеҷ малейшего намека ба чизе зловещее.
  
  Джадсон дари кушода.
  
  "Ташаккур ба шумо ҳардуи, ки омад".
  
  "Ман дӯст медорам, ҷаноб. Агар шумо ҳам чизе услышите, шумо метавонед бо мо тамос гиред дар Ранд".
  
  "Ман хоҳад нигоҳ доштани алоқа. Ҳамеша хуб муошират бо дигарон американцами".
  
  Мошин ждала. Джадсон пулхои онҳо то қисмати бузурги каменных зинаҳои, пожал Нику дасти ва саҷда берун Джули. Шофер интизор гузоштани дасти ба ошкоро дари бозгашт лимузина, нарасонед худ фуражки.
  
  "Аз куҷо ту медонӣ?" гуфт, Ник ва инчунин хеле, хеле ором. Ӯ поправил он накидку дар плечах.
  
  "ТЕЛЕКС", - прошептала он, приглаживая мӯи худ. "Хати санаҳои, Вашингтон, 13:45 соат пеш. Кадом чудесная шаб!"
  
  Ник хушхӯю выругался. "Ҳарчанд каме сард. Бие, гаронбаҳо ман худ, бие, на заставим ронанда мунтазир бошед".
  
  Онҳо спустились зери дасти оид ба баланд каменным зина сохта шаванд. Ник биноро гуфт шоферу ва посадил Джули дар мошини. Соединительное тирезаи баста буд. Ба воситаи кушода задние windows дул сард ветерок. Онҳо откинулись ба болишт ва лимузин бо грохотом проехал тавассути баланд оҳан-дарвозаи зиеди аҳолии шаҳр хона.
  
  Ник притянул ба худ Джули. "Чизи дигаре ба шумо поразило?"
  
  "Бингар, ки чӣ дар оина", - пробормотала он, кладя сари ӯ ба китфи. "Ман фикр мекунам, ин ублюдок мехонад оид ба губам".
  
  Невыразительные чашмони ронанда менамуд, менигаристанд ба ӯ чашм. Лабони борик ҳезуми он шакл, ки агар ӯ гуфтугӯ бо худи худ е примерял суханони барои андозаи. Ник подавил хоҳиши дотянуться то Вильгельмины.
  
  Ник прижал Джули ба худ ва қавӣ поцеловал. Сипас ӯ прижался губами ба он дар гӯши. "Эҳтимол аст, ки шумо ҳуқуқи гаронбаҳо ман худ. Дар бораи ин ТЕЛЕКСа - ту њаматарафа? Дар бораи фарќияти дар вақти?"
  
  Вай тихонько хихикнула ва соблазнительно погладила он. "Ҳатто бо назардошти тафовут дар замон, ӯ ба ҳузур пазируфт ин паем, ҳадди ақал барои ду соат пеш аз он, ки мо ба фоидаи он ҷо имшаб".
  
  "Ва сарф вақт кӯшиши фаҳмидани ин, ман пешниҳод менамоянд. Ва боз чӣ шавқовар аст?"
  
  "Шояд бо касе чизе свяжемся".
  
  "Шояд". Хурд сояи шубҳа падидомада дар абри сиеҳ қариб ба ҳамаатон. "Шавқовар, чаро Харкорта буд, ки дар ин ҷо имшаб? Ва чаро мо буданд, вақте ки ӯ медонист, ки мо комилан секретны? Эй кош ман, ки ягон ҳангоме ки чӣ қадар чизе оқилона ҷосуси мепоиданд мебуд, барои ин Консулгарии бидонед, ки меояд ва меравад. Ва ӯ буд, хеле манфиатдор дар ин паем, ҳамин тавр не? "
  
  "Хеле дар ҳайрат дӯстдоштаи. Ва чаро он доранд, шофер, читающий оид ба губам?"
  
  Онҳо выпрямились, развалившись дар қисми, ки чӣ тавр ба он задан ду влюбленных, ки дар онҳо вспыхнет дурахшон нур ва пристальные чашмони. Онҳо входили дар маркази шаҳр, ва анбӯҳи мардум пур кардаанд тротуары ва кӯчаи.
  
  Ӯ выглянул дар тирезаи. "Мо бояд қариб, ки вуҷуд дорад". Ӯ боз потянулся ба он гузошта вай ба сари худ ба китфи. "Эҳтимол, Джадсон намедонад, ки мо ӯро преследуем. Пас, биеед ба небрежными ва очаровательными бо як марди, ки выйдем аз он мошинҳо, е ӯ метавонад ба нақл афсона".
  
  Вай отстранилась ва занялась нави помадой.
  
  Лимузин якбора рванулся пеш ва устремился поен переулку. Ник беихтиерона потянулся ба дверной бичаспед. На дойдя то ҷойҳои, ӯ шунид, ки ду якбора ба щелчка. Дари буд заперта. Ду пушти шиша бо аҷиб идома медиҳад закатились ва захлопнулись. Джули ахнула. Ник выдернул Вильгельмину аз кобуры. "Роллс" якбора свернул, ба тарафи чап гашт ва свернул ба дигар второстепенную шуд. Джули деҳот худи вай аст, ба таври васеъ раскрыла чашмони аз изтироб.
  
  "Петрус. Мо бояд ба чизе, ки мекунед".
  
  "Осон, акнун". Ӯ ба оғӯш аз он аз китфи ва опустил сари гуна успокаивая вай. "Мо дар крючке. Вале мо мехост он ҷо бошад, помнишь? Чунин ба назар мерасад, он вақт ба нишаста, дар низомнома подсадных уток".
  
  "Ое шумо метавонед выстрелить дар тирезаи?" - настойчиво прошептала вай.
  
  "Ман шояд, мулоқот хоҳад кард. Вале Джули - мо бояд рафта дар якҷоягӣ бо ин. Ин каме пештар аз ман интизор, вале он метавонад везти мо ба он ҷо рафта,, ки мо мехоҳем".
  
  "Оҳ." Муддате он молчала. Пас: "аз Он буд, хеле хуб барои охирин трапезы, ҳамин тавр не?"
  
  "Угу. Бубинем, ки ин амал, ки ое он тирезаи пайваст. Шояд, ронандаи мехоҳад поболтать".
  
  Маълум мешавад, ки ӯ ин нест дод. Тирезаи буд заперто ва шиша буд, хеле вазнин, қатъии салоҳияти он мансуббуда дар прорезь аз войлока ва резина дар раме.
  
  Бузург крепкая мошин неумолимо катилась дур аз яркого маркази Лондон дар туманную тусклую тьму, ки вздымалась туманными угловатыми шаклҳои неосвещенных биноҳо.
  
  "Мувофиқи ҳидояте, ки ман дар ед дорам, ки дар бораи" Шавковар сола Англия ", - бо отвращением гуфт Джулия, - ки мо ба назар мерасад, ки направляемся дар район набережной".
  
  "Бале. Бӯйи Лаймхаусом. Ва акнун мехостем. Ман намедонам, ки дар чӣ ба мо ввязываемся, вале мо бояд ба он тайер ба кулли. Дорӣ, ин пилка нохун?"
  
  Джули кивнула.
  
  "Хуб аст. Дар твоей болишти?"
  
  Вай боз кивнула.
  
  "Вытащи он. Бурс гуна, ки поправляешь хурд пойро ва воткни вай дар мӯй".
  
  Вай достала гребень ва чизе ба кор бо мӯй, зуд поправляя сахти ноаен шпильки. Ник наклонился аз болои он, прикрывая вай аз чашми. Вале чашмони сангӣ дар оина аз пушти дар як лаҳза отвлеклись. Дасти ронанда собит дар бардачке.
  
  "Чӣ ба он мекунад,?" Джули положила гребень бозгашт дар як болишти.
  
  "Намедонам".
  
  Дасти берун сарфи.
  
  Ҳеҷ яке аз онҳо на дидам ва на шунидам бесцветный газ бе запаха, ки просачивался тавассути ночизи вентиляционные кашшофӣ дар муҳити зист ба онҳо обивке. Рӯза ва непреодолимо менялся ҳаво дар қисми пушти лимузина.
  
  "Сахт сонная", - зевнула Джули, беспомощно теребя тирезаи.
  
  Дар Ника ба нармӣ ощущалось ҳисси оцепенения, ҳиссиети гуворо сонливого расслабления.
  
  "Салом!" Ӯ деҳот, ногаҳон покачал сари. "Джули! Ту ботинок зидди windows!"
  
  Ӯ бо ноумедӣ барои манбаи газ, перебив нафас, ҳарчанд медонистам, ки барои ин буд, хеле дер. Джули слабо замахнулась туфлей дар шиша. Ӯ дар барқарор ва афтод, бефоида аст. Вай тарк афтод Нику, сурх лабони приоткрылись, ангуштони борик вцепились дар дорогую обивку.
  
  Ник эҳсос кард, ки чӣ тавр муайян ускользает аз он, ки чӣ тавр разматывающаяся простыня. Ӯ гирифта, Вильгельмину барои як баррел ва зад butt оид ба оконному бохтар Шиша закристаллизовалось ва оплеталось бо тор печонида мешаванд, вале на разбилось. Ӯ кӯшиш мекунам, ки аз нав, қувват ускользнула аз он дасти рассудка аз он ақли. Задница Вильгельмины боз буд, дар он дасти. Ӯ боло ба вай ва нажал ба триггер. Як, ду маротиба аз windows наздик бо ӯ. Боре дар стеклянной перегородки. Аксҳоро грохотали, разносился залпами оид ба мошини бо оглушительным эхом. Жгучий бӯи кордита витал дар ҳаво, наполняя ноздри, ослепляя, удушая, хрипя, убаюкивая, обезболивая ...
  
  Ник откинулся пеш, присоединившись ба бессознательной Джули, Вильгельмина свисала бо он указательного ангушти.
  
  Ва танҳо он гоҳ, ки ронандаи развернулся ва имкон дод уголкам даҳони скривиться дар ледяной улыбке. Қабати дохилӣ небьющегося шиша перегородки дорои ночизи прокол ва миниатюрную шабакаи паутинных хатҳои. Шиша бевосита барои он сари гузошта нетронутым. Як заднее шиша буд, дар чунин ҳолати ҳамин.
  
  Шофер буд, хушҳол. Ҳеҷ чиз беҳтар аз махсус тарҳрезӣ Rolls барои хуб, аккуратной кор. Довольный увиденным, ӯ полез дар бардачок ва повернул калиди аст. Сипас ӯ занялся вождением.
  
  Вильгельмина выскользнула аз обессиленных ангуштони Ника.
  
  Ҷаноб Кейн ва мис Барон буданд, бо омодагӣ ба расонидани.
  
  
  "Газ нетоксичен, ҷаноб Кейн. Самаранок боиси хоб, вале на то абад". Ин буд most тӯйи овоз, ки Ник ягон шунидам, ки чӣ тавр бо баланд металлический вой дешевого транзисторного радиоприемника. Ин буд, дур, аммо наздик; дар гӯши худ, балки дар дигар робита. "Кушодани чашми. Боз ду дақиқа, ва ман медонам, ки шумо притворяетесь".
  
  Ник ногаҳон чашмони кушода, гӯе ки ӯ ба таври худкор откликнулся дар командный хусусияти чизи ғайриоддӣ вуҷуд надорад овоз. Барои як дуюм он выскочил аз сиеҳ чоҳ бессознательного дар воқеият, ки дар он ба он китфи ва тағоям сахт горели.
  
  Не дард. "Ҳеҷ дард", - гуфт ӯ ба худ.
  
  Аммо дар як лаҳза ба миен омадааст, ки дард ва онро ба зону кӯшиш прогнуться.
  
  Ин буд, аҷиб эҳсоси.
  
  Ҳатто бештар хоси буд расм пеш аз ӯ.
  
  Чунин ба назар мерасад, он буд, дар баъзе маънои дар таҳхона. Нур як болтающейся лампочки отбрасывал световой доира дар гниющие деворҳои, каменный павлус ва заплесневелые баррел. Ягона мебелью буд шаткий мизи ва ду неустойчивых стула. Ҳеҷ кас онҳо на онро истифода бурдааст. Бӯи ин ҷойҳои буд влажным ва наздикони, қариб невыносимым.
  
  Дар ҳуҷраи буд, чор инсон.
  
  Джулия буд, дар якчанд пойҳои истироҳат аз он. Пас аз дидани он ҳолати, ӯ дарк кард, ки Джулия буд, луч.
  
  Вай баланди гибкое бадани буд привязано ба яке аз балок гуногунро, ки муколамаи боло, чун биное. Сахт ресмони бераҳмона привязал вай ба грубому деревянному столбу. Вай дасти шуданд прижаты ба перекладине, ки ӯ метавонад хеле хуб барои дидани, вале, чунин ба назар мерасад, ин буд, ки баъзе металлический асос, прикрепленный ба балке. Воқеан он висела дар меҳвари таҷҳизоти исканҷа тобед, онро ба дӯши буданд, нороҳат приподняты ва свисающие дастро буданд привязаны ба столбу. Вай ступни ба вуқӯъ касались ҷинс; вай тағоям буданд обвязаны ҳамон шнуром. Ӯ низ проснулась ва кардед пыталась буда. Ӯ метавонист дидан свирепые сурх рубцы он ҷо, ки ӯ прижимала худро мягкую хӯлаи мису-цветную ҷисм ба обжигающим оковам, ва эҳсос қариб ослепляющую мавҷи ғазаб. Ба хотири худо, лозим буд, бо он чидан либос? Ӯ хуб мефаҳмидам, ки вай ба худ фикр мекунад.
  
  Рифленый овози заговорил боз. "Дама - тигрица, ҷаноб Кейн. Агар шумо мехоҳед, ки ба пайравӣ тигру - ҷамъомадро раиси Шекспир, - ин ба ҳеҷ не мерасонад. Худро ба риштаҳои, дар ҳар сурат, ҳатто бештар боэътимод аз вай".
  
  Ӯ ҳис кардам, ки ҳақиқат дар бораи он. Эҳсоси сард ва сырости ноҳамвор чўб паси он, тугая овезон он дасти ва пои ва гарм газидани шнура буданд, ба ҳама исбот, ки дар он ӯ лозим.
  
  Ӯ моргнул дар ослепительном партави неэкранированной лампочки. Дар фокус поплыли ду торик, торик фигуры, окаймленные светом, безликие.
  
  Ӯ фурӯ бурд ногувор aftertaste ва хоҳиши бастани.
  
  "Гумон Дорам, Яҳудо".
  
  Дар пустом таҳхона глухо раздался баланд, лишенный ҳисси юмор ханда. Яке аз неясных рақамҳо unbelievable берун пеш ва остановилась зери лампой. Он пурра сияние залило он сари.
  
  "Бале. Ман Яҳудо. Бо диққат назар, ҷаноб Кейн. Шумо ва тӯйи хонуми. Омӯзед, то полусмерти ман шахсе. Ин охирин маротиба, вақте ки шумо хоҳед дид, ин аст,. Ҳар касе, ки ягон looked ба ман дароз мертв . Ба истиснои албатта, ман верного слуги Брайля, ки ҳамеша бо ман. Брайль кӯр аст. Умедворам, ки шумо оцените шутку ".
  
  Брайль намояндагӣ худ расплывчатый силуэт берун аз периметра лампочки.
  
  Яҳудо, қиссаҳои торик, предстал дар суровом партави.
  
  Дар легендарном Иуде буд, чизе муқаррарии. Агар дар тамоми сол дар Ника ва сформировалось чӣ гуна таассурот дар бораи он, ки перекликалось аз он афсӯс маъруф номи он нест шудааст фавран зери таъсири худи инсон аст.
  
  Яҳудо буд симметричным инсон. Кӯтоҳ, стройные, компактные; бадан чунон воинственное ва неотличимое, чун, ки прусского юнкера. Дар амал ин буд летающий клин қувват ва железного назорати. Шахс ва странная правая дасти привлекали диққати.
  
  Шахсе, Яҳудо киевӣ сияющий тўбро безволосых, бескровных хислатҳои одноцветной, дақиқ ниқоб аз як поверхностью, ки метавонад бошад отлита аз муҳр сборочного конвейера. Чашмони тоҷикистонро худ щелочки, ки тоҷикистонро худ на бештар аз узкие, непостижимые ҳавзчаҳо кардани оташ. Бинї буд хурд дар шаровидном рӯ, ба вуқӯъ возвышался бар плоскими скулами, ид дар очерченный, рост, чӣ тавр ба хати. Бузург, ки ба пайваста улыбающийся даҳони зери он назар мебуд бештар мувофиқ аст, ки дар черепе; қисми шахси Яҳудо потерялась дар натиҷаи давней садама ва ҳам буд, пурра ва ба заменена. Ое чек отвратительной усмешки, дар симои буд, ки ҳеҷ баен, ба ғайр аз неподвижного мушоҳида, интизориҳои, омодагии clump. Сар, қуллаи мебошанд ва веки буданд, пурра лысыми. Ин навъи нест буд, любоваться бо близкого масофаи.
  
  Джулия издала сдавленный горловой садои. Ӯ эхом разнесся оид ба сырому погребу ва баргашта, ҳамчун стон. Гулнақшҳои бо номи Брайль повернулась ба он бо поднятой дасти, вале Яҳудо сдержал иқдомро сверкающим дастгоҳи, ки буд он правая дасти.
  
  "Интизор Шудан, Брайль".
  
  Лампочка посылала танцующие нуқра тирҳо аз панҷ металлӣ мушкил ангуштони, имитирующих человеческую дасти дар саросари, ба ғайр аз рангҳои ва textures. Ангуштони изогнулись, ки агар мушакҳои буданд рост ва дасти опустилась.
  
  "Дама ҳуқуқи, - гуфт Яҳудо. "Ман хунбаҳо."
  
  "Равшан аст, - розӣ шуд, ки Ник. "Чӣ, шумо мехоҳед, ки аз мо, ҷуз муҳокимаи худ назар кунед?"
  
  Eyeballs crevices сузились. "Саволи хуб аст. Ҷавоб дар дасти шумо. Ва ман бояд бештар аз номҳои унвони ва силсилавии рақами шудаанд. Ман медонам, ки шумо ба амрико агентҳои, ки бомуваффақият противодействовали амалиет бо духтарони ман самолетами, маҷбур ба ман назар ба роҳи дигар. Аммо то ки ман меравам, то даст аз шумо чизе, ки метавонам. Ҳамаи, ки шумо ". Нечеловеческие чашмони многозначительно скользнули оид ба бадани худ, Ника. "Ман аллакай медонам кофӣ, то ки шумо боварӣ мебахшанд, ки увиливанием чизе дастеб мешаванд".
  
  - Джадсон, - бо горечью гуфт Ник.
  
  "Джадсон", - оромона розӣ шуд, ки Яҳудо.
  
  "Джадсон - фиреб, - гуфт Ник. "Ва мо разыграли он. Дар кори мо ҳеҷ секрета. Ба мо гуфтанд ба парвоз муайян рейсом. Мо ин дод. Ҳамаи бар. Ва агар як кадом аст дурацкая мелодрама бо агентами, званиями ва серийными рақамҳои, пас ин аз он. "
  
  "Джадсон дар ҳақиқат фиреб", - розӣ шуд, ки Яҳудо. "Ман ҳамеша шодам, ки пайдо, барои баланд постах дураков, ки ин ҷо гузоштани пул дар боло ватандӯстӣ. Ва ҳоло хадамоти Джадсона вазъи муроҷиат ба охир мерасад. Худро ҳукумат задается масъала, ки чаро
  
  ду нафар аз кормандони онҳо нобуд пас аз связались бо он. Ман наметавонам - ман боварӣ дорам, ки шумо мефаҳмед - имконияти тафтишот. Аммо ман метавонам, ки имконияти ба харҷ ту каме вақт ".
  
  "Ман аллакай гуфтам ба ту, - отрезал Ник, - ки мо истифода мегӯянд. Джадсон буд идиотом аз шпионскими историями дар сари ќатори сӯҳбатҳо ва хеле немногим дигар". Ӯ проверил худро риштаҳои, произнося нетерпеливые суханони. Ки мебуд, ҳеҷ связал онҳо буд коршинос.
  
  "Ва ман аллакай ба шумо гуфтам, ҷаноб Кейн - ман боварӣ дорам, ки ин на ба номи худ, вале дар лаҳзаи ҷо - ин дурӯғ аз куҷо намебарад мерасонад". Аҷиб механический овози табдил суруд. "Шояд ман на ҳама дар бораи шумо медонам, вале ман медонам, ки шумо кор дар CIA ва ба шумо фиристода ҷустуҷӯ маро".
  
  Ник Картер зуд эҳсос сабукӣ. Қариб ба ростӣ ӯ шунидам, дар бораи AX е Operation Jet. Ник дар як лаҳза задумался, ки Джадсон медонад. Каме, агар ҳукм аз рӯи онҳо шоми он; бисер, агар ҳукм аз рӯи Иуде.
  
  "Мо фиристода пешгирии куштор ва пайдо, ки у фармонҳо. Акнун мо медонем. Албатта, маҳз Джадсон аввалин даъват номи".
  
  "Баръакс, ҷаноб Кейн! Ин аст, бори аввал, вақте ки яке аз ман нақшаҳои буд сорван. Ман ба одамоне, ки дар Амрико аст, ки ... балки ба шумо лозим аст, ки гап". Яҳудо бо шипением сдержал нафас. "Шумо расскажете ман чизе, ки шунидаед е догадывались дар бораи ман амалиетҳои оид ба взрыве бомбаҳои - номҳои ва нақшаҳои худ начальства. Шумо мегӯед ман, ое дар ин ҷо дар Лондон агентҳои дигар сафар иҷро айни супориш. Ва агар чунин накунӣ. ба ман гӯед, ман боварӣ дорам, ки мис Барон хоҳад кард. "
  
  Ӯ развернулся ба каблуках ва е назар ба он, разинув даҳони.
  
  "Дар бораи албатта", - гуфт Джули ва засмеялась. "Вытащите худро стенографический воҳиди, ва мо танҳо снимем онҳо".
  
  "Полегче, Джули", - предостерегающе гуфт Ник. Ӯ шунид, ки дар он голосе нотку истерии. "На позволяй ӯ афтонда, ки туро бо ин он мусором".
  
  "Не, позволь вай сухан", - глухо гуфт Яҳудо. "Он асабҳо ба сар эрозировать. Ин аст, ҳамеша аломати хуб аст. Хеле зебо зан. Вай метавонист бошад хеле муфид, агар мо ба миен омадааст, хурд мушкил аст. Брайль надошт - - бигӯ то - удовлетворяющей занон бо он даме, ки мо вели бизнес дар Аргентина. Брайль аз они аҷоиб мекунад, ҷаноб Кейн ". Ӯ дилам ба Нику. "Бениҳоят далер ва аз ҳама ҷолиб дар худ усулҳои. Ҳеҷ яке аз тактик ту нежного дӯстдорони нисбат ба он. Ӯ дӯст медорад, бераҳмона муроҷиат бо занон. Раздирать онҳо дар қисми, понимаешь, рвать онҳо. Ин бираҳонад ӯ бузург хушнудии. Ӯ низ мисли дуъояшон. ӯ сложен тамоман мисли бык, ва ҳеҷ кас як live занон, ки метавонист ... э-э ... онро бе баъзе миқдори комилан невыносимого ... "
  
  "Ту лой, Яҳудо. Ҳеҷ чиз, ба ғайр аз лой". Ник контролировал овози худ. Чашмони Джули буданд беморони ва пӯст, дар хушӯъашон натянута. "Ин мисли ту гум кардам, ки ба дасти чунин алоқаи ҷинсӣ бо ругательства?"
  
  Разрезанный даҳони қариб улыбнулся. Яҳудо дод, ки чанд скользких қадам ба Нику. Нур лампочки афтод, ки барои он.
  
  "Ман хурсандам, ки шумо як вақтҳо пурсида буд, ман дар бораи он ҷаноб Кейн. Ин кор бомба. Неосторожное муроҷиат, мутаассифона. Худи ман гунахкор аст. Як сол пеш. Дуюм буд, беандоза беҳтар аст; ҳаҷми гурӯҳи погибла. Фоҷиаи дар ҳақиқат вуҷуд доранд. он ҷубронпулӣ асос шавад. Брайль, масалан, кӯр аст, вале дар dark ӯ безошибочен. Албатта, барои ӯ, ҳамеша торик аст. Хуллас, ман онро хеле бештар муассир дар бисер ҷиҳатҳо, аз высококвалифицированный муқаррарӣ нафар. Чи тавре, ки ин дасти - лутфан, як назар . "
  
  Панҷ фальшивых ангуштони натянулись дар Ника. Ногаҳон онҳо мондан дар инч аз он сина. Раздался ангуштзании, ва рӯй хурд номусоид мӯъҷизаи. Указательный ангушти калон шуд. Покровное нуқра отступило, ва тӯдаи аз олиҷаноби ба оети қатъ дар волосок аз гулӯ Ника.
  
  "Ин танҳо яке аз панҷ ман оружий", - гуфт Яҳудо. "Дигар - ин дар thinnest хурд выемка. Барои чашм, ое, ва ба он монанд. Сеюм - дастгоҳи, ки позавидовал мебуд Борджиа. Оҳ, вале ман отнимаю шумо вақти аз ҳад зиед. Ман мехоҳам ба шумо нишон медиҳад, ки бештар аст , вале мо бояд барои чи ое. Ҳоло ".
  
  Силоҳи. Фикрҳои Ника метались. Вале Яҳудо пай гох ба он чашм.
  
  "Ҳа, ҷаноб Кейн. Мо избавили шумо аз интихобии шумо маҷмӯаҳои. Мо бо Брайлем хеле бодиққат обыскали худро либос ва шумо. Аз ҷумла, Брайль хеле хуб нащупывает роҳи худро дар ... оҳ ... маҳалҳо, ки ман шояд беҷавоб Бале, мо пайдо smart Люгер, ҷолиб италия корде дод ва ин тӯйи мудаввар тўбро. Бигзор танҳо дар бораи як ва ду хурдсол фонариках. Шумо ҳастанд, метарсанд, аз торикӣ, ҷаноб Кейн? "
  
  Ник дидам дар Джули. Тӯдаи барои пилки! Вай напряженное ифодаи шахси каме расслабилось, ӯ ба нармӣ кивнула ва қариб масхара подмигнула. Ха! Ин қадар дар бораи Брайле ва он чувствах. Яҳудо гуфт: "Бояд иқрор шуд, тӯб сопротивлялся ҳамаи мо кушиши. Ки он?"
  
  "Сувенир", - гуфт Ник. "Барои барори кор".
  
  "Пас? Ки барои ман метавонам дар ман мепурсанд?"
  
  "Ин аз нав ба таркиби. Истеҳсол шудааст дар мо лабораторияҳои. Шумо метавонед ба даст дар он даҳ тонна, ва ӯ сломается. Танҳо дар хотираи". Ба он хотир зашевелился аз ғояҳои.
  
  "Ту лжешь", - осон дар назар доранд Яҳудо.
  
  "Хуб, Шикамкалон, - гуфт Джулия жалобно,
  
  "чаро ту бигзор ба Питеру отлететь аз твоей сар ва бингар, ки чӣ гуна аз дасти фальшивая?"
  
  Яҳудо дилам ба он. Он сужающееся бадан бо шаровидной сари ӯ ва смертоносной стальной дасти назар аз ҳад зиед уродливо, ки бошад, ҳамин.
  
  "Ман мебинам, ки шумо як оташ, азизи ман. Брайлю ин лаззат".
  
  "Рафтанду ман дар бораи Вальдесе", - вмешался Ник. "Агар шодравон сеньора низ буд стальная дасти. Тасодуф буд?"
  
  Наздик назар Яҳудо буд, ором хатарнок.
  
  "Аз куҷо шумо медонед, ки дар бораи Вальдесе?"
  
  Ман хато? - зуд фикр кардам Ник. "Ҳа, албатта, ман иттилоъ дода шуд. Ба ман гуфтанд, ки охир таркиш андохта шуд марде аз стальной дасти ва, ки ман бояд поискать чизе дар ин гуна худро ба мо кард. Маҳз ҳамин тавр ман бо он бача бо сломанная дасти, - ба осонӣ гуфт, кӯшиши ба назар як каме самодовольным.
  
  Яҳудо уставился дар он.
  
  Хом таҳхона назар бештар грязным. Макон зиндон дар соҳили буд безошибочно. Чунин менамуд, ки ин чизе монанди кладовой дар таҳхона, муддати дароз пеш нест использовавшейся. Шофер Джадсона выгрузил онҳо дар ҷое дар байни лондонских доков, дар backyard chicken заброшенных саройҳо ва кўњна анборҳои. Ник ҷиҳод бо нарастающей беспомощностью. Ник боз искоса дидам дар Джули. Неопрятный хурд пойро дароз тира мӯи свисал бо китфи. Нисбатан кӯтоҳ, рыхлые curls свисали дар он ба лбу ва дар затылке.
  
  Яҳудо қарор ҷавоб. "Вальдес, - гуфт ӯ бе воодушевления, - буд, марде, ки предал на танҳо худ, ҳукумат, балки мардум, ки хуб пардохт ба ӯ барои он чизе, ки ба предать он. Ба ибораи дигар, ман. Ӯ буд анти-китайским қаҳрамон мешавад, ки кадом дамида. Ӯ мубориза бо онҳо ибораи дигар дар ҷойҳои ҷамъиятӣ, аммо кӯмак ба онҳо корҳо. Мутаассифона, ӯ содир хато, подумав, ки метавонад ба ҷои ман. Иваз Кардани Яҳудо Ба Мо Гуфтааст! Саркашӣ аз ин инсон. Аз ин рӯ, мо устроили ӯ гениальный охири. Ба несчастью, бомба сработала дар замин ва дар ҳаво, чӣ тавр ба планировалось. Ман пушаймон бораи ҳамин ҳодиса хабар, вале, бо вуҷуди ин, ҳамаи хел шуд бад. Ман умедвор буд, ки яке аз зарбаи сайд ду зайцев - вмешивалась духтар, ки неприятность худи ба худ, - вале ман ҳамаи асосҳои имон, ки дар бораи он позаботились ".
  
  Ин маънои онро надорад, ки ӯ шунид, ки аз "Браун", е не?
  
  "Бешубҳа, ту низ медонӣ, дар ин бора", - хатм Яҳудо бо сабук интонацией вопрошания.
  
  Ник проигнорировал он. "То ту ба навъе убедил он таркиш бар мегирад. Чӣ тавр ту ин идора?"
  
  "Дар асл ҳамаи танҳо. Шаби сеньор Вальдес фикр мекардам, ки ӯ привезет дар кишвари шумо умную бомбу, ки хоҳад истифода шавад баъдтар, дар дахлдори ширкат. Ин, албатта, буд, дастгоҳ, спрятанное дар он протезе. танҳо уберите дасти таҳти прикрытием-бигӯ, банкетной скатерти, ва тихонько извинитесь барои чанд дақиқа пеш аз вақт. Вале мо ӯро фиреб доданд ". Шаровидная сар опустилась, ки агар аз хиҷил. Е злорадное хушнудии. "Ба мо гуфтанд, ки ӯ ба ҳама чиз, ба ғайр аз вақти шуд. Ӯ намедонист, ки ба зиммаи активированную взрывчатку".
  
  "Ва шумо худ ошиблись нисбатан вақти шуд. Маънои онро дорад, ки шумо низ дар рассчитали вақт".
  
  Яҳудо безрадостно усмехнулся. "На ман, ҷаноб Кейн. Ман наемники". Ҳатто аксари бодиққат продуманные нақшаҳои кушода барои инсон хато. Мо, коршинос дар ... э-э ... шӯъбаи таркиши буд, тарҷума на камтар аз ответственную вазифаи. Ӯ пренебрегал разницей дар вақти. Чӣ ман фаҳмидам, ин аст, ки бо худ идиотским гузариш ба давраи тобистон. "
  
  Ки кист, ин, албатта, бисер объяснило. Вале тасодуф буд, ҳанӯз оставалось бе ҷавоб.
  
  "Ва чӣ тавр ин сунъӣ дасти - онҳо ҳанӯз не? Ки ин як навъ оратї?"
  
  Яҳудо боз засмеялся. "Шумо дар ҳақиқат задаете хеле бисер масъалаҳои ҷаноб Кейн. Ман намедонам, ки кадом имконпазири манфиати оид ба ақидаи ӯ, ин дар меорад ба шумо. Вале он дар ҳақиқат восхитительная консепсияи: Лигаи медали нуқра Палачей... бадбахтона, мо танҳо Мо бо Вальдесом буд, ки винить ҳарбӣ хушбахтии мо умумии недуге.Мо вохӯрд як сол пеш дар швейтсария қарор бигирад, ки мо ҳам отправились барои баргузории мо хеле мураккаб ва махсусгардонидашуда амалиет - ӯ зад, дар баъзе ужасную як садама доранд. Маҳз дар ҳамон ҷо ман привлек он ба худ ба кор. Вале дар охир ӯ дорои ғояҳои бузург, мисли ҳама дар ҳақиқат хурд мардум. Ман ҳатто истифода аз он ба дасти барои он! Акнун, ҷаноб Кейн, ман дар ҷавоб ба шумо. Акнун навбати худ сухан. Ба ман бигӯ, Ки барои ту "Браун"? "
  
  "А?" Ник напряг мушакҳои пои. Ое вомбарг каме заифтар? Бо дасти худ, хеле душвор аст, ки ягон кор; асос зери он плечами буд, қариб, ки ғайриимкон ҳама гуна муфид ҳаракати. "Хеле тусклый ранги. Чаро?"
  
  Стальная дасти вспыхнула ва ударила Ника дар шахси.
  
  "Марде бо номи Браун. Ки ӯ барои ту?"
  
  Ник покачал сари худ аст,, мисли он ки кӯшиши аниќ аст. "Кадом Браун? Ин умумӣ номи".
  
  "Ранги қаҳваранг паемҳо, ҷаноб Кейн. Дар Хотир Доред Джадсона?"
  
  "Ҳа. Ӯ мебуд омӯхтаӣ ин simple post, ҳамин тавр не?"
  
  "Ӯ дод." Оддӣ нома "оғоз шуд. Ҷаноб Кейн, дар ин ҷо мисли: БРАУН ТАСДИҚ мекунад БИБЛИЯ ДУРУСТ. ИСКАРИОТ ВЗЫВАЕТ НУҚРА ДАР СТАЛЬНОЙ ДАСТИ.
  
  барои мо глупого мистера Джадсона ".
  
  "Дар ин ҳеҷ чиз", - гуфт Ник. "Браун - оперативник аз шаҳри Ню-Йорк, хусусӣ сыщик. Мансаби кофӣ ясное". Ӯ нахмурился ва назар задумчивым. "Агар фикр мекунанд, шояд Джадсон нест, мефаҳмидам, ки ӯ буд, гумонбаршаванда предателем".
  
  "Чаро шумо шояд фикр кунед, ки Джадсон нигоҳ нуқра дар худ стальной дасти, ҷаноб Кейн? Шумо медонед, ки дар Джадсона он нест".
  
  Ник хеле дароз колебался. "Аз он буд, ба амал чӣ гуна огоҳӣ барои мо, ки он убьет, агар дарк мекунад, ки мо ба он подозреваем." Пӯлод "маънои онро дорад, тӯдаи е..."
  
  "Ҷо. Кейн. Шумо кофӣ дур зашли тани. Ки шумо шурӯъ кунед гап ман ҳоло он чиро, ки ман мехоҳам бидонед, ки е Брайля оғоз ба таври ҷиддӣ кор. Шумо метавонед пайдо, маро зебо, аммо ман метавонам ба шумо боварӣ мебахшанд, ки Брайль - не. е открытку бо картинкой. Дама бояд хеле мехоҳад, ки ба он дидани ".
  
  "Истифода ба ту мегӯям, - гуфт Ник. "Ҳамаи шумо онро медонед".
  
  "Касе, ки худро ба ҳамкорони?"
  
  "Мо ба онҳо нест. Мо сдаем хизматрасониҳои мо дар иҷора, дар ин ҷо ва дар ҳама - чӣ тавр ба шумо".
  
  Чизе похожее на хихиканье вырвалось аз неожиданного кардани мавқеи даҳон.
  
  "Самонадеянное муқоиса. Ман боварӣ дорам, ки дар таърихи ин хонумон хоҳад аст, бештар қобили қабул".
  
  "Дар таърихи ин хонумон, - азми қавӣ гуфт Лақаби - айни ҳамоне, ки чӣ тавр ман".
  
  Яҳудо дилам ба Джулии, зебо, жалкой худ наготе. "Ки шумо мефахмед, ки гап дар барои худ, ҳақиқӣ, азизи ман? Дар поени кор, ин ҷисми худ, ки ба шумо доблестный коллега осон игнорирует аз худ благородного мешавад. Пас, чаро не шумо чизе мегӯям, ки ман дар ҳақиқат мис Барон? Мумкин аст, он гоҳ Брайль зиене нарасонанд шумо бад ".
  
  "Ту садоятро ҷое ба ҷаҳаннам", - гуфт Джули. "Ман намехоҳам, ки дар табдил додани ту ворсинок аз ман пупка. Ягон таърих. Танҳо ту болезненная нигаронии Брайлем".
  
  Дар Ника перехватило нафас. Вай мегӯяд, аз ҳад зиед.
  
  Яҳудо сард дар назар вай. "Чӣ хеле грубая". Ӯ тарҷума назар бо ӯ дар Ника, сипас аз нав бозгашт. Ногаҳон ӯ отступил аз дуне ва он отрывистым эхом суханонро: "Брайль!"
  
  Чизе зашаталось дар сояи.
  
  Ник напрягся. Симро врезался дар он голое бадан. Ӯ буд, дуруст нест; ин буд, бефоида аст; чизе давало. Джули гирифта шудааст, ки худаш љамъоварї. Вай сахт, гладкое бадан выпрямилось дар оковах, вай хушӯъашон демонстративно ба пеш баромад.
  
  Дар майдони аз назари пайдо аввал оид Брайль.
  
  Ҳатто Ник бо мушкилӣ рушд мекунанд метавонист ҳамлаҳои видимую дрожь отвращения.
  
  Джули издала сдавленный дуъояшон буданд,, ки вай ба зудӣ замолчала.
  
  Брайль буд пародией ба инсон, кощунственным искажением табиат.
  
  Боистеъдод лейтенанти г-на, Яҳудо буд, бениҳоят отвратительным инсон. Брайль буд издевкой бар человечеством.
  
  Ӯ буд, хеле баланд ва хеле васеъи. Он китфи чинг асосӣ ба пеш, пурдарахт зону чинг асосӣ як каме бештар аст аз он зарур аст, ки ҳангоми рафтор. Дароз дасти заканчивались нињоии вобаста узлами. Ӯ шахсе буд, покрыто ужасными ямками ва шрамами. Гнилостные комки музокира ӯ дар лбу ва шее. Дардовар гуна ҷисм придавал он невероятному шахси ползучий омерзительный навъ. Тааҷҷубовар нест, ки Джулия вскрикнула.
  
  Брайль қатъ дар звуке. Ҷаноб Яҳудо усмехнулся.
  
  "Мебинӣ, Брайль? Дама аллакай очарована шумо бод".
  
  Брайль вопросительно нигариста, Яҳудо ба мо гуфтааст.
  
  "Ҳа, шумо метавонед ба даст овардани он".
  
  Ҷунбандае неуклюже двинулось пеш, протянув дасти. Джули сжалась. Дасти переместились оид ба он. Сипас яке аз онҳо скрылся дар коричневых складках худ муқаррарии костюма ва берун омада, бо дароз лезвием бо зазубренным лезвием. Ник мепоиданд, чунон ки кӯр великан зуд ва хушхӯю перерезал ресмоне, державшие дасти Джули. Ӯ буд, ки қариб парализована страхом ва держала шахсе, ки рў ба ужаса, ки ҳанӯз зудтар фаро расидааст.
  
  Ник даҳони кушода ва зуд закрыл он. Джули подняла дасти бо болезненной перекладины, похожей дар распятие, ва истода буданд, қариб озод. Брайль согнул худро зиеди бадан ва перерезал ресмоне, связывающие он ступни. Вобаста ба узлами дасти сжали бадани вай не.
  
  Ник медонист дар бораи пристальном внимании Яҳудо. Вақте ки Брайль ламс Джули, Ник вздрогнул ва взорвался:
  
  "Прекрати! Бигӯ ба ӯ, то ӯ прекратил он!"
  
  Яҳудо ба нармӣ кудахтал. "Чаро ман бояд, ҷаноб Кейн?"
  
  "Ту шикаст, хислатҳои туро побери! Бигзор ин ҳайвон тарк он танҳо монда".
  
  Яҳудо одобрительно гуфт. "Брайль!" Баланд овоз прошептал оид ба ҳуҷраи. "Дар ин то ҳамаи". Великан уронил вай ва пополз бозгашт дар сояи, аз он зоҳир. Аз ангушти Яҳудо шањ рубильник.
  
  "Ягон уловок, ҷаноб Кейн, ман предупреждаю шумо. Ман ба осонӣ метавонам порезать корд зан - е битобед он пушт ба голодному Брайлю". Джули рухнула ба риоя он чашмони буданд ошеломлены ва бадани сотрясалось аз толчков.
  
  "Ба ман бигӯ, ки шумо мехоҳед ба мегӯям. Ва ое боварӣ дорам, ки ман бовар мекунам, ки бо ин", - усмехнулся Яҳудо.
  
  "Мисли ман метавонад дар ин боварӣ дорам?" - гуфт Ник сквозь дандон. "Ва тафовут дар чист? Чӣ тарз, ки ман на гуфтам, ту бояд ба куштани мо. Лекин, шояд ту пойдешь бо мо!"
  
  "Ки ту имеешь дар хотир доред, Кейн?" Чашмони метели хунук оташ аст.
  
  "Ман торгуюсь, Яҳудо, дар бораи зуд марг. Ба хотири ман ва духтарон. Бе дард ва бе Брайля. Ту обещаешь ман ин аст, ки ту заставляешь маро бовар ин аст,, ва ман ба ту мегӯям он чиро, ки шумо мехоҳед бидонед".
  
  "Пас. Шояд ман нодуруст аст", - зикр намуд шумо, ҷаноб Кейн. Хуб, мо поторгуемся. Ман даст верную маълумоти шумо ва хонуми даст L-pi! Ls. Ман ҳатто тарк шумо ором, то ки шумо
  
  хоҳад переваривать онҳо. Аммо не думай берун аз ин таҳхона. Баромадан аз танҳо як аст,, ва мо онро заблокируем ".
  
  Ник улыбнулся.
  
  Чашмони Яҳудо заблестели. "Гӯянда шумо ҳозир. Ва ба шумо шурӯъ хоҳад кард, бо баени он, ки шумо буд, дар хотир доред, ки бо назардошти ба мадади мо ба худ".
  
  Джули пошевелилась ва убрала мӯй аз лба. Барои равшан светом Брайль интизор. Ник измерил ба воситаи Яҳудо ба мо гуфтааст зловонную ҳуҷраи.
  
  "Шумо медонед poker, ҷаноб Яҳудо?"
  
  "Ки дар бораи ин чист?" - отрезал Яҳудо.
  
  Ник ва гуноҳони худ улыбке расшириться. "Ин хурд мудаввар тўбро. Ин туро заинтересовало, ҳамин тавр не? Ӯ дид flare чизе монанди фаҳмидани дар назари Яҳудо." Ман меравам, то ба ту чизе ҳаст, ки мегӯянд, Яҳудо. Шумо бояд қарор қабул намояд. Е ман затягиваюсь, е ман дар ҳақиқат чизе дар рукаве. Ва ту бояд ба қарор, мехоњї, ки ое ту рискнуть ва мурдан. Ӯ мунтазири. Яҳудо буд, тамошо ба ӯ чашм. Джули ба нармӣ выпрямилась.
  
  "Нигоҳ, ҷаноб Кейн".
  
  "Ман њамин корро мекардам. Лекин аввал ба ман гӯед - чӣ гуна шумо бодиққат тафтиш кард ва дигар ҷузъҳои?"
  
  "Чаро ман бояд ба ту ин аст, ки мегӯянд?"
  
  "Зеро, агар ту ба ман не скажешь, ва агар шумо развяжешь ман дасти ва принесешь ман ин адад фавран, мо бо дамой перестанем лозим аст L-доруи. Ва ту, ва милому милому Брайлю низ понадобятся. мегӯянд, ки шумо хеле шодам, ки шумо раздели ман аст, зеро ки аше бо вақтсанҷ баъзан срабатывают аљиб ин аст, ҳамин тавр не, ҷаноб Яҳудо? Махсусан, агар бо онҳо рӯй бо нокифоягии эҳтиет ". Ба он хотир метался. Пйер? Пйер буд, ҳамон взрывчаткой, ки дар он лозим ва марговар газ, ки ускользнуть танҳо барои сӣ сония.
  
  Джули душманон ба он. Пас, Яҳудо буд.
  
  "Чӣ, ҷаноб Кейн?"
  
  "Ман фикр мекунам, ки ту чизеро, ки упустил".
  
  "Безорам! На обращали диққати Кейн? Пас аз онҳо нест карда шуданд, ки аз ту аз он чӣ ба онҳо доштанд, аҳамияти? Ман гуфтам ба ту, ки тўбро сопротивлялся мо. Албатта, ман разбирал ҳама ба қисми. Ман пештар буданд, он чиро, ки взрывались ман дар дасти. "
  
  Хуб аст,. Шояд пас аз он ба ин кор кард. "Яке аз ин тифлонро адад - бомба", - қариб мечтательно гуфт Ник. "Кор бо комбинатсияи тавоност, дар ҷустуҷӯи он ба шумо уйдут моҳ. Ман устанавливаю вай ҳар субҳ вақте бедор ва сипас боз ба нимрӯз мерасед. Вале ман ба отключать вай дар ҳар ҳашт соат. Ман ҳоло гум кардам ҳисоби вақт, балки агар ман перезапущу ночизи механизми ... Ник красноречиво пожал плечами.
  
  Ҷаноб Яҳудо издал пронзительный ханда.
  
  "Ночизи! Бояд бошад. Ба ту ҷиддӣ фикр мекунї, ман бовар мекунам ин выдумке?"
  
  "Ман ҳамон гуфт: ту", - нармӣ гуфт Ник. "Ин poker. Ки шумо метавонед аз даст бо қабули чек? Панҷ дақиқа?" Ӯ усмехнулся.
  
  "Ва ту як садоятро кор бо ин мавзӯи?" Яҳудо грозно нигоње. "Ман фикр мекунам, ту беҳтар аст, ман мегӯям, ки ин ба миенбури\".
  
  "Ту ҳамон медонӣ, Яҳудо, ман ин корро. Ва савганд ба ин замон, вақте, ки шумо попытаешься ман бовар кунонад, хоҳад, аллакай хеле дер".
  
  Раздался даҳшатнок ханда.
  
  "Неплохой poker. Инак. Мо невиновный ҷаноб Кейн - на танҳо агенти бо пустяковой вазифаи. Ӯ ходячий хонумҳо ва sci-fi дастгоҳи. Дар асл, ҷаноб Кейн..."
  
  "Ман ҳама вақт дар партави", - оромона гуфт Ник.
  
  Яҳудо задумался.
  
  Дар байни мардум пешбари хатарнок кардааст, ки тарзи, он ба маблағи перепроверить аз ҳама ваҳшӣ блеф. Вале ин Яҳудо буд, ки нав ба ҷосусӣ бо баланд ставками. Дили Ника бешено колотилось, сарфи назар аз он iron назорати.
  
  "Брайль. Инро гир чи мистера Кейна ва принеси онҳо дар ин ҷо".
  
  Великан заворчал ва зашаркал минбаъд дар темноту. Ник шунидам ҳаракати заднем робита. Баъд аз чанд сония Брайль баргашта бо жестяной коробкой бе сарпӯши. Ӯ омӯхтаӣ онро рост Иуде, ки агар метавонистам, ки онро бубинанд. Ҷаноб Яҳудо чизе пробормотал, ва Брайль тихонько удалился.
  
  Яҳудо маячил назди Лақаби, протянув стальную дасти. Ангуштзании садои боз.
  
  Указательный ангушти переключателя сарф узором оид ба ноҳамвор веревке, связывающей дасти Ника. Ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр риштаҳои отпадают. Пас аз он оҳиста-оҳиста боло дасти бо перекладины ва ба онҳо имкон дод афтидан дар ду тарафи он нақшу. Проклятый наҳр он хун суст оғоз течь бозгашт ба бадани ӯ ҳастем.
  
  "Шумо метавонед растянуться", - гуфт Яҳудо. "Дар ин ҷо ва ҳама чиз."
  
  Ник отвел қисми болои бадан аз намӣ мебел чӯбӣ балки.
  
  "Кофӣ нест. Як неверное меравад, ва ман выпотрошу туро. Ва он гоҳ мо бо Брайлем якҷоя сразимся бо дамой". Ӯ дьявольски ухмыльнулся. "Зиннатҳои ин, азизи ман, дар сурати, агар ту захочется, ба ҳаракат. Ту любовник ҳанӯз ҳам интизор аст. Пас, лутфан, ягон қаҳрамонони".
  
  Аз Джулии послышалась хныканья. Вай сжалась дар сатҳи устувор балки.
  
  "Мо заключили аҳд, Яҳудо, - сард гуфт Ник. "Боз як таҳдиди, ва шумо метавонед фаромӯш бораи он чӣ, ки дар як қуттии. Камшавии марги барои ду фарзанд е ҳамаи мо. Ин ҳама, ки дорӣ".
  
  Яҳудо thoughtfully заглянул дар як қуттии. Ник тайком согнул дасти. Акнун, агар танҳо он пойҳои буданд, озод... Он дидам, ки дар Джули. Чунин менамуд, ки касе дар он махлуқ.
  
  Стальная дасти Яҳудо полезла дар жестяную қуттӣ, подняла Вильгельмину барои спусковую скобу ва уронила вай ба павлус. Вай стучала оид ба влажным камням берун аз дастрасии Ника. Зерин омад Хьюго, ки отпустили чӣ тавр пустяк. Яҳудо кудахтанул гирифт, дарҳол ҳам крошечных фонарика - карандаш ва брелок.
  
  "Осторожный!" Ник ҷалб карда шаванд. "Дигар ҳеҷ чиз не бросай.
  
  Дасти остановилась. Бори аввал Яҳудо назар удивленным. "Ман выбрасываю тӯб, ҷаноб Кейн". Ӯ донишчуенро фонарики, сипас бар аз дасти дар дасти, барои баланд бардоштани скользкого Пьера. Ӯ оценивающе поднес вай ба рӯшноӣ бароянд. На сухан, на ба суханони ӯ баргузор аз он Нику.
  
  Ник ба осонӣ гирифта Пьера росташ ва бозӣ бо ӯ дар дакикаи. "Ба хотири, тавре ки ман аллакай гуфтам, Яҳудо", - гуфт ӯ ба ба осонӣ.
  
  "На играй бо ман дар бозиҳои Кейн". Овози Яҳудо буд, лоғар ледяным. "Ин бомба е не?"
  
  - Мутаассифона, не, - гуфт Ник, thoughtfully теребя Пьера. "Ана, инро гир Пьера". Ӯ тасодуфӣ уронил он дар заколотую дасти. Яҳудо отшвырнул он, ки чӣ тавр гремучую куштанд. Ӯ ударился дар бораи девор, подпрыгнул, покатился ва замер. Ник боло қуллаи мебошанд, горячо дуо ба шкалаи нест, маҷбур Пьера амал.
  
  "Чаро ту ин корро кард? Ман гуфтам ба ту, ки ин буд, танҳо тӯҳфа ба хотираи. Дуруст аст, ключей хурд тӯҳфа ба хотираи, ва бештар ба он хоҳад соприкасаться бо ин влажным полом, ин противнее хоҳад кард. Ва ҳоло гарун дурахш".
  
  "Ки дар ин дакикаи дурӯғ, Кейн?" - чењрааш баланд овоз.
  
  "Фарқ надорад, ки ҳоло!" - крикнул Ник дар ҷавоб. "Ман дар ин бора сухан гуфт. Ва ҳоло гарун дурахш!"
  
  "Брайль! Пайдо ин штуку ва избавься аз он".
  
  Дар заднем робита ба перетасовывается Брайль. Краем чашмони Ник дид, ки Джули ожила ва взялась барои он спутанные мӯи худ. Вай дасти вытянула медали нуқра гох ва ба зудӣ опустилась дар канори. Брайль ощупал худро дунеро тьму.
  
  "Ҳоло. Кейн". Яҳудо дилам ба ӯ ва инчунин погладил Ника оид ба сина злым клинком. Монд узкая рахи сафед, ки зуд переливалась сурх. Яҳудо буд, тамошо дар он бо хурсандӣ.
  
  "Ое ту дар дасти тикающая бомба замедленного амали", - выплюнул Ник сквозь дандон. "Умри, агар мехоњї. Бо ман ҳама чиз дар тартиби".
  
  На сводя чашм бо Ника, Яҳудо полез дар консервную бонк.
  
  "На ба он - брелок".
  
  Яҳудо гирифта брелок. Баъд аз он фармон ба қуттӣ дар як ошенаи дод Нику ночизи дурахш.
  
  "Бо ман кофӣ туст уловок, Кейн", - прошипел ӯ. "Ва акнун, агар ин ту смертоносный гаджет, сбрось он".
  
  Брайль неуклюже гузашт дар охири хуҷраҳо бо чизе кам.
  
  "Дари - фикр кардам Ник. Ҳарчанд тирезаи.
  
  "Тамоман нест, мисли сайд", - гуфт Ник, поднося ба гӯши хурд гаджет. "Шумо хато."
  
  "Ба пеш. Гарун бубинем, ки чӣ тавр ту закончишь худро блеф". Яҳудо кӯшиш ба назорат ва овози худро. "Мебуд ҷолиб ба ед, ое мумкин аст, ки он қадар хурд метавонад дар бар гирад кофӣ взрывчатки, ки ба куштани, бигзор танҳо дар бораи муваққатан дастгоҳ. Агар шумо лжете, ягон L-доруи на барои касе аз шумо. Брайль хоҳад кард, ки бо дамой ҳар чӣ ӯ мехоҳад,, балки ба шумо гӯяд, ки ба ман он чиро, ки ман мехоҳам бидонед ".
  
  Чизе грохнуло дар охири хуҷраҳо. Хайр, Пйер. Салом, jr.
  
  Занҷираи удерживала винтовая резьба. Ник хеле-хеле суст крутил занҷираи.
  
  "Нигоҳ, ҷаноб Кейн, е ман ишора аз ангушти ба рости сандуқе хонумон ҳамчун побуждения. Вай истечет кровью шумо дар назари".
  
  Ник повернул винт. Суст, бисер суст.
  
  "Предупреждаю. Эҳтиет бошед, вале дар вақти худ!" Стальной ангушти висел пеш аз silky сина Джули.
  
  Ник нащупал винт аз резьбы. Вақт буд,.
  
  "Ва акнун, - гуфт, Яҳудо, е ман ангушти целует он".
  
  Ник нигоње. "Ҳоло не", - афсӯс гуфт. "Ҳеҷ кас таймера, ҳеҷ бомбаҳои". Яҳудо убрал дасти аз Джули ва е назар Нику дар шахси. Ник царакат булавку. "Дар поени кор, ин танҳо дурахш". Ӯ швырнул он Иуде шахсе бросился пеш, крича: "Барои столп, Джули!"
  
  Яҳудо вскинул дасти робота ва бо нечеловеческим криком отступил. Раздался оглушительный садо, ва сипас - ягон дасти. Яҳудо пал. Брайль кряхтел аз он ки онхо худ наметавонанд. Ник деҳот, лаънаткунандагони шнуры, ки пайваста буданд пойҳои. Джули вылетела аз балки бо серебряным корд дар дасташ. Брайль гремел вай баъд. Вай як тӯдаи хлестал ресмоне, ва Ник озод шуд.
  
  "Беги! Танҳо беги!" Ӯ толкнул вай. Вай обогнула рентгении ва пронзительно вскрикнула. Брайль рафта, барои он.
  
  Хуни текла оид ба шахси Яҳудо. Ник афтод, дар як зону, боло Вильгельмину ва Гюго ва направился ба Иуде. Аҷоиб аст, вале мард поднимался ба пойҳои. Он солим дасти хлопнула Ника. Шаровидная сар наклонилась, чӣ тавр ба поражающая змея, ва ударила он. Ник сахт пнул. Яҳудо боз афтод бо криком "Брайль!".
  
  Погоня дар сояи прекратилась. Брайль дарида дар освещенный доира бо гориллоподобным ревом, смешанным бо жаждой хун ва муомила хашм. Яҳудо боз хеста. Дандонҳои Ника сомкнулись дар Хьюго, ва он ангушти худро дар спусковом крючке сжался. Брайль кричал аз дард, вале нигоҳ кончать. Яҳудо потянулся ба холӣ жестяной қуттии ва хлопнул он дар ҳаво. Раздался паеми пахта ва ҷаҳиши нерӯи барқ, ки лампочка разбилась.
  
  Ниҳоне табдил ба анбўі.
  
  Безумная дард, произнесенная Брайлем, разразилась нав dark. Боз як тир Вильгельмины попала дар ҳадаф. Вале такони он пешқадам ҳамла пронес он, ки чӣ тавр сбежавший бунедӣ дар бадани Ника. Ник афтод, сцепившись бо Брайлем
  
  неровные ангуштони вцепились ӯ дар гулӯ.
  
  Ба он хотир нисфи уловил дар шорохи чида охири хуҷраҳо. Раздался глухой заданд, пронзительное рычание, бикӯбед падающего бадан ва зан визг. Чизе лязгало ва хлопало. Джули ...? .. Яҳудо ...? .. Дар таҳхона буд бегона ором. Вале гумон носы буд як бор. Тавоност ангуштони Брайля обжигали Нику гулӯ.
  
  Ник мурғоб Вильгельмину ба љинс ва гирифта, дар як дасти Хьюго ва дигар схватился барои толстое гулӯ Брайля. Ник сжал ва толкнул боло. Хьюго вонзился дар шиками Брайля. Горилла захрипела. Ник якҷоя бо смертоносным Хьюго дод, ки якбора ҳаракат тавассути выпуклость бар он. Ӯ просел.
  
  Аз паи садои лопнувшего ҳубобӣ , хриплый предсмертный хрип, пас аз мавҷи гарм зловонного нафас.
  
  Калон дасти расслабились. Ник повернул сари ба вдохнуть, пас вылез аз зери мертвой mascara Брайля. Дар таҳхона царила тишина.
  
  Дид, ки сари Джули, обрамленную светом он зажигалки.
  
  "Ӯ рафт", - прошептала вай. "Пыталась боздоштани он. Ӯ выбежал аз ин ҷо дар чертовой поспешности. Мумкин аст, мо ҳатто беҳтар аст".
  
  Ник потянулся ба он ва прикоснулся ба он щеке. "Джули, Джули, Джули... Бо ту ҳама чиз дар тартиби?"
  
  Вай кивнула ва ногаҳон схватила он дар дасти. Вай охватила дрожь. Сипас ӯ гуфт: "Ҳеҷ гоҳ дар ҳаети худ шарм беҳтар аст. Акнун мо метавонем берун аз ин ҷо?"
  
  Мерцающий нур нишон дод кровавый баргирифтам, ки боиси ба уличному люку.
  
  Ник ногаҳон қатъ. "Эй кош ман! Куҷо ин ублюдок гузошта мо либос?"
  
  Дар ин субҳ Лайл Харкорт бедор дер дар худ дорогом трехкомнатном ҳуҷраи дар эксклюзивном меҳмонхона Роял Crown. Дар арафаи шом ӯ рад ҳамаи пешниҳодҳои ширкат е ҳифзи рафт ва ба нафақа баромадан, тарк қатъии дастурамали мазкур дар бораи он аст, ки ҳамаи звонящие бояд идентифицированы ва эълони пеш ташвиш аз он.
  
  Ӯ деҳот дар бистар, шабеҳ ба хондани лондонскую "Таймс" аз аввалин то охирин саҳифаҳои, ки пеш аз шумо ҳатто фикр медодед, як субҳона.
  
  Ӯ нравилось хондани утреннюю рӯзномаи. Яке аз манфиатҳои видного хизматчии давлатӣ буд, ки аз маблағи вақт ва таваҷҷӯҳи, ки мумкин аст, ки буд дода ҷории событиям. Ин буд, ки қисми кор, ва хеле чат хуб.
  
  Ӯ ҳатто наздик нест, чӣ ваҳй ба охирин саҳифаи.
  
  Харкорт комилан фаромӯш бораи завтраке, вақте ки дид утренние сарлавҳаҳои. Ин хабари истодааст ҳамаи ужасающие тафсилоти он худ чизи ғайриоддӣ вуҷуд надорад, таҷрибаи дар ҳавопаймо лайнера аз Ню-Йорк ба Лондон.
  
  ФОҶИАБОРИ ГУМОНБАРИИ БО КОНСУЛОМ ИМА
  
  ДЖАДСОН УТОПЛЯЕТСЯ ДАР EN
  
  Харкорт выскочил аз бистар ва хонда дар консулгарии. Ҷавоб скованный овоз, садо ба худ инспектори Скотланд-Ярда.
  
  Сафири Харкорт эълон дар бораи худ. "Вале чаро маҳз Скотланд-Ярд? Ое ин случайность?"
  
  Овози нармӣ разогнулся. Харкорт буд касе. Тавре Джадсон, ва аз ин рӯ, онҳо дар он ҷо буданд. Ҳеҷ як санг нест, ба њайси незамеченным, ки шубҳа боқӣ хоҳад монд. Овози каменно омӯхтаӣ скудную маълумот дар бораи фавти Джадсона. Аз тарафи Лайл Харкорт буд раздражен. Чаро ба ӯ хабар доданд? Инспектору буд, афсӯс. Харкорт фаҳмидам. Он дар Королевской билси, агар касе худо бо ӯ дар тамос бошед. Ӯ вале илоҷи ин трубку. Бо гузашти вақт зазвонил телефон ва ноиби консули извиняющимся тоном гуфт ӯ пас немногое, ки медонист. Бегона танҳо чизе, ки Джадсон одатан ба қабули ванна дар субҳ бошад. Собит шавад, ки ӯ утонул барои чанд соат пеш аз оғози рӯз. Дар асл, дирӯз хеле дер шом.
  
  Баъдӣ соат Харкорт сарф звоня дар қароргоҳи СММ дар Лондон, кӯшиши тамос бо Муттаҳида ба даъват е Намояндагии ИМА дар Ню-Йорк ва е дар хона дар Вашингтон офис. Дар охир ӯ бекор зангҳо ва набрал якчанд рақамҳои.
  
  Петрус Кейн, як корманди хадамоти бехатарӣ дар тайера, бешубҳа медонист, ки дар бораи чӣ мегӯяд. Воқеан, корманди Секретной хадамот, ки пулхои Харкорта дар Айдлуайлд, убеждал он бошад, ки ҳушеру бедор, ки ба фарз ягон явных амалҳои дар хавопаймо е берун аз он. Ӯ ҳатто опасался Кейна.
  
  Байни звонками Харкорт бо душ ва оделся.
  
  Петрус Кейн. Бубинем... Ӯ ва духтари мондан дар "Ранд".
  
  Ӯ боло трубку. Ҳеҷ аз хуҷраҳо Кейна, на аз хуҷраҳо мис Барон ҷавоб нест последовало.
  
  Ӯ хонда ба хадамоти хизматрасонӣ рақамҳои, ба позавтракать.
  
  Баъдтар позвонили дар приемную ба эълон меҳмонон. Харкорт буд, ҳайрат, дарк мекунанд, ки ӯ учащается пулс ва бешено колотится дили. Он ангуштони каме дрожали, вақте ки ӯ ба сухан дар мундштук.
  
  "Ин кист?"
  
  "Номи ман Кейн, ҷаноб Харкорт", - эълон телефон. "Петрус Кейн. Ва юная хонуми. Мис Барон".
  
  "Оҳ." Харкорт сабукӣ эҳсос кард. "Эй парвардигори ман сӯҳбат Кейном". "Дар ин ҷо аст, ки чӣ тавр ба он кор аст, - бовар кунонд, ки ӯ ба худ. Ҳеҷ гоҳ накунед чизе ба имон аст.
  
  Дар трубке послышался зинда, фарҳангии амрико овози.
  
  "Ин Кейн. Метавонем мо дидани шумо, ҷаноб?"
  
  "Инчунин, Кейн. Ман кӯшиш кардам, ки дар тамос бо шумо бод,. Бале, лутфан, подойди. Дар бораи позволь ман мегӯянд идораи ҳайвоноти. Салом? Қабули? Пошлите онҳо ҳоло. Ташаккур".
  
  Баъд аз чанд дақиқа онро дверной гурзандозӣ қатъиян щелкнул. Ӯ шунид зан ханда ва паст овози мард. Заправляя сафед носовой платок в нагрудный pocketing худ
  
  кабуд костюма Харкорт ба воситаи гостиную ба хона. Имконияти дидани ду давлатї агенти бузург буд ѓазаб. Харкорт буд, интеллектуалӣ ва ҷасур марде, балки аз он буд, ки истеъдоди ба шпионажу. Ӯ буд, комилан кофӣ худӣ хеле душвор кор. Ӯ бовар коршиносон, ба монанди бовар ба худ.
  
  Ӯ буд, ки аз ҳама секунда, баъд аз он дари кушода ва потянул он пеш, ба ед худ собеседников. Танҳо секунда, барои дидани баланд красивого марду привлекательную зан. Ин буданд, Петрус Кейн ва Джулия Барон.
  
  Ӯ то ба ҳол ҳатто протестовать, на ба зикр аст, ки позвать ба кӯмак. Дари закрылась, ва дасти зажала ӯ даҳони. Харкорт ногаҳон дарк кард, ки тасаввурот надоштам, ки чӣ тавр звучал Петрус Кейн бо телефон.
  
  Сафири бе ягон садо афтод, ки баланд мард зуд зад он вазнин сиеҳ асбоби.
  
  Баъд аз ин Харкорт ҳеҷ эҳсос кард.
  
  * * *
  
  "Ҳеҷ ҷавоб", - гуфт Джули. Вай шахсе буд, озадаченным, вақте ки ӯ положила трубку. "Хатти буд занята ҳамагӣ чанд дақиқа пеш - ӯ буд, занята ҳамаи субҳ".
  
  "Хислатҳои!" - гуфт Ник. "Ӯ рафт, ва мо скучали оид ба он. Муроҷиат ба дафтари СММ".
  
  Ӯ аҳволи оид ба ҳуҷраи. Баъд аз тақрибан смертельной ҳизбҳои мистера Яҳудо ба набережной онҳо имзо то дар развалившейся меҳмонхонаи кӯҳна дар ноҳия Стрэнд, зарегистрированной чӣ тавр ба ҷаноб ва миссис Хью Слокомб аз Филадельфии. Нежелание ердамчии сардор гирифтани ду растрепанных мардум бе бағоҷ рассеялось ҳангоми шакли бумажника, набитого американскими доллари.
  
  Пул Питера Кейна буданд, мусодира - бе шак, Брайлем. Пули нақд пояс буд проверен, вале на опустошен. Бешубҳа, Брайль ва Яҳудо ният сбежать бо ӯ дар целости ва ҳифз. Пйер ва Джуниор буданд, аз даст абад, вале Гюго ва Вильгельмина бароҳатӣ баргаштанд худро привычные ҷои. Рваная либос Джули ҳанӯз пригодна насбшуда. Ниҳоне анбори нест барои ҳеҷ як аз худ сирри быстрому ҷустуҷӯ.
  
  "Хайр? Онҳо чӣ мегӯянд?" ӯ талаб. Джули прервала алоқа.
  
  "Ӯ хонда, ба онҳо субҳи имрӯз, вале онҳо аз он дида нашуда буд. Онҳо пешниҳод он меҳмонхонаи".
  
  "Кӯшиш кунед, ки бори дигар ӯро ба ҳуҷраи, ва сипас даъват ба консулгарии. Шояд, ӯ қарор кард, ки рафта дар он ҷо пас аз поговорил бо онҳо".
  
  Ник пештар худи звонил дар консулгарии. Ӯ ҳайратовар буд, вақте аз Гарри Бирнса, ки Джадсон буд, ефт нашуд утонувшим дар en баъд аз "обморока ва номӯътадили сари". Шофер? Ки ислом дар ин бора он надошт фарқ намекунад. Барои Ника буд, кӯтоҳ паем аз Хоука. Дар он ҷо гуфта шудааст: GET БАСТАИ ДАР АНБОРИ JOHNSON & CO. 283 DOCK ROAD. Пушаймон, ки сообщаю шумо дар бораи СМЕРТЕЛЬНОЙ ЗАБОЛЕВАНИИ ДӮСТИ ХУД БРАУН. ҶАВОБ ЗУДТАР. МУРҒИ.
  
  Ӯ аллакай медонист, ки дар бораи заброшенном саҳҳомӣ - хеле хуб. Аз эҳтимол дур аст, ки Яҳудо боз воспользуется онҳо, ҳатто агар ӯ зинда. Инак, "Браун" мурда буд. Хеле бад аст.
  
  Ник нигариста, Джули. Вай выполняла боз як занги.
  
  Бо ба даст овардани мансаби Хоука, Ник рафт назар ближайшее идораи почта ва филиали ширкати Cable and Дисплей. Мумкин аст, акнун, ки Джадсон рафт, хоаг консульства буданд амнияти. Ник на хатар буд. Дар бодиққат сформулированной телеграмме дар АМАЛ, ВАШИНГТОН, дод, њисоботи Хоуку, илтимос, ки он бояд ба кор бо WATCH BIG BEN, WEDNESDAY GERONIMO.
  
  Джули пыталась тамос бо Харкортом, вале наткнулась дар шквал мавҷи "кардаанд".
  
  Ник завершил худро мансаби дархости роҳнамоӣ ҳамаи оянда шодбошӣ дар филиали Кабельной ширкат. Ӯ ба имзо ин "Макс. П. Кейн". "Макс" предназначался барои Хоука ва "Кейн" - барои кабельной ширкат дар ҳолатҳое, ки агар онҳо потребуют муайян.
  
  "Чӣ гуфтанд, ки дар консулгарии?" Джули покачивала телефон hooked.
  
  "Онҳо аз он дида нашуда буд. Ман фикр кардам, ки позвоню дар" Королевскую тоҷи "ва донам, ки ое ӯ зангҳои".
  
  "Бале, ин хуб аст", - thoughtfully гуфт, Ник ва нахмурился. "Беҳтар аст, расман садо - - бигӯ, шумо занг аз консульства пайдо хешамон омадам, ки ое ў паембар аст е чизе, ки дар ин гуна худро. Дар акси ҳол онҳо ҳеҷ выдадут".
  
  Ник кӯшиш мекунам, ки омад, то бо баъдӣ возможный рафти. Яҳудо сахт ба ҳабс гирифта шудааст. Хурд граната Фрэнки Дженнаро собит нест, чунин пурқудрат, чун ӯ умедвор буд. Аз тарафи дигар, агар ӯ буд, ки беш аз могущественным, ин метавонист шудан концом барои ӯ ва Джули. Ӯ оторвал ин серебряную дасти ва вонзил чуқур захм шахсе, ки ба дасти Яҳудо буд. Ӯ, бояд, ки гум хатарнок шумораи хун.
  
  "Равшан", - гуфта мешавад Джули. "Ду занги?"
  
  Ник боздошт ва прислушался.
  
  "Шояд шумо номи ман ба онҳо номҳои? Ӯ договорился дар бораи мулоқот ба воситаи мо каме пештар дарк мекунанд ва ман танҳо фикр кардам, а... Оҳ, ҳа, он аст, хоҳад одамон. Раҳмати калон".
  
  Вай повесила трубку ва повернулась ба он шахс.
  
  "Ӯ буд, танҳо ду нафар меҳмонон. Мо".
  
  "Чӣ!"
  
  "Дақиқа даҳ е понздаҳ пеш мис Барон ва ҷаноб Кейн қаср, ки дар он ҳуҷраи. Онҳо спустились, мисли Харкорт".
  
  "Эй худо! Эй парвардигори ман, ин телефон!"
  
  Ӯ связался бо яке аз афсарони хадамоти бехатарӣ, ки бо ӯ гуфтугӯ дар фурудгоҳ, ва зуд изложил худро гумон меравад. Онҳо гуфтанд, ки онҳо бояд ба кор тавассути политсия, вале онҳо справятся бо ин дуруст аст.
  
  
  Занги детективу ва якчанд дархост ... он Ҷо онҳо метавонанд тамос бо мистером Кейном, ки агар ӯ ба онҳо понадобился?
  
  "Меҳмонхонаи" Эмерсон "- мепурсанд Слокомба. Аммо ман дар ин ҷо ненадолго. Уточню шумо баъдтар".
  
  Ӯ вале илоҷи ин трубку ва оғоз ругаться. "Ба хотири Худо, метавонад мертв дар ҳуҷраи худ. Ман буд, ба он ҷо рафта, субҳи имрӯз аввалин чизе. Ман пойду ба он ҷо. Бар қавми ман ҷонишини ман дар ин ҷо".
  
  "Петрус." Овози Джули буд хатарнок аст, хомӯш. "Ба шумо иҷозат ба худ гарм сари муҳосира якҷоя бо шумо мозгами. Пулис хоҳад буд. Чӣ тавр шумо ба зудӣ объясниться? Дар бораи ба шумо мегӯям, ки ман Кейн аз AX. Е армейская иктишоф. ҳа? - корафтодагон мегӯянд, онҳо. Хуб, пойдем бо мо. Вале шумо метавонед санҷед, аз ман дар хидмати амният, ба шумо мегӯям... "
  
  "Хуб, ман мефаҳмам. Ман намеревался шавад, чун маълум". Ӯ ногаҳон усмехнулся. "Вале на камтар аз ман ба ед, ҳанӯз вуҷуд доранд, ки ое ӯ дар он ҷо".
  
  "Мо мефаҳмем, подождав дар ин ҷо. Чаро шумо дар ҳама позвонили дар хадамоти амният? Зеро ки шумо бало хуб медонистанд, ки ҳеҷ дастеб мешаванд, агар кӯшиш кунед, ки ба ҷосусӣ ва допросить мардум".
  
  "Хуб аст. Шумо ба даст доранд. Биеед поедим. Ман гурусна ҳастам."
  
  Ба воситаи соат зазвонил телефон.
  
  Обрезанный овози шуғл бритоние хадамоти амният, маслиҳат дод ба ӯ, ки на Харкорта, ҳеҷ баланд аст, ки ба як ҷуфти ҷавон не. Вобаста гулнақшҳои оператор грузового лифт бо кляпом дар даҳони ефт шуд, дар кладовой дар ошенаи. Дежурный дар подвальном гараж кард, ки чӣ тавр ду нафар ҷавонон ва мард дар шакли шофера баромада аз грузового лифт, нигоҳ доштани марди миена-сола. Онҳо объяснили, ки ӯ хеле бемор аст ва он бояд фаврӣ таслим дар беморхона ба ҳалокат расидааст. Мошин буд Роллс Ройс. Дежурный карда наметавонистанд ба ед рақами. Гурӯҳи уехала дақиқа аз бист то омадан ба полиси. Ин ҳама. Кейну лозим буд, дахолат ба тафтишот, вале агар ба ӯ чизе натолкнется, оборванный овоз дод, ба ӯ рақами. Буданд, замима кардан ҳамаи кӯшишҳои пайдо Харкорта.
  
  "Похищен аз ҳуҷраҳо дар меҳмонхона, ки дар байни бела рӯзи!" Ник боз оғоз ба роҳ. Пас аз он фуруд омад. "Каме интизор шавед. Чаро онҳо такфир он дар ин ҷо ҳамон?"
  
  Ӯ бросился ба телефон ва хонда дар дафтар. Ҷаноб ва миссис Слокомб выписывались. Не, шояд бо омодагӣ ба онҳо аз ҳисоби?
  
  "Петрус, ту чӣ кор карда истодаӣ?"
  
  Улыбаясь, ӯ боло вай ба пойҳои. "Бие, аз ин ҷо дар ин ҷо меравад. Мо возвращаемся дар Ранд".
  
  Гурба-чашми расширились. "Чаро Рэнд?"
  
  "Зеро ки Яҳудо ҳанӯз ҳам банд. Ман ба қадри кофӣ бадқасдона ба ӯ дард. Рост аст?"
  
  Вай озадаченно кивнула.
  
  "Ва чаро Харкорта похитили, ва дарҳол кушта мешаванд?"
  
  "Зеро ки... хуб аст, зеро шояд онҳо фикр мекарданд, ки он обнаружат хеле барвақт. Ӯ шояд ҳоло дурӯғ мертвый ҷое, ки дар маҳалли".
  
  "Угу. Ӯ на чунин. Онҳо бештар рисковали симро, онро аз онро тарк вуҷуд. Не, Яҳудо то куштани он ҳуқуқ дар ин ҷо. Вай дар замоне ки зинда аст ва барои ин танҳо як сабаб. Мо. Ба симро, мо аз и ' л барои паноҳгоҳ. Дар хотир доред. шоми дирӯз?"
  
  Вай вздрогнула. "Чӣ тавр ман фаромӯш?"
  
  "Яҳудо гуфт, ки мо буданд, ки танҳо зиндагӣ мардуме, ки медонистанд, ки чӣ тавр ба он назар. Ин маънои онро дорад, ки ҳатто он наемные кормандони нест, шояд ба касе он тасвир. Дар ҳақиқат, маҳз Брайль. Метавонад, Яҳудо муошират бо шофером ба воситаи паемдони - ман намедонам". намедонам. Вале ман медонам, як чиз аст: ӯ нишон дод, ки мо худро ба шахсе, зеро танҳо омода буд аз куштани мо. Акнун ӯ бояд. Аммо дар аввал ӯ бояд анчом мо. Албатта, ӯ мехоҳад, ки Харкорта. Лекин ӯ ҳам мехоҳад, ки мо . Мо медонем, ки он шахс. Он бояд моро афтонда ".
  
  "Пешниҳоди ман ин аст, ки ӯ бояд ин корро", - гуфт Джули thoughtfully. "Вале Харкорт ба ҳар ҳол метавонад мертв. Агар шумо фикр кунед, ки Яҳудо аст, кӯшиш соз баъзе мубодилаи заложниками, фикр намекунам, ки мо ба зудӣ барои бастани аҳд".
  
  "Агар ман худи нест поговорю бо Харкортом, мо кусаемся. Ту ин устраивает?"
  
  "Фикр мекунам, бале", - моил гуфт вай. "Вале ту фикр мекунї, ӯ подумает, ки мо покинули Ранд?"
  
  "Хеле эҳтимол. Вале ба ҳар ҳол ӯ попробует мо нест. Пас мо боз ба бозӣ сидячих уток".
  
  * * *
  
  Чанд соат баъдтар, дар бисер мил аз ин ҷо, ҷаноб Хоук нишаста дар известном бинои дар Вашингтон ва ба воситаи мизи назар афканда, то ба шахс, ки ба онҳо ӯ нақши восхищаться, инсон ақлу смелости. Байни онҳо дар полированной рӯи лежала стопка депеш, телеграмм ва телетайпов. Дар байни онҳо лежали се паемҳо аз Картера: ТЕЛЕКС аз консульства, рассказывающий дар бораи рейсе 601; телеграфное паем бо подробным тавсифи таърихи Джадсона ва Яҳудо; бештар кӯтоҳ аст, мулоқот бо тавсифи шахсони воқеӣ хусусиятњои инсон бо номи Яҳудо.
  
  "Хуб, Ястреб, - гуфт мард, - ман изменю вақти парвоз дар муҳити. Ман худам огоҳ намояд - дар яке шарте, ки Харкорт хоҳад ефт нашуд, то ин вақт. Дар акси ҳол, ман ба парвоз аз рӯи нақша. "
  
  Хоук ощетинился. "Ҷаноб, барои инсон дар худ, ки вазифаи он мебуд, ки нест, аз дигар, ба монанди преступной бравадой". Ӯ буд, ба яке аз чанд кишвар, ки метавонад пас аз муроҷиат ба худ ба сардори. Маккракен аз CIA выскочил аз худ кунҷ ва гуфт: "эй Худо ман, ҷаноб, шумо метавонед!", вале чашмони инсон оставались дар Хоуке. Ӯ улыбнулся.
  
  "Ки метавонанд рӯй аст? Ман воспользуюсь хусусӣ самолетом. Ту ҳамон медонӣ, ман хоҳад окружать кормандони хадамоти амният".
  
  Хоук покачал сари. "Не, ҷаноб, ман наметавонам ба шумо имкон медиҳад,
  
  ин корро. Захираҳои ин инсон беохир. Тағйир додани нақшаҳои худ. Е шумо мефахмед, ки ба бозӣ бевосита ба дасти ин маньяку ".
  
  "Дасти Ястреб? Ман мефаҳмам, ки ин нафар маъюбон. Ман танҳо ба он ҷо бошад. Бо нобаенӣ, ки тамоми нақшаи разоружения провалится. Пайдо Харкорта ва пайдо Яҳудо ба мо гуфтааст. Ман дӯст выдвигать ультиматумы, аммо шумо вақт доранд, то фардо. рӯзи. Умедворам, ту мард мубориза хоҳад кард, аз худ кори ".
  
  "Агар касе, ки метавонад, пас танҳо аз ӯ. Ӯ тӯйи агент".
  
  "Ман инро медонам. Умедворам, мо ҷаноб Яҳудо ҳам мефаҳмад. Эй парвардигори ман медонам пагоҳ, Хоук".
  
  
  Дар беҳтарин ҳолат - бисту чор соат.
  
  Хоук баргашта дар Georgetown аз қаҳваранг санг, ки дар хизмат онро ба қароргоҳи воқеъ дар Вашингтон, ва ба телеграмму Максу П. Кейну. Чизе, ки ӯ гуфт буд: ПИЛОТУС МЕХОҲАД, ХАРКОРТ ПАЙДО ЯҲУДО ба мо гуфтааст, 2400 маротиба рад МАЪНОИ онро дорад, ПИЛОТУС РАСПНЕТСЯ МУСТАҚИЛОНА АМАЛ мекунад, ки ДАР ЧОРШАНБЕ ФАВРАН.
  
  
  Буд restless сешанбе. Наздик ба шоми Ник забрал телеграмму аз Хока дар филиали Стрэнда. Гузошта бисту чор соат. Ба ҳақиқат вақти камтар аст,. ПИЛОТУС РАСПНЕТСЯ ХУДАШ! Немыслимо!
  
  Ӯ ва Джулия интизор дар ҳуҷраҳои худ дар "Ранд". Ва чизе, ки шунидаед.
  
  Ник хонда, ки ба консулгарии, ба едоварист, ки онҳо, ки дар он аст, ки ӯ интизор аст паемҳо аз муттаҳидаи амрико. Бубахшед, паемҳои нест. Албатта, хоҳад буд.
  
  Садои занги пас аз он офтоб, к и кӯчаи осветили чароғҳои.
  
  "Мо спарринговаться, ҷаноб Кейн, - гуфт металлический овоз. Ин дамида хуб ҳам thinner, камтар воқеан, аз пеш. "Ин Деҳ. Ман як Ҳ. Агар шумо мехоҳед, ки онро бубинам зинда, шумо бо диққат гуш мекунед".
  
  "J. барои Яҳудо, ки ин Нафар барои Кейна. Пас, шумо Х. барои Харкорта". Ник бо қариб детским хурсандӣ повторял номҳо. Ӯ помахал Джули, ва он сняла трубку. "Бие, Яҳудо".
  
  Овоз дамида зиедтар дардовар аст. "Не зарурати телевизионии пахши ҳама ин номҳо. Агар касе гӯш..."
  
  Ник оборвал он. "Ман гӯш бисер. Ки шумо мехоҳед ба мегӯянд?"
  
  "Шумо медонед, Пикадилли?"
  
  "Бале."
  
  "Хуб аст. Дар нӯҳ pm шумо бо дамой хоҳад истода дар шимолу шарқи кунҷи майдони. Мисли мошин заедет барои шумо".
  
  "Дар асл мешавад", - гуфт Ник. "Бештар аз ягон сафар ба бензине, ташаккур".
  
  Яҳудо невесело усмехнулся. "Ин дафъа кушода туристический мошин, Кейн. Ягон уловок".
  
  "Танҳо бигзор ман нишонӣ. Мо доберемся он ҷо худро".
  
  - Маънои онро дорад, ки ту онро дидани Харкорта? Овоз қариб буд, свистящим.
  
  "Оҳ, ман мебуд, на зидди дидани Харкорта, - гуфт Ник, - вале, албатта, ман мехостам, ки аввал послушать он".
  
  "Шумо метавонед", - категорично гуфт овоз.
  
  - Афсӯс, - гуфт Ник ва гузошта трубку.
  
  Ӯ боз зазвонил.
  
  "Ҷаноб Кейн".
  
  "Бале?"
  
  "Агар шумо услышите овози Лайла Харкорта, придете ое шумо имрӯз дар маҷлиси?"
  
  "Шояд".
  
  "Фикр мекунам, шумо беҳтар аст,, ҷаноб Кейн. Ман барои шумо хеле ғайриоддӣ пешниҳод. Як чиз аст, ки манфиат ба даст меорад, ба ҳама. Ман боварӣ дорам, ки шумо ҷолиб хоҳад буд. Фарз мекунем, ман пришлю мошини..."
  
  "Фарз мекунем, ки шумо аз он бигзор ман сӯҳбат Харкортом. Нагӯед, ки ман наметавонам. Ягон сӯҳбатҳо ва на мулоқот. Фаҳмо аст?"
  
  Хати боз оборвалась.
  
  Ин дафъа телефони боз зазвонил не дарҳол.
  
  Вақте ки ин рӯй дод, ки сифати овоз Яҳудо тағйир ефт, ки агар ба ӯ гуфта будам, ки аз дигар хуҷраҳо.
  
  "Кейн?"
  
  "Бале."
  
  "Ҷаноб Харкорт мехоҳад, ки ба сӯҳбат ба шумо бод".
  
  Дуюм, овози буд мучительным. Ин дамида хуб аз дур дид. Ин буд, ки "Харкорт", ва дар он гуфта мешуд: "На слушай он, Кейн. Чӣ тарзе, ки ӯ на мехоҳам аз ту, на слушай он".
  
  Раздался скрипучий смешок, ва Яҳудо баргаштанд.
  
  "Понимаешь, Кейн? Ҷаноб Харкорт на танҳо зиндагӣ, балки пур аз рӯҳ. Ва акнун, биеед, прекратим ин монеаҳои барқ. Шумо доберетесь ин ҷо, ки ман мегӯям,, е не. Нӯҳ соат, шимолу восточный кунҷи, Пикадилли. Агар ронанда як дастурамал ба привезти шумо целым ва невредимым. Ман кафолат ин. Дар ин вақт ман устраивает боварӣ ҳосил, ки шумо зинда. Фаҳмо аст? "
  
  "Санҷед."
  
  "Як чизи дигар. Як фальшивая записка, як сайд, ки аз ҷониби худ, ҳатто як занги телефон ва Харкорт бимирад ҳам, пеш аз он ки шумо сядете дар мошини. Ва агар ин занги прослушивается е пайгирӣ мешавад, шумо хатари ҷиддӣ ҳамаи бесарусомон то. ман предупредят ". Телефони отключился.
  
  Чашмони Джули возбужденно заблестели. "Мо он зацепили!"
  
  "Е ин ки мо зацепил. Ман хурсандам, ки қарор нест прослушивать телефонную трубку. Мо мебуд, ҳеҷ гоҳ гузашт гузашта Пикадилли. Шумо чӣ фикр дар бораи голосе Харкорта - ин ӯ буд?" Ӯ худ изҳори шахсе буд, уклончивым.
  
  Вай қатъиян кивнула. "Ин буд, Харкорт, хуб аст. Ман дар ин њаматарафа. Ва ту?"
  
  "Бале, розї њастам. Ман танҳо мехостам, ки ба барорад худ беспристрастный ҳукми ниҳоии ... Бие, садись. Фикр намекунам, ки ман мехоҳам взорвал бомбу, агар хонда ба хадамоти хизматрасонӣ рақамҳои ту?"
  
  Чанде зоҳир шуд, ях, скотч ва миксер.
  
  "Ту выглядишь хеле довольным", - мушоҳида кардам Джули.
  
  "Ман хеле хушҳол. Тавре ки шумо худатон гуфтед, ки қаблан, мо, гумон аст, ки метавонем ба бастани созишномаи. Яҳудо нест рискует. Ӯ медонад, ки мо бо ҳамаи барои наҷот Харкорта, ҳатто войдем дар он смертельную ловушку бе прикрытия. . "
  
  "Ман њаматарафа, ки бояд як роҳи ба вуқӯъ паем дар полис е хадамоти амният", - гуфт Джули, - "ба ғайр аз истифодаи телефони худ. Waiter, лифтер, касе дар ин гуна худро. Њољат ба гуфтан нест, кормандони хадамоти амният метавонанд ба мо пайравӣ бе аен аст ... "
  
  Ник устувор покачал сари. "Аз ҳад зиед хатарнок.
  
  ман имон ба ӯ як blunder ва Харкорт мертв. Мо играем танҳо ".
  
  Джули молчала, вале слабо кивнула.
  
  Ник дидам, ки дар он сохт ва дароз, суст глоток.
  
  "Джули, мо дирӯз иқбол. Вале имшаб, шояд не".
  
  "Ман инро медонам."
  
  "Мо бар зидди ҳаюло. Худо медонад, чӣ ӯ муҳайе кардааст, барои мо. Кипящее равған, бензопилы е бомбаҳои - ки набошад, он ноҳамвор".
  
  "Хуб, ман наметавонам мондан дар хона", - осон аст, гуфт вай. "Подумай, ки чӣ тавр ба он хоҳад скучать бо ман. Ҳадди ақал, Брайля хоҳад буд, наздик ба пинҳон нишаста дар сояи ". Ӯ улыбнулся вай." Шумо ба таври комил справились шоми дирӯз. Ман горжусь ту. Ник инчунин сжал зебо зону. "Чаро ту дар ҳама выбрала аст?"
  
  "Барои чӣ касе? Ман ое мехоҳед ин суратҳо гоҳ шпионы, аз ин рӯ, ман табдил ба яке аз онҳо. Ое он, ки хандовар не? Ман духтари оилаи худро давным-дароз, аз сабаби он ки баъзе маньяк мехостам, ки тағйири ҳукумат бо истифода аз бомбаҳои. Не спрашивайте ман дар бораи подробностях - Ман ҳатто бештар на дар бораи онҳо ғамхорӣ. Мораль, албатта, - бизанедашон продолжила ӯ, - на подвергайте фарзандони худ бомбежкам дар раннем синну сол, агар шумо мехоҳед, ки ба онҳо дода касб арзанда.
  
  "Ин хеле забавная мораль", - гуфт Ник. "Ман фикр мекунам, ки ба ту лозим аст, ки боз ҳам бинӯшед".
  
  Онҳо дар бораи чунин несущественных чизе ки осенняя обу ҳаво ва ранги Вермонта ва Мэна, дар бораи чин джонках дар сияющем баҳр ва парусных лодках ки аз бермуда, дар бораи горнолыжных склонах дар Швейтсария ва боѓ аз Таити.
  
  Дар охир ба вай фиристода шиша ва вздохнула. "Чӣ қадар вақти мо боқӣ мондааст?"
  
  "Кофист", - гуфт ӯ. Ӯ поднялся ба пойҳои ӯ ва притянул вай ба худ, заключив дар нагирад. Вай уступила он поцелую.
  
  На замечая ҳаракати онҳо низ дар он категорияҳо дар кати хоб, омада, дар тамос обнаженными фасењ мақомоти комил.
  
  Ин дафъа онҳоро ба хизмати муҳаббати буданд, чунин ҳамон долгими ва нежными, чӣ тавр ба прощальный бӯсаи.
  
  * * *
  
  Масоҳати Пикадилли дар нӯҳ соат кардани худ Майдони вақт, наполненную яркими огнями ва суетой: ҳамон ҷараенҳои мошинҳо, испускающие раздраженные гудки, ҳамон дурахшон неоновые брызги ва ба ҳамин журчащая мавҷи овозҳо, свистков, дона ва приглушенной мусиқӣ.
  
  Онҳо интизор буданд, ки барои дар шимолу шарқи гӯшаи хеле зебо аст амрико ҳамсарон, ки осматривала тамошобоб. Проходивший гузашта дружелюбный Бобби ламс он шлема дар гармӣ приветствии. Ник гуфт, ва Джули опустошительно гуфтам. Ник крепче сжал вай дасти. "Не, зеро дар ҳақиқат бало дружелюбен. Ӯ тарк хоҳад кард, ба худ ногам, ва он гоҳ ба он дорем".
  
  Джули выключила он.
  
  Пикадилли дрожал аз воук ва ҳаракати.
  
  Ник аввалин касе буд, ки дид мошини, дароз, чужую, барои он. Шофером буд, ҳамон касе, ки возил онҳо ба консулгарии ва бозгашт.
  
  Мошин бо урчанием остановилась. Мард ором интизор нигариста, рост ба назди худ. Ник бар мо омад ва похлопал он плечу.
  
  "Мо мехоҳем, ки ба дарсњо тамошобоб имшаб, Мак. Пас, веди худ хуб, майлаш? Мо бо он, агар ту сделаешь он".
  
  Мард гуфт.
  
  Ник беҷавоб Джули ва закрыл дари.
  
  Мошин рванулась пеш, проскользнула тавассути Пикадилли ва якбора свернула дар хиебони. Джули откинулась пеш ва бо диққат посмотрела ба сари шумо ва дасти шофера. Правая дасти Ника пайдо кардани приклад Вильгельмины монд ва бо ӯ.
  
  Сафари роҳбари бе гардид, череда ярких кӯчаҳо торик, сипас боз мощеные булыжники Лаймхауса. Бар чароғҳо висел осон осон туман.
  
  Мошин маҳсулоти худро рафти, ва Ник напрягся. Онҳо пайдо ором семоҳаи, окруженный невысокими домами бо зинда изгородью ва сафед частоколами. Буд бегона пайдо дар ин ноҳия, ки чӣ тавр Лаймхаус, қариб пригородный бағоят.
  
  Мотор фуруд омад. Ронандаи дилам ва гуфт, ки дар канори яке аз хонаҳои. Ӯ ҷони худро фидо дар канори аз тротуара, отделенный аз он тақрибан бист фоизи маҷмӯи фут вымощенной галькой роҳрав, ведущей ба хона, обрамленной вьющимся плющом. Ҳаво пахло влажными цветами ва травой.
  
  "Ана ту дар куҷо. Рақами сӣ ва се"аст.
  
  Онҳо баромада. Ник доранд дар шахси шофера, зудя схватить тощую гардан дасти худ ва фишурдани. Беҳтар аст, агар ба он танҳо монд воқеӣ бошад. "Як неверный рафти, як сайд - ва Харкорт мурд", - гуфт аҷиб ва овози ӯ сари.
  
  "На пытайся, ки маро бикушӣ, аз ҳамдигар", - проворчал шофер. "Ту провалишься, агар сделаешь он. Ва беспокойся дар бораи номерных тамғаҳои. Мо танҳо одолжили ин. Ва ту дигар ба қиемат ба ман пас имрӯз pm".
  
  Ӯ шумно переключил интиқоли.
  
  "Хадамоти гумруки", гуфт Ник. "Ва он вақт, вақте ки мо ба ед дӯст туро".
  
  Мошин отскочила аз обочины ва бо ревом помчалась поен кварталу.
  
  Дар кӯчаи повисла тишина. Дар аксари хонаҳои буд, ҳарчанд проблеск нур. Вале танҳо дар ҳуҷраи сӣ ва се буданд.
  
  Ник сарф Джули тавассути дарвозаҳои, ки лозим буд, смазать. Аз затененного хона нест доносилось ҳеҷ садо, ҳеҷ нишонаҳои ҳает.
  
  Ӯ ефт, занги, нажал дар он табдил ефтааст ва интизор. Ҳеҷ чиз. Джули ногаҳон вздрогнула. Ник кӯшиш мекунам, ки кушодани дари. Ӯ открывался дохили. Ӯ отвел Джули ҷудо ва толкнул вай.
  
  Абрӣ дохилаи буд окутан пеленой.
  
  Онҳо дар сомона ба кор бурд, зуд гузаштан аз хати рост дари. Ва интизор.
  
  Дар thinnest вертикальная полоска нур прорезала тьму дар охири коридора. Карандашный дурахш Ника осветил васеи, устланный ковром ағбаи. Ӯ выключил рентгении ва донишчуенро дурахш карандаш дар Вильгельмину.
  
  Онҳо оҳиста-оҳиста двинулись ба приоткрытой дари.
  
  Буд, ба ҳеҷ внезапных очередей, ҳеҷ отбрасывающихся не, ҳеҷ звуков аз скрывающихся рақамҳо unbelievable. Ҳама буд, пас мирно, чунон ки ваъда кардааст, ки ҷаноби Яҳудо.
  
  Онҳо мондан дар хона ва посмотрели ба якдигар дар полумраке. Ник сжал дасти Джули бо як боварӣ аз он ҳис кардам. Тиканье он соат ногаҳон табдил ефтааст хеле громким.
  
  Дари аз скрипом фаъол дар дохили. Вспыхнул нур.
  
  Яҳудо истода дар остонаи. Ҳуҷра паси он гунањгор, кардани худ мос бо закрытыми полками ва висящими кастрюлями ва сковородками.
  
  Ҷаноб Яҳудо наклонил худро уродливую забинтованную сари кард гримасу, ки дар он рассчитывал, ки ба табассум. Он правая дасти собит дар ҷайбатон нигоҳ доред. Левая даст дар дасти тупоносый пистолет.
  
  "Заходите, заходите, дӯстони ман ҳастанд. Лозим нест, битарсед. Мо тамоман баъзе - ба истиснои, албатта, бедного, бемор Харкорта. Шумо медонед ман дар оташи ба уединению. Заходите, лутфан".
  
  Ӯ отступил. Онҳо дохил.
  
  Яҳудо закрыл дари flick локтя ва аз паи онҳо.
  
  "Ман мебинам, ки шумо омаданд вооруженным, ҷаноб Кейн, одатан. Ман низ. Уверяю шумо, ман метавонам, ки тир ба ҳамин зудӣ, ки чӣ тавр ҳар як нафар. Ва аз садо аксҳоро аз тарафи Лайл Харкорт мурд ва дар поен дар таҳхона. "
  
  "Ман фикр шумо гуфтам, ки мо баъзе, - азми қавӣ гуфт Ник.
  
  "Мо. Вале ман бисер захираҳои. Бинишин, лутфан, ва бигзор мо муҳокима конфронси байналмилалии сиесати. Ман доранд, ки ба шумо мегӯям ҳардуи".
  
  Таомҳои кофӣ буд, веселым ҷои. Ин назар ва пахло манзили истиқоматӣ; кулинарные дорои мошинмебошад, ва бӯйи моющих воситаҳои витали дар ҳаво. Суфра дар маркази хуҷраҳо истода чор стула, фаро гирифта тканью дар клетку.
  
  Ҷаноб Яҳудо бодро деҳот дар раисикунанда дар муқобил дари. Ник зуд огляделся. Windows баста шуд опущенными шторами. Дари вела направо, дар бораи оташдонҳои. Дар ин ҷо буд, чизе бештар зловещего, аз сахт аст скалка, innocently лежащая дар толстой мебел чӯбӣ рӯи назди раковины.
  
  "Ҷаноб Кейн, рост аз ман. Мис Барон, баръакс маро агар хоҳед".
  
  Онҳо фурудоии сел.
  
  Мистера Яҳудо ба мо гуфтааст, қулай устроившегося дар уютной корӣ ошхона буд, ки он ҳатто сахттар бигирад, аз мувофиќтар вазъияти вонючего таҳхона. Агар назар аз он калон нақшаи, пас он шахс походило дар баъзе замечательную резиновую никоб, қатъии натянутую дар шаровидный череп, ки нигоҳ доштааст, онро ба ҷо. Вале сахт забинтованная левая тарафи шахсони дар атрофи сафед қабоҳаткор казалась сурх.
  
  Чашмони Джули бегали аз ҳуҷраи.
  
  "Хеле қулай барои мо сӯҳбат, ба шумо лозим набошанд, ба назар мерасад, мис Барон?" - запел Яҳудо. "Они ман, дӯстон. Биеед ман вақт аз вақт истифода аз он". Ӯ вынул дасти аз кармана ва помахал он оид ба ҳуҷраи. "Ман ҳис мекунам, ки дар ҳақиқат хеле қулай".
  
  Серебряная лапа описала иқдомро дар ҳаво ва остановилась дар рӯи мизи.
  
  Джули ахнула ва уставилась. Ник танҳо буд, тамошо.
  
  Яҳудо фыркнул. "Шумо мебинед, мис Барон, хилофи инсонӣ ба дасти, ман ба роҳбарони". Сипас отвратительное шахсе обратило дар Ника Картера изҳори чистейшей адоват. "Шумо хуб поработали, ҷаноб Кейн. Шумо пардохт барои он, воридшави дар ин хона, ки агар ман буд, рафта ба истифода шумо".
  
  Байни рукавом ва пятипалым серебряным мавзӯи буд, рахи перевязки. Нуқра на блестело.
  
  "Перчатка", - осон гуфт Ник. "Хеле оќилона дар маърази хатар барои шокового таъсири. Чаро ту беспокоился? Ин аст, иваз, Яҳудо. Ман хуб справился бо ин. Вале на он кадар. Мумкин аст, ин вақт ман получится беҳтар аст. Дар Куҷо Аз Тарафи Лайл Харкорт?"
  
  "Ое ту слушаешь, Кейн? Дар поен, дар таҳхона ин љойњои. Ӯ танҳо хуфтааст, аз таъсири дору, введенного барои нигоҳ доштани бессознательного вазъи. Ва, албатта, хурд pinecone дар сари. Мо метавонем, муҳокимаи онро баъдтар дар бораи. ба ман иваз намояд - вай ба ман ба зудӣ хоҳад буд, на бойся. "
  
  "Ман ҳам, - гуфт Картер. "Мо дар бораи чӣ гап, ба ғайр аз Харкорта. Ман мехоҳам, ки он дид, ва ман мехоҳам, ки он бехатар рафт аз ин ҷо".
  
  Яҳудо засмеялся. "Шояд шумо хоҳед, ки ба мондан дар ин ҷо, дар он ҷо?"
  
  "Ман мехостам дидан туро мурдагон, Яҳудо. Отпусти Харкорта, ва е мо бо ту ҳеҷ гоҳ покинем ин ҷой".
  
  "Ва хонуми?" Яҳудо приподнял лысую бровь.
  
  Джули гуфт, барои худ. "Дама меравад он ҷо, ки ӯ меравад". Он шахс ва овози буданд ледяно спокойными. "Вале Харкорт меравам аз ин ҷо аввалин".
  
  "Кадом трогательная бахшидани! Вале мо незачем куштани якдигар, агар мо метавонем омада, ба мувофиқаи. Шумо мебинед, ки як заминка дар қарори худ. Чизе рӯй дод. Чизи хеле муҳим аст, ки барои одамоне, ки ман ба он даст пардохт - ва ман пардохт саховатмандона, ман метавонам илова, ки ман откажусь аз худ гузашта, нақшаҳои дар нисбат ба шумо ва ба ин хонуми, агар шумо подчинитесь. Сухан дар бораи китобхонаи бузурги маблағи пул, бештар аз шумо шояд ба чанд жизней. Ба шумо шавқовар аст? "
  
  "Баҳси кофӣ дешевы, Яҳудо. Идома."
  
  Ҷ-би Яҳудо почесал бинї дулом таппончаи.
  
  "Ҷаноб Кейн, то маро дошло, ки ба фикри шумо ба агенти худ рақами як дар хеле секретном подразделении разведывательных хадамоти худ ҳукумат. Ман на он қадар хуб шинос бо тафсил, чӣ тавр мехостам. Аммо дар бораи ҳамаи оид ба тартиби. . Ман худам, ки мо ҳам титаны мо майдони корњои хаелии илмии хаелпарастон.
  
  , Ман буд, ки дастрасӣ ба њисоботњои, ки шуморо легендой - афсонавӣ находчивой, пользующейся бузург доверием ... "
  
  Ник пурсид. - "Кадом ҳисоботи?"
  
  Яҳудо улыбнулся худ устрашающей табассум. "Мутаассифона, аз худ агентӣ, агар он чизе, ки шумо мехоҳед бидонед. Не, дардовар ҳуҷҷатҳои аз онҳое, ки связался бо марде, ки ҳамеша ба пӯшидани худ " Люгер ", стилет ва хурд мудаввар дакикаи. Дар иқбол аст. Балки бигзор ман аз баени назари худро. Ман мехоҳам купить худро солҳои бесценного таълим, таҷрибаи худ, шумо дониш ва, бигӯ, то шумо иродаи. Ман бояд як шахсе, ки боваринок ба баланд постах. Аввал кор, танҳо, шумо меорад хеле зиеди мукофоти ".
  
  "Ва ин ки ин барои иловањо худ?" Овози Ника буд, ба нармӣ хатарнок.
  
  "Парвоз дар тайера, намепарад ба воситаи се соат. Гузориши шумо ба сардори болои он мо якҷоя кор - ва боз як хеле особенный парвоз бозгашт ба ин ҷо. Шумо махсуси дониш дар бораи опасностях парвоз бояд ба шумо чизи оддӣ. он парвоз ".
  
  "Кадом парвоз?"
  
  Дар назари Яҳудо блеснули кард хунук азм.
  
  "Depart Вашингтона пагоҳ рӯзи. Ман аз мардум уполномочили маро содир ман аз ҳама калон терракт. Бо худ сотрудничеством ӯ увенчается мегардад. Шумо, албатта, худ ба худ шикаста аст, вале барои шумо ин хабари хуш. Шумо дохилшавӣ ба муассисаҳои таҳсилоти эшелоны ҳукумати задан худро пайванд бо ман бесценной. Бесценной ". Ӯ задержался дар ин каломи.
  
  "Наздик ба парванда, Яҳудо. Ки хислатҳои инро гир, ту предлагаешь - ин кадом ба ном як табаддулоти?"
  
  "Одамкушӣ, - прошипел ҷаноб Яҳудо, - президенти Иелоти Муттаҳида".
  
  Red сояи бар Сафед хона
  
  "Шумо безумец!" Джули перегнулась ба воситаи мизи ва выплюнула ӯ суханони. "Шумо безумец!" Сипас засмеялась. Иссушающее наметобанд ва калон, ки дар он смехе наполнило ҳуҷраи.
  
  "Ҷавоби худро ба шумо, ҷаноб Кейн". Чашмони Яҳудо впились дар Ника.
  
  "Дар аввал савол, Яҳудо, - оромона гуфт Ник. "Чаро?"
  
  Настала навбати Яҳудо назар удивленным. Он безволосый череп покачивался аз беззвучного begeistert.
  
  "Чаро? Ое ба ин савол дар ҳақиқат бояд ҷавоб? Шумо медонед е не, ки ман вложил худро захираҳои якҷоя бо красными китайцами? Ва ое мо аз баррасии расмии душмани коммунизм рақами як? Инсон, ки аксари русиягиҳои Метавон гуфт, ки ин танҳо рамзи. Он ҷои метавонанд барои гирифтани дигар мардон. Вале ман наниматели хеле манфиатдор дар марги ин аломат. Бо шахси дигар комилан метавонад осонтар ба мубориза, ва ҳатто агар ӯ аст, мо дигар. Марги президенти ошеломит ҷаҳони ғарбӣ. Фикр мекунам, барои шумо ин хоҳад буд, ки аен аст. Акнун шумо ҷавоб, лутфан ".
  
  Ник расчетливо нигариста, Яҳудо ба мо гуфтааст.
  
  "Ва агар ман мегӯям, ки" ҳа ", ман возьму пул ва уйду, ки чаро шумо гумон мекунед, ки ман беҳтарин ба ин кор?"
  
  "Ду сабабҳои аъло. Якум: медонам, ки ҳар як одам ба своя нарх ва ӯ мехоҳад, ки ӯ буд, заплачена. Шумо даст пешпардохт пеш аз рафтани ӯ. Қисми асосии пардохт ворид мешавад, танҳо вақте кор хоҳад буд, бомуваффақият ба анҷом расидааст. Дуюм: мис Барон яке бо ман то ту доложишь дар бораи иҷрои. "
  
  "Ман откажусь рафта, бидуни он ва Харкорта".
  
  "Не, ту хоҳӣ. Харкорт бештар нест, муҳим аст, барои ман ва е шояд барои ту. Вале ҳам хоҳад бо ман".
  
  "Шояд ман омода хайрияҳои онҳо ба хотири худ ва кишвар аст", - ором гуфт Ник. "Шумо аз ин фикр?"
  
  "Ман ҳамаи продумал. Нетрудно ефт, чунин одам, ба монанди Брайль. Тасаввур кунед восхитительные саҳна, ки хоҳад мурд, ҳатто вақте ки медали хоҳад приколота ба сандуқе шумо! Восхитительная мис Барон хоҳад умирать ҳар рӯз понемногу, бисер, бисер рӯз. Ба ман лозим нест, ки ба таври муфассал тасвир, ки метавонад аз он рӯй. Фикр худамон. Биеед худ разуму задерживаться дар расм, смакуйте вай баҳра баред... "
  
  "Позволь худ разуму он чиро, ки ба ӯ писанд Петрус", - прервала Джулия, вай шахсе буд, вазнин ва бледным.
  
  "Комилан дуруст аст, гаронбаҳо ман худ дар хонуми. Интихоби ӯ аст, на барои шумо".
  
  Назари Ника пронзил прорези зери опущенными веками.
  
  "Ва агар ҷавоб манфӣ?"
  
  "Он гоҳ дар ҷавоби - марг. Барои ту, бонуи ва Лайла Харкорта. Ва ман хоҳад ефт дигар, як мард, ки танҳо ту дар ҷои ман нав нақшаҳои. Дар охири, ман як найду. Дар ҳамин ҳол завтрашнее амали идома хоҳад бе твоей кӯмак. . Агар хӯрд, ман попробую воситаҳои дигар ".
  
  Ник нигоҳ ором. Оҳиста-оҳиста ӯ отвел назар аз Яҳудо. Он шахс ва мақоми ноумед рафтаанд.
  
  Джули бросила на он изумленный назар отвращения.
  
  Дар ҳуҷраи сгущалась тишина.
  
  Яҳудо интизор.
  
  Ник ослабил хватку Вильгельмины. Дар охир ӯ отдернул ва дасти чап "Люгер" бе присмотра суфра наздик ба он тарафи рости дасти. Баъд аз он озодона гузошта киро дар edge мизи нишони шайтон онҳоро ғайри. Дар охир ӯ боло чашм ва дар назар Яҳудо ба мо гуфтааст.
  
  "Ту ба чап интихоби ман, Яҳудо, - сахт гуфт.
  
  "Гумон аст, ки ин интихоби", - розӣ шуд, ки Яҳудо. Он напряженная консентратсияи қариб наменамояд ослабла. "Маликаи Барон, ман фикр мекунам, ки Люгеру хоҳад, беҳтар аст бо..."
  
  Мизи бо грохотом перевернулся. Джули вскрикнула аз худ даҳшат ва Ник буд, дар Иуде, он жилистые дасти сжали запястье таппончаи пеш аз мизи перевернулся дар ошенаи. Яҳудо буд, дар нисфи роҳ ба стулу, он правая дасти бо серебряной перчаткой пилила дар ҳаво.
  
  Ник дилам.
  
  Ин мард буд, ки сахт ранен дар арафаи шаб, балки он буд, силен, чӣ тавр ба бык, ва ҷиҳод бо ваҳшӣ, қавӣ яростью раненого олами ҳайвонот.
  
  "Джули! Люгер!"
  
  Яҳудо яростно пнул Ника ва корчился, ки якҷоя бо ӯ, чӣ пурдарахт змей. Ник держался, ва он гоҳ ногаҳон пригнулся ва стянул вазнин бадани худ ба китфи. Баъд ӯ боз хеста. Смутно дид, ки арақи ба шаровидном рӯ. Як мушакҳои дасти напряглись аз шиддати. Ник ҳамаи вертелся ва вертелся ... дар Охир пурдарахт ангуштони выпрямились, ва курносый пистолет фарш афтод. Ник боло вай ва отпрыгнул, ишора кард, ки Яҳудо ба мо гуфтааст.
  
  "На стреляйте!" Яҳудо чењрааш ба он. "На стреляйте! Ман ба шумо мегӯям, ки шумо умрете ва Харкорт мурд!" Ӯ вскочил ба пойҳои ӯ ва баргузор дасти.
  
  Ник сард шањ дар вай.
  
  Яҳудо хмыкнул, кӯшиш мекунам, ки схватить он барои ба дасти худ, балки ӯ нечем буд, ки вай схватить. Хуни текла оид ба бесформенной умум, торчащей аз он чап рукава.
  
  Джули сидела бо противоположной ҷониби перевернутого мудаввар бо "Люгером" дар дасти. Изҳори отвращения буд стерто изумлением, ва он гоҳ ва умедворем.
  
  Яҳудо ба ҳар ҳол ноумед кӯшиш кардам, ки чизе ба кор дасти, вале ниқоби дарди падидомада дар ниқоби адоват.
  
  Сквозь оскаленные дандонҳои ӯ гуфт: "Барои ин, Кейн, дар охир ту мемирӣ".
  
  "Ту ҳамон мертвый, мисли мо, Яҳудо. Мертвый. Ва ҳоло мо дар ҳақиқат лозим аст, ки гап. Садись. Садись".
  
  Яҳудо деҳот, на сводя мучительных чашм бо шахси Картера.
  
  "Бале, мо дар бораи он гап мезанем, Кейн". Аз он лоғар овози раздался аз дур дид. "Шояд ман ҳам ҳамон мертв, монанди ту.
  
  Вале дар хотир дошта бошед, ки шумо гуфтанд, шоми дирӯз? Ман возьму туро бо худ ".
  
  "Ин дари дар таҳхона?" Ник нишон дод пистолетом.
  
  "Фаромӯш накунед, дар бораи дари таҳхона. Ман камтар аз лукав, аз шумо аст. Обращайте диққати ба он чӣ ман гап. Ин хона ва ҳар чӣ дар он қарор дорад, омодагӣ ба мгновенному разрушению". Ӯ боздошт ва дардовар мечашонем доранд сглотнул.
  
  "Нигар ба ду дари, Джули, - вмешался Ник. - Шояд моро интизор аст ширкати".
  
  "Ягон ширкат, Кейн. Фақат марг аст. Ҳатто ҳоло, вақте ки мо сидим дар ин ҷо ва разговариваем, тамоми тарҳҳои стратегӣ муқаррар магнето-заряды. Дар бораи, зарур аст, ки насмехаться. Ман, коршиноси взрывам. Дар ҳар сурат, бузург. "Раскаленная добела нафрат ҳанӯз вспыхивала дар пеши назари шумо. "Ин заряды, дар навбати худ, вызовут пурра download TNT. Муфид кор, кофӣ барои кӯшид, ки тамоми ин-уми хонаҳои". Ӯ мегуфт, ки хеле суст ва неторопливо. "Ӯ шумо аз тарафи нигаронида бо точностью то лаҳзаҳои. Барои ин хоҳад буд, хато. Ман насб онро худаш. Мо назначили вохӯрӣ дар нӯҳ. Ман ба шумо дод, бист дақиқа ба вуҷуд меояд, ва соҳиби ним соат барои мо аҳд. Ки шумо вақт доранд, ҷаноб Кейн? Он бояд қариб тамом шуд ".
  
  "Джули?" Ник на спускал чашм бо Яҳудо буд.
  
  "Бе даҳ... нӯҳ дақиқа даҳ", - гузориш дод вай.
  
  "Ва даҳ дақиқа ба прощание. Чунин ба назар мерасад, ман спланировал ин хеле аниқ".
  
  "Танҳо ту мехоњї торговаться, Яҳудо?"
  
  "Ҳаети ман, Кейн. Ҳамаи мо метавонем, ки бираванд аз ин ҷо зинда хоҳам гузошт. Е ба касе аз мо умуман лозим нест, ки рафта истироҳат. Ҳатто агар ту убьешь ман акнун, ту ҳаргиз сможешь пайдо дастгоҳ дар ваќташ - ва ман боварӣ дорам, ки ту оставишь Харкорта дар таҳхона, ки ба он взорвал TNT. Не, ҷаноб Кейн. Шумо бояд имконият ба ман обезвредить дастгоҳ - е мурдан. "
  
  Джули усмехнулась. "Фу Маньчжу боз скачет меафтад ва рӯ ба поен. Ӯ блефует, Петрус. Бадтар аз ту".
  
  Забинтованная сари Яҳудо сердито кинулась дар он сӯ.
  
  "Ман, гаронбаҳо ман худ дар хонуми? Хеле хуб аст. Вале фаромӯш накунед, ки гамбит Кейна буд, блефом; ин буд, хеле коварная доми. Акнун боз ҳашт дақиқа, ва ҳамаи мо худамон мебинем, ое ин рост аст он чизе, ки ман мегӯям".
  
  Фикрҳои Ника метались.
  
  "Ту низ онро умирать, Яҳудо. Чаро мо бояд бовар кунед, ки ту дар ҳар чунин нақшаи?"
  
  "Шумо метавонед ба ин бовар, Кейн, зеро ки ту мебинӣ, ки бо ман кас аз ман ҳамкорон нест. Онҳо намехоҳанд, ки умирать. Тавре ки барои ман, ман фаталист. Ман буд ҷисмонӣ фоҷиаи ҳангоми таваллуд, ва баъдтар - ту мебинӣ, ки ман дасти. Дастҳои ман, шояд, ба ман следовало мегӯянд. Ба ғайр аз ин... - Он тоқ чашмони сияли. "Ман ҳамеша умедвор буд мурдан дар натиҷаи таркиши. На танҳо барои он, ки бошад искалеченным, балки грандиозно мурдан дар натиҷаи як таркиш, созданного ман. Истекать, чӣ тавр ба пылающая рум свеча, амэйзс мисли лӯъбатаки ниҳоии олиҷаноби касб.
  
  "Ман мехоҳам гуфт, ки ӯ е девона, е pulls вақт", - якбора гуфт: Джули. "Заставь он нишон ту вақтсанҷи, Петрус. Мо бояд аз ин ҷо меоварем Харкорта".
  
  Ник покачал сари. "То мо нест, ба далели он, ки Харкорт дар ҳақиқат дар ин ҷо. Ман гуфтам, ки туро, Яҳудо - он?"
  
  Яҳудо вздохнул. "Дар таҳхона, ман гарон Кейн. Ман аллакай гуфта будам, ки ту дар бораи он. Ҳа, он дари дар таҳхона. Вале поторопись, агар мехоҳед бубинед. Вақти кам мегардад. Мо дар камтар аз ҳафт дақиқа".
  
  "Джули. Бирав, ва бингар, ки чӣ. Таваққуф ин" Люгер "дар взводе. Тезтар".
  
  Вай бросилась ба дарҳо ва распахнула вай. Вай ба баланд шу стучали нардбон.
  
  Аз ҳуқуқбунед кармана Яҳудо текла хун.
  
  Баъд аз чанд сония Джулия вернулась, зуд дыша.
  
  "Он ҷо ҳама хуб аст,. Мекушед ба мизи. Вале дышит. Ое ман метавонам озод кардани он?"
  
  "Бале. Бояд тӯдаи?"
  
  "Не, ман ..."
  
  "Ҷаноб Кейн!" - садои овози.
  
  
  "Ба назар мерасад, ки шумо ба ақл дарнамеебед. Ба воситаи шаш дақиқа - шаш дақиқа - ин хона взорвется ба черту. Мис Барон, возвращайтесь дар ин ҳуҷраи".
  
  Джули суст вернулась дар мос.
  
  "Бар қавми ман ҷонишини ман дар ҷои, Джули", - якбора раздался овози Ника. "Дар камтар аз панҷ дақиқа мо метавонем ба даст дур аз ин ҷо бо Харкортом. Чаро мо бояд онро интизор шуд?"
  
  "Эй худо ман, ба ту ҳуқуқ, чаро мо? Тир дар он аст, Петрус..."
  
  "Акнун, каме интизор шавед! Шумо касаетесь Харкорта бе ман кӯмак, ва ҳама чиз тайер! Фикр кунед, ки ое шумо, ки ман медонистам, кофӣ нест, ки ба он пайванд миной Як неосторожный тамос - ва ҳама чиз бар".
  
  "Ман фикр кардам, шумо гуфтед, ки ин вақтсанҷ, - гуфт Ник, - ва на мина".
  
  "Ин ба он, ва дигар, фиреб, ва он ва дигар!" Овози Яҳудо расид ақл шуд.
  
  "Ман видела сим, Петрус, - ором гуфт: Джули. "Танҳо шнуры".
  
  "Албатта, ту ба онҳо бубинӣ. Ту думаешь, ман ҳаводор? Панҷ дақиқа Кейн. Дар ин ҷо ҳамаи". - овози Яҳудо затих. Дасти болела.
  
  "Стреляй дар он, Петрус. Ман фикр мекунам, ки ӯ аз дурӯғгуен бошад". Шахсе буд, Джули вазнин, целеустремленной маской. "Бие, кӯшиш увести аз ин ҷо Харкорта. Агар мо ошибаемся, ҳадди ақал, мо погибнем, кӯшиши ин корро".
  
  Ник то бибӯсам ба он ҷо. "Держись бо Вильгельминой, ширин". Ҳатто агар онҳо ошибались, он қариб, ки аз он дорад, арзиш. Ҳисоби худо: як заклятый душман ҷаҳон, як зебо дипломат ва ду ботаҷриба агенти. Ҳамин тавр. Шумо метавонед пухтан омлет, ки разбив тухм.
  
  "То мулоқот, оқои Яҳудо, - гуфт Ник. Ӯ боло дасти.
  
  Яҳудо уставился дар темноту зарф худ ба худ таппончаи.
  
  "Ту ба ин ҷиддӣ, ҳамин тавр не?"
  
  "Хеле ҷиддӣ."
  
  Яҳудо дод странную чиз аст. Он гротескность делала ин ҳамзамон ужасным ва то странности санаи pathetic.
  
  Ӯ оҳиста-оҳиста боло дасти, tu, ки текла хун, ва он, ки буд, на аз дигар, ба монанди холӣ перчаткой.
  
  Ин аст, дар як сония human Ника.
  
  Чанд чиз рӯй зуд дар пайдарҳамии. Онҳо тартиби буд размытым. Нур дар ошхона погас. Афлесун забони выскочил аз дасти Ника тавассути тьму. - рявкнула Вильгельмина. Кафедра заскрипел ва афтод. Кадом аст он ҳаракати пронеслось оид ба ҳуҷраи. Джули издала кряхтение, ки похожее на хонуми. Чизе стукнуло ва загремело дар як вақт. Ник як мушакҳои ва метнулся саросари ҳуҷра, дар саросари перевернутый мизи ва взмахнул одолженным пистолетом. Ӯ зад, ки танҳо дар ҳаво. Обернувшись, аз он доранд, ки дар самти дарҳо. Дар он ҷо низ буд, motion. Выругавшись, Ник потянулся ба выключателю. Пайдо нашуд. Дотянулся то фонарика-карандаша, метал он оид ба ҳуҷраи. Упавшее бадан. Калиди нур, дар девори худ. Ӯ щелкнул оид ба он.
  
  Саҳна дар ошхона ба таври назаррас тағйир ефт. Ин буд, ки монанд ба афсонавӣ smart санади ѓайбати. Яҳудо рафт.
  
  Джули лежала дар нимсола, дардод. Кровавый, баргирифтам ва ҳамзамон дар ягон ҷои меефтед. Ба глухой девори худ. Ник пробежался бо он ангуштони худ, безуспешно ковырял. Эй худо, чӣ қадар? Се дақиқа? Чор? Ӯ наклонился бар Джули. Извини, Джули, ки ҳеҷ вақт ба ерии. Дар зери он ҷони худро фидо "люгер". Ҳадди ақал, дар Яҳудо ин буд,.
  
  Хьюго скользнул дар он дасти.
  
  Ник на помнил, чӣ тавр ба спрыгнул бо чўбӣ зинаҳои ва пайдо Лайла Харкорта. Ӯ медонист, танҳо дар бораи се дақиқа вақт, ки дар он ӯ бояд зинда. Шояд тамоман як бор, як бор ӯ барангехт Харкорта. Ва як бор тааҷҷуб блефу Яҳудо.
  
  Аз тарафи Лайл Харкорт ҷони худро фидо, пурра пӯшидани, дар грубом деревянном мизи. Айбдоркунињои ресмоне связывали он аз тағоям, ва китфи. Ник зажал дурахш дар зубах, қабули зуд, ловкие ҳаракат бо Хьюго ва кӯшиши кашф чизе, ки метавонист вобаста ба зарядом взрывчатки. Он гоҳ Харкорт озод шуд. No шуд.
  
  Ник боло Харкорта тавассути китфи дар оташ хватке ва поднялся нардбон. Харкорт вазнин буд. Ступеньки буданд крутыми, роҳ роҳи оҳани ва темной.
  
  Джули лежала дар нимсола, стонала ва пыталась қием.
  
  "Ооооо ... Петрус!"
  
  "Шумо метавонед ин корро? Вставай!"
  
  "Петрус, ӯ рафт. Ки..."
  
  "Хуб, ман як Харкорт. Дар ин ҷо, гарун Вильгельмину. Бие, рафт". Ӯ сунул Вильгельмину дар pocketing. "Вставай, Джули, вставай!" Онро гирифта, дар дасти худ ва потянул. "Дар ин ҷо ва ҳама чиз. Ту садоятро медаванд?"
  
  "Бояд гурезад".
  
  Ӯ рафт, аз ӯ дар коридору, увлекая он дар дасти. Ӯ танҳо нест, тарк ба dark. Харкорт менамуд, становился вазнинтар бо ҳар секундой. Онҳо бадан барои пурра гузаштан прижались ба хона, захлопнув вай. Ник гузорем, фуҷур ба дасти Джули ва распахнул вай. Ӯ ударился дар бораи девор. Хона наполнился нидои. Пеш лежала кӯчаи, прохладная, estp ҷониби ва спокойная.
  
  "Ҳа майлаш." Ӯ боз нерӯманд аст ва ба дасти худ. Онҳо пошатнулись оид ба мощеной дорожке, дар ҳайрат дар чаро, чунин ба назар мерасад, ҳеҷ кас шунидам садои.
  
  Онҳо расид тротуара, дардод. Джули запнулась.
  
  "Наметавонам дар ин ҷо мондан. Двигайтесь!" Ник рявкнул ба он, ба таври назаррас хлопнув вай супорад. "Бояд идома".
  
  Вай дар бораи рафт, ва иҷро поен варид марказии споткнулась.
  
  "Ташаккур... хеле... бисер..." - выдохнула вай. "Хуб барои ту ... ту ... вақте ки шумо ... запыхался".
  
  "Заткнись ва беги".
  
  Онҳо буданд, ки дар нисфи роҳ, вақте ки ба ҷое раздался занги. Шояд ин сухан Биг Бен дар lightweight тумане. Ҳар он набуд,, он имруз дастраси ҳамагон даҳ соат.
  
  Хона аз он ки онҳо onço дар он ҷо монд, ки буд.
  
  
  Ором, безмятежный, торик ва ...
  
  Як.
  
  * * *
  
  Ӯ оставалось тақрибан сӣ сония. Механизми соат кофӣ буд, оддӣ аст,, вале љайритиїорати осон набуд нигоҳ доранд, онҳо дар худ разбитой, скользкой дасти ва симро, дандонҳо хронометр. Агар не ножные тугмаи, ӯ мебуд, ҳеҷ гоҳ ба ин кор кард.
  
  Яҳудо аст, кладовке дар таҳхона, ки буд отделена аз ошхона каменными rotary ва раздвижной панелью, ва гуноҳони худ бадан вздрогнуть. Боз дар даст дар стремительном рывке ба панели. Ӯ медонист, ӯ худ пистолет е "Люгер". Ҳар қадар зуд рух. Ӯ сахт истекал кровью. Бояд ба бозгашт болохона барои полотенцами. Ки мебуд метавонист фикр мекунанд, ки Кейн хоҳад тир? Ҷаноб Яҳудо устало покачал лысой сари. Он нодуруст аст", - зикр намуд ин амрико шпионов. Жалко, ки Кейн буд, чунин преданным оперативником дар ҳузури душман. Ӯ метавонист бо истифода аз ин инсон. Духтаре низ.
  
  Ӯ эҳсос кард незнакомое эҳсоси слабости. Наверху ҳоло полотенца. Берун ва дур. Е Кейн баргардад бо проклятыми бомбами. Ӯ поднялся оид ба ступенькам. Аз он ҷо, ки чизе берун аз он шунид садои мотора мошинҳо. Харпер бармегардад ба он. Ин иномарки производили адский садои. Ӯ беҳтар поторопиться.
  
  Ӯ боз встретится бо Кейном.
  
  Е мисли он аст, дар асл як звали.
  
  Пас аз даҳ дақиқа ӯ ба берун рафт аз хона. Грубая повязка скрывала жгучую дард ребрах ва изуродованной дасти чап. Отсутствующая правая дасти болела аз ҳамдардии, ва даст бар он буд, ки дар пылающей хашми. Вале он сахт ба қадам ва низомии поза на отражали он дард. Бачаҳо защищало он аз прохладного тумана ва ҳалим hat бо напуском скрывала куполообразную сари. Дарвозаи хушбахтона, кушода шуд. Ин метавонад ба ӯ таслим хурд неприятности.
  
  Дар куҷо буд мошин ва ин угрюмый Харпер?
  
  Мошинҳо ҷои дида мешавад,.
  
  Яҳудо суст гузашт оид ба тротуару то кунҷ.
  
  Estp ҷониби изгородь вздымалась бештар темной тенью. Раскидистая неуклюжая сояи.
  
  Харпер мурда буд.
  
  Дар кӯчаи ором. Касе бояд бошад, чизе шунидам. Аксҳоро, медаванд ва отъезжающая мошин. Вале дар хонаҳои ором. Ҳеҷ ҷонҳои буд, ки дар хориҷа.
  
  Ки кист, ин ба шумо Лондон. Чунон ки и.
  
  Ӯ повернул дар кунҷи рафт ва минбаъд, ки эҳсоси заиф ва беморон. Вале он қадами буд твердым, китфи рост ва mind функционировал хуб аст. Буд, вақти кор ва вақти рафта истироҳат дар укрытие. Беҳтар буд, ки дар вақти скрыться аз хотир.
  
  Ҷаноб Яҳудо намояд, ки дар лондонском тумане.
  
  АМАЛИ ВАШИНГТОН БА ДИҚҚАТИ МУРҒИ HARCOURT SAFE HOTEL RAND CARE OF CANE AND BARON...
  
  Мансаби буд, дурудароз ва мушаххас ва дар он требовалось вақт. Предстояло аниќ баъзе тафсилоти, вале дар бораи ин позаботится ранний субҳ занги аз дафтари Харкорта.
  
  "Бениҳоят, Кейн! Ман ҳанӯз наметавонам бовар аст, ки дидам чашмони худ". Харкорт осушил худ як шиша. "Ман, одатан, на пьяница, вале... Ташаккур, бале, ман хурсандам, ки шумо пурсида шуд".
  
  Ник ухмыльнулся ва смешал ӯ боз рӯҳбахшанда виски бо сода. Онҳо ҷамъ шуда, threesome, дар ҳуҷраи Ника дар меҳмонхонаи "Рэнд".
  
  "Кейн, мис Барон, ман намедонам, ки чӣ тавр шумо благодарить. Ва ман ҳатто ба кӯшиш мекунад - е ин ки ман бо истифода аз шудаам, ба ҳама ҷуз clichéd аст, ки ман понадобятся барои завтрашней суханронии. Аммо ... Эй парвардигори ман, ки таҷрибаи. Одамон Сафед хона ҳеҷ гоҳ бовар кунанд, ки дар он ".
  
  "Онҳо бовар кунанд, ки дар ин аст,, ҷаноб. Ва ин меравад, ба онҳо ба манфиати. Джули! Нигоҳ чашм аз барои худ манерами, вақте ки мо хоҳад ширкат".
  
  Вай подавила соъиқаи зевок ва превратила он дар табассум. Аз улыбки ҳатто уродливый синяк дар он лбу дамида чизи ҷолиб, ки агар вай буд маленькой девочкой, ки тарк, навозиш бо мальчиками дар баъзе ноҳамвор дода game. Ширин духтари хурд бо кошачьими чашмони ...
  
  "Маро бубахш. Ман дар ҳақиқат хеле афсӯс. Вале мо буд, ду хеле поздних шаб..."
  
  Ҳамаи засмеялись.
  
  "Ман бояд иқрор шуд, ки ман ҳам хаста шудам, - гуфт Харкорт, - ва фардо комил ҳисобот, калима ва маҷмӯи масъалаҳои. Вале онҳо ба шумо нигоҳ. Чунин чи ... хайр, ман танҳо метавонам ..." Ӯ дод, то, качая патрицианской сари ӯ, сулҳ нафар, тадриҷан пробуждающийся бедорӣ, то аз вуқуи зӯроварӣ.
  
  Он шаб, ки ӯ останавливался дар ҳуҷраи Ника. Джули ва Ник ҷудо намудани он. Дар поени кор, ин ду хуҷраҳо ва ванна ...
  
  "Петрус."
  
  Ӯ аз хоб бедор шуд. Вай лежала дар сгибе он дасти гарм ва ҳалим аст, монанди гурба. Ҷое, соат пробили чор.
  
  "Бале?"
  
  "Ман бедор."
  
  "Ва ба ман низ."
  
  "Шояд, мо бояд ба чизе бо ин кор".
  
  "Шояд, мо бояд ин корро". Ва онҳо аз он кардаанд, ки бо беззаботной аз оташи, уверенные дар он аст, ки ҳадди ақал, дар ҳамин вақт, як ояндаи, ки шумо метавонед интизор
  
  ============================
  
  ============================
  
  ============================
  
  
  
  
  2. Мат дар Рио
  
  
  
  
  
  Аннотации
  
  
  
  Мардум ОҲ дар Рио дигар табдил ефтааст. Воқеан, тамоми разведывательный дастгоҳи марказӣ, ки буд, сохта шуда, бо чунин тщательностью ва управлялся бо чунин хитростью, танҳо погас, ҳамчун силсилаи закороченных тв трубок. Миллии бехатарӣ, хушунат ва загадочная зан ... барқарор тартибот clubbed буд, Ник Картер.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Таъини: Рио
  
  
  Шаҳри нопайдо
  
  
  Дебютный гамбит
  
  
  Миссис Карла Лэнгли
  
  
  Пытливый воќианигор
  
  
  Хьюго муқаррар масъалаҳои
  
  
  Осада, погоня ва тиллоӣ ключик
  
  
  Исчезновение Снупа
  
  
  Он мард бо black повязкой
  
  
  Night зиндагӣ ҷосусӣ
  
  
  Мулоқот дар клуби
  
  
  Ту войдешь ман гостиную?
  
  
  Своенравный вдовец
  
  
  Шпионская доми Венеры
  
  
  Music, ба мурдан
  
  
  Ва хурд старушка закричала
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Killmaster
  
  
  Мат дар Рио
  
  
  
  
  
  Посвящается ба хизматчиени секретных хадамоти Иелоти муттаҳидаи Амрико
  
  
  
  
  
  
  
  
  Таъини: Рио
  
  
  
  
  Боди хунук вашингтонского январского рақами завыл атрофи биноҳо ба Дюпон-Серкл ва проник дар нуқтаҳои Amalgamated Press and Wire Service дар шашум ошенаи. Морщинистый старик бо деревенской внешностью ва тусклыми чашмони нест спускал чашм бо увешанной булавками корт.
  
  
  Назари Ника Картера метался аз корт ба як ҷуфти пои. Онҳо буданд, одеты дар нейлон, изящно скрещены ва қариб бениҳоят красивы. Дафтари Хоука одатан буд, оборудован чунин аттракционами. Одатан, ӯ буд, оборудован танҳо, реҷаи офисной мебелью ва анъанавӣ воситаҳои алоқа. Назари Ника переместился то зону-дарозии. Аъло. Ба нармӣ ҳамаҷониба нест, вале ба ҳеҷ ваҷҳ plump. Рони упругие, қариб ба монанди дар танцора. Провокационный изгиб гирифтааст. Қатъии завязанная камар, он навъе муяссар гардид, ки пешгирӣ аз ин скованного наручниками солим. Беш аз ҷолиб мавҷи саховатмандӣ, сдержанной femininity; ду холма масхара, ба нармӣ манящих. Е онҳо буданд, чунин мягкими? Дар онҳо ба миен омадааст, ки решительная deadlifts.
  
  
  Ник назаррас доранд ва рўњї рафта, ба харита.
  
  
  "Яке аз паси дигар онҳо выключились, чӣ тавр ба радиои", - гуфт раиси AX. "Ва ин моро тарк чизе аз Рио - ба ғайр аз тишины. Нигоҳ кун".
  
  
  Ду нафар шунавандагон Хоука посмотрели. На тайком ба якдигар, тавре ки пештар ва на Хоука ва настенную корти шумо наздик бо ӯ. Вай назар аҷиб испорченным, бо он веселыми красными шпильками, разбросанными аз шарқ ба ғарб, шимол-ҷануб, ва танҳо изредка бо black булавкой, обозначающей баъзе загадочную нуқтаи е катастрофу дар Осие ва е Африқо ... ва гурӯҳи аз шаш металлҳои сиеҳ булавок дар бораи соҳили Бразилия.
  
  
  "Панҷ миллион нафар дар Рио-де-Жанейро", - гуфт Хоук. "Шаш нафари онҳо - то ба наздикї - кор барои омӯзиш ИМА. Ҳамаи онҳо отчитывались мунтазам, бодиққат ва софдилона. Сипас, яке паси дигар, онҳо прекратили худро мављудияти".
  
  
  Хоук впился glance дар Ника, ки агар возлагая дар он маълумоти шахсӣ дорад. Ник привык ба чунин назар аст. Ин буд, ки ҳамон қисми Ястреба, чӣ тавр ба зловонные сигары ва педантичная манера рафтори, ки ӯ ба ҳузур пазируфт, љорї намудани новейшее силоҳ дар хонумҳо хуб экипированного ҷосусӣ мобилӣ мекунад.
  
  
  Торик buffs қуллаи Ника thoughtfully сошлись.
  
  
  "Буд, ое чизе махсусан значимое дар охир отчетах?"
  
  
  Хоук покачал сари. "Ман чунон гуфт,. Онҳо қаҳрамонони - ва шумо метавонед нигаред ба онҳо дар якҷоягӣ бо досье, - вале онҳо ба назар ман чизе бузург, аз рутина. Бразилия ҳеҷ гоҳ буд, ки яке аз асосии мо мушкилситон нуқтаҳои. . Ягона сабаби он ки CIA буд, ки бисер агентон дар Рио - ин андозаи кишвар, вай ањолии. Бузургтарин шаҳри, бузургтарин кишвари мо дӯстони хуб. Олу барои сурх, агар ки онҳо метавонанд онро ҷамъ. Ва, албатта, ҳукумат дидаю дониста устувор. Не, ҳисоботҳо буданд, хеле стандартными ". Он мавқеи пружинистая походка боиси он ба мизи. Он кушода то як қуттии ва гирифта сигару. Ник подготовительно втянул дар худ тару тоза ҳаво.
  
  
  "Аслан, - идома дод Хоук, - онҳо буд, ки бо личностями, сиесӣ афкор, пешрафти дар хизмат ва мубориза барои ҳокимият - обычное он. Ягона нестандартным унсури буд, ҳисобот дар бораи ғайриқонунӣ ба савдои аслиҳа ба он. Ду агенти зикр карданд дар ин бора. . Мигел де Фрейтас ва Мария Кабрал. Ба ман лозим нест преподавать шумо дарси география, барои нишон медиҳанд, ки то чӣ андоза Бразилия комил сомонаи барои чизи чунин. Мавқеи береговая хати, хеле загруженный порт бо тамоми намуди мол, ташрифоваранда ва исходящих, ва сухопутные сарҳади десятью кишварҳо. Ва унсурҳои дар баъзе аз ин кишварњо, ки дар онњо оид ба ин е он сабаб чешутся дасти.
  
  Лекин дар гузориши шумо хоҳед дид, ки ҳеҷ кас буд, ки хосиятҳои он, ки шумо шояд номи раҳбари. Ягон номҳои ҷойи нишаст, санаҳои, миқдор. Каме бештар аз овозаҳо. Зикр танҳо аз сабаби он, ки хуб агенти ҳамаи номбар. - Ӯ надулся.
  
  
  Едкий дуд клубился атрофи сари Хоука. Ноздри духтарон инчунин задергались. Ник поймал он назар, усмехнулся ва дидам, ки пешопеши ответной улыбки. Ӯ дар ҳайрат буд, ки чаро Хоук дохил вай дар ин вохӯрӣ. Боби AX, тамоми ҳаети холостяк, ҳеҷ гоҳ пурра озод карда шуд, ки нақши занон дар ҳеҷ чӣ, ғайр аз хона. Аммо вақте ки ба ӯ лозим истифода занон-агентҳои, ӯ истифода аз онҳо корафтодагон мисли ҳамин оғо (джентльмен) мебошад, ва бо совестью афериста.
  
  
  "Ҳоло. Шумо дар ҳайрат, чаро ман аз шумо ду фарзанд ин ҷо омада,. Ҷавоб ин аст, ки шумо якҷоя кор. Кор. Дар якҷоягӣ". Хоук обвиняюще нигариста, Ника. Ник предпочитал кор танҳо ба умед бастан ба қувваи худ. Аммо ӯ ин корро кард - ох, ки чӣ тавр ӯ ин корро кард! - баҳра баред женским общением.
  
  
  "Кор мекунем, албатта", - розӣ шуд, ки Ник. "Аммо чӣ кор?"
  
  
  "CIA просило дору барои рафъи неполадок, - гуфт Хоук. "Пеш аз он ки онҳо пришлют ҳанӯз ба худ мардуме, ки онҳо мехоҳанд, то бидонед, ки дар он ҷо рӯй медиҳад. Онҳо метавонанд хатар, ҷавоби расмӣ дархост, то ки мо ба он. Аз ҷумла шумо. бидонед, чӣ рӯй дод бо ин безмолвными агентами, ки чаро ин ҳодиса рӯй дод, ки ин корро. Ин аст, ки шумо дарк кардаанд, ки шаш нафар, ки гӯе намедонистед якдигар. Чаро, ки ҳамаи онҳо перестают хоҳиш ба маълумоти якдигар дар давоми чанд рӯз? Касе, ки фаҳмид, ки ин аст, ки робитаи байни шаш одамон бо номи Кабрал, де Фрейтас, Лэнгли, Бренья, де Сантос ва Аппельбаум? "
  
  
  "Аппельбаум?" Ник удивленно пробормотал. Хоук проигнорировал он.
  
  
  "Ва, ки ӯ кардааст, бо худ кушодашавии? Ҳамаи ин одамон мертвы, похищены, е онҳо - е, ки ба онҳо? Шумо ду нафар берун меояд, ки дар Рио, ба расми аз он. Шумо, Мешавад, доранд, мегирад ба нақши ин, ман боварӣ дорам, доставит шумо хушнудии. Бадбахтона, ман ба қадри кофӣ хуб шинос бо мис Адлер, ки пешгӯии чӣ хоҳад, ба он вокуниши ". Ӯ ба нармӣ сард улыбнулся второму аз ду меҳмонон. "Бо вуҷуди ин, ман комилан боварӣ дорам, ки шумо мефахмед онро ба кооперативи".
  
  
  Розалинда Адлер гармӣ гуфтам дар ҷавоб. Вай нравился ин крепкий, крепкий старик, ки мехоҳам ба он ягон фикр дар бораи занон фатво мехоҳанд. Ва ҳанӯз вай нравилась внешность Картера. Олӣ, бо азму челюстью, стальными чашмони, қариб дрожащий аз назорат энергия; морщинки begeistert, ки дар гӯшаву канори чашм ва даҳони, қабати, ба нармӣ непослушные торик мӯй; амалан профили комил; васеъ китфи ва жилистое сужающееся бадан.
  
  
  "Шумо метавонед интизор ба ман", - гуфт вай.
  
  
  "Ман умедворам, ки дар ин", - кӯтоҳ гуфт Хоук. "Дар ин ҷо шумо аз нав шиноснома, Шуд, ва мухтасар маълумот барои оғози. Шумо, мис Адлер. Тафсилоти папкаҳо баъдтар, ва, албатта, ба шумо лозим меояд, барои маслиҳат бо муҳаррир пеш аз рафтани ӯ. Худро таърихи шумо метавонед, назари худро ба мо. Вале ба шумо лозим меояд, таҳия худ нақшаҳои дар асоси ин нақшаи ".
  
  
  Розалинда, ба таври васеъ раскрыв чашмони аз манфиати умум, аллакай просматривала як еддошт Хока. Ник пролистал худ нусхаи ва присвистнул.
  
  
  "Шумо мехоҳед, ки ба ман мегӯям, ки ин дафъа ман ба ҳисоби бо неограниченными хароҷоти? Ба чӣ меравад AX?"
  
  
  "Муфлисии, - сухо гуфт Хоук, - агар шумо переусердствуете. Ман интизор, ки шумо мебинед, кори худро зудтар. Вале шумо лозим аст, ки дастрасӣ ба мисли преступный мир ҳам олӣ ҷамъияти" ва ман омад, то бо беҳтарин ваҷҳ. Ман мехостам ".
  
  
  "Ман боварӣ дорам, ки ту медонӣ", - сочувственно гуфт Ник. "Эээ... Мис Адлер, аммо. Фикр накунед, ки ман возражаю бар зидди он ширкат - ман интизори имконияти кор бо он. Аммо ин монанд ба AX, ки ба фиристодани занон ба чунин кор. "
  
  
  Дуруст аст, ки хеле кам ва хеле особенные занон марбути ба AX, одатан ором кор дар заднем робита - пас, мегӯям, хона - вкладывая худро истеъдод бе подош дар шакли частого ҳаяҷон ва тасодуфӣ гламурӣ он, ки Hock гӯяд, "кори саҳроӣ". . "
  
  
  "Пеш чунин кор нашуда буд", - гуфт Хоук сквозь кабуд-черную дымку, образовавшуюся ӯ бар сари ӯ. "Яке аз нопайдо - зан. Дар баъзе аз дигар як зани. Шумо метавонед пайдо як зан, ки он нақши муҳим мебозад ба тафтиши, занимающемся прялкой. Вале ҳатто агар ин як қисми не сработает - а не - Зан-ери, ки шумо таваккал карда метавонед, - як қисми хеле муҳими ин кор. Ман мехоҳам, то шумо бидонед,. Ман мехоҳам, ки шумо дидед, ки дар ҷомеа. Вале на ҳамеша бекас, торчащим, чӣ тавр ба больной ангушти. Мис Адлер хоҳад ҳамроҳӣ шумо ҳар гоҳе ки вай метавонад муфид бошад. Вай метавонад прикрыть шумо, вақте ки ин зарур бошад. Моҳиятан, он бояд приманкой, слепцом. Ғайр аз ин, барои касе, ки монанди шумо хос доранд, ба худ зан, выставляя он напоказ, ки чӣ тавр моликияти ".
  
  
  "Касе монанди ман?" Ник дурӯғ обиженный назар аст.
  
  
  "Касе монанди Роберта Pm
  
  Милбэнка, - поправил Хоук. Ҳоло ҳам масъалаҳое, ки пеш аз шумо изучите ин досье? "
  
  
  "Угу. Ое роҳи омӯхта, мувофиқи меъерҳои муқаррарнамудаи мўњлатњои њисобот, дар кадом тартиби нобуд ин шаш агентҳои?"
  
  
  Хоук одобрительно нигоње.
  
  
  "Неплохой савол, агар танҳо хуб буд ҷавоб. Не, не. Ман гуфтам, ки бахогузории регулярными, вале ман дар назар дорам, ки онҳо мерафтанд ба монанди соат. Се изҳорот омада, ки дар давоми як ҷуфти рӯз ба якдигар дар аввали моҳи декабри. Боз ду нафар омада, ба воситаи як ҳафта. Шашум на омад дар ҳама аст. Гӯе, он мебуд, аз де Сантоса - гарчанде ки ҳар як е якчанд дигар шояд хабар бори дигар дар ин замон, ки отправил худ гузашта ҳисобот дар охири моҳи ноябр, пеш аз рафтани ӯ дар рухсатии. Ӯ бояд аз баргаштан дар Рио ба ҳақиқат вақт, ва ӯ дигар докладывал. Ман мефаҳмам, ки аввалин касе, ки шикоят ҳисобот дар давоми партияи охирини ҳисоботи ҳатман бояд аввал исчезнувшим инсон. Ҳамаи онҳо шояд хабар додан - чӣ тавр ба онҳо, ки мекардаанд, дар давоми даҳ рӯз е дар бораи он, сипас аз байн ҳамон замон, пеш аз назди касе е аз онҳо пайдо шуд, ки имконияти ба хабар додан дар ин бора боз. "
  
  
  Ник вопросительно боло бровь. "Дар ҳамон замон? Ман фикр намекунам, шумо чиро дар назар доред ин айнан, вале ое дар ҳама шояд, ки аз онҳо метавонад бошад, дар якҷоягӣ? Њољат ба гуфтан нест, ки онҳо рискнули мебуд, ба чунин вохурӣ?"
  
  
  Хоук суст покачал сари. "Не, ман фикр намекунам, ки ин эҳтимол аст. CIA низ ҳамин тавр фикр мекард. Онҳо маҷбур шуданд, ки ба кор, сарфи назар, ҳарчанд ҳар яке аз онҳо медонист, ҳатто яке аз дигар, ва биеед бубинем, ки се нафари онҳо медонистанд, ва ҳамаи дигарон. . Дар старожилов дар гурӯҳи табиист, ки буд, бештар аз ҳама маълумот. Шумо низ ба даст вай, вақте ки ба анҷом расонад хондани. Чизи дигаре, ки пеш аз фирор? "
  
  
  Сверхсекретный агенти AXE сол бар он шањодат медињанд внезапную изтироб худ сардор. Хоук прекратил сухан ва мехост, амал.
  
  
  "Не, ҳамаи, - гуфт Ник, - ба ғайр аз мо хонагӣ". Ӯ поднялся. Минбаъд ин хоҳад буд, ки шӯъбаи таҳрир, њуљљатњои њуљљатњои ва амалиет, инчунин тамоми зич марбута механизми аз он иборат аст узкоспециализированное разведывательное агентии таҳти унвони AX - воҳиди секретных хадамоти ИМА оид ба ҷустуҷӯи ва ба бартараф намудани неисправностей. Ва барои агенти махсус Картера, шахсе, ки Hock ҳамеша вызывал барои иҷрои ҳама деликатных ва хатарнок супоришҳои.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Хурд старушка масхара брела оид ба тенистой дорожке дар Ботаническом боғҳои. Як рӯз буд, жаркий, қариб знойный, ва дар чунин рӯзҳо вай ҳамеша искала прохладного тасаллои шумо дар Боғҳои. Вай махсусан нравились бузурги искривленные дарахтони джунглей, пересаженные аз дикого дил Бразилия, ва бузурги дурахшон бабочки, ки скользили оид ба тропинке ва баъзан ба нармӣ касались он шахсоне, вақте ки ӯ гуляла худ азизи роҳ. Вале бештар аз ҳама вай нравился пруд; ӯро дӯст медошт успокаивающую кабуд-кабудї, беҳтарин қисми кваканье лягушек ва зуд дур шудан хурдсол медали тилло стрел зери лилиями.
  
  
  Неуверенными, вале решительными иқдомҳои ӯ перешла бо тихой тропинки дар извилистую дорожку атрофи пруда. Одатан дар бораи рӯзи ҳафта, дар ин ҷо буд, оромона; танҳо паррандагон тихонько пели вай, ва осон порывистый ветерок шипел бар об, разбрызгивая рябь оид ба перевернутым атрофи осмон бошанд чудесных лилий.
  
  
  Баъзе вақт ӯ истода буданд, танҳо бо нигоҳ ба онҳо, ва размышляя. Онҳо буданд, чунон ки столешницы. Ба истиснои, албатта, краев, ки переходили дар паст тараф, ки агар ба чизе соскользнуло. Хӯш, онҳо буданд, монанд ба медные столешницы, ки вай баъзан видела дар русия дигар хонаҳои, бо забитыми краями, ки чӣ тавр бузург мудаввар подносы. Ин баргҳои шуданд крепкими. Онҳо плавали осон, вале қавӣ буданд. Вай ҳатто шунидам, ки он ҷо гуфта шудааст, ки онҳо выдержат вазни кӯдак. Ва он задавалась дар ҳайрат, ки ое ин рост.
  
  
  Ҳоло ҳеҷ яке аз онҳо буд, ҳеҷ чиз, ба ғайр аз водяных-иштибоҳ ва хурдсол абр нест-магасе. Ва як лягушка, хеле бузург аст, вале сидящая задумчивая ва тихая. Ба он бо чашми он ҷаҳиши ва умчался бо худ худ подводным парвандаҳои. Суръати он ба гузариш ва мумкин аст, ин буд внезапный порыв шамол - бедор оварад изтироб дар байни кувшинок. Онҳо покачивались ва покачивались, ва дар як лаҳза вай увидела узкий ағбаи сквозь онҳо.
  
  
  Зери онҳо буд, чизе торик ва хеле бузург аст. Назар пас, агар ин метавонад бошад, ки он бузург моҳӣ е шояд ... хуб не. Фикр дар бораи он, ки ин метавонад бошад, кадом аст бездомное ҳайвон, гон буд, чунон ки ба зудӣ, ки чӣ тавр ва пайдо шуд. Шояд сокинони Ботанического хона кӯшиш кардам чизи нав дар пруду. Баъзан онҳо таъқиботи то. Ткните барг калон, омӯзед, ки дар зери онҳо.
  
  
  Старушка огляделась. Бале, грабли буданд. Бояд, ки яке аз садовников чап он, ки рафт зуд ба қаҳвахона. Вай дрожащие ангуштони потянулись ба он
  
  d он қадамҳои суст боиси он ба канори об. Ба кор бурд, то ки на зарар зебо баргҳои он окунула грабли байни кувшинками. Ҳеҷ чиз. Вай ткнула резвее. Калон ҷои аҳли. Акнун вай увидела шакли. Дар он росло хурд мебахшад. Вай дасти як каме хаста, вале колющие грабли взволновали дароз ножки подушечек, ва чизе, ки дар зери онҳо двигалось.
  
  
  Оҳиста-оҳиста, моил ба он поднялся, он ба боло мебарояд. Ин ҳақиқат буд, ки монанд ба пет.
  
  
  Ӯ ҷони худро фидо шахси поен байни раздвинутыми кустами кувшинок, ором покачиваясь ба хурдсол волнах, ки онҳо аз ҷониби худи. Грабли тарк бо он ангуштони, ва он лабони ноумед задвигались. Оид ба об лениво плавала раздутая, полураздетая непристойность инсон.
  
  
  Смутно вай шунидам овоз. "Старушка, лутфан! Сеньора, уходи!"
  
  
  Вале старушка идома фаред.
  
  
  
  
  
  
  Шаҳри нопайдо
  
  
  
  
  
  "Афсӯс бой! Қалби ман мақодири кровью барои онҳо. Шумо танҳо менигарад, ки дурӯғ дар ин колючей сола траве, грызут ин ужасные канапе бо икрой ва глотают противные нӯшокиҳои ях, офтоб гарм аст обжигает онҳо камбизоат обнаженные бадан... ташвиш нашав, ҳама вақт. Дар куҷо хӯрок имшаб. Ки надеть. Чӣ тавр ба харҷ дуюми миллион... "
  
  
  - Оромтар - пробормотал Ник. "Ман фикр мекунам."
  
  
  "Ту спишь!"
  
  
  Розалинда приподнялась дар изящном локте ва посмотрела дар он. Бароҳат дар ҳоле ки ба паҳлӯ дар мягком махровом дастмоле ва груде подушек, он назар монанди султон дар соҳили баҳр. Дар асл баҳр буд, ки дар баъзе масофаи аз ҳавзи шиноварӣ, вале он таъсир гардед. Ки дар ҳақиқат портило он, пас ин султанское бадан Ника: обтекаемое, мускулистое, энергичное ҳатто дар оромии, он шуда, бештар ба кор бо телосложением олимпӣ варзишгар, аз бадани восточного плейбоя.
  
  
  "Ник Картер, ту мошенник. Аз он даме, ки ман буд ночизи шпионом, ман шунидам, ки дар бораи туст таъин. Дар бораи твоей смелости, твоей суратхои, твоей водор мекунад, твоей суперсиле, твоей молниеносной суръат ..."
  
  
  "Ту шунидам, дар бораи ман, ту хонда шуд комикс дар бораи Майти Маусе". Вале он чашмони распахнулись, ва ин дафъа онҳо кушода монд. Ӯ барои ин сабабҳои асоснок дорад терял вақт. Ду хурдсол обрывков гарон матоъ, украшавших он, кофӣ буд, ки ҳар мард буд, настороже ва гадал, ки чӣ тавр онҳо боқӣ мемонанд ба ҷои. Мумкин аст, онҳо аз ин нест, задан. Ӯ бо манфиатҳои дар назар вай.
  
  
  "Вале мо ҳеҷ чиз муяссар мегардем, агар хоҳем кард, танҳо бездельничать, чӣ тавр ба праздные богачи!"
  
  
  "Мо праздные сарватманд, гаронбаҳо ман худ". Ник приподнялся ва потянулся барои сигаретой. "Ва ту беҳтар аст, ки ба ин даст. Ман медонам, ки ин даҳшатнок суръат баъд аз ҳамаи ин сол поквиҷдонӣ арақи, вале то ту расслабишься ва получишь, ки хушнудии мо наметавонем кор ба мо мешавад. Барои оғози бо, ту садоятро". Ман доимо выкрикиваю исми ман. Касе монанди Яҳудо метавонад прятаться зери гортензиями, бераҳмона бераҳмона дар ҷустуҷӯи ӯ, вақте ки ӯ подслушивает Ҳамаи. Ман Роберт ту Розита. Дар беззаботные лаҳзаҳои - ва аз сабаби он ки ман дағалона Амрико - ман ба ту Садбарги. Ва агар хоҳӣ рафтор хуб, ман худам ба ту маро ба он даъват Боб ".
  
  
  Вай сердито посмотрела дар он. "Ман позвоню ба ту - дар бораи, хуб аст. Вале ман кричал. Ҳарчанд, ба назар мерасад, ки ман бояд ба ту сонитар. Роберт, зебо". Вай аксбардорӣ олиҷаноб рӯи пайдо сладкая табассум. "Чаро мо нест, қием бо худ пушти тарафҳо ва выступить, ки чӣ тавр кори шпионы? Шумо ҳамеша сарф тафтишот ба тарзи амудӣ?
  
  
  "На ҳамеша. Вобаста ба хусусияти худ". Ба он чашмони масхара заблестели. "Вале чизе нодуруст аст, ки каме рафта, барои шино ва каме фикр кунанд, ки пеш аз тар дар парванда. Ҳамаи ин қисми амал. Ғайр аз ин, ман дар он вақт буд, то бо шумо сӯҳбат. Вақте ки ман кофӣ отдохнул".
  
  
  Розалинда подняла комил аст қуллаи мебошанд ва почтительно посмотрела дар он. "Эй шодмонӣ безграничная! Муносибати незаслуженная ва невероятная! Ту дар ҳақиқат буд, то бо ман гап?" Вай понизила овоз ва заговорщицки зашипела. "Аммо шумо фикр кунед, ки ба мо метавонанд подслушать? Фикр кунед, ки ое шумо, ки касе то проскользнуть ман барои хонаи хоб ва гарнитураҳо ва ловко пинҳон микрофон дар ман купальном костюме?"
  
  
  Ник мавриди он купальнику аз ҳама диққати. Ӯ қариб ҳеҷ чиз скрывал.
  
  
  "Не, ман ин хел фикр надорам", - гуфт ӯ он баъд аз ьаматарафа азназаргузаронии. "Вале подойди наздиктар ба ман буд, њаматарафа". Ӯ ногаҳон ухмыльнулся, обнажив дандон сафед. "Боварӣ дорам, ки ҳеҷ кас наметавонад подслушать".
  
  
  Баъзе вақт ӯ танҳо душманон аз барои он кӯшиш ба қарор, чунин мешуморад, ки ое вай он невыносимым е непреодолимым. Сипас, ба ҳар ҳол решившись, вале бо неохотной табассум, вай оҳиста-оҳиста подошла ба он.
  
  
  "Рафтанду ман ҳамаи", - гуфт вай.
  
  
  Ник гирифта, дар дасти худ ва ба нармӣ сжал.
  
  
  "Ман медонам, ки на бештар аз шумо. Вале мо бояд таҳлил карда, он чизе ки мо намедонем, ва бубинед, ки мо метавонем бо ин кор. Шаш боэътимод агентҳои гум шуда бе ному, мо инро аз он медонем.
  
  Намояндаи выставил ин аст, ки чӣ тавр ба роҳ монда, сипас фуруд омад. CIA сармоягузорӣ ҳамчун беҳтарин шумо метавонед, вале на метавонад аз ҳад зиед, ое ҷалби њад зиед таваҷҷӯҳ ба тамоми парванда. Ва онҳо метавонанд рискнуть выслать худ ба мардум, то он гоҳ хоҳанд донист, ки чӣ рӯй дод. Ҳоло як ва е чанд аз ин шаш метавонанд меандозанд чизе, ки медонанд ".
  
  
  "Боэътимод агентҳои?" Розалинда нахмурилась. "Онҳо беҳтар хоҳад мурд".
  
  
  Шахсе Ника буд ҷиддӣ. "Ин кам аст, ҳаргиз осон. Вақте, ки шумо бо чӣ кор машғул ҳастед маневром ва кинжалом, ки шумо биравед ва бо L-таблетками, засованными зери забон. Аввал пролейте, ва он гоҳ умрите. Роҳҳои зиеде вуҷуд доранд, маҷбур мардум сухан ".
  
  
  Розалинда вздрогнула. Уродливая ментальная расм бахшида ба одамоне, ки фирефтаи гап, сахт контрастировала бо равшан солнечным светом ва запахом соф баҳр, окутавшим худ, ва ҳатто зиеда аз шокирующе, бо беззаботной роскошью соҳил воқеъ аст Копакабана, ки дар Рио. Интихобшуда онҳо меҳмонхонаи буд васила роскошным ва экстравагантным дар шаҳри. Дар давоми мебошанд-нуво Милбэнк ва ороишӣ ери на мардум бе признательности на барои зебогии аслӣ на барои жестокую иронию, ки аз боиси онҳо ба чунин великолепию дар ҷустуҷӯи шаш исчезнувших ҳамкорон, ки то мурдан, е мурдан аз немыслимых ва ужасных шиканҷа.
  
  
  Дасти Ника сжалась дар он дасти.
  
  
  "Ту хеле модели закаленная болишти тафтиш худ, ҳамин тавр не? Медонӣ, ба ту лозим нест, ки ба дахолат дар зиеда аз изнаночную канори ин парванда. Агар ту танҳо прикроешь ман..."
  
  
  Вай убрала дасти. Бо кадом сабаб вай эҳсос кард tingling, ва ӯ буд, ки њаматарафа, ки ҳоло вақти муносиб барои вай.
  
  
  "Агар шумо предполагаете, ки ман наметавонам ин бигирад, ҳаргиз ин корро накунед. Ман ва ман. Вале ба ман лозим нест притворяться, ки гӯе ман лаззат навиштани мыслью дар бораи марг аз шиканҷа. Е худи факт. Ман фикр мекунам, ки ин мумкин аст, ки ба табдил аз ҳад зиед закаленным. "
  
  
  Ӯ гирифта, онро ба дасти худ баргашт. "Ва шумо гумон мекунед, ки ин мумкин аст. Ки ж шояд шумо ҳақ ҳастед. Аммо ин аст, пас, аз мо метавонем барои чи ое баъдтар, дар соатҳои фориғ. Ва дар ҳоле, ки мо дорем? Массовое исчезновение. Ҳар яке аз мо агентҳои меравам. погаснет, чӣ тавр ба перегоревшая лампочка. Савол: Шояд, ки ое ҳамаи онҳо бояд дар якҷоягӣ? Е аввал ба як, сипас дигар? Агар чунин бошад, пас мо як ҷуфти мрачных имкониятҳои, ки бояд ба назар гирифт. Яке аз онҳо метавонад бошад предателем ва барои дигарон. Ва е яке аз онҳо метавонад буд, ефт ва аз даст додани дигарон. Зеро, агар ҳамаи онҳо ҷамъ шуда, вақте, ки агар ягон ҳодиса рӯй дод, яке аз онҳо буд, ба додани дигарон. Онҳо ин тавр нест. ое дар якҷоягӣ кор мекунанд; дар байни онҳо буд, ошкор алоқа, чизе, ки метавонист ба мушоҳида мерасад чӣ гуна аст умумии душмани. Инак, е касе кардааст маълумот, ки буд, бояд каси дигар, е онҳо нарушили ва ҳамкории ҷамъ омада, якҷоя аз рӯи баъзе ифтихору иллат ".
  
  
  "Аммо мувофиқи онҳо охирин пачке ҳисобот, - вставила Розалинда, - мепиндоред чизе рух надод, чизе, ки предполагало мехоҳам махсус вохӯрӣ. Ғайр аз ин, албатта, ин аст, ки то касе аз онҳо". ба онҳо созывали маҷлиси? Махсусан, на посоветовавшись пеш аз худ домашним дафтари? Ман танҳо метавонам бовар накунед, ки онҳо мебуд, ин корро ".
  
  
  "Не, ман низ наметавонам", - розӣ шуд, ки Ник. "Ман танҳо фикр мекунам, ки агар буд, чунин вохӯрӣ, ки ба вай дод, ва ин бармегардад мо ба масъалаи предателе - е дар бораи касе, ки пайдо шудааст ва сухан дод. Мебуд, хеле фоиданок аст, агар мо медонист, кӣ буд, ки аввалин ва охирин кӣ буд. Ҳадди ақал, ман ҳамин тавр фикр мекунам. Вале ин яке аз чизҳое, ки ман донам, танҳо спросив, ман фикр мекунам ".
  
  
  Баъзе вақт онҳо молчали. Аз ҳавзи доносились радостные додзанӣ ва прохладные брызги.
  
  
  "Касе аз шумо мепурсанд?" - дар поени кор, аноби духтар.
  
  
  "Выжившие". Ва оҳанги он буд, мрачным.
  
  
  "Оҳ чӣ тавр?"
  
  
  "Пас, е ба таври дигар." Ӯ озод, ки ба вай дасти ва огляделся, осматривая прохладную киштзор ва бузург голубой ҳавзи. Ҳоло ҳеҷ чиз таъғир наефтааст; чунин ба Назар мерасад, ҳеҷ кас двинулся аз ҷои, ба ғайр аз аккуратных молчаливых пешхизматон, ки скользили бозгашт ва берун байни столиками дар ҳавз. Ҳеҷ кас мерафтанд, на гулял е не бездельничал наздик Розалиндой ва Лақаби. Онҳо шояд ба необитаемом ҷазираи, то изолированными аз чанд ярдов лужайки ва хусусияти онҳо касб.
  
  
  "Ба завтрашнему рӯзи, ман фикр мекунам, ки мо метавонем бештар гардад, общительными", - гуфт Ник, удовлетворенный онҳо конфиденциальностью. "Мардум бештар ба мо встретим, бештар аз мо метавонем ед".
  
  
  Розалинда давутоз зашевелилась. "Шумо дар хотир доред, ки мо танҳо задаем саволҳо ва ҷавобҳои афтод ба мо афтод?"
  
  
  "Ҳолам хуб нест." Ӯ деҳот ва уставился дар ҳавзи. "Мо ошкор, ки метавонем ба худ иҷоза шавад, ва лоғар, ки бояд бошад. Дар болои рӯйхати ва бингар, ки чӣ напрашивается худи худ. Мо шаш самтҳои барои тафтишот. Аввал: Жоао де Сантос, воќианигор ахбор "Рио Джорнэл", англоязычная тамрини рӯзномаи. Ҷавонмарди бисту ҳафт сол аст, вале нисбатан старожил. Кор дар ИМА аст, аз кӯдакӣ шаш сол.
  
  . Оиладор, як кӯдак, осон, вале комфортная оила зиндагӣ. Хуб нюх ба хабарҳо, як суратгир аст,. Коршинос оид ба кор бо микрофильмами. Яке аз се, знавших ҳамаи дигарон. Сарфи назар аз он, ки ӯ аввалин касе буд, ки прекратил фармонҳои ирсол минтақаи ҳисоботҳо, як бузург аст, имконияти дар мафцуме, ки ӯ охирин ".
  
  
  Розалинда вопросительно подняла бровь. Ӯ боз як дасти худ, ва вай боз ощутила дардовар tingling.
  
  
  "Чаро?" ӯ ҷавоб. "Зеро ки тамоми оила уехала таътил якҷоя, ва мо медонем, ки зан ва кӯдак баргаштанд. Ва ба наздикӣ. Мо фикр мекунем, ки ҳамаи онҳо баргаштанд ҷамъ. Мо як каме бештар лозим аст, вале на бисер. Вале ӯ ин корро. медонам, ки ҳар каси дигар, ва ӯ буд, хуб гузоришҳои. Шояд ӯ ҳоло.
  
  
  "Пас мо Мигел де Фрейтас. Холост, сию панҷ сол соҳиби як клуби таҳти унвони" Лунная хок ". Кор дар мо каме бештар аз се сол ҷазо дода мешавад. Ҳеҷ як аз онон, ки медонист, ба ҳар каси дигар, ва яке аз онҳо. ду гузориш дар бораи савдо аслиҳа ба он. Дигар буд, Мария Кабрал. Сию нӯҳ сол аст, шавҳар дорад, ки барои финансистом Пересом Кабралом. Як духтари аз соли гузашта ақди никоҳ. Вай дар ҳақиқат медонист шахсияти дигар панҷ - он ворид дар сафи қариб ҳашт сол пеш. Дар асл, ӯ буд, каме ое беҳтарин манбаи иттилоот дар ин чодари. Аз афташ, хеле ширин зан. Як хонаи зебо, бисер иҷтимоӣ равобит ва иштирок дар якчанд корӣ проблемањои. Вай гузориш, ба ҳар ҳол, буд, ки аввал аз декабрьской ҳизб . Ва умуман, вай бештар мунтазам, аз дигар. Он асосан дар конкурентом дар соҳаи фиристодани ҳисоботи буд Карлос Бренха ... "
  
  
  "Чилу ҳафт сол аст, ки на шавҳар дорад, чизе монанди педанта, ердамчии нигаҳбон осорхонаи Миллӣ Ҳиндустон", - гуфт Розалинд. "Бигзор ман сигарету ва бигзор маро каме мурдан. Прикурите барои ман, илтимос. Ман ният даст ба ин кам любезностям аз ҷониби ман богатого дӯстдорони ... Ташаккур. Замкнутая ҳает, кам дӯстон, аммо бо склонностью одинокого инсон ҷамъ ғайбат, ки баъзан мумкин буд translate дар неопровержимые далелҳо. Аксаран гузориш оид ба радио, ҳарчанд он предупреждали, ки ба ин метавонад хатарнок. То ки шояд дар ӯ буд, аз нахустин касе сайд ".
  
  
  "Ӯ хеле хуб метавонад бошад", - розӣ шуд, ки Ник. "Ҳарчанд ӯ ҳамеша фикр мекард, ки буд, хеле эҳтиет. Аммо ӯ метавонист фарз танҳо як хато. Кӣ баъдӣ дар рӯйхати? Оҳ, ҳа - биеед фаромӯш накунем, ки ягона маъруф контактом Бренхи бо дигарон буд нафар аз club китоб мағоза. он ба воситаи як дақиқа. Аввал займемся Пирсом Лэнгли ".
  
  
  "Интизор шудан як дақиқа!" Розалинда ногаҳон деҳот. "Шояд, мо таклифи хато. Эҳ, извини, дӯстдоштаи ман бояд то ташвиш дар ҷомеа. Акнун, интизор шавед, то ки ман туро целую. Ман не, хоҳиши".
  
  
  Як тӯйи дасти обвила он гардан; як ҷуфти нарм сладких лабҳои нармӣ коснулась он занад ва. Ник взъерошил он торик мӯй ва поцеловал дар кончик шаҳриер.
  
  
  "Умедворам, ки шумо зуд-зуд рӯй аст, хоҳиши", - пробормотал он доред то он каме дигар, аз он комилан зарур аст.
  
  
  "Қисми амали", - напомнила вай ба ӯ сквозь дандон. "Хуб аст. Прекрати. Ман фикр, ва ман намехоҳам, ки вай ускользнула". Ник вай гузорем, фуҷур, на сводя чашми он пикантного шахси. "Шумо медонед, шояд, ки бештар аз яке аз онҳо барои дигарон. Гӯш кунед. Бренха метавонад бошад, якум. Ӯ медонист, танҳо як инсон аст. Вале ин шахс медонист дигар. Ва он, ки ӯ медонист, медонист, ки касе дигар. буд, кадом аст ужасная цепочка, яке аз дигар вынуждали додани номи дигар! Пас мо маҳдуд се, ки медонистанд, ба ҳамаи онҳо ".
  
  
  Ник подавил стон. "Эй парвардигори ман, - ором гуфт ӯ. "Ту ҳуқуқи." Ӯ задумался барои як лаҳза, таъкид намуд, ки ба вай бледный ранг ва сияние дар пеши назари шумо. "Вале, бо вуҷуди ин, ба он таъсир хоҳад кард, ки чӣ тавр мо ин корро. Ин неприятная фикр мекунанд, ки шумо бояд дар хотир нигоҳ дорем, балки бо он е бидуни он мо ҳам мебуд, шаш корҳои. Бо вуҷуди ин ... агар ин тавр рӯй дод, ки ин бизнес аст, ки хоҳад, ҳатто сахттар аз ман фикр кардам. Хуб аст,. Пирс Лэнгли. Ӯ медонист, ҳамаи дигарон, ки шояд он на арзиш. Амрико соҳибкори маҳаллӣ, торговец ювелирными изделиями, экспортер сангҳои қиматбаҳо. Чилу панҷ , оиладор, зани хеле ҷавонтар. Ба назар мерасад, ки баъзе душвориҳо. Вале хуб оперативник бо муфид связями дар бизнес ва ҳукумати. Аҷиб, ки дар баъзе роҳҳои, ки ӯ медонист дар бораи савдо аслиҳа ба он. Бо вуҷуди ин, кӣ медонад, ӯ метавонист, барои чи ое ин баъдтар, агар ӯ буд, ки имконияти. Шояд ин бештар ба омили муҳими аз мо фикр. Шояд калиди ба тамоми ин. Ва он гоҳ мо дорем ... "
  
  
  "Ҷон Сайлас Аппельбаум", - гуфт Розалинда сабук бо табассум мекунед,. "Ба ман маъқул аст ин ном. Умедворам, бо ӯ ҳама чиз дар тартиби". Слабая табассум гон буд. "Амрико аз рӯи аслу, прожил дар Рио қариб тамоми ҳаети худро. Соҳиби як книжным магазином Unicorn дар маркази шаҳр. Яке дигар аз тихих мардон. Панҷоҳ се сол, нест, оиладор, зиндагӣ дар як маленькой квартирке, заваленной книгами. Дӯст посидеть дар уличном қаҳвахонаҳо. дар обеденное вақт ва дар соатҳои фориғ ба мушоҳида барои происходящим дар атрофи. Ҳамчунин, аксаран ба гуляет оид ба Ботаническому боғҳои.
  
  Ха тасодуфӣ незаметный тамос бо де Сантосом ва Бреней. Наметавонам омад, то бо ҳеҷ як сабаб, ки вай бояд дар аввал е охир. Назар бетараф маблағҳои ва безобидно. Ва, ман фикр мекунам, хеле симпатичный старик ".
  
  
  Он озод намекунад похожее на бонуи абр дуд ва уставилась дар загорелого инсон бо обвисшим животом дар трамплине. Мард нигариста, об, фикр кардам ва бодиққат попятился.
  
  
  "Сарватдор oily бесполезная задница!" - ногаҳон гуфт: Розалинда.
  
  
  Ник укоризненно кудахтал.
  
  
  "Ин роҳи сухан дар бораи мо, сарватманд. Бие, бие, оденемся ва пойдем дар шаҳр. Е ту мехоњї аввал бори тар?"
  
  
  Вай покачала сари ӯ ва натянула миниатюрный махровый халат. "Э-э-э, дафъаи оянда пойдем дар соҳил. Бо мо як сатил шампан".
  
  
  Ӯ и худро великолепную пляжную куртку ва кӯмак вай ба қием. Ба нармӣ обняв вай барои талию, онҳо оҳиста-оҳиста рафт, ба входу купающихся дар меҳмонхона.
  
  
  Чизе аст, - шояд, ҳисси шашум, ки заставляло он насторожиться ҳангоми хатар, е вақте ки он прекрасное проходило поблизости, - ба он назар террасу, выходившую дар ҳавзи. Он назар ҷаҳиши image поймал он ва удержал, ҳатто вақте ки ӯро ба назар зуд отвелся. Ӯ мехостам ба баланд бардоштани дасти шавковар помахав дасти, вале ӯ дар ин ҷо ҳамон передумал. Ин бешубҳа буд, ки қадам ба хориҷи хусусияти Милбанка.
  
  
  Бо вуҷуди ин лунолицый мард бо добродушными чашмони назар афканда, то ба онҳо аз боло ба поен бо зиеда аз тасодуфӣ фоизҳо ва waiter оянда бо он, бешубҳа, аз паемҳои пешин ба поен ва аз зикр онҳо номҳои.
  
  
  "Ин чист?" - пробормотала Розалинда.
  
  
  "Фикр мекунам, бозӣ оғоз ефтаанд", - гуфт Ник ва повел вай зери террасу. "Мо восхищаются".
  
  
  •'Мо?"
  
  
  Ӯ ба нармӣ покачал сари. "Монтес ва Милбанк, ман ба мегӯянд. Чаро не? Ана барои чӣ мо дар ин ҷо".
  
  
  Дар асл, хеле тааҷҷубовар нест, ки ба онҳо ба маблағи пристально тамошо. Агар ҳамаи меравад, хуб, грядущие рӯзҳои хоҳад саршори ақидаву шепота, дастуру ангуштони худ, hilarious бештар улыбок ва завистливых вздохов.
  
  
  Писарон аз "Ҳуҷҷатҳо" хуб справились аз кори худ. Онҳо як аломати ҳозирон ба ӯ достони ҳает, ки дар он буд, ки идеяҳои амалиети дастикорї ва чанд миллион ғайриқонунӣ заработанных доллар. Онҳо организовали мушкил тарҷума зиеди маблағҳои пули нақд аз шаҳри Ню-Йорк дар Бразилию ва обеспечили қариб незамеченный гурехтан, инчунин кӯҳпора таърихи растратчика саҳмияҳои Роберта Милбанка ва онро "экзотической любовницы" Розиты Монтес дар ҳар калон рӯзномаи ИМА. Дере нагузашта дар ин достони аз паи овозаҳо дар бораи аз нав пайдо шудани Милбанка дар Рио ва тасдиқи дар бразильских гузошта мешаванд. Буд, ҳатто киноя аст, ки Милбанк, находящийся дар Рио-де-Жанейро аз зиеди дасти экстрадиции, шояд, ҷустуҷӯи, ки дар вложиться.
  
  
  "Тамоми ин достони - матоъ дурӯғ аст", - изҳор дошт Милбанк бо расидани дар фурудгоҳи Галеан (ба воситаи Каракас) бо мис Монтес оид ба дасти. "Вақте ки ӯ хоҳад проверен незаинтересованными мақомот, дарҳол мегардад, дида мешавад, ки дар асл дар касри не. Ягон подтасовок буд. Чунин маблағҳо, ба мисли ман, - ва ман наметавонам сабабҳои инкор карда наметавонад, ки ман як муайяни захираҳои - омад ба ман, ки дар натиҷаи қонунии корӣ амалиет. Ман стесняюсь ҳеҷ муваффақият аст, на ба даст овардани даромад ба ҳар роҳи ки ман имон дорам ӯзбекистон ". Сипас очаровательная табассум мелькнула дар симои зебо Милбэнка (ки бо истифода аз баъзе странной ва лоғар алхимии кам походило ба шахсе Ника Картера), ва ҳозирон занон-хабарнигорон дар вздохнули дар бораи худ ва хатаре њис заъф дар коленях.
  
  
  Баъдтар дар ҳамон шом Ник буд, на ҳайрон мешавад, ки нисфи меҳмонон непомерного тарабхона Skytop повернулась ба уставиться дар он ва он дорогую восхитительную даму ва мубодилаи спекулятивными шепотами. Буд, комилан фаҳмо аст, ки метрдотель бо дархости дар рӯйхати ҳамаи ҷойҳои, ки дар он метавон шуд, ки пайдо ғайриқонунӣ бозӣ ва интизор аст, ки ӯ хоҳад даст хуб дар ҳаққи худро маълумот. Ва ғайриоддӣ бузург саҳм дар Sacha's ва Нова York нест, сахт повлияли дар Ника.
  
  
  Ӯ ҳатто хусусан ҳайратовар буд,, вақте ки дар ин субҳ онҳо ба хона шуданд барвақт ва фаҳмиданд, ки онҳо бошукӯҳ десятикомнатный рақами буд, бодиққат ва хушхӯю обыскан. Онҳо буданд, ки кунед, ки ое тарк чизе, ки метавонист послужить сабаби компрометации е сарф. Вале чунин ба назар мерасад, ки ба бозӣ оғоз.
  
  
  Розалинда уставилась дар лопатчатый хамеша аз ангушти оид ба лоғар пленке хокаи against the cover идораи ҳайвоноти.
  
  
  "Ое ба фикри шумо ки ин метавонад бошад? Мо аллакай карор?"
  
  
  Ник покачал сари. "Кунҷкобу посыльный, горничная, воришка, метавонад, ҳатто маъмурияти. Ман недовольно фаред субҳ. Ва то бирав, дар ин ҷо. Позволь ман ба ту кӯмак отцепить".
  
  
  Вай хунук посмотрела дар он. "Ташаккур, ман шумо мефахмед кӯмак ба худ".
  
  
  "Не, ба ростӣ, ман ин хуб аст, ваќте
  
  Чунин чизҳо."
  
  
  Ангуштони каме коснулись ба вай бозгашт. Вай повернулась.
  
  
  "Омода поспорить, ки бале. Гӯш кунед, мо дар ин ҷо даҳ хуҷраҳо". Аҷиб, подумала он, ки чӣ тавр ба он дрожит дохили. "Панҷ барои шумо панҷ барои ман. Инак, осоиштаи шаб, ҷаноб Мошин - Милбанк!"
  
  
  Бодиққат ӯ. потянулся ба он. Ӯ ба нармӣ ламс вай обнаженных плеч. Он аст, ба осонӣ привлек онро ба худ, то ки он ба баланд упругая сандуқе прижалась ба сина. Ӯ инчунин поцеловал он веки. Мутаассифона, ӯ выпрямился.
  
  
  "Хуб, Садбарг. Ман пойду кор ба машқҳои йога".
  
  
  Ӯ отстранился аз он ва направился ба ҳамсоя дари.
  
  
  "Чӣ хоҳӣ кард?" Вай бо удивлением душманон ба он удаляющуюся пушти ту.
  
  
  Ӯ дилам дар дверях.
  
  
  "Машқҳои", - ғамгин гуфт ӯ. "Осоиштаи шаб зебо."
  
  
  
  
  
  
  Дебютный гамбит
  
  
  
  
  
  Ӯ бештар сарф кардани қисми дигари рӯз, лаънаткунандагони худ мухтасар бигирад равзанаи он дар Каракасе. Ин ҳам буд, ки қисми амал. Вале ин буд, дорогостоящая перевязка: ду неопознанных бадан кашф шуд, ки дар Рио, ки Картер зиндагӣ дар Венесуэле. Вале ҳарчи буд, ки бинед, агар касе ба ташвиш прочесть вчерашнюю рӯзномаи ҷои тайком наводить маълумотнома байни заплывами ва мартини, акнун онҳо буданд, идентифицированы.
  
  
  Яке аз онҳо, пайдо дар бухте ҷое у подножия кӯҳҳо Сахарная сар, бор буд, ки Жоау де Сантосом, ба маъруф ва талантливым рӯзноманигор. Баъзе вақт гирифта, барои пайдо кардани бадан, ва он гоҳ опознать он. Қариб ба ростӣ ба тарки он рух дод, ки дар натиҷаи фалокат.
  
  
  Дигар буд, Ҷон Сайлас Аппельбаум, добродушный соҳиби club китоб мағоза ва дӯсти ҷавон интеллектуалов, ки мерафтанд, дар он мағоза ва дар кишвари ҳамсояи қаҳвахонаҳо, ки ба њалли world литературные мушкилот ва ишғоли пул аз њамдигар. Аппельбаум табдил қурбонии бераҳмона қотил. Он череп буд треснут, ва дар ҷисми худ буд чанд ножевых ҷароҳат. Он гоҳ дар зери кувшинками зебои пруда дар Ботаническом боғҳои, ки он қадар дӯст медошт. Аз афташ, ӯ ба зери об буд бисер рӯз, мумкин аст, аз се ҳафта. Аниқ гуфтан ғайриимкон буд.
  
  
  Де Сантоса ефт, се рӯз пеш, ба воситаи як рӯз баъд аз он афтод.
  
  
  Пас чаро, хислатҳои инро гир, ин қадар дароз нест, докладывал?
  
  
  Миссис де Сантос буд убита горем ва ҳеҷ кас ба разговаривала.
  
  
  Hostess ҷаноби Аппельбаума буд потрясена ва многозначительно разговаривала бо тамоми, ки поставило вай дар ҷои аввал дар рӯйхати допрашиваемых. Ва пулис аллакай бо ин.
  
  
  Ник поискал дар рўзномањо - ба монанди ҷорӣ ва ҳам недавних - номбар номҳои де Прейтас, Лэнгли, Бренха ва Кабрала. Ягона чизе, ки ӯ ба дурӯғ ин ибора дар бораи он, ки миссис Карла Лэнгли лоиҳаҳое, кадом аст светское чорабинии бе ҳамроҳии шавҳар, ки уехал оид ба парвандаҳои.
  
  
  "Аз рӯи парвандаи". Даҳони Ника табдил мрачную складку. Зеро ду нафар ҳамкорон Лэнгли аллакай пайдо шудааст мертвыми, гумон аст, ки Сутунҳояш Лэнгли қодир мебуд, рӯҳан худро охирини деловую созишномаи. Ки то ба дигарон, ба ӯ дар ҳама буд, истифода кард. Департаменти сабтҳои овоз AXE дароз проверил рӯзнома, маҷаллаҳо ва выпуски хабарҳо аз ҳафтаи гузашта ва пайдо нашуд, ки ягон далел номбар ҳеҷ кадом аз шаш нопайдо. Охирин имзои де Сантоса пеш аз рухсатии буд датирована 30 ноябр. Суруд дар клуби Moondust буд, дароз шуданаш соҳиби Мигелем де Фрейтасом аз ҳисоби просьбам. Дар ин ҷо ва ҳама чиз.
  
  
  Ник тасмим ба харҷ боз як рӯз, ва танҳо як дар аст, ки зарекомендовать худ ҳамчун зажиточный плейбой бо чутьем дар изящные ахлоқи, щедрый тарзи ҳает ва чашми ба занони зебо. Баъд аз ин ӯ бояд оғоз намазываться каме thinner.
  
  
  Вале то ин вақт ӯ қариб буд бовар дорам, ки дар чанд чиз, ки ба де Сантос буд ва охирин касе схватили ва мурданд охирин, ки ҳамаи онҳо буданд, мертвы, ки прятались қарор гирифт ва дар ҷараени шиканҷа, ки аз онҳо ихроҷ кардам. поодиночке, ва на ҳамчун як гурӯҳ. Ҳамаи ин буд, ки бар асоси он немногом, ки ӯ медонист дар бораи де Сантосе. Агар ба ӯ хушбахт буд ва аз он прикрытие на подбросило чизи дигаре, ӯ ба сухан оғоз мехоҳам бо хабарнигор. Дили ӯ упало ба якчанд зинаҳои ҳангоми фикрҳои дар бораи хусуси пурсиши вдовы хабарнигор. Аммо аз рӯй дод, ки ӯ буд, дар имкониятҳои рост дур.
  
  
  Ник чап қиматнок ба онҳо хусусӣ веранде ва рафт ба назар Розалинду. Близился обеденный танаффуси, ва ӯ буд, гурусна. Аз en доносились плескания. Ӯ заглянул дар ба дари. Мокрая губка проплыла гузашта аз он ба гӯш.
  
  
  "Убирайся аз ин ҷо!"
  
  
  Ник усмехнулся. "Успокойся, Садбарг. Ман фақат мехоҳам, ки ба тафтиш, ки бо ту аввал ва таъин санаи барои обедом. Ба пеш ба кор аст, ки ту чи кор карда истодаӣ; бо ман ҳама чиз дар тартиби".
  
  
  "Бо ман ҳама чиз дар тартиби". Вай впилась дар он glance ва отступила зери блистери, онро ба нармӣ оливковая пӯст ва угольно-черные мӯи встали дыбом.
  
  равшан контрастируя бо собун ҳаррӯза белизной.
  
  
  Ӯ рост дарида берун хандидан. "Афродита застенчиво прячется зери пеной. Ман тарк шумо пас аз як дақиқа ва сипас ман мехоҳам, ки шумо поторопились. Мо ба зудӣ ба харҷ каме пул, ва ман шояд, мешавад, ки имконияти сӯҳбат бо шумо боз муддате Пас слушай. "Агар он буданд, ки худро комилан асосноки сабабҳои боварӣ доштан аз он, ки онҳо нест хоҳад подслушать ки онҳо хуҷраҳо бештар хоҳад lipo обыску. Дар ин бора позаботились он худи хиради, вохӯрии бо роҳбарият ва хурд ба маблағи пул аст.
  
  
  Розалинда собрала мыльную пену зери хушӯъашон ва посмотрела бо диққат, дар ҳоле буд, ки худ ором мерафтанд шепот.
  
  
  "Шумо интихоб барои ин вақт дуруст аст, ҳамин тавр не?"
  
  
  "Оғо. Хуб, акнун. Ман мошини кироя, ва чун ба шумо тайер ҳастед, мо пообедаем дар Месбле, ва он гоҳ отправимся дар Жокей-клуби. Агар lucky, мо наладим чанд мухотибон. Баъд аз он , мо метавонем кашф, ки действуем сарфи назар аз якдигар. Аммо биеед аввал установим баъзе закономерность. Тақрибан ҳамин тавр: мо бо ҳам қариб ҳама вақт. Аммо вақте ки мо расстаемся - ошкоро - шумо мекунед, ва мӯи ман пью дар тротуаре. Е шумо харид ва ман дар соҳил нигоҳ барои духтарон. Агар ман выберу санаи е ки-чӣ - мегӯянд, тиҷорати тамос, пас шумо кардед стараетесь пайваст гурӯҳи одамон. Хуб? "
  
  
  "Денди", - розӣ шуд, ки Розалинда. "Ман мебуд, на зидди имкониятҳои каме расправить болҳои. Вале аз он ҳама ин бояд, ки ба ноил шудан?" Як дасти потянулась ба мылу, остановилась дар ҳаво ва таъљилан переставила палатку бо пеной.
  
  
  "Единение", - гуфт Ник, умедворем, нигариста ба вай. "Гӯе, ки мо разлучаемся, ҳар яки мо медиҳад, чизе, ки метавонад шарҳ, пас, ба хотири чӣ мо гӯе ин ҷо омада. Ва вақте ки ҳеҷ кас аз мо нест, мебинад, ки мо чӣ гуна аз ин беззаботных чи хеле тахмин кардан мумкин бошад, ки мо мо дар якҷоягӣ мо любовном гнезде сарукор чизи дигар аст ".
  
  
  "О. Фаҳмо Аст. Дар ин бора ҳама? Зеро ки ман низ проголодался".
  
  
  "Ана тамом, - гуфт Ник. Ӯ чуқур вдохнул ва искусно выдохнул дар пирамиду пузырьков, обнажив хурд маҳфили восхитительной бело-розовой мягкости.
  
  
  "Хислатҳои туро подери!"
  
  
  Ӯ закрыл дари посмеиваясь. Афсӯс, ки ӯ ҳамеша лозим закрывать дари.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ӯ дуруст буд. Буд, қариб, хеле осон иқтисодӣ ва сармоягузории манфиатдор незнакомцев. Ва чунин приветливые незнакомцы.
  
  
  Ва ӯ, ва Розалинде бениҳоят шодам, ки дар скачках. Одержимые муваффақият, ки онҳо фурудоии сел дар лаунж-сатри ва имкон надоданд, ки Рио омада, ба онҳо ҷавобгӯ. Рио ҳам дод, ки бо силоҳҳои кушода объятиями ва любознательными ашхоси.
  
  
  "Шумо везет, сеньор Милбанк! Везет бо аспҳо, везет дар муҳаббат! Шумо чудесная кишвар аст, вале онҳо дарк намекунед барори кор! Чӣ афсӯс, ки шумо буд, ки шумо тарк. Вале мо счастливчики! Хуш омадед ба мо соҳил. Хуш омадед ба шаҳри мо. Бигзор ӯ ба ту ҳам мехоҳам, ки останешься то абад! "
  
  
  "Ташаккур, ки дӯсти. Аммо шумо ҳуқуқи - ман счастливчик!" - восторженно гуфт Ник. "Нӯшид баъзе аз мо. Лутфан, ҳамаи нӯшид баъзе якҷоя бо мо!" Ӯ махнул дасти ва масхара улыбался, то фикр кардам, ки он шахс расколется.
  
  
  "Аммо хонуми...?"
  
  
  "Хонуми ин обожает", - гуфт Розалинда. Вай взглянула тающим glance дар говорящего, пузатого марди ясными чашмони, ки таъкид ба вай инсон аз мағоза чашидан дари навбатӣ. "Ва дӯстони ту ҳастанд,. Ҳамаи шумо ҳамроҳ ба мо не? Лутфан!"
  
  
  "Чӣ тавр ман муқобилат?" - галантно гуфт мард.
  
  
  Гурӯҳи зуд росла. Радостный Милбэнк привлек онҳо, наполнил бокалы, доири худ удаче ва баланд табрик намуда, худаш бо вуҷуди ин, ки пайдо чунин хурсанд дӯстони нав, дар ин ҷанги ва гостеприимной кишвар.
  
  
  "Антонио Тейшейра, сеньор Милбанк... ва шумо тӯйи хонуми. Ин дафъа ба шумо хоҳад нўшокї бо мо?"
  
  
  "Маликаи Монтес, шумо испанцы, ҳа? Мексиканец? Вале шумо каме гап дар португальски? Оҳ, хуб! Вале сеньор намедонад? Не? Вале ӯ выучит!"
  
  
  "Ман зани Марям..." - чашмони Ника блеснули. Марям буд коренастой маленькой зан, носившей зебу, ки нест пӯшидани наздик ипподромом. "Панҷоҳ, - недобро фикр кардам ба ӯ. "Шояд шумо инсоне мо шуданд? Ман визитка. Диаз, шумо запомните ном. Чӣ тавр ба машҳури explorer".
  
  
  "Дар Икарахи ба он ҳамаи доранд. Инак, казино баста, аммо ҳамеша метавон пайдо развлечение, агар донед, ки дар он ба назар. Кофӣ аст, танҳо мепурсанд..."
  
  
  Овози ревели ва шептались, намекали ва даст. Навъе сформировалось сахт аслӣ, ки увлекло Ника ва Розалинду бозгашт дар шаҳр ва поселилось атрофи онҳо дар Шаб ва Рӯзи. Дар клуби кипела субботняя night зиндагӣ. Гурӯҳи Milbank, боз, притягивала дигар, мисли оҳанрабо дар бар мегиранд.
  
  
  Потекло нўшокї шампан ва хайболлы.
  
  
  "Барои як шахсе, ки ғолиби бузурги лотерея wall street дар ИМА ва ғолиби имрӯз боз!"
  
  Ник боре танцевал бо Розалиндой ва иллатҳои он сабаби баланд ҷавон аст, инсон бо нуқтаҳои сиеҳ эҳсос намекунанд мӯй ва ослепительной табассум. Ӯ баргашта ба онҳо мизи ва деҳот. Чудом ӯ монд қариб як. Вақте ки ӯ придвинул худро курсї, оставшаяся ҳамсарон барои он бузург столиком аз ringside извинилась, улыбнувшись, ва берун ба танцпол. Ин оставило он ки танҳо бошад, бо як зан, ки ӯ пештар қариб нест замечал. Посмотрев ба он диққат бори аввал, ӯ ҳайратовар буд, ки чӣ тавр ӯ метавонад чунин упущенным. Ӯ душманон ба он, ки гӯе мехост, дар хотир доред, ки он шахс ва гузоштани image худ зери подушку. Арзебӣ кардани вай, ӯ дид красноватый нур дар он густых тира мӯи худ ва медленную кривую улыбки дар он чувственных лабони худ нест. Ӯ танҳо нест, тарки чуқур колодцы он чашм.
  
  
  "Салом", - гуфт ӯ, сглатывая, чӣ тавр ба школьник. "Простите, ки аз нигох. Метарсам, ки ба шумо табдил ба ман сюрпризом. Ман медонам, ки ба мо вохӯрд, ки чанд дақиқа пеш аст, вале аз сабаби тамоми ин неразберихи ман расслышал номи шумо. Ман Роберт Милбанк".
  
  
  "Ман медонам", - гуфт вай, вай табассум васеътар шуд. "Ва акнун ман Родриго унесся бо твоей... Розой, ҳамин тавр не?"
  
  
  "Росита".
  
  
  "Ҳа, Розита. Инак, мо бросили ҷамъ. Умедворам, ки ту зид, ки мо взломали худ як ҳизби? Родриго ҳам мехостам, ки ба мактубҳои".
  
  
  "Дар бораи, Родриго, а?" Инак, ин бледно-яркое ҷунбандае буд, ки дар ширкат бо жиголо-шахси. Чунин ба назар мерасад, онҳо ба гумон аст, ки муносиб ба якдигар. "Чӣ он қадар ташвиш?"
  
  
  Зан пожала плечами. Вай ҷавонтар аз ӯ фикр мекард дар аввал, мумкин аст, бисту шаш е ҳафт сол ҷазо дода мешавад. "Ӯ гумон мекунад, ки сарватманд амрикоиҳо очаровательны. Ва ӯ, ба назар мерасад, фикр мекунад, ки чизе ҳаст, ки аз ин отразится он".
  
  
  "Hmm." Назари Ника поискал ҳамсарон дар танцполе ва пайдо Розалинду ва шарики худ. "Ӯ албатта, ба назар мерасад, кофӣ дорад".
  
  
  Вай откровенно рассмеялась. "Родриго ҳамеша то танцует. Ту худо не ревнуешь?"
  
  
  "Эй парвардигори ман, не. Чӣ тавр ман метавонам бошад, дар твоей ширкат? Чаро мо рақс ва сабаби ҳама рашк?"
  
  
  "Ман умедвор буд, ки ту спросишь".
  
  
  Вай поднялась бо плавной грацией. Вай ламси ба он рукам буд, ки осон, вале электрическим ва ҳаракати он ба бадан - лоғар, ритмичными. Сладострастная music окутывала онҳо ва уносила дур. Онҳо бадан ва ҳаракати буданд, то баҳогузорӣ ба таври комил, ки ҳеҷ яке аз онҳо намекардам, ки ба механикаи рақс. Вай пойҳои двигались якҷоя бо ӯ, ва ҳар, ки аз он шарм ва е фикр кунем, переводилось дар гармоничное, қариб жидкое ҳаракати.
  
  
  "Расо!" - фикр Ник ва дар вақти отдался удовольствию худ хос аст. Ращс раздвигал ва сближал онҳо, заставлял ҳис гармӣ якдигар, ва пульсации, ки переходили аз як ба оянда, текли то плавно, ки ду нафар аз онҳо буд, қариб як целым.
  
  
  Ник эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он пулс участился, вақте ки дар лаҳзаи мусиқии вай, hips коснулись он. "Нигар, ба худ, дӯстро, - гуфт ӯ ба худ, хоҳиши ба ӯ хуни заминро ях бастааст. Он пулс фаромад вуҷуд, ва эҳсоси мулоим меҳвари покинуло он, балки эҳсоси комил ҷисмонӣ мувофиқи чап.
  
  
  Каме тағйир ефт. Шарики ӯ гуфтам ба ӯ.
  
  
  "Шумо великолепно танцуете", - гуфт вай, вай, овози буд, аз он хеле похожим ба қаноатмандӣ, ва ба вай чашм - ду сияющими лужами.
  
  
  "Ва ту низ", - самимона гуфт Ник. "Ин таҷриба, ки ман хеле кам рӯй".
  
  
  "Ҳатто бо... Розитой?"
  
  
  "Розита - касбии танцовщица", - гуфт Ник, тамоман љавоб ба саволи. Гибкое, отзывчивое бадани зан покачивалось, ки якҷоя бо ӯ. "Медонӣ, ман то ҳол намедонам, ки ту ба номи".
  
  
  "Карла", - пробормотала вай.
  
  
  "Карла". Дур прозвенел аккорд хотираи. "Ва Родриго ту...?"
  
  
  Вай рассмеялась ва хеле, хеле ба нармӣ отодвинулась.
  
  
  "Родриго - ман ҳеҷ чиз. Ман Карла Лэнгли. Миссис Пирс Лэнгли. Мистера Лэнгли имрӯз не бо мо тамос. Дар асл ҷаноб Пирс Лэнгли рӯй бо мо хеле кам аст".
  
  
  Ҳисси Ника баргаштанд, ки дар меъери.
  
  
  "Ӯ дӯст медорад, ба берун рафта,?"
  
  
  "Ӯ ин нест мекунад", - розӣ шуд ӯ. "Ба ӯ ҳеҷ чиз маъқул нест. Ҳамаи... Он гуна усталый нафар". Вай бинї чизе высокомерное - не очевидное, вале безошибочное.
  
  
  "Ин хеле бад аст", - сочувственно гуфт ӯ. "Вале шумо дар хотир доред, ки он дар асл мемонад хона ва ибораро ба шумо знакомств бо... хайр, бо чунин одамон мисли Родриго?"
  
  
  "Ташвиқ мекунад, аз ман! Дар бораи ки не. Ӯ ненавидит Родриго. Ва ӯ на мехоҳам, ки ба ман монд, бо ӯ дар хона. Вале акнун он нест, ки дар хона. Ин ба ман имкон медиҳад, ки имконияти ба нармӣ ҳизб пароканда мӯй". Вай каме напряглась, ва ба вай рӯ промелькнула сояи раскаяния. "Илтимос, ба ман нофаҳмиро не, Роберт. Пирс ҳеҷ гоҳ буд, иҷтимоӣ бабой, вале ӯ ҳеҷ гоҳ отказывал ман чизе. Ман набояд сўњбат карданро бо шумо ҳамин тавр".
  
  
  "Чаро не?" гуфт, Ник, имкон дасти блуждать дар наводящей ба мулоҳизаҳои маленькой ласке. "Чаро ту нест, мегӯянд, ки ту имеешь дар хотир доред? Одамон ҳамеша бояд тадќиќоти худ - ҳатто агар онҳо дар хатари
  
  бошад, нодуруст понятым. Ва ман фикр намекунам, ки ман шуморо нодуруст фахмидам. - Ӯ расчетливо доранд ба вай чашм, сипас ба нармӣ ламс губами вай мӯй.
  
  
  Вай ангуштони сжались он дар болои китфи ӯст, ва он рони задрожали аз мусиқӣ.
  
  
  "Он гоҳ спроси ман, - прошептала вай. "Аз ман мепурсанд."
  
  
  "Дар туст шароити", - прошептал ӯ дар ҷавоб, тамоман дарк, ки он имела дар хотир доред. "Кӣ ба ту рассказываешь."
  
  
  Вай веки задрожали. "Он чӣ, ки дар бораи он?"
  
  
  "Ман нигоҳ струны", - саркашӣ гуфт Ник. "Ман, чунон ки ман мехоҳам".
  
  
  "Пас аз фардо? Танҳо - кӯтоҳ мулоқоти?" Ӯ ғарқ шуд он страстным glance, ки ба зоҳир дар он пеши назари шумо. "Шояд Загородный клуби? Мебуд, табиист, ки аъзои шумо аз он ҷо познакомит".
  
  
  Мусиқӣ ба поен расид ва онҳо истода ба ошенаи, ба ҳар ҳол обнимая якдигар. Розалинда ва он одолженный Родриго пронеслись гузашта, бо любопытством поглядывая ба онҳо.
  
  
  "Пас аз он ки барои оғози рух хӯроки нисфирӯзӣ. Ва он гоҳ - бич, ҳаракаташон, чизе". Вай чашмони умоляли он.
  
  
  "Ин садо хеле хуб аст, - гуфт ӯ. "Шумо биеед ман шуморо ғайри чинанд?"
  
  
  Вай покачала сари. "Ман ба дидори шумо нест. Пойдем, сядем. Ман эҳсос мекунам, ки барои ман наблюдают".
  
  
  Онҳо қариб навтарин покинули танцпол. Оҳиста-оҳиста онҳо баргаштанд ва ҳамроҳ дигарон. Ник озод watch дар чашмони Розалинде. Ӯ дид, ки чӣ тавр дар рӯи Карлы появилось хамъияти ифодаи. Баъд аз чанд дақиқа ӯ ушла, держа Родриго дар дасти.
  
  
  "Ва акнун меравад зебо внимательный, ҷавон", - пробормотала Розалинда.
  
  
  "Меравад сальный спив", - недобро гуфт Ник. "Ман фикр мекунам, ки мо он вақт қадам дуртар. Бие".
  
  
  Онҳо рафт ҳастед, ки дар хоре библейских прощаний ва аккредитатсия.
  
  
  "Шумо дар ед дошта бошед, ки шумо гузошта як мошини?" - бо сомнением гуфт Розалинда. Ҳатто Nightbird Rio бозпардохти чароғҳои, ва заброшенные тротуары назар темными ва незнакомыми.
  
  
  "Албатта, ман медонам. Дар ҳар сурат, Jaguar нест, пас танҳо сбить бо ҳеҷ нафъ. Битобед направо. Дар омади гап, шумо почерпнули чизе муфид аз худ доимии шарики танцам шом, Clammy Hands, ки ҳар вақт ползал оид ба сандуқе шумо? Ман доранд дар худ ҷудо? "
  
  
  "Ту бояд дар бораи гап", - бо негодованием гуфт вай. "Ман фикр кардам, ки ту ва ин бледная тварь сделаешь он ҳуқуқ дар ин ҷо, дар танцполе".
  
  
  "Чӣ бояд кард? Чизе - не, гап дар буквам. Ин бледная дурўғи, гаронбаҳо ман худ - духтари худ бача - яке аз мақсадҳои мо. Миссис Карла Лэнгли".
  
  
  "Ох ох!"
  
  
  Онҳо буданд, чунон банд обдумыванием ин як қатор роҳҳои гуногун омода, ки нест, дидем, ки ду қурбонии бузург не, ки интизор буданд, ки барои дар дверном проеме дар наздикии "Ягуара".
  
  
  "Ҳамин тариқ, - гуфт Розалинда, - ин буд Карла Лэнгли".
  
  
  
  
  
  
  Миссис Карла Лэнгли
  
  
  
  
  
  "... Ду моҳ то бисту шаш сол. Дар моҳи сентябри соли гузашта шавҳар дорад чор сол. Фарзанд не. Маориф, Рио, Ню-Йорк, Лиссабон, выпускная мактаб. Ҳам падар е модари - амрикоиҳо. Гаронбаҳо ман худ, вале на аз ҳад зиед требовательная сарулибос ва маводи худсохти дарталабонему ; аен аст, комилан қаноатманд материальными шароити ҳает. Брачные муносибатҳои камтар аз удовлетворительны, аз афташ, сабаби фарќияти дар синни ... "
  
  
  Нисбати ҳукм аз досье Карлы худованд дар сари Ника ва смешивались бо он личными наблюдениями. Устухон сиеҳ ва сафед суханони аллакай наполнялись плотью ва окрашивались мекунанд.
  
  
  Дар взятую напрокат мошини светил уличный lantern аст. Одати заставила он ед отполированные рўизаминї дар ҷустуҷӯи нав шиноса ва замков, ки метавонист нишон осори шикаста. Ӯ дари кушода барои Розалинды. Вай деҳот "Ягуар" изящно, вале эҳтиеткорона.
  
  
  Ник чӣ ваҳй ба ҷониби худ мошинҳо. Ӯ кушода дари ва ногаҳон дилам ба подушечках пои, мӯй кӯтоҳ дар затылке ногувор встали.
  
  
  Ду мард дар ниқоб материализовались аз торикӣ ва қариб напали на он. Дар як буд, пистолет ва дар назди дигар, чунин ба назар мерасад, буд, ки силоҳи. Дасти Ника качнулась, ҳатто вақте ки он бадани повернулось. Ӯ рассек ҳаво зуд ва смертоносной дугой, ки разорвалась дар шее стрелка. Мард ахнул ва попятился. Пои Ника босуръат вылетела боло ва сахт edge он тарафи рости дасти врезался дар хрящи аллакай покрытого гӯшт шаҳриер. Пистолет загремел ҷое ба тротуаре, мард застонал ва афтод афтод. Ник боз эҳье, то, яке чашми нест отрываясь аз скорчившейся фигуры дуюми инсон ва зад пяткой оид ба шее стрелка. Зону мардон расплавились, ва он афтод.
  
  
  Уличный lantern аст, осветил ду разрозненных иншоот. Яке аз онҳо буд, корд, направленным то ба животу Ника. Дигар монанд буд серебряным шипом, падающим дар сари дуюми нападавшего.
  
  
  Вечерняя туфля Розалинды бо шипами ударила дуюм инсон бо сари. Ӯ застонал аз болезненного худ даҳшат ва восходящий тӯдаи гум ҳадафи ва инерцию. Ник
  
  дар айни вақт ва имкон дод метающемуся клинку промелькнуть гузашта аз он. Ӯ сжал тисками дасти бо корд, вақте ки ба атакующий мувозинат гум. Ӯ боз дилам, опуская зери дасти худ, ва зону боло. - рявкнул ӯ. Мард задохнулся ва афтод. Лақаби накардани маркиза Куинсберри, вале қоидаҳои рукопашного мубориза, ба ӯ зад, вақте ки ӯ афтод. Ӯ пнул он, дар асл, тозаву озода ва дардовар мечашонем доранд. Ин дафъа стон буд, ки овози аз ҷаҳаннам.
  
  
  Ник гирифта тӯдаи ва пистолет ва дод, то онҳо худро мошини.
  
  
  "Молодец, Садбарг. Ташаккур", - гуфт ӯ ва опустился ба зону, ки тез обыскать ду нападавших.
  
  
  "Ин буд, ки девона бо онҳо аз ҷониби", - сухо гуфт вай. "Онҳо бояд буданд, даст аз ту дифоъ ман".
  
  
  "Шояд онҳо фикр мекарданд, ки ман як", - рассеянно гуфт ӯ. "Инак, атрофи, боварӣ ҳосил кунед, ки ҳеҷ кас меояд".
  
  
  Он душманон дар шаб.
  
  
  "Ҳатто муш. Ниез ба кӯмак?"
  
  
  "Не. Танҳо ба пеш назар. Ман намехоҳам, ки чизе дар шарҳ е бибандад полицейскими".
  
  
  Он ангуштони мастерски пробежались бо ду нафар комплектам либос.
  
  
  Ба худ удивлению, ӯ нишон дод шаҳодатномаи шахсият, калидҳои хурд маблағи пули нақд, корешки чипта ва қайди аз мошиншӯйӣ. Ӯ сорвал торик платки-ниқоб ва дид щетинистые шахсоне, искаженные бештар болью аз таҳдиди. Онҳо кошельки ва потрепанные корти чизе барои ӯ нест значили. Он ҳам гирифта онҳо, вынул пул ва чап онҳо дар дараҳои худ. Он buffs қуллаи thoughtfully нахмурились.
  
  
  "Шояд, мо биеед биандешем, ки онҳо бо худ?" - аноби Розалинда бо ноткой нервного шиддати дар голосе.
  
  
  "Тащить онҳо барои мӯй тавассути холл Copa International? Не, ташаккур. Мо оставим онҳо аз он ҷо, ки мо ба онҳо пайдо кардаанд". Гап дар ин аст, ки ӯ скатил стрелявшего дар сояи ва прислонил ба девори худ, дар нише дверного проема. "Бештар на камтар." Ӯ дилам ба шахси дигар. "Онҳо кофӣ панд, то ки хабар ба ман ном, суроға, рақами телефон ва ҳатто кӯдакон хабарнигори".
  
  
  "Чӣ?"
  
  
  "Ҳа, ғайриоддӣ нест ое ин рост аст?" ӯ розӣ шуд ва затащил тӯдаи дар хисобатон як мураббаъ зулмот мондан аз уличного фонаря. Мард жалобно застонал. Ник швырнул он дар судї ва дидам, ки чашмони распахиваются.
  
  
  "Пас, шумо аз нав бо мо тамос, Мак?" Импульсивно, Ник подавил хоҳиши мегӯянд: "Кӣ туро фиристод?" ва ба ҷои ин, гуфт: "Чӣ, хислатҳои инро гир, ба андешаи? Ту ищешь њукм хулоса - е ман боз туро побью?"
  
  
  "Сукин амрико", - равшан гуфт мард. "Проклятый бойи дузд". Ӯ плюнул боло. Ник якбора повернул сари, балки эҳсос кард, ки чӣ тавр брызги мезананд, ки ӯ дар щеку. Тыльной тарафи хурмо зад марду оид ба супорад.
  
  
  "Дузд? Ое ту чунин?"
  
  
  Мард издал непристойный бессловесный садои. "Ту, ту лой. Ҳар чӣ дорӣ. Ту украл он. Мошин, як зан, ҳамаи". Ӯ застонал ва схватился муҳофизи мучительную дасти. "Бирав, дар ин ҷо, устрои грандиозное нишон худро паршивые пул. К черту ту, свинья. Агар мехоњї, позови политсия. Ублюдочный мошенник!"
  
  
  "Роберт!" Овози Розалинды буд настойчивым. "Бигзор, онҳо ба хотири худо. Дар бораи онҳо ба маблағи на он хавотир. Онҳо чизе нашудааст. Ва ман намехоҳам, ки ба кор глупостей бо политсия. Лутфан, гаронбаҳо ман худ..."
  
  
  "Омода поспорить, ки ту хоҳӣ!" Агонизирующий овози буд насмешкой. "Чӣ қадар вай аз ту обошлась аз украденных пул? Ман хондани рӯзнома, ман медонам, ки ту ..."
  
  
  Дасти Ника врезалась дар ухмыляющееся шахс ва закрыла ӯ даҳони.
  
  
  "Шумо медонед, ки чӣ тарз, ки ман, агар ман буд, шумо?" - гуфт, источая ледяную дӯст доранд. "Ман ҷони худро фидо ва дар он ҷо дуо кардам, ки ба пулис на худованд. Сипас, вақте ки ман аз ин каме беҳтар, ман мехоҳам уехал аз шаҳри. Зеро, шояд, ки ман пойду дар политсия, инчунин метавонад, ва на мешавад. Вале ман медонам, ки туро ефт, - ту ва ту дӯсти ". Ӯ многозначительно кӯфтанд дастнорас аст бачаҳо. "Ва ту ширин хурд ва зани ту хныкающий кӯдак. Ту интихоб кардаанд, на ба он бача, ки ба сойтись, ҷаноб. Вале ту ҳеҷ чиз гирифта, то ки, шояд, ки ман туро отпущу. Мумкин аст".
  
  
  Мард гуфт: чизе грязное. Бандит зашевелился ва застонал. Аз тихой шаб раздался мард овози возвысившийся дар шавковар аввали утренней суруди.
  
  
  "Роб, бие!" Овози Розалинды буд нетерпеливым, вақте ки вай аз деҳа ба мошини.
  
  
  Ки баъзе дасти ва пои боз бераҳмона даст. Буд, боз ду болезненных садо. Ник забрался дар водительское курсии, ва дере нагузашта "Ягуар" скатился дар наҳр мошинҳо, направлявшийся ба пляжу Копакабана.
  
  
  Дар охир Розалинда заговорила.
  
  
  "Шумо дар ҳақиқат гумон, ки онҳо буданд, дар сатҳи? Ман дар назар дорам... кошерные scammers?"
  
  
  "Қариб мусбат". Ник гуфт, имкон "Ягуару" фоида суръати. "Ман проверю онҳо бо аввалин имконият, вале ман ҳис мекунам, то мағзи устухон, ки онҳо ростқавл головорезы. Касбии хатари бошад грязно сарватманд. Ва очевидный. Ва пинҳонӣ. Дар омади гап, чаро" Роб " ? "
  
  
  "Оҳ, ман намедонам", - гуфт Розалинда.
  
  албатта. "Чаро касе ба ту монанд ба Bean".
  
  
  "Hmm." Бо кадом сабаб ин напомнило ӯ Карлу. Ҳей, ман пагоҳ санаи гарм аст, бо ин зан аз Лэнгли. Чӣ тавр ту думаешь, ту сможешь...?"
  
  
  "Оҳ, ман справлюсь", - прервала вай. "На теряли ое шумо вақт барои ин сабабҳои асоснок дорад? Фикр кунед, ки ое шумо, ки барои шумо боз каме вақт барои оғози бозӣ бо дигар занон?" Чаро касе онро ба назар раздраженной.
  
  
  "Ин як каме", - иқрор кард ӯ. "Лекин ман ҳамеша то бозгашт ба ман танҳо ҳамин муҳаббат аст, - ки ба ман имкон медиҳад, даст дар барои хонаи хоб".
  
  
  "Huh!" Розалинда скривила лабони, вале чашмони вай буданд, задумчивы.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Чуқур оранжевые рентген дер полуденного офтоб падали дар халиҷе ва суст растворялись дар темнеющей об. Ник ва Карла, залитые офтоб ва фаро гирифта намак, лежали дар огромном пляжном дастмоле, ки вай принесла. Хӯроки нисфирӯзӣ дар клуби буд недолгим; як рӯз ба бениҳоят уединенном соҳил буд долгим ва ленивым. Вақт аз вақт онҳо шодмонӣ як возлиянием аз фляжки, ки вай принесла.
  
  
  Боре Ник пурсид: "ин чист,, aphrodisiac?"
  
  
  Вай гуфтам ба ӯ аз таҳти опущенных асри ва гуфт: "Танҳо агар хоҳӣ ин тавр аст".
  
  
  Акнун ӯ лег, ҷустуҷӯи сквозь пальмовые барг. Ин буд, ки аз ҳама уединенный соҳил, ки ӯ ягон дида. Онҳо плавали, смеялись ва пили, ва танҳо чанд бор дидед, ки мардум дилхоҳ поблизости. Онҳо гуфтанд, қариб ҳар чиз, ғайр аз ин, ки дошт муҳим барои ҳар яке аз онҳо. Чашмони Карлы буданд, зинда, ва шахсе залито офтоб ва шояд чизе дигар.
  
  
  "Бие, Роберт. Боз як босуръати шиноварӣ то захода офтоб!"
  
  
  Хушбахтона смеясь, ӯ боло вай ба пойҳои. Дар якҷоягӣ, онҳо побежали ба об. Ник проплыл пеш ва нырнул дар поен, затаив нафас ва мунтазир аст он. Қавӣ дасти потянулись ба вай, вақте ки вай скользила гузашта, ва онҳо ҳам смеялись, то задохнулись. Сипас онҳо побежали бозгашт ба воситаи пляжную полосу дар ҳоли укромное ҷои байни дарахтон.
  
  
  "Биеед, снимем ин тар аше ва насухо вытираемся дастмоле", - хурсандӣ гуфт Карла. "Сипас бие полежим дар ин ҷо ва бубинем, ки чӣ тавр аз осмон улетучиваются ранг".
  
  
  Ник уставился дар вай. "Ту имеешь дар хотир доред...?"
  
  
  Вай рассмеялась он удивлению. "Чаро не? Мо калонсолон не? Ое ба шумо баъзан маъқул нест, фикр мекунанд, ки тамоми ҷисми худ, метавонад озодона нафас морским њаво пур, карда-то он?" Вай стягивала lashings, то гуфта мешавад. "На волнуйся - мо ҳеҷ кас мебинад. Албатта, агар ту мехоњї..."
  
  
  "Албатта, ман мехоҳам", - гуфт Ник. "Танҳо ман яке аз онҳое, заторможенных амрико, дар бораи он қадар овози шунидорӣ". Каме хиҷолат прикрывшись дастмоле, ӯ снял худро кӯтоҳ, пристально нигариста, ба паст висящую пальмовую ҳамчун шохаи мустақили, яқинан бидонед, чӣ навбатӣ рӯй хоҳад дод.
  
  
  Вай лежала дар дастмоле, зебо ва обнаженная.
  
  
  Ӯ лег наздик ба он. Як лаҳза ӯ душманон ба абр дар вечернем осмон. Сипас вай повернулась ба он ва положила як прохладную дасти ӯ ба шахсе.
  
  
  "Роберт... ое ман ба ту на нравлюсь?"
  
  
  "Албатта, Карла. Беш аз каме", - пробормотал ӯ. "Ту зебо, ту возбуждающая. Ва ту шавҳар дорад. Агар ба ман чизе маъқул нест, то ки ин шавҳар, скрывающийся дар заднем робита". Вале он инчунин поглаживающая дасти сняла укол бо суханони.
  
  
  "Ин издивоҷ! Ин дар ақди никоҳ!" - яростно гуфт вай. "Ва барои чӣ ба ту то он, ки ман шавҳар дорад, агар не?"
  
  
  Ба ин савол душвор буд ҷавоб. Ӯ ефт, дар ҳоле, притянув вай ба худ ва красноречиво поцеловав.
  
  
  "Карла... онро дорад, чизе ба кор бо ханжеством. Аммо ман бо эҳтиет. Ба хотири ту ва ба худ ман намехоҳам, ки рассерженные шавҳаронашон лаяли мо бо пятам. Масалан, ту медонӣ, ки ӯ ҳоло? шумо зерин. "
  
  
  "Ха!" Вай издала презрительный садои. "Ӯ посмеет. Ӯ медонад, ки ман низ то абад, агар попробует. Дар ҳар сурат, он нест, ки дар шаҳри".
  
  
  "Лекин ту ҳамон ҳеҷ куҷо медонӣ? Ҳадди ақал, ту гуфтам. Албатта, шумо бояд донед..."
  
  
  Вай якбора отодвинулась аз он бо чунин разгневанным выражением шахсоне, ки ӯ дарк кард, ки бояд тағйири оҳанг, акси он низ tu як нить, ки акнун даст дар дасти.
  
  
  "Карла! Ое надидаӣ, ки чӣ тавр ту ба ман привлекаешь? Ман наметавонам ту мепурсанд, ту дар бораи он. Карла... лутфан". Ӯ приподнялся дар загорелом локте ва склонился аз болои он. "Эй худо, ту чунин зебо". Ӯ вздохнул ва прикрыл чашмони. Дасти скользнула бо ҷазои нисбатан сабуктар иваз хатҳои вай гардан ва подбородка... скользнула поен ба эҳсос як умумияти баланд шадид сина... скользнула дар поен, ва ҳис шелковистую мягкость. Ӯ дар ҳайрат буд, вақте ки ӯ онро хоҳад.
  
  
  Ҷисми худ корчилось дар зери он.
  
  
  Ранги сошли аз осмон, ва онҳоро ба ҷои қарор дорад ҳалим торикӣ.
  
  
  Он лабони шуданд аз рўи қурби асъор, намеченному он ангуштони худ
  
  "Укусите ман. Укусите ман!" - умоляла он, стиснув дандон.
  
  
  Он чиз вай. Чанд бор дар ҷойҳои гуногун.
  
  
  Сипас вай наклонила он сари ва поцеловала жадно, умело. Вай ангуштони блуждали бо он ҷисми худ,. Вай полузакрытые чашмони блестели дар полумраке, нафас участилось. Бо вуҷуди худ, ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он худ пулс участился. Ба назар мерасид, ки вай афзоянда оташи превратила вай дар яркое ва зебо дидааст. Задворки он тафаккури напомнили ӯ Пирса Лэнгли, инсон. Дар дигар кунҷи ӯ сард гуфтанд, ки ин зан изменила бо хоҳиши худ ва он метавонад бошад, ки он аввалин ва беҳтарин қадам ба пропавшему, ки ба агенти андоз. Пеш аз он мысленным взором ба миен омадани бездумное ба slick.
  
  
  Ник эҳсос кард, ки чӣ тавр вай пойҳои раздвинулись дар зери он, эҳсос кард, ки чӣ тавр аз шиддати он дар худ бадан скользит, ки агар дар торик, номашҳур чоҳ, ки табдил ба волнистый пруд ва сипас дар кружащийся водоворот. Ӯ ба гуноҳони худ дур шудан, ҳамаи-дар бораи худ, ба истиснои он қисме, ки ҳамеша буд, агенти, омода ба хатарнок ва неожиданным. Он crass аст, ба овоз гуфт ӯ, ҳоло, ки ӯ бояд ба шитоб, ки ин хоҳад буд, ки адское ҷое ки мумкин аст, попасться.
  
  
  Вай ахнула ва укусила. Ҷисми худ дрожало ва искривлялось аз мехост. Вай пойҳои обвились атрофи он, ва он мушакҳои напряглись, ки ба берун аз он тамоми қувват, ки ӯ метавонист диҳад. Ба ӯ лозим буд, притворяться нежностью, ки аз он ҳис кардам; вай отдалась яростно ва безудержно, талаб аз ӯ чунин ҷазо ва животной қувват. Оид ба-ба вай лӯъбатаки аст - тамоман заброшенная, фавқулодда аст опытная, яростно ҷисмонӣ.
  
  
  Ба ӯ чунин менамуд, ки ӯ тонет дар волнах вай мехост, гарчанде ки ӯ медонист, ки худи меорад ҳаяҷони гуворо фаро гирифтааст. Смутно ӯ фикр кардам, ки дар бораи Розе ва бо кадом сабаб вай эҳсос кард некую нафрат ба худ ва ба зан, ки содрогалась дар зери он.
  
  
  Дар охир ӯ всплыл, дардод; ва, ниҳоят, вай амиқан вздохнула ва озод аз он - яростно clutching он, ки агар худи тонула - дар силсилаи кӯтоҳ мучительных стонов экстаза.
  
  
  Сипас ӯ лежала қариб ором, вздыхая ва дрожа.
  
  
  Ӯ маҷбур худ бормотать чизе ҳалим, бессмысленное, ҳарчанд он побуждением буд схватить либос ва гурезад. Вале тавассути як лаҳза вай идонаро чашм, ва онҳо буданд, ки бо хушбахтӣ ҳамроҳ ва қаноатмандӣ. Сипас ӯ захотелось проклясть худ ва мепурсанд аз ӯ бахшоиш.
  
  
  "Оҳ, эй кош..." - гуфт вай ва боз вздохнула. "То сахт. Пас ногаҳон. Дафъаи оянда..." Вай затаила нафас ва посмотрела ба ӯ чашм. "Мешавад, бори дигар, ҳамин тавр не?"
  
  
  Ниҳоят, ӯ маҷбур худ ба амал. Ин буд он реплика.
  
  
  Ӯ оҳиста-оҳиста њамдењагони аз он, чун медонед, ки он иштиҳо чорум қонеъ гардонида намешавад, ва разжигается, ки ба вай хоҳиши онро доранд, ки бадани зиед мегардад ва минбаъд низ ба воя. Ӯ медонист, ки ин қадар аниқ, ки агар вай рассказывала ӯ тамоми рӯз.
  
  
  "Он ҷо хоҳад буд не ое, Роберт?"
  
  
  Ӯ хрипло вздохнул. Стыд - Роберта Милбанка е Ника Картера, ӯ медонист, ки маҳз - маҷбур он ба қием бархоста, ба пойҳои ӯ ва ба натиҷа дастмоле камар.
  
  
  "Карла. Карла, послушай ман". Ӯ афтод ба зону наздик ба он. Овози ӯ буд твердым ва оқилона, хушхӯю умоляющим. "Ту бояд ба шумо чизе мегӯям, ки ман дар бораи худ муже. Нест, зеро ман мехоҳам подглядывать. Нест, зеро ман ба ту на доверяю. Ва аз сабаби он, ки ман танҳо мехоҳам, фикр дар бораи он, ки ман намедонам, ки дар куҷо ӯ. Ман маъқул нест, ба фикри Родриго низ. Ое шумо дарк намекунед? "
  
  
  Ӯ ба нармӣ напряглась ва идонаро даҳон, ки ба чизе гуфтан.
  
  
  "Не, акнун!" - настойчиво гуфт ӯ. "На сердитесь. На портите ҳамаи ин. Мо мумкин аст ки чизе мӯъҷиза рӯй нахоҳад дод якҷоя, ту ва ман". Овози ӯ ногаҳон табдил кунонида пуртазоди. "Вале ба ман не мехоҳед ин суратҳо гоҳ мураккабии. Ман ое мехоҳед ин суратҳо гоҳ бозию - ва ман дӯст медорам озмунҳо. Ман фақат мехоҳам, то бидонед, ки чӣ тавр шумо метавонед имконияти то тасодуфӣ муносибат ба он. Ки дар он ӯ ва вақте ки ӯ бозмегардем ? Ое он қадар шумо лозим аст, ки аз шумо? "
  
  
  Настала вай навбати дотянуться то чизе, ки метавонист прикрыть он обнаженное бадан.
  
  
  "Шумо ҳамеша дар зоҳир чунин таваҷҷӯҳи мужьям?" - ледяным тоном аноби вай.
  
  
  "Оҳ, эй Худо", - хеле ором гуфт ӯ. Ӯ поднялся ба пойҳои ӯ ва муддате буд, тамошо дар он.
  
  
  "Ту меояд, дар сари, - оромона гуфт ӯ, - ки шумо ба он кас, ки маро писанд?" Ӯ дар гуфтугӯ ва оғоз либоспӯшии.
  
  
  Ӯ душманон ба он сквозь сгущающуюся тьму.
  
  
  "Ман намедонам, ки ӯ", - гуфт вай ниҳоят. "Ман дидам, ӯ аллакай чанд ҳафта. Ӯ хонда ман аз худ дафтари гуфт, ки ба ӯ лозим аст, ки шумо тарк оид ба парвандаҳои. Ӯ гуфт, ки ман не гуфтам. Ва ӯ гуфт, ки чӣ қадар аз он хоҳад, ки бошад дур. Ман кай озод аз душвориҳои ".
  
  
  Вай дар оғози натягивать либос.
  
  
  "Ӯ звонил ба ту аз дафтари ва дар он буд, ки чанд ҳафта"). Ва ӯ буд, ки бо ту дар алоқа? Аксаран ое ӯ мекунад, монанди ин? "Ник перебросил саволҳо ба воситаи китфи.
  
  
  "Не, ман гумон дорам, ки не", - признала вай. "Вай одатан ба таъхир
  
  то даме. Ва ӯ звонит ".
  
  
  Дар сари Ника буд, ки як қатор масъалаҳо, вале ӯ осмеливался рискнуть онҳо мепурсанд. Ӯ застегнул ҷомаи ва thoughtfully задумался. Буд, ҳатто фосилаи дур имкон дорад, ки Сутунҳояш Лэнгли дар ҳақиқат уехал оид ба парвандаҳои. Вале ӯ дар ин сомневался. Ва он шубҳа росли бо ҳар минутой. Ду нафар аллакай ефт мертвыми, умершие бо разницей, дар як чанд ҳафта. Ва Лэнгли?
  
  
  "Ин дафъа низ қариб як моҳ", - гуфт вай thoughtfully, ки чӣ тавр мебуд, мубодилаи муҳтаво фикрҳои ӯ.
  
  
  "Hmm. Он гоҳ ӯ метавонад, ки барои баргаштан ба ягон рӯз. Ва вақте ки ӯ баргардад, ман сдаюсь, ҳамин тавр не? Не, Карла. Ман то бозиҳои. Ман мехоҳам барои мубодилаи бо шумо бод,. Ва ман намехоҳам". Намехоҳам, ки ба он выставляли дураком. Ки мебуд, ки агар ӯ имрӯз ногаҳон омада, хона ва оғоз ба ҷустуҷӯи ту дар ин ҷо? "
  
  
  Вай презрительно засмеялась. "Ӯ ҳеҷ гоҳ ба назар, дар ин ҷо".
  
  
  Ник дилам ба он шахс. "Ҳеҷ гоҳ? Чӣ вақт, ӯ бояд ба он кор?"
  
  
  "Хислатҳои туро подери!" - воскликнула Карла. "Хислатҳои туро побери! Ба ту беҳтар аз ман? Чӣ ту аз ман мехоњї? Ки ту аз ман мехоҳед?" Ӯ буд, ба по, полуодетая, чашмони горели хашм ва мучением.
  
  
  "Ҳеҷ қадар", - оқилона гуфт Ник, ки гӯе ӯ даст ба манфиати. "Танҳо хукуки, ки ӯ вақте ки ӯ баргардад. Ва избавься аз ин Родриго низ. Ман плевать, ки ман танҳо яке аз стаи". Ба он чашмони таби бар он, ва ӯ подавила ҷавоб, ки сорвался бо он лабҳои. "Ман привык гирифтани чизе, ки мехоҳам". Ногаҳон ӯ улыбнулся худ очаровательной табассум. "Албатта, дар ин њолат, ин маънои онро дорад, чизе, ки агар ту низ онро аз ман".
  
  
  Онҳо бесадо анҷом либоспӯшии. Карла ниҳоят заговорила.
  
  
  "Чӣ тавр ман метавонам ед?"
  
  
  "Оҳ, - гуфт Ник, ловя сигарету, - ту бояд медонӣ баъзе аз онро корӣ шиносон. Омӯзед, ки бо кї ӯ гуфтугӯ дар охирин бор, ки ӯ гуфт, агар ӯ связался бо худ ба идораи. Ба ман лозим нест, ки ба шумо мегӯям, ки чӣ тавр. "
  
  
  "Чӣ мешавад, агар ман ое метавонам? Чӣ мешавад, агар ман донам?"
  
  
  Ӯ пожал плечами. "Бояд гӯям, ман фикр мекунам, ки ин хеле аҷиб аст". Ӯ як полотенца. "Бие, бозмегардем дар клуби барои твоей машиной. Ое ту мехоњї, ки ман отвез туро рост ба хона?"
  
  
  Ӯ душманон ба он. "Шумо дар хотир доред - мо мебинем якдигар имшаб?"
  
  
  "Хуб, ман фикр мекунам, аз он беҳтар аст, ҳамин тавр не?" - дружелюбно гуфт Ник. "Дар аввал мо выпьем..."
  
  
  "Он гоҳ ту мехоњї, ки маро боз бубинед, ҳамин тавр не?"
  
  
  Ник уронил полотенца. "Эй гаронбаҳо ман худ, ки не! Дар бораи Карла, ин нодуруст аст". Ӯ фаврӣ дар оғӯш вай. "Лутфан, фикр намекунам, то". Он забон ефт, он забон, ки дар страстном бӯса не. Вай чашмони буданд полузакрыты ва лабони блестели.
  
  
  "Пойдем," нармӣ гуфт. "Танҳо позвони, вақте ки хоҳӣ омода маро дид".
  
  
  Ӯ медонист, ки вай аниқ медонист, ки ӯ дошт, дар хотир доред. Ва ӯ медонист, ки вай позвонит.
  
  
  
  
  
  
  Пытливый воќианигор
  
  
  
  
  
  Буд, ки аллакай дар нисфи шаб, вақте ки як шахс, ки буд, ҳеҷ Лақаби Картером, ҳеҷ Робертом Милбанком, тарк боҳашамат рақами дар меҳмонхона Copacabana International. Ӯ ҷавон буд, вале сутулый. Қавӣ будааст, ба он шахси скрывала ришу, ки одатан ассоциируется бо рассеянными профессорами е сокинони Гринвич-Виллидж. Он пўлодӣ хокистарӣ чашмони буданд искажены барои толстыми айнак ва даъвои, ҳарчанд хуб скроенный, озодона свисал бо он фигуры. Вале ӯ двигался зуд, чашмони насторожились.
  
  
  Дар аввал ӯ убедился, ки коридор пуст. Ӯ дид лестницу, гузашт се пролета, ва он гоҳ поднялся дар лифте, ки дар ошенаи кӯчаи. Аз он ҷо ӯ рафт ба Excelsior Copacabana, сарф чанд дақиқа дар сатри ва сипас поймал таксӣ ва рафт ба меҳмонхонаи Serrador дар маркази шаҳр.
  
  
  Пеш аз рафтани ӯ аз Интернационала ӯ дар якҷоягӣ бо Розалиндой расулзода бо воқеаҳои имрӯзаи ва нақшаҳои оянда дар як рӯз.
  
  
  "Ман њаматарафа буд, ки ҳамон мард", - гуфт вай. "Ман мельком дид, ӯро танҳо баъди он, ки чӣ тавр ба шумо пай бурд, ки барои мо наблюдают. Вале ин круглое шахсе назар шиносҳо. Он шудааст, аз ҷониби гурӯҳи муташаккил, вале мушкил буд, мегӯянд, тааллуқ дорад, ки ое ӯ ба онҳо, е онҳо танҳо ба умеди, ӯ гуфт, ки свяжется бо шумо. Ман медонам, ки ӯ задумал барои ман - ӯ гуфт, чизе, ки дар бораи аҳдҳо бо сумками аз аллигатора ва аметистами - вале барои шумо ман фикр мекунам, ки ин девичьи нишон ва бозӣ ".
  
  
  "Сильвейро, а?" - гуфт Ник, дергая худ ба тоҷикистон омадаанд. "Дар ҳайрат, ин аст он айни ном?" Сеюм, навъи муайяни маданият, ӯ гуфт, вақте ки позвонит ".
  
  
  "Не", - гуфт вай, разглядывая он нав шахсе. "Ӯ танҳо ухмыльнулся ва гуфт, ки рискнет пайдо моро ба воситаи муддате. Ва сипас ӯ улыбнулся худ oily табассум ва дур рафт".
  
  
  "Хуб, мо подождем он", - гуфт Ник. "Ва ҳоло гӯш кунед. Ман як калима аст, ки ба мо ташвиш то дер субҳ. Вақте, ки шумо уйдете, андешидани табличку бо дарҳо ва тайте аз ин ҷо ҳарчи ненавязчивее. Ман встречусь бо шумо дар осорхонаи байни се ва се сӣ. Лутфан, кӯшиш кунед, ки ба назар як каме камтар аз роскошно, аз муқаррарӣ ба шумо привлекали
  
  анбӯҳи мухлисони ".
  
  
  "Дар осорхонаи?" - пренебрежительно гуфт вай. "Шояд ин мешавад, танҳо ман ва муш".
  
  
  "Оғо, берегись ин мышей. Ва сделайся худи, ба монанди муш. Мехоњї Кольт, дар бораи имкони истироҳат?"
  
  
  "Не, ташаккур. Ман намехоҳам, ки маро сайд бо чизе подобным. Дар омади гап, чӣ тавр шумо целовались бо мадам Лэнгли?"
  
  
  Шахсе Ника напряглось аз зери кард. "Агар ту садоятро барорад нодонӣ, ман дарҳол не гуфтам. Вале агар он позвонит, то ки ту дар ин ҷо, танҳо ... э-э ... инро гир акнун. Е, агар он тарк як еддошт, прочти вай ва избавься. аз ин. "Дар вақти суханронии ӯ распространил якчанд мақолаҳои дар бораи худ персоне. Люгер, стилет ва хурд мудаввар тўбро, ки метавонад пластиком, металлом е кадом чизи сплавом.
  
  
  "Ҳа, ин ҳамон Вильгельмина!" - гуфт Розалинда, ба таври васеъ открыв чашм ва приподняв бузург қуллаи мебошанд. "Ва Хьюго, ҳамин тавр не? Ман фикр, ту худ гум кардам".
  
  
  Бородатое шахсе расплылось дар ухмылке.
  
  
  "Ман низ. Вале ин хандовар сола ҷаҳон, он нест. Ман ба онҳо иштирок доштанд. Ман мегӯям, шумо мефахмед, ки чӣ тавр дар рӯзҳои. Ин имрўзаи таърих. Ва то - де Сантос ва Бренха. Агар ба шумо лозим аст ба Ман фаврӣ занг дар ҳуҷраи 1107, Серрадор, ва пурсед, Нолана. Ман шунидан телефон, ҳатто агар худам дар ҳуҷраи дигар. Ҳама чиз омода аст. ба фардо? "
  
  
  Вай кивнула. "Ҳа, ин осон хоҳад буд. Вале касе хоҳӣ, ки ман туро увижу?"
  
  
  "Hmm." Ӯ задумался барои як лаҳза. "Ман фикр мекунам, ин ҷо. То он даме ки лозим аст, бисер вақт переключаться. Инак, Майкл Нолана, бородатого писарак-хабарнигор. Ва ғамхорӣ дар бораи худ, хуб?" Ник дилам ба он гирифт ва он шахс дасти. "Ман намехоҳам ба ту чизе рӯй дод. Проверяйте қасрҳои ва калонсолон, вақте ки ман уйду, ва ое чизе опрометчивого пагоҳ. Мо танҳо оғози, ва ба ман лозим аст, ки шумо буданд, ба оянда".
  
  
  "Хуб, ин аст, хеле монанд ба он", - оғози он, вале ӯ маҷбур он замолчать бородатым поцелуем дар лабони.
  
  
  "На открывай дари uninvolved", - гуфт ӯ ба ба осонӣ. "Танҳо санҷед, озодона ое шуста, ва ман аллакай дар роҳ".
  
  
  Коридор буд пуст.
  
  
  Рӯзи душанбе, дере нагузашта пас аз ним соат, як рӯз, ӯ бори дуюм кушода дари хуҷраҳо 1107 hotel "Серрадор". Бори аввал случился баъд аз чанд соат пас аз ташрифи худ наздик охири ҳафтаи гузашта. Дар айни замон миссис Marlene Вебстер аз Далласа штати Техас, зарегистрировалась дар ҳуҷраи 1109 ва потребовала пурра уединения дар рӯзҳои истироҳат. Михаил Нолан, бродячий хабарнигори Washington Herald, дастур дод, ки ба ақл дастур, ки " истифода аз худро ба ҳуҷраи танҳо ҳамчун қароргоҳи квартираҳо барои сафар аз шаҳри хуҷанд дар глубь кишвар. Ӯ бывал дар он ҷо кам аст.
  
  
  Чизе ишора ба робитаи байни ҷониби михаил сафи Ноланом ва миссис Marlene Вебстер, сарфи назар аз запертую соединительную дари. Ҳуҷҷатҳои хеле хуб оформили боҷ. Дастури бояд буд ва бидонед, ки хонуми, ва оғо (джентльмен) мебошад, метавонанд кушодани қариб ягон дари бо осонӣ худи опытного взломщика.
  
  
  Ник запер барои худ дари хуҷраҳо 1107. Одати заставляла онро тафтиш дверцы шкафов, қуттиҳои идораи ҳайвоноти, windows, пыльные рўизаминї ва сантехнику. Дар бистар, ки ӯ ба чап помятой дар замони худ аввалин сафари, поправили, вале бештар чизе тағйир наефтааст. Фарсуда бағоҷи ва каме либос Нолана солим монд.
  
  
  Ӯ гирифта, аз кармана хурд маҷмӯи ва зуд возился бо запорным механизмом, ки прикрепил ба соединительной дари дар замони худ аввалин сафари. Баъди якчанд сония ӯ дохил ҳуҷраи 1109 ва аз бағоҷи миссис Вебстер.
  
  
  Бағоҷи миссис Вебстер буд чудом хиради. Ба ғайр аз маҷмӯи муқаррарии занона арча, дар он входили баъзе дастгоҳҳои маъруф танҳо AX ва ҳамин специализированным хадамот. Косметичка миссис Вебстер буд, махсусан хуб подогнана. Вақте ки аз он дур доранд, ки бо бораи полок, ӯ нишон дод коротковолновое радио, маълум AXEmen ҳамчун Оскар Ҷонсон.
  
  
  Мансаби Ника Хоуку буд, кӯтоҳ ва загадочным:
  
  
  ПРЕСС-ТУР ПАГОҲ ДАСТГИРИИ ВАКОЛАТ, АГАР ЗАРУР АСТ. НОЛАН ОИД БА НОВОСТЯМ ХОҲАД ЕВАР ОИД БА АНТРОПОЛОГИЧЕСКОЙ ТАЪРИХ. АСОСИИ ТАНАФФУС БОЗ НЕ.
  
  
  
  
  Ҷавоб Хоука буд, боз ҳам кӯтоҳтар. ТАФТИШ аз. ПУШТИБОНИШАВАНДА ЭЪТИБОРНОМАИ МАЗКУР.
  
  
  Ин буд, каме, аммо ин маънои онро надорад, ки сардафтари AX хоҳад донист, ки ба куҷо фиристода мешаванд агентҳои Шуд ва Адлер, вақте ки дар замони охир получали известия. Картер, бо полными марҳабо барои матбуот, тафтиш хоҳад кард Rio Journal. Ва Розалинда Адлер хоҳад Миллї бозори ҳиндустон таъсири буд, музеи.
  
  
  Ник воспользовался en Marlene Вебстер ва рассыпал он хушбӯ хокаи дар муњлати ва дар ошенаи. Меравем ба категорияҳо дар кати хоб, ӯ натянул кўрпа ва помял подушку. Сипас, каме приоткрыв дар ин ҷо ба қуттии ва бросив он ҷо женскую туфлю, ӯ запер мубориза оскар Джонсона шаб ва рафта, ба ҳуҷраи 1107.
  
  
  Дар давоми понздаҳ дақиқа ӯ выполнял машқҳои йога, ки позволяли ӯ выжиматься аз узких муайянкунии кунҷҳо ва муддати дуру дароз боздошт нафас бисер дақиқа
  
  сипас ӯ забрался дар бистар Майкл Нолана ва сонитар чӣ тавр младенец.
  
  
  Субҳи ӯ каме поправил тоҷикистон омадаанд ва ба дуртар рафт.
  
  
  Сармуҳаррири англоязычной рӯзномаи Рио гармӣ истиқбол аз он. Он хеле манфиатдор, ки бродячий гузоришҳои Washington Herald ва стрингер Amalgamated Press and Wire Service - ҳа, ҳа, албатта, ӯ аллакай онҳо гирифта телеграфное огоҳинома - бояд интересоваться маҳаллӣ криминальной таърихи.
  
  
  Оҳанги Ника ҷиддӣ буд, ва ӯ дернул худ ба тоҷикистон омадаанд.
  
  
  "Албатта, шумо дарк мекунед, сеньор, - гуфт ӯ дар ин приемлемом португальском забони, ки дар ин бора аз ман дархост мепӯшад конфиденциальный хислати. Баъдтар пулис. Аммо акнун, ки шумо дарк мекунед, чӣ тавр ба обстоят парванда бо ягон касе, ки секто-таърих, - бартарӣ сӯҳбат бевосита бо роҳбарони ". Ӯ унизительно улыбнулся. "Ҳадди ақал, ман ҳамеша предпочитал кор, сарфи назар аз ҳокимияти қадри".
  
  
  Муҳаррири понимающе улыбнулся.
  
  
  "Вале, табиист. Хабарнигорон дар ҳама ҷо ҳамон. Вале чаро шумо бояд ин гуна таваҷҷӯҳи ба ничтожеству, подобному Аппельбауму? Любопытная таърих, бале, аммо бешубҳа нест, муҳим аст?"
  
  
  "Шояд, на худи", - гуфт Ник. "Вале ба ман шавқовар аст, то ки ба шумо дошло, ки боз як амрико, торговец драгоценностями Пирс Лэнгли, - танаффус бедарак дар давоми якчанд ҳафта? Ва ки худро хабарнигор, Жоао де Сантос, буд ва нишонаи бо онҳо ду? Ин метавонад чизе намедароянд. албатта, балки ин як чизи любопытное, ки ое ин рост аст? "Ӯ умедвор буд, ки ӯро ба худ саволҳои на покажутся низ любопытными.
  
  
  "Мо худ де Сантос? Аммо..." Чашмони муњаррир сузились. "Шумо аз куҷо медонед, ки ӯ медонист дигар?"
  
  
  Ник ғамгин вздохнул. "Мефаҳмед, ки Аппельбаума як оила дар Муттаҳидаи амрико. Хеле дур хешовандони, вале ӯ буд, обыкновение навиштани онҳо. Зоҳиран, ӯ кам общался, ҳа ва навиштан буд, ки дар бораи чӣ. Аз ин рӯ, ӯ зикр ба дӯстони худ ва китоб, ки ба ӯ нравились бештар аз ҳама, ва ба он монанд. Акнун, вақте ки аз он ҳоле нест, навишт - хуб, дар ин ҷо аст, ки чӣ тавр ҳамаи он оғоз, дарк мекунед. Сипас, вақте ки аз он бадан ошкор карда шуд, ва дарҳол пас аз ин де Сантос буд, ефт нашуд мурдагон, ва Лэнгли-танаффус бедарак, хуб, ман аз дафтари телеграфировал ман сару ин ".
  
  
  Ин буд, хеле искаженная таърих, аммо ӯ буданд шодбошӣ ва ҳуҷҷатҳои тасдиқкунандаи он. Ӯ низ буд, ба таваҷҷӯҳи табиӣ дар сармуҳосиб муњаррир ба Жуану де Сантосу.
  
  
  "Вале Лэнгли! Ки ту имеешь дар хотир доред, он аст, - танаффус?"
  
  
  Ник пожал плечами. "На ба он хона, на он дафтари надоранд, ҳеҷ малейшего пешниҳоди, ки дар он қарор дорад, ва ӯ отсутствовал дар чанд ҳафта. Ин метавонад пок парвандаи шахсии е кадом-он хеле махфӣ ки - кӣ гуфта метавонад? Вале ман мехостам ба ед. Ва Ман умедвор буд, ки ту сможешь ба ман кӯмак. Ман офис, ба назар мерасад, мешуморад, ки ин метавонад бошад, чизе бештар аз чунин ба назар мерасад, ки дар назари аввал. Ое имкон аст, ки ба тафтиш, ки ое мумкин дигар амрикоиҳо ҷаста, бедарак? Е загадочно ефт мертвыми? "
  
  
  "Вале чаро де Сантос?"
  
  
  "Ман намедонам. Ман тамоман намедонам. Аммо, шояд, ӯ танҳо дар саросари таърих, ба шумо буд, дар бораи ба васваса алоҳида".
  
  
  Ник дод, то ба муњаррир проницательный назар, похожий дар газетный ястреб.
  
  
  "Ки он ба таърих?"
  
  
  Ник позаимствовал тасаввуроти худро аст ва пешниҳод намуд, ки таърихи, ки включала савдои аслиҳа ва оптовое ограбление сангҳои қиматбаҳо. Албатта, ӯ метавонист танҳо догадываться, ки дар ин ҷо нисбатан чужим, вале ое ин номумкин аст...? Савганд ба ин замон, вақте ки ӯ анҷом, ӯ худаш қариб ба ин бовар кардааст. Муҳаррири низ, на камтар аз кофӣ барои расондани кӯмак ба ӯ неохотную мерасонанд. Ӯ ваъда дод, ки дар он кормандони проведут санҷиши нопайдо, иттилоъ дод Нику тафсилот ба шумо пай бурд, тел Аппельбаума ва де Сантоса. Дар охир, ӯ ваъда дод, ки занг Кармен де Сантос ва пешниҳод ба вай имконият бородатому американскому репортеру бигирад дар он мусоҳиба.
  
  
  "Вале ман наметавонам аз ваъда ба моҳ, ки ӯ туро мебинад", - гуфт ӯ, поднимаясь ва гузаронидани Ника ба дари дафтари худ. "Чӣ тавр шумо мефаҳмед, ки вай чунон сахт сар".
  
  
  "Ман метавонам, ин аст, ки ба ақл", - сочувственно гуфт Ник. "Вале шумо метавонед заверить он, ки ман отниму дар он хеле кам вақт ва, ки ман хеле уважаю вай эҳсосоти. Вале дар партави он, ки шумо ба ман танҳо гуфтанд, вай, шояд, на дур хоҳад кӯшиш аниќ аст. Дар ҳар сурат, ман даъват ба вай, то получу аз шумо известие. Он метавонад ҳатто ба ман занг худи, агар ба вай маъқул нест. Михаил Нолан, рақами 1107, меҳмонхонаи Серрадор "
  
  
  Ӯ рафта, дар меҳмонхона, тавассути ворид оид ба як роҳи кӯтоҳ равзанаи он. Дар club китоб мағозаи "Единорог" буд табличка ба дарҳо: баста.
  
  
  Хуҷраҳо 1107 ва 1109 буданд вычищены ва гаштаанд.
  
  
  Ӯ запер соединительную дари ва деҳот мунтазир бошед ва фикр кунед. Шояд, ба ӯ ба маблағи даъват Карле.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Розалинда ба воситаи васеъ дари осорхонаи Миллӣ Индейцев ва вздохнула бо ѓазаб аз долгожданной прохлады.
  
  Вай остановилась дар даромадгоҳи ва посмотрела дар нақшаи дод.
  
  
  "Индейские тамаддуни Осиеи марказӣ ва Ҷануби Амрико... қабилаҳои Бразилия, Колумбия, Чили, Перу, Мексика, ва ғайра Ва ғайра Ва ғайра Пуэбло... зуни... ацтеки... инки... хивары... ва ғайра Муҳити зисти, даъвои, забонҳо, урфу... ҷойҳои дафни... жертвенные колодцы ... храмы ... ганҷе ... конкистадоры ... хуб, дар ин ҷо ва ҳама чиз. Дафтарҳои? Аввал дар ошенаи дуруст аст. Аммо дар аввал ӯ искала ҳамаи нозил он утреннему қурби. Вай ба воситаи мраморное остонаи тавассути кушода дугона дари ҳуҷраи уставленную азим стеклянными шкафами.
  
  
  Ҳар касе, ки буд, тамошо дар он дид мебуд невзрачную зан миенаи афзоиши невысоких муқимӣ туфлях ва дар чанд неподходящем зинда хлопчатобумажном либос. Вай мӯй ҷамъ шуданд, дар пучок, ва онҳо буданд, дар тааҷуб безжизненными, чунон ки гӯӣ ҳаргиз ҳис офтоб. Ночизи морщинки защипали уголки он чашми ва даҳони вай. Ва имрӯз он звали Марям Луиза Baker. Аз ин вай ҳатто ҳис худ серой.
  
  
  Вай искала ширкат дар байни индейцев дар хайкалхои корпусах. Буд, як скучающий сайеҳӣ, мард, дар рубашке бо намунаи floral расм; як ҷиддӣ ҷуфти ҷавони ҳамсарон бо блокнотами ва хриплыми голосами; як молчаливый љавон, фаврӣ нуждающийся дар стрижке; як старушка занимала ягона ҷои барои нишаста. Чунин ба назар мерасад, ин раисикунанда мебошад, ҳарчанд он казалась посбон.
  
  
  Розалинда решилась. Ин ҳақиқат буд, хеле шавқовар. Диорамы буданд, ба амал ояд тааҷуб хуб аст, ва чашми ин мардум аз далекого гузашта буданд, аҷиб аст зиндагӣ. Қадим ва навиштаҳои онҳо тарҷумаҳои, инчунин баъзе артефакты махсус шакл ва тарҳи легли дар асоси яке аз малоизвестных монография Карлоса Бренхи дар бораи потерянном қитъа табдил ефтааст ва он выживших. Ӯ навишт, чанд чунин корҳо дар худ хушк илмӣ сабки, подкрепив худро диссертацию сравнениями иератического мактубҳои ва тщательными рисунками изысканно мукофотпулиҳо соҳибонашонро посуды бо символическими надписями. Дар он ҳозир буд, яке аз ин монография, ки дар он объемном кошельке дар якҷоягӣ бо рекомендательным мактуб, маънӣ он ки вай ушла қисми зиеди субҳ. Худи сарлавҳа буд второстепенным шедевром. Ҳар кас метавонист фавран мебинем, ки ин кор стареющего олимон бо дақиқ оқилона ва дрожащей дасти.
  
  
  Долонҳои менамуд, тянулись атиқулайем. Ҳар як саҳифаи аслӣ ҳуҷра вела дигар, ва ҳар яки иловагӣ хуҷраҳо имела дар як ҷо ҷамъ мешаванд. Бар асосии этажом менамуд антресоль, балки болои он боз чанд ошена кушода нигораҳои ва тирезаи намоиши. Охранники бердимуҳаммадов казались немногочисленными ва редкими.
  
  
  Дар охир, эҳсоси афтидаем индийскими дониш ва угнетенная ба шунидани сола синну аст тишиной, вай направилась дар утоқҳои корӣ дар ошенаи.
  
  
  Табличка ба дари гласила: ХУСУСӢ. ДАФТАРИ. Доктор Аст, Эдуардо Соарес. Доктор Карлос Бренха.
  
  
  Вай легонько постучала дар ба дари. Ҷавоб надоранд. Вай боз постучала. Дар охир пронзительный овози нетерпеливо крикнул: "ворид кунед! Дохил шавед!"
  
  
  Вай. Лоғар мард дар очках выглянул аз мизи, заваленного бумагами, книгами, церемониальными масками ва необычными керамическими изделиями. Дуюм мизи буд, боз ҳам бештар беспорядочным, вале ӯ буд, пуст.
  
  
  "Доктор Бренха?" - танќисї нест аноби вай. "Е ту...?"
  
  
  "Оҳ! Не! Извини. Хеле афсӯс". Мард неуклюже поднялся ва жестом қайд кард вай дар кафедра. "Доктор Бренха - необъяснимая чизе дар маҷмӯъ. Наметавонам ба ин дарк! Хурсанд ба шумо мебинед. Шумо медонед, ки он? Лутфан, присаживайтесь. Номи ман Соареш. Куратор. Бренха, ҳа. Қиссаи аҷиб - шахси хуб, зебо, ақли. Шумо мегӯям, ки медонед, ки он? Дар бораи не, албатта, не. Ман доктор Соарес. Ва шумо? "
  
  
  "Марям Луиза Baker", - нерешительно гуфт вай. "Колорадский институти ҳиндустон тадқиқотҳои. Ман як рекомендательное нома ба ӯ". Розалинда покопалась дар сумкаи даст. "Ман дар ин ҷо дар рухсатӣ будани корманд, вале фикр кардам, ки воспользуюсь ин васила..."
  
  
  "Оҳ! Чӣ афсӯс". Доктор Соареш пристально нигариста, вай бар болои имтиез доранд. "Ман дидам, Бренху дар давоми якчанд ҳафта. Он нест, ки хона, ӯ меояд, дар кори ӯ зад, ки дар садама доранд, ҳеҷ кас намедонад, ки он метавонад. Ногаҳон боре ӯ омад. Ман ошеломлен".
  
  
  "Шумо дар хотир доред..." Розалинда уставилась дар он. "Шумо дар хотир доред, ки ӯ танҳо ғоиб шуд? Неужто ӯ дар сафар, дар рухсатӣ будани корманд, в гостях?"
  
  
  Соареш шадидан ба покачал сари.
  
  
  "Ҳеҷ гоҳ отправляйтесь дар сафар бе бодиққат разработанных нақшаҳои. Ягон сафар. No боздид.
  
  
  "Аммо шумо, албатта, ҳоло ба воситаи политсия?"
  
  
  "Хуб, албатта! Беморхона, пулис - морг. Ягон следов. Сахт! Дар ҷое, ки бемор шуд ва эҳтимол, аз даст хотираи. Чӣ тавр ин ба ҳамаи мо баъзан буданд рассеянными. Вале на он қадар. Бад, бад аст".
  
  
  "Балки ин аст, комилан бениҳоят! Вақте ки ба ту гуфт, ки онро дидааст ва дар охирин маротиба?" Шахсе Марям-Луизы Baker буд бледным аз ҳамдардии ва изтироб. "Институти хоҳад буд..."
  
  
  "Дар ин ҷо, дар ин ҷо ӯ", - гуфт Соарес, листая қиматнок суфра ва доставая тақвими. "6 декабр. Буд ҷумъа. Мо дар ин ҷо нест.
  
  дар рӯзҳои истироҳат, албатта. Оҳ! Каме фаромӯш нашудааст. - Ба ӯ нигариста, он бо як таваҷҷӯҳи. - Касе ҳанӯз спрашивал дар бораи Карлосе. Антрополог аз Лиссабона. Ҳа. Доктор Томаз. Нило Томаз. Шумо ягон бор шунидаед, ки дар бораи он? "
  
  
  "Метарсам, ки не", - гуфт Розалинда, подумав: "касе, Ки ҳанӯз дар он ҷо буд? Баланд ба вай гуфт: "Он ҳам дар шаҳри? Ва ман бояд буд, шунидан дар бораи он?"
  
  
  Соареш пожал плечами ва махнул дасти. "Не, не! Ман ҳеҷ гоҳ дар бораи он шунида намешавад. Оре, ӯ дар шаҳри. Дар асл ӯ қариб ҳар рӯз приезжает ин тараф, ба кор аз болои надписями. Бештар аз ҳама он манфиатдор иератический алифбои ва расми. аломатҳои. Ман ҳамин тавр мефаҳмам, ин шумо низ фикр мекунед? "
  
  
  Розалинда бо шавқу кивнула. "Агар ман метавонист, ки ба пешвози ин доктор Томазом - назначьте вохӯрӣ..."
  
  
  "Масъалае нест. Масъалае нест. Хандовар - ӯ аввал хешамон омадам ин ҷо фавран, баъди он, ки чӣ тавр Бренха рафт, ва буд, хеле рӯҳафтода шуд, мисли шумо. Дар он вақт ӯ гуфт, ки мехоҳам ба пешвози касе дигаре, ки бо ин минта. Бале, ман бовар дорам, ӯ ҳатто гуфт, ки агар ягон кас боз омад повидать Карлоса, он мебуд, хеле мехостам, ки ба дидор бо ин марди! "Соареш счастливо просиял. "Ва дар ин ҷо ба ту!"
  
  
  "Ҳа", - пробормотала Розалинда. "Дар ин ҷо ман. Ое шумо ба ман гӯед, ки ман метавонам пайдо доктори Томаза? Е дар чӣ қадар ӯ одатан меояд, то дар ин ҷо?"
  
  
  "Умуман он, - буркнул Соареш, бо шавқу хлопая дасти худ, он ҷо ҳоло. Ман дидам, ки чӣ тавр ӯ дохил шудам бист дақиқа пеш ва расставил худро чиро, ки дар маленькой нише дар қисми пушти хонаҳо. Мо метавонем рафтан ва мулоқот бо онҳо ҳоло. . Пойдемте! "
  
  
  Ӯ баргузор рыцарскую, ки ба дасти, барои кӯмак ба вай ба қием.
  
  
  "Дар бораи, вале дар асл", - возразила вай. "Шумо набояд ба назар мерасад, ки он як каме баеннамудаи, то он кор мекунад? Ое беҳтар мебуд, агар шумо, шояд, зикр карданд, дар бораи ман ба ӯ гуфтанд, ки чӣ тавр ворид..."
  
  
  "Албатта, не, албатта, не. Ман ба шумо гуфтам, ки ӯ хеле мехоҳад, ба пешвози то бо ҳамкорони худ.
  
  
  Ӯ танҳо нест, потащил вай длинному коридору, ки ҳамзамон дар яке аз муњимтарин толорҳои варзишӣ, ва боз дар дигар коридор. "Ӯ бояд, соскучился бо ман", - подумала ӯ, ҳангоми якуми ҳамин имкониятҳои склоняя маро ба проходящему гузашта незнакомцу. Вай наметавонист халос мехост, ки Ник шуд, ҷое, ки дар зери дасти ту ба расондани вай моральную дастгирии.
  
  
  "Дар он ҷо ҳоло!" - бодро гуфт Соарес.
  
  
  Охир аз силсилаи лабиринтных проходов привел онҳо дар як шишае, қариб заполненную стеклянными ящиками бо каменными табличками ва осколками сафол бо символическими надписями. Калон мард нишаста дар складном стуле ва бо таваҷҷӯҳи назар афканда, то, то ки, вақте ки онҳо дар сомона.
  
  
  Ӯ буданд, хеле васеъ китфи ва хурд мудаввар чашм, ки скользили он бадани худ аст,, мисли он ки барои пинҳонӣ ќатшудагињо - е яроќи.
  
  
  "Маликаи Baker, биеед ба ман пешниҳод доктори Нило Томаза. Доктори Томаза, мис Марям... э-э... Марям Baker аз Институти Колорадо. Ман мефаҳмам, ки шумо ду нафар иҷозат умумии фоизҳо ба андешаи ман, дӯсти доктору Карлосу Бренха".
  
  
  "Таъсир аз роҳи выразиться", - подумала Розалинда.
  
  
  "Умуман он, ман танҳо рекомендательное нома", - гуфт вай, танќисї нест улыбаясь. "Ман буд, рафта ба шумо ташвиш".
  
  
  Здоровяк баргузор дасти қавӣ ва сжал вай.
  
  
  "Ташвиш ман? Ҳеҷ гоҳ! Ман дӯст медорам!" Он ба таври васеъ улыбнулся.
  
  
  "Хуб, ин ҷо, ин ҷо ва ҳоло", - хушбахтона гуфт Соареш. "Чӣ тавр ман гуфт. Акнун ман медонам, ки шумо двоим хоҳад буд, ки дар бораи чӣ гап, аз ин рӯ, ман тарк шумо дар танҳоӣ". Покачиваясь ва кивая сари ӯ заметался байни растаҳои индейских рақамҳо unbelievable. Зери прикрытием он рафтани Розалинда украдкой взглянула худро соат. Лутфан, Худо позволь Нику зудтар омада ва пайдо ман. Буд бе чоряки се.
  
  
  Вай посмотрела дар Нило Томаза ва он як анбора блокнотов. Хурд чашмони здоровяка впились вай дар чашмони. Дили вай замерло. Чизе буд, хеле ба ҷои. Албатта, ҳама дорад ногањонї ба камбудиҳои ҷой, аммо... ақаллан подумала вай, ба вай лозим нест, ки ба ташвиш дар бораи худ незнании иератического мактубҳои.
  
  
  Cover мулоим обложки виднелась зери яке аз блокнотов. Ӯ наметавонист, ки ба хондани тамоми расм обложки, вале он видела ин китоб дар байни дигар чунин китоб дар газетном киоске дар маркази шаҳр, ва он вспомнила китоб ва тасвир дар муқоваи ҳамзамон дурахшон ва равшан.
  
  
  Китоб ном дошт "Адский хона рӯи шаҳват".
  
  
  Одаме, ки дӯст медорад, ба хондан ба досуге, гуфт:
  
  
  "Комилан дуруст аст, мис Baker. Мо доранд, дар бораи чӣ гап". Чизе, ки ба он нафас участиться.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ник дар назар соат. 2:45. Ӯ подождет боз панҷ дақиқа ва сипас меравад, дар вохӯрӣ бо Розалиндой.
  
  
  Чанде пеш сармуҳаррири маҷаллаи хонда, ба ӯ дар рақами 1107 hotel "Серрадор" ва наќл кард, ки чанд чизҳои шавқовар: аввалан, гум шуда соҳиби шаб клуби ва масъули осорхона. Ду, ин буд, ки комилан дуруст аст
  
  ки, чунин ба назар мерасад, ҳеҷ кас намедонист, ки дар бораи маҳалли будубоши тоҷирест металлҳои қиматбаҳо камнями Пирса Лэнгли. Сеюм, пулис обнаружила, ки потрепанная камера де Сантоса, найденная дар пеши холма дар роҳи он нутфае, собит умуман камера, ва аслии дастгоҳи, стреляющим пулями 22-уми калибра. Аммо ҳеҷ кас буд, застрелен. Чорум, ӯ муҳаррири - хонда Кармен де Сантос ва гуфт ба вай дар бораи саволи хабарнигор Майкл Нолана. Вай проявила муайян фоизҳо, аз ин рӯ, ӯ пешниҳод намуд, ки вай дар тамос бо ӯ дар ҳуҷраи 1107 hotel Серрадор.
  
  
  То чизе.
  
  
  Ник прокрутил дар пањлўи он немногое, ки медонист. Сармуҳаррири хабар дод, ба ӯ қаблан, ки полис қариб њаматарафа аст, ки де Сантос кушта шуда буд. Ғайр аз ин, де Сантос гуфтаанд, дароз намудани рухсатӣ, ва дар ҳамон рӯз, вақте, ки баргашт, ӯ вафот кард. Ӯ буд, тамос бо худ дафтари то оянда дар душанбе, ва он ин нест дод.
  
  
  "Ӯ баргашт ва дар чизе гирифта, - фикр кардам Ник. Ва акнун буд, қариб ба ростӣ, ки ӯ мурд, охирин. Ник буд, боварӣ дорам, ки тартиби ѓайбати ҳаетан муҳим аст, вале обманчив. Де Сантос, масалан, метавонист қисми роҳҳо бо бисер аз онҳо, ва он гоҳ ки шумо тарк, дар бораи таътил, хурсандии ҳисси бардурӯғ амният, ки танҳо барои он, ки бармегарданд ва ба тӯъмаи худ хиенат.
  
  
  Вале чаро касе Ник не, фикр мекардам, ки ин имконпазир аст.
  
  
  Панҷ шаш акнун оғоз popping ҳамчун шахсият, ва рӯйхати оғоз формироваться: Лэнгли ва Аппельбаум, пропавшие бедарак / умершие дар оғози бозӣ, тақрибан дар як вақт. Ӯ танҳо фаҳмидем, ки Де Фрейтас ва Бренха гум шуда бе ному баъд аз чанд рӯз баъд аз внезапного рафтани Лэнгли дар Худо медонад, ки ба куҷо. Жуан де Сантос ба наздикӣ вафот кард. Ягон ҳисобот дар бораи Марям Кабрал. Ӯ бояд чӣ чизе ба даст ба хона.
  
  
  Хандовар. Ӯ боварӣ карда шуд, ки хати де Сантоса буд прослушана, хонаи осмотрен. Мумкин аст, ӯ ба ҳар ҳол мешавад, ин меҳмон. Е, мумкин аст, як меҳмони ба як подождет, то Ник қадамҳои то.
  
  
  Бе даҳ се. Беҳтар аст, дар роҳи он. Метавонад, Садбарги иқбол бештар.
  
  
  Ӯ вскочил ба пойҳои яке плавным ба њаракати ва потянулся ба дверной бичаспед, вақте ки ором шунид садои. Касе фуруд омад аз он дарҳо.
  
  
  Касе ҷалб карда шаванд. Аз нав ҷалб карда шаванд.
  
  
  Ник бесадо скользнул оид ба ковру дар чулан. Дасти сомкнулась дар удобноом прикладе Вильгельмины.
  
  
  Повернулась қалам пеши дари. Чизе царапалось дар замке е гузашта аз он. Қалам боз загремела. Ник отступил дар хамелеон аст, тарк худ полдюймовую щель, ки барои дидани сквозь вай.
  
  
  Санҷиши бегона бо хищным шахси ва нињоии дасти бодиққат дохил ҳуҷраи Ника. Як дасти закрыла входную дари; дигар скользнул дар як pocketing. Тез чашмони маро, бо тарафњои ва дастур гӯши дергались кӯшиши шунидани малейший садои.
  
  
  
  
  
  
  Хьюго муқаррар масъалаҳои
  
  
  
  
  
  Ник интизор. Вильгельмина, Гюго ва Пйер интизор аз он, ки бо таҳаммул ва приготовившись.
  
  
  Газовая гранула Пьера, хурд, вале смертельная, на мазкур барои истифодаи биноҳои пўшидаи е ин ки ҷойҳои ҷамъиятӣ. Ӯ буд, низ смертоносным. Гюго, стилет бо щелчками, бо кардааст, ки дар натиҷаи изобретательностью изготовленный шогирди Челлини, буд, ки дар худ силах босуръат ва решающим аргументом. Вильгельмина - Люгер, обнаженная то худи зарурӣ, ҳамчун силоҳ, ки ӯ буд, действовала ҳамзамон ҳамчун молчаливый убеждающий ва злобный қотил, як газидани аз он буд, ҳатто бадтар аз он лай.
  
  
  Вильгельмина буд, ки омода аст.
  
  
  Шахсе Хорька вошло дар ванную ва дар ин ҷо ҳамон боз то ба зинаи. Ник буд, тамошо, ки чӣ тавр ӯ меояд, наздик ба хамелеон ман, ба он чашмони метались аз дари хамелеон ба категорияҳо дар кати хоб, аз комода ба мизи меорад интихобшуда, то ӯ рафта буд. Чизе суфра ба он бас. Page портативной пишущей машинки буд, фаро мӯҳри - кӯшиши ба ҳам пайвастани азобе Аппельбаума ва де Сантоса. Дар поени саҳифаи Ник набрал ЛЭНГЛИ ???
  
  
  Сар аз таваҷҷӯҳи хонда саҳифаи гирифта ва онро аз машинки. Ӯ сунул он дар дохилӣ pocketing ва кушода боло қуттии мизи. Калон дасти перебирали тетради ва қиматнок бо номи Майкл Нолана, ки Ник қарор кард, ки Феррета буд, вақти кофӣ барои рыскать.
  
  
  Ӯ бесадо рафта, аз худ и ' л барои паноҳгоҳ.
  
  
  Ӯ, кӯфтанд. - "Дасти боло!" "Даст ба девори!"
  
  
  Феррет дилам, ба он чашмони горели удивлением ва яростью ва дасти потянулась ба шишке дар ҷайбатон нигоҳ доред.
  
  
  "Ҳеҷ чиз монанди!" - гуфт Ник. "Бархоста, сарҳои дасти, е ман стреляю!"
  
  
  Ник гуфтугӯ, вақте ки Феррет шањ аз кармана. Вильгельмина якбора гуфт. Феррет издал ором звериный дуъояшон ва озоди дасти схватился аз дасти бо пистолетом.
  
  
  "Дафъаи оянда, - гуфт Ник, - слушайся".
  
  
  Ӯ зуд, осон қадами привел он ба незнакомцу. Камшавии дасти вытащила сочившийся pocketing ва вытащила пистолет бо тупым бинї.
  
  Феррет выругался ва бросился дар он. Ник бо мучительной қувваи зад ӯ худ пистолетом оид ба переносице ва зуд отступил, сунув пистолет худ pocketing.
  
  
  "Ва акнун биеед ман ба дидани ин дастҳо дар ҳаво, - гуфт ӯ дар беглом португальском, - е ман оторву онҳо ҳам".
  
  
  Феррет выругался, вале боло ҳарду дасти. Хуни текла оид ба он тарафи рости манжете.
  
  
  "Ту мебуд посмел", - прорычал нафар бо хищным шахси. "Подумай дар бораи шуме. Ое шумо дар меҳмонхона хоҳад ҳамаи..."
  
  
  "Ба фикри шумо дар ин бора гуфт," Ник. "Ин мисли як ҳуҷра, помнишь? Ва дар ин ҷо ба миен меояд ҷолиб савол - чаро ту дар он?"
  
  
  "Чаро шумо фикр мекунед?" - гуфт мард ва плюнул дар қолинҳо. "Дружеский ташрифи? Шумо суде худ дар зиндагӣ, ман ба ҳузур пазируфт худро. Чаро шумо танҳо боиси политсия?"
  
  
  Ба он чашмони метались, чӣ тавр ба забон ядовитой змеи. Windows, дари қуттии мизи, торшер, оғил... пулҳои силоҳ, кӯмаки...?
  
  
  Прикрыв он Вильгельминой, Ник бор запер дари.
  
  
  "Ва ҳоло, - ба нармӣ гуфт ӯ, - ту расскажешь ман, чаро ту дар ин ҷо ва он чӣ аз ту ҳам ҷалб мекунад, ки дар ин записках ва қиматнок. Ва пытайся ман мегӯям, ки ба ту лозим аст, ки танҳо дар пул. Ки шумо мехоҳед, ки аз коғаз дар пишущей машинке? Мехоҳед, ки нишон додани он ки чизе? "
  
  
  Феррет издал хихиканье, похожее на ханда.
  
  
  "Ман собираю хиссиети аз тамоми муштариени худ", - хихикнул ӯ. "Ки умуман чунин қадар дар пишущей машинке?"
  
  
  "Ман задам саволҳо", - гуфт Ник. "Отойди аз мизи".
  
  
  "Хуб, ту получишь ҷавобҳо", - усмехнулся Феррет. "Чӣ шуд, ту боишься қонун? Чаро ту нест..."
  
  
  "Двигайся! Положи дасти ба девори".
  
  
  Ник чӣ ваҳй ба шахсе, ки бо шахси хорька, ки Вильгельмина держала дар он дасти осон вале рост аст. Ӯ шахсе буд, ки пуртазоди маской азм. Ферре дилам ва баланд прижал дасти ба девори худ.
  
  
  Хьюго берун омада, аз худ и ' л барои паноҳгоҳ. Он бераҳмона ледоруб щелкнул. Ник полоснул Феррет барои куртку. Ду половинки разделились, обнажив пушти фишанги ифлос, аммо гарон куртаҳои. Лаънат мебошанд Феррет табдил громкими ва плавными.
  
  
  Сипас Хьюго атаковал ҷомаи, поймрл сабукфикрона разорвав вай дар бозгашт низ ба заботясь о растрескавшейся дар зери он ҷисм. Феррет вздрогнул ва суханонро калима, ки Ник шунидам сол. Хьюго пайдо ҷои дар асосҳои луч гардан Феррета ва нармӣ погладил он.
  
  
  "Ва ҳоло хеле ором гуфт, Ник, - номи шумо. Ки шуморо фиристод. Чаро. Чаро шумо то манфиатдор ду мертвецов? Беҳтар говори тезтар". Хьюго аљиб ин чиз узловатую гардан. "Мехоҳед?"
  
  
  "Фу!" Садои вырвался аз гулӯ мардон ва мускулистые китфи сжались. "Ту свинья!"
  
  
  "Ман ҳам ҳамин хел фикр кардам, - меҳрубонона гуфт Ник. "Беш аз?" Хьюго боз ткнул, каме амиқтар. "Начни, ки дӯсти. Ман ҳеҷ як рӯз. Вале ман вақти кофӣ барои сахт туро обидеть".
  
  
  "Шумо боварӣ доред ба ин?" - аљиб гуфт Феррет. "Ту бало дорам?"
  
  
  "Ман боварӣ дорам, - гуфт Ник. Хьюго чиз ва скрутил, отстранился ва зуд проткнул поясницу. "Чаро ман бояд боварӣ дорам? Аллакай зарар, ҳамин тавр не? Барои бадтар, ту медонӣ, ки ман меравам, то ки туро уколоть дафъаи оянда. Чӣ тавр дар бораи чизе дар ин ҷо, наверху? Мо ҳоло ин тавр нест". Стилет образовал рӯякӣ, балки намунае ки дар обнаженном ҳуқуқи болои китфи ӯст, ки вздрогнуло мунтазири номӯътадили. Хьюго отпрыгнул ва жадно покусал поясницу. "Ки шумо фикр мекунед, ки дар бизнес ман бошад, крысолов? Ки дар натиҷаи он, ки туро ба ин ҷо? Шояд ту кушта де Сантоса, ҳамин тавр не?" Хьюго тасвир суст аккуратный зигзаг каме поен чап лопатки. Аз крошечных щелей ва уколов ќомати сочиться хун. Дар шее Феррета баромад арақи. Ӯ издавал хеле инсонӣ садоҳои.
  
  
  "Аҷоиб, чӣ қадар вақт лозим аст, ки шахсе, ки ба истечь кровью, - гуфт Ник, - агар хуни потечет дар пастшавии як маротиба? Мо ба зудӣ мефаҳмем. Дар бораи он гап мезанем!"
  
  
  Хьюго боз чиз, аккуратный нимдоира дар ҷисм ва қатъ.
  
  
  "Сволочь!" - прорычал Феррет. "Шумо на подумали, ки шумо буд, ки бисер вақт, агар шумо медонистанд, ки чӣ рӯй бо Кармен де Сантос, агар шумо выпустите маро аз ин ҷо. Сипас, ба вай худо, вақте ки ман ба даст..."
  
  
  Ӯ нисфи повернул сари выплевывая суханони, пас он злобный профили буд обращен ба Нику. Дароз сахт бунедӣ, дар интизори Вильгельмины ударился дар бораи разбитый бинї, ва сар Феррет дернулась баргашт.
  
  
  - Пас ту чизе медонӣ, ки дар бораи де Сантосе? Ник промурлыкал, аммо фикрҳои ӯ метались. Ин буд баъзе блеф? Метавонад. Вале ин ҳам буд, рахнашавии аст. "Чӣ, ту медонӣ? Ва вақте ки ту вернешься, дар куҷо?"
  
  
  Хьюго нарисовал зебо восьмерку дар разноцветной бозгашт Феррета. Ноболиғ струйки хун чанде бесарусомон то равшан очертания.
  
  Феррет издал непристойный садои. "Танҳо кунҷи кӯча. Онҳо ба назорат, то бубинанд, даст, ое ман. Агар бингаранд, ман, онҳо оғоз хоҳад кор бо ин зан де Сантос, то ки ту беҳтар аст, ки рафта, агар ту мехоњї, ки каме ҳам каме муфид..."
  
  
  "Кадом кунҷи? Онҳо кистанд?"
  
  
  Эй, ки Онҳо мекардаанд, бо Кармен де Сантос? Ва бо кӯдак? Ин бояд блеф.
  
  
  Восьмерка оғози капать Феррет барои пояс.
  
  
  Хьюго протиснулся зери кожный лоскут ва оғоз таҳқиқ мекунад.
  
  
  "Дар куҷо? Онҳо кистанд?"
  
  
  Измученное бадан Феррета корчилось.
  
  
  "Гӯшаи Бранко ва Варгаса. Прекрати, хислатҳои инро гир, стой!" Он нафас табдил ефтааст прерывистым, мучительным. "Рост ба кунҷи. Онҳо присматривать барои ман. Агар ман хоҳад буд, ба воситаи ним соат, онҳо убьют он, ва онҳо саф дар ин ҷо, ва он гоҳ, ки шумо хоҳед дид, ба воситаи Исо, ки онҳо хоҳанд, ки бо шумо. ! "
  
  
  "Онҳо кистанд?" Овози Ника хлестал он ҳамчун кнут. Хьюго табдил ба умқи аст.
  
  
  "Alvarez ва Мартин! Alvarez ва Мартин! Ман дигар намедонам, ки ба шумо мегӯям! Ман барои онҳо кор, ман бипурсӣ, ки чаро! Агар шумо тарк, маро ором, ман ба шумо мегӯям, ки онҳо сахт обидят вай! "
  
  
  "Шумо чизе намедонед!" Овози Ника насмехался бар он, дар ҳоле, ки овози дар чуқурии он тафаккури побуждал он рафта ва пайдо чиро, ки рӯй ба Кармен де Сантос. Ва Розалинда, ба хотири муҳаббати Масеҳ! Агар ӯ столкнулась бо чизе похожим ба ин, Худо медонад, ки агар вай целовалась. "Шумо медонед, ки онҳо кӯшиш ба даст, то ба он, вале шумо дигар намедонед?" Хьюго ощупал хом ҷисм. "Дар куҷо онҳо тусуются? Аз он ки онҳо аз ӯ чӣ мехоҳанд?" Ӯ маҷбур Хьюго кунад як джигу дохили захм.
  
  
  Феррет чењрааш ва мурғоб дар дасти Ника. Хьюго дар мавриди ба љинс, ва Ник зуд отступил, вақте ки мард бо безумным аз дарди чашмони приподнялся в прыжке.
  
  
  Фикрҳои Ника кор мисли раъду. Дароз кардани он ва рискнуть, ки достони дар бораи Кармен де Сантос буд блефом? Возвращайся баъдтар?
  
  
  Вильгельмина разрушила шахсе Феррета. Раздался даҳшатнок хруст, ва мард бо разбитым шахси афтод, чун болишти бо цементом. Ник поймал, вақте ки ӯ афтод, ва бори дигар зад оид ба подбородку. Ӯ наклонился бар бадани дар быстром ҷустуҷӯи, ое дарк мекунанд, чизе, ки метавонист опознать инсон. Ӯ ҳанӯз пайдо пачку крепких бразильских сигор, худро псевдоним ва суроғаи дар полставки, нацарапанные дар спичечном коробочке, взятом аз клуби Кариока, ва як связку калидҳои. Яке аз "калидҳои" буд, дастгоҳ, хуб маълум аст Нику: имрӯзӣ хурд мавзӯъ, ки барои кушодани маҷмӯи гардид. Ҳамчунин дар яке аз карманов шуд, ки як миқдори ками серебристого хокаи. Ое, ки ҳоло дар ин бора фикр. Ӯ переложил ҳама, ғайр аз хокаи ва ба худ машинописных хабарҳо, дар дараҳои худро. Еддошт, ки ӯ дод, то дар қуттии мизи. Передавая калидҳои, ӯ дид, ки яке аз онҳо як каме фарқ аз дигар: ӯ буд, ки камтар бледно-тиллои ранг ва вазнин. Дар он нисбат буд нанесена танга 12.
  
  
  Ник кор зуд. Ӯ отпер дари асосиро дар ҳуҷраи миссис Marlene Вебстер. Савганд ба ин замон, вақте, ки ӯ бодиққат кушода входную дари Шахсе Хорька буд, ки бехатар баста аст, бо кляпом дар даҳони ва ором истекавшим кровью он рваный пиджак дар запертом хамелеон миссис Marlene Вебстер. Дар ҳуҷраи Майкл Нолана буд, барқарор тартиб, ки обманул мехоҳам ҳама, ғайр аз натренированных чашми политсия.
  
  
  Пожилая ҷуфти ждала лифт. Ник ҳамроҳ ба онҳо дохил шудам ва дар якҷоягӣ бо онҳо дар нисфи заполненный поен мошини.
  
  
  Дуюм, камтар аз заметная аз он арендованных мошинҳо буд припаркована дар маҳаллаи аз он.
  
  
  То ним соат Ферре оставалось камтар аз даҳ дақиқа. Агар ин буд, блеф, ӯ выставлял худ дураком. Вале даъват ба телефон, то бидонед, ки чӣ тавр ба он ҷо миссис де Сантос шуд бефоида аст, - аен аст,, он сим прослушивался. Худо. Агар Розалинды мушкилот, вай бояд ба ғамхорӣ дар бораи худ.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Нисфи чорум. Ник умуман буд приходить.
  
  
  Дар меъда Розалинды сарчашма парандапарварӣ дард, вақте ки вай фальшивое шахсе кивнуло стоящему наздик бо он здоровяку.
  
  
  "Ман дар ҳақиқат медонам, доктор Томаз, - гуфт вай, тақрибан дар понздаҳуми маротиба. "Ман низ ба ин дарк намекард, балки он бояд бошад, кадом аст amnesia. Ман њаматарафа, ки ӯ ба зудӣ боз пайдо мешавад. Ва ҳоло, шумо медонед, ман дар ҳақиқат бояд ба рафтан аст,. Ман фикр мекунам, ки дӯсти ман, бояд мунтазири ман дар куҷо дигаре ".
  
  
  Навъе он заставила онро мегузорам, ба ин хурд, вызывающий клаустрофобию альков, переполняясь шавқу ҳангоми мулоқот бо касе аз наздик вилоятҳо. Онњост помахав рекомендательным мактуби монографией Бренхи дар назди он шахсе, ки он увидела, чӣ тавр ба мерцание нест шудааст, ки дар он хурд глазках ва сменилось чизе, наздикони ба недоумению. Ӯ проследовал барои он - хеле наздик аст, ки ба ором - то сармуҳосиб толори ва коридоров, уставленных нињоии стеклянными витринами. Сипас ӯ пурсид вай, ва ӯ гуфт, дар он масъалаҳои
  
  Вай главная мушкилӣ буд дар он аст, ки пинҳон аз он худро дониш дар бораи он, ки он тамоман нест знакома бо древними нишонаҳои ва письменами. Шояд, ба вай маблағи он барои баромадан аз ин ӯ дар шахси ва бубинем, ки чӣ тавр ӯ отреагирует. Не. Ӯ буд, низ бузург ва злобным ба навъ. Онҳо зашли тани.
  
  
  "Шумо чӣ фикр мекунед, ки дӯсти шумо метавонад интизор?" - гуфтам Томаз, овози ӯро эхом разнесся оид ба застекленным коридорам.
  
  
  Розалинда бо баъзе удивлением взглянула дар он: "Ки мо ба як дӯстдоштаи як қаҳвахона хурд, ки мо дар мулоқот дар вақтҳои охир. Чаро ту мепурсӣ?"
  
  
  "Ман фақат фикр кардам, ки ин як каме аҷиб, - прорычал Томаз, ки дӯсти-оғо (джентльмен) мебошад фаромӯш, ки ӯ бо чунин прекрасную даму". Ӯ неискренне улыбнулся. "Ман мехоҳам, маҳз табдил ефтааст. Касе, ки ин рассеянный дӯсти?"
  
  
  "Чаро доктор", - застенчиво хихикнула вай. "Танҳо дӯсти. Зарур аст, ки ба гузаранд дар мавзӯъҳои шахсӣ!" "Бало, - гуфт ӯ ба худ. Акнун ӯ ба ман дар дасти ман аст ва ман намедонам, ки бо ӯ кор аст. "Вале ман бояд равам. Агар ӯ интизор аст, ӯ метавонад роҳ дур пеш аз ман приеду".
  
  
  "Шумо биеед ман ба гирифтани шумо", - гуфт Томаз, ва он буд, ки масъала. "Ман мошин ба маблағи дар подъездной дорожке".
  
  
  Дар подъездной дорожке рост истода буд, ки чанд мошинро. Розалинда зуд подумала. Кас ба дида мешавад,. Ҳиндустон осорхонаи дамида на камтар маъмул аст, макони тафреҳӣ дар шаҳр, ҳадди ақал рӯзҳои душанбе. Буд, хеле ором. "Зловещая тишина", - подумала вай. Ҳадди ақал берун хоҳад рӯзона нур ва ба ростӣ аз чанд нафар.
  
  
  "Ин хеле зебо ва бо дасти худ", - гуфт вай.
  
  
  Ӯ аз ҳад сахт аст, гирифта дасти худ ва сарф воситаи асосии дари. Ба онҳо светил нурҳои. Гурӯҳҳо хона обрамляли извилистую роҳ, чизеро ки дар траве истода, пилорамма. Розалинда муоҳида қарор. Вай собиралась рафта дар неизвестном самт е атиқулайем нишаста, дар кадом чизе қаҳвахона бо ин неповоротливым зловещим инсон. Ва он собиралась бигзор он роҳ дур бе охир саъю.
  
  
  "Ба ин рӯз", - гуфт вай, бо назардошти манзараи. "Шояд, мо метавонем посидеть ба офтоб чанд дақиқа ва сипас идома диҳанд".
  
  
  Томаз ногувор улыбнулся. "Ки дар бораи худ друге?"
  
  
  "Ман передумала", - хурсандӣ гуфт вай. "Бонувон афзалият ба мо дода шудааст. Он метавонад, ки даъват ба ман баъдтар, ва, ки ба шарҳ, ки ба он буд, ки тамоми рӯз, санади like азиз ".
  
  
  Вай целенаправленно подошла ба скамейке нисфи роҳ ба хона. Томаз шагал наздик ба он аз осон қаноатмандӣ ба ненаучном рӯ.
  
  
  Розалинда деҳот ва вытащила аз худ вместительной сумочки сигор ва хеле громоздкую зажигалку. Томаз деҳот ҳамроҳи вай, вақте ки вай закурила сигарету, держа бузург зажигалку дар дасти.
  
  
  "Доктор Томаз", - оғози ӯ. "Шумо зид набошед, агар ман задам шумо хеле рост савол?"
  
  
  Бисере аз сар склонилась набок, ва чашмони боз бо вазъ дар узкие щелочки.
  
  
  "Аз куҷо ман медонам, то ки шумо пурсед?" Он лабони скривились дар полуулыбке.
  
  
  "Чӣ ж, - гуфт вай, нервно затянувшись, - ман наметавонист не бинед, ки ба шумо дар ҳақиқат хеле фарќияти дар соҳаи доктори Бренхи, ҳамин тавр не? Вале шумо дар ҳақиқат мехоҳед, бидонед, ҳамаи шахсоне, ки ба назар интересовался онҳо, ва шумо задали ман сахт бисер масъалаҳои нимаи. Шумо ҳамон аст, на олим, ҳамин тавр не? Шумо расследуете парвандаи ӯро? Пулис? "
  
  
  Хурд глазки заблестели.
  
  
  "Ин хеле оќилона, ки аз ҷониби худ, мис Baker. Ман буд, ҳайрат, чаро шумо аз ман пурсид, ки чаро ман, то ба кам медонам. Бале, ман кӯшиш ба расми аз чӣ рӯй дод бо Брехой. Ва ба шумо ҳам ман ҳамин тавр мефаҳмам?"
  
  
  "Ҳа не, ҳамон, - гуфт Розалинда, удивленно приподняв қуллаи мебошанд. "Ба ман буд, ҳайрат, ки ба пешвози ӯ, ва, табиист, маро нигаронӣ аст, ки бо ӯ чӣ рӯй дод. Чаро шумо зикр карданд, ки ведете тафтишот? Ман мехоҳам гуфт, ба саволҳои худ бештар озодона, ба ҷои он, ки танҳо як фикр, ки ба шумо ведете худ хеле кунҷкобу. . "
  
  
  Ӯ уставился дар вай.
  
  
  "Кадом масъалаҳои, мис Baker? Ки шумо дар бораи ҳамаи ин медонед?"
  
  
  Розалинда заставила худ хавотир.
  
  
  "Ҳа, чизе. Ман танҳо буд, дар хотир доред, ки пас аз ман фикр кардам, ки ба ту як чизи хандовар аст..."
  
  
  "Ва акнун, ки шумо ин корро. Ки аз ислом, шояд ба мо продвинемся минбаъд, агар поищем ин дӯсти худ ва бубинем, ки ӯ мегӯяд. Е, шояд, шумо предпочтете рафта, бо ман дар ситоди. Мо танҳо бо муқаррарии санҷиши шахсияти худ ". Ӯ искоса нигариста, он гирифт, дасти худ. Вай сигарета тарк дар киштзор, вақте ки ӯ отодвинулась аз он.
  
  
  "Акнун, каме интизор шавед, Томаз, е чӣ тавр ба он ҷо ту чист", - қатъиян гуфт вай. "Пеш ба ман примеряли всевозможные допросы, ва шумо на беҳтар аст, аз ҳама. Дар аввал ба шумо олим, ки намедонад худ предмети ва акнун шумо ходими полис бо ҳисси. аз дасти шумо дур аз ман. Ситоди, дар ҳақиқат! Ки дар он шумо шаҳодатномаи шахсиятмуќарраркунандаи? "
  
  
  Краем чашмони вай увидела садовника, лениво гладящего киштзор дар панҷоҳ пойҳои истироҳат аз он. Ба зина сохта шаванд бердимуҳаммадов спускалась ҷуфти ҷавони ҳамсарон.
  
  "Ҳаммонандсозии?" - thoughtfully гуфт Томаз. Ӯ полез дар пиджак.
  
  
  Хуб, ин буд ҳаммонандсозии - голубая беретта, указывающая бевосита ба ин напряженное ҷои дар минтақаи шикам.
  
  
  "Ҳамин тавр аст", - нармӣ гуфт вай. "Чаро? Касе, ки ба ту?"
  
  
  Ӯ ногувор дарида берун хандидан. "Пойдемте, мис Baker, ва е, ки шумо дар он ҷо ҳеҷ буданд. Ман хурд пистолет метавонад проделать хеле уродливую сӯрохи, агар шумо ягон фикри он чӣ шумо ба мегӯянд".
  
  
  "Ҳа", - розӣ шуд, ки ӯ, вставая аз пилорамма дур ӯ ва направив дар он зажигалку. "Ба замми ин ӯ издает хеле ногувор садо. Ин бештар аз ту садоятро мегӯянд, ки дар бораи ман маленьком друге. Ман тарк шумо ҳоло, Томаз, ва найду роҳ ба ситоди. Ту хоҳӣ тир, аммо Ман."
  
  
  Ӯ вскочил ба пойҳои, рыча, потянулся ба он. Вай таъљилан отступила, вай овози баланд шуда, аз негодования.
  
  
  "Доктор Томаз, лутфан! Лутфан, отпустите ман! Уберите аз дасти ман! На смей ман бештар ба ташвиш!"
  
  
  Ҷуфти ҷавон остановилась чӣ тавр вкопанная ва уставилась дар расм. Садовник бас грабить.
  
  
  "Чаро, беақл аст, bitch!" - прошипел Томаз. "Агар ту фикр мекунї, сможешь бираванд..."
  
  
  "Кифоя аст!" вай истерически кричала. "Ман намехоҳам, ки ту ба ман угрожал. Ифлос старик!" Вай дасти отдернулась ва ударилась ба ӯ супорад. "Ва агар ту попытаешься аз паи ба ман, ман пойду рост ба политсия".
  
  
  Вай повернулась ба он пушт ва зашагала дур аз подъездной дорожке.
  
  
  Ҷуфти ҷавон впилась glance. Дар ҷое, ки открылось тирезаи.
  
  
  Томаз вуҷуд дорад, барои истода, раскачиваясь аз рӯи он маленькой дасти пряча худ силоҳ худ нињоии дасти. Оҳиста-оҳиста, опустив сари ӯ рафт.
  
  
  Розалинда побежала оид ба подъездной дорожке ба берун.
  
  
  Гузашт дар ҳоле, ки пеш аз он услышала қадамҳои, ки пеш аз вай шунид, ки табдил онҳо ҳама тезтар ва наздиктар.
  
  
  
  
  
  
  Осада, погоня ва тиллоӣ ключик
  
  
  
  
  
  Хурд Ҷо хушбахтона булькал дар манеж. Хона дар Васко да Гама Драйв буд убежищем сулҳ ва парҳезгорӣ, агар не худамро сояи необъяснимой марг, нависшей бар он.
  
  
  Вале Кармен де Сантос ва хурд Жуан буданд амнияти.
  
  
  Бо кӯчаи послышалось урчание плавного мотора, ки пас аз стихло.
  
  
  Ҳисси муҳлатнокӣ подкралось ба Нику, ки чӣ тавр битозанд. Е гамбит Феррета буд блефом, е ки он ҳам дар як ҷаҳиш опережал безликого душман. Ӯ буд, тамошо дар потускневшие аз дарди чашм Кармен де Сантос ва дар ҳайрат буд, ки чӣ гуна ӯ медонад он чизе, ки ӯ гуфт:. Барои он ки ӯ ҳанӯз оставался вопрошающим хабарнигори мисли Жоао.
  
  
  Вай посмотрела дар сутулого бородатого як мард дар худ уютной меҳмонхона ва вздохнула.
  
  
  "Diga me que jazer", - безнадежно гуфт вай. "Ба ман гӯед, ки ман ин корро. Ман ҳамаи рассказала политсия, аммо то ки онҳо ба ман чизе нагуфтанд. Ман мефаҳмам, ки чаро ман бояд дар хатар. Вале агар шумо метавонед ба ман кӯмак ба ед дар бораи Жоао..." - вай овози затих. берун, ва ба вай ҷолиб чашмони блуждали оид ба он шахс.
  
  
  "Ман беҳтарин чизе, ки ман метавонам", - ҷиддӣ гуфт Ник. "Ва ман мехоҳам, ки шумо ба доставили изтироб политсия ва ба ман. Фикр мекунам, он чиро, ки шумо ба ман гуфтанд, хоҳад кӯмаки бузург. Ва ҳоло ман мехоҳам ба шумо дод, боз чизе ҳаст, ки. Шояд ту ин аст, маъқул, лекин ин хеле муҳим аст, ва ман фикр мекунам, ки ту бояд ин корро фавран. Ту ва хурд Ҷо ".
  
  
  "Хурд Ҷо?" Тусклые чашмони заблестели ҳаети. "Ки он метавонад,?"
  
  
  "Шумо метавонед барангезад, ки аз ин ҷо, шумо ҳам, ва е ба хешовандон е дар ҳар чизе гостиницу. Хавотир нашав дар бораи пул. Ман шумо мефахмед кӯмак ба шумо. Аммо дар давоми чанд рӯз фикр мекунам, ба шумо хоҳад қулай бештар дар куҷо дигаре." Он оҳанги буд, сахт ва решительным.
  
  
  "Ин пешниҳод, ҳамин тавр не, сеньор?" Вай thoughtfully посмотрела дар он. "Ман фикр мекунам, ин фармон. Чаро шумо приказываете?"
  
  
  Ник маҷбур худ оҳанги зоҳир сабр. Ба ӯ маъқул зан; ӯ ба вай сочувствовал. Вале ӯ мехостам, ки ба вай бори дигар боварӣ намудам, ки зарурати муҳлатнокӣ.
  
  
  "Зеро ки ман имон дорам, ки шумо шавҳари буд ба ед чизи хеле муҳим аст, ки шумо метавонед исбот дар чунин хатар, мисли он. Ман намехоҳам, ки бошад, ин сахт аст, вале шумо бояд тарк ин хона. Ман мегӯям танҳо касе хеле дигари муҳим. оянда бо шумо ва бо политсия. Ба мо лозим аст, ки фаврӣ даст дур аз ин ҷо. Чизро ба шумо лозим аст, ки имшаб, ва ман позабочусь дар бораи он аст, ки ба чинанд, то ба дигаре баъдтар. Вале азбаски шумо уважаете шавҳари худ, лутфан, ое, ки чӣ тавр ман металабанд ".
  
  
  Ӯ боз ҳам дароз душманон ба он. "Ман готовиться", - гуфт вай.
  
  
  Жоао джуниор причитал.
  
  
  "Ман худам эҳсос каме њамин", - гуфт Ник. "Мумкин аст, ба мо ба маблағи спеть duo аз, the kid?"
  
  
  Младенец бас гиря ва ҷиддӣ буд, тамошо дар он, он чӣ ваҳй ба окну ва выглянул аз занавески.
  
  
  Паймоне рақамӣ мошин бо маленькими баланд windows
  
  простаивала дар кунҷи Да Гама Драйв ва гардиши. Ник ҳоле буд, тамошо дар он. Дар он нишаста буданд, ду мард, ки чӣ тавр менамуд, ки бо чунин масофаи, ки чӣ мунтазир аст, касе дар ҷустуҷӯи. Ӯ ба дилам ва зашагал тавассути узкий ағбаи дар мос. Ба воситаи тирезаи болои ҳавз ӯ дид, ки биниши пушти сар намудани як қисми хона берун меояд, дар гузаргоҳи сарҳадии, обнесенный забором. Trailing охири он дигар аст, дар хона выходил дар гузаргоҳи сарҳадии. Он гуна, ки дар ибтидо ба берун баста буд. Ӯ хеле ором кушода дари бозгашт ва выглянул.
  
  
  Ое гирифтани охири тангкӯчаи нишаста мард. Кофӣ обыкновенный ба намуди мард, вале бе намоен сабабҳои барои ин. Соҳибкорӣ ба даъвои, hat, сигарета, развалившись дар гирифтани. Дар ҳоле шабонарӯз. Мумкин аст, ки дар ҳар вақти шабонарӯз. Ник экспериментально, кӯфтанд, ки ба ручкой дари.
  
  
  Мард таваҷҷӯҳи ва дилам ба садои. Ник ором закрыл дари.
  
  
  Ӯ баргашта дар гостиную ба окну. Паймоне рақамӣ мошин суст двигалась гузашта дар хона. Ва фуруд омад. Берун омад мард. Ӯ буд, то монанд ба қадимтарин чикагского гангстера, ки ба он буд, қариб хандаовар аст. Вале дар суровом невыразительном шахси ва решительной, плоской походке буд, чизе смешного.
  
  
  Вазъи имела ҳамаи аломатҳои осады. Ва перестрелка буд, охирин аз Ник лозим аст дар ин бора.
  
  
  Ӯ баъзеи Ҷо-хурд ва затащил барои хонаи хоб, ки дар он Кармен де Сантос зуд упаковывала як болишти. Ҳанӯз пеш аз он, ки вай аз худ даҳшат выпрямилась, ӯ оромона гуфт: "Миссис де Сантос, мо меҳмонон. Дар ин ҷо мемонанд, бо младенцем ва мондан аз дарҳо ва тирезаҳо. На берун рафта, то ки ман омада, барои шумо. "Гуфт, ӯ ба нармӣ оғӯш Ҷо-хурд ва чӣ ваҳй ба окну хобгоҳ. Ӯ выходил дар полосу боғ, ки вела дар гузаргоҳи сарҳадии. Аз худ нуқтаи назари ӯ то ба ҳол барои дидани нозир дар охири тангкӯчаи е мошини, ки истода буданд, дар роҳ пеш. Хуб аст,. Эҳтимол, онҳо бознигарии аз windows хобгоҳ буд, беҳтар аст.
  
  
  Раздался занги дари.
  
  
  Ник успокаивающе улыбнулся ҷавон зан ва он кӯдак, толкнул онҳо ҷудо кушода туалета ва давида дар мос, ки запер дари дар засов ва вставил пойдору чӯбӣ кафедра зери қалам. Аз кухонного windows ӯ метавонист дидан қисми охири тангкӯчаи. Нозире кардааст, аз он майдон назари ва скрылся аз хотир. Ба назар мерасид, ки ӯ ковырял нохунҳо корд.
  
  
  Боз раздался занги дари.
  
  
  Ник баргашта дар гостиную босуръати осон қадам. Он кас, ки буд, аз берун, стучал дверной ручкой бе махсус натиҷа. Ин буд, прочная дари, ва бархўрди буд фавқулодда аст надежен. Де Сантос, аен аст, счел мешуморанд дахлдор андешидани баъзе чорањои эњтиетї.
  
  
  Дребезжала як қалам, ва колокольчик звенел якчанд маротиба пай дар пай ва Ник хеста, назди девори дур аз тирезаҳо ва наздиктар аз ҳама ба дверным петлям. Ҳамин тариқ, ӯ қодир ба иҷрои ду амали муфид дар як вақт.
  
  
  Оғоз шиносон садоҳои беиҷозат замков.
  
  
  Баъд... буд, ки якбора ба ду рапорта ва бархўрди ҳакерҳо.
  
  
  Бадани Ника ждало, чӣ тавр ба спиральная пружина, готовая ба истеҳсоли.
  
  
  Дари фаъол ногаҳон, аммо пас ногаҳон ба удариться дар бораи девор. Аз ҷониби ин метавонад ба назар, хеле подозрительным. Ник дод бесшумное меравад, ки унесло он аз crevices байни дари худ ва косяком, вале на он қадар зиед, ки аз даст прикрытие дари.
  
  
  Плосконогий мард дохил ҳуҷраи, ва ба доми закрылась.
  
  
  Ник дод, ки ба ӯ нисфи замон, ки ба ӯ требовалось ба роҳ то ба дальнему канори дверного проема ва захлопнуть дари пои кашф, ки метавонист аст кинаеро аз он. Ин Ник захлопнул дари, ва бегона ба даст афтод, растянувшись ва ругаясь, аз он дасти бо пистолетом буд скручена зери он дар стальной хватке. Чизе монанди бронированного кулака бор чизе зарба расонда бошад он дар поении қисмати гардан бо чунин ослепляющей қувват, ки ӯ ҳатто эҳсос кард бераҳмона номӯътадили Ника. Ник дар бораи имкони истироҳат зад, ӯро сари он худ пистолетом, пас чӣ ваҳй ба окну.
  
  
  Ронандаи интизори он буд, ки booster, ки подозревая, ки дари закрыл на ҳамтои худ.
  
  
  Ник сунул дар pocketing пистолет Плоскостопого ва притащил лежащую фигуру ба хона. Вақти ба їустуїўи буд, каме, балки бисер вақт ба ӯ на понадобилось. Ва боз ӯ пайдо нест қиматнок, танҳо як миқдори ками пул ва брелок. Брелок буд, хеле монанд ба брелок Феррета. Вале ин дафъа дар маленьком сарисинагии ключике буд, раќам 9. Ӯ гирифта, калидҳои ва зуд дохил шудам барои хонаи хоб ва гарнитураҳо.
  
  
  "Як афтод", - хурсандӣ гуфт, ки ӯ дари чулана. "На волнуйся - мо ба зудӣ уйдем аз ин ҷо".
  
  
  "Ин чист?" раздался ташвишовар овоз. "Шумо гумон мекунед, ки мо бояд дар бораи политсия?"
  
  
  "На бо ин телефон, сеньора, - гуфт Ник, қадам
  
  қади деворҳои ба окну. Ӯ шунид honk ҷое, ки дар назди хона. Алъон бо дастаи нозире, ки дар переулке пайдо аввал оид ба қуттии назари ва боз намояд барои задними деворҳо. Ник потянул дар тирезаи пайдо кардаанд, ки дар он як қалъа, ва кушод ӯ. Он аст, ба осонӣ соскользнул. Ӯ шунид, ки қадамҳои останавливались аз он, ки ба ӯ имон оварданд black дари худ.
  
  
  "Танҳо акнун, ҳозир", - ором гуфт ӯ. "Ман ба даст ба воситаи тиреза, то ки бойся".
  
  
  "Ки, агар ин хоҳӣ на ту?" прошептала вай. Ҷавон Жуан хныкал.
  
  
  "Ин як ман", - гуфт Ник ва переступил тавассути подоконник.
  
  
  Ба истиснои кори муҳаррики ба холостом гузаштан, пеш буд, ки на садо. Ҳисси Ника буданд, то ид дар майлони, ки ӯ метавонист шунидан чизе монанди шороха дар пушти дарҳо, грохота сковородок ошхона в. оид ба ҳамсоягӣ, ва дучархаи, едущий оид ба склону. Вале бо фронта чизе доносилось.
  
  
  Ӯ бесшумно спустился дар боғ ва ором направился дар гузаргоҳи сарҳадии.
  
  
  Инсон ба воситаи сиеҳ ҷараен гузорем, фуҷур дверную қалам ва повернувшись пушт ба Нику, хеста ба цыпочки ба назар дар кухонное тирезаи де Сантоса. Ба он вазнин буд. Ӯ буд, невысокого афзоиши, ва тирезаи баланд буд. Вале ин облегчило Нику ҳает.
  
  
  Надошт арзишҳои, ки шағал хрустел зери шатта Ника, вақте ки ӯ приближался ба окну. Буд, хеле дер ба ҳушдор ин инсон нидои. Ӯ эҳье дасти дод, ки он идеалӣ доранд ҷабрдида борҳои коммандоси, ки истифода Ник. Стальная доми уцепилась барои напряженную гардан ва давила дар он, то чизе нест сломалось ва русияро, чунин падению утюга бо баландии беш аз ваколати ў ба охир расид. Раздалось як хриплое ворчание. Мард афтод, ки чӣ тавр зарезанный бык.
  
  
  Боз садои автомобильный honk - се кӯтоҳ якбора садо.
  
  
  Ник чап инсон дар ҷои ва давида рафту бо переулку дар боғ.
  
  
  Ҳамаи менамуд, мисли пеш.
  
  
  Ник вылез аз windows хобгоҳ ва ба осонӣ дар мавриди, бо идомаи ҳаракат. Ӯ шунид вздох, вақте ки аз кушода дари туалета. Кармен де Сантос съежилась дар кунҷи зери костюмами шодравон шавҳар, прижимая ба худ плачущего кӯдак.
  
  
  "Хуб, - гуфт Ник. "Бо ту ҳама чиз хуб аст,. Мо бояд поторопиться. Бирав ба воситаи мос. Фарқ надорад, ки шумо мебинед, ки берун аз. Мисли мошин ҳамгаро бо склону".
  
  
  Вай берун аз туалета, қариб всхлипывая.
  
  
  "Лекин... лекин... ман тайер аст! Чӣ тавр мо метавонем танҳо фирор...?"
  
  
  "Мо бояд", - азми қавӣ гуфт Ник, захлопывая ҷомадон. "Бирав, дар мос. Ман бо ту дар як ҷуфти сония".
  
  
  Бо чемоданом дар дасти ӯ дар охирин маротиба заглянул дар тирезаи. Ва ӯ шунид, ки чӣ тавр фаъол дари мошинҳо. Ӯ захлопнул тирезаи запер он ва поспешил барои зан ва кӯдак.
  
  
  Ӯ истода буданд, дар пушти дари, выглядя побитой ва сбитой бо ҳеҷ нафъ.
  
  
  "Инро гир ҷомадон", - фармон Ник. "Ва гарун кӯдак".
  
  
  Ӯ отодвинул курсї аз хона, вақте ки мегуфт, ва отодвинул засов. Хурд Ҷо заплакал.
  
  
  "Не!" вай гуфт:. "Не! Ҳеҷ кас моро ҳеҷ тронет...!"
  
  
  "Ҳа", - гуфт Ник, распахивая дари. "Е ту потеряешь он кадар". Ӯ тақрибан вынул девочку аз он дасти ва сунул вай ҷомадон. "Ман извинюсь дертар, вале акнун шумо бояд ба кор, чунон ки ман ба ту мегӯям".
  
  
  Ӯ вытолкнул он ба воситаи дари бозгашт ва закрыл барои худ. Дуъояшон кӯдак бар дар приглушенный дуъояшон дар дасти Ника.
  
  
  Кармен де Сантос зуд ахнула ҳангоми шакли он, ки увидела дар переулке, ва он гоҳ наздик рафт, бо Лақаби, зарпарастона ночизи the тиллої ӯ little Ҷо.
  
  
  "Эҳтиет бошед, ки шумо ба он нигоҳ доред!" - яростно прошептала вай.
  
  
  "Шшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш"
  
  
  Онҳо буданд, ки дар кунҷи хона, ки дар он гузаргоҳи сарҳадии переходил ogrodzie. Ник гӯш. Дар аввал ӯ шунидам, чизе ба ғайр аз проезжающих мошинҳо, зеро пас аз полудня ҳаракати оғози зиед. Сипас наступило затишье, ва ӯ шунид, ки қадамҳои барои тротуаре.
  
  
  Ник рискнул бо диққат ба ақиб бингарад дар кунҷи.
  
  
  Сквозь щель байни домами ӯ метавонист дидан фигуру инсон, расхаживающего бозгашт ва берун. То Ник looked мард фуруд омад, дар назар соат ва сипас тасмим ба амал. Ӯ зуд гузашт гузашта crevices ба хона де Сантоса ва скрылся аз хотир.
  
  
  "Пойдем", - прошептал Ник. "Дар охири тангкӯчаи битобед направо".
  
  
  "Бигзор ман кӯдак", - гуфт зан.
  
  
  "Бие! Поторопись!"
  
  
  Ӯ шунид, ки қадамҳои рафта дар кӯтоҳ дорожке ба дохилшавӣ ба генералии дари.
  
  
  "Лутфан, - гуфт вай. "Ман ба он нигоҳ ором. Ва бовар кунед, ман доверяю шумо. Аммо, шояд, шумо понадобятся дасти шумо".
  
  
  Қадамҳои прекратились.
  
  
  Ник назар афканда, то дар он як сония. Акнун вай контролировала вазъи, ва ӯ беихтиерона медонист, ки вай аз он, набояд ба поен. Бе суханони ӯ баргузор вай кӯдак.
  
  аз он. Тихое хныканье ӯ little Ҷо зуд утихло. Ник гирифта, Кармен дар дасти ва повел он ба воситаи пролом дар гузаргоҳи сарҳадии.
  
  
  Паси он ӯ шунид мекӯбеду дари.
  
  
  Дар нисфи роҳ ба онҳо расид охири тангкӯчаи ва посмотрели дар наклонный фарҳанг. Чӣ гуна мумкин буд, ҳукм накунад, ҳамаи автомобилҳои ва пешеходы гимнастика бо ҳуқуқӣ корҳо. Онҳо пинҳонӣ то ба склону. Мошин Ника ждала.
  
  
  Зан ногаҳон овози прервал нимрӯз мерасед.
  
  
  "Луис! Луис! Бирав, ва бингар, ки чӣ! Ман ҳамон гуфт: ту, ки чизе ҳаст, ки шунидам!"
  
  
  Дар Кармен перехватило нафас.
  
  
  "Ое дар бораи мо, - гуфт Ник. "Гузаргоҳи сарҳадии. Ӯ метавонад ба мо кӯмак мекунад, танҳо дар сурате, ки агар ту ери онро дидам. Ба шахси сеюм хоҳад буд, фикр дар бораи дигар чиз, ба ғайр аз мо. Дар ин ҷо мо. Садись".
  
  
  Вақте, ки Ник деҳот дар водительское курсии ва завел мотор, ӯ шунид бар-ҳаяҷон додзанӣ аз ҷониби тангкӯчаи. Луис ва дӯстони ӯ, аз афташ, ҳамроҳ соседскому клубу оид ба ҷустуҷӯи тел. Ӯ офаридаӣ мошини ба интиқоли.
  
  
  "Нигоҳ сари опущенной, то ки мо уедем аз ин ҷо", - фармон ӯ, замедляясь то дилписанди таваққуф дар Васко да Гама Драйв.
  
  
  Вай кивнула ва опустилась поен ба курсии, покачивая ӯ little Ҷо ки худ дар коленях.
  
  
  Ник беҷавоб якчанд мошинҳо ва давида рафтам кӯчаи. Паймон мошин ҳам истода дар кунҷи. Ӯ рўњї записал рақами мошинҳо ва повторил он Кармен де Сантос.
  
  
  "Запомни ин, майлаш?"
  
  
  Вай боз кивнула. "Ман запомню."
  
  
  Ӯ ускорил ҳаракати. Боз як мошин дар Драйв ожила ва свернула чап оживленную роҳ ба сӯи Рио. Ҳамаи садоҳои ҳаракати слились дар як комфортный пульсирующий садои.
  
  
  Барои онҳо ҳеҷ кас сафар кард.
  
  
  "Миссис де Сантос", - оғоз ба он. Ҷавон Жуан нишаста ором. Он модар ботантана посмотрела дар Ника. "Он вақт извиниться, - гуфт Ник, - ва ман бояд аз ту боз, то ки мо анҷом. Ман меравам, то ба қайд гирифтани туро дар Сан-Франсиско, боварӣ ҳосил кунем, ки ҳама чиз аз они ту хароҷоти фаро, ва он гоҳ тарк шумо, то ки шумо позвонили дар полис ва ба ҳозирон, ба онҳо дар бораи ин. Худи ман свяжусь бо онҳо хеле ба зудӣ. Вале як баргирифтам, ки ман танҳо бояд пайгирӣ ва фавран. Агар ман свяжусь бо онҳо баргузор шаб, ва ман ӯро ".
  
  
  Вай слабо гуфтам. "Ман мефаҳмам, ки ин аст. Жуан мебуд, ҳамин. Аммо онҳо хеле рассердятся".
  
  
  "Ман боварӣ дорам, ки ҳамин тавр хоҳад шуд", - розӣ шуд ӯ. "Вале онҳо метавонанд ба осонӣ пайгирӣ маро ба воситаи Серрадор, агар ки онҳо дар ҳақиқат встревожатся".
  
  
  Онҳо разговаривали дар роҳ дар маркази шаҳр, муњокимаронии, ки вай бояд ба мегӯянд, политсия ва чӣ осторожной он бояд бо худ ва кам Жуаном. Сипас онҳо замолчали, то он даме ки зарегистрировал вай дар меҳмонхона дар зери вымышленным ном ва внес предоплату барои як ҳафта.
  
  
  "На беспокойся дар ин бора, - хурсандӣ гуфт, протягивая ба вай пул - ман верну ҳамаи баргашт. Ин ба хароҷоти".
  
  
  Ӯ сарф кардааст, Кармен ва кӯдак то онҳо рақами дафтар хурд ва рафт.
  
  
  Михаил Нолан, псевдоним Роберт Милбанк, псевдоним Ник Картер, исбот кард, ки дар ужасной печидатар вазъият. Вале ҳадди ақал ў медонист, ки дар он на истодаанд.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Розалинда медонист, ки ин тавр аст.
  
  
  "Дар ҳар сурат, хислатҳои онро побери", - пробормотала ӯ худ, ки таҳти бинї, қариб веря - дар як лаҳза - ба худ поступку бо марде, ки ба вай тетя Азоби назвала мебуд "палачом".
  
  
  Пас аз воқеият настигла вай - ва Томаз буд, наздик аст.
  
  
  Вай ускорила қадами оид ба васеъ, обсаженной дарахтон кӯча, проходящей гузашта музеи. Одамоне, гуляющие дар lucid нимрӯз мерасед, ва сели мошинҳо хизмат укрытием. Вале кофӣ нест. Дар Томаза вақт буд, ки фикр кунанд ва, шояд, тартиб додани нақшаи. Ӯ метавонист, ки ба ақл, ки таҳти прикрытием дарахтон ва нидои проезжающих мошинҳо ӯ метавонист танҳо выстрелить. Ва ӯ, шояд, хеле мехостам ба кӯшиш, зеро он видела он шахс ва мефаҳмад, ки он ҷо угодно. Тавре ки доктор Соареш! Вале ҳамон чизе, бешубҳа, буд, ки ҳар шумораи одамоне, ки бродили оид ба музею. Танҳо дар он буд, баҳона нишон ангушт дар Томаза.
  
  
  Наздик ба он бо тротуару шло чанд ҷуфт пои. Вай ба гӯши выделяли як ҳамсарон ва шунид, ки чӣ тавр онҳо рафта, барои он. Вай свернула як печутоби ҷарима. Дар ин ҷо дарахтони буданд амикро. Вай суръати ускорился. Ва он низ. Вай побежала. Ӯ низ. Он қариб метавонад шунидан он нафас.
  
  
  Ногаҳон дарахтони открылись ва дар даромадгоҳи боғи скульптур ва фонтанов. Вай қариб миновала он, ки увидела у ворот кучку сайеҳон, любующихся бениҳоят мускулистым торсом. Разогнавшись бо суръати удивившей ҳатто он, Розалинда якбора повернула ва побежала дар боғи. Вай услышала, чӣ тавр ба Томаз неуклюже повернул, барои он. Чанд сайеҳон повернулись, ки назар ба погоню. Аз смущенной табассум он шуд, ки ба гурӯҳи. Ҷалол ба худо, ки баъзе аз онҳо буданд, знакомыми
  
  намудҳои амрико. Вай чашмони скользнули аз он. Мактабӣ муаллим е библиотекарь. Пожилая ҳамсарон, шояд живущая дар Ғарби. Лысеющий болельщик дар яркой рубашке. Светоглазая старушка, бешубҳа, бузургтарин подвижная аз ҳама. Дили вай согрелось. Вай зикр намуд, ки Томаз бо нарочито взволнованным glance боздошт нерешительности худи у ворот.
  
  
  "Лутфан, мебахшед, - трепетно гуфт вай ближайшей лысой сари ва плоской сина, - вале ин мард! Ӯ преследовал ман гуфта будам, ки аксари безумные чи! Зид набошед, агар ман присоединюсь ба шумо? Ман ... ман медонам, ки ин заифмизоҷеро, вале ман фақат намедонам, ки чӣ тавр аз он ба даст. Ман кӯшиш дорам, ки барои баргаштан ба шаҳри, вале он меояд, ман бо пятам! "
  
  
  Старушка прищурилась. "Чӣ бузург, азизи ман. Ту бояд мондан бо мо". Муаллим понимающе гуфт: "эй Худо ман, кадом мужики дар ин жарких кишварҳои!" Шикамкалон бо благородным животом свирепо зарычал: "Оҳ, свинья!" Ва дастури, як марди ҷавон бо улыбающимся смуглым шахси ва обнадеживающе широкими плечами, саховатмандона боло дасти.
  
  
  "Присоединяйся ба мо, Сеньорина! Мо позаботимся дар бораи ту. Ту поедешь бо мо дар бозгашт ба автобус, ҳа?"
  
  
  "Ҳа!" - горячо гуфт Розалинда. Гурӯҳи окружила вай.
  
  
  Томаз танќисї нест отступил, вақте ки гурӯҳи пршла гузашта аз он. Уқ чанд нелестных мулоҳиза. Вале ӯ қатъ у ворот ва истода ба ҷой, вақте ки онҳо баромада, аз парк, ба он чашмони прожигали сӯрохи дар бозгашт Розалинды.
  
  
  Вақте ки онҳо бе ҳеҷ ваҳшате фурудоии сел дар автобус ва отъехали аз тротуара, Розалинда увидела, ки ӯ бо ноумедӣ кӯшиш ба сайд таксӣ. Чӣ гуна ӯ метавонист дид, ба ӯ ин нашуд. Аммо вақте ки баъд аз якчанд дақиқа онҳо бехатар добрались то шаҳр ва он поблагодарила худ инак, он проскользнула дар дамскую ҳуҷраи қаҳвахонаҳо ва дар бораи имкони истироҳат кардинально изменила худро внешность.
  
  
  
  
  
  
  Исчезновение Снупа
  
  
  
  
  
  Бе даҳ панҷ.
  
  
  Ник қатъ назди мизи Серрадора.
  
  
  "Як паемҳо барои Нолана?"
  
  
  Клерк удивленно боло бровь. "Як, сеньор. Шумо маро простите, агар ман записал ӯ маҳз ҳамин тавр, ки чӣ тавр ман дод, ки онро телефонист". Ӯ залез дар щель ва омӯхтаӣ мансаби Нику. Он гласило: "16:30 як зани Ҷавон. Паем... Ки ту буд? Позвони ба ман хона! Бе номи".
  
  
  Ник хмыкнул. "Ки, ба гуфтаи оператор, гуфт духтар?"
  
  
  Клерк ошкоро усмехнулся. Сардор мебуд, шарм аз он.
  
  
  "Мебахшед, сеньор. Вай гуфт:" Бигзор ин паем... Ки дар он, хислатҳои инро гир, шумо буданд, вошь? Маро хона, чун танҳо войдете ". Извини, сеньор. Вай аз он гуфт:. "
  
  
  "Hmm, - гуфт Ник. Дар он бородатом рӯи табассум пайдо шуд шавковар ва осон. "Гумон дорам, ман медонам, ки ин, вале он гуфта мешавад ба забони англисӣ е португальском?"
  
  
  Ухмылка клерка табдил ефтааст, ҳанӯз ҳам васеътар. Оҳ ҳа, - чунин ба назар мерасад, ӯ фикр мекард, - хеле душвор аст, ки уследить барои тамоми занон дар ҳаети.
  
  
  "Оид ба англисӣ, сеньор. Вале бо таваҷҷӯҳ хеле похожим ман".
  
  
  "Фикри интеллектуалӣ духтари", - фикр кардам Ник бо ҳам бузург ѓазаб.
  
  
  "Хуб, ташаккур. Не меҳмонон?"
  
  
  Клерк хотир худро низомнома ва стер табассум.
  
  
  "Ду джентльмена дилхоҳро шумо, сеньор. Онҳо буданд, ҷамъ. Вақте ки ман гуфтам, ки шумо ягон хона, ки онҳо рафт ҳастед".
  
  
  Ҳамин тавр. Онҳо пурсид. Вале онҳо рафт ҳастед?
  
  
  Ник задумался. "Ҳам ҳамин тавр. Ва паемҳои не? Бинед, ки чӣ тавр онҳо назар? Ман шумоед, чӣ касе интизор".
  
  
  Клерк бо сожалением покачал сари.
  
  
  "Чунин дархостҳо зиед ҳар рӯз. Шояд онҳо буданд, миенаи афзоиши. Шояд каме калонтар сеньора..." Ӯ пожал плечами. "Ин дар ҳақиқат ғайриимкон аст, ба хотир".
  
  
  Ник сочувственно гуфт. "Ман медонам, ташаккур."
  
  
  Ник қатъ назди киоска, ки барои харидани сигор ва дидани вестибюль. Барои изящными колоннами буд, ки ҳеҷ шубҳанок поднятых рӯзнома, ҳеҷ нозирон. Вале шево вестибюль буд, то он мардум, ки мегӯянд, барои боварӣ шуд, ки ғайриимкон аст. Он чӣ ваҳй ба телефонным будкам ва интихоб миенаи аз се, ки дар он кас буд. Бодиққат подождав чанд лаҳзаҳои, ӯ хонда дар Интернационал ва пурсид мис Монтес. То устанавливалась алоқа, ӯ инъикос, ое касе интизор он наверху, махсусан пас аз "ѓайбати" Феррета.
  
  
  Розалинда гуфт, ласковым тоном Монтеса.
  
  
  "Салом, детка", - ширин гуфт ӯ. "Баҳра баред рӯз? На сердитесь - ман вале илоҷи ин трубку, ва маро бубахш".
  
  
  "Дар бораи он ки ту", - кисло гуфт вай. "Ман танҳо не повесилась ба туфайли ту. Ки ту, агар аз он пас, дар ҳақиқат, бисер, барои мепурсанд?"
  
  
  "Маркази шаҳри хуҷанд бо мо дӯстон", - гуфт ӯ. "Ман фикр мекунам, ки онҳо ба зудӣ выпишутся, ва ман мехостам, бигӯ бай. Шояд, шумо ба ҳар ҳол
  
  поен ва кӯмак? "
  
  
  "Оҳ, ҳа, агар ман ба онҳо лозим аст". Дар он голосе пропала кислая еддошт. "Дарҳол?"
  
  
  "Ҳоло не. Ман танҳо мехостам, ки ба ҳосил кунед, ки шумо дастрас мебошанд. Ман уточню. Ва то ки, шояд, ки шумо тайер ҳастед".
  
  
  "Ман њамин корро мекардам", - ҷиддӣ гуфт ӯ. "Ғайр аз ин, ҳама чиз дар тартиби?"
  
  
  "Танҳо аҷоиб", - гуфт ӯ, ва настала он дар навбати худ бошад, кислым. "Шумо мебинед." Ӯ вале илоҷи ин трубку ва қарор кард, ки гӯе нардбон худро ба ҳуҷраи, ба ҷои он ки рискнуть берун аз лифт дар ки-чӣ - поджидающие дасти.
  
  
  Ӯ подождал каме боло дуюми майдончаҳои. Итминон аст, ки ҳеҷ кас меояд, ки ӯ рафт, развернув худро пойҳои дароз ва давида рафтам долгими перелетами ба худ ҳуҷраи, ки агар ӯ гулял оид ба набережной. Ба он хотир буд, ки банд дар ин роҳ, ва ӯ буд, в ярости ба худ. Чизе, ки ӯ беҷавоб вохӯрӣ бо Розалиндой ва қодир ба тафтиш кунҷи Бранко ва Варгаса, раздражало, вале, аен аст,, на сахт. Чӣ дар ҳақиқат буд, непростительно, пас аз он, ки чӣ тавр ба он представил Майкл Нолана политсия. Онҳо расспрашивать он, риоя аз он, тир аз он изҳои ҳастанд - привязывать онро ба як нуқтаи, ки дар он ҳеҷ Милбэнк, на Картер, ҳаргиз натавонед, ки ба дӯш масъулияти, агар лозим мешавад. Ҳатто он ҷамъоварии таҷҳизоти доставляла нороҳатиҳои. Михаил Нолан, ҳамчун молҳои хориҷӣ хабарнигор, аен аст, ки буд, бразилия иҷозати силоҳ, ва дар ин маврид ӯ бояд буд, бошад, ки марде, ки муртакиби истифода аз пистолеты. Ин буд яке аз сабабҳое, ки ӯ избегал перестрелки бо осаждающими. Ӯ омӯхтаӣ пистолет Плоскостопого Кармен, ки пулис метавонад, онро пайгирӣ. Вале, албатта, отпечатки худи Ника буданд, ба стволе, бигзор танҳо дар бораи тамоми ҳуҷраи Нолана. Ки кист, ин буд, ки ногузир. Вале Нолан табдил таҳвили нороҳатиҳои задолго пеш аз он, ки тамом кори худро. Ӯ ҳатто пайдо усули тафтиш аз ду головорезов, напавших дар Милбанк, ки обратив таваҷҷӯҳ ба худи Милбанка. Хуб хрен бо он. Он танҳо бояд ба вуқӯъ оид ба тахтаи синф сабт менамояд. Як ӯ медонист дар бораи онҳо, ва ин аст, ки онҳо мувофиқат намекунад, ки дар нақшаи ӯ дигар мебошад.
  
  
  Гурӯҳи одамон вошла дар бањрї, то ки ӯ интизори он буд, ки дар охири коридора. Ӯ гузашт худро ба ҳуҷраи прислушался ба дари пеш аз кушодани он. Баъд, хеле ором ва повернувшись ӯ кушода дари. Дар он сари промелькнули ҷорӣ мушкилот: кор кардан бо Ферретом, ва он гоҳ аз он халос. Пайдо баромадан барои Нолана. Вобаста ба ин, чӣ кор бо ҳамсоя комнатой.
  
  
  Дар он ҳуҷраи царила қуллаи тишина.
  
  
  Он ҷо буд, бесарусомонӣ.
  
  
  Он шашум ҳисси подсказывало ӯ, ки дар он ҷо кас нест. Он гӯши мувофиқа расиданд. Вале кофӣ буд, ки худи беглого назар, то бубинанд, ки он ҷо буд, ки касе ба ғайр аз канизе, хеле неухоженный навъ. Ба вай лозим нест, мебуд, ки дорабатывать худро тоза барои якчанд соат пеш аз ин. Он ҳам буд, дар он дида мешавад.
  
  
  Ӯ запер барои худ ва дари уставился ба бесарусомонӣ.
  
  
  Дари туалета буд, кушода ва каме разорванной либоси лежало дар ошенаи. В ящиках мизи буд, ки [ои гиматнок, ки аксари онҳо буд разбросано дар рӯи фарш ва баъзе монанд буд. Машинописный барге, ки ӯ забрал дар Феррета, - танаффус. Қуттиҳои дафтари назар ҳам, ки гӯе дар онҳо обрушился ураган. Нест шудааст, ҳамаи, ки касалось шахсият ва касб Майкл Нолана. Номаҳо (фальшивые), ҳуҷҷатҳои тасдиқкунандаи шахсият, ба ғайр аз онҳое, ки Ник якчанд бо худ (фальшивые), қайдҳои (қисман фальшивые), пул (мазкур онњо) - ҳамаи пропало. Ва он кас, ки буд дар ин ҷо хеле берун баромад. Гузашта аз ин: дикарь. Чаро - барои он ваҳширо? Ду он хурд чемодана буданд, айнан разорваны дар қисми ҷойпӯшҳо барои катҳои хоб буд беспорядочно перемешано ва матрас порван. Мебел ва сантехника низ дорем, ки ҳиссаи худро диққати; ҳатто тюбик доираи муҳим дандонпизишкӣ хамираи буд сдавлен ва дар ошенаи валялся разбитый як шиша.
  
  
  Ҳама чиз хеле ҷолиб буд.
  
  
  Назар пас, агар налетчик ҳис кардам, ки барои худ таъсири инсон, ки бо он ақидаи ӯ, метавонад умуман газетчиком. Ҳатто аксари продвинутые хабарнигорон на мекардем таскать бо худ онҳо розҳо дар тюбике бо доираи муҳим дандонпизишкӣ пастой. Гумон аст, метавон интизор ин, ѓайр аз ин, шояд, контрабандиста... е ҷосусӣ мобилӣ мекунад.
  
  
  Ӯ проверил телефон. Хоаг монд целыми, ва дар қуттии буд, микрофона е иловагӣ сборок, ишора ба он чизе, ки ба он сӯҳбатҳо хоҳад личными.
  
  
  Агар ин увидела пулис, ӯ мебуд, боз ҳам бадтар ...
  
  
  Он гоҳ ба ӯ он дар сари он, ки ӯ метавонад аз ҷониби михаил сафи Ноланом ва Ферретом. Вале вақти он ӯ буд.
  
  
  Повесив дар беруна бичаспед табличку "ташвиш", ӯ ба сухан оғоз, каме пушаймон, ки дар бораи баъзе шахсони манфиатдор. Ӯ запер дари ва оғоз худро тайер. Он кас, ки омад аввал, хоҳад ногувор зарбаи нақл. Пулис хоҳад иловагӣ кардам сирри, ва
  
  El Нолан комилан метавонад запомниться ҳамчун қотил, ва на ҳамчун қаҳрамон. Шояд ба ӯ муяссар шуд, ки махнуть боз як отвлекающим маневром дар ин самт. Ва Кармен де Сантос ...
  
  
  Шояд ӯ рӯзе дарк мекунад.
  
  
  Ӯ отпер соединительную дари дар ҳолатҳое, ки агар ӯ бояд корро як ҳаракат дар гирдаш, зуд проверил ҳаракати " ҷавонон барои эҳеи ҳуҷраи, ва рафта, ба телефони худ.
  
  
  Ба воситаи як е ду дақиқа ӯ гуфтугӯ бо асосан дар муҳаррир маҷаллаи "Рио" Перейрой.
  
  
  "Оҳ! Хурсандам, ки ту ҳанӯз дар ин ҷо", - хурсандӣ гуфт ӯ. "Гӯш кунед, ман як чизеро ки барои шумо, агар шумо ҳанӯз подняли он. Вале барои оғози кор, шумо чизе барои ман?"
  
  
  "Каме", - бо сожалением дар ҷавоб овози маро. "Чизе ба кор бо Жуаном. Ва дар бораи Аппельбауме пулис ҳанӯз допрашивает мардуме, ки пеш аз заходили дар он bookstore, ва дар ҳоле, ки ҳеҷ чиз разглашают. Аммо онҳо эътироф мекунанд, ки ба пайдо далели он аст, ки квартира Аппельбаума буданд обысканы пеш аз он, ки дар таҳрири он ҷо, ва онҳо мегӯянд, ки ефт, як қатор необъяснимых finger. Чунин ба назар мерасад, ки то ҳол ҳеҷ расмӣ ба манфиати Лэнгли, дар ҳоле, ки ман фаҳмидам, каме аз он, ки шумо шояд номи грязью. Мадам ба назар Мерасад, Лэнгли поигрался, ва мегӯянд, ки шавҳари Пирс ногаҳон хаста аз ҳама ин ва мурғоб вай. Гӯе он ғайриимкон ба назар мерасад. Ман дидам, ин зан чанд маротиба дар Загородном клуби, ва ман фикр мекунам, ки зиндагӣ бо вай - бигӯ, бо прошествии чанд ҳафтаи аввал - мебуд невыносимо ".
  
  
  "Huh!" гуфт Ник, ки убежденный. "Шояд шумо ҳақ ҳастед. Аммо тарк хоҳад кард, ки ое ӯ ривоҷ бизнес? Ҷолиб он аст, ки чӣ назар аз он китобҳо ва он суратҳисоби бонкии".
  
  
  Муҳаррири усмехнулся. "Ман низ ҷолиб аст. Ва шумо метавонад бошад, чизе нест. Як jr шарики ҳа, лекин агар Лэнгли на баргардад, ки дар наздикӣ, ӯ ҳатман попросит аудит ва тафтишот. Шояд пас аз он чизе ки рӯй дода метавонад дар бораи худ калон драгоценном санг корҳои хориҷии эрон." Ӯ ба нармӣ бераҳмона засмеялся ва сипас илова намуд: "ҳа. Ин ба ман хотиррасон кард. Шумо дар хотир доред, он соҳиби шаб клуби, дар бораи он ки ман зикр? Он, ки руководил Дастаи Лунной Хок - девона кам ҷои. Боре ман дар он ҷо буд ва ин буд, ки чанд ҳафта пеш аз ин - хайр, фарқ надорад. Дӯстдухтари де Фрейтас - хорсаро, ки худаш Лолита! - дразнила худ политсия расидааст, ки ӯ кушта шуда буд касоне савдогарони аслиҳа, ки дар бораи ӯ сухан. Он рӯй, ӯ зикр ӯ дар бораи савдо аслиҳа танҳо як рӯз баъд аз як чанд нӯшокиҳои як шаб, ва сипас ба ӯ гуфтам фаромӯш бораи он, ин ҳеҷ чиз аст. Вале ӯ исрор, ки онҳо дар он кушта мешаванд. "мисли он ки ба он мехонад. Ӯ хабаре надорад, ки онҳо. Пулис, дар омади гап, попросила маро нашр аз он".
  
  
  "Шавқовар", - тасодуфӣ гуфт Ник, бештар увлеченный, аз ӯ мехостам, ки ба иқрор шуд. "Дар ҳоле, ки ман ва тасаввур карда наметавонистанд, ки кадом имконпазири робитаи ӯ буд, бо дигарон маслиҳат кунанд. Дар омади гап, дар бораи он дафтар хурд музейного корманди? Кӣ медонад, шояд ба ӯ додаед, қочоқи қадим индейских мушкетов!
  
  
  "Мумкин аст! Аммо ман фикр намекунам, ки ин эҳтимол аст. Аен аст,, ӯ буд, хеле предан кори худ ва пулхои хеле оддӣ соат, барои машғул шудан ба чизе ... э-э ... зери прикрытием. Ӯ буд, ки модели мошин, ки ба он сайр ба кор дар нерӯгоҳи аст. дар як вақт, ҳар рӯз. Баъзан дар як зебо шом ӯ отправлялся, як каме дигар дар тару тоза ҳаво ва баъзан уезжал аз шаҳр ба истироҳат. Дар ин моддӣ буд, тамоман шавқовар, кӯлҳои ", - иронично гуфт, муњаррири, - "ғайр аз ин, ки он ғоиб шуд".
  
  
  "Ба ҳар ҳол намедонам, ки чӣ тавр, huh?" - гуфт Ник. Ҳамаи ин буд, увлекательно, вале ногаҳон ӯ эҳсос кард, ки зарурати ба ҳаракат.
  
  
  "Хайр, чизе монанди ғояҳои. Боре ӯ выехал аз бердимуҳаммадов дар мошини худ, аен аст, направляясь хона, ва ӯ танҳо нест, рафта онро дидам. Пулис проверяла ҳаракати мошинҳо, вале онҳо омода нест, мегӯянд, танҳо чӣ қадар онҳо ба он проследили. Аммо онҳо аз он пайдо. То чӣ андоза онҳо метавонанд бубинанд, аз он хона ҳеҷ чиз буд, иқтибос шудааст ".
  
  
  "Hmm. Ки ж, ҳамаи ин хеле шавқовар аст. Аммо чаро касе ба ман намебинанд, ки ин связывало шумо, ҳамин тавр не? Клуби садо ҳам хеле хуб аст.
  
  
  "Оҳ ҳамин тавр?" Овози муњаррир табдил ҷолиб.
  
  
  "Ман худам ӯро кам персонажем аз ғайриқонунии ҷиноӣ ҷаҳон - маҳз ҳамин тавр ман онро предствляю, ман мегӯям, шумо мефахмед дертар. Ӯ захудалый аломати бо подозрительным шахси, ва шумо мебуд, подумали, ки метавонед ба ӯ такя, вале мо зиндагӣ мекунем, чӣ гуна дар оташ аст. . Аз хурд пул ман даст хурд иттилоот кард. Ва ӯ ба ман гуфт, ки имрӯз рӯзи он чи ки дар кольцевой развязке, ки чаро ин миссис де Сантос дар хатар ".
  
  
  "Дар ҳақиқат? Ки...?"
  
  
  "Инак, ман поскакал, мисли сагар дар сафед коне", - гуфт Ник ва зуд переключился дар цензурированную нусхаи мактабҳои рӯзонаи таҳсилоти умумӣ, чорабиниҳои аст. "Пас, ҳамаи буд.
  
  Ин ту сенсация, - хатмкардаи ӯ. - Шумо метавонед санҷед аз ин баъд - ман дар назар дорам, баъдтар - бо политсия оид ба истифодаи таърих. Ман не метавонад монд ва мунтазири онҳо, зеро ки акнун ман меравам бо следу чизи дигаре, ки маро навел ман хурд дӯсти ".
  
  
  "Диос! Нолан, ту дар паи ҳавои хеш рафт! Ин имрўзаи таърих. Вале чӣ ту нав зацепка?"
  
  
  Ник дарида берун хандидан. "Ман ба шумо қавл медиҳам, ки ту узнаешь аввал - баъд аз он ки ман проследу барои ин. Аммо акнун ба ман лозим мешавад, ҷое барои вохӯрӣ бо Хореком. Ман намехоҳам, ки даст пеши ҳеҷ чиз, ба ғайр аз он. шояд ман мегӯям. Бори дигар ташаккур, ва ман свяжусь бо шумо ".
  
  
  Ӯ зуд вале илоҷи ин трубку ва приступил ба кор.
  
  
  Ӯ дар қадами аввал буд, ки назар ба Ферре. Ӯ ҷони худро фидо дар полумраке туалета, ӯ шахсе буд, бледным ва дардовар, ва чашмони пур аз адоват. Вале он риштаҳои ҳам буданд, крепкими ва даҳони азми қавӣ баста. Хуни засыхала дар он рваной бозгашт ва обесцвеченной либос. Бистар дар ҳуҷраи миссис Вебстер ҳам буд застелена. Ник поместил чанд занона ороиш дар сумочки-обманки, итминон, ки худ таҷҳизоти боэътимод спрятано. Ӯ упустил танҳо чизе, ки ба ӯ зарур аст, ки дар тӯли якчанд дақиқа. Сипас, ӯ таваҷҷӯҳи на Ферре.
  
  
  Феррет хеле хушхӯю истекал кровью, ҳеҷ пролив дар ошенаи туалета. Ник ослабил кляп ва солгал ӯ.
  
  
  "Акнун дорӣ, интихоби дӯсти. Ва пойми, ки ту аҳли преследуют туро. Ту поможешь ман, рафтанду ман ҳама чизро медонӣ, ва ман шумо мефахмед кӯмак ба ту. Ое ту ҳеҷ интихоби доранд - ва ту охири".
  
  
  Феррет ухмыльнулся. "Ту бояд биравӣ, ман. Чӣ тавр ту избавишься аз ман ба таври дигар - вынесешь ман? Ха! Е оставишь ман дар ин ҷо? Шумо метавонед назари худро ба ман дурӯғ бе парванда, то ба ҳар касе хоҳад расид, ки маро ба пайдо. Ту бояд биравӣ, ман . "
  
  
  "Намешавад, ки ое аз ҳад зиед боварӣ", - сард гуфт Ник. "Барои ман ҳеҷ масъала назари худро аз ту пушти. Умуман масъалае нест. Барои чӣ бояд калиди тиллоӣ, Феррет? Кадом тиллоӣ калиди?" Ӯ потянулся ба Хьюго.
  
  
  Дар назари Ферре ногаҳон пайдо аввал оид тарс.
  
  
  "Ман входная дари хислатҳои инро гир, тамом!"
  
  
  Ник нигоње ба кадом касе як лаҳза хомӯшии.
  
  
  "Имконияти охирин, Феррет", - гуфт ӯ дар охир.
  
  
  Феррет закрыл чашмони. "Ман як вақт ба доред", - нармӣ гуфт ӯ.
  
  
  "Ман наметавонам", - гуфт Ник, эҳсоси резкий укол ибодаткунандагонаш худ ҷабрдида ва ҳисси отвращения ба худ. Сипас ӯ прогнал ҳам ҳиссиети, ки ба он мағзи сард ба ӯ гуфт: туро аз номи Киллмастер, Картер, master-қотил. Ин ки ба шумо, то ки шумо дар ин ҷо.
  
  
  Ӯ хеле постарался загнать Хьюго дар чунин ҳаетан муҳим, ҷои, ки Феррет мурд қариб блогҳо он, ки чун аз як.
  
  
  Ник гузошт кляп ва боло Феррета худро ба ҳуҷраи, бесцеремонно бросив он дар ошенаи. Сипас ӯ опрокинул лампу ва курсї ба усугубить умумии неразбериху, ва проверил, ки боз ҳам вай метавонад корро бо комнатой Майкл Нолана. Ҳеҷ чиз метавонад боиси чӣ гуна, ба ѓайр аз исчезнувшего хабарнигор. Агар дархост гурўҳи низ доимӣ, Hawk метавонад ба осонӣ онҳо ба коркарди.
  
  
  Тоза хитроумный бархўрди бо соединительной дари, Ник стер изҳои ҳастанд, ки бо ҳам ручек ва истифода аз қулфи оддӣ ба тақсим ҳуҷраҳо, мисли пеш. Сипас ӯ татбиқ яке аз соҳибкорони муваффақ усулҳои тағйир назар кунед ба талоқ бо шахсе, ки ба тоҷикистон омадаанд, ва ҷойгиршавӣ пиджак. Вақте, ки ӯ берун аз хуҷраҳо 1109, ҷузвдонҳо миссис Вебстер буданд, печонидани, ва Ник назар мисли атлетичный ҷавон, indo ба ҳеҷ махсусан чорабинии муҳим. Телефони зазвонил дар он заброшенной ҳуҷраи, вақте ки ӯ рафта буд, дар коридору ба лестнице.
  
  
  Дар поен ӯ дарҳол рафта, ба алоқаи будке ва хонда Розалинде дар Интернационал.
  
  
  "Фавран, гаронбаҳо ман худ, - гуфт ӯ. "На теряй ягон дақиқа. Бастаҳои ва ҳама омода аст, то, ки шумо метавонед танҳо ба дастрасӣ ба тафтиш". Ӯ завершил занги быстрыми дастурҳои, ки ба он муоҳида бе утомительных масъалаҳои.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Вай хуб вақт сарф. Онҳо мулоқот на бештар аз тариқи ним соат дар фурудгоҳи Сантос-Дюмон. Пеш аз қатли мошини Майкл Нолана, Ник сайр дар атрофи, то Розалинда обматывала чи миссис Вебстер қиматнокро ва шнурками ва снимала баъзе набивки ва ороиш, ки дар охирин бор бигӯ бай ба миссис Вебстер. Гирифта се баст таксӣ ва ду истгоҳ дар қаҳвахонаҳо, пеш аз Розита Монтес ва Роберт Милбанк подъехали ба рўзи байналмилалии фурудгоҳи Копакабана. Розита буд, хурсанд аз худ шоппинга; Роберт смеялся ва ворчал дар бораи занон, экстравагантности ва нороҳатиҳои таскать бо худ бастаҳои. Онҳо шептались ва смеялись дар лифте, ки чӣ тавр молодожены дар свадебном шоппинге.
  
  
  Вақте, ки Ник закрыл барои онҳо дари он шахсе буд, ки ҷиддӣ, ва ӯ бо диққат аз онҳо бузурги рақами, чунон ки гӯӣ ҳаргиз дида ӯро пеш.
  
  
  "Чӣ рӯй дод?" - аноби ниҳоят Розалинда.
  
  
  Ӯ смахнул хмурый назар ва ухмыльнулся вай.
  
  
  "Хонумҳо мегӯянд, аввалин шуда, ва дигар ҳама. Фикр мекунам, шумо низ буд, ки як рӯз. Аммо шумо зид набошед, агар ман дар аввал ба выйду дар ноил шудан ба ванна гарм ва кӯшиш ба хотир, ки ман?"
  
  
  "Бурс ин", - гуфт вай бо непривычной мягкостью. "Ман достану ях ва айнак".
  
  
  "Ту хоб аст", - гуфт ӯ ва ламс губами он лба.
  
  
  Он ғоиб шуд дар ванна, ки вай назвала "худ" ва зуд плескался. Сипас наступило дароз хомӯшии боиси - чунин дароз, ки дар вай подумала, ки ӯ бояд сонитар дар китобхонаи бузурги ванна. Вай зуд муоҳида душ ва берун, пахнущая гарденией ва специями.
  
  
  Ник ҳанӯз ҳам омода буд.
  
  
  Вай соскользнула, дар ҳоле, ки ситораи кино даъват "чизе қулай" ва удивилась, ки чаро он аст, то даме. Вақте ки ӯ услышала глухой треск аз "он" хобгоҳ, ӯ шунид, ки вай асабҳо натянуты, чӣ тавр ба хоаг пианино. Вай босые пойҳои бесшумно вели вай толстому ковру ба дари он хуҷраҳо. Вақте ки ӯ заглянула дар дохили, дили вай қариб дардовар мечашонем доранд колотилось.
  
  
  "Хислатҳои туро подери!" вай гуфт:. "Дар ҳар сурат, хислатҳои туро побери. Ман фикр мекардам, ки бо ту чизе рӯй дод. Ки ин буд аз у? Ва чаро ту стоишь ба сари?"
  
  
  Ник хушхӯю опустился ва пригнулся. Бо вуҷуди ин, Розалинда душманон ба зебоии он бадан. Дар thinnest струйка арақи покрывала гладкую, чӣ тавр ба металл, пӯст, вай маҷбур светиться желтовато-золотым светом дар вечернем партави хуҷраҳо. Тамоми мускулистая грация пантеры баста шуда буд, ки дар ин великолепное бадан.
  
  
  Серо-пўлодӣ чашм, ки то тира аст, сӯхтан е шудан ледяными аз ҷазо, горели смехом.
  
  
  "Бубахш, Садбарг", - извинился ӯ. "Ман опрокинул курсї". Ӯ вскочил ва нарм гузошт халат, озодона завязав онро ба камар. "Ман ҳамчун маротиба выполнял машқҳои йога, ки дар бораи онҳо гуфт шумо. Онҳо кӯмак ба тоза кардани мағзи сар ва бозгашт ба ҷаҳон, дар дурнамои. Ва чӣ гуна дар бораи он нӯшидан об, ки шумо ба ман ваъда карданд?"
  
  
  Ӯ гирифта, ба вай талию ва повел дар коридору дар "худ" як ҳуҷра, эҳсоси вай сахт чоп женскую зебоии зери лоғар халатом. Онҳо фурудоии сел дар ҳалим ҳалим оғил ва поджаривали якдигар виски ях.
  
  
  "Ва дар бораи имрӯз?" вай аноби. Кӯтоҳ торик, curls прилипали ба вискам ва аз он ба пахло восхитительно. Халат афтод, бо вай ба зону-дарозии. Вай пойҳои назар кофӣ хуб, то мебошанд.
  
  
  "Ҳоло не", - пробормотал Ник. "Ҳоло ое боз чизе ҳаст, ки аз ман хеле мехоҳам, ки барои чи ое". Ӯ бо умеди фармон аз шиша.
  
  
  "Ин чист?" Ӯ ба нармӣ повернулась ба он шахсе, ки ва впадина байни он грудями вызывающе изменила шакли.
  
  
  "Ин", - гуфт Ник, обнимая вай. Он бӯсаи буд нежным, неуверенным. Аммо вақте ки ӯ эҳсос кард, ки ба он бармегардад, ки ба вай дасти залезли ӯ аз пушти ту, он аст, у чизе ки аз ӯ буд. Дар охир ӯ отстранился ва вздохнул.
  
  
  "Садбарг ... Агар ту мехоњї выгнать ман, беҳтар аст, ки бурс он зуд. Агар ман бимонед, пас, ба воситаи як дақиқа хоҳад зери ин маленькой мантией. То ки ..."
  
  
  "Останься", - пробормотала он, прижимаясь ба он. "Бӯсаи ман боз."
  
  
  
  
  
  
  Он мард бо black повязкой
  
  
  
  
  
  Агар Карла буд голодным водоворотом, пас Розалинда буд, ба нармӣ ҷорӣ дареҳо бо внезапными чанд поворотами ва поворотами, открывающими нав прелести дар ҳар як навбати. Вай прикосновения буданд, шуш, нежными, ҳаракати он канора нест, он плавными. Вай прошептала, дар ҳоле ки ба паҳлӯ наздик бо ӯ, эҳсоси он упругую эътибори худ гибком бадан танцовщицы, ва садои монанд ба поющий ветерок сола дар як рӯз.
  
  
  Онҳо машғулиятҳои муҳаббати буданд, медленными ва нежными, ки внезапным людоедским поглощением якдигар ва тадриҷан нарастающей потребностью, ки худи буд, изҳори қаноатмандӣ. Ӯ прикоснулся ба он љое, ки чӣ тавр ӯ медонист, ӯ мехост, ки ба он прикоснулись, ва он дрожала аз сдерживаемого arousal. Вай сина поддались он поцелуям, ва ба вай мехостам бештар. Муддате он лежала ором, хурсандии чувственным ман дӯст медорам, ки покалывало ҷисми худ, ва сипас босуръати волнующим њаракати он собит бар он, доставляя ба ӯ чунин ширин хушнудии.
  
  
  "Наздиктар... наздиктар... наздиктар... Ман мехоҳам, ки ту буд, боз ҳам наздиктар..." - хрипло пробормотал ӯ, эҳсоси мисли нопадид ҳамаи онро номатлуб хотираҳо.
  
  
  Вай омад, ки ба назди ӯ пурра, бо додани дур аз худ грации ва он самимияте, ки дар бораи мавҷудияти онҳо ӯ фаромӯш. Ҳатто он чиро, ки дар он то ором гуфт ӯ ба гӯш, напомнило ӯ дар бораи дареи: "Бигзор ин давом мекунад абад... бигзор давом хоҳад абад... Зебо, бигзор идома хоҳад ефт..."
  
  
  Ӯ позволял ин давом, то даме ки ӯ метавонад барорад изысканную дард чунин парвариши масхара, то даме ки вай буд, довольна онҳо медленными, сладострастными ҳаракатҳои аст. Онҳо мечтательно плыли якҷоя бо боздорад, ки увеличивало афзоиш, то ки онҳо ехали, то расид остонаи ва маҷбур буданд, қавитар цепляться барои якдигар. Вай дасти ласкали ва ласкали он бо нарастающей настойчивостью, то дар охир, он нохунҳо на впились дар он пушти, ва он даҳони на гудохта.
  
  Онро гирифта, дар охирин мольбе ва внезапном равғани гарм хоҳиши. Он гоҳ ӯ буд, гум - зебо, аҷоиб, волнующе гум. Онҳо бадан напряглись, выгнулись ва слились гузоштани, hips восхитительно напрягались ва рты сливались. Баъд - аз болои водопадом, ва поен, ва ба поен, ва ба поен, ва ба поен ... ва дар поен ...
  
  
  Вай вздохнула долгим, содрогающимся хушбахт вздохом ва буд, ки худ ба сари откинуться дар вздымающиеся болишт. Ник ҷони худро фидо аз наздик бо он, аҷиб расслабленный ва мечтательно удовлетворенный, ва ба вай имкон дод прижать он сари он муҳити оила гарм мулоим сина. Дар ин вақт буд, ки маљбуран даст медаванд. Буд, дуруст дурӯғ бо он, сияя ва отдохнув.
  
  
  "Зебо кӯдак", - сонно пробормотал ӯ.
  
  
  Вай посмотрела ӯ дар чашм, гуфтам ва издала тихое мурлыканье, ки чӣ тавр хоболуд котенок.
  
  
  Баъзе вақт онҳо ба хоб.
  
  
  Ӯ бархоста, вақте ки рӯзона нур тарк ҳуҷраи, ва теплое сияние оғози просачиваться аз он бадан. Розалинда низ пошевелилась, бо гузашти вақт ӯ налил онҳо бинӯшед, ва онҳо оғоз ба дароз ва ба таври ҷиддӣ гап, тавассути мубодилаи пережитым рӯзи. Розалинда аввали бо худ вохӯрӣ дар осорхонаи ва закончила тавсифи худ побега, ки ба Ника нахмуриться ва, ки ба табассум.
  
  
  "Лекин ман ҳеҷ чиз ба дастовардҳои", - заключила вай. "Ҳама он чизе, ки ман гирифта аз ин, ин хуб аст, назар ба он шахс".
  
  
  "На камтар аз, шумо метавонед украдкой назар аз он китоб. Адский хона оташи!" Ник дарида берун хандидан ва тряхнул мукааб ях. "Не, ту хуб поработала. Одатан, дар чунин парвандаҳо мо хеле кам кор. Беҳтар аз он аст, взбалтывать ва идома перемешивать, то чизе нест мамлакатамон ба сатҳи. Мо бояд ба онҳо нишон додани худ. Ва ман фикр мекунам, ки мо наздик мақсад. Худи ман разбудил обычное шершневое лона имрӯз рӯзи - чаро Михаил Нолан буд, омада ба аљиб раннему охири ". Ва ӯ гуфт вай дар бораи кори ҳаррӯзаи мо, сар карда, бо ӯ муносибат бо Перейрой ва шуш набросками чорабиниҳо, ки боиси быстрому нигоҳубини бо Серрадора.
  
  
  Вай бо диққат гӯш карда шуд тамом нест, вақт аз вақт бо пурсидани саволҳо саволҳо ва шарҳҳои.
  
  
  "Мушкили асосии дар саросари ин, - ман ба ӯ, - дар он аст, ки пулис акнун хоҳад кард, то заинтересована дар запросах Нолана ба редактору маҷаллаи, ки онҳо ба зудӣ қадам ба up худ кӯшишҳои ва оғози халал мо. Аз тарафи дигар, онҳо метавонанд ошкор бисере аз иттилооте, ки мо наметавонем ба даст, ки худамон - то ба шумо пай бурд, қотилони ва касоне, ки аз онҳо ба маблағи он. Ва боз, ин метавонад тарк мо қадар дар dark, ки чӣ тавр мо буданд, пеш аз ин ".
  
  
  "Маҳз чӣ ба шумо гуфт Кармен де Сантос?" вай аноби. "Ва он имела дар хотир доред, ки шавҳараш буд, касе угодно, вале танҳо не газетчиком?"
  
  
  Ӯ покачал сари. "На бо мо худ њисоботњои, на аз рӯи он, ки ман фаҳмидам, аз он. Ӯ танҳо як фикр дар мафцуме, ки ӯ дар гарм хабари. Шояд, вай прикрывала, вале ман бовар намекунам, ки дар ин. Вай гуфт, ки баъд аз чанд соат пас аз он, ки чӣ тавр онҳо Вернувшись аз сафар ба он субботнее субҳ, ӯ устроился бо рўзнома. Ногаҳон ба ӯ гуфт: чӣ чизе сдавленным овози: "эй кош ман! Ин хурд китобҳои магазинчик, Аппельбаум, ефт нашуд мурдагон. Ҳалокати!" "
  
  
  Кармен буд, каме удивлена реакцией шавҳари. То чӣ андоза вай медонист, ягона контактом Жуана бо Аппельбаумом буд, тасодуфӣ ба аедати ӯ club китоб мағоза.
  
  
  Чанде пас аз ин, ӯ хонда тавассути телефон, вале ноком дозвониться то гурӯҳи худ. Ин буд маҳаллӣ занги, ва ӯ гуфт: "Ман звоню аз" Рио Джорнэл ". Шавҳари худ, лутфан, ин ҷо? Як достони, ки ман мехостам - дар бораи? Эй, ташаккур. Не, уезжать не маъно. паем."
  
  
  Ва баъд аз як чанд дақиқа баъд аз ин ӯ позвонили.
  
  
  Ӯ прислушался барои як лаҳза ва сипас гуфт: "Аметисты, не, вале агар ин изумруды, албатта, маро ба ҳайрат. Аммо ин кадом таърих? Ӯ низ уехал аз шаҳри? Ва чӣ тавр дар бораи он, ки... касе ки ин корро кард? Фаҳмо аст. Ту думаешь, он метавонад сломаться пас, ба зудӣ ... "
  
  
  Чӣ тавр мебуд, ӯ ҳеҷ старалась, миссис де Сантос кам, ки метавонад ба хотир аз сӯҳбат. Вай пыталась гӯш ва дар ҳар сурат, ӯ буд, занята кӯдак.
  
  
  Вале пеш аз он ки ба деворы трубку, ӯ гуфт: Alvarez, ҳамин тавр не? Хуб, ман ба он ҷо. Любуясь навъи ".
  
  
  Повесив трубку, ӯ подождал, пас аз эҳье трубку ва дароз шудааст кардам гӯш ба таълимоти тишину, пеш аз фоида аввал як рақами, пас дигар безуспешно.
  
  
  Сипас ӯ гуфт, Кармен, ки бояд рафта бо следу афсона ва, ки ӯ баргардад, чӣ танҳо бошад. Ӯ поцеловал он, пощекотал кӯдак ва рафт бо фотоаппаратом тавассути китфи. Ва ӯ баргашт.
  
  
  "Аметисты ва изумруды", - гуфт Садбарг, thoughtfully нахмурившись. "Таърихи гаронбаҳо?"
  
  
  Ник покачал сари. "Он бештар монанд ба рамзи, як навъ рамзи. Шояд касе, ки аз он истифода кардааст, бо Лэнгли. Ва Овозшинос
  
  Лей бар ба каси дигар- бо номи Alvarez ".
  
  
  "Аз хуб машҳури дастаи Alvarez ва Мартин? Эй худо правый. Ки ба он то бираванд, ки муроҷиат ба пеш-аз худ домашним дафтари?"
  
  
  "Фикр мекунам, мо аз ин ҳеҷ гоҳ мефаҳмем. Вале дар Альвареса бояд, ки буд, барои ӯ хеле ҷолиб ва убедительная таърих. Ба назар мерасад, ки дар он буд, ки чанд ҳафта ба проработать вай... Hmm. Агар де Сантос кӯшиш кардам, ки занг худ соратникам, он бояд бошад, ин буд Карла, ки бо он ӯ гуфтугӯ. Оид ба, дар байни чизҳои дигар - no messages аз хонуми? "
  
  
  Розалинда покачала сари. "Не. Ое иқбол, Казанова"
  
  
  Ник дид вай не тағйир додани ифодаи шахс ва сжал вай дасти.
  
  
  "Вай - қисми бизнес ту нест,. Ҳадди ақал дар ҳамон маънои. Ту особенная. Ту ба ман нравишься, ман мехоҳам ба ту, ту ба ман нравишься, ва ту очаровательна. Ман наметавонам чизе аз ҳамон чизе, ки дар он. Вай жалкая, невротичная зан ".
  
  
  "Хуб, ту аз ҳад зиед критикуешь!"
  
  
  Ӯ қатъ онҳо ҳам, поцеловав вай, то он даме ки задохнулась.
  
  
  "Ва ҳоло бошад, биеед готовимся ба гарм точкам. Ман гурусна ҳастам!"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Онҳо ҳамеша мехӯрданд боҳашамат рух A нашуст, дар Cobaça Grande, ки дигар меҳмонон дар назар онҳо бо любопытством, вале чап танҳо монд воқеӣ бошад. Агар касе, проходивший гузашта онҳо мизи, задерживался кофӣ дароз аст, то ки уловить обрывок сӯҳбат, ҳама чиз, ки ӯ метавонист шунидан, ин Розита дар бораи кироя амалияи хонаводагӣ кормандон, аз ҷумла парикмахера, барои хизматрасонӣ ба худ зиеди апартаментах ва Роберт сухан дар бораи яхтах, мошинҳои ва ғ. ва он адвокатах.
  
  
  Раздав калон маслињат, онҳо направились дар клуби Carioca дар хотира дар бораи Ферре.
  
  
  Швейцар ба онҳо гуфт, ки ин яке аз роскошных ва гаронбаҳо бештар дар хонаҳои шаҳри, ва ҳамин тавр буд. Дар ҳақиқат бузург фрески бо тасвири Рио ва он боѓ дар назар бузург танцпол, дар як охири он росли clumps ин фиристодем, сари онҳо қариб касались потолка ва онҳо решаҳои уходили поен ноаен, ки ба воситаи он сӯрохиҳои дар ошенаи. Гурӯҳи шаш қисмҳои сопровождала чувственно атлетичную дастаи акробатов дар пляжной либос. Вақте ки Ника ва Розалинду сарф ба столику аз ringside, суханронӣ анҷом ефт благодарными аплодисментами ва гурӯҳи тавонад иҷрои як, трепетавшее аз примитивного arousal. Онҳо ба зудӣ анҷом медодед, ва ҳамроҳ танцорам, - ягон худ дар великолепной мусиқӣ ва удовольствии ширкат якдигар, боз обретая суст ширин ҳангома шом.
  
  
  Вақте ки шет тамом, онҳо баргаштанд ба мизи худ ва диданд, ки онҳо наблюдают.
  
  
  "Салом, муҳаббати ман, - гуфт Розалинда. "Он меравад, ин ҷо. Шумо аввал дидаанд, вале ман... ман гуфта мешавад бо он. Ин Сильвейро".
  
  
  Ник дар назари аввал", - зикр намуд обстановку. Ба онҳо аз мизи чида дар охири толор, ки дар он нишаста буданд, дигар мард, бо грустным overlooking ва бо black повязкой дар дасташ, пробивался ба онҳо невысокий мудаввар человечек бо нисфи торжественным, нисфи веселым выражением шахси.
  
  
  Хурд человечек боздошт аз онҳо столика ва помахал дасти проходившему официанту. "Ҳамон чизе, ки аз ҳамаи тарафҳо, Педро", - гуфт ӯ. "Мебахшед, Сеньорина, Сеньор, агар ман вторгусь. Зан, ки бо он ман буд, ба хушнудии гап". Ӯ меҳрубонона покачал сари. "Луис Сильвейро ба хидматрасони худ, сеньор Милбанк. Метавонам, ки ман ҳамроҳ ба шумо як дақиқа?"
  
  
  "Ҳангоми ки мехоҳам ба он ягон табдил ефтааст", - величественно гуфт Ник. "То ки шумо мепурсӣ, ки чӣ тавр бисер дигарон, сирри ман муваффақият!" Ӯ понимающе засмеялся, ва Сильвейро усмехнулся, ки якҷоя бо ӯ.
  
  
  "Ин аҷиб аст, ки шумо ҳам гуфтанд, сеньор, - гуфт ӯ, садясь. "Ман ба нақша гирифта буд, ки мекунед, маҳз!" Веселое шахс зуд вернулось ба худ торжественным хатҳои. "Аммо дар асл ман хурд аст он, ки лозим аст, баррасӣ ва ман метавонам ин корро хеле зуд. Не, тревожься..." - пайхас изҳори отвращения дар рӯи Ника. "Танҳо ҳамчун ҳамкорӣ соҳиби ин ин клуби ман, шояд метавонам ба будубоши шумо дар ин ҷо бештар хурсандиовар. Шояд шумо ҳатто ба нақша ҳал? Бояд иқрор шуд, ман бо баъзе манфиатҳои худ қайд намуд омадани ва хеле умедвор буд, ки ба пешвози шумо. Дар асл, ман пештар дар ин бора худ даме ".
  
  
  Ӯ нишон дод, ки дар Розалинду, ки кивнула дар ҷавоб.
  
  
  "Ки кист, ин хеле хуб аст, бо твоей ҷониби", - неопределенно гуфт Ник табдил ефтааст ва интизор.
  
  
  "Ту возражаешь?" Сильвейро поспешил минбаъдаи. "Албатта, касе, ки шунидам, чизе дар бораи шумо аз рӯзнома, ҳарчанд ки нест ҳамеша бо назардошти баъзе аз онҳо глупости барои соф зрительских. Ман хеле мехостам, ки ба шумо кӯмак мекунад эҳсос ин ҷо чӣ хона. Бошад, ки ман гостем дар клуби", ва ӯ махнул дасти, "дар ҳар вақт, вақте, ки шумо интихоб кунед. Мумкин аст, ки ба ҷорӣ шумо бо баъзе аз мо варзишӣ рақамҳо unbelievable - шояд ба шумо кӯмак дар аҳдҳо бо молу мулки ғайриманқул ва кормандони кироя амалияи. Ман медонам, ки чӣ гуна душвор ба даст одилонаи муносибатҳои нави шаҳр, бахусус ... Ки ж, ман хизматрасонӣ дар ихтиери худ. Ха. Он Вақт, Педро. Ое кунад, ки меҳмонони мо мунтазир бошед бо ин лаҳзаи. "Ӯ нахмурился менигаранд официанта.
  
  
  "Чаро, ман фикр мекунам, ки хизмати...
  
  - Ҳамаи аъло, - ширин гуфт Розалинда.
  
  
  "Ҳа, дар ҳақиқат, - гуфт Ник. Waiter бо благодарным overlooking поспешил дур. "Саломатии шумо, ҷаноб Сильвейро".
  
  
  "Бо эҳтиром, дӯстони ман ҳастанд", - гуфт Сильвейро. "Чӣ ж, ман бештар боздошт ту", - гуфт ӯ. "Ба истиснои он, ки мехоҳам мегӯянд, боз чизе ҳаст, ки. Табиатан, ман низ шунидам, ки дар бораи худ хоҳиши пайдо кардани чизе выгодное барои сармоягузорӣ. Мо бо шарики як қатор мушкилиҳои ҷиддӣ. Шояд, шумо мехоҳед, ки ба пешвози ӯ баъдтар. чизе монанди молиявӣ волшебника, чӣ ба шумо боварӣ ҳосил кунед, агар останетесь дар Рио муддати дуру дароз ". Ӯ усмехнулся ва ғамангез аст, покачал сари. "Мебахшед, агар ман покажусь навязчивым, аммо ... ман медонам, ки ин на ҳамеша осон ба нақди берун аз муттаҳидаи амрико дар Бразилию. Агар шумо возникнут чунин мушкилот, ман боварӣ дорам, ки Форас метавонад ба шумо кӯмак. Ман танҳо пешниҳод дорам, ки ин пешниҳод ".
  
  
  Ник ва гуноҳони худ интересу намоен обостриться.
  
  
  "Маҳдудиятҳои асъорӣ, махсусан дар ин ҳолатҳо, пешниҳод менамоянд худ як мушкилоти. Мумкин аст, як роҳи ҳидоят парванда бо шумо ва шарики худ...? Дар омади гап, ки ӯ?"
  
  
  Сильвейро перегнулся ба воситаи мизи ва заговорил оромтар. Чизи каме раболепное закралось дар муносибати худ: "Он чист Кабрал. Форас Кабрал. Ӯ менишинад яке аз бузург суфра баръакс танцпола. Дар он black повязка. Мутаассифона, он танҳо, ки перенес хеле бузург гум кардан. . "Ӯ вздохнул. "Вале ҳает идома дорад. Одатан, ӯ ҳатто появлялся дар ҷомеа то ба зудӣ, вале клуб танҳо, ки буд, оила ва rebranded, ва ӯ мехост, ки худаш мебинем, ки чӣ тавр чизҳои идома доранд мешавад. Шояд, шумо мехоҳед, ки ба пешвози ӯ ҳоло?"
  
  
  "Дар бораи, мо мебуд, дар ин бора на подумали, - зуд гуфт Розалинда. "Бедный нафар! Ман њаматарафа, ки ӯ мехоҳад, ки ҳоло ташвиш незнакомцев".
  
  
  "Сеньорина, шумо хеле бодиққат", - нармӣ гуфт Сильвейро бо грустной табассум дар лабони меояд. "Лекин шумо мебинед, ки ӯ дӯсти хуб ман, ва ман фикр мекунам, ки дарҳам хоҳад ӯ ба манфиати. Метавонад, танҳо як мулоқоти кӯтоҳ ба отвлечь он дар як лаҳза аз худ мушкилот аст?" Ӯ умоляюще нигариста, Розалинду ва Ника.
  
  
  "Чӣ ж, агар ту боварӣ дорам, ки ҳама чиз дар тартиби", - нерешительно гуфт Ник. "Аммо ман фикр мекунам, ки мо метавонем мунтазир бошед. Ин на фаврӣ".
  
  
  "Аввал ман спрошу он, - гуфт Сильвейро, вставая.
  
  
  "Хуб", - гуфт Ник. "Вале на дави ба он".
  
  
  "Албатта, не", - понимающе гуфт Сильвейро ва поспешил дур.
  
  
  Онҳо онро барои ӯ, вақте ки ӯ дар гуфтугӯ бо Кабралом. Мард бо black повязкой нахмурился, прислушался, гуфт ва бархоста. Ӯ аз паи Сильвейро ба онҳо мизи медленными, шуш иқдомҳои инсон, ки ба ӯ тааллуқ дорад / қитъаҳои замин, оид ба он меравад. Он манера истиқбол онҳо буд учтивой ва уверенной, вале дар зери он полированной поверхностью скрывались дард ва отчаяние.
  
  
  "Маликаи Монтес, ҷаноб Милбэнк... барои ман калон муносибати пешвози шумо бод". Waiter поспешил ба онҳо столику бо чоруми стулом, ва ҳамаи фурудоии сел.
  
  
  "Луис чунин опрометчивый", - гуфт ӯ баъд аз чанд вақт, ба нармӣ улыбаясь. "Албатта, ман медонам, ки ӯ дида шумо худ меҳмонхона, ва мо ҳам мехоҳем бо шумо дидор. Лекин шумо бояд ӯро афв, агар ҳама чизе, ки ӯ гумон мекунад, - ин бизнес". Сильвейро улыбнулся. "Аммо ба он аст, комилан ҳуқуқ, гуфт, ки мо мехостам, ки метавонад ба шумо муфид аст. Ва шумо медонед, мис Монтес, шумо низ метавонед ба ман кӯмак мекунад". Форас Кабрал заглянул Розалинде дар чашмони ӯ, ба назар чунин менамуд, маъқул аст, ки ба он дид.
  
  
  Розалинда изучала он ва увидела красивого марди седеющими висками ва грустными, бо чашмони.
  
  
  "Ман метавонам? Чӣ тавр, сеньор Кабрал?"
  
  
  "Духтари ман", - гуфт Кабрал, отворачиваясь аз он ва переводя назар ба мизи. "Мефаҳмед, ки ӯ ҳеҷ, дӯстон, дар шаҳри, зеро ӯ сарф кардааст, қариб тамоми ҳаети худро дар мактаб. Ва ӯ то одинока ва бадбахт дорам сарф, ки баъзан ман метарсам аз он. Шояд шумо мефахмед кофӣ хуб, то ки ... хайр, шояд ман метавонад ба шумо бовар мекунонад, навестить он? "
  
  
  "Албатта", - гуфт Розалинда бо приливом, ки аз ҳамдардии. "Албатта, хоҳам. Ман хеле мехост. Ман гумон дорам, он на... э-э... гуляет?"
  
  
  "Метарсам." Кабрал покачал сари. "Давраи траура, ое. Маънои онро дорад, ба шумо хоҳад дилгиркунанда".
  
  
  "Лутфан, фикр намекунам, дар ин бора на барои як лаҳза", - прервала Розалинда. "Вақте ки ман навестить он?"
  
  
  Сильвейро, фикр кардам Лақаби буд, ки фармоишгари дар сӯҳбат бо нияти, ки гумон менамуд, худ сафед. Худи Ник относился ба ин бо возрастающим фоизҳо.
  
  
  "Пагоҳ? Рӯзи?" - пешниҳод Кабрал. "Пас, шояд, ҷаноби Милбанк позвонит шумо, ва дар ҳоле, ки мо метавонем ба муҳокимаи ин воридоти. Луис ва ман, шумо медонед, импортируем муайян ба ҳаҷми, ва мо медонем, ки дар бораи ин асъорӣ проблемањои. Пас, агар ба шумо ин хуб аст, Ҷаноб Милбанк...? "Ӯ вопросительно боло бровь, ҷустуҷӯи Ника.
  
  
  "Хуб", - бо шавқу гуфт Ник, заметив зуд наздиккунии официанта ба онҳо столику. "Ман признателен аз ермандии шумо".
  
  
  Waiter наклонился ба Сильвейру ва чизе прошептал ӯ.
  
  Сильвейро извинился.
  
  
  "Простите, балки он мелкое".
  
  
  Ӯ зуд онҳоро тарк кардааст ва муваққатан заброшенный танцпол ба ҳамроҳ мужчине, ки интизори он буд, ки дар пушти дарҳо, аен аст, ведущей дар нуқтаҳои клуби.
  
  
  Якбора пятка ногаҳон вошла дар лодыжку Ника. Ин метавонад бошад, ки танҳо Розалинда, ва бо вуҷуди он улыбалась худ дунявии табассум ва разговаривала бо Кабралом. Кабрал, ба назар мерасид, ки он ҷо риоя комилан муқаррарӣ аст. Ҳамин тавр...? Назари Ника рафта, ба Сильвейру ва он спутнику, ки ба назар мерасид, ки обсуждали чизи хеле аҷоибро диданд. Дигар мард бузург буд, широкоплечим, бо хеле некрасивыми чашмони, наздик посаженными дар он маленькой сари. Ник рўњї сфотографировал он, sipping нушокї,. Хурд Сильвейро looked дар рӯзномаи, сунутую ӯ таҳти бинї он внезапным посетителем.
  
  
  Ник боз ба таваҷҷӯҳи ба Кабрала, ки мегуфт Розалинде, ки боварӣ дорам, ки он падчерица Луиза ягон бор хоҳад баҳра баред мағозаҳоро ва осмотром достопримечательностей бо доброй мис Монтес. Ник плавно дохил шудам дар сӯҳбат дар бораи достопримечательностях ва дар бораи удовольствиях аз стремительного парвоз ба хавопаймо, заметив, ки ин мард мегӯяд, элегантно - ҷуз clichéd аст.
  
  
  Дар охир ӯ аз вздохом хеста, хеле сахт манзилаш онҳоро ба дӯстӣ.
  
  
  "Ман мебинам, ки баъзе аз мардум вуҷуд дорад, ки ман бояд ба поприветствовать", - гуфт ӯ бо сожалением. "Ва ман навязывал ту кофӣ дароз. Он гоҳ, ки то пагоҳ". Он баланди, стройное бадан согнулось дар поклоне, ва ӯ ба чап онҳо ба пробираться сквозь, мизҳои мудаввар ва ғамгин табассум новоприбывшим дар байни меҳмонони худ.
  
  
  "Шумо дидед, ки ин мард?" прошипела Розалинда. "Мегӯяд, бо Сильвейро?"
  
  
  Ник гуфт. "Медонӣ он?"
  
  
  "Қариб низ хуб аст. Ин Томаз!"
  
  
  "Пас. Ман фикр кардам, ки ин метавонад бошад, - пробормотал Ник. "Выпей, ширин. Мо як кор".
  
  
  Онҳо ором разговаривали, допивая нӯшокиҳои. Калимаи буд бразильскому комику. Гумон аст, метавон интизор буд, ки онҳо уделят ӯ тамоми диққати худро.
  
  
  "Агар Сильвейро то наздик бо Кабралом, - ором гуфт Розалинда, - ва пас аен аст, ки бо Томазом аст ва ба назар мерасад, ое муносиб аст, ки ӯ фаҳмидам, ки Марям Кабрал буд, яке аз мо агентҳои? Ва - ва навъе царакат дигар номҳо. аз он? "Ӯ ба нармӣ вздрогнула.
  
  
  "Ман фаҳмидам, ки аз Кабрала, - thoughtfully гуфт Ник, ки зани ӯ вафот ҳамагӣ чанд рӯз пеш. Ҳамин тавр Не?"
  
  
  Розалинда посмотрела дар он. "Бале."
  
  
  Ӯ қариб, ки ҳис кардам, ки чӣ тавр иҷро он, тафаккур, ва боварӣ карда шуд, ки дар он фикрҳои хоҳад мувофиқ бо он. Чаро Мария Кабрал, то даме ки на докладывала? Вақте ки ӯ намурдааст? Чӣ тавр? Ва ое Форас Кабрал буд, ба вай наздиктар аз метавонист бошад Сильвейро?
  
  
  "Вале Томаз мехост, ки ба дидани маҳз Сильвейро, - гуфт Розалинда. "На Кабрал... ое Имкон дорад, ки дар ин ҷо ҳеҷ алоқа? Ки ҳеҷ яке аз онҳо медонист, аз Томаз аст, дар вақти ройгон кунед?"
  
  
  Ник покачал сари. "Ман наметавонам ин купить. Ин мумкин аст, ки фосилаи дур. Вале аз ҳад зиед фосилаи дур. Гӯш кунед. Ман ҳоло пропущу Аппельбаума ва де Фрейтаса ва сконцентрируюсь ба ин. Пойдем".
  
  
  Онҳо расплатились бо пешхизмат ва пробирались байни столиками, вақте ки диданд пеш Томаза, ки ненадолго қатъ барои мубодилаи сухани ифтитоҳӣ бо Пересом Кабралом. Кабрал, чунин ба назар мерасад, ҷавоби сард - қариб бо отвращением. Сильвейро поспешил барои Томазом, звеня чизе, ки дар тарафи рости дасти.
  
  
  Связка калидҳои.
  
  
  Ник поспешил барои он, собственнически ведя Розалинду ва дуо, то он маневр буд, хеле равшан аст,.
  
  
  Некбахтии рӯзи давонду пурсид.
  
  
  Дар кулли дари клуби Томаз қатъ назди веселым ҷавонон марде, ки ба назар мерасид, ки буд, бештар аз нармӣ пьян. Томаз буд вышибалой. Сильвейро, стоявший барои он, кӯшиш мекунам, ки уклониться. Ник толкнул Розалинду дар назди худ, аз афташ, ба дур аз дасти веселого ҷавон аст одам. Вале чизе вайрон шудааст, бо он рыцарством. Мард навъе споткнулся дар бораи протянутую пои Ника ва врезался бевосита дар Сильвейро. Дар последовавшем сипас кратком замешательстве ҳеҷ кас метавонист пай хурд такони иловагӣ, ки маҷбур Сильвейро уронить калидҳои ва таъљилан броситься барои онҳо. Ва ҳеҷ кас то фикр кунанд, ки ҷаноби Роберт Милбанк буд, чизи дигар, ба ғайр аз кӯмак, вақте ки ӯ бо лашкарҳое Луиса Сильвейро ва иштирок доштанд, ба ӯ упавшие калидҳои.
  
  
  Дар Луиса Сильвейро буд тиллоӣ калиди рақами ду.
  
  
  Ки, фикр кардам Лақаби девона золотым калиди рақами як?
  
  
  Вақте ки ӯ дилам ба Розалинде бо пренебрежительной табассум, дид, Переса Кабрала, идущего ба гурӯҳи ки дари. Дар он шагах буд плавная қудрат ва сард злоба дар пеши назари шумо.
  
  
  Ник покачал сари менигаранд пьяного, ва чарогоҳҳоро Розалинду аз клуби.
  
  
  
  
  
  
  Night зиндагӣ ҷосусӣ
  
  
  
  
  Буд, message барои
  
  Ника дар он ба паемдони дар Copacabana International. Ин буд, ки аз Карлы.
  
  
  Интизор ва вечерние рӯзномаи. Онҳо раскрыли таърихи Кармен де Сантос ва Майкл Нолана, ва онҳо тафсилот дар бораи амалиѐт ва подозрениях Нолана буданд поразительно полными. Яке аз подзаголовков гласил: "ҳеҷ Кас намедонад, дар куҷо ҷойгир Лэнгли". Дигар: "Бадан дар ҳуҷраи Нолана ".
  
  
  Ник бегло ба воситаи паймоиш таърих бо чӣ гуна аст мрачным қаноатмандӣ. Наздик ба охири бештар информативной аз онҳо буд похоронена як строчка, ки ӯ буд, хусусан хурсанд прочесть: "Инносенсия Андраде, хорсаро клуби Moondust Club (известная дар байни меҳмонон ҳам Лолита) талаб мекунад, - ва меорад, ҳифзи политсия".
  
  
  Розалинда бо циничной табассум гӯш карда шуд тамом нест, ки чӣ тавр ӯ аз хондани паем дар он Карлы.
  
  
  "Метарсам шумо занг намезанад", - гуфта шудааст дар паем. Дод якчанд зангҳои имрӯз ва гумон аст, ки касе подслушивает. Ман напуган ва нуждаюсь дар ту. На звони. Илтимос, бие - бие, як бор хонда ин, новобаста аз он, чӣ ҳоло вақти. Не говори Р., ки мо - мо, а ман аз ту... Карла.
  
  
  "Ту пойдешь?" - аноби Садбарг. "Чунин ба назар мерасад, ӯ хеле бовар мекунад, ки хоҳӣ, ки ба тамом ба вай, вақте ки вай звонит. Е свистит".
  
  
  "Ое ту лукавая табассум, муҳаббати ман, - укоризненно гуфт Ник. "Ҳа, ман пойду. Эҳтимолан ин хоҳад буд, ки ман охирин имконияти кӯмак ба вай. Ва баъд аз ин - раннее ташриф клуби дидани найду ое ман замочную скважину барои тиллои калиди".
  
  
  Чашмони Розалинды расширились. "Имшаб? Вале фардо мо ҳам шумо мебинед, бо Кабралом".
  
  
  "Имшаб", - азми қавӣ гуфт ӯ. "Метавонед, ки ое шумо муроҷиат бо радиои чунон хуб кардед, чун ман фикр мекунам?"
  
  
  Вай кивнула. "Ҳа, лекин..."
  
  
  "Он гоҳ сообщи Ястребу. Бигӯ ба ӯ ки мо ҳоло находимся".
  
  
  Ӯ рафт баъд аз чанд дақиқа, тарк он ба он покалывающим ҳисси, ки он аз он прикосновения ва kiss, ва нав ҳисси - ревностью.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Буд, аллакай дур дар ду соат шаб безлунной шаб. Ӯ ба чап "Ягуар", припаркованный дар переулке, ва направился ба хона Пирса Лэнгли. Ин буд, ки дар dark, агар тусклый нур, исходивший аз умқи корҳои дохилӣ. Ӯ растворился дар dark ва ором обошел ҷои, пас аз чанд дақиқа бесадо подождал ки дохилшавӣ ба генералии дари пеш аз тугмаи занг. Дар дари открылось хурд зарешеченное окошко, ва выглянула Карла. Дари фаъол аз скрипом замков.
  
  
  "Роберт!" гуфт вай дардод. "Роберт. Ман буд, то напугана. Закрой дари. Дар ин ҷо". Вай заперла онро барои он. Ник мушоҳида кардам, ки бархўрди буд, ҳатто крепче, аз дохилшавӣ ба генералии дари Жоао де Сантоса.
  
  
  "Ва дар бораи Пирса?" ӯ гуфт: рост. "Ки шумо мешунавед дар бораи он?"
  
  
  Вай гирифта шудааст, ба он дар дасти ва повела в темную гостиную.
  
  
  "Ҳеҷ чиз", - гуфт вай пеш аз ӯ истода дар dark. "Ҳеҷ чиз. Фикр мекунам, ки ӯ баргардад. Ман напугана, ва ман низ рада".
  
  
  "Ки шумо напугало?" - пурсид ӯ, эҳсоси, ки чӣ тавр ба он дахл он. Дар dark ӯ ҳис прозрачную мягкость он либос.
  
  
  "Баъдтар", - нармӣ гуфт вай. "Бигзор ман ба шумо мегӯям, ки баъдтар. Вақте, ки шумо мебинед ман камтар напуганным". Вай дасти нащупали он пирс. Ӯ эҳсос кард, ки ба вай теплое нафас дар худ рӯ.
  
  
  "Ва ман?" - якбора гуфт ӯ. "Мумкин аст, ба ман ҳам сахт. Оҳ, ман мехоҳам туро, Карла. Ман ба ту ин аст, гуфта мешавад. Вале аз куҷо ман медонам, ки ин модели бозӣ бо кроликами? Шавҳар рафт, дар хона ҳама торик аст, ва ногаҳон ба - бах! хуруҷи дар ҳама соҳаҳо, ва мушкилот аз ин ҷо ба черту. Не, ман мехоҳам боварӣ ҳосил, ки ба шумо танҳо дар хона. Ба ман нишон те хона. "
  
  
  "Ба хотири худо" - сердито гуфт вай. "Ин ба ту чунин инсон?"
  
  
  "Бале, ман чунин инсон", - оромона гуфт ӯ. "Ҳадди ақал ман ҳамин тавр фаҳмидам, ки бо он даме, ки ба оғоз қабули пул. Ба ман нишон те.
  
  
  "Хислатҳои туро побери", - нармӣ гуфт вай. "Хуб аст. Ман нишон ту".
  
  
  Ӯ сарф кардааст, ба он хона. Ӯ проверил ҳамаи тирезаҳо дарҳо, туалеты, торик гӯшаҳои. Тасодуфан е бо ягон сабаб ба онҳо мондан дар хоб, муҷаҳҳаз китобхонаи бузурги овальной bed ва бисер зеркал. Ник доранд дар бистар.
  
  
  "Ҷаноб ва миссис.?" - бераҳмона пурсид ӯ.
  
  
  "Танҳо ман ва ман", - гуфт вай. "Акнун шумо қаноатманд он, ки ҳеҷ кас бросится дар шумо?"
  
  
  "Ман хушҳол", - гуфт ӯ, нигариста ба вай дар тусклом партави. "Умедворам, ки ту понимаешь, Карла. Ман бозиҳои тамоми сад. Ман бояд ба бовар дорам. Ман достали як маротиба - танҳо як бор - пеш. Ки ту буд, то ба ман мегӯям,?"
  
  
  "Ин ман собиралась мегӯянд, ту баъдтар", - поправила вай. "Е ин ки шумо мехоҳам бартар фавран фирор?" Вай блуждающие дасти возились бо он либос. "Шумо метавонед роҳ дур аст ва ман ҳеҷ гоҳ туро дигар увижу. Е ки шумо метавонед ба мондан". Нарм дароз ангуштони скользили оид ба пуговицам он куртаҳои. "Ту мехоњї бошад?" Дасти погладила он ҷое поен басомадҳои. "Ту дар ҳақиқат мехоҳед маро тарк ҳоло? Ое?" Дасти скользнули зери ҷомаи ва блуждали аз он бозгашт ва сандуқе.
  
  Вай даҳони ламс он, ва ӯ эҳсос кард, ки ба вай дрожь. Онҳо забонҳои мулоқот ва ба вай дасти идома ҳаракат. Акнун онҳо буданд, быстрыми ва срочными. Қисман непокрытый, ӯ истода ва ру ба ӯ ва ҳис кардам, ки прозрачная либос разошлась. Вай рони ритмично поворачивались ба он. Вай нарм забони отделился аз ӯ, ва ӯ прошептала: "Хуб, ин ҷо, ин ҷо. Ту оставишь ман?
  
  
  Ба ҷои ҷавоб ба ӯ боз бештар притянул вай ба худ ва боз ба пайдо вай ба лабони.
  
  
  "Ман намехоҳам, ки туро тарк ҳоло", - гуфт ӯ ва наклонился худ баланд дар бадани, ба пешвози то бо вай.
  
  
  Вай прижалась ба категорияҳо дар кати хоб, увлекая онро барои худ.
  
  
  "Дур аз онҳо. Хориҷ онҳоро", - выдохнула вай. "Вақти худ."
  
  
  Ӯ ҳеҷ гоҳ раздевался пурра. Ӯ намехост; ва ӯ буд, низ тайер аст. Чизе ки дар он пульсирующем оғоз оғози таъсир ба он, ва ӯ шунид он қариб дарҳол мисли ӯ. Вай тихонько рассмеялась ва распласталась дар зери он.
  
  
  "Ту дар ҳақиқат мехоҳед аз ман, ҳамин тавр не?" вай вздохнула. Ин буд, ки нафас триумфа ва интизориҳои. Вай дасти обвились атрофи он плеч, ва он забони скользнул он губам.
  
  
  "Қавӣ бош бо ман", - прошептала Карла. "Новобаста аз он ки қавӣ, вале хеле внезапным".
  
  
  Аммо ӯ буд, внезапной. Вай пойҳои обвились атрофи он ва соединили он бо вай, ва ба он curls ҳамвор, устувор рони качнулись бо шумо назорат. Вай двигалась мисли онҳо двигались якҷоя танцполе, бо ақл грацией ва опьяняющим ритмом. Ин буд, эротический ращс, уфуқӣ, вале ваҳшӣ зебоӣ. Ӯ низ действовал бо изящно назорат қувват, бо қариб сверхчеловеческой выносливостью ва плавностью, присущей эксперту дар art йога. Вай стонала ва вздыхала, ҷисми худ перекатывалось ва напрягалось.
  
  
  "Дар бораи, боз... боз... боз..." - простонала вай. "Эй парвардигори ман ҳама..."
  
  
  Ӯ восхищался он пластической қувват ва ненасытным голодом. Вай повернулась ва заставила он крутиться дар баробари он; вай приложила ҳамаи кӯшишҳои ба спровоцировать ҳатто бештар аз он ва баланд бардоштани мақоми онҳо муштарак мебахшад; он иштирок доштанд вай худро қувваи барқ энергетика ва худро мускульную қувват - дар привязи, дар акси ҳол, вай метавонист сломаться дар зери он, вале на ҳамлаҳои. Вай гирифта шудааст, ҳама ва мехост, ки барои боз ҳам ва ҳам ва ҳам ...
  
  
  "Ту пет!" вай танҳо нест, плюнула. "Эй худо, ту прекрасное ҳайвон!"
  
  
  Ва ӯ буд, нежным. Дар онҳо машғулиятҳо муҳаббати буд, чизе нежного ва нежного; он буд, ба назар на мураккаб бо пасзамина джангл-барабанов, ки аввал лату не суст ва убедительно, ва он гоҳ наращивали афзоиш ва громкость то ҳадде, ки бояд шуд, ки вақте фаро расанд дикое крещендо.
  
  
  Вай мушакҳои напряглись он ҷо, ки онҳо коснулись он. Ӯ метавонист эҳсос нам он пӯст, пас аз наздик ба ӯ, вақте ки онҳо дар бадани худ двигались дар интимном розигии. Вай дар оғози задыхаться аз як навъ неистовства ва зебо длинноногое бадан табдил ефтааст хеле васеъ дар бораи возбужденным.
  
  
  Ба он хотир сард ба ӯ гуфт, ки оташи фақат ба ӯ, балки ба он мақоми сказало ӯ баръакс аст.
  
  
  Ин буд, таркиш, оташфишонии аз вулқон, безумное потрясение летающих кусков ҷаҳон; ин буд, ки сӯхтори холокост, обжигающий, угасающий, умирающий ... оставляющий худ қурбониени танҳо бо хныканьем ва подергиванием.
  
  
  Буд избавление аз ҳама, ба ғайр аз абадӣ нома, запечатленного дар мағзи сар Ника: "Ту ҳанӯз ҷосусӣ". Вставай ва одевайся.
  
  
  Баъзе вақт онҳо лежали наздик, бе нарасед ба якдигар. Ниҳоят вай вздрогнула ва накинула ба худ легкомысленный халат. Сипас ӯ легонько поцеловал вай дар гӯши ва чашмони ва аз нав оғоз приходить дар худ.
  
  
  "Карла... Карла великолепная", - гуфт ӯ. "Ва чӣ метавонад ваҳширо ба монанди ту?"
  
  
  "Хммм?" Вай потянулась, инчунин мурча, ки чӣ тавр гурба аз джунглей.
  
  
  "Ту гуфт, ки испугалась", - таъкид ӯ ба вай. "Ки шумо напугало?"
  
  
  "Оҳ." Вай ногаҳон деҳот ва подошла ба он, ки ба нишастан наздик бо ӯ дар канори китобхонаи бузурги овальной категорияҳо дар кати хоб. Тусклый нур маҷбур он нервно нахмуриться.
  
  
  "Шояд аз он чизе, балки - шумо дидед, коғаз?"
  
  
  Ник покосился дар вай. "Танҳо мухтасар. Чаро?"
  
  
  "Баъзе кунҷкобу гузоришҳои изхрр менамояд, ки Сутунҳояш - танҳо яке аз чанд missing вақтҳои охир одамон, инчунин як е ду дигар пайдо шудааст мертвыми. Ин безумная таърих, ва ман, албатта, бовар дорам, ки дар вай. ин, аммо ... "
  
  
  "Аммо чӣ?" - якбора пурсид Ник, ки аз он ба малейшую ҳиссаи дюйм.
  
  
  "Вале меояд, чизе тоқ. Ман... ман... незадолго пеш аз он, ки чӣ тавр шумо омад, метавонад, бист дақиқа пеш, ман показалось, ки ман шунидам, ки касе кӯшиши даромадан ба воситаи входную дари, ва он гоҳ ба воситаи равзанаи".
  
  
  "Ки дар ҷаҳон!" - раздраженно гуфт ӯ. "Чаро ту ба ман гуфт, ки дар бораи ин пеш?"
  
  
  Вай повернулась ва посмотрела ӯ рост ба чашмони. "Шояд, зеро ки ман фикр, ки шумо останешься". Ӯ издал сердитый солим ва ба рӯйгардонӣ бозгаштанд. "Аммо гап на танҳо дар ин", - продолжила Карла. "Ман аз ӯ даъват, ки имрӯз ба бидонед, ки
  
  ин бо Пирсом. Ва бо гузашти вақт ман қариб буд, њаматарафа, ки мисли хати прослушивается. Вақт аз вақт раздавался ягон садои сигнал, ки ман пештар ҳеҷ замечала. Ман медонам, ки ҳеҷ гоҳ ба шунидам ин пештар ... "
  
  
  "Дар куҷо ба ту телефон?" - гуфт Ник, натягивая либос.
  
  
  "Як дар меҳмонхона, инчунин дигар утоқ Пирса. Акнун,, аммо. Як чизе ҳаст, ки ҳанӯз. Вақте ки ман вошла дар дафтари Пирса, онҳо ҳайрон шуданд, вақте ки ман гуфт, ки онро хонда, ба ман аз он ҷо гуфт, ки уезжает. Онҳо буданд, ки боварӣ дорам, ки ӯ звонил аз ин ҷо ".
  
  
  Ник нахмурился. "Ин хеле аҷиб аст. Вақте, ки маҳз ӯ буд, ба онҳо занг занед ва вақте, ки шумо дар охирин маротиба разговаривали бо ӯ?"
  
  
  "Вақте ки ман разговаривала бо ӯ, - вспоминала ӯ, - ин буд, дер шом дар душанбе. Акнун, вақте ки ман фикр дар бораи ин, он аст, эҳтимол буд, ки дарҳол баъди рӯзи корӣ, пас, шояд, дар ҳоле, ки ҳеҷ буд. Ва онҳо мегӯянд, ки онро хонда, ба онҳо барвақт субҳи рӯзи, чанде пас аз он, ӯ маъмулан паембаре. Ва ин буд, ки 3 декабр. Ва ҳоло дар хоки миенаи январ ".
  
  
  "Ман дар ҳақиқат фикр мекунам, ки ин хеле аҷиб аст", - оҳиста гуфт Ник. "Шумо мехоҳед, ки ба мегӯянд, ки ин ҳама вақт шумо ҳатто кӯшиш ба он ефт, ва ҳеҷ кас, ҳатто звонил ба шумо барои омӯхтани он чиро, ки ӯ дар куҷо буд?"
  
  
  Карла устало вздохнула. "Дар Бораи, Роберт... Роберт. Мо бояд бори дигар ба воситаи он рафта? Ман гуфт ту. Ман ҳеҷ шарм ба он. Ман чизе худам кӯмак намекунад. Албатта, акнун ман... акнун ман хавотир дорам. Акнун ман њаматарафа, ки чизе нест. Қариб ҳама медонист, ки чӣ тавр обстоят парванда дар байни мо. Онҳо базӯр метавонад, ки даъват ба ман ба мефаҳмем, ки ӯ қарор дорад. Ба истиснои доир гардид. Онҳо мегӯянд, ки мекӯшанд, ки дозвониться ман чанд маротиба, вале ҳамин тавр ва пайдо, маро дар "Имшаб пулис оид ба ман бисер саволҳо", - гуфт вай, ногаҳон изменив оҳанги. "Онҳо мехостанд, то бидонед, спрашивал, ки ое ӯ дар вақтҳои охир ба касе дигар".
  
  
  Ник якбора вздохнул. "Эй кош ман! Умедворам, ту упомянула исми ман! Ту ҳамон медонӣ, ман имконият, ки ман втягивали дар чизе монанд. Ман кофӣ мушкилоти ожидающих ман дар Ню-Йорк".
  
  
  "Не, ман упоминала ту ба номи", - гуфт вай бо осон наметобанд. "Ва ман, агар танҳо ..."
  
  
  "Агар танҳо?" Овози ӯро вазнин буд.
  
  
  Вай чашмони скользнули оид ба он шахс. "Агар шумо кӯшиш кунед - дур аз ман дур бошад".
  
  
  Ӯ буд, тамошо дар он бо муомила ва угрожающим выражением шахси.
  
  
  "Не, Карла. Ман заключаю чунин аҳдҳо. Ту шантажируй ман". Он дасти потянулись поен, ва ба ламс он гулӯ, ва он бузург ангуштони многозначительно ласкали мягкую ҷисм. "Ҳеҷ кас ба ман на таҳдид. Дарк мекунем? Ҳеҷ кас. Шумо метавонед аз даст, танҳо агар кӯшиш кунед. Ое кӯшиш накунед". Ӯ сжал камтар инчунин, сипас опустил дасти. Вай защитно схватилась барои ки борон гулӯ вай, дар вай ба чашми светился тарс.
  
  
  "Ту мехоҳам ин на кард", - прошептала вай. "Ту намекард. Ман танҳо пыталась..."
  
  
  "Албатта, Карла". Ӯ ногувор улыбнулся. "Шумо танҳо кӯшиш кунад, ки аз ман обезьяну". Ӯ табдил худро табассум дар печальную ухмылку. "Извини, детка. Ман намехоҳам, ки причинять ту дард. Махсусан баъди чунин чудесной шаб. Аммо ту бояд вбить худ дар сари шумо, ки бо ман нест, бояд ба бозӣ". Ӯ поправил анд ва отряхнул куртку. "Ман фикр мекунам, ки ман беҳтар аст назари худро аз ту ҳоло".
  
  
  "Ҳа, ба ту беҳтар аст", - ором гуфт вай. "Шумо метавонед худ баромадан".
  
  
  "Ҳама дар тартибот." Ӯ дилам ба дари хобгоҳ ва қатъ. "Дар бораи, послушай. Ба ту беҳтар аст бодиққат запереть барои ман, ва он гоҳ занг политсия, ки мегӯянд, ки аз ту буданд, бродяги, зеро агар касе кӯшиш мекунам, ки..."
  
  
  "Убирайся!" - ногаҳон закричала вай. "Убирайся! Дар аввал ту ба ман угрожаешь, ва он гоҳ даешь ман худро проклятый шӯрои! Ки ту як свинья!" Вай овози сорвался ва табдил ба рыдание. "Бирав", - тупо гуфт вай. "Танҳо бирав."
  
  
  Баъзе вақт ӯ буд, тамошо оид ба он, сипас гуфтугӯ, гадая, ки дод ба вай чунин аст, ки ӯ ҳаст, ва испытывая ҳисси хиҷил, қариб аст, ки ҳамон тавре ки пеш аст.
  
  
  Ӯ ба воситаи полутемный холл ва гостиную, ӯ фикр кардам, ое меарзад ӯ кӯшиш тафтиш телефон, лекин қарор кард, ки аллакай просрочил вақти худро. Ӯ рискнул бодиққат нигаред ба равзанаи Яҳудо, эҳсоси боварӣ, ки Милбэнк амал мебуд, маҳз ҳамин тавр бошад, пас берун рафт сард шаб ҳаво, вақте ки ӯ кофӣ буд, боварӣ дорам, ки ҳеҷ не наздик ба. Выйдя дар шуд, ӯ зуд скользнул ҷудо хонаҳо ва ин интизор, дар сояи ту менигаранд, дар шаб. Ба воситаи як лаҳза ӯ шунид бигирад, ки бозгарданд бикӯбед дохилшавӣ ба генералии дари, ва фаҳмидам, ки Карла заперла вай барои он.
  
  
  Ӯ буд, тамошо ва интизор барои аз як чанд дақиқа пеш аз двинуться минбаъдаи. Қариб ҳама дар хона буданд, погружены дар темноту, вале уличные фонари буданд яркими. Ӯ ҳис ҳамин бросающимся дар чашм, чун дурахшон сурх прыщ дар бинї. Аммо Роберт Милбэнк выглядывал мехоҳам танҳо ба нармӣ украдкой, ба ҷои он ки растаять дар андварафорс dark пушти дворов. Ӯ метавонист танҳо умедворем, ки он инстинкт кӯмак мекунад, ки ба ӯ кашф масъала пеш аз он, ки вай заметит он.
  
  
  Ки он дар ҳақиқат дидам, ки чӣ тавр як ҷуфти ҳамсарон пулис шла тавассути семоҳа ба хона Лэнгли дар противоположной тарафи кӯча. Passing гузашта онҳо, ӯ маҷбур худ нармӣ пошатнуться. Ӯ медонист, ки онҳо ба пай, ки чӣ тавр ӯ хушбахтона покачивался дар канори худ мошинҳо, гӯе ки дар бораи чизе фикр накарда, ба ғайр аз хона ва категорияҳо дар кати хоб.
  
  
  Онҳо рафт худ гарон.
  
  
  Ник зуд добрался то худ мошинҳо. Одати заставила онро бодиққат кор дар атрофи он ва назар дар зери капот, пеш аз нишастан дар мошини ва шумо тарк.
  
  
  Дафъаи оянда, вақте ки ӯ припарковал мошини ӯ ба чап он дар якчанд маҳаллаҳои аз Copa International ва приготовился ба хеле зиеди прогулке то клуби Carioca. Ӯ дар қадами аввал буд перераспределить Вильгельмину, Гюго ва Пьера онҳо дӯстдоштаи ҷойҳои, ки ӯ чӣ ҳис кардам, ки онҳо метавонанд тактично мегирад, дар ҳоле сафари худ ба Карле. Сипас ӯ направился ба клубу дароз, резкими иқдомҳои.
  
  
  Вақте ки ба он чӣ ваҳй ба клубу Carioca, торик буд, ва ором ва ҳамсоя кӯчаи буданд, қариб безлюдны. Ӯ интизори он буд, аз тарафи тамошо дар парадного дар даромадгоҳи Клуб, то уйдут опоздавшие кормандони. Сипас ӯ обошел-уми дар ҷустуҷӯи сиеҳ ворид ва ҳамаи онҳое, ки то он шармгоҳи.
  
  
  Касе, ки буд. Уличный lantern аст, отбрасывал сояи дар глухую пушти нав девор.
  
  
  "Беспечный санади like азиз ", - бесстрастно фикр кардам Ник ва бори дигар обошел семоҳаи, то боварӣ ҳосил, ки дар атрофи кас нест. Ин дафъа ӯ пайдо аввал оид ба тенью бо пистолетом, омодагирӣ ба медалҳои толибилмони тоҷик. Мард прислонился ба девори кирпичного раста, уставленного мусорными баками ва гуногун мусором, ва зевал. Ӯ зад он butt таппончаи сбоку дар висок. Шахсе ба идора кинуть як удивленный ва ошеломленный назар, пеш аз приклад боз зад аз страшной қувват, ва сипас ӯ афтод. Ник потащил он дар коридор ва царакат ӯ курносый пистолет, яке нозук блэкджек ва обычную связку калидҳои. Ин буд, ки ҳамаи, ба истиснои бузург пачки пул, ки ӯ қарор додам, ки ба тарк аз худ ба Слипи буд, дар бораи чӣ фикр, вақте ки аз он омад ба худ. Агар ӯ ин хоҳад кард.
  
  
  Калидҳои пригодились. Онҳо кушоданд дари бозгашт бо тааҷуб замысловатым замком ва имкон надоданд, ки Нику дохил затхлый trailing коридор, ки прибегая ба ерии он евари взломщика. Вале тиллои калиди дар ин связке буд. Сабаби ин бошад, танҳо як: ба ҳар кадомро, ки дарҳои на подходили калидҳои тиллоӣ, ки планировалось кушодани онҳо имшаб. Ник закрыл дари бозгашт, вале ба чап вай дар защелке. Он карандашный дурахш бозид оид ба холлу. Як дарвозаи кушод дари вела дар бештари мос. Кӯтоҳ ағбаи привел ба гурӯҳи крошечных гримерок, пахнувших старым хокаи ва старым баъд. Дигар ҳамзамон дар фарохи закоулки худи Клуби. Тусклый силуэт сидящего мардон буд, ба вуқӯъ намоен барои столиком аз дарҳо. Ник закрыл он қадар бесшумно, чунон кушода ва ором баргашта дар trailing коридор. Ҳеҷ шевелилось. Оставалось ба тафтиши боз як дари. Ӯ буд, заперта ва калидҳои Слипи на подходили. Ник колебался. Як спереди, як муваққатан обездвижен бозгашт ва - ки берун аз дари худ?
  
  
  Бие, Картерро Ба Ҳузур Пазируфт. Ту дар ин ҷо - ту сможешь низ.
  
  
  Он левая дасти взялась барои бархўрди ва правая буд наготове бо Вильгельминой.
  
  
  Чунин менамуд, роҳбари тамоми вечность, пеш аз қулфи ифтитоҳи он распахнул дари. Ва ҳама дар ҳамон буд, тишина.
  
  
  Ӯ ступил дар як фазои е назар ба поен нардбон. Рентгении карандаша падал дар таҳхона шаҳодатномаи анбор ҷойгиркунии. Иелати буд, васеъ ва пояндаву, ва вақте ки ӯ спускался, ӯ на як бор не заскрипел. Ҳама чиз поентар буд хламом: амон курсиҳо, сломанные, мизҳои мудаввар, накрытый танба барои напольных пешниҳоди. Вале як қисми майдони, дар саросари намоении, использовалась чӣ тавр механический сехи барои таъмири хона, зеро яке аз деворҳои выстроили хуб оборудованные љойњои. Ду дари вели дар сафҳаи аслӣ минтақаи. Як уступил помощнику взломщика ва нишон дод, ба ҳуҷраи, заваленную ящиками. Қуттиҳои буданд адресованы клубу Cabral Carioca ва нишонгузорӣ ҳамчун Club Furnishings.
  
  
  Аммо касе, ки кушода шуд, дорои карабины ва автоматӣ винтовки. Ва ҳатто ба чунин эксперту, ҳамчун Ник, на ба гирифта назар, ки ба ақл, ки ба онҳо дод, ки дар Чин.
  
  
  
  
  
  
  Мулоқот дар клуби
  
  
  
  
  
  Red Чин.
  
  
  Ӯ аллакай дида монанд чи дар Ветнам - чин нусхаи амрико ва рубли яроқ, ки Вьетконг истифода дар худ партизанских рейдах зидди вьетнамских қӯшунҳои ва амрико иншоотҳои. Фикрҳои Ника метались. Мария Кабрал, бояд узнала дар бораи ин супоридани ва пыталась додани маълумот. Худи ин буд, ки ҳеҷ чиз - мухаддирро дар воридот, савдо аслиҳа, - вале таъсири буданд, азим. Чаро аз Сурх Чин ва ба куҷо? Ба кишварҳои ҳамсоя кушода гардад амрикои лотинӣ? Ва пыталась ое вай мегӯям, ки чизе аз дигарон?
  
  
  Монд боз як запертая ҳуҷра. Ӯ бодиққат закрыл оружейную ва двинулся ба дигар.
  
  Ӯ буд, ки ба боэътимод заперта, дар замке буд, ду якхела замочных чоҳҳои.
  
  
  Кор аз болои странными замками, ӯ шунид шуш қадамҳои наверху. Ӯ ором выругался ва бозпардохти худро карандашный дурахш, бар хилофи умеди, ки он кас, ки поднимется нардбон, рафта дар мард ҳоҷатхона нест, балки дар дари, ки Слипи охраняет, вақте ки ӯ хуфтааст.
  
  
  Вале қадамҳои закончились сахт восклицанием, барои он последовала тишина. Ник бесадо пробирался тавассути выброшенные курсиҳо ва мизҳои ва направился ба лестнице. Чизе монанди будильника сработало дар баландии бар ӯ ва дари дар таҳхона распахнулась. Ӯ нырнул барои лестницу ва табдил интизор. Дар пур хламом ҳуҷраи вспыхнул нур, ва ӯ эҳсос кард, ки касе ба маблағи наверху зина, эҳтимол аст, берун аз дастрасии дари. Ӯ прижался ба девори худ, бо бо тор печонида мешаванд, ва интизори он буд, ки бояд дар он ҷо ба ҳеҷ рӯй дод. Ба воситаи як лаҳза чизе рӯй дод.
  
  
  Мард баланд буд ва великолепно сложенным. Ӯ шагал мисли Ник, ба осонӣ ва упруго, нигоҳ ҷисми худ, бо боварӣ инсон, ки медонад, ки эътибори худро ва он чӣ ба он метавонад барои ӯ кунад. Аммо ӯ буд, безрассудным. Ӯ загляднул дар ҳама ҷо, ба ғайр аз зинапоя. Ник подождал, то ӯ ба дохил ҳуҷраи пеш аз худ кунад, аз рафти. Ин буд, зарбаи, ки метавонист биеварад, ба ӯ унвони Ҳамаи-американца, ҳар рӯзи ҳафта. Мард афтод, ки бо ужасным ворчанием, Ник фавран лег дар пушти ту, вывернув дасти, державшую пистолет.
  
  
  "Аааааа!" мард застонал. Ник якчанд маротиба зад, ба он шахс дар бораи павлус, ҳамзамон ташкилотњои дардовар фишор ба гардан бозгашт, то ки ин мард бас издавать садоҳои. Ӯ пнул пистолет дур дар кунҷи ва бросился ба лестнице бо Вильгельминой наготове.
  
  
  Бозгашт ба дари буд приоткрыта, ва Слипи ҳанӯз ҷони худро фидо дар неудобном низомнома. Аммо ӯ буд, не як. Мард истода ва назар афканда, то ба ӯ аз боло ба поен, ва вақте ки Ник чӣ ваҳй ба пушти дари, мард гуфт: "Мартин? Мартин!" ва ба каллаи ногаҳон вскинулась аз зиеди худ даҳшат.
  
  
  Ник шањ, ва шахсе звонившего исказилось аз ақл дард. Ӯ дароз покачивался, пас афтод. Ник перепрыгнул ба воситаи он аз бадан ва давида, паст приседая ва изгибаясь, ки агар буд, бо полю ҷанг.
  
  
  Ки собственно, буд.
  
  
  Барои он пушт гремели қадамҳои зоҳиран ду фарзанд. Як ненадолго приостановился, вақте ки дардовар, стонущий овози прошептал: "Alvarez! Кӯмак... ба ман...", ва дигар қатъиян аз паи онҳо. Гузашта аз он гӯш прогремел фику.
  
  
  Аммо ин он буд, дид. Боре ӯ скучал дар мулоқот бо Альваресом ва дигар буд.
  
  
  Ӯ дод внезапный ҷаҳиш ба сӯи ва ду бор шањ в прыжке. Аввал аз он преследователей бросился он следам бо задыхающимся криком, ва он охирин девона тӯб зад дар дальнюю девор. Қариб дар як вақт дар ором байни выстрелами зашипел овози: "Ту кӯр фиреб! Чӣ рӯй дод? Чӣ қадар онҳо?" Сипас резкий садои отвращения, барои он бояд чизе монанди номӯътадили пои оид ба упавшему бадан ва стон.
  
  
  Шахсе, ки ин қадар зуд выпрямился аз жалких останков дар долони нест, шањ ва стрелял маҳз. Аммо дар лаҳзаи рӯй ва ответного зи Ник дид, ки ое инсон, откликнувшегося ба номи Альвареса, буд, ки шахсе Луиса Сильвейро.
  
  
  Ин буд, идома медиҳад, ки барои Ника, балки дод ҳамаи қадар равшантар.
  
  
  Ва он гоҳ ногаҳон ба он чӣ ваҳй боз як мард бо стреляющим пистолетом, ва дар зери чунин атрофи гӯшаи, ки Ник метавонад танҳо мчаться ба кӯча дар ҷустуҷӯи роҳи ба отступлению.
  
  
  Он стремительный зигзагообразный қурби привел он ба угловому зданию бо комил защищенным дверным проемом, ӯ бросился барои укрытие ва чанд сония подождал, то ширкат хоҳад омад.
  
  
  Баланд долговязый мард неуклюже бодаш гузашта аз он, дар як лаҳза хеле васеъ дар бораи огляделся, дид Ника ва кӯшиш мекунам, ки выстрелить. Балки Ник омода буд ба ӯ ва ба он чӣ, ки ба тугмаи оид ба спусковой hooked Вильгельмины, пеш аз мард ҳатто тавонад, удержаться. Он бояд буд, ки кунад як тир. Захираи патронов дар пистолете иссяк.
  
  
  Як зарбаи он кард,. Ӯ скользнул оид ба тощей дасти, держащей пистолет ва врезался дар костлявую сандуқе. Ник боз, двигался ҳатто вақте ки стрелял, отскакивая аз кунҷ бо залитому светом тротуару, слыша бегущие қадамҳои хеле наздик паси худ ва ба эҳсоси чӣ чизе проносится гузашта занад ва он. Ӯ добрался, то оянда кунҷ ва бросился гузашта аз он, ба кӯча убур таҳти косым атрофи гӯшаи, вақте ки фаҳмидам, ки бегущие по мондан. Вале дар оғоз чизе ҳаст, ки боз - эҳсоси бештар аз садои - бедории, шевеление мардум барои затемненными windows, приглушенного худ даҳшат дар бораи садои дар шаб. Вай идома дод, ки рафтан
  
  осон, сахт қадам, то ки боз не кардааст шуд, ки шла барои дастаи, ва ғолиб ҳам добрых се маҳаллаи. Баъд аз он якбора повернул направо дар гузаргоҳи сарҳадии ва идома дод роҳи, то бас эҳсоси нооромӣ аст, ки ба чап баъд аз худ. Дар охир ӯ бар дар ором қадам ва рафта, ба окольным бо роҳи ба мошини худ ва ба ҳамкории Байналмилалӣ қаҳрамонии Ҷоми ҷаҳон, гадая, метавонад ое Сильвейро ед он. Ӯ қарор кард, ки Сильвейро карда наметавонистанд дидани он шахсоне, вале эҳтимол дошт, хеле равшан тасвир баланди инсон дар темном вечернем костюме ва шояд танҳо сложил ду ва ду.
  
  
  "Ду ва ду..." калидҳои Тиллоӣ бо рақамҳо. Дари на замке бо ду баробар бошанд замочными скважинами. Рақами як? Форас Кабрал аъло подходил барои мавқеи рақами як аст. "Шояд, ки ман гирифта хеле зиеди инсон, - тира аст, фикр кардам Ник, - вале на камтар аз, ман, ба назар мерасад, уничтожаю сафи душман".
  
  
  Ӯ бо баъзе хурсандӣ фикр дар бораи он, ба воситаи ки бояд ҳоло мегузарад, Сильвейро, ки боиси бадан ба тартиб ва дар бораи он, ки учтивый Кабрал бо сохраняющимся overlooking печали бошад то ҳамчун тавзеҳоти.
  
  
  Слабое свечение аллакай оғози ламс осмон, ба он чӣ ваҳй ба Ягуару" сохт ва худро обычную санҷиши. Ӯ оҳиста-оҳиста биронам, дар баробари, дар оянда якчанд дақиқа пеш аз қабули қарор, ки ба кор навбатӣ. Агар дар Сильвейро е он одам рақами як буд, ки он сабаби ба ҳам пайвастани Роберта Милбанка бо сегодняшним заседанием, ки онҳо аллакай мебуд, дар вақти фиристодани инсон мунтазири он дар он меҳмонхона - на барои он, ки тир ба ӯ, балки ба хабар, кай ва чӣ тавр ба он ҷо дохил шудам.
  
  
  Ник ронандагӣ буд, ба сӯи маркази шаҳр, вақте ки дидаву дониста қарор доданд, ки ба кор. Тарк мошини худро дар неприметном ҷои ӯ въехал дар як второразрядную гостиницу бо застенчивой ухмылкой ва қиссаи худро дар бораи он, ки зани худ хоҳад аз ӯ, агар ӯ ба хона баргардад, дар ин соат. Беззастенчиво вытаскивая купюры аз пачки, ки ӯ украл дар Слипи, ӯ пешакӣ пардохт барои худро ба ҳуҷраи то барои имзо яке аз дӯстдоштаи худ неразборчивых имзои - Никита Хрущев, тамоми знающим - ва он гоҳ поднялся болохона ба хоб фурӯ. Комилан бенуќсон, барои якчанд соат пеш аз он, ки шумо ба занг Copa International ва мепурсанд, ки дар бораи худ.
  
  
  Розалинда сонно гуфт.
  
  
  "Субҳ ба хайр, ленивая", - хурсандӣ гуфт ӯ. "Ман фикр кардам, ту станешь барои ман точить Топор".
  
  
  "Ба ман бигӯед, ин пеш аз хоб", - гуфт вай, фавран бедорӣ. "Умедворам, шумо ба ман занг аз будуара мадам Вацит; агар ки шумо ба даъват, ман метавонам танҳо ба истифода аз он топор".
  
  
  "Чӣ тавр ту шарм", - укоризненно гуфт ӯ. "Ое шумо фикр ман мебуд, мехост, ки ба ќатъи он ба хоб?"
  
  
  "Ман фикр мекунам, шумо, шояд аллакай ин корро кард", - едко гуфт вай. "Е, ҳадди ақал, отложил он".
  
  
  "Прекрасное субҳ", - бодро гуфт ӯ. "Ман фикр мекунам, мо бояд истифода аз ин гиранд ва пораньше съездить дар соҳил. Чаро ту..."
  
  
  "Ту чӣ, кўшиш тағйири мавзӯъ? Ту дар куҷо?"
  
  
  "Ҳа, ман ба зиндагӣ дар меҳмонхона ба Хонаи Pedro, дарҳол сабаби асосии торговым районом дар маркази шаҳр. Шумо мебинед, ман дер баргашта бо ҳизбҳои, ва ман фикр кардам, ки тактично рафта, ба хона. Ман мехоҳам, ки шумо бисанҷед, ки аз он ҷо ҳарчи зудтар - дигар отвечайте ба зангҳои телефон е занги дари - бие ва ин ҷо бе купальных костюмов ва гузаштан ба либоси барои ман. Ман намехоҳам, ки шумо дидед, вақте ки шумо уходите ".
  
  
  "Ман присоединюсь ба ту чӣ безвкусная хурд Мэгги Jones, - frugal гуфт вай, - ва уйду, бо ту, е бе ту, чӣ тавр ба мисли хос сверкающая шахсияти".
  
  
  "Хуб аст. Беҳтар аст, агар ман каме дер, вале мо муҳокима ин, вақте ки ту приедешь ин ҷо. Ва принеси болишти, ки дар он хоҳад буд кофӣ барои ҷойҳои аз ҳама, аммо на он хоҳад буд аз ҳад зиед узнаваемой..."
  
  
  Вай дар он ҷо ба он лаҳзаи, вақте ки ӯ позавтракал, бо душ ва рафт, ки дар чанд дақиқа пеш аз он, то чанд ҳастем тирезаи харид дар Руа Оувидор. Вечерняя либос Ника складывалась дар поени он вместительной пляжной болишти худ. Ӯ ҳамроҳ ба он, выглядя веселым ва обновленным, ва восхищался он интихоби бижутерии, пеш аз повел вай ба Ягуару" ва уехал дар sleek қитъаи соҳил воқеъ дар Ипанема-Леблон.
  
  
  Онҳо нырнули дур аз ҳудуди прибоя ва бозид, ҳамчун дельфины дар утреннем офтоб. Ник плавал бузург аст, қавӣ гребками, напрягаясь то он даме ки эҳсос кард шиддати худ мускулов, ва он гоҳ баҳраманд дар ҳоле спокойствием, дар ҳоле ки ба паҳлӯ дар бораи бозгашт ба невысокой волнах, эҳсоси монанди он ки бадани расслабляется дюйм барои дюймом, то он гоҳ чунин менамуд, ки табдил ефтааст қисми бадан. торт шӯру ҳаво ва кўтоњи. Сипас, ӯ давида рафтам бо он, хурсандии вай грациозными ҳаракатҳои аст ва осуда суръати хурсандии бечунучаро бошад партнерством ва ҳисси великолепной аз озодӣ, ки ба он ӯ предлагала.
  
  
  Баъдтар онҳо лежали наздик ба мягком песке, лениво разговаривали, замечая, вале бо назардошти нигоҳубини он, ки ба соҳил наполняется ки кӯдакон бозӣ қариб, ки онҳо пои.
  
  
  Аммо вақте ки фарзандони аҳли онҳо сӯҳбат баъзе бештар рафт.
  
  Сӯҳбатҳо буданд, дур нест, праздными. Ӯ гуфт вай бештари он, ки рӯй дар арафаи шом, застраховавшись танҳо аз беш аз подробных тафсилоти сафари худ ба Карле, ва озвучил масъалаҳое, ки закрались ӯ дар сари. Вай ба таври ҷиддӣ гӯш карда шуд тамом нест он, пешниҳоди ӯ худро дар шарҳҳои. Онро ба назар чунин тоза ва spezialitäten, то свежо загорелой, ки ба ӯ мехостам, ки ба онҳо муштараки ҳает буд, ҳамин, ва ба ӯ метавонист сарф худро рӯз ва шаб, нарасонед ин мулоим золотисто-бархатной пӯст ва занимаясь бо он муҳаббати. Ва лаҳзаҳои дар ин офтобӣ соҳил, вақте ки ӯ боварӣ карда шуд, ки он эҳсоси гармонируют бо он. Дар нақши Роберта Милбанка ӯ тасодуфӣ ласкал он, ки бо назардошти нигоҳубини он аст, ки дар бораи он подумает ҷаҳон. Дар нақши Ника Картера ӯ наклонился аз болои он ва гуфт: "Ширин малышка, Розалинда... ишқи ман... Вақте ки ҳама ба охир..." ва ламс влажных мӯй, вьющихся атрофи он ушей.
  
  
  Вақте ки офтоб встало баланд, онҳо покинули бич ва дар ин ҷо меравад қади соҳил ва сипас повернули ва направились бозгашт барои Байналмилалии ҷоми. Ник тарк "Ягуар" бо сопровождающим, ва онҳо гузаштанд дар богато бо вестибюль гузашта цветочного мағоза ва ҳавз, баіс пляжной сумкой ва собственнически якдигар нарасед.
  
  
  "Мехоњї поздороваться дигар?" - пробормотал ӯ,, қатъ истироҳат дар газетного киоска ва хариду рақами Rio Journal. "Дар хотир доред, ки притаившуюся фигуру Томаза, то тасодуфӣ наблюдающего барои мо аз ананасовых фиристодем".
  
  
  "Ин бананы", - поправила вай он. "Субҳи имрӯз он назар фарқ надорад. Ки ту бо ӯ дод шоми дирӯз?"
  
  
  "То чӣ андоза ман медонам, ки ҳеҷ чиз", - гуфт ӯ ва ба воситаи паймоиш сарлавҳаҳои. Онҳо буданд, ки пур аз шуд, ки дар дигар бахши лотинӣ ҷаҳон. Қисми plotline буд, ки чӣ тавр ба он алоқаманд аст таинственными выстрелами, услышанными шаби гузашта дар атрофи клуби Carioca. Вақте ки приехала пулис, ҳама ором, дар ҳоле кашф шуд муайян қабоҳаткор хун ва осори аксҳоро, ва ҳокимияти расследовали паемҳо дар бораи кӯшиши ограбления дар клуби.
  
  
  Дар паемдони Роберта Милбанка буд, ки паем. Аммо ҳузури Томаза худи шуда нома... двусмысленным. Касе бояд ба ӯ омӯзиш буд? Танҳо Марям Луиза Baker аз Институти ҳиндустон тадқиқоти Колорадо, ва он ба таҳқиқ нашуда монд, ки дар Copa International. Ин метавонад маънои онро дорад, танҳо ба он чӣ касе буд, ки дар ин ҷо бо онҳо, е ки касе қайд кард, ки ӯ ба онҳо е ба тарзи дигар идентифицировал онҳо. Вале буд, шакке нест, ки ӯ ба онҳо разыскивал. Ник дид, чӣ тавр он пулхои онҳо ба лифтам, ва он гоҳ бросился дар телефонную будку. "Хуб, на шодам, - фикр кардам ба ӯ. Ба ӯ дар бораи чӣ хабар диҳад.
  
  
  Вақте ки онҳо қаср болохона, ӯ аввалин чизе, ки дар фармон гий ранний хӯроки нисфирӯзӣ. Дуюм заключался дар он аст, ки просканировать истиқоматӣ ба предмети аломатҳои злоумышленников - манфӣ ва сеюм заключался дар он аст, ки ба гирифтани Садбарг дар дасти фаромӯш ҳама фикрҳои дар бораи Карле. Чоруми буд, ки моил буда ва бигзор Розе даъват Пересу Кабралу.
  
  
  Онҳо хӯроки нисфирӯзӣ буд, ки то расиданаш ба он, ки чӣ тавр ба он дозвонилась то он. Домработница фаҳмонд, ки ӯ дар клуби, вале агар сеньорина каме подождет, вай метавонад, ки ба бастаи он ба танҳоӣ дар як хати рост ... Вақте ки Кабрал дар охир ҷавоб дод, он учтивый овоз дамида ба нармӣ расстроенным, балки он буд, хеле признателен мис Монтес " Занг задан, ва Луиза умед дидани вай дар ҳамон рӯз тақрибан чор соат. Худи ӯ, мутаассифона, он ҷо хоҳад, ба хона дер шаш, вале, шояд ба ҷаноб Милбанк позвонит тақрибан дар шаш сӣ, ва ҳамаи онҳо қонеъ карда наметавонад...? Розалинда заверила он, ки метавонад.
  
  
  Хунук нисфирӯзӣ боз холоднее. Ник ва аз болои он, дар ҳоле, ки вай гуфта мешавад, ба он қавӣ ангуштони гладили он мӯи худ, аз он лабони щекотали асос он гардан. Повесив трубку, вай гуфт: "Ва акнун гӯш кунед, ки шумо..."
  
  
  "Ба ман нишон те", - гуфт ӯ ва обезоруживающе улыбнулся. Ӯ потянулся ба он, ва он подошла ба он, притворившись ба нармӣ нахмуренной, вале улыбаясь, бо чашмони. Он дасти притянули вай ба худ, ва онҳо лабони вохӯрд.
  
  
  "Ман мехоҳам ба ту", - гуфт ӯ, то ором, ки вай ба зӯр ӯро услышала. "Дар нарм кати хоб, дар ҳуҷраи кофӣ освещенной, ба ман дид они шахси ва аз они мӯъҷиза рӯй нахоҳад дод бадан. Позволь ман туро дӯст, гаронбаҳо ман худ дар ... оҳиста-оҳиста, зебо ва дуруст аст. Чӣ тавр ман мехоҳам дӯст, ки туро ба соҳил, дар песке ... Пас, мисли ман мехостам, ки шумо, ҳатто дар об. Забудь ҳар чиз, ба ғайр аз он, ки ман мехоҳам ба ту... "Ва навъе ӯ якчанд вай ба" худ "ҳуҷраи; ва навъе ӯ снимал бо вай либоси хеле боэҳтиет дар ангуштони худ, ки позволяли худ чизе дигар, ба ғайр аз ба нармӣ прощупывать ва хеле, хеле инчунин.
  
  
  "Ман низ мехоҳам ба ту", - гуфт вай чунон ором, мисли он. "Ман дар ҳақиқат мехоҳам шумо. Ман мехоҳам, ки ту буд бо ман дар бистар".
  
  
  Хеле тезтар аз он разделся худаш ва барои нахустин бор бо он даме, ки онҳо дар таҳрири ба тақсим шумораи онҳо ҷамъ карда зери мягкими прохладными простынями. Он дасти таҳқиқ сахт чоп, гладкую шакли он ва хатаре њис вай мягкость вуҷуд дорад, ки аз он бояд мулоим, ва он аз корҳоест, афзуда, ки он бояд устувор. Дугона пики вай сина ва дрожь ба по ба ӯ нишон доданд, ки он зарурати қадар қавӣ аст,, мисли он аст,. Ӯ целовал он
  
  то ки онҳо смягчились, ӯ гладил вай ногам, то дрожь на прекратилась ва шурӯъ нав пульсация. Онҳо лежали якҷоя шепча ва таҳқиқи, то ки оташ нест, засветился хеле равшан, ки бо он метавон бештар буд, ки ба бозӣ, сипас ба бадани худ соединились ва прижались ба якдигар. Ҳар ликовал аз очевидного масхара якдигар ва заставлял он ба воя бо чунин қуввати бузурге, ки дар охир худи онҳо комилиятро мутақобила хушнуд гашт невыносимым. Онҳо якҷоя плыли бар вершиной ва зависли ба бениҳоят дароз горящее як лаҳза ба мягком облаке хушбахтии мутлақ нест. Сипас онҳо спустились ба замин, светясь мечтательной шодӣ.
  
  
  Бо гузашти вақт ҳамаи он оғоз аввал.
  
  
  Хӯроки нисфирӯзӣ дар он рӯз буд, хеле поздним.
  
  
  Вақте ки дар охир онҳо пардохта таваҷҷӯҳ ба дигар парванда, ки онҳо ҳам қаноатманд буданд, вале дар ин маврид голодали.
  
  
  Тамоми мягкость отпала аз онҳо, вақте ки онҳо дод худ фикр дар бораи missing шестерых, вале ҳисси близкого муошират боқӣ мондааст.
  
  
  "Попытайся ед, - гуфт Ник, протыкая айшу боллазату шањдбори, ки қитъае аз лобстера, - ҳамчун ва вақте ки Марям Кабрал гӯе намурдааст. Агар духтар то сахт сар, он метавонад благодарна барои имконияти гап, дар ин бора". албатта, ӯ метавонад дар ҳама хоҳони он набошем гап, ва дар ин ҳолат шумо бояд такя худро врожденную аст ".
  
  
  "Бояд хеле мушкил аст ба симро, ки ин аз вай, - гуфт Розалинда. "Не, не говори ман бештар дар бораи он, ман мехоҳам, ки бодрствовать имрӯз рӯзи. Он метавонад даст кашад ҷавоб вежливый, сочувственный савол. Вале дар ин ҷо аст, ки ман дар ҳайрат, чаро Кабрал, то нигарон бораи ман дидор бо вай? Е ҷавоб он қадар равшан аст, ки ман шарм мепурсанд? "
  
  
  "Ман фикр намекунам, ки ин дар ҳама аен аст", - гуфт ӯ. "Лекин, аз тарафи дигар, ман фикр намекунам, ки мо хеле доираи васеи хусусиятҳои. Инчунин, ӯ дар ҳақиқат маъқул худро духтари..."
  
  
  "Падчерицу", - поправила вай он.
  
  
  "Падчерицу, агар он муҳим ва он метавонад. Ӯ дӯст медорад, ба он ва мехоҳад, ки ширкат барои он. Е, ки ое проклята Луиза, ӯ танҳо мехоҳад, ки ту буд, дар он хона. Аммо не забывай, ки ӯ дархост туро сафар боз то ман махинаций дар Клуби. Шояд ое мо аллакай диҳад мегирад? Ман мефаҳмам, ки чӣ тавр. Не, ман метавонам бовар накунед, ки касе уловил он".
  
  
  "Мумкин аст, ки он танҳо ба ӯ гумонбар ба ӯ пинҳон ба ягон новоприбывшего дар шаҳр дар он аст, ки иқтидори душман, ва як одати оглядывать он", - предположила вай.
  
  
  "Дар шаҳри чунин андозаи? Бо туристами, толпящимися аз ҳамаи тарафҳо ҳар рӯз? Ӯ ҳамеша буд аншлаг. Бале, мо худ каме заметнее аз оддӣ меҳмон, ва дар ниҳоят, назди ҳавз нишаста, дар рост. ӯ таҳти бинї дар Клуби, вале ман фикр намекунам, ки ин кофӣ, то ки мо тавонистем, аниқ муайян карда шавад. Шояд, ин инстинкт е ту бузург карие чашмони. Дар ҳар сурат, играй хладнокровно. Ман беҳтар одолжу ту Пепито ".
  
  
  "Кист он?" - аноби он, приподняв қуллаи мебошанд.
  
  
  "Варианти Пьера тањия махсус барои ҷосусӣ на способного кушт".
  
  
  
  
  
  
  Ту войдешь ман гостиную?
  
  
  
  
  
  Хона Кабрала намояндагӣ худ бодиққат продуманный каменный хона бо зебо ландшафтным садом, воқеъ баланд дар пеши холма, сӯзон летними цветами. Ник высадил Розалинду дар подъездной дорожке ва зуд биронам бозгашт ба соҳил Копакабана, эҳсоси, чӣ дар дохили он пылает давнее изтироб. Ӯ медонист, ки вақти он расидааст, ки барои танқид, ва ҳис кардам, ки мулоқоти Розалинды ҳалкунанда хоҳад буд.
  
  
  Онро гирифта, дар рӯзи рўзномањо ва буридаанд ва аз онҳо дар уединении роскошного рақамҳои. Пулис кофӣ оправилась даст кашад сухан, ва буд, ефт нашуд ронандаи убегающей мошинҳо. Исчезновение Майкл Нолана ин мавзӯи бисер мегӯянд, ки домыслов, ва яке аз "ночных сторожей" клуби Кариока буд госпитализирован бо паноҳгоҳ, сахт ранениями. Буд, ки номбар на дар бораи ду бар онҳо мужчинах, на дар бораи чорум, ки бояд фикр кардам Ник, имрӯз болеет.
  
  
  Ник приложил ба вырезкам кӯтоҳ загадочную як еддошт ва адресовал конверт бо онҳо ню-йоркским юристам Милбанка, чун медонед, ки Hock хоҳад проинформирован дар бораи муҳтавои зудтар аз онҳо хоҳад ню-йоркское шӯъбаи Axe. Сипас, активировав мубориза оскар Джонсона, ӯ отправил радио-message - низ гӯе худ адвокатҳо, - ки дар он гуфта мешуд:
  
  
  ФАВРӢ ЗАПРОСИТЕ ТАФТИШ ДОСТОНИ СОҲИБОНИ КЛУБИ КАРИОКА ИМПОРТЕРЫ ЛУИЗ СИЛЬВЕЙРО ВА ПЕРЕЗ КАБРАЛ. МАН РАССМАТРИВАЮ БАСТАНИ АҲДҲОИ ТИҶОРАТӢ БАРОИ БАСТАНИ ХУД ИТТИЛООТ ВА БАЪД АЗ МУҲОКИМАИ ИН, ДАР ИН ШАБ. ХУСУСАН МУҲИМ АСТ, КИ ОМӮЗИШИ КАБРАЛА, ЗЕРО КИ ДОРАНД, ДИҚҚАТ ДАР SILVEIRO. АЛЛАКАЙ ҲОЛО КЛУБ ВА ПАЙДО, КИ ОН ИШОРА БА АЛОҚА БО МО ДӮСТОНИ ХУД. ФАВРӢ БУРИДА КРАСНУЮ ЛЕНТУ SWIFT ACTION, АГАР ЯК МАЪЛУМОТИ МУҲИМ ОН БАРЪАКС
  
  
  
  
  Ҷавоб омад: ИНТИЗОР НИҲОӢ ҲИСОБОТИ БИСТУ ЧОР СОАТ. ОМОДАГӢ БА ТАФТИШОТ ВА АГАР ЛОЗИМ МЕШАВАД.
  
  
  
  
  Бисту чор соат! Ӯ боварӣ карда шуд.
  
  Ӯ талаб намуд зуд амалҳои гуна модели динамо-мошин дар Вашингтон. Ин маънои онро дошт, ки аз мехоҳам Ник ҳеҷ додаед, ба воситаи бисту чор соат, ӯ бояд бас ва ин муроҷиат дар радио ба Хоуку, вагар на, ба касе дигар возьмется барои он ... мумкин аст, ки ба пайдо кардани қисми Ника Картера. инчунин Розалинды Адлер.
  
  
  Ҳадди ақал, онҳо медонистанд, аз куҷо оғоз.
  
  
  Қариб панҷ соат.
  
  
  Ӯ биронам, дар маркази шаҳр ва чап заказное нома дар идораи почта ҷудошавии, баъдан дар деҳот дар як қаҳвахона дар тротуаре ба кӯшиш de agua côco con ouiski, ва фикр кардам, ки ое ӯ ба бартарии ин хосият ба ҳам гӯе тафтиш Аппельбаума ва де Фрейтаса. Ӯ қарор кард, ки мебуд, хеле беҳтар аз паи масалан Клуби Кабрал-Кариока, пеш аз кофтани дар беруни бино, ва, ки ӯ тарҷеҳ худро виски бо обыкновенной об е, мувофиќи маќсад аст, сода.
  
  
  Ник нигариста, соат ва ногаҳон усмехнулся. Буд, чизе ҳаст, ки, ки ӯ мехост, ба кор то баста шудани мағозаҳои. Хоук мебуд в ярости, вале, албатта, метавон интизор буд, ки чунин шахс, ба монанди Роберт Милбанк, купит чанд адад атои барои дӯстдухтари худ е дӯстон... тарбияву таълим вобастагӣ дорад, е аметист, е тиллоӣ минањо. Ҳар яке аз онҳо чӣ ваҳй мебуд, Розалинде. Ӯ пардохт барои худ нушокї ва рафт ба тур оид ба харид.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  "Ман ҳатто видела вай", - гуфт вай беззвучно. "Ман ҳатто попрощалась".
  
  
  Луиза Контино Кабрал сидела, скрестив дасти ба коленях, ки сводя чашм бо ҷинс, покрытого сарватманд ковром.
  
  
  "Ман комилан мефаҳмам, - ба нармӣ гуфт: Розалинда. "Шумо дар хотир доред, ки шумо набудед, вақте ки модар... вақте, ки модар вафот?"
  
  
  "Не, ба ман буд, на ба хонаҳо. Ва он ҳам".
  
  
  Дар назари девятнадцатилетней духтарон застыла горечь, танҳо пикантное личико буд осунувшимся ва бледным. Вале вай хурд устухон буданд лоғар шакл ва торик печальные чашмони буданд азим ва фаро бо мӯи дароз доранд, мягкими ресницами; вай қабати ҳамчун смоль мӯи завивались атрофи крошечных ушей. "Агар вай дар ҳама монанд ба худ модар, - подумала Розалинда, - он гоҳ Мария бояд буд, хеле зебо". Вай видела акс дар Вашингтон, балки он буд, безжизненным, ки чӣ тавр акс барои шиноснома ва кам ки передавало существенной зан. Агар ин кӯдак ягон бор метавонад табассум аз хушбахтӣ, ӯ мебуд сияющей зебогии.
  
  
  "Ман мефаҳмам, ки шумо учились дар шаҳри лиссабон", - гуфт Садбарг, эҳсоси, ки он вақт барои незначительного тағйироти қурби.
  
  
  "Омӯзиш!" Духтар горько засмеялась. "Гӯе ман қодир ба омӯхтан, чун медонист, ки чизе нодуруст аст, ва ҳеҷ кас навишт ба ман! Ӯ гуфт, ки ӯ буд, дур аз хона! Ӯ гуфт ин, аммо ба модар ҳеҷ гоҳ писала ман дар бораи он. Чӣ тавр ман ба ин медонед, ки он?"
  
  
  "Дар ҳаети мардум ҳамеша баъзан лаҳзаҳои - отважилась Розалинда, бодиққат прощупывая роҳи худ, - ҳангоме ки ба онҳо душвор аст, ки нишаста ва навиштан нома. Шояд сабаб дар он буд, ки ӯ буд, больна ва мехост, ки ба шумо беспокоились. аз барои он ки вай зуд-зуд писала ту? "
  
  
  Последовала кӯтоҳ пауза.
  
  
  "Не", - моил гуфт, Луиза. "Ҳеҷ кас аз мо нест навишт, хеле зуд. Ман медонам, ки ӯ буд, занята бисер корҳо, инчунин дар мактаб ту..." - вай безнадежно пожала плечами. "Мо одатан подшучивали бар ежегодным мактуби. Вале ин назар ба тавре, ки агар буд, ки зарурати навиштани; мо медонистанд, ки чӣ қадар мо фикр дӯсти, ки дар бораи друге. Бахусус, ки падари ман..." Вай суханони затихли. Розалинда увидела, ки чӣ тавр ба он ресницах блестят ашк.
  
  
  "Шояд, мо ҳанӯз кофӣ дар бораи ин сӯҳбат баъзе бештар рафт", - ором гуфт Розалинда. "Ман дар ҳақиқат умедвор буд, ки мо метавонем..."
  
  
  "Чаро мо умуман дар ин бора сухан меронем?" - ногаҳон дар духтар. "Чаро ӯ фиристод, то ки шуморо ба ин ҷо? Ба допросить ман? Ӯ мехоҳад, ки ба донист, ки ман фикр мекунам? Ман мегӯям ба ӯ, ки ман фикр мекунам, ки агар ӯ мехоҳад, ки ин! Ба шумо лозим нест!"
  
  
  "Ман боварӣ дорам, ки дар ман лозим нест". Овози Розалинды буд, ором ва бесстрастным, вале хурд огоньки оғоз вспыхивать дар он разуме. "Вале ман дар ҳайрат, чаро шумо фикр мекунед, ки ӯ маро фиристод, то ба ин ҷо, ба допросить шумо? Ӯ дархост ман омада, ҳа. Вале чаро он интихоб комилан незнакомого инсон ва ҳатто снабдил маро масъалаҳои? Ва ман метавонам заверить шумо, ки ӯ ин нест кард ".
  
  
  Луиза посмотрела вай рост ба шахсе.
  
  
  "Пас чаро ба ӯ гуфтаанд, ки ту?" Ва хурд даҳони бас дрожать.
  
  
  "Ман медонам, ки на бештар аз ту", - сард гуфт Розалинда. Вай подождала ҳоле, заметив вокуниш сдержанного любопытства ва афзуд тасодуфӣ: "Ӯ дар ҳақиқат гуфт, ки ӯ ҳис мекунад, ки ту низ одинока".
  
  
  Луиза каме нест плюнула. "Ӯ гуфт, ки ин! Бо кадом ин кунун ӯ ба ягон кори... ва..." Вай пыталась мегӯянд "хислатҳои инро гир", аммо омӯзиш дар монастыре сдерживало вай. "Ӯ ҳеҷ гоҳ дер, дар ин бора на заботился", - неубедительно закончила вай.
  
  
  "Ман њаматарафа, ки ӯ ин имкон медиҳад, ки ҳоло", - гуфт Розалинда, умедвор аст, ки аз он буд, ки ҳам ҷасур рафти.
  
  
  Луиза душманон. "Танҳо бигӯ - ки - ту?" - аноби вай хомӯш, сбитым бо ҳеҷ нафъ овоз мебошад.
  
  
  "Танҳо ҳастам, ки мехоҳам
  
  шиносоӣ бо твоей модар, - ором гуфт Розалинда, натягивая дастпўшакњо. - Ва касе, ки - ман бояд иқрор шуд - на обратила таваҷҷӯҳ ба ту отчима. Албатта, ба ту лозим нест, ки ба сухан ба ӯ дар бораи ин, агар ту мехоњї ".
  
  
  "Ман бештар ба ӯ нест, ҳамин", - равшан гуфт Луиза.
  
  
  "Умедворам, ки ту честна, духтари хурд, - подумала Розалинда, - е вуҷуд дорад, ки имконияти, ки ман упаду бевосита ба шахсе". Вале на камтар аз Ник медонад, он ҷое ки ман. "Мисли дирӯз, вақте ки ман буд, дар осорхонаи, - подумала вай бо дурахши негодования.
  
  
  "Пас, шояд, ту не скажешь ӯ, ки ман як мансаби барои модарат аз касе, ки дар Амрико, касе, ки хеле мехост донад, ки чаро ту модар бештар ба онҳо нест, менависад".
  
  
  Луиза посмотрела дар вай. "Касе, ки дар Иелоти Муттаҳидаи амрико? Ман медонистам, ки ман модар медонад, ки касе аз он ҷо. Вале баъд аз ман намедонист, ки вай медонад, ки касе дар Сальвадоре".
  
  
  "Дар Сальвадоре?" Настала навбати Розалинды тамошо. "Чаро Салвадор?"
  
  
  "Зеро ки ман отчим Кабрал гуфт, ки модари ман дар он ҷо намурдааст".
  
  
  "Оҳ", - гуфт Розалинда ва комилан аз боздошт кардааст, аз сӯҳбат. Вай возилась аз худ сумкой ва перчатками. "Ту имеешь дар хотир доред, ки...? Маро бубахш, Луиза, гаронбаҳо ман худ. Ман набросилась ба ту, ки чӣ тавр ба Он аз фазои афтод, ва ман мебинам, ки ин нодуруст буд бо ман тараф. Ман хеле возмутилась чунин вторжением. ман ба худи. Лекин, шояд ту хоҳӣ низ возражать, агар ман позвоню ту дар назар аст, ки чанд рӯз...? "
  
  
  "Касе, ки аз он буд,?" - қатъиян аноби Луиза. "Касе, ки дар Муттаҳидаи амрико мехост донад, ки дар бораи модарам?"
  
  
  Розалинда ҳис қариб непреодолимую мавҷи жалости, дар ҷустуҷӯи як зебо фигурку ягона фарзанди Марям Кабрал.
  
  
  "Старик", - нармӣ гуфт вай. "Касе, ки бар вай медонист, бисер сол ва он ки беспокоился дар бораи он. Он чӣ коре мехост, ки аз он - хабар, акс, рождественское табрики - ҳар чизе. Аммо акнун, ки ман бояд ... акнун ман хоҳад дод, ки паем." Вай поднималась, ки гуфта мешавад. "Аз он, ки ӯ ба ман гуфт, ман медонам, ки скучал дар мулоқот бо касе хеле замечательным. Вале ман медонам, ки он хурсандам, ки ман мулоқот туро. Ба ҳар ҳол, ҷолиб, ое ман метавонам истифода кунед? Дӯсти ман аст, то маро аз ин ҷо ... "
  
  
  "Не уходи", - ногаҳон гуфт: Луиза. "Лутфан. Ман мехоҳам, ки ба сӯҳбат ба шумо. Ман мехоҳам дар бораи мешунаванд старике". Вай положила дасти Розалинде ба китфи. "Дар ин ҷо чизе нест. Ки он хеле нодуруст аст. Ман бояд бо касе гап. Ҳатто агар ту расскажешь андешаи ман отчиму. Ман бояд сӯҳбат бо шумо бод".
  
  
  "Пас бие дар бораи он гап мезанем, - ба нармӣ гуфт: Розалинда, - агар ту њаматарафа, ки ин чизе аст, ки ту мехоњї. Вале охир, ту бояд дӯстон, бо ки ту садоятро гап?"
  
  
  Луиза издала осон садои отвращения.
  
  
  "Онҳо барои ҳамаи кӯдакон, ки ба ҷои рафтан нест бе сопровождающего. Дӯстони ман ҳастанд, онҳо дар шаҳри лиссабон. Ва онон ками одамон, ки ман дар ин ҷо медонам, - безорам! Онҳо дар зиндагӣ чунин защищенную ҳает. Ман фикр мекунам, ки шумо дигар".
  
  
  Розалинда ногаҳон усмехнулась, ки подозревая, ки он шахс озарилось, чун, ки муборак уличного мальчишки.
  
  
  "Ман вела замкнутой ҳает", - гуфт вай ва громко засмеялась. "Ин аст, охир, аз ман як мебуд обвинить. Ягон бор ман бояд ба шумо мегӯям, дар бораи яке ман компаньоне - бедном старике ... Вале ин сохранится. Ое ҳеҷ ҷои каме ... э-э ..., каме камтар аз ин толор, ки дар он мо метавонем дар бораи гап? "
  
  
  Як зиндагии Кабрала буд огромна, фаро роскошными коврами ва гобеленами, аз ҳад зиед васеъ, барои мувофиқат интимность.
  
  
  "Ин ҷо як зиндагии модарам", - нерешительно гуфт Луиза. "Ман фикр мекунам, ки ман мехост, ки, ки шумо ба он диданд".
  
  
  "Ман низ мехост, ки ин", - гуфт Розалинда.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ник забрался дар "Ягуар", нагруженный пакетами. Буд болишти аз пӯст аллигатора барои Розалинды ва ҷуфти ярких рубашек барои он; ҳалқаи бо топазом барои Розалинды ва дар поднос бо болҳои бабочки барои Хоука, ки возненавидел агар он; нестандартный аметист барои Розалинды ва старомодная брошь бо турмалином барои касе, ки ҳанӯз аз шаҳри Ню-Йорк; як каме лоғар нижнего кардани либос барои Розалинды ва ваҳшӣ пляжная hat барои худ; аквамариновое колье барои Розалинды ва дастаи гул барои Луизы Кабрал. Луиза Контино Кабрал, поправил ӯ худ, дар ҳайрат дар он, ки ӯ фикр мекунад, дар бораи худ отчиме. Ҷолиб он аст, тавре ки худи ӯ относился ба отчиму Луизы.
  
  
  Хеле шаш соат. Кард бояд як каме пораньше.
  
  
  Ин аст, ки чаро ӯ припарковался дар полквартале аз усадьбы Кабралов чанде пас аз шаш ва мепоиданд, чунон ки Форас Кабрал дохил мешавад, ба воситаи флешдор дари, зеро он чӣ ваҳй пиеда бо эҳтиет, ки казалась чанд ненужной барои касе, входящего дар хонаи худ баъд аз дароз ва шароити вазнини рӯзи пурсиши любознательных пулис.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  "Ман омӯхта дар мактаб, - гуфт Луиза, - ва бо наздик Мавлуди зан. Вале ӯ гуфт, ки модари нездорова, ва
  
  азбаски ӯ буд, нездорова, вай собиралась дар Салвадор, ки ба наздикони ӯ. Пеш аз ин ман ҳатто намедонист, ки ое ӯ барои хешовандони дар Сальвадоре. Ӯ ҳамчунин гуфт, ки вай уедет ба муддати дуру дароз, бинобар ин ман метавонам ба навиштани ин тараф ва он пересылает ман ба вай мактуб. Вале вай ҳам намешавад гуфт,. Сипас, ӯ навишт, ки ман бояд приезжать хона барои Мавлуди исо, зеро ки дар ин ҷо ба кас. Дар охир ман выдержала ва зан, ки возвращаюсь хона. Ва чун ман ба хона омад... - вай овози сорвался. - Вақте ки ман ба хона омад, дар он ҷо кас набуд, ба ғайр сола домработницы. Вай гуфт, ки ман отчим полетел дар Салвадор дар похороны модарам. Ӯ мехост, ки ман он ҷо буд, аз сабаби он ки ..., зеро ки касе вез ман модар бошад, ва дар он ҷо произошла ужасная гумонбарии. Ужасная гумонбарии, - вай овози пурра сорвался.
  
  
  Розалинда молчала. Бояд зарур буд, ки баъзе мегӯянд, ки он дуруст аст, вале вай намедонист, ки ин метавонад бошад. Аз ин рӯ, вай аноби, ки ӯ мехост донад.
  
  
  "Вақте, ки вай уехала дар Салвадор? Чӣ тавр ба шумо маълум аст, ин қадар".
  
  
  "Дар аввали декабр".
  
  
  "Ва чун ту вернулась хона?"
  
  
  "Ҳафтаи гузашта! Ин буд, ки чӣ тавр маротиба дар ҳафтаи гузашта! Агар ман танҳо вернулась хона пеш...!"
  
  
  "Ин надошт мебуд, ҳеҷ малейшего арзишҳои", - нармӣ гуфт Розалинда. "Ҳеҷ чиз, ҳеҷ чиз мехоҳам. Ба истиснои он, ки ое ту худи мебуд, хеле бештар дарду".
  
  
  "Ман ба ин бовар дорам", - якбора гуфт Луиза. "Ман медонам, ки модари ман, зан агар ман, ки он больна, агар дар назди ӯ буд, ҳангоме ки малейший имконият. Агар ӯ кофӣ буд, здорова ба кататься дар як мошин, он мебуд, кофӣ здорова барои навиштани ман. Вай бояд медонист, ки ӯ напишет ва мегӯяд, ки вай ушла. Ое он набояд? Њољат ба гуфтан нест, он мебуд, зан пеш аз он, ки уехала? "
  
  
  "Шояд вай он дод", - хушхӯю гуфт: Розалинда. "Аммо шояд, ки сахт бошад, вай забыла ирсоли нома тавассути почта. Шумо барои он менигаред, не, ое барои шумо еддошт дар ящике вай ба мизи е дилхоҳ дигар?"
  
  
  "Ман ҳамаи просмотрела", - оҳиста гуфт: Луиза. "На барои еддошт ва танҳо барои чизе... чӣ угодно. Аммо вай бештар не".
  
  
  "Ое аз ин ки чизе ба вай тасвири? Шояд дӯстдоштаи китоб? Чизи дар ҳақиқат близкое вай?"
  
  
  "Намедонам, ман ин хел фикр надорам", - равнодушно гуфт, Луиза. "Пешниҳоди ман ин аст, шумо мехоҳед чизе барои ин старика дар Муттаҳидаи амрико?"
  
  
  Розалинда кивнула. "Агар имконпазир. Чизе, ки шумо метавонед дод худ. Аммо ман дар асл фикр мекунам, ки шумо метавонед гузаред паем аз он".
  
  
  Луиза пристально посмотрела дар вай. "Чаро шумо фикр кунед?"
  
  
  "Зеро ман медонам, ки ту модар буд, хеле замечательной зан", - двусмысленно гуфт Розалинда.
  
  
  "Хуб", - thoughtfully гуфт Луиза. "Биеед бори дигар".
  
  
  Вай дар оғози выдвигать қуттиҳои мизи.
  
  
  "Ман ба назар мерасад, дуруст вдаваться дар парвандаҳои шахсии модарат", - гуфт Розалинда, хоҳиши сунуть худро натренированные дасти дар қуттиҳои.
  
  
  "Ҳама чиз ба назар мерасад нодуруст, - гуфт Луиза. "Шумо шояд инчунин поискать".
  
  
  "Агар ту дар ҳақиқат ин мехоњї", - гуфт Розалинда, симулируя муқовимати.
  
  
  Буд, ки комилан ба чизе, ки мехоҳам ишора ба он, ки Марям Кабрал шуд, касе дигар ғайр аз шаҳрвандии зан ва модар бо як қатор ӯҳдадориҳои иҷтимоӣ.
  
  
  Вале дар он буд, ки паем - хамеша ба промокашке - чизе, ки писала Мария Кабрал истодаи? Шояд, ки касе мешал вай нависед, зеро ки ин паем буд, мухтасар ва нопурра. Е шояд, он неполнота объяснялась нест дигар, ки чӣ тавр, ки чӣ тавр ба он положила коғаз кунед дар промокашку.
  
  
  "Пирс, ман бояд туро мебинад", - тавонад разобрать Розалинда. "Ин... нескромность... ҳеҷ гурезгоҳе нест. Сильвейро... назорат... бо он даме, ки дидам ман... дили шумо зарар... ифтитоҳи... шавҳари Форас... Клуби чӣ тавр прикрытие барои..." Ва ҳама чиз.
  
  
  "Ин чист?" Луиза душманон дар вай. "Барои он ки ту ҳамин тавр смотришь? Ҳеҷ чиз, ба ғайр аз промокашки - ман мебинам".
  
  
  Вай.
  
  
  "" Дили дард... ифтитоҳи... шавҳари Форас... "- недоверчиво пробормотала Луиза. "" Клуби чӣ тавр прикрытие барои... "Барои чӣ?" Вай перевела озадаченный назар ба Розалинду. "Ва чаро Сильвейро бояд ба вай оид ба пайравӣ? Он чизе ҳаст, ки узнала дар бораи Пересе, тамом! Чизи ваҳшатнок!" Луиза схватила Розалинду дар дасти ва сжала чунон сахт буд, ки нарасонд. "Ки-чӣ қадар ваҳшатнок, ки ӯ кушта вай! Дар ин ҷо чӣ ҳодиса рӯй дод - ӯ кушта вай! Ӯ кушта вай! Ӯ кушта вай!" Вай овози буд страстным криком ғазаб ва нафрат ва бузург чашмони пур аз нарастающей истерии.
  
  
  "Луиза! Прекрати он фавран!" Овози Розалинды буд паст, вале властным. "Шумо наметавонед ба вақти шумо чунин ба даст меорад. Ва ҳатто агар шумо ин корро, шумо лозим нест, ки бо овози баланд ба онҳо дар тамоми хона. Истифода баред, сари худро. Ки ӯ дод?"
  
  
  Сипас ба баени мутлақ нест ужаса отразилось ба он рӯ ба рӯ.
  
  
  "Дуруст Аст, Луиза. Чӣ мешавад, агар ӯ ин корро кард?" Овози буд, ҳалим, мисли бархат, ва дружелюбным, чӣ тавр ба шелест думи гремучей змеи. Розалинда суст повернулась, эҳсоси монанди он дили замирает.
  
  
  Форас Кабрал истода буд, ки дарҳои кушода, ба он шахс буд, искаженной маской, он малламуй чашмони фулузот осколки ях.
  
  
  
  
  
  
  Своенравный вдовец
  
  
  
  
  
  "Пас, Луиза. Мис Монтес. То ки гурба надорад, муш носятся дар хона ва лезут дар қуттиҳои, ҳамин тавр не? Ва придумывают pippa! Чӣ тавр онҳо интеллектуалӣ ҳастед. Ва чӣ хеле девона".
  
  
  Он грозный назар скользнул оид ба он, осветил мизи ва рафта, ба впиться дар Розалинду. Луиза сжалась пеш аз он.
  
  
  "Ва шумо, сеньорина Монтес. Не, пас, ое шумо дархости ман даъват бо чунин живостью? Ба дахолат ва назар ба анчом маълумот аз ман духтари?"
  
  
  "Ту духтари!" - воскликнула Луиза кӯшиши ҷавоб. "Ту падари ман! Ту ненавистный, даҳшатнок..."
  
  
  "Оромтар Луиза", - оромона гуфт Розалинда. "Гумон аст, сеньор Кабрал, духтар наметавонад кушодани қуттии дар ҳуҷраи худ модар. Ва агар шумо возражаете бар зидди ман ҳузури ӯ дар ин ҷо ба шумо лозим нест, следовало илтимос маро. Ки, ба фикри шумо, мо мерафтанд ба кор - нишаста ва бесадо тамошо ба якдигар? "
  
  
  "Гумон аст, гаронбаҳо ман худ дар хонуми". Овози Кабрала қариб буд, мурлыканьем. "Вале ман интизор набудам, ки шумо зайдете то дур ва хонда чизе тоқ ва зловещее дар чанд дорусозӣ бегуноҳ вмятинах дар промокательной рӯи коғаз. Ман низ интизор набудам, ки шумо подбодрите бедного кӯдак дар ин внезапной безумной ба идея дар бораи ман ... ! "
  
  
  Луиза издала ором стон. "Модари ман", - прошептала вай.
  
  
  "Ҷаноб Кабрал, ман фикр мекунам, ин зашло кофӣ аст", - оромона гуфт Розалинда. "Оҳ, ман иқрор, ки" ваҳшӣ фикри "дар як лаҳза мелькнула ман дар сари. Вале, бо вуҷуди ҳамаи ту сӯҳбатҳо дар бораи хоҳиши кӯмак Луизе, ман фикр намекунам, ки ту буд, ба вай ҳезуми. Чаро ту Рафтанду ба ӯ маҳз чӣ рӯй дод? Чаро шумо метавонад ҳатто бигзор вай рафта, аз худ ба похороны? Ое ту нест, понимаешь, ки табиатан ба тааҷҷуб, ки чаро ту ин корро кард? Ое дар ин бора чизе тоқ ва зловещее? шумо метавонед ба осонӣ ислоҳ кардани вазъият, агар хоҳад як каме бештар кушода бо Луизой ".
  
  
  "Ва бо шумо, ман гумон дорам, мис Монтес?" Кабрал ид дар улыбнулся. "Не, ман фикр мекунам, ки шумо бояд чизе ки онро маънидод мекунад. Ман бояд табрик шуморо бо худ одил негодованием, вале, метарсам, ки ман тамоман боварӣ дар худ добрых ба ният. Бинишин, ҳам. Ман гӯш. Ва шумо, Мис Монтес, сӯҳбат хоҳад кард. Ман гуфтам, бар! "Он сард чашмони сердито сверкнули.
  
  
  "Ман ҳеҷ чиз монанди корро на", - азми қавӣ гуфт Розалинда. "Не, тамоман ягон узр, ва ту худ грубости ва худ таҳқир. Ва агар шумо ният ҳидоят парванда бо Робертом, шумо метавонед фаромӯш бораи он. Ман истироҳат ба дорам ҳайрат шуда". Вай шунидам, ки Луиза наздик бо он затаила нафас. "Луиза, маро бубахш. Шояд ту захочется погулять бо ман ненадолго, то ки..., то шиддати каме нест остынет".
  
  
  "Ҳа, илтимос!" - горячо прошептала Луиза.
  
  
  "Дар бораи не, - гуфт Форас Кабрал. "Маро бубахш, аммо ман наметавонам бигзор ту бошад". Ӯ улыбался, вале бархатный овози табдил наждачную коғаз кунед. "Камтар аз ҳама, то ту бад думаешь, дар бораи ман аст,, ва дар ҳақиқат ҳамин аст, дар бораи Луизе".
  
  
  "Лутфан, пазмон мо", - сард гуфт Розалинда. "Пойдем, Луиза". Сипас ӯ остановилась. Кабрал загородил дари бадани худ, держа дар дасташ пистолет.
  
  
  "Ту выйдешь аз ин хуҷраҳо", - оҳиста ва равшан гуфт Кабрал. "Ҳар яке аз шумо. Дар ҳоле, ки шумо, мис Монтес, ки ман мегӯям,, чаро шумо интихоб кард, ба дахолат дар ҳаети ман. Ва хавотир нашав дар бораи худ друге. Ман позабочусь дар бораи он аст". Дар каљ табассум падидомада дар уродливую гримасу. "Он хоҳад буд, дар ин ҷо дар чанд дақиқа. Ман встречусь бо ӯ дар кӯча ва бо сожалением мегӯям, ки шумо бисанҷед, пеш аз он, зеро Луиза буд, не, дар кайфияти барои ширкат. Ман, албатта, запру шумо. Сипас ман ба даст, ва хоҳӣ сухан ".
  
  
  "Зина бо ковровым пўшонидани - ин омехта баракат, ҳамин тавр не?" - понимающе гуфт, дигар овози. Сар Кабрала повернулась.
  
  
  Он чизе, ки ба шумо лозим аст Нику.
  
  
  Он дасти метнулись ба Кабралу, ва пои якбора ударила. Кабрал зашатался, рыча, он удерживала танҳо сокрушительная хватка Ника. Хватка сместилась, схватила як дасти ва бераҳмона повернула. Пистолет афтод. Розалинда зуд наклонилась, ки ба баланд бардоштани он.
  
  
  Гул Луизы лежали дар саҳни, ки Ник онҳо уронил пас аз бесшумно поднялся нардбон ва шунид таҳдид Кабрала. Худи Луиза съежилась барои суфра гуфт: "Эй! О. дар Бораи нест".
  
  
  Кабрал ҷанг бармехостанд чӣ тавр одержимый, вале непривычный ба рукопашному мубориза. Ӯ хватал ва пинался, вале он ба дасти дароз буданд, идома медиҳад.
  
  Ӯ буд, хеле силен ва двигался бо суръати гурба. Ник оторвался аз мускулистых дасти, ки рвали он гулӯ ва рубили искаженное шахсе, то аз наздик аз он, дар айни замон подтянул зону ва бераҳмона вонзив он дар ҳадаф. Кабрал хмыкнул ва афтод афтод.
  
  
  "Розита! Уведи аз ин ҷо Луизу", - фармон Ник.
  
  
  "Не трогай он!" Овози Кабрала буд криком дард. Бо вуҷуди агонию, ӯ двинулся - двинулся, мисли раъду - ва бросился дар Луизу. Зуд подставленной пойҳои Розалинды ба вуқӯъ хватило, ба ӯ споткнулся; дар як jiffy ӯ исбот кард, ки бар суфра ва прижал ба худ Луизу ҳамчун сипари.
  
  
  "Агар мо ба зудӣ рафта, бирав, дар ҷое, - шавад фарҷом ӯ, - шумо бояд ба андешидани мо якҷоя. Е, ақаллан, ба шумо лозим меояд, дар аввал барои гирифтани ман. Ва ман убью вай худаш, ки пеш аз шумо ба он даст!"
  
  
  "Отпусти ман! Отпусти ман!" Ангуштони Луизы впились ӯ дар шахси. Вай сражалась, мисли ваҳшӣ гурба. Кабрал убрал дасти бо он шахсе, ки ва он плюнула дар он. Ник подскочил ба он, баргузор дасти ба Кабралу ва оттягивал он сари аз гулӯ. Кабрал рвал Луизу, таща вай ба худ. Розалинда ударила он ва схватила он дрожащую дасти. Вай безжалостно отдергивала ангуштони, то он даме ки чењрааш аз дард. Дар давоми як застывшего мгновения онҳо се истода, сцепившись якҷоя Луиза буд, озод аст ба якчанд дюйм ва истода буданд, ки чӣ тавр статуя ҷонҳои дар ҷаҳаннам.
  
  
  "Беги, Луиза! Беги! На позволяй ин зан бас, ки туро!" Кабрал яростно набросился, овози ӯро табдил ба сдавленное хрипение зери фишор дасти Ника, ва ӯ дасти ба кор, ки чӣ тавр ветряная милл дар давоми урагана.
  
  
  Розалинда гирифта шудааст Луизу дар дасти ва потянула барои он. "Бие, ҳозир! Шумо метавонед дар ин ҷо монд". Луиза двигалась оҳиста, гӯе дар хоб.
  
  
  "Луиза! Не, бояд!" Дуъояшон вырвался аз сдавленного гулӯ Кабрала. "Онҳо задан ба ту зиене! Ту понимаешь!"
  
  
  "Не, намедонам, намедонам!" Ин буд, вопль заблудшей ҷонҳои.
  
  
  Луиза остановилась дар маркази ҳуҷраҳо, подняв як каме дасти ва сжав вай дар кулак ва вай шахсе буд, выражением мучений ва недоумения. "Чаро бояд ҳамаи мехоҳанд зарар ба ман дард?"
  
  "Як дақиқа!" - якбора садои овози Ника. Рывком ӯ, кӯфтанд, аз Кабрала аз зери пои ва потянулся ба Вильгельмине. "Ҳеҷ кас қадамҳои то аз ин ҷо, то ки ман мегӯям. Ҳеҷ кас. Вставай, Кабрал. Дастҳо ба пеш ва дар ҳаво. Садбарги - дари". Кабрал бо мушкилӣ рушд мекунанд поднялся ба пойҳои, задевая дасти мизи. "То нигоҳ. Пас, беҳтар аст". Кабрал попятился аз он, подняв дасти боло. Ник потянулся ва зуд поискал дар сатҳи дигар силоҳ. "Таваққуф он пистолет, Садбарг. Ва Луиза - не, бойся. Ҳеҷ кас причинит ба ту зарар. Хуб, Кабрал". Он сард чашмони впились дар баланд марди. Кабрал бераҳмона нигоње ба он лабони подергивались.
  
  
  "Биеед мо бозгардед як дақиқа", - гуфт Ник қариб разговорчиво. "Шумо дидаю дониста як вазъият, ки имконият дод ба шумо ба ҷосусӣ дар бораи мис Монтес..."
  
  
  "Ман шпионил!" Кабрал выплюнул. "Дар хонаи ман ба ман ҷосуси, вақте ки ӯ проходила ба воситаи мизи?"
  
  
  "Ва машғул хурд занона чепухой", - оромона гуфт Ник. "Ягон муқаррарӣ мард мебуд возмущен, мисли шумо. Аммо пеш аз он, ки симро, пистолет? Фикр мекунам, не. Худи паем чизе говорило. Онро метавон буд, ки ба таъбири гуногун. Вале шумо дод, онро ба назар гӯе бадтарин таъбири буд дурусти. Ҷолиб он аст, ки барои чӣ ба ту то барои худ? "
  
  
  Кабрал нигоҳ ором. Дар он симои появилось тоқ, непонятное ифодаи.
  
  
  "Шумо бояд бидонед, ки агар касе медонад", - гуфт ӯ дар охир. "Маро истифода отдавать. Вале ман бояд наҷот як - Луизу".
  
  
  "Ва ту фикр мекунї, сможешь вай наҷот, убив онро, ҳамин тавр не?" - сард гуфт Ник. "Сипас фармуд, ба вай медаванд? Аз он, Кабрал? Аз ту - е, ки аз ман? Ва чаро ту фикр мекунї, ман чизе медонам, ки дар бораи ту?"
  
  
  "Дар акси ҳол барои чӣ ту дар ин ҷо бошад, то омода, бо худ пистолетом, то ором ҷойҳо нардбон - а?" Кабрал невесело дарида берун хандидан. "Аен аст, ки ба ту чизе мехоњї аз ман. Шояд пул откупятся? Оҳ, не. Шумо дар давоми мебошанд Милбанк, ҳамин тавр не?" Усмешка проскользнула дар маслянистый овоз ва боз выскользнула, вақте ки ӯ повернул сари ба назар худро падчерицу. "Аммо касе бошед, шумо бояд дарк намоянд, ки зарар ба он дард нест. Ман худро ба як қисми. Агар чизе вайрон шудааст, ин аст, ки ман шароб. Ман чизе намедонам, ҳеҷ чиз, ҳеҷ чиз, ба шумо мегӯям ,, ва ба ман ҳеҷ чиз метавонам ба ту мегӯянд, ки агар ту ягон бадқасдона зарари њар кадом аз мо. Чаро ту убиваешь ман дарҳол ба ман гуфтугӯ дар неподходящих ҷойҳои? Чаро шумо бояд таҳдид намояд ман ба вай расонидани зарар? "
  
  
  "Агар ман кушта ту дур, ман ҳеҷ чизе нест, фаҳмидам, ҳамин тавр не?" - резонно гуфт Ник. Вале ӯ эҳсос кард тааҷуб
  
  бо хондани он, ки чӣ тавр битозанд. Ва ӯ метавонист дид, ки Розалинда дар назар Кабрала, чунон ки гӯе ҳаргиз пеш аз видела он шахс. Луиза танҳо истода буданд, ва душманон, вай даҳони буд приоткрыт, чашмони буданд, комилан сбиты бо ҳеҷ нафъ. "Танҳо дар кадом неправильных ҷойҳои шумо мехоҳам ба сӯҳбат баъзе бештар рафт?" Ник идома дод. "Ва он чиро, маҳз шумо мегӯед?"
  
  
  "Ту аллакай медонӣ ҷавоб", - прорычал ӯ Кабрал. "Ман гуфт, ба ту - ту садоятро куштани ман ва покончить бо ин".
  
  
  "Аммо ман намехоҳам, ки бо санҷидани аз ин", - гуворо гуфт Ник. "Фарз мекунем, шумо медонед, ки як чиро, ки ман мехоҳам бидонед: ки выступал Клуби, ки ҳамаи дорандагони хурдсол медали тилло калидҳои, ки чӣ рӯй дод бо полдюжиной нопайдо ... як қатор ночизи чизҳо, ба монанди ин. Ва не забывай, ҳанӯз Луиза, агар ту мехоњї сухан... - Он чашмони многозначительно сузились.
  
  
  "Не!" Чашмони Розалинды вспыхнули. Вай встала назди Луизой, ки агар Ник буд, фавран татбиқ худро ба хатар. "Аз он кофӣ. Угрожай ба ӯ чӣ чизе гуногун. Ман худам ба касе даст нарасонад ба он, понимаешь?"
  
  
  "Ту санади like азиз ", - хурсандӣ гуфт, Ник ва усмехнулся. "Шумо бо динамит онро ин тавр не?"
  
  
  "Калидҳои тиллоӣ?" - оҳиста гуфт Кабрал. "Кадом пропавшие одамон? Шумо дар хотир доред, ки кӯшиш ба ҳам пайвастани марги ман зани бо ҳамаи дигарон, ки дар бораи онҳо мегӯянд, ки дар рӯзномаи?"
  
  
  "Агар онҳо алоқаманд, ман ҳамчунон хоҳам бибандад", - гуфт Ник. "Ин яке аз он чизҳое, ки ман рассчитываю дар ҳоле, ки ту зуд объяснишь, зеро ки ман меравам, то задерживаться дар ин ҷо муддати дуру дароз. Садбарги, ту беҳтар аст, ки талоқ Луизу аз хотир. Вай метавонад, ки на мисли он, ки ман фикр мекунам. ба ман лозим аст, ки хоҳад кунад. "
  
  
  "Касе, ки ба ту?" - недоуменно пурсид Перез. "Ое ба ту фиристод Сильвейро?"
  
  
  Ӯ буд, ва пур аз лањзањои аст, ин шахс.
  
  
  "Пас, ое меравад", - гуфт Ник, покачивая сари. "Ман мепурсанд; шумо мегӯед. Чаро Сильвейро маро фиристод? Лутфан, Садбарг. Поен".
  
  
  "Агар шумо барои як лаҳза подумаете дар бораи имконияти он, ки ман дар ҳақиқат намефаҳманд, ки дар бораи чӣ ба шумо мегӯям: - напряженно гуфт Кабрал. "Шумо бояд дарк намоянд, ки шояд содир ужасную хато".
  
  
  "Ман инро медонам", - ором гуфт Ник. "Ва ман рассчитываю, ки ту маро поправишь. Сар карда, ҳоло".
  
  
  "Акнун, лутфан, интизор. Бошад, разумны. Шумо бояд ба ман мегӯям, ки шумо дар на камтар аз, ки ба шумо. Ое шумо кафолати, ки шумо ба кор бо Сильвейро?" Дар назари Кабрала загорелся аҷиб нур, ва он овози умолял. Розалинда ждала, нигариста, аз дари.
  
  
  Ник метавонад имконияти дод, ки ягон ҷавоб; дар Кабрала буд нацелено ду олоти.
  
  
  "Ман чизе наметавонам кафолат дода наметавонад. Лекин ман ба шумо мегӯям, ки ман кор бо Сильвейро - е бо касе ба шумо ҳанӯз, ки шумо, мумкин аст, медонед. Шумо метавонед танҳо чунин мешуморанд, ки маро чистокровным трейлер мальчиком, ки кор ба худ".
  
  
  "Ба wall street", - иронично гуфт Кабрал.
  
  
  "Комилан дуруст аст. Ва ҳоло ман хаста шудам интизор. Снимай куртку, Кабрал. Оҳиста-оҳиста ва ба осонӣ, ки ба ман маҳз мебинем, ки ту чи кор карда истодаӣ".
  
  
  "Не." Кабрал покачал сари. "Не, дар ин лозим нест. Ман мегӯям ба ту ҳама чизро медонам. Аммо, лутфан, на дар ин ҷо. Сильвейро дар ин ҷо бошад, бо дақиқа ба дақиқа. Ва ман намедонам, ки омад, ки ое ӯ яке. Отведи мо ба куҷо дигаре - ва Луизу, ва ман. Ба ман фарқ надорад, ки дар он, вале иҷозат деҳ, ки мо рафта,. Савганд, ман отвечу дар ҳамаи, ки шумо пурсед ".
  
  
  "Ин неплохая фикри, - ба худам фикр Ник. Агар ӯ попробует чизе аз ин роҳ, он мумкин аст, хоҳад ҳал аст. Чун бо дастаи, берун подъехала мошин.
  
  
  "Оҳ, Эй Худо!" - ноумед воскликнул Кабрал. Луиза затаила нафас. "Дар бораи, илтимос!" прошептала вай. "Илтимос..."
  
  
  Ник дар назар вай. Вай дрожала. Мебуд, бисер осон ба гузошта ин саҳна дар меҳмонхона.
  
  
  "Хуб аст. Ягон уловок, Кабрал. Ман тир, вале на куштани - оилаи қадар ба ту хеле сахт ранили. Сиеҳ рафти?"
  
  
  Кабрал покачал сари. "Не, экономка метавонад ба ӯ мегӯям. Боковая дари".
  
  
  Онҳо пинҳонӣ, Кабрал рафта буд, ба пеш, Ник наступал ӯ бо пятам ва занон замыкали пушти.
  
  
  Вақте ки онҳо мондан аз хона, ведущей хурд дохилии дворик, прозвенел занги.
  
  
  "Ин ҷо", - фармон Ник, подталкивая Кабрала.
  
  
  Масофаи байни хона ва он припаркованной машиной менамуд бесконечным. Онҳо ин корро бидуни гардид. Кабрал, чунин ба назар мерасад, самимона мехостам, ки ба тарк хонаи худ пушти.
  
  
  Онҳо аллакай шуданд, дар мошин ва уходили, ки шунаванд бегущие қадамҳои. Ник дохил интиқоли якбора повернул направо ҷудо аз садо. Онҳо буд, ки ҳамагӣ аз чанд сония барои оғози аст, вале он бояд кофӣ барои як шахсе, ки нисфи умри худ сарф барои преследованием ва дигар нисфи барои преследованием.
  
  
  Ин буд.
  
  
  Баъд аз чанд дақиқа онҳо дохил тавассути богато украшенные дари Copa International.
  
  
  "Зиннатҳои, Кабрал, - меҳрубонона гуфт Ник, - ягон уловок. Ин танҳо дружеский сафари".
  
  "Хуб аст дар ин ҷо бо шумо, ҷаноб Милбэнк, - он қадар хуб гуфт Кабрал. "Неожиданная муносибати".
  
  
  Оказавшись дар онҳо огромном ҳуҷраи, Розалинда отвела Луизу дар як гостиную ва отправилась ба їустуїўи прохладительных нӯшокиҳои, ки дар онҳо ӯ худро хеле нуждалась. "Ин бедный кӯдак", - подумала вай бо сочувствием, илова намуд, ки дар безалкогольный нушокї Луизы каме қудрат ва ягонагии барои худ чизе ба таври назаррас бештар крепкое. Бедный the kid. Кадом дар он ваҳшатнок вақт.
  
  
  Вай услышала шепот овозҳо аз он қисми қаср, ки дар он менамуд ва Ник ва задалась дар ҳайрат, ки чӣ рӯй медиҳад.
  
  
  АСОСИИ ДУРНАМОИ ПРЕТЕНЗИВАЕТ ЗЕРИН НЕСТ, ДОНИШИ УМУМӢ ДАР БОРАИ БАНАҚШАГИРӢ ВА МАБЛАҒГУЗОРИИ ВОЛИДАЙН ШИРКАТ. ҲЕҶ ГОҲ ИСТЕҲСОЛ ЯК ЗАКЛЮЧИТЕЛЬНУЮ САНҶИШИ ТИҶОРАТӢ МОЛИКИЯТИ ИМРӮЗ БО СРОЧНОМУ ДАРХОСТИ ОБЕСПЕЧЕННОЙ ДУРНАМОИ. АГАР НЕ, АЗ МАН ВЕСТЕЙ ДАР ДАҲ ПАГОҲ, ШУМО МЕТАВОНЕД БА ГИРИФТАНИ ЗАКРЫТУЮ АҲД ВА ДАРҲОЛ ФИРИСТОДАНИ НАМОЯНДАИ ШАХСИ ҲУҚУҚӢ.
  
  
  
  
  Ҷавоб омад: ба МАБЛАҒИ он. Умедворам, ту убьешь. БАРОРИ кор.
  
  
  
  
  "Ту гуноҳони ӯ бираванд!"
  
  
  Розалинда испуганно вытаращила чашмони. Кабрал уехал.
  
  
  Ник гуфт. "Аз он дар достони аст, ва ӯ ба чап мо Луизу. Ӯ ба он иддао мекунад, ки Сильвейро кушта Марию, зеро ки он узнала дар бораи баъзе секретных амалиет дар Клуби - Сильвейро, на Кабрала. Аз он вақт ӯ таҳдид зарар ва Луизе, ва Кабралу, агар Кабрал ин корро нахоҳад кард" ба он нигоҳ ловушку закрытой ".
  
  
  "Шумо харида он shit!" - пренебрежительно гуфт Розалинда. "Ин фальшивый достони дар бораи уходе барои Луизой..."
  
  
  "Ман чизе харида не, - гуфт Ник. "Ман ба пешвози ӯ дар клуби имшаб - аз уютного ӯ little окошечка, ки чӣ тавр ӯ ба он иддао мекунад, ки ҳеҷ гоҳ истифода мебарад ва ҳатто на ба назорат. Ҳа, ман медонам, ки ин сомнительная таърих, аммо мо бояд разыграть вай ба мисли он аст. Агар мо ба интизор дигар, мо метавонем ҳамаи таркиш. Ва ҳоло гӯш кунед. Аввал ман бояд як чизро, ва он гоҳ ман уйду. Агар ман даст е не позвоню шумо маҳз тавассути ду соат пас аз уйду , Ман мехоҳам, ки ту рафта, барои ман ".
  
  
  "Вале, табиист, ки" чашмони Розалинды расширились. "Ман умею афв, ва ман аллакай фаромӯш, ба мисли шумо омад ва бросились ба ман кӯмак дар осорхонаи".
  
  
  Ник усмехнулся. "Хуб, имрӯз рӯзи ман харида дод берун худ. Дар бораи, дар омади гап, шумо открывал бастаҳои. Шумо метавонед ин корро, то ки ман хоҳад буд. Дар ин ҷо аст, ки чӣ гуна ман фикр мекунам, ки мо онро качаем барои ҳолатҳое, ки агар чизе рӯй. ман имшаб... "Ӯ бо диққат гӯш карда шуд тамом нест. "Фикр мекунам, ҷинс е эластичные орад", - хатмкардаи ӯ.
  
  
  "Ман ҳамаи", - надменно гуфт вай. "Бузург падарам кардааст..."
  
  
  "Ое ту дар ҳама чиз дар тартиби", - розӣ шуд, ки Ник ва дар оғӯш вай. "Лутфан, кӯшиш кунед, ки ба нигоҳ доштани ин дар амнияти". Ӯ дароз поцеловал вай.
  
  
  "Ту", - прошептала вай. "На рискуй, аз ҳад зиед - чӣ агар ман медонистам, ки ту ин сделаешь".
  
  
  Ӯ ба чап он дар чанд дақиқа ва баргашта бо ду ключами - не золотыми, вале дақиқ нест, ки дар ҳамаи дигар муносибатҳои.
  
  
  "Бубахшед, ман ҳеҷ вақт ба онҳо кӯшиш аз як", - гуфт ӯ. "Ман тарк он ба шумо усмотрение".
  
  
  "Онҳо беҳтар муносиб, е ман подам шикоят дар Иттиҳоди взломщиков шуд. Ник ... Роберт ки дар бораи Луизы, агар бо мо чизе рӯй?"
  
  
  Шахсе Ника буд ҷиддӣ. "Беҳтар аст, ки мо бояд уверенными, ки бо мо ҳеҷ чиз рӯй медиҳад. Вай, ки ҳоло хоб? Ки ж, агар ту получишь аз ман вестей, ман фикр мекунам, ягона чизе, ки лозим аст, - ин шарҳ ба вай ҳарчи бештар. Шояд ӯ мехоҳад, ки забаррикадироваться; вай метавонад захотеть рафта, куҷо дигаре. Ман тарк он дар усмотрение шумо ду фарзанд. Ва хислатҳои инро гир, боварӣ ҳосил кунед, ки мо ҳама хуб аст.
  
  
  Ӯ поцеловал онро бори дигар ва аз берун омада, дар враждебную шаб.
  
  
  
  
  
  
  Шпионская доми Венеры
  
  
  
  
  
  Тирезаи открылось ба осонӣ. Чунин менамуд, ки ӯ буд, равған тару тоза.
  
  
  Ин буд, ки ба беҳтар, зеро сторож дар пушти дари клуби Кариока имрӯз буд, дур нест, сонным. Ҳамин ходими полис дар шакли свернул дар гузаргоҳи сарҳадии ва қатъ сӯҳбат бо сторожем назди гардид. Аен аст,, чорабиниҳои вчерашней шаб ҳам интересовали политсия. Дар он чанд лаҳзаҳои кӯтоҳ, то ки онҳо сари буданд отвернуты аз он, Ник кушода баланди қуттии ва ба осонӣ поднялся дар подоконник. Боз як лаҳза ӯ оставался неподвижным, гӯш, то шунид слабое ҳаракати поен. Сипас ӯ приоткрыл тиреза, на то ба охир, ва афтод дар неизвестную тьму.
  
  
  "Милбанк?" Овози буд гулким шепотом. Дасти Ника сжалась дар Вильгельмине, ва ӯ двинулся гуфт: "Покажи худ".
  
  
  Дар dark пайдо аввал оид як доираи нур, ва шахсе Кабрала гротескно вырисовывалось сквозь он.
  
  
  "Mascara он. Касе, ки туро мебинад?"
  
  
  "Не. Дар ин ҷо."
  
  
  Карандашный дурахш Ника як маротиба погас ва ба ӯ нишон дод заброшенную кладовую. Кабрал присел дар манишинед дар
  
  ӯ љинс, боиқтидор барои металлическое ҳалқаи. "Он сол мавриди истифода қарор дода шуд. Ба ман кӯмак кунед. Инак".
  
  
  Сарпӯши ҷаноби скрипнула боло.
  
  
  "Дар ин ҷо нест зина", - прошептал Кабрал. "Шумо бояд ба хоб медидам, ки ба худ".
  
  
  "На беспокойся дар бораи ман. Бие". Ник looked like Кабрал двигается, ва он гоҳ ба осонӣ заминҳои ҷое, ки дар зери он. Ӯ прикрыл луқо ва аз паи онҳо, беззвучно приземлившись дар бетонный павлус.
  
  
  "Ту дуруст буд", - прошептал Кабрал. "Як запертая ҳуҷра. Аз куҷо шумо даст?"
  
  
  "Угадал". Биниши пушти сар намудани як қисми гардан Ника покалывала. Ӯ медонист, ки он чиро, ки ӯ медиҳад, буд безрассудно, аммо медонист, ки ӯ бояд ин корро. "Ки дар он қарор дорад?"
  
  
  Нур Кабрала пас загорелся, пас погас.
  
  
  "Чап аз ин ду намоянд. Мебинед? Дигар - кладовая".
  
  
  "Оғо", - гуфт Ник. "Чӣ гуна захираҳо?"
  
  
  "Барои тарабхона, албатта, - гуфт Кабрал. "Дар ин ҷо." Он нур боз вспыхнул. "Ман ҳаргиз мехоҳам дида ба чунин қалъа. Шумо дарк мекунед, ки ман ҳеҷ повода ин ҷо приходить. Пештар ман анбор бинои, балки бо он даме, ки ман оғоз бизнеси худ оид ба воридот, ман беруна анбор".
  
  
  "Ки шумо импортируете?"
  
  
  "Ҳамаи, ки истифодабарандагон купят, вале ҳоло на вақти сухан гуфтан дар бораи он. Шумо роҳи кушодани дари ин?"
  
  
  "Шумо гона ба он кушодани, Кабрал", - нармӣ гуфт Ник. "Зарур аст ду калиди. Дар ин ҷо яке аз онҳо аст".
  
  
  Ӯ осветил шахсе Кабрала ва вложил калиди дар дасти мардум.
  
  
  Кабрал буд, тамошо. "Аммо ба куҷо дигар? Чӣ тавр шумо онро гирифта? Аз куҷо ту медонӣ, то бисере?"
  
  
  "Танҳо нигоҳ калиди худ, Кабрал, ва двигайтесь. Ва ман низ ба шумо мегӯям, ки Луиза ва мис Монтес покинули hotel. Онҳо, эҳтимол, ҳоло дар фурудгоҳи".
  
  
  Шахсе Кабрала исказилось дар лучах карандаша.
  
  
  "Ту шайтон! Ту..."
  
  
  "Калиди шумо, Кабрал. Открой дари". Вильгельмина толкнула он.
  
  
  "Ман намефаҳмам, ки дар бораи чӣ шумо мегӯед:! Ман ҳеҷ калиди!"
  
  
  "Хуб, пас ман дигар аст".
  
  
  Дуюм тиллоӣ ключик афтод дар дасти Кабрала.
  
  
  "Ва ҳоло открой".
  
  
  "Ту солгал, свинья!"
  
  
  "Открой он. Ва молчи".
  
  
  Кабрал непристойно пробормотал ва ба бесарусомонӣ оғоз бо замком.
  
  
  Бинои менамуд, пульсировало аз роҳҳо аз боло. Наверху оркестр исполнил буйную самбу, одамон танцевали ва официанты ором передвигались байни столиками. Дар поени Форас Кабрал возился бо двойным замком дар темном таҳхона ва выругался, дар ҳоле, ки Ник Картер бошад худро крошечную лампочку намекардед ва Вильгельмина - дар Кабрала.
  
  
  Ду калидҳои, нӯҳ ва дувоздаҳ, ба кор дар унисон.
  
  
  "Аломати қулфи, Кабрал. Кушодани дари".
  
  
  Кабрал безмолвно зарычал. Бархўрди оторвался дар он дасти. Ӯ толкнул; дари распахнулась. Ник выключил карандашную flare ва зуд отступил.
  
  
  Раздался свист, ва чизе бросилось дар он. Ва аз ин дари, фиреб, кӯр, безмозглый фиреб...! ӯ выругался ба худ, ҳатто вақте ки ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр ба каллаи дар, ва дид, ки чӣ тавр сияющие чароғҳои танцуют дар он шуури... ва мемиранд.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Дар як лаҳза буд, ҳеҷ чиз, ба ғайр мутлақ черноты. Сипас ӯ смутно фаҳмидам, ки аст, ки дар ҳуҷраи дигар, ва мерцали заифтар чароғҳои. Ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр бо ӯ срывают пиджак, ва он гоҳ ва туфли. Чизе сжалось атрофи он запястий ва сипас лодыжек. Ӯ маҷбур мушакҳои худро ба кор; ӯ маҷбур онҳо напрячься, ки чӣ тавр ба он усталый мағзи гуфт, ки ин имконнопазир аст, ва сипас нащупывание запястий ва лодыжек прекратилось. Чизе завязано дар он камар. Ӯ мубориза бо он бо мускулами, толкал он ба қадри худ напряженным бадани, ва сипас ин ҳаракат низ прекратилось. Шепчущие овоз стихли. Ӯ қариб буд, непреодолимый такони рвоты. Савганд ба ин замон, чунон ки ӯ ғолиби он, овоз стихли ва нур погас. Ӯ шунид худро вздох ва бештар чизе шунид.
  
  
  Ӯ мегӯям, ки чанд вақт гузашт, пеш аз он ки дари боз фаъол мешавад. Бояд ин буд, дар ҳоле, зеро ки ӯ ҳис бегона освеженным, чунон ки агар он ба хоб. Вале сари ӯ сахт болела, ва ӯ растянулся ба чизе твердом, раскинув дастҳои ва пойҳои, ки агар аз он буд, ки баъзе шкурой, сушащейся дар офтоб.
  
  
  Ҳуҷра ногаҳон залилась светом. Сильвейро истода наздик бо ӯ, ласково улыбаясь, он сафед ва дандон блестели.
  
  
  "Хуб! Дар дафтар хурд человечка буд, чанд боршуда рӯз", - ласково гуфт ӯ. "Чӣ хуб аст, ки бубинанд, ки ту ба отдыхаешь". Дӯстона морщинки ногаҳон нопадид аз уголков он чашм. "Извлеките аз ин бештар фоида. Шумо каме вақт".
  
  
  "Чаро, ҷаноб Alvarez!" - гармӣ гуфт Ник. "Наметавонам мерасонам, ки ман хурсандам,
  
  увидеться ". Веселое шахси наздик ба ӯ превратилось дар каменную никоб." Ман чунон хурсандам, ки қарор телеграфировать дар дафтари худро дар Муттаҳидаи амрико, ки эҳтимол встречусь бо шумо имшаб ". Ӯ медонист, ки набояд гап аст, вале ӯ ҳеҷ чиз карда, бо худ поделать: "Онҳо то злятся, вақте ки ман хостї, онҳо медонанд, дар ин бора".
  
  
  "Баъзе аз дафтари?" - рявкнул Сильвейро.
  
  
  "Рӯшан аст, растратчики - боз чӣ?"
  
  
  Сжатый кулак Сильвейро афтод, ки дар шиками ҳамвор Ника Картера. Ник собрался бо қувваи худ ва поймал зарбаи натренированными ба йога мышцами. "Заткнись", - гуфт ӯ ба худ. Замолчи.
  
  
  Сильвейро погладил щетину, дар хушӯъашон ва дар назар Ника.
  
  
  "Ки дар он гузоришҳои?" - пурсид ӯ ниҳоят, овози ӯро походил дар царапание як корд дар бораи санг. "Баргаштанд, ки дар ҳамон дафтари?"
  
  
  Ник innocently нигоње. "Баъзе гузоришҳои? Касе аз касе ба кас - метавонад, ту столкнул аз скалы?"
  
  
  "Дигар гузоришҳои", - сквозь дандонҳои гуфт Сильвейро. "Касе, ки дар ҳамон любопытен, мисли ту, ки дар вақтҳои охир, ва он гоҳ намояд. Тарк мертвого инсон дар он ҳуҷраи".
  
  
  "Дар бораи, шояд, яке аз шумо ба одамон?" - бо таваҷҷӯҳи пурсид Ник, хоҳиши ба дард, дар он сари утихла. Он дастҳои ва пойҳои суст расслаблялись, ва ресмоне атрофи он запястий казались камтар аз тугими. "Аз чӣ ӯ мурд? Умедворам, ки он ваҳшатнок".
  
  
  "Хабарнигор!" - прошипел Сильвейро. "Ки дар ӯ?"
  
  
  "Ман дорам, ягон фикри ҷаҳон", - гуфт Ник, гузаронидани зуд мысленный ҷустуҷӯи худ шахсоне, то бубинанд, ки он ҷо буд,, ва чӣ не. Вильгельмина - ушла. Хьюго - рафт. Пйер - душвор мегӯянд. Тафсилот ва тағйири фуҷур маро риоят кунед, ки дар дараҳои худ брюк. Пояфзол ва пидљакњо берун аз соҳаи назари. Камар то ҳол ба худ. "Ман ҳеҷ гоҳ, ҳатто мулоқот ба ин бача. Ман тамос бо матбуот ҳаргиз буданд, низ сердечными. Ва акнун фарз мекунем, ки шумо ба ман мегӯед, ки хислатҳои инро гир, шумо мекунед..."
  
  
  Кулак Сильвейро зад он супорад.
  
  
  "На играй бо ман дар бозиҳои. Шумо бояд буданд, якҷоя кор. Ки ӯ рафт докладывать? Чӣ тавр ӯ рафт?"
  
  
  Ник покачал сари ӯ, қисман ба дидани подвальную ҳуҷраи, ва қисман ба хориҷ аз ногувор пахнущего нафас Сильвейро. Ба ӯ чунин менамуд, ки ӯ дар ҷое мешунавад занги телефон.
  
  
  "Ман намефаҳмам, ки дар бораи чӣ шумо мегӯед, - гуфт ӯ. "Намедонам, чаро ту маро ба ин ҷо привел. Ман буд, simple деловое мулоқот бо Пересом Кабралом".
  
  
  Ханда Сильвейро походил дар лай шакала.
  
  
  "Ҳа, ба ту дод, ҳамин тавр не?" ӯ усмехнулся. "Вале ҳамаи то ба зинаи комилан ҳамин тавр, чӣ тавр шумо буданд, ҳамин тавр не? Он кулак зад суханони ӯ. "Шумо чӣ мекобед? Чӣ қадар шумо дар ин ҷо? Ки Нолан? Ки дар он зан Baker?"
  
  
  "Ту девона", - оромона гуфт Ник. Агар танҳо касе менамуд ва худи ӯ барои сари - ва ӯ ҳис кардам, ки ҳузури русия - ӯ яке ин буд, ки дар ин ҳуҷраи бо Луисом Сильвейро. "Ман ба шумо мегӯям, ман намефаҳмам, ки дар бораи чӣ шумо сухан".
  
  
  "Пас, чаро ту маро даъват Альваресом?" Ифодаи шахси Сильвейро табдил ефтааст гениальной хитростью. "Кӣ ба шумо гуфт, дар бораи ман?"
  
  
  "Ҳеҷ кас. Ман танҳо фикр кардам, ки ин ба ту бештар мувофиқ аст". Омодагирӣ кулак зад каме поен он басомадҳои.
  
  
  Сильвейро улыбнулся. "Бо ҳар глупым вокуниш ман аз задани ту каме қавитар. Вақте ки ман ба сар бурида, бо худ ребрам, ва онҳо оғоз хоҳад кард мешикананд поен, ман фикр мекунам, ки ту перестанешь кӯшиш карда бошад хандовар". Сахт edge он дасти зад Ника оид ба грудной ҳуҷайра. "Ту расскажешь ба ман аст, ҳама дар бораи худ". Баъдӣ заданд, чӣ тавр ба кувалда, пришелся ӯ дар оғӯши. "Сар карда бо духтарон". Дасти опустилась ва бераҳмона рубила он коленную чашечку. "Шумо фикр мекунед, ки ба он ҳалим шакли эътиқоди? Ман ҳалим нафар". Slam. "Лекин якбора. Ва вақте ки ман устану, ман ӯ худ касе дигар". Бангалор. "Ва агар шумо худро низ упрямым..." Хруст. "... Шумо мефаҳмед, ки ин танҳо оғози. Шумо ҳамчунин метавонад шавқовар ба бидонед, ки мо аллакай як духтари". Бей!
  
  
  "Чӣ хел духтар?" Ник маҷбур худ отвлечься аз борон дар роҳҳо ва сосредоточился дар незаметном маневрировании вобаста запястий.
  
  
  "Зан Монтес, албатта. Ки боз? Кадом боз духтар?" Бикӯбед. "Ин мактабӣ муаллим?"
  
  
  Ник дарида берун хандидан. Он великолепно подготовленное бадан поглощало punches, ки дод мебуд камтар аз омода инсон задыхаться аз дард. Ӯ метавонист ба онҳо эҳсос. Онҳо буданд, ҳам внезапными, ба онҳо буд, ба осонӣ уволить. Ва Садбарги...? Не, албатта, не.
  
  
  "Кадом мактаби муаллимаи? Ман намедонист ҳеҷ як аз овони. Ва Розита! Шумо маро рассмешили. Вай хурд банальная игрушка, ки чизе дар бораи чизе намедонад ва каме ғамхор аст". Ӯ буд, раздражен, вақте эҳсос кард, ки чӣ тавр аз он вырывается боз як ворчание. "Ҳатто агар ман буд, чӣ мегӯям ба ту, ту сможешь даст аз ман, ин, угрожая вай. Ое бо он, ки мехоњї. Ман плевать".
  
  
  "Чӣ тавр ту черствый", - укоризненно гуфт Сильвейро. "Вале мо мебинем, ки то чӣ андоза правдивы". Ӯ
  
  бори дигар зад Ника дар шикам.
  
  
  Паси ӯ Лақаби дид дарњои кушод, запертую ду қалъа. Дар даромадгоҳи истода баланд мард ва дар ҳоле, бесадо буд, тамошо. Ник буд, кофӣ наздик бо ӯ кофӣ дароз аст, то ки зуд ба ақл, ки ӯ чунин. Вернее, касе ӯ шуда буд.
  
  
  Сильвейро нигоҳ усердно кор. Ник бештар чизе гуфт. Ӯ медонист, ки, агар Сильвейро эмомалӣ, то даме, он хоҳад буд сахт ранен - хеле сахт ранен ба ухватиться хушо ба ҳолат, агар ӯ ягон бор рӯй. Аз ин рӯ, вақте, ки омад, як зарбаи шуд, ки хеле қавӣ, ӯ воспользовался онҳо.
  
  
  Сложенная дасти Сильвейро бераҳмона ударила он дар висок. Ник ва гуноҳони худ сари якбора дернуться ҷудо ва издал дароз, дрожащий стон. Ба он чашмони баста шуд, ва тамоми ҷисми безвольно упало дар неудобную опору. Сильвейро фыркнул ва якчанд маротиба зад, ки онро супорад.
  
  
  "Баръакс, Сильвейро", - гуфт як овози чуқур, аз дари. "Шумо намехоҳед ба аз ҳад зиед зарар ба он зебо шахс. Приберегите чизе ки барои ман. Бирав, дар ин ҷо. Ба ту лозим аст".
  
  
  Сильвейро проворчал ва берун аз хуҷраҳо. Дигар мард аллакай скрылся аз хотир.
  
  
  Бадани Ника колотилось ва болело. "Шумо ба ҳабс гирифта шудааст", - қатъиян гуфт ӯ ба худ. Не дард. Шумо отдыхаете. Отдыхай, хислатҳои туро побери. Оҳиста-оҳиста ӯ осуда аст. Чанд лаҳзаҳои, ки ӯ дар ҳақиқат отдыхал.
  
  
  Ӯ боло сари ба осмотреться. Ӯ буд, як дар ҳуҷраи. Равзанаи буд, ва танҳо як дари. Ҳуҷраи буд тааҷуб калон; таҳхона бояд бузург - вале баъд Клуби бузург буд. Пас, на аз ӯ ҷони худро фидо, буд, чизе аз рафҳои бо буксирными перекладинами дар ҳар охири, ки ба он буданд, привязаны он дастҳои ва пойҳои. Он камар давила кожаная повязка, аз он ки ӯ медонист, ки метавонист вывернуться, ки агар ӯ метавонист озод кардани даст е по. Сатҳи рафҳои буд, аз сард буд, металлӣ, дар баъзе ҷойҳо сплошная, инчунин дар дигар - аз узких бандс. Полка... е стеллаж? Ӯ дилам, кӯшиши пайдо кардани баъзе приводной механизми. Ӯ дод, то. Бо он ограничивающей лиҳоз ҳеҷ чиз дида мешавад.
  
  
  Дар як дастро буд, каме бештар люфта аз дигар. Ӯ сжал дасти, сузил он, потянул, ухватился ба ресмони ангуштони худ, бодиққат кор, то убедился, ки заифтар ва печкорњ не. Бо кор, ӯ просматривал content хуҷраҳо. Он поя. Мизи ва шаш стульев. Дигар курсиҳо, ҳанӯз шаш. Чанд пеша пепельниц. Картотека. Боз як бузург хамелеон бо вазнин замком. Дар ин ҷо ва ҳама чиз.
  
  
  Шаш стульев ва ҳанӯз шаш - дувоздаҳ... "Табрик", - иронично гуфт ӯ ба худ. Вале метавонад, ки ое он чизе намедароянд? Ӯ дид, калидҳои таҳти рақамҳои ду, нӯҳ ва дувоздаҳ. Феррет ба таҳқиқ назар ҳам, гӯе ки ӯ метавонад дар поен кучи, агар шумораи ба клавишах аҳамияти ба маќоми. Ва ӯ буд, бовар дорам, ки онҳо ин корро. Ое онҳо бошад ҳам, даҳҳо? Агар ҳамин тавр, ӯ ба таври назаррас поредил онҳо сафи. Шояд на ҳамаи онҳо буданд, держателями калидҳои. Афсӯс, ки аз он буд, ки вақти ба ҳамаи онҳо обыскать. Вале агар онҳо буданд, ки... аз Он рӯза сосчитал, эҳсоси мисли ресмон ба ҳуқуқи запястье ба нармӣ ослабла. Чаҳор нафар мурда, сар карда, бо Ферре ва хотима незнакомцем дар кунҷи назди клуби. Хоболуд дар backyard chicken, дард, шояд сахт. Зебо, раненый, вале боз ба по, бо разбитой сари худ аст, хеле вазнин шеей ва сахт израненным шахси. Мувофиқи ҳуҷҷатҳо, плоскостопый ва он ронандаи таҳти ҳабс. Дар натиҷа шумораи як, Сильвейро, Томаз ва боз як - шояд он кас, ки имшаб истода буд, ки пушти дари - в хорошем қодир аст, бо голевыми передачами аз Handsome ва Sleepy.
  
  
  Ва ин буд, ки аз ҳад зиед.
  
  
  Сипас ӯ шунид овози, проникающие ба воситаи дари. Яке аз онҳо зан буд. Ӯ эҳье дар тарс? злость? - дард? Ӯ эҳье қариб то визга ва сипас бар дар тихое бормотание.
  
  
  Он хуни падидомада дар ледяную об.
  
  
  Вале ресмон дар он ҳуқуқи запястье қариб растянулась.
  
  
  Дверная ӯҳдаи повернулась.
  
  
  Ӯ закрыл чашм ва гуноҳони худ сари закатиться. Он правая дасти перестала наоварад.
  
  
  Дари фаъол, ва касе боздошт дар даромадгоҳи. Дар заднем замина послышался шепот, пас пронзительный дуъояшон хашми. Мард е зан? Гуфтан ғайриимкон буд.
  
  
  "Пас аз он чизе, ки ба шумо лозим аст, ки пеш аз ту потеряешь аст, чӣ тавр зан?" - презрительно гуфт овоз.
  
  
  Дили Ника перевернулось ҳангоми звуке.
  
  
  "Ту, Роберт Милбанк. Ман мегӯям, ки бо шумо бод,. Открой чашм".
  
  
  Ник суст кушода онҳо.
  
  
  Карла Лэнгли дар хона истода.
  
  
  Ӯ буд, аҷиб аст, ки дар блестящем вечернем либос. Дар он буд, яркость на он зан, ки ӯ барои нахустин бор ҷавобгӯ, ва зан, оказавшая ба ӯ чунин экстатическую муҳаббат. Дурахшон нур доштаам вай нек дошт ва на разрушал он; вай чашмони буданд қӯшчӣ, блестящими лужами ва лабони - сурх бархатом - скривились дар презрительном нигоҳ поло.
  
  "Ту, Карла, - гуфт Ник. "Ман қариб медонист".
  
  
  "Ман низ қариб медонистам, ки туро, Роберт". Вай он номи издевкой. "Чӣ афсӯс, ки чунин мӯъҷиза рӯй нахоҳад дод бадан тааллуқ дорад, ба чунин шахс, ба монанди ту". Вай закрыла барои худ дари.
  
  
  "Ба монанди ту фикр мекунї, ки ман барои шахсе, Карла?"
  
  
  Вай оҳиста-оҳиста подошла ба он менигаранд, ки дар он вытянутое бадан.
  
  
  "Шахсе, ки қавӣ, вақте ки ба осонӣ метавонад твердым, ва ҳалим, вақте ки ӯ метарсад. Ва Сильвейро напугал туро, ҳамин тавр не?"
  
  
  Ник дарида берун хандидан. "Ӯ гуфт: он чист? Пас аз имон ба ин, агар ба шумо маъқул нест".
  
  
  Чашмони Карлы сузились. "Агар ман маъқул нест". Ту аллакай боре гуфт он. Ва дар ҳоле, ки ту ба ман нравился ".
  
  
  "Муддате? Маро бубахш. Одатан ман идора, беҳтар аз он аст,. Агар шумо дод, то ба ман имконият, ки ман метавонист".
  
  
  "Ое шумо ҳоло ҳам имконият доранд, - пробормотала ӯ, - агар, ки ту дашь ман он чиро, ки ман мехоҳам".
  
  
  Вай дасти ногаҳон вылетела ва впилась ӯ ба шахсе, ки дар аввал бо щеке, пас аз дигар.
  
  
  "Пас, ту фикр мекардам, ки выставишь ман дурой!" - прошипела вай. "Ҷаноби Роберт Милбанк намехоҳад, ки ба он связывали бо политсия! Ва шумо бросили ман! Шумо бисанҷед, ки аз ман!" Дароз нохунҳо боз ударились. Ӯ эҳсос кард струйку хун зери чашмони.
  
  
  Ӯ боз засмеялся. "Хуб Аст, Карла. Хуб аст,. Ман мехоҳам, ки гурбаи ваҳшӣ. Ба ман бигӯ, ки чизе - ту Аыидаи ҳастед, е шумо танҳо шлюха Сильвейро?"
  
  
  "Сильвейро!" - сплюнула ӯ, ва ба вай ладонь ударилась дар бораи он шахсе. "Ин слизняк!"
  
  
  "Он гоҳ ман ба ту нравлюсь бештар аз он", - пробормотал Ник. "Ман мефаҳмам, ки чаро. Мумкин аст, мо метавонем шавад муфид аст, ба якдигар... Чӣ гуна имконият аст, ки шумо ба ман пешниҳод?" Овози ӯ буд расчетливым.
  
  
  Ӯ душманон ба ӯ аз боло ба поен. Оҳиста-оҳиста онро ба дасти протянулась ва коснулась он шахсоне, инчунин вытерла хун, сочившуюся аз хоридан. Ӯ двинулся поен, ласкал он варам лабони, хушӯъашон, он гардан ... ослабил ворот куртаҳои, ба нармӣ погладил он сандуқе.
  
  
  "Имконият?" пробормотала вай. "Имкони зиндагӣ. Бошад, ки бо ман - бе фикрҳои дар бораи Пирсе Лэнгли, парящем дар заднем робита".
  
  
  Ник закрыл чашм, мисли он ки хурсандии вай ласками.
  
  
  Вай вызывающе ласкала он. "Ӯ мертв. Ӯ мурд, баъд аз чанд рӯз пас аз охирин занги ӯ офис".
  
  
  "Маънои онро надорад, онро хонда аз хона", - пробормотал ӯ, ва якбора еддошт фаҳмонд худи худ.
  
  
  "Албатта, медонист", - гуфт вай, ҳоло ҳар ду дасти ласкали он. "Ӯ прожил як рӯз е ду, е се, ман ба ед надорад, ки чӣ қадар, рост аст. Ва баъд ӯ мурд. Ман фикр мекунам, ки дарҳол пас аз Марям Кабрал".
  
  
  "Сипас ӯ низ вафот".
  
  
  "Табиист. Мурд сахт". Дар он назари появилось мечтательное ифодаи. "Ман мебуд, мехост, ки ба ту ин дида. Пирс дар як ҳуҷраи, ӯ дигар. Дар ин ҷо дар поен, айни ҳамон хел, мисли ту. Ва ҳар яке аз онҳо фикр мекарданд, ки дигар ҳама хиенат". Вай покачала сари ӯ ва усмехнулась вспомнившемуся веселью. "Ӯ буд, онҳое, ки шикаст, бедняга. Ӯ умолял Сильвейро на ламс ман. Ман! Представляешь!" Ин фикр ба вай нравилась. Вай исследующие дасти нармӣ двигались, вай чуқур ба чашмони горели. "Сипас, албатта, онҳо ба мо бештар лозим нест. Ӯ даъват мо ҳама номҳои ҳамаи амрико шпионов. Ман видела, ки онҳо рафт ҳастед. Барои ман буд, непрактично бошад, ки оянда бо тамоми... ба қатл ".
  
  
  "Ман мефаҳмам, ки шумо нуқтаи назари", - розӣ шуд, ки Ник. Бархоста дар он аст, эй қариб подавляло.
  
  
  "Де Фрейтас, ҳоло. Ӯ дар ҷиҳод аст, то сахт, ки бедный Мартин тир маҷбур шуд, ки дар он, ва е аз он дод, ки агар мо отпор. Бриха угнанный бо он кам радио сӯҳбат дар мошини худ. Онҳо ба кор аз болои он дар муддати хеле ҳоле, вале баъд аз он дили на выдержало. Аппельбаум буд, боз бадтар аст. Онҳо танҳо буд, ки барои баромадан аз он. Сипас ин фиреб де Сантос, дар асл звонивший ба ман телефон, қайд кунед, ки вақте ки ӯ баргашт, аз худ буржуазного рухсатӣ. барои ҷосусӣ! "Вай гуфтам.
  
  
  Де Сантос ба хона даъват Лэнгли. Буд медод ҷавоб дуюм масъала.
  
  
  "Вале чӣ тавре, ки ҳама аз он оғоз шуд?" ӯ пурсид. "Ва чаро?"
  
  
  Вай посмотрела ӯ ба шахсе, ки гӯе забыла, ки бадан аст, ки вай ласкает, шуда, аз он чӣ ба он муносибат нисбат ба шахсе, населявшему он.
  
  
  "Чӣ тавр? Чаро, Мария Кабрал, беақл аст, дура, подумала, ки узнала чизе дар бораи худ несчастном муже, ва ин то он потрясло, ки вай кӯшиш ба мерасонам ин Пирсу. Албатта, ман прочитала нома. Ман хонда он идораи почта, ки барои чандин сол ".
  
  
  "Шумо медонед, ки чунин Лэнгли?"
  
  
  Вай ожесточилось. "Ман намедонист. Ман задавалась масъала. Аммо вақте ки ман узнала, ман ба ӯ гузориш дод дар ин бора. Ба воситаи Сильвейро, то худи охири. Ман фикр мекунам, ки ӯ аз нузул девона". Вай шахсе буд, хушбахт.
  
  
  Вай дасти меноманд, фикр, ки чӣ тавр ба он ползают пайдо мешаванд.
  
  
  "Барои касе аз шумо ин корро?" пурсид. "Ба касе, ки ман кор, агар ҳамроҳ ба шумо?"
  
  
  Вай гуфтам ба ӯ
  
  сладостью чизи даҳшатнок перезрелого.
  
  
  "Ин қадар муҳим аст? Вале ман фикр,, ки шумо медонед. Мо фармоиш мешавад приходить аз Пекина. Ва пул".
  
  
  Ва пул. Барои ҷинсӣ ва садизм.
  
  
  "Вале чаро ту убила ба ҳамаи онҳо? Ое беҳтар мебуд, назари худро ба онҳо зинда ва присматривать барои онҳо? То ту узнала мебуд, хеле бештар аст".
  
  
  Вай посмотрела дар он бо нежностью. "Ин аст, ки ман дар бораи ҷосусӣ. Вале, шумо мебинед, ин буд, ки ое нақшаи. Нақшаи иборат аст, ба расми аз он, ки онҳо чунин ва пас аз куштани ин қадар зуд ва пурасрор, ба касе хеле особенный буд, ба поен бирав ва тафтиши. Ва ҳамин тариқ , мо мехоҳам устои сайд-ҷосусӣ. "
  
  
  
  
  
  
  Music, ба мурдан
  
  
  
  
  
  Буд, ки қариб аст, бениҳоят ба ягон ташкилоти рафт, дар чист, убивала то безжалостно, танҳо ба васваса зиеди моҳӣ дар ловушку бо наживкой. Вале ӯ медонист сурх чин ва офаридаҳои, ки фурӯхта, ба онҳо ҷонҳои худро. Ӯ буд, ки бо оғози дарк намоянд, ки барои онҳо типичен нафар бо ненасытными аппетитами Карлы Лэнгли.
  
  
  Вай наклонилась бар ӯ ва легонько поцеловала дар он фаро гирифта синяками лабони.
  
  
  "Акнун навбати худ сухан", - гуфт вай. "Ман метавонам ин корро хеле хуб аст барои ту". Вай лизала он, ки чӣ тавр bitch, облизывая харошидан ва қабоҳаткор хун.
  
  
  "Ба ман бигӯ, ки боз чизе ҳаст, ки", - умолял ӯ. "Не, ду чиз. Он гоҳ ман ба мегӯянд".
  
  
  "Хоҳӣ, любовник?" - выдохнула вай. "Ман фикр мекунам, ту беҳтар. Ман фикр мекунам, хоҳӣ хурсанд ҳастам".
  
  
  "Ман ҳам ҳамин тавр фикр мекунам", - солгал ӯ. "Танҳо дар аввал ба ман бигӯ, ки ин чизе, ки рӯй медиҳад, дар Рио, ин ловля ном сармуҳосиб ҷосусӣ? Е ин воқеа ва дар ҷои дигар?"
  
  
  Вай чашмони сузились, ва ӯ дид, ки вай умед бар он мебандад.
  
  
  "Чаро ман не, мегӯям ба ту?" - аноби вай бо осон смехом. "Ҳеҷ кас аз касе ба ту садоятро мегӯянд, - агар танҳо ман намехоҳам, ки ту. Ин дар ҳама ҷо рӯй медиҳад. Ва ин кор ба монанди чары. Талаб вақт, вале дар ниҳояти кор ин кор аст,. Ҳа, ин дар ҳама ҷо рӯй медиҳад". Вай сияло болохонаи чат доранд.
  
  
  "Ва ин рыдающая баба Кабрал?" - якбора пурсид вай Лақаби. "Чӣ тавр ба ту муяссар гардид, ки аз он кунад, чунин тряпку? Ӯ чунин менамуд, хурсанд шавад аз ин падчерицей, ки он ненавидит..."
  
  
  "Албатта, ӯ дар ҳаяҷон буд, бедный гӯсфанд", - нармӣ гуфт Карла. "Вай метарсад, ки барои худ як дӯст медошт кӯдак. Аз он даме, ки мо пригрозили кунад, бо он, ҳамон чизе, ки анҷом додаанд, бо марьям, ки не. Он кофӣ буд, ба осонӣ бовар кунонад, ки мо метавонем ба даст, то ба он ҳар вақт, вақте, ки захотим. Сильвейро фаҳмонд, ки ӯ, ҳамаи ин. . Дар бораи ин бедный фиреб қариб ҳамин тавр бе хотир аз Луизы, ки чӣ тавр ва аз он модар ... Ва ин нозук, беақл кӯдак ҳатто намедонанд, аз ин. Вале акнун он ба ту гап, Роберт, ман гарон ". Дасти боз блуждали. "Аввал ба ман бигӯ, - ки дар он Луиза? Ва ту дӯстдухтари, Розита? Мо хоҳад заҳматталаби агар мо наметавонем аз онҳо ба зудӣ ефт".
  
  
  "Ман боварӣ дорам, ки ҳамин тавр хоҳад шуд", - сард гуфт ӯ. "Вале ман фаҳмидам, ки аз Сильвейро, ки онҳо аллакай гирифта".
  
  
  "Фарз мекунем, онҳо буд", - хушхӯю гуфт вай. "Ҳар ҷо, ки онҳо буданд?"
  
  
  "Дар тайера, летящем дар Амрико".
  
  
  Дасти милостиво прекратили зондирование.
  
  
  "Ин дурӯғ", - қатъиян гуфт вай. "Дар куҷо онҳо?"
  
  
  "Агар шумо намедонед, ман намедонам", - ба осонӣ гуфт ӯ. "Онҳо ба ман гуфтанд, ки едут".
  
  
  "Не! Томаз проверил аэропорты. Имрӯз онҳо уехали".
  
  
  "Эй кош, - гуфт ӯ бескорыстно.
  
  
  "Роберт, ман фикр намекунам, ки ту уловил. Ту расскажешь ман ҳама чизро медонӣ, бар ивази он, ки ман барои ту кунад. Ба ман бовар кун, ба ман бовар кун, ман њамин корро мекардам он, ки ба ту лозим аст". Карла наклонилась бар он. Вай нафас менамуд, опалило он огрубевшую пӯст. "Ман дод, ки ба ту ин қадар ..."
  
  
  Ин проклятые щупающие ангуштони боз оғоз ощупывать ҳама дар атрофи. Дар як лаҳза ба онҳо табдил ефтааст қариб хуб аст. Дар дохили худ Ник гирифт, ки худаш љамъоварї.
  
  
  "Метавонед оғоз бо развязки ин проклятых чентаноб". Овози ӯ буд раздражительным. "Ман наметавонам гап хобида".
  
  
  "Ое ту садоятро? Ту он муваффақ не пеш. Ман наметавонам ин корро, Роберт, ту онро медонӣ. Ба ман бигӯ, ки танҳо як чиз, бигӯ, ки туро фиристод, ва он гоҳ, ман медонам, ки метавонам ба ту таваккал хоҳанд кард. Касе, ки ба ту?"
  
  
  "Номи ман Роберт Милбанк", - равшан гуфт ӯ. "Ман як каме аз иқбол ба wall street ва ман кардааст бигирад, то духтаре, ки каме дам гираду дар Рио..."
  
  
  "Прекрати! Прекрати!" Карла ударила он окровавленному супорад. Фикрҳои ӯ полетели. Мегӯянд, вай, ки аз он андак вақт, ки ягон кас боз последует барои ӯ дар масъалаи бедор? Не ... чаро умирать то он даме, ки он мегардад, ки комилан зарур ... чаро предупреждать вай ... шояд боз чинанд вай то ... ҳосил намоед, ки Розалинда дар амнияти ... зан дар кор аст, ҳамеша буд паршивой иловагӣ мушкилоти ... Хислатҳои инро гир, ки дар он буд, Розалинда? Вақт барои он буд, дер. Ба худо, бигзор бо вай хоҳад буд, ҳама чиз хуб аст.
  
  
  "Ое туро ҳеҷ интихоби доранд,
  
  - гуфта мешавад Карла. - Ту садоятро метавонад ман бори дигар, ва танҳо як маротиба. Е ин ки шумо метавонед аз гирифтани ҳама, ки ман пешниҳод. Пул, муҳаббат, азарт ... "
  
  
  "Пул!" Ӯ рявкнул аз begeistert. "Ин аз ман аст, ва бо ерии ман метавонам барои харидани ҳар чизе дигаре. Бурс аз он беҳтар аст, Карла".
  
  
  Вай покачивалась наздик бо ӯ, дрожа аз сдерживаемой шаҳват.
  
  
  "Ман беҳтарин ин беҳтар аст", - хеле хушхӯю гуфт вай. "Ҳает бо ман е марги ҳеҷ чӣ".
  
  
  "Ман подумаю дар ин бора", - резонно гуфт ӯ.
  
  
  "Бурс он", - ором гуфт вай. "Ин...", ва он хищные дасти тасодуфӣ блуждали боло ва поен дар он бедрам. "Е ин!" Ва он дасти ногаҳон опустилась поен ва кор бо он хеле больную чиз аст. Ӯ ахнул. "Хуб, ин ҷо ... ин маълум буд, ҳамин тавр не?" - соблазнительно пробормотала Карла. Он лабони буданд скривлены дар пародийную табассум. "Ман тарк шумо ҳоло - вале чизе, ки маро запомнит".
  
  
  Вай дасти потянулась ба чизе ки асосҳои ложа Ника - ва паст будани buzzing заполнило ниҳоне.
  
  
  "Одатан мегузарад, тақрибан бист дақиқа, - гуфт ӯ, - пеш аз он ки онҳо оғоз ба фаред. Мефаҳмед, ин як тренажер, ки мо бо Луисом адаптировали. Вале ман метавонам суст онро барои шумо". Ва акнун вай табассум буд, монанд ба Смертную Сари, ки ӯ дидааст, ки дар Запретном шаҳри Сурх Чин. "Ман мехоҳам, ки шумо кардаед, онро оҳиста ва ба осонӣ ... ва звонили, вақте ки ба шумо лозим аст, ки Карла. Ва ҳатман занг ваќташ. Е шумо мефахмед, ки ба озоратон ва ба озоратон, мисли резинка ... ва дар охир, шумо сломаетесь. Аввал дасти, одатан , ва он гоҳ пойҳои. Ба шумо зарар любовник. Ва ту дигар сможешь дӯст. Мебуд, сахт пушаймон ".
  
  
  Целую вечность он истода буданд ва аз наздик мушоҳида барои он. Ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр ослабленный ресмони ба он ҳуқуқи запястье суст оғоз затягиваться. Крепче ... крепче ... крепче ...
  
  
  Ниҳоят вай спеша подошла ба хона, ва дар облегающем мерцании он вечернего ороишоти буданд, намоен ҳамаи нозукиҳои он томной походки ва ҳар зебо очерченная хати вай изысканного бадан. Дар он мӯи худ мерцали красноватые блики ва чашмони ҳоло чунин менамуд, светились сабз зуҳуроти номатлуб. Ник дар ҳайрат буд, ки чӣ тавр ӯ метавонист дар ҳама фикр мекунанд, ки он бесцветная. Аммо ӯ аз ҳаяҷон залилась краской ва савоб аҷиб неотразимую дошт. Сабз чашмони чизи хеле сахт мехост.
  
  
  Он аз тағоям, оғоз ба анчом.
  
  
  "Дар dark чизе ором, ҳамин тавр не?" ӯ ширин напевала. "Думай хуб, Роберт. Ман туро интизор мешавам".
  
  
  Калиди нур выключился, ва правая дасти Ника фавран бесшумно действовала.
  
  
  Карла берун ва закрыла дари. Ник шунид ангуштзании қалъа. Он гоҳ буд, ки ба ҳеҷ чиз, ба ғайр мутлақ, давящей зулмот ва тишины, ки буд мутлақ. Касе, ки дар ҳуҷраи дигар стонал.
  
  
  Ник лихорадочно маневрировал.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Хуб буд, ки Розалинда подняла ва приготовила Луизу задолго то занги Ника, зеро ба занги Ника набуд ва амал. Ба ҷои ин, меҳмонон появлялись дар люксе Милбанк-Монтес.
  
  
  Агар он вошла дар онҳо асосии гостиную, Розалинда, шояд, на услышала мехоҳам садои то он аст, хеле дер ба чизе дар бораи ин корро. Вале ҳар он набуд,, он услышала кӯҳна шиносон садоҳои, вақте ки касе кӯшиш мекунам, ки хак, бархўрди, вақте ки ӯ выходила аз хуҷраҳо ва шагала бозгашт дохилӣ дар коридор. Вай остановилась оилаи он қадар, ки ба тафтиш, ки дар он аст, ки он мешунавад, ва он гоҳ бросилась дар коридору, запирая ҳар дари, ба он приходила. Савганд ба ин замон, вақте ки ӯ затолкала пораженную Луизу дар дубури, ки боиси ба шахси дигар выходу дар лестничную љавобҳо, байни онҳо ва касоне, ки метавонист онҳоро ба назар, ин ду боэътимод запертые дари. Бигзор танҳо дар бораи як қатор дигар ҷолиб аст запертых гардид ва аз ин роҳ.
  
  
  "Дар ин ҷо, подержи ин", - прошептала он Луизе. "Вале, ба хотири худо, таваққуф он дур аз ман".
  
  
  Луиза слабо гуфтам ва увидела, мисли Садбарги зуд фиристода кафедра таҳти входную дари.
  
  
  "Хавотир нашав дар бораи ман, - гуфт вай. "Вақте ки ман буд, маленькой девочкой, мо буд, ранчо, ва падари ман научил ман чизе ҳаст, ки дар бораи винтовках ва пистолетах. Ин пистолет, бо ки ман знакома".
  
  
  Садбарги встала дар кафедра ва выглянула аз транца, эҳсоси якбора осон аз он, ки Луиза на танҳо хуб держала худ ба дасти худ, аммо, шояд, ҳатто метавонад кӯмак. Вай беҳтар аст, зеро он настояла худ.
  
  
  Дар коридору назди рақами Милбанк аҳволи мард. Вай назар хеле бледным ва бемор, инчунин дар, ки он пӯшидани, паст надвинутой ба чашмони пурра скрывала повязки, закрывавшие он гардан ва як ҷониби шахси. Розалинда усмехнулась дар бораи худ. "Оратї Ника", - подумала вай бо признательностью.
  
  
  Дар ҷое, ки дар дохили ҳуҷра открывались ва закрывались дари. Розалинда выбрала роҳи осонтарини халос злоумышленников: вай, ӯ даъват ба роҳбарияти ва бо трепетом умоляла онҳо прислать хонаводагӣ детектива ва касе аз онҳо.
  
  ду нафар қавитарин мардум дар кӯмак. Ҷаноби Милбанка буд, ки дар хона, бо истиқоматии крались одамон, ва ӯ буд, то напугана. Шояд онҳо поторопиться...?
  
  
  Онҳо буданд, хеле быстрыми. Роберт Милбанк мебуд, беш аз аст, агар ӯ худро изҳори миннатдорӣ. Розалинда душманон воситаи фрамугу, ки увидела, чӣ тавр ба забинтованный мард вскинул сари ба садои лифт. Гузашт як лаҳза, баъд аз он издал ором свист. Дар долони нест гузашта аз он гузаштанд ду нафар хеле мускулистых мардон. Сипас яке аз онҳо ногаҳон дилам ба каблуках ва задал масъалаи забинтованному мужчине.
  
  
  Бледное шахсе испугалось ва лабони заикались кӯшиши шарҳ неубедительное далел, ки чаро ӯ дар ин ҷо. Сипас ӯ содир хато. Ӯ сбежал.
  
  
  Яке аз мускулистых мардон ба осонӣ поймал он. Дигар бросился ба дари утоқҳои ва кӯфтанд, ки ба вай. Дар тамоми истиқоматии загремели дверные қалам, ва Розалинда услышала ки чизе ругательства. Кафедра афтод. Раздался дуъояшон. Чизе сахт спотыкалось. Фику. Боз як зарбаи. Дуъояшон ва глухой заданд. Дуюм бикӯбед дар входную дари ҳуҷраи.
  
  
  Баъд аз ин буд, дар тааҷуб ба осонӣ кунонанд, ки таъљилан вызванного евари мудири ҳеҷ дархосте аз кормандони Милбанка дар политсия.
  
  
  "Ман мегӯям, ки мо перехватили онҳо, вақте ки онҳо мекӯшанд, ки ба сатҳи дар квартира", - гуфт ӯ елейно. "Пас, туро ничуть на побеспокоят, ва мо... хайр, мо... эээ..."
  
  
  "Ба ман на обвинят дар намуд, ба кор", - рост гуфт Розалинда.
  
  
  "Э,... хеле хуб".
  
  
  "Чӣ ж, ту садоятро сухан ҳама, ки мехоҳед", - великодушно гуфт Розалинда, - "агар ту уверяешь ман, ки ба ман бештар хоҳад ташвиш имшаб. Касе", - афзуд ӯ угрожающе.
  
  
  "Эй ҷаннат, не. Дар бораи, албатта, не!" Ҳангоми ин фикрҳои ӯ дар ужасе боло дасти. "Лекин иҷозат диҳед, ки ман пурсед, ки шумо дида аст, ки ое шумо ягон бор ин мардум пеш. Ин масъалаи муайян, мотива..."
  
  
  "Оддӣ воровства", - прервала он Розалинда. Ник ҳанӯз ҳам звонил. Вай бояд даст ба он. Вай хунук посмотрела дар ду растрепанных пленников дар наручниках. "Не, ман ҳаргиз онҳо дер нест видела", - гуфт вай. "Ҳарчанд бузург бо поросячьими чашми ҳақиқат монанд ба ман шиносоӣ, доктори Нило Томаза аз Лиссабона". Вай шавқовар аст рассмеялась. "Вале ин мумкин нест, он, ҳамин тавр не?"
  
  
  Евари мудири дружелюбно засмеялся. "Ҳеҷ кас мебуд, ҳамин тавр не, фикр кардам", - розӣ шуд ӯ. Ӯ хурсанд буд, ки ин зан Монтес то хуб ҳамаи ин перенесла. Вай метавонист бардоред аз ҳама даҳшатнок садои.
  
  
  Мард аз свиными чашмони потрепал худро кровоточащую дасти ва хмуро нигариста, Розалинду. Ногаҳон ба ӯ рӯ вспыхнул нур узнавания, ва ӯ ба сухан оғоз рычать.
  
  
  "Бие, вытащи мо аз ин ҷо", - скулил перевязанный мард. "Чӣ интизор? Ман бемор".
  
  
  Томаз ва худи назар аст, хеле бемор.
  
  
  Конвент тарк карда, орзу мекунанд, ба ҳуҷраи.
  
  
  Ду худощавые фигуры, ки чанд дақиқа баъд наменамояд выскользнули аз Байналмилалии Копа буданд, низ тасодуфӣ одеты барои аҳолии шаҳр pm, ва ҳол он ки онҳо направлялись дар Клуби Кариока.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Он позвоночник менамуд, расширялся. Ноҳамвор ресмони бераҳмона врезался дар он вытянутые конечности, ки бераҳмона фишор табдил ефтааст намоен қавитар. Аз куҷо чизе аз боло ба ӯ метавонист шунидан ритмичный рокот барабанов ва спорадический лязг тарелок. Агар ӯ кричал аз ҷонҳои, ҳеҷ кас мебуд, он шунид, ба ғайр аз онҳое, ки интизори он буд, ки дар ҳуҷраи ҳамсоя.
  
  
  Сатҳи зери он суст изгибалась то расонидани он ба пушти искривляться дар хашми. Ӯ вложил ҳар торро энергетика ва тамаркузи, ки единственную веревку, ки ӯ қариб развязал ва ки буд, акнун боз крепче аз ҳарвақта. Вале акнун теснота буд, ки дигар. Ин буд, ки аст, зеро ки он ба дасти шуданд вытянуты то шавад ... ва чизе буд, ки пас аз ҷузъи асосӣ. Худи шиддати оғози кор ба он. Ӯ напряг ангуштони ва потянул. Симро волочился бо дасташ мисли раскаленные угли. Торикӣ падидомада аз black дар клубящуюся красную. Он ҷисми взывало дар бораи пощаде. Бо мурури он, ки пояи выдвигалась, ӯ ҳис ҳар свирепый зарбаи Сильвейро, ки чӣ тавр алоҳида парандапарварӣ дард ва сипас адад сливались дар як бузург сгусток хашми. Ва он, Ник Картер буд, ҳамон каплей. Вале аз дард буд иллюзией. Он существовало. Ягона чизе, ки дар ҳақиқат существовало дар ин красно-сиеҳ ҷаҳон punches худ, дар роҳҳо, барабанов, тарелок ва рева дар гӯши ҳис аст,, буд, як сахт напряженная дасти, ва мӯи coarse симро, ки вай рвал... пробивался, хеле суст, суст, гузашта аз он дастро... схватился дар пошнаи аз ангушти калон... протащил оид ба он, ки петлю кӯшиши шикофт барои сари мужчине... ва ногаҳон высвободился. Дасти тарк чӣ тавр мертвая.
  
  
  Ӯ бо ноумедӣ кор ангуштони худ, возвращая дар онҳо зиндагӣ. Он ҷисми издавало заифтар ангуштзании - чизе оғоз гирад
  
  . Аз ҳуҷра берун аз дари худ, запертой ду қалъа, раздался зиеда аз паеми садои.
  
  
  "Ман намедонам, ва агар медонистам, ман мехоҳам ба ту гуфт: - оҳ!"
  
  
  Стонущий овози Кабрала.
  
  
  Измученные ангуштони Ника нащупали пряжку ремня. Хислатҳои инро гир, ба шумо кор бесполезными ангуштони худ, шумо, ублюдки, открывайте он, открывайте, открывайте!
  
  
  Он левая даст гирифта шудааст, дар худ тамоми ноющую вазъият дар қисми болои бадан ва безжалостно оторвалась аз пойҳои ӯ-товарища. Ба кадом аст безумное, размытое як лаҳза, то ба ӯ ангуштони напряженно бимонд барои пряжку, ӯ фикр кардам, ки дасти умуман оторвалась ва болталась, обрубившись, бо поручня паси он. Пас аз он ки мағзи сар очистился, ва як қабати металлическая пряжка щелкнула. Дрожащие ангуштони вытащили заточенное майса. Ба он хотир буд, криком хашми ва дасти падидомада дар трудноуправляемую шишку, ӯ боло фуҷур дасти росташ ва отрезал веревку, ки душила он левое запястье. Ӯ номуносиб дар ҳайрат буд, ки чаро ба ҷои онҳо истифода чарм lashings. "Ресмон дард боз бештар", - қарор додам, ки ӯ врезаясь дар дасти. Аз газидани тоза табдил шуд, ба монанди любовному поцелую нисбат ба мучениями ва разрывами ӯро бадан.
  
  
  Ӯ опустил гузошта дасти ва имкон дод ки вай афтода дар назди худ, ба хуни вернулась дар он парализованные ангуштони. Ӯ ҷони худро фидо, дардод. Ӯ ефт, хушӯъашон тасмаро ба камар ва разрезал он лезвием. Ӯ оторвался. Бадан аст, ки чанд сония пеш менамуд высохшей баҳр ситора менамуд, сжалось ва боз як худро ба шакли муқаррарӣ. Он мересанд якбора затрещала, вақте ки ӯ маҷбур худ аввал нишаст ва сипас наклониться ба ҳамла ресмоне, связывающие он пойҳои. Ӯ шевелил онҳо, то кор, приказывая онҳо боз зиндагӣ.
  
  
  Яке аз пойҳояш ҳам буд зажата дар тисках ноҳамвор ресмоне, вақте ки ӯ шунид ҳаракат аз дарҳо. Аз богато украшенной хуҷраҳо наверху ид дар завыла труба. Ӯ бо ноумедӣ атаковал гузошта, то. Бархўрди щелкнул, ки оборвалась охирин нить, ва ӯ неуклюже спрыгнул бо вешалки, сахт ingesting затхлый ҳаво ва маҷбур худро растянутые мушакҳои иҷрои кори худ.
  
  
  "Ду нафар аз онҳо", - фикр кардам, ӯ ногаҳон. Онҳо хоҳад ду нафар. Ӯ бросился ба девори худ, дар назди дари худ ва лихорадочно бросился дар ҷустуҷӯи чизе буд, ки метавонанд истифода ба сифати яроқ. Ҳеҷ чиз. Ҳеҷ чиз, ба ғайр аз як, барои ки капала он худи хун.
  
  
  Дари фаъол мешавад. Нур аз беруна хуҷраҳо осветил - се нафар! Он сбитый бо ҳеҷ нафъ мағзи двигался ҳамон неуклюже, ки чӣ тавр ба он неуверенные пойҳои. Се? Як калон, бо зебо разбитым шахси. Яке дар облегающем блестящем либос. Ва як хурд фигурка...?
  
  
  Пас, чӣ ҳодиса рӯй дод, минбаъд чунин ба назар мерасад, чӣ дар замедленном бо суръати ҳарчанд хотир кӯшиш кардам, ки ба ӯ мегӯям, ки ӯ ягона, ки двигался хеле суст.
  
  
  
  
  
  
  Ва хурд старушка закричала
  
  
  
  
  
  "Нур, Мартин. Ту ҳам мисли он шахс. Он ҳатто бадтар ту!" Карла гортанно усмехнулась.
  
  
  Здоровяк дохил ҳуҷраи ва потянулся ба выключателю. Ник барқарор аз деворҳои ва ҷаҳиши, протянув хурд смертоносный клинок. Ӯ зад, ки зудтар аз фикр нест оид ба ощупывающейся дасташ, инчунин оид ба крепкому мускулистому горлу. Браш разорванной дасти вздрогнула зери грубым подбородком. Он левая дасти вонзила майса чуқур ба гардан - як, ду, се маротиба дар зуд пайгирона пеш аз Мартин қодир кор бештар аз танҳо ахнуть аз худ даҳшат. Сипас ӯ издал вопль животной тоски ва ноумед зад. Ник боз корнамоии заданд, отдав ӯ тамоми худро отчаянную энергетика. Ӯ неуклюже покатился, барои роҳ надодан ба дасти, набросившихся ба он бо ҷомеаи аҷиб аз қуввати, хлестал, уклоняясь, ноумед дуо барои қувват вернулась дар он худ искалеченные мушакҳои. Неистовый смертельный зарбаи Мартин зад, ки танҳо майса колющей дасти Ника. Дар ҷое, ки дар dark ӯ афтод, ки дар ошенаи.
  
  
  Ӯ кардед вонзил сахт edge хурмо дар кровоточащую гардан, ва Мартин смялся дар охирин маротиба. Ник присел наздик ба ӯ ва лихорадочно табдил ҷустуҷӯи силоҳ аст. Ҳеҷ кас. Уверенная свинья бояд оставила он дар дигар ҳуҷраи.
  
  
  Бо мурури он, ки чӣ тавр ба вақт шло, ӯ осознавал даҳшатнок булькающий садо дар гулӯ Мартин. Ӯ дид, ки чӣ тавр ду фигуры качаются назди дари, ва медонист, ки касе yells. Ва пас аз он ошеломленный мағзи назаррас сфокусировался.
  
  
  Барои ӯ он буданд, хабари бад.
  
  
  Ӯ перепрыгнул ба воситаи бадани як бор красивого мардон ва бросился дар внешнюю як ҳуҷра барои ду нафар, ки борющимся фигурам. Ӯ медонист, ки яке аз онҳо шуд, ки Карла. Дигар буд Луиза. Дасти Карлы буданд прижаты ба он горлу ва даҳони Карлы плевался грязью ва ненавистью.
  
  
  "Отпусти он!" Сильвейро истерически крикнул: "Уйди бо роҳи!" Дигар овози чењрааш: "Не, Карла, не Карла, не!" Кафедра бо грохотом афтод. Кабрал дар он ҷо буд, марбута, мисли туркия, вале ба ҳар ҳол брыкающийся.
  
  
  
  - Ман сломаю вай гардан, Милбэнк, ки бевосита ба чашми худ! - крикнула Карла,
  
  
  Ник зад шудан бо он ба шахсе ва оторвал сцепленные дасти аз Луизы. Ӯ оғӯш зебо гардан Карлы ва отстранился. Сипас ослепительные чароғҳои боз вспыхнули дар сари он, ва ӯ погрузился нав тьму. Касе бераҳмона зад он пои, вақте ки ӯ афтод.
  
  
  Ӯ метавонист шунидан як даҳҳо звуков бо дараҷаҳои четкостью. Вазнин нафас. Стоны. Сатри суханони ботили. Бикӯбед хеле далеких барабанов. Бурная мубоњиса ду рычащими голосами - Сильвейро ва боз як мард. Скрип дари. Кадом дари...? Ӯ дод, чанд дароз амиқ вдохов ва кушод рӯ ба рӯ мешаванд.
  
  
  Ӯ медонист чорум инсон дар ҳуҷраи, вале сосчитал то дувоздаҳ ва эҳсос аз худ бегона хушбахт. Ки буд, ҳатто беҳтар, хуни текла он венам, ва онро дастҳои ва пойҳои, чунин менамуд, қисман восстановили худро чандирии.
  
  
  Карла рухнула дар обтянутый парусиной курсї, гузаронидани сари ва ругаясь. Луиза лежала дар ошенаи наздик упавшим Кабралом. Вай сжимала он дасти ва ором плакала.
  
  
  Зан зан! Ник ба худам фикр. Ва чӣ рӯй дод бо дигар?
  
  
  "Ба хотири худо, ман аз куҷо донед?" - гуфт бегона ба даст. "Ман гуфтам ба ту, он подошла ба хона, вақте ки ман свернул дар кунҷи. Ман ҳеҷ чашми ба затылке. Вай пыталась прокрасться, вақте ки ман рафта ва поймал вай. Ӯ буд, ки як, ба шумо мегӯям. Ки ман буд, кор аз, бигзор вай бираванд, то ки ман охотился барои дигар? Ба хотири худо, ки чӣ тавр шумо справляетесь бо тамоми ... "
  
  
  "Ба хотири худо! Ба хотири худо! Ин ҳама, ки ту умеешь сухан, Мендез?" Карла ногаҳон поднялась аз стула. "Убирайся аз ин ҷо ва пайдо вай. Ман разорву аз они грязное дили агар ту вернешься бе он. Ту, Луис, беақл аст, свинья. Свяжи ин махлуқи боз. Ман ҳанӯз закончила бо ӯ гап". Вай повернулась ва плюнула ҷудо Ника. Ӯ мепоиданд, барои он аз зери пўшида асри ва оромона отдыхал. Ҳамин тавр е ба таври дигар, ин буд, пуршукӯҳ финал.
  
  
  "Нигар, Карла", - прорычал Сильвейро. "Чӣ медиҳад ба шумо фикр кунед, ки ту имеешь ҳуқуқ, то бо ман гап? Ту буд, то занята, прыгая бо ӯ дар бистар ва вставая бо он, ки мо тасодуфан фаҳмидем, ки ӯ чунин.
  
  
  "Шумо бас ин аст!" - прошипела вай. Ӯ буд, равшан ранги - чашмони сабз, сурх нохунҳо, сурх лабони, сурх занад ва, мерцающее либос, соблазнительно облегающее он пышное бадан. "Омӯхтем, ки чӣ тавр ман ба ту мегӯям. Мендез, пойди ва пайдо ин зан".
  
  
  "Карла! Используй сари худро". Сильвейро гуфт настойчиво. "Мисли он аст, ки онро ефт нашуда? Ва агар мо бояд боз як нафар дар ин ҷо? Вақте ки Мартин рафт..."
  
  
  "Барзиед якрав нафар!" вай плюнула. "Касе дигар?"
  
  
  Сильвейро бартарӣ проигнорировать савол. "Висенте ва Томаз аллакай дар ҷустуҷӯи он. Ва фикр кунед, ки ое шумо, ки ӯ низ метавонад биеяд ин ҷо?"
  
  
  Карла истода буданд, пушт ба Нику, балки аз он дидам, мисли ҷисми худ напряглось.
  
  
  "Ту ҳамеша хеле глуп, Луис", - пробормотала вай. "Ту ҳуқуқи, он ҳанӯз метавонад биеяд. Шояд ӯ шутур ва приветливо поздоровается. Ту то думаешь? Мендез! Вернись ба он дарҳо. Ва впусти он аст, ки бо корафтодагон, агар вай бояд биеяд".
  
  
  "Хей, Мендез, - гуфт Сильвейро. "Ба ман аввал ба ҳам пайвастани ин ду фарзанд. Бо ман аллакай кофӣ уловок".
  
  
  Карла презрительно рассмеялась.
  
  
  "Ҳоло барои алоқа ду нафар лозим аст. Ки ту мард". Вале вай, чунин ба назар мерасад, ин муоҳида, зеро повернулась ва thoughtfully посмотрела дар Ника. "Он гоҳ свяжи он бурс ва ин чӣ тавр бояд. Ман поговорю бо маленькой Луизой. Шояд, вай объяснит, ки чаро омад як. Ва ба он ҷое ки вай дӯсти нав".
  
  
  Луиза сидела неподвижно ва бесадо, ашки высыхали он щекам ва дасти хиҷолат нигоҳ Кабрала, вақте ки ӯ ҷони худро фидо боком дар нимсола, запертый дар худ упавшем кресле. Кабрал застонал, тадриҷан просыпаясь.
  
  
  Ва Сильвейро, ва Мендез буданд наготове. Онҳо вазъи муроҷиат ба лежащей тағзия Ника, ки агар ӯ буд, ки чӣ гуна ба касе хоси ҳайвонот, ки метавонад ногаҳон вскочить ва броситься ба онҳо. Ин буд, тақрибан чизе, ки ӯ буд, маҷбур кунад.
  
  
  Оғоз скрипящий садои.
  
  
  Сильвейро танќисї нест огляделся. Карла неосторожно схватила Луизу барои мӯй ва ноҳамвор бросила на павлус.
  
  
  Ник суст перевернулся ва пошатываясь, поднялся ба пойҳои ӯ бо полуподнятыми дасти худ, чунон ки гӯӣ аз он буд, ки нерӯҳои бештар намекунем.
  
  
  Скрип продолжался. Ӯ метавонист тамошо. Вале ӯ показалось, ки ӯ эҳсос кард легчайшее дуновение сквозняка.
  
  
  "Кофист", - устало гуфт ӯ. "Хеле." Ду таппончаи неумолимо нацеливали дар он. "Карла, агар ба духтаре танҳо монд воқеӣ бошад. Онро дорад, ба ин ягон муносибати". Ӯ покачнулся ба каблуках ва каме нест афтод. "Ман аз вай омада, зеро Розита нест меравад. Ман фикр кардам, мумкин аст ... баъзе
  
  притяжение. Вай отчим, мефаҳмед... - ӯ бессвязно замолчал ва прикрыл чашмони.
  
  
  Карла гуфтам ба ӯ. "Пас, ту фикр мекунї, ба ҳар ҳол метавон торговаться", - нармӣ гуфт вай. "Чӣ ж шояд ту сможешь". Вай сахт ударила Луизу ба рӯ. "Касе, ки аз ин ӯ? Ту е вай?" Хурд қарияи боло таҳти муолиҷа бимонад Луизы сжалась.
  
  
  "Карла, зарур аст", - простонал Ник. "Ое бо ман ҳар чӣ мехоҳед. Инро накун, ки бо вай бошад".
  
  
  "Чизе ман мехоҳам?" - ба нармӣ гуфт: Карла.
  
  
  Ник дод таваққуфро барои таъсири.
  
  
  "Ҳа", - смиренно гуфт, прижав хушӯъашон ба сина.
  
  
  Карла оҳиста-оҳиста рафт, ба ӯ ба воситаи заполненную хламом ҳуҷраи.
  
  
  "Ое осторожна, Карла!" Сильвейро якбора ҳушдор дод вай. "Не, подходи ба пушкам. Мендез, бирав, дар он ҷо ва следи барои онҳо".
  
  
  Бо баҳонаи назорат аз њаракати Мендеса Ник зуд дидам, ки дар чун биное. Квадратное сӯрох показывало он ҷое ки пештар квадратного кашшофӣ буд. Дили ӯ забилось зудтар. Албатта, гумон аст, ин буд, ки касе дигар ғайр аз Садбарг ...
  
  
  "Ман осторожна", - пробормотала Карла. Вай остановилась дар якчанд пойҳои истироҳат аз Ника ва каме дар канори. "Пас, ту сделаешь чизе, ки ман мегӯям? Рафтанду ман ҳар чизе, ки ман мехоҳам бидонед?"
  
  
  "Боз ба ман чӣ кор?" - унизительно пурсид ӯ. "Ман кардам."
  
  
  Ӯ шунид як резкий зарбаи боло бар худ.
  
  
  "Ин чӣ буд?" Сильвейро обернулся, ища, бо чашмони.
  
  
  Карла чизе мушоҳида кардам.
  
  
  "Ман ба ту бовар мекунам", - нармӣ гуфт вай. Ва он ангуштони метнулись тавассути щель байни онҳо ва скользнули он глазам.
  
  
  "Ҳоло он қадар бад!" ӯ бурно взревел ва ҷаҳиши. "Пепито!"
  
  
  Ин буд, аҷиб калима барои боевого клича, балки он буд, ки буд.
  
  
  Ӯ поймал Карлу дар дасти повернул вай ва зад вай бо Мендесу. Мард отшатнулся ва мувозинат гум, аммо пистолет ба ҳар ҳол нигоҳ. Ӯ мусаллаҳи девона фику, ки врезался дар девори паси Ника. Ник чуқур вздохнул ва задержал нафас, притягивая ба худ Карлу, дардовар мечашонем доранд скручивая вай, дастҳои ба пушт. Ӯ прижался ба девори худ, маневрируя аз тараф, барои истифода бар зидди Мендеса ва Сильвейро.
  
  
  "Стреляй дар бурд!" закричала Карла. "Отпусти ман, ту..." - вай назвала он чунин ужасным, ки ҳатто бошад хандовар номи. "Луис! Инро гир, вай! Стреляй дар Луизу!"
  
  
  Ник зуд качнул вай дар ужасной пародии ба рақс.
  
  
  Ударные боз заиграли дар ночном клуби ҷое, ки бар онҳо головами. "Бояд, дар як қатор ҳолатҳо онҳо ба онҳо хеле пригодились, - тира аст, фикр кардам Ник, вальсируя.
  
  
  Эй худо, он гирифт, бисер вақт. Ӯ ҳатто шунидам, ки вай упало.
  
  
  "Луқо!" - ногаҳон крикнул Сильвейро ва бросился дур аз Ника ва Карлы ва онҳо weird объятий. "Ошкоро!" Ӯ боло пистолет ва зуд шањ дар сӯрох. Мендез дилам ба он.
  
  
  "Мендез!" Карла истерически закричала. "Стреляйте дар Луизу, мегӯям ба шумо! Вытащите маро аз ин ҷо!"
  
  
  Лаънат. Мендез боз насторожился. Бо вуҷуди ин, ӯ попробует. Бояд афтонда пистолет.
  
  
  Бо истифода аз Карлу чӣ тавр таран, ӯ атаковал Мендеса. Вале пойҳои Карлы мешали ӯ. Ғайр аз ин, ӯ бераҳмона укусила он дар гулӯ. Каллаи дернулась пеш ва Мендез увернулся аз он. Сильвейро боз шањ. Сипас, гунањгор, вздохнул ва уронил пистолет. Ӯ зашатался барои як лаҳза, повис, чӣ тавр ба падающее дарахти, ва афтод. Карла ноумед сопротивлялась, ругаясь ва плюясь. Мендез бас уворачиваться ва вуҷуд дорад, барои истода, тамошо барои онҳо ҳамчун мард, смотрящий схватку, ки чун ӯ медонад, ки буд подстроена. Сипас ӯ низ повалился дар ошенаи. Карла ногаҳон тарк дар оғӯш Ника. Ӯ дод, то он, ки чӣ тавр болишти бо картошкой, ва дод, то ба назар зуд дар Луизу ва Кабрала. Ҳам буданд, неподвижны ва молчали. Аммо чашмони онҳо кушода шуд.
  
  
  Он шуш разрывались. Ӯ споткнулся оид ба Карлу ва направился ба открытому люку. Ҷамъоварда худро напряженные мушакҳои, он ҷаҳиши. Ва промахнулся. "Эй Исо, - фикр кардам ба ӯ. Ту стареешь, картерро ба ҳузур пазируфт. Қабоҳаткор плясали пеш аз он чашмони ӯ, вақте ки ӯ ба баъзеи курсї ва сунул он дар проем.
  
  
  Ӯ як маротиба присвистнул ва бо болью потянулся в темную ҳуҷраи бо тиреза. Он ангуштони соскальзывали, ва ӯ эҳсос кард, ки меафтад пеш, вақте ки хурд қавӣ дасти расид ва кӯмак ба ӯ қием.
  
  
  "Дар бораи, Ник..." - прошептал овози паст. "Ба зудӣ, ба окну. Дар кӯча кас не".
  
  
  "Пӯшед ловушку", - пробормотал ӯ. "Бояд... нигоҳ доштани онҳо... зери".
  
  
  Ӯ споткнулся дар бораи қуттии ва афтод афтод. Луқо барои он закрылся. Ӯ шунид, ки чӣ тавр ором открылось аз тиреза, ва эҳсос кард, ки чӣ тавр он ба дасти скользнули зери он дасти потащили онро ба боло. Каллаи покоилась дар подоконнике, ва ӯ буд, тамошо в темную прохладную шаб. Ӯ чуқур вздохнул. Глотки ширин соф ҳаво хлынули дар он шуш.
  
  
  "Садбарг..." - пробормотал ӯ. "Садбарг. Хуб духтари. Зебо кӯдак".
  
  
  Вай бо trepidation присела наздик бо ӯ, стройная, балки тамоман на ҳамчун писар дар
  
  обтягивающих брюках, ки вай выбрала барои он, ки залезть дар windows ва подбросить як њаб нервно-паралитического газ таҳти унвони Пепито. Ӯ поцеловал нарм, ба нармӣ приоткрытые лабони ва эҳсос худ бениҳоят освеженным.
  
  
  "Онҳо сахт причинили ту дард", - прошептала вай.
  
  
  "Шумо бояд дид, ки дигар бачаҳо", - хурсандӣ гуфт ӯ. "Бие, ҳозир. Мо ҳанӯз ҳам ое кор".
  
  
  Онҳо кушоданд луқо баргаштанд ва дар подвальные ҳуҷра, ки дар онҳо буд, бисер ужаса. Затаив нафас, Ник оғоз ҷустуҷӯи Вильгельмины ва Хьюго ва пайдо ба онҳо танҳо, вақте ки ӯ калон кушода хамелеон дар ҳуҷраи шиканҷа. Ӯ боз поднялся дар ҳаво. Розалинда аллакай буд он ҷо.
  
  
  "Чӣ қадар?" прошептала вай.
  
  
  "Боз якчанд дақиқа. Развязанный Кабрал?"
  
  
  Вай кивнула. "Назар бад. Вале ӯ бояд ин корро".
  
  
  "Ӯ беҳтар аст", - гуфт, тира аст, Ник. "Бедный ублюдок. Бие, аввал кӯшиш ба баланд бардоштани мақоми онҳо дар ин ҷо".
  
  
  Кор бо бешеной суръати ва кардед, онҳо переместили мизи таҳти луқо, подняли мертвые бори Луизы ва Кабрала дар боло ба ҳуҷраи подперли онҳо дар наздикии windows.
  
  
  "Бар қавми ман ҷонишини ман дар ин ҷо", - фармон ӯ. "Он вақт қариб. Ман закончу худи".
  
  
  Ӯ боз спустился поен.
  
  
  Ба ҳама гуна ҷаласа ҳайратовар дар он буданд, чашм. Ҳоло онҳо назар ба он, тамошо барои ҳар он њаракати. Аммо пас ба кор газ, ва дар ин ҷо пас, ӯ ба сухан оғоз стираться. Ҳеҷ яке аз онҳо ҳанӯз дароз на двигался. Вале онҳо метавонанд watch барои онҳо, ва онҳо ин корро.
  
  
  Ӯ баргашт ва дар ҳуҷраи шиканҷа ва прошелся оид ба шкафам, зуд бо интихоби якчанд ҳуҷҷатҳо ва микрофильмов. Дигарон бояд буд, ба пайдо кардани касе дигар, ҳатто агар ин буд, ки пулис. Ӯ медонист, ки онҳо очарованы шаҳодати он аст, ки сардафтари чин коммунистов аст, ки дар таҳхона роскошного клуби Кариока.
  
  
  Касе ҳамсоя ҳуҷраи застонал. Ба назар чунин менамуд, хеле мувофиқ аст.
  
  
  Ник берун аз хуҷраҳо шиканҷа ва нигариста худ ба ҷабрдидагони. Онҳо менигаристанд ба ӯ дар ҷавоб.
  
  
  Ӯ гирифт, ки худаш љамъоварї. Онҳо ин имконнопазир буд, бигзор зинда.
  
  
  Лабони Сильвейро задрожали, ки Хьюго устремился ба он дили. Мендез кӯшиш мекунам, ки двинуться аз ҷои. Ва мурд.
  
  
  Карла...
  
  
  Карла оғози безмолвно бормотать, ки Ник чӣ ваҳй ба ӯ. Буд, боз як чиз, ки аз ӯ мехост, ки комилан бовар дорам. Дасти опустилась байни мягкими твердыми грудями, ки ӯ пеш аз касался комилан дигар шароити... ва ӯ дид калиди. Тиллоӣ ключик, ки дар он буд, Як рақами.
  
  
  Садоҳои, ки вай издавала, вазъ дар суханони. Вале суханони буданд бессмысленными. Ин буд, болтовня хеле дафтар хурд кӯдак, искаженные блуждания сола... кӯҳна... кӯҳна... немыслимо кӯҳна зан.
  
  
  Вай шахсе буд, осунувшимся ва бесцветным. Чашмони буданд тусклыми ва мутными. Вай дар оғози корчиться дар ошенаи, ва тоқ суханони худо бештар дикими. Вай закричала.
  
  
  Аз Он ки аз болои он ва назар афканда, то ба он чизе, ки боқӣ мондааст, ки аз занон, ки корчилась зери он ки ба соҳил. Ва ӯ кофӣ повидал барои ҳаети худ аст, то бидонед, ки тусклые чашмони ҳеҷ гоҳ прояснятся, ки покачивающиеся, дергающие ҳаракати ҳеҷ гоҳ бештар хоҳад нест дигар, ки чӣ тавр судорожными искривлениями, ки ваҳшӣ лепет суханони ҳаргиз қодир ба шакл, фаҳмо одам намунаи. Вай назар афканда, то ба он, ва фикр дар бораи роҳҳои бисер: дар бораи мужчинах, фавтидагон аз он даст, ки дар бораи мужчинах ва занон фатво мехоҳанд, ки мурданд, ки аз он даст, ва дар бораи касоне, ки монд.
  
  
  Хьюго вонзился.
  
  
  Ник гуфтугӯ ва тарк вай. Ӯ ҷаҳиши тавассути луқо ва закрыл он аз ужасного садо дар ин ҳуҷраи марг.
  
  
  Карла Лэнгли идома фаред.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ник застонал дар хоб ва бедор. Дар як лаҳза ӯ эҳсос кард озноб, гӯе чизе ҳаетан муҳим гузошта несделанным, вале баъд аз он хотир, ки ҳар чизе, ки аз онҳо боқӣ мондааст, буд, ки боэътимод объяснено. Ба Он хотир садо барабанов, қубурҳои ва дуъояшон; стремительный баромадан аз windows ба гузаргоҳи сарҳадии; Луиза поглаживала дасти Переса Кабрала, вақте ки онҳо нишаста буданд, ссутулившись, ки дар қаиқ меҳмонхона худ люкса, ва гуфта мешавад: "мебахшед... лутфан, мебахшед..." Ва Кабрал бормочет: "Вай мебуд гордилась ту. Ман низ писанд омад вай. Шумо тасаввур мекунед,, ки чӣ тавр ман дӯст ба вай. "
  
  
  Предстояло пайванд сотню озод кор. Ҳамеша буданд. Вале онҳо буд задумка барои он, ки Кабрал кард политсия ва оставалось вақти кофӣ барои отточить вай. Томаз ва Слипи буданд, ки танҳо оставшимися, ки медонист кофӣ барои расонидани нороҳатиҳои Милбанку ва Монтесу, ва онҳо прятали худро сари наҷоти худро ба гардан, ва тасодуфан прикрыть Ника ва Розалинду касоне аз онҳо буданд.
  
  
  Розалинда перевернулась дар хоб. Ӯ инчунин прикоснулся ба он беморони ангуштони худ ва эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он просыпается.
  
  
  "Ник... зебо. Дар бораи Ник, ман снилось..."
  
  
  "Ман ҳам", - пробормотал ӯ. "Бигзор ман ба шумо нигоҳ. Биеед ман нигоҳ
  
  ту близка ва шуморо дӯст туро ".
  
  
  "Танҳо прижми маро ба худам ва ба поспать", - сонно прошептала вай.
  
  
  Он дасти обняли вай. Он ҷисми болело, инчунин шахсе, мазлумонро озод шуд ва опухших, ғайр аз ин, бо он ҳама чиз дар тартиби. Чизе дар ҳама.
  
  
  Ва бо он низ.
  
  
  "Ман фикр шумо гуфтам, ки мехоњї хоб", - гуфт ӯ чанд лаҳзаҳои баъд.
  
  
  "Ҳоло не. Ва ту?"
  
  
  "Не."
  
  Ин буд, лек, мӯъҷиза рӯй нахоҳад дод дар ҳоле, ки пеш аз онҳо ин корро кард.
  
  ============================
  
  ============================
  
  ============================
  
  
  3. Сафари барои шпионов
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Killmaster
  
  
  Сафари барои шпионов
  
  
  
  
  
  Посвящается кормандони секретных хадамоти Иелоти муттаҳидаи Амрико
  
  
  
  
  
  
  Шумо маломат доранд
  
  
  
  
  
  То чӣ андоза ӯ медонист, не малейшей сабабҳои барои ягон кас, ғайр аз он қабули расмӣ, интизор он Изњорнамудаи, вале касе, ки дигар ба ростӣ буд. Ва барои ин буд, ки хеле барвақт.
  
  
  Николас Ҷ. Акси рози Хантингтон Шуд нузул, ки бо ҳавопаймо дар прохладное африканское субҳ, ки эҳсоси ҳамзамон зиедатї одетым ва бегона обнаженным. Нав панамская hat, нозук накунанд, амалан фаро инициалами, трость бо костяной ручкой, ки соответствовала жесткости он бозгашт... ҳамаи ин, вақте ки ҳама чиз, ки ӯ дар ҳақиқат мехостам ба пӯшидани буд маҷмўи кустовых hacks ва узловатым носовым платком. Аммо ки барои хислатҳои. Ин буд, кор ва на пикник. Ва ин буд, ки бояд ногувор, бо вуҷуди дипломатический камуфляж.
  
  
  Чизе, ки дар истифодаи худ номи заставляло он эҳсос раздетым, вале дар ин маврид закрашенным нишонаҳои, подчеркивающими он шахсият ва ҳадафи: САЛОМ, ҶОСУСИ! - эълон невидимый якҷояшудаи. НОМ ШУД. НИК КАРТЕР. СИРРИ АГЕНТИ N-3, KILLMASTER FOR AX. Дар поен, бештар дар ҷарима-и чопӣ, воображаемый аломати доверил навиштаҷоти дар он сина: БАРТАРАФ намудани МУШКИЛОТИ БО ЛИТСЕНЗИЯ, ки ДАР КУШТОР. Ӯ қариб то хондани соблазнительное даъват, предлагающее ҳамчун ҳадафи барои ҳар дар противоположной тарафи hacktool. гирифтани. - Приди ва забери ман, СУРХ, - гуфт яблочко бар он дил. ОМОДА АСТ, ҲАДАФИ ОТАШ!
  
  
  Аммо ҳеҷ кас ба ин кор кард. Ақаллан ҳозир.
  
  
  Шояд, зеро ки ӯ ҳис чунин незащищенным, Ник хис кардам он назар аз он лаҳза, чун дохил шудам дар бинои фурудгоҳ. Онҳо онҳо барои ӯ аз рўзномањо, то Тоҷикистонро Фергус аз сафорати сарф кардааст, аз он тавассути дучор мухтасари расмиети сафар тавассути Сенегал асосии маркази расидан ба пешвози Лиз Эштон ва ду забони расмии иттиҳодияи шахсони аз Ньянги. Ва онҳо оставались бо онҳо, то он гоҳ диданд, ки ӯ бо ҳайрат.
  
  
  Рафаэл Сендор ва Оскар Адебе, вазири корҳои хориҷӣ ва ноиби президенти мутаносибан бо прохладной вежливостью истиқбол махсус сафири ИМА Картера.
  
  
  "Мо истиқбол шумо", - мегуфтанд онҳо плавные апостроф, дар ҳоле, ки онҳо спокойные баен мн ин аст, - "аз номи президенти Макомбе, кишвари мо ва худи мо муфид аст. Шояд, шумо хоҳиши освежиться ва истироҳат пеш аз он ки мо завершим сафар?"
  
  
  "Ташаккур, джентльмены, вале не", - гуфт Ник, овози ӯ буд, ҳамин ҳалим, мисли худ, ва он ба шеваи буданд, чунин ҳамон сдержанными. "Ман мехоҳам поскорее даст ба Абимако".
  
  
  Онҳо манъ ва е маҳдуд мекарданд кивнули, ду нафар хеле ҷавон ва поразительно зебо чернокожих мардон аз шестимесячной ҷумҳурии Ньянга.
  
  
  "Он гоҳ шумо иҷозат ба ман, - гуфт Сендор, ба нармӣ поклонившись. "Ҳавопаймо президент интизор аст. Ман пеш аз шумо. Бағоҷи шумо...?"
  
  
  "Ман бар гирифта, далерӣ, - гуфт Тэд. "Ин дар тайера".
  
  
  Ду разноцветные развевающиеся мантии зашуршали ва скользили оид ба мраморному нимсола. Ник аз паи ӯ бо ҳамроҳии Лиз ва Тэда. Пушти нав як қисми он ба гардан покалывало, ва ин ҳисси надошт, чизе ба кор бо долговязым рыжеволосым Тэдом е тира аст ҷолиб Лиз Эштон. Эҳсосоте, ки он шуданд, ки аз роҷеъ ба он буд, хеле приятнее аз предупреждающее tingling, ки заставляло он инстинкты ҷӯр ба кадом аст инопланетное ҳузури. Танҳо чизе незнакомое; чизе нест.
  
  
  Дид, ки чашмони худ, выпуклые, бо лягушачьими веками, уставившиеся бар болои рӯзномаи фаронсавӣ. Онҳо катались оид ба он, ки смазанные шариковые подшипники, ва бо чунин қувваи, ки ӯ айнан ҳис кардам, ки онҳо дар бадани худ. Онҳо буданд, зишти, стеклянно-бледные чашм ва аҷиб оливково-сабз бағоят пӯст буд, ба онҳо боз ҳам бештар сахт бесцветными.
  
  
  Ник бо диққат гуфт, ки дар вокуниш ба он, ки сухан Тэд, ва бо диққат оглядел нозир, вақте ки онҳо вазъи муроҷиат.
  
  
  "Унай ман ки угодно, - фикр кардам Ник. Ва ман он донам.
  
  
  "Шумо ба ед инсон, наблюдающего барои мо аз рӯзномаи?" - гуфт ӯ разговорчиво. "Як фронт. Ӯ хеле манфиатдор аст. Мис Эштон, ки чӣ тавр ба шумо маъқул зиндагӣ дар Абимако?"
  
  
  "Бале... ман ин хеле маъқул аст", - пробормотала вай аст,, ба нармӣ сбившись бо ҳеҷ нафъ. "Кадом мард?"
  
  
  Рӯзномаи поднялась, мисли парчам, вақте ки онҳо омўзонида.
  
  
  "Эй худо правый", - пробормотал Фергус. "Аслан зеленое шахс. Завидуешь ширкат, ки мо составляем? Ҳаргиз дида ӯро пеш. Ман мехоҳам запомнил, агар дидам".
  
  
  Ник ором хмыкнул худ, ки таҳти бинї. Се амрико аз паи барои молодыми африканскими лидерами аз терминал ва баргаштан ба аэродром, ки интизор хусусӣ ҳавопаймо президенти Джулиана Макомбе.
  
  
  Бледно-бархост сияние субҳи барвакт превратилось дар оранжевое шӯълаи жаркого рӯз, вақте ки онҳо дар сомона дар ҳавопаймо.
  
  
  Баъд аз чанд лаҳзаҳои двухмоторный Skycraft взмыл баланд бар сияющим побережьем west ҷудо крошечной пойтахт ба наздикӣ получившей истиқлолият ва сахт обеспокоенной Ньянги.
  
  
  Ник отложил трость ва вытянул пойҳои дароз зери сиденьем пеш аз ӯ. Сендор ва Адебе анҷом одарить он холодными любезностями ва нишаста буданд, бо ҳам дар оромӣ. Тэд Фергус ва Лиз Эштон, мутаносибан якум ва дуюм секретари взорванного сафорати амрико дар Ньянге, погрузились дар худ хомӯшии боиси, гадая, ки ин барои ҳамвор, дар очках ва қариб хеле зебо мард бо лихорадочным подбородком ва пижонской тростью. шояд, ки чӣ хоҳад кард, бо беспорядком дар Ньянге.
  
  
  "Зебо назар, - подумала Лиз. Шояд тщеславный. Махсус эмиссар. Як чизи бузург не. Ки медонад дар бораи Африқо ва он проблемањои? Фарз мекунем, ки ӯ гумон мекунад, ки ин хоҳад навбатии коктейльная ҳизби мавзӯъ реша дар Вашингтон ва хӯшаи закулисной чепухи. Ӯ научится. "Албатта, ӯ мебинад", - обиженно подумала вай. Ва баргаштан ба хона, ба хабар дар њаќиќат, дар ҳоле, ки тамоми ин проклятая кишвар разнесется пора.
  
  
  Тэд Фергус thoughtfully закусил губу. Ньянга буд дуюми командировкой дар Африқо аст, ва ӯ мехост, ки ба он продолжалась. Ӯ дӯст медошт ин кишвар, вай тиллоӣ боѓ ва сафед биебон, он қитъаҳои холмистых зарослей, ки бо ҳар рӯзи менялись аз жемчужно-бархост, то равшан-сурх ва то торик фиолетового, вай гордых зебо одамоне, ки пас мехост, ки онҳо ба худи тақдир, фламинго ва каноэ дар он прохладной опасной об ва резкий буридаи ҳаво, незапятнанный отрыжкой заводского дуд. Ҳатто муосир пойтахти Абимако буд, тоза ва просторной. Сохтмончиен нақша ин корро чӣ тавр обсаженный дарахтон модельный шаҳри нави Ҷанубӣ. Вале чизе шло нест. Ӯ покосился дар Ника Картера. Ҳамин тавр. Ин буд, як шахс, ки буд, ҳамаи ислоҳ. Хандовар, ки ӯ ҳаргиз пеш дар бораи он шунида намешавад.
  
  
  Хурд плюшевый президентский ҳавопаймо плавно гудел. Ник назар афканда, то аз тиреза ба равшан окрашенные абр ва дар ҳайрат буд, ки дар ҳақиқат ое ҷосуси-галина муносиб барои лоғар дипломатии намояндагӣ. Вале массовое куштор ҳаргиз буд аст, деликатным, ва дипломатия аллакай бросилась ба ӯ чашм.
  
  
  Ӯ доранд поен, вақте ки Сендор даъват номи он ва нишон дод. Ҳавопаймо якбора накренился ва паст кружил аз болои маҳфилҳои дуд. Зери дымом лежали бақияи разоренной деҳаи. Обугленные пни хижин якбора далелҳое, ки дар осмон, ва он, ки буд зерновым полем, превратилось дар бузурги сиеҳ шрам. Дар майдони аз назари буд ва на равонӣ, на ҳайвон.
  
  
  "Дирӯз", - напряженно гуфт Тэд, он red сар протянулась гузашта Ника. "Средь бела рӯз бо гурӯҳи кӯдакон дар назди онҳо. Ҳеҷ кас бовар надорад, ки онҳо дар ҳақиқат нападут. Вале онҳо ин корро. Чанд занон, ки дар ҳошияи сбежали. Муште аз мардон ва кӯдакон попала дар беморхона ба ҳалокат расидааст. Боқимонда танҳо бисанҷед. Нерӯҳои ин ҷо омада, ки шаби гузашта. Тавре мебинед, хеле дер. Телеграф дар кустах на чунин чудесный, ки чӣ тавр одамон фикр мекунанд ". Он охирин бинависед буд пур аз аз кудурат, ки агар дигар зарар бинанд, ба монанди ин Шуд, ки пур аз неправильных пешниҳод дар бораи Африқо, ки пас медошт Тэд Фергус.
  
  
  Ник оторвал назар аз саҳна дар поен. Сендор ва Адебе назар ба он ки бо бад скрываемой неприязнью. Шахсе Тэда превратилось дар гневную никоб ва дар гӯшаву канори чашми Лиз дрожали ашк.
  
  
  "Онҳо фикр мекунанд, ки мо метавонем монанд", - прошептала вай.
  
  
  "Кӣ бештар?" - гуфт Сендор, он лабони зебо презрительно скривились.
  
  
  "Мо мефаҳмем, ки боз", - категорично ҷавоб Лақаби он чашмони блестели ва қарияи боло таҳти муолиҷа бимонад сжалась. "Бие, доставим ин ҳавопаймо дар Абимако ва займемся ин".
  
  
  Назариявӣ, ӯ медонист, "ки боз". Масъала ин буд, ки ба ефтани он. Ва номнавис бо он мутаносибан.
  
  
  Нақши Ника чӣ тавр высокопоставленного дипломата дар махсус рисолати оид ба бартараф намудани неполадок оғоз бо мӯҳлатноки занг, ба онҳо пайрави муфассал дастурамал аз Хоука, ки ба назар мерасид, фикр мекардам, ки ин як озод рӯзи истироҳат истироҳат доранд байни заданиями - ин кофӣ рухсатӣ барои ҳар инсон.
  
  
  Шуд, ки он пробормотал худ, ки таҳти бинї, попрощался бо духтаре ва аввал ҳамон самолетом дар бораи рафта кор ба хона дар Ню-Йорк барои инструктажа ва нав супоришҳои. Боби AX дер озод аз айшу озод вақти барои худ ва аен аст, ки буд, бовар дорам, ки сверхсекретный агенти низ.
  
  
  Вақте, ки Ник рафт барои мулоқот бо дигарон дар як толори дар қароргоҳи Созмони милали Муттаҳид, ӯ аллакай табдил высокопоставленного чиновника департаменти давлатии бо рӯҳӣ шумо Роберта Кеннеди, хладнокровием ва энергичностью Сарджента Шрайвера ва тихой решительной осанкой вазири мудофиа. Ӯ умедвор буд, ки дуруст интихоб модели.
  
  
  Котиби давлатии оид ба корњои Ҷанубӣ тихонько посасывал трубку ва интизор то Поликов закончит светскую беседу ва успокоится. Ба он чашмони блуждали бо гурӯҳи атрофи мизи, ва ӯ ногаҳон фикр кардам, ки то чӣ андоза незначительной казалась мулоқоти ва дар айни замон то чӣ андоза муҳим он буд, ки дар асл. Чор инсон ва худи ӯ бар зидди таҷзияи як африканской миллат ва вероятного бархӯрди бо ИҶШС. Шудаанд ва дигар каналҳои посредничества, дуруст аст, вале ӯ беихтиерона медонист, ки сарфи назар аз ҳама сӯҳбатҳо, ки метавонанд аз паи барои неудачей, намояндагӣ AX буд, ки онҳо ягона воқеии имконияти захира кардани вазъи, ки ба зудӣ переросла аз незначительного ҳодиса ба убийственному хаосу ва аз силоҳи нобоварӣ ба адоват ва подозрениям.
  
  
  Поликов ва Мбанзи, албатта, ҳаргиз шунида дар бораи AX. Вазири корҳои Ҷанубӣ самимона умедвор буд, ки ин ҳеҷ гоҳ рӯй. Фиристодани ҷосусӣ бо титулом Killmaster дар экспедицию оид ба муқаррар намудани далелҳои гумон буд, арзро ба он, ба сабаби эътимод ба истцу. Воқеан, ин метавонад танҳо ҳамаи таркиш ба черту. Аммо худи президент, ҳангоми пурра ба дастгирии Шӯрои амнияти миллӣ, ҳис кардам, ки ин кори шӯъбаи Хока. Ӯ зикр Ника Картера бо номи.
  
  
  Котиби кӯфтанд, трубкой оид ба китобхонаи бузурги пепельнице ва прочистил гулӯ.
  
  
  "Джентльмены", - оғоз ба он. "Монанди ҳамаи шумо медонед, ки ман аллакай сарф предварительную вохӯрӣ бо намояндаи Ньянги, баъд аз он ки ман сарф муњокимаи президентском сатҳи. Сафири Русия дар Вашингтон барои эътироз дар ИМА. Дар натиҷа мо мулоқот имрӯз дар ин ҷо дар кӯшиши аниќ вазъи ва розӣ мо қурби амал ".
  
  
  Ӯ хиҷолат заерзал в кресле, ӯ тамоман нест нравился формальный забон, ки ӯ ҳис ӯҳдадор истифода баред. Хоук сочувственно нигоње ва ором chewed дурно пахнущую сигару.
  
  
  "Ҳамаи мо мулоқот неформально, - идома дод" Дасти "Томпсон." Акнун ман мехостам, ки ба фаҳмонидани он ки чаро ҳар яки мо дар ин ҷо ". Серж Поликов изобразил понимающую табассум. Ник фавран ое мехоҳед, ба ӯ". Он Мбанзи - раиси ҳайати СММ аз Ньянги, ки табдил ефтааст мустақил давлат 7 сентябри соли гузашта. Ӯ дар ин ҷо аз сабаби он, ки президенти он кишвар Макомбе афзал музокирот таҳти сарпарастии Созмони милали Муттаҳид, на выражать расмии эътирози хх ҳукумат. Агар мо ҷорӣ кӯшишҳои потерпят хилоф - ин ҳаетан муҳим аст, ки ин на рӯй хоҳад дод, - ва Ньянга, ва Советская Россия потребуют даъвати ҷаласаи Шӯрои Амният ва Ньянга разорвет равобит бо штатҳои муттаҳидаи. Советский Иттифоқ, - афзуд ӯ сард взглянув дар Поликова, - зикр имконияти истифодаи бештар аз решительных тадбирҳои. Ман бартарӣ вдаваться дар тафсилоти ҳозир, - волчьей ухмылкой ухмыльнулся Поликов. Поликов аз федератсияи ҳайати аст, дар ин ҷо бо хоҳиши президенти Макомбе, инчунин он ба ҳукумати худ, аз манфиатҳои онҳо дар ин масъала хеле зич алоқаманд. Ҷаноб Hock ва оқои Картер доранд дар ин ҷо ба сифати махсуси намояндагони департаменти Давлатии ИМА. Президенти Ньянги ва президенти Иелоти муттаҳидаи амрико розӣ барои ирсол Ньянгу рисолати оид ба муқаррар намудани фактњо, ки хоҳад буда пайваста шахсӣ тамос бо ду ҳукуматҳои. Ҷаноб Хоук бояд ба мондан дар Ню-Йорк ба сифати намояндаи алоқа. Оқои Картер отправится в Ньянгу ҳамчун шахси занимающегося устранением неполадок ба ҳалокат расидааст ". Поликов хмыкнул ва повторил:" Бартараф намудани неполадок! "Томпсон сеяки дар бораи худ интихоби калима, ҳатто вақте ки он то ба зинаи. Поликов кардааст бигирад, то ба ӯ ва чизе аз он кард,. Вале Мбанзи мепоиданд барои он. тоҷикӣ бо осон хмурым overlooking. Хуб аст,. Дасти Томпсон полюбил ин ҷавон африканского олимон ва дипломата аз рӯзи якуми вохӯрӣ. Ва ба ӯ мехоҳед масхара Поликов. Зеро ки ӯ буд, русӣ? Томпсон отогнал ин фикр.
  
  
  "Ва ҳоло, доктори Мбанзи, шояд ба шумо тасвир вазъият бо ибораи дигар?" Томпсон хушбахтона зажал трубку дар зубах.
  
  
  Мбанзи оғоз сухан плавными мелодичными тонами африканца, ки бегло мегӯяд, ба бисер забонҳо, вале ба ҳар ҳол дӯст медорад, худ барои сарват ва тонкость. Ӯ нигариста, Хоука ва Картера, то гуфта будам, ва дидам ҳарбӣ старика бо тусклыми чашмони ва юного варзишгар бо назари илмии он.
  
  
  Ҳам ба назар твердыми, ки чӣ нохунҳо ва бениҳоят способными.
  
  
  "Ман коснусь танҳо лаҳзаҳои асосии", - гуфт Мбанзи. "Ҳар ҳодиса документирован. Ман ҳанӯз ҳам ҳисоботҳо, ки ба шумо хонда метавонед". Ӯ дар як лаҳза, то ба дасти худ дар як анбора [ои гиматнок. Моҳиятан, мисли кишвар мекашад, аз рӯзи ба даст овардани истиқлолият. Дар кӯчаҳои Абимако задухурдҳо рафтан. Правительственным чиновникам поступают таинственные таҳдид. Ҳар рӯз идома дорад ва ин тир аз дробовика. Дар боғи худ президенти дар бомба. Сафорати Русия буд взорвано. Малика мардум - техникӣ, мутахассисони ҳукуматӣ ва хизматчиени - терроризированы. Мусаллаҳ дастаи оғоз ба сайру дар деҳот, угрожая куштани, сӯзондан ва грабить, то ки мардум ба ҳукумат аст. Чизе, ки метавонад рӯй диҳад кишвари ман дорад, ҷои дурная қурб ва свержение интихоб ашхоси мансабдоре, ки Ҳатто барои он ки ба баланд бардоштани осоишта қабилаҳои ва эҷод аз онҳо артиши повстанцев. Беморхонаи забросаны камнями. Рисолати сӯзонда. Дӯстони мо аз Иттиҳоди Шӯравӣ кушта шудаанд ". Вай назар афканда, то ба Дасти ӯ қавӣ ҷавони шахсе обвиняло. "Барои чӣ ин террор, ки пеш аз ҳама царил ҷаҳон? Julian Макомбе интихоб шуд мардум. Онҳо уважали он. Онҳо оғоз разрушать на дар бораи худ. Ба онҳо таъсири он аз берун".
  
  
  "Оид ба ақидаи ӯ, ин тайные агентҳои Иелоти муттаҳидаи амрико", - рост гуфт Хоук. "Ки дар он шумо ва далели хел метавонад беш аз нияти сайд?"
  
  
  "Далелҳо - дар магнитофонных сабтшударо, хабарнигори, брошюрах дар лабораторияи", - гуфт Мбанзи. "Амрико овози транслирует даъват ба беспорядкам. Раздаются варақаҳои бо рисунками ва лозунгами дар американском сабки. Ошкор силоҳ ва snippets бомбаҳои. Онҳо амрико. Тавре ба мотива..."
  
  
  Поликов засмеялся. "Ин метавонад бошад, ки бештар аен аст, ҳамин тавр не? Тамоми дуне медонад, ки ҳукумати Иелоти муттаҳидаи амрико поддержало рости Каруму ба мансаби президент, ки президент Макомбе омӯхта, дар Маскав, ки ба ӯ бовар мекунад, ки коммунистическую хоб. Хеле равшан аст, ки чаро амрикоиҳо ба кӯшиш свергнуть ҳукумати ӯ, дискредитировать он кишвар ва нав низоми. Ва дошли то таъқиби советских шаҳрвандон...! "
  
  
  "Ман ҳамин тавр мефаҳмам, ки американское сафорати Ньянге низ подверглось бомбардировке, - вмешался Шуд. - Шумо ба имон ин преследованием?"
  
  
  Тоҷикӣ фыркнул. "Дар рӯзҳои истироҳат, вақте ки кас, ба ғайр аз хонаводагӣ кормандони буд! Музде прикрытие. Беақл аст, наивная сайд, призванная затмить ин масъала".
  
  
  "Ва ин snippets бомбаҳои, доктори Мбанзи", - гуфт Ник. "Стандартӣ американское силоҳ ба осонӣ ефт. Овоз ва рисолаҳо кофӣ танҳо ҳилаи. Вале дар фрагментах бомбаҳои одатан нагардида номи истеҳсолкунандаи. Метавонам, ки ман мепурсанд, ки чӣ тавр ва дар куҷо онҳо буданд, таҳлил?"
  
  
  "Москва", - гуфт Мбанзи, пристально ҷустуҷӯи Ника. "Коршиноси Рубичев, илмӣ ростқавлӣ он неоспорима".
  
  
  Поликов ухмыльнулся.
  
  
  "Мо табиатан интизор барои дидани аслии он ҳисоботи", - сард гуфт Хоук. "Асли. Аммо. Ин ќисми, ки мо метавонем муҳокимаи баъдтар. Аввалан, доктори Мбанзи, боз як масъала. Агар шумо ҳукумат то убеждено, ки Иелоти Муттаҳидаи амрико бо арзиши аз тамоми кунед нынешними мушкилоти, ки чаро шумо ба президент махсус пурсида американца? следственная намояндагӣ? Зеро шумо қарор ҳидоят худро бањсњои, зери крылом Созмони милали Муттаҳид, чаро не дархост гурӯҳи Созмони милали Муттаҳид? "
  
  
  Он Мбанзи мулоқот glance бо муҳими стариком бо пионерским шахси ва поразительно острыми, бо чашмони. Дар охир ӯ гуфт: "модоме, ки ин масъала миени кишвари ман ва шумо. Айбдоршаванда ҳуқуқ дорад предстать назди обвинителем. Ҳатто русҳо, ки зарардида, доранд ба мо замин ва зери мо масъулияти. Ин масъулияти худро дуруст - исбот, ки мо иддаои мувофиқ аст ".
  
  
  Ин дамида хуб мисли эъломияи древнего племенного ҳуқуқи е қонун аст, то оддӣ ва оддӣ, ки онро метавон буд, ки ба кор бурдани танҳо дар дунеи нав оянда.
  
  
  Ястреб улыбнулся яке аз худ нодир улыбок.
  
  
  "Шумо уважаете мо", - гуфт ӯ.
  
  
  Мулоқоти переросла дар муҳокимаи хислат.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Баъдтар, дар фасадом аз қаҳваранг санг филиали AX назди Columbus секл кард, Ник обсудил бо Шефом охир тафсилот ва охирин маротиба поговорил бо Хоуком.
  
  
  "Қариб барои нахустин бор дар ҳаети ман буд, - гуфт ӯ, - ман ҳис мекунам мошенником. Ман аз дурӯғ гуфтан нафрат ба чунин шахс, ба монанди Он Мбанзи".
  
  
  Хоук деловито затянулся сигарой. "Ва қариб, ки бори аввал дар ҳаети шумо лозим бошад, ба касе хеле похожим ба шумо. Ин аст, дур мебошанд. Ва ман фикр мекунам, шумо мефаҳмед, ки Julian Макомбе хоҳад хеле ҳайрон ҳастам, ки агар шумо каме неортодоксальны. Ӯ интизор аст сноба. Ое кӯшиш накунед, ки ба онҳо бошад. Мбанзи буд искренен, вақте ки гуфт, ки ӯ кард, аз айбдоршаванда.
  
  
  Вале Макомбе рафт, беҳтар аст. Ӯ боварӣ дорам, ки дар он мушкилоти маблағи ИМА. Ӯ дар баъзе роҳи гуна худро тафтиш мо. Вале ӯ фикр мекунад, ки ин танҳо ба фосилаи дур имкон дорад, ки дар ин ҷо метавонад ба амал кадом аст дигар қувват. Мо медонем, ки ҳастанд ".
  
  
  Ник гуфт. "Он шинос паттерн. Хеле монанд ба амали Когтя. Ман эҳсос мекунам, ки чӣ тавр дар thinnest желтая дасти pulls дар веревочки ҷое ба заднем робита. Агар lucky, ман отрублю вай дар запястье".
  
  
  "Шумо бояд иқбол, зеро ки шумо ба даст кўмаки махсус. Фергус аз сафорати - хуб бача ва метавонад муфид. Боз ҳам мо як нафар дар Марокаш - дар худ приказах хоҳад specified, ки чӣ тавр бо ӯ дар тамос бошед. Вале ман мехоҳам, ки шумо ба кор тавассути Сафорати ҳарчи бештар. Яъне дар сатҳи ".
  
  
  "Мо ба инсон дар Марокаш", - слабо ухмыльнулся Ник. "Садо хеле экзотично. Ин буд, ки дар филм?" Хоук раздраженно хмыкнул. "Вале ое шумо, мегуфтанд, ки Марокаш хоҳад кард, каме дар бораи ритме?"
  
  
  Хоук покачал сари. "Ман фикр намекунам, ки кадом ягон ҷои, ки дар Африқо хоҳад, берун аз худ шавад, дар ин марҳила. Ҷарроҳӣ ин гуна бояд идора аз кадом чизе нисбатан зиеди марказ. Аз қароргоҳи квартираҳо; ин хеле дур. Ин талаб миена нуқтаи калон аст, кофӣ барои экран, вале дастрас ҳам барои мақсадноки вилоят ва ҳам барои сармуҳосиб маркази идоракунии. Шояд, Қоҳира. Касабланка, Танжер е шояд Дакар, зеро он дар наздиктарин шаҳр ягон воқеӣ ба андозаи. Баргирифтам метавонад ба шумо куҷо угодно. На рассчитывайте ба ҳал дар Абимако. Ва ҳоло. Ман барои ту прощальный тӯҳфа ".
  
  
  Ник боло қуллаи мебошанд. "Барои ман? Дар бораи, шумо бояд!"
  
  
  Хоук проигнорировал ин замечание, дар ҳоле, ки дар он худом жестком рӯи промелькнула ҳалим дард. Ӯ ба полез зери мизи, ва пайдо худро дар охирини смертельную игрушку: трость бо костяной ручкой.
  
  
  "Ин илова ба арсенал худ аст", - гуфт ӯ.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ҳуҷра Ника дар меҳмонхонаи "Индепенденс" дар Абимако буд, чӣ ба ӯ гуфт Тэд, ки осон ҳавопаймо фуруд дар бораи ҳатто нав аэродроме, "буд, ки безвкусно, вале хеле хушхӯю". Сендор гуфт, ки президенти Макомбе пришлет барои ӯ мошини дар обеденное вақт. Ник худро аз нав ҳуҷраҳо, мисли, танҳо он свита покинула он. Ду бузургтарин windows выходили дар як майдони прохладную дарахтон ва залитую цветами. Бистари осони, коврик пурдарахт, туалеты просторные ва дар компактной en ҳуҷраи аст открывалка барои шиша ягона имконият. Ягона камбудии ин буд, ки дар ҳуҷраи буд, гӯш кардани.
  
  
  
  
  
  
  "Беҳтар мебуд, ба ӯ мурдан"
  
  
  
  
  
  Ин буд, он қадар аен аст, ки қариб хандаовар аст. Агар системаи буд, зиеда аз заметной, Ник метавонист нишаст дар пулти ва пайравӣ мебошад. Телефони изрядно вздулся худ виноватой сирри, ва хоаг, пешбари он як ҳуҷра аз дигар ҳуҷраҳо буданд, қариб незаметны, чӣ тавр ба обнаженная гулнақшҳои дар Бродвее.
  
  
  Ӯ ба чап онҳо бимонад, ки онҳо дар буданд,, ва спел бениҳоят грязную суруди громким, веселым овози, распаковывая чемоданы ва бехатар stacking худ силоҳ, Вильгельмину, Гюго ва Пьера дар бистар. Дар ҳолате, ки агар english он шунаванда шуда метавонанд додани нокомил буд,, ӯ повторял ужасные шеърҳои дар аввал ба фаронса, сипас ба португальском дар охир, илова сухане чанд дар swahili барои пешбурди алоҳида, таъсири. Ин, фикр кардам, ӯ бо извращенным қаноатмандӣ, бояд отбросить американскую дипломатию ба неки даҳ сол ҷазо дода мешавад.
  
  
  Зерин он қадам буд, занг хизматрасонӣ рақамҳои ва тартиби қатъии субҳона. Мунтазири ин ӯ зуд бо душ ва сарф понздаҳ дақиқа, иҷрои маҷмӯи машқҳои йога.
  
  
  Ҳар ҷо, ки ӯ ҳеҷ буд, аз мехоҳам ӯ ҳеҷ додаед, Ник пайдо шуд, вақти ба паи понздаҳ дақиқа ҳар рӯз, кор машқҳои йога, ки поддерживали он великолепно натренированное, великолепно мускулистое бадан ба авҷи шакли. Аз онҳо он рефлексы буданд быстрыми, чун, ки поражающей змеи. Ӯ метавонист расслабить ҷисми худ, ҳатто зери принуждением сильнейшей дард, ва ӯ метавонист боздошт нафас, то даме, ки чӣ тавр ҳар як нафар. Дар бисер ҷиҳатҳо ба шарофати ин ва вобаста ба онҳо талантам ӯ метавонад идома іисоби худ зинда. Қариб ҳар рӯз онро дар ҳаети throw мушкилоти он суръат, мастерству, қуввати ҷисмонӣ ва аҷиб, тағйирпазирӣ ва қобилияти он барои пригибаться.
  
  
  Ӯ ҷони худро фидо толстом ковре пӯшидани танҳо дар кӯтоҳ, маҷбур худро мушакҳои мегирад вазъи ғайриоддӣ ва лениво фикр дар бораи он якчанд ҳолатҳо, вақте ки ба ӯ лозим гузаред дарсҳо йога. Боре дар Хабаровск, бисер сол пеш, ӯ се рӯзи висел дар цепях бе об, хӯрок, сабук ва малейшей умед ба озод кардан. Ниҳоят бошукӯҳ блеф ва шарики комил-агенти қатор то ки ба озод кардани он. Он гоҳ буд, ки вақте мерасад Ван Никерк поймал он дар кони; Дар Ника буд, ки на ҷои, ҳеҷ хоҳиши ба вуқӯъ тамоми худро репертуар, вале искажая бадани худ ва ба таври махсус контролируя худро нафас, ӯ қодир ба анчом Ван Никерка ва бало тазод он.
  
  
  Ник ухмыльнулся ин воспоминанию ва маҷбур ба худ қабул
  
  сидячее низомнома бо скрещенными шатта. Ӯ проделал ҳамон машқҳои дар соҳил дар Таити, дар круизном лайнере дар Карибском баҳр, дар альпийском снежном паноҳгоҳи, ба необитаемом ҷазираи, дар хоб графини ва дар особняке королевы дар изгнании. Ва ҳоло дар ковре дар Африқо. Ӯ втянул шикам, то он гоҳ чунин менамуд, ки прижался ба он позвоночнику. Мушакҳои ӯ сина ва плеч музокира рельефно.
  
  
  Сарфи назар аз он, ки ӯ отдавал ҳамаи қувваи худро ба иҷрои вазифаҳои гузоштаи, ӯ эҳсос кард, ки касе ба маблағи аз дарҳо, ҳанӯз пеш аз он, ки шунид бикӯбед. "Субҳона", - фикр кардам, ӯ бо жадностью, ва аллакай вскочил, натягивая шим, вақте ки раздался бикӯбед.
  
  
  "Заходи."
  
  
  Ӯ ба чап дари незапертой барои официанта. Вале дар дохил шудам на waiter аст.
  
  
  Лиз Эштон истода буданд, дар дверном проеме менигаранд обнаженную сандуқе.
  
  
  "Оҳ, - гуфт вай ва покраснела пас ногаҳон гӯе щелкнула выключателем ба осветить худро шахси. "Маро бубахш. Ман буд, дар аввал даъват ба ту".
  
  
  "Лутфан, ягон извинений", - хурсандӣ гуфт Ник. "Заходите. Повернитесь барои як лаҳза, агар хоҳед,, то ки ман корро ба худ презентабельно".
  
  
  "Дар бораи он на дар он аст, ки ту некрасивый", - оғози он ва ногаҳон остановилась. Нерешительно он подошла ба стулу ва деҳот оид ба edge. Аммо вай отводила назар, ки Ник гирифта аз блоки комода навтаринро ҷомаи. Ӯ душманон ба он, ва фикр кунем, ки он назар хеле беҳтар бидуни имтиез ва куртаҳои, бо он нисфи влажными ва взлохмаченными мӯй. Аммо вай наметавонист бовар кунонад он боқӣ раздетым.
  
  
  Вақте ки ӯ дилам ба он ҳамагӣ баъд аз як чанд сония, ин буд, хуб пӯшидани, хуб причесанный, ба нармӣ жестковатый махсус эмиссар, ки бо он ӯ ехала аз Дакара.
  
  
  "Шумо ҳамроҳ ба ман барои субҳона?" - гостеприимно гуфт ӯ. "Ман аллакай дар роҳ. Ҳадди ақал, ман умедворам, ки ин тавр аст".
  
  
  "Оҳ, не, ташаккур", - гуфт вай, ҳам ба нармӣ покраснев. "Ман бояд буд врываться ба шумо ҳамин тавр. Вале сафири Терстон мехостам, ки ба шумо дорем, ки ин фавран". Лиз Эштон бодро полезла дар дамский сандуқи, ки хеле бештар аз андозаи вай аккуратного кошелька. "Дар ҳоле ки мо ехали дар шаҳри омаданд чизеро кадом депеши, хеле чораҳои фаврии ва ҳассос. Ман фикр кардам, ки беҳтар аст, ба онҳо таслим ту худаш. Онҳо дар бораи..."
  
  
  "Фиристодани пеш аз наҳорӣ?" - перебил Ник, гузариш ба он. "Ман не метавонад назар ба касе чашм. Ту медонӣ суруди" Чӣ тавр ту ту тухм? Ман мехоҳед ин суратҳо гоҳ ман бо поцелуем "? Хуб, ин аст, маҳз ба мисли мавқеи. Ва агар мо ба зудӣ ба кор якҷоя , мо лозим нест, ки даст вақти шиносоӣ ". Ӯ легонько гузошта дасти вай ба китфи ва склонился бар он сари. Вай попятилась он чашмони дар ҳайрат буданд ва недоверчивы.
  
  
  "Чаро...!"
  
  
  "Оромтар", - прошептал ӯ ба вай ба гӯш, хурсандии осон запахом баланд кардааст. "Эҳтиет бошед, бо вуҷуди ин, ки мегӯям. Мо подслушивают". Ӯ чмокнул дар ҳаво рост аз болои сари он. "Дар ҳуҷраи гузаронида проводка". Ник отступил ва похлопал вай оид ба дасти чӣ пиронсол кавалер. "Акнун ман ба шумо ваъда, ки ман корро боз як қадам то... дар бораи ҳадди ақал то ки ман выпью қаҳва. Ӯ развел ладонями боло ва улыбнулся вай.
  
  
  "Чаро, ҷаноб Шуд! Шумо маро удивляете", - гуфт Лиз бо притворной строгостью ва нав фаҳмиш дар пеши назари шумо.
  
  
  "Танҳо ту выглядишь то ҷаззоб", - ҷиддӣ гуфт ӯ. "Ман карда наметавонистанд чизе бо худ поделать. Ва ман таҳаммул наметавонам парванда то субҳона".
  
  
  "Ки мекардед, агар сафир Терстон худи овард ҳисоботи?" - аноби он, улыбаясь. "Е фиристод Тэда Фергуса?"
  
  
  "Хуб, албатта, аз ин", - қатъиян гуфт Ник. "Ман медонам, ки одамон мегӯянд недобрые чи дар бораи Госдепартаменте, вале дар асл он тамоман нест, рост аст аст - бештар аз ин".
  
  
  Лиз засмеялась. Дар он буданд, ямочки дар щеках, одобрительно намуд Ник ва ҳалим аст, вале отчетливый ханда ҷолиб ҷавон занон, ки аксаран находила ҳаети забавной ва заботилась дар бораи он ки онро медонад. "Хӯш, баъзе аз онҳо, эҳтимол, мехоҳед. Ман ҳамин тавр мефаҳмам, ки ту онро ин чизҳо?" вай вопросительно похлопала оид ба портфелю.
  
  
  Ник вздохнул. "Ман ба нақша гирифта идома ба кор, то ба зудӣ. Вале шумо шояд дод, ки онҳо ба ман; ман бегло мебинед".
  
  
  Вай вложила дар он протянутую дасти пурдарахт запечатанный конверт. Открыв худ, ӯ пайдо ҳисоботи "мо ба инсон дар Марокаш", ба наздикӣ ба тартиб рӯйхати недавних маҳаллӣ чорабиниҳо ва закодированную телеграмму аз Хока. Лиз бо каме насмешливым выражением шахси наздик мушоҳида, ки чӣ тавр ӯ вытаскивал кабел аз тускло-red wrapper. Вай медонист, ки ранги маънои "Комилан секретно, танҳо барои худ чашм" ва маълумоте, ки бояд ба таври қатъӣ секретным. Ба вай чунин менамуд, ки хоси, ки ӯ то тасодуфӣ относился ба тамоми ин.
  
  
  Аммо танҳо онро ба шеваи казались небрежными. Мансаби Хока гласило:
  
  
  АМАЛИ ИВАН ТАФТИШ РАННУЮ АРЗЕБИИ БО ҲАҚИҚӢ БАҲОДИҲИИ ORIGINAL ФАЙКИ НА КРАСНО-САФЕД ВА КАБУД ВА СУРХ
  
  DE YELLOW STRIPE ITEM ДУЧАНДОН ЧЕК МАҲАЛЛӢ ДАСТАИ ТАСДИҚ МЕКУНАД РОСТӢ-КАБУД БАРОИ ИСТИФОДАИ БАНДИ САХТ БА ШУМО ИМОН САФЕД ХОНА.
  
  
  
  
  Buffs қуллаи Ника сдвинулись. Қисми бештари ин кофӣ буд аен аст. "Аксияи Ивана" сослалась дар тамос ТОПОР в Кремле. Агенти P-4 гирифта, дастрасӣ ба оригиналу ҳисобот Рубичева дар бораи фрагментах бомбаҳои, кашф баъд аз бомбгузориҳо дар сафоратхонаҳои има дар Ньянге. Ин буданд, на амрикоиҳо, ба монанди даъво Поликов ва сурх хитоиҳо. Аен аст, рубли вакил солгал ба пинҳон парвариши ҹудо байни ду титанами доир гардид. "Маҳаллӣ дастаи" амрико шудаанд - аз ҷумла Лиз - буд, аз нав тафтиш карда AX Snoop Group ва эътироф преданной ва боэътимод берун аз ҳар гуна разумных шубҳа нест. Вале "пешбари Сафед хона"? Ин маънои онро надорад, ки Касабланку, на аз президенти ИМА. Ник зуд дидам дар марокканский ҳисобот.
  
  
  Дар тарҷима AX-talk ба забони англисӣ ӯ горько шикоят дар бораи имконнопазирии барои як инсон адекватно нақл дар бораи шаҳри андозаи аз Касабланку. Вале нависанда метавонист мегӯянд, ки ӯ қайд намуд муайяни афзоиши шумораи шарқии кораблей, посещающих Casa ва шумораи зиеди недавних корҳои бораи information. Ӯ хатмкардаи ҳабсҳои дар масофаи ба помощнику.
  
  
  Ник улыбнулся дар бораи худ, барои шунидани шинос дуъояшон дар бораи кўмак, ва зуд ба воситаи паймоиш маҳаллӣ шиноснома. Ҳуҷум ба изолированный фермерский хона. Пурасрор таркиш дар зернохранилище. Речной катер, украденный мусаллаҳи аксариятро. Ӯ табассум гон буд.
  
  
  Ӯ якбора поднялся ва потянулся ба единственному ящику мизи, ки дар он буд, пойдору бархўрди ва калиди.
  
  
  "Дар ин ҷо ҳамаи", - якбора гуфт ӯ. "Ин аст, ки мегӯяд, ман қариб ҳамаи, ки ман бояд донист". Он бузург аст, поиграл, ошкор, закрывая ва запирая қуттии, ва сунул қиматнок дар pocketing. "Ман тарк онҳоро дар ин ҷо, дар вақти".
  
  
  Лиз душманон ба он ки бо кушода ртом.
  
  
  "Вале..." оғози ӯ.
  
  
  "Дар бораи, хавотир нашав, - гуфт ӯ боварӣ. "Онҳо дар кофӣ амнияти. Ба ман бигӯ, ки дар ин ҷо аст, ки дар ин ҷо як қаҳвахона ва е тарабхона таҳти унвони Croix du Nord?"
  
  
  Ӯ хеле хуб медонист, ки ба он буд,. Ӯ хуб дод худсохти супориш.
  
  
  "Ҳа, ҳа", - гуфт ӯ дар ҳайрат аст,.
  
  
  "Оҳ! Маънои онро надорад,, он дар ҳақиқат ҳам", - бо қаноатмандӣ эълон кард ӯ. "Ман он ҷо дар дувоздаҳ соат аз имрӯз. Агар lucky, ман дар дасти хоҳад охирини порчаи муаммои назди ман аз вохӯрӣ бо Макомбе дар нисфирӯзӣ".
  
  
  Ки буд чепухой, ва ӯ онро медонист. Вале ягон толк дар ҳуҷраи бо жучками, агар шумо дод гамбускҳоро мебинед, ки ба кор?
  
  
  Ӯ подмигнул вай. Вай закрыла даҳон ва смиренно пожала плечами. Мумкин аст, ӯ дар ҳақиқат медонист, ки кор кард.
  
  
  Сахт аст, дасти ударилась дар бораи дари он ба хобгоҳ.
  
  
  "А! Субҳона", - воскликнул ӯ. "Дар охир." Меравем ба дарҳо дароз спортивными иқдомҳои, ӯ отступил сӯ, пеш аз распахнуть вай.
  
  
  Бузурги ходими полис дар униформе, бо блестящими пуговицами ва азим мускулами зери аккуратной туникой ранги hacks, ки дар саҳни ва айнан заполнил дверной проем. Ӯ буд, добрых шаш ним фут афзоиши, рассудил Ник, ки эҳсоси қариб ничтожным, ва он иссиня-сиеҳ шахсе назар мисли зарбаи тарана. Як бузург дасти коснулась лба дар четком приветствии.
  
  
  Голиаф заговорил.
  
  
  "Достопочтенный ҷаноб Шуд?" Овози великана буд up music.
  
  
  Ник гуфт. Лиз, ки чӣ тавр ӯ метавонист дидан, узнала привидение андозаи бештар инсонӣ.
  
  
  "Номи ман Шуд", - иқрор кард ӯ.
  
  
  Приветствующая дасти описывала якбора ҳаракати поен, ки ҳангоми он бык афтод, агар ӯ буд, дар роҳи он. Ду шу андозаи аз подкову защелкнулись. Акнун, вақте ки дверной проем буд, чанд камтар аз пурра баста, Ник пай дуюм, ки як мард.
  
  
  "Капрал Темба ба хидматрасони худ, ҷаноб", - гуфт бениҳоят ласковый оҳанги. "Сардори политсия Эйб Джефферсон шумо хоњиш менамояд, ки оид ба снисхождении, ҷаноб".
  
  
  "Эйб Джефферсон?" - нафаҳмида повторил Ник ва уставился дар коридор дар ҷустуҷӯи он аст, ки он ақидаи, метавонист танҳо бо боз як ақл существом.
  
  
  Капрал Темба умело ва бесшумно отступил ҷудо. Дар майдони аз назари пайдо аввал оид дуюми мард.
  
  
  Ӯ буд, ки тақрибан ду баробар камтар Тембы буд ва либоси, чӣ тавр рекламаи костюма Сэвилл Rowe. Он смуглое, ҷавони шахсе напомнило Нику добродушную ва хеле умную обезьяну. Вале дар проницательных назари буд, чизе бештар аз танҳо ақли ва юмор. Буд аз ҳад зиед мегӯянд, ки маҳз, балки аз он буд, чизе, ки напомнило Нику қисман Хоука дар он бештар проницательной шакл ва қисман - он дӯсти собиқ ва ҳамкасбон-агенти Ҷо O ' Брайена, ки мурд, аз begeistert. Смеясь, зеро ки ӯ великолепно гумроҳ худ мучителей; ва мурданд, чунки дар вақти фаҳмидем, ки бояд отомстить.
  
  
  Дар гӯшаву канори лабҳои шефа Джефферсона пайдо слабая табассум. Аммо ба қисми боқимондаи он ба шахси ҷиддӣ буд. Ӯ гуфт Нику ва саҷда берун Лиз.
  
  
  "Ҷаноб Шуд, ҷаноб. Мис Эштон".
  
  
  "Дохил шавед, ба самти, - гуфт Ник. "Расмии занги е чизи махсус?"
  
  
  Джефферсон бо сожалением покачал сари. "Ман бояд аз ту мепурсанд, ки ҳамроҳӣ ман, ҷаноб Шуд. Не, ман войду. Ман хеле мехостам, ки бо шумо сӯҳбат дар дигар бор. Вале рӯй аз ҳама шокирующее ҳодиса, ва ман фаврӣ талаб худ бевосита ҳузури ".
  
  
  Лиз побледнела ва встала аз стула бо рост ҳақиқӣ илм-ҳимоят.
  
  
  "Ки хоҳиши?" - гуфт Ник, ба он чашмони бегали оид ба ҳуҷраи, то боварӣ ҳосил, ки он метавонад тарк вай бе присмотра дар ягон нуқтаи.
  
  
  "Президенти Макомбе", - ором гуфт, Джефферсон. "Дар он стреляли. Ба онҳо бояд фавран амал. Вале ӯ талаб аввал ба сӯҳбат ба шумо. Шумо расидан фавран?"
  
  
  Ник шунид, ба мисли Лиз вздохнула.
  
  
  "Албатта, хоҳад", - тез гуфт ӯ. "Ое шумо як мошин?" Ба самти гуфт. "Лутфан, нигоҳ. Ман бояд боварӣ намуд, ки нишасти мазкур ҳамаи ҳуҷҷатҳои худро пеш аз рафтани ӯ. Ман боварӣ дорам, ки шумо дарк хоҳад кард".
  
  
  Чунин менамуд, ки онҳо дарк кардаанд, зеро тактично попятились аз хуҷраҳо ва направились дар коридору. Ник шунидам, ба мисли Лиз гуфт:
  
  
  "Зарбаи! Бешубҳа, ин буд, афсӯс парвандаи".
  
  
  Джефферсон, бояд покачал сари, зеро зерин, ки шунид Ник, ин масъалаи Лиз: "Ва сафир медонад? Метавонам, ки ман ба рафтан?"
  
  
  Джефферсона буд, ки овози шунидорӣ. Ник запер пинҳон дохилии pocketing, ки дар он буданд, ҳамаи ҳуҷҷатҳои марбут ба ӯ ва кори он, ва дод, то Пьера дар он обычное ҷои истироҳат. Ӯ шунид, ки чӣ тавр баланд шу Лиз спускаются нардбон дар вестибюль, вале сӯҳбат менамуд, чӣ ваҳй ба охир мерасад. Шояд, Джефферсон, гуфт вай наздик дар губу дар ҳоле ки қадам дар ҷои ҷамъиятӣ вуҷуд. Хьюго хушхӯю втиснулся дар ножны ва Вильгельмина қулай устроилась худ махсус категорияҳо дар кати хоб дар басомадҳои он брюк. Ин дафъа ӯро ба бағоҷи буд, комилан невинным, ки чӣ тавр ва ба роҳ монда честному дипломату. Албатта, аз он ҷо буд, пас плоское шӯъбаи махфӣ, ки дар он хранились ҳама гуна ҳуҷҷатҳое, ки ба он мехоҳам, ки пинҳон аст, вале бо ҳамин муваффақияти ӯ метавонист дод скрывающемуся душман имконият пайдо е гузаред он, пеш аз он ки бо истифода аз он ба сифати и ' л барои паноҳгоҳ. Қулфи дар ящике мизи умуман бад нест. Онҳо бояд ба кор бурдани қувват, барои кушодани он.
  
  
  Ӯ гирифта, трость ва берун аз ҳуҷраҳо, заперев барои худ дари.
  
  
  Ждала мавқеи закрытая мошин. Лиз ва Джефферсон нишаста буданд, дар баробари бозгашт. Шофер, ки мигая, назар афканда, то пеш, мисли он ки резная статуя аз сиеҳ дарахт ва капрал Темба интизор взявшись ба қалам пушти дари рости дасти, похожей дар окорок.
  
  
  Албатта, ин метавонад бошад, ки касе ба доми, ҳатто агар Лиз узнала ин мардум. Ник зуд обдумал ин фикр, ва он гоҳ отбросил вай. Бошад, ки зери слежкой - ин як; тасарруф буд, ки дигар. Ва он чизе дод, ки ба ин сазовор шудан. Ҳанӯз.
  
  
  Ӯ бо мушкилӣ рушд мекунанд деҳот дар заднее курсии. Темба захлопнул дари.
  
  
  "Дар, Стоунволл. Пойдем дар роҳи".
  
  
  Massive капрал отсалютовал ва дарефти ҷои худро ба переднем курсии. Buffs қуллаи Ника приподнялись. Каменная девори, то.
  
  
  - Госпитал Лос Эстранджирос, Уру, - проинструктировал Джефферсон. "Нигоҳ доред, то дар педали акселератора ва нигоҳ доред, то ба њаракати".
  
  
  Шофер аз сиеҳ дарахт бесадо гуфт ва умопомрачительно шањ дар босуръат равон сели мошинҳо ва техникаи ҳарбӣ. Ник таваҷҷӯҳи ба онҳо, инчунин ба оети ва унвонҳои, ки характеризовали ин ҷавон афсонавӣ шаҳр-полиглот. Баробар присутствовали португалӣ, фаронса, english, ньянский ва забонҳои чанд племен. Ба назар мерасид, ки ҳатто дар американца доранд, кадом баъзе аз ҷои. Ва, бе шак, ӯ хоҳад негодованием дар забони русӣ, пеш аз он ки ба анҷом хоҳад расид, онро мондан.
  
  
  "Чӣ гуна ӯ?" - гуфтам Ник. "Чӣ рӯй дод?"
  
  
  "Президент дар нињоят тяжелом қодир аст", - ором гуфт, Джефферсон. "Дар айни замон он сурат мегирад, қурби табобат пеш аз ҷарроҳӣ. Ягона тир аз он, ки дар тамоми намоии худ, шуд, амрико пурқудрат винтовкой, дармондааст, ки дар он сина. Чунин ба назар мерасад, ки он на камтар аз сморщила дили ва ба таври назаррас повредила шуш. Ман мехоҳам гуфт, ки вазъи критическая. Дар он ишаъеи, вақте ки ӯ берун омада, аз дафтари дар ҳавлӣ, ки ба гирифтани баъзе њаво пур. Шумо медонед, ки чӣ президентӣ ҳуҷраҳо пеш буданд старым португальским фортом? "Ник гуфт. "Табиист, ки фикр кардан мумкин аст, ки ин хуб аст охраняется деворҳо, агар не мардум". Овози Джефферсона буд талх. Аммо ӯ буд, низ самоуверен. Аз ҳад зиед боварӣ дорам, ки ӯ буд, мақсади ҳамаи ин ҳамлаҳои. Шояд ҳадафи сиесӣ, вале на қурбонии куштори. Аз ин рӯ, ӯ озод доранд, ки муносиби рафтанӣ буд. Бандит ранил часового у ворот ва сбежал. Артиш ва полис дар ҷустуҷӯи он ".
  
  
  "Шумо производили аресты дар робита ба воқеаҳои соли пешин?" - гуфтам Ник.
  
  
  Джефферсон гуфт. Онҳо мошин проехала фарҳанг ва бросилась ҷудо аз гардиши. Чархҳо бераҳмона завизжали, вале онҳо расонида
  
  дар васеи, обсаженное дарахтон роҳ, ведущее аз шаҳри. "Бале. Шаш арестов. Яке тасодуфӣ марг аз безумия, вызванного аз њад употреблением мегарданд. Як самоубийство. Ду нафар, ки боиси як даҳҳо шоҳидон, ки ба мегӯянд, ки онҳо қарор гирифт, ки дар панҷоҳ мил аз маҳалли ҷиноят..." Джефферсон скривил лабони. "Ва ду нафар буданд, ки то ин љо нашъаманд будаанд, ки чунин ба назар мерасад, на медонист, ки онҳо буданд, - онҳо буданд, ки дар зиндон - е, ки ба онҳо дод. Ва, албатта, артиши собрала як қатор маҳбусон дар робита бо нападениями сафед дар сукунат. Онҳо ҳеҷ чиз мегӯянд. Умуман ҳеҷ чиз ".
  
  
  "Пас ҳеҷ кас сухан", - гуфт Ник. "Ҳатто барои он ки переложить масъулияти - е ба зиммаи худ маломатгаре".
  
  
  "Ин дуруст аст. Ҳеҷ яке аз онҳо заговорит. Вале хотираи мегӯяд", - возеҳу равшан гуфт, ба самти Джефферсон. "Мо дар ин ҷо."
  
  
  Мошин свернула ба васеи подъездную дорожку ва остановилась пеш зебо паст сафед бино.
  
  
  Лиз ва ба самти Джефферсон интизор дар офтобӣ қабул, то даме ки доктор Нгома пулхои Ника Картера дар уединенный рақами дар ошенаи дуюм.
  
  
  "Танҳо дар як лаҳза", - настойчиво ҳушдор дод ӯ. "Ман мехоҳам на ҳама допустил аз ин, агар президент наметавонад настоял. Ман бояд ба шумо бовар мекунонад, ки онро нома, сухан ҳарчи камтар ва фавран дур шудан. Ин аст, ки дар худи хатари ҷиддӣ".
  
  
  Ник наклонил сари. "Ман мефаҳмам. Ман ин ҷо танҳо барои он ба гӯш. Ое ман метавонам чизе, ки ба кӯмак?"
  
  
  Ҷавон доктори покачал сари. "Танҳо поторопись; он чизе, ки ман хамкори"
  
  
  Президенти Макомбе ҷони худро фидо, чӣ тавр ба истукан, дар байни сафед простыней, трубочки бимонд аз он конечности, чӣ тавр ба присоски дар лӯхтак кусте. Дар он бистар истода поразительно зебо, ҷавон бо обеспокоенным шахси. Ник дар назар лежащего як мард ва аз он агонию. Дар он нахлынули ғазаб ва сочувствие.
  
  
  "Президенти Макомбе", - гуфт ӯ паст, вале твердым овоз мебошад. "Картерро ба ҳузур пазируфт. Ман амиқан пушаймон бораи он, ки мо буд, ки ба пешвози ин роҳ".
  
  
  Чашмони Макомбе распахнулись.
  
  
  "Картерро ба ҳузур пазируфта,... Ва ман. Ман буд, ки туро дид,. Ва ман буд, ту ин аст, ки мегӯянд". Ӯ дардовар мечашонем доранд закашлялся, ва ҷавон дар он бистар якбора вздохнул ва нармӣ ламс он китфи. "Ин... ультиматум меояд, аз ҳад зиед. Шумо лозим... шумо бояд кор ба зудӣ". Ӯ закрыл чашмони барои як лаҳза, пас бо намоен монд усилием маҷбур онҳо кашф. Ник уставился дар измученное шахс дар подушке. Тусклые чашмони боз посмотрели дар он. "Зиндагӣ ман е мурд, - гуфт овоз - ояндаи ман ин кишвар дар дасти шумо. Ва тамоми Африқо метавонад вазифа гузошта шудааст, ки дар корти шумо,. Шумо бояд исбот мекунанд... шумо бояд исбот мекунанд..." Овози затих, ва он гоҳ оғоз ефт, боз. "Аз худат вобаста аст, ки қабули ин чизҳо. Вақте, ки ман хоҳад, беҳтар аст, ман ба кор бо шумо бод,. Вале ҳоло ман наметавонам. Ман бародари Руфус..." estp ҷониби сар повернулась ва посмотрела дар встревоженного ҷавон аст одам. "Ман ба бародар кӯмак мекунад, ки ба ту. Ӯ ҳама чизро медонад, ман мешавад. Ӯ хеле манфиатдор дар коргузории давлатӣ... вале ӯ... огоҳ..." Мучительные чашмони маро рост ба чашмони Ника. "Ба ман буд,... бештар мегӯянд. Вале чаро он... ман фикр мекунам, ки ту медонӣ. Ман фаҳмидам... имрӯз... ин... на он қадар аен аст, ки чӣ гуна ман фикр. Е шояд хеле маълум аст". Сар тарк. "Руфус... help".
  
  
  Чашмони Джулиана Макомбе баста шуд.
  
  
  Ник шунид худро зуд вздох ва зуд њамдењагони аз кати хоб. Доктор Нгома баромад намуда пеш гирифт, президенти дар дасти.
  
  
  "Акнун уходите, шумо ҳам, - якбора фармон ӯ. "Ҳа, ҳа, ӯ дигар ба баъд фармонбардори у бошӣ. Вале убирайся аз ин ҷо!" Ӯ склонился аз болои раҳбари худ ба ин кишвар, ғофил ду мард, ором покидающих темную ҳуҷраи.
  
  
  Руфус Макомбе вынырнул дар нурҳои, ки чӣ тавр ба марде, вырывающийся аз кошмара. Ник аст, пушти ӯ дар крыльце беморхона, нисфи слыша дуъояшон мегӯянд, паррандагон, напомнивший ӯ дар бораи Кения, ва нисфи дидани гох экстравагантных гул, пробивающихся сквозь лианы, любовно обвивавшие бузурги корявые дарахтон. .
  
  
  Джефферсон ва Лиз ором гузаштанд гузашта онҳо ба ожидающей бошад. Ник дилам ба Руфусу Макомбе, подыскивая дуруст суханоне, ки мегӯянд, шахсе, someones бародар буд, президенти он кишвар ва шахсе, someones бародар буд қадар наздик аст марг аз пули қотил. Вале он фуруд омад, ки пеш аз шумо оғоз.
  
  
  Дар назар аст, ки Руфус Макомбе вазифадор гардид, ки дар он буд, glance мутлақ адоват.
  
  
  "Ӯ ба ҳар ҳол фикр мекунад, ки шояд ягон чизи дигар далел", - гуфт ӯ хеле меронад, он зебо, ки шахс барои. "Вале ман намедонам. Ки маълум аст, пас равшан аст". Он гармтарини чашмони впились дар Ника. "То ӯ мегӯяд, ки ман бояд ба ту кӯмак, ман аз кӯмак ба ту. Вале ман мегӯям: ба ту зерин: танҳо худи боғи метавонанд кӯмак ба ту, агар ман бародар мурд".
  
  
  
  
  
  
  Таинственная Африқо
  
  
  
  
  
  Спортивная мошин Руфуса Макомбе опередила онҳоро то ба шаҳр, пронзительно гудя, чӣ тавр ба разъяренная пчела. Ӯ переставал сарф оид ба ҳар каси неискреннюю любезность. Ғуррон он выхлопа буд, ки чӣ тавр торсакй.
  
  
  Мошин сардори политсия дод, ки худро дар он ба
  
  Ман рафта, дар шаҳр беш аз чинно. Дар Ника буд, вақт пур кардани тафсилоти, отсутствующие дар он аввал поспешном баррасии проблемного шаҳр. Дар беморхона қарор гирифт вооруженная муҳофизат ва низомии техника. Акнун дид, ба онҳо дар ҳама ҷо. Суровые одамон дар шакли нишаста буданд, дар трясущихся мотоциклах дар обочине роҳ, ки гӯе мунтазир аст сигнал стартера. Мусаллаҳ одамон патрулировали пиеда. Колонна джипов миновала онҳо дар роҳ, направляясь аз шаҳр ҷудо холмистого шимол.
  
  
  Ба самти Джефферсон нишаста дар переднем курсии ва ором бормотал дар двустороннюю рацию. Лиз душманон аз тиреза ҷудо аз Ника, вай прекрасное шахсе нахмурилось. Акнун, вақте ки офтоб аллакай зашло дар даҳ соат, рӯз буд жарким ва равшан аст ва нури ақл шаффофият қариб буд, сахт. Парранда ҳанӯз пели, ки агар онҳо буд, аз меравам, то шод ва ҳаво благоухал гарм бўй барг ва медовых гул дар офтоб. Вале дар худи ҳис равшанӣ нур ва ваҳшӣ ширинӣ пения паррандагон буд, чизе зловещее. Сояи казались ҳамаи темнее ва топот шагающих қадамҳои ва командный лай - бештар неуместным ва нежелательным.
  
  
  Джефферсон выключил радиомикрофон ва дилам ба Нику.
  
  
  "Правительственный хона?"
  
  
  Ник покачал сари. "Имрӯз рӯзи. Дар доираи умумии даври. Гумон дорам, ман бояд супорад худро почтения ноиби президенти Адебе ва сипас дар гуфтушунид бо юным Макомбе дар бораи мошин ва баъзе представлениях".
  
  
  "Ман ба ман мошини", - гуфт Джефферсон. "Воқеан, агар шумо иҷозат диҳед, ба ин пешниҳод, шумо метавонед ба боғи бештар удовлетворительным додани ҳамаи худро дархост ман, то Руфус Макомбе нест, хоҳад бештар аз худ". Он смуглая обезьянья морда чат хуб буд, вале непостижимой. "Фаҳмо аст, ки ӯ ҳоло хеле огорчен ва ғамхорӣ дар бораи удобствах. Барои ман хоҳад честью ба шумо кӯмак ҳар гуна имконпазир роҳи".
  
  
  Ник слабо улыбнулся. "Ту следовало бошад дипломатом", - шарҳ ӯ. "Ман метавонам мепурсанд, ки чаро шумо ба назар мерасад, ки на ба нақл афзалиятноки негодования нисбат ба американцам дар маҷмӯъ ва ба ман махсусан? Сабаб ин аст, ки кори шумо аст, шумо талаб мекунад непредвзятости, е ин дар ҳоле аст, ки ба худ номи?"
  
  
  Эйб Джефферсон обнажил сафед комил дандон дар дружелюбной улыбке. "Ва он чиро ва ғайра. Ва ҳатто бештар. Ман ҳеҷ выиграю барои кишвари худ, настроив шумо бар зидди шумо, новобаста аз он, ки ба маблағи, ки ое Иелоти Муттаҳидаи амрико дар ҳамаи ин ужасными преступлениями. Ва баъдан, ман бояд иқрор шуд, ки ман як каме предубежден ба манфиати Амрико. Ман оварда шуд амрико оила, ки дар хочагии худ тақрибан дар двухстах мил чануб аз ин ҷо. Онҳо научили ман тамоми, ки метавонад, аз он ҳамчун уош барои ушами пеш аз он, ки гӯш додан ба мусиқӣ. Дар ҷое, ки бо роҳи онҳо имкон надоданд, ки ман интихоб ба исми ӯ. Ман Мебинӣ, ое, ман гум кардам худро. "Ӯ гуфт, ин тасодуфӣ, ки агар талафоти номи ин обычное он, ки требующее баенот. "Дар ҳоле, ки мо гимнастика таърихи. Дар акси ҳол шумо шояд омад, ки дар Африқо, ки ба дидор бо Геком Финном е Дэви Крокеттом. Дар бораи..., дар омади гап, помедленнее, Уру - ин кумита сафорати".
  
  
  Ӯ қайд кард, дар ќаноти росташ тирезаи. Ник дид фасод аз зазубренных девор ва упавшего хишт. Рваные дарахтони проталкивают худро ашеи хом шоха сквозь фазои, ки вақте ки касе буданд, windows. Порае аз боми insanely висел аз болои қисми пеши девори, ки гӯе лоскут разорванной кровоточащей пӯст мерӯянд. Дигарон е рухнуло, ки дар дохили бино е рассыпалось ба хокаи. Ду нафар сарбози истода на страже развалин. Вале кам ки оставалось, ки лозим буд, тамошо.
  
  
  "Дар ин ду кушта инсон", - гуфт Лиз, ва он овози дрогнул. "Ин як мӯъҷиза, ки аз ин бадтар аст".
  
  
  Ник тибқи хмыкнул. "Чинанд, то барои ин ба ягон кас, ба самти?"
  
  
  Джефферсон покачал сари. "Ҳеҷ кас, ҳатто кас дидам. Мо фикр мекунем, ки ин буд, запал вақт. Он метавонад подбросить кадом чизе посыльный, торговец е ремонтник".
  
  
  "Чӣ тавр дар бораи мо-сафорати? Дар баъзе маврид шакли?"
  
  
  Лиз гуфт. "На он қадар бад не, балки танҳо кофӣ бад. Биноҳои истиқоматӣ держались хеле хуб, ва он рӯй, ки дар рӯзҳои истироҳат, пас шуморо ба он буд, ки дар дафтарҳои. Хуб аст, ки онҳо нобуд карда шуданд".
  
  
  "Ман мехостам, ки ин мошини имрӯз рӯзи, ба самти", - thoughtfully гуфт Ник. "Ва ҳузури шумо низ, агар шумо метавонед ин корро. Ман меҳмонхонаи ду соат рӯз?"
  
  
  "Ҳатман", - гуфт Джефферсон.
  
  
  "Ва чизеро ки ҳам, - гуфт Ник. "Ман меравам, то ки бошад дар як қаҳвахона Croix du Nord ба нимрӯз мерасед. Э-э... рискуя вақте фаро расанд ки чизе ба пои худ, ман метавонам гап озодона?"
  
  
  "Комилан." Джефферсон выразительно гуфт. "Стоунволл ва Уру - бештар аз танҳо кормандони. Онҳо верные дӯстон".
  
  
  "Хуб аст." Ник thoughtfully потянул барои гӯш - одати, ки ӯ унаследовал аз Хоука. Лиз аз наздик мушоҳида барои он, фикр дар бораи худ, ки аз он хеле борик гӯши. Ва қавӣ аст, бигирад, ки бозгарданд хушӯъашон. Не ба ед кардани қариб богоподобном носе. Ва пронзительные чашм, ки дар як лаҳза метавонад ба назар твердыми, чун пӯлод, ва дафъаи оянда наполняться смехом.
  
  Ва мускулистая сандуқе ва китфи... "Бие, духтари", - гуфт ӯ ба худ. Дар ин санад сайеҳон, любящих бӯса, ҳамеша оказывались зан ва шаш е ҳафт фарзанд.
  
  
  "Ман бояд посыльный", - гуфт Ник, хуб осознавая вай наздик назар аст. "Касе, ки шумо метавонед боварӣ ва ки маълум аст, на марбут ба шумо. Ман барои столиком назди дари, равшан мунтазир аст касе. Ман нервничаю ва нигох ба худро бедор аст, зеро ки худро мард каме опаздывает. дар ҷое, ки дар даҳ дақиқа двенадцатого, ва бигзор он меорад ман, кадом чизе шифоҳӣ паем. Ба ман фарқ надорад, ки он аст, танҳо, ки ӯ буд, ба таври дуруст скрытным ва производил таассуроти, ки он меорад ман маълумоти зиеди арзишҳои. Ман дар бораи он гап мезанем бо онҳо дар давоми чанд дақиқа ва сипас дод ӯ сигнал бираванд. Ое шумо касе, ки метавонад ба бозӣ подобную нақши? Хусусан муҳим аст, ки ба он назар қодир... бигӯ, то фурӯши иттилоот, вале дар ин маврид пурра амин. Ғайр аз ин, тавре ки ман аллакай гуфт, ки ӯ дорад, маълум алоқа бо шумо ".
  
  
  Джефферсон дар як лаҳза задумался, ва он гоҳ ногаҳон усмехнулся. "Ба ман приезжает дӯсти аз Каира. Ӯ аз ҳама нарм ва ростқавл нафар дар ҷаҳон, ва ман мехоҳам доверил ӯ худро охирин су, агар ӯ голодал, аммо ӯ ҳамеша дар ҳайрат васила зловещим выражением чашм. Ӯ назар қодир ба аксари ужасные ҷиноят. Бо вуҷуди ин, он аст, порядочный ва сообразительный ва ба ҳеҷ кас иҷозат нест, маълум аст дар ин қисми кишвар. Ман боварӣ дорам, ки ӯ хоҳад, ҳамкорӣ. Шумо ба зудӣ ба худ меҳмонхонаи ҳоло? Ман позвоню шумо дар он ҷо ва тасдиқ договоренность ".
  
  
  "Бурс ин, - гуфт Ник, - нигоҳ, ки дар хотир доред, ки ҳама деворҳои ҳастанд гӯши. Е шумо, шояд аллакай ин медонист?"
  
  
  Джефферсон уставился дар он. "Ое онҳо?" - гуфт ӯ дар охир. "Не, ман инро намедонист. Ман ҳатто намедонист, ки кадом хона аз они шумо, то пурсид, ки дарбон. Ое шумо мехоҳед, ки ба обременения буданд сняты?"
  
  
  "Ҳоло не", - гуфт Ник. "Не, то он даме, ки онҳо маро забавляют. Мис Эштон, метавонем ое мо худ меронем шумо ба шумо, ки дар идораи? Оҳ, дуруст аст. Шуморо ҳеҷ дафтари не? Чӣ гуна ман як пухтупаз барои мулоқот бо сафири?"
  
  
  "Дар ҷавоб ба силсилаи худ масъалаҳо, - гуфт вай, улыбаясь, - не, лутфан, бияфканед, ҳар маро. Ман бояд бо шумо сӯҳбат аз номи ман раҳбари - ҳамчун намояндаи ӯ. бо ман то имрӯз, вақте ки ӯ избавится аз баъзе возмущенных советских меҳмонон, ки ӯ мехоҳад причинять шумо. Яке аз ман мушкилоти - нигоҳ доштани онҳо ба дур аз мӯи худ аст,. Ва бале, мо як маркази муваққатӣ ҷойгир намудани он дар бинои "Сан". Дар он ҷо дежурит костяной кормандони. Он чист Тэд Фергус ", - афзуд ӯ.
  
  
  Эйб Джефферсон усмехнулся. "Ба ҳайрат, ки чӣ тавр эмансипированная зан мегӯяд, дар бораи преследуемом мужчине. Инчунин, дар ин ҷо ва мо".
  
  
  Уру қатъ бузург мошини аз обочины. Капрал Стоунволл Темба выскочил ва кушода дари бозгашт аз обочины бо небрежной қувват, ки каме нест сорвала вай бо петель. Лабони Ника скривились дар сабук улыбке. Ӯ дӯст дошт ин мардум, ҳамаи онҳо. Ӯ танҳо умедвор буд, ба Худо, ки метавонад ба онҳо такя. Вале дере нагузашта ӯ убедится ин, баъди имрўз - ва онҳое хурдсол аз домҳои, ки ӯ расставил.
  
  
  Джефферсон имкон дод Лиз пеш ва бештар чизе нагуфт, то даме ки исбот кард, ки берун аз ҳудуди слышимости ҳама, ғайр аз Ника. Сипас ӯ заговорил хеле ором.
  
  
  "Ман ҳатто намедонам, ки чӣ қадар ба шумо мехоҳед, ки мегӯянд, дар назди дигар", - пробормотал ӯ. "Шахсан ман боварӣ дорам, ки дар ҳамаи ин одамон. Вале агар шумо як ҳуҷра дорад проводку, шумо бояд хеле эҳтиет. Акнун". Ӯ боз мимолетно намуд Нику Хоука. "Ман поговорю аз худ дигар. Агар ӯ согласится, ман позвоню ва танҳо мегӯям:" Мулоқоти ташкил карда мешавад. Агар не, ман мегӯям: "Мулоқоти отложена. Баҳогузорӣ?"
  
  
  Ник гуфт. "Ое дигар дурнамо, агар ӯ провалится?"
  
  
  "Ман кӯшиш мекунад, фикр дар бораи касе, зеро чизе ва ба шумо мегӯям, дар ваќташ. Як чизи дигар, ки метавонад ба шумо кӯмак мекунад". Лиз остановилась дар даромадгоҳи, ки дар меҳмонхонаи ва табдил онҳо интизор. Джефферсон фуруд омад, ки гӯе собираясь бозгашт ба мошин. "Ду наркомана, ки мо ҳанӯз ҳам держим дар зиндон. Мо дарҳол фаҳмиданд, ки онҳо аз ин ҷойҳо. Мо обнаруживаем, ки онҳо маълум Изњорнамудаи, ки онҳо оддӣ преступники, ки мансубияти, вале ки задан ба ҳама чиз, ба дастгирии онҳо Дар вақтҳои охир онҳо ба худо пай дар закоулках Дакара таҳти унвони "Хмелевой клуби". Баени он шахси отражало эй он. "Ин ҷои ҷамъоварии битников нави ҷаҳон, монанди бадтарин навъи. На поэты қаҳва менӯшед ва афроди гумроҳ. Ман намедонам, ки чӣ тавр ин метавонад ба шумо кӯмак, аммо, шояд, ки касе ба шумо подскажет".
  
  
  "Чизе, ки метавонад", - пробормотал Ник. "Ташаккур. Пас аз он ман получу аз ту известие".
  
  
  Ӯ пожал дасти Джефферсону. Стоунволл сахт отсалютовал бо худ баъд аз мошинҳо.
  
  
  Лиз нетерпеливо топнула пои дар даромадгоҳи дар меҳмонхона.
  
  
  "Розҳо, аллакай", - неодобрительно гуфт вай.
  
  
  Ник ҳамроҳ ба он.
  
  
  "Оғо", - хурсандӣ розӣ шуд ӯ. "Ман мехостам, ки ба бидонед, ки ӯ дошт, дар хотир доред, ки таҳти" преследующим мард "вобаста ба Тэдом Фергусом".
  
  
  "Ҳа ое!" вай запротестовала. "Ин аст, ҳама чизе, ки ба ту лозим аст, ки фикр мекунанд?" Ба ҳар щеке вызывающе появилось бархост пятнышко.
  
  
  "Албатта, не", - укоризненно гуфт Ник. "Ман ҳамчунин фикр мекунам, ки он вақт ба ман позавтракать".
  
  
  Ӯ истода буданд, ва душманон дар он бо выражением "Мардон-невозможны" ба рӯ, то он даме проверял дар мизи паемҳо е звонящие. Ҳеҷ вошло. Онҳо якҷоя қаср дар як лестничному пролету ба он аст, ки роҳбарияти настойчиво называло он комнатой аввал дод, ва ҳамаи амрикоиҳо - дуюм. Ник хотир, ки истифода трость, барои кӯмак ба ӯ, ки гӯе нардбон.
  
  
  "Осеби бозгашт?" Сочувственно поинтересовалась Лиз.
  
  
  "Мм. Мальчиком поскользнулся дар ванна", - соврал ӯ.
  
  
  Ӯ қатъ назди хуҷраҳо 101, бозгашт, ва табдил ефтааст сайд калидҳои.
  
  
  Вале дари аллакай буд отперта.
  
  
  Ник бодиққат оттолкнул Лиз аз дарҳо. "Не, подходи", - настойчиво прошептал ӯ. Як биржаи дароз аст, аз дасти ӯ якбора толкнул дари дохили ва табдил интизор.
  
  
  Ҳеҷ чиз рӯй.
  
  
  Ветерок аз windows кушода трепал скатерть барои субҳона ба хизматӣ тележке. Ник экспериментально взвесил трость ва бесшумно скользнул дар ҳуҷраи, ӯ чашмони метались, ҳам нуқтаи фонарики. Сохта, дар ҳисобкунаки Гейгера шуд, ки дар он ҳисси шашум, посылал ба ӯ чораҳои фаврии предупреждающие сигналҳои. Қуттии мизи, ки ӯ ҳам бодиққат запер, кушода шуд. Суст скрип половицы. Дар дохили туалета? Ба ин монанд аст.
  
  
  "Ҳа, худо, ин буд, ки танҳо waiter аст", - гуфт Лиз паси он бо ѓазаб ва весельем дар голосе. "Ӯ фаромӯш запереть дари".
  
  
  Ник бесадо проклял вай ва дод, то дар он хашмгин назар аст.
  
  
  "Албатта", - гуфт ӯ ҳамин тавр ба осонӣ ва танҳо метавонист. "Танҳо интизор шудан маро берун, майлаш? Ман возьму китоб ва ҳам аз наздик бо шумо бод".
  
  
  Дари туалета распахнулась, вақте ки ӯ заговорил, ва вылетела сиеҳ ва сафед гулнақшҳои, подняв як дасти ва устремившись пеш бо внезапностью барқ дар давоми сол бури. Ник боло трость ҳамчун сипари, ва дилам аз боком. Ӯ дид flare нуқра ва шунид ангуштзании металлӣ бо трости, ва сипас ба шунавандагон дар дуъояшон Лиз.
  
  
  Он чиро, ки рӯй он гоҳ, гумон буд, ки ҷалби агенти N-3, инсон, ки ҳамкорони звали он Киллмастер. Ӯ гум легендарное equipoise. Ва вақте ки ӯ споткнулся, летающая гулнақшҳои зарычала ва пурра гузаштан бросилась ба хизматӣ тележку. Металлический мизи перевернулся ва обрушился дар Ника. Дар он хлынули табақ, кофейник ва яичница. Ӯ горько ва бегло выругался ва ноумед схватился барои луч-черные по, проносившиеся гузашта ӯ ба окну. Он сжимающие ангуштони соскользнули бо ҳамвор смазанной рўизаминї ва оғоз царапать ҳаво. Бо яростной клятвой, превзошедшей ҳамаи он гузашта талошҳои ӯ собрался ва ҷаҳиши ба сиеҳ инсон, ки дароз, смазанные равғани по нишаста буданд, дар подоконнике. Ник яростно схватился барои якчанд грязных сафед шорт ва шунид, ки чӣ тавр онҳо рвутся. Мард издал аҷиб визг ва скрылся барои подоконником, тарк Ника бо дасти худ, полными рваных шорт, ва шахсе, ки набитым тухм.
  
  
  Дар зери он, дар майдони, мард странной ковыляющей походкой убежал. Аен аст,, он повредил, то ҳангоми приземлении. Ҳамчунин возеҳ аст, ки ӯ буд, хеле озабочен касоне, ки ба задирать edge куртаҳои имкон аст. Дар охир чизе, ки Ник дидам дар он буд, ки як ҷуфти лихорадочно покачивающихся сурин дар ҳоле дароз барои онҳо следовала тявкающая саг.
  
  
  Ник ухмылялся ва проклинал худ, чун шунид полуслитое хихиканье Лиз. Масеҳ Вседержитель! Ӯ тамоман фаромӯш бораи он. Ӯ развернулся, ҳанӯз clutching девона skinnies орад, ва дид Лиз дар ҳуҷраи, прижатой ба девори худ. Вай слабо показывала ба он ва дрожала аз слабого begeistert, ҳарчанд ки ашк волидон гуфт ва дарди текли ба вай супорад.
  
  
  "Эҳ, ту выглядишь ... ту выглядишь то ... ту выглядишь то хандовар! Ва ӯ!" Вай рассмеялась. Хуни неумолимо растекалась он тарафи чапи сина ва сочилась ба воситаи матоъ либос крошечными шариками.
  
  
  "Бало!" Ник ин сол кӯтоҳ ва двинулся ба он, ки подозревая, ки дар он капает хунук қаҳва. Як дасти захлопнула дари, ва дигар обняла вай барои талию. "Ман гуфтам ба ту монд берун!"
  
  
  Вай боз захихикала. "Ман намехоҳам, пропустила ин... ба хотири... сулҳ", - выдавила вай ва закрыла чашмони. Вай тарк, дар он нагирад.
  
  
  Ник дароз вуҷуд дорад, барои истода, аст, танҳо обнимая он, ва фикр дар бораи худ темными фикрҳои шумо. Брошенный тӯдаи инъикос берун аз он тростью, ҷони худро фидо дар наздикии дари он, афтод бор зад вай. Дар толори меҳмонхонаи шумо дорои ҳуҷраи махсуси эмиссара Картера царил даҳшатнок бесарусомонӣ. Ӯ ба номи худ охирин нелестным ном, бодиққат боло Лиз барои пойҳои китфи ва рафта, гузашта
  
  
  перевернутой аробаҳо бо наҳорӣ дар бистар. Ӯ гузошта, онро пас аз ба кор бурд, чӣ тавр ба спящего кӯдак.
  
  
  Дере нагузашта дид, ки рана буд, бештар кровью аз оќибатњои осеб дидани. Ва Лиз буд, ки бештар зан аз дарахтони муѓљањои кӯдак. Ӯ маҳсулоти худро хунравї влажным дастмоле ва порылся дар ящике комода дар ҷустуҷӯи фляжки. Ду ба ӯ куртаҳои тоза буданд, испачканы равғани, бо горечью, таъкид намуд ӯ, ва он гоҳ бадгӯӣ худ барои он, ки ҳатто дар бораи ин фикр кардам, то он лежала, истекая кровью.
  
  
  Ӯ кушода колбу ва налил дар металлическую як пиела рюмку.
  
  
  "Ман ҳис мекунам, ки бӯи хуб скотча?" - бо таваҷҷӯҳи аноби вай.
  
  
  Ник дилам. Лиз сидела дар кати хоб ва прижимала дастмоле ба худ округлой сина. Ӯ буд, бледна, вале пурра контролировала худ.
  
  
  "Медонӣ", - гуфт ӯ ва обошел бесарусомонӣ ба вуқӯъ вай вай.
  
  
  Вай отпила глоток ва брызнула, ва он шахс боз покраснело.
  
  
  "Бубахш..." - дарҳол оғоз онҳо паст шудаанд.
  
  
  Ник попробовал бори дигар. "Ман бояд буд, иҷозат ту баргаштан бо ман. Ман онро анҷом додаанд, ва ман хеле афсӯс. Ва акнун маро ба дасти болоии либос ва гарун назар - албатта, на рану".
  
  
  Вай послушно протянула дасти ва выдохнула аз дард.
  
  
  "Ман наметавонам ин корро як дасти. Эй худо ман, нигар, чӣ тавр ба ӯ дахл! Ту бояд ба ман кӯмак ба он озод".
  
  
  Ӯ бодиққат возился бо кам крючком аз пушти. Ниҳоят вай расстегнулась, ва кӯтоҳ раъду соскользнула дар ишора ба ӯ қурби.
  
  
  "Ту садоятро қием? Ба назар мерасад, ки ман наметавонам пас аз он озод".
  
  
  Вай кивнула ва танќисї нест поднялась.
  
  
  Либос доходило то буд ва прилипало. Ник маневрировал ва тянул.
  
  
  "Баҳри худо, чӣ тавр мумкин аст, ки ба пӯшидани ин обтягивающие чиро, ки дар чунин ҷои гарм як фазои?" - проворчал ӯ.
  
  
  "Ин аст, душвор нест. Аз ту танҳо не сноровки".
  
  
  "Хммм. Ман ҳеҷ шакл. Покачивайтесь каме, майлаш?" Лиз пошевелилась. Ӯ кўшиши на пай, ки чӣ тавр соблазнительно двигались вай гирифтааст. "Акнун бардоред дасти росташ ва кӯшиш ба симро, вай".
  
  
  Лиз дар як лаҳза сосредоточилась.
  
  
  "Хуб аст. Ва ҳоло спускайся", - гуфт Ник, пурра поглощенный худ вазифаи. Лиз потянула. Ник потянул.
  
  
  "Дар ин ҷо! Ин як, - торжествующе гуфт ӯ. "Ва ҳоло сядь ва позволь ман ба гирифтани он аз болои твоей сари".
  
  
  Воцарилась тишина, агар не худамро онҳо нафас ва шелеста матоъ.
  
  
  "Оҳ! Дар ин ҷо ва ҳама чиз. Успокойся, то ки ман вытаскиваю гузошта дасти. Он метавонад як каме зарар расонад".
  
  
  "Ҳа, доктор", - смело гуфт вай.
  
  
  Он танҳо ба нармӣ вздрогнула, вақте ки вай левая дасти отделилась аз ороишоти. Дигар садои буд невольным вздохом Ника маъқул донистани он скудно одетой фигуры. Қабоҳаткор хун ва ҳама чиз аст,, ӯ буд, восхитительна дар худ полускользящем ва на бештар аз он. Он поразило великолепие вай баланд, пурра сина, зрелое, вале сахт комилиятро ба вай бадан. Аҷиб аст, ки пеш аз он ин нест", - зикр намуд. Аен аст,, он либос буд, ки кофӣ нест тесным.
  
  
  Вай посмотрела ба ӯ чашм ва увидела, ки ба ӯ нигариста, ба вай манящую мягкость. Вай правая дасти протянулась ва инчунин коснулась он шахс.
  
  
  "Кадом роҳи сар", - двусмысленно гуфт вай ва гуфтам. Вай дасти ласкала он щеку. Ӯ гузошта худро ба дасти вай дасти ва наклонился, ки ба осонӣ ба вай бибӯсам в щеку. Балки навъе он лабони пайдо он ва задержались онҳо, инчунин як дасти обняла вай барои бозгашт ва успокаивающе погладила.
  
  
  Вай отвела лабони аз он, вздохнув, ва он фавран выпрямился. Дар бағоҷи он шуд, ки паймоне рақамӣ аптечка, ва ӯ он воспользовался. Ӯ очистил ва перевязал рану осон, тањќиќи прикосновением, маҷбур худро ангуштони рафтор прилично ва чашмони - таваҷҷӯҳ ба ҷорӣ парвандаҳои. То он кор, ба он хотир воссоздал лихорадочные ҳодисаҳои охир якчанд дақиқа. Злоумышленник проник ба воситаи дари хобгоҳ. Кушода тирезаи омодагї ба быстрому побегу. Обыскал ошкор рафтан нест, ки дар маҳалҳо, аз ҷумла запертый қуттии мизи, чизе пайдо нашуд. Бағоҷи на поврежден. Злоумышленник, стремящийся сбежать, омода аст бикушад ва фирор нест, балки торчать ва посух додан ба саволҳои. Табиист.
  
  
  Ин чизе нест, доказало. Сафари имкон надошт, чизе ба кор бо онҳое, ки метавонист подслушивать. Ник мехостам, ки ба ӯ медонист, открывался ое қуттии мизи аввалин е охирин.
  
  
  Ӯ кӯмак Лиз надеть халат аз хлопчатобумажной матоъ, ки одатан забывал надеть худи, ва рафта, дар ванную, ба зудӣ постирать ва переодеться. Вақте ки ӯ баргашт ба он, ба он буданд, ки тоза орад, тару ҳасиб ҷомаашро, ки бо як жирным пятном ва расчетливый навъ. Лиз легла дар бистар ва аз наздик мушоҳида барои он, ки эҳсоси чувственной ва пурра дарояд.
  
  
  "Ман бояд анчом туро аз ин ҷо, - гуфт Ник, - ва нашр ҳисобот дар бораи ин безумном беспорядке". Бало, агар ӯ танҳо дар андӯҳ ин механизми подслушивания пеш аз ин, ӯ метавонист, даъват Эйбу Джефферсону ва мепурсанд, ки он ислоҳ ин яке босуръат ва осон ба њаракати. Вале ҳоло он низ аен аст; ӯ бояд тарк он ба он ҷо. Чӣ тавр
  
  отреагирует ҳамин дипломат? Взволнованный. Возмущенный. Ба ҳеҷ нафъ... Хуб, ман ҳама чиз хуб аст, - гуфт ба худ Ник бо талх отвращением ба худ. Ба ман нишон те муш, ва ман упаду аз берун. Ӯ нигариста, Лиз.
  
  
  "Ое дӯстдухтари, ки шумо метавонед занг, ва ки метавонад биеварад ту либос? Ман наметавонам озод, ки туро аз ин ҷо дар чунин шакли".
  
  
  "Ман ҳеҷ подруг-занон", - гуфт Лиз бо томной ифтихор.
  
  
  "Пас чӣ тавр дар бораи Тэда?"
  
  
  Телефони зазвонил.
  
  
  Ӯ нетерпеливо боло аз он.
  
  
  Приглушенный овози гуфт вдалеке: "Мешавад?"
  
  
  "Ҳа!" - рявкнул Ник.
  
  
  "Мулоқоти таъин", - гуфт овози ғамгин.
  
  
  "Оҳ!" - гуфт Ник. Забрезжил нур. "Ман омада." Раздался ангуштзании. Ник вуҷуд дорад, барои истода, держа телефон, ва ба он шахси расплылась медленная ухмылка. Дар ин ҷо ӯ, посреди безбожного беспорядка - метательный тӯдаи, тосты ва қаҳва, бесполезная трость, раздетая духтар бо бузургтарин сина ва раной дар болои китфи ӯст ва хотираҳо дар бораи жирном потенциальном убийце бе штанов. Бештар аз ҳама дар партави ӯ буд, бояд ростқавл бм маломат ваколатдор. Ва дар ин ҷо аз он ки бо пули телефон дар дасташ ва ростқавл сардори политсия дар охири дигар хоаг. Ва ӯ мегӯям калимае. Ин испортит тамоми он тайную созишномаи бо он дӯсти, ростқавл корманди пулис.
  
  
  Ӯ нигариста, Лиз ва суст гузошта трубку. Дар он сари проносилось бисер картинок Африқо, ки ба воситаи он сафар намешавад ин қадар сол пеш. Дар бораи диком сафар тавассути кусты, қубурҳо зиеди слонов-говҳо, сурудхонӣ красноглазой занон-знахаря, ужасных ритуалах мардон-леопардов, жуткой оромӣ мокрых ҷангал ва внезапных криках ҳайвонот. Таинственная Африқо... бе ягонаи открывалки барои машки дар ванна. Ва ҳоло? Ваҳшӣ бесарусомонӣ хилофи якдигар сиесатмадорон, осколков бомбаҳои ва гамбускҳоро мебинед, ки пробирались сквозь категорияҳо дар кати хоб, балки подслушивали сӯҳбатҳо. Интриги дар баланди доираҳои ва зловещие меҳмонон дар ҷустуҷӯи ҳуҷҷатҳо. Ӯ покачал сари. Дар баъзе усулҳое, ки ин нав-сола қитъа буд, ҳатто бештар загадочным, аз пеш. Ник дидам бедор. Пас аз ездаҳ. "Мулоқоти устроена".
  
  
  Ба ӯ лозим аст, ки поторопиться. Ӯ боз потянулся ба любознательному телефон.
  
  
  
  
  
  
  An оптимиста дар коккей
  
  
  
  
  
  "Биеед, ман кӯшиш ед ки барои мис Эштон?" Овози Эйба Джефферсона буд недоверчивым. Гузашт дар ҳоле, ки пеш аз бо сардори политсия мумкин буд, пайваст ба телефон. Аен аст,, ӯ буд, кофӣ внимателен, ки даъват ба секретному телефон на аз дафтари худ. Дар ин муддат Ник қодир ба тасаввур худ дар симои разъяренного, сбитого бо ҳеҷ нафъ дипломата ва тайер бодиққат бо таърих, ки соответствовала мехоҳам ба нусхаи подслушивающего дар бораи он, ки чӣ ҳодиса рӯй дод, ба ҳуҷраи махсус эмиссара Картера.
  
  
  "Либос", - бо таҳаммул повторил Ник. "Ман ба ҳама фаҳмонда, вақте ки шумо наздик меҳмонхонаи ин ҷо. Аммо ӯ наметавонад дар он..."
  
  
  "Ман харид дар парижском бутике", - услужливо позвала Лиз. "Онҳо медонанд, ки ман ба андоза ва ҳама аст".
  
  
  Ник омӯхтаӣ маълумот.
  
  
  Джефферсон усмехнулся. "Ман попрошу зани худро ғамхорӣ дар бораи ин, е ман ҳеҷ гоҳ услышу охири. Ва то ки ман дар роҳ".
  
  
  Ӯ дар он ҷо буд, бо худ достопочтенным капралом дар масъалаи дақиқа. Он шахсе превратилось дар калейдоскоп выражений, вақте ки ӯ оглядел ҳуҷраи. Лиз деҳот дар edge категорияҳо дар кати хоб, прижимая халат Ника ба худ пышной сина, ва старалась назар frugal. Бо он дароз темными мӯй, озодона ниспадающими ба дӯши бо мантией, обнажающей дароз бузург пойҳои, ва бо чашмони, искрящимися аз скотча ва-ҳаяҷон, онро ба назар хеле ба таври дигар. Перевернутая служебная тележка ба ҷои он, ки ба пешниҳод ба рӯ бо марг, танҳо усиливала дар таассуроти умумии раскованной возни.
  
  
  "Хуб!" - оценивающе пай Джефферсон. "Бояд, ин буд, ки ҳамин модда ҳизби мавзӯъ реша!"
  
  
  "Ҳеҷ чиз монанди", - қатъиян гуфт Ник. "Ин буд, шокирующий таҷрибаи. Агар он бача не схватят..."
  
  
  "Ӯ аллакай шудааст", - гуфт Джефферсон, подергивая лабони. "Бо непристойном разоблачении ва номатлуб тартиб дода шудааст либос дар ҷомеа".
  
  
  Лиз хихикнула. "Ман зерин".
  
  
  Умиротворяющая ритмичность овоз капрала Стоунволла Тембы разнеслась оид ба ҳуҷраи. "Ба самти Джефферсон, ҷаноб. Оқои Картер, ҷаноб. Шумо огоҳ бошад, ки дар ин ҳуҷраи имплантированы подслушивающие дастгоҳҳои?"
  
  
  Ник дилам ва ласковым овози уставился дар массивного африканца. Ба самти Джефферсон ласково улыбнулся.
  
  
  "Не, рост аст?" - гуфт дар охир Ник, ва он овози табдил сахт. "Сипас ба ман пешниҳод дорам, ки шумо фавран пайдо, ки гунахкор аст дар ин минбаъд беспорядке..."
  
  
  - Уберите онҳо, капрал, - қатъиян гуфт, Джефферсон.
  
  
  Бузурги дасти Стоунволла вцепились дар девор, ва чизе қатъиян щелкнуло. Бо потолка свисал незакрепленный сим. "Омода аст", - прогремел ӯ .
  
  
  ширин. "Шояд, ҳамчунин, ба телефони". Ӯ боло ба воситаи бузург ва бузург указательным ангуштони худ ва ощупал чизе зери асос. "Мебахшед, ҳоло".
  
  
  Ӯ босуръат рафтанд аз ҳуҷраҳо, мисли гафури аз маҷмӯи рассказов, ва бесшумно закрыл барои худ дари.
  
  
  "Ман умедвор буд, - ба хушхӯю гуфт Ник, пристально ҷустуҷӯи Джефферсона, - сайд подслушивающего дар ҷои содири ҷиноят. Аммо акнун, дӯсти ман, ту ҳамаи испортил".
  
  
  "Ҳатман, ҷаноб Шуд". Джефферсон боло метательный тӯдаи злоумышленника барои кончик ва thoughtfully аз он. "Ту кард, ба мо дар бораи ин, ки ту медонӣ. Ва мо подготовились. Оҳ, ман мефаҳмам, ки ту задумал". Ӯ успокаивающе боло дасти. "Лекин шумо набояд фаромӯш кард, ки ман сардори политсия, ва ман бояд ба ҳалли ин масъалаҳо ба худ". Он обезьянье шахси ҷиддӣ буд ва тез чашмони выражали боварӣ ва властность. "Ое шумо ба кор аст,, ҷаноб, ва ман - ман аст. Ва акнун фарз мекунем, ки шумо расскажете ман, ки рух дод".
  
  
  Ник бо диққат изучил он шахс ва зуд пешайвони вазъият. Агар ин буд, ки даври дуввуми ӯ проиграл мехоҳам ду саф, ки нанеся ҳеҷ ягонаи номӯътадили. Вале ба ӯ маъқул аст, ки ӯ дид, ки дар рӯ Джефферсона, ва шояд, ки буд ва ҳамон аст, ки ӯ гап зада метавонист, дар назди ин ду одамоне, ки задаваясь масъала, ки боз подслушивает.
  
  
  "Дуруст аст, - гуфт ӯ. "Бинишин. Ман хонда шумо, чунки фикр мекунам, ки маликаи Эштон метавонад дар хатар, агар он дар ин ҷо боқӣ хоҳад монд. Ва чунон ки шумо медонед, ки ман бояд ба даст дур аз ин ҷо баъд аз як чанд дақиқа.
  
  
  Дар чанд дақиқи фразах ӯ обрисовал тафсилоти. Эйб Джефферсон попеременно нахмурился ва улыбнулся.
  
  
  "Ман мехостам, ки ба шумо дод", - завершил худ достони Ник, - "ба мувофиқа-бо мардум hotel - ман намехоҳам, ки тусоваться, объясняя онҳо чи - ва ғамхорӣ дар бораи даме ба ҷои ман. Ва, албатта, биеед, ман кӯшиш выпотеть чизе аз бача бо пушт луч. Касе, ки ӯ фиристод, чаро, ки чӣ тавр ба он фармонҳо - хуб. Чӣ тавр ба ту гуфт, ки ту сардори ". Бори аввал дар чанд сол Ник озодона гуфтугӯ бо корманди пулис, ва ин ба он эҳсос ҳамзамон хеле васеъ дар бораи нескромным ва нармӣ задетым. "Дар байни чизҳои дигар, оғози дигар таъин карда?"
  
  
  Джефферсон гуфт. "Ҳа. Нест буд, ниез ба дахолат дар он аст,. Хавотир нашав, ҷаноб Шуд. Ман ба шумо халал". Он зинда чашмони диққат посмотрели ба шахсе Ника. "Ман вторгаться дар худ танҳо вақте ки ман боварӣ дорам, ки чӣ бояд кард пулис парвандаҳои. Сайд прослушку, ҳифзи незащищенных дам ва он монанд". Он шахсе сморщилось. "Ҳатто дар ин чанд соҳаҳои махсусгардонидашудаи ман кӯшиш бошад, на он қадар зиед помехой, ки чӣ қадар истифода. Таваҷҷӯҳи шумо привлекаете, ба ман хеле писанд. Мо метавонем намояндагӣ взаимную арзиши".
  
  
  "Ман умедворам, ки дар ин", - самимона гуфт Картер. "Ое хабарҳо аз беморхона?"
  
  
  "Президенти нигоҳ медорад, мавқеи худро", - ором гуфт сардор. "Он чизе, ки мо медонем. Мо ҳанӯз солинавӣ ин ахбор. Аст, хатари антиамериканских демонстраций - ба монанди ответный таркиш сафорати амрико".
  
  
  "Ин аст он чизе, ки шумо фикр мекунед?" Аљиб ин аст, заговорила Лиз. "Ман ин хел фикр надорам".
  
  
  Ник одарил он одобрительным glance.
  
  
  "Ман мехоҳам ба гӯши аз ту бештар баъдтар, вақте ки шумо прилично оденешься ва мо каме вақт", - гуфт ӯ ба вай. "Ба, шумо хоҳед дид, ки вай ба хона баргардад, майлаш? Ман бояд ба сарзаминамон. Встретимся дар беморхонаи лобби ҳамаҷонибаи ду?"
  
  
  Джефферсон гуфт. "Агар ман, пас Стоунволл. Ӯ Уру отвезут шумо, ки шумо ҳеҷ рафт".
  
  
  "Шумо мебинед, баъдтар", - бароҳат пробормотала Лиз. "Шояд, мо метавонем позавтракать якҷоя имрӯз рӯзи".
  
  
  Ник зуд гузашт ба кулли кӯча ва сверился аз худ мысленной корт. Круа дю На находилась дар чор блокҳои поен ҳастед, ки чануб ва дар се ба западу аз кулли кӯча дар маҷмаии тиҷоратии ноҳия. Он трость ритмично стучала оид ба гладкому тротуару ва оид ба кӯчаҳо, ба нармӣ испещренным њаракати. Дар шаҳри буд бегона ором - ӯ метавонист равшан шунидан ҳар садои шина, ҳар honk гудка ва ҳар зов тоҷирест. Дар ин буд, ки чизе зловещее, ки агар ба шаҳри бас гӯш худро оддӣ садоҳои. Е интизор шудан. Е тамошо. Ӯ дар ҳайрат буд, идора, ое навъе ед хабарҳо дар бораи Макомбе, е ин ки ӯ танҳо ҳам буд, фармоишгари ба зебогии табиии тишину африканского шаҳр. Дар поени кор, Абимако буд, Нью-Йорк.
  
  
  Ва ҳанӯз ӯ буд, кофӣ калон барои қаноатманд ошеломляющее бисер подростковых небоскребов ва семоҳа, ки дар маркази шаҳр бо непревзойденными универмагами ва тарабхонаҳо, окруженными яркими яркими красками ва одатан неистово загруженными рынками. Не, тихое фишор буд, ба шахсони воқеӣ, қариб кофӣ воқеӣ ба даст нарасонад.
  
  
  Ник ногаҳон отклонился аз қурби таъиншуда ва зуд зашагал ба наздикӣ построенной истгоҳи. Утренние депеши прожигали сӯрохи дар он бозори дохилии ҷайбатон нигоҳ доред, ва ӯ медонист, ки меорад бақияи рӯз. Ӯ дид мӯзаи туалеты ва эҳсос худро чун дар хона, дар яке аз
  
  онҳо. Вақте ки ӯ рўњї сфотографировал content [ои гиматнок, аз он севумӣ онҳо ба пораҳои хурд ва предал забвению. Пас аз он тарк стансияи ва таъљилан направился ба қаҳвахона Croix du Nord.
  
  
  Буд бе панҷ дувоздаҳ, вақте ки ӯ дар деҳот барои тротуарный столик аз дарҳо ва фармон як пиела густого бардавом қаҳва Ньянги ва барвиха. Баъд аз чанд дақиқа нервного потягивания ва роҷеъ ба соат ба он дохил шудам дар як қаҳвахона моя ва харида худ пачку плееров оид ба манъкунї нархи баланди. Ӯ кушода, онро то он чашмони одат ба сравнительному полумраку, ва зажег як, вақте ки ӯ тасодуфӣ огляделся.
  
  
  Ӯ медонист, ҳатто пеш аз он, ки чӣ тавр ба он чашмони гуфтанд ба ӯ, ки яке аз он меҳмонон аллакай расиданд, чунки хурд змеи менамуд, скользили бо ӯ бозгашт. Он мард бо нездорово-сабз шахси нишаста барои угловым столиком, нисфи пинҳон дар сояи, старательно на дар ҷустуҷӯи он. Аммо он назар ба мизи интихобшуда Лақаби шуд комил.
  
  
  Ник боз берун омада, дар нурҳои ва деҳот. Панҷ дақиқа аввал. Ӯ аз болопўши бо чун ӯ умедвор буд, назорати онро рвением.
  
  
  Ғайриоддӣ миқдори сарбоз ва пулис констеблей смешалось бо проходившими гузашта фигурами дар ярких одеждах. Нищий аз сморщенными дасти қатъ назди мизи худ бо протянутыми дасти. Ник ба таври қатъӣ покачал сари ӯ ва ба рӯйгардонӣ бозгаштанд. Мард заскулил ва рафта, ба дур.
  
  
  Барои аз як чанд сония то даҳ двенадцатого баланд мард бо сутулыми плечами суст гузашт гузашта қаҳвахонаҳо ва повернул баргашт. Ӯ проигнорировал ягона озод столик ва чӣ ваҳй ба Нику, бегона покачиваясь боком, инчунин шахсе, ки шубҳанок металось, буд, ин аст, ки метавонист броситься дар чашмони худ мерзостью ҳатто дар арабӣ базаре. Повязка дар глазу, безжалостно экрани борик лабони ва грязная, покрытая ямками пӯст - ҳамаи ин обҳо расм ақл злобности.
  
  
  Он чӣ ваҳй наздиктар ба Нику.
  
  
  "Ранҷе хуб аст суратҳо?" - прошипел ӯ.
  
  
  "Шояд, дертар", - пробормотал Ник. "Як чизи дигаре?"
  
  
  "Савол. Шумо Шуд?" Як тааҷҷубовар lucid чашми looked дар Ника. Дигар уехал дар мустақилона сафар.
  
  
  "Угу. Дорӣ хабар?"
  
  
  Нав гуфт. "Аз кузена Эйба". Ӯ украдкой огляделся. "Мо баъзе?"
  
  
  "Мо окружены. Бинишин ва прошипите ман хеле муҳим паем, бо суръати танҳо ба хотири пул талаб посреди он. Лекин аввал ба ман гӯед, ки чӣ гуна ман метавонам ба шумо занг занед".
  
  
  "Шумо метавонед маро ба он даъват Хаким, зеро он исми ман. Ва ба шумо лозим меояд, ки ба нақша қадамҳои барои ман, зеро ки ман нав ба ин чиз".
  
  
  Ӯ придвинул курсї ва деҳот наздик бо Лақаби, умудряясь худ манерой внушить баъзе даҳшатнок заговор. Он затылок назар афканда, то ба нозир дар қаҳвахонаҳо. Он непревзойденные чашмони отважно дар назар Ника.
  
  
  "Ман фиристода шуда буд ман начальством, ки ба шумо мегӯям, ки душмани приложит ҳамаи кӯшишҳои ба шунидан, - тира аст, гуфт вай. "Лекин шумо омадаам. Аммо шумо бояд дарк намоянд, ки маълумоти дорои арзиши бузург. Ман наметавонам гап, то получу шумо ваъдаи пардохти нархи худро". Ӯ бераҳмона дар назар Ника.
  
  
  Ник нахмурился ва покачал сари.
  
  
  "Ман намехоҳам, ки маро запугивали", - сард гуфт ӯ. "Шумо метавонед ваҳширо ман то марги ин свирепой ухмылкой, аммо талаботи худро ба ҳеҷ зарба. Ман ҳукумати проинструктировало маро аз даст ман гуноҳро аз ҳам ҷудо мекунем ва ба онҳо пул".
  
  
  "Он гоҳ купи ман ҳам бинӯшед", - угрожающе гуфт: Хаким.
  
  
  "Ман харидорӣ намекунад нӯшокиҳои барои хабаррасонҳо", - сухо ҷавоб Лақаби.
  
  
  Хаким отодвинул кафедра. "Ман сообщаю, то выпью".
  
  
  "Хуб, хуб, бар қавми ман ҷонишини ман дар ҷои. Чаро Эйб нест огоҳ ба ман, ки ту шантажист?" Ник дод аломати официанту. "Беҳтар аст, ки закажите худ. Ман мехоҳам стеснялся пурсед, ки барои онҳо инсон аст".
  
  
  Хаким фармон кунад, дучандон як хизмат маҳаллӣ болеутоляющего бад репутацией.
  
  
  "Ман аз ӯ нафрат дорам", - иқрор шуд ӯ пас аз waiter нигоње бо отвращением ва баргашта дар бар. "Аммо ман эҳсос мекунам, ки он муносиб нест, барои ин нақши".
  
  
  "Аз шумо ба воқеан даст ба ҳает?" - бо любопытством пурсид Ник.
  
  
  "Чӣ зебо бо твоей ҷониби пас выразиться. Бисер одамон мепурсанд:" Чӣ шумо бо будааст, ки дар замоне ки зинда буд? Недоброжелатели, ҳамин тавр не? Ман преподаю. Дар асл, ман профессор Каирского донишгоҳ, ба Худо, ба онҳо саломатӣ."
  
  
  "Чӣ шумо таълим медиҳед? Средневековые восточные шиканҷа?"
  
  
  Ақл шахсе превратилось дар ҳатто бештар аз ақл берун привлекательную ухмылку. "Ба ман занг худро қурби" Ҳафт live санъат ".
  
  
  Омад он менӯшед. Хаким запрокинул сари ва сглотнул.
  
  
  "Акнун message?" - пурсид ӯ, он ба дӯши многозначительно сгорбились.
  
  
  "Акнун паем, - розӣ шуд, ки Ник.
  
  
  Хаким заговорил. Ба он чашмони мерцали дар невозможных самт ва зловещая сар паст склонилась, чӣ тавр ба поражающая змея.
  
  Хаким гуфт, ки дар бораи худ давней дӯстӣ бо Эйбом Джефферсоном ва дар бораи многообещающих студентах худ албатта, дар ин маврид шипя ва напевая дар тааҷуб шарир зиен ба таври масъул, ташкили таассуроти цепкого инсон, выступающего дар нақши миенарав барои ду хеле муҳими роҳбарони. Ин буд, виртуозный спектакль.
  
  
  Ник ниҳоят перебил он.
  
  
  "Дар ин ҷо ва ҳама чиз. Акнун ман барои шумо мансаби. Аввалан, ман ҳамин тавр мефаҳмам, шумо метавонед барои мубориза бо хвостом. Ое шумо тайер ҳастед, ин корро ҳоло? Предупреждаю, он метавонад хатарнок аст".
  
  
  Ужасные чашмони ширин закатились. "Дар вақти барои pleasurable картинок?"
  
  
  "Баръакс, Хаким". Ник удержался аз улыбки. "Бигзор, онҳо барои Каира. Ин хурд зеленолицый человечек назорат барои мо ҳоло. Ӯ дар дохили рафта девона, зеро метавонад ба гӯш. Панҷ пойҳои шаш инч, тестӣ ба ҷои бо чашми ставнями бар онҳо, каме красивее шумо, вале, дар ҳоле, хеле ужаснее ... "
  
  
  "Бениҳоят", - прошипел Хаким.
  
  
  "Ҳа, шумо ҳам фикр кунед. Акнун ӯ метавонад захотеть аз паи ба ман, вале ман ин хел фикр намекунам, чунки ӯ медонад, ки ӯ метавонад маро ефт. Ман мехоҳам, ки дар паи паноҳ. Пас, ман худам имконияти. Ту. Ва ман бигзор ӯ як сабаб, дар сурати, агар вай боз фикр мекард, ки вай он доранд. Ман хостї, ба шумо паем, ки шумо бояд интихоб кунад, то. Верните он ҷо рафта,, ман ба ҳар ҳол. Встряхните он, ки чӣ тавр танҳо наметавонед ".
  
  
  Хаким склонил сари бар сгорбленным плечом ва Ник полез дар pocketing ва царакат конверт, ки дар он буд, чизе, ба ҷуз пок барге қиматнок.
  
  
  "Нома огоҳ аст?" - услужливо пешниҳод Хаким.
  
  
  "Албатта", - розӣ шуд, ки Ник. "Нав доимӣ раванд. Ҳоло ман чизе ҳаст, ки добавлю ба он".
  
  
  Ӯ навиштааст, ки ба зудӣ, начертав бессмысленное мансаби бессмысленным шифром дар невинном коғаз.
  
  
  "Ман ҳис мекунам, ки чизе слизистое назди худ ба шее", - пробормотал Хаким. "Ин ҳамон чизе аст, вақте ки ӯ назар?"
  
  
  Ник сложил коғаз кунед ва баргашт ба конверт. Ӯ қатъиян запечатал он ва сунул Хакиму.
  
  
  "На охраняйте ин худ ҳаети", - гуфт ӯ. "Ҳа, ин аст он чизе, ки ӯ ҳис мекунад, вақте ки ҷустуҷӯ. Ва ман фикр кардам, ки буд, бар чувствителен".
  
  
  "Кирдори ношоям аст", - гуфт Хаким, кладя конверт дар pocketing. "Ман ҳис кардам, ки ин танҳо як рӯз. Ва як бача, ки пас аз он буд, тамошо, исбот кард, ки як каме бештар отвратительным аз Jack Потрошитель. Ӯ дӯст медошт хурдсол писарон".
  
  
  Ник уставился дар он, удивленный чӣ касе ҳам метавонист тақсим худ необъяснимое эй, ҳатто пас аз дидани шахсе, ки онҳо ҳам дошт, дар хотир доред.
  
  
  "Хайр, мо ҳамин на хурд писарон. Чӣ қадар шумо озод аз донишгоҳ?"
  
  
  "Як ҳафтаи", - ҷавоб дод Хаким. "Агар шумо фикр дар бораи он чӣ ба мепурсанд, ки ман аз нав ҳамроҳ ба шумо дар чизе монанди ин, ҷавоб - ҳа".
  
  
  "Ташаккур", - гуфт Ник. "Ман буд. Ман уточню дар кузена Эйба. Ва ҳоло потеряйся. Айнан".
  
  
  Хаким отодвинул кафедра. "Шумо гумон мекунед, ки бояд ба додани ман пул?
  
  
  "Ман намедонам", - азми қавӣ гуфт Ник. "Аз як тараф, шумо метавонед назари худро худ ба худ. Аз тарафи дигар, ман намехоҳам, ки туро ограбили аз пул. Биеед на ба затушевывать ин масъала. Иди потеряйся. Ман як мулоқот дар нимаи".
  
  
  "Ое ту оспа ва ҳама туст мулоқотҳо", - гап прорычал Хаким, отодвигая худро кафедра. "Ташаккур барои паршивый нушокї".
  
  
  Ӯ ускользнул, ки оглядываясь. Ник вақт мепоиданд, ки барои ӯ бо явным отвращением, ва он гоҳ имкон дод ки худ мубтало чуқур омӯзиш.
  
  
  Вақте ки як шахс, заставивший змей лағжиш бозгашт Ника, ки спеша берун омада, ба болопўши ва рафта, ба Хакимом, Ник thoughtfully looked дар фазо ва барабанил ангуштони худ дар рӯи мизи. Ник гуноҳони ӯ дойти то пешеходного гузариш, сипас гузошта суфра холи ва тағйири фуҷур маро риоят кунед ва оҳиста двинулся барои он.
  
  
  Ник бар дар противоположную канори кӯча, дар як лаҳза қатъ аз windows сувенирного мағоза. Баланд гулнақшҳои Ҳаким находилась дар ду блокҳои поен ҳастед, ки аз ӯ ва двигалась бо суръати аҷибе, сарфи назар аз неуклюжую походку. Он пайрави монд дур паси он. Вале пойҳои кӯтоҳ мардон кард резкие шуш ҳаракат, ки гӯе ӯ недооценил суръати қадам Ҳаким ва бояд буд поспешить, ки ба нигоҳ доштани он дар майдони назари.
  
  
  Вақте, ки Ник њамдењагони аз витрины сувенирного мағоза, баланд угольно-сиеҳ мард аз ҷониби як қаҳвахона повторил ҳаракати он ва бо надменным арзишашон заскользил оид ба противоположному тротуару. Ник қатъ дар кунҷи, барои харидани номи аз газетчика. Хаким гирифта воҳиди, ва невысокий мард держался паси он. Баланд темнокожий мард ба таври нозук плаще ва оммаи васеи брюках, зажатых оид ба щиколотку, боздошт худ ҷойгир кунед ва ҳеҷ қадар аз интизор. Ник рафт минбаъдаи. Айни кард, ва касе дар плаще.
  
  
  Ин метавонад бошад, ки ҳангоми чун.
  
  
  Ник нигариста, соат ва рӯ ба суръати. Ду дақиқа баъд аз он пересекал як майдони ҳамагӣ дар ярдах аз сабз
  
  
  инсон. Ӯ дар як лаҳза гум Ҳаким, вале боз дид он дарахтон. Инсон дар плаще приближался.
  
  
  Хаким низомӣ бо роҳи оҳани улочке ва свернул ба ҳанӯз беш аз тарҳи чаҳорчӯбаи танг. Дар ин ҷо буданд, паст хонаҳои истиқоматӣ бо азим латунными дверными ручками, ки вақте ки касе буданд, рамзи мақоми, вале акнун буданд, фаро грязью ва запущенностью. Узкие ступеньки вели поен дар торик лавочки дар цокольном ошенаи, муаттар сола пӯст ва перезрелыми фруктами. Мощеная роҳ insanely изгибалась, ва Ник фуруд омад, ки бигузорем, шахсе бо сабз шахси мешикананд берун. Сиеҳ нафар дар плаще гузашт гузашта ӯ ва фуруд омад, то бо таваҷҷӯҳ нигаред, ба тирезаи, ки дар он буд, ҳеҷ чиз, ба ғайр аз умирающего растаниҳо дар як деги.
  
  
  Ник двинулся. Ӯ низ сдвинулся. Ин буд, ки ҳангоми чун.
  
  
  Ва Хаким, ва он пайрави кист гумроҳтар аз хотир. Ник свернул барои дар навбати худ, ва зуд спустился оид ба неровному склону. Вақте ки касе сафед кунад вели-то аз як тараф ба домам, ки ноумед нуждались дар покраске ва аз тарафи дигар - ба поен, ба полуразрушенным чўбии зданиям, ки ба назар мисли заброшенные анборҳои.
  
  
  Мард бо дардовар мечашонем доранд-сабз шахси истода посреди роҳи оҳани тропинки, свесив дасти дар ду тарафи он нақшу. Ҳатто аз бозгашт он назар озадаченным ва преданным. Ҳаким, ҷои дида мешавад,.
  
  
  Он исчезновение буд, ҳамон искусно спланировано, ки чӣ тавр ба он намуди. Ва ҳатто бештар аз аҷиб аст,.
  
  
  Ник искоса дидам, ба худ черную сояи ва қарор доданд, ки вақти он бигӯ бай. Ва худи ӯ буд знатоком санъати ѓайбати. Инсон дар плаще дод, ки ӯ маҳз қадар вақт, ки чӣ қадар ӯ буд, ки ба шумо лозим аст, остановившись, чӣ тавр ба статуя, ва уставившись дар Зеленое Шахсе, ки услужливо дод, ки ба ӯ имконияти бо таваҷҷӯҳ нигаред, топнув пои оид ба нисфи вымощенной дорожке ва покачиваясь, ки чӣ тавр ба марде, ки дар лихорадке. Ник тихонько дорад, дохил дверной проем ва повернул қалам, поддающуюся он прикосновению. Ӯ беспокоился дар бораи он, ки обветшалое бинои маълум шавад ки; ӯ бо циничной боварӣ медонистам, ки дар ин заброшенной қисми шаҳри ӯ қодир ба харидани худам ин роҳ аз угодно е аз угодно.
  
  
  Дар ҳуҷраи пахло мерзко. Храпящий мард ҷони худро фидо стопке рӯзнома дар кунҷи ва ба воситаи ноздри сухан ҷаҳон, ки ба ӯ наплевать, ки омад, рафт, зинда е мурда буд. Шаткая нардбоне вела болохона дар чердак. Ник зуд шагнул, то ҳол омода аст, бо объяснениями ва муҳофизати. Вале чердак дароз буд, ба ягон номзад овоз дода нашудааст мышам.
  
  
  Ӯ ба воситаи е назар грязное разбитое тирезаи ба саҳна дар поен. Повозка бо осликами thoughtfully спускалась оид ба наклонному склону, вай возница сонно кивал дар лучах полуденного офтоб. Нафар бо сабз рӯ омад, ки дар худ ва целенаправленно рафта буд, бо усаженной лачугами тропинке (ки дар он Хаким навъе ҳар худро исчезновение), заглядывая дар ҳар невозможный укромный гӯша ва щель. Сиеҳ нафар дар плаще рафта, ба изгибу мощеной роҳ ва ғояҳои хеле васеъ огляделся, ки гӯе он дараҳои обворовали. Сипас ӯ спустился оид ба склону ва trepidation дар назар тропинку Сабз Шахси. Зеленое Шахси муваққатан скрылось аз хотир доред, вале Лақаби метавонад барои пешгӯии, ки дар он аз нав пайдо мешавад. Плащ сар шуд, рафта, оид ба тропинке.
  
  Ник пронзительно присвистнул. Плащ застыл дар ҷои. Ник боз настойчиво присвистнул. Баланд африканец развернулся ва суст направился ба убежищу Ника. Ник нигоҳ подбадривать он настойчивыми свистками. Вдалеке ӯ мепоиданд, ки чӣ тавр Зеленое Шахс берун меояд, аз тангкӯчаи ва дар бораи меравад. Дар поени африканец бодиққат чӣ ваҳй ба хона, ки дар як дақиқа то ин дохил шудам Ник.
  
  
  Ҳозир! - фикр Ник ва боло трость. Блин, аз ҳад зиед гарм кунҷи. Африканец намояд, аз хотир, ва дари зери Лақаби фаъол мешавад.
  
  
  Ӯ интизори он буд, ки дар даромадгоҳи чердак ҳанӯз пеш аз он, ки африканец дод, ки аввал осторожный қадами дар ҳуҷраи. Вақте ки показался развевающийся сафед плащ, Ник нацелил худро незнакомое силоҳи нав ва шањ.
  
  
  Мард дар плаще вскрикнул аз дард ва схватился ба китфи. Ӯ покачнулся барои як лаҳза, он шахс исказилось зудтар аз худ даҳшат аз аз дард. Сипас ӯ афтод.
  
  
  Ник выглянул дар разбитое тирезаи. Зеленое Шахсе возвращалось.
  
  
  
  
  
  
  Тетя Эбигейл ва дигар
  
  
  
  
  
  Дар развевающейся либос буд, ҳеҷ чиз, ба ғайр кӯтоҳ колющего корд, чанд скомканных ньянгских записок ва нусха хеле яркого нижнего lingerie ба. Ник чап баланди инсон аз он ҷо, ки ӯ афтод, ва выглянул тавассути приоткрытую дари. Преследователь Ҳаким тарк пешеходную дорожку ва боздошт дар назди buckling неровной роҳ. Он пӯшида чашмони бродили бозгашт ва берун дар кӯча ва находили чизе, ки ба онҳо нравилось. Ӯ дид, дарњои кушод Ника, вале наметавонистам он аҳамият. Дар ин обшарпанной улочке буданд ва дигар дарҳои кушод.
  
  
  Ҷуръат он оглянулся, преследуя Ҳаким. Шояд ӯ полагался ба дуюм одам, ки охранял он тыл, е ин ки ӯ ҳатто фикр кардам
  
  
  барои он следовало назорат, ва он намеревался истифода закутанного дар плащ инсон ба ҷои он ки онхо худ наметавонанд барои ҳолатҳое, ки агар Хаким пай онро. Вале чизе, ки ӯ задумал, ки сработало. Ӯ шахсе буд, озадаченным.
  
  
  Ник буд, тамошо, ки чӣ тавр ба он меарзад дар он ҷо бо бессильным ва злым overlooking, ва дидам, ки чӣ тавр ӯ свистнул дар ҳуштак. Садои най повис дар ҳаво ва ғоиб шуд. Ӯ подождал, попробовал бори дигар. Ду нафар кӯдакони хурдсол ва облезлая дворняжка спрыгнули поен склону, барои дидани. Саг лаяла. Кӯдакон повернулись ва побежали.
  
  
  Мард постоял он ҷо ҳатто як лаҳза, пас аз дилам ва оҳиста-оҳиста пеш рафт, ки дар он самт, аз куҷо шла процессия.
  
  
  Ник чап храпящего незнакомца ва лежащего бе тафаккури, фикр дар бораи худ, чун ширин, ки онҳо метавонанд поболтать, вақте, ки бедор эҳсоси, ва, мисли он ки spook, заскользил барои марде бо сабз ба рӯ.
  
  
  Дар аввал ҳамаи ин чунон душвор мисли Ник фикр. Ӯ қурбонии останавливалась дар ҳар сояи ва запускалась ҳангоми ҳар звуке. Вақт аз вақт ӯ раскачивался ва назар афканда, то дар кӯча паси худ, каллаи металась чанд ищущими ҳаракатҳои аст. Вақт аз вақт ӯ останавливался дар кунҷи ва умедворем, свистел, ки агар фикр мекардам, ки инсон дар плаще свернул нест, барои ба ин тарҳи чаҳорчӯбаи танг улочку ва интизор барои он пайдо. Ник проклинал худро равшан американскую либос ва характерную трость, уклонялся ва отступал, то эҳсос боварӣ, ки низ худ ба инсон.
  
  
  Аммо баъд, необъяснимым тариќ, инсон ускорил ба қадам ва прекратил худро тщетные їустуїўи. Ӯ тез берун омад ба берун, параллельную он, ки бо он онҳо оғоз, ва ба зудӣ ба воситаи тиҷорати семоҳаи i-уми. Ник ба осонӣ аз паи ӯ, биноро ӯ сквозь пешеходный наҳр ва мунтазир аст, ки бо таҳаммул ба светофоре. Он фуруд омад аз цветочного ларька ба купить худ бутоньерку ва ба дурӯғ пешниҳоди тозаву пойафзол, ва назар афканда, то, ки чӣ тавр он нафар свернул дар Авенида Истиқлолият.
  
  
  Мард маҳсулоти худро ба қадам ва медлил дар тротуаре баръакс hotel Ника, то чизе, чунин менамуд, ки ба он ҳаракат. Ник доранд ба воситаи шуд. Чӣ гуна ӯ метавонист мебинем, ки ҳеҷ чиз буд, ва мошин сардори политсия ҳанӯз омад. Ӯ нигариста, соат. Бе бисту ду. Ӯ умедвор буд, ки он шахс ба зудӣ қадамҳои то дар укрытие.
  
  
  Ӯ ин корро.
  
  
  Он ҳаракати буд, то внезапным, ки Ник қариб нест пай он, сконцентрировавшись дар он аст, ки ба худ ҳаракати казались мувофиқ хатоҳои. Ӯ буд, странствующим дипломатом, осматривая ба ҷойҳои тамошобоби шаҳр, мунтазир аст то даме ки он туристическая мошин...
  
  
  Краем чашмони ӯ пай бурд, ки Зеленое Шахс зуд поворачивает дар дверной проем зери вывеской "Травник". Ник суст чӣ ваҳй ба якчанд дверям ва уставился дар тирезаи художественного мағоза. Ин хватило ва панҷ дақиқа. Дар кишвари ҳамсояи мағоза буд толори зебоӣ. Ӯ беҷавоб он ва муддате буд, тамошо дар витрину ультрасовременной аптеки. Дар кишвари ҳамсояи мағоза буд, магазинчик травников. Он одам аз берун омад. "Чӣ ба он монанд дар Африқо, - фикр кардам Ник, - гузошта дорухона наздик магазином травников ва ба шумо имконияти интихоби худро". Ӯ оҳиста бар мо омад, ки ба оянда окну, ӯ оставалось боз чанд дақиқа пеш аз он ки бо мошини худро, ва на дар бораи аз даст истихроҷи.
  
  
  Тирезаи киевӣ завораживающую груду решаҳои необычной шакл ва хурдсол бутылочек, наполненных отвратительными жидкостями. Пои древнего слона служила подносом гуногун сушеных устухон ва пучков мӯй ва загорелая вывеска побуждала ХАРИДАНИ он дар ин ҶО ЧУДЕСНЫЕ ВОСИТАҲОИ ВА ЧУДЕСНЫЕ ДОРУВОРӢ. Дар мағоза буд, торик, ва забитые windows қариб закрывали прилавок. Вале дид, кофӣ аст, ки ба ақл, ки шахсе, ки барои переполненной стойкой буд star ва сморщен, ки шахсе, ки дучор шуда, берун бо сола, буд он марде, ки барои ӯ следил.
  
  
  Ӯ қарор кард, ки рафта ва харидани амулет.
  
  
  Дари фаъол бо ржавым звоном колокольчиков. Дар қисми пушти мағозаи послышался свист ва пахта, ва вақте ки аз дари паси ӯ закрылась, ӯ дид, ки ӯ ва старик монд мағоза баъзе. Ӯ ошеломленно моргнул, ки гӯе кӯшиши даст ба полумраку, вале ӯ дид ҳар як банди заплесневелого магазинчика ва медонист, ки барои занавеской буд, дари, ки ҳанӯз колебалась. Ӯ ҳатто метавонист шунидан қадамҳои поднимающиеся нардбон, бе коврового пӯшонидани.
  
  
  "Кӯмак ба шумо, ҷаноб?" - пропел соҳиби. "Сувенир? Бораи зелье? Қувваи слона е львиное дили? Е шумо мехоҳед, ки ба осмотреться?"
  
  
  "Ман мехоҳам дӯст осмотрелся, - ростқавлона гуфт Ник, - вале ҳоло ман ҳеҷ вақт. Амулеты барори кор - ин чизе, ки ба ман лозим аст. Чизе, ки барои инъикос бад".
  
  
  "Оҳ! Бисер намудҳои бад, бисере аз намудҳои чар". Старик возился зери прилавком. "Ин бар зидди одамони бад. Ин аз бемории. Ин аст, ки барои муваффақияти дар бизнес..."
  
  
  "Ман возьму ин", - гуфт Ник намуд, ки ин буд, нисбат ба даромади холис модели тангаи, дар ҳоле ки бисере аз дигарон тӯҳфаҳо киевӣ бесформенные хурд сумочки е пожелтевшие дандон.
  
  
  инчунин қайд намуд новенький телефон, ки то нелепо присел дар стойку. Ӯ пардохт мужчине ва бар талисман дар гардан, то он чашмони нест, пайдо телефонӣ хоаг, ки омўзонида тавассути пасти девор ва тавассути чун биное.
  
  
  "Шавқовар, ое ман метавонам ба бартарии худ кунед?" - ногаҳон гуфт ӯ. "Ман мебинам, ки опаздываю ба дидори". Ӯ гузошта тафсилот ба прилавок ва снял трубку, ки дожидаясь ҷавоб. Старик якбора втянул ҳаво.
  
  
  "Оҳ, не! Маро бубахш, сеньор... Мсье! Не, метарсам, ки шумо метавонед". Ӯ бо trepidation оторвал телефон аз Ника ва толкнул стойку. "Ин хеле хуб кор - ман метарсам, ки он кор намекунад".
  
  
  Ник боло қуллаи мебошанд. "Чунин ба назар мерасад, ҳама чиз аст, кор хеле хуб", - сард гуфт ӯ. "Ман равшан шунидам дигар овоз дар хати".
  
  
  "Дар ин ҷо аз они", - дардод, выдохнул старик, выздоровев, ки чӣ тавр имон Ник, хеле хуб. "Ба назар мерасад, ки дар хати ҳамеша вуҷуд дорад ва дигар овоз. Тавассути роҳ дар меҳмонхона як телефонҳои. Ман боварӣ дорам, ки шумо мефахмед ефт, ки дар он ҷо беҳтарин сервис".
  
  
  "Хуб аст. Ман попробую". Ник раздраженно гирифта супоридани ва берун аз мағоза. Паси он диссонально звякнули колокола.
  
  
  Ӯ нигариста, худро меҳмонхонаи тавассути роҳ. Он ба асосии вуруди қариб буд, ки бевосита муқобил. Баъзе аз windows буданд, ки бевосита ру ба дафтар хурд окошка бар вывеской "Травник". "Хеле хуб аст", - фикр кардам, ки ӯ задаваясь дар ҳайрат, ки чӣ қадар вақт дар травника буд телефон е телефон. Он, ҳамчунин, дар ҳайрат буд, ки чӣ тавр ба ӯ рӯй ҷалб ҳуҷраи дар қисми пушти хона overlooking тихую масоҳати.
  
  
  Буд, боз якчанд дақиқа то ду, балки пеш аз отелем он мемонем. Он ногаҳон осенило, ки дар кӯчаҳои умуман хеле кам мошинҳо; шояд ин буд, ки чӣ тавр ба он вобаста долгими қатъшавии муваққатан барои хӯроки нисфирӯзӣ, ки дар бораи ӯ шунидам. Ду мошинҳо буданд, припаркованы фавран барои супорид зеркашии hotel, ҳар ду холӣ аст, ва боз як простаивала дар кунҷи, то ки он ронандаи болтал бо касе дар тротуаре. Атмосфера буд, то бегона тихой, ки чӣ тавр ба он њатмї осоиштаи.
  
  
  Ник фикр кардам, ки дар бораи фрагментах суханронии худ, ки ӯ шунид ки бо телефон. Як овози чуқур гуфт-французски: "... интизор хатарнок аст". Дуюм, овози намояндагӣ худ странную омехтаи носового хныканья ва шипения, ва ӯ гуфт жалобно: "Вале мо бояд бифаҳмем, ки..."
  
  
  Ва хурд старик, продававший наботот ва чары, ногаҳон отрезал он. Хурд старик, ки базӯр метавонад номзад шудан барои бонуфузи байналмилалӣ интриг, ки Ник ягон дида.
  
  
  Ник нузул аз тротуара ва эҳсос знакомую ползучую мурашку дар затылке. Ӯ қариб, ки дилам, вале маҷбур худаш берун рафта, ба берун. Буд, ки маънои аз ҳад зиед ба ситод маълумот диҳанд Зеленом Симои ӯ мефаҳмад, бисер бештар, ки бо назардошти ба мадади он дар дасти. Ба замми ин ки Сабз Шахсе буд, ки сабабҳои - то - пустить пулю дар затылок Нику.
  
  
  Ғуррон мотора пронзил гӯши Ника ва севумӣ фикрҳои ӯ. Мошин ба холостом гузаштан дигар простаивает; ӯ бросился дар Ника, чӣ тавр ба разъяренный слон, вале бо хеле бузургтар суръати. Завизжали чархҳо, яростно заревел сигнал, ва Ник бросился пеш, проскользнув ба якчанд дюйм гузашта аз ҳаюло афтод. Ӯ покатился дар тротуаре ва приподнявшись дар световом сутун, рефлекторно потянулся ба Вильгельмине. Раздался ходими полис ҳуштак, ва чизе пролетело гузашта, ба он гӯш, врезалось дар девори паси он ва откатилось қариб оид ба пяткам. Фикрҳои дар бораи гранатах худованд ба ӯ дар сари, лекин ӯ саривақт дид, ки ба он буд, мӯи coarse санг бо обернутым атрофи он листом қиматнок. Ходими полис дар мотосикл рафтанд аз тангкӯчаи ва бросился баъд аз убегающей машиной. Вильгельмина монд дар ҷои.
  
  
  Ник боло трость ва санг ва снял оберточную коғаз кунед. Тақрибан нацарапанное мансаби гласило: ASSASSIN ЯНКИ БИРАВ, дар ХОНА!
  
  
  Дар он рӯз мошин Эйба Джефферсона буд занята барои дар ҳоле ки пеш буд, озод аст, ки ба гирифтани Ника дар тур, тавре сардори полиси. Вақте ки онҳо дар ҳақиқат мулоқот дар кӯтоҳ, ин буд, танҳо барои зуд ба мубодилаи иттилоот ва ташкили шабона мулоқот. Дар охир, маҳз Тэд Фергус действовал чӣ тавр проводник, дар ҳоле, ки Уру совершал шавқовар рӯҳи суратхои бузург машиной ва Стоунволл невозмутимо нишаста наздик бо ӯ, бо такя худ китобхонаи бузурги рости дасти ба приклад.
  
  
  "Нигар, ба уқубати худ мошини", - шадидан ба возразил Ник. "Бигзор маро заберет касе аз сафорат".
  
  
  Рад Джефферсона буд решительным. "Ҷаноб Фергус нишон медиҳад, ҳамсоягӣ, зеро ман наметавонам, вале ман настаиваю, ба шумо гирифта, мошини ман. Вай пуленепробиваемая, дар ҳоле, ки мошинҳо сафорат не. Инчунин ноиби президенти Адебе мебарад единственную эмин мошини дар шаҳри. Не. лутфан, на спорь. Ман ва чунон банд дасти ".
  
  
  Ник капитулировал. "Чӣ гуна хабарҳо дар бораи президенти?"
  
  
  "Тавре ки шумо интизор, - мегӯянд духтурон. Ман шахсан намедонам, ки ин чӣ маъно дорад.
  
  Вале ман гуфтам, ки касе просочился достони е ҳадди ақал як қисми онро. Ман намедонам, ки ин метавонад бошад. Вале дар шаҳри доранд подводное давоми, ки ин ба ман маъқул нест. Шумо бояд хеле эҳтиет ".
  
  
  Бо хоҳиши Ника Тэд фармон Уру нохушиҳои онҳо дар ҳамаи ҷойҳои тирандозӣ ва инфиҷорҳо дар гирду атрофи Абимако. Онҳо проехали қади соҳили баҳр байни сиянием баҳр ва шадидан синевой осмон, ва он гоҳ дохилӣ замин, қаъри замин ба як миссионерским станциям на окраинах шаҳр ва олиҷаноб ленивым пригородам, ки дар он зиндагӣ мекарданд, русҳо сокинони. Долговязый, redhead Тэд заполнил burner яркими тафсил ва молу дониш, ки подогрели он барои Ника, ва равшан омӯхтаӣ, ба ӯ дучор мухтасари ҳисоботи свидетельствах шоњидони ва маҳаллӣ реакциях ба ҳаводис. Ник останавливался дар поврежденных хонаҳои разрушенных анборҳои, thoughtfully ӯ дар байни харобаҳои қадим, то дид кофӣ барои сохтани намунаи дар зеҳни худ. Сипас онҳо дар ин ҷо меравад баргашта, дар маркази шаҳр ва мондан аз қадимтарин форта, ки хизмат резиденцией президент ва правительственными муассисаҳо, ба пешвози то бо як қатор санадҳои расмӣ ашхос ва аз дидани ҷое ки буд, застрелен Julian Макомбе.
  
  
  Ягона нест относящийся ба парвандаи савол Ника дар ин рӯз касался маликаи Элисобаъ Эштон.
  
  
  "Чӣ тавр вай?" Тэд удивленно нигоње. "Хуб, хуб. Имрӯз рӯзи занята, ки дар дафтари худ. Шумо мебинед, баъдтар дар " Патриках ".
  
  
  Маънои онро дорад, Лиз на рассказала ӯ, ки рух дод ин субҳ. Ник шуд, бегона аст, бо. "Касе, ки чунин Патрики?"
  
  
  "Оҳ, бубахшед, ман фаромӯш, ки ба шумо мегӯям. Онҳо дӯстони сафир. Нашуст, имшаб бо Сендором, Адебе, Руфусом Макомбе ва баъзе дигар. Сафир ва он зани мемонанд, бо Патриками; буданд, аз он даме, ки сафорати буд бомбили. Мардони хуб ".
  
  
  Дар он шаб Ник нишон дод, ки онҳо хуб одамон. Аст, то ширин, ки дар онҳо, ба назар мерасад, ки ҳатто подумали, ки ӯ ба рафтори недипломатично, ки бродил бо Лиз дар боғҳои дар ҳоле ки коктейльного соат пеш ужином.
  
  
  "Ман хеле ҳайрон, ки ту выглядишь чунин пурраи саломатӣ ва бодрости", - одобрительно гуфт Ник. Дар мягком дневном партави вақте ки офтоб сияло бар он темными мӯй ва кремовой собиқаи беайб ва аз тарафи пӯст, Лиз назар ҳам бештар восхитительной аз ҳарвақта. Он бузург, калон чашмони маро сӯҳбат ба ӯ чашм бо откровенностью, ки он хеле кам мулоқот дар касби худ. Бори аввал дар солҳои оянда он ненадолго задался масъала, раскрыли ое он чашмони худ мубориза-заговор ва куштор, ки лежали барои онҳо. "Чӣ тавр ба китфи?"
  
  
  "Каме чувствительно, дар ин ҷо ва ҳама чиз. Духтур Эйба назар аз ин; ҳама дар тартибот. Чӣ тавр гузашт ту ба рӯз?" Вай тасодуфӣ отклонила предмети ба худ китфи.
  
  
  Ӯ гуфт, ки ба вай он чиро, ки аз он андешаи ў мебоист донад, ва онҳо бо парвариши осонӣ разговаривали зери колышущимися баргҳои ва сверкающими дикими дарахтон, ки возвышались бар онҳо головами. Бо мурури он, ки чӣ тавр онҳо разговаривали, ӯ бештар осознавал теплоту ва жизненную эътибори баланд ва саховатмандӣ духтарон наздик бо ӯ.
  
  
  "Беҳтар аст, ки мо бозгашт ба дигарон, - гуфт вай ниҳоят, - ман дар ҳақиқат мехост, ки ба гап ба ту танҳо як дақиқа ба шумо чизе мегӯям, ки ту дар бораи худ приглашении".
  
  
  "Даъват?"
  
  
  "Оғо." Дар гӯшаву канори он чашм пайдо морщинки. "Мо сожалеем, ки дар кӯҳпора ба шумо дар истинном посольском великолепии. Ва бо ин субҳ ... хайр, ман буд, ба ед послу Терстону, ки дар худ утоқи меҳмонхона шудем хурд неприятности, ва ӯ буд, хеле ба изтироб. Дар бораи ман танҳо гуфт, ки дар ҳуҷраи худ обыскали, дар ин ҷо ва ҳама чиз. Шумо бояд ба ӯ мегӯям ҳама, ки мебинед, онаш. Балки он буд, хеле нигарон аст ва баъд аз понздаҳ дақиқа блуждания оид ба кустам ӯ дар охир идора пешниҳод, ки ба ман гуфтаанд, ки шумо мондан бо ман , зеро ман тетя Абигейл в гостях ва метавонад ба мо сопровождающей. Пас, табиист, ман розӣ. Парво накунед, ман бисер ҷойҳои. Зебо домик дар Н'доми ин пригород - тақрибан дар панҷ дақиқа роҳ аз ҳама."
  
  
  Ник боло қуллаи мебошанд, нигариста ба вай. "Ин хеле заманчивое даъват", - гуфт ӯ, обдумывая фоидаи он. "Ва хеле меҳрубонона аз ҷониби худ бигузорем, худ втянуть дар он. Лекин шумо боварӣ доред, ки тетя Абигейл хоҳад возражать?"
  
  
  Лиз хурсандӣ гуфтам. "Комилан дуруст аст. Вай уехала дар ҳафтаи гузашта - ки чӣ тавр ӯ метавонист возражать?"
  
  
  Онҳо то смеялись, ки Тэд Фергус омад ба ед, пеш аз шӯхӣ буд. Онҳо ӯро фиреб доданд древней таърихи бораи слонах ва отправились барои расмии нашуст, бузург, обшитую панелями ошхона ба Патрикам.
  
  
  Меҳмонон аз Ньянги кӯшиш бошад сердечными, вале равшан буд, ки онҳо дар ташвиш ва отвлечены. Ноиби президенти Адебе рафт аввали бо худ очаровательной зани шоколадного ранг ва взволнованным Сендором. Руфус Макомбе, ки буд қадам дуртар баъд аз он ки тамоми шаб на обращал диққати Ника, ногаҳон передумал, барои шунидани фрагмент сӯҳбат, ва қарор додам, ки загнать Ника дар кунҷи. Ба худ камшавии, вале лирическом забони ӯ извинился муҳофизи прежнюю хладнокровие - "Непростительные дурные ба шеваи" - и умолял дар ин бора.
  
  
  Вақте, ки пеш аз мусобиқаи закончились, ӯ гуфт: "Инак, шумо ба зуди дар Дакар? Умедворем, ки шумо пайдо муҳим зацеп, ки боиси ба шумо он ҷо. Ба мо вай лозим аст; ӯ ба мо хеле лозим аст". Он қавӣ ҷавони шахсе буд, напряженным, ва крохотная мышца неудержимо дергалась. "Шумо мефаҳмед, - вале, албатта, дарк мекунед. Шумо чизе ед?"
  
  
  Ник оҳиста гуфт. "Каме. Кофӣ нест, ки ба ман захотелось осмотреться берун аз ин кишвар".
  
  
  Руфус гуфт манъ ва е маҳдуд мекарданд. "Оҳ! Ман ҳамчунин фаҳмидам, ки ин чизи бештар, аз ин хурд кишвар Ньянга. Агар шумо ягон забронированных ҷой дар меҳмонхонаҳо, метавонам ман пешниҳод меҳмонхонаи" Сенегал "? Ӯ чунин боҳашамат, ки чӣ тавр N'Gor, вале ӯ хеле қулай бештар, ва ман ман дар он ҷо хуб медонанд. Ман метавонам ба ташкили боҷ, агар мехоҳед. "
  
  
  "Ин хеле заботливо, ки аз ҷониби худ, лекин, илтимос, хавотир нашав. Метавонад, агар ман упомяну номи...?"
  
  
  Руфус аз онњост гуфт. "Ое ин ва онҳо предоставят шумо hotel. Ҷолиб он аст, манфиатдор нест шуд, ки ое шумо баъзе ягон намуди вақтхушӣ? Шояд, на низ легкомысленный, вале як ҷои таҳти унвони Килиманджаро, ки як великолепные дилхушӣ в албатта африканском ҷаҳон. сабки." Он суханони вопросительно повисли дар ҳаво.
  
  
  "Агар хоҳад буд он замон, маро мебуд, хеле ҷолиб аст", - гуфт Ник. "Ки он ба ҷои?"
  
  
  "Ҳеҷ клуби на клуби", - қатъиян покачал сари Руфус. "Ман наметавонам ба тасвир маҳз он ба шумо, чунки ҳеҷ чиз монанди, ки дар Аврупо е Амрико. Ягон спиртных нӯшокиҳои не подают, танҳо бисер намудҳои шароб. Аст, низ хеле крепкое африканское пиво. Ягон хӯрокҳои, лекин бисер шавқовар хурд хӯрокҳои минтақавӣ ошхона. Дар маркази як толори бузурги воқеъ круглая саҳна ва дар он ҷо хоҳед чунин развлечение, ки ҳаргиз дида шудааст. Африканская дуняви ҳает, ки шумо шунида дар бораи ин? Бале, ин ҳамин тавр. Ва барабанҳои Конго , ва сурудҳо. Ҳамчунин великолепное иҷрои сурудҳои мо племен ва мо шаҳрҳо. Чизе заимствованного аз дигар зироатҳо. Ҳамаи худро! "Қуллаи он энтузиазма ногаҳон афтод, ва нур погас аз он чашм. Ӯ неуклюже хатм: "Чӣ ж, шояд шумо ба он лаззат. Ман упоминаю дар ин бора танҳо дар ҳолате, ки агар шумо мехоҳед, ки іис кардани чизи хеле зебо, ки шумо ҳеҷ гоҳ пайдо мешавад, дар Вашингтон".
  
  
  Дере нагузашта ҳизби мавзӯъ реша распалась.
  
  
  Лиз увезла Ника бо худ хона ба худ битой сола бошад, барои он ки вай управляла бо боварӣ, ки ба ӯ маъқул шуд. Ӯ мушоҳида кардам, ки вай бо диққат следила барои зеркалом пушти нм ва перекрестком кӯчаҳои ва ехала тезтар буд, зарур аст, ки оид ба хомӯш манзили истиқоматӣ кучаҳои.
  
  
  "Ин бронированный?" - сардонически пурсид ӯ.
  
  
  "А?" Лиз на сводила чашм аз роҳ.
  
  
  "Мошинаи шумо. Ба самти ғамхорӣ аст, барои ҳифзи ман аз пуль. Хеле калонтар аз ман".
  
  
  "О. Не, албатта ин нодуруст аст. Балки аз он буд, ки касоне, ки дар назар доранд, ки онро бузург ҷангӣ ван зада буданд, мумкин аст, ки ба назар як каме бросающимся чашм, наздик ба ман хона. Агар lucky, ҳеҷ кас мефаҳмад, ки шумо мондан ман. Сафир гуфт нигоҳ онро дар олами. Албатта, ба ман гуфт Эйбу Джефферсону ".
  
  
  "Албатта." Ӯ нигариста, вай зебо внешность бо осон ҳисси обиды. Вай, Эйб ва сафири подавляли он. Мумкин аст, дар як рӯз ӯ дар ҳақиқат имкон медиҳад, ки қабул кардани баъзе қарорҳо барои худ.
  
  
  Ӯ шуморо ба он назар. "Ое маъюс шаванд, бо сабаби он, ки мо ба шумо толкаем", - гуфт вай бо необычайной flash интуиции. "Танҳо ту як меҳмон, он нест ташвиш оид ба пустякам. Ғайр аз ин, мо мехоҳем, ки обезопасить туро. Ту ба мо нравишься - ту кардӣ?"
  
  
  Ва ба вай маъқул он ответная табассум.
  
  
  "Ман мушоҳида кардам, ки хеле бисер чизҳое, ки ман дар ҳақиқат мехоҳед ин суратҳо гоҳ, - ҷавоб дод ӯ, - ва ту яке аз онҳо. Ва аз сабаби ин ман боварӣ дорам, ки ба ман ба маблағи мондан бо шумо бод". Ман метавонад опасен барои ту ".
  
  
  "Угадай, ки дар бораи ин фикр кардам?" - гуфт вай, поворачивая руль ва мчась сола дар мошин бо роҳи оҳани улочке. "Мо хоҳад полицейская муҳофизат дар штатском. Мо метавонем приходить ва рафта истироҳат, вақте ки захотим. Вале ҳеҷ кас дигар намешавад. Ту ин устраивает?"
  
  
  "Аъло. Ва ман нусха аз hotel? Бағоҷи ман? Шумо аз ин ҳам организовали?"
  
  
  "Угу".
  
  
  "Эйб Джефферсон?"
  
  
  "Эйб Джефферсон. Ӯ позвонит - биеед - ба воситаи як соат панҷоҳ дақиқа".
  
  
  Лиз дар як лаҳза повернулась ва гуфтам ба ӯ. "Шумо мебинед, мо ҳамаи шуморо завернули".
  
  
  Баъд аз чанд лаҳзаҳои он засунула исправную мошини худ гараж, пробормотала салом смуглому молодому шахсе, ки выскользнул аз сояи, сипас боз скользнул пеш ва впустил Ника дар хонаи худ. Барои онҳо қатъиян щелкнула защелка.
  
  
  Вай дар хона буд, монанд ба он. Ҳалим прочное ковровое пӯшонидани ва бузург лампаҳои излучающие беҳтарин қисми ҳалим сияние. Калон, дурахшон расмҳои дар деворҳои, муосир, вале на абстрактные. Брызги полевых гул дар ярких сафолӣ вазах калон ва курсиҳо.
  
  
  Бузург, вместительный оғил ва як хӯшаи подушек ярких гул.
  
  
  Произошедшее буд, ногузир не.
  
  
  
  
  
  
  Дипломатический тамос
  
  
  
  
  
  Онҳо выпили оид ба бокалу шароб, ва ӯ пурсид, ки дар бораи он болои китфи ӯст. Пойбанди ба ӯ омӯзиш нишон дод, ва онҳо поцеловались.
  
  
  Китфи њатмї беспокоило. Буд ва нарм складок вечернего либос, ки бе монеа скользили дар тамоми дарозии он қадр фигуры. Вай сина походили дар хурд кӯҳҳо, ки умоляли взобраться онҳо, инчунин бомҳо буданд, монанд ба леденцы дар шакли садбарг, ки лозим буд, кӯшиш.
  
  
  Вақт буд; ва ӯ гирифта, дар он, ва он заставила он на ба парвоз. Ҳамаи ин буд, ки то табиӣ ва неотразимо, ки ӯ ҳатто мушоҳида кардам, ки чӣ тавр ба он оғоз. Дар як лаҳза онҳо буданд, пурра одеты, потягивали шароб ва дар бораи мужчинах, ки пӯшидани корд ба хаво чизе подозревающим дуюми секретарям ва дар лаҳзаи баъдӣ онҳо буданд, обнажены якҷоя ва қариб нест разговаривали.
  
  
  Вай притянула он ба худ як тааҷҷубовар фасењ дасти, ва дуюм буд, инчунин ласкать он загорелое мускулистое бадан. Ӯ ламс чудесных пурра грудей ва попробовал онҳо ба таъми, ва баъзе вақт прижимал вай ба худ, на рондани, танҳо ба эҳсос вай мягкую, сахт чоп дарозии, прижатую ба он. Он ба таври комил ба ӯ подошла. Он сахти мушакҳои напряглись бар зидди вай фасењ қувват, ва дере нагузашта ӯ дигар ҷони худро фидо ором наздик ба он, ва фаврӣ он обнаруживал. Дар он буд, ки бӯи нест, Париж, Ню-Йорк ва е Лондон, балки фақат Лиз - як навъ холис тару, ки напомнила ӯ свежескошенную киштзор ва пресноводные кӯҳӣ ҷӯйҳо. Ва дар он буд, фаровонӣ, ки буд, распутным ва воодушевляло. Ӯ зарылся шахси дар он мӯи худ, дар ҳоле ки ӯ дасти обнимали вай бадан ва гуфта чиро, ки ба он удивляли.
  
  
  "Ман мехохам бо ту дар стоге хасбеда, - пробормотал он, - бо сеном дар туст мӯи худ ва ба ту. Ман мехоҳам ба буред, ки туро дар он ва рассмешить, то ки шумо карда наметавонистанд нафас, ва муҳаббати туро, то даме ки ту лежишь, дардод. Ман мехоҳам, ки ба гирифтани туро ба соҳил, дар қум ва дар зери об, хушк ту ва боз барои чи ое бо ту муҳаббат. Ва ман мехоҳам, ки ту ҳоло ... ҳоло ... Ман мехоҳам, ки ту ҳоло ".
  
  
  Онҳо рты слились ва бадан прижались ба якдигар. Вай гармӣ ва нежность окутали он погрузился ба пуррагӣ ба вай бадан, ҳаяҷон он чудесными размерами ва шакли ва воодушевленный он, ки барои љавоб додан ба ӯ.
  
  
  Бо негласному розигии онҳо продлевали ҳар як лаҳза ва проживали онро дар пурра, хурсандии ҳар продолжающимся ощущением ва такрор он ним даҳҳо гуногуни восхитительных роҳҳои.
  
  
  Боре вай рассмеялась, voluptuously вздохнув.
  
  
  "Ин чӣ?" - лениво пурсид ӯ, поглаживая сочную бугорку дар он тарафи чапи сина ва менигаранд мисли он расцветает.
  
  
  "Танҳо фикр дар бораи ман низомнома", - прошептала вай. "Хонуми дипломата баланд ранга. Ва худ. Махсус эмиссар, хеле муҳим аст..."
  
  
  "Ман кӯшиш карда махсус", - frugal гуфт ӯ. "Ва чӣ тавре, ки худ ба муқаррароти он қариб комил".
  
  
  Чизе, ки ӯ метавонад корро бо худ великолепным бадани ва ҳамаи он масштабными дуто шуд, маърифат ва восторгом. Вай мутлақ утешением ва қаноатмандӣ, убежищем баъди дароз сафар, убежищем, ки преподносило худ ҳаяҷонбахш ва surprises.
  
  
  Вай идома дод, ки, фикр дар бораи стогах хасбеда, боѓ лаҳистон ва мулоим траве, дар ҳоле, ки онҳо бимонд барои якдигар ва двигались дар беҳтарин покачивающем ритме, сочетающем дар худ оромиш ва ҳаяҷон. Ӯ буд, монанд ба баъзе великолепную ҳайкали, каме бештар дар шакли аслӣ, ногаҳон ва чудесным ба таври ожившую. Не; он буд, нодуруст аст. Он гоҳ буд, статуей, ҳеҷ гоҳ сард буд. Пас аз он аз модар-замин, обнимая он, делала бо он ин аст, бениҳоят чизҳои болаззат. Угу. Лиз покусывала он барои гӯш ва провокационно поворачивалась ба он ишора мекунад, зудтар фаворитку гарема аз модар. Ва он чӣ ба он аст вдыхала ӯ дар гӯш, буд, ки барои кӯдакон. Он гоҳ ӯ буд, ки кӯҳи намаки, ки лежала зери одеялом аз обманчиво алафи мулоим ва притворялась осоиштаи, то гигант на омад разбудить вай... Вай намедонист, ки метавонад чунин причудливым. Аз он дар ҳайрат агар ӯ кружилась сар. Ҳар он ҳаракати буд внезапным хурсандӣ, пронизанным қодиранд ҷодуе; ҳар ламси нӯги ангушт мебошад ва ангушти шиддати упругих ҷавон мускулов буд, нав путешествием дар ҷаҳон запретных наслаждений, ки ногаҳон соҳиби он.
  
  
  Маунт танҳо притворялась безмятежной. Ӯ задрожал, затрясся, тағйир ранги, ва табдил ба вулқон.
  
  
  Ду ба таври комил мускулистых, маҳз хирадманд ва энергичных бадан слились, рӯ ба рӯ ҳастед ва боз слились. Ое прокляты кӯҳҳо, суратҳо-навишта томактабӣ, хона, боѓ, ҳалим алафи. Ин буданд, ки ду шахси бузург, аз оддӣ таносубҳои, ва аз оташи зиедтар мебошад повседневные, ки гимнастика раскованной ва гальванической муҳаббати ба гигантском диване, ки дар хонаи принадлежащем аст ба великанше ва қашанг ҷодугар, ки дар он буд, чизе ба ӯ little - на он. комил бадан ва он қобилияти
  
  
  муҳаббат ва смеху, на он ҳает шавқу. Онҳо қатор то дар крещендо ін ва шахсони воқеӣ ҳангома ва растянули лаҳзаи ба комилият офаридааст, на бениҳоят дароз. Сипас замин двинулась, ва ҳуҷра перевернулась.
  
  
  Дар охир онҳо легли бозгашт, сахт дыша. Лиз сахт вздохнула. Худ бадан Ника дрожало аз толчка. Ӯ имкон дод сотрясениям бираванд ва сипас боз притянул вай ба худ ба эҳсос небесную сандуқе худ сина. Онҳо лежали дар якҷоягӣ бо полузакрытыми чашмони, обнимая ба якдигар, то ки онҳо нафас нест, табдил ефтааст ровным ва теплое сияние озод менамуд, ки заполнило ҳуҷраи. Сипас онҳо каме сӯҳбат баъзе бештар рафт, танҳо ба беҳтар аз омӯхтани якдигар.
  
  
  Вай ногаҳон деҳот ва гуфт: "Эйб Джефферсон".
  
  
  Ник низ деҳот. "Шумо дар хотир доред, ки шумо низ ин ки ӯ ҳоло?"
  
  
  "Девона". Вай ухмыльнулась ӯ. "Ӯ ба зудӣ хоҳад кард аз ин ҷо. Ӯ мехоҳад, ки ба сӯҳбат ба шумо бод".
  
  
  "Оҳ, эй Худо, рост аст". Ӯ ба сухан оғоз натягивать либос. Лиз гон буд дар ванна ва баъд аз чанд сония вернулась дар длинном либос хозяйки, ки дар он ба он назар достойно ва желанно дар як вақт. Ник буд, банд выпивкой, поправляя чизе фасли сармо ва освежающее пас муҳаббат ва шароб. Он анд буд, ба нармӣ кривым ва мӯйҳои ғафси, баъзан чунин curls ҳамвор, падали дар як чашми. Он пидљакњо сидела дар спинке стула.
  
  
  "Дар Эйба як рамз?" - пурсид ӯ, протягивая вай нушокї,. "Шумо медонед, мо метавонем, шуморо ба впускать ин ҷо".
  
  
  "Ҳа." Вай хушбахтона отпила. "Ин аст он ки ман дар хотир дорам, вақте ки ман буд, маленькой девочкой ва писарон гуфтанд, ин:" Застегни губу, затяни молнию... "Вай ногаҳон остановилась ва покраснела. "Ман намедонам, ки ту чунин, ки маро сухан чунин чизе. Вале ту беҳтар аст, ки надеть куртку".
  
  
  Ник натянул куртку ва фоизҳо дар назар вай. "Шумо бояд буданд развратной маленькой девочкой. Дар кадом ҳолатҳо шумо шунида маҳз ин стишок?"
  
  
  "Фарқ надорад. Выпрямите анд".
  
  
  Дверной занги издал се кӯтоҳ якбора садо. Лиз зуд взглянула дар карманное оина ва нанесла пудру дар бинї. Ник истода ва смеялся аз болои он.
  
  
  "Лутфан, - гуфт вай. "Худро айнак. Шумо шаъну шараф. Шумо ҳалим ҷомаашро. Ки шумо бо онҳо ҳастед?"
  
  
  Ӯ трансформировался барои он, сар карда аз он, ки зачесал пеш мӯи худ, ва кончил напыщенным overlooking.
  
  
  "Танҳо ман фикр намекунам, ки Эйб Джефферсон махсусан интизор аст ин аз ман", - гуфт ӯ, завершая табдил. "Вале ман беҳтар прилично назар - шумо комилан ҳақ ҳастед".
  
  
  Боз раздался занги дари. Лиз двинулась ба он.
  
  
  "Ман пойму, - гуфт Ник. "Держись дур аз дари. Заберись дар кунҷи. Ва ин дафъа бурс, ки чӣ тавр ман мегӯям".
  
  
  Лиз як каме диҳед отступила ҷудо. Ник чӣ ваҳй ба хона. "Ин кист?" ба он даъват.
  
  
  "Джефферсон". Безошибочно ин буд, Эйб. "Аммо боҳабар бошед, ошкор дари. На даст мишенью".
  
  
  Ник щелкнул защелкой ва приоткрыл ба худ вазнин бар дари отступив бо вай бозгашт ва бо истифода аз он ҳамчун сипари. Яке чашми ӯ бодиққат выглянул аз дами пайдо тускло освещенную фигуру Эйба Джефферсона, выжидающе стоящего оид ба ин сӯ дверного косяка.
  
  
  "Вызовите он, сержант, - ба нармӣ гуфт, Джефферсон. Дар кустах паси он чизе шевельнулось.
  
  
  Дар як недоверчивое як лаҳза Ник фикр кардам, ки ба самти политсия фармон напасть дар он. Ва дуюм лаҳзаи қариб собит аст.
  
  
  Шипящая раъду вспыхнула, ки дар ҳуҷраи ва ударила дар дальнюю девор, пас отскочила ба ҳалим курсї, ва он гоҳ ба ковровое фарогирии. Ӯ ҷони худро фидо аз он ҷо, дымясь, шипя ва испуская язычки алангаи.
  
  
  "Кадом хислати!" Лиз возмущенно вскрикнула ва направилась ба пылающему объекти.
  
  
  "Оид ба, хотири, Масеҳ, бурс, чунон ки ман ба ту мегӯям, ва бар қавми ман ҷонишини ман дар он ҷо, ки ту бало здорова! Ник взревел дар ҷавоб, ҳатто вақте ки ӯ бо як ҷаҳиши вытянутой дасти ба захлопнуть дари, ва дигар потянулся ба горящему бошад.
  
  
  Вақте ки ӯ прикоснулся ба он, шӯълаи погасло. Ин буд, полированный ассегай бо ҷолибу, чӣ тавр ба shaver, наконечником тирҳо, ва аз он пахло бензином. Агар ӯ ба касе задел, ӯ метавонист кушт. Ва агар ба ӯ дар мавриди чизе фавран воспламеняющееся, ин боиси мехоҳам ба ужаснейшему беспорядку.
  
  
  Чархи завизжали дар неровном асфальте берун аст, ва касе, кӯфтанд, ки ба дари.
  
  
  "Бие, Картер, впусти ман". - гуфт Эйб Джефферсон жалобно. "Барои он мард меравад. Открывай!"
  
  
  Ник кушода дари ҳанӯз держа злобное копье.
  
  
  "Ту боварӣ дорам, ки онҳо бештар не? Ман фикр кардам, ин ба ту визитная корти".
  
  
  Эйб Джефферсон одарил он ледяным glance ва закрыл барои худ дари.
  
  
  "Он на ман визитная корти.
  
  
  Мис Эштон, маро бубахш ".
  
  
  Лиз берун аз худ кунҷ ва мубориза прекратилась.
  
  
  "Эйб, ту выглядишь пас, агар хоб набуд, ки чанд ҳафта. Сядь ва выпей".
  
  
  Джефферсон деҳот бо стоном аз хастагӣ. "Ташаккур, аммо аз рӯи қарзи хизмати не пью".
  
  
  "Ту дежуришь дар хонаи ман", - қатъиян гуфт Лиз ва налила ӯ як вояи солим аз импортного бурбона. Ник потрогал боз гарм ассегай ва гуфт: ба худам, ки ба ҳаводис, бо нест, онҳо худи, зашли кофӣ дур.
  
  
  Джефферсон хушбахтона фурӯ бурд худ як шиша ва вздохнул.
  
  
  "Ман мебинам, ки ба ин буд, ки прикреплено no messages", - гуфт ӯ. "Вале ӯ буд, нацелен на танҳо ба шумо. Имшаб аз ҳар американца дар шаҳри буд, чист. Дик Уэбб аз сафорати плучил аст, ки дар китфи. Патрики потушили оташ дар худ меҳмонхона. Ва Тэд Фергус баргашта ба хона пайдо кардаанд ва онро ба хоб тлела. Дигарон буданд, чунин - онҳо, хушбахтона, на причинили ягон зарар. Баъзе аз онҳо берун омада, бо паеми. Дар паем гуфта шудааст: "Қотил-янки рафта ба хона. Аен аст, ки дар ин шаҳри воқеъ дар авҷи ҳарорати. Ин нодуруст возмездие. "Ӯ осушил худ як шиша ва афзуд: "ҳадди ақал, ман умедворам, ки ин нодуруст андеша".
  
  
  "Ин фиреб, - ором гуфт Ник, - аммо ман фикр намекунам, ки ин возмездие. Чӣ тавр ба таркиш сафорат. Ое шумо медонед, ки ҳамон бомбаҳои использовались ҳангоми бомбардировке сафорати Русия ва мо?"
  
  
  Джефферсон уставился дар он. "Мо ҳеҷ имконияти нисбат далели ин гуна", - сухо гуфт ӯ. "Ин на он ҳисобот, ки мо дорем, аз Москва".
  
  
  "Не, мумкин нест. Аммо ин гузориш, ки мо дорем, аз Москва ва мо худ лабораторияҳои. Пас, чӣ ҳодиса рӯй медиҳад, - ин рассчитанная двойная бозӣ. Аввал выставьте амрико бад нур, ва он гоҳ кӯшиш ба онҳо ваҳширо бо истифода аз ин фальшивой реплики возмездия. Вале мо пугайся. Ва мо ҳамин тавр ба осонӣ впадаем истеъфо. Ман умедвор буд, ки ту низ. Дар партави аз ҳама, чӣ ҳодиса рӯй дод, ки имрӯз... дар Бораи, дар омади гап, Хаким бехатар добрался то хона? "
  
  
  Напряженное шахсе Эйба Джефферсона расплылось дар улыбке. "Бале, шукри Худо, ақаллан чизе рафт хуб аст. Ӯ хеле баланд отзывался дар бораи шумо. Мо присмотрели барои магазином ин травника, ки чӣ шумо пешниҳод. Наверху ду хурд комнатки, ва дар яке аз онҳо зиндагӣ мекунад, старик, ҳадди ақал, то ба мо мегӯянд, ки дар толори зебоӣ. Старуха, ки идора ба онҳо, ки худаш Элен, медонад, ки ба амалан чизе, ки рӯй медиҳад, ки дар он ноҳия. Вай мегӯяд, ки мард бо номи Ласло, ки ӯ тасвир чӣ тавр змеиного инсон бо черепаховым шахси охир ним сол давра ба давра мегирад дигар, ба ҳуҷраи. Баъзан он мебинад, ки он неделями ва пас аз он меояд, ва мемонад, дар чанд рўз. Ӯ баргашта дирӯз баъд аз набудани дар давоми ҳафта е дар атрофи он ва сипас ӯ, бояд, рафт шаб, зеро он возвращался ду бор имрӯз - дар аввал хеле барвақт, ба зудӣ пас аз он, фаъол мешавад ва сипас боз байни часом сӣ ва ду. Ӯ низ увидела шумо ва описала шумо чӣ хеле красивого ва выдающегося, вале хеле высокомерный. "Гумон мекунад, ки ӯ дар бало, бисер муҳим аст, - дар ин ҷо аст, ки ӯ гуфт". Ӯ ухмыльнулся. Ӯ хаста менамуд, роҳбари, ва он юмористические чашмони буданд настороже.
  
  
  "Хеле проницательный болишти кӯҳна", - бе злобы пай Ник. "Ва аз он вақт?"
  
  
  "Лазло боре берун рафт, то бихӯранд. Дар қисми боқимондаи он ба назар мерасад, ки цеплялся барои ин, ба ҳуҷраи. Тавре ки шумо медонед, мо ҳеҷ кас ҳуқуқи ба ҳеҷ сабаб обыскивать он е допросить он. Ва низ прослушивать телефони старика, ки мо пайдо аст пристройка наверху. Тавре гуногуни дастгоҳҳои подслушивания дар ҳуҷраи худ, пас мо нишон дод ва онҳоро ба иттилои ҳуҷраи болои худ. Ҳарчанд мо омода шудем, засечь ягон поспешные рафтани пас аз он, ки чӣ тавр мо оборвали хоаг, ҳеҷ кас рафт. Ва кас набуд. буд, дастгоҳ барои пайвастшавӣ магнитофона, вақте, ки шумо истифода телефони худ, ва боз як оҳиста ки магнитофоном, прослушивающим худ, ба ҳуҷраи. Аен аст, ки касе, ки поместил онҳоро ба он ҷо, бояд танҳо бозгашт дар вақти муносиб, ба даст овардани наворҳо. Аз ин рў, табиист, ки мо окружили ҳуҷра ва долонҳои скрытыми фурӯши одамон, ва мемонем. Дар бораи мо буданд, хеле интеллектуалӣ ҳастед ". Дар он тоне сквозило наметобанд ва калон ба худ. "Ягона шахсе, ки бар мо омад ва ба ҳуҷраи, як электрик, рассказавший оид ба санҷиши кӯтоҳ snapping дар заземляющих проводах. Ӯ рафт, бо худ парвандаҳои ва рафт. Ҳамагӣ чанд соат баъд Стоунволл баргашта, барои санҷидани худ ба мардум. , ки мо фаҳмидем, ки электрик буд, аз ҳама мувофиқ аст, марде, ки барои ин кор. Савганд ба ин замон ки он ғоиб шуд. Мо тавсифи, вале мо пурра аз он даст ".
  
  
  "Касе регистрировался дар ин ҳуҷраи? Ое зангҳои содиротӣ аз он?"
  
  
  Джефферсон нигариста, Ника бо баъзе эҳтиром. "Метарсам, мо низ гирифта вақт барои фикр дар бораи он. Не, ҳуҷра бояд буд, холӣ бошад. Ин аз ҳама загруженное вақти сол барои меҳмонхонаи" Истиқлолият ", ҳарчанд маҳз дар ин ҷо ба ҳамаи, аст, ки вақте ки онҳо приезжают дар Абимако, ҳеҷ кас боқӣ мемонад. Бо ӯ на таъқиботи зангҳои, зеро ин буд, расман кардаанд.
  
  
  Аммо дарбон - субҳи имрӯз ду бор дидам, ки чӣ гуна электрик hotel истифода телефонную будку дар беморхонаи лобби ҳамаҷонибаи. Бори аввал, зоҳиран буд, ки занги дар беморхона ба ҳалокат расидааст. Ӯ хеле расплывчато мегӯяд, дар бораи дуюм разе; "дар бораи нисфирӯзӣ, - мешуморад ӯ.
  
  
  "Пас, ки, эҳтимол, ӯ ба касе докладывал", - гуфт Ник.
  
  
  Лиз тихонько скользила оид ба ҳуҷраи, боз наполняя стаканы ва попеременно хаво одобрительные аќидањои Ника ва Джефферсона.
  
  
  "Гап дар он аст, ки ман мехоҳам втянуть худ ба худ танҳо мард сӯҳбат, - гуфт вай ниҳоят, - лекин натавонистанд, ки ое мо шарм копьем дар пушт, ки ба рехта баъзе сабук оид ба ин?" Он фармонҳо албатта исходили аз он, ки докладывал электрик ".
  
  
  Назари шефа буд талх. "Ӯ бегуноҳ, ҳамчун ва тамоми рӯз. Танҳо ӯ мерафтанд, разоренный ва голодный, ва ӯ заглянул дар ҷустуҷӯи пул. Мо наметавонем ӯро ба ларза. То не. Мо кӯшиш. Ҳамон чизе, ки бо ҳарфҳои, ки мо сайд дар мошин, ки кӯшиш сбить ту, Шуд. Онҳо гуфтанд, ки дӯст ваҳширо туро, зеро нафрат амрико, гуфтанд онҳо. Ва он чизе, ки ба мо муяссар гардид, ки аз онҳо халос ".
  
  
  "Чӣ тавр дар бораи он бача дар плаще? Он касе, ки ман усыпил?"
  
  
  "Боло ба он, то ба ӯ опомниться. Он cools поен, то заговорил, вале бо ҳамин муваффақияти ӯ метавонист откусить худ забон..."
  
  
  Боз ва боз повторялась як ва дар ҳамин таърих. Мертвые на тавонем дар ва зинда - мехост. Ҳамон повторилось, вақте ки вориди Стоунволл бо багажом Ника ва отчетом дар бораи метателях пылающих нусхаи.
  
  
  "Пайдо кардам як, як кушта", - тира аст, маслиҳат дод ӯ. "Зинда чунин безмолвный, мисли мертвый. Стеклянные чашмони аз мегарданд, вақте ки мо ӯро гирифта, ва ҳоло танҳо дрожит ва стонет".
  
  
  Охирин шавковар сводкой pm буд, ки президент аст, дар дами марг ва хабарҳо дар бораи он қодир бояд обнародованы, агар дар давоми ду соат хоҳад беҳбудиҳо.
  
  
  Эйб Джефферсон, спотыкаясь, рафт хоб ва гуфт, ки позвонит, чун танҳо мефаҳмад, чизе нав. Ник бо душ, инчунин поцеловал Лиз ва ҷони худро фидо аз наздик бо вай, то он даме ки заснула. Сипас ӯ бесадо поднялся ва бар худ қоҳир либос.
  
  
  Гирифта вақт ба берун аз аз пушти тирезаҳои кофӣ бесшумно, барои пешгирӣ нозирони Эйба. Ҳатто пас аз он скрежетал оид ба гравию, ки фикр мекардам, ки он чист, ва ӯ буд, ки ба интизор қариб ним соат дар сояи пеш аз он убедился дар ин. Баъд аз ин рафта, дар зери торик-сиеҳ африканским ҳаво осон буд,, ва ӯ добрался то кунҷи Авенида Индепенденсия, кас меояд, дар саросари.
  
  
  Худи авеню буд, бештар ба вазифаи душвор. Ӯ подождал дар гӯшаи ман, то он гоҳ, ки қодир ба различить сторожевых псов дар dark, ва ӯ табдил ефтааст, афсӯс, ки Эйб буд, то внимателен. Ҳадди ақал се мардон дар назар намои лавки травника гуногун тарафҳо. Гузаргоҳи сарҳадии паси буд, тамоман дигар. Ӯ буд, кушода танҳо бо як интиҳои ва баръакс он нишаста яккаса аст, нозире, расхаживавший бозгашт ва берун мисли леопард дар ҳуҷайра. Дар Эйба бояд намерасид соҳибихтисос одамон; ин бача шудааст, ки интеллектуалӣ наблюдателем. Ӯ буд, ки намоен, ва ӯ буд, ки дилгиркунанда. Ӯ буд, он қадар равшан аст, ки Ник буд, аз нахустин касе, ки гузашт гузашта аз он.
  
  
  Ник бесшумно рафтанд дар гузаргоҳи сарҳадии ва рафта буд, ки чӣ тавр оҳиста-оҳиста движущаяся сояи, барои задними деворҳо невысоких биноҳо, выходящих дар авеню. Албатта, фикр кардам, ӯ, ки дар переулке буд, бошад, ки боз як нозире.
  
  
  Ӯ дуруст буд. Буд,. Ӯ ҷони худро фидо чида дар охири тангкӯчаи, шахс аз он шуд, ки дар темной часпанда не лужице, затылок буд, фаро ужасными вмятинами ва залился засохшей кровью. Ник замолчал кофӣ дароз аст, то боварӣ ҳосил, ки барои ӯ чизе нест, ки кор ва истифода махсус борик дастпўшакњо бе шиноса гирифташуда барои он спец. шӯъбаи AXE.
  
  
  Ӯ имон оварданд задние дари, то он гоҳ фаҳмидам, ки воқеъ дар магазином травника. Аз даруни на горел нур, ва бархўрди сработал бе мубориза бо Евари взломщика Ника. Он карандашный рентгении пронесся оид ба мағоза ва нишон дод, ки дар он нест, ки ҳамагӣ, ғайр аз барахла, ки дар ӯ мушоҳида кардам, ки пештар. Ӯ баргашта аст бо худ ба зина сохта шаванд black лестнице ва оғоз ба кор бурд ҷойҳо, як даст ба нармӣ держалась барои перила ва дигар держала смертоносную Вильгельмину. Провисшая нардбоне жаловалась, чӣ тавр ба испуганный гурба, ва он дар як лаҳза замер дар ҳоле ки интизор. Ҳеҷ шевелилось. Дар крошечной саҳни буд, ки ду дари ҳарду баста шуд, вале ҳеҷ яке аз онҳо заперта. Ӯ хеле ором кушода як аз онҳо ва прокрался дохили. Ҳанӯз ҳам буд, ки на садо. Он хурд дурахш включился ва табдил омӯхтани крошечную грязную ҳуҷраи бо закрытыми ставнями дар windows, неубранной bed ва якчанд шаткими палками мебел, аз ҷумла потрепанное старое раисикунанда. Рентгении зацепил курсї ва удержал он.
  
  
  Обитатель хуҷраҳо нишаста дар стуле,
  
  
  дар нињоят неудобной позе. Дар бораи он буд, ки либос старшеклассника, кадом аст ҷодугароне е шояд мекарданд. Дар рубашке буданд, ужасные қабоҳаткор. Ник перевернулся ва боло сари шумо.
  
  
  Вай сахт гуфтам ба ӯ. Табассум буд, зери подбородком, ва он растянулась аз гӯш то гӯш дар отвратительном миқеси. Ник гуноҳони сари афтод ба залитую кровью сандуқе ва зуд оглядел қисми хуҷраҳо. Холӣ бонкҳо аз зери хӯрок ва грязная tablespoon дар хамелеон. Густая хок зери bed. Дар кушода ящиках комода ҳеҷ чиз нест, ба ғайр аз клочков партов.
  
  
  Ӯ бозпардохти нур ва тихонько прокрался тавассути крохотную љавобҳо дар дигар ҳуҷра. Ӯ буд, ки қариб ҳамон ва якум, ба истиснои он, ки он аз покӣ ва бистари буд занята.
  
  
  Рентгении он фонарика падал дар торик шахсе, ки дар подушку. Ба ӯ менигаристанд ду чашмони. Ду пир, холодных, мисли санг, мурда он рӯ ба рӯ мешаванд.
  
  
  
  
  
  
  Пйер меорад кор
  
  
  
  
  
  Сола травник мурд, пеш нест. Тақрибан то ҳамон, чӣ қадар ва инсон дар штатском дар переулке, вале на он қадар зиед, ки чанд нафар бо доимӣ табассум. Ва ӯ мурд нелегко.
  
  
  Он пойҳои буданд, нисфи приподняты бо категорияҳо дар кати хоб ва ҷойпӯшҳо барои катҳои хоб буд откинуто пеш, ки агар ӯ вставал, вақте ки касе ба қатъ ӯ ду зарбаи корд дар поен, ва сипас дод, то умирать.
  
  
  Ин буд, ки онҳо ба хатогӣ аст,. Дар старика буд фаровони хунравї, ва ҳанӯз влажная хуни образовала намунае ки дар жалкой сола nightcrawler рубашке, показывающий, ки ӯ бо мушкилӣ рушд мекунанд бо неловкое полусидячее низомнома ва дилам набок. Нур Ника скользнул аз он бадан ба маленькому столику дар кати хоб. Ягона қуттии ӯ кушода шуд, ва кашф типичную стариковскую ҷамъоварии њаб ва доруворӣ, купленных дар ближайшей аптеке, ва чанд разрозненных [ои гиматнок. Аксари онҳо буданд, суратҳисобҳои ва квитанциями ва баъзе буданд, холӣ листами барои вурудоти. Ду нафар аз онҳо тарк, ки дар ошенаи. Ник дохил нур ва дид, ки онҳо ҳам холӣ аст. Дар наздикии онҳо, қариб таҳти bed, ҷони худро фидо обгрызенный тупой огрызок карандаша.
  
  
  Нур боз замерцал бар bed ва дардовар шахсе обвиняюще уставилось дар Ника. Попытавшись нишаст, старик боз афтод, ки дар бистар, ва ба он такя дасти безвольно лежали дар ду тарафи он нақшу. Вале правая дасти шудааст неплотно раскрыта ва левая буд сжата дар кулак. Аз узловатой black дасти торчал edge қиматнок. Ник оттолкнул сжимающие ангуштони ва алоќаи он.
  
  
  Ин буд, жалкая кӯшиши додани паем. Ник назар афканда, то дар он чанд лаҳзаҳои, ки пеш аз ӯ муяссар гардид, ки расшифровать дардовар мечашонем доранд сформированные суханони. Онҳо буд, ҳамагӣ ду нафар, ва маъқул буданд: аз Чашмони Дакара.
  
  
  Чашмони... Дакар. Ӯ запечатлел ин суханонро дар сари худ, засовывая коғаз кунед дар pocketing ва молниеносно осматривая ҳуҷраи. Он ҷо буд, ҳеҷ чиз, ба ғайр тасодуфӣ хранимой либоси старика ва як чанд чизҳои шахсӣ. Ягона тирезаи выходило дар торик гузаргоҳи сарҳадии. Ҳеҷ шевелилось.
  
  
  Ник чап як мертвого инсон ва баргашт ба воситаи крохотную љавобҳо ба шахси дигар. Ӯ ба чап ягон паем, балки Ник пайдо дугона, ба он тавре ки қайд шуда буд, ки он Алфред Кӯҳҳо, электрик, ки аз меҳмонхонаи "Индепенденс". Дар ҳуҷраи пахло кровью, машрубот ва боз чизе, ки Ник карда наметавонистанд муайян. Аз пустого пиела дар кресла Кӯҳи пахло маҳаллӣ виски, ки чӣ тавр ва аз сахт испачканной куртаҳои мардон. Лазло бо Сабз Ликом ва выпученными чашмони, аен аст, позабавили он, пеш аз он бигӯ бай. Ҳеҷ машки, на чизи дигар... Выпученные чашмони. Чашмони Дакар. "Чашмони" бисанҷед дар Дакар?
  
  
  Ва заметал осори барои он. Покрыл онҳо кровью.
  
  
  Он, ҳамчунин, гирифта, бо он чизе, ки метавонад доранд, чӣ гуна аҳамияти Ника, ба истиснои нацарапанной еддошт дар бораи он медонист. Ва, албатта, добавочный телефон шуд, ки то қулай барои идора барои додани иттилооте, ки аз меҳмонхонаи "Истиқлолият".
  
  
  Метавонад, ки дар мағоза буд, ки касе ҷолиб.
  
  
  Нозирони дар Авениде Истиқлолият ҳанӯз ҳам буданд, ки ба худ постах, сгустки густой зулмот ба бештар ҷарима тьме. Ник чап онҳо дар бесплодном бдении ва зуд спустился поен. Ӯ ду бор проверил защелку пушти дари аст, барои боварӣ ҳосил кунем, ки ҳеҷ кас натавонад, ки ба сатҳи дохили, то он буд, ки дар пеши ва сипас кушода дари дар як мағозаи.
  
  
  Чизе хурд ва чаро он хеле ваҳшатнок сжалось ӯ зери шатта, вақте ки ӯ отдернул занавеску ва дохил шудам дар затхлую комнатку. "Гамбӯсаки е ящерица", - фикр кардам, ӯ, ки задерживаясь ба он, ва бесадо двинулся ба тусклому нур дар пеши мағоза, то ки ӯ метавонист бо истифода аз он слабое свечение паси худ ба осмотреться, инчунин прикрыть рентгении фонарика худ ба тани худ. Вақте ки ба он чӣ ваҳй ба дохилшавӣ ба генералии дари чизе пробежало он ногам. Ногаҳон ӯ шунид дигар садоҳо дар ҳуҷраи - скользящие, бегающие, трепещущие садоҳои -
  
  
  Он гузаштан ба воситаи ҳуҷраи касе разбудило ва раздражало. Чӣ тавр барои он аст, ки тихонько скользнуло он ногам.
  
  
  Карандашный рентгении он фонарика паст кружил оид ба ҳуҷраи, ковыряя пыльные рафҳо ва ища жуткое ҳузури. Ӯ буд, ягона марди дар ҳуҷраи, агар танҳо...
  
  
  Он нур зад, ки дар ошенаи. Чизе дод яке аз ин атиқулайем хурд ҳаракатҳои ва истода ҳанӯз дар ярде аз он. Пробный дурахш пайдо ва ӯ пайдо. Ҷунбандае посмотрело дар он. Ӯ буд, красновато-коричневое бадан, каме бештар серебряного доллари, ва ҳашт дароз красновато-пушистых пои. Осон озноб ламс бозгашт Ника. Ӯ дид таҳдид дар миниатюре, ҷунбандае, названное туземцами бутта "Сурх дьяволом", зеро ки он злобный газидани анкабут пронзил он, ки чӣ тавр вилы, пылал, чӣ тавр ба адское шӯълаи, парализовал ва убивал.
  
  
  Ӯ thoughtfully двинулся ба он, чашмони бераҳмона блестели дар карандашном партави.
  
  
  Якум мыслью Ника буд, гард ва онро шатта. Баъд аз он хотир бениҳоят суръати, ки бо он ин horror метавонад ҳангоми ҳаракат оғоз, ва чӣ тавр Хэнк Тодд мурд, корчась, пас, кӯшиш мекунам, ки вақте фаро расанд, ки дар яке аз онҳо дар кустах Уганды. Дар ҳамон як лаҳза ӯ аз он ки дар сари шумо, ки бо ҳуҷраи скользили ва чизҳои дигар.
  
  
  Хоб медидам, ки ба воситаи он ва ба кор тавре, ки дар ҷаҳаннам? Ое ман метавонам ба берун аз парадной дари - прокляните ин бесполезных нозирони Эйба. Ва Худо медонад, ки дигар махлуқот мемонем, ки вонзить дар он худро клыки, то он возился бо занавешенной пушти дари худ.
  
  
  Ҷунбандае истода ҳанӯз ва посмотрело дар он. Аз умқи хуҷраҳо раздался нарм шипящий садои. Ник зуд сарф лучом фонарика дар рӯи фарш, дуо, то Red Иблис нест, ҷаҳиши ба он дар dark.
  
  
  Якум он мыслью буд изумление, ки ў идора барои убур аз як ҳуҷра, ки наступив ҳеҷ чӣ, ғайр аз жука. Вале, эҳтимол, маҳз он қадамҳои привлекли ужасающее диққати ҳамаи онҳо.
  
  
  Дуюм сурх шайтон пайдо аввал оид сабаби ба мубориза, ва ба ӯ - ящерицеобразное ҷунбандае, ки Ник ҳаргиз пеш аз дида. Red шайтон рақами ду проскользнул зери занавеску пушти дарҳои ва дар он ҷо монд, мусаллаҳ ба гвардияи прикрывал ягона возможный баромадан. Павлус байни онҳо ва аввалин пауком менамуд, дергался аз странной ҳает - пауков, гамбускҳоро мебинед, ящериц, қисмати бузурги скорпионов ва змей. Исои Масеҳ, ки змеи! Ду - не, се, чор - ночизи, извивающиеся, плюющиеся комки марг. Гадюки-габуны? К черту ном. Онҳо буданд, гадюками ва убийцами.
  
  
  Бар сари пролетела летучая муш. Ник вздрогнул, ва шайтон дар он пои зигзагом приблизился ба он. Тамоми павлус задрожал ва содрогнулся. Ба назар мерасид, ки ӯ наздик ба он, ки як бузург валяющееся аъҷубаи.
  
  
  Дурахш сафар ҳуҷраи пайдо рафҳо ва прилавок, крошечных зверей ва як ифлос курсї бо рост ҳақиқӣ илм-ҳимоят, ки бояд мавриди истифода қарор дода шуд муштариен, ожидающими кадом касе чизи ғайриоддӣ вуҷуд надорад дорухат аз мурдагон наботот ва зинда аз заҳри. Шояд, ки наҷот Ника.
  
  
  Ӯ бодиққат передвинул по ва имкон дод лоғар лучам нур заиграть рӯи фарш. Павлус байни онҳо ва занавешенной дари худ корчился ва шипел странной ҳаети. Дар он вақт буд, ки выругать худ барои он, ки он хеле суст реагировал дар скользящие, шаркающие садоҳои, вале аз он даме, ки ӯ дохил ҳуҷраи гузашт аз як чанд сония. Баъдан моҳияти, находившиеся наздиктар аз ҳама ба ӯ ногам - аввал сурх man ва свирепая хурд вилка барқ, ки ӯ медонист, ки чӣ тавр гадюку, - приближались бо ужасающей быстротой. Ӯ шунид fizz ва подпрыгнул.
  
  
  Старинный курсї покачнулся, афтод дар санаи наздиктарини девор ва выпрямился, зловеще скрипя. Ҳанӯз пеш аз он, ки ӯ прекратил худро дикие ларзиши, Ник пайдо мувозинатӣ ва полез дар pocketing дар ягона воситаҳоест, ки то ба ӯ кӯмак. Дарк мекунанд, ба он успокаивающую, гладкую, круглую шакли, ки ӯ бо мрачным юмор, кореро хок он фикр кардам, ки дар бораи худ затруднительном низомнома. "Нелепо", - гуфт ӯ ба худ, зажимая нур дандонҳо, ва онро қавӣ ангуштони скручивали як фигуру Пьера. Ҳамчун зан, боящаяся мышей, запрыгивающая дар наздиктарин кафедра.
  
  
  Вале онҳое, моҳияти, ки шаркали ва шипели атрофи пойи стула буданд, зудтар чудовищами аз мышами ва баъзе аз онҳо умели карабкаться. Red дьявольский рақами - чизе аллакай разведывало гузошта пои ва подавало ҳамаи оети, ки омода аст взобраться дар вай.
  
  
  Ник задержал нафас, дар охирин маротиба повернул Пьера ва легонько швырнул он дар маркази извивающейся хуҷраҳо.
  
  
  Смертельный газовый шарик подождал худро оддӣ сӣ сония пеш аз бесшумно даст. Пйер нигоҳ хурд, вале хеле концентрированное ҷавҳари, ки всасывало ҳаво ва выделяло тавоно заҳри; Ник дидам, ки чӣ гуна қавӣ мардон умирали аз Пьера тавассути сония баъд аз натиҷаҳои пешакии получасов. Аммо ӯ буд, ки таҷрибаи таъсири Пьера ба ҳайвонот, ҳашарот ва змей.
  
  
  То он даме интизор пурра ба затхлого ҳаво сабук ва фикрҳои шуморо дар бораи намоед чиз ва "Чашмони... Дакар", ӯ оҳиста повернул рентгении фонарика оид ба ҳуҷраи ва гадал, ки чӣ тавр ӯ ба гуноҳони худ сайд. Бо баландии худ ба рушди он метавонист дидан кушода ҳуҷайра ва холӣ зарфҳои паси зидди травника. Зеленолицый-лягушачий чашми бояд дошт ногувор хурд дакикаи пеш аз рафтани ӯ дар Дакар ва убийством полицейского барои баромадан. Вале чаро ӯ тӯҳфаи сыщик Ник Шуд, намедонист, ки дар бораи ин беготне ва возне пеш? Ӯ выругал худ, пурсидани саволҳо савол, ва дарҳол фаҳмидам, ки фақат барои бошандагони, ки пеш аз қием болохона. Ва Чашмони бояд бисанҷед кофӣ дароз, то ки моҳияти успокоились. Е рӯза кофӣ, то ки онҳо боз ҳам буданд, озод...?
  
  
  Рентгении хуруҷи лизнул павлус зери он шатта. Змея плюнула ӯ дар ҷавоб. Он крохотное тельце дергалось, ки гӯе готовясь ба прыжку, ва злобный плевок открывался ва закрывался аз сгущающегося ҳаво.
  
  
  Ногаҳон дар деревянном курсии зери шатта Ника пайдо аввал оид сурх шайтон ва ошеломленно кинулся ба он. Ин дафъа чо дар он ҷо монда, монанди кӯшиш ба куштани ҷунбандае. Ник боло гузошта, то ва имкон дод ки марг скользнуть дар зери он. Red шайтон босуръат пополз ба стоящей рости ноге, ва Ник молниеносным њаракати опустил фуҷур, то, ки сбило мебуд, бо ҳеҷ нафъ ҳар сообразительного инсон. Вале сурх man буд, на марди. Баъзе инстинкт маҷбур он каме поп аз опускающейся ступни ва заскользить оид ба савдои канори рости штанины. Пои Ника бефоида опустилась дар деревянное курсии, ва тварь зацепилась барои матоъ ба он штанов. Ӯ ногаҳон ва ба таври назаррас замахал пои гӯе сар шуд, футбол бозии, вале ба ҳар ҳол цеплялся барои он рости штанину. Ник отодвинул пои дур, ба пеш, ба edge стула, то ки тварь цеплялась барои матоъ, отделенную аз уязвимой ҷисм Ника як ваҷаб. Ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он доползла то зону, ки дар он матоъ буд, плотнее, ва танҳо он ғафсӣ отделяла ӯро аз марг.
  
  
  Агар ӯ кӯшиш мекунам, ки сразить он, он мебуд, укусило аз смертельной жестокостью. Вильгельмина разнесет ӯ зону пора. Хьюго метавонад промахнуться. Ползучий ублюдок буд, ҳанӯз ҳам сахт живуч ва хеле зуд. Ҷиҳат, ки ӯ дигар ҳеҷ чиз. Эҳтимол, ӯ ҳоло хеле бад аст, ба худ фикр мекунад. Дар ҳар як сония ки ӯ метавонист афтод ва мурд.
  
  
  Ин буд, нест. Ӯ пощекотал ӯ зону ва пополз боло оид ба бедру. Ник эҳсос кард, ки чӣ тавр ба лбу баромад арақи хунук. Ӯ нигоҳ қисми поении худ бадан неподвижно ва расслабленно, ки чӣ тавр ба он научили дарсҳо йога, ва оҳиста-оҳиста ва эҳтиеткорона ба полез дар pocketing пидљакњо ягона барои дигар аслиҳа, ки ӯ буд.
  
  
  Ӯ бесшумно царакат он ва прижал ба хурд, вале ужасной вазнинии, ки легла дар он ки болои пои. Он ангушти дасти чап якбора щелкнул оид ба крошечному гофрированному колесу, ва якбора шӯълаи зажигалки врезалось ӯ дар бедро. Вале дар аввал ба он чиз красно-қаҳваранг pippa, ки цеплялся барои он, ки чӣ тавр демон-любовник, ва аъҷубаи бузург дернулось, ки блестящая мересанд ва пушистые пойҳои загорелись. Убивающее шӯълаи нишон дод, ки чӣ тавр сморщивающаяся, судорожно отбивающаяся непристойность становилась black, шарораи сурх сверкали дар асоси он кӯтоҳ волосков. Ӯ афтод ба љинс, обугленный тўбро бо восемью дасти луч светящимися шатта. Он нур погас.
  
  
  Ник бозпардохти хурд оташ дар штанине штанов ва маҷбур худ на эҳсос жгучей дард ва нафас едким њаво пур. Ӯ сарф оид ба ошенаи лучом фонарика. Даҳ хурдсол, нӯҳ хурдсол, ҳашт хурдсол паучьих дьяволов, ҳафт хурдсол, шаш хурдсол, панҷ хурдсол гадюк-қотилони, чор хурдсол, се хурдсол, ду хурдсол скорпионов, як мертвая сабз ящерица. Онҳо поникли, чӣ тавр ба умирающие барг дар луче он фонарика. Дар охир прекратились бегающие, трепещущие, скользящие садоҳои.
  
  
  Ӯ подождал ҳанӯз бист сония е дар бораи он, ки пеш аз поен бо худ ҷойҳои дар баҳр мурда ва смятых тварей. Касе, ки суст рафта буд, дар кӯчаи ба берун. Вақте ки ӯ прислушался, қадамҳои мондан. Қатъ баргашта ва боз дар боздошт, рост ба берун аз тиреза. Ӯ то бубинем, ки чӣ тавр полумрак хуҷраҳо ба нармӣ сгустился, ки гулнақшҳои заслонила бештари слабого нур, проникавшего ба воситаи тирезаи кучи хлама бо кӯчаи. Ин буд яке аз мардум Эйба, ва он бинї қариб прижался ба бохтар "Бидуни шубҳа, мунтазири мерцающий нур, - фикр кардам Ник. Ки аз кист, он аз ин, на мебинад.
  
  
  Ник паст пригнулся ва пополз оид ба хлюпающему ошенаи таҳти сатҳи windows. Вақте ки ӯ очистил он расид неглубокой қисми хуҷраҳо барои дохилшавӣ ба генералии дари худ, ӯ выпрямился ва бочком гузашт дар дальний охири хуҷраҳо на сводя чашм бо тирезаҳо ва стараясь на пай отталкивающие садоҳои, доносящиеся аз зери пои он. Ҳеҷ кас берун карда наметавонистанд онҳоро мешунаванд, вале барои он ки онҳо звучали мисли бадан, разбивающиеся аз ҷониби тарафи-тараф.
  
  
  Он фуруд омад аз занавешенной дари and looked like нафар Эйба дилам ва ба дуртар рафт. То ин вақт шуш Ника оғоз ощущаться чӣ тавр зиедатї растянутые ҳаво тестӣ ва онро ба гӯши худ шуниданд, суруд далекого прибоя. Ӯ бояд берун берун - е ба открытому окну - дар як саросема ҳастед. Ӯ интихоб охирин, вақте, ки раздвинул занавеску ва кушода дохилии дари; номаълум аст, ки он метавонад дар саросари переулке.
  
  
  Нардбоне, одатан, скрипнула, вақте ки ӯ подбежал ба лестничной намуд ва бросился дар ҳуҷраи старика. Мертвые чашм менамуд, назар ба он ки бо шадид неприязнью ва неодобрением. Ник афтод ба зону дар приоткрытого windows ва вдохнул сард шаб ҳаво. Вақте ки ӯ нафас муқаррарӣ табдил ефтааст, ӯ боло тирезаи то упора, ва он гоҳ ба гузашт дар дигар ҳуҷра барои кушодани ставни ва тирезаҳои бо ставнями. Ҳар касе, ки нигоҳ, ки ин андеша бошад комилан муқаррарӣ, агар мард проснется посреди шаб дар душной ҳуҷраи. Тару тоза сквозняк пронесся оид ба лестничной саҳни наверху. Ӯ мехостам ба кушодани дари бозгашт, то боварӣ ҳосил, ки смертельные ҳамсарон Пьера рассеялись мебуд, дар он замон, вақте ки одамон Эйба қарор таҳқиқи ин ҷо, балки он буд, хеле хатарнок. Ҳангоми малейшем танаффуси аз Пьера хоҳад вақти кофӣ барои ором фирор аз windows. Ӯ самому, эҳтимолан, бояд кор, ҳамон чизе,, ва ин корро ҳоло.
  
  
  Ду нафар сторожей Эйба дар Авениде Истиқлолият истода якҷоя ва совещались. Сипас, яке рафт ва ҳамроҳ ба шахси сеюм, ки барои боз ҳам як як сӯҳбати кӯтоҳ. Ник фикр кардам, ва бояд, ки ое мардон аз пушти номнавис ҳамин. Онҳо ҳатман бояд давра ба давра ба якдигар.
  
  
  Бедный окровавленный ублюдок дар переулке. Аввал аз он назар, ва онҳо врезались дар хона. Ӯ бояд ба чӣ касе онҳоро ӯҳдадориро боздорад, ҳарчанд дар чанд дақиқа.
  
  
  Ник наполнил шуш myekashand ва давида ба поен ба затхлый пасттар ошенаи. Ӯ бодиққат кушода дари бозгашт ва выглянул дар тарҳи чаҳорчӯбаи танг щель, пеш аз шумо берун рафта,. Шаб буд, ки тихой. Он чашм ва ҳисси подсказали ӯ, ки ӯ буд, ягона зинда существом дар переулке. Сипас ӯ распахнул дари настежь.
  
  
  Стражник Эйба ҷони худро фидо аз он ҷо, ки онро пайдо Ник. Он хуни ҳоло зуд оҳиста хушк шуда, дар поднимающемся ветру. Дуюм, аз онҳо скрылся аз хотир доред, вале Лақаби шунидам, ки чӣ тавр ду ҷуфти тихих қадамҳои ҷавобгӯ ва останавливаются. Ин создавало таассуроти, ки нозире рақами як сверяется бо наблюдателем рақами ду; рақами ду табдил рақами се; рақами се бар мо омад, ки ба рақами чор; рақами чор хоҳад назар рақами панҷ ва хоҳад, онро пайдо мекунад; рақами чор свистит рақами се, ва дар баробари онҳо хоҳад Картера бо се мақомоти комил ва пурра ртом баенот. Чунин quandary вызовет неловкость барои намояндаи махсуси ҳукумат, ки аллакай сахт увязло дар ньянгах ва онҳо русҳо друзьях. Чашмони Ника скользили оид ба крышам, то он гузошт, то громоздкое бадан. Метавонад. Бале, ӯ метавонист ин корро, агар ба ӯ буд,. Ва ӯ қариб ки албатта ll доранд, - гумон аст, ки ӯ қодир ба вуқӯъ гузашта ду live мардум, предупрежденных дар бораи хатари.
  
  
  Ӯ потащил громоздкую фигуру оид ба переулку ва ба воситаи кушода дверной проем, бодиққат тарафи гузоштани вай рост ба берун аз дари худ. Закрыв дари он боз шунид қадамҳои. Дар ин вақт онҳо буд, танҳо як ҷуфти ҳамсарон, ва онҳо приближались. Затаив нафас аз затяжных смертельных fumes Пьера, Ник таъљилан запер дари ва якчанд шуш скачками поднялся нардбон. Бо беҳтарин мавқеи дар ҳуҷраи старика, дар бораи windows аст, вале скрытого берун, он доранд, поен дар гузаргоҳи сарҳадии ва дид, ки чӣ тавр нафар Эйба суст чӣ ваҳй ба пушти дарҳои ва миновал вай. Баъди якчанд сония ӯ скрылся аз хотир доред, он нарм қадамҳои стихли, мондан, ва сипас боз ба худо суруд. Ӯ қатъ ҷое аз windows, ва Ник шунид, ки чӣ тавр ӯ тихонько свистнул. Ӯ боз дуртар рафт, ин дафъа нерешительно, ки агар всматривался дар сояи. Агар ӯ вгляделся дар рост сояи, пас ҳатман дид мебуд хун.
  
  
  Вале ӯ боз доштааст гузашта дарҳо ва повторил ором свист. Ник рискнул зуд назар, барои дидани чӣ тавр он ба охири тангкӯчаи ва танҳо аз он ҷо ба маблағи менигаранд дар атрофи, чун заблудшая овца. На дожидаясь, то он опомнится, Ник залез баланди подоконник ва босуръат подпрыгнул ба беруна перемычке. Аз он ҷо то ба боми оставалось аз ҳама гуф е дар бораи он, ки аз поен назар плоской ва, эҳтимол, - чун ӯ умедвор буд - цементной е заасфальтированной. Ӯ поднялся боло, упираясь шатта дар оконную раму ва дасти тянувшись аз тақвият то дами боми. Ба воситаи як лаҳза ӯ схватился барои edge ва подтянулся ба он. Ӯ буд, заасфальтирован. Бо он метавонад ба вуқӯъ рама слонов, ва онҳо шунаванд. Ӯ паст присел ба он доранд, ки ба воситаи edge. Дар як лаҳза гузаргоҳи сарҳадии буд, пуст, вале то он буд, тамошо, ба неумелому нозирон Эйба ҳамроҳ дуюми мард ва
  
  
  онҳо ду нафар ба кор бурд рафт оид ба переулку бо преувеличенной эҳтиет мардум, идущих оид ба яйцам динозаврҳо. Ник чап онҳо ба онҳо ужасных ҷустуҷӯи ва бесшумно двинулся бо худ ба боми ҳамсоя. Аз он ҷо ӯ метавонист дид, ки яке аз нозирони Эйба ҳам буд, дар пеш аст, вале дуюм двигался дар атрофи, барои гирифтани ҷои он, ки ҳамроҳ ба четвертому дар ҷустуҷӯи худ бади. "Ва онҳо буданд, бало ночиз аст, - бо отвращением фикр кардам Ник.
  
  
  Вале, эҳтимол, ки онҳо омўзонида шуданд ин. Ҷиноятҳо ба Абимако то охир моҳи ҳеҷ гоҳ буданд, чизе бузург, аз оддӣ дуздӣ ва тасодуфӣ ссоры. Ғайр аз ин, ҳамаи беҳтарин одамон Эйба буданд, банд охотой дар бомбометателей ва қотилони.
  
  
  Он мусоидат крышам буд, ҳамин бесшумным ва незаметным, ба он рафта буд, ки чӣ тавр ҳамвор сиеҳ гурба, выходящий шаб бо черепице. Он қадар ором спустился дар охири семоҳа ва бар кӯча, скрываясь аз пулис дар авеню. Баъд аз ин ӯ зуд баргашт ба хона Лиз, боз оҳиста-оҳиста ва эҳтиеткорона приближаясь ба он.
  
  
  Ӯ умедвор буд, ки Лиз ҳанӯз хоб.
  
  
  Ба ҳар ҳол скрытный, ки чӣ тавр black гурба, ӯ дохил шудам дар тирезаи.
  
  
  Лиз буд дар бистар.
  
  
  Ӯ ефт, вай дар меҳмонхона, потягивающей фасли сармо пиво ва смотрящей дар маҷалла.
  
  
  "Ту буд, ҳамагӣ чанд соат", - гуфт вай. "Ман проснулась, ман мехостам ба бинӯшед, ва ман скучала бо ту. Выпей як шиша. Ту низ выглядишь жаждущим".
  
  
  На сухан, на ба суханони ӯ гирифта пивную шиша ва снял сарпӯши.
  
  
  "Чӣ, хислатҳои инро гир, ту кард, - аноби Лиз кӯшиши изобразить на он қадар зиед любопытную, чӣ қадар вежливую манфиатдорӣ ба прожечь сӯрохи дар худ штанах?"
  
  
  "Готовился ба Дакару", - гуфт ӯ. .
  
  
  
  
  
  Безмолвный меҳмон
  
  
  
  
  
  Меҳмонхонаи "Сенегал" Изњорнамудаи буд, ҳама дар бораи чӣ сухан Руфус Макомбе, ва ҳатто бештар. Хусусан, ки пас аз Ник добрался то худ хуҷраҳо баъди стремительного утреннего парвоз аз Абимако, ӯ оғоз ба тааҷҷуб, ки перестарались ое онҳо. Он, ҳамчунин, фикр кардам бар кӯтоҳ рӯйхати мардуме, ки медонистанд, ки ӯ остановится дар Сенегале, ва фикр кардам, ки следовало ое ӯ подчиниться худ первоначальному порыву қайд дар "Маджестик" дар зери яке аз фарзандони зиеди эҷодӣ псевдонимов.
  
  
  Ӯ фикр дар бораи ҳамаи ин дар силсилаи одновременных тамоюли корпартоӣ, то коридорный, савор худро единственную болишти, запер барои худ дари уронил болишти ва гуфт, қариб дар ҳамон музыкально, чӣ тавр ба Стоунволл: "бархоста, сарҳои дасти сафед янки, ва е на издавай садо. Дар охир ту мемирӣ фавран, агар закричишь.
  
  
  Ник суст дилам бо полуподнятыми дасти худ ва дид мускулистую темную ҷадвали ва фитнес длинноносый пистолет бо bulky глушителем. Громоздкий е не, ӯ медонист, ки ин як навъи способный карахт резкие аксҳоро дар дараҷаи кофӣ аст, ки бигузорем онҳо ба вуқӯъ асосан еабук дар ин оживленном, хромированном кохи дар худи шумной кӯчаи Дакара.
  
  
  "Шумо фиреб!" - прошипел Ник. "Ту вероломный кӯр фиреб!" Он дасти тарк оид ба паҳлӯи. "Ое ту ҳатто ҳеҷ медонӣ, ба касе работаешь?" Ружье қариб наменамояд дрогнуло, ва Ник воспользовался худ мерцающим бартарии. "Ба ман бигӯ, суханони, ки буданд, баҳогузорӣ, е ин ки дар охир ту мемирӣ, чӣ тавр ба ползучая крыса". Моеъ чашмони затуманились аз недоумения, вале пистолет неумолимо паемҳои пешин Ника.
  
  
  "Не суханони..." - оғоз здоровяк. Ник прервал он восклицанием, разлетевшимся дар саросари ҳуҷраи.
  
  
  "Не суханони! Ту, невежественная хахашечка! Ин қадар ту медонӣ, ки дар бораи мо дар ин ҷо ҳаракатҳои? Безорам! Фавран убери ин дурацкое ружье, дар акси ту пострадаешь барои худ идиотизм. Парванда потерпит чунин негодяев, ҳамчун ту. Ту понимаешь худро фармонҳо, свинья? "
  
  
  Пистолет нерешительно опустился, ва Ник подпрыгнул. Он жилистые дасти схватили ва саривақт выкрутили силоҳ. Пистолет выскользнул аз он дуруст ба даст, ва он осон зад, ба онҳо оид ба виску здоровенного инсон. Бача пошатнулся ва афтод. Ник отдернул пои ва зад утяжеленной пяткой бо як трясущейся конечности. Ӯ зад кунад, ки он ҷо, ки ӯ намеревался, ва бузург коридорный бо криком афтод.
  
  
  "Акнун", - угрожающе гуфт Картер. "Шояд шумо дарк хоҳад кард, ки шутите аз худ начальством. Бас ныть ва фавран ба ман гӯед, ки маҷбур ба шумо барои содир ин немыслимый blunder. Ое ба шумо лозим нест, мегуфтанд, ки сафед янки бо тадбирҳои, ки ба тафтиш Маджестик? Ва ин ки ман берун омада, аз ситод, то бидонед, ки ба ҳар ҷое, ки ӯ меравад ва кӣ мебинад? Нишаста ва сухан аз ман, ки чӣ тавр шумо учили. Чунон ки ман умедворам, шумо научили ".
  
  
  Здоровяк застонал ва бо мушкилӣ рушд мекунанд деҳот.
  
  
  "Ман фикр кардам - ба ман гуфтанд - касе, ки ба ту?" - пробормотал ӯ.
  
  
  "Ман мепурсанд, ки ту отвечаешь!" - рявкнул Ник. "Чӣ буданд, худ фармонҳо ва касоне, ки онҳо ба шумо дод, ки шумо намедонистед, ки ман дар асл?"
  
  
  "Ласло, Ласло!"
  
  
  
  - ҷиддӣ гуфт мард. "Ӯ гуфт, ки дар ин ҷо метавонад, ки омада амрико Шуд, ва ман бояд...", - ӯ запнулся, он суханони скользнули оид ба плечу Ника ва отодвинулись бо намоен монд усилием. Ник зуд оглянулся ва ҳамзамон ҷаҳиши.
  
  
  Летающая гулнақшҳои, вылетевшая аз дверного проема en, промчалась гузашта Ника ба якчанд дюйм ва врезалась дар таркиши коридорного. Ду бузургтарин мускулистых бадан растянулись дар ошенаи, ва аввалин чизе непристойно выругалось. Дуюм выпрямился, прыгнув, ва дучор шуда, бо Лақаби, пригнувшись, бо поднятым хоси аслиҳа ба он. Ник выскочил аз озоди дастрасии ва ҳидоят пистолет коридорного.
  
  
  "Пеш!" ӯ фармон. "Бархоста, сарҳои дасти, е ман выстрелю".
  
  
  Мард бросился дар он. Ник хушхӯю выругался ва прицелился дар изогнутое китфи, ки худи буд, яке аз машҳуртарин орудий сар карда, аз муташанниҷ гардан ва кончая ҷолибу концом чизи ғайриоддӣ вуҷуд надорад ва силоҳ дар massive дасти.
  
  
  Пистолет бефоида щелкнул.
  
  
  Ник боз выругался ва бераҳмона швырнул он ба воситаи ҳуҷраи, вақте ки ӯ ба дилам аз боком ва имкон дод мужчине наздик ба он. Он бадан ба нармӣ наклонилось ба пеш, ӯ аз дасти кофирон ва кнутов буданд вытянуты ба тела ва ба анчом силсилаи зуд ҳаракатҳои, чун плавно скоординированных, ки онҳо казались яке целым. Деревянное ударное майса плоской дубинки, ки калима чӣ тавр сахт edge дар дасти каратэ, взмывало ба пеш ва поен. Ник имкон дод вай подлететь ба он, сипас дилам, баъзеи выпуклую дасти, ки держала клюшку, ва повернул он поен, мисли қалам обкашӣ. Левая дасти ва пои ноумед болтались дар ҳаво. Ник завершил дар навбати худ, ва мард кувыркнулся ба павлус, ки гӯе чарх сорвалось бо меҳвари insanely катилось. Мард издал садои похожий дар ҹудо тарбуз. Ник боло дубинку дар шакли меча ва швырнул вай баъд аз пистолетом. Дар ин мубориза ӯ предпочитал истифода дасти. Ва пойҳои. Ӯ яростно пнул пои ки дар пах. Мард застонал, чӣ тавр ба отрыжка, ва судорожно дернулся, подтягивая по ва хватаясь барои худ ҳамчун гусеница, сворачивающаяся дар ноющий клубок.
  
  
  Ник краем чашмони пай ҳаракати назди дари хобгоҳ. Он аввал нападавший дардовар мечашонем доранд поднялся дар як зону ва царакат тӯдаи аз зери пидљакњо худ озоди шакл. Ник дид, ки чӣ тавр дасти отступила ва двинулась пеш, пеш аз он ки двинулся ва пас аз он двинулся, чӣ тавр ба смазанная раъду. Тӯдаи бо шипением прошипел гузашта, онро гӯш ва вонзился лоғар лезвием дар сахт чоп древесину дверцы хамелеон. Ник вскочил аз худ паст приседа, царакат тӯдаи аз дарахт ва як плавным њаракати кинул он бозгашт бо соҳиби. Вай зацепила pippa-официанта, вақте ки ӯ бо болью пробирался ба хона, вақте ки ӯ потянулся то ба дверной бичаспед. Он поднятый хушӯъашон дод, ки он толстую гардан сабук ва непреодолимой мишенью. Ӯ сахт хрипнул горлом афтод ва дар ошенаи, схватившись барои гулӯ ва икнув.
  
  
  Дуюм мард оҳиста-оҳиста разворачивался поятонро Ника. Ник, канорагирӣ протянутых цепких дасти мардон алоќаи Хьюго аз қарорҳои маккорона ножен.
  
  
  Хьюго буд обманчиво кам итальянским стилетом, ки прятал смертоносное майса ледоруба дар лоғар костяной рукоятке, то он озод щелчком ангушти оид ба крошечному переключателю. Сипас Хьюго дарефти боевую мавқеи, ва мубориза барои Хьюго буд убийственной. Агар, албатта, Хьюго нест, муваффақияти бо роҳи мулоим эътиқод ба ҷои он, ки ба татбиќ мгновенную марги.
  
  
  Ник щелкнул кам спусковым крючком, ва Хьюго выскочил аз и ' л барои паноҳгоҳ, чӣ тавр ба змея, высунувшая забон.
  
  
  "Ва ҳоло сядь, эҷоди дасти аз пушти ту. Бие! Двигайся!"
  
  
  Мард оҳиста-оҳиста деҳот, издавая тихие кряхтения ва ища чашмони силоҳ. Вақте, ки ӯ дид пистолет ва он подобную мечу дубину дар чида охири ҳуҷраҳо, берун аз дастрасии, он даст ба он фоизҳо ва умедворем, уставился ба пойҳои Ника, он ба дӯши рефлекторно сжались, ки агар он ба дасти зудели, ки барои расидан ба худ похитителя.
  
  
  Хокистарӣ чашмони Ника буданд холодными ва табъи вақте ки онҳо назар ба пленника аз боло ба поен.
  
  
  "Акнун бигӯӣ ман, ки ту gettin фармоиш", - ором гуфт он французски. "Ту уйдешь аз ин ҷо, то ки не скажешь. Понимаешь?"
  
  
  Estp ҷониби сар кивнула, вале дар мясистых лабони худ нест зоҳир презрительная табассум.
  
  
  "Ман ҳамин тавр фикр намекунам, - гуфт Ник. Он чӣ ваҳй ба дари хобгоҳ ва запер он, ки сводя чашм бо безмолвной фигуры аз скрещенными шатта. "Шуморо ба он хоҳад впускать е берун аз ин ҳуҷраҳо, то ки ман закончу бо шумо. Ва ман закончу бо шумо, то ки шумо мегӯед, ман он чиро, ки ман мехоҳам бидонед". Ӯ баргашта, ба худ ба ҷабрдидаи ва е назар ба он, thoughtfully теребя сужающуюся нуқтаи Хьюго. "Ин метавонад дардовар". Ӯ мунтазири. Мард чизе нагуфт. "Кӣ шуморо фиристод?" - якбора гуфт Ник. "Начни бо ин ва начни ҳоло. Е ман сар бурида".
  
  
  Мард қатъиян покачал сари.
  
  
  "Хуб, начни сухан".
  
  
  Мард боз покачал сари. Мушакҳои дар рӯи Ника напряглись. Killmaster е
  
  
  не, ӯ нест нравилось аст, ки ӯ буд, рафта ба кор.
  
  
  "Он гоҳ вставай ва повернись рӯ ба девори", - садои ледяной овози Ника, ва он даҳони сжался ба табъи, решительной хати.
  
  
  Мард оглянулся дар Ника ва суст поднялся ба пойҳои ӯ, калон бык бо қӯшчӣ угловатыми татуировками дар щеках.
  
  
  "Е повернись, е говори", - хлестнул он Ник.
  
  
  Мард кушода даҳони вай, вале ҳеҷ дилам ва заговорил. Ба ҷои ин, ӯ ба нармӣ наклонился пеш ва запрокинул сари ишора шудааст, ки дар даҳони мисли кудак хвастающийся ба наздикӣ удаленным зубом.
  
  
  Намерасид на дандон. Ин буд, ки ба он забон.
  
  
  Чашмони Ника непроизвольно расширились, вақте ки ӯ доранд.
  
  
  Нопурра даҳони сомкнулся ва татуированное шахсе сурати изҳори нисфи испуганное, нисфи презрительное.
  
  
  "Кӣ ин корро кард - одамон, ки ба шумо кор?" Савол на камтар аз боиси баъзе доранд.
  
  
  Сар шадидан ба покачивалась аз ҷониби ҷудо.
  
  
  "Касе, ки пас аз он?" Забон буд отрезан чандин сол пеш; шояд, ин корро кард, ки ӯ худ одамон. "Худро соплеменники?" Манфии покачивание сари. "Contender? Колдун?" Боз ду решающих встряски. "Сафед мард?" Шахси қатъӣ, многократный кивок ва обнажение дандон. "Португалӣ?" Боз кивок. "Фаронса?" Боз як кивок. "Бельгийский?" Кивок. Ник рўњї приподнял бровь, ҳарчанд шахс он буд, каменным. Ин чӣ буд, - вариация дар мавзӯи "ҳамаи сафед-мардон-ҳамон"? "Амрико?" Бигирад, ки бозгарданд кивок. "Русӣ?" Полукивок, остановившийся дар мобайни. "Чин?" Трясущееся, кивающее, перекатывающееся меравад, сопровождающееся замешательством дар чашми ва обеспокоенным хмурым glance. "English?" Кивок, завершившийся подбородком дар сина ва опущенными, бо чашмони. Инсон бе забон медонист, ки ӯ обманул. "Ба наздикӣ?" Ягон реаксияи. "Давным-дароз?" Ягон реаксияи.
  
  
  Ник бе қонеъ гардонидани оглядел худро қурбонии. Ӯ ва Хьюго, шояд қодир мебуд, выпытать чизе ки ин инсон боз то охири рӯз. Укол дар ин ҷо, кивок он ҷо, укол булавкой ҳоло ва сипас рукопожатие, ва дар охир пайдо баъзе ҷавоб. Вале ое меарзад, сарф дар он вақт? Баҳснок аст. Ва буд, ягон кафолати, ки ба он оставят нетронутым чуноне, ки ба ӯ лозим аст.
  
  
  "Заведите дасти барои бозгашт ва нигоҳ доред, онҳо дар он ҷо", - фармон ӯ. "Пас-он беҳтар аст." Ник омӯхта он. Мард бе меҳнат фарсудаи худро ба аврупо даъвои, ки агар ӯ буд, ки дар он нороҳат аст. Ва ӯ фарсудаи худро неподходящие туфли, ки агар онҳо буданд, орудиями шиканҷа. Ӯ буд, чизе необычным барои африканского шаҳр. Бо вуҷуди ин...
  
  
  "Шумо метавонед нависед, ҳамин тавр не?" Хьюго угрожающе покачнулся.
  
  
  Мард торжествующе покачал сари. Хьюго бросился ӯ дар шахси аз злобной суръати ва легонько прикусил мясистую қисми чап занад ва. Ӯ ахнул ва нафаҳмида дод қадам пеш.
  
  
  "Шумо метавонед нависед, ҳамин тавр не?" Хьюго жадно прикусил дигар щеку ва бо ақл суръати удалился.
  
  
  Сар яростно тряслась. Тааҷуб ва дард сменили наметобанд ва калон дар рӯи мардон аст,, ва он аз гулӯ вырвались тихие хныканье.
  
  
  "Ба ман нишон те, дастҳои худро бар. Оҳиста-оҳиста. Принеси онҳо аз бозгашт. Дар аввал аз як тараф, пас переверни".
  
  
  Дасти оҳиста - чунин менамуд - умоляюще потянулись ба Нику.
  
  
  Ин буданд, фаро гирифта шрамами ва мозолистые дасти инсон, работавшего дар замин, дар столярной скамейке ва шояд бо кирпичами. Ҳеҷ мозоли надоштанд, ки ягон муносибат ба он, нигоҳ карандаш е тела қалам. Ник ором вздохнул дар бораи худ. Ин буд, ки убедительным далели вале мард, шояд сухан бошад.
  
  
  "Майлаш, он гоҳ. Танҳо як роҳи ҷавоб додан ба ман, ва шумо гона ин корро. Зиннатҳои ман вооружен на танҳо корд. Ва ман бекас, мисли ту думаешь".
  
  
  Хуни текла оид ба смуглому ба шахси аз ду хурдсол шикофи ҳама, ва ду настороженных чашмони танќисї нест дар назар Ника.
  
  
  "Шумо гона нохушиҳои ман ба мардум, ки фиристода, ки туро ин ҷо", - гуфт Ник. "Ва агар ту сделаешь ин, ки кӯшиши дод, ки ба ман маслиҳат, шумо метавонед ҳатто рӯҳан вохӯрӣ. А не. Пойдем. Вале пеш аз ҳама шумо метавонед интихоб кунад, то худ бади ва гузоштани он дар хамелеон. Поторопись, ки дӯсти. Ман ҳеҷ рӯз ".
  
  
  Хьюго рассек ҳаво, нетерпеливо покачиваясь.
  
  
  Мард монд, дар ҷои. Акнун ӯ съежился ва качал сари бе малейшего намека ба саркашӣ е наметобанд ва калон, ва a measly булькающие садоҳои вырывались аз он гулӯ.
  
  
  "Пошевеливайся." Овози Ника буд холоден, чун пӯлод Хьюго; ва Хьюго гуфта будам, ки ҳамон. Майса барқ рассекло як бузург мясистое гӯш ва грациозно соскользнуло бо поени подбородка.
  
  
  Ҷабрдида Ника зарычала ва попятилась, качая сари ӯ мисли шер аз дард. Ба назар мерасид, ки ӯ бо ноумедӣ кӯшиш ба асарҳои суханони.
  
  
  "Ин чӣ?" - гуфтам Ник. "Шумо мехоҳед, ки ба касе поговорил барои шумо?"
  
  
  Сар хеле васеъ дар бораи качнулась, ва
  
  
  Он лабони отодвинулись, ки нишон додани дандонҳои ва десны.
  
  
  "Он гоҳ двигайся!" Ник ҷалб карда шаванд.
  
  
  Бача двигался бо суръати ноумед ва зад аз кӯр қувваи ужаса. Он дасти рвали дасти Ника, бо корд ва садоҳои, ки ӯ издавал буданд звуками олами ҳайвонот, борющегося барои ҳаети худ. Ник ва гуноҳони худ хватке бошад крепче, пас развернулся дар подушечках пои ва швырнул як мард ба воситаи китфи дар ошенаи.
  
  
  "Вставай!" ӯ терся. "Ое шумо як имконияти охирин кунад, ки ман ба ту мегӯям, дар акси ту закончишь".
  
  
  Мард вскочил ба пойҳои ӯ ва нишона, ки сахт дыша. Баъд аз он боз ҷаҳиши, схватившись барои тӯдаи ва схватившись, ба монанди девона. Ник якбора приподнял зону ва подтянул он ба промежности немого. Он як меҳмони издал даҳшатнок задыхающийся садо, вале нигоҳ царапать Ника. Як бузург дасти шумо кӯшиш ба дасти худ, ки бо корд ва дигар ударила Ника дар шахси.
  
  
  Ник боз аз ин сол ба он.
  
  
  "Шумо фиреб!" - гуфт, ки ӯ қариб умоляюще. "Отведи ман ба ҳар ҷое, ки ман мехоҳам, ки рафта - е ман убью ту".
  
  
  Мард присел ва ҷаҳиши. Хьюго бо ӯ дар ҳаво ва погрузился дар дили ӯ.
  
  
  Ҷисми ҳанӯз боролось барои аллакай потерянную ҳает, вақте ки Ник оторвал аз худ подергивающиеся дасти ва имкон дод мертвому фарш афтод.
  
  
  Он гоҳ, ки Ник двинулся босуръат, бо горечью фикр дар бораи опасностях ҳает дар меҳмонхона ва дар бораи он, ки чӣ тавр ӯ ҳамеша муваффақ не загромождать худро ба ҳуҷраи мертвыми, умирающими е убегающими меҳмонон. Ӯ затащил неподвижного безмолвного як мард дар ванную. Посыльный буд, дар нисфи роҳ ба воситаи павлус, вақте ки ба он дари задрожала аз шароити вазнини стука. Ӯ партофт, як мард ба худ товарища дар ванна ва сорвал бо худ пиджак ва анд. Добравшись то дари хобгоҳ, онро гирифта, дар як болишти, партофт вай дар бистар ифтитоҳ намуд. Ӯ сорвал ҷомаи ва мурғоб он дар наздиктарин кафедра. Он пойҳои плавно двигались оид ба царапинам дар ковре ва дасти аллакай буд, дверной бичаспед ба он лаҳзаи, вақте ки раздался дуюми бикӯбед. Дигар он ки дасти буд, тайер буд, ба тамоми, ки рӯй берун.
  
  
  Ӯ приоткрыл дари ба якчанд дюйм ва щелкнул: "Кист он?"
  
  
  Дигар коридорный истода берун аз он ба дасти ҳам эҳье шуд, барои стука.
  
  
  "Ҷаноб, мебахшед", - гуфт подобострастный овоз. "Носильщик Омӯс - метавонам, ки ман аз сӯҳбат бо ӯ?"
  
  
  "Ҳангоми ки мехоҳам ба он ягон табдил ефтааст, поговори бо ӯ, - отрезал Ник, - вале на беспокой ман дар бораи он. Агар ту имеешь дар хотир ба он бача, ки ба ман овард болишти, ӯ рафт, баъзе вақт пеш. Ва акнун, агар ту муқобили..." Ӯ дидам ба поен ба он обнаженную сандуқе ва кӯшиш мекунам, ба назар чунон ки агар он потревожили дар давоми переодевания. Назари мардум скользнул боло оид ба дасти аст, ки озодона держала дверной косяк ва қатъ дар дохили тарафи ҳуқуқбунед локтя Ника. Он назар цеплялся барои як синюю татуировку дар шакли топора, ки дар қисми Ника бо он даме, ки ӯ ҳамроҳ ба AX чанд сол пеш.
  
  
  "Як чизи дигаре?" - гуфтам Ник нетерпеливо, вале корафтодагон.
  
  
  "Дар бораи! Шумо боварӣ доред, ки ӯ рафт, ҷаноб? Ӯ бояд барои..."
  
  
  "Албатта, бовар дорам! Думаешь, ман аз он прячу?"
  
  
  Посыльный заискивающе дарида берун хандидан. "Маро бубахш, ҷаноб; табиист, ки не, ҷаноб". Ӯ заглянул дар ҳуҷраи барои протянутой дасти Ника, пас отступил ва гуфт. "Бубахшед, ки побеспокоил шумо, ҷаноб".
  
  
  Ник закрыл дари ва ором запер он ба бархўрди дугона.
  
  
  Телефони зазвонил. Ӯ кардааст бигирад, то ба ӯ ва раздраженно гуфт.
  
  
  "Ман мегӯям, ки мо имрӯз обидчивы", - гуфт ӯ дар гӯш шодмон овоз. "Чӣ хабарҳо?"
  
  
  "Ки метавонад ба нав?" - отрезал ӯ дар ҷавоб. "Ба хотири худо, ман танҳо хешамон омадам! Ки ту звонишь?"
  
  
  "Дидор". Овоз дамида обиженным. "Ин чизро?"
  
  
  "Албатта, меояд. Дар қароргоҳи ва опаздывай. Дар асл, новобаста аз он ки он ҷо пораньше, агар сможешь. Ман мехоҳам, ки ба сӯҳбат ба шумо, ки пеш аз дигар дойдут пеш аз ин. Ва барои luvva Pete, новобаста аз он ки дар баландии аз ин минутами, майлаш? "
  
  
  "Ҳа, ҷаноб", - азми қавӣ гуфт овоз. "Ое ман метавонам ба шумо хотиррасон мекунам, ки ҳеҷ зарурати напоминать, ҷаноб". Муштарӣ якбора гузошта трубку.
  
  
  Ник гузошта трубку бо ухмылкой ва чӣ ваҳй ба окну ба полюбоваться - ва қадр намуд.
  
  
  Он ҳуҷра буд, ба ошенаи ҳафтум. Утреннее ҳаракати таҳти ӯ шумно. Дар як девори худ, дар ҷои буд, выступов. Windows қарор гирифт кофӣ дур аз якдигар, ба аедати ҳамсоя хуҷраҳо буд хатарнок, агар не, ғайриимкон нест. Дар бораи имкони истироҳат ӯ защелкнул онҳо ва закрыл ставни.
  
  
  Меҳмонон интизор барои ӯ дар ошенаи дар ванна.
  
  
  Дар бадани коридорного обнаружился як шавқовар мавзӯи: солим пачка сенегальских пул. Ник зуд посчитал ва қарор кард, ки ин маблағи добрых се моҳ честной кор е шояд якчанд дақиқа чизи бештар впечатляющего - масалан, куштани ҷосусӣ мобилӣ мекунад.
  
  
  Дигар марде буд, ки дигар.
  
  
  Он ба мақоми болоии буд, фаро шрамами ва следами холкӯбӣ.
  
  
  монанд ба касоне, ки дар он шахсе, ки ба истиснои он, ки онҳо буданд,, бештар ва выпирали берун червеобразными гребнями. Баъзе лой е краситель буданд втерты дар захм, то ки онҳо буданд, необработанными, ва дар чанд сол то ин буданд, мӯҳр ва дар зери заживляющими шрамами. Ник медонист, ки ин одати қабилавӣ. Совершается обрядом - вале маҳз дар куҷо аст,? Оети буданд, ба ӯ чужды.
  
  
  Ҳамон буд ва аз олуи сиеҳи корнем дар мешочке, ки болтался дар шнуре дар шее инсон. Ӯ буд, раздвоен, чун реша мандрагоры, ва вақте ки ӯ зажал онро байни ангуштони худ, аз он исходил бӯи аҷиб. Аммо ӯ буд, ки камтар маъмулӣ мандрагоры ва тамоюли серовато-голубой ранги. Ва бӯи? Ник хотир: дар фишанги ифлос ҳуҷраи болои лавкой травника - хун, машрубот ва... героин. Героин! Дар ин ҷо ва ҳама чиз. Аммо аз он буд, тамоман дигар. Ин буд, хеле действенный маводи мухаддир ва хеле мощное заклинание.
  
  
  Савганд ба ин замон, вақте, ки раздался дуюми наафтонед оид ба дари Ник вымылся, переоделся ва сеяки, ки выпил дар хавопаймо бештар аз кофе. Вале ин назар чунон ки ҳанӯз як рӯз, вақте ки ӯ пропустит субҳона.
  
  
  Ӯ кушода дари бо худ реҷаи эҳтиет, барои шунидани тӯйи бикӯбед, ки гласил - ҳарчанд звонивший ин намекардам, - "Лиззи Борден гирифта шудааст топор..." ва уставился ба худ меҳмон.
  
  
  "Ҳа? Ки он?" - отрезал ӯ.
  
  
  Он як меҳмони нав дод, то назар дар коридор ва зуд приподнял гӯшаи зебо резиновой ниқоб, ки ӯ фарсудаи.
  
  
  "Ин аз ман, Хаким Отвратительный", - прошипел ӯ. "Бо нав ќабул pleasurable хабарнигори".
  
  
  Ник усмехнулся ва впустил он.
  
  
  "Ман барои шумо грязная кор", - гуфт ӯ ва запер дари.
  
  
  Ба онҳо гирифта ва танҳо як чанд дақиқа ба тартиб додани нақшаҳои худ. Хаким зарегистрировался дар ҳуҷраи ҳамсоя ва зери покровом шаб переносил дар он бадан, ва он гоҳ проверял. Сафири Картер боқӣ хоҳад монд Сенегале қадар ба ӯ хоҳад қулай, ва он гоҳ гӯе вылетит бозгашт ба Абимако.
  
  
  Хаким омӯхта бадан. Бо он похожей дар ҷисм маской, натянутой дар макушку, ӯ бештар походил ба вуқуи аст аз ҳарвақта.
  
  
  "Реша ва нишонаҳои..." - thoughtfully пробормотал ӯ. "Дар якҷоягӣ, онҳо обитают танҳо дар як ҷо - дар холмистой мавзеъ шимолтар аз Абимако. Мумкин аст, мо ба он ҷо пойдем?"
  
  
  "Бешубҳа,, - гуфт Ник. "Вақте ки ту расскажешь ман дар ин бора зиед аст. Ва вақте ки ман закончу Изњорнамудаи".
  
  
  "Ва, ки хоҳад, вақте?" Хуб чашми Ҳаким вопросил он.
  
  
  "Вақте ки ман дидам, ки прыгает дар Хоп Club ки чунин баланд, ки дар" ҳаети дунявии "дар Килиманджаро".
  
  
  
  
  
  
  Ҷаҳиш, ҷаҳиш ва спуск.
  
  
  
  
  
  Пеш аз он ки роҳ дур, Ник прикрепил иловагӣ қулфи дар ба дари худ хобгоҳ, чунин аст, ки мутахассисони AXE гарантировали, выдерживая ҳама, ғайр аз тарана. Ӯ раскрыл он сирри Хакиму, ки метавонист приходить ва рафта истироҳат, вақте ки мехост, ва њол нагузорад ба ҳуҷраи вай ваҳшатнок content бе присмотра.
  
  
  Послам лозим хеле эњтиеткорона муносибат ба он, ки онҳо оставляли валяться дар худ гостиничных номерах.
  
  
  Дар Ҳаким буданд, муайян пухтупаз, ва Ник роҳи худ идома дод, на бо пурсидани саволҳо нолозим шуд. Аммо ӯ то ба ҳол отделаться аз фикрҳои, ки косоглазый египтянин тамоман нест нигарон аст, мушкилоти марбут ба тактичным избавлением аз трупов. Дар асл хушнудии, ки он чӣ ваҳй ба вазифаи худ, буд, ки қариб омерзительным.
  
  
  "Шумо метавонед ин корро танҳо", - гуфт Ник. "Агар ба онҳо, то ман даст аз..."
  
  
  "Фарқ надорад, фарқ надорад", - перебил Хаким. "Шумо выполняете худро як қисми кор, ва ман займусь худ. Ман ба шумо боварӣ мебахшанд, ки ман справлюсь бо ин, ба шумо ва ба қонеъгардонии. Ва ба андешаи ман мо". Ва ӯ дар ҳақиқат потер дасти захихикал аз злодейским весельем.
  
  
  "Корнболл", - гуфт Ник ва принялся барои поразительные тағйирот дар худ меафзояд.
  
  
  Хаким илҳоми чопгари он. Вақте, ки Ник тарк меҳмонхонаи "Сенегал" то ненавязчиво, чун танҳо ӯ (ва эҳтимол, Хаким) медонист, ки чӣ тавр, ӯ аллакай дод clumsy қадами аст, ки ба назар суст ва небрежным, вале зуд покрывал замин. Савганд ба ин замон, чунон ки ӯ низ дар ду маҳалла, ӯ буд, бовар дорам, ки ҳеҷ кас шуморо ба ӯ ва шояд мефаҳмад, ки онро, азбаски барҷаста дипломат вориди Дакар оид ҷиддӣ расмӣ ба парвандаҳои. Дид, ки худ дар витрине мағоза ва каме нест заткнул даҳони. Аъло! Вале бие, на переусердствуй, Картер, акси туро арестуют ҳамчун гумонбар дар чизе невероятном.
  
  
  Ӯ буд, на бештар аз зловещим, аз одами хуб уродливым шахси ва каме суст каме, вақте ки ӯ буд, аввал як қисми худ харид, ва он гоҳ регистрировался дар меҳмонхонаи "Маджестик" таҳти непонятным польским номи. Дар он лаҳза, вақте ки ӯ ин корро кард, ӯ эҳсос кард худаш бароҳат бештар. Ин бизнес аст, марбута аз номи худ, привязанным ба мо рӯ, вақте ки ӯ буд, банд кори вазнин буд, он дар бораи чӣ ӯ заботился аз рӯзҳои аввали кори худ дар УСС. Ин буд, бештар ба масъалаи амният аз шахсии сейф работа наметавонист на мекашанд, вақте ки ту хеле осон узнавали.
  
  
  Дигарон хариду отняли ӯ хеле бештар вақт ва маблағ, ҳарчанд он хариду буданд, хеле тағйироти хурд. Ӯ спрятал онҳо дар худ, сипас корт харида кӯчаҳои ва содир сафари гуногуни ноҳияҳои шаҳр дар сурати, агар ногаҳон маълум шавад, ки он бежит оид ба незнакомой аллее, преследуемой полицейскими е убийцами. Дар як лаҳза ока ӯ исбот кард, ки на аз охири бунбасти.
  
  
  Дар охири рӯз дар Хмелевом клуби оғоз скачки. Ник медонистам, ки ин, зеро ки дар вақти саеҳат ӯ гузашт гузашта аз он ва бо близлежащим кӯчаҳои ва хонда табличку қайдкуниро, ки мегӯяд: "OPEN 5 TIL ?????"
  
  
  Аз нуқтаи назари тафреҳӣ ин буд, на он кадар-клуби. Худощавый пианист бо азим расширенными чашмони таращился бо томным умением, ки метавонист садо ба таври комил, агар пианино буд, ки мурдагон ва эксгумировано баъди нигаҳдории дароз. Ба замми ин буд, клуб аз швейцаром дар униформе е аъзои, платящими ҳиссагузориҳои - қариб ҳамаи он муштариени казались аъзои як заброшенного братства.
  
  
  Дар клуби подавались appetizers, ужины ва қаҳва, прохладительные нӯшокиҳои ва sandwiches, яхмос ва машрубот. Дар маҷмӯъ ин буд, хеле ваҳшатнок ва хеле маъмул ҷои.
  
  
  Пианино застонало ва Ник боздошт дверном проеме ва огляделся. Ӯ шахсе буд, ки ба ҳама отталкивающим, ва он скрытность - васила отвратительным. Ягон здравомыслящий вышибала он дар ин ҷо ҳамон вышвырнул мебуд. Вале танҳо бача, ки ба назар мерасид, ки считался вышибалой, назар афканда, то дар он бе излишнего любопытства. Ҳеҷ мажордома, ҳеҷ хозяйки буд, ки гузаронидани он ба столику, ва хазинадори-мард дод, ки ба ақл, ки дар он кор ба - бозӣ бо ҳамроҳии лохов. Захудалые официанты стойко надиҳам, он.
  
  
  Ник пайдо барои худ хурд столик, яке аз назди дари, ки бо он ӯ хуб буд, дида ҳуҷраи. Ин буд, дучандон столик, придвинутый ба девори худ, ва хеле дур аз наздиктарини мизи, ки бигузорем, ҷуфт оромона гап, агар ки онҳо мехоҳанд, уединения.
  
  
  Вале аксари ҳамсарон кам разговаривали. Аксари онҳо ҳатто буданд, ки ҷуфти. Занон барои столиками буд, камтар аз мардон аст,, ва гумон аст, ки мумкин аст, ки судманд буд торговаться ягон нархи. Танҳо як е ду нафар аз онҳо ба таври дигар назар аз бродяги. Отталкивали на он қадар зиед, онҳоро хислатҳои шахс, чӣ қадар густой, бад товони ороиш ва спутанная неопрятность мӯй ва либоси. На камтар аз нисфи мардум носила торик нуқтаҳои ҳатто ҳангоми бад равшанӣ нелюбимого клуби. Чунин ба назар мерасад, ки бисере аз онҳо бисер пили. Як мард месуруд ва кричал дар бораи худ ба оби як пиела қаҳва ва чанд дигар, чунин ба назар мерасад, потягивали, ҳамон чизе,, танҳо оромтар. Албатта, буд, ҳанӯз барвақт оғоз намудани амал, вале, чунин ба назар мерасад, ин гурӯҳи жаждала амал. Як гурӯҳи оживленно разговаривала ва жестикулировала, ва дигарон танҳо нишаста буданд ва дергались.
  
  
  "Эй парвардигори ман, ин Абарқудрат, - фикр кардам Ник кӯшиши схватить официанта. Агар дар Эйба Джефферсона буд, чунин ҷои таҳти бинї дар Абимако, ӯ мебуд закрыл он барои се сония, дар акси ҳол, дар он нишаста мебуд, ӯ худ мард. Ин наводило ба фикр мекунанд, ки шояд боби "Дакара" низ.
  
  
  Официанты идома рад накард, вале чаро касе Ник сар ба фикр мекунанд, ки он пай бурд. Касе, ки бешубҳа бо диққат назар афканда, то дар он аз полуоткрытой хизматӣ дари бозгашт. Ӯ царакат аз кармана складной тӯдаи ва чизе дод, ки бо ӯ Майса щелкнуло то якбора, ки одам тавассути ду мизи подпрыгнул ва съежился. Ник бо диққат ковырял нохунҳо. Ин буд, ки яке аз он дӯстдоштаи одатҳои, вале ин дало ӯ, ки имконияти нишон чӣ он ночиз таҷҳизот.
  
  
  Ниҳоят лоғар waiter дар развевающемся на он кадар сафед либос одарил он glance.
  
  
  "Скотч", - прорычал Ник.
  
  
  Waiter скривил губу. "Brandy ва гафури".
  
  
  "Ташаккур барои пешниҳод, вале ман гуфтам скотч".
  
  
  "Танҳо brandy ва гафури".
  
  
  "Хуб, хислатҳои инро гир. Brandy ва гафури".
  
  
  Waiter одарил он glance, ки дар он тахассус официанты, ва направился ба маленькому baru дар муқобил пианино. Ӯ баргашта аст бо ду рюмками. Як brandy, як гафури.
  
  
  "Ман омехта ба ин?" - барқасдона аз ӯ гуфт:.
  
  
  "Ман смешаю", - прорычал Ник. "Ва бигӯ менеджеру, ки ман мехоҳам, ки ба он дид. Бизнес".
  
  
  Waiter приподнял бровь. "Ман выясню, қулай ое он. Ки дар бизнес?"
  
  
  Чашмони Ника сузились ва даҳони табдил нек сахт чоп хати.
  
  
  "Ман мегӯям, ба ӯ худаш. Танҳо передай он". Злоба ба он рӯ ба рӯ ва ледяной овози нест, гум шуда даром. Мард якбора дилам бар мо омад ва ба пушти дари.
  
  
  Гафури буд ужасен, вале brandy буд, дар бузургтар ҳайратовар буд ҳалим. Ник выпил онҳо ҳам, фурӯ бурд гафури чун давои афтод, вале задержался бар brandy. Ӯ вонамуд нест, мебинад, ки чӣ тавр waiter суханашро ба мубодилаи аломати бо вышибалой.
  
  
  Ӯ фиристод, то куҷо пас вышибалу ва многозначительно нигариста, радиевый циферблат худ соат. Вышибала - синяк дар американском костюме - гуфт ва аз берун омада, барои расонидани паем.
  
  
  Ник полез дар pocketing дар пачкой марокканских сигор, ки ӯ харида пештар дар рӯзи, ки сиесати дарњои ба таври васеъ распахнулась ва қатъии закрылась. Ник сконцентрировался дар он аст, ки сдержаться, маҷбур худ на поворачивать сари ва дар назар аст, ва удивлялся, ки чӣ тавр ба он буд, барои ӯ сиесӣ удивлением.
  
  
  Павлус наздик бо ӯ задрожал.
  
  
  Ӯ ба гуноҳони худ бардоред рӯ ба рӯ мешаванд.
  
  
  Бузург маҳбаси ҷисм остановилась дар наздикии он мизи. Ӯ буд, одета дар бузург бесформенную черную чизе, ки бояд шуда бошад платьем, зеро он аст, ки буд, нест дигар ва ин буд, ки як вздувшийся фарбеҳ дигар аз бениҳоят бештар лодыжек то дынных щек. Хурд поросячьи глазки менигаристанд ба ӯ аз таҳти серравѓан складок шахсоне, а бузурги серьги спускались аз отвисших мочек ушей. Сафед бабушкины оборки дар шее ҳасиб ва кружевные оборки дар канори сиеҳ болишти. Ба бениҳоят изящных пальчиках ҳам пухлых дасти блестели ҳалқаи. Хурд мудаввар даҳони ифтитоҳи, ва аз и ' л барои паноҳгоҳ раздался садои.
  
  
  "Ман менеҷери", - промычал ӯ. "Ки ту бо ман чи кор карда истодаӣ?"
  
  
  Ник отодвинул курсї, вале на поднялся. Ӯ дар полез дохилии pocketing ва царакат футляр барои кортҳои business кортҳои.
  
  
  "Ту менеҷери? Ман интизор набудам... э-э... зан. Ман визитка".
  
  
  Мычание превратилось дар хохот. Зиеди бадан тряслось ва качалось, чӣ тавр ба кӯҳи дар натиҷаи заминҷунбӣ.
  
  
  "Ин ҳама, ки ту интизор набудам, ҳамин тавр не? Ки ин барои корти?" Вай схватила он бо украшенными драгоценностями ангуштони худ ва кӯшиш ба харҷ дод громко хихикать. Дар сари назди Ника промелькнула саҳна бо Кони-Айленда, бузург ва insanely смеющаяся зан, ки сидела дар худ огромном кресле дар наздикии яке аз вақтхушӣ нақбҳо, раскачивалась бозгашт ва берун ва уговаривала мизоҷон омада ва взволновать безумное шавковар. девона оина ва ракетные мошинҳо, ва он чиро, ки бо криком выскакивали аз паутины торикӣ. Боре вай унесли, ҳанӯз смеющейся, мардон дар сафед халатах, ва он вафот дар психиатрической шуд.
  
  
  "А. Сигизмонди!" вай прочитала недоверчиво. "Ин барои номи худ, ҳамин тавр не? Ин аст, ки ягон ном аст,!"
  
  
  "Шояд ин тавр намешавад", - иқрор кард Ник. "Вале ман аз он истифода. Ое аз он ҷое ки мо метавонем сӯҳбат ба танҳоӣ?"
  
  
  "Тамоюлҳо ва хусусиятҳои", - прочитала вай. "Касабланка".
  
  
  "Ба хотири худо" - пробормотал Ник. "Не громко. Ман омада дар ин ҷо на барои он, ки дар сӯҳбат бо тамоми проклятой комнатой - танҳо бо шумо бод".
  
  
  Вай хурд чашмони маро ба ӯ дар шахси. "Мо бештар дар ин ҷо".
  
  
  "Ба ман ин маъқул нест", - категорично гуфт Ник. "Мумкин аст, маро беҳтар аз сӯҳбат бевосита бо соҳиби".
  
  
  "Ту ҳатман ин нравиться", - ҳамон категорично гуфт вай. "Ва ман соҳиби. Ки ин барои худ доғ хӯрокҳои? Ва барои чи ба ман дар бораи онҳо нақл?"
  
  
  "Ман шунидам, ки дар бораи хонаи худ, ки дар Касабланке", - нармӣ гуфт ӯ. "Ва ман тамос ба ман чунин мегӯянд, ки шумо шояд дар ҳайрат чӣ ба ман пешниҳод. Яъне онҳо направили ман дар Хмелевой клуб, вале на ба шумо бо номи. Онҳо бохабар бошад. Ман умедворам, ки шумо низ. Акнун, шояд ба шумо иҷозат ба ман бо шумо сӯҳбат бе аудиенции ".
  
  
  Вай посмотрела ба ӯ аз боло ба поен, ба он чашмони буданд яркими ва проницательными.
  
  
  "Бузург фиристод ту?" пробормотала вай.
  
  
  Ӯ буд, тамошо дар он дар ҷавоб кӯшиши назар ҳамзамон предательским ва укоряющим. "Ман чизе намедонам, дар бораи Калон", - гуфт ӯ хоҳиши ин. "Бизнес ман, - ин ба ман парвандаи шахсии. Ба истиснои албатта, ман... шарикони дар дигар кишварҳо".
  
  
  "Оҳ, дигар кишварҳо". Вай вытащила курсї, ки агар ӯ буд, ба нестї аз монанд ба қуттии гӯгирд аст, ва навалилась дар он. Вай бадан ва курсї ҳамзамон застонали. "Ое шумо ба худ намунаи худ новинок? Онҳо бояд кофӣ маленькими, ки ба онҳо метавонад пинҳон бадани ман!" Вай громко засмеялась. "Агар мо ба зудӣ дар бораи гап, мо бояд ба монанди якдигар занг. Ман мадам София. Тақсими софи, чӣ тавр ба тақсими софи Лорен!" Ҷисми худ задрожало аз масхара. "Вале чӣ тавр ман метавонам ба ту Сигизмонди? Ин ғайриимкон аст!"
  
  
  "Называй ман чӣ мехоҳед", - кӯтоҳ гуфт ӯ. "Биеед, на ба харҷ вақт ба якдигар. Аввал верните ман, дугона, лутфан, ва он гоҳ на двигайтесь, то ки ман ба шумо нишон медиҳам он чиро, ки аз ман як. Агар шумо ин аст, шавқовар, гӯед, то, ва ман уйду. Вале предупреждаю шумо , Мадам София, вақте ки ман уйду, ман дорам на ба шумо наемные дасти вмешивались ба ман парванда ". Баени он шахсоне буд, сконцентрированной таҳдиди.
  
  
  Вай пронзила он бо яркими крошечными глазками ва подтолкнула дугона ба он ба воситаи мизи. Як рукав скользнул дар чанд инч боло рӯи вай толстой дасти, ва дид, ки тазриќ. Ҳадди ақал, он табдил хоҳад звать копов. "Ту сахт", - одобрительно заржала вай. "Ман мехоҳам безжалостные мардон. Ин дигар - безорам!" Наметобанд ва калон пробежало онро ба ҷисми худ,. "Инро худи худованд ваъда намудааст. Ба ман нишон те, ки чӣ ҳол дорӣ". Вай оҳанги ва назар буданд, ки чунин сахт.
  
  
  ва неприятным, ки вай назар менамуд, гуфта мешавад на дар бораи образцах дар ҷайбатон нигоҳ доред.
  
  
  Ӯ скрыл ҳисси худро отвращения ва гуфтугӯ аз ӯ нигариста ба ду муштариени нав, ки дар сомона. Онҳо қарор гирифт, ки дар торик переулках дар причалов ва е ба мисли ҳезуми оташи ҷаҳаннаманд Мау-Мау, произнося ужасные клятвы ва вонзая худро когтистые дар дасти зинда инсонӣ внутренности; е онҳо принадлежали ба Хмельному клубу ва баъзе дигар ташкилот, собирающей выродившихся офаридаҳои ва превращая онҳо дар қотилони.
  
  
  Ник буд, тамошо, ки чӣ тавр онҳо пайдо столик дар қисми пушти хона, пеш аз он симро аз он кармана аввал бастаи. Дар айни замон ӯ пайхас кардам, ки чанд дигар мардон баромада, аз худ як нишаст ишора намуд ва ковыляя, пробирались ба воситаи дари барои тощим пианистом.
  
  
  Ӯ сгорбился ва наклонился бар суфра, прикрывая пачку аз ҳама чашм ба ғайр аз он. Дасти обнажила он, вале на отпускала. Ин буд пластикӣ шаффоф, пур хокаи сафед, ки онро истифода бурдааст бузург талабот ва тамоюли нархи баландтар аз золотая хок, ҳатто сарфи назар аз он, ки ӯ буд, разрезан, нарезан ва напудрен яке бездушным чунон бо як дузд дигар. Он гоҳ мефаҳмад, ки ин то попробует - ва он овард, онро дар ин ҷо ба касе ягон фоидае аз.
  
  
  "Ман ҳанӯз аз ин", - пробормотал ӯ. "Бисер бештар. Бастаҳои андозаи калонтар, бисере аз онҳо ба миллионҳо, агар ман қодир ба даст ба бозори амрико. Вале ин бештар қулай барои ман - махсусан, агар ман разгрузить дар ҳаҷми калон. Дарк мекунем, ба ман лозим нест. Ман медонам, ки дигар бозорҳо . Ва ман пойду ба онҳо, агар ба ту ин шавқовар аст ".
  
  
  "Эй парвардигори ман, маро кушодани", - выдохнула вай.
  
  
  "Дар ин ҷо?" - прошипел Ник. "Шумо бояд, ки девона. Шумо бояд ба офис е подсобное мешавад, ки мо метавонем истифода баред".
  
  
  Мадам София перевела назар бо ӯ дар як бастаи.
  
  
  "Шояд, мо метавонем", - проворковала вай. "Шояд. Ту буд, ки боз ба ман нишон?"
  
  
  Ӯ царакат сверток аз зери он цепких ангуштони ва полез зери куртку барои дуюм аз ду муҳимтарин фанҳо, ки ба ӯ муяссар гардид, ки заполучить дар давоми рӯз.
  
  
  Ӯ буд, ки бештар е камтар монанд ба трубку шуд ва камтар аз он дасти, то ки пинҳон он ҳангоми сафар ба мизи осон буд. Ӯ разжал пеш аз он ки ба дасти, ва он бузурги сина рафтаанд, ба пешвози ӯ.
  
  
  Ӯ шунид ором вздох, биравед аз слоновьего бадан.
  
  
  "Ки дар он шумо онро гирифт?" Вай пурдарахт, вале изящные ангуштони сжимали реша ва непристойно сжимали.
  
  
  Ник пожал плечами. "Тафовут дар чист, ое шумо истифодаи?"
  
  
  Вай ночизи ротик поджался. "Аз як аст, чунон бисьер".
  
  
  Ник нетерпеливо прищелкнул забони. "Як! Ман ба шумо гуфтам, ки ин намуна. Ман номаҳдуди захирањои".
  
  
  "Ин аз эҳтимол дур аст", - шубҳа гуфт мадам София. "Ман медонам, ки сарчашмаи ин чиз, ва ман медонам, ки онҳо ба воя танҳо дар хеле нодир шароити. Худро захираҳои наметавонанд неограниченными. Шумо лжете".
  
  
  Ник наполнил овози худро нигоҳ ва наметобанд.
  
  
  "Ое ту медонӣ манбаи! Вақте ки ман қавми ман пайдо кардаанд, ба он ҳамагӣ чанд ҳафта? Безорам! Гумон дорам, шумо дар хотир доред тоу засохшую овощную грядку в - ба монанди ин ҷои? - дар он ҷо дар кӯҳҳо Ньянги. "
  
  
  "Дуоло", - гуфт вай thoughtfully. "Пас. Засохшие сабзавот. Huh. Ҳа, ман фикр мекунам, мо метавонем омада, ба мувофиқаи. Мо дар пойдем ман хуҷраҳо дар қисми пушти хона". Вай бо мушкилӣ рушд мекунанд поднялась аз стула. Ник сунул намунаҳои дохилӣ дар дараҳои ва многозначительно похлопал оид ба спрятанной кобуре. "Ягон уловок, - ҳушдор дод ӯ. "Ман ҳеҷ нест, сдаюсь".
  
  
  "Чаро бояд аз шумо?" вай понимающе мычала. "Приходить."
  
  
  Ба ӯ чунин менамуд, ки дар ҳуҷраи ҳеҷ кас садо ғайр аз металлического звяканья фортепьяно ва скрипа ҷинс зери он шатта. Ва чунин менамуд, ки гӯе ҳамаи чашмони дар ҳуҷраи впиваются дар он.
  
  
  Мадам София ободряюще махнула мускулистому вышибалу ва величественно проковыляла тавассути дохилии дари, барои он следовал Ник. Ӯ рафт, бо узкому проходу, ба вуқӯъ позволяющему ба вай мегузарад, passing гузашта чанд пўшида буд ва як приоткрытой. Ник қатъ паси вай, ба он нур яке аз худ сигор "Касабланка" ва зуд ба назар дар дохили воситаи трещину. Чизе, ки ӯ дид ва шунид, ки дар ин як муддати замони кӯтоҳ, арзиш тамоми он сафар.
  
  
  Марди ҷавон бо ҷазои нисбатан сабуктар иваз шахси яркой амрико рубашке гуфтугӯ дар ҷузъи радиои ирсолкунанда. Ӯ шахсе буд, ки маъмулӣ желто-бежевым китайцем, ва овози - пок трейлер китайским. Дар он гуфта мешуд: "... муваффақияти мо, агар президент мурд. Мо он меравад, хуб..."
  
  
  Ник бесадо метобад, то мадам Софию ва аз паи вай дар ҳуҷраи дар охири коридора.
  
  
  Вай закрыла барои онҳо дари.
  
  
  "Ман офис", - гуфт вай.
  
  
  Ин буд баъзе аз дафтари. Дар он бузург буд хаттии мизи бузурги курсиҳо ва бузург аст дар бистар.
  
  
  "Сиди, бие дар бораи он гап мезанем".
  
  
  Ник интихоб курсї бо рост ҳақиқӣ илм-ҳимоят ва деҳот.
  
  
  Бо ягон сабаб дар он сигор буд ногувор aftertaste, ва ба миен омадааст, ки необъяснимая дилбењузурї дар соҳаи меъда. Ӯ огляделся дар ҷустуҷӯи пепельницы ва бозпардохти сигарету.
  
  
  "Ман мехоҳам, то ҳама дарк намоянд, - гуфт ӯ, - ки ман занимаюсь ин бизнес аст, чунки ин бизнес, ва ҳамаи. Ман гузошт, ки чуноне, ки ба шумо лозим аст, вақте ки шумо онро лозим аст. Албатта, аст, музди молро, ки илова ба нархи фурӯши ". Он қариб охватила дилбењузурї, ва он затопило чарх мезанад.
  
  
  "Оҳ, расонидани", - жирно пробормотала мадам. "Вале ту выглядишь каме бледным. Метавонад, ки менӯшед?"
  
  
  Шаробе! Ширин Исо, тамом! Ҳеҷ гоҳ рискуйте бо незнакомцем дар чунин макон ҳаргиз. Мики, зуд кофтукови, ва он гоҳ е перемирие, е марг аст.
  
  
  "Не, ташаккур", - гуфт ӯ. "Ин гафури буд ядом. Ту ҳуқуқ, ман бад ҳис. Фикр мекунам, ки ман подышу ҳавои тоза". Ӯ бо мушкилӣ рушд мекунанд поднялся ба пойҳои.
  
  
  Мадам София положила худро толстую дасти рости ӯ ба китфи ва сжала. "Чаро ту танҳо истироҳат, то ту мегардад, ки беҳтар аст,? Поспи каме. Отдохни". Вай многозначительно потянула он, подталкивая ба категорияҳо дар кати хоб. "Аз қадимтарин слона буданд, ки мушакҳои пинҳон зери ин равғани", - ошеломленно фикр кардам ба ӯ. Бояд аз ин ҷо меравем. Бояд аз ин ҷо меравем. Онҳо tweet сквозь маскировку. Хоҳад силоҳ Вильгельмина Хьюго Пйер, посмотрят дар татуировку AX, возьмут героин ва убьют ман.
  
  
  Вай чунин кард, як нафаси чуқур ва гирифтани стряхнул вай дасти.
  
  
  "Не", - прорычал ӯ. "Ту думаешь, ман девона? Ту пожалеешь дар бораи ин мерзкой уловке".
  
  
  "Чаро, зебо, - проворковала вай. "Ман мефаҳмам, ки ту имеешь дар хотир доред, ки таҳти трюком. Бие, ложись дар бистар". Вай қуввати менамуд, росла, ва он қувваи угасала. Ин буд, безнадежно; ба ӯ лозим буд, тарк пеш аз он ки хеле отключился.
  
  
  Ӯ вонзил кулак дар он бузург даст. Вай судорожно вздохнула ва схватилась барои худ, на аз афтидани. Масеҳ! Он кардани худ китовый фарбеҳ, шкуру носорога ва бузурги болишти бо sandbags дар як рӯ. Як як қабати дасти потянулась ба тревожной тугмаи ҳиссаи назди мизи, инчунин дигар табдил ефтааст царапать ӯ гулӯ. Дар бораи-шаклдор даҳон ва надувная сандуқе мерафтанд барои крика. Ник отдернул худро поврежденную дасти росташ ва зад устувор тарафи хурмо бо уродливому даҳони ва бинї-пуговице. Ин дафъа мадам хмыкнула ва отшатнулась, аз шаҳриер хлынула хун. Чунин менамуд, роҳбари тамоми вечность, ки пеш аз вай тарк, вале ӯ тарк. Ник корнамоии боз як мстительный бо зарбаи бузург животу ва споткнувшись, направился ба дари "дафтари".
  
  
  Тавре, хислатҳои инро гир, берун аз ин макон то он даме ки афтод ... каллаи раскачивалась, чӣ тавр ба йо-йо, ва пойҳои превращались дар макарон.
  
  
  Вильгельмина вылезла аз кобуры, ки Ник распахнул дари ва поплелся дар коридор. Ӯ буд, шумной, лекин дар чунин шароите, ки буд, он, интихоби беҳтарин. Вильгельмина буд девятимиллиметровым "Люгером" дар упрощенном намуди, вақт сарф дар қалъа СС дар Мюнхен, пеш аз он ки Ник кушта вай соҳиби ва усыновил вай. Он табдил ефтааст, ба он васила боэътимод корманди хадамоти бехатарӣ оид ба бартараф намудани неполадок.
  
  
  Он накрыла мавҷи беморӣ, ва ӯ застонал. Дари дар радиорубку распахнулась, оператор берун омад ва уставился дар он. То аввали! Ник простонал дар бораи худ. Як зарбаи - ва тамоми хона обрушивается дар ман, ва ман ҳатто намедонам, ки чӣ тавр аз ин ҷо берун.
  
  
  Ӯ ҷаҳиши ба размытые ранги клетчатой куртаҳои ва кардед оттащил Вильгельмину. Вильгельмина ударила ором, аммо бо ҳамон смертоносной қувват, ки чӣ тавр ва ба вай пули, нанеся русияро дар гулӯ, раздавив дыхательное гулӯ ва нанеся он смертельной қувват ва точностью.
  
  
  Бача дар клетчатой рубашке издал садои даҳшатнок ва афтод. Ногаҳон ҳамаи дарҳо дар долони нест распахнулись, ва чунин менамуд, ки павлус раскачивается, ва тамоми дарозии узкого коридора падидомада дар перчатку, заполненную пугалами бо вытаращенными чашмони ва сжимающимися когтистыми дасти.
  
  
  
  
  
  
  Чизе старое, чизи нав
  
  
  
  
  
  Вильгельмина дрогнула дар он неуверенных дасти. Дар назди шахси Ника поплыли бениҳоят калон чашмони инсонӣ чучел.
  
  
  Ӯ стиснул дандон ва горько выругался худаш бо худ. Бало, Картер, инро гир, ки худаш љамъоварї ва убирайся, убирайся! Дасти схватила он барои рукав. Ӯ сердито отдернул дасти, чунон ки гӯӣ аз он толкнул нищий, ки дар байни мардум ва заифии он худ жеста то встревожила он, ки ҳалим дрожь осознания пробежала оид ба он, ва он чашмони ненадолго сфокусировались. Ник крепче сжал Вильгельмину ва маҷбур пойҳои худро ба вуқӯъ оид ба рост, мучительной конвейерҳо оид ба узкому проходу. Дар маҳалҳое, ки ӯ шептал, чун мард ба худ хоб е дар чьем-пас кошмаре.
  
  
  "Як ҳаракати аз ҳар яке аз шумо", - бераҳмона напевал ӯ, танҳо смутно осознавая, ки ӯ мегуфт, - "ва ман стреляю. Як садо, танҳо як ҳаракат, як қадам дар ҳама гуна самт ба..." Яке сиеҳ чашми Вильгельмины аз коридор , таҳқиқи пеш ва ба пеш, ба пеш ва ба пеш. "... ва дар охир ту мемирӣ. Кӣ мехоҳад, ки ба мурдан?
  
  
  "Ӯ качнулся ба пеш, ва изможденные фигуры отошли аз он, ки двигая шатта на двигая дасти худ, танҳо качаясь пеш ва аз тарафи тамошо дар он бо нигоҳубини қабули беморон, испуганными чашмони ӯ." Зеро касе, ки встанет дар роҳи ман, мурд ". Як пои пои дигар, як пои пои дигар, подавите беморӣ ва нигоҳ он дар меъда, полуприкрывайте чашм ва нигоҳ ба онҳо дар сари сморгайте черноту, ущипните худ, мағзи сар, то ки хоби ... Ағбаи раздваивается . Як развилка вела бозгашт ба қаҳвахона. Дигар, шояд вела дар тыл ва дари дар кӯча. Аммо, мумкин аст, ва нест.
  
  
  "Ту. Ту". Вильгельмина ткнула дар рваный рукав. "Кадом баромадан аз ин ҷо? Ба ман нишон те. Веди роҳ".
  
  
  Испуганный нашъамандӣ кӯшиш мекунам, ки ба баргаштан худро кабинку. Ник зарычал ва ткнул он "люгером". "Бие! Ба ман нишон те! Ва спереди. Аз пушти". Мард судорожно затрясся, вале идора неуклюже битобед, ба тарафи чап гашт, ва дар дигар кӯтоҳ коридор аз дари худ дар охири моҳи. Ник потащился барои он, стараясь ҳушеру дар миени red дымки, кружившейся атрофи он.
  
  
  "Открой дари. Бигӯ ман, ое кӣ берун аст. На лги - ман ба ту сари оторву".
  
  
  Дрожащие ангуштони возились бо ручкой. Дари распахнулась. Номатлуб эскорт Ника дод, то дар он пламенный назари нафрат ва берун берун.
  
  
  "Ҳеҷ кас", - гуфт ӯ. "Одамоне, ки дар охири семоҳа ва на дар ин ҷо".
  
  
  Ник сарчашма паси он ва прижал Вильгельмину ба изможденной бозгашт. Ӯ ошеломленно назар афканда, то дар кӯча. Менамуд, lucid, ки чӣ гуна ӯ метавонист дидан сквозь густой дардовар туман, ки қариб тонул он. Дари фаъол дар якчанд пойҳои истироҳат е ярдах паси он, ва сквозь ғуррон дар гӯши ҳис аст, ӯ шунид сдавленный дуъояшон буданд,, ва мумкин аст, ин буд, ки ҳеҷ каси дигар, ки чӣ тавр резкий вдох. Ӯ толкнул бача дар дверном проеме бо чунин неожиданной қувват, ки он споткнулся афтод ва бо сахт свистящим проклятием. Ник вдохнул вечерний ҳаво ва маҷбур пойҳои медаванд. Онҳо буданд, свинцом, ва ӯ буд, зинда марг, ва он эҳсосоти кричали ӯ, ба ӯ партофт неравный мубориза ва имкон дод red тьме бирӯяд аз он. Вале як светящаяся рай, ки дар он ҳисси шашум, ба ӯ гуфта мешавад, ки вай бояд гурезад, увернуться ва боз медаванд, зеро хатари иҷро поен варид марказии дар он, ва он метавонад имконияти афтод, дар акси ҳол ... е боз ... е боз ки? Ӯ смутно ҳис кардам, ки то охири дуне наступит, агар ӯ сдастся, ки ин хоҳад буд, ки ӯ шароб. Порыв шамол каме ба ӯ зад оид ба шахсе, ки придавая мимолетную эътибор. Он притупленный ғулғула уловил садои қадамҳои хеле наздик ба он, ва ӯ дод, то назар ба воситаи китфи. Қадамҳои замедлились, ва полуфокусированные чашмони Ника диданд, чунон ки мард бо сабз шахси ва лягушачьими веками боло дасти, сунул он байни лопаток ва выдвинул чизе дароз аст, зловеще блестящее.
  
  
  Инстинкт вырвался аз баъзе андварафорс амиќ ва маҷбур Ника загореться, ҳатто вақте ки ӯ повернул худро невольное бадан набок. Дароз шарир зиен тӯдаи просвистел гузашта аз он, бефоида аст ударившись дар бораи болопўши; марде бо номи Лазло вскрикнул ва схватился барои разбитое китфи. Ник боз ба шањ ва дид, ки чӣ тавр Зеленое Шахсе бросилось дар кӯча ва харчанг вылезло дар кушода дверной проем. Ман Худо! Дари ҳанӯз ҳам наздик аст? Ник маҷбур худ даст давида, бо қабули боз як бесполезный фику ба воситаи китфи.
  
  
  Ӯ показалось, ки аз куҷо касе паси ӯ, дар ҷое, ки ба пушт Ласло, дар ҷое, ки дар ин сумасшедшем хонаи бо тамоми дверями ва кабинками, доносится топот пои. Ӯ маҷбур худро усталый mind закачать шарораи энергия дар вазъияти вазнини бадан ва давида.
  
  
  Он мысленная харитаи мерцала, размывалась, преобразовывалась дар хурд ҳиссаи, переулки, васеъ дорад ва извилистые улочки, ки ӯ ҳам бодиққат таҳқиқ соат, ҳафта е солҳои пеш. Ӯ буд, ки чӣ тавр одержимый, забыв, ки smart беглец на побежит ва смешается аз худ окружением, помня танҳо, ки, ӯ бояд аз паи запланированному маршруту побега. Дили ӯ билось қавитар аз он қадамҳои, ва он спотыкающиеся пойҳои буданд, душманони суръат ва осторожности. Дар охир ӯ пайдо арку ва немощеный гузаргоҳи сарҳадии аст, ки барои. Вақте ки ба он дохил шудам, дар он уставился баланд мард дар развевающейся синей мантии, вале кӯшиш мекунам, ки онро бас.
  
  
  Ник, шатаясь, гузашт оид ба переулку ва рафта, ба тарҳи чаҳорчӯбаи танг пушти нав улочку, дар баробари он истода лачуги, ки буданд, немногим бештар аз соломенные хижины. Ӯ кардааст, ба он сахт бегом, ки дамида ӯ на бештар аз ползанием, ва вақте ки ӯ добрался то тарафи дигар, пас споткнулся ба паст дорожке ва афтод.
  
  
  Ҷаҳон. Боқимонда. Ин буд, ки хеле хуб аст. Ӯ лег рӯ ба поен ва эҳсос кард, чӣ фикрҳои ӯ плывут, плывут... Не! Бархез, ва рафта,! Вставай, пойҳои ту, хислатҳои подери! Открой, ублюдки чашм, ва бар қавми ман ҷонишини ман кушода! Ӯ дод амиқ дардовар вдох, сипас боз ва боз, взывая ба охирин захираҳо натренированной йога қувва ва иродаи қавӣ ба шикастан дур аз замусоренного тротуара ва боз даст ба пойҳои.
  
  
  Он свинцовые по кард painfully пробежали боз як семоҳа ва
  
  
  увели он ба васеъи шуд, ки вела дар шумную, едкую бозории баробар майдони занятую шабона шикорчиен. Ник маҳсулоти худро ба қадам ва ввалился дар анбӯҳи, ки чӣ тавр ба марде, пробирающийся тавассути мутную об. Ӯ танќисї нест пробирался тавассути гурӯҳи туарегов дар вуали ва загорелых, горделивых мавров, гузашта цветочных киосков ва намоишҳои изысканного нуқра ва причудливых амулетов, дур аз он аст, ки охотилось барои ӯ узких улочках. Остановившись дар ларька, ки кипела гарм озуќаворї ва гарм моеъ, ӯ харида mug ширин бардавом қаҳва ва маҷбур худ ақиб бингарад дар преследователей. Агар онҳо ҳанӯз ҳам буданд, барои он, ӯ дигар наметавонист аз онҳо дид. Қаҳва ошпарил ӯ гулӯ ва шикам. Ӯ выпил қадар гарм, ширин нӯшидан об чӣ қадар метавонад, ва двинулся минбаъдаи. Ба воситаи масоҳати ва поен кварталу. Дар саросари кӯча ва поен дигар. Ӯ дид, ки чӣ тавр гузашта проносится потрепанное таксӣ, ва ӯ захотелось он бас. Вале он гузашт гузашта аз он, пеш аз он ки дар идора баланд бардоштани дасти худ, ки марк он. Red дымка вернулась ӯ дар сари ва легла ба китфи. Ба роҳ! - яростно гуфтам ба худ. Бирав, хислатҳои туро побери, ва ба пеш рафтан.
  
  
  Ниҳоят вазнин пойҳои ӯ, ки ба назар мерасид, ки принадлежали кадом аст непокорному роботу, берун оварда, онро ба васеъ кӯча, усеянные сияющими розовыми ва голубыми домами; гузашта аз хонаҳои худ балконов дар ранг ба васеъ расмӣ кӯчаи; гузашта статуй шаҳрӣ дар майдони; гузашта хурдсол парижских мағозаҳо дар кӯча, ки принесла ӯ ба ҳисси тасаллӣ ва уюта.
  
  
  Ғайриимкон ба вуқӯъ чанд қадамҳои байни атрофи гӯшаи ва приветственными кушода дверями "Маджестика". Нафар метавонист, танҳо, ин қадар, ва он гоҳ ба он отравленное бадани буд, ки ба истироҳат ва е афтод ...
  
  
  Паси он раздался дуъояшон. Ин буд, ки монанд ба порыв шамол, ки боре ба ӯ кӯмак воодушевить. Сипас бузурги сенегальские сарбозон зашагали пеш аз тротуару; ӯ як нерӯҳои кофӣ барои броситься пеш аз онҳо, маҷбур худ нигоҳ қадами устувор ба онҳо оставались пушти ӯ ҳамчун сипари зинда, то он расид гардид hotel.
  
  
  Моњнома охирин коре, ки дар ҷаҳон аст, ки ӯ мехост дар ин бора, вале ӯ маҷбур худ бас дар газетного киоска дар беморхонаи лобби ҳамаҷонибаи, мунтазир аст, на меравад, ки ое касе аз он. Дар сомона се туристки ва баҳр афсари. Ӯ поднялся болохона на илтимос калиди, ва дохил шудам дар дохили, открыв дари. Бистар буд, мулоим... тоқатфарсо... предательски ҷолиб... Ник дурӯғ дар бораи даъват ва хонда ба хадамоти хизматрасонӣ рақамҳои. Ӯ аҳволи рӯи фарш то овардаед, қаҳва. Баъдан ӯ ду маротиба запер дари напился ва ощупал гулӯ дрожащим ангушти, отпил боз ва он вырвало. Ӯ мерафтанд, пил, аҳволи, прощупывал ва выливал ҳамаи внутренности дар ванную, то он охватила табиӣ бештар хастагӣ. Ва дар ин ҷо, охир, ӯ ба гуноҳони худ нишаста, ва гирифтани як танаффуси.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Махсус сафири Николас Шуд рӯза дорад, дохил гостиницу "Сенегал" ба зудӣ баъд дер ғуруби ва внезапного ҳамла темной шаб, на кӯшиши пинҳон е замаскировать худ меояд, вале на выставляя худ напоказ ба манфиати бомбометателей е дигар имконпазир, ки қотилони. Ӯ ба воситаи вестибюль бо аксариятро ва дождался, то он бањрї, қариб нест заполнится, ки пеш аз даромадан дар он. Бо ӯ берун смеющаяся ҷуфти ҷавон ва остановилась дар се дари пеш аз он ки худ, қисман закрывая шарҳи нозирон дар противоположном охири коридора, аммо додан Нику имконияти дидани, ки чӣ тавр ба он наблюдают.
  
  
  Ӯ, кӯфтанд, ки ба дари бо сигналу "Лиззи Борден" пеш аз он, ки чӣ тавр ба бигзор go ду қалъа - стандарти ва худ - ва дохил фикрҳои ӯ равона Хакиме ва дигар шахсоне, ва он ба дасти - дар Вильгельмине.
  
  
  Хаким отбросил рӯзномаи, вақте ки Ник дохил шудам.
  
  
  "Оҳ! Странник бармегардад, ба нармӣ побледневший. Метавонам, ки ман порекомендовать шумо целебную як хизмат кунед превосходного скотча?"
  
  
  Ник пай як шиша дар як миз наздик бо худ косоглазым ҳамтои ва дид, ки Хаким прятал барои худ рўзнома грозное курносое силоҳ. Ӯ ин сол худжанд ва бо шавқу гуфт.
  
  
  "Мумкин аст. Мумкин аст, ки ҳатто налить. Марде дар долони нест, дар ҳоле аст, ки бо шумо ва е он меравад, ки бо отелем?"
  
  
  Хаким оторвался аз худ наливной моеъ ва пристально дидам дар Ника солим аз тарафи чашми инсон тафсир. "Ҳамин тавр ӯ ба ҳар ҳол дар ин ҷо? Не, ӯ нест, ман".
  
  
  "Вале ӯ дидааст, ки чӣ тавр ту приходишь ва аз паи ҳавои хеш рафт, бале? Ташаккур". Ник хушбахтона сглотнул ва опустился дар раисикунанда. "Ва он чиро, ки дорӣ, дастрасӣ ба ҳуҷраи, ҳатто вақте ки ман дар ин ҷо нест?"
  
  
  "Ман боварӣ дорам, ки ӯ медонад". Хаким қулай устроился в кресле. "Ман бузург аст, бозӣ, постучав ва впустив ман, ва ман фикр мекунам, ки обманул он, то ки шумо ба шуданд. Ӯ бояд аллакай тамоман сбит бо ҳеҷ нафъ".
  
  
  Ник усмехнулся. "Мумкин аст, ба мо ба маблағи ба ӯ фикр ҳатто бештар,
  
  
  заманивая он ин тараф ва даъват кардани сӯҳбат. Вале ман бовар намекунам, ки ба ӯ доранд, ки ин пешниҳод ".
  
  
  Хаким скривился ва гуфт. "Ин, албатта, он мебуд, бозичаву, вале ӯ ба назар хеле глупым подчиненным, ва бо ҳамин муваффақияти ӯ метавонад мондан дар он ҷо ва на бошад замененным бештар вазнин муштарӣ. Шояд ман беҳтар аст, ки бо он сару имшаб бо дигар мо уходящими дӯстон. . "Ӯ гуфт худ шарир зиен сари ҷудо закрытой en. "Агар шумо танҳо фикр кунед, ки ӯ ба равияи шумо ба мушкилот, вақте, ки шумо боз уедете аз ин ҷо?"
  
  
  "Ман справлюсь. Дар бораи омодагӣ ба шоми? Ҳама тайер?"
  
  
  Бениҳоят уродливое шахсе придавало ба ӯ боз ҳам даҳшатнок бознигарии аз муқаррарӣ. "Оҳ, ҳа!" - зашипел косоглазый бо ужасающей шодӣ. "Бадан двинутся имшаб!"
  
  
  Ник вопросительно приподнял қуллаи мебошанд. "Бо хоҳиши худ, бидуни шак? Метавонам, ки ман пурсед...?"
  
  
  "Не, як дӯсти, шумо метавонед. Дар злого гения бояд сирри шумо. Дар омади гап, ман хабари хуб. Виноградная лоза ба ман мегӯяд, ки президенти Макомбе ғолиб бӯҳрони ва нишон медиҳад, тамоми нишонаҳои хуб выздоровления".
  
  
  "Шукри Худо, ки барои ин аст", - самимона гуфт Ник. "Ин маънои онро дорад, ки мо баъзе умед барқарор тартибот clubbed дар ин беспорядке. Вале чӣ тавр шумо аз алоќаманд аст, ба виноградной лозой? Ман фикр кардам, шумо намедонанд, ки дар ин чодари?"
  
  
  Хаким прикрыл худро солим чашми загадочном подмигивании ва гуноҳони дигар уставиться дар чун биное. "Ман худро усулҳои. Акнун, шояд, ба ҷои он, ки ба пурсишҳои ман ҳамаи ин неловкие масъалаҳои ту расскажешь ба ман, ки чӣ тавр шумо сарф худро рӯз ва чаро ту выглядишь чунин бледным ва ҷолиб".
  
  
  Ник кард, ба ӯ ба таври мухтасар, вале равшан. Хаким гӯш бо растущим фоизҳо ва издавал тихие всасывающие садоҳои признательности.
  
  
  "Пок аст Худо ва ҳамаи он кӯдакони!" - восхищенно гуфт ӯ. "Ое туро бояд аз сар, ки метавонист гнуть пули. Аммо чӣ афсӯс, ки мо тавонистем ба Поквиҷдонӣ даъват Эйба содир набег дар ин вонючку ва спугнуть ҳамаи каламушҳо".
  
  
  "Ҳа, хуб, покраснел танҳо ман, - кисло гуфт Ник. Сипас ӯ thoughtfully улыбнулся. "Ман як беном занги телефон дар роҳ ба ин ҷо - маҳаллӣ корманди пулис. Дар асл, ин тамоман на маҳрамонаи. Ман истерически мычал ба онҳо ва ба онҳо гуфт, ки номи ман мадам София, ки дар хонаи содир шуда буд, куштор. ман невинное гардид, Хмелевой клуби. Шояд онҳо поторопиться, зеро ки қотил ҳам буд поблизости ва ҳатто кӯшиш напасть ба ман, София. Пас аз он ман ба чењрааш ва зуд аст, вале илоҷи ин трубку ". Далели Ҳаким табдил ба он номуносиб привлекательную ухмылку. "Ман намедонам, ки он дод, - гуфт ӯ Лақаби - вале ҳадди ақал ин бояд ба онҳо побеспокоить. Ва як приставание баъзан метавонад хеле дар омади гап".
  
  
  "Ман ба мегӯянд, ки шумо хеле тӯйи сафир". Оҳанги Ҳаким передавал ва таъриф, ва савол. "Шумо ҳамеша то ведете худро деликатные гуфтушунид?"
  
  
  "Мо, дипломаты, бояд зада тавонад мутобиқ, - гуфт Ник. "Ва ту представляешь ман типичного профессор. Бие, боз выпьем".
  
  
  Онҳо выпили барои саломатӣ президенти Джулиана Макомбе, ва Ник переоделся дар баъзе либос. Ӯ каме поправил худро трость, гуфт, Хакиму лаззат вечерним бозичаву ва хеле ором берун омада, дар коридор.
  
  
  Нозир бештар буд, ба худ шунидам.
  
  
  Ник нахмурился дар бораи худ. Ӯ буд, қулай дошта парванда ба ин шахс, аммо - ба ҳар ҷое, ки ӯ-танаффус ва чаро? Молчаливое пешбурди Ника дар коридору буд, ҳатто бештар аз эҳтиет аз муқаррарӣ. Вале он ҳанӯз ҳам яке ин буд, ки чӣ ваҳй нигаҳдории лифт, ва чунон ки як вақте дорад, дохил мошини.
  
  
  Ба истиснои, албатта, лифтера.
  
  
  Дарҳо барои он бесшумно баста шуд, ва ӯ ба дилам аз ҷониби шахси ба худ.
  
  
  Оператор опустил мошини камтар аз як ошенаи ва нажал тугмаи қатъ. бањрї затрясся ва қатъ.
  
  
  "Они?" - ба нармӣ гуфт Ник. Вале ҳама он эҳсоси дрожали ва насторожились.
  
  
  "Мушкилоти бузург", - розӣ шуд, ки оператор. Чизе металлическое появилось дар он дасти ӯ дилам ба Нику. "Масъала дар он аст, ки дар охир ту мемирӣ". Пистолет дар дасташ буд снабжен ҳабсҳои глушителем.
  
  
  "Ман ки? Ту злишься?" Ник нафаҳмида боло трость.
  
  
  "Ту хоҳад мурд", - неумолимо повторил мард. "Аз оиози маро кӯмак мекунад". Ӯ боло пистолет.
  
  
  "Чаро?" - гуфт Ник ва шањ аввал. Металлический осколок марг врезался дар голое гулӯ инсон бо суръати пули. Дасти бо пистолетом дернулась, то вақте ки Ник барқарор сӯ, ва задушенный дуъояшон қариб заглушил садои вылетающей аз таппончаи ваҳшӣ пули. Зи ударился баланд дар девори ҳуҷайра, обшитой чўби панелями. Ва чизе вздрогнуло! Зону лифтера подогнулись. Ӯ бо ноумедӣ рвал худ гулӯ ва сахт афтод. Танҳо ҳамаҷониба азназаргузаронии шавед, чӣ гуна мурд, ин нафар.
  
  
  "Тинг!"
  
  
  Ник зуд фикр кардам. Ӯ сунул пистолет дар pocketing ва дидам
  
  
  ба рақамҳои. Звонили одиннадцатый, ҳафтум, панҷум этажи... тинг!... Ва ҳаштум. Ӯ перешагнул ба воситаи бадан ва чӣ ваҳй ба выключателям лифт.
  
  
  Мошин завелась бо раздражительным ворчанием. Ник спустился дар ошенаи сеюм ва помолился.
  
  
  Вай рафта, дар застеленную коврами прихожую сеюм ошена ва вздохнул бо ѓазаб. Waiter намеревался анчом хизматӣ тележку аз хуҷраҳо якчанд дверьми дар поен, ва ба ғайр аз ӯ дар даромадгоҳ чизе шевелилось. Ник гуфтугӯ аз официанта ва таъљилан направился ба лестнице. Сипас ӯ пустился галопом поен нардбон.
  
  
  Вестибюль кипел аз реҷаи фаъолнокии.
  
  
  Ник ба воситаи он дар шаб. Дар тротуара ждала навбати таксӣ.
  
  
  Ӯ қарор кард, ки як каме. Хушбахтона, то Килиманджаро кардан мумкин буд, осон дойти пиеда. Барои ин ӯ буд, қадр - ӯ буд, ки кайфияти ягон номаълум ба таксистам, на ба марафонским прогулкам. Ва агар рекомендованное Руфусом Макомбе макони тафреҳӣ буд, чизе рекомендованного онҳо hotel, Нику понадобилась мебуд, тамоми он энергетика ва сообразительность.
  
  
  Ин парванда бо ненавязчивой внешностью ва оддӣ мебелью. Вале ӯ бузург буд, ва просторным, он меҳмонон буданд, ки дар бисер камтар завсегдатаев Хмелевого клуби, ва дар он кипела ҳает.
  
  
  Ник фармон шароб ва як қатор "намунаҳои минтақавӣ чашидан", пешниҳодшуда младшим братом президенти Макомбе. Хизматрасонии буд, босуръат ва веселым ва таъом ва шароб буданд, превосходными. Гурӯҳи сарояндагон бо ҳамроҳии афсонавӣ разностороннего барабана пела бо љодаи шумо, омехта бо flair ва тару тоза изысканностью нав, бурного ҷаҳон. Тамошобинон - черные, сафед, кремово-бежевые ва торик-загорелые, одетые дар пух ва прах е дар баландтарин оддӣ уличную либос - стучали шатта ва хлопали дар ладоши аз спонтанностью, аз он Ник дар як лаҳза эҳсос худ ҳамин беззаботным, ба мисли онҳо. Ник кўшиши ба хотир, ки он доранд, кор, ҳатто, чӣ тавр ба ин кор қодир бошад, вобаста ба ин радостным ҷои ва аксариятро, ҳанӯз оставалось барои он кардам сирри. Аммо, бе ягон шубҳа, сирри прояснится, агар он мемонад, ки бо он кофӣ дароз.
  
  
  Ҳунармандони маъруфи поклонились ва направились зери бурные аплодисменты. Ник отпил шароб табдил ефтааст ва интизор.
  
  
  Ҳама чароғҳои погасли. Ханда прекратился.
  
  
  Невидимый барабан муваффақ суст настойчивый ритми. Аввал ӯ буд, хомӯш, ки агар доносился бо далеких сарсабз, вале баъд аз он приближался, он ритми табдил ба намунае ки муҳлатнокӣ.
  
  
  Паст овози зародился, бо барабанный мубориза пробормотал атрофи он ҳалқа ва взлетел баланд дар ҳаво, ки агар потолка буд ва танҳо кушода осмон. Ӯ висел он ҷо муддати дароз, ширин ва lucid, чӣ тавр ба суруд паррандагон ваҳшӣ, ва он гоҳ ба нармӣ афтод, ки дар силсилаи тихих вздохов, мисли даре, ҷорӣ бо каме ҳамвор камням.
  
  
  Нику показалось, ки дар затемненной ҳуҷраи содрогнулся вздох. Ӯ гузашт сквозь он, ки чӣ тавр ветерок дар вудс ҷавон дарахтон ва ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он хун, гарм ва сард. Тусклый нур, аввал на бештар аз нур факелов дар тумане, смягчал тьму дар маркази хуҷраҳо. Ӯ оҳиста-оҳиста рос бо мурури он ки овози рос ва месуруд ба ибораи дигар, ки буданд, странными, вале звуками, ки нақл карданд, ки дар бораи воспоминаниях дар бораи печалях ва торик водиҳо, дар бораи обитателях джунглей, сард озерах, залитых офтоб кӯҳистон вершинах, дар бораи муҳаббати нав аст ва примитивных страстях. Вақте ки torchlight табдил пурра нур, ӯ нишон дод, як зан бо раскинутыми дасти баланди зан бо короной металлҳои сиеҳ чун шаб мӯй ва шахсе, ки дар бораи он мардон хоҳад орзу, то ки онҳо хоҳад мурд, полнотелая, полнокровная зан, ки изысканная шакли колыхалась ва дрожала аз оташи он сурудҳо. Он қадар равшан мерцала ва горела светом худ чувственной зебоӣ, ки посрамила нур сунъӣ.
  
  
  Нур дар хонаи опустился то свечей. Суруди затихла, присоединившись ба барабану, ва ба монд аз он. Аз куҷо аст аз торикӣ раздался шепот мужских овозҳо. Шепот табдил калима, выдыхаемое хором, ва ягона каломи буд, онро ном. "Mirella... Mirella... Mirella..." Ус затих, чӣ тавр ба дуновение шамол. Рол драм участилась.
  
  
  Мирелла танцевала. Вай худ овоз ва одиночный барабан буданд, вай аккомпанементом; рақс оғоз бо медленной дрожи мускулов ва перерос дар экстазӣ. Ва то он танцевала, он шудааст, аз маркази замин, ва ҳамаи чашмони дар ҳуҷраи ласкали вай. Вай чашмони худ чизе меҷуст; онҳо ӯро аллакай пайдо кардаанд. Он чашм, ҳаракат ва пульсирующий овози буданд, равона дар як существе.
  
  
  Он душманон танҳо дар Ника.
  
  
  
  
  
  
  Онҳо даъват хоб Мирелла
  
  
  
  
  
  Ӯ буд, бо он.
  
  
  Дар он қариб буд, сверхъестественный магнетизм. Вале он ба таври комил сформированных конечностях буд, чизе сверхъестественного.
  
  
  Е дар он аст, ки чӣ тавр онҳо двигались. Ин буд, бисер рақс, чанд пешниҳод ва на ба суруд, балки баръакс интимное даъват. Наздик аст, нозук, хато-free ва неотразимый.
  
  
  Ник эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он заклинание завораживает он, ва пайдо кардаанд, ки дар ҳолати ҷанг бо онҳо, ҳатто мехоҳад драться. Он иродаи таяла, вақте ки ӯ буд, тамошо дар он, поглощая он неотразимую дошт бо тамоми эҳсосоти худ. Вай светящиеся гипнотические чашм, бахусус ослепляющие чашмони тронутые кольцом, сайд аз он ва обернули.
  
  
  Рол драм ва он сердцебиение боз тағйир ефт. Дар ин баробар ӯ гуфта мешавад, бо хурсандиовар жидким таваҷҷӯҳ аст, ки ӯ душвор буд уловить, ҳарчанд полированная мис он пӯст дода шавад чӣ дар бораи Шимоли Африқо ҳам дар бораи Шарќи. Вай гуфт, ки хоҳад суруд дар бораи воинах ва дар бораи шикор рафта дар шерҳо, дар бораи он, ки чӣ тавр онҳо выслеживали, бегали, стреляли копьями ва меҷангиданд, то ки ниҳоят баргаштанд бо триумфом худро дар хона, сахт дыша аз худ трудов.
  
  
  Дар аввал вай флоппи, ҳаракат ва паст пульсирующий овози предполагали скрытность ва намешавад. Оҳиста-оҳиста онҳо зиед шиддатнокии сайд, ва сипас кушта, ва он овози взлетел то ақл шуд, ки пеш аз тамом дрожащим вздохом. Соқи ба нармӣ топали дар як навъ торжестве, вай рони ритмично подергивались, ва он нафас выдавало паеми истощении. Ник дида ҷавон ҷанговарони дар охири сайд ва медонист, ки вай маҳорати бениҳоят; ва ба ҳар ҳол, барои он ки ин ҳаракат буданд, на танҳо намекающими дар кульминацию сайд, балки ҳамчунин дар кульминацию, бештар чувственную ва восторженную. Ниҳоят вай закрыла чашм ва имконият дод рукам ва сари откинуться пеш, гӯе дар хоб, ва довольная табассум заиграла дар он лабони худ нест. Он гоҳ ӯ буд, аллакай на воином ва зан, мечтающей дар бораи худ возлюбленном. Вай дасти вяло қаср ва оғоз ласкать худ бадан. Пелена ба нармӣ тарк фарш.
  
  
  Ник бори аввал сол бар он шањодат медињанд, ки дар он аз одета, ва ҳатто пас аз ӯ то ба ҳол ин тасвир. Вақте ки ӯ подняла дасти бар зидди нур, ин буд, ки чизе мерцающее ва дар айни замон прозрачное. Ӯ буд, пурра, вале дар ин маврид соответствовал вай бадан; ва ӯ дар аввал фикр кардам, ки ин ягона струящаяся либос ва бисер алоҳидаи складок ва вуалей. Яке аз паси дигар онҳо озодона плавали, зебо ва бадани покачивалось ва кружилось. Дар Ника дар виске стучал суст пулс. Зане буд, ки ақл; сладострастная бе пошлости, бе хиҷил, вале на бесстыдная бо додани дур зебоии; безличный, қариб загадочный, вале гарм ва атиқулайем желанный. Навъе ҳамаи дарсҳо йога дар ҷаҳон дар ин бора на додаем, Ника. Ое проклят назорати нафас! - ӯ фикр кардам ва эҳсос кард, ки танҳо нест, задыхается.
  
  
  Вай боз посмотрела дар он сквозь дароз қабати бизанед, ва ӯ показалось, ки ӯ дид, табассум, предназначенную барои ӯ як. Шояд ҳамаи онҳо ҳамин тавр фикр мекарданд. Вале ӯ низ ҳис кардам, ки тақдири худ мебошад ва медонист, ки ӯ буд, он ба қисми.
  
  
  Аз ҳама мавқеи парда спускалась то фарш. Рол драм учащалась, ва дар баробари он учащались дароз аъло гирифтааст. Боз як ва боз як подергивание бофтаи лоғар ва изящное судорожное ҳаракати... ва ӯ буд, қариб обнажена дар тамоми худ занона красе. Нур дар хонаи ором погас, ва яке аз бузург рентгении оғоз тускнеть. Вай умоляюще протянула дасти дар жесте, ки метавонад маънои онро дорад, ки бо он кофӣ нест, е вай мехост, хеле, хеле калонтар аст. Пас аз он қариб зверски сорвала аз худ бадан охир тасмаҳои. Дар хона пронеслось звериное рычание. Баъзе вақт ӯ истода буданд, аз он ҷо бо худ великолепным бадани пурра обнаженным ва қариб неподвижным, агар не худамро крохотной мускульной дрожи, ки буд, бештар провокационной аз аксари вопиющие sexy имову даст; ва он гоҳ нур погас.
  
  
  Ник эҳсос кард, ки чӣ тавр нафас намепарад аз он чун ҳаво аз ҳавопаймо шара, ва порывистым ҷунбиши даст ба оҳанги бартобад атрофи он ӯ медонист, ки ҳар краснокровный мард дар ин ҷо буд, ин гуна ҳамон доранд. Ӯ ҳис странную рашк.
  
  
  Саксофон напевал дар dark, ва яке барои дигар загорались чароғҳои. Мирелла ва тамоми он парда нобуд. Анбӯҳи, аплодисменты ва аплодисменты талаб мекарданд, ки ба вай бозгашт, вале Мирелла, ба гуфтаи бузург сенегальского пешрави, на берун ба бис. - Яке аз чунин поступок, монанд, вай, - ҳар чизи сазовори ҳама гуна мард, - гуфт ӯ ва закатил чашмони. Мардон дар толори истиқбол.
  
  
  Гурӯҳи буд, хуб, ва хурд темнокожий певец спел охир нигоҳ аз Гана, матнҳои он ба таври возеҳу равшан буданд, пур аз хитрого ва маънои хуб юмор. Тадриҷан экзотическая аура Миреллы гон буд, ва дар ҳаво растаяли садҳо мужских хоб. Бикӯбед шатта хлопки дар ладоши, звенящие стаканы.
  
  
  Ник эҳсос худ подавленным. Ганезские сурудҳо буданд, хандовар мехоҳам, аммо дар онҳо не, чизе буд, дар бораи Мирелле. Вай чары ҳанӯз сохранялись бар он. Кай ӯ ҳис пурра очарованным ягон зан ҳам кард painfully тянущимся ба чунин ошеломляющей зебоӣ ва хоҳиши. Ӯ дар ҳайрат буд, ки чӣ тавр ба ӯ муяссар шуд, ки ба пешвози вай - шояд фиристед ӯ худро муҳокимаҳои дипломатӣ комплименты ва присоединится ое ӯ ба он менӯшед? Вале чаро ӯ то ба он посмотрела? Агар дар асл ин ӯ буд. Ӯ фикр мекунад, ки ин худро тамом.
  
  Бале, ӯ душманон ба он. Шояд, ба шумо кӯмак мекунад, ки паем аз официанта ...
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Аммо паеми он ба ӯ.
  
  
  "Ҷаноб сафир Шуд, ҷаноб?"
  
  
  Ник приподнял қуллаи мебошанд ва гуфт официанту пеш аз ӯ.
  
  
  "Маликаи Мирелла мефиристад салом, ҷаноб, ва мепурсад шумо любезного ҳузури дар он гримерной. Зан худро аз шӯй берун, вале афзал, ки ба вай на бар ҳамаи мардум, агар шумо зид ҷаноб".
  
  
  "Хурсанд", - гуфт Ник. "Ин хеле ширин бо он тараф. Шумо ба ман нишон...?" Ӯ гирифта, трость ва бархоста.
  
  
  "Ин тараф, ҷаноб".
  
  
  Ник проследовал барои мард саросари ҳуҷра ва ба воситаи распашную дучандон дари дар закулисную минтақаи. Ӯ буд, ки пок, шавковар ва равшан освещенной, ва ӯ буд, ки предчувствия дурного предчувствия, ки зуд-зуд возникало, вақте ки ӯ ба воситаи мизи незнакомые дари дар задние долонҳои .
  
  
  "Дар ин ҷо, ҷаноб". Waiter боздошт ва кӯфтанд, ки дар дари бо звездами.
  
  
  "Заходи."
  
  
  Дохил Шудам Ник. Waiter тихонько закрыл барои худ ва дари зашагал дур.
  
  
  Мирелла поднялась с мулоим дивана аз деворҳои протянула дасти дар изящном приветствии.
  
  
  "Ҷаноб Шуд? Барои ман бузургтарин ифтихори".
  
  
  Ник кӯтоҳ, вале гармӣ гирифта, дар дасти худ. "Ин аст, ки ман муносибати - ва тамоми иқбол. Аз ман вазифадор аст? Ва мисли ман туро назову?"
  
  
  Вай гуфтам, ва запел ус нармӣ упавших фариштагон. Он зебоӣ шуд, ки аз ин ҳам бештар поразительной бо чунин муносибат, вале ӯ буд, ҳеҷ аз ҳеҷ повинной бо таври васеъ чанбаре чашмони, ӯ ба воситаи мактаб, ҳамшираҳои, ва дар ин ҳолат он буд, ки реҷаи суровой сукой аз nightclubs. Ҳама чиз он ба худ, аз гирдиҳамоӣ проницательных чашми то ба нармӣ хоҳиш барои кунед-дандон, аз ҳамвор медной пӯст то устувор, вале податливой ҷисм аст, ва он чи дар он буд, ки як рӯҳи зебогии, ки медонист роҳи худ, вале ба ҳар ҳол считала ҷаҳон олиҷаноб, ва олиҷаноб. ҷои. Шояд ин ҷо бештар ба мегӯянд, мавҷудоти, аз барои мардуме, аммо ҳанӯз ҷои барои радостной ҳает ва экстатической love.
  
  
  "Ту зовешь ман Мирелла. Лутфан, присядь". Вай указала дар оғил. "Шояд, шумо мехоҳед, ки ба он косаеро, бештар сытного аз мо оварад шароб?" Хурд шкафчик ифтитоҳи аз он прикосновения. Ник мушоҳида кардам, ки интизори кубики ях ва стаканы. "Ман қариб зиндагӣ дар ин ҷо, аз ин рӯ, дӯст угощать дӯстон. Коньяк? Скотч? Ирландӣ виски? Ман ҳатто як бурбон". Вай боз гуфтам. Нику понравились ба нармӣ curves дандон ва гармӣ, ки освещало он чашмони.
  
  
  "Скотч, лутфан", - гуфт ӯ. "Захира кардани бурбон ва удивите дигар меҳмони".
  
  
  "Дигар меҳмонони имрӯз хоҳад шуд", - гуфт вай. "Ва ба ман гуфт, ба ту аввал масъалаи". Вай остановилась барои як лаҳза, налила дар стаканы ду мустаҳкам рюмки ва афзуд, каме сода. "Ман даъват ба шумо дар ин ҷо ду сабаб аст. Якум, зеро ки Руфус аз ман хост, ки высмотреть баланд, выдающегося намуди американца бо тростью, ки буд, ҳар чӣ он мегирад, ки ба расми аз чӣ нигаронӣ Ньянгу, ва, сониян, ман дидам, ки чӣ тавр шумо наблюдаете барои ман. Шумо буданд, - ба мисли ин калимаи? Ҳа - пускали слюни, маънои онро дорад, ки шумо ба ман понравились. Ман аксар вақт дӯст публику, ҳарчанд роҳбарияти хеле қатъӣ ишора ба клиентуре ". Вай протянула ӯ як шиша ва деҳот ба оғил наздик бо ӯ. "Барои шумо муваффақият ва саломатӣ, сафир Шуд".
  
  
  Вай подняла шиша ва посмотрела ба ӯ чашм. Дили ӯ пропустило як зарбаи ночизи ва успокоилось то чизи близкого ба нормальному.
  
  
  "Ба твоему", - гармӣ гуфт. Онҳо выпили.
  
  
  Мирелла ... Мирелла ... Мирелла ... То онҳо даъват боди? Не, тамоман нест. Аммо онҳо маҷбур шуданд, ки ин корро. Ӯ буд, знойным солаи ветерком, дыханием баҳор - не, буд. Ӯ буд, сиреной дар санг, наполняющей он гӯши up music худ овоз ва превращающей он зону дар лубиеи полуда, намоиши зебо Лорелей, ки тамоман зан аз он тира мӯи то ангуштони пои.
  
  
  Онҳо сӯҳбат баъзе бештар рафт, баъзе вақт ва сипас мондан. Ӯ нишон дод, ки назар ба он шахс, ки агар аз он буд, ягона шахсе, ки дар ҷаҳон аст, ки ӯ ҳамеша мехост, ба назар, ва он посмотрела ба он ки бо чизе дар назари нозил приятному напряжению ӯро бадан.
  
  
  Вақте ки онҳо ба муддате менигаристанд, ӯ опустила чашм ва отвернулась. Ник фармон ва як шиша фавран поднялся.
  
  
  "Нагузоред, ки маро задерживаться дар ман қабул", - гуфт ӯ бо тоской. "Ман боварӣ дорам, ки шумо мехоҳед ба истироҳат доранд. Ман пойду худ бо роҳи".
  
  
  "Дар бораи не!" Вай встала ва нармӣ коснулась он дасти. "Не уходи. Ман буд ҳайрат - понимаешь, ман аз рӯзи оғоз дер, то ки барои ман ҳоло барвақт. Ое дӯстони, онҳо аз ман бояд дид имшаб, дӯстони Макомб, ва ман фикр кардам, ки шояд ту ... метавонист рафта, бо ман." Вай ослепительно зебо шахсе смотрело ба он, ва дар он буд, ки касе умоляющее. Чизе ноумед, чизе тарс; чизи хуб аст, мӯҳлатнок, ки находило гармонию бо вуҷуди ин, ки ӯ ҳис кардам.
  
  
  "Ман мехоҳам дӯст", - пробормотал ӯ, довольный.
  
  
  л Дар умқи дилам ӯ гуфт: "Ҷолиб он аст, ки дар он ҷо хоҳад похоронено бадан?" ва ҳар каси дигар ба он қисми хуб аст, вздрогнули ва гуфтанд: "эй Худо ман, кадом зан, кадом зан!"
  
  
  Ӯ кӯмак вай надеть бачаҳо. Ӯ плавно скользил оид ба прозрачному платью, ки то буд, чунин ба назар мерасад, дар ҳоле, ки вай сняла лоғар зервазифа дар ошенаи.
  
  
  "Ташаккур", - гуфт вай. "Шумо зид набошед, агар мо остановимся як дақиқа ман? Онҳо аз он нафароне, ки нишаста дар шаб дар кӯча ва слушают сверчков; ман мехоҳам переодеться дар чизе потеплее. дароз - ман квартира дур ".
  
  
  "Чӣ скажешь. Вале метарсам, ман ҳеҷ мошинҳо".
  
  
  "Ман берун. Мумкин, ту поедешь". Вай боз сверкнула ӯ чудесной табассум гирифта шудааст ва он дар дасти. Гармӣ ҳатто ин як прикосновения распространилось оид ба он, ки заросли бутта. Ӯ мехостам ба вай бибӯсам. Вале ҳатто барои Картера ин буд, ки дар як ҷуфти дақиқа пеш аз мӯҳлат.
  
  
  Суруд аз бузургтарин хуҷраҳо последовало барои онҳо дар кӯча, ва аз он чизе, ки ба онҳо муяссар гардид. Ник деҳот барои руль қариб нави гарон мошинҳо сафар кард ва тибқи он пробормотанным, вале мухтасар супоришҳои. Привратник дар шакли вай дар хона бо садом бо онҳо табассум ва гарантировал, ки позаботится дар бораи мошин, ки то бозгашти онҳо.
  
  
  Ҳуҷраи Миреллы буд муосир каирской, ҷамъи груды нарм кожаных ковриков ва бузурги чуқур болишт, служившие стульями. Вай заперла барои худ дари, ва Ник насб трость, барои кӯмак ба вай ба бачаҳо.
  
  
  "Аз куҷо ман ин гузошт?"
  
  
  "Танҳо бияфкан он дар кафедра - ӯ ба ман боз бояд баъд аз чанд дақиқа".
  
  
  Ӯ ба кор бурд, то ба вай ва погрузился дар молу он меҳмонхона. Мирелла коснулась переключателя, ва тусклый нур қариб ба таври ноаен табдил равшантар. Приглушенные ранги ожили.
  
  
  "Ин хуб аст", - гуфт ӯ ҷиддӣ.
  
  
  "Ташаккур. Дар ин ҷо нӯшокиҳои ва ях..." Вай хеле осон коснулась он, потянувшись ба шкафчику ва открыв он. Эҳсоси пробежало он венам. Вай коснулась дигар переключателя, ва тихая синяя music қариб ки фавран заполнила ҳуҷраи, маҷбур он ногаҳон покалывать худ дразнящей ҷодуе. Дар на камтар аз, чизи заставляло он покалывать. Шояд пас аз он ба двигалась. Е шояд, ин буд, ки чӣ тавр ба он сина упирались нек дар матоъ, ки покрывала онҳо, ки скрывая соблазнов. Вай повернулась ба он, ва ӯ медонист, ки ҳарчанд music добавляла остроты, маҳз он очаровывала ва заставляла он эҳсоси кружиться, вай обладала волнующей зебогии юной, ки знающей ҳисобҳо Клеопатры.
  
  
  "Лекин ту боз красивее", - гуфт ӯ ба нармӣ ва ба ӯ показалось, ки он овози садо каме сдавленно. "Ва шумо бояд шунидан ин қадар вақт, ки шумо утомляет".
  
  
  "Не." Вай светящиеся чашмони скользили аз рӯи он ба шахси нежным узором. "Он чизе, ки ман бисер вақт мешунавам. Ман мебинам, танҳо назари, ва он гоҳ иҷро. Ман сталкиваюсь бо аксариятро дӯстон ва встречаю танҳо ба дӯстони худ, ки гуфта намешавад, назар ба чашм, балки ба ҷои ин сухан на дар бораи обу ҳаво, ва он гоҳ ба он ки ман дилгир ҳастам ". Ҳалим табассум ба вай восхитительных лабони худ нест шуда, боз як искушением.
  
  
  Ник опустил чашмони. "Ман беҳтарин чизе, ки дар ман силах ба дигар пялиться, ва мегӯям комилан ростқавлона, ки ман ҳеҷ хоҳиши сухан на дар бораи обу ҳаво. Ман дар ҳақиқат мехоҳам, ки ба мегӯянд, ки шумо аз ҳама зебо ва очаровательная зан, ки ман ягон дида. Ва аз ҳама хандовар аст,, ки ту марди. Ва ман бе хотир аз нармӣ хоҳиш барои кунед-дандон. Ҳоло, агар шумо пойдешь ва переоденешься, ман боз сар бурида зевать дар ту ва ту дар ман вышвырнешь ".
  
  
  Вай рассмеялась хомӯш ва хушбахт смехом. Вай дасти коснулась он подбородка, бодиққат подняв сари он, то ки он чашм ногузир маро рост ба чашмони вай, ва он хушӯъашон покоился дар мягком бархате вай ангуштони.
  
  
  "Ман ва фикр кардам вышвырнуть туро. Ту смотришь ба ман дигар хел, ки гуе низ мебинӣ, ки ман шахси. Ва ман онро мехоҳам. Ба ман ин маъқул нест. Ман мехоҳам, вақте ки ман мегӯянд, ки ман красива. Ва инсон! "Ба вай даст отпустила хушӯъашон худ донанд ва тарк оид ба китфи. "Ман фикр мекунам, ки ту низ хунбаҳо. Ин хандовар, ки мегӯянд мужчине? Аз они шахси қавӣ ва чашми... дар онҳо вуҷуд амиќи. Бераҳмӣ, ханда ва муайян - дар ин ҷо аст, ки ман мебинам, ки дар онҳо".
  
  
  "Ҳоло шумо мебинед, мафтуни, - гуфт Ник. "Шояд, ту беҳтар аст, ки ба приближаться. Мафтуни метавонад превращаться дар похоть".
  
  
  "Ҳамин тавр аст", - пробормотала вай. "Ҳа, шояд ту ба ин ҳуқуқ. Ман бояд рафта ва фавран переодеться". Аммо меравад, ки вай ҳанӯз ҳам буд, ки ба он, ва пас аз он дигар даст лежала он дар болои китфи ӯст. "Ва дар туст лабони худ чунин қувват", - қариб неслышно прошептала вай. "Шавқовар, ое мумкин аст ин бошад, ки муомила?" Сарфи назар аз он, ки он аз баланд барои занон, ба вай лозим ҷойҳо дар цыпочки ба кор ба чизе, ки ӯ мехост. Он лабони коснулись он ва ба нармӣ задержались. Сипас кончик вай забони легонько пробежался он губам. Вай чашмони буданд полузакрыты, вақте ки ӯ гуфт: "Тамоман нест, бераҳмона. Хеле устувор имконпазир.
  
  
  Непреклонно. Аммо ҷисм, на аз санг. Ин тарз набояд? "
  
  
  Дар ин вақт он лабони пайдо вай, ва ӯ дасти обняли вай. Гарчанде он бӯсаи буд, ки осон, нежной лаской ва нежным наслаждением, вале вақте ки ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он даҳони ифтитоҳи зери он, ва он забони ламс он забон, он гуноҳони худ уступить эҳтиеҷоти худ. Он бӯсаи табдил страстным ва ищущим, ва он лабони слились бо вай. Бо вуҷуди ин, ӯ метавонист насытиться, ки чӣ тавр ва ба вай, ва то даме ки онҳо нигоҳ дароз, раскаленный kiss хушо, ба бадани худ приближались, то ки онҳо прижались ба якдигар чунон наздик, ки чӣ тавр метавонад ду одетых бадан.
  
  
  Ниҳоят вай разрушила чары, вале на сломила онҳо, отвернув сари ва чуқур вздохнув. Ник теребил распущенный парандапарварӣ он густых тира мӯи.
  
  
  "Ту набояд шуд, бигзор ман ин корро", - выдохнул ӯ. "Ту заставила ман хеле сахт мехоҳанд. Ман мехоҳам, ки туро бибӯсам аз ҳамаи тарафҳо... Ман мехоҳам, ки худи де, ки бо ту сару либоси..."
  
  
  Мирелла подняла худро прекрасную сари. "Ман ҳам инро мехоҳам", - прошептала вай. "Бӯсаи ман бори дигар ва сними онҳо".
  
  
  Он бӯсаи буд, камтар аз продолжительным ва зиеда аз настойчивым аз пеш. Сипас ӯ стянул тонкое либос бо он плеч ва боз затаил нафас аз он изумительной зебоӣ.
  
  
  "Лутфан, ту ҳам", - нармӣ гуфт вай. "Раздевайся бо ман - позволь ба ман кӯмак мекунад". Вай изящные ангуштони бодиққат схватили он куртку ва кофирон аз он. Светящиеся чашмони каме сузились, вақте ки ӯ увидела Вильгельмину, отдыхающую барои пояс брюк Ника. "Шумо як пистолет?"
  
  
  "Стандартӣ расмиети", - осон гуфт Ник. "Дар сурати ҷангиени душмани амал. Ман ҳамеша дар он ширкат дӯстон". Ӯ мастерски снял яке аз вай бо ҷарима пленкой нижнего lingerie ба.
  
  
  "Бо ман ту дар амният", - ором гуфт вай, ва ӯ ба вай бовар кардааст.
  
  
  Аҷиб аст, ки чӣ тавр олиҷаноб, метавонад осон санади раздевания, вақте ки мард фасли зан ва зан фасл мард.
  
  
  Парвардигорам онро ба нармӣ, биноро аз таҳқиқи ин, то встали назди якдигар, ки чӣ тавр Одам ва Ҳавво, ки пеш dip. Вай пристально посмотрела ба он ва ба нармӣ вздохнула, хурсандии таҷлил мегардад он стройного гибкого бадан ва идеалӣ доранд шакли конечностей, испорченных танҳо шрамами аз вохӯриҳои қаблӣ бо душмани.
  
  
  "Ту красива дар саросари", - танҳо гуфт вай. "Пойдем. Лутфан, на кат. Ин барои хоб". Вай гирифта шудааст, ба он дар дасти ва повела саросари ҳуҷра ба он ҷо, ки нарм коврики ва болишт дар роскошную толстую груду, ва онҳо легли якҷоя чун ҳамсарон великолепных дикарей дар ғор, устланной ковром аз ворсистой пӯст ва пўсти.
  
  
  Дар қариб пурра dark онҳо объятий Ник пай ночизи татуированный рамзи ТОПОР дар бозори дохилии локте. Ӯ слабо светился - доимӣ ва яркое пандест дар бораи он, ки ӯ буд, Ҷосуси, на Дикарь, ва ки аксари зебо ва желанные занон, ки ӯ медонист, на ҳамеша заслуживали он эътимод. Ва аз ин рӯ, ҳатто вақте ки ӯ бовар онҳо ва онҳоро дӯст медошт, ӯ сдерживал қисми худ эътимод, то истода, на страже ва пайваста напоминать ӯ - дар якҷоягӣ бо татуировкой ТОПОР, ки ӯ буд, бештар мастером куштор, аз любовником, ки дар ҷосусӣ буд, сабаби кам ба ин дӯстон. .
  
  
  Вале на ҳамеша осон буд, ба ед. Тонкое ламси Миреллы наэлектризовало он. Ӯ инчунин погладил вай ва прикоснулся ба ҳамаи олиҷаноб, маконҳои, ки он чашмони разделяли бо ҳамаи дигарон, ва он гоҳ ба он прикоснулся ба тайным маконҳои, ки дигарон дида нашуда буд,. Вай каме задрожала ва оғози пульсирующее ҳаракати худ провокационного рақс. Танҳо акнун он воқеӣ буд ва пайдо кард, ки придал ин маъно ва афзуд живости. Онҳо рони сошлись якҷоя ва voluptuously вращались, то эҳсосоти Ника на пошатнулись, ва ӯ эҳсос кард, ки назорати ускользает аз он. Ӯ бодиққат высвободил онҳо цепляющиеся бадан ва тағйир низомнома ба сар ҳама аз нав, ва намедонист, чӣ ҳар он мускульное ҳаракат ва нежное стимулирующее ламси доставляют вай изысканное хушнудии. Ва ӯ медонист санъат муҳаббат аст, на бадтар аз он; вай непостоянной ва томной, пас ленивой, ки чӣ тавр гурба, пас проворной, чӣ тавр ба acrobat; ва ӯ сохта буд, ба ӯ тамоми экстатические навъи, ки метавонад пешниҳод худро духтарон дониш ва гибкое бадан.
  
  
  Байни онҳо пролетели шарораи. Онҳо сошлись дюжиной роҳҳои гуногун ва шаҳид сотню хурдсол костров, то ки ӯ ногаҳон на задохнулась ва оғози рвануть наздик бо ӯ. Ӯ перевернулся ба он ва атаковал, эҳсоси, ки ӯ мехоҳад, ки ба он напали - ритмично, бо шумо ва ҳам бо назорат ловкостью. Сипас вай судорожно двинулась ва прижала он ба худ ва на отпускала, приподнимая бадани худ ба боз ҳам бештар пирожни он, ва ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он сжимается атрофи он, то восхитительное хушнудии худ хеле қавӣ, ки доред, онро. Дикое мебахшад охватило онҳоро ҳам ҳамчун як маҷмӯи мукаммал ва удерживало онҳо якҷоя дар онҳо наздик ба бениҳоят дароз, страстные лаҳзаҳои. Сипас онҳо расстались, аввал ба тарҷума нафас ва сипас поцеловаться, ва он гоҳ продолжили машғул муҳаббати то тлеющие угли на погасли, превратившись дар слабое истироҳат сияние. Вздохнув, онҳо вытянулись, ба вуқӯъ омада, дар тамос мақомоти комил ва молчали.
  
  
  Ниҳоят вай сонно гуфт: "Ман дар ҳақиқат обещала берун
  
  
  . Ту ҳанӯз онро рафта, бо ман? Е шояд, ман ба ту надоела ", - вай умоляюще посмотрела дар он дар мягком партави.
  
  
  Ник приподнялся дар локте ва бо удивлением дар назар вай.
  
  
  "Мирелла! Чӣ тавр ту метавонад маро надоесть? Албатта, ман мехоҳам, сафар!" Ӯ притянул вай ба худ ва инчунин поцеловал, эҳсоси мисли оташи боз закипает дар он.
  
  
  Ӯ гуфт, ки дар он бӯсаи бо чизе монанди раҳматнома эълон кардан, омехта бо нежной настойчивостью ва сипас бо смехом отстранилась.
  
  
  "Не, мо бояд сар аз ҳама аввал, дар акси ҳол мардум ҳатман сочтут ин гуна ҷаласа ҳайратовар, вақте ки мо сол меоем, аз якҷоя то дер. Вале мо метавонем якҷоя ба гирифтани душ?"
  
  
  Ник бо шавқу розӣ шуд.
  
  
  Онҳо смеялись ва ласкали якдигар таҳти муҳити оила гарм ба об, ки чӣ тавр кӯдакон, открывающие якдигар, ва вақте ки онҳо фаҳмиданд, ки кӯдакон хеле зуд ба воя ва сар рафтор чӣ хеле ботаҷриба калонсолон, онҳо дохил холодную об ва остыли.
  
  
  Онҳо ҳам зуд оделись, дар ҳуҷраҳои гуногун, ва вақте ки онҳо баромада, аз он хонае, ки онҳо назар чунин прохладными ва благопристойными, ки агар онҳо баргузор шом, муњокимаронии фазои Вашингтона ва west... дар ҳар ду ҳолат хеле гармии тобистон.
  
  
  
  
  
  
  Он чиро, ки рӯй шаб
  
  
  
  
  
  "Не, ин дафъа ту ронандагӣ", - гуфт ӯ, вақте ки вай пешниҳод намуд, ки ба ӯ нишаст дар руль. "Ман ҳамин тавр мефаҳмам, он аст, дур аз шаҳри?" Мирелла кивнула. Ник кушода барои он водительскую дари ва кӯмак вай нишаст. "Ман умею обходить роҳ; мо беҳтар проведем вақт, агар шумо мебинед тамоми кор".
  
  
  Ӯ обошел мошини ва деҳот наздик ба ӯ, умедвор аст, ки касе, ки попытается куштани он шоми имрӯз, нест кард, агар чизе бештар ужасного аз ман мошин, ки аз он таркиш бар якҷоя бо Миреллой. Ин фикр буд, ки ҳеҷ пок эгоистичной, ҳеҷ пурра альтруистической. Ӯ самимона умедвор буд, ки вай шарик он хатари, ва дар айни замон ӯ ҳис мекардам, ки ширкати ӯ буд, чизе ҳифзи. Марги ӯ на волновала, вале ӯ дид, сабабҳои барзиед тасодуфӣ муносибат ба ҳаети худ ва дар ҳақиқат ҳамин нест пеш аз ба кор хоҳад сделана.
  
  
  Вай плавно вывела мошини бо дароз подъездной роҳрав ба васеи шуд, ки вела барои боз ҳам бештар васеъи проспекту буд, ки бояд увести онҳо барои ба шаҳр.
  
  
  "Бо ман ту дар амният..." надошт, ки ое вай дар хотир доред чизе ба ғайр аз боварии он, ки дари заперты ва дар шкафах на прячутся қотил? Шояд не. Аммо, шояд, вай подсознание сформировало суханоне, ки метавонад маънои онро дорад, ки ҳаети ӯ шуд, дар амният, то ки ӯ буд, бо ӯ ва на дигар.
  
  
  Онҳо пробились сквозь шаб ҳаракат ва ҳамроҳ тонкому ҷараени мошинҳо, направляющихся ба ҷанубу шарқ аз шаҳри. Мирелла ехала бесадо ва ба кор бурд, то выехала аз ҳудуди шаҳр ва свернула дар вспомогательный самт, дар баробари он росли баланди поникшие дарахтон, скрипящие аз крошечных лягушек ва хриплых паррандагон. Вай снизила суръати, ки ба бартараф мураккаб аст, дар навбати худ, ва имконият дод большому автомобилю фоида суръати вақте ки роҳ падидомада дароз темную ленту.
  
  
  Ник легонько гузошта аст, ки ба дасти вай дар китфи, ва вай гуфтам.
  
  
  "Шумо ҳатто не ман пурсид, ки мо рафта", - гуфт вай.
  
  
  "Хуб, мо буд, ки бисер вақт холӣ сӯҳбатҳо. Ва ба куҷо мебуд, мо ҳеҷ рафт, мо рафта,. Вале ҳоло, вақте ки шумо зикр карданд, ки дар бораи ин ба ҳар ҷое, ки мо рафта?"
  
  
  "Дар ҷои бе номи, - ба осонӣ гуфт, ӯ, - ба навестить ночных паррандагон бо номи Баако. Ман дода шавад ба шумо, ки онҳо ба дӯстони Джулиана ва Руфуса? Бале, дар ед дорам, ки буд. Онҳо доранд, хурд ферма, ки ман бисер вақт дард њаст. - чӣ маро ба он мегӯянд? Лутфан, на смейтесь - ором бошед баъд аз он ки ман поработала. Онҳо имкон ба ман приходить ва рафта истироҳат, вақте ки ман мехоҳам, ва он хеле relaxes. Аммо имшаб аз онҳо кадом аст особенная ҳизби мавзӯъ реша; ман намедонам, ки бо кадом муносибати, вале онҳо хеле мехост, ки ман приехала ".
  
  
  "Ва онҳо хоҳанд возражать, ки ба шумо боиси аз худ незнакомца?" Ник интизори он буд, ки он вокуниши дар партави панели.
  
  
  "Дар бораи не, ман медонам, ки онҳо хурсанд мулоқот бо шумо бод,. Руфус гуфт..." вай остановилась ва подыскивала суханони.
  
  
  "Ки гуфт Руфус?" - эҳтиеткорона ба пурсид Ник.
  
  
  Вай посмотрела дар он ба нармӣ смущенным glance. "Шумо мефаҳмед, ки ӯ зикр карда буд шуморо, пеш аз он ки ман мулоқот шумо. Ӯ мехост, ки ба шумо познакомились бо одамон, ки мисли ӯ медонист, заинтересуют шумо, ва ӯ пешниҳод намуд, ки ман ба худ меронем шумо ба Баакосам. Вале маро бовар, ки агар ба он ҳеҷ, гуфт, ман биеед имшаб як, агар ман мехостам, ки ба ту буд бо ман. Ва ман медонам, ки онҳо ба ту понравятся ".
  
  
  Ник thoughtfully погладил вай мӯй. Дар Руфуса буд ҷолиб манера баромад дар саҳнаи, ҳатто вақте ки ӯ буд, на дар амал.
  
  
  "Ту возражаешь?" Вай посмотрела дар он бо trepidation.
  
  
  "Албатта, не. Чӣ тавр ман возражать, то ки ман бо ту?" Дасти крепче обняла вай ба китфи.
  
  
  Баъзе вақт онҳо ехали бесадо.
  
  
  Роҳ аз нав оғоз извиваться ва разветвлялась дар немощеные дар як ҷо ҷамъ мешаванд, ки вели сквозь қабати дарахтон ба он, ки мисли ӯ фикр мекард, бояд маленькими фермерскими домами.
  
  
  "Оҳ! Каме не пропустила. Ман ин корро ҳар вақт". Вай ногаҳон повернула руль, ва бисере аз мошин вылетела дар тарҳи чаҳорчӯбаи танг ухабистую роҳ, ки мисли қарор Ник, бояд гарон ба хочагии Баако. Вале дар ин давом чанд мил, пеш аз он остановилась назди зарешеченными воротами ва заблокировала дастӣ тормоз.
  
  
  "Акнун ман барои шумо хабари бад", - гуфт вай извиняющимся тоном. "Мо бояд дар воқеъ бақияи роҳи пиеда. Ман буд, мегӯянд, ту пеш. Дар ҳар сурат, он чунон муҳим аст, агар ту муқобили як каме каме дар муассисаҳои шабонаи таҳсилоти умумӣ туфлях".
  
  
  "Ое прокляты ман вечерние туфли", - гуфт Ник ва поцеловал вай. "Ман бо хурсандӣ ба пойду, ки бигӯӣ". Чизе ки дар он отметило огоҳӣ. Дар ҳоле буд, вақт, ӯ боз поцеловал вай, то даме ки он учащенный пулс қариб нест заглушил тиканье. Баъд аз он боздошт ва бо тоской нигариста бениҳоят зебо шахс. "Он гоҳ пойдем, майлаш? Мегузорад, рафта ба вудс ва встретимся бо одамон, ва он гоҳ якҷоя пойдем хона". Ӯ улыбнулся вай ва прикоснулся ба он щеке. Вай гирифта шудааст, онро ба дасти худ ва погладила он губами.
  
  
  "Ҳа", - нармӣ гуфт вай. "Биеед ба он".
  
  
  Ӯ кӯмак ба вай ба берун аз мошинҳо ва ӯ сарф кардааст, он гузашта оммаи васеи зарешеченных ворот ба дигарон, тифлонро хурдтар мебошанд, ки ба осонӣ открывались. Дорожка, поросшая мхом ва ветками, вела тавассути нависающие бар дарахтон дарахтон.
  
  
  "Онҳо перекрыли роҳ, - фаҳмонд ӯ, - зеро ки бо сабаби ба охир боришот он табдил ефтааст қариб непроходимой, ва онҳо қарор доданд, ки он мутобиқ кунанд, шояд вымостить вай, вақте ки он ҷо хоҳад буд вақт. Аммо то ки ягона роҳи ба хона - ин ин тропа. Ман Метарсам, ки то хона қариб миля. Вале ин приятная роҳ ва имрӯз чудесная шаб ".
  
  
  "Ин дар ҳақиқат ҳамин тавр", - розӣ шуд, ки Ник. "Вале ки онҳо бо машинами?"
  
  
  Ӯ эҳтимол эҳсос кард, дид аз вай якбора ҳаракати сари. "Худро мошинҳо?" - повторила вай. "Дар бораи, ҳамаи онҳо савора. Ба воситаи ин дарахтони бисер тропинок барои асп".
  
  
  Ин дамида хуб, оқилона; лекин он ки бинї буд чувствительным, ва ӯ ҳис запаха асп дар роҳ, ки онҳо мерафтанд. Дар ҳар сурат дарахтон буданд, хеле паст.
  
  
  "Ин яке аз таиироти назаррасро?" - пурсид ӯ, чун медонед, ки ин мумкин нест.
  
  
  "Ту имеешь дар хотир хоҳад буд". Вай гирифта шудааст, ба он дар дасти ва ором засмеялась дар dark. "Албатта, не. Ба осонӣ мебинем, ки ту аз шаҳр. Не, асп не метавонанд рафта ба ба ин тропе. Ин танҳо барои одамон".
  
  
  "... Ягона роҳи ба хона - ин ин тропа..." Ҷамъи бешумори тропинки барои асп. Ин буд, blunder? Е танҳо муқаррарии неточная манера сӯҳбат? Бешубҳа, вай имела дар назар аст, ки ин шуд, ки ягона тропа. Ки, албатта, буданд касоне, ки ба онҳо лозим буд, истифода баред.
  
  
  Ник қарор бошад, махсусан эҳтиет, вақте ки по мегузорад. Тавре ба он, ки метавонад пинҳон дар дарахтон, ба ӯ бояд такя темноту ҳамон аксари дарахтон, ки ба намояндагӣ аз ҳад зиед очевидную ҳадаф. Ӯ ткнул тростью дар назди худ, чун кӯр. Ҳатто Мирелла менамуд, бо мушкилӣ рушд мекунанд находила роҳ.
  
  
  "Имшаб ҳатто темнее, аз муқаррарӣ", - пробормотала вай. "Зеро ки ман имон ба он баъдтар". Ва ӯ ба нармӣ сжала он ангуштони.
  
  
  Бевосита дар роҳи худ появилось искривленное дарахт. Аз чап аз он буд, узкая тропа ва сипас боз як дарахт бо раскидистыми реша; рост аз он буд, ки ҷои густой бутта, он гоҳ боз як ҷои. Мирелла нерешительно остановилась.
  
  
  "Ман фикр мекунам, ин бояд марказии track", - thoughtfully гуфт вай. "Ҳеҷ касе ба он аҳамияти калон дорад - ҳамаи онҳо рафта, дар як ва ҳамон маҷлиси умумии самт. Вале танҳо яке аз онҳо - ҳамин роҳ, ва мо низ метавонем рафта, бо он. Вай пожала ба ӯ дасти. "Ман мебинед, аз ин тараф - аз ин ҷо мо мебинем, ки онҳо нур". Вай ускользнула аз он дар dark, ва ӯ шунид нарм шелест барг ва треск крошечных веточек таҳти вай шатта.
  
  
  Сипас наступила тишина. Ӯ мунтазири.
  
  
  Пас аз як дақиқа он овоз баргашта ба ӯ чунон равшан, ки агар ӯ истода буданд, дар наздикии он. Ин гуфторе озадаченно.
  
  
  "Ман чизе намебинанд", - крикнула вай. "Ман наметавонам аз ин ба ақл. Ман медонам, ки мо аллакай бояд ба дида нур. Николас, ту пойдешь дигар бо роҳи - он, ки направо - ва ман мебинед, ки каме дуртар аз ин роҳ. Вале уходи дур, лутфан. Ва бо ман гап зан, то ман туро гум кардам. "
  
  
  "Хуб, - гуфт ӯ. "Ман взгляну." Ӯ боз шунид шелест барг ва шаркал шатта дар ҷои барои он ки ин фикр, ки ӯ бармеангезад. "Вале эҳтиет шав". "Ва ту ҳам, Шуд, - гуфт ӯ ба худ.
  
  
  Ӯ шунид ханда. "Аз чӣ? Мо ҳатман биеед пайдо берун, ки роҳи ба зудӣ".
  
  
  "Агар нест", - бодро гуфт, сар карда аз паи он ва дигар тарк едгориҳое, ки дар пурра танҳоӣ, "мо ҳамеша метавонем ба даст кашидан аз тамоми ин ва баргаштан дар
  
  шаҳр. Ман боварӣ дорам, ки мо биеед пайдо берун аз он ҷо барои чи ое ".
  
  
  Ӯ шунид осон смешок, ва он гоҳ вздох, вақте ки вай пои чизе задела, ва он споткнулась. Ӯ оттолкнул паст свисающую ветку ва дид неясную фигуру, ки наклонялась пеш ва пыталась барқарор equipoise, выставляя пои ва хватаясь барои ближайшее дарахт. Приглушенный шелест веток ногаҳон табдил треск, рвущийся садо, ва ҳатто вақте ки ӯ ба ҷаҳиши ба пеш, ба схватить он падающую фигуру, вай закричала: "Не-не-Руфус! Эй Худо! Кӯмак!" Ангуштони Ника танҳо коснулись мягкости он тағоям дар чулке, ки лодыжка гон буд, ва ӯ безуспешно ощупывал edge зазубренной силосхобонӣ ва шунид даҳшатнок глухой садои. Мирелла оғози фаред, чӣ кас аст, ба ҷаҳаннам, ва сипас дуъояшон табдил даҳшатнок булькающий садои аст, ки ногаҳон прекратился ва чап ҳеҷ чиз, ба ғайр аз шелеста барг ва садо падающих веток.
  
  
  Ӯ афтод афтод ва табдил ощупывать темноту дар назди худ. Ӯ медонист, ҳатто фикр дар бораи он, ки ӯ ба ҳеҷ чиз метавонад поделать ки барои он буд, безумием мондан дар ин темном, ужасном ҷои боз ҳам барои як лаҳза, балки аз он буд, дид; ӯ бояд барои ҳосил медонем. Карандашный дурахш вылез аз он кармана ва бошад нур дар яму дар поен.
  
  
  Мирелла лежала шахси поен шаш фут поен, он ба дасти шуданд вытянуты, вай ба дасти ҳам сжимали сломанные ветки, вай қабати черные мӯи буданд отброшены набок... Вале мебуд нодуруст гап, ки вай лежала. Вай зебо искривленное бадан висело дар инч бар полом ужасной даридаи он силиндрӣ, пронзенное ду острыми шипами, торчащими аз он бозгашт. Як проткнул вай шикам; дигар - ба воситаи шуш. Яма буд выложена шипами; вай буд, бояд танҳо ду.
  
  
  Ӯ аниқ медонист. Ӯ буд, мертва, сахт мертва. Ин буд, ки зуд аст, вале вай ин эҳсоси сахте доштам. Эй кош, ки чӣ тавр ӯ аз ин эҳсоси сахте доштам! Ӯ заглушил ночизи мубориза ва шунид, ки ба вай испуганный дуъояшон буданд,, эхом отдающийся дар гӯши ҳис аст,. Он садои буд, то ошеломляющим, ки он қариб ки беҷавоб дигар садои. Ӯ шунид далекий шорох танҳо вақте ки дид блуждающее мерцание нур, пробивающегося сквозь дарахтон барои ямой. Як овози чуқур позвал: "Мирелла? Мирелла?"
  
  
  Ник сунул дурахш дар pocketing ва снял пойафзол. Правый pocketing - як; як pocketing, дигар. Ӯ бесшумно попятился аз силосхобонӣ ва растворился дар покрове печидатар чащи. Вспыхнул дуюми нур ва суст приблизился ба смертельной норе. Он поразило, ки дуъояшон як ҳайвон аст, хеле монанд ба дуъояшон дигар, махсусан аз дур дид. Ва ҳамаи мерцающие чароғҳои исходили аз дур дид. Шояд охотники намедонистанд, кадом қурбонии онҳо то бераҳмона сайд. Ӯ боз интизори он буд, ба он хотир задавал ӯ дардовар саволҳо. Медонистам, ки ое он, ки шумо ба он, ва совершила ое вай ужасную хато - ба хотири он? Е ба даҳонҳояшон истифода вай, разыграли баъзе ужасную шутку, заставив он innocently ба ужасную ловушку, ки онҳо барои он предназначали?
  
  
  Мерцающие чароғҳои наздиктар шудем. Ӯ представил он прекрасное зинда бадан дар зеҳни худ ва эҳсос кард, онро страстные нагирад ва дар мавҷи хашми захлестнула он.
  
  
  "Хайр, Мирелла", - прошептал он шаб ва боло трость.
  
  
  Ядовитая полоска бесшумно полетела аз љониби ҳаво паҳн ба ближайшему аз огней. Нур опустился поен, ва ӯ шунид испуганное лаънат. Клочок черноты качнулся ва афтод. Ник боз ба шањ. Приглушенный вздох. Дуюм лампочка погасла.
  
  
  Дар давоми якчанд лаҳзаҳои буд, ҳеҷ чиз, ба ғайр аз торикӣ ва тишины, ва он гоҳ ҷангал зинда шуд светом ва звуками.
  
  
  Инстинкт Ника умолял он ба идора баргашта дар дорожке ба ожидающей мошин ва убираться ба черту, вале ба он хотир фармуд, ӯ интизор. Ӯ имкон дод оянда нур афтод дар яму, пеш аз выстрелить аз нав, ва шунид незнакомый скрипучий овози крикнувший: "Эй! Эй худо! Ин Мирелла дар яме! Чаро шумо, аблаҳон, лежите ва бингар, ки...?" Овози оборвался, ва вақте ки ӯ повторился аз нав, ин буд, шепот, пурра маниакальной адоват. "Свинья. Свинья. Свинья. Доставьте он! Шумо, шумо! Дар роҳ. Ӯ наметавонад ба дур".
  
  
  "Оҳ, ман ба дур", - тира аст, фикр кардам Ник ва шањ. Скрипящий овози тамом удовлетворяющим криком. Овози жужжали ва затихали ва расходились дар dark, мебардоранд, бо худ худро хурд огоньки.
  
  
  Ник сехи хурди дар зарослях ва следил барои движущимися огнями худ тростью бо ядовитым дротиком, ки агар ӯ буд, стрелком дар тире. Ping-пссст! Боз як нур погас.
  
  
  Дар шаб загремел пулемет, сгребая дарахтон хеле наздик ба ҷои, ки дар он ҷо буд. Ӯ давида рафтам бо тропинке дар носках ва шањ боз. Ҳеҷ крика, ҳеҷ падающего мубориза. Ӯ выругался ва боз прицелился. Пау! Хуб аст,. Ӯ двинулся минбаъд бо тропинке ва задел сломанный сук. Дуъояшон тоҷикистон, прокляните онҳо ҷонҳои! ва зарбаи гузашт гузашта аз он ба гӯш. Дуюм севумӣ матоъ дар костюме
  
  
  ва чап жгучую дард. Ӯ пробежал чанд зигзагообразных ярдов ва пош плашмя, нигоҳ доштани хотира ҷой, аз куҷо исходили онҳо аксҳоро.
  
  
  Боз тишина. Ягон мерцающих огней. Он гоҳ, ки қадамҳои оид ба веткам. Он шањ, ки дар онҳо ҷудо ва баҳраманд дар ҳоле нидои полоскания гулӯ. Боз шорохи қадамҳои ва шепоток машварат. Он ангуштони хостанд дотянуться то Вильгельмины ба накачать онҳо взрывным ядом ва онҳоро маҷбур ба фикр кунед, онро дӯст доранд, аммо ӯ маҷбур худ тихонько прокрасться оид ба ухабистой роҳ аз худ безмолвным қотил наготове. Як тӯб аз он, ва ба онҳо он поймают. Вале жалящие дротики на выдадут он.
  
  
  Барои онҳо аз паи қадамҳои. Ӯ застыл дар сояи ва имкон дод ки қурбони темным фигурам наздик ба он, дар якчанд сония выстреливая фонариками дар ҳаво ва сипас погасив онҳо. Яке, чунон ки ӯ дид, даст автомат ва дигар - револьвер. Чӣ гуна аст чудом колющие фонарики дар он на задааст. Ду марде гузаштанд, ки дар чанд инч дур, ва дар наздиктарин ба он замахнулся рукавом, пас аз боздошт дар чанд пойҳои истироҳат аз он ва шепнув худ товарищу, дилам ба Нику. Дуюм мард дилам, ва онҳо ҳам баргаштанд ба назди ӯ бо поднятым аслиҳа ба он.
  
  
  Ник аввал шањ дар автоматчика ва бросился тавассути роҳ. Интизор меравад дуъояшон рассек ҳаво... вале пистолет загремел, ва лесная тропинка бросила хурд комочки замин ва сари китфи Ника. Ӯ шањ боз вақт ва пули мезананд, ки дарахт аз он ухом. Револьвер плюнул. Ник нацелил дротик ба якчанд дюйм рост аз извергающегося алангаи ва бросился сӯ, перекручиваясь. Револьвер боз плюнул, ҳатто вақте ки стрелок застонал ва афтод, ва тир попала дар мясистую қисми чап гирифтааст Ника. Ба ӯ муяссар гардид, ки ҳамлаҳои стон, вақте ки аз он чашм дида, ба монанди ду марде афтод хомӯш дар запутанную тонна ва дар якҷоягӣ вздрогнули дар як навъ странной любовной саҳнаи, ва он гоҳ лежали ором.
  
  
  Ӯ поднялся ба пойҳои ӯ ва прислушался. Шамол, ки дар дарахтони ороста ва дуъояшон nightcrawler парранда, взмывающий баланд дар ҳаво, ки агар дар ин ҷаҳон ҳеҷ потолка ва шаб буд, ки барои зебоӣ ва муҳаббат ... Ник маҷбур больное бадан ором воқеъ дар тропинке ба ночизи тоҷикистон надорад наздик бузург решеткой. як. Ӯ буд, ки дар танҳоӣ бо шаб ва гарон машиной Миреллы. Ва ӯ ҳис кардам, ки мисли хун дар он плечу ва trickle поен ба ноге.
  
  
  Хоҳиши нишастан дар мошини ва шумо тарк, чунон ки летучая муш аз ҷаҳаннам, буд, ки қариб непреодолимым.
  
  
  Вале Мирелла буд мертва, ҳамчун ду, чор, шаш, ҳашт, Худо медонад, ки боз чӣ қадар одамон, ва ӯ дид, ки ӯ выходил аз он хона, ки қаблан дар шом ва агар вай рафта, дар он мошин бе он ки ..., Вале он истекал кровью ва болели ду ҷойҳои, ва фикр буд, кофӣ мушкил аст, бигзор танҳо дар бораи он аст, ки рафта, ҳа ва умуман тафовут дар чист? Ӯ буд, бо ӯ, сафир Николас Шуд, ва одамон - ба монанди копы ва бузург пурдарахт ҳукуматӣ мансабдорон - мегуфтанд ва обвиняли, ва хислатҳои медонад, ки кадом байналмилалӣ вонь... Ҳа, лекин ӯ метавонист онҳоро ба он то омадан. дур. Ки связал он бо ин беспорядком дар ҷангал, агар он тарк мошини дар ин ҷо ва - ва аз ки? Ва баргашта дар шаҳр, ки чӣ тавр, инчунин mannered сафир, дар ин ҷо аст, ки. Вале чӣ тавр? Дар рафтор уйдут соат, ва он пои ранена.
  
  
  Ҳеҷ чиз монанди картерро ба ҳузур пазируфт. Не дард. Исо маро дӯст медорад, ин аст ки ман медонам, чунки ман Йога пас ба ман мегӯяд.
  
  
  Ӯ буд, ки ба миле аз ҷои ҷанг, пеш аз он ошеломленный mind бас баҳс бо худи худ. Послу Картеру буд, ки шояд аз байн, ва он исчезновение назар мебуд, бештар аз онро дуруст мешуморам, ки агар онро надида возвращающимся дар шаҳри бузург мошин Миреллы. Ӯ гузашт боз милю дар канори роҳи оҳани роҳ, ки пеш аз бас, ки ба истироҳат ва послушать. Бе садо, ғайр аз уқенуси ором чириканья ва легчайшего шороха ветерка. Ягон амали аз хочагии Баако, агар вай дар ҳақиқат ягон шуд. Ник выдернул edge куртаҳои, оторвал ҳарчи бештар васеъ полоску, ки обнажая пурра сандуқе, ва прижал бештари матоъ ба кровоточащему бедру. Чизи дигаре, ки ӯ соединил аз худ носовым платком ба кор ноҳамвор дода шудани либос дар китфи. Вақте ки ӯ застегнул куртку, ҳама назар ба тавре, ки гӯе ҳеҷ чиз рӯй дод, ба истиснои ду дыр ва ду торик доѓ. Дар dark ҳеҷ кас ва ҳеҷ гоҳ заметит. Ӯ умедвор буд.
  
  
  Ӯ чуқур вздохнул, пеш аз двинуться минбаъдаи. Хушбахтона, он пойҳои буданд жесткими аз чандин сол ба роҳ пойлуч дар сланцу, фурӯзон қум ва гальки дар тренировочных бурунмарзї AXE, инчунин аз сабаби ҳанӯз чанд сол санҷиши хасташавӣ худ. Ягона чизе, ки ба он сахт беспокоило, то ин бедро, ва дар ин ҷо ӯ пригодилась трость. Он мусоидат ба асосии роҳ буд, босуръат ва қариб безболезненным, ҳарчанд ӯ медонист, ки бояд даст аз ҳад зиед хун барои одам, ки ӯ пеш аз пешеходная сайри. Шояд дар баъзе нуқтаи он метавонад ба подвезти мошини...
  
  
  Аз роҳ гузашта аз он пролетела мошин, выезжая аз шаҳри.
  
  своя. Вай идома дод, ки рафта, прижимаясь ба сояи дарахтон, сахт такя ба трость, балки бо истифода аз он ба кор бурд, то назари худро дар рӯи замин разрозненных следов проколов. Мошини бо ревом проехал дар шаҳр. Пас аз даҳ дақиқа барои он последовала мошин. Сипас ним соат чизе.
  
  
  Он пои оғоз ба фикр кардани шиддати. Ник боздошт дар чанд лаҳзаҳои ба тарҷума рӯҳ ва хондани лекцию дар бораи он аст, ки дард вуҷуд надорад. Мирелла гирифта, қариб як соат ба даст, аз худ хона то тангкӯчаи ва зарешеченных ворот. Ин маънои онро дошт, ки ӯ предстояло воқеъ бораи чилу панҷ мил, е тақрибан рӯз рафтор. Ба едоварист проезжающую мошини? Кадом проезжающая мошин? Дар ҳар сурат, ин буд, ки чунон бад аст, ки чӣ тавр въехать дар шаҳр дар қаиқ бошад. Ӯ фикр кардам, ки дар бораи норасоиҳои тарконидани, ишора мекунад, ки чизе метавонад угнано, ва то аз ин андеша. Ӯ боз рафт. Он бедро жаловалось ҳангоми ҳар як қадами. Дар давоми зерин чилу панҷ дақиқа ба он проезжали се е чор мошинҳо. Ӯ проигнорировал ба ҳамаи онҳо ва монд дар зери дарахтон, атиқулайем шагая, ки чӣ тавр оид ба баъзе кошмарной беговой дорожке. Ва дар ин ҷо, охир, ӯ шунид садои, ба ки ва смел умед - суст цоканье лошадиных копыт ва скрип чархҳои телег. Ӯ рафта буд, ба пушти ӯ, направляясь ҷудо Дакара.
  
  
  Ӯ подождал, то дид, ки вай наздик ба он роҳ. Ин буд, ки дарвозаи кушод тележка, заваленная мањсулоти, ва он возница кивал тавассути поводья. Албатта, он мебуд, на зидди подвезти незнакомца дар шаҳр, хусусан агар ӯ медонист...
  
  
  Трость. Афсӯс, балки он буд, хеле зич алоқаманд бо сафири Картером, ки ба ӯ иҷозат сафар бо ӯ. Ӯ бодиққат выгрузил смертоносное content ва сунул дротики дар ҳисоби худ. Пас, вақте, ки повозка подъехала қариб вплотную, ӯ выцарапал дар замин канавку, закопал трость ва засыпал вай баргҳои. Телега миновала он. Ӯ бросился ба суръат дар қади роҳ ва қариб, ки тавонад ин корро, вақте ки дид паси худ чароғҳои. Сояи боз покрыли онро то калон седан нест, бодаш гузашта ва пас аз ӯ давида роҳ барои телегой, то поймал он кончиками ангуштони ва эҳсос кард, ки вай онро pulls. Оҳиста-оҳиста ӯ увеличивал вазни худ ба он, ва вақте ки ӯ эҳсос кард, ки пурра аз болои он афзоиш ва худро мушакҳои, ӯ подтянулся ба он ва улегся. Ӯ медонист, ки буд, ҳеҷ толчка, ҳеҷ внезапного афзоиши вазн, ки метавонист насторожить ронанда е он асп.
  
  
  Ник залез дар груды вздутых болиштҳои ва маҷбур ба худ барои истироҳат. Бозори ифтитоҳи дар чор сӣ... ин бача опоздал мебуд, агар на взломал. Алъон бо дастаи, ба бача сахт зевнул ва хлестнул мекафад қамчин. Қадами телеги зиед бароҳат. Ник каме задремал, пас хеле эњтиеткорона деҳот ва бар пойафзол. Бо ҳамин муваффақияти мумкин аст, омода шавад ва ба қайдгири, ки дар шаҳр дар пойафзоли худ.
  
  
  Вақт аз вақт мошинҳо проезжали гузашта онҳо аз ҳар ду ҷониб, вале агар касе дид сбившуюся дар як тонна, покрытую як халта фигуру дар қисми пушти телеги, он ин аст, волновало. Ин кофӣ буд, бештар маъмул роҳе, ки ба сафар ва истироҳат, ва ба нармӣ светящейся dark он вечерняя либос назар мисли ягон маҷмӯи дигар тряпок.
  
  
  Вақте, ки ӯ дид плетеные хижины кардани деревень, скользящие бо тарафњои, ӯ дарк кард, ки наздик дар охири сафар.
  
  
  Ложный субҳ аллакай оғоз ба биеромад осмон, вақте ки тележка врезалась дар закоулки шаҳр ва двинулась ба яке аз бозорҳои. Ник оставался бо он, то дид, ки предрассветное ҳаракати зиед мешавад, ва бесшумно соскользнул бо бозгашт замедляющейся аробаҳо, вақте ки ӯ свернула ба кунҷи дар мощеную шуд. Ӯ низ чанд маҳаллаҳои бо роҳхат ба маркази шаҳр, ва он гоҳ фаромад вуҷуд. Дар наздикии яке аз хурд меҳмонхонаҳо ӯ қатъ сонного таксиста ва пропитым овози бошад, онро дар меҳмонхонаи "Маджестик". Вестибюль қариб буд, пуст, ва ҳеҷ кас вазифадор гардид, ки дар он диққати вақте ки ӯ въехал ва направился ба алоқаи будке.
  
  
  Меҳмонхонаи "Сенегал" не, берун баромад ҷавоб ба ӯ ва ба он доред, ки дар ҳуҷраи сафири Картера. Хаким дар охир гуфт сонным овоз мебошад. Ник бодиққат подбирал суханони.
  
  
  "Шумо намояндагӣ иҷро гардид?"
  
  
  "Дар асл, бале", - пурра насторожившись, ҷавоб дод Хаким. "Ягон намоен мебошад. Кадом фармоиш?"
  
  
  "Зарур аст, ки ташкили ниҳоӣ исчезновение", - гуфт Ник. "Бо американцем покончено. Посещайте ҳуҷраи мувофиқан, беря танҳо чизе, ки метавонад фоиданок бошад. Дарк мекунед? Буд, мубориза, аммо ӯ ба вай проиграл. Доложите ман, вақте ки ба зудӣ омода, ва побыстрее".
  
  
  "Дуруст аст, - гуфт Хаким. "Боз ягон чӣ ҳаст?"
  
  
  "Боз чизе ҳаст, ки", - устало гуфт Ник, эҳсоси мисли пронзают тазриќ дард ва мехоҳанд, ки онҳо рафт ҳастед. "Барои ман непрактично бибандад аз қароргоҳи ќароргоњи - шумо ба зудӣ ед, бо какими мушкилоти мо рӯ ба рӯ имшаб - ва пайдо аз ое-кадом чорабиниҳои нав. Вале дар бораи ҳамаи оид ба тартиби, шумо маро мефаҳмед?"
  
  
  "Аъло", - оромона гуфт Хаким ва отключился.
  
  
  Ник берун аз алоқаи будки ва направился худро дар ҳуҷраи. Ӯ чӣ тавр метавонист ухаживал барои худ беморони бадани, баъзеро курсиҳо дар назди дари худ ва windows ва қариб ки фавран погрузился дар хоб бе сновидений.
  
  
  "Лиззи Борден гирифта шудааст топор... Лиззи Борден гирифта шудааст топор... Лиззи Борден гирифта шудааст топор..."
  
  
  Ник выбрался аз амиқи хоб ва навел Вильгельмину ба хона. Дар он ҷо истода буд, бегона ба даст - санҷиши бегона бо сутулым бадани Ҳаким ва шахси дигар.
  
  
  "Ба хотири худо, ки шумо ба ҳамаи онҳо достаете?" - гуфт Ник. "Заходи ва сними он".
  
  
  Хаким зуд дохил шудам ва сорвал резиновую никоб, чун Ник запер дари. "Ин буд, незабываемая шаб", - гуфт Хаким. "Ва ба хотири Худо, ба ту чӣ шудааст?"
  
  
  "Аввал ба шумо ҳисобот, лутфан", - гуфт Ник. "Садись."
  
  
  "Ҳа, ҷаноб", - гуфт Хаким бо преувеличенным почтением. Вале он бегона несравненные чашмони буданд, сахт. "Аввалан, нақшаи сработал, ки чӣ тавр ва ба нақша гирифта шуд. Бадан переместились, ман выписался, баргашта, ба худ мегирад, ба ҳуҷраи, осмон кӯшиши нуфузи. Гот шумо занги ҷиддӣ повредил ҳуҷраи, ки агар шумо похитили, ва забрал ҳамаи коғазҳои чиз. Дар ин ҷо онҳо." Ӯ партофт Нику хурд сверток. "Чап ҳар ҷо хонда Честному Эйбу. Хабари бад. Худ шарики зан мис Эштон схватили, дар он меҳмонхона ба фасод. Вай пропала бедарак бо нисфи шаб".
  
  
  
  
  
  
  Умирающие ҷобидонон
  
  
  
  
  
  Ин буд, ки аз ҳама проклятая ва аз ҳама пахнущая пещера дар ҳама кӯҳҳо аз Африқо. Вай медонист, ки ҳамин тавр бояд шавад, гарчанде, ки ў буд, нестанд, коршинос, дар ин масъала, зеро дар тамоми ҷаҳон метавонист бадтар запаха. Ин буд, кӯҳистон козел ва хахашечка, хом мох, кӯҳна чӣ тавр ба вақт ва человеческая лой, қариб чунин модели, ва тошнотворно-ширин аст, бӯи - ки хислатҳои инро гир, ин буд? - марги мумкин аст, е ин непристойно выглядящий реша, ки ба онҳо монанд, то дорожили баъзе кӯҳна травники.
  
  
  Лиз застонала ва пошевелилась. Сар аз он пульсировала, ки дар соли гузашта новогодний як рӯз, ва шиками скрутило. "Прекрати", - қатъиян гуфт вай худ, борясь бо тошнотой ва страхом. Ки онро кунад, - илова ба беспорядку?
  
  
  Суст нур приближающегося даме ки чашми проник дар ғор. Пас, ҳангоме ки ҷое буд, тару тоза ҳаво. Вай деҳот дар сидячем низомнома ва сердито пробормотала дар бораи влажных кожаных ремешках, обвязавших он дастро ва тағоям. "Хеле оќилона, - бо горечью подумала вай. Бо мурури хушк онҳо стягиваются. На рискуйте, ин безумные ублюдки. Бало оќилона ...
  
  
  Онҳо омада дар шаб, вақте ки ӯ собиралась хоб рафтан, тақрибан ним соат пеш аз он, ки як шахсе, ки Эйб чап ба дежурстве, бояд буд, тағйири баст ва молиашон хона. Вай медонист, ки ӯ ин нест дод, зеро вақте ки вай боролась бо ду головорезами худ меҳмонхона ва он вытащили берун, вай увидела он лежащим пеш аз он дохилшавӣ ба генералии дари худ бо кинжалом бозгашт. Вай боз закричала ва сахт укусила мясистую дасти ва сипас дар торикӣ тарк мисли бомба ва стерла он аст. Баъд аз ин последовала ваҳшӣ сафари, боз ҳам сдавленных криков, ҳатто бештар болезненная торикӣ обрушилась вай сари.
  
  
  Ва ҳоло ин мерзкая, грязная пещера.
  
  
  "Пойдем, Элисобаъ, - напомнила вай ба худ. Ки подумает тетя Абигейл, ҳаввориен, ки шумо ҳам мегӯед? Тетя Абигейл ... Внезапный даҳшат пронзил вай. Тетя Эбигейл Ник Картер Эйб Джефферсон ва Julian Макомбе. Ҳамаи онҳо ба навъе буданд, як қисми он, ва онро ҳеҷ гоҳ дигар кас аз онҳо мебинад, вале хислатҳои инро гир, ки вай дар ин ҷо мекунад, ва ба он ҷое ки чаро касе?
  
  
  Чаро буд, ягона масъалае, ки дошт, ҳангоме ки ба кадом маъно. Ҳеҷ гоҳ пеш аз он буд, ки дар ин ҷо, ва ҳаргиз пеш аз он на встречала кас, чунин послу Николасу Ҷ. Хантингтону Картеру. Масъала буд дуюми он ном, ҳарчанд, ки чӣ тавр J. метавонад дар ағбаи неприятности буд бузург, аз вай метавонад ...
  
  
  Вақте, ки вай омад, ки дар шуури бори дуюм, ӯ ҳис худ атиқулайем қавитар ва қариб ки фикри равшан аст. Убирайся аз ин ҷо! ӯ фикр кунем.
  
  
  Риштаҳои буданд крепче аз пеш, ва дар серо-гулобиранги партави буданд, намоен силуэты ду мард пеша дар даромадгоҳи, ки дар ғор, як назар афканда, то ба он, ва дигар буд, тамошо берун. Ва ӯ буд, ки хунук. "Касе, ки аз намекард, - сердито подумала ӯ, - агар дар он танҳо panties, bra ва повязка дар болои китфи ӯст"? Он дарки он, ки он қариб нага, ба вай эҳсос ду баробар неудобнее, вале ду баробар қавитар. "Охваченная волной негодования", - криво подумала он; афсӯс, ки он шаффоф.
  
  
  Офтоб поднималось сусттар барои аз вай видела, ки он поднималось бар равниной Абимако. "Маънои онро дорад, ки ман шояд дар баъзе худо забытой водии", - подумала он, ки барои бисер мил аз ҳар умед ба кӯмак. Николас Шуд, ту дар куҷо!
  
  
  Аз куҷо аст доносились садоҳои ҳает. Олово звякнуло дар бораи олово ва паст овози напевал раннюю утреннюю суруди. Таъми дарахт
  
  часпида в вай ноздрях, заглушив дигар бӯйи дар он ғор зиндон. Берун послышались қадамҳои. Ду нафар охранников пардохта таваҷҷӯҳ ва сеюм мард бархоста байни онҳо ва дохил шудам дар ғор.
  
  
  Ӯ обошел вай, дар аввал бесадо, ва он гоҳ засмеялся.
  
  
  "Пас, элегантная мис Эштон шуд, ки мо дар мо горном уединении", - гуфт ӯ. "Ман мебинам, ки одета нодуруст аст, аммо, бе ягон шубҳа, фикр мекунанд, ки барои туст тобеъ ҳама кофӣ хуб нест. Ин ҳама?" Ӯ боз засмеялся. "Вале мо бояд неблагодарными. Шумо дар ин ҷо омад, то бубинем, ки чӣ тавр зиндагӣ мекунад, дигар нисфи, ва ман позабочусь дар бораи он, ки шумо ба он дид".
  
  
  Ӯ шахсе буд, ки дар dark, вале он мелодичный овози буд безошибочным.
  
  
  "Руфус", - гуфт Лиз. "Хуб, хуб, хуб. Ва чӣ тавр ту фикр мекунї, ман увижу тамошобоб, вобаста ба ин твоей фишанги ифлос ғор? Ва он ки хислатҳои инро гир, ту чи кор карда истодаӣ?"
  
  
  "Ба шумо мегӯям: бо ман ҳамчун бо худ слугой, мис Эштон?" Овози ӯ буд, нозук ва хатарнок аст. "Шумо чӣ фикр мекунед, шумо наметавонед аз сӯҳбат бо ман дар чунин тоне?"
  
  
  Лиз деҳот ҳарчи прямее ва уставилась дар он дар полумраке. "Хизматгори"? Маънои онро надорад, ки ӯ ҳанӯз зализывал кӯҳна колониальные захм ...
  
  
  "Ое проклят ман оҳанги. Чиро ту ожидаешь - ташаккур? Ту бояд, ки девона ба кор монанди ин. Ки ба андешаи?" Аммо вай медонист, ҳатто вақте гуфта мешавад, ки надорад, фарқ намекунад, ки вай мегӯяд,. Худи далели он похищения дод, ки ин кофӣ ошкор, ҳатто бе аз кудурат он калима ва неуравновешенности дар он голосе. Ӯ буд, танҳо каме рваным ва поднимался дар якчанд еддоштҳо дар боло. Ғайр аз ин, ба он одамон кушта мешаванд, ки инсон барои тавлиди он дар ин ҷо. Вай поежилась, подумала, ки чӣ қадар дигар ӯ ба ман ваҳй мешавад. Ва чаро?
  
  
  "Фикри мис Эштон? Шумо метавонед барои сарфаҳм? Ва ман фикр кардам, шумо чунин доно!" - издевался ӯ. Тӯдаи вылез аз куҷо касе, ки аз складок он похожей ба toga либос ва рванулся ба он, ба зӯр нест, остановившись дар ҳаво дар полудюйме аз он сина.
  
  
  Руфус хушхӯю дарида берун хандидан. "Шумо вздрагиваете, ҳамин тавр не?"
  
  
  "Табиист, - гуфт вай бо ледяным хашм. "Касе, ки аз намекард? Агар ту мехоњї, ки маро бикушӣ, бие. Вале играй бо ман дар бозиҳои. Танҳо дар аввал ба ман бигӯ, ки чаро он гоҳ, ки покончим бо ин. Е дорӣ, сабаби, Руфус? Ин танҳо назло? "Вай дергала худ путы дар dark, то гуфта мешавад. Безнадежно. Хислатҳои инро гир, парванда буданд крепче аз ҳарвақта. Тарс бился дохили он.
  
  
  "Злоба?" - thoughtfully гуфт ӯ. "Не-ууу, ман мехоҳам ҳамин тавр не гуфт. Ҳолам хуб нест. Табиӣ дӯст доранд, метавон гуфт, як гӯшаи дуне ба дигараш. Ва ман то ба куштани туро. Мебинӣ, ое, ки чӣ тавр ту продолжаешь лаззат Худ пребыванием дар ин ҷо, ба ман метавонад зарур бошад, ки ба таъмин намудани далели он, ки шумо ба ҳар ҳол зинда - ки аст, агар шумо мехоҳед, ки ба хизмат мақсади худ. Ман бояд мегӯянд, ки мақсади ман. Инак, мо барои нигоҳ доштани онҳо дар хуб қодир аст, бале? "Тӯдаи нармӣ вонзился вай дар гӯши. "Ва он чиро, ва он чиро, ва он". Ӯ усмехнулся ва ощупал ҷисми худ острием корд. Лиз затаила нафас. Шуш тазриќ на повредили, вале предвещали хеле номусоид дар оянда. Дар лбу ногаҳон ба музокира капельки арақи сард буд,. "Ҳоло ту маро понимаешь?" Руфус идома дод. "Ту заложник. Барои ту дӯсти Картера. Дар ҳолатҳое, ки агар дигар ман кӯшиши утихомирить он ба ҳеҷ зарба. Ба назар мерасад, аз он хеле душвор аст, нигоҳ доранд. Е шояд ту ба таҷрибаи буд, дигар? Фарқ надорад, ту садоятро рафтанду ман дар ин бора дафъаи дигар ". Тӯдаи скользнул байни пои вай, тасодуфӣ прорезав чарм ремешки ва покусывая он ҷисм. "Оҳ! Чӣ тавр ман неуклюж. Вале шумо метавонед даст ба ин,, зеро, агар Шуд на свяжется бо духтарони ман ҳамкасбон зуд, яъне фарз мекунем, ки онҳо ҳанӯз позаботились дар бораи он, - он гоҳ ӯ бояд ба тела. е ду хурдсол сувенира бояд кӯмак, ман фикр мекунам, ки агар ӯ каме ҳам каме оғо (джентльмен) мебошад. Ва ҳоло вставайте, мис Эштон, ва ба ман пайравӣ кунед. Вставайте! Дар ин ҷо ва ҳама чиз. Ин тараф, лутфан ".
  
  
  Ӯ саҷда берун аз притворной вежливостью ва жестом чарогоҳҳоро вай аз пещеры. Субҳ озарилось светом бештар веселым, аз он считала мувофиқ аст, ва вақте ки ӯ посмотрела поен бо як возвышения, ки дар он онҳо истода, вай увидела дар тамоми шаҳр, ки ӯ ба вай привел. Ӯ буд, невелик, вале буд сосредоточен, хурд цитадель аз хижин ва палаток, воқеан окруженный невысокими холмами. Армейский лагери бо мускулистыми мардон дар нимсола униформе, занятыми утренними корҳо. "Хеле стратегӣ мавқеи, - подумала вай. на барои ҳифзи. Аммо ки барои тайник! Махсусан, агар он кас барои.
  
  
  "Отодвиньтесь, лутфан". Руфус подтолкнул вай ба поен склону. Ду нафар охранников дар назар вай скудный даъвои аз стоическим безразличием. Ман бет, ки ҳамсарон гомосексуалистов, - гуфт вай ба худ, эҳсоси сабукӣ набудани онҳо ба манфиати. "Дар ин ҷо мо бас, - гуфт Руфус. "Мутаассифона, ман бояд аз нав ба ҳам пайвастани туро. Вале ту хоҳад гармӣ дар ин ҷо, дар офтоб, ва намуди хуб. Дар асл, ба ту хоҳад хеле, хеле гарм". Ӯ привязал он
  
  
  китфи ба перекладине H-шакл мебел чӯбӣ чаҳорчӯбаи, обращенной ба худи загруженной қисми лагерҳо ва прикрепили ҳар пои худ ба яке аз стоек. "Пас,, он бояд кофӣ нороҳат аст. Илтимос, хавотир нашав дар бораи дискомфорте, жаре, жажде, ҷӯяд. Фикр убедительном нома, ки бояд ба фиристодани любопытствующему Картеру, ба ӯ гуфт, дар ҳоле, ки шумо дар кофӣ хуб қодир аст. Ва - ҳа! "Ӯ щелкнул ангуштони худ. "Каме фаромӯш нашудааст, ва пурдарахт, то сахт донистан мехоҳад. Мумкин аст бигӯӣ ман, ки ӯ дар ҳақиқат аст?"
  
  
  "Ки ӯ дар ҳақиқат аст?" Лиз посмотрела ба ӯ дар ҷавоб. "Чаро, ту бадтар маро медонӣ, ки ӯ. Ки барои" пурдарахт "? Дар бораи аз ту говоришь?"
  
  
  "Оҳ, не. Ман мепурсанд, ки масъалаҳои". Руфус улыбнулся. "Аммо ман ман ба шумо вақт фикр. Медитируйте, баҳра баред пейзажем ва деревенским њаво пур. Ман даст баъдтар ба мо идома муҳити гуворо беседу". Ӯ меҳрубонона склонил сари ва ба рӯйгардонӣ бозгаштанд, направляясь ба самому большому хона аз лагерных сохтмон. Осон ветерок, ощупывающий он toga, облетел лагери ламс вай напряженного бадан ва мурд внезапной марги. Офтоб ворвалось дар долину ва разожгло вчерашнюю жару.
  
  
  Ближайшее тенистое дарахти находилось дар масофаи бисер ярдов. Наздик бояд буд, бошад, ботлоқ, е стоячий ҳавзи, зеро оғоз ҷойҳо бӯи муҳити оила гарм гнили, ва ба зудӣ ба ҳамроҳи қаср комары. Онҳо калон синие мухи босуръат рафтаанд ба соблазнительные просторы он обнаженной пӯст ва оғоз худро извилистую симфонию жужжания ва баланд нытья. Пас аз муддате оғоз кусаться ...
  
  
  Лиз стиснула дандон ва заставила худ тамаркуз дар саҳнаи пеш аз он. Ин буд, неприятная перспектива. Байни вай ва ближайшими палатками истода баланд риоя, бо старым человеческим черепом, ки ба назар мерасид, ки назар афканда, то бевосита ба он ва насмехался бар он затруднительным низомномаи. Барои он хурд зард человечек дар серой шакли менамуд, хондани маърӯзаҳо гурӯҳи ньянгских соплеменников санъати - чӣ? Эй худо абарқудрат, бурида шикамҳои! Он имову даст шуданд ужасающе графичными. Пеш аз паст, похожим дар анбор строением дигар зард мард ором гуфтугӯ аз нимаи дуюми гурӯҳи заядлых шунавандагон. Ва агар ҷуфти чин, подумала Лиз хоҳад кард ва гап дар дили ин гиҷкунандаи маленькой африканской кишвар дар уютном горном паноҳгоҳи Руфуса Макомбе? Объединяйтесь, ранга мардумони ҷаҳон! Сиеҳ ва зард, ояи якҷоя! Паҳн кардани калимаи! Кушт, дар ин ҷо, то ин ҷо ва ҳам дар ин ҷо!
  
  
  Вай вздрогнула зери палящим офтоб. Мумкин аст, куштани бародари худ? Барои идеалӣ? Албатта не. Ба хотири манфиат. Иқтидори. Бо дастгирии гурӯҳҳои желтых одамон бо худ намуданд. Эй парвардигори ман, чӣ гуна вай собиралась берун аз ин беспорядка ва ба известие Джефферсону е Картеру?
  
  
  Комары пайваста жужали ва кусались. Офтоб безжалостно палило, ва злые қабоҳаткор ба вай бадан вазъ дар як пылающую, невыносимую сыпь аз арақи. Ва чӣ маҳз Руфус интизор аз он? Бурида кончик як ангушт ва бо муҳаббати фиристодани он ба рақами Ника Картера Изњорнамудаи ва метавонист ба ӯ занг вай ҳангоми якуми ҳамин имкониятҳои?
  
  
  Вай дар сотый маротиба кӯшиш буда аз худ пут. Руфус медонист, ки чӣ тавр завязывать адад, ин буд, ки маҳз. Бонувон, шодмон, шодмон, jr бародар-Макомбе умудрился пинҳон пачку сирри зери ин зебо, беззаботной внешностью.
  
  
  Вай сар закружилась. Вай закрыла чашм ва кӯшиш ба хотир детскую намоз. Ин нежные суханони вазъ дар череду проклятий дар он суроғаи вай беспомощность ва дар Руфуса ки барои чи! ҷаҳаннам ӯ буд.
  
  
  Злобный, отчаянный ғуррон севумӣ ҳаво. Вай идонаро чашм ва увидела, чӣ тавр ба Руфус вырывается аз яке аз хижин, он тога хлопает он лодыжкам, ва ӯ дасти сжимаются дар кулаки, ки яростно бьют атрофи он. Ӯ кричал дар гурӯҳи мардон, шагая ба он; суханони вылетали низ зуд ба ӯ метавонист, ки ба ақл, балки ба вай показалось, ки аз ӯ шунидам, ки номи. Он, ки буд? Мирелла? Ҳа, дар ин ҷо ва ҳама чиз. Мирелла...
  
  
  Руфус двинулся ба он, ки мушакҳои он шахсоне кор ва сафедањо аз он чашми казались азим ва ба назар глянцевую черноту он шахс.
  
  
  Он сжатый правый кулак зад вай супорад.
  
  
  "Қотил! Қотил! Қотил! Ҳамаи!" Ӯ зад, вай аз тарафи шахсе, ки аз вай сар дардовар мечашонем доранд дернулась вбок. "Акнун дар охир ту мемирӣ. Мирелла - ман красавица - ман Мирелла! Чаро ту зиндагӣ, вақте ки ӯ мертва?" Он кулак боз зад вай. Вай наклонила сари шумо ва шуморо бо шкалаи лбом. "Вай мертва! Ӯ кушта вай!" Он нафас борҳои вазнин, судорожным, ва он увидела, ки чӣ тавр ба он мушакҳои напрягаются дар минтақаи матоъ. "Акнун дар охир ту мемирӣ бе он. Акнун барои ту нест, ба умед!" Ӯ бераҳмона пнул пои вай, ба монанди взбесившийся кӯдак.
  
  
  "Руфус Макомбе, стой!" Лиз запрокинула сари ва крикнула дар он. "Ту ползающий зард ублюдок, ин ҳама, ки дорӣ? Развяжи ман ва убедись, ки ман туро на пну?".
  
  
  Убери маро аз ин донагӣ ва перестань фаред, ки чӣ тавр чертова фея! "
  
  
  Он кулак боздошт ҳаво ва суст афтод, ки дар канори. Ӯ метавонист дидан желтовато-паст шароби сафед пену дар гӯшаву канори он даҳони вай. Ва ашк дар чашмони ӯ. Шахзода е тоска? Ҳам, қарор вай, моргая дар ҷавоб.
  
  
  "Маънои онро дорад, ки ту ҳанӯз осмеливаешься, то бо ман гап. Ва ту дар ҳақиқат ожидаешь, ки ман развяжу ту ва отпущу, пешниҳоди ман ин аст". Суханони вылетели аз даҳони, чӣ тавр ба отравленные сангҳои хеле зиедро стрел. "Не. Аммо шумо ҳуқуқи дар як - даст нарасонад ба ту дар поен ман шаъну. Дар охир ту мемирӣ, ба монанди он". Руфус сахт сглотнул, ва он даҳони искривился, тадбирҳои странную нечеловеческую шакли. "Танҳо барои шумо ин вақти бештар мегирад. Барои шумо хоҳад буд, интизорӣ ва тарс - ва он гоҳ внезапная марг, ки шумо хоҳед дид, приближающуюся ба шумо ва шумо метавонед чизе корро, ба ғайр аз тамошо кардан дар он, фаред ва гирифтани он ба ин ҷо!" Овози ӯро табдил ба дуъояшон буданд,, ва ӯ прижал дасташро ба сина, ба мисли мард, сжимающий тӯдаи, пронзивший дили ӯ. "Сипас..." - овози ӯро боз паст шуд, ки то ором буд, ки қариб шепот, - "ва он гоҳ ту дӯсти Шуд қодир ба лаззат аз он, ки аз ту монд, пеш аз он ки мо ин ба он".
  
  
  Ӯ якбора развернулся ва зашагал ба столбу бо увенчанным черепом шашум, он тога хлопала атрофи он лодыжек, ва онро дастҳои буданд вытянуты, чӣ тавр ба обезумевший паембар судьбы. Ӯ ногаҳон қатъ зери хитрым черепом ва гузошта ба дасти худ дар шест, ки агар аз он буд, аҷиб копье, ки ӯ буд, рафта ба пӯшидани дар ҷанг. Дигар дасти ӯ қайд кард, ки дар ожидающих мардон, ва он овози взревел ва эхом разнесся оид ба водии.
  
  
  "Ман сипоҳиен - худро копья!"
  
  
  Лиз беззвучно крикнула дар бораи кӯмаки. Пеш аз хижинами ва палатками произошла стремительная мавҷи амалиети ҷангӣ, ва пас аз ҳар як мард аст, бо стойке смирно зери палящим офтоб ва нур отражался аз острия нусхаҳои онҳо.
  
  
  Руфус запрокинул сари ва воскликнул: "касе, Ки худро раҳбари?"
  
  
  Ва череп дар болои шеста щелкнул челюстями ва завизжал: "Руфус - ту лидер! Почитай он - убей барои он - ва ин замин аз они аст! Руфус - ту лидер!"
  
  
  Даҳҳо овозҳо подхватили дуъояшон ва загудели дар ҷавоб. "Руфус - мо лидер!"
  
  
  "Чӣ гуна шумо ба мардум?" воскликнул Руфус.
  
  
  "Шумо непобедимы!" завизжал череп. "Шумо неуязвимы! Имон он аст, ва шумо ҳаргиз умрете!"
  
  
  "Мо ҳеҷ гоҳ умрем!" баргашта хор.
  
  
  "Аст, ки ое ҳадафи шумо?" - взревел Руфус. "Ое шумо метавонед бас ҳалқаи марг дар атрофи барои душман ва ҳанӯз бигзор душман мурдан тысячей фавт?"
  
  
  "Ту бросишь ҳалқаи марг", - глухо гуфт череп. "Руфус, ту ягона мазкур як раҳбари командует онҳо. Ту бросишь!"
  
  
  "Мо бросим!" гремели овоз. "Душман мурд тысячей фавт!"
  
  
  "Сипас бародарам!" крикнул Руфус.
  
  
  "Бародарам, ва зиндагӣ абад!" фармон череп.
  
  
  Пойҳои шаркали пеш ва тобнок дасти подняли дар ҳаво ассегаи. Аввал як қатор забросил.
  
  
  Лиз закрыла чашмони.
  
  
  Дюжина шуш порывов шамол просвистела гузашта вай бадан - бар сари байни пои, гузашта аз он щек, скользнула оид ба плечам ... Вай идонаро ба чашмони. Ӯ буд, боз жива. Копья буданд вонзены атрофи он дар ашеи хоми замин. Дуюм як қатор созмон дар мубориза ва отвратительные як тир ба ҳаво, промахнувшись гузашта вай дар инч-и як лоғар волоса. Як ҷуфти ҳамсарон аз онҳо ударилась дар бораи перекладину паси он. Ӯ буд, зинда мишенью дар цирковом нишон инсон подушечкой барои иголок, ожидающей укола, ва он умирала тысячей фавт дар мучительном ҳоле ки интизор.
  
  
  Залп нусхаи свистел, кричал, взлетал, стучал ва останавливался; атрофи он буд, ки дар ҳалқаи марг.
  
  
  Ненавистный овози крикнул: "Кофист бозӣ! Мо прикончим зан боз ду, ва аз ин ду нафар бояд идеальными. Кӣ хоҳад шуд муносибати?"
  
  
  Лиз идонаро як обгоревший аз арақи чашми ва подождала, то лязгает череп. Он қарияи боло таҳти муолиҷа бимонад скрипнула. "Молодец, - подумала вай. Вале Эй парвардигори ман, ин Абарқудрат, барои ман низ як мӯъҷиза, лутфан на гарун мурдан, на гарун мурдан!
  
  
  "Заказано!" пронзил череп. "Бигзор Руфу ду хуб, мардуме, ки промахнутся. Ду смертоносных копья, ду инсон, ки хоҳад доранд, ки зиндагии дунеро!"
  
  
  Ҳатто бештар нусхаи появилось гӯе аз ниоткуда, ва дюжина enthusiast абадият ҷаҳиши берун. Зиеди мард, пӯшидани дар бақияи амрико ҷанг шакл, отделился аз сахт взволнованной мардум ва заорал, чӣ тавр ба фельдфебель. Ихтиериен яке аз дигар возвращались дар строй, то гузошта танҳо ду нафар, бо копьями наготове ва њамвор мақомоти комил қабулкардаи метательную стойку.
  
  
  "Як баланди, аз як пасти!" крикнул Руфус. "Ду копья барои махлуқот дар яме! Убей ва зиндагӣ хоҳӣ абад!"
  
  
  "Убей ва зиндагӣ!" - лихорадочно отозвался череп.
  
  
  Аввал мард согнул худро мощное бадан ва отдернул дасти.
  
  
  Ва ногаҳон
  
  
  ба каллаи ки гӯе оторвалась.
  
  
  Дуюм мард удивленно хмыкнул ва ором афтод.
  
  
  Дар як лаҳза ягона нидои буд, ба echo аксҳоро.
  
  
  Сипас череп раскололся дар сотню крошечных кусочков ва потек оид ба шесту.
  
  
  Руфус топнул шатта ва чењрааш.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Дахшатнок овози аз ниоткуда эхом разнесся оид ба водии прокатился оид ба ошеломленным, беспорядочным рядам ва маҷбур замолчать инсон, ки хеста выкрикнул худро дар ноумедӣ ба осмон.
  
  
  "Ту лидер, Руфус? Ту дорам, ки ту лидер?"
  
  
  Руфус хеле васеъ дар бораи покачал сари, ища садои. "Ман лидер! Ман як раҳбари! Ки ин барои сайд? Ба куҷо...?"
  
  
  "Ки ту ведешь, Руфус? Ту боби тамоми Ньянги?"
  
  
  Руфус дар як лаҳза замер. Баъдан ба он шахсе пайдо шуд табассум, ва ӯ драматично схватился барои хомӯш сандуқе вай.
  
  
  "Ман шефом", - гордо гуфт ӯ. "Ман королем, ман ба президенти, ман ба ҳамаи Ньянгой!"
  
  
  "Хуб, Руфус! Бузургвор гуфта аст!" - одобрительно прогремел овоз. "Ва чӣ гуна дар бораи Джулиана ва он русҳо дӯстони? Ва худ ба амрико ва душманони?"
  
  
  "Онҳо ҳеҷ чиз!" Руфус торжествующе взревел. "Онҳо хоҳад мурд, ҳамаи онҳо хоҳад мурд! Ман зиеда аз могущественные дӯстони, ва мо сражаемся ҷамъ. Худоене бо ман!"
  
  
  "Боғи ва хитоиҳо", - благоговейно ед овоз. "Онҳо якҷоя ба сӯйи Руфус? То туро пешвои, Руфус?"
  
  
  "Онҳо чизе, ки ман ба онҳо мегӯям", - саркашӣ крикнул Руфус. "Ҳатто боғи мегӯянд, ман овози ..." Он бадан ногаҳон напряглось, ва ӯ нигариста, разбитый череп, ва он гоҳ ба ду мертвецов. Ӯ боз боло чашм, ва он чашмони метнулись ба зинда воинам. Миени онҳо истода буданд, тишина, вале онҳо низ дар назар измятые бадан ва бурида череп; ва онҳо покосились дар Руфуса; ва онҳо барои ҷустуҷӯ шуданд манбаъ чизи ғайриоддӣ вуҷуд надорад садо; сипас онҳо боз посмотрели дар Руфуса. Тихое бормотание пробежало оид ба изодранным рядам. Ду желтых человечка заговорили тихими взволнованными голосами.
  
  
  Руфус менамуд, съежился дар ҷои. "Касе, ки ба ту?" ӯ задохнулся. "Выходи он ҷо, ки ман туро мебинам! Ту душман е дӯсти? Покажи худ! Мардон! Ман сипоҳиен! Пайдо ва кил!"
  
  
  "Не!" прогремел овоз. "Ҳамаи шумо останетесь дар ҷои. Ман спускаюсь. Нигаред ба осмон паси худ!"
  
  
  Однонаправленный микрофон покачнулся ба лоғар удочке ва удалился.
  
  
  "Барои онҳо? Ин буд, подло". - восхищенно прошептал Хаким. "Инак, ман возьму микрофонную штангу. Танҳо урони мегафон".
  
  
  Ник зуд отсоединил крохотный магнитофон, привязанный ба он запястью, ва царакат аз кармана ду мавзӯи дар шакли панир. Пушти он ба самти Эйб Джефферсон фаврӣ заговорил дар рацию. Дар чанд ярдах аз он, ки дар теппаҳо иборат аст, смотрящей бевосита дар долину, капрал Стоунволл Темба поправил ҳафт пулемета ва поднялся аз муқаррароти ҳоле ки ба паҳлӯ дар сатҳи пасти присед. Байни ду ва се милями аз он ҷо, ки дар канори Абимако, интизори он буд, ки чархбол, лопасти он кружили дар равғани гарм ҳаво. Инчунин дар якчанд мил аз вертолета хати низомӣ джипов дорад, паем ва увеличила суръати.
  
  
  Ник поднялся байни скал ва корявых дарахтон дар пеши холма дар ноҳия Дуоло. Ӯ отдернул дасти ва тавоност њаракати толкнул он пеш. Ананас полетел дар ҳаво. Ӯ боз отдернул дасти омодагирӣ ба дуюм интиқоли барқ, ва мепоиданд барои приятными натиҷаҳои худ броска. Гӯе аз осмон ударила сола, раъду ва ӯ метавонист шунидан паст, вале испуганный дуъояшон даҳҳо овозҳо дар водии. Ташаккур, мадам София, ширин, - горячо прошептал Ник, тамошо, ки чӣ тавр калон, вздымающиеся абр вздымаются дар ҳаво; ташаккур, ки ба ман дод, то ба суроғаи. Ӯ боз партофт.
  
  
  "Пойдем, Хаким. Онҳо, Эйб!"
  
  
  Онҳо побежали аз болои холма дар задымленную долину.
  
  
  Лиз увидела фигуру, вырисовывающуюся сквозь густой красновато-хокистарӣ дуд ва эҳсоси сахте доштам, ки чӣ тавр дили вай бешено колотилось. Оҳ, эй Худо, ин Лақаби - радовалась вай дар бораи худ. Ва он гоҳ - дар Бораи, эй Худо! Ин аст он! Даҳшатнок зарбаи нақл аз намуди ин отвратительного, злобного, злобного шахси пас аз ҳамаи дигар ужасных переживаний қариб буд, невыносимым. Вай на танҳо духтари аст, ки гулнақшҳои потянулась ба ӯ бо корд ва масхара гуфт: "Успокойся. Шумо бояд дарк намоянд, ки ман наметавонам бошад, нисфи њамин злым, чӣ тавр ба выгляжу!" Ваҳшатнок шахсе расплылось дар тааҷуб сияющей, обнадеживающей улыбке, як durum дасти держала Лиз ва дигар зуд хлестала он путы. "Битоз омад, ва ман ба яке аз онҳо!"
  
  
  Дар чанд ярдах аз пороховой бомбаҳои дуд аз пороховой бомбаҳои каме рассеялся, ва аљиб пайдо аввал оид Ник дар назди Руфусом бо Вильгельминой дар дасти.
  
  
  Руф отступил пеш, ахнув. Сипас ӯ уставился.
  
  
  "Ин Шуд!" ӯ кричал. "Кил он, кил он, кил он!"
  
  
  Дигар овоз, номашҳур Нику, прогремел сквозь маҳфилҳои дуд.
  
  
  "Не, убей он, Руфус - шахсе, ки базӯр метавонад аз мурдан!"
  
  
  
  
  
  
  Дуэль дар дыму
  
  
  
  
  
  Ник шунид ором свист, означавший, ки Хаким освободил Лиз ва тайерам, бо худ карабином дар он ҳолат, агар вазъият аз таœти назорат аз ҳад зиед. Ва ӯ шунид дугона щебечущий сигнал, ки ба ӯ хабар дод, ки Эйб ва Стоунволл просочились ба прикрыть лагери худ пулеметами. Баланд гулнақшҳои бо бочкообразной сина дар потрепанной амрико ҷангӣ шакли берун аз абрҳои дуд, держа ассегай. Ӯ сунул он дар дасти Руфуса.
  
  
  "Ту боз солгал, Руфус Макомбе", - прогремел ӯ. "Шумо заставляете мо куштани ва мегӯям, ки боғи муњофизат мо, ки мо метавонем мурдан. Ва ба ҳар ҳол, мо умираем. Акнун биеед бубинем, ки чӣ тавр шумо убиваете ва зиндагӣ!"
  
  
  Руфус попятился. "Фиреб! Ки ман фоидаҳои аз ин копья бар зидди он ружья? Мардон! Ман сипоҳиен...!"
  
  
  "Убей барои худ, е кушта хоҳӣ, Руфус", - сард гуфт, овози баланд.
  
  
  Ник многозначительно боло Вильгельмину.
  
  
  "Касе, ки отдает фармонҳо, Руфус?" - ба нармӣ пурсид ӯ. "Ту е ту тобеъон? Ман омадаам, на куштани туро, ва ба чинанд, то ту бо худ. К твоему брату - сардори тамоми Ньянги. Прикажите худ ба мардум ба анчом бозгашт".
  
  
  "Не!" гуфт бузург, овози хунук. "Он на заберут бозгашт, сафед нафар. Сражайся бо ӯ худаш, чунон ки мард бо мард ва е каси дигар аз мо разорвут шумо ҳам дар қисми, бо пистолетом е бидуни силоҳ. Туро, Руфуса, ва зан".
  
  
  "Мебуд мегардад", - чунон сард гуфт Ник. "Ман бекас. Эйб!" Ӯ повысил овоз. "Оташ бар онҳо головами!"
  
  
  Предупредительная дурахши оташ прогремела сквозь дуд.
  
  
  Мард дар вазъияти шакли расчетливо нигариста, Ника. "Фарқ надорад, - ба нармӣ гуфт ӯ. "Ин танҳо маънои онро дорад, ки бисере аз мо хоҳад мурд. Сражайтесь бо ӯ!"
  
  
  Ник зуд фикр кардам. Калон нафар ошибался; ба ҳар ҳол вай дуруст буд. Ник на сомневался, ки он метавонад бехатар берун аз ин води ва ба дур аз дӯстон. Вале аз ҳад зиед заблудших мардум бо промытыми мозгами хоҳад мурд. Ва аз ин родится тамоми нав нафрат.
  
  
  "Пас, эй парвардигори ман копье", - гуфт Ник ва убрал "люгер" бо чашми долой.
  
  
  Руфус взмахнул дасти ва дод, то.
  
  
  Ник дид он меравад, вақте ки ба он оғоз, ва пригнулся, барои наҷот вақт. Ӯ потянулся барои худ ва алоќаи ҳанӯз дрожащий ассегай аз поени води. "Дар ин ҳолат, - гуфт ӯ, - ба ӯ копье".
  
  
  Бе суханони здоровяк баргузор Руфусу боз як ассегай.
  
  
  Руфус гирифта, онро ду дасти ва кинулся. Ник паст присел ва ин интизор аз он. Гузашта имконпазири як сония он уклонился ва воткнул острие худ копья чуқур дар незащищенное бедро Руфуса.
  
  
  "Aaaarghh!" Руфус зарычал в ярости ва хашми ва бросился дар Ника, чӣ тавр ба дервиш, нанося зарбаи барқ, ҳатто вақте ки ӯ ба дилам. Острие копья разорвало рукав Ника ва нанесло болезненную рану дар китфи. Ник хушхӯю выругался ва барқарор сӯ, симулируя русияро дар шикам ва сипас таъиншуда мубаддал тартиби хӯрокпазӣ острие копья, то ба осонӣ сайд Руфуса дар сандуқе, ки ба ӯ дод lunge ва отпрянул занад, барои пешгирӣ смертельного номӯътадили.
  
  
  Руфус ба нармӣ танцевал пеш, гротескная гулнақшҳои дар развевающейся тоге. Хуни просачивалась сквозь матоъ, покрывавшую он бедро, ва он лабони оторвались аз дандон дар рычании, превратившем он зебо шахсе, ки дар уродливую никоб. Тога фиристода он дар невыгодное низомнома, вале ба ӯ чунин менамуд, набирал боварӣ ва суръати. Вспыхнул ассегай Ника. Руфус мастерски парировал, зуд аст дохил шудам, осон колющим њаракати уколол Ника дар як канори ва барқарор дур. Ник шунид "Аааа!" экспресс, исходящего аз куҷо аст аз дуд. Ӯ медонист, ки дар он суханронии худ аст, дар бораи аз "Аааа"; Ду пулевые складки гузашта шаб то напрягли он пои ва китфи, ки он кори пои он lunge буданд, дур аз муқаррарии онҳо малакаҳои. Ӯ қарор кард, ки тағйири борҳои.
  
  
  Руфус паст наклонился, нигоҳ ассегаи, чӣ тавр ба копье, ва бросился дар ҳамла кард.
  
  
  Ник афтод, дар назди ӯ, ҳамчун санг. Қариб ки фавран ӯ боз зинда шуд, дернувшись бадани худ боло таҳти летающими, спотыкающимися шатта Руфуса, ва эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он душман неуклюже перепрыгивает ба воситаи он. Ӯ дод, ҷаҳиш, держа копье дар назди худ поперек бадан, ба таври васеъ расставив дасти баробари древка, and looked like Руфус ударился дар бораи замин.
  
  
  "Вставай, Руфус!" - позвал ӯ призывно. "Встань, подойди ва забери ман".
  
  
  Руфус вдохнул хока ҳаво ва баъзеи упавшее копье. Ӯ сахт буд, нафаскашӣ, вақте ки бар мо омад ба Нику, ва ҳаракати бештар буданд, быстрыми ва уверенными. Ник развернулся ва взмахнул худ аслиҳа, ҳам кормандони ҳуқуқу - ҷопон посох даъват зиеда, ки маънои онро дорад, чизе.
  
  
  Чунин грубая, чӣ тавр ба трость е дубинка, вале вертится, чӣ тавр ба вихрь. Акнун ӯ вращался, тасвир невидимый комил доираи шуд, ки испорчен танҳо прикосновением ба копью Руфуса. Раздался резкий лязг дарахт бо дереву. Руфус ногаҳон қатъ, ӯ дасти буданд, холӣ мебошанд, ва чашмони бешено барои потерянное копье. Ник шунид, ки чӣ тавр ӯ ба замин афтод дар ярдах аз ман. Ӯ огоҳона дод, то худ копье ба замин. Руфус зарычал, чӣ тавр ба раненое ҳайвон, ва бросился ба он бо протянутой дасти. Ник подпрыгнул ва баъзеи Руфуса дасти худ мускулистой хваткой, якбора дернул он пас, ки потемневшее аз арақи шахсе қариб коснулось ӯ ва корнамоии силсилаи скручивающих роҳҳо дар нагрудную пластину ва дили. Руфус стонал, кряхтел ва слабо сопротивлялся. Ник зад он тарафи рости дасти мекардам, ки чизе сдерживало. Чизе тошнотворно треснуло. Шахс ва мақоми Руфуса исказила ужасная агония. Ба он чашмони остекленели; ва ӯ афтод.
  
  
  Ник дод, ки якчанд медленных амиқ вдохов ва царакат Вильгельмину. Ӯ шунид пасти стон, доносящийся аз водии. Ӯ огляделся бори аввал дар бисер дақиқа ва дид, ки бештари густого дуд рассеялась. Эйб ва Стоунволл расположились дар стратегӣ мавқеи наздик ба хижинами, аммо ҳанӯз ҳам кофӣ баланд оид ба склону, ки амр ба ҳамаи лагерем. Хаким, акнун бе рубахи, ки ҳамагӣ дар якчанд пойҳои истироҳат аз китфи чап Ника, он карабин буд наготове эҳье кард ва целился дар таркиши инсон дар рваной ҷангӣ шакли.
  
  
  Калон мард танќисї нест шагнул пеш.
  
  
  "Ӯ мурд?" - гуфтам ба ӯ, ва он овози буд надломленным полушепотом.
  
  
  "Ки ин тағйир?" Ник ором ҷавоб дод. "Бо он покончено. Боварӣ ҳосил кунед, ки худамон, мертв ое дар он - агар шумо фикр кунед, ки ин муҳим аст. Ва дигарон аз шумо метавонанд ҷанг ва мурдан напрасно, агар мехоҳед. Е шумо метавонед қатъ кор ба душманони худ ва оғози фикр дар бораи худ. Шумо". Дар назар аст, ки якчанд дақиқа ман дар ин ҷо, ки хешовандон қарор доданд. Пас, ое интихоби худро. Умри барои желтых одамон; зиндагӣ, то чизе аз худ мамлакат " Ӯ ногаҳон қатъ, пурра аз ҳама, ки ӯ мехост, ба мегӯянд, аммо намедонист, ки чӣ тавр ба он мегӯянд,. Дар ҳар сурат, ин буд, хеле нелепо барои контрразведчика бо номи Киллмастер - хондани лекцию дар бораи опасностях дахолати хориҷӣ ва радостях ифтихори миллӣ. "Интихоби они аст", - якбора тамом ӯ ва дилам ба каблуках.
  
  
  Резкие рубящие садоҳои лопастей вертолетов пур кардаанд долину. Ник шунид, ки чӣ тавр резкий овози Эйба Джефферсона у фармон.
  
  
  "Ки Дар Он Лиз?" - пурсид ӯ Ҳаким.
  
  
  Хаким сахт подмигнул. "Дар он ҷо, барои баланд камнями, вай ба graces ба худ барои шумо ва сахт чешется. Эҳтиет бошед, - ое вай аз ман 22-юми калибр ва зудящий ангушти худро дар спусковом крючке. Ҷамъи зудит қариб ҳамаи".
  
  
  Ник гузашт сквозь дымку, ва пайдо вай, закутанную дар куртку Ҳаким, торопливо протягивающую мард гребешок тавассути спутанные мӯй ва размахивающую пистолетом, чӣ тавр ба баллончик аз спреем аз ҳашарот.
  
  
  "Лиз! Шумо хуб ҳастед?" - бо trepidation пурсид ӯ.
  
  
  "Эй комил!" - бо шавқу гуфт вай. "Ташаккури зиед. Ин буд, ки беҳтарин, ки дар маҷмӯъ". Вай уронила расческу ва пистолет ва тарк ӯ ба дасти.
  
  
  Танҳо чанд лаҳзаҳои баъд водии оғози заполняться одамон дар шакли шево. Ник ҷамъбаст Лиз ба ожидающему вертолету. Хаким аз паи ӯ, тарк Эйба ва Стоунволла дар якҷоягӣ бо объединенной гурӯҳи артиш ва полиси.
  
  
  Буд, ки дар бораи чӣ гап, дар ҳоле плавного баръакси парвоз дар Абимако. Вале ду масъала ва як ҷолиб аст, ки ҷавоб ба муддати дуру дароз нишастаанд, дар сари у Ника.
  
  
  Аввал омад аз Лиз. Вай ба саволи якбора прервал яке аз онҳое, внезапных молчаний, ки прерывают напряженные сӯҳбатҳо.
  
  
  Лиз оторвалась аз баррасии африканских равнин дар поен ва аноби: "ҳар кас, Ки буд Мирелла?"
  
  
  "Ман хеле боварӣ дорам", - оҳиста гуфт Ник. "Ва ман фикр намекунам, ки ягон бор дар ҳақиқат донам".
  
  
  Дуюм исходил аз худи Ника.
  
  
  "Дар байни чизҳои дигар, - гуфт ӯ Хакиму, - ки ба ту гуфт, ки преподаешь дар донишгоҳи? Ҳафт live санъат?"
  
  
  "Дуруст аст." Хаким масхара усмехнулся. "Њамла, дуздӣ аз взломом, маскировка, ограбление, нанесение таппиши корд, удушение ва отвлекающие маневры. Њољат ба гуфтан нест, ва дигар унсурҳои, вале онҳо заминавӣ. Лутфан, мис Эштон! Уверяю шумо, ки ман безвреден. Ман кам выпадает имконияти дар амал чизе, ки ман преподаю ". Ба ӯ муяссар гардид, ки сфокусировать ҳам чашм ба испуганном рӯи Ника. "Ман криминолог, - гуфт ӯ. "Ман дароз назар аст, ки ягона роҳи маҳви ҷинояткор, ки дар он худ бозӣ - ин донистани ҳар он ҳиллаест".
  
  
  "Ва ту худ медонӣ", - қариб благоговейно гуфт Ник. "Касе, ки ту дар ҳақиқат онҳоро медонӣ!" Ӯ запрокинул сари ва засмеялся аз пок масхара.
  
  
  Ва ҳатто то он смеялся, вай фикр мекард: "Топор метавонист истифода аз чунин инсон". Ман поговорю бо Хоуком.
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Julian Макомбе назар афканда, то ба онҳо бо подушек худ больничной кат. Ӯ шахсе буд, осунувшимся, вале чашмони буданд настороже ва пур аз ужасающего нобоварӣ. Ӯ переводил назар бо Ника дар Лиз, дар незнакомца бо номи Хаким ва дар он жилистого, доверенного сардори политсия.
  
  
  "Ман наметавонам ба ин бовар!" ӯ гуфт:. "Ин мумкин нест, дуруст! Ман бародари Руфус ва сурх хитоиҳо! Шумо омад, то бо ин, бояд бошад. Ӯ ҳеҷ гоҳ ва ман инро медонам, чунки ӯ ба ман бародар - ман медонам, ки ӯ диҳед сиесат е ҳокимият. Джефферсон, ки ин як девона аст? "
  
  
  Ник нажал тугмаи ба крошечном магнитофоне. "Ман мехоҳам низ бовар нахоњам кард, - ором гуфт ӯ, - ман худ брату е твоему".
  
  
  Хурд мошин тихонько гудела. Дахшатнок овози пронесся оид ба больничной аъзои палатаи.
  
  
  "Ту лидер, Руфус? Ту дорам, ки ту лидер?"
  
  
  "Ман лидер!" - металлически завопил Руфус. "Ман лидер!"
  
  
  Julian сахт вздохнул ва прислушался.
  
  
  Ман президенти, ман ба ҳамаи Ньянгой ... Джулианом ва он русскими дӯстон ... Онҳо ҳеҷ чиз аз онҳо хоҳад мурд ... ман бештар могущественные дӯстони ... Худоене ва хитоиҳо ... мекунанд, ки чӣ тавр ман ба онҳо мегӯям ...
  
  
  Проклятые суханони захлестнули он. Ник доранд, сеяки ва выключил диктофон.
  
  
  "Пас, ое ин ҳама рост аст?" - прошептал Julian. "Эйб - ба самти Джефферсон - ин рост аст?"
  
  
  Эйб трезво гуфт. "Ман ҳамаи инро дида. Ман шунидам инро. Ҷаноби президент, ин рост аст. Маро бубахш".
  
  
  Julian вздохнул. Ӯ дар тарҷума ба назар Ника. "Ва аз ин рӯ ту кушта ба он", - категорично гуфт ӯ. Он усталые чашмони метнулись ба Лиз. "Ман метавонам, ки бахшида ба ӯ чизе, ки ӯ кард, - барои ҳамаи мо. Барои ҳамаи шумо. Вале ман мехоҳам... ман мехоҳам ба сӯҳбат ба ӯ".
  
  
  "Шумо наметавонед", - бодро гуфт Эйб. "Ту выздоровеешь задолго то он, балки он аст, дур аз мертв. Танҳо замина аз сохти. Ӯ ба зиндагӣ".
  
  
  Julian муяссар гардид, ки яке аз онон любопытных тағйирот, ки касали барои ослабленных бемории. Ӯ повернул сари ба Нику ва гуфт: "Беҳтар аст, ки ӯ бимирад. Ту следовало марг ба у".
  
  
  Ник поднялся бо категорияҳо дар кати хоб.
  
  
  "Шояд", - ором гуфт ӯ. "Вале ман маҷбур кунед, ки ба куштани бародараш як шахсе, ки аз ман хост, ки ба ӯ ерӣ".
  
  
  Julian уставился дар он. Чизе сояи отошла аз он изможденного шахси. "Ман интизор шудани неординарного сафир, - гуфт ӯ, - вале чизе ба чунин экстраординарного". Ӯ вздохнул, ва он гоҳ киноя ба табассум ламс он лабҳои. "Ман шунидам, ки ту намояд аз худ гостиничного рақами Изњорнамудаи?"
  
  
  "Ман инро кардам", гуфт Ник. "Сафир Шуд бар мо омад ба необъяснимому охир мерасад. Ман намедонам, ки ба чӣ наздик Дакар".
  
  
  "Ман ҳам", - ҷиддӣ ҷавоб дод Julian. "Лекин шумо боварӣ дошта метавонем, ки ман пришлю худро маҷлиси навбатии ҳукумат ва сипос шумо Ба департаменту".
  
  
  Он гоҳ онҳо аз чап ба он; чап аз он медсестрам, докторам ва он мыслям.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Безмерно пурдарахт мард нишаста буданд, ки барои суфра ва назар афканда, то ба воситаи он. Эй ва эй исходили аз он зард луноподобного шахсоне, ки свистящий овози звенел ӯ дар гӯши ҳис аст,.
  
  
  "Ман шодам", - гуфт дигар мард худ специфическим гнусавым тоном шуд, ки полувыслящим, полушипящим. "Ман бори аввал, табиист, ки эҷоди дигар мард, ин коварным арабом..."
  
  
  "Ман аллакай медонам, ки дар бораи аввалин разе", - отрезал толстяк. "Ва дар бораи Дакара - чӣ он ҷо рафт, нест, он?"
  
  
  Мард бо сабз шахси пожал плечами ва высунул поении губу.
  
  
  "Ки ман метавонист? Ман аллакай договорился, ки Картера принесут ман ва допросят, вале Руфусс буд пур аз нопокии куштани он фавран ҳама, ки ӯ мехост, ин чӣ тавр ба хориҷ аз он ва на дар бораи хавотир аст, ки чӣ қадар ӯ медонист е кӣ боз метавонад, ки ба кор ".
  
  
  "Чӣ рӯй дод Изњорнамудаи?"
  
  
  "Ман ба шумо мегӯям. Мо медонистам, ки ман аввалин касе буд, ки кӯшиш ба даст американца сухан, балки Руфус нигоҳ халал расонанд. Вай идома дод, ки фармонҳои ирсол минтақаи худ қотилони барои Картером ва предупреждать он, то ки он табдил ефтааст, ки дар даҳ маротиба осторожнее аз он буд, дер. Ин хеле усложнило ҳаети ман ". Воющий овози буд ворчливым. "Аз он буд, кофӣ мушкил аст - чӣ гуна буд".
  
  
  "Ва Хмелевой клуби? Чӣ тавр ту скучал оид ба он вуҷуд дорад?" Толстяк нетерпеливо заерзал дар худ гигантском кресле. Дафтарҳо фарбеҳро, ки тянулись аз он плеч то ушей, покачивались, чӣ тавр ба взбудораженный кисель. "Бие, Лазло, ту справился. Объясни, ки чӣ тавр ту потерпел хилоф бори дуюм".
  
  
  "Чӣ тавр ман медонам, ки ин ӯ буд?" - возмущенно прошипел Лазло. "Ӯ хешамон омадам ин ҷо, аз Касабланки, дар зери ниқоби тоҷирест маводи мухаддир. Ман ҳатто намедонист, ӯ касе буд, ки рафт аз ӯ, ва он гоҳ ба он шањ ман дар китфи, дар ссвин! Баъд аз ин, истекая кровью, ман ба ҳузур пазируфт достони ин толстой, яъне мадам София.
  
  
  Ӯ ҳатто зикр Зиеди дар Касабланке, тупого сола уродца! Ва вақте ки ӯ увидела, ки мо радист мертв, ва полис табдил ефтааст колотить дар парадную дари он испугалась ва пригрозила мегӯям, кадом чизе дикую таърих, ки ба захира вай гардан ва повесит дигарон, выдаст ҳамаи мо барои ҷарроҳии. Пас албатта, ба ман буд, ки ба куштани вай, ва ман ба зӯр тавонад, роҳ дур, ки чӣ тавр политсия пробралась дар тыл. "Чашмони онро бо лягушачьими веками сошлись дар нахмурившись, вақте ки ӯ ба хотир худро наҷот. Сипас, онҳо ногаҳон прояснились". Шояд, шумо дар ҳайрат ба ед, чӣ ман справился бо мадам Софией, ки чӣ тавр шумо медонед, ба таври назаррас оид ба андоза, ки дар муқоиса бо ман. Ман як колющий тӯдаи, бо дароз лезвием, ва расположил он - то! "Ӯ шањ дар рости манжету, ва дар он дасти пайдо аввал оид сверкающий хӯшае." Сипас ман зад оид ба мягкому низу меъда...! "
  
  
  "Кифоя аст!" Толстяк сахт вздрогнул. "Избавь маро аз ин ужасных тафсилот. Ман намехоҳам, шунидан дар бораи худ зверствах. Ки табдил ефтааст, ки одам бо Картером?"
  
  
  "Аммо ба ростӣ ба шумо заинтересует изящество ман парвандаи".
  
  
  "Тишина!" Калон лунолицый скривился аз отвращения ва ғазаб. "Ва пытайся нақл ман, чун далерона ба ту азият аз худ несчастным плечом. Ман мехоҳам, то бидонед, ки боз кўшиши ту предпринял пайдо Картера, ки бо ӯ рӯй дод".
  
  
  Барзиед шахс Лазло назар обиженным ва угрюмым.
  
  
  "Он ғоиб шуд. Бо радио хабар доданд, ки он похитили аз ҳуҷраҳо дар меҳмонхона. Табиатан, ман дар назар доранд, ки одамон Руфуса онро пайдо кардам".
  
  
  "Хуб, шумо табиӣ аст, роиҷ буд, нодуруст!" - рявкнул толстяк. "Е ту фикр мекунї, ин аз он аст spook пайдо аввал оид ба Дуоло ва захватил лагери? Ва кушта Руфуса, е ки мехоҳам ба он ягон кард, бо он? Метавонед фаҳмонед, ки чаро мо чизе шунида аз мо манбаъҳои Ньянге бо он даме, ки ту идиотский ҷиттери? -прирожденные куштори дар мағоза травников ва худро чунон идиотский парвоз дар Дакар? Не? Ман фикр кардам, ки не! Перестань дрожать, чӣ тавр ба wars фиреб, ва заставь худро промокший хотир кор ".
  
  
  Лягушачьи чашмони буданд остекленели ва борик дасти қотил дрожали. "Руфус мертв?" - прошептал Лазло. "Он гоҳ, ки ин кишвар барои мо Ньянгу?"
  
  
  "Руфус - ҳеҷ чиз", - прорычал толстяк. "Мо биеед пайдо берун дигар Руфуса - дар Ньянге е кадом чизи дигар кишвар. Ӯ бисер муҳим аст. Агар танҳо..." Ӯ наклонился пеш ва пристально нигариста, Ласло. "Агар танҳо шумо неосторожный забон нест соскользнул ва шумо ба ӯ гуфтанд, ки дар он аст, ки мо сардафтари. Зеро, агар ҳа, ва агар он ҳам дар замоне ки зинда, он гоҳ тамоми мо африканская амалиети развалится. Ва ман разберу шумо дасти луч дасти". Таҳдиди он калон, сабукфикрона певучего овоз разнеслась оид ба ҳуҷраи.
  
  
  "Не не не!" - пробормотал Лазло. "Ман чизе ба ӯ гуфт:, шумо бояд онро донед. Ман ҳамеша сухан дар бораи шумо, чунон ки гӯӣ худро фармоиш сарчашма бевосита аз Пекина. Ӯ гумон мекунад, ки шумо баргаштанд он ҷо пас аз дастрас ба ӯ пул ва техникони. Ман ҳамеша кўшиши додани заметки, ки агар ... "
  
  
  "Ту беҳтар аст, ки правым, Лазло. Ба ту беҳтар аст. Ту содир кофӣ хато. Ва яке аз онҳо буд, дар он аст, ки бигузорем, Картеру даст ба Хмелевого клуби. Як роҳи асорати худ, ва танҳо як".
  
  
  "Ҳа-ҳа? Ҳа?" Лазло метнул сари, монанди змея, ва бесаброна интизори он буд.
  
  
  "Пайдо Картера", - ледяным тоном гуфт кӯҳистон нафар. "Пайдо онро зудтар ва бузургони қавмаш ба ман".
  
  
  "Аммо мисли ман метавонад онро ефт нашуда?" - ноумед прошипел Лазло. "То чӣ андоза ман маълум аст, ки он ғоиб шуд. Шояд ӯ мертв; шояд, онро тарк намуд".
  
  
  "Шумо фиреб. Ӯ мертв, ва ман кафолат дода наметавонад, ки он тарк Африқо, ки кӯшиши ҷадвали, ки поддерживал Руфуса". Ӯ ногаҳон нахмурился. "Ман метавонам танҳо умедворем, ки Тэн ва Чан дошт, файз покончить бо худ, пеш аз он ки ягон то аз онҳо расспросить. Онҳо бояд дида аз горном лагере... Вале онҳо ба сарбозон. Онҳо медонанд, ки чӣ кор кунанд. Бар хилофи ту, ту, афсӯс червяк! "Ӯ дар ярости стукнул худ бузург шудан дар мизи. Лазло вздрогнул. "Шумо! Шумо ҳеҷ дод, дуруст аст. Пайдо Картера, ва ман - ман - ҳалли ҷазо не шумо, чунон ки ман мехостам. Не спрашивайте ман, ки дар он ба пайдо кардани ин мушкилоти худ. Шумо метавонед боварӣ дошта метавонем, ки ӯ дигар на дар Изњорнамудаи. Ва ба ӯ бештар истифода кард ва дар Ньянге, дар бисер ҷиҳатҳо ба шарофати твоей халатности ". Он хриплый овози буд талх, ва он бузург шахсе киевӣ ниқоби горгульи отвращения. "Пас, вазифаи шумо бояд сабук".
  
  
  Лазло сглотнул, ва он мақоми затряслось. "Аммо ба куҷо?" ӯ всхлипнул. "Чӣ тавр?"
  
  
  Бузург кулак боз зад оид ба китобхонаи бузурги столешнице. Толстяк якбора поднялся, ва бузург курсї откинулся пеш.
  
  
  "Ман гуфт, ту илтимос ба ман дар бораи ин!" ӯ взревел. "Лекин ман ба шумо мегӯям, зеро ин любопытное шпионское махлуқ бояд дарефт, акси он погубит мо! Покажи худ. Бурс худ ошкоро, чӣ тавр ту ба ин муваффақ буд пештар. Заставь он пайдо ту; ӯ ба худо пайдо туро. худ чӣ доми пеш аз ӯ. Замани акулу. Дар куҷо? пурсед, ки шумо? Дар куҷо?
  
  
  Шахсе толстяка потемнело. "Ки дар он ҳам, ба ғайр аз Касабланки? Не, чунин ба назар мерасад, ки ое ба шумо, ки ба шумо имкон надоданд, ки ӯ маълумоти кофӣ, то ки ӯ хешамон омадам бевосита дар Касабланку?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Моряк бо щетиной, сидевший аз офтобӣ дар бораи бар дар набережной, тамоман буд, монанд ба Ника Картера, ба истиснои мускулистой қувваи он дар бадан, ва он сар шуд, эҳсос камтар аз похожим ба он ки бо гузашти вақт. "Мо ба инсон дар Марокаш" буд кладезем иттилоот дар бораи контрабанде ва information ва пешниҳод таҷриба дароз рӯйхати ҷойҳои њама одамон, специализирующимися дар ҳама гуна аз онҳо нест. Ӯ низ даъват ба номҳои якчанд брокерони, воридкунандагон ва хурд судоходных ширкатҳое, ки ба назар мерасид, ки предпочитали мубориза бо Востоком, на бо Западом, ва Ник бодиққат изучил ҳар як аз онҳо. Вале то ҳисоби буд сифр.
  
  
  Ӯ фармон боз пиво ва дар сотый маротиба қарор кард, ки беҳтар аз он аст, идома хоҳад сайру оид ба дайвам ва закоулкам дар умеди ба роҳ мондани робита бо касе, ки хоҳад, аз ҳад зиед, гап, кӯшиш ба фурӯш ба ӯ чизе, мумкин аст, боиси он ба маҳалли амали. буд,. Ин буд, дароз тӯб, вале на ба ҳақиқат ва бузург, мисли он боз минатдор - ки дилхоҳ дар ин раковинах, ночлежках ва ночлежках ӯ мебинад Зеленое Шахс.
  
  
  Ба он чашмони тасодуфӣ блуждали оид ба шумному, задымленному baru. Дар он буд, ки ҳеҷ як муштарӣ, ки он метавонист такя ба доираи фаҳмиши ҷайби худ, балки буд, ки ба ҳеҷ як - на танҳо дар ин ҷо, балки дар ҳамаи дигар погружениях, - он ӯ метавонист аз фосилаи дур, ки ба бибандад, ки бо Green Шимолӣ, трафиком маводи мухаддир е загадочный нафар, маълум ӯ танҳо тавре Калон е Пурдарахт.
  
  
  Ӯ ва Лиз дар таҳрири Касабланку дар рӯзи дигар пас аз мулоқот дар больничной аъзои палатаи Джулиана. Дар баробари Абе он сарф бақияи рӯзи дароз дар бесплодных допросах ва тафтиши хусусияти амалиети сурх чин дар Ньянге ва маҳалли ҷойгиршавии Сабз Шахси ва Толстой. Рӯзи тамом, чӣ тавр ва ба роҳ монда ҳама хуб дням, дар бистар. Пас аз муддате, ки Ник ва Лиз баромада, аз худ хушбахтӣ, ва он гоҳ ба он аноби он, ое он сафар бо ӯ дар Касабланку.
  
  
  "Ту ҳаводор буд, ҳамин тавр не?" - восхищенно гуфт ӯ. "Ое ту нест, понимаешь, ки ба ин метавонад хатарнок аст? Не, Лиз, ту беҳтар аст, ки ба приходить".
  
  
  "Ки метавонанд рӯй аст?" - пробормотала ӯ нарасонед губами он ба гӯш. "Ман тихонько мондан дар сояи. Дар ҳар сурат, баъд аз Дуоло ман метавонам ба оштӣ бо ҳамаи!"
  
  
  Ӯ эҳсос кард, ки ба вай бузург, сахт, боллазату шањдбори сина ба бадани худ ва дод, то ки бе мубориза. Вале ӯ настоял дар он аст, ки онҳо паст шудаанд гуногун меҳмонхонаҳо - ӯ ба свалке, ки мувофиқ ба он дар тахташро, ва он осон Transatlantique, - ва гуфтушунид мулоқот бо величайшей эҳтиет.
  
  
  Ва аз ин рӯ, вай осматривала витрины ва совершала саеҳат аз худ hotel, дар ҳоле, ки Ник бродил оид ба темным ноҳияҳои шаҳр дар ҷустуҷӯи Сабз Шахси.
  
  
  Ду марде, сидевших барои угловым столиком ва переговаривающихся хомӯш шепотом, қаср ва выглядя скрытно ва заговорщицки, баромада аз торик офтобӣ дар бораи бар. Ник ногаҳон тасмим аз паи барои онҳо. Кадом хислати ӯ дар ин ҷо ҳеҷ чиз муяссар гардид, ва онҳо танҳо метавонад увести он ҷо, ки ӯ ҳатто фикр накарда.
  
  
  Онҳо дод. Ӯ следовал барои онҳо чанд ҳиссаи, ки пеш аз онҳо украдкой вбежали дар clumsy хона, ки Ник медонист, - бо орҷтауни - ин маҳаллӣ бордель. Ӯ бо отвращением дод, то ва суст направился худ меҳмонхона, намереваясь даъват Лиз. Вале он самт пролегал гузашта Transatlantique ва мегузаштанд, он ба таври худкор гирифт назар дар дари вестибюля. Входило чанд нафар. Ва дар пушти яке аз онҳо буд, чизе аст, хеле знакомое. Ник боздошт ва уставился.
  
  
  Ӯ медонист мебуд, ин фигуру ки угодно.
  
  
  
  
  
  
  Дар боғи мавританском
  
  
  
  
  
  Зеленое шахсе! Дар охир! Аммо чӣ, хислатҳои инро гир, ӯ кард, заходя дар меҳмонхона, ки остановилась Лиз?
  
  
  Ник кардааст, аз кӯча, сарфи назар аз садои мошинҳо, ва вай давида омада, гуфт дар вестибюль. Бо он запачканной матросской либос ва трехдневной ришу ӯ гумон буд, аз касоне, меҳмонон, онҳо истиқбол мебуд, меҳмонхонаи "Трансатлантик". Вале швейцар танҳо буд, тамошо дар он мимоходом, ки чӣ тавр ба марде, ки аз он бояд халос, агар ӯ хоҳад, ки аз худ вредителя, вале гуноҳони ӯ даромадан дар меҳмонхона бидуни ягон баҳсу эътирозро ба миен намеорад.
  
  
  Зеленое Шахсе ждало диққати назди истинод аслии хадамот. Ник подкрался ба ӯ бозгашт ва интизор то клерк заметит неприятного человечка бо халал glance дар он weird, пристальных чашми. Ник шунид, ки чӣ тавр ӯ гуфт: "Ман барои дӯсти худ, ки ба ман гуфт, ки он бас, ки хешамон омадам ба шаҳр. Ҷаноби Николас Шуд ҳамроҳ дар ин ҷо? Е он доранд, бронь?" Клерк чизе маслиҳат. "Не, ҷаноб", - гуфт ӯ дар охир. "Мо ҳеҷ сабт дар бораи он аст". "Ту боварӣ дорам?" Лазло вақт исрор. "Ӯ хеле муҳим амрико.
  
  
  дипломат ва метавонад ба сафар инкогнито. Баланд ҷавон, савор трость... ", " Не, ҷаноб! - бигиред гуфт клерк. - Ҳеҷ яке амрико оғо (джентльмен) мебошад. Ҳеҷ кас маъқул аст ин ".
  
  
  Марде бо номи Ласло гуфтугӯ, ин буд, ки аз ҳама расм уныния. Ник њамдењагони ва вонамуд меомузад застекленный маълумотномаи меҳмонхонаҳо, на сводя чашм бо Ласло. Ногаҳон мард напрягся ва втянул ҳаво. Ник проследил барои он glance. Лиз выходила аз скоростного лифт выглядя - чунон ки одатан аз - каме бештар аз ҳает-андозаи, ва ду баробар тару тоза ва милой, аз ягон зан дар доираи радиусаш чанд мил. Вай бо грациозным величием направилась ба дверям вестибюля, ки подозревая, ки ҳамаи мӯзаи чашмони устремлены ба он, ва тамоман ҳеҷ осознавая махсусан манфиатдор дар назари ду ҳақиқат барои ҷуфт чашм.
  
  
  Лазло улыбнулся дар бораи худ ва рафта, барои он.
  
  
  Ва Ник рафта, барои он - бо ѓазаб, встревоженным, удивленным, фикр дар бораи он, ки чӣ тавр онҳо бо Хакимом ловили лиса ва биеянд, ин человечка дар он рӯз дар Абимако.
  
  
  Ӯ имкон дод Зеленому Фейс пайравӣ Лиз тавассути сардори маркази савдо ва задержаться дар полквартале аз вай, вақте ки вай остановилась назди мағозаи нижнего кардани либос ва посмотрела дар тирезаи. Пас аз он дод, ки аввал љараени. Ӯ гузашт гузашта Сабз Шахси ва поплелся ба Лиз.
  
  
  "Купите шумо барои нӯшидан, хонуми? Шумо пойдете бо ман, ман шуморо хуб проведу". Лиз обернулась, ки гӯе вай даст, ва бо отвращением посмотрела дар он.
  
  
  "Дуруст аст, рассердись ва уходи", - настойчиво прошептал Ник. "Рафта, рост ба худ меҳмонхона ва он ҷо мемонанд, то услышите аз ман. Зеленое Шахс бояд барои шумо. Ва акнун бирав!"
  
  
  Дарки нахлынуло дар он чашмони. "Поощел vaughn арзон мошенник!" - гуфт вай сквозь дандон. "Ман мехоҳам узнала ту ки угодно!" Лиз надменно выпрямилась ва зашагала бозгашт ба гостиницу. Ник гуфт ругательство ва плюнул ба болопўши. Зеленое Шахсе подождало, то Лиз баргузор гузашта, ва он гоҳ аз паи он қадар тасодуфӣ, ки шахсе, ки нечем барои чи ое, ғайр аз гаштугузори оид ба тротуарам офтобӣ Касабланки.
  
  
  Оказавшись дар беморхонаи лобби ҳамаҷонибаи, ки ӯ буд, ин тасодуфӣ нест. Ник дид, чӣ тавр он фуруд омад, дар назди истинод аслии, ва он гоҳ танќисї нест њамдењагони, гӯе намедонист, ки кадом савол ба ӯ мепурсанд. Лиз скрылась аз хотир.
  
  
  Метавонад, фикр кардам Ник умедворем, ӯ медонад, номи он. Ва чаро ба ӯ ин? Он танҳо ба касе дид, дар Абимако; не сабабҳое, ки онро бояд бидонед номҳо дар рӯйхат сафорати амрико.
  
  
  Зеленое Шахсе деҳот назди лифт ва табдил интизор.
  
  
  Пас, ӯ медонист, ки ба кӣ муроҷиат кунад.
  
  
  Ник проигнорировал неодобрительный назар духтарон дар газетного киоска ва харида рӯзномаи. Ӯ деҳот дар наздикии Сабз Шахси ва спрятал худро грязное шахс барои қиматнокро, умедвор аст, ки Зеленое Шахсе хоҳад кард худро ба ҷараени то он, ки чӣ тавр метрдотель хоҳад вызван, ки талоқ ин грязного моряка аз красивого вестибюля Трансатлантического.
  
  
  Метрдотель, бояд, шуд банд дигар корҳо. Зеленое Шахсе нишаста ва нишаста. Ник интизор. Чунин менамуд, ки ҳеҷ кас онҳоро на замечал. Вақти шло. Нимаи сменился поздним рӯзи; дер рӯз то шаб. Лиз, эҳтимол буд, дилгир, ва он табдил ефтааст хеле шавқовар, ки хислатҳои инро гир, сурат мегирад. Ҳарчанд аз он буд, хандовар. Ник усмехнулся дар бораи худ. Лазло, аен аст,, барои он, дар беҳтарин қисми шаҳр, ки мебоист, ба сокинони дипломаты, ва ӯ барои Ласло, ки чӣ тавр ӯ медонист, ки ин коротышка дар ҳақиқат буд.
  
  
  Лазло оғоз назар соат. Дар охир ӯ хеста хонда, аз созмонҳои ҷамъиятии будки. Вақте ки аз он берун омада, онро трясло. Дар як лаҳза ӯ постоял дар будки, нигариста дар фазо; баъдан ӯ ба воситаи вестибюль, гӯе намедонист, ба куҷо меравад, ва оғоз расхаживать бозгашт ва берун бо тротуару, ки чӣ тавр ба марде, разрывающийся байни қарзи ва баъзе насущной шахсӣ зарурати.
  
  
  Ник бо любопытством мепоиданд барои он, отмечая пристальные чашм ва неуклюжие рывки. Чаро, ублюдку лозим аст, ки оид ба аз он фикр! ӯ фикр кардам. Ва, мумкин, ман метавонам додани ин ӯ.
  
  
  Лазло, бояд омада, ба кадом аст внезапному қарори. Ногаҳон ӯ зуд рафта дур аз меҳмонхонаи гузашта ярких огней ва сафед биноҳо, мерцающих зери лампами. Ӯ направился ба набережной ва ба истгоҳи руизаминии таксӣ дар пристани.
  
  
  Ник нест, махсусан заботился дар бораи рутине сафар барои таксӣ дар шаҳр ва дар байни мардум, мушкилоте, ки ӯ буд, махсусан шинос. Ҳамаи, ки требовалось, ин як ронанда cab дорам, ки мегӯянд "А?" ба арабӣ ва ӯ дар он буд. Вильгельмина ба осонӣ скользнула дар он аст, ки ба дасти, вақте ки ӯ ускорил қадами паси Ласло.
  
  
  "Салом, дӯсти!" - бодро гуфт, ткнув Люгером дар пушти хурдтар инсон ва эҳсоси монанди он solidifies аз тарафи. "На поворачивайся ногаҳон ва кричи. Понимаешь? Убери дасти аз бадан ва повернись назди ман шахси дар чат хуб, дружелюбной ба таври масъул".
  
  
  Зеленое Шахс оҳиста-оҳиста повернулось ва уставилось дар Ника. Он шахс назар, то, агар он смочили дар оливковом нафт, ва он бадан назар менамуд, корчилось зери либос, балки ба чашмони ҳанӯз оставались неподвижны ва бегона подействовали дар Ника
  
  
  . Ӯ ҳис мекардам, ки чӣ тавр ба он ҷисм ползет, ки агар аз рўи он скользят ҳазор крошечных слизистых змей. Сипас Зеленое Шахсе задохнулось аз эътирофи, ва ҳисси ушло.
  
  
  "Мо ҳоло биеед пайдо берун худ дигар таксӣ, - гуфт Ник, - ва ба шумо отвезете маро ба толстяку".
  
  
  Хилофи баен писаронатонро ба шахси дигар мардон. "Кадом толстяк?" - гуфт вай, ва он дрожащая правая дасти дар як лаҳза муътадил, ки пеш аз шумо хурд судорожное ҳаракати. Дароз аст колющее майса мелькнуло дар он дасти, чӣ тавр ба волшебству. Вале ҳама чиз хуб буд, бо рефлексами Ника пас аз чанд рӯз оғоз пурра ба муќоисашаванда истироҳат. Он левая пои взметнулась то дар ударе барқ, тӯдаи взлетел ввысь ва грациозно бодаш аз љониби ҳаво паҳн, исчезая дар мраке барои фонарными рукнҳои.
  
  
  "Ин буд, ки девона", - бадгӯӣ он Ник. "Шумо медонед, ки худро раҳбари мехостам, ки бо ман гап дар ҳамон вақт, ки ман мехоҳам ба сӯҳбат ба ӯ. Ое кӯшиш накунед, ки боз. Вале дар бораи имкони истироҳат, агар шумо возникнут ягон фикри..." Он левая дасти взмахнула ду маротиба тезтар чӣ тавр Ласло царакат тӯдаи ва обманчиво осон хватом зажал бросающую дасти - пас дод якбора, хлесткое меравад, ки вырвало сдавленный дуъояшон аз гулӯ Ласло ва ба он схватиться дар дасти, ки агар вай отваливалась. Ӯ сахт выругался.
  
  
  "Ором", - фармон Ник. "Агар шумо хоҳед, ки ба дигар дасти поступила ҳамин. Акнун двигайтесь. Мо биеед биандешем, таксӣ, ки ман выберу, ва шумо дадите самти". Ӯ подтолкнул лаънат мебошанд, fizz Лазло задааст недружелюбным бинї Вильгельмины ва чарогоҳҳоро онро ба равшан освещенную шуд, ки дар он қатъ проезжающее таксӣ.
  
  
  "Бигӯ ӯ, - гуфт Ник. "Ва ҳар ки ба ӯ дуруст. Агар мо биеед пайдо берун аз ин ҷой дар давоми ним соат ман остановлю таксӣ, ки дар он мебуд, ки мо ба ҳеҷ буданд, ва разберусь бо шумо бод".
  
  
  "Вале он метавонад ... ин метавонад дигар мегирад", - пробормотал Ласло.
  
  
  "Беҳтар аст, ки зарур аст", - гуфт, тира аст, Ник.
  
  
  Лазло стиснул дандон дод водителю незнакомый Нику суроғаи иборат аз ду унвонҳои кӯчаҳо, дар бораи он, ки ҳаргиз шунид. Арабские номҳо.
  
  
  "Ва ҳоло ба ӯ бигӯ, ки ӯ останавливался бевосита дар кӯча, вақте ки мо доберемся он ҷо, ва аз сарзаминамон гузашта - то ту показываешь ба ман ҷой - дар ҳоле, ки ман мегӯям, ба ӯ бас".
  
  
  Ласло, сахт дыша ва дрожа, ки чӣ тавр шахсе, ки азоб лихорадкой, исполнил дастурамал ба арабӣ, спотыкаясь, ки хеле беҳтар аз худ Ника, ва зажался дар кунҷи.
  
  
  Таксӣ пронеслось гузашта ярких огней ва небоскребов муосир шаҳр ва обогнуло дами нав Медины - нав "кӯҳна" қисми построенной дар мавританском сабки, - ва он гоҳ притормозило ба въехать дар кӯҳна арабӣ шаҳр бо масоҳати сафед биноҳо ва ороишӣ дарвозаи аз кованого оҳан. Дақиқа тавассути бисту Лазло выпрямился ва оғоз хаво ғам назари тиреза. Баъд аз муддате таксӣ превратилось дар васеъ шуд, дар баробари он истода се - ва четырехэтажные хонаҳои истиқоматӣ, ки имкон Нику браун сангҳо, ба истиснои он, ки онҳо буданд, шелушащимися ва боми буданд неровной шуд. Ронандаи притормозил.
  
  
  "Переходите ба оянда кварталу", - фармон Ник. "Ки ин Лазло?"
  
  
  Зеленое Шахсе задрожало ва нишон дод. "Сеюм аз охири. Ten Wong, Rare Books".
  
  
  "Тоқ, ҷой барои мағозаи", - гуфт Ник. "Ман мебинам, ки ягон нишонаи".
  
  
  "Хеле эксклюзивное ҷои", - гуфт Ласло. "Даҳум мебинад танҳо яклухт гуногун вуҷуд дорад. Ӯ на мехоҳед ин суратҳо гоҳ оживленные кӯчаҳои шаҳр. Ба хотири худо, биеед, ҳоло ҳамин остановимся!"
  
  
  "Хуб", - розӣ шуд, ки Ник. "Пойдем ва бо Тен Вонгу ҳайратовар гуворо. Бигзор подъедет ронандаи ва заплати ба ӯ".
  
  
  Лазло впился glance. "Ман бояд ба ӯ пардохт?"
  
  
  "Бие, дӯстро. Ое ту мехоњї, ки мо тамоми шаб нишон дод ва разговаривали?"
  
  
  Ласло застонал, раздраженно зашипел ба ронанда ва пардохт ӯ.
  
  
  Ник имкон дод таксӣ шумо тарк, пеш аз молиашон аз бозгашт ба мавританский хона Тен Вонга, тоҷирест редкими книгами. Лазло устремился пеш аз он, ҳаракати он буданд, судорожными ва нафас прерывалось.
  
  
  "Не, пас зуд аст", - ҳушдор дод Ник. "Мо мехоҳем, ки ворид шуда буд, сазовори ва хомӯш. Ва акнун ба ман гӯед зерин: чӣ қадар одамон дар ин хона?"
  
  
  "Танҳо як", - выдохнул Зеленое Шахс. "Худи Тен Wong".
  
  
  "Ту лжешь", - сард гуфт Ник. "Шумо мехоҳед, ки ба содир муҳити гуворо long рафтор ва мегӯянд ман ҳақ? Чӣ қадар одамон дар ин хона?" Ӯ подтолкнул Лазло ба ланг ва ткнул он Вильгельминой.
  
  
  "Ин рост аст!" - выдохнул Лазло, мушакҳои ӯ шахси подергивались аз талабот ва дард. "Мо бояд рафта! Ман лгу - танҳо худи Даҳҳо. Одамон меоянд ва гузарон, вале ҳеҷ нест, на имрӯз ва на ҳамаи ин дар як ҳафта. Ҷои монанд ба қалъа - ба ӯ лозим нест телохранитель, агар ин тавр аст. дар бораи аз ту думаешь ".
  
  
  "Қалъа, ҳа? Аммо ту маро введешь, рост аст?" Лазло лихорадочно гуфт. "Ва касе, ки ҳамаи ин мардум, ки омад, ва гузарон?"
  
  
  "Харидорони", - заскулил Лазло. "Мизоҷон. Муштариени".
  
  
  "Харидорони чӣ?" - вақт исрор Ник. "Ва не говори ман китобҳои".
  
  
  "Бале, китоб!" - прошипел Лазло. "Нав Қуръон, китобҳои дарсӣ, дастурҳо, всякие китобҳои!"
  
  
  "Не громко, санади like азиз . Ту ҳанӯз онро як каме?"
  
  
  Лазло замолчал.
  
  
  "Ҳоло. Ки одамон мехоҳанд, ки аз даҳум коҳиш ефт?"
  
  
  Вале Зеленое Шахсе безмолвно кушода ва закрыл даҳон ва insanely огляделся, ища роҳи бегству. Ник дарк мекард, ки агар ӯ подтолкнет инсон минбаъдаи, он аст, эҳтимол, вытолкнет он ба хориҷи ҳамаи имкониятҳои имконпазири.
  
  
  "Хуб", - прорычал ӯ. "Двигайся. Ва помалкивай".
  
  
  Онҳо тихонько прокрались сквозь шаб ва мондан дар хона Тен Вонга. Дари кардани худ сплошную арочную шакли аз дуба ва citykuningan_city, вставленную дар арочный проем бо занбурўѓњо деворҳо.
  
  
  "Як сигнал", - пробормотал Лазло, дергаясь, чун марионетка.
  
  
  "Ин хеле бад аст, - гуфт Ник. "Входи бе сигнал, е мо ба роҳ, то ки шумо ба зиндагӣ".
  
  
  Лазло застонал ва полез дар pocketing.
  
  
  "Эҳтиет бошед, бо вуҷуди ин, ки шумо аз ин аз он ҷо, - ҳушдор дод Ник.
  
  
  Берун связка калидҳои. Лазло перемещал яке аз дохили қалъа, то чизе нест щелкнуло, ва он гоҳ дигар дар дохили ҳамон қалъа, то раздался боз як ангуштзании. Ӯ ба нармӣ толкнул подергивающимися звонками, ва дари распахнулась. Ник толкнул он ба дарњои кушод ва захлопнул вай барои худ, заметив, ки онҳо низ дар квадратном ҳавлии бо тусклым ҳаво, болои сари ӯ ва фикр кардам, ки Лазло выполнил худро дар вазифаи, ва ҳоло вақти он...
  
  
  Лазло бо поразительной быстротой дилам ва боло гузошта, дасти ба прижать вай ба девори худ, дар наздикии дари худ, бормоча чизе неразличимое дар бораи "выключателя". Ник ҷаҳиши ба он ва повернул сӯ, подняв хари Вильгельмины, ҳатто вақте ки ӯ развернулся, зад ва он бо блестящему виску Ласло. Ин буд, ки аз ҳама самараноки он зарбаи; Лазло корчился бо ловкостью ноумед ва поймал butt таппончаи дар китфи, ки Ник ранил дар "Изњорнамудаи", ва пронзительно чењрааш дар шаб. Ник выругался худ, ки таҳти бинї ва боз ба ӯ зад. Лазло смялся ва афтод. Ва вақте ки ӯ афтод, ки он дароз аст ва похожее на куштанд схватило онро дар гардан, потащило ба гуф е ду дар ҳавлӣ ва подбросило баланд дар ҳаво. Кадом хислати! Дар Ника вақт буд, ки фикр дар бораи худ, вақте ки ӯ зуд, недоверчиво оглядел пышный, засаженный растениями ҳавлӣ, тускло зебо дар мягком партави ситорагон, вале асосан затененный чор баланд деворҳои атрофи он. Сипас наощупь чизе, пахнущего зарослями джунглей, қатъии обвилась атрофи он дасти бо пистолетом ва потянула.
  
  
  Ник ахнул ва потянул пеш. Аз куҷо аст раздался хлыстовой заданд, ва чарм ремешки обернулись атрофи он камар, сбив он бо пои ва подняв то ба деворы баланд дар болои замин. Проклятые растаниҳо! Ҳамаи отвратительные аз онҳо - ва онҳо пур кардаанд, ки тамоми ҳавлӣ, агар не худамро роҳи оҳани роҳрав, аз садовой то дари дигар, отделанной медью, дари баръакс - качались ва маҳалла дар ужасном балете марг, баъзе аз онҳо буданд, немногим бештар инч дар баландии, ва дигарон - даҳ. , дувоздаҳ, чордаҳ фут баландии ва ужасающий бо таҳдиди. Ӯ дид, ки калон ҳалқаи сворачиваются бар бессознательным бошад, ки мурдагон - Лазло, ва усики, унесшие подергивающуюся сафеду дар даҳшатнок боғ, чоп ва озодона колыхались бар сари он, ки агар торжествуя.
  
  
  Ник ноумед ҷиҳод дар хватке удава. Он правая дасти ҳам держала Вильгельмину, гарчанде ки дасти буд, поймана, вале дар ин ҷо ӯ буд, барои он бесполезна. Ӯ дид Хьюго бо дасти чап ва лихорадочно ткнул дар стягивающую ленту дар камар. Ҷунбандае, ки держало он удушающей хваткой, отскочило, чӣ тавр ба испуганная наздињавлигии, ва дардовар мечашонем доранд скорчилось, вале ба ҳар ҳол держались. Хьюго резал ва резал. Яке аз щупалец отпало ва дигар фавран гирифт он ҷой кард painfully сжавшись атрофи он камар. Ник зад он корд, ва ӯ чунин менамуд, вздрогнул, вале сжал он ҳатто қавитар. Ҳамаи ин тянущиеся, ҷингила, цепляющиеся адад ғайриимкон зад. Ягона бартарии рубящего корд дар он буд, ки ӯ чунин менамуд, производил навъ рефлекторное амали ин ҳаракати подбрасывания гривы, ки дар як лаҳза раскачивало он, ки чӣ тавр ба трапеции.
  
  
  Ва шояд ӯ қодир ба истифода аз ин ҳаракати. Лазло кӯшиш мекунам, ки ба чизе гуфтан дар бораи сигнале ва выключателе, ва он гоҳ потянулся ба девори ҳавлӣ, дар назди дари худ. Чизе бояд буд, ки назорат ба ин чиз. Онҳо буданд, зинда, ҳа, лекин ба ҳар ҳол онҳо лозим буд, назорат. Шояд буд, неслышный садои заставивший онҳо корчиться ва раскачиваться, е шояд баъзе сиеҳ нур е невидимый рентгении нигоҳ ба онҳо дар ин сахт возбужденном қодир чӣ тавр ба ҳабс дари дохилӣ ҳавлӣ. Ба ҳар ҳол, бояд ягон роҳи хомӯш кунед отвратительные чиз; Лазло баръало медонист, ки дар бораи ин мерзкой ловушке ва
  
  
  кӯшиш спастись, дотянувшись то... чизи... дар... ҳамон девори худ. Ник боз зад корд ва маҷбур сжимающийся усик битобед сари. Дар тусклом нур, сквозь бузурги стручковые барг, извивающиеся усики ва бегона извивающиеся сояи, дид, ки дар девори хурд, калиди - чизе ба монанди тугмаи занги е выключателя лифт. Ин метавонад бошад,, то. Шояд ҳамаи ин проклятое ҷои залилось светом, агар ӯ дотянулся то ин донагӣ ва толкнул вай, аммо ин буд, ки имконияти, ки ӯ буд, ба истифода.
  
  
  Ӯ корнамоии зарбаи нави решимостью ва сахт качнул бадани худ, вақте эҳсос кард, ки оғози трапециевидного покачивания. Шкалаи ва замах... заданд ва зарбаи... заданд ва ҳамлаи... ба Ӯ чунин менамуд, ки ӯ ба даст овардани љойивазкунї ва меафзояд дистанцию, ки чӣ тавр кӯдак, поднимающийся боло ва тезтар ба качелях дар бачагона намуд. Ӯ побуждал бадани худ ба боз як кушиши ва фикр кардам, ки фикр мекунад, ки чӣ тавр щупальца напрягаются ва ирсол дошта, reinforcements, ба он нигоҳ. Лазло буд, пурра аз майдонҳои назари - ки агар ӯ дигар буд, фарқ намекунад. Ник качнулся. Наздик аст. Наздиктар, наздиктар, хислатҳои туро побери, Шуд! Он ступня промахнулась ба якчанд дюйм. Зарбаи, замах, ҷаҳидан. Зарбаи, замах, ҷаҳидан.
  
  
  Пинок аст.
  
  
  Ник зудтар эҳсос кард, аз шунид осон ангуштзании тугмаи, вақте ки ӯ вошла дар девор ва боз щелкнула. "Двухкнопочный намоиш", - фикр кардам, ки ӯ откидываясь пеш ва бо идомаи наносить punches. Чӣ тарз, ки вай на кор кард, як тугмаи дохил кардан мумкин аст ва выключать.
  
  
  Чунин ба назар мерасад, ин аст, чизе нест, дало. Ягон огней на загорелось; на ба садо ва на манъ, ягон шавад. Вале дар фазои произошла неопределенная перемена. Қариб наменамояд стягивающая хватка дар он дасти ва камар ба назар мерасид, ки ослабла. Ва он гоҳ аст, ки пыталось обвить он гардан, поникло, чӣ тавр ба умирающий папоротник, ва потеряло ба он имконияти ба манфиати. Пурдарахт усик атрофи он камар, одатан, вздрогнул, вақте ки ӯ разрезал он, вале он метательный рефлекс буд, тонуси ва бессильным. Оҳиста-оҳиста ҳамаи усики раскрылись. Ник ба осонӣ ба замин афтод. Ба он чашмони окинули glance ҳавлӣ ва хона, то ӯ кӯшиш отдышаться. Як дари дар противоположном охири узкого раста, дар паҳлӯи ду windows бо решетками. Як дари барои он. Ду комилан глухие деворҳои - не, тамоман холӣ; Гарчанде душвор буд, пай ба ин массааш смертоносных растаниҳо дар ҷангалҳои, вале дар ин ҷо вай - нардбоне боми. Дар яке аз зарешеченных windows горел тусклый нур. Ник давида рафтам, ки ба лестнице расид ва охирин ступеньки, дурахшон чун прожектор залил ҳавлӣ.
  
  
  Ӯ бросился поен, бодиққат выглянул тавассути дами боми ва ахнул аз он, ки дидам дар ярком сафед нур. Баланди, ужасные растаниҳо слабо раскачивались ва онҳо калон баргҳои открывались ва закрывались, чӣ хеле, хеле суст хлопая дар ладоши. Сипас онҳо оставались кушода, ва корча прекратилась. Лазло дар як лаҳза повис дар подвешенном қодир аст, зажатый дар яке аз онҳо, мисли уродливый кӯдак дар баъзе кошмарной колыбели дар верхушках дарахтон, ба он чашмони расширились ва назар ба шахсе, ки буд, боз зеленее аз ҳарвақта. Пас аз он хеле суст соскользнул бо разворачивающегося барге ва пош, дар замин.
  
  
  Муддати дароз истода буданд, тишина ва тишина. Сипас, оҳиста-оҳиста отворилась калон бронзовая дари дар хона. Чизе аст, хеле эњтиеткорона двигалось дохили ва ждало, ва ждало, ва боз двигалось.
  
  
  Дар дверном проеме истода бузург мард нигариста, ба худ залитый прожектором даҳшатнок боғ; безмерная, колоссальная непристойность, маунт выпирающей, перекатывающейся ҷисм, ки нисбат ба он делала мадам Софию рост ҳол сильфидной. Он даст ба дасти длинноствольное ружье, ки чун медонист Ник шуд, он қадар тавоност ва смертоносным, тавре ки худи онҳо, балки дар миени китобхонаи бузурги омма валяющегося фарбеҳро он назар нелепой игрушкой-спичкой.
  
  
  Мард сахт ступил дар тропинку ва дар назар распростертую фигуру, лежащую зери канора нест ва канора нест растениями.
  
  
  "Лазло!" - гуфт вай ва оҳанги он буд, пур аз отвращения ва отвращения. "Ту беақл фиреб!" Нафар-кӯҳи приблизился ба упавшей тағзия. "Ҳамин тавр ба ту муяссар гардид, ки онро хомӯш, инчунин, як суръат не?" Як бесформенная пои ударилась дар бораи ҷисм ва приземлилась. "Вставай, ту ..." Ногаҳон толстяк табдил каменный ҳайкали. Танҳо ба он чашмони двигались. Онҳо уставились дар мертвое шахсе Лазло ва ахлот растаниҳо, оставленные он ҷо хлеставшим Хьюго ва пас аз он хеле суст дилам ба кушода дари худ хона.
  
  
  Ник медонист, ки чӣ тавр танҳо толстяк закроет барои худ бузург дари аз дуба ва citykuningan_city, он худ имконияти ягон зад, ки дар ин хона бо решетками буданд, хеле хурд. Ӯ вырастил Вильгельмину. Аммо, оҳиста-оҳиста ва эҳтиеткорона, то толстяк двигался ва являлся ҳамон китобхонаи бузурги мишенью, кунҷи буд неудобным ва пурдарахт афзоиши - ки вай аст,, чунин менамуд, прижимал ҳарчи плотнее барои и ' л барои паноҳгоҳ - заслонял он. Ник шањ. Вале дар толстяка.
  
  
  Ӯ шањ дар ягона калиди бо мақсади дугона, ҳатто инструктори AXE F. B. I. Инструктори моил эътироф мешуд, ки тӯб
  
  
  ин буд, хуб аст. Ӯ врезался дар калиди аст. Дар ҷое, ки дар поен Ник шунид удивленный вздох ва қисман дид, ки чӣ тавр бузург бадан развернулось ва принялось назар стрелка. Ӯ қарор кард, ки кӯмак фиристод ва ду зи дар кушода дверной проем. "Ин бояд ба ӯ колебаться, пеш аз он ки бросится ва убежит", - тира аст, фикр кардам Ник. Агар ӯ успеет.
  
  
  Ин дафъа ӯ мушоҳида кардам, ки нерӯгоҳҳои оғоз ба ҷавоб. Нур ва садои ба ҳанӯз менялись, балки аз поен ба ӯ доходили аксари ларзиши сусти. Ӯ ҳанӯз намедонист, аз он аст, аммо ин шуда, фарқ намекунад. Усики зашевелились. Ник мусаллаҳи се медленных, илмњои даќиќ зи дар входную дари ба отвлечь, ва дид, ки чӣ тавр калон баргҳои оғоз ба открываться ва закрываться, боз ҳамон тавре, ки оҳиста-оҳиста хлопающие бузурги дасти. Ва дар ин ҷо толстяк завизжал: крыса попалась дар он ҳамон ловушку. Нерӯгоҳи ногаҳон худо хеле ва хеле банд. Крика буд, вале буд, як мычаний, задушенных дыханий ва коршинос: оташи ҷанг аз молотьба. Аҷиб боғ обезумел аз стремительных ҳаракатҳои, извивающихся, сжимающих дасти, хлопающих дар ладоши ва садоҳои гурўҳи бештар безумными - бузург садоҳои, вазнин садоҳои, приглушенные садоҳои, настойчивые садоҳои, ки агар совокупляется ҷуфти слонов.
  
  
  Ба назар мерасид, ки дар ин потребуются сол. Аммо пас ин шахс буд, то неприличия бузург. Оҳиста-оҳиста чудовищные растаниҳо дергались, сплетались ва задыхались ... пас аз оғоз булькающие додзанӣ. Онҳо заглушали вздохи ва шорохи.
  
  
  Ниҳоят, ҳангоме ки ҳама чиз бар, Ник кардааст, аз боми хонаҳои ҳамсоя ва спустился ба берун. Он қисми кор буд сделана. Акнун ӯ танҳо лозим буд, то боварӣ ҳосил, ки ба ҳеҷ аз ҳеҷ повинные одамон аз берунии ҷаҳон забредут дар ин адский боғ, ва бодиққат обыскать ин ҷои. Ӯ запер дари дохилӣ ҳавлӣ берун аз худ махсус "Взломщика" ва сипас сбежал сквозь жуткую шаб, ба ҳамроҳ дар тамос бо Мо инсон дар Марокаш. Сипас ӯ позвонит Лиз.
  
  
  Фурудгоҳи Касабланки дар рӯзи прощания метавонад ба ҳамин санаи pathetic ба ҷои, ки чӣ тавр ва ҳар ҷои дигар дар ҷаҳон. Имрӯз он ревущие, гудящие садоҳои буданд голубыми нотами ғамхорӣ, полутонами мегуфтанд оид ба парвандаҳое, ки казались незаконченными танҳо аз сабаби он ки ҳамаи он бар, ба истиснои охир прощаний.
  
  
  Даҳшатнок боғ толстяка поддался - сахт извиваясь - огнеметам, ва он хона мониъи ин сирри шумо. Китобҳо, асосан; Лазло қариб буд, ҳуқуқи. Китобҳои дарсӣ оид ба омӯзиши партизан ва истифодаи суеверий; нусхаи Қуръон, переписанного коммунистами; нақшаҳои кишоварзӣ стансияҳои бо китайскими инструкторами; кӯмакпулӣ ниспровержению африканских муаллимон ва пешсафон дар пропагандистов сурх Чин; рисолаҳо оид ба истеъмоли маводи мухаддир ба ослепить тафаккур ва купить дастгирии; инчунин як қатор зацепок, ки имкон медиҳад, марокканцу AX ва онро ба наздикӣ прибывшим помощникам бо шавқу кор дар давоми якчанд ҳафта.
  
  
  Ник ва Лиз истода дасти дар дасти, чӣ тавр ба наврасон, слыша, чӣ тавр ба взлетают ва взлетают ҳавопаймо, ва бо нигоҳ ба якдигар. Баъд аз чанд дақиқа ӯ сядет худ ҳавопаймо дар Абимако тавассути Дакар. Ӯ прилетит дар Лиссабон, ва он гоҳ переедет дар Ню-Йорк. Вай подумала: "Ман дигар ҳеҷ гоҳ он увижу". Ва мавҷи уқенуси ором ноумед захлестнула вай.
  
  
  "Вақт", - нармӣ гуфт Ник. "Не забывай ман. Ое дар оянда, ва... ки медонад?"
  
  
  Вай подняла дасти ва нармӣ погладила он щеке.
  
  
  "Ман туро фаромӯш", - прошептала вай. "Ва лутфан низ зиннатҳои". Сипас, вай зуд повернулась ба худ самолету.
  
  
  Ник looked вай пас, он чашмони буданд, пур аз он ба китобхонаи бузурги зебоӣ ва дили ӯ буд, комил шаб, ки онҳо якҷоя сарф. Сипас ӯ низ рафта, ба худ самолету.
  
  
  Ламси он ангуштони ҳанӯз покалывало он шахс.
  
  
  
  
  ============================
  
  ============================
  
  ============================
  
  
  Фройлейн ҷосуси
  
  
  
  
  Аннотации
  
  
  
  Ҷосуси, смешавший муҳаббат ва қарзи.
  
  
  Зан дразнила он, ки то искусно, ки ӯ танҳо нест, гум назорат, пеш аз сообразил, ки метавонад пешакӣ ба нақша ҳар он провокационное ҳаракати!
  
  
  Якчанд сол пештар дар яке аз бандарҳои шарқии он представился морским афсари калони ва кушода барои худ "Осмон ҳазор ва як наслаждения". Он сокинони буданд изысканными намояндагони древнейшей касб ... махсусан обученными истифода назарҳои худро бар зидди мансабдорони хориҷӣ, ки онҳоро маҷбур ба кор дар он сурх чин.
  
  
  Ин зан буд, ки влюбленной секретаршей: ӯ буд, шпионкой.
  
  
  Ки кист, ин бозӣ метавонад ба бозӣ ду нафар. Зеро мард низ буд шпионом. Воқеан, ин буд, Ник Картер, агенти, маълум чун "Киллмастер" дар сверхсекретной разведывательной ташкилоти Амрико AX. Ва стройное бадан, овладевшее тамоми мыслимыми илмҳо дар бораи номатлуб, метавонад нисбат ба ин натренированной гаремом красавицей ва дар он худ art.
  
  
  Ник Картер қарор кард, ки дар ин мушаххас супориш муҳаббат ва қарзи хоҳад смешаны ...
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Сола мазза нав хатари
  
  
  Марги ва тасаллои
  
  
  Ду поен... Ва боз пеш?
  
  
  Ҳайратовар помидор
  
  
  Шахсе, ки он ҷо буд,
  
  
  Красавица ва звери
  
  
  Мурғи бояд парвоз
  
  
  Аҳде, ки дар Бомбее
  
  
  Мулоқоти ва разлука
  
  
  Махсус ногаҳонӣ рақами як
  
  
  Зуҳур в Тадж-Махал
  
  
  Махсус ногаҳонӣ рақами ду
  
  
  Даркор, мард
  
  
  Ва чап аз шумо, хонумон ва ҷанобон, труп
  
  
  Суратҳо аз намоишгоҳ
  
  
  Экскурсия бо гидом
  
  
  Дар як ғор дар каньоне
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Killmaster
  
  
  Фройлейн ҷосуси
  
  
  
  
  
  Посвящается одамон секретных хадамоти Иелоти муттаҳидаи Амрико.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Сола мазза нав хатари
  
  
  
  
  
  Герр Фридрих Хаузер уставился дар он. Як шиша бо виски бо грохотом афтод ба сахт чоп дубовую столешницу, ва нежная моеъ фонтаном потекла он костлявой дасти.
  
  
  "Акнун каме истед, ман як дӯсти хуб", - хрипло гуфт ӯ. "Лутфан. Ман фикр мекунам, ки ту бояд ба такрор, барои ман, чун ту омад ба чунин хулосае". Он левая хушк аст даст пайдо кардани шелковый носовой платок в нагрудном ҷайбатон нигоҳ доред, ва рости неуклюже вытерла. "Шояд ман ҳам бисер лаззат навиштани ин чунин великолепным напитком, ки шумо кофӣ хуб, то прислать ман, вале бо ягон сабаб ман наметавонам ба шумо пайравӣ нахоҳанд". Ӯ засмеялся чӣ гуна аст бульканьем, ки бегона контрастировало бо костлявым худощавым бадани, вале чунин менамуд, хуб сочеталось бо невнятными тонами низ миқдори зиеди виски дорад. Ник сахт он дӯст медошт.
  
  
  "Бо чӣ шумо мехоҳед, ки ба ман повторил, герр Хаузер?" - гуфт ӯ эҳтиромона. "Аз Бонна? Аз ранчо? Дар ин ҷо, дар Буэнос-Айрес?"
  
  
  "Дар бораи бо Бонном ҳама чиз дар тартиби Грубер", - гуфт ӯ великодушно. "Ман мефаҳмам, ки ба шумо барои кор дар дафтари Achtung! Ман медонам, ки дар бораи китоби. Баъзан ман ҳатто харидани он вақте аст, ки хеле сенсационная таърих, мефаҳмед, дар бораи чӣ ман?"
  
  
  Ник медонист, ки ӯ дошт, дар хотир доред. Ин аст, ки чаро он интихоб Ахтунг! мисли он прикрытие, ва чаро ӯ табдил Ника Картера аз AX дар ҷавоб Карла Грубера аз Ғарбии Олмон дар Confidential. Ахтунг! буд журналом барои дӯстдорони аляповатого, барои сиесӣ истериков, барои жаждущих сенсаций хонашин. Ахтунг! пайдо моли майда хизматчии давлатӣ, ки засунул ангуштони дар қуттии тамғаҳои ва рӯ он то Коршинос дар ҳукумати; Ахтунг! фаҳмидам, ки модар целует Санта-Клауса, ва номи он "Коррупсия дар ҷомеа"; Ахтунг! заглядывал дар ҳар замочную скважину ва дар зери ҳар як бистар ва пайдо шуд, коммунистического ҷосусӣ - развратного ва помешанного ба кушод коммунистического ҷосусӣ - ҳар ҷо, ки бродил онро гарм дар назар. Ҳамаи он қаҳрамонон буданд скроены аз матоъ, ки ба фосилаи дур напоминала довоенный ва ҳамаи он злодеи доштанд сояҳои бархост ва њилоли. Дар ҷанг Ғарб бар зидди коммунизм, Ахтунг! буд, ҳеҷ аст, агар не громко.
  
  
  Фридрих Хаузер боз наполнил худ як шиша. Ин бача Грубер аз маҷаллаи буд васила щедрым дар чанд рўз. Ин буд, долгожданное тағйири - муроҷиат бо ӯ ҳамчун бо королевской оила; Ҳатто дар Буэнос-Айрес олмониҳо монанди Хаузера на ҳамеша эҳсос кунанд, худро чун дар хона. Дар умқи дилам буд, ки ҳамеша незаметное ҳисси, ки ягон бор касе аз..., Вале на Грубер; ӯ хеле ҷавобгӯ бача, бо тамоми правильными намуданд.
  
  
  "Акнун шумо гуфтанд, ман, - гуфт Хаузер бо осторожной отчетливостью, - ки шумо дар маҷаллаи илмҳоро хеле хавфнок аст, коммунистического ҷосусӣ бо номи Яҳудо. Ин Яҳудо, кор дасти дар дасти бо мардуми Шарқи Олмон ва русскими наставниками,
  
  
  ба нақша нобуд нав Олмон, ки аҳсан аз пепла кӯҳна ".
  
  
  Нику показалось, ки ӯ шунид ангуштзании каблуков худого инсон.
  
  
  "Ин хеле муҳим достони", - розӣ шуд ӯ.
  
  
  "Оҳ!" - гуфт Хаузер. "Чӣ гуна ман фикр. Ва нав Олмон, ки дар бораи он ба мо ҳам гап дар он нест, ин суст, декадентский иттифоқ бо Западом ва воқеӣ Олмон, ҳамин модда Олмон, немецкая Олмон".
  
  
  "Бидуни шубҳа, немецкая Олмон", - гуфт Ник.
  
  
  "Пас. Ва ин Яҳудо шуморо аз байн мебарад моро, ки пеш аз мо сар". Хаузер танќисї нест поднялся ба пойҳои истода, раскачиваясь, аз як шиша дар дасти. "Яъне, агар мо дар аввал нест, биеед пайдо берун аз он. Ҳа? Оҳ, аз он ва аз он. Шумо фикр, ки онро пайдо кардам, бале? Ва он гоҳ чунин ба назар мерасад, ки ба шумо даст он дар охирин лаҳза, ҳа?"
  
  
  "Ҳа", - гуфт Ник сар уставать аз худ иштирок дар як сӯҳбати рӯ. "Ва маҳз пас аз шумо пурсида буд, ба ман такрор достони е як қисми онро".
  
  
  "Инчунин, қисман. Қисман кофӣ хоҳад буд", - пробормотал Хаузер, аллакай на яку-якбора немец ҳарбӣ вақт. Ӯ деҳот баръакс windows меҳмонхона зебои худ маҳрумгардида зани хона дар Буэнос-Айрес ва уставился дар тирезаи, ки агар ӯ буд, ки рӯъе дар гузашта е оянда.
  
  
  "Яҳудо", - пробормотал ӯ. "Ин дар ҳақиқат хандовар. Начни бо ту дигар дар ранчо, ки фикр кардам, дидам, ки шахсе бо номи Яҳудо". Необъяснимым ба таври Хаузер оғоз тихонько хандон дар бораи худ.
  
  
  Ник эҳсос кард, ки чӣ тавр дар дохили он меафзояд дуруштӣ. Бало, аз болои аз смеялся Хаузер? Шояд, ӯ фикр мекард, ки ин хандовар, ки касе - хусусан Карл Грубер аз Ахтунга! - кропотливо выследил злобного сармуҳосиб ҷосусӣ танҳо барои он, ки ускользнуть сквозь ангуштони. Аз тарафи дигар, Хаузер, чунин ба назар мерасад, самимона возмущался он, ки чунин шахс, ба монанди Яҳудо, бояд кор аз болои уничтожением "ҳақиқӣ Олмон" аз номи восточногерманских ва рубли коммунистов. Воқеан, Яҳудо қариб ба ростӣ ҳеҷ чиз монанди нашуда буд, аммо ин касалось Хаузера. Ин буд муфид таърих барои Ника ва он псевдонима Грубера. Албатта, ин мумкин аст, ки Хаузер разыграл пешниҳод, ки чӣ гуна аст необъяснимым роҳи он шудааст, ки вобаста ба Иудой ва баҳраманд дар ҳоле шуткой дар бораи он, ки ин ҷиддӣ неонацистский гузоришҳои наводит маълумот дар бораи он.
  
  
  Вале санҷиши Лақаби Хаузера, инчунин он осторожный, пытливый муносибат ба он, ҷустуҷӯи инсон, ки буд, аз Олмон, ки дар охирин рӯзҳои ҷанги поселился дар Аргентина, ба эҷод кардани бизнес фурӯши истифодашударо мошинҳо, ки боиси парвариши нафрат ба он. Коммунизм ва умед ба он бозгашт дар Олмон чудесным ба таври вазъ дар хоб Гитлера. Ин метавонад бошад, бодиққат продуманное прикрытие, балки ба шеваи ва неосмотрительность, ба ин бача гап дар бораи падидаи нек аз он. Ва аз он нашъамандӣ ба оби буд прикрытием; ӯ наздик ба он, ки афтод маст будааст ҳоло. Эҳтимол, ӯ ба ин мехоҳам дифоъ Яҳудо бештар кӯшиш ба пинҳон худро отвратительные ғояҳои господской нажод.
  
  
  Ник попробовал бори дигар.
  
  
  "Тавре ки ман аллакай гуфта будам, ман бори аввал бо ин Яҳудо наздик ба охири ҷанг. Ӯ притворился, ки буд, ба тарафи мо, балки дар асл ба он бозид ду тарафҳои муқобили нимаи. Ӯ буд, ки ягон бахшидани ғайр аз худи худ. Хиенат, ки он содир бар зидди мо одамон буданд, огромны. Вале ман возвращаюсь хеле дур ". Ник устроился дар худ амиқ кресле баланд ҳақиқӣ илм-ҳимоят аз он контролировались ду дари дар ҳуҷраи ки заслоняло он аз windows. "Ман упоминаю дар ин бора бори дигар, танҳо барои он, ки ба шарҳ, ки дар як нуқтаи муайян, дар зимни худ ҷиноятҳои ӯ гум дасти росташ ва донишчуенро он стальным дастгоҳи, ки метавонанд барои содир куштори панҷ ангуштони худ. Он шахс низ буд повреждено, то ки, вақте ки ӯ буд, неприкрытым он даҳшатнок навъ неописуем. Ин мумкин аст, ки бо он даме, ки ман дар охирин бор бо ӯ - ва шумо медонед, ки назари ман ба он буданд, краткими ва хатоҳои ӯ, шояд улучшил худро внешность бо кӯмаки ҷарроҳии пластикӣ. Ғайр аз ин, ман мефаҳмам, ки он левая даст ба ќарибї вазнин бар зарар, мумкин аст, ки дар соли гузашта ва е то ". Ник медонист сегодняшнюю сана ва метавонист тасвир дар мрачных подробностях, маҳз ҳамин тавр буд ранена левая дасти Яҳудо буд, вақте ки ӯ ба худаш дод, то гранату ва мепоиданд, чунон ки Яҳудо дар хашми худро ваҳшатнок шахси худ ягона солим бошед. "Аз ин рӯ, имкон дорад, ки ҳам ба он дасти акнун сунъӣ, е, ҳадди ақал, як искусственная ва дигар он қадар сахт искалечена, ки ӯ бояд прикрыть он перчаткой. Он мумкин мебуд, ба осонӣ қабул карда, барои яке аз мо, агар он адское уродливое шахс. Ки, тавре ки ман аллакай гуфтам, ба осонӣ метавон мебуд замаскировать ".
  
  
  Хаузер гуфт ва отпил худ як шиша. Худи ӯ, ки бо он фасольчатым бадани ва трупным шахсе, ки ҳеҷ гоҳ мавриди "прусским быком", аммо ӯ баръало медонист, ки дошт, дар хотир Лақаби ва восхищенно - бо завистью - отождествлял худ бо ин породой: пулевидный, широкоголовый плечевые, бочкообразные, узкобедрые, толстокожие, великолепно высокомерные, комилан непобедимые, фарҳангӣ, қавӣ чорво. Ӯ выпрямился дар стуле.
  
  
  "Бинобар ин, шумо дарк хоҳад кард, - идома дод Ник, - ки вақте ки Ахтунг! Маро фиристод, то бо ин заданием, ман хеле мехостам, ки пайгирӣ ҳамаи имконпазир зацепки. Ин на ҳамеша осон аст, зеро савол дар бораи коммунисте аксаран маънои онро дорад кушода лона гадюк ". Хаузер боз понимающе гуфт. "Бо вуҷуди ин ман упорствовал. Дар охир, ман расспросы боиси маро дар пампасы; то маро овозаҳо шунида буданд, ки як шахс, ки метавонад ба Иудой, пайдо худ паноҳгоҳи ҷое дар безлюдных равнинах. Њољат ба гуфтан нест, ки ман он нест, пайдо кардаанд. Аммо он чӣ ки ман кардаам? пайдо... Ник наклонился пеш ва якбора ткнул дар ҳаво указательным ангушти. "Ман дар ҳақиқат дид, ки шахс Кампоса, соҳиби ранчо. Ӯ, чӣ тавре ки ман аллакай гуфтам, машғул разведением гўшт чорво, ва чанд аз фаслҳои афтидан не ӯ фурӯхта ҳамаи худро саршумори - он машғул мелким овардаанд, ки чӣ тавр шумо мефаҳмед, пас, агар ба он даст меорад, ки бо нархи хуб, ки ӯ бояд дошта бошад, то ки сару танҳо бо як одам - ҳамаи молу мулки он ба як шахсе, шахсе бо номи Хьюго Бронсон. Ва ӯ гуфт, ман дар бораи Бронсоне, зеро ки ман ба ӯ гуфт, ки чӣ назар Яҳудо ".
  
  
  Ник Картер, ӯ ҳамон Карл Грубер, қатъиян гуфт ва откинулся дар спинку стула, ки агар высказал убедительную фикр. Ва ба ҳар ҳол, онро ҳис дур нест, чунин самодовольным, чӣ тавр ба назар. Ҷое, чизе нест. Чизе аст, он қадар нодуруст, ки чӣ тавр внезапный тӯдаи дар пушти ту е распахнувшаяся дари, барои нишон додани гурӯҳи наемных қотилони, мусаллаҳ автоматами, ки опознали он, пеш аз он ки мурда буд, ҳамчун ҷосуси-pippa барои бартараф намудани врагоа дар Иелоти Муттаҳидаи амрико.
  
  
  Вале ҳеҷ садо, ҳеҷ ҳаракати буд, ва на дар хона, ҳеҷ ягонаи паст незащищенном тиреза, ки буд, приоткрыто ҳамагӣ ба якчанд дюйм, ки впустить струйку прохладного вечернего майского бриза. Ва ӯ буд, то боварӣ дорам, ки то чӣ андоза метавонист, ҳатто обыскивая инсон, ки Хаузер безоружен.
  
  
  "Ва ин ки ин шахс Кампос гуфт, шумо дар бораи Бронсоне?" Хитрая табассум Хаузера падидомада дар ошкоро ухмылку.
  
  
  Ник подавил такони фишурдани тощее гулӯ дасти худ ва выдавить аз он розҳо.
  
  
  "Кампос ба ман гуфт, - оромона гуфт ӯ, - ки баъзан мулоқот Бронсона дар сатҳи Байналмилалӣ ба клуби. Ки ӯ дар он ҷо буданд, дӯстон. Дар Бронсона, ки чӣ тавр ва аз Яҳудо, фавқулодда аст китфи васеъ, бочкообразная сандуқе ва пуленепробиваемая сар. Ин ба он шахс. ҳамвор ва тааҷуб лишенная узвҳои барои мардон он синну сол, ба истиснои ягон хел расм ҳам накашед, наздикон ба хати афзоиши мӯи худ, ки мумкин аст шрамами. Ғайр аз ин, Кампос гуфт, ки дар дасти ин мард як чизи хеле аҷиб. Бронсон ҳамеша ба пӯшидани дастпўшакњо телесного ранг - ин ин тавр аст?"
  
  
  "Дуруст аст. Ман хуб онро медонист. Ӯ ҳамеша пӯшидани чунин дастпўшакњо. Баъзан ногоњ черные е сафед, вобаста ба ҳодисаи". Хаузер откровенно дарида берун хандидан.
  
  
  Ник эҳсос мавҷи отвращения. Ногаҳон ӯ представил худ Хаузера чӣ тавр худощавого ва голодного олмонӣ офицера, меняющего худ дастпўшакњо барои ҳолатҳои махсус... махсус, невыразимых ҳолатҳои. Шояд арзиш мебуд, бештар аз бодиққат омӯхтани Хаузера. Вале ин лозим аст, ки захира. Акнун савол заключался дар он аст, ки чаро Хаузер хихикал чӣ тавр ба фиреб, вақте ки зикр ном Яҳудо?
  
  
  "Пас. Ӯ ҳамеша ба пӯшидани чунин дастпўшакњо", - гуфт Ник. "Дар Кампоса таассуроти, ки дасти дар дохили онҳо двигались аст, ки агар онҳо буданд, ки зарар наебад. Е механикӣ. Табиист, ки вақте шунидам ин, эҷоди ман. Ман хешамон омадам дар Буэнос-Айрес, ки ба ед, вале нишон дод, ки дар Яхдон Бронсона буд, ба наздикӣ фурӯхта. Ва ки Бронсон тарк кишвар, не, тарк пушти ягон следов ".
  
  
  "Ва савганд ба вақти шуморо буданд, итминон дорем, ки дӯсти ман сола Бронсон буд, худ Иудой, ҳа?"
  
  
  Комилан боварӣ дорам. Вале ман буд, веские асосҳои имон, ки ӯ метавонад чунин. Пас ки буд, табиист, ки ман наведу маълумотнома дар байни он собиқ кормандони ҳа? Ва дар он ҷойҳое, ки пештар аксар бывал Бронсон, ҳа? мардоне, ки ӯ медонист, ҳа? "
  
  
  "Ҳа", - моил гуфт Хаузер, ки гӯе ненавидя, ки ӯ вырвали дӯстдоштаи калима. "Ва дар ин ҷо ба мо вохӯрд. Ва мо пайдо умумии фоизҳо дар мо гузошта Шудааст. Вале ту содир хато, дӯсти ман".
  
  
  "Ва аз ман буд, хато?" - эҳтиеткорона ба пурсид Ник. Дасти украдкой двинулась ба спрятанному "Люгеру", ки ба он даъват Вильгельминой.
  
  
  "Дар бораи Бронсона, - гуфт Хаузер. "Албатта, ин хуб аст назди пешниіод дар олами. Вале ман медонам, ки ин, зеро он ба вазъи ва ман буданд, хеле монанд. Ва ман ба шумо мегӯям, танҳо аз сабаби он ки шумо яке аз мо". Ӯ дод глоток. "Ман медонам, ки бисер он сол. Зери номи Бронсон, таҳти дигар номҳои". Он назар қатъ барои муомилоти озод стуле, ва он чӣ ваҳй ба он хеле эњтиеткорона, танҳо ба нармӣ пошатываясь. "Оҳ, не, Бронсон ҳамон, касе ба ту считаешь он". Ӯ дарида берун хандидан булькающим смехом ва ногаҳон деҳот. "Албатта, не ту ба Яҳудо, дӯсти ман аст". Он худое шахсе исказилось ва бадани содрогнулось аз begeistert. "Ин шӯхӣ, зебо, чудесная шӯхӣ!"
  
  
  "Кадом латифа?" Овози Ника обрушился дар Хаузера. "Касе, ки аз ӯ?"
  
  
  Раздался ржавый ханда.
  
  
  "Ин Мартин Борман, дӯсти ман! Мартин Борман табдил Хьюго Бронсоном! Мо худ бузург Мартин Борман! Зиндагӣ, амният дар ин ҷо, дар байни маҷмӯи худ мардуме, ки ҳатто намедонанд он! Фикр кунед, ки ое шумо, ки ин хеле хандовар? Яҳудо ! Яҳудо! "Хаузер аз begeistert пош.
  
  
  Ник эҳсоси хеле взволновано. Мартин Борман. Нацистский раҳбари, правая дасти Гитлера, собиқ раиси секретной хадамоти гестапо. Гумшуда, ки дар охири ҷанги намояд, дар ҷои бехатар, то ки меоянд - дар ин ҷо?
  
  
  - Борман, - благоговейно выдохнул ӯ. "Мартин Борман! Хаузер, ту дорам? Ман орзу буд, дар ин бора рӯзи! Чаро ӯ рафт? Ба ҳар ҷое, ки ӯ рафт?"
  
  
  Хаузер счастливо булькнул. "Ҷое, ки ман Грубер? Куҷо ту думаешь? Эй ту садоятро шавад, итминон дорам, ки он доранд, нақшаҳои нисбатан Ватан. Ва садоятро шавад, боварӣ дорам, ки ӯ уехал яке нест".
  
  
  "На яке?" - повторил Ник. "Ҳар кас, ки рафт бо ӯ?"
  
  
  "Оғо! Кӣ медонад, ки онҳо чӣ қадар?" Ангушти Хаузера ткнул Ника. "Лекин ман ба шумо мегӯям ин аст. Пеш аз он ки ӯ рафт, ва ба сӯи боиси ду мард. Дар алоҳидагӣ, аммо ман комилан бовар дорам, ки онҳо ба ин ҷо омада бо ҳамин мақсад".
  
  
  "Онҳо кистанд?" Дар сари Ника прокатился наҳр худ даҳшат ва нобоварӣ. Мағзи мардон буд раздут аз он самомнения ва выпивки Ника. Аммо агар ӯ, дар ҳақиқат медонист, ки дар он Мартин Борман ва касоне, ки бо ӯ ...
  
  
  "Онҳо буданд, ки аз тарафи олимон буд, - гордо гуфт Хаузер. "Мо худ. Мо. Аз пир маротиба. Ва ман ба шумо кафолат медиҳам, ки ба онҳо кор бо Борманом, ки ба бозгашти мо ба он ҷо, ки мо буданд!"
  
  
  "Герр Хаузер, он чиро, ки шумо ба ман рассказываете, хеле шавқовар, - оромона гуфт Ник. "Мутаассифона, агар ин рост аст,, пас аз он аст, дар чунин як сирри табиат, ки ба он нест, истифода шавад. Агар ин рост аст,. Аммо, агар шумо метавонед задокументировать худро таърихи - пешниҳод номҳо, сана, ҷой ва ғ. - он гоҳ мумкин аст он роҳе ки шумо метавонед меорад ба манфиати бузург ташаббуси. Шумо, албатта, дарк мекунед, ки чунин маҷалла, чӣ тавр ба Achtung! - ин аст, ҳамеша осон нест, маҷаллаи ". Вай гуфт, ба кор бурд, ҳарчанд мегуфт ерунду, ва дидам, ки чӣ гуна залитые спиртӣ чашмони Хаузера понимающе моргнули. Ва чашмгуруснагӣ. Ник стремился ба жадности. "Ӯ низ интизор аст, ки лояльные олмониҳо хоҳад расонидани хизматрасониҳои худро ройгон. Мо чап каме. Мо бояд якҷоя кор ва бояд даст одилона подош барои кори худ. ҳаракати чизҳои бузург метавонанд рӯй аст, ки барои ҳамаи мо. Аммо дар аввал ман бояд донед, - ва шумо бояд дарк намоянд, ки ман бовар намекунам ба шумо, - аммо ман бояд донист далелҳо. Ки Борман? Касе, ки чунин олимон? Чӣ тавр ба онҳо таслим шуданд, дар ин ҷо? Е шумо метавонед маро ба он мегӯянд? "
  
  
  Хаузер танќисї нест поднялся ба пойҳои. "Албатта, ман метавонам ба ту мегӯям! Ту думаешь, ман чизе намедонам?" Ӯ безвольно махнул дасти дар ҷавоб ба эътирози Ника. "Оҳ, ман ба шумо мегӯям, хуб аст. Албатта, ин рост аст! Аввалан, ки ҳоло Борман? Ин осон. Ӯ..."
  
  
  Шиша разбилось. Осколки летели дар пурдарахт қолинҳо ва мерцая, лежали, то Фридрих Хаузер недоверчиво looked дар тирезаи. Ник Картер выскочил аз кресла ва прижался ба девори аз windows. Берун буд, хурдтарин ҳаракати. Ник ду маротиба пай дар пай шањ. Уголком соҳаи назари Хаузер покачивался аллакай нест, ки чӣ тавр pissed ва чӣ срубленное ҳезум дар ҷангал. Яке аз он чашми покраснел ва афзоиш дар андозаи, ва аз он исходил аз ҳама аҷиб садо дар ҷаҳон аст, зинда садо аз гулӯ мертвеца. Ник боз ба шањ дар шаб, вақте ки Хаузер афтод, целясь дар маҷлиси умумии самт аввалин аксҳоро қуввати худ. Ӯ шунид приглушенный визг ва чӣ ваҳй наздиктар ба окну. Бодиққат выглянув бо поднятым пистолетом, дид, андаке фигурку, прыгающую тавассути лужайку Хаузера ба як девори, ба он ждала мошин. Вильгельмина Люгер плюнула дар уклоняющуюся фигуру. Аз мошинҳо раздалась ответная навбати. Ник отстранился ва эҳсос кард, ки чӣ тавр осколки шиша рвутся ба он дасти. Вильгельмина кӯшиш бори дигар, аммо дар дасти, ки вела вай буд разорвана ва кровоточила. Ник выругался ва сунул пистолет дар гузошта дасти. Хлопнула дари мошинҳо; визжали чархҳо зери гонкиро мотор. Вильгельмина бори дигар плюнула дар убегающую мошини, ва Ник шунид далекий бикӯбед он kiss дар бораи пурдарахт металл. Мошин идома аз сарзаминамон.
  
  
  Фридрих Хаузер ҷони худро фидо нимсола, он затылок буд бесформенным, сочился чизе красновато-грейс.
  
  
  Ник обернул носовым платком худро разорванную шиша дасти ва принялся барои кор ба figuring, ки чӣ тавр Хаузер то бидонед, ки чӣ ба назар мерасид, ки ӯ медонист, ки дар асл, ва ое касе дигар дар ин шаҳри интриг ва романтики, ки метавонист ба ед шахсият ва маҳалли ҷойгиршавии Мартин Бормана.
  
  
  Е то ҳол дар Яҳудо?
  
  
  
  
  
  
  Марги ва тасаллои
  
  
  
  
  
  "Mark, гарон, ту номумкин аст..." Хелена Дарби остановилась дар полуслове ва укусила вай. "Маро бубахш, доктори Гербер. Ин буд, ки хеле сахт аст барои ман. Танҳо баъзан шумо маро раздражаете, мисли... хайр, ман ҳам ..."
  
  Доктор Марк Гербер ухмыльнулся вай дар партави панели, вақте ки ӯ ҳамзамон худро паймон мошин дар яке аз автомагистралей, питающих Лос-Анҷелес ва он пригороды. Хелена дар ҳақиқат буд зебо фавқулодда аст; хеле декоративнее - ва ин аќидаанд - аз ширин, вале муроҷиат ба ҳастам Барбара, ки берун оиладор тақрибан се моҳ пеш.
  
  
  "Чунон ки, мис Дарби, гаронбаҳо ман худ?" - гуфт вай ба осонӣ, бо крошечной flash сола муқаддас.
  
  
  "Мисли бародар", - қатъиян гуфт вай. "Чӣ гуна якрав якрав jr бародар. Дар ҳар сурат, на ҳамчун падар. Ва чунин якрав, ки ба ман ягон шўрбо аз он, ки ба ту гӯяд, ба ман таълим ба дӯст мешавад", - гуфт вай, на подозревая, мисли он, ки дар бораи торик сером "Шершне". ки бодиққат аз паи онҳо дар ротатсияи. "Доктор Гербер, ман ҷиддӣ. Шумо бояд, ки бубинанд, ки кори шумо пострадает, агар шумо мефахмед нигоҳ, то усердно меронем, ту мошини. Шумо танҳо лозим аст, барои гирифтани рухсатии, ки барои ба истироҳат доранд".
  
  
  "Хуб, ҳадди ақал, шумо метавонед маро ба он даъват Mark", - гуфт ӯ. "Ва ман гумон дорам, доктори Харрисон ва Лейбовиц боз прижались ба шумо, барои расондани кӯмак ба ман фишор, ҳамин тавр не?" Он дидам, ки дар он, он шахсе буд, искажено усталостью. "Ту фикр мекунї, ман ғамхорӣ ба худ - дар каме беш аз ду баробар худ синни?"
  
  
  "Ин масъалаи синну сол". Хелена нетерпеливо покачала сари он рыжие мӯи заблестели дар партави уличного фонаря. "Қариб ҳар як шахс метавонад аз вақт ба вақт бартарии кам непрошенным нозирон. Чаро ту ҳама вақт говоришь ман, ту чанд сола? Ту на кӯҳна. Ва ман меравам, то скучать бо одамон бо сабаби он, ки туро ба чизе принуждать. Ман мегӯям, ки шумо врезаетесь дар замин, ва ин ҳама медонанд. Шумо бояд барои боздоштани ин. Он чизе, ки ман мегӯям ".
  
  
  Ӯ каме ғамгин улыбнулся. "Ин модели таърих. Анна гуфта мешавад инро ба ман ҳама вақт".
  
  
  "Шумо зани?" Хелена посмотрела ба қавӣ шахсе, ки смотрело дар роҳ дар пеш, чунон ки гӯӣ аз он холӣ буд оянда. "Ӯ мегуфт ту ҳамин ҳозир, ое вай дар ин ҷо. Марк, Universal Electronics на развалится, агар ту возьмешь танаффус. Вале ту садоятро, агар не сделаешь ин. Ман медонам, ки ман танҳо худро котиби, вале агар ман вмешиваюсь, он танҳо аз сабаби он, ки ... "
  
  
  "Азизи ман Хелена. Лутфан!" Гербер чарогоҳҳоро мошини ба доираи васеи бульвар ва набрал суръати. Хокистарӣ "Шершень" паси онҳо плавно повернул, ки агар хуб медонист, фарҳанг ва имкон дод компактному автомобилю Гербера мешикананд дар чанд блокҳои пеш, пеш аз он ки ба нармӣ ускорился. "Не говори ба ман, ки" ман танҳо ту котиби "". Он суст олмон аксент хуб сочетался бо амрико манерой. "Ман обвиняю шумо дар вмешательстве. Ман қадр худ манфиат. Вале кор - он ҳама, ки ман монд". Ӯ сосредоточился дар роҳ пеш. "Акнун аз он оянда кӯчаи направо, ҳамин тавр не?"
  
  
  "Ҳа, ин ба он." Вай thoughtfully посмотрела дар он. "Ман дар яхдон ду хуб стейка. Чаро ту поужинать бо ман?"
  
  
  Гербер дод печутоби ҷарима. "Хелена, ту хеле ширин, вале ту ҳамон медонӣ, ки ман берун омада, танҳо дар ҳамон зуд оби як пиела қаҳва, ки ту ба ман ваъда кардааст. Ба ман лозим барои баргаштан ба лабораторию".
  
  
  "Дар ин ҷо ва мо", - гуфт вай. Онҳо мондан дар назди зебо садом. Гербер соскользнул аз худ ҷой ва чӣ ваҳй ба ӯ, барои кушодани дари. Хелена берун, изящно выставив, то, ки Гербер метавонад пазмон.
  
  
  "Ман суст кофейник ва зуд broiler, - гуфт Хелена, - пас савганд ба ин замон, вақте, ки қаҳва хоҳад шуд омода аст, ки аллакай мо метавонем хӯрдани мо даст нашуст,. Ки акнун шумо метавонед ба даст овардани беҳтарин созишномаи, аз ин?" Вай қатъиян захлопнула дверцу мошинҳо.
  
  
  Гербер улыбнулся ва ба осонӣ гирифта, дар дасти худ.
  
  
  "Лутфан, Марк, - гуфт вай.
  
  
  Ӯ доранд, ба вай чашм ва оҳиста гуфт. "Ташаккур, Хелена. Ман лаззат обедом бо шумо бод".
  
  
  Онҳо гузаштанд оид ба усаженной цветами бетонной дорожке ба он истиқоматии дар сатҳи кӯча. Ҳеҷ яке аз онҳо мушоҳида кардам, ки серая мошин проехала гузашта онҳо, то ки онҳо разговаривали дар тротуаре, ва свернула дар гузаргоҳи сарҳадии. Ҳеҷ яке аз онҳо дида торик кабуд Cruisemaster шуд, ки припаркован дар кунҷи, наздик ба хона Елены, ки марде, ки чашмони буданд, равона намешавад, дар майдончаи варзишии саҳифаи рӯзномаи он, ва ба онҳо.
  
  
  Не, гузашт ва чанд дақиқа, ҳамчун як соат дертар, доктор Марк Гербер тарк истиқоматӣ Елены, эҳсоси якбора шуд, ки ӯ ощущал баъди внезапной марг Энн.
  
  
  Савганд ба ин замон, ки чӣ тавр Гербер завел мошини, кабуд круз-устод оҳиста-оҳиста отъезжал дар ним маҳаллаи рондани пас, алъон барои рақами хона.
  
  
  Гербер гузашт гузашта.
  
  
  Ба воситаи ду-се маҳаллаи ӯ барои он набрал суръати. Хокистарӣ "Шершень" рафтанд, ки аз тангкӯчаи ва дарефти мавқеи барои назорати круз-мастером.
  
  
  Ронандаи деҳот ва табдил интизор.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ҳадди ақал, Нику лозим буд, ки ба ташвиш дар бораи отпечатках ангуштони. Аст, чизе ба ӯ намеревался допросить дар политсия; фақат ӯ баъзе вақт пеш қарор кард, ки на нагузорад худро отпечатки разбросанными дар саросари ҷаҳон.
  
  
  Ман мехостам, ки полис кишварҳои гуногун улавливала саҳна зӯроварӣ, хранила барои истифодаи минбаъдаи он е перекрестного досье бо Интерполом, ва он гоҳ триумфально заявляла дар бораи он смущении, вақте ки ӯ появлялся дар баъзе навтар гузоштааш ва мулоқотҳо дар дигар обличье. Тањририяи шӯъбаи AXE тарҳрезӣ якчанд бениҳоят реалистичных перчаток, ки барои тамоми ҷаҳон ба назар чӣ тавр ба пӯсти солим башарӣ ба дасти. Дар ин ҷо буданд, қариб ҳамаи замысловатые curls дарозмуддат, мӯи кӯтоҳ, нохунҳо, ночизи складки ва баргро боќї мегузоранд; вале кончики ангуштони шудаанд, дар гузариши ҳамвор аст ва хурмо буд, худ фардӣ намунае ки Муњаррир.
  
  
  Бадбахтона, зебоӣ барои пӯст дастпўшакњо буданд, он қадар лоғар, ки на метавонанд дифоъ аз летящего шиша.
  
  
  Қатъии обернув платком окровавленную дасти, Ник наклонился бар Фридрихом Хаузером барои молниеносного ҷустуҷӯ. Ӯ ҳайратовар буд,, вақте ки ҳеҷ пайдо ҳеҷ чиз шавқовар, кӯлҳои. Аммо Хаузер буд Хаузером то мағзи устухон.
  
  
  Мартин Борман...! Ки кист, ин буд, аљиб аст, вале ғайриимкон нест. Дар давоми сол ба рафтан дорам, ки пропавший нацист аст, ки ҷое ки дар Аргентина. Чунин ба назар мерасад, овозаҳо буданд, ки рост нест.
  
  
  Ник выпрямился аз грязного комка, ки дар он буд, ки бадани Хаузера, ва чӣ ваҳй ба окну. Дар кӯчаи ба ҳеҷ шевелилось. Садои удаляющейся мошинҳо оят ва њамсояњо нест, баромада, барои дидани он ҷой. "Шояд ҳамаи сжимают телефонҳои худ ва кричат дар бораи куштори", - фикр кардам Ник. Ӯ зуд обошел гостиную ва гирифта як шиша бо худ дар ҷустуҷӯи ошхона ва сиеҳ рафти. Дар ошхона ӯ вымыл шиша, протер ва убрал дар якҷоягӣ бо дигар мекунанд. Политсия бояд бисер вақт ба кашф, ки аз Хаузера буд, ширкат, балки кард мехоҳам онҳоро каме иҷроро ба таъхир гузорад.
  
  
  Дари аз ошхона вела дар боғи хурд дар хона ва дигар аз девони Хаузера дар мощеную дорожку, ки вела дар кӯча дар назди хона. Ҳеҷ яке аз онҳо годился ҳамчун тыловых выходов, вале онҳо бояд муқимӣ буданд.
  
  
  Ник рылся дар кабинет Хаузера дар тусклом партави хоҳиши дохил нур, вале чун медонед, ки, ки ҳар тағйироти равшанӣ хоҳад буд мушоҳида мерасад наблюдателем. Держа дурахш-карандаш дар больной дасти ӯ царакат қуттиҳои мудаввар ва зуд перебирал онҳо content. Правый боло қуттии массивного мизи буд заперт. "Як snippet андаке", - гуфт ӯ ба худ ва алоќаи аз кармана.
  
  
  Чаро ишаъеи Хаузера? - фикр кардам, ки ӯ кор. Дар назари аввал ба назар мерасад, маълум; метавонад он қадар аен аст. Аввалин савол: чаро Борману - агар ин буд, Борман - ошкор намудани сирри худро ба чунин шахсе, ҳамчун Хаузер? Мумкин, ки ӯ ин нест дод. Шояд Хаузер тасодуфан фаҳмидам он чиро, ки мебоист донад, ва дар ҳақиқат он бештар мегӯянд. Дуюм савол: ое ӯ медонист, ки дар он аст, Борман, е догадывался? Дар ин ҳолат масъалаи сеюм: агар ӯ гадал, ки чаро дар он стреляли?
  
  
  Қуттии выдвинулся. Хуб левая дасти Ника нащупала он.
  
  
  Возможный ҷавоб рақами як аст: он қотил намедонанд, ки чӣ қадар ӯ медонист ва мехост, ки имконияти. Возможный рақами ҷавоби - як дақиқа Шуд. Агар шумо буданд, ба ҷои онҳо, ое шумо интизор мебуд, ки барои шунидани ӯ рафта меандозанд, ва он гоҳ ишаъеи мебуд Хаузера ва он, ки ӯ проливал? Ва метавонад, ба онҳо лозим аст, ки ба ном Карл Грубер аз Ахтунга! паҳн худро отрывочную таърих ва е вынашивать он, е паҳн?
  
  
  Ник покачал сари. Ба зӯр. Эҳтимол, ки қотил чесался ангушти, ва он шањ, пеш аз он ки маълум шуд, аз ҳад зиед дур аз њаќиќат нест. Ва пас аз он, эҳтимол, интизор набудам, ки як меҳмони Хаузера пайдо дар стрельбище. Аз ин рӯ, ӯ ва шарики комил қарор доданд, ки ба даст дур аз он ҷо.
  
  
  Дар ящике лежали мактубҳои шахсӣ ва чанд қиматноки марбут ба бизнес Хаузера фурӯши истифода шудааст. Ник гирифта, ба онҳо. Аммо гумон аст, ки онҳо казались кофӣ ҳаетан муҳим, ба сафед, хулоса дар зиндон аст. Он ангуштони проникли ба қуттии ва ба боло, ба погладить қисми поении мизи. Ба он буд, приклеен хурд барге қиматнок. Ӯ разобрался бо ин.
  
  
  "Агар ман буд, ба ҷои онҳо, - фикр кардам ӯ дар бораи худ, - ман мехоҳам, ки нигарониҳо дар мавриди он, ки назари худро дар live ин бача Грубера". Метавонад, дид, ки пас аз он windows, ки стрелял в ҷавоб; метавонад, ӯ мефаҳмад, стрелявшего. Ва бо ин мыслью, ки бояд ман? Фикр мекунам, ки ман метавонист баргаштан хеле ором ва бори дигар раскритиковать Грубера то е баъд аз он поговорит бо политсия.
  
  
  Коғаз буд бо рамзи тавлид. Ник посветил дар он карандашом. Ман Худо. Ки барои фиреб. Дуконҳо худро эмин комбинатсияи дар ящике мизи. Ҳоло дар куҷо бехатар? Бе шубҳа, барои картинкой.
  
  
  Ва ман ҳатман приложу ҳамаи кӯшишҳои ба даст ба политсия. Ман фарз кунем, ки Грубер хонда, ба онҳо ва интизори он буд, ки онҳо - е, ки ба он хоҳад кард, маҳз он чиро, ки корро ман. Ва ман поймаю он ба ин, агар ӯ торопился.
  
  
  Барои грейс натюрмортом, ки висел таҳти ҳидоят дар як кунҷи беруна ба девори худ, бо як дари худ ва як баланди тиреза, буд, бехатар. Ангуштони Ника, прикрытые перчатками, гирифта кодовый бархўрди.
  
  
  Дар кӯча ҳам ором буд.
  
  
  Ки дар асл Хаузер гуфт, дар бораи Бормане...? Ӯ бешубҳа мусаллаҳи таассуроти, ки Борман то шумо тарк, ки дар Олмон. Таассуроти ба касе? Ҳар шунаванда, дар ҳуҷраи е берун аз он. Бо логике он чиро метавон интизор буд, ки Хаузер чанде медињад: "Ӯ дар Шварцвальде, дӯсти ман!" Е Hamburg, е Мюнхен, е Берлин, е Бонн, е аз он сӯи Деворҳои, вале дар Олмон.
  
  
  Циферблат хушхӯю щелкнул.
  
  
  Аз ин рў, дар он стреляли, ба ӯ гуфт, ки дар Олмон. Е он ишаъеи, зеро ҷое, ки ӯ буд, рафта ба даъват, буд, Меравад. Хеле коварен, картерро ба ҳузур пазируфт. Беҳтар аст, ки рафта ҳамроҳ - дар ҳоле, ки шумо хоҳад веских асосҳои имон баръакс аст - бо мыслью, ки ӯ кушта шуд, ба халалдор ба ӯ мегӯянд, ҳақиқат, ки осторожные қотил заметают худро нишонаҳои.
  
  
  Бехатар распахнулся.
  
  
  Худи идеяи дар бораи он, ки Борман ба зиндагӣ ва шояд баргардад, ки дар Олмон бо парочкой олимон, метавонад хатарнок кусочком пиндоштҳо, ки мумкин аст, ба анҷом атрофи бо худ. Ин буд, ки барои Хаузера. Ва ин метавонад бошад, ки нависандаи Карл Грубер.
  
  
  Дар нащупывающей дасти Ника пайдо аввал оид дурбин. Ӯ зуд онро изучил. Калон, старомодный, вале хеле пурқудрат аст. Ки дар Олмон бисту панҷ-сӣ сол пеш. Чаро нигоҳ дурбин махфӣ? Шояд барои Хаузера онҳо буданд, драгоценным напоминанием дар бораи пир добрых шуморо дастгирӣ мекунад. Ва ӯ метавонист дотянуться то сейф кунад павлус-буред направо ва назар бевосита дар баланди аз тиреза ба... дуруст Аст. Ник таҳқиқ он якчанд рӯз пеш, ҳанӯз пеш аз мулоқот бо Хаузером. Хона Брэнсона, он Брэнсон, ки ба ӯ имон оварданд Иудой.
  
  
  Ник боло дурбин. Гӯшаи соседнего хона зад, ки ба ӯ чашм. Глухая аз девори шаҳр. Ӯ оҳиста-оҳиста повернул рост бузурги тавоност линзаҳо. Як дверной проем, похожий ба он, ки наздик буд бо он, ба таври назаррас зиед, қариб аз се маҳаллаҳои. Макон хонаҳои байни онҳо ва кунҷи нишебӣ он, ки ӯ мепоиданд, имкон надоданд, ки ба ӯ даст беспрепятственный навъ дар намуди ду одамоне, ки истода, разговаривая ва жестикулируя дар дари ҳуҷра, инчунин аз он, ки дар пеш буд, ки хона Брэнсона. Яке аз незнакомцев, аен аст,, буд, ки истифодабаранда девони, инчунин дигар - посетителем. Агар шахсе, назвавший худ Бронсоном, мулоқот ба меҳмонон аз як дари - - бигӯ, парочку олимон - Хаузер ва он дурбин метавонад сайд онҳо чунон равшан аст, ки агар онҳо истода барои худ тиреза.
  
  
  Ник чап дурбин суфра. Пулис метавонад захотеть примерить онҳо дар андозаи. Он гӯши напряглись барои ягон тағйирот тихих ночных звуков, давом дод ӯ оид ба їустуїўи махфӣ.
  
  
  Пул. Гиреду пулҳои коғазӣ дар якчанд хориҷӣ ифодаефта. Шиноснома; Сурат Хаузера, аммо ба номи дигар ва миллаташ. Калон конверт аз манильской қиматнок, набитый хабарнигори, потрепанными ва выцветшими копиями застывших гурӯҳҳои позировавших, то ки онҳо танга буданд блестящими ва шакли онҳо ҳанӯз тару тоза. Мӯза ва свастики. Армейские мошинҳо дар паалатҳои. Платформаи барои баррасии. Калон нақшаҳои мушкил мебошад. Шаҳрвандӣ ва низомии барои столами барои гуфтушунид. Гурӯҳи мардон дар обтягивающей либос ва зиеда аз улыбающиеся. Шиносон, ненавистные шахсоне, ки ба баъзе аз онҳо; баъзе аз онҳо номаълум Нику.
  
  
  Воќеан, он чизе, ки бо он ақидаи доранд, арзиши ба AX ва дигаре гузошта политсия. Ӯ менял паспорт ва пул, вақте, ки шунид тихие қадамҳои дар боғҳои барои хона. Савганд ба ин замон, вақте, ки қадамҳои расид кухонной дари, тусклая расм вернулась дар ҷои, ва қуттии мизи буд заперт.
  
  
  Ник вай давида омада, гуфт дар ночизи trailing коридор ва прислушался. Ҳар касе, ки медонист ӯ чӣ хеле томного Карла Грубера, мебуд, ҳайрон, чун настороженность мулоим шахси ва сдержанную ва безмолвную грацию баланд, раскрепощенного бадан. Онҳо низ мебуд, ҳайрон, вақте, ки суръати қувват ва аъло вазъи ин великолепного бадан аст; аммо он мебуд, ки аз ҳеҷ чиз дар муқоиса бо онҳо удивлением, вақте, ки аҳли-агентҳои ин инсон ва душманони ӯ онро бо номи он Киллмастером, аз ҳама смертоносным ва хатарнок марде аз ҳамаи смертоносных ва хатарнок дар специализированной хизмати AX.
  
  
  Аз пушти дари раздался нарм свист, агар чизе аст, - шояд, целлулоид - проскользнуло гузашта қалъа. Ник интизори он буд, ки дар dark, тихонько заправляя истихроҷ аз сейф Хаузера барои пояс брюк ва закрепляя он курткой. Агар ин бача задержится ба даст шифоҳӣ, шояд имкони зуд дидани барои хонаи хоб ва гарнитураҳо. Ник дод, ки якчанд тихих қадамҳои дар коридору ба ҷониби хобгоҳ ва шунид, ки чӣ тавр назад дари фаъол аз заиф скрипучим вздохом. Ӯ ба дилам ва эҳсос осон порыв шамол худ рӯ.
  
  
  Нарм туфли ба каблуках суст, бесшумно приближались ба он. Агар lucky, он метавонад каме сӯҳбат бо ин бача, ки пеш аз онҳо прерваны. Вильгельмина скользнула дар он готовую дасти.
  
  
  Ӯ шунид сирену ба қадри ду сония пеш ӯ little человечка, ки бодиққат входил дар trailing коридор ва бо сожалением фаҳмидам, ки вақти ба саволҳои худро тамом ҳанӯз пеш аз он, ки чӣ тавр оғоз шуд. Вильгельмина повернулась дар он дасти ва падидомада дар урезанную дубинку ҷои люгера ҳарбӣ вақт.
  
  
  Мард шунид сирену, дар як лаҳза поколебался, пас поспешил дар освещенную гостиную. Аз афташ, он аст, пешниҳод намуд, ки Грубер нишаста бо трупом ки ӯ ҳанӯз вақт буд, ки вышибить маѓзи Груберу, пеш аз сирены мондан аз дохилшавӣ ба генералии дари.
  
  
  Ник прижался ба девори худ ва вытянул дароз подвижную пои ва дароз мускулистую дасти. Человечек взвизгнул аз худ даҳшат ва изтироб. Он пойҳои метнулись дар зери он, ва он пистолет буд, равона карда, чун биное барои як бесполезное як лаҳза пеш аз афтидан ба фарши. Ӯ сглотнул ва прошипел кадом аст гнусное калима. Ник босуръат ва безжалостно опустил, то ба ӯ дар шикам, баъзеи Вильгельмину худро неразрезанную дасти ва қатъиян обрушил вай дар висок мардон. Буд, дар ҳақиқат бад, ки ӯ қодир мебуд, берун меоварем, ки онро аз бозӣ, ки пометив, вале вақти ба тонкости.
  
  
  Ӯ перешагнул тавассути як смятую фигурку ва направился ба пушти дари. Сирены звучали ҳамин тавр, ки агар онҳо буданд, ки тақрибан дар ду блокҳои поен ҳастед. Ин буд, хуб аст. Ин дало Нику вақт нырнуть тавассути кучаи Хаузера дар someones-он боғ , пеш аз windows оғоз открываться.
  
  
  Ба воситаи ним соат ӯ баргашта Байналмилалии клуб, худро аслии ҷои вохӯрӣ бо Хаузером, остановившись дар скромном утоқи меҳмонхона, ки ӯ нигоҳ таҳти дигар ном ва прибрался. Шакли мустаќил рӯбучин буд дар он аст, ки ба хориҷ ва пинҳон украденные қиматнок ва коркарди порезанную дасти, пеш аз натянуть нисфи запасной ҳамсарон спецперчаток.
  
  
  Ӯ нишаста, дар сатри пил виски ва лениво гуфтугӯ бо як бача, ки медонист танҳо ҳамчун Рупперт, яке аз бисер тоҷирон Буэнос-Айрес, ки оставались дар периферии шаҳри ҷамоат, на рассказывая аз ҳад зиед дар бораи гузаштаи. Ник умедвор буд, ки ибо-пас аз чудом ба ӯ муяссар шуд, ки ба даст овардани ягон маълумот дар бораи Бронсоне, пеш аз он ки ба ӯ лозим аст кинаеро аз политсия, ки дер е зуд собиралась тафтиш муаллиф маҷаллаи шуд, ки то дружен бо Хаузером охир ду сол ҷазо дода мешавад. рӯз.
  
  
  "Шумо дар ин ҷо чанд вақт?" - гуфтам Рупперт, ки махсусан заботясь.
  
  
  Ник покачал сари фикр дар бораи Иуде, Бормане ва Хаузере.
  
  
  "Пагоҳ тарк беҳтарин кор дорам."
  
  
  "О. Кӯтоҳ сафар. Мехоҳам?"
  
  
  Ник пожал плечами. "Ҳамеша хуб возобновлять кӯҳна знакомств".
  
  
  Рупперт бо любопытством дидам дар он. "Шумо пайдо бисер? Шояд шумо медонед Хаузера пеш?"
  
  
  "Хаузера? Не, танҳо, ки бо ӯ гуфтугӯ. Мехостам, ки ба медонед, ки дар тамос бо Хьюго Бронсоном - ман аз он передаю. Дар омади гап дар бораи Хаузере, ҷолиб он аст, ки ӯ? Ман буд, ба пешвози ӯ дар ин ҷо имшаб".
  
  
  Рупперт ҳамзамон приподнял бровь ва ноздрю.
  
  
  "Метарсам, Фридрих на ҳамеша ба ед худро вохӯрӣ. Вале агар чизе, ки шумо мехост, ки ин фиристед салом Бронсону - шумо гуфтед, ки аз берлинских дӯстон? Е шумо аз Бонна?"
  
  
  "Ман аз Бонна", - гуфт Ник. "Баъди он аз дӯстон аз Швейтсария. Замина Рейнеков", - зуд изобретал ӯ.
  
  
  "Замина Рейнеке? Замина Рейнеке? Ҷолиб он аст, шунидам, ки ое ман, ки ӯ зикр ин ном?" Рупперт сдвинул қуллаи мебошанд ва потянул дар хушӯъашон. "Оҳ, хуб,, фарқ надорад. Ӯ бисер дӯстон". Рупперт полез дар pocketing ва царакат як записную дафтарчаи. "Ӯ ба ман ҷое дар ин ҷо". Ӯ пролистал саҳифа. "Оҳ! Ғамхорӣ ба Соҳаи Циммере, Вильгельмштрассе 101Б, Берлин. Албатта, дар минтақаи Ғарбӣ".
  
  
  Ник буд, тамошо. "Э ... ин суроғаи Бронсона?"
  
  
  Рупперт дидам, ки дар он аз осон удивлением. "Албатта. Ки боз? Ту баъд аз ин мехостам, ҳамин тавр не?"
  
  
  
  
  
  
  Ду поен... Ва боз пеш?
  
  
  
  
  
  "Оҳ, ман аз он хурсанд ҳастам, ки ин як", - самимона гуфт Ник сохт ва бузург глоток виски. "Замина Рейнекки хоҳад кард, то хушнуд. Шумо дӯсти хуб Брэнсона?"
  
  
  Рупперт тасодуфӣ приподнял як китфи. "Шиносоӣ тавассути Клуб. Мо ҳамаи онро медонистанд".
  
  
  "Хммм", - гуфт Ник, гадая, чун дур ӯ қодир ба задвинуть ки ҳамаи саволҳо. "Шумо буданд, ба аввалин шахсе, ки қодир ба ман мегӯям, ки ман метавонад онро ефт".
  
  
  Рупперт боз пожал плечами. "Медонӣ, ман ҳатто намедонам, ки ту Бронсон - инсоне, ки ман меҷӯям", - thoughtfully гуфт Ник. "Хаузер гуфт, чизе дар бораи он аст, ки ба дасти шуданд искалечены. Шумо медонед, ки чӣ гуна ин ҳодиса рӯй дод? Ман дар хотир дорам, ки замина Рейнекки чизе дар бораи ин".
  
  
  Чашмони Рупперта каме сузились.
  
  
  "Тавре ки ман аллакай гуфтам, мо буданд, знакомыми, ва дӯстон. Ва ҳеҷ кас мепурсад, ки дар бораи чунин чизҳо".
  
  
  "Не?" - гуфт Ник. "Гумон дорам, ки не. Мебахшед. Аммо ман касби меорад, бо худ табиӣ кунҷковӣ".
  
  
  Рупперт виновато захохотал. "Ман надоштам, ки дар хотир доред, ки шумо бояд ба киноят. Ман танҳо буд, дар хотир доред, ки спрашивал. Ва агар шумо дар ҳайрат, чаро ман бояд ба он медонанд, ба суроғаи ӯ фақат гуфтам, возьму ое ман аз он дар ҳолатҳое, ки агар касе спросит дар ин бора".
  
  
  "Равшан аст, - гуфт Ник. Ӯ омӯхта Рупперта краем чашмони. Чизе, ки ӯ дид, буд пузатым баварцем бо вздернутыми бровями ва сахт хеле тусклыми чашмони ӯ, ки ҳанӯз казались тусклыми, ҳатто вақте ки онҳо сузились дар афкор.
  
  
  Ник бодиққат обдумывал масъалаи дигар, вақте ки ҳисси шашум предупредило он дар бораи ғарибон дар ҳуҷраи. Ӯ осушил худ як шиша ва огляделся. Ӯ эҳсос бӯи копа.
  
  
  Ӯ дид, копа. Васеи мард бо қавӣ рӯ тахминан синну сол ва афзоиши истода наверху бо ковром зина, ведущей дар клубный холл, ва гуфтугӯ бо евари мудири. Хурд мавҷи осознания ва шиддати сипарӣ оид ба ҳуҷраи. Ник қариб эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он обрушилась дар он.
  
  
  "Дигар барои ман", - гуфт Ник қабули гуна, ки сдерживает зевок. "Присоединяйся ба ман?" Рупперт нетерпеливо гуфт. Ник фармон ва предъявил поддельную клубную корт, рўњї подсчитав худро ҷиноят ба санаи: қалбакӣ, пешбарии худ ба шахси дигар, бо аз ҳисоб баровардани клубных қарзи нигоҳубини бо ҷойи куштори, сохтакории улик, ҳуҷум, ғоратгарӣ, осон ва вымышленная дурӯғ ... Ӯ зуд пил, боз зевнул ва имзо худ як еддошт.
  
  
  "Хуб, имрӯз чизе, - гуфт ӯ. "Ман ҳавопаймо намепарад барвақт. Ташаккур барои ширкат, герр Рупперт". Ӯ дид, ки баланд ходими полис дохил ҳуҷраи ва чизе спрашивал дар гурӯҳи мардон, скопившихся атрофи заполненного нӯшокиҳои мизи. Рупперт тасодуфӣ попрощался, ва Ник рафт босуръати қадам, ки ба назар суст, вале нобуд кардани ӯ аз он ҷо ӯ умедвор буд - зуд.
  
  
  Дар атрофи рафтан ва дигар одамон, ва ӯ поднялся нардбон, чун медонед, ки ҳеҷ кас муҳтарам ба он диққати махсус. Баъд аз он аз нав эҳсос мавҷи шиддати. Вақте ки ӯ буд, нисфи роҳ ба поен нардбон, ӯ шунид овози зовущий: "Сеньор! Сеньор!" Ӯ тасодуфӣ боло чашмони дид авторитетного незнакомца, идущего барои ӯ ва идома дод, ки рафта, гӯе медонист, ки занги на барои он. Дар поени кор, он шудааст, аз Бонна, ҳамин тавр не, ва ӯ медонист, ба ин бача, ҳамин тавр не?
  
  
  Ӯ аллакай берун омада, ба болопўши назди клуби вақте ки мард метобад, то ӯ гуфт забони англисӣ: "Герр Грубер? Мебахшед, ман намегӯям, олмонӣ. Лейтенанти Гомес. Гап ба шумо, лутфан".
  
  
  Ник дилам. "Лейтенанти?" - повторил ӯ бо восхитительным удивлением. "Политсия, ҳамин тавр не?"
  
  
  "Ин ба таври дуруст, - қатъиян гуфт Гомес. "Ба ман зарур аст, ки аз ту мепурсанд масъалаҳои якчанд оид ба Накўкорї Хаузера. Ое шумо барои баргаштан ба Клуби?"
  
  
  "Хаузер?" Ник нахмурился. "Ман ба вуқӯъ медонист, ки шахс. Чизе, ки нест?" Ӯ таъкид намуд, ки ба кӯча ва тротуары буданд, ки бо фурӯши одамон.
  
  
  "Дар он стреляли", - ором ҷавоб дод Гомес. "Ман мефаҳмам, шумо дидед, ки он дар вақтҳои охир. Аз ин рӯ, ман ба шумо мепурсанд..."
  
  
  "Зи!" Ник вздохнул, придумав изҳори восхищенного ужаса, ки бо он ақидаи ӯ, бояд пӯшидани нависандаи Карл Грубер. "Дар манзили зист?"
  
  
  "Лутфан, герр Грубер. Аваллин гуна, ворид дар клуб. Дар кӯчаи негде муҳокимаи он". Гомес терял сабр. Нику нравился намуди он аст. Қавӣ шахс бо хеҷ хмурый назари; зинда чашмони доно ва доираи васеи сахт даҳони.
  
  
  Яке аз кардинальных қоидаҳои AXE равшан он аст, мураттаб: ҳеҷ гоҳ, ҳеҷ гоҳ, ҳеҷ гоҳ связывайтесь бо политсия, дигар кишвар, ба маќсад мувофиќ аст, ҳатто бо худ, агар шумо пешакӣ омода неприступное прикрытие, ки бар мегирад, ҳамкорӣ бо онҳо. Ва ин Лақаби ба таҳқиқ кард. Карл Грубер буд, воқеият дар Бонне е ҳатто суроғаи дар Буэнос-Айрес. Ӯ "гостил аз дӯстон"; як дӯсти, собственно, номи Ник Картер.
  
  
  "Лейтенанти, ман бо хурсандӣ. Ва, албатта, ман мехостам, ки шахсан медонам, ки рӯй аз, иборат мебошад Хаузером, инчунин ба ҳамкорӣ имкон аст. Лекин аз сабаби, ки ман фаҳмонед, ки мо гап дар танҳоӣ - ман бартарӣ бозгашт дар Клуби пас аз он, ки шумо ба ман танҳо гуфтанд ". Шиддати нетерпения дар назари Гомеса сменилось искрой манфиати. "Ва ҳол, - идома дод Ник, - чӣ тавр шумо эҳтимол медонед, ки ман бояд успеть дар ранний парвоз субҳ. Пас, агар дар тамоми имконпазир...", ва ӯ маҷбур худ сухан хеле оқилона ва самимона "... Ман мебуд признателен Агар шумо ҳамроҳӣ ман то он ҷойҳое, ки тарк карда будам, хомӯш. Ман оғоз готовиться, то ки мо разговариваем; е мо метавонем сӯҳбат ба роҳ. Шумо мошин? Е аст, ҳамеша як таксӣ ". Овози ӯ буд, сахт ва энергичным, овози преуспевающего журналист, жаждущего мегӯям, таърих ва привыкшего гузаронидани мусоҳиба оид ба гузаштан байни полетами дар тайера.
  
  
  Гомес бо диққат нигариста, он. "Аз куҷо ту фуруд омад?" "Бо дӯстони худ." Ник дод, суроғаи наздик-нимаи, ки чӣ тавр ба ӯ чунин менамуд, буд, хомӯш, хусусан дар ин замон, ки шаб.
  
  
  Гомес оҳиста гуфт. "Хуб аст. Мисли мошин". Ӯ жестом қайд кард, ки дар самти дод ва як рӯза қадами оид ба тротуару.
  
  
  Секунда - дар ин муддати дароз, ҳатто агар он ба ду қисм тақсим. Нику хватило вақт ба фикр: чӣ тавр бад. Хуб бача. Картер илова ба рӯйхати ҷиноятҳо ва мекушад копа.
  
  
  Дар як сония ба миен омадани хурдтарин затишье дар шуме проезжающих мошинҳо, ва дар он ҳамон вақт Гомес исбот кард, ки байни Лақаби ва кӯчаи сангинбой.
  
  
  Фику ва испуганный вздох Гомеса буданд, қариб одновременными. Ник дид, ки чӣ тавр Гомес завис дар ҳаво, ва вақт барои оянда аз ин дароз сония. Ӯ буд, ҳатто ҳангоме ки Гомес афтод.
  
  
  Хуб ходими полис, хуб бача дар мавриди бо кар шуда кардам стуком ва як маротиба перекатился. Ник афтод ба зону дар хвостовой қисми припаркованной мошинҳо ва дид, ки stopper дар гардиши наздик. Барои он завел мотор ван зада буданд, ахбор. Дар яке аз лаҳзаи ронандаи высунул сари ва пистолет аз тирезаҳо ва шањ дар он ҷо истода буд, Ник. Ба ҷои ин, ӯ зад, ронандаи дигар мошинҳо. Мошин взбесилась ва врезалась дар дальнюю сӯи мошинҳо, барои он нырнул Ник.
  
  
  Он охватила мавҷи сиеҳ ва сурх ғазаб. Ӯ дод, то эҳтиет ба чертям он ҷо, ки ӯ принадлежала, ва бархоста, баланд ва незащищенный, ҳадафи умоляла, ба вай поразили. Ронандаи фургона дид он, маҳсулоти худро рафти, прицелился, шањ. Ник соответствовал ӯ: мепоиданд барои он, интизор целился ва стрелял. Вале он шањ якум ва дид, ки чӣ тавр сахт, невыразительное шахсе превратилось дар ниқоби ужаса аз разбитой red мякоти. Ван зада буданд, боздошт. Ник давида - ныряя ва ӯ сквозь колеблющуюся роҳ. Атрофи он буд, кӯчаи бо любопытными приглушенными звуками, чанд ихтилоли ваҳм звуками, пронизывающими умумии ошеломленную тишину; ва бадан се мардон - як қотил, як полицейского бо приличным шахси ва як невинного прохожего. Ва он, Ник Картер, кушта ду нафар аз онҳо.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Боби AX нишаста, барои худ бузург мудаввар дар яке аз дохилӣ идора қароргоҳи квартираҳо Amalgamated Press and Wire Service дар Дюпон-Серкл дар Вашингтон, dc. Он мизи, бодиққат тоза аз нисфи шаб то ҳашт субҳ, намояндагӣ аз ҷониби бесарусомонӣ ҳисоботҳои. телеграфные паемҳо ва выпуклые ҷузвдонҳои. Худи ин шахс бештар походил дар крутого, вале покладистого муњаррир деҳот ҳафтавори, аз роҳбари худи смертоносного контрразведывательного агентии дар он кишвар аст. Моҳиятан, AX буд, ки агентии ҷустуҷӯи иттилоот; он оперативники, ки info умумї аз дигар воҳидҳои секретных хадамоти двинулись дар проблемные шуд, сосредоточились худ бо мақсади зуд нанесли punches, зачистили ва худ махлуқ ҳастанд, танҳо барои он, ки ба татбиќ боз як зарбаи дигар дар ҳоле, ки дар дигар ҷойҳо. Чӣ тавр воҳиди амрико нерӯҳои амниятӣ ба ҷустуҷӯи ва ба бартараф намудани неисправностей он буд, ки ба амал зуд, ба таври самаранок ва безжалостно. Дар ихтиери он буданд, ки ҳамаи техникӣ, ноил гардидан ба высокоразвитого технологии ҷамъият, инчунин отобранная гурӯҳи ботаҷриба, упорных мардум, обученных фикр "ба по", истифода аз ҳамаи сложное силоҳ аз дастрас ба онҳо тиҷорати арсенала, амр бадани худ барои расидан ба ҳадаф. қариб сверхчеловеческие корнамоии ва куштани, ки зарур аст,. Дар муттаҳид хадамоти амнияти кардааст, маълум шудааст, ки вақте инсон аз ташкилоти ТОПОР отправляли ба кор, ин маънои онро надорад, ки онҳое, ки фиристод он буданд, итминон дорем, ки марг буд, эҳтимоли бештар ба ҳалли мушкилоти.
  
  
  Бо вуҷуди ин, дар рафти махсусгардонидашуда, вале гуногун амалиети AXE дучор муайяншуда бошад хариду фурӯши одамон ва вазъиятҳо, ки талаб доранд дароз ва шахсӣ тафтишот аз тарафи худ ба кормандони AXE. Яке аз чунин одамон буд, ки асосан дар шпионом ва муомила қотил сурх чин, марде, кодовое номи он буд, ки Яҳудо. Он махинации ва махинации он мунтахаби мизбон буданд бевоситаи намуд AX. Ва шахсе, ки медонист ӯ беҳтар аз он аст, буд, махсус агент Шуд, ки ба даст худ ба унвони қотил. Шуд он ҷо риоя танҳо дар назди Хоуком. Хоук, ташкилотчи ва мудири AX, подчинялся танҳо Шӯрои амнияти миллии тоҷикистон, вазири мудофиа ва ба президенти Иелоти муттаҳидаи амрико.
  
  
  Хоук thoughtfully chewed холодную сигару ва ҳунар омӯхта, ҳисобот ба FBI кард. ки работа дар ин рӯз, ба назар мерасид, ки бештар ва бештар пересекалась бо худ. Он худощавое худощавое бадан ва добродушное кожистое шахсе кам намекали ба бузург энергетика ва сабр ин инсон. Танҳо он резкие, безотходные ҳаракат ва қуллаҳои пиряхӣ об чашмони наводили дар фикр, ки ӯ буд, касе угодно, танҳо фермером аз деҳот чӣ гуна дамида.
  
  
  Дар он мизи зазвонил зуммер.
  
  
  "Бале?"
  
  
  Ширин овози зан гуфт: "Ое A-4 доранд, N-3 дар скремблере аз B. A."
  
  
  "Ташаккур", - гуфт ӯ ва бархоста аз мизи.
  
  
  Афзалият милым женским голосам буд, яке аз чанд
  
  
  Ба назар чунин менамуд, несвойственным онҳое, ки дар ҳақиқат медонист Хока. Барои ӯ ҷои занон буд, ки дар хонаи, ва ба хона принадлежал дар нимаи, муомилоти озод аз AX, дар якҷоягӣ бо кудакон, стиральными машинами ва дигар чизҳоест, ки дароз буданд, даст аз худ ҷаҳон Хока. Аммо ӯ иқрор кард, ки як муайяни кор, ки мардум лозим нест, ки харҷ барои ин сабабҳои асоснок дорад, ва вақт исрор дар он аст, ки онҳо выполняли доно ҷавон бо занон ҷолиб голосами ва мақомоти дахлдори иллати хислатҳои. Ва ҳол он ки он муносибати бо худ "гаремом" буданд чунин ҳамон четкими ва доираҳои соҳибкорон, чун он марбут ба васила суровым аз худ закоренелых мардон-оперативников.
  
  
  А-4 омӯхтаӣ ӯ яке аз гарнитур дар маркази идоракунии робита, ки ном дошт "Телетайп". Хоук тибқи гуфт ва дастур дод, ки сигнал.
  
  
  Мансаби Ника Картера он аз Буэнос-Айрес - ин беспорядочная ҷанг бессмысленных вибраций дар радиоволнах, ки буданд, тарҷума дар шароити мӯътадили инсонӣ садоҳои мураккаб механизмом приемного дастгоҳ.
  
  
  Хоук ҷиддӣ гӯш, пас ва он хмурясь. Дар охир ӯ гуфт: "Не. Ман пришлю оперативника мегирад, худ ба ҷои. Бигзор ман тамос суроға ва мондан аз чашми то он даме ки доберется то ҷои. Ман пришлю ӯ муфассал дастурамал".
  
  
  Садоҳои омўзонида оид ба проводам ва передавались овози Ястреба тавассути қабулкунанда дар скромном утоқи меҳмонхона дар Буэнос-Айрес. "Дар бораи Ника наморщился. "Чаро иваз?" - гуфтам ба ӯ, ва ба суханони ӯ буданд, ба он даст бурда, онро нома ва перетасовывались то неузнаваемости, то расид он сестринского маҷмӯи дар Вашингтон. "Ман дар ҷои. Бигзор ба ман як ҷуфти рӯз ба нав эҷод легенду, ва бигзор ман ба покопаться дар ин".
  
  
  "Не. Бигзор ба ман як ҷуфти рӯз", - перебил Хоук. "Ман мехоҳам, ки он ҷо буд, ки боз ҳам як нафар, ҳар касе, ки меояд, ки бо неразрывной таърихи. Он низ бузург, ки ба хатар. Ва ҳоло. Як пешниҳоди нав барои инсон?"
  
  
  Кӯтоҳ хомӯшии боиси, баъд ҷавоб Ника.
  
  
  "Он гоҳ аккредитованный муфаттиш. Касе, ки хоҳад, кор бо политсия. Ман мегӯям, ки мо ба шумо, яъне - махсусан манфиатдор дар Хаузере, ки ӯ подозревается в бегстве ҷинояткор, ки дар куштори, ба назар перекликается бо чӣ гуна аст он чизе, ки дар Муттаҳидаи амрико. . Е ба ҳамин таърих бо Грубером, агар хоҳед, - онҳо онро ҷустуҷӯ. Вале ман гуфта буд, ки бояд ин кор аз рӯи намуди Интерпол. Ман аллакай сложил тамоми маводи аз сейф Хаузера дар ин Ҷо ба миен омада метавонанд, чизи дигаре. Махсусан ду суратҳо, ки ба ман намуд. Вале бигзор ихтиери шахси расмии прикрытие, ки дар бораи он ба ӯ лозим нест, ки хавотир. Онҳо мехоҳед, ки сайд мардум, ки фиристода pippa барои Гомесом; мо Бояд ба онҳо кӯмак. Ое чӣ чизе сабаби, ки ман бояд дар ин ҷо мондан ва кор дар зери прикрытием нав бо марде? "
  
  
  "Бале, ҳастанд. Шумо ба зудӣ дар Берлин".
  
  
  "Дар як фальшивом сарам? Чаро дар аввал нест, омӯхтани Рупперта?"
  
  
  "Рупперт хоҳад расследован. Ва ин ягона зацепка. Дар ҳоле, ки шумо следили барои слухом дар бораи Иуде, дар ҷаҳон происходили боз як е ду чиз". Оҳанги Хоука буд сухим, заҳматталаби. "Мо фикр мекунем, ки медонем, онҳо метавонанд, таҷовуз ба худ гирифтаанд. Ин мумкин аст, ки як ва дигар. Вале яке аз онҳо-танаффус дар лабораторияи забони англисӣ донишгоҳ дар давоми якчанд ҳафта. Ва мо танҳо, ки буд, ҳисобот, ки дар он гуфта мешуд, ки он пай дар Ғарбӣ Берлин. Ӯ Албатта, немец, чӣ ва кӣ-танаффус, бедарак аз Австралия. Ва ҳоло. Ин худ Кампос, соҳиби ранчо, ки бошад ба шумо, ки ба Брэнсону. Шумо дар он боварӣ доред? "
  
  
  "Мусбат. Ман медонам, ки бисер он сол. Ӯ гумон мекунад, ки ман хусусӣ сыщик бо баъзе шахсӣ вендеттой бар зидди Яҳудо. Ман ду бор, се бор проверял он. Ӯ тоза. Вале ман фикр мекунам, ки дили парванда дар ин ҷо дар Аргентина, сарфи назар аз указатель дар Берлин ".
  
  
  "Мо следуем указателям, - гуфт Хоук. "Ҳоло. Мо мехоҳем, ки ба оғоз аст, на дожидаясь худ хаттии ҳисобот. Ба ман гӯед, ки маҳз аз шумо гирифта, аз хона Хаузера ва, ки буд, ба хабарнигори, ки шумо қайд намуданд".
  
  
  Ник гуфт ӯ.
  
  
  
  
  
  
  Ҳайратовар помидор
  
  
  
  
  
  Мард дар затемненном наверху дафтари Universal Electronics дар Як Лос-Анҷелес сдвинул гӯшакҳо ва деҳот ба гӯш.
  
  
  Ӯ медонист, қариб ҳамаи, ки шумо метавонед буд, бидонед дар бораи Навъи Гербере: чӣ тавр онро тарк родную Олмон бо худ spezialitäten зани зиеда аз бисту панҷ сол пеш, вақте ки нацистская таҳдиди угрожала он неспокойной замин - ва тамоми ҷаҳон. Чӣ тавр ба Герберы обосновались дар Калифорния, подняв голубоглазую смеющуюся як рыжую сари, ки аз онҳо ном доранд Карен. Чӣ тавр ба Гербер табдил ефтааст, яке аз мутахассисони пешбари олимони Амрико, маъруф дар тамоми ҷаҳон худ саҳм дар соҳаи амнияти ядроӣ физика. Ҳамчун Карен табдил ефтааст зан танҳо барои он ки мурдан дар ин шокирующей худкор фалокат дар чанд ҳафта пеш аз тӯй ва чӣ баъд аз чанд рӯз аз он то марги последовала зани Марқӯс, Анна.
  
  
  Инчунин дар бораи он, ки чӣ тавр Гербер баъди дугона фалокат кор рӯзона ва шабона, рӯзҳои истироҳат ва
  
  ҷашнҳо, кӯшиши отвлечься аз худ горестей.
  
  
  Гузашт соат шаб ва онҳо аз нав сар задани он. Дар ин вақт аз он буд, ки чизе дар бораи як ҳизб, ки ӯ беҷавоб, дар бораи тамғаҳои оммавии, ки ӯ нарушил. Ва акнун онҳо мехостанд, ки ба ӯ рафт ба кадом чизе сафар. Онҳо гуфтанд, ки ин таътил.
  
  
  Этажом поен доктор Марк Гербер нишаста, барои худ суфра ва назар афканда, то дар ду худ опоздавших. Як, Рик Харрисон, ҳизби ки ӯ беҷавоб; дигар, Хелена, ки ӯ ваъда кардааст, ки барои гирифтани як ҳизби. Сипас ӯ гӯе фаромӯш бораи он. Ӯ эҳсос кард беасос укол зависти, чун дид, ба онҳо ҷамъ, ҳарчанд медонистам, ки Рик хушбахт буд дар издивоҷ. Ӯ буд, ба он ҷо истода бо Еленой, эҳсоси ин ваҳдат, ба ҷои он ки мавъиза кунанд.
  
  
  "Пок кардани ҳуши ту", - гуфт Рик Харрисон. "Инро гир таътил ба чанд ҳафта. Ин меорад ба ту ҳама чиз хуб аст, ки дар ҷаҳон аст".
  
  
  "Ое ин ба рухсатии!" Марк якбора дарида берун хандидан. "Содир сафар танҳо - ту думаешь, ин барои ман мешавад? Извини, ки чизе корро не. Ман ин ҷо ҳаст бар аз кор кардан. Ба хотири аз ҳама рӯҳи, Рик, ман медонам, ки ту кўшиш ба кӯмак, ва ман ин корро. Ин ба ман маъқул нест углублять худро ба ранҷу азоб дар назди шумо ҳастам, вале ое ту нест, понимаешь, ки чӣ гуна бекас метавонад мард? "
  
  
  Ӯ нигариста, Елену. Чаро чизе дар он гирдиҳамоӣ назари истода ашк.
  
  
  "Ман мефаҳмам, Марк, - ором гуфт Рик. "Мо ҳам ин корро. Аз ин рў, мо кӯшиш ба кӯмак. Мо мебуд поехли бо шумо ҳастам, агар метавонед".
  
  
  Хелена ногаҳон подняла чашмони. "Марк! Чаро не? Рик наметавонад, ман медонам,, аммо, шояд, ки қодир мебуд. Чаро одамон бояд гап? Ман ба ту котиби! Послушай, чаро не содир кругосветное сафар? Ман мехост, ки ин корро худи - ман сэкономила. Ое туро хоҳад кард ширкат. Ман мехоҳам поехала, ва ман, ба ҳар ҳол метавонист боиси ту сабти. Чаро не, Марк?
  
  
  Ӯ посмеялся. "Ту несерьезно". Вале дар он назари буд киноя ба манфиати.
  
  
  Онҳо пробыли он ҷо тақрибан ним соат ва сипас ҳар се бо ҳам бисанҷед.
  
  
  Мард дар темной ҳуҷраи наверху зевнул ва щелкнул переключателем дар низомнома "Выкл".
  
  
  Дар се рӯзи баъд, ки барои ужином бо Еленой дар хонаи Харрисонов, Марк Гербер ҳангоми оғоз ба фикр мекунам, ки мебуд, бад ҷое ба сафари дар ширкат ҷолиб ҷавон зан. Ва баъд аз чанд рӯз баъд аз ин, ки дар худ идораи ӯ гуфт: "Хуб. Хуб, ту уговорила ман. Ба ҳар ҷое, ки мо рафта?"
  
  
  Ба воситаи ним соат пас аз он, ки бори аввал поцеловал Елену ва розӣ шуд, ки облететь бо он кругосветное сафар, мард барои суфра барои бисер мил аз ӯ медонист дар бораи ин ҳама чиз аст.
  
  
  Мард выслушал телефон ҳисобот ва гуфт.
  
  
  "Хуб", - гуфт ӯ бе ифодаи шахси. "Мемонанд онҳо ҳарчи наздиктар. Не, биеед, ба онҳо тамоман ягон поводов барои подозрений, ҳатто агар он маънои онро дорад, ки ба онҳо вақт аз вақт сар ба онҳо. Ман намехоҳам, ки онҳо тревожили е предупреждали. Ман мехоҳам, ки онҳо буданд, ки дар ин тайера. турагент, ҳа? Хуб аст,. Даст коре, ки шумо метавонед, дар бораи ташкили меҳмонхонаҳо, дигар пассажирах ва ғайра, Кадом аст он? Ман фикр кардам, ки ин буд яке аз онҳое, давр ташкил кардааст. Huh. Хуб, ман позабочусь дар бораи ин, дар охири ман худам. Мумкин аст, мо ҳатто хоҳад, хуб аст, агар онҳо заберут дигар мусофирон дар роҳи. Боз ягон чӣ ҳаст? Хеле хуб аст. Выкопайте ҳар торро истинод аслии иттилооте, ки метавонед, ва зуд передайте вай ба ман ".
  
  
  Ӯ вале илоҷи ин трубку ва гирифта стенограмму ҳисобот, доставленного тавассути микроточку аз Пекина. Дар масъалаи дуюм он переключил ҳуши ту бо худ касб дар Лос-Анҷелес ба полупустынную равнину дар охири дигар нур.
  
  
  Вильгельмштрассе 101B буд, як двухэтажным хона, ки чудом уцелел дар давоми бомбардировок ва избежал лишней задан, ки перенесли он њамсояњо. Ҳамсоя ба қисмҳои иморату сжимали он бад, ки ба назар менамуд, ки ӯ затаил нафас; аз он бештар буд, ба худ тарафҳо ва танҳо намои, выходивший дар обсаженную дарахтон шуд, ва биниши пушти сар намудани як қисми, выходившая дар ҷои, ки дар он вақте, ки чизе буд, ки боз як хона.
  
  
  Ник аз он ба воситаи роҳи. Ду соат пас аз нисфи шаб буд, ки хоси ҳамин ҳол, барои он, ки даъват шудаанд, вале ҳеҷ кас дар ҷавоб гуфт, ки ӯ ҳамчун "фурӯшанда -" ошкоро звонил дари дар давоми рӯз, - ҳатто бо вуҷуди он, ки дари буд, кушода барои ҷуфти дигар муштариен дар давоми рӯз. Шояд буд, сигнал, ду ҳам мӯяшро дароз ва кӯтоҳ, навъи рамз. Ҳамин тавр е ба таври дигар, ду нафар мардон дохил ва се баромада ва аз он вақт дар хонаи торик буд, ва ором. Агар Павлус Циммер буд, бегуноҳ ба як шахс хусусӣ ефт - а, чи тамоми дигар маълумоти дастрас, пас аз он буд, - ва ӯ, шояд, ҳатто фаҳмидам, ки мехоҳам дар бораи худ ночном бродяге. Ва агар на он буд, ки... сафари метавонад неудобным на барои он, на барои Ника.
  
  
  Бозгашт буд водосточная труба, махсусан навбунеди барои ночных меҳмонон. Ник медонист, ки дар он метавонад барқӣ ҷорӣ, способный марг гардид, аммо аз он буд, гумон аст; на ҳисоби он, ки он тамоман смертоносно, ба назар чунин менамуд, интихоби беҳтарин, аз дари е windows аввал дод.
  
  
  Ник переходил аз сояи дар сояи худ ребристых резинӣ туфлях бо пуртазоди дохилии подкладкой ва огибал охири семоҳа ба пушти қисми хонаҳои Ошенаи Циммера.
  
  
  Агар он боиси қасдан бо ин суроғаи, касе, ки ба рад кунад не мебуд ҷавоб ба занги дари, ин метавонад интизор меравад, ки ӯ попробует боз кадом чизе камтар аз ортодоксальным роҳи.
  
  
  Ник оғӯш девори назди водосточной қубурҳои ва табдил интизор. Дар хонаи ором, ки дар склепе, ва чӣ гуна ӯ метавонист ҳукм пусто. Аммо ӯ буд, ки имконияти пайдо касе, ки метавонад приходить ва қадам дуртар аз тариқи пушти нав роҳ, то он чашмони буданд прикованы ба пеши. Ӯ ҳатто намедонист, чӣ назар Павлус Циммер. Ба гуфтаи мақомоти маҳкум шуд, ки ӯ хешамон омадам аз Гамбурга тақрибан соли пеш ва назар порядочным, порядочным мебошад. Онҳо буд, на ба он суратҳо, на шиноса; онҳо буд, ки сабабҳои барои ин. Ба гуфтаи ӯ ҳамсояҳо ва навбатии кладовщиков, Циммер буд, ҳабсҳои марди миена-сола, ки дар зиндагӣ як, танҳо изредка ба қабули меҳмонон, дар ҳоле қабул аст, хеле бисер почта ва ҳамеша худи приносил маҳсулоти худ.
  
  
  Чизе закипело поятонро Ника. Аз водосточной қубурҳои выскочила солим дар намуди муш, увидела странную, то, поднятую, ки гӯе угрожая, ва поспешила бозгашт ба трубу. Баъд аз чанд лаҳзаҳои, ки вай боз ба берун, ва, пеш аз броситься баргашт, вай огляделась. Ӯ буд, жива, здорова ва нетерпелива. Ник шуд, хушҳол; ҳадди ақал водосточная труба буд, ки зери электрикӣ ба вуҷуд орад. Ӯ проверил трубу ба қувват. Вай казалась кофӣ крепкой, ба он нигоҳ. Ӯ ба сухан оғоз ҷойҳо, упершись шатта дар девор, қавӣ дасти тянули он ба боло, то ки гӯе ӯ буд островитянином, взбирающимся дар кокосовую пальму.
  
  
  Ӯ чанд рӯз дар Аргентина буданд разочарованием мунтазири расидани агенти C-4. Савганд ба ин замон, вақте, ки Ник рафт, рӯй аз ҳама ба ду чиз: галина, ки ба ӯ зад, дар заднем долони нест Хаузера, задушил худ ба худ камера; вақте C-4 овард ӯ увеличенные ва опознавательные тасвирҳои хабарнигори, дарраи Лақаби.
  
  
  Ӯ пробрался гузашта аз windows нижнего дод. Ҳеҷ як махлуқ нест шевелилось, ҳатто муш. Зичии пардаҳо буданд неподвижны, ва инстинкт подсказывал ӯ, ки дар ҳуҷраҳои кас нест. Ва ҳанӯз ӯ поене, ки ҷое ки дар хона касе ҳаст.
  
  
  Дар яке аз тасвирҳо буд изображен худи Хаузер дар униформе дар ҳайати гурӯҳ, ки входили чунин нацистские светила, ҳамчун Гитлер, фон Риббентроп, Геббельс, Гиммлер, Борман ва чанд дигар, онҳо Хоук идентифицировал барои он. Касе, гӯе Хаузер, хеле осон обвел сари Бормана ва Хаузера. Дуюм суратҳо буд запечатлена гурӯҳи мардон дар штатском, сидящая барои суфра барои гуфтушунид. Дар он низ кашф шуд ду заифтар карандашные қайди. Ба гуфтаи Хоука, ин тасвир буд групповым исследованием пешбари олимони Олмон ҳарбӣ вақт ва ду фигурами, зикргардида карандашными отметками буданд, Конрад Шойер ва Рудольф Дитц. Конрад Шойер уехал дар Британию, преподавал ва пулхои тадқиқотӣ дар озмоишгоҳ забони англисӣ донишгоҳ дар давоми чанд соли охир - то он даме ки ғоиб шуд загадочным тариќ, барои аз нав низ ҳамон загадочно (ва бештар ба таври мухтасар) дар Ғарбӣ Берлин. Дитц уехал дар Австралия баъди ҷанг; акнун ӯ низ-танаффус.
  
  
  Ник добрался то водосточной қубурҳои ва потянулся худ имрӯзӣ, натренированным йога бадани ба окну рост.
  
  
  Подразумевалось, ки Хаузер идентифицировал Шойера ва Дитца ҳамчун ду олимон, ки ташриф Бронсона-Бормана ба воситаи дари девони аст, то равшан обнаруженную дар тавоно дурбин Хаузера. Ва Шойера аз он вақт дида Ғарбӣ дар Берлин, вале ӯ ғоиб шуд, то ҳамон пурасрор чун омадам. Олмон информатор, сообщивший дар бораи он, ки рух дод, Эйксу, шунидам ин, ки аз касе, ки медонист касе, ки гуфтугӯ бо касе, ки касе, ки дидам... ва оғози следа потерялось дар тумане слухов. Аммо касе, ки боварӣ карда шуд, ки Шойера дидаанд. Ник омӯхта увеличенные тасвирҳо то он даме ки эҳсос кард, ки мебинад, аз ҳар фигуру дар тасвирҳо, агар синну сол ва маскировка пурра иваз онҳо; ва ӯ рафта буд, аз рӯи следу информатора, то ба тани на заглянул ӯ ба шахсе, ӯ бошад худро дар ҷустуҷӯи Вильгельмштрассе 101В ва нелюдимого Ҷинс Циммера.
  
  
  Ӯ присел дар подоконник ва прищурившись, сквозь заляпанные грязью оконные шиша дидам полутемную љавобҳо наверху. Ҳанӯз ҳеҷ овозӣ аз даруни. Тирезаи баста буд, вале приоткрылось бо як убеждением. Ник дохил шудам ва подождал дар темном кунҷи варзишӣ, то он чашмони привыкнут ба густой dark.
  
  
  Поен вела устланная ковром нардбоне. Дар лестничной саҳни буд, чор дарҳои пўшида. Пас дароз прислушивания ва азназаргузаронии Ник чӣ ваҳй ба якуми дари ифтитоҳ намуд вай. Ҳаммом. Дар он як сверкающая сантехника, нарм полотенца, пурдарахт коврик бачагона барои ванна ва хамелеон пур аз задан, аз ҷумла собун барои бритья, ароматных зарраҳои ва моеъҳо. Ник понюхал
  
  
  Хеле бонувон; хеле гарон аст.
  
  
  Дуюм аз дари скрипом фаъол ва ӯ замер, гузоштани як дасти ба Вильгельмину. Вале баъд аз ин жалобного крика буд, ки на садо ва вақте ки ба он дохил шудам, баъди зондирующего луча худ карандашного фонарика, ӯ буд, ки эътироз.
  
  
  Ин буд, ки мардона ҳуҷра, обставленная барои мардон ва пурраи он чизҳои шахсӣ. Ва ҳам онҳо буданд, ки то личными, ба шумо мегӯям чизе дар бораи отсутствующем обитателе: харида дар мағоза даъвои бо берлинскими лейблами, тасодуфӣ начищенная, вале прочная пойафзол, либоси таг, носовые платки. Ягон почтаи на бумажника, ҳеҷ калидҳои, на пул, на хатхои... Ин буд, ки барои тамоми ҷаҳон ҳамчун як ҳуҷра дар пансионе е муваққатан дар меҳмонхона, ба истиснои он, ки ҳатто муваққатии сокинони одатан оставляли бештар разоблачающие молӣ разбросанными бо тарафњои. Холӣ ҳеҷ чиз хуҷраҳо хоси таври контрастировало бо роскошью en. Ҳуҷра Фарш Циммера е он меҳмони? Ғайриимкон аст, ки мегӯянд. Ҳеҷ чиз боиси на дар Буэнос-Айрес, на дар Мюнхен.
  
  
  Ник берун аз хуҷраҳо ва скользнул доир намуд. Боз ду дари. Яке аз онҳо буд гардеробной, заваленной бельем бачаҳо ва чемоданами. Ва ҳама дар ҳамон буд, ҳеҷ label black, ҳеҷ ярлыков, ҳеҷ хурд озод тӯҳфаҳо, ки аз тиловати он, ки дар шахсият ба соҳибони онҳо.
  
  
  Чорум дари соҳиби ин, дар як ҳуҷра, ки мисли ӯ медонист, бояд буд, ба берун рафта, ба намои хона, ҷамъияти бе малейшего садо. Ник ступил ба ҳалим қолинҳо ва вдохнул ароматное ба echo ароматов en. Тусклый нур бо кӯчаи разбавлял темноту, то ки ӯ метавонист дидан мебел. Ба он чашмони сосредоточились дар бораи яке аз онҳо, дар ҳоле, ки он хотир перебирал ду фикрҳои: аввалан, ӯ метавонист поклясться, ки занавески закрывали тиреза дар тӯли тамоми он осады дар саросари кӯча, ва ҳоло онҳо кушода шуд; ва ду...
  
  
  Мебел, ки привлекла он диққати буд завораживающей. Ин буд, бистар, ва ӯ буд, занята. Ки занимало он, пас аз он соблазнительное макон сарсабз ва изгибов, ки танҳо қисман скрывались яке покрывалом буданд ва бешубҳа, великолепно, саховатмандона женственными.
  
  
  Дили Ника поднялось дар ступеньку дар боло, ва ӯ улыбнулся дар полумраке. Ҳаети ҷосусӣ буд отвратительной ва ваҳшӣ аст,, аммо вай имела худро ҷубронпулӣ - ширин surprises, домҳои, афтидаем асал, восхитительные обходные маневры дар бозӣ бо зебогии ... Ӯ закрыл барои худ дари. Наздиктарин курсї двинулся зери он безмолвной хваткой ва часпида зери дверной ручкой.
  
  
  Ӯ бесадо гузашт оид ба ковру ва задернул занавески дар тирезаи. Оянда истгоҳи - бузурги хамелеон пур занона арча ва чанд мужских костюмов, дар дохили кас прячется; каме гардеробной ва побольше платьев бо дарки вырезом. Сипас баргашта барои хонаи хоб, ором ва оилаи дыша, ва карандашный дурахш нацелился дар бистар.
  
  
  Покрывало киевӣ ҳеҷ каси дигар, ки чӣ тавр мягкую простыню, доходившую то камар. Бар он буданд, ки ду великолепно ҳамаҷониба нест сина, ҳалим гладкое гулӯ, каскад шелковистых желтых мӯй ва шахсе спящей богини.
  
  
  Вай яке аз бениҳоят занони зебо, ба он Лақаби ҳарвақта дида ва таҷрибаи буд зебои бузург аст.
  
  
  Шакли зери листом буд шакли Венеры; обнаженные дугона дар кӯҳҳо буданд, даъват ба ақл удовольствиям; ҳалим пӯст, поймрл сабукфикрона сформированные хислатҳои шахси бениҳоят дароз бизанед ва покрасневшие лабони буданд, беҳтарин лаҳзаи.
  
  
  Бузург сина вызывающе приподнялись, ва аз приоткрытых лабҳои раздался вздох. Изысканное бадан двигалось дар кати хоб ва протянулись бузург дасти. Олиҳаи заговорила.
  
  
  "Хьюго, ишқи ман... ман ширин..." - пробормотал волнующий овоз. "Дар охир ту баргашт. Парваронандаи ман, ман гарон".
  
  
  
  
  
  
  Шахсе, ки он ҷо буд,
  
  
  
  
  
  "Мммм, - гуфт Ник.
  
  
  Ӯ имкон дод нур хушхӯю струиться атрофи он. Он рентгении афтод ба ғайриоддӣ аст, хуб муҷаҳҳаз nightcrawler столик; дар ведре ях буд, ки ду шиша шампан, ва танҳо яке аз онҳо кушода буд. Агар фикр кунед, ки барои маи шуда буд, хеле гарм аст ва ӯ каме мехостам, ки бинӯшад.
  
  
  "Лутфан, liebchen". Паст овози пронзил он. "Ту пойдешь хоб?"
  
  
  "Уммммм." Ник ҷинсӣ зарычал дар гулӯ. Дар ин Хьюго дар ҳақиқат бояд ба чизе; он любовница наметавонист дождаться. Дар подносе бо шампан истода ду бокала. Яке буд, ки аз поен ба боло дамида ва неиспользованным ва дигар назар влажным ва располагался он ҷо, ки дар қаиқ хоб метавонист гузошт, ки он пас аз глотка.
  
  
  Ник ткнул фонариком оид ба ҳуҷраи, ки дар гӯшаҳои, ҳатто зери bed. Ҳеҷ шевелилось, ба ғайр аз томной фигуры, неадекватно прикрытой - восхитительно кушода - штамповкой.
  
  
  "Хьюго, ширин, ту чӣ кор карда истодаӣ? Бирав ба хоб, муҳаббати ман, то гуфтори маро эҳсос ту наздик бо ман. Е аввал мо выпьем каме?"
  
  
  "Оғо", - гуфт Ник ва кӯшиш мекунам, ки произнести овози инсон, ки дур орад.
  
  
  "Он гоҳ бурс он", - пробормотало сонное рӯъе. "Ту бо
  
  
  - Угу, - пробормотал Ник дар куртку. "Ба ту."
  
  
  "Ааааааааааааааааааааааааааааааа беҳтар аст, беҳтар аст". Небесное ҷунбандае вздохнуло ва пошевелилось. Ник бозпардохти рентгении фонарика ва табдил интизор.
  
  
  Дар густой dark ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он чануб ба прикроватной лампе.
  
  
  "Сипас мо займемся муҳаббати якҷоя", - прошептала он, ки вай перехватило нафас аз предвкушения. Нур залил бистар ва худо зебо зан, ки полулежала дар он.
  
  
  "Шумо дар ҳақиқат гумон, ки мо бояд?" - бо умеди пурсид Ник.
  
  
  Вай ахнула. Як изящная дасти бе ҳалқаи ҷаҳиши ба даҳони вай, ва калон, прикрытые ресницами чашмони вазъ дар ҳавзчаҳо встревоженного худ даҳшат.
  
  
  "Ту Хьюго!"
  
  
  "Не", - розӣ шуд, ки Ник. "Ман Хьюго. Аммо мумкин аст, ман подойду, то пайдо Хьюго? .. На пугайся; Хьюго ҳамеша мегуфт, ки касе аз дӯстон буд, ки ман дигар. Ту буд налить?"
  
  
  "Ох ох!" Шелковистые, curls падали пеш, вақте ки бузург чашмони маро поен ба ду великолепно обнаженных холма, ки ин қадар украшали манзараи. Вай схватила простыню ва потянула онро ба боло, ба прикрыть худро роскошную сандуқе вазифаи аз шуш, зеро покрывало буд, лоғар ва саховатмандӣ он аст, аксаран встречалась. Ник восхищенно мепоиданд.
  
  
  "Ба монанди ту дар тамоми ин тараф зад?" Тобнок чашмони васеъ ва бедор эҳсоси излучали гневный оташ аст.
  
  
  "Ман фикр кардам, ки ин ҷо хоҳад Хьюго, ва ман буд, омада незамеченным. Хеле муҳим аст, огоҳ намояд ӯро дар бораи хатар. Шумо медонед, ки ман метавонад онро ефт нашуда?"
  
  
  "Хатар?" - повторила вай. Простыня тарк дар ду инч.
  
  
  Ник тасодуфӣ присел дар edge категорияҳо дар кати хоб. "Ман боварӣ дорам, шумо медонед, ки ӯ дорад, душманони", - гуфт ӯ нигариста, ба қисми болои барге. "Ва аз он тараф хеле тасодуфӣ нагузорад туро дар ин ҷо бе ҳифзи". Ӯ сузил чашмони сохт ва худ оҳанги вазнин. "Ин боз чизе ҳаст, ки ман дар бораи чӣ бояд ба он огоҳ намояд".
  
  
  Вай пристально посмотрела ба он ва увидела поразительно красивого як мард бо стальными серыми чашмони, щедрым ртом ва властным overlooking. "Вале ман... яъне ӯ рафт..." - ва он суханони слабо оборвались.
  
  
  Ник хушхӯю дарида берун хандидан. Вале дар он тоне буд киноя ба таҳдид. "Ин одамон дар поени?" Вай кивнула. "Ман чунон афсӯс разочаровывать туро дӯстдоштаи ман", - осон гуфт. Маънои онро надорад, ки ҷое ки дар поени буданд, мардон. "Вале онҳо чунин, чунон ки шумо гумон мекунед, ва он чиро, ки дар бораи онҳо фикр мекунад Хьюго. Ва чун ба шумо гӯянд, ки ӯ бозмегардем? Чизе ки ман то сахт торопился, вақте дидам шумо". Ӯ хеле инчунин улыбнулся вай, тамошо, ки чӣ тавр ба он чашмони ҷавобгӯ ба он, ва бидуни ҳеҷ як тщеславия медонист, ки вай баҳо медиҳад ва онро тасдиқ шахсони воқеӣ хусусиятҳои.
  
  
  "Ҳа охир, ман фикр мекардам, ки ӯ хоҳад... хайр, ман интизор дорам, ки он бо дақиқа ба дақиқа". Простыня опустилась боз ба як выемку, открыв щель, ки имконпазир буд, афтод. "Шумо подождете? Вале чӣ тавр шумо чист? Ба шумо кӣ аст?"
  
  
  "Клаус кардааст", - гуфт Ник. "Чӣ тавр дар Николаусе. Ва дӯсти ман, чунон ки ман ба ту гуфтам". Вале он оҳанги идора нишон медиҳад, ки ӯ буд, каме бештар аз як дӯсти, ки ӯ буд, дар баъзе роҳи гуна худро боло Хьюго ва чизе бозпас, ҳарчанд на Великолепной. "Чӣ тавр ту чист?"
  
  
  "Bridget", - гуфт ослепительная. "Лутфан, сердитесь. Ӯ ба зудӣ баргардад. Шояд, шумо мехоҳед, ки ба ҷоми шампан, дар ҳоле мунтазир аст?"
  
  
  "Ин хеле хуб аст, - гуфт Ник. Вай потянулась кушод бутылке, ва простыня соскользнула то камар. Ҷисми худ буд, розово-кремовым, ва он назар тайер... амалан ба тамоми.
  
  
  "Аммо ман фикр мекунам, ин тару ҳасиб як шиша", - гуфт Ник, чудесным ба таври разделив диққати байни чудесными вершинами, ведерком ях, ва он теплыми голубыми, бо чашмони. Соблазнительные кӯҳҳо покорно дрожали, як шиша буд восхитительно сард, ва дар назари Bridget менамуд, светился ночизи нур "меҳвари муҳаббат". Чаро? - фикр кардам ба ӯ. Мики дар запечатанной бутылке ва на дар ошкоро?
  
  
  Ӯ буд, бовар дорам, ки на сим, на stopper шиша дер нест снимали. Набудани ложного ба поени шиша; на аз ҳама хурд дырочка дар пробке. Ник приоткрыл як шиша бо осон пахта.
  
  
  Ӯ налил ду пурра коса ва чокнулся худ. "Ба безопасному ва быстрому возвращению Хьюго", - гуфт ӯ ва запрокинул сари. Вай выпила якум; жадно ва жадно. Ва зуд аст,. Ӯ потягивал ва назар афканда, то дар вай.
  
  
  Баъзе вақт онҳо молчали, ва сипас ба ӯ гуфт: "Чӣ тавр Хьюго муваффақ ба пайдо кардани касе он қадар милого, ки чӣ тавр шумо? Ӯ бешубҳа идора нигоҳ аз ту дар олами ман".
  
  
  Bridget засмеялась. "Ӯ, ки андаке ба сухан, ҳамин тавр не? Ҳатто бо ман. Бо ман ӯ, ба назар мерасад, на эҳсос ба талаботи дар як сӯҳбати рӯ". Вай бузург аст, суст глоток шампан. Набухшие сина қаср, ки аз ҳаракати он ба дасти; вяло, неосторожно он натянула простыню, ки қариб прикрыться. "Ту медлит", - гуфт вай, протягивая ба ӯ холӣ аз шиша. "Имей бештар."
  
  
  Ник баъзеро ҳам косаи ва потянулся барои як.
  
  
  "Хьюго хуб ба ту дахл дорад, ҳамин тавр не?"
  
  
  "Изумительно", - промурлыкала вай.
  
  
  "Ха, гуфт:" Ник. "Ман махсусан фикр дар бораи он ғамхории бораи интихоби телохранителей барои шумо. Ки шумо медонед, дар бораи ин тупицах дар поен?" Ӯ налил.
  
  
  Вай гуфтам ба ӯ, лениво ва бароҳат, монанди гурба. "Ҳеҷ чиз. Ин аз он ба чап онҳо дар ин ҷо. Ба ту беҳтар аст, ки мепурсанд аз он. Аммо метавонам, ки ман ба ту чизеро, ки дар бораи чӣ мепурсанд?" Дароз бизанед, аҷиб торик нисбат ба он желто-светлыми мӯй, падали дар гарм кӯдаки кабуд корпартоӣ симро хостем, ба чашмони.
  
  
  "Ҳа, чӣ?" Ник гирифта, он аз шиша ва баргузор вай.
  
  
  "Не, агар ба ин, лутфан. Ҳамагӣ дар як лаҳза". Чашмони Bridget - магнетические, монанд ба сирену, гипнотические - скользили оид ба он шахс. Ник фармон аз шиша ва дар назар вай. Чизе шевельнулось дохили он. Вақте ки ӯ заговорила, вай овози буд хриплым умоляющим шепотом.
  
  
  "Ман уродлива? Шумо чунин як дӯсти хуб Хьюго, ки садоятро танҳо дар атрофи нишаста ва - ва ҳатто на дар назар ман? Хьюго назар карда, ба ман". Вай сдерживала малейшую дрожь. "Вале ту. Ту ледяной, ки чӣ тавр нўшокї шампан? Ман туро возмущаю?" Вай посмотрела дар он, то ки он пулс забился, ки чӣ тавр аз кувалды; ҳангоми нигоҳ поло, ки дар он тоска смешивалась аз страхом, нерешительностью ва дерзостью.
  
  
  "На искушай ман, Bridget. Ман дур аз ях. Вале ҳатто агар ман буд, ту агар маро маҷбур растаять".
  
  
  "Он гоҳ растай - каме ҳам каме. Ту медонӣ, ки Хьюго..." Вай закусила губу ва опустила чашмони. "Шумо гуфтед, ки то торопились бо ӯ увидеться. Не эҳтиеҷоти бошад, чунин задааст". Вай дасти скользнула он щеке, скрываясь зери простыней. "Е ту чунин муҳим аст ва чунин сахт аст, ки разучился бӯса?"
  
  
  "Ман фаромӯш нашудааст", - нармӣ гуфт Ник. Ӯ наклонился аз болои он ва стянул простыню, обнажив он великолепие то буд. Вай ахнула ва подняла дасти ба оцӯш, вақте ки ӯ прижался ба он губам. Вай целовалась, чӣ тавр ба лоиҳаи новая, пылающая пламенем хоҳиши; целовалась, ҳамчун дилчасп зан, встречающая худ дӯстдорони баъд аз моҳи азобе набудани; горела бар зидди он, гӯе ки вай сварила онҳо ду фарзанд дар баробари худ экстазом. Ҳисси Ника пошатнулись. Ӯ қариб буд, невыносимо возбужден. Вай салом окутывали он мисли ширин ором ва аз ҳангома вай ба бадани ӯ ҳис сабақи дохили. Он забон кор кард, бо ӯ он чиро, ки предполагало иттиҳоди хеле бештар наздик.
  
  
  Вале вай правая дасти, чунин ба назар мерасад, хеле соответствовала рӯҳи лаҳзаи. Як цеплялся барои ду фарзанд, ва правый кард, ки он хеле номусоид бар суфра. Ник дид, ки чӣ тавр як чашми қисман ва ифтитоҳи боз закрылся, вақте ки дасти вернулась ва қавӣ обвилась атрофи он. Ник горячо впился поцелуем дар он требовательный даҳон ва ненадолго отстранился ба вдохнуть ва обхватить яке аз он нетерпеливых грудей низ нежной дасти. Он ба назар зуд дар стаканы суфра уловил проблеск як иловагӣ шипения ва чизи сафед ва пудрового дар он шиша.
  
  
  Ӯ боз наклонился бар он, дар ин вақт наздик, пас он бадани прижало вай ба подушке. Ва ӯ поцеловал монанди ҳаргиз пеш аз целовал, дар ҳоле ки ӯ дасти легли зери простыню, гладили ва прощупывали, то он даме ки задрожала ва обнажилась. Сипас, оҳиста-оҳиста, бо чанд ложными наводящими ҳаракатҳои аст ҳаракатҳои аст, ӯ высвободил як дасти вай, ва он гирифта шудааст ва дигар направила он ҷо, ки ӯ мехост. Дар як лаҳза он бадани поддерживало он, то ба ӯ нигоҳ взбираться ба қуллаи оташи, ва он минтақаи озоди дасти бродила оид ба столешнице. Бодиққат, ки торопясь, ӯ передвинул аввал онро аз шиша, ва он гоҳ худ. Сипас ӯ қавӣ дар оғӯш вай ду дасти ва корчился онро ба ҷисми худ,.
  
  
  Ногаҳон ӯ выпрямился, сахт дыша.
  
  
  "Не, - гуфт ӯ. "Не, Bridget. Нест. Интизор шудан, то ки ман закончу бо Хьюго. Он гоҳ мо бо муҳаббат моликияти". Ӯ сарф дасти байни пои вай ва сарф оид ба он ҷисми худ,, гузорем, вай истироҳат зери возбужденной сина.
  
  
  "На останавливайся ҳоло", - выдохнула он, прижимая онро ба дасти худ. "Биеед, ба неподобающими! Маро дӯст медоред ва ҳоло сахт дӯст!" Вай чашмони искрили он.
  
  
  Ӯ боз поцеловал вай. "Баъдтар", - пробормотал ӯ ба вай дар мӯи худ. "Баъдтар, вақте ки мо боварии комил дорем, ки мо на побеспокоят. Он гоҳ ман барои машғул шудан бо шумо бод, муҳаббат мисли ту ҳаргиз забудешь". Ӯ освободил як дасти ва потянулся барои як шиша, ки обменял худ. "Ту ба ман дода жажду, ман бояд сард. Ба мо!" Ӯ боло ба он худ як шиша кард, яке дароз, суст глоток, ки дамида хеле калонтар буд, дар асл. "Тӯйи Bridget..."
  
  
  Вай томно приподнялась ва зиндонї як дасти он ногам дар брюках. Ба ӯ чунин менамуд, ки вай бо таваҷҷӯҳи шуморо ба фиристодани аз он нӯшидан об.
  
  
  "Маънои онро дорад, ки ту онро машғул шудан бо ман муҳаббати ҳоло. Вақте, ки хоҳад баъдтар, клаус кардааст? Чӣ баъдтар?" Вай потянулась барои худ як шиша ва ором рассмеялась. "Агар ту фикр мекунї, акнун мехоњї нўшокї - интизор шудан. Танҳо интизор шудан. Ман дӯст, ки туро, ки ту буд истощен ва высох. Сипас, мо выпьем, ва ту захочешь love.
  
  
  "Вай выпила." Чаро шумо забываете дар бораи Хьюго? Ман мебинам, ки шумо заперли дари. Агар ӯ омад, ман позову он, ки ӯ рафт - ман дар кайфияти барои ӯ имшаб ".
  
  
  "Ва Хьюго мегирад шумо чунин чи?" - гуфтам Ник.
  
  
  Bridget назар задумчивой. Вай торик-синие чашм менамуд, фикр мекарданд. "Ӯ мерабояд ман ҳамаи", - гуфт ӯ дар охир. "Аз ҳад зиед, ман фикр мекунам, баъзан. Ту медонӣ, ки ӯ" ва дар байни он чашмони пайдо хурд отметина. "Сахт. Хеле сахт. Қариб берањмона доранд. Ва аллакай нест молодо. Медонӣ". Вай проглотила холодную пузырящуюся моеъ. Ник отхлебнул ва ба таври ҷиддӣ гуфт. "Вале аз сабаби он, ки он пир, - кӯшиш ба харҷ дод вай, - ӯ маро каме ҳаросон. Вақте ки ман мегӯям ба ӯ, держись мондан, на он хоҳад буд. Дар акси ҳол..." Он масхара рассмеялась. "Ягон муҳаббат фардо шом, е зерин дар шаб,, е зерин дар шаб. Маънои онро надорад, ӯ бояд дар рафтор, ҳамин тавр не?" Вай отбросила отбросы ва протянула Нику худ як шиша. "Ҳанӯз. Заканчивай худро. Наполняйся; ба крутыми". Вай боз рассмеялась, ки Ник допил худ як шиша ва ба худам фикр, ки вай наебад, ки дар ин вазъият чизе фавқулодда аст забавное.
  
  
  Ӯ боз наполнил стаканы, фикр: ин, ки ое вай ба тугмаи дукарата калиди?
  
  
  "Ба ман гӯед, - гуфт вай, - аз куҷо шумо фаҳмидем, ки куҷо рафта. Хьюго гуфт, ки танҳо дӯстони худ дар Амрикои Ҷанубӣ ӯ гуфт, ки ӯ хоҳад,. Шумо аз амрикои Ҷанубӣ? Шумо выглядите ҳамин тавр, ки агар шумо аз амрикои Ҷанубӣ. . "
  
  
  Вай суханони буданд, каме невнятными. Ба қазои он, Ник эҳсос худ чунин lucid, ки гӯе танҳо берун омада, аз сард буд, ҷони.
  
  
  "Чунин ба назар мерасад, Хьюго вақтҳои охир саробони як қатор чизҳои хурд хато", - нармӣ гуфт ӯ. "Вале аз ҳама бадтарин, ман фикр мекунам, оставляло туро, ки ман онро пайдо. Ки месозад сола танбал фикр мекунам, ки ӯ ягон бор вернет туро? Дар ин ҷо ба ту як шиша. Боз каме..."
  
  
  "Хуб", - пробормотала вай. "Хеле хуб аст. Ҳа, ба ҳар ҳол, лутфан".
  
  
  Майдони берун аз дари худ ва хуҷраҳо дар муқобил буданд, темными ва тихими. Этажом поен ором, чӣ гуна дар қабр. Аммо дар зери он, дар затхлом винном погребе, выложенном камнем, ки барои суфра нишаста буданд, се мард ва бозӣ дар кортҳои. Ду нафар ҷавон ва коренастые, казались ба нармӣ взвинченными. Сеюм буд, аз калонтар, ва, ҳарчанд ки он либос буд испачкана ва дар беспорядке, аз он исходил хунук эътимоди. Корти хлопнули.
  
  
  Яке аз ҷавонон, Дитер, нетерпеливо отодвинул кафедра. "Ин хеле суст, Павлус. Чӣ тавр мо мефаҳмем, ки ӯ мекунад, наверху? Чӣ тавр мо метавонем донист, ки муваффақият дар духтарон?"
  
  
  Павлус Циммер ногувор улыбнулся. "Ҷавонон ҳамеша нетерпеливы. Шумо дарк мекунед тонкостей ьаматарафа банақшагирии. Мо медонистанд, ки як бор ба он дохил шудам, ҳамин тавр не?" Ӯ дидам дар сигнальную доску, дар девори худ, - хитроумно придуманное приспособление индикатора занги дар кладовой сола дворецкого. Наздик ба 5 адад светился кабуд нур. "Ва мо медонист, ки то дуюм, вақте ки ӯ кардааст, холл, дохил шудам дар ванную, дохил шудам ман ба ҳуҷраи, дохил шудам дар дигар, ҳамин тавр не?"
  
  
  Дитер гуфт. "Ҳа, лекин..."
  
  
  "Ва он ки, ба твоему, ки ӯ ҳоло мекунад, дружище? А? Свернувшись калачиком хуб книгой?" Циммер дарида берун хандидан. "Ҳамаи меравад мувофиқи нақшаи, метавонед боварӣ дошта метавонем. Ки метавонад рафта нодуруст, а? Шумо ба ман гӯед, ки метавонад рафта нодуруст?" Аз он лоғар губами, изогнутыми пеш бар желтыми дандонҳо, ӯ буд, бештар монанд ба totem аз ҳарвақта.
  
  
  Дитер гап пожал плечами. "Чизе, ки ман гумон дорам. Танҳо ман фикр мекунам, ки мо бояд барои омода аст".
  
  
  "Гирӣ, ки мо акнун бояд кард?" дигар massive ҷавон, Ганс, гортанно заурчал.
  
  
  Циммер согнул дасти дар зишти, монанд ба когти шакли.
  
  
  "Подумай, Ганс. На аз ҳад зиед ба поранить худ. Подумай дар бораи худ мушакҳо ва дар бораи он, ки чӣ тавр шумо гона онҳо истифода баред". Чашмони Циммера заблестели. "Выпрыгни вах аз домҳои ва затащи вай дар ин ҷо, ки мо метавонем ҳамаи баҳра онҳо, ҳар як ба худ. Чӣ тавр ту ин аст, Ганс?"
  
  
  Ганс ухмыльнулся ва покоробил плечевые мушакҳои. "Ба ман ин маъқул нест. Вале чӣ гуна дар бораи занон? Мо ба он низ разделим?"
  
  
  Дитер фыркнул. "Эй худо, послушай танбал. Ин ҳайвон, ки бо он ба ту дастур дод, ки ман кор, Циммер?"
  
  
  "Ту ошибаешься, Ганс. Зан барои ин. Як даст ба он, ва шумо як касе бояд тақсим. Понимаешь?"
  
  
  "Гирӣ, ман танҳо пурсидам", - гуфт Ганс бо ошкор добродушием.
  
  
  "Вале касе", гуфт Циммер. Ҳар касе, ки пристально мепоиданд барои он, мушоҳида мешуд, ки чӣ тавр аз гӯшаи он даҳони берун меояд, капля слюны. "Шахсе, ки бо ӯ мо чӣ мехоҳем... то ки мо сохраняем ӯ ҳает, то он даме ки хоҳад ба мо чизе, ки мо мехоҳем, ки ба медонем". Ӯ подбородку чапа гилро.
  
  
  Наверху буд, хеле теплее.
  
  
  "Боз каме", - напевала Bridget. "Боз каме. Ва бӯсаи ман, любовник. Люби ман, люби ман, люби ман... ммммм! Вале гарун аввал як шиша. Ле выпьет мо. Мо дар бистар!" Вай тихонько усмехнулась.
  
  
  Ник боз наполнил он аз шиша. Bridget буд, дар ҳақиқат восхитительно навеселе. Ва баръакси дигар
  
  
  занон, вақте ки онҳо буд, ки дар як, ду е се ва бештар аз он назар ҳам ҷавонтар ва красивее аз пеш. Вай поразительно кӯдаки кабуд корпартоӣ симро хостем чашмони блестели аз хушнуд ва пӯст ба нармӣ покраснела. Вай гуфтам, зебо ва хурд ямочки музокира дар он щеках. Мањрамона тартиби тадқиқоти вай трепещущих дасти, безразличие вай зебои обнаженного бадан, очевидное рвение он сладострастной сина - ҳамаи ба назар чунин менамуд, ки бе лукавства е хиҷил, ки анҷом додаанд, агар он похотливой. Ҷинсӣ, бале, аҷиб. Ранди... барои чизе не. Кукла. Лолите плюс шаш-ҳафт сол ҷазо дода мешавад.
  
  
  Вай ногаҳон наклонилась пеш, плеснув чанд ќатра шампан ба зону Ника, ва поцеловала он дар бинї.
  
  
  "Зебо", - пробормотала вай. "Тавонову аст. Мехоҳам, ки ту ба ман шуданд".
  
  
  Ник поцеловал вай дар ҷавоб ва пощекотал вай гӯш.
  
  
  "Ки ин барои забавная дурўғи, ки ту добавляешь ман шаробе, Bridget, детка?" пробормотал ӯ. "Маро ҳис... маро ҳис хеле хуб аст". Ӯ каме пощупал, танҳо барои исботи назари худро.
  
  
  Bridget хихикнула. "Дар бораи он. Ин бояд ба шумо мегӯям, ба ман таърихи зиндагии худ, ман Николаус, ман Ники".
  
  
  Скопаламин, пентотал натрий, ки ба касе дар ин гуна худро. Албатта, ин произвело ба он таассуроти аҷиб.
  
  
  "Баеннамудаи пусто, сарфи беҳудаи вақт, то ки ман бо ту", - задушевно гуфт ӯ. "Bridget, ширин, чунон ки ту чист дар асл, huh? Ва ин ки ту дар ин ҷо чи кор карда истодаӣ?"
  
  
  Вай боз усмехнулась. "Эльза Шмидт баргузор гардид", - пробормотала вай. "Дар клуби фикр мекарданд, ки Bridget - чунин возбуждающее ҷинсӣ ном. Хьюго низ ҳамин тавр фикр мекарданд. Хьюго! Таша смеется!" Вай сообразила амал аз суханон ва громко рассмеялась. "Sho, ба ҳар ҳол, онҳо имкон медиҳад, ки маро ба фирор. Ба онҳо гуфтам, ки ман больная тетя. Ха! Ман пойҳояш дард. Мурдагон се сол. Вале ба пул бештар, аз суруд, баччан? Вай умоляюще посмотрела дар Ника.
  
  
  "Бале, ман мефаҳмам", - гуфт Ник, ва акнун ӯ қариб дид. "Ва, ки чунин смешного дар Хьюго, гаронбаҳо ман худ?" Ӯ лениво гладил сандуқе вай.
  
  
  Bridget громко рассмеялась. "Ҳеҷ Хьюго. Ҳеҷ гоҳ медонист инсон бо номи Хьюго барои тамоми ҳаети худро. Хьюго на баргардад, ба ин ҷо шоми имрӯз, пагоҳ шаб ва е дар ҳама гуна дигар дар шаб, аз ман салом, зеро ягон Хьюго не!"
  
  
  
  
  
  
  Красавица ва звери
  
  
  
  
  
  "Нест ... нест ... Хьюго?" - эҳтиеткорона ба повторил Ник. "Ширин, ту забываешь, ки ман онро медонам. Ту кўшиш ба ман мегӯям, ки ӯ истифода мебарад, ки ба номи дигар?"
  
  
  "Не, не, ту понимаешь". Bridget қатъиян фаъоли гурӯҳи бонки ҷаҳонӣ, як шиша, капая чанд ќатра худ бараҳна животик. "Ох! Сард! Ба ту мегӯям, дар ин ҷо ҳеҷ Хьюго. Ин нафар, Циммер, як шаб шокировал ман дар клуби, баччан, ва кироя маро мефаҳмед? ки ӯ шайд. Ҷойгир маро ба ин ҷо, ҷои хуб барои истироҳат, нўшокї шампан пеш аз хоб ... ва ҳар, ки ба ман лозим аст, аз ин ҳикоят каме дар бораи марде бо номи Хьюго ва ашке чанд крошечных хурдсол кешунов. Тбм, аз куҷо шумо. Ки шумо мехоҳед . Ҳамаи он."
  
  
  "Чӣ тавр шумо фаҳмидем, ки интизор меравад?" - гуфтам Ник. "Ин Циммер тасвир кардааст, ман ба шумо?"
  
  
  "Не!" пробормотала вай. "Ман фикр кардам, ту станешь кадом чизе сморщенным подлым шахсе, ки чӣ тавр сола Циммер". Вай ногаҳон зевнула. "Оҳ, ман хеле мехоҳам, ки ба хоб. Аллакай хеле дер. Ту пойдешь бо ман ба бистар, Ники? Зеро ки ту, блин, Хьюго ҳаргиз хоҳад расид".
  
  
  Bridget ба нармӣ потянула Ника барои рукав. Вай чашмони буданд, қариб баста мешаванд.
  
  
  "Не, балки Циммер метавонад", - тира аст, гуфт Ник. "Ӯ дар поени?" Bridget лениво кивнула. "Дар куҷо?" "Таҳхона", - сонно пробормотала вай. "Чӣ қадар аз ӯ?" Ник вақт исрор. "Ду. Медонам танҳо дар бораи ду фарзанд. Шафе он ҷо дар поен. Поднимайся танҳо вақте ки ман ба подаю ту аломати хоб. На побеспокою мо, Ники, клаус кардааст, любовник..."
  
  
  "Ягон сигнал?" - якбора пурсид Ник.
  
  
  "Дигар ягон сӯҳбатҳо, Ники. Ман хеле устала". Вай откинулась дар болишт бо чашмони худ баста ва скользнула ресницами оид ба щекам. Аммо вай то устала, ки дар он на оставалось нерӯҳои на танҳо як хихиканье ва стремительный забти барқ на брюках Ника. Ӯ схватился барои орад, чӣ тавр шарм писар ва ухмыльнулся самому худ, вақте ки вай дасти безвольно тарк ва сар покатилась набок дар подушке.
  
  
  Баъзе аз маводи мухаддир. Дуруст аст, ҷинсӣ, хоб. Ва он гоҳ - фарз мекунем, ӯ гирифта, ба он ва он барои сигнал? Дар панир таҳхона Дитер нетерпеливо зашевелился. "Ба ман ин маъқул нест, Љинс". Ӯ нахмурился. "Ин ишғол вақти аз ҳад зиед. Ман фикр мекунам, мо бояд ба қием".
  
  
  "Оҳ, ҳа", - гуфт Ханс, оторвавшись аз утюга дар шакли кочерга, ки ӯ нагревал. "Хеле дароз аст."
  
  
  Павлус Циммер захохотал ва дар назар соат.
  
  
  "Хуб, пас бирав. Бо ҳамин муваффақият садоятро, агар ба гона дар ин ҷо истода ва ерзать. Вале ба ман дар аввал барои омода аст". Ӯ гирифта, аз кармана чизе ҳалим ва гибкое. Дитер снял веревку бо он, ки буд винной полкой. "Балки онро overdo не. Ва дар хотир дошта бошед, агар он пурра аз хоб..."
  
  
  "Ман дар ед дорам, ки ҳамаи
  
  - прорычал Дитер. - Ҳама чиз хеле осон аст,, вақте ки ӯ маълум шавад ки мо дар дасти.
  
  
  Дар ошенаи болоии хона аст, боз воцарилась тишина. Дар душистой хоб буд, ҳеҷ садо ғайр аз ровного нафас духтарон ва незаметного открывания қуттиҳои.
  
  
  В ящиках ҳеҷ чиз ошкор карда шуд, ва даъвои дар хамелеон чизе выдавали. Ҳуҷра назар, фикр кардам Ник, ки чӣ гуна, ки буд, оборудована барои заноне, ки дорои мард, ки мехост чизе ба медонем, дар бораи худ, е марде, ки хеле кам посещал ин ҷои. Е ҳатто инсон, ки дар ин ҷо не приезжал.
  
  
  Танҳо тасвири буд, низ фальшивой. Ду кушта, ба онҳо бояд хеле осон произнесенный суроғаи доми, наживленная яке аз хурсандиву кусочков femininity, ки дид, ба бисер сол ва ҳалим, пропитанный шампан овози, говорящим Светлячка, Хьюго не ... Мумкин аст, он ҷо буд; на дар ин ҷо.
  
  
  Ӯ буд, ки дари хобгоҳ, снимая баррикадный курсї, вақте, ки шунид чуждый садои доносящийся аз он ба воситаи ҳуҷраи. Суст царапающий солим, ба он имон заданд. Ник дилам ва царакат Вильгельмину аз он и ' л барои паноҳгоҳ. Хьюго дар шпильке буд, дар баландии чун медонист, аз ҷанг. Пйер, смертоносная газовая гранула, оставался дар эҳтиет қарор дошта, барои ҳолатҳои махсус. Вильгельмина буд разносторонней ва талантливой зан, способной барои мубориза бо аксарияти ҳолатҳои фавқулодда.
  
  
  Ник выслушал садои. Ӯ доносился аз крошечной гримерки ва становился ҳамаи суруд. Приглушенные punches. Вазнин нафас. Ӯ прижался ба девори худ. Он гӯши гуфтанд ба ӯ, ки ду марде, ки яке аз хеле вазнинтар дигар, ва аз кушода дари онҳо метавонанд бубинанд, бистар ва аз он, ки дар он хоб. Онҳо ба ман ин маъқул нест. Сеюм мард метавонист кӯшиш ба кушодани запертую дари хобгоҳ - ва подумав, ӯ зуд оглядел ҳуҷраи. Барои як ҳиссаи сония невнимания ба дари гардеробной ӯ гум қисми худ манфиатҳои; дари распахнулась, ва гулнақшҳои, ки ба назар мерасид, ки буд сделана аз смазанной равғани барқ, промелькнула гузашта вытянутой пойҳои Ника ва бросилась ба дальней тарафи категорияҳо дар кати хоб. Дар Ника буд, каме вақт ба сахт хлопнуть дари худ дар назди приближающимся дуюми мард.
  
  
  Ӯ шунид дуъояшон ярости аз дарҳо ва дид, ки чӣ тавр гулнақшҳои баръакс категорияҳо дар кати хоб подняла сари ва направила дар он пистолет. Пистолет заговорил бо гневным воем, вақте ки ӯ бросился сӯ, афтод, ба як зону ва прицелился. Вильгельмина дар хашм. Дигар зарбаи боз хеле васеъ дар бораи шањ; штукатурка тарк бо потолка бар сари Ника, ва боевик барои bed скрылся аз хотир. Ҳамзамон дари наздик бо ӯ распахнулась, ва гигантская гулнақшҳои бросилась дар он бо рычанием животной адоват. Ник омода буд, вале кофӣ нест. Дар нимаи прыжка ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр ҳаҷми дасти сахт скручивают бадани ӯ ҳастем. Вильгельмина боз рявкнула, вале ин ҷо ҳамин вылетела аз он дасти. Суръати equipoise, ӯ афтод, ударившись дар бораи сари девор. Дар красном тумане внезапной дард ва головокружения ӯ дид, ки чӣ тавр бузурги дасти боз тянулись ба он. Ӯ вцепился боло, ища мягкую қисми толстой бычьей мунтазир аст, ва эҳсос кард, ки чӣ тавр ба каллаи откинулась пеш аз номӯътадили дар трахеи, заставившего он заткнуться ва дидани ҳазор слезящихся чашми ситорагон. Смутно ӯ медонист, ки онро боз поднимают, ки агар ӯ буд, младенцем дар дасти кадом касе ба monster аз филмҳои даҳшат, ва он гоҳ чунин менамуд, ки он кружили бисер мил бар замин, ва он гоҳ яростно швыряли дар дараи, выложенный бо зубчатыми скалами. Ӯ дар як лаҳза отключился.
  
  
  Пас аз он оҳиста-оҳиста писарашро, ки аз китобхонаи бузурги амиќ, ки казалась пещерой, наполненной клубящимся туманом. Туман суст рассеялся, ва ӯ дид, ки чӣ тавр ҳуҷра боз аст, бо назардошти шакли. Дар ин ғор буд, ки санг; танҳо як хӯшаи ноющих устухон ва избитой ҷисм. Он худ.
  
  
  Бузург мард бо выпуклыми плечами ва дароз дасти склонился бар bed буд, нафаскашӣ ва дар як суюки аз шампан бо восхитительным бадани, ки барои love. Калон дасти обхватили великолепную сандуқе. Bridget зашевелилась. Яке аз дасти двинулась, ки ба чизе ба кор бо распухшими брюками. Вақте ки ӯ боз переместился ба мулоим сина, ӯ бо неприличной ясностью раскрыл нияти бузурги инсон аст.
  
  
  Ник похолодел, ва он чашм якбора сфокусировались.
  
  
  Ҷунбандае сахт соскользнуло дар бистар ва опустилось ба духтаре. Калон дасти сжали мягкую ҷисм, ва овози загрохотал: "На аз барои ман, ҳей? Ва... Танҳо барои ман. Проснись". Ӯ раздвинул соқи ва сахт маневрировал.
  
  
  Барзиед бадан Ника суст повиновалось, вале повиновалось. Хьюго выскользнул аз он рукава. Ник буд, ки изножья категорияҳо дар кати хоб, дар наздикии қариб обезглавленным бадани бандита, ки гигант хис кардам он меравад, соскользнул бо мулоим сафед бадан ва дилам ба он, неудовлетворенное хоҳиши ҳанӯз пылало дар бораи он, ки чӣ тавр раскаленная кочерга.
  
  
  "Ааааа! Зан ба ман!" - прорычал ӯ. Ба он чашмони блеснули оташи ва ненавистью, ва ӯ дод lunge.
  
  
  Ник паст присел ва толкнул Хьюго то бо
  
  
  тамоми қуввати. Пойҳои бузургҷусса споткнулись дар бораи окровавленное бадани ӯ товарища-қотил ва сахт даст он дар бораи пронизывающий шиками Хьюго клинок ледоруба. Ник выдернул смертоносную пӯлод ва отступил, омодагирӣ ба второму уколу. Здоровяк качнулся ба он ба воситаи упавшее бадан, прижимая як дасти ба проколотому животу ва дигар китобхонаи бузурги клешней, цепляясь дар гулӯ Ника. Ник увернулся ва корнамоии заданд. Шадид чӣ тавр shaver пӯлод аст биронанд дар толстую гардан сбоку, ки чӣ тавр гарм тӯдаи дар равған.
  
  
  Ник отступил ва имкон дод второму бадан неуклюжей грудой афтод оид ба аввал.
  
  
  Bridget ором застонала, ва ба вай чашм открылись. Вай посмотрела дар Ника, посмотрела дар смятые бадан ва ба таври васеъ идонаро даҳони барои он, ки обещало бошад пронзительным криком.
  
  
  "Ое спокойна!" Ник пурсид. "Ҳаст, ҳамин тавр не?"
  
  
  Вай бесадо кивнула, нигариста, вай дар чашмони.
  
  
  "Пас аз таваққуф аз ин зебо даҳони на замке, то ки ман найду аз он. Он гоҳ ту садоятро фаред чӣ қадар мехоҳед. Ман спускаюсь поен".
  
  
  Ӯ зуд дилам ба раздевалке.
  
  
  "Не!" вай вскрикнула. "Не! Шумо наметавонед тарк, маро бо ин... ин... чи! Ман пойду бо шумо". Ва он спрыгнула бо категорияҳо дар кати хоб бо аҷиб проворностью ва бросилась дар Ника дар тамоми худ обнаженной испуганной зебоӣ.
  
  
  "Шумо метавонед интизор ба раздевалке, агар хоҳед, - азми қавӣ гуфт ӯ, - вале шумо наравед, аз ман".
  
  
  Посреди кровавой бойни произошла хеле приятная пауза, то он уговаривал вай воқеъ дар гримерную. Вай свернулась дар раисикунанда, то он осматривал луқо бо пневматическим ронда, ба воситаи ки роҳбари ширкати онҳо, ва далерона ба ӯ гуфтам, вақте ки ӯ спустился бо роҳи оҳани лестнице.
  
  
  Чўб ступеньки вели дар ошенаи аввал ва ба боз як ошкоро ловушке. Ник фуруд омад, то ба дидани ва прислушаться, ки пеш аз даромадан ба он, ки метавонад исбот гнездом заҳролуд змей.
  
  
  Ин собит кард, ки хеле обыкновенный таҳхона, освещенный худи обыкновенной лампочкой, ва ӯ буд, пуст. Ӯ спустился дар он, гузаронидани як дасти аз лестницу, инчунин дигар барои Вильгельмину. Дар ҳуҷраи кас буд, ва кладовые буданд, маҳз чунин, какими казались - хранилищами гуногуни хона принадлежностей. Вале буд, дари, ки вела дар як ҳуҷра.
  
  
  Дар он қарор гирифт карточный мизи, чанд стульев ва аз девори шаҳр бо неглубокими полками дар он аст, ки вақте чизе буд, винным погребом. Инчунин буд, ки чанд запертых шкафов. Дастгоҳ аз сим ва шкива простиралось аз потолка қариб то фарш. Кам касе ед кардам, мехоҳам онро бо чунин, он ба чӣ монанд буд, балки Ник дид, аз ин пештар, вақте ки ӯ буд, ҷавонон дар O. S. S. Он бадани трясло аз хотираи бораи ин ужасной дард. Дар якчанд пойҳои истироҳат аз он, ки дар ржавой металлӣ решетке, менамуд ва объект, ки барои гирифтани натиҷа ҳамон, ки сим: тарс, хашми, поломки ва таќсими атои. Ин буд, ки мавзӯи дар шакли кочерги бо ғайриоддӣ изогнутым крючком дар охир, прикрепленный ба электрическому шнуру шуд, ки вобаста ба девори худ. Ник понюхал ва эҳсос кард, онро пиелааш; он зуд отключил он ва затолкал дар кунҷи торик.
  
  
  Қасрҳои хамелеон метавон буд, ки ба зуҳр, на дертар, вале буд, як замок, ки қариб кричал, ки онро кушоданд. Дуюм дари вела аз карточной хуҷраҳо винного погреба ба чизе, қариб ба ростӣ боз як крошечную ҳуҷраи. Дар ҳоле буд, ки ягон нишонаи на садо сеюми инсон. Е аз он буд, ки ҷое ки дар ошенаи е он сбежал, е ӯ буд, барои он дари худ. Вале дари буд заперта берун.
  
  
  Ник аз як ҷои дар наздикии ҷаноби ва пайдо кнопочный калиди бо изолированным шнуром, пешбари ба ловушке. Ӯ поймал худ дар он аст, ки қариб толкнул вай, ва ба қатъ. Агар он тарк дари кушода, касе метавонад поен ва застать он ғайриинтизор. Агар ӯ нажмет ба калиди, ки дар он буд, боварӣ дорам, дар сад фоизи он метавонад боиси пинҳон заряд, ки метавонад обрушить тамоми хона.
  
  
  Ӯ ба чап, калиди ором ва огоҳ худ, ки бояд хуб дар хотир дошта бошем, ки дар бораи имкониятҳои бора аз боло. Агар дар ҳақиқат ба он рафт, ӯ метавонад аз ҳад зиед боварӣ, ки дар як Bridget, ҳарчанд инстинкт, тафаккур подсказывали ӯ, ки онро на бештар аз пешка, ки дар бораи он гуфта мешавад.
  
  
  Ӯ бодиққат задвинул засов дар дохили хона, удивляясь он, ки чӣ тавр ба осонӣ ба он выскользнула. Вильгельмина наполнила онро ба дасти худ прохладной бо қуввати. Дари фаъол дар дохили; ӯ мераванд хлынул бӯи древней замин ва захваченного ҳаво.
  
  
  Касе дар он ҷо, дар dark, стонал.
  
  
  Ник њамдењагони ҷудо аз дверного проема ва впустил нур дар таҳхона.
  
  
  "Не, не, танҳо не, боз", - простонал овоз. "Убей ман ва покончим бо ин". Ин буд, ки мардон овози, олмон, ва ҳатто дар хашми ӯ звучал фарҳангӣ ва инчунин.
  
  
  Нур афтод дар дағалона соломенный поддон дар ошенаи. Дар он ҷони худро фидо седой нафар дар фишанги ифлос ва помятой либос. Ник дохил ҳуҷраи ва нащупал
  
  
  калиди нур.
  
  
  "Касе, ки ба ту?" - гуфтам нафар дар полумраке.
  
  
  Ник эҳсос tingling, пробегающее бо бозгашт. Ӯ медонист, ки шахс. Ин буд, доктор Конрад Шойер, пропавший аз худ английской лаборатория ва ненадолго замеченный чанд рӯз пеш аз ин, дар кӯча дар маркази Ғарбӣ маҳкум шуд.
  
  
  "Доктор Шойер", - недоверчиво гуфт ӯ. "Ту садоятро қием? Инро гир, маро аз дасти".
  
  
  Пиронсол мард съежился. "Не, не! Ман медонам, ки шумо барои кор. Шумо притворяться карим, сипас боз причините ман дард".
  
  
  "Ман омадаам ба ту кӯмак", - гуфт Ник. "Ман дигар дорам, ки ба чизе ба кор бо мардум дар ин хона. Ҳатто агар ту маро на доверяешь, ки ба ту даст? Дар ин ҷо, гарун, ки ба дасти".
  
  
  Ӯ баргузор дасти ва қавӣ гирифта, як мард аз дасти. Шойер застонал ва вскочил ба пойҳои.
  
  
  "Интизор шудан каме истед", - простонал ӯ. "Нур... чунин дурахшон... чашмони ман. Ки дар он... ки каси дигар?"
  
  
  "Дар қисми дигар хона", - гуфт Ник. "Банд чизи дигар аст. Ки онҳо аз ту мехоҳам?"
  
  
  Шойер покачал сари ӯ ва моргнул. "Тасарруф", - пробормотал ӯ. Ба он чашмони блуждали оид ба Нику. "Мо бояд - шумо заберете маро аз ин ҷо? Метавонад, ки шумо ... кадом чизе силоҳ барои ман?"
  
  
  Ник покачал сари. "Агар ба мубориза ба ман. Бие, вытащим туро аз ин ҷо. Думаешь, ту сможешь рафтор?"
  
  
  Шойер кӯшиш кардам. "Бо ман ҳама чиз хуб хоҳад шуд. Лутфан... иди аввал. Бо худ пистолетом".
  
  
  Ник боком шагнул дар внешнюю ҳуҷраи. "Ҳама чиз маълум аст, - гуфт ӯ. Шойер заколебался ва суст гузашт гузашта аз он.
  
  
  "Мо бояд ба қием ба ин лестнице", - гуфт Ник. "Метавонед ин корро?"
  
  
  "Ман... ман ҳам рафта нардбон, агар ту ба ман поможешь", - гуфт Шойер.
  
  
  Ник гуфт. Доми буд, ки низ роҳи оҳани барои он, ки харҷ инсон ба воситаи он; ӯ бояд қием якум ва потянуть боиси Шойера.
  
  
  Ӯ нигариста, инсон, стоящего зери луч лампочкой, свисающей бо потолка, дар измученное шахсе, грязную либос ва усталые болтающиеся дасти, дар гардан, бе воротника ва ошкоро ба ҷомаи, ки дар он намоен рубцы ва хунхобц, дар седой хушӯъашон, ки афтод дар сандуқе.
  
  
  Ӯ ласково баргузор дасти ва баъзеи профессор ба китфи. "Интизор шудан боз як каме, мо уедем аз ин ҷо баъд аз як чанд дақиқа". Вақте ки ӯ убрал дасти худ ангушти дернулся ба шее Шойера ва зацепился барои чизе, ки каме ба поен гӯш кунед. Шойер ахнул ва отстранился бо аҷиб ловкостью.
  
  
  "Шумо фиреб! Ое ман аллакай кофӣ нест ранен?" Ӯ отступил бе малейшего ларзиши.
  
  
  "Ман боварӣ дорам, ки дорӣ", - осон гуфт, Ник ва выставил дароз дасти баъд Шойеру. Он ангуштони ухватились дар хушӯъашон старика ва решительным рывком потянули боло. Шахсе Шойера сахт исказилось ва нест шудааст дар дасти Ника - мулоим, фасењ маске, созданной коршинос ва носимой марде, похожим дар голодного totem.
  
  
  - Гумон дорам, Павлус Циммер, - хурсандӣ гуфт Ник. "Ва акнун тасаввур кунед, ки шумо поднимаете дасти поворачиваетесь рӯ ба девори худ - он, ки ҳастанд, ибтидо барои нагревательного утюга".
  
  
  "Ту неуклюжая свинья!" Циммер плюнул. "Шумо испортите ҳама, аз болои ман кор мекард. Дар давоми чанд ҳафта аз ман буд, кор аз болои ин парванда, дар ҳоле ки кӯшиши, ки чӣ рӯй пропавшими олимони!"
  
  
  "Приношу ба шумо тамоми ман маҷлиси навбатии ҳукумат, - биноро гуфт Ник, - ва ба шумо ҳатто ба даст ман сипос, агар расскажете ман ҳама дар бораи ин асл, бар он кор. Ва то - бардоред дасти! Пеш аз он ки мо сар мо як муҳокимаи Ман ҳис мекунам, ки бояд шумо ҳушдор, ки ман проверю ҳар як калима аз он чӣ ба шумо мегӯям: бо духтарони ман ҳамкасбон наверху. Ба ҳақиқат вақт ман фикр мекунам, ки онҳо бояд вымогали - аз бахшоиш, сохтани - назарраси ҳаҷми иттилоот аз он наемных кормандон дар хоб занон . Ва ҳоло поверни... "
  
  
  "Ту лжешь!" - прорычал Циммер. "Шумо ҳеҷ ҳамкорон наверху. Шумо медонед, ки ман, шумо медонед, ки мекунед..."
  
  
  "Шумо аз ҳад зиед скромны, - гуфт Ник. "Ман медонам, ки шумо. Шумо постарели, вале ман донам шумо дар куҷо угодно". Овози ӯ табдил задааст. "Рудольф мюллер ифтитоҳ намудаанд, собиқ евари Мартин Бормана. Дар ин ҷо аст, аллакай аз чанд рӯз, ки ман кардам беш ва бо худ худ акси ҳама ҷо. Ту намедонист, ки ман позабочусь, ҳамин тавр не, Руди, детка? Акнун ба девори худ, ва позволь ба мо гап. "
  
  
  Дар назари Циммер-Мюллера вспыхнули шарораи адоват ва гургшаклон дандон приоткрылись, ки хоҳиши откусить аз мучителя як ҷисм. Ӯ полуобернулся, ва ӯ дасти опустилась дар талию. Ник интизор ин қадами. Ӯ имкон дод Мюллеру анҷом кунед бесполезный забти; он мушакҳои мемонем. Стремительная дасти берун аз басомадҳои доред то хурд вздернутый отблеск металл, ки аз паемҳои пешин Ника аз зери дасти чап Мюллера. Пои Ника двинулась дар ҳамон як лаҳза, выгнувшись боло ва ударив бо дасти бо аслиҳа онемевшим пинком возмущенного мула. Пистолет бераҳмона плюнул Мюллеру дар гузошта дасти. Ӯ пронзительно чењрааш ва имкон дод ки ба ӯ афтод, ки дар ошенаи.
  
  
  Мюллер бо сухани истода ва назар афканда, то дар Ника, як дасти clutching муқобил запястье. Сипас ӯ ба дилам бар мо омад ва оҳиста ба девори худ.
  
  
  "Мо сар аз он, ки шумо ба ман мегӯед, ки дар асл Хьюго Бронсон, - ба осонӣ гуфт Ник, - ва, ки рӯй ба тарафи олимон буд. Шумо метавонед ба даст зарар, е не, чӣ тавре ки шумо мехоҳед. Барои ман фарқ надорад".
  
  
  Тишина.
  
  
  "Ки Дар Он Бронсон, Руди?"
  
  
  Тишина.
  
  
  "Ки пас аз он Борман?"
  
  
  "Ин хоҳад буд, Руди - оҳан е сим? Е корде дод, ки выщипывать аз ту хурд кард?"
  
  
  Тишина. Вале китфи қатъии сжались.
  
  
  - Чунин ба назар мерасад, сим, - thoughtfully гуфт Ник. "Ман гумон дорам, ба ту писанд омад, ки чӣ тавр ин амал ба дигар мардон". Ӯ thoughtfully потянул барои проволочную петлю, свисающую бо потолка. "Ман мебинам, ки ӯ дар як роҳи хуби коршоям. Хуб аст,. Повернись, Мюллер Ифтитоҳ Намудаанд!" - ногаҳон, кӯфтанд, ки ба вай. "Снимай либос. Ва бурс он зуд".
  
  
  Аввал мюллер ифтитоҳ намудаанд ва повернул сари ҳамин тавр, ки онро хушӯъашон қариб ламс китфи, ки агар ӯ мехост, ки ба ӯ зоҳир трещина дар шее. Сипас хушӯъашон пригнулся, ва волчья пасть разорвала пуговицу дар воротнике он куртаҳои.
  
  
  Дар як лаҳза Ника позабавило чизе, ки менамуд иррациональным, безумным поступком. Сипас ӯ выругался ва ҷаҳиши.
  
  
  Мюллер ифтитоҳ намудаанд ва повернул ба он ухмылку, похожую дар рисус сардоникус карда стрихнином.
  
  
  "Хеле дер", - прошипел ӯ, ва зард, дандонҳои сжались дар охирин маротиба. Немец дар охирин маротиба втянул ҳаво. Ӯ зону бо бақияи, ва он афтод.
  
  
  Ки кист, ин буд, бало бад. Се манбаи маълумот ва ҳамаи онҳо мертвы. Вале зуд-зуд садо мисли: убей е бош убитым, ва ҳамин тавр кам дар вақти изящество.
  
  
  Ник обыскал бадан Мюллера дар ҷустуҷӯи қариб ҳеҷ чиз значащего, вытащив даҳшатнок ножик, ҳисоби ва оставшуюся пуговицу бо воротником. Шояд шӯъбаи вироиш AXE повеселится.
  
  
  Худи таҳхона приносил немыслимые дивидендҳо.
  
  
  Запертые шкафҳо, ҷевонҳо сдались Махсус взломщику ва ин кладезем иттилоот. Як кардани худ миниатюрную темную ҳуҷраи бо ҳавз ва краном, инчунин 35-миллиметровыми камераҳои пленкой, проявителем, фотобумагой, таҷҳизот барои тайер кардани микроточек ва тавоност микроскопом. Дар предметном милтиқи зери микроскопом буданд, ду микроточки, тайер ба мутолиаи. Дуюм хамелеон менамуд ва дорои ҷузъи радиои ирсолкунанда ва блоки бо косметикой ва масками, ҳамаи онҳо буданд, бениҳоят реалистичными. Як е ду нафар аз онҳо назар смутно знакомыми, аммо он имконнопазир аст, мегӯям, ки онҳо маҷбур шуданд, ки ба намояндагӣ, на наделив онҳо дар аввал ба шахси зинда ...
  
  
  Ҳамаи ин потребовало ҷиддӣ расшифровки, ва баъд аз як соат аз он ки сухане Ник қодир танҳо ба кашф, ки агентҳои Љинс, Дитер ва Ганс ширкат дар маневре ном Operation Decoy, ки таҳия шуда буд, ки розӣ интиқоли гуногуни одамон, ки аз нуқтаҳои A, B. , C ва дигар, то, ки ишора XYZ. Ва то чӣ андоза он метавонад барои фаҳмидани нуқтаи XYZ буд Западным Берлином. Ин буд, ки ҷое барои железным е бамбуковым занавесом.
  
  
  Дар миени кӯшиши ҳал кунад, чӣ гуна номнавис бо он находкой ба нишон даъвогари худ, ки чӣ гуна бодиққат онҳо кашф шуд (зуд переоборудовать хона бо кормандон, ориентированным дар AX? фирор сармуҳосиб сутенера ва ширкат? разоблачить ҳалқаи неонацистов, планирующих бозгашт, дар дили маҳкум шуд?) Ник аз охири хотир худро гламурную ва подвыпившую хозяйку.
  
  
  Ва шабеҳ, ки ба худ мегирад, ки назари худро, ӯ боз поднялся нардбон ба боло ошенаи хонаҳо, остановившись, ки бодро, вале бодиққат дидани заброшенный ошенаи аввал: ҳеҷ каси дигар, ки чӣ тавр ба саҳна пыльной мебел. Буд равшан, ки хонаи Циммера буд, монанд ба хуб сложенную зан: бисер верха ва низа, вале нимаи моҳи.
  
  
  Ӯ поднялся оид ба верхним зина сохта шаванд зина дар гардеробную.
  
  
  Bridget буд. Дар хоб он низ буд.
  
  
  Присутствовали Ганс ва Дитер, бештар ужасные дар марги ӯ, аз ҳает ва фаро гирифта запекшейся кровью; вале Bridget Эльза Шмидт ушла.
  
  
  Тирезаи маълум буд нетронутым, вале курсї буд перемещен ва дари хобгоҳ на заперта.
  
  
  Импульсивно е беихтиерона ба он кардааст, лестничную љавобҳо дуюм барои хонаи хоб ва гарнитураҳо. Он карандашный дурахш промелькнул оид ба ҳуҷраи, ва он рентгении афтод дар бистар. Ӯ банд буд, ва он чиро, ки занимало ин буд, ҷолиб расположением сарсабз ва хоҳиш барои кунед -, ки умуман нест скрывались ...
  
  
  Bridget зашевелилась ва моргнула. "Оҳ, эй Худо, ки...!" вай ахнула. "Ники, зебо! Ман буд, то напугана. Ман метавонистам, ки мондан дар ин ужасной маленькой комнатке. Дар бораи таваққуф ман, лутфан, таваққуф ман! Дар бораи гаронбаҳо ман худ, на танҳо дар ин либос!"
  
  
  Харидани либос дар ҳақиқат мешала. Махсусан борик дастпўшакњо бе шиноса қувватдиҳандае, ки якҷоя Editing. Онҳо буданд, умумӣ, аммо на чунин умумӣ.
  
  
  Ник скользнул наздик ба он дар бистар, обнаженный, чун пет. Пеш аз он, ки тамос бо Вашингтоном, ӯ буд, вақти кофӣ нест, ки ба бас аст,, ки буд, аллакай дур дар нисфи шаб ва дар охири длинного рӯзи корӣ Хоука. Дар ҳар сурат, агар ӯ буд, то мунтазир бошед, то бингаранд, ки боз пайдо мешавад, ки дар ин невероятном хонаи худ, он метавонад татбиқ поудобнее.
  
  
  Bridget вздохнула наздик бо ӯ, хурд узелок муҳаббат интизори он буд, ки ба он затянуть, ва он гоҳ распутать. Онҳо бозӣ бо якдигар чӣ тавр ба чувствительных ҳамроҳ карда мешавад, ҳар як аз он девона муњимми, ки тадриҷан доводило якдигар то кардааст, ки дар натиҷаи, муташанниҷ тональности, ки сблизила онҳо дар сӯхтори duo. Ва ногаҳон дерзкий хурд санобар котенок бо двустворчатыми чашмони табдил когтистую дикую гурба мехост. Великолепно мускулистое бадан Ника дергалось якҷоя бо он... плавно, инчунин, аммо бо назорат қувват ва ритмом, ки улавливали ҳар он чувственную талабот ва удваивали вай. Онҳо бадан сгорели якҷоя ва, ниҳоят, задрожали дар яке дароз, аҷиб бераҳмона лаҳзаи возвышенного, қаноатмандии амиқ.
  
  
  Онҳо каме отдохнули, переводя нафас.
  
  
  Ник ногаҳон чашмони кушода. Bridget настойчиво дергала он. "Боз", - напевала вай. "Боз... ман пет, ишқи ман..."
  
  
  
  
  
  
  Мурғи бояд парвоз
  
  
  
  
  
  Bridget муфассал рассказала ӯ пас немногое, ки медонист. Ҳа, ҳамаи ин одамон буданд, немцами; бузург ва некрасивым буд Ганс, худощавым ва худощавым - Дитер ва волчьим шахси - Поль Циммер. Создавал ое ӯ ягон бор дар он таассуроти, ки Хьюго дар ҳақиқат метавонад меоянд? Маҳз нест. Медонистам, ки ое он, ки Циммер на ҳоли номи Циммера? Хуб, нест (пожала плечами), вале ў низ ба удивилась. Аксаран ое вай получала чӣ кор кард ӯ? Ники, детка (надувается ва jiggles), бие, на ба сухан оид ба парвандаҳое, ширин; ин буд, ки танҳо роҳи подзаработать... наздиктар, ширин, наздиктар... ммм-ммм! Медонистам, ки ое вай аз онҳо гимнастика аз таҳхона ва мисли ин буд, ки вобаста ба он кори наверху? На он кадар -, вале он обманул он разговорами дар бораи он, ки чӣ тавр подшутить аз болои касе. Он буданд, чӣ чизе гангстеры, метавонад, фальшивомонетчики. Аммо ростқавлона, Ники, савганд ба ту, ман фикр мекардам, ки онҳо дар ҳақиқат бад, ва ман дида, ягон зарари дар илова кардани як миқдор...
  
  
  Вай собит хеле разговорчивой, комилан не знающей дур аз њаќиќат нест, бениҳоят варзишӣ ва комилан ненасытной.
  
  
  Он зебоӣ ва кӯшиш ба харҷ дод восхищать, вале бо гузашти вақт дилхушӣ улеглись. Ник буд пресыщен. Ва ӯ махсусан нравилось, вақте ки ӯро даъват сладким.
  
  
  Ва савганд ба ин замон, вақте, ки сардафтари AX даст шумораи зиеди иттилоот, Ник буд, омода ба финальной ҷойи он.
  
  
  Ин буд, таркиш покинутости, барои он последовала дурӯғ (он), ашки (он) ва охирин прощание. Брижит вернулась дар худ барои клуби, ва Ник снял худро нек маскировку (хушбахтона, Bridget предпочла машғул муҳаббат дар dark), ки ба он ед нафар буд, ки бояд бо онҳо дар тамос бошед. Вақте ки ӯ омода буд, он назар монанди худи ӯ, аз он ки ин тавр нест неделями.
  
  
  Ҳар шаб ӯ мерафтанд оид ба ночным клубам. Байни одиннадцатью ва двенадцатью ӯ заходил дар Рези ва садился барои столик дар деворҳои, ки метавонист нўшокї, оромона фикр ва мушоҳида барои танцующими аз дур дид.
  
  
  Дар четвертую шаб баъд аз боздид аз Вильгельмштрассе 101В ӯ вориди Рези каме пештар аз маъмул, дар ҳоле, ки дар потоке меҳмонон буд, ки як затишье. Ҳисси шашум, ки чанд маротиба предупреждало он дар бораи неприятностях, ки пеш аз боиси внезапную flare дар он зеҳни, ки объяснив, ки чаро.
  
  
  Хуб мизи; приветливый waiter аст; ягон зловещих шахсони выглядывающих аз цветочных арча; курсї бо интихоби худ, на привязанный ба баъзе смертельной взрывчатке... Ӯ деҳот ва фармон, идентифицируя ҳисси. Ин буд, старое знакомое стягивающее ҳисси аз он чӣ ба онҳо наблюдают.
  
  
  Он осуда аст, ва ба интизори он буд.
  
  
  Дар ҳама ҷо, дар китобхонаи бузурги ҳуҷраи мардум бо телефонами дар мизҳои звонили девушкам бо телефонами худ; кӯҳна ҷузвдонҳо звонили жиголо ва ширин ҷавон чи жужжали ки сайеҳон-сахарников; педики, тряпки, мулоқот, незнакомцы ва приезжие мактабӣ муаллимон шавковар ва хурсандӣ ба отправляли заметки, ки носились оид ба ҳуҷраи тавассути пневматическую почтовую хизмат, додани роҳбарии.
  
  
  Силиндраи аз свистом просвистел оид ба заданному қурби ва қатъиян плюхнулся дар трубчатую прорезь наздик бо Лақаби.
  
  
  Мӯи росли дар затылке, вақте ки ӯ буд, тамошо дар патрон. Ӯ дид, ки чӣ тавр мекушояд силиндраи ва взрывает ҳамаи ин чертову штуку худи ӯ дар шахси.
  
  
  Ӯ бодиққат потянулся барои он, гадая, ое қоил он мард ҳоҷатхона ва утопить, е зоҳир храбрость.
  
  
  Ӯ қарор кард, ки далерӣ зоҳир, зеро аломати дид, ки таъиншуда мубаддал тартиби хӯрокпазӣ аз он. Ин буд, як аломати AX, тақрибан нарисованная нусхаи вашм.
  
  
  Топор ӯ фарсудаи дар тарафи рости дасти, ва ӯ медонист, ки топор буд нарисован зуд тускнеющими чернилами ближайшим топором. Ҳатто ҳоло крохотный намунае ки ба назар мерасид, ки плавился дар атрофи осмон бошанд. Ӯ кушода металлическую камера ва царакат сложенную як еддошт.
  
  
  Ман ЕСМЬ ОРЕЛ, - гуфта мешуд дар он. МАНФИАТДОР ДАР ОМОДАГӢ ДИГАР ФЛАЙБЕРТОВ, МАХСУСАН ЯКЕ ИН АСТ, КИ БА ЗУДӢ УБИРАЕТ. ПЕШНИҲОД АВВАЛ ДАҲ АСОСИИ ШТАБАМ ПАРРАНДАГОН TRIM ПРЕДВАРИТЕЛЬНУЮ КРАСНУЮ ЛЕНТУ. ҶАВОБ ДОДАН ЗАРУР АСТ.
  
  
  
  
  Ник thoughtfully улыбнулся ва гуноҳони худ глазам метаться оид ба ҳуҷраи, ки агар обдумывая заманчивое пешниҳоди. Ӯ сложил як еддошт ва тасодуфӣ сунул вай дар pocketing, чун медонед, ки вуруд дар рӯи коғаз нопадид дар назар аст, ки якчанд дақиқа. Ӯ инчунин медонист, ки яке аз мардум Ястреба буд е шуд, ки дар танцевальном толори.
  
  
  Дар тарҷумаи message гласило: МАН БАРОИ ШУМО ФАРМОИШ АЗ HAWK. ШУМО БА ЗУДӢ ТАРК ДАР ИН ҶО. ВСТРЕЧАЙТЕ МАН ДАР ХОНАИ ПАРРАНДА БЕРЛИНСКОГО ЗООПАРКА ПАГОҲ СУБҲ ДАР ДАҲ БАРОИ ДАСТУРҲОИ. НА ОТВЕТЬТЕ ДАР ИН ЭЗОҲ ВА КӮШИШ НАМЕКУНАНД, КИ ПАЙДО МАН ҲОЛО. Ибораи "TRIM ПРЕДВАРИТЕЛЬНУЮ КРАСНУЮ ЛЕНТУ" буд, ки тафтиши амният, мисли ҳамаи номбар паррандагон, балки ҳамчунин предполагала парвандаи бо иштироки коммунистического ҷосусӣ мобилӣ мекунад.
  
  
  Ник монд барои муддате ба назар танцоров, ва пас аз гузашти худро удобную, бескровную ва бескровную як ҳуҷра дар меҳмонхона "Бристоль Кемпински".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ин буд, рӯҳбахшанда рӯз бо голубым ҳаво, ки бештар подходил барои кӯдакон забав, аз барои мулоқот шпионов. Ник задержался дар обезьяньей ҳуҷайра ва мепоиданд барои гурӯҳи малышей, восторженно фыркающих бар обезьяньими выходками, чунон ў монанд шудан мехостед ба худ. Парранда пели аз ширин масхара; вақт аз вақт рычал лев; дур затрубил слон. Ник буд, не, дар кайфияти барои ахд. Ва ҳам ӯ буд, ки кунҷкобу пайдо аст, ки дар бораи он нав инструкциях ва дар бораи он, ки онҳо пайваста бо он кровавым установлением далелҳои дар Берлин.
  
  
  Ӯ прогуливался ба скворечникам, хурсандии рӯзи равшан ва шавковар нормальностью дар атрофи худ.
  
  
  Баъд аз чанд дақиқа ӯ дид баланд жилистого старика дар яркой рубашке, шояд амрико шаҳрвандони суст направляющегося ба он. Он охватила мавҷи худ даҳшат.
  
  
  Ник гузашт гузашта ҳуҷайраҳои, оҳиста-оҳиста ӯ ба яркой рубашке ва замечая, ки он остановилась назди клеткой, пурра, хеле невзрачных вороноподобных паррандагон. Ӯ қатъ наздик бекас зрителем ва критически доранд дар паррандагон.
  
  
  "Зиед нест, ки ое онҳо красивы, ҳамин тавр не?" гуфт, сайеҳӣ.
  
  
  "Умуман нест", - розӣ шуд, ки Ник. "Намерасад ба орлов. Ва чӣ тавр ту маъқул шаб дар шаҳри?"
  
  
  Хоук приподнял морщинистые қуллаи мебошанд. "Ин буд, ки на шаб, танҳо хурд экскурсия".
  
  
  "Аз он буд, ки монанд ба ту, он аст, хеле яркое машғул шудан бо фиристодани ман паемҳо оид ба трубке", - гуфт Ник. "Агар ман ин корро, шумо мебуд, маро сари отрубил".
  
  
  "Гумон дорам, - эътироф Хоук, - аммо ман наметавонам муқобилат пеш аз ин гаджетами. Е зоопарками. Вале мо масъала дур аз ин ҷо".
  
  
  Наздик остановилась фаронса ҳамсарон ва выразила эй ба уродливым птицам.
  
  
  "Ин ки мегӯянд, мо дар пойдем назар слонов?" - гуфт Ник. Хоук гуфт. Онҳо рафт ҳастед.
  
  
  "Чӣ қадар?" - гуфтам Ник, бо идомаи бо он ҷойҳое, ки онҳо паст шудаанд. "Аргентина?"
  
  
  Пиронсол мард қатъиян покачал сари. "Ҳеҷ чиз. Шумо аз чап ба мо бисер чизҳоеро, ки мо метавонем интихоб кунад, то. Пулис сбита бо ҳеҷ нафъ. Лекин мо инсон раскопал якчанд хурд ҷойҳои шавқовар. Аввал: қариб аз ҳамаи онҳое, ки медонист Бронсона, таассуроти, ки ӯ собиқ нацист, намеревающийся ягон бор ба хона меравед, ва ки Хуго Бронсон - ин, албатта, на немецкое name - буд, ки онро ба ҳамин ном. Аќидае, ки он тавонад Борманом, онҳоро маҷбур рассмеяться. Буд, кадом чизе монанд шахс. Ин маънои онро дорад, чизе. Дуюм: ое Шумо дар хотир доред дуюм аз ду олимон, онҳо Хаузер гӯе дида дар Буэнос-Айрес? Рудольфа Дитца? Ки ж. Касе, ғайр аз Хаузера, мегӯяд, ки онро дидааст ва дар Буэнос-Айрес. Дар мошин бо шахси дигар, шахси ба он намебинанд,, направлялся дар маҷлиси умумии самт хона Бронсона. Дар партави он, ки шумо пайдо шудааст, ин маънои онро надорад, ки Диц ягон буд ва дар Аргентина. Аммо ин тасдиқ мекунад қисми таърихи Хаузера. Сеюм: Хаузер буд нохуш нацистом, ки скрывал худ мехост. барои дидани эҳеи нацизма. Њољат ба гуфтан нест, Хаузером низ звали он. Гап дар он буд, ки дар як вазифа ба ед Бормана, агар дид, ба ӯ. Ӯ буд, ки ба таври қатъӣ второстепенной фигурой дар нацистском ҳаракати, балки могущественной. Опустился то охири дод, зеро Гитлер нест одобрял он афзалият ба обнаженным занон ва як напиткам. Хоук ба таври қатъӣ гирифт назар дар Ника, ки агар подозревая он аст, ки ӯ низ афзал ҳамон боҳашамат аст.
  
  
  Ник прочистил гулӯ ва зич доранд.
  
  
  "Ҳамчунин, он хеле имконпазир аст, - идома дод Хоук, - ки ӯ
  
  
  буд, чизе ки ӯ метавонист, ки ба снискать макон, ки шахсе, ки ӯ фикр мекард, буд Борманом дар сурати бозгашти нацистов. Ки ӯ метавонист пайдо пас, чӣ буд, донист. Ва азбаски Бронсон, е Борман, е касе, ки ӯ ҳеҷ буд, тарк чунин ораш, баргирифтам дар Берлин, чунин менамуд, ки он аз қотил ҳаросон шуданд, ки ӯ буд, то нишон диҳад, барои Бронсона кадом чизе дигар ҷой, ба ғайр маҳкум шуд. Ки, ман фикр мекунам, ки он ба шумо дар сари як вақт. Акнун ман қариб боварӣ дорам, ки шумо ҳақ ҳастед.
  
  
  "Чор. Рупперт бомуваффақият выписался. Бармен Байналмилалӣ клуби ва чанд дигар шоҳидон ручаются барои он, ки Бронсон пеш аз ҳама аз рафтани ӯ хеле тасодуфӣ набросал ба ӯ суроғаи Вильгельмштрассе ва гуфтаанд, ки аз он бигзарад ба ҳамаи онҳое, ки метавонанд мепурсанд. Ғайр аз ин, Рупперт аст, на нацистом, ҳеҷ коммунистом, вале пурра аполитичен ва хеле стыдится ҷиноятҳои кишвари худ ва дар вақти ҷанг. Он шиносоӣ бо Бронсоном буд, танҳо тасодуфӣ. Пас, агар ба ӯ привел шумо дар Shoreham Берлин, ӯ ба дод, ки ин комилан innocently ".
  
  
  Онҳо мондан дар назди леопардом.
  
  
  "Зебо дидааст", - шарҳ Хоук. "Тамоми грация ва қувват. Ки ж. Узр мехоҳам, ки он чизе, ки мо дорем, аз Буэнос-Айрес. Ба истиснои,, ман мегӯям, ки шумо ба чап баъд аз худ зиеде скандала. Пулис духтари рӯз дар ҷустуҷӯи Карла Грубера. Ва шумо втянул азиз олимони ин фишанги ифлос тряпки Achtung! дар всевозможные неприятности ".
  
  
  "Ин бало бад". Ник сочувственно закудахтал. "Вале ба ман хеле афсӯс, ки ман аз офаридааст, ин масъала барои копов. Ман дар ҳақиқат мехоҳам, - гуфт маъмулӣ, - отомстить барои Гомеса. Эй парвардигори ман, ман фирефтаи бедного бача ба болопўши ва танҳо имкон дод ба ӯ ин".
  
  
  "Ин бехуда", - якбора гуфт Хоук. "Беҳуда дар бораи он фикр. Ва ҳоло. Дар бораи туст находках аз таҳхона..."
  
  
  Онҳо аз чап ба леопарда дар он беспокойных шагах ва продолжили рафтор.
  
  
  "Ниқоб, ки ба шумо ефт, - илова ба маске Шойера - буданд, дақиқ нест тасвир шахсони якчанд немецких олимон. Яке аз онҳо буд, Дитц, пропавший бедарак аз Австралия. Дигар буд, Марк Гербер, натурализованный амрико антинацист, ки дар бораи он шумо мефахмед шунидан бештар баъдтар дар бораи. Дигар буд Otto Леманн, ки маълум аст, уехал дар Русия пас аз ҷанги. Русҳо отрицают, ки ӯ-танаффус бедарак, вале онҳо дар ташвиш буданд ва уклончивы, вақте ки мо связались бо онҳо. Дигар буд Ernst Радемейер, ки ғоиб шуд аз худ озмоишгоҳ дар Канада ҳамагӣ як маротиба. як ҳафта пеш. То чӣ андоза ба мо маълум аст, ки ҳеҷ яке аз ин одамон на эҳсос ягон давних монандашонро ба нацистам. Шояд, ки онҳо ҳеҷ вақт вай буд,. Дар охир, онҳо олимон. Ман мехоҳам гуфт, ки ҳоло хеле равшан аст, ки тамоми амалиет - бодиққат продуманная доми - сделанная аз андозаи самоуверенностью ва некомпетентностью. Мо ҳам кӯшиш аниқ муайян, ба касе кор дӯстони Ганс, Дитер ва мюллер ифтитоҳ намудаанд. Ин қадрдоние. Дар Берлин комил ва ду нохунак тройных шпионов, ки баландтарин нархи он дар лаҳзаи. Вале мо фикр мекунам, ки мо медонем, ки дугона агентҳои на мемиранд, чӣ тавр ба мюллер ифтитоҳ намудаанд ва барои ҳимояи сирри. Онҳо мефурӯшанд. Мувофиқи он амали ва иттилоот дар бораи микроточках, мо кофӣ ҳосил, ки он дар ячейка кор аз номи мо пир дӯстони CLAW. Е ягон чизи дигар воҳиди сурх чин њастем ".
  
  
  Ник присвистнул. "Маънои онро дорад, тамоми берлинская доми сохта шуда буд красными. Ое ба онҳо беҳтар мебуд замести нишонаҳои ва фаромӯш бораи ҳамаи ин мураккаб сурх интригах?"
  
  
  Хоук пожал плечами ва боздошт дар назди домиком барои слонов.
  
  
  "Шумо медонед, онҳо изворотливые зеҳни нест, бадтар ба ман - чӣ хеле хуб аст. Вале агар ба онҳо муяссар гардид, ки татбиқи худро ложную андешаи неонацизма, ки онҳо метавонанд моро маҷбур ба кор кругами дар давоми чанд моҳ. ва аз Хаузера ва онҳо худ некомпетентной кӯмаки онҳо додаем, мо калиди разгадке. Ин ба онҳо таъсир рахнашавии аст ва мо иқбол ".
  
  
  "Ва олимон, гӯе, перевозят ки чизе барои бамбуковый парда?"
  
  
  "Ман ба мегӯянд, онҳо аллакай дар он ҷо ҳастанд. Ин меорад, ман ба оянда гап мезанем. Чаро мо не барои харидани арахис барои ин слона? Он назар, ки гӯе мехоҳад, ки вуҷуд дорад".
  
  
  Ник разыскал фурӯшанда арахиса ва баргашта бо ду пакетами.
  
  
  "А хел навбатии худ банд?"
  
  
  Хоук кушода болишти ва очистил худ заминц.
  
  
  "Доктор Марк Гербер", - гуфт ӯ. "Ӯ ҳанӯз-танаффус. Ва азбаски мо буд, чунин тавоно муҳофизат, ҳеҷ кас натавонист он схватить. Вале он уговорили тарк кишвар - ҳа, ӯ аллакай уехал - ва дар ҳоле, ки мо ду инсон, ки сафар бо ӯ дар ин хавопаймо, он метавонад дар ниҳоят исбот бо ҳамкорони худ-аз тарафи олимон буд. Ҳоло ман танҳо дам ба шумо набросок. Вақте ки Дитц ва Шойер нобуд аз худ лабораторияҳои мо удвоили ҳамаи чораҳои амниятӣ ба ҳамаи мо беҳтарин озмоишгоҳ, фабрики, донишгоҳҳо ва корхонаҳои истеҳсолӣ. Ва чун зани Марқӯс Гербера буд убита, ва ба ҷои он уходящей секретарши он аз ҳама великолепное таъсиси... "
  
  
  "Такфир? Чӣ тавр?"
  
  
  "Кӯтоҳ замыкание", - бо таҳаммул ба ман гуфт Хоук.
  
  
  "Фавран, баъди он, ки чӣ тавр поблизости пайдо аввал оид разнорабочий. Ӯ покончил бо худ, вақте ки мо биеянд, он аст, ки аксаран кунад ин ублюдки. Гап дар он аст, ки ӯ буд, убита. Қисми подробного нақша оид ба тайер намудани Гербера. Ман як досье барои шумо тавзеҳ ҳамаи ин тафсилоти; шумо метавонед хондан дар ин баъдтар. Мо заинтересовались нав очаровательной секретарше бор заподозрили куштор. Медонед, мо буд, ки FBI дар ин хусус. Мо метавонем, ба ин худи. Нокифоя ба қувваи корӣ. Хелена Дарби, он чист. Месанҷад, ки панҷ сол пеш ва пас аз чизе. Вале мо идома ба кор. Фаҳмиданд, ки вай гирифта шудааст, барои худ шахсияти духтарон ятим. Мо выслеживали онҳо ҳам, ки мебуд, онҳо ҳеҷ рафт, прослушивали он офис, вай дар хона аст, он хона , хонаи дӯстон. Он месупорад хомӯш ".
  
  
  Ӯ лалмӣ слона арахисом ва гирифта, аз худ як.
  
  
  "Харрисоны?" - гуфт дар охир Ник. "Буд, ки ое дар ин Рик Харрисон?"
  
  
  Хоук покачал сари. "Дӯсти Гербера. Ростқавлона, ман фикр кардам, ки барояш муфид хоҳад буд фирор ненадолго бо очаровательной спутницей. Дар тамоми фикри принадлежала вай - мо медонем, ки ин ба таъмин намоянд. Сипас, чун вақт дар ҳоле, ки ӯ розӣ шуд, ки шумо тарк, ки бо вай дар Бораи ин кругосветном чорабинии асосии ман гирифта ҳисобот аз Пекина. Аз твоей дӯстдухтари Джулии Барон ".
  
  
  "Джули?" гуфт Ник, оживляясь. Оянда аз слонами разговаривали модар ва аз он хурд бой. "Чӣ тавр вай?"
  
  
  "Танҳо хуб, - гуфт Хоук. "Вай шлет ба ту муҳаббати худро. Чӣ тавр дар бораи тюленей дафъаи оянда?"
  
  
  Онҳо рафт ҳастед, поедая заминц.
  
  
  "Ва гуфт: Джули?"
  
  
  "Ки дар чин сурх баъзе сверхсекретный ниҳол дар синтзян-е Дохилии Муғулистон ва е дар атрофи он. Ман засунул он ҷо гардан. Ҳамаи ин держалось дар ин олами, ки мо фикр мекарданд, ки он сазовори тафтишот. Худи вождь буд, ба ин иҷозат Ҳавопаймо буд, сбит дар ҷануби сарҳади Хориҷии Муғулистон. Дар роҳ ба поен он дастархонро худро ҳавопаймо ва аз худ дар баробари ӯ. Сурх мегӯянд, дар бораи гардиши ғайриқонунии ҳоле ки дар миссияњои фосила аст, вале мо бештар е камтар медонем, ки дар куҷо ин рӯй дод. Инак, мо далелҳо парвоз, вале мо хеле ҷиддӣ гумон меравад ",
  
  
  "Эээ. Чӣ гуна хоҳад буд дар масири кругосветного сафар Гербера?"
  
  
  "Лос-Анҷелес, Ню-Йорк, Лондон, Қоҳира, Бомбей, Деҳлӣ, Агра..."
  
  
  "Қоҳира? Бисере аз олмон ба олимон улетали дар Миср, тамоман бе фикр дар бораи коммунистическом заговоре. Насеру онҳо аз он бањраманд гарданд, ва он меорад нафъи халқи исроил. Ое мо ба касе дар Қоҳира?"
  
  
  Хоук гуфт. "Ду нафар дар тайера, направляющемся дар Қоҳира, тавре ки ман аллакай гуфтам, ва боз ду нафар накард. Кам, вале ҳар чизе ки мо дорем. Дар ин ҷо аз куҷо шумо ва шурӯъ кунед. Ба шумо барои кор дар дафтари PIC Magazine бо камераҳои мушоҳидавӣ. Ва тарк. дер шом, то ки доберетесь то рафтани даври ".
  
  
  "Ман медонам, ки имрӯз рӯзи ҳеҷ ҳавопаймо".
  
  
  "Як. Ҳарбӣ-ҳавоӣ ба нерӯҳои ИМА. Ман ба шумо гуфтам, ки он фаврӣ".
  
  
  Баъзе вақт онҳо бесадо онро барои тюленями.
  
  
  "Мо вақти кам", - гуфт дар охир Хоук. "Шумо ҳавопаймо хоҳад омад, ки дар Қоҳира незадолго то рафтани Гербера, ки ба он шумо ҳамроҳ. Пеш аз он ки улетит, ман умедворам, ки шумо ҷавобгӯ ва Гербера, ва Елену Дарби. Шумо як лаҳза бозистода, ба онҳо дар меҳмонхона. Шумо мефаҳмед, ки қисми зиеди мусофирон аз ин рейса booked чиптаҳо ба воситаи туристическое агентӣ ва хоҳад ба сафар бо шумо дар саросари ҷаҳон. Шумо хоҳед дид, ба онҳо на танҳо дар тайера, балки дар туристӣ маҳалҳо ва меҳмонхонаҳо, ки онҳо ва шумо буданд, booked. Аммо ҳавопаймо на loaded то шавад. Аз ин роҳ метавонанд, ки ҳамроҳ ва дигар мусофирони. Нигоҳ чашм аз барои онҳо. Бо шумо свяжутся дар Қоҳира. Пас аз шумо он ҷо барои дохил шудан, масъулияти ложится ба шумо. Шояд ҳамаи ин чӣ ба то нуқтаи назари интиқодӣ. дар Миср."
  
  
  "Чӣ мо мунтазири? Чизе бештар аз амнияти Гербера, ман гумон дорам. Агар охири намуд на дар Қоҳира ва ӯ бояд ки дар ҷои дигар гӯрониданд. Red Чин шояд. Вале ба парвоз, ки наздик ба Красному. Чин аз шаҳри Ню-Деҳлӣ? "
  
  
  "Ман фикр мекунам, - гуфт Хоук, ки ҳамин тавр е ба таври дигар ин парвоз боиси ба мо заводу е корхона, дар бораи онҳо ба мо хеле мехоҳам ба маълумоти бештар дар. Ки мебуд, ҳеҷ рӯй, шумо останетесь дар ҳамон рейсе. охири. Мо мехоҳем, ки ба медонем, ки куҷо рафта, ки чунин олимон мисли Марк Гербер. Ва шояд нобуд он чӣ ки шумо пайдо мешавад, дар охири дигар. Ҳоло. Ман фикр мекунам, ки мо ҳар ду ба имрӯз кофӣ зоопарка. Аз ин ҷо шумо пойдете дар туристическое агентии Weber, ки ба чинанд, то ки бастаи. Вақте, ки шумо изучите он content, шумо дарк хоҳад кард, чӣ аз шумо интизоранд. Ман худам меравам, то ки ба омӯзиши пингвинов. Ин хуб буд, сӯҳбат бо як трейлер ҳамтои ". Хоук наклонил сари ва баргузор дасти, барои фишурдани дасти Ника. "Агар ман чизе услышу аз тети Лиззи, ман ҳатман ман ба ту донист. Ва то... ба онҳо топор".
  
  
  Ник looked ӯ баъд, баланд жилистый мард дар яркой туризм рубашке... ва бо ақл устоди ҷосусӣ.
  
  
  Ҳанӯз ним соат ӯ сарф в зоопарке, пеш аз ҷое ба туристическое агентии Вебера. Вақте ки бӯи тару тоза хасбеда исходил аз он ноздрей, ӯ боз буд, марде, ки дӯстон ва душманони даъват Киллмастером, ва он хотира дода шавад, ба ӯ дар бораи оянда ягона - Қоҳира.
  
  
  
  
  
  
  Аҳде, ки дар Бомбее
  
  
  
  
  
  Хелена Дарби буд блюдом, хуб аст. Ва то внимателен ба доктору Бренди Герберу дар осуда, нетребовательной ба таври масъул.
  
  
  Ник нишаста буданд, қариб заброшенном сатри hotel Semiramis дар Қоҳира ва оглядывал прохладную, просторную гостиную. Хелена ва Марк танҳо дохил ва фурудоии сел ва барои столик. Ник ненавязчиво гуфтугӯ аз онҳо. Ҳар яке аз онҳо метавонист позвать он, агар привлек он ба диққати, ва ин на аз входило дар он нақшаҳои дар лаҳзаи.
  
  
  Ӯ благодарно сглотнул. Миср сахт монд, вале рух дод ҳадди ақал як впечатляющее тағйиребии барои беҳтар: ҳоло имконпазир буд, ба даст тозашуда, хеле хушк мартини.
  
  
  Касе рявкнул наздик ба ӯ ва фармон як пиела Пимма.
  
  
  "Пас, ту уезжаешь пагоҳ?" - гуфт Касе. "Умедворам, кадри шумо омад".
  
  
  Ник нигариста, як мард аз заиф неприязнью. Смайт буд дилгиркунанда отелем.
  
  
  "Сурати этюды", - сард поправил Ник. Ҳама мекӯшанд, ки увернуться аз ин инсон аст ва тамоми дер е зуд загнали онро дар кунҷи.
  
  
  Смайт кудахтал. "Извини, старина. На щелкает, албатта. Ин аст он чизе, ки ман мефаҳмам, ҳамин тавр не? Ҳа. Ура. Ширин духтар, он бо Гербером. Собирайся, ту табдил ефтааст, бо онҳо хеле дружелюбным, ки?"
  
  
  Ник гуфт. "Угу. Бозорҳо, pyramids, сфинкс, верблюды ва расм дар ҳама ҷо".
  
  
  "Хуб, - гуфт Смайт. "Пешрафти. Ва чизе нодуруст фаҳмидани?"
  
  
  "Ҳеҷ чиз монанди".
  
  
  "Эээ. Ва ман низ. Мо ба амалӣ нест эҳтиет шадид аз ин лаҳза, то ҳавопаймо нест улетит, албатта, аммо ман фикр намекунам, ки дар Қоҳира - тани. Мехостам, ки ҳамаи мо дар ин ҷо меравад бо шумо".
  
  
  "Ман ҳам", - ҷиддӣ гуфт Ник. Хоук бодиққат отбирал худ одамон ва тоскливый Смайт буд высококвалифицированным оперативником бо дарки фоизҳо ба ҳает ва flair ба бозӣ.
  
  
  "Ман фаҳмидам, ки аз Альфреда, ки Гербер, ҳарчанд он ҳам назар усталым, вале ба таври назаррас ба улучшился бо он даме, ки тарк карда, орзу мекунанд Ню-Йорк", - гуфт Смайт. "Алфред" буд кодовым номи агенти А-12, ки ҳамроҳ ба полету дар Ню-Йорк ва дошел то Каира, пеш аз скрыться аз хотир. "Magic Елены, ба назар мерасад, ки ба кор. Хеле дар thinnest соблазнительница".
  
  
  "Хеле. Таҷрибаи месупорад хомӯш".
  
  
  "Шумо чӣ фикр мекунед, ки чӣ қадар аз ҳамаи ин картинок истифода хоҳад кард, ки шумо маҷаллаи?" Бармен вытирал стойку дар онҳо ҷудо. "Чаро, шумо бояд мусбат доштанд ҳазор!"
  
  
  "Онҳо хоҳанд навъи аз дувоздаҳ то чордаҳ дар ҳар мавзеъ хати сайри", - гуфт Ник. "Робита бо авиакомпанией. Онҳо поместят бақияи дар файли стандартии аксҳоро, ки ба захира ба арзиши дигар сафар дар давоми зерин чор е панҷ сол е то он даме ки аз ҷониби рӯй баъзе дар ҳақиқат кровавый қарор гирад ҳодиса, ки бояд пинҳон. Баъзе суратҳо, албатта, ба ман нигоҳ барои худ. "
  
  
  Смайт хитро улыбнулся. - Гумон дорам, қисми зиеди худ таҳқиқоти мис Дарби. Бармен таъљилан направился ба муштарӣ дар чида охири офтобӣ дар бораи бар. "Фикр мекунам, ки шумо метавонад дар хаваси як хурд маълумот, ки ман барои шумо откопал. Фардо дар дохили тайера хоҳад ду нав попутчика. Онҳо харида чиптаҳо тақрибан ним соат пеш, пас мо ҳатто чизе нест, на онҳо." Ин буд, ҷолиб аст. Ник фарсудаи дар сари худ номҳои биографии ва шахсони ҳамаи мусофирон, доехавших то Каира, ва ҳар яке аз онҳо бехатар выписался, ҳадди ақал, добрых понздаҳ-бист сол пеш... ба истиснои ятимон Елены Дарби. Внезапные дар пурра кардани рӯйхати мусофирон буд, чандон танҳо дар вақти тафтиш, махсусан агар шиноснома буданд безупречными ва путешественники даст нақд.
  
  
  "Ҳама бо ҳам?" - гуфтам Ник.
  
  
  Смайт гуфт. "Доктор Э. Б. Браун ва он ҷавон ердамчии Брайан МакХью. Археологи. Браун аст, хеле монанд ба Браун ва МакХью хеле монанд ба Макхью, аммо ҳамаи мо медонем, ки дар бораи ман мерзком, подозрительном афкори онҳо ва дар бораи он, ки чунин плавильный a дегхонаи. ҷаҳон, ки дар он мо зиндагӣ мекунем. Ҳар он набуд, Браун - олими бача, ба нармӣ прихрамывающий ва МакХью пур аз қувваҳои ва хурсандӣ, дар маҷмӯъ хеле энергетикӣ барои Воскресной мактаб барои будан хеле человечным ".
  
  
  - Гумон дорам, бе откровенного таҳқиқот?
  
  
  "Мутаассифона, не. Дар асл, мо хушбахт буд, ки мо ба онҳо сайд дар кассири. Мумкин нест варенья, ман бой".
  
  
  "Дигар Пиммс?" - гуфтам Ник, улыбаясь. "Е ту фикр мекунї, кофӣ надоел ман?"
  
  
  "Шарм бар ту", - укоризненно гуфт Смайт. "Чӣ тавр ман метавонам выпивать бо марде, ки пас сухан бо ман? Ман найду касе, ки хоҳад, дилгир ҳастам, ташаккур. Як напутствие. Мо бо Нормом останемся ин ҷо барои тафсилот, агар шумо сочтете ин зарур аст - е имконпазир - фиристед барои мо.
  
  
  Альф хоҳад бозгашт ба хона тавассути рӯз е ду. Jack мемонад бо шумо то Бомбея "." Jack "буд хитрым ва ночиз ҷавонон марде, ки преследовал Марқӯс ва Елену аз Лос-Анҷелес дар Қоҳира, перекрывая Альфреда." Сипас дар Бомбее, - идома дод Смайт, ба шумо присоединится. боз як оперативник, ки совершит сафар ҳадди ақал то Kolkata ва шояд ва минбаъдаи ".
  
  
  "Хуб, агар ин ҳама, ман фикр мекунам, ки туро тарк ҳоло", - гуфт Ник. "Ман мебинам, ки дӯстони ман пай бурд маро. Кӯшиш кунед, ки ба пайдо кардани дигар гӯш ба согнуть он, майлаш? Ва вступайте бо ман дар тамос. Чизе нав, отдайте он Джеку".
  
  
  "Роджеру. Удачных приземлений, старина".
  
  
  Ник чап он, кӯтоҳ кивнув, ва направился ба мизи меорад интихобшуда, занятому Mark ва Еленой.
  
  
  "Салом, - гуфт Марк. "Дар ҷустуҷӯи роҳи берун аст,? Бо мо ҳамроҳ шудан".
  
  
  "Эй парвардигори ман, ман шодам, барои дидани шумо ду фарзанд", - гуфт Ник, придвигая кафедра. "Ним соат бо ӯ - ин мисли як моҳ дар деҳаи. Сибирь".
  
  
  Хелена засмеялась. "Ӯ дар ҳақиқат пешниҳод хатар, ин Смайт. Ҳар невинного путешественника ӯ ловит ва цепляется барои онҳо, мисли Қадим Моряк. Ҳамаи, ки ба ӯ лозим аст, - ин albatross ба анҷом расм".
  
  
  "Ки нодонон, ое ӯ барои оянда беҳтарин чиз аст, - фикр кардам Ник. Ястреб.
  
  
  Филип Картерет, отпрыск хеле кӯҳна оила аз шаҳри Ню Ҷерсӣ ва первоклассный фотожурналист PIC, фармон нӯшокиҳои.
  
  
  Савганд ба ин замон, ки чӣ тавр бузург ҳавопаймо пробыл дар ҳаво дар давоми як соат, Ник опознал худ ҳамаи мусофирон ҳамимонон ва прикрепил ба онҳо номи онҳо. Гурӯҳи мактаббачагон аз ақидаҳои гуногун ИМА. Клуби сайеҳон, иборат аз дюжины стареющих ҷуфти таҳти роҳбарии путешественника дар саросари ҷаҳон Хуберта Хансингера, шахсан, бачаҳо, предлагающий тамоми таҷриба ва любезность инсон, ки медонад, худро аз он. дуне ва он глухие уголки; маблағи он каме қимат бештар аз ин оддӣ ба кор, вале сифати, сифат - дар ин ҷо чӣ муҳим аст,, ва бо туром Hansinger ҳамеша махсуси surprises. Ҷуфти ҷиддӣ выглядящих донишҷӯен, ки яке аз онҳо истифода кодовое номи Jack. Хурд старушка бо обаятельной табассум ва юмористическим дурахшон махсуси дар назари - чизе японское бо худ предкам. Одинокие бо соҳиби сертификат шаванд ашхоси. Чанд ҷуфти ҷавон. Хушбахтона, кӯдакон нест. Ғайриоддӣ барои ҳавопаймо, загруженного аз ҳама наваду мусофирон, бо иқтидори саду чиҳил, вале ба ҳар ҳол. Ду зебо стюардессы як индианка дар сари, дигар ба таври возеҳу равшан англичанка е канадка; ва як стюард.
  
  
  Ник бархоста, ба вуқӯъ оид ба проходу. Марқӯс ва Хелена дружелюбно разговаривали. Танҳо Хелена видела, ки чӣ тавр ӯ гузашт, ва гуфтам ба ӯ, вақте ки Марк гирифта, дар дасти худ. Доктор Э. Браун, сидящий аз windows менамуд, ки обращал диққати абр дар сияющем осмон. Ӯ дар коленях лежала закрытая китоб, ва он чашмони маро ба курсии дар назди онҳо. Бо вуҷуди борик седые whiskers, ки буд, Ник қариб буд, боварӣ дорам, ки бо напряженному ба шахси Э. Б. Браун ӯ фаҳмидам доктори Эрнста Радемейера, шодравон аз Канада. Ҷавон наздик бо ӯ, Брайан МакХью буд поглощен книгой, ки заставила он, ки ба табассум ва snicker дар бораи худ. Ник пеш аз он надидаам.
  
  
  Наздик ба кормой ҳавопаймо буд восточная ҷуфти неопределенных сол ва мураккаб замина. Ник медонист, ки онҳо ба хона буд, Сан-Франсиско, ки онҳо покинули Тайван бисер сол пеш, ба оғози ҳаети нав ба қадри аз ҳам Шикаст. Акнун онҳо отправились дар сентиментальное сафар бозгашт ба Шарқ, агар не, дар худ сола хона.
  
  
  Ӯ дар ҳақиқат қатъ дар сардтар аст, бо об ва е назар дар баробари одноклассного ҳавопаймо, гадая, кай ва чӣ тавр мешавад, дода баъдӣ рафти. Ӯ болишти барои фотоаппарата бо кодовым замком лежала зери он сиденьем. Дар дохили буд, се камера гуногун ба дараҷаи универсальности, ҷамъи пленка ва филтрҳо. Онҳо послужат ҳадафи худ - бо мурури замон.
  
  
  Хелена, держащая Марқӯс дар дасти недоумевала. Вай буд, ҳайрат, ки аз ин мардум маълум шавад ки ба вай сообщником. Вай ѓолибан надеялась, ки яке аз онҳо хоҳад буд, ки ин далер Филип Картерет.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Он шаб, ки дар Бомбее Хелена отдалась номи Бренди таваҷҷӯҳ доранд.
  
  
  Рӯзи дигар ӯ сарф дар сияющем, счастливом изумлении. Вспыхнув аз барқ, ӯ настоял дар он аст, ки Хелена ва Ник ҳамроҳ ба он, ки дар сафар бо достопримечательностям. Ва танҳо вақте ки Хелена сослалась ба хастагӣ ва Ник гуфт, ки ба ӯ лозим аст, ки аксҳоро Висячих боғҳо Малабарского холма, Марк дар охир гуфт, ки мехостам, ки каме роҳ ба роҳ дар танҳоӣ.
  
  
  Ӯ буд, не бекас, чӣ тавр ба ӯ чунин менамуд; Jack ором скользил барои он.
  
  
  Ва дар ҳамин ҳол Елене муяссар гардид, ки вохӯрӣ дар даромадгоҳ бо Филипом Картеретом. Баъд аз чанд дақиқа ба онҳо дар якҷоягӣ қаср, ки дар он рақами.
  
  
  Онҳо сӯҳбат баъзе бештар рафт дар ҳоле, аввал оид ба доираи, ва он гоҳ моҳиятан. Ник поцеловал он, пробормотал чизе ва гуфтугӯ ва аз он ба окну худ меҳмонхона. Хелена буд, аҷиб аст, ки дар худ летнем либос бо дарки вырезом, ва он светящиеся сабз чашмони горели крошечными огоньками.
  
  
  "Филиппус, Филиппус", - нармӣ гуфт вай. "Эй азизи ман, илтимос, не волнуйся. Ту заставишь ман эҳсос убогой, агар не перестанешь гап дар бораи Навъи".
  
  
  Аз Он ки дар windows ва назар афканда, то дар Бомбей. Буд жаркий дурахшон шом, обещавший шудан боз жарче. "Ман мехоҳам, Mark. Ва ман намехоҳам, ки ба он cheat".
  
  
  "Филиппус, зебо, - бо таҳаммул гуфт: Хелена, - ое ту нест, понимаешь, ки мо бо Mark нест влюблены дӯсти дар дӯсти? Албатта, ман намехоҳам, ки заставлять туро ложиться бо ман ба бистар, гаронбаҳо ман худ. Ман тарк он аст. каме истед, агар ту эй кош, ки ту привел ман ин ҷо ".
  
  
  Ник развернулся дод ва се калон қадами ба он. Он дасти сжали китфи вай ва зажали в кресле, ки вай занимала ҳамон безмятежно, ки чӣ тавр гурба дӯстдоштаи. Шояд ӯ татбиқ каме бештар дар қувват аз зарур аст, вале ӯ мехост, ки ба ӯ ҳис ба он эътибор дорад. Ӯ кунҷкобу дар бораи он шуданд, ки мебинем, мехоҳам, ки ое вай ин ҳисси.
  
  
  "Ту уйдешь", - якбора гуфт ӯ. "Ман эҳсос виноватым, аммо ман фиреб. Ман медонам, ки чӣ мехоҳам. Ва ман меравам, то ки он ба даст".
  
  
  Вай слабо гуфтам ва расслабилась зери он хваткой. "Шумо медонед, ки ман причиню зарар номи Бренди барои тамоми ҷаҳон, - гуфт Хелена, - вале... ин маънои онро надорад, ки ман изменяю. Дар охир, ман аз он котиби ҷои он - ба моликияти". Вай чашмони нефритового ранги маро рост ба он ва лабони буданд, ба нармӣ приоткрыты.
  
  
  Ник наклонился ва ишқу поцеловал вай. Он дасти пайдо вай вырез ва таҳқиқ.
  
  
  Баъд аз он якбора, қариб тақрибан боло вай ба пойҳои ӯ ва прижал ба худ. "Он гоҳ люби ман", - хрипло гуфт ӯ. "Наздик ба ман. Наздик аст. Позволь ман барои чи ое бо ту муҳаббат". Дасти спустилась он ноге, сорвала подол либосҳо, боз поднялась зери нарм сола пахта, остановилась он ҷо, ки бояд буд, пайдо кардани хати ҳатто аз скудных трусиков, двинулась минбаъд, вақте ки ҳеҷ пайдо кардани чизе, ки метавонист боздоштани он, ва сипас дар охир монд дар ҷои. Ӯ прижал вай ба худ ва целовал, то ласкал.
  
  
  Ниҳоят вай разжала цепляющиеся лабони. "Вале вставай, гаронбаҳо ман худ? Ту то мехоњї? Чӣ тавр ту нетерпелив!"
  
  
  Ник имкон дод ба вай тарки поен. "Ман нетерпелив", - хрипло гуфт ӯ ва ба осонӣ боло вай. Ӯ отнес вай ба дивану гузошта шуд ва барои нарм болишт.
  
  
  Иловаро либоси падали яке барои дигар чанд изящных он чи, ки ба он носила, ва ҳама буд, ки дар он, то гузошта чизе, ки метавонист ба онҳо тақсим. Онҳо бадан сцепились ҷамъ. Агар ӯ танҳо медонист, ки ӯ фикр кунем: "Агар он мард, ки чаро ӯ ба ман мегӯяд? Дар бораи, вале ӯ ба он хоҳад кард, ки то охири имрӯз pm! Ва он фикр, агар ӯ танҳо метавонад бидонед: предательская сучка. Ҷолиб он аст, ки вай аз онҳое, ки мехоҳанд, ба сӯҳбат ба баъд е танҳо мехоҳад, ки ба хоб?
  
  
  Ӯ дразнил вай, ин нарм шумо любовную бозӣ бо грубостью, граничащей бо жестокостью. Вай ҷавоб буд, ки беш аз удовлетворительным.
  
  
  Вай дразнила ӯ дар ҷавоб, зимнан то искусно, ки ӯ қариб гум кардам назорат, пеш аз сообразил, ки метавонад пешакӣ ба нақша ҳар он провокационное ҳаракати. Ҳатто ботаҷрибаи бештар котиби в Universal Electronics гумон аст, ки разбирался дар тонкостях, ки аз он истифода кардааст, бо ин умением.
  
  
  Боре чанд сол пеш аз ин, ӯ барои худ аз моряка, посетившего чин порт, ва имкон дод ки ба доми худ дар ҷои таҳти унвони "Осмонҳо ҳазор ва як наслаждения". Он сокинони буданд ночными дамами, махсусан обученными истифода бурдани назарҳои ҳангоми боздид аз моряков ва хориҷӣ шудаанд, ки онҳо даст ба кор оид ба парванда сурх чин. Чинӣ стажеры-шпионы низ отправились он ҷо, ки ба ед санъати соблазнения ва бидонед, ки чӣ гуна ба беҳтар аз онҳо истифода дар интихобшуда бо маќсади.
  
  
  Хелена буд знатоком. Чанд дразнящих лаҳзаҳои осон ҳуҷра дар Бомбее падидомада дар восточный гарем, ки Ник - султон, а Хелена - составлена аз ним даҳҳо экзотических занон, ки ӯ медонист. Аввал ӯ буд, скромной, ожидающей ҳаяҷон аст; пас зан сулҳ, притягивающая он, ва он гоҳ удерживающая он; сипас сирена, предлагающая ӯ бо таваҷҷӯҳ нигаред, дар он чӣ метавонист, агар ӯ танҳо дар паи он; сипас сладострастная наложница, соҳиби он бо роҳҳои хоси ва возбуждающая онро аз сари нав дар ҳар як чувственном повороте; сипас тағйирпазир распутница, требующая бештар аз давала; боз восточная чародейка, подчиняющаяся ҳар он прихоти ва предлагающая дигар, дар бораи он, ки шояд, ва фикр кардам; ва дар ин ҷо ниҳоят ба зан, ҳар як зан, выгнутая аз хоҳиши ...
  
  
  Дар зери он худ натренированным прикосновением вай хурд сина ба назар мерасид, ки раздулись, ва пойҳои оети дигар ва гибче. Назарҳои шуданд, ки он хусусияти дуюми, уступили ҷои естественному саъйу талошҳои, возбужденному то лихорадки касе, ҳадди ақал, ин ҳамон даст, ки чӣ тавр ба он. Ник эҳсос перемену дар он ва муносибати худро тағйир ефт. Он табдил ефтааст страстным любовником, хатм, бо техника ва напрягался аз талаботи дар озодкунии. Ба ӯ лозим боз ва боз такрор худ, ки ӯ дӯст медорад, вай мехоҳад, ва ба вай, ва, ниҳоят, ӯ ба гуноҳони худ бас интизор шудан марде бо як мыслью - подводить вай.
  
  ба пику, ки чй гуна ӯ ҳаргиз пеш намедонист.
  
  
  Дар якҷоягӣ, онҳо уловили ритми, ки пульсировал дар муддати дароз изысканных лаҳзаҳои, то он даме ки задохнулась, ки умоляла ва задрожала аз оташи, ва сипас боз ахнула. Ӯ дрожал, чӣ тавр ба тугая пружина, контролируя ва маневрируя худ обученным йога бадани, то ки он давало ӯ ҳар чиро, ки ӯ требовала, ва ҳатто бештар аз он метавонад ба хоб.
  
  
  "Ааа, Филип", - простонала вай. Вай пойҳои обхватили он, ва онро ба рони қаср, ба пешвози ӯ дар як длинном, отражающемся взрыве исполненного мехост. Ниҳоят вай легла пеш, дардод. Баъзе вақт ӯ нигоҳ ба вай, ва сипас эњтиеткорона гузорем, фуҷур.
  
  
  "Оҳ, эй Худо, Филиппус", - прошептала вай. "Какаой ту олиҷаноб!"
  
  
  Ӯ ба нармӣ убрал он мӯи пеш. "На ман, Хелена", - нармӣ гуфт ӯ. "Ба ту."
  
  
  Хелена мечтательно гуфтам. "Вале ту ... ту аз они аҷоиб мекунад. Ман медонистам, ки ин ягон бор метавонад то... чунин харобиовар. Ин аст, бештар аз танҳо як санад, ҳамин тавр не, Филиппус? Ин муҳаббат, ҳамин тавр не?" Вай чашмони умоляли тамоми навини худ теплотой.
  
  
  "Ин муҳаббат", - соврал ӯ ва прижался губами ба он губам.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Дар ин субҳ ба самолету ҳамроҳ ду аз нав мусофир. Мусофирони дар роҳ аллакай расселись бо худ маконҳои. Танҳо Jack ва як е ду соҳибкори аст покинули парвоз. Ник аст проходе менигаранд Марқӯс ва Елену ва муњокимаронии асосии лаҳзаҳои Бомбея - ҳарчанд на ҳамаи - вақте, ки аввал аз newbies деҳот. Ник бо любопытством нигоње. Аз осторожного дархост дар авиакомпанию ӯ медонист, ки яке хоҳад, А. Ҷ. Вятт, инчунин дигар - Савол Мауриелло.
  
  
  Новоприбывший буд невысоким, коренастым ва смуглым. Ӯ окинул индийскую стюардессу ба нармӣ налитыми кровью чашмони ва зарычал: "Салом, кукла. Ба куҷо маро положишь, бале, красотка?" Hostess биноро гуфтам ва указала дар он ҷои. AXEman? фикр кардам Ник. Ноҳамвор дар намуди бандит, вале ман фикр мекунам, барои ин бояд ҳамаи навъҳои. Вятт? Не, бештар монанд ба Мауриелло.
  
  
  Ӯ направлялся ба худ ҷои, ки дар он дохил шудам дуюм аз нав мусофирон. Дар каюте чизе зашевелилось, ва Ник шунид оянда ором свист. Huh. Кӯтоҳ, торик ва уродливый, бешубҳа, бояд он контактом. AXEmen кам буданд наживкой барои свистка.
  
  
  Ник дилам.
  
  
  Рӯъе дар кушода дари озарило ослепительную табассум, потраченную ба зани дигар. Ҳар як нафар дар майдони назари хватал худ каме аз ин.
  
  
  Ник деҳот ва кардед кўшиши ба назар. Пулс ба потрясения охватил он ва сменился волной ғазаб. Ва хашми смешался бо қариб дардовар трепетом душераздирающего arousal.
  
  
  А. Ҷ. Вятт суст двинулся оид ба проходу. Ник дид он чӣ дид, яке гарм сентябрьским рӯзи дар фасли 33 варзишгоҳи "Янки": гибкое бадан, двигающееся бо грацией тигрицы. Ҳалим пӯст ранги медного загара. Баланд скулы, даҳони калон, бодиққат покрасневший, ба таъкиди ӯ зебогии табиии дошт, чашмони қариб миндалевидной шакли. Қабати мӯи торик, завивавшиеся завитками аз зери ғайриимкон, вале чудесной куллоҳҳои пайрэйт. Ба нармӣ аст гирифтааст, дар thinnest камар ва баланд наклонная хати сина вызывали всевозможные восхитительные фикрҳои... ва хотираҳо.
  
  
  Восхитительная мис Вятт проскользнула гузашта аз он. Ва ҳамзамон ба он лабони худ нест зоҳир крошечная табассум ва як миндалевидный чашми қариб наменамояд подмигнул. Ҳеҷ кас, ба ғайр аз Ника, наметавонистанд ин дид, ва дили ӯ подпрыгнуло.
  
  
  Амиқ хашми ҷиҳод бо утонченным хурсандӣ дар дохили он. Нест он! Дар чунин супориш. Вале эй Худо, чӣ тасаллибахш аст, ки дар вай дид!
  
  
  Мис Вятт, вай ҳамон Джулия Барон аз шаҳри Ню-Йорк, Лондон ва Пекина, деҳот ва вытянула худро изящные пойҳои.
  
  
  
  
  
  
  Мулоқоти ва разлука
  
  
  
  
  
  Джули Барон. Е вай, е Ястреб девона. Зеро Хоук шуд девона, чун лис, аз ӯ буд веская сабаби поручить вай ба ин кор. Агар ӯ буд. Джули кофӣ буд, импульсивной ба влезть дар ҷое, ки назар волнующим, ва берун аз он пеш аз он, ки хамкорон мефаҳмад, ки ӯ буд,. Ӯ буд, сумасшедшей.
  
  
  Ник нашуда буд бигиранд, ки бо он дар иртибот аст, вале ӯ танҳо лозим буд, бори дигар назар. Инак, А. Ҷ. Вятт подмигнула. Ва чӣ? Шояд аз он буд, ки баъзе тик дар пеши назари шумо.
  
  
  Huh. Албатта, дар Джули низ буд тик дар ҳуқуқи глазу; вай ба истифода аз он бо таъсирбахш таъсири дар меҳмонхона консульства дар давоми парванда Яҳудо.
  
  
  Ӯ хеста направился ба стойке бо маљаллањо нав, бидуни он, ки взглянув, вале бо непроизвольным запахом признательности барои бӯи, ки ба он буд, муайян, вақте ки ӯ проходила гузашта. Бренди аст, ки худи ӯ бо номи "Бонуи " Аждаҳо".
  
  
  Дама бо смуглой пӯст ва миндалевидными чашмони откинулась дар спинку кресла. Вай веки буданд, чап берун ва харони лабони нармӣ приоткрыты. Ник украдкой дар назар вай.
  
  
  Як кошачий чашми приоткрылся ва боз закрылся. Кушода, фоидаовар;
  
  
  ба он. Ошкоро, пӯшида, ошкоро, пӯшида, зуд, оҳиста-оҳиста, зуд, оҳиста-оҳиста, тез... Dit dah dit, dit dit...?
  
  
  Джули Барон истифода худро сола назарҳои. Вай подмигнула паеми ӯ.
  
  
  Дар паем гуфта шудааст: Салом, гарон.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Деҳлӣ. Нимрӯз мерасед. Бақайдгирӣ дар Claridges.
  
  
  Аксари мусофирон қарор ҷое ба ҷониби рӯзона тур. Он возглавлял гениальный Хьюберт Хансингер, ва, зеро он шуданд, ки пул худро пеш аз даври худ, он, албатта, на возражал бар зидди он, ки ба касе биронам, дар баробари,.
  
  
  Ник ҳамроҳ ба он сабаб аст, ки мерафтанд ба Марк ва Хелена. Чӣ тавр Филип Картерет бо камераҳои мушоҳидавӣ дар буксире, ӯ фикр кардам, ки буд, шояд хеле хуб ба даст овардани тасаввуроти умумї дар бораи Старом Деҳлӣ, пеш аз он ки мустақилона ҷустуҷӯ фотоматериалы. Баъд аз ин, Джули снискала макон тағо, амак, хола Хьюберта Хансингера ва сумела он даст шахсӣ даъват, то ки ӯ бо умеди назар афканда, то ба он либос.
  
  
  Жарким рӯзи ду автобус бо туристами уехали ба дидани меъморӣ мӯъҷизот Сола Деҳлӣ.
  
  
  Гурӯҳи як манбаъ аз у ворот сола форта ва интизори щебетала.
  
  
  "Ҳамаи бачаҳо, акнун ҳамаи! Ояи тағо, амак, хола Хьюбе!"
  
  
  Амакам Хубе захлопал дар ладоши ва масхара заорал. Вале ҳизби мавзӯъ реша буд, ки барои ӯ низ громоздкой, барои мубориза бо он аз реҷаи осонӣ. Баъзе аз он стаи отделились бо ду ва се ва направились дар канори қасри шуданд, ки дожидаясь он ки аввал сухан.
  
  
  Ник аз паи Mark ва Еленой дар канори қасри. Краем чашмони ӯ то бубинем, ки чӣ тавр Джули блуждает паси тыкая дар ҳаво нелепой маленькой коробчатой камера.
  
  
  Оҳ! Камера! Зеркашӣ! Он фуруд омад, снял баеноти бо дарозмуддат выдержкой, қатъ камера ва сфокусировался дар осыпающемся шпиле, ки якбора выделялся дар миени затянутого облаками осмон.
  
  
  Ӯ щелкнул. Ва дар бӯй як атриет. Пас звали "Хонуми Аждаҳо".
  
  
  Джули нерешительно истода буданд наздик бо ӯ, держа худро крошечную камера. Вай умоляюще посмотрела дар он.
  
  
  "Шавқовар, ое шумо ба ман кӯмак кард?" - аноби он васила жарким овоз мебошад.
  
  
  Ник просиял. Он Джули. То кам метавон дид; зеро сахт дӯст.
  
  
  "Чизе, - гуфт ӯ. "Чизе дар ҳама. Масъалаи бо камера, мис Вятт?"
  
  
  Вай кивнула. "Пас, ту медонӣ исми ман?"
  
  
  "Ман шунидам, ки ин зикр. Ман Ба Филип Картерет. Дар чӣ ба назар мерасад, ки шумо мушкили?"
  
  
  - Аввалан, увести шумо аз ин зан. Шумо дар хотир доред, ки шумо машҳури, удостоенный мукофотҳои Филип Картерет аз PIC?
  
  
  "Ҳамон", - нескромно гуфт ӯ ва усмехнулся. "Чӣ тавр бо ҳам!" - выдохнула вай. "Кадом қуллаи иқбол!
  
  
  Пас ман боварӣ дорам, ки ту сможешь ба ман кӯмак. Ба ман гӯед, ки кадом ангуштзании то, ва чӣ гуна ба поен? "
  
  
  Ӯ гирифта, дар он крошечную камера. "Пас, чунон ки шумо тир, эҳтимол дорад, ҳеҷ малейшего фарқ намекунад. Ӯ заряжен?"
  
  
  Хьюберт Хансингер ва он верные сайеҳон плыли гузашта онҳо.
  
  
  "Албатта, заряжено", - возмущенно гуфт: Джули. Ник отодвинул крошечную оконную решетку. "Мумкин аст, ки ман хеле умен, вале ин қадар... Юм. Ва ба ҳар ҷое, ки ман дар бораи пленку...?"
  
  
  Ник, Джули следовала барои ӯ, барои он ки онхо худ наметавонанд ва кушода камера.
  
  
  Вале ҳатто бо вуҷуди он, ки танҳо красное окошко показывало, ки камера разряжена, ки дар дохили ҳар ҳол чизе буд, ки: шатко нацарапанная шарҳ дар языковом коди зерин, ки ҳангоми гузаронидан гласила:
  
  
  ВИТАМИНИ БАРОИ N-3 ("Витамини" буд, он, ки ҳама AXEmen даъват махсуси агенти B-12): ОШКОР ВА ИММОБИЛИЗОВАН, ба рӯйхати ДАР гонконг. ИМКОННОПАЗИР АСТ, КИ БА ҲАМРОҲ, ШУМО ВА ИМКОННОПАЗИР ИРСОЛ ДИГАР AXEMAN ДАР ВАҚТИ. ПЕШНИҲОД дар ин ҶО, ки ба АГЕНТИ андоз OCI Ж. БАРОН. ТАЪСИР ИНТИХОБИ НЕСТ, ВАЛЕ ДИГАР КУРСИ, ЗЕРО ВАЙ ТАНҲО БУД, ЯК ДАР СПОТ. ПАНДЕСТ HAWK: НЕ ХОМӮШ ҲАВОПАЙМО Е ГЕРБЕР ҲАМА ГУНА ҲОЛАТҲОЕ, МУҲИМ НЕСТ, КАДОМ ДИГАР КАШИДАНИ МЕБОШАНД, БУДА. АММО БОЯД ОГОҲӢ, КИ ЗАРУР АСТ, БА НАЗАР ШАРФА-МОСКВА. ДАР ТАЪИНИ ИСТИФОДА ТЕЗИ ТОПОР БЕ ЗАМЕДЛЕНИЙ. БАРОРИ кор.
  
  
  
  
  Ник сунул як еддошт дар дохилӣ pocketing ва зарядил камера Джули. "Ки барои чертова моҳ аз шрамом ба рӯ?" пробормотал ӯ.
  
  
  "Ман намедонам. Ва ман ҳам намедонам, ки рӯй аз Витамином".
  
  
  Доктор Э. Б. Браун ва он ердамчии суст гузаштанд гузашта онҳо дар қасри. Браун назар усталым, запаздывающим. Ин буд, жаркий рӯз барои пожилого мардон, ки дардовар мечашонем доранд хромал.
  
  
  "Чӣ тавр ту даст як еддошт?" - гуфтам Ник.
  
  
  "Посыльный аз беморхона. Дар бораи ӯ обездвижен, хуб аст. Касе кӯшиш кардам, ки ӯро кушт. Онҳо ҳатто ба ман имкон надоданд, ки ба он дид. Ту аллакай ин корро кард? Эй бузург ба ту ташаккур. Эй худо, ба чӣ гарм пешниҳоди Ман ин аст, мо бояд рафта, назар ба ин проклятый қасри? "
  
  
  "Не, дар Қасри", - успокаивающе гуфт Ник. "Танҳо погуляем".
  
  
  Онҳо мерафтанд ва оҳиста-оҳиста
  
  
  Бо следам Браун ва-МакХью, дар полумраке дар даромадгоҳи дар қасри.
  
  
  "Агар ту бояд ерии камера, лутфан, позвони ман", - дар охир гуфт Ник.
  
  
  "Омода поспорить, ман", - пробормотала вай. "Одатан ин бираҳонад ман всевозможные неприятности шаб дер. Ҳуҷра 207, е шумо медонед?"
  
  
  "Ман медонам", - гуфт ӯ ва заглянул дар прихожую, выложенную мозаичными фресками. Он ҷо буд, ки кас, ба ғайр аз тарҳи қасри стражи.
  
  
  Вале дур аз ошенаи боло топотались слоновьи қадамҳои. Ник гӯш. Ва шунид садои хеле наздик ба он. Зуд қадамҳои резкие қадамҳои оид ба мрамору зиеди холла.
  
  
  "Эҳ, послушай, касе сбегает аз тағо, амак, хола Хьюбе..."
  
  
  "Заткнись, Джули!" Ник толкнул вай барои колонну доранд ва гузашта аз он ҷудо зуд аз қадамҳои.
  
  
  Профессор Э. Б. Браун, берун баромад ба онҳо аз умқи зиеди толори, хаво ғам назари барои бозгашт ва бо мушкилӣ рушд мекунанд волоча искалеченную пои. Ногаҳон ӯ замер; Ник шунид дуюм як қатор иқдомҳои ҳамзамон бо он ва қариб то хондани фикрҳои Браун, вақте ки ӯ бо ноумедӣ назар афканда, то дар калон вуруди дарҳо: Хеле наздик пушти. Дари хеле дур. Ман ҳеҷ гоҳ ин корро.
  
  
  Чашмони Браун хеле васеъ дар бораи меҷуст, дигар баромадан. Сипас ӯ неуклюже развернулся ва увернулся барои колонну. Ва ғоиб шуд.
  
  
  Дуюм маҷмӯи қадамҳои табдил инсон. Брайан МакХью.
  
  
  МакХью қатъ хаво зуд, злые аз назари тараф, ки гӯе ища убегающего карманника.
  
  
  Сипас Макхью шагнул барои колонну намояд.
  
  
  Ник дар як лаҳза заколебался. На бияфканед, ҳар Гербера circumstances. "Джули!" - настойчиво прошептал ӯ. "Ое шумо метавонед дода, камера, ки дар атрофи болишти?"
  
  
  Вай кивнула. Ник накинул lashings ба китфи ва нацелил дар он камера. "Пайдо Гербера. Держись барои он. Ту вооружена?"
  
  
  Вай боз кивнула, сунув фотоаппарат худ бузург ҳисоби вақте ки сояи тарк дар мраморный павлус назди китобхонаи бузурги дарҳои кушода. В. Мауриелло, моргая, вгляделся дар абрӣ. Ӯ шахсе буд, неприкрытой жестокостью.
  
  
  "Ягон масъалаҳои", - якбора гуфт, Джули ва устремилась дур.
  
  
  Ник на отводил сари аз Мауриелло ва ба зудӣ ба воситаи холл ба колоннам, ки дар он ду нафар мардон ба чунин менамуд, нобуд. Дар наздикии онҳо, пинҳонӣ, ки онҳо аз дверного проема, буд грубая каменная нардбоне, ҷорӣ ба поен. Онҳо отгораживали аз ҷомеа хеле паст iron гирифтани.
  
  
  Баъд аз чанд сония Ник погрузился дар қариб абсолютную тьму. Нур буд, ба оилаи кофӣ барои дидани ҳуҷраи, похожую дар маҷмӯи, мешавад, бо коридорами, пешбари дар се гуногун заруранд. Ӯ боздошт ва прислушался.
  
  
  Спотыкающиеся қадамҳои дар долони нест рост. Ӯ аз паи онҳо мягкими, ки чӣ тавр гурба, ба он чашмони суст привыкали ба dark.
  
  
  Нур проложил пеш аз ӯ поворотный ағбаи намояд. Овози МакХью устрашающе эхом отдавался аз каменных девор. "Радемейер. Ман медонам, ки ту дар он ҷо, он ҷо, он ҷо. Вернись ин тараф, ин тараф. Ту бошад, хей хей. Радемейер, эээ! Ҳеҷ гурезгоҳе нест, ҳеҷ гурезгоҳе нест, ҳеҷ гурезгоҳе нест!"
  
  
  Аз куҷо ӯ ин аст, медонад? фикр кардам Ник.
  
  
  Е дар масофаи слышимости буд, ду ҷуфт қадам, е як гурӯҳи звучала эхом. Спотыкаться кор спотыкаться кор скороговоркой скороговоркой скороговоркой. Онҳо буд, ки ду нафар, хуб аст. Смыкаются бо якдигар.
  
  
  Нур боз вспыхнул. Ӯ монд, ки дар ин вақт, расчесывая деворҳои суратои худ торик ва осмони ва бегона прыгающими тенями.
  
  
  Нур мешал. Ин буд, темнота, ки дар он лозим Ник, дар акси ҳол он баргузор мешуд, дасти МакХью - добродушному молодому Макхью бо улыбающимся шахси донишҷӯ.
  
  
  Ник порылся дар ҷайбатон нигоҳ доред брюк ва царакат чизе оварад ва хрупкое. Ӯ дод необычную харид дар Қоҳира - ва нисфи вай ҳамеша буд, бо худ.
  
  
  Ӯ зуд заправил спортивную ҷомаи зери осон пиджак ва задрал дигари шумо коняк. Сипас ӯ натянул чулок тавассути сари. Нить ӯ буд ва як қабати estp ҷониби, ва fashionista отвергла мебуд вай. Вале он ба таври комил подошло Нику: он искажало ва затемняло он хислатҳои то неузнаваемости.
  
  
  "Не не Не Не!" взвизгнул дрожащий овоз. "Оҳ, эй Худо, МакХью, пас маро ором!"
  
  
  "Оҳ!" Бикӯбед. Қадамҳои прекратились. Шаркающие садоҳои. "Фаҳмидам, чертов сола фиреб! Ки ман ба ту гуфта будам, ки бо ту рӯй, агар шумо попытаешься ба даст дур аз ман, а? Кӯшиш кунед, ки ин ба закуску!" Нур падал поен, ва чизе звякнуло, ки агар Макхью ки ба он гузошта ба каменный павлус.
  
  
  Ник шунид глухой заданд ва стон, вақте ки завернул дар кунҷи.
  
  
  Брайан МакХью истода буд, пушт ба Нику, ва он кулак зад, ки дар шиками хрупкого пожилого, ки шахсе, ки ӯ даъват Радемейером.
  
  
  Ник подпрыгнул, ки чӣ тавр гурба, ва зад МакХью sledgehammer оид ба шее. Вале дар ин бора Макхью выпрямился, отдернул дасти ва корнамоии боз як зарбаи старику, ва Ника корнамоии зарбаи паст ва ҷудо. Макхью развернулся, он дастҳои ва пойҳои танцевали, чун, ки боксера.
  
  
  "Худованд Исо, ки ба ту!" - выпалил ӯ, ва ӯро водор ба нармӣ ослабла. Паси он старик ахнул ҳангоми шакли сахт плоского шахси Ника в маске. Дасти Ника вспыхнули. Як пасти, дар финте. Яке аз баланди бар зидди беззащитного шахси МакХью. Боз як пасти, ва на финт. Макхью отшатнулся пеш ва боком ба девори худ. Дасти сунула дасти дохили коняк ва пои вылетела берун. Ник паст присел, баъзеи ду дасти барои вытянутую пои ва кардед дернул боло. Сар МакХью ударилась дар бораи девор, ва он ба мақоми болоии соскользнула он шероховатой рўизаминї. Lantern аст, покатился ва погас зери он бадани.
  
  
  Старик, торик slick сояи пурра dark, тихонько всхлипывал. Ӯ ба дилам ва спотыкаясь, давида дар густую тьму коридора.
  
  
  Дасти Ника вспыхнули ва схватили дасти, ки МакХью ҳанӯз прятал зери курткой; ӯ безжалостно он выкрутил. Чизе треснуло дар Макхью дар запястье. Баланд дуъояшон дарди сорвался бо он лабҳои. Ник зад твердым краем хурмо мужчине таҳти бинї ва шунид, ки чӣ тавр сар МакХью откинулась пеш ба девори худ, бо удовлетворяющим стуком. Сипас ӯ севумӣ куртку Макхью ва вырвал пистолет аз наплечной кобуры. Ӯ зуд выбросил патроны ва мурғоб холӣ пистолет наздик лежащими шатта МакХью. Не, ба маънои куштани ин бача. Бигзор пострадает, свинья, балки бигзор дар зиндагӣ ва бингар, ки чӣ хоҳад кард, - ба ҳар ҷое, ки ӯ меравад аз ин ҷо.
  
  
  Неровные қадамҳои старика затихли дар коридору.
  
  
  Ник потянулся зери бадани МакХью барои фонариком ва он дастархонро дар бораи девор. Баъд аз он дилам, ки аз паи барои марде, ки баъзан звали Браун, ва баъзан Радемейер.
  
  
  Вале МакХью ҳанӯз тамом.
  
  
  Торикӣ зери шатта Ника падидомада дар яму аз рычащего даҳони, махающих шатта ва вытянутых дасти. Пойҳои МакХью, ногаҳон ожившие аз зӯроварӣ, выскользнули аз зери пои Ника ва оцарапали ӯ тағоям.
  
  
  Гӯе касе аз берун, кӯфтанд қолинҳо аз зери пои он. Ӯ сахт афтод. Пурдарахт ангуштони схватили он аз гулӯ ва яростно сжали. Ник якбора дилам ва приложил стальную хватку ба тискам худ гулӯ, ища ва обнаруживая дугона асаб марказҳои сжимающихся дасти. МакХью вздохнул ва пронзительно присвистнул аз се мекунад. Ник боз перекатился, то ки МакХью исбот кард, ки дар зери он, ва сокрушительные дасти царапали он аз поен; баъд аз он приподнялся, согнув як зону дар таран, ва зад оид ба МакХью.
  
  
  Нафас Макхью прервалось, ва он хватка падидомада дар бессильные нагирад. Дасти Ника метнулись ба горлу дигар ба мардон ҳамчун як ҷуфти поражающих змей. Он ангуштони изогнулись ба охватить дыхательное гулӯ ва чувствительную сонную артерию; ва ӯ сжал бе пощады.
  
  
  Макхью сахт булькнул. Он ангуштони оторвались аз гулӯ Ника ва слабо потянули дар ниқоби чулок. Он гоҳ ба каллаи запрокинулась, ва ӯ замер.
  
  
  Агар МакХью выживет, хуб аст. Агар ӯ ин корро нахоҳад кард, хеле бад аст. Ник чап он растянувшимся дар ҷои ва направился оид ба темному коридору барои профессор.
  
  
  Он карандашный дурахш прорезал абрӣ. Ағбаи буд, ҳидоят ва деворҳои оставались холӣ тақрибан сотню фут. Сипас дар санг табдил пайдо узкие кашшофӣ. Ник вложил дар онҳо мубориза. Ҳуҷайраҳои, онҳо панҷараҳо, решетки мешаванд. Пусто. Ӯ рафт минбаъдаи. Ағбаи боз раздвоился.
  
  
  Ник колебался. Агар он шудааст, ки дар перспективаи ҳоло, ва ба интизор пайдо баромадан аз ин темницы, ӯ мебуд гирифта развилку, ки ба назар мерасид, ки вела ба девори беруна. Ӯ рывком рафт правому коридору.
  
  
  Ӯ заканчивался китобхонаи бузурги холӣ комнатой, ки вақте, ки он метавонад истифода бурда шавад ҳам ошхона барои маҳбусон е кормандони қасри. Дар ин мрачной, затхлой ҳуҷраи кас буд. Баромадан низ буд.
  
  
  Он аст, ба зудӣ рафта, ба развилке сохт ва дигар ба луғати хеш. Ҳамагӣ баъди якчанд сония ӯ шунид мучительный хрип аз торикӣ пеш. Ва сипас ӯ аз нав шунид трехзначный свист наздик ва дальний, дар ҳамон пронзительном гузаред. Ӯ щелкнул карандашом ва направился ба хрипу.
  
  
  Старик цеплялся барои вазнин бар решетчатую дари дар оғози кӯтоҳ зинапоя. Бузург дугона висячий бархўрди нигоҳ доштааст, маслиҳат железную решетку ба воситаи дари ва прилегающую девор. Серая сар падидомада дар нури чашмони расширились аз ужаса. Доктор Браун, е Радемейер, е касе, ки ӯ ҳеҷ буд, ноумед бился оид ба дари худ нотавон кулаками. Овози ӯро нарастал дар отчаянном крике дар бораи кӯмаки.
  
  
  "Доктор Радемейер, не! Шумо метавонед аз ин ҷо берун. Натарс ба ман.
  
  
  Ман дар ин ҷо ҳастам, то ки ба ту кӯмак, - овози Ника тавассути чулок звучал бегона приглушенно.
  
  
  "Ту лжешь!" прошептал старик, прижимаясь ба запертой дари. "Доми! Боз як доми! Эй худо, ба ман..."
  
  
  "Ман намояндаи ҳукумати Иелоти муттаҳидаи амрико", - гуфт Ник то қатъиян бор метавонист. "Ту садоятро рафта, бо ман е мунтазир бошед, то ба МакХью туро догонит". Радемейер втянул ҳаво. "На пугайся ин шахс", - илова намуд Ник. "Ин танҳо камуфляж. Ва акнун рафта, профессор, рафт аз ин ҷо".
  
  
  "Шумо дар ҳақиқат...?" Радемейер боз ахнул, ва он шахсе исказилось.
  
  
  Карандашный дурахш Ника сарф лучом оид ба усталому, измученному супорад.
  
  
  "Ҳа, рост аст", - нармӣ гуфт ӯ. "Онҳо корро ба ту зиене?"
  
  
  "Не... ҳа... роҳро..." - вздохнул старик. Суханони выходили суст, мисли қатраҳои хун аз амиқи колотой захм.
  
  
  "Ман понесу ту", - гуфт Ник, гадая, ки чӣ тавр, хислатҳои инро гир, ӯ мубориза хоҳад кард, агар дар роҳи истиқбол неприятности. "Дар ин ҷо, обними дасти..."
  
  
  "Ааа! Не, понимаешь..." Радемейер пош ба дасти Ника ва чунин менамуд, ки сложился пополам. "Наметавонам... Шумо медонед... ки... онҳо... чунин?"
  
  
  "Не, намедонам". Ник боло старика, чӣ тавр ба кӯдаки. "Ба ман бигӯ, ки дар роҳ".
  
  
  "Не! Хеле дер!" Старик напрягся дар дасти Ника ва ногаҳон вазнинтар гашт. Послышался вздох, ки гӯе охирин осенние баргҳои развевались дар ветру. "Борман... пайдо моро... барои... ба чин... бинобар..." Бори дар дасти Ника дрогнуло. Тамоми ҳаети угасла.
  
  
  Ник опустил онро дар хунук каменный павлус.
  
  
  Он чашм, он ба дасти он дурахш нест, пайдо чизе, ки мумкин аст, мебуд, барои наҷот: мраморные чашм, ҳеҷ пульса, ҳеҷ нафас. Дили выдержало ҳамаи потрясения ва ҷазо, ки метавонад барорад.
  
  
  Боз раздался трехзначный ҳуштак. Ин дафъа ба ӯ посух дигар тофта, карор оҳанги буд, ки дар эхом.
  
  
  Ник зуд фикр кардам. МакХью свистнул дар бораи кўмак, ва вай омад. Чӣ тавр ба ҳанӯз касе метавонад шунидани...? Ба Он хотир аст, ки гуфт: Джули қаблан: "дар Бораи онҳо нест, қасрҳо месозанд, мисли пеш. Омода поспорить, ки шумо мешунавед, баҳор категорияҳо дар кати хоб ... Ва, албатта, касе, ки аллакай скучал бо профессору ва он веселому молодому помощнику. Буд, бефоида ба кӯшиш ба симро, мертвый снаряд аз ин темницы; Радемейер аллакай барномаро озодии.
  
  
  Ник мехостам бигӯ бай бо стариком бештар мувофиқ аст. Обыскивать он дараҳои менамуд кощунством. Вале ӯ поискал ва пайдо ҳеҷ коре ғайр аз якчанд чизҳои андаке.
  
  
  Оҳ-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у ...
  
  
  Свист ва онҳо ба echo гурўҳи ҳамаи суруд.
  
  
  Ник бозпардохти карандашный рентгении ва рўњї ба ақиб баргашт. Итминон аст, ки роҳи бозгашт, ба ӯ зуд рафт коридору ба развилке. Ӯ боздошт ва прислушался. Бештар no свиста. Ҳатто ба echo. Ин метавонад маънои онро дорад, ки МакХью ва онро шарики комил бо свисту қатор то ва поджидали он. Як е ду яке аз ин ҳуҷайраҳо?
  
  
  Ӯ шагал якҷоя бо зуд скрытностью пантеры дар шаб, вытаскивая Хьюго аз рукава. Аммо ин дафъа ба ӯ лозим буданд, ба он душманони зиндагӣ ба онҳо имконият ҳидоят он ҷо, ки онҳо мехоҳанд, увести Гербера ва Радемейера. Шояд Хелена карда наметавонад, ин корро худи; ва мумкин нест.
  
  
  Ӯ гузашт гузашта камераҳои, вақте онҳо оид ба дополнительному дыханию ба маѓорзанї, ки онҳо выделяли. Агар Макхью ва дӯсти интизор аз он ҷо, ки онҳо подавали ин. Ӯ миновал он ҷое тарк МакХью. МакХью бештар буд. Ва дар ҷои дигар дар ин порча.
  
  
  Ник добрался то похожей дар нигаҳдории ҳуҷраҳо, ки дар он введением дар темницу, ва эҳсос укол изтироб. Ин буд, ки наздик ба охири намуд, ва он ҳам на бо намекунем. Е онҳо буданд, ки дар аввал повороте, ки ӯ беҷавоб аввал, е мунтазири дар даромадгоҳи бо паст забором.
  
  
  Ӯ дид, онҳоро дар даромадгоҳи, ҳар шуд прижат ба девори худ. Яке аз онҳо буд, МакХью, бо чизе сжатым дар дасти. Дигар монанд ба гориллу Мауриелло.
  
  
  
  
  
  
  Махсус ногаҳонӣ рақами як
  
  
  
  
  
  Ник хушхӯю отступил ба нуқтаи, аз куҷо ӯ метавонист дидан журнал, вале ҳамзамон нишон додани худ.
  
  
  Бо мурури он, ки чӣ тавр ӯ буд, тамошо, очертания ду мардон гурўҳи четче. МакХью, чунин ба назар мерасад, даст дар дасти баъзе блэкджек. Мауриелло монанд буд, вооружен.
  
  
  Ӯ мунтазири. Онҳо интизор буданд, дид.
  
  
  Запертая дари, ки пайдо кардаанд Радемейер, буд неприступной, вай бузург перекладина заржавела ва ду қисмати бузурги висячих қалъа ғайриимкон буд хак.
  
  
  Бо он ҷойҳое, ки ӯ истода, ӯ метавонист застрелить онҳо ҳам. Вале Вильгельмина буд, низ шумной, ва ӯ мехост, ки онҳо зинда хоҳам гузошт. Хьюго? Не, Пйер...? Не; на ҷои Х-5 газу. Пепито? Не, қариб ки ба чунин масъала, ки чӣ тавр дар Пьера.
  
  
  Ӯ истода, фикр буд, тамошо, гӯш ва интизор. Ҳамон чизе, ки анҷом додаанд, МакХью ва Мауриелло. Вале онҳо буд, дар як фикр:
  
  
  дигар баромадан нест; ӯ бояд ба берун рафта, дар ин ҷо.
  
  
  Мумкин буд, дигар баромадан. Ва поискать он бо фонариком? Не, ин аст, ки бояд бошад, нест.
  
  
  Ӯ метавонист бало зуд пробежать гузашта онҳо ва застать ғайриинтизор.
  
  
  Ва ба воситаи як сония шинондани онҳо ҳам дар пушти ту. Е нишон хомӯш он шахсе в маске изумленной пинҳонӣ ба аҳолӣ нозил намешавад. Е хориҷ аз он, ки никоб бо приветливостью. Чӣ тавр-де, худованд, номи ман Шуд.
  
  
  Пораженная публика...? Чӣ қадар аз он дар ҳама пробыл дар ин ҷои?
  
  
  Гӯе дар ҷавоб ба худ безмолвный саволи ӯ шунид далекон шарканье ва цоканье дар якчанд даҳҳо фут. Ду торик сояи байни ӯ ва ягона выходом вазъи муроҷиат ба он каме наздиктар ва застыли аз худ девор.
  
  
  Ник усмехнулся дар бораи худ ва дар полез дохилии pocketing. Агар танҳо ӯ буд, ки хурд петарда! Тӯдаи. Калидҳои. Рўзе, ки рост меояд. Корпуси фильтра. Пйер. Бештар осон. Бештар осон? Пепито... Хурд шарик дар шакли санги мармар, чунин невинная, дар ҳоле буд, ки активирована, попала дар он дасти.
  
  
  "Пойдемте, бачаҳо, пойдемте. Мо имрӯз доранд, ки бубинем!" - раздался овози Хьюберта Хансингера. "Ин хурд хонуми?"
  
  
  "Ин хурд ore ограда", - раздался маълум овоз. "Ки дар он ҷо дар поен? Кадом чизе зиндон?"
  
  
  "Оҳ, ин аст," гуфт амакам Хубе. Рама қадам приблизилось. "Ин, ба шумо дар назар доред? Ман хурсандам, ки шумо як вақтҳо пурсида буд, ман дар бораи ин, мис Вятт. Ин баста ба ҷомеа, вале барои ин маблағи хеле увлекательная таърих. Акнун, вақте ки ба ин ҷои сохта..."
  
  
  Эҳ, хислатҳои инро гир, болтун. Агар шумо ба зудӣ дар бораи ин гап, аз нишон хомӯш ин одамон. Ва покажись, малышка Хьюби. Ҳа майлаш, амакам Хубе.
  
  
  "... Шояд дар сад сол калонтар аз ҳама дар ин макон", - гуфт амакам Хубе. "Танҳо биеед ман даромадан як дақиқа, бачаҳо". Он округлая шакли пайдо проеме. "Ана, ҳоло. Ба мо лозим аст, ки каме сабук. Ва маро танҳо дар ин ҷо нест..."
  
  
  Ник отдернул ба дасти худ ва дод, то.
  
  
  "Фу! Кадом хислати!" - проревел амакам Хьюби, тамоми радушие зуд стерлось аз номӯътадили маленькой мраморной дроби дар бораи он сияющий " дар бораи. "Кадом тупой сукин писари дод, то ин чертову штуку? ! Касе дар ин дыре!"
  
  
  Дар дверях послышались қадамҳои. Дурахш тағо, амак, хола Хьюбе посветил дар темноту.
  
  
  "Оҳ оҳ!" - торжествующе взревел ӯ. "Ман мебинам шумо ҳам! Дар бораи не, бояд! Бармегарданд ба ин ҷо, ки ҳеҷ ба маънои ба тамом". Раскачивающийся дурахш разлетелся аз девор ба девори худ. Ник дид он аз худ и ' л барои паноҳгоҳ; ва ӯ дид, ки чӣ тавр ду нафар мардон уворачиваются, чӣ тавр ба пойманные мотыльки. Ҷаноб МакХью, ман дар ҳайрат, ки ин ба ту ! "- овози Хансингера прокатился оид ба хранилищу ва раздался оид ба туннелям." Выходи аз он ҷо ва ҳамон лаҳза объяснись ".
  
  
  Брайан МакХью моил ба дилам ва дар назар даромадгоҳи.
  
  
  "Ин хоҳад лаҳзаи ҳақиқат", - фикр кардам Ник. Албатта, он рискнет пайдо кардани он, ки касе дигар пайдо хоҳад туннеле дар ... Ки кист, агар он хоҳад, дар поени кор, аст, ҳанӯз ҳам младшая хоҳари Пепито.
  
  
  Мауриелло зарычал дар гулӯ ва двинулся дар коридору.
  
  
  "Ва ту низ!" - взревел Хансингер. "Ки дар ин ҷо рӯй, ду нафар мардони калонсол бозӣ дар бозиҳои?"
  
  
  "Дар ин ҷо касе нест", - нерешительно гуфт МакХью.
  
  
  "Ман инро медонам!" - проревел Хансингер. "Ту. Кидаешь камешки, любимому Питу..."
  
  
  "Не, дар ин ҷо ҳастанд, ҳанӯз касе", - настойчиво гуфт МакХью. "Ростқавлона, ҷаноб Хансингер, ман ҳеҷ чиз ба шумо not throw. Ман дидам, чӣ касе ба вай давида омада, гуфт ин тараф, ҳам ба андварафорс дузд, аз ин рӯ, ман рафта, ба онҳо бо мистером Мауриелло".
  
  
  "Пас, ту дузд прячется нест ва кидает камешки, хей, танҳо ҳосил кунед, ки ҳеҷ кас заметит онро, ҳамин тавр не? Касе дигар дод, то он! Дар голосе Хансингера дамида хуб наметобанд ва калон. "Ман гумон дорам, ту медонӣ, ки метавонад зад, ки маро дар чашми ва ослепить?"
  
  
  "Лекин ба шумо мегӯям, ман ҳеҷ чиз throw!" - бо ноумедӣ гуфт Макхью. "Мауриелло, ту медонӣ. Ман? А?"
  
  
  "Ман ҳам", - проворчал Мауриелло. "Ки ин ҳама афканда чизе? Ман чизе дидам. Пас аз он, мо метавонем ба вуқӯъ бо ин туннелю. Метавонад, аз он ҷо ҷисми похоронено, а?"
  
  
  "Дигар зарар бинанд одамон дар дохили нақби меҳрубонона берун рафта, фавран", - гуфт, дигар овози берун. "Агар шумо мебинед ин фавран, ман қарзи - даъват дар политсия. Худи ман як назар инсон, ки ба шумо ақидаи, аст, ки дар он ҷо". Ник хеле эњтиеткорона выглянул аз худ кунҷ ва дид сола гвардию аз хуҷраҳо бо мозаичными фресками.
  
  
  "Оҳ, хуб", - бо отвращением гуфт МакХью. Ӯ двинулся ба входу. Мауриелло моил аз паи онҳо.
  
  
  "Ман ба шумо ваъда, ки ба шумо бештар хоҳад истиқбол дар яке аз ман давр, - гуфт амакам Хубе. "Хуб, пойдемте, одамон. Идемте. Ва тавре ки барои шумо ду фарзанд, ман танҳо мегӯям..."
  
  
  "Ман искренние извинения", - нармӣ гуфт МакХью. "Набудани фаҳмиш уверяю шумо.
  
  
  Танҳо ман эҷоди каменной кладкой дар ин ҷо, ва он гоҳ ба ман показалось, ки ман дидам, монанди касе бежит ".
  
  
  "Hmm", - гуфт амакам Хьюби. "Пойдемте, бачаҳо. Дар масҷидҳо". Қадамҳои удалялись.
  
  
  "Ба шумо низ, джентльмены", - раздался овози пожилого мебошад. "На медлите, лутфан".
  
  
  "Ба хотири худо, - гуфт МакХью. "Ман омадаам, дар ин ҷо назар ба Қасри. Касе, ки медиҳад ба ту ҳуқуқ выгнать ман?" Мауриелло паи он тавассути паст перила ва сердито нигоње.
  
  
  "Городское ҳукумат, джентльмены", - раздался сахт сола овоз. "Ман сарф туро то остонаи".
  
  
  Ура! - беззвучно крикнул Ник. Молодец, кӯҳна крепкий канюк.
  
  
  Ӯ оҳиста бар мо омад ба низкому железному забору, ки қадамҳои стихли. Ник сорвал бо шахси ниқоби чулок ва сунул он дар дохилӣ pocketing. Сипас ӯ поправил ҷомаи ва гулӯ тӯрӣ коняк ва выглянул бузург холл. Ник зуд перешагнул тавассути перила ва сехи хурди дар колонну, дождался, то ҳамаи кист гумроҳтар аз хотир нигоҳ доред, ва сипас устремился ба кулли лестнице дар қисми пушти сармуҳосиб толори.
  
  
  Баъд аз панҷ дақиқа ӯ насмотрелся дар верхние сатҳи кофӣ нест, ки сухан дар бораи онҳо. Ӯ боз спустился поен бо якчанд отставшими, ки входившими дар платную гурӯҳи Хансингера.
  
  
  Қадимтарин мебошад ҷои шуд. Ник ва гурӯҳи ӯ отставших дохил нурҳои.
  
  
  МакХью ва Мауриелло истода у ворот форта ва чизе ҷиддӣ обсуждали. "Вале девона бо онҳо ба ҷониби сухан дар ин ҷо ошкоро, - фикр кардам Ник. Сипас МакХью якбора дилам ва рафта, тавассути дарвозаҳои. Ба воситаи як лаҳза Мауриелло аз паи онҳо.
  
  
  Джули истода буданд, дар сояи он дарахт, кӯшиши тағйири пленку худ крошечной камера.
  
  
  Ник тарк худро ба гурӯҳ ва ҳамроҳ ба он.
  
  
  Ӯ пурсид. - "Аллакай тамом кардам ва ин рол?"
  
  
  "Аллакай!" - огрызнулась вай. "Ман сняла тақрибан сӣ шаш тасвирҳо, дар рӯйхат танҳо дувоздаҳ. Ки шумо удерживало?"
  
  
  Ӯ гуфт вай зуд, то он копалась дар атрофи болишти барои сабти видео ва боз як рол филми. Вай чашмони расширились ва табдил грустными.
  
  
  "Бедный старик, - гуфт вай. "Ҷолиб он аст, ки онҳо акнун хоҳад кард?"
  
  
  "Намедонам", - гуфт Ник, поправляя lashings камера дар плечах. "Мумкин аст, онҳо то ҳол дар ҳеҷ зишткорӣ дар ҳавопаймо. Агар танҳо онҳо хоҳад роҳи прикрыться. Чӣ рӯй дод Марқӯс ва Еленой?"
  
  
  "Зашли дар масҷидҳо, - гуфт Джули. "Ман фикр мекунам, вай скучала бо ту дар қасри, вале ҳеҷ кас чизе гуфт".
  
  
  "Ман enamored шуд мозаикой ва гобеленами", - гуфт Ник. "Ва акнун ман машғул экстерьером. Иди пайдо онҳо. Ман присоединюсь ба ту пас аз як дақиқа".
  
  
  Вай кивнула, меҳрубонона поблагодарила он барои кӯмак бо фотоаппаратом ва ушла изящным покачивающим њаракати, ки ӯ ефт, зиеда аз дасисахўена аз бузургтарин соблазнительная хула.
  
  
  Дар давоми зерин якчанд дақиқа ӯ шадидан ба стрелял ва идора дохил шуда, дар гурӯҳи Хансингера, вақте ки онҳо выходили аз масҷид.
  
  
  Марқӯс ва Хелена баромада баъд аз чанд сония. Джули скользила аз пушти.
  
  
  "Инчунин, дар ин ҷо ба ту, - гуфт Ник. "Ман буд, то банд съемками, ки фикр мекардам, ки гум кардам туро. Хуб аст, ки ое ин рост аст? Бузург расмҳои".
  
  
  "Ман њаматарафа, ки ҳа", - гуфт Хелена. "Каме кисло, - фикр кардам Ник.
  
  
  "Аммо кофист, ки дар замони", - афзуд ӯ. "Ки шумо мегӯед, мо исследуем Чанди-Чоук, ва он гоҳ пойдем дар ҷустуҷӯи чизе освежающего?" Насибашон Елену худ очаровательной табассум. Вай намоен посветлела.
  
  
  "Фикри хуб, - аз ҷонҳои гуфт, Mark. "Ман хеле хаста аз тағо, амак, хола Хьюби. Ӯ каме задумался. Аз ҳама аҷиб рӯй дод, ба наздикӣ..." - гуфт Марк аз звуковыми таъсири ва жестами. Ник усмехнулся.
  
  
  "Извини, ки ман онро беҷавоб. Дар ин ҷо чӣ ҳодиса рӯй медиҳад, вақте ки шумо ҳама вақт смотришь в камера ба ҷои он, ки ба назар воқеии ҷаҳон. Хуб аст,. Пойдем?"
  
  
  "Бие. Эй ту мулоқот мис Уайетт?" Марк сухани жестом увлек вай дар гурӯҳи.
  
  
  "Кӯтоҳаш", - гуфт Ник ва дружески гуфт.
  
  
  "Шумо останетесь бо мо нест, пас ое мис Уайетт", - гуфт Марк. "Фил - як идеяҳои дар ҷустуҷӯи нӯшидан дыр дар бозгашт аз берун".
  
  
  "Ҳа, ман мехоҳам дӯст". Джули гуфтам сияющей табассум, ки охватила ҳамаи се. Хелена гуфтам дар ҷавоб губами.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ӯ боз ба он ҷалб карда шаванд. Ҳуҷра 207 ҳанӯз ҳам ҷавоб медод.
  
  
  Ник нахмурился ва рафта, кор бо Махсуси взломщиком.
  
  
  Ӯ, Марқӯс ва баъзе аз ширкатҳои Хьюби буданд втянуты дар карточную бозӣ, ки длилась чанд соат. Джули ва Хелена қаср нардбон, онҳо ҳам умоляли харҷ рӯзи дароз ва аз ҳад зиед хӯроки пешинӣ дар "Сарисинагии драконе".
  
  
  Ник кор зуд. Ҳуҷра Елены буд, 212, ки Марқӯс 214. Мебуд ногувор
  
  чӣ тавр ба ҳеҷ крути, ки ба касе аз онҳо дид, ки чӣ тавр ӯ ковыряется назди дари Джули. Ва Марқӯс бо дақиқа ба дақиқа поднимется болохона.
  
  
  Вай дари тихонько фаъол ва ӯ закрыл вай ба худ. Джули буд, ки дар хона ва дар он ҳуҷраи царил бесарусомонӣ.
  
  
  Ник ором зашагал оид ба ҳуҷраи. Либос, ки дар он ба он буд, лежало дар кати хоб болои нижнего lingerie ба. Пояфзол в павлус. Ҷомадон ва қуттии дафтари кушода. Шиппахои уро гирам выброшены нисфашро ҷо ҳастед. Ӯ ба хотир Джули, ки медонист. Вай двигалась зуд, разбрасывая чизҳои атрофи худ, вақте ки ӯ двигалась, прибиралась, вақте буд, ки омода аст ба сну. Бояд он оставила он ихтиеран бевосита пеш аз он ки ҷамъ мешудем шаб... Вай умедвор буд, ки дуруст буд.
  
  
  Ник царакат аз кармана як записную дафтарчаи ва вырвал саҳифаи. Ӯ навишт: "Модарам мехоҳад, ки барои дидани шумо, чунон ки танҳо ту войдешь". Ӯ ба чап як еддошт дар бораи як мизи. Ӯ буд, ки дари, омода бошад, ки шунид бикӯбед тавассути холл. Аз он осторожного прикосновения дари бесшумно фаъол, ва аз он доранд сквозь крошечную щель. Марк стучал дари Елены. Ҷавоб надоранд. Ник дид, ки чӣ тавр ӯ колеблется, попробовал бори дигар, пас чӣ ваҳй ба оянда ва дари худро дорад, дохил ҳуҷраи. Ник дод, ки ӯ як дақиқа ва сипас ором берун омада, дар коридор, закрыв барои худ дари Джули.
  
  
  Ӯ поднялся худро ба ҳуҷраи, умедвор аст, ки ба пайдо вай ба он ҷо. Балки аз он буд, ки ҳамин холӣ, мисли он.
  
  
  Ӯ ба чап дари на замке ва рафта, ба ванную, ки ба гирифтани рӯза душ. Вақте ки ӯ берун омада, раздетый ва дрожащий, ӯ растянулся дар ошенаи дар хоб ва оғоз машғул шудан ба йога. Он ҷисми помнило худро путаницу бо МакХью, ва ӯ прилагал ҳамаи контролируемые кӯшишҳои мускулов, нафас ва конечностей, ки ба ислоҳ затяжные таъсири. Растягивайтесь, дышите, растягивайте ва боз дышите. Растягивайся, дыши, растягивайся ва дыши...
  
  
  Понздаҳ дақиқа баъд аз он вскочил ба пойҳои ӯ аз муқаррароти хобида ва вытер салфеткой блестки арақи, покрывавшие он гибкое, загорелое бадан.
  
  
  Ник обматывал дастмоле камар, вақте эҳсос кард, ки ба ҳузури назди худ дари. Мумкин аст, ӯ на пай мебуд аз он ки, агар чизе нест, мунтазири; аммо ӯ мунтазири. "Эй худо, ман умедворам, ки ин Хелена", - фикр кардам, ки ӯ отправившись ба якшаба рафтор. Имшаб аз ҳама шаб, танҳо Хелена. Дари идонаро ӯ. "Dit dah dah dah", - гуфта мешуд дар он. Dah dit dit dit.
  
  
  J. B. барои Джули Барон. "Низомнома дар бораи хусусиятҳои иҷозатномадиҳӣ", - позвал ӯ.
  
  
  "Хуб, - гуфт вай, тавассути ворид оид. - Худи сола йог. Ва мисли ман мускулистый мард имшаб?" Ник баргузор дасти ва запер дари. Он дасти обвились дар атрофи он ва аз он лабони прижались ба он губам дар бӯса не, высвободившем сдерживаемую оташи моҳ бе он.
  
  
  "Ман мебинам, шумо хеле хуб аз худ чувствуешь", - гуфт вай ниҳоят.
  
  
  "Джули, детка, ширин детка", - прошептал ӯ. "Дар куҷо, хислатҳои инро гир, ту буд?"
  
  
  "Оҳ", - гуфт вай, ба нармӣ отстраняясь. Ник запоздало мушоҳида кардам, ки дар он тобистона накидка ва ҳаррӯза netkolay. co пояфзол. "Ин ҷо пеш аз савол. Бурс ба мо выпивку, ва ман ба ту тамоми хоҳад шуд. Ту выглядишь ҳамон тавр, Ник, гарон. Салом, мушакҳои. Салом, шрам. Салом, дар он ҷо... ҳа, он ҷое ки ман шуд?" Вай устроилась дар он категорияҳо дар кати хоб. "Ман танҳо, ки берун аз en, ки услышала бикӯбед в чужую дари, ва ман осенило, ки ин метавонад бошад, Хелена. Акнун ба ман кунҷкобу, ки чӣ тавр шумо медонед,, вале ман буд, ҳайрат, ки метавонад ба ин даъват соат. Марк метавонад? Е ту? "Вай нахмурилась. "Мебуд неслыханным, ҳамин тавр не, любовник?"
  
  
  Ник ухмыльнулся ва налил аз фляги.
  
  
  "Се дароз стука, ва Хелена мекушояд дари. Угадайте, ки стучал?"
  
  
  "Брайан МакХью", - ӯ фаҳмид, протягивая вай нушокї,.
  
  
  "МакХью ҳуқуқи, - гуфт вай. "Smart алек. Барои ту, гарон". Ӯ гирифта, онро ба дасти худ ва бо муҳаббат нигоҳ. "Ва ту, гаронбаҳо ман худ, - гуфт ӯ.
  
  
  "Онҳо буд машварат шепотом", - продолжила Джули. "Аммо ӯ, бояд, гуфтаанд, ки вай рафта, бирав, дар ҷое, ки бо онҳо, зеро ки он нырнула бозгашт худро ба ҳуҷраи, ба укутаться. Албатта, ба ман бигӯед ҳамон. Сипас ман последовала барои онҳо - вале бо ифтихору эҳтиет, Ник, любовник - ва онҳо рафт. дар ин захудалый бар дар кӯча. Вақте ки онҳо добрались он ҷо рафта,, онҳо мунтазири Мауриелло баланд индийским джентльменом, ки дар назар аст, дар ҳақиқат хеле ба хашм, то дид Елену. каме. Баъд аз офтобӣ дар бораи бар баромада якчанд мардон ва... ва, хуб, ман фикр кардам, ки беҳтарин бошад ".
  
  
  "Ман хурсандам, ки ту аз он дод", - thoughtfully гуфт Ник. - Маънои онро дорад, ки шумо медонед, ки мардум ое дар он ҷо боқимонда?
  
  
  "Дар бораи, аммо ман медонам. Ман облетела семоҳаи ва дид, ки онҳо берун мебароянд. Ҳамаи онҳо фурудоии сел дар таксӣ, ки ба назар мерасид, ки появилось барои онҳо оид ба дастаи. Вале баъд ман ба онҳо хеле духтари. Дигар таксӣ танҳо буд. Онҳо направились дур аз hotel. Ба ҳар куҷо, ман намедонам. Бубахш, Ник. Ба ман бигӯед чизе, ки метавонад ".
  
  
  "Ту хуб поработала", - гуфт ӯ. "Ҳадди ақал, мо барои ҳосил медонем, ки ҳар се дар якҷоягӣ кор мекунанд". Ӯ фикр кардам, ки дар як лаҳза
  
  
  "Индиец дар сатри. Ое шумо мебинед, ки он пеш? Дар хавопаймо е дилхоҳ дигар?"
  
  
  Джули покачала сари. "Ое-дар-дар. Ман ба таассуроти, ки ин як сокини маҳаллӣ - нафар аз связями, бо худ идоракунии дастӣ таксӣ. Ва равшан раздраженный вохӯрӣ е чизи дигар".
  
  
  "Нигоҳ бет, ки ӯ буд", - сухо гуфт Ник. "Одамон, одатан, чунин аст, вақте ки онҳо афтод бросают трупы. Чувак, ман дар ҳақиқат мехоҳам, то бидонед, ки чӣ тавр онҳо ба зудӣ шарҳ ин аст, ки дар туннеле... Ташаккур барои ҳамаи шумо бигӯед, ки имрӯз, Джули. Шояд, ту беҳтар бошад. ва посплю, то ки ман приклеиваю чашм ба замочной скважине Марқӯс ". Вале он чашмони ласкали он шахсе, ки ва он ба дасти сжала вай дасти.
  
  
  "Замочная скважина Марқӯс. Ту имеешь дар хотир вах Елену". Вале он шахс буд, ки бисер набояд камтар суханони вай, ва он гурба-чашми буданд мечтательными. Вай гуфтам, нишон нармӣ curves дандон, ки дар он ақидаи, ва гушҳоест, ки ба он шахси комил. "Бале, он вақт ба хоб, гаронбаҳо ман худ. Вале ту считаешь, ки бо твоей тараф хеле далерона выгнать ман?" Вай ангуштони коснулись он занад ва. "Ман намедонам", - пробормотала вай. "Не, дар ҳақиқат медонам,. Ту помнишь, гарон, ки..."
  
  
  Ӯ помнил. Ва ба воситаи як лаҳза онҳо бо ҳам аз нав пережили ин воспоминание.
  
  
  Дар ҳоле буд, ки ҳеҷ Марқӯс, ҳеҷ Елены, ҳеҷ бдительной сайд; ҳеҷ масок, ҳеҷ мертвецов, ҳеҷ қотилони. Танҳо ду великолепных инсонӣ бадан қариб сливаются дар як ва ду тез шарораи оташи раздувают дигар дар як шӯълаи.
  
  
  Дар ҳоле погас нур. Ва чаро дар ҳоле торикӣ буд, равшантар ва теплее нур. Ду напряженных, инсон аз ишқу несту love як дӯсти, то экстатическое масхара аз онҳо муштараки такмил худ невыносимым. Онҳо бимонд барои якдигар, ритмично покачиваясь, онҳо бадан - орудием бесконечного хушнуд. Онҳо шептали ласки, ки переходили дар стоны масхара. Ва ногаҳон ҳазор небесных ракет дар сквозь чун биное ва взмыла дар осмон, освещая дар тамоми шаҳр... шояд Вселенную.
  
  
  Ҳадди ақал онҳо то менамуд.
  
  
  "Люби ман, люби ман, люби ман... Ман туро дӯст медорам, азизи ман. Люби ман".
  
  
  "Ман туро дӯст медорам. Ман туро дӯст медорам".
  
  
  Ва ин дафъа ин буд ӯ.
  
  
  
  
  
  
  Зуҳур в Тадж-Махал
  
  
  
  
  
  Ник буд, тамошо, ки чӣ тавр онҳо қаср дар борт.
  
  
  Қисми ҳизбҳои тағо, амак, хола Хьюби. Хурд нимсола японка. Тӯйи хонадоршавии як ҷуфти. Чизе ба худ ҷуфти. МакХью, бо ҷиддӣ выражением шахси ва чизе, ки дар атрофи он дастро: повязка. Ник бо хурсандӣ ба хотир, ки ин дар навбати худ,. Мауриелло, ки аз он пахло спиртом, на лосьоном баъди бритья. Старик бо занбурўѓњо мӯй ва ду фотоаппаратами. Ник рўњї проверил худро камераҳои; тамоми мазкур ва исправно, ба осонӣ дастрас аст. Мис А. Ҷ. Вятт ("Альма Ҷейн - сахт, ҳамин тавр не? Паембаронро чӣ гуна қабул кардед ман Джени"), ки барои он бояд жизнерадостный старик, чашмони он хатарнок popping то вақте, ки онҳо ба қием бархоста, аз ҳад баланд е хеле паст, е каси дигар чизе дар самти Джули. Асосан ӯ дамида марде пойҳои, ва ӯ нравилось тащить вай ба боло нардбон. Амакам Хьюби худаш буд грудным мард. Дар ин ҷо ӯ бо аккуратной даври шишкой дар лбу. Ҳамин тавр ӯ бояд, ки аз он кӯшиш кардам, сунуть бинї дар либос Джули. Бо вуҷуди ин, агар шумо ба зудӣ ткнуть ҳамаи мардон, ки похотливо дар назар он он аз роҳи мебуд усыпан павшими мақомоти комил.
  
  
  Марқӯс ва Хелена. Мардум бештар Хьюби. Баъзе аз онҳо дигар модари танҳо; вдовам ва вдовцам доранд, дар бораи чӣ сӯҳбат. Ҳеҷ як нав.
  
  
  Ник бар хушӯъашон тасмаро барои фотоаппарата дар гардан ва рафта, ба худ реҷаи прогулкой оид ба проходу.
  
  
  Ӯ мушоҳида кардам, ки мусофирони буданд, хеле бештар расслабленными ва общительными, аз вақте ки ӯ ҳамроҳ ба рейсу. Казначей кӯмак миссис Аделаиде Ван Хассель разбирать узелки ва яке аз стюардесс душманон ба худ бедор. Мириҳазор Торми оторвался аз сӯҳбат бо чанде пеш вышедшим истеъфо полковники ВВС ва рафта, ба проходу ба кабине экипаж. Ва шумоед, мехоҳам ҳамаи. Бештар нест мусофирон.
  
  
  "Салом, Фил, - гуфт Марк. "Ман мебинам, ки мо мусалмоне мо".
  
  
  "Салом, шумо ду нафар. Фикр мекунам, мо қариб тайер ба взлету. Вале мо ба назар мерасад, ки касе скучаем. Ки рӯй берун бо сола Брауном?"
  
  
  "Шумо шунидам?" - гуфтам Марк. "Ҷавон МакХью гуфт, ки шаби гузашта дар он буд, ки хурд сактаи дил. Он вақт исрор, ки хоҳад кофӣ солим ба сафар, аммо, чунин ба назар мерасад, духтурон ба ӯ имкон надоданд".
  
  
  Ник сочувственно кудахтал. "Ман умедворам, ки аз стариком ҳама хоҳад буд, тартиб. Ман поразило, ки он назар сахт усталым".
  
  
  "Ҳа-ҳа", - thoughtfully гуфт, Mark. "Хандовар, понимаешь. Ӯ то монанд ба касе, ки аз ман пештар... хуб, на он кадар медонам, балки... хуб, онро танҳо назар то странности шиносҳо". Хелена якбора взглянула дар он. Сипас зуд опомнилась. Марк пожал плечами. "Ҳоло ман фикр намекунам, ки ман ягон бор хоҳад имконияти ба вай пурсед, ое ӯ чунин ҳиссиет ба ман.
  
  
  
  "Ман фикр намекунам, ки хоҳӣ", - гуфт Ник.
  
  
  Ӯ баргашта аст бо проходу дар думи ҳавопаймо.
  
  
  Тӯйи хонадоршавии як ҷуфти хихикала ва болтала, ҳамчун як ҷуфти ҷавон аз оилаҳои ниезманд. Ник бо дружески улыбнулся онҳо.
  
  
  Ва дар ин ҷо таъљилан деҳот нав номатлуб.
  
  
  Номи он ғайриимкон ба шунидани дар чунин масофаи дар шуме. Аммо шахсе ӯро, бешубҳа, буд китайским.
  
  
  "Шумо земляк, - қайд як Лақаби мистеру Ое. "Не, ин қадар дар ин рейсе?" Ин буд, ки кофӣ банальный бинависед, вале он боиси поразительную доранд. Ое Соб улыбнулся ва е назар дар ағбаи. "Оҳ, то..." - сухан оғоз кард. Ӯ табассум застыла ва повисла дар ҳаво, чӣ тавр ба испуганный Чеширский гурба. Пергаментно-желтое шахсе исказилось. Странная шакли он даҳони издавала задыхающийся садои находящийся байни всхлипом мутлақ нест ужаса ва бессмысленным каломи. Ин гуфторе монанди "угу".
  
  
  "Ман ҳамин тавр мефаҳмам, ки ту онро медонӣ", - нармӣ гуфт Ник.
  
  
  Ва ҷаноб, ва миссис Ое Су мусибате.
  
  
  Новоприбывший суст гузашт оид ба проходу дар ҷустуҷӯи худ гардиданд. Ӯ якчанд як болишти - потертую болишти аз black пӯст, ки ба назар чун болишти доктори, выросшая ба андозаи е ду. Як тараф ӯ шахсе буд, вайрон шрамом, доходившим аз қуллаи мебошанд, то подбородка.
  
  
  Ник эҳсос тоқ сабукӣ. Ин буд, ки шахсе, ки ӯ мунтазири.
  
  
  "Шахсе аз шрамом Лунный Гун". Пас бояд буд, бошад,. Дар охир безумное номи обрело маъно. Man чин бо шрамом.
  
  
  Шахсе аз шрамом пайдо ҷои дар қисми пушти ҳавопаймо тақрибан дар ду сафи пеш ба ҷои, ки дар он истода Ник дар проходе.
  
  
  Дари ҳавопаймо закрылась, ва лестницу унесло дур. Вспыхнул сурх аломати. Ревели бузурги реактивные муҳаррикҳои.
  
  
  Ник деҳот ба ҷои аз убури дар наздик пустом дублере, предупреждающий сигнал тикал дар он сари. Дар он сари ташаккул ефтааст харитаи онҳо ҳавопаймо масир. Ва дар он ментальной корт ба таври равшан выделялась сарҳад. Ӯ пристегнул камар амният ва отстегнул камера, ки баъзан фарсудаи худ, балки танҳо буд, навъ, ки он дорад.
  
  
  Камера берун аз футляра. Ва аз бадан берун омада камера хурд металлический зарф бо як оддӣ переключателем. Ба ӯ лозим буд, ки танҳо яке аз селектори, зеро металлический зарф буд оборудован танҳо барои як: як фармонҳои ирсол минтақаи устувор сигнал ба як ягона частоте ба он уловили хеле ками одамон дар ҷаҳон, ки истода оянда ба даст овардани он скрытный сигнал. -биип. Агар lucky, онҳо маҳз определит ҷойгиршавии онҳо, ҳолатҳое вомехӯранд, ки бояд буд, ки рӯй аст, дар ҳақиқат рӯй дод. Ник залез зери курсии ва эҳсос кард, ки чӣ тавр ду крошечных изогнутых крючка впиваются дар матоъ. Итминон аст, ки хурд шумо ирсолкунанда боэътимод закреплен, он қулай откинулся дар спинку кресла ва табдил мунтазир бошед, то погаснет аломати ремня амнияти.
  
  
  Баъд аз чанд лаҳзаҳои ӯ баргашта ба ҷои, нисфи слыша резкий бритоние таваҷҷӯҳи онҳо ба ҳиндустон стюардессы, предлагающей омори парвоз уставшей аз гастролей мардум.
  
  
  "... Шумо hostess Эдда... Хуш омадед... парвоз... ҳазор фут..., вақти... Агра... Тадж-Махал... appetizers... баҳра баред... Мириҳазор Торми... Ташаккур".
  
  
  Ҳалим металл бадан камера скомкался байни он сокрушительными ангуштони худ. Вақте ки ӯ хатмкардаи бо ин, ҳеҷ кас дар ҷаҳон метавонад аллакай фаҳмидед, ки ба он буд, е ки дар он метавонад дарҷ. Ӯ гузошта холӣ футляр дар болишти барои фотоаппарата.
  
  
  Парда камбуза вздрогнул. Стюардессы ва стюардесса ба он пушт двигались ва звенели. МакХью хонда. Ҷуфти инчунин разговаривали. Snippets гуфтугӯҳои ... Шаб меояд ... Тадж-Махал дар лунном партави ... то романтично.
  
  
  Бо бозгашт Ника ползло чизи дигаре, ки аз романтическое.
  
  
  Шахсе Мауриелло буд заключено дар уродливую гранитную никоб.
  
  
  Джули спала. Марқӯс ва Хелена қатъ гап. Брайан МакХью бештар на хонда.
  
  
  Шахсе аз шрамом... Ник дилам дар стуле, рафъи зевок.
  
  
  Шахси бо шрамом, ҷои дида мешавад,. Мумкин аст, ӯ ба хоб, прислонившись ба окну. Не, буд. Оҳ. Ду туалета буданд нишонгузорӣ ҳамчун "Занятые". Хуб аст,. Мауриелло? Ба ҳар ҳол нишаста дар он ҷо, ки чӣ тавр каменный блоки. Акнун ӯ вставал. Меравад проходу ба Нику. Passing гузашта аз он. Шахси бегона посаженное, ки агар - агар он мушкилот бо дыханием.
  
  
  Касе рафта буд, бо проходу паси Ника. Гузашта аз он. Шахсе аз шрамом. Дар хамелеон оид ба ҳол хомӯш навиштаҷоти "Банд". Мауриелло истода дар назди яке аз дарҳои бо black сумкой, хеле похожей дар болишти Лунного Гуна. Бегона. Сипас Мауриелло чизе натягивал тавассути сари. Барои Криссаке ин буд, ки чизе монанди морды - Ник выругался ва затаил нафас. Шахсе аз шрамом? МакХью?
  
  
  Шахсе аз шрамом истода ҳанӯз дар проходе наздик МакХью. Ҳар дуи онҳо ногаҳон вазъ дар чизеро ба монанди monsters аз фазои афтод. Вытаращенные чашм ва морды. Противогазы.
  
  
  Ник неуклюже поднялся бо курсии ва сунул дасти Вильгельмине дар куртку.
  
  
  Шахсе аз шрамом ва МакХью дар боло зишт ба поени омӯзиш маске рафт оид ба проходу аз он. Ӯ дид, ки чӣ тавр, чизе свисало ва сверкало дар дасти худ. Болга аз сим. Гарроты.
  
  
  Дар он головокружительном мағзи сар возились бо ин мыслью, вақте ки ӯ выскочил дар ағбаи ва ухватился барои курсии дар назди худ барои дастгирии. Гарроты значили як. Куштор. Останови онҳо! Нест, лозим аст, ки парвоз дар тайера. Ҳамаи хоб. Не, дар он ҷо буд, хурд японка, амалан падающая дар ағбаи. Бузургтарин мард дар очках арзиш меафтад чӣ тавр вкопанный. Паси раздался аҷиб приглушенный овози говорящий чизе монанди: "Хуб, бачаҳо. Ҳеҷ кас двигается. Ман ба шумо прикрыл". Ник дод, ки боз як қадами ва қатъ. Ӯ дид, ки чӣ тавр капитанский нур чати барои стюардессы. Ва ӯ дид, ки чӣ тавр ду мард дар ниқоб бо гарротами кушодани дари дар кабину экипаж. Он пойҳои приросли ба ковру байни растаҳои спящих мусофирон. Вақти замерло.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Мириҳазор Торми эҳсос открывающуюся дари ва эҳсос кард, ки чӣ тавр он ба дасти соскользнула бо автопилота. Ҷалол ба Худо, ба ӯ муяссар гардид, ки насби он, ки пеш аз он пурра отключился; кислородная ќўрѓонтеппа, каме помогла.
  
  
  "Ба хотири худо" - хрипло гуфт ӯ. "Чӣ рӯй медиҳад? Дар ин ҷо душно, ки дар зиндон камера. Ки барои парванда?"
  
  
  Ӯ шунид, ки ду якбора, тошнотворных номӯътадили ва дид, ки чӣ тавр ба он дуюми пилот дод суст полуворот, ва он гоҳ откинул пеш бо сари хрипящим криком. Торми неуклюже дилам. Он смущенные чашмони сайд кошмарную саҳна. Дуюм пилот Jack дергал чизе дар атрофи гулӯ. Радист ва бортинженер лежали, растянувшись, чӣ тавр ба соломенные человечки, бо выбитой аз онҳо қуттиҳои пур. Ду ақл фигуры дар ниқоб ужаса, яке аз онҳо безжалостно печкорњ проволоку дар атрофи гардан Jack, ва дигар протягивает ба он ифлос зард, ба дасти сверкающий ресмони... Мириҳазор Торми хеле васеъ дар бораи качнулся.
  
  
  Охирин чизе, ки ӯ дид, ин даҳшатнок калон нақшаи ду зиеди нуқтаҳои ва слоновьего хобота. Ӯ фикр мекард, ки гуфт ки касе дар бораи Худо, дар бораи ҳамаи шахсоне, вале танҳо садо, ки вырвался аз он гулӯ, буд рвотным хрипом, ки тамом хеле ногаҳон. Он дастҳои ва пойҳои неудержимо метались сквозь сурх туман, ки окутывал он. Яке аз пойҳояш сахт ударилась дар бораи чизе, вале мириҳазор Торми намедонист ин. Red туман табдил сиеҳ.
  
  
  Бузургҷусса ҳавопаймо вздрогнул ва афтод.
  
  
  Зери маской Макхью издал свистящее восклицание. Ӯ протолкнулся гузашта Гуна ва отбросил бадан Торми ҷудо. Ӯ потянулся ба пульту идоракунии. Ҳавопаймо хеле зуд терял баландии.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ник ноумед сопротивлялся. Танҳо рафта ба чанд қадам, танҳо ба дотянуться то Вильгельмины, кушодани дари каюты ва қатъ куштор, ки чӣ тавр ӯ медонист, чӣ дар дохили. Отравленнный ҳаво, ки ӯ втянул, сказывался он. Вале агар ӯ метавонист фақат... Вай намедонист, наметавонистам, ки ӯ метавонист "танҳо" кунад. Ҳа. Вильгельмина. Ӯ метавонист иҷроро ба таъхир гузорад нафас боз якчанд дақиқа; Омӯзиш йога. Вале йога наметавонист ба ӯ кӯмак бӯи газ бе запаха; натавонист сари ясной, вақте ки ӯ аллакай вдохнул вай. Ҳамагӣ як дақиқа бо Вильгельминой. Як зарбаи зуд боиси Мауриелло... Ник покачнулся ва е назар ба воситаи китфи. Мауриелло неподвижно аст корме ҳавопаймо, clutching дар дасти пулемет 45-уми калибра, то қавӣ, ки агар ӯ дар он ҷо рос. Як наҳр аксҳоро аз ин донагӣ, ва ним даҳҳо нафар метавонанд погибнуть, windows хоҳад выбиты, фишор тарк хоҳад кард, ва шальная тир метавонад зад Худо медонад, ки дар кадом ҳаетан муҳим қисми ҳавопаймо. Ҳар он набуд, Мауриелло буд, ки дар кабине экипаж бо гарротой.
  
  
  Летная палуба. Барои расидан ба мақсад. Вале он мушакҳои взбунтовались. Ба он хотир подсказывал ӯ, ки ҳамаи онҳо ҳанӯз летят ки ӯ бояд бимонад, бо онҳо, сарфи назар аз ҳеҷ чӣ. Ҳавопаймо ба нармӣ вздрогнул, отбросив он ба якчанд пойҳои пеш. Приглушенный овози Мауриелло кричал аз убури: "Ҳе, ту! Сиди, е ман ба ту сари оторву".
  
  
  Бузург ҳавопаймо вздрогнул ва афтод. Он ҳаракат буд, чунин сахт, сахт, ки Ника сахт швырнуло дар ошенаи. Он нафас вырывалось аз бадан. Он шуш затянули глоток отравленного ҳаво. Ӯ перекатился як маротиба эҳсоси эҳсоси зиеди вазни аст, вақте, ки ҳавопаймо якбора афтод, ва он гоҳ ба он нигоҳ афтод, афтод, опускаться ва опускаться, то дид ва шунид бештар.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  МакХью зери маской вспотел. Сукин писар, он ҷо риоя. Ҷаҳаннам ва лаънати капитану, Goonhead, бало бисер. Хахашечка мириҳазор, пинающий автопилот. Радемейеру барои чӣ ӯ дод ва вафот кард амалан ба дасти. Раҳбари разорвет он ба қисми - агар ӯ ягон бор направит ин қуттии он ҷо, ки ӯ бояд рафта буд.
  
  
  Шахсе, номи пурраи ӯ он буд, Си Мун Гун, бесстрастно мепоиданд, ба воситаи вазнин нуқтаҳои. Сипас, аз отвернувшись
  
  МакХью, ӯ царакат тӯдаи аз ножен, привязанных ба он куртке. Пас бесстрастно, ки агар ӯ нарезал худ як пораи панир, ӯ воткнул тӯдаи сбоку дар гардан радиста. Ҳамон бесстрастно ӯ вынул окровавленный клинок ва умело вонзил он дар находившегося бе тафаккури муҳандис. Ӯ пас хушхӯю протер майса дар бораи летную куртку инсон, пеш аз засунуть он бозгашт ба ножны, ва боло ду блэкджека, ки ӯ ва МакХью уронили, вақте ки онҳо гирифта бо ду даст нигоҳ гарроты.
  
  
  Ҳавопаймо сард наклонился таҳти роҳбарии МакХью ва оғоз изящный разворот.
  
  
  Шахсе аз шрамом Мун Гун кушода дари кабина экипаж ва дар назар спящих мусофирон. Дар ин вақт аз он буд, длинноствольный автомат.
  
  
  Дар кабине чаҳор нафар мардон суст окоченели аз марг, ва қотил барои штурвалом бошад украденный ҳавопаймо дар шимолу шимолу шарқ, ки дар нуқтаи таъинот, ки худ чизе ба кор бо Тадж-Махалом.
  
  
  
  
  
  
  Махсус ногаҳонӣ рақами ду
  
  
  
  
  
  Буданд, овоз. Додзанӣ смешивались бо лязгающими звуками. Хлопают дари. Пульсация муҳаррикҳои.
  
  
  Аммо дар дохили ҳавопаймо.
  
  
  Ник пошевелился. Он сар шуда буд свинцовой ва даҳони - крупнозернистой наждачной қиматнокро. Ӯ наметавонистам, ки чаро ӯ дурӯғ дар ошенаи е чаро он майдон назари бояд пур шатта.
  
  
  Сипас ӯ шунид овози МакХью, паст, вале қавӣ аст.
  
  
  "Ҳеҷ кас ба ман гуфт, ки аз қадимтарин танбал слабое дили. Ҳама хуб мебуд, агар мебуд ин бача, хислатҳои онро медонад, аз куҷо вай. Вале Джанди мо прикрыл. Ҳеҷ кас гумонбар..."
  
  
  "Ин кофӣ хоҳад буд, МакХью. Приберегите худро извинения назди Бронсоном. Ва ҳоло возвращайтесь худро ҷойҳои ҳамаи се то ин чорпоен на бас храпеть". Овози буд музыкальным, вале приглушенным, угрожающим.
  
  
  Ник кушода чашмони ҳиссаи дюйм, ниҳоят, осознав, ки ҳамаи ларзиш ва ҳангома зериобшавандаи прекратились ки наҳр мӯътадил прохладного ҳавои тоза ласкал он шахс. Ӯ метавонист дидан МакХью бо противогазом дар дасташ, стоящего берун аз дари худ кабина дар назди невысоким марде бо васеъи ҳамвор шахси тусклой шакли сурх чин офицера. Паси онҳо истода буд, Шахсе аз шрамом. Чашмони офицера скользнули оид ба дарахтони муѓљањои ба мусофирон. МакХью пожал плечами ва рафта, ба проходу. Шахсе аз шрамом последовало барои он, засовывая автомат зери куртку. Ник закрыл чашмони.
  
  
  "Мауриелло, ту осел!" - свирепо прошептал МакХью. "Убери ин штуку ва сядь".
  
  
  "Мумкин аст, ба ман ин зарур аст ба воситаи як дақиқа", - прорычал Мауриелло.
  
  
  "Мумкин аст, ба ту лозим аст, ки бо шкалаи дар шикам", - прошипел МакХью.
  
  
  Мауриелло чизе проворчал ва рафта, ба проходу.
  
  
  Дар хавопаймо воцарилась тишина. Берун шуданд-кадом калон мошинҳо, моторы кор плавно, ки гӯе интизор буданд, дид. Ник рискнул бори дигар назар. Ҳанӯз ҳеҷ кас шевелился. Нури дарунӣ буд тусклым. Аммо берун тавоно рентгении прожектора пронесся оид ба чернильно-черному небу.
  
  
  Дар борт қаср ду чинӣ армейских медика. Red корманди пробормотал дастаи ва онҳо двинулись оид ба проходу, наклоняясь болои курсиҳои варзиш махсуси он истифода ва бормоча ба якдигар. Ник поймал flare сӯзанҳо. Дар як лаҳза он хуни похолодела. "Добить моро ба як дигар, агар онҳо газ намехоҳад, ки худро ба кор", - фикр кардам, ӯ бо уколом мебинад ярости. Ва он гоҳ ӯ дарк кард, ки онҳо мекӯшанд, ки ба захира мусофирон. Медики кор флегматично. Онҳо корманди looked ва интизор.
  
  
  Дар охир касе зашевелился. Мард застонал ва оғоз бормотать: "Касе, ки дар куҷо ман?" Парда ба камбузе раздвинулся, ва аз он берун омадам, казначей, похожий барои як шахсе, ки берун меояд, аз як кошмара ва меафтад дар дигар. Марк Гербер зевнул. Хурд японка вскрикнула, ки игла ужалила вай дасти. Ӯ он вақт буд, кӯчидан.
  
  
  Ӯ маҷбур худаш оҳиста-оҳиста перевернуться. Сипас, ӯ бо мушкилӣ рушд мекунанд поднялся ба пойҳои.
  
  
  "Чӣ рӯй дод?" - неистово пурсид ӯ. "Ки дар он мо? Ки дар ин ҷо чӣ воқеа рӯй медиҳад?" Ҳеҷ кас дар ҷавоб.
  
  
  Ӯ кӯшиш мекунам, ки ба гирифтани ҷои афтод ва ба ӯ эҳсоси дилбењузурї нур.
  
  
  Медики гузаштанд гузашта аз он беглым glance.
  
  
  Ӯ дид, ки МакХью нишон великолепное пешниҳод, просыпаясь, потягиваясь ва вскакивая ба пойҳои.
  
  
  Джули развернулась, ки чӣ тавр гурба, ва огляделась бо осон удивлением.
  
  
  "Чӣ, хислатҳои инро гир, дар ин ҷо чӣ воқеа рӯй медиҳад?" Паст будани мард овози озод аз тарс, вале ощетинившийся яростью, прокатился оид ба проходу. Сола Пит Браун бо занбурўѓњо мӯй ва суровым шахси. Шахси хуб бошад, оянда.
  
  
  "Хонумҳо ва ҷанобон, - прогремел овози сурх чин офицера. "Простите, агар ман представлюсь бо номи. Пеш аз ҳама, биеед ман аз ту мепурсанд, ки на тревожиться. Тавре ки шумо метавонед дар ман шакли ман афсари артиши Ҷумҳурии мардумии". Раздался лепет овозҳо. "Не! Не эҳтиеҷоти кас ба битарсед.
  
  
  Шумо духтарони ман бошандагони мењмонон. Бинобар ҳолатҳое, ки мо ҳанӯз хеле равшан аст, шумо ҳавопаймо отклонился аз курси бисер мил. Сипас ба миен омадааст, ки баъзе аз он мушкилот дар низоми вентилятсияи - то чӣ андоза ба мо маълум аст, ки ин метавонист, сабаби хатоҳои новбари. Дар ҳар сурат, мо дар бораи лагери пойгоҳи перехватили аварийный радиосигнал ва направили шумо ҳавопаймо дар мо пойгоҳи. Ба мо большому қазои зеро мо танҳо мардум ва ҳатто наздик нест, чунин бад, ки чӣ тавр мо изображают, - худро пилот содир ночор нерӯмандӣ, бо муваффақияти калон. Бо баъзе сабабҳо ба ҳамсарон дар системаи вентилятсияи дар кабине экипаж буданд, камтар хатарнок. Пас, мо аллакай эвакуировали худ афсарон, ва акнун онҳо выздоравливают дар ман шахсии покоях ".
  
  
  Ташкили хатти дуюми мудофиа! - бо горечью фикр кардам Ник. Марк Гербер расиданд, ба маҳалли таъинот. Ҳамон тавр, ки чӣ тавр ва Ник.
  
  
  "Акнун ман бояд шарҳ ту як чиз", - идома дод, ки паеми овоз. "Ман боварӣ дорам, ки не ҳеҷ як ҳукумати дар ҷаҳон, ки поощряло мебуд, бигӯ, то незнакомцев ташрифи ӯ низомии лагерҳои. Хушбахтона, мо метавонем, ки ба пешниҳод ба шумо спальные ҳуҷра чӣ қадар мебуд, ҳеҷ вақт гирифта барои таъмири ин ҳавопаймо. Аммо, Азбаски ин низомиен лагери, шумо мефахмед, ки ба маҳдуд дар худ покоях то лаҳзаи аз рафтани худ. Мо кӯшиш кунад, ки шумо ҳадди комфортными. Хавотир нашав, агар шумо хоҳед дид охранников пеша берун аз худ бино. Ин тартиби муқаррарӣ . Ва табиатан, мо бояд махсусан боэҳтиет, вақте ки ба мо приезжают меҳмонон аз дигар кишварҳо ". Он функсияи улыбнулся худ слушателям. Ник дид, ки чӣ тавр Гербер нервно ерзает.
  
  
  Комендант идома дод. "Чунки аллакай хеле дер, ман попрошу шумо оштӣ бо неудобствами марбут ба набудани чемоданов. Мо ба онҳо разгрузим, ва шумо ба онҳо даст дар якҷоягӣ бо наҳорӣ. Лутфан, дастгир карда, бо худ летные ҷузвдонҳо ва бачаҳо. Се нақлиет мошинҳо интизори. Ба шумо ташаккур, барои сабр ва салом ба шумо ". Ӯ меҳрубонона наклонил сари ва улыбнулся.
  
  
  "Аммо ба куҷо ба мо?" Овози миссис Аделаида Ван Хассель требовательно раздался.
  
  
  Комендант вопросительно дар назар вай. "Оҳ, азизи ман, бонуи ман ањон сухан ба шумо. Ман танҳо мегӯям, ки шумо дар: ҷое, ки дар он аст, ки шумо называете Сурх Хитой". Ӯ саҷда берун ва ба рӯйгардонӣ бозгаштанд.
  
  
  Ногаҳон ба миен омадааст, суета, возбужденная вохӯрии ва deadlifts ба сумкам бо ночевкой. Ник гирифта, худро ба ду хурд ҷузвдонҳо с пустого курсии наздик ба ӯ ва кушода футляр барои камера. Вильгельмина проскользнула дар нав укрытие зери пояндаву заслонкой. Ник поместил он дар маҳал ва истифода секретную ловушку дар сурати обыска. Агар онҳо ин корро, ин зудтар разрушило мебуд гардед ифтитоҳ ефт, вале агар онҳо нафаҳмиданд, ки онҳо мехоҳам, ки дураками. Ӯ сунул акнун холӣ футляр бо як камера дар pocketing курсии дар назди онҳо.
  
  
  Чор мусаллаҳ чин офицера фурудоии сел дар борт ва оғоз идора пассажирским њаракати бо собиқаи беайб ва аз тарафи точностью. Ник ҳамроҳ ба Бренди ва Елене. Хелена назар напуганной, ва Марқӯс ба таври возеҳу равшан дар њаќќи. Вале ӯ, чунин ба назар мерасад, бештар беспокоился дар бораи душевном қодир Елены аз хусуси ояндаи худ. Джули шуд, ки ба онҳо троим, ба таври васеъ раскрыв чашмони аз манфиати умум, вале тамоман нест обеспокоенная.
  
  
  "Салом ба шумо, дӯстони-авантюристы", - хурсандӣ гуфт вай. "Ба фикри шумо, мо угнали?"
  
  
  Хелена побледнела. "Хеле хуб, - фикр кардам Ник. Ту мазкур ҳунарпешаи, детка. "Не говори чунин чиз", - выдохнула вай. "Чӣ тавр мо метавонем бошад?"
  
  
  "Хеле осон аст, - ба нармӣ гуфт: Джули, - то ки мо дар хоб. Бо вуҷуди ин, ки ҳеҷ нуқтаи дар паҳн ногувор, ки боиси панику овозаҳо. Ин комендант ба назар мерасад милым, ҳатто агар он сурх".
  
  
  Вале ба назар, ки ӯ обменялась бо Лақаби чанд сония баъд, комилан равшан дод, ки ба ақл, ки ӯ имела хеле фикри он аст, ки бояд буд, ки рӯй.
  
  
  Яке аз младших афсарони дарефти ҷои коменданта дар даромадгоҳи дар кабину экипаж, предоставив худ ба сардори имконияти подкрадываться ба проходу ва бо диққат омӯхтани худ подопечных. Ба он чашмони обыскивали ҳар кофӣ привлекательную зан ва блуждали, мисли ангуштони, оид ба сина, бедрам ва ногам. Сипас невозмутимо улыбнулся ва спустился оид ба ступенькам дар аэродром.
  
  
  Казначей танќисї нест огляделся. Вақте, ки ӯ дид мекунанд дар назди дари кабина экипаж, ӯ чунин менамуд, фаҳмидам, ки он вазифаи - ташкили организованную высадку. Ӯ ва стюардессы выручили аввал мусофир.
  
  
  Оғоз зеркашии се воситаҳои нақлиетӣ.
  
  
  Аэродром буд, зебои бузург аст. Дар он атрофи осмон бошанд мигали чароғҳои, ва рентгении прожектора пронесся оид ба небу, ки дар он дурахшон ситораи казались хеле пайвандони. Ҳаво буд, намоен прохладнее аз шаб ҳаво Ҳиндустон. Дар dark барои светом ки аз он боло раванд бузурги черные фигуры. Кӯҳ. Маънои онро дорад, ки онҳо буданд, дар водии. Не, баръакс паҳнкӯҳи; ҳаво буд, ҳам тару тоза ва сард барои низменной водии. Растительность низ казалась хеле редкой. Акнун куҷо...?
  
  
  Ник забрался дар мошини паси Марқӯс
  
  ва задался масъала, вақте чизе барои бо мусодираи камераҳои. Албатта, Комендант нашуда буд иҷозат худ ба як гурӯҳи сайеҳон тир аз тирезаҳо худ казарм.
  
  
  Мошинҳои плавно ехали оид ба взлетно-посадочной дохили, ва он гоҳ наезжали бештар ноҳамвор дода роҳ на бештар аз як ҷуфти дақиқа. Сипас, онҳо паст шудаанд назди непреодолимым садди - азим низменным холмом, ки, бо вуҷуди ин, буд, хеле баланд ва крутым барои манзили истиқоматӣ.
  
  
  Сипас estp ҷониби рўизаминї холма фаъол, ва дар шаб хлынул нур.
  
  
  Мошинҳои устремились дар проем, барои онҳо аз паи джипы бо сарбозону штабная мошин коменданта.
  
  
  Мошини Ника наполнился криками изумления. Одамон толпились ба windows истифода, вақте ки кавалькада остановилась.
  
  
  Нарм уличные фонари освещали як деревню бо домиками ва дароз паст металл домиками. Узкие роҳрав, боиси аз хона ба хона, росли лиственными растениями. Дар чида охири деҳот истода ду хона шуданд, ки зиеда аз замысловатыми аз дигар, вале ба ҳар ҳол на чунин бузург аст, чӣ тавр казарменные иморат, занимавшие бештари сукунат. Аз он ҷо, ки бояд буд, бошад, ки дар осмон буд, каменная раковина. Ва аз он ҷо, ки тротуарам метавонад роҳ копы буданд, хуб мусаллаҳ чинӣ сарбозон.
  
  
  Се мошини изумленных мардум вывалились дар освещенную ночным светом шаб ва слонялись атрофи издавая кӯтоҳ восклицания ва вдыхая чуқур, ногањонї глотки прохладного, соф ҳаво.
  
  
  Склон холма ором закрылся барои онҳо.
  
  
  Овози коменданта заглушил шепот. Наваду е чунон напряженных шахсони повернулись ба прислушаться.
  
  
  "Хонумҳо! Джентльмены! Агар шумо ҳама меҳрубонона разделитесь ба гурӯҳҳои мисли ман металабанд, ман охранники проведут ба шумо, то ки шумо покоев. Ҳамсарон аз чап ман. Бале, лутфан, ҳамаи ҳамсарон ва ягон измен, агар шумо мефахмед, то мехрубон хастед ! "Плоское шахсе ухмыльнулось. "Одинокие хонумон рост. Бирав, хонумон. Шумо истифода битарсед".
  
  
  Хелена бросила умоляющий назар дар Марқӯс.
  
  
  "Ва акнун бирав", - ором гуфт ӯ. "Метарсам, мо қодир ба баҳс".
  
  
  Джули ва Ник табодули быстрыми многозначительными афкор.
  
  
  "Бие, ширин", - гуфт Джули, ки бо назардошти ба мадади Елену дар дасти. "Мо позаботимся дӯсти, ки дар бораи друге".
  
  
  Комендант просиял. "Ташаккур", - добродушно гуфт ӯ. "Агар ҷуфт мешаванд, чунин хона, ки доранд, дар ҳолати мавҷуд будани; аз пирони дам ва джентльменов хоҳад алоҳидаи бараки. Дигарон мекунад, дар ин ҷо пурра банд духтарони ман кардан буд ва сарбозону". Буд, чизе ки дар он аст, ки чӣ тавр ӯ ба ин гуфт, ки на маъқул Нику. Впрочем, ба ӯ ҳеҷ чиз нравилось ҳеҷ коменданте, ҳеҷ дар ин зеризаминии паноҳгоҳи. Тааҷҷубовар нест, ки онҳо надоранд, ки ба ташвиш мусодира камера. Вақте ки ту заперт дар кӯҳ аст, ту чи кор карда истодаӣ бисер аксҳоро.
  
  
  Сипас ӯ шунид пронзительный вопль занона возмущения. Миссис Аделаида Ван Хассель безуспешно ругала мебошад назди барака барои занҳои танҳо. Мард бо невыразительным шахси проигнорировал он негодование ва умело сарф ангуштони худ онро ба ҷисми худ,. Вай отодвинула сумочку ва ударила он супорад. "Ту ... ту махлуқи!" - воскликнула ӯ, вақте ки ӯ ударился дар бораи он щеку. Ӯ effortlessly гирифта, онро ба майноро ва перебирал.
  
  
  "Оҳ! Хонумон!" Овози коменданта разнесся оид ба миниатюрной деҳаи. "Бубахшед. Стандартӣ расмиети. Чизе шахсӣ". Ӯ презрительно ухмыльнулся зери яке аз савдогарони чароғҳо, ки дар саҳнаи. "Джентльмены низ, албатта. Ҳар, ки хоҳад дарефт хоҳад возвращено, вақте ки шумо уедете. Ман бояд аз ту мепурсанд, ки барои гирифтани ман извинения".
  
  
  Вақте, ки гурӯҳи Ника расид худ барака, ҳамаи мардум расидааст буд одинаковому муомила. Ва аз наздиктар аз он кӯшиш кардам, ки дур аз Марқӯс, вале, сахттар становилось. Аввал байни онҳо исбот шавад, ки Шахс аз шрамом. Сипас Макхью отвел Марқӯс сӯ, задав масъалаи шепотом ва гвардияи подтолкнул Ника. Сипас дуюм сарбозон қатъ Кунад ва МакХью ва аввал рафта, ба Лақаби ва седовласым Питером Брауном. Вақте ки ӯ оглянулся тавассути китфи дид, ки Марк шуд дар думи гурӯҳи идущей ба бараку байни МакХью ва посбон. Сторожевой пес Ника толкнул боз ба он ҷо, аз ҳад зиед ба нармӣ.
  
  
  "Ман фикр намекунам, ки ин ублюдки то дӯстона, тавре ба назар мерасад", - прорычал Пит Браун сквозь дандон.
  
  
  Ник пробормотал, ханӯз ки, ва ба зудӣ фикр кардам. Агар ӯ ҳоло попробует чизе, ҳатто позвать Марқӯс, пас ҳеҷ чиз добьется, ба ғайр диққати. Ва Марқӯс, дар ҳоле, ки гӯе ӯро вели ба бараку, суст, вале албатта отделялся аз гурӯҳ. Ӯ буд, ки ҳатто камтар имконияти аз дигар, сбежать. Ҳамон чизе рӯй бо Картером, агар он вақт исрор дар он аст, ки мондан бо Mark.
  
  
  "Стой!" Гвардияи назди дари барака гузорем, фуҷур старика, ки глазел ба пойҳои, ва баъзеи Ника барои футляр барои фотоаппарата. Ӯ аз як пас аз дигар.
  
  
  Ткнул дар люксметр. Покопался дар рулонах филми. Отодвинул бадан филтрҳо. Нащупывает мулоқот ва боковые қисми бадан. Закрыл он ва сунул бозгашт Нику.
  
  
  "Саквояж", - фармон ӯ. Ник дод, ки ӯ аз он. Ҳамон натиҷа.
  
  
  Сипас дасти кӯтоҳ облетели бадани ӯ ҳастем. "Ха. Ки он?" Аз кармана Ника гвардияи вынул хурд мудаввар металлӣ тестӣ, ки назывались, мутаносибан, Пепита ва Пйер.
  
  
  Ник дидам, ки дар онҳо бе махсус ба манфиати. "Фишки барои бозӣ таҳти унвони" Тестӣ ", - гуфт ӯ. "Амеликанская бозии".
  
  
  "Безорам!" Гвардияи сунул онҳо бозгашт ба pocketing Ника ва помахал ба ӯ дасти. "Минбаъд! Халли ту".
  
  
  Пит Браун выругался ва дар бораи рафта кор ба кофтукови.
  
  
  Хьюго махфӣ дар ножнах, похожих дар карандаш; камераро цел; "Тестӣ" ба ҳар ҳол бо он, ҳамаи онҳо; брелок-дурахш незаметен; ва хурд шумо ирсолкунанда, шояд, ҳанӯз ҳам ба пищит дар тайера. Кайфияти Ника каме поднялось. Ҳамаи метавонист ва бадтар.
  
  
  Хуҷраҳо дохили буданд немногим бештар четырехместных камераҳои, вале онҳо кофӣ бароҳат ва дари доштанд оддӣ қасрҳои. Камераҳои буд шонздаҳ. Аен аст, мусофирон маҷбур шуданд, ки бошад, онҳо танҳо мусофирон.
  
  
  Мауриелло ковылял дохили ва расположился дар ҳуҷраи навбатӣ бо дохилшавӣ ба генералии дари худ. Ник мепоиданд ҳамчун ҷустуҷӯи идома дорад. Шахсе аз шрамом ва МакХью хеле бегло обработали ва помахали дасти. - возмущенно пробормотал Хуберт Хансингер. Дари захлопнулась барои он. Охранники дохили на заходили. Марк Гербер низ.
  
  
  Ҳей, дӯстро", - ором пробурчал Пит Браун дар гӯш Нику. "Ин ки мегӯянд, мо як ячейка? Ман намехоҳам, ки бибандад ба чунин мерзкой сукой, чӣ тавр ба Хьюби".
  
  
  "Ту ҳуқуқи, - гуфт Ник ва ҷиддӣ. "Майлаш."
  
  
  Амакам Хьюберт ҳанӯз бормотал. "Возмутительно!" ӯ шипел. "Ман мехостам ба маълумоти бештар дар бораи ин пилотах, дар ин ҷо аст, ки ман мехоҳам, то бидонед,. Онҳо фурӯхта мо поен дар дареи! Ба онҳо пардохт барои он, метавонед боварӣ дошта метавонем. Мо заложниками, дар ин ҷо хоҳед дид. Ин аз ҳама, саҳомии афсонавӣ, аз ҳама невыносимая вазъият... "
  
  
  "Аммо ман фикр кардам, ки ту ҳамаи он спланировал барои мо", - гуфт Ник бо осон удивлением.
  
  
  Хансингер уставился дар он. Ба он чашмони приоткрылись.
  
  
  "Ман... ба нақша гирифта... ин? Ман...?"
  
  
  "Албатта, амакам Хубе. Ое ту помнишь, ки ваъда дод?" Ҳамеша махсуси surprises дар туре Hansinger ".
  
  
  
  
  
  
  Даркор, мард
  
  
  
  
  
  Дар ҷое дар қаъри замин қатъ бањрї.
  
  
  Се мард баромада рафт ва дар коридору, садои пои онҳо приглушался гулом ва криком мошинҳо.
  
  
  Комендант зашагал пеш. Марк качнулся барои он, бо сковаванными наручниками дасти худ ва шахси превратилось дар каменную никоб. Сеюм мард, ки дар шакли ткнул он пистолетом.
  
  
  Онҳо свернули дар коридору ба вазнин дугона дарҳо ва мондан. Комендант дотянулся то чизи похожего дар глухую девор ва отодвинул крошечную панели. Марк дилам, барои дидани, ки дурӯғ пушти. Ӯ дид сегона як қатор кнопочных переключателей. Кӯтоҳ указательный ангушти коменданта интихоб дуюм аз поен дар варзишгоҳи марказии як қатор ва сахт надавил. Сипас ӯ сдвинул як панели ба ҷои. Дар девори, ба назар чунин холӣ, чун ҳамеша. Марк измерял, бо чашмони. Комендантский афзоиши тақрибан панҷ-панҷ; панели тақрибан дар шаш пойҳои истироҳат дар бар полом ва дар се пойҳои истироҳат аз дарҳо.
  
  
  Дари открылись дохили бо қариб неслышным свистом. Ва боз замкнулся барои тройкой.
  
  
  Онҳо низ дар дигар долони нест бо глухой девор аз як тараф ва якчанд васеъ расставленными кушода дверями бо дигар. Ин буданд, хуҷраҳо, ки Марқӯс фаҳмидам. Буд, ки бонки компютер; дар ин ҷо сверкающая лабораторї, ощетинившаяся таҷҳизот; дар он ҷо хурд корхонаи таъсирбахши, ки одетые дар сафед кард одамон бо желтыми шахсони возились бар замысловатыми узорами аз хайкалхои қубурҳо; акнун закрытая дари; сипас боз як блестящая лабораторияи; ва он гоҳ ҷойгир намудани тифлонро хурдтар мебошанд, совмещающее дар худ хусусиятҳои дафтари, синфи компютерӣ ва лабораторияҳои.
  
  
  Комендант, кӯфтанд, ки ба дарњои кушод ва дохил шудам.
  
  
  Ду нафар мардон подняли чашмони аз лабораторного мизи. Касе, ки дар инвалидной нишон доданд, дилам ва нигоње. Дигар истода наздик бо ӯ, ба осонӣ аз дилам ва дар назар Кунад. Ӯ буд, невысокого афзоиши, вале сложен, чӣ тавр ба прусский бык, инчунин шахсе ба он назар монанди чизе, пришитое оид ба бепарвоӣ.
  
  
  "Герр Бронсон. Профессор Лаутенбах". Комендант хлопнул вай аз шу ххх. "Дар ин ҷо доктори Гербер аз Иелоти муттаҳидаи амрико".
  
  
  Мард дар инвалидном кресле запрокинул сари ва чењрааш. "Як нафар! Ки дар он дигар аст,? Шумо ваъда карданд, ки онҳо хоҳад ду нафар. Ман кор бе посторонней ерии якчанд моҳ. Ман аз шумо дар бораи олимон, шумо мегӯям, ки ба даст, онҳо меоянд, ва онҳо ба чизе кунад. Чаро онҳо на ду нафар? Ое ба фикри шумо чаро ин кор хоҳад кард, дигарон не? "
  
  
  "Бие, акнун , Лаутенбах,
  
  
  - гуфт Бронсон. - Шумо медонед, ки Леманн ҳамкорӣ. Ва ҳоло мо як роҳи бузург ба дигарон кӯмак. Ман боварӣ дорам, ки доктор Гербер хоҳад Дитцу ва Шойеру фаҳм роҳи худ ".
  
  
  "Ту беҳтар аст, ки ба шарҳ, ки дар ин ҷо меояд", - сард гуфт, Mark.
  
  
  "Оҳ, ман њамин корро мекардам", - ба нармӣ гуфт Бронсон. "Аммо шумо, ки бо оғози дарк хоҳад кард, ки ягон саркашӣ бо дасти худ боиси хеле неприятным переживаниям... барои касе".
  
  
  "Оҳ, Готт!" - гуфт Лаутенбах, пробегая ангуштони худ оид ба стальной пашм. "Гербер, шумо дар ин ҷо барои таҳияи силоҳ. Чизе, ки ҳаст, дар Ғарб, чизе, ки вуҷуд доранд дар Русия, ки мо, олмониҳо, то аз наздик вазъи муроҷиат ба такмили ин охирин фиаско. Акнун бо Олмон покончено. Капут. дар куҷо барои онҳо муфид буда метавонанд. Худи ман як силоҳ, то ҳадде, ки мо метавонем хосташон, бо шахсе, ки ба замин нисфи ҷаҳон. Вале ногаҳон ба вуҷуд меоянд мушкилоти. Назорати, шумо дарк мекунед. Мумкин аст, мо уничтожим на он нисфи ҷаҳон! Ха! Шояд худи мо ва бештар аз ҳеҷ чиз аст,! "Ӯ схватился ба қалам худ стула ва издал ваҳшӣ хохот. "Қуввати зверя - мо дар он ҳокимияти!"
  
  
  "Лаутенбах..." - оҳиста ед Марқӯс, ва он шее пробежал холодок аз ужаса. "Ман фикр кардам, ту мертв. Ман фикр кардам, ки Берлин пал..."
  
  
  "Ин аст он чизе, ки ҳамаи онҳо мегӯянд!" - завизжал Лаутенбах. "Ман дар беморхона буд - ин британские хук, рейд - вақте ки ман выполз аз ин адской он сӯрохиҳои, ки куҷо рафта буд? Ба русӣ? Ха! Дар Амрико! Пфуи. Ман медонистам, ки рафтан. Сипас, сол - сол , сол..."
  
  
  "Ин кофӣ аст, Лаутенбах". Нозук овози Бронсона обрушился. "Доктор Гербер дар ин ҷо на ба хотири гӯш таърихи ҳаети худ. Мегӯям ба ӯ, ки мо аз ӯ мехоҳем".
  
  
  Лаутенбах оғоз аз кор, ки он проделал то ҳамин вақт тасвир озмоишҳо ва хатогиҳо, комебиҳо ва нокомиҳо шумо; ва ӯ идома дод, ки ҳоло бо сожалением, ба таври муфассал тасвир корношоямии ва он чиро, ки ӯ медонист, метавонист аз онҳо кунад, касе, ки бо зиед будани сатҳи омодагии Гербера ва васеъ таҷрибаи кор бо атомным аслиҳа ба он.
  
  
  "Мо наздик", - гуфт Лаутенбах. "Лекин ман ҳеҷ дастрасӣ, мефаҳмед? Баъзе чиро, ки ман пайдо барои худ. Дар дигар, ки шумо буданд, имконияти. Мо мошинҳо, дастгоҳи, ташкилот, ҳамаи чизе, ки ба мо лозим аст, ки дастгир ҷаҳон!"
  
  
  Марк дардовар мечашонем доранд выдохнул. "Ту безумен!" - выдохнул ӯ. "Ту чунин девона, ту представляешь, ки то чӣ андоза ту ошибаешься. Ту строишь ракету? Бо чунин нақшаҳо, Лаутенбах, ту lucky, агар ту попадешь дар психушку. Ман буд, қодир ба ту кӯмак ҳатто агар ман мехостам. "
  
  
  Лоскутное шахсе Бронсона ба нармӣ тряслось аз ҷониби ҷудо. "Не, не, Лаутенбах. Биеед ман ҷавоб. Доктор Гербер, бо мо кор Otto Леманн. Мо аниқ медонем, ки мо ва, ки мо лозим аст. Ва шумо ба мо поможете".
  
  
  Марк беспомощно покачал сари. Ӯ медонист, ки то чӣ андоза онҳо наздик ба муваффақият; Лаутенбах дар ҳақиқат хеле наздик шудааст.
  
  
  "Ман ба ту ерӣ", - категорично гуфт ӯ.
  
  
  Бронсон бегона улыбнулся ва боло дасти дар странном умоляющем жесте. Марк бори аввал дидам, ки дар мужчине буданд, дастпўшакњо телесного ранг.
  
  
  "Ва ҳоло, Гербер", - гуфт ӯ бо овози баланд. "Шумо мебуд, мехост, ки мо ба касе причинили зарар, ҳамин тавр не? Дар ин хавопаймо бо шумо буд... нишон хомӯш... тақрибан девяноста нафар. Бибӣ (модаркалон), бобою, чанд ҷавонон, одинокие духтарон". Овози буд пронзительным, чӣ тавр ба ҳаяҷон комар. "Ва ое нест, ки ҳеҷ як барышни, ки шумо махсусан маъқул? Чӣ тавр мехостам, ки шумо, ки бо он рӯй дод, ки он ваҳшатнок?"
  
  
  Марк нигоње. "Ман убью худ, - фикр кардам ба ӯ.
  
  
  Бронсон менамуд, хонда ин фикр. Ӯ гузошта вазнин бар, на он кадар человеческую дасташро ба китфи Гербера дар ужасной пародии дар дружелюбие.
  
  
  "На пытайся тарк мо, Гербер. Мо мехоҳем, ки ту буд, солим ва бодрым. Агар ту, барои намуна, хоҳад мурд, хуб ... пас ба мо нахоҳад буд, аз нафъ надиҳад, аз дигарон, ҳамин тавр не? Ту дар ҳақиқат ин аст, мебинӣ, ҳамин тавр не? "
  
  
  "Ман ба ту ерӣ", - гуфт Марк беззвучно.
  
  
  "Дар ҳақиқат, шумо поможете", - нармӣ гуфт Бронсон. "Шаб хоб, хурд аз мулоҳизаронӣ дар бораи девяноста дорусозӣ бегуноҳ душах ва як хеле милой даме, ва ба мо бештар дар субҳ. Ташаккур, комендант. Лутфан, проследите, ба ӯ ҳамроҳ ба худ коллегам".
  
  
  Комендант усмехнулся. "Шояд ман бояд ором кардани фикрҳои ӯ дар бораи даме. Шояд, ба вай хоҳад қулай бештар дар ман шахсии покоях. Гирифтани ман шахсӣ зоҳир".
  
  
  "Ки ту имеешь дар хотир доред?" - талаб Марк.
  
  
  "Шумо мефаҳмед, дуктур. Ва дар хотир доред, камтар шумо омода ба ҳамкорӣ,, бештар шумо сабаб барои изтироб".
  
  
  "Убирайся аз ин ҷо!" Ногаҳон Лаутенбах взревел. "Ман як кор. Вақте, ки шумо вернете он, боварӣ ҳосил кунед, ки ӯ низ омода ба кор". Ӯ якбора развернулся ва склонил свирепую сари бар лабораторным суфра. Бронсон улыбнулся. "Ман фикр мекунам, ки ҳоло мо муяссар мегардем пешрафт", - пробормотал ӯ.
  
  
  Ки касе дасти отпустила як гурӯҳи коменданта.
  
  Онҳо рафт баргашта ҳамон як роҳи, ки омад, то расид сармуҳосиб убури. Пас онҳо аҳли гузашт бањрї ва ба ҷои ин қаср нардбон. Вақте ки онҳо баромада, ба љавобҳо, комендант у фармон охраннику Марқӯс. Сарбози царакат аз зери туники armband ва қатъии завязал вай дар атрофи чашм Марқӯс. Сипас онҳо қаср боз чанд ступенек, повернули, боз баланд шуд ва мондан. Марк эҳсос укол дар поясницу ва покатился пеш. Чизе хлопнуло ба он пушт.
  
  
  "Ки акнун?" - устало гуфт мард овоз. Сипас касе, ки ахнул. Закованные дар наручники ангуштони Марқӯс схватили armband дар пеши назари шумо. Ин рӯй аз касе фаро расад аст истифода. Нур озарил он шахсе, ки чунин яркое барои як лаҳза, ки ду нафар аз дигар мардум буданд, на бештар аз силуэтами.
  
  
  "Оҳ, эй Худо, - гуфт яке аз онҳо. "Ин Гербер, ки чӣ тавр онҳо ва ваъда карданд. Аммо куҷо Ernst?"
  
  
  Марк моргнул ва сфокусировал таваҷҷӯҳ ба ду пиронсолон мужчинах, ки назар смутно знакомыми. Вале онҳо шахсоне буданд, измучены ва фаро синяками, ва ҳам назар измученными то шароити.
  
  
  "Ernst?" - неопределенно гуфт, Mark. "Ernst кӣ?" Пас аз он охватило воспоминание. "Шумо дар хотир доред Радемейера? Ӯ буд, ки сактаи дил дар Деҳлӣ. Мо буд, ки шумо тарк бе он".
  
  
  "Счастливчик Ernst", - бо горечью гуфт, яке аз стариков. "Хусусан, агар он мертв ва берун аз он".
  
  
  "Аммо касе, ки ба ту?" пурсид Марк. "Кист аз шумо, ки Леманн?"
  
  
  "Леманн!" - рявкнул lower мард. "Ҳеҷ яке аз мо. Свинья Леманн дорад, бештар солим биноҳо. Ӯ -" ҳамкорӣ ".
  
  
  Марк устало качнулся, фикр дар бораи тоске ва тарс дар бораи Елене. "Ҳа, лекин шумо ду нафар, ки ба шумо?"
  
  
  "Бар, Гербер. Ман Конрад Шойер. Ин Рудольф Диц".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Пит Браун уставился дар гибкую, великолепно мускулистую фигуру, лежавшую дар ошенаи. То он буд, тамошо, шиками мулоқот бо позвоночником ва образовал живую ғор. Ник откатился пеш ва осуда аст.
  
  
  "Одам! Акнун ман ҳамаи дидам!" - воскликнул Пит. "Чӣ тавр ту ба ин чи кор карда истодаӣ, дӯстро? Ва чаро?"
  
  
  Ник бо ухмылкой вскочил ба пойҳои. "Ман ин корро барои истироҳат", - гуфт ӯ. "Ба ман кӯмак мекунад, фикр. Ва ман фикр дар бораи он, ки чӣ тавр ба берун аз ин ҷо". Он, ҳамчунин, фикр дар бораи он, ки ӯ медонист дар бораи Пите Брауне: Стивидор табдил муҳандис ва табдил ба сохтмон ба пудратчӣ; ноҳамвор, сахт, самодельный шахсе, ки проделал роҳи худро дар ин ҷаҳон ва бештар дид, ки дар ин раванд. Ӯ буд, ки тақрибан ҳамин американцем, чӣ тавр ба бейсбольная бита, ва ҳам қариб ҳамин твердым. Ник застегнул ҷомаи тасмим довериться старому Питу.
  
  
  Пит оценивающе нигоње. "Ман намедонам, ки чӣ тавр ту думаешь, мо метавонем берун аз ин ҷо, дӯстро, вале ман омода кӯшиш аз ҳама".
  
  
  Ник гуфт. "Бие, погасим нур. Мехостем, дар қуттии ва ба ман бигӯ, ки ое ту мебинӣ".
  
  
  "Берун нест охранников", - гуфт Пит тавассути як лаҳза. "Ду нафар аз онҳо мусаллаҳ то дандон, он ҷо, ки мо дар сомона. Ду нафар ... hmm, не ... чор патрулируют. Дар алоҳидагӣ. Нур берун каме тусклее аз шудааст. Тирезаи хеле хурд, ки аз он берун шав,. Мошинҳои ҳанӯз припаркованы он ҷо, ки мо уехали. онҳо. Дар ин ҷо ва ҳама чиз. "
  
  
  "Ое шумо пай бурд, ки аз тамошои windows дар қисми пушти хона? Холӣ санг. Масофаи байни ӯ ва ин бино аст, тақрибан якуним фут. Ва эњтимоли, ки дар узком фазои не охранников. Зеро он ҷо нест, Ин сиеҳ ҷараени ".
  
  
  Чашмони Pete сузились. "Дуруст аст. Аммо чӣ хуб дар ин, агар мо наметавонем берун аз ин ҷо?"
  
  
  "Ман фикр мекунам, ки метавонам", - гуфт Ник. Ҳей, Пит. Ба ман лозим аст, ки берун аз ин ҷо ва осмотреться. Ту пайхас кардам, ки Марқӯс Гербера нест, ки бо мо? Он ки чизе гирифта. Ва агар ту аз ин намедонист, ки ӯ яке аз беҳтарин амрико, ки дар он мутахассисони соҳаи амнияти ядроӣ физика - бача, ки бо ноумедӣ бояд китайским сурх. Мо бояд вырвать он, ки мехоҳам ба он ягон менамуд, ва дур шудан аз ин ҷо ".
  
  
  Пит деҳот ба яке аз чор узких армейских койок ва уставился дар он. "Ин вазифаи ноумедкунанда, сони. Ин аст, ки чаро онҳо боиси мо дар ин ҷо. На ҳамчун заложников. Танҳо барои як бача, ҳа?"
  
  
  "Оҳ, ман фикр мекунам, ки онҳо истифода мебаранд, мо барои бозхариди, агар метавонанд", - гуфт Ник. "Ва барои ҳар шумораи чизҳои дигар. Ки ба мо лозим аст, то ба он ташкил худ..."
  
  
  "Эй парвардигори ман, тамоми ман", - гуфт Пит ва вскочил бо кат. "Мо соберем ин гурӯҳ якҷоя мекунем ва аз онҳо ҷангиен. Медонӣ, ки ман ҳам ба назди ман? Корде дод, ки ҳеҷ наефтанд ин ублюдки, ва изящный хурд маҷмӯи костяшек ангуштони. Дар байни ҳамаи мо..."
  
  
  "Ин идеяи, Пит", - одобрительно гуфт Ник. "На танҳо бисере аз мо. Шумо дар ҳақиқат гумон, ки пилот фурӯхта мо ба поен бо дареи, ҳамин тавр не? Е шумо дар чанд соат сбились бо қурби аз сабаби корношоямии вентилятсияи? Э-э, Ин ҳавопаймо буд, угнан. Ва ман дида ба он рӯй. Е оғози, ҳадди ақал. Баъд ман отключился. Шояд танҳо чанд
  
  
  баъд аз чанд сония пас аз он, ки чӣ тавр шумо ин корро - ман дидам, чӣ тавр шумо тянулись ба одеялу, ки Мауриелло буд, берун аз туалета ".
  
  
  "Мауриелло! Касе, ки шумо худ ҳамин тавр, агар дидам, аз ҳад зиед амрико филмҳо дар бораи гангстерах? Албатта, аз ман дида ба он ҷо. Ман мегӯям! Хӯш, ое ин man чин..."
  
  
  "Агар ба он, - умолял Ник. "Агар танҳо шумо мехоҳед, ки даъват аз он ин тараф ва мепурсанд аз ӯ худи. Бале, онҳо буд, ки се. Man чин, Мауриелло ва МакХью. Ва онҳо бевосита дар ин бараке, эҳтимол, танҳо мунтазир аст, то ҳар касе, попытается гурезад."
  
  
  Buffs қуллаи Pete приподнялись. "Фил. Дӯстро. Рафтанду ман, ки аз ту дидам. Ва он ки хислатҳои инро гир, ин маънои онро надорад".
  
  
  Ник кард ва ба ӯ ҳар чизе ки метавонистам, ки выдав худ.
  
  
  Дар охири Пит присвистнул. "Вале ҳоло мо бояд чӣ тавр ба хориҷ аз онҳо, пеш аз он ки мо метавонем ба чизе кунад".
  
  
  "Рост аст", - оромона гуфт Ник. "Як е ду, ман метавонам, ки ба гирифтани. Се барои бор шояд каме мушкил аст. Бахусус, ки онҳо доранд, ки дар ҳуҷраҳои гуногун. Шумо дарк мекунед, ки мо на манфиат, танҳо ба нармӣ коснувшись онҳо ва умедвор аст, ки онҳо хоҳад буд ба мо халал боз. Мо бояд берун меоварем, ки онҳо аз сохти то абад ".
  
  
  "Ман мефаҳмам, ки ин аст", - ором гуфт Пит. "Гӯш кунед - Collins, ин полковник ВВС - он мебуд, ки шахси хуб барои чизе монанди ин. Ӯ ҳамагӣ пас аз ду дари поен. Ин яке аз мо барои ҳар як аз онҳо. Бояд бештар; мумкин ки, он метавонад ба ҷалби касе, ки боварии. Шумо фикр кунед, ки ин бачаҳо ҳанӯз вооружены? "
  
  
  Ник гуфт. "Албатта. Пас мо выведем онҳо аз тартибот, мо ақаллан як пулемет, автомат ва як ҷуфти гаррот барои мо эҳтиеҷоти худ. Шумо гона сӯҳбат бо Коллинзом, е ман бояд?"
  
  
  "Ман. Мо хеле хуб медонистанд, ба якдигар".
  
  
  "Хуб аст. Дар аввал ман возьму Мауриелло; ӯ як автомат. Онҳо возражать, ки чӣ қадар ба садои онҳо издают, вале мо. Ман як корде дод ва шуморо низ. Дар Коллинза метавонад чизе аст, то ки ... "
  
  
  "Ӯ ҳастанд", гуфт Пит. "Варзиш коммандоси. Ӯ разберется".
  
  
  "Хуб, пас пойдем. Шахсе аз шрамом аст, ки дар ҳуҷраи рост, ресмон. МакХью дур ба чап, низ рӯ ба пеш. Бояд ба шумо имконияти сохтани нақшаҳои худро бо Коллинзом, ки предупреждая кас аз онҳо. Ман пойду аввал , избавься аз Мауриелло ва присоединяйся ба ту ".
  
  
  Ник кушода незапертую дари камера ва выглянул берун. Дар узком долони нест ба ҳар ҳол горел нур ва баъзе дарҳо кушода шуд. Аз ҳамсоя хуҷраҳо ӯ шунид овози Хансингера. Дигар ҳуҷра тавассути се дари менамуд, служила як навъ макони барои мебошад. МакХью развалился дар дверном проеме, ухмыляясь ва заглядывая дар динамикаи.
  
  
  Ник берун омада, дар коридор, засовывая дар лабони незажженную сигарету. Хьюго стилет буд вложен дар он дасти.
  
  
  Дари Мауриелло буд, кушода. Ник гузашт гузашта аз он. Қариб ҳамаи дигарон дарҳои баста шуд, ва аз онҳо доносились приглушенные овоз. Он фуруд омад. Нур не горел, вале дар долони нест буд, намоен Мауриелло, сидящий, сгорбившись, дар койке ва танҳо сигарету. Ник вскрикнул аз нетерпения ва порылся дар дараҳои худ.
  
  
  "Дорӣ, нур, макинтош?" ӯ гуфт:. "Эй парвардигори ман, ин ки ба вазъ ва?" Ва ӯ бо умеди наклонился ба камера Мауриелло.
  
  
  Мауриелло хмыкнул ва полез дар pocketing пидљакњо.
  
  
  Хьюго выскочил аз ножен, ва Ник дод, ки қадами дар ҳуҷраи Мауриелло. Дасти рванулась пеш ва ударилась дар бораи гулӯ Мауриелло. Хьюго чуқур погрузился дар бычью гардан ва Мауриелло издал садои похожий ба шахсе, ки дар ин ҷо-дар ин ҷо вырвет. Левая дасти Ника закрыла кушода даҳони вай. Хьюго берун омад ва зад боз. Мауриелло пош боком дар койку.
  
  
  Гузашта хуҷраҳо промелькнула сояи: Пит Браун, направляющийся ба полковнику Коллинзу.
  
  
  Дар койке Мауриелло рад автомат 45-уми калибра; бадани ӯ ҳастем, курносый пистолет ва складной тӯдаи.
  
  
  Ник сунул автомат зери койку то махсуси амр ва сунул пистолет ва тӯдаи дар дараҳои худро. Сипас ӯ вытер Хьюго, закурил сигарету ва берун омада, дар холл.
  
  
  Шахсе аз шрамом рафта буд, дар коридору ба он.
  
  
  
  
  
  
  Ва чап аз шумо, хонумон ва ҷанобон, труп
  
  
  
  
  
  Ник втянул дуд ва looked like наздик мард. Краем чашмони ӯ дид, ки МакХью ба ҳар ҳол маблағи дар дверном проеме. Аммо ҳоло, ба ҷои он ки заглядывать дар ҳуҷраи, ки дар он касе, ки пулхои импровизированную вохӯрӣ, Макхью гузашта дар коридор ба Шахси аз шрамом. Ва дар Ника.
  
  
  "Ташаккур, дӯстро", - гуфт Ник ҳуҷраи паси он. Фикрҳои ӯ неслись. Шахсе аз шрамом сбоку аз он, приближаясь ба ҳуҷраи, ки дар он Пит совещался бо полковники ВВС. Ва Шахсе аз шрамом, ва МакХью дида ҳар он ҳаракат. Вале Шахсе аз шрамом метавонад дар як лаҳза отвлечься дар ҳуҷраи Мауриелло ...
  
  
  "Мумкин аст, субҳи чизе придумаем", - гуфт ӯ Маурильо
  
  
  , ва рафта, дар коридору ба МакХью.
  
  
  "Салом, ҷаноб", - гуфт овози ҷое паси он. "Moon, ҳа? - Бигӯ, мо подумали дар бораи чизе, ки мехостам ба мепурсанд шумо".
  
  
  "Оҳ, пас аз он?" Шахсе аз шрамом корафтодагон ҷавоб гуфт. Он қадамҳои мондан.
  
  
  "Кӯҳна Пит, сукин писар, - фикр кардам Ник хушбахтона. Ӯ рафт ва минбаъд қатъ наздик МакХью.
  
  
  "Мулоқоти?" - пурсид ӯ, гузаронидани як дасти аз косяк, ва дигар дар-товарищески потянувшись ба дӯши МакХью. "Ман мехоҳам ба ҳамроҳ". Хьюго хеле ором щелкнул. Дасти Ника висела дар ҳаво. "Ман бояд аз ту мепурсанд, ки на ҳамаи фаред ва шуметь". Дасти метнулась поен ва сахт ударилась дар бораи бозгашт Макхью. Ӯ дид, ки чор е панҷ ҷуфт чашм, буд, ки дар он аз хуҷраҳо. МакХью пошатнулся ва громко крякнул. Он шахс сахт исказилось аз дард ва онро дод, ки дар lunge Ника. "Ту низ, предатель", - оилаи гуфт Ник, сахт вонзив Хьюго дар ҳалим ҷои таҳти левым ухом мардон. МакХью афтод, вздрогнул, застонал ва ҷони худро фидо неподвижно.
  
  
  "Простите, худованд, - гуфт Ник. "Аммо ӯ ба ҳамон шахсе, ки привел мо дар ин ҷо. Ва агар шумо ба ҳамаи мурдан намехост, мо бояд ба ҳамкорӣ, ки берун аз ин ҷо. Акнун шумо бояд ба ман извинить. Монд боз як". Ӯ дилам, тарк боиси шепот садои.
  
  
  Пит высунул худро паст шароби сафед сари аз дари полковника Коллинза. "Фаҳмидам он!" - торжествующе прошептал ӯ. "Мауриелло?"
  
  
  "Омода аст", - гуфт Ник. "Ва МакХью. Он вақт барои гузаронидани боз як машварати. Полковник? Ман бояд барои гирифтани кӯмаки".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Он ҷисми бегона вытянулось. Китфи, ки одатан буданд, чунин широкими ва крепкими буданд, бегона расслабленными ва бегона искривленными. Он камар буд, роҳи оҳани резиновой райнос. Ҳатто он грудная қафас менамуд, сжалась.
  
  
  "Эй худо!" - прошептал Пит. "Дружище, ту бояд дар цирке".
  
  
  Ник просунул худро узкие рони қариб чунин узкое сӯрох. Он аст, ба осонӣ дар мавриди ба дасти выпрямился дар фазои байни бино барака ва глухой каменной девор. Ягон ҳифзи. Каменное осмони. Тусклый нур, показывающий дур рост, дур ба чап. Агар ӯ хоҳад, ба тарафи чап гашт, ӯ обогнет edge худи хориҷи хона е барака, аз мехоҳам ӯ ҳеҷ буд, ва берун дар кушода, ҷои наздик ба охраняемой раздвижной дари худ дар пеши кӯҳи. Агар ӯ хоҳад рост, ӯ қодир ба кор қариб пурра доираи пушти биноҳо.
  
  
  Дуруст буд. Ӯ рафт, чӣ тавр ба проворная сояи.
  
  
  Вильгельмина, Гюго, Пйер ва Пепита баргаштанд худро ҷойҳои атрофи он бадан. Яке аз гаррот буд, дар ҷайбатон нигоҳ доред.
  
  
  Одамоне, ки дар казарме буданд вооружены пулеметом, автоматом, курносым пистолетом, якчанд запасными патронами, як гарротой, полдюжиной ножей ва маҷмӯи самодельного силоҳи. Полковник Collins, Пит Браун ва марди ҷавон бо номи Джейкоби организовали худро "артиши".
  
  
  Ник проскользнул гузашта соседнего барака. Ӯ медонист, ки ин аз касоне, ки буданд, интихоб шудаанд комендантом барои мусофирон. Аз даруни на светил ҳеҷ нур. Ӯ прислушался ва шунид храп. Бинои буд, хеле монанд ба он, ки дар он қарор гирифт одинокие мусофирони-мардон; дар он, эҳтимол, проживали рядовые. Ин бинои буд, хона ба ду, шояд чор оила. Ӯ заглянул дар баланди аз тиреза дид, ки инсон man чин, ки разделся то шорт ва готовился ба сну.
  
  
  Ник бодиққат двинулся минбаъдаи. Зерин ду бинои буданд армейской версияи двухквартирных хонаҳои шаҳрӣ намуди. Дар ин ҷо хоҳад ҳаминро ҳамсарон. Аксари огней ҳанӯз горело; баъзе задние windows кушода. Ӯ шунид овози зан, трепетно говоривший: "Ҳа, вале онҳо намехоҳам, ки ба оети мо обыскивать, агар онҳо буданд, аз касе муфид. Ба шумо мегӯям, онҳо ба зудӣ барои нигоҳ доштани мо дар ин ҷо. Промывайте мо фиреб хӯрдан, пытайте мо, Худо медонад, ки . "Овози мард ҷавоб дод: "гаронбаҳо ман худ, ба мо танҳо лозим аст, ки ба нигоҳ ором. Онҳо ҳеҷ сабабҳои причинять ба мо зарар".
  
  
  Картер заглянул дохили ва дидам ки чизе похожее на скудно обставленную гостиную, ки дар он зиндагӣ мекарданд, ки Ое Су, ҳамсари ӯ ва як ҷуфти ҳамсарон бо номи Рибер.
  
  
  "Шссст!" Ник зашипел дар тирезаи. "Не, бойся, ин Картерет". Чор испуганных шахси повернулись ба окну. "Лутфан, создавайте внезапных звуков", - прошептал Ник. "Бо шумо дар хонаи як охранники?" Ое Су назар напуганным, вале идора покачать сари. "Би-не", - пробормотал ӯ. Рибер чӣ ваҳй ба окну. "Чӣ, хислатҳои инро гир, ба ту муяссар гардид, ки берун?" - талаб ӯ ҷавоб паст грохотом.
  
  
  "Вылез ба воситаи тиреза", - прошептал Ник. "Гӯш кунед. Ман кӯшиш ба пайдо баромадан аз ин ҷо. Ман мехоҳам, то шумо бидонед, ки пилот тавонад фиристед радиосообщение пеш аз он, ки мо приземлились, аз ин рӯ, мо на он кадар заброшены". Ин буд танҳо полуправда, вале он метавонад кӯмак ба баланд бардоштани худогоҳии. "Бо вуҷуди ин, мо бояд кӯшиш ба кӯмак ба худ. Бояд баромадан аз ин ҷо. Ва ман меравам, то ки он пайдо.
  
  аз шумо аз паи ман маслиҳат, масалан - вақте ки мо бо омодагӣ ".
  
  
  "Гӯш кунед, Картерет, - гуфт Рибер. "Не, ба маънои кореро безрассудное ва куштани худ. Биеед подыграем..."
  
  
  "Албатта, мо подыграем", - прошептал Ник. "То даме ки мо метавонем. Вале обманывай худ - онҳо выпустят мо аз ин ҷо, агар танҳо ба онҳо лозим нест. Чизе, ки ман аз ту ба кор ҳозир, - ин шарҳ боқимондаи он ҷо одамон, ки он вақт кай, ҳамаи мо бояд ба он тайер ба побегу. Соберитесь ва интихоб яке аз шумо ҳамчун раҳбари. Гирд ҳама гуна силоҳ, кадом метавонед. Сохраняйте осудагии хотир ҳама. Дарк мекунед? "Рибер оҳиста гуфт. "Ман бояд ба ту дарк намоем, - прошептал Ник, ки агар мо аз ҳад зиед дароз бозӣ сидячих уток, мо устухон мертвыми утками. Меояд, ки ба кӯмак, ва мо ба зудӣ он дар саросари. Забаррикадируйте ҳамаи дарҳо ва тирезаҳо, то ки шумо услышь сигнал. Вақте, ки ӯ ҳеҷ омад, ки ое омода аст ба он. Ин хоҳад ман, ва ин маъно дорад, ки он вақт амал ".
  
  
  "Ягон сигнал?" - гуфтам Рибер. Бо ягон сабаб ба он шахси дигар, чунин ба назар мерасад, светились зарождающейся умедворем.
  
  
  "Ҳуштак", - гуфт Ник. "Мо рафта, дар дикую синеву vaughn аст".
  
  
  "Ин мард бо шрамом", - оҳиста ед Ое Су. "Ман медонам, ки он бо давних маротиба. Шарир зиен инсон, галина. Ое ӯ ҳанӯз ҳам дар кишварамон муҳити? Ӯ разрушит ҳама гуна нақшаҳои мо".
  
  
  "Ӯ, ки хоҳад, бо мо", гуфт Ник. "Ӯ перенес внезапный ҳамла ва мурд".
  
  
  Шахсе, ки Ое Су прояснилось, чӣ тавр ба восходящее офтоб. "Ҳамин тариқ, - гуфт ӯ. "Як умед. Рибер, бие встретимся бо дигарон".
  
  
  Ки касе ба пои сахт заскрежетала дар бораи шағал хеле наздик аст.
  
  
  - Задерните ин парда, - настойчиво прошептал Ник ва дар тамоми афзоиши пош дар фазои байни бино ва каменной девор паси он.
  
  
  Нур потускнел аз закрывающейся занавески ва осон дурахшон махсуси растекся бо санг бар сари Ника.
  
  
  Вазнин қадамҳои чап шағал ва рафт бо дорожке байни ду соседними зданиями. Агар аз онҳо соҳиби ҳақиқии буд, дурахш, Нику мебуд, дар охири. Ӯ проскользнул сквозь паст сорняки ва упавшие сангҳо ва вознес безмолвную намоз.
  
  
  Қадамҳои замедлились. Сипас сар боз помедленнее. Рентгении фонарика осветил пушти нав қисми биноҳои.
  
  
  Ник поднялся дар манишинед дар ҷустуҷӯи приближающиеся қадамҳои. Ӯ метавонист танҳо ду чиз: гурезад, ва дар беҳтарин ҳолат он закричали е шояд ишаъеи; интизори он доранд, ки агар ягон ҳодиса рӯй дод, ва встретитесь рӯ-ба-рӯ. Ӯ омода Хьюго.
  
  
  Аз тиреза, ки ӯ ба чап барои чанд лаҳзаҳои пеш аз ин, аз скрипом распахнулось ва залил нур. Овози Рибера раздался: "Хей, сарбози!"
  
  
  Қадамҳои прекратились. Дурахш бошад поен.
  
  
  Нетерпеливый чин овози гуфт: чизе монанди: "Заткнись, ту".
  
  
  Ник аллакай завернул аз кунҷи бино, вақте, ки гуфт гвардияи. Ӯ нырнул байни двухквартирными домами ва соседним бино ва прижался ба девори худ. Нур замерцал дар переулке паси он ва таҳқиқ каменную девор поблизости. Қадамҳои повернулись дар противоположном самт ва затихли.
  
  
  Дар лбу Ника музокира капельки арақи. Баъдӣ ҳавлӣ буд, яке аз одамони бузург аст,, ӯ истода ва ру ба скалы. Дар девори муқобил ба он буд, ки водосточных қубурҳо ва тирезаҳо. Даст бар, ба воситаи боми шумо метавонед фосилаи дур буд, вале ин маънои онро надорад, ки мехоҳам цепляться барои скалу ва, эҳтимол, обрушить дар он дараҷаҳои сангҳои. Ягона ором роҳ гузашта аз ин хона буд, дар атрофи фасада.
  
  
  Ва чин ба мулоњиза шинонда даромадгоҳи тарҳи чаҳорчӯбаи танг дорожку байни бино, ки Ник танҳо, ки тарк карда, орзу мекунанд, ва хона, ки глухая девори обращена ба он.
  
  
  Ӯ интизор то мард двинется. Аз љониби дақиқа, ва ҳамаи длилось ним соат.
  
  
  Ник боз изучил голую девор ва скалу, барои он. Ҳеҷ ягона имконият. Ӯ подождал боз якчанд дақиқа, ва он гоҳ қарори ба. Гаррота берун аз он кармана.
  
  
  Гвардияи переминался бо пойҳои, то, вале оставался дар ҷои. Ник подкрался ба он бозгашт, чӣ тавр ба пантера ба шикор рафта. Гвардияи даст дар дасти ҳам яке аз онҳое, желанных пулеметов.
  
  
  Гвардияи ба тарафи дигар "деҳаи" суст гузашт гузашта майдонҳои назари Ника. Ник выждал боз як лаҳза ва сипас ҷаҳиши, раскинув дасти.
  
  
  Гаррота пронеслась аз љониби ҳаво паҳн аст биронанд ва дар гулӯ посбон як тањќиќи, каломро бараҳна пушти њаракати. Ник бераҳмона напрягся, ки гвардияи бо паст бульканьем отпрянул ва схватился ба гардан. Пулемет афтод. Ник молниеносным њаракати освободил як дасти ва поймал упавшее силоҳ. Напряженные ва жилистые мушакҳои он чап дасти бимонд барои удавку, то ҳар ду дасти боз надоранд освободились барои иҷрои вазифаҳои асосии худ. Ӯ сжал кардед.
  
  
  Бадани мурдагон табдил ефтааст грузом, удерживаемым танҳо проволокой. Ник кард охирин смертельный суръат ва кӯмак бадан афтод.
  
  
  Ӯ погрузил ӯ чуқур дар сояи. Сипас ӯ снял бо шакл ва бадан
  
  ҳамаи, ки шумо метавонед буд, истифода ба сифати яроқ. Либоси буд, хеле хурд аст, барои Ника, вале шояд касе дигар метавонад онро истифода. Ҷамъоварда худро трофеи, он чӣ ваҳй ба окну Рибера ва насвистнул чанд шиносон тактов. Рибер ҷавоб қариб фавран.
  
  
  "Ором", - прошептал Ник, пеш аз Рибер тавонад, чизе мегӯянд. "Инро гир он. Ва ташаккур ба шумо барои кӯмак". Ӯ просунул дар тирезаи шакли мебошад, автомат ва запасной патрон. "Мумкин аст, ки Ое метавонад ба надеть рафтанаш".
  
  
  Ӯ поплелся бозгашт ба тропинке он ҷо, ки кушта мебошад. Дар деҳаи ором, агар не худамро далеких қадамҳои патрулирующих ҳабс.
  
  
  Ник подождал, то яке аз охранников хоҳад кард, дар навбати худ, ва сипас бесшумно манучењр дасти гузашта аввал фасада зиеди хона. Ӯ буд, ки дар dark, ва ӯ защищал он. Ҳамин тавр буд ва аз зерин, аммо дар он противоположной канори буд тусклый нур. Ӯ направился ба рӯшноӣ бароянд. Ӯ рафта буд, аз тиреза, ки буд, приоткрыто ва қариб пурра пӯшида rainforest занавеской. Сквозь ночизи фосилаи байни вазнин портьерами дид, роскошно обставленную барои хонаи хоб ва гарнитураҳо, flavored обставленную бузург bed, толстым ковровым пўшонидани ва бароҳат стульями. Дар асл тамоми назар ва гарон аст ва аз тарафи таъми ба ғайр аз картинок.
  
  
  Онҳо ғайриимкон бинед ки бештар аз чанд, балки намунаи буданд, бениҳоят непристойными. Ҳар шуд исследованием ҷинсӣ грубости; як зан, як мард, зан аз мард, мард бо занон; зан бо зан, мард бо мард... Комбинатсияи казались то полными, дар бораи аз як орзу ягон талаба маркиза де Боғ, ва буд, боз ҳам бештар картинок, ниҳонӣ, аз хотир.
  
  
  Дар ҳуҷраи кас буд, ва аз хона на доносилось ягон садои. Дар айни замон он манфиатдор танњо пас, кадом бинои буданд, банд, ва ое ягон-ягон роҳи пайваст бо Джули.
  
  
  Ӯ њамдењагони аз ақл саҳна ва направился ба оянда зданию. Монанди зданиям баръакс ва бар хилофи ду хонаҳое, ки ба он танҳо, ки миновал, онҳо буданд, ҷойгир каме пеш склона кӯҳ, ба он қодир протиснуться барои онҳо.
  
  
  Дар тусклом партави аз дохилӣ коридора аввал хона виднелись спящие фигуры дар койках дар ҳуҷраҳои, похожих дар камера. Аксари windows кушода шуд.
  
  
  Ӯ боз поразило, мисли чанд вақт пеш, ки барои чунин многочисленной гурӯҳи пленников дежурит хеле кам охранников. Мумкин аст, онҳо похитители буданд, итминон дорем, ки ҳеҷ кас ҳаргиз наметавонад ба воситаи бодиққат охраняемый дверной проем дар пеши холма. Ва ба ҳар ҳол бояд ба дигар баромадан. Ягон кофӣ осторожная крыса имкон медиҳад, ки ба худ ҳатто як пинҳон баромадан.
  
  
  Ӯ перебегал бо тыла як барака на дигар. Зерин бояд зан семоҳаи i-уми. Ин буд. Қисми бештари задухурдҳо продолжались, ва он бегоњї ором лепет овозҳо.
  
  
  Passing гузашта, ӯ заглядывал дар ҳар як қуттии. Њар буд приоткрыта, ки агар барои он, ки метавонанд аз манфиатҳои даравид подземной системаи вентилятсияи, ва ҳар шуда буд баста лоғар занавеской. Ӯ проверил номҳои ва шахс. Миссис Аделаида Ван Хассель протягивает дасти гурӯҳи сонных пир дев. Мис Крамм, муаллимаи мактаби, зевая, каме пощипывая... хайр, чӣ дар бораи он! - хурд колба. Миссис Лоуи ва дӯстони вай. Библиотекарь аз Таскалуса. Мис Пелл, мис Гольдфарб. Миссис Шмидт Баргузор Гардид. Мис Ватзернейм аз ҳолати пӯст. Он кас болтается пои ба, ва он, агар касе фальшивки. Мис Коллиер, мадам Флигель, грудная Сьюзи Хейг. Ҳеҷ Елены, ҳеҷ Джули.
  
  
  Дар охирин равзанаи ӯ танҳо нест случился ҳамла дил.
  
  
  Танҳо смуглое личико встретилось бо ӯ ба воситаи подоконник ва сказало: "Ҷаноб Filets Котлета? То ин хуб ба шумо дидани, вале бе садои, лутфан. Ҳарду дӯстдухтари, онҳо увезли".
  
  
  Ник разинул даҳони. Хурд японка ба ӯ гуфтам дар ҷавоб. "Шумо маро фаромӯш карданд? Шумо называете ман миссис Никки. Барои краткости. Шумо берун омада, мисли дигар?"
  
  
  "Дигар?" повторил Ник, ки эҳсоси потерянным. "Ки боз надорад?"
  
  
  "Ҳар ду бузург хонумон. Чӣ тавре ки мо входим бо сарбозону, уводящими як, ин маликаи Добби. Пас дигар дама меорад бисер buzz. То ки онҳо уводят ҳам".
  
  
  "Гӯш кунед, миссис Никки", - оғоз Ник хомӯш шепотом ва гуфт вай ҳама чизро метавонад.
  
  
  Вай чашмони заблестели. Вақте ки ӯ вынул револьвер, ки гирифта, ки посбон дар якҷоягӣ бо автоматом ва гуфтаанд, ки вай ед медонад ое кадом чизе аз дам, ки чӣ тавр онҳо истифода барад, ӯ фикр кардам, ки ӯ запела.
  
  
  "Дар бораи, чӣ тавр осон аст", - гуфт ӯ хушбахтона. "Ман метавонам, истифода баред. Ман рассказываю дамам ҳамаи. Шумо свистите, вақте, ки хоҳед, ки ба мо буданд, ки омода? Ки чунин оҳанг?"
  
  
  Ӯ тихонько присвистнул, ҳанӯз эҳсоси ҳамин тавр, алъон забрел аст, дар ин саҳна.
  
  
  "Ман шуданд", - гуфт вай. "Акнун шумо находите дам. Ман шунидам, сарбозон мегӯянд, ки комендант хоҳад ҳардуи онҳо истифодаи хуб".
  
  
  
  
  
  
  Суратҳо аз намоишгоҳ
  
  
  
  
  
  
  Ӯ метавонист хуб пешниҳод намояд, ки кадом татбиқи комендант хоҳад барои ду изысканных занон. Суратҳо дар деворҳои ин қаиқ хуҷраҳо ба ӯ гуфтанд, ҳамаи, ки ба ӯ лозим буд, донист.
  
  
  Комендант корро бо Еленой чизе, ки мехост. Вале бо Юхе, лутфан.
  
  
  Ник кардааст миссис Никки вай шахси таҳти парастории ва растворился дар полумраке барои казармами. Тирезаи ин непристойной ҳуҷраҳо ҳанӯз ҳам буд, освещено. Вале акнун аз ӯ исходили на танҳо нур, балки ба садоҳои. Овози Елены, ором рыдая.
  
  
  "Марк, Марк, ки слушай онҳо. Дар бораи гаронбаҳо ман худ, ман ҳам, ки онҳо бо ман чӣ кор. Ман мехоҳам, ки ту кори... ҳама он чизе, ки ту медонӣ, дуруст. Танҳо - ман намедонам, ки онҳо хоҳам бо ҳамаи дигарон ". Пауза. Ник дидам дар щель байни занавесками ва дид Елену пушт ба окну. Ӯ метавонист дидан Кунад. "Эй азиз, не!" прошептала Хелена. "На поддавайся онҳо. Танҳо аз сабаби он, ки онҳо маро даст. Ман метавонам..." Касе громко дарида берун хандидан. Ханда бар дар овози коменданта.
  
  
  "Ин хеле убедительно, Хелена. Бирав, дар ин ҷо, биеед бо он зиеда аз онро дуруст мешуморам".
  
  
  Ник дид, ки чӣ тавр кӯтоҳ дасти протянулась ва царапнула пеш аз он либос. "Мо аз оғоз то". Дасти дернулась поен ва разорвала либос то камар. Хелена ахнула. "Шумо шояд бигзор ман аввал переодеться ба чизе камтар аз сармоягузорӣ гарон", - якбора гуфт вай.
  
  
  Комендант боз засмеялся. "Барои ту бисер бошад, чунин, Хелена. Гарон аст, бисер красивее". Он дасти скользнули зери рваную матоъ ва спустили либос дар он китфи. "Дар ҳар сурат, ту мехоҳам шавад раздетым, ҳамин тавр не, мисли ширин Хелена?"
  
  
  Хелена издала ором садо - мутлақ нест қонеъ гардонидани.
  
  
  Вай либос ниспадало то камар. Комендант дохил шудам дар соҳаи назари Ника ва усмехнулся. Он дасти обхватили сандуқе Елены; он ангуштони сомона дар вай bra.
  
  
  "Аааа!" - выдохнул ӯ. "Вале ин ин амал баъдтар". Ӯ гузорем, фуҷур bra, ба нармӣ щелкнув резинкой, ва баъзеи либос вуҷуд дорад, ки аз он свисало бо вай буд. Ӯ разлетелся бо сахт рвущим нидои ва афтод ба вай ногам. Хелена изящно берун аз он, сбросив аввал як элегантную туфлю, пас дигар. Он гоҳ вай дар он ҷо истода буданд, дар бораи бақия худ дорогого либос, дар худ гарон бошад трусиках ва кружевном бюстгальтере, дар прозрачном нейлоне ва крохотном поясе шуд, ки танҳо ҷинсӣ ҷолиб поясом барои чулок.
  
  
  "Акнун ту", - промурлыкала ӯ, ва ба вай изящные дасти скользнули ба пеши туники коменданта. Комендант ухмыльнулся ва ба вай имкон дод прослезиться. "Хуб, хуб, хуб аст", - пробормотал ӯ. "Вале шумо низ нежны. Нападайте ба ман!"
  
  
  Вай напала. Ник шунидам, ки чӣ тавр ба он сахт дышит. Он дар худ менамуд, поглотила мавҷи отвращения. Подглядывание томизма буд, ки яке аз пороков Картера, ин танҳо як қисми кор.
  
  
  Ник хиҷолат поерзал. Патрульные пойҳои наменамояд зашагали дар чанд ярдах аз онҳо. Ӯ присел ба девори худ ва имкон дод уголку чашмони подглядывать, дар ҳоле, ки ӯ оставался ҳушеру бедор барои охранников.
  
  
  Внимательный назар поймал яркую расм, қариб обнаженного коменданта, разрывающего бақияи ҷарима кардани либос Елены. Хелена игриво рванулась дур, ударив як мард дар оғӯши худ нохунҳо дароз.
  
  
  "Инчунин, хуб!" прорычал комендант. "Боз. Вале, дар зер!"
  
  
  Ангуштони Елены скользнули бо он ба қисми поении бадан. Комендант взвизгнул, нерӯманд аст ва ба дасти худ ва потащил боиси, дар калон бистар. Произошла кӯтоҳ имитация scrum, ва вақте ки он ба поен расид, ҳар рваная либос лежала дар ошенаи. Влюбленные скатились якҷоя издавая хрюкающие, рычащие садоҳои, чун ҷуфти ҳамсарон совокупляющихся ҳайвонот. Пойҳои Елены бешено метались. Вай тез дандон выискивали хурд валики ва выступы ҷисм аст, ва он кусала ҳар вақт, ки дасти пробивалась байни он пои. Сипас пойҳои чӣ тавр мебуд, непроизвольно раздвинулись. Комендант торжествующе крякнул ва табдил ба таран.
  
  
  Ник дилам. Размеренная поступь пои казалась наздиктар. Ва боз наздиктар.
  
  
  Ник оторвался аз windows. Негде худро барои хона; бозгашт ба колею барои бараком. Ӯ зуд кардааст, фазо ва нырнул дар сояи бо Хьюго наготове.
  
  
  Гвардияи, мусаллаҳ то дандон, чун он рафиқони, ором чӣ ваҳй ба окну коменданта ва украдкой огляделся. Ва баъд аз он дидам, ки дар щель байни занавесками ва застыл, ошеломленный.
  
  
  Ник мепоиданд барои наблюдателем ва дар ҳайрат буд, ки бояд кард, комендант, агар фаҳмидам, ки яке аз он сарбозон ва метавонад ва бештар привык разделять шавковар. Шояд ӯ нравилось, ки дар он наблюдают. Ҳарчанд, шояд хориҷӣ контрразведчиками.
  
  
  Ник thoughtfully дар назар мебошад. Пушки буданд заманчивыми. Вале боз як куштори менамуд нолозим хавф, ва барои он нест шуд пардохт зиеде, ба ҷуз каме бештар артиллерии. Ӯ бо сожалением рад аз ин.
  
  
  Гвардияи вздохнул ва њамдењагони. Комендант нест мушоҳида мешуд; ӯ буд, хеле банд развлечениями ва бозиҳои.
  
  
  Сипас наступила тишина. Ник рафта, ба окну. Хелена ва он маҳбуби лежали, сахт дыша, дар оғӯш якдигар.
  
  
  "Акнун бигардед", - ба нармӣ гуфт, комендант. "Хеле дароз аст бе ту, Хелена. Ва акнун ту показываешь ман чизе ҳаст, ки любовные ҳиллаест, ки фаҳмидам, а? Субҳ ба зудӣ ту бубинӣ Гербера ва разыграешь худ хурд рақами. Аммо акнун, ки мо играем".
  
  
  Хелена сонно зашевелилась. "Ман устала, Йи", - возразила вай. "Акнун то пагоҳ".
  
  
  "Оҳ, не. Барои ман ҳеҷ менигарам,. Акнун, Хелена". Овози буд настойчивым.
  
  
  Хелена вздохнула ва покорно пошевелилась. Онҳо аз нав оғоз.
  
  
  Ин дафъа Ник карда наметавонистанд тамошо ва е ҳатто гӯш кардан. Техника рақами як-панҷ, ки баъзан ба сифати номида "Жаждущая кобыла", ки буд, барои ӯ, махсусан хурсандиовар искажением. Ҳатто ба сифати шахси сеюм, ки ба он баъзан требовалась ин сайд дар хоб.
  
  
  Ин дафъа Ник барои роҳ гузашта ду хонаҳои пеша дар пеши кӯҳи. Боковое тирезаи коменданта буд плацдармом, вале хеле тактичным барои фавран истифода. Ҳоло ки чаро ин ду хона бояд машварат вплотную ба девори холма? Албатта, на танҳо барои он, ки ба захира барои сохтмони чоруми деворҳои. Ва он чиро, ки карда буданд, ру ба ворид менамуд, ки чизе значило; шояд онҳо заканчивались дар ин ҷо, ва вели бевосита дар склон холма.
  
  
  Ӯ прислонил гӯш ба девори худ, дар пеши холма, ки вай моҳе кунҷи бо хонаи коменданта. Дар як лаҳза ба ӯ показалось, ки ӯ мешунавад заиф вибрацию. Ӯ хеле эњтиеткорона обошел дар назди хона. Дар ин ҷо занавески буданд қатъии задернуты. Ӯ паст опустился ва змея, направился ба оянда хона. Ҳанӯз ҳам буд, пурра dark, ва windows буданд қатъии баста мешаванд.
  
  
  Ӯ подполз бозгашт ба худ шунидам, ки windows коменданта ва паст прилег дар сояи, слыша глухие punches трясущихся тел оид категорияҳо дар кати хоб ва оварад удовлетворенное ворчание. Пас аз он оғоз ба тааҷҷуб, ки дар он буданд, Хелена ва комендант, вақте ки ӯ бори аввал заглянул, барои дидани алоқаи ҷинсӣ бо суратҳо. Чаро касе аз ӯ ба миен омадани он эҳсосоте, ки онҳо аз someplace боз. Ва ӯ боварӣ буд, ки онҳо нишон дод дар деҳаи монанди он. Ӯ заглянул дар ҳар як бинои ва нишон дод, ки ягон следов кают ширкат, ошхона, кладовой е ягон дигар биноҳои ерирасон, одатан, вобаста ба жилыми помещениями варзиданд.
  
  
  Он мысленный взор хотир гору берун. Ин буд, нест мисли кӯҳи чӣ қадар невысокий холм, вытянувшийся дар dark бузург ва бесформенным. Калон. Хеле бештар аз ин нимдоира, выдолбленный аз ӯ дил. Шояд на ҳама дар партави. Метавонад, нисфи е камтар. Дар ин сурат комилан имконпазир аст, ки ин ду хона дар ҳақиқат вели бевосита дар похожую ғор. Ва дар тамоми намоении, Чизе бар он ба ин ҷо овард Марқӯс, низ буд спрятана ҷое, ки дар дохили холма.
  
  
  Дар ин бора. Ва неуловимый Бронсон. Онҳо ҳанӯз ҳам дида мешавад. Касе буд, ки дар темном хона.
  
  
  Аз даруни послышались вздохи қонеъ гардонидани. Кат бо ворчанием замолчала.
  
  
  Ник имкон дод оромӣ утихнуть. Сипас ӯ шунид топот пои рӯи фарш ва усталый шепот Елены. Ӯ аз тиреза дидам ва дидам, ки комендант хеста потянулся. Комендант заговорил. "Ҳа, ҳа, акнун ту спишь. Ман тарк туро то саҳар. Ту наденешь порванные чи а? Оҳ, ҳа, боз чизе ҳаст, ки. Ту бояд ба назар комилан дуруст". Ӯ баргузор дасти ба он ва дернул вай сари боло ба взъерошенные мӯй, яростно нанеся зарбаи рости дасти. - вскрикнула Хелена. "Ублюдок! Ки ба ту..."
  
  
  "Оромтар, азизи ман", - предостерегающе прорычал комендант ва бераҳмона зад вай. "Аз хотир набароред, ки ба шумо лозим аст, муроҷиат намоянд бо берањмона доранд".
  
  
  "Ба хотири худо, Йи, ту зашла хеле дур!" - завизжала он, ударив он кулаками.
  
  
  "Оҳ, зебо, зебо, азизи ман", - одобрительно пробормотал ӯ, отводя вай дасти ҷудо ва закидывая вай гӯш. "Вале зарурате нест, ки маро ба он даъват номҳои. Мо своя кор". Вай сар дернулась пеш аз номӯътадили он кулака. "Свинья", - прошипела вай. Дасти скользнула он губам.
  
  
  "Ман ҳамин ба шумо гуфтам, ягон номҳои", - нармӣ гуфт ӯ. Онро гирифта як тараф ва скрутил вай, вай ангуштони впились дар он ҷисм ва поворачиваясь, ӯ зад, вай озоди ба осони дар чашми. Вай кричала ва искала он ҷисм дандонҳо.
  
  
  Йи якбора дод, то вай дар бистар. Вай сар ударилась дар бораи спинку. Вай издала стон ва рухнула ба болишт. Ва потянулась ду дасти ва яростно сжала вай сина. Сипас ӯ ба дилам намояд аз майдонҳои назари Ника. Хелена лежала дар кати хоб бо чашмони худ баста, онро ба оғӯши судорожно вздымалась. Дар он хоҳанд тамошобоб хунхобц ба утру
  
  
  "Ҳа", - фикр кардам Ник. Пас аз он қонеъ растаяло. Агар ӯ намехоҳад, ки касе барои пешгирии ин аст, ки Марк мебинад ин хунхобц ва хоҳад очевидный хулоса: аз сабаби он Елену пытали. Бешубҳа, вай устроит шуҷоъ спектакль тарк хоҳад кард ва он бо эътимоди қавӣ, ки, агар ӯ намехоҳад, ки чизе, ки онҳо мехоҳанд, хоҳад мурд ужасной, медленной марги... на ба зикр аст, ки рӯй аз дигар.
  
  
  Йи боз дар саросари майдон назари Ника, застегивая навтаринро тунику. Дар ин вақт ба он чӣ ваҳй, то наздик ба окну, ки Ник зуд пригнулся. Йи гузашт гузашта аз windows дар дальний охири хуҷраҳо. Раздался суст trailing садо, ки повторился як маротиба соати щелчком. Он гоҳ буд, ки на садо ба ғайр аз шароити вазнини нафас Елены.
  
  
  Ник подождал чанд сония, ва он гоҳ ба кор шурӯъ аз windows. Баландиаш қариб ки ҳамин тавр аст ва тирезаи барака, танҳо бе экран ва каме бештар ва бо гузашти вақт он уступило ҷои он эҳтиет манипуляциям.
  
  
  Ӯ приподнялся ва перегнулся тавассути подоконник, ҷустуҷӯи ва гӯш. Ягон қадамҳои патрулирования поблизости. Дар ҳуҷраи бо Еленой кас нест. Як дари чида дар охири категорияҳо дар кати хоб; Комендант берун аз хуҷраҳо нест. Деворҳои бо невероятными картинами.
  
  
  "Пшш, Хелена!" - настойчиво прошептал ӯ. "Хелена, ширин".
  
  
  Вай чашмони распахнулись, ва он безучастно оглядела ҳуҷраи.
  
  
  Ник протолкнулся тиреза ва тихонько афтод ба ҳалим павлус. Ӯ шунид вздох, ки закрыл қуттии ва қатъии задернул вазнин пардаҳо.
  
  
  "Хелена, ширин! Ки онҳо ба ту дод?" - прошептал ӯ, чун ӯ умедвор буд, дахлдор испуганным выражением шахси. "Ифлос чорво!"
  
  
  "Филиппус!" вай ахнула.
  
  
  "Шшшш". Ӯ мушоҳида кардам, ки дари буд заперта аз даруни. "Ҳар касе аз он ҷо, шумо медонед?"
  
  
  "Не. Не, ман намедонам". Чунин менамуд, ки вай қариб задыхается.
  
  
  "Хелена, ба мо лозим аст, аз ин ҷо меравем", - гуфт ӯ. "Эй детка, онҳо сахт причинили ту дард?" Ӯ перегнулся тавассути бистар ва дар оғӯш вай, ӯ чашмони меҷуст, дар ҳуҷраи дуюм баромадан.
  
  
  "Эй азиз, ин буд, хеле даҳшатнок аст", - захныкала вай. "Чӣ - чӣ гуна шумо ба ин ҷо задааст?"
  
  
  "Аз windows. Дар ҳама ҷо барои ту. Старушка дар занон бараках гуфт, ки ту ба куҷо аст увезли. Ман буд, пайдо туро. Дидам, ки чӣ тавр ин свинья ударила туро, ва он гоҳ гон буд. Чӣ тавр ту зад, ки ин ҷо. дар ин ҷо? Баъд аз входную дари. Ман рост ҳастам? Бояд ягон сирри ағбаи тавассути ҳамаи ин ҷои. Чӣ тавр ӯ привел туро ин тараф, Хелена? Ое мо метавонем берун аз ин ҷо? "Вай ба ҳар ҳол буд, сахт ошеломлена, ва ӯ буд, ин хурсанд. "Одевайся. Оҳ, эй Худо, ба ҳамаи онҳо порваны. Дар ин ҷо, ба ҳар ҳол надень онҳо. Мо биеед пайдо берун баромадан. Эй худо, ки онҳо бо ту дод", - ором прошептал ӯ, ҷамъоварии он. ба он.
  
  
  "Дар хамелеон", - прошептала вай. "Як мантии. Ӯ маньяк, villain. Дар ин ҷо комил занон - лутфан, Фил, принеси ман дар халат".
  
  
  Ӯ барқарор кардааст, ки аз кати хоб ва зашагал ба хамелеон ман, прижав дасти ба Вильгельмине. Аммо ягона сюрпризом табдил ефтааст content туалета. Ӯ буд, нисфи набита туниками, нисфи - женскими пеньюарами. Ӯ отнес як Елене.
  
  
  Вай сидела дар кати хоб, прижимаясь ба ноющей сина. Вай чашмони загорелись. "Ин грязная свинья!" - прошипела вай. "Оҳ, ман чизе ҳаст, ки аз ед он. Отрывки? Оҳ, ту ҳуқуқҳои!"
  
  
  "Ман барои ефтани туро", - настойчиво гуфт ӯ. "Ҳадди ақал, мо метавонем бошад, якҷоя, ки агар ягон ҳодиса рӯй дод". "Поторопись, bitch", - бесадо умолял ӯ ба вай.
  
  
  Вай затянула халат дар атрофи худ. "Ман медонам баромадан", - гуфт вай сквозь дандон. "Ӯ ба ман ҳар экскурсию, ублюдок. Дар асл, агар ту заглянешь дар қуттии ин дафтар, пас найдешь корт ҳамагӣ проклятого ҷои. Ман мехостам, ки куштани ин сукиного писари!"
  
  
  Вале боз ҳам таваҷҷӯҳи заслуживала корт, выданная ящиком идораи ҳайвоноти. Як беглый назар ба он нишон дод, макао проходов, вьющихся зери зданиями ва уходящих дар склон холма барои ду домами, дар бораи он, ки дар бораи. Ин буд, бештар монанд ба нақша, нисбат ба корт, ва касе нарисовал чанд крестиков ва чанд чин аломат. Дар ящике низ буд, пистолет. Ӯ низ гирифта аст.
  
  
  Хелена он ждала. "Поторопись, Филип! Дар ин ҷо", - гуфт вай, гузаронидани ангуштони худ оид ба обшитой панелями девори худ, ки чун медонист Ник, бояд буд, бояд дар як сатҳ бо камнем берун. "Мо омаданд, ки куҷо аст ин ҷо". Вай понизила овози то шепота. "Он метавонад дар ҷое, ки дар он ҷо ҳозир. Вале ман дидам, дар он ҷо охранников".
  
  
  Ҳамин тавр Не? - тира аст, фикр кардам Ник. Худо кӯмак ба ту, агар ту лжешь.
  
  
  "Ки барои ин маблағи он?" - ором пурсид ӯ. "Танҳо як ағбаи?"
  
  
  "Не, онҳо ин ҷо як хӯшаи. Аммо..." Ва ба вай чашм расширились ҳангоми ин фикрҳои. "Ман намедонам, ки мо дар пойдем, ки выберемся аз ин ҷо. Дар бораи Фил, ба мо лозим аст, ки пайдо кардани ҷои пинҳон!"
  
  
  "Мо биеед пайдо берун аз он чӣ ба ягон ҷои", - гуфт ӯ ва улыбнулся вай успокаивающе..
  
  Чизе щелкнуло зери он щупающими ангуштони худ. Панели отодвинулась ба якчанд дюйм ва остановилась. "Метарсам", - прошептала вай.
  
  
  Ӯ сжал вай дасти ва прикоснулся ба он опухшим губам. "Мо имкони", - нармӣ гуфт ӯ. "Бие, биеед биандешем, ки ин".
  
  
  Ӯ сдвинул панели пеш. Онҳо баромада, аз хобгоҳ в васеи, тускло освещенный коридор, ки аз он пахло бетони монолитӣ ва намӣ замин.
  
  
  Ник задвинул барои онҳо панели.
  
  
  
  
  
  
  Экскурсия бо гидом
  
  
  
  
  
  Баъзе вақт онҳо истода ва прислушивались, украдкой поглядывая ба доираи васеи пасти нақби, ки буд, ҳар ду тараф аз онҳо ва сужался, закручиваясь поен ва скрываясь аз хотир. Тавассути фазои назди онҳо, eingeteilt якчанд ярдами скалы, қарор гирифт ва ду дари лифт дар шакли решетчатых гармошек. Яке аз ҳуҷайраҳои истода буданд, ба ҷои, вай дари буд заперта. Дигар, аз афташ, зиндагӣ дар дигар ошенаи. Ник огляделся ва кӯшиш мекунам, ки ба табдили худро назар ба нақшаи мазкур предмети.
  
  
  "Ба шумо рост омад?" - прошептал Ник. Вай кивнула, прижимая ба худ одолженную либос, чӣ тавр ба испуганная дурӯғ бокира. "Он гоҳ кӯшиш ба тарафи чап гашт", - гуфт ӯ. "Тибқи харита, ин аст, ки дар ниҳояти кор бояд боиси моро рост ба асосии тоҷикистон надорад. Пойдем". Онҳо оғоз осторожный бочком обход пушти ду хонаҳои, комендантского ва касе дигаре, ва направились ба чап каљ ба поен.
  
  
  Хелена испуганно пробормотала. "Аммо чӣ хоҳем кард, вақте ки выберемся аз ин ҷо? Мо метавонем ба хона рафта ба воситаи Сурх Хитой".
  
  
  "Шшш. Беспокойся ададӣ. Ӯ гуфт: ту, ки рафта ин анонсҳо?"
  
  
  "Бале. Дар баъзе механический коргоҳ. Ва лабораторию".
  
  
  "Ӯ ба шумо гуфтам, ки онҳо анҷом додаанд, бо Mark?"
  
  
  Вай якбора взглянула дар он. "Не. Ки онҳо анҷом додаанд, бо Mark?"
  
  
  "Ман намедонам. Он нест, ки бо дигарон, он чизе, ки ман медонам".
  
  
  Вай затаила нафас ва протянула дасти Нику. "Ман мехоҳам, ки бо ӯ чизе рӯй дод", - пробормотала вай. "Вале чӣ тавр мо метавонем кӯмак, агар не выберемся аввал?"
  
  
  Чунин ба назар мерасад, ҷавоб буд. Ва он худ муносибат дар айни замон ба сабаби кофӣ масъалаҳои. Он шахсе, ки бо ҳар минутой становилось бештар покрытым синяками ва опухолью. Мумкин аст, ӯ буд, то взбешена грубым муомилоти коменданта, ки дар ҳақиқат буд, ки омода аст дар атрофи даст сурх. Аммо чаро касе ба ин назар мерасад, хеле хуб мешавад ҳақиқӣ.
  
  
  Коридор сард уходил чап. Дигар нақби соединялся бо ӯ зери ҷолибу атрофи гӯшаи, пешбари вазнин ба хона. Хелена сарф ӯ гузашта гардиши. "Ин амиқтар дар дохили", - прошептала вай. "Ин боиси фабрику, ки дар бораи он ман ба шумо гуфт. Мо бояд паи кор". Онҳо дод. "Мебинӣ, ки ин хурд зина?" - прошептала он бо гузашти вақт. Ӯ дид, ба онҳо прижатых ба девори нақби бо неравномерными фосилаи. Ҳар ҳамзамон дар скалистую боми, ки заканчивался люком.
  
  
  "Барои чӣ онҳо?"
  
  
  "Спасательные люки", - нармӣ гуфт вай. "Бо яке аз ҳар як бинои наверху шумо дар нақби. Ҳадди ақал ин қадар ба ман гуфт. Ӯ привел маро ба яке аз онҳо. Сарф ман дари навбатӣ аз занон биноҳо дар дигар ҳуҷра, ман гумон дорам, ки дигар занон низ бубинанд. Сипас ба воситаи ловушку дар долони нест - ин нелегко дид, зеро ки шӯроҳои ҳама баробар ва ба назар мерасад, ки ба ҳеҷ чиз, ба ғайр аз маленькой скользящей тугмаи ба ҳар ду ҷониб. Дар ҳар сурат, он аст, вуҷуд дорад. - гуфт ӯ. - Дар сурати ҳамла ба ҳамаи спустятся ин ҷо ".
  
  
  "Ҳамлаи?" ӯ прошептал. "Вақте ки онҳо аллакай чунин..."
  
  
  Ӯ ногаҳон қатъ. Дар ҷое, ки дар долони нест пеш раздался осон лязгающий садои. Сипас далекий овоз. Ӯ рафта ба он, бестелесный солим, ки метавонад издать мард е зан, торжествующе е бо болью.
  
  
  Хелена остановилась, ба он рӯ ба рӯ буд, чизе монанди тарс ва радостного интизориҳои. "Мо бояд ба бозгашт", - прошептала он қариб беззвучно. Ӯ ба зӯр уловил ин, балки поймал изњори он шахс. Вай мехост идома диҳанд.
  
  
  "Не, ба маънои бозгашт", - пробормотал ӯ ба вай ба гӯш. "Останься дар ин ҷо, агар мехоњї. Ман пойду".
  
  
  Вай қатъиян покачала сари. "Мо дар пойдем ҷамъ. Ба ту гуфтам. Ман худам ба ту даст як".
  
  
  "Пас бар қавми ман ҷонишини ман пушти ман. Ва бештар аз не говори".
  
  
  Онҳо идома надодани онҳо ба хомӯш шавад. Садоҳои возвращались ба онҳо. Яке аз онҳо буд, овози коменданта. Дигар буд, чизе монанди потрескивающего номӯътадили.
  
  
  Сипас резкий дуъояшон буданд,, ки прервался женским проклятием ба ҳар забони дигар, ба ғайр аз зан.
  
  
  Джули.
  
  
  Аз ҷониби Елены буд, ки на садо. Вай бесшумно шла барои Лақаби ва бо баъзе рвением, ки ба он гардан напрячься.
  
  
  Онҳо миновали силсилаи вазнин буд ва скользнули оид ба повороту коридора.
  
  
  Гвардияи невозмутимо истода буд, пушт ба дарҳои кушода.
  
  
  Ник таъљилан гузорем, фуҷур педаль, отталкивая Елену протянутой дасти.
  
  
  Онҳо шунаванд, чӣ тавр ба гвардияи тағйир низомнома ва сипас оҳиста-оҳиста чӣ ваҳй ба ӯ. Сипас онҳо повернулись ва чунин менамуд, ки бисанҷед.
  
  
  Ник жестом нишон дод Елене, ба ӯ монд дар ҷои, ва бодиққат обогнул печутоби ҷарима. Гвардияи поплелся бозгашт дар коридору ба дарҳои кушода. "Хуб Шуд, - гуфт ба худ Лақаби. Зуд, повернувшись пушт.
  
  
  Ӯ ба сухан оғоз сабук омаду аз худ муқаррароти истода, беззвучно ступая оид ба бетонному нимсола. Ќадам... футы... гвардияи қариб буд, ки дари. Ник набрал суръат ва боло дасти бо протянутой бошед, иродаи қавӣ ва азму, қариб ҳамон смертоносной, чӣ тавр ба майса топора. Ҳамагӣ чанд инч... Сахт edge он хурмо зад, поен ва дар мавриди чӣ майса топора вонзилось чуқур дар танаи дарахт. Вақте ки ӯ зад, вай боз шунид треск хлыста. Комендант музыкально дарида берун хандидан. Ва гвардияи неслышно афтод зери марговар боздид карате Ника. Он пулемет царапнул девор, вақте ки Ник схватился барои он, балки дилхушӣ в ҳуҷраи ҳамсоя, аз афташ, буданд, низ захватывающими, ки имконпазир буд, пай чунин тафсилот.
  
  
  Хьюго рафтанд бо хоҳиши ӯ. Ва боз пулемет буд, ҷолиб, аммо боз ҳамон буд, ки хеле хатарнок паҳн кардани он у дар жуткому подземному ҷаҳон. Ӯ боз шунид хлыст ва приглушенный садо, ки аз он ӯ закипела хун. Ӯ қариб ҳеҷ пай Елену, крадущуюся паси он.
  
  
  "Аммо, чаро сбежать, ман ширин?" - оқилона гуфт, овози коменданта. "Агар шумо маъқул нест, дар ин ҷо бо мо, ту ба осонӣ доберешься то дари. Ха?" Кнут многозначительно щелкнул. "Е шояд ба шумо маъқул хеле бережное бозхонди либос. Қисм ба қисм". Трещина. "Стрип барои streak". Плеть. "Разорванный фрагмент барои разорванным фрагментом". Взмах ва глухой заданд.
  
  
  "Прекрати он!" Ин буд, ки овози Гербера, баланд ва банд, қариб то неузнаваемости. "Ба ҷои ин, удари ман! Чаро ту ударишь ман?"
  
  
  "Дар бораи, зеро ки ту ба мо лозим аст, ман гарон Гербер", - добродушно гуфт, комендант. "Ва ин дама мо лозим аст. Ҳадди ақал, - усмехнулся ӯ, - маҳз барои ҳадафи ҳамон".
  
  
  Ник повернул сари хеле, хеле оҳиста ва хеле эҳтиеткорона, то дид, ба ҳуҷраи. Вақте, ки кнут боз пронесся аз љониби ҳаво паҳн, ӯ шунид, ки чӣ тавр Хелена шепнула паси ӯ: "Убей он, Филиппус, убей! Подумай, ки ӯ бо ман дод". Ва дар айни замон ӯ дид саҳна дохили. Ӯ метавонист фикр танҳо дар бораи он, ки ин нафар буд, бо Джули.
  
  
  Ӯ истода буданд, ки деворҳои то ҳол пурра одетая, вале бо изорванным платьем ва як навъ воротником дар шее. Занҷираи тянулась аз он ба љинс ва то ба девори пушти ӯ дар он ҷо соединялась бо боғро металлическим приспособлением, вставленным дар санг. Комендант бархоста аз ҷониби шахси ба он ва щелкнул мекафад қамчин. Дар дальней деворҳои, ки бевосита муқобил дари, истода се мард. Танҳо ба онҳо на он қадар зиед истода, чӣ қадар поддерживались наручниками, ки крепили онҳо бевосита ба девори худ.
  
  
  "Вале дорӣ, ба ҷои, ман тигрица", - усмехнулся комендант. "Беги на поводке - садоятро дойти то дари. Ва ту хатто танцуешь барои ман, ман красотка". Стринги бераҳмона хлестали вай ногам. "Сабаб ин аст, ки ту дӯст, ки чӣ тавр ман туро щекочу? Е шумо мехоҳед, ки ба ин джентльмены диданд, ки ман бо ту корро, вақте ки аз они прекрасное бадан освободится аз ненужной либос?" Кнут обвился атрофи он камар ва бо рвущимся нидои њамдењагони. Джули вздрогнула. Вай чашмони баста шуд ва измученное шахсе буд, бледным, зарарнок олиҷаноби аз арақи мрамором. Яке аз мардон дар деворҳои втянул ҳаво ва бо дрожью выдохнул. Зону Джули сморщились, ва онро тарк фарш. Вақте ки ӯ гузошт, то Хьюго барои броска, вай напомнила Нику избитого дар қафаси щенка. Марк ноумед ва безуспешно ҷиҳод бо наручниками.
  
  
  Комендант њамдењагони пеш, укоризненно ҷустуҷӯи ҷасади выпоротой занон дар пои худ. Ник опустил Хьюго. Хурд хато ва старик бо нармӣ сутулыми плечами хоҳад зарбаи корд, ки барои Йи. Мақсад аз кунҷи вазнин буд.
  
  
  Йи наклонился ва дернул цепочку. Ошейник вонзился дар мягкую ҷисм гардан Джули.
  
  
  "Ба боло, боло, боло", - возразил он, ки чӣ тавр непослушному кӯдак, ва безжалостно потянул барои занҷираи. Джули поднялась, чӣ тавр ба восковая кукла, свисающая бо болга палача. "Ҳамин тавр. Беҳтар аст," гуфт, комендант. Сипас ӯ, кӯфтанд, аз вай пойҳои аз зери он ва имкон дод ки вай афтод. Кнут хлестнул он, ки вай лежала.
  
  
  "Оҳ, не, оҳ, не", - простонал сгорбленный мард. "Ман хоҳад нигариста, ба он. Ин бояд прекратиться. Фарз ин бадтарин ҷиноят, аз кор ба онҳо. Кофист, Йи. Ман, масалан, ба беҳтарин чизе, ки бигӯӣ. Танҳо не трогай ин духтаре боз. Илтимос - илтимос , Йи! "Овози ӯро поднялся то крика, ки хлыст боз спустился.
  
  
  "Не, Дитц!" "Ӯ ҳуқуқҳои! Ин аст, лозим аст, бас!" Ду овози прозвучали ҳамзамон, аввал - мучительный шепот инсон наздик бо ӯ, ва дуюм - хашмгин ғуррон Марқӯс.
  
  
  "Ҳоло он қадар разумнее", - промурлыкал комендант, повернувшись ба онҳо. "Агар шумо омода бошад, ки оқилона..."
  
  
  "Не, ту, хислатҳои инро гир, ки хоҳӣ!" Ин буд, сдавленный дуъояшон Джули. "На смей мекунед, чӣ аз он мегӯяд! На смей!" Вай приподнялась дар коленях ва ногаҳон бросилась ба ногам коменданта.
  
  
  Ӯ отступил аз смехом, ва кнут свернулся.
  
  
  Хьюго взлетел дар ҳаво.
  
  
  Вале дар замони озод кардани Ник аст дверном проеме, ва касе, ки дар назди деворҳои задохнулся. Комендант дилам ва нисфи дилам ба дверному проему, согнув зону манишинед. Хьюго ба осонӣ заскользил оид ба виску ва пош, дар ошенаи.
  
  
  Ник ҷаҳиши.
  
  
  Пурра вазни он летающее бадан обрушилось дар коменданта ва сбило он бо пои. Ӯ зону дернулось пеш ва впилось дар мягкую кишку. Одам дар зери он перекатился бо ақл қувват буйвола ва корнамоии зарбаи шомполом оид ба горлу Ника. Ник заткнул даҳон ва дидам ранги сурх. Ӯ ҳис кардам, ки рычащий зверь инсон отбросило он ва дар он напало, ва ӯ бераҳмона зад, ки онро твердому каменному нимсола. Ӯ ба гуноҳони худ бадан тамоман истироҳат дар як обманчивый лаҳзаи. Сипас, ӯ ногаҳон вскинул зону ва боло кардед. Вазни слетел бо он. Ник бо мушкилӣ рушд мекунанд поднялся ба пойҳои, ва дидам подпрыгивающего Ии. Ӯ поймал як протянутую дасти, яростно пнул тарафи рост ва пои скрутил зажатую дасти Ва то он даме, ки обтянутый туникой як зироъ на согнулся зери кирдори ношоям аст неестественным дар як кунҷи ба рӯ. Ва дардовар мечашонем доранд ахнул ва афтод зери мучительным фишор. Вақте ки ба он фуруд, Ва корнамоии зарбаи ду шатта дар пойафзоли худ, ва як дасти бо шомполом. Сжимающие ангуштони Ника даст тамоми қуввати худ хватки, вақте ки ӯ пошатнулся аз punches худ. Краем чашмони ӯ дид, ки чӣ тавр Джули кӯшиш ба чизе ки ба он пушт.
  
  
  Комендант, ҳам он дидам. Бо ақл суръати он высвободил худро скрученную дасти дар ураганном перевороте ва баъзеи Ника барои пойҳои, толкнув Ника пушт ба Джули ва заставив ҳамаи се растянуться. Ник маҷбур ба худ барои истироҳат ва вцепился коменданту дар гулӯ. Джули ором застонала. Марк идома пайваста ругаться. Ва ногаҳон он қарияи боло таҳти муолиҷа бимонад отвисла. Ба он чашмони буданд прикованы ба хона.
  
  
  "Хелена!" - выдохнул ӯ. "Эй худо ман, аз они шахси! Ки онҳо ба ту дод?"
  
  
  Комендант зарычал ва ин назар аст, ки Джули пыталась баланд бардоштани бо ошенаи. Ник шунид занг мебошанд. Хьюго. Ӯ сахт зад ладонью оид ба шее коменданта, вале эҳсос кард, ки он осечка зад, вақте ки комендант ба рӯйгардонӣ бозгаштанд. Онҳо схватились ва перекатились ҷамъ.
  
  
  Хьюго ҷони худро фидо берун аз дастрасии. Ду марде, чун бегона тартиб додашуда, вале чун похожих бо қувват ва техника, взмахивали, царапали, лату не ва изгибались дар ошенаи. Джули легонько вздохнула; ва он лежала неподвижно.
  
  
  "Хелена!" - вскричал Марк. "Дар бораи, Хелена, беги! Убирайся аз ин ҷо!"
  
  
  Касе дигар метавонад пешниҳод вай броситься ва схватить тӯдаи е ба коре, чизе, ки ба кӯмак. Яъне касе ҳам, ки метавонист дидан сквозь позу ниҳояти хастагӣ ва хашми, ки вай муваффақ не выдерживать, вақте ки ӯ рухнула дар дверной проем. Аз ҳамаи одамони Марк буд, ин мард, ки фаҳмидам мебуд тоқ загипнотизированное изњори он шахс е хонда баени он полузакрытых чашм. Ӯ низ метавонистам, ки мешунаванд суханони, ки вай бормотала, то ором, ки метавонад шунидан, танҳо дар вай. "Бурс ба ӯ нарасонд, бурс ба ӯ нарасонд, заставь ин мерзкого ублюдка мекашанд ..."
  
  
  Ник буд, чизе, ки метавонад ба ублюдок азият. Ӯ корнамоии ҳамлаи оид ба дили Ии ва корнамоии мучительный зарбаи ангушти дар яке аз крошечных чашм. Йи ҷавоб аз таъсири каратэ дар грудную клетку Ника, ки дар як лаҳза табдил дӯзах ва метавонист бераҳмона кушт, агар дуруст анҷом. Ник попробовал айни табобат бо ҳамин натиҷа. Йи зуд отшатнулся ва барқарор кардааст, барои ба даст овардани боз. Ду нафар аз онҳо рубили ва рубили бо ақл қувват ва суръати, приземляясь ва выскакивая аз зацепок, ки убило мебуд, мардум камтар обученных санъати куштори.
  
  
  Ва ногаҳон яке аз рубящих желтых дасти перестала аст ва аз нав аз оғози царапать рӯи фарш. Ник обхватил толстую гардан ва сахт сжал, ҳамзамон ударив коленом дар пах. Сипас, чизе поднялось бо ҷинс ва чизе зарба расонда бошад, онро бо сари бо чунин свирепостью, ки дар як лаҳза ҳама он эҳсоси покинули он. Комендант зарычал ва вырвался аз цепких дасти Ника, отбросив он бозгашт ба воситаи ҳуҷраи вращающимся њаракати, ки сахт чизе зарба расонда бошад Ника дар бораи девор наздик бо Mark ва оставило он бо паст мувофиқ кунонида коленями ва сари.
  
  
  
  Йи ҷаҳиши.
  
  
  Ник маҷбур эҳсосоти худро подчиняться ӯ. Он дасти вытянулись пеш ба образовать трамплин аз паси деворҳои он, ва он пои взмыла то дар жестоком дропкине, используемом нест, ки дар футболи ва дар смертельной бозии савата. Он ангушти худро дар ноге соединился бо бениҳоят хурсандиовар стуком. Сар Ва якбора отлетела, ва картерро ба ҳузур пазируфта, боз зад пои. Ин дафъа ӯ шунид хруст сломанной устухон, чун шикастанд Ва гардан.
  
  
  Комендант афтод.
  
  
  "Дар бораи, Филиппус, ту буд, ки аз они аҷоиб мекунад! Ӯ мертв? Ӯ дар ҳақиқат мертв?"
  
  
  Ник танќисї нест покачал сари. Хелена вошла дар дверной проем, ва он хунхобц дар рӯи сияли злобным одобрением. "Ту бадқасдона ба ӯ дард, ҳамин тавр не. Барои ман!"
  
  
  "Хелена, гаронбаҳо ман худ..." - сар шуд, ки Марк.
  
  
  "Ба ман Хелена", - настойчиво гуфт Ник, ки эҳсоси инсон, ки ба вуқӯъ спасся зинда аз разъяренного бетономехтакунандаи. "Биеед, освободим ин мардум ва уберемся аз ин ҷо".
  
  
  Ӯ афтод ба зону наздик Джули. Вай чашмони ҳанӯз баста шуд, вале нафас менамуд, муқаррарӣ. Он махсус мутахассис оид ба взлому замков бояд ғамхорӣ дар бораи ин ошейнике ва занҷирҳо аз, привязанной ба он шее. Взглянув дар се ошеломленных мардум сиеҳ ва кабуд, онро вскрыл пойдору бархўрди ошейника. "Касоне, ки дӯстони ту ҳастанд,, Mark?" - пурсид вай. "Рудольф Диц ва Конрад Шойер?" Марк гуфт. "Онҳо доранд, ракета, ин одамон дар ин ҷо. Аввалин атомная ракета Сурх Чин. Танҳо дар он нест, хато - ҷиддӣ, - ва онҳо ба кӯмак ниез доранд. То ки онҳо бо ҳамаи тарафҳо затащили олимон, ки барои додани онҳо".
  
  
  "Вале ҳамаи олмониҳо. Е собиқ олмониҳо", - гуфт Ник, ослабив дигари шумо ва нармӣ хлопнув Джули ба рӯ. "Чаро ин аст,?"
  
  
  Шахсе Марқӯс затуманилось. "Чунин ба назар мерасад, ки дар ҷаҳон боз монд нацисты, ки фикр мекунанд, ки ягона роҳи бозгашт ба Олмон ҷо, ки ӯ тааллуқ дорад, ин ҳамроҳ китайским сурх. An нафар бо номи Брэнсон выслеживает мо ва затаскивает мо дар ин ҷо. Ва таҳдидҳои! Ки онҳо ба зудӣ ба кор бо ҳамаи - ва онҳо аллакай оғоз... "
  
  
  "Ое ту медонӣ, ки калидҳои аз туст наручников?" - перебил Ник.
  
  
  "Фикр мекунам, онҳо агар мебошад, - гуфт Марк. "Эй кош ман! Гвардияи!"
  
  
  "Хавотир нашав дар бораи он, - гуфт Ник. "Дигар, мумкин аст, на он. Хелена, мехостем".
  
  
  "Оҳ ҳа, гвардияи", - гуфт вай thoughtfully ва выскользнула аз ҳуҷраҳо, бросив прощальный назар ба безжизненное ва безжизненное бадан коменданта.
  
  
  Марк нахмурился. - Фикр мекунам, барои он ки ин аллакай аз ҳад зиед, - пробормотал ӯ. "Ба назар мерасад, ки шумо худ як каме аҷиб". "Ин, - фикр кардам Ник, вақте ки ӯ прислонил Джули ба девори худ ва оғоз ба ҷустуҷӯи дар тунике коменданта чизе пригодное, - буд преуменьшением ин ҳафта.
  
  
  Хелена, эҳтимолан ҳамин тавр фикр кунем, чунки изменила худро поступок.
  
  
  "Ин кофӣ хоҳад буд", - гуфт вай, истода, дар дверном проеме, бо автоматом дар дасти. "Акнун, ки ту хоким ин хук барои ман, ту дод чизе, ки ман мехостам аз ту. Оҳ, аз ту получился мебуд олиҷаноб любовник, вале кӣ медонад, шояд, ки чизе мумкин аст, ки соз".
  
  
  "Шумо чиро дар назар доред?" Марк прохрипел: "Кушта онро барои ту? Ва ту чӣ кор карда истодаӣ, ки бо ин пистолетом? Кӯмак ба мо берун аз ин, ба хотири худо".
  
  
  Вай смеялась. "Ту садоятро мемонданд. Шояд хурд Джени Уайетт освободит туро. Ман бовар намекунам, ки дар ин. Вале ту, Картерет. Ту пойдешь бо ман. Он чизе, ки ман буд, ту кушт ин ублюдка Йи, маънои онро надорад, ки ту продвинешься минбаъдаи. Шумо такфир он кӯшиш сбежать, дарк мекунед, ва ман шуморо ба шумо дар бораи ин. "
  
  
  "Хелена, ту сошла девона", - гуфт Ник, измеряя масофа то он, то Хьюго, то хлыста, то се беспомощных мардон. "Агар мо сыграем дуруст, ҳамаи мо метавонем ба берун аз ин ҷо".
  
  
  "Дар бораи, аммо ҳамаи мо аз ин ҷо нест выберемся", - нармӣ гуфт вай. "Мардон доранд, ба кор, ва занон бояд гиря, е, тавре ки гуфта мешавад, зарбулмасал. Ва пытайся фиреб ман, Картерет. Ту невиновный суратгир. Ое чунин қотил, ба монанди ту. Ва он ҳодиса дар Деҳлӣ. Касе спланировал ин На ба зикр аст маленьком передатчике, ки касе чап пищать дар ин хавопаймо то Ии ниҳоят нест пайдо он баъд аз чанд соат пас аз он, шумо бояд гузошт, ӯро ба он ҷо. Сипас шумо омад ва ҷустуҷӯ барои ман ". Хелена кӯтоҳ рассмеялась. "Оҳ, ман хурсандам, ки ту ин корро кард. Аммо ба ту буд, ягона марде, ки ба ӯ муяссар гардид, ки мешикананд ва осмотреться. Пас, ман фикр мекунам, ки ту бояд объясниться..."
  
  
  "Ягона, ки дар бораи он ба ту медонӣ", - гуфт Ник, улыбаясь, ва дод, то назар дар ағбаи паси он. "Лавай, Пит!" - позвал ӯ ва дид испуганное ҳаракати Елены, ки бросилась дар кнут коменданта.
  
  
  Он змеиные ремешки пролетели дар ҳаво ва обвились атрофи он панљаи худ. Ник дернулся, ки жалящая плеть попала дар ҳадафи ва Хелена растянулась пеш, вақте ки автомат выпал аз он онемевших ангуштони ва бо грохотом фарш афтод. Ӯ бераҳмона тянул, волоча вай барои худ ҳамчун неуклюжую моҳӣ, то плеть на разворачивалась, сипас зад, боз.
  
  
  Ник қатъии связал он хлыстом, ғофил мучительные непристойности Елены ва дуъояшон сбитого бо ҳеҷ нафъ Марқӯс. Ӯ боло автомат ва ором берун омада, дар коридор. Ҳеҷ чиз, ба ғайр аз тишины ва мертвого мебошад. Ӯ поискал калидҳои пайдо онҳоро гирифта, автомат. Вақте ки ӯ баргашт ва дар ҳуҷраи, Джули разбудила худ ва пайдо кардани Хьюго; Хелена боролась, ки ҳатмӣ буда аз он хлыста.
  
  
  "Картерет", - гуфт Марк хомӯш хатарнок овози, - "ман фикр мекунам, ки шумо бояд ба ҳамаи мо фаҳмонед".
  
  
  "Ҳа, - розӣ шуд, ки Ник. "Хелена Дарби - яке аз шпионов, ки боиси ба мо дар ин ҷо. Ба ман лозим аст, ки боз ҳам бештар ба шумо мегӯям, вале шумо низ метавонед мегӯям,, ман чизе ҳаст, ки". Хелена подползла дар коленях ва выругалась дар он. Ӯ зад, вай пистолетом. "Ва то ки мо дорем чораҳои фаврии мешавад. Мо метавонем имконияти ба вай саргардон дар атрофи ин ҷо. Вале ман сахт татбиќ калонтар зарар... э-э... хонуми.
  
  
  Джули фыркнула ва бо мушкилӣ рушд мекунанд поднялась ба пойҳои, стягивая грязную туфлю дар сатҳи баланди каблуке.
  
  
  "Албатта, ба ман як як. Агар ту сахт зад ин проклятую даму, лутфан, позволь ман".
  
  
  Ботинок бодаш ба ҳаво ва бо громким стуком ударился Елене сари. Хелена застонала ва тарк.
  
  
  "Осоиштаи шаб, гаронбаҳо ман худ, - гуфт Джули.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Нақшаи шуд, орзуи дар бораи муфид шаффофият. Ҳар нақби ва ҳар скользящая доми буданд, ишора аз собиқаи беайб ва аз тарафи точностью. Несоответствующие най садоҳои "... ваҳшӣ голубизна ин ҷо..." плыли оид ба туннелю. Домҳои открылись. Овози удивленно афзуда, зуд затихли.
  
  
  Як дари дар туннеле, ки кушода буд, ҳоло баста буд. Барои он лежали комендант ва як мертвый стражник. Хелена дар наручниках рухнула дар девор бо кляпом, қатъии засунутым вай дар даҳони вай.
  
  
  Шойер ҳамроҳ ба холостым маҳкумшудагони мард.
  
  
  Дитц бо як автоматом афзуд худро хрупкую эътибор ба гурӯҳи хурди ҷуфтҳои Рибера.
  
  
  Марқӯс ва Джули мусаллаҳ пулеметом ва ружьем коменданта, облегчили худ дар роҳи духтарон бино барои занҳои танҳо ва ҳамроҳ миссис Никки дар робита ба харҷ занон чанд гурўњи тавассути нақби, ки ҳамроҳ бекас маҳкумшудагони мард.
  
  
  Пас ҳар кас, ки интизор раздвижные люки ба вуқӯъ приоткрываются ба уловить садоҳои поен, охир даъват Ника ба яроќ.
  
  
  Ягона хурд футляр барои камераҳои хушхӯю качнулся, то Ник рафта буд, бо подземной дорожке, обозначенной дар чертеже. Дорожка пролегала бевосита таҳти зданиями, ки ӯро интизор буданд, дид ҳамаи он подопечные. Дар охири буд внезапный шер боло, заканчивающийся кулли дари худ. Чанд дақиқа аз он кор бо замками ва засовами.
  
  
  Сипас ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр тару тоза ҳаво сард ламс он шахс.
  
  
  
  
  
  
  Дар як ғор дар каньоне
  
  
  
  
  
  Ӯ буд, ба задани ду чиз.
  
  
  Таркиш бар он ҷое, ки омада ин, дар охири, ки силоҳи нав, ки разрабатывалось дар он бо истифода аз нацистских бидонед, чӣ тавр ва украденных олимон буд, уничтожено.
  
  
  Увести аз ин ҷо Гербера, Дитца ва Шойера дар якҷоягӣ бо ҳамаи дигарон.
  
  
  Ва хислатҳои инро гир, отстают, ки чӣ тавр кормандони Лаутенбаха ва Леманна. Тавре неуловимый Бронсон, касе, ки ӯ ҳеҷ буд ва ҳар ҷо, ки ӯ ҳеҷ буд.
  
  
  То ки унсури неожиданности ҳам буд, ки дар тарафи Картера. Онҳо похитители, аен аст,, буданд, то боварӣ дар худ қалъаи, ки чӣ тавр дар маҳбас, ки охраняли на бештар аз ошкоро пулҳои. Е гумон аст, бештар, зеро ки ин ибтидо буд, дур нест, равшан аст.
  
  
  Ник доранд, ки дар шаб. Буд, ҳанӯз торик аст, вале осмон напоминало дар бораи приближении даме ки чашми. Агар чизе ва лозим буд, ки ба кор аст, лозим буд, ки ба зуд, то спящие нест, бедор эҳсоси.
  
  
  Дари, ки ба воситаи он looked буд, фаро грязью ва травой дар пеши холма. Ӯ менамуд, тақрибан сӣ дар пойҳои истироҳат аз сармуҳосиб ворид опечатанную деревню буд ва ҳамагӣ ду маротиба камтар аст. Бо вуҷуди ин, ӯ буд, кофӣ калон, барои ба дарсњо чизе монанди мошин е таркиши мошини. Жалко, ки ӯ буд, як е якчанд. Вале танҳо дастрас мошинҳои ҳам буданд, припаркованы дар ин пародии дар деревенскую масоҳати, ва кӯшиши угнать онҳо означала мгновенную катастрофу. Ӯ қарор кард, ки ҳатто берун меоварем, ки онҳо аз сохтори конститутсионӣ ва рискнуть бошад уличенными дар покушении - ин низ имконияти калон. Онҳо буд, як имконияти барои ҳама боло, ва онҳо ягона умеди буд, як не согласованное ҳаракати.
  
  
  Берун патрулировали чаҳор нафар охранников; чор, ки аз он метавонист дидан ба қадам бозгашт ва берун бо хати тусклого нур, ки ӯ буд, хеле миннатдор ҳастам. Сарфи назар аз он, ки дари, ки ба воситаи он выглядывал, буд, сахт замаскирована берун аз нависающего дерна ва спутанных шохаҳои, просачивающийся нур албатта мебуд, ки асосан дида, агар склон холма буд, аллакай залит ҳалим сунъӣ освещением.
  
  Ӯ зуд закрыл дари ва выругался муҳофизи беспечность.
  
  
  Лекин, ба ӯ лозим буд, то бидонед, ки дар берун интизор аст. Ва чизеро, ки сказанное Шойером дар бораи компоновке дохилии корхона, дало ӯ оғози ғояҳои. Ва дар ин замаскированной дари шуд, як чизе, ки ӯ хеле нравилась. Вай открывалась берун.
  
  
  Ӯ ба чап дари закрытой, вале на запертой, ва ба зудӣ рафта, бозгашт оид ба коридору, то дошел то буред, ки Хелена гуфт ба ӯ дохил шавад. Ин дафъа ӯ дохил шудам. Вай зӯр спускалась ба дигар кулли дари, ки угрожала муқобилат ба ҳама он заҳматталаби попыткам замок хак. Арақи баромад намуда, аз ӯ ба лбу, ва ӯ қариб буд, ноумедӣ, ки дар охир махсуси взломщик маҷбур чизе дар дохили щелкнуть ва скользнуть.
  
  
  Ӯ гузашт дар дигар ҳарчи бештар ба коридор, ки разветвлялся дар якчанд самтҳои. Рост, аз он буданд, ду лифт: яке бо клеткой дар ҷои, ва дигар скрылся аз хотир. Аз куҷо аст, барои онҳо, дур рост, ӯ метавонист шунидан устувор гул мошинҳо, пронизанный жужжанием ва лязгом хурдтар таҷҳизоти. Чанд коридоров вели ба пўшида дверям. Ин аст, ки чӣ тавр ӯ медонист, ки чӣ тавр аз чертежа ҳам аз Дитца ва Шойера буданд механикӣ устохонаҳо. Пеш аз ӯ ва ба тарафи чап аз он буд, боз як силсила проходов. Сеюм поентар ҳамзамон дар лабораторию инсон бо номи Лаутенбах. Буд, озмоиш воқеъ дар коридору, пайдо кардани калиди аст, ки дар бораи он ба вай гуфт: Марқӯс, ва дастрасӣ ба ин полусумасшедшему, дидани он буд, ки ое engine Бронсон боз бо он. Мутаассифона, ин ҷараен надошт махсус маънои. Ӯ буд, ки ҳамагӣ ду кор, ва ин буд, на яке аз онҳо.
  
  
  Бештар аз ҳама он интересовал аз ҳама дальний коридор.
  
  
  Он чӣ ваҳй ба ӯ, гузаронидани вплотную ба девори худ ва держа Хьюго наготове.
  
  
  Коридор, ки он барои, кушода шуд, ки дар чида охири. Ӯ буд, ки дари; Шойер ба ӯ гуфт, ки чаро. Зеро дар ин буд, ки зарурат. Ӯ выходил дар ғор бузург бо азим строением дар шакли силоса дар маркази. Байни деворҳо пещеры ва китобхонаи бузурги воронкой простирались чор узких подиума, сахт загороженных дар маҳалҳои озодшуда home артерию. Ҳамаи биноҳои корӣ қади деворҳои буданд, бехатар заперты. Дар нисфи роҳ байни полом ва потолком находилась бузург платформаи, ки мисли ӯ медонист, заинтересует он.
  
  
  Ӯ добрался то кушода дверного проема ва прижался ба як девори худ ба назар дар ғор.
  
  
  Гвардияи повернул дар кунҷи даруни доранд ва ӯ рост ба шахсе.
  
  
  Внезапность ин потрясла Ника бо бозгашт.
  
  
  Вале ба ӯ муяссар гардид, ки хуб аст, ки ба табассум. Ифодаи шахси посбон буд, аз ин ҳам бештар бошад хандовар, аз худ. Ҳадди ақал, ӯ чунон умедвор буд.
  
  
  "Шаби шом", - добродушно гуфт Ник. "Герр Бронсон, шумо медонед, ки ӯ?"
  
  
  Ба зӯр гвардияи оғоз кушодани даҳон, чӣ тавр ба дасти Ника ударила ва вонзила Хьюго чуқур ба гардан инсон. Майса отодвинулось ва боз чизе зарба расонда бошад. Ник поддерживал обвисшее бадан, нигариста дар кушода дверной проем. Ағбаи буд ровным чанд ярдов ва сипас сар ба нишеб спуск. Бо яке аз подиумов рафта буд, мард ба китобхонаи бузурги даври сохт, ки дар бораи он ӯ гуфт Диц. Дари фаъол дар назди ҳамвор гранью китобхонаи бузурги воронки, ва шахси ғоиб шуд, ки дар дохили. Бештар кас ба дида мешавад,. Ник затащил посбон дар дверной проем ва ба чап он дурӯғ бевосита дар проеме пещеры, дар якчанд пойҳои истироҳат аз васеи спускавшегося поен пандуса. Ҳоло вақти фикр ҷойҳо, ки метавон пинҳон бадан. Ва боз як пулемет пополнил хонумҳо Картера.
  
  
  Ӯ зуд спустился оид ба пандусу ба платформаи, подвешенной байни полом ва потолком, ғофил зина, ки аз он боло раванд ва опускались ҳар ду ҷониб.
  
  
  Ҳар лаҳза - ва метавонад, ин аллакай рӯй дод - обнаружат он е дигар мертвого мебошад. Вақт буд, ки хеле кам.
  
  
  Вақте ки ӯ ба платформаи, ӯ эҳсос кард мавҷи бузург осон. Аз як тараф ӯ расширялся дар як навъ мартабаи, набитый боркашонӣ бункерами ва плоскими прицепами, ки баъзе аз он сохта, барои пайвастшавӣ бо муҳаррикҳои ва дигар снабжены буда муҳаррикҳои ва рулевым таҷҳизот. Ва ягона чизе, ки Дитц қодир ба тавсифи танҳо смутно, вале ки ӯ дуо кардам дидани буд, дар он ҷо дар саросари худ нестандартном совершенстве, вытянутой, чӣ тавр ба гигантская многоножка бо дизельным двигателем. Паси он платформаи расширялась, чӣ тавр ба веер, як мартабаи уходил дур пеш ба противоположной тарафи пещеры ва чанд дигар спускались дар қоҳир минтақаи. Вале он волновало аст, ки лежало берун аз он. Ӯ буд, озабочен шириной мошин чизи ғайриоддӣ вуҷуд надорад, он бо иқтидори ва чӣ гуна ӯ выберется. Ӯ измерил ин бо чашмони. Ин мебуд близкая фуруд ва ғояҳои хеле васеъ опасная сафари. Вале ӯ баргузор тавассути васеъ дверные проемы ва долонҳои, ки ба воситаи он ӯ гузашт имшаб.
  
  
  Он хоҳад буд, ки қариб беззвучно. Хоҳад шунидорӣ бошад танҳо муҳаррики. Ва тихая пульсация ва вой мошинҳо кӯмак мебуд, ин пинҳон нест.
  
  
  Ин буд, ки аз ҳама ҷои хуб барои тарк бомбу.
  
  
  Ӯ присел дар сояи бузурги грузового ин обанбор ва вынул "фотоаппарат" аз футляра. Мӯҳлати буданд, аз ҳама сложное. Ӯ буд, берун меоварем, худро ба мардум то он, ки чӣ тавр ин дурўғи взорвется, ва танҳо пеш аз ин, дигар дар рӯи замин аст, Худо хоҳад чизе, ки метавонист доред, тамоми стаю волков. Даргиронидани он хеле барвақт, ва як ҳавопаймо бо невинными туристами отправится в охирин, даҳшатнок парвоз дар небытие. Ӯ колебался, то теребил вақтсанҷ. Пас аз ӯ буд, фармоишгари он нест шудааст, тағйир диҳад. Ним соат? Метавонад. Беҳтар аст, ки хеле барвақт, аз хеле дер. Ҳамеша буд, имконият, ки касе метавонад онро кашф кард, ки агар ӯ пролежит аз ҳад дароз. Ва ҳарчанд ин фикр буд, ужасающей, ӯ бояд шуд, кӯшид ин чудовищно ҷои хатарнок, ҳатто агар он маънои онро надорад, ки таркиш бо истифода аз он дорусозӣ бегуноҳ мардум. Зеро, ба гуфтаи Гербера, Дитца ва Шойера, ин буд, нигаҳдории ҳамаи атомных сирри украденных красными китайцами аз русҳо ва аз Ғарб. Бе ин, онҳо баргаштанд мебуд, ба ҷои он, аз куҷо оғоз - попрошайничеству ва дуздӣ бидонед, чӣ тавр дар соҳаи ядерного силоҳи. Бо ӯ - хайр, ҷаҳон.
  
  
  Ник насб вақтсанҷи барои ним соат ва бодиққат засунул компактную, вале разрушительную бомбу зери яке аз металлӣ овезаи бункеров. Сипас ӯ насб дахлдор вақтсанҷ худ наручных часах ва таваҷҷӯҳи ба дароз силсилаи сдвоенных вагонов, составляющих аҷиб безрельсовый троллейбусҳо, ки он ба нақша гирифта истифода баред, чӣ тавр ба қатораи метро. Ҳар як мошини назар чунон бузург аст металлическая бочка, уложенная баробари, очищенная аз плоских кор, распиленная пополам, ва он гоҳ музд дар чор чархҳои. Дар баробари ин даҳ е дувоздаҳ мошин метавонад нигоҳ ва перевозить объекти ҷои шаклҳои зиеди дарозии. Е... ҳар кас метавонад ба зимма нороҳат тақрибан даҳ нафар.
  
  
  Муфты придавали ӯ маневренность, ки дар он ӯ бо ноумедӣ лозим.
  
  
  Аввал аз изогнутых платформаҳои буд прицеплена ба миниатюрному, вале сильному дизельному трактору, ки дар он нишаста буданд, ду нафар, ронанда ва, эҳтимол, гвардияи. Ник деҳот барои руль ва зуд аз мақомоти идоракунӣ. Пулемет афтод, ки дар ошенаи наздик бо ӯ.
  
  
  Гузошта бисту ҳашт дақиқа.
  
  
  Ӯ бори дигар оглядел бузург ғор бо он пандусами, мостками ва гигантской осиеи воронкой. Васеи порча, дар наздикии он ба чап мебошад, озод шуд. Пандусы паси он буданд, озод. Подиумы...
  
  
  Дари фаъол дар изогнутой тарафи китобхонаи бузурги воронки, ва ду марде баромада бо яке аз подиумов, похожих дар спицы ва ҷиддӣ разговаривали. Ник замер. Тақрибан баъд аз чор е панҷ сония онҳо дойдут то сармуҳосиб мизи мостика, ки санаи бар он сари ва хоҳад берун аз он дар соҳаи назари, ва ӯ аз онҳо дар майдонҳои назари. Не сабабҳои онҳо лозим аст, ки назар ба поен. Ӯ дар он ҷо монд, ки буд, дар хотир доранд ва неподвижен, чӣ тавр ба статуя.
  
  
  Онҳо медлили. Онҳо жестикулировали. Онҳо ҳеҷ. Ӯ метавонист шунидан онҳо овоз дар серьезном муҳокимаи. Онҳо паст шудаанд. Ва яке аз онҳо оперся дар перила подиума ва е назар ба поен дар яму, ҳанӯз жестикулируя.
  
  
  Дили Ника попыталось забиться дар он гулӯ. Яке тасодуфӣ назар дар ин сайдинг, ва разговорчивый он ҷо чизе издавал; дархост, метавонад, е пронзительный дуъояшон охраннику.
  
  
  Болтливый гуфтугӯ барои изҳори ақида. Ник соскользнул бо курсии трактор ва спустился оид ба дальнему канори мошинҳо ба присесть дар саҳна. Аз он ҷо ӯ мепоиданд, ки чӣ тавр онҳо разговаривают.
  
  
  Вақте ки он ба назар чунин менамуд, ки онҳо дар ин ҷо-дар ин ҷо бармегардам оид ба подиуму. Сипас онҳо передумали нисфи роҳ баргаштанд ва ба мавқеи худро дар перил. Ӯ горько проклял онҳо барои он, ки онҳо интихоб кардаанд, чунин маловероятное ҷои барои сӯҳбат.
  
  
  Гузошта бисту се дақиқа. Бисту ду дақиқа.
  
  
  21.
  
  
  Ки дар ислом, чунин ба назар мерасад, тир дар ин ҷо-дар ин ҷо оғоз хоҳад кард. Акнун ӯ бояд боиси дар ҳаракати ин штуковину, сарфи назар аз он, ки ду нафар аз мардум аз он ҷо диданд, гуфтанд е анҷом додаанд. Метавонад, ду хурдсол аксҳоро дар сабки Вильгельмины на тарсонанда? Ҳеҷ умед ба ҷаҳаннам. Албатта, хоҳад заметны.
  
  
  Ӯ боз проскользнул ба трактор, шабеҳ давида онро дар аввал ва тир танҳо вақте ки дар ин возникнет хоҳиши шадид зарурати.
  
  
  Сипас яке аз ин мардон нигариста, соат ва зевнул. Онҳо кивнули якдигар ва поморщились. Ник боз нигариста, радиевый циферблат худ соат. Ба зудӣ дар кӯҳҳо хоҳад светло.
  
  
  Мардум бар он гузашт оид ба узкому мостику, баромада home круговую дорожку ва кист гумроҳтар аз хотир.
  
  
  Ӯ подождал боз як қиматбаҳо дақиқа пеш аз идора дизельный муҳаррики. Ин произвело ҳатто бештар садои аз он фикр карданд. Вале ӯ ҳанӯз то шунидан доимӣ buzzing мошинҳо. Агар lucky, дигар садои мотора мешавад, ба мушоҳида мерасад... барои муддате.
  
  
  Трактор суст двинулся пеш, таща боиси колеблющуюся вереницу скрипящих мошинҳо. Ник переключил интиқоли ва повел худро похожий дар сороконожку трейлер оид ба крутому склону ба открытому подъезду, держа наготове охирин аз украденных пулеметов.
  
  
  Сороконожка неуклюже вылетела дар дверной проем. Сцепление скрипело ва жаловалось. Мошин громко скреб дар девори худ, дар як лаҳза часпида он ҷо, нехотя выбит. Мурлыканье дизеля походило дар ғуррон, ки разбудит мурда.
  
  
  Гузошта ҳабдаҳ дақиқа.
  
  
  Дастгоҳи качнулось ва застонало. Повернул, ба тарафи чап гашт, ки бо лязгом муфт ва боз як скрежетом дар бораи девор. Рафта, ба амир коридор бо лифтами, скрипя ва шевеля худ дурудароз червеобразным хвостом. Фуруд омад аз хона ба дар навбати худ, Хелена ое мехост, ки он бо назардошти. Ин буд, бошад, ки бало сард печутоби ҷарима.
  
  
  То коридор буд, чист. Ӯ переместил худро многоножку дар беҳтарин низомнома, ки дар он танҳо метавонад, ва спрыгнул бо трактор барои кушодани дари, ки ӯ ба чап закрытой, вале незапертой. Дар як лаҳзаи даҳшатнок ӯ фикр кардам, ки касе омад ва запер дари берун аз он. Вале баъдан вай щелкнула, ва ӯ ба таври васеъ развернул он сӯ.
  
  
  Ӯ боз запрыгнул дар трактор ва зажег ревущий мотор.
  
  
  Трактор врезался дар дверной проем ва босуръат поднялся оид ба крутому склону, таща боиси странную кардам беш. Мошинҳо визжали ва скрипели, врезаясь дар деворҳои ин қариб невозможном повороте. Чизе застряло. Арақи суханронӣ намуд лбу Ника, вақте ки ба он дохил мотор ва проклял он, ки ӯ двинулся, тащил ин проклятую застрявшую мошини барои дар навбати худ, ва аз боло ба склону. Кавалькада сахт рывком двинулась пеш.
  
  
  Сипас ӯ шунид пронзительный вопль возмущения ва изтироб.
  
  
  Дум ползучей сороконожки перевернулся дар дверном проеме ва часпида.
  
  
  Ник ҷиҳод бо шестеренками. Зуд паси танга (реверс), суръат пеш ва внезапная истгоҳи. Паси он бормотали ва кричали овоз. Ва сороконожка прижилась.
  
  
  Гузошта сездаҳ дақиқа.
  
  
  Ник паст пригнулся ва дилам, вақте ки наҳр пуль рафтанд аз дверного проема дар нақби. Гневные садоҳои лязгнули бо металлу ва хурд осколки санг разбились дар бораи он сари. Ӯ мельком дид саҳна дар дверном проеме ва полез дар pocketing. Изготовленный фармоиш брелок-дурахш Фрэнки Дженнаро метавонист дар ин ҷо беҳтар аст, ба хотири аз одолженный пулемет.
  
  
  Ӯ рўњї представил расм дар дверном проеме: як марде дар долони нест, обстрелявший нақби пулями; перевернутая мошин, заклинившая дверной проем; дуюм мард истифода аз мошини ҳамчун сипари ва стрелял аз он.
  
  
  Ник царакат булавку аз крохотного детища Фрэнки Дженнаро ва якбора развернул дасти ба пеш ва ба пеш.
  
  
  Тир отскочила аз деворҳои аст биронанд ӯ дар дасти. Ӯ вздрогнул ва бросился дар ошенаи трактор, аз он раненая дасти давила дар педаль акселератора ва дигар тянулась то ба нигоҳ доштааст.
  
  
  Отразившийся таркиш садо прорвался тавассути нақби зад ва он бо ушам. Раздался як ваҳшӣ, insanely баланд дуъояшон буданд,, ва многоножка задрожала, чӣ тавр ба умирающее аъҷубаи. Дум якбора взмахнул дасти; сахт аст, дари завизжала, заколебалась на петлях ва бо безумным атрофи гӯшаи захлопнулась. Трактор бераҳмона зарычал ва неистово рванулся пеш. Ник партофт ба воситаи китфи молниеносный назар аст. Охирин мошин кардани худ скрученный металлический барге, торчащий аз зияющей он сӯрохиҳои, он разорванное сцепление болталось, чӣ тавр ба изуродованный наручник. Ду нафар мардон бештар буданд, мардон ва пароканда шуданд кусочкам искалеченной ҷисм.
  
  
  Трактор набрал суръат ва врезался дар нақби, ки он то ором скользил бо Еленой. Ник стиснул дандон ва маҷбур трактор фоида бештар суръат. Мошинҳо бешено колыхались пушти.
  
  
  Гузошта ҳашт дақиқа.
  
  
  Ӯ свернул ба шинос ротатсияи, мошинҳо раскачивались, хлопали бозгашт ва берун, ва ӯ ба сухан оғоз свистеть. Громко, фаврӣ, убедительно. Ӯ медонист, ки ҳамаи он бародар услышат ин сумасшедшую кавалькаду. Аммо ӯ буд, як ками бартарии ӯ мардум интизор буданд, дид. Онҳо приоткрытые люки аввалин откроются настежь.
  
  
  "... Дар ин ҷо меравад, дар дикую синеву ин ҷо..." Ӯ ҳис курсантом ВВС, начавшим ақл шавковар.
  
  
  Ӯ дидам ба боло, passing зери каютой ҳамсарон. Доми открывалась. Рибер спустился нардбон аз худ пистолетом-пулеметом, он шахс изумленно застыло.
  
  
  "Дар мошини, Рибер!" - крикнул Ник, замедляясь. "Бор карда шавад, онҳоро ҳарчи зудтар. Мо мушкилоти!" Ӯ қатъ худро извивающуюся сороконожку нисфи роҳ байни люком Рибера ва ловушкой, ведущей ба мужским комнатам, ки Марк буд, увести ҳамаи занон. Ӯ умедвор буд ба Худо
  
  
  Марк ин корро кард. Сипас ӯ сообразил, ки бояд буд, дар акси нақби мебуд, аллакай пур мусаллаҳи ҳифзи, ва наверху разразился мехоҳам тамоми ҷаҳаннам.
  
  
  Пеш аз ӯ дид мускулистую фигуру, спускающуюся нардбон, ки боиси миссис Аделаиду Ван Хассель. Пит бо решительным шахси ҳамзамон вай як мускулистой сола дасти ва дигар сжимал пулемет.
  
  
  "Акнун истед!" хонда Ник. "Вале новобаста аз он ки омода аст бо ин пистолетом".
  
  
  Дарвозаи кушод доми паси он буд изгнании встревоженных мардум ва напуганных зан. Рибер ҷони худро фидо плашмя дар охирин мошин бо он пулеметом, прикрывавшим корму. Миссис Рибер присела барои он. Задние вагонҳои босуръат заполнялись. Ӯ дар оғоз оҳиста продвигаться пеш. Байни ду кушода дверьми буд, як фоидаовар луқо, ва ӯ ба Худо дуо кардам, то ки ӯ оставался пўшида. Вай вела дар каюту офицера, ва ӯ медонист, ки он ҷо онҳо буд, ки ҳадди ақал аз хоке,.
  
  
  Ник набрал суръат ва боз фаромад вуҷуд наздик Питом. Миенаи луқо ҳанӯз баста шуд.
  
  
  "Загружайтесь, Пит!" Ник ҷалб карда шаванд. "Продвигайтесь пеш барои кӯмак ба Риберу. Collins - пеш, дарҳол пушти ман. Джейкоби, оянда бо ман бо пистолетом. Джули! Кӯмак ба занон даромадан. бевосита дар болои он бошад,. Поторопитесь! Предупреждаю шумо ҳамаи ин хоҳад буд, ки адское сафар ".
  
  
  Чунин менамуд, ки онҳо двигались дар замедленном хоб.
  
  
  Гузошта чор дақиқа.
  
  
  "Ҳама чиз ба ҷои? Бие, Мак! Кӯмак даме".
  
  
  Дитц ... Шойер ... старик, ки глазел ба по ... Мис Крамм, выдыхая заифтар ҳамсарон бурбона - не, brandy ... Амакам Хуберт Хансингер, аҷиб подавленный ... Левинсон ... роҷерс, як ... Ое Су ...
  
  
  Миенаи луқо ҳанӯз баста шуд.
  
  
  Ҳама шуниданд, ба садоҳои ҳамзамон, ва яке аз занон кричала, мисли гурба ба раскаленной оташдонҳои.
  
  
  "Лутфан, заткнитесь, - функсияи гуфт миссис Никки. "Шумо издаете даҳшатнок ва бесполезный садои".
  
  
  Ҳатто бештар ужасным нидои буд, садои бегущих қадамҳои ва гортанные додзанӣ. Онҳо мерафтанд ва аз пушти қисми нақби ва рафта рӯза.
  
  
  "Тайер Рибер?" - взревел Пит.
  
  
  "Омода поспорить, ман тайер!"
  
  
  Аз пушти мошинҳо вырвалась дребезжащая навбати оташ, дар ҷавоб ба ки аз паи аксҳоро ва додзанӣ.
  
  
  "Ҳамаи шинонда?"
  
  
  "Ҳа!"
  
  
  Ник дод, то трактор ба пеш.
  
  
  "Ба поен, ҳама чиз, поен! Захира кардани он, Джейкоби. Бар - ҳанӯз дар пеш. Чаҳор нафар барои дверьми".
  
  
  Джейкоби хмыкнул ва деҳот наздик бо Лақаби, clutching автомат дар дасти худ, ва он назар означал ужасную марг барои ҳамаи онҳое, ки интизори он буд, ки дар пеш.
  
  
  Акнун буд, гардиши доимии оташ. Вале ҳатто сквозь он ки ӯ шунид, ки чӣ тавр зан боз кричала.. Он повернул сари ва ускорил трактор. Зан указывала дар миенаи луқо. Ӯ буд, кушода шудааст. Хоболуд полуобнаженный сардори гвардияи истода ба лестнице, тянувшейся ба ближайшей бошад. Дар назди Лақаби ӯ схватился барои edge ва вскочил дар борт.
  
  
  Миссис Никки поднялась дар пурра афзоиш, қариб чор фут даҳ инч, ва оромона схватила протянутую дасти мардум. Яке аз ақл њаракати он перевернула он дар борт. Каллаи разбилась дар бораи девор, ва ӯ ҷони худро фидо неподвижно.
  
  
  Миссис Никки оромона вытерла хок, бо дасти табдил ефтааст ва ба назар ҳам.
  
  
  Чап ду дақиқа.
  
  
  Мошинҳо нишондиҳандаҳои суръат ва бо грохотом проехали дар коридору.
  
  
  Боз се нисфи одетых мардон выскочили аз барои кунҷ ва спустились нардбон, хеле дер ба схватить мошини, вале бањри выстрелить.
  
  
  Ин ҷо заевел пулемет Марқӯс.
  
  
  Collins целился боло ва поен, shoving аз ҳаво автоматом ва стреляя бо ҳисобшуда точностью.
  
  
  Чанд овозҳо закричали аз дард. Баъзе аз онҳо исходили аз лязгающих мошинҳо.
  
  
  Ник тира аст, сафар кард минбаъдаи. Пеш показалась замаскированная дари. Тир барои онҳо, пушт буд ва минбаъд хеле кам шадиди. Касе, ки дар пушти мошин кардааст бигирад, то пулемет Pete ва ҳамроҳ ба цатто Рибера.
  
  
  Худи Пит ҷони худро фидо неподвижно.
  
  
  Ташвишовар занги прозвенел то громко, ки бо туннелю послышались пульсации.
  
  
  Монд як дақиқа.
  
  
  Хуни сочилась тавассути рукав Ника, ва ӯ дасти оғози онеметь.
  
  
  "Ҳамаи поен, ояи! Дар ин ҷо ба он!"
  
  
  Ќадам то баромадан аз нақб... сахт ба акселераторе... сар опущена... раненая дасти squeezes пулемет... Ҳозир!
  
  
  Дари распахнулась, ва оцинкованная сороконожка выскочила дар дахшатнок предрассветный нур.
  
  
  "Акнун стреляй, Джейкоби!" Ду пулемета, ки санаи бо двухместных курсии трактор. Чаҳор нафар патрульных стражников бросились дар сояи берун аз онҳо гурӯҳҳо нур ва стреляли дар ҷавоб чор острыми потоками пуль. Се. Ду. Се...
  
  
  Джейкоби ногаҳон вскрикнул, вале нигоҳ тир.
  
  
  Ник якбора нажал дар педаль акселератора ва биронам, чӣ тавр ба одержимый, таща барои худ як, длинного лязгающего червя ва якбора свернув рост, бо темной роҳ, ки онҳо мерафтанд, чанд соат пеш.
  
  
  "Хуб дар ин ҷо, - фикр кардам Ник. Ҳоло ҳозир!
  
  
  Бузург ва раскидистый холм грохотал, чун шиками великана.
  
  
  Ва сипас ӯ разразился катастрофическим взрывом грома, ки врезался дар дили ӯ фиристод ва ӯро раскатистое, як эхо, разнесенное оид ба водии. Сороконожка вздрогнула аз китобхонаи бузурги ларзиш, ва он муттаҳидаи қисми хеле васеъ дар бораи раскачивались. Дар як лаҳза Ник фикр кардам, ки тварь аст битобед дум ва перевернуться. Вале ӯ идома рафта, дар роҳ ба аэродрому ва ба онҳо угнанному самолету.
  
  
  Склон холма дрожал ва дрожал. Он шахс оҳиста-оҳиста распахнулось, ва пайдо аввал оид бинї мошини проталкивающийся сквозь падающий дерн, чӣ тавр ба кадом аст доисторическое ҷунбандае, пробирающееся сквозь древнюю слизь.
  
  
  Ӯ встряхнулся ва набрал суръати. Дар он переднем курсии нишаста буданд, ду мард, яке ронандагӣ ва дигар высунулся аз windows бо автоматом. Марк Гербер хеста, шањ рост ба шахсе мужчине.
  
  
  "Хислатҳои туро побери, Леманн!" ӯ крикнул. "Ба черту аз они предательство, ублюдок ползучий!"
  
  
  Шахсе превратилось дар уродливое месиво, ва автомат выпал аз мурдагон ангуштони. Марк идома тир. Пули вонзились дар чархи мошини ва дар metal ӯро бадан. Ронандаи схватился барои руль ва свернул. Ник мельком дид инсон барои штурвалом, сосредоточившись дар вазифаи худ - ҳидоят live, умирающих ва мурдагон ба самолету, ки чун ӯ умедвор буд, ҳанӯз ҳам хоҳад буд.
  
  
  Дид, ки сари ва китфи инсон бо жесткими, квадратными плечами ва пулевидной сари ӯ, дар назди онҳо рост истода буд плоское, невыразительное шахсе, ки назар ба тавре, ки агар вай буд, тасодуфӣ пришито.
  
  
  Бронсон.
  
  
  Ӯ буд, монанд ба худро тавсифи.
  
  
  Вале ин сахт китфи ва шакли уродливой сари напомнили Нику ягон каси дигар.
  
  
  Яҳудо. Инсон, ки дар ҷустуҷӯи он ӯ рафт ба кореяи Ҷанубӣ Амрико. Сардори felon маҳкум CLAW, махсус шӯъбаи Сурх Чин, ки сеет дӯст доранд, кушта ва тухми ҷанг.
  
  
  Бо аэродром раздалась рваная навбати оташ. Дар ҷавоб гуфтанд, ки ду таппончаи аз странной кавалькады Ника. Ӯ сконцентрировался дар охир круге то аэродром, рондани бо тамоми худ суръати ва умением. Ва ҳавопаймо он ҷо буд. Як мошини боркаш, барои рондани он буд нафар, похожий дар пруссака, уехал дар раннем утреннем партави.
  
  
  Касе, ки ӯ ҳеҷ буд, ӯ рафт. Шояд Бронсон буд Борманом; шояд, Бронсон буд Иудой. Метавонад, ҳар се буданд, яке целым. Ҳоло он надошт фарқ намекунад. Ӯ предстояло анҷом дуюм нисфи кор.
  
  
  Рентгении прожектора дигар рассекал осмон, ва ҳамаи пушки молчали. Ник подъехал ба самолету аз худ грузом - целыми, ранеными ва мертвыми. Ногаҳон ӯ хаста қариб ҳеҷ изҳори суханон.
  
  
  "Полковник Collins!" ӯ гуфт:. Полковник ВВС опустил худро холӣ автомат ва дилам ба он. "Ое ту медонӣ, - гуфт Ник, - чӣ тавр идора кардани ин самолетом?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Маунт буд разрушенной пещерой. Чуқур дохили раненого меъда хок оседала дар китобхонаи бузурги тарҳҳои напоминавшей бин. Дар ҳуҷраи, ки вақте ки касе буд, озмоишгоҳ, инвалидное раисикунанда лежало дар пушти скомканное ва заброшенное. Якчанд мил аз ин ҷо дар полупустынной водии зери восходящим офтоб қатъ мошини. Шахсе, маълум таҳти столькими номҳои кушода капюшон ва оғоз ба бесарусомонӣ дар зери он дасти худ дар перчатках. Ӯ буд, хеле кам умед ... вале ӯ аллакай возвращался пеш.
  
  
  Баланд наверху, дур чануб, Ник Картер тарк раисикунанда дуюми пилота як реактивного ҳавопаймо ва рафта, бозгашт ба воситаи пассажирскую кабину. Кабина буд залита кровью ва болохонаи чат доранд, вале полковник ВВС Ҷонатан Collins, расидани Деҳлӣ, на отрывал чашм аз хун ва фикрҳои. Дар охир занятое радио замолчало.
  
  
  Пит мурда буд. Старик, любивший назар ба пойҳои ӯ, дигар ҳеҷ гоҳ ба доранд мебуд. Шуданд ва дигарон ки вздыхали ва стонали дар хоб. Марк Гербер кӯрона назар афканда, то аз тиреза ба розовые абр, ки ӯ, ҳатто дида.
  
  
  Ник бо усталым вздохом пош наздик Джули.
  
  
  Вай гирифта шудааст, онро ба дасти.
  
  
  "Салом, зебо", - нармӣ гуфт вай.
  
  
  ============================
  
  ============================
  
  ============================
  
  
  
  
  Сайгон
  
  
  
  
  
  
  Аннотации
  
  
  
  ВАҚТЕ КИ ҶОСУСИ ҶАВОБГӮИ ШПИОНОМ.
  
  
  Незабываемая бозӣ дар контрразведку, ки дар он суперсекретная амрико ташкили AX рӯ ба рӯ бо китайским дафтари куштор, ТАЛХ МИНДАЛЕМ ... ва худи Киллмастер бо двойным агенти-зан, ки техника буд рафънопазир.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Марги ва Тӯйи
  
  
  Ӯ гирифта, кори худро ба воситаи Ветнам Times
  
  
  La Dolce Vita Vietnames
  
  
  Знакомьтесь, ҷаноб Фанг
  
  
  Сайто, ки ба ту?
  
  
  Мис Антуанетта пок хона
  
  
  Ба оператор бетаҷриба ҷосуси
  
  
  Шаб friday
  
  
  Ва субботним субҳ
  
  
  Тайер - Маҷмӯи гелей - ба Пеш!
  
  
  Қариб ҳамаи Jake
  
  
  Аз Клэр як ширкат
  
  
  Ман не метавонад кӯмак. Сари ман гум кардам
  
  
  Killmaster ба талаботи хонуми
  
  
  Муҳаббат - ин муҳаббат аст, вале љанг - ин ҷаҳаннам
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Killmaster
  
  
  Сайгон
  
  
  
  
  
  Посвящается кормандони секретной хадамоти Иелоти муттаҳидаи Амрико
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Марги ва Тӯйи
  
  
  
  
  
  Кабуд-сабз ҷаннат Ветнам проливают худро ослепительный гох ба саҳна тоза открыточной зебоӣ ва мутлақ нест ужаса.
  
  
  Ошпаз биринҷ аз майдони плавно ба қием бархоста, изогнутыми террасами у подножия кӯҳҳо, граничащих бо плантацией Ла Фарж дар контролируемом коммунистами қафқози шимолӣ, Ветнам. Дар ҷануби лесистые кӯҳҳо спускаются ба великолепным шаҳрҳо ва ҳалим песчаным пляжам, ки тянутся, ки чӣ тавр бузурги қолинҳо, прикрепленный ба Ҷанубӣ-Китайскому шуд. Дар дохили замин, қаъри замин, балки охватывающей амиқ халиҷе баҳр воқеъ пойтахти гавани Сайгон ... чор соат понздаҳ дақиқа дар ҳаво аз Манилы, ду ним соат дар ҳаво аз Сингапура ва сабук шуд аз плантации Ла Фарж дар шимоли тараф дар хати тақсими.
  
  
  Мадам Ла Фарж откинулась зери бирен августовское офтоб ва фикр дар бораи он. Жара ва дур будани масофа Сайгона буданд, яке аз чанд чизро, ки дар бораи он вай оставалось фикр.
  
  
  Барои Клэр Ла Фарж сӯхтор дар Сайгон вақте ки касе қодир бошад, ба анҷом расид серией прохождений бо суръати ҳафтод мил дар як соат бо улучшенным дорогам ва головокружительных проходов штопора дар он махсус построенном Роял Roadster. Як маротиба, вале на бештар. Мадам Ла Фарж буд, воқеан узницей дар худ замке дар предгорьях. Аввалан, родстер бештар ба ӯ нест принадлежал. Пос Ван Мин восхищался он стареющей зебогии ва забрал он дар худ штабной мошин. Дуввум, мадам приказали маҳдуд кардани ҳаракати худро. Ва дар охир, ҳатто агар мо дар назар доштем, ки ӯ метавонист озодона сафар, вай видела сабаби асоснок, то ки бросаться ба воситаи кӯҳҳо ва водии тавассути рваные хатҳои низоъ, тањќиќотњои байни Севером ва Югом. Ветнам, дар рӯзҳои мо на ҷои нолозим сафар. Ҳатто дар кишвари южных кӯҳҳо, ки охотники ба калон дичь убур густой ҷангал дар ҷустуҷӯи леопарда, сураи нур ва кабана, пайдо кардан мумкин аст пурхатартарин аз ҳамаи вьетнамских офаридаҳои: партизан Вьетконга.
  
  
  Инак, мадам Клэр Ла Фарж дигар путешествовала.
  
  
  Ва ҳанӯз ӯ буд, необычной зан. Ҳеҷ кас интизор аст, ки зебо француженка хоҳад реҷаи, ва мадам буд магар. Вай аҷиб, зебо вдовой; бор буд, преданной зани ҷавон, ки ҳеҷ чиз фикр кунем, ба ғайр аз ором обожать худ красивого шавҳари, ва ҳоло қатъӣ бизнес-хонуми, азми қавӣ, балки инчунин фаъолият плантацией Ҷинс. Бузурги легионы, ки помогали ба вай нигоҳ доштани конҳои бойтарини замин дар ҳудуди менигаристанд, ба он бо муҳаббат ва эҳтиром. Вақте ки онҳо даъват ба он "намоиши зебо", тавре, ки мекардаанд, ба ҳама чиз, ба ғайр аз як е ду, онҳо воздавали дода, на танҳо ба он зебоӣ, балки скрупулезной адолат ва ростқавлӣ, ки привлекли ба он Майдонҳои Ла Фаржа дар Ханое қариб аз бист сол то ба ин. бераҳмона августовский рӯз.
  
  
  Клэр перевернулась дар офтоб. Дар Ветнам ду мавсим ва ҳам сола. Як хушк ва дигар мокрый. Офтоб светило пас аз сездаҳ рӯз проливного гарм борон. Дар плантации ҳамаи шло чӣ тавр беҳтар нест. Кор буд, истифода, ва ҳеҷ каси нав аст, ба ғайр аз офтоб буд, дар он дида мешавад.
  
  
  Пас, мадам Ла Фарж загорала обнаженной. Бошад, ки распутным ва дар ҳақиқат, маҳз шокировать мерасонанд. Танҳо баҳра офтоб ва эҳсос ҳарчи бароҳат.
  
  
  Ҷисми худ, растянутое ба худ варианте Ҷинс элегантно муносиб гамака барои патио, шуд дароз, бронзовым ва сахт изогнутым. Ҳатто дар худ кардааст, ки дар натиҷаи наготе он безошибочно назар ба французски. Дар ҳақиқат, мадам Клэр Ла Фарж буд таҷассуми фаронсавӣ femininity дар он беҳтарин проявлении, романтической орзуи дар великолепной ҷисм. Ҳатто ҳоло, вақте ки вай сандуқе аҳсан, ба монанди
  
  кӯҳҳо бо ду вершинами дар палящем офтоб замин то кунун аз Фаронса, вай казалась абад фаронсавӣ. Вай черные бо мӯи кӯтоҳ стрижкой зачесаны пеш бо классического лба. Нозук бинї бо изящно заостренными ноздрями разделял баланди скулы, ки паеми дар бораи отчужденности противоречило пурра чувственному даҳони - даҳони, ки акнун кам, ки метавонад ба ӯ изгибаться дар ханда, - вале он дар як вақт медонистам ханда. Вай лежала, чун олиҳаи офтоб, окруженная невысокой каменной девор, огибавшей кореяи ҷанубӣ оконечность дворика, ки прислужники бунед намудаанд, ки дар давние маротиба, вақте ки плантация ва мадам буданд, тамоман ҷавон.
  
  
  Вале девори служила заиф ҳимоя аз ҳар чизе, ки метавонад рух. Ӯ буд, сохта, чӣ тавр ба ороиши, невысокая хатти сарҳади байни заминҳои хусусӣ ва ҳаети Ла Фаржа. Павлус буд, танҳо муҳофизати, ки дар он вай ягон нуждалась.
  
  
  Акнун, вақте ки ӯ буд, ки 36 сол, мадам чизе защищало, ба ғайр аз ширмы ва қадимтарин армейского 45-ум , тасодуфӣ спрятанного байни подушками гамака. Поль Ла Фарж, зебо ва смеющийся шайтон њарбї сол ва франсавии хадамоти иктишофї, мурд, баъд аз даҳ намудҳои муносибат ва ботили сол. Он кодовое ном буд La Petite Fleur. La Petite Fleur! Ӯ ҳанӯз ҳам метавонад табассум, вақте ки фикр дар бораи ин - ин смехотворно хрупкий миенбурро барои инсон хеле бузург мешавад мускульной қувват, хуб разбирающегося дар ҳар як марҳилаи рукопашного мубориза ва хладнокровно беспощадного дар муомилот бо душмани. Аммо гармӣ ва инчунин бо он... қавӣ, теплое, нежное, страстное... воспоминание дар бораи қувват ва ширинӣ, муҳаббат ва смехе...
  
  
  Ӯ бо вай дар Ханое дар охири ҷанги Дуюми ҷаҳонӣ, ухаживал барои он ва ғолиби он, ҳарчанд он буд, ки беш аз даҳ сол ҷавонтар он буд, окружена задыхающимися молодыми женихами. Сипас ӯ отвез вай дар плантацию, ки оилаи владела полвека. Ва он хуб справился, мисли ҳамаи, балки дар он буд, ки дигар, муҳимтарин бештар кор. Он ҳам буд, ки Ла Петит Флер аз фаронсавӣ хадамоти иктишофї. Ва дар фаронса вели ожесточенные ҷанг, ки ба халалдор коммунистам дастгир назорат аз болои Ветнам якҷоя мешаванд.
  
  
  Акнун Шимоли гум шуд барои ин. Ҳамин тавр буд Павлус.
  
  
  Ла Петит Флер выполнял худро тайную кор французское ҳукумати ҳашт дароз ва хатарнок мешавад. Як даҳҳо маротиба ба он наздик ба марг ва як даҳҳо маротиба ӯ проскользнул сквозь ангуштони душман барои баргаштан ба хона ба Клэр ва дар плантацию. Дар охир, ҳамагӣ чанд ҳафта пеш кровопролития Дьен Бьен Фу, он хамкорон приказало ӯ ненадолго прилечь бошад невинным французским плантатором ва нест дигар, то поступят нав фармоиш. Ӯ ненавидел фикр дар бораи беамалии, вале Клэр сабукӣ ҳис. Ба онҳо лозим аст, ки вақти якҷоя кӯтоҳ передышка.
  
  
  Он гоҳ ки тир қотил поразила он дар тьме вьетнамской шаб.
  
  
  Клэр Ла Фарж буд вдовой дар он синну сол, вақте ки занон бештар аз ҳама нуждались дар муҳаббати худ ба мардон.
  
  
  Акнун дар он мардум танҳо плантация ва хотираҳо дар бораи Соҳаи, ва он ба ҷанги love. Танҳо гармӣ, борон, биринҷ ва чой мавқеъи он хотир аст,.
  
  
  Вай боз пошевелилась дар солнышке ва вздохнула. Ин буд, дурӯғ. Вай буд, дар бораи чӣ фикр кунанд. Масалан, одамоне, ки обрабатывали он замин. Онҳо нуждались дар он. Бе он роҳбарияти замин L4 Farge вазъ агар дар бесплодные развалины дар давоми якчанд фаслҳои афтидан не. Дар он буд, ки интихоби. "Убирайся ва держись мондан. Бигзор ту лакеи, ки худамон дар бораи худ позаботятся". "Бар қавми ман ҷонишини ман дар ин ҷо. Бигзор онҳо сохранят кори худро. Хонаи ту, ва бо тамоми ғизо, ки ба ту лозим аст. Ва чизи дигаре мо. Замин истеҳсол, барои мо". Пас бо он генерала Шимоли Ветнам Пос Ван Мина.
  
  
  Пас, он боқӣ монд. Дар хонаи Ҷинс. Вале дар асл, ҳатто плантация вай аллакай нест принадлежала. Вақти шло, уходя ба ҷои, унося бо худ вай ба ҷавонии. Мард каме дар бораи чӣ фикр, ба ғайр аз гармо, борон, биринҷ, чой, он плантационных дасти, маҳсулот, ки ба таъом душман, ужасного парванда вьетнамского низоъ, ки грозил андохта ҷаҳон дар холокост ҷанги ҷаҳонии. Се...
  
  
  Клэр выругалась. Ое дар бораи чӣ фикр мекунанд! Ба вай лозим буд, ба фикр дар бораи дар ҷаҳон, ва он лежала дар ин ҷо аст, чӣ тавр як пораи гил, бесполезная. Ноумедӣ пылало дар он аст, чунон гарм ҳамчун офтоб. Ва сгорел дар внезапном алангаи. Ӯ буд, гиҷкунандаи, дар ин ҷо ва ҳама чиз. Шояд, ба вай муяссар шуд, ки бовар кунонад Mins гузаштани вай дар Сайгон ба припасами. Воқеан, вай аллакай боиси дар ҳаракати чархи, фиристодани ӯ паем. Сафари меравад вай ба манфиати. Ғайр аз ин, вай наметавонист чизе поделать бо вазъият дар ҷаҳон ва коммунистической таҳдиди. Вақте ки Павлус рафт, ин бештар надошт фарқ намекунад. Дигар чизе надошт фарқ намекунад.
  
  
  Офтоб палило бо фиристодани рентген, мисли ангуштони влюбленного, дар гарм чароғдонест, изогнутой дарозии мадам дар неподвижном гамаке. Вай спускала чашм бо яркого нур, ҳарчанд вазнин іуѕуѕро дар арлекиновой оправе, украшенной металлҳои қиматбаҳо камнями, закрывали онҳо. Жаркие мавҷҳои близкого ҳавои фишор нигоҳ вай пылающими горячими ангуштони худ.
  
  Ҷисми худ кӯтоҳ ощутило муҳаббат ва қариб забытую оташи. Агар танҳо вай метавонист боз пайдо кардани чунин як мард, чӣ тавр Павлус ба вай шарм ва худ пас, чӣ тавр ӯ шарм ва худ дар зери лаской офтоб ...
  
  
  Вай увидела баланд сояи, упавшей дар патио барои ширмой, вале услышала нарм қадамҳои нарушившие тишину. Вай пошевелилась ва гирифта шудааст 45.
  
  
  "Ҳа, Сайто?"
  
  
  Вай медонист он походку, нур кошачью поступь бузургҷусса буд, ки бо Полом бо он даме, ки буд, бо материковой қисми Ҷопон дар 41 соли ба ҷанг бо ҷанговарон дар байни он мардуми худ. Баъди краха Фаронса дар соли 1954 ӯ монд, ки Клэр. Ба ҳисоб меравад, ки маҳз ӯ дар аввал номи онро "намоиши зебо" ва породил живую легенду.
  
  
  "Ман ба хонум, барои шумо хоҳад буд бехатар роҳи дар Сайгон. Генерал не, дар кайфияти ба шумо любезность. Ва ман аз шумо не, кӯшиш барои сафар ягон роҳи дигар".
  
  
  Дар мягком, нежном голосе устоди буд, изтироб. Мадам, зуд уловившая эҳтиеҷоти ва эҳтиеҷоти худ мардум ва ҳамеша готовая эҳтиром онҳо неизменную ғамхории вай некӯаҳволии, оказала Сайто любезность, кишти ва уделив ӯ тамоми диққати худро. Ӯ метавонист, барои дидани он аз сабаби ширмы, вале он метавонад шунидан ҳар он меравад, ва ӯ медонист, ки вай деҳот, ба ӯ гӯш. Ӯ инчунин медонист, ки ӯ буд, обнаженной. Вале ӯ дод кӯшиши дидани экрани, ва ӯ ҳатто фикр потянуться барои худ шелковым халатом. Сайто, ки чӣ тавр ба он старшине ва доверенному слуге, ба нестї шуд олии таъриф: вай боварӣ намуд, ки он гуноҳро аз ҳам ҷудо мекунем, худи вай махлуқи буданд, амният, вақте ки ӯ буд, наздик аст.
  
  
  "Маънои онро дорад, ки бо генералом душвор аст", - бе худ даҳшат гуфт вай. "Вале ое шумо ташвиш Сайто. Метавонам, ки ман мепурсанд, ки чаро?"
  
  
  "Дар кишвар мусибате".
  
  
  "Дар замин ҳамеша неприятности. Ки шумо имрӯз то нигаронӣ - генерал?"
  
  
  Бо вуҷуди ҳамаи он французскую интонацию, забони ветнами мадам звучал правдиво ва равшан аст. Гарчанде, ки дар Сайто мефаҳмидам чӣ тавр ба он модарӣ фаронсавӣ ва ҳам ба забони англисӣ, вай ҳамеша чунин менамуд, ки берун табиӣ бештар сухан дар забони мањаллї.
  
  
  "На танҳо як генерал". Дар голосе Сайто прозвучала наметобанд ва калон. Ӯ дарҳол невзлюбил Пос Ван Мина ва пайдо сабабҳои тағйир андешаи худ. "Чизе аз он разозлило, пас ӯ пурра рад имконият мукаддас дур шудан бо плантации. Ӯ ҳатто осмелился пригрозить азобе, агар шумо ослушаетесь он".
  
  
  "Ва ҳоло?" пробормотала он thoughtfully. "Ва чӣ гуна муҳим ахбор шумо барои ман?"
  
  
  "Ин дафъа онро дорад, ки дар хотир маҳз ин мадам. Дар наздикӣ буданд, бомбардировки ва чанд набард кунад, ки ба ӯ понравились. Ва ин рост аст, ки хатари аз ҳам опаснее аз пеш. Осмон наполняется ҳавопаймо, ки сбрасывают одамон, тавре ки тухмҳо, дар соҳаи, ва дар ҳама роҳ аз як смертельные домҳои. Ва аз Сайгона омада овозаҳо, ки дар он ҷо мешавад бештар демонстраций, бештар бомбаҳои. Коммунистические хук ва ҳайвоноти бо нишонаҳои боз хоҳад роҳ ва боз куштани. Хавотир нашав, мадам, ман аз шумо илтимос. Сафар имконнопазир аст ".
  
  
  Вай понимала он изтироб. Дуруст аст, ки ӯ буд, упрямой ва бори бросала занг генералу. Вале ҳатто ин аллакай на арзиш саъю.
  
  
  "На тревожься, Сайто. Ман бимонед, ки дар ҷои".
  
  
  "Ҳама чиз хуб аст, мадам. Шумо ба ҳар ҳол мехоҳед, ки ба сӯҳбат ба генералом?"
  
  
  Вай посмотрела дар экран, ки агар увидела Сайто, стоящего барои он. Мысленным взором он дар ҳақиқат видела он комилан нетипичного марди каме ҷопон ба рӯ - хеле баланд ва ҳам ғарбӣ намуд. Ӯ буд, добрых шаш фут афзоиши, плотного бияфзудааст, онро бузурги дасти болтались дар ду тарафи он нақшу. Сиеҳ пояс, мисли бешумор дигар мукофотҳои дар ҷойи сеюм аст, кендо ва карате. Ҳеҷ кас ҳеҷ гоҳ превосходил Сайто. Ва ҳеҷ кас, ҳаргиз, ба ғайр аз хонумон он шодравон соҳиби ҳақиқии. Бо вуҷуди худ внушительном парвариши он буд, ки мисли як писар, вақте ки ба касалось Клэр Ла Фарж.
  
  
  "Не, Сайто. Ман шудан ташвиш қувваи генерала. Ман неинтересно убур 17-уми параллель, агар ин маънои онро дорад қадар утомительных мушкилоти. Дар поени кор, тафовут дар чист? Не, ман дар ин ҷо бимонед, кас нест чун, ки танҳо Хонуми Плантации ". Вай оҳанги насмехался бар вай ибораи дигар, аз сабаби он ки ҳеҷ кас беҳтар аст, ки ӯ медонист, ки Хонуми буд беспомощной пленницей.
  
  
  Сайто саҷда берун аз ширмой. "Ман ба хонум, мисли ҳамеша, зоҳир ақли солим".
  
  
  Вай смеялась. Ӯ низ звучал каме насмешливо. Онҳо ҳам медонанд, ки ӯ на ҳамеша фаъолияти ақли солим. Вале дар он заиф насмешке буд, набудани эҳтиром.
  
  
  "Таймс оф Ветнам аллакай расиданд, Сайто?"
  
  
  "Дар давоми як соат, мукаддас".
  
  
  "Принеси он ба ман, вақте ки аз он пайдо мешавад. Бо як шиша мушкилиҳо аз тростника ва афлесун. Ин ҳама, Сайто".
  
  
  Вай медонист, ки ӯ кланяется тавассути патио, ҳарчанд медонистам, ки ӯ
  
  вежливости на он дида мешавад. "Утешительный великан, - подумала ӯ, - ки наздик бошад". Аммо чӣ тавр ба шавҳар; тамоман ба назар намерасанд қавӣ, любящего шавҳари... Мадам Ла Фарж қатъии закрыла фикрҳои ва сосредоточилась ба хоб. Офтоб кӯмак хоҳад кард. Он гармӣ коснулось мебуд, вай наготы, сжало мебуд, вай, чӣ тавр ба нагирад дӯстдорони, ва истощило мебуд, тамоми он мубориза ...
  
  
  Офтоб дар ҳақиқат помогло. Вай задремала.
  
  
  Навъе ӯ ҳис сояи, падающую дар ҷисми худ, ҳатто пеш аз он, ки услышала садои. Ин буд, ки баъдтар. Вай наметавонист, мегӯям, ки чӣ қадар дертар, вале офтоб сказало вай, ки гузашт камтар аз як соат, ки чӣ тавр ба он ожидала интизор Сайто. Ва ӯ медонист оид ба шагам, ки сояи буд, на Сайто; ки ба он буд, ҳамон, ки бори аввал переступил арафаи Ла Фаржа. Вай оҳиста-оҳиста идонаро рӯ ба рӯ мешаванд ва ин дафъа потянулась барои худ мантией. Сояи, падающая аз ширмы, муроҷиат. Вай дасти искала зери подушкой пистолет Ҷинс 45 калибра.
  
  
  Мард, шатаясь, приближался ба он, умирал. Вай насмотрелась марг, ки фавран ба маълумоти вай.
  
  
  Ӯ, качаясь, чӣ ваҳй ба покачивающемуся гамаку, нисфи волоча худ оид ба выложенным шавад камням патио. Ӯ зуд ба деҳа, накинула ба худ мантию ва азми қавӣ направила пистолет чилу панҷуми калибра дар рваного незваного меҳмон. Вай боялась. Смутно встревоженный, кунҷкобу, вале на испуганный. "Раненый партизан", - подумала он табдил ефтааст, ки интизор, вақте ки мард попросит дар бораи кӯмаки.
  
  
  Бездельник қатъ жалкое зрелище дар рваных суконных штанах ва кожаном жилете, распахнувшемся, обнажило потное, потное, желтоватое бадан дар пятнах. Вай увидела тугую пӯст, натянутую ба устухон ва жилистые мушакҳо, варид ва сухожилия, ки вазъ дар растянутые адад, шахсе, ки отражало агонию он истощенного бадан. Ӯ шахсе буд, ки асосан индокитайским, вале ӯ метавонист дидан француза дар измученном ва истерзанном бадан.
  
  
  Ӯ покачнулся у подножия гамака. Буд, чизе тоқ знакомое дар искривленных чертах шахси.
  
  
  "Pummarola c' est vous, мадам Ла Фарж? Je suis..."
  
  
  Ӯ метавонист танҳо кивнуть, вақте ки ӯ афтод, дар назди вай ба зону, цепляясь дасти худ барои чизе ба камар. Он черные, бад тайер ягонаи мӯи хеле васеъ дар бораи свисали бо черепа ва пересохшие лабони безмолвно шевелились. Skinnies ва кровоточащие ангуштони неуклюже возились, кӯшиш ба симро, ки пас аз тайника ва навязать ин мадам, вале ҷисми буд неспособно он чиро, ки амр мекунад, мағзи сар.
  
  
  Вай потянулась ба он.
  
  
  "Мадам..." - прохрипел овоз. "Мансаби! Не... не... не..." Ӯ отшатнулся, он суханони вазъ дар неразличимое fizz умирающего садо. Пас аз он овози баланд шуд. "Не!" чӣ мехоҳам гуфта мешуд. Ва: "Да здравствует Фаронса!"
  
  
  Охирин буд мучительным, вале чӣ гуна аст торжествующим воплем. Мадам опоздала ба сайд труп, упавший дар изножье он światło гамака. Ва танҳо пас аз он увидела ужасные ҷароҳатҳои ба разорванной бофтаи изуродованной бозгашт мардон.
  
  
  Мадам Ла Фарж на кричала. Поль Ла Фарж хеле хуб он тренировал. Вай се бор хлопнула дар ладоши бо сахт, язвительным таъсири. Сайто услышит ва хоҳад расид.
  
  
  Вай зуд опустилась афтод ва ҳис дили мардум. Боз марги. Чӣ тавр кӯҳна, ҳатто вазнин маротиба. Фаронса омехта бо англисӣ, ва шахсе индокитайца... Ӯ медонист, ки ба вай. Аз куҷо ӯ метавонад онро бидонед? Вай ангуштони осон пробежались бо он бадани худ, дар ҷустуҷӯи паемҳои. Ҳеҷ карманов, на коғаз ва на медальона дар шее.
  
  
  Мертвые дасти ҳам бимонд барои грязную ленту брюк, барои пояс, дод аз бегона вобаста веревочных ришта. Бодиққат, балки бигиред вай разжала сцепленные ангуштони трупа. Паем бояд навъе вобаста ба ин поясом.
  
  
  Нест мисли он, ки ӯ гуфт:. Нест. Агар на он буд, продет дар грубое переплетение, удерживаемый ин лоғар неровными узлами, дар поясе буд, паемҳои. Вале бояд буд, бошад,.
  
  
  Вай сняла камар бо мертвого панциря инсон, ҳалокшуда барои Францию, ва бо диққат онро осмотрела, ҳаввориен, ки чӣ тавр пойафзоли Сайто издали хлопающие кожистые садоҳои аз даруни хона.
  
  
  "Не... не... не... Не...!" Не. Ба калисоҳо. Шуд, ки бисер роҳҳои пинҳон паемҳои. Ин буд як. Ва акнун ӯ медонист, ки ин як мард.
  
  
  Эй парвардигори ман бахшояндаву меҳрубон аст! ӯ фикр кунем. Чаро мурд, Поль Ла Фарж? Ӯ аниқ медонист, ки чӣ кор кунанд.
  
  
  Buffs қуллаи мадам Ла Фарж яростно нахмурились. Прокляните ин инсон, умирающего ки вай бо пои худ непонятными узлами. Онҳо ҳеҷ значили барои ӯ, ва вай ҳеҷ наметавонист бо онҳо поделать. Тамоми ин даҳшатнок ҳодиса буд дилгирона занятием.
  
  
  Бо вуҷуди ин, он дили поднялось ба ҳама гуна ҷаласа ҳайратовар роҳи. Ин нафарро дидаву дониста ба ин пробрался ба зани Ла Петит Флер. Ва Павлус на як бор дар ҳаети худ нест, подводил мардон.
  
  
  Сайто пайдо аввал оид сабаби ширмы. Мадам Ла Фарж махнула ба ӯ дасти он фикрҳои полетели. Буд, ки ин қадар корҳои.
  
  
  
  
  "Касе, ки аз ӯ буд, мисли хонуми?"
  
  
  "Андре Моро. Ман видела он бештар аз даҳ сол ҷазо дода мешавад. Касе, ки кор дар наздикии хона, ки метавонад аз он дидан?"
  
  
  Сарфи назар аз он, ки мадам доверяла худ персоналу дар плантации, вай медонист, ки ақаллан як е ду нафар изҳори пойбандии худро ба Вьетконгу. Ба онҳо айбдор нест дар он аст, ки онҳо ба он бовар мекунанд, ки онҳо пас, бодиққат учили.
  
  
  Сайто покачал сари. "Ҳеҷ кас, мукаддас. Ҳамаи кор дар шарқии заминњо. Ва он мебуд нест зашел то кунун, ки агар онро бинед". Сайто наклонился, ва он бузург дасти повернули искривленное бадан бо ақл нежностью. "Он кушта мешаванд, мукаддас. Оҳиста-оҳиста, зери шиканҷа. Бояд, онҳо чизи хеле сахт аз он мехост".
  
  
  Вай тира аст, кивнула, вай прекрасное шахсе выражало ҳадаф, ки дар бораи он ӯ намедонист, бисер сол. "Ба мо бояд чӣ тавр ба хориҷ аз он дар бадан, ки табдил ба мақомоти судӣ. Зеро душманони ӯ - мо душманони. Ва онҳо набояд ба бидонед, ки ӯ ба мо омада".
  
  
  Сайто выпрямился ва скрестил худро як дасти. "Ин амал хоҳад кард. Соҳаи хоҳад хизмат. Бисер заминҳои зери ферри. Он истифода бурда мешавад, ки бо манфиатҳо".
  
  
  "Ҳа, лекин дертар. Мо бояд ба нохушиҳои он дар хона ҳозир ва интизор аз торикӣ, пеш аз дафн ӯ. Ман бояд ба таъмин намудани он ба шумо. Ва ҳоло бештар ба нигоҳубини дандон фавқулодда кор".
  
  
  "Бигӯ ва ба ман фаҳмон".
  
  
  "Моро кор бо фаронсавӣ разведкой. Дар ҳоле буд, ки ба зиндагӣ La Petite Fleur, ин буд, ки ҳамеша паноҳгоҳи. Бояд, ки чаро Моро хешамон омадам ин ҷо, ва ӯ ба ман доверял. Ин маънои онро дорад, ки ман бояд кӯшиш ба даст ба Сайгона ва пайваст бо онҳое ки боқӣ мемонад, дар фаронсавӣ иктишоф. . Дар он ҷо ҳам бояд касе, ки ... "
  
  
  "Не, мукаддас". Буд непохоже ба Сайто перебивал вай. Жесткое изњори он шахс ҳам буд, непохоже дар он.
  
  
  "Не? Ки ту имеешь дар хотир доред?" вай потребовала. "Ман комилан боварӣ дорам, ки дар ҳукумат аст, ҳанӯз ҳам вуҷуд дорад агентҳои дар Сайгоне, ва ман ҳамчунин боварӣ дорам, ки La Petite Fleur мехостам, ки ба ман связалась бо онҳо".
  
  
  Сайто муяссар гардид, ки ҳамзамон покачать сари ӯ ва кивнуть. "Ман чизе намедонам, дар бораи фаронсавӣ иктишоф, аммо, бе ягон шубҳа, ман ба хонум ҳуқуқ дар бораи ҳузури худ дар Сайгоне. Вале ман аз шумо мегӯянд, ки Устод на мехостам, ки ба шумо отправились дар Сайгон дар ин вақт. Ин аст, ҳамеша хатарнок аст. Ҳоло он имконнопазир аст. . Шумо дар хотир доред, ки Генерал ... "
  
  
  "Генерал!" Мадам нетерпеливо покачала сари. "Ӯ пурдарахт фиреб, неважный. Он таҳдидҳо, барои ман ҳеҷ чиз маънои. Ӯ албатта, дард мекунад ман ба шумо тарк, дар Сайгон. Пойдем, Сайто, бие поместим ин несчастное дидааст, ки ҳавлӣ ва составим нақшаҳои мо дар оянда. Ту уведешь ман то сарҳади, он гоҳ ман ... "
  
  
  "Не, мадам". Сайто истода дар назди он камнем. "Шумо поедете. Агар касе бояд ба ҷое ба Сайгон, ман пойду. Устод у ба ман фармонҳо чанд сол пеш. Онҳо ҳанӯз ҳам истода. Ман худам ба шумо лозим аст, ки ба итоат худ хатар. Бо эҳтиром, мукаддас, ман наметавонам ба шумо имконияти рафтан."
  
  
  Ӯ душманон ба он, ба он чашмони сердито вспыхивали. Ӯ буд, неумолим. Вале вай буд, тарк.
  
  
  "Агар шумо бояд осмелиться баҳс бо ман, - сард гуфт ӯ, - на камтар аз, шумо метавонед мунтазир бошед, то ки мо позаботимся дар бораи мурдагон".
  
  
  Вай увидела дард онро бо чашми ва отвернулась.
  
  
  Баъд аз чанд дақиқа бадан Андре Моро буд помещено дар зеризаминии винные погреба хона Ла Фарж ба дождаться шаб, вақте ки кӯҳҳо гардида, темными ва бо як укрытием барои рытья ороишоте.
  
  
  Баъд аз ин мадам ва Сайто боз сӯҳбат баъзе бештар рафт. Вай ҳеҷ гоҳ видела он зиеда аз решительным; вай кам бывала то сердита. Вале дар охири он заставила худ дарк, ки он на отпустит ба вай, ҳатто агар ӯ бояд сдерживать вай бо қуввати. Ӯ хоҳад нежным, вале применит эътибор. Фикр дар бораи он ба даст Сайто рафта, дар чунин шароити ниҳоят заставила он уступить. Дар поени кор, вай муборизаро, ва он хоҳад чизе ба ғайр аз ужасного маҳдуд кардани байни онҳо.
  
  
  "Чӣ ж хуб аст. Биеед забудем ин чанд лаҳзаҳои ва займемся худ парванда".
  
  
  Прищуренные чашмони Сайто оқилона назар аз он гладкого, қавӣ шахс. Агар ӯ умуман дурўѓ кадом аст ифодаи он буд, изҳори осон. "Прикажите ман, мисли хонуми".
  
  
  "Шумо доберетесь то шаҳри хуҷанд бо ифтихору эҳтиет ва пойдете дар нуқтаҳои The Times of Vietnam". Сайто выжидательно приподнял узкие қуллаи мебошанд. "Шумо овехтани реклама дар рӯзнома. Вай мегӯяд ҳар касе, ки қодир ба хондани он паем, ки La Petite Fleur восстал аз худ қабрҳо бо масофаи ба яроќ. Акнун омода".
  
  
  Сайто саҷда берун ва берун омад.
  
  
  Мадам душманон воситаи бузург расонидан ба дарҳо ба размеренную проезжую қисми байни лужайками пеш аз он владением. Бо родстер бояд истода буд аз он ҷо, начищенный ва интизор омодагирӣ худ меронем хозяйку хона, ки мехоҳам ба он ягон рафт. Аммо аз он буд, нест. Аз ҳама бой зан Шимоли Ветнам карда натавонист
  
  убур искусственную сарҳади ва сафар дар ҷануб, дар Сайгон. Ногаҳон ба вай роскошная зиндон табдил ефтааст бештар гнетущей аз пеш, ва боз беш аз вазифаи ноумедкунанда. Баъд аз марги Пол он шуда, аҳамияти бузурги. То ҳозира лаҳзаи.
  
  
  Наздик ба шоми боз рафт жаркий борон. Ин дод дафн зиеда аз неприятным, вале дар баробари ин, бештар осон. Клэр Ла Фарж истода буданд, дар темном пеши холма, вай промокшая либос прилипала ба ҷисми худ,. Бедный Моро. Шуҷоъ Моро. Разбитый труп, лежащий, ба монанди саг, дар кӯҳҳо Ветнам. Барои ки агар ба он ҳеҷ у ҳаети худ, нест он аз беэҳтиетӣ боиси дур бияфканед. Агар онро ба маблағи буд, ба он ҳает, он аст, ки он ба маблағи буд. Вай боз проклинала худро неподвижность. Он бояд аз он, ки отправится в Сайгон. Вале азбаски вай наметавонист, вай хоҳад буд, нигоҳ паеми Моро, то дилхоҳ мард хоҳад, онро пайдо мекунад.
  
  
  Сайто буд, омода ба опасному путешествию тавассути ду артиш, ки барои расидан ба шаҳр. Ӯ истода баланд ва гордый дар худ костюме аз дароз брюк, тканевой пидљакњо ва куллоҳҳои пайрэйт кули. Ӯ низ буд ружье, чун аксари мардон дар Ветнам дар рӯзҳои мо, ва ӯ метавонист худро пешниҳод фермером, корӣ е партизаном, вобаста ба лаҳзаи.
  
  
  Мадам сохта буд, ба ӯ маблағ ва дучор мухтасари дастурамали. "Сареъ Ҷиҳати Хариди, Сайто. Ҳеҷ не говори, ки рух дод, дар ҳоле ки касе нест, свяжется бо шумо бод,. Он гоҳ говори танҳо чизе, ки ман гуфтам ба ту мегӯям. Бигзор туро бубинанд, ки дар Сайгоне. Вале новобаста аз он ки хеле, хеле эҳтиет. Ман низ дар ин ҷо паем ва хоҳад шармгоҳи ин бо ман ҳаети ".
  
  
  Ӯ саҷда берун. "Беҳтар аст, ки охраняйте ҳаети худ, мукаддас, чун медонед, ки ман мурд,, агар бад хайре ба шумо".
  
  
  Вай протянула ба ӯ дасти барои kiss. Сипас ӯ рафт, бузург пантера дар шакли инсон, скользившего оид ба дымной аз борон шаб.
  
  
  Мадам Клэр Ла Фарж держала сари рост ва устувор китфи. Вай боз ҳис худ қавӣ ва зинда. Кодовое номи La Petite Fleur звенело ки вай дар сари, монанди залп. Ин буд, ки қариб пас, чунон ки агар агенти Поль Ла Фарж бозгашт ба ҳает, барои аз нав идора кардани он ба олам аст.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Баъд аз се рӯз аз соати 10:30 дар "Таймс оф Ветнам" пайдо шуд, хеле муқаррарии моддаи дар худ шахсӣ сутуни. Нуқтаи на бештар гарм ва на камтар аз провокационный аз даҳҳо дигар чунин маќолањо, ки ҳар рӯз появлялись дар ин саҳифаҳои:
  
  
  Ман бояд туро фавран мебинем. La Petite Fleur.
  
  
  
  
  Қариб ҳама дар Сайгоне хондани The Times. Як чиҳил рӯзнома, ва ҳеҷ кас наметавонад ба хондани ҳамаи онҳо, бинобар ин, қариб ҳамаи хондани Times. Мсье Раул Дюпре буд, яке аз хонандагон. Доктор Николас Шуд буд, ки дигар.
  
  
  Раул Дюпре зиндагӣ дар Сайгоне зиеда аз бист сол ҷазо дода мешавад. Ник Картер поглощал бесарусомонӣ ва противоречивую зебоии ин бесарусомонӣ шаш рӯз, қариб қадар ӯ буд, Доктор.
  
  
  Чунин ба назар мерасад, касе дар Сайгоне буд наплевать, ки чаро ӯ дар ин ҷо, е, ҳатто, ки дар он ҷо. Он достони дар бораи он буд, ки пешқадам узви гурӯҳи тиббӣ нозирони ташкилоти Умумиҷаҳонии тандурустӣ ба назар мерасид, ки буд, проглочен чӣ тавр избранная доми, ва ҳатто аз ҳама муҳим аз ҳукуматҳои Ҷанубии Ветнам гармӣ масъулини он дар танаффуси байни беспорядками, летящими пулями ва внезапной сменой кор. Ҳатто агар онҳо заподозрили, ки ӯ ҷосуси, ба онҳо мебуд, ба ҳар ҳол. Қариб ҳар як дар Сайгоне - ба ғайр аз он, ки мехонад The Times - шпионит барои касе, шпионил хоҳад ҷосусӣ е меҳисобад шпионов байни худ навбатии дӯстон. Дар майдони "плащ ва кинжал" бисер шурӯъкунандагон аст, ки онҳо кӯшиш мекунанд, ки бартараф намудани якдигар, ба ин васила избавляя ҳокимияти беохир аз мушкилот ва ба онҳо имконият медиҳад, барои чи ое ҷиддӣ чизе, ки дар кӯшиши нигоҳ осажденную миллат аз таркиши.
  
  
  Ник Картер, пас дошт, имконияти ба ҷосусӣ дар бораи чӣ қадар ба душ угодно. Дар ин знойное августовское субҳ ӯ нишаста буданд, дар як қаҳвахона дар тротуаре, назар афканда, то рӯзномаи and looked like мегузаранд одамон Сайгона. Он, ки охирин сафари дар вьетнамскую пойтахти буд, ки се сол пеш. Муносибатҳои иқтисодии берунии ҷт чизе тағйир наефтааст. Қисми зиеди он ҳанӯз ҳам ба назар монанди маркази Париж; дигарон ҳам ба назар монанди маркази Шарқ. Парижские мағозаҳо ва тарабхонаҳо даллаҳои дар баробари оммаи васеи гулгашт, окаймленных пышными дарахтон, ки бояд буданд шудан коричневыми аз палящего зноя, балки навъе тавонистем дод прохладную зеленую сояи. Одамон тоҷикистонро аз онҳо обычную омехтаи: гладколицый саркоҳин, парижская красавица, косоглазая соблазнительница, изношенный корӣ, стильное французское шахсе, наложенное ба смоленск дар дили. Вале акнун онҳо буданд, напряжены ва торопились, онҳо назари буданд украдкой, ва овози резкими.
  
  
  Ӯ пролистал саҳифаи "Times", дар ҳоле напечатанные фалокат ва замешательства, ки худи ӯ дида, барои чанд рӯз. Он намояндагӣ дар Сайгоне буд дар он аст, ки танҳо самому дид ва доложить Хоуку, ки рӯй медиҳад, дар ин мушкилоти сахт, раздираемом раздорами шаҳри, ва ое чизе, ки AX метавонад барои кӯмак трейлер кушиши дар Ветнам. Хоук, кӯҳна ба ҷодугарӣ ҷангӣ топор, раиси собиқи сверхсекретное разведывательное агентии Амрико, дастур дод, ки ба ӯ якчанд дастурҳои. "Нигоҳ чашмони кушода
  
  . тамос бо чунин тайными ташкилотҳои бор метавонед. Шинос правительственными шахсони мансабдор ба воситаи тамос дар СММ. Биеед, ман кӯшиш ед, ки ба касе фаро расад, ки ба тарафи. Отслеживайте чизе, ки ба назар мерасад ба шумо необычным ".
  
  
  Буд, чизе ки дар Шахсии заметках имрӯза рӯзномаи, ки показалось тањсилоти ки ба агенти андоз AXE дар ҳақиқат необычным.
  
  
  Ман бояд туро фавран мебинем. La Petite Fleur.
  
  
  
  
  Ник бо иштироки ки дар шаклҳои гуногун ҷосусӣ ва ба савоби кирҳое, онро аз рӯзҳои аввали мавҷудияти УСС. Ӯ медонист дар бораи известном фаронса агенте, ки кор дар зери номи Ла Петит Флер. Ва ӯ медонист, ки La Petite Fleur мурд чандин сол пеш. Загорелые, дуруст хислатҳои шахси Ника нахмурились. Буд, ки сабабҳои ин осон реклама имела, ки барои ӯ чӣ чизе аҳамияти; касе метавонад истифода псевдоним La Petite Fleur. Вале ӯ фаҳмидам бовар ҳамин навъ совпадениям.
  
  
  Ӯ свернул рӯзномаи гирифт, велотренажер бозгашт ба рақами миенаи устувор нархҳо категорияҳо дар меҳмонхона Saigon Palace аз миена нархи. Оказавшись он ҷо, ӯ заперся ва кушода хеле дорогую болишти бо ҳатто бештар гарон таҷҳизот, маъруф ҳамчун Оскар Ҷонсон. "Оскар" шуд коротковолновым радиоприемником, привыкшим интиқол рамзи.
  
  
  Мансаби, ки бо гузашти вақт он дар қароргоҳи Хока дар Вашингтон, содержало иќтибос аз Ветнам Times ва дархости пешниҳод намудани маълумоти иловагӣ дар бораи La Petite Fleur.
  
  
  Ник медонист, ки ҷавоб хоҳад омад, то бо гузашти вақт, ва он даме, ки ба воситаи мубориза оскар. Дар ҳамин ҳол ӯ кам ки метавонист, ба ғайр идома неуправляемое слежение ва шояд худро идома хрупкий тамос бо Антуанеттой Дюпре. Шояд ӯ он вақт каме беҳтар аз омӯхтани он падар. Зеро Раул Дюпре буд, ягона шахсе, ки бо ӯ Hock ба ӯ гуфт, ки ӯ бояд қонеъ.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Раул Дюпре - оғо (джентльмен) мебошад, соҳиби як плантации ва бой фаронса эмигрант - маълум шуд ва уважаем, мисли ҳамаи се дар ноҳия дафтар хурд Париж дар Сайгоне. Дар назари аввал Сайгон де Дюпре буд, бисер следов Модар Париж; дар кӯчаҳо ва дар баромад мекунад, ки барои ужином звучали зарфҳои, урфу ва утонченные binaural Шаҳри Нур, эй бонвиванты эпикурейского ҷаҳон отличались аз касоне, ки буданд, дар аврупо ба ватан. Мегӯянд, ки вақте ки ту француз, ту берешь Францию бо худ, куҷо кунӣ, ҳеҷ рафт. Сайгон аст мусбат далели ин аксиомы. Аксари сокинони он, вьетнамцы е намояндагони дигари осие миллиятњои, навъе собит бессильны пешгирии ба даргоҳи мардуми уммулқуро ва ситоиш Сайгона дар Париж дар микромире. Сарфи назар аз он, ки ҷанги бушевала то наздик ба он окраинам, Сайгон дидам, ки чӣ тавр рӯз парвози адад тайераи тамғаи Airvietnam разгружали сайеҳон оид ба суратҳисобе, приезжая ба кӯшиш parisian Сайгон бо он отелями дар вмкб дар сабки, универмагами ва ночными шартномаҳо бо маҳфилҳои хориҷӣ шуд. Дар ин ҷо буданд ва осорхонаи ва торикї, ва сершумори қаҳвахона, ва ҳатто Театри Тонг Наут, ки дар он ставились пьесы, ревю ва вакилони мардумӣ сарояндагон дар тасдиқнамудаи давлату таври масъул. Шумо метавонед як забони чинӣ, оби забони фаронсавӣ, зиндагӣ вьетнамским забони ва рақс тамоми шаб ба ҳар гуна забон. Тавре ки барои филмҳо, ки шумо метавонед бингар, ки чӣ тавр Ричард Berton машғул муҳаббати бо Элисобаъ Taylor дар дублированном фаронса е бо вьетнамскими субтитрами. Баъд аз ин метавон буд, ки рафта дар Folies Vietnamese.
  
  
  Ин буд, ки хурд, мураккаб ҷаҳон Рауля Дюпре, выдающегося ҷамъиятӣ раҳбари Сайгона. Вале дар мсье Дюпре буд, ду секрета.
  
  
  Ҳар яке аз онҳо, дар ҳоле, ки онҳо карда буданд, перемешаны, метавонад арзиш ба ӯ ҳаети вьетконговцам е онҳо боссам аз ҷумлаи сурх чин. Агентҳои коммунистического Вьетмина, е "гардид Шимоли Ветнам", сожгли мебуд, онро тунук кишечник в горящем нафт, агар медонистанд, ки ӯ буд, яке аз сохторњои одамон дар фаронсавӣ разведывательной системаи, ки покрыла тамоми қаламрави линией ҷосусӣ. Ӯ, шояд, ки қодир мебуд, кунондани онҳо, ки хати аст, дар ҳақиқат хеле дар thinnest, ки худи ӯ ҳоло қариб бессилен чӣ тавр амалкунанда агенти. Бо вуҷуди ин, ӯ дар ҳақиқат буданд, дониш, ки то даме меҷуст.
  
  
  Дигар он ки пӯшида нест, ки назди пешниіод на он қадар хуб, ки чӣ тавр ӯ намояндагӣ, дар ваҳшӣ ва распутная любовная ҳаети ӯ ягона духтари Антуанетты. Барои динамичного мардон чилу панҷ сол, қувваи кори на барои ҳает, балки барои марг, девятнадцатилетний отпрыск , ки воображал, ки тамоми ҳаети худро бар сладкой ҳает ва зиндагии богемы, метавонад садди бузург, аз слепота. дар як чашм ва хромота дар як пойи. Тони буд озмоиши бениҳоят зебо ва раздражающим озмоиши. Аз он рӯз, ки чӣ тавр ба он родная модар вафот, родив он, Раул откликался дар ҳар вай дуъояшон ва потакал ҳар прихоти. Монанди любящим падару модар-маҳкумшудагони мард, ки дар тамоми ҷаҳон, аз он приписывал камбудиҳои Антуанетте он бездетной наврасӣ ва "болезням афзоиши". Аммо вақт аз вақт ӯ буд, то боварӣ дорам.
  
  
  "Тони, ma petite", - гуфт ӯ. "На торопись, фарзанди ман. Ое шумо бисер вақт ба зиндагӣ. Маззаи шароб беҳтар хоҳад шуд, бигзор он аввал оҳиста-оҳиста кӯҳна меорад.
  
  э-э, чӣ қадар аз он беҳтар аст. "
  
  
  "Падарам, - вай отшучивала он, взмахнув блестящими темными мӯй, - ман буд мазкур барои мардон ва муҳаббат. Позволь ман дӯст ба худ".
  
  
  Вай усули - ҳарчанд аз он ҳаргиз дода шавад, аз ӯ дур аз њаќиќат нест - иборат аст, ки ба як шаб дӯст се мардон дар песчаном соҳил дар ду часах меронем, аз шаҳр. Ҳангоми партави пурра moon он буд, ки худ покинутому ҷисми худ таслим масхара ва удолетворить се индокитайских моряков. Ки метавонад корро Раул, ба ғайр аз рамзҳо даҳшатнок исқоти ҳамл, ки пешниҳод кунад, ки шаби сола доктор Wong? Тони плакала; вай гуфт, ки вай изнасиловали; вай обещала бошад осторожной бо як ширкати, ки вай составляли. Аммо вай извлекла дарсҳои. Бале худи Раул на фаҳмидам хирад. Ӯ ҳамчунин карда наметавонистанд чизе барои такрор. Тони табдил ефтааст чунон ки осонтарини ва аз ҳама бой развратница дар тамоми Сайгоне. Ва Раул пережил дар ҳизбҳои, скандалы ва безумные иҷтимоӣ ҳаяҷони гуворо фаро гирифтааст, охватившие он шаҳр хона ва плантацию.
  
  
  Танҳо он кор французскую омӯзиш стабилизировала ҳаети ӯ, то ӯ кӯшиш кунем, бовар кунонанд, ки Тони ягон бор вырастет ва табдил зан, подобающей нақши духтари Рауля Дюпре.
  
  
  Дар он субҳ, вақте ки реклама пайдо "Таймс оф Ветнам", Тони нест появлялась барои наҳорӣ то полудня. Раул буд, низ поглощен фикрҳои шумо дар бораи он ба омӯзиши рӯзномаи тибқи худ обычному обычаю. Ӯ беспокоился дар бораи худ трапезе, состоящей аз чой, тостов ва тухм бо curry, дар ҳайрат дар чаро вай приехала ҳатто дертар аз муқаррарӣ аст, ва чаро касе ба ӯ буд, хеле шарм ирсол слугу дар он ҳуҷраи.
  
  
  Дюпре выпил се пиела қаҳва ва бо диққат нигариста, бамбуковые занавески, закрывающие ҷанубу shoreham дворик. Онҳо сахт потрепались. Ӯ вздохнул. Агар Тони буд ҳақиқат бонувон, ба ин чи дароз мехоҳам приложилась Вале вай танҳо зан нест, балки хозяйкой. Вай на интересовал вай хона. Ба ҷои он, ки ба кор ба чизе, ки барои худ буд, осонтар приказать толстой Мару поен дар маркази Савдо ва купить ҳамаи, ки лозим аст. Кӯмаки мехоҳам ҳамаи дод, ки агар танҳо заказывала. Аммо вай ҳатто заказывала. Вай на танҳо ленивым, чувственным кўдак дар нисбати худ бадан, балки дар тамоми ҳолатҳои дигар ...
  
  
  "Bonjour, падарам. Ва сердись. На имрӯз. Офтоб аз ҳад зиед великолепно барои ту хмурого шахси. Улыбнись, илтимос!"
  
  
  Ин ҷо ба он аст, дар охир, сияющая, бо вымытым субҳ шахс ва дар худ особенном костюме. Чўб сабо, соломенная hat, полосатое бикини, юное бадан сияло саломатии шумо, ки вай заслуживала. Хмурое ибора ба рӯи Рауля Дюпре нест шудааст. Тони буд, аҷиб аст, свежа, чӣ тавр ба утренняя роса, вале духтар аз Париж. Gamine magnifique, онро худи чудесная жизнерадостная духтар.
  
  
  "Пас? Ту охир проголодалась, Тони? Дар чанд ту омад, ки шаби гузашта?"
  
  
  "Падарам!" Вай деҳот дар плетеное раисикунанда баръакс он ва скрестила худро шелковистые пойҳои. Пурра мавҷи он занона грудей дар берун аз он недоуздка. "Пас буржуазно! Чор сӣ, ба назар мерасад, ки буд. Ое ин муҳим аст?"
  
  
  Ӯ кӯшиш мекунам, ки назар ба таври қатъӣ. "Ман умедвор буд, ки ту усвоила дарс, Тони".
  
  
  Вай налила худ як пиела чой аз кабуд фарфорового чайника.
  
  
  "Мумкин аст, падарам. Лекин, ки ту нигаронӣ субҳи имрӯз? Ман низ туро хуб медонам ва мебинам, ки дар ин ки-яъне".
  
  
  Ӯ ламс лабҳои тисненой салфеткой рост аз худ кӯшиши қабул дуруст строгость. Аммо ҳамеша буд, ки чунон душвор бошад, суровым бо ин очаровательной пикси бо вай кам девичьим шахси ва женским бадани.
  
  
  "Ба ман фарқ надорад шумо охирин мухлиси".
  
  
  Вай гуна, ки фикр мекунад. "Кӣ ба шумо дар хотир доред? Ин Пйер, ки боздошт" Каравелле "?
  
  
  "Не."
  
  
  "Шояд ин зебо амрико? Он кас, ки дорад, кадом аст муносибат ба СММ?"
  
  
  Раул дар як лаҳза задумался ва сформировал туманную расм. "Ӯ? Не, ман ҳамчунон хоҳам возражать".
  
  
  "Пас." Тони озорно посмотрела дар он. "Не он. Мумкин, ту мехоҳам, ки дӯстдухтари ман Мишел?"
  
  
  Ӯ взорвался. - "Ту дӯстдухтари Мишел!" "Ин махлуқи! Шумо поклонница, духтар? Ман, албатта, бояд, умедворем, ки не! Вале чаро шумо бояд ба фиристодани ин ваҳшӣ духтаре дар разведывательные экспедитсия ба ҷамъоварии ҳамаи дастрас самцов барои худ вечеринок? Mon Dieu! Дар хотир доред, ки шумо духтари Рауля Дюпре. . Веди худ пас, лутфан, бе кӯмаки ин hilarious бештар головокружительных занон, ки ба хизмат танҳо барои он, ки ба ту назар смехотворным дар назари тамоми Сайгона. Пфуи! Michelle! "
  
  
  Тони ухмыльнулась ӯ. "Чӣ тавр ту шарм барои француза, падарам! Пфуи! Лекин, ки ту нигаронӣ, mon père? Акнун ман медонам, ки ту говоришь на дар бораи Мики".
  
  
  "Не", - гуфт ӯ, проглотив боз глоток сард буд, қаҳва. "Ман дар назар дорам он желтую дарозии пӯст ва устухон надидӣ, то удачно ва ҷаззоб называешь Vaughn Оҳанги. Ин Оҳанги ҳа! Ман боварӣ дорам, ки ӯ бессмысленный. Чӣ тавр распутно ман метарсам, фикр".
  
  
  Ӯ буд ҳайрон мешавад, дар ҳоле, ки чӣ тавр ба он духтари покраснела, ва интерпретировал он вокуниш ҳамчун злость.
  
  Ӯ кӯшиш мекунам, ки загладить худро маломатгаре, смягчив худро упрек.
  
  
  "Тони, ҳастанд, то бисере аз беҳтарини мардум аст,. Чаро ту бояд аз сӯҳбат бо ин китайцем? Ҳа, ҳа, ман иқрор шуд, ки он назар мерасад, хеле обаятельным. Вале ӯ man чин ва русия иҷтимоӣ мулоҳизаҳои. Ва ҳоло хатарнок маротиба. Ҳеҷ кас намедонад. касе е чӣ метавонад ба дӯсти худ de leng Тонг ".
  
  
  Ӯ дид, ки чӣ тавр ба он напряглась. Ӯ медонист, ки вай суханони убедят он. "Падарам, ки ман карда муҳокима ӯ бо шумо бод,. Ӯ хеле зебо аст,, ва барои ин ман ба онҳо восхищаюсь".
  
  
  "Албатта, аст; ман медонам, ки бале. Вале ӯ коммунист, ҳамин тавр не? Ое шумо бовар накунед, ки он танҳо ба касе, холиқи худ меномад - марди ҷавон, изучающий кишоварзӣ ва идоракунии тиҷорати? Ман мехостам ба донист, ки чаро ӯ бояд ба ин ҷо омада, дар Сайгон, ин аз љониби маротиба ба ед? Медонӣ, ки чаро? "
  
  
  Ӯ медонист, ки он нафас берун меояд, хеле зуд аст, вале метавонад, ба он назорат.
  
  
  "Ӯ ба ман маъқул", - сухо гуфт Антуанетта. "Ман метавонам ҳатто полюбить он ки хеле дер. Ва он чӣ ба шумо метавонед дар бораи ин корро?"
  
  
  Дили ӯ дардовар мечашонем доранд колотилось, ва ӯ ненавидел закрытую табассум, освещавшую вай. "Тони! Ман пешниҳодшуда қатъиян запрещаю ин! Шумо метавонед фикр дар бораи чунин!"
  
  
  Вай запрокинула сари ва засмеялась чӣ хушо кӯдак, ногаҳон тамоми скованность гон буд. Ӯ буд, чунин, Тони; хунук ва неприступный дар як лаҳза, гарм ва беззаботный дар оянда. Ин буд, ки хеле хатарнок аст.
  
  
  "Дар асл, падарам? Ту пайдо роҳи манъи муҳаббат?"
  
  
  Ӯ взорвался, ва ин буд, беҳтарин натиҷаи Рауля Дюпре. Ӯ буд, ки вай, ва ӯ медонист он. "Ман метавонист усложнить вазифаи. Ман бурида аз они мундариҷа, ва он гоҳ, ки ин чин жиголо..."
  
  
  "Дорад, худ пул, ва ман, аз ҷониби худ, метавонам ба зиндагӣ муҳаббати".
  
  
  "Агар ӯ хоҳад, ки туро он гоҳ. Ва ман метавонам ғолиб туро - ман мехоҳам, Тони, ман мехоҳам, ки ман..."
  
  
  "Ман ҳеҷ гоҳ ба ман, нахоҳад бахшид ба ту ин. Агар ту ман шуморо дӯст пас, чӣ бояд падар, чаро ту бояд зада, маро барои чизе, ки ман мехоҳам дӯст медошт?"
  
  
  "Тони, Тони!" Ӯ боз потерпел кил. "Ки ман ба шумо мегӯям, то ки шумо дарк кардаанд?"
  
  
  Вай обошла мизи ва обняла он сари худ мягкими дасти. "Ман мефаҳмам, ки туро", - нармӣ гуфт вай. "Лекин ту бояд ҳамин корро барои ман. Ман туро дӯст медорам, падарам. Ое ин кофӣ нест?"
  
  
  "Не, азизи ман", - гуфт ӯ, хурсандии ощущением вай дасти. "Ту низ бояд эҳтиром ман. Ман ба ту падар. Ту ҳает - ин ҳаети ман".
  
  
  "Ин тавр намешавад, - гуфт вай. Вай ба оҳанги боз шуда буд, задааст. Вай убрала дасти повернулась ва ба худ чўбӣ сандалиях берун дохилӣ дар дворик. Садои издевался бар ӯ, ва ба вай беадабии менамуд, барқасдона аз завибрировал.
  
  
  Чизе ором махлуқ дар он сина, ки дар тысячный маротиба. Ӯ ором выругался ва рафта, ба худ рӯзнома.
  
  
  Ӯ дар хондани он бо диққат, калима ба калима, ба фикр дар бораи он.
  
  
  Ва чудесным ба таври фаромӯш бораи он, ки дид Шахсӣ дар сутуни дар саҳифаи 13.
  
  
  Ман бояд туро фавран мебинем. La Petite Fleur.
  
  
  
  
  Spook аз славного гузашта поднялся аз қабрҳо, ба он даъват. Бо вызовом, ки ӯ бояд ба повиноваться.
  
  
  
  
  
  
  La Dolce Vita Vietnames
  
  
  
  
  
  Бори аввал ӯ метавонист дождаться, вақте ки Тони берун. Ба ӯ мушкил буд, фикр кунед, на дар бораи он аст, ба ғайр аз вай, вақте ки вай наздик буд, ва бештар аз он чи дар бораи аз ӯ мехостам, ки ба вай медонист. Аммо пас аз он, загорела дар террасе дар давоми як соат ӯ вошла, переоделась ва берун, ки гуфт ӯ як калимае. Ӯ ҳатто дар ҳайрат буд, ки ӯ метавонад рафта.
  
  
  "Раздевайся, гули ман. Ман мехоҳам ба ту".
  
  
  "Ҳа, de leng Тонг... ман дилпазире Vaughn Оҳанги".
  
  
  "Избавься аз каламбуров, мисли сладкая. Ту льстишь ман. Мумкин, ман ва съедобен, вале ман ба нестї аз чизе бештар сахти дод, аз шӯрбо".
  
  
  "Тавре ки ман мебинам". Антуанетта Дюпре засмеялась ва оғози выскользнуть аз облегающей куртаҳои понджи. Вай ҳеҷ гоҳ ҳеҷ чиз носила дар зери он. De leng Тонг мепоиданд, барои он давоми панҷ дақиқа имкон сар кунем ба афзуншавӣ дорад, дар он, то даме ки вай буд, удовлетворена. Дар сеюм маротиба дар як рӯз. Линь Тонг баҳраманд дар ҳоле худ проворным аппетитом; ба Вуқӯъ он буд, насыщено, ки чӣ тавр он вернулось боз маҷбур асаб ба охир расидани покалывать ва мушакҳои хуб напрягаясь.
  
  
  Он хурд тихая квартирка недалеко аз кӯчаи Сайгона буд, flavored гарон ва обезоруживающе уютной; Скромное ва ҷойи мувофиқ, ба таври комил дуруст барои соблазнения жаждущей сенсаций духтари Дюпре. Албатта, ин буд, супориш, нақшаи чорабиниҳо, тањия братом Арнольдом (расшифрованное номи Чунг Куонг Сунг), вале ӯ табдил холис развлечение. Дар кадом-он ҷиҳат буд, афсӯс, ки ӯ буд, ки ба истифода аз маводи мухаддир, барои таъмини он таваҷҷӯҳи ба он мужественному бадан, вале супориш шуд, хеле муҳим, ки тасодуфан ба даст вай, ва он имела эътибори скучающей ва зуд находящей дигар категорияҳо дар кати хоб. Пас, ӯ медонист, ки вай аз бозгашт ба он. Ва боз ӯ ивазшаванда любопытное ҳисси ҳаяҷон аст, вақте ки
  
  дидам, ки чӣ тавр ба он њавасманд маводи мухаддир. Ин буд, ки қариб пас, чун агар худи ӯ бо он, е ки агар вай неестественный экстазӣ ламс чизи чувственного дар он, чизе наметавонист ламс ҷисм. Ин буд, кор, аммо ...
  
  
  Аммо ӯ буд, аҷиб аст, ки барои не пок ғарбӣ сокини, хислатҳои онро побери. Тағйирпазир, ширин, пульсирующая аз мехост. Вай ба ӯ шахсан нравилась, ки дар баъзе роҳи гуна худро буд, хеле бад аст.
  
  
  Вай дуруст зацеплена. Дар беш аз як роҳ.
  
  
  Ӯ истода буданд, дар толстом ковре, либос лежало ки вай пои. "Чун дар бораи сафарҳо, дар ҷои аввал?" - выдохнула он каме хрипло.
  
  
  Ӯ буд, соблазнен ненадолго. Балки он буд, хеле барвақт; ӯ бояд ба вай интизор боз каме. "Не. Ба ту ин лозим нест, ки баҳра ман, ҳамин тавр не?"
  
  
  "Не", - признала он, подходя ба он дар полумраке богато занавешенной хуҷраҳо. Ӯ утащил вай ба кат наздик ба худ, монанди ҳамеша хурсандии хоси волнующим сочетанием он бачагона зебоӣ ва аҷиб пурра ба бадан. Аз он наготы ӯ перехватило нафас.
  
  
  Он покалывало, ки мягкость он рони коснулась он субот. Вай поцеловала он осон облизывающим ба њаракати ва ӯ улыбнулся вай. Вай положила нури гарм дасти ба плоские мускулистые равнины он ба меъда ва суст потерла круговыми ҳаракатҳои аст, поен, заставив он фикр дар бораи дигар чиз, ба ғайр аз нақшаҳои бародарон Арнольда.
  
  
  "Ҳоло дар ин ҳеҷ зарурат, мисли ширин рабыня. Вале азбаски ман ин хеле хуб аст, шумо метавонед идома диҳед".
  
  
  "Зверь!" - яростно зашипела он, прижимая худро податливое бадан ба он худобе ва кусая он ба гӯш. Ӯ выругался ва ущипнул вай ба рости ягодицу. Вай взвизгнула ва озод ба он мочку гӯши аз дандон.
  
  
  "De leng Тонг, ман распутник", - взмолилась вай. "Агар ту мехоњї, ки маро, инро гир ман ҳоло".
  
  
  "Ман беҳтарин ман њамин корро мекардам", - пробормотал ӯ. "Танҳо дар ин ман подчиняюсь ту. Зиннатҳои он. Ту ба ман, ман таъсиси".
  
  
  "Бале, бале!" - настойчиво прошептала вай. "Бурс ин аст, ки ҳоло. Тез, зуд, зуд..."
  
  
  Ӯ ба дилам ва бросился дар вай.
  
  
  Вай бо ноумедӣ боролась, ки агар боролась бо он, ки гӯе дод, то бадани ӯ буд васила далеким аз он ақли нияти. Вай ба ӯ нравилась: вай боролась, ҳамчун ҳайвон ва причиняла ночизи захм саросари худ длинному ҷисми худ,. Ӯ сопротивлялся, нигоҳ вай молотящие пойҳои сахт толкнул. Вай ба тарк зери он дар бистар, дар девори он муқовимат рухнула ва растворилась дар тепле, охватившем онҳо ҳам. Тускло освещенная ҳуҷра, нақшаҳои ҳукуматҳо, ки бо тайными корҳои байналмилалӣ, мучительный тарс нокомиҳо ва позора - ҳамаи он буд, унесено приливной волной зўроварии. Тони вскрикнула як маротиба дар dark, вале баъд падидомада дар силсилаи прерывистых стонов ва кӯтоҳ ругательств дар бораи чудесных он чиро, ки ӯ кор кард, бо он бадани.
  
  
  De leng Тонг проделал ҳамаи ин бо як муњимми.
  
  
  Вай приглушенные стоны вазъ дар тихие додзанӣ восхитительной дард.
  
  
  Барои de leng Тонга ин буд, ки беҳтарин қисми машғулият дар он ҳает аст,.
  
  
  "Мммммм", - простонала вай. Ҷисми худ гальванически дернулось, ва суханони оташи вырвались аз дрожащего кардани мавқеи даҳон.
  
  
  "Замолчи", - ба нармӣ гуфт, аллакай великолепно измотанный. "Ту говоришь, чунон ки зан дар майдони".
  
  
  Вай обмякла ва вздохнула. Муддате он молчала, переводя нафас ва сипас рассмеялась. "Ман аз замин. Ое шумо метавонед гуфт?"
  
  
  "Ман танҳо гуфт, ки ту духтари аз Ҳавво ва аз ту бисер... себ".
  
  
  "Арзиш дошта бошад?" Вай улыбалась, вале аллакай ќомати хавотир.
  
  
  "Атиқулайем он ба маблағи, - мечтательно гуфт ӯ.
  
  
  "Аммо акнун ту дашь ман иглу, ман Ин Оҳанги?"
  
  
  Ӯ отстранился аз он ва дар назар вай. "Шумо бояд аз ин доранд?"
  
  
  "Ман бояд."
  
  
  Он душманон, ки чӣ тавр ӯ пробирался ба воситаи ҳуҷраи ба хамелеон ман, ки хранил худ маҷмӯи сўзан њангоми, марли ва маводи мухаддир. Ӯ шарм ва худ уставшей, вале ба ҳар ҳол жива. Ҷисми худ, мазлумонро озод шуд, вале ҳанӯз насытилось. Вай жаждала дигар удовольствий, сафар ба ковре-хавопаймо ва головокружительных парвоз аз болои звездами, стремительных таркиши саодати рӯзгор ва ширин забвения. Барои благословенное чизе, дур аз скучности дарахти чой бизнес, невыразимой обу жалующегося папаи ва тамоми унылой мушкилоте, ки буд, буддистом, католиком, дигар, душмани, коммунистом е ...
  
  
  De leng Тонг баргашт. Игла, ки аз он нигоҳ, ки дар дасташ, дар як лаҳза засверкала, пойманная лучом нури офтоб, пробивающимся сквозь опущенные намо.
  
  
  "Марҳамат!" Вай овози буд неистовым хныканьем.
  
  
  Ӯ зуд подчинился. Сипас ӯ откинулся пеш and looked like игла амал мекунад, эҳсоси ин аҷиб мебахшад, ки буд, қисман чувственным ва қисман - ожиданием он, ки вай гуфта метавонад. Зеро тӯйи дама пела, ки чӣ тавр парранда, вақте ки як заҳри сӯзанҳо уносил вай эҳсосоти. Ва лозим буд то бисере аз маълумоти дар бораи Рауле Дюпре, ки чӣ тавр ба он боварӣ карда шуд, принадлежал ба фаронсавӣ иктишоф.
  
  
  Аммо ӯ буд, ки ба доранд
  
  боми барои он начальства.
  
  
  Ва дар ҳоле, ки худи Тони намедонист ба ростӣ, ки падараш кор бо фаронсавӣ разведкой, дар он буд, ки хеле бештар аз иттилооти муфид, аз ӯ фикр кунем.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Раул Дюпре нишаста дар худ уставленном книгами кабинет, вспоминая гузашта ва кӯшиш ба қарор, ки чӣ тавр номнавис дар қонуни мазкур. Атмосфера дар ҳуҷраи помогла ӯ ба шумо ҳайрон. Баръакси бамбукового ҷаҳон Ветнам, дафтари кории намояндагӣ худ симфонию мебел аз дарахти сурх ва тика, бештари он Дюпре привез аз Париж, ки ба нигоҳ доштани ҳисси мансубияти миллӣ. Буд, хеле ба осонӣ аз даст худро як шахсияти дар кишвар, ки забон, урфу ва нравы буданд, танҳо подражанием парижскому. Ба ӯ лозим буд, ки аст, ба ғайр аз тоски дар хона, ки ба худ хотиррасон мекунам, ки ӯ буд ва ҳамеша хоҳад верным французом.
  
  
  Реклама обеспокоила он, инчунин взволновала. Поль Ла Фарж мурда буд. Вале La Petite Fleur албатта ба ҳар ҳол зиндагӣ дар мадам Поль Ла Фарж. Клэр Ла Фарж. Он гоҳ дар мулоқот ба вай, вале Поль аст, аксар вақт дар бораи вай дар былые маротиба, а Дюпре шунидам, ки чизе дар бораи он ки пас аз марги шавҳараш. Вай бо арзишашон носила либоси вдовы ва ҳеҷ лихорадочные дасти на вырвали вай аз траура. Бешубҳа, он ҳам буд, ки ҳақиқат бошад хотираи Пол Ла Фаржа. Вале тавре ки аз оғоз ӯ ба тааҷҷуб - вай муваффақ не мондан дар коммунистическом қафқози шимолӣ, Ветнам ҳамаи ин солҳои? Чаро онҳо имкон надоданд, ки ба вай мондан? Касе он табдил ефтааст? Е он мертва, ва ин чӣ касе аст? Дюпре буд, комилан встревожен. Даъвати ба ҷанг дошт, зловещую нотку. Ки ин метавонад маънои онро дорад, ки ин мушкилоти?
  
  
  То чӣ андоза ӯ медонист, иктишоф оставила мадам як баръало нейтральную дар ин гиҷкунандаи кишвар. Вале, имкон дорад, онҳо то ҳол истифода аз он. Е ки боз метавонад маънои онро дорад, ки истифодаи маъруфи кодового номи в эълон дар рӯзномаи? Ӯ бояд ба ед фавран. Ин хатарнок хоњад буд, балки он аст, зарур аст, ки кор. Ӯ то ба ҳол тамос бо мадам Ла Фарж - ҳатто агар мо дар назар доштем, ки медонад, ки чӣ тавр ба -, бе дониши пешакии муқаррароти он дар фаронсавӣ иктишоф. Ситоди мазкур ба ӯ мегӯянд. Вале буд, як чиз, ки ӯ метавонад корро, ки пеш аз даъват ба онҳо оид ба танҳоӣ дар як хати рост дархости ерии таъҷилӣ.
  
  
  Ӯ снял трубку худ стандарти телефон ва хонда дар "Таймс оф Ветнам". Агар аз он буд, боварӣ дорам, ки дар худ неуверенной ҳает, пас аз он аст, ки онро телефони ҳанӯз прослушивался.
  
  
  Ӯ номи худро аз номи Тран Суан Кам ва сухан дар вьетнамском забони нозанин бо таваҷҷӯҳ.
  
  
  "Ман мехоҳам поинтересоваться реклама, ки пайдо субҳи имрӯз дар Шахсии сутуни", - осон гуфт. "Касе, ки ба имзо La Petite Fleur. Шояд, ин метавонад бошад, ки барои ман, вале ман наметавонам шавад, боварӣ дорам, то донам, ки кӣ ба он насб. Ое оставлены ягон дастурамал оид ба ҷавобҳои?" Ӯ дод, таваққуфро, омад, то бо кӯшиши рад кардани возможному аргументу, масалан: "Мо барои назорат бурдан ба додани чунин маълумот".
  
  
  Ба он удивлению, ҷавоб омад, ба осонӣ ва бе далел.
  
  
  "Ҳа, ҷаноб. Мо велено мегӯянд, ки ҷавоб бояд адресованы як Сайто, работающему дар хостеле Long Hue". Овози звучал ҳамин тавр, алъон ба ӯ нравилось упоминать ном баробар скромного ҷои. Сипас ӯ просиял, ва ӯ соҳиби ҳақиқии поразила радостная фикр. "Лекин шумо опоздали, ҷаноб. Дар аллакай эълон шуда буд, ҷавоб медод. На камтар аз як соат пеш".
  
  
  Дили Рауля упало. Сайто! Паем буд, ки аз Клэр Ла Фарж, ва касе подхватил он то ба он. Дар тревоге ӯ ба гуноҳони худ гневу қием.
  
  
  "Ман шаби дӯсти ман бипурсӣ дар бораи вакансии, ки буд заполнена. Акнун равшан аст, ки дар паем буд, ки барои ман. Метавонам, ки ман мепурсанд, ки ҳанӯз дар бораи ин дархост?"
  
  
  "Ин маълумот, ҷаноб, ман на ваколатдор барои додани", - раздраженно гуфт овоз. "Ва ман гуфта наметавонам, барои касе буд, ки ният паем".
  
  
  Раул аз охири сдержал хашми. "Ман метавонам ба шумо боварӣ мебахшанд, ки ин дар ҳақиқат барои ман буд,, ва хеле муҳим аст, ки ман медонистам, ки боз..."
  
  
  "Ҳамаи дархостҳо конфиденциальны, ҷаноб. Ман гуфтам: шумо ҳама чизро ба шумо имкон медиҳад, ки мо сиесати". Овози буд самодовольным.
  
  
  "Вале..."
  
  
  "Не!" - торжествующе гуфт овоз. Садои хлопнувшей чубуќ зад Дюпре дар гӯш. Ӯ суст, вале илоҷи ин трубку ва кӯшиш мекунам, фикри он чи бар он аст,.
  
  
  То чӣ андоза ӯ медонист,, ӯ буд, ки ягона мард дар Сайгоне, он бояд буд, интересовать номи La Petite Fleur. Ҳамаи боқимонда тамос Соҳаи Ла Фаржа дар замони ҷанг ҳамин тавр е ба таври дигар рассеялись; касе мертв, ки касе дар хона дар Фаронса, касе, ки дар кишварҳои дигар, ҳамагӣ як е ду дар қароргоҳи. Ва сардафтари на увидела мехоҳам озод "Ветнам Times" дар даҳ сӣ. Касе ҳанӯз перехватил паем, ки бояд буд, бошад, ки ният барои он.
  
  
  Ба Он хотир, ки Сайто буд преданным бандаи Ҷинс. Аен аст, мадам наметавонист худи омад дар Сайгон ба истифода аз, зеро ҳамаи контролировали имзои.
  
  То чӣ андоза пурра ва ба онҳо контролировали мадам? Худи ҳузури Сайто метавонад шудан ловушкой наживки.
  
  
  Дюпре суст чӣ ваҳй ба худ массивному хаттии мизи сурх аз дарахт кушода марказии қуттии кам золотым ключиком, ки ӯ фарсудаи дар брелке барои соат. Он вақт, агар не, дар ҳоле, боиси дар ҳаракати механизми.
  
  
  Ӯ гирифта, аз блоки як дастгоҳи телефон ва воткнул он дар девор. Ӯ зуд набрал дилхоҳ рақами. Ӯ ба зудӣ ҷавоб гуфт.
  
  
  "Простите, - оғоз намуд ӯ, - ман савол нисбатан афсонаро накардааст. Шумо La Farge, аксҳо саҳм дар худ рӯйхати чӣ тавр ба харидор эҳтимолӣ замин, ки мо обсуждали дар моҳи гузашта?"
  
  
  "Не", - паи ҷавоб. "Ман мехоҳам ҳамин тавр гуфт".
  
  
  "Е шояд La Fleur? Шояд ман нодуруст хонда номи".
  
  
  Овози буд, ба нармӣ озадаченным, вале решительным. "Не, Ла Флер".
  
  
  "А. Пас аз он ман нодуруст дорам. Вале ое ҳама бо тартиби аз заминҳои? Борон намешавад повредил ҳосили, ки барқарор кардан ғайриимкон аст?"
  
  
  Ответивший овози буд, ба таҳқиқ озадачен. "То чӣ андоза ба мо маълум аст, албатта. Аммо ман дарҳол выясню".
  
  
  "Лутфан. Хеле муҳим аст, ки ба шумо нишон додем зудтар".
  
  
  "Панҷ дақиқа."
  
  
  "Хуб аст. Ман интизор мешавам ту занги".
  
  
  Раул Дюпре вале илоҷи ин трубку ва зажег панателу аз серебряной шкатулки дар бораи мизи. Телефони зазвонил, вақте ки ӯ сахт вдохнул бори сеюм.
  
  
  "Месье?" - гуфт овоз.
  
  
  "Ман гӯш бисер."
  
  
  "Не. Комилан не. Мусбат. Мо тасдиқ мекунем манфӣ ҷавоби аз рӯи ҳамаи се адад. Воқеан, чи тавре, ки шумо охир масъалаи замин ба ҳисоб хеле бехатар аз нигоҳи соҳибкорӣ".
  
  
  "Ташаккур ба шумо."
  
  
  Раул Дюпре целую як дақиқа омӯхта телефон пеш аз шумо онро хомӯш ва гузошта бозгашт ба қуттии мизи. Ин дало ба ӯ ягон минбаъдаи ҷавобҳо. Ӯ запер қуттии ва иштирок доштанд калиди дар брелке дар pocketing жилета.
  
  
  Маълумоти аз он агенти оид ба робита бо фаронсавӣ разведкой, ки гуфта мешавад ба ӯ чӣ тавр муносибат ба срочному даъвати шахсӣ эълон, подписанном яке аз ҷобидонон секретных агентҳои Фаронса, Ла Петит Флер. Вале ӯ гуфт, ки ин мадам Ла Фарж нест, кор бо фаронсавӣ разведкой. Инчунин буд, ки маълум аст, дар бораи он дезертирстве. Баръакс, вай плантация ҳанӯз считалась "бехатар" барои фаронсавӣ агентҳои, ки метавонед истифода аз он дар давоми буд. Чунин менамуд, ки ҳеҷ кас, ба ғайр аз мадам Ла Фарж, карда наметавонистанд истода барои чоп пурсидани кӯмак.
  
  
  Дюпре нажал тугмаи занги, сигнализируя дар бораи толстом Мару, ки дар хизмат бо онҳо дар ин е он сифати қариб бист сол аст, ва дастур дод, ки ба ӯ равшан, ки дастурамали.
  
  
  Баъдтар ӯ бояд ба онро як особенный занги барои боз ҳам бештар сирри рақами.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Тони буд, дар экстазе. Ҳуҷра de leng Тонг падидомада дар биҳишти аз пушистых абрҳои ва лазурного осмон, ки он парила, бестелесная, бе ягон маҳдудиятҳои. Буд, ба ҳеҷ папаи, ҳеҷ хмурого ҷамъият, на маънавии сатҳи, ки ба шумо лозим аст, дастгирӣ. Чунин менамуд, ки бузург олам буд ва дар зери он, хурд ва атиқулайем шӯъбаи на стоящая изтироб мавҷуда дар ҳаво.
  
  
  "Ту шуморо дӯст маро акнун, муҳаббати ман?" Овози de leng Тонг ласкал он обнаженное бадан.
  
  
  "Ҳа, ман туро дӯст медорам - ман туро дӯст медорам".
  
  
  Настала пауза дар ин вневременном ҷаҳон бархатистой мягкости, ки дар он ҳама чиз буд, невыносимо хуб ва то безумия ширин.
  
  
  "Бештар аз дигар мардум? Бештар аз худ падар?"
  
  
  Осон ҳамла чизе монанди дарди пронзил вай. "Падарам! Оҳ, эй Худо, бале. Ӯ мисли зиндон, ман тюремщик. Ту, туро ман дӯст медорам. Не аз он".
  
  
  "Чаро ӯ то суров бо ту, ман нежная Тони? Чаро ӯ танҳо нишаста дар он ҷо, ки чӣ тавр людоед, дар худ кабинет? Ое ӯ ин сухан бо шумо бод,, ман ширин?"
  
  
  "Бо ман гап зан! Оҳ, ҳа, отругать. Лекин ман ба шумо мегӯям, аз он аст, дар ин кабинет..." Антуанетта Дюпре буд, беш аз омода мегӯям, дар бораи худ августейшем родителе мужчине, ки мисли вай чунин менамуд, ки вай любила.
  
  
  De leng Тонг, ки он разговорчивая Тони ласково гӯяд, Vaughn Тони, наклонился пеш ва прислушался. Дар ивази он, ки ба боварии ӯ буд, рафта ба нақл ӯ, ки онро ҳамкорони оид ба ужасной ташкилоти маъруф Талх бодом, даъват ба он Палачом, смертоносным аслиҳа Red и хадамоти иктишофї дар Ветнам.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ое доктори Николаса Картера аз ташкилоти Умумиҷаҳонии тандурустӣ буд, ба таври назаррас камтар муваффақ рӯз. Е, баръакс, Ник Картер аз AX ҳеҷ дод.
  
  
  Вақте ки ӯ хонда дар хона Дюпре, мӯи coarse ва овозе ба ӯ гуфт, ки мис Антуанетта ҳанӯз встала. Дар вақти занги дуюм ба ӯ гуфтанд, ки мис Антуанетта надорад.
  
  
  Рӯзи сеюм пай дар пай он дошташуда сафари шимол бо бригадой армейских табибон откладывается. Дар ин ҷо волокита, дар он ҷо бесарусомонӣ расмии несогласованность ҷое дигар. Пагоҳ, доктори Шуд, онҳо ба ваъда ӯ.
  
  Ва шояд дар рӯзи шанбе е якшанбе. Беморӣ ва марг ҳамеша бо мо; лозим нест, бошад, нетерпеливым. Дар ҳамин ҳол ба ӯ чо дар он ҷо монда, ки чӣ тавр ба идома улавливать овозаҳо, ғайбат ва резкие садоҳои антиправительственных демонстраций. Ӯ буд, дилгиркунанда, разочарованно ва аз табиат кунҷкобу.
  
  
  Пас ба ӯ посух ба эълон дар The Ветнам Times.
  
  
  
  
  
  
  Знакомьтесь, ҷаноб Фанг
  
  
  
  
  
  Ба большому удивлению Ника, клерк буд, хеле любезен. "Шумо бояд тамос бо Сайто дар хостеле Long Hue. Ташаккур, ҷаноб. Шаби рӯз".
  
  
  Он чунон содда, ки Ник эҳсос кард, ки ӯ муваффақиятҳо. Мутаассифона, ӯ ошибался.
  
  
  Азбаски ӯ буд, ҳеҷ узр дахолат дар парванда La Petite Fleur, касе, ки ӯ ҳеҷ буд,, чунин менамуд неразумным танҳо ба даъват ва мегӯянд: "Салом, Сайто. Дид худро эълон ва фикр кардам, ки ман позвоню. . "Пас, е ба таври дигар, дар хостеле Long Hue буд, ки телефон.
  
  
  Ин буд, ки оддӣ бинои ҳамагӣ дар ду блокҳои поен ҳастед, ки аз бизнес маркази, вале на дар он самт. Сайеҳон беихтиерона избегали ин ҷойҳо, ҳатто сарфи назар аз он, ки аз кӯчаи буд, сахт тоза ва вай ба сокинони равшан буданд головорезами. Ин буд, танҳо кӯчаи бе сайеҳон дар ин ҷо ва ҳама чиз. Ва ягон бегона ба даст выделялся, чӣ тавр ба больной ангушти. Чунин ба назар мерасад, ки худи иншоотҳо хобгоҳи нав буд гениально бунед ефта, то ки он жильцы метавонед бубинед, вале дида нашуда буд. Ба ҳар касе, ки наводил маълумотнома дар остонаи мумкин буд разглядеть бо даҳҳо гуногуни кунҷҳои, пеш аз он ки ҳатто пай стойку admin.
  
  
  Ник боре гузашт гузашта аз он ва қарор додам, ки кор дигар аз пухтан. Бача, слонявшийся баробари channel, розӣ шуд, пешниҳод даъват аз номи Ника.
  
  
  Дар асл Ник ҳатто мехост, ба сӯҳбат бо ин Сайто. Ҳанӯз не. Танҳо назар аз он ва ба едоварист, онро барои истифодаи оянда. Ва, мумкин аст, мефаҳмем, ки боз отреагировал ба номи La Petite Fleur.
  
  
  Ӯ ҳис намоен ҳатто дар помятом костюме, ки чӣ тавр ба ӯ имон оварданд, подходил барои Николаса Картера, доктори тиб ва гуноҳони худ возвращающемуся паембараш ба вуқӯъ гузашта ӯ ва скрыться аз хотир доред, пеш аз он сайд, то бо он. Савганд ба ин замон ӯ боварӣ карда шуд, ки барои мальчиком на истодаанд.
  
  
  "Он рафта, мехоҳам бо шумо ҳастам?" - гуфтам Ник.
  
  
  "Не, месье. Ин загадка". Писар усмехнулся, хурсандии аз вохӯрӣ бо ин иностранцем. "Дар он ҷо буд. Вале ӯ як паем".
  
  
  "Дар бораи? Барои касе барои ман?" Имконнопазир аст, албатта, вале закономерный савол.
  
  
  "Барои ҳар касе, ки спрашивал, месье. Онро бояд пайдо касе, ки медонад он, ва касе, ки худаш медонад, ки дар бозор ба кӯча Нгуен-Хюэ".
  
  
  Ин дамида хуб ҳам даъват инсон аст,, аммо, аз афташ, ин маънои онро надорад, ки обоюдное эътирофи Сайто ва он собеседника.
  
  
  Ӯ дар манзилаш юношу ва пардохт ӯ. Сипас ӯ двинулся круговым бо роҳи ба кӯча Нгуен-Хюэ ва бузург цветочному бозори, гадая, чун дар ҳама он аст, ки пай инсон бо номи Сайто, ки дар байни мардум, ки ҳамеша собиралась атрофи прилавков.
  
  
  Ду соат баъд аз он ҳам буд, бо ҳайрат нигоҳ мекарданд ва қариб, ки омода аст, таслим. Он ягона подсказкой буд, ки "Сайто" буд японским номи. Ӯ вглядывался сквозь гул дар шахси шарқии мардум, то дид ӯ little марди каме ҷопон ба рӯ, скрывающегося барои экзотическим цветком, ва сипас ба худ истироҳат. Дар як қаҳвахона, примыкающем ба бозори, подавалось маҳаллӣ крепкое фасли сармо пиво. Ник хушбахтона выпил ва лениво дар назар дароз равшан раскрашенный блоки. Ин буданд, деҳқонон аз Марказии Ветнам, моряки, танҳо вышедшие аз даре, вьетнамские занон дар панталонах ва бо парижским таваҷҷӯҳ, шахси ҳамаи сояҳои ва сояҳои.
  
  
  Савганд ба ин замон, чунон ки гузашт, боз ним соат, ӯ омода буд, ба иқрор шуд кил. Ӯ бояд мисли он пайгирӣ Сайто дар хобгоҳ е мепартоӣ тамоми ин нелепый квест. Ӯ сослужил ӯ хуб хизмат барои кӯшиши сунуть бинї дар бегонагон мешавад.
  
  
  Маҳз пас аз он дидам касе, ки дида пештар. Невысокий, хеле пурдарахт, касе, ки зуд шагал вперевалку ва зуд оглядывался бо тарафњои. Ник дидам, ки чӣ тавр ин нафар кушода дари хона Рауля Дюпре чанд шаб пеш, ҳангоме ки ӯ ва чанд дигар дӯстони pm высадили Антуанетту баъд аз ҳизбҳои дар "Каравелле Скайрум". Толстяк мусаллаҳи дар он таассуроти сола слуги, аз он, ки ба идора хона, роҳбарӣ ба онҳо бар дигарон слугами ва фикр мекунад, ки тамоми масъулият барои хонаи худ плечах. Мару...? Ҳа, вай назвала он Мару.
  
  
  Он таваҷҷӯҳи усилился, ки толстяк заколебался ва сипас фуруд омад. Мавқеи гулнақшҳои высвободилась аз худ муқаррароти на корточках байни стойлами ва омӯзиш нишон дод, ба худ баланд мускулистым мард бо малейшим хеҷ марди каме ҷопон ба рӯ, ки дар ӯ нарм чертах. Ду мард бо диққат посмотрели ба якдигар ва кӯтоҳ сӯҳбат баъзе бештар рафт. Ник поднялся аз стула ва суст чӣ ваҳй ба ближайшей кабинке. Ду марде, ки барои онҳо ӯ мепоиданд, оғоз қадам дуртар, Мару дар чанд ярдах пеш. Шахсе, ки бояд буд Сайто, лениво паи он, ки агар ӯ
  
  ҳамин тавр е ба таври дигар, рафта буд, дар ин самт.
  
  
  Ник аз паи онҳо ҳамон тасодуфӣ.
  
  
  Тропа вела рост ба элегантному хона Дюпре.
  
  
  Мару интизори он буд, ки у ворот, то баланд японец догонит он. Дар якҷоягӣ, онҳо дар сомона дар як подъезд хона.
  
  
  Ник суст обошел хона, гадая, ое меарзад, ки ба ӯ занг парадную дари ва бидонед, ки вернулась ое мис Дюпре. Вале ба назар чунин менамуд, бессмысленным рафти. Аз эҳтимол дур аст, ки ӯ хоҳад удобную замочную скважину, ки ба он метавон замима гӯш. Инак, ӯ боз разочарованный рафта, дар худ меҳмонхона дар Дуонг Tu-То. Дар он паемдони буд, ду паемҳои. Яке аз онҳо буд, огоҳинома дар бораи як сӯҳбати телефонӣ звонке аз неназванной занон, ки позвонит боз. Дигар буд зарубежной телеграммой.
  
  
  Наверху дар ҳуҷраи худ ӯ хонда телеграмму Хока.
  
  
  СОГЛАШАЕМСЯ БО ТИББӢ Бригадой шимол. МЕМОНАНД, КИ ДАР САЙГОНЕ ТО ТАШРИФИ ДОКТОРИ ЛИНКОЛЬНА.
  
  
  ФИНЧ.
  
  
  
  
  Ин дафъа "Финч". Мурғи зери ягон дигар ном ҳамеша оказывалась Ястребом. Боби Топора, бештари вақт чунин хушк ва лаконичный менамуд, ҳаргиз утомлял худ нозук шуток дар бораи птицах, возвращающихся хона дар ночлег, е откладывающих тухм, е дар бораи оне, ки ӯ метавонад, то омада, то дар лаҳзаи. Ӯ низ буд, ба оташи гаджетам. Доктор Линколн буд гаджетом; он, ки худ чизе ба кор бо тибби. Ӯ буд, охирин бо усули додани иттилоот Хоуком.
  
  
  Ник налил худ дучандон як хизмат виски аз кормандони фляжки ва деҳот, ки дар сотый маротиба дидани арсенал худ аст,. Шаш рӯз дар ин ҷо аллакай ба ҷои ӯ дигар нест, истифода.
  
  
  Вильгельмина Люгер. Проверен. Хьюго дар шпильке. Проверен. Пйер газовый шарик. Проверен. Ва новейшее смертельное развлечение Хока.
  
  
  Ник омӯхта худро нохунҳо. Самараи он сосредоточил ки диққати худро ба указательном пальце рости дасти. Боз як шӯхӣ дар бораи Ястребе - бозгашт ба хона дар ночлег.
  
  
  "Силоҳ барои ту, Шуд", - гуфт Хоук. "Акнун шумо метавонед, ишора ба ангушти инсон ва ҳамзамон ба куштани он".
  
  
  "Дар асри замони муосир", - восхищенно гуфт Ник, усмехаясь ошкор ифтихор старика пеш аз ин ужасным кам дастгоҳи. "Фарз мекунем, ки шумо кард шумо боздорад, то ки ман попробую".
  
  
  "Он аллакай гузашт тщательную санҷиши", - сард хабар дод, ба ӯ сардори AX. "Эњтиеткорона бо ин механизмом маҳллӣ, картерро ба ҳузур пазируфт. Истифода ангушти ба щелкнуть онҳо. Нигоҳ ин предохранитель, то ки шумо бояд бо истифода аз ин штуку, е шумо хавфи мурдан, почесав сари худ".
  
  
  "Ман ҳамчунон хоҳам чесать", - ваъда дод, ки ба Лақаби.
  
  
  Акнун ӯ буд, тамошо ба миниатюрного pippa. Ин буд, ки комил идомаи он муқаррарии указательного ангушти, добавляющее танҳо ҳиссаи дюйм ба реҷаи дарозии ангушти. Плоская ќўрѓонтеппа отходила аз колпачка, надетого ба нохун дигар. Вақте ки предохранитель аз чоп баромад, ва ангушти худро дар чизе вонзился, полая игла высовывалась аз колпачка ва вводила зери фишор аз ҳама заҳри хатарнок кардааст, ки метавонад омад, то бо лабораторияи AXE. Ногузир, ки дар натиҷаи буд, немедленная мучительная марги. Ва вақте ки ангушти оторвался аз алоқа, игла боз входила худ смертоносный резервуар.
  
  
  Хоук тира аст, улыбнулся. "Ба шумо ҳатто лозим нест, лоѓарии вақт дар перезарядку силоҳи. Он ҳама вақт наготове".
  
  
  "Тигр дар танке, а?"
  
  
  "Аждаҳо, ман фикр мекунам, беш аз уместен. Оянда истгоҳи - Ҷануб Ветнам".
  
  
  Дар худ утоқи меҳмонхона дар Сайгоне нафар бо номи Киллмастер хатм санҷиши худ силоҳи. Охирин лозим нест, ки буд номи, зеро дар асл он буд, ки аслиҳа ба он. Бо вуҷуди ин буд, восита: калиди. Бе он фармонҳои ирсол минтақаи паемҳои доктору Линкольну мебуд, бефоида аст. Бо ҳамин муваффақияти мумкин аст, ки номи ин Эйбом.
  
  
  Он гоҳ буд, ин ангушти. Ӯ қарор кард, номи худро пальцевое силоҳ Клыком.
  
  
  Баъд аз ин қарори ӯ налил худ боз як як хизмат виски, запер дари ва снял бо худ тамоми либос.
  
  
  Бо ягон сабаб ба ӯ мимолетно фикр дар бораи Антуанетте Дюпре, вале баъд отбросил ҳамаи ин фикрҳои ва сосредоточился худ упражнениях йога.
  
  
  Қабули қарор ва назорати худидоракунии буд, ки ба харидани гарон нархи; ба чизе буд, осон дар озмоишҳои, ки ӯ подвергал ба ҷисми худ,, то боварӣ ҳосил, ки он ҳамеша дар ҳолати ниҳоят хуб. Ӯ согнул стенку меъда ва оғоз. Отмеренные порси ҳаво наполняли он сандуқе дарки ровным дыханием, то верхняя нисфи он дар бадан на выступала, чӣ тавр ба кӯҳистон хребет, ва он камар бештар набошад паҳнои дасти. Он сина, бедрам ва плечам якбора сабукӣ покалывало дар мушакҳои. Шнуры на он шее буданд, монанд ба маслиҳат проводку пианино.
  
  
  Задержав нафас панҷ пурра дақиқа - дар як дақиқа побив признанный рекорди ӯ оҳиста выдохнул аз шуш. Хуни текла ва ӯро бо бадани худ, ва хастагӣ аз бесполезного рӯзи покинула он.
  
  
  Ҳаракати он дар тӯли ним соат поразили мебуд незнакомого нозир.
  
  Ман познакомился принсипҳои барангехтани-истироҳат йога ва опьянил ягон ценителя мард зебоӣ. Жалко, ки дар назар буд, ки на ба касе.
  
  
  Лоғар, лоғар гох омывал он бронзовое варзишӣ бадан, сияя чӣ тавр ба ҳамвор пӯст, ҳам дар мубориза шрамах. Каллаи казалась чунин пок, чӣ тавр ба осмон, пурра ситора, ва ӯ ҳис қариб непреодолимую зарурати коре аз худ возрожденной шумо.
  
  
  Картеру иқбол. Ӯ стягивал футболку, ки дар бораи ба васваса алоҳида дар боксерские кӯтоҳ, вақте ки дари постучали.
  
  
  Вильгельмина, Пйер, Гюго ва Фанг буданд, ки омода ҳастанд. Аммо ҳамин тавр буд ва ҷисми Картера. Дар ҳар сурат, ба кадом тиббӣ нозире СММ истиқбол звонящего бо аслиҳа?
  
  
  "Кӣ ин, лутфан?" - позвал ӯ ва тихонько чӣ ваҳй ба хона.
  
  
  Ва зан знойный овози барқасдона аз гуфт:
  
  
  "Впусти ман, шери... Ман ед намешавад, агар ки ту бараҳна!"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  De leng Тонг ба ҳар ҳол кор болои Антуанеттой Дюпре. Бо он бадани, он обученным коммунистом разумом ва - маводи мухаддир.
  
  
  Он ҳуҷра ба таҳқиқ буд, ки беҳтарин ҷои дар шаҳри, ба даст желаемую маълумот.
  
  
  "Аммо ин хеле аҷиб тарзи рафтори фурӯшанда чой", - гуфт ӯ, гузорем, худам ба нармӣ озадачиться.
  
  
  "Чӣ? .. Фурӯшанда чой! Ӯ плантация, мисли забавная муҳаббат Vaughn Оҳанги", - сонно булькала Тони аз теплого лона ба обнаженном болои китфи ӯст.
  
  
  "Албатта, медонад. Ва ман spook Фу Маньчжурия". Тони одобрительно взревела. Ӯ буд, чунин классным китайцем. Тааҷҷубовар нест, ки кв падарам он дӯст медошт.
  
  
  "Ту spook, муҳаббати ман, мисли шањвонї муҳаббат", - вздохнула он, поглаживая он мускулистую сандуқе. "Вале на ба маблағи ќадрдонї папу. Ӯ дар ҳақиқат як чайная плантация. Ва бисер аз ҳама дигар. Ӯ сахт бой ва влиятелен. Хеле, хеле бештар аз мо бо шумо. Ҳа охир, Фаронса наметавонист ба кор чизе дар Сайгоне, на барои шунидани аввал аз он ".
  
  
  De leng Тонг дарида берун хандидан. "Ширин, барои ин ӯ бояд ақаллан мастером ҷосусӣ", - гуфт ӯ ба ба осонӣ.
  
  
  Тони подняла қуллаи мебошанд ва thoughtfully посмотрела дар он. Ба фикри менамуд, осветила вай ва бе он хеле дурахшон чашмони. "Шумо медонед, ман фикр мекунам, ки ӯ. Ин айнан он чизе, ки дар бораи чӣ ман фикр мекунам! Чӣ тавр ба шумо дар ҳақиқат интеллектуалӣ ҳастед. Ин объяснило мебуд, ин қадар чиз".
  
  
  "Оҳ, ҳа майлаш, Тони! Шумо метавонед ҷиддӣ бошад". Дили ӯ подпрыгнуло ҳамин тавр ногаҳон, ки ба ӯ боварӣ карда шуд, ки ӯ аз ин эҳсоси сахте доштам. "Ӯ яке аз онҳое, ки то рискует. Барои касе хоҳад, ҷосусӣ? Барои французами? Бо онҳо покончено!"
  
  
  "Дар бораи, ки ое дар ин низ њаматарафа", - гуфт вай бо осон оттенком ватандӯстӣ. "Ӯ бисер робита бо французами. Онҳо сдались. Ӯ мебинад, ки аз одамони гуногун".
  
  
  "Ҳар гуна одамон, муҳаббат Тони? Ва ин ки ту буд, дар хотир доред," ин метавонист шарҳ қадар? "
  
  
  "Дар бораи, аше, чиз, ҳама ҷо аст,. Дӯстҳо хандовар запертый телефон, сафари, паемҳо, ҳама ҷо аст,. Ман удивлюсь, агар ин падари ман - дили фаронсавӣ хадамоти иктишофї. Тааҷҷубовар нест, ки ӯ то беспокоился дар бораи ман! "Вай дар оғози неудержимо хандон. "Хандовар, хандовар, хандовар. Ӯ чунин скрытный, ва ман чунин расслабленный.
  
  
  Агар ӯ зашла на он қадар дур, ин метавонист бошад отрезвляющая фикр. Аммо мӯъҷиза рӯй нахоҳад дод доруворӣ, распространяющееся он венам, ба узды дар мағзи сар Тони ба замин афтод. De leng Тонг улыбнулся дар бораи худ дар dark. Ӯ буд, рўњї лишена иродаи қавӣ.
  
  
  Албатта, ӯ ҳанӯз понадобятся исботи. Аммо акнун, ки ӯ буд, ба як бузург қадам наздиктар ба ин. Тони кӯмак хоҳад кард. Ҳангоми дуруст дастур шояд пайдо барои он бисер шавқовар, кӯлҳои. Барои намуна, ҷойгиршавии аст ҷосусӣ бо номи Моро, ки бо намояд, хеле муњим иттилоот. Худо медонад, ки он чӣ буд, аммо ин создавало адский бесарусомонӣ дар байни роҳбарони ҳайати хадамоти иктишофї. Талх бодом омӯхтаӣ калимаи Палачу. Пайдо Моро. Верните украденную маълумот. Сарфи назар аз арзиши.
  
  
  Ӯ прижался губами ба гарм губам Тони, ҳангоме шуд ва насыщен, ва ӯ дасти ишқу таҳқиқ бадани вай не.
  
  
  Тони простонала. "Эҳ... эҳ, эҳ, mon cheri..."
  
  
  Безорам аз ин тупые дар фаронса. Занимайтесь бо онҳо муҳаббати, ва онҳо подарят ба ҳамаи шумо, чизе. Ҳатто вождь горкии бодом, агар ӯ ҳамаи дод, дуруст аст. Дар ҳар сурат, вақти он расидааст, ки бародари Арнолд - амир неряха - рафт. De leng Тонг буд, ки дар он вақт он марде, ки нишон дод старому дураку чизе ҳаст, ки дарефти он ҷои. Бигзор "Палач" добьется муваффақияти он ҷо, ки дигарон аз қисми "Горкии бодом" потерпела хилоф ва ҷои аввал хоҳад буд ӯ. Ин буд, ки танҳо масъалаи вақт ва сабр кард.
  
  
  Ӯ даъват намуд, тамоми маҳорати худро барои эҳе дучандон оташи. Дар охир ӯ ба нармӣ гуфт: "Ту бояд бошад, Тони. Ман як кор. Ва ман мехоҳам, ки шумо ба кор барои ман як як чиз аст".
  
  
  "Барояд?" - гуфт вай thoughtfully. "Илтимос, илтимос, не заставляй ман хаво ту. Ман мехоҳам, ки бештар - аз ҳама бештар".
  
  
  "Ба зудӣ, ман Тони. Вақте ки мо ҳам боз шумо мебинед "
  
  "Ман тайер аст".
  
  
  "Оҳ, не. Шумо на бояд аз ҳад зиед требовательными. Вале мо играем дар як бозӣ, ҳа? Ба пешвози ман кунҷковӣ? Шумо ед барои ман бештар дар бораи ба худ падар гуфта шуда бошад. Ки он навещает, ки ӯ ба онҳо мегӯяд, чунин молӣ ман як эҳсосоте, ки ӯ ва ман шояд ҳидоят парванда якҷоя, агар шумо докажете ман, ки он вобаста ба фаронсавӣ разведкой. Шояд мо кашф взаимный фоизҳо, ки ӯ то он гоҳ, ки мураббї назди талабагон ошкор менамояд, зеро ки ман ба ӯ то нравлюсь. Шумо ба ман поможете, Тони? "
  
  
  Вай неестественно дурахшон чашмони ногаҳон забеспокоились. "Ман њаматарафа, ки он хоҳад буд, дуруст, Ин Оҳанги. Ту просишь ман ҷосусӣ дар бораи худ падар?"
  
  
  "Ҷосуси! Ое ман фаҳмонд? Албатта, ин дуруст аст. Он бояд ба таври дуруст, зеро, агар ту сделаешь ин барои ман, ки боз ту моро хурд дар сафар, ки дар он шумо то нуждаешься? экстазӣ, мисли Антуанетта? Ман ба ту дигар лозим нест? "
  
  
  Вай отразило стремительную мавҷи тарс дар дохили он.
  
  
  "Оҳ, Эй Худо! Албатта, ту ба ман лозим аст. На забирай худ ман. Ту бояд ба ман тамоми".
  
  
  
  
  "Шумо дастрасӣ ба худ тарс ва хавфи мадемуазель, - гуфт Ник, сдвигая цепной бархўрди аз дарҳо.
  
  
  "Дар бораи, ла, ла", - хрипло ворковал овоз. "Ин огоҳӣ е даъват?"
  
  
  Правая бровь Ника взлетела ба мӯи. No доктори Линкольна, агар танҳо шӯхиҳои Хоука нест табдил неизмеримо беҳтар аст. Ӯ дари кушода ва зуд отступил ҷудо.
  
  
  Зан, стоящая сачоќи буд unbelievable.
  
  
  Агар ӯ буд, ки чунин зебо, ки дар он диковинном наряде он назар мебуд, нелепо. Аммо ӯ буд, баланди ва стройной, қариб ҳамон баланд, мисли Ник дар худ хатарнок кушода туфлях дар сатҳи баланди каблуке, ва навъе великолепная язычница дар худ невероятном костюме. Пурпурные панталоны дар сабки кюлотов подчеркивали великолепные ножки. Бар онҳо болеро пурпурного ранги обрамляло блузку аз баъзе шелковой матоъ, ки буд то близка ба шаффофияти, ки метавонад бошад сделана аз витого оконного шиша. Ник моргнул, осознавая ҳамаи ин. Чунин менамуд, бошукӯҳ изгиб сина напрягся зидди болеро. Смелые торик чашмони вызывающе тлели ва сиеҳ конский дум зачесал густую колонну мӯй ба вай правому плечу.
  
  
  Вай проскользнула ҳуҷраи закрыла дари ва прислонилась ба он. Вай, hips, ҳатто дар оромии, назар непреодолимо соблазнительно. "Месье Шуд, - пропела вай ба ин назари широкими губами, - ман омада барои шумо".
  
  
  "Равшан. Ва шумо аз ман лозим аст, мадемуазель?"
  
  
  "Танҳо ту."
  
  
  "Кадом восхитительная фикри", - гуфт Ник. "Ое ин қисми амрикоиро нақшаи?"
  
  
  Вай запрокинула сари ва засмеялась. "Тони ҳақ буд. Албатта, шумо шавқовар ҳастед!" Вай чашмони задержались дар он полуобнаженном бадан, одобряя қариб классикӣ хислатҳои шахс ва прекрасную демонстрацию мускулов атлета. Ӯ ҳамон смело гуноҳони худ глазам блуждать.
  
  
  "Ман фикр? Акнун шумо ба ман льстите. Вале кадом муносибати Тони дорад, ба ин приятному ташрифи?"
  
  
  "Ман фаҳмонед. Метавонам, ки ман нишаст?" Ӯ жестом қайд кард вай дар кафедра. Вале ба ҷои ин, ӯ рафт, ба кати хоб, бо роҳи скинула баланди пойафзоли.
  
  
  "Ки пос, - фикр кардам Ник. Ҳамаи ин пас ногаҳон. Вале ҷорӣ шакли он ба назар мерасад кофӣ чат хуб интермедией. Ва дар Сайгоне буд, ки ҳоло хеле барвақт, ки ба бозӣ дар ғулғула.
  
  
  Вай қулай устроилась дар кати хоб. "Ту помнишь Тони Дюпре? Аксари мардум дар ед доранд. Вай мехост, ки дидани туро боз, вале дар вақтҳои охир буд, хеле занята. Ман ҳамин тавр мефаҳмам, ки ту низ. Ман кӯшиш кардам, ки дозвониться то туро дар телефон, аммо ин рух дод. Ҷавобгар намебошад."
  
  
  "Мебахшед", - галантно гуфт ӯ.
  
  
  Вай томно гуфтам. "Баъдтар. Вақте, ки шумо дадите ман баҳона. Тони, ҳоло. Вай устраивает танҳо ҳизбҳои дар Сайгоне, ки бояд устроены дуруст. Е нодуруст аст, агар ба он рафт. Ҷараен ҳама ҷолиб, одинокие мардон. Ҳатто ҳамаи ҷолиб женатые мардон, агар онҳо то майл. . Одамон меоянд ва устраивают чизе, ки шумо, янки, называете балом, ва ҳамаи хушнуд. Хуб? Дар ин ҷо хоҳед дид. Ту бие дар 14 Duong Versailles рӯзи ҷумъа шаб дар нӯҳ, ва нест шавад. Гӯед, ки шумо менӯшед, е бо чӣ кор машғул ҳастед муҳаббати. ? "
  
  
  Ник thoughtfully потер бинї. "Ман бад рӯй ва он, ва дигар, - гуфт ӯ бо тамоми должной скромностью.
  
  
  Дама тихонько рассмеялась. "Ки шумо бартар ба кор ҳозир?"
  
  
  "Метарсам, ба ман истифода нўшокї", - солгал онро умедворем.
  
  
  Вай табассум буд удовлетворенной. "Он гоҳ подойди, ва ӯ опустится наздик бо ман ва эй парвардигори ман эҳсос ин великолепное бадан".
  
  
  Он buffs қуллаи боз тир. Ин буд, бори аввал, вақте ки ба бадани ӯ ҳастем, то барқасдона аз меҷуст, вале одатан ин буд, ки бо ягон сабаб дар илова ба он мужским чарам. "Чӣ, ҳатто будан пешниҳодгардида?" ӯ гуфт:.
  
  
  Вай протянула нек ва дасти сжала он запястье. "Мишел - ин ном. Мики, баъзе одамон ба ман пас чист. Ва баъзан аз амрикоиҳо даъват маро Майк. Шумо называете ман, чӣ тавре ки шумо мехоҳед. Вале подойди наздиктар ".
  
  
  Ӯ изучил вай дид, ки чӣ тавр ба он таз ба нармӣ двигается. Лаънати! аммо ӯ буд, хуб. Ое метавонад чунин осон бехатар машғул шудан?
  
  
  Ӯ деҳот дар edge категорияҳо дар кати хоб. Мишел пошевелилась худ манящим ртом. "Трус", - пробормотала вай. "Наздиктар".
  
  
  Аз ҳама меньшее, ки ӯ метавонад корро, - ин пайдо, ки, дар ҳақиқат, ое ӯ опасна.
  
  
  Ник наклонился ба он. "Ту дархост дар ин бора", - гуфт ӯ, то соблазнительно, ки чӣ гуна умел. Ҳадди ақал, вай дар тамос бо Дюпре, ва ин дар худи ҷолиб буд. Не ба ед кардани дигар вай хислати... Вай закрыла чашм ва наклонила даҳони. Ник засмеялся дар сандуқе ва легонько поцеловал вай дар лабони. Бо ҳамин муваффақияти ӯ метавонист заземлить барқ.
  
  
  Вай яростно гальванизировала, наложив ӯ, ки дар гардан ва дасти прижала он шахс ба худ сина. Дар кӯтоҳ як сония ба ӯ нодуруст истолковал меравад, ва ӯро ба дасти потянулись ба он горлу. Аммо пас аз он гарм лабони впились дар он обнаженную дельтовидную мышцу, ҷони ӯ горячими поцелуями. Ааа! Агар хурд Майк буд образцом, ӯ бояд рафта ба як ҳизби Тони ...
  
  
  Ӯ нигоҳ доштааст, вай, обхватив дасти вай панљаи худ. "Ое ту медонӣ, ки дар ввязываешься, Мишел?"
  
  
  Вай пасти ханда гуфт, ки вай медонист. "Запри дари ва возвращайся ба ман", - пробормотала вай. "Бие ман ба ин либос, ва ман ба шумо нишон медиҳад, ки зан метавонад барои шумо бикунам. Шумо дар ҳайрат дар бораи ман? Ман Сайгон. Падари ман буд man чин, модари ман, - монахиня, ки ҳеҷ гоҳ принимала худ охир обетов. Онҳо медонистанд, ки чӣ тавр зиндагӣ. . Ва ман низ. Дар айни замон, ва чизе, ки ӯ пешниҳод мекунад ".
  
  
  "Ое ту боишься ман?"
  
  
  "Чаро ман бояд бошад?"
  
  
  "Чӣ тавр шумо медонед, ки ман метавонист бошад, қотил занон, қотил, насильником, извращенцем, маньяком-қотил..."
  
  
  Вай покачала сари. "Ман кадом муносибат? Ое шумо дарк мекунед, ки ман мехоҳам, ки ҳар як таҷрибаи нав? Оҳ, шумо дар шоке". Ӯ буд, вале ӯ кӯшиш мекунам, ки онро тамошо. "Вале ту аз тех. На бо чунин шахс. Ин нежные чашмони. Ман медонам. Ман видела бисер дигар. Ман мехост, ки ед аз ту беҳтар аст".
  
  
  Ҳар кадомро, ки ҳеҷ буд, вай ҳақиқӣ мақсади худ, он бешубҳа ба маблағи буд омӯхтани.
  
  
  Ӯ ба воситаи як ҳуҷра, ки запереть дари ва бо диққат дидани windows. Ягон скрывающихся вуҷуд дорад, ки қотилони, ки шояд сайд аз он, вақте ки аз он муҳофизат ослабла, ва ягон имконият, ки касе заберется девор.
  
  
  Вай ждала он дар кати хоб, занятая болеро ва панталонами дар парижском сабки. "Шумо дар ҳақиқат ҷамъ кунед истеъдод барои вечеринок Тони?" пурсид. "Е ин ки шумо шояд, застрявшая танцовщица, ищущая проходящего гузашта моряка?"
  
  
  "Застрявшая танцовщица? Ман намефаҳмам. Тони кофӣ воқеӣ, ту онро медонӣ. Ман низ. Мо, мсье Шуд - Ники, волидайн ва ҷомеаи байналмилалӣ. Мо устраиваем ҳизбҳои ва развлекаемся, то ки мо одамони машњур ба он њаќ падарони держатся. банд маҳаллӣ шудаанд. Онҳо зануды, ва ба онҳо нест, ба мо вақт. Ин вазъият, ки дар бораи он Zest Magazine бояд дар ҳоле ба кор силсилаи. Мо обездолены ".
  
  
  "Қалби ман мақодири кровью аз ту", - гуфт ӯ, тамошо, ки чӣ тавр ба он катит шелковое ҷойпӯшҳо аз матоъҳои гуногун оид ба гладкому ҷисми худ,. "Вале ое шумо фикр кунед, ки шумо метавонед чизе, ки барои кӯмак ба дигар обездоленным? Ба ин монанд, онҳоро дар ин ҷо хеле зиед аст".
  
  
  "Оҳ, ман ӯро дарефт кардам. Доктор Шуд. Ман забыла". Вай сняла пленчатую вещичку бо ду полными чашками. "Ту имеешь дар хотир бинты, ғамхорӣ дар бораи бехона кӯдакон, доред марти доир гардид ва дар ҳама аст. Дафъаи дигар Ники. Нест ҳоло. Оҳ! Забудь ҳамаи ин, Шери. Занимайся бо ман муҳаббати!"
  
  
  "Танҳо ҳамин? Мо мулоқот, ложимся хоб?"
  
  
  "Танҳо ҳамин." Вай хрипло засмеялась аз ҷониби менигаранд он. "Чаро не? Ту ҳоло дар ҳайрат pummarola c ' est vrai?"
  
  
  Кӣ намекард? Ӯ буд, ки ҳамагӣ шахс. Ӯ потянулся ба вай ва пайдо мягкость, ки табдил ефтааст устувор дар зери он ласковой дасти. Вай бо хурсандӣ вздохнула ва сместила изящно нарм ќатшудагињо, ба пешвози то бо он твердым мускулистым бадани. Вай гулобӣ забони ногаҳон скользнул байни идеальными дандонҳо.
  
  
  "Ба зудӣ ту бубинӣ." Вай пробормотала ваъдаи. "Ман метавонам, ки мекунед, барои ту бештар аз ҳама гуна зан, ки ту медонист. Прикоснись ба ман. Обними ман. Ту медонӣ, ки маънои онро дорад бошад, пурра распутным? Диким, ба мисли ташкили дар майдони...?"
  
  
  "Ба ман нишон те", - фармон ӯ.
  
  
  Ва ӯ онро дод.
  
  
  
  
  
  
  Сайто, ки ба ту?
  
  
  
  
  
  Раул Дюпре интихоб аз серебряной шкатулки боз як панателу ва скатал он байни аристократическими ангуштони худ.
  
  
  "Шумо мефаҳмед, - эҳтиеткорона гуфт, ки ман ягона шахсе дар ин шаҳр, ки буд, ҷавоб додан ба ин эълон?"
  
  
  Сайто саҷда берун. "Мадам намедонист, ки боқӣ мемонад, дар ин ҷо барои ҷавоб. Ман намедонам, ки касе метавонад ба шахси дигар. Вале, чунин ба назар мерасад, дар ин ҷо як хатар".
  
  
  Дюпре гуфт. "Паем, маълумот аз мехоҳам ба он ягон шудааст, бояд ба мондан дар назди мадам, то он даме ки тавони он дошта бошанд, бехатар бозгашт дар надлежащие дасти.
  
  Дар банақшагирии вақт. Имзои пожертвовали мебуд полком, ба ед, чӣ рӯй дод бо Моро ".
  
  
  Сайто гуфт. "Ин маънои онро дорад, ки ман бояд фавран бозгашт ба мадам. Ман ваъда худ кровью, ки хоҳад шармгоҳи вай тамоми ҳаети худро".
  
  
  Француз назар смущенным. Он сигара монд незажженной.
  
  
  "Маро бубахш, Сайто. Вай боз шуд, хуб, ҷанг. Ва ту низ. Ва азбаски ту ин корро, шумо бояд дарк намоянд, ки ба ту доранд, дар ин ҷо мондан, то строятся нақшаҳои. Ту сможешь бозгашт ба мадам. то касе натавонад рафтан, ки бо шумо. Он танҳо мегирад муддати каме ".
  
  
  Раулю Дюпре гирифта хеле бисер вақт ба кунонанд, ки Сайто, ки ӯ бояд монд, то он гоҳ, ки хоҳад, ташкил карда мешавад экспедитсияи баланд японцем ба сифати ноқили. Барои ӯ фаҳмо нест шарҳ, ки он метавонад, барои мубориза бо ин вазъият танҳо, ки Сайто бояд бимонад дар ин ҷо, то сола шарики комил Ла Петит Флер на меорад супориши аз боло.
  
  
  Вақте ки Сайто рафт бо Мару дар покои слуг, он шахс выражало бунт, Дюпре ниҳоят зажег панателу. Вақте ки ӯ ба сухан оғоз плавно кашидани ӯ кушода қуттии, ки дар он менамуд ва он махсус телефон, ва набрал махсуси рақами. Ҷустуҷӯи, иктишоф, чизе гуфт, ки дар бораи амрико ташкилот таҳти унвони AX, ки интересовалась воқеаҳои дар Сайгоне. Хуб, бояд имконият AX дохил ва ҳалли баъзе аз мушкилоти ҳоло.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Антуанетта Дюпре вошла дар отцовский хона. Вай мехост, ки бинӯшад. Мару ҷавоб надода, ба амир занги зуммера дар он шахсии меҳмонхона. Вай выругалась ва дар свинцовых по рафт, ба китобхонаи бузурги ошхона. Мару буд, ки дар кладовой, ки ӯ буд, бошад,. Вай наливала худ шаробе сард аз хурдтар аз ду яхдонœо, ки услышала зуд қадамҳои дар служебном долони нест.
  
  
  "Хислатҳои туро побери, Мару!" - яростно гуфт вай. "Чаро ту дар ин ҷо, вақте ки ман звоню ту?"
  
  
  Вай услышала осон вздох худ даҳшат ва повернулась. Мару буд, на танҳо, ки боздошт дар долони нест берун аз дари худ ошхона. Дигар баланд буд, хеле мускулистым мард дар фермерской либос.
  
  
  "Маро бубахш, мадемуазель, - гуфт Мару. "Ман медонистам, ки ту вернулась хона. Як чизе...?"
  
  
  "Буд", - отрезала он, недолюбливая худ аз худ краткости, вале на дар силах он тағйир. "Аммо ба ман бигӯед, ки барои худам. Шумо опоздали. Кист ин нафар? Чӣ ӯ мехоҳад?"
  
  
  "Ӯ нав садовник, мадемуазель Тони. Ва ҳоло бубахшед, илтимос". Ӯ саҷда берун. "Ман бояд ба ӯ нишон ӯро ба ҳуҷраи. Ман фавран даст, агар ман ба шумо понадоблюсь".
  
  
  "Ман ҳамон гуфтам, ки мехоҳам туро".
  
  
  Мару гуфт ва суханро роҳи худро оид ба служебному коридору. Баланд мард бо ӯ ҷиддӣ саҷда берун Тони ва аз паи Мару тихими плавными иқдомҳои.
  
  
  Тони захлопнула дверцу яхдон. Нав садовник! Mon Dieu аз шарҳҳо баъзе одамон! Ин мард буд, сложен чӣ тавр восточный Геркулес - он фикрҳои ногаҳон повернули ҷудо.
  
  
  Садовник? Мегузарад, ба воситаи хона аз девони падар? Аҷиб. Раул Дюпре надошт обыкновения опрашивать коргарони оддӣ дар худ секретной ҳуҷраи. Huh.
  
  
  
  
  Мишел истода буданд, дар остонаи пурра одетая, ки дар он чарующем языческом рӯи красовалось голубоглазое хушбахтӣ. Вай светилась қаноатмандӣ.
  
  
  "Ту обещаешь, ки хоҳӣ он ҷо, Ники?"
  
  
  "Ман ба он ҷо. Дикие драгонс метавонад нигоҳ маро аз ин. Мегӯям - а ки дар бораи папаи Дюпре? Ман шунидам, ки ӯ чизе монанди шароити вазнини падар. Ӯ низ хоҳад буд?"
  
  
  "Дар Бораи, Дюпре!" Вай пожала бо прекрасными плечами. "Ӯ хоҳад буд дар ҳоле, сипас нопадид худ кабинет. Ӯ ненавидит ин дар ҳизбҳои, вале монеъ намешавад. Дар баъзе усулҳое, ки эй кош, ки он шуморо ба Тони. . "
  
  
  "Чаро?" Ник уставился дар вай. "Ман фикр кардам, ки шумо ду нафар аз як намуди. Шумо дар хотир доред, ки одобряете он!"
  
  
  Вай засмеялась ва закинула торик конский дум тавассути китфи. "Гумон аст. Ман бисер аз ҳама, вале на лицемер. Не, шумо нодуруст фахмидам. Чӣ тавр танҳо Тони мебинад, ки туро боз аз ман мушкилоти. Ое вай метавонад бача барои ҳозир, аммо ин маънои онро дорад, чизе. Ӯ гарм, ин ҷо ин. Ва ба шумо хоҳад, барои вай хеле бисер. Вай взглянет ба як ҳизби, закричит аз масхара ва добавит шумо худро дар маҷмӯаи ".
  
  
  "Пас аз ман хоҳад коллекционировать", - галантно гуфт Ник.
  
  
  Мишел назар задумчивой. "Ту шаби ман аст, ки Ники. Вале шояд шумо мегӯям," не "Брижит Бардо аз Сайгона?"
  
  
  Ӯ засмеялся ва ба осонӣ поцеловал вай. Вай дар як лаҳза прижалась ба он, ва он гоҳ ногаҳон повернулась, вылетела дари ва захлопнула вай.
  
  
  Ник суст оделся. Эҳтимол, ӯ ба ҷои хоҳам рафт то он Брижит Бардо. Бо вуҷуди ин ӯ буд, камтар манфиатдор аст.
  
  Ҳеҷ Антуанетта, ҳеҷ Микеле, ҳеҷ Bridget аз он буд манфиатдор дар Папе Рауле Дюпре.
  
  
  Вале, поправляя анд ва причесывая непослушные мӯй, ӯ никак не метавонад дур бияфканед аз сари необычную Мишел. Вай бӯи сохранялся дар ҳуҷраи... нарм, нозук, афродизиакальный.
  
  
  Ва ӯ метавонист отделаться аз имон, ки он муносибати ба незнакомцам - хусусан ба американскому, ки ба агенти андоз, ки душманони дӯстони звали Киллмастер - буд, танҳо каме сахт.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  "Ту дура, ки звонишь ман аз хона, Тони!" - яростно гуфт de leng Тонг. "Аз куҷо шумо медонед, ки ҳеҷ кас подслушает?"
  
  
  "Зеро ман медонам, ки ҳамаи онҳо", - сард гуфт: Тони. "Отдай ба ман дода, барои каме здравого маънои, майлаш? Албатта, агар ту ҷолиб аст бидонед дар бораи ин шахс..."
  
  
  "Албатта, албатта! Ман танҳо мехоҳам, ки ту буд осторожна. Ба хотири ту, бештар аз хотири ман. Касе, ки ин бача? Аз куҷо ӯ?"
  
  
  "Ман ҳанӯз намедонам. Мару хеле скрытен. Вақте ки ман увижу ту, Ин Оҳанги... любовник?"
  
  
  "Помнишь бозӣ, ки мо играем, гули ман? Принеси ман як каме маълумот, ман каме повеселюсь. Ва дар ҳоле, ки ту ба ман қариб, ки чизе гуфт".
  
  
  "Аммо чӣ тавр ман...?"
  
  
  "Хукуки, муҳаббат Тони. Хоҳӣ, ки роҳи. Ман зависим аз ту, мисли ширин. Мисли ту зависишь аз ман". Овози ӯ буд, хеле нежным. "Агар як чизи ҷолиб, ки шумо метавонед мегӯям,, ман ба худ як ҳизб".
  
  
  "Танҳо пас?" Ӯ буд, встревожена.
  
  
  Ӯ ором засмеялся. "Танҳо пас. Ва ман истироҳат ба дорам ҳайрат шуда, ки бидуни ту аст, агар ту истифода мегӯянд, ман нав. Осоиштаи шаб, Антуанетта".
  
  
  Телефони щелкнул ки он дар гӯши. Хислатҳои ӯро, хислатҳои онро, хислатҳои онро побери!
  
  
  Вале вай буд, ки боз бошад, бо ӯ, ва ба зудӣ. Навъе он хоҳад чизе, ки ӯ мехоҳад.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Мадам Клэр Ла Фарж боз загорала дар бозори дохилии дворике. Буд жарче ҳарвақта, ва чунин менамуд, ки абр лопнут боз то шом. Вай задавалась масъала дар бораи Сайто. Ое он бехатар вориди Сайгон? Ӯ поместил паем дар рӯзномаи? Касе гуфт? Кӣ? Агар танҳо вай медонист, ки бештар мустақиман ба роҳи муроҷиат барои истифода, е, ҳадди ақал, касе ки монд дар Сайгоне, ки метавонист кӯмак. Вале ҳамаи мардон, ки вай ягон встречала тавассути Майдонҳои буданд, пешниҳод карда ба вай чӣ тавр Жак, Пйер, Раул, Анри ва Бернар ва онро надошт ҳеҷ малейшего пешниҳод, ки онҳо дар асл ва дар куҷо қарор доранд. Чизе, ки ӯ метавонад корро, - ин умед, ки касе - дуруст нафар - прочитает шахсӣ ҷавобгӯ ва свяжется бо Сайто.
  
  
  Интизорӣ буд, вазнин, ва бо гузашти вақт он становилось ҳама душвор аст. Сайто аллакай бояд ба падидаи нек аз он роҳ.
  
  
  Мадам буд нетерпеливо. Вале вай дароз научилась интизор. Ин ба он низ научил Павлус. Ва баъди марги вай бо таҳаммул ждала, чизе, ки касе омад ва заполнит холӣ аст, одинокие сол. Бо вуҷуди ин интизор вазнин буд. Бахусус, ки ӯ буд, хиҷолат вақте ки наздик буд, ки утешительного бузургҷусса, ки он ҷо риоя, дар он зов.
  
  
  Дарахтони окаймляющие дохилии дворик менамуд, сахт вздыхают, вақте, ки бар онҳо дует аст ветерок. Мадам Ла Фарж устало вздохнула. Интизорӣ баргаштан асосии русло ҳает буд, аз ҳама вазнин ожиданием. Ин буд, ки монанд ба ҳисоб кардан сол, моҳ ва рӯзи то гузаштани мӯҳлати њукм бастани.
  
  
  Он ҷо ҳозир буд, Сайто? Ҳеҷ гоҳ нест буд, ки пешгӯии чӣ хоҳад парванда дар Сайгоне. Дар ин аз љониби рӯзҳои шаҳр буд, ба монанди бурлящему котлу шуд, перестрелок, фавт, арестов сир ва кунҷковии. Чизе метавонад рӯй бо ягон мард оид ба ягон масъала.
  
  
  На Сайто. Ӯ ба зудӣ баргардад.
  
  
  Дар ҷое, ки дар хонаи пробили соат. Ҳанӯз як соат гузашт, ки дар небытие.
  
  
  Шояд, вай ҳатто расид Сайгона.
  
  
  Вай давутоз зашевелилась. Вақти уходило зуд, ва ҳанӯз чизе тағйир наефтааст. Сахт аст, фикр дар бораи он, ки бо Сайто чизе рӯй дод, оҳиста-оҳиста переросла дар эътиқод. Буд марговар хатарнок дурӯғ дар ин ҷо ба угасающем офтоб ва баҳогузорӣ ба худ имконияти сафар бозгашт ва берун бо подвергавшейся хатари деҳот. На танҳо марговар хатарнок аст, вале девона. Вай якбора встала ва натянула кабуд шелковый халат. Не, албатта; бо Сайто ҳеҷ чиз рӯй дод. Ҳатто агар он сафар вақти бештар мегирад, аз он ожидала, буд, ягон сабаб, ки вай наметавонист ба нигоҳубини худ. Ва Павлус, ва Сайто, ҳар як ба худ, научили он истифода муҳофизатӣ механизмҳои он гибкого бадан. Ба замми ин, яростно напомнила ӯ худ, ки дар он комилан хуб аст, ва ҳеҷ зарурат такя дигар.
  
  
  Вале вай беспокоилась дар бораи Сайто ба хотири он худи. Ва он скучала рӯи Фарш. Вай ҳамеша скучала дар рӯи Фарш, вале дар чунин лаҳзаҳои ҳатто бештар аз муқаррарӣ доранд. Ҳангоми саросари худ отваге ва находчивости он буд, пеш аз ҳама, як зан. Аз танҳоӣ ӯ шарм ва худ неполноценной.
  
  
  Вай вошла дар прохладу хона ва муоҳида
  
  душ сард. Баъд аз ин вай оделась дар фуҷур хлопковую ҷомаи ва налила худ прохладительный нушокї,. Падающие абр таҳдид дворику, аз ин рӯ, вай сидела дар затененной веранде ва душманон, чӣ тавр ба темнеет осмон. Дар нисфи роҳ вай услышала садои отдаленного мотора, приближающегося тавассути тишину.
  
  
  Сайто бармегардад? На он; на мошин. Садои приблизился. Вай узнала мотор худ ба худ биҳиштҳои шоҳигарии родстера.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Генерал Пос Ван Минь аз 5-ум Шимолу Вьетнамской артиши бештари легионов он располагалась лагерем дар кӯҳҳо танҳо дар панҷ мил чануб аз плантации Ла Фарж ва аз ин рӯ, нороҳат наздик ба 17-умин параллели буд, дар гневном кайфияти. Генеральская палатка, бузург холст бо бом, раскинувшийся дар майдони дар даҳ ярдов дар давра, падидомада дар объединенный госпитал ва дурдом. Рана Дин Ван Чау буд, ба сабаби ҳар ду.
  
  
  Ҳанӯз се рӯзи пеш Чау буд, зарарнок олиҷаноби ва боэътимод адъютантом генерала. Акнун ӯ ҷони худро фидо, умирая, дар койке дар як хаймаи генерала. Тир снайпера попала нек дар пушти Чау. Ӯ буд, якбора парализован ва ба зудӣ ба рана оғози гноиться. Бо ҳар мгновением ҷавон - бор чунин шуҷоъ, чунин сард, чунин интеллектуалӣ ва чунин зебо - бештар ускользал дар уродливое забвение.
  
  
  Генерал буд, бераҳмона ба изтироб чунин чудовищным поворотом рӯйдодҳои. Кофӣ бад аст, ки он охирин отряды проникли дар масофаи бист мил аз Сайгона танҳо барои он, ки бошад уничтоженными онҳо партизанами. Чунин буд хусусияти ин ҷанг. Бадтар аз ҳама ин буд, ки ӯ худ батталион буд отброшен аз сарҳад ба онҳо убежищу дар предгорьях, ки добившись ҳеҷ дюйм намӣ коричневой замин. Вале ин буд, немыслимая фалокат, ки кадом чизе свинья аз снайперской винтовкой лишила хизматрасониҳо ягона инсон дар он полагался. Дин Ван Чау. Аҷоиб smart. Завидно лукавый. Атиқулайем изобретательный. Албатта обнадеживающий. Бисер аќидаанд генерала, вале дар ин маврид ҳам ӯ предан. Пас, ноумед лозим аст дар он.
  
  
  Генерал бродил аз як хаймаи, ки чӣ тавр разъяренный какаду. Ин буд, невысокий, маъқуланд бодиккат яди мард, ки танҳо сар шуд, полнеть тақрибан тақрибан дар маркази бениҳоят қавӣ, бо вуҷуди худро кажущуюся хрупкость, ва маълум аст, ки вспыльчивый. Ӯ ҳатто дида топчущим аз ғазаб. Вале ҳеҷ кас осмеливался snicker бар он қадар невоенным жестом. Генерал ҳамчунин маълум шуд, худ мстительностью. Ва чунон гениальный, чӣ тавр ба Дин Ван Чау, вақте ки ба доходило то ихтироъ ҷолиб шаклҳои ҷазо.
  
  
  Напуганные тобеъон ва санитары ускользнули бо роҳи Миня, дар ҳоле, ки он шахс ба духтур Садри " дар Бораи Сун (яке аз беҳтарин дар Красном Чин) стремился сотворить мӯъҷизаи тибби.
  
  
  Ин буд, ки бефоида аст. Зебо, ҷавон буд, қариб гум бо лахза мисли тир попала ба ӯ дар бозгашт. Дин Ван Чау, он позвоночник разлетелся ба дардовар snippets, буд, ҳамагӣ дар якчанд дақиқа аз марг.
  
  
  Генерал Минх проклял партизан, снайперов, ҳаво ва ҷанг. Кадом љанг! Агар танҳо мард метавонист бигирад смелую мавқеи ва бо қуввати убур кардани ин хориҷа; истифода китайскую вазнин бар техникаи, ки ждала хислатҳои медонад, ки чӣ дар он мағораҳо дар кӯҳҳо; бомбить, куштани, сӯхтан, взрывать ва хислатҳои инро гир, навозиш бозӣ бо американцами ва тамоми хориҷӣ интервентами - ва бигзор ҳазор извергов вырвет рӯда моҳияти, ки застрелило ҷавон Чау!
  
  
  "Ки кист?" - рявкнул ӯ ва боздошт дар назди доктор. Он безволосое шахсе буд, маской ғазаб.
  
  
  "Ӯ бимирад, бузург".
  
  
  "Он гоҳ шайтон заберет ӯ ва ишқи ман. Ӯ фаҳмо барои ман мурдагон. Ба!" Ӯ уперся пяткой дар ифлос павлус палатки, ба вуқӯъ осознавая калима, ки ед баланд. "Ки ин адская иродаи направила смертельную пулю ӯ дар позвоночник? Снайперы! Кадом беш аз отвратительное машғулият доранд, барои мекунанд?"
  
  
  Ҳеҷ кас ба ӯ ҷавоб дод. Он шунавандагон тупо маро дар замин, закрывая худро ба гӯши ва mind предсмертным хрипом Дин Ван Чау.
  
  
  Ӯ боздошт ва ба у фармон қадар хунук аст, ки агар он мертвый дӯсти буд облезлой саг, ки залезла дар он палатку, барои мурдан. Лозим нест, ки нишон эҳсосоти худ, бо чашмони. Ӯ рафта буд, бо опущенной сари. Убери бадан аз ин ҷо, ин ҷо ва ҳама!
  
  
  Бадан нест шудааст, ва он ҳам, ки ба саргашта буд, тамошо ба проем палатки, ки пайдо аввал оид евари аз радиорубки ва қатъ оид ба стойке бақайдгирии. Фикрҳои генерала боз баргаштанд ба "Вкл". Ӯ дод нишонаи ва мард шагнул пеш, протягивая варақ коғаз барои заметки.
  
  
  Ин буд, ки расмии мансаби рост аз сайери ситод 13-ум ҳайати артиши.
  
  
  Ҳамин тавр. Калон северные хамкорон медонистанд он.
  
  
  CQA 1104
  
  
  РАФТАН БА SHOREHAM ФЛАНГ БА СЕ МИЛ ДАР ШИМОЛ. ПОДДЕРЖИВАЙТЕ ВАЗЪИ КӮҲҲО БАР PLANTATION LA FARGE, ТО ОН, КИ МИНБАЪДА ДАСТУРАМАЛ БИЕЕД НАВ ҶОЙГИР ЧӢ ТАВР ВОЗМОЖНЫЙ РАХНАШАВИИ АСТ, ВАЛЕ ОЕ АМАЛҲОИ ҶАНУБӢ ТО НАВ СУПОРИШҲОИ. БА ҶОИ ОН КИ ҚУВВАИ ТАНЗИМИ БАЪД АЗ
  
  ОХИР ҲОЛАТҲОИ ВАЗНИН.
  
  
  CQA1105
  
  
  АГЕНТИ ДУШМАН АНДРЕ БАҲР, ХАБАР ДОД ОҲАНГИ ТИЕН ОАН, УБЕЖАЛ АЗ ХАНОЙСКОЙ ВИЛОЯТ, НАПРАВЛЯЯСЬ ДАР ҶАНУБ, БО МУҲИМ СПИСОКОМ, КИ ХЕЛЕ МУҲИМ АСТ. ПРИЛОЖИТЕ ҲАР КӮШИШҲОИ РАЗБЕРИТЕСЬ БО ИН МАРДИ ДОПРОСИТЕ ДАР ДЕҲАИ РУСИЯ ДИГАР ОДАМОН. ФАВРӢ БА ОНҲО РАФТ ҲАСТЕД ҶАНУБ.
  
  
  
  
  Генерал бегло, агар не связно, выругался. Опрашивайте сельчан, русия дигар сайеҳон! Ки онҳо фикр дар бораи он, переписчике? Ҳаракат shoreham фланг ба се мил дар шимоли баъд аз недавних вазнин талафоти! Пас, онҳо обвиняли онро, ҳамин тавр не? Оттолкнуть он дуртар ба шимол, ба сард мунтазири онҳо дастурҳои? Ое онҳо фикр мекарданд, ки ӯ аз худи номи ин гум худ ба дарди? Новобаста аз он ки онҳо прокляты барои як тонна косоглазых дураков. Аммо ... Агенти душман фиристода мешавад ҷануб. Ба воситаи ин ҷои?
  
  
  Фикрҳои ӯ расплылись ва вазъ дар шавқовар tracery. Агенти душман фиристода мешавад ҷануб. Перегруппируйте қувваи бар плантацией Ла Фарж. Дин Ван Чау кушта снайперской пулей. Талафоти бузург дар вақтҳои охир. Дар асл. Буд, ки ое ин снайперская тир? Агар ин чунин буданд, ки даҳҳо снайперов вытащили мебуд внутренности, ки онҳо ҳамеша мехӯрданд мӯрчагон дар ин куштор. Вале чӣ ҷолиб, ки вражеский агенти дар ин маврид бояд ба озодии. Плантация Ла Фарж. Плантация Ла Фарж.
  
  
  Ночизи глазки Пос Ван Мина заблестели. Восхитительная зан, Клэр Ла Фарж. Гуфта шуда буд, ки он сиесӣ нейтральна. Вале чун француженка метавонад бошад нейтральной? Моро равшан буд французом. Дар ҷануб. Снайперская тир? Тир Моро. Дин Ван Чау мертв. Ха! Снайперская тир? Ба он хотир намояндагӣ худ калейдоскоп таҳрифшуда картинок. - Ман месть, - мегӯяд Аждаҳо. Ӯ кушта, ӯ медонад!
  
  
  Ӯ табдил худро девона дар тихую аст. Он хоҳад буд, ки аввалин объекти он пурсиши. Агар ҳама буд, пас, чӣ бояд ба плантации Ла Фарж, ӯ мехоҳам каме повеселился, ва он гоҳ договорился дар бораи интиқоли нерӯҳои худ тибқи нақша. Вале, агар не - ӯ метавонист пешгӯи хеле зиед волнений дар оянда.
  
  
  Дили ӯ билось дар қариб ҳамин тавр бешено, чунон ки пештар барои Дин Ван Чау, ӯ фиристод, ки аз худ ба ҳайси ронандаи-сержантом ва Королевским родстером.
  
  
  Понздаҳ дақиқа баъд аз он буд, ки дохилшавӣ ба генералии дари хона в Ла Фарж, дар ҳайрат дар он ки чаро дар он резкий ба занг ҷавоб Сайто нест, ва касе дигар.
  
  
  Клэр Ла Фарж мулоқот, ӯро ба закрытой веранде. Вай увидела аҷиб нур дар чашмони ӯ, ки ҳаргиз пеш аз видела.
  
  
  Борон оғоз капать дар боми.
  
  
  "Ки дар он шумо як меҳмони Моро?" - якбора гуфт Mins.
  
  
  Укол тарс ба воситаи он ва дардовар мечашонем доранд осел дар сина. "Меҳмон? Шумо даст рассудок, генерал, инчунин худро ба шеваи? Мумкин аст, вақте ки шумо успокоитесь, ба шумо хоҳад доброта шарҳ аҳамияти ин ҳуҷуми". Бикӯбед дар сина қариб заглушил вай суханони. Mins, албатта, мебинад, ки ба вай ранҷу азоб ва дарк мекунад, ки ин чист.
  
  
  Вале ба ӯ чунин менамуд, на пай. "Шумо надменны, мадам. Шумо забываете, ки ин љанг. Шумо отрицаете, ки Моро дар ин ҷо? Онро дида, ки ӯ рафта буд, ба хона".
  
  
  Не, албатта, карда наметавонистанд. Чаро Мину интизор се рӯз, ки ба сухан ба ӯ, агар Моро дар ҳақиқат дидем?
  
  
  "Ин хандаовар аст, - сард гуфт вай. "Дар давоми панҷ соли охир ва зиеда аз он дар ин хона буд, ки меҳмонон ба ғайр аз шумо ва ба шумо мерасонад. Касе, ки ин Моро? Ман ҳеҷ гоҳ дар бораи он шунидам. Агар хоҳед, осмотрите хона. Обыщите сараи. ва майдонҳои. Бигзор ман медонам, ки агар хоҳад ба ягон кас. Ман мебуд рада, агар ту пайдо ба он; ман мехоҳам наслаждалась ширкати джентльмена ".
  
  
  "Шумо хоҳад имкониятҳои мадам. Он боқӣ мемонад, дар ин ҷо чанд вақт пас аз он ки ман ба он найду. Ғайр аз ин, тавре ки шумо метавонед боварӣ дошта метавонем, ки ӯ оғо (джентльмен) мебошад?"
  
  
  Ӯ мушоҳида кардам, ки он чашмони бештар буданд, чунин сверкающими безумными ва оҳанги худро гум таҳдид. Ӯ буд, ки қариб рада, ки Моро ҷони худро фидо мурдагон дар замин ва на сехи хурди дар баъзе кладовке ба дождаться кушодани ин чизи ғайриоддӣ вуҷуд надорад человечка баланд овози сахт ва беспокойными дасти. Чизе подсказывало вай, ки ӯ хоҳад даст бисер масхара аз чужой дард.
  
  
  "Шумо онро бо номи он французским ном, ҳамин тавр не? Он гоҳ, ки ӯ оғо (джентльмен) мебошад. Ва ҳоло забудем дар ҳоле ки мо фарқиятҳо, генерал - он косаеро, пеш аз сафар бозгашт ва дар зери борон?" Дар ин вақт ба он шудааст, њаматарафа, ки бо он ки чизе нодуруст аст. Одатан, ӯ мебуд ухватился барои даъват. Вале ӯ проигнорировал он.
  
  
  "Он гоҳ позволь ман дидани Сайто. Ки он? Агар ту утверждаешь, ки Моро дида, шояд дид. Пошлите барои онҳо".
  
  
  Дили вай боз упало. "Ӯ дар ин ҷо нест. Зеро ба шумо имкон надоданд, ки
  
  ба ман тарк намудани хонаи худ, ман буд, гузаштани он дар деревню Хон Ду барои мубодилаи оид ба маҳсулот, ки дар онҳо мо закончились ".
  
  
  "То?" Хурд чашмони сузились. "Хон Ду? Шумо мутмаин ҳастед, ки он биронам, дар Сайгон ба ҷои шумо, а? Ое шумо фиристода он дар Сайгон, зеро ки ман рад шумо биравӣ?"
  
  
  "Албатта, ман њаматарафа!" - огрызнулась вай. "Шумо хуб медонед, ки ман намехоҳам, отправила он ҷо, ки худи ман рафта наметавонам".
  
  
  "Он гоҳ ман прикажу яке аз ман одамон дар ефтани он дар Хон Ду ва баргардонад".
  
  
  "Дар ин лозим нест. Савганд ба ин замон, ки чӣ тавр шумо мард доберется то ҷойҳои Сайто аллакай баргардад".
  
  
  "Оҳ. Инак. Вақте ки шумо онро мунтазир аст?"
  
  
  Вай пожала плечами. "Пагоҳ е послезавтра, ман гумон дорам. Душвор аст, ки ба мегӯянд, бо назардошти ин шадид. Вале он ба зудӣ хоҳад буд дар ин ҷо".
  
  
  "Ман мефаҳмам." Ӯ уставился ба он, полуулыбка скривила он шахс. "Пас аз он ман даст фардо, ки онро бубинанд. Сипас рӯзи дигар, агар он ҳанӯз баргашт. Сипас, мадам, агар он ҳам баргашта, ман бояд бештар бо шумо. А то, информируем шумо. ки ман перемещаю худро бигиранд, ки дар се мил наздик ба худ плантации оид ба як қатор стратегии сабаб, ки шумо на дењќон, балки ки дадут мо имконият медиҳад, ки ба нигоҳ доштани бештар алоқаи наздик ". Ӯ иронично саҷда берун. "Ман низ попрошу худ хосадорон бо диққат назорат худ Сайто, то боварӣ ҳосил, ки он причинит зарар, агар он ба таври тасодуфӣ пересечет мо қазоқистон".
  
  
  "Чӣ тавр шумо хеле добры, - сард гуфт вай.
  
  
  Ӯ боз ба саҷда берун. "Ман интизори мо зерин аст мулоқот. Ман ба зудӣ даст, мадам. Шумо мебинед, ва бо шумо, ва бо худ верным Сайто".
  
  
  Баъд аз чанд лаҳзаҳои он услышала садои удаляемого зери берун дар таги борон худ биҳиштҳои шоҳигарии родстера.
  
  
  Ки дар асл медонистам генерал? Ягона чизе, ки аз он буд, њаматарафа, - ин аст он чизе, ки генерал сдержит ваъдаи худро ва хеле ба зудӣ баргардад.
  
  
  
  
  
  
  Мис Антуанетта пок хона
  
  
  
  
  
  Ник дорад, дохил худро ба ҳуҷраи запер дари. Дар ҷайбатон нигоҳ доред буд хурд аккуратный сверток, ки онро гирифта, аз сафорати пас аз занги. Ӯ расиданд бо ќабул маводи доставленных шахсан высокопоставленным афсари калони ВВС ИМА.
  
  
  Бастаи намояндагӣ худ прямоугольник аз коричневой қиматнок қабати аз чор се ҳиссаи дюйм, қатъии обернутый атрофи чизи сахти дод, масалан, плотного картон е ҷарима металлӣ. Ӯ буд, адресован доктору Николасу Картеру, находящемуся дар попечении сафорати ИМА дар Сайгоне ва бозгашт суроғаи гласил: Lincoln Pharmaceuticals, Seattle, Wa. Дар асл посылка шахсан принадлежала доктору Линкольну аз Вашингтона, шаҳристон Колумбия. штамп дар намуди доктори Линкольна ваъда медиҳад ӯ кураторов нигоҳ "Шифобахши намунаҳои" дар як сард ҳолати муроҷиат намояд ва бо онҳо ба кор бурд.
  
  
  Ӯ налил худ нӯшидан ва снял обертку бо банду андозаи чор ҳафт инч. Зери оберточной қиматнокро менамуд пойдору пластиковый зарф, ки истифода бурда мешавад барои нигаҳдории гуногуни капсулањо ва пробирок бо антибиотик аст. Ӯ буд, заперт, ва калиди дар роҳи оҳани уфуқӣ crevices буд. Вале дар Ника аллакай буд, калиди.
  
  
  Ӯ вставил як металлическую пластину бо зубцами дар прорезь ва сконцентрировал ҳамаи диққати худро ба он чӣ бояд рӯй дода буд,. Он вақт буд, низ омад; онро гирифт вақти бештар аз онро интизор.
  
  
  Чизе, ки дар дохили дафтар хурд контейнер суст закрутилось, ва он гоҳ набрало суръати. Ник поднес он дар назди гӯшатон надоред ва бо диққат прислушался. Нозук металлический овози хушхӯю прохрипел он. Сарфи назар аз он, ки ӯ буд, бегона сжат ва разбавлен, ки гӯе исходил аз джинна, запертого дар металлӣ бонк, овози, бешубҳа, принадлежал Ястребу.
  
  
  Ҳей бо диққат, - гуфт ӯ бе надобности. "Шумо дар ед дошта бошед, ки ин садо самоуничтожается баъди ба охир расидани худро дар давраи. Ман передам ин паем танҳо як маротиба. Баъди баръакси истинод то як ман сар бурида. Шумо барои ин тайер ҳастед?" Ник нафаҳмида гуфт ва усмехнулся. Ӯ медонист, ки Хоуку на терпелось кӯшиш аз ин ночизи гаджет барои заметки, ва ҳатто ба воситаи крохотный нотиқ аст, ки ӯ метавонист шунидан хушнудии дар голосе старика: "... ҳашт... ҳафт... шаш... панҷ... чор... се... ду..."
  
  
  "Оташ, ки хоҳӣ омода аст, Гридли!" Ник настойчиво зашипел ва закурил ожидающую сигарету.
  
  
  "... Яке. Ҳоло. Мавзӯъ: Шумо радио-message. Ба зудӣ барои ӯ последовало паем аз фаронсавӣ хадамоти иктишофї, ки дар он specified самти нави худ кор. Шумо сафари шимол бештар аст умумии экспедицией оид ба муқаррар намудани фактњо, инчунин мушаххас кори ақибгоҳ душман . "Ник присвистнул. Пас AX дарида он ҷо, ки на решались ступить ҳатто артиши ИМА. "Дар бораи ин баъдтар. Мавзӯъ: La Petite Fleur. Шахсе, ки истифода аз ин кодовое ном, Поль Ла Фарж, мурд, беш аз даҳ сол ҷазо дода мешавад. Ин ном махлуқ дар баробари он. Аз он вақт ҳеҷ кас ба истифода аз он, то ки он появилось дар сутуни, ки шумо дида. Ҳоло. Вақте ки Вьетминь, е вьетнамские имзои, дорем, ки назорат аз болои Ветнам шимолтар аз дареи Бин Ҳай, онҳо поглотили қаламрави занятую плантацией Ла Фарж. Ин плантация буд, ки дар дасти
  
  оила Ла Фарж аз даврони фаронсавӣ шуғл девятнадцатого асри. Поль Ла Фарж парвариш дар Ветнам. Вақте ки ӯ буд, понздаҳ, падару модар фиристода он дар Париж, ки дар он сарф бақияи донишҷӯен сол. Дар давоми ҷанги Дуюми ҷаҳонӣ аз он табдил илмӣ, фаронсавӣ хадамоти иктишофї дар Осиеи ҷанубу Шарқӣ зери кодовым номи La Petite Fleur. Падару модари ӯ кушта дар вақти ҷанг. Вақте ки ӯ буд, демобилизован, ӯ баргашта дар Ветнам барои гирифтани плантацию. Он, ҳамчунин, оиладор дар Ханое ба фаронсавӣ духтаре бо номи Клэр Деверо, ки шудааст, чун ҳадди ақал дувоздаҳ сол зери он. Аммо ӯ идома дод, ки ба ҳамкорӣ бо фаронсавӣ разведкой ва тамоили худро старое кодовое ном. Вале аз охири ҷанги пеш аз марги худ аз вражеской пули дар соли 1954 вай ба кор бар зидди коммунистов дар кишвари худ ва мушовирони онҳо аз сурх ба чин. Вақте ки ӯ мурд, мадам Клэр Ла Фарж замкнулась дар худ канорагирӣ ҳама гуна робита бо французами е ҳатто бо мардум аз ҳамсоя деревень. Вай посвятила худ нигоҳ доштани фаъолияти плантации, бо вуҷуди наздикӣ нерӯҳои Вьетминя. Мо дар ҳайрат, ки чӣ тавр вай ин идора. Ин метавонад маънои онро дорад, ки вай аввалин муайян ҳамдигарфаҳмӣ бо коммунистами, ки метавонад зери хатар ки ба Тоҷикистон ва аз ин рӯ, нерӯҳои ИМА дар Ветнам. Аммо чӣ гуна мумкин аст муқаррар карда шавад, он фаъолияти ягон сиесӣ наклонностей ".
  
  
  Ник завороженно гӯш. Чунин менамуд, ки хоси, ки вдова Ла Петит Флер на встала дар махфияти касе, е сӯ дар ҷанг вай шодравон шавҳари. Вай бояд сард.
  
  
  Овози Хоука продолжился.
  
  
  "Сарфи назар аз он, ки шумо шояд фикр кунед, мадам Ла Форж, ба назар мерасад, любима одамон он плантации барои он человечность ва гармӣ. Онҳо даъват ба он Spezialitäten на танҳо аз сабаби он зебоӣ - ки як е шуд, ман Мегӯянд, хеле барҷаста, вале барои он, ки хусусияти. Вай назар мерасад, ки он нодир существом - дар ҳақиқат честная зан. Пайдо мешавад, ман мегӯям. "
  
  
  Ҳа, ҷаноб Hock. Ман мефаҳмам, ки шумо нуқтаи назари. Идома, лутфан.
  
  
  "Нуқтаи: Моро. Андре Моро. Акнун ба мо маълум аст, ки дар давоми сол агенти фаронсавӣ хадамоти иктишофї бо номи Моро, ки қаблан марбута бо Ла Фарж, кор дар ақибгоҳ душман ва отправлял бозгашт маълумоти касающуюся таъсири сурх чин дар Ветнам. Ӯ ба наздикӣ намояд, дар ҳоле хеле муҳими намояндагӣ, кӯшиш ба даст ба Ҷанубии Ветнам бо чӣ гуна аст рӯйхати. Ҳоло ҷустуҷӯи, иктишоф упомянула дар бораи мадам Ла Фарж чӣ тавр дар бораи имконпазирии источнике паноҳгоҳи дар вақти фавқулодда мушкилоти. Агенти хадамоти иктишофї Раул Дюпре, Моро дар ҳақиқат связывался бо мадам пеш аз мурдан. Вай хранила он маълумот. Хранила он, шумо мефаҳмед? Паем дар Ветнам Times буд, ки он масофаи дар бораи кӯмаки аз фаронсавӣ хадамоти иктишофї, илтимос ба касе омада ва ба даст овардани маълумот аз он."
  
  
  "Аҷиб роҳи пешбурди корҳои", - фикр кардам Ник, выдыхая. Скрежет нигоҳ доноситься то онро гӯш кунед.
  
  
  "Объекти: Раул Дюпре. Шумо свяжетесь бо он дар пештарин. Ҷустуҷӯи, иктишоф попросила мо кӯмак гузаштем. Онҳо фикр мекунанд, ки азбаски иштироки онҳо дар вьетнамских парвандаҳои табдил ефтааст камтар фаъол, аз мо, он ба мо манфиатҳои Худ барои гирифтани маълумот Моро. Ҳоло. Дюпре соҳиби калиди аз плантации Ла Фарж, образно гуфт. Он хоҳад буд, интизор меравад, ки ба он ҷо шахсе бо паеми, ки дар он, ман цитирую, Андре мефиристад салом аз Фиорелло. Шумо, албатта, ин кишвар ин мансаби. Сипас, ба шумо дадите ӯ обычную идентификацию ростӣ.
  
  
  "Дар охир: дар хотир доред, ки чин ва вьетнамские агентҳои хадамоти иктишофї дар вақтҳои охир удвоили кӯшишҳои худро дар выкуриванию ҳамаи боқимонда антикоммунистических агентҳои дар Ветнам. Донистани ин, тамос аввал бо Дюпре ва сипас бо мадам Ла Фарж. Пас аз андешидани чораҳо оид ба Муайян зерин: A. ое Моро связывался бо он ва ое он маълумот? B. Чӣ рӯй дод бо Моро? C. Перешла ое мадам Ла Фарж дар канори коммунистов ва устроила ловушку барои Рауля Дюпре? D. Буд, ки ое дар маърази хатар доми коммунистами дар мадам Ла Фарж ҳамчун невинной приманки? Истифода бурда мешавад, ое онро, ки нафаҳмида ба доми агентҳои хадамоти иктишофї дар коммунистическую засаду? Не, Мешавад, ки качай сари. Происходили тоқ чиз ".
  
  
  Ник потушил сигарету ва задумался, аз куҷо Хоук то бидонед, ки ӯ ба назар шубҳа дар ин бора.
  
  
  "Вазифаи шумо - пайдо кардани ҷавоб ба ин саволҳо ва бозгашт ба маълумоти Моро. Чунин ба назар мерасад, ки он навъе привязана дар поясе. Чӣ гуна шумо фоидаҳои аз ин дониш, Моро дер буд антропологом-любителем. пояс метавонад навъе инъикос манфиати он. Вале нарасед ба он, ки шумо ҳеҷ кард. Верните он дар целости ва ҳифз. Ва дар ин ҳолат истифода ТОПОР ҳар ҷо, ки метавонед. Ин бештар намешавад французское он, картерро ба ҳузур пазируфт. Ин аст, ки ҳоло мо . "
  
  
  Овози ояти дар як шипении садо.
  
  
  Ник подождал як ҷуфти лаҳзаҳои, ки ба ҳосил кунед, ки
  
  зарф завершил кори худро. Ӯ медонист, ки зери пластиковым пўшонидани аллакай стертое content зуд распадается. Бо гузашти вақт ӯ вынул комбинатсияи клавиш ва магнитофон, бе он дастгоҳ буд, бефоида аст, ва сар методично разрушать хрупкую бонкӣ бигиред сарпӯши.
  
  
  Ӯ фикр кардам, ки зани Ла Петит Флера разместила "Шахсӣ" дар "Times". Сабти Хоука оставила бе ҷавоби якчанд хурд масъалаҳои аммо, бе ягон шубҳа, Дюпре то он пур. Дар ҳоле ки кор казалась кофӣ оддӣ, агар махсусан чат хуб. Акнун, агар Клэр Ла Фарж берун оиладор ба Ҷинси дар охири ҷанг, вай шояд ҳоло буд, добрых чиҳил бо каме. Дар ҳоле, Љинс шуда буд, хеле калонтар аз он... Хуб, ҳадди ақал, нимаи сӣ.
  
  
  Разогрев стареющего аст адами, ки он метавонист як марионеткой коммунистов, буд, идеяи Картера ҳамчун ҳавасмандкунӣ вазифаи. Аз тарафи дигар, он зебоӣ шуд ва е буд, ки "хеле выдающейся". Француженки, баръакси бисер дигар, ки бо синну сол ва зуд-зуд поправляются.
  
  
  Ин буд, радостная фикр.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Мару ғарқ шуд. Аввал обу ҳаво, ки аљиб ин аст, ки барои охири моҳи август табдил ефтааст бениҳоят зебо, ва он гоҳ мис Тони.
  
  
  Мис Тони буд, ки дар боғи, обрезая листву ва немногочисленные боқимонда гул ба оро дар хона барои худ pm.
  
  
  Ба вай сильному раздражению - мӯи буд, ки яке аз он дӯстдоштаи машғулиятҳо, - "нав садовника" буд. Вай собрала худро трофеи ва рафт, бозгашт ба хона.
  
  
  "Вазы, Мару", - приказала вай. "Барои патио ва остонаи".
  
  
  Мару суст покачал сари. Мис Тони хона диҳед! Мӯъҷизот ҳеҷ гоҳ прекратятся. Боз ҳам ӯ ҳайратовар буд,, вақте ки ба воситаи ним соат дид, ки чӣ тавр ба он взбивает болишт дар меҳмонхона ва поправляет расм дар даромадгоҳ.
  
  
  "Вале мис Антуанетта", - возразил ӯ. "Домработница аллакай убралась дар ин ҷо имрӯз субҳ дар".
  
  
  "Ман дар ин мебинам", - гуфт вай, гузаронидани ангушти оид ба картинной рамке. "Ин ҷои лозим аст занонаи прикосновения. Ман мехоҳам, ки ҳама назар, махсусан зебо барои ҳизбҳои имшаб. Мо кофӣ нест гул, Мару. Ман мехоҳам, ки ту спустился ба ман дар бозор ва интихоб кардаанд, чӣ, ки ба назар мерасад ба ман васила тару тоза ва тару тоза. рангину. Ғайр аз ин, ман доверяю ин нисбат ба провизии. Онҳо низ аз хаелот. Баъд аз чанд дақиқа ба ман дам ба шумо рӯйхати иловагӣ чашидан, ки ба ман мерасад, ба мо лозим аст. Ман позвоню шумо, вақте ки ман омода ". Ӯ мувофиқи гуфт.
  
  
  Мару ин натавонистанд имон оваранд худ ушам. Дар мис Тони ҳамеша имконпазир буд положиться дар робита ба дилхушӣ, спиртных нӯшокиҳои ва кӯҳҳо икры, вале продвинуться минбаъдаи ин буд, ки бениҳоят. Одатан, ӯ, Мару, лозим ғамхорӣ дар бораи ҳамаи тафсилоти ночизи, ҳатто фикр дар бораи он кӯмаки ...
  
  
  "Дар Бораи, Мару!" - ногаҳон гуфт вай. "Пеш аз он ки шумо мебинед чизи дигаре,. Ое имкони иваз кардани ин изъеденные молью бамбуковые пардаҳо ба таќозои патио? Ман медонам, ки то ҳизбҳои чап каме вақт, вале онҳо дар ҳақиқат лозим аст ҷойҳои. Ман танҳо, ки мушоҳида кардам, ки сахт онҳо назар . Мумкин аст, касе аз Ле-Лой Тхань...? "
  
  
  Ӯ гуфт, обрадованный он внезапным фоизҳо.
  
  
  "Ман боварӣ дорам, ки ин ба стандарти фанни мис Тони", - гуфт ӯ. "Ман худи измерю онҳо ва ошкор хоҳад сохт, ки бо худ як мард, ки ба подогнать онҳо. Шояд, ман метавонам ба онҳо пухтан, агар сар бурида, дарҳол". Ӯ покачал сари ӯ ва поплыл дар дохилӣ дворик. "Шояд вай дар он мекушояд, то як саҳифаи нав", - хушбахтона фикр кардам ба ӯ.
  
  
  "Хуб, хуб, хуб аст", - подумала Тони, садясь навиштани худ хурд рӯйхати. Ин бояд гирифта аст, дар он муддате. Ҳадди ақал кофӣ дароз аст, то ки обыскать покои слуг ва пайдо, ки он спрятал ин инсон. Приложив каме эътиқоди вай шояд ҳатто даст ҷавоб аз мускулистого бузургҷусса. Ва агар вай дар ҳақиқат lucky, падараш метавонад зуд съездить дар плантацию, то Мару хоҳад буд. Вай медонист, ки домработница вай на побеспокоит; вай буд, аз чи ба ое дар бесарусомонӣ, ки вай оставила наверху.
  
  
  Рӯйхати дарефти ки он на бештар аз як чанд сония. Мару ҳанӯз измеряла, вақте ки ӯ роҳбари оид ба коридору дар бузург мрачную ошхона ва оғози нақша, ки вай гузошта шудаанд. Ва дуюм, бар ва буфет, дар ин ҷо, дар ошхона, барои гуногунии? Ғояи бузург аст,. Ӯ қариб, ки аз оғози ба даст хушнудии аз худ нав нақши хонашин, вақте ки услышала, ки дар кабинет падар раздался зуммер.
  
  
  Мару поспешила дар коридору, ки ҷавоб ба ораш зов. Тони услышала паст, овози падар ва ҷавоб Мару. Сипас Мару берун аз девони гон буд ва дар служебном долони нест.
  
  
  Тони ждала, щелкая дверной косяк перьевой тряпкой. Вай предположила, ки ба чизе монанд кардан мумкин мебуд, кор бо дверными косяками. То он ждала, ки ба вай дасти оғоз дрожать.
  
  
  Мару баргашта бо баланд мард
  
  ва ба зӯр гирифт назар дар он аст, вақте ки аз нав дохил шудам дар дафтари кории он падар.
  
  
  Овози вай падар боз загрохотал. - дар ҷавоб гуфт Мару. Ин дафъа Тони равшан услышала ҷавоб Дюпре. "Чӣ! Ман ба ту бовар намекунам!" Мару боз заговорила, ва ин дафъа Дюпре засмеялся. "Аҷоиб!" ӯ гуфт:. "Дохил..." - он овози затих, ва дари закрылась.
  
  
  "Мару!" - фаврӣ позвала Тони. "Мару! Вақти худ, илтимос!"
  
  
  Мару ковылял ба он дар коридору.
  
  
  "Шумо бояд кӯшиш афтонда ин занавески - шумо тамом кардам ва андозагирии? Ба ман лозим аст, ки вақти разложить гул ва ғайра. Лутфан, уходите!"
  
  
  Мару заколебалась. Ӯ бояд рафта истироҳат, то Сайто буд, дар он ҷо бо Дюпре. Ин буд, хеле шахсӣ сӯҳбат. Вале...
  
  
  "Марҳамат!" Вай нетерпеливо топнула пои. Ба хотири худо, чаро иы на рафт?
  
  
  "Танҳо ман фикр кардам, ки аввал метавонам, ба шумо кӯмак бо чизе дар ин ҷо, мис Тони. Ман мехостам, ки ба шумо кард, ки чизе аз ҳад зиед напряженное, то ки ман хоҳад буд".
  
  
  "Албатта, ман намеафтам. Дар давоми як дақиқа ба даст, вақте ки шумо уйдешь, ман пойду кунад мӯи".
  
  
  Оҳ. Агар ӯ низ собиралась берун аст, ҳама дар тартибот. "Ҳа, мис Тони. Рӯйхати?"
  
  
  Вай отдала он ба ӯ ҳамроҳ бо пул ва кор бознигарии, ки рафтан берун омада, дар берун. Нервное ҳисси поднялось дар он чӣ битозанд. Қиматбаҳо дақиқа - ин сабабҳои асоснок дорад!
  
  
  Дар охир Мару берун омада, довольный, ки ӯ қадамҳои то баъд аз он.
  
  
  Тони осон побежала дар коридору дар ҳукумат ва прижалась ухом вазнин ба хона. Дар аввал вай шунидам, чизе ба ғайр аз уқенуси ором бормотания. Сипас вай услышала овози незнакомца, ки, бешубҳа, буд гневным.
  
  
  "Не! Ба ман фарқ надорад пояс, е ин Моро, е чизе дар ин гуна худро! Ман барои баргаштан ба ман хонуми. Вай ҳам дароз як".
  
  
  "Илтимос! То громко. Ҳоло як рӯз аст,, он чизе, ки ман аз..." - овози Дюпре ояти. Тони затаила нафас. Ба вай худованд отрывки ибораҳои.
  
  
  "... Ла Фарж... мехостам, ки... кӯмак мекунад. Мадам..."
  
  
  "Вале чаро шумо метавонед рафтан бо ман худам?" Боз гуфт, бегона ба даст.
  
  
  "Оромтар Сайто! Зеро ки ман фармонҳо..."
  
  
  Инак, незнакомца звали Сайто.
  
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  "... Паем... Ла Фарж... амрико..." "Амрико! Аз куҷо ман медонам ..........?" "... Ваколатҳои... ман тамос... итминон ҳосил кунед..." "... хатар ......" "... хатар?... Мертвый... пояс..." "... наздик. Ҳамеша... хатари... ое интизори он доранд, ки бештар". "... Фардо? .. фардо? Ман свяжусь... савганд ба вақти..."
  
  
  Дили Тони сахт забилось. Агар падар ногаҳон дари кушода ва застал вай дар ин ҷо беҳтар аст, ки рафта. De Leng Тонг. Ое ӯ хурсанд нестӣ? Е хоҳад злится, ки ӯ дигар ҳеҷ чиз услышала? Беҳтар аст, мунтазир бошед.
  
  
  Он ногаҳон оғоз то сахт дрожать, ки ба вай дасти ударилась дар бораи дари. Барои ӯ ин буд, чунин ба назар мерасад, ки дар фику аз таппончаи. Дигар ҳеҷ кас шунидам уқенуси ором глухого номӯътадили, аммо он наметавонист ин донист. Вай повернулась ва ба осонӣ побежала дар коридору.
  
  
  Вай бояд ба вуқӯъ de leng Туну мансаби, то ки ӯ омада имшаб пораньше, ҳатто агар ӯ рассердился, вақте ки вай аз ӯ даъват. Иродаи ҳоло. Бигӯ ба ӯ. Камар ... Моро ... мукаддас ... як ... Ла Фарж ... паем ... амрико ... тамос ... ваколатҳои ... Мадам ... пояс ... хатари ... пояс ... Ла Фарж ... фардо ... фармонҳо ...
  
  
  Суханони боз ва боз крутились дар он сари. De leng Тонг бошад, ки ба ақл онҳо.
  
  
  Запомни ҳоло. Бигӯ de leng Тонгу, ва он музди туро.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Доктор Николас Шуд сарф бештари рӯз кардан буд-медиками 9-уми вьетнамского армейского бадан. Он забони ветнами буд прискорбным, вале ӯ хеле хуб сухан ба французски бо илова кардани якчанд чин калима. Ин аст, чунон хуб бо онҳо ладил, ки ба зудӣ ба ӯ нишон дод, кортҳои, ки дар онҳо указывались ноҳияҳои онҳо аз талафоти вазнин. Воодушевленные кори худ, онҳо ба ӯ нишон доданд, ки дар он ҷойгиранд, ба онҳо полевые госпитали; ки онҳо даст спасательный взвод B; ки онҳо медонистанд, ки роҳ хоҳад заминированы; ки анбўі буданд, низ густыми, бо запутанными дарахтон ва партизанами, ки ба онҳо ба мошинҳо метавонанд аз сарзаминамон; ки северные ноҳияҳои Ҷанубии Ветнам буданд, то прочно банд коммунистами, ки ворид намудани онҳо маънои онро надорад, ки ба воситаи смертельную схватку.
  
  
  Ник ҷиддӣ впитал онҳо ҳар калима ва ҳар отмеченную область онҳо диаграммах, переводя онҳо ба корти, ки даст дар сари. Буд, афсӯс, ки ӯ аниқ медонист, ки дар он аст, плантация Ла Фарж дар ин безымянной мавзеъ шимолтар аз сарҳади, балки, бешубҳа, Дюпре дод, ба ӯ дақиқ дастури.
  
  
  Ин падидаи нек аз он роҳ дар меҳмонхонаи тавассути маркази Сайгона он фуруд омад, ки дар чанд мағозаҳо ва харида чанд чиз, ки ба ӯ понадобились барои сафар ба шимол.
  
  
  Пас аз понздаҳ дақиқа йога он қадар ба қабули душ, репетировал худро предстоящую вохӯрӣ бо Дюпре ва оделся барои ҳизбҳои. Ҳизби мавзӯъ реша, ки дар он пригласила дӯстдухтари Тони, бояд буд, ки комил шудан пасзамина барои мулоқот бо Дюпре.
  
  
  Ҳадди ақал ин қадар фикр мекард.
  
  
  
  
  Ба оператор бетаҷриба ҷосуси
  
  
  
  
  
  Сахт хона Рауля Дюпре сотрясали барабанҳои ва ханда.
  
  
  Соҳиби хона истода дар кунҷи дохилӣ дворика то кунун аз громкой мусиқӣ, ки чӣ тавр ин мумкин буд, ки ба ҳеҷ сбежать бо ҳизбҳои. Ӯ шахсе буд, ки ором аст,, вақте ки ӯ зажег сеюми барои шом панателу, балки ба он хотир буд, в смятении. Нафар аз AX ҳанӯз связался бо он. Ӯ ваъда кардааст, ки имкон Сайто фирор пагоҳ. Тони тамоми рӯз буд лӯъбатаки аст, вале ҳоло ӯ гон буд, ки дар баъзе кунҷи бо ин як пораи слизи, de leng Тонгом. Дар он хона. Оҳ, ҳа. Ҷасур Дюпре аз аст подполья. Суровый падар. "Ман допущу, ки ин нафар буд дар ин хона!" "Ман ба ҳизби мавзӯъ реша, падарам. Шумо мебуд бартар барои ман сарф вай аз ӯ?" Ӯ боз проиграл.
  
  
  Зан дар назди ӯ аллакай ќомати напиваться ва тыкалась сина дар ҳар проходящего як мард. Дюпре вздрогнул. Ӯ буд, ки ссор бо онҳо, балки онҳо ба ӯ нравились то откровенно. Ва ҳамаи онҳо буданд, чунин молодыми, ин занон ва мардон, аммо онҳо прожигали вақт, чӣ тавр ба спички, ва ба онҳо чеҳраҳои отражался таҷрибаи, ки ҳатто аз назди он ҳеҷ гоҳ набуд.
  
  
  Дар куҷо, ки ба хотири Худо буданд, Тони ва ин чорпоен?
  
  
  Вай дар боғҳои ва шептала Линь Тонгу дар бораи худ ноумед буд. "Ту ваъда дод! Ту ваъда дод! Ое ман нест, барвақт аст, ки ту ба ӯ дархост мешавад? Ое ин кофӣ нест?"
  
  
  De leng Тонг покачал зебо сари. "Ҳолам хуб нест. Ту хуб поработала, Антуанетта. Вале бие, поиграем боз каме, а? Касе, ки - амрико - свяжется бо худ падар. Ҳадди ақал, ман ҳам фикр мекунам, бо назардошти он кӯтоҳ обрывков сӯҳбат, ки ту подслушала. Ман дар ед дорам, ки ваъдаи худро, ки волнуйся. Вале шаб мавқеи. Шояд баъдтар, дар соҳил... - Он қавӣ дасти наклонили хушӯъашон вай ба пешвози ӯ рӯ.
  
  
  Дар тарафи дигар дар хона Ник Картер гузашт дар девона дохилии дворик ва шунид радостный дуъояшон сквозь бикӯбед ритми-фасли.
  
  
  "Ники!" Мишел побежала ӯ мераванд. "Ман фикр кардам, ки ту ҳеҷ гоҳ придешь!"
  
  
  "Чӣ тавр ман дур мондан, агар медонистам, ки ту хоҳӣ, дар ин ҷо?" Ӯ уклонился аз он удушающих kissing гуфтугӯ ва гуфт, смеясь: "гаронбаҳо ман худ, лутфан! Танҳо ҳангоми ба кӯдакон!"
  
  
  "Оҳ, ин кӯдакон танҳо ба сар, Ники. Имшаб ту бубинӣ машқи. Ки ту хоҳӣ менӯшед?"
  
  
  "Ман бояд аввал поприветствовать худро хозяйку. Ки он?"
  
  
  "Оҳ, ман намедонам. Дар ҷое, ки дар кунҷи аз худ охирин любовником. Бигзор вай ба њайси дар он ҷо, то ки мо бо шумо ҳастам..."
  
  
  "Хуб, агар шумо ҳам мегӯям. Вале ман фикр мекунам, ки ман бояд дод дур эҳтиром ба вай папе. Ман встречался бо ӯ боре, ое. Ӯ низ дар баъзе кунҷи?"
  
  
  "Фу!" Вай поморщилась. "Ҳа, ба он доранд. Хмурясь худаш. Оҳ, не. Он сухан ин кам Хоули аз худ ба сафорати".
  
  
  Ник проследил барои он glance. "Литтл Хоули" буд, яке аз он мухотибон дар сафорати. Бояд муфид прикрытием барои мулоқот бо Дюпре.
  
  
  "Не уходи, - гуфт ӯ. "Ман ба зудӣ даст." Ӯ пробрался сквозь раскачивающиеся пьющие фигуры ва направился ба Дюпре.
  
  
  Раул дид он приближающегося, баланд, загорелого, ки шахсе, ки ӯ хеле мухтасар бо чанд шабҳо пеш ва someones сахти ҷанги равшан ба назар навъе впечатлил он.
  
  
  "Месье Дюпре?" Ник устувор баргузор дасти. "Номи ман Шуд. Доктор Николас Шуд. Мо кардед..."
  
  
  "Оҳ, бале, албатта". Дюпре гирифта протянутую дасти ва пожал вай. "Ман умедвор буд, ки мо метавонем ба пешвози боз. Доктор Шуд, ҷаноб Хоули, ҷаноб Хоули, доктори Шуд". Хоули биноро гуфт. "Ҳамеша хушбахт қонеъ дигар американца", - гуфт ӯ. "Муддати дуру дароз бимонад?"
  
  
  "Не, ҳақиқат, - гуфт Ник. "Пагоҳ е рӯзи душанбе истироҳат, ки ба зудӣ сафари дар токзорњо, бо полевым госпиталям. Шумо духтари меҳрубонона пригласила ман, месье Дюпре..."
  
  
  "Вале ман мушоҳида кардам, ки ба қадри кофӣ любезен, ки ба шумо бигирад, - қатъиян гуфт Дюпре. "Ту выпьешь. Ки ту хоҳӣ аст?"
  
  
  "Ман буд", - услужливо гуфт Хоули. "Чӣ тавр дар бораи шумо, месье Дюпре?"
  
  
  Ӯ выслушал онҳо фармоиш ва устремился сквозь сгущающуюся анбӯҳи.
  
  
  Ник огляделся. Дар ин бора поблизости кас буд, ба онҳо подслушать.
  
  
  "Ман шодам, имконияти шиносоӣ бо шумо", - гуфт ӯ. "Ман танҳо гот нома аз қадимтарин дӯсти, ки дар он зикр номи".
  
  
  "Оҳ, ҳа?" Дюпре назар аст, на бештар аз корафтодагон манфиатдор. Балки Ник мушоҳида кардам, ки ӯ худ назар зуд эҳтимоли давида даври оид ба ҳуҷраи.
  
  
  "Ҳа, Андре мефиристад салом аз Фиорелло. Ӯ ҳамчунин дархост маро бозгашт ба он доллар, ки онро гирифта шумо чанд сол пеш". Ӯ усмехнулся. "Фоизи мураккаб ба ҳақиқат вақти бояд асарҳои панҷ, вале, метарсам, шумо бояд довольствоваться як". Ӯ сунул дар ҳисоби ва интихоб як наугад. Ҳамаи онҳо буданд, комилан қонунӣ платежным воситаи ва отличались аз дигар одиночных бозӣ танҳо онҳое, ки ҳар яке аз онҳо ум ба маблағи қадри сӣ. Дар асл шумораи (1 + 24 + 5 = ТОПОР е 30) буд, ки дар
  
  дугона санҷиши қабулкунанда; киро маънои еддошт буд, ба хабарнигори Джорджа Вашингтона, инсон, ки срубил вишневое дарахт - аз боз? - топор, ва наметавонистанд солгать.
  
  
  Дюпре мельком дидам, ки дар вай. "Чунин ба назар мерасад, дар ҳоле, ки ман дод, Андре", - гуфт ӯ. "Кӯҳна ва липкие. Шумо, амрикоиҳо, қадар бад обращаетесь бо худ пул, ки чӣ тавр мо дар фаронса бо мо франками. Вале чӣ тавр шумо познакомились бо Андре? Оҳ, ҳа! Фикр мекунам, он ба ман. барои ман ин аст, то? "
  
  
  Ник гуфт. Ин нафар умел истифода худро фиреб хӯрдан. "Дуруст аст."
  
  
  "Дар ин ҷо ва ҳама чиз. Бале, акнун ба ҳама ҳамту". Дюпре сунул долларовую купюру дар pocketing. "Ту успокоил ман дӯсти ман аст".
  
  
  Дар чида охири дворика, дар наздикии оркестр, Мишел сняла нек либос ва размахивала баромадан, болои сари ӯ, дар ҳоле, ки вай рони покачивались зери барабанный мубориза. Њалќаи он мухлисони, щелкающих ангуштони худ ва трясущихся, рос бо ҳар минутой. Ин ҷои наполнилось неистовым шавқу. Нику показалось, ки ӯ мельком дид Тони дар клубящейся мардум, балки метавонад дорам. Хоули ба ҳар ҳол кӯшиш карда услышанным дар сатри.
  
  
  "Ман ҳамин тавр мефаҳмам, мадам, ҳанӯз ҳам дар плантации, - гуфт Ник. "Касе, ки дар асл поместил ин мансаби The Times?"
  
  
  Раул ба ӯ гуфт.
  
  
  "Шумо ба ӯ доверяете?"
  
  
  "Неявно". Дюпре қатъиян гуфт. "Ман комилан боварӣ дорам, ки чизе рӯй дод, маҳз ҳамин тавр, ки чӣ тавр ӯ гуфт".
  
  
  "Пур аз тафсилоти шумо зид набошед? Аз оғози расидани Моро".
  
  
  Дюпре буд, дар нисфи роҳ ба рассказу, вақте ки дид приближающегося ба онҳо Хоули, бо trepidation балансирующего се бокала ва нармӣ проливающегося байни ҷуфти брошенных танцоров.
  
  
  "Sacre bleu! Вале ман нафрат ин парванда", - пробормотал Дюпре. "Мо бештар баъдтар дар бораи. Хеле баъдтар, вақте ки ҳамаи ин одамон пурра пайваста лозимӣ ба ин таваҷҷӯҳ аст. Одатан. Шумо аз дастури хеле мехоҳад, ки ба даст ҳарчи зудтар".
  
  
  "Ҳар касе ҳанӯз ҳам медонад, ки ӯ дар ин ҷо?" - гуфтам Ник. Дюпре дод, то дар он ба назар. "Ман худ мард, Мару. Ва Тони - ман фикр мекунам, вай мельком увидела он. Вале он чизе, ки дар бораи он намедонад".
  
  
  Хоули ҳамроҳ ба он. "Имомия аст! Извини, ки то ин муддат". Ҳамаи се обсуждали мураккабии вьетнамской сиесат, вақте ки Ник ногаҳон эҳсос кард знакомое tingling пӯст, ки говорило ӯ, ки барои ӯ наблюдают. Антуанетта Дюпре истода буданд, ки эстрадӣ, ваҷҳи чизе монанди рақс бо кам темноволосым французом, ки кардед кўшиши ғеҷонда дасти бо низкому вырезу он узкого либос. Аммо вай обращала диққати шарики. Он душманон рост ба Ника. Ӯ улыбнулся ва боло ба он худ як шиша.
  
  
  "Шумо духтари", - фаҳмонд ӯ Дюпре. "Шумо маро бубахшед? Ман фикр мекунам, вай мехоҳад, ки онро аз доми худ шарики".
  
  
  Дюпре оглядел ҳуҷраи хмыкнул. "Ба камияш, ин аст он man чин, ки бо он ӯ чӣ меравад. Ман мехоҳам, ки шумо ба он наҷот аз он".
  
  
  Ник боло қуллаи мебошанд. "Агар ман имконияти", - гуфт ӯ. Huh. "Man чин", - фикр кардам, ки ӯ уклоняясь аз занон дасти, ки смело тянулись ба он, ки ӯ мизи. Ҷолиб аст, касе фаро расад, ки дар он тараф?
  
  
  Мишел бросилась ба он аз куҷо касе, ки аз мардум ва обняла он.
  
  
  "Охир!" вай завизжала. "Ки туро то даме, Чери?"
  
  
  "Эй шумо медонед, - двусмысленно гуфт ӯ. "Ман дидам, Тони дар ин ҷо дар як дақиқа пеш. Чаро ту худ меронем маро ба он, ки поздороваться, ки пеш аз мо сар рақс, бинӯшед, ва дар ҳама аст, ки ба ту ваъда дод?"
  
  
  "Дар бораи не!" Мишел озорно гуфтам ва покачала сари. "Дар аввал мо танцуем. Хеле наздик, дар ин ҷо ҳам". Вай положила шахсе ӯ ба китфи ва потерлась дар бораи он. "Дар тӯли вақт. Он гоҳ мо пьем. Сипас мо здороваемся бо Тони, ба зудӣ пеш аз он ки роҳ дур. Баъд мо..."
  
  
  "Мики! Ое ту то аввали шаб съешь он живьем? Агар ба ман чизе!"
  
  
  Хурд загорелая дасти легла дар рукав Ника. Дигар буд, чизе, ки ба Мишел взвизгнуть ва отодвинуться.
  
  
  "Тони! Ту хурд сучка!" - прошипела вай.
  
  
  Тони frugal гуфтам. "Ман ҳамеша рост меояд отделять он аз беш аз красивого аз ман меҳмонони", - гуфт вай Нику. "Иди бузург Майк. Жан-Поль хеле мехоҳад, ки перелезть ба воситаи ту. На упускай худ имконият".
  
  
  "Безорам! Останься бо ӯ, агар ӯ чунин чудесный. Ба ту нест, лозим аст, ки зарб аз шарики ман".
  
  
  "Ман меҳмон, Мик. Отпусти он".
  
  
  "Гм! Хонумҳо! Зарур аст, ки ба драться аз ман. Уверяю шумо, ман комилан кофист, ки дар ду фарзанд", - frugal гуфт Ник. "Маликаи Антуанетта, ки чӣ тавр шумо?"
  
  
  "Танцуй бо ман, доктори Шуд", - соблазнительно пробормотала Тони.
  
  
  Ник оғӯш вай ва подмигнул Мишел. "Ман даст аз ту, гаронбаҳо ман худ дар", - ваъда дод вай.
  
  
  "Оҳ, не, ту вернешься", - гуфт вай горько.
  
  "Не, агар ман медонам Тони".
  
  
  Вай медонист Тони.
  
  
  Хватка Тони Дюпре крепла бо мурури он, ки чӣ тавр приближался шом. Вай перешла аз "доктори Картера" ба "Нику", ки дар яке аз гузаред, ва ин буд, ки танҳо оғози кард.
  
  
  Вай яке аз зебо хурдсол офаридани, ки Ник ягон даст дар дасти худ, ва он танцевала ҳамин тавр, алъон уводила он дар бистар. Вале вай шахсе буд, ки зиеда аз сурх, аз он талаб мекарданд, ҳатто чары Картера, ва байни безумными танцевальными сетами вай р ҳам, ки гӯе ненавидела ин нушокї, вале бояд шуд, ки ба он даст. Аз ҳад зиед. Дароз мгновения он молчала, обвиваясь атрофи он ва поворачивая бедрами њаракати, ки буд, на он қадар зиед динро, ки чӣ қадар ба талабот. Сипас вай ќомати лепетать скандальные таъмини тартибот ва амнияти ҷомеа дар бораи худ гостях ва расспрашивать дар бораи он, ки Ник кард, ки дар Сайгоне. Ӯ гуфт вай худро мухтасари достони дар бораи ташкилоти Умумиҷаҳонии тандурустӣ ва ловко привел вай ба маҳаллӣ сплетням, хеле тира аст, подумав, ки вай бояд, ки бузург аст, бременем барои падар, ки буд касбӣ шпионом. Шояд он қадар хуб, ки вай цеплялась барои он. Ин дало мехоҳам ба ӯ имконият пайдо, ки чӣ қадар ӯ медонист дар бораи ба кори падараш ва он меҳмон, бо шимол.
  
  
  Вале ӯ ҷавоб медод, ки дар он масъалаҳои қадар тозаву озода, мисли он, ва кӯшиш ба харҷ дод талаб намояд, то ки ӯ кард, ба вай бештар дар бораи худ. Дере нагузашта ӯ ба сухан оғоз ба тааҷҷуб, ки чаро вай прижалась ба он.
  
  
  Ҳуҷра тамоми дымом, ки меояд, на танҳо аз муқаррарӣ сигор. Духтар вскочила дар эстраду ва танцевала полуголая ва комилан брошенная. Баъзе аз вақоеънома, кружащихся рӯи фарш менамуд, фурӯзон шуд, ки дар худ ваҳшӣ ҷаҳон, ки дар он буд, ҳеҷ чиз, ба ғайр аз воқеият онҳоро полутупленных, полустимулированных хос аст. Рауля Дюпре ҷои шуд. Ник дид, ки Мишел пайдо кардани њалќаи, ки дар он метавон нишаст. Шахсе, ки смотрело гузашта вай дар анбӯҳи, принадлежало хеле симпатичному азиату. Man чин...?
  
  
  "Ба ман дод, то дарк намоянд, ки дорӣ доимии бача", - осон гуфт Ник. "Бузург, мускулистый, ревнивый зверь. Вақте ки ӯ аст, шояд набросится ба ман ва выбьет маро фиреб хӯрдан?"
  
  
  Тони издала пренебрежительный садои. "Ерунда! Ман принадлежу кас, ғайр аз худаш. Ғайр аз ин, ман покончила бо он", - афзуд ӯ, на аз рӯи логике.
  
  
  Якбора, пульсирующая music, ниҳоят, прекратилась бо внезапным оглушительным грохотом. Тони подвела Ника ба маленькому столику дар деворҳои властно послала барои нӯшокиҳои, то он, ҳунармандони маъруфи занимали тесную саҳна.
  
  
  Тони р пайваста, он назар метался аз Ника ба Хоули ба ошеломленному офицеру артиши амрико дар штатском ва бозгашт ба Нику. Ӯ мепоиданд, барои он краем чашмони қабули гуна, ки онро ба нармӣ писанд труппа имитирующих занон, исполнявших дар саҳнаи ақл непристойности. Духтари Дюпре, чунин ба назар мерасад, ки интересовалась онҳо.
  
  
  Вай калон глоток ва ногаҳон ударила худ як шиша дар бораи мизи. "Шумо як амрико буд, ки бояд дар тамос бо ман, падар?" - выпалила вай, ва он гоҳ барвақт боз як поспешный глоток, ки гӯе готовясь ба ответу.
  
  
  Ник буд, тамошо. Яъне, он чизе ҳаст, ки медонист. Ӯ маҷбур худ назар ба нармӣ озадаченным. "Дар кадом алоқа?" - тупо пурсид ӯ.
  
  
  Вай хурд иқдомро дасти. "Оҳ, ман намедонам. Ӯ гуфт, ки баъзе аз амрико буд, дар тамос бо ӯ дар бораи чизе муҳим аст. Шумо мехоҳед, ки онро бубинанд?"
  
  
  "Ман аллакай гуфтугӯ бо ӯ", - гуфт Ник, бодиққат аз тарафи тамошо дар он реакцией. "Фикр мекардам, ки ту маро видела".
  
  
  "Оҳ?" Ин буд, ки хурд вздох. Дар як лаҳза он назар растерянным кӯдак, полуликованным, нисфи испуганным. Ӯ дид, ки вай ногаҳон побледнело ва дасти дрожали, то ки шиша стукнуло дар бораи столешницу. Боз як масъалаи задрожал дар он бар лабони худ нест, ва сипас рафтанд нисфи. "Ое ин маънои онро дорад, ки шумо ...?" Вай сдалась. "Эҳ, забудь дар ин бора. Дар ҳар сурат, барои ман, ин маънои онро дорад, чизе. Бие, боз выпьем. Бингар, ки чӣ ба он дураков он ҷо, ки притворяются занон. Агар ки онҳо танҳо медонистанд! Агар ки онҳо танҳо дар ҳақиқат медонистанд..." Вай осушила худ як шиша, ва ба вай чашм блеснули саросари ҳуҷра ба он ҷо, ки дар он нишаста баланд man чин, лаская Мишел.
  
  
  Ник enamored шуд. Тони, ки як бузғола ҳам буд, пыталась чизе аз он мепурсанд. Тони, ки шуд, зан, шарм некую вобастагии нисбат ба ин хорошенькому китайцу. Ва аз кадом касе, ки робитаи байни ду самоочевидными истинами. Ӯ буд, бигзор вай мехоҳам ба худ савол дод ва ба вай ростқавл ҷавоб... ба пойбанди ба ӯ чизе, ки ӯ мехост донад.
  
  
  Ӯ гирифта, онро ба дасти худ ва ба нармӣ погладил, имкон пальцам ласкать он ладонь, запястье ва мягкую дохилии дасти, то ки ӯ ба дид, ки он ламси пробудило вай эҳсосоти. Ӯ опустил дасти таҳти ночизи столик ва инчунин таҳқиқ онро гирифтааст.
  
  
  "Чаро, ки мо рафта, ба куҷо дигаре?" пробормотал ӯ. "Ки дар он мо метавонем побыть дар танҳоӣ? Ман боварӣ дорам, ки мо бо шумо метавонем ба пайдо кардани бисер, дар бораи чӣ гап".
  
  
  Як СОАТ
  
  
  
  Ба он чашмони блуждали бо он рӯ ва бадани худ аст,. Он сина, назар мерасид, опухли зери он glance.
  
  
  "Хуб", - ором выдохнула вай. "Вале прекрати ин аст, ки ҳоло. Ман заставлю туро мегирад, ки маро аз ин ҷо ва ҳоло, агар ту хоҳӣ эҳтиет. Ва не думай, ки мо хоҳем кард, ки танҳо". Пас аз он кайфияти ногаҳон тағйир ефт. "Бие, бие, выберемся аз ҷои. Ман ин надоело. Одатан, ҳизби мавзӯъ реша хотима меебад, дар соҳил. Биеед доберемся он ҷо пеш аз дигарон".
  
  
  "Соҳил?" Ӯ боло қуллаи мебошанд. "Ин хеле долгая сафари, ҳамин тавр не?"
  
  
  "Ман мехоҳам, ки рафта,. Ту мехоњї рафта, бо ман е не?"
  
  
  Албатта, мехостам. Ое вай буд, чизе аст, ки ӯ мехост. Info.
  
  
  "Албатта, Тони. Хеле.
  
  
  "Пас, бирав пеши ман. Ман намехоҳам, ки ҳамаи пайрави мо. Дар гӯшаи чап, вақте ки шумо выходишь аз дохилшавӣ ба генералии дари, припаркована синяя Пантера. Ман ба дидори туро дар он ҷо дар чанд дақиқа".
  
  
  Ӯ дар ҳайрат буд, ки ое вай меравад. Вале агар ӯ ин корро нахоҳад кард, ӯ фавран баргардад ва мебинад, ки - е, ки - задерживало вай.
  
  
  Ӯ пробирался сквозь хихикающую, покачивающуюся анбӯҳи кӯшиши назар мисли мард, ищущий ҳоҷатхона.
  
  
  Шаб буд, ки муҳити оила гарм, вале чат хуб - қариб идеалӣ доранд, ки то чӣ андоза медонист Сайгон.
  
  
  Ва боз, вақте ки ӯ ором рафта буд, бо боғҳои, ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр ҳисси шашум warns он дар бораи наблюдателе е ҳадди ақал, дар бораи касе, ки дар наздикии онҳо, дар dark. Вай рафта аз нур ва держался дар сояи дароз, оҳиста-оҳиста оглядываясь дар атрофи. Вале е он инстинкт обманул он, е касе кардед кўшиши пинҳон. Баъд аз чанд сония бдительного интизориҳои ӯ бесшумно выскользнул аз хона ба мошин.
  
  
  Қариб ба он удивлению, Тони шуд, ки ӯ баъд аз чанд дақиқа. Ӯ деҳот барои руль, ва онҳо дар ин ҷо меравад, дар указанном вай самт.
  
  
  Мард дар боғи зашевелился. Ба ӯ лозим буд, эҳсос тару тоза ҳаво ба худ симои, ва ӯ буд, ба ҳар ҳол, касе, ки ба куҷо меравад. Он ягона ошкор шудааст, дар бораи мадам, ва ӯ буд, дур.
  
  
  Аммо вақте дуюми мард поспешил дар боғ ва уставился баъд удаляющейся мошин, Сайто эҳсос изтироб, ки напомнило ӯ дар бораи дароз минувших рӯзҳои бо Мастером.
  
  
  Ин нафар виновато двинулся. Бо тихой эҳтиет, ки агар ӯ мунтазири даму ва гӯе барои ӯ буд, муҳим он аст, ки аз он дида нашуда буд. Ин мард ба худ дароз паучьих по поспешил kos дуюми припаркованной бошад. Ин мард чунин менамуд, намеревался паи як духтари мсье Дюпре ва он баланд дигар бо бадани ҷангиени ва қавӣ челюстью.
  
  
  Ки ж, барои ӯ он чизе значило. Вале Сайто помнил. Ӯ боз мебинад, аз ин желтое шахс.
  
  
  
  
  
  
  Шаб friday
  
  
  
  
  
  Об текла онҳо телам маленькими теплыми ручейками, то ки онҳо неслись оид ба темному пляжу ба естественному каменному убежищу, ки онҳо аз чап ба либоси.
  
  
  Дар роҳ ӯ буд, тихой ва угрюмой. Аммо пас аз он, ки чӣ тавр онҳо аз чап ба мошини зери дарахтон ва карабкались оид ба скалам ба баҳр, ӯ ногаҳон оживилась ва настояла дар он аст, ки онҳо нырнули дар нарм буруны, то шаб буд,, ҳанӯз ҳам аҷиб аст. Онҳо аз сарулибос зуд сорвалась, ва онҳо встретило теплое баҳр. Вай играла дар об, чун обрадованный кӯдак - зан-кӯдак бо странными чашмони ӯ, ба нармӣ округленными бедрами ва аҷиб полными зрелыми грудями. Дар об ӯ относился ба ӯ ҳамчун ба кӯдак, гузорем, вай dabble ва нырять дар он чӣ қадар душ угодно.
  
  
  Ник баъзеи он барои талию ва бо лашкарҳое. Он рутубатдори дасти обняли вай, ва он лабони прижались ба он губам. Ногаҳон кӯдак намояд, ва дар зоҳир як зан, желающая ва требовательная. Ниҳоят вай идонаро чашмони вздохнула гирифта шудааст ва он дар дасти, роҳнамоӣ қади соҳил воқеъ аст, ба скалам, ки онҳо аз чап ба либоси.
  
  
  "Фикр намекунам, ки касе ба хотир, ки ба меорад дастмоле", - гуфт ӯ ба касе мушаххасан. "Дар ин ҷо аст,, ту беҳтар аст, ки нишаста, маро дар ҷомаи".
  
  
  "Мо ҳам сядем ба он".
  
  
  Онҳо фурудоии сел наздик ба ҳамдигар.
  
  
  Вай боз замолчала. Ӯ лег дар як зироъ ва хушхӯю убрал рутубатдори мӯи худ бо вай лба.
  
  
  Яркая моҳ пробилась сквозь ҳаракат абр, ва ӯ боз дид он чашмони. Акнун онҳо буданд, монанд ба лужицы дард. Капельки mascara прилипли ба он щекам. Вымытое қариб пурра аз задан-то, вай шахсе буд, призрачно бледным, сарфи назар аз онҳо шумную ҳизб дар баҳр.
  
  
  Он ангуштони проследили небрежный намунае ки аз рӯи он ба шахси ва подбородку; ба воситаи китфи ва гладкую влажную дасти. Ва фуруд омад. Дар он ҷо низ буд, косметика; Он нишонаҳои ҳанӯз ҳам буданд, дар он болои китфи ӯст. Акнун, вақте ки вай қариб смыло, дид, характерные нишонаҳои аз булавочных уколов, ки вай прикрывала. Ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он напряглась, ки назар ба вай детское шахс.
  
  
  "Ман ҳам ҳамин хел фикр кардам", - ором гуфт ӯ. "Аммо ман фикр кардам, ки ин қариб имконнопазир аст, ба даст, агар шумо дар муносибат бевосита бо коммунистическими китайцами".
  
  Ба назар мерасид, ки вай хурд великолепная гулнақшҳои увяла. "Оҳ, эй худо, ман", - простонала вай. "Ба ман кӯмак кунед, кӯмак, лутфан!" Вай дасти обвились атрофи он, ва он уткнулась сари он сандуқе. Вақте ки ӯ даст он, гадая, бошад, ки ое ӯ выторговать худро "кӯмак" барои чизе, ки он ба ӯ гӯяд, ба ӯ показалось, ки ӯ мешунавад мошини ҷое дур. Мебуд, хеле нороҳат аст, агар меҳмонони аз хона қарор додем, ки он вақт толпами спускаться дар соҳил. Вале баъд аз чанд лаҳзаҳои садо тамоман ғоиб шуд.
  
  
  "Ки ман карда метавонам?" пробормотал ӯ.
  
  
  Вай подняла сари ва настойчиво поцеловала он.
  
  
  Хурд песчинки взлетали ва брызгали онҳо переплетенные бадан.
  
  
  Ӯ дар оғоз хеле инчунин. Чанде шиддати барқ ба шиддати дар он бадан уступило он прикосновению, ва он откинулась пеш бо осон стоном масхара, мунтазир аст.
  
  
  Моҳ скрылась барои облаками.
  
  
  Вай хурд, пурра бадан прижалось ба он устувор, вале фасењ қувват, ва он великолепно ҳамаҷониба нест рони обнаженно касались он. Ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр участилось он сердцебиение, ва он оғози бормотать невнятные ласковые суханони. Вай дасти бродили бо он ҷисми худ, задерживаясь дар мускулах ва эҳсоси он аз корҳоест, афзуда, ва он лабони вызывающе скользили он ушам... он глазам... он даҳони... он горлу... ва бозгашт ба он ищущему даҳони. Он пулс оғоз гонку ба сайд, то бо он, ки ҳамаи он бадани охватило асосие хоҳиши. Ӯ буд, мулоим; вай вазнин буд. Вытянутые ва сахт; гибкий ва цепкий. Ҷустуҷӯ дар; он гоҳ хоҳиши ба ӯ обыскал. Ҳар таҳқиқ ҷисми дигар ва оценивал талаботи дигар.
  
  
  "Оҳ!" вай вздохнула. "Наздиктар, наздиктар..."
  
  
  Он аст, ба осонӣ раздвинул curls ҳамвор по ва барои наздикӣ, перекатывая вай ва таща барои худ дар ин тихой дикости, ки аз он ҳис кардам, ки дар худ ва ҳис мекардам, ки ӯ лозим аст.
  
  
  Сипас ӯ боролась. Меҷангиданд, то ки онҳо ба бадан оставались иелоти ва ҳар ҳаракати буд уколом экстаза. Ӯ ба вай имкон дод ҷанг, то мехостам, ки бештар аз имитация муқовимат ва сипас поймал вай дар ловушку мускулистых дасти ва пои, ки оставила он беспомощной. Ҷисми худ волнообразно покачивалось дар муқобил он. Онро ба рони давали вай ритми ва он уловила он рондани, ки якҷоя бо ӯ дар горизонтальном рақс ҷисмонӣ love. Акнун онҳо ехали оид зуд конвейерной ленте, ки наметавонист ягона, барои гузаштани онҳо, то довела онҳо то охири роҳ.
  
  
  Вай ногаҳон ахнула ва разорвала он лабони худ маленькими острыми дандонҳо, балки онро ба дасти обвились атрофи он бозгашт ва неистово царапали он ҷисм. Ӯ ором выругался, оторвал дасти вай аз худ ва прижал онҳо, - ягон походки. Ӯ даҳони прижался ба он губам ва бераҳмона раздавил онҳо. Вай застонала аз дард ва хушнудии, ва ҷисми худ выгнулось дар зери он. Вай ҳаракати судорожно ускорились дар њусни бо он, ва сипас дар як гальванический бора ба онҳо ҳам фаромӯш летающий рег, вздыхающее баҳр, ба онҳо шахсияти алоҳида - ҳама, ба ҷуз дикого ҳаяҷон аст, ки заставляло онҳо цепляться якҷоя дардод ва возвышенно. Лаҳзаи затянулся ва мурд.
  
  
  Ник опустился дар қум, эҳсоси аҷиб усталым барои инсон, барои он ки ҷинси буд, чунон ки лозим аст, монанди тару тоза ҳаво ва хуб скотч. Ӯ потянул Тони поен, ва ба вай оромона лежала дар он дасти.
  
  
  Вай лежала неподвижно аз як е ду дақиқа. Боз як мошин проехала вдалеке, ки бо суръати.
  
  
  Тони зашевелился. "Ба ту маъқул нест, вақте ки ман причиняю ту дард?" прошептала вай.
  
  
  "Ман мехоҳам ҳама, ки ту чи кор карда истодаӣ, Тони. Вале ба ту лозим нест, ки ба драться бо ман. Ман бо шумо ҳастам, на бар зидди ту".
  
  
  Вай деҳот - ногаҳон, чун қариб ҳамаи, - ва посмотрела ба ӯ чашм. "Шумо бояд ба ман мегӯям, - настойчиво гуфт вай. "Шумо як амрико буд, ки бояд ба дидани ман падар? Бо хеле дигари муҳим парвандаи?"
  
  
  Ӯ колебался. Ӯ фикр кунем, ки купила он ҳоло?
  
  
  "Ое шумо ба ақл дарнамеебед?" Вай овози буд напряженным. "Ман мехоҳам, ки ту буд! Агар не, пас ба ман бигӯ,. Танҳо ба ман бигӯ, ин ҳама, ки ман металабанд!"
  
  
  Ник деҳот ва гирифта, дар дасти худ. Ӯ медонист, ки бояд гуфт вай ва рискнуть дар он аст, ки барои ин последовало. Дар поени кор, ин буд, ки ба хотири чӣ ӯ ба ин ҷо омад.
  
  
  "Ҳа", - гуфт ӯ. "Вале ин хусусӣ бизнес. Ки шумо дар бораи он медонед? Касе гуфт: шумо пайдо?" Чашмони тазриќ, свирепость, man чин... онҳо складывались. "Ин аст, ки чаро ба ту ерӣ расонед?" Овози ӯ звучал хеле ором ва понимающе.
  
  
  Ӯ душманон ба он. "Ман... ман мехостам ба донист, ки худи".
  
  
  "Не, Тони. Касе, ки медиҳад ба ту маводи мухаддир, детка? Ва водор ба кор дар онҳо? Медонӣ, ман кӯмак карда метавонад".
  
  
  Ашки навернулись вай ба чашмони ва потекли оид ба щекам. "Ту бояд поклясться, ту бояд поклясться, ки ту дӯсти ман падар. Докажи ман ин аст. Докажи, ки ту работаешь бо он".
  
  
  Ӯ покачал сари. "Чӣ тавр ман ин корро?"
  
  
  "Агар ман ба шумо мегӯям чизе, ки медонам, ки шумо метавонед мегӯям, ба ман чӣ, ки ӯ бояд ба шумо гуфтам, агар шумо онро дӯсти. Агар ман мегӯям:" La Фарж ", кадом номи
  
  n ое шумо чизе барои тақдим кардан ба ман? "
  
  
  Ла Фарж! Вай дар ҳақиқат чизеро, ки медонист; бисер, аз ҳад зиед.
  
  
  "Чӣ тавр дар бораи - Сайто?" - thoughtfully пешниҳод намуд ӯ. Ӯ дид, ки чӣ тавр ба он чашмони расширились, ва он қариб ки ба таври ноаен кивнула. "Ва агар ман добавлю" man чин ", кадом номи шумо метавонед ба ман пешниҳод?"
  
  
  Дар ин вақт ӯ танҳо нест задохнулась. "Шумо медонед! Шумо медонед! Шумо медонед, ки ин ӯ маҷбур ман ҷосусӣ дар бораи падарам. Ӯ ваъда кардааст - ман ба он нафрат! ӯ ваъда дод ва ӯ мехост, ки ман низ узнала дар бораи шумо аст,". Суханони выливались берун, то бо вазъ дар девона бесарусомонӣ.
  
  
  Ник тақрибан потряс вай. "Ӯ туро зацепил, ҳамин тавр не? Ки ӯ мехост, ба ту дод? Успокойся, Тони, е ман боз брошу ту дар об ва замочу, то ту обретешь маъно".
  
  
  Вай успокоилась ва оғози нақл аз ӯ дар бораи гладком, волнующем китайце бо номи de leng Тонг, ки то ба наздикї нест, талаб намуд, ки аз вай ҳеҷ чиз, ба ғайр аз он бадан. Ва он чизе, ки ӯ талаб ҳоло.
  
  
  "Ба ман бигӯ, ки маҳз ту шунидам, дар логове ту падар, Тони. Ки ба ту гуфт: de leng Тонгу".
  
  
  "Ин буд, ки чизе монанди паемҳои, ва Сайто ҳарчи зудтар бояд ба бозгашт ба худ даме..."
  
  
  "Не, Тони. Суханони. Ту бояд дақиқ бештар. Ман бояд донад, ки калима ба калима, ки ту ба ӯ гуфт:. Ятимону. Someones овози ту шунид аввал? Ту гуфт de leng Тонгу, ки ӯ гуфт?"
  
  
  Иродаи ҳоло. Не, ман плевать дар пояс. Моро, возвращайся ба ман бонуи аз ҳад зиед дароз дар танҳоӣ, лутфан, суруд бори дигар, он чизе, ки ман хамкори ба Сайто приказывал мансаби La Farge Амрико
  
  
  Ник гӯш бо парвариши trepidation. Буд, ки қариб, ки ҳеҷ чиз муҳим аст, ки ӯ шунидам ва на повторяла китайцу. Кӣ буд, хеле хушҳол иттилоот, вале касе, ки мехост бештар. Ва ин буд, ки ҳеҷ шакке дар он нест, ки ӯ дидааст, ки чӣ тавр як Лақаби ва Тони монополизировали якдигар тамоми шаб. Ҳар касе, ки бо ҳадди ақали ақл кунед метавонад асарҳои хеле показательную таърих.
  
  
  "Пагоҳ, - гуфт ӯ. - Тамос, ки ба он вақт. Ман фикр мекунам, вай гуфтааст, ки итминон дорам, ки он вақт бо он свяжутся, чун агар ваъда дод, ки ба Сайто, ки ӯ дигар лозим нест, ки интизор шавед".
  
  
  Ник гуфт. Порыв шамол подхватил выброшенное либос Тони, засыпал он sandbags ва уронил. Дарахтон барои бисер ярдов вздыхали ва шелестели. Ӯ повернул сари. Касе двигался дар dark?
  
  
  "Пойдем", - гуфт ӯ. "Одевайся, Тони. Ман намехоҳам, ки касе пайдо мо дар ин ҷо".
  
  
  "Онҳо зайдут пас дур; ман аллакай гуфта будам, ки ба шумо. Ин мисли худи хурд ху соли. Ҳеҷ кас намедонад дар бораи ин, ба ғайр аз... ҷуз як моряка, он вақтҳо ман медонистам".
  
  
  "На De Leng Тонг?"
  
  
  "Не, не de leng Тонг. Вале, вале - ки мо акнун бояд кард?" Вай оварад concoction изтироб ҳаракати ба он дар dark.
  
  
  "Ин вобаста ба ҳолатҳо", - ором гуфт ӯ. "Чаро ту кард маро ин ҳама, Тони? Сабаб ин аст, ки ту ба чин дӯсти довел туро то ноумед?"
  
  
  "Не!" Вай сар қатъиян покачала. "Дар бораи, ин рост аст, ман буд, ноумед - ман ҳам бо ноумедӣ, ва Худо медонад, ки чӣ хоҳад кард, то - ва злюсь, зеро ки ӯ обманул ман. Вале ман рада гневу. Ин ба ман дидани он бештар маълум аст. Ӯ забывает - зуд ман забываю - ки дар умқи дилам ман дар ҳақиқат мехоҳам ба худ папу. Ман бояд берун аз он. Ман бояд. Ту аллакай ба ман кӯмак кард. Ту ба ман дода имконият... compare ".
  
  
  "Ва ҳоло? Ту мехоњї чӣ тавр ба хориҷ аз ин одати ва аз он якҷоя бо вай? Е шумо гона ба ӯ мегӯям, ки ба ман?"
  
  
  Он қадар қавӣ держала он, ки ба дасти, ки буд, қариб нарасонд. "Ман кӯшиш мекунам, ки ин кор", - ором гуфт вай. "Вале ба ман. Ҳатто агар ту бояд ман барои кишту, ба ман бештар нест, онро мебинад".
  
  
  "Ман шумо мефахмед кӯмак. Боз як савол, ва он гоҳ пойдем. Вақте ки ман найду ин de leng Тонга, вақте ки ӯ хоҳад, ки дар хона?"
  
  
  Абр ногаҳон аҳли, ва моҳ ба посмотрела ба онҳо. Дар ин бора Ник аниқ медонист, ки онҳо баъзе. Инстинкт заставлял он ҳаракат ҳамчун намазанный равғани угорь, отбрасывая он ҷисми худ, поен ва дуртар ва перекатывая Тони ба худ, гӯе ки онҳо аз бадан ба ҳар ҳол буданд, яке целым.
  
  
  Аммо ҷисм метавонад танҳо ба ҳаракат, то зуд.
  
  
  Яростные дугона звуковые разряды даст оид ба он ушам, вақте ки ӯ катился. Тони вскрикнула ва остановилась посреди крика, издав хурд сдавленный садо, вақте сеюм зи разнесся оид ба песку сабаби шикастани аз сангҳои. Ник дид, ки чӣ тавр он шахси исказилось аз дард, вақте ки вай хурд, обильная гулнақшҳои тряслась дар дасти; ва пас аз чорум ҳисобот оид ба он плечам сипарӣ жгучая рахи дард. Босуръати дардовар њаракати ӯ боло вай ба узкому укрытию наздиктарини невысокого валуна. Вай ором застонала, ва дар thinnest estp ҷониби струйка суст потекла он шее.
  
  
  Ӯ шунид садои аз куҷо дигаре. Уголком чашмони ӯ поймал движущуюся фигуру, чун абр накрыли моҳ. Пас аз он дидам, чизе, ба ҷуз смутной шакли аз худ пои ва ғафсӣ дар темной шаб каменной преграды - онҳо гӯе уединенного паноҳгоҳи.
  
  
  Он либос лежала ҷое ба песчаной поляне.
  
  байни ӯ ва қотил ба ҳақиқат вақти, чунон ки наздик ба убийце, ки чӣ тавр ба он. Ва бо онҳо буданд, ки ӯ дӯстони Вильгельмина, Гюго ва Пйер. Ҳамаи, ки ӯ буд, бо худ, - ин непроверенный Клык.
  
  
  Ва отчаянное изтироб дар бораи Тони, ки умоляла он дар бораи кўмаки ва акнун лежала неподвижно, ва чизе мокрое стекало он голому плечу.
  
  
  Ӯ мунтазири ба садои боз раздался. Вақте ки ин рӯй дод - ҳалим царапание бофтаи дар бораи дағалона санг - ӯ пополз дур аз худ паст валуна ба суратњои аз сангҳои калон, образующих паноҳгоҳи. Агар ӯ метавонист отстать аз бача, бурида онро байни каменным барьером ва баҳр - ӯ расид баланд скалы пеш аз ӯ интизор. Он дар баландии на омода он ҳеҷ ба низкому выступу, ки дарҳол азми қавӣ ҷони худро фидо ӯ зери шатта на ба крошечному камешку, ки катился, вақте ки ӯ ба осонӣ стучал бо он пои. Ӯ афтод, ки агар дар он аллакай стреляли, нащупывая камешек е кадом чизи дигар камешек, то чизе хурд ва сахт нест попало ӯ дар дасти. Ӯ шунид царапающий садо дар чанд ярдах аз он ва швырнул худро камешек баланди скалы бар худ, умедвор аст, ки инсон подумает, ки ӯ аллакай карабкался, чун афтод аз аввал санг.
  
  
  Ҳисоботи шаб чизро несту нобуд кард, бештар громкое ба echo аввал чор ва аксҳоро. Ҳаво рассекся баланд бар сари ӯ омад, хеле баландтар аз он интизор. Дӯсти Киллер, маънои онро дорад, низ двигался, вале боз поднимался оид ба скалам ва уходил аз баҳр. Ник выругался дар дохили худ ва ба кор бурд баргашт нарм рег, ором рондани ба манбаъ охир аксҳоро қуввати худ.
  
  
  Тишина. Қуллаи торикӣ. Он пойҳои издавали заифтар шорохи на песке, хурӯшон барои худи шахс, балки барои ягон кас дар масофаи беш аз якчанд пойҳои. Порывистый ветерок низ банд буд ва ба ӯ кӯмак заглушать тихие садоҳои, ки ӯ издавал.
  
  
  Ӯ боздошт ва прислушался. Чизе, ки ӯ метавонад шунидан, буд, ки садои ба мавҷҳои ва шамол. Агар ба дигар мард двигался, ӯ буд, ҳамин, хомӯш, чун Шуд. Ник напряг чашмони дар dark. Ба назар мерасид, чизе нест, двигалось. Ӯ нигариста, осмон ва аз абр. Торик, пурдарахт, злобный. Ягон аломатҳои приближающегося танаффус.
  
  
  Навъе ба ӯ доранд, ба худ кунад танаффус.
  
  
  Ҳар кас метавонад ба бозӣ дар выжидательную бозӣ. Вале агар Тони боз буд, имконият Ник карда наметавонистанд имконияти интизор. Ӯ буд, ки ѓолиб кортҳои.
  
  
  Панҷ аксҳоро. Ое қотил метавонад боз панҷ. Ҷамъи запасной play. Не махсуси маънои боиси оташ танҳо барои он, ки ба ӯ тир; буд, мафҳумҳо, ки ӯ буд, дар зери дасти.
  
  
  Ду имконоти. Аввал: ба ӯ выстрелить боз барои муайян кардани он мавқеи, ва он гоҳ меғелонад дар он як резкую вояи Клыка. Норасоии - чӣ тавр ба даст сари ҳангоми дар озмуни сафорати озарбойҷон. Дуюм: бозгашт ба он либос зери покровом неумолимой зулмот, ки ба гирифтани Вильгельмину Люгер ва выстрелить дар он. Камбудиҳои...? Имконпазир гардад хато дар dark вобаста ба он, ки маҳз ҳамин метавонад бошад, ки он ба сарулибос; їустуїўи Вильгельмины дар кушода песчаной поляне; подставляя худ сидящей мишенью ..., Вале ба ӯ лозим буд, нишаста. Ӯ аниқ медонист, ки дар кобуре устроилась Вильгельмина. Ва ақаллан аз он хоҳад буд, ки имконияти выстрелить дар ҷавоб, ва на шавад застреленным ҳанӯз пеш аз он, ки ӯ худро оғоз бахшидан ба рисолати.
  
  
  Ӯ дар оғоз оҳиста бозгашт ба поляне, бесшумно рондани баробари скалы, пеш аз он ки ҳатто як сол бар он шањодат медињанд, ки қарори. Он тарсидам марг аст, на бештар аз ҳает, балки аз он буд, ки хоҳиши умирать оид ба глупости. Ӯ ягон дархост танҳо дар бораи боевом шансе. Ва ӯ зудтар мурд, вақте ки кор анҷом хоҳад, то аз он оғоз.
  
  
  Ӯ бодиққат прокрался пеш гузашта обмякшей фигуры Тони, хоҳиши ба даст нарасонад ба он, ки ба ед, дышит, ки ое вай ҳанӯз, вале чун медонед, ки набояд, то ин безмолвное таъқиби охир. Ба ҷои ин, ӯ дидам ки дар осмон. Ҳанӯз зичии абр, чӣ тавр сиеҳ пахта, ки шевелятся дар як ветру.
  
  
  Боз ҳам чанд қадам. Ҳеҷ садо аз дигар мардон, ждущего он ҷо дар dark.
  
  
  Дасти Ника наменамояд порылись дар он либос ва вытащили "люгер". Сипас ӯ скользнул бозгашт ба каменной преграде ва мурғоб худ санги баланди скалы, дар бораи он, ки дар охирин бор шунидам, ки аз қотил. Ӯ шунид, ки чӣ тавр ӯ якбора зад ва афтод, отскочив набуда решеткой, барои ҳалим рег. Вале ба ҷои зи раздалось хрюканье инсонӣ садо қариб "Ааа!". триумфа.
  
  
  Сипас, овози маро. Имитация американца, навишта аз ҷониби, ки дар неестественной тональности, агар кӯшиш замаскироваться.
  
  
  "Перестань бозӣ бо ман дар бозӣ, дӯсти ман. Ман медонам, ки ту вооружен. Ман доберусь то туро дер е зуд, агар хоҳӣ, ки идома ва дар ҳамон рӯҳ. Вале ягон сабаб, ки ту бояд ин корро. Духтар кардани хатар барои мо ҳам. Акнун, вақте ки ӯ ба мо бештар хавотир нашавед, мо метавонем якҷоя дониши мо бе тарс. Вай солгала шумо. Мо метавонем аз сухан дар якҷоягӣ, ки чӣ тавр оқилона одамон. Ман, назр кардам, ки як тир, агар шумо покажетесь. "
  
  
  "Он гоҳ асои худ пистолет", - крикнул Ник. "Эй парвардигори ман, маро послушать, ки чӣ тавр онро тарк хоҳад кард".
  
  
  Вокуниш буд, паст ханда, сипас кӯтоҳ пауза. Чизе грохотало оид ба санг дар ярдах аз ман. Дасти Ника бродила, то он пайдо нашуд, боз як санг. Дигар мард крикнул: "Ман выполнил худро як қисми кор. Акнун позволь ман дидани ту".
  
  
  "Агар аз он буд, ружье, пас, пас аз он аст!" - крикнул Ник. Ӯ швырнул санг дар овоз ва попятился боком. Рявкнул пистолет. Ин буд, хеле беҳтар аз обманчивый овоз. Ник бор шањ ва шунид дуъояшон дард. Чизе сахт упало дар скалу ва бо грохотом упало дар рег. "На мард - валун", - фикр кардам Ник ва боз шањ. Ин дафъа бе крика. Бар сари заскулил фику. Ӯ давида ба канори берунӣ худ укрывающей скалы мераванд звуку, лаънаткунандагони черноту ва напрягая гӯши, ки ба алафњои бегона аз сквозь садои шамол ва мавҷҳои характерный одам садои. Вале ҳеҷ буд. Танҳо баҳр.
  
  
  Ӯ боз ба он шањ ба ҷои, ткача ва дар озмуни сафорати озарбойҷон, то стрелял. Ҳеҷ чиз. Не ответного аксҳоро қуввати худ.
  
  
  Сипас ӯ шунид садои дождливого тобистон дар Сайгоне. Борон. Ӯ обрушился внезапным берун дар таги борон, ки агар пробку выдернули аз осмон, ударяя оид ба камням, песку ва баҳр, то заглушил ҳамаи муассисаҳои боқимондаи осори назар ва ҳар ором ором садои. Ӯ боз ба он шањ дар шаб, умедвор аст, ки ҷавоб. Нест буд.
  
  
  Ӯ мунтазири. Роҳбари дақиқа, ду дақиқа. Наступило затишье. Яке аз онҳое, причудливых пауз, ки ба назар мерасад, ки тучи перехватывают нафас пеш аз нав натиском. Сипас ӯ шунид медаванд. Пойҳои бегали аз қум ба гальке, ломали ветки, царапали упавшие сучья ва барг ва пинали сангҳо пробиваясь сквозь подлесок пешбари ба роҳ. Ник давида ба нидои, то ки он ғоиб шуд. Фуруд омад, қариб, ки нест осознавая, мисли борон льет дар бадани ӯ ҳастем. Фикр - мошин! Боз давида.
  
  
  Пеш буд, ки на садо. Мошин на завелась; буд, ки қадамҳои оид ба веткам ва камням дар пологом соҳили соҳил воқеъ аст. Вале агар ӯ аз паи ӯ, ӯ ба ҳар ҳол метавонист пайдо инсон, ищущего мошини Тони е, ки ба эҳтимоли зиед, tu, ки боиси он дар ин ҷо.
  
  
  Тони. Дурӯғ зери берун дар таги борон, ба вай мягкому бадани худ, равон хун. Он метавонад бошад, ки ҳанӯз жива ва ба зудӣ бояд дар бораи он. Агар буд, ҳангоме ки малейший имконияти кӯмак вай - ва ӯ ба хотир, ки чӣ тавр самимона ӯ ваъда додааст, ки кӯмак мекунад, - ӯ буд, ки агар бозгашт ҳозир.
  
  
  Ӯ дилам, аввал нерешительно, ва он гоҳ давида ба он таҳти слепящим борон.
  
  
  
  
  
  
  Ва субботним субҳ
  
  
  
  
  
  Вай дар он ҷо, ором лежала наздик ба паст валуном, ки дар он ӯ ба вай тарк, ва қавӣ борон хлестал он обнаженному ҷисми худ,.
  
  
  Ник подхватил он ду қавӣ нежными дасти худ ва отнес ба относительному убежищу скалистого шикастани. Ӯ дар бораи он, ки агар он аз дарахтони муѓљањои кӯдак ва убрал мӯи тар аз вай бледного шахси. Борон қариб смыл хун. Ӯ дар ҳайрат буд, ки чаро ӯ метавонист он дид, ва он гоҳ фаҳмидам, ки осмон қариб наменамояд осветилось. Ӯ гузошта як дасти вай дар висок, ва дигар дар - дар мягкую влажную сандуқе. Ба воситаи як лаҳза аз ӯ бархоста ва направился ба онҳо мокрой свертке бо либос. Ӯ боло ба онҳо ва отнес он ҷо, ки ӯ лежала, дар бораи отстегивая худро ночизи карандашный дурахш.
  
  
  Аз он лоғар рентгении падал дар он вақте ки ӯ гирифта, ба он тараф нигоҳ вай. Дере нагузашта ӯ заглушил ночизи мубориза. Ӯ хеле эњтиеткорона накинул дар он пиджак. Ӯ буд, чунин сард ва намӣ, хурд Тони, ки то ба наздикӣ буд, ки чунин муҳити оила гарм, зинда ва чунин хеле обеспокоенной. Ҳатто пидљакњо буд, хунук ва мокрой, вале на пропускала проливной борон.
  
  
  Одевшись дар дигарон мокрую либоси ӯ сдвинул пиджак ва одел Тони дар он чанд нозук, нозук чиз. Баъд аз он боз обернул он курткой ва эҳье дар дасти. Он ангуштони обвились атрофи он. Клык блестел зери борон.
  
  
  "Дафъаи оянда, Фанг", - прошептал ӯ. "Мо боз встретимся бо ин ублюдком. Мо подойдем наздиктар, пеш аз он ки убежит, ва дод ба ӯ ин".
  
  
  Ӯ рафт бо пляжу ба роҳ, дар ҳайрат дар, ки чаро қотил қарор медаванд. Аммо ин шуда, фарқ намекунад. Медонед, чаро на кӯмак. Пидљакњо бар болои обмякшей шакли низ надошт фарқ намекунад. Ин аст, меорад аз нафъ надиҳад.
  
  
  Борон намешавад вредит мурдагон.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Босые пойҳои de leng Тонга ба осонӣ ударились дар бораи асфальтированную роҳ баланд бар пляжем. Он китфи сахт болело аз разрывающей захм аз ин неожиданной пули. Адские драгонс! Ки мебуд метавонист фикр мекунанд, ки бараҳна амрико ногаҳон аз куҷо аст вытащит пистолет е, ки худ пас аз ба зудӣ ба поен? То он даме, ки ӯ буд, ягона, агар касе буд, ки силоҳ, ки дар ин раванд буд, ки баъзе маъно, ки кадом чизе масхара. Ӯ метавонист развлекаться то саҳар. Тасаввур кунед, амрико мекӯшад, сбежать бараҳна, чӣ тавр ба младенец!
  
  Вале внезапный ответный оташ исбот кард, ки ое ин дар ҳақиқат забавным. Ва чун заклинил худ pathetic пистолет рубли истеҳсолот - ба иҷро ӯ горько проклинал русҳо - вазъият табдил ефтааст ғайриимкон.
  
  
  Ӯ буд, ба ҳайрат меояд, ки ое барои онҳо ҳам инсон. Лаҳзаҳои вақте ки ӯ буд, бовар дорам, ки ба азобе близка ба он, вале гузашт чанд дақиқа аз лаҳзаи охир зи дур дид, ва дар роҳ буд, ки на садо ғайр аз шлепков он пои худ ва проливной борон. Ӯ буд, чизе ба кор бо машиной Тони, вақте ки бори аввал дидам он. Акнун ... Ки дар он ин буд, ки ҳоло? Ӯ бояд гузашт он. Беҳтар нест, ки ба ҷустуҷӯ. Ҳеҷ вақт. Он метавонад кашф дар ҷои содири ҷиноят. Касе, ки кард, убьет он е ҳатто хоҳад истязать барои гирифтани иттилоот. Ва ӯ предстояла чунин ҳаетан муҳим кор. Вале буд, афсӯс, ки пеш аз ӯ буд, то эҳтиет. Он мошин, бояд ҳанӯз дар полумиле, ва чунин менамуд, ки ӯ буд, аллакай як соат.
  
  
  Бо вуҷуди ин ӯ буд, хеле умен. Маънои онро дорад, Антуанетта фикр кунем, ки ба касе на рассказывала дар бораи бухте! Албатта, рассказала. Вай танҳо паноҳгоҳ дар сангҳо, ки он қадар шавқовар играла дар кӯдакӣ. Ва як шаб, вақте ки ӯ буд, каме калонтар гирифта шудааст, ки ду е се моряков. Албатта, пойбанди ба ӯ дар ин бора, зеро пойбанди ӯ ин қадар аз ҳама, вақте ки ӯ буд, баланд дар абрҳо, порожденных маводи мухаддир.
  
  
  Дар баъзе маънои фикр дар бораи он ғамгин буд. Агар ба ӯ муяссар гардид, ки аввал ба куштани американца, вай шояд бошад, боз жива. Вале чаро-пас ҳамаи ин сӯҳбатҳо дар бораи вай дод ӯ аз даст меткость. Ӯ хеле васеъ дар бораи шањ аз ғазаб ва кушта Тони. Ва як мард.
  
  
  De leng Тонг қариб писанд омад вай. Ҳадди ақал, ба ӯ нравилось чизе, ки ӯ метавонад бо он кор. Вақте ки ӯ боз хоҳад чунин инсон.
  
  
  Дар охир! Он мошин.
  
  
  Ӯ забрался дар он, он либос нороҳат прилипла ба ҷисми худ,. Бозгашт ба шаҳр. Шояд, як соат е ду маънӣ, на бештар, ва он гоҳ, ки он аллакай дар роҳ. Лозим нест, ки ба касе нақл дар бораи он аст, ки ӯ фаҳмидам.
  
  
  Ла Фарж. Камар. Моро.
  
  
  Чӣ хуб аст, ки ӯ хуб медонист, ин замин.
  
  
  Мошин вздрогнула.
  
  
  Он кас, ки сафар танҳо, сафар тезтар ҳамаи ... Дар охир, Палач дод, ки ҳамаи зарурӣ. Чаро ба ӯ ҳеҷ пожать шуд?
  
  
  Шахсе Рауля Дюпре изобразило тоску ва отчаяние. Зарбаи нақл ҷиҳод бо наемаданд, возмущение - шубҳанок, нафрат, ки бо непреодолимой печалью, горькое самообвинение - бо растущим желанием мести. Ҳатто бо неопровержимыми салоҳияти Ника ӯ душвор исбот худро невиновность дар куштори Тони, агар далели Сайто.
  
  
  Калон мард невозмутимо истода буд, наздик, танҳо ба он чашмони выдавали онро чуқуртар симпатию ба Дюпре. Боз ва боз, бо хоҳанд шуд сабр, ӯ гуфт худ мухтасари достони дар бораи ҷойи берун аз хона, ки қаблан ин шом, согласуясь ба мушоҳидаҳои худ иттилоъ диҳанд ва бо дар Ника дар бораи выстрелах ва бесплодной погоне.
  
  
  Ҳизби мавзӯъ реша ба поен расид. Бадани Тони лежало наверху дар он хоб.
  
  
  "Ман бовар мекунам!" - гуфт Дюпре аллакай дар сотый маротиба. "Ӯ буд, ваҳшӣ - ҳа, ман инро медонам. Вале маводи мухаддир!" Ӯ сарф ангуштони худ оид ба растрепанным мӯи. "Мебинад Худо, ман предупреждал вай дар бораи ин свинье китайца. Вале чизе, ки ӯ сохта буд, ба ӯ маълумот дар ивази маводи мухаддир - ман наметавонам бовар ба ин аст,. Ин аст, аз ҳад зиед. Аз ҳад зиед!"
  
  
  "Дидам нишонаҳои", - ором гуфт Ник. "Вақте, ки омад дӯсти худ-духтур, он чизеро ки подтвердит аз он ки ман мегӯям. Пойбанди ман ин ҳикоя. Чаро вай бояд дурӯғ гуфтан ба ман - е ман ба шумо?"
  
  
  Дюпре вскинул дасти покачал сари. "Чӣ гуна ӯ метавонист хабар дар бораи ман? Вай ненавидела ман, ман онро медонам".
  
  
  "Вай любила ту", - гуфт Ник. "Вай мучилась, ту бояд дарк - вай ҳеҷ наметавонист бо худ поделать. Вай гирифта бузург далерӣ, ба нақл аз ман, ки ӯ кард. Ва ӯ ба ман гуфт, зеро любила ту".
  
  
  "Ҳа, вай гуфт: ба ту! Ва бингар, ки ӯ ҳоло. Мертва". Овози ӯ баланд шуд. "Чӣ тавр ту метавонад имкон медиҳад, ки ин рӯй? Чаро ту забрал он ҷо..."
  
  
  "Держись, Дюпре!" Овози Ника обрушился дар он. "Вай буд, зарур аст, ки бо ман гап, зеро он ба таври возеҳу равшан наметавонист маҷбур кунед, ки ба сӯҳбат ба шумо. Ман пушаймон бораи он, ки чӣ рӯй дод. Маро бубахш. Вале винить худ бефоида аст - чунон ночиз аст, монанди кӯшиш ба қарор, ки дар охири ин марҳилаи, дод, ки вай чунин духтаре, ки он буд ".
  
  
  Чашмони Дюпре расширились. Ӯ уставился дар Ника. "Шумо дар хотир доред, ки ман ...?"
  
  
  "Ман чизе надорам,, дар хотир нигоҳ доред, ки ман берун рост ва гап не. Моро ҳеҷ вақт ссориться. Вай мертва. Ҳеҷ чиз вернет он ба ҳает аст". Ник маҷбур худ назар муомила. "Шумо интихоб худро дар самти кор, Дюпре. Ва ҳоло нигоҳ. De leng Тонг, аен аст,, аст, ки истифода ҳамаи маълумоти онҳо. Дар навбати аввал он предупредит худ ба одамон дар бораи паеми Моро. Ин маънои онро дорад, ки ӯ е аллакай дар роҳи худаш, е он передаст
  
  известие барои дигар агентҳои наздик ба маҳалли ҳодиса. Сониян, ӯ раскрыл худро прикрытие ... "
  
  
  "Ва аз они", - отрезал Дюпре нишон аввалин нишонаҳои бозгашти ақли. "Он ки аз шумо буданд, ҳамин тавр ба осонӣ ба он".
  
  
  Ник қарор проигнорировать охирин бинависед. "Ман на он қадар муҳим аст, ки чӣ тавр шумо. Ман кор дар ин ҷо аст, маҳдуд, вале тамоми амалиети худ аст, ки дар хатар. Агар ман медонам, мо дар чин дӯстон - ва маро бовар, ман медонам, ки онҳо хуб аст - онҳо хоҳад ҳама чизро ба чинанд, то ба шумо ва ба худ кормандони зинда ва нигоҳ ба шумо ҳает танҳо то даме, ки ин барояшон қулай. Шумо ҳаргиз мисли ин таҷрибаи. Пас шумо беҳтар аст аз он парҳез ".
  
  
  "Ман ният", - сард гуфт Дюпре. "Вале аввалин чизе, ки ман дорам, кор, ин саъю кӯшишҳои ба сайд, то бо ин смертоносную лой ва маҷбур ӯро ба он мекашанд. Дасти луч дасти ман убью он - причиню ба ӯ дард, то он даме ки закричит дар бораи пощаде, ва он гоҳ задушу шайтонро то марг. Чаро мо дар ин ҷо интизор мешавем, болтаем? Пойдем минбаъдаи ".
  
  
  Ӯ бросился ба дари девони.
  
  
  "Акнун, каме интизор шавед", - якбора гуфт Ник. "Ту ба ҷои нест пойдешь. Чӣ тавр ту думаешь, ки ту он найдешь? Интизор дорам, ки туро дар роҳ ба плантацию? Э-э Дар ту нест, бештар ба пешниҳод дар бораи он, ки ӯ аз ман. Вале агар ӯ фиристода мешавад, ки дар шимол , Ин ман он найду. Ту останешься дар ин ҷо, дар Сайгоне ".
  
  
  Дюпре нигоње қариб бо ненавистью. "Ту лишишь ман ман мести? Не, Картерро Ба Ҳузур Пазируфт. Ман найду ин шахс, он ҷо аз ӯ ҳеҷ буд, ва ман убью он ба худ..."
  
  
  "Дюпре. Гӯш кунед. Шумо отомстите. Вале Тони намурдааст, кӯшиши ба шумо кӯмак. Кӯмак, ое шумо дарк намекунед? Шумо издеваться бар он, ки он дод, агар шумо улетите, мисли девона, ва подвергнете хатар, тамоми мо ва рисолати худ кори худ дар Сайгоне. Шояд ӯ ҳанӯз ҳам дар ин ҷо. Касе бояд ба мондан дар шаҳри барои ҳолатҳое, ки агар ӯ приедет. Ва на танҳо ин. Акнун, ки шумо медонед, ки ӯ, бояд шумо бигирад қадамҳои барои ҳифзи худ ташкил ва ба ед чизе дар бораи он ". Чашмони Ника впились ба ӯ чашм. "Ман бояд ба даст дур аз ин ҷо ва фавран дур шудан, дар акси дигар зан мурд. Шояд сахт". Сайто, незаметный дар кунҷи, напрягся ва шагнул пеш. "Мехоҳам ба шумо, барои ин буд, ки дар худ виҷдон?" Ник идома дод. "Ба шумо, агар шумо бас рафтор мисли ваҳшӣ нафар ва шурӯъ ба нақша. Агар мо дар якҷоягӣ кор ва шумо дуруст разыграете худро кортҳои, мо метавонем, ки ба бастаи de leng Тонга оид ба рукам ва кӯшид, ки тамоми он ташкили дар ин шаҳр. омӯхтани, барои намуна, аз куҷо ӯ медавад, ки бо кї кор мекунад, ки ӯ барояшон китобе? Не, ин ки шумо намедонед. Ки кист, ин ба шумо имконияти. Ман наметавонам дарк инсон, ки розӣ ба тағйири фуҷур маро риоят кунед. порае аз мести ҷои аз ҳама торт. Е касе, ки ба назар мерасад, ки фаромӯш, ки он бояд аз ҷониби агенти хадамоти иктишофї - бо жизнями бисер дигар одамон, ки дар он дасти. Шумо бросили онҳо волкам, ҳамин тавр не? Дюпре? "Ник якбора қатъ. Агар mind карда наметавонистанд дотянуться то ин инсон, ки онҳо дар ҳақиқат мезананд, ки хеле калон беду. Дар корти буд, дар маърази хатар аз ҳад бисер аст, ки бигузорем, Дюпре скакать дар анбўі бо жаждой хун дар назари назар. Ғайр аз ин, фармон Ника буд, хеле четким: намояндагӣ дар Ла Фарж буд супурда шудааст АХЕ, ва ӯ буд, АХЕ.
  
  
  "Пас аз он ки ман имконияти?" - гуфтам Дюпре қариб разговорчиво. Вале, тавре ки мушоҳида кардам Ник, дар он назари вспыхнул таваҷҷӯҳи.
  
  
  "Ман аллакай ба шумо гуфтам. Акнун шумо маълум и иктишоф - хуб, мо ҳам. Ва акнун ба шумо низ медонед, ки дар бораи онҳо каме кофӣ барои ҳимояи худ. Пас, шумо бояд эҳтиет бошад, вале на аз ҳад зиед бохабар бошад,. Онҳо мехоҳед, ки ба маълумоти бештар, балки барои он ки шумо иҷозат ба онҳо. Шумо метавонед бошад, идеалӣ доранд приманкой. На камтар аз ин. Дар сенарияи беҳтар, шумо метавонед истифода аз онҳо ба шумо мерасонад, ба моҳияти амалиетҳои. . Аз он ҷо шумо метавонед de leng Тонга е шахсоне, ки ӯ кор мекунад. Ту бояд дар ин ҷо, Дюпре. Хеле бештар боқӣ хоҳад монд невыполненным, агар ту настаиваешь дар он аст, ки шумо тарк бо ман. Ва ман бештар интизор. Мо аллакай як ктодостаточно дароз мунтазири ".
  
  
  Сайто издал резкий садои. "Аз ҳад дароз. Хурд хонуми хеле опечалена. Ман дар ҳақиқат пушаймон бораи он. Вале агар мо пойдем фавран, ба амал хоҳад кард ва дигар неприятности. Месье Дюпре, ин мард рост мегўяд. Мо бояд ба рафтан аст,, ва шумо - ое ... он чиро, ки ба ту беҳтар аз он аст, умеешь кор дар ин ҷо, дар шаҳри. Ман бояд равам. Ман бояд рафта, ба мукаддас ".
  
  
  Ник looked дар Дюпре. Агар ӯ буд, рафта ба зарар ба худ нороҳатиҳои ба ҷои он, ки ба кӯмак, он буд, ки мебуд... обездвижить.
  
  
  Дюпре чуқур вздохнул. "Ки шумо мехоҳед ба ман кард?" - ором пурсид ӯ.
  
  
  Ник вздохнул бо ѓазаб.
  
  
  "Аввалан, - гуфт ӯ, - ту бояд ба андешидани чораҳо нисбати Тони. Бигӯ, ки вай уехала, е чизе, вале ҳеҷ кас бояд донист, ки чӣ бо вай рӯй дод. Ҳеҷ мансабдорон, на пулис. Эътимод доранд. Сипас гузориш дар қароргоҳи худ. Ба мо бигӯй, ба онҳо дар бораи de leng Туне ва ба онҳо додани маълумот AX. Ман боварӣ дорам, ки ман он ҷо хоҳад буд вақт барои фиристодани ҳисоботи, ва ман бояд положиться ба шумо барои ин.
  
  Пас, чи тавре, ки худ чораҳои амниятӣ ... "
  
  
  Вақте ки онҳо анҷом нақша нақши Рауля Дюпре дар амал, бар залитым борон шаҳри аллакай приближался субҳ. Сайто, кипящий аз нетерпения бираванд, рафт шаб намӣ, ки ба чинанд, то чизе ҳаст, ки аз он чи Ника аз hotel, ва рафта, ба гуфтушунид бо Мару дар бораи запасах мехӯрад.
  
  
  Вақте ки ҳамаи сӯҳбатҳо прекратились, Раул Дюпре муддате нигоҳ ором ва сипас гуфт: чизе, ки ба Ника удивленно бо таваҷҷӯҳ нигаред, дар он, ва он гоҳ эҳсос якбора жалости.
  
  
  "Шумо медонед, - гуфт Дюпре, - вай купила нав бамбуковые пардаҳо барои патио...?"
  
  
  Ник проспал ду соат дар затхлой холӣ ҳуҷраи тавассути холл аз Тони. Он мересанд болела аз касания пули de leng Тонга, вале хоб ва последовавший душ дод онро эҳсос отдохнувшим ва омода ба путешествию.
  
  
  Пеш аз рафтани ӯ ва ӯ ба зудӣ съездил дар маркази Сайгона. Тақрибан чил панҷ дақиқа ӯ сухан высокопоставленным афсари калони артиши ИМА, ки дар шубҳанок он выслушал кард, ки як рӯза занги телефон ва он гоҳ дастур дод, ки ба ӯ корти. Ӯ нарисовал дар он ду хурдсол кружка.
  
  
  "Дар ин ҷо шумо нуқтаи сафар", - гуфт ӯ. "Дар бисту панҷ мил ба шимолу шимолу шарқтар аз Сайгона. Бирав ба цифрам. Аз ҳафт то ҳашт шимол-ҷануб, аз се то чор аз шарқ ба ғарб. Дар он ҷо як впадина, поляна. Танҳо чунин ҷои дилхоҳ поблизости - метавонад" ое мис Не. Дар ҳар сурат, шумо услышите чархбол. Ман метавонам, ки доред, то барои шумо корвони ки дар доираи панҷ мил. Баъд аз ин, шумо худ. Шумо дарк мекунед, ки ман наметавонам ба назари худро кас аз худ мардум рафта, бо шумо? "Ӯ яростно нигариста, Ника. "Аз ҳад зиед ҷабрдидагони, аллакай аз ҳад зиед қурбониени".
  
  
  Ник гуфт. "Ман инро медонам. Дар ҳар сурат, ин кор танҳо барои ду фарзанд".
  
  
  "Инчунин, хуб аст." Корманди назар облегченным. "Онҳо выбросит ту - дар ин ҷо". Пурдарахт указательный ангушти ишора ба корт. "Метарсам, он чунон наздик, ки чӣ тавр мо метавонем. Чап мегузарад... э-э... сию ҳашт мил. Неровная масоҳат, занятая красными. Ман метавонист подвести шумо наздик шудааст - дар ин ҷо - аммо ин маънои онро дорад, ки шумо лозим меояд, ки ба вуқӯъ он дар дарозии, ки ба рафтан ба он ҷо, ки шумо мехоҳед, ва он ҳам, на пикник. Беҳтарин бет худ аст,. Махсусан, вале ба ҳар ҳол беҳтарин. Шумо мефаҳмед, ки ягон приземлений. Умедворам, ки шумо хуб лазаете. . "
  
  
  "Хеле хуб", - гуфт Ник, гадая гуна Сайто хоҳад даст хушнудии аз сафар. "Ташаккури зиед, ҳама чиз хуб хоҳад шуд. Дар бораи ин колонне - вақте ки мо метавонем ба даст?"
  
  
  "Шумо ним соат. Метавонед, ки ое шумо ин корро? Хуб аст,. Сипас, ба шумо хоҳад оддӣ патруль. Агар шумо дар бораи он, ман метавонам танзим кунед чинанд-то ба... бие бубинем... 13:30... беҳтар аст, ки ин корро дар чордаҳ соат, то ки омода шавад. Сахт аст роҳ ба воситаи ин анбўі. Ое ҳамаи зарурӣ? "
  
  "Ҳамаи, ки мо метавонем унести", - гуфт Ник. "Мо мулоқот ба мошинҳои назоратӣ-пропускном банди Честер? Рост аст,. Ва бори дигар ташаккур".
  
  
  Вақте ки ӯ ва Сайто дучор низомиен ба корвони мошинҳои назоратӣ-пропускном банди Честер бисту панҷ дақиқа баъд, онҳо кофӣ монанд ба амрико "мушовир" ва он вьетнамского худ, ба вуқӯъ случайную санҷиши. Ин аст,, агар lucky хоҳад, ба ҳама, аз онҳо бояд ба рӯ, то ки онҳо покинут прикрытие патруля.
  
  
  Дар якчанд маҳаллаҳои аз он Мару биронам, дар баробари, дар старинном як мошин, ки позаимствовал аз як дӯсти, ки путешественники отправились дар роҳи рафтан аст,.
  
  
  Ник аз паи Сайто дар як мошини боркаш ва хушбахтона вытянул пойҳои. Мошин Мару, бо он ақидаи, хеле пригодился, вале нисбат ба ӯ як мошини боркаш буд, қариб роскошным.
  
  
  Амрико лейтенанти, отвечающий барои патруль, кӯтоҳ гуфт, подтвердив ҳузури онҳо ва зашагал барои сӯҳбат бо асосан ба ҳайси ронандаи.
  
  
  Дар суханронии худ кабинет Раул Дюпре запер шахсии худ телефон кард, ду бодиққат ҳимояшавандаи занги худ стандарти телефон. Аввал касался мулоқот миени ӯ ва ҳамтои дар Далате. Дигар касался қарори ниҳоӣ онро ба ягона духтараш.
  
  
  Наверху Антуанетта Дюпре лежала зери простыней, намедонист, ки интизор аст лимузин, ки приедет барои он дар давоми шаб аст ва отвезет, онро ба "саранҷомест", ки дар ҷои вай истироҳат хоҳад буд, тавре, ки хоҳад, дар ҳоле, содда надгробием. .
  
  
  Дар КПП Честер корвони покатился. Ник оценивающе доранд дар Сайто ва фикр дар бораи прощальных суханон Дюпре. "Ман ҳам мехостам, ки рафта, барои шумо. Аммо шумо ҳуқуқи - ман бояд, бисер дар ин ҷо кор. Ва Сайто хоҳад верным, нозанин товарищем".
  
  
  Шахсе Сайто буд невыразительным. Аммо он калон дасти сжимались ва разжимались дар коленях дар нињоят нехарактерном жесте. "Ӯ метарсад, - фикр кардам Ник. На барои худ; барои он. Ӯ метарсад, ки мо успеем дар вақти..., Дар шашум, ҳаштум, даҳум маротиба Ник кӯшиш мекунам, ки тартиб додани нақшаи амали имконпазир de leng Тонга пас аз ѓайбати дар dark ва дар зери борон. Хуб оғози шаҳри, вале он хеле дароз. Баъд аз ин, амалан фаврӣ тамос бо агентами дар шимоли. Буд, ки ое дар он ҷо, е
  
  аниқ медонистам, ки куҷо рафта? Ки ж, онҳо албатта не, бояд бисер вақт ба ед. Плантация Ла Фарж истода буданд, дар як ҷо добрых ҳафтоду панҷ-ҳаштод сол. Ва дар коммунистической ҳудуди соли 1954. Одамон de leng Тонга хоҳад, ба худ ҷои ҳамаи дуруст аст.
  
  
  Ягона нуқсони de leng Тонга буд, ки обычному душвор аст, ки ба агенти андоз ба танзим зуд ва бехатар тамос бо ҳамкорони худ дар полевых шароити... ки буд, соломинкой умеди, агар ӯ умуман ягон существовала. Ва ҳангоми хурд эҳтимолияти он, ки дар de leng Тонга буд, то андаке захираҳои, ки ӯ маҷбур шуд аз сарзаминамон худи ӯ, шояд, ки қодир мебуд, идора босуръати нақлиет то охирин доираи худ сафар - назорат коммунистами джунглей дар шимоли ва убур кардани сарҳади ба предгорьям ва плантации. Ҳар он набуд,, ӯ буд, ки ба шаклу ба мӯҳлати то шаш соат, вобаста аз он, ки он дод, ки пеш аз рафтани ӯ. Агар ӯ рафт ҳозир.
  
  
  Колонна выехала дар затопленную борон сельскую мањалли байни мокрыми дарахтон ва набрала суръати. Ник ва Сайто нишаста буданд, бесадо.
  
  
  Якчанд мил шимолтари de leng Тонг ругался ва ликовал. Рана китфи причиняла ӯ ужасную дард ва тайер намудани гирифт вақти бештар аз он ба нақша гирифта буд. Вале ба ҳар ҳол ба ӯ муяссар гардид, ки як қатор асарҳои хеле гениальных нақшаҳои. Аллакай действовала он системаи ретрансляции дастурҳои ва прошествии чанд соат партизаны дар ҷануби связывались бо партизанами марказ, ки передавали маълумот гурӯҳҳои афсонаро джунглей, ки отправляли паем тавассути сарҳади. Душвор буд, ки ба шарҳ, ки метавонад яке аз баландтарин ҷосуси, ду е се, вале ӯ изҳори боварӣ намуд, ки высказался предельно равшан аст. Ягон нархи лозим буд, қатъ ҷангиени душмани провокаторов ва диверсантов. Ва ҳамаи ин ӯ самодовольно табрик худ, бе ошкор рақамҳо ҳақиқӣ ҳадафҳои худ супоришҳои. Ба ӯ муяссар гардид, ҳатто ташкили доимү ҳифзи аз ду нафар барои рb хона Рауля Дюпре, ки допустив, ки ҳеҷ суханони просочились ба брату Арнольду. Аҷоиб! Ӯ мебуд, боз онро "Талх бодом".
  
  
  Он пои ударила оид ба тормозу, ва торик-сабз sports car проехал оид ба проселочной роҳ ба сӯи ожидающего джипа ва ду мусофир. Бо мурури замон ӯ моро онҳо ҳам дар роҳ, балки аз он истифода хоҳад кард, ки онҳо малакаи ронандагӣ, то даме, ки чӣ тавр ин хоҳад буд, ки бароҳат аст, ва аз ин рӯ, сбережет қувваи худро барои охирин отрезка роҳ.
  
  
  Чанд дақиқа баъд аз он мошин буд спрятана дар густой листве джунглей, ва он везли шимол ба захваченном американском джипе оид ба тропам ва тропам, маъруф танҳо партизанам Вьетконга.
  
  
  Ва дар бисер мил дуртар шимолтари мадам Клэр Ла Фарж истода буданд, дар ҷанубу ғарбӣ ҳошияи худ плантации, сочувственно слушая достони Дона Кэма дар бораи худ больной зани. Боқимонда полевые кормандони идома невозмутимо кор. Онҳо медонистанд, ки ӯ поговорит бо ҳар кадоми онҳо бо навбат ба ед, ое ҳама ба онҳо бо тартиби.
  
  
  "Отведи вай дар хона, Дон Кэм", - гуфт вай. "Дар акси ҳол он успокоится, ва он ба вай ва лозим аст. Ое интизори он доранд - рафта, ҳоло ва андешидани Луа бо худ ба кӯмак ба вай. Ман ба зудӣ омада, то боварӣ ҳосил кунед, ки шумо зани иҷро дастури духтур". Кэм чуқур саҷда берун, он шахс светилось, ва таъљилан удалился. Клэр повернулась ба яке аз ҷавон корӣ, улыбаясь дар бораи худ он явному обожанию.
  
  
  "Пас, Тран. Ту ба ҳар ҳол кўшиш машғул шаб...?"
  
  
  Вай остановилась. Ҷавон Тран склонил сари ва прислушался ба отдаленному звуку. Ӯ становился наздикони, громким ва безошибочным. Клэр замерла.
  
  
  Вай бо родстер возвращался.
  
  
  
  
  
  
  Тайер - Маҷмӯи гелей - ба Пеш!
  
  
  
  
  
  Дигар сайеҳон дар фишанги ифлос роҳ буд, як каме. Ин буд, ки кофӣ хуб шоҳроҳҳо, ҳарчанд аз он буд, залито борон, ба тоб хеле калонтар ҳаракати. Вале танҳо изредка проезжали мошинҳо е телеги бо ду самтҳои. Пеших мусофиронро буд, каме, ва онҳо менигаристанд, дар амрико мошинҳо бе ягон намоен аломатҳои радушия.
  
  
  Ник оглядывался онҳо фикр дар бораи худ, ки номаълум, ки аз онҳо собит кард, ки зери таъсири пропагандистов Вьетконга бо онҳо ядовитыми фантазиями дар бораи американском "неоколониализме" ва "тиранических" попытках несту "патриотическую революцию" Ветнам.
  
  
  "Дар кишвар мирно", - thoughtfully шарҳ ӯ.
  
  
  "Hmm." сарбози сидевший наздик бо ӯ скривился. "Ман мехостам, ки ба доранд, бо чашмони рентгеновским зрением. Нигоҳ бет, ки ман қодир мехоҳам таъкид кофӣ вьетконговцев ин бештар - Ник боло қуллаи мебошанд.
  
  
  "Бале. Ту новенький, а? Heck, мо буданд, партизанские амали дар панҷ мил аз Сайгона. Дерзкие ублюдки, ҳар вақт приближаются. Эй парвардигори ман, онҳо амалан худ джунглями чануб аз ин ҷо. Ҳамаи, ки онҳо аз чап ба мо, - он аст, як каме кушода фазои тақрибан дар маркази, то ки мо метавонем роҳ ба сӯи кругами. Эй худо, кадом аст безумная љанг, дар ин ҷо вай.
  
  
  Ӯ фыркнул бо отвращением ва двинул вялой сигаретой байни он лабҳои.
  
  "Ин аст, ки чаро шумо мебинед, то андаке аҳолии деҳот", - афзуд ӯ. "Амали рӯй вақтҳои охир чунон наздик, ки онҳо намехоҳанд, ки облажаться. Дар Сайгон онҳо пули маро ба рафтан аз муҳаббат ва е пул. Ман фикр мекунам, ки ин беспорядки, ҳамлаи, бросания бомбаҳои ва поджоги пугают онҳо нест, бадтар аз имзои. . Аммо heck инро гир, тафовут дар чист. Ҳамаи онҳо дар оғоз бо ҳамон як маҳалли, ҳамин тавр не? Ман дар назар дорам, ки ҳамаи ин бунты ва ғайра. Бале, албатта. Ӯ нахмурился ва надулся, ки агар плюнул партизану дар чашми.
  
  
  Ник нигариста, худро задании карманные соат. Он бояд давом муддати дароз.
  
  
  Колонна свернула бо роҳ ва свернула дар тарҳи чаҳорчӯбаи танг ухабистую роҳ, изрезанную дождевыми карманами. Туманное офтоб освещало пушти нав як қисми манзили истиқоматӣ. Ник шавад фарҷом аз гармо биноҳо. Оид ба шахсони ба он I. G. аҳли нест, кӯмак ба ӯ эҳсос сардтар. Танҳо Сайто менамуд, ки ҳис андӯҳгину.
  
  
  Ниҳоят корвони фуруд омад. Бо рядам мошинҳо гузашт рявкнувший фармон, ва одамон сар вываливаться дар мокрую роҳ. Ник гуфт Сайто, ва онҳо вдвоем ба осонӣ спрыгнули бо мошини.
  
  
  Яке аз дигар одамон уходили дар папоротниковые ва бамбуковые анбўі, рассыпаясь оид ба неровным тропинкам дохили.
  
  
  Хел буд, онҳо маневр е чӣ қадар аз онҳо дар он, Ника на заботило. Ин буд, хуб прикрытие барои ӯ ва Сайто, ва он ҳам, ки шуда, арзиши.
  
  
  Ҷавон лейтенанти бо он дар обочине роҳ. "Охирин истгоҳи барои шумо", - гуфт ӯ. "Фаҳмидам?"
  
  
  Ник гуфт. "Тарафи шимол ва шарқи аз ин ҷо. Мо бо он. Ташаккур барои сафар ба buggy".
  
  
  "Хуш омадед. Барори кор ба шумо, ки шумо ҳеҷ кард. Нигоҳ чашм аз барои он, ки шумо як по - дар ҳама ҷо минањо-домҳои. Дар аввал ду мил бояд хеле осон кардааст, вале баъд аз ин метавонад бошад, сахт. Имконияти нест. касе дидааст, ки чӣ тавр мо бас, вале агар онҳо инро хоҳанд, онҳо хоҳанд донист, ки ин маневр "- лату шинонда шуд". Мо ин корро зуд-зуд. Пас - пас аз муддате ман ба подаю сигнал, боқимонда писарон намешаванд, балки аз шумо - не. Он чизе, ки ман карда метавонам ".
  
  
  "Ва ин бисер", - самимона гуфт Ник.
  
  
  Зери дарахтон истода буданд, влажная жара ва нур буд тусклым ва обманчивым. Муддате Ник рафта буд, бесадо, привыкая ба полумраку ва осматривая атрофиени шумо. Сайто ором прошагал барои он дар се марҳила.
  
  
  Рафтан осон буд, даҳ дақиқа. Сипас подлесок табдил гуще, дарахтони - дар боло, комары - суруд ва hungrier. Ник притормозил ва қатъ зери баррел қабати ва густой листвой. Пурдарахт бутта нисфи роҳ ба он стволу образовывал сипари, ки имконпазир буд, прорубить танҳо мачете. Сайто нахмурился ва нишон дод. Ҳамагӣ дар якчанд ярдах буд ва озодона дар фазои, ки ба воситаи онҳо метавонад ба осонӣ гузаранд. Ник покачал сари ӯ ва боло дасти, заставляющую замолчать. Ӯ гӯш.
  
  
  Гуфтанд, танҳо комары. Аз куҷо аст вдалеке, эҳтимол, хеле наздик гарон, послышался суст садои кадом аст он ҳаракати сквозь дарахтон. Садои уходил аз онҳо.
  
  
  Он гоҳ буд, ки ба ҳеҷ чиз, ба ғайр аз ваҳй кардем ва ҳама. Акнун онҳо казались суруд... Не, ин буд садои об, струйки, скользящей ва гудящей дар анбўі овоза.
  
  
  Чашмони Ника пробежались оид ба густой растительности атрофи онҳо, хоҳиши - чӣ тавр шуд, ки ба назди ӯ буданд, рентгеновские чашмони. Ҳеҷ двигалось, ба ғайр аз муравьев, тортанакканањо ва хурдсол летающих офаридаҳои.
  
  
  Ӯ дилам ба Сайто ва дружески усмехнулся. "Хуб, Сайто. Ман танҳо мехостам, боварӣ ҳосил, ки мо на поймают аз спущенными штанами. Он вақт переодеваться. Сипас, мо двинемся минбаъд бо тамоми имконпазир суръати". Овози ӯ паст буд, вале слышимым бормотанием.
  
  
  Ник снимал аз бозгашт осон рюкзак. Ӯ жестом гуфтаанд, ки Сайто ҳамин корро аз худ. Ӯ скинул армейские пойафзол ва шим ранги hacks ва бар выцветшую полуформу-полутряпку, характерную барои партизан. Сайто помедлил як дақиқа ва сипас снял бо худ заимствованную шакли.
  
  
  "Хуб даъвои", - шарҳ ӯ. "Ое имкон аст, ки ба нигоҳ доштани он?"
  
  
  Ник покачал сари. "Маро бубахш. Дар ин вақт. Агар мо поймают ва обыщут, ман намехоҳам, ки туро ефт, ки бо снаряжением артиши амрико. Ту хоҳӣ машҳур. Мо бояд назари худро ба онҳо дар ин ҷо".
  
  
  Сайто поджал лабони ва гуфт. "Жалко, вале мегӯед". Ӯ бесадо хатм переодевание ва бо растущим таваҷҷӯҳи мепоиданд, ки барои Лақаби.
  
  
  Ник гирифта, ба онҳо брошенную либос ва пойафзол ва затолкал онҳо чуқур дар заросли. Он по, ки чӣ тавр ва дар Сайто, акнун буданд, дар сандалиях, вале ба ҷои он, ки бошад, дар веревочной подошве, онҳо буданд, дод аз резинӣ намудани сарпўшҳо. Онҳо низ буданд, касали, барои муваққатӣ, балки комилан практичного костюма партизана. Камар, ки ӯ застегивал дар камар буд миниатюрным арсеналом. Ба ғайр аз подсумка барои патронов ва крошечной аптечки бо необычными припасами, он дорои
  
  норинҷак, "люгер", мачете, сахт фарсуда дурахш ва дароз проволочный каркас, заставивший Сайто watch дар ҳайрат аст,. Ин буд охирин ноболиғ триумф гениального оружейного шӯъбаи Ястреба - хеле осон, аммо пойдору магниевый хӯлаи пушти, ки дорои шакли ложи. Приклад қатъии прилегал ба плечу мардон; дар пеши панели буданд прорези, то ки Вильгельмина метавонад зуд дар дохил ва устувор мондан.
  
  
  Ник дид, ки Сайто пристально нигариста ва тасмим ба зудӣ ба ӯ нишон. Ӯ вставил Вильгельмину дар щель ва вале илоҷи ин винтовку ба китфи. Камтар аз се сония гирифта, ба анчом Вильгельмину аз басомадҳои ва анҷом додани ҳаракати.
  
  
  "Ау!" - выдохнул Сайто. "Винтовка!"
  
  
  Ник усмехнулся. "Вақте, ки ман ба он лозим аст". Ӯ полез худ дар рюкзак ва мурғоб Сайто дуюми пояс. "Ту ба ман гуфт, ки дорӣ, худро пистолет ва мачете, аз ин рӯ, ман гирифта, ту ба онҳо. Лекин, шояд ту аз он бањраманд гарданд дигарон. Ту истифода аз норинҷак?"
  
  
  Чашмони Сайто расширились, вақте ки ӯ гирифта, дар камар. "Бисер", - гуфт ӯ кӯшиш изгибаться. "Онҳо каме гуногун аст. Вале ман медонам, ки чӣ тавр истифода бурдани онҳо".
  
  
  "Аз кор бо La Petite Fleur?"
  
  
  Сайто гуфт. Он китфи гордо выпрямились: "Беҳтарин фармондеҳи, ки то бидонед нафар".
  
  
  "Ман бовар дорам, ки дар ин", - ором гуфт Ник, вытаскивая крохотный қутбнамо аз рюкзака дар pocketing ва сипас боз погружаясь дар рюкзак. "Акнун ман умедворам, ки дар ин сафар мо ба зудӣ истифодаи ин чизҳо, вале дар ҳолате, ки агар мо ба он мекунем - ин ҷо ба ту". Ӯ баргузор Сайто хурд сверток бо нейлоновым гамаком, осон одеялом ва сложенным прямоугольником водонепроницаемой матоъ. Ӯ худ љойгиршавии буданд, тозаву озода спрятаны дар рюкзаке, ки бо ҳар минутой становился ҳама камтар ва сабуктар аст. Ба ғайр аз спального либос, дар он ҳоло буд,, танҳо як миқдори ками хӯрок ва фляга бо кофе. Тавре ки дар Сайто. "Мо бо як боқимонда, агар ба он хоҳад буд, балки мо низ метавонем бошад, омода аст. Бо таваҷҷӯҳ нигаред, дар ин корт, то ки ман готовиться.
  
  
  Ӯ дастур дод, корти Сайто ва полез худ миниатюрной аптечке барои ду крошечными треугольными пластырями ва тюбиком. Ӯ наложил дар як пластырю дар кунҷи берунии ҳар як чашм, сипас бодиққат протер content тюбика оид ба шахсе, ки шее, рукам ва рукам. Сайто оторвался аз корт ва уставился дар он.
  
  
  "Не, ман фикр намекунам, ки дар ин муддати дуру дароз касе обманет, - гуфт Ник, - вале он бояд кӯмак кунад, ки аз ман камтар аен". Ӯ вытер дасти повязал атрофи лба пурдарахт свернутый порчаи матоъ барои ҳифзи чашм аз цепких колючек ва шохаҳои ҷангал. "Хуб, биеед мегузорад, рафта ба корт. Ин доира..." Ӯ қайд кард, ки дар он. "... Ин аст он ҷое ки мо встретят. Ин аст он ҷое ки мо ҳоло находимся, каме бештар аз чор мил чануб аз нуқтаи ҷамъоварии. дуюм, доира, дар ин ҷо аст, ки мо сбросят. Аз он ҷо мо бояд рафта, худ бо роҳи. Қисми бештари ин густая, холмистая қаламрави ва баъд дар қисми боқимондаи он мегузарад, хеле ошкоро мавзеъ. то ки мо дойдем то предгорий ва хоҷагиҳо. Шумо знакома ин қисми ҳудуди? "Он ангушт зад оид шимолӣ вилоят джунглей, отмеченной дар харита.
  
  
  Сайто гуфт манъ ва е маҳдуд мекарданд. "Ман ба воситаи он. Сафар нелегко, вале аз он беҳтар аст ҳангоме, ки дар беруни бино. Ин кадар бад не мавзеъ, барои касоне, ки мехоҳанд ба ҳаракат наменамояд. Албатта, мо мушоҳида мешавад, нест ое? "Ӯ чашмони буданд проницательными бо дарки. "Ин хоҳад буд, аст, осон нест, чун барои ман, вақте ки ман спускался поен, вақте ки ҳеҷ кас медонист, ки ман меравам ва барои чӣ. Хуб аст, ки мо ба хуб омода ба неприятностям". Дасти непроизвольно потянулась ба поясной камар.
  
  
  "Хуб нафар, Сайто, - ба худам фикр Ник. Ӯ дар ҳайрат буд, ки мефаҳмидам, ки ое Сайто, ки чӣ гуна ба таври назаррас дахолати de leng Тонга метавонад таъсир онҳо расу дар плантации. Ӯ буд, хуб аст, ки ба ӯ буд, ки ба шарҳ он.
  
  
  "Бале, ман фикр мекунам, мо метавонем интизор баъзе аз хатарњо", - гуфт ӯ, занижая як ҳафта. "Аммо бадтарин аз онҳо бояд хеле наздик ба охир мерасад. А то мо танҳо рискуем ба домҳои ва снайперы - чизе, ки махсус барои мо пешбинӣ нашуда бошад. Вале аз наздиктар мо мувофиқат то ба бештар аз эҳтиет мо бояд бошад . Онҳо наметавонанд, ки шармгоҳи ҳамаи анбўі, вале онҳо метавонанд шармгоҳи роҳи ба плантации. Хуб, дар ин ҷо меравад. "Ӯ сложил нек картографическую коғаз кунед, ки дар хурди аз хисобатон як мураббаъ ва засунул вай барои armband аз арақи ба лбу, ки он, бешубҳа, каме промокнет, балки ба њайси разборчивой - ва пинҳонӣ.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  De leng Тонг ҷони худро фидо аз куче армейских одеял дар қисми пушти мчащегося джипа. Ҳар як такони - ва ӯ, ба назар мерасид, ки случался бо ҳар ярдом ин адской намуд - вызывал резкую дард ба воситаи китфи ва поен нороҳат распластанному ҷисми худ,. Вале онҳо аъло проводили вақт. Ҳарчанд ӯ бемор буд ва хаста, ва ӯ ин метавонад имконияти бошад довольным. Ӯ поменял мавқеи дар
  
  куче одеял ва маҷбур ба худ барои истироҳат. Баъдтар ӯ наметавонад.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  "Маънои онро дорад, ки шумо дигар Сайто нест баргашта, мадам Ла Фарж?"
  
  
  Генерал Пос Ван Мин сочувственно вай улыбнулся. "Ман хуб мефаҳмам, ки шумо бояд скучаете он хизматрасониҳо, - оромона идома дод ӯ. "Ӯ отсутствовал дар на камтар аз ду е се рӯз аст, ҳамин тавр не? Ин ҳам нороҳат аст, вақте ки ман медонам, ки шумо ҳам сахт ба он полагаетесь. Ва ба назар мерасад, хоси, ки ҳеҷ кас аз худ одамон бояд донист, ки чаро ӯ рафт деревню дар бораи ... оҳ ... Достопочтенный Ду. Ман спрашивал бисер аз онҳо, ки чаро он метавонад задерживаться, фикр аст, ки шояд, ӯ метавонад зане, ки дар бораи он шумо чизе намедонед, ва ҳол он ки ҳеҷ кас аз онҳо, ба назар надорад, пешниҳоди аст, дар бораи табиат аз он намояндагӣ. "
  
  
  "Ягон сабаб, ки чаро онҳо бояд ин корро", - ледяным тоном гуфт Клэр. "Онҳо кунҷковӣ небезгранично, мухолифат кунед. Шояд, маҳз шумо ба ман мегӯед, ки чаро ӯ ба таъхир. Маълум аст, ки шумо сарбозон дар аввал бењтар тир меандозанд, њол, ва он гоҳ крадут. Дар ин ноҳия роҳ нест, нест, деҳаи. кишвар, ки безопасна аз онҳо. Бале кӯмак мекунад, ки ба ту Худо, агар бо ӯ чизе рӯй ".
  
  
  Доимӣ табассум Минн буд, хеле нежной ва pornuwka.
  
  
  "Ман ба лозим нест Худо, мадам. Ман фикр мекунам, ки ба шумо лозим аст,. Он вақт ба мо бас ин монеаҳои барқ. Шумо бинед, ки ин дафъа ман привел бо худ хурд ба ҳузур пазируфт ман шуд. Ҳоло онҳо на страже. гуногун маҳали плантации. Вале агар шумо предоставите ман маълумоти ман мехоҳам, чанд чиз оғоз хоҳад мурд хеле ба зудӣ. Аввалан, ман метарсам, ки шумо худ пострадаете. Танҳо як каме, аввал ба шумо метавонед пурра фаҳмидани чӣ аст, ки бо верными одамон худ плантации. Сипас, шояд ба шумо мефахмед омода мекашанд бештар е снизойдете пеш аз сӯҳбат ба ман. Аз тарафи дигар, шояд ба шумо хоҳад дид, ки қодир ба ман одамон. кор бо шумо наздикони кормандони ".
  
  
  Клэр показалось, ки ҷаҳон ногаҳон бас давр занад. Чашмони Мина вазъ дар андак сурх лужицы предвкушения... ва он чи ӯ интизор буд, низ ужасным, барои он ки мумкин буд, пешниҳод намоянд. Ӯ хоҳад бераҳмона пытать вай, дар ин он сомневалась. "Ин ба он выдержит, - подумала вай. Аммо вай выдержала мебуд, агар ӯ бадқасдона дард молодому Трану, больной зани Дона Кэма, е самому Донху, е ноустувор маленькой Луа, е касе ва е аз он мардум.
  
  
  "Чаро ту ба ман угрожаешь?" вай аноби. "Ман ҳатто намедонам, ки шумо кӯшиш ҷадвали". Вай правая даст, мисли дасти Сайто барои бисер мил аз ин ҷо, нафаҳмида потянулась ба ремню, ки вай носила. Вале он ба дасти мухолифат дасти Сайто, остановилась ва ба ҷои ин коснулась ҳаво. "Ман ҳеҷ аз шумо сирри, генерал Минн".
  
  
  "Шумо наздиктар ба ҳақ, аз шумо фикр кунед, гаронбаҳо ман худ дар хонуми. Дар асл, барои ман бештар нест, пӯшида нест, ки чанд шаб пеш - шаб, ки дар бораи он ба мо гуфт, ки қаблан - дар бекорхобида ҳошияи произошла необычная фаъолияти. фарз захоронение ". Он гургшаклон ухмыльнулся. Беззвучный овози дохили Клэр гуфт: "дар Бораи не; дар бораи Худо, дар бораи не!" "Акнун ман ба ҳайрат, ки метавонист похоронено? Ман ҳайрон бо ин фоизҳо, ки ба пайдо. Пас, ки ман корро, пас аз он тарк шумо боз фикр кунанд, вале тарк шумо дар ин ширкат баъзе аз дӯстдоштаи мардум, ки хоҳанд бодиққат обыскивать хонаи худ, худро ба замин худро майдонҳои ва допросят ҳамаи шумо мардум. Пас, ман фикр мекунам, мо ҳам хоҳем кард, ки омодагӣ ба разговору ".
  
  
  "Чунин ба назар мерасад, ки ту аллакай медонӣ, хеле бештар аз ман. Ҳатман ищи. Ман умедворам, ки хоҳӣ устухони бродячей сагҳо дар ҳамаи кӯшишҳои худро. Ман комилан њаматарафа, ки ту найдешь чизе дигар". Дар он кипели тарс ва хашми. Навъе ин грубое, грубое таъсиси наткнулось дар некую сояи дур аз њаќиќат нест. Ва он албатта на хоҳад конеъ мегардад, то он даме меорад натиҷа.
  
  
  Mins покачал сари. "Шумо хато мекунед, мадам. Метарсам, ки шумо льстите худ гуфт, ки ҳамаи худро верные одамон - ин ҳама худро верные одамон. Уверяю шумо, ки ман маълумот аст. Мутаассифона, он қисми time. Ман дополню он". Ӯ саҷда берун аз притворной вежливостью, ки аз он ба вай захотелось русияро ба он пои он хурд округлый шикам. "Вақте ки шумо подумали дар бораи он, ки ман карда метавонам бо шумо ва худ устувор намудани оила рабов, ман фикр мекунам шумо хоҳад танҳо дар хуб мегӯям, ман дар ин бора бездомном псе Моро дар бораи он, ки чаро ӯ ба ин ҷо омад. Ва кадом хабарро ба он овард, ки фиристод Сайто дур ... ки дар он ин буд, ки боз? - Оҳ, ҳа. Деҳаи Хон Ду ".
  
  
  "Шумо метавонед, ба нишон додани", - гуфт Клэр, отвернувшись ба пинҳон агонию дар вай ба чашми. "Луа банд. Ман низ".
  
  
  Ӯ усмехнулся, направляясь ба хона. Клэр шунидам, ки он зуд қадамҳои затихли, ва он резкий овози отдавал фармон. Дари мошинҳо захлопнулась.
  
  
  Вай задавалась дар ҳайрат, ки чӣ қадар дар он соат файз.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Джип сахт накренился ва рафтанд ба гладкую васеи полосу проезжей қисми. De leng Тонг потер китфи ва выругался. Сипас, ӯ такроран проверил ки онҳо буданд,.
  
  Дар пеш буданд, километры зуд ва рост роҳ, ки пеш аз онҳо дошли, то оянда блокпоста е мошинҳои назоратӣ-пропускного карда мешавад. Ӯ медонист, ки пеш аз он, ки дар пеш вырисовывается зерин snag, ба он ронандагон боз выберут узкие роҳ. Ва то сафар хоҳад қариб чат хуб. Ӯ бароҳат вздохнул ва боз погрузился дар хоб.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Безмолвие джунглей буд, то қавӣ аст, ки чунин менамуд, гӯе ин садо. Вақте ки онҳо паст шудаанд, ки Ника воцарилась тишина, ва вақте ки онҳо двинулись ба пеш, ба ӯ показалось, ки онҳо звучали мисли рама слонов.
  
  
  Ва ҳол он ки онҳо издавали хеле кам садо. Ник рафта буд, ба пеш, выискивая бреши дар подлеске ва уворачиваясь аз нащупывающих, обвешанных клещами рухсатии бо тихой ловкостью, ки гуфта мешавад, дар бораи ҳаети худ дар ҷангалҳои, на дар барах ва будуарах аз грешных ва мураккаб шаҳрҳои ҷаҳон аст. Сайто порхал барои он, ҳамон неутомимый ва ловкий, бо қариб бесстрастным шахси. Вале агар Клэр метавонад ба он дид, ба он мебуд, увидела изњори дар ин нарм назари, ва он мебуд, узнала он пас, чӣ гуна он буд, - проблеском ибодаткунандагонаш, ки пеш бузург марде, ки двигался то зуд аст, вале то боварӣ.
  
  
  Ҳатто агар ба ед оред он гоҳ наступила сиеста.
  
  
  Ник маҳсулоти худро ба қадам. Пеш виднелся нур, пронизывающий спутанные яти ва барг, ки ишора ба як рахнашавии дар густых дарахтони ороста.
  
  
  Сайто издал паси худ қариб беззвучный садои.
  
  
  "Поляна", - прошептал ӯ. "Little дупло. Дар ин ҷо ва он ҷои".
  
  
  "Хуб аст. Ва ҳоло оҳиста-оҳиста, - ҳушдор дод Ник.
  
  
  Онҳо прокладывали худ аз роҳи ба воситаи ҳанӯз бист ярдов когтистых зарослей, то ки офтоб на ин хеле равшан аст,, ва онҳо ба мондан дар ҷустуҷӯи чизе монанди поляны. Танҳо дар ин ҷо ин буд, ки хеле фаҳмо аст.
  
  
  Запутанные груды колючей сим пароканда шуданд, чӣ ба монеаҳои дар хеле жестком хониши огоҳ дар лагере баҳр пехоты - е ҳамчун хатари махсус таъсис ефта, барои забти парашютистов.
  
  
  Десантников хоҳад буд. Аммо мерафтанд кӯшиш подвезти ду мард. Ва ин чиз казались неподвижными.
  
  
  Ки ж бо ин, бояд ба рӯ, вақте ки пайдо чархбол. Вале буд, боз чизе ҳаст, ки дар бораи чӣ лозим буд, фикр ҳоло. Масалан, бӯи дуд ва заиф рассеянные садоҳои, ки возвращались ба онҳо дар якҷоягӣ бо дымом, то ки онҳо истода дар худ ором.
  
  
  Ник понюхал ҳаво ва прислушался. Сайто, акнун стоявший наздик бо ӯ, ки настороженно ва балансировал, ки чӣ тавр баъзе бузурги двуногий указатель.
  
  
  Садоҳои разделились дар приглушенные овоз ва лязг посуды. Неподалеку менамуд ва баъзе лагери. Оид ба он маълумот, поблизости буд, ки ҳеҷ як деҳаи е южновьетнамского бивака. Яъне ин буд, ки ба шавад. Албатта, буданд ва кочевые қабилаҳои, аммо одатан онҳо сайр доранд аз связками колючей сим. Камтар аз ҳама кофир мебуд, онҳо разбрасывать, бефоида аст, балки бо як мақсад, на поляне дар ҷангалҳои, ки метавонист беҳтар аст, ки ба онҳо хизмат ҳамчун лагерҳои. Аз тарафи дигар, шояд бунедгарони звуков ва дуд надоштанд, ки чизе ба кор бо препятствиями аз сим... вале аз он буд, эҳтимол дур аст. Ник дар назар потрепанные аз непогоды карманные соат. Онҳо вақт хуб сарф; То омадан ба вертолета оставалось боз ним соат. Дар давоми ин вақт онҳо метавонанд разведать лагери расми ое, ки дар он дӯстони, душманони е нейтралы, ва ҳангоми зарурат отмахнуться аз вертолета.
  
  
  Ник покачал сари ҳангоми худӣ афкор. Отмахиваться буд, нест - ба онҳо лозим буд, ки сарзаминамон, ки агар ягон ҳодиса рӯй дод. Ва дар ҳамин ҳол, имконпазир аст, он кас, ки буд, бо дарназардошти он ҷо танаффус барои хӯроки нисфирӯзӣ, дастархонро мебуд лагери ва бесадо ускользнул.
  
  
  Аммо онҳо ин тавр нест. Садоҳои табдил шудан суруд ва вазъ дар садоҳои мардум, ҳаракат сквозь кусты, вақт аз вақт рубящих ба онҳо вақт аз вақт останавливающихся ба издать хурд шорох ва сипас ҳаракат ба поляне.
  
  
  Ник сар шуд, умедворем, ки то он вақт мисли прилетит чархбол, онҳо аллакай пересекут поляну - е, ҳатто беҳтар, некӯӣ посреди вай.
  
  
  Вале онҳо ҳанӯз шевелились дар подлеске, вақте ки ӯ шунид далекий рубящий садои. Сайто затаил нафас. Шорох дар як лаҳза прекратился, сменившись тихими свистящими голосами. Садои муҳаррик вертолета табдил суруд.
  
  
  Инчунин овоз ва шорох.
  
  
  
  
  
  
  Қариб ҳамаи Jake
  
  
  
  
  
  "Мо бояд гурезад, Сайто", - прошептал Ник. "Нигоҳ доред худро ружье дар зери дасти. Агар пилот худро медонад ки, он метавонад ба шумо лестницу байни связками сим. Баъд аз он ки ман подам сигнал, ман мехоҳам, ки шумо аввал взобрались болохона. Нигоҳ доред худро силоҳ наготове, ҳатто вақте ки ту рафта. .
  
  
  Сайто бесадо гуфт, он прищуренные чашмони маро ба поляну.
  
  
  "Онҳо идома дорад, ҳоло", - пробормотал ӯ.
  
  
  Чархбол гудел поен ва рохбари тарафи паст, болои сари ӯ, огибая окраину поляны, ки гӯе нерешительный, ба clumsy мотылек. Ник гуфт Сайто ва илова намуд, ки ба печидатар поляне, опустив сари ва пригнувшись. Ӯ зигзагом ба воситаи макао колючих монеаҳо ба нуқтаи, ки дар он дар асл буд, кофӣ озод ҷои ду мард метавонад истода, наздик ба якдигар интихоб накунед, ва дар ӯ эҳье чашмони барои дидани кружащуюся птицу, парящую дар чанд ярдах ва ҳанӯз хеле баланд top, ожидающую сигнал. Ник махнул дасти. Он дар дасти V, пас X, V ва X, V ва X ...
  
  
  Киштии гудел наздиктар ва оғоз устуворона коҳиши. Садоҳо дар ҷангалҳои қариб прекратились, ба истиснои силсилаи нарм скрипов ва щелчков.
  
  
  Ҷавони шахсе выглянуло аз зери перспекса ва ухмыльнулось онҳо. Иелати зуд тарк ва покачнулась бар онҳо головами. Ник боз помахал дасти - ин дафъа сигналом, ки означал хатар. Ҷавони шахсе бар онҳо настороженно застыло. Ник махнул дасти, барои нишон медиҳанд, ки дар покрывающий вудс, ки акнун буд, комилан безмолвным, ва ӯ дасти легла дар пояс.
  
  
  "Сайто!"
  
  
  Сайто ҷаҳиши, ки чӣ тавр бузург ва грациозная пантера, держа дар дасташ пистолет ҳатто дар давоми барқарорсозӣ.
  
  
  Он гоҳ, ки Ник дид онҳо - ду нафар мард, нисфи спрятанных барои паст кустом, склонившихся бар автоматом. Барои онҳо, пушт бесадо интизор призрачные он ки онхо худ наметавонанд.
  
  
  Ӯ схватился барои болтающуюся лестницу ва обвил дасти қисми качающейся тараф балки, эҳсоси монанди он подхватывают дар ҳаво ва болтают он ҷо, чун марионетка дар веревочке. Ҳоло, агар ба он хоҳад кард, он чиро, ки аз он интизор, ӯ отвернется аз запутанного ҷангал ва посвятит худ нигоҳ доштани. Аммо ӯ буд, то он чиро, ки аз он мунтазир буданд ...
  
  
  Як оглушительный зи гузашт гузашта, ба он гӯш, сигнал ва открывающее меравад, ва дар ин бора ба ӯ царакат гранату, шунавандагон дар ду ответных зи Сайто ва дод, то.
  
  
  Грохочущая навбати пулеметного оташ рассыпала осколки марг дар ҳаво дар инч аз он пои... ва сипас разлетелась дар қисми бо ужасающим грохотом разрывающего садо. Ӯ дид абр хок ва дуд, уродливую сӯрохи дар листве ва бесарусомонӣ запутанных шаклҳои; шунидам додзанӣ мардум дар хашми ва свистящие дар ҳаво шальные, дикие пули; ва эҳсос кард, ки он ба баланд подняли ва перемахнули тавассути ниҳоли дарахтон. Оборванный мард дар либос, хеле похожей дар Ника, выскочил аз и ' л барои паноҳгоҳ зигзагообразной рысью, мурғоб винтовку худ ба китфи ва бросился барои заграждения аз колючей сим.
  
  
  "Ин хоҳад ту ба манфиати, дӯсти ман", - тира аст, фикр кардам Ник. Ин дафъа Вильгельмина выплюнула худро иттилоот дар бораи марг ва мард пош хурд дар колючие штыри сим.
  
  
  Сипас онҳо низ баланд аз болои дарахтон ва направились шимол. Иелати суст гон буд, ки дар тесноте корабля, увлекая боиси Ника ва Сайто.
  
  
  "Извини, ки имкон дод ба ту, то даме деворы". Пилот масхара улыбнулся онҳо ва ткнул ангушти худро дар узкое заднее курсии. "Бинишин ва худу чӣ хона. Бале, ин ягона ҷои. Ягон айшу ин птице, бачаҳо. Хурсандам, ки шумо қодир ба выстрелить; ман буд, қодир. Шумо дар тартиби?"
  
  
  "Хуб аст", - гуфт Ник, сарфа кардани фазои Сайто ва худ. "Аккуратный чинанд-то; ташаккур. Ба ҳар ҳол, номи ман Шуд.
  
  
  Ин Сайто ".
  
  
  "Бале, хуш омадед ба борт. Паембаронро чӣ гуна қабул кардед ман Jake". Ӯ бо любопытством доранд ба воситаи китфи. "Ман метавонам мепурсанд, ки чаро шумо мехоҳед ба танзим аз барои ин проклятый edge нур?"
  
  
  "Извини, не", - гуфт Ник, кӯшиш барои ефтани ҷои худ дароз пои. "Хеле хиҷолат и' л шарҳ аст, ки мо коллекционеры бабочек дар ҷустуҷӯи нодир ва гирдиҳамоӣ намудҳои, обитающих танҳо дар ин ноҳия берунии чистилища. Ғайр аз ин, ман фикр намекунам, ки шумо ба ман намеоваред".
  
  
  "Ман фаҳмидам", - усмехнулся Jake. "Комилан сирри мавод, а?"
  
  
  "Бале, комилан секретно", - сухо гуфт Ник. "Он қадар, ки шумо медонед, ки вуҷуд доранд пӯшида нест. Воқеан, шумо ҳатто намедонед, ки мо существуем".
  
  
  "Ҳатто ҳамин тавр," thoughtfully гуфт: Jake. "Послушай, ту ҳам представляешь, ки ту попадешь, вақте ки ман брошу ту...?"
  
  
  Киштии набирал суръат ва писарашро бар сабз дӯзах джунглей. Jake нигоҳ сухан додан дурахшон ва баъзан проясняющие тафсилоти он, ки метавонад пеш. Ник задавал ба ӯ саволҳои, умедвор аст, ки почерпнуть чизе, ки метавонист кӯмак. Сайто гӯш, бе шарҳ, изредка кивая, як е ду маротиба покачивая сари ӯ ва поджимая лабони як маротиба улыбаясь махсусан зловещему всплеску юношеского муболиға. Ник поймал он назар ва усмехнулся дар ҷавоб. Сайто ӯ нравился бештар ва бештар. Ва ӯ ҳис кардам, ки Сайто дар қариб ҳамин тавр относился ба он.
  
  
  Массаи сабз дар поен поднималось ва опускалось, взбираясь дар кӯҳҳо ва опускаясь дар водии.
  
  Чӣ тавр метавонист дидан Ник, вай қариб цела. Ҳатто хоке, хурд поляны ва узкие намуд, ки ӯ метавонист аз вақт ба вақт, интихоб, назар чӣ ночизи смертельные домҳои байни цепляющимися дарахтон, ва ҷойҳое, ки одамон метавонанд мешикананд лагери як каме ... е ба замин аз осмон.
  
  
  Вале дар ҷое, ки пеш аз онҳо ждала посадочная майдончаи. Дастур дар Сайгоне, ҷавон Jake ва Сайто, ҳама ба мувофиқа расиданд, ки бо ин. Агар танҳо вай омад дар негодность дар чанд рӯзи ...
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  De leng Тонг бедор ва худамро қариб отдохнувшим.
  
  
  Ӯ нишаста ба заднем курсии плавного джипа ва ел, ки чӣ тавр ба ӯ чунин менамуд, ки ӯ ин заслужил. Он ронандагон боре поменялись љой ва аввал откинулся дар запасное переднее курсии он сар шуд, ки откинута пеш ба канори спинки ва бинї издавал ақл храп. Онҳо проводили вақт тааҷуб хуб, қариб қадар хуб - хуб, тақрибан ду баробар бадтар аст - ки агар ӯ метавонист сафар ҳаво ва бе ҳамаи ин мушкилот бо взлетом ва посадкой. Ғайр аз ин, он шудааст, комилан боварӣ дорам, ки бисер опередил он американца, он буд, ки агар чизе ба кор бо Тони ва ...
  
  
  Дар зери он завизжали чархҳо ва джип якбора қатъ. Грохотали шестерни ва роҳ рафт, на аз самти.
  
  
  "Дар номи ҷаҳаннам! Ту чӣ кор карда истодаӣ?"
  
  
  "Возвращаюсь", - муљаз гуфт ронанда.
  
  
  "Ман мебинам ин, фиреб! Вале чаро?"
  
  
  "Пеш аз нав блокпост. Мо бояд ба ефтани дигар тараф, воҷиб аст. Агар, албатта, шумо мехоҳед, ки ба шарҳ американцам..."
  
  
  "Хуб, кофист", - прорычал de leng Тонг. "Танҳо ба пеш рафта - вале плавно!"
  
  
  Ронандаи хмыкнул ва идома дод пятиться. Чанд дақиқа баъд аз он дод, ки ба луғати хеш, ки аз он de leng Tun взвизгнул аз дард. Ва бар онҳо низ дар роҳи оҳани ҷангал тропе, ки сотрясала ҳар косточку он долговязого бадан.
  
  
  Лон Тонг горько выругался. "Мо не, дар ин замон! Дафъаи оянда, вақте ки ба зудӣ ту бубинӣ гузаргоҳи сахт чист, ман проложу худ роҳ пеш аз пройду боз як чунин қитъаи".
  
  
  Ронандаи нигоње дар оина аст,.
  
  
  "Он гоҳ ту бояд буд, мегӯям, ман аз он пеш. Вале беспокойся дар бораи вақт дар ин мавзеъ мо метавонем, ки барои бартараф чанд мил. Ин сахттар аз главная роҳ, вале он бештар мустақим. Мо выиграем дар ин ҷо вақт аст".
  
  
  "Он гоҳ ту дар навбати аввал следовало онро бигирад", - проворчал de leng Тонг. Вале ӯ откинулся дар кўрпа, эҳсоси қаноатмандӣ. Ин одамон медонистанд, ки чӣ кор. Онҳо бояд инро донист; онҳо омўзонида шуданд китайскими коммунистами ва гузаштанд, дар роҳи худ аз шимол то сабр ва умело, ки танҳо онҳо чинӣ хозяева - и de leng Тонг буд, ки яке аз онҳо медонистанд, ки онҳо проникли дар ҷануб. Ва танҳо ӯ, de leng Тонг, додумался бартарии худ истифода.
  
  
  Акнун ӯ нигоҳ ду баланд корти худ бозӣ барои менамоянд. Аввалан, ӯ буд, ягона зацепка ба пропавшему шпиону Моро; ва дуюм, маҳз ин ба манфиати буд, охирин далели, ки дар он ӯ лозим зидди Рауля Дюпре. Вақте, ки ин амал аст, охир, ӯ явится ба брату Арнольду аз некомпетентного сола танбал, ки ӯ буд ...
  
  
  Зебо шахсе de leng Тонга исказилось дар довольной ухмылке. Метавонанд ва дигар ҷубронпулиҳо. Масалан, чанд сол буд, ки ин мадам Ла Фарж? Ва дар заднем робита буд шавҳар? Агар ӯ буд, дар бораи он имконпазир мебуд, ба осонӣ ғамхорӣ. Жалко, ки ӯ буд, қодир ба омӯхтан аз ҷои, пеш аз он ки уехал. Аммо ба наздикӣ ӯ мефаҳмад, буд, ки ое як зан. Ҷавон е модели, ӯ метавонад маҷбур ба он хосторем, он мужественности. Ӯ ин хеле хуб получалось.
  
  
  Ӯ шурӯъ ба интизор дар ҳоле, ки дар ӯ метавонист биеяд ба плантацию, ва дар пиндоре хатарҳо, ки хоҳад кард мадам. Хоҳад, аллакай хеле дер, ва он эҳтимол аст дар бистар. Ӯ мебуд, хуб аст, қонеъ вай ҳамин тавр.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Онҳо аллакай перевернули хона ва бераҳмона резали запертые дари, ки имкон буд, ба осонӣ кушода бо истифода аз пешниҳодшуда баромадан калидҳои. Вале онҳо аз шеваи кӯшид бузург маснуоти аз чӯб ва мешикананд деликатеси пардаҳо бе он кӯмак. Акнун онҳо буданд, ки дар боғҳои ва рвали растаниҳо, ки агар ҳар яке аз онҳо прикрыло труп ҷосусӣ мобилӣ мекунад.
  
  
  Мадам суст следовала барои онҳо, дили вай болело барои хона шуд, ки дар он охирин робита бо Полем, ненавидя бессмысленное шикастанд, то, сахт ғаму ташвиш дар бораи он, ки мегардад, ки бо ҳамаи одамон, ки кор дар он ҳамаи онҳое, сол. Таҷовузи кӯдакон зиеда аз мардум аллакай шагали аз полям, кричали саволҳо ва втыкали лопаты дар замин, ки питала онҳо.
  
  
  Вале онҳо ҳанӯз чун дасти на ба ӯ ва на ба ягон кас аз мардон ва занон, ки ба он наняла. Чизе ба вай қатъ фикр дар бораи худ сотрудниках ҳамчун "худ мехоҳад". Вай посмотрела барои боғ ва пол, бори аввал дар солҳои оянда осознав, ки
  
  буд, на танҳо отчужденная ва любезная hostess поместья, на ҳамаи ин одамон ба он, албатта, хуб обученные крепостные. Дар асл он буд, ба вуқӯъ ое беҳтар аз доброжелательный ҷиноятӣ диктатор, ки на ҳама дошт, ҳуқуқи худамро касе е "худ". Аз ин рӯ, тааҷҷубовар нест, ки як е якчанд аз онҳо буданд, верными слугами. Онҳо хеле шояд фикр кунанд, ки онҳо аввал вазифаи ин наҷот дар назди Шаҳрвандони Ҷумҳурии Северный Ветнам.
  
  
  Пас аз он шарм обиды ба худ скрытого душман, касе, ки ӯ ҳеҷ буд. Аммо вай дар ҳақиқат шарм нигаронии амиқро дар бораи ояндаи тамоми одамоне, ки ба ҳает ва воситаҳои рӯзгузаронӣ зависели аз он ва плантации ... ва он, ва дигар, чунин ба назар мерасад, подошло ба охир мерасад.
  
  
  Клэр Ла Фарж опустилась дар сояи влажного аз борон дарахт. Вай ягона умеди буд Сайто. "Худо, илтимос, заставь он поскорее бозгашт бо ерии!
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Дар Джейка ба поен расид болтовня, ва он нигоҳ суруд аз болои верхушками дарахтон. Ник на спускал чашм аз саҳна дар поен, замечая тасодуфӣ деревушки дар ҷангалҳои ва тамошо, ки чӣ тавр панорама фарқ аз густого ҷангал ба расчищенной водии возделываемой замин ва бозгашт ба қариб непроходимому ҷангал. Бори аввал ӯ ба гуноҳони худ разуму таваҷҷӯҳ ба он, ки метавонад дурӯғ дар охири ин запутанного следа. Вай бешубҳа медонист, ки паеми Моро, агар вай дар ҳақиқат буд, бояд ба доранд, ҳаетан муҳим аст. Ӯ боварӣ карда шуд, ки касе попытается выгнать он дар плантацию. Ӯ медонист, ки нерӯҳои Шимоли Ветнам равона дар доираи якчанд мил аз он заграждений. Ӯ боварӣ карда шуд, ки метавонад шарт такя Сайто. Вале мадам Клэр Ла Фарж буд, барои ӯ пурра кардам сирри.
  
  
  "Ба ман бигӯ, Сайто", - ором пурсид Ник. "Чаро мадам иҷозат мондан дар плантации?"
  
  
  Сайто вырвался аз фикрҳои ва уставился дар он. "Биринҷ", - гуфт ӯ муљаз.
  
  
  "Чӣ?"
  
  
  "Биринҷ. Ҳамчунин каме аз чой, каме каучук ва чизҳои дигар. Бисер хӯрок, масалан, ҷануб. Вале шимол, ин қисми шимол, хеле кӯтоҳ аст. Партизаны парвариш худро ҳосили. Вале Народная артиш". Он ноздри дернулись аз презрения. "Ба ҳар ҷое, ки агар онҳо ҳеҷ рафт, онҳо воруют ва пахтачинӣ ғизо. Ва, албатта, онҳо убивают. Пас мадам маҷбур торговаться бо душмани".
  
  
  "Ва дар бораи ӯ буд", гуфт Ник. Инак, мадам заключила созишномаи наҷоти худро богатую плантацию ва як бор элегантную гардан! Ӯ скрыл худро наметобанд ва калон ва ба нармӣ пурсид: "Кадом созишномаи?"
  
  
  Сайто пристально доранд ба ӯ чашм. "Таъмин намудани артиши озуқаворӣ дар ивази нигоҳ доштани плантации. Ҳамин тариқ вай захира замин ва худ. Ғайр аз ин, вай эмомалӣ таъмини воситаи рӯзгузаронӣ барои ҳамаи мардум, ки намедонанд дигар тарзи". Он фуруд омад, дар як лаҳза ва сипас афзуд: "Ман он бригадир. Дар аввал вай посоветовалась бо ман, ва ман бо ҳамаи дигарон. Вай ин аст, ки ба хотири он. Ин буд, ки барои мо".
  
  
  Ник оҳиста гуфт, чун медонед, ки он упрекнули. "Фаҳмо, - гуфт ӯ. "Вай бояд дар ҳақиқат хеле хуб зан".
  
  
  "Вай", - кӯтоҳ гуфт Сайто ва отвел назар аст.
  
  
  Ник смутился. Сайто разобрался бо подозрениями ва потерся дар онҳо бинї. Ӯ умедвор буд, ки бар зидди ин доброго великана. Вале, ҳадди ақал он бивазад давние шак - мадам на продалась сурх. Ва агар аз онҳо истифода бурда он чӣ приманку, пас чаро любопытное иштирок de leng Тонга дар ин асл...? Ҳамчун агенти - ва ӯ, аен аст,, ва буд - ӯ медонист мехоҳам дар бораи чунин заговоре. Е ӯ?
  
  
  "Ҳанӯз масъалаҳои Сайто", - гуфт ӯ ба французски. "Шумо худатон дидед, ки Моро. Ое шумо ягон шубҳа дар он аст, ки он тавонад ба касе дигар аз дамида?"
  
  
  "Ӯ мурда буд", - гуфт Сайто, ҷустуҷӯи вдаль. "Ӯро лату не, морили голодом ва пытали. Ва он пойҳои кровоточили аз озмуни сафорати озарбойҷон. Чӣ тавр ман метавонам угадывать чизе, ки мебинам?"
  
  
  Баъд аз ин, онҳо ҳам ба замолчали.
  
  
  Чархбол кружился lightweight тумане, ки сгущался бо мурури он, ки чӣ тавр онҳо двигались шимол. Jake бас суруд. Навес аз плексигласа залило борон.
  
  
  Ник закрыл чашм ва маҷбур ба худ барои истироҳат. Ӯ задремал, ва ӯ приснилась Тони, мокрая ва мертвая, лежащая дар пустынном соҳил.
  
  
  "Мокрая", - гуфт овоз. "Мертвая капля дар мокром ҷои".
  
  
  Ӯ аз хоб бедор шуд. Туман буд густым, дымящийся туман кружился дар атрофи онҳо. Jake назар афканда, то тавассути китфи он ҷавони шахсе буд, сморщено аз изтироб.
  
  
  "Агар ин прояснится тавассути ним соат е чунон, ман намедонам, ки мо чӣ кор кунад. Ман чизе дар он ҷо намебинанд. Худо медонад, ки ман туро брошу".
  
  
  Ник назар афканда, то поен, ба сафед кард кўрпа ман. "Мо метавонем тарки поен, дар зер?"
  
  
  "Ягон имконияти. Ман лечу паст, ман рафта, ҳоло царапая дарахтон. Ин маҳал метавонад бевосита ба ҷангал подстилке, ва мо мефаҳмем, ки дар бораи ин, то ударим".
  
  
  Ник фикр кардам, пожалев
  
  талх мысленный бинависед барои синоптика. "Хуб аст. Мо ҳеҷ чиз метавонем, ба ғайр идома дорад. Шумо хоҳед фаҳмид, ки мо доберемся он ҷо?"
  
  
  "Албатта, ман медонам. Вале ман намедонам, ки он хоҳад буд, чунин ба назар мерасад".
  
  
  "Чӣ ж не беспокойся дар ин бора ҳоло. Агар ба шумо лозим аст, ту бояд ба мо спустить".
  
  
  "Ха!" Jake фыркнул. "Дар ҷаҳаннам ки туро он ҷо хоҳад, ҳеҷ ягона имконияти..."
  
  
  "Ман фикр мекунам, ки мо ба он мекунем, ки агар мо попытаемся кунад, ин хеле зуд. Албатта, барои шумо ногузир возникнет баъзе хатар..."
  
  
  Jake нахмурился. "Ту танҳо отдаешь фармонҳо, ва ман выброшу туро, ки ту мехоњї рафта. Ман наплевать ба хатари ман, шумо командуете - ҷаноб. "
  
  
  "Придержи асп, Jake, - ба нармӣ гуфт Ник. "Шояд, ки ту ҳам, аммо ман хавотир дорам. Дар ин ҷо аст, ки ман фикр мекунам, ки мо метавонем кӯшиш кунад..."
  
  
  Ӯ гуфт ӯ. Ин буд, хрупкий нақшаи, вале беҳтар аст, ки ӯ метавонад омада, то ки онҳо хоҳанд донист, ки онҳоро интизор аст, ки дар нуқтаи Б.
  
  
  Ба воситаи ним соат онҳо буданд, ки дар камтар аз се мил аз маҳалли высадки ва дар чил як миле аз плантации Ла Фарж. Ва дождевой туман буд гуще аз ҳарвақта. Лопасти пойро суст вращались в жидком ҳаво.
  
  
  "Дар ин ҷо паст", - ором гуфт: Jake. "Чизе, ки мо фикр дар бораи ҷангалҳои, бо баланд дарахтон ва ба ҳамаи дигарон. Бутта, виноградные лозы - ҳама дар чунин рӯҳ. То намебинанд ин, аммо ман медонам, ки чӣ аст. Шумо барои ин тайер ҳастед?"
  
  
  "Мо омодаем."
  
  
  Киштии парил, чӣ тавр ба пчела, бар цветком.
  
  
  "Хуб аст. Уходите".
  
  
  Иелати вывернулась ва тарк дар туман. Ник оғоз спускаться; Сайто аз паи ӯ чанд ступенек.
  
  
  Ник медонист, ки офтоб ҳам дар ҷое, ки бар горизонтом, зеро ӯ метавонист дидан хокистарӣ нур сквозь покрывающий туман, вале аз он буд, ҳама чиз, ки ӯ метавонист дидан. Ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр оҳиста-оҳиста jiggles дар гармӣ влажном ҳаво ва сипас дидам тусклые, ҳамаҷониба нест шакли зери худ. Кусты.
  
  
  Сипас шаклҳои бештар буд. Ӯ эҳтимол эҳсос кард, аз дид голое фазои зери худ. Ин буд! Дасти инчунин потянула Сайто барои штанину брюк ва ...
  
  
  Садои похожий ба садои обрушения девор чӯбӣ пуле, он гузоришҳо трескались ва раскалывались зери девор об, прорывающейся сквозь туман. Он ҷисми дернулось, вақте чизе врезалось дар лестницу ва оторвало порчаи пояндаву ресмоне аст. Ангуштони он чап дасти горели, ки агар ӯ окунул онҳо дар оташ аст. Сипас тамоми он ҷаҳон наполнился уродливым болтовней ва отвратительным рывком, ки ба назар мерасид, ки разрывали он ба қисми.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  "Онҳо ба мо! Онҳо ба мо! Бигзор онҳо сигнал, слепые, сверкающие аблаҳон!" De leng Тонг чењрааш. "Ое шумо мебинед, ки онҳо бо мо!"
  
  
  Honk джипа якбора заговорил. Як ду се, чор Як, ду, се, чор Як, ду, се - Чор. Ва дар ин ҷо.
  
  
  Дребезжащие, трескучие садоҳои прекратились ҳамин тавр ногаҳон, ба монанди оғоз. Джип перевернулся ва ҷони худро фидо ва дар мокрой канаве, бефоида аст крутясь чархҳои дар ҳаво. De leng Тонг поднялся ва выбрался берун. Сахт ружейный бинї назар афканда, то ба ӯ бевосита дар шахси. Барои он дид, невысокого человечка дар рваной шакли. Паси мардон истода буд, дигар бо дымящимся автоматом.
  
  
  Дасти de leng Тонга қаср бар сари ӯ ... ва сжались дар жесте, известном ҳар китайскому шпиону дар Ветнам ва ҳар партизану Вьетконга. Ин маънои онро дошт: "Таваққуф оташ". Мо он ба як.
  
  
  Онҳо опустили силоҳ ва бесстрастно менигаристанд ба ӯ.
  
  
  "Дар ман left пул ҷайбатон нигоҳ доред ва нома", - зуд гуфт Линь Тонг. "Пул худ ва дар номаи аст пинҳонӣ ҳуҷҷатҳое, ки ман ба шумо нишон медиҳам, ки опущу дасти. Шумо хоҳед дид, ки ман выполняю хеле муҳим рисолати". Овози ӯро дрожал, ва ӯ медонист он. Вале он бояд барои ба даст овардани кӯмаки ин дьяволов, дар акси ҳол ҳамаи медиҳад.
  
  
  Яке аз онҳо полез дар pocketing ва пролистал пул. Пас аз он дидам, ки дар нома. "Аз ин ман намефаҳмам", - гортанно гуфт мард. "Ту бояд ба берун рафта, бо ман ба коменданту". De leng Тонг подавил лаънат ва аз паи онҳо. Ӯ намедонист, ки аст, ки дар бисту панҷ мил чануб ва якчанд мил ба шарқтар аз американца бо номи " Шуд ва марди каме ҷопон ба рӯ бо номи Сайто. Ӯ мебуд выругался баланд, агар медонист. Вале, аз тарафи дигар, ӯ мебуд безмерно обрадован, агар дид, ки чӣ тавр онҳо болтаются головами дар дриблинге, ослепляющем тумане, ва пойҳои онҳо дар ҷаҳаннам.
  
  
  
  
  
  
  Аз Клэр як ширкат
  
  
  
  
  
  "Бубахшед, мадам. Мо ҳеҷ чиз нест, пайдо кардаанд. Мутаассифона, ки ман манбаъњои иттилоот низ то ошибочными". Генерал Пос Ван Мин ҳис хеле учтивым ва боварӣ дар худ. Манбаъњои ў метавонад бошад, на он кадар дақиқ нест, вале ӯ буд, комилан боварӣ дорам, ки онҳо асосан амин. Ое проклят таркиби ҷиноят;
  
  Трупы буд, хеле осон афтонда, ба он беспокоили чунин тафсилот ба мисли раскапывание пир. "Эҳтимол аст, ки шумо метавонед ба ислоҳ ман таассуроти нодуруст, ответив ба якчанд саволҳои. Ва шояд, ба мо хоҳад қулай гап дар винном погребе".
  
  
  "Шароб таҳхона!" Чашмони Клэр метнулись оид ба он ва ба коренастому помощнику, блокирующему дари. Агар ӯ метавонист побыть гуфтугӯ бо генералом, ки он мебуд, ки имконияти - хуб, чӣ чизе задержаться, то кӯмак хоҳад омад. Вале таҳхона дамида васила неудобным макони барои омӯзиш. "Агар шумо талаб освежение, генерал, ман ба осонӣ фиристодани он дар ин ҷо".
  
  
  Генерал дарида берун хандидан. "Ман низ метавонам, мукаддас; ман низ метавонам. Вале ман фикр мекунам он қадар не бораи рухсатӣ ҳастам, ки чӣ қадар дар бораи приватности. Шумо ҳам хуб аст, барои нишон медиҳанд, ки роҳи. Сержант!" Ердамчии таваҷҷӯҳи. "Пойдем бо мо."
  
  
  "Генерал Минь". Клэр истода буданд, ба худ ва азми қавӣ посмотрела ба ӯ чашм. "Шумо амалан эътироф карданд, ки ин худ ваҳшӣ таърих чизе нест. Ки ин барои бехуда - поен дар таҳхона - аз ҳамаи ҷойҳои - гап дар бораи он аст, ки ҳатто вуҷуд надорад?"
  
  
  "Дар бораи он аст, мадам; ва ӯ, албатта, вуҷуд дорад".
  
  
  "Танҳо дар худ извращенном бинависам, генерал Минањо", - гуфт Клэр сквозь дандон.
  
  
  Ду нуқтаи яркого нур аз чашми уставились ба он шахсе, ки ва он лабони подергивались.
  
  
  "Генерал, ҷаноб!" Ердамчии щелкнул вай аз шу ххх. Наздик бо ӯ истода дуюми мард, чашмони он светились аз ҳаяҷон. "Простите дар ночиз дахолат, вале капрал, ҷаноб".
  
  
  "Хуб, ин аст, ки ин?"
  
  
  Нав зуд заговорил дар диалекте шимолу ғарбӣ деревень. Дили Клэр перевернулось ва чунин менамуд, ки оҳиста-оҳиста провалилось ба воситаи павлус.
  
  
  Генерал дилам ба он. Ҳар он мясистой щеке появилось хурд красное ба slick. "Пас, мадам. Бадани дарефт. Он аст, мадам, ва на танҳо ман извращенном бинависам!"
  
  
  Он даст ба таври назаррас ударила вай супорад.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Пойҳои Ника рефлекторно дернулись то ба увернуться аз выплевывающего града пуль. Разорванная нардбоне хеле васеъ дар бораи качнулась зери покачивающимся вертолетом, ва бар он Ник шунид испуганное "Оғо!" Сайто. садо. Дар як благословенный лаҳзаи смертоносный несту нобуд поен фуруд омад, ки агар барои нафас, ва дар ин бора качающаяся мошин муътадил ва взлетела оид ба баланд, сард касательной. Баъдӣ разорвался дар пустом осмон.
  
  
  Лопасти несущего винта якбора кружились, болои сари ӯ, то Jake зигзагами двигал хурд судно шимол. Ник хис кардам, ки чӣ чизе теплое ва влажное trickle поен бо дасти. Ӯ медонист, ки он на об.
  
  
  "Бо ту ҳама чиз дар тартиби Сайто?" Стремительный ҳаво перехватил он нафас, унося ба суханони ӯ хомӯш аст. Вале Сайто шунид ва гуфт. Он суханони пронеслись гузашта гӯш Ника.
  
  
  "Хуб, ҷаноб. Вале ин парвоз аст, ки барои паррандагон".
  
  
  Вале Jake буд, дар худ тагриботию. Он умелые дасти управляли гудящим кораблем бар верхушками дарахтон, вале дар ин маврид кофӣ паст ба он мусофирон метавонанд зуд бартарии ягон танаффус.
  
  
  Ва баъд аз понздаҳ дақиқа, затаив нафас, хватаясь муҳофизи летающую трапецию, Ник дарк мекард, ки перелом зудтар фаро расидааст. Борон прекратился. Раннее шабона офтоб горело дар покрове тумана... горело, то сахт, ки растопило қатъии камуфляж дар борик, плывущие клочки.
  
  
  Туманные ҳеҷ замон аз ангурро дар зери онҳо оҳиста-оҳиста плыли оид ба ошкоро поляне, окруженной невысокими дарахтон ва маняще бо ҷазои нисбатан сабуктар иваз папоротником ва мхом.
  
  
  "Джеронимо!" крикнул Ник.
  
  
  Чархбол ба нармӣ покачнулся ва кард яке њалќаи бар поляной. Сипас ӯ ба нармӣ покачнулся поен, направляясь ба деревьям, на ба маркази ва задрожал, остановившись дар ҳаво. Ник подскочил ба деревьям, онро ба дасти потянулись ба намокшему, покрытому мхом стволу ва вцепились дар он. Ӯ повернул сари, то бубинем, ки чӣ тавр поживает Сайто; дид, ки чӣ тавр ӯ ба осонӣ подпрыгнул, landed - мувозинат гум, вақте ки замин разверзлась дар зери он, ва шунид, ки чӣ тавр ӯ испуганно вскрикнул. Ник бросился ба он шахси поен мох ва рафтанд ду дасти ба схватить исчезающую фигуру Сайто. Ӯ схватился ба китфи ва когтистую дасти ва потянул кардед. Зиеди бадан суст поднималось ва приближалось ба он, он шахс киевӣ искривленную ниқоби худ даҳшат ва дард, ва дар кули отброшена дар сари зери безумным атрофи гӯшаи.
  
  
  "Дьявольская доми!" - ахнул Сайто, выпячивая мускулистую пушти нав, ки қисме аз қисман обнаженной силосхобонӣ. Ник кард охирин тавоно суръат ва Сайто дар мавриди наздик бо ӯ, сердито выругавшись. Дар дохили тарафи чап голени зиеди инсон буд зазубренная дыра, ки аз он танҳо ќомати сочиться густая хуни сурх мебошад. Вале ҳадди ақал, ҷалол ба худо, ки ин одам дар замоне ки зинда буд .
  
  
  Муҳаррики вертолета закашлялся. Ник боло сари шумо ва дид озабоченное шахсе Джейка, биност ба онҳо аз боло ба поен. Ӯ успокаивающе помахал дар ҷавоби некии салом, означающий "Ташаккур, мо!"
  
  Хуб приземлились, то мулоқотҳои, барори кор. Дар рӯи Джейка хос зоҳир димоғчоқӣ табассум, ва ӯ помахал дар ҷавоб. Киштии нармӣ наклонился, ва он гоҳ поднялся, аввал дрожа, ва он гоҳ набирая эътибор. Сайто боло чашм ва боло дасти дар прощальном приветствии.
  
  
  Сипас, ду нафар мардон, боқимонда дар замин, нафаҳмида взглянули дар ҳоле, ки поджидало онҳо. Буд выставлен танҳо як қитъаи, вале ин кофӣ буд, то ки ба онҳо пурра ба расм. Зери неглубоким покровом аз мха ва веток буд амиқ яма, усыпанная дароз бамбуковыми кольями, заостренными то узких, муносибатҳои ҳамчун shaver наконечников. Ки рӯй медиҳад, ки бо Сайто, агар ӯ дар мавриди бевосита ба яму буд... немыслимо. Ник вздрогнул ва дар як лаҳза фикр кардам, ки дар бораи дигар яме, хеле похожей ба ин, ба истиснои он, ки вай дар Африқо ва дар он буд, ки ҷабрдида.
  
  
  Ӯ отбросил ин фикр ҷудо ва жестом қайд кард, Сайто дур аз дарахтон, дар ҳоле, ки ӯ сунул дасти худро дар як аптечку ва мепоиданд, чунон ки чархбол свернул дар ғарб ба кор резкий дар навбати худ, бозгашт ба худ дар пойгоҳи деҳаи. ҷануб. Ник кушода хурд зарф, ки гирифта, аз нусха, ва таваҷҷӯҳи ба окровавленную пои Сайто. Рубящие садоҳои бар онҳо оғоз тадриҷан затихать.
  
  
  "Постой. Позволь ман надеть чизе ҳаст, ки аз ин". Ник намазал антибиотиком ошкоро рану, ва он гоҳ оғоз отрывать полоску худ куртаҳои. Сайто қатъ ӯ. "Не, ҷаноб. Ман ҷомаашро. Ту бояд дасти ту!"
  
  
  Садои рвущихся рубашек ногаҳон табдил бениҳоят громким, превратившись дар воющий, фаред несту нобуд, заполнивший поляну ва чунин менамуд, ки тамоми осмон. Ӯ омад, баланд наверху, ҷуфтшуда мил аз ин ҷо, ва дар осмон буд сӯзон огненный тўбро. Чунин менамуд, ки дар як лаҳза он повисло он ҷо, зўроварињо ужасной яркостью, ва он гоҳ упало. Раздался боз як рвущийся садои. Раздался rattling таркиш. Сипас наступила тишина.
  
  
  Дасти Сайто оторвались аз рваной куртаҳои. "Ҳа упокоят он боғи", - благоговейно гуфт ӯ.
  
  
  Садои даҳшатнок на повторился; Ягон намеков дар ҷустуҷӯи гурӯҳи, ягон мачете, шлепающих оид ба кустам. Ник ва Сайто углубились дар сабз кусты ва анҷом кушода, аз нав мебандем зери прикрытием густой чащи. Сипас онҳо бодиққат дохил дар гущу тростника, яти ва липких барг, лежащих байни онҳо ва хориҷа.
  
  
  Зеро онҳо предполагаемое тарки рӯ ғайриимкон онҳо низ ба якчанд мил севернее, аз ният дар он вақт. Ин буд, ки бартарии, ки пардохт як чархбол ва як ҳает. Дар ҳоле буд, каме бештар аз сӣ дақиқа ҳаштум ва рафта оставалось тақрибан бисту ҳашт мил.
  
  
  Пиеда.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  De leng Тонг дигар подавился проклятиями. Комендант партизан дар ҳақиқат хеле кӯмак кардааст. Ӯ гирифта чанд кратких лаҳзаҳои, то дарк намоем, ки аҳамияти de leng Тонга ва пешгӯи муҳим вохӯрӣ бо штабом хадамоти иктишофї дар шимоли. De leng Тонг позволял ӯ фикр ҳама, ки ӯ нравилось, то он даме, ки ӯ фикр мекард, ки метавонад муфид барои пешбурди алоҳида чин эмиссара, благородные кӯшишҳои он қадар корҳое, ки барои пешбурди парванда дар озоди халқҳои Ветнам зидди амрико империалистов ва онҳо слуг ...
  
  
  Ӯ хеле зиед мегуфт, аммо наверстывал упущенное.
  
  
  Чин агенти победоносно двинулся дар роҳи будан боварӣ дар он аст, ки Вьетконг нигоњ ин қисми ҷануби чунон устувор, ки чӣ тавр ва бахши шимолтар аз хати тақсими, ки убури сарҳади хоҳад ҳамин оддӣ, монанди дур шудан аз як кишвари ҳудуди. вилоят дар дигар. Баъд аз ин, дар қафқози шимолӣ, Ветнам шиноварӣ хоҳад буд, ҳатто бештар плавным. Ҳар маҳаллӣ фиреб метавонист боиси он прямиком дар плантацию.
  
  
  Буд, ки каме бештар аз нисфи ҳаштум pm, ва ӯ оставалось воқеъ ҳанӯз шасту се мил.
  
  
  Дар мощном як мошин.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Комары пели худро сводящий девона ус, инчунин matte павлус дар ҷангалҳои дымился ва хлюпал онҳо зери шатта. Тез, марбут ба як барг ва колючие шоха хватали онҳо барои шахси; ползали тортанакканањо, кусали ва щекотали мӯрчагон; арақи пропитал онҳо рваную либос. Ҳар як ҳавлӣ намояндагӣ аз нав хатари; ҳар упавший бунедӣ ва хӯшаи сплетенных шохаҳои буданд, имконпазир ловушкой. Ва бо ҳар минутой становилось ҳамаи темнее.
  
  
  Онҳо мондан, поели ва рафта,. Ин ҷо ва он ҷо дар байни дарахтон оғоз мигать чароғҳои. Патрули. Сайто аз гирифтани ташаббус мешавад. Ӯ входил ба қаламрави, ки медонист. Низ ин буд, масоҳат, ки партизаны он худ задним двором ... Онҳо скользили оид ба он, ду бузургтарин инсон, молчаливые, мисли он ки онхо худ наметавонанд.
  
  
  "Стой!" Ник застыл дар ҷои. Пеш буд, ки подозрений на дар ҳаракат, на дар баъзе ҳузури, ва акнун, аз мулоим черноты, ин - овози паст
  
  бо таваҷҷӯҳ ба шимол. Нур ногаҳон осветил он шахс ва ослепил он. Сайто пробормотал клятву ва бар ба ором ветнами говор, ба он Лақаби ба вуқӯъ метавонад уследить. Барои љавоб додан буд резкий ханда ва якбора дастаи. Ба ин лаҳзаи Ник метавонист дидан очертания онҳо як рақиби коренастого, бад одетого инсон, преграждающего онҳо бо роҳи ягона винтовкой. Винтовка угрожающе дернулась, ва гулнақшҳои отошла сӯ, боз рявкнув.
  
  
  Сайто двинулся пеш, ворча чизе дар бораи он аст, ки ӯ лояльный партизан, аз он буданд, ки дигар парванда, ба истиснои он, ки дар шубҳанок ҳам мушоҳида шудаанд охранники шабошаб ба комендантам - ва мегузаштанд гузашта инсон, ӯ молниеносно зад ду мускулистыми дасти. Як яростно рванул винтовку, инчунин дигар, азму, чӣ тавр ба дубовая шӯрои дасти, зад як мард дар гулӯ. Раздалось як приглушенное ворчание ва нур погас. Сайто наклонился ба схватить винтовку, ва дуюм гулнақшҳои выскочила аз торикӣ ва сахт приземлилась ӯ дар пушти ту, рыча мисли ҳайвон ва подняв офатовари мачете барои смертельного номӯътадили.
  
  
  Пойҳои Ника покидали нарм подлесок, ки гӯе он толкали тавоност баҳор, ва он мақоми взмывало пеш, чӣ тавр ба ракета кард. Он пўлодӣ ангуштони схватили дасти бо мачете ва сахт скрутили. Сайто откатился ва вскочил ба пойҳои ӯ, ки дар саросари сеюми хрюкающую фигуру, ки налетела дар крутящуюся гурӯҳи. Ник отодвинул ночизи предохранитель дар указательном пальце рости дасти ткнул дар напряженную гардан ва зери он. Шуд лаҳзаи ваҳшӣ конвульсии, ва он гоҳ бадан замерло.
  
  
  Бузурги дасти Сайто буданд фишурда мешаванд ва дар дугона кулак, ки чӣ тавр ба кувалда, зад сеюм нападающего. Мард афтод, ки чӣ тавр расколотая скала, тӯб аз куҷо он сабаби шинонда шуд, врезался дар пурдарахт бамбуковый бунедӣ барои ухом Ника ва расколол он, ки чӣ тавр спичку. Вильгельмина вошла дар он дасти ва выплюнула худро смертельный ҷавоб бозгашт ба кусты. Раздался дуъояшон буданд,, топот пои, пробивающихся сквозь подлесок, ва се зуд зи, ки хислатҳои медонад, ки дар.
  
  
  "Сигнал", - ором гуфт Ник. "Онҳо бештар мешавад. Берите ин ружье, ва биеед убираемся аз ин ҷо ба черту".
  
  
  "Ҳа, ҷаноб!" Сайто баъзеи упавшую винтовку ва давида ба узкому проходу байни спутанными дарахтон ва баланд тростником. Ин маънои онро надорад, ки талафоти коғазҳои метр, вале на камтар аз ҳеҷ дар натиҷаи агар онҳо рост нагирад преследователей, ки қариб ба ростӣ ба саф.
  
  
  Онҳо дар ҳақиқат омада, баъд аз чанд дақиқа. Аввалин аломати онҳо буд треск ветки. Сипас последовала силсилаи разрозненных шорохов, ки то бошад, на бештар аз крысами, пробирающимися тавассути подлесок. Вале ин каламушҳо буданд, хариду фурӯши одамон, дар всеоружии ва ищущими. Ва садоҳои аҳли.
  
  
  Онҳо беҳтарин умед буд, ки дар он аст, ки мондан пурра неподвижности.
  
  
  Ва ин маънои онро надорад, ки боз як трату драгоценного вақт.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Вай ударила он! Вай дар ҳақиқат посмела онро зад! Балки бештар ба он он нест, ударила. Генерал Mins смахнул як струйку хун, ки кӯшиш ба харҷ дод капать поен, загрязняя он безупречную тунику. Вай ҳалқаи сахт порезало он. Дьявольская bitch! Агар он хихикающий ердамчии, вай шояд ҳатто сбежать.
  
  
  Аммо акнун, ки вай привязана ба тяжелому перевернутому мизи, закреплена толстым шнуром аз он худ ошхона, ва аллакай ба назар чунин зебо ва пурра презрения. Албатта, он ҳам буд, ки дар либос; дар шакли занона буд, чизе махсусан очаровательного, ва ӯ буд, ки фавран хоҳиши ба бозӣ бо вай. Баъдтар, шояд ӯ ба одамон маъқул хурд развлечение.
  
  
  "Шумо хоҳед дид, ки ман ба ин ҷо овардаед, муайян воситаҳои мадам", - гуфт ӯ разговорчиво. "Фикр кунед як каме. Фикр кунед, ки чӣ тавр ба шумо хоҳад назар, на ба зикр аст, ки чӣ тавр ба шумо хоҳад назар, ки худро нохунҳо хоҳад выдернуты. Ва шояд дандон кунед. Дар бораи ин фикр кунед ва аз худ бипурсед, ки ое меарзад. Ман як вақт, мадам. дар чанд рўз. Аммо ... ту садоятро? "Он лабони бераҳмона скривились. "Мебуд, бисер осонтар аст, агар шумо ба ман гуфтанд, ки кадом мансаби овард шумо Моро, пеш аз он ки, мутаассифона, мурд".
  
  
  "Ман намедонам, ки ҳеҷ як Моро", - боз гуфт Клэр. "Ман намедонам, ки ин бадан. Ман намедонам, ки ӯ дар он ҷо похоронил". Умед улетучилась, вақте, ки дард аз он роҳҳо паҳн шуд. Вай тайер аст. Эй худо, ое он ба он дорад, арзиш? "Не заметки, ки шумо дарк намекунед? Не заметки!"
  
  
  Дар ин вақт ба он зарбаи заиф буд, босуръат толчком дар шикам, ки аз он дар он перехватило нафас ва дароз ақсои ремня раскачивались, чӣ тавр ба испуганные змеи.
  
  
  "Ҳа, ин паем", - нармӣ вақт исрор ӯ. "Чӣ шумо бо он кор?"
  
  
  Ақсои ресмоне тадриҷан қатъ раскачиваться дар он камар.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ин охирин амали исбот кард, ки ое ин осон аст, чун ӯ умедвор буд. Аввал кӯҳистон перевал
  
  Ин замедлило он, сипас взбаламученная лой поении роҳ, ва он гоҳ худам мошин бо кашляющим двигателем. Ва ҳоло ин тупые мужики! Бо кадом сабаб онҳо мехост, ки провозить ӯ чанд мил. Аммо ин шуда, фарқ намекунад. Ба ӯ лозим буд, дур рафта, ва ӯ мубориза хоҳад кард, ки худи.
  
  
  Бо дарназардошти ҳамаи ҳолатҳои de leng Тонг муяссар гардид, ки фарқкунанда лозим орзу менамоям.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Онҳо бесадо истода дар канори тростникового давраро ҷустуҷӯ, чӣ тавр ба нащупывающая гулнақшҳои наздик наздиктар ва наздиктар. Бо извращенной удаче, ки ба назар мерасид, ки буд, ба онҳо уделом, ҳамаи искатели, ба истиснои яке, аҳли веером дар ҷануб ва ғарб. Ва аз он, ки мулоқот бо онҳо буд, чизе застрявшее байни губами, ки метавонист кӯтоҳ духовым пистолетом е ... свистком.
  
  
  Ник сдержал хурд поступательное ҳаракати Сайто. Ин буд, ки бояд, комилан беззвучно.
  
  
  Ҳанӯз даҳ сония. Панҷ. Се. Пойҳои издавали ночизи crispy зебо садоҳои дар бораи упавшей трости. Мард буд, қариб, наздик ба онҳо.
  
  
  Ҳозир!
  
  
  Ник баргузор дасти якбора барнагардонидааст он пеш, обвив дар атрофи гардан мардум бо қувваи тисков. Ва вақте ки ӯ напрягся, ӯ маҷбур Клыка идома ба кор. Крошечная игла вошла дар тугую ҷисм ва бадан задрожало. Банд пучок мушакҳо, прижатый ба дасти Ника, табдил дряблый порагӯште ҷисм.
  
  
  Ду маротиба дар як саф. Фанг дар ҳақиқат медонист ва худро аз он.
  
  
  Ӯ ором опустил бадан ба замин. Буд, ки и 'л барои паноҳгоҳ, ба истиснои табиӣ и' л барои паноҳгоҳ тростника, пас ӯ буд, ба он ҷо монд.
  
  
  Ник ва Сайто боз як дақиқа постояли дар молчании, гӯш, ва он гоҳ двинулись дар роҳи зуд рысью.
  
  
  Тропа ҳоле уходила боло, аммо сипас вай дар оғози қадам дуртар поен гузашта хеле бузург мешавад громадины кӯҳҳо, ки вырисовывалась рост аз онҳо. Бо дигарро кӯҳҳо лежала плантация Ла Фарж, ҳанӯз хеле дур. Балки Ник медонист, ки узкая роҳ вьется тавассути предгорья хеле поен баланди перевалов ва ӯ онҳоро, агар онҳо танҳо натавонед, ки ба даст ба ӯ - ба ҷанубу ғарбии сарҳади хочагии.
  
  
  Сайто рафта буд, дар пеш, ки чӣ тавр гурба дар шаб. Листва сгустилась, ва он гоҳ боз шуд редеть, то дар охир, он аст, ки боздошт ва қайд кард, ки дар он, он шахс раскололось дар непривычной ухмылке.
  
  
  Пеш лежала деҳа - як маҷлиси чўбӣ лачуг сохта аз рӯи доираи аз ду выходами. Дар назди онҳо лежала як роҳ, соҳиби бевосита ба поляну. Дигар буд, хеле васеътар аст. Имконнопазир буд, ки маҳз дид, ки ба ӯ врезался, аммо ӯ дағалона улетел дар канори касоне манящих предгорий.
  
  
  Дар деҳаи буд торик ва ором. Онҳое, ки зиндагӣ мекунад дар замин, кам лозим аст, ки ба сӯхтан полуночный мазут. Ва посреди поляны буд припаркован фарсуда фермерский мошини.
  
  
  Камбудиҳо буд, ҳамагӣ се. Аввалан, онҳо намедонистанд, дар кадом ҳолати аст, мошини - то чӣ андоза онҳо медонистанд, ки ӯ метавонад бе сӯзишворӣ. Дигар буд мард, сидевший дар бревне шахс ба он. Ва сеюм буд, боз як мард, охранявший роҳ тавассути предгорья.
  
  
  "Вьетконг назорат ин деревню", - прошептал Сайто. "Аммо, чӣ тавре мебинед, онҳо охранников каме. Мо метавонем прокрасться наменамояд, е..."
  
  
  "Мо метавонем, ки ба гирифтани мошини", - қариб беззвучно гуфт Ник. Вале Сайто шунид ва гуфт, ки дар dark.
  
  
  Он вақт барои Хьюго. Чизи дигаре, дало мебуд, ин вьетконговцу имконияти повернуться дар онҳо ҷудо анфас, ва он мебуд, ки концом ин якчанд аз хомӯшии дароз дақиқа.
  
  
  Дасти Ника скользнула он левому плечу ва вытащила аз ножен хурд стилет. Майса бесшумно вылетело аз роҳи оҳани даста. Ник присел. Прицелился. Ва дод, то. Сар ба нармӣ повернулась. Зебо!
  
  
  Майса ледоруба вонзилось дар гулӯ ва ба чап он ҷо, ки чӣ тавр вертел дар жареном мясе. Раздалось тихое бульканье ва отчаянное царапание умирающих ангуштони. Мард пош суст, тонуси њаракати.
  
  
  Гулнақшҳои дар дальней тарафи поляны истода буданд, пушт, на рондани, ки агар мизбон дремал.
  
  
  Ник скользнул пеш.
  
  
  "Мунтазир бошед!" - прошипел Сайто. Вале ӯ огоҳӣ гуфторе хеле дер.
  
  
  Ник переступил тавассути ғӯлачӯб аст, ки симро, Хьюго аз упавшего бадан. Вақте ки он левая пои соединилась аз тарафи рост, ӯ эҳсос кард, мисли чизе, ки ҳаракат дар зери он, ва он гоҳ раздался щелкающий садо, ки раздался қариб дар ҳамон лаҳза, вақте ки ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр ин дурўғи обвилась атрофи он бадан ва сжалась дар захвате, ки сорвал он бо пои ва - уронил он бо кар шуда кардам стуком буд, ки бояд бошад, ки шунидорӣ бошад дар Сайгоне.
  
  
  Сайто истода буд, аз болои он бо мачете. Дар ҳаво просвистел хлыст, ва қубурӣ бунедӣ, дар интизори баланд ивого дарахт выпрямился, задрожал дар ҳаво ва замер дар неподвижности.
  
  
  Бало! Яке аз онҳое, ки аз домҳои дар шакли изогнутого дарахт ва лассо, ва ӯ воткнул пои рост дохили!
  
  Шукри Худо, ки дар Сайто ва он сообразительность!
  
  
  Ӯ дар бораи он фикр, то ки онҳо бо Сайто катились дар сояи наздикии мурдагон бадани ва бревном. Подняв чашмони ӯ дид, ки марҳилаи дуюми посбон бештар нест, ба он шунидам,. Ӯ оҳиста-оҳиста рафта буд, ба ӯ ва он чӣ ба он даст дар дасти, ки буд, сухани букетом. Ин буд, пистолет-пулемет.
  
  
  Яке ин буд, ки имконияти дар ҷаҳаннам доред боз ҳам як як лаҳза хомӯшии ва, шояд, ҳает. Ник гирифта аст. Ӯ танќисї нест деҳот, неустойчиво держа ду дасти бар сари ӯ. Ӯ шунид кряхтение мусаллаҳона инсон, дид, чӣ тавр он шагнул пеш бо пистолетом.
  
  
  Сипас Ник ҷаҳиши - баланд ва вбок дар ложном ҳаракат, ва он гоҳ паст дар пикировании, ки буд, смертоносной версияи футбол подката Киллмастера. Пистолет афтод. Ҳамон чизе дод ва мард, бо визгливым криком, ки табдил ба успокаивающееся бульканье, вақте ки дасти Ника сжали он гулӯ ва сжали. Ӯ эҳсос кард крохотное щелканье ангушти. Сипас ин мард вафот кард.
  
  
  Клык буд, хуб дигар.
  
  
  Ӯ швырнул автомат дар кусты ва давида дар Сайто, ки аллакай распахивал дари манзили истиқоматӣ. Аз яке аз тира хижин раздался баъзе глухой бикӯбед.
  
  
  "Калидҳои!" - хушбахтона прошептал Сайто. "Ва сӯзишворӣ мебошанд!"
  
  
  "Хуб аст. Таваққуф, вале на заводи", - прошептал Ник дар ҷавоб. Ӯ кардед уперся дар trailing бампер ва толкнул кардед. Дар аввал ба чизе. Сипас мошини тронулся. Аввал хеле, хеле суст, вале дар натиҷаи ба даст овардани љойивазкунї.
  
  
  Дари яке аз хижин распахнулась, ва someones-он овози задал савол.
  
  
  "Оҳ, whiskers ту фадера!" Ник ободряюще крикнул дар ҷавоб ва запрыгнул дар подножку древнего мошини. "Пойдем, Сайто!" Мошини зинда шуд ва рванул бо роҳи оҳани роҳ.
  
  
  Дари задка раздался фику. Сайто ухмыльнулся ва нажал дар педаль газ.
  
  
  Бегущие по ва беспорядочные аксҳоро тарк паси онҳо. Калон японец склонился бар рондани ва маневрировал заҳматталаби воситаи нақлиет бо трассе бо муњимми гонщика серийных шудааст.
  
  
  "Ин қадар барои ин. Ки мо ин snag?" - гуфтам Ник, бо умеди теребя Вильгельмину.
  
  
  "Бештар зарур аст!" - гуфт Сайто, қариб запевая. "Бештар нест! Як, ду инсон патрулируют шудааст. Ҳеҷ джипа, на радио. Мо стреляем! Бо осонӣ! Едем ҳоло, оромона, сипас охирини милю рафта, ором, ҳа?" Бале!
  
  
  Мошини покатился зери гору оид ба изрезанной роҳ ба сарҳади ва финишу.
  
  
  Агар дар он ҷо дар кӯҳҳо буданд, сарбозон, ба онҳо мебуд наплевать дар несту нобуд мошини бо дорогам Шимоли Ветнам. Онҳо медонистанд, ки ҳамаи мошинҳо дар ин қисми дуне принадлежали эътилофи шимол Вьетнаму.
  
  
  Ки, албатта, шуда, ҷои.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Клэр танќисї нест покачала сари. Дар он бадан буд, ин қадар дард, ки дарди қариб буд,. Агония табдил ефтааст вай стихией, чун ҳаво. Ин буд, ки бадани вай не.
  
  
  Вале вай фикрҳои бояд блуждали. Як дақиқа пеш е як соат пеш? дар винном погребе бо вай буданд, танҳо Пос Ван Минь ва он ердамчии. Акнун буд, ки дигар мард. Баланд, хеле симпатичный, муносибатҳои иқтисодии берунии ҷт ба чин. Шояд ӯ омада, дар ҷавоб ба дархости Сайто дар бораи ерии! Дили вай подпрыгнуло - ва он гоҳ ки сахт упало. Мард гуфтугӯ бо Мином, ки чӣ тавр бо подчиненным. Низшим таҳти фармондеҳии он. Ва ӯ гуфт: "Паем, генерал Mins? Кадом хабарро? Ман тасаввур карда наметавонам, ки дар бораи чӣ шумо сухан".
  
  
  Ва сипас онро ба назар скользнул оид ба Клэр ва застегнул тусклый пояс, ки вай носила дар камар.
  
  
  Вай простонала. Ва тарк аз берун.
  
  
  
  
  
  
  Ман метавонад кӯмак. Ман духтари сари
  
  
  
  
  
  De leng Тонг нигариста, вай сутулую ҷадвали ва фитнес эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он усталому бадан разлилось теплое сияние тоҷикистон. Маънои онро дорад, Моро хешамон омадам ин ҷо, ва мадам дар ҳақиқат ҳастанд, ки пинҳон. Камар, ки вай носила, - буд, ки ое ин аҷиб љолиб мавзӯи либос барои чунин занон ҳамчун Клэр Ла Фарж? De leng Тонг медонист занон, хуб аст, худ медонист. Чизе, ки ӯ дид, ки дар ин смятой, избитой тағзия, буд, ки зан китобхонаи бузурги табиӣ дар зебоӣ оддӣ, балки нур услубӣ хлопковом либос, тасодуфӣ затянутом дар камар як пораи завязанного шнурка.
  
  
  "... Assassin Дин Ван Чау", - рӯшан сухан аҷиб хурд генерал. "Тасодуф буд, ба шумо мегӯям:? Ман мегӯям, ки не. Ӯ рафта буд, ин бо роҳи убивая, вақте ки дар мизи. Ва акнун он ба мақоми буд, дарефт, похоронено дар он замин. Ман ба шумо мегӯям, ки ӯ омада, дар ин ҷо, дастур дод, ки ба вай маълумот ва мурд. хеле дер ба даст он уқубат ба куштор. Аммо вай зарар хоҳад дид, ох, ки чӣ тавр ба он зарар хоҳад дид. Ое ин дуруст, ки вай бояд эҳсос дард марг? "
  
  
  "Huh?" - рассеянно гуфт Линь Тонг, гадая, чунон ки беҳтар аст ба симро, ин кричащего какаду аз ҳуҷраи ба худаш метавонад кор
  
  . "Ҳа, генерал, шумо комилан ҳақ ҳастед. Лекин, шояд ба мо лозим барои тағйир додани борҳои, ҳа? Зиеда аз тонкое эътиқод кӯмак карда метавонад, он ҷо, ки шумо... э-э... потерпели хилоф. Мо метавонем таъин ҷазо пас аз ман получу маълумоти".
  
  
  "Пас аз шумо дорем, ки маълумот?" Генерал Mins пристально нигоње. "Ин зан - ман пленник, de leng Тонг. Ман бо фармони аз сарраесати буд иҷроро ба таъхир гузорад инсон Моро..."
  
  
  "Ва ту онро пайдо. Ту работа сделана. Акнун ҳама чиз вобаста аст, аз ман". Ба он чашмони блуждали оид ба Клэр, ва ӯ дид, ки чӣ тавр ба он шевелится. Дар аввал ба он хоҳад буд, хеле нежным, ва он гоҳ ...
  
  
  "Чаро ин бояд ба шумо усмотрение?" Овози генерала афзуд, ки дар октаву. "Шумо чист ваколати дахолат ба қисмҳои низомӣ парванда?"
  
  
  Восхитительная фаронса женственность... зрелая, бале, вале ҳанӯз ҷавон... пурра, упругая сандуқе... баланди скулы... богато чувственный даҳони... Ӯ оторвал чашмони. Агар ӯ буд, генералом, зан дароз мехоҳам раздели.
  
  
  "Тавсияҳои иктишоф, ман гарон генерал", - нармӣ намуд ӯ Линь Doon. "Шумо дида ман тасдиқи шахсият. Њољат ба гуфтан нест, ба ман лозим нест, ки ба шумо мегӯям, ки ба ҳамаи шумо фармонҳо - бевосита е бавосита - сарчашма аз мо? Ман мехостам хоҳиш, ки ба шумо на ҳамкорӣ. Ман умедворам, ки шумо дарк мекунед, ки худро дар чунин ҳолат вазъи мебуд неустойчивым, ба нармӣ сухан ". Ӯ добродушно улыбнулся. "Ва, албатта, ман хамкорон интизор аст ман ҳисобот".
  
  
  Даҳони генерала ифтитоҳи, закрылся ва боз открывался. "Албатта, ман ба ҳамкорӣ. Вале ман аз танҳо ба ту омӯхтаӣ вай ба ман, ки закончишь".
  
  
  "Албатта, генерал. Ва акнун ман мегӯям, ки ба зудӣ ва хеле ором, ки гуфта шуда буд ва корҳои то ҳол".
  
  
  Генерал фаҳмонд. De leng Тонг гӯш ва назар афканда, то дар Клэр. Шахсе, ки медонист, ки чизе дар бораи зиндагии ... ва муҳаббат ... ва мужчинах. Дароз бизанед, пӯшида чашмони таҳти нуқтаҳои сиеҳ эҳсос намекунанд бровями ... нарм торик мӯи ... ҳамвор пӯст ... стройные по ... дар thinnest камар - бо поясом - и борик, дастҳои худро, ки ба назар мерасид, ки буданд, дар силах ҷанг бо ӯ ҳамин тавр, чунон ки ӯ дӯст медошт, то ки бо онҳо дрались ... Вай чашмони открылись ва боз баста шуд.
  
  
  Ӯ маҷбур худ равона. "Шумо муҳофизат, генерал. Комилан настороже - ман ба шумо похвалить. Яке аз онҳо каме не, хоким маро, пеш аз он ки имкон дод ба ман фаҳмонед. Чӣ қадар шумо ба одамон ва ба он ҷое ки онҳо риоя мешавад?"
  
  
  "Ду евари бо ман дар хона. Яке аз мо, чунон ки шумо мебинед, як дар служебном толори. Нӯҳ дежурных дар қаламрави: сержант, капрал ва ҳафт нафар. Сержант метавонад ба шумо мегӯям, ки маҳз онҳо риоя мешавад, агар ба шумо лозим аст, то бидонед,, вале, дағалона гӯем, онҳо бояд ду наздикии асосии ворот ва яке аз пушти; як патрулирует шимолу восточный бахши дигар - ҷанубу shoreham ... "
  
  
  Вале мард, ки буд, патрулировать ҷанубу ғарбӣ аз сарҳади плантации, афтод, ки дар кори.
  
  
  Ӯ афтод замертво.
  
  
  Он дар гардан буд сломана, ва ду пўлодӣ дасти схватили он аз торикӣ ва бросили дар вечность. Он умирающие чашмони чизе надида. Ӯ қотил буд, аллакай дар полумиле аз ин ҷо, бесшумно скользя бо намӣ замин плантации наздик калон марде, ки низ дод, ки ҳиссаи худро куштор дар давоми шаб аст, ва, ки ҳоло беззвучно дуо кардам барои бехатарӣ "худ госпожи".
  
  
  Акнун рафтан осон буд,, ва онҳо ба афзоиш буд босуръати.
  
  
  "Одатан онҳо сарбозони доранд дар ҳудуди?" - прошептал Ник.
  
  
  "Не. Танҳо баъзан рӯз, вақте ки онҳо омада дар маводи". Приглушенный овози Сайто буд мрачным. "Ҳеҷ гоҳ дар шаб ва ҳеҷ гоҳ дар патрулировании. Ин назар хеле бад. Шояд беҳтар аст, дар аввал пайдо кардани як аз худ одамоне, ки мепурсанд, ки дар ин ҷо рӯй медиҳад. Онҳо кӯмак мекунад, агар мо бояд кӯмаки".
  
  
  Ник хмыкнул. "Чунин ба назар мерасад, ки мо метавонем". Ӯ помолчал ҳоле, сипас: "Ки ин нур дар он ҷо, дар кӯҳҳо? Ое шумо мегуфтанд, ки лагери буд, дар добрых панҷ мил аз ин ҷо?"
  
  
  Сайто доранд ва ба нармӣ выругался. "Онҳо бояд кӯчонида", - пробормотал ӯ. "Ин мумкин нест, ҳеҷ чиз, ба ғайр аз онҳо дар лагери. Ки акнун, милорд?"
  
  
  "Маҳз ҳамин аст, ки мо ба нақша доранд. Мо обходим атрофи хона як маротиба, то бубинанд, ки метавонад - ки боз метавонад моро поджидать. Агар дар шубҳа ҳастед, мо убиваем. Шумо ба ман нишон беҳтарин роҳи дохили. А - тасаввур кунед маро, ки агар зарур аст. Сипас, гирд тамоми хонадони худро дар имконпазири кӯмаки. Ба мо танҳо лозим аст, ба кор бо он, ки мутобиқи он, ки хоҳад ".
  
  
  Онҳо ба воситаи рощу дарахтон, ки вела ба заднему входу дар хона. Пеш тускло мерцал нур. Баъд аз чанд дақиқа дарахтони поредели, ва Ник дид приземистые квадратные бинои чап аз онҳо ва ҳуқуқ пеш аз онҳо прямоугольник нур, ки намояндагӣ худ бузург заднее тирезаи.
  
  
  "Хранилища", - прошептал Сайто. "Недалеко аз онҳо - дар хона барои мардон. Ин нур, ин ошхона. Аллакай хеле дер барои касе, истифода баранд".
  
  
  Раскидистая шакли атрофи
  
  савоб равшан очертания зиеди ранчо. Ник чӣ ваҳй ба окну ва заглянул дохили. Проем баста шуд, танҳо тақвият дода шаванд аз паст барқии. Тавассути он ӯ метавонист дидан зани ҷавон зан, сидящую барои азим изношенным суфра, вай локти суфра ва ба вай сар обхвачена дасти. Вай щеках буданд, ашк нест.
  
  
  Сайто вздохнул. "Луа!"
  
  
  "Шшш!"
  
  
  Дар долони нест барои он послышались қадамҳои. Мард дар униформе дохил шудам дар мос доранд ва ба ӯ аз боло ба поен бо сардоническим ва расчетливым выражением шахси. Ӯ постоял он ҷо як лаҳза, ва он гоҳ ба он чӣ ваҳй бо протянутыми дасти. Дар бедре буд кобура барои таппончаи, ва мушоҳада - дар thinnest red царапина. Як дасти скользнула зери қубурӣ хушӯъашон ва вздернула он. Дигар тақрибан севумӣ либос духтарон спереди. Ӯ аллакай буд разорван, Ник дид, ва шахзода поднялась дар он.
  
  
  Сайто зашевелился наздик ба ӯ ва чизе пробормотал.
  
  
  "Не ҳоло", - гуфт ӯ Лақаби. Ӯ отодвинулся аз тирезаҳо ва потащил Сайто барои худ. "Дар аввал мо мебинем, ки боз доранд".
  
  
  Онҳо обогнули хона ва ҳеҷ ефт, то он гоҳ, ки пересекли офтобӣ дворик ва посмотрели поен подъездную дорожку. Сипас онҳо диданд "Ройал родстер" ва калон штабной мошин. Сарбози патрулировал подъездную дорожку дар чанд ярдах аз ду бесшумных мошинҳо. Ба он чашмони буданд прикованы ба хона; нур лился аз форвард windows, освещая саҳна барои он внимательного назар.
  
  
  "Кофист", - пробормотал Ник. "Пеш". Онҳо уклонились аз стаи қади деворҳои хона ба амбарам. "Ду онҳоро мошинҳо, шояд разбросанные дар саросари плантации. Биеед, биеед пайдо берун кунед, ки мардум".
  
  
  "Вале Луа..."
  
  
  "Бале. Дар аввал мард, сипас Луа. Ҳамаи мо хоҳад кард, эҳтимоли зиед дорад. Аз Ҷумла Луа. Ва мадам".
  
  
  Сайто втянул ҳаво ва рафта, оид ба дароз тропинке гузашта амбаров ба миниатюрной деҳаи.
  
  
  Дар тусклом партави stars виднелась гурӯҳи торик биноҳо, перемежающихся садовыми намуд ва выходящих дар поросший травой аз хисобатон як мураббаъ. Як мард патрулировал масоҳати. Вале як инсон бо автоматом буд, ки кофӣ барои нигоҳ дастаи невооруженных мардум дар бими, махсусан вақте ки ҳамаи онҳо медонистанд, ки як несту нобуд ин туфанги боиси даъвати подкреплений.
  
  
  Онҳо ӯро гирифта, бо истифода аз худи сола трюка - он ки Ник испробовал дар de leng Тонге дар соҳил недалеко аз Сайгона. Ӯ санг пайдо ва мурғоб он дар аккуратные торик хона. Ӯ ударился дар бораи сахт чоп каменную девор ва ба замин афтод. Автомат вскинулся; сарбозон дилам ба хона ва доранд.
  
  
  Сайто буд, согнувшись ва бесшумно, то ба киштзор, баъд выпрямился, вақте ки аз он пойҳои коснулись он намӣ мягкости. Сарбози оҳиста-оҳиста рафт, ки аз он ба упавшему ин санг. Ник скользнул ба он фланговым њаракати, clutching ягона чизе, ки силоҳ, ки метавонад омада муқимӣ, агар Сайто потерпит хилоф.
  
  
  Калон японец буд, ки дар нисфи роҳ аз траве, вақте ки сарбозон покачал сари ӯ ва дилам аз пушт ба хомӯш домам. Ник шунид испуганное ворчание ва дид, ки чӣ тавр пистолет замахнулся ба китфи одетого дар шакли. Бузурги дасти Сайто буданд вытянуты, тайер медалҳои толибилмони тоҷик ба карате, ки ҳанӯз ҳам метавонад сбить мекунанд, пулемет ва ҳар чизи дигаре,. Вале ӯ метавонад мурдан ҳангоми кӯшиши ва мебуд, садои, ва боз оставались дуюм ва ќадам ...
  
  
  Ник взмахнул тренированной дасти ва дод, то.
  
  
  Силоҳ просвистело дар ҳаво ва попало дар ҳадаф. Сайто ва сарбозон ба назар мерасид, ки аҳли дар се самт. Вале дар асл Сайто застыл дар ҷои, ва танҳо сарбози барқарор сӯ, ду сахт разделенными қисмҳои пульсирующей ҷисм. Мачете упало назди сари ӯ, ва сар опрокинулась танҳо вақте ки бадан смялось ва рухнуло дар ужасающем медленном ҳаракати.
  
  
  Ник подавил дилбењузурї ва чӣ ваҳй ба Сайто, ки ҳанӯз ҳам нишаста дар корточках. Отрубленная сар назар бузург дар партави stars. Пораженное шахсе Сайто буд, ҳамагӣ каме красивее, ва Ник эҳсос кард, ки ӯ худ, эҳтимол буд, горохово-сабз ва исказилось отвращением. Ӯ маҷбур худ баланд бардоштани автомат ва ба он Сайто.
  
  
  "Извини", - пробормотал ӯ. "Он чизе ки ман метавонад корро. Инро гир он. На используй он, агар танҳо ба ин нест, ки зарурати. Ман возвращаюсь дар хона. Поговори бо одамон ва присоединяйся ба ман дар қисми пушти хона, чун танҳо сможешь. яке аз онҳо меравад, ки бо шумо - ва дар ҳоле, ки танҳо як. Итминон ҳосил кунед, ки метавонед ба ӯ такя! Ва поторопитесь ".
  
  
  Ду нафар мардон расстались, ҳар оид ба парванда. Духтар ҳам буд, ки дар ошхона ба дурӯғ, вале аллакай на сидела барои суфра. Ӯ истода буданд, дар бораи пойҳои ӯ дар windows ва дралась, чӣ тавр ба загнанное дар кунҷи пет. Ветнами афсари - лейтенанти, чӣ тавр ба мушоҳида Ник, прижался худ толстым бадани ба он, ва худро ба даҳони вай губам. Он ҷисми извивалось ва толкалось, дар ҳоле, ки лопатообразные ангуштони царапали ва рвали; вай сари откинулась пеш, вақте ки ӯ даҳони тақрибан сжался, терзая ва жуя он лабони.
  
  
  Вай боролась қариб бесшумно, тыкала дароз нохунҳо в чашмони шароиташон вазнин веками ва ноумед пинала пас коленом, пас крохотной ступней, ва танҳо вақте ки онро ба лабони дар як лаҳза освободились аз он сокрушительного фишори он зарычала танҳо як маротиба, ва сипас бераҳмона укусила .
  
  
  Корманди зарычал дар ҷавоб ва засмеялся. Он ангуштони чизе дод, ки бо қисми пеши он туники ва пас аз ӯ дилам ба он аз нав қувват. Ник дид, ки чӣ тавр левая дасти мардон разорвала қисми поении он облегающего либос ва пас аз ӯ дигар ҳеҷ чиз дид, зеро ки бесшумно порхал аз windows ба вазнин пушти дарҳо, механизми он Сайто аллакай тасвир кардааст, ӯ. Мгновения уқенуси ором ковыряния таҷҳизоти оддӣ аз он аптечки буд, қариб кофӣ барои ноил шудан ба мақсадҳо. Ник ором манипулировал, барои шунидани глухой бикӯбед аз ошхона ва приглушенный дуъояшон. Чизе двигалось дохили қалъа. Хьюго, тӯдаи бо лезвием ледоруба, бесадо ткнул як маротиба ба анҷом кор. Дари фаъол дар дохили бо хомӯш жалобным скрипом.
  
  
  Ник скользнул оид ба короткому коридору бо се приоткрытыми дверями. Рост кладовая. Аз чап ба таомҳои. Бевосита пеш аз дигар коридор бо дверями - кладовая, таҳхона шароб, гардероб, ва ғайра - пешбари top истиқоматӣ ва ҳуҷраҳо хона. Ӯ зуд дидам асосии коридор, чизе шунид ва чизе, ки дидам, он гоҳ рафта, ба кухонной дари.
  
  
  Лейтенанти буд, хеле банд, ки мешунаванд, мисли он дохил мешавад. Он кӯтоҳ толстое бадан растянулось ба лоғар тағзия духтарон, ва то он даме стонала ва боролась, ӯ упражнялся - боло, поен, боло, поен - бо вазнин регулярностью.
  
  
  Ин буд, деликатное вақт барои сӯхт, балки ҳуҷуми буд, зарур аст, ва вақт бояд буд, ки комил бошад, дар акси ҳол, ҳама метавонист, ҳатто бештар неприятным барои духтарон.
  
  
  Пойҳои Ника бесшумно ступали оид ба кухонному нимсола. Дар чанд зуд аз қадамҳои ӯ исбот кард, ки паси извивающейся ҳамсарон, бархостани боло бар муомила нападавшим ва протягивая поен ду пурзӯри скрученные дасти.
  
  
  Секундная пауза - приподнятое - пас змеиный заданд. Ҳарду дасти охватили қисми болои бадан, яке дар зери приподнятой сина ва дигаре зери он, ва қавӣ обвились атрофи муташанниҷ гардан. Ӯ поднялся то як гальванически внезапным рывком, направив тамоми концентрированную мощь худ мускулистой рости дасти дар гулӯ насильника ва бераҳмона вонзив ангушти дасти чап зери толстую грудную клетку.
  
  
  "Aaarrgh!" Ангуштони ноумед царапали дасти росташ Ника. Коренастое бадан билось дар зери он. Ӯ боло ба он ва ҳукми поразительный забони Клыка. Ӯ шунид горькие рыдания духтарон ва дид, ки чӣ тавр ба он перевернулась ба пинҳон худро полуобнаженность, ва он гоҳ эҳсос кард, ки чӣ тавр зуд аз газидани Клыка подействовал. Бадани вздрогнуло, ва он гоҳ рухнуло дар сжимающих дасти Ника. Ӯ ба нармӣ опустил он ва ба зудӣ дар дилам ба плачущей духтаре.
  
  
  Вай бо мушкилӣ рушд мекунанд поднялась ба пойҳои ӯ ва отпрянула аз он, обхватив худ ба дасти худ, ки гӯе защищаясь. "Не, не, не!" вай простонала, вай ба чашмони пур аз ужаса. Ник ногаҳон дарк кард, ки чӣ тавр ӯ бояд ба назар барои вай - ваҳшӣ ҷангал нафар, фаро грязью ва засохшей кровью, то дандон мусаллаҳ ба партизанским аслиҳа ба он.
  
  
  "Луа, оромтар!" ӯ прошептал. "Ман ба ту дӯсти. Лутфан, постарайся на гиря. Сайто дар ин ҷо бо ман. Шумо мефаҳмед? Ман рафта, бо Сайто".
  
  
  Вай тупо уставилась дар он, дрожа, чӣ тавр ба раненая парранда.
  
  
  "Ман дар ин ҷо бо Сайто", - повторил он французски. "Не, бойся. Мо омада, кӯмак".
  
  
  Ӯ дид, ки чӣ тавр ваҳшӣ гумшуда назар сменился умедворем ва музде.
  
  
  "Сайто? Ки дар он... ки аз ӯ?" прошептала вай.
  
  
  "Разговаривая бо хариду фурӯши одамон", - гуфт ӯ, бережно ки бо назардошти ба мадади дасти худ ва усадив дар раисикунанда. "Луа, ту бояд ҷавоб ба як е ду савол, ва он гоҳ рафта, дар худ як ҳуҷра е бирав, дар ҷое, ки дар он шумо метавонед истироҳат. Балки бигӯ зудтар - дар куҷо мадам?"
  
  
  "Мадам! Оҳ, эй Худо, мадам!" Вай исказила агония внезапных хотираи. "Онҳо дар нигоҳ доштани вай дар винном погребе, ки мепурсанд, ба вай саволҳо. Ман чизе шунидам. Ман намедонам..."
  
  
  "Касе, ки чунин" онҳо "? Чӣ қадар?"
  
  
  Луа подавил мучительные рыдания. "Акнун се кас. Аввал генерал ва сержант. Он гоҳ боз як нафар, ба назар мерасад, man чин".
  
  
  Man чин. Инак, de leng Тонг низ ин корро. Қарияи боло таҳти муолиҷа бимонад Ника тира аст, сжалась.
  
  
  "Ки дар он шароб таҳхона?"
  
  
  Луа дод иқдомро. "Сквозь..."
  
  
  "Шшш!" Ник боло дасти, призывая ба оромӣ. Дар заднем толори раздался суст садо, ва аз он бештар буд. Аммо он эҳсоси подсказали ӯ, ки касе бармеангезад, ки берун аз дари худ ошхона. Ва дар он ҷо лежало дар ошенаи расстегнутое бадан мекунанд гротескно перекрученной грудой. Дасти Ника легла дар ожидающую хари Вильгельмины.
  
  
  "Ин ман, Сайто". Калон нафар скользнул
  
  дар дарњои кушод, манъ ва е маҳдуд мекарданд взглянув дар труп. Нафар тифлонро хурдтар мебошанд паси он қатъ ва доранд. "Ин Сюань, ки мо комилан метавонем ба боварӣ. Луа, малышка..." ба Он бисере аз дасти сжала он китфи. "Простите мо барои он, ки мо барои то даме. Ки мадам?"
  
  
  "Дар винном погребе", - азми қавӣ гуфт Ник. "Бо се мардон аст,, ва ҳамаи онҳо шояд тарафи маҷлиси намояндагон қабул гардида аз он. Бигзор Сюана дар ин ҷо, Сайто, бо Луа ва ин пистолетом. Бигзор ӯ уберет ин бадан аз хотир, ва биеед войдем дар як таҳхона. дар толори?"
  
  
  Сайто сердито покачал сари. "Не, танҳо аз ман як. Ман разорву дьяволов..."
  
  
  "Албатта, вале агар онҳо аввалин шуда, ба tweet мо. Дар хона боз як мардон, Луа?"
  
  
  Вай покачала сари.
  
  
  "Танҳо дар ин... ин..." Вай указала дар мертвое ҷунбандае дар нимсола ва вздрогнула. "Ман... дар ин ҷо боқӣ монд, зеро ки ман... мехост, ки бошад..., наздик ба мадам". Ашки катились он щекам. "Ба ҷои ман хоҳад буд, ки ба онҳо зарар расонад, ба ман дард..."
  
  
  "Ин кас не принесло мебуд, кам кунад. Бие, Сайто. Ба ман нишон те, ки ин таҳхона".
  
  
  Сайто гуфт ва зуд ба у Сюану автомат. Сипас, ӯ қайд кард, ки дар холл.
  
  
  Онҳо ду нафар ором гузашт оид ба каменному ошенаи хизматӣ толори тавассути соединительную дари дар коридор, перекрытый дигар дверями. Сайто қатъ наздикии яке аз массивных дубовых плит, обвитых завитками аз потрепанной citykuningan_city. Онҳо каме подождали, гӯш. Ба воситаи сахт чоп дари на доносилось ягон садои.
  
  
  "Замок смазан?" - прошептал Ник.
  
  
  Сайто гуфт ва ин бузург дар дасти вазнин бар қалам. Вай ором рухнула, ва дари бе ягонаи скрипа распахнулась дохили. Зери онҳо ҳеҷ буд, зинапоя, танҳо каменный мартабаи, якбора пешбари поен ба грубому каменному нимсола, залитому сахт светом. Ба онҳо доносились овоз. Ник дод, ки чанд қадам поен пандусу ва дид, ки девори оид ба обеим тарафњои буданд прочными ва, ки танҳо роҳи поен дар таҳхона буд, воқеан наклонным туннелем. Чизе аз нақби буд, дар он дида мешавад, ғайр аз ин, ки лежало бевосита барои арочным отверстием дар поен склона.
  
  
  Приглушенные овоз вазъ дар различимые суханони. "Вале ман настаиваю, мон генерал", - гуфт касе осонтар мекунад. "Аз шумо буданд, ҳиссаи худро, ва мо ба мувофиқа расиданд, ки вақти он расидааст, ки барои ман кӯшиш худро усулҳои. Ва ман ба шумо боварӣ мебахшанд, ки онҳо бештар самаранок мебошанд".
  
  
  Овози De Leng Тонга. Ник шунидам, ки аз он пеш. Забон ва аксент буданд, дигар, вале тембр монд боз ҳамон. "Духтар буд таҳдиди барои мо ҳам", - гуфт овоз. "Акнун, ки ӯ бештар хавотир нашавед, мо, мо метавонем бе тарс якчояги мо дониш..."
  
  
  Сайто застыл наздик бо ӯ. Ник удержал он; ӯ мехост шунидани бештар.
  
  
  "Ое аз сабаби, ки ман метавонам дар ин ҷо мондан ва иштирок дар ин хусуси пурсиши?" - недоверчиво пурсид пронзительный овоз. "Дар поени кор, ин аст, оғоз ман бо занон..."
  
  
  "Ҳа, ин буд, ки ту, ва бингар, ки чӣ қадар хуб ба ту дод". De leng Тонг дамида ба хашм. "Ман надоело шумо дахолат, генерал. Ман лозим шумо, ва ман дархост ба шумо дар навбати аввал. Акнун ман приказываю шумо бошад, шумо мефаҳмед?"
  
  
  "Ту садоятро..."
  
  
  "Ман метавонам. Ва ҳоло убери худ ва ин ухмыляющегося евари ман роҳ. Дар бораи, ва агар мардум худ ба ҷои. Ман намехоҳам, ки маро отвлекали, то ки ман пришлю барои шумо бод. Осоиштаи шаб, генерал".
  
  
  "Вақте, ки шумо...?"
  
  
  "Осоиштаи шаб, генерал!"
  
  
  Ник толкнул Сайто ба дарњои кушод ва ором закрыл вай ба онҳо. Фикрҳои ӯ метались. Буд, хеле равшан, ки de leng Тонг на кор бо Генералом, ҳарчанд ҳузури онҳо дар ин ҷо буд, ки тақрибан бо ҳамон сабаб. Ин маънои онро дошт, ки аз генерала - ва ҳамаи ердамчиен ва одамоне, ки ӯ привел бо шумо - бояд ба он даст. Ва ин, дар навбати худ, метавонад боиси катастрофическим последствиям барои мадам ва ҳама содиқ ба мардум плантации ... Аммо таъсири метавонад ҳатто бештар катастрофическими, агар он тарк Генерала зинда. Ин буд, невозможное қарор. Зарур буд, ки бодиққат фикр дар бораи мертвом лейтенанте ва дар бораи лагере ба ҳамсоя аз ...
  
  
  Лагери дар кӯҳҳо. Он дод аст. Имконпазир қарор мелькнуло дар он сари.
  
  
  "Боз ба мос, Сайто", - прошептал ӯ. "Агар яке аз онҳо ба он ҷо шутур - убей!"
  
  
  Сайто умчался. Ник скользнул ба противоположному охири коридора ва втянулся дар кунҷи торик. Дар наздикии ӯ буд, ки як ҷуфти ду нохунак гардид, ки ба воситаи он генерал бояд буд, ки гузаранд, агар намеревался ба воситаи хона ба саридораи входу ва худ бошад.
  
  
  Дари аз винного погреба распахнулась ва генерал, бераҳмона бормоча, берун аз хона. Инсон дар камтар аз олиҷаноби шакли паи ӯ ва бо решительным стуком захлопнул дари.
  
  
  "Лейтенанти! Лейтенанти!" Генерал а
  
  сердито метался, он красноватые чашмони барои дежурного. "Исми шайтон ту дар куҷо? Ха? Афсӯс червяк, ки ба ту?"
  
  
  Генерал Пос Ван Минь аз Панҷуми Шимолу Вьетнамской артиши топнул пои ва выкрикнул лаънат.
  
  
  "Сержант! Барои ин танбал ва бигӯед, ки ба он оставался барои ин аз дари худ, то man чин на пришлет барои он. Ва вақте ки ӯ омад назди ман бо паеми ман вырву ӯ гурда барои он, ки он дар худ шунидам. Бигӯед!"
  
  
  Сержант поспешил дар мос. Зуд, гневные қадамҳои генерала зуд боиси он ба Нику.
  
  
  
  
  
  
  Killmaster ба талаботи хонуми
  
  
  
  
  
  Ӯ подождал, то человечек нест, маълум шавад дар чанд инч аз он, сипас зад мехоҳам бо макушке ин пулевой якдигарро аз таъсири сустава, ки чӣ тавр ӯ медонист, метавонист зад инсон бо тамоми смертоносной қувваи пурзӯри размахиваемого топора.
  
  
  Аммо баъдан генерал қатъ уравновешенный ва настороженный дар подушечках пои ҳамчун муштзани дар lightweight title дода буд, ба он чашмони сузились дар dark. Ник шунид шорохи ва ворчание, остановившие он, ва дид, ки чӣ тавр сар оҳиста-оҳиста повернулась ба просканировать он ки онхо худ наметавонанд. Интизор буд, ки дер; бо вуҷуди ҳамаи идиосинкразии генерала, ба он хотир буд, босуръат, ва ҷисми худ, инчунин обучено ҷавоб. Ник қариб то шунидан фикрҳои ӯ - отвлекающая тактикаи ақибгоҳ аксаран маънои бо ҳамлаи фланга е фронта - ва ӯ ба сухан оғоз ҳамлаи барои як сония пеш аз он, ки бегущие чашмони скользнули оид ба он, ки дар он андварафорс он ки онхо худ наметавонанд.
  
  
  Он правая дасти, вазнин, чӣ тавр ба майса корд, повела он бадан дар внезапной медалҳои толибилмони тоҷик. Пухлая гулнақшҳои пеш аз ӯ двигалась бо ақл суръати, ва острие протянутой дасти Ника безвредно скользнуло оид кӯтоҳ шее генерала. Ду хурд дасти схватившие он дар дасти схватили он бо ҷомеаи аҷиб аз қувват ва потянули ба пеш, ба сайд мучительный ҳамлаи оид ба ҳуқуқ голени. Ӯ ба гуноҳони худ безвольно афтод, перекатываясь дардовар скручивающим њаракати, ба ҷои он ки ба ӯ муқобилат, ва боло гузошта, дасти, ба зудӣ clump шудан бо неуловимому коричневому виску. Генерал чењрааш ва ослабил скручивающуюся хватку. Ник хушхӯю выругался дар пронзительный садо ва вскочил ба пойҳои. Ӯ афтод, нанеся генералу бераҳмона дугона ҳамлаи оид ба грудной ҳуҷайра. Треск буд отрадным, вале ғуррон дард, бояд разбудил агар мурда. Ӯ бросился дар извивающуюся фигуру, ногаҳон почувствовав тамоми хастагӣ ва захм охир ду рӯз, ва прижал ҳам ба дасти нарм шее. Mins покачал сари, монанди терьер, ва прижал сахт чоп ладонь ба подбородку Ника.
  
  
  Клык хушхӯю щелкнул. Ник эҳсос кард, ки чӣ тавр язычок выскользнул аз он ангушти ва втянулся. Баъд аз чанд сония генерал хоҳад мертв зери он хватательными ангуштони худ.
  
  
  Mins вывернулся, крича, чӣ кас аст, ба ҷаҳаннам, ва корнамоии вазнин, ба монанди оҳан, зарбаи дасти сари Ника. Ник эҳсос кард, ки чӣ тавр ҷаҳон тошнотворно плывет. Тамоми дарди он израненного бадан назар менамуд, собиралась дар он сари ва грозила утащить он в темную бездонную яму. Ӯ стиснул дандон ва боз зад Клыком.
  
  
  Ҳеҷ чиз. Ягон натиҷа, ғайр аз безобидного газидани илова дар мясистую щеку ва сокрушительного номӯътадили оид ба животу.
  
  
  Бало! Клык кончился, чӣ тавр ба дешевая игрушка, сломанная баъд аз як рӯз истифода, ва ин хурд человечек звал ба кӯмаки тамоми извергов ҷаҳаннам. Зиеда аз ин, онҳо саф бо de leng Тонгом сардории, ва дар ин саросари хоҳад охири. Ки хислатҳои инро гир, Сайто буд ин ҳама вақт?
  
  
  Ба хотири наздикони Pete, Шуд! қисми афкори Ника яростно ба саробони хонадон ба он. Агар шумо метавонед ба мубориза бо ин слабаком, ки вызвав худ рафтанӣ буд, ки хислатҳои инро гир, ту сможешь кунад?
  
  
  Сахт аст дари ҷорӣ дар таҳхона, ногаҳон фаъол ва дар коридор рафтанд олиҷаноби бунедӣ, дар интизори таппончаи.
  
  
  Ник дид он гох шунид ва дуъояшон буданд,, ки раздался, ки якҷоя бо ӯ, балки бо диди, ва садои буданд смутными чизҳоест, плывущими дар он сари. Ӯ буд, бештар масъалаи ҷиддӣ. Ӯ ткнул коленом дар извивающуюся фигуру зери он ва бо қувваи зад ладонью зери виляющим подбородком. Сипас ду дасти қаср баланд ва ба таври васеъ ва повернулись поен, вытянув буғумҳо аз ангушти калон, мисли дугона гурзандозӣ бо уязвимым вискам.
  
  
  Ӯ шунид медаванд. Сипас зарбаи. Чизе сахт упало.
  
  
  Он дасти вцепились дар тунику генерала ва потянули ба худ провисшее бадан. Боз як дар роҳ - ӯ отдернул дасти росташ ва бо чунин отчаянной қувваи швырнул он пеш, ки он кулак проткнул трахею оид ба спинному мағзи сар. Сар генерала ударилась дар бораи павлус.
  
  
  Ин буд, закончено. Ник перевернулся ва шунид дуюм тӯб. Ӯ вонзился дар девори паси ӯ ва маҷбур он гальванически подпрыгнуть, ки агар дар он худи стреляли.
  
  
  Яке босуръати glance он чашмони уловили расм, ки мебуд увлекательной, метавонад, ҳатто забавной, агар он
  
  дар ҷои дигар, дар вақти дигар ва затронул дигар одамон. Вале ҳоло ин буд, ки як навъ хати вафоти Конга, ва ӯ буд, ки бо сарварии вай.
  
  
  De leng Тонг буд, тамошо дар он тавассути распростертое бадан генерала, бо дымящимся пистолетом дар дасти ва зуҳуроти номатлуб қотил дар пеши назари шумо. Паси он лежала упавшая гулнақшҳои Сайто. Ва барои Сайто истода буд, он дӯсти Сюань, банд ва неуверенный, бо пистолетом-пулеметом прижатым ба он дасти.
  
  
  Буд, ҳатто дар вақти ба даст ба Вильгельмины.
  
  
  Ник ҷаҳиши, сохранив ҳама чизро гузошта, аз он суръат ва ловкости. Ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр гарм аст нафас пули скользит дар саросари он дар бадани худ аст,, вақте ки ӯ рванул ба пеш дароз, паст ныряющей пружиной ва қариб дар як вақт тамоми қувват аз он опущенной сари попала дар шиками de leng Тонга. Man чин выдохнул кӯтоҳ ворчанием ва отшвырнул пеш, ҳамчун нок. Пистолет бо дод, ки садо скользнул рӯи фарш. Ник эҳсос заиф flare тоҷикистон ва корнамоии, чун ӯ умедвор буд, моњи баохирасии шкалаи нест, ки убийственный ва танҳо оглущающий дар як сари, зеро ӯ мехост, ки онро зинда.
  
  
  Вале de leng Тонг на сарф нисфи шаб, вақте ки ӯ биеянд ва пробирались сквозь қабати недружелюбные анбўі. Ӯ болела рана дар болои китфи ӯст, ва ӯ хаста, вале ӯ вобаста ба отдохнул баъди якчанд соат хоб дар прыгающем джипе.
  
  
  Он барқарорсозӣ буд аљиб босуръат ва муомила. Ӯ дернул сари ӯ ва поймал русияро дар раненое китфи, ва дард придала ӯ мусаллаҳи. Ӯ схватился, то бо мӯи дароз доранд, қавӣ ангуштони худ ва обвился дар атрофи гардан Ника. Ник гуноҳони ӯ схватиться ва засунул калон ангуштони дар пристальные чашмони de leng Тонга. Man чин заорал ва гузорем, фуҷур. Сипас онҳо боз напали ба якдигар, ища зацепок ва хватаясь барои якдигар чун ҷуфти ҳамсарон влюбленных демонов. De leng Тонг катился, ва Ник катился, ки якҷоя бо ӯ, ва чун клубок перекати-талоши онҳо кружились, ки аз он боло раванд ва падали дар узком проходе.
  
  
  Ва ногаҳон Ника бештар буд, ки дар боби хати вафоти Конга. Ӯ шунид, ки чӣ тавр фаъол дари, ва ӯ шунид қадамҳои приближающиеся ба он аз дохилшавӣ ба генералии дари развалившегося хона. Овози выкрикнул чизе драмавӣ ва неразборчивое. Ӯ яростно рванул кувыркающееся бадан de leng Тонга ва сипас дар зеринро як дақиқа пош поен сари ӯ ба поен склону, ведущему дар таҳхона. Он сиамский - е чин - дугоник катался бо он ...
  
  
  Ник шунид ягона фику. Сипас последовала стремительная дурахши оташ. Сипас тишина боло. Ӯ дида ҳеҷ чиз, ба ғайр аз каменных деворҳои нақби, яркого нур поен, рычащего шахси душман, ҷисми он обвивалось атрофи он, ки чӣ тавр як ҷуфти ҳамсарон клешней. Каллаи сахт ударилась дар бораи девор, ва он назар затуманился. Ӯ ва ҳайвон, ки цеплялось барои он, скатились ҳанӯз се е чор фут. Дасти боз схватили он аз гулӯ ва сжали. Ҷаҳон буд кошмаром, дар баромад мекунад сурх ва сиеҳ, ва ӯ эҳсос кард, ки боз меафтад дар яму, ки мисли ӯ медонист, ҳамеша ждала он.
  
  
  Ӯ истифода кунед охирин захираи сабр, выработанной йога, ва избавился аз ужасного звона дар гӯши ҳис аст,. Ӯ худ дасти протянули дасти ва пайдо дигар напряженную гардан ва бузург ангуштони сахт прижались ба податливой ҷисм.
  
  
  Хватка de leng Тонга падидомада дар слабое трепетание бессильных, бесполезных дасти. Ник усилил фишор ба ҷавобгӯ сонные шоҳрагҳои беззвучно дуо барои қувват продержались кофӣ дароз. Шахсе, ки хеле васеъ дар бораи смотрело ба худ, оҳиста-оҳиста лишилось ҳар баен. Қавӣ бадан китайца ногаҳон превратилось дар безвольный вазни дар дасти Ника. Вай отлетела аз он, перевернулась ва лежала комилан неподвижно.
  
  
  Ник откинулся дар холодную каменную девор. Ӯ ҳис проколотым воздушным шаром... человеческим воздушным шаром, ки безжалостно сжимали, давили ва избивали, пеш аз он проткнули дар вечность. Нур аз таҳхона менамуд, вспыхивал, затемнялся ва боз вспыхивал. Ӯ то ба ҳол сдвинуть измученное бадан ҳеҷ як ваҷаб; он буд, хеле вазнин, аз ҳад зиед кард painfully аз дард, аз ҳад зиед потрачено дар безжалостные соат шиддати ... аз Он нафас выдохнулось яке дароз, изнуренным стоном.
  
  
  Ӯ пурра отключился.
  
  
  Вақте ки ӯ очнулся, ӯ шунид, дар атрофи худ овоз. Ӯ устало кушода чашм ва е назар ба боло. Сюань ва Сайто истода дар боби трапа, ведя кадом аст оживленное муҳокимаи, ки Ник наметавонистам. Сюань жестикулировал. Сайто менамуд, кӯшиш мекунам, ки онро нигоҳ доранд. Дар як тараф сари он буд, уродливая кровавая зарфият ва шахсе буд, ки нисфи залито кровью. Агар касе ба боз омад, то ки барои пайвастан ба гурӯҳи, он буд, дар он дида мешавад. Ник боло повисшую сари дасти худ, ки моил ба пошевелились, ва смутно хотир, ки касе аз дохил шудам воситаи парадную дарњои ва чӣ дар он ҷо стреляли.
  
  
  Эй худо, бале! Хотираҳои нахлынули дод ва он қием ба пойҳои. Монд боз ҳамон стонущий овоз, ки бо он лозим аст, ҳисобида мешавад - касе, ки писарашро, ки дар он аз таҳхона.
  
  Зан овоз.
  
  
  Ӯ схватился барои девор ва споткнулся оид ба рампе. De leng Тонг ҷони худро фидо неподвижно, вале он мускулистая сандуқе поднималась ва опускалась аз солим регулярностью, он Ник метавонад орзӯ мекарданд, ҳатто вақте ки ӯ сабукӣ ҳис. Аз ин хук боқӣ хоҳад монд, чизе, ки мумкин аст, хоҳад қоил Раулю Дюпре.
  
  
  Дар фаронса винном погребе назар буд, ки. Ягона чизе, ки дорад, арзиш мебинем, ин зан, привязанная ба тяжелому перевернутому мизи, дар порванном либос ва бо поясом. Ӯ буд, тамошо дар он, покачиваясь оид ба пойҳои, ва удивлялся, ки чаро ба вай нигариста, ба ӯ бо чунин ужасом дар худ гирдиҳамоӣ бо чашми. Албатта, вай бояд дарк намоянд, ки ӯ омада кӯмак...? Оҳ! Он шахс!
  
  
  Он фаро гирифта синяками ва кровоточащие ангуштони қаср ба рӯ ва неуклюже ощупали берунӣ уголки чашм.
  
  
  - Мадам Ла Фарж, - расман оғоз Лақаби - номи ман Николас Шуд. Ночизи қабоҳаткор отделились. "Дар робита бо худ реклама дар The Ветнам Times..." Ӯ якбора қатъ, барои шунидани худро суханони. Ғам, ки дар беҳбудии! Ӯ бояд дар бреду, ки то бо вай гап. "Сайто привел, маро ба ин ҷо. Ман кор бо фаронсавӣ разведкой". Бузург варам лабони мадам ба нармӣ приоткрылись, ва аз онҳо берун омада, ором садои. Ник танќисї нест двинулся ба он, слыша нарм қадамҳои оид ба пандусу паси он. Ӯ медонист, ки қадамҳои; вай низ. Вай чашмони ногаҳон вазъ дар тобнок ҳавзчаҳо слез. "Раул Дюпре... эътирози худро ба беҳтарин мехоҳад".
  
  
  Хьюго выскользнул аз ножен, ки чашмони Мадам мусибате аз он.
  
  
  "Сайто!" вай закричала ва оғози рыдать, ки чӣ тавр кӯдак тарк тарафи яке дароз ва ваҳшатнок вақт.
  
  
  Оборванные шнуры выскочили аз дасти вай, ва тарк дар ошенаи.
  
  
  Сайто подскочил ба он. "Ман хонуми! Дар бораи, мисли хонуми!" Вай слабо потянулась ба он, ашки текли он щекам. "Ба ту зиене", - прошептала он ва инчунин коснулась он шахс.
  
  
  Шнуры атрофи он пои высвободились. Сайто поймал вай, вақте ки вай аз оғози афтод.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  De leng Тонг плюс як генерал ҷамъи ду евари плюс як калони сержант плюс як капрал плюс ҳафт нафар ба маблағи иборат сездаҳ. Сездаҳ бе de leng Тонга, ду нафар патрульных, ду дар хона, як генерал ва як ҳалокати баъди аксҳоро, снизили миқдори сармоягузории мустақим мушкилоти Ника то шаш. De leng Тонг буд, ки дар ҳақиқат ба зиндагӣ, вале боэътимод аст,, то ки он задушил худ, агар каме ҳам каме пошевелился. Дари таҳхона буд заперта. Дон Кэм, ки больная зани лежала наверху, охранял он бо пистолетом de leng Тонга.
  
  
  Мадам Ла Фарж лежала дар худ китобхонаи бузурги муҳити оила гарм ванна, впитывая ором гармӣ ва фикр дар бораи ду истерзанных ва окровавленных мужчинах, ки ба пайдо вай дар винном погребе. Ӯ шуморо худаш дар он аст, ки задается ҳайрат, ки чӣ тавр, ки назар ба ин нафар Шуд, вақте ки ӯ запятнан, ки окровавлен ва ... хуб, либоси дар чизи дигар, ба ғайр аз онҳое, порванных партизанских тряпок.
  
  
  Луа суетилась аз болои он, упрямо отказываясь дод истироҳати худ измученному бадан, то Мадам хоҳад бехатар бо санги чортарош обод дар бистар. Мадам посмотрела дар усталое шахсе Луа ва изорванное либос. Вай вздохнула. "Дастмоле, лутфан, Луа", - гуфт вай. "Ва он гоҳ, агар шумо рост дур он на пойдешь ва позаботишься дар бораи худ, ба ман и 'л аз ту худро дар ванна - ба ҷои худ".
  
  
  "Оҳ, вале мадам ...!"
  
  
  "Луа!"
  
  
  "Ҳа, мадам. Шумо дастмоле..."
  
  
  Берун выбранная Сайто гурӯҳи мардон окружила хона. Танҳо дар як е ду буд, ки силоҳ. Ҳамаи шуданд вооружены мачете, ки хуб умели истифода баранд. Агар чизе нодуруст меравад, онҳо хоҳад мурд, мубориза барои мадам. Ва агар ҳамаи меравад мувофиқи нақшаи, бадтарин, ки метавонанд рӯй аст, - он аст, ки онҳо хоҳад допрашивать, шояд попинают ва побьют, вале на убьют. Ҳадди ақал, онҳо на он қадар бисер. Агар онҳо тайер намоед. "Тир, ҷаноб? Ҳа, албатта, мо он шунида. Табиист, ки мо дар фикр буд, ки ҳамла аз сарҳади, аз ин рӯ, албатта, мо заперлись дар хонаҳои худ ва..."
  
  
  Дар баъзе масофаи аз хона ва дар самтҳои гуногун дувоздаҳ молчаливых мардон носились оид ба полям ва выполняли худро смертоносную кор. Шаш патрульных вьетнамских сарбоз ба ҳалокат қариб бесшумно. Як е ду нафар, ки ба онҳо муяссар гардид, ки задохнуться пеш аз марг, барои ин сабабҳои асоснок дорад барои ин сабабҳои асоснок дорад вздохнули; танҳо шахсоне, ки метавонанд ба онҳо кӯмак мекунад, қарор гирифт беш аз ду мил аз онҳо ва хоб дар худ лагере дар пеши холма.
  
  
  То мадам вытиралась дастмоле ва фикр дар бораи ужасном поени ва олами, ки он разглашала, бо родстер ва патрульная мошин бо грохотом вспыхнули дар подъездной дорожке ба он хона. Садои буд, ки паеми дар бораи муваффақияти ҳадди ақал дар марҳилаи аввал финальной бозӣ. Ва ҳол он вздрогнула, фикр дар бораи касоне, ки вафот кард ва мебоист бимирад.
  
  
  Бистари назар ҷолибанд. Вай накинула ба худ мулоим дар либос ва хушбахтона скользнула зери кўрпа ман.
  
  
  Ду мошинҳо отъехали.
  
  
  Дар аввал онҳо мерафтанд ва оҳиста-оҳиста, зеро лозим аст, ки буд бигзор бегущему
  
  поспевать барои онҳо, балки бо гузашти вақт онҳо ускорились.
  
  
  Сайто ронандагӣ буд, аввал дар "Ройял", зеро медонист роҳ. Дар он грузе буданд, ки як генерал, як лейтенанти ва як сержант ва ҳамаи онҳо буданд, мертвы. Ник аз паи ӯ дар патрульной бошад. Ӯ ба ҳузур пазируфт иборат аз як сержанта, як капрала ва ҳафт нафар; ва ҳамаи онҳо буданд, мертвы.
  
  
  Роҳ ба лагерю вела боло, выровнялась дар чанд сад ярдов, ва он гоҳ плавно спускалась поен, то аввалин лагери. Баъд аз он боз боло рафт, ки зӯр аст,; лекин ба он чизе, ки ӯ кард берун аз лагерҳо, барои ронандагон надошт фарқ намекунад.
  
  
  Тақрибан тавассути ҳафт дақиқа пас аз он, ки бо плантации Ла Фарж автомобилҳои боз притормозили.
  
  
  Ник снял бо басомадҳои оставшуюся гранату, готовясь ба он аст, ки бояд буд, ки рӯй, ва прикрепил Вильгельмину ба проволочному прикладу. Ӯ медонист, ки Сайто, находившийся дар чанд ярдах аз он, буд, монанд тайер. Ӯ инчунин медонист, ки се дигар норинҷак хоҳанд истифода тарзи беҳтарин, ки чанд ба наздикӣ аз ҷониби пулеметов хоҳад ба ҳадаф, ба мақсад мувофиқ.
  
  
  Пронзительное суруд паррандагон пронизывало неподвижный шаб ҳаво. Ник дохил интиқоли, локтем оттолкнув лежащего капрала, ва аз паи Сайто оид ба извилистой кӯҳкорӣ роҳ. Ӯ дид, ки "Бо родстер" расид охири ровной гурӯҳҳо роҳ, ва ман фахмидам он реплику. Ӯ ускорился. Кушода дари. Вынул pin аз норинҷак. Аз чап ба курсии. Баъзеи пистолет ва ҳар чизи дигаре ва выпрыгнул. Мошин набрала суръат ва барои "Ройял" спустилась оид ба склону.
  
  
  Ник давида рафтам бо роҳи оҳани роҳ ва карабкался оид ба склону кӯҳ. Ӯ расид относительной амнияти запутанного бутта, вақте ки аввалин таркиш нарушил тишину. Бузургҷусса садои разделился ба якчанд қисмҳо ва отразился дар водии. Осколки рваного металлӣ летели ва впивались дар мокрую замин. Дуюм таркиш буд, ҳатто суруд аввал, ва бо он оглушающим нидои патрульная мошин падидомада дар скрученную омма барг, ва тафсилоти. Аз куҷо ба касе аз боло донесся смертоносный несту нобуд автоматов. Баъди якчанд сония ӯ буд, заглушен гулким эхом боз ду таркиши. Ник пробирался сквозь қабати кусты ва дидам, тусклые чароғҳои лагерҳои. Дар миени огней клубились маҳфилҳои дуд ва хурд взъерошенные фигурки беспорядочно бегали байни палатками.
  
  
  Дар зери он, бар онҳо, барои ӯ ва пеш аз ӯ мертвые садоҳои гурўҳи ҳамаи суруд. Сеюм ва охирин аз воситаҳои таркиш врезалась дар лагери, ва ӯ дид, ки чӣ тавр палатки крошатся ва афтод, ки чӣ тавр карточные домики. Бегущие фигуры сновали, чӣ тавр ба тараканы оид ба фишанги ифлос ошхона, вақте ки ногаҳон дохил карда мешавад нур. Ответный оташ зад, ки дар склон холма, вале чизе пайдо нашуд. Пулеметы insanely стучали, выкрикивая иттилоот дар бораи внезапной марг ва всепроникающей адоват.
  
  
  Ду разбитые мошинҳо истода дар роҳ, ведущей дар кровоточащий фаред лагери. Ҳеҷ кас ҳеҷ гоҳ мефаҳмад, ки онҳо обитатели мурданд пештар ҳамон шаб ва дар дигар ҷойҳо. Воюющие мардум на мегузаронанд, кушодан,, хусусан вақте ки онҳоро ба лагери подвергся нападению партизан тавассути сарҳади байни онҳо ва онҳо аз душманони худ.
  
  
  Убийственные садоҳои прекратились ҳамин тавр ногаҳон, ба монанди оғоз. Ин маънои онро надорад, ки охири онҳо ба як захираи лавозимоти ҷангӣ ва оғози сайери, он қадар зуд ва бесшумного, ки чӣ тавр онҳо не наздиккунии. Ник пополз пеш тавассути кусты ва спустился ба роҳ, умедвор аст, ки мардум Сайто оғоз отступать поен склону холма тибқи нақша. Бесцельные навбат ва залпы оташ доносились аз лагерҳо, уходя куҷо аст, ки дар кӯҳҳо наверху дар ҷустуҷӯи спрятанного душман. Вале пинҳон душман аллакай дод, ки худро дар он ба ... Ое касе нест, мебуд, ки аз асосҳои имон, ки генерал Минь ва он несчастные аҳли на ба ҳалокат партизанской амалиет, ки шуморо аз онҳо, вақте ки онҳо входили дар худ лагери.
  
  
  Шӯълаи ду пораи мошинҳо отбрасывало замысловатые узоры нур, танцующие дар изуродованной роҳ.
  
  
  Ник бо Сайто дар сояи ва отправил он дар роҳи рафтан аст,. Худи ӯ дождался оилаи қадар ба шунидани паеми Сюаня дар бораи пурра отступлении бо ду шуш травмами, сипас ӯ низ устало баргашт плантацию. Рентгении прожектора беспомощно бродил оид ба склону холма. Ӯ истифода карда буд, ки ба пайдо. Крошечная љанг дар дохили ҷанг ба поен расид.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Мадам Клэр Ла Фарж проснулась аз кӯтоҳ беспокойного хоб. Чанде пеш далекие садоҳои тирандозӣ прекратились, ва шаб, суст переходящая дар субҳ, боз дар ҳамон тихой, мисли ҳазорҳо дигар шаб ... ба истиснои он, ки дар саҳни послышались тихие мӯзаи овоз. Сипас вай услышала қадамҳои Сайто, спускающегося нардбон ва дигар қадамҳои нав қадамҳои воридотӣ дар як ҳуҷра, ки онҳо бо Полом спроектировали барои меҳмонон, ки қатъ приходить дар ин ҷо зиеда аз даҳ сол пеш.
  
  
  
  Вай гӯш карда шуд тамом нест, ки чӣ тавр бо баланд бегона ба даст ором мерафтанд оид ба ҳуҷраи; шунидам, чун он берун омадам, кардааст, лестничную љавобҳо ва наполнил ванна дар меҳмонхонаи, ки буд кремовой, розовой ва тилло.
  
  
  Клэр гуфтам дар бораи худ. Агар мужчине ягон требовалась як ванна, пас ин, албатта, требовалось. Вале кремовая, розово-золотая оправа буд, гумон аст касоне, ки вай выбрала мебуд, барои он. Чӣ тавр мебуд, ӯ ҳеҷ буд ошеломлена, ки Шуд ва Сайто строили худро зуд нақшаҳои ӯ ба ҳар ҳол, мушоҳида кардам, ки чӣ тавр бо баланд, фарсуда бегона ба даст як худро ослабевающие қувват ва бо фармондеҳии. Ӯ фикр мекард, ки ба зудӣ ва действовал қатъиян. Ва вақте, ки ӯ дид, ки чӣ тавр ба он ожила гирифта шудааст ва як пиела қаҳва аз дрожащих ангуштони Луа, ӯ улыбнулся ба ӯ чунин самимона муҳити оила гарм ва радостной табассум, ки дар ӯ боқӣ монд, ки бо ӯ боз ҳам дароз пас аз он ғамхорӣ. Ӯ ҳатто пурсид, ки дар бораи паеми Моро, балки ба ламс он дасти извинился барои он ки, то даме ки нест паембаре. Он гоҳ ба вай гуфт: ба ӯ, ки мансаби аст, ҳанӯз ҳам дар целости ва ҳифз. Ӯ гуфт, ки агар медонист, ки он хоҳад буд, ки манзилаш ба вай далерӣ ва рафт бо Сайто. Акнун, вақте ки ӯ баргашт, вай ҳис чунин қавӣ сабукӣ, ки дар он ба ҳайрат.
  
  
  Брызги дар en прекратились. Баъд аз чанд дақиқа об булькнула, ва дар саҳни послышались шуш қадамҳои. Клэр деҳот дар бистар ва рассуждала бо худи худ. Буд, хеле дер ташвиш аз он. Вай бояд буд хоб. Ӯ буд, барои он незнакомцем. Ӯ бояд истироҳат буд. Вай дар ин сӯҳбат ба ӯ субҳ. Балки он аз як чанд рӯз ва ҳамин тавр кам медонист дар бораи он чӣ дар ҳақиқат рӯй медиҳад. Дар он буд, ки пурра ҳуқуқ бидонед хуруҷ кард. Шояд, вай метавонад ба ӯ кӯмак залечив он захм. Ӯ метавонист ба вай мегӯям, ки чӣ тавр ӯ исбот кард, ки вовлеченным дар он. Ӯ метавонист бубинем, ки чӣ тавр ба он назар аст, дар асл ...
  
  
  Хандаовар аст. Субҳи вақти кофӣ барои тамоми чизе,. Ҳоло ба ҳамаи онҳо бештар аз ҳама бояд хуб буд, дароз хоб.
  
  
  Вай решилась ва встала аз бистар. Вай ҷисми сахт болело, ва вай медонист, ки хоб мебуд, имконнопазир аст, то он даме ки успокоится, поговорив бо он. Ҳалим халат скользнул бо вай. Ба вай шиппахои уро гирам на издавали ҳеҷ садо, вақте ки ӯ берун аз хуҷраҳо ва рафт, бо лестничной намуд. Дар thinnest полоска нур дар зери дари худ Картера убедила он, ки ба он ворид мешавад, ба таври дуруст. Ӯ хоб набуд, ва вай спала, ва онҳо буд, ки дар бораи чӣ гап.
  
  
  Клэр легонько постучала дар он дари.
  
  
  "Сайто?" - крикнул ӯ.
  
  
  "Не, ин Клэр Ла Фарж. Метавонам, ки ман дохил?"
  
  
  "Дар бораи! Як дуюм, лутфан".
  
  
  Вай услышала босуръати ҳаракати рӯи фарш. Дари фаъол мешавад. Ӯ истода буд, ва улыбался вай, обернув атрофи меъда толстое дастмоле.
  
  
  "Извини, ман либоси", - гуфт ӯ. "Ман танҳо буд, машқҳои". "Ва фикр дар бораи ту, метавонист илова ӯ, - вале передумал. "Заходи." Он ба таври васеъ распахнул дари ва отступил.
  
  
  "Хислатҳои туро побери, Клэр, - гуфт ӯ ба худ. Извинитесь ва фавран уходите.
  
  
  Вале вай аллакай кардааст, ки дар ҳуҷраи. Ва ӯ дар ниҳоят, нигариста, вай чунин аст, ки ӯ буд,, дар асл, гордой ва зебо зан, ба хотири мулоқот бо он ӯ омад, то кунун.
  
  
  "Машқҳои?" - слабо гуфт вай, ҷустуҷӯи мускулистое бронзовое бадан ва охирини ҷамъоварии ран. "Баъд аз ҳама машқи, ки шумо буданд, имрӯз?"
  
  
  "Ин misc", - хурсандӣ гуфт ӯ. "Йога-дыхательные суратхои ба ман ҳис бештар беҳтар аст". Ӯ толкнул онро раисикунанда ва деҳот дар бистар, бодиққат обернув дастмоле дар атрофи худ. "Ман хеле умедвор буд, ки увижу туро, - идома дод ӯ, - аммо ман боварӣ карда шуд, ки ту хоҳӣ хоб. Ин чизе нодуруст аст, рост аст?"
  
  
  Вай посмотрела ӯ шахсе увидела, ки ясные серо-пўлодӣ чашм аз тамошои он чашм. Қавӣ шахси дигар грязно-коричневое ва пок загорелое аз солаи офтоб, буд, ки қариб классикӣ дар худ мард зебоӣ. Васеи сахт даҳони буд нежным, ва вай аллакай медонист, ки ӯ метавонад табассум, то ки он шарм ва худ... аҷиб заиф. Дар поени кор, он шудааст, аз зрелой зан ва на неопытным кӯдак. Вай увидела, чӣ тавр ба изгибаются уголки даҳони вай, ва задалась масъала, ки ӯ метавонист фикр дар бораи зане, ки то душманон ба он.
  
  
  "Ту выглядишь... ба таври дигар", - слабо гуфт вай ва увидела, ки дар он назари вспыхнул ханда. "Не, ҳама дар тартибот. Ман мехоҳам бидонед, чӣ рӯй дод имшаб. Ин... сработало ҳамин тавр, чӣ тавр шумо ба нақша?"
  
  
  Ясные чашмони кофирон сахт. Ник гуфт. "Ба як андоза калон. Мо аз тарафи қурбониени не, бо онҳо хеле зиед аст. Албатта, мешавад баъзе додзанӣ дар мавриди сарҳад эпизода, вале гумон аст, ки шумо пострадаете. Аз тарафи дигар, ман фикр мекунам, ки он ба Шумо ба таври ҷиддӣ фикр дар бораи он, ки ба тарк плантацию. Ин бад аст ...
  
  
  "Ман уйду аз ин ҷо", - қатъиян гуфт Клэр. "Ин хонаи ман аст,, ва ҳеҷ кас ба ман на выгонит. Зиеда аз ин, бо ин лаҳза ман нишаста дар тарафи. Чӣ тавр ба чизе ман найду роҳ дод отпор".
  
  
  Вай зебо
  
  "Ҳа", - фикр кардам Ник; хунхобц, касоне, захмро озори муҳофизат ва ҳама чиз аст,, ӯ буд, поразительно красива, безошибочно ва элегантно фаронса. Қабати черные мӯи буданд сброшены вай дар " дар бораи, умоляя откинуть онҳо пеш любящей мард бошед, ва пурра ба лабони притягивали он чашм, ки чӣ тавр магниты. Зиччи восхитительная сандуқе натянулась дар кружевном либос, ки ӯ носила зери мантией. Вай бо овози лоғар таваҷҷӯҳ буд тихой up music; ва он чашмони торик буданд қӯшчӣ бассейнами, ки дар онҳо ӯ мехостам, ки ба шино. Ин буд, ки зан; қариб. Легендарная Клэр Ла Фарж буд, ки ҳамин зан сабки, грации ва далерӣ - фигурой, он метавонист орзӯ мекарданд олиҳаи. Ник эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он дили маротаба бо бештари солим қувват аз чанд соат, ва рафта ҳамаи берун кўшиши на назар ба вай афсонавӣ сина.
  
  
  "Ман фикр мекунам, ба ту, шояд бештар пайдо эмин заминаи амалиети ҷангӣ", - трезво гуфт ӯ. "Раул Дюпре пешниҳод намуд, ки..."
  
  
  "Дюпре!" воскликнула вай. "Ҳа, ҳа, ту дар ин ҷо аз сабаби он! Вале ба ҳар ҳол ман намефаҳмам. Чаро ту? Касе, ки ба ту? Касе ки буд, он марде, ки ба назар китайцем? Аз ӯ фаҳмидам, ки дар бораи поясе? Медонистам, дарк мекунед. Ман дидам, ки чӣ тавр ӯ буд, тамошо дар он. Ва ки дар бораи...? "
  
  
  "Погоди!" - прервал он Ник, он шахс расплылось дар улыбке, ки вай находила то необъяснимо очаровательной. "Ман мегӯям, шумо мефахмед, дар ин бора бо оғози, ва ин бояд ба дод ҷавоб ба ҳамаи. Вале предупреждаю шумо, ин долгая ва душвор аст, таърихи, ва шумо бояд, ки хеле хаста".
  
  
  "Ман мехоҳам, ин шунидани", - танҳо гуфт вай. "Ман мехоҳам ҳамаи ин ба шунидан".
  
  
  Ӯ убедился, ки дастмоле на соскользнет, ва гуфт вай қариб ҳамаи. Вақте, ки ӯ бар ба рассказу дар бораи Тони дар соҳил, ӯ беҷавоб аз баъзе нолозим муфассал ва сосредоточился ба нақши de leng Тонга гузаштем. Оид ба ғалаени рӯи Клэр отразилось он потрясение, сочувствие ва даҳшат. Вақте, ки Ник хатм худро дароз ҳисобот, ки дар онҳо муҳокима карда, Моро ва он чиро, ки онҳо чӣ кор кунанд, барои пайдо кардани он ба мақоми доимӣ ва мирное ҷои истироҳат. Сипас онҳо заговорили дар бораи бахшидани ва храбрости Сайто ва қадр ҳар яке аз онҳо барои он чизе, ки анҷом додаанд, дигарон.
  
  
  Последовало кӯтоҳ хомӯшии боиси. Онҳо посмотрели ба якдигар. Клэр ба нармӣ покраснела. Ник эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он пулс участился. Вай сина вздохнули.
  
  
  "Ман гап зада метавонист тамоми шаб", - гуфт ӯ. "Ман мехоҳам, ки бо хурсандӣ розӣ шуд, ки бо шумо бод,. Аммо ту ба назар намерасад, ки ту он вақт каме поспать?"
  
  
  "Ман гумон дорам, он чунон", - пробормотала вай. "Лекин... агар ту просишь ман бошад, лутфан, дар аввал рафтанду ман побольше дар бораи худ".
  
  
  Ӯ гуфт вай, хеле хурсанд ҳастам, ки ӯ мехоҳад, ки мондан. Вақте ки ӯ гуфт ҳар, ки позволял AX, ӯ пурсид вай дар бораи ҳаети вай дар плантации ва дар бораи крутом ва блестящем смельчаке маъруф La Petite Fleur.
  
  
  Аввалин ба вай муяссар гардид, ки гап дар бораи Соҳаи, то, агар он дар ҳақиқат мертв, ҳеҷ гоҳ баргардад, ва гӯе ӯ буд, нозанин воспоминанием, ва тамоми зиндагии. Ниҳоят вай вздохнула ва гуфт: "Ман дода шавад, то барои ҳар касе, ки дар давоми сол. Лутфан, мебахшед барои худ утомление. Вале ин хуб аст, ки шумо дар ин ҷо. Ман хеле благодарна. Ва ҳоло ман дар ҳақиқат беҳтарин бираванд. . "Лекин он тамоман нест, ба назар чунон ки агар мехост.
  
  
  "Шояд ту меарзад", - гуфт ӯ ва дарҳол сеяки дар ин бора. Вай встала.
  
  
  Ва ногаҳон застонала, схватившись дар канори. "Имомия аст! Дар чанд лаҳзаҳои ман забыла", - гуфт вай, полуулыбаясь, вале ба таври возеҳу равшан аз дард. "Ман ҳис мекунам, то ки агар ман буд, дар нимаи дуюми бозии футбол - ва ман буд, футболистом".
  
  
  Ӯ потянулся, барои кӯмак ба вай даст. Вай бросилась ба он дар нагирад, чизе заикаясь ва кӯшиш отпрянуть.
  
  
  "Бигзор ман ба шумо кӯмак мекунад", - гуфт ӯ. "Ман отнесу туро дар ҳуҷраи худ". Ӯ легонько подхватил он ва дар оғӯш.
  
  
  "Не, не!" вай запротестовала. "Он шарт нест."
  
  
  "Шояд дар ин лозим нест. Аммо он хуб хоҳад шуд. Ҳадди ақал барои ман".
  
  
  Ӯ улыбнулся он покрасневшему шахс ва понес вай ба хона. Вай бештар чизе гуфт, аммо легонько положила дасти ӯ ба китфи.
  
  
  Вақте ки ӯ дари кушода дар вай ба ҳуҷраи, ӯ наклонил сари, то бибӯсам он мӯи худ. Шояд, вай мушоҳида кардам. Аммо вай возражала.
  
  
  
  
  
  
  Муҳаббат - ин муҳаббат аст, вале љанг - ин ҷаҳаннам
  
  
  
  
  
  "Ин буд, нест, дар ҳақиқат бад, дуруст аст?" Ӯ ба кор бурд гузошта шуд, онро ба бистар ва лучезарно дар назар вай. Имконнопазир буд, ки фикр дар бораи чӣ гуна бузург ва тоқатфарсо ба назар бистар ва чӣ қадр он буд, дар ҳоле ки ба паҳлӯ дар подушках.
  
  
  "Не, ин буд, нест, дар ҳақиқат бад аст". Ногаҳон ӯ рассмеялась. Ин буд, ки садои соф масхара, ва ӯ нравилось шунидан аз он, аз вай. Ягона проблема буд дар он аст, ки ӯ мехостам прижать вай ба худ ва мегӯянд, вай он буд, ки ҳанӯз хеле барвақт. "Жалко, - гуфта мешавад ӯ, - ки мо ҳеҷ пытливых ҳамсояҳо. Чӣ тавр хурсандӣ ба онҳо мебуд повеселились, разговаривая! Мадам Ла Фарж легла хоб ҳуқуқ дар ин ҷо дар рассвете бо марде, ки дар он танҳо буд, дастмоле ва шрам! "
  
  
  "Афсӯс.
  
  "Ба ман хеле душвор аст, ки хориҷ шрам", - гуфт Ник, наклоняясь ба он ва ба осонӣ целуя вай дар щеку. Ӯ қариб мехостам, ки ӯ ба ин кор кард. Он лабони эҳсос мекарданд ба тавре, ки агар онҳо коснулись чизи небесного, ва ҳар қафас он бадан ногаҳон оғоз талаб ҳуқуқҳои баробар. "Агар мо ҳает буданд, хеле гуногун вуҷуд дорад, - ба нармӣ илова намуд ӯ, - мо метавонем ба онҳо боз ҳам бештар дар бораи чӣ метавон буд, ки ба гап. Осоиштаи шаб, Клэр. Осоиштаи шаб."
  
  
  Вай прикоснулась ба худ щеке, ки дар он вай поцеловал.
  
  
  "Осоиштаи шаб, дӯсти ман." Вай дасти обвились атрофи он гардан. Вай притянула он шахс ба худ ва поцеловала дар лабони.
  
  
  Ҳамаи он оғоз кофӣ инчунин, аммо, вақте ки лабони худ вохӯрд, ки онҳо метавонанд берун разлуки. Ҳамаи, ки ӯ ҳангоми оғоз ба фикр ба он ва кӯшиш ба пинҳон, всплыло дар он ва ускользнуло аз ин kiss. Ва он, начавшая ин бо мулоим прикосновения худ чувственных ҷорӣ мешаванд, наметавонист берун омад. Ва кӯшиш не. Нармӣ бӯсаи табдил страстным. Ӯ удлинялся... горел гарм... приостанавливался... ва сливался боз як цепкую, ищущую вохӯрӣ.
  
  
  Клэр вздохнула ва легла аз ҷониби менигаранд он. Вале он ба дасти ҳам прижимали ӯ ба худ. Баъзе вақт онҳо бесадо менигаристанд, ба якдигар. Танҳо looked. Ҳар кас метавонист дидан буд, ки дар назари дигар.
  
  
  Ниҳоят вай пробормотала: "Ое мо заботимся дар бораи соседях?"
  
  
  Дили ӯ подпрыгнуло. Ӯ мехост, ки он; бо аввалин дақиқаи ӯ мехостам, ки ба вай. Лекин илтимос дар бораи ин буд, ки аз ҳад зиед.
  
  
  Ник убрал растрепанные мӯи худ бо вай чашм. "Бигзор мегӯянд", - гуфт ӯ. Вай протянула дасти ва выключила прикроватную лампу.
  
  
  Бештар буд ва на таќдим кардааст, на либос на полотенца.
  
  
  Вай коснулась он бозгашт ва нащупала полосу вазнин хўроки доред, дохил шавед, натянутую дар вай. "Ман ин видела", - прошептала вай. "Чӣ қадар ту буд, дардовар!"
  
  
  "На бештар аз ту", - нармӣ гуфт ӯ. Ӯ ба даст он хеле инчунин, гадая, ки ое вай бераҳмона вазнин изящные машѓулият муҳаббат. Чунин менамуд, ки ў хонда фикрҳои ӯ. "Биеед, якҷоя мекашанд", - пробормотала вай.
  
  
  Он гоҳ, ки ҳамаро ҷамъ буд васила сладким страданием.
  
  
  Онҳо лежали паҳлӯ ба паҳлӯи ва фикр мекарданд, ки чӣ тавр ду шарораи хоҳиши руҷӯъ ба ночизи огоньки дар ҷустуҷӯи чизе, ки мумкин аст ба он нур. Ду измученных бадан фаромӯш, аз он болели ва оғоз упиваться восхитительной агонией мехост. Вай пойҳои переплелись бо ӯ, ва ба вай ангуштони обводили умумияти он шахсоне, то ки онҳо фаҳмиданд аз он. Ӯ, дар навбати худ, ласкал он сандуқе ва целовал чувственные лабони, то он гоҳ фаҳмидам, ки он ба - ба он тайер не танҳо ба поцелуям. Дасти легонько намоиши он ба таври комил изогнутой тағзия, обнаруживая хунхобц ва дардовар ҷойҳои, ва двигалась он ҷо, ки дар он буд, ки дард. Дар аввал ӯ ба нармӣ задрожала аз он исследующего прикосновения, вале, вақте ки ӯ барои мягкости вай бадан, он расслабилась ва согрелась ва обнаружила зарурати онро ҷустуҷӯ бадани худ дасти. Ӯ ҳис гладкую пӯст, покрытую шрамами аз имрӯза ва давних набард кунад, ва сахти, флоппи мушакҳои мард бадан, бештар дар зебои аз ҳама, ки ӯ ягон медонист. Ин буд, ки мард; қавӣ, вале нармӣ, великолепно яди, чувственный ва голодный.
  
  
  Клэр низ буд голодна, вале на хӯрдан. Ӯ хеле-хеле дароз ждала, ки чунин мард дохил шудам дар он ҳаети мешавад. Ва он чизе забыла дар бораи, ки маънои онро дорад, дӯст як мард ва таҳвили ӯ хушнудии. Хурд ҳаракати вай ангуштони вызывали дар Ника tingling ва деҳаҳоро тавассути он хурд тирҳо шаҳват. Бештар калон непроизвольные ҳаракати он гибкого бадан буданд беихтиерона сладострастными, ва он чиро, ки аз байтулмол ба воситаи бадани Ника, буд, ки ҳатто хурсандии бештар гирем ва ҳатто зиеда аз требовательным. Ӯ заглушил ҳама хотираҳо дар бораи дард ва хастагӣ ва отдался чистому удовольствию аз будан бо ӯ.
  
  
  Бистари шуд раем ҳазор ва як масхара. Ӯ ҳис кардам, ки вай ба шумо лозим аст, ва бозӣ ба вай бадан, чӣ тавр ба аксбардорӣ олиҷаноб инструменте. Вай ором застонала, хоҳиши бештар ва гирифтани он. Онҳо открывали якдигар суст, бе спешки, набирая бо суръати камтар аз он, ки чӣ тавр узнавали, чӣ гуна ба беҳтар аз раҳоӣ ба якдигар хушнудии. Ӯ мехост, ки ба он поцеловали, ва ӯ поцеловал вай тамоми инчунин. Ӯ мехост, ки ба он наздик буд бо онҳо, то ки ӯ метавонист эҳсос мягкость вай сина ва сахт кашидани вай, hips, ва он подошла наздиктар ва заставила он эҳсос яркое гармӣ аз ҳама вай ба бадани худ.
  
  
  Муддати дароз онҳо лежали наздик бо якдигар қариб ҳеҷ рондани гуфт он чиро, ки мегӯянд влюбленные, ва имкон аз оташи суст ҷойҳо, ки дар онҳо. Ин буд, ки хеле хуб аст, ки ба гузошта ба ин, дар охири, ҳатто муваққатӣ охири, ва аз ин рӯ онҳо идома дрейфовать то даме, ки чӣ тавр метавонад.
  
  
  Ӯ писарашро дар облаке. Аммо ин буд, ки аз ҳама ғайриоддӣ дар чизе, ки хотело ба он табдил ефтааст қисми ки обвивало он любящими дасти худ ва посылало хурд шарораи барқӣ, пробегавшие он щекочущим нервам.
  
  
  "Клэр, дар бораи, Клэр..." - прошептал ӯ.
  
  
  "Люби ман... люби ман..." лабони Худ горели якҷоя ва бадан бимонд.
  
  Сипас ӯ нишон дод, ки бештар метавонад дрейфовать. Ӯ дилам, притянув вай ба худ, ки вазни он на давил дар он хунхобц, ва притянул вай наздиктар аз пеш. Ва ногаҳон плывущее абр наполнилось штормом ва раскалилось аз потрескивающей шаҳват. Вай омад ба он, ки агар аз он буд, ҳар чиро, ки ӯ ҳамеша мехост, ва вақте ки онҳо дар бадани худ табдил единым целым, он чунон, ки ҳар яке аз онҳо тамоми вечность болел аз дигар. Онҳо ҳам фаромӯш кард, ки намеревались бошад нежными. Ду избитых, вале зебо моҳияти двигались якҷоя дар нарастающем ритме.
  
  
  Ӯ медонист, ки чунин занон, ки чӣ тавр ба он. Дар ҳама роҳҳои ӯ буд, совершенством. Ва ӯ бо муҳаббат, ки агар дар ҳақиқат любила он. На мисли зане, ки мард бояд барои внезапного ва мимолетного ҳангома ва чӣ гуна аст, ки мехоҳад дод, то ҳар чӣ дар он аст, касе, ки ӯ дӯст медорад, тамоми дили худ. Дар он чувствах ба он буд, ки хиҷил, ва ӯ онро медонист. Буд, ва, хоҳиши, ва фаҳмиши ва дӯстӣ ва... як навъ изҳори сипос. Ҳамаи, ки аз он ҳис кардам, ва бисер чизхои дигар. Онҳо буданд, чун ду инсон, ки бо солҳо дӯст ва восхищали якдигар, ва ҳоло сошлись якҷоя баъди дароз як шикасти.
  
  
  "Ник, my darling... Ник, my darling..." лабони Худ боз мулоқот дар пылающем бӯса не, ки севумӣ парящее грозовое абр ва ба ӯ имкон дод шустани дур ҳама, ғайр аз чудесного ҳангома наздик ба ду нафар, ки чӣ гуна дар тамоми имконпазир.
  
  
  Онҳо муштарак хушнудии нарастало, то табдил ефтааст қариб невыносимым. Ӯ пробормотал вай, ва он вздохнула. Ӯ показалось, ки ӯ мешунавад thunder, вале ӯ медонист, ки вай задыхается аз экстаза, чунин онро худ. Ин буд, thunder. Ин буд, таркиш, охвативший онҳо ду ва отразившийся дар онҳо дрожащих конечностях, то дар охир, он утих ва чап онҳо безвольными, ҳанӯз цепляющимися барои якдигар гӯе гузаштани - маънои онро дорад, мурдан.
  
  
  Онҳо буданд, хеле зинда хоҳам гузошт ва любящими.
  
  
  Аммо акнун,, дар охир, онҳо натавонистанд, имконияти эҳсос хастагӣ.
  
  
  "Ишқи ман... чудесная ва зебо..." "Мисли ширин, ман Ник..."
  
  
  Онҳо суханони бо вазъ дар ночизи бӯса, ва бӯса дар ҳеҷ чиз.
  
  
  Ин буд, thunder. Борон пролился дар боми.
  
  
  Онҳо мирно хоб дар оғӯш якдигар.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Торик субҳ. Дер, вале торик, пасмурно. Ва ҳанӯз ҳам борон меборад.
  
  
  Ва буданд, ахбор. Бо гузашти вақт, то ки онҳо ба хоб, армейский лагери дар кӯҳҳо сложил худро палатки ва ором скрылся.
  
  
  - Huh. Сеюм, навъи муайяни маданият, ки фармон аз боло, - гуфт Ник. "Ман фарз кунем, ки онҳо бояд гузориш оид ба радио дар бораи он чӣ рӯй шаби гузашта, ва ба онҳо гуфта шуд, ки онҳо рафт ҳастед, ки бо он тарафи кӯҳ. Як андеша, ки онҳо метавонанд ба рафтан?"
  
  
  Сайто покачал сари. "Ҳамаи мо медонем, ҷаноб, ин аст, ки онҳо кист гумроҳтар аз хотир. Сюань рафт ба омӯзиш зиеда аз соат пеш аст, вале ӯ ҳанӯз баргашт".
  
  
  "Hmm", - боз гуфт Ник. "Ва ҳеҷ кас буд, ки дар ин ҷо ба опросить кормандони дар бораи вчерашнем бое?"
  
  
  Сайто покачал сари. Ник нигоҳ ҳамон аст, ки буд - заплетал тасмаҳои борик ресмоне дар атрофи басомадҳои, то ҳамаи ин, бо чӣ гуна мебуд нома он ҳеҷ буд,, буд, ки замаскировано зери порчаи пояндаву ресмоне, ки ба он ҳар фермер метавонад аз пӯшидани худ бозгашт. Клэр аз наздик мушоҳида барои ӯ, вай мобилӣ шахс выражало хилофи ифодаи изтироб ва муҳаббат.
  
  
  "Сайто..."
  
  
  "Ҳа, ҷаноб?"
  
  
  "Фикр мекунам, ман беҳтар аст, ки фавран даст. Бубахш, Клэр, вале ман бояд ба дуздӣ яке аз туст мошинҳои. Ман медонам, ки ту намерасад бензин, аммо ин ягона роҳи ба даст овардани он. Ман кӯшиш мекунам, ки чӣ чизе ҷуброн барои он аст. "Ӯ доранд, ба вай шахсе дид азоб дар он пеши назари шумо. Онҳо ҳам медонистанд, ки вай нест, фикр дар бораи грузовике. "Ман переоденусь, то ту возьмешь мошини", - идома дод ӯ. "Ва бигзор Дон накормит китайца ва убедится, ки ӯ қавӣ мекушед".
  
  
  "Ту ҳаргиз гузаранд", - азми қавӣ гуфт Клэр. "Ое ту медонӣ, ки ҳеҷ гоҳ сойдешь барои як фермер, ки агар касе остановится касоне ба ту. Бигзор Сайто заберет туро. Ӯ хоҳад кард, эҳтимоли зиед дорад. Не уходи ана ҳамин тавр! Ое ту ҳеҷ гоҳ получится".
  
  
  "Ман њамин корро мекардам", - ором гуфт Ник. "Пас, е ба таври дигар, ман доберусь ба он ҷо. Сайто мемонад дар ин ҷо. Ӯ ба ту зарур аст".
  
  
  "На шумо..."
  
  
  "Сайто дар ин ҷо боқӣ хоҳад монд", - азми қавӣ гуфт Ник. "Сайто, лутфан, приготовь барои ман чи".
  
  
  "Ҳа, ҷаноб", - гуфт Сайто. "Мадам...", ва он нежные чашмони маро ба ӯ аз боло ба поен. "Дуруст аст, ки ман ба ту понадоблюсь. Ман помогаю Мастеру дар роҳи он. Вале ман остаюсь дар ин ҷо". Ӯ саҷда берун ва берун аз хуҷраҳо.
  
  
  "Ник." Клэр умоляюще посмотрела дар он. "Ман медонам, ки ба ту мегӯям. Вале ман намехоҳам, ки ту уходил".
  
  
  "Ман бояд, Клэр. Ман гирифта, барои аз омад - ва чизе ҳаст, ки ҳанӯз. Акнун ман бояд равам. Вале ман метавонам дар сӯҳбат бо французами ва мепурсанд, ки ба онҳо прислать барои шумо бехатар нақлиет..."
  
  
  "Он чизе, ки ман мехоҳам. Ман мехоҳам туро
  
  Ту дар бораи имкони истироҳат ". Вай нервно сглотнула." Ман мехоҳам, ки ту дар замоне ки зинда буд. Ва бозгашт ба ин ҷо, агар сможешь. Зеро ки ман ҳеҷ гоҳ уйду аз ин ҷо ".
  
  
  Он серо-пўлодӣ чашмони буданд, чунин ҳамон печальными, ки чӣ тавр ва ба вай. "Ман медонам, ки ту ин сделаешь, Клэр. Ва дар баъзе ҷиҳат ҳеҷ гоҳ".
  
  
  Ӯ потянулся ба он ба воситаи мизи. Пас аз муддате, ки онҳо ба аҳли. Баъд аз он рафт, то либоси дар либоси нав, ки пайдо, барои он Сайто, ва втереть чужой ранги дар шахси.
  
  
  Дар давоми ним соат ҳама дар буд, омода аст.
  
  
  Ӯ рафт, бо Лақаби то ба хориҷи охири южных замин, ки дар он на поляне мунтазири мошини. Бровь Ника нахмурилась. Дар ҷое, ки поблизости буд, садои, он бояд буд, бошад,. Вале Клэр, сахт задумавшись ба назар мерасид, ки ин мушоҳида кардам.
  
  
  Онҳо ҳам онро чӣ гуна Сайто запихнул алоқаманд de leng Тонга дар кузов мошини.
  
  
  Клэр повернулась ва посмотрела ба қавӣ шахс бо грязно мубаддал мегардонад пятном. "Вернись", - прошептала вай. "Новобаста аз он ки бо ман. Вале агар ту садоятро... ман фикр мекунам, ки ту сможешь". Вай стянула чизе ба ангушти. "Лутфан, инро гир ин ва зиннатҳои. Ин ринг, ки ман ... хеле дорожила". Ӯ гирифта, ба он ки вай гузошт ва дар мизинец дасти чап. "Ин ҳалқаи аждаҳо", - гуфт вай. "Ин маънои онро дорад иқбол аст, муҳаббат ва отвагу. Ва бессмертие. Ман орзу мекунам, ки аз ҳама ин ба ту. Е танҳо барои ту, агар зарур аст".
  
  
  Баъдан ӯ то ба ҳол ба хотир, ки ӯ гуфт:. Ӯ помнил танҳо дар он лаҳза, вақте ки ӯ даст ба вай оид ба дасти худ, он лаҳза, вақте ки садои табдил суруд ва табдил ба чархбол, парящий дар чанд ярдах аз онҳо.
  
  
  Шахсе Рауля Дюпре смотрело сквозь плексиглас. Он гоҳ буд, ки ба бесарусомонӣ ниҳолшинонӣ, баенот ва рафтани.
  
  
  Баъд аз чанд дақиқа Ник буд, дар ҳаво. Ресмон буд привязана ба он камар, номаро ҳанӯз оставалось боэътимод укрытым. De leng Тонг буд, аст ва беспомощно рычал. Раул Дюпре буд дошт.
  
  
  "Ман бояд буд, омад ва то он, ки туро худам, mon ami! Ба он вазнин буд,, вале ман маҷбур онҳо одолжить ман чархбол. Вақте, ки дигар на баргашта, ман медонистам, ки чӣ бояд кард. Ва танҳо ман ин корро. Ту онро гирифта, барои ман, ман яҳудии, ки дӯсти! Ту ба у он ман зинда карда мешавам! Оҳ, чӣ тавр ӯ сӯҳбат хоҳад кард, тавсияҳои свинья, ки пеш аз ман ед он дар гильотину! "
  
  
  Ник шунидам, чунон ки ӯ гуфта будам, ки ин ҳама ва ҳатто бештар, ва дидам, ки чӣ гуна de leng Тонг пош дар ошенаи дар беспомощном молчании. Аммо ягона чизе, ки ӯ дар ҳақиқат осознавал, - ин Клэр.
  
  
  Вай фаъоли гурӯҳи бонки ҷаҳонӣ аз поен.
  
  
  Ӯ помахал дар ҷавоб ва дид, ки чӣ тавр ба он баланди гулнақшҳои бо ҳар минутой мегардад, ҳама камтар. Камтар... одинокая... сипас хеле хурд аст, ва хеле одиноко.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Сайгон. Сентябри соли 1964. Шаҳр, раздираемый конфликтами, сиесӣ интригами ва растущим страхом пурра пош хӯрдани.
  
  
  Ва ҳама ҳамин буд, ки баъзе умед аст, ки аз рўи мумкин аст, қатъ, агар гниение идора бурида аз даруни. Ҳеҷ кас метавонист сару дар тонкостях вьетнамской сиесати он мавзуъҳои асосии душманү ва забти ҳокимият. Вале идора ба ислоҳ баъзе аз сарчашмаҳои асосии волнений ва намеренного недовольства. Ҳадди ақал, ин буд, ки чизе. Ҳамин тавр Не?
  
  
  Ник нишаста дар сатри "Континенталь" бо Раулем Дюпре. Snippets охир сабт паемҳои Хоука идома крутиться, ки дар он сари.
  
  
  "Бо диққат гӯш кунед. Ман передам ин маълумот танҳо як маротиба. Дар ҳар сурат, шумо хоҳад доранд, ки аз он ҳеҷ касбӣ истифода. Ин танҳо барои шахсии шумо қонеъ гардонидани. Паем Моро буд расшифровано мо коршиносон оид ба кодам, работающими дар ҳамкорӣ бо баъзе маъруфи антропологами, ки њољат ба гуфтан нест, буданд, присягнуть нигоҳ доштани сирри. Табиист, ки онҳо низ як таҳаммулпазирӣ ба секретной иттилоот. Паем Моро буд, дар шакли кипу, дастгоҳи, ки ба қадим перуанцы истифода барои интиқоли паемҳои ва вычислений. Зарурате нест, ки и ' л шарҳ аст, ки чӣ тавр суханони пайдо нашуда макон ба калисоҳо... "Ин буд, Хоук, ки дар бадтарин ҳолат вақте ки ӯ истифода манеру лекционной шунавандагон, ки як каме зада пас аз он, эҳтимол, ҳеҷ гоҳ шунидам, то ба парванда Моро-Ла Фарж. Дар ҳоле, ки шумо метавонед боварӣ дошта метавонем. Дар Хоука буд соъиқаи захираи умумӣ дониш. Ва Ник, собственно, ва худаш чизе ҳаст, ки медонист дар бораи кипу. Ӯ дар бораи ин фикр кардам, дарҳол, вақте ки дид пояс Клэр, вале на метавонист бошад, ки боварӣ дорам. Албатта, он тасаввурот надоштам, ки чӣ тавр ба он хонда. "Паеми иборат аз рӯйхати номҳо, - идома дод резкий овози Хоука, - он пеш шӯрои бораи он, ки ҳама ишора ба одамон мебошанд, ки главными иштирокчиени чин коммунистического ахд дар Ветнам, ин номҳо, кодовых номҳо, касб ва ҳатто баъзе url -. Ин одамон проживают асосан дар Хюэ, Далате ва Сайгоне, ки - ки табиист, - асосан сосредоточено дар Сайгоне. Шумо метавонад ба ҳайрат ба ед, ки рӯйхати роҳбари нафар бо номи Чунг Куонг Сунг. Он кодовое name - Бародар Арнолд. Баъд аз он ба номи рафта калимаҳои "Талх бодом", аҳамияти онҳо мо надорад.
  
  Ва ҳанӯз ошкор намояд. Аммо ман боварӣ дорам, ки ин танҳо масъалаи вақт аст. Дар поен, мо пайдо ном de leng Тонг, низ маъруф ба мисли Бародар Бертрам. Агар ин сабабгор нест шумо манфиати умум е худ даҳшат, шояд ба шумо хоҳад ҷолиб аст бидонед, ки ба номи Мишел Дюма пайдо мешавад, дар охири рӯйхат. Кодовое номи Хоҳари Лотос, лутфан. Ман умедворам, ки ба шумо дар ҳақиқат худо низ преданны вай барои он кӯтоҳ, буд, ки дар ихтиери худ ".
  
  
  "Танҳо нест, вай", - тупо фикр кардам Ник. Танҳо Мишел. Дар паем, буданд ва дигар номҳо, ки барои ӯ чизе значили. Сипас Хоук гуфт: "Шумо хоҳад равшан аст, ки ин маълумот комилан мекушояд, имкониятҳои нав барои кор дар Сайгоне, дар саросари Южному Вьетнаму ва шояд ҳатто дар хориҷа". Касе, ки ҳеҷ як нафар бояд кор хоҳад кард он ҷо пурравақт, ҳадди ақал тӯли якчанд моҳ ва шояд, ва давом дигар интизор. Ҳамчунин зарур аст, ки ба андешидани тадбирҳо барои ҳифзи плантации Ла Фарж. "Дили Ника подпрыгнуло. Моҳ е ҳатто сол, ва, ки баъзе аз онҳо бо Клэр! Кофӣ дароз аст, то ки кунонанд, ки вай аз шумо тарк, дар камтар аз кофӣ дароз аст, то ки ..., Вале . овози Хоука устуворона звучал. "Раул Дюпре, ки соҳиби дастурамал таҳти алоҳидаи прикрытием, возглавит барои ҷарроҳии. Шумо останетесь он ҷо оилаи он қадар зиед, ки проинформировать приближающихся AXEmen ва ба онҳо Дюпре. Сипас, ба шумо вернетесь дар Ситоди. Кубинская намояндагӣ талаб мекунад ... "
  
  
  Дили ӯ упало, чӣ тавр як пораи ӯҳда. Нишаста дар сатри ва боз слыша дар пањлўи суханони Хоука, он аз нав эҳсос tu аввал агонию. Дар ҳоле становилось ҳама бадтар аст. Ӯ нащупал хурд сверток дар ҷайбатон нигоҳ доред ва итоъат Худо, ки чизе рӯй дод, то ба ӯ буд, ки ба он пересылать. Дар ҳар вақт ва бисер як маротиба, вале на фиристодани он бо кӯтоҳ прохладной запиской, ин чиз ба ӯ муяссар гардид.
  
  
  Раул Дюпре бо любопытством буд, тамошо дар он. "Ки туро нигаронӣ, дӯсти ман? Ое ту онро тарк мо як шаҳри? Е шояд ту ба думаешь, дар бораи чизи дигар?"
  
  
  Ник чуқур вздохнул. "Шояд он чизи дигар. Ту устраивают пухтупаз, ҳамин тавр не, Раул? Ту дигар лозим аст, ки ман ерӣ аст, ҳамин тавр не?"
  
  
  Раул суст покачал сари. "Ман справлюсь. Худро ба ҳамкорони бузург аз одамон. Аммо, албатта, агар шумо мехоҳед, мондан, шумо метавонед ин соз?"
  
  
  Дар рӯи он навишта шуда буд аз ҳад зиед дарк ва аз ҳамдардии. Ник буд, аз онҳое, ки бояд ба сочувствовать.
  
  
  "Шумо намедонед Хоука, - гуфт ӯ. "Е ман, барои ин масъала. Ман тарк беҳтарин кор дорам, ҳозир. Хавотир нашав дар бораи рафтан ба фурудгоҳ. Аммо... шояд шумо кунад барои ман дигар чизе ҳаст, ки?"
  
  
  "Ки-е." Дар Рауле буд, нав қувват, ва он проявлялась дар ҳар каломи ва жесте. "Танҳо ба ман бигӯ, ки ту мехоњї".
  
  
  Ник полез дар pocketing ва вынул хурд сверток. "Чӣ чизе ба ту сможешь додани ин Клэр?"
  
  
  Раул гирифта, онро ба ӯ ва сунул дар пиджак. Ӯ аввалин мушоҳида дар ҳалқаи бо драконом, ки Ник фарсудаи дар мизинце.
  
  
  "Дар ҷанги бисер ҷабрдидагони, - фикр кардам ба ӯ. Сарбозон буданд, як намуди. Тони буд, ки дигар. Ва Клэр Ла Фарж ва Николас Шуд, низ таъсир.
  
  
  "Ман мебинед, ки он меорад. Барори кор ба ту, дӯсти ман".
  
  
  Ник берун аз офтобӣ дар бораи бар ва оҳиста-оҳиста рафт хом кӯчаи. Чизе, ки ӯ метавонад фиристед вай аз худ, ин дастпонаи, аз ҳама зебо, ки ӯ метавонист пайдо дар тамоми Сайгоне.
  
  
  Вернись. Новобаста аз он ки бо ман. Вай просила он love. Ва ҳар, ки ба ӯ мегӯям дар ҷавоб буд паеми кӯтоҳ, ки дар он гуфта мешуд:
  
  
  Азизи ман, Клэр ... ин номумкин аст.
  
  
  Ин ҳама. Дар ивази муҳаббат ва бессмертного аждаҳо, дастпонаи куплен дар Сайгоне.
  
  
  Борон афтод, ки дар он голую сари, вақте ки ӯ мерафтанд яке аз зебо каналҳои Сайгона. Он дида channel ва ҳис кардам, ки борон.
  
  Вернись. Ман наметавонам. Ин номумкин аст.
  
  ============================
  
  ============================
  
  ============================
  
  
  
  6. Ҷосуси № 13
  
  
  
  
  
  Вай рафта, аз "Ту-104" в московском фурудгоҳ. Ин буд, Иван Кокошка, марде бо ду жизненными манфиатҳои: тадқиқотӣ барои худ нави romana ва мулоқот бо Соней, стройной балериной аз Як театр. Аммо... аст, дар асл он буд, Иван...; Ин буд, ки Он Слэйд, мӯҳтарам агенти AX, суперсекретной хадамоти Иелоти муттаҳидаи амрико ... Ва дар асл он буд, ба Он Слэйд ва Ник Картер, аввал нафар AX, ки близкое атрофиени дало номи "Killmaster" ... Ва на танҳо Соню ӯ буд, ки ба дурачить. Боз буд шарики комил Людмила, ҷосуси бо фиолетовыми чашмони, ненавидевшая ҳамаи амрико.
  
  
  Барои ин агентҳои бушует мубориза суперагентов: Ястреба, таинственного сарвари AX ва Смирнова, сарвари федератсияи хадамоти иктишофї.
  
  
  Шумо намояндагӣ: ҷадвали, ки пинҳонӣ мефиристад секретную маълумоти сурх китайцам.
  
  
  Он ҳадаф: пешгирии оғози ҷанги ҷаҳонии Сеюм.
  
  
  Ин долгожданный "тоҷикӣ" роман Ника Картера, ҷосуси Амрико рақами Як аст.
  
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  
  
  
  
  Ҷосуси № 13
  
  
  
  
  
  
  
  
  Унвони original: 13-юм ҷосуси
  
  
  Ник Картер аз соли 1965.
  
  
  Тарҷума: Лев Шкловский.
  
  
  
  
  
  
  1 - Загадка ИҶШС.
  
  
  
  ҲАР чизе ки ман медонистам, он аст, ки он ба дасти слабо сжимали доштааст, ки отказывалось поворачиваться, ки педаль давраро на кор дуруст. Аммо чаро касе ба ӯ буд, ба ҳар ҳол. Дар ин буд, ки чизе ваҳшатнок, вале ин надошт, ки ба ӯ ягон муносибат. Касе, ки ин вообразил. Чароғҳои пайдо пеш ва смещались сӯ бо визжащими звуками, ки мисли ман смутно фикр кардам, фонари одатан издают. Ва ба овоз низ буданд; додзанӣ, ки мурданд паси он шавад сметенными ревом он худ мошинҳо дар ин ужасной кошмарной рафтан.
  
  
  Чархҳо завизжали, вақте ки мошин рубли истеҳсоли выезжал оид ба васеъи проспекту таҳти унвони Спасская кӯчаи ба боз ҳам васеъ шуд, ки бор карда шудааст, ҳатто дар ин соат. Қисми зиеди аҳолӣ Москва уезжает барвақт, ва сумерки дер сменили жаркий сола дар як рӯз. Вале дар ноҳия майдони Сурх ҳамеша дар ҳаракат. Ва баъзан мавриди марги.
  
  
  Мошин набрала суръат ва завернула дар кунҷи зери резкий визг дона. Гурӯҳи пиедагардон дар гузаштани разошлась, чӣ тавр ба стая голубей. Вале касе ки барои рондани, чунин ба назар мерасад, на гӯш. Он толстое мускулистое бадан лениво наклонялось, он дряблые ангуштони кард, ки танҳо хурдтарин харҷ медод, ки ба ҳидоят. Сард карие чашм ва қавӣ шахсе отражали безразличие; тамоми он поза буд ленивой ва расслабленной, ки агар мард биронам, дар баробари проселочной роҳ дар тихое якшанбе.
  
  
  Вале чашмони чизе надида ... танҳо туман ва афсонавӣ крутящиеся сояи ва нур. Ва тафаккур ба чашмони ӯ дар ҳайрат буд, ки чаро он ба назар мерасад, ҳамин гуна ҷаласа ҳайратовар, ки агар ҷаҳон буд, фаро слоем нафт е навъе погрузился зери мерцающее баҳр; ва он тира аст, кӯшиш мекунам, ки онро волнующее, вале каме отвратительное эҳсоси суръати; балки вазифаи буд, хеле мураккаб ва усталый хотир дод, то. Массивное бадан оставалось неподвижным. Танҳо ангуштони лениво управляли рондани ва чашмони моргали дар приближающихся огнях.
  
  
  Ӯ шунидам сирен ва оромона нигоҳ ехвть. На подозревая, ки дар мошин буд, ки дар он дасти харобиовар аслиҳа ба он. Ва ӯ смутно дар ҳайрат буд, ки ӯ метавонад ба даст нест,.
  
  
  Дар девори яркого нур показалась сюрпризом. Сипас плотное сияние превратилось дар шакли бо мурури мошинҳо наздик; фигуры девор бо башнями ва изящными куполами, ки волшебным ба таври сияли дар партави прожекторов, ки ҳамеша обрамляли он баъд аз ғуруби.
  
  
  Ташвиш...?
  
  
  Инсон барои рондани оғоз эҳсос ҳаяҷон дар сари худ: ин кофӣ буд, то ӯ дар охир сол бар он шањодат медињанд, ки мчится бо варварской суръати оид ба оживленным кӯчаҳои Маскав. Ки ба он пои менамуд, буд приварена ба педали акселератора ва оказывала фишор, ки ӯ не метавонад назорат.
  
  
  Ва он чӣ ба он хотир буд, неспособен додани бадан сигналҳои, ки қатъ мебуд смертоносную суръати.
  
  
  Он ошеломленные маѓзи бушевали.
  
  
  "Эй худо, ту ба ман! Бас!
  
  Бас! Ӯ кӯшиш приказать худ.
  
  
  Аммо чизе нест кунад. Он правая пои монд прикрепленной ба педали, чӣ тавр ба матни худи педали. Ӯ фикр мекард, ки стонет. Аз он аз гулӯ не доносилось ягон садои. Танҳо дуъояшон ужаса доносился аз куҷо-он пеш, ва он гоҳ дымка пеш аз он чашмони поднялась ва рассеялась кофӣ, то ки ӯ дид ҷамъшавии мардум ба майдони Сурх. Дар ин ягона ва ваҳшатнок як лаҳза ӯ дарк кард, ки дар ин ҷо-дар ин ҷо взорвется ва пора-пора гарданд чӣ тавр граната, ва садо, ки ӯ дар охир издал буд плачем заблудшей ҷонҳои.
  
  
  Шуд, зан бо кӯдак дар дасти; бой, ки даст ба дасти худро младшую сестру; писарбача старик; зан дар шали баррасӣ мекунанд ва бо таври васеъ кушода ртом дар восклицании. Онҳо отходили ҷудо, вале то оҳиста-оҳиста! Онҳо шахсоне буданд, ки бузург аст, чӣ тавр ҳаво тестӣ Мэйси дар Рӯзи Шукргузор. Ва ӯ буд, то аз куштани онҳо боз ҳам тавассути як сония ужасного вақти ...! Ӯ ҳанӯз крутил руль, стонал, отдавал фармонҳо, проклинал ва заставлял дасти худ худро ненавистные ва вражеские дасти; расонидани онҳо битобед доштааст ва битобед мошини бо сахт объездом, заставившим он подпрыгнуть. Ва мошин отъехала аз ин мардум, тарк онҳо зиндагӣ ва невредимыми. Ронандаи пай ин аст то аз он чӣ мушоҳида кардам, чӣ тавр ба мошин катилась оид ба тротуару ва врезалась дар баланди сутунҳо дастгирии арку универмага. Ӯ ҳатто шунид бузург рыдания пеш аз он ки разбилось шиша ва мошин ударилась дар бораи дохилии девор; рыдание ва глухой зарбаи буданд, ки танҳо звуками, ки ӯ шунид, ки пеш аз мурдан, онро мускулистое, вале непослушное бадани буд насажено дар вал рулевого чархҳои, ва аз он худое окровавленное шахсе, ки ба саргашта смотрело дар ҳалқаи разбитого шиша.
  
  
  Ӯ въехал дар выставочный толори универмага ГУМ баръакс сказочных манораҳои Кремля. Смятую "Волгу" compassing печальные ва ужасные фигуры изломанных ва обнаженных тел. Як дасти лежала дар кожухе engine, отделенная аз танаи дар як чанд метр аз пои; ва ангуштони проникали сквозь лобовое шиша, ки агар ласкали изуродованное шахс барои разбитым рондани.
  
  
  Ҷавон ходими полис вздрогнул. Ҳеҷ яке аз инсон рақамҳо unbelievable надошт аломатҳои ҳает , ва танҳо яке аз онҳо ягон имела он; вале дар баъзе номаълум сабаб разбитые дар dummies буданд ужаснее марг, аз шахсе, ки израненное ҷисми ниҳоят обмякло.
  
  
  Сирены чирикали, ишора ба вайрон кардани ҳаракати. Одамоне, ки дар шакли роились тавассути арки ва мерафтанд ба зери азим стеклянным сводом, закрывающим бузургтарин мағозаи Русия. Пас аз он, ки чӣ тавр онҳо осмотрели бадани худ шахси соҳиби хеле сахт ва сахт, ва ба зудӣ ба онҳо фиристода аз дигар мардон. Аввал мардон ва аз онҳо буданд, дар шакли - буд навъ жесткости ва невыразительных шахсоне, вале бо мурури омӯзиши онҳо қариб просветлели. Онҳо махсусан интересовала ҷузвдони, ки висела дар запястье мардон дар прикрепленном ремне амнияти; ва дар низомнома ва ҳолати бадан. Чизе, ки дар дохили мошини онҳо низ манфиатдор. Яке аз онҳо поспешил даъват ва даст ба дастурамали мазкур. Чанд соат ба баъд, пас, бисер вақт пас аз он, ки чӣ тавр мошини отбуксировали ва разбитое тирезаи анбори буд заколочено, онҳо ҳанӯз ба кор. Ҷисм, либос, мошин, ҷузвдони ва шоҳидон - ҳамаи подверглось худи тщательной мешавад.
  
  
  Дер шом оянда рӯзи Дмитрий Борисович Смирнов оперся пухлыми локтями бузург, обшарпанный хаттии мизи ва thoughtfully поправил кончики усов. Чаҳор нафар мардон бо сахт шахсони уставились дар он. Ҳар яке аз онҳо даст дар дасти пачку записок. Дар худи Смирнова аз ҳуқуқбунед локтя лежала аккуратная стопка [ои гиматнок. Пеш аз оғози, дар он дидам, ки дар болои саҳифа. Пас ӯ дар як лаҳза гузорем, фуҷур whiskers ва ткнул дароз толстым ангушти дар як мард аз тарафи чап.
  
  
  "Островский".
  
  
  Марди ҷавон бо ухоженными темными мӯй ва лоғар прорезью барои даҳони ба нармӣ наклонил сари ва дидам, ки дар худ сабт. Хондан:
  
  
  - Бадан, берун аз ҳар гуна шубҳа, идентифицировано чӣ тавр ба Ҷон Генри Андерсона, амрико агенти CIA, ки қаблан ва шояд танҳо дар саросари намоении находившегося дар Камбодже. Мегӯянд, ки он ғоиб шуд сӣ панҷ рӯз пеш, вале эҳтимол, ин буд, пас, вақте ки ба он гузошта худ post гузашта, ба пинҳонӣ даст бар Советский Менамояд. Лабони борик дар як лаҳза сжались аз малейшего пренебрежительного ҳаракати. Албатта, мо наметавонем интизор дур аз њаќиќат нест, ки дар бораи он аз амрико, ки настаивают на танҳо дар он аст, ки он шпионил мо,
  
  балки дар он аст, ки ӯ ҳатто шуд шпионом. Ха! Ман смеюсь!
  
  
  Ва ӯ ин корро кард. Ин буд, печальный лай, ки заразный. Смирнов якбора дидам дар он.
  
  
  "Нигоҳ, шарики комил, - гуфт ӯ бесцветным овоз мебошад.
  
  
  "Вале, албатта, шарики комил Смирнов, - таъљилан гуфт, Островский, - танҳо ба мо медонем, ки ин Андерсона ин, ки ӯ вуҷуд дорад". Ӯ буд, ки дар мо списках... - Ӯ дидам худро сабти, - панҷ сола, шаш моҳ ва ҳафт рӯз. Мо ҳатто чизе ҳаст, ки ба медонем, дар бораи фаъолияти он дар Камбодже. Вале аз сабаби табиӣ двуличности амрико мо метавонем муайян намоем, ки кай ва чӣ тавр ӯ вориди ин кишвар. Онҳо мегӯянд, ки ин пропавший соҳибкори маҳаллӣ ...
  
  
  "Ҳа, шарики комил". Смирнов вздохнул. Шумо кӯшиши ба ман мегӯям, ки ҳеҷ чиз медонед дар ин бора Андерсоне, ҷуз он ки ба ӯ маълум амрико агенти. Ва боз ба шумо нишон дод, ки агар чизе пайдо кардаанд?
  
  
  Светлая пӯст Островского суст побагровела.
  
  
  -Коғаз. Ҳуҷҷатҳои дар ҷузвдони. Мо сарф тщательную экспертиза, ва ҳеҷ шакке дар он нест, ки дар ҳисобот навишта, дар амрико рӯи коғаз. Дар саҳифаҳои аст, варақаи сафорати амрико бо изуродованным нишонии ва нишонаҳои аъло. Вале корондели [1] ва дигар хусусиятҳои қиматнок убедительно нишон медиҳанд, ки ӯ буд, изготовлена дар Иелоти Муттаҳидаи амрико барои истисноӣ истифода трейлер аз ҷониби ҳукумати. Истифода пишущая машинка низ амрико ва забон - он чизе, ки мумкин аст ба номи фонетическим русӣ. Мо кӯшиш пайгирӣ машинку байни амрико ба сокинони Москва, вале то безуспешно. Мо пешниҳод намуд, ки шумо метавонед пайдо аст, дар байни чизҳои Андерсон аз рӯи ҷои истиқомат, вале... - Островский безнадежно покачал сари.
  
  
  "Вале чӣ мешавад, шарики комил?" Аз мардони худо буд, маҳалли зист?
  
  
  "Дуруст аст, шарики комил", - ҳамвор estp ҷониби сар дернулась дар аломати узнавания. Мо ба ҷои пайдо нест следов ҳузури ӯ, кас, ки иқрор шуд мехоҳам, ки ӯро дидам, ва ҳеҷ чиз ба он рӯ ба рӯ, то нишон диҳад, ки ӯ шояд останавливался. Гӯе ки ӯ на существовало пеш аз он, ки чӣ тавр ӯ зоҳир мурдагон.
  
  
  Қабати buffs қуллаи Смирнова изогнулись.
  
  
  "Ин хеле ҷолиб тамошо, шарики комил Островский, - оҳиста прошептал ӯ. Ӯ беҳтарин саҳм дар як рӯз. - Он назар афтод, ки дар оянда як мард. Шарики Комил Вершинин.
  
  
  Қатъии яди мард бо неопрятным overlooking ба нармӣ кашлянул, пеш аз заговорить.
  
  
  "Ман резюмирую", - зуд прорычал ӯ. Пурра маълумот аст, дар асл. Дар ин бора ба мо маълум аст, ки дар мошин буд, дуздида аз истгоҳ дар кӯчаи Горкии аввали бегоҳ дар арафаи крушения. Ӯ соҳиби Basil Симонов ба ҳеҷ не причастен. Механикӣ тафтишот нишон дод, ки дар цилиндре мошин худро тамом равған, ки боиси неработоспособности тормозов. Дар акселератор нажимается хеле қатъии. Шояд ҳам ҳолатҳои шудем дар ҳоле, переворота. Шояд не. Муоинаи тиббии бадан нишон дод, ки дар хуни буд, ба ҷорӣ нисбат ба ҳамин заҳри, ҳарчанд хеле чунин, чунон ки мо навъњои "L-4". Чӣ тавр шумо медонед, ин аст, амалан ба парализует тафаккур ва бадан.
  
  
  Смирнов суст склонил сари ва аз худ ухоженные нохунҳо.
  
  
  "Шумо дар хотир доред, - идома дод Вершинин, ки ин заҳри одатан хеле мушкил барои ошкор аст, агар шумо не... таҷрибаи гузашта кор бо он. Ҳамчунин, зимни боздид маълум гардид, ки ин нафар, бо вуҷуди он внешнюю бодрость ва хуб самочувствие, қариб нест питался. Ғайр аз ин, ба бадани имелся як қатор следов укола иглой, ки объясняются ягона инъекцией, ки барои аз заҳри. Ӯ пешниҳод намуд, ки ин мард, қариб нест гумонбар дар бораи худ мебошад.
  
  
  "Ва ин ба шумо подсказывает, шарики комил?" - гуфт Смирнов, сузив чашмони зери густыми бровями.
  
  
  Вершинин помолчал як дақиқа, ҷамъоварии калимаҳои ва кӯшиши разобрать шахси инсон як суфра.
  
  
  "Ки дар он кӯшиш кардам, ки чизе ба шумо тарк, бо худ ғайриқонунӣ ҳуҷҷатҳои", - эҳтиеткорона ба ӯ гуфт:. Ки шояд ӯ танҳо тавонист сбежать аз... касе.
  
  
  "Вале на аз мо аст", - ором гуфт Смирнов. Мо инро аниқ намедонем. Ӯ буд, ки дар дасти мо сирри политсия е ягон аз мо агентии иттилоотӣ. Ки пас аз он мо фикр мекунед?
  
  
  "Ӯ буд, аз амрико!" - выпалил Островский. Аз сафорати е аз шпионов онҳо внедрили дар кишвари мо. Ин нафар - доми, доми, ки онҳо ба мо расставили.
  
  
  "Hmm ... Агар ин тавр аст, пас ин бало нозук нақшаи", - шарҳ Смирнов. Мақсади онҳо дар ҳоли ҳозир аст, пурра аз ман фарогирии.
  
  . - Ба ед оред он гоҳ.
  
  
  Ба ед оред он гоҳ пошевелился ва сарф мӯи дароз доранд, сарангушти худ прядке седых мӯй.
  
  
  "Ҳама он чизе, ки ман медонам, ин аст, ки мо аллакай обсуждали дар якҷоягӣ". Вале чун тӯҳфа дигарон, ман мегӯям: ба он боз. Агар мо дар назар доштем, ки ин доми ӯ дар ҳақиқат дьявольски дар thinnest; зеро ки иттилоот, ки вернулась дар мо ба дасти ҳамин гуна ҷаласа ҳайратовар роҳи ҳақиқат бошад, дар ҳамаи муносибатҳои. Ва он далеле, ки ин буд, ки дар дасти мо, то даме, невыразимо ужасает. Дар ин отчетах отражены ҳама муҳим советские нақшаҳои ягон фарқ намекунад, ки муҳокима дар қароргоҳи е дар мо хориҷӣ посольствах дар моҳҳои охир. Аксари секретные аз лоиҳаҳои мо ва амалиети буданд, ба таври муфассал таъин кард, ки амрико дар ин рӯзнома ва ба воситаи Маскав то мағозаҳои ГУМа! Яке ба Худо маълум аст - бубахшед, аҳли, он танҳо як ибора, ки тасаввур кардан ғайриимкон аст, ки аллакай метавонад бошад, ки ин сабку қиматнок ва касе, ки метавонад онҳоро хонда, пеш аз он ки онҳо баргаштанд ба мо. Ба it даҳшатнок! Навъе аз засекреченные нақшаҳои кишвари мо буданд, украдены мо, ва он гоҳ брошены бозгашт ба мо дасти чӣ тавр ба макулатура. Ин немыслимо!
  
  
  "Ором шуда, шарики комил, - укоризненно гуфт Смирнов. Шумо бояд ҳамлаҳои худро склонность ба драматизму.
  
  
  Ба ед оред он гоҳ успокоился, прошептав извинения. Смирнов ласково ӯ улыбнулся.
  
  
  "Албатта, ту нотавон". Коршинос: оташи ҷанг ва маълумот муҳим буд вырвана аз мо лабони. Вале дар ҳар як фалокат аст, ки имконияти. Задумайтесь: чӣ тавр мо метавонем ин бартарии? Мо ҳам метавонем пайдо дар ин соҳиб мусоид баҳона. Бие, Степанович! Чӣ гуна хулоса?
  
  
  Аз ҳама jr аз тобеъ Смирнова покачал сари ӯ гӯе хеле ба ваҷд меорад гирифта.
  
  
  "Ин, албатта, ғайриимкон аст, ва ман мефаҳмам, ки дар ин ҷо метавонад пайванд". Аммо ман боз ва боз просматривал стенограмму он, ки гуфт: шарики комил Алексей Федоренко пеш аз мурдан. Шумо дар хотир доред, ки баъд аз чандин моҳи кор дар Пекин ба шумо идора ба даст дастрасӣ ба муайяннамудаи микрофильмам аз бойгонии Чин иттилоотии идораи ҳайвоноти. Дар онҳо мавриди истифода қарор дода шуд, ба забони, ки Федоренко гӯяд ... "фонетическим русӣ". Ӯ то ба ҳол афтонда ҳеҷ яке аз ин филмҳо, ва танҳо қариб сверхчеловеческими бо саъю талоши ӯ сбежал, ки чизе ошкор. Як чизе, ки ӯ фарсудаи худ, ин хотира. Ва хотираи ӯ хуб буд.
  
  
  Чашмони Смирнова загорелись фоизҳо. Мард бодиққат потянул барои whiskers ва як дар пањлўи кард пазла. Степанович дод таваққуфро ба тарҷума рӯҳ аст, ва барои ӯ нав чизе, ки интизори он буд, ки дигар.
  
  
  "Ӯ повторил матни", - гуфт Степанович. Ӯ повторил аст, ки расшифровал, пеш аз он ки шунид қадамҳои стража. Ва матн аст, ки он процитировал, аслӣ бозмегардонад сархатҳо дуюм ва сеюм "Ҳуҷҷати G", найденного дар ҷузвдони американца! Он чизе, ки дидам, Федоренко буд дақиқ аксҳои нусхаи!
  
  
  Смирнов улыбнулся.
  
  
  "Ое ин аҷиб нест, - гуфт ӯ фамильярно, ки амрикоиҳо ва хитоиҳо доранд, ки дастрасӣ ба як ва ҳамон иттилоот?" Ое ин маънои онро надорад, ки байни мо ҳаст, предатель, продающий худро украденные сирри обеим мамлакатҳои? Е, баръакс, нишон медиҳад, ки хитоиҳо е амрикоиҳо хеле самаранок барои мо шпионят ва мегӯянд, умело боиси гуфтушунид бо якдигар?
  
  
  -Ғайриимкон аст! - прорычал ба ед оред он гоҳ. Ва он ва дигар ғайриимкон аст! Представляю кадом чизе mad предателя! Аммо он шахсе, ки он қадар баланд аст, ки дар дохилӣ доираҳои баррасӣ шуд, ки дастрасӣ дорад васила секретным аз лоиҳаҳои мо фурӯхта мо китайцам ва американцам, ва хитоиҳо ҳамкорӣ доранд дар чизе, ва бештар дар ҳамин замина, - ин комилан немыслимо!!
  
  
  -Дар ҳақиқат,? - шепотом гуфт Смирнов. Агар шумо фикр кунед, ки ман бояд аз ту мепурсанд, ки дисциплинировать худ ва равонасозии фикрҳои худро, то ки шумо метавонад ин ба ақл. Зеро ин фарзия, ки бар мо хоҳем кард. Дар хотир доред, ки ин ду чиз. Аввал: ногаҳон мо аз фарқияти бузурге аз хеле масъалаи ҷиддӣ, ки мо бояд ҳал кунад. Ва ман фикр мекунам, ки усулҳои анъанавии ҳангоме ки касе ба мо зарба. Дуввум: мо қарзи на танҳо наҷот трудную вазъият. Мо бояд барои ҳамаи воситаҳои имконпазир, ки бо истифода аз ин ба манфиати худ, ҳатто агар он танҳо барои муваққатӣ манфиат. Дар поени кор, мо кор ба задани мо бо мухолифони, касе мебуд, онҳо ҳеҷ буданд ва ҳар ҷо, ки онҳо на қарор гирифт ". Ин дафъа ӯ табассум буд, он қадар бузург аст, ки крокодил позавидовал мебуд.
  
  
  "Агар мо метавонем ба истифода аз он ва дар айни замон смутить онҳо, шояд мо метавонем ба андозае ин ҷуброн". Табассум ногаҳон гон буд, ва
  
  он шахсе превратилось дар сахт чоп гранитную омма. Ва бигзор худ фиреб, рафиқони. Ҷуброни аст, бузургтарин зарурати.
  
  
  Он суровые сияющие чашмони осмотрели гурӯҳи. Дар як лаҳза воцарилась тишина. Яркая расм оқибатҳои невнимательности пронеслась дар сари ҳар як, чун дурахши барқ. Ин буд, ужасная расм.
  
  
  "Ман мебинам, ки шумо бигирад, ман нуқтаи назари", - ором гуфт Смирнов. Ва акнун, вақте ки мо ӯҳдадорӣ мутақобилан поняты, ман барои шумо барои гирифтани маълумот. Ва ман фикр мекунам, ки шумо пайдо мешавад, ин аст, ҳатто бештар халал, аз он чӣ ба шумо аллакай шунидаед. Яке аз четверых сахт вздохнул. Вале хеле показательно ", - афзуд Смирнов. Худи ман бодиққат изучил ҳар яке аз ҳуҷҷатҳои дар ҷузвдони. Ва ба ман равшан шуд, кадомҳоянд боварибахши сабти, калима ба калима, сӯҳбатҳо президентии дар советских посольствах ва намояндагиҳои дипломатӣ дар қисматҳои гуногуни ҷаҳон. Бадтар. Баъзе аз ин сӯҳбатҳо то подробны ва тасвир то засекреченную маълумот, ки онҳо метавонанд исходить танҳо аз асосии мо иттилоотӣ идора ҳуқуқ дар ин ҷо, дар Маскав!
  
  
  Ба он як қабати бо дасти аҷиб нежными ангуштони худ ударилась дар бораи мизи. Тамоми бадан Смирнова буд скоплением таркиш энергетика ва шахс он буд, покрыто пятнами сдерживаемого ғазаб.
  
  
  "Ман ҳатто фаҳмидам пешниҳодҳои сархатҳо таксим шаванд, тамоми муносибатҳое, ки худи ман ед!" Шумо медонед, ин чӣ маъно дорад, рафиқони? Ту медонӣ ки ин чӣ маъно дорад?
  
  
  "Пинҳонӣ микрофонҳо", - бледно гуфт Степанович. Навъе касе муяссар гардид, ки татбиқи подслушивающие дастгоҳ дар мо намояндагиҳои дипломатӣ ва посольствах ва ҳатто дар секретных ҳуҷраҳои асосии идора! Ки ин барои дьявольский нақшаи?
  
  
  Ӯ таъљилан поднялся аз худ гардиданд.
  
  
  "Дар асосии дафтарҳои!" Мо бояд фавран ба расми ин амр!
  
  
  Смирнов жестом даъват ба он боз нишаст.
  
  
  "Останься дар як лаҳза". Ман барои ту медодед. Акнун шумо мефаҳмед, аҳли, чаро, ки ман интихоб кардаанд, барои худ мулоқот маҳз дар ин анбор?
  
  
  Ҳар шубҳанок огляделся, ки гӯе интизор, ки микрофон ногаҳон хоҳад намоен дар черноватых деворҳои е изодранном сахтафзор.
  
  
  "Не, мо дар ин ҷо дар бехатарӣ, аҳли". Смирнов якбора дарида берун хандидан. Имконнопазир аст, ҳатто аз ҳама изобретательным аз мо ниҳонӣ душманони шунидан тавассути дуруст дастгоҳ дар тамоми иншоот Гардид. Ва ҳам онҳо буданд, дьявольски искусны. Дар муддати чандин соат ман буданд, коршиносон, изучающие ҳар ваҷаб кессонного потолка ва ҳамаи дигаргунӣ дар асосии коргоҳи, вале то ҳол чизе буд, дарефт. Хуб, Степанович. Фармоиш барои шумо. Ӯ мамлакатамон ҳоло ва проследит, ки ҳамаи мо дар бахшҳои зарубежного бизнес ва... савдо намояндагињои буданд проинформированы дар ин бора. Договоритесь бо товарищем Евгением дар бораи он аст, ки ҳарчи зудтар баромада, техникаи электронӣ барои обыска ҳамаи чунин идора. Худи ман позабочусь дар бораи он, ки расида буданд дахлдор муҳокимаҳои дипломатӣ шартнома. Ва шумо, ба ғайр аз ин, то выполняете ин дастурамал, шумо мефахмед нигоҳ доштани робита бо ситоди воқеъ, барои омӯхтани, ки чӣ гуна комебиҳо ба даст дар ҷустуҷӯи микрофонов. Уходите ва ҳоло гузориш, вақте ки шумо хоҳад, ки сослаться.
  
  
  Степанович якбора склонил сари ва берун аз темной хуҷраҳо.
  
  
  "Вале чӣ онро дорад, ки муносибати американцу дар мошин?" - взорвался Вершинин. Ин имкон медиҳад, ки масъалаи ҷузвдони, привязанной ба запястье, яде, тугом педали акселератора, хароб тормозов, амрико рӯи коғаз, ... ҳамаи ин хеле аҷиб! Ба назар мерасад, қарзи мо - пайдо кардани ин шахс, ва чӣ тавр ин метавонад ба маънои?
  
  
  "Мо биеед пайдо берун маъно, ки ба мо мувофиқ аст". Смирнов улыбнулся собачьей табассум. Вале дар аввал биеед, ба ҳамаи имкониятҳои. Ва ман фикр мекунам, ки мо ҳаракат беҳтар, агар мо мешавад, чизе, ки хоҳад ҳавасманд мо усталый хотир.
  
  
  Ӯ баргузор дасти ва гирифта квадратную дорожную қуттӣ, ки дер использовалась. Аз ӯ аз он гирифта аз шиша ва чор косаи металлӣ. Ӯ бесадо наполнил онҳо. Онҳо ором выпили. Смирнов боз наполнил стаканы.
  
  
  "Ва ҳоло, аҳли, биеед, аз чизи ғайриоддӣ вуҷуд надорад загадочного бадан". Ва биеед на ба cheat худ ишора мекунад, ки ин мард кӯшиш сбежать. Ӯ қасдан кӯҳпора дар ин мошини. Марги ӯ буд, ки случайностью; онҳо дод ӯ мурд. Аммо ин чӣ маъно дорад ...?
  
  
  Онҳо дар идома сухан ва вақте ки Степанович баргашта, онҳо тамоми кардааст меангезад шудааст фигурами: аз бозиҳои то гуногун назарияи,вале натавонистанд омада, ба ҳалли.
  
  
  
  "Ҳеҷ чиз", - гуфт Степанович. Ҳамаи паемҳои рафт ҳастед; ҳама хориҷӣ дафтарҳои уведомлены ва ба зудӣ хоҳанд назорат. Вале дар Қароргоҳи ҷои ҳеҷ гуна аломатҳои подслушивающего дастгоҳи. Ӯ бо усталым вздохом деҳот ва ғамгин нигариста мешавад шиша.
  
  
  "Лекин мо медонем, ки ӯ вуҷуд дорад", - таъкид ӯ Смирнов. Он гоҳ ҳама дар тартибот. Мо мегардад. Дар аввал мо подойдем ба американцам оид дипломатии каналҳои. Баъдтар мо ба мо исбот кунем кушода даъвое. Дар охир, мо потребуем, ба ин далели он хиенат буд удалено.
  
  
  "Наметавонам бовар накунед, ки ин он предательство", - категорично ба ед оред он гоҳ, изҳор дошт. Барои онҳо ин хеле нороҳат аст. Ҳамаи ин мошин ва таърих бо Андерсоном - ин аст он чизе, ки шумо ном доранд, ошкор пешакӣ подготовленным лоиҳа. Тавре ба микрофильма Чин ва ҳангоми аз ин ҷо амрикоиҳо, ман инро намефаҳмам. Вале предполагаемую садама доранд ҳатто ман мехоҳам даъват заговором.
  
  
  -Ва ба ман низ. Смирнов улыбнулся. Ман низ. Зиеда аз ин, онҳо хоҳанд донист, ки мо медонем. Вале мо оставим ин барои мо равнодушным. Дар худӣ манфиати онҳо бояд ба ҳамкорӣ бо мо. Онҳо метавонанд харидани ин кор. Ба ибораи дигар, аҳли, мо ба шумо бо веревкой дар шее. Ӯ табассум буд, ҳамон доброй, чун, ки Сталина назди казнью.
  
  
  
  
  
  
  2 - Дуюм ҷаноб Слейд
  
  
  
  МУНОСИБ сурх спорткар торжествующе манучењр дасти бо подъездной дорожке, бозгашт дар Ню-Йорк. Дар ин вақту соат буд, хеле кам мошинҳо. Дар ҳама ҳолат мардум ба ҳамон касб, ки соҳиби мошинҳо, на вазифадоранд, ки риоя муқаррарии соатҳои кори, ки чӣ тавр ба он мекунад, аксари мардум. Ронандаи онро мусофири махсус отправились дар роҳи барвақт ба харҷ рӯзи дароз дар танҳоӣ.
  
  
  Ник снял дасти бо booster ва погладил стоящее наздик зебо зону.
  
  
  "Фикр мекунам, ки мо дарефтем, ин аст, ки Робин, гаронбаҳо ман худ дар", - гуфт ӯ хуб аст. Кабина дар ду фарзанд ва ду ҳафта барои гузаронидани он. Ое нафар қадар ба дилхоҳ шавад бештари?
  
  
  Духтар гуфтам дар ҷавоб ва положила нек, раздраженную офтоб ба дасти худ дар дасти шарики худ.
  
  
  "Садо хеле хуб ба рост", - прошептала вай. Ман бет, аз се як нафар, ки Хоук ҳоло дар ҷустуҷӯи роҳи ба шумо барои фаъол. Пас, биеед, истифода аз вақт, то ки мо метавонем, ин ба мо манфиати. Подпишите қарордод ба мошини ҳарчи зудтар ва игнорируйте ҳамаи телефонҳои, рингтоны, шодбошӣ ва хитрых человечков бо паемнависии, то ки мо выедем дар ҷазираи бо sandbags ва моҳӣ. Ту ба ман обещаешь?
  
  
  Ник сжал зону духтарон ва улыбнулся.
  
  
  "Шояд", - гуфт ӯ.
  
  
  Ва Худо медонист, ки ӯ он мехост,. Аммо шахсе, ки ҳамкорони-шпионы номида Киллмастером, буд, ки ба дард аз ваъда ба моҳ чизе, ки ҳатто яке аз зебо духтарон дар ҷаҳон. Ӯ мепоиданд, барои он, ки ӯ ҳукмронӣ рондани ва умедвор буд, ки ин дафъа ӯ нақшаҳои буданд, чизе бузург аз хоҷагиҳои барои действительное. Дар давоми як рӯзи истироҳат онҳо ловили моҳӣ дур аз воук ва бездельничали дар қаиқ, уделяя вақт осмотру хижин бо пометкой "медиҳад то", ва, ниҳоят, чунин менамуд, ки онҳо анҷом дода метавонанд хоб. Ду ҳафта дар ҷазираи, моҳигирӣ бо Робин, уставившаяся дар он кремообразное шахсе, тамошо, ки чӣ тавр ӯ мегардад веснушчатым, шелушится ва суст коричневеет ... чордаҳ рӯз, ва метавонад ва бештар, агар ба ӯ lucky, моҳӣ сайд hooked ва поджаривать вай. приготовленный coster, бездельничанье, любящее ва накапливающее нав энергетика баъди неприятных моҳ кор дар Сурабадже ...
  
  
  "Шояд", - повторил ӯ.
  
  
  Ва ӯ эҳсос худ аст, то боварӣ дар он лаҳза, вақте ки гуфт: ин, ки запел, ки повернул руль ва, маслиҳат дод, то мошини дар кӯтоҳ, пешбари дар нақби, дар роҳ ва дарҳол ба хона. Он хона ва як духтар ҳамеша, вақте ки ӯ мехост, ки бошад, бо Лақаби; ва ҳоло онҳо вақт буд, ки ба нақл аз ин, рыбацкой хижиной ва ҳама аз онҳо мехост, ки барои мубодилаи.
  
  
  Матни сурудҳо, ки месуруд ба Лақаби рассмешил бурд. Вай ханда ва он ки чӣ тавр боди бозӣ бо вай мӯй, кори онҳоро боз ҳам бештар металлҳои қиматбаҳо, ва он гоҳ, мисли он ки душманон ба он, заставляли Ника дӯст он бештар. Дере нагузашта онро фаромӯш, ки онҳо буданд, ки танҳо ду хариду фурӯши одамон дар ҷаҳон, ки доранд, рӯзҳои ҳафта ва биҳиштанд, ки мумкин аст, лаззат дар пешакӣ. Ӯ ҳатто фаромӯш кард ва ин ба кам, ки ӯ буд, агенти № 3, ки он ба ҳает принадлежала ӯ. Агар ӯ ягон шуда буд, озод ва хушбахт марде, пас аз он ҳоло.
  
  
  Онҳо баромада дар роҳ, вақте ки сработал сигнал дар панели ту нест,. Ник дидам ба Робин краем чашм ва дид, ки ба хушбахтии духтарон застыло.
  
  . Ханда замер дар он лабони худ нест, ва нур потускнел дар вай ба чашми.
  
  
  Ник колебался. Сигнал панели боз даст.
  
  
  "Ба ман лозим аст, ки даъват", - гуфт ӯ.
  
  
  "Ман медонам", - танҳо гуфт духтар. Вале ӯ вздохнул.
  
  
  Ник нажал тугмаи таҳти диском радио ва бесадо биронам, ба ближайшему телефон-автомату.
  
  
  Онҳо зуд ба ҷавоб оид ба набранному онҳо number, ва паем буд, мухтасар. Вақте ки ӯ баргашт, дар мошини, Робин пудрила худро дурахшон бинї аз офтоб ва пыталась нишон медиҳад, ки вай нест, фикр мекунед, ки метавонад маънои онро дорад занги.
  
  
  Спорткар бо ревом тронулся ва биронам, дар перекрестку ба Indies истироҳат доранд-авеню. Робин взглянула дар Ника, ӯ аз нав дар назар вай.
  
  
  "Хайр, ин чӣ?" - аљиб ин аст, аноби Робин. Ин чизе аст, то махфӣ, ки ба шумо ҳатто метавонед маро ба он мегӯянд?
  
  
  "Ман фикр кардам, ту спросишь". Ник улыбнулся вай. Вале ман медонам, ки чӣ аст. Ба ман лозим барои баргаштан ба офис ва даъват дар Вашингтон, он чизе, ки ман медонам. Чизе махсусан муҳим бояд бошад.
  
  
  "Гм..." - гуфт Робин. Ба назар мерасад, ки чизе ҳаст, ки аз ин ман медонистам пеш, ҳатто ед надорад, ки дар куҷо ва кай ...
  
  
  Ва он издала кӯтоҳ садо смирения е раздражения - он сахт ба мегӯям, - ва наклонилась наздик Нику ба курсии.
  
  
  -Ин гап њаќиќат надорад. Ман аник дар ед дорам. Ин буд, ки дар твоей истиқоматии. Дар бораи ҳаждаҳ моҳ пеш. Хрущев биронам, дар баробари, дар Ню-Йорк, ва мо бори аввал дар чанд моҳи якҷоя сарф рӯз. Зерин чанд рӯз мо спроектировали всевозможные намоени чиз. Ту помнишь?
  
  
  Ник доранд дар торик-синие чашмони Робин ва ба хотир як даҳҳо порученных ба ӯ парванда ва ҳадди ақал ҳамон қадар зебо духтарон. Аммо аз хоке, аз онҳо метавонад соперничать бо Робин, ки медонист хатар аст, чунон ки хуб мисли он ва бо ҳамин вероятностью, мисли ӯ, метавонад бошад, ки ногаҳон саҳоми натиҷаи ба нав супориш. Онҳо выполняли як ва ҳамон рискованную кор.
  
  
  "Бале, дар ед дорам", - гуфт ӯ. Телефони зазвонил. Ва дарҳол ман фаҳмидам, ки худам дар ҷопон бане бо гигантом ва куклой... Вале он бояд на зиеда аз занги оддӣ. Ман ҳоло на ҳама дар шабака.
  
  
  "Оҳ!" Гуфт Робин бе изящества. Бубинем.
  
  
  Онҳо диданд он хеле барвақт.
  
  
  
  
  
  
  "Вале ин бадеӣ!" Ник боз нигариста, симои Ястреба дар визуальном кадре телефон ва недоверчиво дарида берун хандидан. Онҳо метавонанд ростқавлона бовар аст, ки мо раскрыли русҳо сирри китайским сурх. Баъд аз ҳама бед ба мо буд, ки онҳо дуздӣ барои худ? Ҳатто русия бояд сойти девона, ки имон овардаед, шуморо дар чунин достони! Ва тамоми ин аҷиб автомобильный бизнес - ин ҳам ҳеҷ гоҳ очевидный заговор.
  
  
  Ӯ приподнял худро пойҳои дароз, расставив онҳо дар стуле пеш аз ӯ дар AV-толори new york дафтари ва интизори он буд, ки раиси AX возразит ӯ.
  
  
  Хоук нишаста, барои худ суфра дар асосҳои вашингтонском дафтари ва хмуро назар афканда, то ки дар тасвир фигуры Картера.
  
  
  "Албатта, ин заговор", - раздраженно гуфт ӯ. Мо инро аз он медонем, ки онҳо медонанд, ва онҳо медонанд, ки мо онро медонем,. Ва ин тифлонро хурдтар мебошанд "воровства барои худ", агар ту помнишь, - афзуд ӯ хеле хунук аст, бессознательно роҳнамоӣ худро узловатые, вале нежные ангуштони ба стопке ҳуҷҷатҳои суфра. Ӯ незачем буд, муроҷиат ба онҳо; ҳама суханони ӯ чизи ғайриоддӣ вуҷуд надорад нигоҳдории ӯ медонист наизусть. Ин маълумот, ки ба мо муяссар ҷамъ худ бо қувваи худ. Бо правде гуфт, ягона сабаби он, ки ба мо иљозат гирифтан ин аст, ки дар он буд, ки Маслиҳатҳои мехост, ки ба мо нишон чӣ онҳо даъват ... далели мо вероломства. Ман танҳо мехостам, ки ба мо буд, ки дастрасї ба он, то ки ӯ буд, боз ҳам арзишманд. Вале, албатта, ҳоло мо ба он бефоида аст.
  
  
  Дар гӯшаву канори он даҳони пайдо слабая табассум.
  
  
  "Ман мехоҳам мегӯянд, ки бо он даме, ки ҷузвдони попала дар дасти худ, дар рубли нақшаҳои дигаргуниҳои назаррас вайрон кардани". Дар ҳар сурат, ҳақ аст, ки онҳо пешниҳод менамоянд ин ҳам далели он аст, ки мо секретные микрофонҳо дар онҳо биноҳои ва ҳатто дар онҳо худ иттилоотии дафтари худ, ва онҳо настаивают дар он аст, ки мо чизе ба ин корро.
  
  
  Ник приподнял бровь ва thoughtfully доранд вдаль дар упрямого старика, сидящего дар худ Вашингтонском дафтари худ.
  
  
  "Чунин ба назар мерасад, - thoughtfully гуфт ӯ, - ки агар онҳо гузошта моро дар вазъи ба гуфтушунид дар бораи шароити, ва онҳо мехоҳанд, ки ба истифода аз мо ба анчом шоҳбулутҳои аз оташ". - Image дағалона шахси Ястреба дар экран буд, чизе похожее на одобрительный кивок,
  
  аммо мард набояд дод, ягон дастури иловагӣ ба розигии шумо. - гуфтам Ник, ки маҳз ин маълумот аз шумо, то взволновала? Ое он ба маблағи аз он садои аст, ки онҳо эҷод?
  
  
  Хоук қатъиян склонил сари ва откусил кончик нави сигары.
  
  
  "Ман мехоҳам гуфтааст". Мо ҳукумати бар онон поверит дар ин, агар мо дар назар доштем, ки фош шудани мо маълумот. Албатта, душвор аст, муайян кардани он, ки онҳо бештар нигаронӣ: далели номӯътадили секретных мавод дар дасти Чин е донистани он, ки ӯ расмии бинои буданд, то ба таври самаранок заражены хориҷӣ державой. Дар ҳама ҳолат онҳо доранд пурра дуруст бошад обеспокоенными. Ман ҳатто гуфт, рассерженными ". Ӯ поджег сигару ва интихоб суханони. Ман дидам, ҳуҷҷатҳо. Маблағи умумии қариб сӣ саҳифа, ки ҳар кадоми онҳо дар рӯи коғаз сафорати амрико, ва ҳар як дорои алоҳида нома. Дар байни чизҳои дигар, бешубња, ки дар он мо ба нақши. Ҳуҷҷатҳо ва мазмуни гузаштанд тщательную санҷиши.
  
  
  Ӯ озод абр едкого голубоватого дуд ба сабаби атмосфера худ вашингтонского доир гардид. Ник қариб эҳсос шинос едкий бӯи ман Ню-Йорк.
  
  
  "Ҳар паем, - идома дод Хоук, - ифода муфассал ҳисобот дар бораи амалҳои русҳо, ин гуна, ки мо мебуд, приложили ҳамаи талошҳои, ки ба медонем, дар бораи он пешакӣ". Аммо он мебуд ва эҳтимол буд, - боз таваҷҷӯҳи бузург барои сурх чин.
  
  
  Ник бо зиеда аз удобную позу худро пойҳои дароз ва дар як лаҳза фикр кардам, ки дар бораи Робин. Исбот, ки ин буд, њатмї мунтазам занги.
  
  
  "Чаро, - резонно пурсид ӯ, - шумо рассказываете дар бораи худ ва мушкилоти худ сурх товарищам?"
  
  
  Боби сверхсекретной хадамоти иктишофї ИМА зловеще улыбнулся.
  
  
  "Шумо медонед, ки ҷавоб аст, чунон ки хуб мисли ман, ва ӯ чанд сложен". Ва то биеед танҳо мегӯянд, ки онҳо метавонанд, ки ба ноил шудан хеле калонтар аст, подходя ба мо дар худ хос враждебной ба таври масъул ва мубориза бо... союзниками. Дар ҳар сурат, ва агар идома дода, дар ҳар як аз ин тунукаҳо қиматнок доранд, таърих, инчунин ҳисобот. Ва дар якҷоягӣ онҳо ташкил медиҳанд увлекательную расм. Разложив ҳуҷҷатҳои дар хронологическом тартиб, мо обнаруживаем, ки паемҳои дорои пеш аз хабарҳо дар бораи ҳамаи передвижениях рубли қӯшунҳои ва флотов моҳҳои охир ва ҳатто дар моҳҳои оянда, инчунин маълумот дар сатҳи баланд дар бораи ба наздикӣ запущенных рубли космических аппаратах. ва автомобилҳои, ки ҳанӯз выпущены. Ва боз як хеле ҷолиб чизе аз он иборат аст, ки низомии таҳаввулот, ки упоминались бо наибольшей широтой ва бисер муфассал, буданд касоне, ки комилан мумкин буд, ки ба таъбири чӣ тавр враждебные китайцам. Акнун, пеш аз он ки рафта,, ман мехоҳам ба маълумоти шумо андеша. Ки ҳамаи ин ба шумо пешкаш мекунад?
  
  
  "Аз ҳад зиед", - гуфт Ник. Низ бисер низоъҳо. Вале пеш аз ҳама Андерсон. Маловероятная қаламрави Камбодҷа барои американца. Андерсон дар ҳақиқат дар он ҷо буд? Метавонист, ки ое он бо истифода аз он ҷой ҳамчун заминаи кашф ва дар Красном Чин чизе, ки дар бораи чӣ ӯ илтимос донед? Ман дар ҳақиқат намедонист, ки ман мехоҳам ба ед аз ин, вале ба фарз, ки Андерсону идора ба ед чизе дар бораи китайском заговоре ... "Ӯ дар як лаҳза замолчал ва кӯшиш мекунам, ки сару дар ҳамаи теориях, ки крутились дар каллаи... ва онҳо, ки мехоҳам дар тааҷҷуб шуданд аз ин. Шояд, онҳо, ҳаргиз натавонед, ки ба ед, чӣ қадар е чунон ки кам дод, ки ба мо Андерсон. Ва шояд, аз ин сабаб онҳо маҷбур буданд, имконият заговору ногаҳон всплыть ба сатҳи, ки Андерсон буд, хуб бача ва ҳукумати ИМА - бад бача ... ба истифода аз ҳад зиед нек метафору.
  
  
  Хоук прикусил тар кончик сигары ва боз нигариста, худ аввал агенти.
  
  
  "Мегӯянд, бо правде, - гуфт ӯ, - ин охирин чизе, ки ман фикр мекардам". Хуб, Шуд. Ҳоло биеед дида бароем, ки ҳамаи далелҳои мавҷуда ва биеед ба ҳамаи имкониятҳои. Мо ба зудӣ бовар, пеш аз ҳама, дар он аст, ки предатель амал мекунад, ки дар байни русҳо ва е аз байни мо ...
  
  
  Кабуд дуд аз вонючей сигары ва сафед дуд аз сигор "Players" менамуд, смешались дар аудиовизуалӣ экранах, соединяющих Вашингтон ва Ню-Йорк. Ва, чунон ки ҳеҷ бегона, суханони, ки обменивались ин ду нафар буданд, хеле монанд ба онҳое, ки гурӯҳи русҳо пересекла чанд рӯз пеш, ва misrepresentations имкониятҳои буданд, қариб ки ҳамон бимонад. Муҳим он аст, мухолифат заключалось дар он аст, ки сӯҳбати табдил ефтааст хеле свободнее. Онҳо баррасӣ коғаз кунед бо коронделями амрико истеҳсолот ва чӣ тавр ӯ метавонист бошад украдена. Онҳо взвесили имконияти предателя, американца е русӣ, ва ба оети онҳо чӣ несовместимые бо онҳо худ.
  
  Онҳо муҳокима карда, ҳолатҳои фавти Андерсона, согласившись бо он, ки грубость ҳодиса буд загадочной ва показательной. Онҳо интизор буданд, ки барои имконияти чин ахд ва русской домҳои; ва ниҳоят онҳо омаданд ба чизе монанди фаҳмидани расм калон. Вале чизеро ки ҳанӯз яки логическому объяснению.
  
  
  "Ое мо чунон сахт беспокоимся, - пурсид Ник, - дар бораи он, ки равшан аст, пок федератсияи мушкил набуд?"
  
  
  Хоук гуфт.
  
  
  "Метарсам, ки ҳамин тавр." Як лаҳзаи; Ман мехоҳам ба шумо чизеро шунаванд-чӣ, ки ба шумо кӯмак мекунад, ки ба ақл. - Ӯ нажал калиди дар плоском ящике наверху худ мизи. Ин рубли вакил Грабов, репетирующий он, ки ӯ ба зудӣ произнесет дар Шӯрои Амният, агар мо қабул немедленных чораҳои, ба ...
  
  
  - "Уберите носы ва гӯши аз мо хусусӣ биноҳои!" Раздался ваҳшӣ бо овози қавӣ хориҷӣ таваҷҷӯҳ. Садо суфра Хоука идома крутиться, ки тоҷикӣ овози задохнулся.
  
  
  "Отвратительная фикри нест, ое ин рост аст? - прошептал Хоук. Ҳар он набуд, дар назди дальнейшими публичными нападками гӯш кунед Юрия Грабова, ки сухан бо Госдепартаментом ва ман, бо фразами навъи "злобные псы империализма" ва ғайра
  
  
  Ник улыбнулся ва убавил громкость слухового дастгоҳи. Грабов громко ва равшан муборизаро дар бораи худ донист.
  
  
  - "Қорч капитализма!" Грабов бодро взревел, оживившись дар назди худ вазифаи. Злые наросты прилипли ба мо, истощая мо хун ва отравляя худи ҳаво, ки мо дышим! Ин мукофот барои мо эътимод доранд? Пас wall street компенсирует ростқавлӣ ва саховатмандӣ? Метавонам хотирнишон созам ... ".
  
  
  Пронзительный овози бар дар пасти ва аҷибе аст мелодраматическое fizz.
  
  
  ... "Ман ба шумо хотиррасон мекунанд, ки Советский Иттифоқ бо тартиби озмоиш бо сиесати сулҳ сосуществования бо штатҳои муттаҳидаи; проверочная сиесат, дӯстони ман, агар ман ба шумо, дӯстони худ, ки мумкин аст тағйир, ки дар мӯҳлатҳои кӯтоҳтарин. Дар мӯҳлати кӯтоҳтарин, ҳамагӣ дар як лаҳза! "Овози боз боло рафт то гортанного рева, бештар похожего дар мычание бардошта, гӯсола ҷавонон. Ва чӣ тавр, ман бипурсӣ шумо, шумо метавонед интизор, ки мо дар бораи давом додани ин щедрую, аз ҳад зиед щедрую сиесат, агар шумо шпионите барои мо? Онҳо на танҳо шпионят барои мо, балки ошкор мекунанд мо стратегическую фаъолияти... мо дӯстона соперникам дар мардумии Ҷумҳурӣ. Шумо метавонед ба ман онро фаҳмонед? Оҳ...! Ман медонам, ки саволи шумо ҳам пеш аз он, ки онҳо бо он музде хоҳад! Ҷавоб доранд, ман бардурӯғ дӯстон!
  
  
  Ник мехостам аплодировать. Дар ин Грабове чизе буд,. Овози хуб, махсуси манера муомилот бо фразой ва завидный иҷрокунандаи талант.
  
  
  "Аз ту мепурсанд, - яростно пурсид Грабов, - кадом шумо метавонад аз ангезаҳо барои дохил шудан ба ин васила бо шумо заклятыми душманони худ, мо шарикон китайцами. Ман ба онҳо мегӯям. Ман ба онҳо то мегӯям!
  
  
  Ӯ боз кард, таваққуфро, ба отдышаться.
  
  
  Хоук якбора усмехнулся ва ҳукми ҳалқаи пурпурного дуд.
  
  
  "Ба шумо ба он лаззат, - гуфт ӯ. Слушай бо диққат.
  
  
  Ник завороженно гӯш.
  
  
  - "Шумо ведете дучандон game!" - взревел Грабов. "Аз як тараф, притворяясь кушода дружбой бо U. R. R. S., зеро он дар ҳақиқат пас аз шумо бо чӣ кор машғул ҳастед ва аз тарафи дигар, практикуя тайную, вале он қадар притворную дӯстӣ бо китайцами. Шумо хитрым тавр истифода хурд ихтилофот, мавҷуда байни мо ва мо китайскими шарикон. Пас шумо кӯшиш ба даст бузург коммунистические давлати ин ҷаҳон муқобилат ба якдигар дар худ коварных ва кровожадных бо маќсади. Хотири худ коварных ва кровожадных мақсадҳои!
  
  
  Хоук щелкнул выключателем, ва овози Грабова тадриҷан затих, вызвав гневную шикоят ба искаженный садои.
  
  
  "Барои мо коварных ва кровожадных мақсадҳои!" Ки шумо дар он мегӯед? - восхищенно шарҳ Ник. Тоҷикӣ хотир кор хоси тариќ, кор мӯъҷизот. Ва аз Грабов мефаҳмонад мо намоен набудани пешравӣ дар расидан ба ин тревожных мақсадҳои?
  
  
  "Барои врожденную ростқавлӣ ва рӯҳи ширкат коммунистических кишварҳо, - гуфт Хоук, - ва, албатта, барои мо худ неловкость, глупость, чашмгуруснагӣ ва дигар норасоиҳо, ки хеле бисер ба упоминать онҳо". Дар ҳар сурат, оставим Грабова. Ин буд, ки танҳо намунаи. Кофӣ аст, то бидонед, ки ин нафар хатм громким гунаҳгор донистани, ки бар зидди мо ва таҳдиди он муносибатҳои дипломатӣ, агар мо бидуни минбаъдаи промедлений на прекратим мо амали оид ба тайному прослушиванию ва раскрытию сирри.
  
  
  
  "Хайр, хайр, хайр", - thoughtfully гуфт Ник, гарчанде хеле мусбат. Ӯ порылся дар ҷайбатон нигоҳ доред, ки дар ҷустуҷӯи нави плеера ва ба ӯ имкон дод покачиваться, на зажигаться байни он ангуштони худ. Ман дидам, дӯсти Юрия як ҷуфти маротиба, ҳарчанд он мебуд нест влюбился, агар карди. Ва ман фикр мекунам, ки мегузорад, хеле хуб.
  
  
  Хоук мепоиданд барои худ аввалин агенти дар аудиовизуальном экран ва ҳастед пурсаброна интизори он буд.
  
  
  "Дар ин пленке", - гуфт Ник. Ман буд девона, Грабов. Корро бузург худсохти супориш. Аммо ӯ нақши бозидааст.
  
  
  "Оҳ!" - воскликнул Хоук ва выронил сигару аз барқии дандон. Дар мягком тоне он одатан дағалона овоз отразился киноя ба қонеъ. Шумо фикр кунед, ҳамин тавр не? Ин ман худ таассуроти.
  
  
  Ва он метавонад ба таври назаррас таъсир нақшаҳои мо. Аммо мо бояд дар амал ба ин васила, ба онҳо қонеъ. Мо бояд гузошта анҷоми ин вазифаи, оғоз ба мо он е не. Ки албатта ин тавр нест.
  
  
  Ник ва гуноҳони худ хеле циничную табассум.
  
  
  "Умедворам, ки не, зеро, чунин ба назар мерасад, ҳамаи меояд, на он қадар хуб аст". Умедворем, ки шумо пайдо мо сарчашма тару тоза иттилоот дар сафорати худ дар Вашингтон.
  
  
  "Албатта, не", - гуфт Хоук, обиженный нишондоди. Чӣ тавр мо танҳо оғоз ба даст шумо шикоят ба misrepresentations пинҳонӣ микрофонҳо, мо фавран предпримем чораҳо барои ҳифзи худ. Вале мо нашуд пайдо, далели он аст, ки дигар гӯш карда шавад дурӯғ.
  
  
  "Шояд, ҳеҷ кас". Ник рафта, ба тартиби ғояҳои, ки ӯ обдумывал чанд соат пеш. Выступал Грабов; шояд ҳамаи ин пешниҳоди. Чӣ гуна мо мазкур онњо асосҳои имон, ки ягон секретных дастгоҳҳои вуҷуд надорад? Ва онҳо худ ба қароргоҳи, дар ҳамаи маҳалҳо! Ба назари ман, ман фаҳмидам, ки онҳо врут.
  
  
  -Ин ғайриимкон аст. Ман розиам, ки мо бояд ин дар хотир нигоҳ. Вале аз дипломатияи - е, ки аз он чизе ки аз он мондааст - мо бояд исходить аз пиндоштҳо, ки рост мегӯянд. - Дар рӯи Хоука появилось ба нармӣ барзиед ифодаи. Ман медонам, ки ин неприятная фикри вале мо он устраивает. Мумкин аст, ин ҳатто имконият медиҳад, ки медонад? Агар мо справимся бо ин хуб аст, шояд мо метавонем ба берун аз ин ҳодиса зиеди манфиати.
  
  
  Ник издал садои скептицизма.
  
  
  "Ман бет, ин айнан он чизе, ки онҳо мегӯянд, агар мо дар назар доштем, ки онҳо выдумали ҳамаи ин бо сифр". Вале ҳатто агар шумо искренни, ҳатто агар шумо дар ҳақиқат имон, ки он баъзе аҷиб заговор, ки мо омад, то бо, ое шумо бадие, ки дар сари он, ки агар мо буд дастрасӣ ба ҳамон худи маълумоти муҳими, ки мо мебуд, нигоҳ онро бо худ ва передавали ки чизе? Ман дар назар дорам ҳатто мо наздики дӯстони, чин коммунистов, какими мебуд мягкими онҳо ҳеҷ буданд. Албатта, онҳо бояд дарк намоянд, ки ин маълумот дар бораи рубли парвандаҳои хоҳад, барои мо хеле гарон аст, аз ҳар гуна несогласие, ки мо шояд боиси, акои он, какими мебуд хитрыми ва кровожадными мо ҳеҷ буданд.
  
  
  "Ба назар мерасад, ки ин ба онҳо он дар сари". Хоук бо осон удивлением нигариста, тусклую сигару. Ва шояд он метавонад сабаби, е яке аз сабабҳое, ки онҳо ба мувофиқа расиданд имконият барои мо ба фиристодани инсон дар Маскав барои гузаронидани он ҷо тадқиқотҳои. Нафар аз ОҲ - ТОПОРа, албатта. Онҳо дидан мехоҳам, ки мо хеле бо диққат рассылаем беҳтарин.
  
  
  "Ба ман", - frugal гуфт Ник.
  
  
  -Не. Хоук ид дар улыбнулся ва дар назар Картера, ки қариб бомуваффақият кӯшиш пинҳон ногаҳонӣ аз худ шахси. Ӯ пришлет подш буданд Харриса.
  
  
  "Ки хислатҳои!". Ник эҳсос кард, ки чӣ тавр мавҷи ғазаб поднялась ва қариб пересекла ворот он куртаҳои. Надошт фарқ намекунад, ки он ҷо буд, аммо баъд аз он ки Робин оставила интизор ва гӯш ба тамоми ин сӯҳбат... эй кош ман!
  
  
  "Подш Харис?" Ӯ гуфт пешниҳодшуда қатъиян. Як нафар. Беҳтар аст, ки не. Вале чаро ман аз шумо занг намезанад, агар ӯ ҳамгаро?
  
  
  "Хеле як нафар", - повторил Хоук, жуя сигару. Каме показательно, аммо ба он аст, ки онҳо ишора мекунанд, ва мо бояд ба онҳо чизе аст, ки онҳо мунтазир ҳастанд. Онҳо имкон медиҳад, ки ба ӯ истиқомат дар сайти сафорати ва гузаронидани он ҷо тафтишот дар байни мардуми мо ва ҳатто миени худро, бо он фаҳмиши, ки яке аз он агентҳои хоҳад дорем, ки барои кор бо он. Мо медонистам, ки мо агенти хоҳад ҳамроҳӣ Харриса ҳар бор, ки ӯ покидает сафорати барои навести маълумотнома е аниќ ягон дастури.
  
  
  Агар роҳбари ТОПОРа дида изҳори отвращения Картера, ӯ предпочитал беэътиноӣ он.
  
  
  "Табиист, ки онҳо намехоҳанд, ба мард-ТОПОРа буд, ба озодии барои ҳаракати.
  
  Аз ин рў, дар Маскав чунин маъно дорад, ки онҳо агенти сопроводит шумо, як бор ба шумо покинете сафорати ва мемонад бо шумо, ки шумо ҳеҷ рафт. Агар чунин нашавад, ба таври қатъӣ хоҳад пайваст, шартномаи хоҳад нарушен. Ва ин хоҳад буд, ки охири саросари. - Ӯ дод, таваққуфро, ба он нур тусклую сигару.
  
  
  "Чӣ ж, барори кор, Сэму Харрису!" - гуфт Ник. Ин нафар мутахассис, вале ҳеҷ кас ба маблағи қадар гарон аст. Агар шумо кашф кард, ки пас дар чунин шароит, он ҷиҳод кардаанд, аз ман ягон метавонад умед. Ва на танҳо ин; Бо агенти КГБ, идущим он дар паи дар ҳар навбати, он қариб ҳамин сдержанным, чӣ тавр ба танцор kang-кана дар мавзолее. Ленин. Дар Харриса умуман нест, эҳтимоли!
  
  
  "Рост аст", - гуфт Хоук, старательно попыхивая. Аммо ин созишнома, ва мо онро риоя намоянд. Пайваст ба он ... вале на дур аз ӯ. Аз ин рӯ, мо пришлем ду нафар. Шумо албатта хоҳад дуюми мард. Ва шароити ба шумо истифода бурда мешаванд.
  
  
  "Ман мефаҳмам", - успокаиваясь, гуфт Ник. Русҳо ҳатто хоҳанд донист, ки ман дар он ҷо, ҳамин тавр не?
  
  
  "Бештар е камтар..." Хоук нигариста, вялую сигару, ки агар вай открывала чизи хеле муҳим аст. Дар аввал онҳо хоҳанд донист, вале на дертар. Ба мо муяссар аз онҳо гузашт. Мо метавонем, даъват ба шумо, ки дар кишвар барои чанд рӯз ба ҳайси мутахассис оид ба электронике ... ба шарте, ки шумо рафтор хуб аст, то дар он ҷо, ва ором уйдете, вақте ки аз шумо ин интизор. Расидааст, ки мо низ подслушивают бо истифода аз дастгоҳҳои мувофиқ, ба мо муяссар ки аз онҳо розигии ба санҷиши сафорати мо дар Маскав ба мавзӯи мавҷуд будани записывающих дастгоҳҳои. Ин буд, ки хеле мушкил аст; Мо дод, то розигии аст, ки ба рубли мутахассис оид ба электронике аз онҳо сафорати дар Вашингтон, бинобар ин протокол амалан нигоҳ дошта мешавад, барои мо, ки инсон проверил сафорати мо дар Маскав. Аз ин рӯ, ба шумо хоҳад ҳамроҳӣ Харриса. Баъдтар, вақте ки шумо "уедете", ки аз Москва, ба шумо, албатта, ба зудӣ пурра независимы. Harris фарсудаи туро на мефаҳмад. Ҳеҷ кас туро на мефаҳмад. Ба шумо хоҳад ҳимояи е боварии амният ва ҳа ... ҳама имконияти ба рӯ гашта буд. Ва дар чунин шароит ман умедворам, ки шумо ҳарчи зудтар меомӯзем, ки чӣ тавр мо қарор масъала. Фаҳмиданд?
  
  
  "Комилан дуруст нест", - хурсандӣ гуфт Ник. Чунин ба назар мерасад, ин аст, ки ҳамаи масъалаҳое, ки ман ягон выполнял барои AX.
  
  
  Хоук пристально разглядывал он, прищурившись, ва тасодуфӣ потянул барои пушистую мочку гӯш кунед.
  
  
  "Ин бояд даст ба шумо эҳсос худ тагриботию", - сухо гуфт ӯ. Вале мение. Вақте, ки шумо уладите худро парванда дар Ню-Йорк - а Хоук буд, хеле фикри хуб аст, аз онҳо одатан буданд, - ман мехоҳам, ки шумо дар таҳрири ин тараф ҳарчи зудтар, ва мо бо диққат изучим ҳамаи маълумот. Номаи ҷиҳати шумо зарурии файл шахсият ва воситаҳои зуд худро тағйир внешность. Худро дертар неофициальное супориши шумо иҷро дар Маскав дар зери ниқоби Ивана Александровича Кокошки. Вале шумо попадете он ҷо дар нақши Том Слейда, техника бо электронике.
  
  
  Buffs қуллаи Ника тир то хати афзоиши мӯи. Дошт он дилхоҳро истифода аз шахсияти дигар агенти AX ҳамчун прикрытия барои намояндагӣ.
  
  
  "Вале Чӣ Слейд аллакай дар Москва", - оҳиста гуфт ӯ.
  
  
  "Дар асл", - гуфт Хоук, чунин ба назар мерасад, довольный худ. Аммо русҳо намедонанд. Вале мение. Ягон бор мушоҳида то вохӯрӣ бо Харрисом?
  
  
  Ник мехостам, ки ба мегӯянд, як даҳҳо саволҳо ва саволҳои. Қариб ҳамаи онҳо хоҳад нерешенными, то он даме ки мураббї назди талабагон ошкор менамояд, ки тамоми ин аҷиб storyline дар сари худ ва разместит мавзӯъ барои муҳокима дар логическом тартиби. Вале буд, як чиз аст, ки беспокоило он бештар аст аз он ки е он дигар. Ӯ заерзал ва затушил сигарету.
  
  
  "Ман ҳам фикр мекунам, ки ӯ возит мо дар мошин дар як рафтор, ба сипас кушт". Ман дӯст поддаваться зери таъсири ахд. Ва "ин заговор".
  
  
  Хоук якбора склонил сари ва оғоз ҳамту қиматнок дар ҷадвал боз ҳам бештар аккуратными стопками.
  
  
  "Албатта! Албатта, - гуфт ӯ. Вале someones заговор?
  
  
  
  
  
  
  3 - Чор товарища
  
  
  
  "ИН аст, ки БОЯД комиссияи қабул", - гуфт Подш Harris фарсудаи. Хаббард аз сафорат, упорный шарики сухан бо... знаменитыми!
  
  
  Ӯ қатъ ҳангоми спуске оид ба трапу Tu-104 ва хушбахтона дар назар гурӯҳи дар канори рўйпўши бетонӣ пӯшонидани фурудгоҳ.
  
  
  "Бирав, дар он ҷо, ки дӯсти!" - гуфт Ник овози, ки айнан копировал овози агенти AX Том Слейда. Бо правде гуфт, ӯ буд, ки нусхаи Ҳаҷми Слейда ... Е чунон,
  
  е уйди. Интизор - невежливо... ба ҳар ҳол, ман заполню он, ки рост.
  
  
  "Не", - қатъиян гуфт Подш, выходя пеш. На переборщите, шарики комил; Ман остаюсь дар ин ҷо ва забираю ҳуқуқи поселенца пешакӣ. Ва ин маънои онро дорад, ки ман духтаре таъриф. Шумо метавонед развлечь толстую даму.
  
  
  -Ки? Ва бигзор ин прекрасное таъсиси попадет дар дасти чунин дағалона, ки чӣ тавр шумо? Ман ҳеҷ гоҳ ба худ на гуноҳони. Марде, ки буд, то монанд ба Том Слейда, ки ҳатто худи модари Том мулоқот мебуд, ӯ бо ашки шодӣ, ускорила ба қадам ва догнала Харриса.
  
  
  Ҳатто он походка буд, ки нусхаи устувор такягоҳи Слейда.
  
  
  "... Ғайр аз ин, - илова намуд Ник, - шумо ҳамеша мегуфтанд, ки дӯст пурра занон. Ҳоло ки ту як имконият вуҷуд дорад.
  
  
  "Хмм ..." Подш кард қадам ба ожидающей гурӯҳи. Баҳимут аллакай пайхас шумо, ва ман фикр мекунам, ки шумо намехоҳам, ки ба оети он мегузаранд. Ҳе, ки онҳо дар ҳақиқат баромада поприветствовать мо, ҳамин тавр не?
  
  
  -Дар асл.
  
  
  Проницательный назар Ника окинул glance приемную Москва фурудгоҳ, отделяя касоне, ки аз онҳо истиқбол, аз онҳое, ки онҳо охранял. Албатта, баъзе аз администраторов буданд муқаррарӣ дастаи барои иҷрои ин ӯҳдадориҳо, вале ин низ маълум аст, ки шуд, чанд нафар, ки шуданд, фиристод пайравӣ новичками. Дар аввал пайдо аввал оид Элвин Хаббард аз сафорати амрико, маъруф высокообразованный ва сознательный нафар, хуб относящийся ба забонҳои русӣ, вале ҳанӯз комилан устувор гузошт дар худ муносибат бо онҳо. Наздик бо ӯ истода буданд, духтар, ки бо он гуфтугӯ Хаббард, баланд brunette бо бадани богини ва шахс он қадар аҷиб зебо, ки ҳамаи мардум дар фурудгоҳи оғоз нафас каме тезтар ва бормотать худ, ки таҳти бинї ... Дуюм зан. онҳо низ бормочут, балки тамоман ба ибораи дигар.
  
  
  Ӯ буд, внушительной: панҷ пойҳои чор дюйм е бештар, бо широкими внушающими тарс плечами ва он қадар бузург ва деформированным бюстом, ки ғайриимкон буд, муайян, ки дар он оғоз камар. Кабуд мундир ва туфли ба паст каблуке андозаи аз лодку дополняли он таассуроти як посбон-садиста бо мекафад қамчин занона дар зиндон. Дар он подавляющем ҳузури ду суровых, тонкогубых мардон оид ба ҳар ду тараф аз он казались карликами, превращаясь дар ничтожеств. Илова ба ин аҷиб гуногун гурӯҳи буд, чаҳор нафар мардон, ки безуспешно кӯшиш кунад, навъ, агар ки онҳо доранд, ба ӯ ягон муносибат. Ник фаҳмидам породу дар майдони назари. Ман акнун на дар бори аввал дидам, ки чӣ гуна кормандони ВКД кӯшиш ба назар незаметными.
  
  
  "Онҳо дар ҳақиқат чиз мутеи аст, ки мо табобати" red папкой ", ҳамин тавр не?" - прошептал Ник, тамошо барои мард аз сафорат, вақте ки ӯ отделился аз гурӯҳ ва поспешил ба онҳо.
  
  
  Подш нигоње бо отвращением.
  
  
  "Агар шумо намедонед, ки чӣ тавр ба мегӯям, ки чӣ талантливое, лутфан, дар ҳама чизе мегӯям. Ва агар шумо хоҳиши тавзеҳи як моҳии дуддодашуда моҳӣ, ман аз шумо илтимос... Оҳ, ҷаноб Хаббард!" Чӣ зебо бо дасти худ рафта, дар саросари мо. Ва чӣ тавр заботливо очаровательная хонуми ҷавон омада, дар ин ҷо, то ки мо хатаре њис худ желанными мењмонон. Чӣ тавр ба парванда...?
  
  
  "Ҳама чиз дар ҳоли ҳозир", - азми қавӣ вмешался Хаббард. Дар ин чизҳое бояд пайравӣ доранд муайян протоколи. Харис... Слейд... - Он дасти зуд протянулась, ва ӯ пожал дигарон. Ман хурсандам, ки ту дар ин ҷо. Вале биеед ман ҷорӣ шумо ... санадҳои расмӣ шахсоне, мушкилоте, ки шумо мефахмед кор. Аввалан, аҳли Островский ва Степанович ...
  
  
  "Кофист комплиментов!" - беспечно огрызнулся Островский. Дар байни мо нест, бояд притворяться. Ҳамаи мо медонем, ки шумо дар ин ҷо, то ки наҷот худбаҳодиҳӣ Амрико. Пойдем ба машинам. Мо аллакай сарф вақти кофӣ.
  
  
  Ӯ ногаҳон свернул ва дохил шудам дар коридор, ки ҳамзамон ба истгоҳи руизаминии ба, хеле муҳим одамон.
  
  
  "Ҳа, дар ҳақиқат, кор хеле зиед аст", - ҷиддӣ гуфт Степанович. Бо иҷозати шумо, ҷаноб Хаббард, ҳамаи мо отправимся дар сафорат. Минбаъд шарики комил Петров хоҳад нигоҳ доштани робита бо мистером Харрисом ва шарики комил Сичикова хизмат хоҳад кард проводником мистера Слейда, вақте ки ӯ покинет сафорати. Ва акнун дар ин ҷо меравад ...
  
  
  -Чӣ қадар? - гуфт Подш. Кадом шарики комил маро ҳамроҳи?
  
  
  - Шарики комил Людмила Петров, - бо таҳаммул гуфт Степанович. Ман аллакай объяснял, ки азбаски ҷ-би Слейд нав дар иттиҳоди шӯравӣ Иттифоқи мо интихоб кардаанд, барои он гида-тарҷумони, ки дар ҳақиқат медонад, ки мо урфу, ниезҳои мо, фарҳанги мо, мо таърих.
  
  ... Ҳамаи ин ба шумо лозим нест. Аз рӯи ихтисос шарики комил Петров - иттилоотии коммуникатсионӣ, аз ин рӯ, он идора хоҳад кард. Ин фаҳмо аст?
  
  
  -Ҳа, ҳа!
  
  
  Подш хушбахтона ахнул ва дар назар духтаре бо фиолетовыми, бо чашмони. Дили Ника подпрыгнуло. Хислатҳои! Дар поени кор, Сэму муяссар гардид, ки интихоби ӯ Топор. Переосмыслив ин, он аст, фаҳмидам, ки он хеле одилона; Подш надоштам, ки ба ин ягон муносибати. Аммо бо вуҷуди ин... Ва вақте, ки Ник дод, то дурахшон назар бузург Валентину Сичикову, Подш нигоње ва подмигнул. Ник дилам ба он пушт.
  
  
  "Чӣ ж, Людмила, - хурсандӣ гуфт Подш. Мо низ метавонад ба харҷ вақт дар муносибатҳои. Дар охир, ман муддате дар Москва ...
  
  
  "Дар ин ҷо чӣ тавре ки ман мефаҳмам", - лукаво гуфт духтар. Вале, бо иҷозати шумо, ки сайтњои назди ман, то озодона бо номи. Ин контрпродуктивно барои расмии муносибатҳои корӣ.
  
  
  Ник пайхас кардам, ки духтари чӣ меравад, чӣ зебо гурба, ва он чашмони зебо монанд буданд, ки дар сиамские, настороженные, бдительные ва проклятые ба согреть бегона аст.
  
  
  "Чӣ скажешь", - розӣ шуд, ки Подш. Ӯ рафта буд, ба оянда бо он, ки чӣ тавр придворный, ҳамзамон барои Степановичем, ки ҳамон ҷойи ба воситаи дари роҳ, ба онҳо бо навбат следили Ник ва шарики комил Сичикова. Мис Петров? Шарики Комил Людмила? Ки ба шумо мегӯям:. Дар байни чизҳои дигар, ту аз ҳама очаровательная русская духтар, ки ман ягон мулоқот хомӯш барангехт. Дар ҳақиқат, аз ҳама духтари зебо. Ба ман бигӯ, ки қабули чунин духтар, ки чӣ тавр ту ...?
  
  
  -... Дар ин ҷои? Зани ҷавон заключила барои он. Ин аст, муҳим нест, шарики комил Harris фарсудаи. Ман як кор ба мисли шумо. Ва ман хотирнишон месозам ба шумо лозим аст, ки Алексей Степанович ба шумо гуфтам, ки чанд дақиқа пеш. Мо бояд якҷоя кор аст, на машғул шудан ба пустословием. Ин непродуктивно. Ҳамчунин фарҳангиву.
  
  
  "Ман поклоняюсь, мис Людмила?" Наметавонам бовар аст, ки ин дружеский сӯҳбат мумкин аст, ки номи необразованным ...
  
  
  Подш нигоҳ зондировать ... Ник впитывал ҳар як калима, то Подш следовал барои онҳо дар коридору, напыщенный, крепкий шарики комил маршировал наздик ба ӯ ... ва инъикос эътиқод, ки ӯ расид, агар аз он буданд, ки имконияти аз подш буданд Харриса нисбати ин великолепной, прилежной, синф духтарон. Ӯ медонист, ки айсберги - занонаи айсберги - метавонад ба монанди раскаленной лаве, вақте ки онҳо тают. Ӯ нафаҳмида вздохнул. Он проводник мутно нигоње, дар ҳоле буд, низ поглощен, ки пай ин.
  
  
  Онҳо баромада, аз коридора ва направились ба навбат мошинҳо, рондани онҳо истода буданд, дигар гурӯҳи кормандони ВКД, ин дафъа притворившихся ростгӯӣ водителями, ва дар освежающем ҳаво сола рубли полудня Ник шунид, ки чӣ тавр духтар ором, балки бигиред гуфт:
  
  
  "Перестань, Harris". Биеед, албатта, хоҳем кард нежными, ки ба мо лозим аст, ки якҷоя, вале бигзор худ фиреб, вақте ки он тавре, ки дӯстӣ. Ман мебинам, ки он чизе, ки шунидаем дар бораи декадентских жителях Ғарб, рост аст; ба шумо мегӯям, ки чӣ тавр беақл мечтательные моҳияти дар хлипком журнальном комиксе, ва ман дӯст медорам, ки чунин сӯҳбатҳо. Ин дар мужски. Маънои онро дорад ки ту мард, Харис ...
  
  
  Духтар гуфт: чизе, ки ҳам, вале Лақаби аллакай хаста вай гӯш.
  
  
  "Дар он аст, ки вай несправедлива", - гуфт ӯ баланд ва на ба касе мушаххасан. Подш Харис метавонад ба бисер чизҳо, вале ӯ албатта не декадентский, ки тупо мечтательный, ва он мард. Эй худо, ман умедворам, Подш сумеет исбот барояш ин, пеш аз он ки закончит кори худро.
  
  
  Ошиқон Сичикова остановилась дар роҳи замертво, чӣ тавр ба танк, попавший дар песчаную ловушку.
  
  
  Вай яростно взревела." -Ман умедворам, ки ин низ! Бояд, ки ое зан бошад, пас недружелюбна ба меҳмони халос аз кишвари мо? Чаро то хунук, а?"
  
  
  "Ман намедонам", - гуфт Ник. Чизе, ки ман мегӯям, аз он аст, ки он ба ман мерасад, хеле некультурным бо он тараф.
  
  
  "Ҳе, Слейд, ту ба ман нравишься!" Як қабати дасти товарища Сичиковой ударила Ника дар сандуқе, ки чӣ тавр таран. Ту, ки он ҷо включаешь, дӯсти ман! Вай понизил овози то грохота ближнего грома. Ту думаешь, хурд Людмила метавонад бошад, ки бештар монанд ба зан дуруст аст?
  
  
  "Хайр, ҳа", - иқрор шуд Ник, тамошо, ки чӣ тавр ба дигарон садятся дар мошинҳо ва гадая, ки мебуд ҳуқуқ мегӯянд, ин бузург, подавляющему ва ногаҳон удивительному моҳияти. Духтари хеле зебо, вале хеле... дружелюбная.
  
  
  Шумный ханда товарища Сичиковой эхом разнесся дар истгоҳи руизаминии, чӣ тавр ба пушечный фику.
  
  
  "Ман мебинам, ки мо розӣ ҳадди ақал дар як масъала", - хурсандӣ крикнула вай. Ин зебогии бояд сердечной ба вуҷуд. Вале бигзор, он кас, ки
  
  таъин ба "Аъҷубаи" ба ҷои "Красавицы", утешайся, шарики комил!
  
  
  Он дружески ударила Ника оид ба бозгашт якпаҳлӯ, ки беҳтар мебуд хак дарахт. Ник напрягся ва тамоили мувозинат.
  
  
  "Бие, договоримся ҳоло", - продолжила Сичикова. Ман не красива, вале ман хуб ери. - Вай овози афтод то қариб ба дараҷаи муқаррарӣ, ҳарчанд он ҳам походил дар далекий раскат грома, ва он бузурги дасти сахт легли ба дӯши Ника. Ман беҳтарин чизе, ки метавонам, ба ту кӯмак. Шумо кор, ва ман ба оянда, ва ман халал шумо.
  
  
  Вай китфи якбора затряслись ва бузург искривленный нимпайкараи задрожал, ки чӣ тавр бузург кожаное лубиеи полуда.
  
  
  -... Дар ҳоле, ки касе барои ман афзоиши хеле мушкил, баъзан бошад, помехой, пос, пос, пос! Вале мо метавонем дӯстона ва якҷоя таҳқиқ ва баъзан хандон якҷоя, дуруст аст?
  
  
  Ник омӯхта шахсе, ки чунон наздик буд, ба он худ, ва дар ҳайрат буд, ки чаро дар аввал ӯ увлекся убеждением, ки он недружелюбно, танҳо аз сабаби он, ки он владелица буд, бузург аст, як қабати, русская ва ба замми ин аҷиб одетая. Карие чашмони буданд, ки пур аз ақл ва проницательности ва золотая табассум буд муҳити оила гарм ва чаро он умоляющей.
  
  
  Тюремный надзиратель? Глупости! Вай калон суровой деревенской духтаре бо як карим аз дили пур кунед, ҳатто вақте ки вай дархост карда бошад, дружелюбной; дар он буд, ки касе искреннее ва необыкновенно привлекательное.
  
  
  Ӯ ин бешубҳа маъқул.
  
  
  "Шукри худо, ки, - гуфт ӯ, - ман царакат, ки туро ба ҷои ба адами". Ӯ улыбнулся вай ва дид, ки малламуй чашмони крестьянской духтарон заблестели аз хурсандӣ. Ӯ қавӣ гузошта гузошта дасти зан ба китфи. Бие, дӯстон, - бодро гуфт ӯ. Омӯхтани, ҳа. Ва смейтесь ҳарчи бештар. - Ӯ баргузор дасти ба схватить толстую дасти росташ крестьянки, инчунин clutching вай. Ман хеле хурсанд ҳастам, ки ба пешвози шумо; шарики комил. Метавонам, ки ман ба вай Валентиной?
  
  
  Ошиқон Сичикова вздрогнула аз begeistert.
  
  
  "Ҳама он чизе, ки ту говоришь". Ки ба шумо мегӯям:. Вақте ки ман буд, ки кӯдак дар оила ман звали Валей; аммо ҳоло ин барои ман детское номи а? Шумо называете ман чӣ мехоҳед, дӯсти ман, танҳо агар мо буданд, жесткими ва формальными бо якдигар ...
  
  
  Яке аз мошинҳо нетерпеливо гудела.
  
  
  -Ба! Таъхир! - вспыльчиво прохрипел Ник. Беҳтар аст, ки мо ҳамроҳ ба дигарон, е онҳо дар бораи шумо фикр мекунанд, ки мо завели муносибатҳои ошиқона.
  
  
  "Романс!" Пос-пос-пос!
  
  
  Ошиқон Сичикова хихикала тамоми роҳ ба мошинҳо ва ҳатто якчанд маротиба дар роҳ дар шаҳри.
  
  
  Подш Харис ва Людмила Петров табодули якчанд ибораи дигар, дар вақти сафар. Подш кӯшиш; Людмила исключила он, табдил, бо ӯ сард. Вале Ошиқон Сичикова буд кладезем увлекательной иттилоот. Ӯ гуфта мешавад, бо дониш ва шавқу дар бораи кишвари худ ва он шахсоне, ва бо чунин сарватманд выражением, ки Ник гӯш вай бо неподдельным фоизҳо ва шодӣ. Пас ва он Сичикова останавливалась ба тарҷума рӯҳ ва шумо ҳайрон; он гоҳ, поразмыслив, вздрагивал аз уқенуси ором begeistert ва нарушал тишину ҷаззоб искрящимся дар бораи баъзе царе дароз минувших маротиба ва он предосудительных амалҳо қабул менамоянд.
  
  
  -Ин бомба! Подш горько застонал. Вай дар ҳақиқат лӯъбатаки аст, ва ман бе хотир аз он, балки барои башар он - бомба, ки ҳеҷ гоҳ взорвется, неуловимый хищник. Кофӣ озори барои, ки ӯ бояд ба ман нигариста ба худ бинї, такрор ҳамаи чертовы қоидаҳои бехатарии халқи худ ва ба ман гуфт, ки ман маданӣ, аммо чӣ кам намудани маро девона, то ин ӯ муносибати бераҳмона муносибат. Действуй пас, агар ман чизе эҳсос мекунам ...
  
  
  "Шояд ту чувствуешь бӯи", - гуфт Ник. Ва эҳтиет бошед, аз худ ҷойгир. Духтар мутлақо ҳуқуқи, шумо албатта необразованные.
  
  
  "Ҳа, аммо ман дар ягон ҷои меефтед не денусь", - бо ноумедӣ гуфт Подш. Ҳеҷ нисбат ба кор, на дар нисбати вай. Шумо, албатта, дуруст: духтар назар марде, ки бештар аз ман ба мегӯянд, ки дар тасдиқи худро дида шуд.
  
  
  Ба ҷои Лақаби монд хеле хушҳол Валентиной. Ӯ буд, проницательна весела; ғайр аз ин, он шудааст, аз знающей ва муфид; ва ин ду нафар хеле хуб ладили, ки чӣ тавр як ҷуфти калонсол ҳамсарон, склонившихся бар стаканами бо забонҳои русӣ чой хизмат.
  
  
  Ягона нуқсони воқеӣ буд, ки ӯ буд, хеле душвор берун. Е то мулоқот буд, ки бештар мувофиқ аст.
  
  
  Тамоми он расмии кор бояд буд, ки тадриҷан аз паи дар фазои берун аз деворҳои сафорат, пас аз он буд, ки сабабҳои воқеии нигоҳ зиеде дар робита бо Валентиной. Аз тарафи дигар, ҳамаи шумо лозим аст, ки буд, кор анҷом дода шуд, ки ба зудӣ, то ки нигоҳ
  
  ӯ буд, вақт сарф бо вай, ва ӯ буд, хеле признателен барои имконияти, ки ин предоставило ӯ. Дар муддати кӯтоҳ, ки дар се рӯзи Ошиқон нарисовала ба ӯ чунин яркую расм худ қарор Медоданд ва он хазинаҳои санъат, ки Ник қариб компенсировал фишор худ техникии ҷустуҷӯ. Бе огоҳии Степановича ва қариб кас дигар Ник аллакай бывал дар Москва. Аммо маротиба тағйир меебанд, тағйир меебанд одамон, тағйир меебад муҳокимаҳои дипломатӣ рисолати; ва ин дафъа ӯ дар ҳақиқат буд, ки бояд он чиро, ки идонаро ба ӯ Ошиқон. Вақт аз вақт русия шарики комил доду хеле проницательные comments оид ба сиесати амрико ва е кори борик ва доно еддошт оид ба масъалаҳои вобаста бо электроникой, вале дар маҷмӯъ вай вела худ ҳамчун як дастури бо сахт развитым материнским инстинктом.
  
  
  "Танҳо Пожарская котлета, шарики комил Аст", - предупредила вай он громким шепотом, ки доносился аз он мизи то худи дохили қисми ошхона тарабхона. Нест дар ин ҷо. Ман тавсия кулебяку дар Бораи, агар шумо буд, бештар вақт! Ман мехоҳам приготовила ту чунин таъоме, ки ту ҳеҷ гоҳ ел!
  
  
  Ошкоро улыбаясь, вай чашмони горели болохонаи чат доранд, он описала ҳаети худро дар деҳаи дар кӯдакӣ ва чудесные табақ, ки дар он научили пухтан он модар ва гуногун тети. Онҳо рангину баен шахсони вызывали дар хаелот расм ид, то похожих ба "Сафар Гулливера" Свифта, ки ҳатто бештар энергичные одамон, аз Ник, мехоҳам, ки маҷбур уступить. Ошиқон душманон ба он ва хохотала.
  
  
  "Аз ҳад зиед, а?" Не, агар ту ба ин привыкнешь, дӯсти ман. Аммо хавотир нашав; Вақте, ки ман ягон бор готовлю барои ту, ин хоҳад буд, на барои хонавода аз даҳ нафар; ин хоҳад буд, ки танҳо барои шумо. Як тарелка барои ту, чор табақ барои ман а? Пос-пос-пос!
  
  
  Ҳамин тариқ, дар ҳоле, ки подш буданд Харриса пайваста сопровождала баланд, сард, тихая Людмила, ки оҳиста-оҳиста сводила он девона аз пок ноумедӣ, Ник фаҳмидам, ки дар бораи мехӯрад ва напитках, кӯчаҳо, савдо ва ошхонаи нав, баъдтар Москва. Хрущев. А Ошиқон собирала маълумоти зиед дар бораи тарабхонаҳо баланд ошхона, автоматах ва супермаркетах дар Лос-Анҷелес ва Ню-Йорк.
  
  
  Незадолго то рафтани Ник омӯхтаӣ худро находки аз сафорати Сэму Харрису.
  
  
  -Ман намефаҳмам. Подш побледнел. Дар куҷо барои ту пайдо ин? Чаро ман пайдо нашуд? Ое ин, ки вазифаи окончена?
  
  
  Ник афсӯс покачал сари.
  
  
  "Подш, писар, ту дар таназзул". Ман пайдо кардаанд, ӯро дар утоқ сафир, спрятанный дар матбуот бар французским камином. Ҳамаи боқимонда бояд буданд бошад хориҷ пеш аз он ки ӯ вориди вале ман гумон дорам, ки дар шитоб онҳо пренебрегли ин. Дар асл наметавонам онҳо винить. Онҳо буд, ки бисер! Ва, албатта, ӯ бояд онҳоро ба назар. Шумо лозим аст, ки буд аз ҳад зиед дар бораи роҳҳои бисер фикр. Ман тарк беҳтарин кор дорам, пагоҳ, Sammy, ту остаешься, помнишь? Пас, берегите ин артефакт, то нашудаанд, ҳисобот. Чизе, ки ман мехоҳам, ки аз сплетен, ин ҳам як каме дур ман дар хотир дорам. Ягон бор ин метавонад омада муқимӣ. Мувофиқа карда шаванд?
  
  
  -Бешубҳа. Подш гуфт. Вале гӯш кунед, агар шумо буданд, ба ман ҷой, чӣ тавр шумо динро Людмилой? Ман ба ӯ мегӯям, ки духтари ман бесит!
  
  
  Ник мухтасар фаҳмонд, ки ӯ ақидаи, Подш метавонад бо Людмилой, вақте ки ӯ открутил қалам ва вставил крошечную транзисторную трубку дар полую камера аз зарф кард.
  
  
  "Тавре хонаводагӣ супоришҳои, - гуфт ӯ ӯ, - он гоҳ барои Петрову мумкин аст, ки на ба ташвиш. Двигайтесь ҳарчи бештар. Тадқиқоти мисли девона. Покажи вай мисли усердно ту работаешь. Шумо лозим нест, ки кӯшиш кунед, то ки ягон пинҳонӣ; ин ба ман он. Вале, албатта, кӯшиш кунед, ки кунонанд, ки онҳо ба шумо иҷозат барои экскурсию оид ба киоскам саридора, ҳатто агар ба шумо лозим пообещать онҳо сафари мудаввар ва тавассути CIA. Ое ҳамин тавр, ки шуморо шунаванд. Настаивать. Шишьои бошад. Ба онҳо мегӯям, ки агар шумо метавонед даст ба даст дохили, шумо метавонед ба кафолати муваффақияти рисолати худ. Ин кӯмак хоҳад кард, агар шумо дар ҳақиқат идора даромадан, аммо ҳатто агар чунин накунӣ,, шумо дар амал привлечет диққати худро ба шумо.
  
  
  "Бале, ман ваъда ним соат ба оянда вторнику", - thoughtfully гуфт Подш. Аммо, лутфан, қарор ин масъала тамоми имконпазирии таваккал роҳҳои, вале ое он хеле зуд. Гарун вақти мулоим кардани Людмилу.
  
  
  "Шумо - декадентская капиталистическая свинья, - сурово гуфт Ник, ва қарзи худ - гузошта поставленную дар назди шумо вазифаи баландтар ҳамаи мулоҳизаҳои шахсӣ". Аммо ман фикр мекунам, ки метавонам пообещать шумо вақти кофӣ барои мулоим кардани духтаре, агар вай хоҳад смягчена дар ҳама гуна роҳ. Пеш аз ҳама фаромӯш накунед, ки қарзи Людмилы - шумо ҳамроҳӣ ва ба ҳар ҷое, ки шумо ягон рафт, ва ман боварӣ дорам, ки бо як воображением шумо метавонед истифода аз ин бо манфиатҳо.
  
  к. Дуввум, ман метавонам ба амал хеле зуд. Ман бояд анҷом бисер назорат кор, ки пеш аз ман сар бурида ҳамин.
  
  
  Охирин қисми назорат корҳои гузаронда шуд, ки дар фурудгоҳи Маскав дар рӯзи дигар. Ӯ хуб дӯстдухтари Ошиқон усложняла, ки вазифаи бароем, ки чӣ тавр ӯ ва тарсидам. "ЗИС", управляемый илмӣ, ВКД, высадил онҳо дар VIP-истгоҳи руизаминии ба, ва онҳо вдвоем - баланд амрико ҷосусӣ ва грозная зан аз рубли иттилоотии бюрои - якҷоя сомона дар вестибюль. Ба ҳақиқат вақт онҳо медонистанд, ба якдигар хеле хуб: осанка, сухан, ранги чашм, сердечность рукопожатия, андаке ба шеваи; ва ин буд, ки ин он чунин мушкил менамояд. Ҳамчунин Валентину опечалил он ғамхорӣ.
  
  
  "Ое интизори он доранд", - гуфт вай Ник, бар хилофи умеди он, ки зан ин корро нахоҳад кард. Ман медонам, ки нест шавқовар аст торчать дар фурудгоҳ ва касе провожать. Чаро ту назад дар шаҳр ва на барои навиштани њисобот?
  
  
  Ошиқон хлопнула он бо бозгашт.
  
  
  "Пос-пос!" Зеро ки ман приказано дар ин ҷо бошад, то аз паи ту, дӯсти ман! Ғайр аз ин, ман мехоҳам, ки ин корро. Гӯед, ки шарики комил Аст, ба шумо маъқул мондан дар Русия? Албатта, Маскав - ин натанҳо тамоми Русия, балки ...
  
  
  Вақти шло неумолимо, ва Ник карда наметавонистанд на барои як лаҳза тарк, на дар як сония ба нақл нест, Валентину онро тарк. Ӯ хурсандӣ ва сожалел. Ба ӯ лозим буд, ки пур аз вақт, вале ӯ мехост, ки ба куштани он. Онҳо пили хеле бад қаҳва паси зидди ва выбирали гузоришҳо. Ник харида хурд хиссиети ва преподнес Валентине хурд прощальный атои. Ниҳоят, онҳо паст шудаанд љое, ки Ник метавонист дидан мард ҳоҷатхона ва дар куҷо ӯ метавонад зуд бањорї дар он аст, ки агар задумавшись.
  
  
  Ник назар афканда, то дар дари, вақте ки калон дасти товарища Валентины зарылись дар болишти андозаи аз продуктовую сабад ва баромада бо блокнотом ва ручкой. Зан зуд ба зан, вырвала нацарапанную саҳифаи ва протянула шарики.
  
  
  "Ин ҷо", - гуфт ӯ громким овоз мебошад. Номи ман Ошиқон Сичикова. Ҳамчунин ман суроға ва рақами телефони. Агар ту ягон бор вернешься, шарики комил ва вспомнишь, ки ин ваъда боре хӯрдан дар хонаи ман бо ман аст, пас позвони ман, илтимос. Не забывай ман, а?
  
  
  "Ҳаргиз", - самимона гуфт Ник. Ин имконнопазир мебуд.
  
  
  Соат бузург аст, ки дар даромадгоҳ показывали понздаҳ дақиқа пеш аз фиристодани. Дар Ника появилось аҷиб эҳсоси меъда, ки несла хурд ҳаб, ки он бо пеш рафтани ӯ аз шаҳр аст. Дар лбу ногаҳон баромад арақи. Маҳз пас аз он дидам, ки чӣ тавр знакомая гулнақшҳои вошла дар уборную, на аз сабаби он, ки ин нафар буд, касе, ки бар ӯ медонист, балки аз он сабаб, ки Ник мепоиданд барои ин шахс ва ин бадани барои чандин соат пеш аз тарк сардори дафтари AX ва худи Ника бодиққат тренировали. аз редакционного шӯъбаи Хока шудан ба ин шахс!
  
  
  Пронзительный овози аз громкоговорителя эълон кард, ки ҳавопаймо Ника бозичае дар Портильо 12.
  
  
  "Чӣ ж, шарики комил Аст", - оживленно оғози Ошиқон ва остановилась. Вай калон круглом крестьянском рӯи пайдо шуд бузург ва изтироб. Дӯсти ман! Чӣ рӯй дод? Ин бад аст?
  
  
  -Ин нелепо. Ник выдавил заиф табассум. Узр мехоҳам. Аммо... Боре ман зад, ки неприятную садама доранд, ва сафар аз љониби ҳаво паҳн, маро лозим аст. Слушай, ое шумо мушкилоти ...? Хислатҳои инро гир. Ман чанд бор, ки ман қабул намояд. Ман тарк ҷомадон ҳуқуқ дар ин ҷо, хуб? Вай сар нетерпеливо якбора повернулась, ки гӯе дар ҷустуҷӯи нужного ҷои. Аммо дар куҷо ин ...? Оҳ ана ҳамин тавр! Ман интизор шудан
  
  
  Ӯ погладил Валентину оид ба дасти ва рафт.
  
  
  "Вақти худ, шарики комил!" - нетерпеливо гуфт зан. Тайераи нест, накард!
  
  
  "Ман потороплюсь", - крикнул Ник тавассути китфи. Ва ӯ давида, дар ҳоҷатхона, ки эҳсоси чунин глупым, агар дар ҳақиқат тарсидам парвоз.
  
  
  Шарики комил Ошиқон Сичикова душманон, ки чӣ тавр ӯ уходил. Дар он проницательных крестьянских назари буд бегона загадочное ифодаи.
  
  
  
  
  
  
  4 - Дугона disconcerting
  
  
  
  ИН БУД, ки НАВ ба БЕҲТАР дар фурудгоҳи Маскав.
  
  
  Комилан нав илова ба мужским туалетам табдил ефтааст шӯъбаи, ки состояло аз махсус комнатушек, кофӣ просторных, ки имконпазир буд, побриться ва тағйири ҷомаи ва насбшуда ќабл аз идома додани сафар. Шахсе, ки подражал Ник, ҳамин Аст Слейд, ӯ ҳамон Иван Кокошка, гирифта чанд рӯз пеш дастурамал оид ба хеле секретным каналҳои, ки
  
  онҳо использовались танҳо барои аз корҳои таъхирнопазир, ва дар ин лаҳза ӯ буд, ҳангоме ки дар сеюм маленькой ҳуҷраи чап, дар skivvies, баъд аз ьаматарафа азназаргузаронии предмети ниҳонӣ микрофонов.
  
  
  Акнун пристройка казалась камтар идеалӣ доранд, аз он казалась то пур хуҷраҳо. Албатта, буд, ки алоқаи наздик навбати мардон, ожидающих охир дар кадом е аз хурдтарин утоқи, вале кофӣ буд, ҳаракат дар ин ҷо ва он ҷо ба мужчине душвор буд, интихоб tu комнатку, ки ӯ мехост.
  
  
  Ник зуд обыскал як қатор гардид, ки гӯе ища табличку қайдкуниро, ки мегӯяд, "РОЙГОН". Вақте ки ӯ добрался то сеюми дари чап, ӯ аз боздошт дар назди он ва нерешительно дар назар замок, гӯе намедонист, навишта шудааст дар маленькой табличке КАРДААНД е ОЗОД. Беглый дар назар аст, дар атрофи нишон дод ӯ, ки дигар буданд, хеле банд бо корҳои ба лозимӣ ба он зоҳир. Ӯ зуд шикоят сигнал, постучав дари - тум-ти-тум-ти-тум-ти-тум - ва табдил мунтазир бошед, то шпилька соскользнет.
  
  
  Овозе, ки гуфт, ба таҳқиқ буд, Томом Слейдом. Ин буд, раздраженный тоҷикӣ овоз.
  
  
  Ник выругался дар бораи худ. Он нороҳат шуд, ки аз ин ва мехост, ки ба Он хешамон омадам пораньше. Вале, бо горечью фикр кардам, ки ӯ таби бештар рассудительные зеҳни аз он, бо нигоҳ доштани назарияи дар бораи он, ки ҳар касе, ки аз ҳад зиед слоняется оид ба русскому туалету, ҳатман привлечет диққати. Акнун ӯ буд, онҳое, ки дар бораи ҷалб намудани диққати. Ӯ бо мушкилӣ рушд мекунанд метавонад ба воситаи як қатор тамоми гардид, хлопая ин ритмичными стуками, то Ошиқон ждала ва удивлялась, ва ҳамаи мардон дар хамелеон оборачивались ва маро бо любопытством ...
  
  
  Ӯ оҳиста-оҳиста низомӣ гузашта буд, насвистывая неофициальную суруди AX. "Лиззи Борден гирифта шудааст топор, - нетерпеливо воскликнул ӯ нигариста, ба соат -... ва корнамоии худ модар чиҳил дар роҳҳо...".
  
  
  Ҳар дари, ки распахивалась, ки Ник мерафтанд, выпускала як мард. Ҳеҷ яке аз онҳо буд, Томом.
  
  
  Ник шуд дуюм, ки чӣ ваҳй ба охирин дари, вақте ки садои дохили ҳушдор дод ба онҳо, ки онҳо ба зудӣ тарк як ҳуҷраи. Башмак ба замин афтод, ва щелкнула защелка. Вале дари фаъол нест. Мард дар назди Лақаби умедворем, обернулся ва табдил мунтазир бошед, то ба ҳар касе, берун. Ҳеҷ кас берун омад ... Ӯ мунтазири. Ник низ ... Сипарӣ тамоми дақиқа ... Мард дод, то ва дур рафт ...
  
  
  Ник подождал боз якчанд сония, то боварӣ ҳосил, ки ба он ҳеҷ кас ба назорат. Агар ин исбот хоҳад на Он ...
  
  
  Ӯ потянулся ба маленькой металлӣ бичаспед, толкнул дари ва поспешил дохили.
  
  
  Бале, ин буд, ки Он; ӯ буд, раздет, дар як танҳо бо забонҳои русӣ skivvies, ва назар нервным.
  
  
  "Маро бубахш, - прошептал ӯ. Хамелеон гирифта, ва ман не метавонад бештар интизор ...
  
  
  "Пеш аз фиристодани ҳавопаймо гузошта нӯҳ дақиқа", - яростно прошипел Ник, стягивая куртку ва расстегивая орад.
  
  
  Ӯ мушоҳида кардам, ки Он прикрыл оина курткой ва открутил асосии лампочку. Шояд дар он буд, ки зарурат, вале маълум буд, ки ба эҳтиет.
  
  
  "Ҷое ки дигарон аз ту чи?" - смущенно пурсид ӯ, протягивая Он ба он ҷомаи.
  
  
  Чӣ оғоз яростно либоспӯшии.
  
  
  "Ороиш дар дараҳои худ пидљакњо". Ҳамен дар ошенаи. Дар он заметки ба ман рукописи - "Рукопись Ивана Кокошки" - и тамоми маълумоти охирин, ки ба ман омад, то бо. Ҳамчунин калиди аз ман хуҷраҳо. - Ӯ натянул орад Ника. Шумо пайдо мешавад, дигар либос дар хамелеон, пероҳан ва ман камбизоат пожитки. Китобҳо низ, ки ту бояд ба хондан. Вай потянулась барои курткой Ника ва сунул дар он дасти. Дар бораи ... ва ман барои ту хурд ҳайратовар.
  
  
  -Ҳа? Кадом? Ник гузошт мешковатые русҳо шим Ивана Кокошки.
  
  
  "Ман бо... бурд", - гуфт Он аст, сахт дыша. Ман метавонистам, ки ... канорагирӣ ... як ӯҳдадорӣ. Ин метавонад якчанд усложнить вазъият. Тамоми маълумот дар бораи он ба сандуқи. На заходите дар ҳуҷраи, то ки на хонда. Шумо аввал бояд донист, дар бораи духтаре.
  
  
  -Худо! Ки ислом, ман барои ту ҳам як як ногаҳонӣ, Томми. Ник полез дар дараҳои коняк Ивана, ки ба чинанд, то қарорҳо барои задан-то, ки бо ерии онҳо мумкин аст тағйир шахс ва мӯи.
  
  
  -Ки? Он пролистал қиматнок, ки ба тафтиш билет, шиноснома ва ҳамен.
  
  
  "Туро провожает напыщенная, бузург, дородная зан аст, ки ба он ман іис баъзе привязанность, ҳарчанд он аз ҳама калонтарини он зан, ки ман ягон дида ва хеле муҳим колесом дар мошин федератсияи хадамоти иктишофї. Хадамоти." номи вай
  
  Ошиқон Сичикова ва мунтазири шумо наздик сувенирным ларьком ...
  
  
  Кӯтоҳаш, он аз ҳама кӯтоҳ, ки буд дар ихтиераш буда, ӯ фаҳмонд,, аз Он сабаб, ки ӯ метавонист ба бидонед дар бораи товарище Валентине, ва зикр кард, ки чӣ тавр Он метавонад бо он проститься.
  
  
  "Хуб, акнун ба пеш", - настойчиво прошептал ӯ. Ое шумо камтар аз панҷ дақиқа пеш аз парвоз ҳавопаймо, дар акси зан вытащит шумо, агар шумо поторопитесь. Ман онро хуб медонам.
  
  
  -Хуб! Чӣ сарф расческой худ нав стрижке ва потянулся ба дверной бичаспед.
  
  
  -Савол! - ногаҳон зашипел Ник.
  
  
  Он нетерпеливо обернулся.
  
  
  -Ки?
  
  
  "Духтар хорошенькая?"
  
  
  Он уставился дар он. Сипас он шахс просветлело ҳамон ҷолиб табассум, ки шарики комил Сичикова пайдо кардани чунин заразной дар мужчине, ки вай питала барои товарища Том.
  
  
  "Хеле", - гуфт ӯ.
  
  
  Ва он идонаро дари flick ба дасти. Дар ин бора Ник уловил силуэт касе проходящего берун.
  
  
  "Маро бубахш, маро бубахш!" - сердито огрызнулся Аст, нервно имтиезҳо. Шарики комил дар бораи... ҷаноб, ман фикр кардам, ин қуттии пуст...!
  
  
  "Хуб, ин тавр нест!" Ник взревел миллӣ нақши намоен бозиданд ва захлопнул дари пеш напарником.
  
  
  Шахсе, ки скакал ба товарищу Валентине Сичиковой буд, айнан монанд ба Том Слейда он следу, намуди зоҳирии ҷисмонӣ ва походке, гӯе аз сабаби он, ки ӯ буд, ҳамин Томом Слейдом.
  
  
  Ӯ улыбнулся зан ва нармӣ взвесил ҷомадон як дасти, дар ҳоле, ки аз он дигар даст потянулась ба massive лапе товарища ва сжала он.
  
  
  "Ман ҳоло беҳтар аст, шарики комил!" - хурсандӣ эълон кард ӯ. Узр, онро гирифт, то бисер вақт, вале ба ҷои буд, кардаанд. Мо ба ҳар ҳол успеем, ҳамин тавр не?
  
  
  "Рост ба он ҷо! Шарики комил Аст", - хушбахтона гуфт Ошиқон. Ман то рада, ки ту выздоровел.
  
  
  Ӯ рафт, пеш Том пробиваясь сквозь кружащиеся гурӯҳи мастерски ведя он дар самти баромадан ба барномаҳои ҳавопаймо.
  
  
  "Ман остаюсь дар ин ҷо", - гуфт вай, вақте ки посадочный талон Том буд проверен ва дар майдони қариб гузошта нест ба мардум. Вале ман умедворам, ки як рӯз мо боз встретимся.
  
  
  - Ман ҳам ба ин умедворам, шарики комил Валя, - инчунин гуфт Он аст. Ва лутфан, мебахшед, агар ман беҳтарин чизе, ки дар ҳақиқат мехоҳам, ки мекунед,. Ӯ опустил сари чор дюйм ва инчунин поцеловал вай дар щеку. Ташаккур барои ҳамаи шарики комил ", - илова намуд ӯ. Ӯ боз гирифта, онро дасти қавӣ ва сжал. Ошиқон истодааст пожатие ва гуфтам худ тиллоӣ табассум.
  
  
  Пас аз Он дилам. Баъд аз чанд лаҳзаҳои ӯ скрылся аз хотир.
  
  
  Шарики комил Ошиқон дар он ҷо истода буданд, ва душманон дар дари реактивного ҳавопаймо, ки захлопнулась пас аз он ки охирин мусофири деҳот. Ӯ прикоснулся ба щеке, погладил воспоминание дар бораи мальчишеском бӯса не ва боз улыбнулся... дар ҳамин вақт, як каме ғамгин.
  
  
  Он Слэйд поправил камар амният ва задумался, то чӣ андоза муҳим метавонад шарики комил Ошиқон.
  
  
  Ник дар як лаҳза ока хатм худро пухтупаз дар хамелеон, боз прикрутил лампу, снял бо оина куртку Ивана Кокошки ва тарк кабину ҳатто зудтар аз дохил шудам дар он.
  
  
  Дар ҳамин ҳол табассум товарища Валентины падидомада дар озабоченную, ва зан қасдан попятилась ба сувенирному киоску, то бубинем, ки ҳанӯз ҳам метавонад вылезать аз кабина . Ӯ наметавонист, ки ба ақл, ки духтари Том камтар аз сӣ сония, ва дароз ва бо таҳаммул ждала, пеш аз он ки таслим. Ва сипас, дар бораи имкони истироҳат, ки агар ӯ допустил баъзе уловку, онро хонда ба корманди ВКД дар фурудгоҳ, ки ба ед, на рӯй дод, ки ое чизе ненормальное дар хамелеон.
  
  
  Вай нравился Он Слейд. Вай ӯро дӯст медошт, аз оғоз то ба охир, ва он наслаждалась он дружеским поцелуем. Ӯ метавонад барои фаҳмидани он внезапный пурталотум дар ҳоҷатхона, ҳарчанд аз он буд, як каме аҷиб; ва ӯ метавонист дид, ки ба ҷои он буд, кардаанд. Ҳеҷ яке аз ин ҳолатҳо ба ҳеҷ ваҷҳ обеспокоило мебуд, он, алалхусус аз Он аст, ки то ласково попрощался бо он, қариб буд, чун ба дурустии он Томом, ки ӯ медонист ва любила, агар дар форте рух дод чизи неопределенно дигар. . Шояд, ҳамин тавр ба он нигоҳ дасти худ е ба дасти вай; е шояд он буд, ки чизе ба дур серравѓан бофтаҳои он пӯст. Вай на он кадар понимала, ки ба он буд,. Вале чизе ба таҳқиқ буд.
  
  
  Ӯ буд, хеле проницательной зан, шарики комил Сичикова.
  
  Ва бинобар ин ӯ буд, ки аввалин евари комиссари Иттилоотии хадамоти Русия, дуюм баъд аз комиссари Дмитрия Борисовича Смирнова.
  
  
  Ӯ буд, то проницательной, ки, мунтазир аст хабарҳо аз корманди ВКД дар фурудгоҳ, вай дар оғози бозгашт ба худ мыслям, то бубинем, ки ое вай ба хотир, ки дорад, дохил уборную, то он ждала товарища Том ва ҳатто пештар аз он дохил шудам. вай. Ин буд, ки бояд беэътимод занятием, вале зан учили тамошо ищущими чашмони ва сабт мекунад, намедонист, ки дар бораи ин, то даме, ки онҳо андохта шуданд явиться.
  
  
  Ва ҳол Он буд, комилан ҳуқуқ. Ҷойҳои дар хамелеон буданд, банд.
  
  
  Ва шояд маҳз ҳаяҷон прощания дод крепкое рукопожатие Том як каме дигар.
  
  
  А не.
  
  
  Як соат баъд Николас Шуд, ӯ ҳамон Иван Кокошка нишаста буданд, дар боғи "Сокольники" дар летнем офтоб ва хондани сабт Том Слейда. Бештар аз он аст, ки Он бояд буд, хабар диҳад ва ба ӯ нозил иттилоот аз Хоука, ва ӯ медонист, ки хондани он, ки Он изображал аз худ Ивана Кокошку, нависанда ва иттиҳоми интеллектуала, дар айни замон нафар истиқоматкунанда дар Москва кор еддоштҳо ва ки тадќиќот. роман, ки қариб ба ростӣ ҳеҷ гоҳ ба анҷом хоҳад расид. Иван буд, донишҷўи аз Ленинград, ки гуфта будам, ки бо забони англисӣ ва миллӣ нақши намоен бозиданд ва ба осонӣ навишт, дар ҳар ду забон. Дар вақти ройгон Иван тусовался бо русской "продвинутой" гурӯҳи, ки дар байни онҳо ӯ встречался с Борисом, Соней, Юрием, Федором, Антоном, Галиной ва Боғи ... Вале Картеру нест дар бораи чизе хавотир. онҳо, зеро онҳо ширкат варзидаанд, танҳо дар фалсафӣ ва поэтических дискуссиях ва ҳеҷ гоҳ якшаба нест вспоминали, ки гуфтанд дар арафаи шоми е ки онҳо буданд, ба ғайр аз... Сони.
  
  
  Ник выпрямился ва табдил хондан бо возрастающим фоизҳо, вақт аз вақт напоминая худ, ки акнун ӯ Иван Кокошка ки ӯ мехонад ҳаети худ:
  
  
  ... Агар ман медонистам, ки ман заменят, ман ҳеҷ гоҳ допустил чунин вазъият. Метавонист ва бадтар аст, вале ин хеле бад аст. Чунин менамуд, ки ин ақида хуб аст. Чӣ қадаре ки ман хоҳад шуд, истиқбол ва аз наздиктар ман метавонам тавр то ба ягон аз онҳо, беҳтар мебуд, ман дар равшанӣ. Аввал тахмин карда шуда буд, ки ман супориши хоҳад дарозмуддат, агар шумо дар хотир доред; чунон ки буд, хеле хуб, як каме подбодрить Соню. Дар ҳар сурат, ман нест, ман дар назар дорам, ки Ивана буд, ки пули бисер, мушкилоте, ки мумкин аст мебуд поиграть, то ки Соня казалась қулай.
  
  
  Вай номи пурра - Соня Марья Дубинская, вай танцовщица, балки дар асл ба вай хеле бояд нависед. Шумо аллакай написали комикс ва фикр кунед, ки метавонед бозор дар англоязычных кишварҳо, агар метавонед ба он тарҷума барои шумо. Аз ин рў, мо вохӯрд. Федор Загоскин, яке аз иштирокчиени гурўњ, ки фикр мекунад, ки ӯ қодир ба асарҳои ва е ба навиштани шеърҳои, як мо, гуфт Соне, ки ман карда метавонам, барои он ки тарҷумаи. Шумо мебинед, ки сурати шуморо нишон диҳам, ки ман пометил се адад? Соня тақрибан дар маркази. (Номҳои ҳамаи дар муомилоти). Ин хеле четкая расм ва Соня хеле хуб берун, вале он кофӣ хуб, то ки шумо ба ед бурд, чун дид, ба он.
  
  
  
  
  Ник дар назар вай. Вақте ки одамон нишон медиҳанд, худро snapshots онҳо ҳамеша мегӯянд, ки хабарнигори нечеткие ва хеле удачные. Аммо аз он буд, дар ҳақиқат бад, ва Ник фикр кардам, ки шояд мефаҳмад, духтаре, ки бе масрафи зиедатии мушкилоти. Дар Сони буд пламенное, зинда кайфияти ҳамаи танцоров, ва ҷисми худ чунин менамуд, ки имрӯзӣ ва хуб сформированным. Пойҳои ва вазъи шуданд, касали, барои ҳамин танцовщицы, ҳарчанд камтар аз будаш зиед, аз бисере аз онҳое, ки зиндагӣ мекунанд, на бештар аз балетом, ва он казалась хеле баланд аст. Huh...! Буд, хеле хуб. Изобразить фоизҳо ба ин духтаре бояд осон бошад, то ... Албатта, дақиқ дараҷаи наздик байни он ва нахустин Иваном Кокошкой бояд буд, бошад, ки мураккаб аз қисми ...
  
  
  Картерро ба ҳузур пазируфта, суханро ба хондани. Чӣ бояд сарф бисер шаб, составляя ҳисобот. Ӯ буд, дурудароз ва подробным, тасвир ҳар як назар, ки ба онҳо дучор, ва айнан ҳар як сӯҳбат.
  
  
  Вай мехоҳам дар фикри он аст, ки он кӯмак мекунад, субсидировать ман роман, бе пардохти хароҷоти ман дар тарҷумаҳои. Ва ба ӯ маъқул бошад, бо ман, то ки ман кор. Ӯ мегӯяд, ки фикр мекунад, ки пас ман бояд наздиктар ба рӯҳи е динҳо ҳис намудани аслии. Хуб ман буд, наздик аст, ҳа. Дар ҳақиқат...
  
  
  
  
  Ник хатм сархати ва вздохнул бо ѓазаб, бо хондани охирин суханони. Ин ду дар ҳақиқат табдил пайвандони. Вале онҳо буданд, ки дӯстдорони.
  
  
  Вақте ки реактивный ҳавопаймо Аэрофлота дар мавриди дар Копенгаген, Он Слад
  
  зуд пообедал ба датски, харида парижское нашри "Трибьюн" ва деҳот дар свойй ҳавопаймо то шаҳри Ню-Йорк. Сидевший наздик бо ӯ дар "Ту-104" корманди ВКД бросился ба кабельному шунидам, ки ба фиристодани зуд ва сдержанное мансаби муайян московский суроғаи написанное шифрованием. Дар мундариљаи уточнялось, ки он сводил чашм аз Слэйда аз лаҳзае, ки ӯ поднялся дар борт рубли ҳавопаймо, то намояд дар американском реактивном хавопаймо. Баъдан Слэйд нест, кӯшиш кардам, ки берун аз ҳавопаймо, ва албатта, метавонист ин корро, чунки дар он вақт ҳавопаймо дорад ва зуд поднимался дар холис осмон бар Копенгагеном. Чи тавре, ки масъала дар бораи имконпазирии иваз намудани ҷазои дар роҳ, пас имкониятҳои барои ин набуд. Дар ҳар сурат, корманди ВКД следил барои Слэйдом ва товарищем Сичиковой дар давоми якчанд рӯз, тибқи худ, бо фармони ердамчии комиссари ва қодир ба пайдо аз тарафи тамошо дар манерами ин инсон, ки аз ҷониби Томас Слейд ҳоло парвоз дар Ню-Йорк. дар асл буд, Томас Слейд, расиданд, бо Харрисом дар Маскав.
  
  
  Ин аст, ки бе огоҳии буд данью на танҳо репрезентативным малакаҳои инсон, маъруф худ коллегам чӣ тавр Киллмастер, балки ҳамчунин высокоразвитым малакаҳои ва методњои таълим редакционного шӯъбаи AX. Хушбахтона, нафар аз ВКД ҳаргиз шунида ва на дар бораи AX, на дар бораи особом шӯъбаи, ки додаед, на омодасозии нусхаи е филмҳо, ва тавсифи тарафҳо ва хусусиятҳои хоси мардон аст.
  
  
  Аз тарафи дигар, ОҲ - ТОПОР ҳаргиз шунидам, ки дар бораи товарище Валентине Сичиковой. Баъдтар Он Слейд сообщит онҳо, аммо наметавонад ба онҳо мегӯянд многого.
  
  
  Ин буд, ки рӯзи дароз, вале зарур буд, ки бештар ба ед. Ник Картер тарк парк ва сарф чанд соат дар Китобхонаи ба номи Ленин. Дар амният дар тихом уголке ӯ перечитывал сабти Том Слейда, то ки онҳо мазмуни на объединялось бо соли пешин дастурҳои ва становилось қисми. Сипас ӯ хонда рукописный набросок Ивана Кокошки; ва, ниҳоят, ӯ изучил комикс Сони Дубинской, димоғчоқӣ нусхаи русҳо вакилони афсонаҳои. Мадрасаи сӯзон барои соли навбатии инқилоби Соня назвала худро як маҷмӯаи ... Хуб, касе ба маблағи пайваст рақс.
  
  
  Дар поени кор, он метавонад бештар фидо он. Ӯ бори дигар зашел дар ҳоҷатхона, барои санҷидани худ ба намуди зоҳирӣ, он гоҳ зуд ҳамроҳ ба мардум, спускавшейся дар метро. Ивану он вақт буд, рафта хона, дар як ҳуҷра бо книгами дар переулке сола дар хона Шер Толстой.
  
  
  Ӯ аниқ медонист, ки куҷо меравад ва чӣ тавр ба он ҷо ба даст. Ӯ медонист, ки чӣ гуна мешавад, ин ҳуҷра ва бо чӣ бисер роҳҳои мекунед одамон ӯ бояд делить ванную ҳуҷраи. Ӯ медонист, ба онҳо номҳои нишонаҳои ва урфу. Ӯ боварӣ карда шуд, ки монанд ба Ивана Кокошку аст, то ки то чӣ андоза метавонист бошад, монанд ба Том Слейда. Онҳо бо Томом оғоз бо рӯизаминӣ монандиҳо бо онҳое, ки аъло бидонед, чӣ тавр Махсус шӯъбаи превратилось дар гашти як инсон, донишҷӯ-нависандаи Ивана Кокошки, ва ӯ боварӣ буд, метавонад претерпеть тағйирот дар назди тамоми нормальных ҳолатҳо.
  
  
  Он ягона бевоситаи мушкилоти буд... Соня... Проклятый Слейд...!
  
  
  Вале ӯ гуфт, ки духтари ширин. Ва расмҳои ҳамчун таковая на отрицала ин.
  
  
  Чӣ ба ӯ гуфт, ки дар Сони як калиди, аз он ҳуҷраҳо, зеро ки дар вақтҳои охир духтар наводила барои он тартиб, то он отсутствовал, ва баъзан заваривала чой интизор доранд баргардонидани он. Пас, Соня, шояд дар он ҷо ҳозир аст ва метавонад бошад. Аз наздиктар ӯ подходил ба полуразвалившемуся старому хона, превращенному дар квартираҳо, eingeteilt хурд дар хуҷраҳо, бахусус нерешительным ӯ становился.
  
  
  Пурра ҷавоб, сурово гуфт ӯ ба худ, бояд задааст, решительным ва каме вазнин. Иван ҳамеша буд, пас. Ӯ мехост, ки хато мекунем. Ӯ то ба ҳол дорад, ки хато бошад.
  
  
  Бодро баіс бумажником, мисли ҳамеша Иван, ӯ ба воситаи парадную дари. Смело ӯ поспешил ба боло нардбон, бо ду-се ступеньки як маротиба, мисли ҳамеша буд, Он Слэйд. Ӯ громко истиқбол старика, ки просунул сари дарњои кушод дар саҳни сеюм дод. Старик ба ӯ ҷавоб додам криком ва поболтал чизи хуб ва каме непристойное дар бораи духтаре, ки ждала он наверху. Ник оживился ва поспешил.
  
  
  Пас... Соня буд он ҷо.
  
  
  "Як лаҳзаи. Ки гуфт: старик? Он предупреждал он, ки аз қадимтарин Головина ҳамеша кадом чизе беззубый бинависед, одатан непонятный. Аммо ... ое ӯ ба гуфт:
  
  ки аст, дар бораи духтаре на як? Ки буд, ки касе то Ивана ва Сони? "
  
  
  Бале, маҳз ҳамин тавр ӯ гуфт:.
  
  
  Ник дар як лаҳза фаромад вуҷуд ва фикр кардам, ое меарзад, ки ба ӯ тихонько қием ва тазод Соню ва он меҳмон, е беҳтар аст, ки идома карабкаться нардбон, чӣ тавр ба огненный Иван. Ӯ қарор кард, ки мондан дар нақши худ расид ва панҷум дод, ҳанӯз шадидан ба поднимаясь.
  
  
  Ӯ зашагал бо роҳи оҳани саҳни панҷум дод. Дар чанд метр пеш рост аз он фаъол дари. Он худи дари, ба гуфтаи Том Слейда.
  
  
  Духтар берун ва посмотрела дар он. Он походка буд сабук, он покачивание буд энергичным, ожидающим ва чашмони васеъ чанбаре, приветливыми. Ӯ буд, ки баланд аст,, бо изящно мускулистыми шатта твердыми ва округлыми икры ва ступни буданд, қариб огоҳона изящными, вале махсусан маленькими. Он скулы буданд баланд ва чашмони буданд, чунин ҳамон непрозрачными, ки чӣ тавр ба он торик мӯи худ. Бениҳоят хурд камар расширялась ташаккул ҳамаҷониба нест, изящные hips, ва фазои болои талией буд, то роскошным, ки чӣ гуна метавонад қадар ба дилхоҳ шавад ягон мард.
  
  
  Ник впитал ин зрелище дар як лаҳза ока.
  
  
  Ин бояд шуда бошад, Соня, аммо... дар нимаи профили вай бинї аљиб наклонился ва кончик ногаҳон наклонился, ва вақте ки Ник чӣ ваҳй ба ӯ, ӯ дид, ки он як навъ буд, ки хеле бештар зинда аз онро тасвир Аст. Ва ба ҷои дароз, пушистых косичек, дар бораи он ба вай гуфт Аст, ин духтар закинула худро плюшевые иссиня-черные мӯй дар як пузырь, обрамлявший он шахсе, ки мисли оправу аз драгоценного санг.
  
  
  Боз ҳиссаи сония сипарӣ чун дурахши барқ. Ник фикр кардам:
  
  
  "Эй худо, ту ба ман! Ин Соня. Кист ин? Аммо ин ба ман ҳуҷра! "Ӯ, ки андаке поколебался.
  
  
  Нуқтаи тамом. Ник чӣ ваҳй ба духтаре, ва табассум, ки буд, дар он лабони худ нест, вақте ки вай выходила ба дари ногаҳон гон буд. Вақте табассум гон буд, ва он внимательные чашмони диққат, кашидадӯзию он, Ник ед бурд, ки дар хабарнигори. Ин буд, ки Соня. Ник равшан улыбнулся ва даҳони кушода ба чизе мегӯянд.
  
  
  Духтар гирифта шудааст, онро ба дасти.
  
  
  "Оҳ!" -Вай гуфт: -. Ман фикр ин аст, Иван. Ман Соня Дубинская. Иван ҳанӯз омад, ки ба хона; Метавонам, ки ман ба шумо чизе, ки ба кӯмак ...?
  
  
  
  
  
  
  5 - Ҳайратовар наверху зина
  
  
  
  Ник монд кушода ртом. Ӯ буд, сбит бо ҳеҷ нафъ, монанди ҳеҷ гоҳ дар ҳаети худ пурра сюрпризов.
  
  
  Ӯ дар он ҷо буд, ки чӣ тавр ба фиреб, фикрҳои ӯ вертелись бар тан ақл вокуниши ин духтарон. Ӯ медонист, ки ӯро ба хориҷӣ монанд бо Иваном буд, ки молҳои шабеҳ молҳое мансуб дониста ...
  
  
  Соня неистово манила ба он чашмони.
  
  
  "Ман хеле афсӯс, ки шарики комил, - гуфт ӯ. Вале товарища Ивана, ки бештар не. - Он овози ногаҳон афтод, пас он қариб буд, ки овози шунидорӣ. Уходите! Зуд уходите. Не спрашивайте ман ҳозир...! Донистанд, ки ман дар ошхонаи "Нева"! Ва боз муқаррарӣ тоном: "Хуб, агар не, онро нагузорад паем ...
  
  
  Ӯ попятился ба порогу. Вақте ки ӯ инро кард, Ник шунид қадамҳои дар ҳуҷраи паси Сони, ва дидам, ки он лабони сложили калимаи "Поторопитесь!" Дари байни онҳо закрылась.
  
  
  Ӯ буд, сбит бо ин ба ҳеҷ нафъ нав сюрпризом ҳатто бештар аз пеш аст, вале ӯ дид срочность, вақте эҳсос кард ин ва медонистам, ки чӣ тавр ба амал зуд. На раздумывая, ӯ давида, то зуд ва осон аст, ки агар ӯ ҳеҷ гоҳ нақл карданд, ки дар бораи уходе Ивана Кокошки, ва аз он боло рафт, на поен. Ӯ медонист, ки ин чердак, ки ҳеҷ гурезгоҳе нест, ба ғайр аз windows дар шаш ошена болои кӯчаи сангинбой ва бе такягоҳи қади деворҳои беруна, вале гурехтан буд, охирин чизе, ки аз он фикр карданд. Ҳатто агар он маънои онро надорад, ки компрометацию Ивана, ӯ низ буд, рафта ба пайдо, ки заставляло духтаре чунин амал хоси роҳ. Ғайр аз ин, ӯ мехост, ки ҳоло спускаться гузашта аз ин любопытного ва разговорчивого старика.
  
  
  Наверху буд торик ва пыльно, ва ӯ хурсандӣ dark. Вай пешниҳод намуд, ки ба ӯ ҳатто муваққатан паноҳгоҳи, то он изучит вазъият.
  
  
  Ҳеҷ чиз рӯй. Аз куҷо аст дар поени доносился приглушенный садои овози мардон ва духтарон, балки садои буд, низ туманным, ки Ник метавонад разобрать чанд суханони. Қадамҳои аз ҷиҳоз дар ровный болопўши. Суханони мардум буданд, акнун ба суруд, балки ба ҳар ҳол неразличимы. Ник присел дар dark бо дигарро зина ва бодиққат вытянул гардан, ки назар ба ошенаи панҷум.
  
  
  Дари дар он ҳуҷраи фаъол мешавад. Дар љавобҳо берун омад мард ва е назар ба поен. Колебался. Ӯ зуд поднялся нардбон. Ӯ боз доранд, прислушался ва
  
  баргашта бо жестом неудовольствия. Ник назар афканда, то ӯ ба шахсе, ки мард дилам. Ӯ буданд, щелевидные даҳон ва чашмони қатъиян, вале чанд фасли сармо ибора, қариб бесстрастное, агар не худамро отвращения. Пухлое мускулистое бадани буд покрыто мубаддал мегардонад костюмом, ки буд, агар ба он аст, ки ноаен дар байни мардум, дар ҳоле, ки дар куртке буд грубая выпуклость, ки буд, бештар аз заметной, ҳадди ақал, барои опытного чашмони.
  
  
  ВКД. Аллакай?
  
  
  Мард баргашт ва рафта, ба ҳуҷраи, ба ҳуҷраи Ивана.
  
  
  "Поторопись", - прорычал ӯ ва закрыл барои худ дари.
  
  
  Аз нав оғоз беспорядочная болтовня.
  
  
  Ник гуноҳони ӯ сустнамоии ва диққататонро ба неизменном шепоте, пеш аз бесшумно поен бо чердачной лестнице ва замима гӯш ба замочной скважине.
  
  
  Вале хона сола Москва на мисли имрӯза босуръат возводимые чудовища бо звукопроводящими деворҳо ва дверями. Ин дари буд massive, ва замочная скважина қариб ҳеҷ чиз открывала.
  
  
  "Барои ҳамаи чертей! Ин ба ҳеҷ не бурданд. Ник прижал гӯш ба дереву ва кӯшиш мекунам, ки бирӯяд садо ба воситаи он. Аз љониби дақиқа. Ӯ шунид нарастание ва таназзули интонаций, вале аз он буд, ҳама чиз, ки ӯ ҳис кардам. Ҳадди ақал, ӯ медонист, ки мард допрашивал духтаре, ки вай давала оддӣ ва равшан бескомпромиссные ҷавобҳои, ки духтар пыталась пешгирӣ вохӯрӣ байни Иваном ва посетителем. Ҷолиб аст. Ҳамин тариқ, Соня, эҳтимол буд, ки дар тарафи Ивана дар ин странном асл. Аммо... агар он танҳо метавонад шунидан кифоя аст, то боварӣ ҳосил кунед... ".
  
  
  Қадамҳои нардбон боиси хушнудии ӯ, зуд приведя дар ҳаракати. Бошад пойманным барои подслушиванием дар остонаи хонаи худро, мумкин буд, ки охирин, ки ӯ мехост дар аввал Иван-рӯз аст,. Е хеле наздик ба охир. Допрос сирри политсия, шояд бадтар буд, ҳарчанд на он қадар ҳақиқат нелеп ва необъясним дар назари пугливых москвичей, боящихся копов. Ник рафта, ба хости худ ба шӯрои банди наверху чердака ва шунид садои як ҷуфти ҷавон, возвращающейся бо кор. Онҳо мондан аз дари ҳуҷра нащупали калиди ва инчунин отругали ба якдигар, ба сабаби он ки онҳо фаромӯш карданд, ки ба харидани нон. Вақте ки онҳо дар он ҷо истода, ва Ник назар афканда, то ба онҳо, ба дари хобгоҳ Айвена аз нав фаъол мешавад ва мард бо щелевидным ртом берун аз он. Ӯ постоял дар дверном проеме чанд лаҳзаҳои, тамошо барои як ҷуфт ва зуд ба чизе навишт ба коғаз. Темноволосая духтар оромона аз наздик мушоҳида барои ӯ аз хуҷраҳо.
  
  
  "Шумо хоҳад истифодаи ин рақами худсарона, - шунид Ник гуфт мард, - лекин агар шумо мебинед, е мешунавед, ки касе, ки шумо имон подозрительным, шумо бояд даъват шудаанд, ва хабар дар ин бора".
  
  
  Духтар кивнула ва гирифта шудааст барге қиматнок.
  
  
  "Ин ба худ ном ва рақами?" -Ман мепурсанд.
  
  
  Мард сахт ба њаракати подбородка покачал сари.
  
  
  "На ман", - гуфт ӯ. Он махсус аст, танҳо барои истифода дар ин ҳолат.
  
  
  Ҷуфти ҷавон пайдо кардани калиди, ва ӯ вставил он дар замок.
  
  
  -Як лаҳза! - рявкнул мард бо суровым шахси.
  
  
  Онҳо рафта ба он дар испуге. Ник карда наметавонистанд дидани онҳо шахсоне, ки бо он ҷойҳои, ки дар он присел, аммо он, ки онҳо двигались ва шиддати барқ ба шиддати дар онҳо телах, вақте ки онҳо акнун истода рӯ ба рӯ бо незнакомцем, показывали, ки онҳо фаромӯш маротиба зуд ҳабс ва внезапного ужаса.
  
  
  -Номи шумо? Мард зарычал.
  
  
  - Рогин ... Мирон ва коргардони маъруфи ...
  
  
  "Шумо медонед Ивана Александровича Кокошку?"
  
  
  "Бале, ӯ ба мо ери, - гуфт ҷавон.
  
  
  "Ӯ аз куҷо ва ба чӣ машғул аст?"
  
  
  "Мо кам разговариваем, вале ман фикр мекунам, ки ӯ аз Ленинград, ки ӯ нависанда ва ҳоло кор мекунад; аз болои романом дар бораи ...:
  
  
  "Муносибат надорад". Чӣ қадар ту живешь дар ин хона?
  
  
  "Дар бораи, метавонад, ду... не, ман фикр мекунам, ки се моҳ". Вале ба чӣ ҳамаи ин саволҳо, шарики комил?
  
  
  Суровый мард полез дар pocketing ва дар як лаҳза нишон дод, дугона.
  
  
  "Оҳ!" Пойҳои ҷавонро инсон нервно шаркали.
  
  
  -Ин ҳама. Шумо метавонед ворид шавед.
  
  
  Боқимонда повернулись ва таъљилан дар сомона дар он ҳуҷраи.
  
  
  "Вале ман ҳамон ту ҳамаи ин аллакай рассказала, шарики комил, - оромона гуфт: Соня, бо ноткой упрека дар он ба нармӣ модулированном голосе.
  
  
  Даҳони бо прорезями растянулся дар заиф улыбке.
  
  
  -Ман медонам. Ва бе шак, ман услышу ҳамон чизе аз смотрителя ин биноҳо.
  
  бо кї ман поговорю баъдтар. Хуб бошад, ки боварӣ ба маълумот, рост аст?
  
  
  "Албатта, шарики комил, - оқилона гуфт: Соня. Инак, ман бояд умедворем, ки ту вернешься ба Кокошке?
  
  
  Мард покачал сари.
  
  
  "Не, агар дигар чорабиниҳо на покажут, ки ин зарур аст".
  
  
  Ник ором вздохнул бо ѓазаб ва шунид, ки чӣ тавр қадамҳои мардон затихают нардбон. Баъд аз он хотир, ки дар бораи любопытном старике дар ошенаи сеюм ва горячо помолился ба старик Головин нест кард разоблачительных мулоҳиза дар бораи он, ки Кокошка ба хона бармегардад.
  
  
  Соня отступила дар ҳуҷраи закрыла дари.
  
  
  Ник подождал чанд дақиқа гӯш. Аз поен буд, ки ягон болтовни. Мард бо зазубренным ртом дигар появлялся.
  
  
  Инак, Ник Картер, ӯ ҳамон Аст Слейд, ӯ ҳамон Иван Кокошка, берун омада, аз и ' л барои паноҳгоҳ ва боз приготовился ба мулоқот бо намоиши зебо Соней.
  
  
  Ӯ беззвучно чӣ ваҳй ба хона ва, открыв вай калиди, дохил ҳуҷраи.
  
  
  -Иван! Соня отвернулась аз равзанаи ягона бо подавленным возгласом худ даҳшат. Ник шуд, хушҳол, чун ифодаи омехта волидон гуфт ва аз шодӣ, ки расширило он чашмони торик. Аммо... аммо ман ҳамон гуфт, акнун ман дар ошхонаи "Нева"!
  
  
  Ник уронил ҳамен ва чӣ ваҳй ба духтаре, раскинув дасти.
  
  
  -Не метавонад. Ман не метавонад тарк шумо дар ин ҷо, ва намедонист, ки чӣ рӯй медиҳад. Соня, гаронбаҳо ман худ дар... - Ник неистово притянул вай ба худ, мисли Иван буд, чанд рӯз, балки аз тамоми дил қарор кард, ки даст кашидан аз kiss. Дар шароити имрӯзаи ҳолат бӯса бояд уступить ҷои ба масъалаҳои ва ответам. Чӣ ҳодиса рӯй медиҳад? Дар бораи чӣ ин ҳама?
  
  
  "Гвардияи, - прошептала Соня, цепляясь барои Ника, ки гӯе ӯ баланд буд, дубом посреди бури. - Ман буд ... бузург аст". Ӯ омада, дар ин ҷо ба назар шумо, мехоҳанд, то бидонед, ки чӣ тавр қадар ба шумо буданд,, дар Москва.
  
  
  Ник наклонил сари ва эҳсос кард, мисли мӯи нарм Сони коснулись он занад ва.
  
  
  "Ман шунидам, ки охири", - гуфт ӯ. Ӯ шумо нест оскорбил?
  
  
  -Не. Соня ба нармӣ отступила ва положила дар дасти ноҳамвор дода матоъ рўда, ҷамъкунии ҷилдҳо Ника. Иван. Шумо чизе натворили?
  
  
  Ба он чашмони барои шахсе, ки вай видела ҳар рӯзи охир аз се ҳафта бо он даме, ки Федор представил онҳо. Whiskers ва buffs қуллаи буданд густыми ва темными, бинї каме выпуклый, вале хуб сформированный, хушӯъашон сахт ва косматый, чашмони дурахшон, торик карие ва пронзительные. Ник боз дидам ба он ва изучил шахсе, ки буд, маҳз он чиро аз он интизор аст, чунки он буд, ки хеле красивее ва живее аз предполагала сурат, ва ногаҳон ӯ хурсанд буд, ки худаш Слэйд "запутался".
  
  
  Улыбнулся.
  
  
  "То чӣ андоза ман маълум нест, - гуфт ӯ. Намедонам, чаро ӯ ба ман барои; Ое ӯ ба ту гуфт?
  
  
  Соня покачала сари.
  
  
  "Ӯ ба ман чизе нагуфт". Ӯ танҳо задавал саволҳо.
  
  
  -Мефаҳмам. Вале ман ба шумо савол дорам. Бигӯ, Соня ... Ту ба ман дароз ое медонӣ. Чаро шумо имконият надод, ки ба ман омад ва самому ҷавоб ба саволҳои? Шумо ҳаросон шуданд, ки ... ман дар чизе ки гунахкор аст?
  
  
  Зебо шахси таҳти макияжем табдил ефтааст розовым.
  
  
  "Ман ... намедонист, ки ӯ мехост". Вале ман албатта медонам, какими грубыми онҳо баъзан баъзан, ва... чӣ гуна аз ман шунид, Он омад, ки ба ҷустуҷӯ туро барои чизе банальным ва глупым, ва... Оҳ, Иван! Вай дасти обвились дар атрофи гардан Ника бо восхитительным қавӣ нажимом. Ман наметавонист ба ин барорад! Ман наметавонист тањаммул, ба ту чизе случалось! Ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр дрожит бадани духтарон. Ӯ ҳис мекардам, ки ин дафъа вай ба таҳқиқ просила kiss.
  
  
  Ӯ запрокинул сари Сони ва поднес худро ба лабони вай губам. Соня дар ҷавоби ӯ гуфт взаимностью бо чунин оташи, ки Ник оғоз ба тааҷҷуб, ое дар ҳақиқат Аст кард ба вай чизе, ки лозим буд, донист. Дар охир, Соня аз сдавленным вздохом попятилась ва посмотрела Нику чашм. Аммо вақте ки ӯ посмотрела ба он, ки дар он назари промелькнула ҳалим изтироб.
  
  
  "Ман беспокоило чизе ҳаст, ки боз, - оҳиста гуфт ӯ. Барои як лаҳза, вақте ки ман дидам туро, дар даромадгоҳи, ман показалось, агар ту маро медонӣ. Ва ман як эҳсосоте, ки чизе нест. Ое ту ҳеҷ гоҳ буд, ки...
  
  
  "Ман фаҳмидам, ки туро", - гуфт Ник ва ламс мӯи духтарон. Ногаҳон ба ту табдил ефтааст, ки чунин дигар. Ту мӯй, чашмони ту.
  
  
  "Оҳ!" Соня каме нест задохнулась, ва он ба дасти вцепилась дар мӯи худ. Ман забыла!
  
  
  Боз румянец залил вай занад ва.
  
  
  "Баъд аз интернатуры ман рафт, дар толори мадам Сокольничковой ва..., ки онҳо анҷом додаанд, ба ман он чизе, ки вай мехонад амрико косметикой.
  
  Дар ин бора ман забыла... Оҳ, Иван! Ман эҳсос хеле девона. Шумо албатта бесарусомон то!
  
  
  Баъд аз ин оставалось танҳо эътироз Соне ва боз бибӯсам вай, дар ин вақт боз ҳам аз ишқу аз пеш.
  
  
  Соня заварила Нику чой ва рассказала ӯ бештар аст, дар бораи марде, ки аз охранки. Ник втайне восхищался он, ки духтар гуфта мешавад, поглощая он гибкую зебоии танцовщицы ва бесадо поздравляя - ва сочувствуя - Он Слейду.
  
  
  - Аввал ӯ мехост донад, ки ту, ва он гоҳ ки ман. Соня оғози зуд тавсифи сафари. Сипас ӯ перебрал ту чи. То он рылся дар хамелеон ман, ту омадам. - Он движущееся шахсе выражало живую злость. Гӯе ӯ фикр мекард, ки хоҳад аз ту дар кофейнике! Ӯ бо диққат ҳамаи аз: либос, китобҳо, коғаз, ҳама чиз. Вақте ки ӯ шунид шумо дар даромадгоҳи, ман ба ӯ гуфт, ки шумо мепурсад, бегона ба даст, ва чун ба ӯ выглянул берун, шумо аллакай бисанҷед.
  
  
  Вай ногаҳон встала ҳалим импульсивным ба њаракати ва поцеловала Ника дар сунъӣ whiskers.
  
  
  "Шумо буданд, быстры, Иван Александрович!" Ман медонистам, ки ту садоятро бошад, чунин босуръати! Вай боз деҳот, ҳамин тавр ногаҳон ва изящно. Он гоҳ боз шуд. Чӣ тавр ба кай ман туро медонам? Чӣ тавр мо познакомились? Ки ман дар ин ҷо делала? Ки ту навишт? Шумо медонед, english Ту буд, дар Амрико? Шумо аз куҷоед? Чӣ хеле ки ту дар Маскав? Оҳ! Соня нахмурилась. Бидонед? Фикр мекунам, ин ба он манфиатдор бештар чизи дигаре,. Вақте ки ман гуфтам, ки медонам шумо чанд ҳафта ва он чӣ шумо буданд, дар шаҳри ҳоле, ки то ин, ман дар охир, буд, чизе удовлетворена. Ба фикри шумо, Иван онро мегирад ба шумо барои ягон каси дигар?
  
  
  "Ин шояд", - thoughtfully гуфт Ник. Комилан имконпазир аст. Ман тасаввур карда наметавонам, ки ин ҳам метавонад, ки маҳз ҳамин тавр ..., вале ӯ хеле ҷолиб буд, ед, ки санаи омадан Ивана Кокошки дар Маскав ногаҳон табдил ефтааст доранд, чӣ чизе аҳамияти ...
  
  
  Вақте ки гап дар бар дигар, беш аз ранҷе хуб аст мавзӯъҳо, ӯ ба худам фикр, ки е вай, е Он таклифи роковую хато ва дер е зуд ВКД нанесет ба ӯ боз як сафари. Аен аст, ки онҳо бояд аз сабаби интересоваться Кокошкой. Сарфи назар аз он, ки гуфт: марде, онҳо қариб ба ростӣ бармегардам ба ташвиш на танҳо он, балки Соню.
  
  
  Ин буд, ки кофӣ оқилона выводом барои инсон, ки полжизни сарф дар ин е он тахташро, ҳама вақт намедонист, ки ӯ уязвим ва ки касе дар ҷое, ки хоҳад ҷустуҷӯ барои он; донистани низ, ки як рӯз завеса ба поен ба он, ва ҷосуси, стоящий аз он хоҳад ниҳоят разоблачен.
  
  
  Аммо азбаски он пурра моликияти мотивами, ӯ буд, на он кадар ҳуқуқи дар бораи онҳо.
  
  
  Баъд аз чанд рӯз Ник рафта буд, кӯчаи Чайковского, тира аст, бормоча худ, ки таҳти бинї.
  
  
  Ин буд, невыполнимой вазифаи, ва аз он сар шуд, нафрат накунад, вай тамоми душой. Ки ба ӯ лозим буд, ки пайдо? Чӣ тавр онҳо мунтазир буданд, ки ӯ фальшивый русӣ донишҷӯи пайдо хоҳад чизе, ки нест, пайдо шудааст top агентҳои Федератсияи хадамоти иттилоотӣ бо тамоми онҳо озодии фаъолият ва ҳамаи мавҷуда, ки дар ихтиери худ воситаҳои? Ӯ буд, несанкционированным. Ки буд".
  
  
  Агар Подш чӣ тавр чизе метавонад ба ӯ намекнуть! Ягон намеков. Вале ман наметавонам ".
  
  
  Ва самому Нику буд, ки ба шавад, то эҳтиет, ки ӯ буд, амалан развалился. Онҳо бо Соней дар бораи ояти, вакилони сказках ва онҳо рукописях, хеле зуд-зуд целовались. Вале бо сабабњои гуногун Ник хеле мехостам, ки ба кор бештар аз бӯса вай, ва ҳангоме ки онҳо буданд, ҷалб якҷоя дар он таърих, ки онҳо мекардаанд, чизе бештар интимного аз мулоқот бо длинноволосыми дӯстони худ дар қаҳвахона, ва он гоҳ бӯса ва наздик намудани. Осоиштаи шаб.
  
  
  Ӯ ба дилам ва thoughtfully рафт переулку; Ӯ боз направился ба Чеховской масоҳати ва кулли засаженной дарахтон кӯчаи барои он. Ӯ хеле зиед буд, кор аз болои сокрытием ва домашним заданием. Рӯзи ӯ мерафтанд, дар китобхона ва осорхонаҳои, гузаронидани тадқиқоти барои китоби худ, ва баъзан ба ӯ муваффақ не таъйин мулоқот бо издателями. Боре ӯ ҳамчунин аз Боғи истироҳат ва фарҳанги Горкии. Дар ин ҷо боз, дар ифтихору комнатушке мард туалета (зеро ки он ягона ҷое Людмила наметавонист ҳамроҳӣ подш буданд), Ник интизор пайдо кардани иттилоот дар бораи он аст, ки Подш Харис чизе пайдо кардаанд.
  
  
  Вале буд, ҳатто дар рӯзҳои минбаъда. Ҳамаи, ки ӯ ин корро дар ин рӯз аст, ки ташрифи бинои сабки казармы, ки чӣ тавр ӯ медонист, буд, ки асосан дар дафтари SIN, зеро чанд рӯз пеш аз ин онро нишон доданд Сэму Харрису ва Он Слейду. Чизе бештар. Ва ин зуд-зуд
  
  бессмысленные муоинаи биноҳои бо оддӣ фасадом начинали расстраивать ва ташвиш он. Агар касе ягон задумывался, чаро нависандаи Иван Кокошка зоҳир чунин аз њад таваҷҷӯҳи зданию, ки дар он размещалось Советское иттилоотии идораи ҳайвоноти, ба ӯ душвор аст шарҳ диҳад, ки агар пурсиданд. Ба ҳар куҷо, ки ӯ ҳеҷ рафт, ба ӯ чунин менамуд, ки ӯ меравад, дар сояи ВКД. Ин он хоҳад; он допрашивали; ӯ қариб буд, боварӣ дорам, ки дар он на истодаанд. Дар тамоми намоении, ӯ метавонист приходить ва рафта истироҳат дар касби худ, мисли ҳар москвич. Ва ҳол он ки ӯ метавонист, чӣ тавр ба хориҷ аз ҳангома, ки боре ӯ услышит наафтонед оид ба дари е он схватят дар кӯча ва столкнут дар кадом маврид торик ҷой дар ин мрачном старом бинои.
  
  
  Ӯ кардааст, аз майдони бо номи Чехов ва рафта, ба берун аз тарафи дигар. Боз як семоҳа, ва он берун аз бинои SIN, бо табличкой, ки доимо чунин омадааст: ПӮШИДА БА азнавсозии онҳоро. Нисфи хонаҳои дар Москва, ки чӣ тавр ба шумо чунин менамуд, ҳамеша реставрировалась. Москвичи одат ба дидани ин приметы.
  
  
  Роҳ ба тарафи майдони буд, чунон людной ва пурҷӯш, ба монанди одатан. Нисфи он буд, муайян ҳамчун қабата лут, ва ҳаракат дар маҷмӯъ буд, пурзӯр, мошинҳо двигались пеш ва кӯшиш ҳуҷраи. Ник ба осонӣ гузашт байни "Пирӯзии" ва "ЗИЛом", едущими дар противоположном самт, ва ба роҳи худ идома дод, погрязший дар печали, чун медонед, ки он хоҳад чизе ба ғайр аз ин, дидам, ки чанд рӯз.
  
  
  Ӯ обошел бинои, похожее на казарму, осматривая деворҳои, дарҳо ва тирезаҳо дар ҷустуҷӯи он-е, ки метавонист замаскированной антенной е проводом, кӯшиши эҷоди таассуроти, ки он парво надоранд мављудияти ин блок аз прочных плит.
  
  
  Табиист, ки назар буд, ки. Ҳеҷ чиз монанди русҳо на дида ва на проверяли худ. Ягон болтающихся проволочных ниток, ягон чентаноб, ки душвор аст, ки ба шарҳ, ки ягон незаметных мардум, спешащих бо таинственными сумками. Ҳеҷ чиз монанди набуд.
  
  
  Бо отвращением ӯ попятился ба Чеховской масоҳати. Ҳамин тавр е ба таври дигар, ӯ бояд ба қайдгири, ки дар он бинои. Чизе, ки ӯ буд, ҳозир шуд, то падару модар некӣ кунед, ки назар нелепо.
  
  
  "Припарковавшийся ЗИЛ не метавонад вуҷуд дароз истода, - лениво фикр кардам Ник. "Шояд ӯ касе интизор аст, зеро ки ду нафар мусофирон нишаста буданд, дар мошин бо ором аст, overlooking аз дилтангиро".
  
  
  Ӯ самому дилгиркунанда, он деҳот дар скамейку дар маркази лужайки ва кӯшиш мекунам, ки омад, то бо баъзе наќшаи. Ин буд, қариб дар ҳамон напрасно, мисли ҳар чизи дигаре, ки ӯ кӯшиш кунад. Баъд аз чанд дақиқа бесполезных ҷониби худо ба ӯ дод, то ва дар бораи рафта кор ба хона. Наздик ба шоми ӯ буд, мулоқот бо маъруф муҳаррир, ва ӯ мехост, ба назар бештар-камтар аз презентабельно.
  
  
  Уезжая, ӯ мушоҳида кардам, ки мусофирони "ЗИЛа" ҳанӯз интизори. Ки ислом аз он буд, дуруст аст. Русҳо парво надоранд, ки дигар мунтазир аст. Муҳаррири шояд ҳам маҷбур мебуд, он интизор.
  
  
  "Проклятье ин московское супориши!" - фикр кардам ӯ дар ярости. Ҳама дар он буд, помехой, износом, глупым беспорядком.
  
  
  Ҳама, ғайр аз Сони.
  
  
  Нашриети албатта, мунтазири он. Мусоњиба увенчалось мегардад. Ягона хуб даъвои Ивана назар мисли фарсуда болишти барои lingerie он сабаб буд, ки қатъии набит ба ягонаи крохотном хамелеон дар он ҳуҷраи. Ғайр аз ин, ӯ метавонист дохил умумии ванную ба ҳуҷраи, ба ошенаи панҷум, ки барои умумии туалета. Ин ду чиз раздражали он, ва ӯ гуфт, дар ин бора баъдтар, вақте ки бори дуюм дар як рӯз хешамон омадам худро тесную квартира.
  
  
  Соня thoughtfully посмотрела дар он.
  
  
  -Медонед? Ӯ гуфт, қариб расчетливо: "Хеле муҳим аст, ки шумо назар ҳамчун беҳтарин шумо метавонед, ки ташриф ба ин одамони кордон". Ва ҳатто агар шумо мард ва шумо ин абсурдные фикру андеша дар бораи он, ки барои омодагӣ ба суиистифода ман дружбой, шумо бояд дарк намоянд, ки ин ақли солим аст, ки шумо вақт аз вақт ташриф ман квартира. Агар дар он ҷо худро даъвои. Андешидани он ҷо ванна. Ҳеҷ кас подумает дар бораи ин бад аст. Мо ҳамон аҳли?
  
  
  Ник ба нармӣ погладил духтаре бо дасти щеке.
  
  
  -Ҳа. Ва ту хеле добрая, Соня. Вале...
  
  
  "Не, аммо он бамаврид аст, Иван!" Движущееся шахсе Сони вспыхнуло аз оташи, ва ба духтар дод, ки яке аз худ live, напряженных жестов азм. Намедонам, чӣ тавре ки мо пештар дар ин бора фикр. Албатта хоҳӣ. Хуб дӯстони бояд ба якдигар кӯмак!
  
  
  Ӯ зуд двинулся ба подлокотнику изношенного кресла.
  
  Ник ва устроился он, запустив худро ловкие ангуштони дар мӯи худ шарик. Ӯ ин корро барои нахустин бор ва он ҳам буд, удачей, зеро ки он вақт дар як субҳ Ник мушоҳида кардам, ки ӯ худ мӯи кофӣ дароз, то ки ӯ метавонист обойтись бе шиньона. Ба воситаи як рӯз-ду whiskers подрастут ...
  
  
  "Идеяи", - прошептал ӯ хушбахтона. Ва шумо сазовори ибодаткунандагонаш он, ки задумались дар ин бора. Ин ба ман хеле кӯмак хоҳад кард.
  
  
  Шояд ҳамин тавр е ба таври дигар ҳам мебуд... Ва дар ҳақиқат, чӣ тавр ба танцовщице Соня имела имтиез реҷаи квартираҳо. Чизе қариб номаълуми простому москвичу.
  
  
  "Албатта", - бо шавқу гуфт: Соня. Ое ту пагоҳ санаи, ҳа? Чаро ту ба дастрасӣ пеш аз он, ки ман пойду дар театр ба варзиш, ва ман ба ту нишон, ки куҷо гузошта даъвои ва дар куҷо пайдо собун ва полотенца?
  
  
  Ин буд, каме бештар аз шуд, ки дар ҳақиқат хуб аст. Агар, масалан, Соня поймает он дар бритье, ӯ метавонад рух хурд мушкилоти усами.
  
  
  "Чӣ рӯй дод, Иван?" - аноби Соня. Ту хоҳӣ ман битарсед, рост аст? Ин буд, ки номуносиб барои шумо ... ва дар ин лозим нест.
  
  
  -Метарсам? Албатта, не! Ник оғӯш духтаре аз талию ва қавӣ, ишқу оғӯш. Ман омада имшаб, агар мехоњї. "Ник ҳамеша мегӯям, ки сбрил whiskers ..."
  
  
  -Иван! Соня укоризненно посмотрела ба он ва ба кор бурд сняла дасти Ника аз худ камар. Ман танҳо пешниҳод практическое созишнома байни дӯстон.
  
  
  "Оҳ!"
  
  
  Табиист, ки дар ин шаб Ник паембаре дар квартира Сони, ва дигар...
  
  
  
  
  
  
  6 - Савол дар бораи автомобилях
  
  
  
  —ЛЮДМИЛА ...
  
  
  "Шарики комил, окажите ман хизматрасонӣ", - сард гуфт, Людмила. Ва, илтимос, мо дар ин ҷо омад, то бихӯранд, ва на барои он, ки выставлять худ дар публику.
  
  
  Подш вздохнул.
  
  
  "Ман фикр кардам, ки ба вай ин буд, хусусан эффектно", - пожаловался ӯ. Ва мегӯям, ки вақте ки ман ем, ман мехоҳам, ки ин кор бо дӯстони худ. Ое сабаби ба он шумо метавонед на дружелюбными?
  
  
  "Ман дружелюбен, шарики комил", - боз уставились ба он чашмони зебо бо классическими чертами шахси. Бо худ хоҳиши ман привел шумо дар мо аз ҳама маъруф тарабхонаи. Маҳз дар ин ҷо Антонов навишт худро оду "Шахс барои трактором", Петрович тарҳрезӣ худро назарияи робитаи байни сохтори молекулавӣ мушаххас ишора атома ва ҳайати Олам ва бузург Юсуф Малинский фаҳмонд, ки ба дӯстони худ, ки ба принсипҳои кор радара. ...
  
  
  Подш напрягся.
  
  
  -Як лаҳза! Радар буд, изобретен як ҷуфти амрико, Тейлором ва Янгом, дар соли 1922. Шумо наметавонед ...
  
  
  Людмила нармӣ гуфтам.
  
  
  -1919, шарики комил Harris, Йозеф Малинский. Ва, ба фикри шумо бошед, боз дар соли 1703 дар ин ҷо ба ин гӯшаи нишаста буданд, марде бо номи Гурович ва ...
  
  
  "Ҳа, ман медонам", - дағалона прервал он Подш. Ӯ навишт Британскую энциклопедию. Хеле масхара. Закажем галлоны водки ва шампан ва рафта, ба бештар ҷиддӣ парвандаҳои.
  
  
  Ӯ махнул дасти, талаб официанта, ва, ки ғайриоддӣ, он фавран бар мо омад. Людмила поджала лабони ва услышала, ҳамчун Подш фармон дар идеалие забони русӣ рӯйхати дароз нӯшокиҳои ва хеле кам мехӯрад.
  
  
  "Чӣ ман кӯшиш ба мегӯянд, - оғоз Подш мгновением баъдтар, - ту хеле духтари зебо бо фавқулодда аст красивыми чашмони ва дар ҳақиқат великолепным бадани, ва... ростқавлона, ту заставляешь маро ранҷ мекашанд". Шумо великолепная расточительная зан!
  
  
  Ӯ сахт сглотнул. Ӯ буд, тамошо, ки чӣ тавр шахсе Людмилы застыло аз возмущения, ва ӯ интизор то успокаивающая выпивка развяжет парандапарварӣ стресс ва ноумедӣ, ки бо фароҳам овардани дар он.
  
  
  Маълумот: ҳеҷ чиз.
  
  
  Людмила: Ту ҳеҷ чиз муяссар гардид.
  
  
  Муваффақият намояндагӣ: сифр.
  
  
  "Ин чорабинии фарҳангӣ, шарики комил, бигзор ман нўшокї як, - гуфт ӯ ва налил Людмиле дар як шиша водки аз як графина. Барои беҳтарин рўз ва то таъҷилии мулоқот!
  
  
  Боз выпил
  
  
  "Проклятье дар ин тщетную рисолати!"
  
  
  Выпивая ва размышляя дар бораи худ неудаче, ӯ дар ҳайрат буд, ки ин бо Картером ва то чӣ андоза ӯ ба муваффақияти. Ки ӯ мекунад ...?
  
  
  Картер гузашт оид ба Чеховской масоҳати. Он қадами буд, ки осон, дили ӯ беш аз радостным ... то он сол бар он шањодат медињанд, ки воқеъ дар блоки ин плоского хона ва ҳам дур аз ҳалли. Ӯ обошел припаркованную "Волгу", ва дид, ки дар дохили он нишаста ду инсон ва интизори.
  
  
  Ин дафъа, қарор додам ба ӯ, ӯ ба тамошои ба бинои дигар бо чашмони; фаромӯш назар искусно пинҳонӣ берунӣ металлӣ риштаи ва сосредотачиваясь ба дарефти даромадгоҳи.
  
  
  Сарфи назар аз он, ки бинои гӯе подвергалось гардид, ки дар он буд, кам аломатҳои ҳает. Чунин ба назар мерасад, дар он ҷо умуман велось ягон сохтмонӣ ва бузург вуруди дари буданд, то загорожены досками, ки ҳеҷ кас метавонад ворид ба воситаи онҳо аст,. Баъзан, ки чӣ тавр ӯ мепоиданд, ки дар давоми се соли охир якчанд рўз, ки он одамон входили ба воситаи флешдор ва дари буданд дода деринан серией дохилӣ гардид. Дар дохили бешубҳа буд, муҳофизат; касе открывал ва закрывал дарҳо барои меҳмонон.
  
  
  Ӯ баррасӣ, ки имконияти. Онҳо буд, ки як каме. Як дари, баланд windows бо решетками ва вооруженная муҳофизат. Шояд боми, шаб ... Маскировка кадом аст, монанди посбон е корӣ, е ҳатто любопытного прохожего, тасодуфан вошедшего дар бинои ... Бефоида аст. Навъе ӯ бояд пробраться шаб.
  
  
  Хуб, ман баргашта.
  
  
  Ник свернул ва рафта, ба майдони.
  
  
  Қариб бессознательно он доранд, мунтазир аст, ки ое ҳанӯз ҳам мардум дар дохили "Волга".
  
  
  Ҳамин тавр буд, вале вақте, ки Ник ба воситаи якчанд мошинҳои, муҳаррики заурчал, ва мошин выехала бо парковки. Дар мошин ҳам оставалось ду нафар мард. Дар охир, онҳо ҳеҷ подобрали.
  
  
  Дигар "Волга" қарор дорад он ҷое, ки аз он танҳо стартовала. Ник нигоҳ рафтан ба мулоим траве масоҳати ва қатъ зери тенистым дарахт бо ба прикурить острую русскую сигарету. Баъзе такони маҷбур он каме повернуться, барои дидани хати припаркованных мошинҳо. Дуюм "Волга" ҳам буд, дар он ҷо бо неподвижными мусофирон. Бо он ҷойҳое, ки ӯ истода, Ник дида, ба тавре ки ронандаи откинулся пеш, мисли он ки готовясь ба чанд долгому ожиданию. Он спутник thoughtfully ковырял дар бинї, гӯе ба ӯ низ буд, истифода кард.
  
  
  "Шавқовар, - фикр кардам Ник. Рост монанди "ЗИЛ" дирӯз. Ва шояд дигар дер. Мошинҳо меоянд ва гузарон, вале мусофирони на двигаются.
  
  
  Ӯ қарор кард, ки мондан ненадолго, то бубинем, ки буд, ое ин случайностью е правилом. Акнун, вақте ки аз он хотир, ба ӯ чунин менамуд, ки ҳар вақт, вақте ки ӯ проезжал тавассути тазиқи, буд припаркована мошин бо мардум дар он.
  
  
  Иван Кокошка деҳот ба киштзор ва прислонился ба дереву. Бо он ҷойҳое, ки он қулай устроился, ӯ метавонист, барои дидани ҳамаи припаркованные мошинҳо. Ба он чашмони менамуд, рассматривали танҳо рукопись, ки ӯ вынул аз худ сандуқи, ва он карандаш вақт аз вақт буд, пометки саҳифаҳое, вале роман Ивана буд, охирин чизе, ки аз он фикр карданд.
  
  
  Мошинҳо проезжали мерафтанд ва дар як тонна, ища ҷои барои парковки. Як е ду уехали, боқимонда сазовори худро гардиданд. "Волга" ва мусофирони он нишастаанд ва дар ҷои.
  
  
  Ба воситаи чиҳил дақиқа на танҳо освободившуюся љавобҳо пайдо аввал оид блистательный "ЗИМ". "Волга" стартовала.
  
  
  Ду марди дар "Зимистон" на баромада.
  
  
  "Дар маҳаллаи аз бинои Рубли иттилоотии дафтари... Ин буд, албатта, ин аҷиб аст".
  
  
  Гузашт ҳанӯз чиҳил дақиқа. Амалиети повторили. "ЗИМ" величественно тронулся, ва влетел хурд "Москвич". Дар он буд, ки ду нафар мард. Онҳо на баромада.
  
  
  Thoughtfully, Ник закурил боз як сигарету.
  
  
  "Ин буд! Ин буд, имконият, ки ман то чанд вақт барои.
  
  
  Ӯ буд, пустяковый ва ягона восита аст, ки мумкин буд истифода баранд ва ин буд, картон, спрятанный барои поясом. Барои нахустин бор дар чандин сол ба вай буд, ки ба обойтись бе Вильгельмины, Гюго ва Пьера. Ба ҷои люгера, корд ва пули смертоносного газ дар он буд, ки... картон. Ба ҷои он ки қодир купить мошини иҷора гифифтан, додан, онро барои истифодаи шахсӣ ва е помахать таксӣ, ки шумо мехоҳед ба сафар, ба ман исбот кард, ки дар кишвар, ки мошинҳо доставляют танҳо баъд аз чандин моҳи интизорӣ ва иҷораи мошинҳо - неслыханная чиз аст. ва таксисты комилан невозможны дар чунин самтҳо, ба мисли: "Мункирони барои ин машиной!" ... "Бист нолозим bucks барои ту агар ту потеряешь!" ...
  
  
  "Албатта, Пулис ...".
  
  
  Картон. Ҳамон як порчаи ламинированного картон, спрятанный дар пояндаву лямке брюк Ивана, ки чанд моҳ пеш, вақте ки Он Слейд затеял фиреб Кокошки. Ӯ бефоида будаам, барои ҳама гуна аст, дар ҳақиқат муҳим амале, вале баъзе проницательный бой аз шӯъбаи ҳуҷҷатҳои счел он муфид дар њолатњои фавќулодда.
  
  
  Ник бозпардохти сигарету ва зуд бархоста. Агар чиҳил минутная бояд иваз шуда бошад,
  
  пас метавон буд, пайдо free таксӣ дар давоми ним соат, дар Маскав ин буд, ки хеле дароз.
  
  
  Он стремительный қадами перенес он ба воситаи майдони берун аз хати припаркованных мошинҳо, ба доираи васеи хиебони, ки имконияти шояд беҳтар буд.
  
  
  Бисту панҷ дақиқа баъд Ник ҳанӯз ҳам барои дар дверях яке аз бузургтарин меҳмонхонаҳо. Ӯ аллакай дар бораи таслим ва интизор имконияти беҳтар, ки "Волга" бо клетчатой streak дар атрофи бадан остановилась, мунтазир аст баст нур дар светофоре, ки дар маҳаллаи аз он. Нур таксӣ буд, сабз; ӯ озод шуд. Ник подбежал ба мошини худ ба монанди як варзишгар аст, ки бо Фармон, ва дари кушода, вақте ки светофор сменился.
  
  
  Ронандаи дилам ва нигоње.
  
  
  "Ман ҳангоми иҷрои шарики комил ва ғизои хона", - сердито гуфт ӯ.
  
  
  "Ту дар хизмат, шарики комил, ва ту пойдешь он ҷо, ки ман ба ту мегӯям", - грубым овози ҷавоб Лақаби.
  
  
  Дасти скользнула ба поясу ва ловко вытащила картон. Сунул водителю таҳти бинї ва гуфт:
  
  
  -Торопись. Фавран дар шимол ҷудо майдони Чехов!
  
  
  "Ҳа, албатта, шарики комил!"
  
  
  Ронандаи шумно переключил интиқол ва дар ду чархҳои ронда обогнул оянда дар навбати худ,. Корти ВКД доранд махсус роҳи таъсиси чунин таъсири, ҳатто агар онҳо подделаны. Ва ин буд аъло имитация.
  
  
  Таксӣ мчалось ҷудо Чеховской масоҳати. Ки ҳамонанди ман хоҳад аз он ҷо дар вақти.
  
  
  "Ва ҳоло помедленнее, шарики комил", - якбора, ба таври назаррас выпалил Ник. Албатта, ман намехоҳам, ки маро дидаанд. Хуб аст,. Останавливайтнсь. Бигзор муҳаррики кор. Дар истгоҳи руизаминии торик-сабз Москвич. Вақте ки ӯ қадамҳои то, ки шумо последуете барои он. Мефаҳмад?
  
  
  Ронандаи дод аломати утвердительно.
  
  
  "Ман мефаҳмам, ... шарики комил, ман оиладор ...
  
  
  "Ман ҳам", - солгал Ник. "Ягон ғамхорӣ", - ман интизор. Истед, то ки ман ба шумо мегӯям, ва он гоҳ пайравӣ машиной дар осторожном масофаи.
  
  
  Пас аз як дақиқа "Москвич" завелся.
  
  
  "Едьте оҳиста, - фармон Ник. Бодиққат обогните кунҷи ва бигзор ӯ бираванд.
  
  
  Ронандаи повиновался ба шумо мегӯям, ки чӣ тавр ба марде, привыкший повиноваться.
  
  
  -Ҳозир.
  
  
  Ӯ "Волга" проскользнул ба "Москвич".
  
  
  "На хеле наздик аст", - ҳушдор дод Ник, зуд ба ҷустуҷӯи дар заднее мегирифтанд.
  
  
  Он ҷое қарор дорад "Бурднок", ки ждала евари "Москвича". Ҳеҷ кас берун омад. Хуб. Дар ҳоле буд, ки бешубҳа, таъин гардад. Ягона савол: ки ин метавонад намедароянд?
  
  
  Ник откинулся дар спинку курсии ва задумался.
  
  
  "Бояд бошад,, дар ҷое, ки дар дохили ин бино шуда буд, пинҳон микрофон, баъзе ночизи шумо ирсолкунанда, ки транслировал сигнал, ки бояд уловить дар ҷои дигар. Ва ин, бояд буд, ки он хеле махсус ва танҳо дастгоҳ, ки излучало сигнал, ки метавонад љониби мутахассисони корхона, вале метавонад уловлен талабагони принимающей стансияҳои ... ки дар он, ки ӯ ҳеҷ менамуд. Чунин менамуд, ки хеле маловероятным, ки нақши мошинҳо, дар ҳоле алоқаманд аст перехватом сигнал бо роҳи отвода қисми ҷорӣ; вале аз ҷониби дигар, бояд буд, бошад, ки кадом касе аз ин тавзеҳ намедиҳам. Ва шояд аз муносибатҳои. Агар lucky, хурд "Москвич" дар пеш хоҳад калиди разгадке ".
  
  
  Ронандаи мошинҳо Ника выругался ва исбот кард, ки дар байни дигар таксӣ ва мошини. Дар се моҳи пеш "Москвич" ногаҳон повернул направо ва устремился дар гузаргоҳи сарҳадии.
  
  
  "На теряйте он, шарики комил, - угрожающе гуфт Ник. Дар акси ҳол... - Ник гуноҳони худ ба иттилои мурдан аз зловещим шипением.
  
  
  Ронандаи эҳсос нияти. Ӯ аз паи дигар машиной, ки агар аз ин зависела онро худи ҳает, ҳатто, мумкин аст, вай ҳам ҳамин хел фикр кардам.
  
  
  Увеличивающееся ҳаракати ин погоню бештар мушкил ва дар айни замон бештар фаврӣ, зеро дар атрофи он буд, ки бисере аз хизмати таксӣ мебошанд ва ҳама ронандагон ехали гуна hilarious безумцы. Ронандаи "Москвича" гумон аст, ки заподозрил мехоҳам, ки барои он истодаанд, гарчанде ки ӯ биронам, дар баробари чунин извилистой роҳ, ки, эҳтимол, ӯ онро баррасӣ хоҳад кард. Дар охир ба "Москвич" притормозил ва қатъ дар кӯча бо старомодными мағозаҳо ва разрушенными офисными зданиями ҳар ду ҷониб.
  
  
  "Ба пеш", - бодро фармон Ник. Битобед дар кунҷи ва бас. Вале хомӯш муҳаррики.
  
  
  Ӯ мепоиданд, чунон ки мард бо bulky дипломатии сандуқи берун аз мошинҳо ва бар кӯча дар канори бинои.
  
  Трехэтажное бинои хурд бо витриной дар сатҳи кӯча. Сипас, шахси дуюм рафта, аз "Москвича", запер он, оҳиста-оҳиста чӣ ваҳй ба black "Суғд", стоявшей дар чанд ярдах аз ӯ, ва деҳот ба ҷои ронанда.
  
  
  Ва ӯ мунтазири.
  
  
  Гузашт чанд дақиқа.
  
  
  Ронанда cab дорам заерзал ба курсии.
  
  
  "Шарики комил, қабул сарфаи сӯзишворӣ ...
  
  
  "Ман мебинам, ки ту аллакай понимаешь, ки мо чизи ғайриоддӣ", - отрезал Ник. Ое чизе, ки ман ба шумо мегӯям ва хомӯш муҳаррики. Шумо барои ин заплатят.
  
  
  "Оҳ." Ман фикр кардам ...
  
  
  "Ту беҳтар аст, ки умуман фикр намекунанд". Ва шумо аз ин хусус баъдтар сухан. Ба касе. Мефаҳмад?
  
  
  Ронандаи шадидан ба дернул сари.
  
  
  "Албатта, шарики комил". Ман даҳони баста намекардед.
  
  
  "Пас, беҳтар аст".
  
  
  Пас аз даҳ дақиқа боз як мард бо bulky дипломатии сандуқи берун аз дари наздик ба витриной нижнего дод ва деҳот дар ожидающую Кард. Фавран мошин завелась.
  
  
  "Ое мо ба пайравӣ аз ӯ?"
  
  
  -Не. Оҳиста-оҳиста объезжайте семоҳаи ва проезжайте гузашта аз ин биноҳо. На останавливайтесь, то ки мо проходим. Вақте ки ӯ ба он хоҳад кард, повезите ман баргашта оид рост роҳ ва высадите дар як маҳаллаи шимолтар аз майдони Чехов.
  
  
  Вақте ки онҳо омўзонида гузашта бино, ки дар дохил шудам нафар бо худ дипломатии сандуқи, Ник бо таваҷҷӯҳи зиед аз он.
  
  
  Дар витрине нижнего ошенаи красовалась омехтаи маснуот аз мис ва ярких шелковых кимоно. Вывеска дар витрине ва навиштаҷоти болои дохилшавӣ ба генералии дари худ бинои гласили: "Харбин ва Чэнту, савдо ширкати". Адад барои шарқии шуд ".
  
  
  Мард дар даромадгоҳи мағоза, наблюдавший дар онҳо дамида бештар татарином аз китайцем. Ҳамон относилось ва ба ҳамаи дигарон маҳкумшудагони мард, ки Ник мунтазам мепоиданд дар мошинҳои. Онҳо ба осонӣ метавонанд сойти барои россиян. Шояд аз ин рў онҳо интихоб кардаанд.
  
  
  
  
  
  
  7 - дар ин бора бояд бидонед, ки танҳо шумо сартарош
  
  
  
  "Ман ФИКР мекунам, ки шарики комил, - гуфт Ник, расплачиваясь бо таксистом бо расточительностью, ки метавонад зарар расонанд буҷет Ивана, - ки шумо поступите дуруст, агар пурсед, ки аз худ начальства кӯтоҳ рухсатии". Ман ба шумо ҳушдор, ки рақами худ мошинҳо қариб ба ростӣ записан, ва фаҳмонед, ки ба саволҳои. Шумо лозим нест, ки ба онҳо ҷавоб circumstances.
  
  
  Чашмони ронанда расширились.
  
  
  "Лекин шумо маро заверили ...
  
  
  "Ман ба у ба шумо фармон, шарики комил".
  
  
  Ник захлопнул дари ва ба чап он истода, бо таври васеъ кушода, бо чашмони ва кушода ртом.
  
  
  Баъд аз чанд дақиқа Иван Кокошка баргашта дар масоҳати. Каме баъдтар мошин, ки ӯ мепоиданд, тронулась, ва подъехала дигар. Дар ин вақт дар ин буд "Бурднок", ҳоло ба он чизе ҳаст, ки медонист. Дар громоздких дипломатӣ портфелях ... метавонад бошад, ки дастгоҳҳои электронӣ барои ҷамъоварӣ ва сабти гуфтугӯҳои, ки происходили дар бинои Иттилоотии идораи ҳайвоноти, барои семоҳаи i-уми.
  
  
  Агар мо дар назар доштем, ки ин тавр аст, микрофон мумкин нест ҳабсҳои подслушивающим дастгоҳи аст, зеро ӯ хоҳад взаимозаменяемо улавливать ҳамаи сӯҳбатҳо дар бинои ва истеҳсол хоҳад кард, танҳо омехта садои. Ӯ низ буд, ба шавад селектором; ӯ бояд буд, ҷамъ сӯҳбатҳо танҳо дар як ҳуҷраи. Пас чаро он пайдо кардаанд?
  
  
  Наздик бо ӯ смеялись ва chatted, то ба ҳамсарон, направлявшиеся хона дар тусклом партави сумерек. Як е ду нафар аз онҳо бо любопытством посмотрели дар он, вақте ки ӯ нишаста ба скамейке, clutching худро сола ҳамен.
  
  
  "Ман беҳтар аст, ба даст дур аз ин ҷо, - фикр кардам ба ӯ, - то ки ман не заподозрили.
  
  
  Ҳамин тавр е ба таври дигар, он вақт қариб буд, забирать Соню.
  
  
  "Аммо агар ман танҳо қодир ба назар дар дохили" Ғалаба "ва бингар, ошкоро ое ба сандуқи он дипломата е ба он подключена uno...".
  
  
  Ӯ оҳиста-оҳиста ба воситаи лужайку ба подъездной дорожке ба дигар тарафи майдон, ба ҳар ҳол ноумед размышляя.
  
  
  Чаро онҳо записывающие дастгоҳ, ки дар дохили мошинҳо, припаркованных, то аз наздик аз бинои? Дер е зуд онҳо метавон ошкор хоҳад шуд. В российском иттилоотии идораи ҳайвоноти то он аст, хеле умничали, вале дар охир бояд ба он огоҳ намояд.
  
  
  "Онҳо бояд буданд шавад наздик аз сабаби хусусияти корӣ механизми дохили бино. Сӯҳбат кардан мумкин буд, қабул танҳо дар хеле маҳдуд дараҷаи; ҳамон таҷҳизоти буд, ки ба интиқол танҳо хеле суст сигнал. Шояд аз ин рӯ, дастгоҳ ва ҳам буд, дарефт.
  
  сор. Он мебуд, хеле кам, ки чӣ тавр ба он манбаи маводи озуқа. Ин буд, ки ба шавад, дар акси додани мебуд обнаружена.
  
  
  Оҳиста-оҳиста ва thoughtfully, ки гӯе хурсандии поднимающимся бризом ва запахом наботот, Ник гузашт оид ба тротуару, огибавшему масоҳати, ва бошад ба худ паноҳгоҳ неуверенные қадамҳои ҷудо мошинҳо. Победоносцы буданд неподвижны, майдонҳои шляп буданд, чап берун бар, бо чашмони онҳо шахсоне буданд, на бештар аз тенями.
  
  
  "Бало!" - фикр Ник. "Бояд буд, ки ин корро дер е ба зуҳр, на фардо, ки хоҳад бештар нур. Дар ҳар сурат, акнун ман наметавонам бармегарданд.
  
  
  "Аз ин рӯ, подслушивающий дастгоҳи, - идома дод ӯ мулоҳиза кунед, - буд, махсусан сконструирован, то ки интиқоли буд, заиф. Ин маънои онро дорад, ки излучающее таҷҳизот е хеле хурд, е хеле незакрепленное. Ҳатто метавонад бошад ... ".
  
  
  "Инро гир он, картерро ба ҳузур пазируфт, - гуфт ӯ ба худ. Беглый назар ба ин мошини ва хона ба Сони.
  
  
  Ӯ аз нузул аз тротуара ва побрел бо роҳи оҳани подъездной дорожке байни припаркованной Пирӯзии ва ближайшим седаном, ки чӣ тавр ӯ медонист, принадлежал ба чиновнику.
  
  
  Сандуқи дипломата менамуд ва дар переднем курсии "Ғалаба" дар байни пассажиром ва ба ҳайси ронандаи шуд ва заперт.
  
  
  Вале тақрибан қалам горел ночизи сурх огонек.
  
  
  Дили вай екнуло.
  
  
  Дастгоҳи кор!
  
  
  Ҳамин тавр, шоми имрӯз ӯ метавонист кӯшиш ба задани ду чиз баъди он, ки тарк карда, орзу мекунанд Соню: пайдо кардани роҳи дохил шуда, дар бинои Иттилоотии дафтари будан, убитым зарбаи сари, ва тафтиши бинои ширкати "Савдо ва лавозимот барои шарқии шуд".
  
  
  Вай рафта, ба берун, тарк узкий ағбаи байни ду припаркованными машинами, ва зуд попятился. "ЗИЛ", свернувший дар кунҷи дуюм е ду то ин, летел ба он бо головокружительной суръати дар опасной наздикӣ аз пушти кор припаркованных мошинҳо. Ӯ қатъ рост ба пеш бо Лақаби визгом шина, ду дари он ба тарафи открылись дар як вақт. Ник зуд обернулся, почувствовав бо шуму паси худ, ки аллакай хеле дер, ва дидам, ки дари дарвозаи кушод "Ғалаба" ба назар мерасад, барои он преградой. Худи ин буд, ки фарқ надорад, вале касе, прислонившийся ба он, нацеливал дар Ника хеле практичный ва бесшумный автоматии пистолет. Ник зуд дидам ба ЗИЛ ва дид ду мард, приближающихся ба он бо угрожающе поднятыми пистолетами; ва ӯ дарк намуд, ки шабро дар ловушку... пойман, чӣ тавр ба негодяй як ҳаводор, ки дар переулке, заблокированном машинами ва ощетинившимся бо ҳам кор.
  
  
  Ибтидо буд, танҳо як - болохона. Сгибая пойҳои ӯ ҷаҳиши бо тамоми тобовар бештар қувват, обеспечиваемой иллати машқҳои йога. Он дастҳои ва пойҳои проворно скользили оид ба крыше мошинҳо правительственного чиновника, ва ӯ дид, просвет ва роҳи бегства аз тарафи дигар мошинҳо. Дар як лаҳза ликования ӯ фикр кардам, ки ӯ ин идора, сипас онро эҳсос кард, мисли дасти схватили он куртку. Ӯ высвободился бо чунин импульсом, ки сорвал куртку бо плеч ва маҷбур он взлететь бо боми ва сахт ба замин дар четвереньки аз тарафи дигар мошинҳо. Ӯ боз вскочил ва эҳсос кард, ки чӣ тавр ба чизе сахт отскочило аз сари он аст, ки ба дигаре схватило ӯ ба пойҳои.
  
  
  Ник вырвался ба озодии яростно зад ва бо қаноатмандӣ эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он ступня ударилась дар бораи мягкую, он ба боло мебарояд. Раздался приглушенный вой аз дард, ки Ник ба чап баъд аз як ҷуфти худ аз қадамҳои вынесли он ба болопўши... ва швырнули дар нагирад инсон бо Ғалаба. Ник яростно дод lunge, нанеся ҳамлаи оид ба шее субъекти, ва давида, то он вақте ки ҷисми прижалось ба тротуару.
  
  
  Ӯ бовар кардам, ки ӯ дар амният. Аммо касе, ки аз дигар гурӯҳ, бояд, ки чизе буд, некӯ player регби, зеро қатъии сложенное бадан аст, ки бросилось ба зону Нику бозгашт, бешубҳа медонист маҳорати худро. Ник афтод ба бетонную подъездную дорожку аз номӯътадили, сотрясавшего ҳар устухон дар бадан ва вызвавшего резкую дард дар сари ки агар он пробивали острыми гвоздями. Ӯ танќисї нест двигался ва пинал, чӣ тавр ба загнанное дар кунҷи пет. Чизе монанди шипения кнута рассекло ҳаво ва поразило он больную сари бо яростной ва ужасной точностью.
  
  
  Аҷиб огоньки зоҳир шуд, ки дар он ба мағзи сар ва суст погасли. Ник дар як лаҳза ощутил темноту, дард, бесарусомонӣ дар движениях, оварад tingling дар дасти; ва дарҳол ... ӯ аллакай чизе намекардам.
  
  
  Соня Дубинская тихонько воскликнула ва отстранилась.
  
  Вай шла аз ӯ little закутка, ки дар он находилась ошхона в маленькой ҳуҷраи Ивана. Боз ин бало шадиди суруди! Ва ин дафъа ӯ дод некрасивый, набуред,.
  
  
  Ӯ thoughtfully пососал худро кровоточащий ангушти. Дар рӯзҳои Ивану бояд чизе ба кор бо ин зазубренным як пораи металлӣ. Ӯ буд, ржавым; он хуни метавонад бошад заражена. Беҳтар аст, ки фавран продезинфицировать рану. Мумкин аст, ки Ивана аст, чизе, ки дар хамелеон, ки вай метавонист гузошта ба ангушти.
  
  
  Ва умуман, дар куҷо буд, Иван? Ӯ ҳеҷ гоҳ опаздывал.
  
  
  Нахмурившись, вай подошла ба старинной пинҳон шавед ва налила дар таз об изящной манерой, аз он ҳар он ҳаракат менамуд, ки дар қисми рақс.
  
  
  Вымыв раненый ангушти ӯ кушода хурд шкафчик болои ҳавз, ки дар ҷустуҷӯи скотча е антисептика. Ӯ буд, ки воқеӣ умеди пайдо кардани чизе муфид дар байни чанд чиз Ивана.
  
  
  Вай настороженный назар бродил оид ба полкам. Собун, бритвенные як, туалетная об... Оҳ! Хурд estp ҷониби як шиша бо label аптеки ва номи, ки дар он узнала.
  
  
  Хуб аст,. Дар поени кор, он гоҳ Иван буд, пас, дар ҳақиқат безразличен ба худ.
  
  
  Вай потянулась барои як. Stopper буд бало tugu. - сердито пробормотала Соня. Буд, хуб бошад энергичным, вале хандовар буд, то қатъии аст закрывать шиша, ба касе дигар то ба ҳол онро кашф. Мебуд, ҳамон тарк ... Оҳ ту! Дар охир! Ин научило он, ки ӯ ҳеҷ гоҳ бояд дод, то хеле осон.
  
  
  Сняла колпачок бо прокладкой аппликатора, каме аҷиб доранд.
  
  
  Ин буд, аҷиб. Одатан ба бутылке прикрепляли як стеклянную уонд барои расонидани антисептика. Вале ин аппликатор исбот кард, ки дар ватном тампоне е дигар мягком моддӣ, ки агар ӯ буд, ки барои тозаву клавиш пишущей машинки ... е барои оббозӣ чӣ гуна.
  
  
  Дар айни замон онҳо тағйир модели, ва, албатта, вай нест шуд, барои ба кор бурдани хурд ран.
  
  
  Ҳатто ранги ранг дамида бештар тофта, аз муқаррарӣ. Ва запаха қариб буд,. Эҳтимол ин буд, лосьон барои мӯй.
  
  
  Ӯ нахмурился... Барои санҷиши приложил каме ба пальцу. Ӯ ужалил, вале хеле каме дамида ва хеле темнее, аз ӯ помнил оид ба зарубкам ва порезам худ кӯдакӣ. Дар ҳақиқат? Онҳо низ аз он иваз.
  
  
  Внезапный такони маҷбур он сунуть накрашенный ангушти дар таз. Дар залитой кровью об буд, ки ягон аломатҳои-торик ранги. Ӯ шадидан ба вытер он дастмоле, то ки ӯ бемор шуд ва ангушти. Вале ранги монд хоҳанд шуд.
  
  
  Ӯ нигариста, худро дар оина дар хамелеон. Оҳиста-оҳиста ва эҳтиеткорона ба ӯ сарф аппликатором оид ба изящной изогнутой қуллаи мебошанд, аллакай темной аз худ табиӣ ранг. Вақте, ки Соня пристально аз наздик мушоҳида барои происходящим, ӯ становился ҳама қавитар харидории угольно-сиеҳ ранги... мӯи Ивана!
  
  
  "Tincture. Барои подкраски, албатта, аз як миқдори вале ба ҳар ҳол... tincture.
  
  
  Вай боз посмотрела ба худ дар оина, эҳсоси сабук, манъе дар сина.
  
  
  Иван, чунин небрежный дар худ намуди берунӣ, подкрашивает мӯи? Ин буд, ки монанд ба он. Ин буд, тщеславие, ки он ожидала аз Ивана.
  
  
  Дар кадом-он ҷиҳат буд, дардовар.
  
  
  Вай thoughtfully фиристода шиша дар полку. Буд, аҷиб аст, ки чӣ тавр ӯ буд, разочарована чунин незначительной коре. Вай метавонист поклясться, ки Иван буд, тамоман ростқавл шахсе, ки ба ҳеҷ ваҷҳ тщеславным ва комилан бе фиреб.
  
  
  Вале дар ин молӣ ӯ ба вай ҷамъбаст.
  
  
  Вай деҳот дар покоробленную бистар Ивана ва задумалась. Ва вақте ки ӯ ба ин кор, он қариб беэҳтиетӣ вспомнила аҷибе великолепие худ дӯсташ, ки бо ӯ превосходной грацией ва пурқудрат ҳаст мускулами ва оғоз ба тааҷҷуб, ки чаро ин мард буд, трудолюбивым як нависандаи, на оплачиваемым спортсменом е раҳбари байни мардон. Ва ин ҷо ҳамин ӯ нафаҳмида задумалась бар баъзе нюансами он сухан ва он иброҳиму, отличавшимся аз он Ивана, ки вай медонист, ки пештар ... Фикр ҳам буд, ситам. Ӯ буд, капризным, ребячливым, бошад хандовар.
  
  
  Ва ҳол он ки ӯ метавонист, на дар бораи он фикр.
  
  
  
  
  Сард брызги ҳам аз Шимоли Ледовитого уқенус даст ба ӯ шахсе пролили дар он голое бадан тунд қатраҳои. Ӯ глотал об, шавад фарҷом ва содрогался, кричал оид ба кўмак, ки барои инъикос тӯфон хомӯш е тавр ба бедорӣ, то аз вуқуи. Ӯ шунид суст ханда, доносящийся аз куҷо чизе наздик, ва он гоҳ бушующие об боз накрыли он. Ӯ кӯшиш мекунам, ки гурезад аз онҳо, вале он мақоми буд, рост, бо раскинутыми дасти худ ва пойҳои, ва ӯ конечности буданд неумолимо привязаны ба ғайб аст столбам.
  
  "Боз, бародари Георгий!" Бори дигар, ва ман фикр мекунам, ки ӯ хоҳад, бо мо ". Ин буд, овози нарм; вале дар он буд, бераҳмӣ, сард, чун об.
  
  
  Мавҷи ударила он шахсе пролила худро холодную пену дар он китфи, сандуқе ва пойҳои. Ник сахт трясся ва хватал ртом ҳаво. Аз холодных брызг он вялые веки шевелились, ва он саргашта назар афканда, то дар саҳна, не похожую дар океанскую бурю аз он ужасного хоб.
  
  
  Дар баъзе усулҳое, ки он бадтар аст, чун ӯ пайхас кардам, вақте ки аз он рӯъе прояснилось; ва ӯ буд, зажат он ҷо, дрожа ва ошеломленно поглядывая худ мучителей.
  
  
  Онҳо буд, ки се. Дар яке аз онҳо дар дасти буд, дар сатил бо об, инчунин ба рӯ буд радостное ифодаи. Дуюм, қариб тасодуфан, кӯфтанд, ки ба боксерской груше дар шакли тўбро дар метре аз он. Сеюм мард буд, тамошо, ба ӯ бо табассум, ки напомнила Нику изҳори totem аз "Red шапочки".
  
  
  "Салом, дӯсти", - гуфт гург. Шумо расстроитесь, агар ман назову шумо братом Иваном? Табассум дар симои монгола сахт расширилась. Биеед мо представиться, пеш аз он ки мо дар бораи давом додани. Ин бародар Георгий. Як мард бо як сатил ведре покачал сари, приветствуя пародию. Аз чап аз ман бародар Игорь.
  
  
  Дакикаи ҷаҳиши хеле наздик ба бадани худ, Ника ва издал вибрирующий садо мисли калон резинка.
  
  
  "Бародари ман Сергей. Акнун, вақте, ки шумо кофӣ поправились барои сӯҳбат бо мо, ман фикр мекунам, мо метавонем обойтись бе кас аст,".
  
  
  Ӯ помахал брату Георгию, ки омода буд, ки бо як сатил. Георгий онро насб ва эҳье намудани чӯб, ногувор напомнившую Нику рогатину.
  
  
  "Албатта, - идома дод, бародар Сергей бо торжествующей табассум, - мо метавонад понадобиться каме иловагӣ дастгирии. Бародар Георгий ва бародари Игорь предоставят он зарурат.
  
  
  Ник хмыкнул ва суханонро нелестную ибора дар ленинградском диалекте. Агар ӯ буд, братом Иваном, ки чаро дигар бародарон буданд, алоқаманд пас дардовар мечашонем доранд, ки чӣ тавр ӯ?
  
  
  Ӯ ба гуноҳони худ бесконтрольно трястись ва зашипеть кӯшиши барои сарфаҳм, ки дар он, хислатҳои инро гир, он метавонад. Ӯ дид, бетонный болопўши ва лужу бо оби хунук дар худ пои; дар он Ҷо буд, боксерский тўбро ва мавзӯъ, похожий дар деревянную спортивную стойку; буд, чизе, ки ба он буд, мекушед, ва ин буд, кровавая непрерывная девори аз брусьев, маҳз чунин ҳамон тавре, ки толори Чарли ба 46 West, дар он ноҳия... а, ҳа, Ленинграде; ва дар тротуаре буданд неухоженные циновки ва њатмї буд windows. Як дари... не, ду дари... Ва пеш аз ӯ истода се мард, ки казались славянами ва мумкин аст, монголами, метавонад узбеками... шояд ҳатто китайцами.
  
  
  Табассум бародарон Сергей промелькнула ба он рӯ ба рӯ. Он дасти нащупали орад Ивана Кокошки ва вытащили аз басомадҳои картон.
  
  
  Корти ВКД.
  
  
  Хунук борон хотираи, окутавший Ника, буд, ки бештар муассир ледяной об. Ногаҳон ӯ ба хотир таксиста, бозгашт ба Чеховскую масоҳати ва ловушку байни "Пирӯзии" ва "ЗИЛом".
  
  
  "Ман метавонам мепурсанд туро, дӯстам, - ба нармӣ сухан бародар Сергей, - ки ба ту гирифта, ин открытку?"
  
  
  "Гирифта аз начальства, албатта, фиреб!" - якбора отрезал Ник. Ва аз онҳо шумо низ чизеро ки получишь, агар фавран маро отпустишь! Кӣ мешуморад ...?
  
  
  Ривоҷ! Сахт предмети зад Ника дар шиками ӯ задохнулся ва даст дар суханронии.
  
  
  "Хуб, бародари Игорь", - одобрительно гуфт нафар, называвший худ Сергеем. Хеле сариваќтї, бенуќсон ва хеле самаранок такони
  
  
  Ӯ улыбнулся Нику.
  
  
  "Мо шинос бо усулҳои ВКД, ва ман метарсам, ки онҳо ба расмиети хеле гуногун мебошанд", - аз он ғамгин покачал сари. Онҳо чунин упорные, ин одамон. Онҳо хеле кам хаелот. Онҳо буд, ба осонӣ перехитрить вақт. Бо ту... онро гирифт, каме бештар вақт.
  
  
  Васеи шахсе продолжало табассум. Clumsy мағзи Ника ловил фикр ва ломал онро боз ва боз.
  
  
  "Ин одамон, ки назар русскими, гуфтанд, монанди русҳо, ва шояд онҳо буданд, китайцами... онҳо хеле хуб метавонад бошад, ки аз ВКД. Ҳатто дар ин странной идома дорад. Вале... не, чун сухан ба ном Сергей. Агар танҳо ба ин буд, ки хеле хитрая сайд. Ва агар онҳо аз ВКД, пас аз он буданд, ки мардоне, ки ӯ барои ".
  
  
  "Табрику таҳният гуфта, Шуд", - гуфт ӯ ба худ иронично. "Шумо ба онҳо аллакай пайдо кардаанд".
  
  
  Ӯ ба гуноҳони худ глазам, ки ба бастани чашм ва қасдан оперся дар сутунҳо, эҳсоси резкий заданд.
  
  Хурд хушаи пронзили дастро ва тағоям.
  
  
  Ҳамаи, ки ӯ акнун метавонист, ин интизор, ед, ки ин мардум маҷбур кунед, ки ба он фикр ...
  
  
  "Бародар Георгий", - каме ғамгин гуфт, овози нарм. Метарсам, мо утомляем мо меҳмон. Аҷоиб the kid, лутфан.
  
  
  Чизе монанди газидани илова як ската пронзило сандуқе Ника. Ин буд, бениҳоят дардовар, ва ӯ нафаҳмида взвыл аз внезапного қавӣ номӯътадили нерӯи барқ. Ӯ кушода чашм ва яростно выругался дар беглом русӣ. Бародар Георгий ухмыльнулся ва насмешливо взмахнул палочкой пеш бинї Ника. Ин бешубҳа буд, электрокнутом барои чорвои калон, ба чунон сахт заряженного барќ, ки хеле қавӣ таъсири он метавонад ба осонӣ ба куштани инсон.
  
  
  "Хеле хуб, Георгий", - прошептал Сергей. Аммо на фавран. Допрос танҳо оғоз ефт. Хуб бародар Иван ... Кокошка. Шояд, шумо фикр кунед, ки мо бояд аз шумо хурд аст, аз ин тавзеҳ намедиҳам. Мо боиси ба шумо дар ин ҷо, зеро маълум, ки шумо наблюдаете барои мо, ва мо дарк кардаанд, ки метавонем сабук шумо вазифаи зикр намудем роҳ. Акнун, ки шумо дар ин ҷо, мо метавонем мубодилаи афкор. Мегӯянд! Овози табдил сахттар, эҳсоси холод ях. Касе, ки ба ту? Чаро ту смотришь ба мо?
  
  
  "Ое ту медонӣ, ки ман", - гуфт Ник. Шумо дидед, ки ман дугона. Вале тавре мушоҳида барои шумо, ин буд, ки оетро санҷиши. Акнун, албатта, барои риоя шумо хоҳад дигар ...
  
  
  "Оҳ!" Георгий! Овози барқӣ асос бушевали, мисли дугона плети. Ман интизор дорам, аз ту хеле калонтар аст! Кӣ ба ту чунин ба мушоҳида барои мо?
  
  
  "Ман истифода ба ту мегӯям, ғайр аз ин, ки хоҳӣ расстрелян, вақте ки ҳама чиз ба анҷом хоҳад расид", - ором гуфт Ник, хоҳиши ба ӯ мегӯям, ки ба чизе бештар аз убедительное ва громкое.
  
  
  Аммо ӯ буд, ки мушкил аст муайян кардани чӣ хоҳад ба амал корманди ВКД. Ӯ ҳеҷ гоҳ дида, ба онҳо касе пытали.
  
  
  "Игорь!" Ҳалим овози ногаҳон табдил пронзительный писк. Бигзор ин животному дидани қисме аз худ маҳорати. Шояд он гоҳ мо авс дигар таърих.
  
  
  Игорь рванул пеш ва ловким боздид привел дар ҳаракати тренировочный боксерский дакикаи. Оҳиста-оҳиста, оҳиста-оҳиста сахт, bouncy тӯб, дергаясь, приближался ба животу Ника ва раздражающе отскакивал. Сипас, ӯ ба сухан оғоз ӯ ба нармӣ заданд. Игорь ухмыльнулся ва отбил дакикаи управляемыми зарбаи опытного боксера. Ногаҳон ӯ ба ӯ зад, чунон сахт, ки тӯб зад окоченевшее бадан Ника, чӣ тавр ба таран, ва ӯ барқарор пеш зери градом сокрушительных дар роҳҳо, аз он ба ӯ захотелось блевать дар тротуаре, ва тамоми саҳомии афсонавӣ ҳуҷра падидомада дар туман клубящейся торикӣ .
  
  
  Дар он Ник шунид издевательский ханда.
  
  
  Каллаи прояснилась, ва ӯ презрительно сплюнул.
  
  
  Игорь шурӯъ боз.
  
  
  Бо тамоми бо қуввати худ ба иродаи Ник довел ҳуши ту, то вазъи безмятежности, мавҷудаи тараққиети бо истифода аз машқҳои йога, ки имкон надоданд, ки ба ӯ интиқол шиканҷа оташ ва об ва тез орд дароз гуруснагӣ ва жажды; Ва дар ҳоле, ки ӯ медонист, ки ин ужасные punches метавонанд татбиќ дохилии зарари, ки ғайриимкон аст, ба ислоҳ, он заставлял бадан поглощать ҳар шкалаи, ки агар ба он корти буд неразрушимой исфанҷеро аз ва асабҳо метавонад бо назардошти е интиқол дард. Оҳиста-оҳиста ва азми ӯ маҷбур байн эҳсоси вобаста дасти ва пои; пас аз эҳсоси стянутости вытянутых пои зери вазни худ; ба ҳар ҳол фикр кардам, ки дар бораи качании тўбро ба он беспомощном бадан. Вай наклонялась, чӣ тавр ба тряпичная кукла, ва ҳеҷ чиз шарм.
  
  
  Игорь прыгал кард ва бардурӯғ выпады, ба осонӣ шаркая, ва он бузург дасти нигоҳ дакикаи, ки агар тўбро буд, баъзан дигар, ва баъзан душмани. Ӯ вонамуд зад, ва танҳо ба нармӣ задел Ника оид ба ребрам. Ӯ отпрянул ва ногаҳон корнамоии як қатор роҳҳо, похожих дар пулеметные, ки дар пах ва шикам. Ник looked отвлеченно, ки эҳсоси бад, вале задаваясь дар ҳайрат, ки чӣ қадар ӯ қодир ба муқовимат ударам. Назорат аз болои он разумом метавонад прекратиться ба қадри оммафаҳм бадан; Вай медонист, ки дер е зуд он почувствует дард е низ аст.
  
  
  "Оҳ!" Отдыхай, Игорь! Георгий, разбуди он!
  
  
  Зарбаи прута проник дар шуури Ника, ва он њамдењагони.
  
  
  "Қавитар Игорь!" Қавитар!
  
  
  Нав punches сокрушили Ника; Ки қисми он бадан, ки спала, видела ва шунидам чи сквозь темную дымку. Се шахси двигались пеш аз ӯ бо металлњои сабук рывками, ҳама баробар монанд мебошанд, ба истиснои насмешливой улыбки.
  
  инсон, ки ҳукмронӣ на чӯб, ҳеҷ шаром. Тамоми симуляция аллакай гон буд.
  
  
  "Бей, Игорь!" Бодиққат причини ба ӯ дард, ки ӯ эҳсос кард мучительную дард, вале мурд. Ба ман бигӯ, ба ман бигӯ, е ту перенесешь ҳазор шиканҷа ва попросишь озод кардани фавти! Бигӯ, ки ту ва чаро следил барои мо!
  
  
  Шахсоне, ки барои Ника расплылись.
  
  
  "Говори, свинья!" Бие, Игорь! Пайваст! Ман мегуфт! Зад ...!
  
  
  Чун дар хоб, Ник дид, ки чӣ тавр фаъол дари ва дар ҳуҷраи бесшумно дохил шудам мард.
  
  
  Ман медонистам, ки дидам, он шахс дар ҷое, ки пештар, ҳарчанд аз он буд, либоси дигар... Оҳ ҳа! Аз дару "Шарқӣ Сувенирной лавки", е чӣ тавр ба он ҷо он ҷо называлось, гарчанде ки дар он вақт мард дар либоси дар типичную барои москвичей коричневую қоҳир либос. Акнун ӯ пӯшидани либос ва як кулоҳ чин купца, савдо он қисман зависела аз намуди зоҳирӣ ва интерфейсро. "Чӣ гуна соҳиби сувенирного мағозаи", - устало фикр кардам Ник. Чаро ман фарсудаи онҳо пеш аст ...? Оҳ! Зеро як рӯз қариб, ки тамом, он вақт буд, закрывать мағозаҳо ва ҳамаи ростқавл мардум рафта, ба хона, ба худ женам ва приготовленному обеду.
  
  
  "Дар Бораи Эй Худо! Фарз мекунем, ин буд, ки дар оғози рӯзи дигар, ӯ гум целую шаб!
  
  
  Дар сар смущенно пай Ник, ҳамен Ивана болтался дар яке дароз, тощей, желтоватой дасташ, инчунин дар дигар - пачка [ои гиматнок.
  
  
  Нафар незаметными иқдомҳои қатъ наздик братом Сергеем ва дар як лаҳза замолчал, бо диққат тамошо Лақаби ва качающимся ball. Сипас, бо внезапным интизори ӯ, кӯфтанд, аз рӯи коғазҳои қиматнок костлявым указательным ангушти, похожим hooked, ва чанд дақиқа зуд заговорил паст тоном. Шахсе, назвавший худ Сергеем, гӯш бо возрастающим фоизҳо. Дар охир ӯ дилам ба Нику бо мерзкой торжествующей табассум дар рӯи.
  
  
  "Остановись, Игорь", - нармӣ гуфт ӯ. Чин тоҷирест нетерпеливо мепоиданд. Ту, бародар Иван... ВКД! Ҳамтои ман аст донистан мехоҳад, қабул ое барои аъзои Бадан амният машғул навиштани бад романов ва тарљумаи ҳанӯз бадтарин карикатураи, ки дар english, на камтар!
  
  
  "Шумо, невежественные аблаҳон!" - сердито прошипел Ник. Дард зуд васеъ бо фарогирии оид ба бадан аст,, ва ӯ нафаҳмида застонал. Ӯ дод як нафас чуқур мегирад ва маҷбур ба худ идома диҳанд. Шумо чӣ фикр мекунед, ҳамаи дӯстони ман, ва ҳамсоягони онҳо медонанд, ки ман дар асл? Барои онҳо ман як нависандаи ҳастед, ва он чизе, ки ба онҳо лозим аст, то бидонед,. Вале шумо ба зудӣ дарк мекунанд, ки шумо преступная глупость алоқаманд аст ВКД. Ки мебуд, рӯй дод ...
  
  
  "Ва аз ту бисер рӯй, уверяю туро, - прервал бародари Сергей, - агар ту перестанешь дурӯғ гуфтан ва не скажешь он чиро, ки ман мехоҳам бидонед". Худ ҳамин модда шахсият. Чаро наблюдаешь барои мо. Ки ба ақидаи, шумо кушоданд. Кӣ ба шумо подчиняетесь. Ва маҳз ҳамин аст, ки иттилоъ дода шуда буд. Бие,. Отвечай ман ҳоло е хоҳӣ навбатӣ мекашанд.
  
  
  Ник дар ҷавоб худи фишанги ифлос русской фразой, ки ӯ метавонист ба ед.
  
  
  Шахсе, бародари Сергей исказилось, тадбирҳои изҳори андварафорс адоват.
  
  
  "Пас, хеле хуб аст". Зеро шумо меҳрубонона таъмин мо ҳуҷҷатҳои тасдиқкунандаи шахсият, бо зикри суроғаи худ ва обложку маҷмӯи комиксов Сони Дубинской, мо направим минбаъда дархост. Ҳозир ман, албатта, намедонистам, ки ин Дубинская; аммо ман кафолат дода наметавонад, ки мо биеед пайдо берун вай, приведем ин тараф ва хоҳем кард, муносибат ба он, то ба шумо ва аз он взывали дар бораи пощаде. Е, шояд, шумо нахоҳед, дарҳол мегӯянд, ман он чиро, ки ман мехоҳам бидонед?
  
  
  "Соня - ин танҳо тарҷумони". Барои ман ин ҳеҷ маънои онро надорад, - снисходительно гуфт Ник. Ва ба саволҳои худ доранд, маънои, аз ин рӯ, ман наметавонам, ки ба онҳо ҷавоб. Аммо, агар ман даст дар дафтари ...
  
  
  "Игорь!" Як пандест, лутфан!
  
  
  Раскачивающийся тӯб зад, Ника дар шикам.
  
  
  "Бародар Андрей позаботится дар ин бора баъдтар, Игорь, то ки ту устанешь", - заботливо гуфт Сергей.
  
  
  Ӯ дилам ба мужчине дар чин либос ва зуд заговорил паст шипящим овоз мебошад. Тоҷирест склонил сари ва берун аз хуҷраҳо.
  
  
  Чанде пас аз ин, ӯ баргашта аст бо ду дигар мардон. Ник ед онҳо. Ӯ дид, ба онҳо дар дохили "Волга" е "ЗИЛа", ва е чизеро ба чунин рӯз е ду баргашт ..., вале онро ба мағзи сар расплываться, ва ӯ бад соображал. Сергей сухан оромона ва зуд. Ӯ дастур дод, ки, онҳо чизе монанди суроғаҳои. Ӯ фармон ба онҳо поторопиться. Сипас ӯ дилам ба Нику, потирая дасти.
  
  
  "Хуб", - гуфт ӯ,
  
  димоғчоқӣ шахсият. Хуб. Бие дар бораи давом додани, то ки мо интизор мешавем, то дама кишвар мо даъват. Ман хеле умедворам, ки он привлекательная. Дошт, ҳаргиз чунин зан ... дар дасти мо.
  
  
  
  
  8 - Беги, танцор, беги!
  
  
  
  БОЗ ДАР ҳуҷраи буд, аз нав одаме. Ӯ снял пиджак ва қасдан ва ловко закатал рукава куртаҳои ба обнажить баромад мекунанд мушакҳои касбии варзишгари. Ник лениво мепоиданд барои он, эҳсоси мисли сокрушительная дард заифтар аз он ирода ва татбиқ дар ҳар як мускул ӯро бадан. Надошт, маънои, ки ӯ ҳозир хоҳад. Ба ӯ лозим буд, ки ба он мағзи сар боз включился, то омада, то бо чизи умное, ки ба мегӯянд, е корро ба анчом он аз он ҷо.
  
  
  Ник мушоҳида кардам, ки нави нафар аъло справился бо он ҷойгир тўбро ба дигар баландии. Бародар Сергей предусмотрительно склонил сари ва внес пешниҳодҳои худро.
  
  
  "Муҳокима ба техникаи", - бо горечью фикр кардам Ник.
  
  
  Ӯ сахт азият ва чуствовал шиддат аз вазни связках он запястий ва лодыжек, бадан онемело ва болело аз punches худ.
  
  
  Ӯ ногаҳон фикр кардам, ки аз ҳама бештар ба ӯ лозим аст, ки касе монанди грозной Валентины Сичиковой дарида пеш аст, вай бузург дасти размахивали, вай бузург китфи колотились, вай паеми овози звенящий боевыми кличами, раскидал ҳама. қотилони, ки чӣ тавр барои skittles боулинга. Аммо он мебуд, ки чудом ва Ник дар ҳоле буд, ки дур аз мӯъҷизаҳои аст. Худо! Баъзе бесарусомон ман натворил!
  
  
  "Бие, Andrew!" - бодро крикнул бародар Сергей.
  
  
  Мард китаей неумолимо буд, тамошо.
  
  
  Поднятый тӯб зад Нику дар висок, отлетел пеш пеш омода шудан ва запустив боз, бо грохотом маѓза зад Ника дар шахси.
  
  
  Ӯ медонист, ки наметавонад дигар доред. Ӯ аллакай утлмился аз punches худ. Дере нагузашта ӯ низ аст, барқӣ резиши асои вернет ӯ возеіият, ва ӯ боз баргузор тавассути ҳамаи озмоишҳо. Баромадан набуд. Ҳеҷ умед ба бигзор go. Навъе ки онҳо метавонанд ба ӯ гап дар бораи чӣ немногом, ки ӯ медонист.
  
  
  Ман танҳо дар дуо, то онҳо пайдо Соню.
  
  
  Соня проснулась, вздрогнув, вақте ки субҳ офтобӣ нур, просочившийся тавассути равзанаи ягона, тарк вай ба шахсе. Дар як лаҳза он буд, сбита бо ҳеҷ нафъ ва намедонист, ки дар он қарор дорад, то сообразила, ки ин ҳуҷра Ивана.
  
  
  Вай сердито пробормотал ки он худ, ки таҳти бинї ва встала бо категорияҳо дар кати хоб. Вай ожидала хеле калонтар аст, аз заслуживала, аз он тщеславного ва лживого Ивана, ки подкрасит мӯи худ ва встанет ба пойҳои баъди он, ки ваъда дод, мунтазир бошед, вақте ки ӯ ба хона баргардад. Навъе он заснула дар ин сахт неудобном матрасе ва он ҳам баргашт.
  
  
  Ин буд, аҷиб. Вай убрала мӯи худ бо чашми ва посмотрела ба дари гӯе мунтазир аст, ки Иван хоҳад вай ва зайдет дохили. Ин буд, ки монанд ба он. Аз тарафи дигар, аз ӯ буд, непохож? Окрашенные мӯи?
  
  
  Кӯчаи black "Бурднок" выскользнула ба болопўши ва остановилась назди переулком Толстой, 22. Зард ду нафар мард. Ник фаҳмидам, агар, агар дид, ба онҳо, е метавонист ба онҳо бубинанд доранд.
  
  
  Ӯ боз застонал ва запнулся. Каллаи тарк пеш, ва онро ба ҷисми сиеҳ ва кабуд озодона свисало бо брусьев ва тамоми вазнинии висела дар опухших дасти. Стопы ҳам пайваста буданд, чунон қавӣ, тавре ки пеш аст, вале бадан пас ногаҳон выгнулось, ки ба зону подогнулись зери фишор.
  
  
  "Георгий!" Георгий! Резиши!
  
  
  Барқӣ заряд потряс Ника. Вале ӯ ҳанӯз ҳам висел, чӣ тавр ба мертвец дар виселице.
  
  
  -Боз ба ҳол! Боз ҳол! Дар ин вақт нигоҳ дигар! Заставь он эҳсос ба ин!
  
  
  Баҳси буд, гальванизировать бадан Ника. Вале паст таъсири ин дало.
  
  
  "Andrew, фиреб!" Ӯ аз ҳад зиед сахт зад ... Ӯ мехост, ки ӯ зинда! Ту, Игорь, фавран ба бузургони қавмаш Чан Су!
  
  
  Соня облила шахсе об ва вытерлась дастмоле, шадидан ба вытирая.
  
  
  Heck, Иван! Блин, блин! Ҳеҷ як дигар мард ҳеҷ гоҳ обращался аз он ҳам пештар ва на як мард ҳеҷ гоҳ намехоҳад, ки ин боз бештар аз ин... ин Иван!
  
  
  Дар лестнице буданд қадамҳои, вале Соня онҳо на шунидам. Е, мумкин аст, бале, вале онҳо буданд, он; аз ин рӯ, онҳо привлекли он диққати.
  
  
  Соня зуд сарф расческой оид ба мӯй ва закрыла болишти бо неописуемой решимостью зан.
  
  . Ӯ поспешил ба дарҳо дароз энергичным қадам, вазнин поступью ва ногаҳон идонаро вай. Вай ба хона меравад ва ба њайси хона ва хислатҳои инро гир, агар Иван пайдо ва попытается ба душ!
  
  
  -Ки ба ту мехоњї? - гуфт вай в ярости.
  
  
  Дар саҳни ҳавлии назди комнатой Ивана нишаста буданд, ду мард, ки яке аз онҳо ҳанӯз ҳам даст ба дасти поднятой, ки агар мехост постучать. Вай на нравилось, ки чӣ тавр ба он назар.
  
  
  Бе шубҳа, тайные дӯстони Ивана. Хук, ҳамаи!
  
  
  Зиеда аз пурдарахт аз ду широкоплечих мардон поверхностно ламс он куллоҳҳои пайрэйт.
  
  
  "А ... ту дӯстдухтари Кокошки?"
  
  
  -Не! Вай рявкнула ва захлопнула барои худ дари. Ту домработница, дар ин ҷо аст, ки ман ҳастам,, ва на бештар аз он. Вале агар шумо хоҳед, ки ба он ҷо мунтазир бошед, шумо метавонед онро озодона!
  
  
  Соня қатъиян сипарӣ гузашта онҳо ва аллакай буд, лестнице, ки бештар такя бар мо омад, ба вай. Зарпарастона дасти худ, он повернул он ба худи шахс.
  
  
  -Кӣ шумо? - рявкнул ӯ ба вай дар шахси.
  
  
  Соня дар навбати худ посмотрела дар он, он торик чашмони горели, чӣ тавр ба угольки.
  
  
  Ӯ гуфт, изменившимся овози: "Он чизе, дар бораи чизе ки шумо бояд ба ғамхорӣ!" Лекин агар шумо ба яке аз дӯстони худ, ки дар ВКД, пас шумо беҳтар аст, ба ман нишон худро ба тасдиқи шахсият. Ман надоел Иван ва он притворство!
  
  
  "ВКД?" Мард назар аҷиб ошеломленным ва гузорем, фуҷур духтаре аз дасти. Дар бораи... оҳ... не! Ин дӯстони Кокошки?
  
  
  -Ба! Ту беақл! - якбора огрызнулась Соня. Чунин ҳамон тавре ки ӯ!
  
  
  Вай якбора оторвалась аз мард мегурезад ва нардбон.
  
  
  Ӯ бо вай дастгир кард, ки дар ошенаи чорум ва гузошта ба дасти духтаре ба китфи. Соня шунидам, ки аз ҳама пурдарахт мард спускается нардбон дигар.
  
  
  "Ӯ мехоҳад, ки туро дид", - гуфт мард тифлонро хурдтар мебошанд. Ӯ мехоҳад, ки шумо рафт аз мо. Ин чизе аст, хеле муҳим аст ...
  
  
  "Ман намехоҳам, ки ба он дид!" - гуфт, Соня дар порыве ғазаб. Убери аз дасти ман!
  
  
  "Ту понимаешь", - гуфт толстяк, наклоняясь ба Соне, то ки ба вай ин кадар на нравилось. Чизе рӯй дод...
  
  
  -Ман неинтересно! Соня оттолкнулась.
  
  
  "Бо вуҷуди ин, ба шумо рафта, бо мо", - гуфт толстяк тоном, ки ногаҳон боиси дрожь тарс аз бозгашт ба духтарон. Дасти схватила дасти Сони ва дардовар мечашонем доранд сжала вай.
  
  
  -Не! - крикнула Соня. Отпусти ман ...!
  
  
  -Шарики комил! Ногаҳон ҷамъияти дари, ва дар лестничной саҳни зоҳир хеле калон мард корӣ металлургического корхона. Ман кор дар шаб, метавонад ту мехоњї қатъ шуметь?
  
  
  Овози ӯро эхом разнесся оид ба лестничной саҳни, ва ногаҳон ҷамъияти дигар дари. Шарики комил Имон Плотникова истода буданд, ки дар шаб рубашке бо таври васеъ кушода ртом, готовая закричать.
  
  
  "У, у!" Вай крикнула: Чӣ ҳодиса рӯй дод, ки дар ин хона?
  
  
  Соня сахт ба њаракати оторвалась аз незнакомца ва оғози фаред:
  
  
  "Ин одамон нападают ба ман!" Аҳли...! Ба ман кӯмак кунед! .
  
  
  "То ки онҳо нападают ба ту, а?" Ери решительным жестом шагнул пеш.
  
  
  "Онҳо нападают ба ӯ!" - воскликнула шарики комил Плотникова. Ба кӯмаки! Ба кӯмаки!
  
  
  Соня иҷро поен варид марказии, полурыдая ... аз Пушти, ки дар кошмаре погони, слышались громовые қадамҳои ва неистовые додзанӣ корӣ бо металлургического корхона, Плотниковой, қадимтарин Головина, ҳамаи ... ва ӯ нигоҳ медаванд. То он бештар натавонист. Вай остановилась. Сипас ба вай шавқовар табдил ефтааст, ки аз кӣ бошад, ӯ иҷро поен варид марказии.
  
  
  
  
  Ник шунид приглушенный садои калима ва эҳсос зери он мокрую, холодную замин. Ледяная об боз обожгла бадани ӯ ҳастем, ва ин вақт ба он шудааст, миннатдор ҳастам аз он. Вале он ҳанӯз ҳам буд неподвижен, чӣ тавр ба мертвый е умирающий. Дасти пощупала он пулс.
  
  
  "Бад", - гуфт бо овози-китайски. Хеле бад. Ин аломати бад. - Ангуштони дернули Ника барои ќаноти росташ пилки ва якбора подняли он. Ин аломати бад. Пӯст низ ...
  
  
  "Он гоҳ игла, Чианг-Су", - боз настойчиво гуфт ӯ. Чӣ тавр мо метавонем донист, ки ӯ буд, пас аз наздик ба марг, агар ӯ кричал ва ҳатто нагуфт? Шумо лозим аст, ки онро захира кунед, шумо бояд ин корро, ҳатто дар як рӯз!
  
  
  "Ман попробую", - гуфт аввал бе овози воодушевления ва ба манфиати. Вале ман ҳеҷ чиз ваъда. Он даст ба он ҳад зиед, аз ҳад сахт аст,.
  
  
  Игла уколола липкую дасти, протянутую дар дар як кунҷи, ба измученному распростертому бадани худ, Ника, ки ба вуқӯъ эҳсос укол.
  
  
  
  Дар як лаҳза Соня подумала, ки следовало, ки ое вай то ҳол дар ҳамроҳӣ ин мардум.
  
  мардон, какими мебуд грубыми онҳо ҳеҷ буданд. Ҳадди ақал, пас аз он ба узнала мебуд, ки онҳо дар асл мехоҳанд ва шояд, ки сталось бо Иваном.
  
  
  Вай оглянулась тавассути китфи ва увидела, чӣ тавр ба estp ҷониби "Бурднок" наздик ба он тарзе, ки вай ногаҳон сочла невыразимо зловещим. Дили вай екнуло, ва он тӯлонитарин осон қадами ускорился, то пртвел вай ба гурӯҳи конторских хизматчиени, спешащих бо худ парвандаҳои. Гурӯҳи догнала бурд ва смешавшись бо он, вошла дар баланди аз бинои дуюми выходом нисфи роҳ дар атрофи маҳаллаи. Соня ҳарчи зудтар рафт, ба ин выходу, стараясь бошад хак пурра undetectable аст, ва посмотрела ба берун. Ҳеҷ Ғалаба, ҳеҷ широкоплечих мардон, охраняющих баромадан; танҳо оддӣ ва ростқавл русҳо аҳли.
  
  
  Зебо, флоппи, пойҳои тез пронесли он ба воситаи пробку ва сипас дар хурд богемный ҷаҳон, дили он буд, қаҳвахонаҳо "Нева". Барои аксари онҳо буд, ки хеле барвақт барои бархез, аммо вай ба онҳо поднимет! Ва ӯ хоҳем фаҳмид, ки дида Ивана, ки дар охирин бор, инчунин метавонад, ҳатто ба касе ин аҷиб одамон.
  
  
  Ногаҳон масъалаи возникший як ҳафта пеш аз ин, боз сарчашма ва привлек он диққат:
  
  
  Чаро корманди ВКД наводил маълумотнома дар бораи Иване? Ва ҳоло чаро Иван на баргашта ба хона? Ки барои мардон буданд, ки ин ду незнакомца ...? Ое онҳо агентами ВКД, дӯстон Ивана е, ки душмани шумоянд? "Ҳеҷ яке аз ин - нияти қатъӣ қарор вай. Ғайр аз ин, онҳо буд, смутный намуди... ғарибон.
  
  
  Он ранний субҳ хашми рассеялся зери натиском чизи хеле близкого ба страху: ногувор буд, ки Иван нест, зоҳир; буд ва ғам, ки ин одамон схватили ман. Аммо он, ки онҳо қасдан следили аллакай дар ошеломляющих ҳолатҳо, кофӣ буд, то нервировать камтар аз вспыльчивую бурд. Ва ҳама ҳамин асабҳо Сони, ҳангоме ва натянутые буданд, дод аз пойдор маводи.
  
  
  Муаллим ду соати он посещала хурд кард, лавки ва қаҳвахона, ки чун ӯ медонист, ки дӯстдошта љой Ивана. Вақт аз вақт ӯ стучала дари ва спрашивала. Аз қаҳвахонаҳо "Нева" вай ӯ даъват ба хона дар бораи имкони истироҳат; Ҷавоби буд, вай набрала дигар утоқҳои.
  
  
  "Борис, ту тасодуфан дида Ивана ...?"
  
  
  "Не, бо позапрошлой шаб, Соня". Чаро...?
  
  
  "Галина, шумо метавонед ба мегӯянд, вақте ки дар замони охир видела Ивана...?"
  
  
  "Қариб як ҳафта пеш". Чаро? Ӯ шунид ханда. Шумо ба он шинонда ...?
  
  
  "Федор, ман хавотир дорам, ки барои Ивана". Шумо дидед, ки он дар вақтҳои охир ...?
  
  
  "Каме истед дирӯз, Соня, ӯ рафта буд, аз рӯи Чеховской майдони". Вале ман гуфтугӯ бо ӯ. Ҳа, албатта, монанди дуруст аст.
  
  
  -Саша...
  
  
  "Ваня ...
  
  
  "Николас ...?"
  
  
  Ҳеҷ кас аз он ба дӯстони худ не, ӯро дидам, ки қариб бисту чор соат.
  
  
  Акнун нигаронии превратилось дар кӯҳ.
  
  
  Вай оҳиста-оҳиста рафт, бозгашт ба худ ба квартира, подумывая бекор дарсҳои балет ва интизор хона, дар сурати, агар Иван попытается ба он ба даст, аммо инстинкт оғоз кор дар он, ва он остановилась ба кунҷи худ ба кӯча, бо назардошти дароз, дароз ва осторожный назар ба семоҳаи i-уми. Black мошинҳо буд. Вале дар ин ҷо мегӯяд, мард, прислонившись ба зданию баръакс, он шахс нисфи пинҳон зери шляпой бо паст полями. Пас, онҳо фаҳмиданд, ки дар он истиқомат мекунад!
  
  
  Ӯ зуд дод объезд ва поспешил бозгашт дар як қаҳвахона "Нева". Баъд аз чанд дақиқа амиқ андеша дорад ва cups бардавом қаҳва он искушенно обыскивала сумочку, то пайдо кардани як барге қиматнок, ки искала.
  
  
  Ин дафъа вай воспользовался домашним кунед, соҳиби ҳақиқии. Он ангуштони каме дрожали, вақте ки ӯ набирала махсуси рақами мазкур ба вай илмӣ, ВКД бо кривым ртом.
  
  
  Ник бодиққат кушода чашм, лаънаткунандагони худ барои он, ки уснул, вале ба ҳар ҳол, буд, миннатдор ҳастам, ки барои истироҳат. Он ҷисми сахт болело, аммо чӣ гуна ӯ метавонист, ҳукм накунад,, он ҳам буд, ки дар баъзе коршоям.
  
  
  Ӯ шунид зинда punches кулаков бо мячу ҷое оянда. Дар чанд ярдах аз онҳо ба паст табурете нишаста қатъии яди мард, аен аст, пристально дар ҷустуҷӯи он аст, ки стучал оид ба развевающейся куртке. Ҳам дар дари ҳуҷраи баста шуд. Дар ҳуҷраи на проникает садои берун.
  
  
  Ӯ нишон дод, ки буд, қисман либоси ва ҷони худро фидо гимнастическом коврике бо накинутым дар он грубым дорожным одеялом, инчунин каллаи покоилась ба чизе аз пидљакњо Ивана.
  
  
  "Кадом трогательная ғамхорӣ!" - бо иронией фикр кардам ба ӯ.
  
  Вале дар бораи имкони истироҳат, ки ба ӯ табдил ефтааст, хеле қулай, он дастро буданд скованы наручниками ва тағоям обмотана ноҳамвор веревкой. Ва онҳо низ таъмин ӯ ширкат ва аз он ду мардон ва шояд дигар, ки он метавонист дидан.
  
  
  "Ҳадди ақал дар он буд, кадом аст либос, ва ӯ висел, дар девори худ. Ва чунин менамуд, ки онҳо мехостанд, нигоҳ ба ӯ ҳает барои масхара ва садистских вақтхушӣ.
  
  
  Ӯ растянулся зери одеялом. Ҳар мускул дар он бадан боз ором стонал. Наручники ва симро буданд, то тугими, ки мешикананд буд, ғайриимкон аст.
  
  
  Табиист, ки дар ҳар ҳушерона, ублюдки!
  
  
  Дари дохили ҳуҷраҳо, ва мумкин аст, ва беруна, ногаҳон фаъол мешавад. Ник мельком дид анбор, уставленный растаҳои қуттиҳои, ва, ғайр аз ин, киноя дар рӯзона нур. Сипас дари закрылась, ва дар ҳуҷраи дохил шудам нафар похожий дар китайца аз ҷониби менигаранд он.
  
  
  Ник зуд закрыл чашм ва застонал.
  
  
  "Аз ҳама бештар ба воситаи як е ду дақиқа, - боварӣ карда шуд ӯ, - онҳо ба зудӣ тавр то ва боз тела он, то бубинем, ки поправился ое ӯ. Сипас, албатта, онро боз свяжут, ва ӯ хоҳад буд, маҳз он ҷо, ки ӯ ба сухан оғоз.
  
  
  Ӯ огоҳона очистил ҳуши ту аз ҳамаи фикрҳои дар бораи он ки чанд вақт аз он ҷо ба такрор худро уловку ва то чӣ андоза ночиз аст, ин аст, шояд, мешавад, дар ҳар сурат, ва сосредоточил ҳар фибру худ моҳияти ба серьезном масъалаи марг.
  
  
  Чудом ба ӯ дод, то вақт, ҳатто ба он хотир буд, хеле фаъол, то дарк намоем, ки. Дигар дари ҳуҷраи ҷамъияти, ва дар ҳуҷраи таъљилан дохил шудам бародар Сергей. Вай бо man чин зуд разговаривали тихими голосами, аксаран рассеянно поглядывая дар Ника.
  
  
  Он пӯст теряла ранги. Дар лбу баромад арақи хунук. Пулс ба замедлялся... тадриҷан, то он сердцебиение худ қариб незаметным.
  
  
  Ӯ кӯшиш дошт, ки ин корро мекунад, чунки шуд дар шакли хуб ва то муддати дароз нигоҳ доштани ин ҳолати. Вале дар солҳои оянда таҷрибаи йога он выучил кофӣ барои ҳадди ақал ғолиб вақт ва сберечь энергияи худ, ба шарте, ки ое барои чӣ ба вай нигоҳ.
  
  
  Ӯ сконцентрировался бо чунин шиддатнокии, ки оставляла ҷойҳои барои дигар андеша дорад, ба ғайр аз преднамеренного замедления организм.
  
  
  Вақте ки ду нафар мардон ба вазъи муроҷиат ба Нику ва наклонились ба послушать биение дил, шунидан буд, ки аллакай истифода. Аммо ҳает угасла. Нафаскашӣ заиф буд, вале ӯ буд, нафаскашӣ. Пӯст буд бледной, вале ҳанӯз савоб њарбї марг.
  
  
  "Оҳ, аст, як каме беҳтар", - изҳор дошт man чин. Ӯ қодир ба сухан баъд аз чанд соат. Е чӣ касе омада муқимӣ. Ман введу боз як истфода, ва мо подождем ...
  
  
  Боз tingling дар предплечье.
  
  
  -Хорошио. Фикр мекунам, ки то пагоҳ метавон интизор баргаштани дар шуури. Дар ин ҳолат, ман фикр мекунам, Чжоу побудит он сухан е амал кадом аст ба таври дигар. Ва то даме ки кор ба чизе, ба ғайр аз тарк он ҷо, беҳуда. Шояд имрӯз рӯзи он мумкин аст ба даст хоҳад бихӯранд.
  
  
  Паст шепот закружился атрофи сари Ника ва, ниҳоят, ғоиб шуд, тарк танҳо слабое постукивание қадамҳои.
  
  
  Баъдтар ӯ намедонист, чӣ қадар вақт гузашт, ва намедонист, хеле ое ин буд, ки баъдтар ӯ кушода чашм ва бодиққат огляделся.
  
  
  Дар ҳуҷраи буд, танҳо як мард, ва ӯ нишаста ба паст табурете ва хонда рӯзномаи. Сергей, man чин, бача, отбивавший тӯб; ҳамаи онҳо рафт ҳастед. Монд танҳо як нафар... ва ду дарҳои баста шуд.
  
  
  Ник боз ивазшаванда худ. Ки мебуд, онҳо ҳеҷ вводили ӯ, ин, бешубҳа, муассир буд. Ӯ ҳис тару тоза ва қавӣ, ки агар ӯ проспал дароз ва бузург аст, ва аз гирифтааш ба онҳо ҷазо монд, танҳо тупая дард.
  
  
  Ӯ зашевелился ва застонал. Мард дар стуле дидам, ба ӯ ва боз таваҷҷӯҳи дар рӯзномаи. Ник жалобно стонал ва нороҳат перекатывался аз тараф дар импровизированной категорияҳо дар кати хоб.
  
  
  "Об, об..." - слабо простонал ӯ.
  
  
  Мард отбросил рӯзномаи, оҳиста-оҳиста вставал аз стула, ва чӣ ваҳй ба Нику.
  
  
  "Ту ... ту ... послушай ман, - хрипло прошептал Ник. Ман бояд ба ту мегӯям... чизе ҳаст, ки... - овози ӯ афтод то ба азобе шипения. Лекин аввал бояд дод, ба ман об ...
  
  
  "Аввал говори, он гоҳ об", - безжалостно гуфт мард.
  
  
  "Хуб, послушай", - настойчиво пробормотал Ник. Ту хато кардам. Ман ба он кас, ки... - овози ӯ афтод то слабого стона қариб бессвязного садо. Ҳар чизе ки навишта шудааст, дар... рӯзномаи... - смущенно гуфт ӯ.
  
  
  "Кадом қиматнок?" Кадом нақши?
  
  Ник прошептал чизе неразборчивое.
  
  
  -Ки? Мард наклонил гӯш ба дрожащим губам Ника. Ва кадом қиматнок?
  
  
  - Махфӣ аст, - раздражающе прошипел Ник. Рукопись... сандуқи... саҳифаи охирин... - Вай суханони затихли, то ки онҳо перепутали бо нидои дрожащего вздоха.
  
  
  "Кадом рукопись?" Сари мардон подошла наздиктар. Суруд! Ман туро намешунавам!
  
  
  "Бубахш, дӯстро", - гуфт Ник дар чистом забони англисӣ ва алоќаи худро ба дасти аз зери дағалона рӯйпӯшҳои босуръати, похожим дар гильотину њаракати.
  
  
  Ин буд, гильотина, бившая аз поен бо ужасающей ва неожиданной суръати, ва майса киевӣ массивную занҷираи байни дасти. Сари мардон не, тарк ва покатилась; Вай откинулась пеш, чӣ тавр ба пружинная пўшонидани бо куклой дохили. Ба он чашмони вылезли аз орбит, ва ӯ издал кӯтоҳ приглушенный садо ба воситаи ушибленное гулӯ. Ник боз бераҳмона зад, нанося punches дасти худ дар стальной броне оид ба шее, ки гӯе лесоруб рубит дарахт. Мард афтод, дар матрас ва бо кар шуда кардам стуком landed.
  
  
  Ник отбросил кўрпа ва бо мушкилӣ рушд мекунанд поднялся афтод. Ин буд, ки бача, ки дигар буд, то шуморо ба ташвиш. Ӯ рылся дар либос мардон ду скованными наручниками дасти. Ӯ пайдо тамоман чизе, ки метавонист ба ӯ кӯмак; На таппончаи на корд, на калиди ба ручкам, ҳеҷ ҳатто пилки нохун.
  
  
  "Дьяволы! Ублюдок ҳатто гирифта ғамхорӣ вооружиться! Не, акнун; асос ҳанӯз дар он ҷо буд, дар нимсола, дар наздикии табурета. Ин буд, ки хеле муфид силоҳ барои инсон вобаста бо дасти худ ва бо шатта, балки ин буд, ки чизе.
  
  
  Ӯ поплелся ба табурету ва гирифта, қувваи барқ намудани чӯб.
  
  
  Акнун ... ба воситаи кадом дари? Ҳеҷ яке аз онҳо буд, ки хеле ҷолиб аст. Аммо касе, ки аз чап ба, буд он, сквозь ки дид, рӯзона нур чанд дақиқа пеш ва метавонад, соат, е рӯз ...
  
  
  Ва, ки он хеле ба ҳайрат, ки ӯ буд, заперт.
  
  
  Ӯ толкнул он, ба воситаи анбор бо баланд стопками қуттиҳои ва протиснулся сквозь занавески, ки издавали кӯтоҳ хруст, вақте ки ӯ ба онҳо отодвигал.
  
  
  Ӯ буд, ки дар китайском сувенирном мағоза, як дохили; ва шаб буд. Берун, ба воситаи тиреза, ӯ метавонист дидан дурахшон нур фонаря; дар Дохили, дар витрине мағоза, дид, тӯдаи.
  
  
  
  
  
  
  9 - Хайр, бародар; Хайр ҷаҳон
  
  
  
  ИН БУД, ороишӣ ТӮДАИ; ҳафт бо як ҷуфти змей дар ғайричашмдошт низомномаҳо ва майса тусклых то биринҷӣ гардиданд ножнах, украшенных резными драконами, балки он буд, тӯдаи.
  
  
  Ник чӣ ваҳй ба окну ва баъзеро асос ба љинс, дотянувшись то ягона умед ба наҷот. Майса корд то ба зинаи бо мушкилӣ рушд мекунанд. Ин буд, тусклым аз неиспользования, вале майса буд ҷолибу. Ник наклонился ва зуд перерезал ресмоне, связывающие он ки луч-тағоям. Охирин ресмон тарк баъд аз як чанд сония, ва Ник хушбахтона пошевелил лодыжками. Акнун қалам. Нест ба кор дар Москва шаб пойлуч ва вобаста бо дасти.
  
  
  Аммо ӯ буд, қодир ба пайдо кардани чизе, ки расстегнуть застежку. Ӯ буд, ки ба қатъ клоунаду ва берун аз хуҷраҳо.
  
  
  Ӯ зажал тӯдаи дар зубах ва идома дод, забонбозӣ оид ба ҳадди ақалли ва выжимать қалам, осматривая внешнюю дари ва тиреза, барои дидани, ки шумо берун. Он дили оғози слабеть қариб ки фавран ва продолжало зуд афтод, вақте ки ӯ бо диққат аз он. Дари буд снабжена мураккаб замком, кадом пештар ҳеҷ гоҳ надида ва тугмаи буд вынут. Тирезаи киевӣ бастаи аз толстой шиша ва кучи металлӣ ниток. Худо! Ин сводило девона. Шояд, дигар дари ҳуҷраи, ки дар он ба он нигоҳ, хоҳад бештар аз многообещающей. Кӯшиш ба маблағи буд, ҳарчанд ки ӯ қариб буд, боварӣ дорам, ки ин боиси он дар коридор пешбари дар дигар ҳуҷраҳо, ва, ниҳоят, ба black дари, чунон прочно закрепленной, мисли ин.
  
  
  Зажав тӯдаи дар зубах, ӯ гирифта, қувваи барқ уонд ва давида ба қисми пушти хурд палатки. Дар он ҷо ӯ қатъ. Аллакай привыкшими ба dark чашмони ӯ метавонист дидани як стойку бо хизматрасонии ва он content. Дар витрине буд, чизе, ки ӯ карда метавонист, истифода баред. Кассовый дастгоҳи на предполагал таваҷҷӯҳи имкониятҳои, вале телефон буд.
  
  
  Ӯ эҳсос кард ҳаракати ҷое, ки дар хона.
  
  
  "Зуд! Повонить Соне!
  
  
  Лаънаткунандагони худро неуклюжие ангуштони, ӯ набрал рақами Сони шунид ва
  
  Дар охири дигар хати далекий занги. Вай идома дод, ки садо кард painfully, мисли дуъояшон дар бораи кўмак, дар звуконепроницаемой ҳуҷраи. Эй худо! Соня метавонад бошад, хона, ждала он, гадала, ки бо он сталось... ва дар он ҳуҷраи буд, ки телефон.
  
  
  Сафорати Иелоти Муттаҳидаи Амрико? Не. Ӯ ба ҳузур пазируфт қатъии дастурамали мазкур ва онҳо проигнорируют он, эҳтимол, гуфтанд, ки намедонанд он. Дар ҳар сурат, то дар тамос гиред бо касе, ки шумо метавонед боварӣ лозим аст, ки вақти аз ҳад зиед.
  
  
  Дар охир ӯ вале илоҷи ин трубку ва табдил ломать сари вспоминая боз як рақами, ки ба ӯ додаем, ки дар Москва. Шумораи сахт ускользала аз он!
  
  
  Далекие садоҳои вазъ дар суст осторожный несту нобуд, ки агар касе суст спускается дар мулоқот палубу.
  
  
  Оҳ! Ба хотир омад моҳе, ва ӯ зуд повернул қалам, кладя телефони худ ва сари китфи ва эҳсоси одноруким, танҳо қисми инсон.
  
  
  Телефони дамида далеким. Punches приближались ва ногаҳон табдил громкими. Ӯ шунид додзанӣ, барои онҳо аз паи садоҳои зуд аз қадамҳои.
  
  
  Дар он гӯшҳои раздался ҳам бештар паеми садо бо сухим стуком.
  
  
  Паеми овози похожий дар раскат грома, пронзил он ноющую сари.
  
  
  "Салом!" Кист ин? Овози взревел.
  
  
  "Шарики комил Valentines, ин агенти Степанович, - зуд соврал Ник дар телефон, микрофон. Дар мавриди ҷосусӣ дар ҳама муҳим дафтари як тавсияҳои ширкати таҳти унвони ...
  
  
  Ногаҳон несту нобуд раздался бар он, ва сквозь скрипучие пардаҳо выскочила гулнақшҳои ва вырвала трубку аз он дасти. Пои дар ботинке ударила он коленям, ва Ник улетел. Вақте, ки ба ӯ оғӯши легло ҳаштод кило, ӯ шунид далекий металлический ғуррон овоз, говорящего:
  
  
  -Ин чӣ? Салом! Кист ин?
  
  
  Ӯ дид решительную ҳамла кард, вақте ки шахси дуюм яростно порвал симро, разрывая он. Ник яростно полоснул нависшее бар он шахсе, ки бародараш Андриес, ва сахт прижал цепочку наручников ба он бинї. Ӯ дернулся кардед, ки ӯ метавонист ҷамъ худ неловкой позе. Бародар Андрей хмыкнул ва афтод, попятился ва врезался бародарон дар назди телефон. Ник судорожно пошевелился зад ва Андриес ба пои оид ба хизмат ҷоғҳо. Бародар рақами ду, которыму Ник буд, расман муаррифӣ, ҷаҳиши пеш тавассути худ упавшего товарища; бо протянутыми дасти.
  
  
  Ник царакат тӯдаи мубориза ба даҳони вай вложил онро ба дасти зад марду оид ба шее, проткнув ӯ гулӯ. Вақте ки ӯ отрывал он, ӯ ба дасти капала хун. Мард хрипло вскрикнул ва афтод дар Ника, раскинув дастҳои ва пойҳои, аст, ҳанӯз ҳам бо ноумедӣ царапая он. Нику боз дардовар табдил ефтааст. Вақте ки ӯ вскочил ба пойҳои ӯ шунид аз занавески дуъояшон ярости ва зуд қадамҳои ва фаҳмидам, ки ӯ нест, имконияти аз он ҷо берун зинда. Вале, ҳадди ақал, ки ӯ буд, рафта ба мегузорам, дар ин ҷаҳон, мубориза ва забрав бо худ баъзе аз ин ублюдков!
  
  
  Тир аз занавешенного дверного проема роҳбари он щеке, жужжа. Ник присел наздик прилавком, омода прыгнуть дар лаҳзаи муносиб. Мард бо пистолетом дарида дар ҳуҷраи, бераҳмона крича ва баіс массивным аслиҳа, чӣ тавр ба металлоискателем.
  
  
  Ӯ зарычал: "Убирайся аз он ҷо, фиреб!" Ман ин прикрыл!
  
  
  Ник отпрыгнул ҷудо ва метнул тӯдаи дар бадан аст, ки выделялось дар партави фонаря. Мард громко чењрааш, ва тир аз бесшумного таппончаи сипарӣ бар сари Ника. Тӯдаи бо грохотом ба замин афтод, ва марде нерӯманд аст ва он дар китфи, вале пистолет шањ боз, ва он тир царапнула оид ба шахси Ника ва монд дар девори паси он.
  
  
  "Хислатҳои! Акнун ҳатто ба тӯдаи-танаффус ва ҳеҷ чиз буд ... ".
  
  
  Ӯ ба хотир барқӣ жезл ва бросился назар аз он, ки чӣ тавр гурба, убегающая аз раскаленной оташдонҳои. Пистолет аз паи ӯ ва боз залаял, вале амали он буд, ки пешниҳоди глушителем, ва раненное китфи инсон сахт таъсир он прицел. Ник ухватился барои жезл вобаста дасти содир ловкий, наклонный ҷаҳиш ба ҳаво арзанда танцовщицы Дубинской, ва дар мавриди ҳамагӣ дар якчанд шагах аз стрелка, он бадан наклонилось ба дасташ, держащей пистолет. Мард колебался, чӣ тавр ба муштзани миена сол пеш резвым ҷавонон марде, ва ин ларзиши кофӣ буд. Ник нажал ночизи як калиди ягона оид ба асояш ва шадидан ба взмахнул он.
  
  Жезл рассек ҳаво зад ва як мард дар шахси; ӯ якбора дернулся, ки Ник боз ҷаҳиши кард ложный қадами, боз зашагал пеш, якбора ткнул дар дасти держащую пистолет, улетая ва бозгашт ба ақиб, ба неумолимо ткнуть дар гардан.
  
  
  Мард чењрааш ва шањ дар ҳаво; Ник барқарор ва взмахнул жезлом, чӣ тавр ба дубинкой, выбив пистолет аз дасти мардон ва фиристодани он дар парвоз саросари ҳуҷраи. Ӯ боз зад, сахт дар гардан ва ҳарифи ӯ отшатнулся, чӣ тавр ба раненый бык, ревя кофӣ громко, ки бардоред мурдагон. Ник боз дернул барқ палочкой, собрался бо қувваи худ ва зад марду оид ба виску бо тамоми он угасающей шумо.
  
  
  Ӯ метавонист шунидан несту нобуд дигарон аз мардум, вақте ки ӯ уронил удочку ва кӯшиш мекунам, ки баланд бардоштани пистолет. Мард бас гиря, вале ба ҳар ҳол неуклюже афтод ба замин савганд ба ин замон, вақте, ки Ник аллакай нигоҳ пистолет дар ба дасти бошад ва он ба дари. Застежка казалась ғайриимкон, вале ин буд ягона умед. Он чизе, ки боқӣ мондааст, ки дар пистолете, ки метавонад ғамхорӣ дар бораи тамоми ин кучке маньяков. Ӯ прижал массивное силоҳ ба замку ва се маротиба пай дар пай рӯза нажал дар спусковой hooked, радуясь надвигающемуся пастравии он вазъи. Ҳангоми сеюм выстреле боек бо грохотом имруз дастраси ҳамагон мешавад камера, вале аз дари оторвался пурдарахт як порчаи металлӣ. Вай устувор истода буданд,. Дар бораи эй кош ман! Ӯ громко, лихорадочно бил он, ва ногаҳон, вақте ки қадамҳои послышались оид ба маленькому складу ва занавески сердито зашуршали, дари распахнулась.
  
  
  Ник выскочил дар кӯча дар прохладную шаб. Ва ӯ давида, ӯро ба по стучали оид ба тротуару, ва дили ӯ танҳо нест взорвалось аз избытка аз озодӣ.
  
  
  Паси ӯ шуданд, зуд ба қадамҳои ва додзанӣ, вале ҳеҷ чиз метавонад ба он бас, зеро ки дар пеш буданд, ки чароғҳои ва мардум ... Ӯ давида ба он, ва ...
  
  
  Black "Бурднок" роҳбари гузашта ва рывком остановилась. Ду нафар мардон выскочили ва двинулись дар он. Ник заколебался ва ногаҳон эҳсос кард вазнинии дар коленях, ки вывела он ба болопўши, ки каллаи ударилась дар бораи сард ва сахти санг. Нисфи оглушенный, ӯ замахал дасти худ ва пойҳои, баъдан каллаи dragos, распадаясь миллион падающих ситорагон ва тамоми ҷаҳон пош он.
  
  
  Ник дрожал. Ледяная об чапа онро ба обнаженному ҷисми худ,. Ӯ застонал ва кушод рӯ ба рӯ мешаванд.
  
  
  "Дар ин ҷо ва мо боз", - бо горечью гуфт ӯ овози виҷдон.
  
  
  Ҳуҷра буд, ҳамон тавре ки пеш аст. Он рӯъе буд, тамоман на он чизе, ки пештар буд, ва фигуры буданд расплывчатыми, вале онҳо дар он ҷо буданд. Боз ба он ҷо дармонда ба брусьям, ва ҷисми сахт болело.
  
  
  Ҷойи суст ва плавно фокусировалась. Буд, бародари Сергей, ки ба назар хеле рассерженным; man чин дар тунике бо непостижимым overlooking; ва боз як бародар, занятый дар заднем робита бо закатанными рукавами. Аммо пайдо аввал оид нав аст. Пеш аз ӯ истода аккуратный человечек бо табассум дар лабони меояд ва мерцанием дар торик назари, похожих дар бусинки.
  
  
  -Чӣ зебо! Гуфт человечек. Чӣ хуб аст, ки туро дид! Ва баъзе аз шумо необыкновенный нафар! Кадом пешниҳоди!
  
  
  Мафтуни исходило аз он гладкого шахси.
  
  
  "То худи марг, восставая ва убивая қавӣ". -Ӯ усмехнулся-. Албатта, мутаассифона, мо наметавонем ба худ Двенадцатью братьями. Баъзе шукр, ки шумо аллакай не бо мо тамос. Вале ин фарқ надорад. Мо сафи хоҳад мебошанд. Талафоти маблағи масхара аз мулоқот бо шумо ...
  
  
  Аз он лоғар указательный ангушти баргузор дасти ва погладил дохилии ҷудо ҳуқуқбунед локтя Ника.
  
  
  "Як муддати дароз, - гуфт гуворо овози, - ман интизор шуда кардед барои мулоқот бо узви AX". Ман мебинам, ки ту татуировка ин қариб номдори ташкилот. Барои ман бузургтарин ифтихори бошад дар чунин выдающейся ширкат. Маро бубахш, ки ман ҳамкасбон нашиноҳт шумо ва аз ин рӯ, то дағалона бо шумо обошлись. Аз тарафи дигар, онҳо нест винить, зеро аҳамияти рамзи ТОПОР дар айни замон маълум аст, танҳо ин ки ман мехоҳам бо номи "немногими избранными".
  
  
  Нежная ручонка бодиққат потерла хурд мудаввар хушӯъашон.
  
  
  "Шумо, ман гумон дорам, ки соизволите сӯҳбат бо мо?" -Ман мепурсанд.
  
  
  Ник устало закрыл чашмони.
  
  
  "Иди дар ҷаҳаннам!"
  
  
  "Не, албатта", - боз засмеялся человечек. Вале дар ин лозим нест. Мо медонем, ки AX фиристод, ки шумо дар ин ҷо, ва шумо пайдо чизе, ки шумо заинтересовало, ва ки
  
  Ин, бешубҳа, заинтересует он хамкорон. Вале ки набошад, барои мо аҳамият надорад. Мо медонем дар бораи худ хеле бештар аз ту ". Боз хихиканье, акнун каме суруд. Ва ман мефаҳмам, ки аз он чӣ мегӯянд, ҳамкорони ман, ки аз он ноил шудан ба ҳамаатон хеле мушкил аст. Дар дигар ҳолатҳо, фикр мекунам, арзиш мехоҳам ба кӯшиш дигар расмиет, ки ман боварӣ дорам, мешавад, ки ғолиб. Оқилона, аммо ҳоло не, баҳона.
  
  
  Овози резкий, чӣ тавр ба майса бритвы.
  
  
  "Мо барои шумо дигар кор". Аз шумо чизе лозим мешавад. Ягон арзу no ҳамкории; Е ин, албатта, стихиявї ҳамкорӣ. - Оҳанги ӯ little человечка афтод то приветливости, ки буд, қариб сладкой. Табиист, ки шумо закрываете чашмони. Вале ӯ наметавонад баста гӯши худ. Ва шумо метавонад бошад, ки хуб медонанд, ки ман не метавонад қадар ба дилхоҳ шавад, беш аз беҳтарин масалан, аз шумо. Ҳа; аъло ҷо барои парванда!
  
  
  Ник шунид садои коњиш медињад хурдсол дасти. Слушая, ӯ ором проверял худро энергетика.
  
  
  "Ва дар ҳамин вақт, - призналась вай, - ман буд, қариб измотана".
  
  
  Он ҷисм буд, тонуси аз плеч боло ва горело аз дард ба поен. Мағзи шўрбо равшан фикр, диққат ва е ҳатто гӯш ...
  
  
  "Намунаи?" - моил ба ӯ фикр кардам. Ман окажусь дар бонк бо маринадом е дар чайнике? Метавонад, ки дар бутылочке. Хоук маро мефаҳмад. Соня бештар ҳаргиз гладить бо мӯи дароз доранд ва нежными ангуштони худ крашеные мӯи Ивана Кокошки... ".
  
  
  "Превосходно!" - повторил человечек. Бо ерии мо русҳо дӯстони мумкин нест бовар накунед, дар ҳоле, ки онҳо аллакай ба асосҳои мақбул ба гумон. Агенти аз AX! Аҷоиб! Беҳтар аз он аст, вохуред мо бодиққат приготовленный торт.
  
  
  Боз потирали дасти. Ник дидам дар он сквозь бизанед. Хурд аккуратный мард назар хеле довольным.
  
  
  "Кадом ҳиллаест!" Кадом сайд! - хушбахтона гуфт человечек. Аммо мо бояд боварӣ ҳосил кунед, ки шумо кофӣ дар шакли хуб, вақте ки шумо хоҳад ефт. Зинда е мурдагон, ҳамеша хуб ба назар чун беҳтарин шумо метавонед, ҳамин тавр не, дӯсти ман?
  
  
  "Дар замоне ки зинда е мертв. Чӣ тавр зловещим мелодраматическим персонажем казались он суханон! "
  
  
  "Вале акнун, бигзор ман ба ман омӯхтани вазъият", - фикр кардам Ник. "Man чин фаҳмидам, ки дар он агенти AX монд ва хушҳол. Аммо ӯ буд, рафта ба извлекать маълумот аз худ маҳбус дар зиндон масалан, бо истифода аз шиканҷа, балки буд, то супурдани он ба ӯ, Картеру,... ба онҳо? Забонҳои русӣ? Псих! Беҳуда! Ва хуб қодир аст, ҳатто агар шояд мертвый.
  
  
  Ӯ прокрутил ин ғоя дар афкори онҳо, смутно осознавая, ки як бача дар типто рафт аз ӯ, ва акнун иқрор мекард, ки бо Сергеем ва хомӯш, зуд идущим марде, похожим дар знахаря, Чианг-Су; касе, ки то даъват инсон дар шелковой мантии. Тадриҷан дар растерянном пањлўи Ника татбиқи он: барои ӯ ин надошт, ба маънои вале ин ҳама нест шуда, маънои аз оғози. Андерсон, корманди CIA медошт дар анбори ГУМа. Ӯ, Картеру, суждено буд гардад, боз як Андерсоном.
  
  
  "Балки вай-ба худо, агар аз ин мардум буд, ки дастрасӣ ба он иттилооте, ки оид ба утверждениям русҳо, касе украл, чаро ба онҳо хатар ва нигоҳ доштани чизҳои оддӣ худро лоиҳа, хаво амрико бадан россиянам? Албатта, чизе вайрон шудааст! Федоренко, рубли ҷосуси, шахсе, ки чин микрофильм. Онҳо подготовились ба чунин повороту чорабиниҳо, устроив ҳамаи то, ки чунин менамуд, ки гӯе сирри аввал буданд украдены американцами. Вале дар ин ҳолат, чӣ тавр онҳо метавонистанд...?
  
  
  Ӯ дод, то. Ин буд, ки аллакай аз ҳад зиед, ва ӯ буд, невыразимо измучен.
  
  
  Хурд человечек попятился ба он, манъ ва е маҳдуд мекарданд потирая дасти.
  
  
  -Пас, ҳамин тавр! - хушбахтона, гуфт ӯ. Акнун ҳамаи устроено, ва ҳамин тавр ловко, ки ман қариб, ки эҳсос мекунам, ки наметавонам ба шумо ин аст, ки ба шарҳ, ки шумо дарк кардаанд, ҳамаи тонкости. Вале шумо метавонед на рискнуть, ҳамин тавр не?
  
  
  Як облачко появилось байни он сморщенными, бо чашмони.
  
  
  "Лекин ту дар ин ҷо хешро нороҳат, дӯсти ман, ва ман мебинам, ки ту страдаешь". Мо бояд фавран шумо ба он ва ба ӯ барои истироҳат. Чианг-Су! Ӯ зуд хлопнул дар ладоши, ва man чин ба пеш баромад. Аввалин инъекция, лутфан. Сипас мо он выпустим. Мо задержимся дароз, дӯсти ман, - ба нармӣ илова кард ӯ. Танҳо вақти зарурӣ барои анҷом додани мо приготовлений. Он гоҳ хоҳӣ озодона, понимаешь? Бале озод!
  
  
  Он аз ҷонҳои дарида берун хандидан ва аз он хурд бадан покачивалось аз хурсандӣ ҳангоми намуди зиеди чана.
  
  
  
  Чианг-Су вытянул худро дароз, богато украшенные дасти боло. Ник мельком дид мерцающую иглу, зажатую байни проворными ангуштони худ мардон, ва дарҳол эҳсос кард, ки чӣ тавр прохладное острое удлинение вошло дар он дасти.
  
  
  "Ки ... ки дар ин ба?" - хрипло пробормотал ӯ. Ба он чашмони ногаҳон затуманились, ва он эҳсосоти дрогнули.
  
  
  "На пугайся", - шунид ӯ суханони вай. Ин ҳеҷ каси дигар, ба мисли як седативи ва е наркотическое жуброни, ки истифодабарии роҳҳо шумо ба фавран этапу мо нақшаи. Баъдтар хоҳад дигар доруворӣ, ва ба шумо мегӯям, ки аз шумо талаб мекунад,. Мо предоставим шумо бештар муносиб либос ва ...
  
  
  Суханони тадриҷан стихли, превратившись дар невнятное бормотание. Сипас наступила тишина ва благословенный истироҳат.
  
  
  Дар Маскав буд, ки дур аз нисфи шаб, аммо дар ҳамин ҳол дар атрофи шаҳри беспрерывно звонили телефонҳои, ва фавқулодда аст шумораи зиеди одамон занималось бо корҳои бо ифтихору сдержанностью.
  
  
  Он субҳ. Телефонҳои звонили камтар, балки ба воситаи муайян фосилаи, ва мардоне, ки разбудили барои необычайной хадамот, идома иҷрои супориш, то ки онҳо иваз дигар, чунон настойчивые ва бдительные.
  
  
  "Мағозаи шарқии тӯҳфаҳо" ифтитоҳи барои савдо дар режими муќаррарї.
  
  
  Соня Дубинская проснулась дар бистар худ, дӯстдухтари Наташи, дуюм маротиба гадая, ки дар он, ва ногаҳон вспомнила. Ӯ протер чашм ба хоб фурӯ, ва дар ин ҷо ҳамон чӣ ваҳй ба телефон, ба ед надошт, ки ое хабарҳо дар бораи ду мужчинах бо black "Ғалаба" ва дар бораи отсутствующем Иване.
  
  
  Ӯ набрал хусусии рақами. Ба занг ҷавоб бо овози нарм.
  
  
  То чизе.
  
  
  Вай сидела дар потрепанной категорияҳо дар кати хоб, опустив сари ба дасти худ.
  
  
  Рӯзи тянулся оҳиста-оҳиста.
  
  
  Дар ҷое, ки дар шаҳри онҳо брили ва одевали марду разговаривали бо ӯ хомӯш, настойчивым тоном. Он варид буданд, пур мебуданд незнакомыми моддаҳои ва мағзи буд пур аз кошмаров.
  
  
  Омада нимрӯз мерасед. Звонили бештар телефонҳои раздались эълонҳо. Яке аз онҳо буд, то срочным ва муҳим, ки ба ӯ пурсид барои чи ое худи Дмитрием Борисовичем Смирновым. Ин буданд, взрывные ва аксҳоро хабарҳо аз чин сафорат. Онҳо сайд ҷосусӣ ҳастанд; ва онҳо ба он гум кардам.
  
  
  Боз шаб. Ник буд, дар кӯча ва буд, ҳатто тасаввуроте надоштам, барои чӣ ӯ ба ин кор машғул буд ва ҳар куҷо онро вели пойҳои. Ӯ смутно ба хотир, ки чӣ тавр ба он вытащили аз мошинҳо ва ноҳамвор толкнули пеш ва завернули ба кунҷи дар маркази васеи проспекта. Ӯ ҳатто намедонист, ки он чист Шуд е Кокошка, ва е ки аз он бештар нест, пӯшидани whiskers ва русское бачаҳо.
  
  
  Аммо ӯ буд, либоси. Ӯ эҳсос кард ин аст, ҳеҷ бурҳоне дар ин бора, ва ба иҷро фаҳмидам, ки нигоҳ медорад, дар дасташ пистолет дар кобуре, ва опустил подмышку. Чаро-пас аз ин ӯ ба ҳайрат, ҳарчанд ӯ медонист, ки бори аввал дар ҳаети мепӯшад, бо худ пистолет. Ягона чизе, ки ӯ дар ҳақиқат осознавал, - ин ба зарурати давида... пинҳон.
  
  
  Ногаҳон ӯ фаҳмид, ки куҷо меравад. Он шудааст, ки шаҳрванди Амрико, ӯ хеле берун баромад, ва ин приземистое бинои буд сафоратхонаи Иелоти муттаҳидаи амрико. Вай бояд даст ба он. Ӯ буд, ба даст дар дохили барои таъмини бехатарии худ. Он ҷо хоҳад watch русскими, касе маълумот дода, он дар бораи ин, ва ӯ бояд ба онҳо перехитрить. Ӯ аллакай метавонист фарқи миени торик фигуры дар нуқтаҳои гуногун. Онҳо низ хоҳад вооружены; медонистам, ки. Ки ж, агар ӯ буд, ки тир аз ҳамдигар дар дӯсти, ӯ мебуд, ин корро кард.
  
  
  Ӯ хеле наздик шудааст, ки бо онҳо. Ва хеле наздик ба священному убежищу. Ӯ залез зери куртку ва царакат пистолет. Яке аз мардон приближался ба он, ва ин шахс дар бораи даст пулю рост ...
  
  
  Як лаҳза! Вақте ки ӯ стрелял в русҳо? Ник колебался. Чизе подсказывало ӯ, ки ӯ бояд кушт. Ва боз чизе настойчиво шептало ӯ ин корро. Хуб, он гоҳ! Ӯ истифода хоҳад кард, пистолет ҳамчун як сигнал; ӯ мусаллаҳи якчанд зуд аксҳоро дар ҳаво, ва касе, ки ба ростӣ выбежал аз сафорати дар мӯҳлати кӯтоҳтарин, ба ед, чӣ рӯй медиҳад. Мумкин аст, ин буд Подш.
  
  
  Ӯ буд, ненадолго ҳайрон ва дид инсон, ки берун аз торикӣ ва целенаправленно чӣ ваҳй ба ӯ.
  
  
  -Баланд е баланд! Ӯ шунид дуъояшон. Мо медонем, ки ту. Сдавайтесь фавран, е ...!
  
  
  Ник зуд шањ дар ҳаво. "Ин бояд, коре, - фикр кардам онро умедворем. Дар ин ҷо аст, ки чӣ тавр ба ҳамаи гузашт. Таркиш расколол ҳаво бар сари ӯ. Тир столкнулась аз девор наздик ба ӯ ва бросила пора семент ба он шахс. Ник выругался, пригнулся, ускользнул ва шунид садои бесшумного таппончаи, посылающего пули гузашта аз он ушей
  
  "Ин бефоида!" - ноумед фикр кардам ба ӯ. Аз ҳад зиед. Ман метавонам ба он ҷо афтод.
  
  
  Ӯ дилам рафт ва пеш аз он роҳ, ба назди ӯ омад.
  
  
  Эй, ки дар кӯчаи буд, комил агентҳои!
  
  
  Оцепление мардум перекрыло охири семоҳа ва фонари освещали стволы онҳо пистолетов. Тир сипарӣ бар сари ӯ. Дигар ударился дар бораи девор наздик бо ӯ.
  
  
  "Чӣ рӯй медиҳад?" - ноумед фикр кардам ба ӯ. Тамоми кровавая артиш ин ҷо ба выследить ман!
  
  
  Ӯ прислонился ба девори худ ва яростно шањ, аввал оид кордону ва сипас бо мигалкам аз дару сафорат. Ногаҳон он окутала огненная завеса. Осколки отлетели аз деворҳои. Пули пролетали гузашта, визжа, пения ва разъедания он ҷисм аст, балки ӯ истода буд, ва стрелял в dark.
  
  
  "Рокки!" - хушбахтона фикр кардам ба ӯ. Пули сыплются ба ман аз ҳама тарафҳо, вале на метавонанд сбить ман бо пои! Сволочи! ".
  
  
  Тир попала ӯ дар гардан ва ба таври ҷиддӣ повредила. Ник сердито дилам, нажал дар спусковой hooked пустого таппончаи ва хис кардам, ки чӣ чизе монанди наковальни чизе зарба расонда бошад, онро дар висок. Ӯ афтод афтод, ки дар як лаҳза заколебался ва дарҳол эҳсос худ камнем, ки боз як тир попала дар он череп. Инсон шакли баромада аз торикӣ ва побежали ба неподвижной умум, ки дар бадани Ника Картера.
  
  
  
  
  
  
  10 - навбати Ман, Смирнов
  
  
  
  ДМИТРИЙ БОРИСОВИЧ СМИРНОВ эҳтиеткорона фармон доску дар маркази мизи ва бо муҳаббати поместил ҳар як аз сӣ ду резных шахматных рақамҳо unbelievable вай аз хисобатон як мураббаъ. Бозӣ ва самараи умственное машќи, помогали ӯ фикр. Ва водка низ.
  
  
  Тарафи гузоштани ҳар як банди ба ҷои ӯ потянулся ба қуттии ва гирифта аз шиша ва стаканы. Зерин рафти он буд, потянуться ба запертой қуттии ва открыв вай, ӯ методично дар бораи он, ки мӯҳтавои мизи наздик шахматной доской; пистолет, громоздкий конверт, қалам, сандуқи бо американскими ва корхона дипломатическими нотами ва якчанд ҳуҷҷатҳои тасдиқкунандаи шахсият, ки ба американскому журналисту Джону Голдблатту.
  
  
  Ӯ дидам ба меҳмон ва поправил қабати whiskers.
  
  
  "Хуб!" - гуфт ӯ ба худ. "Усули болотар аз ҳама. Ин хушбахтии доранд, чунин самараноки кормандон. Боз як лаҳза, ва мо дар бораи он гап мезанем. Дар он вақт...".
  
  
  Ӯ наполнил як шиша водкой ва зуд боло он, эҳсоси мисли оид ба горлу дахл таъсири фурӯзон.
  
  
  Ник потянулся ва прислушался ба хомӯш, қариб домашним шумам. Он ноздри вопросительно пульсировали. Бӯи антисептика намояд. Приглушенных овозҳо буд. Ягон внезапных уколов, ягон сахти дасти ба дотронуться то он менамуд бадан. Ба он чашмони испуганно расширились.
  
  
  Белизна промелькнула дар он чашми ва оҳиста-оҳиста табдил ефтааст равона. Ин буд, залитый светом чун биное. Он осуда аст. Он ки мушакҳои болели, вале на ногувор; он буд, бештар монанд plotline чизе, ки агар онро аз даст додааст ба худ чӣ гуна аст необычным упражнением, ва он гоҳ ба ӯ дод масҳ опытными дасти. Ӯ ламс сари худ. Бинта буд, вале кӯшиш ба харҷ дод тупая дард. Ӯ шахсе буд, хуб выбрито. Хихиканье расид он ушей. Ӯ ба ин гӯш ва кӯшиш барои муайян кардани шахсе, ки ба ин транслировал; нашуд. Ӯ деҳот ва моргнул: сари ӯ кружилась, диди боз затуманилось. Аммо вуқуи аст тамом ва акнун Ник медонист, ки ӯ чунин.
  
  
  "Хуб, ҷаноб Слейд!" Взревел ғолибу овоз. Дар охир-пас ту, ки бо мо!
  
  
  Ник свесил пойҳои edge дивана ва уставился дар говорящего.
  
  
  Не ҳаракати ба он нафаҳмида застонать. Ҳазор демонов вилами кололи Он сари, ва Он шиками буд, гӯе ки... чунон ки гӯӣ аз он истифода ҳамчун тренировочную болишти, ки барои ба бокс. Ва он буд, ба он хотир, дар ҷустуҷӯи шахсе, ки наблюдавшее барои он ба воситаи мизи. Ӯ фаҳмидам, ки шахс. Нест, бисер одамон метавонанд ин ин корро, вале дид, худро тасвир дар рӯзномаи AX ва файлҳои ва собиқ маҳкумшудагон дар асосҳои дафтари худ.
  
  
  "Браво, шарики комил Смирнов", - гуфт ӯ хриплым ва необычным овоз мебошад. Ба назар мерасад, ки ман дар ҳақиқат дар ин ҷо. Ман ҳамеша фикр мекардам, ки мо встретимся дар ҷаҳаннам. Мо дар ин бора?
  
  
  Дмитрий Смирнов засмеялся.
  
  
  "Фикри шумо хеле хатарнок", - ба нармӣ гуфт, приглаживая whiskers. Мо дар он аст, ки метавон ба номи прихожей Иттилоотии идораи ҳайвоноти. Ман мехоҳам гуфт, Чистилище. Вале пеш аз он ки мо дар бораи давом додани сӯҳбат, ман мехоҳам ба шумо чизе ҳаст, ки мегӯянд: шумо
  
  ӯ буданд, дар беморхона охир се рӯз, хеле махсуси беморхона, ва шумо хеле многозначительно chatted, то ба.
  
  
  -Се рӯз! Ник ахнул.
  
  
  Смирнов приподнял қабати қуллаи мебошанд.
  
  
  "Шумо вокуниши восхитительна", - гуфт ӯ. Ба назар мерасад, ки он бештар писанд унсури вақт аз он, ки ба ман занг Ӯ словоблудием. Пас, ҳамин ое муҳим аст, ки вақти?
  
  
  "Ман ҳамеша мехоҳам бидонед, ки як соат, - гуфт Ник. Ва водка, ки ман мебинам, прикреплена ба шахматным фигурам?
  
  
  "Ҳа, дар ҳақиқат, - гуфт Смирнов. Ӯ налил ликера дуюм як шиша. Водка тавсия дода мешавад, ки барои сари. Барои аз они саломатӣ, Слейд. Ва табрик, ки шумо зинда ... Ва барои пурсиши тавсия ҳизби дар шоҳмот. Шумо чӣ фикр доред? Шумо бо назардошти?
  
  
  Ник хушбахтона бо гарм моеъ.
  
  
  "Ман як clumsy андаке аз сабаби набудани таљриба, - виновато гуфт ӯ ва подтащил курсї бо рост ҳақиқӣ илм-ҳимоят ба мизи. -... Ва ман дер нест бозида шоҳмот дар одолженной пижама". Метавонам, ки ман мепурсанд, ки шумо буданд, бо ман либос? Ман намехоҳам, ки қадам дуртар аз ин ҷо дар skivvies.
  
  
  "Инчунин, хуб зарур аст", - приветливо гуфт Смирнов. Вай выглажена ва омода аст ба надеванию. Аммо дар ҳақиқат ин аст, ки мо пайдо чи чанд, ки шумо ба пӯшидани, ки ҳатман талаб як баенот. Дар ин ҷо, масалан. - Ӯ кушода громоздкий конверт ва баргузор аз он маълумоте, ки ба воситаи мизи. Ман нақ шумо ба ман мегӯед, ки ҳаргиз пеш аз дида ин қиматноки ки шумо намедонед аст, ки чаро онҳо кашф шуд ба шумо.
  
  
  Ник гирифта, онҳо бо диққат аз. Ҳар шуд листом қиматнок сафорати амрико бо обрезанным бланком. Дар ҳар яке аз онҳо буд, ҳисобот, то сирри, ки ҳеҷ як здравомыслящий тоҷикӣ нишон дод мебуд, он ба дигар шахс бе сабаби узрнок. Ник бо диққат пролистал паемҳои. Ин айнан он чизе, ки буд шуд дар Андерсона, ба истиснои он, ки он буданд, бештар тару тоза паемҳои.
  
  
  "Играй", - хурсандӣ гуфт Смирнов.
  
  
  Ник уставился дар шахматную доску ва бодиққат передвинул королевскую пешку.
  
  
  "Шумо роиҷ аст", - гуфт ӯ. Ман худ бори аввал мебинам.
  
  
  Смирнов усмехнулся.
  
  
  - Аммо онҳо дур доранд бо худ либоси пас аз шумо гирифта назди сафорати амрико. Мо ефтаем, ва ин пистолет, ва чизҳои дигар. - Ӯ шадидан ба сарф дасти бо мӯи дароз доранд, сарангушти дигар мешавад суфра. Ник дидам ба онҳо.
  
  
  "Танҳо ба ӯҳдаи ман, - гуфт ӯ.
  
  
  "Танҳо бичаспед". Оҳ! - повторил Смирнов. Ӯ нигариста, доску ва бодиққат передвинул худро королевскую пешку. Ҳуҷҷатҳои тасдиқкунандаи шахсият... ое онҳо ба шумо?
  
  
  "Не, албатта", - гуфт Ник. Шумо онро бо номи ман Слэйдом. Аҷоиб, аз куҷо ту медонӣ исми ман. Аммо ман бояд ба шумо мегӯям, ки шумо ҳақ ҳастед.
  
  
  Ӯ босуръат двинул худ биҳиштҳои шоҳигарии асп худро аз даст, атаковав пешку душман, ва иштирок доштанд Смирнову қиматнок Ҷон Голдблатта.
  
  
  "Шумо медонед, ки ин коғаз на ман".
  
  
  "Ҳа, ман медонам, - ором гуфт Смирнов. Ин буд, ки андаке хато, ва ман шодам, ки ба гузориш, ки худ буд чанд. Дар акси ту мебуд, на зинда, ки ба бозӣ бо ман дар ин бозӣ. - Он дасти зависла бар фигурами дар тахтаи синф сабт менамояд ва он аз қабати buffs қуллаи изогнулись. Бо правде гуфт, мо проинформированы дар ин бора Голдблатте. Он шудааст, аз ҷониби агенти дар ҳузури бритоние ва амрико. Дар ҳоле, ӯ ба кор дар Йоханнесбург, ва он гоҳ чаро-он гоҳ ногаҳон уехал. Он гоҳ ӯ ба зоҳир дар ин ҷо, дар Русия, ки чӣ тавр ваколатдор журналист. Вале биеед, маро бингар ...
  
  
  Ӯ двинул ферзевого асп худро аз даст, ҳифзи пешку, ва откинулся дар седле, бо диққат тамошо барои он, ки агар мунтазир аст, ки ӯ баргардад худро примитивную мавқеи.
  
  
  "Ҳа, Гольдблатт". Мо тасодуфан фаҳмидем, ки ӯ дод, то кори дар рӯзнома ва ҳоло кор дар лондонском рекламном агентӣ. Ӯ медиҳад, ки сабақҳои аксбардорӣ ҳамчун второстепенное машғулият ва ман мефаҳмам, ки ӯ дар ҷустуҷӯи муайяни ноил худ выставками. Хеле боистеъдод ҷавон, ин Гольдблатт. Каме ҷавонтар аз ту ва бо пышной ришу, ки, метарсам, ту ҳеҷ гоҳ ба даст. Ба замми ин ӯ намоен похудел, ман мехоҳам гуфт, шикамкалон, ки чӣ тавр, пломбаю роҳиби ҳавайӣ. Шумо дар ҳайрат, ки мо ҳамаи ин медонем,? Хуб ... мо шпионы.
  
  
  "Ман мефаҳмам", - прошептал Ник ва двинул биҳиштҳои шоҳигарии слона, угрожая коню Смирнова. Боз каме водки, лутфан. Ташаккури зиед. Ки шумо, бачаҳо, фаҳмидем, ки дар бораи пистолете? Ин ҳам буд, ки аз Голдблатта?
  
  
  -Не. Смирнов покачал сари. Ҳарчанд аз он буд, шпионом, ки Голдблатта ҳаргиз буд аст,, чизе бештар смертоносного аз фотоаппарат. Ман умедворам, ки шумо оцените, ки чӣ қадар шумо дар иқбол ҳастед, зеро ки мо намедонем, ин чизҳо. Не, шояд пистолет буд, эҳье кард
  
  ки угодно, взят дар пленного американца дар Ветнам е ҳанӯз дилхоҳ. Ва он гоҳ ... уступлен ту. Дар баробари тозашуда монд трейлер костюмом. Агар танҳо либос ва пистолет на он. Сарфи назар аз он, ки ман медонам, ки онҳо метавонанд як қисми шумо аст, ки чӣ тавр татуировка ТОПОР ба ҳуқуқи локте.
  
  
  "Ин оқилона", - розӣ шуд, ки Ник. Сарфи назар аз он, ки шумо медонед, шояд, онҳо вуҷуд доранд. Фикр мекунам, ту навбати.
  
  
  Смирнов уставился дар Ника тавассути доску. Ба он чашмони блеснули чизе хеле ба наздикони восхищению.
  
  
  "Ту сард, Слейд, бо дарназардошти вазъият".
  
  
  "Сабаб ин аст, ки ман намедонам, чӣ намоянд", - самимона фаҳмонд Ник. Эҳтимол, ҳақ аст, ки ман мертв ва духтурњо. Незадолго то марги ман хис кардам ужасную дард аз пули дар сари. Албатта, ман хурсанд худ воскресению. Вале бояд иқрор шуд, қабули ман удивил ва порадовал. Ва барои чизе, ки он ҷо ҳатто повязки нест. Ое шумо ба ман онро фаҳмонед? Ин кӯмак мекунад, ки ба гузоштани замина барои фаъолияти мунтазам муҳокимаи баҳравар.
  
  
  Ӯ успокаивающе глотнул водки ва ҷиддӣ нигариста, Смирнова.
  
  
  "Ба ҳар ҳол ту навбати", - афзуд ӯ.
  
  
  "Не спешки, ҷаноб Слейд". Смирнов громко дарида берун хандидан. Дар бозӣ ба маҳорати разыгрываются ба кор бурд. Аммо, шояд, мо метавонем рафта минбаъдаи ва фаҳмонед, ки чӣ тавр шумо низ дар ин ҷо.
  
  
  Ӯ двинул пешку ферзевой ладьи, угрожая слону, ва откинулся пеш.
  
  
  "Ман наводку, - идома дод ӯ, - аз сафорати чин". Ва ман фаҳмидам, ки он хеле нодир муошират. Дар натиҷа ман поговорил бо китайским сафири ва аккуратным ва чанд неприятным человечком бо номи Чжоу Цо-Линь. Ту медонӣ он?
  
  
  "Ман боварӣ дорам", - гуфт Ник, изучая охирин ҷараени Смирнова. Тавсифи садо шинос, вале номи сабабгор нест боварӣ. Хурд дурахши хотираи промелькнула дар он сари. Интизор шудан... бале! Ӯ боби "Дувоздаҳ бародарон".
  
  
  "Шумо настаиваете дар як сӯҳбати рӯ дар бораи онҳо, ҳамин тавр не?" Смирнов приподнял қабати қуллаи мебошанд. Он чизе, ки шунидем, дар ҳоле, ки шумо бредили. Мутаассифона, ба чунин гурӯҳҳо нест. Аммо мо баргаштан ба ин. Не, Чжоу - корманди хадамоти амнияти сафорат, дар зери аломати он въехал дар ин кишвар як сол пеш. Ва ҳеҷ шакке дар он нест, ки ӯ мебозад аст ба баъзе нақш дар Дилгирона, амният, дар ҳоле, ки ман мехоҳам мегӯянд, ки онҳо буданд, то пурра откровенны ва кушода бо ман, тавре ки ман мехостам.
  
  
  Он оҳанги буд, сахт ва уголки он даҳони искривились дар шарир зиен улыбке.
  
  
  "Ин ду джентльмена ҳозирон ба ман хеле тревожную достони". Чунин ба назар мерасад, ки дар давоми чанд моҳи сафорати получало бо почта загадочные паемҳои дорои сверхсекретную российскую маълумот. (Онҳо гуфтанд, аз онҳо фаҳмидем, ки ин комилан секретно), напечатанная дар машинке фонетическим забони русӣ дар превосходной амрико рӯи коғаз. Воқеан, сарлавҳаҳои аз сафорати ИМА бе бланк. Таваҷҷӯҳи реакцией мо чин рӯзи шанбе низ, албатта, буд, ки ба бозгашти мо мавод бо як қаноатмандӣ ва пешниҳодҳо оид ба ҳамкорӣ. Аммо онҳо дарк намоянд, ки маълумоти дар ҳақиқат имела барои онҳо аҳамияти калон ва, ки барои њамлу наќли бояд чизи хеле зловещее.
  
  
  Ӯ дод таваққуфро кард глоток водки.
  
  
  "Онҳо буданд, хеле проницательными, - қайд Лақаби - не ба зикр аст, ки чӣ қадар бештар ба фоидаи онҳо метавонистанд аз мавод, нигоҳ доштани онҳо молро дар олами", - гуфт ӯ. Ба фикри шумо, умуман аз куҷо пайдо шудам маводи? Шумо фикр кунед, ин аист овард?
  
  
  "Шояд дар аввал, на камтар аз онҳо метавонад бошад, ҳайрон бештар аз онҳо мегӯянд". Смирнов поправил whiskers ва дар назар доску. Вале бо прошествии моҳ ва ҳисоботи идома даст, интиќолдињанда осмелел ва гуфтаанд, ки бозгашт ба қиматнок аз рӯи суроғаи зерин, баъд аз чинӣ хонандагон воспроизвели паемҳо дар микрофильмах. Ӯ ҳамчунин гуфтаанд, ки дар бораи мубодилаи иттилоот, ва дар ин ҳолат ӯ представился мисли амрико, ки стремился ба даст овардани он барои худ е худ дар кишвар.
  
  
  "Ин хандаовар аст, - гуфт Ник.
  
  
  "Ҳа", - розӣ шуд, ки Смирнов. Шояд боз як ишколи. Вале дар охири, шахсе свойственно дорад, ки хато бошад. Ки ж, мо чинӣ аҳли, жаждущие кашф ин инсон, ки посылал онҳо ба тамоми ин маълумот дар бораи советских лоиҳаҳо ва нақшаҳои, пас диданд, ки имконияти дарефти касе буд, ки онҳо пурасрор хабарнигори. Пас, онҳо дар ҳамкорӣ бо ин шахс; онҳо вернули мавод; воспроизведя он, ва онҳо оғоз кардед организовывать мусоҳиба миени яке аз фарзандони мардум ва трейлер шпионом.
  
  
  "Ба фикри шумо, вақте ки ба он оғоз ин кӯшиши?" - гуфтам Ник. Ин буд, ки баъди он, ки худро агенти Федоренко дид муайян мавод дар чин бойгонӣ?
  
  
  Смирнов одобрительно дидам дар он.
  
  
  "Ман фикр мекунам, ки шумо сар улучшается, шарики комил Слейд". Выпей боз водки. Медиҳад, беьбудц таъсири. Бале, тақрибан дар як вақт. Зеро чанде баъд аз ин онҳо буд шахсӣ тамос бо неким ҷ-би Андерсоном аз CIA. Он ангуштони дароз оҳиста-оҳиста, балки якбора двигали онро дуюм гардид. Пас аз мусоњиба, дар рафти он охирин аст, ки маводи баргардонида шуд, ба ин шахс ва раскрыты секретные нақшаҳои сайд, ки он дар худ... ловушке двуличности, ки онҳо пурра ба даст он баргирифтам. Дере нагузашта онҳо фаҳмиданд, ки ӯ дар беморхона дар автокатастрофе.
  
  
  -Афсӯс, ки парвандаи? Шумо медонед, ки ин гап њаќиќат надорад, - равшан гуфт Ник.
  
  
  -Ман медонам? Метавонад. Аммо чанде онҳо бар кофирон даст муфид паемҳои почтаи. Ва боз онҳо нақша ба пешвози нав марде, ки отправлял ба онҳо маълумот. Дар ин вақт онҳо буданд, пурра омодаем, биеварад, ки то охири. Биеед ман иқтибос ба шумо лозим аст, ки гуфт сафири чин ҳамчун тавзеҳоти. Смирнов ба нармӣ улыбнулся ва погладил кончиками ангуштони. Он хриплый овози табдил сахт ва баланд, ва чашмони каме сузились. Сафир гуфт:
  
  
  Он вақт ба мо аллакай маълум аст, ки ин буд, муҳокима не қадами аз тарафи ҳукумати амрико. Шумо бинед, Смирнов, ки қариб тамоми маълумоти маълумот дахл рубли аҳде, ки пешниҳод менамоянд, барои мо таваҷҷӯҳи хоса, ва ман бо сожалением бояд гуфт, ки мо пайдо баъзе аз онҳо хеле тревожными. Оҳ, дуруст аст!
  
  
  
  
  Смирнов ба нармӣ поджал лабони ва каме повысил овоз.
  
  
  Вале мо омода ҳастем, на лозимӣ дар ин фокус, чунки дарк мекунем, ки интиқоли ин маълумот - ҳеҷ каси дигар, ки чӣ тавр злонамеренно интеллектуалӣ Амрико, направленный ба коњиш медињад байни кишварҳои мо. Мо кайҳо намеревались гузориш шумо дар бораи ин вале мо мехост, ки ба даст овардани ки далели. Ин дафъа мо буданд, итминон дорем, ки метавонем ба сайд информатора, вале, мутаассифона, ба ӯ муяссар гардид, ки скрыться. Барои мо ғайриимкон аст, барои мубориза бо дарефти инсон, лекин агар шумо ба амал зуд, бо истифода аз ҳамаи худро захираҳои, шумо ба ҳар ҳол метавонед онро пайдо. Шумо метавонед кӯшиш ба ефтани паноҳгоҳи дар американском сафорати. Вале ман ба шумо ҳушдор, ки дар он ҳайати дар getaways, вақте ки мо кӯшиш ба он сайд, ва он, бешубҳа, хоҳад ҳама, барои пешгирии он поимку. Ӯ вооружен, ва ӯ опасен.
  
  
  
  
  "Қаллобӣ!" - дағалона гуфт Ник.
  
  
  "Ҳа, албатта, - гуфт Смирнов бо овози муқаррарӣ. Вале веские далели боқӣ мемонанд. Шумо бозӣ, ҳа?
  
  
  -То аст. Ва ҳастанд, ки чӣ тавр шумо худ қайд намуданд, бисер далелҳо ба фоидаи ман. Ба назар мерасад, ки хато ин мардум, ва онҳо хеле зиед, доранд, тамоюли дискредитировать онҳо таърихи бе ягон кӯшишҳои бо ман тараф. Ник переместил ферзевую пешку дар чорум майдон, внезапным ҷасур рафти, аз он Смирнов боло buffs қуллаи то потолка. Онҳо лозим буд, ки маро бикушӣ, то онҳо имконияти.
  
  
  "Ин буд, ки бояд анҷом дода". Онҳо бовар мекунанд, ки ин корро. Смирнов ба таври васеъ улыбнулся. Табиист, ки онҳо мерафтанд, ба шумо зинда мезананд, ки дар дасти мо ва акнун метавонед дар хизмат ба мо. Албатта, агар шумо дастеб мешаванд муваффақият дар ширкати мо ин метавонад ба ҳар ҳол на понадобиться ... Вале бубинем. Дар ҳар сурат, онҳо бешубҳа бовар мекунанд, ки ту мурд. Пас аз гирифтани паемҳо ва, ман мехоҳам гуфт, он дастурамалҳо, мо разместили мардуми мо дар стратегии мавзеи шаҳр, махсусан дар ноҳия сафорати амрико. Онҳо кофӣ лоғар, ки барои ҷалб намудани диққати мо ба чунин имконияти.
  
  
  Смирнов боз наполнил худ ва Ника нуқтаҳои. Ба назар мерасид, ки ӯ буд, қаноатманд мебошад.
  
  
  "Онҳо додаем, мо ҳайратангез дақиқ тавсифи шумо ва исрор намуда, дар он аст, ки шумо сахт хатарнок аст". Ман бо чораҳои зарурӣ гиред. Сеюм, навъи муайяни маданият, бештар самаранок аз фикр дӯстони мо. Аз ин рӯ, вақте, ки шумо дар таҳрири, мо шуморо интизор. Ман лейтенанти Леонидов ба ман хабар, ки шумо стреляли дар ҳаво. Дар хотир доред! Гумон аст, ки поступок дар ҳақиқат отчаянного ва кровожадного инсон! Он whiskers дернулись. Ин буд, сигнал наздик ба ӯ ва выстрелить. Ман медонам, ки ту дар охир сарф великолепную ҷанг. Вале, албатта, онҳо превосходили он дорои шумораи он қадар, ки ба ӯ спастись. Леонидов ва як е ду нафар низ хабар доданд, ки шунида аксҳоро аз глушителя. Ман, ки мардум аз онҳо истифода намебаранд. Ин аҷоиб аст, ки ое ин рост аст?
  
  
  Ба он чашмони ногаҳон посмотрели дар Ника.
  
  
  "Ҷаззоб", - розӣ шуд, ки Ник. Вале боз нороҳат аст. Не
  
  аз ҷониби худ, аммо. Гумон дорам, худро аз одамон ишаъеи ман; зудтар пеш аз ман поразили дигар аксҳоро.
  
  
  "Комилан дуруст нест", - розӣ шуд, ки Смирнов, вале дар он ярких назари светилась шодмонӣ, вақте ки ӯ мепоиданд, ки барои Лақаби, ки thoughtfully касался худ виска. Дар бораи, шумо метавонед назар дар оина, баъдтар, агар мехоњї, вале ман метавонам, ки заверить туро, ки ту найдешь ягон зарари, ба ғайр аз синяка. Ва ман хушбахт ба мегӯянд, ки ба он худи ҳадаф буд... хеле бад. Онҳо як чанд маротиба ранили шумо дар бадан, ва он гоҳ ду бор дар сари. Ман одамон истифода махсус, ки силоҳ, ки мо танҳо дар истифода хеле ҳолатҳои истисноӣ, масалан, вақте ки мо мехоҳем, ба ҳайрат куштори инсон нест, причинив ба ӯ ягон зарар. Е хеле каме. Пули истеҳсол аз вогнутого термостойкого пластикӣ, ки ҳангоми ба таҷрибаи вақте ingested мусоидат дар уязвимую қисми бадан ба рӯй кофӣ тавоност, ки сбить инсон бо пои ва аз тарафи knockout, вале на зарар расонад, ба ӯ зарари назаррас. Сипас, албатта, тир прекратилась; мо отвезли шумо дар беморхона, обыскали, бо диққат осмотрели худро недавнюю стрижку ва чи сарф муоинаи тиббии ва пайдо, ки шумо буданд, зери маводи нашъаовар ва зери қавӣ гипнотическим динро.
  
  
  - Шумо аллакай якчанд рӯз танҳо ахлот аст,. Чанд соат пеш духтурон ба ман хабар доданд, ки ба онҳо муяссар гардид, ки бартараф намудани оқибатҳои гузашта вуруди маводи мухаддир ва ки, вақте ки аз он омад, ки дар шуури ӯ дар ҳақиқат хоҳад аст ва тавони он дошта бошанд, бо ман гап. Ва чӣ бузург духтурон, онҳо буданд, комилан ҳақ ҳастед. Оҳ ҳа ... Акнун боз чизе ҳаст, ки. - Ӯ дар як лаҳза қатъ ва сосредоточил ки диққати худро ба тахта менависанд. Мо озод кардаанд, иттилоот дар бораи он, ки шуморо такфир он ҳангоми кӯшиши ба бегству.
  
  
  Ӯ гирифта, пешку противоположного подшоҳ худ конем.
  
  
  Ник тихонько зашипел.
  
  
  "Хеле умело", - гуфт ӯ эҳтиромона.
  
  
  "Оҳ, ман ба кӯшиш", - frugal гуфт Смирнов.
  
  
  -Чаро? - гуфтам Ник. Чаро шумо ташвиш ба берун, ки притвориться, ки убивают ман? Ман то бошад, ки маҳз онҳое, ки гуфтанд. Ва ман, албатта, сопротивлялся. Шумо бачаҳо доштанд мебуд, пурра, ҳуқуқи, ки маро бикушӣ, ҳоло.
  
  
  Смирнов усмехнулся.
  
  
  "Ман ба онҳо гуфтам, ки мо мехоҳем, онро зинда". Ба ҳар ҳол, фикр намекунам, ки вақтҳои охир шумо буд, дер вақт кор аз болои худ книгой... шарики комил Иван Кокошка.
  
  
  Ник уставился дар он. Оҳиста-оҳиста ӯ продвинул худро ферзевую пешку, угрожая ферзевому коню худ душман.
  
  
  "Боз бисер чизҳои бояд кунад", - дар охир иқрор кард ӯ. Аммо ҷавобгар аст, ое он ба саволи шумо?
  
  
  "Ҳа", - приветливо гуфт Смирнов. Тавре ки шумо медонед, ки ман ва еварони ман медонистам, ки ба амрико фиристода дар ин ҷо инсон, ки позаботится дар бораи як масъалаи хурд, ки мо ҳамаи махсусан интересовала. Шартҳои сафари худ ба ин ҷо, навязанные духтарони ман ҳамкасбон аз кам ... симпатизирующей қисми ҳукумат, заключались дар он аст, ки барои ин шахс лозим буд, ки ба пайваста пайравӣ. Албатта, ман розӣ шуд, ки бо шартҳои он, ва барои шарики ӯ Харрисом пайваста аз тарафи. Вале ман боварӣ карда шуд, ки Ястреб хоҳад, то наивным е непрактичным, ки фикр мекунанд, ки он шахс метавонад қуллаҳои чӣ гуна дар чунин шароит. Ман рассудил ва омадаам, то дарк мекунанд, ки Хоук пошлет шахси дигар кор зери прикрытием. Табиист, ки ман хеле мехостам ба он пайдо. Ман дар назар доранд... ва шарики комил Сичикова розӣ шуд бо ман, ки дуюм агенти AX пайдо Москва пинҳонӣ, ба таври масъул вобаста ба присутствием техника Томаса Слейда.
  
  
  Ӯ ба нармӣ улыбнулся ва бодиққат двинул худ королевским конем, угрожая вражескому белому слону.
  
  
  "Мо сахт пайдо шуд ба шумо, агар шумо узр, ки барои баени, shoreham нафар". Ман аз мардум сарф бисер рӯз ва табоҳ вақти бебаҳои худро наҷот аст, допрашивая пришельцев дар шаҳр ва онҳо гуногун шиносон. Вале дар ҳар марҳилаи дар объект вақт буд, ки чизе ненормальное.
  
  
  Ӯ дод таваққуфро ва отпил водки.
  
  
  "Сипас, - идома дод ӯ, - нависандаи ҷавон бо номи Кокошка исчезл ҳангоми загадочных ҳолат ва обезумевшая духтар бо номи Соня Дубинская ӯ даъват ба хеле особому number, ки ба вай дод, корманди ВКД". Ӯ ногаҳон улыбнулся дар ҷавоб ба ифодаи шахси Ника. Дар бораи мо худро усулҳои! Дер е зуд касе ҳамеша звонит. Ман фикр мекунам, ки дар товарища Дубинской буд дугона беш аз нияти сайд. Худро маълумоти ӯ давала ихтиеран, қисман аз муҳаббат ба кишвар; аммо ман гумон, ки он действовал низ аз дигар love. Сипас, дар зерин шаб, товарищу Сичиковой хонда прерванный занги телефон аз инсон, назвавшегося вымышленным номи, вале овози, ки вай узнала.
  
  
  "Хӯш, вай бузург зан
  
  - бо шавқу гуфт, Ник ва дод осторожный рафти бо худ угрожаемым слоном, отбрасывая он.
  
  
  "Ва хеле самаранок агент", - розӣ шуд, ки Смирнов, қатъиян кивнув. Ман мехоҳам гуфт, ки дар давоми якчанд дақиқа баъд аз он ба занги ӯ мобилизовала ҳамаи мо ташкил ва наметила барои ман нақшаи амал. Аз он вақт мо наблюдаем, дар байни чизҳои дигар, барои тамоми китайскими ташкилоти тиҷоратӣ мебошанд зданиями, торговыми намояндагиҳои, мағозаҳо, прачечными, офисами дипломатӣ бадан, тарабхонаҳо ва ба бисер чизҳо дигар. Дар натиҷа мо пай назаррас ва хеле ҷолиб ҳаракати приходов ва уходов дар ин маленьком сувенирном мағоза ва бинои, дар он ҷойгир шудааст. Мо ҳатто дидем, ки чӣ тавр шумо выходили аз он ҷо каме ошеломленным. Ва мо аз паи барои шумо ҳастам, зеро ки мо аллакай хабар доданд, ки шумо "сбежали" ва шояд, направлялись дар сафорати худро. Подозревая, ки онҳо намеревались марг ба шумо, ки ба шумо, тавонистанд, ки мегӯям, худро як қисми таърих, мо ба мувофиқа расиданд ... куштани шумо худ. Мо хеле маъқул вазифаи Андерсона - ӯ гирифта слона худ конем.
  
  
  "Хушбахт он шунидан", - гуфт Ник. Мо низ буданд. Вале тавре ба "Восточного мағозаи тӯҳфаҳо" ... Бачаҳо, шумо онро, албатта, ақди?
  
  
  "Бале, албатта", - нармӣ гуфт Смирнов. Ва хеле наменамояд. Ҳамаи, ки мо дарефтем,, буд, симпатичным кам сувенирным магазином бо милыми маленькими мешаванд. Дар боло чанд қариб бе мебел тиҷоратӣ утоқҳои корӣ, ки чор мардон, занимающимися харид ва фурӯши, инчунин хурд ва неиспользуемый толори, ки чанд сол пеш мавриди истифода қарор дода шуд, ки ба сифати тренировочной хуҷраҳо спортивным дастаи таҳти унвони "Los Twelve Brothers". Бисер сол пеш. Чунин клуби бештар не, шарики комил Слейд. Чунин ба назар мерасад, ту бредил. Ва баробар шумо, тавонистанд, ки мехоҳам ба кушодани то ба мо чизе арзишманд. Работа мағозаҳо пурра легальна, ягон следов ягон қарорҳо, ки мо ба онҳо умед мебандем, ки пайдо не.
  
  
  "Не, албатта", - кисло гуфт Ник. Онҳо мебуд, хуб пинҳон.
  
  
  "Шояд, - ба нармӣ гуфт Смирнов. Вале, тавре ки ман аллакай гуфтам, тамоми далелҳои дурӯғ ба шумо. Ман мехоҳам бидонед, як ва на бештар аз он. Чӣ тавр он рӯй, ки ҳамаи мо баҳси навъе слышны?
  
  
  Он пурдарахт кулак ногаҳон ударился дар бораи сатҳи мизи. Шахматные фигуры тряслись, вале оставались дар ҷои.
  
  
  "Агар ба шумо пешниҳод, ман қарор, мо метавонем хулоса ҷаҳон бо Иелоти Муттаҳида ҳадди ақал оид ба ин масъала". Вале ман то ба ягон қарор ва ман бояд! Ҳамаи ин ҳафта, ва ҳанӯз чизе! Ва шумо, албатта, не ҳалли дуруст аст?
  
  
  Ник оқилона шуморо дерзкую гардид.
  
  
  "Ҳа", - гуфт ӯ. Ман як ҳалли. Ва пешниҳод намуд, ки ба ӯ ничью, Смирнов.
  
  
  
  
  
  
  11 - Шумо гуфтед, ки ин ҳуҷра ҳифзи?
  
  
  
  СМИРНОВ буд, тамошо. Аввал Нику, ва он гоҳ ва тахтаи синф, ки дар он ба таври возеҳу равшан уступал.
  
  
  "Хуб", - дар охир гуфт ӯ. Маънои онро дорад, ки мо ба дасти дар дасти. Мо ба шумо ва шумо қарор. Ки?
  
  
  "Не зуд, Смирнов". Ник улыбнулся. Бачаҳо, албатта, аз шумо ман. Вале ба зудӣ, ки ое онҳо дар ҳамкорӣ бо ман, е онҳо идома хоҳад кард, то бозӣ дар гурба-мышки е дар шоҳмот чун ман нақ шумо нахоҳед, ки ин барои занг?
  
  
  Смирнов засмеялся ва поправил whiskers.
  
  
  "Бо назардошти анд, ман чизе наметавонам кунад, ба ғайр аз ҳамкорӣ, дӯсти ман аст". Яъне, агар шумо дар ҳақиқат фаҳмиданд, чизе, арзанда. Вале шумо ба ҳар ҳол ин ҷо омада, ба мо кӯмак мекунад. Чаро мо бояд враждебными?
  
  
  "Нест ягон сабаб", - якбора гуфт Ник. Ман дар ҳақиқат мехоҳам, ки аз ин лаҳза дар тамоми буд, каме дигар хел. Ман дӯст водку ва ман ҳеҷ мушкилот бо дар бозии шоҳмот, вале ман, албатта, бартарӣ идома додани кори худ, на прятаться зери прикрытием, вақте ки ҳамаи имкониятҳои тафтиши пурра баста шудаанд, ки барои ман. Аз ин рӯ, аз ин лаҳза ман умедворам тавонанд приходить ва рафта истироҳат, вақте ки ба ман писанд. Ва баъдан, ман мехоҳам, ки онҳо пешниҳод андешаи ман, ҳукумати пурраи ҳисобот, вақте ки онҳо убедятся, ки мо дорем, ҳалли мушкилоти. Ва боз, вақте ки вақт кай сайд ба ин одамон ба нақша барои иштирок дар финальном зачете. Хуб ... ки скажешь, шарики комил?
  
  
  Раиси федератсияи сирри политсия thoughtfully нигариста, шахсе, ки ӯ медонист, ки аз ибтидо яке аз беҳтарин шпионов Амрико, дар ҳоле, ки ӯ намедонист, (ва, эҳтимол, ҳеҷ гоҳ мефаҳмад) ҳамин ном ва категорияҳо ин инсон. Пожал плечами.
  
  
  "Боз водки, ҷаноб Слейд". Барои ҳамкории мо!
  
  Онҳо баланд подняли бокалы ва выпили.
  
  
  Ник бархоста.
  
  
  "Аз куҷо ту бошанд ҳуҷра, Смирнов?" -Ӯ гуфт, -. Аз он ҷое ки шумо фикр мекунед, ки дар амният ва ба он ҷое ки одатан ведете аксари секретные сӯҳбатҳо.
  
  
  Смирнов оҳиста хеста.
  
  
  "Нест, - гуфт ӯ. Ин мумкин нест. Дар вақтҳои охир, албатта, камтар ва танҳо барои гуфтугӯҳои бештар-камтар аз тривиального дорои хусусияти дар бораи имкони истироҳат! Вале мо бо диққат ба он изучили. Ягон ниҳонӣ қарорҳо дар он ҷо бошад, наметавонад! Дар ҳар сурат, мо ба анҷом расонида сигнальную системаи, ки дар бар мегирад red light, агар ягон-ягон излучающее дастгоҳи андохта,
  
  
  Он buffs қуллаи нахмурились lightweight замешательстве.
  
  
  "Не ришта, мо инро медонем". Ва чизе, ки аз дигаре пешбинӣ нагардида бошад, ба пайвастшавӣ ба манбаъ озуқаворӣ, ва бояд дошта бошад, батарея. Батарея не, ҳар кадомро, маленькой ва оќилона андварафорс вай ҳеҷ буд. Мо системаи обнаружит ягон возможный манбаи энергия!
  
  
  "Аен аст,, не, то ба таври комил, ки чӣ тавр ту думаешь", - сухо гуфт Ник. Вале пеш аз он ки мо войдем дар ин толор, ман мехоҳам, ки шумо хуб дарк кардаанд, ки чанд чиз. Аввал: ҳеҷ кас аз худ еваре нест, бояд дар дохил бо мо. Не, ман пешниҳод дорам, ки ба задани онҳо; Ман фақат мехоҳам, ки ба пурра канор. Дуввум: ҳамаи муошират байни мо дар ин ҳуҷраи бояд амалӣ дар шакли хаттӣ; мо дар сӯҳбат хоҳем кард. Ман намехоҳам, ки онҳо медонистанд, ки мо мекунем, е ба онҳо медонистанд, ки мо ба онҳо пайдо шудааст.
  
  
  Тоҷикӣ якбора усмехнулся. Ӯ царакат аз блоки мизи ду хурд записные дафтарчаи ва баргузор Нику як якҷоя бо ручкой.
  
  
  "Ӯ ба ҳар ҳол менависад", - афзуд ӯ. Мо аз он ҳоло.
  
  
  Ник ногаҳон улыбнулся.
  
  
  -Ҳа ое? Ӯ сунул он дар pocketing пойҷомаҳо. На андеша бошад, ки ое ба одамони хоси, агар ман брожу оид ба коридорам дар пижама?
  
  
  "Мардум дар ин ҷо ҳеҷ чиз судят, то ки ман ба онҳо мегӯям", - кӯтоҳ гуфт Смирнов ва нишон дод, ки ӯ дар баромадан аз худ импровизированного девони.
  
  
  Ник кардам худдорӣ аз тавзеҳи минбаъдаи ва аз паи Смирновым дар коридору, ва он гоҳ ба лестницу. Смирнов отпер массивную дари запер, ба вай Лақаби ва кушода дигар, низ запертую. Аз тарафи дигар менамуд вестибюль, охраняемый ду мардон ва барои онҳо боз як дари, ки охранял бузурги нафар дар шакли. Смирнов гуфт ӯ. Мард отпер дари се гуногун ключами ва отступил ба Смирнов вставил чорум калиди.
  
  
  Оид ба ин сӯ, дарҳо, ки закрылась барои онҳо бо громким лязгом, показался дароз, хуб освещенный коридор бо серией шикаста дар деворҳои, сквозь ки ба онҳо менигаристанд суровые чашмони. Ин буд, дароз нақби бо затхлым запахом подземной қабрҳо ва Ник скрывал худро кунҷковӣ қадар метавонист.
  
  
  "Долгая роҳ, шарики комил, - гуфт ӯ дар охир. Ман фикр мекардам, ки ба бинои чунин бузург аст.
  
  
  Смирнов бо удивлением нигоње.
  
  
  "Ин тавр намешавад", - якбора гуфт ӯ. Мо ҳамеша истифода аз ин журнал аз биноҳо, воқеъ дар ду блокҳои поен ҳастед, ки аз Ситод. Мо бартарӣ нигоҳ қадамҳои худ дар олами. Тавре дафтари ман, дар бораи имкони истироҳат, он муваққатан. Ман переезжал дар якчанд рӯз, то ин ҳуҷра на ба табдил пурра неохраняемой ва звукоизолированной. Ӯ буд, перестроен то аз девор ва таҳкурсии.
  
  
  "Хеле оқилона", - одобрительно гуфт Ник. Жалко, ки ин имконнопазир аст, ба кор дар ҳама шахсии ҳуҷраҳои тамоми биноҳои давлатӣ ва ба тамоми сафоратҳои ҷаҳон.
  
  
  Смирнов хмыкнул ва рафта, минбаъд шагая.
  
  
  Дар охири нақби онҳо ба воситаи ҳамон расмиети мураккаб бо воротами ва ҳифзи. Дар охир Смирнов қатъ назди усиленно охраняемой дари худ ва гуфт, се вооруженным охранникам:
  
  
  "Мо бояд баъзе". Ҳеҷ кас набояд дохил шавад, то ки ман закажу он.
  
  
  Мардон распрямились ва посмотрели дар Ника бо невыразительными ашхоси. Смирнов, кӯфтанд, ки ба дари. Глазок ифтитоҳи бесшумно, ва як чашми мепоиданд барои онҳо. Смирнов приложил указательный ангушти ба губам ва издал ором садои.
  
  
  Дари фаъол ногаҳон ва беззвучно, ва гвардияи бо автоматическим аслиҳа наготове ва строгими ҳушер чашмони впустил онҳо бе шепота, ки ба вайрон изолированную тишину.
  
  
  -Выйди берун! - қайд кард Смирнов.
  
  
  Страж зуд рафт, молчаливый, чӣ тавр ба привидение, тарк Ника ва боби Русской иттилоотии хадамоти албатта дар худи секретной ва бештар охраняемой ҳуҷраи Москва. Смирнов нигариста, Ника бо приподнятыми бровями ва насмешливым выражением шахси. Он правая даст дод иқдомро шуд, ки нисфи вежливым, нисфи насмешливым менамуд, ишора шудааст: "Ое ман гостем", вале на ба интизор пайдо дар ин ҷо ба чизе.
  
  
  Назари Ника скользил оид ба ҳуҷраи, то ки ӯ оҳиста-оҳиста рафта буд, бо мягкому ковру ва постукивал оид ба стенам. Онҳо буданд, пурра изолированы, чӣ тавр ба привык Ник, ва ҳамаи ин устроено, то ки чизе нест буд, ки ба пинҳон.
  
  
  Аввал қолинҳо. Хеле пурдарахт, аз девор ба девори худ, крепится гвоздями; буд, ки ягон аломатҳои прикосновения ба он. Хаттии мизи курсиҳо, барои мизи гуфтушунид, суратҳо, чанд хизматрасониҳои расмӣ, чанд пепельниц, оғил... Оғо! Хамелеон барои нӯшокиҳои! Хеле зебо. Кронштейны барои лампаҳои выключатели, қуттиҳои қалам, қалам, вентиляционное таҷҳизот... Хеле кам е аз ҳад зиед плоско, нигоҳ худ хотиррасон кунед Ник. Ва чунон ки гуфт Смирнов, аллакай обыскали. Аз ин рӯ, ӯ буд, рафта ба ногаҳон вскочить ва онро зад дар чашми. Фарфоровая ваза. Шояд поени дугона.
  
  
  Ӯ боло ба он, бо диққат аз. Ҳеҷ чиз. На дар ягон дигар чизҳои хурд ороишӣ е практичных предметах. Хуб мизи. "Бузург", - фикр кардам ба ӯ. Ӯ присел зери он ва ҳунар омӯхта, ҳар як ваҷаб вай поени. Ӯ набояд фаромӯш кард, ки дар бораи источнике энергетика, гуфт ӯ ба худ. Агар аз он аст, батарея е на сим, он бояд бошад, чизи дигар аст. Плоское. Ӯ поднялся бо ҷинс ва потянулся ба мизи меорад интихобшуда, осматривая дохили, беруни ва ба ҳар як қуттии. Смирнов бо диққат мепоиданд, циничная табассум растянулась дар гӯшаву канори он даҳони вай.
  
  
  Зери курсиҳои варзиш махсуси он истифода. Ножки стульев... Не... Ник ором мерафтанд оид ба ҳуҷраи, ощупывая ва тыкая, чизе отделяя. Ва курсї барои суфра ...? "Хурд, - фикр кардам ба ӯ.
  
  
  Ин буд, функсионалии курсї бо обивкой, оснащенный поворотной штангой барои тасьеьи баландии ва бесшумными скользящими роликами, ки напомнили Нику дар бораи яке аз эълон медорад, ки на он қадар дароз буд, сложено дар дафтари Хоука. Изобретатель нишон дод, онҳо похожее доштааст, ки аккумулирует энергетика, генерируемую он ба њаракати худ, бо ерии аслии баҳор, похожей дар пружину соат, ва высвобождает энергетика бо мурури рушди баҳор, ташкили ҳамин тариқ эътибор достаточную барои супоридан ба масофаи зиеда аз шаст метр аст. дур. Албатта, мошинҳо парковались дуртар, вале, эҳтимол, дастгоҳи буд усовершенствовано. Ӯ аз чархи стула. Ҳеҷ чиз. Танҳо чархҳои.
  
  
  Смирнов зуд записал чизе дар блокноте ва омӯхтаӣ ариза Нику. Гуфт:
  
  
  Ман фикр мекунам, ки шумо гуфтанд, ки шумо қарор.
  
  
  
  
  Ник ба воситаи паймоиш паем ва чизе навишт, ки дар худ блокноте. Ӯ баргузор Смирнову ҷавоб. Қабати buffs қуллаи россиянина среагировали ба таври худкор. Мансаби Ника гласило:
  
  
  Омӯзед, ки реставрировалось ое чизе дар ин ҳуҷраи барои чанд моҳ е соли гузашта.
  
  
  
  
  Смирнов гуфт, кушода глазок ба беззвучно ҳушдор мебошад, ва берун аз хуҷраҳо. Ник нигоҳ ҷустуҷӯи, осматривая барқӣ асбобҳои: лампочки, кронштейны барои лампаҳои патроны барои лампаҳои шнуры, муштарижн ва ғайра, муштарижн ва ғайра, кашшофӣ, выключатели, ҳамаи; Пас ба он чӣ ваҳй ба табличкам ва картинам дар деворҳои, сканировал чаҳорчӯбаи ва отодвигал онҳо аз девор ба дидани паси онҳо.
  
  
  Дари тихонько фаъол, ва дохил шудам Смирнов бо ду суратҳисобҳои: яке барои таъмири дивана, инчунин дигар барои барқарор намудани чаҳорчӯбаи аз тилло.
  
  
  Дивана бошад, ое метавонад. Худ одамон Смирнова осмотрели мебуд, он. Шояд расм.
  
  
  Ник чӣ ваҳй ба ягона дар ҳуҷраи картине дар тиллоӣ раме. Ин буд, ки дар расм равған, хеле зебо, зимистон коридор, освещенный боло тусклым светом, ки ӯ аллакай таҳқиқ кардаанд. Ӯ соблазнил он чорчӯба. Аз тарафи тамошо краем чашмони ӯ пай бурд, ки Смирнов ба ӯ назар карда, бо поджатыми губами ва бо қариб презрительным overlooking.
  
  
  Расм, ба ақидаи Ник, дар ҳақиқат буд, дар ҳақиқат зебо. Техника использовалась дар техникаи шпателя, ва расм буд сделана смелой дасти, бо темными пятнами дар зимистон дарахтони ороста ва твердыми ва толстыми хатҳои, имитирующими умқи расщелины дар кӯҳ е крутизну пика. Ин буд, анҷом хеле хуб аст; бо вуҷуди...
  
  
  Ник отступил ва боз аз он бо масофаи даҳ фут. "Ғайриимкон аст!" Ба назар мерасид, ки ӯ пожал плечами.
  
  
  Аммо ки дар расм буд, чизе тоқ ғайриоддӣ. Расм кӯҳҳо казалась каме бештар тару тоза, аз он очертания, чунон ки гӯӣ қисми расм буд, ба нармӣ отретуширована.
  
  
  Шояд фикр кардам Ник, ин дар ҳоле аст, освещением. Оҳ ҳа ... золотая лоиҳае! ".
  
  
  Ӯ поймал тлеющее сияние электрического шара, отбрасывающего лайт дар расщелины ва снежные бомҳо, придавая картине сияние ғуруби, ки буд, кист санъати
  
  баръакс, ин аст, рӯй аз нав боақлӣ тилло. Ҳа ... тилло буд, хеле равшан аст. Ва расм кӯҳҳо ба таҳқиқ буд, навтар аз водии ва засыпанные снегом дарахтон.
  
  
  Он чӣ ваҳй, нигариста, тамоми расм ва он раму, ки агар буд, тамошо дар он дигар, ки танҳо открывшимися, бо чашмони. Акнун ӯ боварӣ карда шуд, ки барои. Ӯ наклонился пеш, осматривая гору ва расщелину дар ҷустуҷӯи маркерных дошта бошад. Оҳ! Дар ин ҷо ба онҳо. Силсилаи крошечных, номунтазами распределенных булавочных уколов, ки вели поен заснеженному склону, освещенному золотым сиянием.
  
  
  "Великолепно!" - фикр кардам ки ӯ қариб бо завистью. Кадом техника! Кадом чудесная работа!
  
  
  Ӯ отступил бо сабук удовлетворенной табассум ва қайд кард, ки дар Смирнова.
  
  
  "Ана он!" - беззвучно суханонро ӯ.
  
  
  Дар Смирнова отвисла қарияи боло таҳти муолиҷа бимонад ва қабати buffs қуллаи сошлись якҷоя, ки гӯе грозовые абр. Недоверчивый, қариб то ғазаб, ӯ бросился ба пеш ва бо недоумением looked дар нарисованную гору. Ник твердым указательным ангушти қайд кард, ки дар самти штифтов. Смирнов ошеломленно попятился.
  
  
  Баъд аз чанд дақиқа онҳо рафт бозгашт ба подземным коридорам ва ба воситаи бодиққат охраняемые дарҳо ба импровизированной ҳуҷраи. Ник закрыл барои онҳо дари ва дидам, ки дар хмурое шахсе Смирнова.
  
  
  "Ин расм", - приветливо улыбнулся ӯ ва илова намуд. Мо он разобьем, вақте ки ҳама чиз ба анҷом хоҳад расид. Ва бо мурури идомаи мо метавонем кашф чизҳои дигар. Вале на камтар аз мо медонем, ки чӣ барои ҷустуҷӯ. Ки он реставрировал?
  
  
  Смирнов наполнил як шиша водкой ва выпил, чӣ тавр ба незаменимое давои.
  
  
  —J. Ҷ. Гаргарин ва ширкат, - отрезал ӯ. Ноболиғ соҳибкорон, вале мо ба онҳо комилан доверяем ва поручаем онҳо иҷрои кор дар давоми сол. Ман пришлю барои агенти. Ки он дар асл аст,? Чӣ тавр ин метавонад ба кор?
  
  
  "Чӣ ж, - гуфт Ник қабули глоток аз зуд истощающегося захираи водки, - ин экстраординарная расмиети ва ман то метавонам вдаваться дар тафсилот". Сделавший ин нафар - як ҳунарманд. Шумо, албатта, медонед, ки мумкин аст, идора кардани маҷмӯи дастгоҳҳои гуногун, бо истифода аз сатҳи инъикос нурҳои. Зеркальные е металлӣ рўизаминї, ки гирифтани рентген light ва преобразуют онҳо дар энергетика. Ҳамин тавр мумкин аст, идора кардани радио ва дастгоҳҳои дигар.
  
  
  Ӯ плюхнулся дар оғил, ки эҳсоси усталым ва каме ошеломленным, вале хеле довольный худ.
  
  
  "Воқеан, - идома дод ӯ, - ман то кай дида муфассал тартиби гармӣ хона дар Калифорния аст,. Дар ҳуҷраи буданд калон инъикос аз сатҳи, ки собирали солнечную энергетика ва ҳангоми зарурат выделяли он барои истеҳсоли гармӣ. Тасвири...
  
  
  "Аз ӯ ҳеҷ калон отражающих сатҳӣ", - прорычал Смирнов. Ин хона.
  
  
  "Бо вуҷуди ин, он як намунаи спички, ки мумкин аст ба симро, ки аз нур", - идома дод Ник. Будан нисбатан кам, ва, албатта, худи дастгоҳ бояд кам, он талаб мекунад, кам кардани миқдори қисмҳои он, инчунин истифодаи металлӣ чернил. На разрывая он, ман аниқ мегӯям, ки онҳо анҷом додаанд,, вале ман фикр мекунам, ки gold свечение улавливает оддӣ нур, ки дар ҳуҷраи ва нур аз лампочки бар картиной ќуввати он ба воситаи гуногуни микросхемы, подключенные ба проводам. ...
  
  
  "Барқӣ хоаг!" Мо медонем, ки онҳо нест тамоман!
  
  
  "Чунин нест", - устало гуфт Ник. Успокойся, майлаш? Махсус синфи сим, ки айнан протягиваются дар дастгоҳ, похожее на қалам, ки металлӣ ранг ва образующее штампованную нақшаи. Ҳамаи ин дар зери кӯҳи намаки, ки онҳо бояд перестроили, ки подкрашивали каркас. Бо истифода аз техникаи шпателя, онҳо натавонистанд, на танҳо мувофиқ оригинальному муомилаву рассом, балки татбиќ кофӣ ранг, барои пинҳон кардани таҷҳизот дар зери он. Сабаби, ки шумо детектори на среагировал, аз он иборат аст, ки масоҳати умумии выходная қуввати ин дастгоҳ он қадар хурд аст, ки қариб незаметна. Ҳадди ақал, аен аст, ки ин касалось он детекторного дастгоҳи. Анҷом хеле кам чунин механизмҳои ба улавливать чунин суст сигнал. Ва, одатан, албатта, чунин сигнал мебуд, қариб бесполезен, зеро он метавонад фиристода танҳо дар масофаи сад метр е дар бораи он ... он ҳамаи он чӣ ки лозим аст, ба одамон бо дипломатии сандуқи.
  
  
  "Вале..." - оғоз Смирнов. Ӯ замолчал ва тавассути як лаҳза гуфт: "оҳ, ман фикр мекунам, ки ман оғоз ба дарк мекунанд". Шояд аз ин рӯ, агар шумо буданд, ба мушкилоти?
  
  
  Ник гуфт.
  
  
  "Дар ҳар вақт аз рӯз дар истгоҳи руизаминии назди масоҳаташ Чехов интизор аст мошин ба уловить сигнал". Доранд, ба ҳузур пазируфт чунин мошинҳо, дар асл онҳо бо навбат дар он ҷо истода,
  
  ва ин ба ман мақбул ба гумон. Чанд маротиба ман проезжал гузашта, ман ҳамеша ждала мошин ва одамон аз он пас, ва выходили. Ҳар чиҳил дақиқа мошин уезжала, то ки он иваз дигар, ва ҳар як мошин, уходя, направлялась ба ҷои онҳо шояд боз нархи дастгоҳ. Дар "Шарқии Сувенирную Савдо Ширкат", ки дар асл идора гурӯҳи чин джентльменов, ки мекунед, ҳама чизро ба назар русскими, вақте ки онҳо дар разъездах. Ман фаҳмидам, ки агар ба онҳо боз куҷо угодно. Ҳанӯз дар ед дорам, ки баъзе заррин иҷозатнома ...
  
  
  Ва ман метавонист нишон диҳад, ки гарчанде аз он қадимтарин варзишии клуби таҳти унвони "Дувоздаҳ бародарон" бештар вуҷуд надорад, ин ягона ҷой дар ҷаҳон, он ҷое ки ман метавонист ба даст аз онҳо известия. Ва онҳо на танҳо дружески поболтали бо ман дар бораи таърихи қадимтарин клуби, вақте, ки номи он зикр карданд. Онҳо дар он ҷо буданд, шахсан. Ва шояд онҳо ҳанӯз вуҷуд дорад, ҳатто, мумкин аст, ҳоло он ҳамагӣ ҳашт е нӯҳ бародарон.
  
  
  Смирнов дод, ки як қатор шуш ва қариб незаметных утвердительных кивков.
  
  
  "Ман фикр мекунам, хуб мебуд, агар шумо аз нав ба ҳозирон ман дар бораи ин муносибати", - гуфт ӯ, - "то охирин ҷузъиети".
  
  
  Ӯ бо восторгом гӯш, чуноне Ник.
  
  
  Дар охири истифода барем Ник афзуд:
  
  
  "Дар ин ҷо аз мо ҳоло займемся". Мо дар бораи давом додани пайравӣ ин бино. Мо дар ҷустуҷӯи ин мардум. Вале ин кор то ба кор бурд, ба онҳо сочли мо подозрительными. Дар охири рӯз, ман буд, ба мурдан фавран, пас хавотир нашав аз ҳад сахт аст,. Ва хоҳӣ сухан! Дар ҳар ҳуҷраи, ки дар он, ба фикри шумо, метавонанд механизмҳои радиатсионӣ, шумо бояд боиси осторожный сӯҳбат шепотом; то эҳтиет, ки фикр мекунанд, ки ноумед кӯшиш нест, бошад, услышанными, вале ба ҳар ҳол, ба онҳо имкон медиҳад, шунидан, ҳама. Онҳо бояд ба фароњам, ки таассуроти, ки онҳо итминон дорем, ки дар виновности амрико дар ин масъала ва ин ки онҳо доранд, танҳо боварӣ ва привязанность ин дӯстон ба худ китайским союзникам. Ое ҳама чизро ба таври ноаен вуруди онҳо ба ҳисси бардурӯғ амният, ва мо ҳам метавонем сайд шумо. Боз чизе ҳаст, ки. Ва чӣ тавр дар бораи ретушера расм Ҷ. Ҷ. Гаргарина?
  
  
  "Ман фавран проверю". Албатта, хеле сдержанно. Смирнов сурово улыбнулся ва связался аз Степановичем оид ба внутреннему служебному телефон.
  
  
  "Ӯ ҷавоб гӯяд", - гуфт Смирнов тавассути як лаҳза. Ва то метавонем ба шумо мегӯям, ман дар бораи натиҷаҳои худ санҷиш дар американском сафорати, то ки шумо ба ҳар ҳол действовали дар худ расмии худ. Шумо ба таври тасодуфӣ нест пайдо он ҷо чунин механизмҳои?
  
  
  Ник слабо улыбнулся, ки гӯе ба хотир смутный, далекий хоб.
  
  
  "Дар бораи он", - гуфт ӯ ва гирифта қалам аз кармана пойҷомаҳо. Бо прихоти судьбы ва аз сабаби он, ки ин амрико намуди, ин буд, ки ягона чизе, ки ман аз чап ба Дувоздаҳ Бародарон. Не, монанд механизмҳо. Хуб, на он кадар -, ҳамон чизе,, дар ҳоле, вазифаи ҳамон ҳастам. - Ӯ отвинтил қалам, вынул трубку ва кӯфтанд, указательным ангушти оид ба полому корпусу. Хурд оҳанрабо дар бар мегиранд, - фаҳмонд ӯ Смирнову, наблюдавшему барои ӯ бо явным любопытством.
  
  
  Крошечная транзисторная ќўрѓонтеппа бо металлическим ободом тарк дар выжидающую ладонь Ника.
  
  
  -Ман сохраняю он. Ин танҳо пандест дар бораи грубом механизме, ки ман пайдо утоқ сафир. - Ӯ љолиби улыбнулся Смирнову. Ман дида ин пеш. Ва ин буд, ки дар намоишгоҳ "Русское мошинсозӣ ва саноат дар боғи" Сокольники "дар соли 1963. Иҷозат диҳед, бозгашт ба шумо лозим аст, ки ба шумо доранд". Ӯ ловко дод, то ин ки дар ухоженную дасти Смирнова.
  
  
  Смирнов уставился дар ночизи предмети. Ӯ сердито нахмурил қуллаи мебошанд. Ӯ моил ба боло сари шумо ва бо диққат нигариста, улыбающееся шахсе Ника.
  
  
  "Чӣ тавр мо буданд небрежны", - гуфт ӯ.
  
  
  "Фикр мекунам, бале", - прошептал Ник. Вале то ман омадан ба ту лозим буд дар бораи ғамхорӣ дар роҳҳои бисер.
  
  
  Пурдарахт китфи Смирнова қаср дар беззвучном смехе.
  
  
  "Ошиқон Сичикова ҳақ буд", - прорычал ӯ. Шумо ба ман низ нравитесь, ҷаноб Слейд!
  
  
  Повелительный садои электрического зуммера прервал оғози begeistert. Смирнов дилам ва нажал тугмаи.
  
  
  "Бигӯ", он вақт прислушивался ва баени он шахсе табдил ефтааст кунонида пуртазоди. Дар охир ӯ отключился ва дилам ба Нику.
  
  
  "Гаргарин худаш кор кардааст", - сухо гуфт ӯ. Ӯ ин корро дар шаб, чунки медонистам, ки мо мехоҳем, ки ба расм вернулась мо бидуни таъхир. Субҳи он пайдо мурдагон аз сактаи дил дар мастерской. Работа буд тайер. Аз ин сабаб мо буданд, проинформированы дар ин бора.
  
  
  "Сактаи дил", - thoughtfully гуфт Ник. Роҳҳои зиеде вуҷуд доранд, бас дили.
  
  
  Ва аз имконияти.
  
  
  "Ҳа", - овози Смирнова буд, ором ва далеким. Ки кист, ин боз як лаҳза, ки мо бояд ислоҳ. Аммо ту бояд хаста ва гурусна, шарики комил. Инак, то ки ман ба ҳамаи двигаю, ки мехостам, ки шумо ба кор аст,?
  
  
  "Ман мехоҳам ба андешидани як душ, хӯрдан, бингар Соню ва даъват товарищу Валентине, - гуфт Ник, - айнан дар ҳамин тартиб пайдо нашудаанд". Баъд аз ин, ман омода амал.
  
  
  Дар ин вақт Дмитрий Смирнов разразился смехом. Дар чизе аз он буд, хеле монанд ба Валентину.
  
  
  -Албатта! Шумо, бояд, гурусна ҳастед! Ӯ хурсандӣ взревел. Тавре ба дам, онҳо ҳам осознали худ шахсияти ҳақиқӣ ва ин яке аз сабабҳое, ки чаро мо то ба шумо боварии комил дорем! Аммо бояд ба шумо мегӯям, ки ба шумо доранд, ки баен зебо Соне, ки чунин ба назар мерасад, дӯст надорад шпионов, е мардон, ки худро тағйир внешность, чунон бегона, мисли шумо. Дар омади гап, барои бехатарии худ мо перевезли шумо дар "Меҳмонхонаи Маскав", ман ба шумо дарҳол ман рақами. Духтар метавонад хитрой, предупреждаю, Слейд. Вале ман боварӣ дорам, ки ба шумо муяссар шуд, ки ба вай бовар кунонад.
  
  
  
  
  "Ту солгал ман", - прошептала Соня. Ту зиндагӣ дар дурӯғ аст. Чӣ тавр ту метавонист афтод, вақте ки лгал ман?
  
  
  "Ин беҳтарин роҳи", - ором прошептал Ник, обхватив нежные занад ва духтарон сложенными ладонями ва бо тоской наклонившись ба он. Вале ман фикр мекунам, ки мо метавонем, ин беҳтар нест. Бо правде гуфт, баъд ман буд,, пурра ва ба худ. Вале ҳоло ман. Смирнов маро (с. Чаро не?
  
  
  "Пас, бирав аз Смирновым!" Соня сердито прошипела, shoving аз он ки ба китфи. Ман фикр мекардам, ки ту як нависанда. Вале ту тасодуфан исбот кард, ки шпионом янки. Уходи!
  
  
  "Хуб", - ғамгин гуфт Ник. Агар шумо ҳамин тавр имон, ман пойду. Ман уйду худро дар ҳуҷраи. Лекин аввал бӯсаи. Он ҳама чизе, ки ман металабанд. Кӯшиш кунед, ки ақаллан як маротиба, бе усов. Пас беҳтар аст, Соня, родная, дар ҳақиқат хеле беҳтар ...
  
  
  Он лабони пайдо лабони Сони ва прижали онҳо, инчунин, аммо неумолимо. Духтар сопротивлялась. Он дасти хлопали. Он ҷисми сахт изогнулось. Сипас вай нежные дасти обняли як мард дар гардан, ва он прижалась ба он ...
  
  
  
  
  
  
  12 - Знакомьтесь, бародарон, шарики комил
  
  
  
  "АСТ!" Паеми овози Валентины Сичиковой маҷбур дрожать телефонную трубку дар ҳуҷраи Ника. Чӣ тавр ту хел?
  
  
  "Шарики Комил Валя!" Ник гуфт шавковар, дружеским тоном. Хуб, ташаккур! Вуҷуд доранд ахбор?
  
  
  "Шояд", - громко взревела Ошиқон Сичикова. Метавонед, ки ое шумо то имрӯз бо ман ба воситаи як соат дар он ҷо, дар хусуси он мо сухан меронем?
  
  
  "Бо шодмонӣ", - гуфт Ник. Чанд рӯз ӯ буд, заперт дар худ утоқи меҳмонхона... хайр, дар ҳуҷраи Сони, подчиняясь дастурамал дур мондан аз муомилот. Сарфи назар аз ҷуброни, ӯ буд ҷӯяд ва дигар шаклҳои фаъолият. Ман оғоз эҳсос мышкой дар ҳуҷайра.
  
  
  Дар он гӯши раздался шумный ханда Валентины.
  
  
  "Лекин шумо ҳамон хеле везучая муш, шарики комил!" Е соседняя қафас нест кушода?
  
  
  "Баъзе аз шарм, Valentines!" - укорял Ник, ухмыляясь. Ин сирри миени мышей.
  
  
  -Пос-пос-пос! Пас храбрость ҳанӯз намурдааст! Вале баъдтар дар бораи он гап мезанем, шарики комил. Ба воситаи як соат. Албатта, ӯ хоҳад омад, то як.
  
  
  -Албатта.
  
  
  "Ва зудтар уходи, лутфан, зеро ки, метарсам, ту сможешь сайд таксӣ". Ҳаракат дар ин соат шадиди.
  
  
  Ник вале илоҷи ин трубку, нахмурившись. "Дар ин соат як ҳаракати" - ин кодовая ибора, дар бораи он ки онҳо мувофиқа пештар. Аен аст,, ғайриимкон хона омад, то бо ибораи барои ҳама имконпазир ҳолатҳои ғайричашмдошт, то онҳо интихоб tu, ки танҳо означала: "эҳтиет шавед, ки метавонанд ба амал мураккабии".
  
  
  Хуб, ман ин корро кард. Ӯ сняла халат шуд, ки дар он либос дар муддати дароз ва праздных рӯз, ва надела тоҷикӣ даъвои, предоставленный Смирновым, ки, мутаассифона, дар буд, ба муқобили пешниҳоди ӯ таппончаи е ҳар каси дигар, силоҳи. Ӯ таъљилан як еддошт навишта Соне ва сунул вай зери ҳаракати " ҷавонон барои эҳеи дари.
  
  
  Ду дақиқа баъд, ӯ берун омада, аз старинного лифт ва ба воситаи холл меҳмонхонаи "Маскав". Ӯ боварӣ карда шуд, ки дар он ҷо онҳо ҳеҷ попробуют. Дар атрофи буд, ки аз ҳад зиед ба одамон ва убийце имконнопазир мебуд сбежать. Е онҳо попытаются он похитить ...? Не ... онҳо мехостанд, ки ӯро аз марг, зеро медонистанд, ки он метавонад ба онҳо опознать.
  
  
  Ҳеҷ чиз бештар аз сулҳ, аз тишина
  
  Вестибюль "Москва". Ҳеҷ кас метавонад зиеда аз осмотрительным, аз шахсе, наблюдавший аз ӯ сабаби ба охир барориши "дур аз њаќиќат нест", балки тавассути якчанд лаҳзаҳои ӯ дидам ба худ наручные соат бархоста, ба паи паноҳ.
  
  
  Ник тасодуфӣ мепоиданд барои он. Шарики комил Алексей Степанович бо диққат относился ба качественному иҷрои рисолати худ. Смирнов, е Ошиқон? .. Он оставлял ҳеҷ чиз ба ирода ҳодисаи.
  
  
  Ӯ оҳиста-оҳиста берун омада, ба болопўши, ки эҳсоси беспомощным ва уязвимым, радуясь, ки яке аз приспешников Смирнова буд, пас аз наздик ба он. Як рӯз буд, ки мо, ва ӯ втягивал ҳаво аз хушнуд, чӣ тавр ба освобожденный маҳбус. Ӯ буд, чунон хурсандам, боз гирифтани баъзе ҳавои тоза, ки он вокуниши буд, каме замедленной, ки пеш аз ӯ пайдо аввал оид мард гуфт:
  
  
  "Оҳ, ман мунтазири ту, шарики комил". Пойдем бо ман.
  
  
  Ник боздошт ва нигоње. Чӣ тавр аҷиб! Пеш аз ӯ буд, Степанович. Чӣ тавр ба зудӣ, ки ин шахс рафт! Вай худо, ин ҳам аҷиб! Вай зуд развернулась ба каблуках ва оглянулась. Дигар Степанович приближался ба он бо мрачным выражением шахси!
  
  
  "Шояд ин кадом чизе галлюцинация", - мимолетно фикр кардам Ник. Дугона гуна, ки ба касе дар ин гуна худро.
  
  
  Аммо аз он буд, нест. Ду нафар Степановичей наступали на ба он, ва яке дигар; дар дасти як сверкала стальная пайваст ва дар назди дигар - кӯтоҳ сахт сиеҳ жезл, оканчивающийся чизе некрасивым, монанди курносого шаҳриер. Дар як сония двойники посмотрели ба якдигар. Ва дарҳол онҳо ҳам, ва е то показалось Нику, повернулись ба он шахсе, ки угрожающе подняв дасти.
  
  
  Ник рефлекторно ҷаҳиши. Ӯ нерӯманд аст, ки ба дасти, ки дар он буд, асос, ва яростно повернул он, ва, барои шунидани вой дарди ӯ зад инсон, держащего огнестрельное силоҳ. Ӯ медонист, ки яке аз онҳо ҳамин Степанович; аммо чӣ гуна? "Кадом аст Степанович?" - буйно прошептал ӯ ба худ ва баргузор аз ду энергичные дасти змеиным њаракати, аз ҳад зиед босуръат, ба кас-е аз мардон то уклониться.
  
  
  "Маро бубахш, джентльмены, - гуфт Ник, сводя сари онҳо якҷоя, - вале ман намедонам, ки ое касе!"
  
  
  Ду нафар мардон покачивались дар тротуаре ва падали ба якдигар, ки чӣ тавр дӯстон, боз встретившиеся баъди муддати дароз, е чӣ тавр усталые сола фарзанд дар охири шароити вазнини даври ва Николас Ҷ. Акси рози Хантингтон Шуд, ӯ ҳамон Аст Слейд, ӯ ҳамон аст, Худо медонад, ки чӣ ҳол чист , ӯ ба дилам ва давида, мисли заяц, гонимый гончими. Додзанӣ возмущения ва изтироб пайрави ӯ дар кӯча, затихая, слившись бо ворчливым дод, ки садо двенадцатичасового москва ҳаракати:
  
  
  Ник ухмыльнулся, вақте ки ӯ устремился оид ба переулку ба порталу, зуд юмро. Барои он ҳеҷ кас следил. Ӯ боварӣ карда шуд, ки дар айни замон дар атрофи ду Степановичей як манбаъ аз мақомоти мебуд гурӯҳи любопытных москвичей. Аз эҳтимол дур аст, ки ба як е дигар аз онҳо, дар ҳоле, ки онҳо карда буданд, ошеломлены, сбежали. Ва ҳадди ақал имконпазир буд, ба шумо чизе мегӯям, ки хеле интересную таърих.
  
  
  Ӯ рафт круговым бо роҳи ба ошхонаи "Нева", меняя афзоиш аст ва он бо суръати то боварӣ ҳосил, ки ба он ҳеҷ кас меравад.
  
  
  Шарики комил Ошиқон омад ба "Неву" аз охири дар чанд дақиқа. Ник аллакай фармон қаҳва.
  
  
  "Салом, шарики комил!" Несту нобуд дар голосе Валентины буд негромким, вале он рукопожатие буд, ҳамин сокрушительным, чун ҳамеша.
  
  
  Ник инчунин улыбнулся бледным глазам крестьянской духтарон ва пожал вай бузург, чанд мозолистую дасти.
  
  
  "Хуб аст,, барои дидани ту", - гуфт ӯ, ва ин дар ҳақиқат ҳамин тавр.
  
  
  Ошиқон суст сарф дасти бо плечу Ника ва бо overkill арзишашон деҳот.
  
  
  "Сперва қаҳва", - гуфт вай ва помогла худ.
  
  
  Дар ин вақт овози ӯ буд, ҳамин тавр хомӯш, ки ӯ ба вуқӯъ метавонад буд, ки барои шунидани соседним столиком.
  
  
  Ник шуд, ҳайрон ҳастам, ки Ошиқон тавонад худро кам паеми овози то чунин муқаррарии бормотания дар кофейне, шарҳ ин аст,.
  
  
  Ошиқон Сичикова захихикала, издав садои похожий дар несту нобуд, собранный дар вазе.
  
  
  "Ман кофӣ умна ба выкрикивать мо розҳо ҳама дар Москва", - ором гуфт вай. Ва ман ҳатман приношу ахбор. Вале барои оғози кор, ое шумо ба ман мегӯянд, буд, ки ое шумо аз он чӣ ба ин е он муносибат нисбат ба некультурной кор дар меҳмонхонаи "Москва"? Чунки шарики комил Степанович набояд барои баровардани шумо аз хотир. Ва ман мебинам, ки ӯ ин корро кард.
  
  
  "Ин на он шароб", - гуфт Ник ва гуфт, ба ӯ дар бораи ду Степановичах ва дар бораи он, ки чӣ тавр ӯ онҳоро партофт. Ӯ дар ҳақиқат намедонист, ки яке аз онҳо ҳамин аст, ва муҳокимаи он буд, непрактично.
  
  
  Ошиқон склонилась
  
  вай оҳиста-оҳиста покачала сари.
  
  
  "Ман фикр кунем, ки ин бояд ҳамин тавр". Танҳо фаҳмидам, ки Степанович мебуд, бештар проницательным. Ҳам буданд, заключены бозигар бо сабабњои гуногун. Як ҳанӯз бияфтод. Дигар, бо косметикой ба рӯ, мурд. Цианид. Отравился худаш.
  
  
  "Оҳ, - гуфт Ник. Прискорбный хомӯш. Умедворам, ҳамин Степанович бо тартиби.
  
  
  "Ҳа, ӯ переживет ин", - внезапная злобная табассум Валентины дод вай похожей дар дьявольского великана. Ман мехостам, ки бинед, ки чӣ тавр ту проверишь ин ман сари ӯ, ки дӯсти. Боре дар вақти сипаришуда аз ҷанги як хеле крепкий олмон сарбози швырнул ман сари ӯ дар девор. Ва шумо медонед, ки чӣ рӯй дод?
  
  
  "Пешниҳоди ман ин аст, ки вай аввал сбила девор, ва он гоҳ олмонӣ мекунанд", - пешниҳод намуд Ник, ба он чашмони сияли аз хурсандӣ.
  
  
  "Комилан дуруст нест", - доно ханда сотряс китфи Валентины. Вале кофист хвастовства. Аҳамияти парванда субҳи имрӯз - ин аст он чизе, ки дар бораи чӣ ман гумонбар ҳама вақт; мо нашуд кунонанд, ки мо чин аз дӯстон, ки шумо мертвы. Дар асл онҳо ҳамчунин фаҳмиданд, ки мо ба шумо спрятали. Онҳо хитроумно ловко преследуют ва истодаанд. Ва низ крадутся. - Вай посмотрела рост ба чашмони Нику ва ҳоло дар он буд, ки begeistert. Дар ихтиери мо якчанд шахс барои ба ин парванда. Онҳо метавонанд дар ҳама ҷо дар як вақт.
  
  
  Ник эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он дили екнуло.
  
  
  "Мо ба онҳо даст". Фарқ надорад, ки онҳо эҳсос кунанд, худро дар амният; мо дод, то ба онҳо имконият сдулся.
  
  
  "Нопадид дар яке аз гузаред?" Ошиқон бо сомнением посмотрела дар он. Эҳ, шумо чиро дар назар доред! Бо суръати шамол. Ҳа, чизе монанд. Гӯш кунед, мо медонистанд, ки ду асосии имкониятҳои. Е онҳо фавран приостановят амалиет ва хоҳад innocently муносибат ба худ сувенирному мағоза е дадут вақт развеять мо гумон меравад, ва сипас боз тадбирҳо меандешанд. Бояд гуфт, ки ин дигар аз ман ожидала. Онҳо метавонанд ба бидонед, ки танҳо чизе, ки онҳо дастгоҳ ошкор карда шуд. Мо хеле эҳтиеткорона ба аҳамияти ба ин. Хеле бодиққат.
  
  
  "Ман бовар дорам, ман буд, ки аз ибтидои хеле, ки онҳо ба мақсади асосӣ - идома даст аз мо маълумоти қадри. Имконияти скомпрометировать Иелоти Муттаҳидаи амрико ва осложнить муносибатҳои байни мо ду кишвар - ин танҳо чизе, ки ман мехоҳам даъват таъсири ҷониби маҳсулотро харад, онро аз нақшаи чизе, ки ба чӣ метавон прибегнуть, агар чизе нодуруст меравад, одамон медонанд. Вале на асосии он нақшаи. Ин ... чӣ тавр шумо ба ин называете ...? Оҳ, ҳа. Бурида. Ин хеле хуб аст, ки қитъае, ки ба он андохта дур. Ва мо ба онҳо биеянд. Баръакси. Мо буданд, низ мягкими. Вай остановилась ва допила як пиела қаҳва дар як необычным, вале элегантным глотком.
  
  
  Ник thoughtfully дар назар вай. Ӯ қарор кард, ки хеле фикри интеллектуалӣ зан. Вай далел буданд, превосходными. Вале ба он рӯ ба рӯ буд странная омехтаи выражений: киноя ба далел овардан шикасти; зикри мунтазири; баъзе дуруштӣ ва киноя дар тантанаи.
  
  
  "Маънои онро дорад, ман дуруст буд, ва ту нест", - ором гуфт Ник. Маҳз чӣ рӯй дод?
  
  
  Ошиқон қатъиян посмотрела ба ӯ чашм.
  
  
  "Онҳо худ махлуқ ҳастанд", - гуфт вай. Яке аз паси дигар онҳо баромада, аз мағоза ва баргаштанд. Мо ба онҳо даст. Дар дохили бино ҳеҷ чиз шавқовар, кӯлҳои гузошта нест. Сувенирный play демонтирован; дар он Ҷо як табличка, ки мегӯяд: "Пӯшида ба азнавсозии онҳоро". Вай криво гуфтам. Чун мо худ аз ҳама муҳим дафтари худ, танҳо дар дохили бинои дар ҳақиқат кас нест. Чжоу Цо-Линь тарк кишвар, ҳадди ақал, то иброз доштанд дар сафорати. Онҳо мегӯянд, ки дар Пекин аст, маъқул, чӣ тавр ба ӯ имкон дод американскому шпиону ускользнуть аз худ дасти танҳо барои он ки мурдан дар мо. Мо хеле боварӣ ба он, ки ӯ рафт. Мо медонем, ки мардуми дигар, ки чӣ тавр тахмин карда шуда буд, onço аз кишвар, ва он гоҳ загадочным ба таври пайдо боз. Вай одарила Ника презрительным glance, ки ӯ ягон дидам, дар вай грубоватом муқаррарӣ ба рӯ. Ягон бор ба ӯ бояд шарҳ ба ман, ки чӣ тавр ӯ ин корро кард. Кокошка буд, дар шаҳри задолго то ба худ омадан.
  
  
  -Ҳа, маҳз. Ник кӯтоҳ улыбнулся, вале он переполнило ноумедӣ. Маънои онро дорад, мувофиқи дастури мо чап танҳо як мурдагон, ҳамин тавр не?
  
  
  "Умуман нест", - нармӣ гуфт Ошиқон. Ин аст, ки чаро ман попросила шумо дар ин ҷо омада,. Ман мехоҳам, ки шумо ба даъват ба ман касе. Шояд чанд нафар ... ман бояд мегӯянд, останки Дувоздаҳ Бародарон?
  
  
  -Ки? Buffs қуллаи Ника подпрыгнули. Вале ту гуфт ...
  
  
  "Осон шарики комил!" Ошиқон хеле гуфтам. Онҳо нопадид,
  
  вале ман бовар дорам, ки онҳо перегруппировались ва оғоз ба аз нав, возобновив амалиет дар ҷои дигаре ва дар камтар миқеси. Шумо дар хотир доред, ки пешниҳод карда шуданд аломати ба мо дидани дигар мо ҷамъиятӣ ва ... хусусӣ бино ба маълумоти буд, ки ое чизе фиристода барои таъмир?
  
  
  Ник нетерпеливо склонил сари ва гуфт.
  
  
  "Чӣ ж, - продолжила Valentines, - ман ҳамчунон хоҳам вдаваться дар тафсилоти он, ки мо ба корҳое, ки мо пайдо шудааст ва ба он ҷое, аммо ман ба шумо мегӯям, ки дирӯз яке аз ман агентҳои пай мошини, припаркованную назди муайян бино. ; ва ду нафар мард аз он на выбирались.
  
  
  "Оҳ!" Ник манъ ва е маҳдуд мекарданд вздохнул. Ва миени онҳо дар курсии буд сандуқи дипломата?
  
  
  -Не. Ошиқон покачала сари. Вақте ки ӯ уезжали, ҳатто мошини на иваз ба дигар. Вале барои ӯ аз паи, ва субҳи имрӯз вернулвсь боз як. Мо фаҳмидем мардон. Ба ғайр аз шумо моро ҳеҷ улик бар зидди онҳо, ва мо мехоҳам прогонять онҳо амал низ таъљилан, вале, мувофиқи он чӣ, ки мо медонем, ки дар дохили ин бино, шарики комил Аст, ман боварӣ дорам, ки мо дарефтем, этихих мардум.
  
  
  -Погнали! - фаврӣ гуфт Ник. Вале ба хотири муҳаббат ба Худо, пайдо ман чизе, ки ман метавонам, истифода баред, бар зидди онҳо, ба ғайр аз ман нохун!
  
  
  -Пос-пос-пос! Шарики комил Ошиқон тихонько взревела. Хуб, албатта, шарики комил! Ман барои ту пистолет дар мошин. Ман выйду ҳоло. Бигзор маро се дақиқа ва сипас бодиққат рафта, дар кунҷи, дар наздикии фонтанчика. Шумо хоҳед дид сиеҳ "ЗИМ". Ташаккур барои қаҳва, шарики комил ва бигзор, ба зудӣ мо хоҳад водка барои хурсандӣ!
  
  
  Ошиқон встала, гуфтам Нику ва покинула ошхонаи "Нева".
  
  
  Ник ҳамроҳ ба он баъд аз чанд дақиқа.
  
  
  "Шумо беҳтар аст, ки нишаста, пеш, шарики комил, - гуфт Ошиқон громким овоз мебошад. Наздик ба ҷавонон Волгиным ҷойҳои бештар, аз ин ҷо бо ман!
  
  
  Ник деҳот навбатӣ бо ҷавонон марде, ки благосклонно улыбнулся ба ӯ, ва ба зудӣ увел бузург мошини аз обочины.
  
  
  "Дар ин ҷо, шарики комил". Ошиқон наклонилась худ бузург бадани ба Нику ва бросила ду предмети ба курсии наздик бо ӯ. "Люгер", қавӣ ва мағозаи бо запасными патронами. Ман умедворам, ки шумо баҳраманд мешаванд.
  
  
  "Люгер! Бале, бо баҳои аъло.
  
  
  Ник гирифта, онро, бо назардошти. Ӯ буд, бештар муосир, аз он возлюбленная, Вильгельмина, ва ӯ буд, ки контуров, ки ӯ предпочитал, вале ӯ ба назар фоиданок ва пок. Ӯ проверил онро ба вазни, ва ӯ дўст намедорад.
  
  
  "Чӣ шумо интихоб" Люгер "?" - бо любопытством пурсид ӯ. Ман мехоҳам ин интихоб.
  
  
  "Оҳ, ман фикр, ту баҳраманд мешаванд", - хурсандӣ гуфт Ошиқон. Боре мо шунидем, ки аз яке аз мо агентҳои, ки, мутаассифона, зиед нест бо мо, дар бораи некоем оперативнике AX бо номи картерро ба ҳузур пазируфт, ки он ҳамеша буд дӯстдоштаи Люгер, ки ӯ гӯяд, Вильгельмина. Николас Шуд, ба назар мерасад, гуфт. Ӯ ҳамчун беҳтарин аз мардум мистера Хока, знатоком занон, яроқ ва маскировок. Намедонист, ки шумо нахоҳед,, ман фикр кардам, ки шояд, шумо ба ҳар ҳол метавонед "Люгер". Шумо, албатта, медонед ин Картера?
  
  
  "Ҳа", - гуфт Ник, деловито осматривая пистолет. Грозный нафар. Як агенти. Ба ҳар ҷое, ки шумо гуфтанд, ки мо ҳоло рафта?
  
  
  Ӯ буд, то банд пистолетом, ки мушоҳида кардам китобхонаи бузурги улыбки, ки дрожала дар щеках Валентины ва қариб заливала вай зинда чашмони.
  
  
  "Аввал дар бинои, ки дар бораи он ман ба шумо рассказывала, - пояснила Ошиқон. Вернее, ба ҳамон машиной, ки шумо хоҳед дид припаркованной. Ин хурд сабз "Москвич" бо киевским номерным аломати нест, балки дар яке аз рақамҳои дар рӯйхати, ки шумо ба мо дод. Вале табличка метавонад подделкой. Ва он гоҳ мо каме бубинем, ки, ба андешаи мо, он взялась, ки мо шаби гузашта пайрави аз Волге. Ин анбор, ҳеҷ отличающийся аз он, ки онҳо пользовались муддате, пос-пос! Аммо, албатта, на ҳамон. Хуб, бие!
  
  
  Ӯ боз наклонился пеш ва похлопал ронанда бо плечу.
  
  
  "Притормози, Алик ва постарайся кор худ хеле намоен". Маҳз ҳамин лозим нест, ки ба муроҷиат хеле наздик аст. Мо бояд онҳоро дид, аммо онҳо вазифадоранд, ки мо мебинем.
  
  
  Волгин гуфт.
  
  
  "Ҳамон тавр, шарики комил". Ман хеле эҳтиет.
  
  
  Ӯ повернул, ба тарафи чап гашт, съехал бо васеъ проспекта, ва мошин плавно заскользила бо истиқоматӣ кӯча, роҳи оҳани оид ба либеральным московским стандартњои. Қариб наменамояд притормаживаю, чӣ тавр ба расчетливый ронандаи дар воскресной рафтан.
  
  
  -Дар он ҷо! - аљиб гуфт Ошиқон. Рост!
  
  Ник доранд бевосита ба кам сабз Москвич.
  
  
  "Ин яке аз мо", - гуфт ӯ. Дорад вмятину дар бампере; Тақрибан як ҳафта пеш ман следил барои он понздаҳ дақиқа. Акнун шумо метавонед рафта як каме тезтар, Алик. Ман мебинед, ки дар онҳо ашхосе, ки мо проедем гузашта.
  
  
  Волгин гуфт ва ускорился.
  
  
  -Хуб! - гуфт Ошиқон. Ҳадди ақал, мо медонем... бодиққат Алик... мошини!
  
  
  Волгин выругался ва повернул ба "Москвичу", торопливо затормозив. Автоцистерна выехала дар кӯча бо наздиктарини ва гардиши муроҷиат хеле зуд, ки имкон маневрировать дар маркази роҳ, қариб рост бар онҳо. Дар охирин лаҳза ӯ свернул рост ва дар роҳи обогнал онҳо. Хатари миновала, вале бузург "ЗИМ", ки онро пешгирӣ, қатъ чӣ маротиба наздик ба кам "Москвичем". Ник прижался ба худ сиденью ва зуд дидам ба мусофирон дигар мошинҳо, моли Худо, ки ба онҳо онро барои он. Вале онҳо ба корҳое, ки бо напряженным ва встревоженным мешавад, ки буд, ба далели эътирофи. Ва Ник фаҳмидам, ки онҳо дар навбати худ.
  
  
  "Дар Ин Ҷо Меравад, Волгин!" - убеждал Ник, отворачиваясь. Бие... поспеши!
  
  
  Бисере аз мошин двинулась берун, муҳаррики ревел. Ва вақте ӯ ин корро кард, хурд припаркованная мошин издала се якбора ба гудка, ва тир попала дар бинои "Зимистон".
  
  
  "Пас аз он ба онҳо!" Ошиқон торжествующе взревела.
  
  
  -Ҳа. Пригни сари! Волгин, ҳушеру бедор бошед! Метавонист: пеш аз ҳаяҷон. Ин буд, сигнал.
  
  
  Ник опускался дар тирезаи то мегуфт. Баъд аз чанд лаҳзаҳои он "Люгер" плюнул свинцом дар чархҳо дафтар хурд "Москвича". Ночизи мошин вздрогнул, балки муҳаррики завелся. Ник боз ба шањ. Шиша разбились дар мошини дигар, вақте ки ӯ двинулся барои онҳо.
  
  
  "Хуб, тормозни ва разворачивайся", - фармон Ник. Дар ин вақт онҳо ҷои нест денутся.
  
  
  Ӯ шањ боз ва бодиққат пригнулся, ки аз равзанаи дигар мошинҳо раздался фику. Волгин ловко повернул руль ва ногаҳон издал пронзительный ташвишовар дуъояшон.
  
  
  "Ҳаст ..." - сухан оғоз кард.
  
  
  Ва дар ин лаҳза лобовое шиша раскололось ташаккул паутину, ки разлетелась зери градом пуль, последовавших барои аввалин выстрелами. Ник мельком дид пистолет-пулемет ва инсон барои он, выплевывающего оташ бо бордюра, дар назди онҳо ва сипас ӯ дид, ки чӣ тавр Волгин схватился дар сандуқе ва судорожно трясся.
  
  
  Бисере аз мошин двинулась пеш. Волгин ногаҳон откинулся дар спинку курсии ва дар ин ҷо ҳамон пош, ки дар мошини хлынул борон аз шиша.
  
  
  
  
  
  
  Силсилаи 13 - Прелюдия ба фалокат
  
  
  
  НИК отодвинул бадан Волгина ҷудо аз свирепостью, ки буд, мутамарказ ба смертоносной тағзия бо дигарро разбитого лобового шиша, ва схватился барои руль ягона озод бошед. Ӯ баъзеи он, таъљилан повернул ва прицелился дар инсон, вале на аз люгера ва аз як силоҳ, ки буд грозный ЗИМ. Ӯ шунид паси худ ғуррон ярости ва эҳсос кард, ки чӣ тавр тир роҳбари он щеке.
  
  
  "Полегче, Валя", - тавонад, ӯ прошептать ва боз повернул руль.
  
  
  Шахс ва автомат вырисовывались пеш аз он, ки передние чархи мошинҳо грохотали оид ба тротуару. Мард ин буд, бародар Сергей! - бо криком ужаса уронил силоҳ ва отбросил бадан, кӯшиш ба фирор. Дуюм он буд, ки чӣ тавр испуганный краб. Ва дарҳол Ник эҳсос заданд ва обрадовался. Бародарон Сергей подбросило дар ҳаво ... упало ... ва нест шудааст. Громоздкий "ЗИМ" сахт загрохотал ва врезался дар доираи васеи болопўши. Пеш пайдо шуд азими девори шаҳр.
  
  
  Ник ноумед крутанул руль ва оттолкнул безвольные пойҳои Волгина, ки ба пайдо кардани тормоз. Худо! Он пойҳояш сахт нажала, ва громоздкая мошин якбора остановилась. Ник якбора обернулся ва дид сломанное бадан, лежащее дар тротуаре бо раскинутыми дасти худ ва пойҳои; ва ӯ дид, ки чӣ тавр шарики комил Ошиқон торопливо стреляла аз windows ба маленькому Москвичу, ки кард painfully убегал ва аз windows гремели аксҳоро.
  
  
  Ник выскочил аз мошинҳо ва присел дар дар манишинед, фиристодани смертельное паем аз "Люгера" беглецам: ҳатто бо ду спущенными шинами онҳо набирали суръати.
  
  
  Ӯ медонист, ки бефоида аст, кӯшиш ба паи онҳо бо истифода аз "ЗИМ". Ҳамаи, ки ба онҳо дода шуда буд лозим аст, - ин кӯтоҳ дастгир.
  
  
  "Стреляйте, шарики комил!" Ӯ крикнул ин Валентине ва давида ба покачивающейся машиной.
  
  
  Ӯ шањ ба иҷро, кӯшиш ба даст ба бензобак, вале "Москвич" набрал суръати, ва ду зи Ника промахнулись. Сеюм рафт баланд, балки ба воситаи заднее мегирифтанд.
  
  
  Мошин сахт раскачивался, баъди безумными прыжками дар роҳ ба припаркованному грузовику. Ник боз ба шањ. "Москвич" якбора перевернулся ва врезался дар як мошини боркаш бо оглушительным дод, ки садо, похожим дар таркиши.
  
  
  Ник қатъ медаванд ва присел, мунтазир аст, на берун ое касе аз разбитой мошинҳо. Дар як муддати кӯтоҳ буд, ҳеҷ чиз, ба ғайр аз эха номӯътадили ва продолжительного металлического грохота қисмҳои мошин, выходящих аз ҷалби доранд. Сипас ногаҳон приоткрылась треснувшая дари еле овози шунидорӣ, чӣ тавр ба осенний барге, падающий бо чӯб. Аз мошини капнула моеъ ва ногаҳон пайдо аввал оид дурахшон забони оташ.
  
  
  Он гоҳ, ки Ник сообразил буд, ки як мошини боркаш-цистерна. То он фикр дар бораи ин, ки ҷаҳон дар атрофи он взорвался нав ужасным взрывом, ва хищное шӯълаи распространилось бузург веером, охватив, як мошини боркаш,, ва аксар вақт ва мошини. Ник looked дар гекатомбу, ошеломленный ва испуганный. Ронандаи мошини выбежал аз соседнего хона, ругаясь миллӣ нақши намоен бозиданд; ва дарҳо ва тирезаҳо ногаҳон распахнулись қади роҳи оҳани кӯчаи мардум кричали, перекликаясь бо якдигар. Вале аз торик-сабз "Москвича" ҳеҷ кас берун омад, ин буд, ҷаҳаннам.
  
  
  Ник дилам ва попятился ба "фасли зимистон".
  
  
  Массивное бадан Валентины занимало бештари форвард курсии. Дряблая массаи, ки акнун буд, ки бадани Волгина, гирифта шудааст ба худ чизе дигаре.
  
  
  -Радио! - проворчала шарики комил Ошиқон. Ин аст, кор намекунад! Ва ба ман лозим аст, ки фавран тамос штабом!
  
  
  -Не! - прохрипел Ник. Онҳо хоҳад буд, вақт огоҳ дафтари худ. Мо бояд ба рафтан ба он ҷо, пеш аз он ки онҳо аз нав оғоз амал, агар ин чертова дурўғи боз кор мекунад. Отойди, азизи ман?
  
  
  -Мӯҳтарам? Гуфт Valentines, ошеломленная. Вале ӯ отступил.
  
  
  "Ва Волгин", - гуфт Ник. Бубахшед, аммо мо ҳеҷ вақт разбираться бо он. Е он меравад бо мо, е мо оставим он дар ин ҷо.
  
  
  Ӯ проверял зажигание engine, вақте ки сухан; громоздкий "ЗИМ" тошно застонал, ва он гоҳ табдил қавитар вибрировать.
  
  
  "Ту бањузур, Валя". Ки ту говоришь?
  
  
  "Хеле хуб", - оҳиста гуфт Ошиқон. Мо зери ин ҷо. Албатта, пулис ба зудӣ приедет ва позаботится дар бораи он. Не, не ... ба Ту лозим нест, ки ба ман кӯмак кунад. Не хомӯш муҳаррики. Ман ба осонӣ справляюсь.
  
  
  Ошиқон подняла потерявшего аст, шояд мертвого Волгина, ки чӣ тавр кӯдак, ва ба зудӣ андешида он ба болопўши, ки бо необычайной нежностью положила он.
  
  
  Ник схватился барои руль, проверил тормоз ва дроссельную заслонку ва чарогоҳҳоро мошини дар роҳ.
  
  
  Ӯ нетерпеливо интизори он буд, ки бо кушода дари худ. Ошиқон омад бо аҷиб осонӣ ва сахт вошла, рухнув ба курсии.
  
  
  "Бие, фавран уходим аз ин ҷо", - прорычала вай. Мардум бояд ба фикр мекунанд, ки мо преследуемые преступники.
  
  
  Ник хмыкнул ва зуд повел мошини. Кӯчаи казалась пурра выстроенной дар як қатор одамон, кричащих; ва дар ҳаво истода бӯи қавӣ фурӯзон равған, ки поглощало ягон дигар бӯи фурӯзон предмети.
  
  
  -Ба куҷо? - гуфтам Ник, зуд выжимая дугона сцепление ва выводя ЗИМ аз минтақаи офати.
  
  
  "Нигоҳ рост."
  
  
  -Хуб.
  
  
  Ник ронандагӣ буд, бесадо, бо диққат следя ронандагӣ, то выехал ба дигар кӯча дар указанном самт , ғофил red light дар кунҷи, вале на наезжая дар пиедагардон худ быстром проходе.
  
  
  Ӯ грациозно пайдо аввал оид зуд заскользил дар роҳ, ҳамчун кӯмаки ерии таъҷилӣ омаданд, реагирующая ба мушкилоти хадамоти дархости ерии таъҷилӣ. Ошиқон возилась бо радио, сердито бормоча худ, ки таҳти бинї.
  
  
  "Се дар як мағозаи". Ник оғоз гўям. Ва як ранен, вале ба ростӣ поправился. Қалбакӣ Степановича. Ин чаҳорумин. Бародар Сергей панҷум. Боз ду нафар дар "Москвиче". Ҳафт. Агар мо дар назар доштем, ки Чжоу ҳанӯз ҳам дар ин ҷо гузошта панҷ бародарон ва хоҳарони қирғиз, агар онҳо ҳеҷ подкрепления.
  
  
  "Hmm..." - раздраженно прорычала Valentines, отказываясь аз сӯҳбат бо радио. На представляю, ки онҳо метавонанд ба онҳо, то ба осонӣ ба даст. Дар ҳар сурат, ман дар анбори як хизматгузорӣ мутахассис, ки бо диққат назорат, ки барои он. Кӯмак. Он инчунин дастгирӣ робита бо штабом дар радио ва метавонад паем фиристед. Мо ба зудӣ дар бораи он гап мезанем бо онҳо, ва он гоҳ войдем дохили. Онҳо наметавонанд, метавонад ман дар ворид.
  
  "Албатта", - гуфт Ник. Онҳо чунон хурсанд мо мебинем, ки шояд мехоҳед, ки мо рафта. Бурс ман одолжение, Валя; заряди ман пистолет боз.
  
  
  Ник ба вай люгер ва нав мағоза ва краем чашмони мепоиданд барои умелыми ва муассир ҳаракатҳои аст товарища.
  
  
  "Шумо парадокс!" - воскликнула вай. Нишон пухтани санъат, таърих ва коршиноси яроќ - ҳама дар як рӯ.
  
  
  Ошиқон якбора усмехнулась истодааст ва пистолет.
  
  
  "Дар китобхонаи бузурги борпеч!" Вай шавқовар аст взревела. Акнун ба шумо лозим аст, битобед направо ва битобед ҷудо Гоголя, то ки мо пересечем переезд. Сипас боз битобед, ва шумо хоҳед дид хурд хиебони. Ин аст, ки роҳи рост ки аст,, вале ором.
  
  
  Ник дод, то дар он проницательный кунҷкобу дар назар аст.
  
  
  Кадом странной буд русская Ошиқон, бо дарназардошти он, ки вазъи высокопоставленного чиновника секретной хадамоти! Ӯ бо хоҳиши мепурсанд, ки чаро, бо дарназардошти разбитое лобовое шиша, ҳеҷ як шаҳрванди оддӣ не удосужился баланд бардоштани дуъояшон ва крикнуть онҳо баъд. Вале ӯ қарор кард, ки ин метавонад безрассудный савол, ва ба ҷои ин дар молчании зуд ва плавно повернул ба берун Гоголя.
  
  
  "Аз ту савол дар назари, шарики комил", - ногаҳон прорычала Ошиқон. Ое шумо мехоҳед, бидонед, ки чаро моро ҳеҷ кас ба қатъ. Вале дар хотир доред, ки ҳама чиз метавонад тағйир фавран. Одамон доранд, худро ба анъанаи. Онҳо бохабар бошад. Ва ҳатто дар Амрико, ман мефаҳмам, ки дӯст медоранд, он чиро, ки ман фикр мекунам, ки шумо называете... дахолат на дар худ парвандаҳои.
  
  
  Ник улыбнулся вай, минтақаи зарардида ва имкон онро ба вай қобилияти ба восприятию.
  
  
  "Ту гадалка, дар байни дигар туст қобилият доранд". Дар ин ҳолат аз хабар ба ман роҳхат ба анбор, ки мо рафта,.
  
  
  Дар минбаъда дақиқа Ошиқон рассказала ӯ ҳар чӣ медонист дар бораи анбори ва гирду атрофи он. Ин назар низ многообещающим. Дар сатҳи замин буд тирезаҳо, ва буданд, як металлӣ дари, ки открывались даруни; муқаррарии дари, ки ба назар мерасид, ки вела дар дафтари кории аудитори; ва хеле кам укрытий барои инсон, ки мехостам, ки ба дидани ин наменамояд. Хушбахтона, бозгашт девори нест прерывалась дверьми е windows, ва аз ин рӯ буд, эњтимолияти, ки мушоҳида мешавад, анҷом диҳад танҳо як нафар. Ҳамсоя бинои буданд, асосан холӣ, зеро дар якчанд маҳаллаҳои аз онҳо готовилась ба постройке нав ҳизб анборҳои, ва буд умеренное уличное ҳаракат ва қариб ҳамеша теъдоди зиеди мошинҳои барои расонидани ва чанд припаркованных мошинҳо, ки ба беш аз состоятельным товарищам. Кормандони нав ба фабрика.
  
  
  "Хӯш, дар ин ҷо ва таҳрири", - ногаҳон эълон кард Ошиқон. Хуб аст,. Тов. Полянский выглядывает аз ин биноҳо, ки шумо мебинед. Дароз заброшено. Ин сиеҳ рафти. Аз ин windows ӯ назорат, ки сурат мегирад, дар тарафи дигар дар кӯча. Ӯ припарковал як мошини боркаш, барои хизмати расонидани, навъи бо се чархҳои, ки ба ман ҳеҷ гоҳ муваффақ не дар ҳаети нишаст. Ман худ истифода радио, барои сӯҳбат ба идораи. Шумо мехоҳед, ки интизор, дар ин ҷо?
  
  
  Ник покачал сари.
  
  
  "Ман беҳтар донам, ки онҳо; ман як ниҳонии гумонбар, ки аз онҳо метавонад ҳушдор ба дӯстони худ аз Москвича.
  
  
  -Хуб. Ошиқон неуклюже берун аз мошинҳо ва онҳо якҷоя фурӯзон шуд шуд. Фикр мекунам, беҳтар аст, мунтазир бошед подкрепления, шарики комил, аммо, гумон дорам, ту дилчасп бораи ҳастед ва вақти худ.
  
  
  "Комилан дуруст нест", - хурсандӣ гуфт, Ник ва инчунин похлопал вай бузург плечу. Оқилона мебуд мондан бо Полянским ва дур мондан аз анбори. Медонед, ки шумо хеле заметны.
  
  
  "Ва ту ҳам, дӯсти ман", - ҷиддӣ гуфт Ошиқон. Агар онҳо tweet шумо, онҳо ба шумо хоҳанд донист.
  
  
  -Ман медонам. Вале ин хатар, ки ман бояд рафта, ба ҷои шумо. Ва гӯш кунед, ки агар ягон ҳодиса рӯй дод, ки шумо на шунида ва на дидаем, ман намехоҳам, ки ин выходило берун. Ҳамон ва бо Полянским, агар онҳо попытаются медаванд. Дар ин ҳолат Полянский метавонад аз паи ба онҳо дар бораи фургоне. Розӣ ҳастед?
  
  
  -Согласна! - прогремела Valentines, сверкнув ӯ кулли табассум. Вале эҳтиет бошед, шарики комил Аст.
  
  
  Ник рафта, ба складу.
  
  
  "Лаҳзаи метавонад бадтар аст", - фикр кардам, ки ӯ завернув дар кунҷи, миновав укрытие Полянского, ва направился ба складу. Дар васеи партави ӯ буд, кам е тамоман нест шуд, ки имконияти ба пинҳон. Аммо ӯ буд, ки ба маънои, ки ҳар гуна таъхир хоҳад фатальной барои ширкати ӯ. Онҳо буданд, захираҳои электронӣ ва таҷҳизоти; Чаро, ки дар онҳо мошинҳои не радио?
  
  
  Ӯ добрался то кунҷи оғӯш флешдор девор ва эҳтиеткорона доранд ба воситаи шуд.
  
  
  Раесати store менамуд, назар афканда, то дар он, ба он намои буд невыразительным ва непостижимым. Бале, буданд, ки ду металлӣ дарҳо ва дигар, тифлонро хурдтар мебошанд.
  
  Windows буданд баланд ва, гирифта мемонанд. Дар кӯчаи буд припарковано бисер ва мошинҳои сабукрав, ки ҳеҷ яке аз онҳо аз ӯ ед кардам. Ғайр аз ин, кӯчаи буд безлюдной. На дида пиедагардон. Ва ҳеҷ кас, аз афташ, на ба назорат. Аммо дар ин нест буд, боварӣ ҳосил.
  
  
  Эҳсоси худ, бештар намоен, аз балерина, ташкилоти қарзии иҷрокунанда раќс зери равшан светом прожекторов, ӯ бо необычной суръати кардааст, кӯча ва направилась ба единственному выступу биноҳо, открывавшему ягон имконияти.
  
  
  Ин буд, водосточная труба, спускавшаяся аз боми ба яке аз баландтарин проемов, ки бештар походил дар вентиляционное сӯрох, аз тирезаи. Агар ӯ поддерживал вазни худ бадан, ӯ метавонист, ҳарчанд ба назар дар дохили бинои ва шояд дидани чӣ идома дохили, агар танҳо тирезаи на берун меояд, дар торик анбор буд, ки аз ҳама бехатар парванда. Аммо кӯшиш ба маблағи буд.
  
  
  Ӯ аз трубу. Ӯ буд, сахт изношена, балки, ҳарчанд ки дар сатҳи девори дар паҳлӯи буд потрескавшейся аз вақт, ин давало бартарии танба барои аз дасти аст, ки ба кӯмак мехоҳам тақсим вазни он бадан. Ӯ зуд огляделся. Дар майдони аз назари ҳанӯз ҳеҷ буд. Лаънаткунандагони грубость худ русҳо туфель, ӯ схватился барои трубу ва приподнялся, қавӣ нигоҳ доштани дасти. Дар нисфи роҳ вай шунид ногувор скрип, аз он лихорадочно схватился дар деворҳои, ки труба задрожала зери он вазни. Вале вай выдержала. Ва Ник нигоҳ ҷойҳо, то стеклянного проема дар тирезаи. Ӯ хурсандӣ дид, ки тирезаи рӯ, каме бештар аз поен мерасид.
  
  
  Вале ӯ обрадовался мебуд, агар дид, ки чӣ тавр широкоплечий мард бесадо выскакивает аз припаркованного манзили истиқоматӣ ва поворачивает дар кунҷи, тамошо барои пешрафти Ника бе махсус благожелательного диққати.
  
  
  Тирезаи аллакай шуд, ки дар доираи фаҳмиши Ника. Ӯ уперся коленями дар трубу ва кӯшиш мекунам, ки як дасти ухватиться барои узкий подоконник. Порае аз штукатурки отвалился ӯ зери дасти худ ва афтод дар болопўши.
  
  
  "Бад", - фикр кардам Ник ва қавӣ облокотился дар трубку, вақте ки ӯ боло сари шумо ва выглянул тавассути подоконник.
  
  
  Чизе, ки ӯ дид, рӯшан набуд.
  
  
  "Бало, - фикр кардам ба ӯ.
  
  
  Ӯ бодиққат поднялся ва эҳсос кард, ки чӣ тавр труба раскачивается. Аммо акнун ӯ метавонист дидан ҳуҷраи, освещенную тусклым светом, ки освещал як гурӯҳи мардон, ки торопливо запихивали қиматнок дар ҷомадон ва наполняли қуттии чизе, ки ба назар мисли халтачаҳо барои магнитофонов. Ӯ ҳамчунин дид портативную пишущую машинку, ки наздик буд бо вай кушода футляром: сайер "Regal". Оҳ! Ӯ дид, ки чӣ тавр бародар Георгий мекушояд выпирающий дипломатический сандуқи ва фаврӣ зовет касе аз хотир.
  
  
  Бояд ба дигар ҳуҷра, - рассудил Ник. Георгий нест гуфтугӯ бо худи худ, ин буд, ки маҳз, ҳа ва анбор буд, ки хеле калонтар аз фазо дар поен.
  
  
  Ӯ поднялся каме боло.
  
  
  Ҳа, он ҷо буд, ки дари дар сабук перегородке....
  
  
  Ќўрѓонтеппа, сахт качнулась байни он сжатыми коленями, ва ба вай сар ударилась дар бораи подоконник. Раздался скрип, ӯ ҳис кашидани эҳсоси сахте доштам, ки чӣ тавр ба он ангуштони напрасно ухватились барои осыпающийся подоконник. Чӣ тавр инсон бе парашюта, сброшенный бо ҳавопаймо ҳангоми парвоз, Ник пош ба болопўши, закинув по дар ҳаво. Ӯ пайхас знакомое улыбающееся шахси зери худ ва ноумед кӯшиш мекунам, ки повернуться дар миенаи инњо приземлившись бо грохотом дар бетонный болопўши. Труба громко затрещала.
  
  
  Сквозь дымку, скрывавшую он взор, ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он мард будаи, clutching чизе. Мард поднес ба дасти худ тонкогубому даҳони, обрамленному васеъи шахси ва протяжно присвистнул. Ӯ нигоҳ пистолет, направленный бевосита ба он.
  
  
  "Дигар ягон имконият бародар Иван, - якбора прошипел овози, - ва пистолет чӣ ваҳй наздиктар. Дар он вақт...
  
  
  Ник боло ҳарду по ва бросился ба васеи шахсе, насмехаясь, ки агар аз он буд, таран. Пистолет рявкнул як маротиба, ва Ник эҳсос пронзительную дард, пронзившую он пои ва бедро чун горящий нохун дигар. Вале ӯ бросился пеш, презирая пистолет ва яростно зад ладонью оид ба мясистому подбородку. Сари мардон дернулась пеш ва пистолет боз взревел. Ин дафъа тир попала дар болопўши ва разлетелась чанд осколками.
  
  
  Ник ногаҳон баъзеи як мард барои запястье
  
  сохт ва хашмгин lunge, бераҳмона поворачивая он, то чизе нест треснуло, ва пистолет бо грохотом афтод, ба болопўши. Мард взвизгнул ва кӯшиш мекунам, ки засунуть худро пурдарахт ангуштони чашм Нику. Ӯ нерӯманд аст ва ба дасти худ ва якбора дернул. Нападавший перелетел тавассути китфи Картера ва дар мавриди сари ӯ пеш аз ужасным треском ва цепочкой приглушенных звуков, исходящих аз он гулӯ. Шояд ӯ аллакай мурда буд, аммо ӯ мехост, то боварӣ ҳосил. Дасти Ника обвились атрофи он sagging гардан, ӯ зону прижалось ба вай бозгашт.
  
  
  Вақте ки ӯ эҳсос кард, ки он ба гардани шикастанд, ӯ уронил сари ва баъзеи упавший пистолет. Импульсивно, онро низ гирифта, ҳуштак несчастного бародарон ва бодиққат потер он рукавом. Вақте ки ӯ счел он кофӣ тоза, ӯ зажал он губами ва издал якчанд громких (ва умедворем, обнадеживающих) шипений. Шояд, ин на меорад, ба ӯ ягон кам кунад, балки меорад, ба ӯ ҳеҷ зарар. Ӯ оҳиста-оҳиста хеста, мунтазир аст монанди бадтарин. Он ки ӯ метавонист, барои дидани дохили анбори, ба ӯ нравилось. Баъзе аз гурӯҳҳо, ки старательно упаковывали чизҳои буданд, ба ӯ номаълум аст. Ду ва шояд се карда шуд, ки ба ҷои дарсњо.
  
  
  Ӯ бо диққат гӯш; чизе шунида намешавад. Ки мебуд, ки кардаанд, ҳоло? Закрыться ва выстрелить? Ба зудӣ берун омада, бо уликами? Агар ӯ метавонист бошад, ки боварӣ дорам дар яке аз, пас аз он аст, ки онҳо буданд, огоҳ карда ва мерафтанд на ба мондан дар он ҷо муддати дуру дароз.
  
  
  Ва бамаврид буд, ки онҳо ба чӣ чизе отреагируют дар предупредительный ҳуштак. Метавон интизор буд, ки онҳо поднимут металлӣ дарҳо ва попытаются бираванд. Ва он гоҳ аҳли Слейд, Сичикова ва Полянский метавонад сайд онҳо як аз дигарон, то ки онҳо спотыкались.
  
  
  Ҳарчанд низ гӯе, ки он буданд, то не, танҳо. Метавонад, ки онҳо мехост гурезад. Шояд се нафар мешавад, кофӣ нест, ки ғамхорӣ дар бораи ҳамаи. Шояд буданд; Шаш е ҳафт нав душманони; шояд бештар.
  
  
  Ӯ бодиққат обогнул кунҷи бино, кӯшиш намоянд, ки онҳо кор. Дар ин бора ба онҳо буд, ки сабабҳои эҳсос загнанными дар кунҷи; хурд ҷанг маънои онро надорад, ки ҷанг. Вале аз тарафи дигар, интизор ҳамла ва е забти мебуд заифмизоҷеро. Ба онҳо лозим буд, тарк, ва ба зудӣ.
  
  
  Аз даруни анбор на доносилось ягон садои, ва ин дар худи шуд зловещим. То чӣ андоза ӯ медонист, ки онҳо буд зеризаминӣ рафти, похожий дар нақби Дмитрия Смирнова, ва ҳоло онҳо метавонанд, ки ба тамом дар якчанд маҳаллаҳои аз онҳо.
  
  
  Беихтиерона ба ӯ повернул сари аз тараф, ки бингаред, ки не ое дар кӯчаи аломатҳои необычной фаъолнокии.
  
  
  Ҳеҷ чиз. Ӯ боз ба он таваҷҷӯҳи дар анбор. Ҳама чиз ба таври равшан ва ором. Ӯ ба сухан оғоз ҳаракат бо фасаду бино ба дари дафтари. Сипас, чизе привлекло он диққати.
  
  
  Кӯчаи буд, тамоман тоза. Шарики комил Ошиқон переходила берун дароз величавым қадам, решительным, ҳамчун танк.
  
  
  
  
  
  
  14 - Талх охири
  
  
  
  Ба васеи рӯи товарища Валентины буд, ҳаво хеле бузург мешавад изтироб.
  
  
  Ник: вздохнул ва нишонаҳои қайд кард, вай ба анчом бозгашт.
  
  
  Ошиқон увидела он дар навбати худ. Ва дар ҳоле, ки масофа буд, қариб полквартала, Ник метавонист дидан ба нури шодӣ ва бартараф намудани он назари; вале вай проигнорировала повелительный иқдомро худ товарища.
  
  
  Ник поспешил ба Валентине, рафта буд, бо фасаду биноҳо ва бо вай рост ба берун аз дари худ дафтари.
  
  
  "Ман просила он показываться, Валя!" - настойчиво прошептал Ник. Хоҳад садои. Вернись илтимос!
  
  
  "Заткнись, шарики комил!" - якбора гуфт Ошиқон. Ман шунидам садои нороҳат шуд ва барои ту. Ту пои кровоточит. Вале мо займемся ин баъдтар, дуруст аст? Онҳо мунтазири мо. Аз ин рӯ мо танҳо як - боздид аз онҳо.
  
  
  Ӯ аз дари.
  
  
  "Ман фикр мекунам, мо хоҳад нелегко бо дверьми, металл". Ин мо ягона роҳ.
  
  
  Ник гуфт.
  
  
  -Ман ҳам ҳамин тавр фикр мекунам. Аммо ман ният дохил як ". Ӯ мушоҳида кардам, ки қарияи боло таҳти муолиҷа бимонад Валентины напряглась, ва қарор додам, ки на настаивать.
  
  
  Дар ҳар сурат, ин буд, ки сарфи беҳудаи вақт.
  
  
  "Ман умедворам, ки, - гуфт ӯ ба ҷои ин, ки ту сможешь уклониться қадар зуд, ки чӣ тавр ва выстрелить".
  
  
  Ӯ кӯшиш барои кушодани дари, ки показалась устувор, чӣ тавр ба скала ва хеле пояндаву.
  
  
  "Отойди, ман бояд ба шикастани қулфи". Ӯ царакат "люгер", вақте ки гуфт. Ошиқон недовольно дод иқдомро.
  
  
  "Берегите пули, шарики комил, - проревела вай. Онҳо метавонанд ба ту понадобиться,
  
  
  Вай ногаҳон побежала, отступила ба канори тротуара ва бо грохотом бросилась пеш, повернувшись як бузург плечом ба хона. Он массивное бадан врезалось дар дари Шӯрои тряслась, вибрировала, летели хурд осколки ... вале держалась.
  
  
  -Ба! - сердито гуфт Valentines, боз пятясь. Ман бояд каме амалияи.
  
  
  Ник уставился дар он, аз ҳад зиед ошеломленный ба сухан, чашмн зрелищем, бо вуҷуди хатар, ки метавонад таиться берун аз дари худ. Ошиқон боз опустила сари ва барвақт дар lunge, чӣ тавр ба таран. Pam! Дари выскочила бо сокрушительным грохотом, ба онҳо қариб ки фавран аз паи пахта ва дуъояшон болезненного худ даҳшат. Ошиқон дар як лаҳза постояла дар дверном проеме, ва он гоҳ бросилась пеш, мисли он ки гигантская горошина, выбивающаяся аз гигантской капсулањо.
  
  
  Ник бросился паси Валентины, рафъи безудержное хоҳиши рассмеяться, ва всматривался, дар ҳоле, ки ӯ метавонист дидан барои массивными плечами товарища. Дид, ки хеле просторное мешавад, отделенное аз боқимондаи анбори баланд перегородкой, ва буданд, ки оети, ки ба наздикӣ ин калима чӣ тавр ба идораи. Дар чанд шагах аз Валентины ва бештар е камтар аз ҳарду тараф истода ду нафар мард. Ин буданд, таҷовузи кӯдакон зиеда аз ҷангиен, ки ман ҳаргиз мехоҳам дида; Бародарон-бе шак, назар ногувор, ҳатто дар суханронии худ бо ҳайрат нигоҳ мекарданд. Як истода ба нисфи роҳ ба хона бо выражением ошеломленного нобоварӣ ба грубоватом шахсияти ҷангиени; ва дигар нигоҳ пистолет, ки суст ва танќисї нест бошад дар Валентину.
  
  
  "Убери ин аз ман!" Ошиқон бераҳмона взревела, баіс дасти, монанди shoveling барои забти, приводимая дар ҳаракати можным двигателем.
  
  
  Дасти товарища Валентины қавӣ сжала вооруженную дасти инсон аст ва он ба осонӣ повернулась. Запястье ва як зироъ мардум ногаҳон намуданд несовместимые муқаррароти ва пистолет выскользнул аз он растопыренных ангуштони, ва ӯ взвыл аз мучительной дард. Ӯ шахсе буд, маской мучений ва ярости. Бо нечеловеческим усилием ӯ ногаҳон скрутил бадани худ ва ҳукми дасти. Дигар муфид дасти ӯ яростно зад Валентину оид ба шее, ва он пои поднялась, ки бераҳмона ба русияро вай. Валентин боқӣ монд китобхонаи бузурги тобовар бештар кӯҳи намаки, комилан неподвижной аз таппиши мардон, балки раскинувшей дасти, монанди удавы.
  
  
  -Хеле! Вай зарычала ва схватила як мард дар як пойи.
  
  
  Ник шуд, то бо поступком Валентины, ки ҳаракати паси он гузошта қариб незамеченным. Вале дид, он занад. Мавқеи тощая дасти нармӣ берун аз зери шӯроҳои дар поврежденной дари, ва он потянулся барои пистолетом. Ник присел дод калон ҷаҳиш ва тамоми бадани худ бросился ба дари ва як мард. Раздался паеми треск, ва дасти перестала ҳаракат ба пистолету. Хушбахтона, Ник сахт зад рукоятью люгера дар бораи согнутый висок мардон.
  
  
  "Хуб, шарики комил!" - взревела Ошиқон, чунин занятая мисли ў буд,. Ӯ эҳье худро қурбонӣ ба пойҳои ӯ ва крутил он, ки чӣ тавр лассо. Боз як ҷуфти доираҳои ва ...
  
  
  Ник уклонился, канорагирӣ летающего бадан, ва дар ин маврид эҳсос незаметное ҳаракати барои полуоткрытой дари худ, ведущей дар анбор. Ӯ наклонился ҳанӯз дар поен, нажал ангушти дар спусковом крючке ва табдил интизор.
  
  
  Дари ногаҳон фаъол мешавад. Нику на гирифта ва на сония ба мақсад дар ҳадаф, пеш аз он ки прицелился, пас мусаллаҳи се зуд смертельных зи дар инсон, someones русияро маҷбур дари распахнуться.
  
  
  Бародар Георгий афтод камнем.
  
  
  "Хӯш, дар ин ҷо ӯ!" Крикнула Ошиқон ва отпустила худро қурбонии.
  
  
  Мард покатился аз рӯи ҳаво ва ударился дар бораи сахт чоп переднюю девор бо шкалаи, ки ба назар мерасид, ки боиси пульсирующую рябь оид ба ҳуҷраи. Ҷисми худ сжалось дар рӯи замин, покатилось бо қувваи тарки ва сипас замерло. Ник мушоҳида кардам, ки каллаи ҷиддӣ помята; мард ҳеҷ гоҳ воспользуется он боз.
  
  
  Ошиқон поправляла взъерошенные мӯи худ ба худ калон даври сари ва поправляла выпуклые пряди либос.
  
  
  "Хеле хуб анҷом", - одобрительно гуфт Ник, passing гузашта выпуклой фигуры Валентины ва поникших тел в васеи коридор, ки дар он ҷони худро фидо бародар Георгий.
  
  
  Ӯ бодиққат дохил шудам дар коридор. Ӯ сообщался дар бозгашт, бо дигар комнатой, аз афташ, бисер бештар, тускло освещенной ва пурра стопок қуттиҳои. Ӯ дид, ки ягон аломатҳои ҳаракати е ощущал, вале мӯй дар затылке истода дыбом; ин эҳсосоте буд, ки ӯ аллакай шинос, зеро ки ивазшаванда он
  
  Пеш аз он кард, бисер маротиба, ва ин буд, аломати он аст, ки он ждало чизе номусоид аст. Ошиқон, сахт поеживаясь, шуд, ки ба он ва вытащила massive автомат аз куҷо касе, ки аз складок либос. Дар якҷоягӣ, онҳо менигаристанд, аз торикӣ дар коридор.
  
  
  "Бад назар", - прошептала Ошиқон. Дар ин ҷо торик ва комил укрытий. Ва хеле оромона ... Доми? Инчунин метавонад дигар бисанҷед?
  
  
  "Мумкин аст, вале ман ин хел фикр надорам". Останься дар ин ҷо ва наворхои маро, майлаш? Ман мебинед, ки он ҷо. Не-не, Валя. Ник хушхӯю гузорем, фуҷур Валентину. Яке аз мо бояд ба мондан, то ки мо мефаҳмем, ки чӣ интизор. Ва ман фикр мекунам, ки шояд ман аз ҳама вазнин ҳадаф. - Ӯ улыбнулся вай ва инчунин похлопал вай плечу. Начни тир, як бор ман сар бурида ба кор. Вале, ба хотири худо ... целься бар сари ман!
  
  
  "Ман ҳаводор, шарики комил, - сухо гуфт Ошиқон. Сипас ӯ ногаҳон улыбнулся. Пас, бие, аз Ҷумла ... ва барори кор.
  
  
  Ник оторвался аз Валентины, дергая "Люгер" дар дасти, ва двинулся боком қади деворҳои. Ҳама он эҳсоси буданд напряжены дар назди шахси хатари, ва вақте ки ӯ шунид суст шепот ҷое дар ҳуҷраи пеш аз худ, ӯ пригнулся ва босуръати зигзагом давида дар охири толори. Паси он равшан ревел пистолет. Як тир... ду... се... пролетела бар он сари ва попала дар қуттиҳои, сложенные дар сояи. Чаҳорум ва панҷум омада спереди ва сахт зашипели то ушей. Ӯ ба охири толор, ки пистолеты боз взревели, онҳо смертоносные заряды рӯ ба рӯ. Вскочив, он аст, зуд ба шањ дар авҷи, содиротӣ аз қуттиҳои. Баланд стопка картон перевернулась ва тарк; ва шахсе, ки приседал, зуд утих, вақте ки тир Ника пробила сарпӯши қуттии ва попала дар дигар клетку паси он.
  
  
  Ӯ выждал як лаҳза, присев дар дар манишинед ва дид, ки чӣ тавр дасти стрелка вытолкнула силоҳ аз қуттии. Дарҳол гуфторе ду аксҳоро қуввати худ ва зарбаи Ника нест зад, ки ҳадафи. Дигар обмахнул он щеку гарм, дардовар таъсири ва Ник трясся, ки агар он аз лату не. Ба он даст пайдо кардани маслиҳат клетку бо мол; Ӯ боз двинулся ва хушбахтона присел барои он, эҳсоси ба худ симои гарм хун.
  
  
  "Оҳ!" Гортанный овози торжествующе зарычал, ду дасти қавӣ обхватили запястье Ника ва безжалостно он скрутили.
  
  
  Ник нафаҳмида вскрикнул ва тщетно кӯшиш мекунам, ки схватить ангуштони, державшие он запястье. Як резкий дар навбати худ, ва он Люгер афтод. Ӯ выругался худ, ки таҳти бинї ва корнамоии бо дасти чап резкий, резкий, мисли тӯдаи, ҷаҳидан, вызвавший боз як рычание, ин дафъа на он қадар торжествующее. Як зону дернуло он бозгашт бо чунин қуввати бузурге, ки чунин менамуд, ки он позвоночник дар ин ҷо-дар ин ҷо сломается, ва ду дасти ноаен сомкнулись атрофи он гардан ва сжались.
  
  
  Дуюм маротиба дар чоряки соат ҷаҳон insanely закружился, ва Ник эҳсос кард, ки чӣ тавр марги витает ӯ дар шее. Ӯ танҳо мехост, ки фаред дар бораи Валентине, мисли як писар зовет худро ба модар, ба озод он, бедорӣ, то аз вуқуи. Аммо вай медонист, ки он гулӯ не метавонад издавать ҳеҷ чиз, ба ғайр аз гортанного садо. Сипас, ӯ ногаҳон баъзеи ду толстых ангушти, стиснувших он ки борон гулӯ вай, ва яростно встряхнул онҳо. Он дасти шуданд неподвижны, ва фишор ба он пушти росло, балки Ник нигоҳ дар як пальцу ҳар як аз худ голых дасти, ва агар он метавонад мешикананд, онҳо ба ӯ заслуживал понижения дар звании ва низведенного бо он шаъну эътибори чӣ тавр Киллмастера то оддӣ супориш. Е писарак ба кор супоришро. Аз он ки борон гулӯ вай умоляло дар бораи пощаде заиф визгом ва сар вибрировала, чӣ тавр ба африқои барабан, бераҳмона стуча, вале ӯ держался барои ин ангуштони ва оҳиста... оҳиста-оҳиста... крутил онҳо. Вақте ки аз он фикр кардам, ки ӯ ба онҳо дуруст низомнома, ӯ ба дод, ки якбора ҳаракат, ки каме нест сломало ба ӯ бозгашт. Ду ангушти громко щелкнули, ки чӣ тавр ду хушк ветки, ва дасти оторвались аз он гардан, раздался пронзительный дуъояшон.
  
  
  Ник повернул гирифтааст, сахт страдая аз захм ва зад душителя оид ба скрюченному шахси выступом дасти буридани, чӣ тавр ба майса топора. Ӯ зуд отступил, сцепил дасти дар шакли обоюдоострого як ва корнамоии даҳшатнок ҳамлаи оид ба дароз шее. На дожидаясь, то мард рухнет, ӯ эҳье кунед "Люгер" ва шањ дар як мард.
  
  
  Сипас наступила тишина. Чаро? Бояд тир. Чӣ рӯй дод бо дигар мард? Ник боз дилам, он пистолет ҳам буд гарм ва дымящимся, ва саҳна, ки ӯ дид, ба муддати дуру дароз боқӣ монд, ки дар он хотираи.
  
  
  Дар як лаҳза ин буд, безмятежно, ва Ник
  
  назар афканда, то ба тавре, ки агар он бо иштироки ин. Мард бодиққат вглядывался дар дами калон боркаш ҳуҷайраҳои наздик бо Лақаби, выставив пистолет дар чанд инч дар назди ӯ, аз он изњори дар тусклом партави выражало эҳтиет смешанную бо триумфом. Ӯ боло пистолет.
  
  
  Бузургтарин крепкая дасти протянулась ва ударила як мард дар макушку, чӣ тавр ба молот, ки бил великан. Мард пошатнулся. Ба он чашмони бегона двигались. Дасти опустилась поен, ва пистолет як маротиба шањ дар ошенаи. Бузург кулак зад боз ва издал садои похожий дар треск каду. Мард афтод.
  
  
  Появилось громадное бадан, ва он обнаружила Ника.
  
  
  "Ту бо тартиби шарики комил?" - бо trepidation аноби Ошиқон.
  
  
  -Худо! - гуфт Ник. Кукла, кукла, сказочная кукла! Вале чӣ тавр шумо ба ӯ наздиктар шудем? Ва ба хотири худо, нагузоред, ки касе подкрасться ба шумо!
  
  
  Ӯ бо мушкилӣ рушд мекунанд поднялся ба по доранд ва ба воситаи бузург китфи Валентины. Ҳама ором, гарчанде запутано. Ба назар мерасид, акнун дар атрофи буд, ба ҳеҷ ҷонҳои.
  
  
  "Ман буд, ки ин шахс шояд фикр мекунанд, ки ман кушта мешаванд", - оромона фаҳмонд Ошиқон. Акнун ба мо лозим аст, ки пайдо кардани дигарон аст?
  
  
  "Албатта", - розӣ шуд, ки Ник. Вале истед.
  
  
  Он гӯши насторожились дар оромӣ. Пеш аз онҳо доносился суст садои ҳаракати приглушенный деворҳо ва аз масофаи. Аммо аз он буд, ки дар дохили анбори. Ва ин чунин менамуд, исходило аз ин ҳуҷраҳо, ки, дид, ки аз windows.
  
  
  "Онҳо ҳанӯз ҳам дар ин ҷо", - прошептал ӯ. Ва шояд банд. Хуб пойдем.
  
  
  Ник пеш гузашт. Ошиқон шла барои он, дрожа, аҷиб тихая барои он ақл ҳаҷми.
  
  
  Як анбор представил дигар; як перегородка буд соединена бо дигар; бузург хӯшаи ботили қуттиҳои вела ба дигар стопке қуттиҳои. Ин буд, чунин ба назар мерасад, ки дар макао аст. Вале тадриҷан аз ғавғои приближались, е онҳо приближались ба шумам. Ҳоло овозаҳо аҳли: аз куҷо аст приглушенные, вале вазнин нисходящие қадамҳои; аз тарафи дигар, ҳукм наздиктар ба он аст, ки бояд буд, бояд фасадом биноҳо, баъзе приглушенный скрип.
  
  
  Ник вгляделся ба сабаби атмосфера. Бензин. "Шояд мошинҳо поблизости", - фикр кардам ба ӯ. Дар оромӣ онҳо бо Валентиной посмотрели ба якдигар ва проследили онҳо носы дар ҷустуҷӯи манбаи эманаций. Вале ба ҷои буд, забито онҳо ва макао перегородок ва пыльных упаковочных қуттиҳои худо буд, ки онҳо буд, ки мехоҳам сарф беохир қиматбаҳо дақиқа дар ҷустуҷӯи мошинҳо, то душман, деловито ковыряясь барои очередным наздик перегородок, то тамом ба кори худ ва оромона қадам дуртар, е прыгнуть ба онҳо.
  
  
  Ва боз онҳо заключили негласное созишнома. Ник нигоҳ бодиққат продвигаться дар темноту, баръакс, эҳсоси аз слыша қадамҳои Валентины паси он. Як лаҳза баъд аз он фаромад вуҷуд ва пополз ба пеш, ба мисли гурба, додани аломати здоровенной зан интизор паси дар dark. Дар оянда перегородкой струился сели нур, ки ба назар мерасид, ки буд, боз як васеъи коридором, ва тротуару мерафтанд оживленные вазнин қадамҳои.
  
  
  Ник прислонился ба перегородке ва шунид қадамҳои. Онҳо подходили. Ӯ бодиққат вытянул гардан ва дид як мард. Ин буд, он, ки ӯ медонист, ки бо номи Чианг-Су. Дар як тараф ба он нигоҳ бузург ва бо тамоми намоении, вазнин сиеҳ қуттии, аз он, ки зуд-зуд истифода бурда мешавад барои лавозимоти овезон фотоаппаратуры, инчунин дар дигар - пистолет.
  
  
  Ник нигоҳ доред ангушти, он лабони предупреждали Валентину ва беҷавоб як мард. Шояд беҳтар мебуд, то бубинем, ки куҷо рафта, ки бо ин коробкой аз дур нест наброситься дар он.
  
  
  Ӯ дастур дод, ки шахсе фору дар чанд ярдов ва сарф вақт маънӣ "Люгера". Сипас ӯ ором рафт, ки барои мард.
  
  
  Чианг-Су поспешил минбаъдаи дохил шудам ва дар дигар анбор, ба ҳуҷраи, освещенную танҳо нотавон струями рӯз нур аз хурд баланди windows. Ӯ қатъ назди дари чида дар охири ҳуҷраҳо, баъзеро вазнин бар қуттӣ... ва дилам. Дар давоми ужасной дуюм он буд, тамошо Нику рост ба чашмони ӯ пас издал дуъояшон буданд,, ки воскресил мебуд, тамоми мурда бародарон, ва он пистолет зуд выплюнул свинец.
  
  
  Балки Ник буд, ки аллакай дар баъзе масофаи аз ҷои, ки дар он дид нафар, ва дар навбати худ стрелял зуд. Ӯ мехост, ки ба нигоҳ доштани ӯ ҳает, агар ин имконпазир аст, зеро ки буд якчанд масъалаҳо, ки ӯ мехост мепурсанд, шахсе, ки ӯ считала знахаром; бинобар ин ӯ целился дар дастҳои ва пойҳои, ва на дар уязвимое ҷои.
  
  
  
  Чианг-Су завизжал ва афтод. Ник боз ба шањ ва бо бузург хурсандӣ и ' л дид сӯрохи дар болои китфи ӯст Чианг Су. Хуни хлынула аз он предплечий ва правая пои лежала зери бадани. Ник давида ба воситаи ҳуҷраи, выбивая пистолет аз сжатой окровавленной дасти.
  
  
  "Ки Дар Он Чжоу?" - гуфтам Ник, осознавая усилившийся бӯи бензин ва приближающиеся вазнин қадамҳои Валентины.
  
  
  Мард хмыкнул. Аз он ҷо, ки чизе берун аз дари худ доносился нарм гул мошинҳо ва металлический сокрушительный садои.
  
  
  Чианг-Су зарычал. - "Мунтазири Шумо!"
  
  
  -Хуб! - гуфт Ник ва якбора дари кушода. Ӯ меравам! Ӯ дидам ба дигар беохир долонҳои, уставленные растаҳои ҳуҷайраҳои.
  
  
  -Зануда...! Ӯ намехоҳад, ки ин, дар ҳоле ки ман онро на убью! - усмехнулся Чианг-Су.
  
  
  Дари мошинҳо захлопнулась, ва равшан буд шунидорӣ бошад ғуррон муҳаррики.
  
  
  Дар рӯи китайца ногаҳон нест шудааст наметобанд ва калон, ва ӯ бо внезапным яростным криком повысил овоз ва бросился ба ногам Ника.
  
  
  Ник якбора отбил он.
  
  
  "Ошиқон, ту мехоњї присмотреть барои ин ублюдком?"
  
  
  "Ман дӯст медорам, шарики комил!" - взревела Valentines, ва притянула ба худ Чан Су, теребя он барои мӯй. Мо бо ӯ хуб дар бораи он гап мезанем... а?
  
  
  Ник чап Валентину ва давида дар коридору, ноумед следя барои нидои работающего муҳаррик, ки ба назар мерасид, ки заглушался. Ӯ зуд проскользнул дар ближайшее сӯрох дар перегородке. Барои ҳамаи чертей! Боз як долбаная сарфи ҳуҷра! Вале дар як охири шуд, дигар дари васеъ ба дарвозаи кушод, ва дар ҷустуҷӯи сквозь вай, ӯ метавонист дидан прямоугольник нури офтоб. Ӯ давида ба он ҷо. Металлическая дари буд, қисман приподнята, пропуская рӯзона нур дар просторную ҳуҷраи.
  
  
  Дар он буданд, мошинҳо ва преобладал бӯи бензин. Ник поспешил ба ближайшей мошин, знакомой black "Суғд", ва ступил дар коварную лужу дымящейся моеъ. Ӯ қайд намуд, ки дар замин буд, затоплена. Зери ҳар як цистерной бо бензином буд лужа ... Ҳатто пеш аз кӯшиши ӯ медонист, ки он ба безнадежно, вале ӯ бросился кушодани входную дари "Ғалаба", дид калидҳои зажигания ва таъљилан кӯшиш гузошта мошини. . Муҳаррики завывал аз жажды, ягона чизе, ки ӯ ба дурўѓ, ин указатель сатҳи сӯзишворӣ. Стрелка ба нармӣ колебалась ва находилась дар нуқтаи сифр.
  
  
  Ник горько выругался ва давида ба скользкому грязному тротуару ба кӯча. Трехколесный мошин бо грохотом улетал аз анбори ва ҷуфт маҳаллаҳои "Волга" громко, бо пронзительным скрипом шина, поворачивала тавассути переезд.
  
  
  Ник метнулся дар саросари кӯча ва манучењр дасти гузашта заброшенного и ' л барои паноҳгоҳ Полянского, сипас, ба воситаи дигар дар кӯча ва дар ожидавший он ҷо "ЗИМ". Мошин завелась, чӣ тавр ба гонкиро ва Ник баракат онро барои он, переключая интиқол ва тела педали мисли девона. Ӯ обогнул навбати аввал дар ду чархҳои ронда, занад, то бубинанд, ки чӣ тавр гудящий трехколесный мошин свернул дар релсҳо ва ғоиб шуд.
  
  
  Ӯ толкнул громоздкий "ЗИМ" ба пеш, вынудив он, ки ба тамом аз анбори, ва дуо кардам, то ба бародарон ва хоҳарон бештар на выходили аз укрытий, преследуя Валентину. Аммо, аз он подсчетам, бо онҳо дур, ба ғайр аз Чжоу Цо-Линя, ҳа ва умуман шарики комил Валя метавонад гард ҳафт маҷрӯҳ, ки яке аз таъсири.
  
  
  Ӯ зуд затормозил, пеш аз меғелонад ба роҳ, ва дар ин бора адская шахзода охватила он. Дар як лаҳза он фикр кардам, ки ӯ як мақсад е ин ки мошинҳо, ки барои онҳо ӯ следовал, вазъ дар як тонна аст, вале, вақте ки ӯ маҳсулоти худро рафти, он лаҳза дид, ки трехколесный мотосикл ҳам яростно илмҳоро Волгу ки ӯ худаш буд, ба ҳар ҳол цел. Шквал громовых таркиши пронесся сквозь он сари грохотал ва эхом отражался дар оглушительном хоре, корвониен дар боз ҳам бештар ва паеми даҳшатнок поентар зеркашӣ. Ӯ қатъ мошини, чархи сахт пробуксовали, ва оглянулся.
  
  
  Play! Ӯ рушился, разбрасывая боми дар ҳаво кусками, изрыгая зервазифа кишок; осыпались деворҳои летели хишт; калон дона чӯб ва металл ки аз он боло раванд, то дар кӯча, падая бо еле уловимым грохотом аз садои таркиши.
  
  
  Хуни Ника застыла дар он жилах.
  
  
  "Эй Худо, Эй Худо...! Ошиқон! ".
  
  
  Ӯ кушода дари мошинҳо пеш аз он ки онро дарк
  
  ки ба ӯ ҳеҷ чиз наметавонад ба кор аст, то ки наҷот Валентину. Ӯ боз захлопнул дари ва яростно завел муҳаррики. Бояд Чжоу Цо-Линь насб бомбу назди побегом, дар бораи имкони истироҳат, агар як далели, ки бояд нобуд. Ва чунин далелҳо буданд. Ҳадди ақал онҳо вуҷуд доштанд.
  
  
  Ӯ погнал громоздкий "ЗИМ" пеш аз заброшенной кӯча, ки ногаҳон ожила аз зияющих ва напуганных корӣ. "Волга" буд, дар он дида мешавад, вале Лақаби шунид бо мақсад ва дид вдалеке хурд мошини якбора поворачивающий чап.
  
  
  Хуб! Ман ҳанӯз поймаю ин ублюдка.
  
  
  Ник стиснул дандон ва нажал дар педаль газ. Ба он рӯ буд, ки ниқоби адоват, ва дар дохили ӯ мегуфт:
  
  
  "Valentines, Valentines, Valentines! Мо ин получим, мо получим, ман ба шумо ваъда!
  
  
  Ӯ повернул чарх, чун смертоносное силоҳ, нацеленное дар ненавистного душман, ва аз паи трехколесным мошин дар гузаргоҳи сарҳадии. Ӯ развивал бузург суръат, сарфи назар аз он, ки буд, ин кам мошин. Ӯ разглядел громоздкую "Волгу". Хуруҷи исходили аз ҳам мошинҳо, тасодуфӣ аксҳоро аз ҳар як ронанда, аз ҳад зиед внимательного ба суръати дақиқ барои ҳадаф дод. Тадриҷан ба Ник табдил ефтааст, ки ба он наздиктар.
  
  
  Оҳ! "Волгу" тронули! Қариб, ки бо ду ҳиссаи ӯ дид, ки чӣ тавр разбилась назад дари. "Волга" чӣ мехоҳам тряслась ва колебалась ва мошини смело следовал, барои он. Ник ҳатто қавитар зад оид ба газу.
  
  
  Чизе вылетело аз windows "Волга", объекти овальной шакли рафтанд дар роҳ, дар пеши мошини дучор шуда ва бо он. Ник чуқур вздохнул ва затормозил. Мошини боз загрохотал ва подпрыгнул дар ҳаво бо душераздирающим дод, ки садо ва баъд афтод, разбитый дар беспорядоке, разбросав snippets разорванного металлӣ ва бадани инсон бисер ярдов атрофи он. Ник якбора свернул, ба вуқӯъ дидани чизе, ки боқӣ мондааст, ки аз Полянского. "Волга" набрала суръат ва мчалась, ки агар ҳамаи демоны азоби писаронатонро аз он.
  
  
  Танҳо Ник буд, ки дар доираи фарогирии ва напрягся аз сосредоточенной ярости. Оҳиста-оҳиста ӯ набирал суръати. Бо задааст спокойствием ӯ прижал бунедӣ, дар интизори "люгера" ба стеклянным атрофи осмон бошанд разбитого лобового шиша ва нажал ба триггер. "Волга" ногаҳон свернула рост. Ник нажал дар давраро, ва громоздкий "ЗИМ" бо заҳматталаби, вале самаранок визгом заскользил. Кӯтоҳтар "Волга" набирала қиматбаҳо метр дар маневре ва молниеносно скользила оид ба мощеной кӯчаи ҷудо васеи проспекта пеш. Ник расправил "ЗИМ" ва аз паи онҳо. Ногаҳон пеш аз он сарчашма борт мекашем. Ник боз нажал дар давраро, онро беҷавоб ва биронам, минбаъд, ба зӯр нест, наткнувшись қамчин кӯмаки мчащуюся ба он роҳ.
  
  
  "Волга" дар ин преуспела. Боз ҳол; Вай дар ду блокҳои поен ҳастед, ки аз ӯ, ва Ник боз ускорился ва бросился, барои он. Ва боз "Волга" свернула. Вай выбрала дароз ровную роҳ, ки вела дар сельскую мавзеъ ва ба десятку е бештар шумораи ниҳонӣ таиироти назаррасро, ҳар як бо дюжиной ответвлений, ба ҳар яке аз онҳо мошини ин байн, ки ба он ронандаи выбрался ва сехи хурди, устроив засаду, Ник нетерпеливо ускорился ва шањ тавассути кушода лобовое мегирифтанд. Тир попала дар қисми пушти нав "Волга" ва срикошетила.
  
  
  Онҳо буданд, ки дар речной тропе, зебо мавзеъ, ки пересекал баланди набережную. Западным туристам ин мебуд, писанд омад. Ник низ дида фоидаи он; ва он яростно нажал дар акселератор, то "ЗИМ" на набрал иқтидори пурра. Акнун ӯ приближался, неумолимо, ва ӯ дид, ки чӣ тавр Чжоу Цо-Линь склонился бар рондани, зарпарастона он бо отчаянием нест, тарк ба ӯ имконият выстрелить.
  
  
  Тропа дареи вилась боло, ненадолго миновала зебои аст баландии, ва он гоҳ ногаҳон, вале плавно спустилась. Передние чархи мошинҳо Ника қарор гирифт, дар сатҳи бозгашт "Волга". Ник қасдан приближался, месть ва нафрат заставляли он хуни закипать. "Волга" подъехала ба канори роҳ рондани боком. Ник аз паи онҳо. Дар поен буд, дареи, блестящая дар офтоб. "Волга" бо визгом спускалась оид ба склону. Ник ҳамеша буд, наздиктар. Чжоу Цо-Линь встревоженно доранд ба воситаи китфи. Ник буд, кофӣ наздик, ки ба пешвози ӯ glance.
  
  
  "Ҳозир!" - гуфт ӯ ба худ.
  
  
  Ӯ боло пистолет ва огоҳона шањ. Чарх "Волга" insanely крутилось. Чжоу вскрикнул аз ужаса... ва Ник бросился ба мошини. Metal дучор металлом ва изношенными шинами
  
  онҳо закричали ...
  
  
  Дар роҳ танҳо монд "ЗИМ". "Волга" занесло, перевернулось ва понеслось оид ба баланд насыпи афтидани дар тихую, ки дар дареи. Дуъояшон ужаса ва ҷаҳиши застыли дар гӯшҳои Ника. Гумон аст, ки арзиш ба берун рафта, барои дидани. Аммо он фуруд омад, попятился ва е назар ба поен дар дареи.
  
  
  Буданд калон блистери, на бештар аз он.
  
  
  Ӯ деҳот мошини ва уехал. Ҷое дур завыли сирены, балки барои он ки онҳо ҳеҷ значили. Ӯ фикр разрушенном анбори ва хеле бузург мешавад, непропорциональной зан аз смехом, ки повторял Пос, пос, пос, пос! Дар он гӯшҳои ... ва дар дили вай.
  
  
  Ӯ ба зӯр осознавал, ба куҷо меравад, то свернул дар кӯча, покрытую уродливым мусором ва пурра ба мошин, пожарных мошинҳо ва мошинҳои ерии таъҷилӣ. Красное шӯълаи ҳам ба нармӣ поднималось ба небу, вале бузурги рӯдаҳои резинӣ ва кричащие одамон чунин менамуд, таби бар онҳо.
  
  
  Ник припарковал ЗИМ ва тасодуфӣ рафт оид ба фишанги ифлос кӯча, ғофил аз мардум, ки барои боздоштани он криками огоҳӣ.
  
  
  "Оҳ!" Шарики комил! Дмитрий Борисович Смирнов отделился аз гурӯҳи ҷиддӣ выглядящих мансабдорони ва похлопал он плечу. Ое шумо хел шуд, дӯсти? Добрался ое пеш аз он одам?
  
  
  -Ҳа! - суст воскликнул Ник, дар ҷустуҷӯи горящие, дымящиеся щебни. Ман фикр мекунам, ки ту имеешь дар хотир Чжоу. Ҳа. Вале ӯ дар поени даре. Пас, агар шумо мехоҳед, ки ба допросить он, шумо бо нест иқбол.
  
  
  "А, хайр майлаш, шарики комил", - хурсандӣ гуфт Смирнов. Мо дигар аст. Дар бораи ва ман барои ту бисер хабарҳо, дӯсти ман! Хурд Соня звонила. Ва Подш Харис мехост, то шумо бидонед, ки Людмила бо шодӣ қабул мекунад коктейл аз водки ва шампан. Ва ман ... ман ба мепурсанд раҳбари худ, ҷаноб Hock, агар ман наметавонам ба тағйир ва як њамхизмати худро аз мардум, мумкин аст, худи Островского, барои шумо ... Ман мефаҳмам, ки ин аст, ки байни амрико бейсболистов, дуруст аст? Ӯ шавқовар аст, дарида берун хандидан ва похлопал Ника оид ба плечу.
  
  
  "Ҳа, лекин ман нест, хеле хуб аст бейсбол дар вуҷуд надорад".
  
  
  Чӣ тавр глупым исбот кард, ки ин нафар! Болтаем дар бораи Людмиле ва бейсболе, вақте рӯй дод, ки он чунин ваҳшатнок ... ".
  
  
  Ӯ ногаҳон застыл.
  
  
  "Чӣ тавр ту фаҳмидам, ки ман преследовал Чжоу?"
  
  
  Дмитрий Смирнов красноречиво удивленно приподнял қабати қуллаи мебошанд.
  
  
  "Вале танҳо як роҳи ед!" Табиист...
  
  
  "Пос-пос-пос-пос!"
  
  
  Ник развернулся, ки агар ба он даст. Ӯ метавонист дидан як зан, балки барои он буд, ки бешубҳа, аз овози Валентины. Ӯ всматривался дар дуд, ища он сарчашма, пурра накардани ясное, зинда изњори умед ба он рӯ ба рӯ ва ногаҳон ҳаво гарм дарки дӯстӣ ва хоҳиш барои кунед-дар, измученных назари Дмитрия Смирнова.
  
  
  "Шумо смешны, рафиқони!" Взревел паеми овоз. Ҳеҷ як даҳҳо аз шумо поместят ман дар ин крошечную "қамчин"!
  
  
  Он гоҳ, ки Ник дид он сквозь дуд ва давида ба он.
  
  
  Шарики комил Ошиқон истода буданд, аз дару кареты ва хохотала. Вай бузург аст блузка висела дар клочьях ва сар шуд забинтована; қабоҳаткор хун ва торик отметины пароканда шуданд он платью, инчунин шахсе буд, насмешливым мизи пятном. Вале вай шахсе буд, ки аз ҳама зебо ва чудесным зрелищем, ки ӯ ягон дида.
  
  
  -Ин танҳо метавонад! - крикнул Ник. Ин садоятро бошад ту!
  
  
  "Пос-пос-пос-пос!" Ки боз ин метавонад бошад, шарики комил? Ошиқон развела як дасти. Шумо обезумели, а? Ман низ! Вале мо ҳам зинда!
  
  
  Ник баъзеи Валентину барои ушибленные дасти сжал.
  
  
  -Ин ғайриимкон аст! Ман дидам, ки чӣ тавр ба бинои взорвалось!
  
  
  "Аммо ман на ба бинои!" - взревела Ошиқон. Ман Valentines, несокрушимый нафар - танк, ! Чианг Су хеле тарс ва ба ман гуфт,, ки аст, дар таҳхона. Вале ман ба ҳамаи испорчу, агар ба ту мегӯям ин аст! Салом, шарики комил!
  
  
  -Салом! - гуфт Ник, обнимая бузург, громоздкое бадан занон. Шумо зид набошед, ки ман буд, сар ба шумо искреннюю ва неизменную привязанность, Valentines?
  
  
  ОХИРИ
  
  
  
  
  
  
  НИК КАРТЕР (тањририяи псевдоним). Ник Картер (Киллмастер):
  
  
  
  Ҳеҷ яке аз ҳамин муаллиф зикр нашуда бошад, барои китобҳои бо номи Ник Шуд, ки истифода бурда мешавад ҳамчун псевдонима издателя. Байни томами бибинем аст, ки аз аввал ва е аз шахси сеюм тағйир. Дар байни машҳури муаллифон, ки саҳм дар силсилаи: Михаил Аваллоне, Валери Мулман, маннинг кард, ки Ое Стоукс ва Мартин Круз Смит.
  
  
  Ин роман, "Ҷосуси № 13", буд, ки бори аввал нашр дар моҳи майи соли 1965 (барориши A139F) нашриети "Премиальные китоби" салоҳияти он мансуббуда дар воҳиди "Бикон" воҳидҳои Universal Publishing and Distributing Corporation (Ню-Йорк, ИМА), ва буд, написан Валери Мулман.
  
  
  
  
  [1] Corondel - ин вертикальная хати, ки истифода бурда мешавад гарнитуре барои тақсими сутуни матн. Вақте ки существовало расмиети ин фазои байни колонками қабул карда шуд, ба "сари слепого". Имрӯз он вақт ба ҳамчун номида танҳо "кӯчаи сангинбой". Дар рӯи коғаз ҳунарҳои, аксари малламуй амудӣ гурӯҳҳо, ки шумо метавонед нигаред дар нур, называются коронделями - отпечатком металлӣ ришта, ки сформировали сохтор, истифода бурда мешавад барои тайер кардани онҳо. (ИН ҲОЛАТ ДАР ҚОНУНИ МАЗКУР НАШРИ) (Н. дел Э. Д.) <
  
  ============================
  
  ============================
  
  ============================
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  7. Ужасные. (Грозные.)
  
  
  Ифтихори пеш падению
  
  Дар пышных сабз кӯҳҳо, акнун металлҳои сиеҳ ҳамчун сажа зери безлунным ҳаво, интизор безмолвные нозирони. Онҳо зиеде буд, вале танҳо як медонист е мебоист донад, ки дар ин шаб аз ҳама шаб як чизи махсус, аз он ба маблағи интизор. Ва касе, гарчанде медонист, ки ба назар буд аз ҳад зиед эҳтиет ба выскользнуть аз и ' л барои паноҳгоҳ, рискуя ҳушдор дигар, ки медонистанд, ки приближалось ба онҳо дар шаб. Бо вуҷуди ин, нозире буд, кофӣ наздик, ки ба шунидани, ое чизе шунидани; ва намедонист, ки ба чӣ гӯш, нозире ҳайратовар буд оромӣ аз баҳр. Мавҷҳои хлестали оид ба камням, шипел суст аст, аммо ин ҳама чиз аст. Шояд он қадар хуб аст, вале ин беспокоило.
  
  Дар поен ду марде, ки дар қаиқ беихтиерона пригнулись, чун дурахшон рентгении нур рассек осмон ва оид ба дуге афтод ба черную мавҷи баҳр. Онҳо ҳам медонанд, ки рентгении прожектора баргузор гузашта онҳо, зеро ки высадка буд бодиққат спланирована. Ҷумҳурии Гаити буд, ки дар ин вазъи молиявӣ, ки шармгоҳи худро ба тамоми хориҷа, мардуд ва баҳр, ки ба бастани бреши бар зидди ҳамаи хоҳишмандон пешниҳод менамояд. Каме девона шуд, ки дар он президенти якумра аз озоди, кӯшиш мекунед, маҳз аст, зеро ки он крошечной замин роились всевозможные авантюристы - кубинцы, доминиканцы, амрикоиҳо, венесуэльцы, қотил ва суратгирони аз Life - ва ӯ кофӣ буд дахолати. . Ҳамин тариқ прожекторы ва мусаллаҳ нозирони дар ҳамаи нуқтаҳои имконпазир нуфузи. Ва ҳол он ки ӯ то ба ҳол пурра оцепить худро ҷудо ҷазираҳои сплошным кольцом мардум ва ҳеҷ кас дар здравом пањлўи зарра мебуд баррасӣ Кап-Сен-Мишел чӣ ҷои высадки.
  
  Бузург шамшер нур качнулся бо баҳр ба замин. На онҳое, иҷро светом, на касоне, ки мепоиданд барои онҳо бо таманно утеса, надида нек боевую рубку, выступающую бар вздымаемым шамол баҳр, ҳеҷ як темную фигуру ранги нисфи шаб, ки плыла оид ба волнам ба скалистому заливу. Ҳатто мардон буданд смуглыми: jr аз сабаби он, ки ӯ таваллуд дар Порт-бораи-Пренсе, ва дуюм, аз сабаби он, ки ӯ счел оқилона сопоставить бо тенями дар вақти шаб сафар.
  
  Жан-Пйер Турнье чарогоҳҳоро хурд судно дар опасную мелководье. Вақте буд, тихой - мӯъҷизаи фикрҳои муҳандисӣ, изобретенное касоне, ки ба кї кор ду нафар мард. Принсипи, ки дар он ӯ дар кор буд, хеле сложен барои фаҳмиши бисере аз мардум, ҳатто Jan Пьера, балки барои ӯ ин надошт фарқ намекунад. Ӯ медонист, ки танҳо дар он ҷо буд, бо ҳам ором, ки береговая хати он кӯдакӣ буд, ӯ чунон знакома, ки чӣ тавр ва ба ягон живому мужчине, ки вақте ки он ба доходило то идораи ягон кашола карданд, ӯ ба бало famously метавонад приплыть дар он ба скалу ва онҳоро худ мусофир. маҳз он ҷо, ки ӯ буд, рафта. Бало наздик, вале на он кадар.
  
  Ӯ дидам дар скалу, ки акнун возвышалась бар онҳо. Дусад фут қариб непреодолимого монеаҳои. Ӯ нигариста, дигар марду фикр кардам, ки тавони он дошта бошанд, ки ое ҳатто ӯ ин корро. Ҳамоҳангсозии, equipoise, сабр - чизе, ки ӯ буд,. Шаш фут плюс дарозии шнура ва пўлодӣ асабҳо кӯмак хоҳад кард, бале, вале ое ин кофӣ хоҳад буд? Жан Пйер сомневался. Кас ва ҳеҷ гоҳ муваффақ не взобраться дар ин предательский скользкий утес. Пайратс былых рӯз позволяли худ пленникам сбежать аз онҳо, преодолев ин холигии. Тибқи таърих, ҳеҷ яке аз онҳо ҳеҷ гоҳ буд, ин. Даҳҳо одамон тарк насмерть ба сангҳо дар поен.
  
  Дигар мард оглянулся ба ӯ ногаҳон усмехнулся дар dark. Дар сумраке виднелась танҳо белизна он дандон ва заиф отблески дар назари, вале Жан-Пйер метавонад рўњї дидани қавӣ бородатое шахс. Ӯ фикр кардам, ки дар бораи онҳо тщательной омода ва дар бораи он, ки ӯ дидааст, ки дар амал аст. "Хуб, мумкин аст, - фикр кардам ба ӯ. Метавонад. Агар касе, ки метавонад ин корро, пас аз ин ӯ. Вале mon Dieu! Чӣ тавр ужасным мебуд, ки ба нутфае, ки агар вай буд.
  
  Сангҳои буданд, хеле наздикони ва острыми, ки чӣ тавр дандонҳои наҳанг аст. Қавӣ порыв зад шамол андаке лодку ва толкнул вай хатарнок наздик ба зазубренной каменной кромке, выстилающей подножие утеса. Жан-Пйер ламс ва фишанги фаъолияти қариб қатъ дастгоҳи марказӣ, ки агар аз он буд, бесшумный гидрокоптер, сипас оҳиста ва бо бесконечным умением бошад онро ба самому низкому ва на камтар зазубренному валуну. Ӯ ба нармӣ прикоснулся ба тугмаи ҳиссаи, ва автоматии крюк протянулся бар яке аз буферных тарафҳо монанд ва привязал вай дар ҷои. Вақте хаотично покачивалась дар прибое, вале крюк держался.
  
  Шарики комил Жан Пьера дидам дар каменную девор. Дар аввали якчанд вертикальных поя буданд мокрыми ва скользкими аз брызг. Дар боло скала буд, равшан хушк, вале безликой ва безликой, чӣ тавр ба бетонный post. Баланд наверху, дар канори обрыва, росли паст кусты. Барои онҳо росли қабати харони дарахтон.
  
  Пиронсол мард гуфт манъ ва е маҳдуд мекарданд. Листва хонадоршавии ӯ укрытие, а он торик-сабз шакл хоҳад кард, қариб аст, ки ноаен.
  
  дар байни ночных тира шуд. Ӯ чашмони маро дар темноту наверху. Бале, ин буд, узкий порча, ки дар бораи он ӯ гуфт Жан Пйер, як қитъаи фазои байни дарахтон, ки табдил ба тарҳи чаҳорчӯбаи танг зебогии табиии тропинку дар кӯҳҳо паноҳ. Бесадо онро хатм чӣ кор кард. Лозим нест, ки бештар назар дар ин скалу. Он кофӣ наздик ба он ба воситаи як дақиқа. Ӯ проверил lashings, ки экрани хушаи крепились ба он ботинкам, ва пайдо онҳо прочными. Наручные lashings низ буданд, ки дар ҷои; костяшки ангуштони он дар ангуштони худ қатъии, ки ба онҳо прилегали ва тез, монанд ба когти придатки менамуд, вырастали рост аз он мускулистых дасти.
  
  Ӯ гуфт Жану Пьеру, боло когтистую дасти нишони салом ва ба осонӣ перемахнул бо качающейся монанд ба паст лежащий валун. Як маротиба, танҳо як маротиба, ӯ боло чашм ва сар ҷойҳо. Когтистые крючки дар он дасти ва пои худ тихонько скребли бо санг, находили ночизи зацепки ва двигались пеш, чӣ тавр ба осторожные крабы.
  
  Ин буд, кард painfully оҳиста-оҳиста. Жан Пйер мепоиданд, барзиед ҳисси нарастало, ки дар он меъда, вақте ки хурд ручейки қум скользили оид ба утесу ва останавливались, вақте ки аллакай буд, дар қум, ба афтод. Танҳо скала, аз ҳама голая аз сангҳои встретилась бо лазающими когтями. Даҳ фут... понздаҳ... бист. Эй худо, ин буд, ки оҳиста-оҳиста. Бисту панҷ ... Дар як лаҳза, ки аз он замирает дил, по дар пойафзоли худ высвободились. Жан Пйер втянул ҳаво ва нафаҳмида нигариста, тез аз сангҳои монанд. Бо грохотом ва бо як всплеском скатился камешек. Вақте ки ӯ боз боло чашмони ӯ дид, ки когтистые лапы боз гирифта, ба дасти худ ва оҳиста-оҳиста, оҳиста-оҳиста двигались боло. Сӣ фут... боз якчанд дюйм... боз ҷуфт пойҳои. Он вақт ӯ қадам дуртар; ӯ бештар истифода шуд, ки ба кор.
  
  Ӯ отодвинул бесшумную лодку аз смертоносных скал ва боз повернул вай ба открытому баҳр ва ожидающей подводной қаиқ. Приглушенное свечение циферблата он наручных соат подсказывало ӯ, ки ӯ бояд поторопиться. Малышке буд приказано интизор отставших. Як бор ӯ оглянулся. Тақрибан чиҳил панҷ, панҷоҳ пойҳои ӯ подсчитал, ва карабкался, чӣ тавр ба нерешительная улитка, бо садовой девори худ.
  
  Шахсе, ки поднимался буд, касе угодно, танҳо улиткой ва скала буд, аз угодно, танҳо садовой девор. Шаб буд, ки муҳити оила гарм, ва кӯшиши пробиться сквозь холигии отнимала ӯ ҳамаи зинокор ва stamina. Ӯ кӯшиш ба дасти худ ва пойҳои кор ба таври худкор, то ки фикр дар бораи дигар чиз - дар бораи дигар чизҳо, масалан, дар бораи он, ки чӣ тавр оғоз ба арақи покалывать он пӯст, ва дар бораи зуде он нав кард. Рўњї ӯ проверил content худ либос: камуфляж Кастро бо дополнительными дохилии карманами. Калон маблағи зиеди пул дар чанд номиналах ва барои мақсадҳои гуногун, аз ҷумла взяточничество. Рюкзак, ки дар он даъвои аз чудесного нахи буд, ки бояд комилан защищенным аз узвҳои. Ӯ умедвор буд, ки ин тавр аст. Лавозимотҳо барои костюма.
  
  Дигар лавозимот ... аз ҷумла Люгер бо номи Вильгельмина, стилет, маълум Хьюго, ва газовую бомбу бо номи Пйер.
  
  Ник Картер суханро осмонҳост.
  
  Когти бродили бо санг, впиваясь дар он рўизаминї ва доред то дар он ҷо бо истифода аз крошечных ҳиссаи дюйм шадид корд меноманд. Буд, ки имконияти ба шитоб, не ки буд, дур, танҳо когтистые як, ба он нигоҳ аз смертельных сангҳои дар поен.
  
  Ҳанӯз нисфи. Ва шиддати он бадан становилось невыносимым. Аст, чизе ба вай ҳатто медонист, ки ӯ интизор аст наверху. Албатта, дар он буд, номи, вале на бештар аз он. Брифинги, ки дод ба ӯ Hock, промелькнул дар он сари. Звали Паоло ва Паоло бояд буд интизор дар ин кӯҳкорӣ ғор дар ним мил аз ин ҷо.
  
  "Чаро Паоло?" - пурсид ӯ ба сарвари AX.
  
  Хоук сердито нигоње. "Шумо чиро дар хотир доред," Чаро Паоло? ""
  
  "Итальянское ном барои доминиканца?"
  
  Хоук раздраженно chewed сигару. "То? Онҳо ҳамон омехта, мисли мо. Дар ҳар сурат, он метавонад кодовое ном. Ҳар он набуд,, шумо лозим меояд, ки ба истифода аз ин ном барои он. Шумо масъули барнома - Паоло, ва на аз ҷониби Томас, Рикардо, е... е Энрико.
  
  "Ин метавонад кодовое ном!" - повторил Ник. "Мо туро кам чӣ медонем?"
  
  Хоук сард нигоње. "Не, намедонем. Агар мо медонист чуноне, ки шумо гумон мекунед, ки мо бояд бидонед, ки мо мебуд, шояд, на отправляли шумо. "Дар асл, картерро ба ҳузур пазируфт, мо ҳатто намедонем, ки ин доми".
  
  Доми, ҳа. Рӯҳбаландкунанда фикрҳои. Ник стиснул дандон ва идома дод лезть. Он ба шахси залил арақи. Ҳар мускул ва ҳар нерв талаб мекарданд истироҳат. Бори аввал ӯ ба сухан оғоз ба тааҷҷуб, ҳадс ин аст, дар ҳақиқат, ое ӯ қодир ба даст ба бомҳо.
  
  Ин буд, ки ҳанӯз дур аст. Ба замми ин буд, ки аз роҳи дур ба поен. Ва имконияти дуюм хоҳад буд.
  
  Ба пеш, хислатҳои туро побери! - яростно гуфтам ба худ. Ӯ медонист, ки фаҳмо барои ин каме бештар. Ин превращалось дар ҷисмонӣ агонию. Он дасти царапали, ҳеҷ находили, боз царапали ва нигоҳ. Ӯ поднялся боз ба як болезненную ступеньку.
  
  Не, ин буд, нелепо. Ӯ то ба ҳол имконияти ба фикр дар бораи пурра ғайриимкон будани ин.
  
  
  
  
  "Агар ин доми, - гуфт ӯ, - чӣ гуна шумо фикр, ки онро аз доми?"
  
  Ӯ ба хотир ҷавоб Хоука, вале ӯ выскользнул аз он цепляющегося афкори, ки когти дар он по гум хватку. Он ҷисми катилось поен бо ужасающей суръати, ва скребущие крюки бефоида царапали сахти санг. Ӯ цеплялся, чӣ тавр ба пиявка, хоҳиши ба он конечности ва бадани прижались ба обрыву, ва дуо, ки ба кадом чизи беохир бузург выступ зацепился барои ғояҳои хеле васеъ зондирующие, царапающие когти ва қатъ онро смертоносное торҳо оид.
  
  Ник вонзился дар каменную девор, чӣ тавр бузурги гурба, ноумед ищущий зацепку. Он топающие пойҳои вонзились дар кремневую, он ба боло мебарояд. Пайдо крошечную щель. Ва держится.
  
  Ӯ дар як лаҳза прижался ба он, ки сахт дыша ва моргая чашмони аз гарм арақи. Вале ӯ медонист, ки он опора хеле хурд аст, ки барои нигоҳ доштани он ҷо бештар сония, ва маҷбур худ ба ҳаракат. Аввал вбок, сипас оҳиста-оҳиста ба боло бо волной отчаянного кӯшишҳои, ки забирало ӯ охирин захираи қувваҳои. Ӯ медонист, ки ин давом мекунад, ба ӯ то бомҳо.
  
  "Дар ин ҷо он, - тупо фикр кардам ба ӯ. Кадом адский роҳ.
  
  Пас аз он пойҳои пайдо уступ шириной дар ду инч. Чӣ гуна аст чудом каменная девори бар он собит зери каме дар як кунҷи, то ки он метавонад наклониться шифоҳӣ ва ба даст овардани баъзе передышку. Ӯ чуқур ва хушбахтона вздохнул ва маҷбур ба худ барои истироҳат, ки то чӣ андоза метавонист. Роҳбари дақиқа. Дигар. Он нафас замедлилось то ба муқаррарӣ, ва адад ба он мушакҳо тадриҷан аҳли. Рентгении прожектора, дар бораи он фаромӯш рассекал осмон паси он. Ӯ боз ин сол бар он шањодат медињанд, вале медонистам, ки ин хоҳад, онро пайдо мекунад, дар ин ҷо. Шахсони расмӣ Гаити буданд, то боварӣ дар он аст, ки обрыв ғайриимкон аст, дар атрофи даст - ва Худо медонад, ки ин назар ҳамин тавр, ки агар онҳо буданд, дуруст, - ки онҳо ҳатто не ташвиш пайравӣ аз он. Ҳадди ақал ҳамин тавр гуфта шудааст дар сообщениях хадамоти иктишофї Хока.
  
  Ник вытер худро ҷорӣ шахсе, ки дар бораи китфи ва согнул напряженные дасти. Аҷоиб аст, вале ӯ ҳис отдохнувшим ва отдохнувшим. Он когтистые ангуштони тянулись боло; аз он пойҳои меҷуст, ва пайдо дигарро нек зацепку. Якрав реша задел он ба дасти - дар аввал, ки ӯ пайдо кардаанд. Ӯ бодиққат потянулся ба он, ва он выдержало.
  
  Шояд, ӯ то ҳол дар выживет. Акнун ин осонтар аст.
  
  Шаб буд, ки тихой, агар садои об дар поен, ва порывы шамол сквозь дарахтони наверху. Ӯ метавонист шунидан царапающие, скользящие садоҳои худ ба худ аз кӯҳ, аммо ӯ медонист, ки он ночизи, монанд ба каламушҳо садоҳои буданд муқаррарӣ нест звуками барои шаб ва на мехоҳам, ки дида. Агар, албатта, шунавандагон на низ хеле наздиктар аз вақти камтар аз тақрибан анҷом.
  
  Пушти он дар темном баҳр погрузилась хурд зериобии қаиқ. Бесшумная қаиқ находилась дар махсуси созмони отсеке ва Жан Пйер буд, дар суханронии худ, аз он гӯш ба подслушивающему дастгоҳ, ки передавало тихие садоҳои медленного кӯҳ инсон бо невозможному склону. Ӯ шунид, балки аз он буд, мешунаванд.
  
  Касе дигар ҳам шунидам.
  
  Нозире, знавший, чиро бояд интизор бесшумно ускользнул аз бомҳо утеса ва чун сояи, скользнул ба назначенному маҳалли мулоқот.
  
  Ник полез. Рафта, вазнин буд,, вале аллакай чунин ба назар мерасад, ғайриимкон нест. Худи мураккаб қисми ин, акнун, ки ӯ медонист, ки ӯ гузашт нисфи роҳ буд неуверенность дар он аст, ки дар пеш. Он охватил баъзе хашми.
  
  Сокровище! ба хотири худо! - фикр кардам, ӯ дар бораи худ. Спрятанные миллионҳо Трухильо, ва ман бояд ба онҳо ефт, дар Гаити? Ҳамаи ин буд, безумием. Дар ҷое, ки он ҷо, дар dark буд, марде бо номи Паоло, раҳбари гурӯҳи носившей номи в комиксе "Грозные". Ужасные! Ник ором ва горько усмехнулся. Бе шубҳа, мафию кариб интиқол ва амакам подш буданд увлекли нав сафар. Гӯе, ин одамоне буданд, ки ташкилоти доминиканских ватанпарвар, жаждущих заполучить қисми истихроҷи собиқ диктатора ва истифода аз он ба манфиати худ мебошад. Дар ҳар сурат, ин буд, ки онҳо таърих, ва онҳо отправились дар Hock, боби AX боиси Картера. Инак, Киллмастер взбирался дар утес дар Гаити барои қонеъ кардани як дузд ба қонун "Ужасных". Ки ӯ буд, ки чӣ кор кунанд, вақте ки ӯ ба онҳо бо ҳайрат?
  
  Хоук пожал плечами. "Одатан. Хукуки, онҳо кистанд ва чӣ онҳо. Кӯмак ба онҳо, ки агар онҳо дар сатҳи. Разберитесь дар ин бизнес амалиети "Таркиш" ва ҷои ӯ дар охири. Ин ҳама. Акнун, тавре ба он, ки чӣ тавр ба шумо насб тамос, шумо отправитесь бо Жан-Пьером Тюрнье дар катере Q ва нацелитесь дар мыс Сен-Мишел. Дар ин ҷо корти ...
  
  Ҳанӯз дар Вашингтон, ҳама дар назар осон.
  
  Акнун буд, Гаити, як соат пас аз нисфи шаб, ва Паоло аз Грозных интизори он буд, ки дар сояи.
  
  Ник дидам ба боло. Обод обрыва ва паст опушка шинонда шуд, ки ҳоло буданд, танҳо як чанд пойҳои истироҳат дар болои он бошад,. Он фуруд омад, дар як лаҳза ва тарҷума рӯҳи барои охирин кӯшиши. Дар ин ҷо буд, ки беш аз ветрено, ва порывы шамол дергали он либос. Ва ба назар мерасид, каме сабуктар. Ӯ зуд дидам ки дар осмон. Бале, абр буданд, thinner ва бар сари сияло чанд stars.
  
  Ин хуб буд, зеро ӯ понадобился мебуд, онҳо, баргирифтам нур ба харҷ он сквозь дарахтон.
  
  
  
  
  
  Ӯ дотянулся то охирин доираи худ барқарорсозӣ ва устуворона двинулся минбаъдаи.
  
  Он когтистые дасти ниҳоят вазъи муроҷиат ба edge ва вцепились дар он. Боз як такони он усталых пойҳои, ва ӯ хоҳад он. Ӯ заглянул тавассути edge, то бубинанд, ки ба дурӯғ ба ӯ, зеро ки ӯ буд, нияти схватиться барои озод ветки ва соскользнуть бозгашт бо ин чудовищного склона.
  
  Ӯ буд, тамошо бевосита пеш аз он, ки он ҷо буд, ки ба шавад. Бале, дар ғор, вале на бевосита пеш аз он, ҳамагӣ дар якчанд инч дур аз он чашм. Он назар скользнул то аз ступней вазнин пойафзоли худ, то бо неподвижным, неподвижным ногам, то бо massive сина, ба бородатому супорад.
  
  Шахсе превратилось дар оскал сломанных дандон. Ҳатто дар полумраке он буд, ки монанд ба беҳтарин қисми шахс.
  
  "Хуш омадед, амиго", - прошептал овози паст. "Ман помогаю ту, бале?"
  
  Ник ором хмыкнул ва гуфт, ки агар дар аломати признательности, вале он мағзи кор тезтар. Хуш омадед, амиго, хислатҳои инро гир. Лозим буд, мубодилаи номҳои ва кодовыми фразами ва "Хуш омадед, амиго" дар байни онҳо буд. Ӯ дид, ки чӣ тавр бисере аз смутная гулнақшҳои подошла ба ӯ боз ҳам наздиктар ва кардед вонзил когтистые пойҳои скалу. Як дасти схватилась ба решаҳои аз бутта ва дигар подняла дасти, мисли он ки кӯшиши барои кӯмак пурсед. Раздался ором смешок, ва вазнин ботинок кард painfully зад бо дасти.
  
  "Янки свинья!" - прошипел овоз ва ботинок боз качнулся. Ин дафъа ӯ зад, рост ба сари Ника.
  
  Зериобии қаиқ буд, якчанд мил аз ин ҷо ва бесшумно скользила оид ба черному шуд. Жан Пйер нишаста дар худ алоқаи наздик каюте, прижав гӯш ба маленькому черному ящику ва открыв даҳон аз ужаса.
  
  "Янки свинья!" - прошептала ќўрѓонтеппа. Сипас раздался зарбаи дуюм, суруд дар аввал ва солим, ки дар оғоз бо ворчания ва тамом пронзительным криком.
  
  Отведи маро ба худ лидеру
  
  Ӯ боз зад бо ваҳшӣ яростью. Каллаи ҳанӯз кружилась аз скользящего номӯътадили ва дар гӯши ҳис аст, звучал звериный вой, балки он буд, ки ҳаети ӯ ва е ҳаети шахси дигар, ва новобаста аз он ки ӯ проклят, агар ӯ буд, рафта ба даст ҳаети худро дар ин марҳилаи бозиҳо. Аввал зуд суръат протянутой дасти аллакай севумӣ кунад, ки дар клочья. Акнун ӯ буд, ба нафъи, ва ӯ буд, то аз он истифода баред.
  
  Ник рванулся боло, нанося заданд, вонзив пўлодӣ когти дар толстое бедро ва рассекая онҳо боком оид ба низу шикам. Дуъояшон табдил ба яке дароз непрерывную цепочку ужасной дард, ва пойҳои сапогах дигар вырывались, ва кӯшиш ба анчом бозгашт. Когти чуқур вонзились дар ҷисм ва держались; Встречающему бо недружелюбными шатта расониданд буд, ба анчом бозгашт. Ник вскочил бо кунҷҳои обрыва, измученный ва полуошеломленный, ҳанӯз clutching худро қурбонии. Здоровяк дод муносиб якорь, вонзив крючки дар извивающееся бадан, ва Ник на стеснялся истифода аз он, то даме ки ӯ дар он ҷо буд. Дуъояшон усилился, мард отшатнулся ва афтод. Ник сахт дар мавриди ба ӯ ва вырвал дасти аз сочащейся ҷисм. Он душман корчился дар зери он, по ва дасти дергались, непристойности вырывались аз он гулӯ. Муддате онҳо аз ҳам лежали он ҷо, корчась, чун ҷуфти ҳамсарон бениҳоят бештар любовников, ва он гоҳ здоровяк ногаҳон рванул бадани худ ва вскочил ба пойҳои. Ник перевернулся, измученный невыносимо. Ӯ метавонист дидан нависшую бар он бузург фигуру, разорванную либос ва ужасные захм, деформирующие он ба қисми поении бадан, ва ӯ метавонист дидан дароз тӯдаи, появившийся дар дасти шахси дигар, вале ӯ то ба ҳол ба худ мушакҳои ҳаракат.
  
  Аз дами обрыва буд, аз паси он. Калон мард чӣ ваҳй ба ӯ, держа тӯдаи наготове барои номӯътадили поен, ва ба он шахсе превратилось дар безумную ниқоби дард ва нафрат.
  
  Ба хотири худо, бурс чизе, устало гуфт, ба худ Лақаби ва ба ӯ захотелось рвать. Рӯда бача вылезли берун.
  
  Тӯдаи суст опустился поен, ва мард покатился пеш. Ник як қувва ва зад пои flick, ки попало мужчине дар сандуқе ва подбросило он дар ҳаво. Боз раздался ин даҳшатнок дуъояшон буданд,, ва мард балансировал дар ҳаво, чӣ тавр ба цирковой acrobat оид ба пойҳои худ шарик. Танҳо ин пойҳои буданд марговар хатарнок. Ник боз вскочил, шунид треск матоъ ва эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он ноша тарк. Ӯ дилам боком аз моҳияти, ки бо воем летело аз љониби ҳаво паҳн, ба воситаи edge ва аз скалы.
  
  Дуъояшон тамом тошнотворным стуком. Он гоҳ буд, ки дар он ҷо хӯшае. Он гоҳ чизе.
  
  Ник устало деҳот. Дар ин ҷо шумо ва аз он безмолвное меояд. Ӯ танќисї нест поднялся ба пойҳои ӯ ва прислушался ба ночным ҷунбиши даст ба оҳанги бартобад. Ҷое дур послышались додзанӣ. Ӯ беҳтар аст, ки рафта,.
  
  Ӯ неуклюже дорад, дохил заросли дарахтон ва прислонился ба крепкому стволу, снимая когти-крючки аз худ дасти ва пои. Онҳо буданд, липкими аз хун. - Шумо собит хорошенькими ублюдками, - тира аст, табрик намуда, ба ӯ ба онҳо ва сунул худ дар рюкзак. Ӯ постоял зери дарахтон барои як лаҳза, набирая нафас ва заставлял дили суст худро галопирующее ҳаракати.
  
  
  
  
  Дар ҷое, ки аз тарафи чап ва аз он вспыхнул нур. Ӯ мегӯям, ки чӣ тавр дур, ин буд, вале садоҳои мужских овозҳои ҳанӯз ҳам буданд, приглушены. Наздик ба trepidation чирикнула парранда, ва ӯ рассеянно пай он садо, ки двинулся минбаъдаи. "Бешубҳа, обеспокоена ман незаметным пайдоиши", - кисло гуфт, ки ӯ худ ва направился ба роҳи оҳани тропинке байни дарахтон, ки Жан Пйер гуфт, ки хоҳад.
  
  Ӯ дар ҳақиқат дар ӯ пайдо, ва ӯ гузашт аз рўи он бо тихой эҳтиет, слушая ва тамошо. Хандовар, ин проклятая мурғи ба назар мерасид, ки преследовала он.
  
  Ник доранд ба воситаи китфи. Дар ин ҷо пусто. Ва дар дарахтони ороста чизе двигалось. Мурғи боз чирикнула... твитҳо рафт на бо тональности.
  
  Ногаҳон ӯ ба хотир хурд двустороннее радио дар бозори дохилии ҷайбатон нигоҳ доред зери мышками. Эҳсоси каме девона, ӯ наклонил сари ва чирикнул худ зери мышку. Ду чириканья ва пас аз он заговорил.
  
  "Ҳама чиз дар тартиби Жан Пйер", - гуфт ӯ хеле хушхӯю, вале равшан. "Ин буд, дигар бача".
  
  "Ҷалол Ба Худо!" Овози ӯ товарища-AXEman донесся то он хомӯш далеким нидои, вале он метавонад шунидан сабукӣ Жан Пьера. Наступила пауза. Сипас: "боз Кадом бача?"
  
  - Намедонам, - ба нармӣ гуфт Ник. "Ӯ даъват номи худ. Аммо ӯ буд, дружелюбен. Ҳеҷ man чин, ҳеҷ гаитянин ӯ буд. Фарз кунем, он гоҳ ман гуфтам, ки ӯ метавонад кубинцем ".
  
  "Кубинец!"
  
  "Ҳа, ҳақиқат."
  
  "Вале чаро-? Ки умуман рӯй дод?
  
  Чароғҳои приближались, вале на худи он. Ник приблизился губами ба крошечному микрофон.
  
  Ҳей, мо бештар ба монанди чизе, ки дар дигар маротиба, хуб? Агар аз он буд, Паоло, ки танҳо нузул аз обрыва, ба ман ҳам лозим аст, ки бо ӯ дидор ва ин худ вудс заполняется одамон. Бигӯ Ястребу, ки ман добрался то намуд, ки дар болои утеса. Ва бори дигар не чирикай, Хуб?"
  
  "Дуруст аст."
  
  Ник двинулся минбаъдаи байни дарахтон. Он бадан назар менамуд, ки гӯе онро мекашид дар измельчителе партов, ва ӯ медонист, ки набояд дар шакли барои бештар вазнин амалҳои имшаб. Пас ӯ ступил нармӣ, бо диққат гӯш ва умедвор буд, ки Паоло ӯ зацепил насмерть. Фикр дар бораи он, ки ин метавонад бошад, открывала як қатор имкониятҳои дар бораи он на он заботился, ва аксари онҳо записывались ҳамчун t-р-а-п. Ва агар аз он буд, Паоло, пас, албатта, касе дигар аст ва ин боиси таъсиси беш аз чат хуб расм.
  
  Ӯ бас фикр дар бораи ин сосредоточился дар он аст, ки бесадо направиться ба ғор. Метавонад, дар он ҷо ӯ хоҳад кадом чизе ҷавоб.
  
  Нур проникал сквозь дарахтон, ва овози доходили то он тақрибан дар чоряки мил. Ӯ боздошт ва прижался ба дереву, гӯш. Яке аз овозҳо донесся то он громко ва равшан дар раскачивающемся мелодичном фаронса уроженца Гаити. Чунин менамуд, ки ин баъзе, ки фармон. Эмомалӣ фармон. Хуб аст,. Бале, гаитянских низомӣ следовало дурӣ, вале битарсед онҳо мисли ниҳонӣ душманони.
  
  Замин дар зери он шатта оғози ҷойҳо ба боло, ва пеш аз ӯ дид бузург ва бегона корявое дарахт, ки буд, дохил карда шаванд, ки дар он нақшаи ба сифати дастур. Боз аз ярдов, ва он дар даромадгоҳи дар горную ғор, насвистывая ба он впустили. Он қадамҳои смягчал тар мох. Дар солҳои амалияи бесшумного скрытности ӯ избегал веток, ки метавонист кард мешикананд поен зери он шатта е шохаҳои, ки метавонад задеть ва шуршать оид ба бадан аст,, ва он чӣ ваҳй зуд ба входу дар ғор, чӣ тавр ба тигр дар шаб.
  
  Ӯ растворился дар dark лиственного бутта ва дар назар тарҳи чаҳорчӯбаи танг расщелину дар санг. Ӯ қариб буд, скрыт барои волочащимися лозами ва кустами, ва агар ӯ медонист, ки дар он ба назар, эҳтимол, ӯ мебуд, ин на пай. Агар ӯ дар ифтитоҳи дар ғор ягон андозаи дар доираи кӯҳ, он мебуд, хуб укрытием барои дастаи ватанпарвар, эълоншудаи берун аз қонун аст. Чунон ки хуб барои шайки дуздон. Е ячейка коммунистических агентҳои. Афсӯс, ки дар AX буд, то андаке маълумот дар бораи ин гурӯҳ, ки называла худ The Terrible Ones. Онҳо метавонад бошад, ки касе угодно, танҳо он касе ки онҳо худ даъват. Преданные доминиканцы? Метавонад. Ӯ ба он умедвор буд. Мысленным взором дид, роту аво повстанцев навъи Фиделиста, аммо, шояд як каме бештар прозападных, сахти мисли нохун дигар ва ба эҳтимоли зиед нест щепетильных, мусаллаҳ то дандон автоматами ва мачете.
  
  Инчунин, паноҳгоҳ, невидимый.
  
  Ник проскользнул бозгашт дар бутта ва уставился. пристально дар темноту. Ба он чашмони блуждали оид ба камням ва расщелинам, листве, стволам дарахтон ва ветвям, ва дидам, чизе, ки метавонист дар шахси сидящим дар безмолвной вахте. Њашарот сновали ба воситаи барг, ва далекие додзанӣ ҳанӯз слышались, вале поблизости буд, ки овози шунидорӣ на садо ҳузури инсон. Бо вуҷуди ин вай ҳис мекардам, ки чунин ҳузури буд. Ва дар айни замон ӯ ҳис кардам, ки он любопытного покалывания дар затылке, ки буд, як аломати срабатывания он инстинкта хатар. Ин буд, хуб аст. Шояд Паоло Грозный интизори он буд, ки дар ғор, тавре ки ваъда дод, ва берун бо сигналу.
  
  Ник ором присвистнул. ин буд,
  
  
  
  
  
  птичий зов ҷазираҳои нест щебетание радио ва дароз мелодичный солим, ки пас поднимался, пас стихал, чӣ тавр ба овози паррандагон ваҳшӣ кард. Ӯ подождал каме, ва он гоҳ ед дуюм қисми сигнал - як хитрую вариацию, основанную дар дониши амиқ Жан-Пьером дикой Гаити. Сипас ӯ прислушался.
  
  Аввал сигнал омада, ба ӯ аз умқи расщелины скалы. Сипас дуюм, приглушенный листвой ва камнями, вале безошибочно дуруст. Ник напрягся, ки зашуршали барг, ва дар thinnest estp ҷониби гулнақшҳои заблокировала сӯрох дар санг ва бесадо остановилась. Ӯ метавонист дид, як каме ба ғайр аз қатраҳои иловагӣ аз торикӣ ва чизе, фосилаи дур напоминавшего ковбойскую як кулоҳ е шояд як навъ сомбреро ва киноя ба пойҳои ӯ дар пойафзоли худ ва брюках.
  
  "Ҳанӯз дер барои онҳое, ки дар ҷустуҷӯи дӯстони худ", - прошептал Ник дар ҷавоб.
  
  "Барои софдилона ба сайеҳон аллакай дер", - прошептал овози ором дар мягком испания.
  
  "Ки шумо ҷустуҷӯ доред?"
  
  "Паоло".
  
  "Бале. Шумо пайдо аз он чӣ меҷуст, агар шумо топор ".
  
  Ҳамаи меояд хуб аст. Ӯ буд, топор, бале, крошечная татуировка дар дохили тарафи локтя, ҳарчанд Паоло чизе дар ин бора намедонист.
  
  "Он хоҳад буд, ки дар ихтиери худ", - пробормотал он дар шаб ва мубодилаи рамзҳои тамом. Ҳамаи дуруст гуфта шуда буд, ва акнун оставалось танҳо пайравӣ Паоло тавассути расщелину дар ғор. Аммо асосие ҳисси изтироб заставляло он колебаться. Дар ин ҷо буд, чизе тоқ. Ва идеяи ворид в темную ғор бо незнакомцем ба ӯ нравилась. Махсусан, агар дар дохили буданд, дигар незнакомцы бо темными нақшаҳои.
  
  Ӯ огляделся, бо диққат гӯш. Танҳо садоҳои дур буданд. Агар наздик шуданд, нозирони онҳо дар ҳақиқат буданд безмолвными.
  
  Estp ҷониби гулнақшҳои отошла аз ворид шудан ба ғор.
  
  - Пас войди, - гуфт овози паст.
  
  Ник дод суст қадам ба пеш ва бесадо царакат Вильгельмину аз кобуры худро ба дасти.
  
  "Повернись, лутфан", - нармӣ гуфт ӯ. "Бирав, аввал дар ғор".
  
  Ӯ шунид тихое фырканье. "Ту боишься?" - пурсид овози паст.
  
  "Ман эҳтиет, - гуфт ӯ. "Отодвиньтесь, лутфан. Ман намехоҳам, ки дар ин ҷо истода ва болтать тамоми шаб ". Болящие ангуштони дасти чап потянулись ба трубке дар шакли қалам дар болоии ҷайбатон нигоҳ доред.
  
  Буд раздраженный вдох, ва он гоҳ моил: "Чӣ тавр скажешь".
  
  "Акнун, ту пушт ба ман".
  
  "Вале, табиист, ки осторожный".
  
  Гулнақшҳои повернулась ва гон буд, ки дар расщелине.
  
  Ник ба зудӣ аз паи ӯ яке босуръат ва бесшумным прыжком. Ӯ хеста боком дар проеме, Вильгельмина приготовилась ба амал ва щелкнула выключателем дар крошечной трубке фонарика. Дурахшон нур вспыхнул атрофи ӯ little паноҳгоҳи.
  
  "Выключи ин, фиреб!" - прошипел овоз.
  
  Ӯ выключил он ва нырнул дар дохили, удивленный ва сердитый. Дар як ғор буд, ки мардум ба ғайр аз худи ӯ ба он касе шептал овоз мебошад. Чунон ки бояд бошад. Вале чизе, ки ӯ дид, ки дар ярком луче нур, буд, тамоман на он чиро аз он интизор.
  
  Дар дасти дигар пайдо аввал оид ночизи аз ҳосили огней. Дар даромадгоҳи рух меравад, ва ӯ дид занавеску аз шинонда шуд ва темную матоъ, натянутую дар даромадгоҳи. Он кас, ки откликнулся ба номи Паоло, потянулся ба чизе дар каменном уступе, ва ногаҳон хурд пещера тамоми ҳалим сиянием.
  
  "Шумо мехоҳед, ки ҳамаи дод?" - дар ярости гуфт спутник Ника. "Шумо аллакай наделали кофӣ садои ба разбудить мурда! Шумо фикр кунед, вақте ки шумо войдете ин тараф, ба шумо нападут gangsters?
  
  "Ман фикр дар бораи роҳҳои бисер, - оҳиста гуфт Ник, - вале ту, дӯсти Паоло, - охир, чӣ ман интизор". Ӯ дод як қадам ба пеш ва гуноҳони худ взгляду осмотреться бо куллоҳҳои пайрэйт дар сабки ранчеро, дар фуҷур армейскую куртку, дар заляпанные грязью шим, закрывающие хуб сложенные пойҳои, ва дар потрепанные пойафзол барои савор. Сипас ӯ ба гуноҳони худ взгляду боз ба қием бархоста, ба боло, ба назар фигуру, ки ӯ метавонист различить зери маской. Ӯ торопился; ин буд, дерзкий шарҳи, вале он хашми маҷбур ба он кунад, ки ин. Дар охир ба он доранд, ки дар шахсе, ки бо твердым ртом ва чашмони ранги сард буд, сланца. Ва он персиково-кремовый ранги шахсоне, омраченный танҳо кам шрамом дар поени чап щеке.
  
  Чашмони маро ба он, мигая дар он бородатом шахси ва окровавленной либос.
  
  Ник вздохнул ва якбора деҳот дар выступ скалы.
  
  Духтар кӯтоҳ рассмеялась ва смахнула бо сари як кулоҳ ранчеро. Вай мӯй выпадали аз зери он. Ин буд, ки дароз аст ва медово-русое.
  
  "Хуб аст?" вай потребовала. "Шумо дидед, ки ҳамаи, ки мехост дид?"
  
  "Нокифоя", - якбора гуфт ӯ. "Шумо дар ҳақиқат зан е ҳанӯз қарор?"
  
  Вай чашмони брызнули зуҳуроти номатлуб. "Гумон дорам, ки шумо онро интизор, ки ман ба сайру осон нест дар баланди каблуках ва дар вечернем либос?" Вай отбросила як кулоҳ аз худ, чунон ки гӯӣ аз он буд, сар Ника, ва посмотрела дар он. "Избавь маро аз оскорблений, лутфан,
  
  
  
  
  
  
  ва бигардед ба парванда. Аввал мо бояд ҷамъ кунед мардум ҷамъ - ҳарчанд як ба Худо маълум аст, њамчун шумо нақша, ки ин корро пас аз ҳамаи ки шумо шуд. Метавонам, ки ман мепурсанд, ки дар бораи аз ҳама он буд,? "Вай боз душманон дар хуни ӯ рубашке. - Маълум аст, ба шумо зиене. Произошла гумонбарии е туро дида? "
  
  "Чӣ зебо бо твоей ҷониби пурсед", - гуфт Ник, кладя Вильгельмину наздик бо худ ба санг ва снимая рюкзак бо он усталых плеч. "Шумо чӣ фикр мекунед, ки метавонист маро дид?"
  
  - Албатта, гаитянский патруль, - нетерпеливо гуфт вай. "Ин ҷо бештар ба ҳеҷ кас меояд, ҳадди ақал, дар шаб. Дар бораи ин ҷойҳои вуҷуд вудуское суеверие. Ин аст, ки чаро ман выбрала он ".
  
  "Ҳеҷ каси дигар?" Ник уставился дар вай. "Ва худо имконнопазир буд, ба касе, ки аз паи ту дар ин ҷо?"
  
  "Албатта,, ки барои ман ҳеҷ кас нест, следил", - отрезала он, вале он сард чашмони ташвиш буданд. "Дар бораи аз ту говоришь?"
  
  "Дар бораи касе, зеро чизе, ки буд, гаитянским посбон ва ки метавонист ҳатто бошад, ба дӯсти худ, ки чӣ қадар ба ман маълум аст". Ник бо диққат мепоиданд, барои он, то ки мегуфт. "Калон мард, каме боло ман аст ва сахттар хоҳад аст, пӯшидани дар чунин ҳамон шакли.
  
  Бородатые лотинӣ хислатҳои шахс, ки чӣ гуна Ти то бубинанд, ва пур аз даҳони сломанных дандон. Вай чашмони қариб наменамояд расширились. "Ва ӯ даъват ба ман свиньей-янки", - идома дод Ник. "Ман зид, ки маро даъват, вале аз куҷо ба ӯ донист? Тавре ки шумо шояд пай бурд, имрӯз ман кардам беш худро капиталистическую либос бо wall street ".
  
  "Дар ҳақиқат, ман мушоҳида кардам", - ором гуфт вай, ва он хунук назари боз скользнул он потемневшему, бородатому рӯ ва он окровавленной либос. "Ҷое ки буд, ин мард?"
  
  "Ӯ мунтазири ман дар болои утеса, - гуфт Ник, - кардед стараясь партоед ман дар кайҳон. Албатта, ба ман буд, ки ба куштани он. Як бор буд, мубодилаи любезностями ". Он оҳанги ногаҳон табдил резче. "Касе буд ӯ? Шумо фаҳмидем тавсифи, ҳамин тавр не? "
  
  Вай оҳиста-оҳиста покачала сари. "Бисере аз мардум дар рӯзҳои мо мемонад аст, ки пӯшидани, шумо, ва бисере аз онҳо вуҷуд омад ва сломанные дандон. Комилан дуруст аст, ки вай монанд ба шахсе, ки ман медонам, вале ман наметавонам бошад, бовар дорам, агар не увижу он. Ва ин, пешниҳоди ман ин аст, комилан ғайриимкон аст? "
  
  "Комилан ғайриимкон аст", - розӣ шуд, ки Ник. "Шояд, ту ҳамон рада"
  
  "Чаро ман бояд рада?" Оварад пасткунии он хислатҳои фавран сменилось твердостью сжатого даҳони, ки казалась он муқаррарӣ выражением шахси. "Мо ато карда буд, ба кўмак ва агар шумо ба зудӣ ба вай расонда, бояд боварии мутақобила. Ман ба номи, ки дар он на њаматарафа. Вақте ки мо доберемся то Санто-Доминго, ман спрошу дар бораи ин шахс. Агар ӯ аз зиндагӣ, пас аз он нест, он, бале? Вале агар он ғоиб шуд, ман мегӯям, шумо мефахмед, ки дар бораи он ".
  
  Дар ин бора ӯ қариб восхищался он. Ӯ буд, ки чунин одилона ва честной. Ва шояд, вай ҳатто буд честной.
  
  "Хуб, - ором гуфт ӯ. "Масъалаи дигар. Касе, ки ба ту? Аен аст,, шумо Паоло, ки бо он ман бовар, ки ман встречусь. Касе солгал. Ин буд, ки ба ту?"
  
  "Буд, дурӯғ аст!" вай вспыхнула. "Ман виновата, ки рӯй нофаҳмӣ!"
  
  "Кадом нофаҳмӣ?" Ӯ танҳо нест, плюнул дар он ибораи дигар. "Кӣ ва дар куҷо Паоло? Ва касоне, ки ба ту?"
  
  Чунин менамуд, ки вай отшатнулась аз он. Сипас вай вызывающе вздернула хушӯъашон ва выплюнула ӯ суханони.
  
  "Не Паоло. Ҳеҷ гоҳ буд ва ҳеҷ кас гуфта будам, ки буд. Ман отправил заметки, ки боиси ба шумо дар ин ҷо. Ва ман соврала. Ном - Paula. Paula! Агар дар транскрипции буд, хато, ин аст, ки ман гуноҳ! Ғайр аз ин, тафовут дар чист? "
  
  "Ва он ки дар бораи "Грозных"?" - гуфт ӯ ледяным тоном. "Шумо ба зудӣ гап ба ман, ки ба як гурӯҳи ҷангиен, ки барои озодии выбрала зан барои иҷрои мард супориш?"
  
  Вай засмеялась бар он, вале дар он смехе буд юмор.
  
  "Кадом мард? Чап каме мардум ба иҷро мӯзаи супориш. Худи ман выбрала. Чаро не? Ман ба онҳо раҳбари ".
  
  Ӯ уставился дар вай. Ба назар мерасид, ки ин вошло дар он одати. Вале крохотное шак, разожженное аввалин нидои шепота, перерастало дар оташ гумон меравад.
  
  "Ман мебинам. Шумо як раҳбари. Ва аз мардона қувваи ширкати шумо? Шумо метавонед акнун ман мегӯям; Ман ба зудӣ донам - агар доварӣ мондан. Ва чун ба шумо гӯянд, бояд боварии мутақобила ". Ӯ мунтазири.
  
  Вай вызывающе посмотрела дар он. "Акнун ту медонӣ, не? Мо ҳеҷ мардон. "Грозные" - занон. Ҳамаи онҳо."
  
  "Ва дуруст онро бо номи", - гуфт ӯ ва thoughtfully почесал сандуқе. Хурд як калиди, ки соединял он бо Жан-Пьером, переключился дар низомнома "Выкл.". Вақте ӯ мефаҳмад, ки бештар, ӯ хоҳад, аммо Падарам Ястреб нашуда буд, рафта ба даст муфассал ҳисобот дар бораи худ муносибат бо ин зоркой зан.
  
  Ник снял окровавленную ҷомаи. Вшитое радио ушло якҷоя бо вай.
  
  "Хуб, ман буд, вазнин рӯз, шаб", - гуфт ӯ. "Ман намедонам, ки кадом развлечение шумо ба нақша доранд, ба оставшуюся қисми, лекин ман меравам, то ки каме поспать.. Агар сочтете ин зарур аст, метавонед понаблюдать.
  
  
  
  
  
  
  "Ва монанди ҳамон чизе дигаре?" - гуфт вай, ва ӯ хурсандӣ дид, ки ӯ назар озадаченной. "Албатта,, шумо бояд ба танзим тамос бо одамон?"
  
  "Ҳайратовар, ҳайратовар", - меҳрубонона гуфт, ки ӯ кор подушку аз худ куртаҳои ва рюкзака ва просовывая Вильгельмину зери узелок. "Ман буд, як; акнун дар ин ҷо шумо як. Дигар мард нест. Ман ҳамаи, ки шумо гона даст. Осоиштаи шаб, kid Паоло, выключи, лутфан нур.
  
  "Ту чӣ?" Вай двинулась ба он, вай стройное бадан гальванизировала шахзода. "Ман металабанд, дар бораи кўмак, ва ман даст...?"
  
  "Ое спокойна!" - прошипел ӯ. Он мӯи расползлись, ва ӯ потянулся ба "Люгеру", вскакивая ба пойҳои.
  
  Вай даҳони сердито ифтитоҳи он зажал он ладонью.
  
  "Ман гуфтам, молчи!" Ӯ насторожился ва прислушался. Ӯ эҳсос кард, ки ба вай оварад ҳаракат ва дид, ки вай ҳамаи шунид.
  
  Берун буд, ба ҳаракат. На громкое, ҳатто наздик не, балки то чанд наздик мешавад. Трещали ветки ва шелестели барг.
  
  "Маънои онро дорад, ҳеҷ кас чӣ меравад ва ин бо роҳи", - горько прошептал ӯ. "Дӯстони ту ҳастанд?"
  
  Вай қатъиян покачала сари ӯ аз сабаби он сдерживающей дасти.
  
  "Пас аз таваққуф даҳони на замке ва выключи нур".
  
  Ӯ ба вай гузорем, фуҷур ва мепоиданд барои он flick ба сиянию дар каменистой муњлати.
  
  "Хуб двигается", - фикр кардам ӯ дар бораи худ, ва он гоҳ нур погас. Ӯ подкрался ба входу дар ғор ва потрогал Вильгельмину.
  
  Садоҳои буданд мягкими, вале отчетливыми. Онҳо вазъ дар осторожные қадамҳои, ва онҳо буд, бисер. Ва онҳо буданд, рост берун.
  
  Хуямба оид ба сангҳо
  
  Ник напрягся. Раздался боз як садо шуд, ки аз он атиқулайем бештар угрожающим аз инсонӣ қадамҳои. Ин буд, вазнин, нетерпеливое нафас, перешедшее дар паст будани рычание. Ҳалим овози прошептал дастаи дар ба вуқӯъ слышном креольском забони. Рычание прекратилось, вале кусты дар беруна ворид ғор оғоз шелестеть ва трескаться, ки агар онҳо когтило кадом аст гигантское пет.
  
  Духтар втянула ҳаво. Ник эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он лабони нармӣ коснулись он ба гӯш. Онҳо казались аст, ки бисер набояд камтар казались.
  
  - Гаитянский собачий патруль, - қариб беззвучно прошептала вай. "Одатан аз шаш нафар ва як саг. Агар онҳо возьмут мо, мо охири ".
  
  Ник тира аст, гуфт дар dark. Ӯ медонист дар бораи сирри политсия mad диктатора ва дьявольских ба шиканҷа, ки онҳо изобретали барои хушнудии худ раҳбари аз дидани. Лекин ҳатто агар ӯ қодир пробиться сквозь шестерых мусаллаҳ мардум, ин фикри ба ӯ маъқул шуд. Ӯ сомневался на танҳо дар он аст, ки кадри хоҳад ба дигар тамом. Ғайр аз ин, ӯ отшатнулся аз застреления шестерых мардон, ки ҳатман буданд, он, ки душмани шумоянд, вале сарбозону на страже. Метавонад, он метавонад ба онҳо перехитрить, поторговаться бо онҳо.... Он дурӯғ дар бораи ин идеяи. Ин буд, хеле дур. Ба он хотир буд банд.
  
  Фырканье становилось суруд ва нетерпеливее. Асаб ақсои Ника ногувор покалывали.
  
  "Ҳоло ман як пистолет", - прошептала духтар. "Мо метавонем тир дар онҳо яке паси дигар, вақте ки онҳо ба рафтан барои саг. Як ҷой танҳо барои як...
  
  - Оромтар - выдохнул ба вай Лақаби. Масеҳ! ӯ буд, хладнокровна, ҳарчанд ин аст ҳуқуқ. Ба истиснои он, ки патруль гумон аст, ки боқӣ мемонад, то он хватали ададӣ. Ответный оташ, яке омаду барои истифода аз онҳо метавонист он шуданд. Охири рисолати "Сокровище". "Аз ҳад зиед шумно. Крайнее дору."
  
  "Ое шумо ба ерии аввал?" Дар он голосе дамида хуб наметобанд ва калон ва горечь.
  
  Мавсуф он шахс ба худ ва повернул сари он пас, ки ба вай гӯш коснулось он даҳони вай. Дар крохотной мочке оставался стойкий дар бӯй як атриет ва он мӯи буданд шелковисто-мягкими.
  
  "Кадом аст маҳаллӣ суеверия?" пробормотал ӯ. "Чизе, ки мо метавонем истифода баред?"
  
  Вай издала нетерпеливый ангуштзании ва сипас ба нармӣ гуфт:, "Оҳ. Ин джуба, тарс дар назди мертвыми ҷонҳои, возвращающимися, ки ба чинанд, то зиндагии дигар. Аммо-"
  
  "Оҳ!" Он чизе медонист дар бораи ин ва эҳсос проблеск умед. Ҳамаи арзиш кӯшиш.
  
  Импровизированная затемняющая занавеска аз темной матоъ ва кустарника вздымалась аз онҳо пои. Сопение превратилось дар рычание. Ник оттащил духтаре босуръат ва бесшумным ба њаракати ва эҳсос бикӯбед дар он сина, ки ба ӯ бегона дўст намедорад. Ӯ эҳтимол эҳсос кард, ки аз дид, ки чӣ тавр парда опустился ба ҷои бо тихой дастаи. Сипас дар кӯчаи буд машварат шепотом. Ӯ шунидам суханони, вале догадывался, ки дар бораи чӣ гуфта шудааст.
  
  "Ман гумон дорам, шумо нақша впустить онҳо дар ин ҷо, ва он гоҳ напугаете онҳо то вафоти?" - прошептала духтар низ громко.
  
  "Ором!" - настойчиво прошипел ӯ. "Бармегарданд дар ғор ҳарчи амиқтар - заберитесь дар уступ, агар метавонед, онро пайдо. Пас аз таваққуф даҳони на замке ва таваққуф пистолет, то ки ман корро аввал тӯб. Фаҳмидани?"
  
  Ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он сар кивнула ӯ дар лабони ва импульсивно прикусил ҳалим гӯш. Ӯ усмехнулся дар бораи худ, барои шунидани он чӣ тавр вздохнула, ва қатъиян подтолкнул вай ба чуқурии пещеры.
  
  Боз раздалось рычание, ва чизе вазнин качнулось дар кустах берун. Ник зуд скользнул ба худ импровизированной подушке ва вслепую полез дар рюкзак, ором лаънаткунандагони тварь, ки ткнула он исследующую дасти.
  
  
  
  
  Ӯ царакат берун аз он, ҳам липкое, ва бар ҳалқа ба ангуштони. Сипас ӯ направился ба узкому входу ва прищурился дар dark дар ҷустуҷӯи моҳияти, ки рычало ва сопело дар пои он.
  
  Ӯ дар ҳайрат буд, ки ое саг дар поводке, е ба онҳо имкон надоданд, ки агар вай сжевать он, ки онҳо ба ақидаи ӯ, дар дохили буд. Е агар онҳо оғоз фаред дар он ба ӯ дод, то, ва он гоҳ оғоз закидывать вонючие бомбаҳои е ба чизе бадтар аст, ки ба он выкурить. Вале ӯ ба нақша гирифта интизор навбатии худ рафти.
  
  Он шуш наполнились сырым myekashand пещеры ва гулӯ бегона барои. Кафедраи спецэффектов ва монтажи AXE бисер научила онҳое, ки буд, қобилияти таҳсил ва картерро ба ҳузур пазируфта буд, ба онҳо васила, ба даст шогирди. Ин аст, ки чаро ӯ буд, Киллмастером, ва ин аст, ки чаро ӯ буд, дар ин ҷо.
  
  Аз он гортани вырвался леденящий хуни садо, садо ҷонҳои дар дальних чодари ҷаҳаннам, лепет моҳияти, обезумевшего аз шиканҷа проклятых. Ӯ ба вай имкон дод кӯҳ оҳиста-оҳиста ва неумолимо, гӯш ба ужасам худ ба худ неузнаваемого овоз бо баъзе страхом ва смутно тамошо толстой мордой ва shoveling лапой китобхонаи бузурги сагон, пробирающейся сквозь расщелину. Ӯ отодвинулся ба як девори пещеры, дур аз он сӯрохиҳои, вале ба ҳар ҳол дар ҳудуди фарогирии эҳье худро смертоносную дасти дар омодагї. Овози ӯро табдил ба журчащий вой азобе begeistert.
  
  "Агар ман буд, саг, ман мехоҳам ощетинился", - фикр кардам ӯ дар бораи худ ва издал пронзительную еддошт, ки сахт буд, мешунаванд. Саг зарычала ва попятилась. Ник повысил овози ҳанӯз дар ступеньку боло. Ин гуфторе дар пронзительном рыдании, заставившем вздрогнуть пашм, ва ба овози сагон ҳамроҳ ба он дуэту, ки дар чистилище садои мебуд устрашающе.
  
  Ник задержал нафас. Саг сменила калиди ва испустила масов, пронзительно, визжащее рычание, чун, ки напуганного totem дар масофаи. Овоз, мӯзаи овоз, шептались настойчиво, ва акнун ӯ метавонист уловить тарс дар камшавии шипении. Ӯ ҳатто метавонист различить баъзе калимаҳои произнесенные дар возбужденном островном забони.
  
  "Ин аст, ки ман ба ту мегӯям, мужик, ӯ джуба!"
  
  "Чӣ, ягон джуба! Пошлите саг бори дигар, зеро садо нест, мекушад! "
  
  "Ту злишься, дӯстро? Ин садои ӯ мекушад. Ман дард њаст."
  
  "Ту остаешься! Пас, саг аст, дохил карда нашудаанд, ба ҷои ин, мо истифода дымовую шашку ".
  
  - Не, бача, - беззвучно гуфт, Ник ва оғоз насвистывать. Ин буд, немелодичный, вале повелительный зов, чунин баланд, ки танҳо аз ҳама тези одам ғулғула метавонист онро мешунаванд, вале ӯ медонист, ки саг метавонад ба шунидан. Рычание берун аз онҳо дар силсилаи неуверенного тявканья, ва он гоҳ превратилось дар оварад хныканье. Кусты боз зашуршали. Ник соблазнительно присвистнул.
  
  "Мебинӣ, ки саг?" ӯ шунид. "Ӯ аниқ ба поен бирав, ки бойся!"
  
  Азими сар ва китфи пса просовывались дохили ва бузург бинї сопел, поятонро Ника. Ӯ оҳиста-оҳиста отступил, имкон собаке аз ӯ пайравӣ. Акнун ӯ боз рычал ва суст отблеск факела, пробивавшийся сквозь сӯрох, нишон дод, ки дар он гардан калон шипованный ошейник бо привязанным ба он поводком.
  
  Ник бас свистеть ва отпрыгнул пеш, ба замин дар манишинед дар рӯ ба животному. Саг бераҳмона зарычала ва бросилась дар он, открыв пасть, обнажив сафи зиеди оскаленных дандон.
  
  Ник боз взвыл ва яростно корнамоии зарбаи когтистой бошед, ки аллакай вырвала мужчине шикам. Сагҳо буданд, он наздикони қурбониени, вале агар ба шумо лозим аст, то ки қурбонӣ, пас беҳтар аст, бошад, ки саги пет ба. Гарм аст нафас обдало он шахсе, ки ва ду пурдарахт передние лапы ударились ба ӯ оид ба китфи. Ник афтод, лаънаткунандагони худ, он пўлодӣ когти рассекли пустоту бар сари ӯ. Проклятый зверь буд зебои бузург аст, вале зуд, ва дар предательской dark Ник на саривақтӣ худ заданд. Мокрая морда тарк ӯ ба шахсе, ва аз даҳони схватились дар гулӯ. Ӯ бросился ҷудо ва кардед вонзил когти дар слюнявую морду. Саг закричала, ва ӯ боз зад дар сари эҳсоси мисли когти чуқур пронзают пашм, пӯст ва ҷисм.
  
  Пет издало неописуемый садои хашми ва развернулось, барои бозгашт ба прежнее низомнома. Ник гузорем, фуҷур аст,. Ӯ шунид, ки чӣ тавр духтари задыхается пушти он аст, вале ҳоло ӯ буд, ки дар он вақт ба ғайр аз шипения: "На двигайся!" ва он гоҳ ӯ маҷбур пузырящийся вой мешикананд аз он гулӯ. Берун послышались додзанӣ ва стучащие садоҳои, ки агар бадан тарк аз номӯътадили сагон, вале ба ӯ буд, идома амал, то он даме ки убедился, ки дастархонро онҳо. Ӯ оҳиста бар мо омад ба отверстию дар санг, ки кусты ҳанӯз дрожали ва шелестели ва пешрафти он издавал садои тадриҷан увеличивающийся, ки агар ӯ тянулся ба онҳо. Пас аз он фуруд омад
  
  
  
  
  
  дар даромадгоҳи ва ӯ вырвалась аз гулӯ странная панихида. Агар онҳо хуб медонистанд худро джубу, онҳо мебуд, медонист, ки бояд буд, ки рӯй минбаъдаи.
  
  Ник ненадолго боздошт ва тарҷума рӯҳи. Берун доносились плачущие додзанӣ, леденящие хуни қариб мисли худ. Овози чењрааш: "Эй саг, саг! Бингар, ки чӣ ба вай сари! Ҳеҷ як шахс не метавонад тарк чунин осори! "Бегущие қадамҳои уносились дар шаб.
  
  "Маънои онро дорад, ҳеҷ кас нагуфт, ки ту наняли танҳо барои мубориза бо хариду фурӯши одамон! Ту вернешься ин ҷо... " Қадамҳои затихли, ва овози затих. Ӯ соҳиби ҳама боз буд, берун, қарор Ник, вале буд, аз дини худ кори.
  
  "Ман бросаю гранату!" - далерона позвал касе издали.
  
  "Не, ту ҳеҷ чиз не бросай! Граната на мекушад Джубу, ба ҷои ин бурс молитвенный аломати! "
  
  Ник дарида берун хандидан. Ин буд, қариб ки одам ханда, вале на он кадар ва аз ӯ дар оғоз ҳамчун хихиканье ва бар дар кудахтанье дьявольского, нечестивого ликования, мисли дуъояшон гиены дар лигаи бо дьяволом. Визг ва рычание отступили вдаль, ва он гоҳ дигар бегущие пойҳои ӯ аз паи, ки барои аввалин шуда, дар внезапных хурд корпартоӣ ишқ қавӣ, ишқ мулоим энергетика. Барои онҳо аз паи пронзительный вопль испуга. Обезумевшая аз дарди саг ҳанӯз кричала дар бораи худ хашми ҷое, ки дар шаб.
  
  Ник боз замолчал ва приготовился ба боз як припеву.
  
  Мегӯянд, ки джуба оплакивал худ аз марг, издевательски оплакивал худро қурбонии, хохотал аз тоҷикистон, сипас, боз кричал бо булькающим, ищущим нидои, ки ба маънои, ки ӯ тайер аст, ба беш аз злым играм. Ки ж, саг, чунин ба назар мерасад, ки намурдааст, то ки джуба буд оправдан дар он аст, ки бори дигар выть.
  
  Ӯ выложился пурра. Вақте ки утих охирин дрожащий вопль, ӯ боздошт ва бо диққат прислушался. Ягон садои. Ҳатто отдаленный вой израненной сагон. Бо беохир эҳтиет ӯ двинулся дар темноту. Дар майдони он назари чизе буд, чизе шевелилось.
  
  Амиқ вздох ба он пушт ҳар ба он, то ки он ба хотир бурд. Вай зашевелилась паси ӯ, ва ӯ шунид слабое шуршание бофтаи дар бораи санг.
  
  "Ҳоло не", - пробормотал ӯ. "Дар аввал бояд боварӣ ҳосил кунем. Вале то ту спишь, принеси ман ман ҷомаи. Барои баъзе сабаб ӯ бар дар english, вале қариб намекардам, ки ин, дар ҳоле, ки вай бесадо нест подошла ба ӯ ва гуфт: "ин Ҷо ту проклятая ҷомаашро". Ӯ бо удивлением нигариста, вай, вақте ки сарф рукавом гузашта когтя.
  
  "Чӣ рӯй дод?"
  
  "Сабаби!" Вай издала баъзе солим, ки метавонад сдерживаемым проклятием. "Ту чӣ, кадом аст ҳайвон ҳастам?"
  
  Ӯ зуд застегнул пуговицы ва уставился дар он норавшан бадан. Бешубҳа, пайдо кардани он шояд ба он зиеда аз человечным, агар ӯ кушта ҳамаи онҳо.
  
  "Оғо, ман сенбернар дар спасательной хизмати", - ором прорычал ӯ. "Ва ҳоло заткнись ва молчи, то ки ман ба ту мегӯям, ки ту садоятро ҳаракат".
  
  Шояд вай мехост ба кор баъзе бинависед шепотом, вале ӯ табдил ефтааст, ки интизор ба шунидани. Ӯ ҷони худро фидо плашмя дар меъда ва суст пробирался тавассути расщелину, бештар монанд ба извилистую рептилию, аз косматую саг, обнимая сояи замин, то он гоҳ берун дар кушода фазои. Баъд аз он боздошт ва настроил ҳамаи эҳсосоти худро ба бӯйи, намудҳо ва садоҳои атроф шаб. Чанд лаҳзаҳои ӯ ҷони худро фидо, омода бо пистолетом ва когтями ба тамоми, ки ба ҳолат. Лекин ҳеҷ чиз рӯй ва хеле инстинкт подсказал ӯ, ки бевоситаи хатар не. Ӯ подождал боз як ҷуфти дақиқа, насторожив гӯши ва всматриваясь дар ҳамаи ҳизбҳо, сипас бесадо поднялся ва бо таъсири ором стуком шагнул бозгашт ба ғор.
  
  Оказавшись дохили он дохил кунед карандашный дурахш ва развернул он дар пустоте. Аз рӯи имкониятҳои онҳо бояд ба хориҷ тамоми нишонаҳои ҳузури мардум. Духтар аз наздик мушоҳида барои он.
  
  "Шумо ба ҳамон фикр кунед, ки прогнали онҳо то абад, ҳамин тавр не?" вай гуфт:.
  
  "Не, намедонам. Мо уходим аз ин ҷо. Убери ин тряпку аз даромадгоҳи ва ҳар чӣ, ки дорӣ, поблизости. Ӯ эҳье худро рюкзак ва он як кулоҳ, то ки мегуфт, ва осветил павлус кам светом. Ин буд, durum хок ва сангҳо ва следов осори буд, дар он дида мешавад. Дар табиӣ муњлати дар он ғор пайдо рюкзак, як батарейку ва дурахш боз ҳам хурдтар андозаи. Охир ду ба он гузошта, дар рюкзак ва ҳамроҳ ба духтаре дар даромадгоҳи. Вай опустила матоъ ва скатывала он босуръати плавным њаракати.
  
  "Ое шумо ба ғояҳои, ки мо рафта?" пробормотал ӯ.
  
  Вай кивнула, ва ӯ ногаҳон дарк кард, ки метавонад барои дидани вай. Берун аз аввалин рентген ложного даме ки чашми начинали освещать осмон. Онҳо бояд спешно убраться аз ин ҷо.
  
  "Дар ҳама ҳолат мо поедем он ҷо, ки ман собиралась ту худ меронем", - гуфт вай. "Баъдтар, вақте ки мо обсуждали, чӣ тавр ба ҳаракат кунед, ки мардум ва строили нақшаҳои худро". Вай овоз дамида сахт ва талх, вале комилан бесстрашным. "Як деҳа Бамбара, ки ман дӯстони. Онҳо дадут паноҳгоҳи мо, агар мо ба он ҷо доберемся. Ҳамчунин онҳо доранд, маълумот ба мо, ва як чизе ҳаст, ки, ки ман мехостам, ки ба шумо нишон баъди он, ки мо сӯҳбат баъзе бештар рафт, дар бораи ин.
  
  
  
  
  Ин яке аз сабабҳои чаро ман попросила шумо ба вохӯрӣ бо ман дар ин ҷо, дар Гаити ".
  
  Ӯ хурсанд буд, ки ба он сабаб буд. Дар ҳоле, ки барои ӯ ин буд кардам сирри. "Мо бояд бештар дар ин бора", - оромона гуфт ӯ. "Ту ҳастанд, ки шарҳ диҳад. Аммо биеед аввал уйдем аз ин ҷо. Ман возьму он. Ӯ потянулся ба затемненной матоъ ва гирифта, онро ба засунуть худ дар рюкзак. Боқимонда когти-крючки буданд спрятаны дохили.
  
  Ник эҳье худро когтистую дасти нишон бурд.
  
  "Мехоњї як?" ӯ пешниҳод намуд. "Он метавонад полезнее ту таппончаи".
  
  Вай отпрянула аз он ва на танҳо плюнула дар ҷавоб.
  
  "Не, ташаккур!"
  
  "Хуб, хуб, - ба нармӣ гуфт ӯ. "На кричи. Дар ин ҷо ту hat. Ӯ бесцеремонно набросил он ки вай дар сари. "Ба ман бигӯ, ки ба ҳар ҷое, ки мо рафта,, ва ман пойду аввалин".
  
  "Шумо метавонед аз паи ман", - қатъиян гуфт вай ва як босуръати бесшумным њаракати берун аз дари пещеры.
  
  Ник закипел, затаив нафас, ва аз паи вай, накинув ҳам рюкзака ба китфи ва шагая барои он, мисли сояи.
  
  Вай держалась зери покровом густых дарахтон шинонда шуд ва скользила ором, чунон ки тағйирпазир ва грациозная гурба. Дар он движениях буд, ки ҳеҷ малейшего ларзиши, балки Ник дидам, ки он внимательна ба ҳамаи предрассветным вздохам ва ҷунбиши даст ба оҳанги бартобад. Онҳо самт рафта буд, ба зери гору ва ба воситаи окраины рощи дарахтон, ки ба воситаи он рафта буд, ба пеш, пас разветвился пайравӣ поющим ручьем, беспорядочно блуждающим байни густыми зарослями цветущих шинонда шуд, someones қавӣ ширин бӯи он қариб буд, тошнотворным.
  
  Ника беспокоил садои ручья. Аз он шодмон ханда заглушил садои ҳаракати онҳо, дуруст аст, аммо он хоҳад ҳамон барои ҳамаи дигарон. Ӯ давутоз огляделся. Он гардани боз покалывало. Дар тусклом нур, боз уходящем дар темноту назди рассветом буд, чизе ғайр аз ручья, баланд дарахтон ва густой неподвижной листвы. Вале ӯ изҳори боварӣ намуд, ки дар ин ки-ки аст. Ӯ маҳсулоти худро ба қадам ва оглянулся тавассути китфи. Ва ӯ шунид паст будани рычание, ки онҳо дар рычание, ва он гоҳ превратилось дар леденящий хун вой. Ин буд, ки пушти онҳо. Ӯ буд, ба пеш, ва ӯ низ ...
  
  Ӯ аллакай буд, чун шунид, ки ба вай испуганный вздох ва дид он стройное бадан, падающее зери натиском бузурги олами ҳайвонот. Он пойҳои дароз як он пеш быстрыми прыжками ва скачками, вақте ки ӯ перевернулась ва сгорбилась, наткнувшись дар щелкающие ҷоғҳо. Бо идомаи гурезад, ӯ махнул рости пои пеш яке тавоност футбольным шкалаи, ки сахт угодил дар грудную клетку зверя ва отбил рычащее дидааст, ки аз он бадан. Раздался садои рвущейся матоъ, вале ӯ то ба ҳол ягона барои дидани зарар. Ӯ перепрыгнул ба воситаи он распростертую ҷадвали ва фитнес ҷавобгӯ пет амалан кард. Ин дафъа ӯ промахнется... Ӯ бераҳмона зад когтями оид ба шахси моҳияти ва сарф кардани онҳо бо глазам, вонзая онҳо чунон сахт ва бераҳмона, чун танҳо метавонист. Саг сахт закричала ва тарк. Ник боз зад пои, пас, онро маҷлиси намояндагони маҷлиси олии тараф, он мушакҳои судорожно подергивались, буд уязвима барои он охирин номӯътадили. Ӯ кардед полоснул бадан шипами аз гулӯ то низа меъда, ва он гоҳ отступил, борясь бо тошнотой ва омода татбиќ нав зарбаи агар бузурги мастиф ҳам меоварад аломатҳои ҳает. Он гоҳ, ки ин длилось то даме буд, ки бениҳоят. Ва сахт.
  
  Вале ӯ судорожно вздрогнул ва мурд, ки он дар пеши назари шумо.
  
  Ӯ чуқур вздохнул ва ба рӯйгардонӣ бозгаштанд, заметив як лужу, образованную камнями дар ручье, ва фаҳмидам, ки саг омад ин тараф, ба зализать худро ба захм ва мурдан. Он гоҳ буд, барои баровардани он аз пещеры дар хашми. Аммо ӯ ин корро кард.
  
  Ӯ дилам ба духтаре. Ӯ буд, ба по ва намоен дрожала, ва ба вай рӯ отразился даҳшат. Ник потянулся ба он худ бо дасти чап бе когтей ва инчунин гирифта, дар дасти худ.
  
  "Он дод ба ту зиене?" - ба нармӣ пурсид ӯ.
  
  Вай вздрогнула. "Не", - прошептала вай. "Ӯ танҳо ... ӯ танҳо ..."
  
  Вай остановилась, вздрогнув. Ник обвил он пас, ки ба дидани он китфи. Пидљакњо буд порвана, ва ба вай болои бозгашт буд амиқ царапина, вале вай нисбат ба незначительной.
  
  "Чӣ бузург", - пробормотала вай. "Чӣ даҳшат."
  
  Ник рад аз муоинаи вай бозгашт ва повернул вай, барои дидани он чашм. Он душманон гузашта он ба саг. Ба ӯ чунин менамуд, ки дар он буд, ки тарс, танҳо жалость ва эй. "Чаро ин бояд ҳамин тавр?" прошептала вай.
  
  Вақти напоминать вай, ки ӯ буд, пурра ба ҷазои барои куштани тамоми патруль. Ник хушхӯю прикоснулся ба он щеке.
  
  "Ширин, - пробормотал ӯ, - ман ҳам аз он нафрат. Вале он на номи Паоло ва ба мо кор. Мо ҳанӯз ҳам минбаъд низ ба пайравӣ потоком? "
  
  Вай покачала сари. "Мо ба зудӣ пересечем он ва повернем ба ғарб".
  
  "Хуб аст. Ое мо боз столкнемся бо патрулями? "
  
  Боз покачивание сари. "Не. Мо гузаштанд, ки нуқтаи, ки шояд дидор бо онҳо ".
  
  Ник гуфт ва гуфтугӯ аз он. Бо баъзе crystallize ӯ боло бузург окровавленную фигуру сагон ва потащил вай ба ручью. Ӯ дод, то дар он
  
  
  
  
  босуръат ҷорӣ об барои хомӯш як ҳавзи ва вернулась ба духтаре.
  
  "Пойдем, - гуфт ӯ. "Ва дар ин вақт биеед пойдем дар якҷоягӣ".
  
  Вай кивнула.
  
  Онҳо рафта, гӯш даст ба оҳанги бартобад медорӣ, он ҳам на последовало.
  
  Гузашт соат, ки пеш аз онҳо добрались то маленькой деревушки Бамбара. Аввал петух запел, вақте ки онҳо постучали аз тиреза, ва вершина кӯҳҳо осветилась розовым светом.
  
  Дари фаъол ва онҳо дохил. Восклицания, салом, пешниҳодҳои озуқаворӣ, ки аз онҳо партофташуда, ва он гоҳ онҳо низ якҷоя дар анбор, пахнущем сладкой соломой.
  
  Ник қариб рефлекторно потянулся ба он. Пас дароз рӯзи хуб буд, нигоҳ зан ба дасти.
  
  Вай тақрибан оттолкнула он ва заползла дар most дальний кунҷи ко.
  
  "Прекрати ин! Агар шумо буданд, ба отрядом мардон, дар бораи он ки ман аз ӯ дархост мешавад, ман мехоҳам переспала бо ҳар кадоми онҳо, агар фикр кунем, ки ин манфиат ба даст меорад. Аммо ин тавр нест, пас, агар ман танҳо монд воқеӣ бошад.
  
  - Хуб, Паоло, - сонно гуфт ӯ. "Ин буд, ки танҳо фикр".
  
  "Name - Paula"
  
  "Докажи он рӯзе", - пробормотал ӯ ва погрузился дар хоб.
  
  Тавсияҳои муаммо
  
  Доктор Цин-фу Шу нафаҳмида вздрогнул. Ӯ ҳеҷ чиз ҳис кардам, ба ғайр аз презрения ба маҳаллӣ суевериям, ва ҳол он ки аз уқенуси ором стука барабанов аз он бадан пробежали goosebumps. Одатан онҳо начинались танҳо бо фаро расидани торикӣ дар рӯзи шанбе, аммо имрӯз онҳо начинались то полудня. Ӯ дар ҳайрат буд, ки чаро. Бе махсус манфиати умум, вале ӯ задумался. Он раздражало таъсири онҳо ба он, ва он раздражало пурра набудани пешрафт. Ду пурра ҳафта дар ин каменном runner ва он кории бригада ҳеҷ чиз нест, пайдо кардаанд. Буд, хеле мутаассифона, ки ӯ буд, ки ба оперировать чунин малым бисер одамон, ки онҳо ният карда буд, ки чунин хеле боэҳтиет. Вале Цитадель шуд яке аз мӯъҷизаҳои дуне, ва ба вай шӯҳрат ба монанди туризм Атрофашро давала манфиатҳои бузург. Яке танҳо илҳом метавонист ин пешниҳод чӣ тавр укрытие барои мавод е мардум. Ба замми ин ӯ буд, безлюдна дар шаб доранд, пас, дар ҳоле, рӯзи лозим аст, ки ба амалӣ нест бузург эҳтиет шаб буд, ки зарурати дар зиеда-осторожности.
  
  Ӯ свернул дар ағбаи, ки пештар ба таҳқиқ нашудаанд ва осветил деворҳои равшан лучом фонарика. Аз куҷо аст, ки барои онҳо берун аз ҳудуди он то шунидан осторожные скребущие садоҳои худ аз мардум дар кор, ҷустуҷӯи зеризаминӣ дар хазоин ва темницах... Ӯ ҳатто на он кадар мефаҳмидам, ки онҳо маҷбур шуданд, ки барои ҷустуҷӯ. Мумкин аст, дар упаковочных ящиках, оставленных ошкоро дар байни пир гарнизонных захираҳо, е шояд дар сундуках бо медными переплетами дар кадом маврид секретном ҷои.
  
  Цин-фу Шу ощупал деворҳои узкими кончиками ангуштони ва выругался. Ӯ истифода шудааст, мегӯянд, ҷуз як фарди маслиҳатҳои, ва ин буд, ки кофӣ нест. Скребущие, царапающие садоҳои он кории бригада, пытающейся пайдо кадом чизе потайное ҷои дар толстых каменных деворҳои, казались бесцельными ва бесполезными. Хушбахтона, онҳо наметавонистанд шунидани сайеҳон, ки ҳатто ҳоло топали ва таращились, болои сари ӯ, охая ва ахая ҳангоми шакли захватывающего намуди бо зубчатых девор. "Тоқ, - фикр кардам ба ӯ, - чӣ пульсация барабанов аст, ҳатто сквозь як девори".
  
  Санг буд, яхбандӣ дар зери он ищущими ангуштони худ, балки твердым чун санги кӯҳистон. Ӯ качнулся шифоҳӣ аз он прикосновения, ки чӣ тавр ӯ ҳар рӯз ва ҳар шаб - дуо кардам, ки дар бораи ин, ва буд, ягон ҳалқаҳо, ки мумкин аст мебуд потянуть, е болтов ба отодвинуть пеш ва кушодани скрытую ҳуҷраи. Вай идома дод, ки ҷустуҷӯи, суст ва бодиққат имкон худ любопытным пальцам блуждать оид ба ҳар як изъяну ба моњидорї smoothness сарф карда шавад ва таҳқиқи ҳар выпуклость ва трещину.
  
  Вақти шло. Барабанҳои ҳанӯз пульсировали ва Цин-фу Шу идома назар. Вале акнун монотонный сар шуд, ритми аз лату он нервам. Ӯ ҳангоми оғоз ба фикр мекунам, ки ин садо меояд, аз як, окровавленного дил, бьющегося дар дохили Девор, зеро ӯ хонда Оид ба будан донишҷўи дар Муттаҳидаи амрико, ва ин становилось невыносимым. Ӯ дуруштӣ ва ноумедӣ росли. Ду ҳафта чизе! Толстяк дар Пекин мебуд, хеле бозпас.
  
  Ӯ повернул ба кунҷи дигар коридор ва боз выругался, ин дафъа баланд. Ӯ бори дигар исбот кард, ки дар он қисми темниц, ки таҳқиқ танҳо дар арафаи ва ҳатто намекардам, ки он боиси. Ҳазор проклятий runner шайтонро.
  
  "Дар ин рӯз кофист, - қарор кард ӯ. Аз он буданд, ки коргарон барои ин гуна чизҳо; бигзор кор мекунанд. Он работа буд дар он аст, ки бо истифода аз мағзи шумо, барои ба даст овардани маълумоти бештар - навъе ва аз куҷо аст.
  
  Доктор Цин-фу Шу, муовини сардори хеле специализированного шӯъбаи и хадамоти иктишофї, зуд направился ба светящемуся нур дар чида охири коридора. Ӯ выходил дар ҳуҷраи бузург, заваленную древними ящиками. Он одамон заҳмат кашида, байни онҳо, выламывая қуттиҳои ва деловито рывшись дар онҳо. Дигар мард выходил аз он сӯрохиҳои дар ошенаи.
  
  Оҳ! Луқо! Снижающийся таваҷҷӯҳи Цин-фу бозгашт ба ҳает, ва ӯ направился ба ловушке. Он нафар поднялся болохона ва бо муомила ва грохотом опустил дари.
  
  "Сдерживай худ", Цинг-фу .
  
  
  
  
  
  бадгӯӣ аз он. "Ман борҳо гуфта будам, ки бояд лишнего садои".
  
  "Ба! Онҳое, дењќонон дар бораи шумо фикр мекунанд, ки мешунавед призраков! - презрительно гуфт мард ва плюнул.
  
  "Бо вуҷуди ин, хоҳӣ подчиняться ман приказам, какими мебуд, онҳо ҳеҷ шуданд", - гуфт Цин-фу Шу ледяным овоз мебошад. "Агар ту хоҳӣ хомӯш бошад, чун ман аз ту успокоишься. Шумо мефаҳмед?"
  
  Ӯ уставился дар дигар марди разреженными чашмони, вазнин веки онҳо имкон он врагам сафеду дар капюшоне. Бача опустил назар аст.
  
  "Ман мефаҳмам, ҷаноб", - смиренно гуфт ӯ.
  
  "Хуб!" Доктор боварии чизе ҳаст, ки аз рӯҳи худ. Ӯ нравилось дид, ки дар мужчине тарс ва дидааст, ин аст, ки ҳоло. - Гумон дорам, луқо буд разочарованием?
  
  Мард гуфт. "Ин ҳеҷ каси дигар, ки чӣ тавр цистерна. Заброшены барои солҳои оянда ".
  
  "Чӣ қадар?" - якбора пурсид Цин-фу. "5? 10? Бештар?" Ин буд, ки муҳим аст, медонам, зеро тайник буд спрятан дар 1958 е, шояд, соли 1959.
  
  "Бештар. Панҷоҳ сол, сад. Душвор аст гуфтан. Вале мусаллам аст, ки кас дар он ҷо буд,, ҳадди ақал, барои як даҳҳо сол ". Гладкое желтоватое шахсе мардон сморщилось аз отвращения, он бузург дасти коснулись он туники. "Ҷои - лона аз паутины ва крысиных на, балки ҳатто тортанакҳо ва каламушҳо дароз бисанҷед. Дар он ҷо дар поен гадость, ва он мертва. Ва тайника нест. Ҷаноб."
  
  Цин-фу гуфт манъ ва е маҳдуд мекарданд. Хабари он обрадовала, вале ӯ медонист, ки метавонад такя ба мансаби Мао-Пэя. Ин мард буд, угрюмым дьяволом, вале ба таври комил справлялся аз вазифаи худ. Ва ӯ ин хуб буд, ки ин бача не, фаромӯш позвать он, ҷаноб. Цин-фу буд, аз онҳое, сардорони, ки ба онҳо маъқул нест, вақте ки тобеъон меноманд, ки он товарищем. Ҳатто мириҳазор он гурӯҳи корӣ.
  
  "Ман ҳам ҳамин хел фикр кардам, - гуфт ӯ. "Ман боварӣ дорам, ки чизе, ки мо ҷустуҷӯ хоҳад кард, бештар ба таври нозук укрытии. Вақте, ки шумо ва худро ба одамон ба анҷом расонад, бо ин ящиками дар ин ҷо - ва ман боварӣ дорам, ки шумо чизе, ки дар онҳо хоҳад ефт, - он гоҳ шумо мефахмед оғоз бо фарш ва девор восточного крыла. Имшаб мо баргаштан ба галереям пушек ва покончим бо онҳо ".
  
  Пас аз он тарк қоҳир гурӯҳи ва спустился боз як коридором дар ҳуҷраи калон, ки ӯ табдил дар дафтари кории муваққатӣ барои худ. Ба он хотир андеша дар болои мушкилоти, то ӯ рафта буд. Дар ин огромном бинои буданд ва дигар подземелья, ба ғайр аз онҳое, ки ба ӯ ва одамон меҷуст, вале онҳо кушода шуд, ки барои сайеҳон ва рӯзи қавӣ заперты шаб. Ҳамин тавр буд ва дар он замон, вақте ки сокровище буд спрятано. Ва одамоне, ки спрятали тайник, албатта интихоб мебуд ба ҷои ҳар ҷое, ки онҳо метавонанд ба осонӣ бозгашт бе танаффус. Аз ин рӯ...
  
  Чӣ Асосӣ интизори он буд, ки он дар импровизированном дафтари худ, ки мансаби нигаҳбон анбори. Ӯ сложил рӯзномаи, вақте ки дохил шудам Цин-фу, ва поднялся ба пойҳои, потянувшись, монанди гурба.
  
  - А, - истиқбол аз он Цин-фу. "Шумо баргаштанд. Шумо фармон бештар захираҳо !? Хуб аст,. Шояд шумо пайдо сабаби он непрекращающегося барабанного мубориза, ки ман мешунавам, ҳатто дар ин ҷо?
  
  Худое шахсе Том Асосӣ скривилось дар насмешливой улыбке. "Ҳа, ҷаноб. Ин афроди гумроҳ чернокожие навозиш дар барабанҳои ба прогнать рӯҳи джуба, появившийся шоми дирӯз. Дар рӯзномаи як қиссаи, ки метавонад ба шумо дар хаваси ".
  
  "То?" Цин-фу гирифта рӯзномаи пешниҳодгардидаи. "Лекин ту бояд сухан дар бораи онҳо ҳамин тавр, ба Он Ҳо.афроди гумроҳ негры! Тч! Ҳамаи мо ранга, шумо бояд ин дар хотир дошта бошем. Мо ба ҳамаи дӯстон ". Ӯ ба нармӣ улыбнулся ва дидам, ки дар сарлавҳаҳои. "Фикр дар бораи онҳо ҳамчун дар бораи мо металлҳои сиеҳ хоҳар, - илова намуд ӯ, - мо союзниках муқобили сулҳ сафед".
  
  "Оҳ, ман ҳамеша то фикр мекунам", - гуфт Он Асосӣ ва усмехнулся. Он усмешка буд, на бештар аз чат хуб, аз он табассум.
  
  Доктор Цин-фу бо возрастающим таваҷҷӯҳи хондани мақола дар рӯзнома. Ин буд, ки аз достони дар бораи сверхъестественном ва храбрости, выходящей фаротар вазифаҳои хизматӣ. Чунин менамуд, ки невыразимое аъҷубаи, аен аст, поднялось аз баҳр ва вступило дар ужасную ҷанг дар болои утеса мыса Сен-Мишел. Дар dark нӯҳум дастаи собачьего патруля карда наметавонистанд дидани мавзеъ бо ягон бузург тщательностью, аммо то ки онҳо проводили пешакии тафтишот, служебная саг подавала оети ошкор запаха. Сипас ӯ привел нӯҳум дастаи хурд ба кӯҳкорӣ ғор.
  
  "Бо расидани ки дар ғор, - гуфта шудааст дар ҳикояи, - саг оғози ощетиниваться, алъон дар баъзе странном ҳузури. Патрульные, ҳамеша заботящиеся дар бораи амнияти худ, призвали саг даромадан ба ғор. Noble зверь кӯшиш мекунам, ки ин корро. Ин аз ҳама лаҳзаи послышался даҳшатнок дуъояшон джубы, ва саг убежала аз пещеры, ки агар вай биеянд, демоны. Як лаҳза баъд аз он боз заманили бозгашт номаълум тариќ, ва чанде пас аз ин, боз раздались неземные додзанӣ. Сторожевой пес кричал, ки агар дар он напали злодеи. Вай рафта аз пещеры дар китобхонаи бузурги суръат, горько завизживая ва мардум патрульной гурӯҳи диданд ужасные резаные захм дар бадан, ки то бошад
  
  
  
  
  
  нанесены танҳо чӣ гуна аст ужасным зверем. Сипас онҳо ҳама чизро, даромадан ба ғор, вале буданд, отбиты баъзе необъяснимой бо қуввати. Дар ҳоле, ки имон шуд, ки саг убежала. Бо вуҷуди героические кӯшиши ба сатҳи дохили ва истифодаи тамоми воситаҳои имконпазир, ба выкурить ҳузури ғор... "
  
  Цин-фу Шу дочитал то охири, он лабони скривились аз презрения, вақте ки ӯ хонда дар бораи уходе мардум бо ҷойи ҳодиса ва "истисноии храбрости", ки бо он онҳо баргаштанд дар утреннем партави. Онҳо тоза ғор газовыми бомбами, заклинаниями ва дымом, вале ҳеҷ чиз наефтанд - ҳеҷ малейшего следа бошандагони, инсонӣ е нечеловеческих. Баъдтар субҳи бадани саг ошкор карда шуд, ки барои бисер мил поен боздорад, амалан разорванное когтями. Аен аст, ҳама ин буд, ки кори некой сверхъестественной қувват. Ҳамин тариқ, бьют дар барабанҳои ба уберечься аз такрор кардан ҳам намебошад ужаса.
  
  Дар сутуни STOP PRESS буд, охирин нуқтаи. Гуфт:
  
  "Ҷисми бородатого мардон низомии шакли ошкор карда шуд субҳи имрӯз рыбаками дар скал мыса Сен-Мишел. Ӯ буд, нисфи таъмид дар об ва сахт ба ҳабс гирифта шудааст, вале зуд маълум гардид, ки сабаби асосии марги буд резаная рана кунанд е дар шикам. Табиат силоҳи муайян нашуда бошад, вале, бино ба гузориши девятого патрульного отряд, захм монанд ба касоне, ки буданд, аз сагон. Ҷабрдида ҳанӯз муқаррар накарда бошад ".
  
  Чашмони Цин-фу сузились. "Пас, Он Аст Асосӣ. Пурасрор вой дар шаб - ин мумкин аст, доми - имрӯз мо пайдо бадан бородатого мардон дар армейской шакли. Вале гаитянские армейцы кам ҳастанд ҷо бородатыми, ҳамин тавр не? Шояд шумо шунида дар бораи ин бештар аз навишта, дар рӯзномаи? "
  
  "Ман як Дуктур. Аз ин рў, ман фикр кардам, ки шумо метавонад интересна ин ҳисоби. Чӣ Асосӣ thoughtfully щелкнул костяшками ангуштони. "Дар шаҳри мегӯянд, ки ин буд, ки бадани фиделиста. Калон мард, хуб яди, бо гнилыми дандонҳо.
  
  "Чунин ба назар мерасад, Алонзо", - қариб разговорчиво гуфт Цин-фу.
  
  Чӣ Асосӣ гуфт. "Пас, ман фикр кардам. Ман ба шумо боварӣ мебахшанд, ки ман буд, ҳатто бештар аз муқаррарӣ, эҳтиет, то маро диданд возвращающимся ин ҷо имрӯз. Ман низ кӯшиш ба расми аз надидаӣ, ое дигар Fidelistas. Вале ба ман гуфтанд, ки ҳоло ҳамаи онҳо доранд, ки ба воситаи сарҳади дар ҷумҳурии доминикан Ҷумҳурии тоҷикистон ". Ӯ слабо улыбнулся ва щелкнул дигар суставом.
  
  "На ҳамаи", - прошипел Цин-фу. "Ки дар он ҷо будааст? Ин кадом чизе предательство, ки дар он шумо метавонед интизор! Чаро ӯ ба мо гуфт, ки меравад? Ин одамон бояд кор бо мо ва на ба зидди мо. Онҳо бояд ба мо нигоҳ то санаи худ перемещений ". Хурд мард пожал узкими плечами. "Мо мегӯям", - пробормотал ӯ. "Гап нест, дар ин! Вақте, ки меояд, дар ҳоле, ки мо мегӯям, ки ба шумо лозим аст. Онҳо кор дар мо, ва мо ба онҳо ". Цин-фу қатъ гневную походку. "Аммо боз муҳимтар аст - ки он кушта? Ва чаро?"
  
  Чӣ Асосӣ улыбнулся худ каљ табассум. "Джуба..." - ӯ оғоз ва қатъ. Цин-фу имрӯз буд, дар кайфияти шутить.
  
  "Джуба!" Цин-фу зарычал. "Ин кофӣ барои примитивных дураков, вале на барои мо. Ӯ буд, кушта кадом аст человеческим вмешательством, ин возеҳ аст. Аен аст, мо низ ин накардед. Ҳа ва гаитяне низ - он мебуд, гирифта ба допрос дар тайную политсия. Пас ҳар кас онро тарк хоҳад кард, чунон ки ба шумо фикр?
  
  Хурд человечек боз пожал плечами. "Ин худаш Алонзо иброз мо дар бораи Грозных. Шояд онҳо ужаснее аз мо фикр ".
  
  Цин-фу thoughtfully нигоње. "Шояд онҳо аст", - ба нармӣ гуфт, боз рафъи внезапный лаппиши ғазаб. "Бале. Шояд ту ба ҳуқуқи. Шояд ин аст, хеле бештар аз мо медонем. Ман бояд бештар мегирад қатъӣ андешида мешавад. Баъдтар мо ба таври муфассал муҳокима менамоем, ки барои мо кор бо кубинцами. Ва дар ҳоле, ки шумо вернетесь дар шаҳр ва наведете иловагӣ маълумот. Вақте, ки шумо мутмаин ҳастед, ки ин шахс дар ҳақиқат буд, Алонзо е ҳадди ақал кадом чизи дигар Фиделист, тамос бо онҳо штабом ва ба онҳо мегӯям, ки онҳо нафар мертв. Шумо метавонед аллакай фаҳмидед, ки онҳо фиристода он бо мақсади муайян ва, мутаассифона, ӯ дастгир карда шуд. Бошад, сочувствующими, бошад, лоғар, истифода набаред таҳдиди - лекин бидонед, чаро ба он фиристода. Ва вернись баъди фаро расидани торикӣ. Мо боз ба истифода металлоискатель, ва шумо лозим аст, ки дар ин ҷо ".
  
  Чӣ Асосӣ гуфт ва попрощался. Ҳеҷ вақт буд, ки баҳс дар бораи қарзи ва утомительном дар болоравии иқтисодиет ва спуске оид ба нишеб тропе ба Цитадели. Яростные хуруҷи ғазаб Цин-фу буданд, хуб маълум аст, ки дар он кор мекард. Ӯ направился ба туннелю пешниҳоднамудаи Цин-фу ду неделями қаблан гаитянским проводником, ки мурд, хеле ба зудӣ пас, аен аст,, табиӣ боиси, ва рафта, дар пальмовую рощу берун аз ҳудуди Қалъа. Ӯ гирифта, привязанную гардид ва сар аз роҳи дур ба поен бо холма.
  
  Цин-фу шагал оид ба боз як проходу runner зери Цитаделью. Он пӯст хуб покалывала аз нетерпения. Ӯ дароз терпел басташуда.
  
  
  
  
  
  аз ҳад дароз. Ӯ босуръати қадам гузашт гузашта кладовых, направив рентгении фонарика дар коридору ҷудо камераҳои. Он каземат, ки ӯ интихоб кардаанд, ки барои маҳбус, ба таври комил подходил барои допросов. Бар хилофи баъзе дигар, дар он буд, ки ҳатто хурдтарин зарешеченных тирезаҳо, ва дар он буд, прихожая, ки Шанг метавонад хоб - е, ки бояд дар он ҷо ба ҳеҷ рӯй, вақте ки махлуқ буд, дар танҳоӣ бошад, - то даме ки ин зарур аст.
  
  Ӯ дохил шудам дар прихожую, ва дар кунҷи зашевелилась бузург гулнақшҳои.
  
  "Шан?" пробормотал ӯ.
  
  "Оғо."
  
  "Ки шумо кардед ман фармонҳо?"
  
  "Бале Устод."
  
  "Хуб аст. Шумо сабр хоҳад вознаграждено. Хеле ба зудӣ. Шояд барои як соат.
  
  Дар dark раздалось тихое удовлетворенное рычание.
  
  "Интизор шудан дар ин ҷо, то ки ман позвоню", - фармон Цин-фу ва улыбнулся дар бораи худ, отодвигая вазнин бар задвижку дохили камера. Ба ӯ ин маъқул.
  
  Ӯ шагнул дар кромешную тьму крошечной хуҷраҳо ва бошад рентгении фонарика дар каменную койку ва он обитателя. Албатта, ҳанӯз ҳам дар он ҷо. Баромадан набуд. Lantern аст, нетронутый висел дар крючке баланд, дар девори худ, гарчанде ки ӯ зажигал он танҳо вақте ки мехостам. Ҳатто ин буд холӣ камера танҳо чанд рӯз баъд аз он убедился, ки маҳбус хеле суст ба дотянуться то он. Цин-фу зажег он ва дар назар духтаре бо чизе монанди ибодаткунандагонаш. Вай вызывающе душманон ба он, ба он чашмони горели лихорадкой дар изможденном рӯ. Гуруснагӣ, ташнагӣ ва қариб абади торикӣ намешавад дод вай сухан. Маводи мухаддир, ки давали ба вай хоби, маводи мухаддир, заставляющие он болтать, маводи мухаддир, ки боиси дар вай дилбењузурї ва выворачивающие ҷисми худ дар дохили out - ҳамаи ин дод чизе ки аз онҳо интизор, ба ғайр аз ба вай мегӯянд бошад. Дар дасти вай буд, нохун, инчунин дар бадан монд баданашон аз сигор. Вале дере нагузашта ӯ фаҳмид, ки онҳо на амал аз рӯи он. Дар бораи баъзан вай кричала ва выплевывала суханони ӯ, балки ҳар як калима буд ложью.
  
  Ва аз он бештар буд, ки вақт барои тафтиш ба вай дурӯғ як ба дигар.
  
  "Шаби рӯзи Эвита", - гуфт ӯ хуб аст. "Шумо медонед, ки он рӯз?"
  
  "Аз куҷо ман ин донед?" прошептала вай. Вай овози буд сухим ва хриплым.
  
  Ӯ улыбнулся.
  
  "Шояд, шумо мехоҳед, ки менӯшед?"
  
  Вай повернулась рӯ ба девори худ.
  
  "Не, не, не", - ба нармӣ гуфт, Цин-фу. "Ба зудӣ шуморо хоҳад об. Фикр мекунам, мо аз ин кофӣ нест. Имрӯз рӯй чизе, ки якчанд тағйир вазъи чиз. Худро шинос дод, ки ба мо бисер иттилооти муфид. Шумо дар хотир доред Алонзо?
  
  Ӯ дид дрожание он асри ва оварад подергивание шахсии мушакҳои.
  
  "Не", - прошептала вай.
  
  "Чӣ афсӯс. Бо вуҷуди ин, ман фикр мекунам, он метавонад бовар кунонад ба шумо кӯмак. Ҳоло он танҳо дар он аст, ки ба шумо нишон додем, ба он таърих.
  
  "Кадом таърих?"
  
  "Оҳ! Вале барои шумо дар он хоҳад буд, хеле осон аст, ҳамин тавр не? "Ӯ мебуд, бисер осонтар аст, - тира аст, фикр кардам ба ӯ, - агар ӯ буд, ҳангоме ки хурдтарин фикри чӣ метавонад бошад, ки дар таърихи Алонзо. Ӯ гирифта, пачку нозук сигар ва оғоз бозӣ бо вай. "Не, шумо бори дигар расскажете ман худро таърихи, ва он гоҳ мо муҳокима хурд таҳаммул. Дар ин вақт ман ба шумо ҳушдор, ки агар ман услышу ҳақиқат, таъсири хоҳад хеле ужасными. Ба ман бигӯ, ки ман мехоҳам ва ба ту озодона. Вале солги бори дигар, ва ман донам, зеро, тавре ки ман аллакай гуфтам, ман бояд танҳо ба тасдиқи. Ва он гоҳ... - Он табассум буд, хеле нежной ва пурра аз ҳамдардии. "Ва он гоҳ ту столкнешься бо чизе, ки ҳатто барои ту азизи ман,, ки сможешь барорад. Ва ҳоло начни, лутфан.
  
  Вай лежала дар ҷои ва гуфта мешавад хриплым овози, ки дар он буд, баен.
  
  "Номи ман Эвита Messina. Ман таваллуд ва парвариш дар Санто-Доминго. Шавҳари ман буд, сиесӣ душмани Трухильо ва мурд, ки дар зиндон. Сипас онҳо омад ва гирифта ...
  
  "Ҳа, ҳа, ман медонам, ки ҳамаи правда", - бо нежным сабр гуфт, Цин-фу. "Мо розӣ аст, ки ҷое ки дар ҷазираи доранд, пинҳон тайник бо металлҳои қиматбаҳо камнями ва сарисинагии. Ва мо ҳам медонем, ки бисер одамон мехоҳанд ба заполучить он. Вале мо онро ҳанӯз пайдо кардаанд, ҳамин тавр не? Не, Трухильо хуб ин скрывал. Бале! Ҳамаи он мувофиқа карда шаванд. Рафтанду ман бори дигар дар бораи Падилле ва дар бораи худ.
  
  Зан вздохнула. "Ман дар мулоқот он ба таври тасодуфӣ ва тамоман тасодуфан обнаружила, ки ӯ узви махсуси давлати Трухильо. Ӯ буд, пьян ва каме хвастался. Ӯ гуфт, чизе дар бораи яке аз калидҳои аз сокровищницы. Ман буд, пур аз нопокии маълумоти бештар дар. Ва ҳамин тавр ... ман ... играла ба он ... мо ...
  
  "Меноманд, дӯстдорони. Ҳа." Лабони Цин-фу буданд влажными. Ӯ шунид сабти ҷинсӣ бачаи Германа Падиллы бо Эвитой Мессиной гирифта ва аз онҳо бузург хушнудии. Додзанӣ, вздохи, скрип категорияҳо дар кати хоб, заиф садоҳои дард, punches ҷисм бо ҷисм доставили ӯ хушнудии, доходившее то экстаза. Ҳазор проклятий дар глупцов, ки ҳамла аст, хеле барвақт, ки шаби гузашта!
  
  "Ва дар рафти туст дарсҳои муҳаббат, - гуфт ӯ хрипло, сглотнув оби дањон, - ки
  
  
  
  
  шумо фаҳмидем, дар бораи ин пас называемом ба таври манфї? "
  
  "Ман ҳамон гуфта мешавад ба ту", - безжизненно гуфт вай. "Он ҳамин калиди, ва як навъ калиди разгадке. Падилья гуфт, ки чунин калидҳои чанд. Ин буд фикри Трухильо дар бораи бозӣ. Ҳар як аз он чанд нафар ба ӯ дастур дод, ки танҳо як қисми муаммои. Падилья яке аз онҳо буд. Танҳо худи Трухильо медонист, ба ҳамаи онҳо. Ҳадди ақал, гуфтааст Падилла.
  
  - Ва калиди Падиллы?
  
  "Шумо низ ин медонем. Танҳо несвязанная ибораи - "Замок металлҳои сиеҳ". Ман ҳамеша чунин менамуд, ки ӯ медонад, бештар. Вале ман натавонист ба ед. Тавре ки шумо дар хотир доред, ки мо прервали. Вай мегӯяд, ин бо горечью.
  
  Ба Он хотир, майлаш. Ду шунаванда шуда метавонанд, сидевшие дар магнитофона, набросились дар влюбленных дар онҳо беззащитном ҳолати; комилан мутмаин ҳастед, ки онҳо метавонанд схватить ҳам зиндагӣ ва вырвать онҳо ҳамаи ҳақиқат. Онҳо ошибались. Vaughn Лунг маҷбур шуд қатъ пурталотум Падиллы пулей дар пушти ту. Ва духтар настаивала, ки ӯ намедонист, чизе бештар аз онҳо шуниданд.
  
  Дар сотый маротиба Цин-фу обдумывал ин ибора. "Замок металлҳои сиеҳ". Ин буд, ки рамзи? Ин буд, анаграмма? Ӯ фикр мекард, ки не. Ин буд, ки бояд ҷои. Ва аз ҳама ҷойи нишаст, ин бузург аст Цитадель, навбунеди королем Гаити Анри Кристофом барои ҳифзи худ сиеҳ шоҳигарии аз ҳамла аст, ба таври комил подходила зери ин ном - калиди разгадке. Ба ростӣ, ин буд, ки дар ҷумҳурии доминикан ҷумҳурии... балки он буд, хеле дур. Ва пинҳон қисми украденных миллион дар байни он ненавистных душманони гаитян буд, ки одатан хитрым рафти, похожим дар Трухильо. Вале куҷо дар тамоми ин огромном маҷмааи каменной бо он бошад сокровище? Ва ҳар кӣ метавонад нигоҳ дигар улики? Падилья бояд медонист.
  
  "Ӯ гуфт, ту чизеро ки то ҳол", - якбора гуфт, Цин-фу.
  
  "Не!"
  
  "Албатта, медонистам. Фаромӯш накунед, ки ҳоло ман як маълумот аз Алонзо ".
  
  "Он гоҳ воспользуйся ин", - плюнула вай ба ӯ, вернувшись ба худ сершумор будани ҳает. "Агар ӯ ин қадар медонад, ки истифода аз он!"
  
  "Оҳ! Маънои онро дорад, ки шумо онро медонед?
  
  "Не, ман нест." Вай боз опустилась ба сахт чоп каменную койку, измученная. "Он ту даъват номи он, на ман".
  
  "Вале ӯ зикр худ", - гуфт Цин-фу, нигариста ба вай. Албатта, ин буд, дурӯғ. Дар аввали рӯз онҳо "ҳамкорӣ" Алонзо предупреждал он дар бораи банде доминиканских ҷинояткорон бо номи Ужасные, ки низ охотились барои сокровищами Трухильо, аммо он чизе, ки Алонзо ягон мегуфт ӯ. "Ӯ зикр худ", - повторил Цин-фу. "Ин худ охирин имконият барои осон кардани ҳаети худ. Ва ҳоло рафтанду ман бо ибораи дигар - ба мисли ту аст, ки бо Грозными?
  
  "Ман чизе дар бораи онҳо намедонам". Вай овози боз ҳам бесцветным.
  
  "Ҳа, ин ҳамин тавр. Ин аст, ки барои онҳо шумо ҷустуҷӯ доред, ин сокровище, ҳамин тавр не? "
  
  "Ин барои ман!"
  
  "Чаро?" Калимаи обрушилось дар вай.
  
  "Ман гуфта будам, ки ба ту! Зеро Трухильо забрал ҳамаи мо буд,, ва кушта шавҳари ман, ман мехоҳам, ки ин! Ман мехоҳам, ин аст, ки барои худ! "
  
  "Ту врешь! Ту расскажешь ман дар бораи Грозных, ки пеш аз ман выйду аз ин ҳуҷраҳо, ки имрӯз! "
  
  Вай повернулось ба девори худ. "Ман худ намедонам", - безжизненно гуфт вай.
  
  Доктор Цин-фу вздохнул. "Кадом жалость, - гуфт ӯ. Вале он пулс учащался. Гузашт бисер вақт бо он даме, ки ӯ дар охирин маротиба удовлетворял худро махсуси шаҳват. "Шояд ердамчии ман қодир ба бедор худ хотира", - пробормотал он биноро.
  
  Ӯ повернул сари ба дарҳо ва крикнул. "Шан!"
  
  Дари распахнулась дохили.
  
  "Бале Устод."
  
  "Низомнома дар бораи хусусиятҳои иҷозатномадиҳӣ", - добродушно гуфт Цин-фу. "Бингар, ки чӣ ба вай. Ту, мисли хурд Эвита, бингар, ки чӣ ба дӯсти ман Шанга. Ӯ хеле мехост, дар ин ҷо омада, барои шиносоӣ бо шумо. Танҳо проявив предельное сабр, ӯ қодир доред, худ, барои, ки акнун хоҳад вознагражден. Подойди ба он наздиктар, Шан. Ва бингар, ки чӣ ба он зан! "
  
  Бузург гулнақшҳои проковыляла дар партави фонаря ва неуклюже зашагала ба койке. Цин-фу looked like сар духтарон повернулась, ва баҳраманд дар ҳоле, ки ба вай непроизвольным вздохом.
  
  "Шан наметавонад ба назар мисли мард, - гуфт ӯ дар як сӯҳбати рӯ, - лекин он доранд, мӯзаи мехост. Аммо бояд шумо ҳушдор, ки ӯ чанд нетрадиционен дар суханронии худ муносибати. Ман ҳатто шунидам, ки ӯ буд, муомила. Бубинем. Ӯ волен ба кор бо шумо ҳар чӣ ба ӯ писанд. Прикоснись ба он, Шан. Бингар, ки чӣ, ки ба ӯ маъқул нест ".
  
  Духтар прижалась ба девори худ ва захныкала. Бори аввал вай ба таври равшан увидела ҷунбандае, ки сторожило дари он камера, ва ҳамаи он ҷунбандае переполнялось ужасом ва отвращением.
  
  Шан буд гориллой бе мӯй, инсон гориллой бо азим бадани варзишгари сумо ва ў монанд шудан мехостед дар клыки дандонҳо кадом чизе зиеди хищного олами ҳайвонот. Ӯ возвышался аз болои он, рыча, гилро капала аз он кушода даҳони вай, арақи блестел, равғани онро дар обнаженной болои бадан. Фарбеҳ смешался бо мускулами ва мушакҳои бо равғани, ва ҳар дуи онҳо выпирали ва сгибались якҷоя, вақте ки ӯ баргузор аз як массивную дасти ва севумӣ вай нек блузку то камар. Ангушти андозаи аз банан прижался ба сина Эвиты.
  
  "Оҳ, не!" вай простонала.
  
  "Ҳа! "
  
  
  
  
  
  - гуфт Цин-фу, восхищенно дрожа мунтазири ҷинсӣ scrum. "Агар шумо хоҳед, ки ба передумать ва ба ман мегӯям, ки дар бораи чӣ ман аз?"
  
  "Ман ҳеҷ чиз намедонам", - выдохнула вай. "Убери он аз ман. Дар Бораи Эй Худо!"
  
  "Худо кӯмак ба касоне, ки кӯмак мекунад, ки ба худам худам", - ханжески пробормотал Цин-фу. "Ки шумо мефахмед, ки гап?"
  
  "Не!"
  
  Шан зарычал ва боз рванул.
  
  "Дуруст аст, Шан", - тасдиқ Цин-фу. Ӯ қулай прислонился ба девори худ, аз куҷо открывался беҳтарин навъ ва трясущимися ангуштони худ закурил сигариллу. Оҳ, ин арзиш интизор! Тамошо кардан ва шунидан буд, ба маротиб бештар возбуждающе аз неуклюжая грубость амал.
  
  "Шумо мутмаин ҳастед, ки мехоҳед, ки ба гап?" - пешниҳод намуд ӯ, қариб умедвор аст, ки ӯ ин корро нахоҳад кард - то.
  
  "Ман ҳеҷ чизро намедонам!" вай закричала. "Ҳеҷ чиз!"
  
  "Ҳамин тавр. Хуб пас. Дар аввал ба кор бурд, ман Шан. Шояд мо бояд барои наҷот ба вай барои аз нав баромад ".
  
  Ӯ перехватило нафас аз пок масхара, вақте ки Шанг зарычал ва деҳот дар койку. Духтар бешено пиналась. Хуб! Хуб!
  
  Чудовищное бадан Шана окутывало стройную, заиф фигуру дар койке.
  
  Рӯзи дарҳои кушода дар замке
  
  "Акнун шумо истода, дар баландии 3140 фут, - месуруд овози ноқили, - ба валу ҳифзи шоҳ Анри Кристофа аз фаронсавӣ захватчиков. Дусад ҳазор нафар, собиқ сеяки, тянули оҳан, санг ва пушку оид ба тропе, барои сохтани ин бино. Бист ҳазор нафари онҳо кушта. Каменный павлус ин цитадели - ягона гарнизони қалъа, ягон сохташуда нуқтаҳои сиеҳ эҳсос намекунанд одамон - воқеъ дар баландии 3000 фут аз сатҳи баҳр воқеъ аст. Подземелья, албатта, доранд, ба мегӯянд, ки на чуқурии ва баландии деворҳои 140 фут. Дар асоси онҳо дорои ғафсӣ аз дувоздаҳ пойҳои, ва ҳатто дар ин ҷо, дар парапете, ки мо стоим ҷустуҷӯ дар уқенуси ором, онҳо ғафсӣ ташкил шаш фут мебошад. Дар яксаду чил пойҳои истироҳат дар поен мо дурӯғ анборҳои, спальные биноҳо ва анборҳои муҳимоти ҷангӣ - кофӣ, барои таъмини дастаи 15 000 нафар... ".
  
  Офтоб буд, паст бар баҳр. Ин буд охирин тур рӯз.
  
  Ник looked бар болои парапета. Ӯ ва духтари истода каме дар тарафи аз боқимондаи гурӯҳ ва ҳам иваз худро даъвои арафаи шоми. Дар он буданд, сайеҳӣ шим ва яркая блузка, ки ба таври комил подходила вай, инчунин дар он буд, повседневный даъвои пожилого мардон, ки ба ӯ позаимствовал дӯсти Паулы Жак Leclerc. Он estp ҷониби пӯст гузашта шаб акнун табдил ефтааст пятнисто-розовой, ки чӣ тавр аз шахсе, привыкшего сӯи ҳаети хуб, ва он ришу буд поседевшей ва аккуратной. Ӯ метавонист бошад стареющим латиноамериканцем, путешествующим оид ба Гаити бо худ племянницей. Аммо аз он буд, нест. Ӯ буд, Киллмастером, выполнявшим невыполнимую бахшидан ба рисолати.
  
  "Хуб, бие, бори дигар, биеед ба он", - ором гуфт ӯ. Дар заднем робита ба месуруд овози ноқили. "Ба ман ин тамоман маъқул нест, вале, чунин ба назар мерасад, ин ягона чизе, ки шумо метавонед, пас, ман фикр мекунам, ки мо бояд ин корро".
  
  Вай повернулась ба он имрӯзӣ, flick, грациозной, ки чӣ тавр гурба, ва комилан бонувон дар ҳар изгибе ва жесте.
  
  "Инро ба ман ҳам маъқул нест. Фармонҳои ирсол минтақаи як инсон буд девона! Ман гуфтам ба ту дар оғози ...
  
  "Бале шумо гуфтанд. Як маротиба е ду маротиба бештар - азми қавӣ гуфт Ник. "Ое ман фиристед барои ротой баҳрӣ пехотинцев ва штурмовать таҳкими?"
  
  Вай нетерпеливо щелкнула ва отвернулась ба назар поен, дар густую рощу сурх дарахт дур дар поен барои хориҷии ғарбӣ девор.
  
  "Ва на ба нигоҳ кун он ҷо, гӯе ки ту чизе ищешь", - якбора гуфт Ник. "Шумо метавонед танҳо касе хаваси. Дар айни замон аст,. Шумо метавонед боварӣ Жаку, ки дар он ҷо хоҳад аспи?
  
  "Албатта, ман боварӣ Жаку! Ое ӯ ба мо додааст, паноҳгоҳ, либос, корти? "
  
  "На кусайся. Ман бо шумо ҳастам, на бар зидди ту. Ва ту боварӣ дорам, ки дастури хоҳад ҳисоб сар, вақте ки мо уйдем? "
  
  Paula покачала сари. Вай мӯй як тахаюллотӣ баланкиной мувофиқат намекунад ранги хушхӯю развевались дар ветру.
  
  "Вай красива ба худ, - моил ба фикр Ник.
  
  "Онҳо ҳеҷ гоҳ фикр мекунанд, - гуфт вай. "Камтар аз ҳама дар охирин рӯзи сафари. Пас, гуфт Жак, ва ӯ худ медонад ".
  
  Ҳа. "Ҳамеша помогающий Жак", - фикр кардам Ник. Аммо ӯ буд, ки ба довериться ин шахс. Жак ва ҳамсари ӯ, Мари буданд, дӯстон Паулы бисер мешавад. Маҳз Жак фиристод Пауле иттилоот дар бораи он, ки чин незнакомцы буданд, дида недалеко аз Кап-Аитьена, ва Жак, ки шпионил ва дидам, ки чӣ тавр онҳо роются дар кустах назди Цитадели чанд торик шаб пай дар пай, таща бо худ қуттиҳои странной шакли. . Жак ин кишвар бештар диққати вақте ки он ҷо хоҳад буд вақт.
  
  "Хуб, агар Жак ҳамин тавр мегӯяд. Акнун ман мехоҳам, ки ин ба таври равшан дарк намоянд. Ту останешься бо аспҳо. Шумо поедете бо ман ".
  
  "Биеед мебинем ба андешаи ман, - сард гуфт вай. "Ман туро дидам, ки дар даст танҳо як рӯз - бар зидди сагон. Дар ҳоле, ки ман намедонам, ки аз он шумо қоим ҳастед, ки ман дорам, додан дур фармонҳо. Ту нест, ман меравам ба ту ".
  
  Овози экскурсовода садои бойко. "Акнун, хонумон ва ҷанобон, мо поднимемся нардбон дар мулоқот пушечную галерею. Шумо последуете барои ман лутфан, ва баръакс, агар зид набошед, зеро аллакай дер.
  
  
  
  
  
  Раздался садои шквала, ва дастаи њамдењагони аз деворҳои. Ник looked like охирин мард спустился поен аз хотир доред, подождал як дақиқа ва сипас дилам ба Пауле.
  
  "Paula, используй худро ба сари", - нармӣ гуфт ӯ. "Хоҳӣ танҳо халал расонанд. Танҳо хоҳад хеле душвор шарить дар dark; ин хоҳад буд, ки ғайриимкон аст, агар ман бояд ба тащить, ки туро бо худ. Шумо мехоҳед, ки ба даст ба ман берун меоварем, ки шумо аз сохти? "Ӯ зуд огляделся, то боварӣ ҳосил, ки онҳо баъзе. Онҳо буданд. "Ин танҳо кофӣ. Чӣ ин!"
  
  Он дасти молниеносно взметнулись. Яке аз шуморо, ки ба вай дасти сжала онҳо дар панљаи худ. Дигар протянулась ба он горлу ва пайдо кардани чувствительную нуқтаи фишор. Ва сжала.
  
  Ӯ ҳамин тавр ногаҳон гузорем, фуҷур: "Мебинӣ, ки чӣ тавр осон аст?"
  
  Вай дотронулась то худ гулӯ ва сглотнула. "Ман мебинам. Шумо высказали назари худро. Аммо,, чӣ тавр шумо мегӯям, шумо мефахмед, ки дар он ҷо баъзе. Шумо метавонад понадобиться мерасонанд. Чӣ ин!"
  
  Вай дасти тир бо суръати на уступающей он худ. Тањќиќи, умелым рывком он сбросила он бо пои ва перекинула тавассути китфи. Ӯ ударился дар бораи девор парапета ва барқарор пеш, мисли тӯб, ва ба осонӣ дар мавриди ҳамроҳи вай, вақте ки вай повернулась, ки назар ба кори худ.
  
  "Шарм ба ту, ки ту то обращаешься аз стариком", - укоризненно гуфт ӯ. "Чӣ мешавад, агар ман перелтел тавассути парапет?"
  
  "Ман мехоҳам помахала дасти ба прощание", - қатъиян гуфт вай. "Лекин шумо хуб приземлились, ман шодам, барои дидани".
  
  Ник уставился дар вай. "Шумо вазнин ҳолат, ҳамин тавр не? Майлаш, ту низ высказал назари худро. Вале ман фикр мекунам, ман туро каме афсӯс. Бие рафт."
  
  Ӯ зуд зад он бо заднице ва толкнул ба каменной лестнице. Ӯ мағрурӣ буд поколеблена. Балки аз он фикр карданд, ки он ҳам метавонад муфид бошад.
  
  * * *
  
  "Шан! Дьявольский ублюдок! Ое ман гуфта будам, ту, ки вай ба мо боз метавонад понадобиться? Баланди бадан Цин-фу Шу дрожало аз ярости. Ҳама чиз хеле зуд, хеле зуд! "Свинья, туро барои ин накажут!"
  
  Ба ӯ дилам безволосый нафар-хахашечка. Дар рӯи Шана, кашидадӯзию пет недоумение.
  
  "Ман чизе кард. Оғозебӣ. Ман касался танҳо вай, ва он боролась бо ман. Шумо дидед, - шумо бояд дидаанд. Ман чизе ба ӯ кард, Устод.
  
  Цин-фу яростно дернул сигариллу ва чӣ ваҳй ба безмолвной тағзия дар каменном ефт. Ӯ потянулся ба лоғар плечам ва сердито встряхнул онҳо. Ҷисми духтарон буд, тонуси ва сопротивлялось; ӯ буд, монанд ба тряпичную суюки, ки он на ба гузошта нисфи набивки. Вай сар раскачивалась аз тараф, агар вай шикастанд гардан.
  
  Ӯ пощупал он пулс. Ӯ заиф буд, вале сахт бился.
  
  "Убирайся, Шан", - прорычал ӯ. "Возвращайся дар ҷои худро".
  
  Цин-фу шунавандагон дар паси паст будани рычание, ки полез дар pocketing барои кам чемоданом бо пузырьками ва подкожными инъекциями. Он ҷисми поползло. Ӯ медонист ноҳамвор дода эътибори худ як дӯст медошт ҳаюло ва уважал вай. Ӯ инчунин медонист хашми Шана, бештар бепарҳез, аз он худи, ва дидам, зверя дар амал бо он сокрушительными захватами ва смертоносными зарбаи карате. Шан шуд, амалан онро ба худ творением... лекин ҳеҷ кас медонист, ки нисфи прирученный зверь повернется.
  
  Вай кард ва овози худро нежным, набивая иглу.
  
  "Ое туро хоҳад имконият, ман Шан", - гуфт ӯ. "Ин хоҳад буд, ки баъдтар дар ин ҷо ва ҳама чиз. Акнун бирав."
  
  Ӯ шунид, ки чӣ тавр қадамҳои Шана шудаанд хориҷ, то он барои вену, ва пайдо вай.
  
  Ӯ буд, ки хуб мебуд, ҳадди ақал барои оянда даври, ин духтар. Ва бори дигар ӯ хоҳад поосторожнее.
  
  * * *
  
  Ҳеҷ кас аз сайеҳон на пай, ки чӣ тавр як Лақаби ва Paula отстали аз боқимондаи гурӯҳ ва прокрались дар рощу. Жак буд, ҳуқуқ; буд, ки ҳеҷ роҳе ба даст, то сахт загороженных дохилӣ ниш қалъа ба даруни, то ки онҳо буд, ки мехоҳам боз ворид берун. Вале, ҳадди ақал, онҳо буд, хуб дар бораи пешниҳоди маҷлиси умумии бобат, ки соответствовал старым фотографиям ва нақшаи.
  
  Аспи интизор дар роще, чунон ки ваъда кардааст, ки Жак. Дар сояи амиқи сурх дарахт Ник зуд переоделся дар торик-зеленую либоси гузашта шаб ва стряхнул серую хок аз худ кард. Дар разреженном вечернем ҳаво ӯ шунид садоҳои гурӯҳи гремящей хона бо тропе дар полумиле е дар атрофи он. Спуск буд долгим, ва дар охир, рентген офтоб хоҳад мурд савганд ба ин замон, вақте ки онҳо достигнут Милота у подножия склона.
  
  Paula ба ҳар ҳол переодевалась зери прикрытием паст висящей ветки.
  
  Вақт буд, кушт, то стемнело кофӣ, то ки шумо метавонед буд, идома ба кор; вақти аз ҳад зиед барои нетерпеливого инсон Ника. Ва Paula, бо навбат замкнувшаяся е злая, буд, на аз онон, занон, ки ба ӯ кӯмак скоротать сумеречные соат пас, чунон ки ӯ интихоб мекунад.
  
  Ник вздохнул. Жалко буд вай. Чунин сард, чунин необщительная, чунин зебо дар худ поджарой ва кошачьей ба таври масъул, чунин неприступная ...
  
  Ӯ ором чӣ ваҳй ба канори рощи аз дарахти сурх ва огляделся, визуализируя сола корт, показанную ӯ Жаком, ва подгоняя саҳна ба картинам, ки ӯ дидааст. Цитадель возвышалась бар он,
  
  
  
  
  
  васеъ ва неприступная. Аз чап аз он, барои краем racks доранд дар сурх аз дарахт, лежала пальмовая роща. Рост аз ӯ норинҷак ва барои онҳо тропа, ҷорӣ дар шаҳри. Қариб бевосита пеш аз он, байни он ва баланд обшитыми рўзњои оҳан агар на берунаи деворҳо, буд холм аз санг, бо густым кустарником. Баъзе вақт ӯ истода буд, ва прислушивался, неподвижный ва безмолвный, чӣ тавр ба танаи дарахти сурх, высматривая ҳар чӣ метавонад бошад дигар ҳузури. Сипас ӯ двинулся оҳиста ва эҳтиеткорона, чӣ тавр ба пантера ба шикор рафта.
  
  Ӯ гирифта, чанд дақиқа пайдо сӯрох дар channel ва тоза кардани он аз зарослей, вале ӯ буд, бо вуҷуди ин, ки дид, ки кушода аз он. Онҳо бояд ползти, вале агар дар дохили хоҳад упавшей каменной бо е ягон дигар монеаҳо, аз он ҷо хоҳад фазои кофӣ барои ҳар касе, ки двигается приседая.
  
  Ник скользнул бозгашт ба убежищу аз дарахти сурх ва деҳот дар упавшее ғӯлачӯб аст. Сквозь дарахтон дид, ки аз љониби очертания асп ва заноне, ки истода неподвижно ва мемонем.
  
  Ӯ ду бор чирикнул дар ночизи микрофонҳо зери рубашкой ва шунид ответное твитҳо.
  
  "AX J-20", - прошептал аз он подмышки негромкий овоз. "Аз куҷо ту, N?"
  
  - Берун аз Цитадели, - пробормотал Ник. "Бо як зан, Paula".
  
  Ӯ шунид ором смешок. "Вале табиист, - гуфт Жан Пйер. "Шуд заминҳои муқаррарӣ, задницей дар нафт. Маънои онро надорад, ки ҳамаи Грозные - занон, ҳа? Ястреб в ярости! Фикр мекунам, ки ӯ гумон мекунад, ки шумо ҳамаи то дар спланировали. Вале чӣ тавр шумо продвигаетесь? "
  
  "Хоси ва хитрым роҳи", - пробормотал Ник, ки отрывая чашм аз ҳар ҳаракати дар вудс е дар атрофи он. "Заткнись ва слушай, ва избавь маро аз лукавых фикрҳои. Ман бо як зан, ки шумо шунидаед. Ман то ҳол чизе намедонам дар бораи кубинском хислати, вале фикр мекунам, ки Paula аз ман ки касе пинҳон. Ҳамин тавр е ба таври дигар, мо рӯй додааст хурд ҳодиса бо гаитянским собачьим патрулем, ва мо покинули ғор дар баъзе битозанд. Вай отвела ман дар деревню таҳти унвони Бамбара, ки аз он доранд, дӯстони, номи Жак ва Мари ЛеСьерк. Онҳоро санҷед, агар наметавонед. Мо сарф бо онҳо шаб ва бештари рӯз. Чунин ба назар мерасад, ки Жак - маҳаллӣ раҳбари повстанцев - нақша дорад, ки ягон бор дар исен ба муқобили папаи Дока Дювалье. Чизе ба кор бо ин рисолати, магар он ки аз он дастгирӣ робита бо Полой ва обменивается иттилоот ".
  
  "То? Чаро ӯ? - гуфтам нозук овози Жан-Пьера.
  
  "Зеро ки ӯ ва Тонио Мартело, баъди анҷоми шавҳар Паулы буданд, дӯстон умр аст. Зеро онҳо ҳам ба худ мятежники. Ва зеро, ки Жак дӯст медорад, чин на бештар аз мо - дар на камтар аз, ӯ чунин мегӯяд ".
  
  "Хитоиҳо? Яъне, онҳо дар он ҷо?
  
  "Ӯ ҳамин тавр мегӯяд. Тасдиқ менамояд, ки онҳо дар кӯҳҳо як тайник бо заруранд, мегӯяд, ки ӯ ва як ҷуфти ҳамсарон дӯстони онҳо, ки барои онҳо дар давоми якчанд ҳафта. Як гурӯҳи хурди, тақрибан шаш нафар аст, аен аст, ҳеҷ делала, ба ғайр аз ҳифзи захираҳо. Ӯ ҳамчунин мегӯяд, ки дид, ба онҳо дар хурд маневрах партизанского намуди, ки агар онҳо готовились ба чизе. Е мондан дар тренировках, то ки онҳо тавонанд тарбия дигар ".
  
  "Ба фикри шумо, амалиети" Таркиш "?"
  
  "Мумкин аст. Ҳамин тавр фикр мекунанд Жак ва Paula. Ник қатъ барои як лаҳза, ба прислушаться. Сверчки ва парранда щебетали ӯ дар ҷавоб, инчунин асп тихонько заржала аз он ҷо, ки ждала Paula. Ҳама чиз дар тартиби; садои асп буд, ки дар ин ҷо кофӣ ҳабсҳои маъмулӣ. Бештар чизе шевелилось. Вале сояи удлинялись, ва ба зудӣ он вақт буд, ба ҳаракат.
  
  "Ӯ мегӯяд, ки Чинки дар кӯчиданд қариб ду ҳафта пеш", - нармӣ идома дод ӯ. "Оғоз ба прокладывать худ дар роҳи Цитадель ва возить он ҷо ҳама худро захираҳо. Ва гушҳоест, ки ба он ҳам дар шаб, ба Жак ва дӯстони на метавонанд бубинанд, чуноне, ки ба онҳо мехостам. Вале мо ба он таассуроти, ки ба муќаррароти гурӯҳи ҳамроҳ се е чор сар ва ҳамаи онҳо переезжали дар Цитадель, лавозимоти ҷангӣ ва ҳама аст. Дар айни замон, Paula обнаружила, ки пропала яке аз он худ гурӯҳи занон-мстителей ва аз Санто-Доминго нобуд чанд шиносон чин мебошад. Пас аз он забеспокоилась ".
  
  Онро мухтасар наќл кард қисми дигари таърих, ки чӣ тавр ӯ, Ҷинс ва Леклерки нишаста буданд, барои грубым кухонным мудаввар дар деҳаи Бамбара, муњокимаронии гузашта чорабиниҳо ва сохти нақшаҳои.
  
  Пурдарахт торик ангушти Жака сарф оид ба ҷадвали дар потрепанной кӯҳна китоб.
  
  "Ба Цитадель ғайриимкон аст, - гуфт ӯ. "Дар ин ҷо, шумо мебинед, ки якчанд каналҳо, ки об аз кӯҳкорӣ ручья попадала дар замок. Онҳо хушк аллакай чандин сол, аммо чунон ки мебинед, хеле васеъ. Нақби, ки бо истифода аз хитоиҳо, дар ин ҷо қисмати,, вале ман ин аст, ҳайрат бо. Пир шоҳ Christophe мехостам, ки ба сирри баромадан. Фикр мекунам, барои ҳадафҳои худ беҳтар ҷо яке аз каналҳои. Онҳо наметавонанд, ки ҳамаи онҳо шармгоҳи. Ва ҳол он хоҳад буд, ки қадрдоние. Лекин шумо мефаҳмед, ки ман метавонам, ба шумо кӯмак танҳо бо приготовлениями; худи Ман наметавонам рафта, бо ту ". Он моеъ карие чашмони умоляюще дар назар Ника. "Ман озодии ҳаракати набояд уқубат аз ин ганҷе".
  
  "Ин на танҳо сокровище,
  
  
  
  
  
  - якбора гуфт: Paula. "Мо бояд бифаҳмем, ки чӣ рӯй дод бо Эвитой. Аен аст,, он чизе узнала аз Падиллы, ва онҳо ба навъе баромада, дар вай. Агар зан нест ...
  
  "Paula, Paula". Жак афсӯс покачал сари. "Онҳо кушта мешаванд Падиллу; чаро аз вай? "
  
  "Не!" Paula ударилась дар бораи столешницу, то ки дар cups бо қаҳва задрожали. Мари тихонько кудахтала дар заднем робита. "Онҳо убьют вай танҳо пас аз он, заговорит, ва он табдил хоҳад гап!"
  
  "Аммо, шояд онҳо аллакай фаҳмидем чизе, ки ба онҳо лозим буд, аз Падиллы...".
  
  Сӯҳбати табдил бурю, ва сипас дар охир, ки бар бештар аргументированное муҳокимаи, ки чӣ тавр ба кушодани Цитадель. Вале на камтар аз Ник фаҳмидам, ки чанд асосии далелҳо. "Ужасные" - ин гурӯҳи занҳо, ки наздикони кушта шуданд аз ҷиҳати асоси собиқи диктатором Трухильо. Paula Мартело буд, ки онҳо ба раҳбари. Дар якҷоягӣ, онҳо кӯшиш ба пайдо тайник бо сокровищами, ки Трухильо намеревался киштӣ ба Аврупо, балки ба ҳам гирифта имкониятҳои. Он ҳам буд, спрятан ҷое, ки дар ҷазираи, разделяемом Гаити ва ҷумҳурии доминикан Ҷумҳурии. Хитоиҳо фаҳмидем, ки дар бораи ҳузури ӯ ва кӯшиш ефт, ки агар дар худ мақсадҳои чизе, ки сабаби носолими вобаста бо лоиҳаи ном Operation Blast. Вуҷуд калидҳои муайян ба разгадке ҷойгиршавии клада, ва Эвита Messina пайдо кардани доминиканца, ки медонист яке аз онҳо. Акнун хитоиҳо буданд, дар Гаити ва Эвита пропала. Ближайшая ҳадафи: тафтиш ҳузури чин ва пайдо Эвиту.
  
  "Пас, дар ин ҷо ва тамоми достони", - ором хатм Ник. "Аллакай қариб ки торик аст. Мо ба зудӣ дар пойдем. Ва чун дар бораи ту охири... Хоук шунидам, ки чизе ҳам дар бораи амалиети "Таркиш"?
  
  "Ҳеҷ чиз. На бештар аз он, ки аз аввал ғулғула. Шумо Paula буд мо ягона мебошад имрўз, ки чунин амалиети вуҷуд дорад. Он чизи дигаре дар ин бора гуфт?
  
  "Ҳоло не." Ник нахмурился дар сгущающемся сумраке. - Бо кадом сабаб ӯ сдерживается. Вале ман аз он избавлюсь.
  
  Аз паи ором смешок. "Нигоҳ бет, ки хоҳӣ, mon ami. Тавре ба занон ...
  
  "Бо ту кофист, дӯстро. Ман аллакай дар роҳ. Салом Хоуку ".
  
  Ӯ ба зудӣ ва бори дигар зуд аз мањалли. Ҳоло торикӣ; ҳанӯз тишина; ҳанӯз ҳеҷ moon. Ник чӣ ваҳй ба Пауле ва лошадям, қариб невидимый байни дарахтон. Ӯ ором присвистнул, ва ӯ дарҳол подошла ба он.
  
  "Ту пайдо ин?" - аноби он он қариб беззвучно.
  
  "Бале. Он сиеҳ, чӣ тавр ба дыра дар ҷаҳаннам, вале постарайся пайгирӣ, ба ҳар ҷое, ки мо рафта,. Дар бораи имкони истироҳат бояд ба шитоб. Дар ин ҷо." Ӯ ба нармӣ прикоснулся ба вай дасти ва повел ба воситаи дарахтон ба холму ва наружному отверстию водовода.
  
  "Дыши, то имкони", - пробормотал ӯ ва скользнул дар шикам. Вай подошла ба он вплотную бо эҳтиет, ба мисли гурба аз джунглей.
  
  Ҳаво буд, разреженным ва затхлым аз вақт, вале ӯ буд, барои истифода коршоям аст, барои нафас. Ник боздошт ва нащупал. Канал буд добрых се фут дар диаметри, ва павлус буд, фаро мурдагон мхом ва грубым камнем. Ин буд, ки як макони идеалии барои невинной шабона меравад, балки комилан подходило барои ҷуфти ночных бродяг.
  
  Ӯ подсчитал, ки ба онҳо оставалось воқеъ тақрибан сад фут тибқи нақша бино аз китобҳои кӯҳна Жака. Ник ускорил ба қадам ва двинулся минбаъд дар удушающей dark, слыша нарм ҳаракати духтарон, следовавшей барои он.
  
  * * *
  
  Торсакй!
  
  Хушк шудааст дасти Цин-фу Шу отдернулась ва боз ударила, ин дафъа бо дигар вай щеке.
  
  "Пас ту ҳеҷ дўст намедорад ман Шан, а?" Пощечину! "Вале ман мебинам, ки шумо қариб тайер ба оянда мулоқот. Хуб!" Ӯ боз зад ва назар афканда, то, ки чӣ тавр ба он чашмони кушода. "Агар танҳо шумо предпочтете сӯҳбат бо ман ба ҷои?"
  
  Эвита отшатнулась аз он, чашмони расширились аз тарс ва ужаса.
  
  "Не... ин... пет..." прошептала вай. "Сухан. Лекин... об... "
  
  Вай суханони звучали чӣ тавр шелест рухсатии хушк, ки дар пересохших лабони худ нест. Цин-фу ба вуқӯъ то онҳо разглядеть, вале дидам, ки чӣ гуна лихорадочно кор опухший забон.
  
  "Дар аввал як сӯҳбат", - убедительно гуфт ӯ. "Он гоҳ ту мукофоти. Ман мегӯям, ки ба кї кор мекунед. Он хоҳад буд, ки оғози хуб аст ".
  
  Вай даҳони зашевелился, ва рафта, ором садои.
  
  Цин-фу наклонился наздиктар.
  
  "Кадом?"
  
  "Fi-fidelistas... ва садои ояти дар задушенное карканье.
  
  "Чӣ!" Цин-фу яростно потряс вай. "Кӣ? Кӣ?"
  
  Вай даҳони напряженно кор, вале издаваемые садоҳои буданд, суханон. Ҳатто Цин-фу маълум буд, ки вай қодир ба сухан.
  
  "Шан! Шан! "- проревел ӯ. Эвита отпрянула ва вздрогнула.
  
  Аз прихожей раздалось паст будани рычание. "Устод?"
  
  "Об биеваред!"
  
  Эвита вздохнула ва закрыла чашмони.
  
  "Ту мукофоти", - меҳрубонона гуфт вай Цин-фу. "Он гоҳ пурра таърих, ҳа?"
  
  Вай кивнула, ҳанӯз закрывая чашмони.
  
  То интизор доктор Цин-фу муҳайе кардааст, боз як иглу. Ин дафъа ӯ буд, рафта ба пайдо берун ҳақиқат. Албатта, он ҳам попытается солгать.
  
  
  
  
  
  Дар навбати худ, аз он ҳам оставался дар фонди Шан. Ва ӯ буд, рафта ба cheat худ дар ин маврид.
  
  * * *
  
  Ник дохил карандашный дурахш дар кофӣ дароз, то бубинанд, ки онҳо низ дар каменном таҳхона, пурра паутины ва баргҳои мурдагон. Сломанное деревянное сатил лежало зери оборванной веревкой наздик лестницей, ведущей ба люку. Ӯ буд, заперт аз даруни. Вале болга расшатались ва заржавели аз вақт. Ӯ бозпардохти нур ва дохил кунед "муносибати Махсус "қулфи".
  
  "Ман чизе шунидан нест, наверху", - прошептала Paula. Бьют сангҳои. Копают.
  
  - Ман ҳам, - пробормотал Ник дар ҷавоб. "Вале на дар наздикии мо. Вале агар мо войдем ҳуҷраи пурра мардум ...
  
  "Ман медонам", - гуфт вай. "Ту ба ман гуфт. Поторопитесь, лутфан! "
  
  "Вақти шумо!" - пробормотал Ник. "Ду ҳафта онҳо дар ин ҷо, ва акнун ба ман лозим аст, ки ба вақти шумо".
  
  Ӯ қариб дидам, ки чӣ гуна онро ба лабони сжались дар dark.
  
  "Ман дар бораи он шунид,, танҳо, вақте ки паеми Жака..."
  
  "Ман медонам, - гуфт ӯ. "Ту ба ман гуфт. Ва прекрати женскую болтовню, агар не возражаешь.
  
  Вай хомӯшии боиси буд, қариб громким. Ник усмехнулся дар бораи худ ва суханро ба кор аст,.
  
  Қадим болга оторвались аз худ менамояд.
  
  * * *
  
  Чӣ Асосӣ поднялся оид ба склону худ скакуне. Ин буд, ки суст галоп, бештар похожий ба шахси қатъӣ қадами, вале ӯ приближал он. Ӯ буданд, ахбор барои Цин-фу Шу. Кубинские аҳли на отправляли Алонсо дар Гаити. Чӣ тавр онҳо метавонанд? Онҳо ҳатто намедонанд, ки Цин-фу ва онро мардум он ҷо буданд. Ба гуфтаи онҳо, Алонзо, бояд ин корро ба худам. Онҳо мафҳумҳои дошт, ки метавонист ӯро кушт.
  
  Восточный фикри Том Асосӣ ҳамаи бодиққат продумывал. Ӯ бовар онҳо таърих; кубинцы нест мешаванд Алонзо, ва онҳо буданд, самимона озадачены. Пас - чаро ӯ омад ва касоне, ки ба ӯ гуфтед? Чӣ Асосӣ зад худ скакуна, ба шитоб аз он. Пеш буд, ки аз роҳи дур, ва чизе подсказывало ӯ, ки бояд ба шитоб.
  
  "Садись, ту! Садись! "Цин-фу шунидам истерическую шахзода дар худ голосе, вале ӯ буд, ба ҳар ҳол. Ӯ плеснул вай дар шахси кружкой об ва покачал сари ӯ аз ҷониби ҷудо, вале на веки открывались, ва буд, ягон малейшего стона. Вай ин боз! Ӯ хеле васеъ дар бораи выругался дар ҳамаи забонҳо, ки медонист, зад ва онро муште ба сари. Барои як лаҳза, фақат як лаҳза, ӯ отвел чашмони бигирад аз Шана mug бо об, ва дар ин бора ба ӯ ударилась дар бораи сари девор, ва акнун ӯ лежала бесадо, чӣ тавр қабри. Ҳоло, савганд ба Худо, ӯ свяжет он, ва дафъаи оянда...!
  
  Ӯ партофт mug ба љинс ва чењрааш, талаб ресмоне аст. Баъзе вақт ӯ метавонад истироҳат, вобаста, ба мисли чуҷаи, ва он гоҳ ба он баргардад. Ӯ буд, тамошо, ки чӣ тавр Шан связал ба вай, ва сипас рафт. Ҳа, ӯ баргардад.
  
  * * *
  
  Луқо буд неплотным прикрытием он сӯрохиҳои, ва онҳо қарор гирифт, ки дар каменной ҳуҷраи, гӯш ба отдаленным ударам. Пурра торикӣ давила ба онҳо, ба монанди сарпӯши гроба. Ник имкон дод, ки ба вуқӯъ якчанд дақиқа то он, ки чӣ тавр щупальца, отправил эҳсосоти худро дар темноту ва дар назар худро мысленное тасвир корт. Сипас ӯ прикоснулся ба дасти Паулы ва двинулся дар коридору ба звуку.
  
  * * *
  
  Чӣ Асосӣ хлестнул усталую гардид. Дар он росло ҳисси муҳлатнокӣ. Ҳар он инстинкт подсказывал ӯ, ки дар ҳаво витает хатар.
  
  Ӯ маҷбур неуклюжего зверя поторопиться.
  
  Имконияти дуюми Шана
  
  Дар охири нақби зулмот буд, приглушенное сияние нур. Ник нащупал он, похожий дар spook худ темной шакл ва махсус, пойафзоли худ, ки даъват "ползучими". Paula шла барои ӯ, мисли сояи дар кроссовках.
  
  Ҳангоми ҳама гуна дигар ҳолатҳо Ник избегал мебуд, нур, чӣ тавр ба домҳои, ки метавонист исбот. Вале он мақсади асосии буд, ки тафтиш ҳузури чин ва бубинем, ки онҳо замышляют, бинобар ин ягона маънои буд направиться он ҷо, ки дар он чӣ амал. Инчунин буд, ки духтари Эвита. Агар вай ин ҷо буд ва мехоҳам боз жива, имконияти бузург, ки ӯ буд, ки агар дар ҷое, ки наздик ба маркази фаъолияти онҳо ва на спряталась мебуд, дар баъзе маврид отдаленной қисми Цитадели.
  
  Аз ин рӯ, ӯ двинулся ба рӯшноӣ бароянд ва звуку, мунтазир аст, ки дар як лаҳза аз сари роҳ дур дар беду.
  
  Ин оғоз ҳатто пеш аз онро интизор.
  
  Ногаҳон яркая лужица плеснулась дар каменном нимсола дар ярдах пеш ва якбора наклонялась ба он, ки агар шахс бо фонариком свернул аз як раста ба ин. Ник шунидам глухой топот приближающихся вазнин пои вақте ки приближался пучок нур.
  
  Ӯ оттолкнул Пауло як дасти ва раскинул дасти қади деворҳои ба заиф умеди пайдо кардани дари. Дар доираи фаҳмиши кас буд; ҳатто чароғдонест, нестанд. Гузошта як чиз танҳо. Ҳамлаи.
  
  Вай идома дод, ки рафтан ба лучу фонаря, як дасти эҳье шуд, ба прикрыть чашм ва шахсе аз дуне ва дигар дасти буд, нисфи сжата наздик ба худ, готовясь ба мулоқот бо Хьюго. Ӯ всмотрелся дар призрачную фигуру берун аз нур ва раздраженно вздохнул. Ӯ испуганно воскликнул, ва
  
  
  
  
  
  Рентгении фонарика скользнул бо он ҷисми худ,.
  
  "Убавь нур, фиреб!" - прошипел он китайски, умедвор аст, ки дуруст интихоб забон ба шипеть. - Ва аз он ҷо садои аз копания! Ин разбудит мурда ". Гап дар ин аст, ки он имкон дод Хьюго барзиед начакад истироҳат ӯ бо рукаву ва идома дод, ки ба ҳаракат, ба он чашмони ҳам буданд, пинҳон аз нур, то он даме ки исбот кард, ки дар чанд инч аз дигар. "Аз куҷо ту фармондеҳи? Ман муҳим паем ".
  
  "Фармондеҳии...?"
  
  Ник зад. Он правая дасти качнулась аз ҷониби ҷудо ва тарк дар гулӯ бо китайским овоз мебошад. Хьюго, бо острыми краями ва лоғар лезвием, прорезал овоз ва разрезал он дар нимаи слога, сипас ба осонӣ двинулся навбатӣ, ки гӯе ба воситаи нафт ва разрезал яремную вену. Ник баъзеи падающий дурахш ва боз зад оид ба горлу мардон, протолкнув нек дарозии Хьюго тавассути гардан ва боз. Бадани опрокинулось оҳиста-оҳиста; ӯ поймал вазни он ва опустил дар ошенаи.
  
  Баъзе вақт ӯ прислушивался, ки слыша ҳеҷ чиз, ба ғайр аз слабого нафас Паулы ва звуков дар роҳҳо ва копания аз паси девор коридора. Ягон мушкилӣ. Аммо акнун, ки ӯ бояд ефт, ки ба ҷои ба гузошта ҷисми худ,. Ӯ бошад ба рентгении фонарика дар коридору ва дид амиќтар дар якчанд пойҳои истироҳат дар пеш. На сухан, на ба суханони ӯ баргузор нур Пауле ва закинул обмякшее бадани худ ба китфи. Онҳо бояд ба бартарии шансом ба нур дар як лаҳза ва боз як шансом, ки дар ин темной нише дар девори худ кас нест.
  
  Вай опустила рентгении паст, дур аз Ника ва он ноши ва направила нур дар сӯрох. Ӯ ҳамзамон мешавад ҳуҷраи, гниющие рафҳои он буданд, оторваны аз девор ва чуќурї дар нимсола, ки агар касе кӯшиш вырвать онҳо пӯшида нест. Ник затащил худро кардам беш дар кунҷ ва бо ҷазои нисбатан сабуктар иваз стуком уронил вай.
  
  "Включи нур ӯ дар шахс", - прошептал ӯ. "Як назар зуд, баъд погаси".
  
  Вай накинула рентгении дар бадан ва буд, ба ӯ задержаться дар сари. Хуни обвивала гардан, чӣ тавр ба багровую петлю палача, ва хислатҳои шахс буданд, сахт искажены. Вале ҳатто дар смертельной хашми шахс ба таври возеҳу равшан буд, китайским. Пас, ҳамон буд, ва кории шакли бо вшитыми дар матоъ маленькими выцветшими нишонаҳои тафовут. Шахсе Ника буд мрачным, ки Paula щелкнула выключателем ва оставила онҳо дар dark бо трупом. Ӯ медонист, ки ин барои нишонаи ночизи, рамзи высокоспециализированной ширкати чинӣ агнтов ва лазутчиков, вазифаи асосии он буд, маҳрум кишвари вай истихроҷ ва омода намудани роҳ барои пропагандистов ва низомӣ тактиков. Одатан ин маънои онро надорад, ки чӣ тавр ин маънои онро надорад, ки дар Тибете, ки хитоиҳо ба нақша даст бар дар кишвар барои забти ҳокимияти е ошкоро ва е дар паси парда бо марионеткой, защищающей онҳо. Вале дар ин ҷо, ки бевосита таҳти бинї дар ОАГ ва тағо, амак, хола подш буданд?
  
  Ник нахмурился ва пополз бозгашт дар коридор. Paula Безмолвная скользила барои он. Онҳо боз направились ба рӯшноӣ бароянд.
  
  Ин буд, ки қариб ба осонӣ. Ағбаи разветвлялся, ба тарафи чап гашт ва направо. Аз чап буд, торикӣ, рост - нур. Ӯ струился тавассути кушода дверной проем ва дар наздикии дари худ буд, паст будани тирезаи с решеткой. Ник пригнулся ба назар сквозь он. Чаҳор нафар мардон, ҳамаи хитоиҳо, методично разбирали бузург каменную ҳуҷраи. Ба яке аз деворҳои буд прислонено дастгоҳ аст, ки аз ӯ фаҳмидам, ки чӣ тавр ба металлоискатель. Дар ин бора ба онҳо ҳеҷ кас онро истифода бурдааст; аз он буд, выжидательный назар, ки гӯе он оператор метавонад муваққатан отсутствовать. Дар куҷо? - фикр кардам ба ӯ. Вале дид, кофӣ тасдиқ достони Паулы чин дар бораи шикор рафта барои сокровищами ва an пинҳон беш аз нияти сайд, хеле калонтар аз осон ташнагӣ истихроҷи.
  
  Акнун, дар бораи духтаре. Ӯ боз қайд кард, ки онҳо ба мавқеи худ мысленной корт. Ағбаи рост бояд боиси рост ба ҳамон қисми подземелий, ки кушода барои сайеҳон. Онҳо гумон аст, ки пахши он нест. Яъне, ба тарафи чап гашт. Ӯ подтолкнул Пауло, ва онҳо скользнули дар торик як коридор.
  
  Цин-фу деҳот дар складной курсї дар ҳуҷраи, ки бо номи дафтари худ. Ӯ хуб баски мушкил аст аз худ дар як шахсӣ захираи ва ҳис alot беҳтар аст. Чанд рӯз парванда аз љониби хеле хуб аст, вале ҳоло ӯ буд, бовар дорам, ки добьется бештар аз духтарон ва шояд ҳатто аз худ пасандозҳо фарбеҳро якрав соратников, Фиделистов. The Fidelistas.... Ӯ задумался. Ое духтар боз солгала, ки прохрипела ном? Е онҳо шояд боиси он дучандон game? Аз он лоғар даҳони сжался ҳангоми ин фикрҳои.
  
  Ӯ дидам ба худро бедор гирифташуда дар Пекин. Ӯ доду вай ҳанӯз як соат, ба фикри он чи бар фикрҳои худро, ва он гоҳ севумӣ он ба қисми... дар аввал ба он хотир, баъдан бадани вай не. Шан мунтазири он.
  
  * * *
  
  Шан интизор. Ӯ дар хоб, вале он чорво ҳисси лежали наздик ба он толстой рўизаминї ва ӯ просыпался аз қадамҳои доктори. Дар наздикии он бузург лежачим бадани горел lantern аст. Ҳатто ба ӯ баъзан мехостам нур дар ҳуҷайра. Шан зарычал дар хоб, ӯ снились чорво, мечтающие дар бораи страстях, ки лозим аст, қонеъ гардонад, ва дигар моҳияти
  
  
  
  
  
  Ҳанӯз не, Шан, боз не. Шан, ту дьявольский ублюдок! Акнун истед! Ӯ мунтазири, ҳатто вақте ки хоб. Вале даранг ӯ табдил ефтааст.
  
  * * *
  
  "Paula. Ин безнадежно, - прошептал Ник сгустку зулмот наздик бо ӯ. "Мо метавонем ба сайру дар ин лабиринту тамоми шаб. Ман бояд ба пайдо кардани роҳи чӣ тавр ба хориҷ аз онҳо, ва он гоҳ бармегарданд ...
  
  "Илтимос, не! Илтимос, биеед, мо аз паи їустуїўи ". Бори аввал вай прозвучала чӣ тавр умоляющая зан. "Агар мо уйдем ва онҳо хоҳад ҷисми ин мард, ки чӣ тавр шумо фикр мекунед, ки онҳо бо вай задан? Мо бояд минбаъд низ ба їустуїўи! "
  
  Ник нигоҳ ором. Ӯ буд, дар бораи ҳуқуқи бадан. Аммо вай ҳамчунин медонист, ки онҳо иқбол метавонад ба давом то абад. Онҳо прижимались ба стенам миқдори бешумори маротиба, вақте ки мардум мерафтанд ва дар гузашта онҳо дар поперечному коридору, ва онҳо забирались дар беохир торик бомҳо, ки ба рискнуть фонариком ва озмоиши. Ин буд, беақл аст, затея. Он мағзи побуждал он қатъ кардани ин ерунду ва тарк.
  
  "Хуб, боз як кӯшиши", - гуфт ӯ. "Яъне. Ман фикр намекунам, ки мо дар он ҷо буданд. Ман боварӣ дорам, вале ман ин хел фикр надорам ". Онҳо гузаштанд боз як коридор. Ник маҷбур мағзи шумо, кор бар восстановлением корт. Ӯ хабаре надошт, хислатҳои инро гир, ки дар он онҳо. Не, интизор шудан - онҳо аллакай гушҳоест, ки ба он пеш. Ӯ фаҳмидам изгиб ва ноҳамвор санг. Акнун онҳо выходили дар неизведанную гумрукии. Вале ҳадди ақал ӯ медонист, ки онҳо буданд, нисбат ба трубопроводу.
  
  Ағбаи боз разветвлялся. Ник застонал дар бораи худ, ва Paula вздохнула наздик бо ӯ.
  
  "Ту возьмешь як, ва ман дигар", - прошептала вай.
  
  "Не! Мо остаемся ҷамъ. Ман низ намехоҳам аст, водоратон атрофи барои шумо бод. Кӯшиш рафта, рост?
  
  Муддате он молчала. Сипас ӯ гуфт: "Шумо ҳақ ҳастед. Ин бефоида аст. Ба мо лозим аст, ки кӯмаки иловагӣ. Ман ба ту гуфта будам, ки-"
  
  - Эҳ, хислатҳои инро гир, боварӣ ба он, - устало гуфт Ник. "Пойдем ва аз ин ҷо..." Ӯ замолчал. Он эҳсоси поежились, ва он мақоми напряглось. Paula застыла наздик бо ӯ.
  
  "Ин чист?"
  
  "Гӯш!"
  
  Онҳо ҳам шунидаем.
  
  Садои раздался боз. Ин буд, дароз, паст, сопящий храп. Рычание. Тишина. Ва боз храп.
  
  "Мо бубинем", - ба нармӣ гуфт, Ник ва заскользил пеш. Нафас Паулы участилось, вақте ки ӯ последовала барои он.
  
  Пушти онҳо, дар охир дар як ҷо ҷамъ мешаванд, Цин-фу созерцал дуд худ сигариллы ва ба нақша гирифта худро дарпешистода сеанс бо Эвитой.
  
  Ва берун аст, дар зери безлунным ҳаво шудаанд, хаста, ки ба шоҳзодаи аспи Том Асосӣ мчался охири намуд.
  
  Шан зашевелился худ қабул. Ӯ ҳанӯз хеле бедор, вале шунид қадамҳои. Ӯ пробормотал дар хоб.
  
  Ник проследовал оид ба изгибу убури дар самти садо ва якбора қатъ. Ҳалим нур лился аз хуҷраҳо бо приоткрытой дари худ, ва барои ин аз дари худ касе сопел дар хоб. Инчунин берун аз дари худ... буд, боз як дари. Ӯ метавонист, барои дидани он бо он ҷойҳое, ки истода, массивную закрытую дари бо засовом поперек вай. Он пулс участился. Ҳеҷ як аз дигар дару буд заперта. Ва ҳеҷ як аз дигар дару на охранял храпящий мард.
  
  Ӯ дидам дар Пауло дар ярком партави. Ӯ душманон ба запертую дари, ва он лабони приоткрылись. Ҳоло дар вай шахсе буд, ки чизе ба сахти дод; танҳо ба як навъ "дар Бораи," Худо, Илтимос, эй Худо, дар назар аст, ки ногаҳон маҷбур он полюбить он хеле зиед аст. Ӯ сдерживающе боло дасти ва царакат Вильгельмину аз махсус кобуры, вильгельмины дод дарози дорад ва неуклюжей аз глушителя, ки он ҳам аҳенан онро истифода бурдааст.
  
  Ник прокрался дар камера, похожую дар камера, ва дар ин ҷо разразился ҷаҳаннам.
  
  На тавонад, ӯ дид, бениҳоят гору ва боло "Люгер", чӣ бузург аст гулнақшҳои поднялась бо афсонавӣ ва суръати ҷаҳиши ба он аз он ки онхо худ наметавонанд. Каллаи ударилась дар бораи девор, ва Вильгельмина вылетела аз он дасти. Бузург босая ступня ударилась ӯ бо горлу, вақте ки ӯ растянулся дар марговар холодном санг ва дид танцующие чароғҳои он ҷо, ки ӯ смутно медонист, ки онҳо не. Барои расколотыми огнями ва red дымкой дид, Пауло, нацеленную аз худ ночизи таппончаи барои бузурги клубок фарбеҳро, ва он гоҳ дид, ки чӣ тавр ҷунбандае повернулось ва выбило пистолет аз он дасти. Ник глотнул ҳаво ва покачал сари. Ҷунбандае обнимало онро ба дасти худ ва сжимало вай бо чудовищным хурсандӣ, прижимая он стройное бадан ба он худ рулонам фарбеҳ ва мускулов ва кряхтело аз ужасного хушнуд. Ник танќисї нест поднялся ба пойҳои ӯ ва царакат Хьюго аз ножен. Ӯ зад оид толстой бозгашт, толкнув Хьюго дар назди худ, чун ночизи штык, ва вонзил ӯ чуқур дар рол ҷисм. Бузург нафар-ҳаюло высвободил як толстую дасти аз Паулы ва зад Ника шудан ба рӯ. Ник пригнулся ва нащупал Хьюго, ҳанӯз дрожавшего дар бадани як инсон, ва якбора вогнал стилет дар чуқуртар рану дар бозгашт.
  
  Аъҷубаи молниеносно повернулось ба он ва протянуло дасти, превращенную дар майса топора. Ӯ скользнул оид ба лопатке Ника, вақте ки ӯ уклонился, балки Ник медонист, ки
  
  
  
  
  
  Ин буд, он чӣ буд, - зарбаи карате, ки барои мгновенного куштори. Ӯ крутанулся дар подушечках стопы ва вазнин боздид выкинул рости то, ки попала толстому зери хушӯъашон ва остановила он як як нафас чуқур мегирад. Хьюго афтод бо худ толстой бистар ва пош, дар ошенаи. Ник ринулся ба он.
  
  "Оҳ, не!" Танаи дарахт ба пои отбросил он сӯ. Ӯ поймал, то якбора дернул. Ӯ подбросил он дар ҳаво ва отбросил бозгашт ба девори худ. Вале ин дафъа ӯ омода буд ба падению. Ӯ перекатился дар hips ва якбора вскинул ҳам пойҳои нависшую бар он громаду. Ҷунбандае попятилось пеш, балки ба чап ба по.
  
  "Оҳ, не, - гуфт боз. "Ту чи кор карда истодаӣ ин бо ман. Ман Шан! Ту чи кор карда истодаӣ ин бо Шаном ".
  
  "Чӣ поживаешь, Шан", - функсияи гуфт, Ник ва ҷаҳиши ба он, протянув дасти, монанди стальной клин. Ӯ вонзился дар гулӯ Шангу ва бозгашт ба он бумерангом.
  
  Худо Аст, Ҳамаи Пурқудрат! - фикр Ник, отшатываясь. Як қабати свинья медонад, ки ҳамаи назарҳои карате ва дигар парочку.
  
  Шан боз приближался ба он. Не, ӯ буд, таваққуфро. Бузург дасти подняла Пауло бо ҷинс вуҷуд дорад, ки аз он тянулась барои пистолетом, ва швырнула он сӯ. Вай приземлилась смятой тонна. Ник боз ҷаҳиши, нанеся бераҳмона русияро дар висок, инчунин дигар - дар толстую кишку. Шан хмыкнул ва хлопнул Ника бузург ладонью сари. Ник сахт пош, як маротиба перевернулся ва сахт дыша, поднялся. Шан истода бар он, раскинув дасти, ва интизор.
  
  * * *
  
  Цин-фу нахмурился. Ӯ дастур дод, ки ораш фармон ба мардон на разговаривали дар вақти кор, вале ҳоло ӯ шунидам, ки ба онҳо овоз. Ва ӯ? Ӯ бо диққат гӯш. Не, ҳеҷ чиз. Бо вуҷуди ин, он вақт худро тафтиш ва бингар, ки чӣ мекунанд. Он вақт барои баргаштан Он Ҳо. Ӯ бозпардохти сигариллу ва потянулся барои фонариком.
  
  * * *
  
  Ник боз перекатился ва вскочил ба пойҳои. Шан ухмыльнулся, чӣ тавр ба хахашечка, ва махнул ӯ хеле бузург мешавад лапой. Ник увернулся ва эҳсос кард, ки чӣ тавр полутон он имруз дастраси ҳамагон ребра. Ӯ попятился ва корнамоии зарбаи пои, ки бар рост нарм шумо мақсади дар байни он ба ў монанд шудан мехостед дар туловище шатта. Дигар мард согнулся мебуд пополам ва чењрааш. Шан вскрикнул ва присел, вытянув пурдарахт дасти ба оцӯш Ника атрофи зону-дарозии. Ӯ поймал танҳо яке аз онҳо; дигар чизе зарба расонда бошад зери он подбородком ва качнуло он пеш, ки чӣ тавр подпрыгивающий шара.
  
  Шан негромко дарида берун хандидан. "Ту насекомое", - ором прорычал ӯ.
  
  Ник ҳис чунин. Ӯ боз он чиз грудным шкалаи, ки дохил шудам дар қабати фарбеҳ ва боз рассмешил великана.
  
  "Пос, нигар! Ман бо истифода аз шудаам, дубинку барои ту, - прорычал ӯ. Ӯ зуд баргузор дасти ва баъзеи Пауло барои тағоям. Ӯ буд, камтар аз дар полубессознательном қодир аст, ва он ба камбудиҳои извилины чизе барои ӯ нест значили; ӯ якчанд маротиба зад, вай, чӣ тавр ба бейсбольной битой, набрал љойивазкунї ва зад Ника он беспомощным бадани - неандерталец, использующий зан ҳамчун дубинку. Ӯ гузорем, фуҷур ва зарбаи усмехнулся дар бораи худ.
  
  Ник поглощал бештари вазни ва импульса бо вытянутыми дасти смягчая русияро барои ҳардуи онҳо. Аммо ӯ буд, қодир ба нигоҳ мувозинатӣ ва опустился зери он, ором ругаясь. Безволосая хахашечка напала ба он, ки чӣ тавр краб, вақте ки ӯ откатился ба озодии баіс китобхонаи бузурги пои дар боковом ударе, ки дар ҳолати номӯътадили метавонист пора мағзи Ника чӣ тавр сырое тухм. Ӯ на фуруд. Ник гуфтугӯ ва дидам, ки пои бузургҷусса хиҷолат опустилась, каме духтари equipoise, ва яростно корнамоии русияро бо шатта. Як ступня сахт ударилась дар бораи кунад, ки нарм подкладкой; дигар обернулся барои дигар толстой пои ва сахт дернулся. Нафар-ҳаюло бо кар шуда кардам стуком афтод ва кӯшиш мекунам, ки ба қием. Ник зад пои ки дар пах ва подпрыгнул, баіс пои дар ботинке, ҳатто вақте ки ҷаҳиши. Ин дафъа зарбаи ботинка зад, ки аз як тараф толстой черепа, ва сар Шана дернулась, чӣ тавр ба боксерская нок.
  
  Ин аллакай буданд, гурба-мышки. Шан бештар на аз рӯи саҳна миллӣ бозид, ва рубящий зарбаи он ба вуқӯъ ошеломил. Вале ин помогло. Шан ба таври васеъ вцепился то худ солим ва дасти промахнулся ба якчанд дюйм. Ник попятился, ки Шанг оғоз ҷойҳо, ва ӯ боз ҷаҳиши қадар баланд буд, ба монанди танҳо метавонад, ва он гоҳ тарк тамоми вазни худ дар выпуклый шикам. Ӯ шунид треск ребер ва боз ҷаҳиши сахт втирая ступни дар фарбеҳ, ребра ва ҳастанд. Нафас бо хрипом ва хрипом вылетало аз распухшего бадан дар зери он.
  
  "Намерасад ба нобел", - гуфт ба худ Лақаби ва боз пош ба замин тамоми вазни худ. Он пятки рафтаанд дар пульсирующем ҳаракат, яростно врезаясь дар нагрудник, дар дил, дар мускулистый шикам. Дасти Шана скользнули гузашта аз он, пои ва безуспешно кӯшиш схватить онҳо.
  
  Раздался отвратительный хлюпающий садои. Шан ҷони худро фидо неподвижно.
  
  Ник барқарор аз худ инсонӣ батута. Краем чашмони ӯ пай бурд, ки Paula маблағи ба по танќисї нест ва ҳаракат ба хона.
  
  
  
  
  ӯ запер дохилии дари. дар назар даҳшатнок ба фасод, ки ӯ бо ҳар чудовищным марде, ва эҳсос nauseous. Шан мурда буд, ва ӯ мурд кард painfully. Ник кардааст бигирад, то Хьюго ва упавшие пистолеты ва аз паи Полой в темную камера. Вай направила рентгении фонарика дар кунҷи.
  
  Дар каменной категорияҳо дар кати хоб, скованная веревкой, лежала, свернувшись аз ужаса, зан, изможденное шахс ва бегона варам лабони.
  
  Paula подбежала ба сурудхонии, мисли модар, нашедшая дароз потерянного кӯдак.
  
  "Эвита, Эвита! Ин Paula! На бойся. Мо вытащим туро аз ин ҷо.
  
  "Paula! Дар бораи, Paula ... " Ин буд, надломленный шепот, ки табдил ба рыдание.
  
  Ник имкон дод, онҳо дар як лаҳза напевать якҷоягй то он оглядывал камера ва прислушивался ба дигар ҷунбиши даст ба оҳанги бартобад. Озод буд, илова бар ин роҳ, ки онҳо омаданд, ва буд, ки на садо дар бораи приближении. Ҳанӯз. Ӯ дар полез дохилии набедренный pocketing ва чӣ ваҳй ба занон.
  
  "Ин ҷо", - гуфт ӯ, откупоривая фляжку. "Выпей, ва мо пойдем". Paula гирифта шудааст, аз ӯ як шиша ва поднесла ба пересохшим губам Эвиты.
  
  Вай чашмони ҳам буданд зада хоҳад шуд, вале ӯ послушно р. Ник перерезал ресмоне, ки связывали он, ва нащупал он пулс. Вай дар бад шакли. Лекин вай хоҳад ин, агар онҳо поторопятся. Ӯ дид баданашон ва дигар нишонаҳои шиканҷа ва назр худ, ки вытащит он аз ин ҷо, ҳарчанд на ба он.
  
  "Медонӣ роҳ пеш, Paula?" ӯ прошептал.
  
  Вай посмотрела ба он ва суст покачала сари.
  
  "Ман афсӯс. Ман боварӣ дорам. Ба шумо?"
  
  Ӯ гуфт. "Ман фикр мекунам, то. Ман понесу вай. Ояи наздик ва ҳушеру бедор бошед. Эвита? Ӯ инчунин прикоснулся ба духтаре. "Танҳо держись барои ман. Он чизе, ки ба ту лозим аст.
  
  "Устала", прошептала вай. "Мумкин нест, зинда. Аввал мегӯям... Paula, послушай. Гӯш! Маслиҳат Падиллы... Бархўрди металлҳои сиеҳ. Аммо ӯ ҳамчунин гуфт, ки ин недалеко аз Доминго. Хитоиҳо бошад дурӯғ. Ин дар Гаити. Фаҳмидани? Дар Гаити. Ва боз ӯ гуфт... "Вай вздохнула ва тарк бе за.
  
  
  Paula простонала аз дард. "Вай намурдааст!" прошептала вай.
  
  "Вай нест." Ник зуд наклонился гирифт, Эвиту дар дасти, ки агар ӯ буд, кӯдак. "Духтари сознаие. Погаси ва lantern аст, ки мункирони ҳаққи ман. На теряйте ман, - вале агар чизе рӯй медиҳад, ин ду левых ва правых, дигар ба чап ва рост ва беги чӣ тавр ба хислатҳои. Агар возникнут мушкилот, на жди ман. Ман туро интизор мешавам. Шунид? Дар ин ҷо меравад."
  
  Ӯ отнес худро кардам беш дар прихожую, перешагнул ба воситаи марбут ба хоботы пойҳои искалеченного Шана ва ненадолго подождал дар дверном проеме, то Paula гасит нур. Баъд аз он босуръат шагнул дар коридор, таҳқиқи темноту чашмони худ ақли ва гузаронидани наздик ба девори худ. Биниши пушти сар намудани як қисми он ба гардан ощетинилась аз огоҳиҳои, вале дар он роњ надорад. Ин буд "рафта ва нигоҳ" ва ҳар, то чизе ба онҳо остановило.
  
  * * *
  
  Доктор Цин-фу Шу аст dark дар кунҷи коридора, пешрави дар дафтари кории худ. Он чизе, ки шунидаед; ӯ буд, ба ин боварӣ дорам. Ва мардум на як масъулият. Онҳо ба кор дар худ муқаррарӣ бесстрастном молчании, молотили ва копали, вале на разговаривали.
  
  Шан? Ғайриимкон аст. Бо вуҷуди ин...
  
  он ҷо буд, ки калимаи "фиделисты". Вай идома дод, ки шептать дар сари он, ва ба echo надломленного овози духтарон. Fidelistas...?
  
  Ҳозир, худи ҳозир, ба он меорад, ки аз ӯ бошад.
  
  Фикрҳои ӯ буданд, пур аз фикрҳои дар бораи Фиделистах, вақте ки ба он дохил кунед дурахш ва бошад ба он рентгении дар коридор пеш аз пешбари ба он камера. Ӯ нафаҳмида ахнул.
  
  Васеи рентгении нур кардааст ва ғоиб шуд, ки дар сояи барои он баланд бородатый мард дар шакли Кастро - якчанд бурд!
  
  Дуъояшон возмущения ва изтироб поднялся дар он гулӯ, вақте ки ӯ ба ҷаҳиши ба пеш ва схватился як пистолет, ки пас аз кам лозим истифода баранд.
  
  * * *
  
  Шахсе Ника озарил нур. Ӯ сдвинул вазни духтарон ҷудо ва ба нармӣ развернулся дар подушечках пои ба задааст боком оид ба тағзия барои светом. Он ступня соединилась аз андварафорс голенью, ва дар айни замон ӯ шунид пахта! садо ва нур погас. Вопль ярости спустился поен, дар ошенаи, ва он гоҳ аз паи боз як садо ва глухой заданд. "Paula асъад, ин кам пистолетом бо глушителем", - фикр кардам, ӯ бо мрачным қаноатмандӣ ва фуруд омад, ба толкнуть темную фигуру пои. Ӯ ҷони худро фидо неподвижно.
  
  "Ҳа майлаш!" - настойчиво прошептал ӯ ва двинулся минбаъдаи.
  
  Paula дар як лаҳза поколебалась, ва он гоҳ последовала барои он.
  
  Садоҳои копания прекратились. Касе кричал. аз коридора оянда. Ник зуд повернул, ба тарафи чап гашт, давида минбаъдаи кард, ки боз як печутоби ҷарима.
  
  "Paula?" - прошипел ӯ.
  
  "Ба зудӣ!"
  
  Ӯ повернул направо. Барои он раздались бегущие қадамҳои, ва ин буд, ки на танҳо Paula. Онҳо буданд, наздик - хеле наздик аст. Ӯ дод оянда дар навбати худ, ба тарафи чап гашт, ва онҳо худ махлуқ ҳастанд, ҳама, ғайр аз Паулы. Духтар становилась вазнин. Ник ослабил хватку ва дод, ки охирин дар навбати худ, дар направо. Қадамҳои боз буданд громкими, ва дигар овози кричал
  
  
  
  
  
  
  Он ба пурра гузаштан врезался дар каменный кунҷи дверного проема. Духтар застонала ва Ник выругался. Paula сипарӣ гузашта аз ӯ, ва ӯ шунид, ки чӣ тавр ба он идонаро луқо, ки онҳо кушоданд як соат е ду баргашт.
  
  "Тар вай ба ман!" - выдохнула вай. "Маро ба вай, - ман спущу он нардбон".
  
  Доми шудааст, ба таври васеъ кушода, ва духтар буд, нисфи роҳ, вақте ки ду нафар мардон ворвались дар таҳхона. Ник нырнул дар яму ва бросился дар Вильгельмину. Нур пурра ба ӯ афтод, ки дар шахс ва ослепил он, балки аз он бошад "Люгер" рост аз отражателя ва бар он ва мусаллаҳи се зи пай. Пули хлестали бо ин санг атрофи он, балки як пролетела гузашта аз он ба гӯш. Ответный залп Вильгельмины расколол качающийся дурахш. Дуюм мард нигоҳ оташ аст. Паси ӯ Лақаби шунидам, ки чӣ тавр Paula спускает измученную духтаре бо роҳи оҳани лестнице. Зи пронзил он рукав, ва он шањ дар хурд язычок алангаи, ва баъд боз ва боз ба он ҷо, ки мисли ӯ фикр мекард, бояд сар ва сандуқе. Чизе упало, ва ӯ каме подождал. Дар проходах барои онҳо глухо гремели қадамҳои. Вале дар ҳуҷраи бо ӯ истода буданд, тишина. Ӯ зуд спустился нардбон ва захлопнул луқо бар сари ӯ.
  
  Ӯ дохил кунед карандашный дурахш оилаи на он қадар дидани он ки чӣ тавр Paula ба биҷангад дар долони нест, ки бо паст потолком бо мурдагон вазни духтарон.
  
  "Ман возьму он", - выдохнул ӯ. "Бирав ва отвяжи ин кляч. Танҳо рӯза!" Ӯ ҳарчи нежнее баъзеи обмякшее бадан Эвиты ва накинул он дар пушти ту. Сипас ӯ пополз - полз бо суръати, ки бо он мард метавонад ба туранкабут дар рӯи фарш аз высохшего мха ва истертых сангҳои, бо паст потолком бар сари ӯ ва полуживой як зане, ки он тяготила. Пеш аз ӯ шунид, ки чӣ тавр Ҷинс скребет оид ба грубому нимсола ва фиристода ба баромадан аз водопровода. Ва барои он воцарилась благословенная тишина.
  
  * * *
  
  Цин-фу бо мушкилӣ рушд мекунанд поднялся ба пойҳои ӯ ва схватился барои ноющую сари. Ӯ дасти як часпанда не аз хун. Он ошеломленный ақли карда наметавонистанд фавран барои фаҳмидани чӣ рӯй дод, вале ӯ медонист, ки ин фалокат. Ӯ даҳони кушода ба закричать, вале на издал ягон садои. Он дасти нащупали павлус наздик ба ӯ ва пайдо сломанный дурахш. Сипас пистолет. Ӯ баъзеи он пайдо спусковой hooked ва шањ. Садо зад оид ба стенам. Сипас онро боз гум аст. Вале пеш аз он парда опустился ба он хотир, ки ӯ шунид, мисли касе, ки бежит ба он, ва дуъояшон дар китайски. Поторопись, свинья! - смутно фикр кардам, ӯ ва погрузился дар вуқуи аст побега аз Фиделиста.
  
  * * *
  
  Чӣ Асосӣ спешился дар пальмовой роще ва поспешил ба входу дар нақби. Ва фуруд омад. Дар подножье сурх дарахт чизе шевелилось. Ӯ застыл дар ҷои, слыша шелест барг дар безветренной шаб ва ҳалим топот асп, онҳо дар ин ҷо бошад, набояд, ва дилам ба баланд деревьям. Дар як лаҳза ӯ тамоман фаромӯш бораи муҳлатнокӣ худ номаҳои Цин-фу ва ниез ба кӯмаки мутахассис бо металлоискателем. Ҳама чизе, ки ӯ метавонист фикр кунад, ин аст он чизе, ки дар роще сурх дарахт, дар опасной наздик ба қалъа ба, буд, ба ҳаракат. Ӯ пробежал сквозь дарахтон ва фуруд омад, ба назар темноту.
  
  Ду фигуры помогали сеюм нишаст ба асп. Яке аз онҳо деҳот дар ҳамон асп ва қавӣ оғӯш безвольную фигуру. Пас аз дигар деҳот ба дуюм наздињавлигии, ва ду аспи ором двинулись сквозь дарахтон ба тропе зери гору.
  
  Moon буд, вале буд, як каме звездного нур. Ва вақте ки ду аспи двигались ба воситаи тарҳи чаҳорчӯбаи танг поляну ба тропе, Чӣ Асосӣ мельком дидам духтаре Эвиту. Он, ҳамчунин, дидам ду всадников пеш аз он, ки навдањои спрятали онҳо, ва, ҳарчанд ки он фаҳмидам онҳо, ӯ медонист, ки ин мардум Цин-фу.
  
  Копыта ба нармӣ щелкнули оид ба следу ва чӣ суръат. Ӯ дилам, давида рафтам бозгашт ба худ коню ва повел он дар тропинку. Баъд аз он аз паи ӯ, аввал дар масофаи, зеро дар атрофи он буд, як каме дигар всадников ва сипас наздиктар, вақте ки ӯ ба сухан оғоз иқтисодӣ ва сармоягузории пиедагардон ва крестьянские телеги минбаъд бо склону. Вақт аз вақт ӯ сдерживался ва съезжал дар обочину роҳ ба садои он копыт буд, чунин доимӣ, то ки савора пеш аз он ки даст пай. Ӯ показалось, ки ӯ дидааст, ки чӣ тавр яке аз онҳо вақт аз вақт оборачивался ба ақиб бингарад тавассути китфи, вале онҳо идома аз сарзаминамон ровным қадам. Акнун онҳо скакали. Чӣ Асосӣ паст ссутулился оид ба аспи баргашт, склонив сари, ва низ пустился галопом.
  
  "Як запасная бистар, Жак?" Ник шагнул аз худ ношей, ва Paula зуд закрыла барои онҳо дари ошхона.
  
  "Ту пайдо вай!" Чашмони Жака сияли аз хушнудии ӯ смуглом рӯ. "Вале mon Dieu! Бо он обращались сахт! Фавран ту ба вай ин ҷо. Мари! "
  
  Он хорошенькая ҷавон зани пайдо дверном проеме ва дарҳол оценила вазъият. "Бистар омода аст", - қатъиян гуфт вай. "Биеваред
  
  
  
  
  
  вай дар ин ҷо, илтимос. Paula, шумо ба ман кӯмак кунед раздеть он, ва мо дар аввал бубинем, ки ӯ бояд. Жак, зажигай бухорӣ. Месье, гузошта, он ҳуқуқ дар ин ҷо. Ҳамин тавр. Ва ҳоло уходи, лутфан.
  
  Ник чап духтаре дар софи простынях ва нарм подушках, усмехнулся Пауле ва рафта, ба Жаку.
  
  "Шӯрбо? Қаҳва? Менӯшед?" - пешниҳод Жак.
  
  "Ҳамаи, ташаккур, аммо каме баъдтар", - гуфт Ник, ва он чашмони забеспокоились. "Дар ин ҷо барои мо следили, Жак. Як нафар дар асп, ки проехал гузашта, вақте ки мо дар ин ҷо мондан. Чӣ тавр ба бехатарии мо ва шумо? "
  
  Жак масхара пожал плечами. "Бар зидди як шахс, the undefeated. Гумон дорам, ин буд, гаитянский афсари?
  
  Ник покачал сари. "Хитоиҳо, ман низ дорам. Ман кӯшиш кардам, ки стряхнуть, вале бо духтаре аз он буд, ғайриимкон аст. Ва мо бо Паулой уезжаем незадолго то даме ки чашми. Ман умедворам, ки ӯ боз попытается аз паи мо, ва умедворам, ки дафъаи оянда ман он поймаю. Вале агар нест, пас беҳтар аст, ҳазар репрессий. Ва убери духтаре аз ин ҷо бор сможешь, то он ҳузури нест скомпрометировало туро.
  
  Креол улыбнулся ва ткнул ангушти дар запертую дохилии дари. "Дар он ҷо комил яроқ ва лавозимоти ҷангӣ. Маро иҳота дӯстон, ки ба назди ман ба кӯмаки ҳангоми малейшем признаке форам - то он даме, ки онҳо лозим нест, ки ба мубориза бо Тонтон Макуте, сирри политсия. Як дугона қасрҳои ва вазнин ставни. Тавре мебинед, ҳама баста шудаанд, ва дар тамоми занавески. Пас, мо ҳатто мешунавем, бигзор танҳо дар бораи ҳамлаи. Ва ҳарчанд худам ба хона танҳо аз чӯб ва гил, он аст, ба нестї аз худи пойдор чӯб ва гил. Не, дӯсти ман. Мо дар бораи чӣ ташвиш надеҳ ".
  
  "Бо вуҷуди ин, ман фикр мекунам, ки мебинед, ки ба берун", - гуфт Ник. "Хомӯш нур дар як лаҳза, майлаш?"
  
  Жак гуфт ва щелкнул переключателем дар ошхона. Ник приоткрыл дари ва рафта, ба берун. Ӯ украдкой обошел хона ва уставился дар сояи. Дар ҳудуди сад ярдов аз наздиктарини соседского боғ буд, ки и ' л барои паноҳгоҳ барои мардон, ба истиснои сарая ва стойл барои асп. Ӯ таҳқиқ ва ҳеҷ пайдо. Барабанҳои ҳанӯз гремели вдалеке, ва деревенской кӯчаи доносились заифтар садо садоҳои болтовни ва begeistert мардум. Вале ҳеҷ буд, ҳеҷ следа асп е слушающего инсон.
  
  Ник баргашта дар хона гирифт, угощение, предложенное ӯ Жаком. Баъд аз чанд дақиқа ба он шуд, Paula ва гузориш дод, ки Эвита бароҳат ба зиммаи.
  
  "Вай каме поела ва хеле сонная", - гуфт вай Нику. "Аммо вай мехоҳад, ки ба сӯҳбат ба мо пеш аз бистар. Ва он шабу туро. Нику показалось, ки оҳанги Паулы табдил ефтааст хеле бештар дружелюбным, ва ӯ буд, ин хурсанд.
  
  "Вай бояд ба благодарить ту, на ман", - гуфт ӯ, благодарно sipping коньяк Жака. "Шумо, Грозные, - кучка смелых духтарон, мувофиқи он чӣ ман видела. Думаешь, акнун ӯ метавонад бо мо гап?
  
  Paula кивнула. "Ин бояд, ки ҳоло аст,, зеро ки ман фикр мекунам, ки мо бояд ба зудӣ шумо тарк. Мари дод, ки мо панҷ дақиқа, на бештар. Вай одарила он призрачной табассум, ки шевельнула уголками он лабҳои ва омӯзиш нишон дод, баргирифтам ямочки дар щеке. "Ҳарчанд, ба гуфтаи вай, ту стоишь як отряд баҳр пехоты".
  
  "Эҳ, хислатҳои инро гир!" - шутливо гуфт, Ник ва шаркал шатта. "Майлаш, бие, послушаем, Эвита отдохнет". Ӯ бархоста ва аз паи Паулой дар як ҳуҷра, ки Мари превратила барои хонаи хоб ва гарнитураҳо барои Эвиты. Жак зуд проверил дверные ва оконные қасрҳои дохил шудам ва барои онҳо.
  
  Буд, қариб нисфи шаб. Дар деҳаи ором.
  
  * * *
  
  Шаб буд, ки прохладной, ва Он Ҳо окоченел. Вале садоҳои, доносящиеся аз наушников, давали нест, ба ӯ мебахшанд. Бо як деворҳои хона дар масофаи зиеда аз дусад ярдов, вале қариб рост баръакс Леклерков ӯ метавонист шунидан ҳар сказанное калима. Он асп буд привязана ба дереву хурд парковой рощице поблизости, ва худи вай буд, дар сояи торик ба хона. Танҳо транзисторное дастгоҳ, похожее на телескоп, ки дар он дасти равона карда шудааст рост ба тирезаи он ҷо, ки барои ӯ мепоиданд. Ин буд яке аз уловок он касб аст, ва он хуб аст, он онро истифода бурдааст. Ӯ тира аст, усмехнулся ва поправил хурд циферблат. Овози доходили то он громко ва равшан. Овози духтар буд, прерывистым ва шепотом, балки ҳар як калима буд, овози шунидорӣ.
  
  * * *
  
  "... Ин надошт, барои ман маънои - прошептала вай, - вале вай гуфтааст. Он калиди разгадке буд - Бархўрди металлҳои сиеҳ. Ӯ ба ман гуфт, ки мо... вақте, ки мо... - вай отвернулась аз онҳо ва закрыла чашмони. "Ӯ ба ман гуфт, ки мо ҷамъ шуда ба бистар, ҳамагӣ чанд дақиқа пеш аз он, ки мардон ворвались ва напали на мо. Ӯ кӯшиш ба роҳ дур ба воситаи тиреза, балки он як зарбаи дод, ки дар пушти ту. Он гоҳ онҳо бояд даст аз ман, барои он ки..., зеро ки дар чизи дигар ман фаҳмидам, ман исбот кард, ки дар баъзе хона ва ба ман буд, сарулибос. Пахло озуқаворӣ - бисер мехӯрад, ки агар дар ресторан. Сипас ин нафар... - Вай сахт вздохнула. Мари сохта буд, ба вай глоток чой бо ром ва укоризненно посмотрела ба дигарон.
  
  "Танҳо моҳияти
  
  
  
  
  
  , Эвита, - зуд гуфт Ник. "Шумо онро медонед? Он чизе раздал? Шумо ба ӯ чизе нақл карданд?
  
  Эвита отодвинула як пиела ва кивнула. "Ман медонистам он. Мо пошутили бар он, Paula, ва звали он Фу Маньчжу. Мизбон чин аждаҳо дар Санто-Доминго. Он, ки чӣ тавр мо ҳамеша фикр мекарданд, рафта буд, бо ҳамон следам, ки мо дар ҷустуҷӯи хазинаҳои ".
  
  "Цин-фу Шу", - нармӣ гуфт: Paula. "Ман фикр кардам, ки ин метавонад бошад, ки ӯ дар он ҷо, дар dark".
  
  "Ва... буд дидааст". Эвита вздрогнула ва втянула ҳаво. "Аммо ин буд, ки баъдтар. Вай идома дод, ки пайравӣ аз ман аст ва кӯшиш кардам, ки расми медонам, ки ое ман чизи дигаре,. Ман гуфтам ба ӯ, ки чизе намедонам. Сипас ӯ поговорил бо шахси дигар, ки ман карда наметавонистанд дид... ва онҳо қарор доданд, ки Бархўрди металлҳои сиеҳ бояд Цитаделью. Сипас ӯ воткнул дар ман иглу ва... ва ман бедор дар он камера. Бо ин чудовищем, охраняющим дари.
  
  "Ин аст, ки Падилла, - гуфт Ник. "Шумо гуфтед, ки гуфт ба шумо чизе ҳаст, ки ҳанӯз. Ки он чӣ буд?"
  
  "Ин буд, ки мо аввалин мулоқоти", - прошептала Эвита. "Пеш аз мо рафт, ки дар он хона. Ман маҷбур он мегӯянд, ман чизе ҳаст, ки пеш аз ин... Ман розӣ бошад. Ва ӯ гуфт, ки ба он буд, мо ҳама таҳти бинї, агар мо фақат мефаҳмидем, ки дар он ба назар. Ӯ медонист, ки дар он, ва он чиро, ки худи мебуд, аз он ҷо. Вале ӯ медонист, ки то Санто-Доминго ҳамагӣ чанд дақиқа савор. Ва Трухильо засмеялся, вақте ки гуфт. Ӯ гуфт, - гуфт дар шутку, ки ин хоҳад буд, ки дар La Trinitaria. Ва ӯ повторил инро якчанд маротиба гуфт Падилья. Дар La Trinitaria буд, ки он хеле забавное.
  
  "La Trinitaria!" Шахсе Паулы ногаҳон побелело ва побледнело. "Пас номида гурӯҳи муқовимат, ба он принадлежали ҳамаи мардуми мо! Ки ин як шӯхӣ, вақте ки ҳамаи мардум мертвы? "
  
  "Paula, ман фикр мекунам, ки он ҳатто дарк намекунанд, худ Падилла. Вале ман боварӣ дорам, ки ин буд, ки на танҳо шӯхӣ. Ман фикр мекунам, ин метавонад чизе намедароянд, барои мо. Ман намедонам, ки чӣ." Эвита устало вздохнула ва облизнула лабони. "Акнун кофист!" - якбора гуфт Мари. "Вай бояд ба истироҳат доранд". "Боз чизе ҳаст, ки", - выдохнула Эвита. "Ин man чин, Цин-фу.... Ӯ ҳама вақт мегуфт, чизе дар бораи Алонзо, ки ӯ дида Алонзо. Ӯ гуфт, ки Алонзо кардааст, ба ӯ маълумот. Дар бораи мо. Фикр мекунам, он аст, ки кам медонист, аммо ҳама вақт чизе сухан дар бораи Алонзо. Буд, чизе ки дар он ба таври масъул мегӯянд, ки ба ман ин фикр, ки ӯ ба навъе кор бо фиделистами ки ӯ омада, дар онҳо ҳадс ". Ник дод, то назар ба Пауло. "Ман кубинец?" пробормотал ӯ. Ҳоло он шахсе табдил ефтааст, ҳанӯз ҳам белее. "Бале. Мо фикр, ки ӯ ба мо дӯсти. Махсусан яке аз мо. Мо бояд фавран бармегарданд. Мари? Ту позаботишься дар бораи Эвите?
  
  "Вале ҳа, албатта, албатта! Ва ҳоло ба анҷом расонад сухан макон ба макони дигар ".
  
  Вай зуд выгнала онҳо аз хуҷраҳо ва наҷот дар ошхона бо кофейником.
  
  "Вақте ҳамеша наздик, - гуфт Жак, ки Мари оставила онҳо. "Дар заброшенном лодочном анбор дар Тури. Paula медонад. Анри Дюкло отвезет шумо мудаввар. Аз рӯи шартнома ба он рӯй ба он ҷо дар ду соат субҳ, то ки ба зудӣ хоҳад шуд. Аммо агар мехоҳед, ки шумо як каме аз вақти барои истироҳат.
  
  Ник покачал сари. "Пеш аз мо аз ин ҷо уедем беҳтар барои ҳама. Мо метавонем, ки ба вуқӯъ он ҷо ба воситаи як соат, ҳамин тавр не? "Жак гуфт. "Он гоҳ мо метавонем назари худро хоҳад буд дар ин ҷо", - гуфт Ник, взглянув бедор. "Ҳамин тавр хоҳад оромтар. Бо ту ҳама чиз дар тартиби Paula?
  
  "Бале." Вай якбора поднялась аз мизи. "Ман фикр мекунам, ки мо ҳоло дар пеш аст ва мо бояд ба мондан дар пеш".
  
  "Жак". Овози Ника буд, хомӯш, балки убедительным. "Береги худ. Ман ҳам фикр мекунам, ки барои мо следили. Ва агар онҳо поймают ман ва Пауло, онҳо метавонанд рафта, барои шумо бод. Нагузоред, ки ба онҳо дотянуться, то ки ба шумо ".
  
  Жак похлопал он плечу. "На ман, дӯсти ман, - ором гуфт ӯ.
  
  * * *
  
  Чӣ Асосӣ исбот кард, ки дар затруднительном низомнома. Буд, ҳаетан муҳим аст, ки ба он аст, маслиҳат дод Цин-фу Шу, вале на камтар муҳим буд, бас ин мардум. Ҳамаи онҳо. На танҳо он ду, ки направлялись ба лодочной пристани дар Тури, балки боқимонда. Онҳо аз ҳад зиед медонистанд. Ӯ ба ҳар ҳол фикр кардам, ки кор, вақте ки онро гӯшакҳо уловили охир прощания ва садои открывающейся пушти дари. Дари ором закрылась, ва задвижка скользнула ба ҷои. Баъд аз он чизе шунида намешавад. Вале ӯ смутно дидам, ки чӣ тавр ду нечеткие фигуры мчались тавассути кушода фосила байни домами баръакс ва исчезали дар сояи.
  
  "Агар нест", - қарор кард ӯ. Савганд ба ин замон, чунон ки ӯ передаст мансаби Цин-фу хоҳад аллакай хеле дер. Он бояд амал, худи ва ба зудӣ. Аз даруни хона доносились тихие садоҳои мардум, готовящихся ба сну. Ӯ усмехнулся дар бораи худ дар dark, снимая гӯшакҳо. Дар он рукаве буд, ки ду е се туза, ки агар ӯ ба онҳо дуруст бозӣ, тир бояд нархи дар Пекин. Аввалан, ӯ медонист роҳ дар Тури, ва ӯ лозим набуд баранд. Дуввум, мард ва зан мерафтанд, ва ин дало ба ӯ вақт. Ва дар охир, дар седельной болишти ӯ буд муайяни фишанги, ки чӣ тавр ӯ ҳамеша медонистам, ягон бор омада, дар осони.
  
  Ӯ потянулся
  
  
  
  
  
  ба седельной болишти ва алоќаи он, ки ӯ буд, ба шумо лозим аст, проверил ин дар dark бо умелыми ангуштони худ, пас выждал дар оромӣ қадри даҳ дақиқа пеш аз қабули қадами оянда. Сипас ӯ деҳот ба асп ва суст ва қариб бесшумно бошад вай ба хона Леклерков. Сквозь қатъии занавешенное тирезаи светился суст нур, ва ин буд, отличной маќсади.
  
  Чӣ Асосӣ боло дасти росташ ва нацелил дастгоҳ, хеле похожее на сигнальный пистолет. Ӯ ҳамон действовал, вале он шӯълаи содержалось дар миниатюрной ракете, ва он заряд буд смертельный. Ӯ нажал дар спусковой hooked ва врезал дуюми снаряд дар танаи. Аввал дар мавриди ба толстую соломенную боми ва вонзился дар он, ба монанди тир, пеш аз расколоться ва извергнуть забонҳои раскаленного добела алангаи. Дуюм полетел рост ба окну. Ӯ буд, тамошо, ки чӣ тавр ба он ворвалась даст дохили дар ҳоле, ки ӯ захлопнул сеюм барои ӯ, ва он гоҳ дигар ба рӯи соломенному карнизу бар дохилшавӣ ба генералии дари худ. Сӯхтори термитный ҳайати струился ва разливался дар дареи оташ, жадно царапая дили он, ки ба кї нападало. Силсилаи таркиши хурд разорвала тишину, вақте ки шӯълаи ворвалось дар анбори лавозимоти ҷангӣ Жака Леклерка, хурд арсенал фарќ, ки буд, ба ҳимояи онҳо аз ҳар гуна ҳамлаҳои. Акнун ин танҳо усугубило низомнома.
  
  Чӣ Асосӣ опустил гранатомет ва баъзеи поводья испуганной аспҳо. Ӯ эҳсос кард теплое сияние тоҷикистон ва қонеъ гардонидани. Он хурд бозича буданд, бениҳоят самаранок. Баъд аз чанд сония ин хона аз гил, дарахт ва ко табдил ба ҷаҳаннам, сӯзон невыносимым жаром ва обжигающим пламенем. Ин буд, ки чӣ тавр напалм дар высушенной дар офтоб древесине, ки чӣ тавр бузурги огнемет дар свалке бензин. Пелена оташ накрыла деворҳои аз як то охири дигар.
  
  Ҳеҷ кас бо криком на выходил аз хона. Баъд аз аввал, ки ҳамон лаҳза ҳеҷ кас чењрааш. Шӯълаи жадно въевалось дар соломенную боми ва маснуоти чӯбӣ ва яростно царапало, ища боз.
  
  Чӣ Асосӣ пустил худ гарцующего асп худро аз даст рысью ва сипас галопом. Осмон барои он пушт буд, сурх.
  
  Ӯ ҳанӯз ҳам метавонад опередить ва подстерегать онҳо дар Тури. Дар ин маленькой рыбацкой деревушке на метавонист бисер заброшенных лодок.
  
  Ва аз ин рӯ, мо прощаемся
  
  Старинный Ford гузашт ба луғати хеш, ки чӣ тавр racer дар Ле-Мане.
  
  "Чӣ қадар дигар?" - чењрааш Ник, перекрывая садои худ суръат.
  
  "Тақрибан сӣ сония, бо назардошти твоей суръат", - крикнула дар ҷавоб Paula. "Ман аз шумо хеле не, мефаҳмам. Аввал, шумо мехоҳед, ки ба як каме, зеро ки дар он ҷо оромтар, ва он гоҳ шумо угоняете мошини аз кадом аст жалкого земледельца бо панҷ банановыми дарахтон ва закладной дар он лачугу. Помедленнее, майлаш? Ту пройдешь гузашта аз деҳаи! Дар ин ҷо ба Тури, дар поен бо склону рост.
  
  Ник маҳсулоти худро ба қадам ва дар назар крошечную гурӯҳи хонаҳои, сбившихся дар як хӯшаи тақрибан ватерлинии. Ӯ проехал чанд сад ярдов ва якбора свернул ба ноҳамвор дода подъездную дорожку ба хурд кофейной плантации. Ӯ дидам ба худ соат дар партави панели, пеш аз потянуть барои хоаг, ки ӯ кардааст, ки чанд дақиқа пеш, вақте ки подбирался ба припаркованной бошад. Дувоздаҳ чилу панҷ. Бад. Бист дақиқа ба содир рӯза ва бесшумную рафтор, угнать старинную stroller ва припарковаться дар ду дақиқа роҳ аз лодочного причала дар Тури.
  
  "Вақте ки мо уезжали, барои мо на следили", - гуфт ӯ. "Вале ман медонам, ки барои мо следили пеш. Дар ин не маъно. Чаро дар мо не аз паи боз, вақте ки мо покинули LeClerqs? Зеро касе, ки аллакай медонист, ба ҳар ҷое, ки мо рафта,? "
  
  "Ин номумкин аст", - сард гуфт: Paula. "Касе, ки метавонад донист? Ва говори ман, дар бораи Мари ва Жаке.
  
  "Ман ҳамчунон хоҳам. Проведите ман ба қаиқ, мо подождем ва бубинем, кӣ хоҳад расид. Агар, албатта, еа мо на нападут.
  
  Ӯ выскользнул аз мошинҳо, ба нармӣ прикрыл дари ва подождал, то ба он присоединится Paula. Ӯ буд, на аз онон, занон, ки ба онҳо маъқул нест, вақте, ки барои вай дарҳои кушода.
  
  Ӯ сарф кардааст, ба он бо склону холма гузашта пушти дарҳои спящей деҳаи ба провисшему дощатому настилу дар кромки об. Аз маркази он полуразрушенный причал выступал дар баҳр, ва ҳар ду тараф аз ҷангалҳои кӯҳӣ, соҳилӣ охири дока находилось чанд навесов дар гуногун ба дараҷаи ҳолати фавқулодда. Ҳар яке аз навесов буд, ки ду дари: яке вела дар тыл бо дощатого настила, инчунин дигар, қариб шириной бо худи навес, выходила дар баҳр. Баъзе сараи кушода шуд ва холӣ мебошанд. Як е ду нафар аз онҳо буданд, низ ветхими барои истифода.
  
  Paula сарф онро барои бачаҳо ва гузашта выступающего причала ба дальнему охири променада. Шӯроҳои скрипели зери шатта. Вильгельмина ждала дар дасти Ника, готовая дар саросари ширкат. Анбор дар чида охири роҳрав insanely наклонился боком дар хушхӯю плещущуюся об. Онҳо направились ба он. Ҳар ду ба он дарҳо баста шуд. Paula остановилась ки пушти дарҳо ва подняла калиди замку.
  
  Ник гузошта ба нармӣ дасти вай ба китфи. "Каме истед." Ӯ дод, то ба назар зуд дар анбор наздик бо ӯ. Ӯ кушода шуд, ки дар шаб ва дар кофӣ хуб қодир аст. Ва
  
  
  
  
  
  аз он ки байни онҳо сараем ва ҳамаи онҳо, ки метавонад ба вуқӯъ оид ба променаду.
  
  "Дар ин ҷо", - прошептал ӯ. "Дар кунҷи, дур аз дари. Оҳ! "Он ощупывающие дасти пайдо чиро, ки мекобед. "Заберитесь зери ин брезент ва он ҷо мемонанд, то Дюкло нест, приедет".
  
  "Ман ҳеҷ чунин нест, корро!" - сердито прошипела вай. "Мо метавонем мунтазир бошед дар анбор Ҳенри..."
  
  "Ту ҳам маротиба молчишь ва сделаешь, чунон ки ба ту мегӯянд", - прорычал Ник ва дар он голосе прозвучала ледяная қудрати. "Иди на замин ва молчи". Ӯ вытряхнул брезент барои ҳолатҳое, ки агар прятались каламушҳо, ва засунул он дар зери он. Приглушенный овози гуфт: "Хислатҳои туро побери!" ва он гоҳ холст осел.
  
  Ник выглянул аз сарая ва поплелся оид ба тротуару ба запертому, ки онҳо аз қаиқ бояд буд интизор. Ӯ бодиққат обошел он, баръакс, эҳсоси аз дидани расшатанные шӯроҳои ва зияющие он сӯрохиҳои гниения. "Замок - ин ханда", - фикр кардам ба ӯ. Ҳар касе, ки мехост, метавонист пробиться он ҷо дар давоми се дақиқа. Ӯ дид косую щель қариб гуф баландии ва чанд инч шириной. Бо эҳтиет, ки поддерживала ҳаети ӯ дар тӯли якчанд сол сайд ва қасос, ӯ воткнул бинї карандаша дар щель, паст присел ва щелкнул выключателем. Ӯ дид, ки чӣ тавр ночизи рентгении прорезал густую тьму дохили. Вале ягон вокуниши даруни на последовало. Ӯ буд, рафта ба назар дар дохили, вақте, ки шунид ором бикӯбед лошадиных копыт роҳ бар деревней. Садои прекратился қариб фавран. Ин метавонад сельский сокини. Вале ӯ дар ин сомневался.
  
  Дар баробари кунҷҳои дохилии древнего тротуара росли паст тростники. Ник нащупал онҳо ва пайдо кардаанд, ки бо щиколотку дар слякоти, вале хеле хуб спрятан.
  
  Гузашт чанд дақиқа. Сипас заскрипел дощатый настил. Агар ин буд, лодочник Анри Дюкло он опоздал беш аз як соат.
  
  Ва Анри лозим набуд дохил ва выключать дурахш, ба осматривать ҳар потрепанную лодку.
  
  Нур падал ба анбор, ки Paula лежала зери брезентом. Чунин менамуд, ки ӯ дар он ҷо задержится. Ник напрягся, умедвор аст, ки Худо, ки злоумышленник на пай подошву туфли е прядь мӯй, торчащую аз зери холста.
  
  Ӯ ин нест дод. Ӯ тарк дуюми охирин анбор, ва он нур осветил охирин анбор дар навбати. Рентгении дар як лаҳза сфокусировался ба дарҳо ва сипас погас. Мард скользнул ба хона ва ба бесарусомонӣ оғоз бо замком бо чизе, ки походило ба тугмаи.
  
  Ангушти Ника чесался дар спусковом крючке Вильгельмины. Вале чернильная чернота делала ғайриимкон дақиқ бо мақсад ҳатто бо близкого масофаи, ва ҳоло онро зудтар хоҳад буд, ҳадс, аз куштани. Ҳамчунин ӯ предпочитал дид шахсе инсон, пеш аз выстрелить дар он.
  
  Ӯ поднялся бо камыша бо осон шорохом ва ҷаҳиши в темную пушти ту, взмахнув як дасти аз крюк коммандоси дар шее, ва Вильгельмина буд, омода зад оид ба ребрам. Вале ғулғула ое ин мардум, бояд, шуд, ҳамин ҷолибу чун, ки Ника, зеро ки ӯ поворачивался, ҳатто вақте ки Ник ҷаҳиши ва онро извивался, чӣ тавр ба угорь, ки мускулистая дасти обхватила он ки борон гулӯ вай. Ӯ зад фонариком сари Ника ва ба ӯ зад шадид пои. Ҳам номӯътадили буданд, шуш ва скользкими ва ҳеҷ значили мебуд, агар ду мард буданд, дар устувор аст, аммо ин ҳамин тавр - обшивка покачнулась зери онҳо умумии вазни, ва онҳо ҳам ба даст equipoise. Ник непроизвольно сжал хватку ва отступил дар доску, ки наклонилась зери он шатта. Гниющее дарахти ногаҳон раскололось дар зери он, ва ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он правая пои якбора тарк байни раздробленными досками дар пучину оби хунук. Дигар марде, ҳанӯз дар дасти, сахт растянулся он; Ника ударилась локтем дар бораи дощатый настил, ва Вильхемина взлетела. Дурахш бо грохотом боздошт ва осветил онҳо запутанные фигуры.
  
  Чӣ Асосӣ яростно дилам ва нисфи освободился, просунув як бозуи дар пиджак ва попытавшись қием. Ник дид он шахсе, ки бо прищуренными чашмони ӯ зуд ҳаракат дар як вақт. Як дасти ӯ сжал гулӯ ва дигар вытянул берун, барои фишурдани тисками тонкое запястье китайца. Чӣ Асосӣ пронзительно завизжал.
  
  "Предатель Фиделист!" ӯ сахт буд, нафаскашӣ ва кӯшиш мешикананд. Ник буд, не, дар кайфияти танқид комплименты. Он бедро буд қатъии зажато байни гниющими досками, ва вазни он распределялся нороҳат неудобным роҳ. Ӯ держался барои Том Асосӣ кардед, ки метавонист, ва крутил дасти, то ки китфи на наклонилось ба он. Сипас, ӯ бераҳмона дернулся. Чизе треснуло бо нидои, похожим дар фику аз таппончаи. Man чин кричал ва ноумед рубил Ника дар виске. Ник покачнулся вбок ва эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он ангуштони расслабились дар гулӯ дигар мардон. Чӣ Асосӣ вцепился дар онҳо бо отчаянной қувват ва вырвался дур. Ӯ вскочил ба по зад ва Ника пои оид ба супорад. Ник пригнулся, поймал trailing зарбаи сари ва смутно дид, ки чӣ тавр солим дасти китайца боз сунула дасти дар пиджак.
  
  
  
  
  
  .
  
  Ник схватился барои доску ва поднялся боло. Тез осколки дощатого настила вонзились дар штанину он брюк ва вонзились дар пӯст, чӣ тавр ба зубцы домҳои барои ҳайвонот. Дасти Том Асосӣ протянулась ба он ишора шудааст. Ник вырвался ба озодӣ, вақте ки ночизи язычок алангаи плюнул дар темноту ва впился ӯ дар дасти. Ӯ ҷаҳиши ҷудо ва сипас нырнул пеш, вытянув дасти потянувшись ба яроќ. Буд, боз як таркиши! садо ва ӯ нигоҳ Том Асосӣ барои ба дасти худ ва ба сари шумо, ки пеш аз ӯ эҳсос кард аз газидани. Man чин ударился сари ӯ дар бораи дощатый настил, ва Ник рафта, барои он. Ӯ сахт landed, ударив коленом дар пушти, ва ӯ дасти дернулась зери подбородком. Раздался боз як треск, ин дафъа боз ҳам бештар резкий, ва Он Ҳо ҷони худро фидо скомканным дар оромӣ марг. Ник хеста, сахт вздохнул. Дар ин ҷо аст, ҳамаи дар бораи бозии дар саволҳо ва ҷавобҳо. Ӯ медонист, ки ин бача man чин, балки барои он буд, ҳама чиз, ки ӯ медонист.
  
  "Бо ту ҳама впорядке?" Ӯ вздрогнул аз овоз. Дар як лаҳза ӯ тамоман фаромӯш бораи Пауле. Сипас ӯ обрадовался он голосу дар dark. "Бале. Хватай нур ва бие бо таваҷҷӯҳ нигаред, дар он. Вай направила нур дар лежащую фигуру, ки Ник таъиншуда мубаддал тартиби хӯрокпазӣ бадан.
  
  "Ӯ яке аз онҳо", - ором гуфт вай. "Ман ӯро дидам, дар Санто-Доминго, бо Цин-фу".
  
  Вале дар бадани худ ба чизе буд, ки метавонист ба онҳо мегӯям, дар бораи он чизе дигар.
  
  Ник потащил Том Асосӣ ба канори тротуара ва сунул он байни гнилыми досками ва вздыхающими камышами. Баъд аз он баргашта дар маҷмӯи эллинг бо Паулой наздик бо ӯ.
  
  "Ман мехост, ки ба ту кӯмак", - гуфт Paula, вақте ки онҳо ҷамъ фурудоии сел дар брезент. "Вале ман ҳам кам видела дар dark ва боялась туро задааст".
  
  "Тарс" - не, он калима барои ту, Paula, - ором гуфт Ник. "Ту ба ин амал дуруст аст. Ба истиснои он, - илова намуд ӯ, - ки ба шумо лозим буданд, боқӣ зери брезентом.
  
  Вай тихонько рассмеялась. "Акнун ту медонӣ, ки барои ман, ин буд, ғайриимкон аст!" Вай дасти нармӣ покоилась дар он дасти, ва ӯ пощипал аз он прикосновения. "Ба ту зиене", - нармӣ гуфт вай. "Лутфан, иҷозат диҳед мо сойти дар лодку то бора Анри. Ман медонам, ки дар ҳавопаймо як доруворӣ ".
  
  "Онҳо хоҳад", - гуфт Ник. "Ман бартарӣ мемонданд ва приглядывать аз нав меҳмонон".
  
  Муддате он молчала. Ник уставился дар дощатый настил ва боз задумался дар бораи худ друзьях Мари ва Жаке. Жак медонист, ки онҳо едут дар замок, Жак медонист, ки онҳо едут ин ҷо ... Ӯ буд, ҳайрат, ки дар ҳақиқат ое онҳо метавонанд такя Анри Дюкло.
  
  "Шумо медонед, - гуфт Paula, - ки шумо ҳатто онро бо номи ман аз номи худ?"
  
  Ӯ буд, тамошо дар он дар dark. Ин рост аст,. Жак ҳатто мехост донад, - зеро ки ӯ гуфт, то бошад, - ва ин ҳолат ба назар мерасид, ҳеҷ гоҳ возникал бо Паулой. Албатта, дар он буд, прикрытие ва сопроводительные ҳуҷҷатҳо. Аммо акнун ӯ боварӣ карда шуд, ки дар Пауле, агар на аз якдигар.
  
  "Дӯстони ман, номи ман Лақаби", - гуфт ӯ.
  
  "Ник. Ман мехоҳам, ки." Вай дасти легонько коснулась он бородатой занад ва. "Шавқовар, ки чӣ тавр ту выглядишь дар асл". Вай отдернула дасти.
  
  - Бало уродливо, - хурсандӣ гуфт Ник. "Бе подбородка ва фаро бородавками".
  
  Вай боз засмеялась. Ин буд, гуворо садо; на девичье хихиканье ва зан ханда. - А ҷисми худ - пешниҳоди ман ин аст, ин ҳам намои?
  
  "Оҳ, не", - гуфт Ник, ногаҳон хеле осознавая ҷисми худ, ва бо наздикӣ ба он. "Не, ин ба ҳамаи ман қавӣ аст, ба истиснои нарм плеч ва наращенной пойафзол".
  
  "Дар аввал ту ба ман ҳеҷ дўст намедорад", - якбора гуфт вай.
  
  "Ин буд, ки ман таассуроти", - пробормотал Ник.
  
  "Мебинӣ, ки ое ман ожидала ..."
  
  "Ман медонам, Paula". Ник усмехнулся. "Дастаи мардон. Шумо ба ман гуфтанд, як е ду баробар афзудааст. Вале бубинем, ки дар ин аст, ки барои мо. Боз ва боз Иелоти Муттаҳидаи амрико деҳаҳоро отряды одамон дар ин кишвар, барои кӯмак, ва боз ва боз нисфи ҷаҳон обращалась, ки бар зидди мо ва ворчала дар мавриди дахолати амрико. Дар вақтҳои охир муайян гурӯҳи оғоз извлекать манфиат аз ин, бо фиристодани фальшивые додзанӣ дар бораи кўмак, ва он гоҳ крича саросари ҷаҳон, ки амакам Подш боз аз он кард,. Мо аниқ медонем, ки мезананд, ки дар як ҷуфти умышленных аз домҳои. Ин танҳо пропагандистский гамбит, вале ҳар дафъа ӯ расплачивается барои онҳо ненавистью ба мо. Инак, no отряд гузошташуда. Не баҳр пехоты. Камтар аз ҳама дар Санто-Доминго, ки дар мо аллакай плюют. Мо аллакай каме хаста аз плевков. Ин аст, ки чаро шумо буд, ки ба довольствоваться як шахс нест, балки аз ҷониби гурўҳи ".
  
  "Ман бояд буд, ин ақл. Бубахшед." Вай таваққуфро, ва сипас гуфт:: "Аммо ман рада, ки ту ягона мард. Буд, нодуруст бо ман тараф бошад, чунин неблагодарной. Шумо мехоҳед, ки ман ҳоло рассказала шумо дар бораи Алонзо? "
  
  "Мебуд, хеле хуб", - сухо гуфт, Ник ва проверил радиевый циферблат худ кубинских армейских соат. Соат понздаҳ. Дар кӯча ҳам буд, торик аст, ки дар кони ангишт ва ором, чӣ гуна дар қабр.
  
  "Ӯ узви махсус отряд кубинцев, ки доранд, лагери дар кӯҳҳо ба западу аз Санто-Доминго. Ман медонам, ки шумо, американцам, душвор аст, ки ба он ақл аст,, вале бисере
  
  
  
  
  
  аз мо, ки дар ҷумҳурии доминикан Ҷумҳурии наметавонанд, фикр дар бораи онҳо ҳамчун дар бораи врагах. Онҳо пропагандисты, лазутчики, советники - называйте онҳо чӣ хоҳед,. Албатта, роҳбарони онҳо. Вале онҳо доранд, ки бо худ як навъ рӯҳи инқилобӣ, ки бояд кишвари мо, умедворӣ кард, ки ягон бор мо як пешвои, ки он ҷо хоҳад, ҳеҷ дураком, ҳеҷ фашистом. Мо кор бо онҳо, балки препятствуем ба онҳо, ва онҳо дар пешгирӣ аз мо. Ҳадди ақал, ман ҳам ҳамин хел фикр кардам. Дар ҳар сурат, як е ду нафар аз онҳо ба оети мо дӯстони худ. Алонсо Эскобар буд, хеле бо маленькой Лус, яке аз ман Ужасных. Он вақт вай дидааст ".
  
  "Ва медонист, ки ое ӯ, ки ба шумо рафта буданд, вақте ки уезжали аз Санто-Доминго?"
  
  "Бале." Paula вздохнула. "Ва ҳар вақт, вақте ки касе аз мо ба ҳар ҷое, ки касе меояд, мо ҳамеша рассказываем се дигар. Ин қоида ва он вақт помогало мо берун аз изтироб. Ин дафъа ба назар мерасад, мо дар ин навредило. Аен аст,, он бояд буд, ки ба ӯ мегӯям, ки шумо бояд қием. Ҷолиб он аст, интизор, ое ӯ взвод?
  
  Вале вай ягона касе, ки мегӯям ба ӯ, ва ман наметавонам дарк намоянд, ки чаро вай ин ташкил дод. Ӯ чунин ҳақиқат ва ловкий, мисли мард. Умедворам, он перешла ба Фиделистам ".
  
  "Умедворам, ки не", - thoughtfully гуфт Ник. "Пешниҳоди ман ин аст, буд ин аст, ки агар ӯ онро дод". Аммо фикрҳои ӯ сахт отличались аз он калима. Ӯ аллакай дида як сахт замученную бурд ва аз он ба миен омадани номусоид эҳсосоте, ки дар ҷое, ки мумкин аст дигар.
  
  "Ки ту думаешь?" - аноби Paula каме якбора.
  
  "Мегӯянд, бо правде, - солгал ӯ, - ман буд, ҳайрат, чаро ту чунин малламуй, длинноногая ва қариб англичанка. Дар бораи ман, албатта, одобряю. Вале ман наметавонам дар тааҷҷуб.
  
  "Оҳ. Ман қариб англичанка. Танҳо ба падари ман буд, нисфи испанцем. Ӯ мурд, хеле-хеле дароз... "
  
  Вай аљиб рассказывала ӯ дар бораи ҳаети ҳангоми Трухильо ва дар бораи худ муже, Тонио Мартело, ки шаш сол пеш мурд, аз пули дар сари он аст, ки узви ташкилоти сиесӣ, хизмат зидди диктатора. Ӯ буд, бештар аз як узви он буд, ки вай раҳбари. Ӯ номи худро ба гурӯҳи La Trinitaria бахшида ба варзишгари барои истиқлолият асри гузашта. Вале ҳар охир аъзои он гурӯҳ е мурд, ки дар маҳбас нигоҳ дошта мешаванд, е шуда застрелен баъди фарсового раванди, ҳамаи онҳо оила шуданд, аз ҳама молу мулк, дар ҳоле, ки Трухильо хвастался украденными миллионҳо, ки ба интизор барои ӯ дар бонкҳои Швейтсария. Ва азбаски ӯ буд, хвастуном, ӯ проговорился дар бораи тайнике бо сарисинагии ва металлҳои қиматбаҳо камнями, ки ӯ ҳанӯз отправил. Сад миллион доллар. Сад миллион доллари золотыми украшениями ва танга кунед, металлҳои қиматбаҳо камнями ва полудрагоценными камнями, рубинами, сапфирами, изумрудами, сиеҳ марворид... ҳамаи дуздида шуда буд. Баъзе аз онҳо дур доранд бо вдов он ҷабрдидагони, ва мегуфтанд, ки ин доставило ӯ бузургтарин хушнудии.
  
  Бо марги овозаҳо распространились, чӣ тавр ба ҷангал оташ, то ки дар онҳо буд, ки бисер фантазий, ки рост казалась комилан утерянной. Гузашт солҳои а достони дар бораи сокровищах оставался бездействующим. Балки зани шуд фаромӯш намекунанд. Таҳти роҳбарии Паулы онҳо сформировали гурӯҳи, посвятившую худ ислоҳ пир хато ва ҷустуҷӯи хазинаҳои. Ва онҳо буданд, хеле таваҷҷӯҳ доранд, вақте ки қиссаи new пайдо кардани роҳи онҳо ба воситаи подполье, таърихи чин сайд барои сокровищами ва калидҳои гуногун, боиси тайнику. Буд, низ дар бораи пешниҳоди особом истифодаи китайцами ба осонӣ фурӯхташаванда дохиланд тилло ва гаронбаҳо дар онҳо худ лоиҳаи ном Operation Blast. Ҳеҷ кас медонист, ки чунин Blast.
  
  "Интизор шудан каме истед!" - аљиб прошептал Ник. Ӯ буд, ки бо таърихи Паулы, вале ба ҳар ҳол буд, ки фармоишгари дар беруна ҷаҳон. Ва ӯ шунид далекий садои бегущих пои. Барои Дюкло буд, ҳанӯз барвақт.
  
  Дощатый настил грохотал ва скрипел, қадамҳои замедлялись то зуд ба роҳ. Касе чӣ ваҳй ба ӯ, ки сахт насвистывая ва қабули таваққуфро байни нотами ба задыхаться аз шиддати. Нур вспыхнул ва погас се маротиба зиед мебошад.
  
  "Ин Анри!" Paula вздохнула, вскакивая ба пойҳои.
  
  "Ба кор бурд!" Ник буд, ҳамроҳи вай дар назди дари.
  
  Вай нур се бор вспыхнул дар темном рӯ, чашмони он моргнули аз яркого нур.
  
  "Paula! Ҷалол ба худо, шумо омада барвақт! Касе, ки ... касоне, ки бо ту? "Дасти мелькнула дар наплечную кобуру.
  
  "Ҳама чиз дар тартиби Анри. Ӯ дӯсти." Paula шла ба он бо мӯи дароз доранд, быстрыми иқдомҳои. "Чӣ гап - барои ту касе охотится?"
  
  "Не, не!" - выдохнул ӯ ҳанӯз ҳам кӯшиши отдышаться ба заговорить. "Дар ҳар сурат, ман ин хел фикр надорам. Вале произошла ужасная фоҷиаи, ужасная! "
  
  "Ин чист?" ӯ прочитала рэп.
  
  "Жак". Анри сарф дасти бо подергивающемуся шахс ва шумно сглотнул. "Жак, Мари, дар тамоми хона дар оташ! Ӯ сгорел барои дақиқа, танҳо барои чанд дақиқа, рост то ба замин. Пулис, ҳамаи толпятся атрофи, ки ҳеҷ чизе наметавонад кунад. Невыносимая жара, сафед кард шӯълаи пожирает ҳама, ҳама пропало! "
  
  "Не!" Paula
  
  
  
  
  
  плакала. Ин буд, дуъояшон хашми ва неверия.
  
  "Ҳа, ҳа, маро бубахш. Мебинад, ки Худо, бубахш маро. Мегӯянд, зажигалки. Умышленный поджог, бузург ".
  
  "Эвита низ", - прошептала Paula. Ник нерӯманд аст ва он дар китфи ва эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он сахт дрожит. "Дар Бораи Эй Худо. Сгорел заживо! "
  
  "Эвита! Ман намедонам Эвиту, - таъљилан гуфт Анри. "Аммо онҳо мурданд, барои дуюм, дар танҳо як сония. Албатта, ин буд, қасдан. Касе шунид бомбгузориҳо, выезжающую аз деҳот асп ва выглянул. Аспи бештар набуд, вале ба хона табдил ба як бузург огненную полосу. Фалокат! Мо метавонем ба шумо тарк имшаб, Paula. Тонтоны Макута дар ҳама ҷо мепурсанд, масъалаҳои. Касе-танаффус, ужасная масъала. Ба ҷои ин, пагоҳ мумкин аст, ҳатто он гоҳ. Ғайр аз ин, ҳоло онҳо фикр мекунанд, ки он бо джубой буд убийством, ва охотятся барои мард. Ҳама бояд ба љавобгарї, дар акси ҳол оила - шумо медонед, ки онҳо бо оила дарсњо бе баранд ".
  
  Paula суст кивнула. "Вале мо наметавонем ба он ҷо бармегарданд, - ором гуфт вай. "Мо бояд бираванд".
  
  "Не, не, мо наметавонем рафтан. Ба шумо лозим меояд, прятаться! "
  
  "Мо бояд ба рафтан аст,, Анри", - азми қавӣ гуфт Ник. "Ва мо дар пойдем. Вале дар ин лозим нест. Ман заплачу барои лодку чӣ қадар ту пожелаешь, аммо имшаб ман заберу он аз ин ҷо.
  
  Анри уставился дар он. "Paula - дӯсти ман", - дар охир гуфт ӯ. "Музди лодку ситонида намешавад. Бигзор ӯ дар бухте Сан-Хорхе, ки Paula ба шумо хоҳад. Агар ман метавонам ба он чинанд, то ки, ман ин корро. Агар не... - вай ба пожал плечами.
  
  "Ташаккур, Анри, - гуфт Ник. "Ба ман нишон те лодку".
  
  * * *
  
  Пас аз даҳ дақиқа онҳо аллакай буданд, дар заливе. Ин буд, ки хурд аз қаиқ бо ночизи мотором ва латинским парусом; на ки назар, вале он онҳоро ба он ҷо, ки онҳо ба зудӣ. Дар ҳавопаймо буданд, доруворӣ, рыболовные асбобу, грубая рыбацкая либос, андаке аз хӯрок.
  
  Осон ветерок дул онҳо ҷудо ҳастанд. Ник дидам, чароғҳои дигар хурд лодок, усеивающих баҳр. Paula сидела дар корме ва на дар ки душманон.
  
  "Мо барвақт, лозим нест, ки ба вақти шумо", - гуфт вай беззвучно. "Агар онҳо дар ҷустуҷӯи мо, онҳо хоҳад, моро дар ин ҷо. Вале мо бояд мунтазир бошед, то ҷое, ки дар Сан-Хорхе бо дигарон рыбацкими лодками, дар акси ҳол мо метавонанд аз бас, ки мо дар он ҷо доберемся. Агар хоҳед, бияфкан шабака ва ловите моҳӣ. Мо як вақт. Ва беҳтар хоҳад шуд ".
  
  Ник развернул шабака ва подсчитал, чӣ қадар ки онҳо дар вақти. "Бисер, - қарор кард ӯ. Онҳо метавонанд дрейфовать якчанд соат пеш аз молиашон истироҳат рост аст, ки дар Сан-Хорхе. Ҳар дуи онҳо метавонад истифода дигаре. Хурд моросящий туман хлынул ба онҳо, ва он опустил латиновый ҳаракаташон ба рангоут, то ки ӯ метавонист хизмат укрытием. Пас аз ӯ пайдо баҳр якорь ва мурғоб он дар борт, ки онҳо рафт ҳастед хеле дур дар баҳр. Paula ҳатто мушоҳида кардам, ки ӯ кушода аптечку ва наложил айбдоркунињои пластыри ба ду харошидан аз пуль, нанесенные Томом Асосӣ.
  
  Закончив, ӯ нигариста, вай дар тусклом партави ҳавоӣ лампаҳои. Вай шахсе буд, невыразительным, вале занад ва буданд влажными. Ӯ медонист, ки ин аз сабаби борон.
  
  "Paula".
  
  Ҷавоб надоранд.
  
  "Paula. Ба зери ҳаракаташон. Ман медонам дар бораи чӣ шумо фикр мекунед, аммо намедонам. Мо боз ҳам бештар сабаб мегирад, ки худаш љамъоварї ва давом додани кори ". Ӯ медонист, ки ин бояд гуфторе заифмизоҷеро, вале шуд маротиба, ҳатто вақте ки ӯ намерасид он чӣ мегӯянд. "Бирав, дар ин ҷо."
  
  Ӯ бодиққат потянулся ба он ва увлек зери парусиновое укрытие. Сипас ӯ обхватил он шахсе ладонями ва инчунин поцеловал.
  
  Ва ногаҳон ӯ собит дар он оғӯш.
  
  Дар dark назди рассветом
  
  Ӯ нигоҳ вай, то он тихонько рыдала ӯ дар сина ва нигоҳ доред, ба он чун ба рыдания утихли. Вай прижалась ба он, ки агар мехост утонуть бе қуввати ӯ ба вай наҷот.
  
  "Бубахш, бубахш", - выдохнула вай. "Ин чиз нест... духтарон дар ман".
  
  "Ин хеле бонувон бо твоей ҷониби", - азми қавӣ гуфт ӯ ва инчунин погладил вай бо мӯи. Мустаҳкам сина, аҷиб пурра ва спелые зери ноҳамвор, озоди рубашкой, прижались ба он сина, ва он ангуштони вжались дар он бозгашт. Он нафаскашӣ ногаҳон ускорилось, сарфи назар аз тамоми сол дарсҳои йога.
  
  "Paula..." ӯ прошептал. Ӯ боз ба ламс он лабҳои худ ва ба онҳо имкон дод задержаться бо тоской, ва вақте ки ӯ отстранилась, ӯ притянул вай наздиктар ва поцеловал вай бо нарастающим жаром. Вай даҳони нармӣ приоткрылся, ва ӯ гуфт, бо чунин настойчивостью, ки он пулс участился. Вай дасти переместились ба он затылку ва сжали он бо чӣ гуна аст отчаянием, то ки онҳо рты горячо сжались, ва он ба вуқӯъ ое метавонист битобед сари, ҳатто агар мехост. Дасти скользнула аз он ба боку ва аз бедру, вале он ҳанӯз ҳам возражала. Бӯсаи разгорелся боз равшантар.
  
  Ниҳоят вай отвернула сари.
  
  "Ту ҳатман ин корро", - выдохнула вай. "Ман намехоҳам, ки аз ҳамдардии".
  
  "Ман медонам, - гуфт ӯ. "Ман пешниҳод дорам, ки ин ба ту. Ту то думаешь? "
  
  Ӯ боз поцеловал вай, дар ин вақт қариб яростно, ва гирифта, онро ба оғӯши ладонью. Вай вздулась зери тканью, ва ӯ ласкал
  
  
  
  
  то он забони мулоқот, ки бо он забони. Вай жадно поцеловалась дар ҷавоб, ва он напряженное бадан тадриҷан расслабилось. Вақте ки онҳо аҳли, онҳо перехватило нафас.
  
  Вақте ки ӯ заговорила, вай казалась қариб формальной.
  
  "Ман фикр дар бораи муҳаббат бо он даме, ки мурд Тонио", - гуфт вай. "Ман мехостам, ки ба мард касался ман". Вай дар оғози расстегивать ноҳамвор дода ва ҷомаи. "Ту маро бишнавед? Ман гуфтам: "Двигайся".
  
  "Ман шунидам, ки туро", - гуфт Ник, ва ӯ дар виске бился пулс. Ва на танҳо дар маъбади. Ӯ ламс ҳамвор пӯст дар зери он сина, ки он ҷомаашро соскользнула. Ӯ шуморо ба он дасти ва прижала ба худ.
  
  "Ман медонистам, ки ту считаешь маро вазнин", - прошептала вай. "Ту ҳоло ҳам ҳамин тавр думаешь?"
  
  "Не", - пробормотал ӯ, обнимая вай ва расстегивая крохотную защелку. "Ҳалим, зебо, ҳалим. Ҳамаи шумо чунин? "
  
  "Чаро ман бояд ба ту гап? Ту ҳам ин мушкил ед? "
  
  Ин буд, нест, дар ҳақиқат ва мушкил аст. Ӯ нишон дод аз он, ки кӯмак ба ӯ анҷом раздевание, ва он помогла ба ӯ анҷом. Тамоми он пӯст мулоим буд, ки чӣ тавр лепестки, ва дар зери он лежала великолепная гулнақшҳои, ки буд tugu вуҷуд дорад, ки вай мебоист бошад натянутой, ва податливой вуҷуд дорад, ки аз он бояд буд, податиться. Ник дод кўрпа аз онҳо либос, ва онҳо якҷоя легли дар он, нетерпеливо нарасонед ба якдигар, то ки ложились, ва сближались ҳанӯз пеш аз он, ки сари онҳо коснулись лоғар болишт. Лабони худ боз мулоқот дар қарзи взрывном бӯса не, ва он гоҳ онҳо таҳқиқ якдигар бо ҳаракатҳои аст ва дасти. Ник эҳсос кард, ки чӣ тавр дрожат он рони наздик бо ӯ, вақте ки ӯ поцеловал вай комил соски ва маҷбур ба онҳо қием крошечными вершинами. Ӯ маҷбур дастҳои худро оҳиста-оҳиста ба ғеҷонда онро ба ҷисми худ, дар ҳоле оташи буд, ки дар он аллакай то пурқудрат аст, ки ӯ медонист, ки вай низ бояд ба он донист. Ӯ ба нармӣ прикоснулась ба он дар он ҷое, ки дар он болел бештар, ва ӯ бо хурсандӣ вздохнул. Ӯ погладил он чудесный ҳамвор шикам, пўшонидани он поцелуями, ва двинулся поен. Вай пойҳои каме раздвинулись, ӯ эҳсос кард, ки ба вай гармӣ ва мягкость, хис кардам, ки ба вай рвение. Он зондирование буд нежным, любящим, ҳарчанд ӯро бӯса гурўҳи неотложными.
  
  "Оҳ ман гарон!" вай ахнула ногаҳон. "Не, хеле барвақт, на аз ҳад барвақт! Обними ман як каме ".
  
  Ӯ фавран қатъ ва прижал он қадар наздик аст, ки ӯ буд, қариб қисми. Ба зудӣ он табдил хоҳад қисми вале на пештар аз ӯ ин худо. Вай оҳиста-оҳиста прижалась бедрами ба он ва поцеловала он бо чунин нежной аз оташи, ки аз хоҳиши ба он превратилось ба чизе бештар аз ташнагӣ гибкого бадан. Ин буд, каме бештар аз он даме, ки ӯ уловил слабое нафас онро баланд кардааст ва эҳсос мягкость вай аз он ҷо ҷорӣ мешаванд, дар ғор, вале акнун ин переросло ба чизе аст, ки ба ӯ кам позволял худ эҳсос. Ник Картер, Killmaster аз AX, наздик буд, чизе монанди ҳамин муҳаббат аст,.
  
  Ник инчунин вай ласкал, Paula расслаблялась, ки чӣ тавр гурба, аммо мисли гурба, вай омода аст, ки барои вокуниш ба ҳар ламси, ва, ки чӣ тавр гурба, вай кусала ласкающего вай. Вай рони нармӣ покачивались, њавасмандгардонии ӯ, ва ба вай ангуштони вцепились дар он аз саросари худ гибкостью. Ӯ буд, ки шарқӣ гури, ки псевдоискушенной студенткой коллеҷ, на суккубом, ки лишил ҳаети худ ва ба чап он холӣ ва ќаноатманд намудани. Вай жаждала муҳаббат аст, ва ӯ низ, ва онҳо подходили ба якдигар, ки агар онҳо буданд, рождены, ба якҷоя ҷамъ мешудем. Ник сравнил онро ба худ, то ки онҳо лежали якҷоя, ва дид, чизе лишнего. Бори аввал ӯ қодир пурра қадр великолепие, скрывавшееся барои он кории либос. Он ҷисм ва дасти кушоданд чизе, ки онро чашм ҳаргиз дида - идеальную шакли женственное бадан дар беҳтарин проявлении, обтекаемую прекрасную чизе, ки буд пур аз нерӯи барқ ва дар баробари ин ба таври комил управляема. Ва дар он буд, қувват, ки хеле волновала он, тағйирпазир қувват, ки бросала даъват ва ҳанӯз умоляла, ба вай подавили.
  
  Вақте ба нармӣ покачивалась, то ки онҳо катились якҷоя ба кӯҳ болохона. Ник ҷамъбаст вай дар зери худ ва легонько опустился ба вай, дар вай, ва он гоҳ хурд қаиқ покачнулась в ритме надорад имевшем чизе ба кор бо шамол е баҳр.
  
  "Ту буд, ки ба ман лозим аст", - прошептала Paula. "Ту ҳам лозим ту. Дар бораи люби ман... люби ман ".
  
  "Ман мехостам, ки ту", - пробормотал ӯ, пробуя сладость вай сина ва эҳсоси монанди он виброзанг дар зери он. "Шавқовар, захочешь ое ту маро ягон бор? Мехостам туро дар ғор, дар кустах, дар темнице, дар ҳама ҷо. Мехостам, ки ба ту ҷони худро фидо дар сене ба кататься бо ту дар ин ҷо ҳам. Ӯ продемонстрировал, ва он застонала аз хушнудии скрежета. "Мехоҳам, ки ту ҳоло ... беш аз ҳарвақта".
  
  Онҳо рты слились гузоштани, балки бадан изгибались ва выгибались дар кардааст, ки дар натиҷаи акробатике love. Вай дар истодааст ва ба ӯ ҳар чизе ки ӯ медиҳад, поддразнивая он бадан ва соблазняя он, суст ва вызывающе поворачиваясь, ки агар расслабившись, ва он гоҳ ногаҳон пульсировала гальваническими ҳаракатҳои аст, аз он ки Ника перехватило нафас ва ӯ застонал аз экстаза. Ҳар як лаҳза чунин менамуд, ки охирин, балки ҳар лаҳза барои ба шахси дигар, ҳатто бештар страстному. Ҳар он ҳаракати
  
  
  
  
  
  буд, заряд нерӯи барқ, ки дарҳол истощил ва укрепил он, маҷбур ба мубориза барои назорат, балки бо додани дур вай боз ҳам бештар ба худ. Ҳангома накладывались яке ба дигар, ташкили як навъ симфонию чувственности. Ду великолепных бадан рӯ ба рӯ ва аҳли, боз рӯ ба рӯ ва переплелись бо якдигар. Ӯ буд, қашанг ва настойчивой, вале медонист ҳамаи тонкости ва нозукиҳои ва наслаждалась ҳар як аз онҳо. Ник чуқур погрузился дар он мӯъҷизаҳо, гумшуда дар мучительном удовольствии продлевать ҳар бозии худ дар бадани худ, то ки онҳо ҳам тавонанд лаззат он ки фоидабар. Аммо дар дохили он нарастала тўфон оташи, ва ӯ выгнулся, гузорем, вай разразиться.
  
  Он забон чуқур проник байни он приоткрытыми губами, ва он мақоми корчилось аз отчаянной ниезҳои.
  
  Ӯ ногаҳон застонал ва шунид, ки ба вай стон, ки якҷоя бо ӯ. Вай пойҳои схватились барои ӯ ва прижали худ ба худ, ва он рони выгнулись, барои гирифтани он дар бадани худ. Мушакҳои напряглись ва бозӣ бо ҳамдигар, то трение на превратилось дар жидкое шӯълаи. Рони сахт задрожали ва сипас дар талотум буд, чун тўфон дар дохили Ника разразилась ва он табдил ефтааст қисми. Вақте сахт раскачивалась, брызги брызнули дар укрытие, вале оташ нест погас. Ӯ пылал долгими, невероятными лаҳзаҳои пурра экстаза, вақте ки мард ва зан дар баробари вздохнули ва лежали, качаясь, ки чӣ тавр як махлуқи. Ослепляющее мебахшад скрепляло онҳо густым туманом, затмевающим ҳама, ба ғайр аз онҳо байниҳамдигарии ҳангома. Суст, бисер суст ӯ табдил ефтааст доранд покиза бошанд.
  
  Ник откинулся пеш ва инчунин дар оғӯш вай. Дили вай ҳанӯз билось, чӣ тавр ба трифаммер, ва дили ӯ, ва ба вай хайрия буд, пурра. Вале дар он расслабленном бадани буд, чизе расслабленного. Ник инчунин поцеловал вай ва приподнял вай сари, то ин ки рассеянный рентгении нур аз ҳавоӣ лампаҳои осветил вай. Чашмони Паулы буданд яркими, вале спокойными, ва дар он лабони худ нест шуда, табассум. Дар он буд, ки нав зебоӣ ва баени қонеъкунанда нест имевшее чизе ба кор бо насыщением.
  
  "Ту зебо, Paula", - нармӣ гуфт Ник. "Хеле, хеле зебо аст ... ҷиҳат". Ӯ убрал прядь медовых мӯй бо он лба ва ламс губами он чашм. Сипас вай занад ва. Сипас онро ба даҳони. Он гоҳ боз он сина, акнун нарм ва мудаввар. Ӯ ҳис бодрым ва тару тоза.
  
  "Ту солгал ман", - пробормотала вай.
  
  "Чӣ ба ман кард?" Ник удивленно боло чашм.
  
  "Ту соврал. Ягон нарм плеч, ягон наращенной пойафзол. Ин ҳама ба шумо, ба ҳамаи шумо. Ва ҳамаи... ҳамаи великолепно ". Вай боз гуфтам ва прижалась он губами ба худ.
  
  Ин буд, дароз, суст нармӣ kiss хушо, ки тамом танҳо вақте ки онҳо легли бозгашт ба помятую либос ва сплелись ҷамъ. Баъзе вақт онҳо отдыхали дар оғӯш якдигар, ва онҳо оянда бӯсаи буд, нежным. Ин буд, ки аз ишқу, взрывоопасно, требовало бештар kissing гуфтугӯ ва хеле бештар аз kissing гуфтугӯ. Кончики ангуштони Паулы скользили оид ба бадани худ, Ника, задерживаясь дар пятнах штукатурки ва қабули шуш нежные ҳаракатҳои монанд ба суханони нарм сострадания.
  
  Дере нагузашта аз нав оғоз ритмичная клистеника. Ғам, ки помогла сар ҳамаи он буд ҳифзшуда дар муддати дароз безумных лаҳзаҳои муҳаббат байни ду мардум, ки ҳам медонистанд, ки чӣ тавр ба пешвози ва лаззат.
  
  "Оҳ, акнун ҳатто беҳтар аст..." - пробормотала Paula ва прошептала чи разжигающие гармтарини угли хоҳиши Ника. Ӯ целовал потаенные ҷой ва восхищался сладостью ва упругостью вай бадан. Чунин крутая, вай казалась чунин отстраненной дар худ кошачьем самообладании. Вале барои прохладой скрывалась аҷибе животная кореро ва азарт, ки вызывали ӯ ответную шодмонӣ. Вай заставила он эҳсос васеъ ва қавӣ - даҳ фут афзоиши бо чунин могучей бо қуввати. Ӯ мехост, ки пеш аз ҳама боиси он ба высотам таркиш шаҳват, ягон ӯ ҳаргиз пеш намедонист, ва он бозид, ки дар он аз саросари худ назаррас муњимми, то сазояшро олии шахсони воқеӣ ҳангома.
  
  Вай пойҳои дароз compassing он, ва он сина прижимались ба сина. Чизе, ки вай отличалась аз ҳамаи бисьер занони дигар, ки ӯ медонист, ва ӯ кӯшиш мекунам, ки зафиксировать ин тафовут, прижимая вай дар зери худ ба ноҳамвор набор подбрасываемой монанд. Бӯи баҳр ва тар туман окутывали онҳо, вақте ки онҳо дар набардҳои дар чувственных оғӯш муҳаббат, смешиваясь бо гарм, сладким бўй вай тару тоза бадан.
  
  Вай принадлежала ба табиат; ӯ буд, ҳамон табиӣ ва невозмутимой, мисли шамол ва баҳр аст, дар атрофи онҳо. Ва ӯ буд, одиночкой, мисли худи ӯ, привыкшей бо назардошти худ непростые қарор ва амал дар асоси онҳо. Ӯ, ҳадди ақал буд, ТОПОР, ки дар маркази он ҷаҳон. Вай оставалось танҳо худи номи худро ба ҳает. Дар баъзе маънои он таъсис дода шуд, ки барои ин аз худ женственным вазнин бадани худ ва боварӣ дар худ, ва ҳанӯз ҳеҷ як чунин фасењ ва зебо зан нест следовало мебуд, зиндагӣ дар танҳоӣ. Вай отличалась аз дигарон, зеро шуд, хеле монанд ба он, вале ба ҳар ҳол буд, ки зан таҳти маской.
  
  Вале акнун ниқоби буд ситонида, ва он табдил ефтааст ваҳшӣ ва озоди. Дар якҷоягӣ, онҳо дод, дилгармии, - мақсади нигаронидашуда раскованный
  
  
  
  
  Ӯ шептал бессмысленные суханоне, ки переходили дар стоны изысканного масхара. Зери прикосновением Ника ҷисми худ расцвело ва ин барои ӯ раем, ки ӯ voluptuously погрузился тавассути бархатный ағбаи. Онҳо бадан сливались, вспыхивали, яростно дрожали ва пожирали якдигар. Paula запрокинула сари ва закрыла чашмони. Он лабони приоткрылись, ва аз онҳо вырвался осон стон. Ҳатто он внезапный гальванический суръат ба он дошт, грацию ҳаракати, ки усиливала лаҳзаи таркиш. Фикрҳои Ника закружились дар red дымке, вақте ки ӯ пурра отдался онҳо хоҳиши якҷояи. Акнун ӯ буд, ба авҷи, дар авҷи шаҳват, ки ба он ӯ довел вай худ стремительным бадани. Байни онҳо текла расплавленная гудозаи кардааст. Ногаҳон онҳо якҷоя провалились дар кайҳон, хватаясь барои якдигар ва дардод аз сабукгардонии.
  
  Ин дафъа, вақте ки ҳамаи худро тамом кардаанд, онҳо канора нест ва истощенными. Ҳам манъ ва е маҳдуд мекарданд вздохнули ва легли хоб. Онҳо лежали паҳлӯ ба паҳлӯи, гузаронидани барои якдигар, аммо на разговаривали, ва вақте ки дар охир онҳо заговорили, он шла дар бораи он чи, нест, ки чизе ба кор бо он, ки чаро онҳо дар ин ҷо. Онҳо дар он ҷо буданд, ва дар ҳоле аз ин буд, ки кофӣ нест.
  
  Соляные брызги облизывали ба бадани худ ва имкон ба онҳо, ки шаб дар кӯча буд прохладной. Он, ҳамчунин, напомнило Нику, ки ба ғайр аз муҳаббат вуҷуд дорад ва дигар парвандаҳои.
  
  "Мо вақти худро тамом", - гуфт ӯ бо сожалением ва поцеловал вай бори дигар пеш аз поднялся ва оғоз натягивать либос. Paula испуганно воскликнула.
  
  "Ман фаромӯш!" гуфт вай, пурра самоуречения. "Чӣ тавр ман фаромӯш?"
  
  - Умедворам, осон, - пробормотал ӯ. "Аммо не забывай имшаб".
  
  Вай одарила он зуд ва лучезарной табассум. "Ҳеҷ гоҳ. Боз як..."
  
  Онҳо боз поцеловались, сипас ба ӯ кӯмак ба вай либоси.
  
  Онҳо таъљилан гирифтанд, ки худаш љамъоварї ва подняли ҳаракаташон. Ҳатто бо таҷҳизоти ерирасон двигателем мебуд гонкой ба ҳамроҳ рыбацким лодкам, заходящим дар Сан-Хорхе бо онҳо ночным сайд.
  
  Онҳо дохил навтарин, дар якҷоягӣ смеясь аз болои якчанд рыбками, ки онҳо ба навъе идора сайд дар шабакаи. Вале онҳо приземление қабул карда шуд, ки бе масъалаҳои, ва он чизе, ки дар ҳоли ҳозир шуда, арзиши.
  
  Paula боиси он ба потрепанному джипу, припаркованному дар переулке рыбацкого идеологї, ва вақте ки офтоб отбрасывало худро дароз утренние дар сояи кӯҳҳо, онҳо отправились дар роҳи дароз ба шаҳри Санто-Доминго.
  
  Ник биронам, дар баробари, бо головокружительной суръати то Paula управляла. Боз онҳо разделяли асосие ҳисси безотлагательности, вале акнун ин буд, ки барои саломатии ҷинсӣ қонеъкунанда. Интизорӣ даме ки чашми дало онҳо ба якдигар, аммо потребовало ва драгоценного вақт.
  
  - Ин духтар Люз, - якбора гуфт Ник. "Вай метавонист, ки мегӯянд, агар он допросили?"
  
  Даҳони Паулы ногаҳон сжался дар прежнюю жесткую хати.
  
  "Вай метавонист гуфт, ки дар шаҳр як аз занон, ки ба меноманд, худ Ужасными, ки аз нӯҳ нафар, аз он ки вай як, як паноҳгоҳ дар шаҳри. Чӣ мо мунтазири сокровище Трухильо, ки Эвита кор бар Падиллой дар ҷустуҷӯи маслиҳатҳои. Ки доранд ва дигар мардум бо ў монанд шудан мехостед подсказками. Ки амрикоиҳо присылают кӯмаки ". Вай бросила дар он ба назар зуд. "Чунин ба назар мерасад, вай аллакай упоминала дар ин бора".
  
  - Чӣ шумо гумон мекунед, зери принуждением? - ором гуфт Ник.
  
  Paula уставилась дар он. "Ман ҳамин тавр фикр намекунам, - оҳиста гуфт ӯ. "Ӯ ҳамеша баланд андеша дар бораи кубинцах Кастро ва паст - дар бораи американцах. Ман фикр мекунам, ки вай метавонист ба осонӣ ба мегӯянд, чизе Алонзо бидуни маљбуран. Вале танҳо дар бораи худ омадан, на бештар аз он. Ҳеҷ чиз дар бораи Грозных. Ва умуман ҳеҷ кас ".
  
  "Ман фикр мекунам, ки аҳли Алонзо хоҳад интересоваться, ки дар он, - гуфт Ник. "Онҳо медонанд, ки ӯ вайро?"
  
  Paula затаила нафас. "Ман фикр кардам дар ин бора. Вале кубинцы мо душманони! "
  
  "Онҳо медонистанд?" - вақт исрор Ник.
  
  "Бале. Онҳо медонанд." Ду морщинки изтироб сдвинули вай қуллаи мебошанд. "Вале онҳо намедонистанд, ки вай пайдо. Агар, албатта, онҳо он ҳеҷ хоҳанд донист. Ва ҳамаи мо бештари рӯзи выслеживаем муштариени эҳтимолӣ. Вай метавонист дидан.
  
  Ник на возражал. Бефоида буд, фаред дар бораи чӣ ҳолат бо Луз, агар он сайд. Ӯ ҷойгиршавӣ мавзӯъ.
  
  "Ту ҳам представляешь, ки чунин Бархўрди металлҳои сиеҳ?"
  
  Вай покачала сари. "Ман низ фаҳмид мебуд, ки ин" Цитадель ". Ман наметавонам ба хотир ҳеҷ як ҷои дар наздикии Санто-Доминго, ки подходило мебуд, зери ин ном. Вале, ҳадди ақал, мо медонем, ки он ҷое недалеко аз шаҳри хуҷанд ".
  
  "Ин ҳанӯз на ҳамаи, ки мо медонем", - гуфт Ник. "Мо то ба ҳол як маслиҳат. "La Trinitaria". Зеро ки ман боварӣ дорам, ки ин бояд буд, бояд калиди ба разгадке.
  
  "Ин буд, дешевая шӯхӣ дар бораи Трухильо, - сердито гуфт: Paula. "Одатан барои он издеваться бар варзишгари барои озодии. Албатта, барои он ки ин бояд шуткой - дуздӣ ҳамаи онҳо аз молу мулк ва бидонед, фикр кунед, ки мурдагон ҳеҷ гоҳ онҳо хоҳад ефт.
  
  "Не, он бояд бошад, чизи аз он бештарро. Шояд шӯхӣ, вале шӯхӣ бо маънои. Падилья пас, фикр кардам, помнишь?
  
  Вай кивнула
  
  
  
  
  
  бе нолозим саъю. Ник медонист, ки ба вай фикр дар бораи Эвите ва дар бораи он, ки превратилось дар он саҳна ба смертном одре.
  
  "Шумо бояд медонистанд, ки хатари вақте ки муайяншударо ин шикор", - уклончиво гуфт ӯ. "Беҳтар аст, ки шумо, ки метавонистанд, ки мекунед, - ин бас ҳамаи ин парванда ва пурра ҳизб пароканда".
  
  - Ба ман кард, ва ҳеҷ чиз монанди, то... - горячо оғози он ва Ник зуд вмешался.
  
  "То даме ки ту найдешь он ва поделишься молу", - хатм ӯ ба вай. "Ман медонам. Ман ва худи ҳамин тавр ҳис. Вале дар бораи "La Trinitaria". Буд, ки ое чӣ чизе ба ҷои, ки онҳо мунтазам встречали, кадом аст он ҷое, имевшее барои онҳо чӣ чизе аҳамияти махсус дода, дар бораи он Трухильо метавонад ед?
  
  "Онҳо шояд бидонанд, ва ӯ метавонист пайдо, вале онҳо ба ҳозирон дар бораи ин худ женам", - бо горечью гуфт вай.
  
  "Вале чӣ тавре, ки шумо фикр мекунед, онҳо ин корро кард?" ӯ вақт исрор.
  
  "Ман фикр мекунам, ки онҳо маҷбур шуданд, ки ин корро, вале ман намедонам, ки ин метавонад бошад. Ба шумо мегӯям, онҳо ба мо чизе нагуфтанд! "
  
  "Хеле оқилона аст", - шарҳ ӯ, пролетев гузашта аз шароити вазнини мошини ҳангоми навсозӣ ва спустившись аз тарафи дигар холма. "Аммо дар ҳоле ногувор аст барои мо. Бо вуҷуди ин, он метавонад бошад, ки дур аз Доминго, ҳамин тавр не?
  
  Вай посмотрела дар он аз заиф умедворем. "Не, мумкин нест".
  
  "Хуб, ое онҳо чунин ҷой е не, мо ҳанӯз се парванда: Бархўрди металлҳои сиеҳ, чизе вобаста бо La Trinitaria, ки каме бештар аз шӯхӣ ва ҷои недалеко аз Санто-Доминго. Ҳамаи метавонист ва бадтар. Аз тарафи дигар, ман фикр мекунам, мо метавонем боварӣ дошта метавонем, ки кубинцы кард мо бештар аз хитоиҳо ". Ӯ сосредоточился ба роҳ барои як лаҳза ва плавно ин сол педаль давраро. "Ба зудӣ фарҳанг - ба ҳар ҷое, ки ман меғелонад?"
  
  Пойбанди ба ӯ, ва онҳо якбора повернули, ба тарафи чап гашт бо прибрежной роҳ ба пойтахт.
  
  Онҳо сӯҳбат баъзе бештар рафт, ҳанӯз ҳам як каме, ва он гоҳ замолчали.
  
  Ник ногаҳон дар назар Пауло ва усмехнулся. Охир чанд дақиқа ӯ ҳис кардам, ки вай оценивающий назар аст.
  
  "Заглядывать зери тоҷикистон омадаанд, ое хушӯъашон ман?" - поддразнил ӯ.
  
  Ӯ ба нармӣ покраснела. "Не. Ман аллакай медонам, ки ба шумо доранд,. Ман буд, ҳайрат, дигар аз он шаҳодат дод, ки ое ман ба шумо мегӯям, ки ман дар ҳақиқат зан ".
  
  "Шумо инро исбот кард", - горячо гуфт ӯ. "Дар бораи чӣ гуна шумо ин исбот намуд, kid Паоло!"
  
  * * *
  
  Офтоб отбрасывало вечерние сояи вақте ки онҳо баромада, аз джипа ва скользили оид ба закоулкам Санто-Доминго. Разбитые windows ва пулевые чоҳи муртакиби дар бораи недавних савдогарони набард ва сарбозон истода на страже дар ҷойҳои гуногун, вале Paula медонист, ки чӣ тавр онҳо обходить, ва безошибочно выбирала онҳо самт.
  
  Онҳо мерафтанд қариб ним соат пеш аз он коснулась он дасти указала дар безлюдную шуд. "Ана, - гуфт вай. "Мо интихоб обходной роҳи, вале то бехатар. Ин ҷо - мо сардафтари ".
  
  Ӯ доранд ва дидам, ҳеҷ чиз, ба ғайр аз харобаҳои қадим. Тамоми-уми дамида полуразрушенным ва заброшенным. Вай указала ба ҳамсарон равшан непригодных барои ҳает обломков. Яке буд, ки хеле пир развалинами, заросшими виноградной лозой ва листвой, ва дигар, он дар наздиктарин ери, киевӣ бузург провисший хона, ҷароҳатҳои он, мумкин аст, ба санаи баргашта временами Трухильо. Пеш аз ӯ дар разбитом тротуаре лежали рыхлые хишт, ступенек ӯ буд, боғ табдил ба анбўі. Дарҳо ва тирезаҳо буданд заколочены, ва аз ин исходило эҳсоси пурра запустения.
  
  "Ки аз?" - озадаченно пурсид Ник.
  
  "Ва он чиро ва ғайра. Ба ман пайравӣ кунед."
  
  Вай бросила настороженный назар дар кӯча ва зуд шагнула дар путаницу упавшей кирпичной ва бо виноградных лоз. Ӯ дар паи он зери навесом листвы ва ба воситаи щель байни ду крошащимися грудами изношенного санг. Фосилаи табдил ағбаи бо девор аз як тараф ва занавесом аз қадимтарин хишт ва листвы бо дигар. Бар сари нависла фикри разрушенной боми. Paula перешагнула тавассути упавшую колонну, дар саросари намоении, бақияи обрушившегося портика, ва собит дар бинои, ки ба назар мисли дароз заброшенная як зиндагии бо потолком аз барг ва осмон. Сипас онҳо низ дар дигар долони нест, коротком, панир ва темном, бо целой бом. Дар охири буд глухая каменная аз девори шаҳр.
  
  "Ин қисми - мо кори худ", - нармӣ гуфт: Paula. "Дар ин ҷо боми, ки мо замаскировали берун виноградной лозой, ва дари. Шумо мебинед, ки дари? "
  
  "Не, - иқрор шуд ӯ.
  
  "Хуб аст. Хоҳӣ, вақте ки ӯ ба ин амал.
  
  Чӣ гуна ӯ метавонист дид, он чизе дод, барои кушодани он, вале то он looked хурд панели отодвинулась, ва ба онҳо уставилось сафед кард slick шахси.
  
  "Автоматии предупреждающий сигнал", - гуфт Paula. "Мо наступили ба он".
  
  "Ҳамаи хеле гениально, - гуфт ба худ Лақаби. Аҷиб аст, ки қодир ба автоматика. Ба ғайр аз чизҳои дигар, ин оставляло бисер ҷойҳои барои инсон хато. Дасти сжала беадабии Вильгельмины.
  
  Paula гуфта мешавад, ки бо шахси ба отверстием.
  
  "Кашф", - гуфт вай. "Ҳама чиз хуб аст. Ӯ дӯсти."
  
  - Баъд ворид шавед. Дар ин ҷо ҳама хуб аст ".
  
  Сахт аст каменная дари распахнулась дохили. Paula поспешила
  
  
  
  
  ва увлекла боиси Ника.
  
  "Луз!" - хушбахтона гуфт вай, вақте ки хурд темноволосая духтар дар остонаи захлопнула барои онҳо калон дари. - Яъне, ту бехатар?
  
  "Албатта." Духтар передвинула засов ба воситаи дари ва повернулась ба ӯ рӯ. Ник фикр кардам, ки ӯ назар нездорово бледной, ва ба вай болои губе музокира капельки арақи. "Чаро ман бошад?"
  
  "Мо бештар дар бораи ин баъдтар бештар", - гуфт Paula. "Вай хеле бегона нигариста, ба духтаре, - фикр кардам Ник. "Омад навбати Альвы оид ба қарзи хадамот, ҳамин тавр не? Чаро ту ба назди дари? "
  
  "Он хеле дер омад, - гуфт Луз, нигариста дар павлус, - ва хеле устала. Аз ин рӯ, ман гуфтам, ки возьму вай ду соат ".
  
  "Оҳ." Paula ба ҳар ҳол душманон дар вай. "Шумо мутмаин ҳастед, ки ҳама чиз дар тартиби?"
  
  "Бале, бале!" - гуфт Луз.
  
  Вале вай качала аз сари тараф, ва ба вай чашм расширились аз тарс.
  
  Пытливые кубинцы
  
  Картер двигался зуд аст, вале ба қадри кофӣ зуд. Ӯ напрягся аз омодагии бо сигналу Луз, вале як чизро - омода шавад, инчунин дигар - прикрыть ҳама торик уголки незнакомого ҷои. Ӯ развернулся ба ташаббуси в сояи ва зуд шањ дар каменную девор. Каменная девори менамуд, стреляла дар он бо завидной точностью, зеро ки аз он исходил ночизи лаппиши алангаи ва Вильгельмина бо громким жалобным лязгом улетела аз он. Ӯ пригнулся ва нащупал Хьюго, ки свистящий садои донесся то ӯ гӯш ва разнесся он черепу.
  
  Ник афтод ба зону дар вспышке нур, ки буд ӯ дар сари. Мгновения растянулись, вақте ки ӯ кардед кӯшиш кардам даст, ва ӯ шунид внезапный стон дард аз Паулы ва паст будани кудахтанье инсонӣ садо.
  
  "Оҳ, качать сари буд непослушно, мисли хурд Лус", - гуфт гуворо баритон дар испанӣ. "Ман медонам, ки Алонзо на одобрит. Тч! "Пас чизе вонзилось дар шиками Ника, чӣ тавр ба таран, ва превратило он дар стонущую, рвущуюся як тонна. Ӯ вырвал дасти пайдо кардаанд, то дар брюках, ки дернул кардед. Раздалось громкое лаънат, ва дар он растянулось вазнин мужское бадан.
  
  - Ту, беспечный, Эрнесто, - ед гуворо овози, ва боз сари у Ника раздался ва садои таркиш. Аммо ин дафъа сверкающие чароғҳои дохили он черепа вазъ дар як мучительный барге дард ва сипас погас хаст.
  
  Ӯ шунид стон инсон, ва ӯ гирифта ҳоле, ки ба ақл, ки ба он худи ӯ.
  
  Ник нигоҳ чашмони закрытыми ва выглядывал аз зери пўшида ресниц. Ӯ менамуд, ки дар ҳуҷраи қариб сибаритского великолепия дар муқоиса бо чизе, ки дид, баъд аз рафтани аз Вашингтона. Коврики, курсиҳо, пардаҳои тиреза, расм, книжные рафҳои; ва буд, ки се мард, шаклҳои он аст, ҳанӯз ҳам буданд, каме расплывчаты, вале зуд гурўҳи равшантар. Ҳамаи онҳо буданд, хеле монанд ба он, ба истиснои он, ки дар онҳо буд, либос, ва ӯ буд, skivvies. Ва онҳо қулай устроились рӯи мизу, ва ӯ ҷони худро фидо нимсола бо веревкой атрофи запястий ва щиколоток.
  
  Раздался нарм смешок, ва гуворо овози гуфт: нармӣ.
  
  "Ту садоятро кушодани чашм, амиго. Шумо кофӣ дароз отдыхали ".
  
  Ник кушода онҳо ва стряхнул туман. Вай кард painfully пульсировал дар полдюжине ҷойи нишаст, вале чунин менамуд, ки ҳеҷ сломалось. Ба истиснои он, - ӯ ногаҳон крякнул кӯшиши нишастан, - метавонад, ребро е ду. Ба он чашмони суст обвились оид ба ҳуҷраи, то ки ӯ проверял связывающие он ресмоне аст. Ӯ буд, ки зудтар женственным аз роскошным, вале он бесарусомон то се бородатых мардон, развалившихся дар беҳтарин рӯи мизу.
  
  "Дар куҷо занҳо?" - талаб ҷавоб Лақаби.
  
  Мард дар маркази, гуворо баритон, засмеялся.
  
  "Кадом вақт фикр дар бораи занон фатво мехоҳанд", - гуфт ӯ бо насмешливым упреком. "Лекин ба шумо лозим нест, ки ба ташвиш дар бораи онҳо. Дар бораи онҳо... позаботились ".
  
  "Ки ту имеешь дар хотир доред, позаботились?" Ник маҷбур худ назар возмущенным ва встревоженным. Ӯ буд, ва ба он, ва дигар, вале на он қадар сахт, чӣ тавр ба назар менамуд. Ки ба ӯ лозим аст, то ин вақт барои аниќ сари худро ва арзебии вазъият.
  
  "Оҳ, чизе кардани", - осон, гуфт мард. "Зарбаи сари ҳар гиреҳ, ќайкунї ва он монанд". Ӯ табассум васеътар шуд. "Ин буд, ки тамоман нест ногувор, уверяю шумо. Ҳамаи ин бузург занон! "
  
  Чашмони Ника метались оид ба ҳуҷраи. Мебел. Коврики. Не windows. Яке сахт аст, дари. Заблокировано? Шояд. Ҳарчанд дар он нест, ки калиди.,
  
  "Ҳама?" - неопределенно пурсид ӯ, гӯе ки ҳанӯз ҳам ошеломленный.
  
  "Вале албатта. Мебуд, хеле неосмотрительно на обездвижить ба ҳамаи онҳо ". Ӯ посмеялся. "Ҳашт молчаливых занон дар як ҳуҷраи! Ое ин як мӯъҷиза? Ва онҳо хомӯш мемонанд, уверяю шумо. Он веселое шахс ногаҳон ҷиддӣ табдил ефтааст. "Албатта, кам Луз хеле хуб аз худ эҳсос. Чӣ тавр шумо мефаҳмед, ки мо пайрави он, вақте ки ӯ искала мо дарсњо товарища. Сипас прелестная Альва назди дари чанд затруднилась впустить мо, ки, то ки, метарсам, мо маҷбур буданд, рафтор бо вай андаке дағалона. Вай, шояд, табдил беҳтар аст. Бе шак, ӯ хоҳад
  
  
  
  
  
  аъло илова ба ихтиери лагерю дар кӯҳҳо ". Ӯ боз шавковар дарида берун хандидан ва нащупал дар ҷайбатон нигоҳ доред дароз черчиллианскую сигару. "Албатта, Луз низ меҳрубонона отнеслась ба мо допросу, то ки мо боз ба амал убедительно. Ман боварӣ дорам, ки ӯ қодир ба шумо мегӯям, ки ба мо ҳатто бештар, вале ... гм ... мо расспросы милых дам маро бовар, ки мо буд, ки вақти аз ҳад зиед то расидани ширкат. Ва дар ин ҷо ба ту. Чӣ хуб аст. Хуш омадед, амиго. Ӯ громко усмехнулся ва поднес спичку ба сигаре.
  
  "Баръакс, Гектор", - прорычал яке аз дигар. "Биеед ба ман баргаштан ба ситоди ва ба онҳо мегӯям, ки мо. Пурсед, ин бача - не рассказывайте ӯ достони худ ба ҳает! "
  
  Марде бо номи Гектор сочно затянулся сигарой.
  
  "Аз ҳама доброго, Феликс", - добродушно гуфт ӯ. "Аз маълумоти бештар мо метавонем ба шумо чизе мегӯям, ки мо дӯсти, бахусус оқилона он метавонад ба мо ҷавоб. Масалан, мо бояд боварӣ ҳосил кунем, ки ӯ мефаҳмад, ки мо метавонем бо тамоми он подругами, агар ӯ хоҳад, ҳамкорӣ. Аз ҷумла, ӯ ведущей хонуми. Чӣ тавр вай боз звали? Ҳа. Paula. Восхитительное ном. Низ ваҳшӣ гурба. Болаззат."
  
  - Paula, - выдохнул Ник, ненавидя ин инсон. "Ту бо вай дод?" Ӯ чуқур вздохнул, ки агар бими монанди бадтарин, балки маҳз дыхательное машќи, тренированное йога, вернуло ба ҳаети он летаргическую системаи шумо.
  
  "Дар бораи, ҳеҷ қадар, - гуфт Гектор. "Аз он хурд синяк, ва акнун ӯ хуфтааст. Чизи дигаре, меравад ӯ ба манфиати. Ӯ усмехнулся. "Ҳашт занон барои мо лагерҳо дар кӯҳҳо, агар ҳамаи онҳо зинда. Ва Paula бо мӯи дароз доранд ва красивыми шатта албатта хоҳад худи... э-э... маъмул. Ба фикри сарнавишти бадтар аз марг? Оҳ нест. Шумо шояд то подумали, агар метавонед тасаввур марг, ки мо приготовим барои онҳо ". Он бородатое шахс ногаҳон превратилось дар уродливую никоб. "Пас начни воображать, дӯсти ман, ва рафтанду мо, ки чаро амрикоиҳо ба роҳнамое дар ин ҷо. Ва пытайся идома ин выдумку, агар ту ҳамон кубинец. Мо медонем,, беҳтар аз он аст,. Эрнесто пайдо баъзе tools дар подсобном бинои, чунон хуб оборудованном хозяйками хона, ва ӯ хоҳад, бо истифода аз онҳо барои шумо, агар шумо споете оҳанг, ки мо мехоҳем, ки мешунаванд. Ва агар шумо то шодам, ки шумо ба тарк аз берун, он пеш аз мубтало забывчивость, ед, ки ба мо лозим аст, ки поиграть бо восемью занон, ки пеш аз шумо ҳама умрете ". Ӯ ласково улыбнулся ва дар назар Эрнесто.
  
  Эрнесто, мускулистый ва косоглазый, бозӣ бо воситаҳои. Онҳо буданд, осон - гурзандозӣ ва аз хоке, муносибатҳои мехҳо. Ник представил худ ба худ зери њаракати маслиҳатҳои ангуштони, ва ин фикр ба ӯ маъқул шуд. Эрнесто насб худро бозича дар инкрустированный журнальный столик ва дар ин маврид сдвинул пасти пур, ошкор Вильгельмину ва Хьюго. Вале Пьера он ҷо буд.
  
  Дили Ника замерло, ва ӯ проклинал худ барои худ глупость, барои худро тупость. Ва дар айни замон ӯ эҳсос якбора қариб кулл осон. Ба Он хотир, ки ӯ кард бо Пьером, ва дар хотир, вақте ки ӯ ин корро кард. Ин буд, ки онҳо мондан дар пятиминутный танаффус дар зиеди роҳ, ва ӯ рафт, то сӯҳбат бо табиат бошад - на камтар аз, пас, ӯ гуфт Пауле. Ӯ экспериментально передвинул пойҳои. Бале, Пйер дар он ҷо буд.
  
  "Шумо метавонед фаромӯш бораи худ угрозах", - якбора гуфт ӯ. "Ман ба шумо мегӯям чиро, ки шумо мехоҳед бидонед,, ва бештар ба шумо мехоҳед. Ва ман сар бурида ин. Ман фиристода не аз амрикоиҳо ...
  
  "Дар бораи не, дӯсти ман, - гуфт Гектор. "Ин аст, пас, аз куҷо бояд оғоз. На ложью. Шумо мегӯям: мо, ки чаро шумо дар ин ҷо, ки ба ед кардед ва дар куҷо қарор доранд дигарон худро одамон. Зеро мо медонем, ки шумо пешқадам нафар целой варзиданд. Ва акнун, лутфан, мегӯям, ки бо корафтодагон, ба таври дигар аз Эрнесто чешутся ангуштони.
  
  - Прекрати ин глупую болтовню, - дағалона гуфт Ник. Ҳей, агар мехоњї, ва жарись дар ҷаҳаннам, агар не онро. Амрикоиҳо кас прислали. Чаро? Чунки онҳо фикр мекарданд, ки ин дурацкая затея, ва, шояд, онҳо буданд, ки ҳақ ҳастед. Ва ман аз куҷо медонам? Зеро ин ман он - медонам, ки чунин чизҳо. Дар ин ҷо аст, ки ман даст пардохт Chicoms. Ва онҳо хеле хушнуд ту ҳоло. Мехоҳед бидонед, ки чаро на баргашта бади шумо Алонзо? Зеро онҳо сайд ӯро ба ҷосусӣ ". Фикрҳои ӯ метались пеш аз он ки сухане, вспоминая, ки Эвита гуфта мешавад дар бораи он, ки Цин-фу шубҳа дар Фиделистах, аз бол гузоштани он немногое, ки ӯ фаҳмидам, ва бо мукаммал он ба бисер чизҳо, ки дар бораи чӣ ӯ догадывался. Ӯ имкон дод саросари ин вылиться бо баъзе угрюмым высокомерием, чунон ки агар он медонист, ки ӯ худ хамкорон бештар могущественны аз мардум, ки ба он сайд. "Ва шумо, албатта, медонед, ки онҳо бо ӯ буданд, ҳамин тавр не?" ӯ идома дод. "Шояд акнун шумо сможешь каме тасаввур кардан. Ва не думай, ки убьешь ман, ба ивази он, ки выиграешь. Ман ба онҳо муфид аст,, ва ин бисер бештар аз шумо. Ту аллакай наделал кофӣ мушкилоти фиристодани барои онҳо шпионку.
  
  Гектор пристально нигоње ба пронзительным glance, нахмуренным.
  
  "Шумо кӯшиши ба ман мегӯям, - талаб аз ӯ, - ки шумо наемник маош китайцам?" Шумо фикр кунед, ки ман фиреб, агар бовар мекунам, ки дар чунин беақл таърих?
  
  "Ҳе
  
  
  
  
  
  шумо фиреб, агар не. Ба ту беҳтар аст, бовар ба он, ба таври дигар туро разорвут пора, чӣ тавр ба Алонсо Эскобара. Ник ногаҳон схватился барои шикам ва застонал. "Хислатҳои инро гир, ҳар кӣ аз худ ослов зад, ки маро пои дар шиками?" Худи ман отвинчу ӯ чормащз! Кадом хислати буд фикри фиристед ҷосусӣ барои Цин-фу? "
  
  "Мо деҳаҳоро он, - гуфт Гектор сквозь дандон, - ва мо ба касоне, ки задаем ба шумо саволҳои".
  
  "Мумкин аст, - гуфт Ник кӯшиши назар player бо тонна тузов, - вале ту беҳтар аст, ки бидиҳам ва чанд ҷавоб, акси ту обнаружишь, ки ту аҳли табдил боз камтар аз товарищескими. Чаро ту фиристод...?
  
  "Мо он отправляли! Ба шумо мегӯям, ки ӯ бросился ба онҳо бе мо кунанд. Ягона чизе, ки ӯ гуфт, ин аст, ки духтар, ки Лус боиси он. Ӯ фикр мекард, ки вай бисер медонад, аммо буд, то назорат ин. Акнун, албатта, мо медонем, ки аз он аст, ки вай гуфт: ба ӯ - ки дастаи амрико буд, высадиться дар мыса Сен-Мишел 13-уми моҳе, ки дар як соат шаб ". Гектор пристально нигариста, Ника. Ду нафар аз он аҳли назар скучающими; Эрнесто бо умеди поглядывал дар нохунҳо. "Ва ҳоло бошад, кофӣ мехрубон хастед, ки ба шарҳ, ки аз духтарон шудааст, чунин мушаххас маълумот, кай, чӣ тавр шумо мегӯям, амрикоиҳо умуман рад намекунем фиристед. Ва чӣ тавр ту исбот кард, ки дар он аз ҳама вақти муносиб.
  
  Ник устало вздохнул ва тағйир мавқеи худро дар нимсола, бо истифода аз фурсат, рафтан бозӣ мускулами дар связках дар запястьях ва лодыжках. Ба ӯ чунин менамуд, ки ҳоло ба он дасти кофирон дар бозӣ каме бештар озодона аз пеш. Ӯ идома дорад маневрировать онҳо, то мегуфт.
  
  "Чӣ гуна глупым имконпазир гардад?" ӯ гуфт:. "Ое шумо намебинед, ки духтар попалась дар подброшенную иттилоот? Пас, ҳамон буд, ки бо духтаре Паулой. Ман буданд дастурамал ба маълумоти бораи Грозных, аз ин рӯ, табиатан, ман ба онҳо муносибати ба американцам. Афсӯс, ки худ Алонзо қарор садо post сигнал. Афсӯс, ки ӯ тасмим аз паи барои Цинфу бозгашт ба Бархўрди. Ва ту беҳтар аст, ки потрудиться ба кунондани онҳо, ки ту посылал ӯ, чунки ҳоло онҳо ба ту имон надоранд. Ба онҳо маъқул нест, вақте ки ба онҳо шпионят, ва ба онҳо маъқул нест, ҳамкории худро. Цин-фу хеле дар ташвиш аст, ки шумо, кубинцы, подвергнете хатари онҳо амалиети "Таркиш", агар хоҳед, ки идома ва дар ҳамон рӯҳ. Пас, агар ту медонӣ, ки ин барои ту хуб аст, ту снимешь бо ман ин веревку ...
  
  "Онҳо амалиети" Таркиш "?" Гектор поднялся аз стула ва потряс шудан. "Онҳо! Ин буд фикри Фиделя аз оғози сол, ва онҳо ваъда ба мо кӯмак мекунад. Мо доставили онҳо ин тараф, мо ба онҳо кӯмак ташкил онҳо анборҳои бо заруранд, ба мо изҳор намуданд, ба ӯ дар бораи сокровищах, ки хоҳад, маблағгузории онҳо. Онҳо дар ин ҷо омада, ҳамчун мушовирон ва акнун кӯшиш ба идора кардани тамоми шоу - ки агар онҳо буданд, американцами! Сипас онҳо уезжают дар Гаити, ҳатто ба мо гуфт. Аввалин чизе, ки мо мефаҳмем, дар ин бора он аст, ки вақте мо дар радио гузориш додаанд, ки Эскобар мертв. Ва онҳо мегӯянд, ки дар бораи ҳамкорӣ? Онҳо мегӯянд, ки дар бораи хатари Таркиши? Ба шумо мегӯям, мебуд, хеле беҳтар аст, агар мо худи продолжили шикор барои сокровищами! "
  
  "Шумо!" Ник засмеялся, вале дар дохили ором аплодировал.
  
  Ин мард буд, кладезем иттилоот. - Агар ту ҳатто ҳеҷ гуна кӯҳна ба сокровищам? Ба шумо? Е ту аз онҳо сдерживал? "
  
  "Сдерживал!" Гектор выплюнул суханони сквозь дандон. "Мадре де Диос, агар мо буданд, аз маслиҳатҳои, мо мехоҳам, ки ганҷе ва ҷаҳаннам бо китайцами ва онҳо ложью. Ҳатто бо мақсади амалиети "Таркиш" мо справимся бе онҳо ".
  
  "Дар бораи, ман ҳам фикр намекунам, - ба осонӣ гуфт Ник. "Давру замон тағйир ефт. Ман фикр намекунам, ки Blast бештар чунин, чунон ки шумо гумон мекунед ".
  
  "Оҳ, ин аст, то? Ки пас аз он?" Гектор сердито нигоње.
  
  "Шумо отпустите ман, ва ман ба шумо мегӯям. Ба ман бигӯ, ки нусхаи худ, ман фаро худро. Он гоҳ мо метавонем дар якҷоягӣ хуб аст snicker ".
  
  Гектор аст, комилан неподвижно, нигариста, ба ӯ аз боло ба поен.
  
  "Пас, смейтесь якҷоя, ҳамин тавр не?" - гуфт ӯ дар охир. "Ман бояд ба бигзор ба ту истироҳат, то ки мо болтаем дар бораи Blast, ва ман хоҳад фаро ту ҳама чизро медонам. Дар бораи не, дӯсти ман. Ман меояд, дар сари - бо запозданием, ман бояд иқрор шуд, вале ман дар асл чунин ба назар мерасад, ки ту выжимал аз ман маълумоти, ҳатто вақте ки лежишь нест. Ҳа ва дурӯғ ин калима! Акнун мешавад, дурӯғ, понимаешь? "Он мусоидат ба Нику буд суст ва угрожающим. "Эрнесто тайер ҳастам, ки барои табобати худ ва ба ман низ. Ва то Феликс метавонад рафта ва оғози развлекаться бо духтарон, агар шумо аз он бигзор мо фавран пайдо берун ҳақиқат. Ба ман бигӯ, ки дар аввал - он ки бо ту сухан дар бораи замке?
  
  "Кадом бархўрди?" - innocently гуфт Ник, лаънаткунандагони худро барои он чизе, ки аз ҳад зиед ба переступил черту, ва боз крутил шнуры худ запястье.
  
  - Ҳа, маҳз - кадом бархўрди? Гектор взревел ва бераҳмона зад Ника пои дар шикам.
  
  Ник хмыкнул аз дард ва согнулся пополам, схватившись барои шиками вобаста дасти худ ва скрывая ҳаракати онҳо бадани худ. "Мебуд, каме аҷиб ба тамошо, монанди нақши худ бо худ дар чунин вақт", - фикр кардам ба ӯ.
  
  
  
  
  
  Он ангуштони скользнули зери кӯтоҳ ва вырвали Пьера аз муваққатӣ и ' л барои паноҳгоҳ, вале фикр дар бораи он, ки ӯ фикр мекунанд хоси, буд, пасттарин аз он ташвишҳо.
  
  "Садись, ту!" Боз заданд, аммо ин дафъа бештар осон зарбаи, ба он тела.
  
  Ник выплюнул лаънат ва деҳот, ҳанӯз цепляясь барои шикам. Пйер ҷони худро фидо дар он дасти. Агар ӯ метавонист танҳо постоять кофӣ дароз аст, то ки маълумоти дар бораи амалиет "Таркиш"...
  
  "Эрнесто! Бирав, дар ин ҷо бо гвоздями. Ту, свинья лживая, дасти протяни.
  
  Ҷаҳаннам! Ҳеҷ вақт тормозить. Пьеру бояд фавран саҳмгузор бошанд. Ник застонал ва украдкой скользнул ангуштони худ оид ба маленькому шарику. Гектор наклонился ва яростно баъзеи Ника барои неуклюжие дасти. Ник вырвал онҳо аз дасти Гектора, сжал дар як сахт чун оҳан, дугона кулак, ки ҳанӯз сжимал Пьера, ва бераҳмона зад кубинца боло оид ба горлу. Гектор отшатнулся аз бегона пронзительным визгом, ва Ник бо мушкилӣ рушд мекунанд поднялся ба пойҳои. Эрнесто приближался ба он бо молотком, омода зад.
  
  Ник отпрыгнул ҷудо ва уклонился аз летящего номӯътадили. Он ангуштони скрутили гладкую сатҳи газовой гранулы, ва щелкнул крохотный механизми. Ӯ дод як як нафас чуқур мегирад, ки Феликс протолкнулся байни ду дигар ва вышиб ӯ пойҳои аз зери он, инчунин вақте ки ӯ афтод, ӯ бори дигар повернул крошечную лифофаи ва дод, то ки ба вай рост ба Гектора.
  
  Ӯ барқарор кардааст, ки аз унылой зелено-серой либос ва бо грохотом фарш афтод.
  
  "Пос, ки ин?" - проревел Гектор. - Феликс, инро гир он. Эрнесто, принеси боз веревку. Мо свяжем ин бача, мисли хук! Ӯ бросился дар Ника ва поймал он дар медвежьем объятии, ки қавӣ сжал ӯ дасти ба бадани худ ва қариб выдавил аз он нафас. Ник тира аст, держался аз сарчашмаи ҳаети худ шуш. Ӯ медонист, ки метавонад аз доред, то ба чор дақиқа, на вдыхая. вале медвежье объятие затрудняло он.
  
  "Шнура бештар не, - гуфт Эрнесто. "Ман бояд ба бозгашт дар кладовую".
  
  "Пас, бирав ва поспеши!" - прорычал Гектор.
  
  Дар Ника упало дили. Агар Эрнесто рафт, ҳоло он, ҳадди ақал мебуд, дар таъмини амният, метавонад, ҳатто хеле хуб барои кӯмак ба дигарон.
  
  "Безорам, он танҳо як каме металл", - гуфт Феликс, подняв Пьера ва принюхиваясь ба он.
  
  "Як албатта", - фикр кардам Ник.
  
  "Поторопись, - гуфтам ман!"
  
  "Ман наметавонам ба пайдо калид. Он бояд бошад, ки ое шумо дар ҷайбатон нигоҳ доред ".
  
  "Ба! Ҳамаи ҳамеша боқӣ мемонад, ки барои ман ". Гектор дар як лаҳза гузорем, фуҷур Ника ва полез дар pocketing. "Дар ин ҷо-"
  
  Дар рӯи Гектора появилось ифодаи зиеди худ даҳшат. "Ин хеле наздик, дар ин ҷо". Ӯ откинулся на корточках ва уставился дар ду худ ба мардон. Онҳо истода, раскачиваясь, монанди дарахтон шуданд, ки срублены, вале ҳанӯз тарк. Безмолвная расм длилась чанд сония, ки Нику писаронатонро вечностью. Ӯ откатился аз Гектора ва дид, ки чӣ тавр мард неуклюже двинулся ба он. Ҷараени бефоида будаам; Гектор ногаҳон ахнул ва схватился дар гулӯ. Феликс сдавленно вскрикнул ва растянулся он.
  
  Ник вскочил ба пойҳои ӯ ва неуклюже ҷаҳиши ба мизи меорад интихобшуда, барои он лежали Хьюго ва Вильгельмина. "Чап ду дақиқа, - ӯ фикр кардам. Метавонад як каме бештар. Он осон аст, аллакай эҳсос кунанд, худро нороҳат заполненными. Эрнесто удивленно уставился ба он ва суст потянулся ба наплечной кобуре. Пас аз он аз зону расплавились, ва он афтод.
  
  Пйер дод, ки худро аз он.
  
  Ник неуклюже қатъ ҳамчун ғолиби дар давидан ба мешках, ва ухватился барои худ стилет барои нек ҳафт. Ӯ неуклюже зажал майса байни запястий ва сарф ба онҳо бозгашт ва берун серией зуд пильных рывков. Гузашт солҳои зиед сония. Сипас як қабати прядь отделилась, ва Ник сахт дернулся. Он ҷисми умоляло translate рӯҳ; лекин ӯ дасти ҳадди ақал буданд, озод. Ӯ зуд наклонился ва разрезал ресмоне, связывающие он пойҳои.
  
  Гузошта камтар дақиқа - хеле камтар. Пас аз шахсони воқеӣ издевательств дар тӯли се соли охир ду рӯз ӯ маҳсулоти худро рафти, ва он сабр буд, на дар сатҳи зарурӣ, ва ӯ ба сухан оғоз ҳадс, бошад, ки ое ӯ зинда. К черту ин! ӯ гуфт худ. Танҳо инро гир калиди ва ба пеш!
  
  Шнуры ногаҳон разорвались. Ӯ оттолкнул онҳо ва кинулся ба бадани Гектора. Калиди - эй Худо, ки Калиди? Ӯ қариб шавад фарҷом, вақте ки фаҳмидам, ин аст, ки он тавонад имконияти задыхаться. Дар ҳаво истода густой ва вазнин газ.
  
  Ӯ баъзеи калиди ва давида ба хона. Он либос! Ӯ бо ноумедӣ огляделся, дидам, онҳоро бо баъзеи онҳо, дид худро дар рюкзак, боло он, ногаҳон ба хотир Вильгельмину, давида ба вай, ва сипас ба воситаи красную, взрывающуюся дымку дар сари худ фаҳмидам, ки шумо ба худ ҳамчун маньяк. Ӯ ҷиҳод барои назорат ва маҷбур худ калиди часбонед, дар замок бо тамоми эҳтиет, ки чӣ тавр pissed, ки медонад, ки занаш интизор аст, ба он ва ба ӯ бузург қазои, тугмаи ба осонӣ защелкнулся. Ӯ вырвал дари бросился ва захлопнул вай ба худ.
  
  Таркиш порыв садо вырвался аз он шуш, вақте ки ӯ прижался ба девори худ ва отшатнулся пеш бо резиновыми шатта ошеломленный. Пеш аз он чашмони ҳанӯз плавала red дымка, вақте ки ӯ втянул бузурги глотки ҳаво ва всмотрелся
  
  
  
  
  
  дар атрофи худ. Он рӯъе каме прояснилось, ва ӯ дид, ки воқеъ дар тускло освещенном долони нест, то тускло освещенном, ки ӯ метавонист дидан рентгении нур, биравед аз зери дари. Трещина нур! Ӯ маҷбур худро бешеное нафас сустнамоии ва зуд опустился ба зону, ба засунуть ҷомаи ва шим дар щель ба уловить сочащиеся ҳамсарон Пьера. Баъд аз он бархоста, танќисї нест давида дар охири коридора ва ба болои зина ва дар ҳақиқат вдохнул.
  
  "Чин аждаҳо" баста шуд, ки дар шаб, балки он буд, хеле пуст ва на он кадар бе ҳифзи. Карандашный дурахш вглядывался дар он торик гӯшаҳои, ва дар backyard chicken истода припаркованный джип; он ронандаи вооружен ва настороже.
  
  Ник тихонько бродил оид ба обшарпанным комнатам бар рестораном ва направился дар сопение спящего инсон. Аз се крохотных хуҷраҳо танҳо як буд, занята, ва дар аввал он ду ба чизе буд, шавқовар, кӯлҳои. Агар имконпазир буд, ба чизе ефт, пас ин бояд аз он ҷо бо дарахтони муѓљањои. Ӯ метнулся, мисли сояи, ба полуоткрытой дари сеюм хуҷраҳо ва қатъ берун.
  
  Гузашт аллакай қариб се соат бо он даме, ки ӯ шунид приглушенный бикӯбед дар хонаи Ужасных ва взломав дари пайдо кардаанд, ки Paula прыгает в ярости ва рафтан буда. Дар якҷоягӣ, онҳо чоп дигарон занон, ки кипели аз ғазаб ва қариб пурра нест, ҳаросон шуданд, ва сипас онҳо баргузор конфронс бо Луз чӣ тавр ба он ситора. Вақте ки пойбанди худро ба таърих, Ник гирифта, аз боло ва изложил нақшаҳои худро оид ба избавлению аз безжизненных аҳли Алонзо.
  
  Акнун ӯ истода буд, ки дарҳои кушода дар ошенаи болоии чин тарабхона Цинфу ва гӯш. Вазнин нафас тағйир наефтааст, ва дар ҳаво витал ширин бӯй аз дуд. "Опиумный хоб", - фикр кардам Ник. Шояд сновидец идома хоҳад орзу ва рӯҳан ин шаб сафари.
  
  Ник переступил маш, ва қариб дар як вақт рӯй се чорабиниҳо. Прозвенел ташвишовар занги, ҳуҷраи ногаҳон залило равшан светом, ва полуодетый man чин вскочил бо сатҳи пасти раскладной категорияҳо дар кати хоб бо криком худ даҳшат. Дасти Ника шевельнулась, мисли раъду ва подошла ба Вильгельмине.
  
  "Бархоста, сарҳои дасти бар сари ӯ ва нишон хомӯш ба ман, ки ин дурўғи отключается, е ман вышибу шумо маѓзи", - зуд, кӯфтанд, ки ба вай китайски. "Дарк кунед!"
  
  Мард выругался ва суст поднялся. Сигнал будильника нигоҳ гудеть.
  
  "Тезтар. Ва танҳо ба ман нишон те - ман њамин корро мекардам ".
  
  Мард уперся дар девори назди картотеки ва наклонился.
  
  - Ягон уловок, - прорычал Ник. "Танҳо ба ман нишон те, - гуфт ва ман".
  
  Бача попятился ва қайд кард, ки ба калиди дар девори худ.
  
  "Отойди!"
  
  Ӯ отступил ҷудо ва боком мепоиданд барои приближающимся Лақаби хеле бо диққат мепоиданд ҳамчун Ник бошад дар он заглушенный "Люгер" ва ламс деворҳои. Калиди щелкнул боло.
  
  Будильник заскулил, ва дурахшон нур ногаҳон погас.
  
  Дар чернильной dark послышалось рычание, ва Ник зуд развернулся ва ду бор шањ дар фишори ки дар он ба ҳаракат. Мард фавран афтод бо кар шуда кардам стуком, ки аз он задрожал павлус.
  
  Ник осветил он ва поморщился ҳангоми шакли. Ду нақшаҳои бузурги аз голодного даҳони Вильгельмины кофӣ буд, то каме нест мешикананд инсон дар қисми.
  
  Ӯ медонист, ки бояд тарк, вале ӯ инчунин медонист, ки бояд дар назар буд, ки дар ин хамелеон. Чи лучу он хуруҷи, ин буд, ки ягона чизе, ки дар ҳуҷраи, ки арзиш шармгоҳи бо истифода аз хотиррасонӣ.
  
  "Ҷолиб будильник", - фикр кардам, ки ӯ возясь аз худ отмычкой. Кофӣ громко, ба разбудить қавӣ спящего, вале кофӣ нест громко, барои ҷалби диққати аз берун. Инстинкт, на чизе дигар, маҷбур он фавран куштани садои.
  
  Ӯ зуд порылся в ящиках бо папками. Асосан ресторанная почта. Чанд ҳарфҳои дар китайском, ки ба он гузошта, дар pocketing. Расмии нома дар испанӣ. Менюи. Китобҳои ҳисобдорӣ. Суратҳисоби.
  
  Ва дар роҳи оҳани масолеҳи тубе харитаи.
  
  Ӯ зуд обыскал қисми хуҷраҳо ва бештар чизе пайдо нашуд. Сипас ӯ ором спустился нардбон, бори дигар зуд оглядел тарабхона ва мос ва берун омад дар гузаргоҳи сарҳадии, тихонько насвистывая.
  
  Paula слезла бо водительского ҷои.
  
  "Ту торопился", - пробормотала вай. "Ҳама чиз хуб аст?"
  
  "Хуб аст. Дар ин ҷо, то ин ки дар курсии, ва он гоҳ бирав ва наблюдай дар охири тангкӯчаи.
  
  "Дуруст аст." Вай послушно двинулась дур.
  
  Ник приступил ба кор. Ӯ царакат бадан яке паси дигар ба воситаи сиеҳ ҷараен ва насб ба онҳо дар тарабхонаи, хушхӯю ба мизи, ки агар онҳо заснули баъди плотного нисфирӯзӣ. Он художественная аранжировка Гектора буд, на он кадар ба анҷом расид, вақте ки ӯ шунид резкий, қариб неистовый свист аз тангкӯчаи ва садои мошинҳо, свернувшей дар кунҷи неподалеку. Ӯ партофт Гектора ва давида.
  
  Paula вернулась ба ҷои ронанда бо дохилшуда мотором джипа.
  
  "Вақти худ, баръакс, - прошептала вай. Ӯ зуд закрыл дари бозгашт ва ҷаҳиши наздик ба он.
  
  
  
  
  
  Вай включила мотор ва бо ревом выехала ба фарҳанг.
  
  "Кадом хислати?" - гуфт Ник, вақте ки вай дар навбати худ, ва сипас боз як.
  
  "Ин мошина", - выдохнула вай. "Фикр намекунам, ки ӯ дидааст, маро, лекин ман ӯро дидам - перевязанную сари шумо ва ҳамаи аст, ӯ наклонился пеш ва гуфтугӯ бо худ ба ҳайси ронандаи. Цин-фу рафта, дар шаҳри.
  
  Грозные
  
  Ник деҳот дар боби зиеди обеденного мудаввар ва хушбахтона доранд дар худ ҳамсарон. Изабелла, Тереза, Альва, Лус, Paula, Люсия, Инес, хуанита a ... Оҳ, занон, занон. Чунон ки ӯ ба онҳо дӯст медошт! Ӯ табассум табдил ефтааст васеътар, вақте ки вай нигариста, онҳо. Ӯ мылся, брился, хоб, додаед, ба варзиш, ел ва акнун любовался восемью милыми дамами. Осмон, дар ин ҷо аст, ки ба он буд,. Ӯ бо хурсандӣ вздохнул. Як е ду нафар буданд, ба он як каме повзрослевшими ва Луз ва Альва ҳанӯз ҳам ба назар бледными ва бандҳо, вале бидуни истисно ҳамаи кӯшиш назар барои ӯ чун беҳтарин шумо метавонед.
  
  - Сеньор Шуд, шумо, чунон ки ба шумо мегӯям, пускаете слюни, - қатъиян гуфт Люсия. Ӯ буд, поразительно зебо зан миена-сола, служившей воспитательницей сержант-майор Грозных. "Ва ман метавонам мепурсанд, ки шумо кардаед, субҳи имрӯз дар ҳуҷраи худ бо Хуанитой, ки ба он то хихикать? Вай бояд буд, хизмат ба ту фақат як пиела қаҳва.
  
  "Чаро, гаронбаҳо ман худ дар Люсия, - укоризненно гуфт Ник. "Он чизе, ки ӯ кард. Ва ҳар, ки чӣ кор ман буд, дар ин машқҳои йога ".
  
  Хуанита a боз хихикнула. Ин буд, ки хурд смуглая духтари бо тањќиќи смехом ва паст температурой напазед. "Ту бояд шуд, ки он дид, Люсия. Шумо ягон бор дида як мард, ки аз он ба маблағи сари ва sucks шиками? "
  
  "Дар айни замон? Албатта, не, - азми қавӣ гуфт Лючия.
  
  "Ман метавонам мепурсанд, сеньор Шуд, ки шумо суфра пеши шумо?"
  
  Ник гуфт. "Ман доберусь то ин, бо гузашти вақт. Ин бояд даъват шумо бевоситаи изтироб, вале ман фикр мекунам, ки шумо ҷолиб хоҳад буд. Аввалан, ман фикр мекунам, мо бояд ба шумо мегӯям, ки каме муфассал дар бораи он, ки рӯй ба Гаити. Paula?
  
  Пойбанди таърихи зуд ва муљаз, ки ба таври масъул, он мебуд, восхитился худи Hock. Ҳеҷ яке аз занон прервалась. Изҳори шахси мелькали дар дармеафтанд, ва дар баъзе лаҳзаҳои суханронии онҳо издали тихие стоны ужаса, вале онҳо шунидаем, чунон зич, мисли ҳар дигар экипаж AXEmen дар брифинге. Мафтуни Ника онҳо росло. Ин зан сазовори сокровище; аз ҳамаи мардум аз онҳо истифода мебуд, онро оқилона.
  
  Вақте ки Paula закончила, наступило кӯтоҳ хомӯшии боиси. Чашмони маро ба мизи, ва дасти шуданд фишурда мешаванд ва аз ғазаб.
  
  Ник зуд вмешался, ки пеш аз он оғоз вокуниши. "Люз, бие, бори дигар фаҳмонед худ таърих ба мо тавонистем ба ќисми қисми гузоштани. Чӣ аз ҳама муҳим аст, зеро он калиди разгадке: ҳамаи он чизе, ки шумо медонед, дар бораи Алонзо, ҳама чиз, ки ӯ медонист, ки дар бораи шумо аст,".
  
  Луз суст кивнула. "Ҳамаи, ки ӯ ҳамеша медонистам, ки дар бораи ман буд, маленькими личными он чи, ки ман принадлежал ба гурӯҳи ватанпарвар, даъват Грозными. Навъе ӯ бояд дошел то слуха, ки мо охотимся барои сокровищами, зеро ки ӯ ҳама вақт мегуфт, дар ин бора хитроумно ". Вай умоляюще посмотрела дар Пауло. "Дуруст аст, ман дигар чизе ба ӯ гуфт:. Он гоҳ. Вале ман фикр мекардам, ки ӯ дар ҳақиқат чунин бад нафар, танҳо касе, ки монанди мо буд ва ҳеҷ бадӣ дар он аст, ки баъзан знакомств бо он дар шаҳри. Ӯ буд, марде, ки бо ӯ имконпазир буд, ба гап ...
  
  "Ҳа, ман медонам", - нармӣ гуфт: Paula. "Ман медонам, ки чӣ тавр ба он расад".
  
  "Ва вақте ки ту бо он рӯзе, ки Paula уехала дар Гаити, - пурсид Ник, - ки гуфт?"
  
  "Ӯ дар ҳаяҷон буд, - гуфт Луз. "Он чизе медонист ва ҳама вақт намекал, ки ин вобаста ба сокровищами. Ки ж, ман бояд буд ва бидонед, ки он чӣ буд, - ман гуфт шумо ба шоми дирӯз, мисли ман кӯшиш ба симро, ин аз он. Вале ӯ ҳеҷ раздавал даром. Пас - ман пешниҳод намуд, ки ба ӯ бар ивази ". Вай пристально посмотрела дар Ника. "Ман ҳеҷ гоҳ махсусан нест, фикр дар бораи ғояи Паулы дар бораи кӯмаки амрико. Инак, ман наќл кард, ба ӯ дар бораи ту. Гуфт, ки мо лидер ҷавобгӯи трейлер раҳбари, хабар дод ба ӯ вақт ва ҷои. Ва ӯ буд, в ярости. Гуфт, ки танҳо пайдо кардаанд худро муҳаммад улику ва рафтан барои мубодилаи он на бо касе, ҳатто бо кубинскими шарикон ва хислатҳои ӯ побери, агар ба он саф амрикоиҳо. Он гоҳ ӯ ҳатто мехост, ки гарун калиди. Вале ман ... кор аз болои он. Сохта буд всевозможные ваъдаҳо дар бораи он, ки чӣ тавр интизори баргардонидани он ки мо хоҳем ба кор якҷоя. Гуфт, ки ман дар бораи рафтан ба кор дар гурӯҳи худ ва кӯшиш ҷамъ дигар маслиҳатҳои, ки мо бо он поделимся. Дар якҷоягӣ мо назар сокровище, ефтани он ва зинда дароз ва счастливо. Ба назар мерасид, ки ӯ ба ман бовар кардааст ". Вай оҳанги буд сухим. "Акнун ман метавонам, пешниҳод, ки чӣ тавр ӯ мебуд муфид ба ман бигӯ, ки агар мо дар ҳақиқат якҷоя кор ва пайдо аст,. Вале ман боварӣ дорам, ки ӯ гуфт ҳеҷ худ кубинцам, ҳеҷ китайцам, ки куҷо рафта ва кӯшиш кунад ".
  
  Ник гуфт. "Ман фикр мекунам, он аст, хеле равшан, ва ӯ қарор кард, ки барои чи ое тиҷорат барои худ. Ва чӣ гуна дар бораи он маслиҳатҳо? "
  
  Вай наморщила бинї ва назар задумчивой. "Ман фикр кардам ва фикр дар бораи ин, аммо то ба ҳол наметавонам сару ин. Вале, чунин ба назар мерасад, мувофиқ нест
  
  
  
  
  
  ин аст, ки бо дигар подсказками? "Trujillo es mi Pastor". Благодетелю Трухильо ҳамеша нравилась ин строчка - тамоми ин забур, воқеан "Trujillo es mi Pastor"! Шумо медонед, чизи дигаре? Ҳамаи то кунад, зеро ки ӯ ба миқдори махсусан менял: Трухильо ман пастырь, ман намехоҳам. Ва ғайра. Ego мардон! Ҳа, ӯ дӯст медошт ин забур ".
  
  "Ин хеле хуб маслиҳат", - гуфт Ник. "Чӣ мехоҳам ин аст, ҳеҷ значило". Ба Он хотир, ки чӣ тавр хонда дар бораи ин маленьком куфр, ки яке аз льстивых тарафдорони Трухильо переписал забур дар хвалу худ боссу-диктатору. Акнун он сатри яккум табдил ефтааст, тугмаи ба разгадке. "Сабз чарогоҳ", - оҳиста ед Ник, вспоминая суханони. "Тихая об. Роҳи накардаам? Ин аст, базӯр метавонад бошад барнома. Вале чӣ гуна дар бораи водии сояи хукми ва хона Худованд? Ба назар мерасад, ки он мувофиқ ба камияш бо яке аз дигар улик, La Trinitaria - Троица ".
  
  "Вале ин ба ҳайрат!" - возмутилась Лючия. "Кощунство!"
  
  "Он аст, базӯр волновало Бузург Инсон", - горько гуфт худенькая духтар бо номи Инес. "Ман қариб оғоз ба дарк мекунанд, ки чаро ӯ фикр кардам, ки ин ҳама пас хандаовар аст. Вале ман наметавонам дарк намоянд, ки кадом муносибати ба ин дорад, "Замок металлҳои сиеҳ" ".
  
  - Ман ҳам, - эътироф Ник. "Аммо, шояд, кадом аст омӯзиши прольет нур дар он. Ҳар касе мехоҳад, ки ба табдил ихтиериен? "
  
  "Ман њамин корро мекардам", - мегӯяд Тереза тихая. "Ман кор дар китобхонаҳои".
  
  "Хуб аст. Сипас - ое касе аз шумо ба ед касе, ки метавонист донист, ки дар куҷо ва дар куҷо ба чи, La Trinitaria проводила худро маҷлиси?
  
  Ҳамаи качали головами.
  
  "Мо метавонем, пурсед, дар байни дигар", - гуфт Paula. "Ҳоло наваду як аз мо, ки бо он шумо познакомились. Мумкин аст, касе аз онҳо чизе придумает. Мо низ метавонем бо диққат аз назар гузаронед, тамоми ҳуҷҷатҳое, ки метавонад назари худро мо шавҳаронашон. Ман медонам, ки ҳамаи мо, вале мо барои ҳеҷ қадар ".
  
  - Фикр мекунам, - ба нармӣ гуфт: Тереза. "Дар ҷустуҷӯи тасвирҳо ва кӯҳна бо хондани мактубҳои. Ман дар ед дорам, ки дар Мануэля буд, рӯзномаи, вале ӯ сжег он незадолго то он вақте ки онҳо омада ба он ".
  
  "Бояд дигар дневники", - гуфт шадидан ба баланд тағйирпазир духтар. Ник одобрительно дар назар вай. Ин буд, Изабелла, бо блестящими зелеными чашмони ва гривой красно-медали тилло мӯй. "На ҳамаи онҳо бањри сӯзондан дневники ва ҳуҷҷатҳо. Дар ҷое, ки бояд бошад, ҳарчанд клочок қиматнок бо-бигӯ, закодированными пометками ".
  
  "Ҳа, лекин дар он вақт полис ҳар проверила", - возразила Juanita. Вай дароз перестала хихикать. "Онҳо ҳатто разорвали мо китобҳо".
  
  "Ман медонам, аммо чизе, ки метавонист упущено аз хотир. Ин буд очевидный ҳуҷҷати - ҳатто рӯзномаи Мануэля, эҳтимол буд, зашифрован.
  
  "Маблағи имтиҳонсупорӣ, - гуфт Paula. "Изабелла, ту займешься ин атрофи гӯшаи. Доберитесь то ҳар вдовы Муқовимат дар шаҳри ва аз онҳо ба воситаи ҳама, ки боқӣ мондааст, ки аз онҳо ба мардум. Яъне он буд, ки онҳо иқтибос шудааст. Ро интихоб кунед, ки ним даҳҳо нафари онҳо ба шумо кӯмак паҳн кардани маълумот ва им ҷустуҷӯ. Он бояд бошад, мушкил аст; аксари онҳо кричали, ки аз он чи ба ое ". Вай посмотрела дар Ника ва слабо гуфтам ба ӯ. "Мо сухан дар бораи Ассоциированных Ужасных, хеле фаъол узви аз онҳо ҳанӯз вуҷуд хона ва чизе, ки боқӣ мондааст, ки аз оилаҳои онҳо. Онҳо хеле хуб рӯй ҷамъоварии маълумот - ва, агар хоҳед, паҳн намудани овозаҳо ".
  
  "Ҳа, - гуфт Ник. "Ман мехоҳам, ки онҳо бо диққат следили барои ҳар гуна аломатҳои фаъолияти Кубы е Чин ва дарҳол доложили шумо. Ва ман мехоҳам, ки онҳо аз thinnest роҳи пур кардаанд шаҳри слухами дар бораи алоҳидаи лагерях кубинцев ва чин, прячущихся дар кӯҳҳо. Ва баъдан, агар ки онҳо метавонанд барои мубориза бо ин, ки ҷалби ки ба худ диққати, ман мехостам, ки ба баъзе аз онҳо внушили идеяи, ки кубинцы ният дорем, ки ба фурӯши чин ва дигарон - ки хитоиҳо истифода кубинцев мисли козлов отпущения. Ин хоҳад вазнин, вале мумкин аст. Вале ин ба шумо лозим аст, то ки онҳо бросили худ ба гардан лашкари чин ва кубинцев. Шумо метавонед ба кӯшиш ...
  
  "Ман метавонист, кӯшиш поручить Люсии идора", - гуфт Paula. "Ман кафолат дода наметавонад, ки вай добьется натиҷаҳои".
  
  Лючия тира аст, гуфтам. "Ва, ки ягон таъсири. Сеньор, осонтар аз шумо гумон, маҷбур занон паҳн аксари дикие овозаҳо, ва он гоҳ худ берун рафта, аз худ белоснежными ва невинными.
  
  Ник усмехнулся. "Омода поспорить, шумо низ метавонед ин корро. Ин тарк ман, ки ҳиссаи он. Дар ҳоле, ки шумо бо чӣ кор машғул ҳастед худ парванда, ман ба назар - назар ба ҷои недалеко аз Санто-Доминго, ки ба ҳамаи уликам, ки чӣ тавр мо метавонем, ки ба таъбири онҳо имрӯз. Метавонанд ва дигар улики, ва мо низ бояд ба онҳо ҷустуҷӯ. Ое поблизости дигар собиқ трухильонцы, ба монанди Падилья, аз болои онҳо ба мо кор кардан метавонем? "
  
  "Хеле бисер, хеле эҳтимол, - насмешливо гуфт: Paula, - аммо онҳо, одатан, шарм худ гузашта. Маълум тарафдорони Трухильо нырнули дар укрытие, вақте ки ӯ мурд, ва аксари дигар хеле скрытно ҳикоят ба худ сиесат. Ҳеҷ кас мехоҳад, то дарк кунем
  
  
  
  
  
  ки дошт, ба ӯ чӣ гуна муносибат. Танҳо изредка, вақте ки меояд, як табаддулоти правых е, мумкин аст, ҳизби мавзӯъ реша, ки дар он разливается аз ҳад зиед спиртного, яке аз онҳо выскакивает ва нишон медиҳад худ. Мо буд, ки хеле душвор аст, ки выследить касе е аз онҳо ".
  
  "Чӣ ж, бие дар бораи давом додани он, ки мо дорем", - гуфт Ник. "Ва агар мо кашф, ки мо дар тупике, мо омад, то бо ҳам як сплетню барои круговорота слухов - подоши барои маълумот, ҳиссаи истихроҷи е чизе, ки дар ин гуна худро. Вале то он даме ки мо дорем бар аз кор кардан. Ва, ниҳоят, ва мо сар ". Ӯ царакат рол қиматнок аз масолеҳи чубуќ ва разложил суфра. Ин буд, корти Гаити ва Ҷумҳурии доминикан, ки ӯ ефт, дар ҳуҷраи наверху Чин Аждаҳо.
  
  "Ник, ин, сӯҳбат, ва ҳама вақт аз он буд, корти хазинаҳои", - гуфт Лючия, пристально менигаранд он.
  
  "Он чизе, ки вуҷуд дорад", - гуфт Ник, разглаживая он. "Ин шояд ҳатто бештар муҳим аст. Ман мехоҳам гуфт, ки он нақшаи амалиети "Таркиш". Взгляни ва ба ман бигӯ, ки ту думаешь ".
  
  Атрофи он столпилось ҳашт зебо тел ҳашт симпатичных шахсони дар назар намоед. Атрафшон, ки онҳо нанесли барои гӯши, ки махсус барои Ника, окутали он ҷазои нисбатан сабуктар иваз облаком сладкой femininity. Восхитительно! - фикр кардам, ӯ ва саховат вдохнул. Ӯ ҳис султаном дар худ гареме. Ба истиснои он, ки султон нест ставил мебуд, бизнес боло масхара.
  
  "Вале чӣ қадар ба ягон хел расм ҳам накашед!" - удивилась Paula. "Ман фикр кардам, ки Blast хоҳад кард, ки кадом аст он муносибати ба лоиҳаи бомбаҳои шояд ракетному объекти. Вале чаро ба онҳо бояд ин қадар? Бингар, ки шаш атрофи Гаити ва Санто-Доминго. Ва яке дигар дар Кубӣ. Ҳатто дар Пуэрто-Рико. Шумо боварӣ доред, ки ин барои амалиет "Таркиш"? "
  
  Ник гуфт. "Ман як бартарии дар назди шумо. Буд, нома аз худи Фиделя мо приятелю Цин-фу. Дар он буд, раздано на он қадар зиед аст, ки ман метавонист, лекин ӯ скулил дар бораи талаботи оинномавии ва зикр ҳашт муассисаҳои таҳсилоти ибтидоӣ иншоот, ки бояд набахшид барои амалиети "Таркиш". Ва дар он ҷо гуфта шуда буд, ки заминаи он, гуна, ки дар Кубӣ, недалеко аз Гуантанамо, - ӯ ткнул ангушти дар корт - тайер аст. Не, гуфта шуд, ки барои чӣ, вале бингар, ки ин нисбат ба дигарон ". Онҳо назар, ки чӣ тавр ӯ водил ангушти замини назди соҳили обанборҳо ҷазира.
  
  "Мебинед? Рост баръакс дахлдор пойгоҳи дар Гаити. Якҷоя онҳо назорат Наветренный ағбаи, бигзор танҳо дар бораи кўмак, ки аз онҳо дорем, ки аз ду дигар дар ин ҷо, дар поен. Ва назар ба он, ки аст, ки дар худи шарқӣ нуқтаи Санто-Доминго. Миени ин ва он аналогом дар Пуэрто-Рико ағбаи Мона метавонад пурра баста барои кораблей ИМА. Онҳо метавонанд аз ӯҳдаи ҳатто бе заминаи ба Пуэрто-Рико бо истифода аз ин эҳтиетии базаҳои дар шимоли ва чануби ".
  
  "Вале онҳо наметавонанд сохтани заминаи ба мо замин!" - горячо гуфт: Изабелла ва он рыжие мӯи коснулись шахси Ника.
  
  "Ҳоло не, наметавонанд", - гуфт Ник. "Вале онҳо метавонанд, ки возьмут ҳокимият, ки, ман комилан боварӣ дорам, онҳо ба зудӣ ба кор. Гаити созрело барои переворота; Доминго нест, ҳақиқат ва сахт отстал. Ман фикр мекунам, ки заминаи ба Пуэрто-Рико - несбыточная хоб, балки ҳатто сурх метавонад орзу ".
  
  "Ман намефаҳмам", - рост гуфт Луз. "Шумо дар хотир доред, ки онро дорад, чизе ба кор бо бомбами, испытательными взрывами е ҳатто межконтинентальными баллистическими ракетами?"
  
  "Баллистические мушакҳои, бале, вале хурд дальности. Ва кӣ бояд бомбаҳои, агар мумкин аст, бурида тамоми кореяи Ҷанубӣ Амрико аз ИМА бо истифода аз чанд ракет хурд дальности, адад тайераи тамғаи наземного базирования ва береговых батареяҳои? Гӯш кунед, аксгирии ин ҷазира, ва шумо даст укрепленный наземный bridge тавассути Карибское баҳр. Амрико киштӣ тавонистанд, ки шояд ба воситаи ин aisles, на будан выброшенными аз об аст, ки бештар мураккаб аз қитъаҳои батарея ва ҷуфти кўњна адад тайераи тамғаи. Ва ин Blast. Ман фикр мекунам. Вале дорост, ое сурат мегирад, танҳо то ки онҳо иҷозат дода ва баъзан ҳатто поощряются. Ин яке аз сабабҳое, ки ба шумо лозим аст, ки даст ба ин заговорщиков громко ва зуд вилять. Бештар мешавад, маълум аст, ки дар бораи происходящем, ба беҳтар. Ва нагузоред, ки касе cheat худ гуфт, ки роҳбарони ҳар яке аз ин ғ мехоҳанд, кӯмак ба касе е ба ғайр аз худ ". Ӯ свернул корт ва боз вставил вай дар трубку. "Онҳо ҷашну шуморо рост ба ҷаҳаннам, ва агар Трухильо чизе фаромӯш кунад, ки помучить шумо, онҳо восполнят он".
  
  "Ва кадом муносибат ҳамаи онро дорад, ба сокровищам?" - аноби Люсия. "Не, он ба ман нест, махсусан он гаштанд ҳама боз чизе ба шумо мегӯям, вале чаро онҳо бояд машғул охотой барои сокровищами - мо охотой барои сокровищами - вақте ки онҳо доранд, чунин бодиққат продуманные нақшаҳои, ки ба гирифтани онҳо?"
  
  Ник отодвинул кафедра. "Онҳо бештар аз нақшаҳои мураккаб, вақте ки онҳо доранд, барзиед якрав мебошад. Шумо метавонед бисер бо сотней миллион доллар пул аз русия дигар ". Ӯ бархоста ва масхара улыбнулся аз мизи. "Ман як, ҳамаи шуморо барои таваҷҷӯҳ ва барои он, ки шумо - ҳама ба шумо - чунин зебо".
  
  "Чӣ хуб дошта бошад, як мард дар хона", - мечтательно гуфт Альва.
  
  "Бале, ҳамин тавр не?" Paula розї шуд. "Мебуд, боз ҳам беҳтар, агар мо буд, як взвод".
  
  
  
  
  Ӯ буд, двухдневная щетина ба рӯ, бад сидящая, бад подобранная либос дар бозгашт, ва ӯ бродил бо ҷумҳурии доминикан деҳаи, выглядя чӣ тавр деҳқонии, охотящийся дар дарсњо бычка. Ҳеҷ хизматчиени ҳарбие ОАГ, ҳеҷ маҳаллӣ аҳолии нест взглянули дар он беш аз бегло.
  
  Вале дар бесформенной либос деҳқон буданд, спрятаны люгер, стилет ва заменитель Пьера, инчунин баъзе дигар приспособлений, камтар мувофиқ ба фермерњо, аз шахсе бо номи Киллмастер.
  
  Ник шагнул худро сеюми долину дар як рӯз, напряженно фикр. Шояд ӯ дар назар афканда, то хеле дур ва е ба қадри кофӣ дур. Шояд ӯ низ айнан мефаҳмидам суханони Бисту сеюми забур ва ин буд, ки танҳо аввал ибора, ки дар он ӯ следовало равона. "Trujillo es mi pastor" "Пастор". Чӯпон.
  
  Чӯпон. Хочагињои? Дар Сан-Кристобале, танҳо дар ҳаждаҳ мил аз Доминго, буд, ки худи хочагињои шодравон диктатора Фундасьон. Ӯ пешниҳод намуд, ки барояш беҳтар аст, назар ба он, вале чунин менамуд маловероятным, ки он ҳанӯз обыскали то асосҳо. Дигар хољагињо? Е "пастор" буд, интерпретироваться ки чӣ тавр саркоҳин е приходской саркоҳин? Калисо ... собор ... миссионерский хона ... вале замок? Convent? Тереза сохта буд, ба ӯ як рӯйхати аст. Ӯ влез дар ҳар як аз онҳо, рассказывая таърихи нокомиҳо, ва исбот кард, ки оқилтаранд.
  
  "Сабз чарогоҳ", - боз фикр кардам ба ӯ. "Тихая об". Ӯ дидам, бисере аз он, ва дигар, вале на бо ҳам. Метавонад, ба онҳо полагалось бошад, ҷамъ. Е, шояд ӯ лаял њатмї ба он дарахт.
  
  Ӯ қатъиян шагал. Дар водии зери он буд, ки як фермерӣ шаҳраки ва болои дарахтон показался шпиль маленькой калисо. Он бояд буд, бояд он дар охирин истгоҳи як рӯз пеш аз бозгашти ба пешвози Паулой ва джипом, ва ӯ горячо умедвор буд, ки ин навъе окупится. Ҳатто фику дар як деги бо тыла, вақте ки ӯ задавал худро борик масъалаҳои мебуд долгожданным ибратест, ки ӯ табдил ефтааст гарм.
  
  Аксҳоро буд; дар он ҷо чизе набуд. Хурд калисо сохта шуда буд дар соли 1963, ва он ҷавон усқуф бо ифтихор гуфт Нику, ки ӯ ва он прихожане худи тоза девственную замин.
  
  Ник выпил қонунгузорӣ пешниҳод як шиша об, манзилаш ба ӯ ва ба рӯйгардонӣ бозгаштанд.
  
  Боз як гумшуда рӯз.
  
  * * *
  
  Доктор Цин-фу, дар дохили выругался. Ба ҳар куҷо, ки ӯ ҳеҷ рафт, ба ӯ дар пятки цеплялся кадом чизе проклятый кубинец. Ӯ буд, то эҳтиет бо парванда оид ба ихтиери ин таинственных тел, балки навъе чизе просочилось берун. Дар ҳар сурат, дар он бинои гузаронида шуд полицейское тафтишот - хушбахтона, пас аз он, ки чӣ тавр ӯ ва Мао-Пэй кардед худро ужасную вазифаи, - ва одамоне, ки дар кӯчаҳои бегона менигаристанд ба ӯ. Ӯ закрыл "Чин аждаҳо" "таъмир", гуфт ӯ, ҳар касе, ки ба он спрашивал, ва бар худ ба бизнес то ба рӯзи ифтитоҳи он.
  
  Ӯ, албатта, на ба онҳо гуфт, ки он як бизнес аз он иборат аст, ки выслеживать собиқ тарафдорони Трухильо ва кор бо онҳо, бо истифода аз подкуп ва шантаж. Ӯ низ омода буд пытать ва куштани, агар ин кӯмак хоҳад кард, ва ӯ эҳтимол фикр мекарданд, ки ин кӯмак мекунад. Воқеан, ӯ аллакай кушта як инсон, ки угрожал пожаловаться ќабл ба он таҳдид шантажа.
  
  "Мао-Пэй". Ӯ наклонился ва тронул худ ронанда ба китфи. "Бас в библиотеке. Ман мехоҳам ба назар кӯҳна рўзномавӣ файлҳо ".
  
  Мао-Пэй хмыкнул, ва он гоҳ ногаҳон ба хотир бораи он манерах.
  
  "Ҳа, ҷаноб", - гуфт ӯ ловко.
  
  Цин-фу откинулся пеш ва е назар ба воситаи китфи. Хислатҳои! Мотосикл ҳам преследовал онҳо.
  
  Ӯ сердито нигоње ва гирифта сигариллу. Дар шаҳр рафтан аксари безумные таърихи, ва ӯ медонист, ки дар нимаи онҳо нест, дур аз њаќиќат нест. Аммо ӯ буд, бало боварӣ дошта бошад, ки кубинцы дар ҳақиқат мехост, ки вайрон онро бодиққат продуманные нақшаҳои. Ҳама ишора ба ин аст, махсусан ин нескончаемый дум. Ва ҳанӯз ӯ наметавонистам, ки аз куҷо рафт дорам, ки ин сол дар он кубинские бадан, ки гирифта, нақшаи амалиети "Таркиш". Албатта, на кубинцы. Онҳо буд, своя нусхаи. Ҷое дар ин штуке буд сеюм тараф.
  
  Грозные. Ки онҳо ба исми ҳамаи чин дьяволов?
  
  Касе мебуд, онҳо на буданд, вай муборизаро онҳо дар бозии. Ӯ гум чанд нафар, аз ҷумла ин кирдори ношоям аст тупого рафтанӣ буд-кук, балки аз он ҳам боқӣ монд гурӯҳи одамон, обученных усулҳои ҷустуҷӯи ва пурсиши. Ин аз ҳама лаҳзаи онҳо буданд ҳаминро дар саросари шаҳр, ва ӯ сомневался, ки аз якчанд глоток вырывались додзанӣ хашми. Агар буд, ҳангоме ки малейший имконият, ки онҳо медонистанд, касе, ки медонист касе, ки чизе медонистам, пас аз онҳо буданд, маводи барои он ордбарорӣ шиканҷа.
  
  Ӯ тира аст, улыбнулся ва затянул сигариллу. Вақте, ки шикор ба анҷом хоҳад расид, дар Operation Blast хоҳад вобаста аст, ки баъзе тағйирот.
  
  Ое прокляты ин кубинцы ва онҳо рябая предательская шкура! Бо вуҷуди он, ӯ ба таври комил бо онҳо ладил.
  
  Он дурное кайфияти ногаҳон сменилось смехотворным оптимизмом. Ӯ хуб ладил. Он дархост приносили самара. Муваффақият буд, ки дар он дасти.
  
  
  
  
  
  
  Бо следам хазинаҳои
  
  "Метавонад, ба мо беҳтар мебуд самому пайравӣ Цинфу", - прорычал Ник.
  
  Дар хона бо закрытыми ставнями вақт буд, ки конфронс ва кайфияти он буд, бад. Цин-фу дида дар ин ҷо, дар он ҷо ва дар ҳама ҷо, ва он гоҳ ӯ ногаҳон ғоиб шуд. Чунин ба назар мерасад, маъракаи оид ба перешептыванию буд, он қадар бомуваффақият, ки ҳокимияти ОАГ кофӣ дар бораи ба харҷ менамояд. Онҳо қасдан чанд кубинцев, вале хитоиҳо улетели аз coop мурғ.
  
  "Ғайриимкон аст", - азми қавӣ гуфт Люсия. "Албатта, мо ҳамеша дар назар онҳо ошкоро, вале бо кубинцами, ки ҳамеша пайрави ӯ, мо мебуд устроили ин процессию, агар ҳам кӯшиш кардам. Ин буд, ки як идеяи хуб посеять мушкилоти байни онҳо, вале ин шуда, ответный заданд.
  
  - Ответную, вокуниш, - тира аст, поправил Ник. "Шавқовар, ки ӯ ефт, дар китобхонаи?"
  
  "Шумо беҳтарин поинтересоваться, ки узнала Тереза, - гуфт Люсия, - ва ҳамаи мо".
  
  "Ман дар ҳақиқат шавқовар", - гуфт Ник, дар ҷустуҷӯи он. Он поразило аст, ки дар он - дар ҳамаи занон фатво мехоҳанд - чувствовалось сдерживаемое мебахшад, ки ӯ пештар ҳеҷ замечал. "Ки шумо ҳамаи фаҳмидем?"
  
  "Ҳатто Paula назар каме самодовольной, - фикр кардам ба ӯ.
  
  "Дар аввал ту, Тереза", - якбора гуфт вай.
  
  Тереза буд занята худ парванда. "Имшаб ман ба пайдо кардани пайванди, ки дар малоизвестной монографияи илмӣ, - гуфт вай, - дар бораи гурӯҳи бенедиктинских монахов, зиндагӣ дар тихой водии - мутаассифона, безымянных. Ба назарам, чанд сол пеш онҳо додаем, баъзе клятву нигоҳ сирри ва кам показываются. Вале маълум аст, ки онҳо мемонад сиеҳ аз сари то пят, черные капюшоны бо прорезями барои чашм ва айбдоркунињои черные мантии, доходящие то пои. Ҳамчунин мегӯянд, ки онҳо convent монанд ба замок берунӣ оид ба хотир, ҳатто, боз, не, ба он љо аз дасти аввал. Ман мефаҳмам, ки ин ба мо каме кӯмак мекунад. Вале, ки шумо метавонед пайдо ҷолиб ҳам ин аст он чизе ки онҳо медонанд, ки чӣ тавр Черные Клобуки. Е кӯтоҳ, чӣ тавр ба Черные ".
  
  "Черные!" Ник хлопнул ладонью оид ба столешнице. Ба он чашмони загорелись фоизҳо. "Вале шумо тасаввур мекунед, ки мумкин аст ба онҳо convent?"
  
  Тереза покачала сари. "Дар пайванд танҳо гуфта шудааст, ки аз он" ҷое, ки недалеко аз Санто-Доминго ". Аен аст,, ин хеле уединенная водии, дар акси ҳол мо мебуд шунида, дар ин бора пеш. Ва шумо мебуд, он албатта пайдо кардаанд. Вале акнун ҳадди ақал, мо асосҳо барои минбаъдаи тадқиқоти. Шояд дар деҳаи мардуме, ки шунида монахах дар металлҳои сиеҳ капюшонах, шояд, ҳатто дида ба онҳо.
  
  Ник гуфт. "Он чӣ дар бораи мардумӣ ҳуқуқ дар ин ҷо, дар шаҳри? Шояд, олимон. Богословы. Нигаҳбон бердимуҳаммадов, маҳаллӣ священники, ҳатто епископ. Ҳадди ақал, мо ҳоло медонем, ки дар ҷустуҷӯи convent. Ҳамин тавр Не? Бале, фикр мекунам, ки ҳа. Дар ҳоле сар шуд, ман фикр мекунам, ки мо бояд ба назар специализированный тарабхона, ки идора се бача бо номи Black, ки пештар буданд, дар қисми стада Трухильо. Вале монахи! Онҳо фигурируют, алоқаманд бо ҳамаи ин. Акнун чизе, ки ба мо лозим аст, ки пайдо ин долину ".
  
  "Бояд, ин ҷой, ин водии, - thoughtfully гуфт: Paula, - ки дар он бархўрди спрятан пас хушхӯю, ки ба назар мерасад, ки ҳеҷ кас дар бораи он шунида намешавад. Қадрдоние дода, ба қалъа е ҳатто convent. Ту дар хакикат фикр мекунї, ки мо дар роҳи дуруст? "
  
  "Мо бояд бошад", - азми қавӣ гуфт Ник. "Ҳоло мо медонем, ки он ҷое аст, дуруст аст? Ва мо медонем, ки ин монахи буданд скрытными одамон, аз ин рӯ навъе онҳо бояд пайдо роҳи пинҳон кардани худ бархўрди е convent, е чизи дигаре. Мо бояд минбаъд низ машғул шудааст ва дарефти. Ое касе ҳаст, ки дигар ворид кунанд? "
  
  "Ҳа", - гуфт Paula. "Изабелла?"
  
  Изабелла подтолкнула ба воситаи мизи ба Нику як анбора не [ои гиматнок.
  
  "Бо таваҷҷӯҳ нигаред, - гуфт вай. "Мо наметавонем ба ақл ин аст,, вале дар ин ҷо ҳастанд баъзе аз он чиро закономерность. Мо обошли наваду як хона ва дар шаш нафари онҳо пайдо кардаанд - хуб, шумо хоҳед дид, ки мо дарефтем,. Вале ҳар яке аз онҳо ҷавобгӯ ҳамон суханон ва ҳарфҳои ".
  
  Ник потянулся ба хурд стопке ва перебрал вай. Рӯзнома бо разметкой чанд саҳифаҳои. Рӯйхати кардани либос, бо каракулями ба муомилоти. Карманный тақвими бо пометками якчанд санаҳои. Барге линованной қиматнок, фаро рӯйхати калима, ки ба назар мерасид, ки надоштанд, ки фарқ намекунад. Замима аз записной дафтарчаи бо баъзе аз ҳамон калима ва рақам оянда. Форзац китобҳо, исписанный буквами ва символами.
  
  "Ҷойи вохӯриҳои", - оҳиста гуфт ӯ. "Нигоҳ бет, бо зикри сана ва вақт. Вале закодированный.
  
  "Рост аст", - гуфт Paula. "Чӣ тавр шумо рӯй взламывать cheats?"
  
  - Хеле хуб, - хурсандӣ гуфт Ник. "Хеле бад." Ӯ разложил дар назди худ қиматнок ва принялся барои кор.
  
  * * *
  
  Киллмастер буд, коршиноси оид ба взлому рамзҳои. Доктор Цин-фу Шу аз чин хадамоти иктишофї буд, коршинос дар ломке мардум. Ӯ хеле хуб бозӣ бо Эвитой Мессиной, вале ҳоло ӯ наверстывал упущенное. Ба ӯ намерасид Том Асосӣ ва ӯ скучал оид ба Шангу, вале ӯ буданд, дигар ердамчиен. Яке аз онҳо ҳоло додаед шиканҷа
  
  
  
  
  
  убивал инсон бо номи Гарсия-Галиндес ва дигар подавлял додзанӣ хашми.
  
  "Мебинӣ, ки чун дурӯғ гуфтан бефоида аст", - безмятежно гуфт Цин-фу, постукивая пеплом сигариллы оид ба коврику Гарсии. "Мо медонем, ки шумо. Худро дӯсти хуб ба мо гуфт, ки дар он шумо ефт. Ӯ низ буд кофӣ хуб ба мо хабар, ки шумо яке аз улик. Тч, бедняга, ӯ ҳоло хеле хуб аз худ эҳсос. Ӯ хеле дароз ба мо гуфт ". Ӯ хуб улыбнулся. "Вале дар охир ӯ ба мо гуфт. Ва шумо низ расскажете ба мо он чиро, ки мо мехоҳем, ки ба медонем. Пурзӯр асосии хоаг. Chin You. Нест, ки ое бо ӯ ласковым ".
  
  Чин Ю дод, ки чӣ тавр ба ӯ гуфтанд. Цин-фу прислушался ба приглушенным крикам ва оглядел ифтитоҳӣ квартира. Ҳа, дар ҳақиқат, фикр кардам, ки ӯ ин ҷои қулай. Бо ҳамин муваффақияти ӯ метавонад мондан дар ин ҷо, то ки ӯ намояндагӣ хоҳад, ба анҷом расид.
  
  Ӯ буд, хеле хушҳол аст. Як хурд шарҳ дар желтоватой рӯзномаи боиси он ба шахсе, ки ба мансаби ноболиғ мансаби ҳукумати шодравон Трухильо. Ин инсон уговорили нақл аз ӯ дар бораи дигар мужчинах, акнун оромона зиндагӣ зери вымышленными номҳои, ки дар навбати худ буданд, итминон дорем, ки ба таъмин намудани муфид хурд крупицы иттилоот. Гарсиа-Галлиндес, он буд, дорам, буд охирин звеном дар он занҷираи кӯҳна. Цин-фу looked like корчится он ҷабрдида.
  
  "Убери кляп, Фонг", - осон гуфт. "Ман фикр мекунам, мо, ки дӯсти кӯшиш ба мо чизе мегӯянд".
  
  Гарсия-Галиндес чуқур вздохнул ва заговорил.
  
  Цин-фу гӯш. Он buffs қуллаи нахмурились. Ин маслиҳат буд, ҳамон неясной, мисли ҳар каси дигар.
  
  "Ин чӣ маъно дорад?" - чењрааш ӯ, аз внезапной ярости он бледное шахсе покраснело. "Ки дар ин ҷои? Ки дар он қарор дорад?"
  
  * * *
  
  "Водии Сояи!" Ник торжествующе взревел. "Ин аст он! Бояд бошад. Он ҷо хоҳад, ҳеҷ тарабхона, на фурудгоҳ, ҳеҷ истгоҳи, ҳеҷ сартарош, ҳеҷ кадом ба ягон аз ин ҷойҳо. Водии Сояи ягона ҷое, ки муносиб аст. Аммо ин дар куҷост? Он нест, дар харитаи ".
  
  Луз наморщила " дар бораи. "Ман хорони ин ҷо тамоми ҳаети худро, - гуфт вай, - ва ҳеҷ гоҳ дар ин бора на шунидам. Мумкин аст, онҳо омад, то бо номи?
  
  "Дигар номҳои онҳо фикр карда баровардем", - гуфт Ник. "Ин ҳама дар атрофи Санто-Доминго. Чаро ба онҳо меояд, то бо як ном? Агар танҳо як дақиқа.... Агар танҳо ба ин нест, тавсиф, ба ҷои номи ". Ӯ сарф указательным ангушти оид ба корт Санто-Доминго ва окрестностей. "Дар ин ҷо ҳастанд, чанд нафар, аз он нест, номҳо. Ва ман медонам, ки ин назаррас водии, чунки ман гузашт нисфи аз онҳо ".
  
  "Албатта, на ҳама дорад, ба номҳои худ, - гуфт Люсия. "Онҳо аз ҳад зиед хурд, ки дорои арзиши. Вале одамоне, ки дар онҳо зиндагӣ ва е аз наздик бо онҳо, ба онҳо номҳои, ки бештар монанд аст,, чӣ тавр шумо мегӯям, ки дар тасвири. Масалан, як, названная Долиной гов, аз як дафтар хурд ширӣ як фермер, ки истифода мебарад, он склоны барои выпаса худ стада. Ва боз як Водии Гранатов, зеро ...
  
  "Ман фаҳмидам, - гуфт Ник. "Ва чӣ гуна дар бораи Водии Сояи?"
  
  "Ое ба ҷои бештар е камтар дуруст таҳти ин номи", - оҳиста гуфт: Paula. "Ин қадар водии, ки чӣ қадар амиқ овраг, ва ман ҳаргиз шунидам, ки ба ин умуман чизе называлось. Дар асл ман он ҳеҷ гоҳ видела. Вале Тонио боре ба ман гуфт, дар ин бора, вақте ки мо проезжали поблизости дар роҳ ба... - Вай ногаҳон остановилась ва затаила нафас. "Тонио гуфт: ман дар бораи ин! Шавҳари ман. Ӯ гуфт, ки медонист, ки ҳанӯз аз худ походов, ки ин аҷиб ва мрачное ҷое, ки буд сояи тамоми рӯз, ба ғайр аз полудня. Ӯ гуфт, ки қариб дар ҳама ҷо дар атрофи нависала скала. Ва ман дар ед дорам, ки чӣ тавр смеялся ва спрашивал он, ки ӯ ягон шуд путешественником, зеро ки ман аввалин шунавандагон дар бораи он. Сипас ӯ ҷойгиршавӣ мавзӯъ. Ман фикр кардам, ки чаро, аммо фаромӯш бораи он. Вале ман фикр мекунам он мебуд, ки беҳтарин ҷои вохӯрӣ барои гурӯҳи подвижных мардум. Какими ҳамаи онҳо буданд.
  
  "Акнун, ки ӯ ба мо мегӯяд, як!" - воскликнул Ник. "Баъди ҳамаи ин рӯз возни ва сирри ое шумо ҳамеша буд".
  
  "Ин якчанд сол пеш буд", - каме натянуто гуфт: Paula. "Ва чӣ гуна ман метавонам, ки ба бастаи ин бо охотой барои сокровищами? Ва мо ҳанӯз намедонем, ки он дорад ба ин ки кадом чизе муносибати".
  
  "Paula, ки бояд бошад", - қатъиян гуфт: Изабелла. "Дар акси ҳол, ин хеле тасодуфан. Чӣ қадар метавонад ЧУНИН водиҳои? Фикр подсказках - акнун ҳамаи онҳо бо ҳам мувофиқат мекунанд ".
  
  "Ҳа, лекин ӯ чизе гуфт, дар бораи он, ки он ҷо дар як бархўрди е ягон convent", - возразила Paula. "Ва ин чунин ба назар мерасад имконнопазир барои ҳар бинои".
  
  "Не, ғайриимкон аст, - гуфт Ник. "Танҳо мушкил аст. Шумо худ гуфтед, ки пинҳон бархўрди қадрдоние. Ва чӣ метавонад бошад, беҳтар аст, ки барои гурӯҳи монахов, поклявшихся нигоҳ сирри? "Ӯ отодвинул кафедра. "Paula, шумо гона худ меронем, маро ба он ҷо".
  
  "Каме истед", - нармӣ гуфт Альва. - Агар дар хотир дошта бошед, ин ба мо шикор. Дар ин вақт ҳамаи мо бояд бошад ".
  
  "Азиз, ман фикр мекунам, ки мо бояд каме намоен бошад", - оқилона гуфт Ник. "Бие ман аввал дидани онро, ва агар он андеша бошад многообещающим, ҳамаи мо займемся
  
  
  
  
  ҳама якҷоя. Пойдем, Paula.
  
  "Акнун, каме интизор шавед", - азми қавӣ гуфт вай. "Альва ҳуқуқ. Ин мо шикор. Ва агар ту, то боварӣ дорам, ки ин аст он ҷое, ки мо ҳама якҷоя дар пойдем.
  
  - Ва акнун мехостем... - сар Ник ва ногаҳон қатъ, вақте ки фаҳмидам, ки ба он иҳота ҳашт ярких занон бо зуҳуроти номатлуб дар пеши назари шумо. Онҳо буданд, великолепны, сексуальны, привлекательны, целеустремленны ва превосходили он дорои шумораи. Бадтар аз ҳама ин буд, ки бе Паулы ӯ метавонист пайдо кардани ҷои. Ва ӯ низ буд, ба муқобили он. Ӯ поймал он назар ва нахмурился.
  
  Вай ба ӯ улыбалась.
  
  "Ту эй мехоњї рафта, бо мо, ҳамин тавр не?" - гуфт вай призывно.
  
  Ӯ дод, то. Онҳо буданд, ки барои ӯ хеле бисер.
  
  * * *
  
  Доктор Цин-фу танцевал як сумасшедшую джигу аз хушнуд. "Он чизе, ки ба мо лозим аст, он чизе ки ба мо лозим аст!" - хушбахтона чењрааш ӯ. "Мао-Пей, шумо метавонед пайдо кардани ин ҷои?"
  
  Мао-Пей аст дверях меҳмонхона Гарсии, он угрюмое шахсе светилось. Ӯ гуфт.
  
  "Ман метавонам пайдо кардани ҷои. Ӯ медиҳад, хуб супориш, беақл аст, свинья "
  
  "Он гоҳ рафта, дар бораи", - воскликнул Цин-фу Шу. "Chin You, убей танбал!"
  
  Гарсиа-Галиндес, образно гуфт, выплеснул ҳастанд. Акнун ӯ буд, ин айнан. Чин Ту умел куштани, барои расонидани хушнудии худ хозяину.
  
  Цин-фу хушбахтона вздохнул. Жалко нест, ки ба васеъ радостный лаҳза, вале ӯ буданд, дигар мешавад.
  
  * * *
  
  Полумесяц throw дардовар нур дар склон кӯҳ. Ник оглянулся ва смутно дид, ки онҳо аз паи паноҳ ҳашт бесформенных рақамҳо unbelievable аст, ки чӣ тавр ӯ медонист, принадлежали ҳашт стройным ва длинноногим зебо занон. Ближайшая наздик буд бо он.
  
  - Расположи онҳо оид ба edge, Paula, - ором гуфт Ник. "Ва нагузоред, ки касе аз онҳо ба ҳаракат, то ки ман подам сигнал. Шумо мутмаин ҳастед, ки он ба ҷои? "
  
  "Ҳа, ман боварӣ дорам. Ое ман сарф нисфи шаб дар ҷустуҷӯи достопримечательностей? "
  
  - Ҳа, тупица. Ник похлопал вай щеке ва улыбнулся вай дар dark. "Акнун разверните худро бигиранд ва нигоҳ доред, онҳо дар оромӣ, то даме ки чашми. Ин вақти зиедро намегирад. Агар касе чизе мешунавад ...
  
  "Онҳо бояд дод ҳуштак", - закончила вай барои ӯ ва повернулась ба худ муовин.
  
  "Каме истед." Ник ба ламс он дасти. "Вақте, ки шумо бо онҳо гап, бармегарданд ба ман. Ман дар он ҷо наверху. Ӯ қайд кард, ки ба олтой оврага.
  
  "Хуб", - нармӣ гуфт: Paula ва ускользнула.
  
  Ник гузашт чанд ярдов оид ба крутому склону ва уставился дар абсолютную темноту. Дар як лунном партави буданд, дида баромад мекунанд скалы ва густо лиственные ниҳоли дарахтон, дар ин ҷо ва ҳама чиз. Ӯ хуб тасаввур сояи, ки бояд окутывать ин ҷо ҳатто ба нимрӯз мерасед.
  
  Хок дар зери он шатта буд, фаро ҳалим мхом ва гниющими баргҳои. Рост, ки аз он калон, монанд ба чатрҳо баргҳои кадом аст пышного тропического растаниҳо паст склонились ташаккул бузург укрытие. Ник присел зери он ва оглянувшись, дид Пауло, распределяющую худро ба ҳузур пазируфт занон. Яке аз паси дигар онҳо занимали мавқеи ҳар ду тараф аз он ва исчезали дар укрытии. Ҳамаи онҳо буданд, вооружены, ҳамаи дисциплинированы, ҳамаи молчали, чӣ тавр ба партизаны дар анбўі овоза. Ин буд, хандовар дар роҳи татбиќ сафари кучке дорусозӣ бегуноҳ монахов, агар мо дар назар доштем, ки поблизости ягон монахи, вале дар он замон, вақте ки Ник ва он маловероятный ба ҳузур пазируфт боз ба воситаи ҳамаи улики ва донистам муқовимат, ин чунин менамуд, ки ягона роҳи рафтан аст,.
  
  Ӯ вдохнул тару тоза шаб ҳаво. Ва нахмурился. Ин буд, ки маҳз ҳамин тавр свежо, ки чӣ тавр бояд бошад. Дуд. Ҳамин тавр? Ҳатто монахи пурсид костры. Ӯ боз принюхался. Кордит? Фосфор? Ва он, ва дигар, он аст, қариб буд, боварӣ дорам, ва бӯи горелого дарахт ҳам. Дар як лаҳза аз ӯ ба миен омадани озмоиш безорам ракету дар долину дар поен, ва ба бингар, ки чӣ хоҳад он дурахшон нур. Аммо он буд, ки охири скрытности, аз ин рӯ ӯ қарор кард, ки ин кор. Ва ҳанӯз бӯи дар ҳаво убедил он, ки ӯ ва Ужасные Паулы фоида нест, аввалин шуда.
  
  Ӯ шунид, ки ба вай нарм свист поблизости ва свистнул дар ҷавоб.
  
  Наздик ба ӯ зоҳир Paula.
  
  "Шумо пайдо худ зебо уединенное ҷои", - пробормотала вай.
  
  Ник зуд потянулся ба он ва притянул ба мягкому мху.
  
  "Ман ба побыть бо ту гуфтугӯ ҳамагӣ як лаҳза", - прошептал ӯ. "Ҳамаи хонумон куклы, ва ман онҳоро хеле дӯст медорам, аммо онҳо пешгирӣ". Ӯ сарф губами он ба шахсе ва инчунин поцеловал. Вай обхватила ӯ сари дасти худ ва погладила ӯро бо мӯи.
  
  "Ин душвор буд", - выдохнула вай. "Ман ҳам мехост, ки барои даромадан дар ҳуҷраи худ, вале..." ба Он ором усмехнулась. "Ман фикр мекунам, ки ҳамаи онҳо дод. Ин буд, мебуд беинсофона аз ҷониби ман ".
  
  "Оҳ, ман мехостам, ки ту", - пробормотал ӯ, ва ӯ дасти обняли вай. "Ҳангоме ки ин ба охир, мо биеед пайдо берун, ки ба ҷои ба побыть вдвоем - лодку, анбор, ҳуқуқ дар ин ҷо, ки угодно. Ки мебуд, ҳеҷ рӯй имшаб, обещай, ки мо хоҳад буд он замон.
  
  "Азизи ман, азизи ман, ман ба шумо қавл медиҳам". Онҳо дасти крепче ба ошхонаи боѓ рафтем, ва лабони худ мулоқот дар пылающем бӯса не. Пулс ба Ника участился, вақте ки ӯ эҳсос кард, ки ба вай пас аз наздик ба худ, эҳсос кард, ки чӣ тавр ҳалим гармӣ вай сина дароз давило дар он.
  
  
  
  
  
  . Он забони ишқу таҳқиқ кардаанд, ва он бадан ногаҳон наполнилось жаром. Paula яростно задрожала дар назди онҳо ва пурра отдалась он поцелуям. Ӯ прижался ба он бадани худ, ноумед хоҳиши чидан либос бо онҳо ҳам бевосита дар ин ҷо ва ҳозир ва ронандагӣ чуқур ба он гармӣ. Paula задохнулась ва прижалась ба он, вай ангуштони впились дар он пушти, ва он забони ноумед барои гӯе худ ртом ӯ метавонист дод, ки ӯ тамоми муҳаббат, ки то горячо шевелилась дар он бадан.
  
  Чунон ки ногаҳон онҳо аз аҳли, сахт дыша ва борясь аз худ растущим желанием.
  
  - Дар бораи, Paula, - пробормотал Ник, бо усилием ки бо назардошти ба мадади, ки худаш љамъоварї. "Бие, покончим бо ин, барои мо тавонистем, он чиро, ки дар ҳақиқат муҳим аст".
  
  Ӯ ба нармӣ коснулась он дасти отошла аз он.
  
  "Ин хоҳад буд, ки ба зудӣ", - пообещала вай. "Ман медонам, ки ин хоҳад буд, ки ба зудӣ. Вале ман бояд тарк туро ҳоло дигар ин хоҳад буд, ки - хеле барвақт.
  
  Ӯ тихонько дарида берун хандидан, хоҳиши ба он аст, ҳанӯз, вале чун медонед, ки ҳоло на вақт.
  
  "Ман ҳоло пойду он ҷо, - гуфт ӯ. "Ман медонам, ки мо розӣ даме ки чашми интизор, вале ман як гумонбар, ки касе моро опередил".
  
  Paula якбора втянула ҳаво. "Лекин чун ба зудӣ ту бубинӣ, ки идешь?"
  
  "Дар қисми якуми сафар ман ҳатман мебинед", - тира аст, гуфт, хватая лазающие когти. "Ин мумкин нест, бадтар аз Кап Сен-Мишел. Ва донистанд, ки ман сигнал, мефаҳмед?
  
  "Ман интизор мешавам. Вале эҳтиет бошед. Ман туро дӯст медорам."
  
  Вай поцеловала онро бори дигар, рӯза ва ушла.
  
  Ник нащупал роҳи edge ва бодиққат опустился. Ба ӯ чунин менамуд, ки ӯ ҳамеша скалолазал, гарчанде ки ӯ на мехоҳам барои чи ое чизе дигар. Вале, ҳадди ақал он буд, як каме осонтар аз осмонҳост дар Гаити.
  
  Баъд аз якчанд дақиқа ӯ аллакай буд, ки дар поени роҳи оҳани водии, оторвал когти ва вгляделся дар предрассветный абрӣ. Чизе похожего дар замок буд. Ҳеҷ чиз дида мешавад.
  
  Наздик хрипло квакала лягушка; кваканье худро тамом ночизи всплеском.
  
  Тихая об! Сердцебиение Ника участилось. "Тихие об" дар Водии Сояи... Марг? Дар ҳаво витал вазнин бӯи дуд, напоминая, ки марг, шояд, аллакай хеле наздик аст.
  
  Ник боло асбобу шаб дурнамо ва поднес ба глазу. Сквозь доираи зловещего сабз нур, паст танҳо ба ӯ як, ӯ метавонист дид равшан, ки очертания деворҳои водии. Ӯ оҳиста-оҳиста сарф искателем оид ба камням ва деревьям. Ногаҳон қатъ, повернул пеш ва боз сфокусировался. Равшан показалась каменная аз девори шаҳр.
  
  Ин буд, ки дар девори чизи хеле похожего дар средневековую цитадель, построенную зери нависающей санг ва ба таври ноаен переходившую дар зебогии табиии скалу. Бутта густого бутта қариб, вале на он кадар, скрывал дверной проем... ва сахт аст, обставленная рўзњои оҳан агар на дари безвольно висела на петлях, сквозь он пробивалась бузург дыра. Ба кустам прислонился чин сарбозон бо карабином, свисающим бо он китфи буд, ки хоси роҳи барои инсон истода,.
  
  Ӯ истода буд. Ӯ растянулся дар кустах ва мурда буд.
  
  "Маънои онро дорад, ки онҳо ба љайритиїорати осон набуд ба дохили", - тира аст, фикр кардам Ник. Вале онҳо аз он кардаанд. Баъзе аз онҳо. Аҷоиб, чӣ қадар аз он.
  
  Ӯ переместил прицел аз як тараф водии ба кори дигар дар ҷустуҷӯи аломатҳои ҳает. Буд, ҳеҷ чиз, ба ғайр аз хурд ряби дар сатҳи уқенуси ором пруда дар чида охири водии ва роҳи оҳани каменной зина, высеченной дар ноҳамвор санг дасти инсон. Дар он подножия истода ду қариб инсонӣ фигуры, вале онҳо буданд, мертвее худи санг. Ник назар афканда, то ба онҳо тавассути шиша ва эҳсос оварад эй. Сари онҳо буданд, оторваны. Чунин ба назар мерасад, норинҷак. Имконнопазир буд, ки бо итминони, ки онҳо аз худ тоҷикистонро пеш аз он, ки онҳо размазали оид ба дну водии, вале онҳо изуродованных телах буд, чизе монанди шакли кубинской варзиданд.
  
  Ва он чизе, ки телескоп метавонад ба ӯ мегӯянд, ба истиснои он, ки осветительные мушакҳои освещали роҳи дар долину ва ба воситаи он, ва, ки ҳеҷ чиз метавонад халалдор ӯ ворид рост ба воситаи дарњои кушод.
  
  Ӯ бесадо гузашт оид мулоим намӣ траве гузашта мертвого чин мекунанд, ки бо калон дырой дар сина ва дохил шудам дар похожий дар нақби шуд. Дар ниҳояти dark он ступня ударилась дар бораи чизе ҳалим ва громоздкое. Ник щелкнул фонариком. Аз он пои лежало бадан толстобрюхого монаха, онро сиеҳ капюшон буд, часпанда аз хун аз пулевого кашшофӣ дар он сари. Дуюм, пломбаю роҳиби ҳавайӣ ҷони худро фидо, растянувшись дар якчанд пойҳои истироҳат аз он, он капюшон буд сорван бо шахсе, ва дар ӯ мурда ва пристальных назари буд, изҳори возмущения. Наздик бо ӯ дар ошенаи ҷони худро фидо старинный мушкетон. Ва буд, боз чизе ҳаст, ки.
  
  Man чин дар окровавленных оливково-коричневых хизмат суст поднимался бо ҷинс, ва пистолет дар он дрожащей дасти иртибот дошт, дар оғӯши Ника.
  
  Вильгельмина боре заговорила бо приглушенным нидои. Мард ором вздохнул ва афтод, ки чӣ тавр тяжеленный болишти.
  
  
  
  
  
  Ник пробирался байни мақомоти комил ба поен коридору дар канори дигар садо далекого, ки ногаҳон имруз дастраси ҳамагон тишину ва бар дар дуъояшон. Ӯ повернул ба кунҷи дигар порча, освещенный мерцающим светом ягона шамъ дар держателе, дар девори худ, ва перешагнул ба воситаи дигар мертвого монаха. Дуъояшон табдил неистовую цепочку узнаваемых калима. Ӯ ба гӯш, то рафта буд, минбаъд испытывая эй ба резне атрофи он ва охваченный безумием дар пронзительном голосе.
  
  "Ҳар яке аз шумо мурда аст!" ӯ шунид. "Яке аз дигар, балки баъд аз ту, дар охирин дар навбати худ, вале оҳиста - оҳиста, оҳиста, сахт! Ба ман бигӯ, ки ӯ писари шайтон! "
  
  Ник перешагнул ба воситаи боз як бадан ва боздошт дар назди дарҳои кушода. Чизе, ки ӯ дид, барои он, буд, сценой аз ҷаҳаннам.
  
  Ҳамаи, ки дӯст медорад, бояд барои мурдан
  
  "Ин аст, ки ту писари шайтон", - ором гуфт: овози паст. Black мантия буд разорвана, шахсе обнажилось аз сиеҳ капюшона ва залито кровью, аммо ифодаи шахси бузурги инсон буд, ором аст. "Он чӣ, ки буд, оставлено дар ин ҷо злыми одамон хоҳад отдано танҳо вақте ки одамон ман мамлакат саф дар талаб аст".
  
  Аз Он ки дар ҳуҷраи, ки ҳамагӣ чанд соат пеш бояд шуда бошад осоишта оддӣ часовней, превратившейся дар склеп, рӯ ба рӯ, баланд китайцем. Ноҳамвор каменный павлус буд усыпан мертвыми ва умирающими, китайцами дар серой либос ва монахами дар металлҳои сиеҳ одеждах. Дар ҳар кадоме аз якчанд чўбӣ скамеек нишаста буданд, зинда монахи, ки ҳар як дар разорванной то басомадҳои мантии ва бо дасти худ, вытянутыми бар сари ӯ ва привязанными ба деревянному подлокотнику. Бар яке аз онҳо, ки истода мрачный man чин бо изогнутым корд дар дасташ; дар кафедра истода пулеметчик, направив силоҳ ба лежащих дар пушти мардон; сеюм гулнақшҳои дар оливково-коричневых хизмат истода буданд, дар чанд шагах аз Цин-фу Шу, ва ягона боқимондаи пломбаю роҳиби ҳавайӣ. Ӯ мисли худи Цин-фу буд вооружен курносым ружьем, инчунин карабином.
  
  Ник прижался ба девори берун аз дари худ ва вытянул сари ҷудо ужаса берун аз он, отмечая ҳар мавқеи, ҳар як силоҳ, ки ҳар банди саҳна.
  
  Пулемет, карабин, ду таппончаи, як корде дод ва шояд боз ҳам як пистолет дар потайной кобуре, ва як пояс бо гранатами. Ва чор нафар аз онҳо истифода бурда мешавад.
  
  Бар зидди яке аз люгера, як стилета ва як газовой норинҷак, ки мекардаанд, ба фарќияти байни дӯсти ва душмани. Ҷамъи як дастаи занон, ки хеле дур аст, ки ба кӯмак, ва ки ҳузури, ба ҳар ҳол метавонист танҳо як осложнением.
  
  Безумец ҳанӯз кричал ба баланд истироҳат монаха.
  
  "Ое ту медонӣ, ки маънои онро дорад, мурдан, аз таппиши корд ба шиками?" - завопил ӯ. "Чӣ тавр ту думаешь, ин аз они дуракам дар мантии он лаззат?"
  
  "Убей ман, агар ту бояд кушт", - оромона гуфт, пломбаю роҳиби ҳавайӣ. "Ман дуо мекунам, ки ту пощадил дигарон ман камбизоат бародарон, зеро ки онҳо чизе намедонанд".
  
  "Ту молишься!" Цин-фу взвыл чизе begeistert.
  
  "Ҳа, молись ман, фиреб, ва мехостем, захира ое ин ба онҳо. Ба ман нишон те, ки дар он спрятан ин тайник, е бингар, ки чӣ гуна ту "камбизоат бародарон" ҳайвонҳо дар худ хун ".
  
  "Онҳо дар сахтии марг, ва ман низ. Беҳтар аст, ки ба ин ниҳод охири".
  
  "Охир, ҳа". Шахсе Цин-фу исказилось дар отвратительной маске садистской злобы. "Шумо умолять дар бораи охири, ҳар як аз шумо, ки бо навбат. Ин ҳанӯз охири. Мао-Пей! "
  
  Шахсе бо корд ва поясом бо гранатами боло чашм ва хмыкнул.
  
  "Начни бурида, лутфан".
  
  "Аввал пулеметчик", - зуд қарор Ник, дар акси оид ба ҳуҷраи разразится смертельная мавҷи, ки дар ҳақиқат табдил концом барои ҳама, ғайр аз Цин-фу ва аз он ба мардум. Ник дар як сония отвел назар аз пулеметчика ва дид, ки чӣ тавр Мао-Пей зад корд ба обнаженной сина наздиктарини лежащего дар пушти монаха ва оғоз ба суст худ дар ҷисм ва ба поен, ба животу.
  
  "Ӯ хоҳад суст выпотрошен", - гуворо гуфт Цин-фу.
  
  Тӯдаи тасвир извилистый, мучительный роҳи ба воситаи шиками лежащего дар пушти инсон аст.
  
  Ник боло Вильгельмину ва бо диққат прицелился. Пулеметчик бо кафедраи мепоиданд барои мрачным происходящим бо чунин омерзительным восхищением, ки снял ангушти бо спускового крючка ва легонько гузошта бузург пистолет ба кафедру. Вале ангушти худро дар спусковом крючке Ника аллакай сжимал ва удлиненный бинї Вильгельмины устуворона паемҳои пешин манящую як саҳна дар байни чашмони стрелка. Вильгельмина боре сплюнула худ кар шуда кардам грохочущим нидои ва отправила смертоносное паеми рост ба хона взрывом, ки залил хун ва мағзи оид ба девори кафедра. Вай аллакай нацелилась ба худро зерин ҳадаф, вақте пулемет бо грохотом афтод, ки дар ошенаи часовни, ва наводчик скрылся аз хотир.
  
  Сипас - тӯдаи бо гранатами, бача, ки хушхӯю разделывал монаха, ки бештар карда наметавонистанд сдерживать худро дард дар оромӣ.
  
  Дар як сония ба миен омадани disconcerting, ки сари повернулись ба кафедра ва ножик замер. Ник ухватился аз имконият ва зуд двинулся пеш, приседая дар сатҳи паст қарор дорад, ки ба он
  
  
  
  
  дар ҳамон як сония нырнуть барои скамью, ки "Люгер" корнамоии русияро дар намуди угрюмого инсон. Вильгельмина сплюнула як, ду маротиба; скользнула дар қисми пушти толстой сари худ аввалин поцелуем, ва он гоҳ срезала он қисми болои. Савганд ба ин замон, чунон ки бадан упало, Ник боз буд. Пули пронеслись гузашта сари он, ва Цин-фу кричал чизе непонятное.
  
  Ду нафар кушта ва ду мондааст. Зерин буд, ки бо man чин карабином, вале ӯ бештар буд, ки манфиатҳои неожиданности ва и ' л барои паноҳгоҳ буд, кам. Цин-фу буд, дар наздикии як қурбонгоҳ; ӯ нырнул барои единственную ҳайкали дар часовне, шояд фигуру вай рӯҳи покровителя, ва шањ бо криком. Аммо бача бо карабином буд, дар тарафи. Мутаассифона, ӯ буд, банд, стреляя аз худ карабинаа ҷудо Ника, ва он ҳадафи ҳамеша улучшалась.
  
  Ник паст дар мавриди ба бадани упавшего монаха ва кард яке blunder. Он одам сипари дернулся аз ответного оташ; ӯ фиристод, то ки боз як зарбаи зуд ба сӯи як қурбонгоҳ, шунид, ки чӣ тавр он бефоида аст плюется ҳеҷ ҳайкали на ба девор, ва бросился боком зери скамью. Ҳам силоҳи акнун неумолимо нацеливались дар он. Охирин зарбаи опалил он худ affinity, ва бародари Какиснейм, ҳанӯз ором, гордый ва матильда, навъе зад, ки дар хати оташ. Ник зуд соскользнул бо як қатор курсии, ненадолго пинҳон дар беспорядком чўбӣ планок ва тел ва подпрыгнул дар ярдах аз худ гузашта, мавқеи бо Вильгельминой, тайер ба амал. Цин-фу Шу - ӯ пешниҳод намуд, ки аз он буд, ки он бача - ба ҳар ҳол стрелял аз суратҳо, эй Бародар Кадом ном ҳам буд, дар навбат - не, на он буд, ки...!
  
  Яке аз ружей ногаҳон перестало тир ва калон, пломбаю роҳиби ҳавайӣ бо хомӯш овози ҷиҳод бо карабинером барои соҳиб будани карабином. Мимолетную дуюм карабин мардон беззвучно качался дар ҳаво ва сипас ӯ направился ба ребрам Бародарон барои близкого, вале пуриқтидори зи, он ҳам на последовало. Калон, пломбаю роҳиби ҳавайӣ отпрыгнул бо аҷиб ловкостью - ва прыгнув, ӯ вывернул карабин. Дигар мард дилам ба ӯ бо рычанием животной ярости ва воткнул пистолет ӯ қариб дар шахси. Ник шањ дар эҳтиеткорона появляющуюся фигуру Цин-фу ва шањ бори дигар, аслан ҳеҷ бурҳоне. Чунин менамуд, Вильгельмина ба таври худкор пайдо кардани худро ба мақсад. Пистолет рафтанд аз дасти мардон ва заскользил рӯи фарш. Дар як лаҳза man чин постоял бо удивленным overlooking ва сипас бузург приклад карабина зад, ӯро сари, сокрушив он. Бародар Какиснейм отступил, довольный худ марговар таъсири ва развернул винтовку дар дасти ҳамин тавр, ки онро ба бинї буд, равона шудааст прикрывающую ҳайкали Цин-фу.
  
  "Attababy, бародар!" - хушбахтона крикнул Ник. "Прикрой он тыл, ва ман достану он спереди. Ва ту беҳтар таслим, ту барои статуей. Ту охирин, ки монд ".
  
  Последовала секунда мутлақ тишины. Цин-фу скрылся аз хотир барои статуей рӯҳи. Ник босуръат подполз ба он дар четвереньках, Вильгельмина буд, ки омода аст. Краем чашмони ӯ дид, ки чӣ гуна калон, пломбаю роҳиби ҳавайӣ тихонько илмҳоро ҳайкали аз тарафи дигар.
  
  Сипас ӯ шунид глухой ангуштзании ва вой ярости. Цин-фу выскочил аз суратҳо, отшвырнув холӣ пистолет ва њаракати, аз ҳад зиед босуръат барои он, ки он метавонад, ба пайгирӣ, исбот кард, ки у подножия кафедра ва подхватил упавший пулемет.
  
  "Пас ҳамаи мо умрем!" - чењрааш ӯ, танцуя як джигу маниакальной ярости. "Инак, ба бародарони дар скамейках алоқаманд, чӣ тавр ба голуби, - бингар, ки чӣ гуна онҳо хоҳад мурд!" Ӯ развернулся ва пригнувшись, ҷаҳиши ба лестнице бо кафедра, landed, нисфи повернувшись ба скамьям ва пулемет направился ба беспомощным фигурам онҳое, чанд, ки боз ба баъд фармонбардори у бошӣ.
  
  Порученный дар таркиши монаха карабин взревел ва откусил бузург аст,, ки қитъае аз кафедра, вале Цин-фу монд невредимым.
  
  "Аввал ба ту!" Цин-фу чењрааш ва бошад пулемемет ҷудо монаха.
  
  Ник афтод, ба як зону ва шањ.
  
  Охирин тир Вильгельмины попала Цинфу дар сандуқе ва отбросила он пеш.
  
  "Убирайся бо роҳи худ. Модарӣ бародар!" - чењрааш Ник ва ҷаҳиши ба лестнице бо кафедра бо як мыслью - вырвать смертоносный пулемет аз дасти Цин-фу, то он даме ки обрушился дар ҳуҷраи.
  
  Ӯ опоздал дар як сония. Цин-фу судорожно покачнулся дар предсмертной хашми ва бо ангушти сжал триггер. Ҷараенҳои гарм ӯҳда хлестали бо кафедра ва кусали пора суратҳо-навишта томактабӣ, собиқ убежищем Цин-фу. Калон, пломбаю роҳиби ҳавайӣ, притаившийся барои он, сердито заревел ва афтод, чунон паст, ки борон марг захлестнул он баланд бар сари ӯ. Ник якбора қатъ дар поени ступеньке. Цин-фу суст падал, пулемет ҳам держался зери мышкой, ва он гарм бунедӣ, дар интизори извергал дикие аксҳоро сквозь девори кафедра ва разжевывал он дар клочья. Ӯ кӯшиш кардам, мақсад,
  
  
  
  
  
  дар охирин маротиба ва нигаронидани он оташ, ки дар як ҳуҷра. Ӯ буд, тамошо ба ҳайкали бо хоси, баски выражением шахси. Акнун буд, ки зарурати вырывать ӯ пистолет.
  
  Ник дилам ба пайгирӣ барои glance ин умирающих чашм.
  
  Сари миена буд. Он ҷисм буд, разбито дар дюжине ҷойҳои; як даст буд ғайрифаъол аст ва дар торсе буд, калон дыра. Аз он чизе лилось. Ҳамаи ин пошатнулось ва рассыпалось. Сипас ӯ афтод. Дар Ника перехватило нафас, ва дар бозгашт пробежала дрожь.
  
  Нобуд муқаддас раскололся пополам ва извергнул наҳр сверкающих адад. Аз гипсовых ран посыпались сверкающие сангҳои - сурх блестели зуҳуроти номатлуб, сабз горели, ки чӣ тавр гурба-чашми ки дар шаб, сафед қуллаҳои пиряхӣ об, отбрасывая шарораи ногаҳон испускаемого нур. Онҳо звякали ва лязгали дар рӯи фарш, смешиваясь бо золотыми украшениями ва подвесками, ҳалқаҳо, цепями, гипсом ва кровью.
  
  Цин-фу боз чењрааш. Он шахсе превратилось ба чизе нечеловеческое, вақте ки ӯ дар хашми назар афканда, то ба сарват аст, ки барои. Дуъояшон буд лепетом маньяка, ки дар бар девона рыдающий дуъояшон буданд,, ва он гоҳ прекратился то абад. Ӯ афтод, дар ҷое ва замер дар худ хуни. Пулемет нигоҳ кашлять худ бесцельным градом пуль, ва сипас нигоҳ ором.
  
  Ник удостоверился, ки ӯ мертв, пеш аз тафтиш, ки ин бо як монахом. Вале буд, ки ҳеҷ шакке дар он нест, ки ӯ мурда буд, мисли ҳамаи онҳое, ки фарсудаи оливковые тряпки, ва бисере аз касоне, ки буд, дар порванных одеждах металлҳои сиеҳ.
  
  Ӯ шунид протяжный таркиш вздох ва дилам, барои дидани зиеди монаха, биност худ Бародарон, дар он склеп часовни, бо выражением неописуемой дард ба рӯ.
  
  "Простите, ки ман омадаам, хеле дер". - ором гуфт Ник. "Ман мехоҳам ба у чизе, ки ба ин канорагирӣ". Ӯ спрятал Хьюго дар рукав ва оғоз резкими решительными зарбаи бурида вобаста монахов. "Вале ту хуб сражаешься," бародар", - афзуд ӯ. "Ба ту ва ҳамаи ту бародарон".
  
  Пломбаю роҳиби ҳавайӣ уставился дар он. "Касе, ки ба ту?" пурсид.
  
  - Боз як шикорчӣ барои сокровищами, - категорично гуфт Ник. "Ва чун ту чист, бародар?"
  
  "Франсиско. Падар. Ман дар ин ҷо аббат ". Дард усилилась мушоҳада бузурги инсон аст. "Шумо мехоҳед ба мегӯянд, ки ман худ гирифта ерӣ танҳо аз сабаби он, ки ту мехоњї, ки ба даст ин окровавленные ганҷе барои худ? Зеро ки ман ҳам наметавонам бигзор ба ту ин дӯсти ман, ҳатто агар ман лозим драться бо шумо бод, то марг. Охир, ту аз ман соотечественник; ин аст, не аз они ту ".
  
  Ник оторвался аз худ вазифаи.
  
  "Гӯед ба ман як чиз - аъзои Тринитарии кардед дар ин ҷо?"
  
  Аббат гуфт. "Онҳо дод. Ва танҳо чунин одамон ман передам ин сокровище. Ман мефаҳмам, ки ба онҳое, ки ин спрятал, бисанҷед, вале онҳо низ буданд, злыми, ва ман нест, у ба онҳо ин аст. Худи ман переместил он бо он ҷойҳои, ки ба он гузошта, ва спрятал дар статуе, ки ба он буд бехатар барои шахсоне, ки хоҳад аз он истифода. Намедонам, ту хуб аст е бад, вале он бояд достаться танҳо ман соотечественникам. Ӯро дуздида аз онҳо: '
  
  "Чӣ тавр дар бораи зан Тринитариев?" - ором пурсид Ник. "Шумо бояд дод, то ба онҳо дар ин ба?"
  
  Падар Франсиско дидам, ки дар он бо зарождающейся умедворем. "Ман бо хурсандӣ барои онҳо, ба онҳо. Ба онҳо, ва на ба онҳо ягон ".
  
  - Он гоҳ ман ба онҳо получу, - гуфт Ник. "Шумо бояд ба онҳо кӯмак дар ... ҳаракати "ҷавонон".
  
  Панҷ солим монахов бо разорванными то басомадҳои рясами, як ҷиддӣ ранен, ки дигар аз меъда текла хун, ва як растрепанный настоятель уставился дар он бо удивлением.
  
  "Ман намефаҳмам", - гуфт настоятель.
  
  "Ба зудӣ хоҳӣ", - ваъда дод, ки ба Лақаби. "Ва маро бовар, ҳамин тавр не? Худро аз одамон - дӯстони ман ҳастед ".
  
  Баъд аз якчанд дақиқа ӯ аллакай шуда буд, дар поени водии у подножия каменных зинаҳои ва издал пронзительный свист, означавший приближаться - ба кор бурд. Ответный свист садои, вақте ки ӯ огляделся дар партави субҳи барвақт. Наздик буданд, мертвые кубинцы. Ӯ бори аввал пай бурд, ки назди яке аз онҳо ҳанӯз ҳам буд, сахт поврежденная рация. Ва бо внезапным ознобом ӯ фикр кардам, чӣ қадар буд, ки сӯҳбатҳо пеш аз он, ки ин бача берун оторвало сари.
  
  Paula зоҳир болоии канори даре. Ӯ қайд кард, вай дар лестницу. Вай гон буд, дар як лаҳза ва сипас боз дар зоҳир бевосита бар он, поднимаясь аввал бодиққат, ва он гоҳ быстрыми иқдомҳои. Савганд ба ин замон, ки чӣ тавр ба дигарон пайдо паси вай аллакай иҷро поен варид марказии ба он.
  
  * * *
  
  Офтоб рост истода буд баланд, вақте ки дар охир онҳо покинули Бархўрди металлҳои сиеҳ, Ник ва панҷ занон. Лючия держала Инес ва Хуаниту бо худ ба кӯмак ба аббату ва он ба одамон дар онҳо мрачной вазифаи тоза завалы марг ва разорения, ки буданд, наследием Цин-фу.
  
  Яке аз паси дигар онҳо ки аз он боло раванд бо грубым каменным зина сохта шаванд. Аввал Ник бо настороженными чашмони ва ушами ва Вильгельмина наготове, бо ду китайскими гранатами дар ҷайбатон нигоҳ доред. Сипас, Paula бо кольтом .45. Сипас, се нафар занон, аз ҳар як аз онҳо буданд, тақрибан сплетенные халтаҳои бо баҳр, қавӣ привязанные ба шеям ва
  
  
  
  
  ҳар сжимал револьвер. Дар охир Луз, бо китайским карабином. Яке аз паси дигар онҳо расид бомҳо ва ҷамъ омада, молчаливой гурӯҳи дар зери дарахтон, мунтазир аст сигнал Ника.
  
  Ник сдержал онҳо, взмахнув дасти, то ки ӯ буд, тамошо пеш кӯшиш ба шкалаи glance густую листву дар ҷустуҷӯи чизе, ки аз он ҷо бояд буд, бошад,. Стволы дарахтон... кусты... паст свисающие барг... паноҳгоҳ, чизе нав нест илова. Ва ҳол он пӯст покалывала шиносҳо предупреждающим сигналом. Склон холма умуман буд непроходимыми джунглями; Барои рощей, ки дар он барои шарикони он буданд, поляны, изрезанные разрозненными зарослями, ва горки бо лишайниками скал, ва он буд, ки масъала барои онҳое, ки возражал зидди хурд машқҳои. Аммо аз он буд, прекрасное прикрытие барои засады.
  
  Ва агар мо дар назар доштем, ки дар кубинец бо радио идора фиристед posted... чӣ метавонад беҳтар аз пайдо сокровище аз подстерегать касоне, ки онро пайдо аввал? Шояд, ки онҳо мунтазир буданд, ки онҳо набросятся дар Цин-фу, ба схватить он, вале, аен аст,, онҳо буд, ба ҳар ҳол, агар касе аз он буд, то ки онҳо метавонанд онро ба даст.
  
  Ник рафта, ба худ ожидающим занон.
  
  "Шумо бо се мешками", - прошептал ӯ. "Уберите онҳо аз хотир барои кусты ва бар қавми ман ҷонишини ман бо онҳо, ки мехоҳам ба ҳеҷ рӯй, то ки ман ба ту на свистну". Ӯ дид, ки чӣ тавр Альва идонаро аз даҳони бутона хоби, ба возразить, ва он шахсе превратилось дар ибора, знакомое вуҷуди ин, ки медонист, он чӣ Устоди Килл. "Мо ҳамаи ин аллакай омўзонида, ва ин фармоиш. Шумо, занон, шеваи мегузорам, дар ин ҷо аст, ба ҷои он ки мунтазири; акнун ту чи кор карда истодаӣ, чунон ки ман ба ту мегӯям. Занимайся ва молчи ".
  
  Альва удивленно посмотрела ба он ва попятилась аз худ як болишти дастгир кард. Ду нафар дигар бесадо аз паи паноҳ.
  
  "Paula, Луз", - гуфт Ник. "Дар хотир дошта бошед, ки ман ба шумо гуфтам. Бар қавми ман ҷонишини ман пушти маро ва прикрывайся ҳама, аз садоятро ".
  
  Онҳо бесадо кивнули. Луз дод қадами ҷудо ва зуд проверила карабин. Назари Ника задержался дар рӯи Паулы.
  
  "Шояд дар ин ҳеҷ чиз хоҳад буд", - ба нармӣ гуфт ӯ. "Аммо, илтимос, не рискуй". Ӯ гирифта, онро ба дасти худ ва ба нармӣ сжал, ва он гоҳ ба рӯйгардонӣ бозгаштанд.
  
  Онҳо бесадо аз паи барои онҳо дар чанд қадам пеш. Ӯ, хислатҳои инро гир, мехостам, то онҳо дар он ҷо буданд, вале агар рӯй њамла лозим аст, ки бештар аз худи ӯ, як нафар, ки барои ҷалб намудани онҳо оташ аст. Гумон аст, ки онҳо отдадут мавқеи худро ба хотири як разведчика. Пас, он аст, Луз ва Paula бояд буданд шудан приманкой. Ва метавонад, ба онҳо хоҳад мухами в ловушке барои анкабут.
  
  Акнун ӯ выбрался аз дарахтони кардааст, поляну ба паст манишинед, осматривая склон холма ба иҷро. Барои он мерафтанд Paula ва Луз, рондани зигзагами, ки чӣ тавр ба онҳо дода шуда буд велено, онҳо по ба нармӣ цокали оид ба опавшим листьям.
  
  То ки ягон аломатҳои засады, ва кусты бо ҳар минутой гурўҳи ҳама камтар. Ин начинало назар ба тавре, ки агар онҳо добрались то ба хона - берун, дар хона ва дар озодии, ва танҳо як охирин ҳуштак овард, ба онҳо сокровище, убившее қадар одамон.
  
  Ӯ буд, қариб чида охири дигар поляны, вақте ки навбати аввали прорвалась сквозь дарахтон дар ҳарду ҷониб аз он. Паси он раздался дуъояшон ва ғуррон карабина. Ник бросился ба кусту ва царакат аз кармана гранату. Обернувшись, ӯ дид, ки чӣ тавр Луз схватилась барои гулӯ ва тарк, ва Paula нырнула дар укрытие дар стволе дарахт бо пистолетом, изрыгая хурд навбат оташ. Царакат гранату, посчитал ва дод, то. Вай взлетела дар ҳаво ва бо взрывом врезался дар невысокий кустарник, ки ногаҳон табдил хурд ҷаҳаннам аз пылающих шинонда шуд ва летающих бесформенных чиз. Ду марде, одетых дар знакомую кубинскую шакли выскочили аз ҳосили шинонда шуд, ки бо прижатыми ба плечам винтовками. Ник застрелил яке аз онҳо бо Вильгельмины, пеш аз он ки бача увернулся барои дарахт; дигар нырнул аз санг ва ҳукми навбати ҷудо Паулы. Ник шунидам, ки вай ответный оташ, вақте ки ӯ вытаскивал аз кармана дигар гранату ва вытаскивал ба чек. Перекрестный оташ гурӯҳи дуюм пронесся оид ба поляне, ища он, қариб находя он. Пули хлопали бар сари ӯ, срывая кору ва барг ва разбрасывая онҳо ахлот дар он, вақте ки ӯ отдернул дасти ва бросился. Дар як лаҳзаи даҳшатнок ӯ фикр кардам, ки граната дар ин ҷо-дар ин ҷо попадет рост ба сари Пауле, вале онро тарк гузашта як сония ва озод наҳр аксҳоро ба воситаи поляну. Граната пролетела гузашта вай ва бо грохотом приземлилась.
  
  Дымовая дымка клубилась оид ба склону холма, ва ҳаво наполнялся запахом ҳосили тел. Пиелааш опалил шахсе Ника, ва ӯ зуд пригнулся, вақте ки гарм свинец пронзил он аз ҳамаи тарафҳо. Чизе чизе зарба расонда бошад он дар китфи ва онемела дасти; ӯ. тарҷума Вильгельмину ба худро гузошта ва ба зудӣ ба дасти ҳукми пули дар бородатую фигуру бо автомататом. Бача афтод, запустив пули дар дарахтон.
  
  Paula ба ҳар ҳол стреляла. Як лона тирандозї молчало. Вале буд, як, ҳанӯз фаъол, ҳарчанд кусты атрофи он пылали, ва акнун аксҳоро аз он пулемета летели дар атрофи.
  
  
  
  
  
  Вильгельмина буд бесполезна зидди смертоносного гардиши ӯҳда. Ник сунул вай бозгашт ба кобуру ва бросился ба брошенному кубинскому пулемету. Ӯ буд, ҳатто вақте ки подхватил он, приседая ва уворачиваясь ба валуну на поляне. Он пои подогнулась дар зери он, вақте ки он чизе зарба расонда бошад вай бо укусом, похожим дар молот аз стальными когтями, вале ӯ укрылся ва бросился дар тамоми дарозии барои скалу, аллакай стреляя оид тавассути мавқеи.
  
  Ӯ қатъ танҳо, вақте ки ӯ кончились лавозимоти ҷангӣ. Ва он гоҳ ӯ дарк намуд, ки ҳеҷ кас асъад. Ӯ мунтазири дароз аст, вале ҳанӯз ҳам буд, ки на садо. Дар охир ӯ танќисї нест поднялся, хуни текла он ноге ва плечу ва Вильгельмина дрогнула дар он ба дасти чап ва е назар ба воситаи поляну. Ҳеҷ двигалось. Ӯ вопросительно щебетал. Ва ба он бузург қазои, раздался ответный twitter, ки ба ӯ гуфт, ки Paula жива.
  
  Вале ӯ медонист, ки ин мумкин нест, дар охири, ва ӯ низ медонист, ки онҳо ду нафар наметавонад, танҳо истодагарӣ дальнейшим атакам. Аз ин рӯ, ӯ вдохнул ва шикоят ба пронзительный сигнал, означающий "Подойдите - готовьтесь ба медалҳои толибилмони тоҷик".
  
  Сипас ӯ шунид дуъояшон. Paula.
  
  вай кричала "Барои ту, барои ту!".
  
  Ӯ дардовар мечашонем доранд дилам, Вильгельмина ткнула дар ҳаво.
  
  Ду грязных, окровавленных инсон баромада, аз шинонда шуд ва бросились дар он бо убийством дар чашми ва мачете, рассекающими ҳаво, чӣ тавр ба косами. Ӯ шањ як маротиба, промахнулся; боз шањ ва дид, ки яке аз онҳо бо воплем афтод, ва он гоҳ дигар напал дар он. Вильгельмина бессильно щелкнула, ва ӯ швырнул вай бача берун дар шахси. Ба ӯ ҳеҷ чиз дало, ба ғайр аз сония ба анчом Хьюго аз рукава ва Хьюго буд острием зидди раскачивающегося мачете.
  
  Ӯ ткнул ва уклонился, громко лаънаткунандагони худро беспомощность, чун медонед, ки ӯ буд, ягон умед, ки дар ҷаҳаннам бо он ягона бесполезной дасти, як бесполезной пои. Чизе, ки ӯ метавонад корро, ин пригнуться ва уколоть, кӯшиш ба анчом як бача аз равновесия, кӯшиш вырвать мачете аз он дасти. Ӯ ҳатто дидам, ки чӣ тавр дигар нисфи поднялся ва оғоз кард painfully ғеҷонда ба он бо поднятым мачете, ҳеҷ сеюми инсон, ки берун аз дарахтон бо револьвером, направленным дар он, на духтарон, ки ором соскользнула бо и ' л барои паноҳгоҳ колеблясь байни се смертоносными ба мақсад.
  
  Лекин ӯ шунид аксҳоро. Ҳамон дод кубинец, ки ноумед рубил он ид дар заточенным мачете ва дар як посланную небесами як сония нафар повернул сари ва дод, то назар ба садои оташ. Ник опустил сари, монанди бык, ва бросился дар ҳамла кард. Тамоми вазни худ ӯ зад, ки кубинцу дар шикам ва отбросил он пеш, ва он гоҳ Хьюго боз ва боз бил ӯ дар гардан. Мачете борон то ҳамон дараҷа боридааст, ки аз безвольных ангуштони, ва Ник подхватил он барои охирин номӯътадили. Сипас ӯ бархоста, охирин фику ҳанӯз гремел дар гӯши ҳис аст,. Дар даҳони ӯ буд, aftertaste хун, садои хун дар гӯши ҳис аст, рӯъе хун, затуманивающей он рӯ ба рӯ мешаванд, лекин ӯ шунид шуш қадамҳои приближающиеся аз рощи дар дами оврага, ва дид, ки чӣ тавр Paula меафтад ба соҳили. замин, ки ба вай пистолет ҳанӯз тамоку намекашад. Вай сжимала худро сандуқе, ва тамоми он даст ва тамоми разорванная ҷомаашро, буд хун. Танҳо пас аз он дидам инсон, ки бояд застрелил он, шахсе, ки ҷони худро фидо мурдагон бо револьвером дар дасташ, ва дигар кубинца бо мачете, ки наздик буд, ӯ аз он фикр карданд.
  
  Он чӣ ваҳй ба Пауле ва баъзеи он дар дасти. То чӣ андоза ӯ медонист, атрофи метавонад боз дюжина live кубинцев, аммо ӯ аз ин бештар намешавад заботило. Зеро Paula умирала.
  
  Ник прижал вай ба худ ва дуо кардам дар бораи худ. "Paula, Paula", - прошептал ӯ. "Дар бораи, Paula, чаро...? Чаро ту спаслась ба ҷои ман? "
  
  "Ман мехост, ки туро наҷот", - гуфт вай дур дид. "Мехостам, ки ба ту зиндагӣ мекард, мехост, ки чизе ба ту бидиҳам". Вай амиқан вздохнула ва посмотрела ба ӯ чашм. "Эй парвардигори ту ҳает ва тамоми ишқи ман", - равшан гуфт вай.
  
  "Лутфан, зиндагӣ", - гуфт ӯ намедонист, ки чӣ гуфт. "Лутфан, зиндагӣ ва позволь ман туро дӯст". Он дасти нармӣ надавили, ва он лабони коснулись он.
  
  Ӯ покачал он дар дасти ва поцеловал.
  
  Дар як лаҳза он целовала он.
  
  Сипас вай намурдааст.
  
  Аксҳоро бештар буд. Се зан бесадо менигаристанд, бо ашки дар щеках. Ӯ дид, ба онҳо меояд; ӯ мехост, ки ба онҳо бубинанд доранд. Ин буд, окончено.
  
  * * *
  
  "Ва ҳама чиз бар ман ҳамин тавр мефаҳмам?" - ором гуфт Хоук. Дар он ледяных голубых назари буд, чунин ибора, ки кам касе дида. Шояд аз он буд, шафқат.
  
  Ник гуфт. "Дар ин ҷо ва ҳама чиз. Бадан, ки ба шумо лозим аст, дафн, ғамхорӣ дар бораи ин проклятом сокровище, тафсилоти хубе дар ин гуна худро. Вале кубинцы ва хитоиҳо мо мебуд, аллакай қариб кончились, аз ин рӯ, драться буд, на аз касе. Вақте ки мо баргаштанд, дар Санто-Доминго рӯй додааст уличный бесарусомонӣ, аз ин рӯ, мо ҳатто бинед ". Ӯ хиҷолат заерзал дар стуле. Ин буд, больничное раисикунанда дар больничной аъзои палатаи ва фазои он угнетала. "Ин буд, резня, ин ҳама",
  
  
  - гуфт ӯ нигариста, аз тиреза ба осмон кабуд дар бисер мил аз Ҷумҳурии доминикан ва фикр дар бораи следе марг, ки аз он ба чап баъд аз худ. "Боварӣ дорам, ки он аз он дорад, арзиш".
  
  "Амалиет" Таркиш "низ вафот, - гуфт Хоук, ҷустуҷӯи кабуд дуд худ сигары. "Дар ҳоли ҳозир ин мумкин нест доранд, аҳамияти бузурги барои шумо, аммо барои мо он аст, хеле бисер маъно дорад. Онҳо дар он ҷо хуб буд, нақшаи, ва ман фикр мекунам, ки ягон бор онҳо попробуют вай боз. Умедворам, хоҳӣ ба онҳо омода аст ".
  
  "Ҳа, ман умедворам, ки ҳамин тавр." - безжизненно гуфт Ник.
  
  Хоук выпрямился ва нигоње аз боло ба поен.
  
  "Не, - гуфт ӯ. "Вале шумо тайер ҳастед. Ва зиннатҳои як чиз, карда Мешавад. Онҳо дархост карда кўмаки ва ба шумо дод, то ба онҳо он чиро, ки онҳо мехостанд. Шумо мебинед, ки дар Вашингтон дар ҳафтаи оянда.
  
  Ӯ рафт, чунон ки ногаҳон, чун омад.
  
  Ник разжал кулак ва дар назар рубиновое ҳалқаи дасти. Лючия пайдо кардани онро дар поени яке аз болиштҳои бо баҳр, вақте ки бақияи Грозных ҷамъ шуданд, ки барои охирин мулоқот.
  
  "Инро гир, - гуфт вай. "Ин буд, Paula. Подумай дар бораи он.
  
  Ӯ фикр дар бораи он. Охири
  
  
  ============================
  
  ============================
  
  ============================
  
  
  8. Силоҳ шаб
  
  
  Ник Картер
  
  
  Силоҳ шаб
  
  
  Боби якум
  
  
  Аҷиб чиро, ки рӯй ба ҳангоми тусклом партави
  
  Агар ки имкон буд, ба мегӯянд, дар бораи Генрихе Штроблинге, то он чизе, ки ӯ нагузошт, ки бист-плюс солҳо украденной озодӣ мулоим кардани бадани худ собиқ гауляйтера. Ҳатто будан аз Ҳенри Стилом, аргентинским як соҳибкор бо филиали дар Чикаго, ӯ нигоҳ муариффӣ дар тонусе дар беҳтарин загородных баромад мекунад ва гимназиях кишварҳои гуногун. Ӯ буд, одержим ҷисмонӣ тайер, телесным совершенством ва мускульными машқҳои ҳанӯз аз даврони фаъолияти худ дар ташкилоти Гитлерюгенд дар нацистской Олмон.
  
  Ӯ ҳоло ба омӯзонидани сахт.
  
  Ҳар як торро ӯ маҳз настроенной қувваи яростно напрягалась муқобили мард бадан, он қадар қавӣ ва оҳан, ки чӣ тавр ба он худ - бадан ҷавонтар аз он, великолепного дар худ беҳтарин мебошад, вале акнун покрытого синяками ва пульсирующего аз дард аз дасти бади Строблинга.
  
  Даста ҳамсари ҷони худро фидо мурдагон дар ҳуҷраи, ки дар он нигоҳ Ника дар асорати ва аз Ника то охири дароз кровавой намуд оставался танҳо Строблинг. Баргирифтам оғоз аз марги садҳо дорусозӣ бегуноҳ мардум, вақте ки Строблинг гузошт, ки ба шакли даст ва щелкнул мекафад қамчин. Охири ин буд, ки ба ин ҷо бошад ва ҳоло, дар ин крыше дар Чикаго дар ин душный, пасмурный шоми охири тирамоҳ.
  
  Аммо он мебуд, охири, агар Ник қодир хатми истироҳат ӯ пеш аз он, ки онро худи қувваи иссякнет.
  
  Ник заворчал аз дарди дар дасти ва перевернулся, пиная. Ӯ нечем буд, ки ба кӯмак, фақат он измученные ва ноющие мушакҳои. Он оддӣ хонумҳо ва силоҳи буд спрятан ҷое дар ин ҳуҷраи шиканҷа. Дигар ҳеҷ кас намедонист, ки дар он. Ҳеҷ кас медонист, ки он дар охир метобад, то Строблинга, ки яке решающим боздид дар ҷои рост ӯ метавонад барои нобуд кардани яке аз муњимтарин низомӣ аз ҷониби ҷинояткорон нацистской Олмон.
  
  Дар ин бора ба назар чунин менамуд, ки Ник хоҳад уничтожен.
  
  Ӯ зад Строблинга коленом дар пах ва вывернувшись, корнамоии зарбаи бритвой оид ба шее зиеди немца. Акнун ин буд, Строблинг, ки хмыкнул - ду маротиба пай дар пай, - вале ӯ идома наздик мебошанд ӯ, приближаясь ду стальными дасти худ ва бо худ коленом.
  
  Атрофи онҳо буд тишина, агар не худамро возни ва ворчания. Ҳеҷ яке аз онҳо шунидам звуков шаҳр ҳаракат дар бисту се ошенаи поен сола ин бино, ки дар он Строблинг нигоҳ кунед ҳуҷраи. Ҳеҷ яке аз онҳо фикр дар бораи зичии ҳаво, дар бораи темном облаке, ки чӣ тавр ба пропитанное дымом кўрпа, лежало байни шаҳр ва ҳаво. Ҳеҷ яке аз онҳо фикр мекарданд, на дар бораи он аст, ба ғайр аз зарурати мутлақ кушт дигар.
  
  Акнун онҳо буданд, врозь, истода ба по, сахт дыша. Модели просмоленная боми - бинои буд, ки яке аз қадимтарин небоскребов Чикаго - потрескивала зери онҳо вақте ки онҳо шаркали шатта дар рақс марг. Дасти Строблинга метнулась, чӣ тавр ба хлыст, ки ӯ бор фарсудаи. Ник увернулся, уставший қариб то марг ва баланд замахнулся пои рости дар мощном ударе, отскочившем аз изнанки сахти дод подбородка Строблинга.
  
  Строблинг ҷаҳиши ва онҳо якҷоя тарк.
  
  Айбдоркунињои дасти схватили Ника дар гулӯ.
  
  Калон ангуштони Ника упираются дар чашмони Строблингу.
  
  Як рахнашавии ва тани.
  
  Ин дафъа ҷаҳиши Ник; ин дафъа маҳз ба он пойҳои даст тамоми бадани худ боком дар бораи марду дод он растянуться. Задыхающийся ғуррон ярости вырвался аз гулӯ Строблинга, ва онҳо боз корчились якҷоя ташаккул спутанную волнообразную як тонна.
  
  Сахт клинок дасти Строблинга зад Ника ба рӯ. Сар Ника ногаҳон дардовар мечашонем доранд дернулась, вале ӯ худ дасти схватился дар гулӯ Строблинга. Онҳо подтянулись, сжались.
  
  Строблинг выгнул бадан, чӣ тавр ба сражающийся тигр, ва бо тамоми қуввати рванулся боло - поворачиваясь, изгибаясь, содрогаясь ба отряхнуть тварь ки он аз гулӯ. Ник держался, сжимал қавитар.
  
  Як лаҳза Строблинг ҷони худро фидо неподвижно. Ник гумон кардам, ки ӯ ба ӯ, умедвор буд, ки ӯ дар он дуо кардам, то ки ӯ дар он буд, зеро он худи қудрат менамуд, мерцала, чӣ тавр ба умирающая свеча.
  
  Сипас нафар зери он якбора двинулся, ва гранитная аз корҳоест, афзуда пяток ҳар ду дасти бо қувваи ударила Ника дар шахси ва здоровенный немец дар ҳамин лаҳза сахт извивался ва вырвался ба озодӣ. Ӯ приподнялся ва попятился пеш, он шахс превратилось дар искаженную ниқоби адоват дар тусклом партави, ки исходил аз баланди биноҳои поблизости, ва уличные фонари, ки сияли дур дар поен.
  
  Ник вытянул ҳарду дасти баъзеи pippa барои щиколотку ва потянул. Строблинг сахт афтод, вале перекатился ва дар мавриди боз ҳам қавитар оседлав Ника. Он пойҳои буданд фишурда мешаванд ножницами ва дасти сжались атрофи гулӯ Ника.
  
  Ин дафъа Строблинг сдавил - яростно, неумолимо, он шифонопазир. Ӯ акнун сахт буд, нафаскашӣ ва выдавал свистящие олмон ба суханони гортанные садоҳои отвращения ва жажды хун - он хватка дар гулӯ Ника усилилась.
  
  Дар гӯшҳои Ника слышалось, суруд ва дард дар гулӯ, ва ба ӯ чунин менамуд, ки red дымка, ки дар он плавали он чашм, ҳалшаванда на дар тьме. Ӯ гузашт; ӯ буд, прикончке; ҳамаи становилось сиеҳ.
  
  
  
  
  
  Аммо пас аз эҳсоси гузашт, ва ӯ буд, ҳанӯз дар замоне ки зинда, ва Строблинг ҳанӯз сжимал гулӯ стальными, смертоносными дасти коменданта лагерҳои марг - дасти, ки имонатон то зуд-зуд ва то бузург.
  
  Ник карда наметавонистанд бигзор ӯ бираванд.
  
  Ӯ то ба ҳол бигзор ӯ зинда!
  
  Ник бо мушкилӣ рушд мекунанд отдышался ва як соли охир, захираи қувваҳои.
  
  Аммо ин буд, ки он неукротимая иродаи ва он қувват, ки заставила он безжалостно врезаться дар грудную клетку дигар инсон - долбить чуқур ва сахт, вывернуть когтистой дасти мускулистую ҷисм, схватить ребро ва симро, бо присущей ӯ дикостью. осознания он, ки ин имконияти охирин. Сипас ӯ перекатился, ҳанӯз держа дасти Строблинга дар гулӯ; сахт перекатился, ҳанӯз раздавливая ва pulls, яке аз дигар отводя дасти пеш ва вонзая онҳо чуқур дар кишку, боз ва боз раскалывая ва скручивая, то шунид треск устухон.
  
  Строблинг чењрааш, ослабил хватку ва бросился аз Ника, ки аз стоном release медорад якпаҳлӯ оид ба смоляной крыше.
  
  Ник покачал сари ба прочистить он, радуясь обещанию шуд. Имконияти боз худо баробар, беш аз баробар мешавад; акнун онҳо буданд, на аз он тараф. Строблинг низ буд ранен; ӯ наздик буд, истощению ва корчился аз хашми.
  
  Акнун ӯ ба он доранд,!
  
  Ӯ дастур дод, ки ба худ вақти тарҷума рӯҳи.
  
  Ин буд, неподходящий лаҳзаи.
  
  Строблинг суст поднимался ба пойҳои, попятился на корточках ва стонал. Ӯ низ шавад фарҷом. Шояд гузашта баҳор. Балки Ник буд, рафта онро опередить, ва барои он надошт арзишҳои, ки Строблинг ҳанӯз отступал, рычал ва кўшиши дистанцироваться байни онҳо. Метавонад, ӯ кӯшиш сбежать. Пас, агар ӯ буд? Куҷо ӯ метавонад рафта? Онҳо спустились дар дохили лестнице, Стробблинг пеш ва Ник аз он? Ба поен ловушке-погремушке, смертельной ловушке оташ зина, ба болопўши бист фоизи маҷмӯи се этажами поен?
  
  Не - Строблинг бояд донист, ки Ник ҳам метавонад шагать ба он, бе дудилагӣ прыгнет дар он, ҳатто рискуя ҳаети худ. Чунин менамуд, немец фаҳмидам ин аст,; ӯ бас отступать ҳоло. Ӯ нишаста ба корточках менигаранд Ника, онро ба дасти шуданд фишурда мешаванд ва дар когти, тайер ба медалҳои толибилмони тоҷик ва убийству.
  
  Бадани Ника напряглось, расслабилось, ва он гоҳ напряглось барои ҳамла. Ӯ мепоиданд, ки барои Строблингом ва амр ба худ усталому бадан рафта, дар ҳамла кард.
  
  Он пойҳои оторвались аз боми, ва внезапная чернота ударила ӯ ба шахсе, ҳамчун зарбаи молота.
  
  Аз он ҷо, ки дар он пеш буд, тусклый нур, акнун чизе буд,.
  
  Строблинг скрылся аз хотир. Ҳамаи нест шудааст. Буд, ҳеҷ чиз, ба ғайр аз амиқи зулмот, густой ва всепоглощающей зулмот, black, ба монанди ангишт яма ва дар суннатн. Он гоҳ буд, ки эҳсоси матоъ, ки Ник дар мавриди дар black пустоте ва ламс Строблинга. Танҳо прикоснулся ба он. Ва иллатҳои он дар шорохе садо.
  
  Ӯ маҳсулоти худро агонию худ истощения, ва вақте ки ӯ кард lunge баъди шороха садо, он ҷо чизе набуд.
  
  Ӯ ором выругался ва оғоз ощупывать. Танҳо просмоленная боми встретилась бо он ищущими ангуштони худ.
  
  Сипас ӯ шунид осон треск бо масофаи дар чанд пойҳои.
  
  Строблинг, крадущийся аз он бо древней высохшей қатрони, ускользая дар посланную дӯзах необъяснимую тьму.
  
  Боми скрипела, ки Ник двигался. Ӯ снял туфли ва бесадо рафт изношенной қатрони судак.
  
  Строблинг дигар издавал ягон садои.
  
  Танҳо қуллаи тишина. Қуллаи чернота.
  
  Не, қуллаи тишина. Дар крыше бо ӯ, ҳа; аммо на дар кӯча поентар. Автомобилӣ гудки, онҳо бисер; ҳуштак политсия; одамон кричат. Вале дар ин ҷо чизе нест.
  
  Он скользящие пойҳои ӯ дар бораи чизе пинались. Ӯ наклонился ба даст нарасонад ба он. Ду чизеро аз он. Пояфзол Штроблинга.
  
  Маънои онро дорад, ӯ низ рафта буд, дар намеренной ором. Баргњои бо крыше ба соз Нику засаду. Е, мумкин аст, пайдо дарњои кушод барои дохилии лестницу.
  
  Ник отправил фикрҳои худро сквозь тьму, вспоминая. Вақте ки тамоми нури погас, дари буд, тақрибан дар понздаҳ пойҳои истироҳат рост ва дар шаш пойҳои истироҳат дар паси он. Пас акнун, ки ӯ хоҳад, тақрибан дар дувоздаҳ пойҳои истироҳат дар паси он ва дар даҳ пойҳои истироҳат дар рост.
  
  Е Строблинг попробует бартарии оташ лестницей? Е ӯ интизори он буд, ки садо аз Ника?
  
  Ник застыл... интизор... гӯш - ва фикр мекард.
  
  Нур метавонист боз включиться дар ҳар як дақиқа дар ягон як сония. Строблинг низ ҳамин тавр фикр мекарданд. Пас акнун, ки ӯ шояд кӯшиш кардам, то омада, то як вариант - поен нардбон ва сбежать е пайдо укрытие дар крыше, ки бо он ӯ метавонист выпрыгнуть ва ҳамла бор боз загорится нур.
  
  Кадом вазъият? Дар ин ҷо қарор гирифт корпуси барои боло лестничной варзишӣ, корпуси барои лифтов ва резервуар барои об. Дар ин ҷо ва ҳама чиз. Вале ин кофӣ буд.
  
  Ӯ қарор кард, ки барои худи Ника беҳтарин буд, рафта ба дари зина ва интизор нест.
  
  Ӯ бесшумно рафта буд, сквозь темноту, таҳқиқи он эҳсосоти худ, гӯш ба Строблингу, чек қадамҳои.
  
  Буд, бениҳоят торик аст. Дар сари он буд, ки каме ҷой барои праздных андеша дорад, аммо ӯ то ба ҳол на тааҷҷуб, ки боиси хомӯш кардани нур ва чаро он буд, ки чунин гнетущим. Videos хандовар озуқаворӣ, албатта, аммо ... Ӯ понюхал ҳаво. Дар он сырость fumes. Қодир.
  
  
  
  
  
  
  Пеш аз ӯ буд, банд огоҳона отмечать он. Вале ифлосшавии ҳаво буд, қариб амиқ эҳсос карда мешуд. Ин буд, ки дар бадтарин ҳолат Лос-Анҷелес, ки дар Питтсбург, то оташ тоза кардани, ки дар Лондон дар он смертельный сезон, ки чор ҳазор нафар, ки аз лой, дар ҳаво.
  
  Ба он чашмони болели аз ин, ба он сабук буданд, ки бо ин. "Тоқ, - фикр кардам ба ӯ.
  
  Аммо он ҷо, хислатҳои инро гир, Строблинг?
  
  Ангуштони Ника коснулись деворҳои скользнули оид ба он. Дари дар лестничную клетку бояд тахминан, дар ин ҷо ...
  
  Садои доносился аз чанд ярдов. Защелка трещала, аввал ба нармӣ, ва он гоҳ суруд, ки гӯе сопротивлялась. Ӯ дилам.
  
  Кадом хислати! Метавонист, ки ое ӯ то ошибиться аз дари худ?
  
  Ӯ зуд двинулся дар садо, сабукфикрона бо такя ба подушечки пои, эњтиеткорона дар ҳолати номӯътадили дар ловушку.
  
  Садои табдил суруд ва дари распахнулась.
  
  Ӯ ругался, ки чӣ ваҳй ба ӯ. Строблинг ба воситаи дари роҳ, ва дар dark ӯ қадамҳои то ... Вале дар як уголке он ақли Ник задал савол.
  
  Чаро Строблингу буд, ки ба ҷанг берун аз дари худ? Ӯ буд, кушода.
  
  Он ҷавоб омад, бо нидои чизи раскалывающегося, вдохом теплого, жирного ҳаво ва криком, ки дар оғоз бо баланд пронзительной қайдҳои, ки нарастала, эхом отдалялась, опускалась, растворялась, чӣ тавр ба завывающая сирена, зуд уходящая вдаль - ва пас аз хатми.
  
  Ӯ метавонад ба боварӣ дорам, вале ӯ показалось, ки ӯ шунид глухой зарбаи хеле дур дар поен.
  
  Гарм далер ҳаво аз кушода маъданӣ лифт ба нармӣ дул ӯ ба шахсе, ва ӯ ногаҳон табдил мокрым аз арақи.
  
  Ӯ закрыл дари ва ба рӯйгардонӣ бозгаштанд, потрясенный. Ҳамин тариқ, затемнение, ки қариб предложило Строблингу сбежать, забрало он ба ҷои ӯ.
  
  Як хомӯш кардани қувваи барқ, як старое бинои, як сола ва бад охраняемый бањрї - ва тропа ба поен расид.
  
  Буд суст киноя ба нур, поднимающийся аз осмон ба шарқ. Ӯ направился ба он, бодиққат ступая дар dark, то чӣ ваҳй ба девори худ ва е назар ба шаҳр дар поен.
  
  Дар чанд windows мерцали крохотные струйки нур. Ӯ фикр кардам, ки ду невысоких бинои - беморхона ва хадамоти оташнишонӣ қисми - равшан тавзењ. Дар кӯчаҳои светили чароғҳои. Чизе ҳаст, ки дар полумрак светился рентгении фонарика.
  
  Ин ҳама. Петля буд black. Соҳили кӯли Мичиган лежали зери темной пеленой. Дар ҷануб, ғарб, шимол, шарқ чиз торик, агар не худамро нодир точечных лучей нур е хурдсол искр светлячков, ки мекардаанд тьму ҳанӯз тира.
  
  "Боз яке, - фикр кардам ба ӯ. Боз яке аз онҳое, blackouts, ки, ба гуфтаи онҳо, дигар ҳаргиз повторится.
  
  Вале дар айни замон, ҳамаи ин значило барои ӯ, - ин ба зарурати потащить он усталое бадан ба поен бисту се лестничным пролетам дар ҷустуҷӯи телефони менӯшед категорияҳо дар кати хоб ва хоб. Ами ин ознаменовало бастани парванда Генриха Штроблинга.
  
  Дар ҳоле, ки ӯ намедонист, ки ин, вале ин ознаменовало ифтитоҳи дигар.
  
  * * *
  
  Jimmy Jones буд, хеле ҷавон, ба хондани рўзнома, ки ҳам ҷавон барои фаҳмидани суханони, аммо хеле ҷавон, ки ба нигоҳубини худ. Батман буд, ки он ба суръати. Ва Батман буд, ки дар Чикаго позапрошлой шаб, аз ин рӯ, Jimmy намедонист, ки тамоми Чикаго ва он пригороды, инчунин қисми зиеди давлати Иллинойс ва баъзе қисми ҳамсоя муттаҳидаи амрико буданд затемнены барои дароз панҷ соат пеш аз он, ки загорелись чароғҳои. ногаҳон, необъяснимо, аз нав оғоз. Ӯ ҳамчунин медонист, ки як сол пеш қариб рӯзи бой, каме калонтар аз он рафта буд, дар роҳ дар шаҳри Ню-Гэмпшире кор дар дурустии он, ки Jimmy буд, ҳоло ин сард шаб дар давлати Садри.
  
  Jimmy рафта буд, ба хона ужинать ва размахивал чӯб. Офтоб, к, ӯ сард буд, ва дар осмон буд, чанд забавных мигающих огней, ки дод аз он, ки каме испугаться. Пас ӯ взмахнул худ чӯб, ба гуфтаи ӯ қавӣ, ва ӯ зад он бо деревьям қади роҳ, ва ӯ зад он бо фонарным столбам.
  
  Ӯ зад ду фонаря, ва ҳеҷ чиз рӯй, ба истиснои баҳра баред садо рӯи чӯб дар бораи сутуне.
  
  Вақте ки ӯ ударился дар бораи сеюм риоя нур погас.
  
  "Оҳ, Ҳо-рист!" - виновато гуфт ӯ ва уставился дар темную роҳ, ки боиси ба хона.
  
  Ҳама чароғҳои погасли. Ҳама чароғҳои дар роҳ ва ҳамаи чароғҳои дар шаҳри пеш.
  
  "Эй худо!" - выдохнул ӯ. "Дар бораи эй худо, ман дар ҳақиқат ба он кард, ҳоло!"
  
  Ӯ давида дар dark.
  
  Ӯ тамоман фаромӯш бораи weird мигающих огнях дар осмон.
  
  Вале одамоне, ки дар он темном зодгоҳи худ дида, онҳоро, вақте ки онҳо погас нур, ва баъзе аз ин одамон буд, як каме ба худ. Ва баъзе аз онҳо беззастенчиво ҳаросон шуданд.
  
  Се рӯз баъд дар минтақаи кӯҳҳои сангин мешуд, кӯҳҳо ranger Гораций Смит берун аз джипа, ба маш ва пойҳои полюбоваться худ дуюми дӯстдоштаи пейзажем. Якум буд, Алиса, он буд, ки хона дар Боулдере; дуюм буд, обанбор Элкхорн, одатан покрытое хунук мешавад, ки дар ин вақти сол, вале то ҳанӯз синее зери қариб зимним ҳаво.
  
  "Кадом аст гармӣ барои ин вақти сол", - гуфт ӯ ба худ, шагая байни баланд дарахтон ва гирди табиӣ каменной деворҳои, ки отделяла сарбанд аз чашми проезжающих сайеҳон. Њатмї удивлюсь
  
  
  
  
  
  Агар дар ин ғояи буд,, чизе, ки русҳо пешгирӣ аз мо погоде. Дигар чизе, ки ба шумо ед, - онҳо растопят арктический ледяной покров, ба рӯй ба Сибирь дар цветущую пустыню ва затопить соҳили шарқии.
  
  Хуб, дар ҳар сурат, онҳо наметавонистанд ба даст нарасонад ба Скалистым осон нест ва прохладной голубой об, ки он қадар дӯст медошт.
  
  Ӯ перелез тавассути груду ва сангҳои обогнул охирин бузург валун. Он плотина лежала пеш, спокойная ва зебо дар зери полуденным офтоб. Вай назар афканда, то ба он бо муҳаббат.
  
  Ва эҳсос не эҳсоси ваҳшатнок, ки агар ба он хотир шикаст.
  
  Ӯ моргнул, покачал сари, боз доранд.
  
  Баъзан на закате - бале, вале дар нимаи ва ҳеҷ гоҳ ба нимрӯз мерасед.
  
  Ӯ чаро чизе афтод афтод ва пополз ба об.
  
  Савганд ба ин замон, ки чӣ тавр ба он дошел то он, чизе тағйир наефтааст.
  
  Вай ҳанӯз ҳам буд кроваво-сурх.
  
  Ва дар поен, дар водии, дар маленьком шаҳраки, ки буд, шахтерским лагерем, миссис Миртл аз хьюстон идонаро кухонный ламс ва аз он вылилась струйка красноватой моеъ.
  
  Вай на танҳо домохозяйкой дар Голд Воҳиди, ки дар он рӯз опоздала бо обедом.
  
  Ба обеду странность сурх кӯли баррасї дар саросари давлат Колорадо. Ҳеҷ кас метавонист ин шарҳ.
  
  Рӯзи дигар дар Покателло штати Айдахо, Jake Крю, мисли ҳамеша, вылез аз бистар дар 6 саҳар, вале бе худ реҷаи утренней бодрости. Ӯ бад хоб. Шаб буд, ки душной на он қадар зиед аз гармо, ки чӣ қадар аз безвоздушности. Ҳеҷ ягонаи дуновения ҳаво. Фазои вазнин буд, ҳамчун кадом чизе бузург спящее пет.
  
  Бочкообразная сандуқе Джейка расширилась, вақте, ки ӯ истода аз windows кушода, кӯшиши вдохнуть ҳаво. Субҳ буд, бошад, на пеш аз ба воситаи панҷоҳу шаш дақиқа, вале аллакай бояд буданд, низ ягон аломатҳои утреннего сияния.
  
  Нест буд.
  
  Паст болои шаҳри лежала дымка, ифлос, зишти бӯгину туман, чунин ки ӯ ҳаргиз пеш аз дида. Ҳеҷ тумана, на борон; танҳо грязное кўрпа аз лой.
  
  Ӯ недоверчиво уставился он ва принюхался. Кимиевӣ бӯйи. Нақлиет дуд. Smoke, Sulphur е чизе, ки дар ин гуна худро. Ӯ раздраженно пробормотал ва направился дар ванную ба ополоснуть шахсе дар оби хунук ва шустани дур эҳсоси ходячего комка лой.
  
  Бӯи об буд отвратительным.
  
  Ба ҳашт ҳад ноил саҳар қариб ҳама аз сӣ ҳазор нафар Покателло буданд, нигарон аст, ки сард, њавои тоза ва проточная пресная об дар онҳо аз шаҳри бо непонятной иллат собит зараженными.
  
  Онҳо нисколько на успокоило аст, ки баъдтар дар ҳамон рӯз онҳо фаҳмидем, ки онҳо ба пойтахти Бойсе пострадала ҳамин. Комилан боварӣ дорам.
  
  * * *
  
  ФЛАГСТАФ, АРИЗОНА, 17 НОЯБР. Иҷлосияи ҳаштоду ҳафт нафар, аз ҷумла се муњандисон, як духтур, ду пилотов авиалиний, панҷ муаллимон, чанд даҳҳо донишҷӯен, ҳаждаҳ сайеҳон ва чор давлатӣ мекунанд, шоҳиди поягузори шаб гирдиҳамоии бо ҳаво UFO дар наздикии пика Хамфри. Сарбози Михаил насчитал дувоздаҳ "огненных шаров, ки дар осмон аст, бо думҳошон оид паси онҳо, ки буданд, монанд ба струи сабз оташ". Камера доктор Ҳенри Мэтисона дод, се зуд снимка онҳо, ки пеш аз онҳо "нест внезапный вертикальный шер ва нобуд болои кӯҳ". Имрӯз, разговаривая бо ин хабарнигори, ӯ шарҳ: "Ман мехоҳам, ки онҳо кӯшиш шарҳ ҳамаи ин чӣ тавр ба болотный газ.
  
  Бар баландтарин нуқтаи Аризона? Эҳтимол не. Хусусан пас аз он, ки рӯй дод, ки якчанд рӯз пеш бевосита дар биебон. Ман ба шумо мегӯям, ки мардум нервничают аз ин гуна чиз, ва он вақт мо чораҳои ягон воқеӣ амал, пеш аз он ки мо впадем дар ҳолати ваҳму ...
  
  МЕКУНАД, КАНЗАС-СИТИ УТРЕННЕЕ ОФТОБ, 10 НОЯБР - "Баъд аз нӯҳ соат ва чилу ҳафт дақиқа бесарусомонӣ субҳи имрӯз дар панҷ сию панҷ боз зажглись чароғҳои дар равнинных муттаҳидаи амрико. Чордаҳ нафар дар натиҷаи садамаҳои нақлиетӣ, бевосита е бавосита ки дар натиҷаи отключением қувваи барқ. Садҳо хонаҳои тамоми шаб мардум бе об. Ҳазорҳо одамон мекашид худ коргоҳи, дар кӯчаҳо, дар лифтах. Садҳо ҳазор сокинони ин чор муттаҳидаи амрико ногаҳон лишились гармӣ, нур, тасаллои шумо - ва тавзеҳоти. Чаро ин ҳодиса рӯй дод боз? Мо ҳеҷ гоҳ то бидонед? Чаро энергокомпании мумкин аст шарҳ диҳад, ки чаро ин ҳодиса рӯй дод ва чӣ тавр ба вазъи ногаҳон исправилась? Мо ҳуқуқ медонем, ва мо талаб...
  
  * * *
  
  "Салом, салом, салом бачаҳо, Swingin' Sammy боз бо шумо, то ки шумо меорад ҳамаи охир сабт нигоҳ, выбранные, ки махсус барои шумо дӯстдоштаи худ радиостанцией, равшан сола WROT дар Тул - Чӣ? Каме истед, бачаҳо. Гирифта сводку дар ин ҷо. Салом! Дурахши! Аз шаҳрӣ обтаъминкунӣ комиссия. Об! Ман, ман ҳеҷ гоҳ трогаю ин ... Слушай, метавонад, ту ҳам беҳтар аст, на ламс. Дар ин ҷо гуфта мешавад ва бо диққат гӯш кунед, одамон - ДИҚҚАТ! НА ТАКРОР - НӮШИД НЕСТ, ОБ АЗ ХОНАВОДАГӢ БАРАБАНА, НӮШИД НЕСТ, ОБ ДАР ШАҲР, НА ОБЕ, КИ ДАР ВИЛОЯТ, ОБСЛУЖИВАЕМОЙ ТАПАКОНИКОВЫМ РЕЗЕРВУАРОМ. ЯК ШАҲОДАТНОМА КАРД ИФЛОСШАВИИ, ҲАТМАН ВРЕДНОГО, ВАЛЕ ТО ГУЗАРОНИДАНИ ЗАКЛЮЧИТЕЛЬНЫХ САНҶИШИ САХТ ПРИЗЫВАЕТСЯ, КИ ҲАМАИ СОКИНОН БО ИСТИФОДА АЗ ОБ ДАР БУТЫЛКАХ Е ДИГАР МОЕЪИ АЗ ЗАПЕЧАТАННЫХ ПАРТОВЧАМЪКУНИ. НЕ БОШАД ТРЕВОЖНЫ - ТАКРОР - НЕ БОШАД ТРЕВОЖНЫ. ВАЛЕ ЛУТФАН, СОТРУДНИЧАЙТЕ. МУТОБИҚАТ БА ҚОНУНУ ҚОИДАҲОИ ИЛОВАГӢ МАЪЛУМОТИ ХОҲАД, БА ЗУДӢ ВА ДАСТРАС ФАРОҲАМ ОВАРДА ШАВАД..
  
  
  
  
  
  Слушай, ман показалось, ки субҳи имрӯз ман доираи муҳим дандонпизишкӣ хасу баъзе хандовар бичашед.
  
  * * *
  
  Ник Картер затушил сигарету ва пристегнул камар амнияти. Чароғҳои окраин Ню-Йорк лежали зери он ва он попутчиками ва "Созвездие Истерн Эйрлайнз" аллакай плавно спускалось поен.
  
  Ӯ доранд, ба поен. Ин буд, ясная, тӯйи шаб, ва ӯ метавонист дидан чароғҳои Бруклин, Лонг-Айленда ва пули Верразано, ва ӯ хурсандӣ бозгашт ба хона, шабеҳ ба ҳамаи масъалаҳои дар Чикаго.
  
  Чароғҳои мерцали ва мерцали. Пеш лежала runway, яркая, манящая дорожка.
  
  Баъд аз он буд.
  
  Он ғоиб шуд, ки дар шаб дар якҷоягӣ бо Манхэттеном, дар аксари Лонг-Айленда, қисмҳои Коннектикута ва Ню Ҷерсӣ.
  
  Дар хавопаймо раздались взволнованные овоз. Пилот содир крен, кружил ва ташаббусу худро хушо ситорагон он гоҳ, ки ба чистом ночном осмон доранд, ситорагон.
  
  Пас аз се дақиқа, бо точностью то сония, боз загорелся нур.
  
  Миллионҳо одамон, аз он ҷумла Ник, сахт вздохнули бо ѓазаб. Вале онҳо сабукӣ сдерживалось растущим шубҳанок, ки ин метавонад рӯй боз ва қариб боварӣ, ки ин рӯй диҳад боз.
  
  Ва ҳеҷ яке аз онҳо намедонист чаро.
  
  Ник буд, аз хонаи истиқоматии худ дар болоии Indies ғарб Сайде каме беш аз як соат баъд аз боздошт аз racks барои мактубҳои назди донишгоҳи Колумбия. Аз худ суроғаи маълум шуд, танҳо ба он ближайшим дӯстон, ва беҳтарин қисми он почтаи отправлялась окольным бо роҳи пеш аз доходила то он ба ҷои.
  
  Акнун ӯ развернул нома, катая бо забони русӣ ҳамвор ледяной бурбон ва гадая, ки метавонист навиштани ӯ аз Миср.
  
  Номаи имзо Хаким Садек. Хаким, албатта! Хаким, косоглазый криминолог, ки худро истифода sneaky истеъдод бо чунин поразительным таъсири дар давоми он фаъолияти соҳибкорӣ дар Африқо.
  
  Хотираҳо дар бораи проделках Ҳаким дод Ника, ки ба табассум аз масхара.
  
  Аммо дар нома хеле забавным. Ӯ бо диққат хонда, ба он ду маротиба, ва ҳангоме ки баргашт, дар конверт, шахс аз он шуд, ки мрачным.
  
  БОБИ ДУЮМ
  
  Ин Як Кори Бузург Ошиқон
  
  "Не, - гуфт Хоук. - Ва лутфан хориҷ вудкои бо тостера ва передайте он ба ман. Эй худо ман, мумкин аст, ки буд, фикр кунед, ки чӣ чизе як идеяҳои дар ин хеле гарон ловушке снобов хоҳад роҳи согреть тосты.
  
  Ник омӯхтаӣ вудкои. Дуруст аст, ки сард буд ва сыро, вале на дар меҳмонхонаи "Пйер". Хоук қариб ҳамеша гуфтугӯ бо телефон бо он даме, ки дар он рақами овардаед, субҳона ва Ник расиданд, ки поприветствовать боби AX дар бозгашт бо вохӯрӣ дар сатҳи олӣ дар Аврупо.
  
  "Не?" - гуфт Ник. "Шумо қариб ҳеҷ шунидаем ман. Чаро не?"
  
  "Албатта, ман туро гӯш", - гуфт Хоук, бо эҳтиет размазав мармелад. Ӯ буд, необъяснимо раздражителен, вале ӯ ба даст иштиҳо пограничника, аз сабаби он ки чаро касе ба назар худым, жилистым ва кунонида пуртазоди. "Дар ҳар сурат, ман ҳама дар бораи он медонам. Дар ин ҷо хомӯш кардани қувваи барқ, он ҷо ифлосшавии. Кӯл, ки табдил равшан-красными, ва об, ҷорӣ аз зери крана. Дар бораи, ҳатто дар Аврупо, ки ман ҳамаи шунидам дар ин бора. Хмм. Бо утренним газетам ман мебинам, ки шоми дирӯз бар Монтоком аз нав дида мисли пештара порчаҳои яхинӣ табақ. Бидуни шак, хеле зловеще. Ӯ набросился ба худ яичницу ва муддате сосредоточился дар он. Сипас ӯ гуфт: "фикр Накунед, ки ман ин волновало. Обсудил ин бо Шефом оид ба четырехсторонней системаи чоршанбе шаб. Централ чунин мешуморад, ки ин ќисми ғелида аз ҷанги асабҳо дар Ветнам, спровоцированная комилан муқаррарӣ нест инцидентами, ки рӯй ба таври тасодуфӣ, бо хеле калонтар аз муқаррарӣ, суръати. Одамон преувеличивают, яди ду ва аз ду ва даст чилу панҷ. Идораи ҳайвоноти мегӯяд,:
  
  "Бештар аз ду, ду, - гуфт Ник. "Ҳатто бештар аз чилу панҷ".
  
  "Die Bureau" мегӯяд, - повторил Хоук, пристально ҷустуҷӯи Ника, ки вражеские агентҳои комилан метавонанд ба амал. Ҳама ҳодиса мумкин аст, ки қоил ба гумроҳии инсон, механическим сбоям, самообману ва воображению. Аммо онҳо моро њушдор медињанд, ки мо бояд пурра рад имконияти он, ки русия диверсанты прячутся байни мо. Аввалан, назар ба красное кӯл. Хоук кисло улыбнулся. "Ин дар ҳақиқат поразило Ҷ. Эгберта он ҷо, ки ӯ зиндагӣ мекунад. Аммо он хоҳад буд, ту ҳушер, гуфт ӯ, ва ту ҳушер.
  
  Ӯ дод глоток қаҳва ва поморщился. "Хеле бад, бо долларро барои як пиела. Пфуи. Хуб аст,. Маккракен интихоб кардаанд, қурби миенаи байни ду средними курсами, ва он дар ҳақиқат хуб хати. Ӯ бият ба назария ва мувофиқи он ҳамаи ин ҳодисаҳои ба осонӣ объяснимы, ҳарчанд худи наметавонад ба онҳо фаҳмонед. Нокомиҳо дар интиқоли барқ буданд, ҳабсҳои маъмулӣ дар тӯли даҳсолаи охир. Ҳамаи мо медонем, ки қодир ва ифлосшавии муҳити атроф омада ба мо бо веком мошинҳо. Ва мо низ медонем, - мегӯяд ӯ, - ки дар ин ҷо задействован психологический омили ки чунин чизҳои ба вуқӯъ волнообразно, масалан, худкушӣ, авиакатастрофы ва ғайра. "Ин аст, густариш", - мегӯяд ӯ. Аз мо миллии ҳолати асаб - боз, ман цитирую он - амрико мардуми сваливает дар гуноҳи бисер надорад вобаста байни худ инцидентов ва муаррифӣ дар худ вазъи полупаники. Вале дар бораи имкони истироҳат - ва дар ин ҷо ӯ меравад якҷоя бо Ҷ. Эгбертом - мо бояд ҳушеру.
  
  
  
  
  
  
  Ба самти розӣ шуд. Ҳамин тавр. Тамоми пулис давлатӣ ва маҳаллӣ пулис приложит иловагӣ талош барои тафтиши тамоми чунин падидаҳои. Федералӣ маршалы хоҳад, ба он ҷо фиристод, ки дар он ба он зарур аст,, ва Миллӣ гвардия аллакай буд предупреждена, то ки онҳо тавонанд амал дар ҳолатҳои шадид. Дар FBI аст, чӣ тавре ваъда шуда буд, хоҳад, ки ту ҳушер ва ту ҳушер. Вале мо, AX, приказали на даст нарасонад ба он бинї. Аз. Дар ин ҷо ва ҳама чиз, карда Мешавад.
  
  "Ин?" - thoughtfully гуфт Ник. "Жалко. Вале ман дар рукаве як хурд козырь ...
  
  "Таваққуф дар он ҷо!" - рявкнул Хоук. "Агар шумо ягон мушаххас далели дахолати хориҷӣ ва хеле хуб пешниҳод дар бораи он, ки чӣ тавр ба оғози тафтишот. Ба шумо?"
  
  Ник покачал сари. "Ман не. Ҳеҷ чиз, ба ғайр аз подозрений ".
  
  "Ман ин аст", - гуфт Хоук. "Ва он чизе, ки ман аст". Ӯ дод калон глоток охлаждающей моеъ аз худ кофейной пиела, ва он кожистое шахсе исказилось дар гримасе, вақте ки ӯ отодвинул як пиела. "Гадость", - прорычал ӯ.
  
  "Кардааст, аз беҳтарин кофейных дона бошад, ки дар дуне ва аз худи бад об дар ҷаҳон", - қайд як Лақаби. "Ню-Йорк хеле худ. Сатҳи ифлосшавии баландтар аз ҳарвақта. Онҳо мегӯянд, ки ба мо, ки он неядовит, вале отвратителен ба таъми. Ҷолиб аст, ки чаро?"
  
  - Баръакс, Шуд, - сард гуфт Хоук. "Фан баста. Ҳатто агар шумо метавонад пуститься дар погоню барои дикими гусями, ман намекард, лоѓарии вақти шумо дар ин аст. Ва ту несвободен.
  
  Бо завтрашнего субҳ ба шумо хоҳад дежурить то минбаъдаи огоҳинома дар.
  
  "Хадамоти ҳамроҳӣ?" - недоверчиво гуфт Ник. Ин маънои онро дошт, ки ба гузаронидани патрулирование бо ерии кадом чизе V. I. P. аз коммунистической е "непримиримой" миллат", ва бо фикри волновала. Ӯ дар даст худро ба унвони устоди куштор нест, гузаронидани экскурсий.
  
  Хоук одарил он лоғар табассум. "Ин метавонад исбот ҷолиб аз шумо гумон. Ки шумо медонед, дар бораи нерӯгоҳи хоидан оид ба истеҳсоли ядерного сӯзишворӣ дар Indies ғарб Вэлли, штати Ню-Йорк? "
  
  Ник боз рўњї рафта, нисбат ба файлу хотираи. "Аст ва амалкунандаи аз тарафи Nuclear Fuel Services", - гуфт ӯ. "Ин нахустин ва алҳол ягона тиҷоратӣ насб оид ба коркарди ядерного сӯзишворӣ дар амрико аст. Ӯ истеҳсол тоза плутоний он намуди, ки истифода бурда мешавад барои тайер кардани бомбаҳои ҳастаӣ, вале на барои мақсадҳои ҳарбӣ - танҳо барои ғизо мирных ҳастаӣ реакторов. Indies ғарб Вэлли аст, дар бораи бисту панҷ мил чануб аз Буффало, яъне недалеко аз кӯли Эри ва недалеко аз канада дида бароем сарҳади ". Ӯ наморщил қуллаи мебошанд ва суст потянулся барои сигаретой. - Дар асл, ки нест, он дар ҳақиқат дур, - thoughtfully гуфт ӯ, - аз манбаи "шаст панҷум шимолу восточного отключения нур". Ҳеҷ гоҳ фикр дар бораи ин пеш, - ҳа, ин шавқовар аст ".
  
  Хоук вздохнул. "Забудь, Ник, - устало гуфт ӯ. "Фаромӯш накунед, дар бораи ангишт blackout. Моҳияти нерӯгоҳи чунин аст: ӯ кушода аст, барои ба аҳолӣ оид ба мувофиқаи пешакӣ. Ва на танҳо амрико публика. Аъзои агентии Байналмилалӣ оид ба энергияи атом, квалифицированным олимону аз кишварҳои дӯст ва гуногуни хориҷӣ латунным шляпам дорои ҳуқуқи иштирок намуда, бо сабабҳои дигар. Фикри он иборат аст, ба мубодилаи дониш дар мирных бо маќсади. Пас, ситам, ки мо вазифадоранд, ки ба отифаи - аслан, хеле сахт - дараҷаи муайяни правительственному ведомству дар ИҶШС ". Ӯ вопросительно нигариста, Ника, ва дар гӯшаву канори он чашми морщинки табдил амиқтар. - Собственно, россия, иктишоф. Онҳо дар мувофиқа бо васила баланд каналҳои, барои фиристодани намоянда барои нозироти корхона дар Уэст-Вэлли ".
  
  - Нимаи иктишоф, - категорично гуфт Ник. "Акнун ман ҳамаи шунидам. Ва ман кори - пайравӣ аз касоне, ки ба он совал бинї он ҷо, ки куҷо бояд. Дар бораи ҷаззоб ".
  
  "Ҳа, ин кори мо", - иқрор кард Хоук. "Ин, албатта, як каме ғайриоддӣ, аммо бо сабабҳои гуногун мо тавонистем, метавонад дар худ хоҳиши. Ман боварӣ дорам, ки шумо ба ин андеша бошад неприятным. Мехоҳанд, ки ба куштани Валентину Сичикову.
  
  Шахсе Ника просветлело. "Ошиқон! Духтари ман хоб, муҳаббати тамоми ҳаети ман! Шумо ҳақ ҳастед - ин меандозад, барои чи каме дигар нур. Лекин чӣ тавр онҳо, онро интихоб кардаанд?
  
  Хоук откинулся пеш ва прикусил кончик [яке аз худ загрязняющих ҳаво сигар.
  
  "Зеро ки шумо ду нафар медонед, ба якдигар", - гуфт ӯ. "Чунки онҳо мехостанд, ки фиристед касе, ки мо метавонем такя. Ман худам, ки чӣ тавр шумо медонед, ки ҳеҷ кас иҷозат нест доверяю, вале то ба онҳо лозим интихоб касе, ки ин метавонад бошад, ва он. Ман снял барои он ҳуҷраҳо бисту ошенаи сеюм ва камтар ҳуҷраи барои шумо бевосита муқобил. Ба ман лозим нест, ки ба сухан ба шумо дар бораи он бовар мекунед, шумо ба вай е не, лекин барои он лозим аст, ки пайваста присматривать. Вай блестящая зан, ва ин метавонад бошад, ки бештар ба назар мерасад, ки дар назари аввал менамоянд. Чунон ки хоҳӣ ба муносибат ба он дар царски ва назар ба он ки чӣ гуна ба ... оҳ, ястреб. Ӯ полез дар сандуқи ва царакат яди як пораи коғаз. "Шумо метавонед аз хондани ин нома Смирнова, ки дошло то ман ба воситаи Давлат. Маҳз ӯ интихоб Сичикову барои ин сафар. Ӯ воспользовался ин васила барои навиштани мо чизе монанди мактубҳои мухлисони худ дар бораи мо иштироки дар ин московской таърих. Хеле хвалебный ва ноҳамвор. Он метавонад ба шумо позабавить.
  
  Ник хонда аст. Дмитрий Борисович Смирнов дар ҳақиқат саховатмандона хвалил шӯъбаи Хоука. Вале дамида upfront, ва ӯ ба таври ҷиддӣ
  
  
  
  
  
  ӯ дархост мешавад, ки шахсе, ки ӯ медонист, ки чӣ тавр Том Слейда, бояд ҳамроҳӣ товарища Сичикову. Тавре ки раиси федератсияи хадамоти иктишофї, ӯ хуб мефаҳмидам, ки сафари товарища метавонад боиси гумон меравад, ки дар баъзе доираҳои баррасӣ шуд, вале боварӣ карда шуд, ки Хоук ва "Слэйд" справятся бо вазъият бо онҳо реҷаи деликатностью... ва ғайра, ва ғайра, ва ғайра. бо ќатори, комплиментов ва орзуҳои саломатӣ.
  
  "Хеле хуб", - шарҳ Ник, возвращая он. "Ман медонам, ки ин каме зебо ба шумо бичашонад, вале ман гуфт, ки дӯсти Дмитрий маънои онро дорад, ки ҳамаи". Ӯ thoughtfully покосился дар Хоука, фикр дар бораи чизе, ки надошт, ягон муносибат ба Валентине е вай ба сардори.
  
  Хоук уставился дар он. "Хуб аст?" ӯ талаб. "Ки else?"
  
  Ник полез дар pocketing ва алоќаи худ нома.
  
  "Ман низ даст ба мактубҳои аз мухлисони", - гуфт ӯ қариб лениво. "Шумо дар ед дошта бошед Хакина аз Миср ва Абимако?"
  
  Хоук гуфт. "Ҳа, - гуфт ӯ бигиред". Ҳамин тавр?"
  
  "Ин дошло то ман ба воситаи обрыв", - гуфт Ник. "Ман ҳамеша фикр мекардам, ки Хаким буд прирожденным AXEman, ва ман тарк берун аз он, ба ман тамос. Охир як сол е ду ман гирифта ҳамсарон мактубҳои иттилоотӣ. Ва ҳоло он. Фикр, он метавонад ба шумо заинтриговать.
  
  Хоук гирифта, нома. Ӯ нахмурился, бо хондани.
  
  Гуфт:
  
  Гарон Николас,
  
  Хурд шарҳ пеш аз он ки ман пойду дар синфи ва сар бурида седьмую қисми ман курси "Ҳафт live санъат". Тафсилоти хоҳад набахшид оид ба дархости, вале дар ин марҳила ман намехоҳам, ки навязывать шумо аз ҳад зиед он аст, ки шумо метавонед чунин мешуморанд пустяком. Бо вуҷуди ин, ман омадаам, дар саросари аст бо чизе, ки ба ман бинї, вынюхивающий ҷиноят, подергиваться ва чашмони скрещивать шамшерҳои ҳатто бештар отважно, аз муқаррарӣ аст, ва ман дарҳол фикр кардам, ки дар бораи ту ва худ худ таланте унюхивать ба аҷиб ва ба паноҳгоҳ необъяснимое.
  
  Шаби гузашта ман аз унылую ҳизб берун аз кампуса ба муносибати боз ҳам бештар унылого инсон дар кампусе. Ман вориди аз охири, қасдан, чунки ман ҳеҷ сабр дар ин парвандаҳо, ва вақте ки ман добрался он ҷо, шароб текло беспорядочно ва забонҳои хлопали. Ба андешаи ман бузург отвращению, ман буд, фавран схвачен доктор Вильгельмом замина Клюге аз коллеҷи Тиббӣ, ки дарҳол утомил ман бо чудесными подвигами дар соҳаи тиб. Сипас ӯ ногаҳон бас маро хаста. Дере нагузашта ӯ табдил ефтааст қариб ҳамин косоглазым, мисли ман, ва суханони вылетели аз даҳони вай. Бояд, ки ба шумо мегӯям, ки ӯ хирург, ки привез дар Миср мо достопочтенный Насер, ва вақте ки ӯ ба сухан оғоз нақл дар бораи худ недавних резных фигурках, ман насторожился ва прислушался.
  
  Чунин ба назар мерасад, он аст, коршинос дар ҷарроҳии косметика, дар бораи чӣ ӯ пеш аз ман нест, гуфт. Ғайр аз ин, ба назар мерасад, ки тайи чанд моҳ ба ӯ дод як қатор амалиет оид ба тағйиребии хислатҳои шахс ба як қатор мардон, ки пардохт ба ӯ маблағи зиеди пул барои он малакаҳои. Бо касбии лиҳоз, он величайший триумф буд, ки дар вилоят дар атрофи чашмони ва дар гормональном њавасмандгардонии рушди мӯй аз он ҷо, ки пештар мӯи мехост кард. Дар рафти он болтовни тавре аен гардид, ки ҳеҷ яке аз ин одамон - онҳо буд, ҳашт е нӯҳ, ки чӣ гуна ман ҳукм - буд изуродован дар ҳама гуна роҳ, то ки онҳо дар ҳақиқат потребовалась амалиет. Онҳо танҳо мехостанд, ки ба тағйир додани худ внешность, ва, ба гуфтаи ӯ, ӯ ин корро бо беспрецедентным дурахшон махсуси. Ман таассуроти аз ӯ, ҳарчанд, ӯ гуфт, дар бораи ин рост, ки ҳамаи онҳо медонистанд, ба якдигар ва ба ҳар як обращались хеле монанд аст. Баъзе талаб мекарданд бештар е камтар кор бо бинї; як е ду талаб мекарданд он бузургтарин маҳорат дар табдили скул. Вале дар маҷмӯъ онҳо ба талаботи буданд одинаковы.
  
  Ман он гоҳ гуфтам, ба он - ҳар кӣ намекард? - маҳз ҳамин тавр, ки чӣ тавр онҳо назар пеш. Сипас, дӯсти ман, ӯ, мутаассифона, замолчал, ки шумо мегуфтанд, ва хеле зуд заговорил дар бораи дигар. Ҳеҷ чиз аз он ки ман метавонад корро, е мегӯянд, ки вернуло мебуд, он ба муҳокимаи он хирургического маҳорат. Бо вуҷуди ин, ман показалось, ки ман дидам, ки чӣ тавр ӯ нервно оглядывал ҳуҷраи, ва дере нагузашта баъд аз он рафт.
  
  Ман мебинам, ки, одатан, мисли "камшавии шарҳ" падидомада дар боби, ва дар он ман пешниҳод намуд, ки шумо ба чизе, ба истиснои дороиҳои ғайримоддӣ. Вале ман боварӣ дорам, ки онҳо маро бегона манфиатдор, ва ман займусь ин масъала. Ман низ мебинам, ки наздик соат, вақте ки ман хондани лексия ман начинающим борцам бо ҷинояткорӣ, то ки ман тарк шумо бо ин маленькой кардам сирри.
  
  Мӯҳлати ба зудӣ тамом - шукр худоро, ки бо иди ман криминалиста. Шумо пешниҳод истироҳат дар Миср, дар ин сол? Увы, ман ҳам нест, фикр кардам. Лекин мактуби ман ба досуге ва гӯед, ки шумо фикр дар бораи замина Клюге ва он пьяном бреде. Ва то даме ки ман беҳтарин табрикоти -
  
  Простите барои қатъи. Занги телефон сардори политсия. Имрӯз не машғулиятҳо; Ман дар алоқа ҳамчун мушовир.
  
  Замина Клюге буд, ефт нашуд мурдагон дар бистар субҳи имрӯз. Дар назари аввал ин назар ҳамчун марги табиӣ. Дар ҷараени тафтишот муайян карда шуд, ки ӯ қасдан задушили.
  
  Ман бояд равам.
  
  Дар шитоб,
  
  Дӯсти шумо, Хаким Садек.
  
  Хоук уронил нома дар мизи ва бодиққат закурил холодную сигару. Ӯ, затянулся, откинулся пеш ва затянулся навбатии маротиба. Дар охир ӯ заговорил.
  
  
  
  
  
  
  "Шумо мехоҳед, ки ба ман дар назар доранд, ки дар ин ҷо як чизи бештар, аз преступная гурӯҳ, нақшаи дар Миср. Хуб аст, ки ман карда муҳокима ҳама аз чунин имконият ва дар беҳтарин худро фарзия. Ва далели он, ки ин парванда дорад байналмилалӣ таъсири ва метавонад ба салоҳияти AX. Ман рост ҳастам?"
  
  Ник гуфт. "Ин табиист ..."
  
  - Албатта, дар бораи амалиети - раздраженно перебил Хоук. "Чашмони носы, скулы, мӯи. Аз ҷумла, чашмони ман боварӣ дорам, шумо мехоҳед, ки ман мушоҳида кардам. Ман мушоҳида кардам. Ва куштор хирурга, гӯе пас аз ӯ ба тамом ба кори худ. Аммо дарҳол баъд аз ин? Шояд не. Не - пас аз он диданд говорящим. Шояд подслушали. Дар бораи шумо ман заинтересовали, бе шубҳа. Вале мо бояд бештар - бештар - пеш аз он ки ман метавонам ба амал ". Ӯ thoughtfully прищурился ва боз затянулся. "D5 дар Ироқ", - гуфт ӯ дар охир. "Ӯ мумкин аст ба даст, то ба Каира ва каме покопаться. Ин ба шумо устраивает?
  
  Ник слабо улыбнулся. "Шумо медонед, ки ин нодуруст аст. Вале ин беҳтар аз ҳеҷ чиз аст. Танҳо ман фикр намекунам, ки ӯ ба он кас, ки вступит дар тамос бо Хакимом. Он кадар дар вкусе Ҳаким.
  
  Ястреб ҳукми дуд ва прищурился.
  
  - Ту, ман гумон дорам? Чї ту мехоњї, Шуд, - ҳалли масъалаи затемнении, қабул Сичикову ва улететь дар Миср ҳамзамон? Ман дар хотир дорам, ки ба мо дод, то ки шумо ба унвони Супермена. Шумо фармон. Ва ба ту дод, то ба чунин вазифа ".
  
  "Ҳа, ҷаноб", - гуфт Ник ва отодвинул кафедра.
  
  Хоук махнул ӯ дар ҷавоб. "Садись, Ник, садись. Бад қаҳва ҳамеша портит ба ман кайфияти. D5 метавонад тафтиш, вале шумо ба ҳар ҳол метавонед чизе корро. Шумо шарт доверяете ин Хакиму?
  
  - Шарт, - гуфт Ник, садясь дар кафедра.
  
  "Он гоҳ телеграфируйте ӯ. Истифода мунтазам оммавӣ каналҳои. Бигӯед, ки худро дӯсти хуб хоҳад дар Қоҳира дар давоми зерин рӯз е ду ва свяжется бо ӯ ба маълумоти охирин ахбор. Сформулируйте ин чӣ угодно, аммо бигзор, ки ба ақл, ки ба шумо лозим аст, ки ҳамаи тафсилоти, ки он метавонад ошкор, ки шумо дӯсти передаст онҳо ба шумо. Худи ман передам фармонҳо D5 ва заставлю он зашифровать ҳисоботи Ҳаким рост ба ман. Мисли он конспирация?
  
  Ҳаким? Ӯ коршиноси ". Ник ухмыльнулся, вспомнив. "То ботаҷриба аст, ки баъзан ман ба вуқӯъ метавонад онро разобрать. Вале ӯ будаи то ".
  
  "Хуб аст. Пас бигзор онро бидонед дар бораи худ бо забони бодиққат охраняется, ки мо мехоҳем, ки ба ӯ ед кардам - агар имкон бошад, фосилаи дур - вақте ки замина Клюге завершил амалиети худро. Дақиқи вақт ва роҳи марги. Касе ки ин мард буданд, е шояд бошад. Агар ҳашт е нӯҳ нафар дар вақтҳои охир гум шуда бе ному дар Қоҳира ва е дар атрофи он. Агар тиббӣ корти замина Клюге дастрас барои санҷиш. Кӣ метавонист дидан ва е шунидан, чунон ки ӯ гуфта будам, ки ба ҳамон як ҳизб? Ва ғайра. Ман иҷозат ба шумо усмотрение диҳад, то дарк чӣ маҳз мо мехоҳем, ки ба медонем. Дар айни замон аст,. Уберем бо роҳи парвандаи Сичиковой. Хоук царакат аз худ выпуклого сандуқи нек папкаи. "Дар ин ҷо рӯйхати ҷойҳои, ки ӯ мехост, ки бубинед, ба ғайр аз нерӯгоҳи West Valley. Шояд, шумо метавонед идора ба нақл нест, яке аз шумо сершумори подруг - бо одобрением AX, албатта, - худ меронем вай дар Bergdorf's ва Macy's, инчунин дар як е ду дигар ҷойҳои, ки метавонанд ба шумо низ заботить. Табиист, ки хоҳӣ зери дасти. Дар Ҳуҷҷатҳои як примерный самт барои загородных экскурсий. Шумо метавонед мошини худро е мошини аз конторы. Ҳисоби шумо хоҳад бузург аст, вале ман умедворам, ки шумо принесете каме тағйирот. Ӯ хоҳад омад, ки дар Кеннеди пагоҳ субҳ дар даҳ тавассути Pan Am, ва шумо он ҷо барои вай омада, дар саросари.
  
  "Манъи Ам? На махсуси рубли парвоз? "
  
  Хоук покачал сари. "Ҳеҷ қадар. Вай ҳамгаро окольным маршрутом барои хушнудии худ, ва яке аз мо мардон мешавад бо он ба рейсе, ки аз Лондон. No вай ба худ. Чунин ба назар мерасад, он зан мустақил. Ва дар он сафар, ки таҳти номи худ, бе ягон кӯшиши маскировки.
  
  "Ман бояд ба ин умедворем", - гуфт Ник. "Ман бештар кӯшиш замаскировать Ҳайкали Озодӣ, аз несравненную Валентину. Касе, ки ҳама медонад ва дар бораи ин рафтан? "
  
  Уголки даҳони Хоука повернуты поен. "Аз ҳад зиед мардум дар назари ман. То даме ки дар матбуот, ва ман ният ва минбаъд идома дорад. Аммо ин қиссаи обошла ҳукуматӣ ва илмӣ паи, пас аз он пинҳонӣ нест. Вале мение. Мо ҳеҷ наметавонем, ки дар бораи ин корро. Ман танҳо метавонад даъват шуморо ба амалӣ нест ҳадди намешавад. Дар тамоми роҳи ба шумо хоҳад истода ду прикрытия, Фасс ва Кастеллано, вале шумо не бадтар аз ман медонед, ки онҳо хусусияти - обнаруживать думҳошон, на устранять неполадки. Пас шумо мефахмед, ки асосан дар бораи худ. Дӯстдухтари шумо пешниҳодшуда қатъиян аз тарафи ҳамаи мо стандартии чораҳои амниятӣ. Бо вуҷуди ин, мо ягон сабаб интизор душворӣ. Вай кам медонанд, ки берун аз Русия - чӣ гуна мо метавонем, ҳукм накунад,, он он числится дар чьем-е гирифтаанд, ва мо бодиққат вай ҳоло. Пас, ман қариб боварӣ дорам, ки шумо возникнет затруднений.
  
  "Намефаҳмам, ки чаро ман бояд", - розӣ шуд, ки Ник. "Ман интизори мулоқот бо вай боз. Акнун як дама, ки ман дар ҳақиқат дӯст медорам! "
  
  "Як?" гуфт Ястреб ва тасдиқ Ника
  
  
  
  
  
  
  бо қариб отеческой табассум. "Яке аз ҳадди ақал дюжины, дар бораи он, ки ман медонам. Ва акнун тасаввур кунед, ки шумо аз шиша "Курвуазье" ва наливаете мо ҳардуи оид ба рюмке. Ман медонам, ки аллакай каме дер, вале ман бояд чизе ба отвлечься аз мазза ба субҳона. Эй худо ман, бингар, ки чӣ дар туман бар ин мрачным шаҳри ...
  
  * * *
  
  Ник въехал дар "пежо" дар стоянку фурудгоҳ ва вдохнул тоза ҳаво сард. Ошиқон выбрала барои худ омадан рӯз. Бе шак, ӯ приказала табиат рафтор хуб аст. Осмон буд голубым ва озод аз смога, ки агар ӯ кард, ҳама чизро, ба истиқбол аз он.
  
  Он аз ағбаи привел он ба расмии минтақаи мулоқот дар марзи парвозу фурудгоҳ, ва дар он ҷо ӯ интизори он буд, дар ҷустуҷӯи як чашми бедор, инчунин дигар бродя атрофи пай пятнышки дар осмон ва прикрывателей паси он.
  
  "Монанди Хакиму", - фикр кардам, ӯ ногаҳон, ки чашми ҳақиқат назар ба ҷониби мухолиф, ва ӯ метавонист назар фавран ба ду комилан гуногун аз ҷойи ҳодиса.
  
  Ӯ отправил телеграмму Хакиму Отвратительному, мисли Хаким медошт ба худ, дар давоми як соат баъд аз тарк Ястреб дар арафаи. D5 ба ин то ҳамин лаҳза буд, ҷое, ки дар Миср. Ва Valentines Сказочная приземлится дар Ню-Йорк дар давоми даҳ дақиқа. Афсӯс, ки Шуд исбот карда наметавонистанд дар ду ҷойҳои дар як вақт. Ва ҳама дар ҳамон Валентину арзиш интизор.
  
  Назари Ника нигоҳ блуждать. Дар мавриди Constellation, пас 707. Ду гигантских реактивных ҳавопаймо бо ревом тир. Дар иммиграционной хадамоти истода дар прикрытие Фасс. Кастеллано буд, дар смотровой намуд. Взлетел боз як ҳавопаймо. Сипас дар осмон зиед нуқтаи, ки падидомада дар обтекаемого металлического бузургҷусса, приземлившегося дар полосу пеш аз ӯ.
  
  Ҳавопаймо Валентины.
  
  Вай ба ҳар ҳол медонист, он ҳамчун Том Слейда, ном, ки ӯ буд, ки ба истифода, дар давоми он romana дар Москва. Аммо ҳатто дар он аст, ки ӯ намедонист онро ба ҳамин ном, номи ӯ зиеде медонист дар бораи он - он буд, ки оперативником олии ранга AXE, ки ӯ дӯст медорад, занон, ғизои хуб, мустаҳкам нӯшокиҳои; ки он метавонад истифода ҳуши ту, инчунин кулаки ва смертоносное силоҳ; ки, сарфи назар аз он ба унвони Киллмастера, дар он буданд, гармӣ, муҳаббат ва ханда. Ва он, дар навбати худ, медонист, ки ӯ ҳеҷ гоҳ дар ҳаети истифода дигаре ба номи ғайри худ ба худ; ки ӯ буд, яке аз разрушительных, эффектных, ростқавл ва гирдиҳамоӣ занон, ки ба ӯ ягон мулоқот; ва он ки, сарфи назар аз он внешность, вай обладала босуръат ва ҷолибу оқилона, ки ба вай имконият дод, ки барои гирифтани вазифаи сармуҳосиб евари наркома россия, хадамоти иктишофї, уступая танҳо ба мақоми олии наркому Дмитрию Борисовичу Смирнову.
  
  Иелати буд, дар ҷои; калон дари корабля кушода шуд. Аввал аз боз прибывших оғоз берун аз ҳавопаймо. Сипас онҳо баромада, ду доимӣ потоками - шахсоне, ки бо бачаҳо, фотоаппаратами, сумками; одамон, улыбающиеся стюардессам ва радостные аќидањои шахсоне, ва одамон, танќисї нест взирающие дар незнакомый ҷаҳон ва умедворем, ищущие мутақобилаи.
  
  Валентины то не.
  
  Ник рафта, ба самолету.
  
  Ду устувори гардиши замедлились то лоғар струйки, ва он гоҳ паст шудаанд. Валентины ҳанӯз не.
  
  Ӯ қатъ назди форвард трапа ва е назар ба боло. Ба худ шунидам, ҳанӯз ҳам ждала первоклассная стюардесса. Пас, чӣ шуд, ки боз чизе ҳаст, ки.
  
  Сипас дар симои симпатичной стюардессы расплылась табассум, ва он протянула ба дасти худ бигирад протянутую ба он бузург аст, ки ба дасти.
  
  Великолепная Ошиқон дар хона истода, произнося кӯтоҳ прощальную он изҳори сипос. Ник е назар ба боло, эҳсоси якбора привязанности ба ин прекраснейшей аз занон.
  
  Истода дар дверях? Не, вай приказала - наполнила, уменьшила, уменьшила то андозаи ҷаноби в модельном хавопаймо. Чунин менамуд, ки ҳатто бузурги ҳавопаймо кам шудааст, дар ҳаҷми то ки ба андозаи бузург табдил танҳо пасзамина барои ин ягона зан.
  
  Вақте, ки Ошиқон Сичикова, ниҳоят, оғози худро суст, пирӯзманду спуск, вай чашмони скользнули оид ба бузург аэродрому, воспринимая он бо небрежностью, ки агар касе ба назар афканда, ба як кучаи пригорода.
  
  Ник непроизвольно развел дасти задолго пеш аз он, ки вай подошла ба он, ва он приветливая табассум каме нест разделила он шахсе надвое.
  
  Вай худ шахси вспыхнуло аз масхара.
  
  "Томашка!" - проревела вай, қатъ истироҳат дар лестнице. "Салом! Не, подходи ба ман мераванд - ман фикр мекунам, ин нардбоне танҳо ман выдержит, ҳа? Пос-пос-пос-пос! "Ҷисми худ дрожало аз буйного масхара. "Медонӣ, чаро ман заставляю Алексея интизор, ва мо выходим навтарин, дӯсти ман? Зеро ман мехостам, ки ба перекрывать aisles. Пос-пос-пос!" Вай ненадолго повернулась ва гуфт, ба воситаи китфи. "Алексей, ки ту ҳамаи нест, ки дӯсти ман. Не, ту буд, ки ман ба гирифтани ин вазнин бар болишти, Алеша ...
  
  Ник бо муҳаббат назар афканда, то ба ӯ, то ӯ вела оживленную беседу бо Алеком Гринбергом аз лондонского дафтари AXE. Дар заднем робита ба он шуд, ки ба зӯр дида мешавад, вале ӯ дар он ҷо буд, комар, охранявший слона.
  
  Эй Ошиқон, дар ҳақиқат буд, ки яке аз бузургтарин занон Русия. Ӯ буд, хеле бузург мешавад: зиеда аз шаш фут афзоиши ва бениҳоят васеъ; васеъ, внушающие тарс, выпуклые китфи ва сандуқе, чунин калон ва бесформенные, ки ғайриимкон буд, ки ба мегӯянд, ки дар он метавонад бошад, ки вай аз камар ва ҳатто буд, ки ое вай аз он. Вай ансамбли аз ҷинс кабуд мешковин
  
  
  
  
  
  комбинезона ва прогулочные туфли андозаи аз лодку подходили вай ба Т - ва е, баръакс, ба, дар Бораи, ки вай бештар аз ҳама походила дар оромии. Вале дар амал вай на он қадар зиед безмятежным дар Бораи чӣ қадар дирижаблем дар русӣ либос, танком дил, бульдозером бо теплотой даҳҳо инсонӣ офаридаҳои.
  
  Вай продолжила худро суст спуск, ва прочная нардбоне задрожала.
  
  Агенти A7 аст, пушти ӯ, аз тарафи тамошо дар он величественным тараққиети илму техника ва проницательным glance оглядывая буд. Вай бағоҷи истода наверху зина наздик бо ӯ. Осторожный Алек, чӣ тавр ба мушоҳида Ник, огоҳона даст дастҳои озод, то Ошиқон на выбралась ба сахт чоп хок ва он нав эскорт.
  
  Ник устроился худи у подножия зина ва назар афканда, то, ки вай наздик ба он.
  
  Ӯ шунид ҳамзамон пронзительный птичий свист ва аввал свистящий садо ва тавассути як сония внезапный резкий занг металлӣ дар бораи металл.
  
  Яке прыжком ӯ поднялся нардбон то нимаи ва прикрыл бузург фигуру Валентины худ баланд мускулистостью - занад, барои дидани вай аз пушти, ки чӣ тавр испуганную наздињавлигии, ва хлопнуть китобхонаи бузурги дасти вай пудингу дар шее.
  
  Дар ҷое, ки ба пушт Ника раздался треск хлыста, вақте, ки Ошиқон шаталась ба он, ки проколотый шара.
  
  ДАР БОБИ СЕЮМИ
  
  Исчезающая девятка
  
  Ал! Доставь духтаре дар дохили! "Ник взревел, ва ҳатто он вақте ки ӯ кричал, ӯ вертелся тамоми бадани ва хватал ду бузурги дасти, то ки онҳо обвились атрофи он гардан. Садоҳои комара пронеслись гузашта ӯ ва закончились металлӣ, бо зарбаи. Яке аз онҳо скользнул гузашта онро гирифтааст.
  
  Ӯ сахт вздрогнул, чун карлик Атлас, пытающийся чӣ тавр ба хориҷ аз ҷаҳон дар худ бозгашт. Дар як лаҳза ҳеҷ чиз рӯй дод, ва ӯ эҳсос қариб хоҳиши ҳисси глупости.
  
  "Успакойся, Валя", - проворчал ӯ, он бадан согнулось қариб ду баробар афзудааст ва дар зери он аз ақл вазни, он мушакҳои напряглись. Баъд аз он боз вздрогнул - сахт ва изгибающим њаракати, ки перевернуло зиеди бадан ба воситаи перила ва упало дар гудронированное роҳ наздик лестницей. Ӯ дар паи он як прыжком ва затащил упавший дирижабль барои прикрытие наздиктарини багажного манзили истиқоматӣ, шунидани резкий лай ответного оташ Алека ва глухие punches пуль бо металлу. Баъди якчанд сония ӯ боз буд, ба по аз худ "люгером", уворачиваясь аз мошини ва дар ҳайрат дар чаро аксҳоро, начавшиеся то баланд аз тарафи чап аз он, муддате менамуд, сарчашма аз низов рост аз он.
  
  Акнун ӯ буд, ба тарафи аз манзили истиқоматӣ бо багажом ва берун аз хати оташ Алека. Ба он чашмони осмотрели биноҳо ва соҳа.
  
  Ногаҳон тир прекратилась, ва мардум оғоз ба фаред.
  
  Дар смотровой саҳни царила кадом аст суматоха. Ник мельком дид склонившегося бар чизе Кастеллано. Сипас Кастеллано паст наклонился ва скрылся аз хотир. Вале дуъояшон буданд доносился аз он қисми смотровой майдончаҳои. Ӯ рафта буд, ба тарафи рост, ҳам аз баландии боми ҳам бо сатҳи замин. Ва ин буд, ҳамин дуъояшон буданд,, барои қисми бештари ин буд, дуъояшон буданд,, ва кричащие неъматеро, ки он метавонист дидан.
  
  Ду қотил! Албатта. Ӯ буд, он дарҳол дарк намоянд. Як наверху, дигар дар поен, ва Кастеллано гирифта ғамхорӣ дар бораи як.
  
  Дар куҷо, хислатҳои инро гир, буд, ки дигар?
  
  Ӯ проскользнул гузашта бензовоза ҷудо крика ва дид, дар бораи аз ҳамаи кричали, дар ҳамон лаҳза, вақте ки Алек крикнул: "Правее, Ник! Барои он старым исландским ящиком.
  
  Нафар прополз зери брюхом исландского ҳавопаймо, каллаи ва пистолет метались дар ҳамаи ҳизбҳо, то ки он прикрывал на танҳо худро ҳадафи балки як гурӯҳи мардум паси он. Ник намуд, ки дар он буданд, техникаи, ки дар байни онҳо буд, чанд шудаанд, ва ҳеҷ яке аз онҳо буд, вооружен.
  
  Мард хуб ба нақша гирифта худро маневры. Агар Алек выстрелит, ӯ е олуда ба ҳавопаймо, ки он мебуд, бефоида аст ва эҳтимолан хатарнок аст, е вай хеле сахт рискует выстрелить дар ин гурӯҳи одамон. Бензовоз низ затруднял бо мақсад. Инак, Алек интизори он буд, ки худ ним соат. Ва ин нафар неумолимо полз ба грузовику бо багажом, прикрывавшему Валентину.
  
  Ник дар як муддати кӯтоҳ выругал худ барои он, ки подтолкнул он боло дар ҳавопаймо, аммо дар ҳоле, ки ӯ буд, веская сабаби, ва, дар ҳар сурат, ругаться буд, бефоида аст. Ӯ паст опустился ва худи пополз босуръати зигзагом, ки привел он ба хвосту исландского блоки. Алек мусаллаҳи ду аксҳоро дар укрытие, ки прикусили лой назди стрелком; ӯ промахнулся, вале выполнил худро дар вазифаи, ва Ник воспользовался босуръати бартарии ва нырнул аз дум.
  
  Ӯ дид, ки чӣ тавр мард стрелял в ҷавоб дар самти Алека, ва он гоҳ дилам аз пеш пайдо Ника, вале пайдо нашуд аз он; ӯ дидааст, ки чӣ тавр пулис фурудгоҳ разбивают як хӯшаи ба одамон ва загоняют онҳо дар дохили биноҳо; ва ӯ метавонист дидан бодиққат движущуюся фигуру, ки чӣ тавр ӯ медонист, буд Марти Фассом, проносившимся гузашта шаҳриер, ҳавопаймо ва приближающимся ба убийце.
  
  Инак, акнун, ки ӯ ба онҳо буд,. Оказавшись дар кушода ҷои ӯ попадет дар треугольник, ва ӯ хоҳад, ягон умед ба ҷаҳаннам.
  
  Ник бросился барои укрытие ва устроился дар боевую мавқеи.
  
  
  
  
  
  Он қариб кончилось, ва он гоҳ, ки ҳамаи онҳо лозим буд, ки ба кор аст, пайдо, ки, чаро ки, ва кӯшиш барои фаҳмондани он возмущенному российскому ҳукумати ...
  
  Пас, чӣ ҳодиса рӯй дод, сипас, рӯй медиҳад, вақте ки дахолат доброжелательный ҳаводор.
  
  Галина зоҳир аз таҳти брюха ҳавопаймо... ва механик дар ҷои кор комбинезоне ва ногаҳон аз зери крыла ва зуд заскользил барои он, вытянув мускулистые дасти ба схватить бача ва вырвать ӯ пистолет.
  
  Танҳо то ба зинаи маҳз ҳамин тавр, ки чӣ тавр задумал ҷавон механик. Қотил буд pro. Гениальный pro.
  
  Ӯ дилам бо муҳити назоратнашаванда суръати ҳамчун аз дикого кота, ва мусаллаҳи ду бениҳоят зуд зи - дар механикаи ва дар Марти Фасса. Ва гирифта аз он. Марти афтод, чун болишти бо картошкой, ва лег, ба нармӣ подергиваясь, дар асфальте, ва ба он лаҳзаи, вақте ки ӯ афтод, assassin зад механикаи коленом дар пах ва выкрутил ба ӯ дасти муомила ва пазироии гарми, гуноҳони ҷавон взвизгнул аз дард.
  
  Ник шунидам свистящий шепот қотил.
  
  "Як ҳаракат, ки ман мегӯям, ки ту чӣ кор кунанд, ва ту мертв. Шумо мефаҳмед? Ва акнун бирав ба пеш. Иди хуб аст.
  
  Ҷавон рафта буд, ба он мақоми исказилось , инчунин шахсе исказилось разочарованием ва болью. Пистолет қотил буд, сахт прижат ба ӯ бозгашт ва паеми буд безошибочным. Ва дар он ҳолат, агар дар байни нозирони ое касе, ки дарк намекунанд, расм, ҳаракати бадан мусаллаҳона ҷинояткор дод, ки ин зловеще ошкор. Каллаи металась дар ҳамаи ҳизбҳо, чун, ки поражающей змеи ва мақоми болоии вращалась фасењ быстрыми ҳаракатҳои аст, то ки мавқеи он ҳамеша менялось - айнан аз ҳиссаи сония то ҳиссаи дуюм - нисбат ба ҳамаи мардум, ки ин истода е приседали. наздик аст ва онҳо аз ӯ. Ва бо ҳар босуръати, стремительным поворотом ӯ қавӣ поворачивал ҷавон механикаи ба прикрыться, то ки он беспомощный зинда сипари албатта выдержал мебуд задани ҳар гуна оташ. Ҳар гуна ҳодисаҳои нохуш; зеро ки он пистолет, врезавшийся дар пушти невиновного, означал, ки Ту стреляешь дар ман, ва ман стреляю дар он ва бахшиш ба касе ягон кас аз марг!
  
  Галина ускорил қадами. Акнун ӯ қариб буд, тараня, поворачиваясь ва уворачиваясь оид ба асфальту ба Валентине.
  
  Ҳеҷ кас стрелял.
  
  Ник суст выдохнул. Он урезанный "Люгер" следил барои бегущими фигурами, ҳамчун оҳанрабо дар бар мегиранд. Агар ба ҷои Валентины буд, мурдан ҷасур ва беақл ҷавон, пас аз мурдан он бояд. Интихоби аст, дар ҳақиқат не буд.
  
  Ва Ник аллакай кофӣ дароз мунтазири кушода, ки метавонад ҳеҷ гоҳ рух.
  
  Ӯ приподнял баррел дар як дюйм, ва он прищуренные чашмони впились ҳадафи як duel. "Чӣ сиамские близнецы", - фикр кардам, ки ӯ ба хушхӯю тела ангушти дар спусковой hooked. Куштани як; куштани ҳам. А не. Ин буд, ки имконияти, ки ӯ буд, ба истифода.
  
  Он гоҳ, ҳатто вақте ки онро ангушти сжался, ӯ замер.
  
  Паеми овози прогремел оид ба полю, ва аз багажного вагон бо аҷиб внезапностью пайдо шуд бузург гулнақшҳои - ҳадафи андозаи аз як рехта, бо ревом, чӣ тавр ба разъяренный динозавр.
  
  "Шумо фавран отпустите ин ҷавон инсон, ва фавран!" Ошиқон взревела. "Бошад, дигар ин чепухи -!"
  
  Вильгельмина, соддакардашудаи Люгер, дар грохотом ва яростью, зеро ки дар он лаҳза боевик боло пистолет аз бозгашт механикаи ва нацелил он ба воситаи китфи ҷавон инсон бевосита ба Валентину, тарк он якбора сари очерченной дар миени субҳ. осмон, вақте ки ӯ оскалил дандон ва нажал дар спусковой hooked.
  
  Вақте ки ӯ афтод, ӯро ба профили-танаффус дар якҷоягӣ бо расколотым черепом.
  
  Ошиқон грациозно перевернулась, чӣ тавр ба слон, принимающий грязевую ноил шудан ба ванна гарм ва приземлилась ба пойҳои. Ҷавон механик афтод афтод, бледный ва дрожащий, ва потянулся барои упавшим пистолетом. Галина ҷони худро фидо бе шахси дар хун.
  
  Ник подбежал ба Валентине. Хуни скапливалась дар воротнике вай кабуд саржевого костюма, вале чашмони вай буданд, яркими ва зиндагӣ, чӣ тавр ба синее баҳр таҳти солаи офтоб.
  
  "Хуб тир, Шуд!" - масхара проревела вай. "Вале ман сохта буд ту он ягона нуқтаи, ки дар он шумо лозим, ҳа?"
  
  * * *
  
  "Масъалаи дигар", - крикнул Хоук. "Тафсилот, вале ба ман шавқовар аст". Он стальной назар бродил бо як гурӯҳи одамон, ҷамъомадагон дар он ҳуҷраи дар меҳмонхонаи "Пйер": Валентине Бескрайней, ки ба агенти андоз AX Алек Greenberg аз Лондон ва Николасу Ҷ. Хантингтону Картеру.
  
  "Аз куҷо, - гуфт Хоук, ва ҳоло он, ки дар назар буд, устремлен дар Ника, - мадам Сичикова медонист номи шумо? Ман аз таассуроти, ки шумо маълум ба вай ва ҳамеша ҳамчун Томас Слейд. Ва ҳол он ки он тавонад ба шумо муроҷиат бо номи картерро ба ҳузур пазируфт. Чунин ба назар мерасад, ки он кадом аст брешь дар амнияти мо - ва ягона ҳолат ва танҳо хурдтарро аз онҳо. Шумо метавонед фаҳмонед?"
  
  Ник беспомощно пожал плечами. "Дар госпожи Сичиковой доранд, худро усулҳои. Намедонам, ки ин чист. Шояд, вай ҳамеша буд, осведомлена. Чӣ тавре ки мо медонистанд, вай ном ва Смирнов ".
  
  Ошиқон счастливо заурчала чуқур дар гулӯ. Повязка дар шее походила дар иловагӣ гулӯ тӯрӣ ва чунин ба назар мерасад, вай тамоман нест беспокоила.
  
  "Оҳ, бале, мо як худро усулҳои шарики комил Хоук", - фыркнула ӯ,
  
  
  
  
  
  Бингар, ки чӣ гуна Хоук вздрогнул, вай притворялась, ки намедонад. "Давным-дароз, вақте ки мо сабаб буд, ки ба дархост ба шумо дар бораи кӯмаки мо интизор, ки шумо пришлете ҳамаи беҳтарин, ва, албатта, мо медонистанд, ки шумо агенти Николас Шуд". Вай добродушная табассум гармӣ коснулась Ника. "Пас, вақте ки як шахс бо номи Томас Слейд проделал бо мо чунин дурахшанда дар бораи кори мо, ҳадди ақал, заподозрили, ки ӯ умуман Слейд".
  
  "Ан?" - гуфт Хоук. - Аммо имрӯз дар фурудгоҳи шумо позвонили Картеру бо номи. Аз тарафи вақт ки шумо буданд, итминон дорем? "
  
  Ошиқон усмехнулась ва изучила намунае ки дар ковре.
  
  "Вале, табиист, ки ман буд, њаматарафа".
  
  Хоук сердито вздохнул.
  
  "Аммо тавре"
  
  Алек Greenberg пошарил шатта ва гуфт: "Гм. Инчунин, ҷаноб, ман гумон дорам, ки ман - а - маҳфили ба андешаи ман коллеге бо номи Ник дар миени ҷанг, ҷаноб. Оплошность, ки ба хотири он ман ...
  
  "Садоятро бошад повешен ба гардан", - яростно перебил Хоук. Сипас ӯ улыбнулся. "Хонум Сичикова, ман мебинам, ки шумо ќадрдонї ба маблағи на он. Вале ҳоло, вақте ки мо тасмим ба ин савол, мо манфиатдор дигар, бештар муҳим. Аввалан, ин масъалаи шикоят, ки шумо, албатта, метавонед, айб, ки бар зидди мо. Шумо парвандаи дигар бо. Ман танҳо аз ту мепурсанд, ки барои дидани он, дар партави, ки худ хоҳиши бо ҳадди ақали тадбирњои эњтиетї. Дуввум, сабаби ҳамла ба шумо. Дар бораи худ расидани буд, ки маълум аст, аз кулли ҷомеа, ва агар чанд, агар касе аз онҳо буданд, сабабҳои зарар, ба шумо зарар. Ва тавре ки буд, ду касбӣ қотил, мо метавонем бошад, амалан боварӣ дорем, ки саволҳоро бо безумцами. Аз ин рӯ, масъала дар он аст, ки? Чаро? Сеюм, мо бояд ба андешидани тадбирҳо барои пешгирӣ намудани чунин ҳолатҳо дар оянда. Е шумо бояд бекор худ мондан дар ин ҷо ва ором бозгашт, е ба шумо лозим аст, ба мо иҷозат тартиб барои шумо прикрытие. Агар шумо, масалан, чанд иваз худро внешность ва дур доранд манзил дар хонаи танҳоӣ, ...
  
  "Пос. пос! Дар бораи не, дӯсти ман. Ошиқон қатъиян покачала сари. "Ту думаешь, мумкин аст, ба ман маблағи замаскироваться зери тетю Николая ва мондан бо твоими е дӯстон? Уверяю шумо, ки ин ҳеҷ гоҳ сработает. Агар ман дар ҷустуҷӯи, ба ман нест замаскировать. На ман. Ҳеҷ гоҳ. Ин номумкин аст. Аввал, ман мегӯям, ба худ охирин масъала, ва ҷавоб манфӣ хоҳад. Ман истироҳат ба дорам ҳайрат шуда аз ин ҷо ба он аст ва кӯшиш замаскироваться. Акнун ман огоњї. Ман аллакай совершила чанд непростительных хато. Оҳ! Чӣ тавр ба разозлится Дмитрий! "Ӯ сахт вздохнула менамуд, сотрясая мебел ва захохотала дар укоризне. "Ӯ хоҳад буд, комилан ҳуқуқ. Аммо бештар ман чизе корро. Ман розӣ, ки ман шахси инфиродї, ва ман позабочусь. Тавре ба пешниҳоди арзу шикоят, пас ман ба вай не. Ин буд, ки ман шароб. Уверяю шумо, ягон оқибати хоҳад буд. Шумо бо чӣ кор машғул ҳастед худ амрико матбуот; Ман займусь худ Дмитрием. Не, ман дар бораи рафтан нақшаҳои худро... "
  
  Ник прослушал вай паеми овози паси ва бархоста, ба ҷавоб ба як сигнал аз дарҳо. Вақте ки ӯ баргашт, дар дасти ӯ буд пачка қиматнок, ва ӯ thoughtfully хмурился.
  
  "Ҳа? Ки ин чист?" - талаб ҷавоб Хоук.
  
  "Ҳисобот аз Кастеллано", - гуфт Ник. "Фасс дар беморхона, тир дар шикам, поправится. Ду қотил буданд застрелены, опознаны чӣ тавр ба сокинони деҳот, ки маълум мансубияти. Хона обысканы, дар ҳар як таҷовуз ба миқдори зиеди пул, ки кам ҳам. Вале барои ин. Ӯ баргузор Хоуку акс. "Ефт нашуд дар хонаи Ҷон Снайдера, қотил рақами ду".
  
  Хоук гирифта, акс ва бесадо бо диққат ба вай изучил. Сипас омӯхтаӣ Валентине. "Номи Ҷон Снайдер чизе, ки барои шумо маъно дорад?" пурсид.
  
  Вай покачала сари. "Пешниҳоди ман ин аст, харида ва пардохт карда шуд", - кӯтоҳ гуфт вай, ва он ба кӯдаки кабуд корпартоӣ симро хостем чашмони сузились то муносибатҳои щелей, вақте ки ӯ уставилась дар акс.
  
  Ин буд, ки таҷҳизоти суратгирӣ Валентины Сичиковой бо сари то плеч. Ердамчии комиссари кашфи Русия.
  
  "Аз расмӣ файлҳои", - гуфт вай отстраненно, ва он овози походил дар эхо грома, раскатывающегося дар як ғор. "Дастрас танҳо советской матбуот ва мо союзникам барои расмии нашрияҳо. Шумо, шояд, ки ҳеҷ нусхаи? "
  
  Акнун вай чашмони маро бусинки ва меҷуст.
  
  "Не, - гуфт Хоук. "Ба ман бовар кун. Дар мо файлҳои чунин суратҳо нест. Ин буд дигари муайян кардаи оинномаи ба воситаи мо. Вале чунин ба назар мерасад, ки касе кардааст ба он Снайдеру - а чун звали шахси дигар? Оҳ, Edwards, ҳа - бо мақсади ошкор. Edwards, чунин ба назар мерасад, уничтожил худро нусхаи. Оқилона. Вале бе фарќияти. Далели ошкор нест. Наемные қотил, чӣ тавр шумо мегӯям, снабжены кунед портретами. Вале чаро? Чаро ту? Чаро ин ҷо? Ба бори навбатӣ дискредитировать ИМА? Шояд. Лекин фарз мекунем, ки як дигар сабаби. Мумкин аст, ҳамон аст, ки нишон медиҳад, ки ба сӯҳбат ба шумо. Шумо, Valentines Сичикова. Русская, ҳа, вале ба таври инфиродӣ ". Ӯ мунтазири.
  
  Чашмони Валентины менигаристанд вдаль, ки метавонад дид, танҳо он.
  
  "Ман дар вақти фикр", - якбора пробормотала вай. "Эй парвардигори ман ҳатто як соат".
  
  "Ин оқилона", - гуфт Хоук. "Greenberg, шумо ҷудо худро бозгашт дар Лондон ва поработаете бо Кастеллано, то ки мо мефаҳмем ҳама чизро ба шумо лозим аст бидонед дар бораи ин ду мужчинах. Отнесите ин файлҳо дар дигар ҳуҷра, хонед онҳо ва уходите. Фавран."
  
  Алек гуфт ва рафт бо отчетом Кастеллано.
  
  
  
  
  
  "Старик буд фавқулодда аст категоричным", - фикр кардам Ник. Аммо, бе ягон шубҳа, ӯ сабаб буд. Ва назар дар назари Хоука паемҳои пешин аст, ки агенти Картер бо мушкилӣ рушд мекунанд соответствовал худ пешакӣ уведомлениям.
  
  - Шуд, - ором гуфт Хоук. "Боз як савол ба шумо. Агар зид набошед.
  
  Дар ҳақиқат, старик буд, ки фармоишгари дар колючий ба таври масъул !.
  
  "Ҷаноб?" - корафтодагон гуфт Ник.
  
  "Ба ман бигӯ, - гуфт Хоук ҳам оромтар, - танҳо ба ман бигӯ, ки ин аст. Чаро шумо сочли зарур перебросить хонум Сичикову тавассути перила зина, ба ҷои он, ки кӯмак ба ӯ бозгашт дар ҳавопаймо? Ман фикр мекунам, ки охирин роҳи мебуд, хеле разумнее ".
  
  "Хуб, - гуфт Ник. "Хуб аст. Гм. Шумо мебинед, ҷаноб, ҳаракати нардбон буд... яъне Greenberg буд, дар дверях, ва стюардесса низ, ва дар як лаҳза роҳи ба он ҷо баста буд. Бале ин аст он. Буд, ки дониши дақиқ дар роҳи, пас, ман дигар чизе. Ман медонам, ин хеле рыцарски, вале ...
  
  Амиқ смешок Валентины прокатился ва расширился. Ҷисми худ дрожало, чӣ тавр ба кӯҳи студня.
  
  "Аммо акнун шумо ведете худ ба рыцарски, гарон Николас. Агар ту не скажешь, ростӣ, ман ба шумо нишон медиҳам ". Вай табассум расплылась оид ба Хоуку, чӣ тавр ба васеи офтобӣ рентгении. "Гап дар он аст, ки дигар блокировали дари мефаҳмед? Аз Он тарсидам, ки ман ин корро! Сипас, кадом ҳадафи ман дод ба ман... Пас, шумо низ набояд фаромӯш кунем, ки чӣ тавр ба мушкил тела маро бозгашт нардбон. Не, шарики комил Ястреб. Шумо Картер дод единственно имконпазир. Шумо бояд ӯро ҳамду сано, ва на сердиться дар он. Пос-пос-пос! Ин буд, великолепно, ки чӣ тавр ӯ ба ман дод, то, ман мехоҳам, ки шумо ба он дид. Пос-пос-пос-пос! "
  
  Кожаное шахсе Ястреба суст сморщилось дар улыбке, ва он жилистое бадан задрожало аз беззвучного begeistert.
  
  "Шарики комил Сичикова, - гармӣ гуфт ӯ, - шумо одобряете ҳама чизе, ки зикр Шуд, ва ҳатто бештар - дар робита ба хусусият, албатта".
  
  "Албатта!" Ошиқон боз взревела. Аммо вақте ки садои вай begeistert утих, вай милое крестьянское шахс ногаҳон ҷиддӣ табдил ефтааст. "Ту ба ман нравишься, Хоук", - гуфт вай. "Мисли ман дӯст Картера. Фикр мекунам, ман бояд ба ту бовар. Ва шумо бояд кӯшиш ба ман бовар накунед, лутфан. Зеро ки ман хурд пинҳон беш аз нияти сайд, ки ба ин ҷо омада, дар кишвари шумо. шумо дарк мекунед, на ба зарар, ба шумо зарар. Вале ман буд, худи сабаби ".
  
  "То?" - гуфт Хоук, ва акнун табассум гон буд, ки бо он ба чашм. Вале дар он покоящемся шахсе буд, ки нобоварӣ ва ӯ марде буд, ки фикр мекард, ки боварии буд, ки барои кӯдакон ва глупцов.
  
  "Ҳамин тариқ, - гуфт Ошиқон. Вай бузург аст гулнақшҳои нороҳат ерзала дар маленьком кресле. "Ман нелегко мақсадҳои худ, аммо ман кӯшиш мекунам. Аввалан, ман аз он зан, аз ин рӯ, вмешиваюсь. Дуввум, ман - машварати иктишоф, аз ин рӯ, бо гумони онҳоро муносибат ба мелочам. Ва ман бо як гумони относился ба як отключениям нерӯи барқ ва дигар беспорядкам дар Москва ва ҳамсоя шаҳрҳои, ки дигаргуниҳои дар бораи соли пеш. Ман мегӯям, "кам", зеро ки дар мо низоми ғайриимкон аст крупномасштабное хомӯш кардани қувваи барқ - ман ба шумо интересую? "
  
  "Шумо ба мо интересуете", - мухтасар гуфт Хоук. "Лутфан, нигоҳ."
  
  "Вале баъд ҳаводис прекратились. Гӯе ки онҳо гирифтанд, таҳти назорати. Аммо ҳеҷ кас метавонист ба онҳо фаҳмонед. Ҳеҷ кас мегӯям, ки онҳо оғоз, ҳеҷ кас мегӯям, ки чаро онҳо закончились, ва ҳеҷ кас наметавонист шурӯъ ба фарз, ки чаро онҳо ногаҳон прекратили худро мављудияти ". Добродушный крестьянский назар ғоиб шуд, ки бо шахси Валентины, он ҷое қарор дорад фикри интеллектуалӣ ва проницательная зан. "Сипас, бо қатъи касоне, чорабиниҳои аст, ман мушоҳида кардам чизеро ки ҳанӯз. Дар давоми чанд ҳафта аз Маскав покинуло чанд нафар. Албатта, бисер медонанд. Вале онҳо баргардонида мешаванд. Касоне, одамон ин тавр нест. Онҳо рафт ҳастед, ки бидуни ба расмият даровардани баргардонидани. Одатан он чизе значило мебуд. Вале барои ман ин маънои онро надорад, ки он чиро, ки ду нафар аз онҳо покинули муайян тарабхона, боз ду - прачечную, се нафари онҳо - тасс, як - намояндагии тиҷоратӣ ва як - сувенирный play. Ҳамаи онҳо уехали, чунон ки ба ман чунин менамуд, аз ҳама банальным сабабҳои - ва растворились дар номуайяниҳо ".
  
  Вай остановилась барои як лаҳза, онро зинда чашмони скользнули оид ба шахсони Хоука ва Ника.
  
  "Аз ту мепурсанд, хўш муддао?" - продолжила он жестом китобхонаи бузурги дасти. "Ман ба ту мегӯям. Дар давоми якчанд моҳ, ман откладывала фикрҳои худро дар умқи дилам. Сипас, ба шумо Иелоти Муттаҳидаи амрико оғоз ба ҷои ҳодиса. Бисер перебои дар таъмини қувваи барқ. Он чиро, ки шумо называете смогом. Қавӣ ифлосшавии, ҳатто бештар аз шумо имон муқаррарӣ. Бисер weird чиз, аз ҳад зиед бисере аз онҳо ғайриимкон аст шарҳ диҳад. Ман фикр мекунам калон хилоф дар электроснабжении ноябри соли 1961. Ман аллакай аз таваҷҷӯҳи пайхас кунед атомную стансияи дар Indies ғарб Вэлли - ман робита бо тадқиқотҳои илмӣ кругами, ва ман увлекаюсь ядроӣ физикой. Вале ман гап дар бораи дигар вақти пухтани. Акнун ман таъкид менамоям, ки ба ман дароз интересовалась ядроӣ энергетикой ва аз ин рӯ, Ғарбӣ долиной. Ва вақте ки ман фикр мекунам зиеди затемнение, ман фикр мекунам, хондани маърӯзаҳо дар бораи он, ки дар оғоз мушкилоти. Ман меояд, дар сари, ки недалеко аз корхона ба Indies ғарб Вэлли.
  
  - Хеле дур ҳастанд, рост аст, - вмешался Хоук, - гарчанде дар якчанд мил аз сарҳади. Вале ниҳол ба ҳабс гирифта шудааст. Дар ин ҷо буд ва намека дар неприятности ".
  
  
  
  
  
  
  "Ман аз ин огоҳ, - прогрохотала Ошиқон. "Наздикӣ, шояд маънои онро дорад, чизе. Ҳадди ақал, барои бори аввал, ман фикр мекунам, ин буд, тасодуф буд. Аммо чӣ мешавад, агар ин повторится аз нав, ва, ки, агар дар ин маврид пострадают ниҳол? Сабабгор нест, ки ое шумо ташвиш он аст, ки маҳз дар бахши худ дар кишвар бештар аз ҳама вуҷуд меоянд перебои дар таъмини қувваи барқ? Шояд боз тасодуф буд. Вале, то бисере аз тамоми воқеа дар вақтҳои охир, - ва ба вай калон дасти ударилась дар бораи мизи, - ҳамаи ин тасодуф буд. Онҳо аз ҳад зиед. Онҳо низ загадочны. Аз ҳад зиед дар як маротиба. Ҳа? Ин боиси изтироб. Ман худам фикр мекунам - не, ман наметавонам ба шумо мегӯям, ки ҳама чизро фикр мекунам. Ин аст, аз ҳад зиед. "Парвози хаелот", - гуфт Смирнов. Гумон меравад занон. Не, ман аз он. Бо вуҷуди ин, ӯ низ кунҷкобу дар бораи он шуданд, ки чунин исчезающие хитоиҳо ".
  
  "Хитоиҳо?" гуфт Ник; ва Хоук чуқур вздохнул ва откинулся дар спинку стула бо полузакрытыми чашмони, вале он худощавое бадан қариб трясло аз манфиати.
  
  "Хитоиҳо", - гуфт Ошиқон. "Нӯҳ мардон, уехавших аз Маскав баъди мо хурдсол" сбоев дар электроснабжении ", прекратились. Гӯе онҳо таълим ба мо. Ва бросили мо пас аз рафтан ба дигар чарогоҳ. Бале, ҳамаи онҳо буданд, китайцами ".
  
  БОБИ ЧОРУМ
  
  Хаким Отвратительный
  
  Агенти D5 нишаста дар уютном беморхонаи лобби ҳамаҷонибаи hotel "Семирамида" ва даҳум маротиба назар афканда, то ба поси. К черту, ба ин бача барои чӣ ӯ опоздал, ки дар Багдаде интизор насущные парванда AX! Ва хислатҳои инро гир, Хоук, ҳам барои он, ки отправил он дар Қоҳира, чӣ тавр ба кадом аст посыльного.
  
  "Ва ҳоло перестань, Эйгер, - гуфт ӯ ба худ. Старик фиристод мебуд, шумо ин тараф, агар он хеле фаврӣ. Дар ҳар сурат, ин ненадолго. Як рӯза мулоқот бо ӯ, метавонад ... каме дидани ӯ тамошобоб барои ба расмият даровардани витрины, ва ҳамаи.
  
  Агенти Эйгер откинулся дар спинку худ рўзномањо ва кушода редакционные саҳифа. Балки аз он фикр дар бораи санҷиши дарпешистодаи мулоқот ва дар бораи он аст, ки онҳо бояд рафта, пас аз мулоқот. Аен аст,, онҳо метавонанд дар ин ҷо гап. Садек низ мехостам, ки мулоқот дар хонаи худ, ки буд, ин аст, ки агар чизе витало дар ҳаво. Ӯ ненадолго задумался, метавонист, ки ое ӯ скучать оид ба ин шахс, аммо қариб фавран қарор кард, ки на метавонист. Тавсифи Хоука - ва Картера низ - буданд поразительно дақиқ нест. Тавре худи Эйгера, ӯ буд, ки либоси дар предписанный светлый даъвои ва торик кабуд анд, хонда лондонскую "Times" ва якчанд изношенную кожаную болишти барои фотоаппарата. Не, номумкин аст, ки ба онҳо скучали аз ҳамдигар бо якдигар.
  
  Дар ду блокҳои поен ҳастед, аз он Хаким Садек шуд пардохти худро сеюм барои шаб билет ба хизмати таксӣ мебошанд ва дар ҳайрат буд, на интихоб, ки ое ӯ ҳам нодуруст ҷой барои вохӯрӣ, вақте ки ӯ хонда Эйгер. Вале буд, табиист, ки ҷавобгӯ ба ном шаҳрвандони дар даромадгоҳ hotel дар ин вечерний соат, ва чунин ҷой дар ҳар сурат буданд, зиеда аз онро ба худ муносиб медонед, аз, бигӯ, одинокая масҷидҳо е худ домик Садека.
  
  Хаким зуд гузашт дар атрофи маҳаллаи ва дохил шудам дар галерею. Ду дақиқа баъд аз он дорад, дохил флешдор дари "Семирамиды" ва направился дар вестибюль.
  
  Бале, ин буд Эйгер. Каме напыщенный дар назар, ки чӣ тавр ва предупреждал Николас, вале бо отвисшей челюстью ва муомила glance, ки чӣ тавр ва ба роҳ монда ҳама хуб AXEmen.
  
  Эйгер опустил рӯзномаи, ки назар ба ручейки мардум, қут асосии вуруди вестибюля. Садек опоздал беш аз ним соат. Дар он зарождалось изтироб; изтироб ва кунҷковӣ дар бораи ин шахс, ки буд, верным дигар Картера. Мебуд шавқовар ба бубинем, ки чӣ гуна хоҳад буд, дӯсти Картера. Агар ӯ ягон бор пайдо мешавад.
  
  Метавонад, барои ӯ беҳтар аст, ки даъват ба ин бача берун ба хона.
  
  Сипас дид, ки як шахсе, ки рафта буд, ба ӯ странной неуверенной походкой, ва фаҳмидам, ки он бояд Садек.
  
  Вале эй Худо аст, ҳамаи пурқудрат! Чӣ тавр метавонад Hock Шуд ва такя ба чунин шахсе? Тавсифи маъмул буд, дақиқ, вале на нозил меебад.
  
  Подошедшая ба он гулнақшҳои баланд буд ва ба нармӣ сгорбленной, инчунин шахсе, ки ба назар мерасид, ки шубҳанок парило аз болои он, метавонад нисбат ба он кор the арабӣ работорговца милым. Непревзойденные мерцающие чашмони рябая пӯст, бераҳмона аст лабони борик, походка дар паҳлӯи - ҳамаи складывалось дар расм невероятного разврата.
  
  Ба он подошла когтистая дасти, ва он гӯши разозлил свистящий овози: "Чувственные пики, ҷаноб?"
  
  Дар бораи эй худо, нест! - фикр Эйгер. Ин аст, аз ҳад зиед.
  
  Ҳарчанд аз он буд, кодовая ибора, ки ӯ интизор аз шунидани ин зловещего инсон, ин як карикатураи кардааст, ки дар разносчика лой, он таҷассуми непристойной злобности, он буд, дар ҳақиқат ҳам.
  
  "Танҳо агар онҳо резкими, - гуфт Эйгер, - бо нишон додани ҳамаи тафсилот".
  
  Ӯ нафаҳмида смахнул дасти, тянувшуюся ба дасти, ки агар он аз ҳамон скользкой, ки чӣ тавр ин нафар. Дасти поднялась ва хлопнула он плечу аҷиб устувор ва мускулистой хваткой.
  
  "Хаким Садек, ба хидматрасони худ", - гуфт мерзкий касе ки пеш аз ӯ. Баланди сгорбленное бадан назар менамуд, выпрямилось, қариб распространилось ва ба бениҳоят ужасном рӯи ногаҳон пайдо шуд, ҳатто бештар аз ақл берун привлекательная табассум. "Ва ту ... ту бояд ...?"
  
  "Дан Эйгер, ба твоему", - гуфт Эйгер аз ҷониби менигаранд он. Ба назар мерасид, ки ин аҷиб нафар трансформируется бевосита ба он чашмони. Он ҳам буд, то имконнопазирии уродлив, балки бештар буд, тайным таъсиси закоулков;.
  
  
  
  
  
  Акнун ӯ буд, марде, стоящим рост ва четвероугольником, марде фарҳанг, тарбия, ақлу... пуррагии, савганд ба Худо! Тағйиребии буд неопределимым, балки он буд. Захм, лабони борик, косоглазие - чизе аз ин тағйир наефтааст. Ва ба ҳар ҳол...
  
  "Дӯсти дӯсти ман, ба ман салом ту", - гармӣ гуфт, Хаким, дар ҷустуҷӯи як чашми дар шахси Эйгеру ва дигар нигариста, қариб таҳти ҳидоят атрофи гӯшаи. "Чӣ хуб аст, ки аз ҷониби худ, ки шумо як вақт дар сафар ба навестить ман. Мебинам, ки ту бе меҳнат ба ман фаҳмидам.
  
  - Хуб... ва... - Дан ненадолго заколебался. Ӯ буд, ки хоҳиши бошад, ки меранҷонад, ки барои ин нелепого инсон, ва он ба вуқӯъ ое мегӯям ба ӯ, ки имконнопазир буд пайдо шахси дигар чунин уродливым. Ӯ ҳамчунин карда наметавонистанд мегӯям, ки дар назари аввал буд, то сахт оттолкнут, ки фикр кардам, ки ин ки-он хато. "Ҳа, ман фаҳмидам, ки шумо хуб аст, вале барои як лаҳза шумо ба ман каме озадачили. Пас ба ман, ман наметавонам, ки мегӯянд, ин шояд аз он буд, бозии нур е чизе, ки дар ин гуна худро, аммо ту ба назар як каме бештар злодейским аз ман интизор.
  
  Хаким засмеялся. "Ҳамин модда подлость - ман ихтисос", - хурсандӣ гуфт ӯ. "Ҳарчанд баъзан прелюбодеяния низ метавонанд хандовар мехоҳам. Маро бубахш, ки дӯсти. Николас огоҳ маро, ки ман метавонам исбот на он кадар шумо ба љон, аз ин рӯ, бояд иқрор шуд, ки каме повеселился барои ҳисоби шумо. Шумо сердитесь? "
  
  Ин дафъа Эйгер баргузор дасти ва сжал дигар.
  
  "Албатта, не", - гуфт ӯ ва улыбнулся.
  
  "Миннатдории шумо", - биноро гуфт: Хаким ва корафтодагон склонил сари. Бо вуҷуди ин, Эйгеру чунин менамуд, ки ҳатто вақте ки ӯ кланялся, Хаким бродил glance оид ба вестибюлю дар ҷустуҷӯи чизе, ки ӯ мехост, ки ба пайдо. "Барои мо неразумно мондан дар ин ҷо", - ором гуфт: Хаким. "Имрӯз барои ман хеле зуд истодаанд, ва барои ман хона истодаанд. Биеед якҷоя выпьем бахшида ба мо вохӯрӣ ва поделимся ахбор умумӣ дӯстон. Мумкин аст, дар як бар вохӯрд? Ҳарчанд беҳтар аст, ки гап дар бораи дар ҳуҷраи худ ". Овози ӯро повышался ва понижался дар любопытной, вале расчетливой ба таври масъул, чунон ки гӯӣ аз он буданд, ки суханони барои ҷамъиятӣ мошинҳо ва суханони барои ушей Эйгера.
  
  Эйгер покачал сари. "Вақте, ки ман хонда, шумо буданд, дар чунин як саросема ҳастед, ки ман буд, ки имконияти ба шумо мегӯям,, вале ман ҳеҷ фосила, мутаассифона,, ман ба мегӯянд. Ин ҷои забронировано оид ба швам, мисли ҳар каси дигар. Лотус ваъда кардааст, ки ман имрӯз яке аз даҳ, вале то даме, ки ман ба озодии.
  
  "Вале кадом неприятность барои шумо". Хаким покачал сари ӯ ва сочувственно кудахтал. "Пас, бигзор ин хоҳад дараҷаи даъвати, то ки мо тасмим, ки мо чӣ кор навбатӣ. Вале эҳтиет бошед, ҷаноб Эйгер, лутфан.
  
  Ин аст, бештар аз танҳо тамошо. Имрӯз произошла гумонбарии бо ман машиной, ки, ман фикр мекунам, ки на он кадар... Чӣ гуна буд, мо дӯсти Николас, вақте, ки шумо дар охирин маротиба онро дидаанд? "
  
  "Дар суханронии худ муқаррарӣ неудержимом приподнятом кайфияти", - гуфт Эйгер, тамошо, ки чӣ тавр гузашта мегузарад, ҷуфти сайеҳон баъд аз груженым коридорным. "Пурра радостей ҳает ва хеле непристойных паемҳои барои шумо". Дар асл, он дида Ника бисер моҳ ва дар ҳақиқат ӯро дӯст медошт. Шуд буд, хеле бузург бабником - барои ӯ хеле дӯст медошт знакомств бо своеобразными ҳарфҳои, ки аз он мулоқот, ки дар фаъолияти соҳибкорӣ. Ва ҳол он ки ин он аз ҳамдигар буд, то странности ҷолиб аст,. Эйгер доранд дар блуждающие чашм ва ногаҳон эҳсос кард искреннюю теплоту ба невероятному Хакиму.
  
  - Он гоҳ бар, - ором гуфт ӯ, - вале ненадолго. Ман кироя мошини бор ба деҳот имрӯз. Фикр мекунам, беҳтар мебуд покататься ва сӯҳбат оромона ".
  
  "Хуб", - гуфт Хаким. "Ин хеле хуб аст. Шояд, дар баробари Нила, ва ман ба шумо нишон медиҳам баъзе аз тамошобоб. Ту буд, дар ин ҷо пеш?"
  
  Онҳо якҷоя дар сомона дар вестибюль, дружелюбно болтая, направляясь ба baru.
  
  То Эйгер нест, маҳсулоти худро ба қадам ва қатъ, то ба таври тасодуфӣ дар назар резьбу дар витрине.
  
  "Дар наздикии дари офтобӣ дар бораи бар арзиши ду марде, ки ба ман хеле мехоҳам, - гуфт ӯ разговорным тоном. "Ва онҳо, ба назар мерасад, наблюдают барои шумо бод".
  
  "Ҳамин тавр аст", - гуфт Хаким, равшан набояд мунтазири онҳо. "Ва на танҳо тамошо - вернись, дӯсти ман, зудтар!"
  
  Як мавқеи худощавая дасти протянула дасти ва ударила Эйгера дар сандуқе, инчунин дигар, вскользнув дар дохилии шишае пидљакњо, вытащила пистолет. Эйгер ба нармӣ отшатнулся, вале истода ба худ.
  
  "Не, ту возвращайся, дӯстро, - қатъиян гуфт ӯ. "Он на ман". Он морщинистое шахсе буд, твердым ва дасти, ки потянулась ба Хакиму ва сбила он бо пои ба, буд пур аз қуввати. Хаким взлетел дар ҳаво ва врезался дар рўзњои курсї ва қувваи он номӯътадили кофӣ буд, ки ба буред курсї ва мепартоӣ он дар қолинҳо бо ҷониби дигар.
  
  Дар як оглушительный, бессмысленный лаҳзаи ба ӯ показалось, ки ӯ ва падающее раисикунанда издали rattling садо, ки разнесся оид ба холлу. Аммо вақте ки ӯ вскочил ба пойҳои шунид занг осколков шиша ва ба echo зи, ва дид дымный бесарусомонӣ дар атрофи худ, ӯ бо внезапным ужасом фаҳмидам, ки дар ин вақт онҳо омада, аз ӯ бо взрывчаткой. Омад аз он -! .
  
  Ва бо динамит онро Худо медонад, ки боз чӣ қадар одамон, зеро ки ӯ буд, кофӣ глуп, ба пешвози Дэна Эйгера дар оживленном беморхонаи лобби ҳамаҷонибаи hotel.
  
  Ҳоло он ки дар коленях ва высовывал пистолет аз упавшего стула.
  
  Дар беморхонаи лобби ҳамаҷонибаи царил бесарусомонӣ. Стеклянный хамелеон буд разбит миллион осколков ва сломанная мебел буд разбросана, чӣ тавр ба осколки, оставленные баъди урагана. Дар ошенаи лежало чанд нафар. Баъзе аз онҳо стонали. Ду е се молчали.
  
  Дан Эйгер буд, яке аз молчаливых. Он израненное бадан распростерлось рӯ ба боло, ба ошенаи, ва аз он ки он шахс қариб чизе боқӣ мондааст. Вале пеш аз марги ӯ дар шањ бо смертельной точностью. Яке аз душманони ҷони худро фидо аз мурдагон ҳамагӣ дар якчанд пойҳои истироҳат аз он.
  
  Дигар...?
  
  Дар ошхона двигалось чанд нафар. Аммо танҳо як аст, ки приседал ва назар афканда, то дар атрофи, чун пет, ищущее худро скрытую истихроҷ; танҳо яке аз курносым пистолетом дар дасташ, ба добить умирающего.
  
  Ҳамин тавр. Як нафар бо гранатой ва яке барои прикрытия.
  
  Хаким шањ ду бор, бо суръати хлыста ва баланд точностью, ки ӯ пас аз кўшиши додани шогирдони худ, ки дар қисми якуми худ курси Ҳафт Live Санъат.
  
  Нахустин зарбаи раздробил дасти, ки дар он менамуд пистолет, ва худи пистолет улетел дар недосягаемые ќадам. Он дуюми врезался дар сандуқе тирчаи. Мард бо криком отшатнулся.
  
  Хаким поднялся. Ин зиндагӣ мекунад. Ин вақт хоҳад буд, ки касе допросить.
  
  Ӯ пробирался сквозь разбитую мебел ва мардум, тира аст, отмечая шумораи стонущих раненых ва мертвого хазинадор назди измельченной витрины. Черствость куштори царапала он внутренности. Ба худо савганд, ин одамон - касе мебуд, онҳо ҳеҷ буданд, - на пеш аз надорад остановятся дар худ попытках заполучить он!
  
  Ва ӯ буд, ки аст, дар ҳайрат чӣ маҳз ӯ бояд буд ва бидонед, ки ба ӯ лозим буд, маҷбур замолчать. Ое ба чизе буд, ки ӯ ҳанӯз раскрыл дар политсия? Вале ӯ мефаҳмад, ки аз он аст, ҳатто агар ӯ бояд нагнуться назди шиканҷа.
  
  Акнун двигались ва дигар одамон. Он блуждающий назар скользнул бо ӯ, ва ӯ определил дар онҳо пас, кї буданд: швейцар, ердамчии сардор, детектив, раненые меҳмонони hotel. Бандит ҷони худро фидо аз он ҷо, ки ӯ свалили аксҳоро Ҳаким, шояд, бияфтод. Аммо не, чунин ба назар мерасад, не! Ҷисми сахт дергалось, ки гӯе аз дард.
  
  Хакин бросился ба он сквозь ахлот ва афтод, дар як зону наздик бо ӯ.
  
  Баъдан он дили упало дар болезненном разочаровании.
  
  Баъд аз он буд, судорогой ҳает ва судорогой марг. Ва табассум дар симои мардон буд приветствием. Лабони, қатъии прижатые ба зубам, дар хитрую табассум марг, сардоническую гримасу инсон, проглотившего заҳри тез-амалкунанда аст.
  
  Хаким хушхӯю выругался дар бораи худ ба якчанд забонҳо. Акнун масъалаҳои хоҳад буд. Ва ҳол он ки аз ҳама ҷолиб, ки аз он шоњиди assassin гирифта њаб барои худкушӣ ва қарор гирифтани он. Ин буд, ки охирин воситаи бандитизма; ин буд, ибтидо ҷосусӣ мобилӣ мекунад.
  
  Дари дохил мешаванд пулис дар униформе, ва ӯ бояд ба онҳо талабномаи дар бораи худ.
  
  Ӯ нишон дод, номи худро ба тасдиқи шахсият ва рафта, бо онҳо ба онҳо ба сардори политсия, ки бо он ӯ сарф бештари рӯз бар загадочным чизи замина Клюге. Акнун ин буд, боз ҳам возеҳу равшан аст. Ва метавонад ва на буд.
  
  Ӯ бояд кобед, ва сахт. Ва ӯ бояд зинда монданашон. Ин маънои онро дошт, ки ӯ бояд ба таври назаррас тағйир муносибати худро ба проблемаи, ки агар ӯ бояд ба додани маълумот AX, ӯ бояд ин корро чӣ гуна аст роҳи дигар.
  
  Аммо он ки ӯ метавонад, то бидонед, ки метавонист хатарнок аст барои онҳо? Ӯ нишаста дар V. I. P. шефа Фуада. дар стуле ва фаҳмонд, ки чӣ тавр ӯ встречался бо дӯсти як дӯсти, ки рӯй ҳуҷум, ҳама вақт обдумывая дар хотир онҳо, ки маҳз ӯ метавонист донист. Ҳамаи, вале чизе, ки ӯ медонист, маълум буд политсия.
  
  Барои имконпазир истиснои як крохотной молӣ. Ва метавонад, ду, дуюм боз мельче. Онҳо буд, ки рӯйхати меҳмонон дар ҳизбҳои, ки дар он присутствовал замина Клюге. Аммо ӯ ва танҳо ӯ яке аниқ медонистам, ки буд, аз ҳуҷраи, ки дар он замон, вақте ки ӯ ба гӯш замина Клюге. Ҳисоби аҳли, қисман бо сабаби истеъмоли машрубот, қисман аз сабаби он, ки тусовщики махсусан наблюдательны ва қисман аз сабаби он ки ҳеҷ кас медонист якдигар. Ва ӯ низ. Аммо он шудааст, ки шӯрои ва девона аксҳои хотираи фискалӣ дар шахси. Ӯ маълум шуд, ин. Ба замми ин вай ягона касе, ки шунидам ҳар бағоят овоз замина Клюге ва дидам, ки чӣ тавр ба он чашмони нервно метались оид ба ҳуҷраи, вақте ки ӯ фаҳмидам, ки гуфт: аз ҳад зиед.
  
  - Лоғар, Садек, хеле лоғар, - гуфт ба худ Хаким. Балки метавонад чизе бошад,...?
  
  "Мо бояд ба назар секретные файлҳо", - гуфт Хаким. "Нест ягон шаҳодатномаҳои пропажи он-е, ҳарчанд дафтари замина Клюге буд, бодиққат обыскан. Ӯ метавонад сабти ки дигаре. Мо бояд идома санҷиши нопайдо, зеро ки дар Қоҳира ҳастанд шахсоне, ки агар одамон. Мо бояд ду баробар кӯшишҳои мо бо посольствами, бо иммиграционными хадамоти, бо Паспортным шӯъбаи. Мо бояд ба одамон фикр дар бораи чеҳраҳои. Байъат замина Клюге. Дӯстони худ. Он домработница. Ба ӯ еварони. Ҳама бояд фикр дар бораи шахсоне, ки омад, ва гузарон. Мо бояд..."
  
  
  
  
  
  Вай идома дод, ки сухан, зеро ки нисбати куштори замина Клюге боз бояд ба харҷ бисер тафтишот. Вале бо сабаби фавти Эйгера аз AXE ӯ зоҳир боз ҳам бештар амиқ шахсии беш аз нияти сайд, аз пеш, ба разгадать ин загадку, ва худи ӯ фикр дар бораи як шахсе, ки аз ӯ дида ...
  
  * * *
  
  Кв мард дар боби мудаввар дар толори боло сари шумо ва гуфт, ки дар аломати салом.
  
  "Оҳ, хурсандам, ки туро дид, Б. П.", - гуфт ӯ лоғар овози, ки дамида номуносиб хрупким барои чунин инсон бо бочкообразной сина. "Шумо опоздали - сар шуд, ман фикр, ки шумо наметавонед биеед".
  
  Б. П. баъзеро сандуқи суфра ва придвинул кафедра. Буд, ғайриоддӣ сард ҳатто барои охири тирамоҳ, вале ба ҳар ҳол, дар он лбу музокира капельки арақи, ва ӯ ба нармӣ попыхивал.
  
  "Мисли ман! - гуфт, шитобон ба высокому смуглому мужчине бо раскрытой папкой пеш аз ӯ. "Ин напряженное вақт барои ман. Вале ман фикр кардам, ки беҳтар аст, омада, дар ин марҳила, пеш аз ҳама табдил хоҳад ҳатто бештар загруженным. Ман мебинам, ки ман дар ин ҷо охирин, - илова намуд ӯ, оглядываясь дар ним даҳҳо худ ҳамкорон.
  
  "А, аммо ман метарсам, ки он ҳам", - бо сожалением гуфт раис. "Jones ва Мейстер уехали оид ба корњои ва бармегардам танҳо пагоҳ. Аммо ман прослежу, ки дар онҳо буданд, ки мо нусхаи протоколҳои, ва ман, албатта, худи просматриваю онҳо ҳисобот. А то мо дорои кворум мебошад. Ҳамин тавр. Джентльмены, бигзор ба мо эълон дар бораи гузаронидани ин маҷлиси Canadian Ceramics, Ltd. Мо дарҳол бигардед ба баррасӣ якуми банди рӯзномаи ". Гап дар ин аст, ки ӯ потянулся ба компактной black блоки суфра наздик ба ӯ ва щелкнул переключателем. "Бозор тамоюли ҳанӯз благоприятствуют васеъ мо корхонаи", - идома дод ӯ баланд пронзительный овоз. Вале он бледные, қариб бескровные лабони буданд неподвижны. Яке барои дигар одамон, сидевшие бо ӯ дар суфра, протягивали ӯ варақаҳои қиматнок, ва ӯ хонда, онҳоро бидуни шарҳ.
  
  Дигар, беш аз як овози чуқур заполнил ба ҳуҷраи, ба ӯ имон боз як. Ин буд, ки кофӣ типичное ҷаласаи шӯрои директорони; ҳар як узви выступал оид ба навбат, ва он гоҳ овози қатор то дар баҳсҳои "мизи мудаввар". Бо вуҷуди ин, ҳеҷ яке аз мардон, ки барои суфра не суханонро калимае.
  
  "Ҳамин тариқ, ба девятнадцатому ҳафтод ду нафар, ки солҳо мо бояд пурра ворид карда, мавриди истифода қарор гирифт ҳашт заводов", - боварӣ суханонро як овоз. Аммо шахсе инсон дар боби мизи отражало он неудовольствие. Ӯ перегнулся ба воситаи мизи ва заговорил бори аввал бо он даме, ки дохил записанную дар пленку вохӯрӣ, вале он овози паст буд, шипящим шепотом, ки расид танҳо ушей, ки барои онҳо ӯ шудааст.
  
  "Аз он буд, бад, Ҷей Di, хеле бад аст", - прошипел ӯ. "Чаро ман буд, проинформирован бораи ин пеш? Шумо лозим аст, ки хоҳад, ҳамон лаҳза ба ҷое сафар претворить дар ҳаети додани нақшаи нави. Ва шумо беҳтар аст, то боварӣ ҳосил, ки ба он амал мекунад. Ман ҳамчунон хоҳам, ки ба гирифтани бисер чунин дар ин марҳила - дар ҳар марҳилаи. Ва шумо беҳтар аст, соз аз он пас, ки ба шумо худ буданд, озод барои дигар ӯҳдадориҳои худ. Пардохт, ки чӣ қадар бояд, лекин ое ин боварӣ ҳосил кунед, ки дуруст анҷом! "Каллаи повернулась дар дигарро. "Ту, Б. П." Садоҳои мулоқот гудели маҳз чӣ тавр ба баланд обшори, заглушающий занг даре. "Шумо. Ое шумо метавонед гуфтушунид он аст, ки шумо тарк, ки аз он ҷо? "
  
  Б. П. покачал сари. "Ин назар мебуд, хеле аҷиб, М. Б.", - ором пробормотал ӯ. "Ман мавқеи талаб мекунад, ман ҳузури. Ҳатто агар мо дар назар доштем, ки ман попаду дар некую несвоевременную садама доранд, ин аст, ки шояд сочтут каме хоси. Аммо... Ӯ нацарапал як еддошт ва сунул он шахсе, ки бо номи М. Б.
  
  Раиси раесати прищурился. Он борик buffs қуллаи thoughtfully изогнулись ва лабони изогнулись дар чизе аз улыбки.
  
  "Вале, албатта, ту бояд он ҷо бошад", - прозвенел он як овоз.
  
  "Пас, дуруст аст он чӣ ба шумо мегӯям: дар бораи бадбахт. Инчунин шумо аз тамоми мардум - не, ман наметавонам туро пощадить. Хеле хуб, Б. дар Ҳақиқат хеле хуб аст. Фикр мекунам, барои ин мо метавонем соз бонус. Махсус дивидендҳо ". Ӯ дод, таваққуфро, ва он хунук назари обвился атрофи мизи. "Боз ягон чӣ ҳаст?"
  
  Тишина. Сари покачали. Қабулгоҳ бобина записывающего дастгоҳ қариб заполнена. Марде дар боби мизи мудаввари пойдору кожаный сандуқи дод ва ҳар тонкому листу қиматнок.
  
  Ҳар бесадо хонда, кивал ва сӯрохии спички е зажигалку.
  
  Клочки қиматнок вспыхнули, пас скрутились дар почерневшие микросхемаҳои байни окурков дар пепельницах.
  
  Садо монд аз ҳама дар инч.
  
  "Пас аз маҷлиси либоси", - гуфт шипящий овози раиси.
  
  БОБИ ПАНҶУМ
  
  Хонуми дар қафаси
  
  "Оҳ, дар беруни бино, чунон ки ман онро дӯст, Ника!" Ошиқон прогремела. Вай бузург аст, дасти выразительно указала ба зимистонаи сурати расмҳои New york. "Ман мехостам, ки успеть дидани ту поворачивающиеся барг, аммо ҳатто дар ин маврид он қадар зебо аст". Вай ногаҳон повернулась ба ӯ, ва ба вай круглое шахси ҷиддӣ буд. "Вале ту бозпас, Николас. ту низ молчалив ".
  
  "Ба миннатдорам хурд баракатҳое, хонум Сичикова", - гуфт духтар ба переднем курсии. "Одатан он ғайриимкон хомӯш". - Кофӣ, мис Барон, - қатъиян гуфт Ник. "Боз як треск аз ту, ва ман ба шумо бозгардонда ба твоему захламленному мизи дар O. C. I." Ӯ сахт вздохнул. "Дар ҳақиқат, сифати кӯмаки мо рӯзҳои..."
  
  
  
  
  
  Ошиқон усмехнулась, гирифтани бузург хушнудии аз мубодилаи. "Шумо обманываете кас аз мо, Николас. Шумо метавонад бошад, ки бештар хушбахт ҳастед, чун шунидем, ки ба мо шуд, ки очаровательная Джулия. Ман ҳам хушҳол. Вале хеле хуб аст ". Вай наклонилась ва похлопала Джулию оид ба плечу, ва онҳо ду нафар табодули понимающими улыбками искушенных занон.
  
  "Кадиллак" плавно скользил дар роҳ, направляясь дар ғарб таҳти лучами полуденного офтоб. Мошин буд пуленепробиваемым, противоаварийным ва қариб защищенным аз бомбаҳои ва онро ба ҳайси ронандаи буд AXEman Johnny Thunder. Ник буд вооружен, мисли Джулия, ӯ дӯстдоштаи шпионка. Мумкин аст, Ошиқон низ буд вооружена (ӯ каме стеснялась ин, ва он вақт исрор дар ин). Вале онҳо буданд, окружены ҳадди бехатарии дур позволяла Ошиқон. Каме пеш аз он буд, ки осон estp ҷониби мошин ва каме паси - муқаррарии светлая мошин, дар ҳам буданд, AXEmen. Бале худи ниҳол хуб охранялся худ нигаҳдорӣ мешавад.
  
  Аммо Нику буд, на ба худ. Онҳо як рӯз дар - он, Ястреб ва Ошиқон - дар бораи оқибатҳои қасд ба он ҳает ва исчезновениях чин аз Москва. Вай бо таваҷҷӯҳи бузург выслушала, вақте ки вай ба ҳозирон дар бораи номаи Ҳаким, вале ин ба он озадачило.
  
  "Албатта! Албатта! Ин бояд худи ҳамон мардум! "- взволнованно гуфт вай. Сипас вай " дар бораи затуманился. "Лекин... ман сар карда, то боварӣ, ки кӯшиши куштани ман ин маънои онро дорад, танҳо як: ки дар Indies ғарб Вэлли чизе, ки ба ман нест нигаҳдории дид. Зеро ки, албатта, чинӣ олимон - яъне, онҳо ба ҳукумат ва ба онҳо разведчики - хеле хуб медонанд, ки ман ба ин ҷо барои дидани ин ниҳол. Вале онҳо намехоҳанд, ки барои нигоҳ доштани маро аз худи растаниҳо. Ин метавонад ба коре. Ин бояд касе. Вале чаро онҳо тарсидан эътирофи, агар ҳамаи онҳо тағйир ефтанд? "Вай" дар бораи потемнел боз ҳам бештар. Он гоҳ он бояд ба чизе. Вале ки? "
  
  "Ман наметавонам тасаввур кунед, ки он метавонад барои чизе, ки ҳанӯз ҳам надида садҳо одамон", - сухо гуфт Хоук. "Вале ман ҳама равшантар мегардад, ки яке: шумо бояд ба зуҳр, сафари худ дар Ѓарбї долину ва ягон бор содир махфӣ сафар".
  
  "Ҷудо! Ягон бор! "Вай бузург гулнақшҳои менамуд, расширилась, чӣ тавр ба надутый шара. "Ман ҳоло дар ин ҷо, акнун ман меравам".
  
  Инак, акнун ў собиралась. Ӯ буд, непреклонна.
  
  Ин аст, ки чаро Ник буд, нигарон аст, зеро он низ дар назар аст, ки дар Indies ғарб Вэлли як чизи хатарнок барои вай.
  
  Боз як чиз, ки беспокоила он буд, ки дар он аст, ки ӯ дигар ҳеҷ чиз шунидам аз Ҳаким е D5. Худи Хоук, чизе шунидам аз D5 бо он даме, ки Эйгер хабар дод, ки дар бораи худ расидани дар Қоҳира.
  
  "Кофист", - гуфт Ошиқон. "Акнун кофист. Шумо мекунед, ин ширин рӯзи кислым. Ваъда ман позабочусь ҳар чиз. Боз ба ман пуленепробиваемые корсеты. Ту аз ин беҳтар аст? Ҷисми худ дрожало, вақте ки ӯ хихикала, ва он ба дасти опустилась ба зону Ника дар сокрушительной хватке.
  
  "Дар бораи, беохир, - гуфт Ник. "Ман ҳамеша мехоҳам сломанная пои". Сипас ӯ засмеялся. Ӯ буд, ки мақсади чунин ҷолиб, ба монанди танк, вале ҳадди ақал, ки ӯ буд, бронирована, ҳамчун танк. Ӯ дар ҳақиқат ин беҳтар аст. "Шумо шояд мегӯянд, ман аз ин пеш", - гуфт ӯ. "Джулия ҳама вақт аст, дар он". Ӯ проигнорировал фырканье Джулии ва ткнул загорелым ангушти чап. "Мебинед, ки ин анбора?" ӯ гуфт:. "Барои полями? Ин аст он. Сол меоем, аз як ҷуфти дақиқа.
  
  Ошиқон посмотрела. "Ҳа, ин мисли як нефтеперерабатывающий нерӯгоҳи!" воскликнула вай. "Е чизе, ки дар хочагии, масалан, гурӯҳи элеваторов. Силосы, шумо ба онҳо на называете? Вале тамоми замин дар атрофи - фермерская. Ман тамоман интизор набудам ин ".
  
  "Чӣ ж, умедворам, ин охирин аз худ сюрпризов", - гуфт Картер.
  
  Онҳо ташрифи дар нерӯгоҳи гузашт осонтар мекунад, ки ба дод ҷашни чӣ тавр AX ва ҳам аз худ кунад бехатарии West Valley. Охранники буданд вежливы ва панд. Обитатели оддӣ темной мошинҳо ва оддӣ светлой мошинҳо нишон доданд худро шаҳодатномаи шахсият, ва онҳо буд, иҷозат расположиться дар нуқтаҳои асосии корхона. Банда Тандер парил дар заднем замина, бетонный як инсон аст.
  
  Ҳатто пешниҳоди буданд, дар тааҷуб аккуратными ва краткими.
  
  "Арҷманд, хонум Сичикова", - гуфтааст президенти ширкат. "Ман директори корхона Яъқуб Уэстон; ноиби президенти Барретт Полинг; сардори хадамоти бехатарии Ҷ. Болдуин Парри. Умедворам, ки шумо ҳамроҳ ба ман баъдтар дар бораи ман идораи ба нӯшокиҳои. Ва то пойдем?
  
  Онҳо гузаштанд аввал тавассути муосир утоқҳои корӣ, ва баъдан дар пульсирующее дили корхона. Дар он глубинах буд, тирезаҳо дар беруна дуне, вале беҳтарин қисми сияние сунъӣ рӯз нур заполняло ҳамаи он ривоҷ. Ӯ буд, обтекаемым, бенуқсон пок ва қисми бештари просторным; aisles байни установками буданд широкими ва озод беспорядка, ва танҳо неизбежная нардбоне
  
  
  
  
  aisles ва подиумы буданд муқаррарии компактного андозаи.
  
  "Мо кӯшиш ба харҷ доданд кунад шароити кор ҳарчи бештар приятными, - гуфт Уэстон қадам пеш. Сардори хадамоти амнияти Парри рафта буд, бо ӯ, настороженно бо нигоҳ ба он методично проверяя мавқеи худ ва ҳифзи гуногун кормандон ба онҳо муқаррарӣ постах. Ҳалим music играла фоновый аккомпанемент зери пасти пульсацию мошинҳо. "Ин ҷо буд, ки махсус спроектировано, то ки на боиси ҳангома изолированности, ки ба миен меояд, ки ҳангоми кор дар биноҳои пўшидаи. Шумо бинед васеъ aisles, боиси дар ҷойҳои гуногун. Ҳар меояд рост дар он аст, ки мо даъват супорид истироҳат - калон, просторные хуҷраҳо бо мягкими креслами ва телевизорами, бо растущими зелеными растениями ва он подобным. Пасттар сатҳи ... э-э ... занонаи туалеты низ доранд дар ин ҷо, ба воситаи коридор Б. мо, ки чӣ тавр шумо медонед, баъзе занон, ки дар давлати мо, асосан дар маъмурӣ тараф.
  
  "Хуб, хуб аст", - гуфт Valentines, шагая барои он байни Лақаби ва президенти ширкат. - Аммо, чунон ки ман мебинам, дар комбинезонах нест.
  
  "Мутаассифона, не", - бо сожалением гуфт Уэстон. "Ман медонам, ки мардон ин оценят. Ва дар ин ҷо занон - ҳеҷ чиз маҷбур ба онҳо вылезти аз кӯтоҳ юбок дар комбинезоны. Метарсам, Русия дар ин маврид хеле опережает мо ".
  
  Ошиқон громко захохотала. "Ман њаматарафа, ки ин чунин муваффақият, ки дӯсти ман", - гуфт вай. "Ин метавонад еретическим бо ман тараф аст, вале ман ҳанӯз имон, ки занон бояд аз ҷониби занон. Подскажите, а ки дар ин ҷо пайванд байни ин ду дастгоҳҳои? Ман аломати бо як, балки ба ... "
  
  Уэстон қатъ назди насб ва оғоз техникӣ аз ин тавзеҳ намедиҳам. Сардори хадамоти амнияти Парри ва президенти ширкати илова нуқтагузориро. Ник гӯш танҳо ним гӯш кунед. Бештар аз ҳама ба он таваҷҷӯҳ зоҳир шуд, ки аз вазъияти дар атрофи, ва дар маҷмӯъ ӯ буд, конеъ мегардад тадбирњои амният. Ноиби президенти Полинг ва Джулия Барон истода наздик бо ӯ барои Валентиной ва дигарон, ва ӯ пай бурд, ки чашмони Полинга низ скользили дар майдони байни тайными афкор дар стройную фигуру Джулии. AXEman Thunder рафта буд, бозгашт, вале на спускал чашм аз бадани Валентины. Чунин ба назар мерасад, ҳама дар тартибот.
  
  "Пойдем навбатӣ?" - гуфт дар охир Уэстон. Ошиқон кивнула, ҳанӯз дар ҷустуҷӯи як мошинҳо, привлекшее он ба диққати, ва гурӯҳи двинулась пеш, изменчиво. Тағйиребии буд, каме, несущественным, вале акнун Ник отставал дар полшага, ва Полинг рафта буд, дар наздикии Валентиной.
  
  Ӯ гуфта мешавад, бо он. "Маънои онро дорад, ки шумо ноиби президенти", - оценивающе гуфт вай. "Шумо марди ҷавон бо чунин масъулияти бузург. Ин хуб аст. Ман мехоҳам, дидани ҷавонони дар авангарде ". Полинг прочистил гулӯ. "Э-э... ва..." - сухан оғоз кард. Овози Валентины заглушал ҳама, ки ӯ буд, рафта ба мегӯянд.
  
  "Ин шавқовар иншоот", - проревела ӯ, ишора ба пеш. "Чӣ ба он ҳадафи?"
  
  Баланд портали баландии тақрибан чор ошена доходил аз фарш то потолка бо башней, аен аст, сохта-дар боми. Узкие платформаи compassing он дар сатҳҳои гуногун ва аз рӯи ҳар як аз онҳо суст рафта буд, ба мард нигариста поен. Дар дохили он қафас двигалась боло ва поен, ки чӣ тавр бањрї дар дохили кушода маъданӣ. Қафас замедлилась, то Ник looked ва остановилась тақрибан понздаҳ пойҳои истироҳат аз ҷинс дар сатҳи яке аз платформаҳои.
  
  "Дастгоҳи амният", - шунид ӯ суханони Полинга. "Бештар дар шӯъбаи Парри, аз ман".
  
  Сардори хадамоти амнияти дилам ба Валентине ва гуфт. "Гуногунрангї", - фаҳмонд ӯ бо ифтихор поглаживая худро аккуратную тоҷикистон омадаанд. "Ман имон дорам, беназир. Сторожевая башня, ҳушдор ва пожарное амонат ҷамъ. Ин, албатта, ман одамон наверху. Шумо бинед, ки бо ин платформаҳои онҳо мебинанд, ки ҳама кор. Ва на танҳо ин. Худи портали то тавассути чун биное ҳанӯз дар сӣ пойҳои, то ки дежурный гвардияи - оператор ҳуҷайра - метавонад watch барои ҳар як сатҳи амалиет на танҳо дар ин асосҳои бинои, балки дар худи ҳудуди. Тавре мебинед, қафас боз боло равад. Дар роҳи оператор хоҳад боз ду кӯтоҳ қатъ ва сипас вылезет ба воситаи боми ба дидани манзараи. Сипас ӯ спустится. Худи қафас оборудована чӣ тавр телевизионии диспетчерская бо гуруҳи зиедатї, передающих маълумот бо камераҳои аз ҳамаи уголков тамоми маҷмӯи ".
  
  "Ва на танҳо ин", - афзуд президенти ширкат. "Охранники бурҷи низ назорат узкоспециализированное противопожарное таҷҳизот, дастгоҳ спринклерного намуди, ки дар он ҳар як сӯ, ҳар як гӯшаи ин вилоят. Он метавонад фаъол бо ягон платформаҳои, инчунин аз ҳуҷайраҳои. Вобаста ба талаботи дар айни замон он метавонад испускать маҳз равона кимиевӣ қарорҳои тоза, намудҳои муайяни газҳо е танҳо водяные струи. Ва, албатта, ҳама гуна қисми насб метавонад акнун танҳо нест дистанционным е мустақиман аз пӯшиш захира мекунед як қатор вазнин стальных намоянд, то ки дар ҳолати ба ягон як сӯхтор ва е... ... вайрон кардани он мумкин аст, фавран канор ва локализовать. Табиист, ки ин на танҳо мо кафолат. Танҳо иловагӣ ҳушерона барои амнияти умумӣ. Мо ҷаноб Парри ҳамаи ин спроектировал худаш. Ӯ кор мекунад, мо чандин сол, аз асосҳои нерӯгоҳи ". Ӯ дод, то гарм назар ба шефа Парри.
  
  
  
  
  
  "Ман ба мегӯянд, ки ӯ тарҳрезӣ замечательную системаи, ки ҳеҷ гоҳ подводила мо. Башня қариб маҳв зарурати бештар муқаррарии дастгоҳҳои ба амнияти ҳатто барои назорат аз вертолетом. Вале, тавре ки ман аллакай гуфт, ки мо ҳанӯз ҳам истифода аз ҳамаи чунин дастгоҳҳо мо ҳатто як ҷуфти паррандагон-нозирони мизбон дар асоси ба крыше, дар ҳоле, ки мо хеле кам истифода ба онҳо. Зеро ки, албатта, бо бурҷи кушода мешавад гуна ба сельскую мавзеъ, дар бисер мил дар атрофи, ва дар ин нисбатан плоской фермерской кишвар қариб ҳеҷ чиз дида мешавад ".
  
  "Бехатар", - фикр кардам Ник менигаранд, то дар поднимающуюся клетку. Агар, албатта ...
  
  "Ҳамин тариқ, - гуфт Ошиқон. "Хеле ҷолиб аст." Ва ба вай чашм низ сутунмӯҳра боло, завороженные, ки поени ҳуҷайраҳои нест шудааст, ки аз майдонҳои назари. "Вале чӣ гуна он бояд аз он ҷо ба тамоми ин маҷмааи. Ва чӣ афсӯс, ки ман наметавонам втиснуться бо ӯ дар ин як клетку! "
  
  Ноиби президенти Полинг биноро усмехнулся. "Дар ин зарурате нест", - гуфт ӯ. "Мо смотровая майдончаи, ва мо ба нақша худ меронем шумо ба он ҷо. Агар шумо пойдете ин бо роҳи ...? "Гурӯҳи двинулась пеш.
  
  Директори нерӯгоҳи Яъқуб Вестон аз гирифтани ташаббус мешавад. "Нардбоне ва қафас доранд дар девори ғарбӣ", - гуфт ӯ. "Вале пеш аз он ки мо поднимемся, шумо метавонед назар дар ин хурд дастгоҳ аст, ки мо даъват ба Handy Andy. Анди, албатта, компютер, вале хеле особенный ... - овози ӯро нигоҳ гудеть.
  
  Ва боз як гурӯҳ қариб наменамояд изменила шакли, то шла роҳ. Ник чӣ ваҳй ба Валентине ва эҳсос ламси ба худ рукаву. Шепот Валентины буд, хеле паст аст, оварад нафас ӯ дар гӯш.
  
  "Ман видела ин пеш", - пробормотала вай.
  
  Ник напрягся. "Ки аз?"
  
  "Ин нардбоне", - гуфтааст президенти ширкат, прервав медленную походку ва бо беспокойством ҷустуҷӯи Валентину. - Тавре ки мебинед, хеле баланд ва крутая. Вале баъзе дигар қафас, ки гуфт: Уэстон. Оҳ, ором шуда, мадам. Ман мебинам, он аст, як каме скользко. Хеле тасодуфӣ ба касе ". Дасти перешла ба дасти Валентины, ки боиси вай.
  
  Ва боз расм тағйир ефт. Ошиқон бросила назар ба Ника ва бесадо пошевелила губами. Вале дар ин бора Полинг отступил сӯ, пропуская вай, ва он отвернулась, то ки вай невысказанное калимаи буд, медиҳад. Ва он гоҳ президент ва Полинг встали байни Картером ва Валентиной як ҷузъи асосӣ у подножия баланд винтовой зина, ки заканчивалась баланд наверху платформа бо китобхонаи бузурги дари худ, врезанной дар единственную девор. Наздик бо ӯ поднимался дуюми бањрї, қафас ждала дар сатҳи фарш. Парри ва Уэстон расположились оид ба ҳар ду тараф аз он ва табдил интизор.
  
  Ник дар назар клетку, ва он ба ӯ маъқул шуд. Вай ҳатто камтар аз ҳуҷайраҳои сторожевой бурҷи.
  
  "Қавӣ фишурдани", - ором гуфт Джулия. "Ман намедонам, ки чӣ маро ба он низ лозим аст. Вместимость, се одам, е як Ошиқон ".
  
  "Хуб дар ин ҷо ва ҳама, хонум, - гуфт Полинг. "Пешниҳоди ман ин аст, шумо зудтар воспользуетесь ин, аз подниметесь? Ман боварӣ дорам, ки шумо мехоҳам табдил ефтааст.
  
  "Хеле хурд", - виновато гуфт президент. "Ба захира кардани майдони ки шумо дарк. Балки Парри ва Уэстон идора хоҳад поен, ва дигарон подойдут ва встретят шумо он ҷо. Ин ќаноатбахш? "
  
  "Лекин албатта, албатта?" - гуфт Ошиқон. "Ин худ шароб,ки ман бузург аст ".
  
  - Як дақиқа, мадам Сичикова, - қатъиян гуфт Ник. "Ростқавлона, чӣ тавр ба, нисбат ба ширкат ва ҳам нисбат ба худ, ба шумо лозим нест, ба маблағи ҷойҳо дар клетку як". Вақте ки ӯ гуфт, ба он чашмони осматривали обширную қоҳир минтақаи. Дигар қафас, тавре ӯ мушоҳида кардам, вернулась аз худ сафар дар осмон ва парила дар баландии миена дар дохили худ платформаи. Ҳамаи охранники қарор гирифт, ба худ постах дар платформањои ва дар сатҳи фарш. Ҳеҷ бехатар ва безмятежного. Вале маълум аст, ки дар шахтаҳо лифт, чизе рӯй медиҳад, ва Валентиана видела знакомое шахсе дар байни одамоне, ки ҳаргиз пеш аз встречала.
  
  "Вале дар ин ҷо ҳастанд, танҳо ҷои барои ман", - рассудительно гуфт Ошиқон. "Ва ман метавонам пообещать шумо, шарики комил, ман никак нест даст ба қием ба ин лестнице. Ва отговаривать ман ҷойҳо дар клетку. Қарор Шуд, Шуд. Мусбат ".
  
  Ник оид ба таҷрибаи медонист, ки он сдастся. Инак. ягон нархи ӯ бояд доимо нигоҳ товарища Валю дар майдони назари. Вале ин душвор буд, зеро дар баландии потолка бањрї выходил бевосита барои дар боми манзили худ. Ва дар ҳамон як муддати кӯтоҳ ин мебуд, ки берун аз соҳаи назари.
  
  "Пас, агар шумо зид набошед, - ором гуфт, Ник - ман пошлю Thunder пеш мо дар боми, ки интизор берун аз хона. Мис Барон мемонад дар ин ҷо дар поен. Сар бурида лазить, гузаронидани каме пеш аз ҳуҷайраҳои. Ва шумо, ҷаноб, - гуфт президент, - метавонед аз паи ман бо мистером Полингом. Ман медонам, ки шумо дарк мекунед, ки ин мадам Сичикова - ки масъулияти ман аст ва ман бояд бимонад бо он ҳарчи наздиктар. Ҷаноб Парри, ман гумон дорам, верхняя дари заперта. Шояд, ту хоҳӣ кофӣ хуб бошад, барои фиристед он ҷо посбон бо Громом ба озод он. Парри заколебался. "Хуб, медонед, ин каме нерегулярно. Ман боварӣ дорам, ки ...
  
  
  
  
  "Ҳама чиз дар тартиби Парри, ҳама чиз дар тартиби", - гуфт президент. "Оқои. Мавқеи Картера хеле понятна. Пошлите ҳифзи бо истифода аз Грома; ин хоҳад буд, ки дар тартиби ".
  
  "Дар асл дар ин зарурате нест", - гуфт Парри. "Ман аллакай ду нафар мардон ба крыше, ва ман метавонам кушодани дари аз ин ҷо". Ӯ щелкнул переключателем дар маленькой ба панели идоракунӣ дар асоси винтовой зинапоя. "Шумо метавонед рафтан ба боло, Thunder. Дар дохили саҳна як барқӣ чашм, ки ба шумо хоҳад дари. Он гоҳ низ пӯшед он, вале баъд вай боз ин амал, ва дар оянда мард последует, барои он. Шумо худро васеъ смотровой саҳни бо ду духтарони ман охранниками оид ба обеим тарафњои ва лифтовой клеткой рост аз шумо. Дари дар он, албатта, ин амал танҳо вақте ки қафас ба верха. Шумо дарк мекунед, ба таври худкор. Мадам на дар пайи меҳнат. Ва қафас сторожевой бурҷи албатта, мешавад, ки назорат ҳамаи мо ҳаракатҳои аст ".
  
  Пас биеед фавран, - гуфт Ошиқон. Вай сипарӣ гузашта Полинга ва величественно шагнула дар крошечную клетку.
  
  "Дар роҳ, Ха, - гуфт Ник.
  
  Big Thunder оғоз ҷойҳо бо винтовой лестнице дар се ступенькам як маротиба.
  
  - Эй кош ман, - восхищенно гуфт Полинг. "Чӣ тавр ту думаешь, ӯ выдержит дистанцию?"
  
  "Ӯ выдержит", - кӯтоҳ гуфт, Ник. "Юля. Дар лифт, лутфан.
  
  Вай салом пронеслись гузашта аз он нежной лаской.
  
  Қафас сторожевой бурҷи суст поднималась, ба тарзе подъему Банда Грома.
  
  Ник ва назар афканда, то интизор. Банда поднялся. Қафас сторожевой бурҷи суст поднималась, шагая барои он. Ошиқон нетерпеливо аз наздик мушоҳида. Джулия истода буданд, наздик мунтазир аст, мисли ҳамаи дигарон.
  
  - Бояд гуфт, ки пайдо ман худ ҳушерона каме чрезмерными, Шуд, - ба нармӣ гуфт Полинг.
  
  "Не, он аст, комилан ҳуқуқ", - хрипло гуфт Парри. "Хатар нест".
  
  Банда расид лестничной варзишӣ ва верхняя дари фаъол мешавад. Қафас сторожевой бурҷи ҳанӯз шагавшая оид ба он, гон буд аз майдонҳои назари.
  
  Дари барои Банда закрылась.
  
  Ошиқон подавила бузург зевок.
  
  "Ман сар бурида", - гуфт Ник.
  
  Ӯ оҳиста-оҳиста проехал аввал доира, як чашми следя барои Валентиной, ожидающей ба худ платформаи, инчунин дигар - дар ҷустуҷӯи возвращающейся ҳуҷайраҳои сторожевой бурҷи.
  
  Последовала шестидесятисекундная пауза. Пас аз қафас сторожевой бурҷи суст заскользила поен ва остановилась дар баландии якчанд пойҳои бар полом.
  
  "Ва ҳоло, Парри, - гуфтааст президенти ширкат.
  
  Парри нажал калиди назди ҳуҷайраҳои Валентины. Ӯ поднимался нехотя, ки агар барои непривычного ба чунин вазни.
  
  Ник взбежал оид ба винтовой лестнице. Савганд ба ин замон, ки чӣ тавр бањрї Валентины поднимется болохона, ӯ аллакай мешавад дар дохили саҳна, ки аз паи барои Банда ба воситаи дари. Дид, ки вай танҳо дар бораи пойҳои ӯ дар зери худ, поднимающуюся, чӣ тавр ба баҳимут дар резервуаре, ва дар якчанд ярдах аз он, ба воситаи бузург кории фазои қафас сторожевой бурҷи плавно скользила боло оид ба платформаи, шагая барои Валентиной. Паси Ника ки аз он боло раванд Полинг ва президент. Джулия истода буданд, дар поен, бегона сплющенная, вақте ки аз он дидам, ки дар он аз боло ба поен, гузаронидани як дасти аз подножку ва дигар грациозно помахивая дар ҳаво, ки агар ҷавоб додан ба ягон савол. Парри ва Уэстон истода наздик ба он, тамошо поднимающейся клеткой Валентины.
  
  Ник дар назар Валентину.
  
  Ӯ қатъ барои як лаҳза, ки имкон медиҳад, вай ба қафаси наздик ба он, то ки ӯ метавонист позвать вай. Вале дар ин лаҳза паси он раздался дуъояшон буданд,, ва вақте ки ӯ дилам ба ефтани он сарчашма, ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр ба каллаи кружится, чунон ки аз субҳи утреннего hangover.
  
  Ӯ дид, ки чӣ тавр Полинг афтод, бо зинапоя, схватившись дасти дар гулӯ. Ӯ дид, ки чӣ тавр президенти ширкати схватился барои перила зина, промахнулся, афтод ва бо грохотом тарки поен. Он эҳсоси закружились. Сквозь густой туман, ки чӣ тавр ӯ медонист, менамуд ва дар дохили он, на аз берун, дид, ки чӣ тавр Парри, Уэстон ва Джулия рухнули дар ошенаи, ва вақте ки ӯ кӯшиш мекунам, ки гӯе нардбон ба шагать оид ба поднимающейся қафаси Валентины, ӯ эҳсос кард, ки пробирается тавассути густая лой, схватившаяся барои пиеда ва заполнившая даҳон ва ноздри.
  
  Газ! - лихорадочно фикр кардам ба ӯ. Бояд барои расидан ба бомҳо! Бояд ... Ошиқон ... бояд даст ба дари ...
  
  Ва он гоҳ лой потянулась ба он, потекла ба воситаи он, утопила он, ва он афтод.
  
  Он охирин расплывчатый гуна буд, дар massive занона тағзия, гротескно упавшей дар клетку, қафаси, ки ба назар мерасид, ки неумолимо поднималась берун аз он дастрасии ...
  
  * * *
  
  Ягона мард, затаивший нафас, нигоҳ ором дар ҷои, то буд, пурра бовар дорам, ки ҳеҷ кас дигар на двигается. Сипас, ба хотири амният, ӯ ҳанӯз сосчитал то даҳ ва огляделся. Муҳофизатӣ дарҳои баста шуд. Охранники валялись дар нимсола ва платформањои. Ҳамон чизе, ки анҷом додаанд, Брасс ва хеле муҳим меҳмонон.
  
  Ӯ тира аст, улыбнулся дар бораи худ ва бо единственную андозаи гиред, ки барои дар минбаъда якчанд ҳолатҳои муҳим дақиқа. Пас ӯ худ умелым прикосновением потрогал мақомоти идоракунӣ ва занялся бо корҳо.
  
  Ду кабина лифт двигались сквозь тишину наполненного газ биноҳо.
  
  БОБИ ШАШУМ ҲОКИМИЯТИ МАҲАЛЛӢ
  
  Ҳаети пур аз калонсолон ва пастиву
  
  "Ман намефаҳмам, ки дар бораи чӣ шумо сухан, - гуфт, Гамильтон Гарви. "Ва зиеда аз ин, ман чизе дар бораи ту намедонистам. Ое ман метавонам дар њолате, ки шумо дуо кунед ба ман, ки ба бастаи шумо бо Марказии разведывательным раесати? Котиби сафорати амрико дар Қоҳира ва назар афканда, то ба худ меҳмон бо отвращением ва шубҳанок. Хаким Садек раздраженно вздохнул. Американское чиновничество доставило ба ӯ дард традиционном ҷои; бо он таҷрибаи қариб ҳамаи онҳо хислатҳои инро гир буданд скованными,
  
  
  
  
  лишенными хаелот болванами. Тааҷҷубовар нест, ки дар амрико буд, то бисере аз мушкилоти бо вуҷуди ин, то онҳо дарк кунанд дар хориҷа.
  
  - Он гоҳ бори дигар, - бо таҳаммул гуфт ӯ. "Номи ман Хаким Садек, ман профессор криминологии дар Каирском донишгоҳ. Ман низ прикреплен ҳамчун мушовир ба маҳаллӣ департаменту политсия, ва дар айни замон ман расследую куштори олмонӣ хирурга бо номи замина Клюге. Ман маълумоти ман, ки ман пурсида буд, ба вуқӯъ американскому агентии таҳти унвони AX. Танҳо Си Ай Ай. ТОПОР. Оҳ Ex, Ee. Яке аз онҳо, агентҳои, классифицированный чӣ тавр D5, бояд буд, ба ман тамос барои ба даст овардани ин маълумот. Он такфир бор ба мо вохӯрд. Ман ҳоло боз ҳам муҳимтар тамос бо он начальством, бо ҳамкорони худ. Ман бояд ба хабар дар бораи роҳҳои бисер истифода, ва он фаврӣ. Налаживайте тамос ягон қулай барои шумо роҳи - гап мустақилона, скремблируйте, телефонируйте, кодируйте, истифода хиндустани е свиную латынь - аммо ба хотири Худо, вступайте дар тамос!
  
  Гарви поджал лабони. Ӯ медонист дар бораи D5 - дар ҳар сурат, чизе ҳаст, ки дар бораи он. AX бошад ба дархост дар бораи маҳалли будубоши ин бача. Чунин менамуд, ки ӯ-танаффус. Ва ҳоло чунин менамуд, ки ӯ мертв.
  
  "Вале чаро приходить ба ман?" - ором пурсид ӯ, ҳанӯз ҳам любя ин отталкивающего намуди бача. "Чӣ медиҳад ба шумо фикр кунед, ки ман дар ҳама метавонам тамос? Эҳ, напишем, албатта ...
  
  "Не, навиштан нест хоҳем кард", - ледяным тоном гуфт: Хаким. "Мо позвоним оид ба робитаи мустақим дар қароргоҳи AX дар Вашингтон ва дар бораи он гап мезанем, ки бо Хоуком е агенти таҳти рақами N3, низ маъруф ба мисли Killmaster. Ва ман медонам, ки шумо метавонед насб тамос, зеро N3 худаш ба ман гуфт, дар ин бора вақте ки ман ба кор бо он, ки дар гузашта маротиба. Ҳар американское сафорат, намояндагӣ ва консулгарии дар ҷаҳон дорад, чунин гарм хати барои ҳолатҳои фавқулодда. Не, ое ин рост аст? Ва ин аст, фаврӣ. Худи Хоук прислал ман D5 ва акнун D5 мертв. Ва ҳоло нест, шояд ба шумо занг?
  
  Гарви отодвинул курсї ва хеле суст поднялся. Садек, чунин ба назар мерасад, бисер медонист дар бораи AX - дар бораи Hawk, N3, D5. Ва ӯ буд, дар бораи ҳуқуқи робитаи мустақим.
  
  "Хеле хуб", - гуфт ӯ дар охир. "Ман. Интизор шудан аз ин ҷо, илтимос.
  
  Ӯ гузашт аз худ девор ба дохили дари дафтари ва закрыл вай ба худ.
  
  Ӯ баргашта ба воситаи се дақиқа бо выражением худ даҳшат дар васеи ба рӯ.
  
  "Ба ман фармон ба онҳо дар корт. Бирав, дар ин ҷо, илтимос, - гуфт ӯ.
  
  Хаким аз паи ӯ дар як пушти нав ба ҳуҷраи заговорил дар трубку.
  
  "Садек дар ин ҷо", - гуфт ӯ. "Шуд?"
  
  Произошла хурд пауза, шояд аз сабаби дудилагӣ ва е шояд, бо сабаби ба раванди расшифровки. Сипас ӯ дар гӯш равшан заговорил хушк овоз.
  
  "Шуд ҳоло каме банд", - гуфт овоз. "Ин аз он аст, ки дар саҳаргоҳон. Ном Ястреб ".
  
  Дар охири дигар хоаг Хоук слабо улыбнулся самому худ. Дар айни замон он забавляло бозӣ дуюм скрипку Картера.
  
  Аммо он шавковар нест шудааст, вақте ки ӯ шунид достони Ҳаким.
  
  Дар Бораи D5. Дар бораи шахсе, ки ба хотир Хаким. Дар бораи хабарнигори, контактных отпечатках, найденных дар секретном ящике дар хонаи замина Клюге.
  
  Дар бораи сунъӣ дасти.
  
  "Ое боз ягон хел таҳдид ҳаети худ?" - гуфтам дар охир Хоук.
  
  "Бо перебоями", - гуфт Хаким. "Баъзан ман кор скрытно, баъзан не. Ҳар дафъа, вақте ки ман ҳастам худ, чи парвоз мекунад аз љониби ҳаво паҳн, ва одамон крадутся, ки дар гӯшаҳои. Онҳо преследуют ман, хуб аст.
  
  "Жалость. Ва ягон имконияти буред онҳо?
  
  "Вале, мутаассифона, не. Онҳо доранд, сайд мгновенного худкушӣ. Ҳамчунин онҳо ҳоло бештар эҳтиет мекунад ва онҳо ҳамеша дар масофаи. Шояд онҳо намерасад кормандони ".
  
  "Шояд. Ман умедворам, ки ин тавр аст. Ва ба шумо мегӯям, ки ба шумо ягон тасвир даҳум коҳиш ефт инсон? "
  
  "Не. Ҳеҷ чиз. Чизе дар ҳама. Ман ҳеҷ далели он, ки он аст, ки бо дигарон. Танҳо хурд косвенная закономерность, ки ман выстроил дар сари худ. Ва воспоминание дар бораи чӣ гуна он назар ".
  
  "Он гоҳ ту беҳтар аст фавран омада, ин ҷо", - гуфт Хоук. "Ба шумо дастрас аст?"
  
  "Ман аст, - гуфт Хаким. Ӯ шунид кӯтоҳ смешок Хоука.
  
  "Пас бар қавми ман ҷонишини ман дар ҷои. Ман ман нақлиет. Гарун Гарви як дақиқа, тавассути як соат ту боз услышишь аз ман.
  
  Хаким иштирок доштанд гарм хати Гарви ва баргашт ва дар ҳуҷраи дигар, ки интизор.
  
  Оҳиста-оҳиста тянулись даҳ дақиқа.
  
  * * *
  
  Дар он гӯшҳои раздался дуъояшон буданд,, чунин гарм, чӣ ҷисмонӣ дард ва шиддати дар сина, ки давила ба он ва душила, ки агар он заживо дафн.
  
  Сипас сквозь мавҷи дилбењузурї ӯ шунид бегущие қадамҳои ва додзанӣ ва ногаҳон ба хотир.
  
  Ник кушода чашм ва поднялся ба пойҳои. Ӯ покачнулся, схватившись барои перила зина ва е назар ба поен сквозь баҳр тумана. Охранники устремились тавассути aisles ба кошмарной ҳодиса дар поен. Раскинувшиеся фигуры ҳанӯз лежали љое, ки тарк. Як Джулия поднималась бо ҷинс ва неустойчиво душманон, то дар клетку Валентины.
  
  Ник ошеломленно дилам ва низ нигоње.
  
  Ӯ буд, каме баландтар аз вақте ки ӯ дид, ки онро дар охирин бор,, аммо ӯ дар он ҷо буд, неподвижно висевший дар саҳна тақрибан дар маркази байни полом ва потолком. Ва буд пусто. Ӯ нафаҳмида застонал ва дилам ба сторожевой башне. Он қафас низ буд, аз он ҷо, ки ӯ шоҳиди он, ки дар охирин бор, ва ӯ низ буд неподвижна. Лекин он баста шуд, ва ғайриимкон буд, мегӯянд, аз додаед, он обитатель. Акнун зашевелились дигар - охранники дар платформањои ва шаҳрвандӣ дар нимсола ва он чашмони пробежались сквозь онҳо, ки агар кадом чизе чудом ӯ дид, ки чӣ тавр бузург бадан Валентины аҳсан байни онҳо. Вале нест; дар он ҷо набуд. Ӯ ба дилам ва взбежал оид ба винтовой лестнице дар боми. Дур дар поен ӯ шунид овози фаред "Гаити", ва овози Парри, фаред: "Отпусти он ин Шуд - дар бораи, эй худо, ман, ӯ ушла!" Баъд аз он буд, ки дар саҳни, ва бузургтарин дари фаъол, ва ҳангоме ки наздик омад, ба он. Ӯ ба берун рафт дурахшон хунук нур осеннего полудня ва втянул ҳаво аз внезапного волидон гуфт, ки аз увиденного. Банда Тандер неподвижно ҷони худро фидо дар якчанд пойҳои истироҳат дар назди онҳо. Хун, свернувшаяся дар затылке, дигар текла; дили бузург аст, перестало биться. Ва ду униформы
  
  
  
  Намудҳои гузаронидан Ба смотровой саҳни шахси поен лежали гвардейцы. Аввал мурда буд, мисли санг, бо маленькой дырой шикам ва калон баргашт. Дигар шевелился. Ник бросился ба он, пробегая гузашта зиеди двойного сарая бо як кушода дари худ. Ба воситаи он дид, призрачную шакли вертолета бо холӣ аз фазои наздик бо ӯ дар куҷо буд, ҳангоме дигар. Яъне, ин буд ҷавоби е як қисми он. Вале чӣ гуна дар бораи касоне, ҳуҷайраҳои, ки ҳанӯз свисают дар поен...? Ӯ бросился наздик аз дуюми упавшим стражником. Марде буд разбит, умирал, вале дар рай ба ҳар ҳол боқӣ монд. Ӯ слабо нащупал пистолет наздик бо ӯ, ва чашмони ошеломленно смотрящие дар Ника буданд, сахт ва ненавидящими. - Картер аз AX, - зуд гуфт Ник. "Ман дар твоей тараф. Чӣ рӯй дод?" Ифодаи шахси умирающего тағйир, ва ангуштони выскользнули аз таппончаи. "Ху... Ху... Хюз", - слабо гуфт мард. "Қафас". Ӯ слабо помахал сторожевой башне. "Бе ақлу. Бояд шарир зиен. Зи... Мо Бегем... Ман кӯшиш мекунам, ки... - Вай амиқан вздохнул, ба он чашмони баста шуд. "Зан!" - фаврӣ гуфт Ник. "Шумо дида русскую зан?" Сар неопределенно покачивала. "Чун?" - фаврӣ гуфт Ник. "Дар куҷо? Вай дар ин ҷо приходила? Он гоҳ ба ӯ показалось, ки сари инсон качается аз тараф; аммо он метавонад бошад, ки боварӣ дорам, зеро ки лаппиши закончились обвалом decks ва одам мурда буд. Ник вскочил ва давида. Ӯ қариб буд бовар дорам, ки аллакай хеле дер барои озмуни сафорати озарбойҷон, вале дар айни замон он бояд буд, то боварӣ ҳосил ба илмњои даќиќ дар шароити многоярусной крыше. Ба ғайр аз ӯ дар он буд, ки ҳеҷ як зинда моҳияти. Вале дар ангаре барои вертолета буд, эҳсоси гармӣ ва запаха дуд ва равшан буд, ки чӣ тавр печатное паем, ки яке аз вертолетов взлетел дар чанд дақиқа. Ӯ дидам ба соат, зуд обыскивая смотровую љавобҳо ва ангар. Гузашт дувоздаҳ, сездаҳ, метавонад, понздаҳ дақиқа бо он даме, ки ӯ аввалин оғоз ҷойҳо нардбон ва дар он донишҷӯени газ. Душвор мегӯянд, маҳз аст, зеро ки ӯ буд, тамошо ба соат, вақте, ки парда афтод, вале дар ҳар сурат дар вертолета буд, вақти кофӣ барои взлететь ва скрыться аз хотир. Ба замми ин вақт кофӣ буд, то оператор ҳуҷайраҳои сторожевой бурҷи нажал калиди аст е чизе дигар, аз он газ разлился тавассути қоҳир минтақаи; сипас, қием, тир - бидуни шубҳа, аз таппончаи бо глушителем - зацепиться барои Валентину, вақте ки ӯ берун аз ҳуҷайра;, боз дар ҳар ду ҳуҷайраҳои бозгашт, барои ба даст овардани иловагӣ чанд сония; взлететь аз худ пленником дар вертолете. Пленник е труп? Зинда е мертвая Ошиқон мебуд непослушным бременем. Шояд замешаны ду марде, ки яке аз ҳуҷайра ва сообщник дар крыше, мумкин аст, дар интизори ангаре берун аз соҳаи назари. Ӯ ногаҳон сол бар он шањодат медињанд, ки чунин мешуморад, ки худи шумо барои дода гирифта, ки оператор сторожевой бурҷи низ-танаффус, ба таҳқиқ буд замешан. Бо вуҷуди ин, ҳатто агар он нест, - танаффус, ӯ бояд буд, иштирок намоянд. Агар танҳо ӯ низ аст, ки дилхоҳ исбот мурдагон ... Боми dragos аз фаъолнокии, вақте, ки ӯ истода, менигаранд slick хун дар наздикии кушода дари ангара, ва гуфтугӯ дар ночизи микрофон дар нагрудном ҷайбатон нигоҳ доред. "Fischer - ҳарчи тезтар дар ин ҷо, дар боми. Дэвис ва Олстон - доберитесь то худ мошинҳо хабар Хоуку, ки Сичикова пропала, аз афташ, похищена вертолетом, запросите всеобщую изтироб, пас мемонанд, дар мошин барои минбаъда супоришҳои. Хаммонд ва Джулия - мемонанд ба ҷои нигоҳ доштани чашм ва гӯшҳои шумо, барои ҳама, ки монеъ намешавад - барои ҳама! Сипас наздик бо он исбот кард, ки Полинг бо бледным шахси ва дрожащими губами. Охранники хлынули тавассути дарњои кушод паси он боз се вывалились аз ҳуҷайраҳои, ки ба наздикӣ занимала Ошиқон. "Офат, офат!" - простонал Полинг ва уставился дар темноту ангара. "Эй Худованд, он бештар нест. Охранники гуфтанд, ки дидааст, ки чӣ тавр ӯ взлетал, ва дар аввал подумали, ки мо ба он фиристода. Сипас, дар Маркази идоракунии B прозвенел сигнал изтироб, ва прибыло шӯъбаи ерии таъҷилӣ, ки обнаружило, ки мо мӯҳр. Вақте ки онҳо дар сомона, бисере аз мо, вақте ки онҳо дар сомона, задыхались аз газ, ки чӣ тавр як гурӯҳи ... "Онҳо выключили газ, ҳамин тавр не?" - гуфт Ник. Ӯ дид, ки қафас сторожевой бурҷи расид сатҳи боми ва извергала боз се рақамҳо unbelievable. Хеле ба зудӣ дар поени аллакай кас боқӣ хоҳад монд. Полинг тупо нигоње. "Онҳо? Ҳа не, ман ин хел фикр намекунам. Ман ба назар мерасад, лаҳзаи занги ҳуҷайраҳои системаи вентилятсияи аллакай кор. Албатта, дистанционно. Зеро ки дар он кас буд. Ҳеҷ яке аз ҳуҷайраҳои кас набуд! "Ӯ потрясенно покачал сари. "Ман мефаҳмам, мисли ... ман дар назар дорам, ки метавонад ба вуқӯъ бо Хьюзом?" "Хюз, ин оператор ҳуҷайраҳои, дуруст аст?" - гуфт Ник. Полинг гуфт. "Олии гвардияи, яке аз беҳтарин. Ҳа охир, он бояд вытащили рост аз ҳуҷайраҳои! Касе, ки бояд интизори он буд, ки дар крыше - аз касе бояд бошад ... "Ғайриимкон аст, - гуфтам ман Парри, подходя ба он бозгашт. Он тозаву озода бородатое шахсе назар вазнин, бо прищуренными чашмони ва злым. "Агар танҳо самому Хьюзу хӯрд гузаронидани ангар сообщника, ки ба назар мерасад хеле маловероятным. Бояд Хюз худи ҳар он ки бо баъзе немыслимой сабаб. Дуюм дари ангара отодвинулась, вақте ки ӯ заговорил, ва ӯ қайд кард, ки дар инсон дар комбинезоне пилота. "Ту, Ваз, убери ин штуку аз он ҷо ва ба пеш - ба зудӣ! Охранники иттилоъ доданд, ки дида киштии, направляющийся дар шимол, дар шимолу шарқ, - афзуд ӯ ба манфиати Ника. "Мо погоняться. Ман низ разослал политсия давлат ва пограничное огоҳӣ. Як ғояҳои? ""Як дақиқа истед, - гуфт Ник. "Ман мехоҳам, ки ман мард рафт аз мо. Ва ба ман лозим аст, ки харҷ ҳамаҷониба азназаргузаронии тамоми биною ҳудудҳои ва прилегающих ҳудудҳои барои ҳолатҳое, ки агар он "вертолета" - доми. "Доми", - гуфт Парри. "Се мард ба ҳалокат яке аз мо адад тайераи тамғаи-танаффус. Вале чун скажешь. Ки ту ин мард? Ба хотири худо аст, на ба даст вақт барои ин сабабҳои асоснок дорад. Ки чунин рӯй медиҳад, дар ман ниҳол! ""Бениҳоят", - нармӣ гуфт Ник. "Оҳ, Fischer - дар" чархбол "ва аллакай дар роҳи рафтан аст,. Бие, Парри, биеед очистим колоды ва бигардед ба парванда. Ман мехоҳам ба харҷ пурра перекличку ҳамаи мардон, ки бояд бошад дар бинои. Ва ман мехоҳам, ки ин ҷо буд, пурра охвачена бехатарӣ, ки ба ҳеҷ кас - ба ғайр аз кас - не, аз ин ҷо рафт, то ки ман разрешаю он. Дар байни чизҳои дигар, касе дигар ба "шумо чархбол - он шудааст, ки маҳз ҳамин?" "Ин дугоник", - гуфт Парри. "Идентичен то охир тафсилоти". "Хуб, - гуфт Ник. "Ки кӯмак мекунад." Вале ӯ фаҳмонд, ки чӣ тавр ба он помогло, вақте ки ӯ ба кор бо Парри, ки боиси нақшаи ҷустуҷӯ дар амал. * * * "Извини, ки маҷбур туро интизор", - гуфт хушк, резкий овози сарвари AX. "Вале чизе ҳаст, ки рӯй, ва ман буд, чизро ба ое ин. Чизе, ки метавонад ба будубоши шумо дар ин ҷо ҳам бештар муҳим. Хаким назар афканда, то ба тамошо ва гӯш. Ҳамагӣ ним соат ва мард извиняется! AX двигался хеле зуд. "Дар давоми даҳ дақиқа шумо заедет джип, - идома дод Хоук. "Дар аввал ба шумо попадете дар хурди хусусӣ ҳавопаймо ба маҳаллӣ аэродроме. Ин ҳавопаймо доставит шумо дар яке аз мо армейских авиабаз, ки шумо сядете дар ҳавопаймо ва полетите бевосита дар Ню-Йорк. Шумо встретят. Дар ин ҷо ва ҳама чиз. Агар шумо ягон савол? ""Бе масъалаҳои", - гуфт Хаким. Вале то он даме интизор джип, ӯ гуфтаанд, ки Гарви истифода оина, ва вақте ки дар он гуфтугӯ аз он, ӯ шахсе буд, ки комилан непохожим ба худ. Дар бозии переодевания ӯ буд, бадтар аз ҳама, ва ӯ буд, ки нияти потерпеть кил, дар ин марҳила ин бозӣ. * * * "Ман шуморо намефаҳмам." - сердито гуфт Джулия. "Дар ту, хислатҳои инро гир, играешь? Ое шумо ба ҳар каси дигар, ки бьют кусты - чархбол дар ин ҷо, пограничные патрули он ҷо, охранники роятся дар деҳот, Дэвис ва Олстон кружат дар ҳамон реактивной мошин, Хаммонд прячется дар ҳудуди заглядывая зери ҳар окровавленный камешек, ва ҳама чиз аст. Шумо метавонед фикр дар бораи он, ки кататься боло ва поен дар ин клеткам барои каламушҳо назар. Эй худо правый, ман фикр кардам, ки аз ҳама меньшее, ки ту сделаешь, - ин гирифтани ҳавопаймо-погоню ва самому берун аз он ҷо. Чӣ рӯй дод, Картер, ту гашт, ҳалим е чизе, ки дар ин гуна худро? Қафас сторожевой бурҷи суст спускалась. "Аз ҳама ҷолиб ин газ", - гуфт Ник. "Он метавонад дар бар гирад ва выключать танҳо аз ин ҷо. Пас стражник сторожевой бурҷи бояд выключил он пеш аз тарк мо. Заботился дар бораи он, ҳамин тавр не? Бо дарназардошти он, ки ӯ метавонист ба даст баъзе нолозим дақиқа, агар ин нест дод. Аммо тен-барои ҳамаи мо, ки дар ӯ дод ". Джулия фыркнула. "Ки дар ин чунин удачного? Чунин ба назар мерасад, ин ба мо нест помогло. Дар ҳар сурат, ин буд, смертельный газ ". - Не, падар, - thoughtfully гуфт Ник. "Аммо агар мо вдыхали он хеле дигар, ҳамаи мо мехоҳам, ки сахт больны. Продолжительное вдыхание он метавонад сабаби марг. Чӣ тавр ту думаешь, ӯ заботился дар бораи мо баъди куштори се мардон дар крыше ва худо медонад, ки бо Валентиной? Ман ҳамин тавр фикр намекунам. Ва худи ӯ кофӣ фикр газе, ки надеть ниқоби ". Ник thoughtfully подергал. Ӯ ҳанӯз ҷони худро фидо дар ошенаи ҳуҷайраҳои, ки агар он тасодуфӣ ќароргирифтаро кардаанд, ки ӯ дигар лозим нест. "Шавқовар, ки чаро ӯ ба ташвиш аз он озод. Он мебуд, хеле самаранок маскировка. Аз тарафи дигар, ҳамаи ниҳол медонистанд, ки ӯ дежурил дар ҳуҷайра, аз ин рӯ, ман фикр мекунам, ки ӯ фикр мекард, ки ое маънои закрывать шахс. Пас, биеед поиграем бо вуҷуди ин, ки ӯ бояд кард ".
  
  
  
  
  Қафас расид сатҳи якум ошена ва спустилась дар таҳхона. Ник сдвинул фишанги, ва онҳо ба боз аз нав баланд шуд. Телевизионӣ мониторҳо дар панели назди ӯ отражали миниатюрные тасвирҳои обыска дар қаламрави ва дар биноҳои, ва ӯ қариб лениво мепоиданд барои мекунанд, рўњї воспроизводя саҳна карда газ.
  
  "Играй чӣ қадар мехоҳед", - ледяным тоном гуфт Джулия. "Вале шумо ба ҳар ҳол на ҷавоб ба саволи ман. Чаро ту дар он ҷо чизе нест, чи кор карда истодаӣ? "
  
  "Чӣ бояд кард?" - ба нармӣ пурсид Ник. "Шумо худ ҷавоб. Чӣ тавр шумо мегӯям, ман ҳар каси дигар, ки ломают кусты. Касе бояд ба нигоҳ доштани оташ дар хонаҳои. Ба ман." Ҳамаи он ҷунбандае взывало ба амал, ҳатто вақте, ки ӯ сухан гуфт, вале чизе продолжало он ворчать ва сухан гуфтанро ба ӯ, ки нест, маънои қадам дуртар аз полувзводом дар баъзе бесполезную погоню дар тайера. Қафас дорад поднималась, ва он гоҳ остановилась аз он прикосновения.
  
  "Аз он буд, тақрибан аз ин ҷо, - гуфт ӯ, - вақте ман дидам, ки ин дар охир. Қафас Валентины шуд, баръакс. Дар он замон газ аллакай оғоз берун рафта,. Мегузорад, мегӯянд, ман қотил Хюз. Ман дон противогаз ва останавливаюсь. Интизор дорам, ки ду дақиқа, то ки газ нест выбьет ҳама. То ки ман дорам. Ман медонам, ки Валентины не , зеро ки ман мебинам, ки чӣ тавр ба он меафтад, ки дар ҳуҷайра. Вале он қафас идома ҷойҳо. Е не? Пешниҳоди ман ин аст, ҳа. Ман, Хюз, наметавонам ӯро бас афзоиши, ва, дар ҳар сурат ман мехоҳам, ки ӯ буд, ба крыше. Аз ин рў, вақте ки ҳама дурӯғ плашмя, ман двигаюсь ба пеш, боло ".
  
  Ник ламс выключателя, ва қафас сторожевой бурҷи устуворона поднялась. "Ман добираюсь то боми, останавливаюсь, выключаю газ ва бо нури дастрас тир противогаз. Ман мебинам Банда Грома бо ду охранниками ва стреляю дар онҳо. Сипас ман подбегаю, хватаю вазнин бар Валентину аз вай ҳоло кушода ҳуҷайра ва тащу ба "вертолету". Не - дар аввал ба ман амалан худро он ҳуҷайраҳои, зеро, ки акнун, вақте ки ман ҳастам крыше, ман контролирую ҳар ду ҳуҷайраҳои. Ба гуфтаи Парри, онҳо ду метавон идора даруни е дистанционно асосии ошенаи е боми. Аз ин рӯ, ман амалан ҳуҷайраҳои бозгашт, ба онҳо имконият медиҳад, ягона тақрибан дар маркази байни полом ва потолком, ва он гоҳ сажаю громоздкого товарища Валю дар чархбол, бо истифода аз ва е бидуни кӯмаки кадом аст таинственного сообщника, ва взлетаю ".
  
  Ник выглянул ба воситаи боми. "Ман хеле smart нафар. Зуд, находчивый, кофӣ қавӣ ба сарҳои бардошта, гӯсола ҷавонон. Поздравьте ман. Зеро, мувофиқи перекличке, ман ягона шахсе, пропавший бо заводи. Бо ман не сообщника. Ин маънои онро дорад, ки е ба ман муяссар гардид, ки харҷ одиного аз онҳо дар боми берун аст - ки, чӣ тавр ба уверяет ин ҷосуси Шуд, комилан ғайриимкон аст, ба ягон ман содир ҳама мӯъҷизаи танҳо. Албатта, невозможное буд, маълум аст. Вале бояд хурд мерасонанд. Ва чаро байни тамоми боқии, ки ман бояд чӣ кор кунанд, ман беспокоюсь дар бораи он аст, ки хомӯш газ ва фиристодани ҳуҷайраҳои бозгашт? "
  
  Миндалевидные чашмони Джулии пристально менигаристанд ба ӯ. Наметобанд ва калон нест шудааст, ки бо вай шахси ноболиғ морщинки сдвинули якҷоя изящно аст қуллаи мебошанд. "Шумо фиристода ҳуҷайраҳои бозгашт ба сифати ҳуҷраи ба ба тамоми, - гуфт вай, - барои чоп фиреб дигарон аз мо. Ин сработало аз сабаби он ҷосусӣ Картера, балки аз тарафи вақт ки шумо аллакай ба кӯҳ ва дур, пас аз он, ки аҳамият надорад. Ва тавре отключения газ - шояд шумо дар поен як сообщник, ки шумо мехоҳед причинять зарар ".
  
  "Шояд", - гуфт Ник. "Мумкин аст." Ӯ уставился ба он ҷое ки лежало бадани Банда Грома. Агар Ха, ҳатто буд, ки имконияти ба симро, пистолет ва Банда зуд нажимал ба триггер. Вале дар яке аз охранников. Тавонад ва ду бор шањ. Ва мурд, ба назари Ника.
  
  Буд, имконият, ки ӯ касе ранил, ва хун берун аз ангара буд Валентининой.
  
  "Мо ҳоло спустимся, - гуфт Ник, - ва кӯшиш ба дигар клетку". Ӯ нащупал фишанги ва аз қафас сторожевой бурҷи спустилась гузашта аз платформаҳои ва охранников. "Ва акнун, вақте, ки шумо пешниҳод соучастника дар поен, кӯшиш кунед, ки ин барои андозаи: ӯ метавонист идора кардани ҳуҷайраҳои бо пульта идоракунӣ дар ошенаи. Ва хомӯш газ ".
  
  "Не", - гуфт Джулия. "Не, ин мумкин нест. Шумо буданд, аввалин касе, ки омада, дар худ. Вақте ки спасательный ба ҳузур пазируфт буд, дар выручку, ҳар яки мо ҳам буд, бияфтод. Мо аллакай ба воситаи ин омўзонида. Онҳо дидем мо, дидем, ки чӣ тавр ҳар яки мо ҷони худро фидо, чӣ тавр ба выброшенная дар мель моҳӣ ва сипас шавад фарҷом. Танҳо ту двигался.
  
  "Переезд, ҳа", - гуфт Ник. "Ба бозиҳои опоссума, ҳатто, мумкин аст, касе бозид. Зеро, агар ман буд, сообщником дар поен, ман мебуд бало дорам, ки маро пай хоҳанд движущимся, то ки ним даҳҳо дигар мардум встанут ба пойҳои. Бие, кӯшиш ба дигар клетку.
  
  Охранники бесстрастно дида барои онҳо, вақте ки онҳо покинули портали сторожевой бурҷҳои ва дохил дар клетку, ки охирин занимала Ошиқон.
  
  
  
  
  .
  
  "Он чиро, ки дар боло меравад, бояд афтод", - разговорчиво гуфт Ник. "Анонсҳо, инчунин намояндагони вао доир мегардад. Ва мо медонем, аз мо дароз роҷеъ ба подуровень, ки ин қафас бас намекунад. Вале биеед кӯшиш ба бори худ. Лекин аввал встань, ки ба он чи дар назар.
  
  Онҳо величественно тир ба воситаи боми ва сипас спустились. Дар ин вақт онҳо на ба мондан дар сатҳи асосӣ, ошенаи, ва спустились дар пасттар умқи. Дари ҳуҷайраҳои открывалась дар коридор шароиташон вазнин стальными дверями. Ҳар яке аз ҳуҷраҳои барои дверями буд бодиққат обыскана, ва кас ба ҳайрат, ки ҳеҷ чиз нест, пайдо кардаанд. Дар ин ҷо буданд, корҳои устохонаҳо, диспетчерская бо растаҳои блокҳои предохранителей ва выключателей, анбор барои ҷойгир намудани таҷҳизот ва қисмҳои эҳтиетӣ. Ник медонист, ки он ҷо буданд, дар поени охранники, вале онҳо истода, берун аз соҳаи назари коридорам дастрасӣ. Ҳамаи дарҳо, мисли ҳозир, бо обычаю буданд заперты. Ва ҳамаи онҳо буданд, пайдо шудан, ки на использовались.
  
  "Бо вуҷуди ин, калидҳои аст, - гуфт Ник. "Ва дар баъзе нуқтаи дар вақти мо нокаута қафас метавонад ба поен бирав, дар ин ҷо. Ҳангоми хурд удаче ва хуб банаќшагирї касе метавонист анчом Валентину аз ҳуҷайра ва затащить дар яке аз ин хуҷраҳо ба ҳеҷ кас дид онро. Ки агар вай тарк, на поднялась? Подумай дар ин бора, Джулия.
  
  "Ман фикр мекунам, - гуфт Джулия. "Ва ман фикр мекунам, ки ҳамаи ин ҳуҷраҳо буданд, обысканы, ва дар он ҷо нест".
  
  "Ба назар мерасад, - гуфт Ник. "Ва ба ҳар ҳол Ошиқон касе узнала. На Хюз, уединенный дар қафаси сторожевой бурҷи. Вай он видела. Касе, ки поентар, бо мо. Дар мо ближайшей гурӯҳи. Ман фикр мекунам, ин буд, танҳо вақт, ва бо сабаби он, ки гурӯҳи идома болтать дар ин бора, ба вай мушкил буд, ман мегӯям, ки ин буд. Проклятье! "Ӯ ногаҳон буд, сахт зол. "Ман бояд буд, дар хотир онҳо, то бигзор вай машғул ин танҳо. Махсусан, донистани он, ки он касе видела. Вале маҳз кадом? Ки ин метавонад бошад? Уэстон, Парри, Полинг, худи президент? Ҳамаи онҳо дар ин ҷо аллакай чандин сол - ман медонам, ки онҳо таърих. Дар бораи хислатҳои инро гир. Биеед, боз аз нав поднимемся ва проведем ҳарбӣ дар маҷлиси президентском дафтари худ. Мумкин аст, ҷустуҷӯи парвандаҳо аллакай чизе дадут.
  
  Ӯ сарф Джулию бозгашт ба клетку ва нажал тугмаи аввал дод.
  
  "Ту чизе медонӣ?" гуфт: Джулия, бо отсутствующим glance дар он кошачьих чашми. "Ман мушоҳида кардам як чизи каме, ки ман показалась хеле странной. У подножия зинапоя чанд шкафчиков бо тросами, ва бар онҳо овезон табличка "ГАЗӢ НИҚОБ". Вақте ки ман омада дар худ дид, ки яке аз онҳо ба нармӣ приоткрыта, ки агар касе кӯшиш мекунам, ки онро схватить дар охирин лаҳза. Вале дар ин бора ҳеҷ кас чизе гуфт. Ва то чӣ андоза ман то бубинем, ки шуморо ба он кофӣ наздик буд, ки ин корро ".
  
  "Чӣ тавр шумо метавонед нигаред, - гуфт Ник. "Лекин шумо отсутствовали ба ҳисоби даҳ - даҳ дақиқа. Фарз мекунем, ки касе медонист кофӣ барои иҷроро ба таъхир гузорад нафас ... Ин хеле шавқовар. Кадом ин буд хамелеон? "
  
  Қафас остановилась дар сатҳи аввал дод, ва сквозь металлическую решетку онҳо метавонанд бубинанд, андаке дверцы зери табличкой, ки мегӯяд: "ГАЗӢ НИҚОБ".
  
  "Касе, ки рост", - гуфт Джулия аз ҷониби менигаранд он. "Савганд, ки ӯ буд, кушода ба пеш! Ман медонам, ки ба он буд,. Вале ҳоло ҳамаи онҳо баста шуд.
  
  "Маънои онро дорад, ки касе каме прибрался, - гуфт Ник, ки шояд дар он буд, ки имконияти ин корро пеш. Ва он ки хислатҳои инро гир, бо ин забытой худо дари худ? "
  
  Ӯ нажал тугмаи, ки мегӯяд: КУШОДАНИ. Ҳеҷ чиз рӯй. Дар охири дигар ҷинс, ба воситаи ажурный портали, ӯ метавонист дидан Парри, Полинга ва якчанд охранников, оглядывающихся дар он.
  
  Парри дод қадам ба қафаси ва крикнул: "Шуд! Чизе, ки нест?"
  
  Ва он гоҳ бузург машинный толори погрузился дар чернильную черноту.
  
  Ник ед свистящее лаънат ва бросился ба хона. Ӯ ба нармӣ задрожала аз он ҳамла, балки давонду пурсид.
  
  "Кадом прелесть", - сухо пробормотала Джулия. "Танҳо ту ва ман дар баробари дар dark - в ловушке дар крысиной қафаси бо қотил дар озодӣ".
  
  БОБИ ҲАФТУМ
  
  Дар ҷое, ки як кас
  
  Ин буд, ки монанд ба мушкилоти дар бис барои аввалин будильника, ба истиснои он, ки ин саҳна разыгралась дар dark, ки дар аввал буд, мутлақ ва сипас рассекалась поисковыми чароғҳо. Завизжала сирена ва охранники деловито сновали дар хона ва намедонист, ки чӣ барои ҷустуҷӯ.
  
  "Ана, инро гир ин", - гуфт Ник ва ткнул худ карандашной флешкой дар Джулию. "Бародарам он дар замок, ва дар ин ҷо меравад аз ин ҷо".
  
  Ӯ царакат хурд пистолет аз кобуры дар поясе ва нацелил он дар запорный механизми. Сработал предохранитель, ва пистолет выплюнул - на пули ва узкий рентгении раскаленного добела нур, сахт вонзившийся дар metal.
  
  "Ҷаннат, ки дар бораи чӣ онҳо фикр навбатӣ?" - восхищенно гуфт Джулия. "Little карманная ацетиленовая горелка, на камтар".
  
  - Лазерӣ ҷорӣ аст рентгении, - кӯтоҳ гуфт, Ник. "Держись дур аз ин".
  
  Metal возмущенно зашипел, ки рентгении прорезал он. Бархўрди ненадолго затлел ва рассыпался. Ник бозпардохти смертельный рентгении ва якбора зад пои дари, ва ин вақт ба он послушно качнулась ҷудо.
  
  
  
  
  "Подойди ба охранникам бо фонариками ва бар қавми ман ҷонишини ман аз онҳо", - қатъиян гуфт Джулии. "Ман меравам поен".
  
  Ӯ дароз, резкие қадамҳои тез боиси он тавассути мерцающую безмятежность китобхонаи бузурги хуҷраҳо ба лестнице, ведущей дар подуровневые переходы. Нур ногаҳон осветил он шахсе, ки ва касе, ки баъзеи он дар дасти.
  
  "Лозим нест метаться мисли девона, Шуд, - сердито гуфт Полинг. "Ба воситаи як дақиқа включится нур, пас, ба хотири худо, мемонанд ба ҷои, то упадете бо зинапоя ва сломаете худ гардан. Аз он даме, ки шумо дар таҳрири, мо кофӣ буд, форам.
  
  "Мешавад, боз чизе ҳаст, ки агар ту слезешь бо ман бозгашт", - дағалона гуфт Ник, отталкивая он сӯ. Полинг взвизгнул ва отшатнулся. "Ва натравливай ба ман кас аз худ охранников, - илова намуд Ник тавассути китфи, дар ҳоле, ки яке аз охранников рванул пеш, - вагар на, ба ман задумаюсь дар бораи худ мотивах. Верни он! "
  
  "Хуб аст, хуб, пас бирав!" - прорычал Полинг.
  
  Ник аллакай оғоз спускаться нардбон, нозук рентгении он хуруҷи проникал дар абрӣ. Ӯ зуд спустился поен, ва он гоҳ бозпардохти худ нур, чун дид дар поен фигуру, ки зуд муроҷиат ба он.
  
  "Стой!"
  
  "Дар бораи, танҳо нест, боз!" Ник застонал. Гвардияи бо фонарем нацелил дар он пистолет. "Гӯш кунед, ман низ ин корро кори, ва ба ман лозим аст, ки даст ба ниҳоди қудратӣ ҷамъомади тантанавӣ - зуд!"
  
  "Дар бораи, ту ба, ман, ки туро медонам, ҳа", - thoughtfully гуфт, гвардияи. Вале ман гирифта фармон аз сардор. Худи ӯ дар он ҷо ва ба ман гуфт, ки ҳеҷ кас, - ба ѓайр аз он - на аҳсан ва спускается нардбон е воситаи ин долонҳои, то ки ӯ мегӯяд. Ӯ ба ҳеҷ кас иҷозат нест доверяет, аз ҷумла шумо, мефаҳмед? Извини, дӯстро. Вале бар қавми ман ҷонишини ман дар ҷои ".
  
  "Маро низ бубахш, - меҳрубонона гуфт Ник, - ва бештар аз он, ман низ ба ҳеҷ кас иҷозат нест доверяю". Ӯ табассум дар круге нур буд нежной ва отзывчивой, вале ладонь дасти выстреливающей ва ударившейся дар бораи громоздкую гардан мебошад, шуд, ки тамоман нодуруст аст. Мард афтод, ки бо хомӯш вздохом ва вазнин стуком.
  
  Ник обошел он упавшее бадан ва давида ба диспетчерской. Он карандашная дурахши аст ва он ба прорезала абрӣ, вале ненадолго; дар сложившихся ҳолат ӯ предпочитал наменамояд ғеҷонда дар dark. Дар проходах, пешбари аз он дида дигар хурд паи нур ва шунидам топот пои, вале дар долони нест, ки дар он қарор гирифт запертые ҳуҷраҳои хизматӣ ва еқути лифт, кас набуд. Ӯ зуд кӯшиш барои кушодани дари, passing гузашта. Онҳо ҳанӯз ҳам буданд, заперты.
  
  Рентгении он фонарика падал ба маслиҳат дари диспетчерской. Ӯ низ буд, баста ва заперта, гӯе, ки дар дохили менамуд ва сардори хадамоти амнияти Парри.
  
  Ӯ бо грохотом зад оид ба он.
  
  "Кушоед! Впустите ман!" ба он даъват. "Ин Шуд, открой".
  
  Ҷавоб надоранд. Ҳеҷ чиз рӯй. Ӯ попробовал бори дигар. Ҳанӯз чизе.
  
  Ӯ метавонист боиси ҳифзи. Балки он яке ин буд, ва ӯ нравилось ҳар коре, ки ба худ. Баъзан ин буд, мегардад.
  
  Ин вақт ӯ истифода намешавад лазерӣ ҷорӣ аст рентгении ва махсус взломщик, зеро, хилофи дари лифт бо сабтҳои электронӣ раесатро, ки дар ин хона буд, бархўрди, ки ӯ метавонист меангезад. Ӯ кор методично, ором, гӯш даст ба оҳанги бартобад аз даруни ва аз ҳамсоя коридоров, лекин ӯ шунид, танҳо отдаленное бормотание овозҳо охранников ва тасодуфӣ қадамҳои... ба истиснои як як лязгающего садо, ки ӯ то ба ҳол муайян.
  
  Дари распахнулась дар дохили, ва ӯ бодиққат дохил шудам дар дохили.
  
  Нокифоя ба кор бурд.
  
  Он рентгении нур дар як сония таҳқиқ дохилии темноту, дар ҳоле, ки он правая дасти потянулась ба "люгеру" дар он андварафорс кобуре. Сипас внезапный свистящий садои просвистевший дар тьме, ногаҳон тамом ужасным, хеле дардовар взрывом дар сари он, ва ӯ дид сверкание мерцающих огней он ҷо, ки пеш аз ин буд, ки нур. Як бор ӯ яростно корнамоии зарбаи обтекаемым стволом "Люгера" ва эҳсос кард, ки чӣ тавр он ударился дар бораи чизе сахт, вале упругое; ва он гоҳ боз ӯ дар сар, ва он афтод.
  
  * * *
  
  Дурахшон нур ва резкий садои обрушились ба он, эҳсосоти, ва ӯ худ маҷбур ба кушодани веки.
  
  Дар ҳуҷраи идораи барк, ва дар долони нест барои он пушт вспыхнул нур. Дар переключателя буд, гвардияи дар униформе, ва бо ӯ буд, касе, похожий дар механикаи.
  
  "Ва ман он вақт ҳам", - фикр танќисї нест Ник ва поднявшись ба пойҳои, дид Парри дар нисфи роҳ ба воситаи ҳуҷраи, устало покачивающегося на корточках ва держащего ду дасти аз сари. Он шахсе, мазлумонро озод шуд ва хун, ва онро ба сару либос буд, разорвана. Бар он парил мард, шояд, табиб, балки Парри нетерпеливо отмахнулся аз он ва бо мушкилӣ рушд мекунанд поднялся ба пойҳои. Сипас ӯ дид Ника.
  
  "Ту дидааст?" воскликнул ӯ. "Шумо дидед, ки аз он буд,?"
  
  "Ман ягон хислати надидаам", - кӯтоҳ гуфт, Ник. "Ту омад, аввалин ки ту дид?"
  
  "Ин", - гуфт Парри ва ткнул ангушти дар massive коммутатор. "Омада, бо фонариком, маҷбур ҳамаи охранников шармгоҳи aisles, ки ба ҳеҷ кас метавонист дохил е дар берун рафта,
  
  
  
  
  обошел дар атрофи, ва дидам нисфи переключателей. Ва на танҳо дарҳо - зарар наебад. Бингар, ки чӣ ба онҳо!"
  
  Ник доранд. Зарари хурд буд, вале буд. Аҷиб намуди зарари, ки агар баъзе хеле вазнин предмети ударился дар бораи блоки фишангҳои ва баъзе аз онҳо ба нармӣ искривились. Оянда дар ошенаи ҷони худро фидо гаечный калиди.
  
  "Бале, ва ин ҳам". - Парри гуфт, проследив барои glance Ника. Он ҳам буд, ба ин ҷо касе, ки ӯ ҳеҷ буд, ва чӣ гуна мебуд чертом ӯ ҳеҷ зад. Намедонам, истифода ое ӯ ин гаечный калиди дар тахтаи синф сабт менамояд, вале ӯ маҳз истифода аз он ба ман. Ба назди ман омада дар dark, вақте ки дари ба ман захлопнулась, ва ман бошад ба шумо нур ба панели. Аввал скользнул бо ман, поймал канори ман шахси. Ман уронил lantern аст, кӯшиш схватить пистолет, дар як лаҳза схватился барои он, ва сипас - ҳамаи. Шпаннер поймал ман, ман афтод. Сипас, ман гумон дорам, ки шумо дохил чӣ вақт дар он лаҳза, вақте ки ӯ кӯшиш сбежать.
  
  "Вырубил ва посбон зина, ки уходил", - гуфт мард аз пульта идоракунии. "Бояд донад, ки баъзе баромадан аз ин ҷо, ки дар бораи он мо намедонем ..."
  
  "Чӣ!" - яростно рявкнул Парри. "Чаро ман гуфтанд, дар ин бора фавран? Ин маънои онро дорад, ки ӯ бояд поднялся нардбон дар сафҳаи аслӣ ...
  
  "Шумо танҳо очнулись, ҷаноб Парри", - таъкид ӯ мард. "Ва ман аллакай насб огоҳӣ аз рӯи ҳамаи станциям".
  
  "Ман вырубил ин бача", - гуфт Ник. Злые, пораженные чашмони Парри впились дар он. "Буд - ӯ ба ман мешал. Ӯ гуфт, ки шумо отдавали мушаххас фармон ба ҳеҷ впускали ва выпускали аз ин ҷо, аз он ҷумла ман. Чаро ту ба ӯ ин гуфт?
  
  "Оҳ, не, не, не, ту ошибаешься, Шуд", - ҷиддӣ гуфт Парри. "Албатта, ман мехостам, ки ба ҷалб шумо. Чӣ тавр ман -? Дар охирин бор ман туро дидам, ту часпида, дар лифте. Бигӯ... мисли ту выбрался? "
  
  - Magic, - кӯтоҳ гуфт, Ник. "Ва акнун фарз мекунем, ки мо дар бораи давом додани ҷустуҷӯи ва попытаемся пайдо кардани ин загадочного инсон".
  
  - Пурасрор шахс, - повторил Парри, дергая худ ба тоҷикистон омадаанд. "Ин бояд аслии ба кор, ки шумо онро мефаҳмед? Мо боз як Хюз - гвардияи, механик, яке аз муњандисон, ҳар яке аз яксаду ҳафтод нафар. Эй худо, ман намедонам ба кӣ бовар кунед! Вале майлаш, бие дар бораи давом додани.
  
  Онҳо ладили бо ин. Вале, соат ҷустуҷӯ ва пурсиши ҳеҷ дод. Ҳеҷ кас эълон карда шуд пропавшим бедарак, ба ғайр аз Валентины. Мумкин буд, ки тавзеҳ ҳаракати ҳар як. Ҳеҷ яке аз запертых хуҷраҳо кас пайдо шудааст.
  
  Буд, як хабари, ва ӯ буд, поразительной. Дар бораи ин хабар Ал Fischer дар ночном ҷаласа дар дафтари президенти пас аз бозгашт ба вертолете.
  
  "Дуруст аст, ки дар Кэтскиллс", - бо таҳаммул гуфт ӯ. "Аен аст,, ба ӯ хватило форы ба улететь дар шарқ ҳанӯз пеш аз он, ки буд, пешниҳод изтироб. Мо буд, ки хеле бисер вақт ба ефтани он дар ҳамаи ин дарахтони ороста, ва ҷустуҷӯи адад тайераи тамғаи кӯмак ба мо - ба умеди он, барои оғози. Дар политсия давлат динро зангҳои аз сокинони маҳаллӣ дар бораи он, ки назар ба монанди хадамоти рафъи фуруд, ва онҳо ба мо маълумот дастрас. Ин хеле труднодоступное ҷои бинобар ин, мо ягон ками аз мушкилот. Дар ин ҷо, ман ин намуд дар харита ". Ӯ толкнул корти кӯтоҳ ангуштони худ. Ник ҳатто дидам, ки дар вай. Ба ин вақти он буд, боварӣ дорам, ки ин кӯмак мекунад.
  
  "Инак, мо дар охир тавонист ба замин", - устало нигоҳ Fischer. "Аз он буд, недалеко аз кӯҳкорӣ роҳ, ва ӯ, шояд направлялся ба хурд поляне, барои ки мо тарк. Ӯ зинда. Вале дастгоҳи буд, дар чунин шакли бад ҳастед, пас ин мумкин аст, ки нақшаи сработал бештар е камтар аз намуданд. Ба истиснои он, ки худи ӯ буд, ки дар хеле бад шакли. Самараи мисли мертвый. Гӯш кунед, ман баъд аз ҳамаи ин мизи, - маҳфили ӯ ба Нику. "Шумо аллакай ба роҳ патрули. Ки ба илова? "
  
  "Бори дигар, Ал - гуфт Ник. "То ки ҳамаи мо дар якҷоягӣ, ман мехоҳам, ки ҳама буд пурраи расм. Инак, ин нафар мурда буд ва тамоми хун. Вале ту говоришь, ки аз крушения.
  
  Fischer гуфт. "Дуруст аст. Ду пулевых кунанд, як пронзило шикам, дуюм попало дар гардан. Мувофиқи ҳолати "коптера", ман мехоҳам гуфт, ки ӯ контролировал вазъият қариб то охирин лаҳзаҳои. Ягон пулевых шикофи ҳама дар дастгоҳ, вале хун дар саросари сиденью ва мақомоти идоракунӣ, пас аз он аст, ки ӯ унес рану дар шиками худ дар вақти взлета.
  
  - Ман мард дар крыше, - напряженно гуфт Парри. "Ҳадди ақал, касе ба мо ҳар чизе монанди нишон. Вале ягон зан! Ман инро намефаҳмам. Бояд дар ин роҳ вай интизори он буд, ки мошин. Вале барои чӣ онҳо ихтиер кардаанд Хьюза?
  
  Эл Fischer пожал плечами. "Фикр мекунам, он выполнил худро вазифаи. Не, ба маънои тащить мертвого инсон. Дар омади гап, вазъи шинонда шуд ва роҳ ҳеҷ чиз собит месозад. Касе тавонад рафта ба сквозь дарахтон; касе то шумо тарк роҳ. Вале дар он ҷо низ сухо, ки ба чизе гуфтан албатта. Ва он чизе, ки ман ба шумо мегӯям.
  
  - Шахсе, Ал, - таъкид ӯ Лақаби.
  
  "Ҳа, шахсе", - гуфт Fischer. "Тавре ки ман аллакай гуфта будам, медики Хоука осматривают он. Аммо вақте ки ман нигоње калон нақшаи дид приподнятое шахс. Ночизи ҷароҳатҳои назди даҳони вай ва
  
  
  
  
  ҳа, ва аз рӯи щекам, ва дар зери подбородком. Шояд амалиет дар бораи сола осеби шахсоне, ман медонистам. Вале онҳо дар он ҷо буданд ".
  
  Полинг ногаҳон рявкнул, аммо ин тамоман буд смехом.
  
  "Хюз, ки бо подтяжкой шахси!" ӯ фыркнул. "Ту медонӣ! Ман дида ин инсон бисер сол ва ҳатто гумонбар. Ҳеҷ кас аз мо ин нест кард ".
  
  "Чаро мо бояд?" - кӯтоҳ гуфт президент. - Гумон дорам, ин буд, ки он хусусӣ парванда. Ба он чашмони ногаҳон сузились, ва ӯ дод, то дар Ника проницательный назар аст. "Е шояд, ин на бояд буд, шавад".
  
  "Шояд ва бояд", - розӣ шуд, ки Ник. "Ва акнун биеед мебинем, ки бо ин ва отдохнем, ки чӣ тавр метавонем. Ту боварӣ дорам, ки мурдан мехоњї якуми смене, Парри?
  
  Сардори хадамоти амнияти назар измученным то упора, вале шадидан ба гуфт.
  
  "Ман масъулияти", - якбора гуфт ӯ. "Ва бо ман ҳама вақт хоҳад ду нафар мард. Боз се соат маро убьют. Он гоҳ шумо метавонед ба дӯш дорад. Бери ҳамаи мардум худ ба худ, агар мехоњї.
  
  "Ташаккур, вале ман бартарӣ ба онҳо буданд, ки баромадан", - гуфт Ник. "Ман ҳамин тавр мефаҳмам, шумо дадите ман боз якчанд эҳтиетии одамон?"
  
  "Албатта, хоҳад буд", - гуфт Парри. "Вақте ки ман уйду, ту получишь нав ҷуфти". Ӯ кӯтоҳ дарида берун хандидан бидуни ҳеҷ як масхара. "Ман умедворам, ки ба онҳо шумо метавонед боварӣ. Бо вуҷуди ин, ман объединяю онҳо, чӣ гуна метавонам, ва як мард метавонад watch дигарон. Ҳамон вақте ки Полинг дежурит. Ва он бояд ба ғамхорӣ гирифта шавад шаб. Ман истироҳат ба дорам ҳайрат шуда, ки ҳоло. Шумо мебинед, дар ду.
  
  Ӯ тарк боҳашамат президентский ҳукумат ва направился дар диспетчерскую. Ҷаласаи якҷояи қарор диҳад, ки сармояро, ки маҳз дар ин ҷо метавонад рух минбаъда мушкилоти агар дар ҳама чизе, ки рӯй медиҳад. Мрачная фикр дар бораи саботаже витала дар ҳаво.
  
  Мулоқоти зуд прекратилась. Полинг ва президент бояд буданд хоб ба кушетках дар худ коргоҳи, Джулия бояд буд, хоб дар койке дар ҳуҷраи ерии аввалин барои занон ва Ник вздремнул дар яке аз минтақаҳои фароғатии".
  
  Танҳо пас нест, то ба зинаи. Оғил дар ҳуҷраи калон бо цветным тв буд, кофӣ калон, барои ду фарзанд, ва ба онҳо пользовались ду нафар. Дар кунҷи ҳуҷраҳо тускло горела хурд лампочка.
  
  "Ин адское вақти машғул шудан ба муҳаббати", - сонно гуфт Джулия. "Яке аз калон рубли сановник ҳам надорад, як офатовари бегона ба даст таится дар dark дар нерӯгоҳи хоидан, бо худо медонад, какими злыми андешаҳои худро дар афкори онҳо. Ту"
  
  "Ва ман худро злые фикрҳои", - пробормотал Ник, эҳсоси мягкость он гибкого бронзового бадан ва любя он ответное ламси. "Модоме, ки мо як вақт, биеед аз он истифода оқилона. Ман хуб медонам, ки мо Валентину ва вай мебуд, на зидди ". Он ловкая дасти сняла як хушӯъашон тасмаро, ва Джулия собит обнаженной ва зебо.
  
  "Ман зид - прошептала ӯ, кӯмак ба ӯ расстегнуть пуговицу дар рубашке, - вале ое ба мо лозим нест, чизе, ки кор?"
  
  "Мо чизе мекунем", - нармӣ гуфт Ник. "Ва не думай дар бораи таинственных незнакомцах, . Онҳо не. Масъала танҳо дар он аст, ки гирифтани як веревку ва дождаться повешения.
  
  "Оҳ, чӣ романтично", - иронично пробормотала вай. "Агар ки ин ҳама чизе, ки шумо метавонед сӯҳбат, не говори ...
  
  Ҳеҷ яке аз онҳо на гуфтугӯ, ғайр аз произносил тихие, нарм суханони муҳаббат ва произносил ном якдигар, ки агар худи ном буд лаской. Онҳо барои ҷустуҷӯ шуданд, касались ва находили чӣ меҷуст ва сипас ба бадани худ сливались, чӣ тавр ба бурная дареи.
  
  "Ишқи ман, ишқи ман", - ором выдохнула Джулия, ва ҷисми худ растаяло зери он. Он дасти скользили оид ба он ва обводили бархатистые умумияти он текучей зебоӣ ва он лабони пылали зуҳуроти номатлуб он лабҳои. Дар ҳардуи онҳо буд, шиддат, взывающее ба озод кардан, ва чанде оҳиста-оҳиста покачивающиеся ҳаракат ва нежные прикосновения вазъ дар неистовый, невыносимо дилпазире ритми. Ӯ ин корро охирин барои ҳардуи онҳо. Ӯ медонист, мисли; пеш аз ҳолатҳое буданд, ки онҳо он ҷо ҷамъ бештар аз як е ду маротиба, ва ҳар кас медонист, ки чӣ тавр взволновать дигар то mad шуд.
  
  Вай мӯи торик буданд распущены оид ба плечам ва чашмони сияли, ва ба вай чашм сияли бо чунин восторгом, ки ҳамеша заставлял он мехоҳанд таслим вай, ҳадди масхара, ки ҳамеша заставлял он эҳсоси шататься ва ҳамаи он асаб ба охир расидани звенели, ки агар вай гладила ҳар як аз онҳо худ электрическим прикосновением. Чун ҳоло... вале он делала бештар аз поглаживание, ва он аллакай гузашт нуқтаи оддӣ покалывания. Ӯ буд, ки дар оташ аст, ӯ низ; ва онҳо слились якҷоя дар қарзи мгновении фурӯзон хушбахтӣ. Сипас онҳо погрузились, ҳанӯз муттаҳидаи дар мягкую чӣ тавр подушку лужу озод ва томно плыли, ки агар ба гармӣ, отступающем летнем приливе.
  
  Баъзе вақт онҳо лежали, сцепившись, дар оромӣ, нарушаемой танҳо онҳо неровным дыханием ва стуком ҳам барои дилҳои онҳо.
  
  Ҳеҷ яке аз онҳо фаромӯш нашудааст, ки чӣ тавр онҳо низ аз он ҷо, ва чӣ рӯй исчезновение ва чанд фавт, ки ҳанӯз бояд бифаҳмем, аммо онҳо ҳам истифода зиндагӣ дар канори ҷаҳаннам ва обретать хушбахтии шумо, вақте ки онҳо метавонанд онро пайдо.
  
  Дар охир Ник вздохнул ва потянулся.
  
  "Нокифоя", - пробормотал ӯ. "Кофӣ нест. Шаб ва рӯз дар гармӣ песчаном соҳил - дар ин ҷо чӣ ба мо лозим аст. Е якчанд рӯз дар лугу, катаясь оид ба траве. Е як ҳафта
  
  
  
  
  е дар бораи он, ки зебо мягком стоге хасбеда... "
  
  "Барои ман ҳамаи ин садо хеле ошкоро, - қариб гуфт Джулия. "Низ каме колюче. Ман фикр кардам, шумо мехоҳед ин суратҳо гоҳ категорияҳо дар кати хоб?
  
  "Ман медонам, медонам", - гармӣ гуфт, Ник ва сарф губами оид ба мягкости вай сина. "Бингар, ки чӣ гуна ман мехоҳам категорияҳо дар кати хоб ва чӣ бо онҳо меравад". Ӯ поцеловал вай дар лабони ва задержался дар он ҷо, то он пулс зарра низ шадидан ба учащаться, ва баъдан ӯ маҷбур худ откатиться ҷудо.
  
  "Ва, инчунин, ба вуқӯъ тоқ чи, - гуфт ӯ, - ва ман беҳтар аст, ки рафта, чизеро аз онҳо кунад".
  
  Ӯ поднялся яке плавным ба њаракати худ упругого бадан ва оғоз либоспӯшии.
  
  "Вале ту ҳанӯз дар як баст", - гуфт Джулия аз ҷониби менигаранд он.
  
  "Рост аст", - розӣ шуд ӯ. "Ва ман мехоҳам тамоман нест, ҳайратовар буд, ки агар мо дидем, ки мо дар ин ҷо омада якҷоя, ва ман интизор набудам, ки выйду, то он гоҳ, ки хоҳад омад, то дар вақти гирифтани ҷои Парри. Пас ман тарк беҳтарин кор дорам, аз ин ҷо задолго то ин худи каме выслеживаю ".
  
  Джулия оғози натягивать худро либоси. "Ки ту буд, дар хотир нигоҳ доред - загадочных незнакомцев не?" - аноби вай ба нармӣ раскосые гурба-чашми маро дар он сквозь полумрак. "Мо розӣ, ки дар бинои як сообщник, дуруст аст? Ва бешубҳа рӯй медиҳад, чизе бало тоқ. Касе, ки гунахкор аст ".
  
  "Рост аст, ба тамоми адад", - розӣ шуд, ки Ник. "Вале на чужой. Фаромӯш накунед, ки Ошиқон узнала касе, ки буд ба мо. Ва забей ин дар худро прекрасную сари гаронбаҳо ман худ - ба ту не, ба назар мерасад, ки тасарруф Валентины ва саботаж - ин аз ҳад зиед барои однодневной кор? Чаро инсайдер, сообщник, мехостам, ки қудрати таркиш баъд аз чанд соат баъд аз похищения Валентины? Ба назар мерасад бессмысленным. Дар ҳоле отключения қувваи барқ буд, ки зарари ҷиддӣ ва чизе назаррас рух дод. Барои чӣ аз он буд,? Ва ман наметавонам купиться ба тасодуф буд. Инак, ман ба худ мегӯям, ки ин ду чиз бевосита алоқаманд. Ва ман дар назар дорам рост. Ман фикр мекунам, мо албатта, метавонем, ки барои гирифтани андешаи сообщника, ки ҳанӯз бо мо тамос. Биеед на ба отдавать дода Хьюзу барои быстроту, находчивость ва ҳама аст. Представим худ инсон, ки бар зиммаи худ противогаз, ки манипулировал ҳуҷайраҳои поен пас аз Хюз шањ дар крыше ва взлетел, ва, ки кардааст, дохил газ, вақте ки "чархбол гирифта хуб фору. Чунки, медонед, ки агар Хюз выключил он, мо мебуд омада дар худ хеле пеш аз мо. Хуб, тасаввур кунед, ки чунин шахс аст ва ман фикр мекунам, ки шумо бояд қабул намуда, бештар аз сообщник. Ба ростӣ ба шумо як мард, ки ба ӯ дар ин ҷо нест чужд ".
  
  Джулия сарф расческой тавассути мане металлҳои сиеҳ мӯй.
  
  "Хуб, маънои онро надорад, на он сообщник, - розӣ шуд ӯ, - ва худи генералии банақшагири. Аммо ман дар ҳайрат, чаро ӯ рафт бо Валентиной ". Вай гурба-чашми сузились ва рафта торик. "Шумо гумон мекунед, ки вай мертва?"
  
  Ник дар як лаҳза замолчал. Вильгельмина Люгер скользнула худро обычную кобуру. Стилет Хьюго скользнул дар он замшевые ножны дар предплечье Ника. Пйер, газовая гранула, innocently укрытая дар ҷайбатон нигоҳ доред пидљакњо Ника.
  
  "Ман ин хел фикр надорам", - оҳиста гуфт ӯ. "Hughes ба осонӣ метавонист куштани вай ва назари худро бадан дар ҳуҷайра. Не, дар ин ҷо як мураккаб нақшаи. Хеле назарфиреб барои гирифтани соф зрительских. Ман фикр мекунам, ки онҳо бояд интихоб кард, ки ӯ барои онҳо бештар ценна аз мертвая, аз ин рӯ, ба ҷои ин онҳо аз он похитили. Барои... пурсиши ".
  
  "Допрос", - повторила Джулия, ба нармӣ вздрогнув. "Аммо ба куҷо? Ва ҳар кӣ ва чӣ тавр? "
  
  "Чӣ ж, ман ба шумо мегӯям, ки ман фикр мекунам, - гуфт Ник, - ва ман ба шумо мегӯям, ки чаро ман ҳамин тавр фикр мекунам".
  
  Ӯ гуфт вай кӯтоҳ. Чашмони Джулии расширились, вақте ки ӯ гӯш карда шуд тамом нест.
  
  "Пас, ман фикр мекунам, ту беҳтар аст, ки рафта бо ман ин дафъа", - хатмкардаи ӯ. "Ва агар ман боз поймают дремлющим, ман мехоҳам, ки ту буд, чунон ки хислатҳои ва кричал кардед. Шумо барои ин тайер ҳастед?"
  
  "Барои чӣ угодно", - гуфт вай, ва он бузург лабони буданд мрачными.
  
  Дар асосии кории минтақаи горел нур. Қафас сторожевой бурҷи суст двигалась боло ва поен, ва дежурные охранники дар нимсола ва платформањои патрулировали бо дугона қувват, вале ҳеҷ кас аз онҳо қатъ. Парри отдавал фармонҳо.
  
  "Мо ба зудӣ истифодаи лестницу", - гуфт Ник ва онҳо оромона спустились оид ба винтовой лестнице дар подуровень. Охранники поприветствовали онҳо кивками, вақте ки онҳо дар сомона дар доираи васеи коридор, ки дар он располагались устохонаҳо ва диспетчерская, ва бар онҳо қатъ.
  
  Ду нафар мардон дежурили дар закрытой дари, ближайшей ба лифтовой кони. Онҳо истода, оид ба ҳар ду тараф аз он, настороженные мусаллаҳ ва тайер. Ва онҳо назар удивленными. Яке аз онҳо дар назар худро соат.
  
  "Барои ду соат пеш аз баст, ҷаноб", - гуфт ӯ услужливо.
  
  "Ман медонам, ман чораҳои фаврии ахбор барои Парри", - гуфт Ник. "Ӯ дар дохили?"
  
  "Ҳа ҷаноб. Бо ангушти дар red тугмаи ҳиссаи оид ба ҳолат, агар мо ба ӯ понадобимся. Мард слабо улыбнулся. "Вале ӯ ин корро нахоҳад кард. Аввал обыскали, ҳеҷ кас прячется. Ва ҳеҷ кас натавонад ба вуқӯъ гузашта мо ".
  
  "Ман метавонам", - гуфт Ник. "Умедворам, ки ӯ ба шумо он гуфт".
  
  - Хайр, ӯ гуфт, ки шумо придете ду, ҷаноб, аммо ...
  
  "Вале ба ман гуфтанд, дар ин ҷо, дуруст аст?" - гуфт Ник. "Ва мо бо дамой аст, бо он парванда. Пас откройся, майлаш? Агар мехоњї, метавонед рафта, бо мо ".
  
  Гвардияи пожал плечами. "Хуб, ту аыидаи ҳастед. Вале
  
  
  
  
  мо бояд ба мондан дар ин ҷо дар асоси амри. Тавре ӯ ба мо гуфт, ки мо проверяли он бо двадцатиминутным интервалом - мо танҳо як санҷиши - ва, чунон ки ӯ ба мо гуфт, ки мо остаемся берун аз хона, то он даме ки позвонит мо. Пас ба ӯ маъқул ...
  
  "Ӯ баҳраманд мешаванд", - гуфт Ник. "Шумо дар чистом намуди. Фармонҳо аз тағо, амак, хола подш буданд. Пас ошкоро.
  
  "Ҳа ҷаноб. Галле - калиди.
  
  Дуюм, гвардияи гуфт ва воткнул калиди дар замок. Сипас болтливый гирифта, бо калиди худ ва содир дуюми маневр.
  
  "Бо мақсади амният", - фаҳмонд вай. "Бояд истифода ду калидҳои алоҳидаи, ин хеле мушкил аст,, шумо бояд бидонед, чӣ... Ҳе, як дақиқа интизор шудан! Чизе заклинило. Ӯ толкнул дари ва пошевелил калиди. "Джерри, ту боз повернешь бо калиди худ".
  
  Джерри попробовал бори дигар. "Ман, ҳама чиз дар тартиби", - гуфт ӯ.
  
  "Хуб, хислатҳои инро гир!" гуфт разговорчивый гвардияи. "Чизе дар ин ҷо застряло, хислатҳои инро гир!"
  
  - Хуб, то аз он аст, - настойчиво гуфт Ник. - Ва акнун на гап ором. Хуб запереться дар вақти гузашта? То ки ӯ мегуфт, лазерӣ ҷорӣ аст пистолет берун омада, аз худ и ' л барои паноҳгоҳ.
  
  "Албатта, ин буд, ки ... кадом хислати ту чи кор карда истодаӣ?"
  
  "Ман равам ба он ҷо. Бо дамой. Ва шумо ду нафар хоҳад пайваст худ ба заметки, ки агар ягон ҳодиса рӯй дод ".
  
  Metal плюнул ва расплавился. Дари атрофи қалъа клубилась, чӣ тавр ба горящая коғазӣ. Дар thinnest рахи нур сияла ба онҳо тавассути сӯрох, сипас ба њалќаи, сипас соња, вақте ки як қабати металлическая банди бо замком провалилась дар ҳеҷ чиз.
  
  "Шефу ин аст, баҳраманд мешаванд", - нервно гуфт болтливый гвардияи.
  
  "Не? Вале шумо бинед, ки он ҳам чизе гуфт. Ва ҳоло молчи ва бар қавми ман ҷонишини ман дар ин ҷо. Джулия - пойдем бо ман. Вале бар қавми ман ҷонишини ман дар чанд қадамҳои паси ".
  
  Дари распахнулась шифоҳӣ аз прикосновения Ника. Ӯ пнул он ҳарчи дуртар ва уставился дар ҳуҷраи.
  
  Погнутые фаъолсозии буданд, тамдид ва гаштаанд. Резкий нур заливал ҳар гӯша хуҷраҳо.
  
  "Не, хислатҳои инро гир, ин ғайриимкон аст!" выпалил гвардияи. "Чаро мо буданд, дар ин ҷо ..."
  
  "Заткнись!" - дар ярости гуфт Ник. "Ту бояд на страже аз ин дари, чунон ки охраняй вай ва молчи!"
  
  Ӯ дохил ҳуҷраи, ва он назар скользнул оид ба он.
  
  Чӣ тавр ба бањрї Валентины баъд карда -
  
  Ӯ буд, пуст.
  
  Сардори хадамоти бехатарии Ҷ. Болдуин Парри намояд.
  
  БОБИ ҲАШТУМ СУД
  
  Нӯҳ таріи ду барге - ҳашт
  
  Ва буд, ягон аломати зӯроварӣ.
  
  Джулия закрыла дари ва прислонилась ба он.
  
  "Пешниҳоди ман ин аст, ки дар ин ҳуҷраи аст своя хурд лифтовая қафас", - пробормотала вай.
  
  - Чизе, ки дар ин гуна худро, - пробормотал Ник. "Ӯ, бояд."
  
  Ва ӯ медонист, ки он бояд хеле оддӣ дастгоҳ, дар акси мебуд, ки вақт аст, ки бояд кунад.
  
  Аммо дар нимсола ва потолке буд фавқулодда ҷаноби. Пеш аз он проверял ва акнун боз. Ва ба ҳар ҳол, чизе пайдо нашуд.
  
  "Агар мо танҳо подождем...?" Джулия крикнула ӯ.
  
  Ӯ покачал сари. "Не, ман назари худро ба ӯ лазеек. Бояд ба пайдо кардани ӯ аз он ҷо, ки ӯ ҳоло.
  
  Ба воситаи як ҳуҷра аз ӯ дар девори истода буд, як қатор шкафов барои нигоҳдории чизе. Онҳо аз ӯ низ изучил бо ҳифзи қаблан дар шом ва онҳо гуфтанд, ки ӯ ба ҳеҷ чиз, ғайр аз ин, ки дар бисере аз дуконҳо запчастей. Шкафҳо, ҷевонҳо буданд широкими, вале неглубокими ва ба онҳо рафьои буданд, тозаву озода чуќурї қуттиҳои ва воситаҳои.
  
  Акнун ӯ бо диққат онҳо изучил. Хусусан онҳо қасрҳои. Рӯзи шкафҳо, ҷевонҳо оставались незапертыми, ва чун дид, ба онҳо дар замони охир, ду е се буданд, ба нармӣ приоткрыты. Ӯ аз ҳамаи онҳо, ошкор онҳое, ки ҳанӯз кушода шуд, ва маълум буд, ки танҳо хеле хурд карлик метавонад втиснуться байни ҳар яке аз полок. Ва ҳатто пас аз ӯ буд, ки агар отодвинуть content. Бо вуҷуди ин, ҳеҷ як аз полок буд потревожена, ва карлика буд, дар он дида мешавад. Вале Ника интересовала паҳнои неглубоких шкафов - паҳнои, ки заставила ба хотир боз як камтар вместительное сӯрох.
  
  Акнун ҳамаи дарҳо баста шуд ва заперты.
  
  Ва дид, ки чизе аст, ки пеш аз ин на замечал. Шояд ӯ беҷавоб ин аст, зеро ки дарҳо аллакай буданд отперты ва баъзе аз онҳо кушода шавад, ва е мумкин аст, зеро, ки ӯ буд то банд, заглядывая дар дохили дар ҷустуҷӯи нападавшего, ки дар асл интизор набудам ефт; шояд, зеро ки он хотир умуман буд баста.
  
  Вале акнун аз он буд,, ва ҳоло ӯ дар ин дид.
  
  Бархўрди ва қалам яке аз дару нармӣ выпирали берун, чун агар дари буд помята аз даруни. Ва беруна обшивка қалъа буд, комилан нав. Ӯ блестел, ӯ сиял. Ҳамаи боқимонда доштанд тупость, қариб ржавость якчанд сол кор.
  
  Джулия приподняла қуллаи мебошанд ва вопросительно посмотрела дар Ника.
  
  Ӯ прижался ухом ба прочному металлу дверцы хамелеон ва потянулся ба отмычке, то гӯш.
  
  Аз даруни буд, ки на садо. Ӯ дар ҳақиқат интизор набудам, ки он рӯй медиҳад. Ва ҳанӯз аз он ба воситаи дари доносился садо, ки агар худи хамелеон буд слуховым ухом е проводником хеле далекой полой риштаи садои. Нокифоя громко, ки онро метавон буд, ки ба шунидани дар диспетчерской; албатта, нокифоя громко, то бошад, ки услышанным тавассути амалан звуконепроницаемые дари дар коридор.
  
  Ник жестом фармон Джулии замолчать
  
  
  
  
  ва приступил ба кор бар замком. Ӯ буд, дар ҳақиқат нав, ва ӯ буд, ҳамин як гуна ва мураккаб дар қасрҳои асосии дверях нерӯгоҳи... бениҳоят крепкий барои қалъа ба як хамелеон барои нигоҳдории чизе.
  
  Дар охир, ин дало. Ӯ бодиққат приоткрыл дари, ва он фаъол мешавад, ки агар танҳо смазанная равған. Сафи қуттиҳои ҳанӯз истода солим оид ба рафьои. Ӯ толкнул онҳо. Аксари онҳо буданд, маленькими ва шуш. Вале онҳо двинулись аз ҷои.
  
  "Ҳа, ки онҳо ҳамон оид ба рафьои!" - прошептала Джулия. "Чаро дар дуне...?"
  
  - Ман фиреб, - пробормотал Ник. "Бояд буд, ки ақл аз он пеш. Онҳо дар он ҷо мекашид, аз ин рӯ, албатта, на упадут.
  
  Нозук рентгении он карандашного фонарика таҳқиқ дохилии қисми хамелеон. В ящиках хранились нодаркор қисми бақияи маводи аз онҳо буд, кам кам кунад. Ва ин маънои онро дорад, фикр кардам Ник, ки худи хамелеон бояд кушода хоҳад хеле кам, агар дар тамоми. Ва ҳол он ки ӯ буд, кушода аст, қабл аз шом, вақте ки ӯ заглянул дар он пас аз он аз забили.
  
  Омўзонида дақиқа, то он пулхои ҳамаҷониба ҷустуҷӯ. Ӯ дидам бедор. Ҳашт дақиқа бо он даме, ки ӯ прожег роҳи худро дар ҳуҷраи. Ки кист, ин бояд дод, ки ба ӯ вақти кофӣ нест, - агар танҳо ӯ қодир ба пайдо кардани ин чиз.
  
  Сипас ӯ дид, ки. Хурд выдвижная қалам дар қисми пушти хамелеон, нисфи пинҳонӣ картонным клапаном дар кушода қуттии.
  
  "Джулия, - прошептал ӯ, - хомӯш нур дар ҳуҷраи - аз дари як калиди - ва мегӯям охранникам, ба онҳо молчали ва молчали".
  
  Вай қуллаи мебошанд пурсид, вале ӯ ором ускользнула, на гуфт ва на як калима. Нур погас, ҳама чиз, ба ғайр аз ҷарима луча он фонарика, ва ӯ ба шунавандагон дар паси худ тихое бормотание овози вай. Сипас тишина. Ӯ эҳтимол эҳсос кард, ки аз дид, ки чӣ тавр ба он вернулась ба он дар dark.
  
  "Ин дари", - пробормотал ӯ. "Ман прохожу; ту останешься дар ин ҷо. "
  
  Ӯ сдвинул қалам ҷудо. Раздался малейший ангуштзании, биеростем ва рафьои повернулись ба даст дохили ба якчанд дюйм. Тусклый призрачный нур пробивался сквозь сӯрох ва ӯ шунид садои нозук, похожий дар эхо далекого овоз. Ва акнун, вақте ки фальшивая назад стенка хамелеон буд, кушода, то ки буд, намоен он edge, ӯ метавонист дидан отметины дар он аст, - ки агар касе взломал он, айнан взломал вай аз тарафи дигар.
  
  Ин буд охирин вокуниш, ки ӯ буд, лозим аст. Акнун ӯ аниқ медонист, ки чӣ тавр ва чаро отключилось барқ. Вале кадом ирония аст, ки ӯ исбот кард, ки заперт дар кабине лифт!
  
  Ӯ толкнул дверцу рафҳо, дохил шудам дар васеи, вале неглубокий хамелеон е назар ба поен.
  
  Он ҷо буд, грубая нардбоне, соҳиби поен ба сиянию нур аст, ва дар вай подножия буд узкий порча, ки ба воситаи проливался бештар дурахшон нур.
  
  Бӯи хом замин расид он ноздрей, вақте ки ӯ спускался. Вале он аз ҳама бештар манфиатдор аст, то ин як нардбоне, ки буд расколота, ки гӯе аз внезапного шароити вазнини бор, ва фрагмент темной матоъ, прилипший ба яке аз заноз.
  
  Ӯ ба қаър. Ҳозир буд, ҳеҷ вақт, ҳеҷ зарурат осматривать осори потертостей дар лой у подножия зинапоя. Касе дар он ҷо ҷони худро фидо ва касе поднялся, лекин он аллакай нест шуда, фарқ намекунад. Акнун барои ӯ метавонад дорои аҳамияти танҳо садоҳои, проникающие дар освещенный коридор... ду овоз, бормочущие, ҳам паст ва паст.
  
  Ник бесадо двинулся ба яркому нур ва қатъ вуҷуд дорад, ки аз ағбаи расширялся дар як ноҳамвор дода, ба ҳуҷраи, занятую ду одамоне, ки чизе бормотали ба якдигар.
  
  Яке аз онҳо - шарики комил Ошиқон Сичикова аз федератсияи хадамоти иктишофї.
  
  Дигар буд Ҷ. Болдуин Парри, сардори хадамоти бехатарии Indies ғарб Вэлли.
  
  "Ин хуб аст, шарики комил, хеле хуб аст", - гуфт Парри қариб любящим овоз мебошад. "Пас, шумо ҳозирон ба онҳо дар бораи мо девятерых, ҳа? Оҳ, то. Ин буд, ки табиист. Вале чӣ гуна дар бораи ин египтянина, ки ба шумо ақидаи дорад муайяни опасную маълумот - ба мисли он ки номи шумо дар хотир доред?
  
  Васеи шахсе Валентины покачнулось дар аломати сожаления.
  
  "Не ҳоло", - гуфт вай. "Не ҳоло. Аммо акнун ин хоҳад расид ба ман. Эй парвардигори ман, як каме фикр кунед. Сабр, шарики комил. Сабр."
  
  Дар як ослепляющий, даҳшатнок лаҳзаи имон Ника тарк. Вай, Valentines - он Ошиқон - ҳамаи ин устроила ба болтать бо яке аз Нӯҳ....
  
  Сипас Ошиқон двинулась, ва Парри двинулся бо вай, ва Ник проклял худ ҳамчун сомневающегося танбал.
  
  Вай дасти пайваста буданд дар пушт ва тағоям обвязывала сахт аст, занҷираи. Ва дар Парри дар дасташ буд игла барои подкожных тазриќї.
  
  "Ман ҳеҷ вақт ба сабр, шарики комил, - ба нармӣ гуфт, Парри. "Наметавонам бовар аст, ки дар хотираи ту слона подвела туро. Мо ведем як ва ҳамон мубориза, шумо ва мардуми дӯсти ман. Мо бояд ҳамкорӣ. Ман бояд донист, ки боз чизе дар бораи мо ӯ гумонбар ба ӯ пинҳон. Ман бояд донист, ки моро мефаҳмад. Ман бояд донист, ки номи ин одам ва дар куҷо ба он аст. Вақти кам - ман бояд донист, ки ман бояд донист, ки ман бояд донед,! Кист ӯ?"
  
  Ошиқон аҷиб зевнула. Вай чашмони ногаҳон открылись дар ярком ва похожем дар бусинки нигоҳ поло. "Не, ту шарики комил ва мо бой нест, чунин ҳамчун аз они аст. Дар наздикии кӯли, чин шайтон. Ман мегӯям, прыгай дар он! "
  
  Вай ба ступни хлестнули ва сахт даст оид ба сидящему на корточках Парри.
  
  
  
  
  
  Ӯ зарычал, ба монанди саг, споткнувшись ва бераҳмона ударив лоғар мекафад қамчин дар дасти чап.
  
  "Як қабати bitch! Ман дигар усулҳои - маводи мухаддир ба даст шумо фаред дар бораи пощаде, вале шумо ҳатто гардад ғавғо, зеро ин худ бузург зияющий даҳони ...
  
  "Тишина, свинья!" Ошиқон взревела, ва ин дафъа вай зиеди бадан двинулось, чӣ тавр ба таран, ва сахт врезалось дар Пэрри.
  
  Ҳеҷ яке аз онҳо дида летящего подката Ника, балки Парри эҳсос кард, ки чӣ тавр стальная доми обхватила он ба қисми поении бадан, вақте ки ӯ отшатнулся, плюясь аз ярости аз номӯътадили Валентины. Ӯ афтод, ки дар хом земляной љинс, чун болишти бо балластом.
  
  "Пос-пос-пос! Ин буд зебо, Никска! " взревела Ошиқон .
  
  Балки Парри хатм. Ӯ корчился, чӣ тавр ба разъяренный питон дар лапах Ника, ва он копающие когтистые дасти буданд дасти инсон хуб обученного санъати куштори.
  
  Онҳо якҷоя ба ғайр аз он ҷойҳое. Ник корнамоии ҳамлаи оид ба виску Парри ва ба ҷои он пайдо хом замин, ки Парри отшатнулся. Ник ухватился барои набросившееся дар он запястье ва яростно дилам, поднявшись ба пойҳои ӯ ва затягивая замок, то Парри на болтнулся ба воситаи он китфи, ки чӣ тавр pissed, ки тащат хона пас аз ҳад зиеди ҳизбҳои. Он гоҳ чизе оборвалось. Парри пронзительно взвизгнул, ва Ник имкон дод ба ӯ афтод, нанеся ӯ аз оиози дар гардани шумо дар роҳи поен. Ӯ ҷони худро фидо оилаи, ки чӣ тавр ба марде, готовящийся ба суратҳисоб, ва пои Ника сипарӣ оид ба дуге, ки мебоист бошад нокаутирующим шкалаи оид ба подбородку.
  
  Балки Парри буд, зуд. Шумо бояд буданд деҳ аз он. Ӯ отшатнулся, як дасти зарылась чуқур дар pocketing, ва он гоҳ послышался резкий лай ва бӯи горящей матоъ. Ник эҳсос кард, мисли тир ударила он бедро ва сипас ҷаҳиши - сахт ба упавшую фигуру Парри, бо як дасти дар ҷайбатон нигоҳ доред. Дар ин вақт ба он зарбаи гузашт рост ва дуруст аст. Сар Парри откинулась пеш, ӯ чӣ гуна мебуд отрыгнул, ва он гоҳ замолчал.
  
  Ник чуқур вздохнул ва дилам ба Валентине.
  
  "Шукри Худо", - гуфт ӯ ва опустился ҳамроҳи вай ба зону бо Хьюго дар дасти. "Бие, снимем ин шнуры бо ту ва наденем ба он".
  
  "Ташаккур", - танҳо гуфт Ошиқон. "Ман медонистам, ки ту придешь, дӯсти ман".
  
  Вай либос буд разорвана ва фаро грязью; он шахс ва дасти буданд, дар хун. Вале вай гуфтам ва освободив дасти легонько обняла он ва поцеловала в щеку.
  
  "Ин буд, ки ман шароб, Ник. Қафас, ман буд, қием дар он, зеро ки ман шарм, ки пас аз он ки чизе рӯй медиҳад, ва ман буд, хеле кунҷкобу пайдо аст, ки он хоҳад буд. Ва ман доставил ту бисер давутози. Ман хеле пушаймон Извини."
  
  "Ое ту шароб", - гуфт ӯ, наматывая ресмоне дар панљаи худ Парри. "Ин аст, ба нақша гирифта шуд, ки бо оғози. Парри чизе идора мешуд - ӯ шарики комил дар ҳуҷайра ".
  
  "Оҳ! Қафас дар сторожевой башне, - гуфт Valentines, осознав, ки ҳама дар тартибот. "Пас, буд, боз як. Вале дар ин ҷо ба ин ... ин, албатта, ман узнала. Вай plump дасти ласкали шахсе Парри, блуждали он бровям ва дар зери он ришу. "Албатта, дар аввал ман буд, ки њаматарафа", - гуфт вай. "Вале дар ин ҷо ҷароҳатҳои. Шумо онҳоро мебинед? Шахсе, ки шахс вақте ки аз он буд, як каме дигар. Албатта, он хеле фарқ, дар акси ҳол онҳо интихоб мешуд ба ӯ, ва ман мехоҳам намешиноҳтам. Вале ман хеле гумон, ки ҳамин Ҷ. Болдуин Парри кушта шуда буд, ки чанд моҳ пеш. Ин нафар - Чан Чинг-Лунг - ӯ уехал аз Москва тақрибан сол пеш ".
  
  "Ин тавр аст?" - ба нармӣ гуфт Ник. Он ангуштони сунули дар даҳони Парри бо отвисшей челюстью дар ҷустуҷӯи спасательной доруи, ки чӣ тавр ба он гумонбар, метавонад он ҷо бошад, вале ҳеҷ буд. "Хуб, ӯ привел бо дӯсти худ, израненного, тақрибан ҳамин тавр. Вале он бештар нест, ки бо мо ". Ӯ мухтасар гуфт вай, дар бораи марде бо номи Хюз, то он рылся дар дараҳои худ Парри, дар бораи парвоз ложного вертолета ва дар бораи отравлении газ. "Пас, ман қариб буд бовар дорам, - идома дод ӯ, - ки ба ту сбили, на подняли. Ва пас аз нокомии дар электроснабжении ман қариб буд, боварӣ надорам. Ман қарор додам, ки Парри буд, ягона марде, ки тавонад маро зад ин гаечным калиди. Кофӣ осон аст, ба ӯ шумо ва притвориться, ки аз он даст, танҳо ... чунон ки ӯ притворился, ки он отравили газ. Чӣ ман дар он дида, ки туро бросили ба ин ҷо ва ба навъе спрятали, ва он гоҳ, ки ту ба даст, ки имконияти пора выключатели.
  
  Ошиқон ухмыльнулась. "Бинобар ин, шумо барӯз ман сигнал. Ман фикр кардам, ту поймешь. Ман танҳо тарсидам, ки ту боз ҳам нест, ки дар нерӯгоҳи хоидан, ки ту шояд пустился дар погоню барои дикими утками ...
  
  - Погоня барои гусями, - ба таври худкор поправил Ник, дар ҷустуҷӯи хурд прямоугольник rainforest қиматнок дар дасти.
  
  "Пас, гусиная погоня. Вале дар ҳар сурат, ту ҳам буд, дар ин ҷо. Аммо дар лаҳзаи баъдӣ Чан-Парри врывается дар ҳуҷраи озуқаворӣ ва ман ҳам он қадар ослаблен он маводи нашъаовари, ба замми ин қисман алоқаманд, ки наметавонам ба муқовимат дар худ муқаррарӣ сабки. Мо якҷоя ое тарки дар выключатели ва баъзе аз онҳо ба ман сгибаю. Пас меравад ӯ игла барои подкожных тазриќї ва - оҳ! Ман боз ба берун, ва гумон дорам, он сбрасывает ман бо зинапоя рост пеш аз шумо ба ин ҷо омаданд. Инак, ин қисми окончена. Лекин ба ман бигӯ, Никска, чаро ту буд, то њаматарафа, ки ман взлетела барои вертолете?
  
  Ник хушхӯю усмехнулся. "Ошиқон, ширин, ман ӯро дидам, близнеца
  
  
  
  
  г ба Ман танҳо лозим буд, донист. Ман намедонам, ки кадом қудрат дар ҷаҳон метавонад втиснуть шумо дар ин хурд корректировщик ба воситаи он мунтазам луқо андозаи аз инсон. Ӯ буд, хеле хурд барои ту, дар ин ҷо ва ҳама чиз.
  
  "Пос, пос, пос, пос, пос!" Ошиқон хушбахтона хлопнула худ оид ба бедру. "Вале ин барои бумажка ки ту дар дасти?"
  
  - Чипта барои ҳавопаймо, - оҳиста гуфт Ник. "Вчерашнее санаи. Аз Монреаля дар Буффало ".
  
  "Дирӯз", - пробормотала Ошиқон. "Монреаль. Ҳа, он аст, хеле шавқовар... Касе меравад? "
  
  "Ман меравам", - гуфт Джулия аз торикӣ грязного коридора. Вай берун ба нур ва гуфтам Валентине. "Салом, шарики комил, - гармӣ гуфт вай, - ман ба шумо мегӯям баъдтар, чунон ки ман хеле рада шумо мебинед. Аммо то ки Шуд, дар дасти мо хурд бӯҳрони. Одамон толпятся дар диспетчерской, талаб поен ин ҷо. Ое ман бояд иҷроро ба таъхир гузорад онҳо бо истифода аз ман верного дерринжера е ман бояд впустить онҳо? Ним даҳҳо охранников размахивают ружьями; як Уэстон, Полинг ва мо Чарли Хаммонд. Ҳама дар атрофи назар хеле мрачными ва занбурўѓњо.
  
  "Ба хотири худо аст, на ҳамаи", - гуфт Ник, вставая бо распростертого бадан Парри. "Уэстон, Хаммонд ва яке аз охранников. Бештар аз не макон. Ва бигзор ки касе разбудит медика, то ба ту наздик аст ".
  
  "Ҳа, ҷаноб", - зинда гуфт, Джулия ва гон буд дар коридору.
  
  Бадани Парри ногаҳон ожило. Каллаи мотнулась ҷудо ва даҳони ба таври васеъ раскрылся дар камшавии гардиши.
  
  Ник развернулся ва бераҳмона зад Парри пои.
  
  Вале дандонҳои Парри аллакай буданд зажаты дар кунҷи воротника куртаҳои ва застегнуты он ҷо бо укусом бешеной сагон. Ник афтод, ба ӯ ва дернулся бо отчаянной бо қуввати. Ошейник порвался дар Парри дар зубах, гӯшаи оторвался ӯ дар даҳони. Кулак Ника сахт зад он щеке, ва қарияи боло таҳти муолиҷа бимонад приоткрылась; Ва ҳангоме ки ин ҳодиса рӯй дод, Ник қавӣ обхватил марду як дасти аз гулӯ, ва дуюм, тақрибан просунул байни стиснутыми дандонҳо.
  
  Парри издал негромкое бульканье, вақте ки аз он даҳони вырвался осон хруст.
  
  Овози ӯ буд приглушенным, аммо суханон кофӣ ясными.
  
  Хеле дер, дер - хрипло пробормотал ӯ ва гальванически закинул сари пеш, то дасти Ника ҳанӯз бимонд аз он. Он шахс сахт исказилось; ӯ дернулся, ва он гоҳ тарк бозгашт, мертвый.
  
  Ник отстранился, ва ӯ дасти тарк оид ба паҳлӯи. Буд, ба маънои чизе гуфтан, вале дар он симои отражалось отчаяние ва наметобанд ва калон ба худ.
  
  Ошиқон вздохнула бо азим разочарованием, вале дар назар аст, ки он посмотрела дар Ника, буд пур аз ҳамдардии ва привязанности. "Аз як тараф ин ба даст", - нармӣ гуфт вай. "Вале ба ҳар ҳол мо многого анҷом. Фикр кунед, - ду нафар закончились ва чап ҳафт ".
  
  - Ҳамагӣ ҳафт, - бо горечью гуфт Ник. "Ва ӯ метавонист мо мегӯянд, ки онҳо ефт".
  
  "Фикр мекунам, ӯ намекард", - нармӣ гуфт Ошиқон.
  
  Пойҳои скатились дар коридору, ва се мардон посмотрели ба онҳо. Болтливый гвардияи директори корхонаи Уэстон ва Чарли Хаммонд аз AXE.
  
  "Ба хотири муҳаббат ба Масеҳ, ки ту дод, ки бо Парри?" - воскликнул Уэстон.
  
  "Ин Парри", - гуфт Ник. "Ман фаҳмонед баъдтар. Ҳадди ақал, бо мо боз хонум Сичикова. Чарли, дорӣ, хабарҳо?
  
  Зеро ки ӯ ба выставил худ ба мардум дар баромадгоҳҳои, чунон ки ӯ ваъда дод; ба ҷои ин, ӯ ором фармон ба онҳо обыскивали ниҳол танҳо бо Уэстоном ба сифати ноқили. Ҳатто агар Вестону нест такя хоҳад, ӯ бояд ба онҳо нишон ҳама, ки онҳо талаб нишон.
  
  Чарли Хаммонд гуфт. "Хабари хуб аст", - гуфт вай вазнин аст. "Хабари бад. Уэстон беҳтар аст, ман ба шумо мегӯям, ки чӣ қадар намерасад, вале дар ин ҷо аст, ки ман мегӯям - камомад урана ва плутония кофӣ ба таркиш дар тамоми ҷаҳон як даҳҳо маротиба ва унести бо худ Моҳ. Агар ягон бор ҳамин тавр истифода бурда мешавад. Агар не - дар ҷое, ки ба озодии бало бисер маводи радиоактивӣ ".
  
  "Ин садама, немыслимо!" Уэстон взорвался, ва гвардияи нигоње бо кушода ртами ва ба таври васеъ чанбаре, бо чашмони. "Касе бояд мунтазам воровал он дар спец. Контейнерах. Пештар мо аз ин ягон қайд кард - мо ба он нигоҳ, ки дар он як қатор аз худо ва бетон, ки ман ба шумо дурўѓ пештар ва на танҳо ба истифода аз онҳо дар як маротиба. Камераҳои A ва B - он касоне, камера, ки мо истифода дар давоми чанд моҳи охир. Вале C, D ва E мо трогали; ба мо лозим нест. Онҳо бояд полными - вале онҳо қариб ки холӣ аст! Аммо як - чаро - ки? Ман намефаҳмам. Ин номумкин аст! "
  
  "Бо парочкой предателей байни шумо ва мумкин аст, ва бо парочкой, - гуфт, тира аст, Ник, - ва як ҷуфти вертолетов!" дар крыше ва фальшивый Парри бо тамоми озодии приходить ва рафта истироҳат, ман фикр намекунам, ки ин ҳам имконнопазир аст. Шумо гуфтед ба президенти?
  
  "Бале. Эй худо, он бегает нисбат ба, - лихорадочно гуфт Уэстон. "Занги дар Ню-Йорк, Вашингтон, он зани, бало".
  
  "Ин лозим аст, ки фавран бас, - якбора гуфт Ник. "Пеш аз он ки ба анҷом хоҳад расид, воцарится миллии ҳангома. Бие, выберемся ба черту аз ин темницы ва вбиваем ӯ дар сари шумо каме ҳам каме здравого маънои. Хаммонд - бар қавми ман ҷонишини ман дар ин ҷо бо Джулией ва поищи, нест ое дигар спрятанных
  
  
  
  
  дару е украденных захираи хислатҳои медонад, ки чӣ. Ва ман мехоҳам, ки внушить шумо - ем, дар ин ҳуҷраи ва ба куҷо ягон боз дар нерӯгоҳи хоидан, ки як калимае аз он, ки дар ин ҷо рӯй дод, ки бояд просочиться. Калимае. Камтар аз ҳама дар бораи недостающем моддӣ. Ба даст не ман? Майлаш, бие поднимемся ва убедимся, ки президенти ин ҳам мефаҳмад ... ва отдаст фармон. Ҳеҷ кас, ҳеҷ кас сӯҳбат хоҳад кард ".
  
  * * *
  
  Вале касе ин корро кард.
  
  Аввалин кушода даҳони болтливый гвардияи бо номи Браун, Ҷо бо приятелями - ва онҳо ба ӯ буд, бисер. Вақте, ки ӯ омад, дар хона баъд аз баромадан аз смена дар ду соат субҳ, ӯ разбудил зани кард ва ба вай ҳама дар бораи он. Дар поени кор, он шудааст, аз занаш ва занаш лозим аст, ки гап дар бораи, аст?
  
  Хейзел Браун наметавонист дождаться субҳ, ки занг худ беҳтарин подруге. Пас, ки метавонад зарар расонад, агар ба шумо чизе мегӯям, ки танҳо як хеле хорошему дӯсти? Ва касе, ки метавонад нигоҳ бо худ чунин ахбор соъиқаи?
  
  "Джинни! Медонӣ чӣ? Дар нерӯгоҳи хоидан рӯй аз ҳама ваҳшатнок ограбление. На пул. Уран! Плутоний! Зебо, ту понимаешь, ки ин паҳнкунандаи маводи радиоактивӣ, ва ҳеҷ кас намедонад, ки ӯ рафт. Ва медонед, ки боз... "
  
  Ҷо бедор дер гирифт, мошини худро дар танзимсозӣ ба худ азизи стансияҳои техобслуживания. Ин буд, ки ӯ дӯстдошта машғул шудан, зеро ки онҳо руководил он кӯҳна дӯстро, собиқ гвардияи аз Уэст-Вэлли, ва ӯ дида ҳеҷ бадӣ дар он аст, ки нақл дар бораи ин старому Максу, то ки касе назр барои нигоҳ доштан дар олами ...
  
  Джинни Нелсон чизе прошептала худ соседке тавассути trailing девори...
  
  Дар Марты Райан буд партийная хати....
  
  Дар Макса буд, бародар, соҳиби салуна...
  
  Ҳеҷ яке аз онҳо медонист, ки якчанд соатҳои қаблан, дар Калифорния, хурд бой гирифта, деревянную қуттӣ ба истгоҳи руизаминии ва ба поиграл бо он, то ки он бародари калонии на омад, забрал он ӯ ва омӯхтаӣ политсия, на ки пулис передала он экспертам, ки отнеслись ба он бо калон trepidation.
  
  Онҳо медонистанд, на дар бораи жестяной қуттии, ки буд заложена дар беморхона Денвера, на дар бораи пациентах, ки оҳиста-оҳиста умирали худи он на подозревая. Беморон, духтурон ва ҳамшираҳои.
  
  Ник надониста дар бораи чизе, ки аз ин хеле дертар.
  
  Дар аввал лучах субҳ пас аз рӯйдодҳои дар Уэст-Вэлли ӯ бо головокружительной суръати возвращался дар Ню-Йорк. Ошиқон қавӣ спала на заднем курсии; Джулия ва Чарли Хэммонд разговаривали ором. Дар пеш буд мошин AX, дар пеш буд мошин AX, бар сари чархбол AX ва бесарусомонӣ дар нерӯгоҳи хоидан.
  
  Сигнал ба панели запищал.
  
  Ник щелкнул выключателем. "Картерро ба ҳузур пазируфт. мегӯям, - гуфт ӯ.
  
  "Ястреб, дар ин ҷо", - гуфт ответный овоз. "Бештар аз он ки ман ба шумо мегӯям, яке аз шумо, то ки шумо ба отдохнете кофӣ. Ва ман ҳастанд, ки ба ту мегӯянд, N3, ба ман бовар кун. Вале ҳоло бо ман касе боз мехоҳад, ки ба сӯҳбат ба шумо. Бие, H19. "
  
  H19? - фикр Ник. Ки хислатҳои инро гир? Не H19.
  
  "Салом, N3", - гуфт овоз, ки дамида бегона шиносҳо. "H19 дар ин ҷо бо комилан нав ќабул pleasurable ҳангома. Вале, шояд шумо ҳоло на дар кайфияти барои онҳо дӯсти ман.
  
  "Хаким!" - крикнул Ник. "Ту косоглазый сола сукин писари!" Ва он шахсе расплылось дар улыбке, ки аз он истифода кардааст, аллакай бисер соат. "Чӣ шумо мекунед,, дар ин ҷо - е нест - е ки дар он шумо ба ҳеҷ қарор гирифт? Ки бо барномаи H19? "
  
  "Акнун ман сирри агент", - гуфт Хаким тира аст. "Оқои. Хоук дод, ки ман муваққатан вазифаи. Ман махсус фиристода, барои ислоҳ ту хато ". Сипас, овози ӯ боқӣ монд; ин буд, паст ва ҷиддӣ. "Мо дар бораи он гап мезанем баъдтар, Николас. Вале ман як хабари, ки, ман фикр мекунам, метавонад ба шумо дар хаваси. Дар ин ҷо аст, ки: ман ба хотир, ки ман дидам,, тамошо хирургом замина Клюге дар ҳамон як ҳизб дар Қоҳира. Рӯзи дигар ӯ тарк кишвар, ҷои таъинот номаълум - дар он шиноснома буд, бисер фарзандон, аз ҷумла Канада. На АМРИКО, балки Канада кофӣ наздик. Ман онро тасвир шумо мистеру Хоуку, ки махсусан интересовали ӯ дасти сунъӣ.
  
  "Сунъӣ дасти!" Ник выпрямился дар водительском курсии, ва Джулия отвернулась аз Хаммонда ва уставилась дар он.
  
  "Ҳа, дасти сунъӣ. Онҳо ду, зимнан неплохие. Доварӣ бо тамоми, дар тамоми он қадар тағйир ефт, вале, доварӣ аз тавсифи, ки ман қодир дод, Хоук гумон мекунад, ки медонад, ки ин мард. Номи ӯ буд, названо ман Мартином Брауном оид ба касб, коммивояжером дар баъзе узкоспециализированной ширкатҳо оид ба истеҳсоли таҷҳизот, ки аксаран отправляла он дар саросари ҷаҳон. Вале ин эҳтимол, ки он машғулият комилан дигар ва номи нест, Мартин Браун ва Яҳудо ".
  
  БОБИ ДЕВЯТАЯ
  
  Даҳум нафар
  
  Ангуштони шакли лоғар, қариб табиӣ, бьют оид ба металлӣ татуировке барабана дар полированной рӯи мизи. Овози пур кардаанд ҳуҷраи; дар повышенных хизмат мардон, вовлеченных дар жаркую деловую баҳсу. Ин дафъа пленка буд, ки махсус интихоб шуд, ба карахт зинда садоҳои, зеро ҳоло ғайриимкон ҳидоят повседневные парванда бо истифода аз наброскованных хабарҳо ва тасодуфӣ кӯтоҳ шепота. Буд аз ҳад зиед дар бораи роҳҳои бисер сухан.
  
  "Ту бояд ба ин боварии қатъӣ дорӣ, Хей Ҷей, ту бояд бовар дорам!" - воскликнул раиси, ва он овози садои
  
  
  
  
  дар атрофи мизи, чӣ тавр ба поющий вой разъяренного комара. "Мо метавонем муяссар фиреб аз худ слухами, ки шояд буданд подброшены дидаю дониста".
  
  "Ман боварӣ дорам, ки дар худ силах", - воскликнул Хей Ҷей. пробормотал. "Аввал он ман шунидам, ки ин ҳикоя дар Буффало, ва сипас боз дар як шаҳраки недалеко аз Indies ғарб Вэлли. Пас, чунон ба нақша гирифта шуд, ман связался бо Л. М Ӯ тасдиқ намуд, ки бо худ беҳтарин мавқеи ӯ дидааст, ки чӣ тавр чархбол афтод, ва мепоиданд барои поисковыми гурӯҳ хабар доданд. Фэн албатта мертв. Тавре Б. - Не, ман бояд ба ин боварии қатъӣ дорӣ. Вале ӯ связался бо ман, ки чӣ гуна бояд буд. Метавонад, М. Б., ки шумо шунида дар бораи он?
  
  "Нест, ки ое дураком!" - яростно завыл комар. "Гуфтам, ки ман ба шумо дар бораи ин,, ки агар худи ман медонистам ҷавоб? Албатта, санади like азиз ! Не, аз ноҳияи Б. П. Ман низ шунидам, чизе ба умного аз Ҷей Di аз шаҳри Ню-Йорк. Он чизе дидам, чизе намедонанд, танҳо чизе, ки Шуд ва русская зан баргаштанд худ меҳмонхона. Вале ман гирифта известие аз Каира. Ҳа-а-а, ман шунидам аз Каира! Ва египтянин, Садек, ускользнул аз мардуми мо нест. Шайтон медонад, ки танҳо он чиро, ки ӯ ошкор гашт ва он чӣ ки ӯ мекунад, бо худ ба маълумоти ".
  
  А. Ҷ. пожал плечами. "Аммо он ки ӯ метавонист ба кушодани? Ў хоҳад донист, ки мо пайдо, ва ӯ мефаҳмад, ки мо, вақте ки мебинад мо. Мо аз ин бохабар бошад,. Албатта, ӯ надидаам ба мо на пеш, на баъд мо ... э-э ... амалиет. Ва замина Клюге барнагардонидааст мо аст, ки тамоми маълумот ва тасвирҳо аз худ файлҳои. Ӯ ...
  
  "Оҳ, он иштирок доштанд, ба мо суратҳо, ҳа!" Марде дар боби мизи изобразил табассум, превратившую он шахсе, ки дар мертвую сари. "Ва ман мехоҳам ба қасоси он хеле дер аст, агар не, зимни боздид маълум гардид, ки мо метавонем ба истифода аз он дар оянда - дар ин маврид ман мебуд, хеле боварӣ дорам, ки он хранил пинҳонӣ нусхаи. Вале чӣ тавре, ки чи кор бояд буд, ки ба зудӣ ва бе привычной ғамхории. Ба! онҳое, пардохта египтяне собит бадтар аз ночиз аст. Неосторожное куштор ва неосторожный ҷустуҷӯ. Оҳ ҳа, он аст, эҳтимол, ки свинья замина Клюге - ман мӯҳтарам земляк, прогни он худо! - тамоили нусхаи картинок барои худ. Ва Седек на чунин фиреб, чӣ гуна назар. Ва агар буданд, суратҳо, Садек онҳо пайдо кардаанд ".
  
  "Вале суратҳо?" M. H. заговорил аввал. "Он чизе, ки ӯ метавонист пайдо, ва мо истифода аз онҳо битарсед. Он бузург кишвар, ва чӣ тавр ӯ ба мо пайдо?
  
  Металлическая дасти сахт ударила оид ба столешнице.
  
  "Ман ба шумо мегӯям, ки ӯ фиреб!" - прорычал нозук овоз. "Ӯ хоҳад, ба онҳо истифодаи хуб. Шумо метавонед дар ин ҳисоб. Ва ин на танҳо тасвирҳо. Ӯ дидааст, маро! Ман! Ӯ наметавонад ба ед доред; ӯ наметавонад чизе аз он кор. Вале он метавонад. Албатта, ӯ предпримет ин бениҳоят неумелые кӯшиши куштани он. Адские дандон, ман буд, ин корро ба худам! Аммо кофӣ дар бораи он. Он зиндагӣ мекунад; он опасен. Гӯе россиянка низ зиндагӣ мекунанд. Боз як хатари. Аз ин рӯ, мо бояд ба амал зуд ". Он горящие crevices дар назари рассекали мизи, ба монанди гармтарини корд, бо навбат впиваясь дар ҳар як мард. Присутствовали танҳо чор узви раесат, ки ба ғайр аз раиси; се гимнастика худ парванда дар Иелоти Муттаҳидаи амрико, инчунин ду нафар дигар ...
  
  "Мо бояд дар њолате, - идома дод пронзительный овози, - ки ва Чан ва Фэн мертвы. Ин маънои онро дорад, ки ҳамаи мо дар робита бо ниҳол буд ҳифзшуда дар як лаҳза ока. Хеле афсӯс, ки мо наметавонем ба тавлиди минбаъда иваз дар нерӯгоҳи хоидан, аммо пешниҳоди ман ин аст, ки мо бояд аз іисоби худ удачливыми, ягонагии он, ки мо анҷом додаанд,. Вақте ки наступит рӯзи L, мо бе меҳнат андешидани ниҳол. Ва то мо ба он ҳамаи доранд зарурӣ барои генералии репетиции ". Пергаментное шахс боз раскололо ухмылку мертвой сари а вазнин китфи сжались. "Пеш аз шумо чор - дастурамал. Хонда шуд ва записывайте муқаррарӣ. Бо дигарон свяжусь худаш. Минбаъд мо активизируем ҳамаи амалҳо, бахусус алоқаманд бо маводи бо заводи. Мо се мардум дар маҳалҳо займутся он расидаро. Шумо, A. J., приложите иловагӣ кӯшишҳои ва примете ЛСД. Шумо хоҳед дид, ки ман дод, то ки истифодаи он дар љодаи аз отключением қувваи барқ. Шумо, C. F., хоҳад, муроҷиат намоянд бо загрязнителями. О. Д., ҳамон, вале шумо сконцентрируетесь дар водоснабжении. Ҳ. М., шумо останетесь дар ин ҷо ба ду рӯз. Шумо дурдаст, калиди барқ? Хуб аст,. Шумо активируете ӯ мутобиқи дастурҳои ва сипас вернетесь дар меҳмонхона, барои насб кардани шумо ирсолкунанда ва қабул кардани зангҳо. Худи ман поеду ва позабочусь дар бораи он, ки ҳамаи нақшаҳои мо сбывались. Мо дар ин ҷо дигар встретимся. Ин метавонад хатарнок. Дигар худ ӯҳдадорӣ, Яъне М., хоҳад иборат аст, барои хабар расондан аз ҳама гуна ҳаракатҳои тафтишотӣ дар ин ҷо, дар Канада, дар оянда якчанд рӯз, баъд аз он ки шумо ба даст минбаъда амрҳои. Дар хотир доред, - ҳозир мо кор бар генералии репетицией. Он ҷо метавон танҳо як. Ин бояд шавад муваффақияти, он бояд разрушительно! Ва баъд аз ин ... оҳ, пас аз ин! "Боз отвратительная табассум, чун злорадство Марг дар склепе."Баъд аз ин ки охирин торикӣ. Рӯзи L ва дар охири. Тамоми Амрикои Шимолӣ хоҳад буд, мо ".
  
  
  
  
  Ӯ чуқур ва манъ ва е маҳдуд мекарданд вздохнул ва откинулся пеш аз ба фикр дар бораи ҷалоли, ки ожидала пеш аз он ва чин ҷодугароне, ки бисер даст пардохт ба ӯ. "Хуб мебуд, - фикр кардам ба ӯ. хуб, онҳо бояд.
  
  Сипас ӯ якбора наклонился ба пеш, ва онро ба нармӣ сахт ангуштони погрузились в сандуқи.
  
  "Ман низ як суратҳо", - проговорил ӯ. "Изучите онҳо. Запомни шахси. Ин он одамоне, ки мо бояд барои ҷустуҷӯ. Ин одамон, ки мо бояд бипарҳезанд, е куштани. Мувофиќи маќсад аст кушт. Панҷ барад. 5. Изучайте онҳо! "
  
  * * *
  
  Нӯҳ таріи ду - ҳафт ҷамъи як - ҳашт. Ва восьмым Яҳудо буд. Дар он афкори онҳо буд, шакке нест.
  
  Ник откинулся пеш дар тайера ВВС ИМА ва закрыл чашмони. "Шукри худо, ки барои Ҳаким", - устало фикр кардам ба ӯ, - "Афсӯс, ки воссоединение буд, чунин кӯтоҳ ва безрадостным, аммо вақте ки ҳамаи ин ба фасод хоҳад улажен, ба онҳо предстояло ҷуброн ин яке адским трепом - Ник, Хаким, Valentines ва Джулия". ва шояд, ҳатто Хоук.
  
  Дар он сари ва дар ҷайбатон нигоҳ доред буданд, суратҳо. Онҳо даҳ. Нӯҳ буданд копиями хабарнигори, ки Хаким нишон дод, ки дар хонаи замина Клюге, ва дар байни онҳо буданд, шахси фальшивых Парри ва Хьюза. Даҳум буд, набросок, дод аз хотираи Хакимом, ва мысленный тарзи Ника буд, ранги ӯ буда острыми болохонаи чат доранд дар бораи ин шахс. Ошиқон подтвердила асосии достони; вай нӯҳ буданд, чунин ҳамон тавре ки Ҳаким. Нӯҳ таріи ду тарк ҳафт... плюс яке медиҳад, ҳашт... ва восьмым зинда марде буд аст, убивающий Яҳудо, шахсе, ки чанд маротиба пешниҳод таҷриба хизматрасониҳои худро, аз он сабаб, ки бештар хоҳад - ба шарте, ки ин иштирокчии озмун разделял пугающую нафрат Яҳудо ба Западному ҷаҳон.
  
  Ник задремал. Ню-Йорк ва Indies ғарб Вэлли мардум дур паси он; West водии кишит иловагӣ нигаҳдорӣ мешавад, AXEmen ва сахт мальчиками Ҷ. Эгберта; Ню-Йорк боз благословлен присутствием Валентины. Вале ин дафъа ӯ розӣ шуд, ки замаскироваться, ва дар Ҳаким низ аҷиб буд, шахсе.
  
  Джулия наздик бо Лақаби потянулась дар хоб, ва прядь нав нур мӯи тарк вай нав ба кӯдаки кабуд корпартоӣ симро хостем, ба чашмони. Онро ба назар чунин скандинавкой, мисли худи Ник; Тањририяи шӯъбаи AXE дод, ки онҳо ҳарчи ў монанд шудан мехостед ба бародарон ва сестру Viking.
  
  Ник пошевелился ва дар назар вай. "Амалан кровосмесительный", - пробормотал ӯ.
  
  Джулия боз потянулась. "No инцеста ҳоло, братишка, - сонно напевала вай. "Ту хурд Ингер ниез дорад, ки дар рухсатӣ ҳастам".
  
  "Ту соҳиби ин, гаронбаҳо ман худ, - гуфт Ник, взглянув бедор. "Мо сол меоем, аз дар Монреаль, тақрибан пас аз даҳ дақиқа. Давоми рӯз хоб худро тамом.
  
  Ки ин буд. На танҳо он, балки дар бисер соат пеш.
  
  Онҳо поселились дар ҳамсоя одноместных ҳуҷраҳои скромного hotel "Эдвард" ва қариб ки фавран уехали дар обзорную экскурсию. Вале онҳо буданд, вооружены на танҳо фотоаппаратами, ва онҳо диданд пулис қитъаҳои муниципальные раесат, сайеҳӣ идораи ҳайвоноти, дафтарҳои ширкатҳои ҳавопаймоии, меҳмонхонаҳо, тарабхонаҳо ва - шахси. Аз ҳама бештар онҳо барои шахс. Бо гузашти вақт онҳо расстались, договорившись ҷавобгӯ барои нӯшокиҳои дар сатри Princess hotel Monte Royale.
  
  * * *
  
  Ҳангома дар Муттаҳидаи амрико аз оғози нарастать.
  
  Аввалан, он буданд, ки ҳафтаи даврӣ blackouts қувваи барқ, смога, оби ифлос кроваво-сурх кӯлҳои зери утренним офтоб. Сипас ногаҳон оғоз сӯҳбатҳо, дикие овозаҳо дар бораи он, ки рӯй ба Indies ғарб Вэлли.
  
  Дар айни замон нав мушоҳида мигающих летающих тарелок дар давлати Миенаи Ғарб.
  
  Боз як кӯл, кроваво-красное.
  
  Қодир дар Дариене, штати Коннектикут. Дар Дариене!
  
  Сипас ҳамшираи дар беморхона Денвера обнаружила аҷиб зарф дур дар хамелеон ман барои lingerie ба. Вай бедор дежурного стажера худ ошенаи. Ӯ хабар дод, дар ин бора ба сардори. Он сардори политсия боиси.
  
  Чизе, ки дар бораи он гуфта мешавад пулис, буд, ки дар мактабҳои рӯзонаи таҳсилоти умумӣ гузошта мешаванд.
  
  Ин буд, незадолго пеш аз он, ки загадочные контейнерҳои табдил popping дар свалках, kitchens аз тарабхонаҳо, ночлежках, вагонҳои роҳи оҳан станциях ва раздевалках дар саросари кишвар. Аксари онҳо буданд, безвредными. Вале баъзе аз онҳо буд,.
  
  Онҳо қарор гирифт, ки дар масофаи садҳо, ҳатто ҳазорҳо мил аз якдигар, безобидные қуттии ва хатарнок. Вале ахбор распространились зуд. Ва худи ҳамин факт, ки қуттиҳои пароканда шуданд, то ба таври васеъ, способствовал табдили тарс қариб истерию. Ин чунин маънӣ дорад, чӣ мегуфтанд одамон, ки байни онҳо буд бешумор ба душманони. Е чӣ тавр боз ҳам онҳо метавонанд паҳн худро предательство то дур ва ба таври васеъ? То ин вақт онҳо буданд, комилан мутмаин ҳастед, ки доранд, душман, ва касоне, ки бовар надорад, ки дар пришельцев аз фазои афтод, ногузир оғоз бибандад ҳар офат, калон ва хурд, бо як манбаи. Сурх.
  
  Ва онҳо буданд, ки ҳақ ҳастед. Вале аз худ маҳал ба онҳо буд, ки имконияти мефаҳмем, ки happenings бо онҳо буд, бо сабаби на аз дигар, ки чӣ тавр як гурӯҳи хурд сверхквалифицированных саботажников, мусаллаҳ химикатами, кинопроекторами бо батарейным хӯрок, красителем, осон электроникой. дастгоҳҳои бесим ва смертельной истихроҷи бо корхонаи West Valley. Ба онҳо нест ва бадие, ки дар сари он, ки рақиби он ба таври васеъ распространял танҳо аз сабаби он, ки ӯ совершал зуд ва самаранок истифода бурдани авиалиний дастрас барои ҳама.
  
  
  
  
  *
  
  Ник вориди меҳмонхонаи "Монти Рояль" дар чанд дақиқа пеш. Буд, табиист, ки ба истифодаи ин вақт, пурсидани саволҳо ҳамон масъалаҳое, ки ӯ задавал дар ҷои дигар дар давоми рӯз, балки аз он буд, онҳоро ба таври худкор ва бе махсус умед. Бузургтарин онро ташаббуси буд, дар ҳавопаймо, выписавшая чипта Парри, ва аз ин рӯ бефоида. Мисли ҳамаи он дигар кӯшишҳои.
  
  Ва аз ин рӯ, вақте, ки мудири hotel ва он детектив бо сожалением покачали головами, ӯ тамоман нест, ҳайратовар буд. Онҳо просмотрели ҳамаи суратҳо, аз ҷумла, набросок Мартин Браун дод Хакимом, ва дар байни онҳо буд, ҳеҷ як, ки онҳо фаҳмидем мебуд.
  
  "Зебо аст, табиї-ҷустуҷӯи мардон", - шарҳ мудири hotel. "Танҳо касе, ки бо ришу, ки ин бача бо черепным шахси умуман на ба ки монанд. Вале ту остаешься дар ин ҷо, ва ман уточню дар назди мудир ва прислуги.
  
  Ник монд ва поговорил бо менеҷер.
  
  "Бовар намекунам, ки онҳо буданд, дар ин ҷо меҳмонони", - гуфт Ник, танҳо ба чизе мегӯянд. "Воқеан, то чӣ андоза ба ман маълум аст, танҳо яке аз онҳо - бородатый мард - вақте ки-е буд, ки дар Монреале. Ман фикр мекунам, ки онҳо бояд, ки бор мулоқот кардам ҷое, вале ҳатман дар ин ҷо. Ва ҳол он ки мо медонем, ки ин инсон аст, ӯ ламс эскиза Яҳудо, - як раводид ба Канада. Шояд онҳо обосновались дар кишвари шумо ".
  
  Мудири криво улыбнулся. - Умедворам, ки ба ман ҷои. Ман мехоҳам ба фикр мекунам, ки ман укрывать банду байналмилалӣ дуздон ". Ник бо номи онҳо то ба вдаваться дар тафсилоти, ва ин принесло ҳамкорӣ, агар мушаххас натиҷаҳои.
  
  Сипас шахси мудири застыло, ва дар он назари появилось кунҷковӣ.
  
  - Укрывают онҳо, - слабо повторил ӯ. "На ба сифати меҳмон. Албатта, на ба сифати меҳмонон, дар акси ҳол ман мехоҳам ба ростӣ дида баъзе аз онҳо, ҳадди ақал. Агар танҳо онҳо буданд, замаскированы? Аммо... шояд онҳо нуждались дар тахташро. Зеро онҳо умед надоштанд, ки ба онҳо бубинанд. Бо аввалин маротиба зиед мебошад. Ва ба шумо мегӯям, ки фикр мекунед, ки онҳо бояд буд, бошад, ки ба пешвози?
  
  "Ҳа, ман ҳамин тавр фикр мекунам", - якбора гуфт Ник. "Ки ту некӯтар аст?"
  
  Мудири хеста уперся ду дасти ба буридани edge мизи. "Мо баргузор гардид, odaları", - гуфт ӯ пурзӯр. "Алоҳида баргузор гардид, odaları. Баъзе ширкатҳои истифода аз онҳо барои маҷлисҳои шӯрои директорони е махсус банкетов. Қисми бештари онҳо истифода мешаванд, танҳо аз рӯи таъиноти махсус. Аммо яке-ду ширкат сдают онҳо дар як мӯҳлати. Онҳо доранд, баъзе ашеи хом, худ калидҳои. Ҳатто махсус қасрҳои. Мо ҳеҷ гоҳ мебинем, ки ин одамон дар осмон ва уходили - онҳо қабул мекунанд, чунин чораҳо аз сабаби хеле секретного хусусияти бизнеси худ. Ман набояд ҳатто як сухан аз ту, кӣ ба онҳо чунин ...
  
  "Вале хоҳӣ", - настойчиво гуфт Ник. "Шумо бояд. Ман неинтересно дахолат дар невинные парванда; Ман барои як гурӯҳи хеле хатарнок. Дузд? Онҳо қотил, мужик! Ман бояд донист,.
  
  Мудири уставился дар он. "Ҳа", - гуфт ӯ. "Ман фикр мекунам, ту беҳтар донад. Яке аз ҳуҷраҳои истифода отделением ҳукумати Канада, ва онҳо истифода бурда он, ки аллакай чандин сол. Ман ручаюсь барои онҳо, то ҷаҳаннам нест замерзнет. Дигар - Canadian Ceramics, Ltd. Ба ман гуфтанд, ки то ҳол дар раванди сохтмон, бинобар ин онҳо ҳеҷ худ доимии дафтари. Ман дидам, яке аз онҳо танҳо як рӯз. Гуфта наметавонам, буд, ки ое ин яке аз ин мардон ба худ ба хабарнигори. Ӯ буд, пиронсол, седой, знатный. Омода всевозможные маълумотнома ва тавсияҳои ва пардохт барои ним сол пеш аст. Вақт исрор ба мутлақ ҳифзи асрор, зеро он ширкати внедрила революционно раванди нав дар марҳилаи банақшагирӣ ва наметавонист аз он шароите, ки рақибон донист, дар ин бора. Ман аллакай бисер вақт шунидам, ки чунин таърих. Пас, албатта, ки ман ...
  
  - Купился, - хатм барои он Лақаби. "Табиист. Ва шумо тасаввур мекунед, вақте ки онҳо мегузаронанд худро маҷлиси? "
  
  "Нест, нест. Онҳо меоянд ва начандон асосан еабук, чӣ ҳукуматӣ ва мардум ...
  
  "Ман мехоҳам ба дидани ин ҳуҷраи", - гуфт Ник, направляясь ба хона.
  
  "Худи отвезу шумо он ҷо", - гуфт менеҷери ва сарф Ника тавассути вестибюль.
  
  Онҳо якҷоя обошли бинои баромада ба тарҳи чаҳорчӯбаи танг асфальтированную роҳ, ки боиси ба отелю.
  
  "Алоҳидаи ашеи хом, тавре ки мебинед", - зикр кард мудири.
  
  Ник дид. Онҳо буданд, на танҳо бо, балки ограждены паст кирпичными деворҳо, пешбари алоҳидаи подъезды. Дар сурати оқилона осторожности даҳ нафар ва е ду дюжины мардум ба осонӣ метавонанд омада ва тарк асосан еабук.
  
  "Ташаккур", - гуфт Ник. "Дар ин ҷо ин? Хуб аст,. Ман пойду як. Ва он кивок означал рад.
  
  "Вале чӣ тавр? Ман ҳеҷ калиди.
  
  "Ман кардам."
  
  Ник дождался, то он проводник скрылся аз хотир нигоҳ доред, ва сипас принялся барои кор бо махсуси отмычкой. Бархўрди буд, дар ҳақиқат хитрым.
  
  Ва ин буд, прикручено аз даруни.
  
  Ӯ кор ором, методично, радуясь засову дохили, зеро ки он албатта, бояд маънои онро дорад, ки он ҷо касе буд.
  
  Произошла силсилаи паст паши. Ӯ подождал дуюм, вале чизе шунид дохили, ва отодвинул парда.
  
  Баъд аз он боздошт узком долони нест ва запер барои худ дари. Ӯ боз дар боздошт ба послушать.
  
  Ҳеҷ чиз.
  
  Буд прочная деревянная дари.
  
  
  
  
  Расидани охири коридора, ӯ бесадо заскользил ба он. Ӯ низ буд заперт.
  
  Ӯ гирифта, ба он ва скользнул дохили.
  
  Ин буд, калон маҷлисгоҳи бузург олиҷаноби суфра. Мизи буд, пуст, ва ҷои атрофи он буданд, холӣ.
  
  Саросари ҳуҷра шуд, боз як дари. Ҳамон буд, полуоткрыт.
  
  Ник потянулся ба Вильгельмине ва бар мо омад ба дари.
  
  Ҳуҷра барои он буд, маленькой, каме бештар туалета ва калон мард бо ҷазои нисбатан сабуктар иваз шахсе нишаста, ки барои суфра ва стучал оид ба связке калидҳои. Ва ин буданд, калидҳои аз пишущей машинки.
  
  Азбука Морзе буд, ба забони, ки Ник медонист кофӣ хуб, то фикр. Ба ӯ лозим буд, бас, тарҷума ва гузаред кадом ягон паем. Ӯ прижался ба девори худ, дар наздикии крошечной хуҷраҳо ва прислушался.
  
  "M. H., M. H., M. H.", - шунид ӯ. "Заходите Т. С. Заходите дар Т. С. Ҳисобот. "
  
  "Т. С., Литл-Рок. Т. С., Литл-Рок. Stinkbomb дар негритянском бахши бедор таҷовузи кӯдакон зиеда аз беспорядки. Дар тамоми шаҳр дар напряжении. Дар анҷом тасарруфи қуттиҳои тибқи M. B. фармоиш, бо вуҷуди мураккаб намоянд. Ҳама бо гумони ҳикоят ба незнакомцам бо сумками. Қариб напали, вале сбежали. Аммо ҷадвали выкинули. Таъхир монеъ иҷрои минбаъдаи лоиҳа. Инчунин копы дар баромадгоҳҳои аз шаҳр, дар вокзалах ва ғайра. Хоҳад оқил кӯшиши ғамхорӣ. Дархост маслиҳат. Бар."
  
  "M. H. ба Т. С. ое шумо бехатар манзил аз он ҷо, ки бошед? Бар."
  
  "Кофӣ бехатар. Рундаун-меҳмонхона дар Орваль-стрит.
  
  "Бар қавми ман ҷонишини ман дар он ҷо барои ба роҳ супоришҳои. Наметавонам посоветовать ба таври дигар, то M. B. медиҳад дастурамали. Он метавонад ба шумо муроҷиат бевосита, аммо ҳадс дар он аст, ки ӯ аллакай расидааст, ки шумо ноҳия. Метавонам танҳо пешниҳод ба шумо мунтазир бошед дар меҳмонхона ва такрор тамос тавассути ду соат. Бар."
  
  Ник шунид плавный ангуштзании переключателя ва сипас якбора скрежетание стула. Portly русия мард громко зевнул ва поднялся ба пойҳои. Он бузург аст, гулнақшҳои вырисовывалась дар дверном проеме наздик бо Лақаби.
  
  Ник откинулся пеш ба набраться қувват, ва он гоҳ рванулся пеш. Бунедӣ, дар интизори Вильгельмины якбора, свирепо ударился дар бораи висок зиеди инсон; сипас зарбаи каратэ бо дасти чап Ника вонзился топором чуқур ба гардан.
  
  M. H. афтод бе садо.
  
  Ӯ шахсе буд, зеркальным отражением яке аз картинок Ҳаким.
  
  Ин дафъа Ник на рисковал. Ӯ рӯза гирифта, маслиҳат липкую ленту, ки ӯ қариб гум кардам умед истифода, ва связал он даҳони дасти тағоям. Ва вақте ӯ ин корро кард, ӯ гирифта ночизи шприц ва пузырек аз дохили капсулањо кард, укол в вену Ҳ. М.
  
  Дар маленькой комнатке қарор гирифт хурд шумо ирсолкунанда-қабулкунанда ва як пурра упакованный ҷомадон, Ник зуд дидам ба ҳам ва сипас нащупал хурд калиди барои лацканом. Вшитое дар он куртку двустороннее радио буд, на бештар аз портсигара, вале буд тавоност ва имрӯзӣ.
  
  "N3 дар AX HQ", - пробормотал ӯ. "Харидорон афзалияти асосии барои Хоука... Ҷаноб? Пайдо зацепку дар меҳмонхона Mont Royale. Ман верну онро ба ту. Ва то ки дар ин ҷо боз як аст, ва ӯ маънои онро дорад, ҳадди суръати: яке аз ҳафт аст, дар Литл-Роке, дар захудалом меҳмонхона дар Орваль-стрит, ва ӯ приказано мондан нест. Вале ӯ наметавонад мондан дар он ҷо муддати дуру дароз, то, ки ...
  
  Ӯ хатмкардаи худ паеми равшан. Пеш аз ӯ хатм, ӯ шунид нозук овози Хоука: "Садек! Фавран ба бузургони қавмаш, маро ба ин ҷо, Садека. Хуб, Шуд. Хуб аст,. Дар охир ба хотири худо! Бар.
  
  Баъдӣ занги рафт Джулии. Ӯ метавонист шунидан садоҳои офтобӣ дар бораи бар дар заднем робита.
  
  "Купи худ шаробе, кукла?" - соблазнительно гуфт ӯ дар ночизи микрофон.
  
  "Заблудись, засранец", - якбора гуфт вай. "Купи худ, ки менӯшед. Ман истироҳат ба дорам ҳайрат шуда."
  
  Ӯ интизор изучая як мошини пеш аз ӯ. Ин буд, ғайриоддӣ дастгоҳ, вале ӯ қарор кард, ки метавонад ба он кор.
  
  Қабулкунанда Ҳ. М. оғоз пищать.
  
  "L. M. Норфолк. Л. М., Норфолк, - гуфта мешуд дар он. "Низомнома дар бораи хусусиятҳои иҷозатномадиҳӣ M. H., ворид, M. H., ворид, M. H."
  
  Ник щелкнул переключателем интиқоли. Ӯ дид, ки пинҳон дуюм калиди дар пушти крошечной мошинҳо ба таври худкор срабатывал, вақте ки ӯ ба сухан оғоз интиқоли.
  
  "M. H., M. H., M. H.", - кӯфтанд, ки ба вай. "Заходите, Л. М. Рафта, Л. М. Репорт".
  
  Пауза. Сипас: "Ҳ. М. Дархост. M. H. Дархост. Шумо ламси дигар. Чизе нест? Дархост. Запросите иловагӣ идентификацию ".
  
  "Хуб, Никска", - прошептала Джулия ӯ дар гӯш. "Ман буд, тарк бар. Аз ҳад зиед шунавандагон. Ман дар дамской ҳуҷраи. Ва ту ба он ҷое, хислатҳои инро гир? Говори, як дӯстдошта ".
  
  - Х. М., Ҳ. М., Ҳ. М., - постучала ќўрѓонтеппа. "Занг аз худ."
  
  "Интизор шудан, Джулия", - прошептал Ник. "Даст ба сӯи ту ба воситаи як сония".
  
  Он ангуштони бозӣ бо клавишам.
  
  "M. H. в. Л. М., -, кӯфтанд, ки ба вай. "Ҳа, ки чизе нодуруст аст. Фаъолият дар меҳмонхона. Кофтукови гумонбаршуда. Б. П. бояд гуфт. Бояд ба зудӣ аз ин ҷо шумо тарк. М. Б. получим post оянда якчанд соат. Постойте - касе, ки хоҳад расид. Бар, вале интизор шудан! "
  
  "Джулия, детка", - гуфт ӯ дар микрофон, - "выйди аз меҳмонхонаи обойди туров боли, выбери дуюми роҳ бо кирпичными деворҳо ва подай сигнал ТОПОР". Дар роҳи отправь мансаби Хоку, ки яке аз мо чӯҷаҳои зиндагӣ дар Норфолке. Тафсилот дертар, вале ҳоло ман дар дигар хати ".
  
  Ӯ боз ба он ҷалб карда шаванд. "M. H. то L. M. Safe то ки, вале аз ҷустуҷӯи наздик. Шумо ҳисобот, зуд. Ман перешлю ба M. B. агар ман уйду аз ин ҷо.
  
  
  
  
  Поторопитесь, Л. М. Поторопитесь ".
  
  "L. M. ба Х. М.", - паи ҷавоб, ва ин дафъа постукивание бо дигар интиҳои буд, ки чунин плавным, чунон ки пештар. "Хабар зерин. Ҷойгир шуд зарф дар дилгирона, ВМФ. Оғоз ваҳширо блюдцем. Чап загрязнители смога дар ҳашт ҷойҳои гуногун. Дархост тафсилоти мушкилоти бо дасти худ. Бар."
  
  - Ваќт надорам, - настойчиво, кӯфтанд, ки ба Лақаби. "Бояд фавран тарк. Охир фармоишҳо аз M. B. барои шумо зерин. Бар қавми ман ҷонишини ман дар ҷои. Ӯ свяжется бо шумо шахсан дар робита бо кризисной вазъи. Шумо бехатар манзил? "
  
  "Кофӣ бехатар. Мотель "Скайлайн", 17-уми самт.
  
  "M. H. Л. М Мемонанд дар он ҷо ва риоя намешавад. Не зарурати калон тревоге, вале бояд эҳтиет. Ое кӯшиш накунед, тамос бо дигар. М. Б. е ман ин корро ҳарчи зудтар. Бар."
  
  "Вале ман гузашта дастурамал ..."
  
  Ник заглушил гӯш кардани худ аз худ.
  
  "Тағйир дода шуд. Шумо подчиняться нав приказам. Охири алоқа."
  
  Пауза. Тук-тук. "Бигиред. Бар."
  
  Ник усмехнулся дар бораи худ, вставая бо маленькой мошинҳо. Ӯ буд, омода аст бо назардошти нав зангҳои воридотӣ ва ӯ низ. Ин дафъа ба ӯ хушбахт буд, ва агар ба ӯ lucky ва минбаъд ӯ метавонад нишаста дар ин ҷо ва бо назардошти паемҳо, то ҳамаи онҳо позвонят, ва Хоук хоҳад онҳо забирать як дигар.
  
  Мутаассифона, ӯ то ҳол намедонист, ки дар бораи скрытом переключателе дар қисми пушти мошинҳо, ки муқаррар шуда буд. Ҳ. выключился, вақте ки ӯ бархоста, ба потянуться, ва ин сработало ба таври худкор вақте ки Ник оғоз интиқоли. Ӯ то бидонед, ки ба он буд, ки пайваст вақтсанҷи, ки ӯ ба таври тасодуфӣ ба чап он дар низомнома "- фарогир".
  
  Ник боз заговорил худ ночизи микрофон, вақте ки ба сухан оғоз обыскивать упакованный ҷомадон. "N3 ба Хоку. N3 дар Hawk. Минбаъд дар Норфолк боиси. Бешубҳа, Норфолк. Вирҷиния. Хиебони ҳаминро зарф, гӯе радиоактивный, дар роҳҳои блоки ВМФ. Худи худ пайдо кардан мумкин аст, ки дар мотеле Skyline, Норфолк, дар Масири 17. "
  
  "Хуб аст. Ман аллакай як нафар ... хуб, касе ки ... дар роҳи дар Норфолк, - баргашта Хоук. "Кадоме аз онҳо ин перспектива?"
  
  - Намедонам, - сард гуфт Ник, роясь дар чемодане. "Инициалы, ки ӯ истифода мебарад, дар ҳоли ҳозир, - Л. М. Вале ӯ прислал акси худро ҳамроҳ бо худ паеми ..."
  
  "Хуб, хуб, кофӣ дар бораи он. Вале ое шумо медонед, ки буд, ое ин ба Яҳудо? "
  
  Ник покачал сари ӯ дар невидящий микрофон. "Ин буд, Яҳудо, албатта Яҳудо. Дар Литл-Роке низ буд. Онҳо ҳам мунтазир ҳастанд фармонҳои аз M. Б худаш. Мартин Браун, раҳбари. Е ин Брюн, е чизе дигар? Дар байни чизҳои дигар, ман ҳоло разбираю ҷомадон, ки, аз афташ, бояд буд, ки берун аз ин ҷо M. H. бача. Ман гумон аст, ки ин танҳо яке аз чанд, дигарон аллакай дар истифода ҷое дигар. Ин бояд дод скептикам баҳона ба шумо ҳайрон - дар он бештар вкусностей аз мард болишти Fuller Brush ".
  
  "Интизор шудан", - гуфт Хоук ва заговорил бо касе ба шумо наздик бо ӯ. "Хиебони Л. М. Норфолк. Оповестите мо курьера, фавран ирсол reinforcements. Мегӯянд, ки он аст, ки дар мотеле Skyline, дар Масири 17. Дар двухместном! Хуб, Шуд.
  
  Ник суханро азназаргузаронии. "Загрязняющие моддаҳои, ки ба шумо лозим аст? Ое интихоби худро. Қодир ба ту лозим аст? Мо бисер! Ту кофист вонючих доруи? Инро гир ба хона упаковку аз шаш ". Ӯ тасвир content Хоуку, то зуд разбирал он.
  
  Як хурд кинопроектор бо ду ғайриоддӣ широкими шикофҳо, ду линзами ва ду сопутствующими рулонами филми. - Тайер поспорить, трехмерные мисли пештара порчаҳои яхинӣ табақ, - гуфт Ник.
  
  Бузургтарин плоская банду доруи угольного ранг, вызывающих дилбењузурї то ноздрей. Канистра бо желатиновыми колпачками-қоидаҳои наполненная баъзе пардохтпазир. Ҷуфти кусачков. Танҳо электронӣ дастгоҳ бо ночизи поршнем ва вақтсанҷ - чизе монанди сверхсовременной нусхаи динамитного детонатора, ба истиснои он, ки он ба назар мерасид, ки буд, ният таркиш е заклинивания электрических занҷири.
  
  "Хуб, чизи дигаре боқӣ хоҳад монд", - гуфт Хоук. "Ман фаҳмидам. Ман пришлю инсон мегирад шумо ирсолкунанда: ман намехоҳам, ки шумо соатҳои нишаста буданд, дар заднице ва chatted, то ба. Дорӣ, дигар мешавад. Ман дар алоқа."
  
  Дар гӯши Ника раздался осон ангуштзании, ва Hock намояд. "Сард сола иблис", - фикр кардам Ник ва сипас поднялся ба пойҳои сабаби ба стука дар входную дари. "Лиззи Борден трепетала", - подсказывал ӯ ритми ва ӯ медонист, ки он посетительницей буд Джулия.
  
  Ӯ дидам дар шиносон хислатҳои шахси Ҳ. Мард буд, берун аз хона ва хоҳад монд он ҷо то он даме, ки духтурон AXE на разбудят онро аз противоядия. Ӯ боз метавонад, ки ба гап. Ва шумо ирсолкунанда ҳам буд, дар ҷое, ки бошад мардум, ки ба он истифода бурда мешавад.
  
  Парванда аз љониби тамоман бад.
  
  Ӯ дод, ду марҳила аз крошечной хуҷраҳо.
  
  Таркиш буд, то внезапным, ки охватил он пеш аз он ки ӯ онро шунид.
  
  Бо шипящим, свирепым, оглушающим ревом ва мучительным треском металлӣ хурд ҳуҷра дар паси он ва выбросила летящие ахлот дар калон, ба ҳуҷраи. Осколки меноманд, гипса ва дарахт брызнули берун, ки агар шањ аз пушки; комки ва осколки обжигающих снарядов даст он затылку. Ник афтод, ки чӣ тавр вол дар бойне.
  
  Шумо ирсолкунанда доставил охирин паем.
  
  
  
  
  
  
  БОБИ ДАҲУМ
  
  Ду бар ду
  
  Он мард бо искусственными дасти худ нишаста, опустив як кулоҳ ба чашмони ва интизори он буд, ки то охирин лаҳзаҳои пеш аз нишастан дуюм дар як рӯз ба парвоз. Аммо ӯ буд, настороже ва мепоиданд.
  
  Ҳангоми занги камолот парвоз ӯ неторопливо поднялся ва спустился оид ба трапу, ид дар улыбаясь дар бораи худ. Ӯ фикр мекард, ки ба сафар ба Иелоти Муттаҳидаи амрико ва ба воситаи онҳо дар пайи меҳнат, агар танҳо дар як буданд, шаҳодатномаи шахсият ва шиноснома дар ҳамаи ҳолатҳои имконпазир. Ва касоне, ки назди ӯ буданд, - беҳтар аст, ки шумо метавонед буд купить барои пул. Ҳамон таъқиботи ва он одамон.
  
  Ӯ деҳот дар ҳавопаймо ва послушно пристегнул камар амнияти.
  
  Дар маҷмӯъ ӯ бо мо бошад бо. Буд, мебахшед, Б. П. ва ниҳол, вале онҳо кардед худро асосии вазифаи. Акнун лозим буд, ки танҳо кор бо удвоенной эҳтиет, ва ӯ привык ба ин. Ҳатто савол дар бораи аз нав штабе буд, аллакай ҳал; вай пешакӣ ҳал шавад, зеро требовалось ҷои барои нигоҳдории украденных мавод аз Ғарбии водии.
  
  Ҳа. Парванда аз љониби тамоман бад. Рӯзномаи гузоришњои дар радио; тамоми буданд хушнуд. Ҳанӯз ду рӯз е, ва вақти он расидааст, ки барои охирин, смягчающего номӯътадили пеш аз рӯзи L.
  
  Барои ҳазорҳо мил аз ин ҷо ба дигар мард высказывал фикрҳои монанд. Ӯ буд, ки либоси дар тусклую армейскую шакли, ба монанди одамоне, собиқ бо онҳо; аммо онҳо тоҷикистонро олии низомии зеҳни худ мебошад.
  
  "Мо входим дар нимсола ниҳоии - гуфт генерал Куо Си Тан аз тихой ифтихор. "Мо ба қувваи худ доранд ба авҷи омодагӣ ва шартҳои барои тарафи дигар қариб созрели. Яҳудо ба амал хуб аст. Империалистические сагҳо аллакай залиты страхом. Ба ӯ лозим аст, ки танҳо интихоб муносиб лаҳзаи, мо Иуде, ва он гоҳ ба он хоҳад кунед рафти. Ин хоҳад ниҳоӣ смятеение, бесарусомонӣ. Сипас мо переезжаем ".
  
  "Начинаешь фикр мекунам, ки мо гардиши ҳатто хоҳад зарурат", - презрительно проворчал Ое Tu Мэнь. "Шояд, ки як тарс хоҳад кофӣ барои шикастани бумажного сураи нур. Сипас, мо метавонем ... ва ... музокирот дар худ шароити.
  
  "Шояд", - гуфт Куо Си Тан. "Вале бубинем, ки бубинем. Албатта, тарс ва деморализация - мо top дӯстӣ. Вале вақте, ки маблағи умумии ҳамаи тарсу меравад бо таври васеъ распространившейся необъяснимой тьмой ... оҳ, чӣ қадар ҳам калон имконияти мо ягон пайдо барои истифодаи Силоҳи! Аммо чунон ки ман гуфтам:, мо бояд мунтазир бошед, то бингаранд - интизор хеле каме - ба дидани, аз закончатся бозиҳои, генеральная репетиция. Он гоҳ мо хоҳем кард, ки амал, мувофиқан. Вале ҳама чиз вобаста аст, аз Яҳудо ".
  
  * * *
  
  Дар он гӯшҳои доносился лепет овозҳо ва сар казалась лопнувшей перезрелой дыней. Чизе липкое прилипло ба ӯ бозгашт ва сочилось ба рӯ. Ӯ буд, aftertaste хун ва бӯи хун.
  
  "Гумон дорам, ин хун", - ошеломленно фикр кардам Ник ва кӯшиш мекунам, ки кушодани чашми. Вале ҳеҷ як мускул дар он симои е бадан на двинулся.
  
  Ба ғайр аз хун буд ва боз як бӯи - сбивающая бо ҳеҷ нафъ омехтаи гипсовой хок, расплавленного металлӣ ва обожженного дарахт.
  
  Одамон мегуфтанд, ки хеле громко ва возбужденно, ва ӯ мехостам, ки онҳо рафт ҳастед. Садо ва дард пронзили бадани ӯ ҳастем. Хун, бесарусомонӣ ва агония; он чиро, ки дар бораи он медонист. Вале на бештар аз он.
  
  Сипас дар он ноздрях зоҳир боз як бӯи - ароматные атрафшон, монанд ба тоза ва сард аст, вале дар баъзе роҳи гуна худро соблазнительный ветерок. Шуш ангуштони коснулись он шахс; влажная ледяная матоъ инчунин погладила хун.
  
  Овози Джулии шептал ӯ.
  
  Джулии ... Он ҳам метавонист разобрать баъзе калимаҳои аз лепета ва ғуррон дар гӯши ҳис аст, вале онро ҳисси суст возвращались ба он - ҳоло кофист, ки ба ӯ пренебрежительно фикр кардам, ки ҳамаи ин одамон бредили, чӣ тавр ба кучка идиоты. Бо вуҷуди ин, ӯ ба ҳар ҳол, ҳатто гадал, ки дар он, ва он чашмони маро дар кружащуюся красную тьму.
  
  Сипас, овози Джулии ногаҳон табдил сахт ва пок. Ӯ поднялся бар лепетом ва оборвал он, гӯе ки вай овози буд выключателем.
  
  "Ман бояд ба духтур дар меҳмонхона ва таксӣ", - якбора гуфт вай. "Агар ба ту лозим аст, ки боиси политсия, бурс ин перестань болтать. Вале шумо мебуд, хеле беҳтар, ва агар шумо поскорее даъватшудаи ин ҷо C. B. I, инсон, ва бигзор ман ба ҳама чиз ба ӯ фаҳмонед. Дар акси ҳол худи ман позвоню дар Вашингтон бевосита. Ва акнун берун аз ин ҷо биеваред ва ба ман он доктори ва хизмати таксӣ мебошанд. Ман ба таври ҷиддӣ!
  
  Ва мехоҳам, ки ту аз он е не, ман метавонам отдавать ту фармонҳо, то ки меҳрубонона омӯхтем, ки чӣ тавр ба ту мегӯянд.
  
  "Хеле высокомерная аз он тараф", - туманно фикр кардам Ник. Ӯ низ врет, сладкая сучка. Аммо ое ин хуб аст.
  
  Дар ҳуҷраи ногаҳон табдил ефтааст ором, агар не худамро уқенуси ором бормотания Джулии. Аввал ӯ фикр кардам, ки ӯ сухан бо ӯ, вале сипас ӯ шунид, ки чӣ тавр ӯ гуфт: "Барон дар AX HQ. Фаврӣ Хоуку, Барону дар AX HQ. Фаврӣ барои Хока "
  
  Сипас он сар боз закружилась, ва ӯ чуқур погрузился дар красноватую тьму.
  
  Баъд аз чанд лаҳзаҳои ӯ боз всплыл ба сатҳи, ва хотираҳо вспыхнули, ки гӯе шадиди дард. Ба он чашмони открылись ва дид, ки Джулия склонилась бар он, ва ӯ кардед кӯшиш нишаст.
  
  "Ба поен, тигр", - предупредительно гуфт вай. "Шумо ҳанӯз омодагӣ ба занятиям йога".
  
  Ба он чашмони испытующе метались оид ба ҳуҷраи. Ин буд, бесарусомонӣ. Вале бадтар аз ҳама дар буд,
  
  
  
  
  
  
  Окровавленная гулнақшҳои, лежащая аз ҳама дар пойҳои истироҳат аз он.
  
  - Джулия, - дардовар мечашонем доранд прохрипел ӯ, - ин...?
  
  Джулия кивнула. "Ту пленник, ҳа. Агар шумо приберегали он барои сӯҳбат, шумо боз аз иқбол. Дар он упало чизи хеле острое ва вазнин, ва - хайр, рақами се. Ва ҳоло заткнись ненадолго. Шарлатан аз меҳмонхонаи аст, ки шумо подлатать, ва он гоҳ мо возвращаемся дар Ню-Йорк. Падарам Hock - ин ...
  
  "Интизор шудан", - гуфт ӯ настойчиво. Онҳо дар ҷое, ки ҳастанд, тайник. Паҳнкунандаи маводи радиоактивӣ. Онҳо бояд ба он нигоҳ, ки дар баъзе ҷои, ки ба он метавон буд, омад. Ин метавонист дар ин ҷо, макон, дар меҳмонхона. Бояд ба харҷ ҷустуҷӯи счетчиком Гейгера - бояд рӯй бар тамоми шаҳр бо пои дар сари ...
  
  "Не, ту", - азми қавӣ гуфт вай. "Ту дар шакли ба буред чизе бо пои дар сари. Ман пайғамбарӣ Хоуку, ва ин метавонад ба кор касе дигар. Вале на ту ".
  
  Дард пронзила он сари ва сипас зудтар фаро расидааст боз як лаҳзаи черноты. Смутно ӯ шунид, ки чӣ тавр фаъол дари, ва шунид, ки қадамҳои рафта дар коридору. Онҳо овардаед, бо худ овоз ва осон бӯи антисептиков.
  
  "Ва дар бораи дигар?" - слабо пурсид ӯ. "Литл-Рок ва Норфолк? Ҳар калима?"
  
  "Хеле барвақт барои Литл-Рока", - пробормотала Джулия, вақте ки ба ҳуҷра дохил доктор ва хонагӣ детектив. "Аммо агар мо парранда нест, прилетела аз Норфолка, мо бояд ба танзим тамос ҳоло".
  
  Миссис Гарри Стефенсон пережила бисер weird чорабиниҳо барои нӯҳ сол кор ба ҳайси владелицы мотеля Skyline дар Норфолке, аммо ин, чунин ба назар мерасад, аз пиндори кардааст ба ҳамаи онҳо. Вай ҳеҷ гоҳ дар зиндагӣ намешавад видела парочку сыщиков бо чунин хоси overlooking. Ки ж, як буд, хеле стандартӣ, ба истиснои он, ки дар ӯ дамида хеле аккуратнее ва сахттар аз неряхи, ки одатан худованд дар пропущенные зангҳои пайгирии, вале дигар -!
  
  Вай оторвала аз онҳо чашм ва боз посмотрела дар як қатор хабарнигори, разложенных дар он стойке бақайдгирии.
  
  "Ҳа, ман боварӣ дорам", - щебетала он птичьим овоз мебошад. "Дар ин ҷо ин аст, ҳуқуқ дар ин ҷо. Омад шоми дирӯз дар Hertz, берун омада, субҳи имрӯз, омада, имрӯз дер шом, бо он вақт на выходил. Рақами ҳафт, рост аз шумо. Шумо мебинед, ки мошин ҳанӯз вуҷуд дорад.
  
  "Black дари е windows?" громадный мард пророкотал дарки худ бо овози хоси таваҷҷӯҳ.
  
  Вай покачала сари. "Не дари. Танҳо ҳангоме, ки тирезаи дар ванна. Ҳеҷ гурезгоҳе нест - е шифоҳӣ - ба ғайр аз фронта. Ва бузург стеклянное тирезаи пеши не, мекушояд, аз барои кондиционера. Дар ин ҷо калиди. Агар хоҳед, метавонед қатъ мошини дар назди рақами шаш. Дар он ҷо кас нест.
  
  "Чӣ тавр шумо, мадам", - прогремел здоровяк. "Ва итминон ҳосил кунед, ки агар хоҳад, ягон зарари, ба шумо хоҳад достаточную ҷуброни".
  
  "Хуб, ман умедворам, ки ту нест ..." - аз оғози он, балки калон мард ва худощавый крепкий мард аллакай уходили аз он доир гардид.
  
  Он душманон, ки чӣ тавр онҳо садятся дар ожидающую мошини ва дар шакли мухтасар разговаривают бо ба ҳайси ронандаи ва дигар мард. "Мисли бегона онҳо назар якҷоя - подумала вай. Рост ҳамчун Ниро Вулф ва Арчи...
  
  Мошин подъехал ба хона рақами шаш. Выбрались калон мард ва худощавый; ду нафар дигар интизор.
  
  - Стучите дар тирезаи - нармӣ гуфт здоровяк Чарли Хаммонду. "Ман воспользуюсь калиди".
  
  Чарли скользнул ба окну ва издал ритмичный бикӯбед, ки метавонист эҳтиет сигналом. Дар дохили послышалось оварад меравад, ва Чарли нигоҳ стучать.
  
  Қулфи дилам бо ночизи щелчком, ва здоровяк толкнул. Ҳеҷ чиз рӯй. Боз дар куҷои он аст,. Дари фаъол нест.
  
  "Зут!" гуфт здоровяк раздраженно худ, ки таҳти бинї; отступил дар ду марҳила, рванулся пеш, чӣ тавр ба разъяренный бык, бо як бузург, бениҳоят тавоност плечом, направленным дар дари, ва зад сесад кило мускулистой вазнинии оид ба хлипкому дереву.
  
  Ӯ раскололся ва провалился дохили бо возмущенным визгом, ки груды мебел отлетели пеш.
  
  Бузург мард ҷаҳиши тавассути разбросанную груду стульев, категорияҳо дар кати хоб ва телевизион бо аҷиб ловкостью ва нацелился бевосита ба шахс, ки истода буд, ки бо windows ба таври васеъ кушода ртом ва высовывавшимся аз дасти пистолетом.
  
  Он ягона зарбаи табдил беэътимод, вақте ки бузург гулнақшҳои приземлилась дар он, як азими дасти аст биронанд ӯ ба шахсе, инчунин дигар повернула дасти бо пистолетом яке аккуратным, қариб тасодуфӣ њаракати, ки сломало вай. Пас бузург дасти протянули дасти ва схватили он аз тағоям, ки ба баланд бардоштани упавшую фигуру дар ҳаво, барои љойгир кардани он вай мисли як рэгтайм суюки, ва сахт зад дар девори худ.
  
  Здоровяк отряхнул хок, бо дасти ва дар назар кори худро.
  
  "Ба фикри шумо, ӯ переживет ин?" - гуфтам Чарли Хаммонд, истода, дар дверях, ва ба он шахси появилось изҳори благоговения, ки ӯ одатан приберег барои подвигов Картера.
  
  "Ҳа, ӯ дышит. Дарсро он, дӯсти Чарли. Вале мо он доставим, ҳамин тавр не? Биеед биандешем, ки мо онро бо худ ва съедим роҳ. Пос-пос-пос-пос-пос! "
  
  А Ошиқон Сичикова хлопнула бо худ громадному обтянутому бедру ва масхара засмеялась.
  
  * * *
  
  Дар реактивном хавопаймо ВВС ИМА буд переднее шӯъбаи, ки одатан предназначалось барои начальства. Барои ин сафар он наспех превратили дар лазарет. Шуд сард, ором ва хеле, хеле приватно, ва
  
  
  
  
  ҳамшираи буд, дар бистар бо сабркунандагон.
  
  Ник буд закутан дар бинты ва бештар чизе. Ва смуглую, шелковистую фигуру Джулии прикрывал танҳо Ник.
  
  "Шумо зуд поправляетесь, ҳамин тавр не?" пробормотала вай. "Шумо гумон мекунед, ки метавонед напрячься?"
  
  "Не, ман ин хел фикр надорам", - ба нармӣ гуфт, Ник ва прикусил вай гӯш. "Ин табобат. Ба ман ин лозим. Ту ба ман лозим аст. Ту медонӣ, ки ман туро дӯст медорам?"
  
  "Ҳа", - танҳо гуфт вай ва склонила он ба сари худ. Онҳо рты соединились дар тающем бӯса не.
  
  Ӯ дӯст медошт, вай ба худ, мисли он любила ӯ ба худ. Ин буд, ки муҳаббати навъи "бой ба талаботи бурд ва оиладор"; он надошт, чизе ба кор бо лунным светом, ва up music розами. Ва ҳанӯз ба худ он буд, ки дарки ва қавӣ. Ин буд, тоска, чувственная, баъзан отчаянная аз навязчивой фикрҳои, ки фардо мумкин нест вақте фаро расанд; ин буд, прерванная силсилаи якбора ба вохӯриҳо, не мураккаб ва разлука ҷисм, даврӣ интервалы обманчивого мебахшанд. Нужда; дарки.
  
  "Ин чунин кӯтоҳ перелет то Ню-Йорк", - вздохнула Джулия, поглаживая потрепанное бадан аст, ки лежало ба он, ки чӣ тавр кўрпа... хеле заряженное электрическое кўрпа ман.
  
  "Ҳа, пас ман гуфтам пилоту худ меронем мо дар Сан-Хуан", - пробормотал Ник.
  
  Ва пас аз он рыжевато-коричневое бадан тигрицы чувственно задрожало дар зери он, ва бештар буд, шуток, ки зуд-зуд ба зудӣ ед хоҳед кард он чиро, ки онҳо дар ҳақиқат мехоҳед ба мегӯям.
  
  Онҳо оставалось на бештар аз ним соат аст, ки бигузорем, телам сухан; ва ба бадани худ мегуфтанд красноречиво.
  
  Безмолвная сухан оғоз бо нармӣ прикосновений, хурд тадқиқот, аз онҳо покалывала ҷисм ва мушакҳои напрягались дар ҳоле ки интизор. Ангуштони Джулии обводили умумияти он гибкого мускулистого бадан, вспоминая, ки онҳо буданд, пеш ва чӣ метавонад кунад, ки онҳо ламси; ва ӯ дасти, дар навбати худ, ласкали он набухшие сина ва рони, то ки вай бадани принялось восхитительно, требовательно. Ӯ ба нармӣ дрожала, вақте ки ӯ барои тайные ҷойҳои - барои он аллакай нест, сирри, вале ҳанӯз ҳам бо онҳо худ сирри - и хурд тирҳо оташи пронеслись сквозь он, мебардоранд алоҳидаи хурд рентген гармии, ки тадриҷан сливались, то охватили он ҳалим свечение. Ник voluptuously вздохнул ва погладил зарево дар алангаи биноҳо.
  
  Вай пойҳои переплелись бо он пойҳои, ва онҳо перекатились ҷамъ. Лабони мулоқот ва горели; рони мавҷнокӣ.
  
  Беҳтарин қисми суруд онҳо эҳсосоти смешалось бо хомӯш гудением муҳаррикҳои пуриқтидор ва ҳалим пульсация ҳавопаймо растворилась дар бештар шадид пульсации онҳо тел.
  
  Ӯ восхищался он, ки додаед, муҳаббати тамоми дили худ ва бо тамоми худ утонченностью, гордясь ощущением он устувор ҷисм бар зидди он ва провокационными ҳаракатҳои аст, ки чанде оживили бадани ӯ ҳастем. Вай ҳамеша буд, ҳамон, вале ҳеҷ гоҳ буд, ки бо сершумор будани; ин буд, ки вай противоречием. Утонченная Джулия, бо дразнящим, экспертным тоном.... Кошачья Джулия, томная, желающая, ба вай гладили ... Тигровая Джулия, гарм аз мехост, падала ба он ва нападала мисли ваҳшӣ ... сипас боз томилась, вызывающе откинувшись дар спинку кресла, интизор доранд, ки ӯ хоҳад, бо он чизе, ки метавонист танҳо ӯ онро ба высшую боло шаҳват.
  
  Онҳо ҷамъ шуданд, чунон ки гӯӣ аз он буд, ки ҳар чизи ба онҳо ягон мехост, бигзор стимулирующему ташаббуси инкишоф то он даме ки хоҳад назар, ки он бештар на метавонад инкишоф, пас расстались, дардод, баҳра экстазом ва таъхири неизбежный охири то охирин имконпазир сония. .
  
  - Джулия, детка, Джулия, детка, - прошептал Ник, уткнувшись шахси дар он мӯй ва забыв дар бораи тамоми дард. "Зебо кӯдак...
  
  "Ман", - прошептала ӯ дар ҷавоб. "Люби ман, люби ман, люби ман!"
  
  Вай боз муоҳида аз он погрузился дар гармӣ ва мягкость. Вай плавно, оҳиста-оҳиста таяла, ва он гоҳ вспыхнула нав пламенем, ки пробежало вай бадан ва дергало он извилистые конечности дар эротическом, волнующем ритме. Осон стон сорвался бо он ҷорӣ мешаванд, ва вай ба дасти сжались атрофи он дар оғӯш, ки буданд, жестокостью ва нежностью якҷоя, ки агар вай держала дар дасти худ тамоми ҷаҳон ва мебуд хеле потеряна, агар отпустила.
  
  Ӯ ҳис кардам, ки дар он тоску, на танҳо животный порыв, балки искреннюю умқи эҳсосоти ва зарурати мумкин аст қисми касе боз, ки медонистам он ҷаҳон. Дар баъзе ҷиҳат онҳо ҳам буданд, изгоями муқаррарии уклада ҳает ва ҳам медонистанд, ки. Инак, ду мард, ки зиндагӣ ин лаҳзаи ва метавонем танҳо умедворем, ки хоҳад, дигар лаҳзаҳои проявили чунин муҳаббат аст, ки дар он онҳо ҳам нуждались.
  
  Вай ангуштони крепче сжались ба он баргашт, ва он гибкое, извилистое бадан ноумед корчилось.
  
  Акнун вай тамоман зан - не, гурба, на тигром - зан. Пажмурда зан, рутубатдори мӯи вьются атрофи он ушей, даҳони прижимается ба он губам, сандуқе вздымается ва hustles, hips жадно сжимаются, бадан созрело ва омода аст.
  
  Ӯ таъиншуда мубаддал тартиби хӯрокпазӣ аз вай, ҳанӯз переплетенную бо он, плавным вращательным њаракати, ки боиси дар вай резкий дуъояшон иловагӣ масхара ва притянуло вай пас аз наздик ҳам хеле наздик аст, ки ӯ метавонист эҳсос чизе, ки ӯ мехост дод. Вай боз вскрикнула, қариб жалобно, ва он мушакҳои напряглись аз он қавӣ толчка, пас ӯ буд, қодир мебуд, ба бигзор go, ҳатто агар мехост.
  
  Ва, албатта, мехоҳам.
  
  
  
  
  Вазни он лежащей он, саноати сабук ва фасењ, нарушил нозук, ки тавозуни байни назорати ва мутлақ бредом, ва бо приливом чистейшего хушбахтии ӯ уступил охирин порыву.
  
  Онҳо толкались якҷоя раскачивались, толкались, растворялись дар як марде дар ҳолати крайнего экстаза. Дикое мебахшад охватило онҳо, ки стремительный штормовой боди, ва унесло онҳо дар интимную наздикӣ барои дароз дақиқа кардааст, ки дар натиҷаи оташи... ва тадриҷан штормовой бар боди сабук дар ветерок. Онҳо плыли он лениво ва бо муҳаббат, то он даме ки қатъ.
  
  Онҳо суханони буданд мягкими ва прерывистыми ва порхающие бӯса буданд маленькими хотиравии изҳори сипос.
  
  Садои зиеди муҳаррикҳои берун аз онҳо ночизи мирка ба нармӣ монд. Ҳавопаймо оҳиста наклонялся.
  
  "Ту солгал ман", - пробормотала Джулия, полузакрыв чашм ва дили ҳар ҳол билось аз ҳаяҷон. "Ин аст, Сан-Хуан, а то ҳол дар Ню-Йорк".
  
  "Оҳ, ман коварный бача". Ник улыбнулся вай аст ва бори дигар наколдовал вай дар Hps. "Вале ман зарабатываю дар жалкую ҳает. Ва калон нафар-птичка интизор аст ".
  
  Ӯ зуд оделся, краем чашмони восхищенно тамошо Джулией, вақте ки ӯ надевала худро либоси. Барои занон он буд, ки аз ҳама босуръати костюмером, ки ӯ ҳаргиз дида дар амал.
  
  "Вале кадом хислати!" - ногаҳон гуфт ӯ. "Чаро ман тащат бозгашт дар Ню-Йорк? Ки дар он ҷо ба амал? "
  
  - То чӣ андоза ман медонам, не. Джулия thoughtfully посмотрела дар он. "Танҳо Падарам Hock мехоҳад туро дид ва ..."
  
  Ник ногаҳон зад шудан бо раскрытой хурмо. "Бало! Ӯ фиристод іисобіои Гейгера дар Монреаль, ҳамин тавр не?
  
  "Албатта, фиристод", - гуфт Джулия. "Паппи ҳамеша бояд твоему нозирон. То ин вақт он ҷо дежурит нав радист аз нав передатчиком - дар бораи имкони истироҳат.
  
  Ҳавопаймо акнун кружил, устувор нигоҳ доштани нақшаи ба интизориҳои.
  
  "Не, Канада!" - гуфт Ник. "Ман кӯр фиреб. Он чиро, ки онҳо дар он ҷо буданд, ҷои барои вохӯриҳои маънои онро надорад, ки маҳз дар ҳамон ҷо онҳо хранят украденные бо корхонаи чиз. Чаро дар Муттаҳидаи амрико, ки он мебуд, бисер осон? Эй худо ман, мо бояд барои дар ИМА! "
  
  "Хайр, мо, - оқилона гуфт, Джулия. "Омода поспорить, ки дар Муттаҳидаи амрико не ҳисоб Гейгера, ки мавриди истифода қарор дода шуд мебуд, ҳоло, ки пайгирӣ хурд коробочки..."
  
  "Қуттиҳои хурд!" Ник фыркнул. "Ва чӣ гуна дар бораи манбаи таҳвили? Агар танҳо, эй Худо, ба мо ин ҳама аллакай разбросано. Мегӯям - а дар бораи "коптера AX"?
  
  "Коптер AX?" Джулия приподняла қуллаи мебошанд, дар ҷустуҷӯи он. "На медонистам, ки дар AX аст чунин. Ҳангоми аз ин ҷо аз он аст,?
  
  - Бисер, - кӯтоҳ гуфт, Ник. "Ӯ бо чунин ҳамон дастгоҳҳои, ки олимон бо истифода аз барои чен кардани радиоактивӣ хатлон ҳастаӣ баъд аз бомбгузориҳо дар сафоратхонаҳои има, ва целой озмоишгоҳ, пурра дастгоҳҳои шумо пай бурд".
  
  "Хайр, ин танҳо денди, - гуфт Джулия, - вале он ба обыскать тамоми кишвар дар ҷустуҷӯи тайника, он шояд бештар вуҷуд надорад, потребуются ҳафта".
  
  "Чаро тамоми кишвар?" - гуфтам Ник. "Ин бояд дар ҷое, ки дорад, чӣ чизе аҳамияти; он бояд ба кадом аст фокус ".
  
  "Албатта. Монреаль, - гуфт Джулия.
  
  "Не, ман пас аз бештар фикр намекунам. Кофӣ бароҳат барои вохӯриҳо, вале чӣ гуна дар бораи байни встречами? Амалии Не. Проклятье ин ҳавопаймо! Чаро заминҳои? "
  
  Ӯ ҳанӯз сохранял устувор нақшаи нигоҳдории. Ник машинально дидам бедор. "Интизор шудан дар ин ҷо", - якбора гуфт ӯ. "Бояд истифода радио пилота ба дозвониться то Хока".
  
  Чанд лаҳзаҳои баъд ӯ гуфтугӯ бо Хоуком дар рамзи AX, ки звучал чӣ тавр ба англисӣ буд ва англисӣ, балки надоштам, ки ба маънои, ба ғайр аз онҳое, ки медонист калиди.
  
  "Дорӣ, ки чӣ тавр, ки ҳадди ақал дар даҳ дақиқа", - бовар кунонд он пилот, ва Ник истифода аз танҳо як ҷуфти онҳо. Дар Хоука буданд, барои он ахбор.
  
  "Хуб ва бад. Чор поен то; Перспектива поймана дар Норфолке. Сотрясение мағзи сар, мутаассифона, балки поправлюсь. Ғайр аз ин, тамоми боқимондаи кормандони West Valley буд, пурра тоза карда шавад. Ва Хюз, ва Парри буданд, ки дар рухсатӣ будани корманд дар бораи се-чор моҳ пеш, ва ин бешубҳа, вақте, ки буданд, истеҳсол шуда бошад иваз. Интеллектуалӣ нақшакашҳо, ин ублюдки. Ва бачаҳо, аст, бебаҳс тоқ, чин истеҳсолкардаи. Хабари бад: лучевая бемории аст, ки дар якчанд қисмҳои ИМА, контейнерҳои ҳанӯз ошкор нашудаанд. Мо мунтазири. Дар айни замон қисми Пенсилвания ва Ню Ҷерсӣ истиқомат дар отключенном қодир аст. Далели ифлосшавии обанбор Вайоминга. Бештар нест зацепок. Боз чизе, ки аз Литл-Рока. Ва ту? Ман фикр кардам, ту оторвало сари. Ҳисобот. "
  
  Ник кӯтоҳ доложил, ва он гоҳ дохилū.
  
  Дар як лаҳза воцарилась тишина. "Хеле хуб", - гуфт дар охир Хоук. "Ман принесу ин ҷо. Аммо ту бояд рафта, ба як "
  
  * * *
  
  Садҳо, ҳазорон, миллионҳо радиоприемников ва телеграфных дастгоҳҳои кор дар як вақт дар саросари Иелоти муттаҳидаи амрико.
  
  Яке аз онҳо сахт отличался аз ҳама, ба ғайр аз худ нӯҳ бародарон, махсус воҳидҳои, ки барои муошират танҳо бо дигарон.
  
  Ин аст, ки чаро AXEman, находившийся дар разрушенном толори меҳмонхонаи нест, қабул воридотӣ posts.
  
  "М. Х. М. Б. Ҳ. М. Б. Ҳ. Дохил, M. H. Ворид, M. H. Дохил, Ҳ. М! "
  
  Яҳудо интизор. Кӯшиш мекунам, боз. Ба ҳар ҳол ҷавоб надоранд. Пӯст дар он выпуклом лбу, муроҷиат ба пергамент, сморщилась.
  
  "М. ба L. M. M. B
  
  
  
  
  . ба L. M. M. B. ба L. M. Ворид, L. M. ворид дар L. M ... "
  
  Бе ҷавоб.
  
  Шахсе черепа зери соломой пересаженных инсонӣ аз пашми сахт искривилось.
  
  "М. ба Т. С. М. Б. ба Т. С. Заходите, Т. Заходи, Т. С."
  
  "Т. С. Литл-Рок, М. Ворид, М. интизор дорам, дастурҳои. Чаро не ҷавоб, Ҳ. М., Монреаль? Бар."
  
  "Ман мехостам, ки медонем мегирад", - яростно, кӯфтанд, ки ба Яҳудо. "Фавран покиньте имсола ситоди, соблюдая тамоми чорањои лозимиро. Оид ба имкониятҳои бигзор таҷҳизот дар скрытом ҷои. Акнун сконцентрируемся дар заключительном марҳалаи. Фавран тахтаҳоро мардона ҳуҷраи дар вокзале ва донистанд, ки ман дар он ҷо. Встретимся ба зудӣ. Бар."
  
  * * *
  
  Изтироб дар Литл-Роке буд, қариб амиқ эҳсос карда мешуд.
  
  Баланд зебо мард аз бегона стремительной походкой ҳис кардам, ин аст, ки рафта буд, бо Орваль-стрит. Ба ӯ чунин менамуд, ки одамон онро ба он, ки ӯ мерафтанд захудалых мағозаҳо ва останавливался назди дверными проемами; Ӯ ҳамчунин показалось, ки дар ин задворной шаҳрӣ кӯчаи буд несметное шумораи ветхих меҳмонхонаҳо ва пансионатов.
  
  Шаб сард буд, вале Хаким Садек вспотел зери бонкӣ маской барои шахси телесного ранг. Ӯ истифода кардаанд, ҳама худро тӯмор табиӣ ва ҳамаи худро бодиққат подделанные ҳуҷҷатҳои ба навести маълумотнома, вале ӯ царакат як даҳҳо варақаҳои. Ҳеҷ кас фаҳмидам шахсони дар хабарнигори нигаред, ки ӯ ба онҳо нишон дод. Акнун ӯ метавонист дид, ки истиқоматӣ-уми растянулся ҳамагӣ дар якчанд маҳаллаҳои пеш аз табдил район заправочных стансияҳои ва боғҳои истифода шудааст.
  
  Ӯ қатъ офтобӣ дар бораи бар дар, закурил сигарету ва бо тоской фикр кардам, ки дар бораи холодном египетском пиве. Овоз аз офтобӣ дар бораи бар буданд, громкими ва резкими, ва ӯ метавонист шунидан дар онҳо нотку истерии, ки разгорелся баҳси.
  
  Ҳей ман! Ин нозирони ҳуқуқ дар ин ҷо, дар кишвари мо ва шумо имон надоранд, на дар он ки дигар. Мо бояд буданд поджарить тамоми вонючку аз онҳо, тамоми аъзои ҳизб ва кулли ...
  
  "Ту девона! Онҳо омаданд ва аз берун, писар! Онҳо проникли дар мо. Ту медонӣ чӣ? Траулеры, дар ин ҷо аст, ки чӣ тавр. Ва бостоншиносон монанд. Ва касе аз онҳо аз паноҳандагон бо Кубы, бале ҳаети инсон. Подонки, ба онҳо рӯзӣ медиҳад. Меравам, то ба гирифтани мо дар ин ҷо аст, ки. Русҳо ва онҳо приятели ".
  
  "Ин бомба. Ҳамин тавр буд, аз лаҳзаи аз таркиши бомбаҳои. Коробочки - ки дар онҳо бовар мекунад? Тағйироти обу - мавҷҳои гармӣ дар ин ҷо, дар он ҷо хушксолӣ, обхезӣ, вақте, ки об зиед нест, лозим аст, дар ҳаво бӯи бад дорад - ҳеҷ гап ман ин аст, ки ин надорад, муносибат ба ҳамаи ин атомным экспериментам. Ту бало хуб медонӣ ...
  
  "Оғо, атомная бомба. Ки ж, биеед ман ба шумо мегӯям, ки чӣ ҳодиса рӯй дод, бисер чизҳое, ки нест фаҳмонидани он ки ҳеҷ бомбами, ҳеҷ русскими, ҳеҷ чепухой дар ин гуна худро. Шумо дидед, ки онҳо летающих тарелок? Хуб, ман ҳастанд. Ҳамаи ин дар ин ҷо чӣ ҳодиса рӯй медиҳад: затемнение, red об ва умирающие одамон, ин аз фазои афтод, дӯстро, он ки аз фазои афтод. Албатта, дар мо проникли. Ба ту мегӯям,, ман дидам, пас выжженное, ки ҷое ки дар мавриди ин тварь, ва он аст, бо ин замин, писар ...
  
  "Дар бораи, ту ва ту марсиане, Билли Ҷо! Ин одамон! Одамон ҳуқуқ дар ин ҷо, дар байни мо. Мумкин ту. Метавонад, Дьюи. Метавонад, Чак. Шояд ... Шояд, ки ту, ту ...!
  
  Хаким выбросил недокуренную сигарету. "Ин ба зудӣ лопнет, - фикр кардам ба ӯ. Ҳамин тавр на метавонад давом ебад. Агар он чизе, ки Онҳо кӯшиш кунад, ки онҳо ин превосходно преуспело. Ӯ шурӯъ ба рафтан стремительным қадам. Маҳз пас аз он дидам инсон, спускающегося оид ба ступенькам пешинро биноҳо ва проходящего зери уличным фонарем, то ки нури афтод, ки дар он шахс. Мард дилам ба Хакиму. Он походка буд неторопливой, вале ба андозае муташанниҷ, ва ҳарчанд аз он буд, ҳанӯз ҳам дур барои дақиқ муайян намудани, он ҷисм буд, коренастым, ва пойҳои ӯ ба нармӣ искривлены, ки усилило аввал поразительное таассуроти Ҳаким дар бораи он рӯ.
  
  Хаким ба нармӣ пошатнулся ва выудил боз як сигарету.
  
  Мард чӣ ваҳй наздиктар ва приблизился ба он.
  
  "Ҳе, дӯстро, як спичка?" - гуфтам Хаким.
  
  Мард искоса нигоње ва нетерпеливо покачал сари.
  
  Нури офтобӣ дар бораи бар заливал он шахс - и Хаким медонист он.
  
  "Жалко", - гуфт ӯ хуб аст.
  
  Он долговязая правая пои взлетела дар унисон бо осони, ва ӯ якбора дернул. Мард сахт landed ва перевернулся, чӣ тавр ба раненое пет. Хаким фавран исбот кард, ки дар он, ба он такя ангуштони умело нащупали нежные нуқтаи гардан мардон.
  
  Сипас, чизе ба таври назаррас чизе зарба расонда бошад Ҳаким дар канори. Ҳеҷ корд, чизе бештар дағалона. Острие сӯзанҳо.
  
  Ӯ ҳис мекардам, ки чӣ тавр ба он эҳсоси ҳайвонҳо, ҳатто вақте ки ӯро ба дасти крепче сжимали гардан. Боз ҳисси булавочного укола. Ӯ дид, ки чӣ тавр метаются ва размахивают дасти шахси дигар, ва медонист, ки худи гибнет. "Тибби зуд амали", - сард ба ӯ гуфт мағзи сар; ва ӯ медонист, ки танҳо як роҳи ин ҷанг ғолиб. Ӯ мехост, ки ин шахс зинда буд, вале ҳоло ӯ бояд бимирад.
  
  Он ҷисм буд, монанд ба свинец ва дигар корчился дар зери он. Ниҳоят, ӯ идора ба як босуръати рывком татбиќ бераҳмона заданд коленом мужчине дар пах. Пас аз он қавӣ ангуштони неумолимо сжались.
  
  Вале мард нигоҳ извиваться.
  
  Барои ҳамин, бо фаровонӣ усилием Хаким боло толстое, вазъияти вазнини бадан дар сидячее низомнома ва сахт зад сари дар бораи
  
  
  
  
  
  бетонный болопўши.
  
  Ва ҳама дар ҳамон коренастое бадан извивалось.
  
  Неуклюже Хаким нащупал перьевую қалам дар болоии ҷайбатон нигоҳ доред. Аз он лоғар охири ногаҳон удлинился дар се ваҷаб аз он неуклюжего прикосновения. Ӯ вонзил ӯ чуқур дар гардан, ки ҳанӯз сжимал заиф ба осони.
  
  Дар нарастающей тумане ӯ смутно осознавал, чӣ тавр ба распахиваются дари офтобӣ дар бораи бар ва кричащие одамон вываливаются ба болопўши.
  
  "Эй парвардигори ман, позови копов! Эй парвардигори ман, Кудряшка, бингар, ки чӣ - ӯ кушта man!
  
  Бо ручкой, вай-ба худо! Вилля, бингар, ки "
  
  Дасти потянули аз Ҳаким.
  
  "Ҳе нигар! Ин ниқоби ӯ в маске. Эй парвардигори ман, мебинӣ, ки шахсе? Ин яке аз онҳо! Эй худо, убей грязного ублюдка! "
  
  Хаким эҳсос кард, ки чӣ тавр пластиковая ниқоби срывается бо он шахсоне, ки борон таппиши шатта обрушился дар бадани ӯ ҳастем. Смутно, хеле смутно ӯ шунид садои полицейского свистка, вақте ки аз он либос рвалась, ва ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр струйка хун trickle поен ба он шахс.
  
  "Эй парвардигори ман, маро аз он, Билли Ҷо! Ба хотири худое, эй парвардигори ман, дар навбати худ, майлаш?
  
  Ӯ эҳсос кард, боз як мучительную дард ребрах ва шунид дуъояшон дикого хушнуд. Сипас ӯ дигар чизе шунида намешавад.
  
  Ҷ-би Яҳудо шунавандагон дар бораи нав бунте ҳанӯз пеш аз он, ки добрался то истгоҳи.
  
  Т. С. буд, ки дар мард ҳуҷраи. Яҳудо нест, ҳайратовар буд. Яростно зол, вале на ба ҳайрат.
  
  Ӯ тарк стансияи ва рафта, ба уборную як каҳвахона. Дар он ҷо, дар промежутках байни посещениями ин ҷойҳои дигар одамон, ба ӯ муяссар гардид, ки ба танзим тамос бо оставшимися чор. Ӯ дастур дод, ки онҳо нав ба дастурамали мазкур.
  
  Як соат ӯ деҳот дар дигар ҳавопаймо. Бо вуҷуди худро гум он шуд тира аст, конеъ мегардад. Чанд мертвецов барои ӯ ҳеҷ значили. Вале бесарусомонӣ, дар бораи он шунидам ва дидам, маҷбур он усмехнуться дар бораи худ. Ва акнун чизе - чизе нест, ки метавонад халалдор ба иҷрои он нақшаи генералии.
  
  БОБИ ОДИННАДЦАТАЯ
  
  Мулоқоти барои куштори
  
  Панҷ поен, агар lucky Хакиму. Гузошта чор плюс яке ин аст.
  
  Даҳ хурдсол, нӯҳ хурдсол, ҳашт хурдсол сурх чин ...
  
  Спускаемся, чӣ тавр ба skittles, вале хеле оҳиста. Ва ҳеҷ аломатҳои Дузд дар қонун, дар ҳоле, ки қиматбаҳо соат гузашт дар утомительных ҷустуҷӯи.
  
  Ник следил барои индикаторами дар панели, то ки ҳамзамон чархбол AX "ба воситаи шаб". Ба он назар буд, пристальным, чунки акнун, дар охир, ӯ буд, ки бубинем. Чунин менамуд, ки тамоми киштии тикает ва крутится, мисли бомба, готовая таркиданаш.
  
  Ӯ усилил круговую нақшаи парвоз ва табдил назар шипящий сабз нур сармуҳосиб детектора. Вай ненадолго сузилась ва боз расширилась, вақте ки ӯ ба дилам аз шимол, ба оби кӯл ва стрелка индикатора ба панели зери он якбора нырнула ва конвульсивно задрожала.
  
  Дар бораи вақт.
  
  Ин хеле гирифт вақти бештар аз ӯ умедвор буд; вақти кофӣ барои он, ки ба шунидани иттилоот дар бораи странном ин ҳодиса хабар дар Литл-Роке, инчунин барои Хоука - фиристодани Джулию поен, ки ба тафтиш он; вақти кофӣ, то ки баррасӣ, на ошибся, ки ое ӯ дар охир.
  
  Аммо акнун ӯ медонист, ки дуруст буд.
  
  Агар ҷое буд ва тайник, ӯ буд, ҳангоме ки дар масофаи наздик ба корхона дар Indies ғарб Вэлли барои роҳати шодравон мистера Парри; ӯ бояд буд, бояд дастрас роҳ барои дигарон; ва, эҳтимол, аз ин буд, недалеко, дар мил аз роҳ, аз приличного фурудгоҳ. Ақаллан, аз он пас, фикр мекардам, то даме ки сар ба ҳадс ва пробивать он сӯрохиҳои худ аргументах.
  
  Он сӯрохиҳои зуд закупоривались. Дар кулли зарфият детектора вздымалась берун, ташкили зазубренный tracery, ки подсказывал ӯ, ки тайник аст, дар поен. Ба самти ҷанубӣ аз Буффало, шимолтар аз Ғарбии водии, недалеко аз соҳилҳои Эри.
  
  Ӯ боз кружил, то определил дақиқи ҷои. Дар dark зери он буд, ки аен аст, ҳеҷ чиз, ба ғайр аз кулли бреши ва отблеска бледного лунного нур ба об, ки отбрасывала слабое свечение дар бесформенную омма дарахтон ва скал, балки тамоми он маҷмӯи сверхчувствительных воситаҳои убедил он, ки он ҷо буд, чизе нест, соҳибӣ.
  
  "N3 то Hawk, N3 то Hawk"
  
  Ник дод ҳисоботи худ, вақте ки ӯ боз кружил, ин дафъа каме южнее, ҷудо посадочной майдончаҳои.
  
  "Агар онҳо дар он ҷо дар поен, онҳо бояд маро шунида", - гуфт ӯ, паст парив бар streak қароргоҳе, граничащей бо streak озерного рег. "Посоветуйте шумо присмотреть барои аэропортом Буффало ва близлежащими роҳҳо дар ҳолатҳое, ки агар онҳо укроются".
  
  "Ман бештар аз не мардон", - напряженно гуфт Хоук. "Ман приказываю ба онҳо тафтиш беспорядки аз ин ҷо дар ҷаҳаннам ва баргашта - Врата ҷаҳаннам дар адскую мос. Эй худо ман, Шуд, ман мехоҳам, ки ту медонистам, чӣ қадар мушкилоти мо оид ба дасти. Вале мо аниқ опознали ин инсон дар Литл-Роке ва он пайдо ҷомадон брошенным дар ҳуҷраи меҳмонхона ҳастанд. Айни content, ки шумо пайдо кардаанд ".
  
  "А Хаким?"
  
  Наступила пауза.
  
  "Бераҳмона избит", - тира аст, гуфт Хоук, - "Қурбонии ҳамлаҳои ваҳм. Ӯ ба зиндагӣ, вале ... лекин бие дар бораи давом додани кор. Ман хоҳад мутахассисони радиации, ки хоҳад ҳамроҳӣ шумо, вақте ки шумо мефахмед шавад. Вале, тавре шумо медонед, ки ман тамоман аниқ наметавонам ирсол шумо reinforcements.
  
  "Намехоҳам", - гуфт Ник, вақте, ки ҳавопаймо AX хушхӯю дар мавриди ба траве. "Вале роҳҳо ва фурудгоҳи -
  
  "Ман беҳтарин чизе, ки дар ман силах", - прервал он Хоук.
  
  Ник имзо қарордод ва привязал сайер ҳисобкунаки Гейгера тањия AX.
  
  
  
  
  дар он камар, бо ягона наушником дар гӯш.
  
  Вильгельмина, Гюго ва Пйер интизор буданд, ки барои худ муқаррарӣ ҷойҳои оғози амали.
  
  Акнун аз ҳама сложное - пайдо кардани ҷои пиеда.
  
  Ӯ шагал оид ба пляжу ва опушке дарахтон, следя барои колеблющимся гулом дар гӯши.
  
  Вақти шло. Чуткий воситаи ором месуруд ӯ.
  
  Ӯ обогнул соҳили кӯли ва чун сояи, порхал сквозь рощи дарахтон, лаънаткунандагони трату вақт ва подгоняя худ, вақте ки гудение дар он гӯши становилось ҳамаи суруд.
  
  Хати соҳил воқеъ аст ва прерывистых дарахтон уступила ҷои хати скал, ва он гоҳ горкам замин, печидатар реша, выступающим дар об. Ӯ бесшумно пробирался тавассути кусты, ба воситаи дигар сангҳо гузашта зиеди валуна ва ба воситаи боз як каме рощу дарахтон.
  
  Вай рафта аз рощи ва обогнул груду валунов. Ва ногаҳон садои он ба гӯши табдил ефтааст қариб оглушительным.
  
  Ҳоло он ки берунӣ дар канори як водозабора, ва он гуна, ки дар дохилии дугу баста шуд кустами. Ӯ онро гирифта як лаҳза, то кор дар атрофи худ, аммо вақте ки ӯ ин корро кард, ӯ қодир ба дидани тамоми бухту ва древнюю пристань, ки выступала дар он аз соҳил. То ин вақт садои он ба гӯши буд, то громким, ки ба он буд, невыносимо. Выключил воситаи вай ӯ бештар лозим нест.
  
  Онҳо хушбахт ефт ин ҷо. Яҳудо, бе шак, пулхои омӯзиш, ва ӯ буд, нюх коршинос барои ҷустуҷӯи чунин ҷойҳои ниҳонӣ. Чунин заливов дар соҳили Эри на метавонист бисер. Касе давным-дароз сохта, дар ин ҷо, дар ин ваҳшӣ бухте, эллинг, ва дод, то он. Мумкин аст, чунки он чунон хеле васеъ дар бораи; мумкин аст, зеро скалы дар ин ҷо буданд, коварными. Мумкин аст, ӯ разорился. Вале ӯ рафт ва ба чап худро хижину ва причал барои Яҳудо.
  
  Наздик ба провисшими досками покачивался сола, вале крепкий круизер бо каютой, ва танҳо як тусклый кабуд нур выдавал ҳузури ӯ. Барои он менамуд эллинг, провисший, чӣ тавр ба пристань, ва равшан непригодный барои истифода, аммо, бе ягон шубҳа, укрепленный даруни ва хеле способный нигоҳ дорад маводи кофӣ ба "Даҳҳо" буд занята дар бисер ҳафта. Бояд бошад, буд, ки хеле ба осонӣ ба сохтани-бигӯ, фальшпол е девор ва илова ба онҳо навъ выветривания. Умуман не сабабҳое, ки касе метавонад дар бораи ба васваса алоҳида дар онҳо тайник, то он даме ки послужил мақсади худ. Мунтазам ҳисобкунаки Гейгера низ қодир мебуд, уловить мансаби таъминоти ӯ. Аммо таҷҳизоти AX буд, ҳабсҳои.
  
  Ник бесшумно пробирался оид ба изгибу бухты ба пирсу. Барои он буд, эллинг, ва барои он - боз як роща дарахтон. Дар ҷое, ки дар он, қарор Ник хоҳад проселочная роҳ, ҷорӣ ба асосии автомагистрали, ки ответвляется чӣ тавр ба Буффало, то ба ниҳол Indies ғарб Вэлли.
  
  Ва худи круизер бо каютами буд муфид воситаи нақлиет, хусусан, агар онҳое ҳастанд, ки онро истифода кардаанд, медонистанд, ҷои приземления дар канада дида бароем тарафи кӯл, ки дар он онҳо метавонанд соскользнуть асосан еабук ...
  
  Ӯ просматривал худро мысленную корт, скользя дар dark. Ниагарский обшори буд, ки танҳо қитъаи кӯли ва streak замин шимолтари. Хеле, хеле қулай рафтан аз ин ҷо, агар касе як парванда дар ин қисми Канада - е, ки дар ягон қисми он, агар оид ба он рафт, ва бо муайяншуда бошад, малакаи ҷосусӣ.
  
  Маҳорати Яҳудо буд мастером рекорда. Ва ин буд, ки ҳеҷ шакке дар он аст, ки бизнес-манфиатҳои выходили дар хориҷа.
  
  Ник гузашт амал дар баробари пристани ва повернул ба он дохилии изгиб водозабора. Эллинг намояндагӣ худ темную ва бесшумную громадину. Танҳо вақте ки причала подавала аломатҳои ҳает, ва ин буд, ки на зиеда аз ритмичное покачивание ба об ва бледный отблеск голубого нур.
  
  Вале вақте ки мунтазир бошед. Ҳоло ӯ мехост, ки ба тафтиш дар бораи эллинга.
  
  Ӯ бодиққат обошел он нигариста дар рощу дар ҷустуҷӯи кадом чизе нозир ва нащупывая дасти вуруд ба шаткое бинои. Ӯ дид, ин кофӣ осон аст,, аммо, албатта, дарҳо, ки бояд шуда бошад, чунин ҳамон ветхими, мисли бинои буданд, на танҳо прочными, балки бехатар запертыми ва запертыми. Ржавчина дар замках казалась ҳамин аст, вале ӯ изҳори боварӣ намуд, ки ин нодуруст аст.
  
  Бархўрди хушхӯю лязгнул аз он прикосновения - ва чизе зашумело, ки дар дарахтони ороста.
  
  Ӯ отступил дар баландтарин темную аз сояи бозӣ ва прислушался ба шаб. Ӯ шунид сверчков, трепет птичьих крыльев, вздох слабого шамол дар листве, лягушку, плеск об, ки крейсер хушхӯю раскачивался ва покачивался. Чизе тревожного, чизе неуместного. Ва ҳол он мушакҳои напряглись аз интизориҳои ва мӯй дар затылке торчали, чӣ тавр ба сӯзанҳо дикобраза.
  
  Касе буд, наздик аст. Ӯ буд, ба ин боварӣ дорам.
  
  Вале ҳеҷ двигалось, вақте ки ӯ напряг чашм ва мошинҳо дар dark, ва баъди дароз, выжидательного лаҳзаи ба ӯ вынул аз кармана крохотное дастгоҳ, похожее на қутбнамо, ва бошад аз он аввал дар ҷудо монанд, ва сипас - ба развалины эллинга. Ин никак не отреагировало дар лодку. Аммо вақте ки Ник повернул он бозгашт ба лодочному домику, дид, андаке светящуюся тирчаи судорожно дергающуюся оид ба циферблату дар он сложенных ладонях, ва он гоҳ ба ӯ боварӣ карда шуд, ки эллинг буд складом таъмин ва қаиқ - ҷои вохӯрӣ.
  
  
  
  
  Ҳамин тавр. Ӯ хоҳад рафтан ба онҳо дар оянда мулоқот, вақте ки мехоҳам ба он ягон шудааст.
  
  Кабуд нур монанд заливал пристань ва освещал он сияющей дорожкой. Ӯ буд, ки агар битобед пеш аз изгибу вуруди кашшофӣ, раздеться ва соскользнуть дар об, дар акси ҳол ӯ метавонист бошад, ки асосан дида... касоне, ки заставляло баргњои мурашкам оид ба пӯсти шумо.
  
  Ӯ оҳиста-оҳиста продвигался пеш, дар тысячный маротиба дар ҳаети худ хоҳиши ба ӯ буданд, чашм ба затылке, чашмони аз встроенными ночными прицелами, ба рӯй тьму дар нур. Вале ӯ ин нест дод. Он якшаба ҳиссиети буданд, танҳо острыми, вале ӯ буд, ҳамагӣ шахс.
  
  Он пои скреблась оид ба крошечной невидимой ветке, вақте ки ӯ буд, ки тақрибан дар панҷ пойҳои истироҳат аз эллинга ва украдкой направлялся ба гурўњи баланди валунов. Ӯ шунид дигар садо дар ҳамон як лаҳза ва фаҳмидам, ки барои худ. Паси он послышался шорох матоъ ва тихие қадамҳои; ӯ бросился ҷудо ва выдернул Хьюго аз ножен. Вале ду мускулистые дасти аллакай сомкнулись атрофи он гардан ослепительной мертвой хваткой. Онҳо сжались атрофи он трахеи, безжалостно clutching. Ник яростно пнул пеш, вақте ки онро ба дасти худ тир ба царапать касоне, ки истода аз он гулӯ. Он зарбаи промахнулся, вақте ки инсон аз паси он ловким, изгибающимся њаракати уклонился. Ин хватка падидомада дар медвежьи нагирад, ломающие гардан.
  
  Щелкающий клинок Хьюго чуқур вонзился дар сжимающие дасти. Онҳо беохир ослабили, барои тағйир додани вазъият аст, вале пас аз забти табдил пушти naked каломро блокиратор. Мард баланд буд ва бениҳоят қавӣ. Он сцепление буд железным, ва онро муайян, бояд, шуд, сделана аз ҳамон мавод, зеро Хьюго на производил мекунад. Хватка бештар усилилась, ва он гоҳ рӯй додааст внезапный резкий ба луғати хеш, ки аз он Ник каме нест свалился. Ӯ толкнул пеш ледорубом стилета ва бо қаноатмандӣ шунид барзиед ворчание. Сипас ӯ перекатился поворотным њаракати атакующего ва якбора бросился ба замин, увлекая боиси дигар. Боз ӯ задохнулся аз дард, вале хватка ҳанӯз удерживала он. Чарх оғози затуманивать он mind. Он гулӯ ва сандуқе горели дар хашми. Ҳатто вақте ки аз он хотир закружился, ӯ моил восхищался упорством шахси дигар, зеро, аен аст,, як газидани Хьюго ниҳоят оғоз ба амал, ҳарчанд ore хватка ҳанӯз неумолимо душила он.
  
  Ӯ кардед откинул як зироъ пеш ва сахт ва сахт зад душман дар шикам, чун раздался паеми хрюканье ва пойҳои затряслись, ӯ якбора дилам ва вырвался. Дароз аст костлявое зону толкнуло он боло, ки дар пах, ва ӯ увернулся аз он, зуд перевернувшись. Ӯ зад, ки ӯ дар бедро, вале ӯ отшвырнул он худ босуръати пинком, ки боиси аз шахси дигар ваҳшӣ садо ва аҷиб босуръати ҳаракати.
  
  Мард буд, дар по - бениҳоят, дар по - он правая дасти шудааст засунута зери куртку.
  
  Ник вскочил ва ҷаҳиши. Он левая дасти схватила дигар дасти ва повернула он, ва Хьюго афтод дар сандуқе. Баланд мард издал звериный садо зад ва ӯро ба пои, похожей дар хлыст, пас аз он пои сипарӣ гузашта пойҳои Ника ва заставила худ дароз бадан покачиваться, чӣ тавр ба падающее дарахт. Мард яростно выругался ва рубанул ду дасти.
  
  Ник паст пригнулся ва поднялся боло, ҳатто вставая. Он ангушти худро дар ноге соединился бо подбородком ва баланд мард покачнулся ва крякнул. Ӯ проклял. Дар китайском.
  
  "Ин буд, ки ту имконияти охирин, аз ҳамдигар", - разговорчиво гуфт, Ник ва пригвоздил Хьюго ба шее.
  
  Мард булькал ва брыкался, он долговязое бадан тряслось, чӣ тавр ба раненый осьминог ва дастҳои ва пойҳои метались дар медалҳои толибилмони тоҷик. Ник боз эҳсос мавҷи неохотного ибодаткунандагонаш. Бача шўрбо умирать, продлевая ҷанг ва худро агонию.
  
  Хьюго отстранился ва бросился пеш боз.
  
  Дасти баланди инсон ноумед царапали шахсе Ника, дар ҳоле ки бадани ӯ ҳастем, ба ҳар ҳол, қариб мустақим, insanely колебалось, борясь аз марги. Муддати дароз баланд гулнақшҳои истода буданд, он ҷо, покачиваясь ва извиваясь. Пас аз он афтод, ки чӣ тавр срубленный нанги.
  
  Ник присел наздик ба он, мунтазир аст, бодиққат вытирая майса Хьюго дар бораи рукав шахси дигар ва таҳқиқи темноту ушами ва чашмони. Умирающее дили замедлилось ва истода ҳанӯз. Тишина буд, боз ҳам амиқтар, аз пеш.
  
  Ӯ ба гӯши худ шуниданд, танҳо оддӣ якшаба садоҳои.
  
  Ӯ перекинул бадани худ ба китфи ва отнес ба ближайшему ин санг. Вақте ки ӯ дод, то онро аз тарафи дигар, ӯ бошад ба як рентгении худ flash дар узкое плоское шахс ва мощное бадан.
  
  Бе шак. Шаш проиграли ва чап се плюс яке ин аст.
  
  Content карманов подсказывало Нику, ки аз он обыскивает некоего Ҷон Дэниэлса аз шаҳри Ню-Йорк. Маълум J. D.? Ӯ медонист; ӯ заботился. Ҳамаи, ки он волновало, ин шаш проигрышей ва се плюс яке ин аст, ки то охири.
  
  Ӯ выпрямился, бо идомаи ба гӯш. Инстинкт, натренированный инстинкт, ки ин қадар вақт хизмат ба ӯ гуфт, ки ӯ акнун ба як.
  
  
  
  
  
  
  Ник аввал рафта буд, ба кор бурд, ва он гоҳ смелее дар бледном лунном партави. Дар лодочном домике ӯ ненадолго фуруд омад, ба перепроверить худро инстинктивное эҳсосоте, ки онро ягона ширкати буд, як мертвец ва сипас ӯ ошкоро заскользил оид ба причалу ба қаиқ. Ҳеҷ призрачные фигуры на прыгали ба он ва плевались пистолеты.
  
  Вақте имела як каме каюту бо алоҳида рулевой рубкой, бисер ҷойҳои ба набор ва ночизи камбуз. Вақте ки касе ба ӯ бояд сослужил хуб хизмат рыбаку. Вале ҳоло ин -
  
  Акнун ин буд, ки ҷои мулоқот, ва дар ҷое, ки вдалеке ӯ шунидам мошини.
  
  Ӯ зуд деҳот дар лодку ва зуд обернулся. Ҳар чизе дигаре дар он буд, старое ва ветхое, балки муҳаррики нав буд. Хурд луқо дар кормовой қисми дорои веревку ва брезент. Тақрибан тавассути як лаҳза он, ҳамчунин, удержал Ника. Ӯ як дасти придержал болои дари ва навострил гӯши. Вақте ки ӯ присел, садои мошинҳо затих.
  
  Гузашт, бисер дақиқа.
  
  Ӯ мисли маротиба қарор кард, ки мошин бояд ба муомилот тааллуқ дошта кадом аст сокини маҳаллӣ, вақте, ки шунид шелест барге аз соҳил, ва он гоҳ, ки қадамҳои оид ба скрипучей пристани.
  
  Вильгельмина скользнула дар он дасти. Ӯ насб глушитель, то ки интизор меҳмонони худ.
  
  Шаб ҳаво донесся то он хомӯш шепотом. Чин шепот. Ӯ напряг ғулғула ба послушать, ва то он дошли осколки.
  
  "... Бояд дар ин ҷо пеш мо... мошин... спрятана... вале дар куҷо ӯ метавонад? Ӯ танҳо ... аз шаҳри Ню-Йорк.
  
  "Он фармонҳо метавонанд... шавад. Шояд Ба Яҳудо... "
  
  "Албатта, мо... уведомлены? Баъд аз ҳама давутози, мушкилоте, ки мо дар мулоқот дар Buffalo Эйр ...
  
  "Ором! Мумкин аст ... Юань Тонг, бар қавми ман ҷонишини ман дар набор ... Нигар ...
  
  "Истифода..."
  
  Акнун равшан буд шунидорӣ бошад шепот: "Ҳа, вале фаромӯш накунед, дар бораи мо талафот сӯҳбат. Мо бояд ғамхорӣ ".
  
  Вақте раскачивалась, ки дар он қаср як нафар... ду... се мард.
  
  Ник выглянул дар ба вуқӯъ приоткрытую дари ҷаноби.
  
  Се мардон менигаристанд атрофи монанд.
  
  "Ба назар мерасад, ки ҳама чиз дар тартиби", - пробормотал яке аз онҳо. "Шояд ӯро қасдан дар Ню-Йорк. Метавонад, бо злоключению? Мо бояд дар тамос бо ӯ ".
  
  "Ое мо бояд барои?" - прошептал дуюми мард.
  
  "Барои чӣ?" прорычал сеюм. "Ое дар ин ҷо пинҳон артиш? Гуноҳони мебуд, Яҳудо, ки ба пешвози ӯ дар ин ҷо, агар буд, боварӣ дорам, ки ин бехатар аст? Не, мо свяжемся бо Цзин Ду аз даруни. Юань Тонг дуруғе караульную хизмат. Не, Хей Ҷей? Ник шунид нармӣ фруктовый смешок ва дуюми мард гуфт ва гуфт, ки бо преувеличенным южноамериканским таваҷҷӯҳ. "Ҳа, албатта, шумо нигоҳ бет, C. F.", - суханонро ӯ, ва ба он шахсе пайдо шуд уродливая усмешка.
  
  Ду нафар мардон бо чемоданами дар сомона дар як каюту ва дари баста. Юань Тонг, ӯ ҳамон аст, " Ҳей, Ҷей, деҳот ба моток ресмоне ва кушода худро бузург дорожную болишти ба анчом пистолет.
  
  Ник медонист силоҳ. Ин буд, хусусан противное китайское дастгоҳ, як автомат бо повторяющимся амал делавший он зиеда аз ду маротиба бештар смертоносным ва босуръат аз миенаи автоматии.
  
  Юань Тонг ҳоле нишаста неподвижно, гӯш ба мягкому бормотанию овозҳои тавассути приоткрытый иллюминатор кабина ва инчунин ощупывая дуло таппончаи. Сипас ӯ ба давутоз поднялся ва сар ба маводу набор.
  
  Ӯ боло холст ва заглянул зери он. Ӯ дар ҳақиқат қатъ дар пасти перила е назар дар кӯли. Ӯ дохил шудам дар рубку. Ӯ заглянул дар иллюминатор каюты. Ӯ боз ба он нигариста, лодочный домик ва рощу дарахтон.
  
  Сипас ӯ тасодуфӣ зашагал ба люку ба набор, дар он сехи хурди Ник.
  
  Ник мепоиданд барои он ба воситаи узкое сӯрох, тартибдодашуда он буда сжимающимися ангуштони худ. Дигар ӯ дасти рефлекторно сжала Вильгельмину - ва он гоҳ расслабилась. Ҳатто ором пахта глушителя шунаванд мебуд, онҳое, ки нишаста чунон наздик, ва он гоҳ раздался мебуд глухой зарбаи бадан ва лязг падающего таппончаи дар палубу. Хеле громко; аз ҳад зиед хатарнок.
  
  Ӯ бояд ба бартарии дигар шансом.
  
  Ӯ мунтазири. Шояд Юань Тонг на заглянет дар луқо.
  
  Мард приближался суст, қариб вяло, он силоҳ висело ӯ дар дасти. Ва ногаҳон чизе, ки Ник то бубинанд дар он, ин як қабати гулнақшҳои, блокирующая қариб тамоми тускло светящийся нур, ва вазни сарпӯши ҷаноби поднялся бо маслиҳатҳои ангуштони.
  
  Нику потребовалась як ҳиссаи сония ба бесшумно кишту Вильгельмину дар моток ресмоне ва напрячь худро бадан барои баҳор. Сипас бар он фаъол сарпӯши ҷаноби ва ӯ двинулся дар роҳи рафтан аст,. Молниеносным хватом ӯ поймал болтающийся пистолет ва воткнул он наздик Вильгельминой, дар ҳоле, ки пўлодӣ ангуштони он чап дасти схватились дар гулӯ дигар. Пас аз ҳарду он дасти шурӯъ ба амал дар баробари зуд ва яростно clutching гардан Юань Дуна ва clutching он бо экспертӣ злобой, порожденной отчаянной зарурати кунад, ки ҳама дуруст ва тез. Ӯ шунид ором сдавленный вздох ва эҳсос кард, ки чӣ тавр пўшонидани бо ҷаноби вазнин стуком тарк он изогнутую пушти, ва суханонро як тихую намоз ба ғавғои буданд, чунин громкими, ки чӣ тавр ӯ чунин менамуд.
  
  Пойҳои Юань Дуна скребли оид ба набор, чӣ тавр ба напильники оид ба ноҳамвор наждачной рӯи коғаз, ва он даҳони кор дар отчаянной кӯшиши издать ягон садои. Ник аст
  
  
  
  
  схватился дар гардан ва потянул поен бо внезапным сахт рывком, ки дар натиҷа сурх man чин якбора тарк животом дар бораи аз дами ҷаноби ва қариб исбот кард, ки дар он. Раздался боз як садо, якбора нафаскашӣ, ва дасти вонзились дар он мақоми боло. Вале онҳо походили дар клопов дар соҳил барои тамоми зарари, ки онҳо метавонанд татбиќ. Калон ангуштони Ника пайдо шоҳрагҳои дар шее дигар, ва онҳо безжалостно давили дохили. Сахттар, сахттар хоҳад аст вазнинтар! - фармон аз он ба худ ва вложил ҳамаи қувваи худро дар он ягона амал ба камшавии. Бадани мард ногаҳон выгнулось, ва он гоҳ расслабилось. Ник ҷойгиршавӣ хватку ба ҳиссаи дюйм ва сосредоточился дар дыхательном гулӯ. Гарм аст нафас отрыгнуло ӯ дар шахси... ва вздохнуло дар пустоту. Юань Тонг осел дар он аз боло, ва сарпӯши ҷаноби провисла, ки якҷоя бо ӯ.
  
  Ник вылез аз зери ва бесадо приподнял сарпӯши. Дар вохӯрӣ бо ӯ на последовало no крика. Ҳеҷ чиз шудааст, ки овози шунидорӣ, ба ғайр аз ба нармӣ звуков кӯли ва уқенуси ором постукивания аз кабина.
  
  "Ва барори кор ба ту", - тира аст, фикр кардам Ник. Ба ҳар ҳол приседая ба ҷои ӯ ба дилам ва корнамоии охирин сокрушительный ҳамлаи оид ба шее сурх китайца ҳар ду ҷониб. Шояд аз он буд, фиристода нашудааст, вале аз ҳад зиед имконияти пардохт нест.
  
  Ӯ боло Вильгельмину, вылез аз ҷаноби ва бесшумно опустил сарпӯши бар покойным Юань Тонгом.
  
  Ҳафт хурдсол сурх ба чин рафт ҳастед.
  
  Ник чӣ ваҳй ба единственному открытому иллюминатору крошечной каюты. Садои прекратился, ва ду нафар тихих овозҳо вели оживленную баҳсу дар разговорном китайском забони. Аммо ин сказало ба ӯ чизе, ки ӯ ҳанӯз намедонист, аслан он чизе, ки ДжейДи нест, он ҷо риоя аз шаҳри Ню-Йорк.
  
  Ӯ мунтазири. Шояд онҳо перейдут ба чизе бештар информативному.
  
  "Аммо дар номаи Яҳудо гуфт, ки мо бояд ба наќша тамом ин пагоҳ, - гуфт яке аз онҳо, - ба монанди, исми шайтон, мо ба ин кор, вақте ки мо то чанд?"
  
  Дигар хмыкнул. "Ин аст, ба нақша гирифта шуд, ки барои чанд", - пробормотал ӯ. "Яҳудо хоҳад кард, то бидонед, ки чӣ кор кунанд. Дар поени кор, ин танҳо масъалаи исботи он, ки ин имконпазир аст. Яке аз охирин мавҷи амалиетҳои террористӣ ва амрико аблаҳон превратятся дар бормочущих испуганных идиотов. Шумо медонед, ки дар бораи аз одамон мегуфтанд, ки дар тайера, онҳо чӣ мегуфтанд? Ки марсиане высадились! Ки онҳо мусодира моҳияти the фазои. Тройник, хи, каблук, ки Бо чунин складом хотир, ту фикр мекунї, дар охири завтрашнего pm ҳамаи онҳо превратятся дар лубиеи полуда?
  
  "Худи ман метавонам бошад, лубиеи полуда, ба охир завтрашнего pm", - гап гуфт аввалин. "Онҳо медонанд, ки дар бораи мо, ое ту нест, понимаешь? Онҳо убивают мо оҳиста-оҳиста аз як дигар. Ин русская зан ва он египтянин Садек. Онҳо зикр кардаанд, ки мо ба марг аст ".
  
  "Безорам! Ба шумо ва худ ба худ мегӯям, ки чӣ тавр трепещущий амрико. Чӣ тавр онҳо метавонанд...? "
  
  Вале гӯши Ника уловили чизе ҳаст, ки ҳанӯз.
  
  Аз куҷо аст он аз сабаби поляны дарахтон муроҷиат мошин. То он гӯш, садои он мотора становился суруд. Сипас фуруд омад.
  
  Ин буд, бошад, ки Яҳудо. Пас бояд буд, бошад,.
  
  Хайр, ду - ин ширкат. Инчунин чор - ин ду ҳад зиед. Ӯ хеле дароз интизор нави вохӯриҳо бо Иудой ва мехостам, ки ба манзараи буд загроможден статистами.
  
  Ӯ бесшумно скользил оид ба крохотной хижине. Баъд аз чанд сония махсус взломщик дод, ки ба кори худ, ва ду марде буданд, заперты. Ӯ фикр кардам, вале на метавонист бошад, комилан боварӣ дорам, ки дарахтон дар роще шуршат-плюс нидои.
  
  Ду овози идома ныть. "Бархӯрдорӣ", - бесадо ба онҳо гуфт Ник ва царакат Пьера аз кармана. Ӯ зуд повернул як смертоносную газовую бомбу ва ба осонӣ уронил вай дар приоткрытый иллюминатор. Ӯ дар мавриди бо осон щелчком ва покатился.
  
  "Ин чӣ буд?" Ду нафар мардон вскочили ба пойҳои. Як рафта наощупь барои Пьером ва дигар потянулся ба хона. Ник ором закрыл иллюминатор ва табдил интизор. Бешубҳа, онҳо откроют он дар масъалаи дуюм, вале ин ба онҳо кӯмак хоҳад кард. Ӯ скрылся аз хотир. Лозим нест, ки ба назар мисли онҳо мемиранд.
  
  Вале онҳо аз он кардаанд, громко, аз ҳад зиед громко. Дар ин ушло каме бештар аз сӣ сония, балки дар предсмертной хашми онҳо кричали булькающими баланд голосами ва стучали дар ба дари. Дар як лаҳза ба ӯ показалось, ки хлипкие шӯроҳои разобьются зери вазни онҳо, ҳарчанд заҳри Пьера аллакай действовал онҳо ба системаи асаб, ва ӯ уперся дар дрожащую дари, ки ба нигоҳ доштани он закрытой.
  
  Буд, ки ое шунидорӣ бошад е не шунидорӣ бошад садои қадамҳои сквозь дарахтони? Поспеши умирать, хислатҳои туро побери!
  
  Дуъояшон ва бикӯбед прекратились бо любопытной внезапностью, ва раздалось ду ношунавоени номӯътадили. Ӯ оҳиста-оҳиста сосчитал то даҳ, ва он гоҳ поднялся ба назар иллюминатор.
  
  Даҳ, нӯҳ, ҳашт, ҳафт, шаш, панҷ, чор, се, ду....
  
  Нӯҳ хурдсол сурх ба чин рафт ҳастед. Охир ду лежали дар ошенаи мертвыми кучками.
  
  Ӯ паст пригнулся ба набор ва пополз дар корму, гузашта ҷаноби аст, ки табдил ба қабр. Оставался боз як нафар. Даҳум инсон, ки бузургтарин аз онҳо.
  
  Мурғи задрожала ва завизжала. Ва он гоҳ поляна дарахтон затихла, агар не худамро мулоим вздоха ветерка. Густая гряда абрҳои закрывала моҳ. Дар соҳили чиз дар кромешной тьме.
  
  
  
  
  
  Ник скорчился барои неглубокой переборкой, скрываясь аз чашми. Кабуд нур табдил мебуд, он дар бинишинед-поен утку, агар ӯ ҳам вақт гузошт, то сари. Ва ҳанӯз ӯ ба вуқӯъ метавонад потушить он дар ин марҳила.
  
  Аз нав садои оғоз бо пасттарин трели, ва он гоҳ табдил ба птичий дуъояшон буданд,, ки поднимался ва опускался дар як сард ночном ҳаво. Ҳамаи худро тамом муташанниҷ тишиной, ва Ник нигоҳ интизор, фикрҳои ӯ бились дар напряжении. Он ҷо буд, ки касе ва ин буд, бошад, Яҳудо, ва садои буд, як навъ сигналом. Вале, ки, ба номи Худо, буд ответным сигналом?
  
  Садои раздался боз; аҳсан, меафтад, бимирад. Боз наступила тишина.
  
  Ӯ буд, ки пас аз кор, мисли он ҷавоб.
  
  Ник поджал лабони. Аз онҳо донесся пасти трель, садо, ки табдил ба птичий дуъояшон буданд,, ки поднимался ва опускался, чӣ тавр ба зов бо поляны, ва он гоҳ переходил дар тишину.
  
  Послышался шорох. Чизе шевельнулось байни дарахтон - отошло аз он. Ҷавоб нодуруст аст!
  
  Ӯ ба нармӣ выругался ва бросился тавассути борт, ки ба осонӣ ба замин дар причал дар присеве. Аз он гӯш раздался резкий садо, вале ӯ буд, ба ин омода аст. Вильгельмина сплюнула дар ҷавоб, вақте ки ӯ зуд зигзагом гузашт оид ба провисшему пирсу ва бросился ба лодочному домику, пас обогнул он ба роще дарахтон ва ҷунбиши даст ба оҳанги бартобад бегущих қадамҳои. Ҷаҳиши оташ рафта ба он, ва Вильгельмина якбора гуфт, нацеливаясь дар як flare алангаи.
  
  Сипас ногаҳон хуруҷи алангаи погасли, ва ӯ дигар натавонист ҳатто шунидан садои қадамҳои. Он фуруд омад, ки дар як лаҳза, уставившись чашмони ва ушами дар безмолвную темноту ва сипас ӯ шунид хато-free садои открывающейся дари мошинҳо. Мотор бодаш, ва ӯ давида ба он, Вильгельмина носилась пеш аз ӯ, ва он пойҳои выбирали роҳи байни дарахтон. Албатта, мошин, Яҳудо, ва Яҳудо убегал!
  
  Аввал зи садои гузашта, ба он гӯш ҳанӯз пеш аз он, ки дид, мошини, - тӯб аввал аз аксҳоро қуввати худ, ки дар натиҷаи он ӯ афтод брюхом ба замин ва шањ дар нечеткую шакли обтекаемого варзишии мошин, ки вуҷуд дорад, барои истода бо дохилшуда мотором ва выключенным светом. ва windows выплевывают пули дар ҳамаи ҷонибҳо.
  
  Ӯ закачал свинцом чархҳо ва внутренности мошинҳо, пеш аз он ки бо ужасом сол бар он шањодат медињанд, ки пули ҳанӯз хеле васеъ дар бораи изрываются дар ҳамаи соҳаҳо, инчунин, ки мошин на двигалась ҳеҷ як ваҷаб. Сипас, ӯ бо ноумедӣ пополз ба он таҳти бесцельным потоком пуль - ва дид, ки дар мошин пуста. Не Яҳудо! Ник боз выругался, дар ин вақт ношукрӣ ва прокрался зери струями оташ дар ҷустуҷӯи дигар мошинҳо, ки чӣ тавр ӯ медонист, бояд буданд, дар ҷое, ки бошад.
  
  Ӯ дид онҳо ҳам бо воситаи як е ду дақиқа. Дар аввал холӣ "Фольксваген" гузоронида мешавад, дар шакли жука, чуқур, ки дар дарахтони ороста, сипас калон седан, низ холӣ.
  
  Монд Яҳудо - вале гузошта Ник?
  
  Бардурӯғ аксҳоро аз варзишии мошинҳо ногаҳон прекратились, ва боз воцарилась қуллаи тишина. Ник дилам ва вырвался бо поляны, чӣ тавр ба демонический шикорчӣ худ ба истихроҷи он фикрҳои метались. Агар Яҳудо намеревался истифодаи яке аз дигар мошинҳо, ӯ мебуд аллакай ин корро, то Шуд стрелял оид ба ложному цатто. Вале ӯ ин нест дод. Пас, Яҳудо оставался пеш аз интихоби яке аз ду хориҷии: Якум. Фирор аз ин ҷо пиеда - ва ин буд, безумием. Ду. Бартарии озером - ва он маъно дод.
  
  Ин шуда, чунин неизбежный, даҳшатнок ба маънои, ки ӯ буд ҳайрон ҳастам, барои шунидани садои мотора круизного лайнера, вақте ки ӯ завернул дар кунҷи эллинга ва давида, мисли девона, ба пристани. Он ҳам буд, ки вақте оторвалась аз причала ва оторвала нисфи древней пристани паси вай, ва ӯ мусаллаҳи ду охир зи, пробегая дар баробари он чизе ки аз он мондааст. Пули врезались дар рулевую рубку, ва шахсе, рондани босуръат пригнулся, пас развернулся ва ғояҳои хеле васеъ дарида берун хандидан. Шахс метавонад муомилот тааллуқ дошта ба ҳар хеле уродливому шахсе, балки барои он буд, ки шахсе рисунка Ҳаким. Ва компактное бадан бо вытянутой дасти ва пылающим зуҳуроти номатлуб принадлежало неуловимому Иуде.
  
  Аксҳоро пронеслись гузашта сари Ника, ва онро ба китфи охватило обжигающее шӯълаи, вале ӯ ба вуқӯъ ое хис кардам ки ин аз сабаби алангаи худ ярости ва ноумедӣ пур. Дар ярдах пеш мотор набрал суръати, ва кильватерный сулњу монанд качнул он чӣ мондааст аз гниющего пирса.
  
  Боз оставался имконияти - як отчаянный имконият. Ник нырнул дар об ва оғоз яростно плыть. Мотор закашлялся ва закашлялся, ва сулњу накатил он вздымающимися волнами. Ӯ уткнулся шахсе дар об ва сахт зад пои, пурзӯри, пробив худ роҳи сквозь тьму, чӣ тавр ба мстительная торпеда. Дар як лаҳза показалось, ки ӯ ғолиби. Ва дар ин ҷо победно взревел муҳаррики; Қаиқ тряслась, качалась ва уносилась дур аз ӯ, ки гӯе реактивная, ва оставила он дар водовороте бурлящих мавҷҳои ва брызг. Он зудтар фаро расидааст, ки дар об, морщась ҷустуҷӯ, чӣ тавр ба ў равон. Ӯ улетел бо ақл суръати, ва сквозь ликующий садои он отлета ӯ показалось, ки ӯ мешунавад раскат пронзительного begeistert.
  
  Боз як лаҳза он буд, тамошо, ки чӣ тавр он бо назардошти вдаль. Ва он гоҳ, кипя аз ғазаб, аз он ки дар худ промокшей либос перебрался тавассути халиҷе ва потащился, капая ба соҳили.
  
  
  
  .
  
  Нӯҳ шуда эҳсос берун, ва як монд.
  
  * * *
  
  Субҳ принесло бо худ ужасную таърихи бораи старинном круизере бо каютами, брошенном дар канада дида бароем, ки ба тарафи кӯли Эри, бо ду мертвыми мардон дар он крошечной каюте. Аммо дар бораи шахсе, ки бояд пилотировал судно, буд, ки ҳеҷ зикри он, ки он їустуїўи оғоз хеле ба зудӣ баъд аз он побега кӯл.
  
  "Вале он метавонад тарк дур", - гуфт Ник, невидяще ҷустуҷӯи голубоватые ҳалқа дуд, доносящиеся то потолка он хуҷраҳо в мотеле. Чархбол AX "аст, ангаре дар фурудгоҳи Буффало неподалеку, ва ӯ омода буд, боз ба истифода аз он дар ягон нуқтаи. Пулис оцепила вуруд ба кӯли ва мутахассисони радиации напряженно кор дар эллинге, ки онҳо фаҳмиданд, ки бештари дарсњо маводи дар Indies ғарб Вэлли. "Ӯ мехост дур рафта истироҳат. Агар он доранд,, чизе ба имшаб - охирин панический такони, дар кадом шакле ӯ ҳеҷ буд, - ӯ бояд ба нақша корро дар ин умумии вилоят. Е чаро боз ҷамъоварии он мардум дар назди кӯли? Не, ҷаноб. Беҳтар аз ҳама, агар шумо тамоми таъсис, интизор ҳуқуқ дар ин ҷо ва омода аст медалҳои толибилмони тоҷик. Ӯ дар ҷое, ки дар ноҳия Ню-Йорк - Онтарио, ва ба ман фармон мебуд, дар он ҳаети худро ".
  
  "Умедворам, ба ту лозим нест", - тира аст, гуфт Хоук, яростно жуя кончик сигары. "Ва ман умедворам, ки шумо ҳуқуқи. Дар бораи ман ҳама чиз танзим шуд, хуб аст. Вақти лозим нест, балки ба закату тамоми кишвар хоҳад буд, омода барои оғози амалиет. Умедворам, ки имшаб тамоми ин хоҳад омад, то охири. Шумо шунида дар бораи радиационных беспорядках дар Беркли, дар Лос-Анҷелес? Бале, ба хотири худо, одамон убивают якдигар, дар кӯчаҳои! Ман метавонам танҳо дар дуо, то суханронии президенти успокоило вазъият. Ҷаннат медонанд, ки бадтарин паси, вале бовар кунанд, ки ое онҳо дар он аст,? "
  
  "Онҳо бояд", - якбора гуфт Ник. "Вале агар мо аз боздошти ин шоми имрӯз онҳо аз ин нест, задан".
  
  БОБИ ДВЕНАДЦАТАЯ
  
  Сипас буданд...?
  
  Джулия роскошно вздохнула ва растянулась дар кати хоб наздик бо ӯ, ҳамчун просыпающийся котенок. Вай загорелые ангуштони поглаживали он бадан дар тамоми дарозии он сина чувственно ки аз он боло раванд ва опускались, ки агар онҳо танҳо пережили дилпазире таҷрибаи. Ки, дар ҳақиқат, шуда, ҷои.
  
  - Грешно, - хрипло пробормотала вай. "Бозӣ, то фуруд Рум. Чаро мо чунин грешные, Шуд?
  
  "Зеро ки ба мо маъқул нест", - хурсандӣ гуфт Ник. Ӯ ухмыльнулся вай ва взъерошил он мӯи худ, ва сипас ба осонӣ скатился бо категорияҳо дар кати хоб ва дар мавриди шатта дар толстом ковре дар ҳуҷраи мотеля. "Аммо дар ҳоле, гуноҳ, дар ҳоле ки худро тамом, гаронбаҳо ман худ". Ӯ щелкнул выключателем ва залил ҳуҷраи светом. "Настройтесь дар AX H. Q., майлаш? Ва бидонед, чӣ дар ин ҷаҳон рӯй. Ман меравам, то ба гирифтани душ. Ман устухон ба ман чунин мегӯянд, ки мо ба зудӣ мебинем, ки ягон амали ".
  
  Вай аз наздик мушоҳида барои дрожащими мускулами он атлета, вақте ки ӯ обнаженный, дохил шудам дар ванную, ва бизанедашон вздохнула, ки включила радио AX. Каллаи ҳам буд, сахт забинтована баъд аз таркиш дар Монреале ва ҳоло аз он дар болои китфи ӯст появилось нав толстое клейкое ба slick. Рӯзи дигар, боз як шрам. Ва ҳар нав супориш приносило дигар дуэль аз марги. Ягон бор бошад, ки дар ин кор, метавонад, ба ягон чизи дигар - марг ҳатман муборизаро. Ин буданд, ки имконияти. Ва он аллакай аз ҳад зиед дароз бозид дар ин смертельную бозӣ.
  
  Пас, агар ба он рафт, он.
  
  Джулия суст накинула нозук халат худро смуглые китфи, ва потрескивающие овоз дар умумии дарозии мавҷҳои AXE ҳозирон ба вай дар бораи ЛСД дар резервуаре Ҷерсӣ ва загрязнении ҳаво дар Спрингфилде. Дар ин ҷо радиационная ҳангома, дар он ҷо хурд гарм қуттии ефт; дар ҷое, ки ҳанӯз ба - митинг разгневанных шаҳрвандон, переросший дар бунт. Дар давоми рӯз хадамот ахбор распространяли маълумот дар бораи он, ки вазъият зери назорати. Вале калимаи буд, норавшан ва неубедительным... зеро ки ин тамоман дуруст аст. Монд боз як неясная гулнақшҳои. Ва ҳанӯз бе ҷавоб монд асосии савол: касе, ки ин бо мо мекунад ва чаро? Бо кадом мақсад? Буд, ки ое ин ҷанги асабҳо е прелюдия ба медалҳои толибилмони тоҷик?
  
  Вай, Джулия Барон, медонистам дар бораи он ки, ки ва чаро, ки бештар аз ҳар зане, ки дар Иелоти Муттаҳидаи амрико, ба истиснои, шояд Валентины Сичиковой, ва ҳатто вай, Юлия, беспокоилась дар бораи он чиро намедонист. "Чӣ қадар бадтар аст", - подумала вай аст,, ба нармӣ дрожа ва плотнее закутавшись дар мантию, ки умуман чизе надонад - бингар ки дар шаб ва дар пиндоре хатарҳо, ки неведомая таҳдиди он ҷо поджидает.
  
  Ник месуруд дар душ. Вай слабо гуфтам ба худ ва встала бо кати хоб, ки ба назар дар тирезаи. Дар кӯча торик буд, бо темнотой субҳи pm охири тирамоҳ, вале залито яркостью миллион огней дар хонаҳои ва қади роҳ. Вай обнаружила, ки дуо мекунад, то ки онҳо оставались зажженными.
  
  Шипящие брызги ҷони прекратились, ва ба ҳуҷраи пур кардаанд, танҳо овози коммуникаторов AX. Ник дохил шудам дар дохили, обернул дастмоле камар ва присел ба павлус бо задушевным выражением шахси.
  
  
  
  
  
  "Оҳ, эй Худо," - покорно гуфт Джулия. "Дыхательные машқҳои дар чунин вақт?"
  
  "Ту шароб", - хурсандӣ гуфт ӯ. "Аз ту перехватывает нафас."
  
  Ӯ дароз концентрировался, ва он бесадо аз наздик мушоҳида барои он, восхищаясь мард зебогии он бадан ва любя ҳар он хати.
  
  Дар охир ӯ бархоста ва щелкнул ду переключателями ба радиои AX: як ба карахт овоз ва дигаре барои кушодани канал, ки бояд буданд приходить он худ ба паемҳои.
  
  "Зебо", - гуфт ӯ, зуд вытирая худ дастмоле. "Ин депрессивно ва беҳуда. Извини, ки гуфтаанд ".
  
  "Ин меньшее аз он, дар бораи аз ту дархост, Ник, - ором гуфт вай. "Ое шумо ягон бор берун аз ин парвандаҳои?"
  
  "Танҳо як баромадан", - кӯтоҳ гуфт, ӯ ва оғоз либоспӯшии.
  
  Ӯ дидам ба соат, вақте, ки пристегивал онҳо. "Он вақт суханронии президент", - гуфт ӯ. "Биеед, самимона умедворем, ки ӯ қодир ба тавлиди чун илова бар зидди-изтироб, зеро ва самараноки калимаҳои" барои ҳамватанон мебошад ". Афсӯс, ки мо наметавонем мегӯянд, дар ҳақиқат дар бораи он, ки аллакай медонем ".
  
  "Далели", - кӯтоҳ гуфт вай ва щелкнула телевизор тамошо карда истода бошам.
  
  "Ҳа, исботи", - бо горечью ӯ афзуд,. "Чинӣ бадан дар ҳама ҷо ва мо ҳам бояд далелҳои!"
  
  "... Додани аз Вашингтона", - громко прогремел овози диктора. Джулия убавила громкость. Пас аз он оғоз либоспӯшии худ реҷаи бойкой манерой, зеро овози красивого шахси дар экран повторял ҳодисаҳои охир якчанд рўз.
  
  "Ва ҳоло - президенти Иелоти Муттаҳида".
  
  Дар трибуне ба миен омадааст, ки бурная фаъолият, микрофонҳо буданд, як, камера наздиктар шудем.
  
  Ник ва Джулия фурудоии сел дар бистар паҳлӯ ба паҳлӯи.
  
  Знакомая гулнақшҳои заполнила экран ва ботантана душманон ба худ многомиллионную мекунад.
  
  "Оҳ, дӯстони, амрикоиҳо", - оғоз маълум овози, ва дар он спокойном тоне звучали доброжелательность ва эътимод, - марди бузург аст мо ба вақт ва мо худ мамлакат боре ба мо гуфт, ки мо истифода битарсед, ба ғайр аз худи тарс. Ман дар ин ҷо ҳастам, ки ба шумо мегӯям, ки имрӯз шом, ки мо дар ин ҷанги кишвари истифода битарсед, ҳатто худи тарс... - Овози ногаҳон вафот кард.
  
  Лабони идома шевелиться, вале акнун онҳо издавали ягон садои.
  
  "Эй худо, чӣ рӯй медиҳад!" - воскликнула Джулия, ки нур дар ҳуҷраи табдил хоси зард светом. Тасвир дар экрани суст потускнело ва нест шудааст ва желтое свечение превратилось дар кромешную тьму.
  
  Ник буд, ба по, зарпарастона радио AX.
  
  "Ин аз он!" ӯ ҷалб карда шаванд. "Не уходи аз ин ҷо. Эй парвардигори ту ба бидонед, ки агар ту ба ман понадобишься. Следи барои худ."
  
  Он лабони коснулись вай занад ва дар dark ва радио запищало.
  
  "На волнуйся", - прошептала вай. "Ман овард шамъ. Возвращайся. Лутфан, Ник, вернись.
  
  "Ман ҳамеша возвращаюсь", - гуфт ӯ, ва баъд рафт.
  
  Джулия включила худ транзисторное радио ва ду привезенные бо худ лампаҳо ба батарейках. Сипас вай идонаро пардаҳои тиреза ва имконият дод нур заиграть дар қаламрави мотеля. Вай аллакай шунидам бикӯбед приближающегося вертолета. Чароғҳои мошинҳо, припаркованных аз дару хижины, оғоз фаъол ду, ва дар партави он увидела Ника, мчащегося гузашта онҳо ба кулли овальной лужайке назди мотелем.
  
  Шаҳри Буффало буд, пурра dark. Ки мебуд, Джулия ҳеҷ повернулась, дар ҳама ҷо буд, ки торикӣ, пугающая, жуткая торикӣ, танҳо изредка прерываемая лучами нур аз ушей.
  
  Ник давида бо рацией ба худ мошини худ нигариста дар осмон. Мигающие чароғҳои аллакай приближались ба он.
  
  Овози Хоука зад ӯ дар гӯш... хеле ҷиддӣ фош шудани қувваи барқ дар ҳамон ноҳия дар моҳи ноябри соли гузашта, инчунин дар Вашингтон дар ин вақт. Дежурные бригада тайер паеми ба таваҷҷӯҳи санҷиши КИПиА. То чизе муайяни. Қисми Канада, қисми зиеди шаҳри Ню-Йорк, Мичигана, Массачусетса. Тҷ, қисми Техаса, аз муҳаббат ба ... интизор шудан каме истед.
  
  Ник удержался, поместив радио дар пиджак, то ки ӯ интизор аст ва царакат аз кармана миниатюрный сигнальный пистолет. Ӯ извергал нур дар лужайку ва "чархбол бо пыхтением рванулся ба он, раскачивая стропу.
  
  "Гузориш аз Вашингтона", - гуфт Хоук, ва акнун овози ӯ звучал бегона взволнованно. "Блэкаут ин ҷо нест, ки ҳангоми аз. Наздик ба маҳаллӣ электростанцией дарефт дастгоҳ: нишонаи электронии вақтсанҷ. Мумкин буд, ки муқаррар карда шавад, ки дар ягон нуқтаи. Шояд ҳамон ва бо Техасом. Мо проверяем. Мемонад Шимолу Восточная занҷираи тавре ки пеш аст. Давлатии пулис, миллӣ гвардейцы ва ғайра, ҳамаи кор мисли шумо ва пешниҳод карда шуданд аломати. Аварийные низоми - истед! "
  
  Ник истифода вақти интизорӣ ба забраться дар стропу зина ва помахать вай то. Иелати зуд поднималась.
  
  "Шуд!" Овози Хоука заревел ӯ дар гӯш. Ин дамида хуб ботантана. "Санҷиши асбобҳои нишон медиҳад, ки чӣ тавр ва ба пеш, ба шимол қавӣ барои ҷорӣ. То аниқ нест, муайян карда, вале имконияти бузург, ки мусибате оғоз дар ноҳия водопада. Чунин ба назар мерасад, ки аввалин берун аз сохти абарқудрати Green Point. Он рӯй, ки ин чизи муҳим пайванд буд, ва он хеле ба осонӣ дастрас аст аз берун, дар ҳоле аст, ҳифз карда ва аз минтақаҳои дурдаст пасттар дастгоҳҳои. Чунин ба назар мерасад, ту догадка аст. Пошевеливайся!"
  
  "Ман меравам", - гуфт Ник, влезая дар чархбол. "
  
  
  
  
  "Ба ҳар куҷо, кӯҳна дӯстро?" - гуфтам пилот AXEman А. И. Fischer.
  
  Ник гуфт ӯ.
  
  Ал уставился ба ӯ, ки гуе ӯ гум рассудок.
  
  "Ту девона, Ник? Чӣ медиҳад ба шумо фикр кунед, ки дар он ҷо меравад? Ва ҳам, хислатҳои инро гир, мо онро биеед пайдо берун, агар он ба он хоҳад кард? "
  
  "На мо - танҳо ман", - гуфт Ник. "Ту бросишь ман. Ва ҳоло вытащи поводок аз штанов ва гарун бубинем, ки чӣ тавр ту управляешь ин штукой.
  
  Ӯ занялся чанд приготовлениями, то ки онҳо набирали суръат ва баландии. Закончив бо онҳо, ӯ дар назар темноту дар поен.
  
  Аллакай ҳозир ӯ буд, камтар аз гнетущим аз пеш. Фурудгоҳи буд залит светом. Бузурги рентген нур прорезали городские кӯча, ва якчанд биноҳои светились веселым светом. Бо кучаҳои қатъии тянулись гурӯҳҳо ҳаракат огней. Ва ҳатто то он looked нав қабоҳаткор ҳис равшанӣ зародились дар яркую ҳает.
  
  Ӯ ба гуноҳони худ мгновенную flare қонеъ гардонидани. Ҳадди ақал ин дафъа онҳо буданд, ки ба ин тайер ҳастед. Ҳамаи захираҳои дар кишвар буданд, мобилизованы пешакӣ, ҳама одамон дастрас дар униформе буданд, огоҳ карда, ҳар як ходими полис, ҳар пожарный, ҳар гвардеец, ҳар як воҳиди дастури буданд, огоҳ карда, дар бораи зарурати истодан дар тарафи ва идора кардани системаҳои фавқулодда равшанӣ дар шаҳрҳо, деревнях ва дар баробари миллӣ автомагистралей. ; ҳар як масъули давлатӣ як мансабдори проинформирован, ҳар шунидорӣ мошини тарҷума дар ҳолати интизорӣ, ҳамаи имкониятҳои хеле способной миллат мебошанд, ки дар ҳолати омодагӣ барои чанд соат кӯтоҳ - ба истиснои миллион хусусӣ шаҳрвандон, ки тамоми рӯз зиндагӣ слухами. Онҳо предупреждали - дар сурати бардурӯғ изтироб, дар ҳолате, ки агар Яҳудо қарор зуҳр, ба саҳна дар занавесе.
  
  Вале, зоҳиран, ин ҳодиса рӯй дод.
  
  Кратковременное қонеъ Ника превратилось дар холодную арзебии вазъият. Ӯ медонист ва бештар аз ҳар каси дигар, ки аст, Яҳудо ва ба ҳар ҷое, ки ӯ направится. Ӯ буд, танҳо ба гумони он ҷо, дар асоси аз надуманных доказательствах, ки ба осонӣ метавонад табдил ебад хок дар он дасти бо мурури он ки шаб муроҷиат.
  
  Вақте ки ӯ деҳот дар қадим крейсер аз rotting пристани, дид, маъқуланд бодиккат яди дар муњлати рубки маҷмӯи масленок. Баъдан, вақте ки вақте ошкор шуд омад брошенной бо мертвыми, клеенки аллакай буд.
  
  "Лозим аст, ки ое мужчине тортанакканањо, ки ба рафтан шиноварӣ?" ӯ гуфтам ба худ.
  
  Не, тасмим ба он, ки ӯ бо онҳо нест, ворид карда мешавад.
  
  * * *
  
  Садои пастиву заглушил ором треск вертолета, ки Ник спустился ба замин ва отмахнулся аз зинапоя. Ӯ менамуд ва дар канада дида бароем хориҷа, инчунин абарқудрати Грин-Пойнт находилась 2,2 мил аз он. Он метавонад роҳ нафар. Ва ҳатто агар ин нафар проехал қисми ин кӯтоҳ масофаи дар мошин, ӯ ҳам буд, мехостам, ки рафта аз он ҷо добрых даҳ-дувоздаҳ дақиқа ба даст ба як кӯтоҳ гурӯҳҳо дар баробари ревущей даре, аз куҷо метавонист ба сбежать.
  
  Ин буд кӯтоҳ ва як сафари зуд аз Буффало дар вертолете бо двигателем AX.
  
  Ник карабкался оид ба склону, довольный ботинками ва плащом, ки защищали он аз прохладного шаб шамол ва ледяных брызг. Шуд сард estp ҷониби ноябрьская шаб, ва чароғҳои Онтарио буданд редкими ва редкими. Ниагарский обшори ҳам буд, пурра dark, агар не худамро тусклого нур ерирасони равшанӣ аз тарафи дигар.
  
  Ӯ расид кромки об ва скользнул қади соҳил дар аввал қитъаи нисбатан ором об, ища ҳангоми пасти партави stars лодку, ки чӣ тавр ба он боварӣ карда шуд, ки бояд он ҷо.
  
  Вале ин на аз он буд,.
  
  Ӯ медонист, ин аст, пас аввал чанд лаҳзаҳои, зеро ки буд, каме ҷойҳои, ки дар он шумо метавонед мебуд, назари худро лодку, ва ӯ проверил ҳамаи онҳо дар полумраке дар соҳили даре. Метавонад, минбаъд ба поен бо дареи...?
  
  Не! Иуде бояд қаиқ зери дасти.
  
  Ник повернул то ба дареи, баргашта, ҳамон бо роҳи, ки омад, ӯ сквозь кусты ва валуны, ки тез сӯзанҳо брызг обжигали он шахс ва ташаккул ливни, лились дар бадани ӯ ҳастем. "Шояд ба Яҳудо намеревался дуздӣ Деву Тумана", - фикр кардам ба ӯ. Агар чунин бошад, пас ублюдку нест иқбол, зеро ӯ аллакай истода буданд, дар приколе дар мавсими ва таъмирталаб. Дар ҳар сурат, Яҳудо медонист, ки ин як.
  
  Ник нахмурился, ҷустуҷӯи сквозь летящие брызги. Маънои онро дорад, ҳеҷ монанд. Гумон аст, ки касе пришвартовался зери водопадом - он мебуд пурра утонул дар масъалаи дақиқа, агар ҷисман ба даст он ҷо буд, шояд. Пас аз он ки... Ғайриимкон буд спастись сквозь гремящую об, агар Яҳудо ҳеҷ буд, то тир порогам. Вале Яҳудо албатта бояд донист, ки ӯ ҳеҷ гоҳ наметавонад, ки ба рӯҳан он. Мумкин аст, ӯ намеревался прыгнуть тавассути обшори дар бочке. Ин буд, ки монанд Яҳудо бошад чизи нав дар бочках; дастгоҳи ударопрочный, непотопляемый, изолированный аз роҳҳо ва погодных шароити оснащенный автоматическим аслиҳа, қодир извергнуть мгновенную марги ҳамаи нежеланным меҳмонон.
  
  Ин ваҳшӣ фикри буд, ки ба чизе убедительной. Ник оттолкнулся аз леденящего борон ослепляющих брызг ва вытянул гардан, ки назар ба edge водопада. Ба он хотир уловил фикрҳои дар бораи водяных крыльях ва персонализированных реактивных самолетах, ва он гоҳ рафта, ба размышлениям дар бочках. Ин мумкин буд. Албатта, лозим аст, ки каме спланировать
  
  
  
  
  аммо -
  
  Ӯ уставился боло, на он кадар веря худ глазам, сарфи назар аз он, ки танҳо обдумывал. Зеро дар dark шаб ва дорупошӣ роҳ дидааст, упавшее бо баландии 150-плюс фут бар он, надошт, на ба андозаи на шакл, балки аз он буд, чизе чуждым об, ва он подпрыгивало, катилось ва кувыркалось, ки агар бо гальванической ҳаети худ.
  
  Сипас, вақте slick приблизилось ва пролетело гузашта аз он, ӯ дид, ки ӯ буд, ҳеҷ бочкообразным, ҳеҷ андозаи аз инсон. Ин буд, ки ҳамагӣ ҷомадон.
  
  Ҷомадон. Мумкин аст, яке аз даҳ мувофиқ маҷмӯи?
  
  Ӯ буд, дур берун аз он дастрасии ва зуд перемещался оид ба ревущим водам. Аммо он, ки ин значило, буд, хеле муҳимтар он буд, ки дар дохили. Ин метавонад маънои онро дорад, ки Яҳудо буд, наздик ва мурғоб худро болишти барои сафар налегке.
  
  Ба куҷо? Ки ӯ дар куҷо буд?
  
  Ник напряг гӯши, сарфи назар аз оглушительный несту нобуд ҷории об. Ин буд, бефоида аст, комилан бефоида аст. Хеле шумно ба шунидан Яҳудо, аз ҳад зиед торик аст, ки ба он дид.
  
  Ӯ ба сухан оғоз усердно ҷойҳо бо крутому склону ба скалистому, заросшему кустарником выступу, ки бо он ӯ метавонист беҳтар аст,, барои дидани обшори ва дареи. Вақте ки ӯ поднимался, қавӣ брызги залили ӯ то ба устухон ва смыли охирин нишонаҳои он энтузиазма. Ногаҳон ӯ убедился, ки Яҳудо нест, то рафта ба ин, бо роҳи, ки ҳатто дар ҷомадон шуд аз бардурӯғ ба умеди, танҳо як пораи партов, ки ҳеҷ кас выбрасывал, метавонад, ки чанд соат ва е рӯз пеш барои бисер мил оид ба дареи.
  
  Ник выбрался дар выступ ва thoughtfully уставился дар темноту. "Он бояд наздик, - гуфт настойчивый овози ӯ сари. Зоҳиран, барои ин сабабҳои асоснок дорад ва ӯ гирифта, масленки. Лекин фарз мекунем, ки ӯ буд, рафта ба спускаться ба поен бо дареи. Фарз мекунем, ӯ попытается убур аз он. Вале дар Радужного пули. Ин буд, усиленно охранялось бо ҳам кор. То ки боқӣ мондааст ... Гузошта невозможное.
  
  Ник боз нахмурился. Бо Козьего ҷазира дар байни Канадским ва Трейлер водопадами, ба Ғор ҳамчун бодҳо бодро эҳсос буд, спуск на лифте. Аз Пещеры ҳамчун бодҳо бодро эҳсос буд, баромадан ба узкий bridge бо паст перилами - немногим бештар буд, - ки он мизи дар андак масофа дар плещущимся занавесом водопада. Аммо ин ҳам помогло мебуд Иуде. Ҳатто агар мо дар назар доштем, ки ӯ навъе идора ба даст ба Козьего ҷазира, избавившись аз он ҳифз ва активировав запертый бањрї, он ҳам карда наметавонистанд даст ба ҳар соҳил дар ин крошечному шудааст, ки буд, ба вуқӯъ ое беш аз прогулкой, ва ӯ достигал соҳилҳои ба ягон тараф.
  
  Ӯ ҳанӯз обдумывал имконият ва невозможное дар хотир онҳо ва напрягал чашмони дар темноту, вақте ки нур зад он шахсе, ки мисли внезапный, бераҳмона заданд. Дурахшон разноцветные чароғҳои вспыхивали ва кружились, ки агар обшори табдил бузург пузырящуюся радугу. Ӯ зуд моргнул ва сфокусировался, дар як сония ки ӯ дид бузург фигуру бо испуганным радужным шахси скользившую дар соҳили дар сӣ пойҳои истироҳат аз он. Пас аз он ғоиб шуд, ки чӣ тавр spook, сахт дар каскаде бурлящей об.
  
  Вале ин ғайриимкон! Он ҷо буд, ҳеҷ чиз, ба ғайр аз бушующей об ва верной марг аз утопления.
  
  Ва метавонад пещера...?
  
  Ник прокладывал худ роҳи қади обрыва оид ба тропе невероятного. Громадной фигурой буд, Яҳудо, ва ӯ погрузился дар ин кипящий a дегхонаи, пас бояд шуд, ки бояд кадом аст укрытие.
  
  Баъд аз чанд сония Ник исбот кард, ки дар он ҷое, ки мельком дид Яҳудо ба мо гуфтааст. Ӯ буд, тамошо ба прыгающую суматоху об. Аммо он чизе, ки ӯ метавонист дидан, танҳо об, взбаламучивающую, погружающую ва хлестающую он бо брызгами. Одамони машњур ба он њаќ чароғҳои ниагрӣ бозӣ дар он назари живописную симфонию, вале ҳеҷ показывали.
  
  Ӯ схватился барои скалу ва продвинулся пеш дар мокрую завесу падающей об, задерживая нафас, ва чашмони нисфи ослеплены гигантским непрекращающимся душ. Аз як тараф аз он буд, скользкий санг, ва ӯ ощупывал он бо отчаянной умедворем. Вале пещеры буд. Ӯ буд, нисфи утонул, пеш аз он ки фаҳмидам, ки ҳеҷ и ' л барои паноҳгоҳ, ба ғайр аз худи об. Ва он лилась ӯ дар назари байни ӯ ва бегущим Иудой.
  
  Буд, танҳо як возможный ҷавоб. Ӯ нащупал бозгашт ба сӯи бонк ва сарф бештар қиматбаҳо дақиқа пеш аз пайдо чизе, ки барои. Он ангуштони подсказали ба ӯ чизе, ки онро чашм наметавонистанд дидани сквозь каскад - ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр дар охири дароз пояндаву нейлоновой ресмоне боэътимод прикреплен ба выступающему корню яке аз қурбонии бузург аст, нерушимых дарахтон, ки ба баланд поднимали худро ҳаҷми сари бар берегом. . Дар он рӯз Яҳудо хуб истифода ваќти холиашон ман.
  
  Ӯ чуқур вздохнул ва направился бозгашт зери ливень, ин дафъа бо веревке. Бурида? - Не имконнопазир аст, мегӯям, сжимал ое Яҳудо ба он аст, ҳанӯз е не, зеро об била он дар ҳамаи ҳизбҳо ва передавала худро фишор ба воситаи он дасти.
  
  Замин дар зери он оғози опускаться. Ӯ крепче сжимал веревку, ки объектҳои об ба ҷараенҳои хлестали онро аз нав flash свирепости ва он қадар хуб аст, зеро дар ин лаҳза ӯ пойҳои раскачивались.
  
  
  
  
  
  вылезла аз зери он, ва ӯ болтался дасти. Ӯ пеш рафт, ища такягоҳи пойҳои, вале пайдо нашуд. Пас, бояд буд, ки мумкин аст; ӯ буд, обезьяной, раскачивающейся дар веревке, ки чӣ тавр, бояд, ки пеш аз ӯ качался Яҳудо.
  
  Ӯ стиснул дандон ҳангоми фикрҳои дар бораи Иуде, ждущем он дар охири дигар бо ҷолибу корд, омода бурида ресмоне ва фиристодани он дар мокрый ҷаҳаннам, ки бурлил дар поен. Вале дар он роњ надорад. Ӯ буд, ки ба истифода bridge, сохта, Иудой, е умуман даст ба он.
  
  Гузаронидани дасти ӯ рафта буд, аз рӯи смертельной веревочной тропе. Баъзан дар зери он хлестала об; баъзан ӯ падал дур дар поен дар бурлящую бездну. Вақт аз вақт ӯ муваффақ не вдохнуть, ки водяная завеса брызгала берун ва гузашта аз он. Вале, напрягая чашмони чӣ тавр метавонад, Яҳудо на уловил.
  
  Проклятая ресмон менамуд, чануб абад. Чунин ба назар мерасад, ки он ба дасти вылезают аз орбит. Тавре, хислатҳои инро гир, Яҳудо справился бо ин, бо искусственными дасти худ? вале онҳо буданд, хитрыми, ин дасти мумкин аст, ҳатто беҳтар приспособлены барои ин гуна чизҳо, аз человеческая ҷисм.
  
  Ӯ худ дасти онемели савганд ба ин замон, вақте, ки поентар зеркашӣ об ногаҳон тағйир хусусияти, ва ӯ пайдо аввал оид ба воситаи полосу брызг дар спокойную область аз паси девор моеъ. Охири ресмоне буд, мекушед, ба маленькому мостику берун аз Пещеры ҳамчун бодҳо бодро эҳсос. Ӯ хушбахтона дилам ба он.
  
  Сипас дид, ки Яҳудо ба мо гуфтааст.
  
  Яҳудо монд, ки ба бурида ресмоне паси худ. Ӯ буд, ки дар чида охири подиума, нисфи пинҳон брызгами ва бегона освещенный приглушенными цветами, ки просачивались сквозь об. Аен аст, ки дар он рӯз ӯ буд, ки аз ҳад зиед озод вақт, зеро ки он ҳам буд, банд оянда ба сохтмони қитъаи худ пули.
  
  Ник затаил нафас аз писаронатонро дерзости ин инсон, аз он сводящего девона оромӣ ва невероятного маҳорат дар чунин фантастических ҳолатҳо. Ӯ бояд буд, дар ин ҷо бисер вақт пештар, вале он пай бурд ва ӯ бояд, ки хеле бисер потренировался. Ӯ стрелял дар чизе, ки Ник ҳатто метавонад дид, вале метавонист танҳо догадываться.
  
  Ин бояд бошад, ки перила подиума паси Амрикоиро водопада.
  
  Ракетная хати боз развернулась, то Ник мепоиданд. Дар ин вақт ӯ бояд зад, ки ҳадафи ва қатъии обвился атрофи он, зеро ки Яҳудо якбора дернул он, ва баъдан ин силоҳ наздик бо ӯ.
  
  Ник опустился дар тарҳи чаҳорчӯбаи танг металлическую дорожку ва полез аз капающего борон.
  
  Яҳудо привязал охири худ ресмоне ба перилам подиума. Акнун ба ӯ лозим буд, переступить ба воситаи боз як bridge. Вихрь дар як лаҳза отключил он, ки Ник подкрался ба он. Сипас, ӯ бори дигар исбот кард, ки дар ясном ҷо, ва ин вақт дар дасти Яҳудо буд, тӯдаи ва Яҳудо возвращался, ки ба бурида аввал аз он хатҳои.
  
  Ҳатто дар ин тусклом ва зловещем партави ва дар чунин туманном масофаи Яҳудо буд сабук мишенью. Ник паст присел дар скользкой дорожке ва инчунин сжал Вильгельмину.
  
  Сипас смена шамол ногаҳон погрузил он дар кўрпа аз об ва дар як лаҳза закрыл ӯ шарҳи. Ӯ показалось, ки ӯ шунид дуъояшон буданд,, вале он метавонад бовар дорам.
  
  Ӯ бесадо пробирался сквозь хунук мерцающий душ, паст приседая ва гӯш. Саҳна ногаҳон прояснилась, вақте ки девори об отпала, ва оид ба catwalk collide монд танҳо картерро ба ҳузур пазируфт.
  
  Наҳр ба нармӣ ламс хориҷи охири роҳрав ва натянутой ресмоне, ки ждала, ки ба он истифода бурда мешавад. Барои он буд, темнота бо тусклым оттенком.
  
  Ник беихтиерона пригнулся. Акнун Яҳудо медонист, ки касе гнался барои ӯ ва Яҳудо рафт. Ӯ буд, ки ҷое ки дар ин dark ...
  
  Аксҳоро раздались паст дар сатҳи зону-дарозии Ника. Ӯ зуд покатился, вскрикнул ва шањ дар ҷавоб дар самти хурд тамоюли корпартоӣ алангаи. Яҳудо буд, бар краем подиума, он ҷисм буд, дар об, ва целился дар он. Ӯ буд, ки имконияти зад.
  
  Ник шањ як маротиба, нишон медиҳад, ки он ҳам мебозад. Он гоҳ шӯълаи обожгло он бедро, ва ӯ боз перевернулся бо громким ва отчаянным криком - ва ӯ соскользнул дар об бо васила громким всплеском, кадом танҳо метавонист. Ӯ наклонил сари табдил ефтааст ва интизор.
  
  Ва интизори он буд, ки...
  
  Ӯ ба сухан оғоз пробираться тавассути бурлящую об дар баробари подиума. Вильгельмина буд чизро амиқ ҳис мекунад мокрой ва бесполезной, лекин он аллакай нест шуда, фарқ намекунад. Яҳудо буд, дар роҳ. Яҳудо купился дар як саҳна марг Ника криком ва плеском, ва акнун Яҳудо проделывал худро обезьяний ҳиллаест, тавассути веревку.
  
  Ник медонист, ки дуруст буд, ба он лаҳзаи ҳамчун пробился охири подиума. Яҳудо рафт ва ресмон ҳам буд натянута ва дрожала.
  
  Сахт дар об Ник царакат Хьюго аз ножен. Ӯ доранд сквозь брызги ва поймал як мухтасари тусклый назар ба обезьяноподобную фигуру, баланд качающуюся барои разбивающейся завесой об, направляющуюся ба подиуму дар амрико тараф. Пас рӯъе нест шудааст.
  
  Майса Хьюго бо ҷолибу лезвием чуқур вонзилось дар веревку.
  
  Ник приподнялся дар об ва сахт вздохнул.
  
  "Хайр, Яҳудо!" - воскликнул ӯ восторженно, ва охирин прядь оборвалась аз газидани илова Хьюго.
  
  Охири ресмоне хлестнул Ника, вале ӯ ин қариб нест хис кардам.
  
  
  
  Сквозь тӯфонӣ садои об ӯ шунид пронзительный дуъояшон буданд,, ва ӯ показалось, ки ӯ шунид, беш аз паеми лаппиши бар бурлящим дод, ки садо. Ва он гоҳ, ҳеҷ чиз шудааст, ки овози шунидорӣ, ба ғайр аз грохота водопада. Ресмон дар дасти обвисла.
  
  *********
  
  "Ин аст, мефаҳмед, ки ман дӯстдошта времяпрепровождение, - виновато гуфт Ошиқон Сичикова. "Вале, ҳадди ақал, ба ман лозим буд, причинять зарар шахсе нест, ки ҳисоби он як сотрясения мағзи сар, ки ман нанесла ӯ дар ҳамон моторной кабине. Дар бораи мотель, ҳа? Ҳамин тавр. Мотель. Ман бозиҳои ӯ мягкую мусиқӣ, як еддошт, як еддошт, як еддошт, ва ман бахшиш каме маводи мухаддир. Мефаҳмед, ин як сабти монанд ба капающую об чин шиканҷа. Аз ҳад зиед ин выдержит ҳеҷ як мард. Ман карда наметавонистанд ба гӯш мегирад. То он даме ки заговорил.
  
  "То он даме ки заговорил", - повторил Хоук. "Ва пас аз шумо дорем, ки ягона асосие, ки мо меҷуст. Шумо саломатӣ, хонум Сичикова ". Ӯ эҳье худ як шиша.
  
  "Дӯстии шумо, шарики комил, - ором гуфт вай. "Зиеди ҳает ва барои дӯстони хуб барои ҳамаи мо".
  
  "Дар ҳақиқат долгая ҳает", - гармӣ гуфт: Хаким. "Ҳарчанд, ки чӣ тавр ин метавонад имконпазир бошад, ки дар соҳаи фаъолияти худ, ман наметавонам дарк намоянд". Ӯ театрально схватился барои скованные ребра ва скривился. "Ман добрая модар предостерегла маро аз муошират бо шубҳанок ширкати. Ва бингар, ки чӣ гуна ӯ ҳақ буд! "
  
  "Ту хуб аст модар бояд буд, маро огоҳ намояд", - гуфт Ник, похлопав Джулии оид ба-зону ва ғофил укоризненный назар Хоука. "Вай хурд бой издавна возмутитель оромӣ. Чаро, агар ту ...
  
  "Мо мебуд, ҳоло не нишаста буданд, дар ин ҷо", - прервал он Хоук. "Танҳо осмон медонанд, ки мо мебуд кард. Шояд выползти аз бомбоубежища ва разглядеть гузошта истодаанд. Бале, ин метавонад бошад, L-Day. Аммо ин тавр намешавад. Пас, бие, доведем ин бача то ба охир, ва он гоҳ убираемся аз ин ҷо, ва ба ҷашн стильно. Ӯ помахал худ бокалом дар комфортабельном даромадгоҳ филиали AXE аз қаҳваранг санг наздик Columbus секл кард ва гуфт, бо непривычным дружелюбием: "ҳизбҳои Корпоративӣ - ин хуб аст ба ҷои онҳо, балки ба ин ҳолат аз ҷониби худи беҳтар. Ҳамин старомодный, шумный, капиталистический иди! "Он одатан сард чашмони буданд теплыми, ва ӯ улыбался бори аввал дар бисере аз рӯз.
  
  Ник улыбнулся ӯ ва чокнулся бо Джулией. Шахсе, ки дар телеэкране дар деворҳои буд, ҳалим ва невыразительным, қариб трансом, вале суханони безудержно бормотали сквозь бледные лабони борик. Вақте ки Квонг Ю Шу заговорил, он буд, душвор аст, ба қатъ.
  
  "... Истифодаи захираҳои табиӣ дар кишвар", - бормотал ӯ. "Ҳатман, бо назардошти, бо худ бисер таҷҳизоти ҳамеша биеед пайдо берун аст, ки ба мо лозим аст, ки шояд мо ҳеҷ рафт. Хеле самаранок, хеле ноҷи ҳастед нақшаи. Инак, мо як гурӯҳи хурди, даҳ нафар... "Ӯ гуфт, ки онҳо ин пеш ба таври муфассал тасвир smart отъезд нӯҳ аз Москва, онҳоро вохӯрӣ бо Иудой дар Миср, олиҷаноби онҳо нақшаи оид ба тағйири намуди зоҳирии худ ва незаметному проникновению дар ҷаҳон. Иелоти Муттаҳидаи Амрико. Хурд медикаментозная ва музыкальная табобат Валентины дар якҷоягӣ бо дарки он, ки ӯ буд, хеле бекас дар недружелюбном ҷаҳон, боиси Квонга дар ҳолати муҳити назоратнашаванда болтливости.
  
  "Ин буд, ки нақшаи Яҳудо ва генерала Уми Си Тан", - бо шавқу ӯ месуруд. "Аввалан, маъракаи амалиетҳои террористӣ дар деморализации империалистических саг. Дар авҷи ин - васеи затемнение ҳамчун охирин сокрушительный заданд, инчунин аз он, ки шумо называете "пробой". Агар ба мо ин муяссар шуд, пас, мо бо омодагӣ ба оғози татбиқи нақшаи ба L-Day. L-Day метавонад ба воситаи ду-се рӯз пас генералии репетиции. L-Day - рӯзи высадки, рӯзи высадки бо секретным аслиҳа зери покровом зулмот ва ужаса. Чӣ тавр истодагарӣ панике дар кӯчаҳо, вақте ки дӯсти мубориза бо ҳамдигар, оила бимирад аз необъяснимой беморӣ? Ғайриимкон аст! Дар бораи хуб ба нақшаи; хеле хуб нақшаи. Ва ягон бор... "
  
  "Дар ин ҷо ҳамаи", - гуфт Хоук, щелкнув дистанционным переключателем ва погрузив Квонга Ю Шу дар небытие. "Ман пушаймон танҳо дар бораи он аст, ки ӯ, ба назар мерасад, ки дар ҳақиқат чизе намедонад дар бораи ин секретном силоҳ. Вале чунин ба назар мерасад, ки мо дар амният ҳадди ақал дар ҳоле,, ва мо ҳоло чизе ҳаст, ки ба медонем, дар бораи чӣ тавр омода барои ҳолатҳои фавқулодда. Ҳа, ман фикр мекунам, мо хеле хушхӯю придушили ин штуку дар зародыше. Пойдем?"
  
  Онҳо встали, ҳамаи панҷ ва осушили стаканы.
  
  Барои онҳое, даҳ, ки қодир ба даст ба як ҳизби, - криво гуфт Джулия, ҳанӯз протягивая як шиша. "Ва пятерым аз мо, ки ин қариб нест кард. Онҳо интихоб худ қадаме насбкунӣ қатъ шудааст, ки шумораи, ҳамин тавр не? Даҳ, ба монанди тӯйҳо ҳиндустон ҳастанд, писарон, кусая чанг, яке барои дигар то ...
  
  "То Рӯзи Д", - ором гуфт: Хаким. "Рӯзи марги. Ва баъд аз он ҷо ба чизе буд,."
  
  Хоук thoughtfully chewed худро мертвую сигару.
  
  "Дуруст Аст, Баргузор Мешавад?" - пурсид ӯ насмешливо. "Ва баъд аз он ҷо ба чизе буд?"
  
  Ник нигоње. "Рост аст", - азми қавӣ гуфт ӯ. "Ҳеҷ кас. Аммо... ӯ пожал плечами. "Маълум аст, ки происходили тоқ чиз".
  
  "Ва, инчунин, Никса!" Ошиқон прогремела. "Аввал шумо буданд, итминон дорем. Чаро ту ҳоло сомневаешься? Имконнопазир аст, барои ин шахс бударо рӯҳан ин тирамоҳ ".
  
  "Шояд", - гуфт Ник. "Вале кам кард, бо Иудой". Охири
  
  
  
  Ник Картер
  
  Чашмони сураи нур
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  
  
  Чашмони сураи нур
  
  
  
  тарҷума Лев Шкловский дар хотира дар бораи погибшем сыне Антоне
  
  
  
  Унвони original: The Eyes of the Tiger
  
  
  
  
  
  Боби 1
  
  
  
  
  
  
  
  Шаби гузашта дар Портофино буд, ки он духтаре, ки аз ишқу ва инчунин отдалась Нику. Дар он буданд, мӯи торик, эльфийское бадан ва зебо табассум, ва он делила бо ӯ хурсандӣ мулоим итолие pm. Вай ҳамчунин поделилась бо он шароб, звездами, up music ва, ниҳоят, он bed. Ва Ник Картер, ҳамеша находившийся дар дами хатар ва ҳамеша находившийся дар сояи марг, як духтаре буд, миннатдор ҳастам, ки ба вай ва ба чап он спящей. Ӯ уехал дар Турин ва Женеву. Супориши сураи нур оғоз шуд!
  
  
  
  Акнун буд, боз як духтар. Ӯ низ спала, балки ба он сабаб аст, ки Ник танҳо дод, ки ба вай якчанд ќатра ҳамчун ҳушерона, Мики Финн!
  
  
  
  Дар акси ҳол, ин буд, ки агар духтар, дар бораи он имконпазир мебуд, фаромӯш бораи ҳамаи чораҳои лозимиро. Малламуй, красавица ва шустрая; североевропейский намуди зебо бо вылепленным патрицианским бинї бар полными ин назари губами. Вай даҳони буд, ба нармӣ приоткрыт; безмолвное даъват. Ва ин дар шатком диване, ки дар дешевом утоқи меҳмонхона Ника дар Женева.
  
  
  
  Киллмастер вориди Швейцарию субҳи барвақт. Ӯ переправился бо охирин кашола карданд, ки аз Тонона дар Фаронса. Ӯ буд, либоси чӣ тавр матрос, ва назар ба тавре, ки агар дар асл кор матросом, ва ӯ метавонист, ки ба ақл, ҳамаи, ки ба роҳ монда матросу, агар понадобилось.
  
  
  
  Вале ин начинало назар зебо аст,, чунон ки агар касе дар ҳақиқат фаҳмидам, ки дар бораи ин - агар мебуд, он аст, фаҳмидам, ва шӯълаи мебуд взорвано ҳоло. Вазифаи Тигр провалилась ҳанӯз пеш аз он, ки шурӯъ! Ник Картер, агенти N3, master-галина агентии AX оғоз ба он дарк мекунанд.
  
  
  
  Ник нахмурился менигаранд спящую бурд. Албатта, он табдил ефтааст расслабляться. Чун танҳо ӯ ба гуноҳони худ ин корро, он аст, фаҳмидам, ки ҳамаи бар. Ӯ кори худро чертову кор қариб ба таври комил ва медонист ин аст. Ва фахр дар бораи буд, нечем. Агар шумо кор ба AX, то замоне ки зинда буд Ник Картер аз шумо мехоҳам, ки он қадар хуб, ки чӣ гуна ин имконпазир аст, ба кор, то комил, чӣ қадар имконнопазир буд. Хеле содда.
  
  
  
  Ник аҳволи бозгашт ва берун оид ба фишанги ифлос комнатке. Он ҳам буд, ки дар рваной фишанги ифлос корӣ либос. Дар AX дар Вашингтон ҳеҷ кас агар онро накардааст, шояд, ҳатто Хоук, вале ин мумкин аст, ки буд, тағйир, барои даҳ дақиқа. Ӯ дидам ба духтаре - ки он, эҳтимол, проспит боз як е ду - ва нигоҳ расхаживать бозгашт ва берун мисли тигр худ ҳуҷайра. Ба он чашмони давутоз двигались - таҳқиқи ва вдумчиво таъриф. Он чашм, ҳеҷ гоҳ останавливались.
  
  
  
  Дар ин ҳуҷраи буд, чизе, ки следовало мебуд опасаться: ҳеҷ ниҳонӣ микрофонов, ҳеҷ бомбаҳои замедленного амали ҳеҷ ҳатто подслушивающего дастгоҳ. Ин буд, танҳо грязная комнатушка дар дешевом меҳмонхона дар Женева. Чунин приготовлений ҳеҷ кас метавонист. Ҳеҷ кас намедонист, ки ӯ ба ин ҷо омад.
  
  
  
  Е ин? Ба назар чунин менамуд, ғайриимкон, вале чӣ гуна дар бораи ин духтарон? Ник сарф дасти бо мӯи кӯтоҳ; оборвал он ҳам ба таври мухтасар, ҳамчун як қисми он маскировки барои ин кор.
  
  
  
  Таъини? Шояд, аллакай набуд тартибот. Дар асл, ин начинало назар ба тавре, ки агар ҳадафи Тигр дар асл аллакай деҳот дар мель! Агар Ник Картер ва стонал ягон бор, пас аз он қариб стонал. Ӯ бесаброна мунтазири таъин ҷарроҳии Тигр, зеро ин обещало бошад долгожданным тағйиребии. Ба вай фақат лозим буд, дуздӣ худи дорогого сураи нур дар ҷаҳон аст, ки аз худи охраняемой ҳуҷайраҳои дар ҷаҳон аст. Тигр буд, тақрибан фут дар баландии, ҳафт инч дароз, ва он чашмони буданд, ду њама бузург аст рубинами дар ҷаҳон аст. Бо совпадению, ӯ буд, ба нестї аз пок тилло. Буд, ба маънои выражать арзиши онро бо пул, зеро ки он нест шуда буд қадр. Сабабҳои зиеде. Бисере аз мардум мехост, ки заполучить ин сураи нур; ҳамчунин ба сабабҳои зиеде.
  
  
  
  Ва ҳоло ин духтар! Ӯ низ охотилась барои ин тигром?
  
  
  
  Ник чӣ ваҳй ба дивану ва окинул glance бадани вай не. Вай спала чӣ тавр младенец. Чӣ тавр зебо кӯдак! Аммо ҳоло аз он буд, чизе, ки ба назар мебуд, то молодо. Тибқи баҳои Лақаби вай буд, барои сӣ. Акнун, вақте ки ӯ спала, дар он симои пайдо морщинки, указывающие аст, ки он ба воситаи бештар ва ҳатто страдала. "Ҷисми худ, ки дар оддӣ, вале дорогом либос буд, дурудароз ва имрӯзӣ, зебо шаклҳои, - фикр кардам Ник. Комили шакл.
  
  
  
  Вай давутоз повернулась дар хоб. Вай кӯтоҳ доман ба нармӣ приподнялась. Ник thoughtfully назар афканда, то дар он як қисми он стройных, стройных пои дар бежевых чулках, ки ӯ буд, дид. Афтод агар он буданд, пурра ҷамъ.
  
  
  
  Ник Картер мепоиданд ин муҳити гуворо ба саҳна бо чанд хоси выражением шахси. Ӯ потер хушӯъашон ва пощупал щетину пардохти ба он диққати.
  
  
  
  Ӯ қарори ба. Ин буд, ки танҳо тағйири фуҷур маро риоят кунед. Ӯ мехост, ки обидеть бурд. Дар ҳар сурат, то. Ва он чизе эҳсос кард, вақте ки онҳо дар ин ҷо дар таксӣ рӯ ба рӯ бо якдигар.
  
  
  
  Ник наклонился ва задрал духтаре юбку. Ягон spy кор ба даст ежемесячную маоши; вале аз тарафи дигар, ин буд, ки маҳз аст; ин буд, ки кори он! Он работа!
  
  
  
  Ӯ хушбахт буд. Дар ин ҷо шумо ду васеъ черные подвязки дар нозук сафед бедрах. Ба ҳар подвязке прилагалась хурд кобура! Ва дар кобуре, комилан innocently укрытые дар сафед атласном замина, лежали тӯдаи хурд ва хурд пистолет.
  
  
  
  Ӯ бодиққат вынул силоҳ аз онҳо тайника, стараясь на ламс пӯст спящей духтарон. Ӯ спустил он юбку ва поднес силоҳ ба ягона лампе дар ҳуҷраи.
  
  
  
  Дар асл он буд, тӯдаи ва хурд стилет. Подлая хурд шпажка испанӣ истеҳсол. Пистолет буд, ки аз ҳама кам автоматом, таъмин нашудааст, Webley. Лилипут. Ник подержал он дар палм дасти ва ба усмехнулся. Дар ин донагӣ буд, ҳамон садо, ки аз дробовика, вале ӯ буд, смертоносной, чӣ тавр ба Кольт 45-уми калибра, е монанди онро ба худ таппончаи, короткостволого люгера Вильгельмины, ки пеш аз поразила бисер бачаҳо. Бачаҳо, ки фикр мекарданд, ки онҳо зудтар аз он, Ник Картер ва кофӣ девона, ки бо он ба рӯ.
  
  
  
  Ник чӣ ваҳй ба скромной категорияҳо дар кати хоб дар кунҷи ҳуҷраҳо. Дар он буд, вазнин ҳамвор накунанд, яке аз онҳое, моделҳои Гладстона. Ӯ буд, ба нестї аз пӯст носорога ва фаро старинными наклейками меҳмонхонаҳо ва шаҳрҳо. Хабарнигори буданд, тарзе ҷойгир дигар агентҳои AX метавонад эътироф сандуқи ҳамчун моликияти Ника ва хондани post. Ин Гладстон, инчунин фикр кардам Ник, чизе ҳаст, ки пережил. Агар дақиқ: қадар ва худи ӯ. Ягона-аз-он натуралӣ, ӯ буд, дугона поени потайные деворҳои ва як хӯшаи тамоми бахш ва мешочков бо пузырьками, колбами ва воситаҳои.
  
  
  
  Сола ҷаноб. Пойндекстер, раиси шӯъбаи спецэффектов ва маскировки AX, тарҳрезӣ ӯ тарҳи махсус барои Ника. Подумав дар бораи он, Ник слабо улыбнулся. Равшан сола Пойндекстер буд одержим изобретением ҳилаҳо ва weird дастгоҳҳои, он, ки он дод, анҷом дода шуд аъло!
  
  
  
  Ник вложил дар Гладстон хурд пистолет ва стилет. Собираясь повернуться, ӯ заколебался. Ӯ уставился дар ҷомадон. Хмурый назар ба он, ки одатан гладком лбу. Ое дар ҳамин вақт мегирад, бо худ сандуқи Гладстон буд, хато? Подходил ое ин бағоҷи моряку, плывущему оид ба Женевскому оби кӯл? Чунин хато метавонанд боиси марг! Ҳатто палача метавонанд баъзан ба деворы.
  
  
  
  Ник пожал плечами ва бозгашт ба кор. Буд, ки аллакай хеле дер. Ӯ ҳеҷ гоҳ ҳанӯз аз назар кардам. Танҳо ба пеш. Вале касе ошибся! Дар ҷое. Дар ҳар сурат.
  
  
  
  Ӯ боз вопросительно нигариста, спящую бурд. Вай ҳанӯз лежала он ҷо баланд аст, тағйирпазир ва зебо, вале дар он симои зебо намоен буданд заифтар морщинки тарс ва изтироб. Ӯ приподнял он юбку ва бори дуюм аз сумочку. Дар он буд, ки бо худ бағоҷ.
  
  
  
  Ин чизе нест, дало. Мунтазам чизҳои: пудреница, коғаз дастпоккуни, се помады, бо ҳисоби дигаргунӣ фуҷур, пачка сигор, ки ҳанӯз ҳам буд, нисфи заполнена. Фаронсавӣ ва немецких пул бештар аз кифоя аст,, вале chf франков нест. Ин буд, нест, дар ҳақиқат ва бегона. вай, ки якҷоя бо ӯ переплыла кӯли - воқеан подобрала ӯ ба қаиқ - баъд аз он буд, ки вақт ҷойҳои пул.
  
  
  
  Вай шиносномаи буд, ҳамин ҷолиб ва загадочным, чӣ вақте ки ӯ пролистывал он бори аввал. Западногерманский. Баронесса замина Штадт. Эльспет замина Штадт. Элспет? Вале баъд аз он буд, английское ном? Ӯ бояд пурсед, ки ба вай дар ин бора ягон бор дар оянда; агар аз онҳо буд оянда.
  
  
  
  Бо шиноснома дар дасти Ник чӣ ваҳй ба дивану ва боз дар назар спящую бурд. Дар ин буд, ки ҳеҷ шубҳа нест. Ин буд, баронесса! Мумкин аст, то ки разумнее буд, гуфт, ки аксе, ки дар шиноснома баронессы принадлежала худи духтаре.
  
  
  
  "Вай хеле хуб метавонад бошад баронессой", - фикр кардам ба ӯ. Вай либос буд шикарной ва гарон. Воқеан, сарфи назар аз он пинҳонӣ доспехи, дар он буд, синф ва пас муайяни гуногун, ки нафаҳмида іисоб чунин занон. Ник Картер медонист, хеле бисер, ва, переспав бо бисере аз онҳо ба он имон оварданд худ авторитетом дар ин масъала.
  
  
  
  Ник сунул он шиноснома ва бозгашт ба сумочку ва уставился дар ифлос, чун биное. Ӯ ҳанӯз хеле не фахмидам ин. Ин буд, ки хурд гордиев парандапарварӣ! Е дар асл ин буд бузурги гордиев парандапарварӣ! Агар вай дар ҳақиқат буд, ҳамин баронессой замина Штадт, ки чаро вай бросилась ба он, ки чӣ тавр пурқудрати шлюха? Чаро вай навещала он ва ба таври возеҳу равшан буд, влюблена дар он? Чаро диққати ба он!
  
  
  
  Зеро ки ӯ буд, е набуд вульгарным бача? Ин буд, некто Рубли Курц, докер ва матрос, родившийся дар Цюрихе. Ӯ чанд маротиба нарушал қонун. Ноболиғ проступки: аз ҳад зиед пил. Ӯ буданд, ҳуҷҷатҳои тасдиқкунандаи ин ҳама. Ӯ мегуфт, ки дар ҳамаи чор забонҳои Швейтсария - фаронса, италия, олмон ва хеле прилично дар ретороманском. Ва агар Ник Картер дар нақши Киллмастера кор ва бозид муайяни нақши, дар асл ӯ на бозид. Он кист ки дар ин нақши.
  
  
  
  Ник боз дар назар бурд. Ӯ кунҷкобу дар бораи он шуданд. Буданд, занон, духтарон аз таҳсилоти олии касбӣ сословия, ки выбирали вульгарных намуди ва рафтан бо онҳо дар ифлос меҳмонхонаҳо. Онҳо на метавонанд ба хурсандї бо мардон худро ранга. Пас аз он, ки чӣ тавр онҳо удовлетворялись, онҳо возвращались дар ҷаҳон худ ва забывали ҳар чиз.
  
  
  
  Ник покачал сари. Не, низ тасодуфӣ тасодуф буд. Тамоми ҳаети худро ба ӯ бовар надорад, ки совпадениям. Дар ҳар сурат, баъд аз он уговорила ӯ рафта, бо ӯ дар меҳмонхона Люкс, вай каме забеспокоилась. Он гоҳ вай дар ҳақиқат ҳамин осудаанд скинуть либоси! Е шикастан дур аз он. Албатта, он метавонад танҳо ба гузаштани он. Дар аввал ӯ бояд бо омӯзиш буд, дар бораи он ҳама.
  
  
  
  Шояд, вай ҳатто буд, ки чизе аз худи Киллмастера. Метавонад, вай контршпионка. Мумкин аст, ки вай солҳои тӯлонӣ дар бораи худ ва пыталась бисер пул. Метавонад, вай высококлассной шлюхой, ки любила ба бесарусомонӣ бузург, қавӣ, грязным чуваком! Вале ӯ мебоист боварӣ ҳосил кунед!
  
  
  
  Бинобар ин онро гирифта, дар як шиша хуб шароб, кўшиши ҳамеша боқӣ байни духтар ва аз дари худ, ва налил ҳардуи онҳо бо бокалу. Ӯ илова намуд, ки дар он шаробе як хизмат махсуси кӯмаки хоби воситаҳои сола доброго Пойндекстера!
  
  
  
  Акнун вай спала; ки хислатҳои инро гир, он бояд буд, ки бо вай чӣ кор?
  
  
  
  Ба зудӣ хоҳад светло. Ба ӯ лозим буд, ки зуд ба берун аз ин ҷо, гап Хоуком муроҷиат бо AX ва пайдо, ки чӣ рӯй медиҳад. Шояд Ҳадафи Тигр аллакай провалилась . Ва метавонад, ин хонуми хурд буд, ки танҳо эксцентричной шлюхой. Ӯ бояд пайдо.
  
  
  
  Ник Картер доверял снотворному, ки AX то саховатмандона кардааст ба вай, вале ҳеҷ гоҳ рисковал, ки ин метавонад буд, ки ба канорагирӣ. Ӯ гирифта, аз худ сандуқи махсус lashings ва кляп ва пас аз як дақиқа гирифта баронесса маҳз чунин аст, ки ӯ он мехост,. Он боқӣ мемонад, ки дар чунин ҳолати, то ӯ баргардад. Ӯ отнес аз сандуқи пӯст носорога дар як ванную ҳуҷраи. Баъд аз чанд дақиқа шахсияти герра Рубли Курца буд смыта дар засаленную раковину.
  
  
  
  Ҷаноб. Frank маннинг кард, ки аз Кливленда штати Огайо, ИМА, берун омада, аз ванна ва чӣ ваҳй ба спящей духтаре. Вай мебуд подавилась кляпом дар даҳони. Ӯ удостоверился, ки он хуб аст, дышит. Ӯ стянул бо он юбку. Аҷиб аст, ки чӣ тавр ин доман ҳама вақт сползала боло. Ӯ дар ҳайрат буд, ки ое ба ин чӣ гуна муносибат нисбат ба он хусусияти ин е он касб. Ӯ умедвор буд, на ба ки. Ҷаноб. Frank маннинг кард, ки аз Кливленда буд, хуб бача. Ӯ желал духтаре танҳо азони.
  
  
  
  Вале ҷаноб буд, сахт нафар, ӯ ба сухан оғоз каме толстеть. Он мӯй оғоз седеть, ва ӯ буд, шикам, ки вобаста ба ҳолатҳое, ки метавонист надуть. Ростқавлона, ҷаноб Frank маннинг кард як каме аз як толстоват.
  
  
  
  Ник Картер пурра боқӣ монд.
  
  
  
  Картер наклонился бар спящей духтар ва легонько поцеловал вай дар лабони. Ӯ ба таври ҷиддӣ умедвор буд, ки ба ӯ лозим нест, ки ба намеафтод ин симпатичную бурд.
  
  
  
  Картер выругался. Овози шунидорӣ ва горько. Проклял худ. Чӣ тавр ӯ метавонад ба чунин бало беззаботным? Ӯ упустил аз хотир яке аз беҳтарин ва бештар нормальных ҷойҳои тайника ки зан!
  
  
  
  Ҷаноб. Frank маннинг кард вздохнул ва дар як лаҳза њамдењагони. Ӯ буд, низ джентльменом барои чи.
  
  
  
  Картер нест. Ӯ расстегнул нек блузку духтарон бо кружевным воротником, обнажив ќатшудагињо вай сафед сина баромад мекунанд, аз полчашек вай сиеҳ holster. зоҳир. Ник нест, сарф бештар аз як роҷеъ ба нарм, сахт грушевидные ќатшудагињо, розовые нимбы, вишневые бомҳо. Ӯ гирифта, нуқра медальон барои цепочку ва суст царакат он аз crevices байни он грудями.
  
  
  
  Он бузург буд. Тақрибан ба андозаи аз як доллар аст,. Ник кушода аз он. Дароз омӯхта таҷҳизоти аккосӣ дар дохили.
  
  
  
  Ҳатто Ник Шуд, ки дидам, ин қадар марг ва ҳалокати грубости ва муносибати бераҳмона, ҳатто Ник Картер карда наметавонистанд ҳамлаҳои ҳисси отвращения.
  
  
  
  
  
  
  
  
  Боби 2
  
  
  
  
  
  
  
  Шахсе, ки дар медальоне - агар мумкин аст, ки номи чунин извращенный ва пугающий гуна шахсе - буд шахси сола олмонӣ офицера. Он форменная пидљакњо буд расстегнута дар шее. Нишонаҳо буданд, сорваны. Ник ҳанӯз ҳам дида хоаг.
  
  
  
  Шахсе, ки ин инсон аст, ҳатто дар охирин мучительной дарди он ужасной марг, ҳанӯз несло неизгладимый хамеша сола прусской мактаб.
  
  
  
  Юнкера! Онҳо ненавидели Гитлера, ва Гитлер дар ҷавоб ба ин дӯст доранд. Дар ин ҳолат Гитлер шикаст. Ник дарҳол фаҳмидам, ки он дар сурат: яке аз силсилаи дод, ки баъди ҷанги кадрҳои филм дар бораи ба қатл немецких афсарони, участвовавших дар июльском заговоре бо мақсади куштори Гитлера.
  
  
  
  Ин мард буд, подвешен дар проволоке ҷои ресмоне - симчӯбҳо пурра проникла дар опухшую ҷисм ва ба ҷои муқаррарии виселицы истифода дода шуд крюк барои гӯшт. Ин буд, ки қулай, осон ва даҳшатнок усули.
  
  
  
  Палач намотал струну рояля ба гардан маҳкумшуда, привязал вай ба крюку барои гӯшт, свисавшему бо балки, ва отбросил курсї, дар он истода нафар. Ҳатто Ника тошнило ҳангоми фикрҳои дар бораи мучительной дард, ки последовала барои он. Дар ин ҳолат буд, ки ҳатто милосердного санади палача гардан мешикананд. Онҳо душили суст ва аз мучительной дард, онҳо метавонанд ҳатто крикнуть ва танцевали дар ҳаво аз сдавленным горлом, ки аллакай ҳаргиз не нафас.
  
  
  
  Марги даҳшатнок противоречащая человеческому достоинству. Ва ин буд, маҳз он чиро, ки задумал Гитлер.
  
  
  
  Вале кӣ буд, ин повешенный? Ва ки делала он сурат дар серебряном медальоне байни як ҷуфти гирдиҳамоӣ грудей?
  
  
  
  Ник засунул медальон он ҷо, аз куҷо ӯ онро гирифта, ва застегнул блузку. Ӯ инчунин похлопал вай щеке.
  
  
  
  "Ту ба яке аз онҳо, - гуфт ӯ, - касе кунӣ, ҳеҷ буд! Пистолет, тӯдаи ва ваҳшатнок акс шее. Е ое шумо як бало веская сабаби барои тамоми ин, е ту сумасшедшая ".
  
  
  
  Духтар зашевелилась ва застонала дар хоб. Дар он буд, румянец дар щеках, ва он мӯи малламуй мӯи прядями лежали дар лбу. Ник скинул онҳо бо он шахс. Вай повернулась дар кушетке, ва ӯ дар назар бенуқсон сафед дараи байни он бедрами. Ӯ стянул бо он юбку.
  
  
  
  "Ман хоҳад нигоҳ аз ту ҳам", - гуфт ӯ ба вай. - Шумо маро интересуете, баронесса. Дар ҳақиқат ва самимона. Вақти намоиш ва ба ӯ касе ва аз ӯ буд, дар асл.
  
  
  
  Вақт!
  
  
  
  Ник дод, то охир ба назар зуд дар заброшенную ҳуҷраи. Қулфи дари кор буд, хуб аст. Дар ванна набуд windows. Тирезаи ягона дар фишанги ифлос, фишанги ифлос ҳуҷраи низ буд заперто. Дар назари аввал, ҳуҷраи буд герметичной.
  
  
  
  Ӯ выглянул дар тирезаи сквозь корку лой дар ржавую пожарную лестницу. Винтовая нардбоне спускалась дар чор ошенаи ва выходила дар ҳавлӣ. Ник дид сояи қуттиҳои, қуттиҳои, мусорных баков ва фаҳмидам, ки ба зудӣ оғоз светать.
  
  
  
  Дар холодном, странном партави, ки аллакай отбрасывал сояи, Ник рафта буд, бо кар шуда кардам валунам. Дар перекрестке дид, ки ду пулис, приближавшихся ба перекрестку. Ӯ нырнул дар крыльцо ва постоял дар ҳоле ки интизор аст, вале онҳо свернули ба дигар шуд. Ник вздохнул бо ѓазаб. Ӯ мехост, ки доранд, ҳеҷ душворӣ женева бо мақомоти политсия, балки омад, то бо правдоподобную таърих барои ҷиддӣ ва респектабельного соҳибкори аст мистера Блэка мебуд осон. Мэннингу, ки дар ин соат бродил оид ба чужому шаҳр.
  
  
  Ӯ вориди дар набережную Монблан ва пайдо стоянку таксӣ. Тупого намуди ронандаи буд раздражен он, ки он вытащили аз дремоты. Ӯ кушода буд, даҳон ба пожаловаться, вале ин ҷо ҳамин закрыл он. Агар ин седеющий пузатый амрико мехост, ки мехоҳам ба он ягон табдил ефтааст ҷое ба яке аз убогих genevan трущоб, бигзор шавад. Ӯ пожал плечами бар рондани худ кӯҳна мошинҳо ва сафар кард. Дар ҳар сурат, ки он мусофир буд, чизе, ки дар назари, ки он беспокоило. Дар сером утреннем партави онҳо казались ясными чашмони, вале чашмони онҳо буданд, сахт. Чунин ба назар мегузарад сквозь туро, ки чӣ тавр рапира. Аҷиб он рӯ ба рӯ мешаванд. Онҳо хеле хуб сочетались бо қисми боқимондаи ин одутловатого американца.
  
  
  "Аллонс", гуфт нафар аз паси он. "Битте!"
  
  
  "Мерде!" гуфт ронанда.
  
  
  Вале ӯ гуфт, ин худ.
  
  
  
  Бист дақиқа баъд Ник дорад, дохил хурд ва превосходно укомплектованный анбор дар таҳхонаи невзрачного ва заброшенного биноҳо. Баҳснок аст, ба касе, ба ҷуз дворника ва онҳое, чанд, ки вақт аз вақт ба онҳо онро истифода бурдааст, медонистам, ки дар бораи он вуҷуд. Дар ҳақиқат, маҳз швейцарское ҳукумат ва женевская пулис. Агар дар бораи ин аллакай медонист, пас ое показывали намуд. Американское тилло, поставляемое миқдори калон американскими андозсупорандагон, метавонад ҷодуи худ кор.
  
  
  Яке аз второстепенных мӯъҷизаҳо дар ин ҷо буд, малогабаритный, вале хеле пурқудрат дорои ҷузъи радиои ирсолкунанда, ки ҳангоми хоҳиши мумкин аст, ки буд, дарҳол пайваст ба низоми алоқа AX дар ИМА.
  
  
  Вақте ки Ника впустили дар амонат, он ҷо қарор гирифт ду нафар мард. Ӯ гуфт, чизе, шикоят аломат, нишон дод намоед. Засовы буданд отодвинуты вазнин аз дарҳо. Акнун ӯ предстояло дидор бо Хоуком. Ҳадди ақал словесно. Ник эҳсос сабукӣ аз он, ки ин буданд, ки танҳо суханони. Ӯ ҳамеша буд, бад предчувствие, ки ӯ ҳамзамон худ ҳамин тавр е ба таври дигар.
  
  
  Агар ин дар ҳақиқат ҳамин тавр... ки ж, Хоук буд, мягок бо агентами, ки вели худ девона. Ҳатто дар радио. Ник дидам, ки чӣ гуна ӯ ба ин кор машғул буд. Хоук, комилан рост, лоғар ва бо задааст glance, chewed сигару, ки погасла, вақте ки ӯ ругал инсон, ки дар бораи он шла он.
  
  
  Лекин ҳатто агар ӯ метавонист наҷот баромадан худро грешную ва, эҳтимол, обреченную як нафар, он метавонад пешниҳод намояд, мисли девона ба ӯ амал ҳозир!
  
  
  Ҳамаи шло осонтар мекунад, то дар он нест, пайдо шуд ин баронесса.
  
  
  Ҳатто хурд adventure дар Портофино надошт фарқ намекунад. Ник вақт позволял худ чунин хурд меравад. Ранҷе хуб хурд дарояд бо весельем, женским обаянием, шалостью ва миќдори ками шароб. Онҳо на метавонанд зарар ба ягон зарар, то ки дар ӯ буд дар он вақт. Аз ин рух дод, ки бо ин кор, бо заданием сураи нур. Ҳадди ақал, то ба ӯ гуфтанд, ки ӯ ба ҳузур пазируфт худро охир дастурамали. Ҳоло ба ӯ лозим буд, сарф кардани вақти понапрасну, балки вақти шумо буд расониданд. Ник бесаброна интизори он буд, ки ин кор маҳз аз сабаби он, ки акнун ҳадди ақал, ки ӯ як каме аз вақти барои худ. Кори доимӣ ва набудани истироҳат дод, ки ҳатто Ника Картера дилгиркунанда джентльменом. Овози Хоука бо радиои садои сард ва сухо.
  
  
  — Хеле ширин, ки ту хонда ба мо Лақаби.
  
  
  Ник буд возмущен чунин тоном, вале сдержался.
  
  
  Ту иқрор мекард, ки бо Хоуком.
  
  
  Ӯ гуфт: "Бубахш. Ман фаҳмонед баъдтар. Ман боварӣ дорам, ки мо дар ин ҷо мушкилоти. Ӯ тез кард, ки таърихи духтарон.
  
  
  Хоук назар зудтар облегченным аз удивленным е встревоженным.
  
  
  — Маънои онро дорад, ки вай то ҳол дар связалась бо шумо бод,, ҳамин тавр не? Хуб аст,. Ман аллакай забеспокоился. Ман фикр мекардам, ки ҳамаи рафт наперекосяк. Мо буд, ба кор бало зуд. Вале ҳама дар тартибот.
  
  
  'Оҳ, ҳа? Ки вай пас аз хислатҳои инро гир? Овози Хоука оғоз садо раздраженно. — Ки ба ту имеешь дар хотир доред, ки таҳти "касе, ки аз вай"? Ое ӯ гуфт, ки вай чунин? Ман медонам, ки мо метавонем кунад, ки ҳамаи ин бо қоидаҳои, ҳеҷ гоҳ, вақте ки мо буд, ки ба вақти шумо, вале вай буд приказано тамос бо шумо - агар ин хоҳад буд, ки мумкин аст: пеш аз он, ки шумо прибудете дар Женеву - ба шумо мегӯям, дар бораи худ ва ба шумо мегӯям, ки позвонили ман ҳоло барои ба даст овардани тасдиқи он парвандаҳое. Ин аст, ки чаро ту ба ман то нравишься, Ник. Ман интизор дорам, ки паемҳои, ки аз ту аллакай дувоздаҳ соат. Вай связалась бо ту ба наздикӣ?
  
  
  Ник тасмим хориҷ намудани ҳамаи ин дар вақти. Он ки кам мефаҳмидам, ки дар вазъияти. Агар ба ӯ нигоҳ даҳони на замке, шояд, ӯ метавонист дилхоҳ сайд алоқа.
  
  
  Аз ин рӯ, ӯ гуфт: "Бале, он танҳо, ки связалась бо ман. Ман фаро ту ҳама баъдтар. Чаро понадобилось пас ногаҳон бибандад?
  
  
  Ва Рейдер, ва Хондо оғоз амал. Эҳтимол, онҳо ҳам карда мешаванд, дар Женеву. Мумкин, онҳо аллакай дар он ҷо. Шояд ба ту лозим нест, ки ба прилагать саъю кӯшиш ба симро, ин тиллои сураи нур аз дивана, Ник. Шояд онҳо — е яке аз онҳо — задан ин барои шумо.
  
  
  Фикрҳои Ника баргаштанд ба он лаҳзаи, вақте ки ӯ қабул дастурамали. Макс Рейдер ва Сикоку Хондо буданд, касоне, ки ду мардум, барои онҳо следили бо солҳо, AX ва ним даҳҳо дорад, ки аз бисер кишварҳои дигар ҳастед пурсаброна интизор вақте ки онҳо оғоз хоҳад амал дар нисбати тиллои сураи нур. Акнун онҳо аз он кардаанд.
  
  
  Ва зуд!
  
  
  
  "Ман умедвор буд, ки касе дигар украдет ин сураи нур", — нармӣ гуфт Ник. — Пас, ман танҳо отберу он ки бача. Бисер осонтар. Ман ҳеҷ гоҳ аз умел грабить бонкҳо. Махсусан бад ман разбираюсь дар chf ба бонкҳо".
  
  
  Хоук заговорил. "Албатта чизе, ки онҳо ҳам вступили дар амал, на ба таври тасодуфӣ. Хондо уехал аз Токио ду рӯз пеш. Ҷои таъинот: Женева. Ӯ даъват сабаби боздид: фурӯши сабти видео.
  
  
  "Хммм, одатан, ин гуна аст, дар ҳақиқат бад прикрытие. Вале дар ин особом сурати ин назар мерасад, ба ман камтар удачным интихоби.
  
  
  'Бале.' Овози Хоука табдил каме теплее. "Ман қариб ки аз таассуроти, ки мо японскому якдигар ба ҳар ҳол, тарсонанда ба он е не. Ва ба ман ин маъқул нест. Ин аломати зиеда-самоуверенности бо он тараф. Ин ду нафар ба назар хеле уверенными дар худ.
  
  
  — Бубин, — гуфт Ник. "Ман гуфтам, ки агар онҳо дар ҳақиқат метавонанд заполучить ин сураи нур, пас бигзор добиваются худ. Пас ӯ аз онҳо пайдо, онҳо попытаются куштани якдигар. Мумкин аст, ин аст, ки онҳо получится, ки медонад. Агар онҳо избавятся аз якдигар, ман танҳо возьму ин сураи нур ва даст ба хона".
  
  
  Овози Хоука надломился. — Не, бовар дорам дар ин, сони. Ва на маблағи ќадрдонї Макса Рейдера. Ӯ мағзи сар, ки ҷуфти.
  
  
  "Ман ҳеҷ кас ба недооцениваю, — гуфт Ник.
  
  
  'Хуб. Шумо бояд ин корро. Аз ин рӯ, Макс Рейдер, эҳтимол низ фиристода мешавад, ки дар Женеву. Дирӯз ӯ уехал аз Гамбурга. Аз ин рў, мо бисер проблемаҳои. Е, баръакс, шумо.
  
  
  Хоук усмехнулся.
  
  
  Ник горько усмехнулся дар ҷавоб. Он боссу нравился юмор висельника. Ник гуфт: "ман аллакай дар бораи шумо мегӯям, ки ман имон дорам, ки тамоми намояндагӣ дар хатар! ... Агар ин тавр аст, ман танҳо лозим аст, ба берун рафта ва ошкоро сразиться бо онҳо. Ва шумо медонед, ки чӣ гуна швейцарцы дӯст дар задухурдҳо дар қаламрави худ!
  
  
  Бори аввал овози Хоука звучал обеспокоенно. Ва удивленно.
  
  
  — Чӣ медиҳад ба шумо фикр кунед, ки он ба провалено?
  
  
  — Ин духтар, хислатҳои инро гир! Шумо мегӯям, ки вай бояд буд, ба ман тамос, ки дар ӯ ҳеҷ муносиб ҳуҷҷатҳо, вале ӯ мегӯяд ба ман, ки он чунин, ки ман метавонам мепурсанд, ки шумо тасдиқи!
  
  
  Вале ӯ аз ҳама ин аст, ки чаро касе набояд дод. Дар ҳар сурат, то. Вай... вай танҳо мулоқот ки ман ба қаиқ. Бо сабаби, ки буд, ҳам аен. Ман тасаввурот надоштам, ки вай чунин, ва он чизе гуфт. Ӯ буд, низ занятой ба рафтор ба монанди...
  
  
  Ба большому удивлению Ника, Хоук расхохотался. 'Ин ки, ҳамаи? Тасаввур кунед, ки Ник Картер нигарон, дар ин бора ҳоло . Ман ҳаргиз шунидам, чизе ба чунин! Ое ту нест, понимаешь, ки ин ба вай прикрытие? Вай мехоҳам кофӣ зуд отступила, агар вай дар ҳақиқат лозим буд, ба исбот он. Бо вуҷуди ин... Хоук, боз мехоҳам оғоз шудан ҷиддӣ; ин успокоило Ника. - "Ман наметавонам дарк намоянд, ки чаро вай пас аз бозӣ. Вале вай, бидуни шак, объяснит он.
  
  
  — Албатта, — гуфт Ник, — лекин то як чанд саволҳо ҷо. Ман...'
  
  
  Хоук прервал он. "Биеед ман аз ту мепурсанд, ки чанд саволҳо.
  
  
  Аст, танҳо як сабаб, ки мо дар чунин беспокойстве... ба он сабаб аст, ки шумо дирӯз нест, гузориш аз Турин. Ман мунтазири занги ту буд ва ту хабар дар бораи ин духтаре, ман дар назар дорам баронесса.
  
  
  Ник сглотнул. Пас аз он, ки дар ҳақиқат буд, ки он худи беақл аст, хато. Ӯ буд, қодир ба дарефти ин инсон дар Турин. Он ҷо буд, танҳо як шахс ва вазъи пайваста менялась, ва агар шумо метавонед тамос бо онҳо, шумо танҳо нест иқбол.
  
  
  Ӯ гуфт Хоуку, ки қодир ба пайдо кардани ин инсон.
  
  
  Хоук на назар злым е раздраженным. Ин чи происходили мунтазам, ва онҳо ҳамеша происходили дар неподходящее вақт. — Ин ту шароб, — гуфт ӯ. "Бедняга ногаҳон медошт. Инфаркт. Вазъи буд, ки хеле печида ва потребовались соат, ки он опознать. Мо тавонистанд, ки дар вақти фиристед ба шумо ҳам як инсон аст.
  
  
  Ник нигоҳ ором. Ин буд, ки ӯ шароб. Баъд аз моҷароҳои дар Портофино ӯ кӯшиш мекунам, ки наверстать упущенное. Он чунон ки дар ҳақиқат муҳим аст, ки, фикр кардам аз ӯ. Ин буд, осонтарини кор, ҳамин тавр не? Дар ҳар сурат, вақте, ки пас аз аввалин кӯшиши ӯ бо инсон аст ва қодир ба ефтани он дар Турин, ӯ ба дод, то ва рафт ба Женеву. Дар натиҷаи он контактировал бо AX дигар разрешенного вақт. Лаънати! Чунин чизҳои ҳамеша случались, вақте ки шумо начинали шудан беззаботными!
  
  
  — Ин духтар, — гуфт Хоук, — хеле хуб. Дар AX, албатта. Разведывательная хадамоти Ғарбии Олмон. Ин баронесса замина Штадт.
  
  
  — Ман иќтибос, — гуфт Ник. - "Ман ҳар рӯз ба кор бо баронессой. Аммо барои фаҳмо буд: чаро он ба ман? Ту ҳамон медонӣ, ки ман дӯст медорам кор бо занон!
  
  
  Дар голосе Хоука боз послышалось чизе смутно похожее на смешок. — Аммо вай ба ту лозим аст, — гуфт ӯ. — Дар бораи, ки вай ба шумо лозим аст! Ва шумо бояд қадр кори бо он. Ман шунидам, ки ӯ хеле хорошенькая.
  
  
  Ник фаҳмид, ки Хоук наслаждается чизе, ки дар бораи чӣ медонистам, танҳо худи ӯ. Дар ин ледяных, холодных чашми ва сабук ухмылке дар нозук лабони худ нест Хоука ҳатто мелькнула рай масхара. Ник эҳсос кард, ки ӯро фиреб. Хоук медонист , ки чӣ тавр ба ӯ маъқул кор бо занон. Пас, агар ӯ дар ҳақиқат буд, ки ба кор бо яке аз онҳо, ки вай дар ҳақиқат буд, мехостам ба ӯ лозим аст, ин оказало мебуд старику бузург хизматрасонӣ. Ӯ танҳо ба чап агар ин тавр аст. Агар ҳам буданд, хатарнок касб, дар онҳо признавались хизматҳои гардида, ягона мукофоти буд, қабри. Агар шумо метавонед хандон вақт аз вақт, он мебуд, хеле беҳтар. Вале ӯ ҳам фаҳмидам, ки чӣ тавр...
  
  
  — Шумо доверяете ин баронессе?
  
  
  Дарҳол Хоук боз ҳам худат, дар сершумор будани кислой ба таври масъул.
  
  
  "Доверяю ое ман ягон бор ба касе коре? Вале мо ба вай доверяем дар разумных доираи. Дар он хуб ба эътибори дар западногерманской иктишоф. Онҳо бо истифода аз он. Дар ҳар сурат, ӯ буд, ки ба беҳтарин мо, ки метавонад даст ба чунин як муддати кӯтоҳ. Албатта, шумо лозим нест, ки сухан, ба вай бештар аз ин аст, комилан зарур аст, ки барои ин кор. Ӯ буд, послана ба шумо, то ки ба шумо кӯмак. Ва, тавре ки ман аллакай гуфтам, ки вай ба ту хеле зарур аст.
  
  
  'Чаро?'
  
  
  — Зеро шахсе Макса Рейдера тағйир ефт! Ҷарроҳии пластикӣ. Он аксе, ки шумо онро доранд,, акнун бесполезна. Ва ту нав духтар, ин баронесса, ягона касе, ки медонад, ки чӣ тавр ӯ акнун ба назар!
  
  
  Ин имкон медиҳад, ки ҳамаи бисер веселее, — гуфт Ник. "Ман наметавонам кор бе он! Ман хурд шахсии мис Кливз.
  
  
  — Дар ин ҷо дар ин бора, бале. Следи аз ҳама, Ник. Агар Рейдер дар ҳақиқат охотится барои тигром, ки боз ба ӯ лозим аст? - он бас. Ӯ бояд аллакай дар Женева. Ва агар аз они прикрытие раскроется, ӯ мефаҳмад, ки ту; е он метавонад ба шумо ед. Шумо ҳамон онро омӯхта. Аммо он метавонад бошад, ки боварӣ дорам, ки шумо онро намедонед — е метавонист бошад, ки боварӣ дорам, агар ба мо тарафи мешуд, баронессы.
  
  
  Ник вздохнул.
  
  
  — Боз як, ва он гоҳ, ман даст ба кор. Чӣ тавр ин баронесса метавонад ед ман ба қаиқ? Ва барои чӣ вай изҳор дар бораи худ ба таври дуруст?
  
  
  — Ман метавонам дар ҷавоб ба аввал савол, — гуфт Хоук. - "Ман худам содир ночиз вайрон кардани мо чораҳои амниятӣ. Ман буд,. Помнишь, дар Турин буд, ки ҳеҷ як мо инсон? Аз ин рӯ, ман наќл кард Бонну, ки дар бораи баъзе роҳҳои, ки шумо метавонед мебуд, ки ба даст ба Женеву. Ва ман наќл кард, ба онҳо дар бораи чемодане Гладстон. Ман гуфтам баронессе, ки чӣ гуна вай метавонад ба маълумоти шумо оид ба наклейкам худ чемодане.
  
  
  "Он чӣ гуна он ба шумо дар сари?", гуфт Ник. "Дар ҳар сурат, ба ман ҳам маъқул нест, кор бо занон. Ба занон лозим аст, ки баъд аз кор.
  
  
  "Танҳо запомни он. Баронесса — агент, муваққатан ки дар AX. Обращайся бо он ласково, писар, обращайся бо он хеле ласково! Ки ҳамон тавре, ки Макса Рейдера, пас аз он опознает он. Бе он шумо фаҳмидем мебуд Макса, ҳатто агар ба ӯ гуфтаанд, ки шумо прикурить.
  
  
  Ник нахмурился. Ин ҳама оғози нравиться ӯ ҳама камтар ва камтар.
  
  
  "Чаро ӯ ягона медонад нав шахсе Макса Рейдера?"
  
  
  — Бигзор онро худи объяснит ту ин аст. Ва ҳоло возвращайся, Ник ва ое бо он добр. Ман нақ, агар шумо аллакай суроғаи. Шояд шумо ба ман ин аст, танҳо барои боварӣ ҳосил?
  
  
  — Ҳоло он меҳмонхонаи "Люкс". Эҳтимол не, хеле дигар. Ман дар алоқа.'
  
  
  'Ман фаҳмидам. Чизи дигаре,?'
  
  
  — Ин баронесса... вай, ман дар назар дорам, каме сумасшедшая, ки ое?
  
  
  "Чизе, ки ман медонам; мо хеле приличное ки дар вай. Бонн, албатта, дорои полными маълумот. Чаро?'
  
  
  Ник кард, ба ӯ дар бораи суратҳо повешенного. Ӯ фаҳмонд, ки чӣ тавр ӯ ба ҳузур пазируфт.
  
  
  — Ин, бояд, ки вай ба падар, — гуфт Хоук. — Дар бораи он аст, таърихи... кадом чизе нест ва е чизе, ки дар ин гуна худро. Ман намедонам, ки дар ҳақиқат дар бораи он. Он овехта...
  
  
  — Ман дидам, акс, — гуфт Ник.
  
  
  'Бале. Дар таърих омадааст, ки Макс Рейдер дошт ба ин ки кадом чизе муносибати. Баронесса мепӯшад, бо худ ин медальон ҳамчун доимӣ пандест дар бораи он, ки дар баъзе нуқтаи он бояд кушт Рейдера. Вай ненавидит он чӣ чуму, ҳадди ақал ҳамин тавр мегӯянд. Шумо медонед, ки дар ин касб аст, ҳамеша бисер сплетен.
  
  
  Ник гуфт:
  
  
  — Он чиз аст, хеле тасодуфан, ҳамин тавр не?
  
  
  — Не, дар ҳақиқат ва ба таври тасодуфӣ, тавре ба назар мерасад. Ба ман гуфтанд, ки вай бо солҳо следила барои Рейдером. Вай ждала, вақте ки ӯ совершит хато. Мумкин аст, ӯ ба вай хоҳад ҳоло. Мебинӣ, ки ое Ник, вай ба ту кӯмак хоҳад кард. Вай ненавидит Рейдера. Вай фуруд желанием ишора ба он. Агар ту хоҳӣ эҳтиет, вай худи убьет он, агар вай хоҳад, ки имконияти. Позаботься дар бораи он. Ки ба ту гуфт, ки ту кард, бо он? Вай бо шумо дар меҳмонхонаи "Люкс"?
  
  
  — Дар ҳақиқат, — гуфт Ник. 'Ӯ хуфтааст. Вай аҷоиб хуфтааст. Ман дод, ки ба вай Мики Финна".
  
  
  
  
  
  Боби 3
  
  
  
  
  Выходя аз амонат, Ник Картер дид слепящее сентябрьское субҳ. Ҳаво буд, ки чист, ва осмон сверкало, чӣ тавр ба прекрасное швейцарское шароб. Раннее офтоб бросало худро тилло, рентген, ба кӯдаки кабуд корпартоӣ симро хостем об Роны, убури беш узкий мощеный bridge. Ник тасмим ба бозгашт дар меҳмонхонаи "Люкс". Ӯ буд, вақти кофӣ нест. Духтар ба хоб, боз ҳам ҳадди ақал як соат. Ба ӯ лозим буд, маш худро дароз, мускулистые пойҳои ӯ, ки ба истифода каме стесненными дар тағзия Фрэнка Мэннинга. Ба ӯ низ лозим буд, ки ҳама фикри он чи бар; он супориш ин монанд ба сборку пазла дар чуқурии бист пойҳои зери об.
  
  
  Рафтан хурд мостик, он фуруд омад, ба приспособить худро походку ба животику ва хусусияти мистера Уайта Мэннинга. Сипас ӯ огляделся, то бубинанд, ки дар он қарор дорад. Вдалеке дид, возвышающееся бинои кӯҳна Лигаи милали муттаҳид. Ҷамъоварии каменный ҳайкали былым умед бастан ба онҳо некӯтар. Ник қатъ покурить, барои дидани. Бинои находилось ба шимолу шарқтар аз шаҳри хуҷанд, недалеко аз боғи Ариана. Ӯ буд, ки ба битобед, ба тарафи чап гашт ва бозгашт ҳангоми якуми ҳамин имкониятҳои. Дар ним соат ӯ метавонист фақат ин корро.
  
  
  Пурдарахт лавочник бо выпученными чашмони снял ставни худ равзанаҳои ва гуфт Нику "шаби рӯзи" . Ник дар ҷавоб гуфт ба ӯ салом дар Mr.. Frank маннинг кард ва рафт минбаъдаи. Флидж медонист, ки мард нигариста, ба ӯ баъд. Ки ж, барои олим, аз Кливленда буд, каме барвақт оғоз намудани кор. Ник каме ускорил ба қадам ва задохнулся, чун касе дар бад шакли. Ӯ интихоб кардаанд, ки ҳарчи бештар узких переулков, барои пешгирӣ асосии кӯчаҳои. Фикрҳои ӯ шуданд, дар ҳоле, ки дар се моҳи пеш, вақте, ки ӯ бори аввал фаҳмидам дар ин бора супориш.
  
  
  Ин буд кӯтоҳ сӯҳбат! Хоук гуфт бо худ ҳабсҳои мрачным overlooking: "Мумкин аст, ту ба зудӣ поедешь дар Швейцарию, N3. На барои баҳра баред сафар, албатта, то ки метавонед назари худро худро кӯҳӣ пойафзол ва горную намудани чӯб хона.
  
  
  Ник медошт ин сӯҳбатҳо бо боссом ОҲ. агар дар он ҷо ҳеҷ немедленные амали буданд неизбежны, то он ҷо ҳам пошутить.
  
  
  Ӯ ухмыльнулся худощавому, чопорному мужчине, ки бо ӯ буданд, қариб муносибати падар, ва писари, ва гуфт: "Ман боре поднялся дар Маттерхом, ҷаноб. Бисер сол пеш. Вале ҳоло аз ин ягон шарафу хоҳад буд. Мумкин аст, ин вақт ман метавонам ба кӯшиш аз кӯҳ "Монти Розу" е "Брайтом".
  
  
  Хоук боло нек иссохшую дасти. - "Илтимос, избавьте ман аз бурдани муфассалот худ дастовардҳои! Ман медонам, ки аксари онҳо; махсусан онҳое, ки шумо анҷом додаанд, дар ҳолати амудӣ кашол шудаанд. Худро уфуқӣ ҳарбӣ корнамоии манфиатдор маро танҳо ба қадре ба онҳо затрагивают кори худ. Дар ҳар сурат, пеш аз он ки ягон рафта, бояд омода. Баъд аз чанд ҳафта боз омад навбати худ, ҳамин тавр не?
  
  
  Ник гуфт, ки он дар ҳақиқат ҳамин тавр. ПУРГ, кам аз PURGatory, ки маънои онро дорад, санҷиш, балки инчунин чистилище шуд, кӯтоҳ, вале шадиди репетицией, ки ҳар як агент AX буд, lipo маротиба дар як сол. Ном отразило хусусият ва аҳамияти қурби. Агент, ки гузашт аз он, айнан поплыл байни ҳаво ва дӯзах; байни боз як соли хизмати ҳақиқии ва ба retirements. Агар шумо выдержали ин озмоиши, ва он буд, дар ҳақиқат жарким, шумо метавонед бозгашт ба набуданаш хизмати ҳарбӣ. Агар ту преуспел, ту рафтанд. То абад!
  
  
  Хоук thoughtfully нигариста, Ника. — Умед дорам, ту переживешь ва он вақт чувак. Ман мехоҳам, ки шумо дорем, ки ин супориши. Ин метавонад тухм всмятку, вале он метавонад ва бало твердым!"
  
  
  Инак, Ник дар муддати кӯтоҳ ба ҷои ОЧИСТКУ . Буд, чунон гарм ва тоскливо, ва сахт, ки одатан. Самараи: ОЧИСТКУ ҷойи дар кадом касе ба азобе, ки ҷое ки дар засушливых пустынях амрико ҷанубу ғарб. Ҳатто Лақаби намедонист, ки дар он. Дар байни чизҳои дигар, копы низ аз ин намедонистед. Сирри, ТОЗА кардани буд, ки танҳо яке аз принсипҳои сиесати AX: ҳеҷ як агенти нест, бояд бидонанд, ки бештар аз ӯ лозим аст, ки барои иҷрои фаъолияти худ. Дар вақти ТОЗА кардани онҳо ед васила изощренным ва муосир усулҳои шиканҷа; зеро ки агар онҳо ҳеҷ задумали вуҷуд дорад, метавонист омада ва душман. Дар он ҷо ба таври комил медонист, ки ба ҷосусӣ ҳастанд, способного идома муқовимат, вуҷуд надорад. ТОЗА финансировалась аз мурофиаи махсус ва неиссякаемого фонди. Ҳатто Конгресс намедонист, ки чӣ тавр сарф пул. Ва агар як узви ин прославленной ташкилоти дид гурӯҳи проржавевших хижин аз рифленого оҳан, он аст, эҳтимол, усомнился бояд оқилона сиесати молиявӣ ва полезности ТОЗА. † Бахшида, аммо, медонед, беҳтар. Курсҳо, организованные дар ин пустынном уголке, омўзонида агентҳои AX; қариб ҳамаи.
  
  
  Инак, Ника отвезли дар ОЧИСТКУ дар реҷаи затемненной бошад. ва дар оғоз аз худ шахсии ҷаҳаннам. На занон ва на шароб ва на пения. Ҳатто об буд нормирована. ТОЗА буд сладкой ҳаети. Таълимоти начинались дар рассвете, ва то фаро расидани торикӣ буд, ки ҳеҷ дақиқа истироҳат. Машқҳои, ки комилан такфир мебуд муқаррарӣ марду: кажущиеся бесконечными гурӯҳҳо монеаҳо, инчунин, вернее: омаду бо препятствиями; movies панҷоҳ километр бо павлус-литром об ва патронташами бо камнями дар туловище; рӯзҳо ба полигоне бо тамоми аслиҳа, ки метавонад истифода спецагент: аз аз шуш пистолетов пеш аз ҳама вазнин пулеметов; лазание оид ба канату, ба таҳкими мушакҳои дасти ва плеч ва қариб вывихнуть дасти; доир карда шуд ва каратэ; завязывание калисоҳо — миллион калисоҳо, ки чӣ тавр ба ӯ чунин менамуд, — аз булиня то двухмачтового браса.
  
  
  Инчунин дар ин сол барои нахустин бор преподавали саватэ : французскую шакли пешего мубориза. Даҳони Ника чанд ҳафта болели аз пинков, ки ӯ гирифта дар ҳоле ки ин дарс.
  
  
  Он гоҳ буд, лек сидение дар жарких бараках аз рифленого оҳан. Курсҳо радистов. Рамзи, ва рамзи. Супурдан ва қабули бо радио. Дастурамал оиди истифодабарӣ ва ҳифзи аз мечей, ножей пневматических пистолетов ва ғ.
  
  
  Дар ТОЗА буд, ходими полис осорхона, ки дар он Скотленд-Ярд хранил детскую ҷамъоварии.
  
  
  Мазкур онњо задухурдҳо бо палицами, чўби шпагами, кастетами ва штыками, задухурдҳо, ки инструктори останавливал танҳо дар охирин лаҳза, зуд-зуд, ки пеш аз ҳама ранением. Ноболиғ ҷароҳат дар ҳисоби ва проливалось бисер хун.
  
  
  Боре, незадолго то хатми курси, Ника повели ба шахсӣ мусоҳиба дар як ҳуҷра, ки буд, гарм ва душно. Ӯ устоди буд мускулистый ҷавон дар рваных джинсах ва футболке. Он зебо сафед дандон блестели ба бениҳоят загорелом рӯ. Ӯ гуфт, ки Ник метавонад нишаст. Он ҷо буд, ки ду мушкил стула ва хурд мизи.
  
  
  "Ту отдохни, N3 ,' гуфт, инструктори. — Ман дар назар дорам, ки ба деҳот. Мо ҳардуи иқбол.
  
  
  Ник Картер бо вздохом хастагӣ опустился дар кафедра... Дар Картера буд, ҳама чиз, ки мумкин аст, пожелать аз беҳтарин агенти AXE. Ӯ буд, находчив, смел ва решителен. Ва ӯ буд, ки ҳеҷ шубҳа нест. Бо вуҷуди ин, ТОЗА подвергала ба ҳамаи онҳо испытаниям боз ва боз.
  
  
  Ӯ вздохнул ва закурил яке аз се худ мактабҳои рӯзонаи таҳсилоти умумӣ сигор. - 'Дар бораи беш аз ин? Ки набошад, ба ман ин маъқул нест. Ин курсї беҳтар тридцатимильного марша бо чил килограммами сангҳои дар шее.
  
  
  Он инструктори гуфт. - 'Ман бо ту розиам. Пас, биеед ба даст дароварда мешавад. Он хоҳад буд, ки махсус дарс ба ду нафар, ки хеле любопытным мавзӯъҳои: швейцарские бонкҳо ва имзои калидҳои. Ин ба шумо чизе мегӯяд? Ман нестанд, лекин ман обучили, ки бо ин ду нафар, ки ба масъалаҳои, ва ман бояд ба вуқӯъ, ба шумо чӣ ман фаҳмидам.
  
  
  "Ба назар мерасад, ки ман як идеяи", — иқрор шуд Ник, фикр дар бораи замечании Хоука дар бораи он, ки ӯ метавонад ба даст овардани шаҳодатнома дар Швейтсария. Ник ненадолго затянулся сигаретой. — Ҳа, ман медонам дар бораи чӣ меравад. Ман кам, ки медонам, дар ин бора; як каме. Метавонад мо ба сар? Кадом аст, хислатҳои инро гир, фаронса калиди?
  
  
  Инструктори усмехнулся. - "Ое ин қадар зуд. Ман фикр мекунам, мо мегузорем телегу пеш аз аспҳо. Ӯ выдвинул қуттии мизи ва царакат як анбора [ои гиматнок, ки имкон бонкӣ иқтибос. Дар як лаҳза ӯ пролистал қиматнок, пас откинулся дар спинку кресла, дар бораи пойҳои ӯ дар мизи ва насмешливо нигариста, Ника. — Маҳз чӣ шумо медонед, дар бораи chf ба бонкҳо ва онҳо усули кор?
  
  
  — Бало кам — эътироф Ник. "Мисли ҳамаи дигар, ман фикр мекунам, ки қисми зиеди пул дар ҷаҳон ҳастанд, ки бӯи бад, вложены дар швейцарские бонкҳо. Онҳо ҳимоя карда мешаванд швейтсария қонунгузорӣ, аз ин рӯ, даст ба онҳо метавонанд танҳо ба соҳибони қонунии — ха-ха. Ман шунида ва хонда кардам, ки швейцарцы чӣ тавр ба ягон қадар ростқавл, мисли ҳама гуна дигар аст, одамоне, вале маълум аст, ки ба онҳо бонкҳо ва истифода намудани усулҳои боиси дар шахзода софдилона ба пулис дар саросари ҷаҳон. Ҳатто Интерпол ҳеҷ чиз метавонад бо онҳо низоми. Ягон ҷиноятӣ диктатор, гангстер, контрабандист яроқ, торговец маводи нашъаовар, сафед рабыни, ки угодно, метавонад аз пули худ дар швейтсария бонки, ва ҳеҷ кас наметавонад то онҳо ба даст".
  
  
  Инструктори гуфт. Ӯ закурил боз як сигарету, ва Ник бо тоской буд, тамошо дар он. Ӯ танҳо буд, як дар тамоми рӯз. Мард ухмыльнулся Нику ва дыхнул дымом дар он сӯ. 'Ое благодарным, N3 . Ақаллан, шумо ба ҳар ҳол чувствуешь он бӯи. Дигар наметавонанд ҳатто аз ин".
  
  
  — Ташаккур, — горько гуфт Ник. — Нигоҳ, Бузург Инквизитор! Нигоҳ дар бораи ин chf ба бонкҳо.
  
  
  — Хуб, — хурсандӣ гуфт, инструктори. Ӯ боз дидам ба худ қиматнок. "Он чиро, ки шумо медонед, дар бораи chf ба бонкҳо, моҳиятан дуруст аст. Онҳо крепкий hard. Дар асл чормағз, ки нест расколоть; ки ҳеҷ гоҳ буд, ҳакерҳо.
  
  
  "То ҳол", — фикр кардам Ник каме баҳснок аст. Ман бет, Хоук мехоҳад, ки ман взломал он!
  
  
  "Бисер муҳим сабаб, — гуфт ӯ инструктори, — чаро швейцарскую системаи нест мешикананд.
  
  
  Аввалан, ин бало хуб охраняется қонун! Сирри бонкӣ аст, ҳифз карда Конститутсияи (сарқонуни) Швейтсария. Ҳатто швейцарское, ҳукумат метавонад ба даст бонки ошкор кардани номи муштарӣ, бақияи суратҳисоб, санаи е маблағи пул, ки ба ӯ ирсол менамояд е дур мекунад. Агар ҳукумати попыталось ин корро, швейцарцы, шояд дар оғоз мехоҳам революцию. Агар ин кор ягон мамлакати дигар, швейцарские низомии шояд вступили мехоҳам дар мубориза. Дар ин ҷо мебинед: ин як навъ миллии заговор".
  
  
  Ник тибқи гуфт. - "Беақл аст, дар достони. Шумо ки кам метавонед дар бораи ин корро. Ҳамчун Алиса дар wonderland, ӯ становился бештар любопытным. Кадом хислати Хоук интизор аз он? Ба ӯ украл, ки чанд миллион, барои кӯмак ба Вазорати молияи ИМА барои мубориза бо мушкилоти?
  
  
  Он инструктори усмехнулся. - 'Хуб. Вале ин танҳо нисфи. Барои боз ҳам бештар усложнить вазъият, швейцарские бонкҳо, ки асосан дар он ҷойгиранд, дар Берне ва Женева, истифода секретные cheats барои муштариени худ. Онҳо ҳисобҳои аст, то хуб аст,, ки ҳеҷ чиз ҳеҷ гоҳ ва дар хотир дошта бошед, дар ин бора ҳеҷ гоҳ ба шахсони воқеӣ мувофиқ дар коғаз кунед. Хона-уми танҳо запоминаются.
  
  
  Ник уставился дар он. - "Эй худо ман, ман дарк намоянд, ки муштарӣ метавонад дар хотир доред худ кодовый рақами, балки ҳамчун мудири бонки...?"
  
  
  "Хеле осон" - прервал он инструктори. — Онҳо танҳо як хӯшаи тамоми адвокатҳо ва ердамчиен. Ҳар яке аз онҳо ҳамагӣ чанд муштариен. Пас, он аст, ки душвор нест. Ҳама гуна метавонад дар хотир доред, мегӯянд, даҳ оддӣ ададҳо. Ва агар ба онҳо лозим аст, бидонед, танҳо ду нафар одамон, ки онҳо, метавонад содда. Ҳамаи каме усложняется, вақте ки гап дар бораи санҷиши ҳаққоният телеграфных супоришҳои пардохтӣ, додани ҳуҷҷатҳо е пешниҳоди иттилоот". Акнун ӯ хонда қиматнок, ки даст дар дасти.
  
  
  "Таваҷҷӯҳи.., N 3 . Рамзи шаҳри хуҷанд — ин заученный наизусть кодовый рақами — рақами ноҳия тартиб дода, бо роҳи прибавления фоизи рақами коди ба санаи фиристодани шодбошӣ плюс рақам е рақамҳои зикршуда дар охирин бюллетени Ню-Йоркской биржаи фондb. пайдо аввал оид як рӯз пеш аз фиристодани шодбошӣ. Инструктори откинулся пеш ва ухмыльнулся Нику.
  
  
  Ҳар чӣ мегӯям Ник буд: "Эй парвардигори ман!"
  
  
  'Бигӯ он. Вақте ки швейцарцы изҳор мекунанд, ки онҳо ба бонкҳо аз ҳама бехатар дар ҷаҳон, ки онҳо мунтасир афсона. Ва ин ҳанӯз на ҳамаи, N3.
  
  
  Ник застонал.
  
  
  — Шумо мехоҳед ба мегӯянд, ки онҳо бештар мешавад?
  
  
  'Ҳақиқӣ.' Инструктори боз гирифт, ки пас аз блоки. — Дар ин ҷо ба фаронса калиди. Хеле гениальная чиз аст. Дар ин ҷо аст,, санҷед. Ман ҳоло фаҳмонед, ки чӣ тавр ба он амал мекунад. Ӯ партофт Нику хурд стальной асос.
  
  
  Ник бо диққат аз ин штуковину. Ӯ буд, каме амикро реҷаи коктейльной калтаки', тақрибан чунин дарозии ҳамон аст. Ӯ, кӯфтанд, ки ба он оид ба стулу. Вай издала пронзительный садои.
  
  
  — Не, чунин ба назар мерасад ба тугмаи, — гуфт Ник. - "Ки шумо метавонед бо ӯ кор, вақте ки бехатар заперт? Е кушодани бо истифода аз он?
  
  
  'Чизе чунин. Ин аст, пас, барои чӣ он зарур аст. Дар асл, фаронса калиди каме старомоден. Ӯ бештар истифода бурда намешавад. Вале ман буд, ту дар бораи он мегӯянд. Кор ин тавр аст: ин ба ном калиди иваз кодовый рақами, ки шумо бояд барои омӯхтани наизусть. Одатан истифода бурда мешавад, ҳангоми иҷораи як њамсол group дахлдор сейф. На барои дафтар хурд шкафчика, ки дар он захира танҳо қиматнок. Ин асос е калиди вставляется дар махсус сӯрох тақрибан дар маркази дари сейф. Пас аз он, бехатар буд заперт дар ҳузури муштарӣ ва ваколатнома, ки дар он сӯрох вставляется фаронса калиди. Пас аз он разрезают махсус пилой, ки ҳуқуқ ба ҳам қисмҳои калиди муайян оети. Қисми калиди боқӣ мемонад хона. Дуюм нисфи мерабояд муштарӣ. Дари сейф на ин амал боз, то ки ҳам половинки калиди боз на скрепятся ва встанут ба ҷои. Ҳар ҳамчунин вырезается махсус пилой, ки пас аз выбрасывают. Мумкин нест, ки ду якхела калидҳои. Шумо медонед, ин чӣ маъно дорад?
  
  
  — Ҳа, — гуфт Ник Картер. "Ягона, ки метавонад дар кушодани ин бехатар, ин бача бо ин особым як пораи калиди. Албатта, ӯ метавонад ба дод, то онро каси дигар. Е ӯ метавонад дуздӣ.
  
  
  Дуруст, — гуфт инструктори. 'Маҳз ҳамин тавр бошад.' Ӯ хеста потянулся. Ва зеро ки ман медонам, чизе ҳаст, ки, гарчанде ки ва немногое, дар бораи аз одатан бо шумо, агентҳои AX, ман осмелюсь мегӯянд, ки барои ин бояд истода, куштор ва непредумышленное куштор. Дар ҳар сурат, шумо аллакай хонда ваъзи дар бораи chf ба бонкӣ ба парвандаҳое ва фаронсавӣ ключах. Умедворам, ман низ утомил шумо.
  
  
  Ин ҳама ҳамон беҳтар аз сӣ километр бо камнями дар пушти ту, — эътироф Ник Картер.
  
  
  Пас ОЧИСТКУ ӯ бори навбатӣ хуб гузашт. Ӯ финишировал беҳтарин дар синф, ба ки ва рассчитывал — аз N3 буд, бардурӯғ скромности — ва пас аз охирин прыжка бо парашютом он отпустили. Хоук ҳатто дастур дод, ки ӯ чанд рӯзҳои истироҳат, дар давоми он ӯ метавонист утолить худро қавӣ жажду ва восполнить набудани хоби — бо ҳам духтарон ва ҳам бе онҳо. Баъд аз ин ӯ выполнил якчанд хурд супоришҳои, ҳама вақт эҳсоси, ки сардори чорабиниҳо аз он пеш.
  
  
  Боре Хоук боиси он. Дар ҳуҷраи барои брифингов, спрятанной ҷое дар огромном маҷмааи биноҳои составлявших қароргоҳи AX — ки худи буд, скрыта барои фальшивым фасадом United Press and Telegraph Service дар Дюпон-Серкл дар Вашингтон, dc, — Ник Картер, N3, Killmaster аз AX, ки гирифта хеле пурзӯр аст, дастур, дар давоми рӯз. Рӯзи дигар он буд, ки дар роҳ.
  
  
  *************************
  
  
  Ва акнун ӯ буд, ки дар ин ҷо; вале ба куҷо, хислатҳои инро гир, ин буд?
  
  
  Ник Картер, ӯ ҳамон Mr.. Frank маннинг кард, ки аз Кливленда бо изумлением назар афканда, то дар девори баланди рушащихся сурх сангҳои рост ба назди ӯ. Ба воситаи як лаҳза ӯ дарк кард, ки чӣ рӯй дод. Ӯ буд, в тупике. Ӯ буд, ки пас аз таъмид дар фикрҳои худро, ки свернул ки чизе нест ба он ҷо. Оқои. маннинг кард ором выругался, снял худро типичную американскую як кулоҳ, ба почесать худро типичную американскую сари, ва застенчиво улыбнулся пиронсол зане, ки выбирала мурғ дар витрине закусочной баръакс. Старуха, дар навбати худ, гуфтам ба ӯ беззубой табассум ва понимающе покачала сари. Ин амрико сайеҳон буданд, безнадежны. Онҳо ҳамеша аз рафтан ба тупиковым кӯчаҳои!
  
  
  Оқои. маннинг кард дилам. Ӯ баргашта ҳамон як роҳи, ки барои онҳо омад, ва нервно рафт роҳи оҳани мощеной улочке, ки агар стыдясь чунин глупости. Он резиновый шиками выпирал пеш аз ӯ. Кӯчаи оғоз заполняться сокинони Женевы, идущими ба кор. Дар пухлого американца на обращали диққати махсус. Дучархаҳо ва автомобилҳои звенели ва сигналили. Ним соат гузашт, ва офтоб аллакай поднялось боло ва покрыло ҳатто баландтарин тарҳи чаҳорчӯбаи танг аллею чизе ҳаст, ки сарисинагии, ки, аммо, приносило гармии кам. Аввалин нишонаҳои тирамоҳ буданд заметны дар ветре, дующем бо Женевского кӯли.
  
  
  Ник Картер - Mr.. Frank маннинг кард ба таври худкор идома навозиш нақши худро додан дар ин маврид, ки озодии худ разуму. Выйдя аз бунбасти ӯ дидам хеле ғайриоддӣ соат AX худ запястье. Шояд ин шуда беҳтарин соат дар ҷаҳон, ва N3 ба нармӣ позабавило, ки онҳо дод дар ин ҷо, дар Женева. Онҳо стоили аз ҳазор доллар ҳар, ва швейцарцы ҳам фаҳмиданд, ки барои касе аз онҳо предназначались.
  
  
  Ӯ дид, ки рафта буд, аллакай бисту панҷ дақиқа. Боз се дақиқа ва ба ӯ бозмегардем дар меҳмонхонаи "Люкс".
  
  
  Оставалось фавти ду дақиқа. Пурдарахт амрико оғо (джентльмен) мебошад неторопливо свернул дар Аллею Наполеона — васеи номи чунин мрачной трущобной кӯча — якбора қатъ. Рӯза, вале бе аломатҳои волидон гуфт е изтироб, ӯ ба дилам ва заглянул дар тирезаи дафтар хурд букинистического мағоза. Шахсе ҷаноби Мэннинга нест шудааст. Ник Картер созмон ба ихтиери худ бадани, ҳама он эҳсоси буданд ҳушеру бедор, ҳамаи он мушакҳои буданд напряжены, барои идома ба амал. Буданд шахсоне, ки барои меҳмонхонаи "Люкс".
  
  
  Онҳо буд, ки ду нафар. Калон бачаҳо дар торик плащах ва фетровых шапках истода ветру. Онҳо бесцельно истода, куря, ки голого частокола баръакс меҳмонхонаҳо ва тира аст ва скучающе дар назар унылый намои меҳмонхонаҳо.
  
  
  Ник вонамуд меомузад як анбора толстых запыленных тиббӣ китоби дарсӣ ба витрине. Ӯ задышал тезтар ва эҳсос кард, ки чӣ тавр знакомое ҳисси ҳаяҷон плюс ночизи ҳамла тарс охватили он. Солим изтироб. Животный инстинкт — дар сад маротиба қавитар аз миенаи инсон — ҳушдор дод ӯ дар бораи хатари. Бисер маротиба ӯ буд, вазифадор аст, ба ӯ ҳаети. Метавонад ба полис? Ба воситаи як сония мағзи Ника проверил ин имконияти. Дар он тренированный назари онҳо буданд, монанд ба копов. Буд ва сабабҳои онҳо бояд полицейскими. Қиматнок, ки герр Рубли Курц овард, ки бо худ буданд, пурра ба тартиб. Полупьяный nightcrawler дарбон, ки ба ӯ пардохт — биеед, mein Herr , — ба зӯр гирифт назар дар бурд. Барои он духтар буд, танҳо як шлюхой, ки собит хуб одетой ва бояд шуд, даст баъд аз як чанд соат. Нест дар бораи чизе хавотир. Ӯ дастур дод, ки ба ӯ калиди ва нигоҳ храпеть дар кушетке.
  
  
  Ник бодиққат доковылял то кунҷ, аз барои он ки танҳо берун рафт. Қадам ба қадам ӯ отходил ҷудо, на сводя чашм, бо ду мард. Ӯ дид, ки яке аз онҳо доранд, ки дар он сӯ. Дар дряблом бадан мистера маннинг кард душвор буд опознать Ника Картера. Ӯ дод таваққуфро. Агар онҳо аз он пайдо шудааст, ки агар духтар дар ҳақиқат опознала он, ин буд Курц. Баръакси Фрэнка Мэннинга. Ва ҳол он ки шумо ҳеҷ гоҳ шояд донист.
  
  
  Мард, посмотревший дар он сӯ, швырнул окурок дар сточную канаву ва сплюнул. Ӯ гуфт, чизе ба спутнику. Онҳо ҳам рассмеялись ва сипас боз посмотрели дар меҳмонхонаи "Люкс" аз скучающим overlooking.
  
  
  Ник выскользнул аз кунҷ. Он маскировка зери мистера Мэннинга гон буд, мисли барф дар офтоб. Ӯ ускорил қадами пеш аз он, ки каме буд, давида, ва направился дар як гузаргоҳи сарҳадии дар отелем. Ӯ дид, ки ӯро аз худ windows.
  
  
  Духтар, баронесса замина Штадт, ҳанӯз находилась аз грязном утоқи меҳмонхона вобаста бо кляпом дар даҳони. Метавонад, ҳатто бе огоҳии. Агар ӯ дар ҳақиқат дар он тараф, он гоҳ ӯ рӯ ба рӯ мешаванд, ҷиддӣ хатари. Агар вай ба он сӯ, ки ӯ ҳам бояд дар он донист. Агар ин одамон дар назди отелем аз политсия, пас онҳо метавонанд танҳо одамон Макса Рейдера е Сикоку Хондо. Е ҳар ду. Эҳтимол, онҳо ҳам, аллакай буданд, дар Женева ва, шояд, аллакай якҷоя кор.
  
  
  Ник свернул дар кунҷи, дохил шудам дар гузаргоҳи сарҳадии ва давида. Ӯ царакат пробку аз худ резинового меъда ва ҳукми ҳаво. Шиками оғоз ба ӯ халал расонанд.
  
  
  Ба иҷро ӯ проверил се худ содиқ ва боэътимод аҳли: "Вильгельмина" - "Люгер", ки аз он нест, ҳатман нест карда шуданд ҳамаи кард дарахт е худо, буд, бехатар закреплен дар бонкӣ кобуре дар бозори дохилии гребне он ремня. Хьюго, смертоносный стилет, ки метавонад парвоз, чӣ тавр ба змеиный забон, буд наготове дар он рукаве. Пйер - баллончик наполненной смертоносным газ, интизори он буд, ки дар ҷайбатон нигоҳ доред сигнал ба медалҳои толибилмони тоҷик. Ба иҷро Ник обдумывал, кадом силоҳ истифода, агар лозим. Ӯ танҳо умедвор буд, ки дар ин нахоҳад зарурат. Вильгельмина производила низ бисер buzz, ва ин буд, хеле хуб, агар шумо мехоҳед, ҷалб намуд. Ва дар хурдтарин гостиничных номерах буд, дар ҷойҳои барои распыления ядовитого газ. Пас аз он бояд Хьюго. Хьюго, молчаливый ва смертоносный, чӣ тавр ба ядовитая змея.
  
  
  Ник вскочил баланди девори барои отелем "Люкс", ухватился барои edge, подтянулся ва перелез тавассути он як плавным њаракати. Мумкин аст, ӯ ошибался, фикр мекардам ӯ дар ҳоле идома ба захламленному двору, шояд, ки ӯ дид, хатар вуҷуд дорад, ки он тамоман нест шуд. Шояд ин одамон танҳо сутунмӯҳра. Шояд барои ин умуман ҳеҷ чиз набуд, аммо ӯ бовар надорад, ки дар он. Ӯ хуб натренированные эҳсосот ва он flair сигнал дод, то ба изтироб дар бораи он, ки як хатар барои духтарон, барои ӯ, барои ҳар ду. Системаи сигнализатсия Killmaster-а кам ошибалась.
  
  
  Ник Картер зуд поднялся оид ба ржавой оташ лестнице. Ӯ шумел. Бо исчезновением резинового животика, мистера Мэннинга гротескного барои он стройного, мускулистого бадан. Меравем ба окну худ ҳуҷраҳо, Ник маҳсулоти худро ба қадам, согнулся ва проскользил чанд ярдов ҳамон бесшумно, чӣ тавр ба тигр, выслеживающий худро истихроҷи. Ӯ бодиққат заглянул худро ба ҳуҷраи тавассути грязное тирезаи. Ӯ тира аст, поджал лабони аз увиденного. Ин бешубҳа буд, на чизе, ки аз он интизор. Баронесса замина Штадт буд, ки дар хатар. Вале ин буд, ҳеҷ гуна хатар, ки Ник интизор.
  
  
  
  Оқои. Сикоку Хондо, собиқ обитатель зиндон дар Токио, аст, бешубҳа буд, джентльменом. Ҳоло он ки дар фишанги ифлос ҳуҷраи, ҷустуҷӯ поен ба духтаре, ки ҳанӯз лежала бе тафаккури, дар диване. Ӯ сарф забони бо губам ва даҳони кушода дар благодарной ухмылке, обнажив ба нармӣ баромад мекунанд дандон. Наблюдавший барои ӯ Лақаби қариб шунидам, мисли як японец шипит дар бораи худ: "Оҳ, ҳа! Чӣ зебо! Чӣ зебо! Бале... ва чунин беспомощная! Вай ҳатто заметит, ки ман корро. Ҳа!'
  
  
  Сипас Хондо менамуд, ки чизе ба дурӯғ. Он чӣ ваҳй ба дари ҳуҷра ва запер вай. Ман буд, ба он бидонед, фикр кардам Ник. Ин бархўрди многого на стоил. Ва на танҳо ба ман чунин осони отмычка.
  
  
  Хондо рафта, ба духтаре ва қатъ бевосита пеш аз он. Ӯ албатта на бадие ба сари назар дар тирезаи. Ӯ буд, низ напряжен. Наблюдающему барои он N3 показалось, ки Хондо хеле монанд ба тощую, угрюмую, шафранового ранги обезьяну дар опрятном маҷмаии тиҷоратии костюме.
  
  
  Хондо придвинулся наздиктар ба духтаре. Баронесса замина Штадт, аз афташ, ворочалась дар хоб аст, чунки он доман буд, баланд задрана дар бедрах. Хондо наклонился ва поцеловал ҳам обнаженных сафед менамояд. Агар Ника буданд ва ягон шубҳа дар бораи он махсус, бо нияти нест, ҳоло он ки онҳо худ махлуқ ҳастанд. Ӯ напрягся ва приготовился ба амал, вале дар як лаҳза замер. Бигзор ин хурд антропоид повеселится. Ин буд, ки бархӯрдорӣ. Ва бо духтаре ҳеҷ чиз рӯй. Ник зуд огляделся. Дар саҳни меҳмонхонаи ором. Ҳеҷ кас дид, ки чӣ тавр ӯ поднимался бо оташ лестнице. Мардон дар даромадгоҳи дар меҳмонхона мемонем, то Хондо закончит худро парванда ва покинет hotel.
  
  
  Вале оқои. Сикоку Хондо буд, марде, ки дӯст медошт совмещать муфид бо хурсандиовар аст. Акнун ӯ хеста ба зону назди духтар ва ослабил lashings атрофи он лодыжек, то он чашмони пировали дар он. Ник усмехнулся. Албатта Хондо задался мебуд, масъала, ки связал бурд ва ба чап он чунин.
  
  
  Аммо не, ӯ ошибся. Дар ин бора ба Хондо фикр танҳо дар бораи яке: изнасиловать ин очаровательную духтаре, ки наметавонист ба њимояи худ; ки дар обыкновенной ҳает аст, ҳаргиз ба соизволила назар аз он, ки ҳатто плюнуть дар он.
  
  
  Ник оғоз злиться. Ӯ бешубҳа, интизор набудам, ки Хондо хоҳад образцом добродетели. Аксари он ба мизоҷон чунин буданд. Вале ин буд нав камтар башарӣ испорченности. Изнасиловать спящую бурд!
  
  
  Хондо расслабил тағоям духтарон. Ӯ отбросил lashings. Ник looked like гилро равон аз рӯи он подбородку. Хондо хушхӯю раздвинул дароз сафед пойҳои духтарон дар диване, ташаккул расклешенную букву V. Нафар-хахашечка на торопился. Ӯ идома дод қариб моил. Ӯ баҳраманд дар ҳоле ҳар лаҳзаи пурра. Ногаҳон Ник хотир японскую легенду дар бораи монахе, пришедшем ба принцессе шаб. Шояд ин хурд развратный Япончик низ дар ед дорад ин ҳикоя. Шояд, ӯ фикр мекард, ки ӯ баъзе желтокожий худо, ки рафта ба зачать дар бадани ин spezialitäten сафед занон нав расу.
  
  
  Дар охир Хондо оғоз ба вақти шумо. Ӯ задрал юбку баронессы то камар. Ҳоло вай дар қисми поении бадан тамоман раздета. Калон мушакҳои Ника буданд, тайер барои амалиети ҳастед. Шояд, гуфт ӯ ба худ, ӯ интизор аст, то даме, ки аз барои як масхара, ки доставит ӯ одурачить ин жалкого ӯ little ублюдка!
  
  
  Хондо пошарил в штанах. Ӯ шагнул пеш байни расставленными шатта духтарон ва наклонился барои охирин ва бузургтарин чат хуб қисми худ кор. Ӯ зацепил худ лоғар ангуштони худ вай ночизи штанишки.
  
  
  Киллмастер буд, пурра ва нишонаи бо техникаи ныряния тавассути оконное шиша ба ин васила, ба даст овардани ҷиддӣ садамањои. Ӯ дод қадам ба пеш, каме дилам аз пушт ба окну ва нырнул дар он мстительно ва чӣ тавр безжалостный таран.
  
  
  
  
  
  Боби 4
  
  
  
  
  Чизе рӯй дод, дарҳол.
  
  
  Хондо дилам бо криком худ даҳшат ва тарсу, он раскосые чашмони расширились қадар, чӣ гуна метавонад; он лоғар зард чангол вцепился дар гардан, гӯе ногаҳон зачесался.
  
  
  Тӯдаи, фикр кардам Ник. Япончик гирифта аз ножен дар шее метательный тӯдаи! Хондо зоҳиран низ мехостам, ки ба истеҳсоли ҳарчи камтар садои.
  
  
  Онҳо ҳам ба мувофиқа расиданд, дар он.
  
  
  Хьюго буд, ки омода аст дар рукаве, балки Ник нест, фикр кардам, ки ӯ бояд стилет. Хондо буд, ҳайрон ва запаниковал. Агар Ник кинется дар он, ӯ албатта промахнется.
  
  
  Ӯ ҷаҳиши ба Хондо, пас ногаҳон фаромад вуҷуд ва скользнул сӯ, чӣ тавр ба spook. Ҳамзамон ӯ дид, ки чӣ тавр духтари идонаро чашм ва кӯшиш крикнуть, сарфи назар аз кляп дар даҳони.
  
  
  Хондо прицелился. Метательный тӯдаи просвистел дар ҳаво вуҷуд дорад, ки дар он танҳо, ки истода ва Ник. Хондо суст поднимался бо ошенаи. Ӯ мувозинат гум. Ник фикр кардам, ки кадом рўзадорони мурољиат ба наздикӣ выученный қабули саватэ дар амал. Онро дар се марҳила ба японцу. Он аст, баҳои баланд подпрыгнул, полуобернулся ва сахт зад Хондо дар пах.
  
  
  Вақте ки он подкованная рўзњои оҳан агар на пятка коснулась худи деликатной қисми анатомияи Хондо, Ник Картер бераҳмона усмехнулся ва гуфт: Получай!
  
  
  Хондо чењрааш аз дард. Гилро текла аз он ба таври васеъ кушода даҳони вай. Ӯ оҳиста-оҳиста согнулся пополам ва ду дасти баъзеи худро изуродованные гениталии. Ба он чашмони вылезли аз орбит. Акнун ӯ шахсе буд, ки эҳтимол сабз аз зард. Хондо ба замин афтод. Ҳанӯз ҳам яди пополам, ҳанӯз фаред ва акнун извивающийся дар нимсола, чӣ тавр ба змея, разрезанная пополам.
  
  
  Сквозь додзанӣ Хондо Ник ногаҳон шунид заданд. Ӯ дидам дар кушетку. Духтар тарк фарш аз связаная ва кляпом дар даҳони. Вай зебо шахсе буд, искажено страхом, чашмони расширились аз волидон гуфт, ки вай проснулась. Вай кӯшиш қием, вале потерпела хилоф ва тарк, бо кар шуда кардам стуком болтая дар ҳаво бо пойҳои дароз.
  
  
  На ҳама дар як маротиба. Баронесса метавонад каме мунтазир бошед. "Ҷалол ба худо, ки он дар даҳони буд кляп", — фикр кардам Ник, прыгая ба Хондо, ки ҳанӯз ползал рӯи фарш. Вай, шояд, метавонад закричать ҳатто суруд аз Хондо!
  
  
  Бо мурури инкишофи ҳодисаҳо дар ин ҷо, дар ҳар лаҳза метавонад меоянд чанд агентҳои. Ник нагнулся ва боло як марди каме ҷопон ба рӯ, чӣ тавр ба тюк бо баҳр. Ин буд, ки имконияти ба берун меоварем, ки аз сохти як аз душманонаш аз оғози сол, ва Ник Картер буд ва аз касоне, ки упустит чунин имконият.
  
  
  Барои пуриқтидор мускулов Ника лоғар Хондо буд, ба вуқӯъ ое вазнин. Ӯ поднес он ба разбитому окну. Ҳатто бо вуҷуди мучительную дард, ки ӯ буд, сар, Хондо фаҳмид оид ба ният Ника ва сар заданд ва царапать здоровяка.
  
  
  Ник напряг мушакҳои, ду бор прокрутил япошку, болои сари ӯ, пас швырнул он дар разбитое тирезаи. Ӯ дид, ки чӣ тавр худое бадан ударилось дар бораи перила оташ зина ва дар ҳоле лежало онҳо, покачиваясь.
  
  
  Хондо кӯшиш мекунам, ки схватиться барои ржавое оҳан, вале ноком ва бо криком ба замин афтод.
  
  
  Ник рафта, ба баронессе замина Штадт. Акнун ин имконнопазир буд, даст ба ҳеҷ дақиқа.
  
  
  Ба вай муяссар гардид, ки ба қием. Вай отшатнулась аз он. Ник тақрибан толкнул вай бозгашт ба оғил ва удержал, гузоштани худро бузург дасти вай ба китфи. Вай уставилась дар он, вай торик-хокистарӣ чашмони акнун буданд затуманены истерией.
  
  
  — Гӯш кунед, — рявкнул Ник Картер. 'Бо диққат гӯш кунед! ман Шуд аз ОҲ . Ник Картер! Акнун ту бо тартиби. Ҳамаи бехатар. Ту понимаешь ман?'
  
  
  Дар он тира чашми буд, ки фаҳмидани. Вай яростно сопротивлялась ва пыталась зад он стройным коленом.
  
  
  — Бубахш, — гуфт вай Лақаби. "Ба ман ҳам маъқул нест, ки ин корро, вале мо ҳеҷ вақт". Ӯ зад, вай бо шахсе, то сахт, ки дар он щеке монд сурх нишонӣ. Духтар издала стонущий солим, ки мумкин буд ба шунидани ҳатто бо кляпом дар даҳони, ва тарк дар пушти ту дар бистар.
  
  
  Ник баъзеи он ба гӯши ва приблизил худро шахсе, ки ба вай супорад.
  
  
  — Слушай, хислатҳои инро гир! Шумо бояд дарк ман. Пулис дар ин ҷо бошад, дар ҳар лаҳза. Ман Ник Картер аз ОҲ! Шаби гузашта ту подобрала ман ба қаиқ. Плевать, чӣ ман ҳоло выгляжу! Ман замаскировался! Слушай бо диққат. Ман Ник Шуд, ва шумо баронесса замина Штадт, ва мо бояд якҷоя кор бар заданием "Тигр"! Шунид?'
  
  
  Хислатҳои инро гир, фикр кардам аз ӯ. Проклятый Ястреб! Дар ин ҷо аст, ки ба он рӯй, вақте ки ба кор бо зан!
  
  
  Вале зарбаи, ки ӯ ба вай корнамоии, возымел амал. Ӯ дид, ки чӣ тавр ба он хокистарӣ чашмони боз ба оети муқаррарӣ нест.
  
  
  Ногаҳон ӯ перестала муқобилат он хватке ва кивнула.
  
  
  — Шукри худо, ки, — гуфт Ник. Ӯ развязал вай дасти чунон рӯза танҳо метавонист. Гузошта намешавад, пас, бисер вақт. Ӯ наметавонистам, ки чаро то ҳол приехала пулис. Афсарони ин ҷо буданд, медлительны, самодовольны ва хеле деловиты худ лаҳзаи тантанавӣ ба таври масъул. Шояд ое месье ва мадам соз ҳизби? Вале, албатта, мо инро дарк мекунем. Чунин шикоятҳо дар меҳмонхонаи "Люкс" аллакай буданд. Вале албатта! Вале садои, мсье? Паеми! Ва ое касе ҳаст, баени ин бадани худ, дар ҳавлии мсье?
  
  
  Ӯ выдернул кляп мубориза даҳони духтарон, на кӯшиши парҳезгорон. Вай амиқан вздохнула ва оттолкнулась аз он. Дар он чашми боз появилось шубҳа қарор медиҳанд.
  
  
  — Шумо... шумо дар ҳақиқат Николас Шуд? Ман намедонам... Ман... ман то запуталась!
  
  
  Ник дернул рукавом ва севумӣ ҷомаи. Ӯ нишон дод ба вай як отметину AX дар дохили тарафи локтя.
  
  
  "Шумо мебинед, ки ин? Ман дар ҳақиқат Ник Картер. Мо ҳоло ҳеҷ вақт болтать! Соберись, ба хотири худо. Шумо пойафзол, сумкаи, сарулибос; чизе, ки ба шумо доранд,. Мо бояд гурезад. Дар Хондо дар поен буд парочка подручных. Ман фикр намекунам, ки мо он хоҳад буд, ки сахт дар ташвиш аст, ҳоло, вале политсия хоҳад кард. Ба мо лозим аст, ки ба вақти шумо, духтари. Хуб, зуд!
  
  
  Гап дар ин аст, ӯ зуд прошелся оид ба ҳуҷраи. Ӯ аз ҳад зиед двигался. Ӯ гирифта, худро ҷомадон аз пӯст носорога, то дар он lashings ва кляп ва дар ин миен худ орлиным glance аз як ҳуҷра, дар ҷустуҷӯи чизе, ки метавонист дод политсия калиди разгадке; е ин ки шояд калиди одамон Хондо; е барои мардум Макса Рейдера, е барои ҳамаи онҳо. Акнун ҳамаи шуданд, бар зидди онҳо. Вступи дар сафи AX, ва ту хоҳӣ, ки ба кор як бар зидди ҳама, яростно фикр ӯ, вытряхивая пепельницу аз худ чемодана.
  
  
  Паси он ки ӯ шунид, ки чӣ тавр духтари занята худ либос. Вай сахт дышала, ва он либос шуршала. Ногаҳон ӯ шунид, ки чӣ тавр ба он аз оғози боздошт нафас. Ӯ зуд ба дилам ва дид, ки вай возится бо чулками, бо поднятой доман пурра. Вай остановилась посреди худ кор менигаранд хурд тайник бо подвязками, ки ҳоло буданд, холӣ мебошанд.
  
  
  — Забудь дар ин бора, — дағалона гуфт Ник. "Дӯстони ту ҳастанд, дар амният! Онҳо ба ман дар ин ҷо.
  
  
  Ӯ, кӯфтанд, аз чемодану.
  
  
  Баронесса отпустила edge бидидаш, ва уставилась дар он бо равшан-сурх шахси. — Ҳа, — дағалона гуфт Ник. — Ман мебинам ту зебо пойҳои ӯ! Хеле хуб! Ва ҳоло поторопитесь! Ӯ подтолкнул вай ба хона. — Открой дари ва жди ман дар даромадгоҳ. Ман маҳз ба он ҷо. Ва ое тайер аст ба тамоми, гаронбаҳо ман худ дар, зеро ки ман чунин ба назар мерасад, ки акнун, ки мо то lucky.
  
  
  Ӯ шунид, ки чӣ тавр захлопнулась дари. Ӯ зуд гузашт, ки дар як ванную ва дар охирин маротиба осмотрелся. Ҳеҷ чунин. Ӯ давида ба ҳуҷра ва аллакай буд схватить худро ҷомадон, вақте дид, ки касе дар ошенаи дар гӯшаи.
  
  
  Ӯ подпрыгнул ва боло аз он. Хислатҳои инро гир, вставные дандон! Боло протез. Бо вуҷуди спешку, Нику буд, ки каме snicker. Протез Хондо. Албатта, ӯ потерялся, ки он то пускал слюни.
  
  
  Ҷомадон Гладстон аллакай буд заперт. Не, бештар вақт ба кушодани он. Ник сунул дандон дар pocketing ва давида ба хона.
  
  
  Баронесса замина Штадт ждала дар даромадгоҳ. Вай поднесла ангушти ба губам.
  
  
  "Ба назар мерасад, ки ман мешунавам, ки касе ба лестнице. Ба фикри шумо, ин пулис?
  
  
  — Ин, албатта на Хурд Ангушти — отрезал Ник. 'Хайр бие, ҳамон! Дар носочках!
  
  
  Ӯ боло вазнин ҷомадон, чӣ тавр ба игрушку, ва давида аз сумрачному, затхлому коридору ба лестнице. Ӯ қатъ рост назди лестничной площадкой ва бо диққат нигариста, перила.
  
  
  Дер! Ду лестничными фарох, дар поени уборщик њаќќи ва шикоят дар бораи mad Франса. Паси ӯ Лақаби дид плоские кепки ду пулис. Фай-busier буд, объясняя буд, ки арзанда ба як меҳмонхонаи, ки ӯ мефаҳмад, ки чӣ рӯй медиҳад. Танҳо интизор шудан, kid, то ки онҳо хоҳад ин бадани ки туро дар ҳавлии!
  
  
  Ник баъзеи бурд ва потащил он ба воситаи лестничную љавобҳо.
  
  
  — Мо метавонем рафтан, — прошептал ӯ. — Ба мо лозим аст, ки ба қием бархоста, болохона ва умедворем, ки мо метавонем ба берун ба воситаи боми. Беги ҳозир, ва ягон садои.
  
  
  Ник гузорем, фуҷур бурд. Ӯ даъват намуд, ки ба вай ускориться ва толкнул вай дар назди худ. Аз Он тарсидам, ки он сломает худро баланд шу ва выдаст онҳо. Онҳо буданд, ки ҳамагӣ барои чанд дақиқа пеш; дақиқа ба дақиқа, вақте ки пулис фикр хоҳад кард, ки дар бораи холӣ ҳуҷраи ва разбитом тирезаи.
  
  
  Наверху зина Ник дидам ду хурдсол сабук ҷаноби пеша оянда. Ӯ давида ба он ҷо. Ӯ боз умед пайдо шуд. Шояд онҳо ҳанӯз тавони пешгирӣ аз ин домҳои.
  
  
  Вақте, ки ӯ дид, ки windows наздикии он умед рухнули. Онҳо буданд, бениҳоят кӯҳна, ржавые ва ифлос. Наздик буд, зинапоя. Windows буданд, тақрибан дар даҳ пойҳои истироҳат бар сари ӯ. Худи он буд, ки як мушкили бузург — ӯ самому мебуд нетрудно дар онҳо вылезть, — вале он ҷо буд, чизе, ки метавонад мебуд ухватиться. Ҳеҷ буд, ҳеҷ куска ҷаноби, свисающих поен. Танҳо грязное шиша ва ржавые болга. Ник выругался. Буд, ки ое ин навбатии тани? Охирин?
  
  
  Ӯ сомневался, ки агар он поймают, ӯ поладит бо ин швейцарскими полицейскими; ҳатто агар дар он ҷо буд, духтар, ҳарчанд ин усложнило мебуд аз он. Вале ӯ мехост, ба сӯҳбат ба политсия танҳо дар рози аст, е рафтан ба низоъ. Дар AX буд железным правилом ҳеҷ гоҳ, ҳеҷ гоҳ, ҳеҷ гоҳ ба доранд,, чизе ба кор бо политсия. Хоук на переставал такрор он.
  
  
  Ник горько усмехнулся. Агар танҳо Хоук буд, ин ҷо ҳозир.
  
  
  Сипас дид, пожарный шланг дар катушке дар фишанги ифлос желтой девори худ. Ҳатто дар чунин захудалом меҳмонхона, чӣ тавр Hotel Lux, дар бинои бояд шудааст оташнишонӣ рӯдаҳои резинӣ. Пожарный шланг буд старым, подгнившим ва висел он ҷо, свернувшись, ки чӣ тавр дароз мертвая ва гнилая змея, аммо ӯ метавонист бо ин мубориза. Дар наздикии онҳо, дар ящике бо як окошком пеш аз он, буд, тугмаи тревожного занги.
  
  
  Баронесса истода буданд, аз ҷониби менигаранд он. Вай сахт дышала, вай чашмони буданд, ба таври васеъ раскрыты, ва он схватилась барои як сандуқе бо дасти. Ник насб ҷомадон аз пӯст носорога бевосита таҳти овезаҳои люки. "Таваққуф он крепче, — скомандовал ӯ ба ман афтод!"
  
  
  Ӯ подбежал ба пожарному шлангу ва стянул он бо скрипящей катушки. Бо вазнин медным краном дар дасти он зудтар фаро расидааст, ки дар стоявший вертикально ҷомадон. Акнун windows буданд, дар се пойҳои истироҳат бар сари ӯ. Ник дар назар бурд. Ӯ истода буданд, дар коленях наздик чемоданом, кардед стараясь нигоҳ доранд онро бо вазни тақрибан саду ҳаштод мино.
  
  
  Ник ухмыльнулся вай. - 'Гаронбаҳо ман худ духтари! Ин наделает бисер buzz! Мо бояд хеле быстрыми, зеро ин копы хоҳад добираться дар ин ҷо бо паршивой суръати. Ман разобью windows, сипас перекину ин ба воситаи шланг марказии железную стойку ва потяну он ба поен. Сипас, ба шумо лезете ва поднимаетесь дар ин боми. Зуд! Думаешь, сможешь?
  
  
  — Ман... ман намедонам. Ман чунин тавоно. Ман попробую.'
  
  
  — Зарур нест, ки кӯшиш, — дағалона гуфт Ник. - "Шумо бояд ин корро!" Ҳоло стонать буд як бор. Вақт! Онҳо требовалось бештар вақт. Ба он чашмони переместились дар тревожную тугмаи наздикии катушкой. Онҳо вақт лозим буд. Пас отвлекающий маневр, финт. Шояд танҳо метавонад!
  
  
  Ник выпрыгнул аз чемодана ва снял пиджак. Ӯ дод, то он ки павлус ва сорвал бо худ ҷомаи. Непоколебимый Mr.. Frank Маннинг Кард. Накладной шикам!
  
  
  Баронесса замина Штадт посмотрела ба васеи сандуқе ва китфи Ника, монанд ба қаҳваранг мушаххас.
  
  
  'Ки ин...'
  
  
  "Аз ҳама модели сайд", — гуфт ӯ. — Ман каме отвлеку дӯстони мо дар поен. Ӯ боз гузошт куртку ва кардааст бигирад, то порванную ҷомаи. Ӯ боло бурд, ба пойҳои ӯ ва подтолкнул ба тревожной тугмаи ҳиссаи. "Агар ман уроню ин ҷомаи ба лестничную клетку, ту нажмешь ин тугмаи; ва биеед скрестим ангуштони, ки ин чертова дурўғи ҳанӯз солҳои тӯлонӣ".
  
  
  Вай кивнула. Вале тавонад, ӯ ба кор ва панҷ қадам, ки чӣ тавр ба он тихонько позвала он: "Ник! Ман... ман наметавонам кушодани ин шкафчик. Ҳамаи проржавело!
  
  
  Ӯ зуд давида ба бозгашт ва дид, ки ӯ ҳақ буд. Ӯ похлопал вай плечу.
  
  
  'Гаронбаҳо ман худ дар духтар. Хурсандам, ки шумо кӯшиш кардам, ки ин якум. Қадами пеш.'
  
  
  Ӯ намотал ҷомаи ба кулак, пас врезал дар шкафчик. Зазвенело мегирифтанд.
  
  
  Ник дар назар вай.
  
  
  "Зиннатҳои, ки чӣ тавр ман уроню ин ҷомаи ту бояд омода ба амал!"
  
  
  Ӯ дар типто гузашт дар коридору ба лестнице ва зич доранд ба воситаи перила. Ҳеҷ чиз дида мешавад. Ӯ слабо шунидам, ки овоз. "Акнун ба онҳо ҳақиқат хоҳад буд, ки дар бораи чӣ гап", — фикр кардам Ник, вытаскивая аз кармана зажигалку.
  
  
  Ӯ нигоҳ порванную ҷомаи ба масофаи вытянутой дасти поджег вай. Ба зудӣ тамоми ҷомаашро загорелась. Он гоҳ шӯълаи переплелось дар он аст, ки ба дасти, ва едкий бӯи, гари оғоз наполнять лестничную клетку. Ник боз дар назар бурд. Вай держала ангушти худро дар тревожной тугмаи ҳиссаи. Ник мурғоб горящую ҷомаи ба лестничную клетку. Вай оҳиста-оҳиста падала, зўроварињо ва дымя, чӣ тавр ба клочья лопнувшего ҳавопаймо шара.
  
  
  Вақте ки ӯ буд, бозгашт оид ба коридору, пас шунид гуворо садо пожарного колокола ҷое дар бинои. ҷалол ба Худо! Ин сработало. Агар онҳо ҳоло ҳам як каме аз иқбол, ки онҳо мехоҳам ба даст каме вақт.
  
  
  Пас аз даҳ сония ӯ боз исбот кард, ки дар чемодане, ва медный ламс зад суроѓи, чӣ тавр ба дубина. Ӯ дастархонро windows ду зарбаи. Ӯ боз хлопнул краном оид ба остаткам шиша. Ӯ солҳои тӯлонӣ дар ливне осколков шиша, вақт аз вақт ощущал фурӯзон ҳангома ва защищал чашмони дасти. Ӯ шунид, ки чӣ тавр пайваста гремел пожарный занги.
  
  
  Дар як лаҳза ока Ник пурра очистил як тирезаи крыше аз шиша. Ӯ перекинул ламс тавассути марказии стойку, баъзеи он ва спрыгнул аз зарф кард. Ӯ дод, чанд витков ва привязал ба ошенаи.
  
  
  Ник дилам ба духтаре. "Дар пушти", зуд. Обними дасти ман дар гардани шумо ва қавӣ таваққуф. Мо рафта, ба болохона!
  
  
  Вай обвила он гардан бо мягкими, благоухающими дасти. Ӯ ҳис кардам, ки вай сандуқе ва шунидам, ки вай тихое нафас. Ҷисми худ буд, ба нармӣ надушено; мазза нозук, ки смешивался бо бўй он пӯст.
  
  
  Чӣ тавр ба тоскующий ба хона фаришта, Ник взобрался оид ба шлангу. Ӯ перекинул як бозуи ба воситаи iron edge тирезаҳо ва дигар подтолкнул духтаре дар боми. Вай беадабии буд, ҳалим ва твердым. Ник усмехнулся. Простите, хонуми. Мо ҳоло ҳеҷ вақт дар любезности.
  
  
  Баронесса духтари туфли; онҳо афтод хомӯш рост гузашта, ба он шахс. Аз боло ба ӯ шунид: "Хислатҳои инро гир!" Ник аввал фикр кардам, ки вай гуфт: ин, аз сабаби он ки духтари туфли, сипас дидам, ки он зацепилась дар яке аз ржавых петель. Вай извивалась, брыкалась ба мешикананд ба озодӣ ва беспрестанно ругалась. Вай ором выругалась ва сахт дышала рафтан e. аз фаронса ба олмон.
  
  
  — Заткнись, — фармон Ник. — Ман отвяжу туро. Ҳоло на вақти рафтор frugal.
  
  
  Ӯ буд, ки ба задрать вай юбку, барои ба даст овардани отцепить аз болга. Ин сработало танҳо бо гузашти вақт. Ник гузошта бузурге, ки ба дасти вай беадабии дар металлҳои сиеҳ кружевных шортах ва сахт толкнул вай.
  
  
  "Хуб, ин ҷо!"
  
  
  Вай вылетела дар тирезаи, ки чӣ тавр stopper аз шампан. Ник шунид, ки ба вай задыхающиеся лаънат мебошанд, вақте ки ӯ приземлилась дар боми.
  
  
  Ник усмехнулся, сползая оид ба шлангу. Духтар, ки метавонад то ругаться, ба воситаи бисер! Ӯ метавонист бошад баронессой, аммо вай вела уединенной ҳает!
  
  
  Онҳо боз иқбол. Чун ӯ боло ҷомадон аз пӯст носорога, он ҳам шунидам сигнал изтироб. Дар поени раздались додзанӣ. Ник усмехнулся. Ин истодаанд, бояд фикр мекарданд, ки мезананд, ки дар девона хона. Агар танҳо онҳо пайдо бадан Хондо поскорее, ӯ ва духтарон мебуд, бисер вақт.
  
  
  Бо чемоданом дар дасти ӯ боз взобрался оид ба шлангу. Ин дафъа ӯ буд, ки ба пойҳои худро истифода баред. Ӯ офаридаӣ ҷомадон дар edge windows ва выглянул. Духтар сидела верхом дар крыше, шахси ба он. Вай зебо шахсе испачкалось, ва он покраснела аз шиддати. Вай посмотрела дар он сбоку. "Николас! Ин... ин боми! Чӣ тавр мо дар берун аз ин ҷо?
  
  
  Ник огляделся. Ӯ ором свистнул. Ин буд, покатая боми. Кӯҳна желоба буданд скользкими ва ненадежными, бо крутыми склонами. Ӯ фикр кардам, дар бораи марде, ки ба нақша гирифта ступить дар соҳили дар dark баъди кораблекрушения, вале тавассути як лаҳза фаҳмидам, ки он наҳанг аст.
  
  
  — Держись крепче, — гуфт ӯ. "Ҳама чиз хуб хоҳад шуд. Ту боишься, ҳамин тавр не?
  
  
  Ба он удивлению, вай сурх лабони изогнулись дар улыбке. Ин буд, сомнительная табассум, вале ба ҳар ҳол! Ба худ мягком бо забони англисӣ ба вуқӯъ намоен таваҷҷӯҳ ба вай гуфт: "Ростқавлона, ман дар ужасе. Ман ҳеҷ гоҳ баргашта ҳеҷ чиз монанди. Аммо он аҳамият надорад... мо чӣ кунем ?
  
  
  Хуб духтари, фикр кардам аз ӯ. Он дил — е, ки мард аз AX раҳмон дар дили — забилось барои ӯ як каме тезтар. Ӯ ба сухан оғоз умедворем, ки бо он ҳама дар тартибот. Он гоҳ, ки Хоук гуфт, вай дар бораи он буд, дуруст. Нишаста дар крыше hotel "Люкс" бе пойафзол, бо растрепанными мӯй ва либос, бо баланд задранной доман пурра — ин буд, танҳо очаровательная, ҳарчанд чанд невероятная расм.
  
  
  Ҳатто дар ин бора спешки ва хатари Ник карда наметавонистанд доред, худро сарказм. — Медонед, баронесса, барои ман, ин як таљрибаи. Ман ҳаргиз дида кас аз хайру дар он вазъи, ки дар он шумо ҳозир ҳастед.
  
  
  Табассум гон буд ва сменилась надменным выражением шахси. — Ба ман маъқул нест, аз они ҳисси юмор, Ник. Беҳтар вытащите мо аз ин ҷо. Хоҳад расид, ки ое ба зудӣ пулис ва осмотрит ин боми? Онҳо то ҳамон дараҷа беақл ҳастед, медонед?
  
  
  'Ман медонам. Ту ба ҳуқуқи.' Ӯ доранд гузашта аз он дар дигар канори боми. "Переходи ба он ҷо, ое ин аст, ки чӣ тавр ту делала дар кӯдакӣ. Мо бояд бубинем, ки дар тарафи дигар.
  
  
  Ӯ дар паи он бо крыше, қавӣ держа ҷомадон. Он ба ӯ комилан couldnít даст. Беҳтар аст, ки даст ба духтаре, аз ин драгоценный ҷомадон. Ник иқрор кард, ки ин буд, хеле амали фикр, вале он дошт, ки дар назар аст.
  
  
  Дар охири боми Нику идора ба вуқӯъ гузашта аз он, то бубинанд, ки дар воқеъ барои бино. Ӯ каме вспотел, ва на танҳо аз шиддати. Бисер зависело аз он, ки ӯ дар он ҷо мебинад. Агар онҳо попадались дар ловушку, пас барои ба политсия онҳо буданд, тухм всмятку. Пулис хоҳад нигоҳ доштани онҳо таҳти прицелом ба воситаи равзанаи дар крыше ва заставлять бармегарданд. Ҳатто дар Ника нест, мебуд, ки имконияти дар чунин вазъият. Бахусус, ки дар кону истода буданд, ва ҳаети духтарон. Ӯ выглянул барои edge биноҳо. Ва се метрами поен буд плоская боми соседнего хона. Ӯ чуқур вздохнул ва ҷаҳиши.
  
  
  Просмоленная плоская боми хуб чувствовалась зери он шатта. Ӯ боло назар ва баргузор дасти. - Бие, детка. Прыгай. Ман поймаю ту".
  
  
  Вай спрыгнула, чӣ тавр ба грациозная, ба нармӣ помятая кукла. Ник подхватил ба вай оид ба дасти. Дар як лаҳза он гибкое бадан прижалось ба он, большому ва крепкому ҷисми худ,. Ник легонько поцеловал вай дар лабони.
  
  
  Баронесса замина Штадт оторвалась аз он. Ӯ душманон ба Ника ба таври васеъ чанбаре, бо чашмони. Ӯ буд, огненно-сурх ранг. Чанд грязных доѓ дар он симои увеличивали он ҷолибии.
  
  
  — Не злись, — гуфт Ник. "Думай дар бораи ин ки чӣ тавр дар бораи як навъ танга".
  
  
  'Танга?'
  
  
  'Бале. Зеро ки ту чунин смелая духтар. Ту хеле хуб держишься. Вале бие, уйдем аз ин ҷо. Он ҷо ҳастанд, хадамоти оташнишонӣ нардбоне. Зуд.' Ӯ кардааст бигирад, то худро ҷомадон.
  
  
  Вай спотыкалась наздик бо ӯ. "Ҷдмм... пойҳои ман. Ин шағал — ман духтари туфли. Вай ногаҳон остановилась ва бо ужасом посмотрела дар он. - "Николас! Ман туфли. Чӣ тавр ман метавонам... Ман дар назар дорам, мо привлечем аз ҳад зиед таваҷҷӯҳ, агар ман пойду кӯчаи бе пойафзол. Дар хоки миенаи сентябр.
  
  
  Ник царакат дар туфле аз ҳар кармана пидљакњо ва баргузор вай. - 'Лутфан. Бо комплиментами аз ОҲ. Мо ҳар чӣ он мегирад, то ки ҳама хурсанд. Ва ҳоло, ба хотири аз ҳама рӯҳи, надень онҳо ва бие уйдем. Мо бояд хеле сахт сар тақдири.
  
  
  Втянув пойҳои туфли, вай уравновесила худ гузоштани худро зебо ба дасти ӯ ба китфи. — Ҳа, — пробормотала вай. — Ба мо хеле шодам, ҳамин тавр не? Мумкин аст, мо узр ба якдигар хушбахтӣ? Шумо ба назар мерасад? Муддате он душманон ба он сбоку.
  
  
  — Ман фикр мекунам, танҳо дар бораи як, — гуфт Ник. 'Бояд вақти шумо!' Ӯ толкнул вай ба оташ лестнице. Иелати выходила дар узкий гузаргоҳи сарҳадии.
  
  
  Кас ба дида мешавад,.
  
  
  Ӯ жестом фармуд, ба вай поен ба поен. - 'Ту бирав, дар аввал. Шояд ҳоло мо дар перспективаи ҳоло, вале мо ҳоло ҳам имконият доранд. Бадани Хондо отвлечет онҳо ба ҳоле. Ва мардум Хондо, эҳтимол, баргаштанд ба Максу Рейдеру ба отчитаться. Пас мо каме вақт. Аввалан, акнун ба мо лозим аст, ки пайдо ҷои дар куҷо мо метавонем, то даме прятаться, ки боиси ба худ дар тартиби".
  
  
  Назари Ника табдил сахттар. — Мо бо ту ҳастанд, ки дар бораи чӣ гап.
  
  
  Незадолго пеш аз он, ки баронесса як манбаъ аз мақомоти поен нардбон, вай посмотрела дар Ника.
  
  
  — Ман буд, ки туро бад, ту ҳамон медонӣ.
  
  
  Ник нахмурился.
  
  
  'Дар бораи аз ту говоришь?'
  
  
  "Дар бораи ин мавриди баррасӣ қарор доданд. Ин аз ҳама зебо медали, ки ман ягон получала".
  
  
  Ҳамзамон, барои он, N3 хотир предостережение худ сардор: баронесса замина Штадт — шпионка, шишта работающая дар AX. Бо он бояд муроҷиат кунад, чун бо он ҷазо дода мешавад... ва ғайра ва ғайра Метавонад статься, ки душвор хоҳад буд подчиняться ин дастаи.
  
  
  
  
  
  Боби 5
  
  
  
  
  "Ман Готт" — гуфт баронесса замина Штадт. Бори аввал, бо он даме, ки Ник Картер мулоқот, вай гуфт, ки пас олмонӣ. Ое чек проклятий дар крыше hotel "Люкс". "Майн Готт, — повторила вай, — ман ҳеҷ гоҳ ожидала, ки чунин амал хоҳад кард безумные чи! Бадеӣ! Даҳшат! Чӣ тавр гуфта шудааст: дар охири!
  
  
  Ник окинул glance хурд кории бистро , ки онҳо дар он вақт ба нишаста буданд, хурсандии шоколад ва булочками. Аз racks доранд дар матрос ғамгин буд, тамошо дар худ як шиша, ва ҳанӯз дар он ҷо буд, ки чанд коргарон, вале ҳеҷ кас обращал ба онҳо диққати. Ник буд, ин хурсанд. Баронесса переоделась ва акнун метавонад ба таври ноаен гаштан дар байни мардум, балки Ник Картер е Frank маннинг кард, агар угодно, назар бузург! Он мӯй ба ҳар ҳол дар тартибот буданд, лекин ба он шахсе буд, ки дар якчанд ҷойҳои изранено, дар он буд, куртаҳои, ва он ба самаранокии кор, сатҳи даъвои буд испачкан. Бе резинового меъда ӯ болтался атрофи он, ба мисли халтаи.
  
  
  Аммо онҳо бо вуруд ба бистро нест, боиси тамоман ягон ҳаяҷони гуворо фаро гирифтааст. Coq d ' Or , аз афташ, буд, разборчив дар интихоби мизоҷон.
  
  
  Ник дидам ба худро бедор AX. Ба ӯ мушкил буд, бовар буд, ки тамоми бе чоряки нӯҳ субҳ — кабуд-gold сентябрьское субҳ. Женевское кӯли лежало пеш аз ӯ гладкое, чунон ки барге аз шиша. Ин буд, ки монанд ба равоншинос кӯл в японском боғҳои. Ӯ наклонился бар суфра ва похлопал духтаре бо дасти. — Тавре ки ман аллакай гуфта будам, ту устояла! Вале ман аыидаи ба ман гуфт, ки шумо дар як муддати дароз иҷро Бонне; чаро ту удивлена? Ман дар назар дорам, агар шумо дар ҳоле ба кор шпионкой...
  
  
  Вай схватила он дар ангуштони барои як лаҳза, пас убрала худро ба дасти. — Ман ҳеҷ гоҳ видела ҳеҷ чиз монанди Николас. Дурӯғ -, мебинем ҷаннат нест! Ман дар ҳақиқат муддати дароз кор дар Бонне, вале дере нагузашта ман, ин оғози озор. Дилгиркунанда. Чунон бисер рутинной кор ва бисер конторской кор. Ман бисер вақт буд, дар дами он, ки ба таслим,, вале баъд ман ҳамеша шарм, ки шояд ҳамин тавр ман беҳтарин служила кишвари худ. Вале ин... — Вай ногаҳон засмеялась, схватила он дасти ва держала вай.
  
  
  "Ба шумо мегӯям, ки ман ҳаргиз испытывала ҳеҷ чиз монанди". Вай крепче сжала он дасти. — Ман ҳаргиз мехоҳам дида ба монанди ту, Николас! Ту буд аз они аҷоиб мекунад! Ман оғоз имон рассказам, ки ба шумо дар бораи не ходят.
  
  
  Ник нахмурился. Дар ин буд, мушкилӣ, вақте ки шумо табдил легендой. Одамон аз ҳад зиед медонистанд, ки дар бораи шумо.
  
  
  Ӯ доел шоколад ва боз огляделся. Нест дар бораи чизе хавотир. Ӯ натянул куртку, ки буд, барои ӯ низ озод аст. Ӯ дар ҳақиқат буд, монанд ба бродягу. Агар ин ҷо шутур ходими полис, ӯ метавонад мепурсанд чанд неприятных масъалаҳои. — Баронесса, — гуфт ӯ, — худ нӯшид баъзе шоколад ва съешьте бутерброд. Мо бояд берун аз ин ҷо ҳам раъду. Намедонам, ки ба куҷо, вале попробую чизе омада. Ӯ фикр мекард, ки онҳо ягона имконияти — даст ба анбори то он, ки чӣ тавр онҳо обнаружит пулис, одамон Хондо е Рейдера. Ақал, ки ӯ буд, сӯҳбат бо Хоуком ва ба ӯ мегӯям, ки Хондо мертв ва ҳамаи он ба решающей марҳилаи.
  
  
  Вақти шло. Шояд, Макс Рейдер дар ин бора менамуд ва дар як танҳоӣ бонк Соҳаи Шарде ва Филса. Шояд, дар ин лаҳза ӯ бо эътирози фаронса калиди, ва ӯ откроют бехатар ва достанут тиллои сураи нур бо рубиновыми, бо чашмони.
  
  
  Хоук, албатта, ҳамеша следил барои чизи аз ҳама тарафҳо. Дигар секретные агентҳои посменно следили барои аз ҷониби бонк. Аммо ин, анҷом дода шуд, то он вақте ки онҳо ба ед чизе дар бораи он аст, ки Макс Рейдер дод он шахс. Чӣ тавр тира аст, гуфт Хоук, хабарнигори шахсоне, ки ин аломати, ки дар онҳо буданд, акнун ночиз аст.
  
  
  Ҳамаи роҳ, боиси ба марзи буданд, таҳти нигаҳдорӣ мешавад, вале герметично наздик целую кишвар бало мушкил аст. Ҳама метавонанд рафта нодуруст. Ва агар Рейдер намеревался шкалаи худ роҳ — ва ӯ, шояд ҳам хоҳад кард, — ин чунин маънӣ дорад, ки дар сладкую швейцарскую замин прольется бисер хун; ва ин мебуд, хеле хуб аст.
  
  
  Ҳамчун агенти ОҲ зад, беду, ӯ метавонист ҳадди ақал ҳисоб кунад, ки он дар худ бояд. Дар ҳар сурат: "расмии" ҳукумати ИМА бросало шумо шарт. Гӯе ки ту буд вонючим скунсом. Хислатҳои инро гир, бад гуфтам, ба худ Лақаби ман бояд коре! Ва зуд аст,. Ман метавонам идома нишаста, бо баронессой дар ин ҷо.
  
  
  Баронесса! Ин желанная зан, акнун чунин добрая ва доверчивая ба он. Ба ӯ лозим буд, ки мепурсанд, ба вай чанд ҳазор саволҳои, ва ӯ хеле мехост, ки уличить вай дар дурӯғ аст. Хоук бовар карда ба вай, Бонн то поклясться дар груде Библий, ки вай "кошерна", вале на Ник Картер. Ҳанӯз не. Он ҳам бо гумони относился ба он, ки чӣ тавр ба он подобрала он, ки шаби гузашта ба қаиқ.
  
  
  Вале ҳамаи ин, метавонад интизор. Акнун ӯ буд, ки ба...
  
  
  Баронесса похлопала онро бо дасти. — Ту думаешь, Николас. Ин аст, зеро ки ту ба ман на доверяешь? Ман ҳуқуқ, ҳамин тавр не?
  
  
  Вай нарм, мелодичный овози хеле осон олмон аксент, англисӣ низ комил барои бегона аст. Шояд, ба вай дода шавад, ба верхненемецком забони. Вай гуфта мешавад чӣ хеле образованная зан. Сурат ва ба вай шиносномаи буданд правильными. Вай танҳо бояд шуда бошад баронессой Элспет замина Штадт. Чаро ӯ то ба ҳол барои ин? Мумкин аст, ки ман дорам, табдил хеле подозрительным!
  
  
  'Ин тавр аст?' - повторила духтар дар муқобил он. Сумасшедшая, подумала Ник, вай бояд на камтар аз сӣ! Баъзан ӯ назар як каме усталой, ва ҳамаи ҳамин ман фикр мекунам, ки дар бораи он чӣ дар бораи духтаре.
  
  
  — Чунон ки бояд бошад, — настаивала духтар. "Ин аст, ки чаро ту накачал маро маводи нашъаовар, ин аст, ки чаро ту обыскивал ман, то ки ман спала".
  
  
  Ник доранд бевосита дар вай. Вай покраснела. Дар он буд, светлая пӯст североевропейского намуди. Акнун ӯ буд, сурх.
  
  
  "Аз он буд, ҳабсҳои парванда", — гуфт ӯ. Ӯ гуфт, вай ин, вақте ки онҳо рафт, ба кӯл буданд. Ӯ ба вай гуфт, ки кӯшиш кунад Хондо. Вай проснулась хеле дер аст, ки ба ақл, ки дошт, дар хотир Хондо. Вай видела онҳо мубориза, на дарки ин. Ник нашуда буд, рафта ба мегӯянд вай бошад. Ин буд, бад пӯшида нест, ки ӯ беҳтарин нигоҳ бо худ. Баронесса мегӯяд, ки намедонад Хондо, ҳеҷ гоҳ видела он пештар ва на мефаҳмад, ки кадом муносибати ӯ дорад, ба парвандаи Макса Рейдера.
  
  
  Ник буд, ба ин ҳам тарк. Хоук гуфт, сухан ба вай чизе, ки аст, комилан зарур аст. "Сабаб дар он буд, ки ту связалась бо ман чунин хоси тариќ, дар он қаиқ", — дар охир выпалил ӯ. — Ба ҷои номи худ номи ту разыграла шлюху! Ман мефаҳмам, ки ин аст. Ва боз: ту ҳаргиз дурўѓ ман, кадом чизе тасдиқи шахсият. Ба истиснои худ шиноснома, ки метавонад ба шумо инчунин метавонад бошад. Ман низ ба ин дарк намекард.
  
  
  Вай отхлебнула шоколаду ва загадочно гуфтам. — Ман фикр мекунам, хеле содда, Николас. Чи тавре, ки охир, ман ҳеҷ гоҳ давали шаҳодатномаи шахсият ба ҳеҷ кас ҳеҷ гоҳ ба ҳам пайвастани ман бо Бонном е AX. Ман сардор пешниҳод намуд, ки агар ман то даме шпионила барои Максом Рейдером, пас ӯ метавонист ҷосусӣ ва барои ман низ! Мумкин аст , ӯ медонад, ки ман ягона, ки метавонад опознать онро ҳоло! Ое шумо медонед, ин чӣ маъно дорад?'
  
  
  — Агар он шумо хоҳем фаҳмид, — гуфт Ник. "Ӯ попытается куштани шумо ҳарчи зудтар".
  
  
  Сояи барои як лаҳза скользнула он красивому супорад. Ник бори аввал мушоҳида сиреневый бағоят дар он қисмати бузурги серых назари ҳангоми муайян намудани инъикоси.
  
  
  Баронесса фиристода як пиела дар блюдце. Вай кивнула. - 'Вале албатта. Ман раҳбари намехост, ки ман пайдо кардаанд, ки ба чизе, ки метавонист, ки ба бастаи ман бо Бонном. Оетро чораи.
  
  
  Ник метавонад ин ба ақл. Ӯ медонист, ҳилаҳо ҷосусӣ ва контрразведки чизро амиқ ҳис мекунад.
  
  
  "Ва тавре ки барои бозӣ дар шлюху," кӯшиш ба харҷ дод вай. — Албатта. Ман фақат наметавонист, ки ба ақл, ки он дар ҳақиқат ту. Ту маскировка буд превосходна. Ту буд, монанд ба грязного моряка. Ту ҳатто вонял. Ва ту буд пьян.
  
  
  N3 ухмыльнулся вай. Ӯ дар оғоз ба даст қисми худ шубҳа нест. "Ҳама он буд, ки қисми бозӣ".
  
  
  — Ту хеле хуб бозӣ, Николас. Ҳатто хеле хуб аст. Ман метавонист фақат барои як peek дар наклейки ба худ чемодане. Ин буд, ки ҳангоми партави дар набережной Тонона. Ман фикр кардам, ки ин нишон дод, ки ту сирри агенти ОҲ аст, вале ман буд, њаматарафа. Тамоми оставшуюся қисми шиноварӣ шумо кӯшиш ба мондан дар сояи дар корме. Аз они шахс, албатта, чизе ки барои ман на значило. Ман не метавонад роҳ то ба ту наздик кофӣ бе сабаби узрнок, ки бори дигар бо таваҷҷӯҳ нигаред, дар ин наклейки. Ва ман наметавонист ошкор намудани худ, то мебуд, пурра ва њаматарафа. Ман мефаҳмам, ки ту метавонист бошад, ки яке аз подручных Рейдера. Пас,... ин ҷо, баронесса пожала плечами дод ва ин изящно ҳатто дар худ оборванном ва помятом жакете. "Пас ба ман бигӯед чизе, ки метавонад: ман табдил ефтааст шлюхой".
  
  
  
  Ник буд, ба иқрор шуд, ки дар ин ки-ки аст. — Ва аз ту буд, имконияти аз нав бо таваҷҷӯҳ нигаред, дар ин суратҳо, то ки ман ба ту додам кӯмаки хоби аз қадимтарин доброго Пойндекстера. Ӯ гирифта шариковую қалам аз кармана. "Дар ин ҷо он. Вай менависад. Вай впрыскивает.
  
  
  Вай смеялась. — Ҳадди ақал, hangover хоҳад буд. Не, ман буд, ки имконияти дидани ин наклейки. Шумо то бузург спешили. Ва ту ҳама вақт оставался дар сояи ва дар ҳама ҷойҳои торик.
  
  
  Ин муфид аст, — гуфт, тира аст, Ник Картер. "Пас аз ман занимаюсь, на аст, ки дар Майдони вақт дар нимаи".
  
  
  Вай боз пожала плечами. — Ман ҳам ҳамин тавр фикр намекунам. Ман ҳамон наметавонист аз ту мепурсанд, ки ягона зери фонарем ба хорошенько баррасии ин наклейки, ҳамин тавр не? Вай бояд буд, хандон бар ин безумной идеяи.
  
  
  "Ва чӣ тавр дар бораи он, ки мо рафта дар меҳмонхонаи "Люкс"?" — гуфтам Ник.
  
  
  Баронесса поджала лабони ва посмотрела дар он. Ман буд, на дуюм. Ман мехост, ки придавать ин аз ҳад зиед ва арзишҳои, ва ту ҳеҷ гоҳ уходил аз ман кофӣ дур. Ман табдил пугаться, фикр мекунанд, ки ман ошиблась ва ту... ту...
  
  
  Ник дарида берун хандидан. "Он чӣ шумо мекунед, пурсид аз ман?
  
  
  'Бале. Сипас ногаҳон ҳамаи почернело дар атрофи ман буд... ва ту обыскал ман! Ман бояд ба ту нафрат барои он.
  
  
  "Аммо шумо ин нест мекунед?"
  
  
  'Не. Ту бадқасдона ба ман зарар. Ба ту..., ту чизе ба ман дод. Ман мушоҳида кардам. Вале ман мебуд, мехост, ки барои бозгашт ба худ силоҳ".
  
  
  Ник, кӯфтанд, ки ба чемодану. "Он ҷо. Шумо ба он даст бозгашт ба зудӣ.
  
  
  — Пойдем, Николас. Не, бештар аз он баронессы! Элспет, лутфан. Мо табдил хеле хуб дӯстон. Ман њаматарафа дар ин.'
  
  
  Ник Картер, Killmaster, N3 — бо қарори куштани, ки чунин шуморад ӯзбекистон — иқрор шуд худ, ки низ дар ин увкрен. Бо назардошти ва фармон аз Ястреба!
  
  
  — Хуб, — гуфт Ник. — Пас Элспет, агар мехоҳед. Вале ман идома хоҳад фикр ту чӣ тавр дар бораи баронессе, ки агар ту зид. Ӯ улыбнулся вай полунасмешливо, полусерьезно; дар табассум, ки обращалась ба темпераменту бисер занони зебо. Заноне, ки ва мафҳумҳои надоштанд, ки дар бораи ледяной корке атрофи дил Ника.
  
  
  — Шумо дар ҳақиқат монанд ба баронесса, — гуфт ӯ.
  
  
  "Ман баронесса" , — гуфт вай бо баъзе сершумор будани ифтихор. "Ин сола, ки унвони. Оилаи ман буд, дар Альманахе де Гота бо он даме, ки...
  
  
  — Забудь дар ин бора, котенок, — гуфт Ник. — Ман гуфтам, ки ман дар пањлўи боз чизе ҳаст, ки, ва он гоҳ мо лозим аст, ки выбираться аз ин ҷо. Ва ин аст, ки чӣ тавр Хондо фаҳмидам, ки шумо буданд, ин субҳ дар? Ба ман мерасад,, ман медонам, ки дар ҷавоб, вале ман мехостам ба шунидани назари худ.
  
  
  Вай порылась дар сумкаи даст ва достала пачку сигор, ки Ник пайдо кардаанд, вақте ки обыскивал вай. Вақте ки ӯ баргузор вай зажигалку, вай посмотрела бевосита ба он сквозь дуд. — Фикр мекунам, ман фикр мекунам, ки мисли ту, Николас. Онҳо пайрави ту. Онҳо биеянд, маро! Онҳо буданд, ки одамон Рейдера! Бояд, шаби гузашта онҳо пайрави мо бо монанд.
  
  
  Ник нигариста, вай бо прищуренными, бо чашмони. Он мағзи кор, дар иқтидори пурра. Ӯ розӣ шуд бо он. Аст, чизе ки ҳоло он шуда, аҳамияти калон, ба истиснои он, ки ин метавонад таъсир иҷрои супоришҳои сураи нур. Дар ин ҷо ӯ буд, ки дар хатар. Ҳеҷ Хоук, на худи ӯ нест, чашм чунин буред. Баронесса бояд буд опознать Макса Рейдера барои Ника, вале яке бо присутствием, ки он, дар навбати худ, указала Максу Рейдеру дар он! Ва ӯ то ба ҳол танҳо дар пинҳон онро дилхоҳ, то он даме ки ба анҷом хоҳад расид. Ӯ буд, ки ба нигоҳ доштани он бо худ, ба опознать Макса Рейдера.
  
  
  "Ин мегардад, печида," ӯ гуфт: сердито. Агар баронесса честна шуд, ӯ буд, онро муҳофизат. Ин метавонад ба осонӣ провалить худ супориш. Аммо ӯ буд, ки алтернатива. Ӯ буд, ки ба ҳифзи он; ақаллан то он, ки то ин супориши хоҳад закончено.
  
  
  Вай указала дар он худ сигаретой. — Ман медонам, ки дар бораи чӣ шумо фикр мекунед, ки ман мешаю. Ҳа?'
  
  
  — Умуман он ҳа, — эътироф Ник. 'Вале ту ба ман лозим аст. Ту ягона, ки метавонад опознать барои ман Рейдера.
  
  
  Ӯ душманон ба он бо азим лилово-серыми, бо чашмони. "Ман қадр ин откровенность".
  
  
  Ник зарра эзоҳро. Фикрҳои ӯ буданд, дар ҷои дигар. Дар ин бора он буд, ки бештар оптимистичен нисбат ба Макса Рейдера. Ин одам ҳеҷ коре таъљилан. Не, акнун, ки ӯ бист сол интизори он буд, ки имконияти ба даст овардани ин тиллои сураи нур. Не, Макс Рейдер на торопился ва хеле бодиққат выполнял нақшаҳои худро. Ва Николас Картер метавонад боварӣ дорам, ки ин sneaky нақшаҳои. Дар Рейдера буд, бист сол аст, ки ба такмили онҳо.
  
  
  Акнун, вақте ки ӯ ба ҳамаи обдумал, аз ҷониби ӯ буд, ки девона паниковать е дар бораи хавотир аст, ки Рейдер зуд вытащит сураи нур, аз сейф Chardet ет Fils. Танҳо агар Хондо буд, бо он. Ҳеҷ яке аз онҳо хоҳад буд, боварӣ дигар! Маҳз дар ин ҷо Ник осмелился гузошта ва ҳаети худро ба caunes.
  
  
  Вай боз фикр кардам, ки дар бораи подробных инструкциях, ки онҳо дар Вашингтон се рӯзи пеш. Мыслители, таҳлилгарон, ки намуда, ҳисоботи ниҳоӣ, мувофиқан ба нақшаҳои омад, то бо қасоси тамоми сабаби асоснок, ки аз рӯи онҳо Рейдер ва Хондо бояд буданд, такя ба якдигар. Яке аз ин сабабҳо, ба эҳтимоли зиед мешавад дурусти. Не, Нику лозим буд, ки дар бораи хавотир аст, ки Рейдер ҳоло попытается заполучить сураи нур. Акнун онҳо буд передышка. Онҳо низ дар маркази урагана.
  
  
  Ник нащупал дар ҷайбатон нигоҳ доред пачку "Голуаз". Ин буд ягона любопытная причуда ҷ-дар. Фрэнка Мэннинга, вале дар як дақиқа слабости у ҳамаи худро ба амрико сигор духтаре дар Портофино. Чизе ки ба он шуда, арзиши. оқои. маннинг кард ғоиб шуд - финишировал. Ник Картер ҳамчун Ник Картер, то тамоку чизе, ки мехост.
  
  
  Ӯ нигариста, баронесса. - 'Хуб. Ман боварӣ дорам, ки мо бояд ба бозӣ ин: онҳо охотятся дар ту, онҳо ҳанӯз намедонанд, ки маро; Шахсияти Герра Курца смыли дар пинҳон шавед hotel "Люкс"; Фрэнка Мэннинга онҳо намедонанд, дар поени кор, дежурные субҳи имрӯз не, дар ҷавоб ба ман ва Хондо мертв. Пас аз ин тараф битарсед истифода. Дар ҳар сурат, мо метавонем бо эътимод ва ишора мекунад, ки Рейдер ва он одамон бесарусомон то мисли мо. Эҳтимол ба ҳам бадтар. Марги Хондо, шояд вызовет баҳсҳои. Пас, хеле ошкоро тусоваться дар наздикии меҳмонхонаи "Люкс" онҳо посмеют. Балки он ба мо на смущает.
  
  
  Инак, мо мушкилӣ дар он аст, ки чӣ тавр, хислатҳои инро гир, ман туро нигоҳ оянда бо ман ва нигоҳ ба ту ҳает, ки ту қодир ба иҷрои кори худро оид ба обнаружению Рейдера, ва дар айни замон на ба онҳо ассоциировать ман бо ту ва фикр мекунанд, ки ман сирри агенти. , ки ман метавонад опасен барои онҳо? Ман медонам, ки танҳо як роҳи. Кадом шумо омӯз, баронесса... Ман дар назар дорам Элспет?
  
  
  Вай зебо аст, чашмони расширились. — Дар бораи аз хислатҳои инро гир, ту говоришь, Николас?
  
  
  Ӯ нишон дод, худро баландтарин очаровательную табассум. — Ҳеҷ қадар, гаронбаҳо ман худ. Ман мегӯям, ки дар осмонҳову заминанд, аз осмон борон фиристод ду влюбленных. Мо бо шумо бояд афтод, гаронбаҳо ман худ. Ҳадди ақал, барои берунии ҷаҳон. Ман буд, дар хотир доред, агар ту эътибори мувофиқ ба ин. Онҳо ба ман гуфтанд, ки Макс Рейдер на девона, ва ба шумо мегӯям, ки он метавонад дар бораи шумо медонед, қадар ва шумо дар бораи он. Мо тавонистанд, ки агар ӯро фиреб, агар аз ту буд, эътибори сумасшедшей холостячки, ки ҳеҷ гоҳ берун меояд, дар кӯча, бе басомадҳои садоқат. То туро оғоз доходить?
  
  
  Баронесса задумалась. Чӣ тавр ба молодо он назар, фикр кардам Ник. Хеле молодо. Ӯ мунтазири. Ногаҳон ӯ оғози хандон. — Ман фикр мекунам, ки ту хушбахт, Николас. Ба ҳама маълум аст, ки ман буд, любовники. Ман ба шумо мегӯям...'
  
  
  Чаро не? Ин дар мо аст, ҳамин тавр не?
  
  
  Вай прикусила влажную поении губу маленькими сафед дандонҳо. Ӯ показалось, ки ӯ дид рхаймс огонек дар вай ба чашми. Вай каме поддразнивала он?
  
  
  Вай кивнула. - 'Вале албатта. Пок ба ноҳияи бизнес, чӣ тавр шумо мегӯям. Ман боварӣ дорам, ки дар якҷоягӣ мо метавонем хеле хуб бозӣ нақши влюбленных. Ман омӯз, ки чӣ тавр шумо выразились, ба ин. Лекин шумо бояд дарк намоянд, ки ин танҳо кор, Николас. Ҳоло дар вай ба чашми таҳқиқ ба қавли дразнящее. Е занаш ба вай хандид?
  
  
  Хуб аст,. Дар ин ҷо ҳам хоҳем кард, сипас ба бозӣ. Мо як имконияти хуб аст, ки он хоҳад буд, ки кор барои муддате. Дар поени кор, он ифлос матрос, ки шумо подобрали ба қаиқ, дар он ҷо буд. Одамон Рейдера онро дидаанд. Онҳо аз паи мо дар меҳмонхонаи "Люкс". Дар охири рӯз, ки онҳо фикр мекарданд ва дар ин бора".
  
  
  'Албатта.'
  
  
  Ник дарк мекард, ки пачка сигор Gauloises, ки бо он ӯ бозид, пуста. — Хислатҳои инро гир, — гуфт ӯ.
  
  
  Вай подтолкнула худро пачку ба он. "Инро гир яке аз ин".
  
  
  Ник пошарил дар дигар ҷайбатон нигоҳ доред. — Ман бояд... ки он? Ӯ офаридаӣ вставные дандон ш. Сикоку Хондо суфра. Ӯ тамоман фаромӯш бораи бораи зубах, ки боло бо ҷинс, вақте ки онҳо торопливо покидали меҳмонхонаи "Люкс".
  
  
  Баронесса дар изумлении сложила дар лабони зебо букву О. Ник усмехнулся. - "Дандонҳои шодравон ш. Хондо. Ман мехостам, ки нагузорад ин аст, ки барои ба политсия".
  
  
  Вай брезгливое шахс. - "Ухх! Сахт. Выброси ин!'
  
  
  Балки Ник гирифта верхние дандон аз мизи. Ӯ ба онҳо понравились. "Бингар, ки онҳо ҳатто як выдвинуты пеш аст, то ки онҳо монанд ба он худ дандонҳои. Ин японцы равона бало бисер диққати тафсил, ҳамин тавр не?
  
  
  — Бие, Николас, выбрось он. Ман тошнит аз ин.'
  
  
  Ӯ аллакай буд, рафта ба мегӯянд, вай барои он буд, ки чунин чувствительной, ки чӣ тавр ба он чашмони баногоҳ пай бурд любопытную муфассал: қарияи боло таҳти муолиҷа бимонад треснула бо диагонали. Ник дид хурд буридаи металлӣ, блестевший миени red пластмассы. Ӯ кӯшиш ба симро, он ба ангуштони худ. Ин сработало.
  
  
  "Николас! Мо бояд рафта,. Ман фикр мекунам, ки...
  
  
  N3 властно боло дасти. - 'Ором!'
  
  
  Ӯ ба нармӣ похлопал рӯи мизи вставными дандонҳо. Щель дар даҳони расширилась. Ник ногаҳон гум сабр, баъзеи протез худ қавӣ ангуштони худ ва пора он пополам. Блестящая уонд тарк оид ба мизи ва покатилась. Ник баъзеи онро. Ӯ фавран дарк кард, ки ин буд: қисми аст калиди!
  
  
  Бигирад, ки бозгарданд даҳони Ника Картера суст растянулся дар улыбке хушнуд ва триумфа. Мыслители дар Вашингтон дар поени кор буданд, ки ҳақ ҳастед. Онҳо подозревали е предвидели чунин имконият, вале Макс Рейдер ва Сикоку дар асл моликияти ним аст калиди. Дар ҳар як буд буридаи он, ки монд баъд аз он ки калиди вставили дар бехатар ва отпилили. Тааҷҷубовар нест, ки ба онҳо лозим боварӣ ба якдигар!
  
  
  
  Ва акнун як калиди Хондо зад, ки ӯ дар даст, ки чӣ тавр манна небесная.
  
  
  Ӯ громко дарида берун хандидан. Ҳеҷ як швейтсария бонки накунад нисфи аст калиди. Онҳо буданд, ҳам подозрительны барои ин. Ник боз дарида берун хандидан. Макс Рейдер қариб бист сол интизор то Хондо берун аз зиндон, то ки онҳо тавонанд дар баробари чидани тиллои сураи нур, ва акнун он шудааст, ки минбаъд аз сураи нур, аз ҳарвақта. Хондо мурда буд ва дар Киллмастера буд, нисфи калиди. Рейдер буд, тамос бо ӯ... Ник Картер боло чашм ва дид сонного официанта, стоящего аз он столика. Мард фаҳмонд, бикӯбед дар мизи хеҷ занг. Ник покачал сари ӯ ва мурғоб дар мизи хоке, франков. Ӯ ҳис сарватманд. Онро ҳис хуб аст. Дуо кунед, ва ба шумо дода хоҳад. Баъзан ҳатто баъзе получали, дар ҳоле, ҳатто дилхоҳро. Ӯ сунул обломок аст калиди дар pocketing.
  
  
  Ник бархоста. Ӯ гирифта, худро ба ҷомадон ва подмигнул баронессе, плавно тавассути ворид оид худро нав нақши. "Пойдем, гаронбаҳо ман худ. Мо он вақт қадам дуртар.
  
  
  — Он вақт, — прошептала вай, вақте ки онҳо вазъи муроҷиат ба хона. — Ман ҳама вақт пыталась ба ту чизе ҳаст, ки мегӯянд. Пулис... он ҷо. Аз афташ, ки касе дар ҷустуҷӯи. Онҳо ҳоло аз дигар қаҳвахонаҳо.
  
  
  — Пас мо повернем направо, — гуфт Ник. — Ва оҳиста бирав ба ближайшему выходу. На торопись; дасти дар дасти, монанди рафтан влюбленные. Ӯ боло дигари шумо ва натянул ба худ озод даъвои, то ки онҳо проверяли хориҷаи наздик қаҳвахонаҳо, эҳтимол, танҳо муқаррарии санҷиш, вале ҳоло он, мехостам ба он қасдан. Агар онҳо ягон бор обыскали он спецчемодан, мехоҳам, ки неприятности.
  
  
  Не, танҳо ҳозир! Он гоҳ, ки назди ӯ буданд, ҳама корт дар дасти!
  
  
  Баронесса гирифта шудааст, онро дар дасти худ. Вай прижалась ба он ва преданно играла нақши худро. "Мо як ҷуфти грустных влюбленных", — хурсандӣ фикр кардам Ник. Вале, чунин ба назар мерасад, ин сработало. Буд окрика, дасти на легла ӯ ба китфи.
  
  
  Наздик бо ӯ баронесса ором гуфт: "ба назар Мерасад, ман медонам, ки мо дар пойдем, Николас. Аз он ҷое ки мо метавонем, ки ба пинҳон. A ҷои бузург барои влюбленных. ин хонаи ман хеле кӯҳна дӯстдухтари. Он истифода мебарад, он ҳоло. Ман ҳатто лозим нест, ки ба ту мепурсанд,, ки ба вай иҷозати. Ман истифода аз ин хона, вақте ки хоҳам, мегуям. Дар он ҷо ҳатто як слуги. Пойдем он ҷо?
  
  
  Ӯ нигариста, ӯ аз боло ба поен. Вай светло-русые мӯи доходили ӯ то плеч. "Он ҷо ҳамон биҳишти? Мо мебуд, ҳоло, дар ҳақиқат пригодилось чизе монанд".
  
  
  — Тақрибан дар бисту панҷ километр дуртар аз швейтсария канори кӯли. Мо дар он ҷо хоҳад буд ва хеле хуб аст". Вай гирифта шудааст, ба он дар зери дасти. — Ман дар назар дорам, мо нақшаи притвориться, ки мо любовники.
  
  
  — Ман танҳо ба, — гуфт Ник. — Аммо чӣ тавр мо ба даст ба ин боғ похоти? Плыть?
  
  
  — Шумо метавонед ба иҷора гифифтан, додан лодку. Ин аз он ҷо, ки бевосита пеш аз шумо, аз он причала.
  
  
  "Бие, гаронбаҳо ман худ, бие, бигзор бозӣ оғоз хоҳад кард".
  
  
  Онҳо вазъи муроҷиат ба маленькому причалу, лежавшему чўбии ангушти дар спокойном кӯли. Ник оглянулся тавассути китфи. Ба политсия нест. Ҳеҷ кас онҳо махсусан нест интересовался.
  
  
  Ветерок бо кӯли буд, хеле сард ва қавӣ. Дар пристани масхара развевались дар ветру парчамҳои ва транспаранты. Ба соҳили буд пришвартована хурд сафед моторная қаиқ, халиҷе ва дар ду тарафи он нақшу пир покрышками.
  
  
  Ощупывая зери он дарахт пирса, баронесса гуфт: — Ки ин чунин дар ин вставных зубах, Николас, ки шумо ногаҳон то обрадовались? Ин дар ҳоле аст, ки бо мо кор? Е бо тигром?
  
  
  Ин дорад ба ин муносибат ва гаронбаҳо ман худ. Ӯ наклонился, ба вай бибӯсам прекрасную гардан. Вай ускользнула, вале ба ҳар ҳол гуфтам. - 'Санади like азиз ! На ошкоро. Лозим нест, ки ба переусердствовать.
  
  
  Ник нигариста, вай қариб удивленно. 'На ман мефаҳмам ки ту имеешь дар хотир доред. Ман фикр кардам, ки буд, ба нақшаи; ое мо бояд нишон ошкоро ?
  
  
  Вай нахмурилась. — Шумо медонед, ки ман дар назар дорам. Аммо ин дурўғи дар ин зубах?..
  
  
  — Баъдтар, — ваъда дод вай. ', Бисер баъдтар.'
  
  
  Ник Картер оғоз тихонько насвистывать: Ҳамаи меояд, ба андешаи ман...
  
  
  
  
  
  
  Боби 6
  
  
  
  
  Вақте, ки Ник Картер ҳар рӯз шадидан ба додаед, йога — дыхательные машқҳои поя дар сари поза кобры, поза трупа — ӯ кард, чӣ кор кард дошт: ӯ сарф боз 15 дақиқа дар позе мулоҳиза. Дар аввал ба курсии дар шакли лотоса, сипас курсии дар шакли полулотоса. Ӯ оставался њамин чизи дигаре вақт.
  
  
  Ник дод, ду чиз, ки тасдиқ агар он сола gurus — муқаддас нафар, давным-дароз обучивший он йога: ӯ закрыл чашм ва отгородился аз звуков берунии ҷаҳон. Ник пайдо кардаанд, ки ҳатто бо ин ду иборат аз чанд йога меорад ӯ манфиат. Шояд касе буд, ки хеле чуқур поглощен худ медитацией ва аз ин рӯ, намояндагӣ худ чӣ мехоҳам мишень барои корд дар пушти ту, пуле, ки дар сари ин е зуд веревке душителя. Чӣ ба ӯ тафовут, дар кадом шакле, ки омад марг? Ӯ хеле зуд-зуд мулоқот ба ин ухмыляющегося джентльмена ва ҳанӯз избегал он; ва он намеревался идома дар ҳамон рӯҳ. Бо вуҷуди ин, бо он даме, ки ӯ ва баронесса замина Штадт фоидаи виллу Лимбо, ӯ ҳис ривоҷебанда дар изтироб. Ник омода буд, ба иқрор шуд, ки чунин эҳсоси табдил ефтааст, барои он қариб хусусияти дуюми, як навъ бемории касбӣ. Балки навъе ҳисси, ки ӯ буд, сар аз ҳоло, буд, ки дигар. Ӯ смутно ҳис кардам, ки имконияти аниқ мегӯям, ки ин рӯй медиҳад, ки ин ба он бештар шахсан аз он вазифаи.
  
  
  Акнун, вақте ки ӯ нишаста неподвижно, чӣ тавр ба каменная статуя, дар маркази калон ва қулай обставленной ҳуҷраҳо, ӯ иқрор кард, ки аз ҳама бештар аз он нигаронӣ чизе, ки ӯ медонад, ки чаро ӯ барои озмоиш чунин изтироб. Дар ин бора он буд, ки касоне, ки то дергать барои ниточки. Ӯ буд, нисфи аст калиди марди каме ҷопон ба рӯ, ва ин маънои онро дошт, ки Макс Рейдер менамуд ва дар офсайде. Пас, ӯ бояд чизе ба кор аст,, ва, ниҳоят, низ бояд меоянд. Ӯ бояд ба бозӣ бозӣ Ника. Дар мавзеъ, ки интихоб Ник. Чӣ боз Киллмастер метавонист қадар ба дилхоҳ шавад?
  
  
  Ӯ ва баронесса — Элспет — қарор гирифт, ки дар вилле Лимбо аллакай якчанд соат, ва, ки чӣ гуна метавонад ҳукм Ник, хонаи дамида "бехатар". Ақаллан барои лаҳзаи. Вилла истода буданд, дар скалистом ҷазираи метр дар двухстах аз швейтсария соҳили. Телефон буд.
  
  
  Робита бо материком поддерживалась бо истифода аз алюминийи монанд, ки истода буданд, дар гавани, ки онҳо высадила моторная қаиқ. Весла буданд, ки дар қаиқ, вале ӯ буд, прикована цепью ба тумбе не, балки як занҷир баста буд намекардед. Ин ва боз чанд чизро мушоҳида кардам N3, вақте ки онҳо бо баронессой ки аз он боло раванд бо сард мебел чӯбӣ винтовой лестнице ба вилле дар санг.
  
  
  "Шумо подруге бояд ба бароҳат бо он", — шарҳ Ник.
  
  
  Баронесса хеле туманно отзывалась дар бораи худ подруге ҳангоми сафар аз Женевы. Вай духтаре буд, графиня де Ланкуок; модели, надежнная дӯстдухтари, дружбой он, ки вай хеле дорожила ва ки вақте ки касе буд, ки маълум пианисткой. Ӯ буд, ки аллакай кӯҳна, страдала подагрой ва жила дар хеле уединенном ҷои дар Париж. Танҳо дар ҳолатҳои махсус вай посещала виллу Лимбо. Бо вуҷуди ин, вай сохранила хона, оставила он ҷо прислугу, ва баронессе замина Штадт ҳамеша хурсанд. Дар асл баронесса гуфт Нику, ки Вилла Лимбо буд, ки вай дуюми хона. Ҷои, ки дар он проживала пайваста буд, албатта, Бонн. Аммо вай аксаран ездила дар виллу ва имела он ҷо бисер худ ба чиз, ба монанди либос, китобҳо ва ғайра.
  
  
  Чун инро гуфт, ба ӯ ин аст, ки вай якбора сменила мавзӯъ.
  
  
  На дрогнув, Ник дидам бедор. Боз се дақиқа. Сипас ӯ включал драгоценный
  
  
  "Телефункен" дар кунҷи назди балконного windows ва кӯшиш ба сайд, ки интиқоли женева хадамот ахбор. Шояд, ки чизе хоҳад шуд гуфта шудааст дар бораи меҳмонхона "Люкс" ва "Хондо".
  
  
  Ник берун омада, аз худ неподвижной buuz бо мрачной ухмылкой. Макс Рейдер метавонист ба амал ҳамон.
  
  
  Ӯ пай ҳузури занон дар хона, ки ҳоло буд, приоткрыта, барои целую дақиқа пеш аз он, ки вай заговорила. Ӯ ҳис кардам, ки вай бӯй; як бӯи, ки бештар прояснил барои он. Дар байни чизҳои дигар, ки ба ӯ ҳеҷ чиз угрожало. Дар охир ӯ гуфт: "Дохил, Миньон. Ки аз он аст,?'
  
  
  Ник ненадолго дид доимии кормандони вақте ки онҳо фоида. Вай состояла танҳо аз служанки Миньон Франшетт ва як толстяка, ки баронесса называла танҳо Османом.Миньон Франшетт вошла акнун дар ҳуҷраи дар шуршащем либос, надушенная ва ничуть на смутившаяся. — Агар м-сье на мехоҳад, ки аз ӯ шпионили, — смело гуфт вай, — ое нишаста дар ошенаи дар skivvies. Баъди қабули душ, Ник гузошт сафед боксерские кӯтоҳ. Ин буд, ирландское ҷойпӯшҳо аз матоъҳои гуногун, аз он дорад, арзиш ӯ тамоми ҳолати якбора контрастировало бо он нозанин загорелым бадани.
  
  
  Дар назди духтарон буд дерзкий назар, вақте ки ӯ остановилась ҳамагӣ дар ду шагах аз Ника ва осмотрела онро аз сар то пои. Чизе дерзкое ва чизе дигар. Он гоҳ, ки N3 дида дар назари бисере аз занон. Ин шуда, каме ба кор бо муҳаббат, гарчанде ки баъзе занон ба нодуруст даъват он қадар.
  
  
  Хоҳиши. Холис похоть.
  
  
  Ник, одатан, сӯрохии чиро, ки аз онҳо тарки. Ӯ ухмыльнулся вай. — Ман либоси, — гуфт ӯ. Дар ҳоле хичолат дар он грубом милом крестьянском рӯ, ӯ илова намуд: — Модели саҳна аз дуне театр, Миньон. Забудь он. Ки дар ин ҷо чӣ воқеа рӯй медиҳад?'
  
  
  Миньон Франшетт на душманон аз он. Дар он буданд, тобнок черные чӣ тавр смоль мӯй, зачесанные пеш ва завязанные ҷузъи асосӣ дар затылке. Вай чашмони калон , ки чӣ тавр ва ба вай мӯй буданд, нуқтаҳои сиеҳ эҳсос намекунанд чӣ тавр смоль. Онҳо аллакай на дар назар Ника ва бродили оид ба бадан ва ползали он пӯст, ки чӣ тавр ду металлҳои сиеҳ муравья.
  
  
  Ник оғоз эҳсос камтар аз бароҳат. Буданд, ки чизе ҳудуди.
  
  
  "Миньон! Ин чӣ маъно дорад? Ту омада дар ин ҷо танҳо барои он, ки полюбоваться ман телосложением? Ин ҳам на ба ки монанди ӯ фикр кардам. Ба замми ҳамаи ин саҳна тадриҷан напомнила ӯ сола фаронса фарс. Он, ки буд, бад исполнен. Сабаби ин послужила қавӣ сложенная духтар дар аккуратной black шакли сафед бо институти таҳқиқоти илмии эпидемиология.
  
  
  Моил Миньон боло чашм. Вай назари мулоқот бо он. Як бузург даъват.
  
  
  — Баронесса, — гуфт Миньон, — донистан мехоҳад, ое шумо рафта, барои шино дар назди обедом. Акнун вай посмотрела тавассути китфи Ника дар iron балкон ва залитое офтоб кӯли барои он. — Ба вай бигӯ, ки ман мехоҳам, ки омад, — гуфт Ник. 'Аммо дар куҷо? Зиед нест, ки ое хунук аст ва дар ин вақти сол дар кӯли? На барои он албатта. Ӯ кофӣ буд, закален... Вале барои занон? Ва чӣ тавр дар бораи занон, ки танҳо сарф кардааст, хеле бурную шаб?
  
  
  — Мо крытый ҳавзи, мсье. Бо тезу тунд аст. Баронесса аллакай вуҷуд дорад. Агар м-сье мехоҳад, ки ман ба ӯ нишон роҳ.
  
  
  Дар он чашми боз пайдо аввал оид дерзкий огонек. Вай подошла наздиктар ва ба назар мерасид, ки сопротивлялась непреодолимому хоҳиши ба даст нарасонад ба он.
  
  
  — Не, — кӯтоҳ ҷавоб Лақаби. Ӯ албатта он назар бад. Шояд каме жестковатой, вале ҳама чиз дар ҷои худ. Ва ӯ буд, поднесена ӯ на блюдечке с голубой каемочкой. Ник усмехнулся. Дар ҳар сурат, Хоук ҳеҷ чиз метавонист мегӯянд, дар ин хусус. Миньон бо ӯ ҳеҷ кор.
  
  
  Духтар услышала ханда Ника. — Мсье рассердился?
  
  
  — Ва ҳа ва не, — гуфт Ник. — Акнун забудь он. Бигӯ баронессе, ки ман аз он пас аз даҳ дақиқа.
  
  
  — Мегӯянд, мсье? Вай хеле калон сафед дандон блестели барои он полными, красными губами. Вай подошла наздиктар. — Ин чӣ маъно дорад, мсье? Миньон менамуд, буд рада кореро якҷоя.
  
  
  Ник отпрянул. — Зеро ки ба хотири худо... бие, выходи! Vaughn!' Ӯ қайд кард, ки дар ба дари.
  
  
  Вале Миньон берун дарҳол. Ба ҷои ин, вай протянула дасти ва сжала бицепс Ника. Кончики вай ангуштони қариб благоговейно ласкали он флоппи мушакҳои. — Шумо мустаҳкам мушакҳои, мсье. Аҷиб. Грозные!
  
  
  Ник дарида берун хандидан. Ӯ нерӯманд аст ва ба дасти худ ва қатъиян повел ба хона. — Ту ширин духтар, Миньон, ва ман фикр мекунам, ки ту хеле ширин... дар на камтар аз, ман восхищаюсь твоей бескомпромиссностью. Вале исчезни! Бигӯ баронессе, ки ман пас аз даҳ дақиқа. Ман мехоҳам ҳавзи.
  
  
  
  Дар дверях вай ногаҳон обернулась. Вай прижалась худ пурра устувор сина ба обнаженному торсу Ника. Бӯи он баланд кардааст ва пӯст буд ошеломляющим. Миньон постучала ангушти оид ба свежевыбритому подбородку Ника. — Дар ин ҷо хеле дилгиркунанда, — гуфт вай дразнящим овоз мебошад. — Ман дар ин ҷо як, ва ин даҳшатнок пурдарахт ублюдок ташкил ман ширкати худ аст,. Шояд мсье, ки шумо пайдо мешавад, дар ҳоле, ки барои сӯҳбат бо Миньон? Ман хеле хуб дар бистар! Ва баронесса на заметит. Ман хеле осторожна.
  
  
  — Ман ҳам фикр намекунам, — гуфт Ник. - "Духтари, выходи!" Осон толчком ӯ вытолкнул вай дар коридор. Миньон боз гуфтам ба ӯ ва двинулась дур, покачивая бедрами ва дрожащим задом.
  
  
  Ник закрыл дари ва запер вай. Дар Бораи Эй Худо! Дар поени кор, Вилла Лимбо буд, ки чунин бехатар хона! Ник ухмыльнулся самому худ калон вращающемся оинаи бо дар гӯшаи — вақте ки-пас аз он буд, ки маҳбаси ҳуҷра ва гузашт дар як флешдор дар як ҳуҷра, ки служила спальней.
  
  
  Ҷомадон модели Гладстон, сундук аз пӯст носорога, ҷони худро фидо кушода дар кати хоб. Ник таъиншуда мубаддал тартиби хӯрокпазӣ content то дном. Ӯ буд, ки хурд мушкил аст. Дар асл он буд, ба мушкилоти бештар. Сарулибос барои намуна. Ӯ буд, ки тақрибан бе тоза либос. Спортивная ҷомаашро,, шим, клетчатая пидљакњо, socks ва асрҳои қаҳваранг туфли. Ин ҳама. Дар айни замон ин буд, ки кофӣ нест. Баъдтар - он вақт кай ӯ боз бошад, қодир ба пӯшидани зарурӣ дар амонат дар Женева.
  
  
  Худи насущной мушкилоти шуд, як пораи аст калиди. Ӯ вынул он аз зери резини гугирд бокс трусов ва табдил дорад. Ӯ изящным жестом поднес он ба губам ва поцеловал. Ӯ буд, бошад, ки отделен аз ин. Ҳанӯз не. Он метавонад худро тарк он дар ин ҳуҷраи, то ки онҳо бо баронессой купались, нодонӣ ва... ва гушҳоест, ки ба ҳар чӣ метавонад. Дар куҷо, хислатҳои инро гир, ӯ буд, дода, ин штуку? Аҳволи рафтан шиноварӣ дар трусах ва карманов дар онҳо буд. "Ман бояд едовар старому Пойндекстеру, — фикр кардам Ник, ки минбаъд он бояд намеандешанд, ки барои агентҳои ОҲ купальный даъвои".
  
  
  То он решал ин масъала, он аст, гирифта аз чемодана се худ беҳтарин дӯстон ва проверил онҳо. Ҳама хуб буд.
  
  
  Ӯ бояд назари худро Вильгельмину дар ин ҷо. Сахт рафтор бо Люгером дар трусах. Шумо як тавзеҳи оид ба ин масъала. Ва Пйер. Ӯ метавонист гузошта Пьера дар pocketing таќдим кардааст. Хьюго? Ник взвесил хурд муносиб стилет дар дасти. Ӯ засунул он байни резинками шорт. Қадар бад Не. Ин метавонад тазод баронесса, балки аз он бошад. Ӯ буд, ба он тараф аст, ҳамин тавр не? Дар ҳар сурат, Ник Картер ҳеҷ гоҳ двигался аз ҷои, агар ӯ буд, ки ҳатто яке аз он се ҳамсарон. Дар он касб буд, ки як қоида аст, ки маҳз нест беэътиноӣ: ҳаргиз не забывай худро дар яроќ! Баъд хеста, масъалаи чӣ тавр бо французским калиди. Ӯ ҳатто осмелился доверить он Гладстону. Калиди буд, хеле муҳим аст. Гладстон буд, қариб ғайриимкон аст ба кушодани постороннему; ҳангоми нодуруст кушодани як дастгоҳи выстреливало струю слезоточивого газ дар шахси взломщику, ва дар он буд, ки хурд буд сигнальный занги издававший оглушительный садои!
  
  
  Гладстон метавонист тоб қариб ба ҳама, вале барои аст калиди он ҳам на годился.
  
  
  Ник Картер вздохнул. Ӯ дод грустное шахс. Ӯ медонист, ки чӣ кор кунанд. Кор буд, ба истифода. Ӯ боз вздохнул. Лаънати! Он чиро, ки мебоист ба кор агенти AX, ҳамеша буданд, шоистаи даврон гарданд!
  
  
  Ӯ гирифта, аз чемодана порае аз резина дар шакли малька ва хурд тюбик вазелина. Ӯ рафт, дар ванную. Шояд Ник Картер каме смутился мебуд, аз ин сабаб, вале фаронса интихоб шуд, дар амният мебошад.
  
  
  Вақте, ки Ник берун омада, аз худ хуҷраҳо ва запер дари ӯ эҳсос худ каме взволнованным. Ӯ медонист, ки дар он буд, ки на танҳо дар амалиети Тигр. Ник ҳамеша буд честен бо худ ва распознавал нишонаҳои. Он возбудила безумная мулоқот бо Миньон Франшетт.
  
  
  Он назар аст, ки ин хона дар амният. Ҳадди ақал, агар шумо исключите Миньон. Баронесса замина Штадт буд хорошенькой, вай худи призналась, ки дар он буд, тасодуфӣ любовник, ва ӯ ба вай ба таври возеҳу равшан привлекал. Барои тамоми он дружеской болтовней ва поддразниванием онҳо фальшивого romana Ник уловил бошад. Ӯ бовар надорад, ки он имкон медиҳад, ки ба ӯ ошибиться. Пас, чаро истифода набаред рӯзи пурра? Ҳатто агар ӯ ҳанӯз хеле доверял вай. Акнун буд, ҳоло. Ба зудӣ буд, ба зудӣ. А зебо зани ҷавон ҳамеша любима!
  
  
  Вилла Лимбо кардани худ хонаи калон бо бело-розовыми оштукатуренными деворҳо. Ӯ буд, red черепичная боми ва балконы бо красивыми металл конструкциями. Аз Он ки оид ба сангҳо ӯ little ҷазираҳои ҳамчун вилла древнеримского ба подшоҳзода. Ҷазираи кам буд ва густо заросшим дарахтон ва кустарником. Хвойные дарахтони истода дар байни зарослей лиственницы, березы ва дуба. Вақте ки онҳо дар он рӯз вазъи муроҷиат ба хона, Ник пай хеле зиед таиироти назаррасро пешбари ба хона. Эҳтимол, онҳо разбегались саросари ҷазираи ҳамаи выходили аз гавана, чӣ тавр ба спицы аз ступицы в колесе.
  
  
  Спускаясь бо кулли лестнице бо железными перилами, ӯ фикр кардам, ки метавонист низ каме омӯхтани ҷазира. Пагоҳ субҳ, метавонад бошад. Ӯ марде буд, ки наметавонист бе кор мондан, ҳатто дар бистар, ва омӯзиши ҷазира, ҳадди ақал, дало мебуд, ӯ кадом аст машғулият меорад, то ки он хоҳад Макс Рейдер. Е то он даме ки пайдо Макса.
  
  
  Дар ҳамин ҳол баронесса ҳам буд, аз он ҷо. Элспет!
  
  
  Ник дида чизе монанди оранжереи, ки ҳамзамон духтаре дар виллу. Ӯ направился он ҷо, выйдя аз хона ба воситаи сиеҳ ҷараен ва баъди ба кулли гравийной дорожке, бо обеим тарафњои он буданд, зинда изгороди. Ин буд, извилистая дорожка, ва, завернув охирин дар навбати худ, дар назди оранжереей, Ник пай толстой слугу. Шахсе, ки баронесса называла Османом.
  
  
  Ҳатто Ник Картер дида ҳаргиз чунин чизе. Ба Он хотир, ки дар кӯдакӣ дида реклама шина, тасвири инсон, сделанного аз шина. Толстяк бо накаченными шинами. Осман намуд, ки дар бораи ин Нику.
  
  
  Чархҳо Османа буданд толстыми. Дар назди ӯ буданд, андаке складочки ва складки тамоми бадан бо сар то пои, чизе монанди торик сала. Ник фикр кардам, ки Осман метавонад сирийцем е турком. Девона буд, он чиро, ки ӯ буд, либоси чӣ тавр ба швейтсария альпинист. Вақте, ки ӯ бори аввал дидам он, Ник кардед кўшиши нест расхохотаться.
  
  
  Вақте ки ротатсияи намуд ва дид Османа, сидящего дар каменной скамье ва курящего трубку, ӯ боз ба зӯр нест, дарида берун хандидан. Ин пидљакњо, ин яркая ҷомаашро, ки ин чарм ҷои китфи ва ин хурд сабз hat бо пером: ин буд, ки девона аст!
  
  
  Осман боло сари шумо ва дид приближающегося Ника. Ӯ поднялся саривақт ва ҳайратангез рӯза ва мувофиқи барои инсон, ки весил мебуд, саду панҷоҳ кило. Ник запомнил ин далели. Ое чунин медлительный увалень, ки кадом дамида.
  
  
  — Шаби шаб, ҷаноб, — гуфт Осман. "Рӯз, ҷаноб." Дар он рафтори буд, ки чизи бузургтар аз обычное раболепие аврупо слуг. Ӯ буд, чунин навъ, ки агар ӯ метавонист броситься дар хок дар ҳар лаҳза; чӣ аз дастаи ӯ бросится рост ба замин ва оғози целовать ту пойҳои. Ва баъд аз он овози! Баланд ва пронзительный, бо редкими выбросами сопрано. Овози аз ин миқдори зиеди бекон хеле смутил Ника.
  
  
  Он биноро гуфт: "Шаби рӯзи". Мард боздошт аз шляпой дар дасти. Он ба таври возеҳу равшан асаб ва идома дод, ки назар ба Ника. Ӯ буд, комилан лысым, ва байни толстыми валиками фарбеҳ виднелись хурд поросячьи глазки. Ник ногаҳон эҳсос кард воқеӣ симпатию ба Миньон Франшетт. Бошад, ки яке дар ҷазираи бо ин бача дар ҳақиқат, хеле аҷоиб аст!
  
  
  Ник ногаҳон дарк кард, ки Осман, ҳангоме ва покорный ва корректный, ба ӯ назар карда, хеле бодиққат. Ӯ буд, тамошо дар он барқасдона аз ӯ нигоҳ чашмони бештар е камтар опущенными, вале ҳеҷ упускал. Ник карда наметавонистанд дорад, ки хато бошад: он арзебӣ шуд. Ин случалось бо он пештар. Пас Осману кунҷкобу дар бораи он шуданд. Ва ки агар аз он буд,? Эҳтимол, ӯ буд, ҳамин бекас ва разочарованным — разочарованным маҳз — мисли Миньон. Ва любопытным. Ба гуфтаи баронессы, дар ин рӯзҳо дар виллу Лимбо бадие надорад, то бисере аз меҳмонон.
  
  
  — Баронесса дар ҳамон оранжерее?
  
  
  — Ҳа, ҷаноб! Албатта, ҷаноб! Вай мунтазири шумо, ҷаноб. Агар ӯ буд, чунин толстым, Осман мебуд саҷда берун. Ӯ махнул худ нелепой шляпкой ҷудо "оранжереи". Овози ӯро подскочил. — Ӯ кайҳо ба шумо интизор аст, ҷаноб.
  
  
  Ник улыбнулся ӯ. Ӯ тамоман нест писанд омад, ки шахс. Ин буд, ки чизе необычным барои Ника Картера; Он дар ҳақиқат кам касе нравился. Он низ хуб аст, худ медонист. Вале Осман выступал бар зидди он. Ӯ буд, комилан боварӣ дорам, ки чаро; ӯ кардед кўшиши нишон надеҳ ин. Ник Картер буд, на бар зидди куштани он, ки ин заслуживал, вале ӯ дӯст медошт қасдан наступать одамон дар пятки.
  
  
  То он рафта буд,, ӯ ҳис кардам, ки Осман назорат, ки барои он. Нику табдил ефтааст, ба он каме афсӯс. Бедный папаша! Як саду ҳаштод кило фарбеҳ! Ки чӣ дар ин марде?
  
  
  Ӯ ҳеҷ гоҳ метавонист romana бо зан. Ҳатто на танҳо ҷисман.
  
  
  Ӯ толкнул стеклянную дари ва исбот кард, ки дар дымящейся фазои джунглей. Ҳалим пидљакњо, ки буд, он, дар ҷайбатон нигоҳ доред он rustic устроился Пйер, ногаҳон табдил ефтааст муҳити оила гарм. Ник снял вай ва перекинул ба воситаи дасти. Дар ҳоле, ки ӯ истода, оглядываясь дар атрофи. Ки графини де Ланкуок, фикр кардам, ки ӯ бояд экзотический таъми. Ва вай мебоист хеле бой аст, барои харидани чунин боғ.
  
  
  Ин буд, ки ба назар аз барои як шаб дар джунглям е тропическому ҷангал. Дар ҳама ҷо висел қатъии полог, ки дар он буданд, ҳамаи сояҳои сабз ва вкрапления гирдиҳамоӣ тропикӣ гул. Бузурги бабочки бо восковыми болҳои андозаи аз летучих мышей порхали бозгашт ва берун. Парранда пастельных оҳангҳо метались, чӣ тирҳо, байни дарахтон, дар кусты ва бозгашт.
  
  
  Ник дид пантеру, свирепо смотрящую дар он бо ветки дарахт. Беихтиерона ба ӯ нерӯманд Хьюго. Сипас, ӯ ба сухан оғоз хандон. Пантера буд чучелом! Бало натуральным.
  
  
  Баъзе таиироти назаррасро вели аз дари дар анбўі. Вақте, ки Ник нерешительно қатъ, ӯ шунид овоз. Овози. Радио. Ӯ улыбнулся. Баронесса ахбор гӯш карда шуд тамом нест. Ӯ буд, рафта ба послушать хабарҳо, вале Миньон помешала. Ӯ рафт бо дорожке дар металлический овози диктора. Тропа выходила дар як поляну дар ҷангалҳои сунъӣ. Ҳама буд, пас воқеъбинона ва искусно устроено, ки дар он бо ҳисси, ки гӯе ӯ дар ҳақиқат зад, ки дар анбўі.
  
  
  Баронесса замина Штадт купалась дар ҳавзи шиноварӣ дар. Ӯ буд, обнажена. Ник бо қаноатмандӣ мепоиданд, ки чӣ тавр ба он бесцельно плыла, пас приподняла напряженные сафед ягодицы ва пригнулась. Вай вернулась, отплевываясь ва отдуваясь. Вай светло-русые мӯи ниспадали шелковой вуалью ба шахсе, а об капала бо вай зебо грудей. Ӯ мушоҳида кардам, ки Ник ҷустуҷӯ ва боз нырнула дар об.
  
  
  Наздик ба як ҳавзи рост истода буд, ки чанд надувных матрасов. Дар як буд халат сафед ва ду хурд қисми тиллои бикини. Наздик истода медали нуқра дар сардтар барои шампан бо як дар он. Ғайр аз ин, бисере аз плетеная сабади барои пикника. Дар дигар надувном матрасе рост истода буд хурд транзисторное радио, безадресно посылающее овози диктора дар анбўі.
  
  
  Баронесса вынурнула боз. Вай ахнула, чӣ тавр ба фея, поднимающаяся аз пены. Водяная нимфа, фикр кардам Ник, вынырнув. Сангпушти баҳрӣ лоиҳаи новая! Он бояд эҳтиет. Ӯ туро низ ба нақша гирифта переспать бо он.
  
  
  Ник чӣ ваҳй ба канори ҳавзи шиноварӣ. — Ман Тарзан, — усмехнулся ӯ. — Ту, Ҷейн?
  
  
  "Николас!" - Вай подплыла ба он, вай сурх даҳони улыбнулся. Вай пыталась дода, ҷисми худ,. — Куҷо будӣ, Николас! Ман послала ба шумо Миньон чанд соат пеш.
  
  
  — Ту имеешь дар хотир понздаҳ дақиқа пеш, детка. Аммо нуқтаи... ту чувствуешь худ каме беҳтар аст? Классно выглядишь.' Ӯ дразняще ухмыльнулся.
  
  
  Баронесса скрестила дасти ба сина. — Не, нигар, то. Ман стыжусь худ дар бадан. Ман на шарм аз он, ки ман бо он корро! Ва чи тавре, ки ту ба саволи ман эҳсос хуб. Ин чунин чизи ширин! Ман муоҳида ноил шудан ба ванна гарм ва каме поспала".
  
  
  Ник хеста ба зону дар кунҷҳои ҳавз ва дар назар вай мокрую пӯст. Ба нармӣ блестящая ва зебо, чун, ки щенка тюленя.
  
  
  "Шумо великолепны," ӯ гуфт:. 'Соъиқаи назар.'
  
  
  Смеясь, баронесса прижалась ба канори ҳавзи шиноварӣ. Вай убрала дасти аз сина ва оғози ангуштони худ шона мӯи тар. Ник нигариста, вай бо непритворным восхищением. Ӯ ҳамеша имон будам, ба худ коршиноси оид ба грудям: вай сандуқе буд идеалӣ доранд. Идеалӣ доранд грушевидной шакл, дар ҷои дуруст, дуруст твердом пур шудан аз бо маленькими голубыми прожилками, выступающими зери кремовой пӯст. Ҳар сандуқе венчал хурд бутон red хоби.
  
  
  N3 пайдо кардаанд, ки поцеловаться бо он хеле мушкил аст. Ва ое сола Херрик нест, навишт: "Срывай бутоны садбарг, то садоятро"? Дар касби Ника ин буд, ки яке аз қабулшуда шумо қоидаҳои.
  
  
  Бо вуҷуди ин, хурд шайтон маҷбур он рискнуть бесарусомон то ба кайфияти, гуфт: "Ман шодам, барои дидани, ки ту, ҳадди ақал, на плаваешь бо он".
  
  
  Баронесса подняла ба он чашмони. Дар зеленом партави он чашмони боз буданд лилово-голубого ранг бо блестящими золотыми искорками.
  
  
  "Аз ман плаваю, Николас?"
  
  
  "Бо медальоном".
  
  
  Дар як лаҳза он лабони худ нест зоҳир слабая табассум. Сипас гон буд. Вай посмотрела дар дигарро. — Ман... ман қариб забыла, ки ту обыскивал ман, то ки ман спала. Албатта, шумо медонед, дар бораи ин медальоне ва дар бораи портрете. Аммо лозим аст, ки ое сухан дар бораи он ҳоло? Дар ин бора?'
  
  
  — Бубахш, — гуфт Ник. Ӯ буд, ки дар хотир нигоҳ ин аст,.
  
  
  Табассум вернулась ба он шахс. — Пас ман прощаю туро. Залезай дар об ва пойдем рафтан шиноварӣ. Ман выпью шароб баъд. Ва ман попросила Миньон пухтан боз чизе ҳаст, ки. Вай указала ба сабад барои пикника ва нуқра яхдон барои шампан. — Лекин аввал мо поплаваем, хуб? Ник Картер колебался. Задааст glance ӯ аз фальшивые анбўі дар атрофи худ. Равшан окрашенные парранда порхали бозгашт-ба пеш ва чирикали. Транзисторное радио дамида хуб ва дамида хуб, пас ба французски, пас олмонӣ. Ник свернул халат хурд узелок ва онро наздик бо ҳавзи кӯдакон. Пьеру хуб буд то рагњо пеш аз вақт. Ник наклонился ва сарф ангуштони худ оид ба холодному лезвию Хьюго, зажатому байни резинками он шорт.
  
  
  Ӯ боз дароз ва пытливо оглядывался. Инстинкты подсказывали ӯ, ки дар ин ҷо бехатар. Ҳадди ақал, дар айни замон ба он шудааст, ки дар ин ҷо дар бехатарӣ аст,. Ва ҳатто Киллмастер вақт аз вақт лозим аст, ки дар рухсатӣ ҳастам, баронесса замина Штадт обхватила лодыжку Ника бо твердыми влажными ангуштони худ. Вай посмотрела дар он. Дар он нигоҳ поло буд, ба аҷиб ва ба торик даъват. Вай гуфт: хеле ором: "Ҳатто дар ин ҷо ту ҳам ба ҳушеру бедор. Ҳатто дар ин ҷо, ки бевосита пеш аз он ки мо дар якҷоягӣ ляжем хоб, шумо ба ҳар ҳол напуган. Чӣ бузург, сахт, ки ту ҳамеша рост меояд, то зиндагӣ, душенька!
  
  
  Ник наклонился ва погладил он тар мӯи малламуй. Ӯ хурсанд буд, ки вай гуфта мешавад, дар чунин оддӣ забони; пас аз он, ки вай ошкоро призналась дар худ нияти ва назвала он милым, прояснило вазъият. Ба онҳо дигар лозим буд, оборачиваться. Баъдтар, вақте ки ҳама чиз бар... хуб, ин буд, ки баъдтар.
  
  
  — Ҳа, — иқрор шуд ӯ. "Ин дерьмовый тарзи, вале ин ҳает, ки ман веду. Аммо шумо ҳақ ҳастед, мо ҳозир сухан гуфтан дар бораи он. Ин лаҳза аз они мо... ба мо двоим.
  
  
  Баронесса рассмеялась, потянула он барои лодыжку ва кӯшиш сбить бо пои.
  
  
  — Ту то думаешь, Николас! Ту то думаешь! Аввал ту ҳам бояд маро сайд. Дар як лаҳза он овози садои русия, дар ин тифлонро ҷангалҳои, лежащих дар сабз сумерках, чун, ки школьницы.
  
  
  — Ман туро достану, — ваъда дод, ки ба Лақаби. Ӯ нырнул ва поплыл, барои он. Вай обернулась, смеясь ва сопротивляясь. Дар худ ба дасти ӯ нигоҳ извивающуюся паст шароби сафед нимфу.
  
  
  — Не дерись ҳамин тавр, — прошептал Ник. "Касе, ки метавонад риоя. Мо агар танҳо притворились дӯстдорони, ҳамин тавр не? Ӯ притянул вай ба худ. Акнун аз он ки дар об, ки кардааст, ба ӯ оид ба сандуқе, ва ҳис мягкую, прохладную он аз корҳоест, афзуда грудей, касавшихся он пӯст. Вай соски буданд твердыми.
  
  
  Баронесса замина Штадт тарафи аз ҳама даъвоҳои. Вай перестала табассум ва опустилась ӯ нагирад. Вай прижалась губами ба он, вай даҳони кушода шуд, он забони жадно барои он.
  
  
  Онҳо дароз целовали якдигар, онҳо рты склеились, онҳо ба забонҳои дрались, ки чӣ тавр ду сурх змеи дар розовой ғор.
  
  
  Дар охир баронесса ахнула: — Ман притворяюсь, Никки! Дар бораи он ҷиддӣ! Ман чунон ба ту влюбилась. Ман мехоҳам, ки дар хоб ба ту!'
  
  
  Вай обхватила ӯро бо мӯи дароз доранд, сафед шатта обняв нек талию. Аммо вақте ки Ник бодиққат кӯшиш мекунам, ки озод кардани соқи, ки вай оттолкнула ӯ гуфт: "Не! Нест дар ин ҷо. Вынеси ман, зебо. Неси ман. Дар надувной матрас...
  
  
  
  
  
  Боби 7
  
  
  
  
  Онҳо танҳо буд, кӯтоҳ прелюдия, ки онҳо лақабгузорӣ якдигар ва усиливали худро аз оташи суст. Баронесса мехост дигар. Ӯ буд, жадной, требовательной. То Ник якчанд он ба надувному матрасу, вай испытующие дасти бозӣ бо он бадани.
  
  
  Ӯ ба кор бурд, то ба вай дар надувной матрас ва хеста, ҳамроҳи вай ба зону. Вале баронесса выпрямилась. Вай даҳони барои пайдо шуд ва ба он нигоҳ доштааст ӯ. Ӯ буд, нозанин призраком аз кошмара, вцепившимся дар он мужское шаъну шараф, чӣ тавр ба пиявка. Вай сопротивлялась, ки Ник оттолкнул вай. Вай мехост, ки прекращать аст, ки делала.
  
  
  Ник бо қувваи прижал вай ба надувному матрасу. — Не, — гуфт ӯ громко. — Ту мехоњї, ки ба паст кардани маро девона?
  
  
  "Ман аллакай сошла девона", — простонала вай. "Insanely интизор дорам туро, Никки". Вай лежала дар зери он, ки сахт дыша ва дардод, мотая сари ӯ аз ҷониби ҷудо. 'Бие, бие...'
  
  
  Ба воситаи як лаҳза Ник дарк кард, ки қариб пайдо ҳамсар дар бистар. Ин прекрасное махлуқ, ки ҳоло рыдало, плакало ва обвивалось атрофи он буд требовательным ва ненасытным. Ник фаҳмид, ки дар он дароз буд, хуб лавр. Ӯ тира аст, усмехнулся кӯшиши ҷӯр аз он ритми. Баронесса ҳеҷ гоҳ встречала Ника Картера. Чӣ тавр ин метавонад бошад? Буд, танҳо ӯ як!
  
  
  Бо вуҷуди ин, дар ҳоле ки онҳо страстных дарсҳои муҳаббат ва mad бинои суръати Ник мефаҳмидам, ки ӯ аз сар монанди ҳаргиз пеш. Ӯ ба зӯр успевал! Он комил вазъи, он соат дыхательных машқҳои ва йога буданд, қариб предпосылками барои тобеи ҷумҳурӣ, господства ва қонеъ гардонидани ин зан моҳияти, ки шудааст, берун аз худ ва стонало дар зери он.
  
  
  Лекин ӯ хоҳад ҳукмфармоӣ. Ва он мебуд, ки ба вай низ удовлетворил.
  
  
  Ман вознесу вай ба болои он ӯ ҳеҷ гоҳ достигала.
  
  
  Элспет замина Штадт, чунин ба назар мерасад, ҳис он нияти. Онҳо бештар на разговаривали бо якдигар. Буданд, ки танҳо чорво садоҳои. Духтар стонала, задыхалась ва бормотала алоқаи ҷинсӣ бо олмон ба суханони. Ник боварӣ карда шуд, ки он научилась ин дар поместье оилаи худ. Вай дароз сафед пойҳои казались резиновыми. Вай обернула онҳо атрофи он, ки чӣ тавр щупальца, пас отпустила, ударила онҳо бо надувному матрасу ва боз зажала атрофи он. Вай подтолкнула худро тугие сина ба он ба шахсе, ки ба ӯ поцеловал онҳо, пас отняла онҳо ва боз прижала ба он шахс.
  
  
  Временами Ник становился қасдан грубым ва деспотичным. Не, зеро ӯ мехост, ки зарар ба ӯ дард, балки аз он сабаб, ки ӯ буд, пур аз нопокии худ он пеш аз ҳама табақоти вай бадан. Баронесса буд, ки комилан берун аз худ ва гуфт, дар он кӯшишҳои рывком боло. Ӯ ҷавоб медод, ки дар он дикие ҳамла бо чунин яростью, тавре ки худи ӯ. Ӯ буд, ненасытной зияющей red пастью, ки лозим буд, дар ҳоле пур. Дар ҳар сурат, ба вай лозим буд, ба ром.
  
  
  Вақте, ки онҳо ҳам устремились ба пропасти ва долгому, глубокому падению дар кроваво-красное нежное забвение, вай каме расслабилась ва буд, ба ӯ савол суръати. Вай прижалась ба он, ки гӯе мехост, ки прижаться ба он ҳар квадратным дюймом худ бархатистой пӯст.
  
  
  Ник прибегнул ба кӯҳна уловке, ки аксаран служила ӯ хуб аст. Ӯ то ба ҳол пурра таслим. Маленькой қисми худ, ки монд сдержанной, ӯ нигариста, баронесса.
  
  
  Ӯ дид, аз ин пеш. Ин буд, грустное, восхитительное ва ваҳшатнок зрелище. Зебо зан, разорванная дохили ва хориҷиро; кӣ буд поглощен оташи касоне, ки дар ҳокимияти вай мехост ва касе, ки яростно кӯшиш мешикананд аз он. Ҳамаи шаъну шараф ва тӯмор табиӣ нопадид. Намои, ниқоби, шахсе, ки одатан дида ҷаҳон, буданд, фаредрасе.
  
  
  Буд, дигар на пул, на сару либос, на муқаррароти ҳеҷ мақоми; танҳо дикое хоҳиши. Дар чунин лаҳзаҳои зан — ҳар як зан — выходила аз худ. Мушакҳои вай шахси ослабли, чашмони закатились дар орбиты, вай падидомада шудан ба чизе аз податливой ҷисм, ки танҳо ва мехост, ки ба он схватили ва упоительно пытали.
  
  
  Баронесса буд, ҳоло қариб, ки дар чунин давлат. Вай сар свесилась пеш, сухожилия дар биржаи дароз аст, сафед шее вздулись. Вай держала чашмони закрытыми. Вай сурх даҳони буд, ба таври васеъ кушода шудааст ва он беспрестанно кричала: "Quel homme... quel homme... ", Ки барои мард! Ягон нафар!
  
  
  Вай перешла дар олмон. Суханони хрипло вырывались аз он гулӯ. "Либхен! Либхен!
  
  
  Онҳо буданд, аллакай наздик аст. Вай продолжила худ бо забони англисӣ осон таваҷҷӯҳ. 'Никки... бие... Никки... не...
  
  
  Ҳа ... НИККИА † НИККИА † НИККИА † †
  
  
  Вай закричала пас, мисли Ник вонзил вай дар дили кинжал.
  
  
  Дар ҳамон лаҳза ҷаҳон Ника взорвался, ки чӣ тавр бузург бархост грибовидное абр. Ӯ яростно нерӯманд аст ва ба он, ва онҳо прижались ба якдигар, вонзая нохунҳо, ки гӯе когти, дар пӯст ба якдигар. Сипас онҳо оғоз дароз, ҳалим, озодона тарки дар кайҳон ва темноту.
  
  
  Ник Картер, N3 , медонист хатари ин. Ӯ ҳамеша ба ҷанг бо ин. Чунин медленная инерция метавонад ҳамон опасна, чӣ тавр ба змея. Аз марг ҳамеша буд, чунин ледяная ниқоби, баъзан он приходила дар облике мебахшанд ва қонеъ гардонидани. Ӯ выздоровел аввал. Баъд аз чанд дақиқа ӯ боз омад ба худ ва приспособился ба окружающему ҷаҳон.
  
  
  Овоз аз радио, ки дар идома сухан, оҳиста-оҳиста проникал дар он ба мағзи сар, ки дар асл ҳанӯз ҳам банд буд, ки ба алоқаи ҷинсӣ. Ҳеҷ яке аз онҳо фикр дар бораи он, ба тарки он, ва ба онҳо буд, ба ҳар ҳол, ин давом ва давом, то ки онҳо гимнастика муҳаббати...
  
  
  
  Диктор акнун сухан ба французски. "... Меҳмонхонаи Deluxe. Следов имконпазир ҷинояткорон не..."
  
  
  Ник Картер ногаҳон выпрямился. Наздик бо ӯ лежала баронесса. Вай амиқан вздохнула. — Чист, Никки?
  
  
  'Ором!'
  
  
  Диктор идома дод: "Пулис мепурсад герра Рубли Курца аз Цюриха фавран тамос бо вай. Имон, ки герр Курц, снявший имрӯз, субҳи барвақт як ҳуҷра бо як дамой дар меҳмонхонаи "Люкс", метавонад, ки ба рехта баъзе сабук оид ба ин аҷиб он...
  
  
  Ник улыбнулся духтаре, лежащей наздик бо ӯ дар надувном матрасе. — Онҳо метавонанд дароз интизор шудани герра Курца. Ҷолиб аст, ки чаро онҳо ба чизе мегӯянд, ки дар бораи бадани Хондо. Шояд мо танҳо беҷавоб ин аст".
  
  
  Вай подняла дасти. "Шшш... он идома медиҳад."
  
  
  Баъд аз реклама диктор идома дод. "Ба гуфтаи Джорджа Безанта, консьержа hotel "Люкс", одамоне, ки дар ниқоб, чунин ба назар мерасад, ки он чӣ меҷуст. Онҳо обыскали ҳуҷраи, ки пеш аз мансаби герр Курц, ва хеле бодиққат обыскали ҳавлӣ. М-сье Безан мегӯяд, ки ҳамаи мардон пӯшидани нейлоновые чулки дар сари. Он удерживали револьвером, балки бештар бо он чизе накардед. Вақте, ки мардон бисанҷед, ӯ фавран иттилоъ дод, ки дар политсия, ки аллакай лоиҳаҳое, меҳмонхонаи "Deluxe", ки дар робита бо герром Курцем. Дар асл Люкса доранд ва дигар загадочные лаҳзаҳои монанди ин ки меномад пулис. Мо нигоҳ мо шунавандагон огоҳ минбаъдаи рӯйдодҳои. Ва ҳоло ...'
  
  
  Мард суханро бо реклама кадом аст Пемода. Ник выключил радио. Ӯ нахмурил қуллаи мебошанд. Ӯ боз появилось ин ҳисси изтироб. Ва дар куҷо Хондо? Ягон калима дар бораи он бадан. Ҳеҷ чунин.
  
  
  Нику он аст, маъқул. Се варианти пронеслись дар сари он:
  
  
  1) Хондо мертв, пулис пайдо кардани он, вале умолчала дар ин бора;
  
  
  2) Хондо мурда буд, аммо он головорезам муяссар гардид, ки талоқ бадан;
  
  
  3) Хондо кард!
  
  
  Ник содир хато, ва ӯ медонист он. Ӯ бо далели доштани далелҳои мушаххас. Ва ба ҳар ҳол, чӣ тавр метавонад чунин слабак, чӣ тавр ба Хондо, рӯҳан чунин зарбаи даҳшатнок дар пах плюс вазнин тарки мушаххас дар он ҳавлӣ? Пораженные то Киллмастером ҷабрдида одатан, несту нобуд карда мешаванд! Вале ҳамин хел шуд, ки аз он буд, ки он ягона имконияти миллион... Элспет замина Штадт сабр ждала, то гӯяд, ки ӯ дар бораи мешуморад. Вай дароз ангуштони инчунин скользнули он боку. Вай чашмони баста шуд. На ошкор ба онҳо, ӯ гуфт:
  
  
  
  — Мо баргаштанд, ба парванда, ҳамин тавр не? Ҳатто ҳоло он бояд бошад,. Ҳатто дар ин ҷо, дар ин биҳишт. Баъзан ман нафрат ҷаҳон. Дар бораи чӣ гуна ман баъзан нафрат ҷаҳон!
  
  
  Ник назар афканда, то ба ӯ, то ӯ лежала дар зеленом партави, ки становился ҳамаи темнее, зеро рӯзи берун близился ба охир мерасад. Ӯ ғарқ шуд нежностью дар худ голосе. — Ман медонам, ширин, Элспет. Вале ругаться не маъно, чунки ин дар ҳақиқат мешавад. Мо ҳамеша ба пеш меояд, ва назар ба ҳаети шахсе; ҳает е смерт.'
  
  
  'Чаро?'
  
  
  Ник снисходительно усмехнулся. Ӯ похлопал вай щеке. — Прекрати чӣ гап зан. Откажись аз ин одатҳои дар лаҳзаи. Мисли ҳамеша мегӯяд, ман раҳбари ва қабул падар: кор барои духтарон дар ҷойи аввал. Ӯ иқрор кард, ки дар ин бора ҳама чиз баръакс. Вале Хоуку ва лозим буд, ки ин донед,! Ник бояд дар тамос бо ӯ бевосита дар субҳ. Сафар ба амонат дар Женева ва бозгашти пеш вызовут баъзе мушкилот, вале ӯ хоҳад, ки роҳи.
  
  
  'Акнун ту охир боз работаешь ба ОҲ,' — гуфт ӯ баронессе. — Ту муваққатӣ агенти приставленный ба ман. Пас, ба пеш, баронесса замина Штадт! Приложи ҳамаи кӯшишҳои!
  
  
  Вай вздохнула ва поморщилась ва похотливо потянулась. - "Ман туро дӯст медорам, вақте ки шумо то ба ругаешь ман, Либхен". Вай нахмурилась. — Не, ман туро дӯст медорам. Фикр намекунам, ки ман ягон бор дар ҳақиқат любила як мард, аммо дар бораи ман Liebchen, кадом нежное ва похотливое ҳисси ту пробуждаешь дар ман! Вай протянула ба ӯ дасти.
  
  
  Ник оттолкнул вай дасти. - "Ман медонам,... шумо шуморо дӯст маро, балки аз они дили тааллуқ дорад твоему папе, ҳамин тавр не?"
  
  
  Вай дар як лаҳза задержала нафас. Ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр напряглось он гибкое бадан. Вай веки дрогнули, аммо вай подняла онҳо. Ҳалим, задааст овози вай промолвила: "Чаро ту ба ин гуфт, Никки?"
  
  
  Ник гуфт, ки наметавонад гуфтан, ки чаро. Ин рост аст,. Ин буд яке аз онҳое, ки хеле бессмысленных, тасодуфӣ мулоҳиза, ки ҳама кор вақт аз вақт. Вале баронесса гуфт.
  
  
  Ба воситаи як сония он успокоилась. Вай положила дасти ӯ дар як пойи. — Бубахш, Никки. Ман дар ҳақиқат мехост, то расстраиваться, вале ин калима, падарам. Ман ҳамеша то он гӯяд, понимаешь? Ҳеҷ гоҳ падар. Ҳамеша падарам.
  
  
  Ник гуфт: "Ман ҳам, эй кош, гаронбаҳо ман худ. Ман гуфтам ин, ки подумав дар ин бора. Бие, танҳо забудем дар ин бора, инчунин, ва баргаштан ба ихтиери заданию. Мо дар ҳақиқат он вақт ба кор. Хуб?'
  
  
  'Хуб.' - Баронесса боз расслабилась. Вай сложила дасти зери сари ӯ. Он сина, аллакай чунин похотливые, покоились блестящими каҳкашон ефт-сафед полушариями.
  
  
  — Мо метавонем ба кор дар ин ҷо, ҳамин тавр не? Ман фикр мекунам, дар ин ҷо хеле хуб кор. Бале, Никки? Бештар истифода мешуд, ҳамин тавр не? Ба мо лозим нест, ки ба ҷои рафтан матата, правда, Никки?
  
  
  Ник подавил хоҳиши бибӯсам он ҳамвор шикам. Ӯ ғарқ шуд фикрҳои шумо, бо рафтори худ. Ин буд, ки қариб аст, вале баронесса замина Штадт овард бораи он бештар аз таассурот аз садҳо занони дигар, ки он мулоқот.
  
  
  — Дар ҳақиқат, — гуфт ӯ дар охир. - "Кори мо хоҳад буд асосан иборат аз сӯҳбатҳо; яъне ман ба савол, ва шумо мефахмед, ки ба онҳо ҷавоб намедиҳад. Пеш аз ҳама, ман мехоҳам ба маълумоти бештар дар бораи ин хона. Ва дар бораи худ подруге, графини де Ланкуок. Ман бовар дорам, ки ҳоло ин хона дар амният, вале ман бояд боварӣ ҳосил кунем. Ман дӯст ба кор дар dark.
  
  
  -- Ин ҷо ва вақти он расидааст, -- пробормотала баронесса, -- ки ман бояд сухан...
  
  
  Ник ба нармӣ толкнул он каме поен тарафи чапи сина. На он қадар сахт, ки зарар ба ӯ дард, вале кофӣ нест, то он поверила, ки ӯ дошт, ин аст, ки дар хотир доред. Вақти бозиҳои худро тамом.
  
  
  — Проснись ва поторопись каме, — қатъиян гуфт ӯ. 'Ман ҷиддӣ. Дар бораи он ду нафар ин ҷо: Осман ва Миньон? Ки ту медонӣ, ки дар бораи онҳо? Онҳо дар ин ҷо пайваста кор мекунанд? Онҳо дароз дар ин ҷо?
  
  
  Баронесса потерла канори ва укоризненно посмотрела дар он. — Ба ту лозим нест, бошад, ки чунин грубым ҳоло гарон! Он гоҳ ҳама дар тартибот. Миньон танҳо приехала. Ман ҳам бори аввал увидела вай. Аннет, доимӣ духтар графини, аст, бо он ки дар Париж аст,. Дар ин нома, ки ман гирифта баъзе вақт пеш аз графини, вай упомянула, ки наняла Миньон.
  
  
  — А Осман? Он пурдарахт? Ӯ ба назар мерасад ман хоси джентльменом, ки дар ин ҷо на встретишь.
  
  
  'Мумкин аст. Чунин таассуроти ӯ производил аксари мардум. Ва чун ба ӯ хизмат дар ин ҷо веками. Ӯ хеле калонтар аз он чӣ назар. Ӯ аллакай дар ин ҷо буд,, вақте ки ман бори аввал приехала дар виллу Лимбо.
  
  
  Дар он голосе буд странная нерешительность, ва он душманон ба он. Дар рӯза темнеющих сабз сумерках ӯ буд, на бештар аз сафед пятном наздик бо ӯ. Ник қарор каме поднажать. Чизе, ки буд, нест. Шояд ин буд, ки вобаста ба он заданием, а не. Беҳтар мебуд, ки ӯ ба он аст, фаҳмидам.
  
  
  "Ман фикр мекунам, шумо, ки чизе умалчиваете дар бораи графине ва Османе", — гуфт ӯ. 'Бовар дорам. Ман фикр мекунам, ту беҳтар аст, ки ман мегӯям ин аст.
  
  
  Он қадар молчала. Он гоҳ ӯ гуфт: — Ман мехоҳам предпочла ин кор, Никки. Он дорад, ки ба мо ягон муносибати. Ҳолам хуб нест. Ин аст, низ дорад, чизе ба кор бо Максом Рейдером е мо заданием. Бахшиш шумо калима.
  
  
  "Ман ҳукм дар ин бора. Рассказывай.' Овози ӯ буд суров. — Ин фармон, баронесса!
  
  
  Вай амиқан вздохнула. 'Аъло. Ман... Ман познакомилась бо графиней давным-дароз, вақте ки дигар буд, хеле молода. Ман он гоҳ боз шуд бист. Вай полюбила ман аст, ва вақте ки ман привыкла ба ин вай странной привязанности, ман низ полюбила вай. Ӯ буд, ки ҳақиқат ба некӣ ба ман, ва ман ноумед лозим сочувствии. Ман ботаҷриба бисер хуб дар умри худ.
  
  
  "Аз он буд, странной?"
  
  
  Боз дароз хомӯшии боиси.
  
  
  Сипас: "Вай... вай дӯст медорад, мардум. Вай мехоҳед ин суратҳо гоҳ зан.
  
  
  — Ту имеешь дар хотир доред, ки он лесбиянка, — гуфт Ник.
  
  
  'Бале.'
  
  
  Сипас вай гирифта шудааст, ки туро дар зери боли худро? Вақте ки ту переехала ба он? Дар ин ҷо, дар ин вилле?
  
  
  Баронесса ба нармӣ шевельнулась дар dark. Зажглась спичка, вай закурила сигарету. Дар желтом партави он чашмони маро сӯҳбат ба ӯ.
  
  
  'Бале. Мо якҷоя зиндагӣ дар ин вилле. Вале хеле кӯтоҳ. Баъд ман ушла. Ман... ман нест, ки чунин тамоюли. Ту охир худи ин понимаешь, Никки, пас аз он, ки мо танҳо дод, ки дар баробари?
  
  
  "Ба ту лозим нест, ки ба узрхоҳӣ дар пеши ман, — гуфт ӯ. "Шумо шањвонї ҳаети маро на писанд. Ман танҳо кӯшиш аз назар он аз ҳамаи тарафҳо.
  
  
  — Аммо дар ин вилле истифода кушояд, Никки. Мо бо графиней расстались дӯстон. Тавре ки шумо медонед, ман аз ин виллой, вақте ки хоҳам, мегуям, ва ман худи ин ҷо бисер чизҳои. Ман приезжаю ин ҷо аз вақт ба вақт. Инчунин субҳи имрӯз, то ки мо буданд, дар перспективаи ҳоло, ман ногаҳон подумала дар бораи ин хона. Агар ман ба ин кор Рейдер е пулис аллакай метавонист ба мо сайд.
  
  
  Вай оҳанги буд, каме сахт.
  
  
  — Хуб, — эътироф Ник. — Ман бо ин розӣ намешаванд. Ҳадди ақал бо дар аксари. Вале ман то ҳол намефаҳмам, ки ин Османа. Чаро-он гоҳ ӯ ба ман маъқул нест.
  
  
  Ӯ буд, каме ҳайрон ҳастам, барои шунидани он ба ханда. — Чунин ба назар мерасад, ман медонам, ки чаро. Ту аввал ҳамин мард — ту мард, Никки, — ки то ҷавобгӯ ба Османа. Ту танҳо ҳоло фаҳмидам: ӯ — евнух.
  
  
  Пас, дар ин ҷо аст, чӣ аз он буд,! Ин объясняло пронзительный овози тучность ва подобострастные ахлоқи. Ник Картер ва пеш дида кастратов, вале аз он буд, давным-дароз, вақте ки ӯ буд, дар супориш, ки дар Африқо; ҳамаи онҳо буданд, мальчиками. Ӯ на ба интизор пайдо калонсол евнуха дар ин маленьком ҷазираи дар Женевском кӯли.
  
  
  "Бале, ҳамаи ин садо believable аст", — иқрор кард ӯ. "Агар шумо медонед, он аст, дар бораи графине, ин дар дорад, ки баъзе аҷиб маъно".
  
  
  "Ин хеле хуб буд, хизматгори ӯ," гуфт баронесса. "Вай тањаммул метавонад ба мардон наздик бо худ. Осман на мард. Пас, ӯ беҳтарин бандаи ва сторож. Барои графини!
  
  
  — Биеед дар бораи ин графине... — Ник закурил. — Ое ҳангоме ки малейший имконият, ки он метавонад дошта бошад, кадом аст муносибат ба Максу Рейдеру? Е ба Хондо? Ое эњтимолияти, ки Рейдер медонад дар бораи ин виллу?
  
  
  Баронесса хрипло рассмеялась. — Ғайриимкон аст... ҳадди ақал, аввал ғайриимкон аст. Графиня ҳеҷ гоҳ надошт, чизе ба кор бо сиесат ва е насилием; ва ба касе, ки монанди Макса Рейдера он мебуд, плюнула. Вай ҳамеша держалась сӯ аз ҳама, Никки. Ба ҳақиқат фаҳмидани он, шумо бояд донед, ки ба вай. Ҳама чиз дар ҳаети вай вращалось атрофи мусиқӣ. Шумо бояд дарк намоянд, ки ӯ буд, ки ҷанги пианисткой. Ва акнун вай танҳо муқаррарии старушка бо подагрическими дасти худ, ки зиндагӣ дар Париж ва аксаран фикр мекунад дар бораи гузашта. Ҳоло вай дур аз шаст; вай буд, барои панҷоҳ, вақте ки вай, вақте ки ман... мулоқот вай".
  
  
  Ник Картер ба хотир фикрҳои худро тамошо спящей духтаре дар меҳмонхонаи "Люкс" ин субҳ. Дар назари аввал онро ба назар ҷавон, хеле ҷавон. Аммо агар шумо нигоҳ зич дар узвҳои он шахсе, ки шумо дарк хоҳад кард, ки он бештар пережила ва страдала. Дар ҳар сурат, ӯ монанд буд, ҳуқуқи дар бораи санаи аввал. Ин духтар хеле необычная.
  
  
  Ӯ иқрор шуд, ки бо графиней. — Аммо ба фикри шумо, ое метавонист Макс Рейдер кашф ва ин виллу? Мебуд, ки ин имконпазир аст? Ӯ бояд тамоми ташкилот. Одамоне, ворвавшиеся дар меҳмонхонаи "Люкс" ин субҳ, буданд, аз тарафи мактаб кироя, ба онҳо. Он бояд бошад,. Дар Хондо, шояд чунин ташкилот аст, ҳадди ақал дар Женева. Ин буданд, бачаҳо аз Рейдера, ва онҳо барои дандон Хондо".
  
  
  Дар охирин фразе ӯ он дар сари чизе аст, ки ба ӯ нисколько аст, маъқул. Агар одамон Рейдера барои дандон Сикоку Хондо, ин метавонад маънои онро дорад, танҳо чизе, ки Хондо гуфт Рейдеру, ки дар он спрятал порчаи аст калиди. Сипас, чизе вайрон шудааст. Хондо доверял Максу Рейдеру на бештар аз Рейдер доверял Хондо. Ник карда наметавонистанд, тасаввур, ки Хондо хоҳад омад, то бо ин французским калиди, то ки ӯ ва Рейдер нест гуфта, ҳамзамон дар бонк. Ва он танҳо пас аз он, ки бо тамоми чорањои лозимиро барои дифоъ аз худ! Не... чизе, ки буд, нест. Бо мурури инкишофи ҳодисаҳо, чизе буд, комилан нодуруст аст. Балки Ник то выбросил ин аз сари.
  
  
  "Пешниҳоди ман ин аст, ки Макс Рейдер то бидонед дар бораи ин ҷазира ва вилле" , — гуфт духтар. — Аммо ман тамоман намефаҳманд, ки чӣ тавр. Вале ҳама чиз имконпазир аст. Хусусан дар ин безумной касб.
  
  
  Ник наклонился ва кӯтоҳ поцеловал вай дар лабони.
  
  
  'Хуб. Мо забудем дар ин бора дар вақти. Ҳатто агар Рейдер медонад, ки мо дар ин ҷо, он ҳам ҳоло кам, ки метавонад кунад. Ӯ дар аст, ва инро медонад. Ман як чизе ҳаст, ки, ки ба ӯ лозим аст, ва ӯ худо хатар, ки бо ман чизе рӯй дод, то ки ӯ он қулай. Ин маънои онро дорад, ки аз он бояд кард, ки дар вазъияти, ки он метавонад ба назорат, то ки ӯ метавонист ба даст овардани он чиро, ки дар ҷустуҷӯи, пеш аз он, ки ман мурд.
  
  
  Баронесса кӯтоҳ коснулась он дасти. — Не бояд, Никки! Лутфан, не говори тамом!
  
  
  Ник деҳот дар наздикии он дар надувной матрас. Акнун буд, ки комилан торик аст, ки дар теплице, ва ҳам аз берун. Сентябрьской шаб дар кӯча буд, каме сард, балки дар оранжерее, дар байни экзотических гул ва дарахтон, спящих паррандагон ва чучела пантеры, царило ласкающее гармӣ тропической шаб. Бӯи бадани духтарон, ки дар ин бора буд, конеъ мегардад, проник дар ноздри N3. Ин буд, ки дар ҳақиқат як таҷрибаи хурсандиовар аст, ки ӯ ҳеҷ гоҳ фаромӯш.
  
  
  "Ман ҳоло бисер мехоҳам, ки ба пайдо бораи шумо бо Максом Рейдером ва дар бораи кори худ дар Бонне", — гуфт ӯ. "Он чиро, ки ман ҳатман бояд донист. Он чиро, ки ман мехоҳам, аллакай медонист, ки агар имрӯз аз субҳ мо аз оғоз бо роҳи нодуруст.
  
  
  — Ту следовало накачивать маро маводи нашъаовар, — прошептала вай. Ӯ сарф кардааст, губами он щеке.
  
  
  "Ҳамаи хато кунад, — гуфт Ник. Ӯ задал вай ҳамон савол, ки Хоуку дар радио ин субҳ. Хоук фармуд, ки ба ӯ муроҷиат оид ба ин масъала бевосита ба баронессе.
  
  
  "Чаро ту ягона касе, ки медонад, ки чӣ гуна Рейдер назар акнун, пас аз тағйир худро шахсе? Шумо аз куҷо медонед, ки ӯ додаед, пластической хирургией?
  
  
  — Шояд, — гуфт баронесса замина Штадт, — ман бояд сар аз оғози. Ман краток. Дар Бонне ман научили муљаз докладывать. Мо бо он, ки ман таваллуд шудааст...
  
  
  "Прекрати ин бехуда".
  
  
  — Ин чепуха, Никки. Дарҳол фаро каме дар бораи худ, њамвора ва ҳар чизи дигаре,. Пас, ба шумо осонтар хоҳад буд, маро дарк намоянд. Масалан: чаро ман кор дар Бонне, гарчанде ки ман ин маъқул нест. Ва агар ту узнаешь дар бораи ман бештар, шояд, ки хоҳӣ, ба ман бештар таваккал хоҳанд кард. Ту ҳанӯз на он кадар ин чи кор карда истодаӣ.
  
  
  — Ман ба ту доверяю, — кӯтоҳ гуфт, Ник. — Ман танҳо аз ҳама осторожный бача дар партави. Ба пеш.'
  
  
  'Хуб. Пас, ман таваллуд шудааст. Падари ман буд граф фон Штадт, ин хеле кӯҳна дворянский асои дар Шарқи Пруссии. Модари ман буд, англичанкой; онҳо познакомились, ки Паппи кор дар сафорати Олмон дар Лондон..
  
  
  — Элспет? Ман фикр кардам, ки ин ном английское.
  
  
  'Бале. Пас звали ман английскую бабушку. Аммо ин қадар муҳим аст. Ман мехоҳам попала дар баландтарин нуқтаи помнишь?
  
  
  'Извиняюсь.'
  
  
  "Онҳо овехта ман дар падар;, аз ту дида акси ман медальоне. Онҳо маро тамошо".
  
  
  Ҳатто дар Киллмастера метавонад аз бастани ин шикам мебошад. Ин ҳодиса рӯй дод, ки ҳоло. "Ман ҳатто намедонист, ки нацисты қодир ба чунин!"
  
  
  "Шумо метавонед, то омада, то чизе, ки онҳо метавонистанд, ки мекунед,. Ман буд, тамошо, ки чӣ тавр вешают ман падар... ман падар. Ман он гоҳ буд, ки даҳ сол ҷазо дода мешавад. Модари ман буд, мертва, аммо онҳо омада ба ман, ба ман присутствовала ба қатл. Ин буд, бояд дарс... Ман бояд буд ва бидонед, ки чӣ рӯй душманони Рейха . Ое ба шумо мегӯям, ки омад, то ман ба худ меронем ба чомеа, ва он гоҳ худ меронем бозгашт ба тетке?
  
  
  — Макс Рейдер?
  
  
  'Маҳз ҳамин тавр бошад. Ӯ буд, ки пас аз наздикони дигар Гитлера. Шумо мефаҳмед, ки ҳоло, ки ман ба ин ҳеҷ гоҳ простила ва забыла? Ман аксар вақт снятся кошмары, ки дар он мебинам, ки чӣ тавр падари ман овезон дар ин проволке дар хашми ва суст задыхается. Агар ин имконпазир аст, Никки, ман рада худи сару бо Рейдером.
  
  
  Фасли сармо ҳисси пробежало он позвоночнику. Ин ба он зебо буд, танҳо пӯст ҷилди бар болои кофирон ва ях.
  
  
  "Ман наметавонам аз ваъда ба моҳ барои шумо ин аст,," ӯ гуфт:. "Агар зарурати куштани, ман одатан ин корро ба худам. Ба пеш.'
  
  
  — Ман ҳам намехоҳам, ки фикр дар бораи он, ки ман ба ту ҳозир мегӯям. Вақте ки љанг ба поен расид, ман монд танҳо, мисли модели тетя. Ман буд, ки ҳамагӣ даҳ сол, вақте ки ӯ намурдааст. То ин лаҳза мо асосан выживали; ва на он қадар бад аст, зеро ки дар хонаи ман тети расквартировались амрико истодаанд. Онҳо буданд, добры ба мо. Баъзе, — горько рассмеялась баронесса, — баъзе ҳатто кӯшиш бошад, бо ман ҳам добры. Дар асл ман буд, ки ҷавон духтаре, гарчанде дар назар аст. Ман повзрослела барои як дақиқа: дар давоми як дақиқа, вақте, ки марги падари ман, висящий дар ин струне. Аз ин рў, вақте ки ман тетя намурдааст ва ҳукумати поместило ман дар паноҳгоҳ, ман мегурезад".
  
  
  — Вале, охир, ту ба ростӣ буд, касе, ки, — гуфт Ник. — Дӯстони худ падар, хешовандони худ модар дар Англия, хешовандони дар Пруссии?
  
  
  "Ман ҳеҷ буд!" - Кончик вай сигор светился дар dark наздик бо ӯ. Ник фикр кардам, ки дар бораи рубиновых назари сураи нур, барои он гнался. Чӣ добивался ва Макс Рейдер. Макс Рейдер: Шакал. Шакал дар шикор рафта дар сураи нур.
  
  
  — Чӣ тавр ту монд жива? Ӯ медонист ҷавоб, вале мехостам, ки ба ӯ нигоҳ сухан. Он ҳам кӯшиш кардам, уличить вай дар дурӯғ аст. То ба ҳол ба назар чунин менамуд, ки ҳама дар тартибот.
  
  
  Баронесса прижалась ба бадани Ника. Ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он пожала плечами. "Чӣ тавр зинда дар оккупированном шаҳри? Ман делала ҳамон аст, ки ҳамаи дигарон. Ман бралась барои ягон кор, ки метавонад ба даст: торговала дар бозори сиеҳ, солҳои тӯлонӣ дар kabare. Ман... ман продавала чи! Вай овози сорвался. - "Худ аз ҷумла!"
  
  
  Ногаҳон ӯ повернулась ба он ва собит дар он оғӯш. "Никки, дар бораи, Никки! Агар шумо медонистанд, ки чӣ қадар мардум ман буд! Танҳо даҳшат! Вай дар оғози тихонько гиря. Ник прижал вай ба худ ва поцеловал в щеку; ӯ попробовал намак вай слез. Ин буд яке аз чанд ҳолатҳои, ки дар он ҳает, вақте ки аз он ҳис намешавад, дар худ судї.
  
  
  Ба воситаи як лаҳза вай отпустила он. 'Извиняюсь. Ман глупа. Биеед ман идома. Ман монд жива. Ҳатто баронесса бояд ки он мебошанд. Ман выжила. Ва ман ҳеҷ дар як лаҳза на забывала Макса Рейдера!
  
  
  — Ман мефаҳмам, — ором гуфт Ник. "Рафтанду ман дар бораи ин ублюдке. Чаро он овехта баъд аз ҷанг?
  
  
  "Ӯ бениҳоят хушбахт буд. Ман боварӣ дорам, ки шайтон ғамхорӣ худ кӯдакон. Рейдера судили барои низомиени ҷиноят... ва оправдали".
  
  
  "Бениҳоят".
  
  
  'Бале. Ман ва худи аввал наметавонист, ки онро бовар накунед. Аммо аз он буд, дуруст. Яке аз шоҳидон дод баеноти бардурӯғ ва Рейдер озод карда шуд. Аммо ин маънои онро надорад, ки ӯ буд, забыт. На ман ва на западногерманской разведкой. Он дар таъсис дода шудааст, дар атрофи сола маѓза абвера .
  
  
  'Ман медонам.' Ник буд, хуб осведомлен дар бораи нисбатан ҷавон, аммо превосходной западногерманской иктишоф.
  
  
  Баронесса вздохнула. "Ман буд, в ярости, ки Рейдер увернулся аз ҷазо. Ман буданд, муайян алоқа, ва дар ниҳоят, ман рафт, кор дар омӯзиш. Ин буд, ки кор дар полставки, мефаҳмед? Ман буданд ва дигар корҳо. Вале ман работа дар иктишоф облегчала ман мушоҳида Максом Рейдером. Ман қодир ба пайравӣ аз ӯ ҳама вақт ва он мебуд, ки холӣ тратой вақт. Ӯ держался хеле ором ва изображал примерного шаҳрванд ва хуб немца".
  
  
  Ник усмехнулся.
  
  
  Ӯ ҳамзамон аз худ сдержанно, ҳамин тавр не?
  
  
  — Ман намедонам ин баен, аммо он аҳамият надорад. Рейдер поселился в Гамбурге. Дар он ҷо ӯ буд, кор ва хона, дар яке аз пригородов. Бо солҳо ӯ чизе кард. Вақт аз вақт, ки ман ездила дар Hamburg, то бубинем, ки чӣ тавр ӯ парванда. Сипас ман присматривала барои хона ва замечал, вақте ки ӯ паембаре хона ва вақте ки уходил. Ман буд, њаматарафа, ки ягон бор застану он чизе, ки онро метавон хоҳад наказать. Ки он ҳатто метавонад казнить".
  
  
  — Ин хато, — гуфт Ник. "A айюб бад" аст, ки мегуфт ман ба раҳбари. Дер е зуд он, барои он наблюдают, заметит, ки дар он наблюдают. Махсусан, вақте ки ҳамон як нафар оварда мерасонад, мушоњида. Дар ин бояд гуногун.
  
  
  'Мумкин аст. Вале ман танҳо як ҳаводор. Шумо бояд дарк намоянд, ки ман делала ин аст, ки дар вақти ройгон. Хадамот, ки дар он ман кор карда буд, на забыла Рейдера, вале то ин лаҳза ба муқобили он буд, ки боз ягон подозрений. Ин мутахассисон. Бо ҳама онҳо комилан ба ноҳияи бизнес.
  
  
  Барои ман, ин буд, ки ҳамаи шахсӣ: ман он ненавидела! Дар бораи чӣ ман аз он ненавидела!
  
  
  "Ман метавонам, ки ба пешниҳод ин аст," гуфт Ник. "Ман дидам, медальон".
  
  
  'Бале. То, ки шумо метавонед барои фаҳмидани. Ҳамин тавр е ба таври дигар, ман дар охир чизе ҳаст, ки обнаружила. Тақрибан ним сол пеш ба ман буд, в Гамбурге. Одатан, ман рафт, ба хона Макса Рейдера. Ӯ уехал. Ӯ фурӯхта хонаи худ ва уехал. Ман буд, тамоман удивлена бад. Ман проверила ҳамаи имкониятҳо, вале чизе пайдо кардани. Макс Рейдер менамуд, бесследно намояд; дар муҳимтарин лаҳзаи. Шоҳид - лжесвидетель ба суд, умирал ва қарор кард, ки мегӯянд, ҳақиқат; мӯҳлати дар қонун дар бораи мӯҳлати даъво оид ҳарбӣ ҷиноятҳое, на наҷот ва продлили. Ман боз рафт watch дар он хона, зеро акнун ҳамаи ин метавонад дароз охир. Вале собит шавад, ки мурғи улетела".
  
  
  Барои Ника бештар ва бештар кусочков муаммои складывались худро ба ҷойҳои бо на камтар аз он, ки чӣ тавр ӯ гӯш достони баронессы. Фишор ба Макса Рейдера росло. Ӯ, албатта, ин эҳсос. Албатта ӯ мушоҳида кардам, ки барои ӯ наблюдают. Вале пеш аз баромадан аз зиндон Сикоку Хондо кам чӣ метавонист кунад. Дар Хондо буд, дар нимаи дуюми аст калиди. Пас аз фишори суст ва неумолимо возрастало, то дар бомба. Ва дар ин ҷо аз бомба таркид! Дар мрачном полумраке Ник доранд поен, барои дохилии худ ҷудо локтя, ки он ҳам метавонад смутно разглядеть як отметину AX. Бисер предшествовало ин ҳам кори зиеде буд, бо таҳаммул проделано аз пушти парда, бисере аз мардум сарф бисер сол аст, аз тарафи тамошо дар он, иҷрои кори дигар ва оромона мунтазир аст. Ва акнун AX нанесет смертельный зарбаи!
  
  
  Дар он лаҳза, вақте ки ӯ интизор аст, ки баронесса эмомалӣ худ ҳастед, Ник Картер фаҳмидам, ки он яке ин буд, ки аз он чизҳое, ки, агар шумо танҳо назар ва интерпретируете маслиҳатҳои поверхностно, шумо метавонед гумроҳ... Хоук не гуфт, ба ӯ чизе дар бораи амалиети Тигр. Дар ин буд, ки чизи аз он бештарро; бисер бештар. Вале ин буд, Хоук. Ӯ гуфт, ба шумо лозим аст, ки оид ба он ақидаи шумо бояд донед. Чизе ки ба он шуда, арзиши. Дар Ника буд, супориш, ва ӯ буд, ба ӯ анҷом. Он чизе, ки шуда, арзиши.
  
  
  Ник пурсид: "Вале чӣ тавр шумо пас дарефтем, он аз нав аз ҷониби шахси?"
  
  
  Баронесса громко ва сард рассмеялась. "Ӯ уехал. Ӯ низ фурӯхта хонаи худ, чунон ки ба ман гуфтанд. Агар он огоҳ ман ҷосуси, маънои онро надорад, ки ӯ ва он предал. Ӯ танҳо вонамуд фурӯхта хона ва уехал. Ӯ тағйир худро шахсе, ки ва он гоҳ рафта, ба монанди нав, ки соҳиби хона".
  
  
  — Красавчик, — эътироф Ник. "Ӯ фурӯхта хонаи самому худ. Макс Рейдер аташаке ва касе переезжает дар хона ва танҳо ба танҳо ҳақиқат мерабояд аз он ҷо, ки онро тарк Макс Рейдер. Мисли он аст, даъват, вақте ки ӯ баргашт?
  
  
  "Будденбаум. Карл Будденбаум. Ӯ бозӣ ин нақши хеле ловко. Вай гӯе бемор буд. Фишори баланди хун. Соседям ӯ мешал. Ҳамаи маҳсулоти доставляли то гардид. Ӯ ҳеҷ гоҳ выходил аз хона, ба ғайр аз шаб, вақте ки баъзан выходил рафтор".
  
  
  "Албатта дар ин муддат он шахсе зажило".
  
  
  'Бале. Ман шунид ин танҳо баъд. Вале бие ман танҳо ба шумо мегӯям, ки чӣ тавр ман узнала, ки ин ӯ буд. Ин буд, ки ба сабаби чизи як, ва аз сабаби бисер чизҳои андаке. Ӯ аз ман буд,, то даме ки таҳти назорати, то даме, ки ман барои ӯ шпионила, ки медонист ҳамаи хусусиятҳои он ва одатҳои. Чӣ тавр ӯ наклонялся, чӣ тавр ба чесал барои ухом е тер хушӯъашон. Чӣ тавр ӯ истода буд, ва мерафтанд. Ва ин одати предали он. Макс Рейдер баъзан кор дар боғҳои. Ман аксар вақт аз наздик мушоҳида барои ӯ дар дурбин аз ҳуҷраҳо, ки снимала неподалеку. Дар охир, рӯзи в Гамбурге, заметив, ки Райдер ғоиб шуд, ман боз вернулась ба он хона назар.
  
  
  Ман молилась, ки ба ӯ ягон бор баргашт.
  
  
  Райдер нест баргашт. Ӯ ҳеҷ гоҳ уезжал. Ман обратила диққати ба инсон, называвшего худ Карлом Будденбаумом, ки кор дар боғҳои. Ногаҳон ман шунид, ки аз он буд, Макс Райдер. Рӯзи дигар ман проследила ба ӯ, то ӯ рафта буд, дар шаҳри — бояд, ин бори аввал буд, ки барои чанд ҳафта, вақте ки ӯ берун омада, ба дари. Ман сидела бевосита пеш аз он ки дар автобус. Пас аз он ман хорошенько он разглядела.
  
  
  — Ӯ туро, — гуфт Ник.
  
  
  "Ӯ обращал ба ман диққати. Ва онҳо аъло поработали бар он шахси — ки мехоҳам ба он ягон кард. Он худи модар на узнала мебуд, он.
  
  
  — Аммо ту медонӣ, ки аз ҳамаи мардум дар партави танҳо ту!
  
  
  'Бале. Танҳо ман.'
  
  
  — Ман фикр мекунам, ки ӯ инро медонад, — гуфт Ник. — Ман боварӣ дорам, гаронбаҳо ман худ дар баронесса, ки мо бояд хеле хуб дар бораи шумо ғамхорӣ. То Макс Райдер нахоҳад мурд. Фикр мекунам, агар ин парванда закрутилось, ту мебуд, аллакай шуда буд мертва. Шумо дар иқбол ҳастед. Хондо берун аз зиндон дар Токио рафт ва дар Женеву. Ба Макса Райдера оказывали всевозможное фишор. Ӯ ҳанӯз тавонад, ки туро кушт. Ӯ мекӯшад, похитить ин тиллои сураи нур ва гурезад. Бо тигром ва аз нав рӯ ба ӯ хоҳад іисоби худ дар амният. Хондо дорад, е дошт, бинобар японскими коммунистами. Шояд Райдер мехостам скрыться барои железным занавесом. Вале на он метавонад имконияти хато мекунем. Ту, детка, он бузургтарин хато.
  
  
  'Ман инро медонам.' - Вай прижалась ба он. Вай ҳамвор гарм пӯст аст, ки ҳоло хушк аст, боз воспламенила Ника. Ӯ хеста, дар оғӯш вай. Вай прижалась ба он, ба вай сахт сина қатъии прижались ба он обнаженному торсу.
  
  
  — Не, — гуфт Ник. 'Не ҳоло. Работа бояд сделана. Беҳтар аст иди худро дар ҳуҷраи. Запри дари. Шумо мебинед, беш аз субҳ. Мо банд рӯз.
  
  
  Баронесса вздохнула. — Агар шумо вооружены — аммо он ҷое ки ман яроқ? Ое ман метавонам онро ба даст баргашт?
  
  
  — Пагоҳ субҳ, — ваъда дод, ки ба Лақаби. — Пойдем, ман сарф туро дар ҳуҷраи худ.
  
  
  
  — Вале тамоми ин озуќаворї! Ман голодна. Ва шароб - мо ба он ҳатто кӯшиш кардам. Ин прекрасное шароб - ки графини бузург ба таҳхона. Ин аз шароб Бомасъулият.
  
  
  'Зебо.' Ник потянулся ба сабади бо обедом ва ҷадвали худро гирифта, аз яхдон як шиша шароб. 'Выпей он. Дар ҳуҷраи худ ва бо запертой дари худ. Пас бирав, хоб ва волнуйся. Ман дари навбатӣ.
  
  
  Ҳангоми партави зажигалки Ника он надевала худро танҳо gold бикини ва купальный халат. Вақте ки ӯ наклонилась, вай комил сина дар дилпазире сиеҳ ва сафед этюд. Ник мельком дид хурд треугольник як тахаюллотӣ баланкиной мувофиқат намекунад ранг ва фаҳмидам, ки он обесцвечивала мӯи худ. Дар темном замина, дар тусклом партави он боз ба назар хеле юной.
  
  
  Ва боз ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр ин странная нежность ба вай аҳсан аз он.
  
  
  Аз он дарҳо ба ӯ гуфт: — Шумо тамоман њаматарафа, ки узнаешь Макса Рейдера, вақте ки қиемат аз он? Вақте ки мо онро мебинем?
  
  
  "Ман донам ӯ," - яростно гуфт вай. "Ҳарчанд ӯ ва ҷони худро фидо ва дар қабр!"
  
  
  Ник поцеловал он шаб. — Умедворем, — гуфт ӯ, — ки мо онро поймаем.
  
  
  
  
  
  Боби 8
  
  
  
  
  Дар нӯҳ соат Вилла Лимбо погрузилась дар амиқ хоб. Ҳадди ақал то менамуд. Ник зарра хатар ва карор додам, мунтазир бошед, то нисфи шаб, пеш аз молиашон истироҳат ба роҳ. Дар ҳамин ҳол, аз ӯ буд, ба бисер корҳои.
  
  
  Ӯ боз вынул порчаи аст ва калиди онро ба пластиковый бастаи напоминающий кисет барои тамоку. Ӯ засунул он барои резинку трусов. Хьюго низ гирифта аз он ҷо ба ҷои. Аз худ чемодана аз пӯст носорога Ник гирифта хурд тиски аз стальным пўшонидани ва плоскогубцы. Ӯ прикрепил тиски ба яке аз пойи категорияҳо дар кати хоб, выудил аз чемодана хурд пистолет баронессы ва принялся барои кор. Ӯ хатмкардаи кори як молотком ва гузошта tools ва миниатюрный пистолет бозгашт ба ҷомадон.
  
  
  Ник запер ҷомадон ва дохил ташвишовар занги дастгоҳ бо слезоточивым газ. Ӯ нигариста, худро соат. Вақт омад дур.
  
  
  Ӯ выключил нур дар худ хоб ва разложил болишт ва простыни дар кати хоб пас, агар ба онҳо касе дурӯғ. Сипас, ба вуқӯъ дыша, прождал понздаҳ дақиқа ба маленьком балкончике бо железными перилами.
  
  
  Дар двухстах ярдах об байни виллой ва материком ӯ метавонист дидан чанд рассеянных огней. Уличные фонари, яккаса аст хона ва наздик ба якдигар разноцветные чароғҳои он, ки чунин менамуд ярмарочной масоҳаташ е чӣ гуна аст цирком. Вақт аз вақт шамол якчанд ба он snippets мусиқӣ мебароянд . Тавассути якчанд лаҳзаҳои music прекратилась ва чароғҳои ранга погасли.
  
  
  Моҳ буд, ҳанӯз хеле пурра ва вақт аз вақт скрывалась барои мчащимися облаками ранги слоновой машк. Дар ҳаво витала тару аввали тирамоҳ. Ник бе саъю проскользнул гузашта кӯҳна лианы ба гурӯҳи олеандров зери балконом. Ловко передвигаясь, ӯ проскользнул дар лунном партави оид ба открытому участку қароргоҳе ва простоял боз панҷ дақиқа гӯш дар байни торик сосен. Аз ин ҷо ӯ мепоиданд, ки барои виллой. Танҳо дар ошхона горела ягона żarówka. Ғайр аз ин, дар ҳама ҷо торик буд,. Эҳтимол, — ва Ник улыбнулся дар dark, — эҳтимол, Миньон Франшетт спала ва видела худро похотливые, хобҳо, ва пурдарахт Осман храпел ва вспоминал худро masculinity, ки ӯ то кай гум кардам. Ва яке ба Худо маълум буд, ки дар пањлўи дар баронессы!
  
  
  Ник чӣ ваҳй ба мебел чӯбӣ лестнице, ведущей ба маленькой гавани. Ӯ двигался, чӣ тавр ба spook, прыгая аз дарахт ба роще, мунтазир аст, то несущиеся абр скроют серебряную моҳ.
  
  
  Бандар буд пуста, ки чӣ тавр ӯ ва интизор. Алюминиевый скиф буд прикован цепью ва вақт аз вақт натыкался дар причал, ки ба он буд, пришвартован.
  
  
  Ник Картер ба нармӣ скользнул дар об. Он ҷо буд, теплее аз наверху. Ӯ пригнулся, держа наготове полиэтиленовый бастаи ва порае аз ресмоне аст.
  
  
  Ба туфайли худ ба йога ва дыхательным упражнениям Ник қодир мондан зери об қариб чор дақиқа. Ӯ медонист, ки танҳо як шахс, ки метавонад доред охир дигар, — маҳаллӣ ныряльщика аз марворид, ки бо он ӯ боре дучор шуда, дар вақти сафари хизматӣ дар ҷое, ки дар Тихом уқенус.
  
  
  Ӯ гирифта камтар аз ду дақиқа, ки боэътимод замима кардани пластиковый бастаи ба поени сохтмонӣ ҷангал. Зиеда аз се метр ба поен водной глади Женевского кӯли. Макс Рейдер буд, кӯшиш ба ефтани он ҷо!
  
  
  Ник боз всплыл, он ба боло мебарояд ва ба танҳо сахт вздохнул, вақте, ки дид он. Сигнальная żarówka. Бо мехурад ба ҷазира аст, бо суръати тез посылались сигналҳои. Żarówka кокетливо мигала дар шаб. Бо бинї рост бар об, Ник оромона держался барои причал ва переводил азбуку Морзе.
  
  
  Он кас, ки подавал сигнал, истифода воқеӣ сигнальную лампу, на дурахш. Нуқтаи ва тире аз љониби отточенным, плавным потоком.
  
  
  
  КАРТЕР ДАР ИН ҶО?
  
  
  
  Бале, пробормотал Ник худ, ки таҳти бинї. Ман дар ҳақиқат дар ин ҷо! Ва ман бузург туро аз. Ӯ бесшумно выбрался аз об, он чашмони дар назар темную скалу бар он. Дар ҳар як дақиқа метавонад...
  
  
  Дар ин ҷо ва ответный сигнал. Аз хурд рощицы дар санг қариб рост бар он яркое чашм оғози мигать бозгашт ба mainland. Ник қатъ у подножия зина ба расшифровать паем. Ки мебуд, дар он ҷо ҳеҷ буд,, ӯ буд, то искусен, чӣ тавр ба сигнальщик дар материке. Он паем, аммо, буд, ки хеле кӯтоҳ ва lucid.
  
  
  
  ҲА
  
  
  
  Наступила кӯтоҳ пауза, сипас дар канори соҳил мелькнул аломати савол.
  
  
  Ник взлетел бо мебел чӯбӣ лестнице, он босые пойҳои на издавали ягон садои. Поднявшись болохона, ӯ зуд соображал. То ки онҳо медонанд, ки ман он ҷое ки ман. Ҳадди ақал, ое касе, ки медонад, касе, ки сигналит дар он кустах. Вале вай тамоман намедонад, ки бо ман кор. Ба ӯ лозим аст, ки дастурамал. Вақте ки ӯ буд, қариб наверху зина, ӯ царакат Хьюго. Сигнальная żarówka дар материке боз заработала.
  
  
  
  НАЗАРИ ХУДРО ОРОМ
  
  
  
  Ник интизор охирин заметки. Ӯ менамуд метр дар понздаҳ аз бутта, ки дар он прятался связист. Ӯ метавонист имконияти интизор. Вақте ки ба он кас, ки буд аз кусте, бозмегардем ба виллу, ӯ интизор аст ҳайратовар гуворо. Ник тира аст, дарида берун хандидан, вақте ки нажал тугмаи Хьюго ва шунид, ки чӣ тавр сверкнуло крошечное смертоносное майса.
  
  
  Żarówka дар материке боз замигала: Донистанд, ки нав супоришҳои .
  
  
  Связист дар кустах гуфт буквой Р.
  
  
  Байналмилалии аломати барои ФАҲМИДАМ.
  
  
  Аломати ефтан омада, аз тарафи дигар.
  
  
  Дар кустах зашевелилось. Ник удалился дар баландтарин темную сояи ва табдил интизор. Ӯ эҳсос кард қатраҳои арақи ба лбу. Ин буд, ки шаб сард аст, ва он тарсидам замерзнуть. Баъд аз он фаҳмидам, ки чаро ин қадар вспотел. - ҳатто Киллмастеру противно протыкать корд дар ин мягкую пӯст, ки аз он, то гуворо пахло ва он воспользовался танҳо як чанд маротиба. соат целовал ва ласкал пеш.
  
  
  Моҳ выскользнула аз абр. Связист берун омада, аз бутта ва акнун рафта буд, ҳангоми ярком партави moon. Ник дод, ки боз як вдох, ва ҳисси бузурги осон нахлынуло дар он. Ин буд, Осман. Ин буд он пурдарахт евнух. Нику лозим нест хоҳад куштани занон. Осман ковылял оид ба лужайке. Қабатҳои он фарбеҳро задрожали, ва он ҳам буд, либоси ҳамон тавре ки пеш аст. Дар опухшей дасти ӯ нигоҳ вазнин бар қуттӣ сигнальной лампаҳои. Ник берун омада, аз он ки онхо худ наметавонанд.
  
  
  — Осман, ман бояд бо ту гап, — ба нармӣ гуфт ӯ.
  
  
  Евнух дилам бо поразительной суръати. Ӯ уронил сигнальную лампу, ва ӯ дасти полезла дар pocketing ин нелепой альпинистской пидљакњо. Дасти боз пайдо шуд, бо корд. Дароз клинок бераҳмона блестел дар лунном партави. Ин буд, Осман дигар. Акнун ӯ набуд, чизе бештар подобострастного, чизе услужливого. Дар крошечных глазках, пурра залитых равғани, горел ваҳшӣ оташ аст.
  
  
  — Маънои онро дорад, ки шумо шпионите барои ман, ҷаноб Уайт. Шуд? Ха-ха, шояд ман буд, ба қадри кофӣ эҳтиет. Вале ман фикр мекардам, ман боварӣ буд, пас сарф бисер вақт дар оғӯш ин шлюхи, хоҳӣ истироҳат, ки шумо поспишь. Ин аст, то хуб аст,, ҷаноб. Картерро ба ҳузур пазируфт. Ба ман ин тамоман маъқул нест!
  
  
  Овози евнуха звучал сквозь шаб чӣ тавр пронзительный свистящий свист. Толстяк нигоҳ тӯдаи бевосита дар назди худ, чун шамшер ва оғоз кружить атрофи Ника.
  
  
  Ник дилам бар зидди соат стрелки, Хьюго омода аст. Ӯ аллакай ба нақшаи худро. Ӯ ба сухан оғоз ба қариб наменамояд пятиться, ки ба канори обрыва. Он ҷо буд, поляна, ки лужайка бе дарахтон шинонда шуд подходила рост ба обрыву.
  
  
  Осман оғоз худро истифода очевидное бартарии. Ӯ дигар на вращался атрофи Ника ва суст двигался аз тараф, пайваста доред то худро бузург бадан байни Лақаби ва виллой, подталкивая Ника ба канори скалы. Маҳз он, ки Ник мехостам, ки ба ӯ дод.
  
  
  Бори аввал аз оғози ножевой и ' л Ник чизе гуфт. — Ту ҳуқуқҳои Осман. Ин аст, дар ҳақиқат хеле хуб аст барои ту. Агар ту маро убьешь, барои ту ҳама чиз боз бадтар. Рейдер ҳанӯз мехоҳад, ки ман аз марг. Ман як чизе ҳаст, ки, ки ӯ мехоҳад, ки ба даст! Ӯ зич доранд дар шахси толстяку.
  
  
  Осман нахмурился. То он даме нигоҳ теснить Ника ба канори пропасти, дар он симои появилось обеспокоенное ифодаи.
  
  
  — Агар ту маро убьешь, — бо ухмылкой гуфт, Ник — ман туро убью! Чунин ба назар мерасад, ки ту дар затруднительном низомнома, толстяк. Ҳатто агар ту выиграешь, ту проиграешь!
  
  
  Осман выругался. Бениҳоят тез ӯ подскочил ба Нику ва кӯшиш мекунам, ки пронзить он ба дасти корд. Ник ба вуқӯъ қодир ба пешгирӣ яростного выпада. Пас, дар ин ҷо чӣ гап, фикр кардам, ӯ, ловко отскакивая пеш, ӯ мехоҳад, ки маро куштани! Ӯ мекӯшад, обезоружить маро, танҳо ба ранить ман. Ӯ эҳтимол гумон мекунад, ки вазни он хоҳад чизе дигаре. Ва ин хеле хуб метавонад бошад, гап фикр кардам Ник. Як саду ҳаштод кило бекон!
  
  
  Осман фуруд омад. Пурдарахт евнух аллакай сахт буд, нафаскашӣ. Ӯ потряс бо массивными плечами. Қабатҳои равғанҳои свернулись ва сморщились. Осман ин сол куртку ва намотал вай дар левое предплечье. Майса дар он тарафи рости дасти шевелилось, чӣ тавр ба змеиный забон. Бо курткой атрофи предплечья, ки гӯе щитом, Осман боз бросился дар мубориза. Он чӣ ваҳй наздиктар ба Нику. — Фикр мекунам, ки ҳоло ман ба шумо достану, ҷаноб. Картерро ба ҳузур пазируфт. Аммо шумо ҳуқуқи - ман намехоҳам, ки туро куштани. Ман мизбон, албатта, не", - зикр намуд мебуд ин. Ман раню ту ва обезоружу, ва он гоҳ мо дар бораи он гап мезанем.
  
  
  Ник отпрыгнул пеш, берун аз дастрасии аз ин угрожающего як. Ӯ дод, то назар зуд баргашт. Ин буд, недалеко. Шояд ҳанӯз метр аз бист то дами скалы.
  
  
  Ӯ ба сухан оғоз насмехаться бар Османом. — Ое чунин паррандагон бе тухм, чӣ гуна ту ҳамеша аст,, ҳамин тавр не? Е любовница. Шумо ҳеҷ гоҳ бываете худ ба худ аз ҷониби сардори аст, ҳамин тавр не? Ҳа, ҳа каме фаромӯш нашудааст, ки нест, албатта дошта любовницу, ки ту парвардигори ҳатто мард?
  
  
  Ник илова намуд, ки чанд вақт хурсандиовар шарҳ дар бораи ҳаети ҷинсӣ Османа, то подлой ва фишанги ифлос, ки то чӣ андоза ӯ ҳатто тасаввур карда.
  
  
  Пурдарахт ублюдок яростно бросился ба ӯ бо корд. "Ман кофӣ мард ба расправиться бо шумо бод,," проревел ӯ. Ӯ наклонился ва корд зад оид ба гениталиям Ника. "Ман беҳтарин шумо ин, ки чӣ гуна ман аст!" усмехнулся Осман. Дар ярком лунном партави он дандон буданд желтыми ва гнилыми.
  
  
  "Вақте ки ман закончу бо шумо, ҷаноб Шуд, ки ту дигар хоҳӣ бузург любовником. Ин шлюха баронесса бештар хоҳад вздыхать ва хосторем туст объятий. Ҳеҷ як зан бештар ҳаргиз ҳам намехоҳад, ки...!
  
  
  Ник издал дразнящий смешок. — Ҳоло, Осман? Ман ҳайрон! Шумо ревнуете!' Чун инро гуфт, ба вай притворился, ки поворачивается дар дигарро ба Осман фикр кардам, ки мехоҳад ба бозгашт ба виллу. Толстяк ҷаҳиши ба преградить ба ӯ роҳ. Ӯ ба воситаи е назар китфи Ника дар edge скалы, ва ӯ хурд нарм даҳони дарида берун хандидан. Ӯ плюнул дар Ника. "Акнун шумо метавонед рафта", — гуфт ӯ, хурсандии худ. — Ту бояд ба мондан ва ҷанг дар охир. Он гоҳ мо мебинем, ки мард, оқои Кинг. Картерро ба ҳузур пазируфт.
  
  
  Ба ҳар ҳол кӯшиш разозлить он барои таъсир ба он муносибати тактикӣ ва техникаи, Ник гуфт: "Мо бояд ба чунин формальными, пурдарахт ублюдок? Ба шумо зарур нест, ки маро ба он даъват мистером . Ман ба ту мизбон - то не! Шояд дертар, вақте ки ман отрежу аз ту як пораи ин бекон, ту сможешь целовать ман пойҳои звать ман сахибом !
  
  
  Осман эҳье худро разъяренное шахсе ба яркой луне. Пурдарахт ублюдок умолял Худо ба ӯ кӯмак нобуд ин проклятого верблюда!
  
  
  Ник тира аст, ухмыльнулся. Осман дар ҳақиқат разозлился.
  
  
  Он вақт њавасмандгардонии он аст, ҳанӯз як каме. Бе саъю кӯшиш, бо суръати ва грацией ғазал Ник ҷаҳиши берун. Хьюго намояд чуқур дар oily ҷисм. Вақт аст,, ду, се маротиба Ник воткнул стилет то ба қалам. Ӯ кўшиши нест задеть узвҳои ҳаетан муҳим. Ӯ мехост ки ба гирифтани Османа зинда аст, чунон сахт, мисли далер ублюдок мехостам, ки ба гирифтани он. Осману буд, ки агар гап.
  
  
  Ӯ отпрыгнул пеш, берун аз дастрасии сверкающего як. Осман взвыл аз дард. Дар он рубашке пайдо қабоҳаткор торик. Аммо ба назар чунин менамуд, ки ӯ ничуть ба ҳабс гирифта шудааст. Пылая аз ярости, ӯ рафт ба Лақаби. Ӯ ба сухан оғоз жалить паст, пас аз эҳье майса поворотом панљаи худ. Ник медонист, ки ин қабули. Шумо втыкаете тӯдаи паст дар шиками душман, ва он гоҳ вытаскиваете он бо диагонали боло. Ин буд, кӯшиши разреза касе аст меъда.
  
  
  Осман фаромӯш бораи худ добрых ба ният. Ва дар бораи фармон. Акнун ӯ нацелился дар рӯда Ника.
  
  
  Ник боз вскочил. Ӯ зуд корнамоии ду номӯътадили стилетом, чӣ тавр ба муштзани наносящий хуб дразнящий зарбаи чап ва ғоиб шуд, пеш аз Осман тавонад, зевнуть. Толстяк буд, ки акнун пурра залит кровью спереди. Аз стилета низ капала хун, ва Ник хис кардам, ки дар ангуштони худ теплое, липкое ҷавҳари. Дар ин лаҳза ӯ дарк кард, ки ӯ метавонад мушкилоти хурд. Буд, чизе ҳаст, ки, ки ӯ рассчитывал. Осман хеле пурдарахт! Ӯ буд, ки ин қадар фарбеҳ. Хьюго буд, комилан марговар ҳангоми ҳолатҳои муқаррарӣ аст, вале стилет буд, хеле дурудароз. Ник оғоз ҳадс, ки қодир ба куштани Османа стилетом, агар худо. Агар ӯ буд. Ва Хьюго ҳама чиз буд, ки ӯ буд, бо худ. Пйер ва Вильгельмина буданд, ба вилле.
  
  
  Ник буд, ҳоло наздик ба канори утеса. Ин буд, ки на зиеда аз якуним метр аст. Осман сахт буд, нафаскашӣ, он бузург бадан истекало кровью аз дюжины ран. Сквозь никоб аз хун ва арақи ӯ ухмыльнулся Нику. 'Ха - омад! Ва ба ҳар ҷое, ки ҳамин ҳоло, дӯсти ман? Шояд, ки туро папкаҳо болҳои ту улетишь?
  
  
  Ник притворился испуганным ва усталым. То кунун ӯ ба ҳузур пазируфт ягон иттилоот аз толстяка. Не, ҳатто ба тасдиқи, ки он дар ҳақиқат кор ба Макса Рейдера. Албатта, ҳамин тавр буд, вале Нику лозим буданд, ки далели. Ӯ аллакай аз ҳад зиед гирифта, дар худ барои ин кор.
  
  
  То Осман сахт буд, нафаскашӣ, вале триумфально готовился ба худ охирин медалҳои толибилмони тоҷик, Ник осуда ва притворился усталым. — Бие дар бораи он гап мезанем як дақиқа, — выдохнул ӯ. "Интизор шудан-ка, мумкин аст, мо договоримся... ту ҳамон худаш гуфт, ки ман мехостам, ки ба куштани!"
  
  
  Худи Осман дамида қариб истощенным. Е ӯ аллакай буд, чунин злым. — Ту ҳуқуқҳои ман аз ин ҳам намехоҳам. Ман ҳатто намехостам, ки ранить танҳо дар рози. Ҳоло, агар шумо благоразумны...
  
  
  — Ту низ буд приказано тарк маро ором, — лукаво гуфт Ник. — Аммо ту аз ин нест дод, Осман. Ту выполнил фармон.' - Ник баргузор дрожащую дасти. — Нигоҳ кун, чӣ тавр ту ба ман напугал! Вале ман прощаю ту, Осман. Агар ман сдамся, ту обещаешь на куштани ман? Ту отведешь ман рост ба Максу Райдеру?
  
  
  Пурдарахт евнух клюнул дар уловку. — Ман наметавонам, — выпалил ӯ. "Ман танҳо подчиненный. Ман кор танҳо дар герра Райдера. Вале ӯ албатта приедет ба шумо, хавотир нашав дар бораи ин...
  
  
  Ногаҳон Осман фаҳмидам, ки Ник обманом вынудил он ба он эътироф. Ӯ якбора қатъ вытер окровавленные дасти дар бораи орад ва рафта, ба Нику. — Пас, ту кўшиш маро фиреб! Аъло. Ман, Осман, сыт дар гулӯ. Ман убью ту ҳозир ва барои ту ба худфиребњ. Ин арзиш ба ман бузургтарин пул, бе он ман дар ҳақиқат на метавонам обойтись, зеро ки Худо медонад, ки ман камбизоат, вале акнун ту хоҳад мурд... Шуд!
  
  
  — Шумо фаромӯш мегӯянд, ҷаноб , — усмехнулся Ник. "Ту забываешь худро ба ахлоқи, папаша!" Ӯ приготовился ба штурмовой медалҳои толибилмони тоҷик Османа. Ӯ пурра рассчитывал дар ин бурю.
  
  
  Ӯ зуд мехоҳам нырял сӯ, бросился ба ногам толстой ублюдка ва Осман полетел мехоҳам ба воситаи edge скалы. Ник намедонист, ки аст у подножия ин деворҳои нишеб. Сангҳои е об? Ин надошт фарқ намекунад. Осман буд, танҳо подчиненным.
  
  
  Дар ҳар сурат, ӯ ва баронессе он вақт буд, ки қадам дуртар. Вилла Лимбо, аз афташ, бештар буд, ки ба амнияти.
  
  
  Вале Осман зарра содир штурмовую ҳамла кард. Суст, бисер суст ӯ ба сухан оғоз интизор муроҷиат ба Картеру. Ник оғоз, каме хавотир. Ӯ выругался худ, ки таҳти бинї. Осман исбот кард, ки ин аќидаанд, аз он фикр карданд. Пас аз ин калон, мясистые, кровоточащие дасти уцепятся барои Ника, ӯ мебуд повержен!
  
  
  Акнун Ник истода буд, дар канори скалы. Ӯ осмелился мепартоӣ назар поен, ва дидам отблеск лунного нур дар об. То об буд, ки қариб сӣ метр аст.
  
  
  Интизорӣ дигар метавонад фатальным. Бо тамоми қувват Ник швырнул Хьюго дар толстяка. Стилет, сверкая, бодаш ба ҳаво ва часпида дар як шикам Османа, чӣ тавр ба дротик дар мишени.
  
  
  Осман нигариста, тӯдаи, дрожащий дар он ҷисм. Ӯ нигариста, Ника бо табассум мекунед,. "Пос-пос... ту фикр мекунї, убьешь Османа чунин иглой?"
  
  
  Евнух ҳатто удосужился анчом стилет аз худ меъда. Он чӣ ваҳй ба Нику бо силоҳҳои кушода объятиями. Он тӯдаи бераҳмона пронзал ҳаво. Осман буд, акнун тамоми хун. Ник фикр кардам, ки он назар ба тавре, ки гӯе омада, бевосита аз ҷаҳаннам. Ва акнун ӯ метавонист гум вақт. Ӯ ҷаҳиши пеш, уклоняясь аз корд Османа, ва баъзеи толстяка барои запястье худ қавӣ дасти. Он бояд ба нигоҳ доштани ин тӯдаи дур аз худ меъда!
  
  
  Осман рычал ва пускал слюни, чӣ тавр ба разъяренный хирс. Ник ноумед сопротивлялся. Ӯ нигоҳ тӯдаи евнуха мондан, то барои худ стилет байни кусков фарбеҳ ва грудинки. Рукоятка Хьюго буд спрятана байни нињоии складками карам ва аз бекон, ки нависали дӯсти болои дигар. Ӯ омада дар сари ақида ғалат аст, ки агар сварить Осман, пас албатта получится даҳҳо бочек фарбеҳ.
  
  
  Ник тира аст, держался, то ки ба он минтақаи озоди дасти лихорадочно искала Хьюго. Евнух развернулся ва выругался кӯшиши высвободить дасти бо корд ва оттолкнуть Ника. Акнун онҳо дар набардҳои дар канори скалы. Дасти Ника пайдо кардани стилет. Ҳафт буд скользкой аз хун Османа. Ӯ выдернул тӯдаи аз ҷисм ва вонзил он бозгашт. Ва боз! Ва боз! Ӯ панҷ маротиба вонзил стилет дар сандуқе ва шикам евнуха. Хуни брызгала дар ҳамаи атрофи. Ник буд, чунон ки хун ба мисли Осман. Ва ӯ ба сухан оғоз впадать дар отчаяние. Чунин ба назар мерасад, ӯ кӯшиш заколоть кита иглой.
  
  
  Ногаҳон толстяк выронил тӯдаи. Ӯ баъзеи Ника дар гулӯ окровавленными дасти. Дар ярком лунном партави он чашмони вылезли аз орбит, даҳони раскрылся дар звериной ухмылке. Он дурно пахнущее нафас попало дар ноздри Ника.
  
  
  — Шояд, ман мурд,, — проревел пурдарахт евнух. "Шояд ман мурд,, вале ман возьму туро бо худ! Осман мурда аст, дар танҳоӣ!
  
  
  Ки мебуд метавонист фикр, ки дар ин пухлых дасти қадар қувваи? Онҳо сомкнулись дар шее Ника, чӣ тавр ба стальнные тортанакканањо. Ӯ тщетно кӯшиш буда. Ӯ воткнул стилет дар жирное бадан чунон ки наздик ба дили, ва повернул узкое майса ба пеш ва ба пеш. Суръат ва ротатсияи! Як печутоби ҷарима ва як суръат! Ақаллан, ҳозир ӯ причинял дард гиганту.
  
  
  Осман оғоз выть ва гиря кардан шурӯъ мекунанд. Вале ӯ вцепился дар гулӯ Ника, ки чӣ тавр бузурги бульдог.
  
  
  Ник Картер оғоз слабеть. Ӯ перепробовал ҳама маълум ӯ назарҳои, вале ноком мешикананд аз хватки Османа. Бар он, дар темном осмон, серебристым фейерверком закружилась моҳ. Ник эҳсос кард, чӣ тавр ӯ ба зону подогнулись. Дасти фалаҷ шуд, ки дар он на гузошта мусаллаҳи. Ӯ метавонист бештар колоть толстяка стилетом
  
  
  Атрофи он, ҳамаи ин чернеть — чернота охират торикӣ.
  
  
  Аз дами скалы рассыпался зери онҳо топающими шатта ва обрушился. Осман ва Ник якҷоя рухнули поен.
  
  
  
  Дар ҳоле ки он дароз пастиву, ки дар давоми он ба онҳо ҳамроҳ кард, чанд сальто, евнух ҳеҷ як сония на отпускал гулӯ Ника. Ва N3 буд, аллакай қадар наздик аст марг, ки ҳатто дигар ба ҷанг. Ҷаҳон буд темен ва пур аз мучительной дард, ки ҳеҷ гоҳ кончалась. Зарбаи, ки бо он онҳо погрузились дар об, оторвал онҳо аз якдигар. Ник бросился дар умқи ва кофӣ буд, дар здравом бинависам, то дарк намоянд, ки онҳо низ дар муносибатҳои об, ҷои оид ба сангҳо, ки ӯ ҳам имкони зинда. Ӯ слабо оттолкнулся аз Османа ва гуноҳони худ барорад, он ба боло мебарояд. Дергаясь ва дыша қӯшчӣ глотками Ник вздохнул. Ин буд, ки аз ҳама зебо ҳаво, ки ба ӯ бор буд, нафаскашӣ, ва ӯ ҳис марде, ки овехта ва ҳаққу рост пеш аз он, ки чӣ тавр ӯ задохнулся. Аз он ки борон гулӯ вай горело, ва ӯ буд, ки хеле дард фурӯ.
  
  
  Ӯ ба сухан оғоз шино дар ҷои ва бодиққат огляделся. Ӯ интизор то Осман выплывет. Чунин менамуд, ғайриимкон нест, ки ое толстой бача монд ҳам баъзе худогоҳии. Танҳо чизе, ки ӯ ба њайси дар замоне ки зинда буд, ки чудом. Бо вуҷуди ин, — моил эътироф Ник, — Осман ва ҳамзамон худ достойно. Бо тухм е бе тухм — пурдарахт евнух ҳар ҳоли сражение!
  
  
  Моҳ берун сабаби ба як соҳаи абр. Сипас Ник дид он. Вай писарашро, ки бевосита наздик бо ӯ ба нармӣ покачиваясь боло ва поен дар равиши кор. Ин буд, ки бадани Османа. Дар охир Хьюго пайдо ҳаетан муҳим ҷои.
  
  
  Ник дида аз ҳад зиед трупов, ки ба он метавон шуд, ки одурачить. Осман — дар он огромном бадан боз оставалось бисер ҳаво — плавал он ҷо, рӯ ба боло. Он чашм, ки аллакай ҳеҷ чиз дида, маро дар облачное осмон. Алъон бузург дохлая моҳӣ, ӯ покачивался ба нармӣ колеблющейся об.
  
  
  Ник подплыл ба трупу. Ба он оғоз қувваи бозгашт. Ӯ аз нав оғоз ба фикр мекунам, склеивая кард чорабиниҳо ва боз взвешивая ҳама барои "тарафдор" ва "зидди", "ки" ва "вале".
  
  
  Ӯ мехост, ки ба Османа пайдо кардани пулис, ҳадди ақал, дарҳол. Дере нагузашта ӯ ва баронесса отправятся ба їустуїўи Макса Рейдера — ва е имкон медиҳад, ки Максу Рейдеру ефтани он, — аммо дар ҳамин ҳол полис бояд буд, дур мондан аз ин.
  
  
  Ник пайдо Хьюго чуқур дар ҷисм рост болои дил. Он охирин отчаянный lunge ниҳоят кушта Османа. Ӯ царакат стилет аз бадан ва вымыл онро дар об. Сипас ӯ вонзил майса ҳафт ва засунул тӯдаи бозгашт барои резинку трусов. Хьюго дод, ки он бори дигар, ҳарчанд аз он рӯй ба чӣ бор аз ҳама охирин лаҳзаи. Ва ин ки ҳоло барояш кор бо бадани Османа?
  
  
  Ник ба хотир эллинг, ки дидам, табрик. Он назар, чунон, ки гӯӣ ба онҳо ҳеҷ кас онро истифода бурдааст ва ӯ дар ин ҷо-дар ин ҷо рухнет, аммо то ки ӯ метавонист бо он мубориза.
  
  
  Бинои находилось, ки дар тарафи дигар хурд гавани. Ник зацепился қавӣ ангуштони худ барои дряблый хушӯъашон дучандон Османа ва поплыл. Хурд буксир, ки pulls ба худ калон океанский шурӯъ. Ҳама чиз дар тааҷуб ба осонӣ. Осман буд, ки осон, чӣ тавр пур myekashand пузырь.
  
  
  Ник переплыл бандар ва чӣ ваҳй ба старому эллингу. Моҳ акнун отбрасывала ягонагӣ дурахшон нур, ки выделял мельчайшие тафсилоти серебром дар миени не. Лодочный анбор исбот кард, ки як каме бештар аст аз он фикр аввал. Аз Он ки дар скользких каменных пирсах ва выдавался то кунун, ки зери бом метавонад пурра уместиться қаиқ приличных андозаҳои. Дар гузашта буданд, водяные дари, вале онҳо сгнили. Изношенные ва скрюченные, ҳар висела дар як ржавой петле, чӣ тавр ба гнилые дандон дар деформированном даҳони. Ник затащил труп дар эллинг. Аз он ҷо, ки ба дарахти сгнило аз боми, монд он сӯрохиҳои, пропускающие лунный нур. Посреди ин безлюдного месива, дар байни гнили ва запущенности, лой ва паутины, Ник дид як ҷуфти калонсол каноэ ва лодку. Сломанные весла ва вонючие болишт, занҷирҳо ва ресмоне, якоря ва лодочные крюки, сахт хасу ва холӣ аст, сатил. Ҷамъи бӯи гниющего брезента, дарахт ва ранг, омехта бо вонючей об ва дохлой моҳӣ. Ва каламушҳо!
  
  
  То Ник нигоҳ топтаться дар фишанги ифлос об, кӯшиш ба фаҳмидани он ки кор бо трупом, ӯ дид ва шунид онҳо. Онҳо визжали ва бегали бозгашт ва берун бо гнилым чўбии трапам дар паҳлӯи иморат. Маленькими злыми глазками, красными искрами дар полумраке, онҳо всматривались дар незваного меҳмон. Нахальные суки, фикр кардам Ник. Ба назар мерасад, ки онҳо ба ман хеле метарсанд.
  
  
  Дар аввал ӯ подумывал потопить толстяка. Шояд ба ӯ муяссар шуд, ки спустить он поен, прикрепив чанд занҷирҳо ва якорей, ки ин ҷо буданд,. Ӯ қарор кард, ки ин роҳи нодуруст. Осман хеле осон дрейфовал. Он танҳо мегирад, ки ӯ бисер вақт, ӯ бояд навалить дар он вазни вазнинтар, ки чӣ тавр бояд шумо онро дар поени. Ник пайдо порае аз ресмоне аст ва привязал вай ба шее толстяка петлей. Дигар охири он прикрепил ба прогнившему куску зина, ведущей то бо рӯи об. Дар он ҷо ӯ ва чап толстой евнуха. Ӯ оромона плавал дар веревке оид ба об ва назар афканда, то дар дырки дар крыше. Ник медонист, ки дар охири он утонет, метавонанд ба вуқӯъ ҳафта е моҳ, пеш аз он ки чизе баргардад, ки дар заброшенный эллинг.
  
  
  Ник зуд поплыл бозгашт ба пристани ва выбрался ба соҳили. Ба ӯ лозим буд, ки ба шитоб. Акнун ӯ пурра оправился аз пережитого онҳо озмоишҳои. Поднявшись нардбон ба боло скалы, ӯ рўњї баракат дар он аст, ки гузашт ОЧИСТКУ барои он, ки ба бадани ӯ ҳастем буд, ки ҳамеша дар беҳтарин қодир буд, ва аз ҳамин имрӯзӣ ва боғро чун пӯст. Онҳо медонистанд, ки мекардаанд, ин бачаҳо аз ТОЗА, гарчанде ки онҳо то ҳол ҳеҷ кас дӯст медошт.
  
  
  Меравем ба вилле, Ник дид, ки дар ошхона то ҳол хомӯш танҳо як нур. Ӯ дидам махсус соат AX худ запястье. На об, на аз хуни метавонад зарар расонад ин соат. Буд, ки аллакай якчанд дақиқа дуюм. Ник фикр кардам, ки мумкин аст, поспать ҳанӯз чанд соат пеш аз онҳо бо баронессой бояд тарк ҷазира. Осману буданд, фиристод сигналҳои ташвиш Картера ва интизор минбаъда дастуру. Ин маънои онро дошт, ки назди онҳо ҳанӯз вақт доранд. Пагоҳ хоҳад мушкилоти нав, аммо онҳо ҳал карда шуданд. Қисми creed Ника Картера буд дар он аст, ки умед бастан таҳдид ҳар рӯз, вале на аз ҳад зиед ба ташвиш дар бораи он. Маҳдуд худ мастчоҳ, ки бо он шумо дар муносибат ҳоло. Ӯ рафт рост худро ба ҳуҷраи, ва прошелся оид ба вилле, то исбот шавад, ки зери тиреза баронессы. Ӯ буд, iron балкон, хеле похожий дар балкон он худ хуҷраҳо. Дар баробари балкона дар деворҳои буд решетка.
  
  
  Нику гирифта ҳамагӣ як лаҳза ба қием ва назар дар дохили. Бо гузашти вақт ӯ қодир разглядеть бадан дар бистар, прикрытой танҳо простыней. Сафед мӯи разметались оид ба подушке. Бодиққат Ник попробовал тирезаи — он буд заперто аз даруни. Худи, ин, албатта, чизе значило — ин мумкин аст, ки вай дар берун, вернулась ва боз заперла тирезаи.
  
  
  Ник боз нигариста, шпалеру ва ҳоло ҳам бовар надорад, ки вай дар намоиши гузашта аз он. Барои ӯ ин буд, пустяком, барои ӯ ин буд, ки рутиной. Вай махсусан хуб лазала. Ӯ шоҳиди он мубориза бо пожарным шлангом дар меҳмонхонаи "Люкс". Вай играла дар он. Не, агар баронесса шаби гузашта берун аз худ ҳуҷраҳо, агар ӯ, шояд, кор бо Османом, вай воспользовалась мебуд, аз дари худ. Ӯ ба зудӣ дар бораи ин мефаҳмад.
  
  
  Тавассути якчанд лаҳзаҳои ӯ аллакай кардааст, дар вилле ва осматривал дари хобгоҳ баронессы.
  
  
  Қариб невидимая нить монд нетронутой. Ӯ дар бораи он ҷо баъд аз он ки орзу ба вай осоиштаи шаб. Шаби гузашта ҳеҷ кас входил ва выходил аз ин дарҳо.
  
  
  Меравем ба ҳуҷраи худ, Ник эҳсос сабукӣ ва хушҳолӣ. Ӯ ҳангоми оғоз ба фикр мекунам, ҳатто умед, ки духтари шумо честную бозӣ. Ва боз ӯ эҳсос кард худро странную нежность ба баронессе. Буд, ки ӯ... Абсурд! Ник отбросил ин фикр. Ҳозир буд, вақт барои чунин фикрҳои. Ҳаргиз буд аст, вақт барои чунин фикрҳои нест, ки барои Ника Картера. На барои Киллмастера ! Ӯ дар зиндагӣ дар ҷаҳони дигар дар ҷаҳон, тамоман лоињаи аз сулҳ мардум њамарўза доранд.
  
  
  Дар он ҳуҷраи буд, чунон торик аст, ки чӣ тавр, ва вақте ки ӯ берун аз он, аммо дар он лаҳза, вақте ки ӯ дохил шудам, он аст, фаҳмидам, ки чизе нест. Ба воситаи як лаҳза ӯ дарк кард, ки ин буд. Ӯ ҳис кардам, ки вай бӯй.
  
  
  Ник шунид скрип категорияҳо дар кати хоб. Вай проснулась ва ждала он.
  
  
  Ник ором гуфт: — Миньон? Кадом хислати ту чи кор карда истодаӣ ман бистар?
  
  
  Миньон Франшетт громко расхохоталась дар dark. — Беақл масъалаи мсье Ник. Ту медонӣ, ки ман дар твоей бистар. Мо ҳам ба ин медонем, ҳамин тавр не? Ман интизор дорам, ки барои шумо. Ман то нетерпелив, ки интизор дорам, ман бузург мсье Ник. Бие, прекратим ин беақл сӯҳбат. Ложись дар бистар ва ба Миньон он чӣ ӯ мехоҳад,, хуб?
  
  
  'Не! Ман хеле хаста, Миньон. Ман бояд хоб. Новобаста аз он ки некӣ ва иди худро дар ҳуҷраи. Вай бӯи сахт висел дар ҳуҷраи. Ник метавонад тасаввур вай пухлое сафед кард бадан, ожидающее зери простыней. Упрямая шахсияти ин крестьянская духтар. Вай медонист, чӣ мехост. Ва он аст, эҳтимол, получала ин бештари вақт!
  
  
  Бо вуҷуди ин, он шудааст, ки тамоман на дар кайфияти барои ин. — Наметавонам мегузарад, — кӯтоҳ гуфт ӯ. 'Забудь он. Мо бештар дар бораи ин сухан, Миньон, новобаста аз он ки некӣ ва убирайся аз ин ҷо. Ҳа?'
  
  
  Вай хихикнула. — Ман на ширин, мсье Ник. Ман тамоман намехоҳам, ки бошад милой девочкой. Ман танҳо мехоҳам, ки ту буд, аз ман - ложись дар бистар ва займись муҳаббати бо бедной Миньон!
  
  
  Тавре ки ман аллакай говориал, мсье, ман метавонам заткнуться. Чаро шумо ба ҳар ҳол колеблетесь, ман красавец мсье Ник? Ҳеҷ кас мефаҳмад. Ман дигар чизе ба ту мегӯям. Ва агар ту мехоњї, ки ман дигар ҳеҷ гоҳ туро на побеспокою. Ва ҳоло ман настаиваю, ки ту лег бо ман дар бистар ва гирифта шудааст Миньон дар дасти. Агар чунин накунӣ,, мсье, ман сар бурида фаред. Ва ман фаред хеле громко. Ман фаред, то кай баронесса, ва он гоҳ обвиню шумо дар кӯшиши изнасиловать ман. Ин ҳам хоҳад нест шавқовар аст, бале?
  
  
  Нику захотелось анчом вай аз бистар ва ба чанд қавӣ шлепков он пухлому заду. Бо вуҷуди ин, ӯ фикр мекард, ки аз он буд, хандовар. Ин телка буд, хеле гарм тетей! Ҷолиб он аст, медонад, ки ое дар он чизе дар бораи покойном Османе? Баҳснок аст, вале ба ҳар ҳол...
  
  
  Он гоҳ, ки Миньон гуфт, минбаъд савол қарор диҳад, ки сармояро барои Ника.
  
  
  "Агар шумо бад муносибат ба Миньону, — гуфт вай, — ман мегӯям политсия, ки шумо дрались бо Османом ва такфир аз он!"
  
  
  Тишина. Он гоҳ, ки Ник гуфт: "ту Аз куҷо медонӣ?"
  
  
  Вай боз хихикнула. 'Ман видела туро. Ман видела, ки чӣ тавр ту ба ҷанг бармехостанд ҳангоми лунном партави ман шуҷоъ. Ту буд аз они аҷоиб мекунад. Ман рада, ки ту хоким он, ҳарчанд ман мефаҳмам, ки чаро ту буд, ин корро. Ӯ буд, свиньей. Даҳшатнок. Кошон . Ник оставался настороже. — Аз куҷо ту медонӣ, ки ман кушта ба он?
  
  
  Ӯ қариб то бубинем, ки чӣ тавр ба он пожимает плечами дар dark. — Шумо якҷоя тарк аз скалы, Шумо дрались, чӣ тавр ба звери, ва ҳам мекӯшанд, ки ба куштани якдигар, ҳа? Ту возвращаешься як! Маънои онро дорад, толстяк мурд! Алорс! Касе ин лозим аст, cherie? Акнун обнимите Миньон. Шаб нест, давом то абад.
  
  
  Ник дар навбати худ пожал плечами. Агар боғи маслиҳат, ки метавонад ба инсон? Ӯ сомневался, ки агар ӯ залезет дар бистар ба Миньон, вай сдержит калима ва оғози фаред. Ӯ метавонист онро баронессе.
  
  
  Ғайр аз ин, ӯ бояд буд, фаҳмонед, вай ҳар чизе. Вале пулис, ин чизи дигар аст. Ӯ на мехоҳам, ки Османа ба зудӣ ефт.
  
  
  Он чӣ ваҳй ба категорияҳо дар кати хоб. — Ту ягонаи-аз-он натуралӣ, — гуфт ӯ канизе. — Шумо боз ва доносчица. Ман пешгӯӣ мекунам, ки имрӯз е фардо хоҳӣ бо гӯши худ дар изтироб.
  
  
  Истода, ҳамроҳи вай дар dark, ӯ зуд царакат Хьюго ва засунул он зери матрас барои дастрасии зуд. Хоук карда наметавонистанд возражать бар зидди ин горизонтального эпизода, фикр кардам аз ӯ. Дар ин вақт ҳама дар он буд, ки дар таъмини амнияти рисолати Tiger!
  
  
  Дар dark вай дасти оғоз теребить он орад. Бӯи бадан Миньон ва он баланд кардааст наполнял як ҳуҷраи. Вай обвила дасти он пойҳои қавӣ ва потянула дар бистар наздик бо худ.
  
  
  Вай прошептала ӯ ба гӯш: "Эй гаронбаҳо ман худ! Ту чи кор карда истодаӣ ман чунин хушбахт. Ман низ корро туро хушбахт! Дар ин ҷо дид, ман бузург мсье Ник! Миньон хоҳад бо шумо бод, ҳар чизе ! Вай нарм, plump ва ароматные дасти обнимали бадан Ника. Бо аҷибе, ки қувваи он взобралась ба он боло. Вай вазнин, монанд ба дыню сина сард лежали дар он сина.
  
  
  Ник вздохнул ва осуда аст. Ин буд, ногувор аст. Нисколько. Барои инсон, ки чанд дақиқа пеш буд қадар наздик аст марг, ин буд, ки монанд ба бозгашт аз қабрҳо. Фарқ надорад, ки ба он буд, ки танҳо масъалаи муваққатӣ қонеъ гардонидани ҳайвонот похотей. Баъд аз чанд соат рассветет, ва мо интизори нав мушкилоти нав ва хатари. Дар ҳамин ҳол...
  
  
  Ник Картер усмехнулся дар dark. Ҷамъомадро раиси сола файласуф, донишманд, классики Конфуция: вақте, ки таҷовуз ба номус ногузир, ором бошед ва аз куфрат онҳо.
  
  
  
  
  Боби 9
  
  
  
  
  Вақте, ки Ник бедор, ӯ ягона буд. Миньон сдержала мазкур шепотом ваъдаи рафтор ба кор бурд. Ӯ эҳсос бӯи қаҳва ва бикӯбед тарелок дар поен. Мувофиқи он ҳад ноил шуд, каме бештар аз ҳафт. Кай вақт барои бархез ва рафта истироҳат. Зудтар!
  
  
  Аммо дар муҳосира. Баръакс, ба рӯ бо муносибати роиҷ миени инсонҳо ҳастем.
  
  
  Барои наҳорӣ баронесса назар сияющей. Дар он буданд, сабз шим ва пурдарахт сабз убуру, марбута крючком, ки гармонировал бо он светло-русыми мӯй. Sipping қаҳва, Ник маҷбур шуд, иқрор шуд, ки он дар ҳақиқат обладала аристократической зебогии. Ин субҳ дар он буд, ки касе королевское.
  
  
  Ник торопился бо наҳорӣ. Миньон ҳама вақт ходила дар атрофи. Вай тамоми улыбалась, ва Нику душвор буд канорагирӣ аз назар вай. Удовлетворенная дар ин бора, Миньон буд, монанд ба толстой гуся, пытающегося изҳори миннатдории худро. Вай держала як пиела Ника пурра то краев. Ӯ буд, ки имконияти гуфтан чизе вразумительное баронессе. Агар он медонист, ки чизе дар бораи рӯйдодҳои шаб, он чизе гуфт. Буд, ки хеле барвақт скучать оид ба Осману е дар пиндоре хатарҳо, ки дар он.
  
  
  Баъд аз субҳона Ник подмигнул сияющей Миньоне ва аз паи баронессой дар террасу. Ин буд, ки боз як рӯзи офтобӣ, пурра равшан-голубых ва медали тилло рангҳо оғози тирамоҳ. Баргҳои танҳо оғоз ба ранги дигаргун накунад,.
  
  
  Ник на терял вақт даром. — Мо рафта, моҳӣ сайд, — гуфт ӯ баронессе. ', Ту ва ман дар якҷоягӣ. Мо пойдем дар оби кӯл бо қаиқ ҳамроҳ, ва он гоҳ кӯшиш ба подобраться ба соҳили дигар. Мо бозгардед, то ки берите ҳамаи шумо лозим аст. Мумкин аст, ки ин ақида хуб - бастабандӣ худро чиро, ки дар ин сабад барои нисфирӯзӣ, вай ба назар мерасад вместительной. Мо ба зудӣ дар рыбалку, аз ин рӯ андешидани чизе бихӯранд. Ое осторожна. Веди худ ҳадди табиӣ. Ман қариб боварӣ дорам, ки барои мо наблюдают бо соҳил. Поторопись, дар ин ҷо хатарнок аст. Мо бояд боз кор.
  
  
  Вай чашмони расширились аз худ даҳшат. — Вале Никки, ман намефаҳмам. Ман фикр...'
  
  
  — Ба ман фарқ надорад, ки ту думаешь, — отрезал ӯ. "Ман ҳам фикр мекардам, ки ин хона бехатар, вале ман ошибался".
  
  
  Ник тасмим ба нақл аз вай ҳама дағалона ва бо диққат назорат вай реакцией.
  
  
  Ӯ гуфт: "Осман кор дар Райдера. Райдер медонад, ки мо дар ин ҷо. Шаби гузашта ман ба поймал Османа дар сигналах Райдеру ва қасоси он.
  
  
  Тамошо он, ки чӣ тавр золотая пӯшид изтироб аст, хазандагон ба голубю, Ник маҷбур шуд, иқрор шуд, ки ду имкониятҳои: е вай дар ҳақиқат буд, удивлена, е ӯ буд, величайшей актрисой дар партави. Ӯ медонист, ки чӣ дуруст. Дар ин ҷо маҳз ӯ ҳеҷ хрена намедонист!
  
  
  Элспет замина Штадт марговар побледнела. Вай закусила поении губу ва приложила дасташро ба сина — одати, вақте ки ӯ буд, взволнована. Вай овози дрожал ва звучал танќисї нест, вақте ки ӯ дар охир гуфт: "Осман? Шумо... такфир Османа?
  
  
  — Ман буд,, — гуфт Ник. "Ӯ кӯшиш кардам, ки маро кушт. Ва ӯ он қариб муяссар гардид. Евнух е не евнух, ӯ буд, бало душвор қонеъ кардани душман. Ва он подбросил ин ҷо Райдер.
  
  
  Ӯ танҳо нест, илова намуд: хеле дар омади гап, ки он подсадили дар ин ҷо. Заходи дар хонаи ман, - гуфт man мухе. Ва ҳол он ки Ник метавонист поклясться, ки вай дар ҳақиқат буд, потрясена ва удивлена. Ӯ аллакай поймал бисер дурӯғгӯенанд, ва тааҷуб баронессы монанд буд, ки табиист.
  
  
  Ниҳоят вай гуфт: "Ман... ман танҳо тасаввур. Осман буд, бо графиней дар давоми сол. Вай мехоҳам поручилась барои он, ки ҳаети.
  
  
  — Метавонад, — кӯтоҳ гуфт, Ник. — Вале мо ин корро. Навъе ӯ связался бо Максом Райдером. Ман ҳам на ҳама дарк мекунанд, вале мо дигар ҳеҷ вақт. Собирайте аше ва бошад, дар гавани тавассути понздаҳ дақиқа. Фаромӯш накунед, ки мо истодаанд. Майлаш... чоряки соат.
  
  
  Собираясь бошад, ӯ гуфт: "Мумкин аст, акнун ман метавонам бозгашт ба худ хурд револьвер ва тӯдаи?" Вай сурх лабони изогнулись дар улыбке. "Шояд ман бояд защищаться, ҳамин тавр не?"
  
  
  — Рафт, — гуфт Ник. Ӯ сарф вай худро ба ҳуҷраи. Ӯ гирифта, аз чемодана хурд пистолет ва корде дод ва омӯхтаӣ онҳо ба вай. 'Илтимос. Готоы ба истифодаи. Вале ба ту лозим нест, ки онҳоро истифода баред, ман позабочусь дар бораи ту.
  
  
  — Ҳадди ақал то ба охир ин роман бо Максом Райдером?
  
  
  Вай подошла ба он ва прижалась ба он тамоми бадани аз плеч то зону-дарозии. Аз стилетом, ки дар як тараф ва пистолетом дар дигар вай обвила дасти гардан Ника. Вай чашмони калон буданд, пур аз mildest фиолетовых не. Он лабони коснулись он. — Ту боз чунин соҳибкорӣ субҳи имрӯз, Никки! Ту маро пугаешь, ман фикр мекунам, каме. Ту... ту ҳамон фаромӯш нашудааст, ки чӣ ҳодиса рӯй дод, ба наздикӣ, ҳамин тавр не? . Ман ҳеҷ гоҳ онро фаромӯш кард.'
  
  
  Ник поцеловал вай. Вай прижалась ба он. Ба воситаи як лаҳза аз ӯ ба нармӣ оттолкнул вай аз худ. — Ман фаромӯш, гаронбаҳо ман худ. Аммо шаби гузашта ман чизеро касе кушта, помнишь? Дар ҳоли ҳозир мо дар хатар. Чаро мо на танҳо фаромӯш ҳамаи ин? Вақте ки он ба охир, мо бисер вақт.
  
  
  Баронесса приложила ангушти ба он губам. — Ҳеҷ чиз обещай. Ман нафрат ба ваъдаи. Онҳо ҳамеша ое иҷро шуда истодааст. Шумо мебинед, дар гавани тавассути понздаҳ дақиқа.
  
  
  Ник иқрор кард, ки ин буд, хеле удачная сайд, балки он буд, ки онҳо ягона имконият. Дар алюминиевом скифе бо чемоданом ва корзиной барои нисфирӯзӣ буд, кам гардиданд. Нику лозим грести ба кор бурд, ба опрокинуться ҳатто дар спокойных водах Женевского кӯли.
  
  
  Таассуроти, ки онҳо ба зудӣ ба сайд моҳӣ, усиливалось як ҷуфти удочек, ки Миньон пайдо кардани дар анбор. Ник дар ҳоле буд, ки танҳо бошад бо духтаре дар ошхона. Вай настояла дар он аст, ки бибӯсам он, ва теребила он ширинку. Танҳо дар охирин лаҳза Нику идора мешикананд ва бираванд, фикр, ки агар ӯ ва баронесса на бармегардам имшаб, Миньон Франшетт хоҳад кард, дар ҳақиқат хеле одинока.
  
  
  Ник кардед греб веслами, то ки онҳо низ кофӣ дур аз гавана. Дар ин ҷо буд, ки тамоми чор ним мил дар арзи, то ин ки гурезад аз охранников дар соҳили буд, имконнопазир бошад, агар танҳо онҳо буданд, бдительны. Вале ӯ натавонист дар ин ҳисоб.
  
  
  Он масъала аллакай дар бисер ҷиҳатҳо буд, ки собит зиед ҳаракати нақлиет дар кӯл чизеро дид. Баъдтар субҳ онҳо фаҳмиданд, ки дохил дар фарватер калон лодок. Одамон ба набор менигаристанд, ки чӣ тавр гузашта проплывали сафед прогулочные катера, ташкили чунин мавҷҳои калон, ки як лодку хатарнок качало.
  
  
  "Мо lucky, агар ба мо лозим нест, ки ба шино", — гуфт ӯ баронессе. "Боз як мавҷи ҳамчун охирин, ва мо искупаемся".
  
  
  Ӯ буд, ки рост тақрибан дар маркази, ки дар қисми пушти скифа, кӯшиши нигоҳ equipoise. Дар поени монанд лежала сабади бо обедом ва ҷомадон аз пӯст носорога. Онҳо выбросили удочки.
  
  
  — Мумкин аст, ки ин ақида хуб, — гуфт баронесса, — агар мо притворимся, ки ғарқ. Пулис наебад перевернутую лодку ва весла - ягон следов мо тел! Ин буд, ки дар рӯзномаи. Шояд ба мо муяссар шуд, ки ҳатто фиреб Райдера ва аз он ба мардум. Дар ҳар сурат мо выиграем каме вақт.
  
  
  "Бовар намекунам, ки мо муяссар шуд, ки фиреб Райдера, — гуфт Ник, — вале ин неплохая андешаи. Вале дар аввал ба мо лозим аст, ки пайдо кардани он, ба чӣ мо метавонем рафтан. Мо бояд дар ин кор хеле воқеӣ.
  
  
  Ӯ гузорем, фуҷур lashings ва огляделся. Вдалеке приближался бузург сафед катер мунтазам рейса. Онҳо ин буд, ки ба ҳеҷ аст. Чунин қаиқ останавливалась танҳо, вақте ки шумо буданд, дар асл дар изтироб. Ва хоҳад задано ҳам саволҳои зиеде. Ба онҳо лозим буд, хусусӣ қаиқ. Арендованная моторная қаиқ е... Ник пайдо red треугольник парусной монанд недалеко. Дар ҳаво хуб дар кӯли ҳамеша истода буданд ҳамсарон чунин хурдсол парусников. Ин имконияти.
  
  
  Ҳам бинед, он дар як вақт. Туман! Тар сафед туман поднимался бар озером сырым ва задааст саваном. Ӯ ногаҳон пайдо шудаанд, ки аз ниоткуда ва пурра затмил офтоб. Дар ҳоле ки шамол сар оҳиста-оҳиста, вале дуруст аст усиливаться. Об аст, ки то ҳол буд шаффоф-голубой, соҳиби противный ранги хокистарӣ ва омӯзиш нишон дод хурд сафед мавҷнокӣ чашечки.
  
  
  — Ин молан, — гуфт баронесса. "Порыв шамол. Ман ботаҷриба аз он пеш. Беҳтар аст, ки мо убраться бо кӯлҳои, Никки, дар акси ҳол мо хоҳад мушкилоти бузург.
  
  
  'Ман пурра бо ту розиам.' Ник вгляделся сквозь зуд сгущающийся туман. Яке аз парусников лавировал. Акнун ӯ направлялся ба гавани ва бояд буд, ба вуқӯъ хеле наздик аст. Ник баъзеи весла ва оғоз грести мисли девона. Ӯ рулил, то ки аз убур кардани роҳи парусной қаиқ. Ӯ бештар лозим буд, ки дар бораи хавотир аст, наблюдают барои он е не. Туман прояснил он.
  
  
  Вақте ки ӯ окликнул лодку, вай опустила паруса. Вай подошла покачиваясь дар бушующих волнах. Касоне, ки дар ҳавопаймо, як ҷавон ва духтар, ҳам выглядевшие загорелыми, хеле қавӣ ва солим, кӯмак баронессе қием дар борт. Ник швырнул баъд аз он дар ҷомадон "Гладстон", сабад бо обедом ва поскользнулся. Дар баробари ин ба ӯ муяссар гардид, ки опрокинуть алюминиевую лодку. Вақте ки ҷавон мириҳазор боло ҳаракаташон ва увез онҳо, онҳо аз чап ба опрокинутую лодку бо веслами наздик ба он, одиноко покачиваться. Боди акнун табдил ефтааст хеле қавитар.
  
  
  
  — Биеед ман ба сӯҳбат ба ин қавм, — гуфт Ник баронессе забони англисӣ. — Шумо беҳтар аз поен ба поен ва интизор маро аз он ҷо. Ман фаро онҳо зебо таърих ва дам ба онҳо дар дасти чанд франков . Фикр мекунам, мо ҳам хушбахт.
  
  
  Баронесса гуфтам ва спустилась оид ба трапу дар як каюту. Ник гузашт дар кормовую палубу, ки дар кокпите, наздик ба якдигар интихоб накунед, нишаста буданд, бача ва духтари. Онҳо масхара интересовались ин девона американцем ва он дамой - посреди Женевского кӯл дар қаиқ, то дул молан ! Қавӣ тӯфон хомӯш!
  
  
  Ник иброз онҳо интересную ҳикоя дар бораи он аст, ки сбежал бо чужой занаш. Албатта, шавҳараш буд чудовищем, ва онҳо дар ҳақиқат дӯст якдигар. Ӯ изҳори боварӣ намуд, ки онҳо тавонанд ба он дарк мекунанд, рост аст ? Ва онҳо, маҳз мехост онҳоро онҳо дар Женева ва нигоҳ доштани даҳони на замке, ҳа?
  
  
  Агар онҳо ҳамсоли ӯ рассказу, пас франкам , ки ӯ дод, ба онҳо дар дасти онҳо ҳамсоли. Ӯ чап ба онҳо гуфта шавад, борясь бо рондани. Киштии рассекал об. Марди ҷавон гуфт, ки баъд аз чанд соат онҳо дар Женева. Агар онҳо нишон надоданд. Ник спустился дар як каюту. Баронесса растянулась дар роҳи оҳани каюте худ имрӯзӣ бадани. Вай выкурила сигарету ва уставилась дар пасти чун биное. Ник легонько поцеловал онро дар сурх лабони ва сипас деҳот оянда.
  
  
  "Чунин ба назар мерасад, мо бо ин," ӯ гуфт:, зажигая сигарету. "Ин тўфон буд, Худо даром. Максу Райдеру лозим аст, ки боз муддати каме пеш аз он ки боз моро выследит. Албатта, ӯ метавонад ин корро.
  
  
  Вай пустила дар он дуд. — Вале ое дар ин аст, Никки? Шумо мехоҳед, ки ба пешвози ӯ, ҳамин тавр не? Шумо мехоҳед, ки ба ӯ зоҳир, ки ман ба ин ишора ба он аст, ҳамин тавр не?
  
  
  N3 гуфт. - 'Ҳа. Вале ман мехоҳам, ки бо ӯ дидор ва дар бораи ҷой ва дар ҳоле, ки ман выберу. Албатта, ӯ низ ин ӯ гумонбар ба ӯ пинҳон ва кӯшиш накунед, ки ба бозӣ ман дар дасти. Чӣ ман мефаҳмам, пас, ин аст, ки чаро ӯ ҳанӯз ҳеҷ дод. Ӯ интизор аст. Вале ки? Ман даст таассуроти, ки Райдер ором менишинад ва мунтазири он аст, ки чизе рӯй медиҳад. Чизе, ки ман намедонам. Ман мехостам, ки ба ақл чизе ҳаст, ки аз ин. Ник затянулся сигаретой ва нахмурился.
  
  
  — Вале он буд, ки вақти кам, Никки. Ҳама чиз ин қадар зуд! Метавонад, Максу Райдеру вақти лозим нест, ки ба сохтани худро ташкили. Ҳамаи таѓйир ефта, то рӯза!
  
  
  'Имконпазир аст.' Ник прислушивался ба всплеску об дар наздикии сари худ. Байни онҳо ва озером буд, ки дар девори қабати дар нимсолаи дюйм.
  
  
  Дар як лаҳза дар каюте воцарилась тишина, пас баронесса вздохнула. — Ба ту не, ба назар мерасад, ки ман буд, хеле терпелива, Никки?
  
  
  Ник дар назар вай як чашми. 'Ки?'
  
  
  Вай ба ӯ гримасу ва сцепила дасти. — Ман буд, хеле терпелива, гарон! Дар тамоми. Ин тиллоӣ тигр ва дурўғи, ки ту пайдо, дар вставных зубах... фу... ва акнун ба ту боз говоришь ман,ки кушта Османа. Ман разрываюсь аз любопытства, Никки. Оҳ, ман медонам, ки муваққатан кор ба шумо ва AX, вале ман ҳам мехоҳам бидонед, ки чаро мо ҳама ин корро. Бие, Никки? Мо ҳоло як вақт. Ҳадди ақал, рафтанду ман як каме дар бораи он чӣ рӯй медиҳад.
  
  
  Ник Картер дар як лаҳза задумался. Хоук ҳушдор дод ӯ, ба ӯ нагуфтааст, вай бештар аз он зарур аст. Пас ӯ низ зарра мебуд, ин корро. Бо вуҷуди ин, ӯ дида ҳеҷ бадӣ дар он аст, ки ба шарҳ вай чизе ҳаст, ки дар бораи предыстории амалиети Тигр. Дар ҳар сурат, ӯ эҳтимол наметавонад дарк мекунад тамоми моњияти ин.
  
  
  Ӯ гуфт вай чизеро, ки шунид дар Вашингтон чор рӯз пеш.
  
  
  Мыслители, таҳлилгарон ОҲ, чанд сол кор бар предназначением сураи нур. Аслӣ мушкил
  
  
  далелҳо ва бисер разумных пиндоштҳо дохил карда шуданд, ки дар онҳо таҳлили ниҳоӣ ва нақшаи маъракаи.
  
  
  Онҳо ба ҳозирон дар бораи ин: тиллоӣ тигр бо рубиновыми чашмони дуздида шуда японцами аз маъбади ҷое, ки дар ҳудуди кунунии Индонезия. Полковник Сикоку Хондо буд, аввал аз дуздон. Чанде пас аз ин дар Дальний Восток вориди боз як полковник — полковник Макс Райдер, эсэсовец, шахсан ишора ба Гитлером барои хуб ба роҳ мондани муносибатҳои байни японцами ва немцами.
  
  
  Японцы низ кӯшиш мекарданд, ки мисли шахси Сеюм рейху. Агар дар охири рӯз, ки онҳо мерафтанд якҷоя делить ҷаҳон, онҳо низ бояд хуб ладить.
  
  
  Кадом аст ловкому японскому сиесати омад, ки дар сари як идеяи атои Гитлеру тиллои сураи нур. Вақте, ки полковник Райдер баргашта дар Берлин, онро гирифта бо худ сураи нур. Ғайр аз ин, ба он сопровождал полковник Сикоку Хондо, ишора доимии афсари калони робита дар шаҳри пойтахт.
  
  
  Гитлер хурсандӣ подарку, вале на буд любителем санъат. Ӯ у сураи нур худ толстому маршалу авиатсия Герману Герингу, ки бештар қадр дар зиндагии прекрасное.
  
  
  Тавре ки маълум аст, толстяк Герман буд хитрым ва жадным инсон. Ва эҳтиет. Дар оғози ҷанг ӯ уговорил ба швейтсария боиси иҷора ба ӯ бехатар дар бонк Соҳаи Шарде ва Филса. Ин ҷо баронесса Ник прервала. — Аммо чӣ тавр Герингу идора ин корро? Швейцарцы чунин упрямые ва прямолинейные - чунин бетараф! Ман фикр намекунам, ки барои онҳо хуб аст, вақте ки онҳо шантажируют".
  
  
  Ник закурил боз як сигарету. — Разведчики мегӯянд, ки бале, — ки Геринг пешниҳод намуд, ки озод кардани панҷ ҳазор яҳудиен аз концлагерей, агар онҳо хоҳанд, бо онҳо ҳамкорӣ. Ва агар не, таҳдид ҳамаи нобуд. Шумо медонед, ки ӯ хуб справлялся бо ин. Пас, онҳо дар ҳамкорӣ ва
  
  
  арендовали ба ӯ бехатар. Ҳамаи делалось, албатта пинҳонӣ, ва ҳамаи буданд, хеле хушнуд. Герингу буд, ки дар он пинҳон худро истихроҷ ва швейцарцам приписали наҷот панҷ ҳазор яҳудиен".
  
  
  Ба он андоза, ки ҷанги затягивалась, Геринг собирал бештар истихроҷи. Ӯ истифода Макса Райдера, ки дар ҳамин ҳол табдил генералом СС, ки переправить худ ганҷе дар Швейцарию. Баъзан немца сопровождал Сикоку Хондо, ки дигар буд, полковники.
  
  
  Герман Геринг на посылал тиллои сураи нур дар Швейцарию то аввали баҳори соли 1945, вақте ки ӯ буд, аллакай боварӣ дорам, ки ҷанги проиграна. Ин буд охирин курьерское сафар Макса Райдера, ва ин вақт ба он дар ҳақиқат сопровождал Хондо. Ва он гоҳ немец ва японец қарор фиреб Геринга.
  
  
  "Райдер, бояд медонист, ки ин як имконияти охирин, — фаҳмонд Ник. "Геринг фармон ба ӯ мӯҳр бехатар ва номае ба ӯ фаронса калиди. Мутахассисон боварӣ доранд, ки Райдер выполнил фармон - ба андозае. Онҳо низ фикр мекунанд, ки ӯ ва Хондо поменяли калиди! Онҳо додаем, Герингу қалбакӣ аст, ва ҳамин чап ба худ. На доверяя ба якдигар, ки онҳо бори навбатӣ сломали калиди. Ҳар тамоили буридаи. Онҳо нақша воссоединиться баъд аз ҷанг ва якҷоя тақсим ганҷе Геринга. Ҳамаи рафт, як каме дигар. Хондо предстал дар назди суд ҳамчун намояндагони felon маҳкум — чунин ба назар мерасад, ба ӯ нравилось обезглавливать амрико сарбозон, — ва ӯ рӯй ба отделаться аз ин, ба мӯҳлати сӣ сол".
  
  
  — Рейдер монд ба озодии, — бо горечью гуфт баронесса. 'Лаънати!'
  
  
  — Вале на Хондо, — идома дод Ник. — Ва ин ҳама испортило Райдеру! То Хондо буд, дар зиндон, ӯ ҳеҷ коре ғайр аз интизор. Акнун зарурате нест, ки бештар интизор. Хондо отсидел 20 сол аст, худ баста ва ҳоло онро чоп. Дар ҳафтаи гузашта аз Токио ӯ рафт бевосита дар Женеву, тамоми мошин тронулась. На танҳо ОҲ, вале як хӯшаи тамоми мардум ждала, ки ин бандит хоҳад омад, то ки барои золотым тигром. Онро гирифта, бисер вақт, сабр, мардум ва пул, ки ба даст ба ин нуқтаи. Ин аст, ки чаро онҳо поручили AX иҷро охирини марҳилаи. Ҳоло ҳеҷ кас наметавонад, бигзор, ки ба чизе вайрон шудааст".
  
  
  Ник высунулся аз худ отсека ба затушить сигарету дар пепельнице. Дар атрофи онҳо буданд, танҳо садои бури, скрип ва стон борющейся маленькой монанд.
  
  
  Элспет замина Штадт повернулась ва посмотрела дар Ника. Вай поддержала дасти худ хурд, хуб очерченный хушӯъашон ва уставилась дар он. Дар маленькой каюте буд полутемно. Дар он назари пайдо аввал оид аҷиб гох.
  
  
  — Шумо гона куштани Макса Райдера, ҳамин тавр не? Ки онҳо ба нақша ту аз оғози. Ин аст, ки чаро онҳо фиристода касе аз AX. Ба ҳукумати шумо лозим аст, ки ин тигр, вале онҳо намехоҳанд,, ба, аз сабаби он буд, ки садои.Ҳеҷ кас ҳуқуқ надорад, ки ба саволҳо дар ҳар макон ва дар ҳар замон. Аз чизе ва онро, ҳамин тавр не?
  
  
  — Бештар ман ба шумо гуфтан наметавонам, — гуфт Ник. — Шумо дар бисер ҷиҳатҳо ҳақ ҳастед. Шумо ба мардум западным немцам, бояд пул аз ин хранилища. Индонезийцы мехоҳанд, бозгашт ба худ сураи нур. Мо бо омодагӣ ба онҳо ин созмон барои онҳо нақши калон, дӯсти қавӣ. Ва мезанам чун аз ин сиесй, оҳан, то он горячо. Мебинад, ки Худо, мо метавонем, ки истифода аз чунин имконият! Ғайр аз ин, Райдер ва Хондо — низомии преступники, ва ҳеҷ кас нахоҳад скучать бо ӯ ва е ғамхорӣ дар бораи онҳо. Ин аст, шояд сахт барои онҳо, балки онҳо сазовори бештар. Ник пожал плечами. "Хондо отрезал сари трейлер афсарон ва сарбозон — Райдер буд, СС. Тамоми назар танҳо.
  
  
  — Ту палач. Вай посмотрела дар Ника хоси, напряженным glance. Вай баланди зебо бадан ненадолго шевельнулось. Ник фаҳмид, ки вай взволнована. Ӯ медонист, ки баъзе аз занон меноманд, чунин сабаби зӯроварӣ. Ва е ба воситаи ҳикояҳо дар бораи зўриву.
  
  
  Ногаҳон ӯ кӯшиш мекунам, ки тағйири мавзӯъ. 'Ман палач, — гуфт ӯ. 'Ман агенти AX, дар ин ҷо ва ҳама чиз. ман доранд, иҷозат барои куштори - бо салоҳдиди худ. ман ин корро танҳо дар ҳолати зарурати ниҳоӣ".
  
  
  Он қадар душманон ба он. Чизе ки дар он назари вызывало ӯ изтироб мебахшад ва ҳамзамон.
  
  
  Ором, хеле ором баронесса гуфт: "Бирав, дар ин ҷо, Никки".
  
  
  
  
  
  Боби 10
  
  
  
  
  Буд, дур кўњ сарнишеб gulet дохил шудам дар бандар Женевы. Молан кончился ҳамон якбора мисли поднялся. Офтоб аст, боз осветило убывающие мавҷҳои. Дар набережной Монблана чашмаи дар гавани выстреливал дар ҳаво струей ширӣ пены тақрибан ба воситаи ҳафтод дақиқа. Дар падающем тумане виднелись бешумор радуги.
  
  
  Ник якчанд ҷомадон ва сабад бо обедом ва торопил бурд. Ӯ мехост, ба даст дур бо набережной ҳарчи зудтар . Ӯ гуфт, ки гумон мекунад, ки онҳо кашф шуд, вале онҳо метавонанд хатар.
  
  
  "Ман бояд назари худро ба шумо барои муддате ором, — гуфт ӯ, — лекин ҳеҷ чиз рӯй хоҳад дод". Ӯ гуфт, калимае, ки дар бораи амонат. Вақте ки онҳо свернули ба берун Гастон, фикрҳои ӯ буданд, банд нақшаи, ки оформился он вақт пеш аз он ки баронесса падидомада дар тигрицу, балки он буд, хеле дигар аз он, ки дар бораи он мегуфтанд.
  
  
  Тигрица аз ҷисм ва хун. Ва ӯ, ҳамчун эътироф Ник, вақте ки онҳо торопливо мчались оид ба оживленным кӯчаҳо, дар ҳақиқат буд, ненасытной.
  
  
  Ӯ гузошта, онро ба скамейке дар шаҳр боғи бо корзиной барои ланча наздик ба он. — Чизе, ки бо ту не рӯй, — бовар кунонд, ки ӯ ба вай. "Шумо бояд ба назар, то ҳол мунтазир аст, ки касе ба пикник. Ту раздражена, зеро ки ӯ опаздывает. Агар копам хоҳад кунҷкобу, ту разыграешь як драму. Ба ҳамон чизе хоҳад буд. Ту выглядишь низ прилично. Агар чизе аз таœти назорат — чӣ ж, аз они силоҳ ҳамеша хоҳад аз ту, зери подвязками". Он дидам, ки дар вай пойҳои зебо, хеле стройные дар серых брюках. — Ту боз носишь он бо худ, ҳамин тавр не?
  
  
  Вай сжала он дасти. — Бале, аммо ман умедворам, ки ба ман лозим нест, ки ба он истифода баред. Возвращайся ба ман баръакс, Никки.
  
  
  "Пас аз мулоқот хоҳад кард." Онҳо мондан, ва Ник харида дар киоске бастаи арахиса.
  
  
  Ӯ дастур дод, ки ин ба вай. 'Илтимос. Танҳо покорми голубей, он гоҳ интизорӣ хоҳад њамин долгим. Ӯ ба чап он яке ва рафта, бузург мағозаи. Ӯ смешался бо бурлящей бо тӯдаи ва рафта, ба воситаи флешдор дари. Ду бор ӯ менял таксӣ ва шаш маҳал рафта буд, пиеда. Вақте ки ӯ дорад, дохил старое, покосившееся бинои мазкур, ки дар он размещалось амонат , ӯ боварӣ карда шуд — то боварӣ дорам, ки чӣ гуна метавонад боварӣ агенти AX, — ки дар ӯ ҳеҷ кас следил. Ник тира аст, усмехнулся, спускаясь оид ба полутемной лестнице, ведущей дар таҳхона. Агар ӯ дарк кард, ин дуруст аст, ки онҳо карда буданд, то манфиатдор дар он дар лаҳзаи.
  
  
  Баъд аз панҷ дақиқа ӯ поговорил бо Хоуком дар Вашингтон. Кӯтоҳаш сафорат худ боссу дар бораи ҳар чизе, ки рух дод. Хоук гӯш, на перебивая ва шарҳнависиро.
  
  
  Вақте, ки Ник хатм, Хоук гуфт: "Акнун ту каме бештар увлекаешься розами, ҳамин тавр не? Вале мо ҳанӯз стреляли дар медведя. Ҳанӯз добрались.
  
  
  — Шумо каме аҷиб бо истифода аз худро метафору, ҷаноб, — усмехнулся Ник. — Аммо ман фаҳмидам, шумо чиро дар хотир доред. Ҳарчанд ки мо ҳанӯз подстрелили медведя, ман аллакай дар роҳ ба ин! Чизе, ки ман карда метавонам, ин подманить он ба худи ҳозир. Райдеру бояд ба амал хеле зуд. Ва дар ҳоле, ки ман мехоҳам, ки шумо кӯшиш ба маълумоти ҳарчи бештар дар бораи графине де Ланкуок. Ланкуок, дуруст аст. Вай зиндагӣ мекунанд, ки дар Париж аст,. Пештар буд, хеле машҳури пианисткой.
  
  
  'Фавран.' Хоук прочистил гулӯ. — Чизи дигаре, ки ман бояд донист? Ое шумо даст баробари хуб бо баронессой замина Штадт?
  
  
  — Ман ба шумо нишон медиҳам, ки дар бораи он ба воситаи як дақиқа, — гуфт Ник. Ӯ мехост, ки назари худро ба ин қисми напоследок, зеро Хоук, эҳтимол хоҳад в ярости.
  
  
  Шумо отзываете ба заметки дар бонк, — гуфт худ ба сардори. "Уберите охранников шудааст, инчунин ҳамаи дигар афсарон хобгоҳи донишгоҳи тиббии русия ба ин парванда. Ман ба онҳо дигар лозим нест, ва онҳо, ки мехоҳам спугнули Райдера...
  
  
  Онҳо метавонанд ваҳширо ва ӯро маҷбур кунад, ки он чиро, ки ман мехоҳам. Ман бояд боварӣ ҳосил, ки ӯ дар берун ба як нур, ва ман лозим нест, ки касе буд, ин. Ба ман, ба ҳар ҳол, ин тамоман маъқул нест - он чизе, ки ӯ ба рафтори ором ва осуда ва танҳо ва интизор аст, ки агар ӯ як вақт. Ба ман ин тамоман маъқул нест. Ин хитрая парранда, ва ба назар мерасад, ки барои он маблағи баъзе аз ташкилоти. Бештар ӯ хоҳад буд, вақт, он сахттар хоҳад буд, ба он сайд. Ман, ки онро берун наоварад аз и ' л барои паноҳгоҳ. Акси ман ба он сайд.
  
  
  "Хмммм..." Хоук, чунин менамуд, сомневался дар ин. Ник дидам, ки чӣ тавр ба он нишастааст, ки бекор барои худ суфра. Лоғар ва лоғар, жующий худро дунеро сигару, ки то ва закуривает, он хитрый сола мағзи кор мисли компютери шумо.
  
  
  Хоук ҳанӯз сомневался. — Ту боварӣ дорам, ки мехоњї, ки ин корро мустақилона?
  
  
  'Бале. Ман боварӣ дорам, ки ин беҳтар аст. На забудь, ман як қисми калиди Хондо. Калиди бояд аз Райдера, акси он чизе добьется. Он бояд берун аз и ' л барои паноҳгоҳ дер е зуд. Тавре ки ман аллакай гуфтам, ман як каме нигарон аст, зеро он то ҳол амал мекунад. Вале ба ӯ лозим. Ва хеле ба зудӣ. Ман бозиҳои худро game. Бояд ман омад, ки дар он удочку. Акнун вақти он ба ҳама мегӯям. Хоуку, шояд ҳаргиз мисли он, ки ӯ ҳоло гуфтанд.
  
  
  — Ки ба ту имеешь дар хотир доред, ки таҳти наживкой? Овози Хоука буд сухим ва вопрошающим. Ник метавонад пешниҳод намояд, ки бо диққат гӯш.
  
  
  — Ман бо истифода аз шудаам, баронесса чӣ тавр приманку, — гуфт Ник. "Ман тарк он дар шаҳр боғи. Ман қариб боварӣ дорам, ки мо дар он ҷо биеянд, вале ман ба вай гуфта буд дар ин бора. Агар вай поймают, ва ман фикр мекунам, ки поймают, он меравад.
  
  
  Ӯ дароз нигоҳ ором. Бо рации Ник шунид, ки чӣ тавр Хоук прочистил гулӯ. Он модели сигара ин выдержит, фикр кардам Ник.
  
  
  Сипас: "шумо корт-бланш, N3. Албатта, шумо ин чизро медонӣ. Ник усмехнулся. Хоук гӯяд, он N3 танҳо, вақте ки ӯ буд, бозпас.
  
  
  Хоук идома дод: "Ман фикр мекунам, ки ин аз ҳад зиед хатарнок. Вай шпионка, предоставленная мо дӯстона державой. Дар баъзе ҷиҳат мо расонидани барои он масъул. Ман мехоҳам ин тасдиқ.
  
  
  — Ман буд, вақти туро мепурсанд, — ба нармӣ гуфт Ник. — Тавре шумо гуфтед, ҷаноб, ман як корт-бланш. Ман фикр мекунам, ин сработает".
  
  
  Вале, отдав онҳо ин духтаре, ба шумо ато кунад, ба онҳо силоҳ ба муқобили худ.
  
  
  Не, ҷаноб. Дар ҳар сурат, ман мебинам, ин дигар хел. Ман танҳо пайдо худам миенарав бо Райдером . Ман фикр намекунам, ки ӯ причинит духтаре дард — дар ҳар сурат не дарҳол.
  
  
  Хоук закашлялся.
  
  
  — Дар ҳоле, ки ӯ танҳо медонад, ки он нав шахсе? Думаешь, ӯ моро тарк намекунад вай зинда?
  
  
  — Не, — иқрор шуд Ник — ман ҳам ҳамин тавр фикр намекунам. Ман фикр мекунам, ӯ ният куштани он.
  
  
  — Ҳол он, ки хислатҳои инро гир, ту садоятро... — сар злиться Хоук. — То ин, он чӣ, — ваъда дод, ки ба Лақаби. — Ман ба чап он Райдеру — на камтар аз, ман ба ин умедворам бозгашт ба он зинда ва невредимой.
  
  
  — Ту бало боварӣ дар худ, бача!
  
  
  — На бештар аз муқаррарӣ, — гуфт Ник Картер. "Гӯш кунед, ҳамин тавр аст,, ҷаноб. Райдер мешавад, фикр дар бораи духтаре, то он даме меорад қисми дуюм аст калиди. Ӯ бояд барои ба даст овардани ин калид. Дар акси ҳамаи он нақшаҳои плюс бист сол интизор полетят ба чертям. Ва барои ба даст овардани ин калид, ӯ бояд мубориза бо ман. Ӯ медонад, ки агар ӯ обидит духтаре, ки ман меравам, бо ӯ парванда. Чизи дигаре, ки дар Райдера вақти кам - духтар ба ман гуфт, ки онҳо қариб тайер боз ҷалб намудани он ба суд барои низомиени ҷиноят. Ва швейцарские бонкҳо хранят ин амонатҳо абад. Ман намедонам, ки чӣ тавр ин кор аз рӯи қонун, аммо ман бовар дорам, ки дар кӯҳҳо замоне, ки онҳо метавонанд мусодира ҳар ки метавонад дар ин махфӣ. Рейдер низ аз он медонад. Ӯ қариб зажат обстоятельствами. Ман аз он имрӯз ягона даргоҳи умед! Ӯ бояд барои ба даст овардани ин калид аз ман ва барои ин ӯ бояд ба нишон мегирад. Агар ӯ ин хоҳад, ман убью он, ӯро мегирам аз як калиди, ва ту сможешь даст худ проклятого сураи нур ва фиристодани он Сукарно, ва мо ба бозӣ дар доброго, щедрого амрико амакам подш буданд. Ман фикр намекунам, ки мо чизе получим ба ин, вале ин ман он.
  
  
  "Ман хурсандам, ки шумо медонед, дар бораи ин бора, N3.' Овози Хоука звучал хеле хунук аст. "Ва ман мехоҳам ба такрор он чиро, ки ба шумо гуфта буд, дар худ охир инструкциях: Госдепартамент мехоҳад, ки аввалин дидани ин сураи нур. Пас, агар шумо рӯй заполучить он — ман дар назар дорам, на танҳо вытащив он аз хранилища — дар хотир доред, ки department онро мебинад аввалин".
  
  
  — Фахмидам, — гуфт Ник. — Ман медонам, ки дар ин асл як чизи калонтар аз шумо ба ман мегӯед, ҷаноб. Ва ман ин устраивает - камтар ман медонам, он камтар ман мегӯям, ое вазъият муташанниҷ мегардад. Ман калон ҳаводор цианида.
  
  
  Ник хеч гох суханони хуб дар бораи онҳое, хурдсол смертоносных капсулањо, ки ба пӯшидани худ баъзе шпионы AX. Ӯ буд, низ итминон ба худ силах, ба фикр хоҳад шуд.
  
  
  Овози Хоука акнун звучал хеле сухо. - "Ман шодам, шунидан, ки шумо метавонед бештар ба он мувофиқанд, ки чӣ тавр мо дар ин ҷо ведем парванда, N3. Ман ҳамчунин боварӣ дорам, ки Президенти хоҳад хеле хушҳол ин. Ва агар шумо аз ин мегардад, каме осонтар... танҳо се одам, ки донист, чаро мо дар ҳақиқат бояд ин тигр. Ман, ки котиби давлатии президенти Иелоти муттаҳидаи амрико. Чизи дигаре,?'
  
  
  'Ҳа ҷаноб. Ба ман лозим аст, ки тағйир. Дарҳол ҳозир. Яке аз "ягуаров" назар ба ман бештар мувофиқ аст.
  
  
  'Хорошио. Танҳо аз ӯ хоҳиш кунед, ки дар амонат. Ман дам ба онҳо розигии худро баъдтар. Ин ҳама?'
  
  
  'Ин ҳама. Ман бояд равам. Агар ман дар lucky, ва ман привлечу чанд нест-магасе худ капелькой асал, ки — кист,, ман боварӣ дорам, ки разберусь бо ин парванда барои чанд соат. Лутфан, дар хотир доред, ки ман бартарӣ ба ҳеҷ кас дигар вмешивался. Агар ман позову ба кӯмаки! Ман бояд ин корро ба худ".
  
  
  'Фаҳмидам. Барори кор, бача. Ва... Ник...
  
  
  'Ҷаноб?'
  
  
  'Эҳтиет шав.'
  
  
  'Албатта. Хуб рӯз, ҷаноб.'
  
  
  Ник договорился бо дежурными оид ба амонат , ки дар давоми як соат ӯ доставят "ягуар" дар стоянку hotel "Эксельсиор". Автомобилҳои AX буданд, асосан нав, балки бо онҳо обращались, то ки онҳо назар пир ва запущенными. Хаста шуданд, ки махсус барои истеҳсол ОҲ буданд пуленепробиваемыми, ки чӣ тавр ва тирезаҳо, ва махсусан сконструированный кузов. ОҲ нест, махсусан додаед, фарогири техникӣ ухищрениями, вале мошинҳо дошт, муқаррарӣ радарную ва радиоустановки, ки буд, бевосита подключена ба шабакаи аврупоӣ. AX буд, вобаста ба ин.
  
  
  Ник ором присвистнул, выходя аз амонат ва направляясь дар боғи шаҳрӣ. Ӯ умедвор буд, ки баронесса он интизор аст. Ӯ боварӣ карда шуд, ки барои онҳо следили аз гавани. Ӯ, ба ҳар ҳол, ин ва интизор. Ӯ гуфт: духтаре баръакс аст, вале Лақаби боварӣ карда шуд, ки дидам марде, ки следовал барои онҳо. Невысокий толстяк дар кожаной ветровке ва кулоҳ бо широкими вмятинами.
  
  
  То ба зинаи зебо. Выходя дар кул, Ник дар ҳақиқат умедвор буд халос одамон Райдера. Ин внезапная тўфон, шояд ҳам не смутила мехоҳам ба онҳо. Онҳо ният боз чинанд, то Ника ва бурд. Онҳо оставался танҳо як савол: ба куҷо делись Ник ва духтар. Дар Макса Райдера, аз афташ, буд, ки бисере аз одамон; он мебуд, следил барои ҳар як стоянкой, ки находилась дар ҳудуди дастрасии онҳо.
  
  
  Бо мурури наздик ба маҳалли, ки дар он бояд буд интизор баронесса, Ник ускорил қадами. Ба назар мерасид, ки ӯ торопится ва нигарон. Агар ӯ мехост фиреб Райдера, ӯ маҷбур дод дур хуб мавзӯҳои порае аз тарафи — агар он умуман то он фиреб аст,.
  
  
  Ник Картер добрался то он ҷойҳои, ки ба чап баронесса. Ӯ нахмурил қуллаи мебошанд. Не баронессы. Кори оли. Маънои онро дорад, вай назди онҳо буд. Ӯ боварӣ карда шуд, ки онҳо буданд, хеле умелыми ва искусными. Дар он нест, мебуд, ки имконияти баланд бардоштани садои ва дар ҳақиқат, маҳз худро истифода стрелковое силоҳ. Ник дароз беспокоился дар ин бора. Агар баронесса сопротивлялась, кричала е ба таври дигар привлекала диққати политсия, ки ба он сайд мебуд, ноком. Он гоҳ ҳамаи рафт мебуд, сахт хато. Одамон Райдера испугались мебуд ва убежали. Баронесса шояд отправилась мебуд, дар зиндон аст. Ва Ник ва Райдер ба ҳар ҳол мехоҳам зашли тани.
  
  
  Инак, бо ҳисси қаноатмандии амиқ Ник аҳволи бозгашт ва берун дар назди бонк, ки дар он буд, ки дар саросари баронесса. Ӯ вонамуд намефаҳмад, нахмурился, нервно потер хушӯъашон ва огляделся бо выражением зиеди худ даҳшат дар рӯи. Ӯ закурил сигарету кард, ки чанд асаб затяжек, пас выбросил вай. Ӯ медонист, ки онҳо доранд ҷосусӣ. Ӯ медонист, ки. Вале ӯ аз он ҳис кардам. N3 қариб ҳеҷ гоҳ ошибался дар ин. Вақте, ки барои ӯ подглядывали, ӯ щекотало бозгашт. Ва ҳоло ӯ дар ин чуствовал.
  
  
  Ник Картер подождал даҳ дақиқа. Ӯ бо trepidation назар афканда, то ба ҳар проходящую гузашта зан. Ӯ мунтазири баронесса ва сахт проклянет вай, вақте ки ӯ аз сафар баргардад. Вақт аз вақт ӯ раздраженно пинал худро ҷомадон.
  
  
  Дар охир, вақте ки ӯ убедился, ки он кас, ки буд, тамошо дар он, фаҳмидам ин аст, ки ӯ ба дилам ва берун аз боғи. Ӯ рафта буд, ки чӣ тавр ба марде, сахт задумавшийся.
  
  
  Ӯ рафт ба маркази шаҳр. Понздаҳ дақиқа баъд аз он зарегистрировался дар меҳмонхонаи "Эксельсиор", пардохт пеш ва рад имконият посыльному зимма ҷомадон.
  
  
  Бањрї буд старомодным. Этакая дарвозаи кушод қафас. Поднимаясь нардбон, Ник выглянул аз тиреза дид, ки чӣ тавр мард дар кулоҳ бо вмятиной дохил шудам, ки дар меҳмонхонаи ва чӣ ваҳй ба швейцару... Ник усмехнулся. Ӯ вписал номи худро дар гостиничный маҷаллаи крупными буквами. Николас Шуд. Акнун ҳама дар буд, омода барои Макса Райдера. Ӯ бояд кор навбатӣ рафти .
  
  
  Дар амонат пополнили он дар ҷомадон аз пӯст носорога. Ҳоло ки Ника буд нави либос ва дигар, беш аз смертоносные чиз. Ӯ бо душ ва бар соф либоси. Ӯ мунтазири. Он вызовут, ӯ буд, ба ин боварӣ дорам.
  
  
  То он брился, Ник ором напевал.
  
  
  Ӯ танҳо хатм худро ежедневную амалия йога, ки зазвонил телефон. Ник гирифта трубку ва гуфт:
  
  
  'Ҳа?'
  
  
  'Г-н Шуд? оқои. Николас Шуд? Ин буд, ки паст аст, бигирад, ки бозгарданд ва амир овоз. Овози, ки привык отдавать фармонҳо.
  
  
  Ник ухмыльнулся ва стряхнул пепел бо сигор. 'Бале. Ман Николас Шуд. Ва ин генерал Райдер? Ҳеҷ гоҳ дард мекунад, дуруст истифода титулы ва ранги, фикр кардам аз ӯ. Ҳатто бузургтарин интеллектуалӣ аз ин парранда ба ҳар ҳол лозим аст, ки каме сиропа ба польстить.
  
  
  Наступило дароз хомӯшии боиси, нарушаемое танҳо гудением дар хати. Сипас, овози гуфт: "Бале, ман генерал Макс Райдер. Е ман буд, вақте ки аз он ба онҳо. Ман льстит, ки шумо ба ед аз ман прежний чин, ҷаноб Уайт. Картерро ба ҳузур пазируфт.
  
  
  — Дар бораи он чизе, масхара гуфт Ник. — Мо барои шумо хеле хуб досье, генерал. Хеле хуб аст.
  
  
  — Ман ҳам ҳамин тавр фикр мекунам, ҷаноб Шуд. Вале биеед, ҳаракат дар. Ман звоню ба шумо на барои он, ки мубодилаи любезностями. Ман хеле краток - дар бораи, ва агар шумо баъзан предпринимали қадамҳои ба бидонед, ки аз куҷо ман звоню, шумо албатта назди муқаррарии телефони-туфанги.
  
  
  — Ман ҳам фикр кардам, — гуфт Ник. — Маънои онро надорад,, ман ҳеҷ корро. Ки шумо буд, ки бинависам, генерал? Чунон ки агар он медонист!
  
  
  — Ман хеле краток, ҷаноб. Картерро ба ҳузур пазируфт. Ман як духтар - баронесса замина Штадт. Шумо эҳтимол аксенти кардаанд?
  
  
  'Албатта, ҳа. Бо ман тараф буд неосторожно тарк вай як. Ман фикр мекардам, ки мо оторвались аз худ ба мардум дар ҳоле,. Ман ошибся.' Дар он голосе слышались нотки изтироб ва киноя дар ғазаб. — Нарасед он, генерал. Ман мехостам, ки бо ӯ чизе рӯй дод. Предупреждаю — ман возлагаю ба шумо шахсии худ масъулият барои вай бехатарӣ!
  
  
  — Рейдер зарычал. — "Ман интизори мулоқот бо шумо бод,, Шуд. Ба таври ҷиддӣ. Ман бисер шунидам, ки дар бораи шумо аст,, вале бештари аз ин ман боварӣ дорам ложью е принадлежностью ба рўи ривоят, ки шумо ба назар мерасад, меноманд. Аммо он, ки онҳо мегӯянд, дар бораи твоей наглости, ба назар мерасад, дуруст. Шумо, ман гарон ҷаноб, комилан ноил гашта наметавонад дахолат ба ман парванда. Хусусан, агар шумо ғамхорӣ баронессе.
  
  
  — Дар бораи, аммо, ки ман ҳатман ин корро, генерал. Ман чуқур дар бораи ғамхорӣ баронессе. Аз ин рӯ, ман ба шумо предупреждаю. На допускайте, то ки бо он чизе рӯй дод, ки ое вай нарасонд. Ба ғайр аз ин, ин ҳам лозим нест. Ман гумон дорам, ки мо, шояд метавонем гузаронидани бизнес мо, ва ба ҳеҷ кас попадет дар беду".
  
  
  Боз ором. Ник ухмыльнулся дар трубку. Ӯ испортил аллакай сформированные Максом Райдером фикрҳои ва барои ин пидараса ҳамаи ин душвортар аст.
  
  
  Сипас: "Маънои онро надорад, ки шумо омода ба ҳамкорӣ? Харида бурд, дар ҳоле, ки ман мехоҳам? Райдер хуб гуфта будам, ки бо забони англисӣ бо осон немецким таваҷҷӯҳ.
  
  
  — Ин вобаста аст аз многого, — гуфт Ник. — Ман дӯст торговаться бо чунин фигурой, чунон ки ту, — ман зудтар убью ту дасти луч дасти. Аммо ман як чизе ҳаст, ки... Ва агар зарурати гуфтушунид, ман ин корро. Ва ман, ба назар мерасад, содир глупую хато. Шумо маро сайд, генерал. Ман мехоҳам, ки бозгашт ба ин бурд.
  
  
  Райдер дарида берун хандидан. — Ҳадди ақал ту честен. Ман комилан ба худ тасаввур, ки шумо мехоҳам, ки маро бикушӣ. Ман позабочусь дар бораи он ки аз ту буд, имконият. Тавре ба мо мубодилаи - шояд, ки мо метавонем рафтан ба парванда. Вале ман предупреждаю ту, Шуд. Ман хеле предупреждаю шумо - нест шутите!
  
  
  Овози Ника звучал каме подавленно. — Чунон ки ба шумо гуфтанд, ки генерал, ман дар ҳақиқат, қодир ба зиеде доранд, ки имконияти. Ин ба ман маъқул нест умирать аз чунин ублюдка, ҳамчун ту. Аммо агар зарур аст, пас зарур аст, — ки ба ту предлагаешь?
  
  
  — Ман як асосҳои имон, ки шумо як қисми аст калиди полковника Хондо, — гуфт Райдер. 'Ман мехоҳам, ки шумо онро ба ман отдали. Ба ивази ман верну ту бурд. Целой ва невредимой.'
  
  
  — Ин нокифоя аст, — гуфт Ник. — Ман низ бояд ба чизе выжать аз ин парванда, дар акси ҳол исми ман чизе дигаре нахоҳад. То кунун ман асосан screwed то, ва ман сар ба фикр дар бораи худ шкуре. Ман тарк шумо ба сураи нур — гарчанде, ки дар андешаи ман боссу ин кадар ҳаргиз мисли — вале ба ман лозим аст, ки чизи дигаре, ки махфӣ. Тамоми истихроҷи Геринга. Агар ман получу ин, мумкин аст, ба ман не расстреляют. Чӣ мегӯед, генерал? Ман даст бурд ва маълумоте, ки дар сейф. Ту получишь сураи нур ва хуб зацепку.
  
  
  Райдер, то даме нигоҳ ором, ки Ник оғоз опасаться, ки ӯ бозӣ низ дағалона. Ӯ то ба ҳол умед кунонанд, ки инсон дар он аст, ки шумо комилан честную бозӣ. Ҳадди ақал, на бо телефон. Балки Ник умедвор буд, ки қодир ба даст Рейдера каме ҳам каме фикр, ки то он дошло, ки имконият доранд, ки Ник шумо честную бозӣ.
  
  
  Мазкур аз заифии он муқаррароти буд осонӣ, ки бо он онҳо завладели духтар. Ник медонист ва ин тарсидам ин. Бо вуҷуди ин, то Рейдера, чунин ба назар мерасад, то ҳол дошло. Ба назар мерасид, ки ӯ фурӯ бурда шавад, он факт, ки Ник содир глупую хато.
  
  
  Дар охир Рейдер чизе гуфт. — Мо аллакай кофӣ сӯҳбат баъзе бештар рафт телефон, — кӯтоҳ гуфт ӯ. ', Хеле зиед аст. Ба мо танҳо лозим аст, ки гап дар бораи он ки танҳо бошад, Шуд. Пас возвращайся дар виллу Лимбо ва жди он ҷо. Ин ҳама. Танҳо интизор шудан ман. Ман свяжусь бо шумо хеле ба зудӣ. Ва дар хотир - нест, ҳилаҳо! Е ту дигар бубинӣ баронесса замина Штадт зинда.
  
  
  — Ту, — меҳрубонона гуфт Ник, — ҳеҷ гоҳ заполучишь порчаи аст калиди Хондо. Ва дар бораи худ дигар друге - чӣ рӯй дод бо он бадани? Дар политсия дар ин бора чизе мегӯянд.
  
  
  Макс Райдер аз нав оғоз хандон. Дар ин вақт, ки дар бораи чӣ аст дар ҳақиқат веселым. "Пулис чизе медонад дар бораи Хондо. Ва аз он ба баъд фармонбардори у бошӣ!
  
  
  — Хислатҳои инро гир, — гуфт, Ник — ман дар ҳақиқат оғоз слабеть!
  
  
  — Полковник, ки дар дасти ман, — идома дод Райдер, — ва ман разберусь бо ӯ дар як вақт. Вале ба зудӣ гап дар бораи Хондо — ин аллакай надорад.
  
  
  — Хуб, — розӣ шуд, ки Ник. 'Ман мефаҳмам. Бе нисфи ин калиди он бесполезен. Ман предвижу могилу дар волнах барои полковника, ҳамин тавр не? Ӯ хурсандӣ афзуд: "боварӣ Ҳосил кунед, ки шумо кофӣ балласт, генерал. Мо ҳамин намехоҳем, ки ба ӯ зоҳир боз ва бадқасдона ба ҳамаи бисер форам аст, ҳамин тавр не?
  
  
  "Хондо — санади like азиз ва хоҳад даст оид ба заслугам", — прорычал Райдер. — Кофӣ — двигайся дар виллу ва жди он ҷо.
  
  
  — Хуб, — гуфт Ник. — Хӯрок дар автобус — ҳа, фикр мекунам, ман бояд мегӯянд, ки он бори дигар. Ман буд, кушт Османа".
  
  
  Ин як лаҳза гирифт, сипас Райдер усмехнулся.
  
  
  'Ин масъала. Ӯ низ буд, муҳим агенти. Танҳо ба воситаи,, вале ман дар ҳақиқат, дар оғоз имон он аст, ки онҳо мегӯянд, ки дар бораи ту, Шуд. Ман бояд хеле эҳтиет бо шумо.
  
  
  — Ман ҳам, — гуфт Ник Картер. — Салют, генерал. Мо ба шумо мебинед.
  
  
  'Aw revoir, картерро ба ҳузур пазируфт. Тавре гуфта мешавад, мо ҳатман боз шумо мебинед.
  
  
  
  
  
  Боби 11
  
  
  
  
  "Ягуар" интизори он буд, ки Ника дар парковке hotel "Эксельсиор". Калидҳои буданд, ба дохили. Зери ин обшарапанной краской ва нарочито потрепанными болҳои скрывался комилан нав мошин — XK-E. бо ҳадди суръати 220 км дар як соат. Ин мошинҳо буданд, ҳанӯз чунон нав аст, ки ҳатто дар Ника буд, ки ҳеҷ як чунин, ки бо он метавон мебуд потренироваться. Акнун, эҳсоси бузург мощь муҳаррики қавӣ, вай умедвор буд, ки ӯ ҳаргиз бояд ба давить газ. Танҳо касоне, chf ба роњ эњтиет бошед!
  
  
  Воќеан, он чизе, ки бо он ақидаи, ӯ буд, ки ба шумо лозим аст, ки аз чемодана, ва он гоҳ ба чап он дар "Эксельсиоре" барои нигаҳдошт. Минбаъд ӯ лозим ба сафар бо як багажом. Зуд ва осон аст,.
  
  
  Бақияи рӯз ӯ сарф назди худ. Ба ӯ лозим буд, ба амал тактически, зеро ки ӯ бовар надорад, ки Макс Райдер имкон медиҳад, ки ба ӯ пайравӣ он. Ин надошт мебуд, дар ягон нуқтаи. Райдер ва он одамон отправятся дар виллу чанде пас аз фаро расидани торикӣ — Ник карда наметавонистанд тасаввур карда, ба онҳо корҳое аз ин рӯз, — ва онҳо ният ефтани он ҷо Ника. Ва он мебуд нест. Ӯ становился нетерпеливым бо ҳар минутой. Акнун лозим буд ба таври ҷиддӣ барои чи ое ин масъала. Агар ӯ бояд кушт Райдера — ва ӯ қариб буд бовар дорам, — ӯ мехост, ки ин корро ҳарчи зудтар. Хондо на намояндагӣ мебуд, барои ӯ таҳдид. Агар танҳо Райдер гуфт, ҳақиқат ва Японец дар ҳақиқат буд, боз ба баъд фармонбардори у бошӣ. Ва агар Ник бошад заполучить калиди Рейдера, ба беҳтар. Агар ӯ не бошад, қодир ба он афтонда ва агар Рейдер хоҳад кард, то ҳамон ловок дар интихоби и ' л барои паноҳгоҳ, мисли худи Ник, AX бояд убраться бо ҷойи ҳодиса ва дипломаты займут он ҷои. Он танҳо мегирад, ки бисер вақт, ва он гоҳ ба он хоҳад достоянием љомеа. Иелоти муттаҳидаи амрико аз ин нест, мехоҳам. Ки мебуд, ҳеҷ рӯй бо ин золотым тигром, ки мебуд на ин соҳибӣ ба онҳо ин муҳим — а Ник тасаввурот надоштам, ки дар ҳақиқат рӯй — ӯ медонист, ки ҳукумат мехоҳад, ки дар бораи он фаҳмидам, ки тамоми боқимондаи ҷаҳон. Он табдил ефтааст, ба ӯ возеҳ аст, вақте ки ӯ ба ҳузур пазируфт дастурамали. Хоук ва department мехост, ки он ба решалось дуруст, дуруст ва дар ниҳон, ва ба чап ягон следов. Ник низ инро мехостам. Ӯ ненавидел неряшливость.
  
  
  Пеш аз тарк намудани меҳмонхона, ӯ проверил ва смазал Вильгельмину - 9мм. Люгер, лишенный ҳамаи второстепенных қисмҳои буд, ки дар ҳолати ниҳоят хуб. Чӣ тавр ва Пйер, rustic устроившийся дар ҷайбатон нигоҳ доред Ника. Хьюго, засунутый дар рукав буд вымыт бо собун об ва спиртом, ба шустани дур бо як нишонаҳои хун Османа. То он биронам, дар баробари, дар баробари кӯли дар самти Монтре ба обещанному хорошему обеду, Ник дар ҳайрат буд, ки плавает ое Осман ҳанӯз дар веревке дар лодочном анбор. Шояд ӯ аллакай утонул. Ин мебуд кард. Шояд, дар аввал чанд рӯз ба ҳеҷ кас аниқ ба поен бирав, дар ин эллинг, ва танҳо Миньон Франшетт ва Макс Райдер медонистанд, ки дар бораи марги Османа. Душвор аст, гуфтан, ки аз ду фарзанд ин заботило камтар.
  
  
  Лақаби аъло пообедал дар маленькой меҳмонхона, ҳамагӣ дар ду шагах аз қадимтарин Шильонского қалъа. Баъзе вақт ӯ фикр мрачном стихотворении Байрона, пас выбросил онро аз сар. Пас мухтасар извержения Молана рӯз ҳам шуда буд, хеле зебо ва Ник мехостам, ки ба онҳо баҳра. Ӯ дод хурд глоток худ шароб Clos Vougeot ва ҳадди растянул вақти истироҳат. Ӯ фикр кардам, ки дар бораи баронессе.
  
  
  Ӯ буд, ба иқрор шуд, ки ӯ повлияла дар он бештар аз ҳар зан. Ва на аз барои он буйного нрава, на аз барои зебоӣ ва на аз загадочности. Ҳатто он несчастливая ҳает, ки то ҳол буд, ки сабаби ин эҳсосоти ба он. Дар умқи дилам Ник Картер буд, пас дар ҳақиқат сердечным инсон. Ӯ медонист, ки фарқияти байни чувствительностью ва сентиментальностью. Ҷаҳон буд навозной тонна, дар он халқҳо ва алоҳидаи одамон вели ожесточенную мубориза барои мављудияти. Аз поражений дар Ника гузошта кам слез.
  
  
  Бо мутлақ честностью, ки дар ӯ буд, қодир ба танҳоӣ, Ник дар ҳайрат буд, ки влюблен, ки ое ӯ дар баронесса. Абсурд! Шпионы AX на влюблялись. Ин нежность ва оташи буданд, барои оддӣ инсон. Ӯ буд, на чунин. Барои ҷосусӣ афтод мешуд на аз дигар, ба монанди катастрофой.
  
  
  Бо вуҷуди ин, Ник Картер дар ҳоле нишаста дар задумчивости барои худ моддаи Офтоб аллакай к, вақте ки ӯ направился ба вилле.
  
  
  Буд ва estp ҷониби ветреная шаб. Моҳ скрылась барои паст нависшими облаками. Бо офтоб ба поен расид ва тӯйи обу ҳаво. Дар усиливающемся ветре Ник эҳсос тар бӯи навбатии бури. Ин буд, нест, дар ҳақиқат бад, фикр кардам аз ӯ. Estp ҷониби шаб, подходящая барои тира корҳои.
  
  
  Ӯ буд, ки ҷое ки дар нимаи Женевы. Буд, кам намудани на он қадар чароғҳо. Ӯ буд, ки дар ин ҷо номаълум ва чанд маротиба заблудился, пеш аз пайдо чароғҳои дурахшон маленькой ярмарочной майдоне, ки ӯ аллакай дида, ки шаби гузашта. Ӯ истифода бурда, онҳоро ҳамчун мавзӯи меҳвари буд, ва дар поени кор пайдо тарҳи чаҳорчӯбаи танг роҳ, ки вела ба оби кӯл ва выходила рост назди ҷазираи ва виллой. Ӯ ба чап "ягуар" дар охири намуд таҳти рощей серебристых берез. Аен аст,, ин буд, ба ҷои, ки дар он мулоқот влюбленные, вале, хушбахтона, имрӯз он калима. Он чӣ ваҳй ба соҳили кӯл. Баръакс он буд ҷазира бо виллой. Нури бил аз ҳамаи тирезаҳо.
  
  
  Ник задумался, вақте дид, ки тамоми ин нур. Миньон, ки сопротивлялся dark ва одиночеству? Миньон, агар касе метавонад, ҳизби мавзӯъ реша бо касе аз дӯстони вай? Ник нахмурился. Ин дод мебуд, чи хеле сахттар.
  
  
  Ӯ прислушался даст ба оҳанги бартобад мебароянд дар маленькой намоиш, сипас пожал плечами ва оғоз ба назар. Баъзан аз он истифода кунед нозук дурахш. Ӯ фикр мекард, ки Рейдер ва онро мардум аллакай ба ҷазираи.
  
  
  Ӯ гирифта, дар панҷ дақиқа, барои ефтани чизе, ки он барои, — рыбацкую лодку, пришвартованную ба маленькому гнилому причалу. То он даме ором воровал лодку, ӯ мушоҳида кардам, ки имшаб дар кӯли буд, боз чанд лодок. Онҳо сафед, сурх ва сабз чароғҳои рассеялись оид ба темной рӯи об, ки гӯе ночизи сверкающие сангҳои. Дар наздикии ҷазираи онҳо буд. Собит кардааст, ки аксари онҳо плыли ба соҳили, зеро ки боди нигоҳ усиливаться. Минбаъд соҳили задааст Ник метавонист дидан светящиеся прожекторы он, ки чунин менамуд бузург эллингом клуби. Аксари лодок направились дар ин самт. Бо назардошти ба мадади весла ва номӯътадили дар кул, Ник фикр кардам, ки Райдер ва он одамон шояд уйдут аз он ҷо. Агар танҳо ба ташкилоти Райдера, ки бештар ва бештар впечатляла Ника, низ буд, ки оснащена моторными лодками. Вале ӯ ба ҳар ҳол дар ин сомневался. Ӯ ҳамчунин сомневался, ки Рейдер приедет дар виллу шахсан. Ӯ буд, низ хитер барои ин.
  
  
  Ник обогнул ҷазира ба роҳ то ба он тарафи кӯл. Хушбахтона, уключины буданд, хуб смазаны равған, ва ӯ издавал хеле кам садои. Дақиқа панҷ ӯ покачивался назди соҳил. Ӯ нигариста, ҷазира ва прислушался. Вақте покачивалась ба суст вздымающихся волнах, ки боди гонял кӯл буданд. Ин буд, переменчивый шамол. Барои ҳар як дақиқа аз он менял самти, ва вақте ки ӯ выбрался бо ҷазира, Ник шунид тихую мусиқӣ. Миньон Франшетт радио гӯш карда шуд тамом нест?
  
  
  Ӯ ҷамъбаст лодку ба грязному соҳили ва алоќаи он. Дар понздаҳ метр начинались скалы. Дар охир, бо фонариком, Ник пайдо неровную проторенную тропинку, ки боиси боло. Баъд аз панҷ дақиқа ӯ аллакай шуда буд, миени дарахтон ба виллой ва назар афканда, то дар равшан освещенные анљоми ошхона windows.
  
  
  Хона излучал баҳр нур. Тавре ки аз боло то поен. Агар ин ҳақиқат буд Миньон, пас аз он вела ожесточенную ҷанг бо штормом ва шаб. Вилла буд, монанд ба мавзӯи меҳвари буд, дар шаб. Акнун Ник метавонист равшан шунидан радио. Звучал вальс Штрауса.
  
  
  Ӯ мунтазири. Вазъи ӯ нравилась ҳама камтар ва камтар. Отсутствовала хеле муҳим банди. Барои намо на двигались он ки онхо худ наметавонанд. Ва ба воситаи кушода windows ӯ метавонист разглядеть Миньон.
  
  
  Дар вилле Лимбо чизе двигалось. Танҳо буданд, чароғҳои дурахшон ва мусиқӣ.
  
  
  Дар Ника боз появилось ин предостерегающее ҳисси. Он пӯст оғози жечь. Ӯ гӯе looked дар шумную, равшан освещенную гробницу. Буд, хеле кам ҳаракат.
  
  
  Ва ҳол он ки ӯ то абад истода зери ин дарахтон. Ҳанӯз дар сояи он повернул, ба тарафи чап гашт ва присел тақрибан гавана. Ӯ крался ба кор бурд, чӣ тавр ба ҷангал полоз, ба кор бурд, чӣ тавр ба тигр. Ӯ подходил ба ҳар дорожке, ведущей ба вилле, украдкой ва раисҷумҳури гузаронида. Ҳеҷ чунин. Не заметки. Он кас интизор. Ҷазира ва вилла буданд безлюдны, сарфи назар аз садои радио ва нур ҳамаи ин лампаҳои. Ва ин чунин менамуд, ки бештар угрожающим аз сояи ва тишина.
  
  
  Ник обошел тамоми виллу ва рафта, он ҷо, аз куҷо оғоз. Он фуруд омад, ки ба тафтиш "люгер" барои поясом, инчунин Пьера ва Хьюго. Сипас, ӯ давида ба кухонной дари гавана. Акнун вай ба зудӣ ҳар мефаҳмӣ,.
  
  
  Ҳеҷ чунин. Ник распахнул откидную дари ва проскользнул дар бештари мос. Ӯ якбора қатъ, ӯ чашмони буданд прикованы ба он, ки лежало дар маркази кухонного ҷинс. Дар Ника Картера хеста, касе дар гулӯ. Ин буд яке аз чанд ҳолатҳои, ки дар он ҳает, вақте ки ӯ ҳис жалость. Ӯ буд, чунин шавковар, обыкновенной ва невинной духтар!
  
  
  Миньон Франшетт вафот вазнин марги. Вай боролась ва боролась барои он ки ба нигоҳ доштани ҳает, ки то любила. Вай лежала, чӣ тавр ба тряпичная кукла, посреди блестящего кафельного ҷинс, раскинув зебо plump ножки ва пушистые сарукордошта ба ҳар ҳол сжимали нохунҳо.
  
  
  Вай разбитые чашмони сверкающие белизной, сахт бар дар, чун биное.
  
  
  Ник чӣ ваҳй ба девори худ дур аз хона, пас аз боздошт ва прислушался. Радио буд, дар ҷое, ки дар дохили хона. Эҳтимол, дар кабинет графини. Ба Он хотир, чун дидам он ҷо телефункен, ки прочесывал виллу.
  
  
  Ӯ поспешил тавассути мос ва хеста ба зону наздик мертвой духтар. Буд, ягон шубҳа нест. Ӯ буд, мертва. Он чашм, ки касе чунин гарм, торик ва пурра ба шаҳват, акнун имкон остекленевшие чашмони мертвого олами ҳайвонот. Ник боз эҳсос жалость... ва хашми. Чаро? Ва ба касе? Ӯ боварӣ карда шуд, ки Миньон надорад, муносибат ба Максу Рейдеру. Осман буд нанят Рейдером, ва Осман мурда буд ва плавал дар маленьком эллинге.
  
  
  Ки боз кардааст, дар ҷазираи шуд? Е ҳанӯз ҳам буд?
  
  
  Ник шунид, вале на дар вақти. Ҳатто он ки ин як кори бузург отзывчивость дар ин ҷо буд, неуместна.
  
  
  Чизе, ки ӯ шунид, буд, хомӯш скрипом открывающейся кухонной дари.
  
  
  Чизе фасли сармо вонзилось ӯ дар гардан.
  
  
  Сикоку Хондо гуфт: "бархоста, сарҳои дасти, лутфан. Картерро ба ҳузур пазируфт.
  
  
  
  
  
  Боби 12
  
  
  
  
  Ник Картер, агенти N3 ОҲ, мефаҳмидам, ки ӯ наздик аст марг. Вай танҳо вздохом — щелчком ангушти оид ба спусковому крючку — аз абадият. Акнун ӯ буд, ки фазо барои ҳуҷраи ба ба тамоми, ва ӯ метавонист фарз ҳеҷ ягонаи хато. Сикоку Хондо навъе обманул ба ҳамаи онҳо. Нику Картеру буд, фурӯ ин горькую њабњо, ва акнун ӯ бояд буд, кӯшиш ба ефтани роҳи берун. Заставь мағзи шумо, кор тезтар Киллмастер !
  
  
  Ӯ ҳанӯз ҳам буд, ки қисми он аст калиди. Ягона дороии худ, ки ӯ буд, дар дасти.
  
  
  Ник баланд боло дасти обернулся. Хеле оҳиста.
  
  
  Хондо дод қадам пеш. Пистолет дар дасташ буд, устувор равона карда Нику дар сандуқе, ҳарчанд маленькому Япончику буд, такя курсї барои дастгирии. Он назар ҳамчун spook он, ки утонул ва акнун аз мурдагон эҳе шуд, то ки аст, водоратон атрофи барои смертных. Дар бораи он буд, ки на бачаҳо ва на галстука, ҷомаашро, висела кусками дар атрофи бадан ва дар фишанги ифлос аз лой. Ӯ низ дар пӯшидани пойафзоли. Он вақте, ки он тозаву озода выглаженные орад, ки ҳоло буданд, смятыми ва буд ва ифлос.
  
  
  Ник, бо ноумедӣ кӯшиши ғолиб вақт ифтитоҳи мураккаб нахустин рафти. Сокини Шарқ фавран овладел мебуд, он страхом, ки фоидае аз онҳо. Агар ӯ каме разозлил, ин метавонист смутить марди каме ҷопон ба рӯ. Японцы ҳеҷ гоҳ медонист, ки чӣ гуна вокуниш ба чунин чиз.
  
  
  — Ту выглядишь чунин облажавшимся, — гуфт Ник. Ӯ дод невозмутимое шахс ва дар назар Хондо. "Ту гирифта ба он лаззат аз дӯсти худ Райдера?"
  
  
  Хондо дод, то дар он назари нафрат. Он обезьянье шахсе назар мисли зард пергамент, аз ҳад зиед аст натянутый дар череп. Ӯ буд, ки курсиҳои пеши дандон.
  
  
  — Ман медонам, ки ту вооружен, Шуд, — оҳиста гуфт Хондо, скривив лабони аз дард. Ӯ оҳиста-оҳиста опустился дар раисикунанда, ки опирался. Пистолет на вибрировал ягон сония ва устувор монд направленным дар шиками Ника.
  
  
  — Ман медонам, ки ту вооружен, — повторил Хондо. — Пас, ман кӯшиш ба шумо обыскивать. Ба ту ман низ дар подберусь - ман нест, ман ба ту имконияти проделать бо ман худро ифлос суратхои қотилони ОҲ. Вале каме ночизи — агар ту танҳо каме ночизи опустишь дасти — ман туро акнун ҳамин ударю оид ба самому больному маҳалли!
  
  
  Дар як лаҳза пистолет ба нармӣ сместился ва нацелился дар гениталии Ника. — Ман тир дар он Шуд. Ман покалечу ту, чун ту покалечил ман. Ман іис мучительную дард ва то кунун іис. Ман бо хурсандӣ каме нақл вай бо шумо". Ногаҳон Хондо застонал ва чуқур наклонился. Вале ӯ отводил ҳеҷ чашм, на аз таппончаи Ника.
  
  
  Ник бераҳмона усмехнулся маленькому Япончику. — Ту ин заслужил, — гуфт ӯ бе малейших угрызений виҷдон. — Ту буд, рафта ба кор гадкое аз спящей духтар. Ту гирифта аст, ки маҳз заслужил, ифлос хурд ублюдок!
  
  
  Ӯ бозид калон ва медонист ин аст. Ӯ поспорил, ки Хондо на убьет онро фавран. Ки ӯ то наметавонад имконияти куштани он. Ва ӯ кӯшиш мекунам, боз ҳам бештар рассердить Хондо ва разозлить он.
  
  
  Зард чангол Хондо дар як лаҳза напрягся дар спусковом крючке ва сипас аз нав осуда аст. Сарфи назар аз дард, ки ӯ, аз афташ, баргашта, ба ӯ муяссар гардид, ҳатто боиси табассум дар рӯи.
  
  
  — Ту хеле шуҷоъ, картерро ба ҳузур пазируфт. Е девона. Ман намедонам, кадоме аз ин ду амал ба шумо. Мумкин аст, шумо ба ҳар ҳол фикр мекунї, ва дар ин ҷо ту шаҳид?
  
  
  Ник Картер истода, баланд подняв дасти бар сари ӯ. Он дасти ничуть на дрожали. Ягон муқаррарӣ нафар ҳоло мехоҳам оғоз уставать ва ӯ начинали мебуд дрожать дасти. Ник медонистам, ки метавонад истода, дар ин позе соатҳои. Метавонист доред, вале на буд.
  
  
  Ӯ гуфт: "Ман бовар дорам, ки ба андозае контролирую вазъият, ҳа. Шумо мехоҳед, ки ба чизе, ки аз они ман. Бе он ки шумо ҳеҷ чиз, Хондо. Шумо комилан растеряны, больны, сломлены ва дар перспективаи. Ман фикр намекунам, ки шумо мехоҳам, ки барои худ шиносномаи бодиққат проверяли - онҳо ба шиносномаи корманди собиқ ҳабс шартномаи ҳатто дар кишвари шумо. Ҳарбӣ преступникам маҳз дод. Макс Райдер бештар метавонад ба шумо истифода. Ман ҳамин тавр мефаҳмам, ту медонӣ, ки ӯ нақша дорад, ки туро кушт? Худи ӯ гуфт: ман ин аст.
  
  
  Хурд глазки Хондо заблестели. 'Ман инро медонам. Генерал пруссак ва каме тупица. Вале ман буд, хеле мягок бо ӯ — ин ба ман муяссар гардид, ки сбежать аз он темницы.
  
  
  Ник вонамуд восхищается онҳо. Ӯ гирифта ғамхорӣ дар бораи он, ки онро хеле намоен. Акнун ӯ боварӣ карда шуд, ки Хондо намедонад, ки имрӯз дар шаб ба виллу саф одамон Райдера. Дар кои-пас веки Ник буд, дур поен бо насыпи дар канаву. Бо странной иронии судьбы душманони ӯ метавонад шахсе, ки ба захира ӯ. Вале љайритиїорати осон набуд маҷбур Хондо сухан. Япончик аллакай ба як пои дар қабр, ва ӯ ба ҳар ҳол, касе аз он ӯ ба худ.
  
  
  Ник кӯшиш увлечь он. "Ман намедонам, ки чӣ тавр ба шумо идора ба сбежать, — гуфт ӯ. "Райдер ба ман гуфт, ки хуб охранял ту".
  
  
  Хондо нишон худро десны, горько смеясь. "Мо, шарқии мардум, махсус назар ба чи — мо обращаем таваҷҷӯҳ ба очевидное. Очевидная он чизе, ки шумо, сокинони Ғарб, ҳамеша упускаете аз хотир. Аз ман подземелья выходил сола воздуховод, ки мавриди истифода қарор дода шуд, ки дар гузашта, вақте ки дар чоҳ буд, амиқтар ва об буд, на чунин баланд аст, ҳоло. Акнун об боло ва поени ин қубурҳои зери об аст. Ин идиоты ва фикр метавонад, ки хурд человечек бошад пролезть дар тарҳи чаҳорчӯбаи танг трубку. Ва мумкин аст, ки ӯҳдадориро боздорад нафас ва плыть. Ман ин корро. Ман сбежал. Ман фикр кардам, ки ту хоҳӣ, дар ин ҷо, зеро ки Рейдер выследил бурд. Ӯ медонад, ки дар бораи ин вилле — аллакай чандин сол аст, медонад, ки духтари аз вақт ба вақт приезжает ин ҷо. Ӯ як бача, ки хоҳад присматривать, барои он.
  
  
  Гарм чун shaver мағзи Ника собрался ва ба хотир суханони: чоҳ - темница - воздуховод. Макс Райдер буд, ки ба пинҳон дар баъзе замке! Аммо ин сахт облегчило он. Дар ин гӯшаи дуне буд, ки бисер пир замков.
  
  
  "Райдер убьет бурд, ҳамин тавр не?"
  
  
  Хондо гуфт. — Агар ин аз он устраивает. Вай видела он нав шахсе. Вай он душман ва ненавидит он. Вай ҳеҷ гоҳ сдастся. Ӯ бояд ба куштани он.
  
  
  Ник шуд, ҳайрон мешавад. — Вале шумо... шумо низ онро дидаанд нав шахсе. Ое ту нест, понимаешь, чӣ маъно дорад?
  
  
  Ба он удивлению, Хондо покачал сари. Пистолет бо ҳам иртибот дошт угрожающе дар сандуқе Ника.
  
  
  "Ман дидам, он нав ба шахсоне", — гуфт Хондо. "Вақте ки мо ба мулоқот ва разговаривали, ӯ ҳамеша ба пӯшидани ниқоби. Ин як чизи хуб. Ман ҳатто намехоҳам, ки бидонед, ки чӣ гуна онро мисли назар. То ки ман ин донам, он подумает, ки ба ӯ лозим аст, ки куштани ман, агар зарур аст!
  
  
  — Ӯ ба ҳар ҳол дар бораи талоқ ту бо роҳи, — усмехнулся Ник. — Худи ӯ инро ба ман гуфт. Ман ба ӯ маслиҳат андохта шумо чуқур, ки дар ин кӯли, Хондо. Ва навесить ба ту вазнин бор.
  
  
  Хондо скривился аз дард ва кӯтоҳ застонал. Ӯ гуфт: "шумо як зарбулмасал — дар продавай шкуру, то подстрелил медведя ". Райдер медонад, ин аст, ки ту низ! Дуруст аст, ки бе ман нисфи калиди ман ҳеҷ чиз. Аммо як бор ман верну ин порае, ҳама чиз дигар хел. Пас аз он ман боз понадоблюсь Райдеру. Мо биеед биандешем, ки ин сураи нур ва расстанемся ва мубориза бо концом. Вале бештар ягон болтовни, картерро ба ҳузур пазируфт. Ман хаста шудам ва бад ҳис. Он ҷое ки ман нисфи ин калиди?
  
  
  — Он ҷо, ки ту ҳеҷ гоҳ вай на найдешь, — сард гуфт Ник. — Чаро ту бас блефовать, Хондо? Ту медонӣ, ки метавонед имконияти куштани маро. Ва ман ин аст, низ медонам. Пас шумо метавонед ба ман ваҳширо. Шумо ҳеҷ чиз дастеб мешаванд ин. Беҳтар опусти пистолет ва используй ақли худ. Метавонад, ба мо доранд, дар бораи чӣ сӯҳбат. Ту эй мехоњї отомстить Райдеру, ҳамин тавр не? Ҳамаи ин буд, хеле толсто, ва дар Ника буд, ифтихору умеди он, ки Хондо попадется дар ин удочку. Вале шуда буд, ки имконияти.
  
  
  Ӯ аз иқбол.
  
  
  Шахсе черепа Хондо напряглось. Ӯ ткнул Ника пистолетом ба подкрепить худро суханони. — Ту кўшиш ғолиб вақт Шуд. Ман мефаҳмам, ки чаро. Дар ин ҷо ба маблағи интизор ягон кӯмаки. Ва ман сабр не пурра. Ту беҳтар аст, ба ман бигӯ, дар куҷо ин калид - дар на камтар аз, акнун шумо метавонед сӯҳбат оромона. Зеро ба зудӣ ту закричишь. Хоҳӣ умолять ман куштани туро. Ва ман, Шуд, ки ман ин корро. Шумо андеша бошад аз ҳама прекрасное, ки як - марг! Вале ту на получишь вай, то ки не скажешь ман, дар куҷо ин калид! Не, то ки ман убедил худ, ки ту врешь. Вақте ки ман дар кайфияти хуб, ки Шуд, ман ба куштани ту! Дар Ника оғоз каме уставать дасти. Танҳо як каме. Вале ӯ нигоҳ ба онҳо, болои сари ӯ, на двигая онҳо. Ӯ мехост, ки ба додани японцу повода тир дар он аст. Охирин суханони Хондо дод он похолодеть. Хурд ублюдок дамида бало боварӣ дар худ. Ник хотир, ки шунидам, дар бораи Хондо аз Хоука ва дар вақти охир инструктажа. Хурд зверюга дӯст медошт обезглавливать асироне амрико шуд. А камтар аз шаш пойҳои истироҳат аз он ба кухонном ошенаи лежала Миньон Франшетт... Он дидам, ки дар он мертвое бадан. Шояд ба ӯ муяссар шуд, ки ба Хондо сухан боз як чанд сония.
  
  
  Ник гуфт ҷудо мертвой духтарон. — Ба ту буд, ки ба куштани он? Ӯ буд, комилан безобидной фермерской духтар. Онро дорад, ба ин ягон муносибати.
  
  
  Хондо ҳатто моргнул доранд ва бевосита ба Ника. Ӯ ҳатто гирифт назар дар бурд. — Вай мешала, — гуфт ӯ. "Вай испугалась ман ва оғози фаред ва сопротивлялась. Ва ӯ буд, қавӣ - ман понадобилась ман тамоми қудрат ба задушить вай. Агар ман гузорем, фуҷур, вай мебуд атрофи политсия. Вале чӣ ин муҳим аст? Он маънои онро дорад, чизе.
  
  
  Хондо застонал, подтягиваясь. — Вале ӯ хушбахт буд, Шуд. Вай вафот хеле зуд. Ин аст, хеле беҳтар аз он чӣ аз шумо имееть он. Агар танҳо шумо не скажешь ман, дар куҷо ин калид. Дар айни замон! Дарҳол! Ва избавь худ аз зарурати дурӯғ гуфтан, зеро мо бо тамоми справимся. Ту худи отдашь он ба ман.
  
  
  Ник имкон дод выражению отчаянного тарс пур кардани он шахс. — Агар ман ин корро?
  
  
  Хондо оҳиста гуфт. — Албатта, ман убью туро. Вале ман њамин корро мекардам милосердно. Шумо даст пулю дар мағзи шумо.
  
  
  — Хеле заманчивая аҳде, — гуфт Ник. "Чӣ мешавад, агар ман гап?"
  
  
  Табассум Хондо заиф буд, вале хеле шарир зиен. "Ман кафолат медиҳам, ки шумо, пушаймон нестам, ки ин корро. Ва ба шумо дар ниҳояти кор ин корро дар ҳама ҳолат. Ва ҳоло ягон болтовни, картерро ба ҳузур пазируфт. Агар бигӯӣ боз ҳам калима, ман всажу ту пулю аз ҳама дар больное ҷои. Ва боз Хондо бошад ба худ пистолет ба промежность Ника.
  
  
  "Ман худамро то даҳ", — идома дод японец. — Ман худамро то даҳ хеле суст. Агар ту не скажешь ман, дар куҷо ин калид ва соврешь не, ман ударю туро ба он ҷо. Ту хоҳад мурд. Ҳадди ақал, ки дар тўли якчанд соат. Вақте, ки хоҳӣ корчиться дар ошенаи бо криками, ман сар бурида бозӣ, ки задумал. Ман ба ватан ин даъват аз Марги Ҳазорҳо Порезов!
  
  
  Шахсе Хондо скривилось дар гримасе полнейшей дурӯғ, омехта бо садистским хурсандӣ. "Бубахшед, ман бояд ин корро як каме зуд аст. Ман бисер вақт, чӣ тавр мехостам. Ман бояд ин корро ба фавти садҳо порезов - вале ин кофӣ хоҳад буд. Не бовар намекунам, ки дар ин. Пас, ман боварӣ дорам, ки шумо ин кофӣ хоҳад буд.
  
  
  Хондо бодиққат отступил пеш. Ӯ на барои як лаҳза нест, сводил чашм бо агенти AX. Барои он пушт Япончик кушода қуттии буфета ва гирифта дароз ва олиҷаноби мясницкий тӯдаи. Нур мерцал дар лезвии, вақте ки аз он махал ба онҳо бозгашт-ба пеш. "Сад порезов", — гуфт ӯ. "Ҳар маротиба ман ба бурида, ки аз ту ночизи қисм, картерро ба ҳузур пазируфт. Дар ин ҷо як пораи гӯшт, он ҷо як пораи гўшт. Гӯш. Буридаи шаҳриер. Буридаи ба лабони. Чӣ қадар аз ту мемонад, Шуд, дар он замон, вақте ки шумо захочешь кушодани даҳон?
  
  
  Гӯши Ника овозхон острее аз Хондо. Острее аз ҳар миенаи инсон. Ӯ шунид, ки чӣ тавр онҳо бодиққат приближаются ба пушти дари. Одамон Райдера. Мумкин аст, онҳо ба ӯ кӯмак мекунад ва метавонад ва нест. Ҳеҷ кас мегӯям, хоҳад, ки ое ин мавқеи он беҳтар е бадтар. Вале ҳадди ақал ин маънои онро надорад, ки қатл мавқуф гузоштани. Ва дар Ника ҳам буд, ки силоҳ. Мумкин аст, ӯ метавонист, бо истифода аз онҳо ҳоло.
  
  
  Ба отвлечь Хондо боз дар як чанд сония, ӯ гуфт: "Ин буд, беақл аст, хато бо ман тараф аст, ки ман на ба қасоси туро он гоҳ. Вале ман фикр кардам, ки оташ онро бихӯрад". Чӣ тавр шумо пережили ин тарки?
  
  
  Хондо ухмыльнулся. - "Ман хушбахт буд. Ман тарк як хӯшаи қуттиҳои ва дигар хлама, ва ин смягчило ман тарки. Одамон Райдера пайдо ман ва отвели дар замок. Хуб, ин ҷо, картерро ба ҳузур пазируфт, як бор, ду, се... Аз дверного проема донесся несту нобуд залпа. Хондо вскрикнул ва обернулся. Он пистолет бодаш саросари ҳуҷраи. Ӯ оҳиста-оҳиста заскользил оид ба блестящему кухонному нимсола, болтая шатта тощими дасти царапая окровавленные он сӯрохиҳои дар сина, ки кӯшиш ба симро, убившие он пули.
  
  
  Шахс дар кулоҳ бо вмятиной шањ боз се маротиба зиед мебошад. Бевосита дар бадани ӯ little Япончика. Хондо свело судорогой, ва аз он беззубого даҳони хлынула хун. Сипас ӯ застонал ва гуфт, ки он плачущее бо забони модарии худ. Баъд аз ин ҳодиса рӯй дод: полковник Сикоку Хондо соединился бо предками.
  
  
  
  
  
  Боби 13
  
  
  
  
  "Бештар на тир!"
  
  
  Овози Ника Картера властно разнесся оид ба ошхона. Ӯ царакат Вильгельмину ва Пьера молниеносно. Ӯ нигоҳ "Люгер" дар тарафи рости дасти, ба нармӣ опустив як баррел. Ӯ разжал гузошта ба дасти худ ва ба онҳо нишон дод смертоносную газовую бомбу.
  
  
  — Райдер намехост, ки ман аз марг, — зуд гуфт Ник. — Ман намехоҳам, ки туро куштани! Ҳатто агар ту маро застрелишь, ман брошу ин бомбу — дар охир ту мемирӣ, ки успев ва қадами кунад. Пас, бигзор ҳамаи успокоятся!
  
  
  Бар болои трупа Хондо, лежащего дар ошенаи дар странной позе, вай назар афканда, то ба онҳо. Шахс дар кулоҳ аст, дверях ошхона ва аз он ду мардон. Чӣ тавр ин бомба хоҳад release медорад якпаҳлӯ? †
  
  
  Шахс дар кулоҳ бо вмятиной суст опустил пистолет. Акнун ба ҷои кожаной ветровки дар он буд, плащ.
  
  
  — Ҳа, — гуфт ӯ бо қавӣ немецким таваҷҷӯҳ, — jawohl. ин беҳтар аст. Ганс-Петрус! Фаҳмиданд?'
  
  
  Он аҳли бор дар ҷавоб "ҳа". Онҳо вынули дасти аз карманов ва гузашт дар мос. Ник қайд кард, ки дар курсиҳо дар атрофи кухонного мизи. Ӯ баъзеи курсї, ки опирался Хондо, ва њамдењагони дар кунҷи. Хеле суст ӯ гузошта Вильгельмину наздик бо худ ба павлус. Вале ӯ нигоҳ газовую бомбу дар дасти чап, ки одамон метавонанд дид.
  
  
  — Бие зебо поболтаем, — гуфт Ник. — Ором шавед; джентльмены. Бубахшед, ман наметавонам ба шумо чизе пешниҳод, балки дар ин ҷо буд, ки хеле гарм. Ва он гоҳ, чунон ки шумо мебинед, мо духтари попала садама доранд марговар. Ӯ гуфт, дар труп Миньон Франшетт.
  
  
  Мард дар як кулоҳ-федоре уставился дар мертвеца бо маленькими твердыми голубыми, бо чашмони. Ӯ нигариста, Ника: касе, ки ин корро кард?
  
  
  Ник қайд кард, ки дар труп Хондо: "Ту бойфренд ин ҷо. Шахс дар кулоҳ сплюнул дар олиҷаноби кухонный павлус.
  
  
  "Швайн!"
  
  
  Ник гуфт. — Дар ин бора ман бо шумо розӣ. Ӯ ҳис кардам, ки шахс дар кулоҳ бо вмятиной, бо он приплюснутым бинї ва мягкими губами, худи бештар е камтар монанд ба хук. Ӯ фикр кардам, ки ҳозир беҳтар аст, ки ба произносить ин фикр баланд. Ник скрестил по ва каме осуда аст. Ӯ умедвор буд, ки онҳо дарк хоҳад кард он киноя ва задан ба чизе, ҳамон.
  
  
  "Ман худро бад ҳис бе сигор", — гуфт вай ба онҳо. "Ое ман метавонам гузошта, дар дасти pocketing, на ин мунтазир аст аксҳоро"
  
  
  Шахс дар кулоҳ як лаҳза буд, тамошо дар он. Он дида шуд, ки он ҳеҷ медонад, ки дар ин американце . Вале ӯ ҳам гуфт: "Ҳама дар тартибот. Ҳамаи мо курим, ҳа. Ӯ ба кор бурд, то пистолет дар мизи стволом, направленным дар Ника, ва гирифта аз кармана пачку сигор. Ду нафар аз он аҳли дод, ки ҳамон, ҳеҷ як лаҳза нест, сводя чашм бо Ника. Ҳар дуи онҳо буданд, крепкими бачаҳо, пӯшидани плащи ва фетровые куллоҳҳои пайрэйт. Ник фикр кардам, ки ин аксари онҳое, ки онро дидам, дар назди отелем "Люкс". Дар ҳар сурат, ин буданд, никчемные наемники. Мушакҳои, ки буданд, дар иҷораи. Онҳо немногого стоили. Ник ҳукми клуби дуд дар чун биное. Ӯ наклонился пеш. — Майлаш, — гуфт ӯ, — он гоҳ бигардед ба парвандаи? Ман ҳамин тавр мефаҳмам, Райдер карда наметавонистанд омада, шахсан?
  
  
  Шахс дар кулоҳ сурово нигариста, Ника бо голубыми, бо чашмони. - "Дер Генерал фиристод, то ки мо худ меронем шумо дар замок . Шумо пойдете бо мо ва дарҳол возьмете касе, ки мехоҳад, генерал, хуб?
  
  
  
  'Не!' Ник доранд бевосита ба як мард. — Ман омада, дар замок, вақте ки ман хоҳад қулай, на пеш! Ин аст, хеле ба зудӣ, вале ман пойду фавран. Аввал ман бояд чизе ҳаст, ки дар ин ҷо кор. Ӯ қайд кард, ки дар бадани Миньон. 'Ба ман маъкул вай. Ту понимаешь? Ман буд, вай любовником. Ман мехоҳам аввал хуб ғамхорӣ дар бораи ин бадан. Ва ман бояд талоқ дар ин ҷо бесарусомонӣ — ман намехоҳам, ки пулис дар ин ҷо чизе пайдо кардани".
  
  
  Шахс дар кулоҳ упрямо нигариста, Ника. "Мо як фармон! Мо привезем ба сӯи шумо ва ба молу мулки ин генерала!
  
  
  Ник ухмыльнулся. — Хуб — моликияти генерала! Бубахшед, дӯстони, вале мо мекунем, ки чӣ тавр ман мегӯям. Ту ором вернешься ва скажешь генералу, ки ман ба зудӣ он навещу. Ман позвоню ӯ танҳо пеш аз ин, то ки ӯ метавонист интизор доранд, ки ман боздид. Дар ин замке як телефон?
  
  
  Мард гуфт. 'Бале. Як телефон. Вале ман фикр мекунам шумо беҳтар аст, ки рафта, ҳоло...
  
  
  — Ин хоҳад буд, — якбора гуфт Ник. Ӯ подбросил Пьера дар полметра дар ҳаво ва боз поймал бомбу. Барои ин њаракати следили се ҷуфт чашм. "Ман неплохой жонглер, — гуфт Ник. — Лекин, агар шумо, бачаҳо, идома диҳед ныть, ман метавонам шудан неловким. Ҳеҷ кас мехост, ки ин тавр не? Пас, бие, танҳо бо чизе, ки ман гуфтам, хуб аст?
  
  
  Шахс дар кулоҳ дод, то, вале бе масхара. 'Бале. Мо бо ҳамаи, ки шумо захочешь, вале зиннатҳои, ки мо як духтар. Ва шумо овардани манзили кироя ба он ҷо ягон яроқ! Мо тафтиш шумо дар назди входом дар замок . Мо шуморо хеле хуб осмотрим - бо тамоми худ либос! Фаҳмидам, не?
  
  
  Ник ухмыльнулся ӯ. - 'Ҳа. Ман фаҳмидам, ки туро. Бе силоҳ! Пас ман пешниҳод дорам, ки шумо тарк шумо ҳоло ва мегӯянд генералу Райдеру, ки ман ба зудӣ омада. Ман аз он любезное даъват ба бал. Бигӯ ба ӯ ки ман дӯст вальсы Штрауса. Ва ҳоло запиши рақами телефон ва бигӯ, ки чӣ тавр ба он ҷо ба даст. Сипас уходи. Ва инро гир бо худ ин труп. Ник қайд кард, ки дар труп Хондо. "Хуб проверь он", — маслиҳат ӯ. "Мо мебуд, мехостем, ба ӯ баргашт боз, ҳамин тавр не?"
  
  
  Шахс дар кулоҳ прорычал фармони худ спутникам. Онҳо обошли Ника, стараясь на наздик мебошанд ӯ, ва ҳар баъзеи мертвого марди каме ҷопон ба рӯ, ки барои нигоҳ то. Онҳо вытащили он ба воситаи дари бозгашт.
  
  
  Ӯ сахт кровоточил ва акнун ба чап калон лужу хун дар кухонном нимсола. Шахс дар кулоҳ аст пардаро аз кармана блокнот ва чизе нацарапал дар он. Ӯ вырвал саҳифаи ва дод, то ба вай воситаи мизи Нику. 'Рақами телефон. Бархўрди воқеъ дар дареи Рона! Охирин хона дар авеню Бриссон. Фаҳмидам?'
  
  
  Ник медонист, ки тавони он дошта бошанд, ки бе меҳнат пайдо намекардед. Қисми омодагӣ ба ин заданию буд шадиди омӯзиши кортҳои ин вилоят. Ӯ гуфт. 'Ман омада. Ин ба шарқтар аз шаҳри хуҷанд, ҳамин тавр не? Ки Рона дохил мешаванд, ки дар шаҳри?
  
  
  'Бале. Дар шарқ.'
  
  
  Шахс дар кулоҳ, на сводя чашм бо Ника, боло пистолет ва бодиққат сунул он дар наплечную кобуру. "Ту бие зуд," ӯ гуфт:. "Дар генерала намерасад сабр. Ва он чунин аст, ки чӣ тавр ин чуҷаи. Агар ту пошутишь, бо ӯ чизе рӯй. Он нарм лабони раскрылись дар злобной ухмылке, ва обнажились торик curves дандон. 'Ба ғайр аз ту, ки ту чи кор карда истодаӣ суратхои, низ рӯй медиҳад, чизе аст, хеле смелое. Ин кӯҳна Schloss, мефаҳмед? Мо дар он ҷо хуб камера шиканҷа!
  
  
  Чашмони Ника похолодели. - 'Ки чӣ зебо! Додзанӣ дар шаб, ҳа? Дыба, плеть-гурба бо оила ва думҳошон оид маҳакӣ?
  
  
  Мард гуфт. Ӯ боз ухмыльнулся. "Ҳа, ҳа! Мо ба он ҳамаи доранд. Дар кӯҳна қисми қалъа. Дароз дурӯғ бе ҳеҷ нафъ. Балки мо ҳама дар тартибот.
  
  
  — Ман ба ту дарҳол имон дорам.
  
  
  Шахс дар кулоҳ, боз гуфт. Ӯ ба сухан оғоз боком рафтан ба хона ва пайваста буд, тамошо ба Ника. 'Ok. Шумо ба зудӣ придете. Шумо овардани манзили кироя аст, ки мехоҳад, ба генерал. Ва обманите. Агар шумо кӯшиш кунед, ки одурачить мо ин манфиат ҳеҷ духтаре, на шумо.
  
  
  Ник бархоста. Ӯ зебо улыбнулся. - 'Ваъда. Ман танҳо мехоҳам, ки бозгашт ба духтаре". Ӯ скрестил ду ангушт. "Ваъда — ягон фокусов хоҳад буд".
  
  
  'Бале.. То скорого.' Шахс дар кулоҳ попятился ба дари намояд.
  
  
  Ник дар назар соат. 9:45. Корҳои зиеде буд, ва ӯ буд, ки дар ин вақт. Ӯ зуд приступил ба кор, пайдо швабру ва сатил ва вытер хуни Хондо.
  
  
  Ӯ отнес труп Миньон Франшетт худро дар ҳуҷраи ва онро дар бистар. Пеш аз натянуть простыню дар он мертвое бадан, ӯ дар як лаҳза қатъ доранд ва ба ӯ аз боло ба поен. Гумонам маро мошин зада бошад. Ӯ буд, то бало пур аз ҳает — пас бало чувственна, агар он дамида хуб беҳтар аст, — ва ба вай мехостам, танҳо каме ба хурсандї. Ва ин буд, ки он дар охири. Ник вздохнул ва натянул простыню ба он шахс. Ӯ буд, махсусан чувствительным, аммо ин ба ҳар ҳол беспокоило он ва марги дорусозӣ бегуноҳ статистов ҳамеша причиняла ба ӯ дард. Вале Хондо пардохт барои ин. Акнун ба ӯ лозим буд, ки ба шитоб. Вақти шло. Агар нақшаи, ки становился барои он ҳама бештар ба lucid, бояд буд, увенчаться мегардад, ба ӯ лозим буд, ки ба шитоб. Имконнопазир буд, ки ҳамеша ҳама намеандешанд пешакӣ ва Ник на рассчитывал дар ҳоле, ки получится, то ҳоло. Ӯ рафт, дар ҳуҷраи мертвого Османа ва пайдо сиеҳ резиновое пончо андозаи аз резиновую палатку. Хорошио. Ин позволяло мондан хеле сухим, ва ин хуб буд маскировкой дар dark.
  
  
  Нич царакат аз кармана бузург полиэтиленовый бастаи. Ӯ засунул он ҷо люгер, газовую бомбу ва стилет. Хушхӯю хеле зиеданд, онро дар бастаи ва кӯфтанд, ки оид ба он.
  
  
  — Ман бояд ненадолго бо шумо бигӯ бай, дӯстони, — пробормотал ӯ. Ӯ ин нравилось, вале кор буд, ба истифода. Ин дафъа ӯ буд, ки амал бар хилофи худ принсипҳои ва ба муқобили душман, бе силоҳ. Ник сард усмехнулся. Ягон яроқ, гуфт, ин шахс дар кулоҳ. Ва Ник розӣ шуд, ки дар он. Вале ӯ гуфт, ки чанд вақт. Ник засунул пластиковый бастаи бо Вильгельминой, Пьером ва Хьюго барои пояс. Ӯ овард захираи сачоқ аз яке аз ванных хуҷраҳо ва бар пончо Османа тавассути сари. Ӯ выключил тамоми нур дар вилле ва бархоста дар яке аз роҳҳои оҳан балконов. Ҳоло рафта буд, сахт борон ва боди усиливался. Сард порывы борон лату не, ба ӯ дар шахси. Аз Он ки дар шепчущей ва плачущей шаб ва гӯш. Сквозь завывание шамол ӯ шунид нарм треск подвесного мотора. Шахс дар кулоҳ ва бо он ки ба чашми одамон нигоњ кунам хона. Бигирад, ки бозгарданд даҳони Ника скривился дар сард ухмылке. Ӯ умедвор буд, ки онҳо хуб утопили Хондо.
  
  
  Як соат баъд Ник Картер повел "ягуар" оид ба пустынной авеню Бриссон ва сипас дар роҳи оҳани улочке, ки шла барои замком Брунгильда . Шӯъбаи спецэффектов дод, ки ӯ хеле хуб крупномасштабную армейскую намоед. Акнун ӯ баҳраманд дар ҳоле ин.
  
  
  Ник суханро ҳаракат бо выключенным светом ва бодиққат биронам, дар переулку, усеянному буд ва ифлос колеями. Вай аз боиси он ба гурӯҳи торик дарахтон, раскачиваемых шамол. Ӯ дохил зажигание ва прислушался ба стуку борон оид ба брезентовой крыше варзишии мошин. Обу ҳаво становилась ҳама бадтар аз ҳар минутой... ва ин устраивало Ника.
  
  
  Ӯ гирифта, аз кармана баллончик ва оғоз мазать шахсе обезжиривающим маводи мухаддир, ки қодир мебуд, он гоҳ зуд ва ба осонӣ хориҷ. Ӯ рискнул назар дар оина бо ерии карманного фонарика. Инчунин кофӣ ба ваҳширо ҳатто худи ман, фикр кардам Ник, боз выключая нур. Ӯ буд, монанд ба шайтонро, пришедшего бевосита аз ҷаҳаннам. То ки ба ӯ лозим извиваться дар ҳама weird поворотах дар маленькой мошин, ӯ зуд разделся. Дар охир, дар он ҷо танҳо буданд хурд черные кӯтоҳ. Ӯ намазал бадани худ остатками хамираи.
  
  
  Ник засунул пластиковый бастаи бо аслиҳа байни шортами ва бо мушкилӣ рушд мекунанд влез дар бузург пончо Османа. Ӯ қариб тамом. Ӯ шагнул дар бурную шаб ва нармӣ закрыл дверцу мошинҳо. Борон зад он бо яростной бо қуввати.
  
  
  Он чӣ ваҳй ба бозгашт "ягуара", кушода багажник ва царакат як ҳарбӣ саперную бел. Ӯ умедвор буд, ки ин дурўғи ӯ на бояд, вале дар охири, ҳеҷ гоҳ угадаешь. Сипас ӯ направился ба замку. Чӣ тавр бузург одинокое ҳайвон, ки ӯ рафта буд, ба сквозь шаб, борясь бо бурей, вақт аз вақт бо суръати.
  
  
  Он пешравӣ суст буд, зеро мавзеъ буд коварной. Чанд маротиба Ник хушхӯю падал ба замин, ругаясь. Ӯ пробирался тавассути паст подлесок. Ежевика цеплялась барои сиеҳ пончо. Дар охир ӯ добрался пеш аз он, ки тарсидам аз ҳама бештар – то баланд аз гирифтани колючей сим. Барои он находилась модели як қисми қалъа, бузург полуразрушенное средневековое бинои бо башенками, башнями ва бойницами бо он сӯрохиҳои гуногунро, ки ба воситаи он метавон шуд, ки барои баровардани тирҳо. Дар атрофи блестела чернильная об рва. Вай текла вяло ва назар угрожающе дар партави молний, пас ва он проносившихся оид ба небу.
  
  
  Ник кўшиши на ламс ворот. Буд, имконият, ки онҳо буд, электризованы, ҳарчанд ӯ ба ин, интизор набудам. Ин метавонад боиси несчастному муносибати, зарар ба бисер душворӣ, ва охирин чизе, ки мехостам, Макс Райдер, ин диққати.
  
  
  Не, онҳо хоҳад электрифицированы. Вале равшан буд, ки буд, фаъол карда мешавад, ки кадом чизе системаи сигнализатсия. Агар ламс ворот, пас дар обитаемой қисми қалъа албатта прозвучит сигнал .
  
  
  Ник вздохнул ва эҳтиеткорона ба бел. Агар шумо, тавонистанд, ки барои мубориза бо ин, шумо фавтид!
  
  
  Дар давоми даҳ дақиқа онро вырыл кофт, ба воситаи ки метавонист протиснуться. Ӯ пролез зери воротами, ки задевая онҳо. Борон нарм замин ва Ник буд, миннатдор ҳастам аз он.
  
  
  Ӯ ба чап бел у ворот. Ӯ буд, фаромӯш чинанд вай то вақте, ки баргардад. Он чӣ ваҳй ба канори рва. Об дар атрофи он пои буд сард. Ник чӣ маротиба снимал пончо, вақте, ки шунид садои. Аз торикӣ донесся ваҳшӣ рык!
  
  
  Доберман рафтанд аз ниоткуда, мисли сиеҳ, разъяренный, пускающий слюни spook. Ник запутался дар пончо, ва маҳз як қабати резина оставила он ки борон гулӯ вай целым. Вале кровожадный зверь, вазни тақрибан ҳафтод мино, ин ҷо ҳамон повалил ӯ ба замин.
  
  
  Дар як лаҳза Ника охватил хунук даҳшат. Аз он сайд, вақте ки ӯ буд, на страже ва на буд, дар ихтиери худ яроқ. Люгер, газовая бомба ва стилет буданд, дар полиэтиленовом бастаи, заткнутом байни он ремнем. Ӯ тавонад ҳаракат дар tu ҷудо... ва агар саг мебуд залаяла, пас ӯ-танаффус. Вале доберман на лаял. Ӯ ограничился диким рычанием, исходившим аз куҷо касе, ки аз умқи гулӯ. Пет вырвалось аз блестящего пончо ва бо таври васеъ раскрытой пастью вернулось ба Нику. Ник отбросил пончо ва откинулся ҷудо. Ӯ схватился аз зверем, ки он ҷаҳиши ба он бори дуюм.
  
  
  Ӯ буд, ки ба куштани саг дасти луч дасти. Як дасти Ник баъзеи добермана барои дурахшанда дар бораи пашм дар атрофи гулӯ. Он ангуштони чуқур впились дар мушакҳо омма ва асаб. Ӯ сдерживал истекающего туфи одами зверя, то он гоҳ, ки қодир ба схватить он ва дигар дасти. Ин буд, ки қариб ғайриимкон аст, ба кор, нечеловеческая вазифаи. Ӯ буд, напрячься то нагардад, ва ҳол он буд, ҳам ҳатто барои Ника. Доберман буд, ба монанди динамиту, вале закутан дар олиҷаноби курку.
  
  
  Ник выпрямился. Ӯ кардед нигоҳ саг дар масофаи вытянутой дасти ва суст выжимал аз зебои олами ҳайвонот зиндагӣ. Моил. Саг буд, ҳатто як невинным статистом. Вай танҳо делала кори худро. Одамон то обучили вай.
  
  
  Пет махлуқ бо мушкилӣ рушд мекунанд. Гузашт қадри се дақиқа пеш аз ӯ случилась охирин конвульсия. Ник уронил теплое бадан ва бархоста, запыхавшись. Лаънати! Ӯ буд, ки ба пешгӯи он, ки метавонад сагон. Макс Райдер бештар предусмотрел.
  
  
  Ӯ истода буд, ва гӯш боз як лаҳза. Ҳеҷ чиз, ба ғайр аз садои шамол ва стука борон. Ник боло мертвого добермана ва отнес он ба black об рва. Дар поени кор, онро хоҳад ефт, вале дар он замон ин аллакай нахоҳад кард аҳамият.
  
  
  Ник подождал, то саг каме утонет, ва сориентировался. Ӯ располагался рост баръакс сола қисми қалъа. Зубчатые буданд, деворҳои баланд бар он. Онҳо осыпались ва заросли грязью ва алафҳои бегона аср. Дар ҷое, ки дар полуразрушенной пирамиде аз сангҳои находилось зиндон, ки дар он расулзода Хондо. Ва аз куҷо ӯ метавонад сбежать. Ва агар Хондо қодир ба берун аз ин қалъа ба, аст ва Ник Картер бешубҳа метавонад қайдгири. Ник оғоз плыть атрофи қалъа бесшумным брассом. Танҳо он бинї буд бар об. Хуб "разведчик" ҳамеша буд, дар шакли хуб.
  
  
  Ӯ оҳиста-оҳиста ва бесшумно двигался оид ба мутной об. Ором ва украдкой ӯ омад. Чӣ тавр ба меояд, то марг. Ҷойҳои валы сола рва обрушились ва образовалось хурд неглубокое кӯл. Ник держался дар деворҳои қалъа. Ӯ обогнул изгиб рва ва дид нав як қисми қалъа. Тамоман нав, фикр кардам аз ӯ. Аз сад сол. Вай сохта шуда буд аз сафед санг, потемневшего аз борон, ва дар шакли напоминала тупую круглую башню. Бузургтарин четырехэтажная башня. Чизе ҳаст, ки барои windows светил тусклый нур. Ник карда наметавонистанд бовар худ глазам. Подъемный bridge. Ҳамин разводной bridge. Ӯ бархоста, перекрывая современную подъездную дорожку, ки шла аз авеню Бриссон ба шлюзу. "Эҳтимол, аз он ҷо дорад, ва решетка", — кисло фикр кардам Ник. Ин генерал нест упускает аз хотир бештар.
  
  
  Ӯ шунид someones-пас сулфа ва дид искру сигор ҷое дар dark дар подъемного пули.
  
  
  Соат. Нечем буд, аз он тазод. Албатта, он ҷо хоҳад буд ва муҳофизат. Онҳо интизор буданд, ки барои меҳмонони?
  
  
  Сабр, гуфт Ник чизе подозревающему часовому. Ое терпелив, бой. Ман ба зудӣ омада.
  
  
  Ник наполнил шуш myekashand ва нырнул. Ӯ пробыл зери об се дақиқа ва писарашро ором ва онњост. Вақте ки ӯ вынырнул, он буд, дар қисми пушти қалъа. Вай писарашро, то баргашта ба ибтидоиро нуқтаи. Дар ҷое, ки дар зери об, дар байни ин грязных, скользких сангҳои менамуд сола воздуховод, ки сбежал Хондо.
  
  
  Ник боз сехи хурди ва оғоз ба ҷустуҷӯи. Ӯ гирифта, дар панҷ дақиқа. Круглая ќўрѓонтеппа. Модели ore решетка дар назди он проржавела. Ин буд каме узко барои инсон афзоиши он. Ин буд, ки бояд кофӣ осон аст, барои Хондо.
  
  
  Ник Картер выплыл бозгашт, он ба боло мебарояд ва дар як лаҳза задумался. Ӯ медонист хатари. Ӯ намедонист, ки буд, дар ин қубур. Як қисми он буд, зери об. Труба бояд буд, рафта-аввал боло, гоҳ поен, ба подземельям дохили. Вале агар он часпида! Ҳатто он бузург сабук продержались ҳамагӣ чор дақиқа. Ин буд, мехоҳам аз ҳама неприятная марг, ужасная марги.
  
  
  Ник дод, ки даҳ амиқ вдохов, ки барои омода аст. Ӯ втянул тар ҳаво дар шуш, то ки онҳо қариб ки нест лопнули. Ӯ стряхнул бо худ фикр мекунанд, ки ин шояд охирин ҳаво, ки ӯ ягон вдохнет. Он бояд буд, решаться ҳамин тавр. Дар дохили буд, Макс Райдер. Дар дохили ҳамчунин находилась баронесса замина Штадт. Ӯ гуфт Хоуку, ки вытащит вай, пас ӯ буд, ба ин кор. Ва аз ҳама муҳимаш, қисми дигар аст калиди низ буд, дар дохили.
  
  
  Ник кард охирин як нафас чуқур мегирад, дар як лаҳза эҳсос кард, ки ӯ силоҳ аст, ҳанӯз ҳам дар ҷои, ва скрылся.
  
  
  
  
  
  Боби 14
  
  
  
  
  Он шаб, вақте ки пробило дувоздаҳ, Ник қатъ мошини дар назди подъемным мостом қалъа Брюнхильда. Тўфон идома усиливаться. Он дворники ба вуқӯъ справлялись аз берун дар таги борон. Ник сигнализировал рожком, чӣ тавр ба договорился дар бораи мулоқот бо Максом Райдером телефон. Се маротиба кӯтоҳ гудки - ду маротиба дароз - се маротиба кӯтоҳ.
  
  
  Дар тарафи дигар channel дар каменной сторожке зажегся нур. Аз сабаби муосир ѓарѓараи борбардории bridge скрипел ва стучал. Мо позаботились дар бораи ҳамаи удобствах, цинично фикр кардам Ник. Ҳатто қадим камера шиканҷа!
  
  
  То он даме интизор то bridge хоҳад закреплен дуруст, ӯ дар оина дидам. Пас аз он, ки выбрался аз подземелий, ӯ умылся дождевой об. Ник буд придичным джентльменом, ва ҳамеша беҳтар аст, ки ба назар хуб, вақте ки приходишь дар меҳмонони.
  
  
  Бо охирин стуком bridge хеста ба ҷои. Инсон дар промокшей аз борон кулоҳ шикоят Нику сигнал фонариком. Ӯ загнал Ягуар дар замок. Ӯ шунид, ки чӣ тавр ба он пушт боз заскрипел bridge. Муш собит в ловушке. Муха буд, ки дар шабака.
  
  
  Ник зевнул. Касе давали вазнин бар трубку покурить. Вале ту ҳаргиз ба метавонад донист. Баъзан шумо танҳо ба везло. Ӯ боз зевнул; сознательное кӯшишҳои як каме истироҳат. Дар ин ҷо ба он. Бузург муҳосибаи.
  
  
  Дар маленьком дворике ба ӯ дод, то ба аломати бас. Мард кушода дари худ мошинҳо. Ин буд, он дӯсти сола, як шахс дар кулоҳ, бо вмятиной. — Выбирайся, — фармон ӯ. "Выходи ва дасти боло, зинда. Бе шуток.'
  
  
  — Албатта, — оромона ҷавоб гуфт Ник. — Ман ваъда кардааст, ин аст, ҳамин тавр не? Бе балды.' Ӯ берун аз мошинҳо ва истода бо поднятыми дасти худ зери борон. Мард зуд сарф дасти худ оид ба бадан. Ӯ бегло аз он дар доштани силоҳ, ва Ник фаҳмидам, ки ин танҳо тафтиши пешакӣ. Бо диагонали паси он буд, ки шахсе, ки ба нигоҳ Ника зери прицелом аз таппончаи-пулемета.
  
  
  Ник истода неподвижно, ба он чашмони осматривали торик, залитый борон ҳавлии. Ӯ ҳеҷ чизро беҷавоб. Ӯ насчитал шаш нафар, ду нафар бо автоматами, боқимонда бо револьверами. Аз ҷумла як кулоҳ бо вмятиной, аз ҳама хел шуд семеро мардон. Хурсанд мубориза қувват. Ва, эҳтимол, дар дохили онњо бештар буд. Райдер хуб ҳамаи организовал. Онро ба маблағи буд, ба ӯ хеле каме. Ник вздохнул. Ӯ то зарра мебуд хеле ба даст асаб. Агар он нақшаи сработал, ҳамаи хел шуд шояд, ва агар не, пас, мумкин аст, Хоук прислал мебуд венок.
  
  
  Шахс дар кулоҳ подтолкнул он. "Ворвартс!" Он мард бо автоматом ҳамроҳ Нику. Онҳо боиси Ника дар як голую ҳуҷраи сбоку аз муњимтарин ворот қалъа. Дар ҳуҷраи буд, танҳо мизи ва чанд стульев. Бо потолка свисала лампочка, заливая як ҳуҷраи ослепляющим светом. Шахс дар кулоҳ ва касе, ки бо автоматом, встали аз дарҳо. Нафар ухмыльнулся Нику. — Ту, амрико, е глуп, е девона. Раздевайся, зинда. Снимай тамоми либос.
  
  
  "Шояд ман ва он ва дигар", ба нармӣ гуфт Ник. — Ман ба шумо дуруст фаҳмидам? Мехоњї, ки ман разденусь?
  
  
  'Бале. Ва зуд аст,. Мо аз даст додани вақт. Генерал интизор аст.
  
  
  — Хуб, агар лозим. Ник оғоз раздеваться.
  
  
  Сипас ӯ либос буданд осмотрены васила наздик шуд: ва тщательным роҳ. Шахс дар кулоҳ медонист худро ба он. Харидани либос Ника буд вывернута дар дохили out. Буд месанҷад, ҳар ҷой, ки дар он ӯ метавонист чизе ба пинҳон, то шикофи ҳама. Ҳама чиз хуб рафт. Ник рассчитывал дар он. Ҳамаи ин буд, дохил карда шаванд, ки дар он нақшаҳои. Ӯ мехост, ки ба Макс Райдер ҳис осуда ва непринужденным ва низ настороженным.
  
  
  — Ҳе, — гуфт ӯ обыскивающему. — Ту маро щекочешь! Лутфан, прекрати бо ин, ҳа!
  
  
  Нафар хатм кори худ ва отступил пеш. Озадаченное баени он мушкил голубых чашми говорило ӯ, ки ӯ ҳеҷ гоҳ, ҳеҷ гоҳ дарк мекунад ин безумных янки. Шумо шутили дар чунин вазъият! Ӯ њамдењагони дод, то либоси Ника. Ник оғоз либоспӯшии. Ӯ и худро сафед трусы. Ӯ выбросил худро черные кӯтоҳ, вақте ки баргашта ба мошин. Ӯ мехост, ки ба задавали саволҳо. Малейшего повода барои подозрений мебуд, аз ҳад зиед.
  
  
  'Хайр бие, ҳамон' гуфт ӯ. Ник аз паи шахс дар кулоҳ. Он мард бо автоматом паи он тавассути шаш қадамҳои. Онҳо ба воситаи бузург тускло освещенный толори бо паркетным полом. Дар маркази он находилась кулли винтовая нардбоне, соҳиби ин дар полутемную галерею, выходящую дар толори.
  
  
  Дар охири толор буданд, калон двустворчатые дари. Шахс дар кулоҳ қавӣ, кӯфтанд, ки ба яке аз онҳо табдил ефтааст ва интизор. Ӯ на барои як лаҳза нест, сводил чашм бо Ника. Он мард бо автоматом қатъ вдалеке, он силоҳ равона карда шудааст Нику дар шикам. Дари кушода ба дигар соат. Ӯ њамдењагони сӯ, пропуская Ника. Шахс дар кулоҳ фальшиво ухмыльнулся Нику ва обернулся. — Шодам, ки — гуфт ӯ.
  
  
  Ник проигнорировал он. Ӯ нигариста, инсон, сидевшего барои вазнин суфра, ки дар охири дигар калон хуҷраҳо. Мард хеста, қайд кард, ки дар кафедра дар назди суфра. 'Хуш омадед, оқои. картерро ба ҳузур пазируфт. Дар охир ба мо вохӯрд. Бар.
  
  
  Гвардияи, стоящий паси Ника, толкнул он локтем. Ҳавасмандгардонӣ, ки дар он N3 лозим нест. Ӯ мехост покончить бо ин, ҳарчи зудтар. Акнун онҳо добрались то ба моњияти парванда. Акнун, аллакай набуд слабины, ки ба содир боз як хато. Он чӣ ваҳй ба шахсе, ки барои стойкой. Дар роҳ ӯ пай якчанд далелҳо ва хуб запечатлел онҳо дар хотираи.
  
  
  Аз лиҳози равонӣ он қарор қабул карда шуд, ки хеле оќилона. Дар ҳуҷраи танҳо буд, як тавоност żarówka, ва он равона шуда буд, то ки светила Нику рост ба чашмони. Он курсї буд поставлен, то ки онро дар поен нишаста, аз шахсе, ки барои суфра, ки шахс низ буд затемнено. Хеле оќилона дода мешавад, эътироф Ник. Бо вуҷуди ин, он помогло мебуд Райдеру.
  
  
  Ӯ қатъ наздик отведенным ӯ креслом. Макс Райдер, собиқ генерал СС , ҳанӯз ҳам истода ва ба худ суфра. Акнун ӯ дод, чанд қадам ба ҷудо, ки дар як лаҳза постоять ба он нур. Ник хуб онро дидам. Рейдер қайд кард, ки дар раисикунанда лоғар, ухоженной дасти. 'Лутфан бинишин. Ман эҳсос шикоят ба шумо, ҷаноб. Картерро ба ҳузур пазируфт. Ман фикр мекунам, ки мо метавонем розӣ ҳастанд, ки ин мебуд лицемерный иқдомро. Мо ҳам одамон, амали ҷамъ омада, дар ин ҷо ба муҳокимаи чизе практическое. Биеед ба парвандаи... вале, шояд шумо хоҳед, ки аввал шаробе? Сигару?
  
  
  — Не, — гуфт Ник. Ӯ опустился дар раисикунанда, вале на сводил чашм бо Райдера. Ӯ буд, каме ҳайрон ҳастам, тамоман дарк аст, ки чаро. Ин буд, ки як мард. Олӣ, стройный, ки бо қавӣ ҳарбӣ ба хусусият. Ҳадди ақал, агар ӯ ба пӯшидани корсет, ки чӣ тавр ба он кард пруссаки, он мебуд, ки наменамояд. Ӯ буд, характерная сар. Ҳамвор хищная морда зери густой копной седых мӯй. Ед бинї бар неприятным ртом. Рўњї Ник похвалил хирурга, изменившего шахсе Райдера. Ин сахт отличалось аз крысиной морды, ки аз он дида, дар кӯҳна хабарнигори ин инсон.
  
  
  Акнун Ник метавонад шунидан садоҳои атрофи худ, слабое шарканье дар торикиҳои дар атрофи осмон бошанд китобхонаи бузурги хуҷраҳо. Онҳо буданд, ки ба баъзе, албатта. Ба он чашмони привыкали ба чередованию нур ва зулмот. Барои боз ҳам бештар ба ларза Райдера, ӯ гуфт: "Табрик. Онҳо проделали замечательную кори худ ба рӯ. Вале чаро онҳо ихроҷ кардам аз шрама аз он и ' л?
  
  
  Райдер, ҳанӯз стоявший аз худ калон мизи, подавил непроизвольное ҳаракати дасти ба шраму. Ин буд, дароз морщинистый tripe, образовавшийся аз пореза саблей ва indo аз гӯшаи чап чашм ба даҳони.
  
  
  Райдер опустил дасти ва муддате буд, тамошо ба Ника, пеш аз ҷавоб. "Ин фахрии аломати, ҷаноб. Картерро ба ҳузур пазируфт. Е хислати далерӣ, агар мехоҳед. Чунин чизе нест, танҳо дур бияфканед. Вале бие, на дар бораи ман - бие дар бораи он гап мезанем, ки дар бораи ту. Дар бораи ту, дар бораи ин spezialitäten баронессе ва фаронса ба таври манфї. Ӯ шуморо бо худ?
  
  
  Ник покачал сари. — Не, — гуфт ӯ. — Ман гирифта онро аз худ.
  
  
  Дар сояи, фавран барои кругом дуне, касе, ки ногаҳон бас нафас. Ник доранд, ки дар он самт, аз куҷо доносился ин садо. Ӯ вайро. Баронесса. Вай сидела дар стуле, равшан нест привязанном, ва душманон дар он ба таври васеъ чанбаре, бо чашмони. Дар он ҳол буданд, сабз шим ва убуру. Ҳатто дар ин тусклом партави Ник то бубинем, ки ӯ хеле бледна.
  
  
  — Дар бораи, Никки, — гуфт вай. "Дар бораи, Никки... ту буд, номае ба ин калид. Мо проиграли бозӣ, Никки. Ва ман... ва ман то напугана.
  
  
  Ин маҳз дамида хуб, то, агар он испугалась. Испуганная, сбитая бо ҳеҷ нафъ ва побежденная.
  
  
  Ник наклонился пеш дар суханронии худ кресле. Ӯ ободряюще улыбнулся вай.
  
  
  — Не переживай, духтар. Таваққуф сари боло. Мо ҳанӯз пурра побеждены.
  
  
  'Г-н Шуд.
  
  
  
  Макс Райдер боло нек дасти, ҳоло қариб превратившуюся дар клешню. Нотка медовой вежливости гон буд, ки аз он овоз. Акнун раздался ҳамон тӯйи ва высокомерный садо, ки Ник шунид ки бо телефон. — Шумо дар ҳақиқат мехоҳед, ки ман мегӯям, мистер Шуд, ки ту овард, ки калиди? Ман бо мушкилӣ рушд мекунанд метавонам, ки онро бовар накунед. Шумо, албатта, дарк мекунед, дар кадом вазъи ҳастед! Шахсе Райдера оғози ба даст овардан, чизе злое.
  
  
  Ник скрестил пойҳои. Ӯ оҳиста-оҳиста натянул ҷӯроб. — Ҳа, — иқрор шуд ӯ. — Ман ба шумо мегӯям, ки ман ҳеҷ худ аст калиди. Ман солгал, ки ба даст ба ин тараф. Ба ман лозим буд, сӯҳбат бо шумо бод,, Райдер, ва боварӣ ҳосил кунед, ки шумо понимаешь вазъият худ. Ва ман низ.
  
  
  Зеро ки ман фикр мекунам, ки ман як величайший козырь. Ое ту бояд ба ин калиди вуҷуд ва ман онро доранд.
  
  
  Макс Райдер ҳоле буд, тамошо бевосита ба Ника. Ба он вернулось хладнокровие. Ӯ, кӯфтанд, ки ба рӯи мизи лоғар ангуштони худ. Ник пай — ҳоло аввал — ки мард дар либоси дар пирс. Дар тарафи чапи сина, аз ӯ блестела мукофот — Iron салиби аввал-дараҷаи ситонида.
  
  
  Райдер гуфт: "дуруст аст, ки шумо як калиди, ҷаноб Шуд. Вале аз тарафи дигар — ва ин аниқ, ман аз ту!
  
  
  — Ба назар мерасад, ки ту бисер дар бораи ман медонӣ, — гуфт Ник. "Касе, ки ман ва ҳамаи аст, вале аз куҷо ту медонӣ, ки дӯстони ман на окружили ин замок? Секретными агентами? Е шояд, швейтсария политсия?
  
  
  Райдер покачал сари. 'Ман имон дорам ин. Мисли ман, шумо ѓайриќонунї дар ин кишвар. Швейцарцы мебуд, ки ба онҳо кишвар ҳеҷ использовалась ҳамчун майдонҳои ҷанг. Агар шумо схватят, шумо кишвар хоҳам рафт то он шумо. Ҳадди ақал расман. Ман каме разбираюсь дар чунин чиз. Ҳамчун афсари СС аз ман зич бо маҳаллии Sicherheitsdienst . не, ш. Картер, ки ту тамоман як. Ва ту комилан аз вазъи ба предъявлять талабот.
  
  
  Ник пожал плечами. "Ман фикр мекунам, ки ман қодир ба выдвигать талаботи". Ӯ гуфт, дар канори темной кард, окружавшей ҳуҷраи. — Дар он ҷо ҳастанд мусаллаҳ одамон? Гӯе ба ин савол шуд, дар ҷавоб, касе, ки дар галерея закашлялся ва послышался скрежет ботинка бо голому нимсола.
  
  
  Райдер склонил сари. — Табиист. Ҳоло шумо доред, зери прицелом туфанги. Шояд на он қадар ҳақиқат зарур аст, зеро шумо бодиққат обыскали...
  
  
  — Ба ман бигӯ, — перебил Ник. — Ман буд, ки бо худ яроқ. Ое, ки месозад туро ба шумо ҳайрон, Райдер? Буд, ки ман ҳам часпида, агар ман фикр кардам... агар ман медонистам... ки ман як величайшие козыри? Ва ман ба шумо мегӯям, ки чаро онҳо ба ман дар дасти. Ник наклонился пеш доранд ва бевосита ба инсон барои суфра. Ӯ шунид, ки чӣ тавр баронесса нервно дышит, вале на обращал ба он диққати. Ба ӯ мушкил буд, вале пас лозим буд, ки ба бозӣ.
  
  
  — Ман ба ту мегӯям, — повторил Ник. — Зеро шумо метавонед имконияти ба куштани маро. Ва ман худам ба ту мучить ман, Райдер. Безоружный, ман одолеваю четверых кунед мардум. Ман прослежу, ба онҳо схватили ман зинда. Ман заставлю ту маро кушт! Ва агар ман табдил хоҳад хеле сахт, ман выпью боз њаб цианида, ки пеш аз ту ублюдок успеет он бас.
  
  
  — Ин ғайриимкон аст, — хрипло гуфт Райдер. "Ман мардум обыскали ту..."
  
  
  — Ба доштани яроқ, — бо ухмылкой гуфт Ник. Ӯ боз бештар усилил худ дурӯғ. — Оид ба яроќ — ҳа. Вале ҳаб танҳо хурд. Пайдо кардани он чандон осон, ҳатто мутахассис машварат. Ое ту дӯсти Геринга низ буд, чунин, помнишь? Хуб, ман низ ба вай дорам. Умедворам, ки ба ман лозим нест, ки ба он истифода баред. Ин вобаста аст аз ту, Райдер. Ман фақат мехоҳам, то боварӣ ҳосил, ки шумо дарк мекунед, ки ба вазъият. Ман нафар аз booster, на аз ту.
  
  
  Ин буд, отчаянный блеф. Ник бесаброна интизори он буд, ки ба муваффақият.
  
  
  Дар оянда лаҳза вай фикр кардам, ки ин сработает. Рейдер бесадо буд, тамошо дар он ва оид ба лоғар оид ба ангуштони худ подбородку. Дар охир ӯ гуфт: "Биеед,-ка, акнун, каме интизор шавед, мистер Шуд, фарз мекунем, ман бо шумо розӣ. Ки ба шумо он гоҳ, ки чизе барои тақдим кардан?
  
  
  Ник Картер улыбнулся. "Ман пешниҳод бас ҳамаи ин мелодраматическую чепуху", — гуфт ӯ. Ӯ гуфт баронессе, ки зачарованно аз наздик мушоҳида барои он аз худ гардиданд. 'Отпусти вай. Скомандуй гузаштани он ба бандиту. Сипас, Райдер, субҳи барвақт мо ба ту отправимся дар бонки Соҳаи Шарде ва Филса ва биеед биандешем, ки ин тиллои сураи нур. Баъд аз он ки ман достану худро нисфи калиди, албатта.
  
  
  Райдер кӯтоҳ улыбнулся. "Шумо половинку, ҷаноб Шуд?
  
  
  N3 гуфт. 'Ман фикр мекунам, то. Хондо мертв. Е худ аз мардум гуфтанд шумо?
  
  
  Райдер гуфт. 'Бале. Хуб аст, ки мо аз он ихроҷ кардам. Агар Хондо буд, чунин подозрительным, ки ман мебуд, ҳоло не исбот кард, ки дар ин тупике. Вале ӯ ба ман на доверял. Сипас, дар сурати зарурат, ӯ бояд буд, шахсан рафта дар меҳмонхонаи "Люкс" ва... — Редер оборвал худ. — Аммо ман каҷравии. Лутфан, обьясните, ки мо кор бо ин шумо нелепым пешниҳоди ш. картерро ба ҳузур пазируфт. Ман худам чунин наглость қариб освежающей. Ки рӯй хоҳад дод, баъди он, ки чӣ тавр мо вдвоем пойдем дар бонки?
  
  
  — Хеле осон аст, — гуфт Ник. — Ман аллакай гуфтам: ин. Шумо ба сураи нур ва приличную фору. Дигари истихроҷи ман даст дар нигаҳдории аст. Дар он ҷо бояд миллионҳо. Кофӣ нест, ки ба нигоҳ доштани шахс дар назди ман боссом. Мисли ман гуфт: бо телефон, Райдер, ман бояд чизе, ки омад, то бо. Агар ман наметавонам ба онҳо ин сураи нур, ман бояд ба онҳо чизи дигар. Агар каме оро ҳастед, пас прозвучит хеле зебо аст. Шумо медонед, ки ин амрикоиҳо фикр мекунанд, ки дар бораи арзишҳои башарӣ ба ҳает. Фикр мекунам, ман бояд таъкид кунам, ки ин лаҳза: ягона роҳи наҷот ҳаети худ ва ҳаети баронессы замина Штадт — дур шумо ба сураи нур. Шояд онҳо попадутся дар он. Албатта, баъдан онҳо боз ба саф барои ту... Ник пожал плечами. — Лекин ин худ далели!
  
  
  Макс Райдер боз сарф ангуштони худ бо мизи. Он қадар буд, тамошо ба Ника. Ҳоло панҷоҳ дар панҷоҳ, фикр кардам Ник. Метавонад замерзнуть, метавонад оттаять.
  
  
  Ҳамаи он вайрон шудааст.
  
  
  Райдер гуфт: "Шумо дар ҳақиқат удивительны, ҷаноб Шуд. Танҳо бовар барои як лаҳза, ки ман попадусь дар чунин детскую уловку. Шумо чизе забываете — ман баронесса!
  
  
  Пас аз он, ки нашуд. Ник Картер зуд вжился дар дигар нақши. — Ки бо баронессой? Ӯ ба гуноҳони худ голосу охладиться, табдил дилгиркунанда ва безразличным. — Он хеле муҳим аст, Райдер. Ӯ солҳои тӯлонӣ бо ман, танҳо барои он, ки опознать туро, вале ҳоло ҳамаи ин аҳамият надорад.
  
  
  Райдер бераҳмона дарида берун хандидан. — Баръакс, ин хеле муҳим аст! Хеле муҳим аст,! Ман иқрор, ки наметавонам принудить шумо анъанавӣ воситаҳои. Ман низ иқрор, ки ман ҳеҷ мутлақо ҳеҷ хоҳиши куштани шумо. Ва дар ин ҷо баронесса... ин тамоман дигар! Ман метавонам ба шумо ба тамошо, монанди он тарафи маҷлиси намояндагон қабул гардида, ҷаноб Шуд. Ва шумо, амрикоиҳо, аз ин ҳеҷ гоҳ справитесь".
  
  
  Дуъояшон баронессы шунида, ба ҳуҷраи. 'Не! Не, бояд! Ман метавонам ба ин барорад, ки позволяй ӯ ин корро, Никки!
  
  
  Killmaster разыграл боз як козырную намоед. Ӯ гузошта, онҳоро на он қадар бисер. Ӯ ҳанӯз ҳам буд, ки як бузург козырь дар рукаве. Вале он на он замон ва на пас, ба ҷои разыграть он. Ӯ гуфт: "Бубахш, детка. Ин буд, нияти дархосте аз шумо дар ин аст. Вале, аз афташ, ман ошибался... Ман фикр кардам, ки Райдер буд порядочным инсон. Ман фикр мекардам, ки ӯ цивилизованный нафар. Ман ҳам ҳамин тавр фикр мекунам. Ӯ блефует.
  
  
  Макс Райдер пристально нигариста, Ника. — Пас, ту думаешь, ман блефую? Ва ту худи сделаешь? Шумо мехоҳед, ки ба мегӯянд, ки шумо, ки парво надоранд, ки баронесса хоҳад пытать?
  
  
  Ник изобразил возмущение. - "Албатта, ман ин лозим аст. Ту думаешь, ман зверь? Ман мебуд несчастен, агар вай пытали, вале...
  
  
  Райдер наклонился пеш.
  
  
  'Вале...?'
  
  
  Ник откинулся дар спинку стула. Ӯ пожал плечами ва дод аз жуткое шахсе, ки аз ӯ буд. "Ман касбии қаҳрамон, — выпалил ӯ. "Ман танҳо кӯшиш кард, кори худро. Пытая баронесса, ту получишь калиди Райдер. Ман аз шумо илтимос ин кор, лекин агар шумо ба коре мекунед, ки, ман ҳанӯз доранд, беҳтарин кортҳои. Ту мучаешь вай барои ин сабабҳои асоснок дорад! Ягона роҳи ба даст овардани ин сураи нур — розӣ ба ман нақшаи.
  
  
  Баронесса издала дуъояшон нобоварӣ. "Никки, ту позволишь онҳо рафта, бо роњи? Дар Бораи Эй Худо!'
  
  
  Ник нашуда буд, тамошо дар он. "Бубахш гарон. Ман дар ҳақиқат хеле афсӯс. Вале ман дигар чизе гуфта наметавонам".
  
  
  Овози Райдера буд, ҳалим ва сухим. Ин напомнило Нику куштанд, шаркающую оид ба увядшим листьям.
  
  
  "Дар он светлая ва хеле зебо пӯст", — гуфт Рейдер. "Неинтересно фикр мекунам, ки вай разорвут раскаленными плоскогубцами".
  
  
  Ник вызывающе нигоње. — Чунин накунӣ. Ту блефуешь, Райдер.
  
  
  Райдер откинулся дар спинку стула. Ӯ буд, тамошо ба Ника, чӣ тавр ба ястреб. — Ту блефуешь, картерро ба ҳузур пазируфт. Ва њатто хеле хуб аст. Вале танҳо кофӣ нест, хуб. Пештар ман зиндагӣ мекард ва дар Бруклин. Давным-дароз. Яке аз чизҳое, ки ман фаҳмидам, ки дар кишвари шумо, ин poker. Ман мехоҳам, ки дидани ту корти Шуд. Бубинем, ки чӣ қадар шиканҷа баронессы ту сможешь барорад. Мо мефаҳмем ин аст, хеле ба зудӣ!
  
  
  Райдер дилам в кресле ва пролаял фармон олмонӣ. Баронесса тақрибан подняли ба пойҳои.
  
  
  "Отведите онҳо дар подземелья сола қалъа", — фармон Райдер. Ӯ нигариста, Ника блестящими, бо чашмони. - "Бубинем, ки блефует!"
  
  
  
  
  
  Боби 15
  
  
  
  
  Хурд ҳуҷра чуқур ба санг зери старым замком пахла ҷинояткорӣ ва болью. Тусклые барқӣ лампаҳои встроенные дар кӯҳна оҳан-бра, кам портили ин таассуроти. Райдеру ва он ба одамон манъ кардаанд, пӯшидани капюшоны ва ниқоб палачей, вале дар натиҷаи буд, ки ҳамон. Онҳо буданд, пеш аз дигар, ба монанди убийцами, мучителями, палачами. Ва онҳо ин ҷо буданд, ки кори худро.
  
  
  Барои худ беспокойным overlooking Киллмастер хладнокровно интизори он буд, ки баъзе аз ин одамон хоҳад консертҳои.
  
  
  Ӯ угадал дуруст. Дохил Шудам Райдер. Акнун онҳо дар ҳақиқат буданд, дар камера шиканҷа.
  
  
  Ва Ник Картер буд, дар ин ҷо дер.
  
  
  Аз хона истода ржавый доспех. Дар дохили яке аз роҳҳои оҳан перчаток буд... Пйер! Дар дигар... Хьюго! Верные дӯстони интизори он!
  
  
  Вале боз буд Вильгельмина, смертоносный 9мм. Люгер, ба он Лақаби полагался бештар аз ҳама. Люгер буд приклеен ба поени racks доранд, ба ки акнун гузошта баронесса замина Штадт.
  
  
  Ник партофт боз як назар зуд дар як ҳуҷра. Дар ин ҷо буд, полутемно, кӯҳна деворҳои отсырели. Дари паси он буд, деревянная, вале хеле прочная ва сахт аст, аз тарафи дигар сахт аст, ore решетка.
  
  
  Райдер истода наздик бо Лақаби. Ӯ гуфт: "Шумо фикр мекунед, ман ба ҳар ҳол блефую?"
  
  
  Ник сглотнул, ӯ разыгрывал комедию, ки ӯ исполнял. Ӯ танҳо умедвор буд, ки ба назар бледным ва страдающим. Вале ӯ гуфт, "Ҳа, ман ҳамин тавр фикр мекунам. Шумо ҳам не ба зудӣ ин корро.
  
  
  — Райдер шикоят сигнал. Яке аз мардон дар ин муассисаҳо барои шиканҷа оғоз дергать баронесса барои убуру. Вай пойҳои аллакай буданд привязаны ба стойке. Онҳо раздвинули вай пойҳои, вале дасти ҳар ҳол буданд, озод. Вай сопротивлялась кардед, вақт аз вақт крича, перемежая лаънат мебошанд ва вопли, ки ӯ хуб медонист.
  
  
  "Никки! Ба хотири худо, Никки! Останови онҳо, Никки! На позволяй ин рӯй!
  
  
  Ник эҳсос кард, ки чӣ тавр Райдер тамошо дар он. Ӯ гирифта ғамхорӣ дар бораи он аст, ки ба он рӯ ба рӯ буд, изҳори тарс ва парвариши неуверенности. Ӯ баъзеи носовой платок ва вытер " дар бораи.
  
  
  Бо он аллакай дур доранд сабз убуру. Яке аз бачаҳо рывком севумӣ вай сафед лифчик. Вай сахти сина выпали, чӣ тавр ба спелый самари. Баронесса закричала ва кӯшиш прикрыться, вале он схватили дасти ва прижали ба дыбе. Дар як лаҳза он дастро пайваста буданд. Вай тағоям, аз паи аз он.
  
  
  Дар гузашта ботаҷриба палачи ҳоло мехоҳам дарҳол оғоз рвать ба мӯи худ.
  
  
  Ду марде аз racks истода, мунтазири он полуобнаженное бадан. Райдер у фармон. "Готовьте крюки, идиоты. Мо ин ҷо на ба хотири худ вуайеристских удовольствий! Яке аз мардон чӣ ваҳй ба ангишт жаровне, ки дар он раскалялись оҳан. Ӯ истифода мехи, ва ангишт засветился равшан-сурх.
  
  
  Ник боз огляделся. Ӯ хоҳад Райдером — ӯ бовар надорад, ки дар он буд, вооружен — и бо чор дигар: ду мардон аз racks ва ду мардон байни ӯ ва аз дари худ. Дар яке аз ин бачаҳо буд, автомат.
  
  
  Инсон дар жаровни царакат аз оташ ду жалких оҳан curling. Онҳо буданд, раскалены добела, испуская дуд ва тошнотворный смрад. Дар як лаҳза Нику дар ҳақиқат показалось, ки ӯ мешунавад додзанӣ ужаса ва дард, эхом отдававшиеся дар ин ҳуҷраи марг бисер асрҳо пеш. Рутубатдори деворҳои менамуд, надвигались дар он, сокрушали он.
  
  
  Наздик бо ӯ Макс Райдер гуфт: "Аъло, ҳамин тавр не?" Ӯ уставился дар баронесса, ки буд обнажена поен басомадҳои. "Ман фикр мекунам, ки мебуд, шарм нишастанд он". Ӯ нигариста, Ника. — Он ки ту дар сари Шуд. Шумо дар ҳақиқат метавонад барорад дидани он изуродованной?
  
  
  Дароз он вақт. Ник боз вытер " дар бораи носовым платком. Ӯ сглотнул ва гуфт Райдеру: "Стой! Эй худо... ба ту ба даст. Ман наметавонам ин фарз!
  
  
  Макс Райдер кӯтоҳ улыбнулся. "Акнун ту начинаешь умнеть". Ӯ қайд кард, ки мардон аз racks доранд. "Развяжите он".
  
  
  Ник сердито оттолкнул Райдера ҷудо. — Нарасед он, ублюдки! Аз шумо буданд, кофӣ нест. Ман позабочусь дар бораи он.
  
  
  Райдер снисходительно улыбнулся ва гуфт худ ба мардум. - 'Хуб.' Дар он голосе буд, sarcastic бағоят. "Мо дод дӯстдоштаи каме истироҳат, ва он гоҳ баргаштан ба парвандаи!"
  
  
  Ник склонился бар баронессой. Ӯ душманон ба он ба таври васеъ чанбаре испуганными, бо чашмони. Наклонившись аз болои он ба развязать ресмоне, ӯ прошептал: "ба Воситаи як дақиқа разверзнется тамоми ҷаҳаннам . Агар ман закричу, сбеги - биеед, ман кӯшиш даст ба ҷойҳои берун ва жди ман нест. Спрячься, агар зарур аст. На пытайся ба ман кӯмак! Шунид?'
  
  
  Вай кивнула. Ник развязал охирини веревку, ки привязывала вай ба стойке. Ӯ залез зери оғил ва нащупал хунук приклад "люгера" ва клейкую ленту. Дасти сомкнулась атрофи он.
  
  
  Ник столкнул духтаре аз racks доранд. Он тарк дар замин берун аз дастрасии оташ.
  
  
  'Бие!'
  
  
  Ник фавран обернулся. Вильгельмина буд, аллакай занята ва плюнула дар марги инсон бо автоматом, стоявшего аз дарҳо. Бача согнулся пополам ва пас аз пош. Автомат бо грохотом ба замин афтод. Ник шањ дар дигар бача, вақте ки он кӯшиш ба выстрелить. Тир пробила куртку Ника, мард афтод навзничь бо black дырой байни чашмони ӯ.
  
  
  Акнун шло бо головокружительной суръати. Ин буд, чунин ба назар мерасад, дар ин филм, ки крутили хеле зуд. Макс Райдер побледнел чӣ тавр мертвец ва давида ба хона. Ник кинулся барои ӯ дар погоню.
  
  
  Ба иҷро ӯ ҳукми ду пули боқимонда дар мардон. Онҳо нишаста буданд, дар кунҷи, закинув дасти як сари. Барои онҳо мубориза аллакай буд окончен. Райдер задержался аз дарҳо. Ӯ бо trepidation оглянулся, пас схватился барои вазнин бар дари ва оғоз ба он захлопывать. Ник шањ дари дар ду инч дур аз он дасти. Ӯ мехост, ки ба куштани Райдера — ӯ метавонист понадобиться ба ӯ чӣ заложник.
  
  
  Райдер издал писклявый садо аз тарс ва дилам ба идома медаванд. Ник бар мо омад ба дари ҳамзамон бо баронессой ва дар саросари рӯи он. Ӯ зуд шањ бори дигар дар убегающую фигуру Райдера, ки аллакай қариб буд, невидим дар мраке коридора подземелья. Агар ӯ танҳо қодир ба даст ба ӯ! Ӯ промазал ва шунид, ки чӣ тавр тир сахт отскочила аз сырых девор. Ник выругался. Райдеру на следовало дод сбежать. Ник кардааст бигирад, то худро дар яроќ, спрятанное дар броне.
  
  
  Ӯ оттолкнул баронесса ҷудо ва захлопнул вазнин бар дари чӣ вақт дар он лаҳза, вақте ки даруни оғоз греметь пули. Одамон Рейдера оғоз набираться храбрости. Ник насб iron прут дар ҷои. Давненько онҳо ба он прикасались. Ник вытолкнул баронесса пеш аз худ, ки дар коридор. Райдер низ дар ҳар лаҳза буд набраться храбрости.
  
  
  Онҳо дохил шишае, ки дар он тусклая лампочка отбрасывала желтоватый нур. Ник толкнул баронесса шишае. Вай прижалась ба он, дрожа. Ӯ буд, обнажена поен басомадҳои.
  
  
  'Ман Готт - эй кош ман! Вай повторяла ин суханон боз ва боз.
  
  
  Ник яростно встряхнул вай. 'Останавись. Ягон истерики! Ман бояд тамос бо Райдером. Мумкин аст, аллакай хеле дер, вале ман бояд кӯшиш. Дар ин ҷо ...'
  
  
  Ник снял куртку ва баргузор вай. Ӯ засунул Пьера ва Хьюго дар дараҳои брюк. ....' Мо попытаемся дорад, баромадан ба кӯча.. Мо метавонем берун аз ин ҷо мисли ман добрался ин ҷо, ки қаблан дар шом.
  
  
  Ник берун аз маленькой чароғдонест, нестанд ва прижался ба девори худ, аз тира не, дар чуқурии длинного хом коридора на последовало ҳеҷ ягонаи аксҳоро қуввати худ. Ӯ царакат баронесса аз чароғдонест, нестанд ва гуфт: "Хуб. спрячьтесь. Шумо мебинед, вақте ки ман заполучу Райдера.
  
  
  Баронесса прижалась ба он, он лабони он пайдо лабони он обнаженные сина согрелись дар он сина. "Никки... Ман... Ох, Никки..."
  
  
  Ник тақрибан оттолкнул вай. — Мо ҳозир нест, ки дар ин вақт, — яростно гуфт ӯ. — Тезтар, хислатҳои инро гир!
  
  
  На оглядываясь, вай побежала дар торик коридор.
  
  
  Ник подождал, то он завернет дар кунҷи, ва бодиққат аз паи он. Он мағзи кор, дар иқтидори пурра ӯ взвешивал мухолифи ва кӯшиш кардам, то омада, то бо наќшаи. Акнун Райдер, албатта, метавонад даст ба нави қисми қалъа . Ӯ қодир бастани дари байни кӯҳна ва нави қисми. Вале ое ӯ ба ин кор? Акнун ӯ медонист, — бо спрятанному Лақаби яроќ, — ки дар он пеш буд, дар старом замке ва медонист, ки дар он ӯ пайдо. То ки ӯ метавонист дар дохил ва берун аз хохиши худ. Пас, пеш аз Рейдером встала масъала: е пешгирии онҳо фирор ва присматривать барои беруна қисми қалъа бо касоне немногими оставшимися ӯ хариду фурӯши одамон, е ҷое бевосита дар онҳо ва выследить онҳо дар ин ҷо. Дар корти буд, бештар дар маърази хатар. Ва вақт барои ба муқобили он.
  
  
  Ник зуд пронесся гузашта тускло освещенного гардиши коридоров. Ӯ шунид суст садои удаляющихся қадамҳои. Баронесса. Вай ҳанӯз ҳам иҷро поен варид марказии. Садои намояд, ва дар як лаҳза ба пир подземельях табдил ефтааст хеле ором. Дар ҷое, ки капала об. Ин буд ягона садои. Пеш аз он ҳам...
  
  
  Дар угрожающей оромӣ ӯ шунид нав садо. Ник напрягся. Сояи метнулась шишае беш аз полуметре аз гардиши. Дар ин буд, ки ин мушкил ба имон, вале он чӣ шунид Ник буд человеческим плачем, аз тарс, аз дард.
  
  
  Ник бодиққат прошаркал қади деворҳои ба нише. Ин, албатта, метавонад бошад доми, вале пас аз он буд, хеле любопытной. Ва, албатта, ин буд, Макс Райдер. Ки боз ин метавонад. Шояд хвастовство храбростью, худи мард бо номи шрам аз он и ' л нишонаи шарафу — шояд ҳама он буд, чепухой. Iron салиби худаш чизе нагуфтааст. Бисер несчастные трусы соҳиби он. Мисли бисере аз аҳли, ки албатта, буданд храбрыми.
  
  
  Ник подходил наздиктар ва наздиктар ба нише. Мисли ҳайвон, он метавонад эҳсоси он бӯи ҳоло. Бӯи тарс. Аз хашми. Акнун Райдер нишон дод, худ ба худ ғайб шакли. Генерал СС буд, дар истерике! Ӯ жалобно умолял Ника на куштани он!
  
  
  Не, гуфт ба худ N3. Ин хеле содда аст,. Дар он ҷо чизе нест.
  
  
  Акнун ӯ истода буд, наздик нишей. Мард ҳам бо ноумедӣ рыдал. Ник гирифт "люгер" дар дасти росташ. Ӯ бори дигар огляделся. Сояи буданд, дар ҳама ҷо. Ӯ баъзеи як мард дар нише стальной хваткой сабаби дигари шумо бачаҳо. Ник фаҳмидам мягкую матоъ. Пирс. Эй худо ман, ин буд, Рейдер!
  
  
  Ӯ выдернул всхлипывающего як мард аз чароғдонест, нестанд ва бо қувваи вонзил "люгер" ӯ дар шикам. — Не... не, — чењрааш мард. 'Ое лозим! Ба хотири Худо аст, на убивайте ман! Ман Райдер - ман старик! Ман на ҷанг бо шумо бод! Оооо, лутфан, убивайте ман!
  
  
  — Оромтар — рявкнул Ник. "На двигайся. Ман бояд аввал ба дидани ту. То он дошло, вақте ки ӯ аст пардаро аз rear кармана хурд дурахш. Ҳа. Киллмастер оғоз дарк, ки чӣ тавр ӯро фиреб доданд. Чун ӯ дохил шудам , монанди беақл аст, мурғобӣ!
  
  
  Ӯ офаридаӣ дрожащего инсон ба пойҳои ӯ ва ҳунар омӯхта, онро дар узком луче фонарика. Ин буд, Макс Райдер... ва ин буд он! Ин бешубҳа буд, шахсе, ки нишаста дар суфра — шахсе, ки танҳо буд, дар камера шиканҷа. Акнун, вақте ки ӯ буд, то аз наздик ба перепуганному мужчине, ӯ эҳсос кард, ки касе дигар. Косметика! Ник почесал шрам аз и ' л ангушти. Ӯ отвалился. Ороиш ва грим!
  
  
  Ник Картер проклял худи худ. Чӣ тавр глупцом ӯ буд, ки ба попасться! Ҳатто агар ин мард буд, хуб театральным актером, ӯ ба таври комил ба бозӣ нақши худро.
  
  
  Ник партофт, як мард ба љинс, чӣ тавр ба болишти аз баҳр. - "Хуб... ки мехоҳам ту ҳеҷ буд, ки ҳамин Райдер?"
  
  
  Двойник ползал оид ба хок. — Ман намедонам... Қасам, ман намедонам! Фикр мекунам, дар ҷое, ки дар замке. Аз Он ки... аз он ки дар галерея, вақте ки мо разговаривали. Ӯ аз нав оғоз громко гиря. 'Шумо гона, ки маро бикушӣ? Ба хотири худо... инро накун! Ман танҳо буд, кори худро. Ман танҳо он чиро, ки ба ман гуфтанд...
  
  
  Ник сахт зад ӯ. Ӯ дар асл пнул худи худ. Ӯ зад, ки ловушку ва хуб! Вале кадомҳоянд буданд, нияти Райдера? Он гоҳ, ки ҳамин Райдер умедвор буд, ки ба даст,...
  
  
  Тир отскочила аз девори наздик ухом Ника. Ӯ перепрыгнул тавассути ноющего марду проскользнул шишае, ки дар долони нест раздался фику. Ӯ аллакай гирифта ҷавоб ба саволи худро. Акнун ӯ медонист, ки ҳамин Рейдер. Мард дар ошенаи ҳанӯз рыдал. Ник дод, ки ба ӯ боз як пинок. 'Беги аз ин ҷо. Ползи дар як кунҷи, — прошипел ӯ. "Убирайся, хислатҳои инро гир!"
  
  
  Нафар повиновался ва пополз оид ба замин, ки чӣ тавр червяк. Ник интизори он буд, ки дар маленькой нише. Тавассути якчанд лаҳзаҳои овози Райдера — ҳамин овози — эхом разнесся дар коридору. "Шуд?" Овози эхом разнесся оид ба древним стенам. Шуд ... Шуд... Шуд. †
  
  
  Ник ҷавоб надода. Ӯ кӯшиш кардам, ҳисоб кардани имконияти худро. Райдер попытается ғолиб вақт ва нигоҳ он дар нише, то он мардум доир ба пеш. Ник карда наметавонистанд даст вақт! Дар нисфи роҳ байни онҳо дар девори висела тусклая żarówka. Ӯ буд, ки ба берун рафта,.
  
  
  "Ман медонам, ки ту дар он ҷо, Шуд, — идома дод Райдер. — Ман мушоҳида кардам, ки ту пайдо кардаанд ва ман як аст. Бадбахтона. Вале ӯ выполнил худро вазифаи. Антон дар ҳақиқат хеле хуб актер, шумо находите? Вале ӯ сола ва андварафорс. Бедный бача. Гумон аст, ки мо метавонем винить он. Ман кироя он, ки ӯ бозӣ ман нақши ҷои воевал барои ман. Ман хеле қодир ба ин корро ба худам.
  
  
  Овоз қариб буд, ҳамин, пай Ник. Актер дар ҳақиқат хеле хуб вжился дар нақши... вале ҳоло маълум ва ғайра. Дар голосе буд, чизе похожее на манию величия. Гитлер низ азият аз ин. Пахтапарстӣ величия! Бемории, аз барои он ки ту фикр мекунї, ту ба Худо! Лабони Ника Картера скривились дар сард улыбке. Ин ҳақиқат буд, ҳамин Рейдер. Крыса, ки лозим буд, нобуд.
  
  
  Ник нащупал дар ҷайбатон нигоҳ доред запасную обойму барои патронов. Ӯ буд, ки танҳо як намешавад. Ӯ зуд сообразил... дар Вильгельмине буд, бошад, ки боз як патрон, зеро ӯ ҳамеша дар буд, як дар патроннике. Рӯза мисли раъду, Ник высунулся аз чароғдонест, нестанд ва зарбаи дастархонро единственную лампу дар долони нест. Ин кадар торик аст. Ӯ ҷаҳиши ба противоположной девори ва чуқур нагнулся. Райдер шањ хеле дер, ва он пистолет равшан вспыхнул дар dark. Вақте, ки пули просвистели гузашта аз он ушей, Нику дар шахси мезананд, осколки санг. Ӯ буд, бузург аст прыжками, паст пригнувшись, ба Райдеру. Ба иҷро ӯ вставил нав обойму патронов дар "люгер".
  
  
  Ба иҷро Ник крикнул: "Стой, Райдер! Мо хоҳад тир дар dark. Азартная бозӣ, ... ба Шумо лозим нест, ки мунтазири навбати худ, ва ҳар метавонад ғолиб!" Макс Райдер, ки танҳо дидам, ки чӣ гуна асъад, Ник, ҳис метким стрелком. Ник шунид, ки чӣ тавр ӯ давида, вақте ки добрался то он ҷойҳои, ки дар он танҳо, ки аст, Райдер. Қадамҳои двинулись чап, дар дигар нақби торик. Ник ором давида аз ӯ ва аз паи нидои бегущих қадамҳои пеш аз он.
  
  
  Дар як лаҳза ба ӯ шавқовар табдил ефтааст, ки имкон медиҳад, баронесса. Успеет ое ӯ бираванд?
  
  
  Сипас, ӯ давида дар навбати дар долони нест ва тавонад, удивиться удаче.
  
  
  Стараясь зинда монданашон. Макс Райдер ошибся. Ӯ зашел тани! Пули летели бар ушами Ника, вақте ки ӯ дарида дар ҳуҷраи дар охири коридора ва дарҳол фаҳмидам, ки чӣ рӯй дод. Рейдер сехи хурди дар чӣ гуна аст оружейным шкафом. Тавассути равзанаи ягона, баланд, дар девори худ, ва зарешеченное, лил борон. Бо потолка светила хурд żarówka. Ник нырнул барои вазнин мизи, ки пистолет Райдера шањ саросари ҳуҷраи. Тир попала дар девор наздик бо сари N3. Ник ором ҷони худро фидо барои суфра ва гӯш. Ӯ метавонист шунидан нафас Рейдера. Ник қарор нест тир барои ин сабабҳои асоснок дорад. Бигзор Рйдер потратит патроны. Райдер эҳтимол ҳис мекардам, ҳамон чизе,, зеро ки ӯ ба стрелял в лампу. Дар тусклом, желтоватом партави ду нафар мардон лежали дар мертвой оромӣ, гӯш ва мунтазир аст, ки дигар совершит хато.
  
  
  Ник оглядел ҳуҷраи. Сола хонумҳо. Средневековые сипарҳо ва силоҳ дар деворҳои. Ҳама дар хок ва ржавчине. Ин ҷо ва он ҷо валялись груды топоров ва қисмати бузурги мечей. Ржавая кузница. Сола точильный санг. Лек хомӯшии боиси он шуд невыносимым барои Макса Райдера. Проявилась он крысиная табиат. Ӯ крикнул ба воситаи ҳуҷраи нармӣ дрожащим овози: "чунин ба Назар мерасад, мо мекашид, картерро ба ҳузур пазируфт. Шумо мехоҳед, ки ба гап?'
  
  
  'Не.'
  
  
  "Включи худ, мағзи сар, Шуд. Кадом маъно тир? Мо ҳам, биеед биандешем, ки ин аст. Пас ҳеҷ кас выиграет! Азбаски шиддати он ба забони англисӣ оғоз њам бадтар.
  
  
  — Ман, ки одамон дар ин ҷо ба воситаи як дақиқа, — гуфт ӯ. — Он гоҳ ки туро нест, эҳтимоли! Беҳтар аст, ки мо ба гап ҳамроҳ нейн?
  
  
  Ник сард дарида берун хандидан. 'Не! Худро аз мардум саф. Ту низ ин чизро медонӣ. Акнун онҳо бештар ғамхорӣ дар бораи худ шкуре. Ман бет, ки онҳо ҳоло сходят девона!
  
  
  Райдер издал наҳр проклятий. Дар олмон. Ногаҳон ӯ гум сари берун ва давида ба хона, стреляя. На ранив он, тир пролетела ба воситаи ҷомаи Ника. Ӯ ба ҳузур пазируфт ноболиғ ҷароҳат ҳуқуқбунед гирифтааст.
  
  
  Бо близкого масофаи Ник шањ ӯ чор маротиба дар сандуқе.
  
  
  Ӯ наклонился бар умирающим ва мепоиданд, ки чӣ тавр ба он чашмони остекленели. Ник, кӯфтанд, аз пистолет аз ослабевшей дасти Райдера. Ӯ наклонился боз ҳам амиқтар бар он, баъзеи як мард барои мӯй ва боло сари шумо. Ӯ бо диққат баррасӣ шахс. Ин шахс дар ҳақиқат тағйир ефт! Ник метавонист дидан тару тоза розовые ҷароҳатҳои дар назари, гӯшҳои ва зери подбородком. Ӯ буд, хеле монанд ба актер — е баръакс — ба истиснои он, ки дар хислати Райдера буд, ки пас аз хищника, аз тӯдаи хирурга карда наметавонистанд чизе ба кор.
  
  
  Ник оид ба ангуштони худ ба шахси мертвеца. Ӯ эҳсос кард шрам аз и ' л. Ин буд, ки кофӣ нест. Дар зери он подбородком буд выпуклость. Ник улыбнулся. Ин буд, ки дуруст аст. Ӯ вынул Хьюго аз кармана ва порезал мертвое шахс. Ӯ вонзил ангуштони дар рану ва выудил дурахшанда пораи металлӣ андозаи аз асосие, ки ба ӯ вынул аз вставных дандон Хондо. Дар ин ҷо ба он. Ду половинки ташкил медиҳанд, ки як маҷмӯи мукаммал. Ҳамаи, ки ба ӯ лозим буд, ки ба кор ҳозир, ин рафтан ба он шуста ва чинанд, то ба сураи нур. Ник ухмыльнулся. Ин буд, ки аллакай ба аст, осон нест. Ҳанӯз не.
  
  
  Ӯ выпрямился, вақте, ки шунид приближающиеся тихие қадамҳои. Ӯ фаҳмидам, ки ин қадами. Баронесса.
  
  
  Ник зуд огляделся. Ӯ нишон дод сола ржавую дубинку. Ваҳшатнок силоҳ, пурра вазнин роҳи оҳан наконечников. Ӯ буд, тамошо ба разбитое шахсе Райдера, ки баронесса вошла дар ҳуҷраи. Дар дасти вай держала хурд пистолет.
  
  
  — Не нигоҳ кун, — ҳушдор дод, ки ба вай Лақаби. - "Ман ба выстрелить ӯ бевосита дар шахси. Шумо хоҳад сниться кошмары".
  
  
  Вай проигнорировала ба огоҳии ӯ нестанд,. Вай оттолкнула он ва баъзе вақти душманон дар изуродованное шахс. — Дар охир, — ором гуфт вай. "Дар охир ин свинья мертва. Вай тира аст, гуфтам Нику, наблюдавшему, барои он. - Тавре ки ман аллакай гуфта мешавад... он худи модар на узнала мебуд, он.
  
  
  — Ҳа, — гуфт Ник Картер. Ӯ нигариста, пистолет, ки ӯ ҳанӯз держала дар дасти. Баронесса отвернулась аз трупа. Истода, пушт ба Нику, вай подвернула штанину худ дароз штанов ва спрятала пистолет.
  
  
  Ник вай гуфт: "ту дар ин ҷо чи кор карда истодаӣ? Ту натавонист бираванд?
  
  
  'Не. Онҳо заперли дари асосиро нав як қисми қалъа. Ман ждала, ки ту ба ман гуфт, Никки, аммо вақте ки ту зоҳир, ман испугалась. Ман искала туро. Вай омад, ки дар он нагирад ва прижалась ба он тамоми бадани. — Дар бораи, Никки, вытащи мо аз ин ҷо. Ман дигар наметавонам!'
  
  
  Ник дар як лаҳза прижал вай ба худ. Ӯ плотнее натянул дар он куртку, прикрывая он торчащую паст шароби сафед сандуқе. — Хуб, — ваъда дод вай. — Ту каме промокнешь, вале выберешься. Мо пойдем бо ҳамон роҳ, ки бо он ман омадаам, дар ин ҷо, пеш аз он, дар роҳ, ки пайдо Хондо. Ман позвоню ки чизе аз AX, ки заберет мо ва отвезет дар меҳмонхона. Бигзор швейтсария пулис разберется бо ин неразберихой.
  
  
  Он лабони блуждали оид ба он шахс. — Ва ту останешься бо ман? Ҳадди ақал дар замони? Ман... ман намехоҳам, ки ҳоло мондан як, Никки. Ман... ман мехоҳам, ки ту қавӣ обняла ман, Никки. Ки ту маро шуморо дӯст. То абад!'
  
  
  "Ҳамеша — он хеле дароз аст", — гуфт Ник Картер. — Пас, бие, поторопимся.
  
  
  
  
  
  Боби 16
  
  
  
  
  Берун аз тўфон ҳам бушевала дар барочных windows hotel "Эксельсиор". Дар дохили, дар ҳуҷраи Ника, тўфон дигар намуди расид худ apogee. Баронесса бо криком сарф нохунҳо оид ба пӯст Ника, вай зебо бадан корчилось аз mad arousal. Худи Ник завис баланд оид ба облаке, ки ногаҳон взорвалось.
  
  
  Сипас ҳамаи худро тамом ва Ник ногаҳон сол бар он шањодат медињанд, ки аллакай рӯз ва дар ҳуҷраи мегардад, ки ҳамаи холоднее. Ки дар дохили он низ становилось холоднее. Акнун ин бояд буд, ки рӯй.
  
  
  Ӯ ба чап он дар бистар, тихонько дышащей ва полусонной, ва рафта, дар ванную. Выйдя боз, ӯ дар дохил дальний нур ва оғоз либоспӯшии. Ӯ мепоиданд, барои он дар як оинаи бо ва дидам, ки чӣ тавр ба он идонаро худро сиреневые чашм ва удивленно уставилась дар он.
  
  
  Ник гирифта ҷомадон аз сейф hotel ва баҳраманд дар ҳоле роскошью тоза куртаҳои ва галстука. Надев ӯ анд, баронесса гуфт: "Никки, гаронбаҳо ман худ, ки ба шумо гона кор? Ту ҳамон нест, уедешь пас, ба зудӣ?
  
  
  — Агар, — гуфт, Ник. Ӯ и пиджак. Ӯ проверил Вильгельмину, Пьера ва Гюго. Ҳама дар ҷои. Ӯ нигариста, бистар. — Ман истироҳат ба дорам ҳайрат шуда, — гуфт ӯ ба вай. — Ва ман мехоҳам ба ту маслиҳат, гаронбаҳо ман худ, ҳамин корро. Ман бахшиш ба ту имконияти — на он ки ту ба он заслужила, вале ман противно арестовывать як зан, ки бо он ман танҳо додаед, муҳаббат. Ӯ цинично ухмыльнулся. — Ва инчунин вақт сарф. Ту садоятро ин кор детка. Вале дар асл ба шумо метавонед корро бисер чизҳои хуб. Ту беҳтар аст, ки ҳамаи умеешь дурӯғ гуфтан.
  
  
  Баронесса вскочила. Вай исказилось аз ужаса. Вай пыталась прикрыть сандуқе.
  
  
  — Чун ту дар ҳама метавонист чунин мегӯям? Ту нузул аст?'
  
  
  — Ман нузул девона, — гуфт, тира аст, Ник. "Ман злюсь ба худ. Ту қариб достала ман гаронбаҳо ман худ. Ҷиддӣ! Ман танҳо не зарыдал - ва ман қариб буд, влюблен дар ту. Вале акнун ту садоятро қатъ бозӣ — бозӣ окончена!
  
  
  Вай протянула ба ӯ дасти. Вай зебо шахсе табдил ефтааст озабоченным. "Никки... азиз, илтимос, не говори, то. Иди... парваронандаи ман. Инро гир, маро аз дасти. Ба ман бигӯ, ки чӣ рӯй медиҳад.'
  
  
  Дар як лаҳза Ник эҳсос безумное хоҳиши ба роҳ то ба ӯ оцӯш он, боз бибӯсам ва боз барои чи ое бо он муҳаббати. Дар ин шлюхи буд, истеъдоди обольщения. Ва он умела ин истифода баранд. Бо раскинутыми дасти худ ва сина, тайер ба он, ки вай боз поцеловали, онро ба назар милейшей шлюхой. Пас аз лаҳзаи слабости гузашт, ва ӯ боз ҳам Киллмастером. Шумо ба кор, бо Максом Райдером аз оғози", — гуфт ӯ. — Шумо эҳтимол медонед он бисер мешавад. Ман аниқ намедонам, ки чӣ тавр он ҳама кор. Шумо ба навъе идора внедриться дар разведывательную хизмати Ғарбии Олмон. Ту притворилась, ки ненавидишь Райдера. Ва ту носила ин медальон, ки ба илова ба ин дурӯғ аст.
  
  
  Вай идонаро даҳони, ба возразить, вале ӯ жестом маҷбур он замолчать. 'Биеед ман тамом. Ба зудӣ шумо мефахмед, мегӯям ман, агар ман хато. Агар ин ҳам муҳим аст. Маънои онро дорад, ки шумо бо Максом буданд пир дӯстон. Ман аниқ намедонам, ки чӣ тавр ин вилка собит дар розетке, вале бояд чизе дар ин гуна худро. Шумо информировали он дар бораи ҳар чизе, ки рух дод. Дар ин ҷо аст, ки чӣ тавр ӯ фаҳмидам, ки ин боз сар шудан барои ӯ хатарнок аст. Ки онҳо мехостанд, ки боз ба он, ҳукм накунад,. Ва дар ин ҷо аст, ки чӣ тавр ӯ фаҳмидам, ки дар Женеву пошлют агенти AX, ки ба халалдор ӯ заполучить ин сураи нур. Шумо медонед, ки ӯ шахсе буд, тағйир дода, вале гуфтанд, касе дар ин бора, то яке аз шумо фаҳмидам, ки метавонад бо истифода аз он ба бартарии худ.
  
  
  Ник акнун аҳволи оид ба ҳуҷраи, ки сводя чашм аз зан дар бистар. — Шумо е Максу омад, ки дар сари идеяи киро касе, ки пас аз выдавал мебуд, худ аз барои он. Сипас ба ман указавали дар ин актер чӣ тавр ба ҳамин Макса Райдера. Ва ту укажешь ӯ ба ман! Дар ҳоле, ки ман мехоҳам пустился дар дикую погоню барои ин хоси шахсе, ки Макс ва Хондо зуд мехоҳам отправились дар бонк ва гирифта мебуд, ин сураи нур. Як актер буд, хуб аст. Бояд иқрор шуд. Мисли он звали?'
  
  
  "Чак. Антон Чак. Пеш аз ӯ буд, хеле хуб, вале он замон гузашт. Чанд сол ӯ қариб голодал..... Вай сдалась. Вай тира аст, посмотрела дар он. Вай гирифта шудааст простыню ва прикрыла сандуқе. Ник ба таври мухтасар улыбнулся ин одатан женскому жесту. Ҳатто ҳоло. Онҳо бештар буданд, як ҷуфти!
  
  
  Ӯ гуфт. - 'Гаронбаҳо ман худ дар духтар. Ман хурсандам, ки ту перестала бозӣ худ бозӣ. Ту мехоњї шумо чизе мегӯям, ки ман ҳамаи ҳоло?
  
  
  Баронесса закусила губу.
  
  
  — Чӣ ба шумо гона кор бо ман?
  
  
  Ник пожал плечами. 'Ман? Ҳеҷ чунин. Ман ҳамон сухан, ки ман ба ту фору, детка? Ман намедонам, ки дар куҷо, хислатҳои инро гир, ту садоятро ин кор, вале шумо шояд ҳатто кӯшиш.
  
  
  Дар он буданд, ашк дар чашмони ӯ. — Дар Бораи, Никки! Ман... ман мебуд, мехост, ки ба ҳама чиз дигар хел буд. Ое чизе, ки ман делала ва мегуфт, буд ложью! Ҳолам хуб нест. Ман... ман метавонист дӯст туро, Никки.
  
  
  "Ман касби, — гуфт Ник Картер — ин калима вуҷуд надорад". Ӯ дидам бедор. 'Тороплюсь. Ман бояд рафта, ба кор.
  
  
  Баронесса гирифта шудааст бо ҷевончаҳо сигарету ва закурила. Ӯ душманон ба он сквозь хокистарӣ дуд. Вай надулась. — Ҳа, — гуфт вай ниҳоят. 'Ман лгала. Ман буд,. Барои худ захира. Мо проиграли ҷанг, ое. Ҳарчанд аз он буд, не, мо шароб. Мо предали... предали чунин идиоты ва трусы, ки чӣ тавр падари ман! Ник ором присвистнул. "Маънои онро дорад, ҳамин тавр аст. Хайль Гитлер?'
  
  
  Вай напряглась. Вай посмотрела дар он горящим glance. Ҳа. Хайль Гитлер! Ман буд, ба Гитлерюгенд. Ман ненавидела падари худ — ӯ буд, зидди ҳама, дар, ки ман верила. Ман буд, хурсанд аст, вақте ки аз он овехта. Ман настояла, ки Макс гирифта, маро ба дидани ин. Ӯ намехоҳад, аммо ман настояла. Ба ман ин маъқул - падари ман заслуживал повешения. Ӯ предал Рейх ! Ӯ кӯшиш ба куштани мо бузург раҳбари!
  
  
  Жалость ва хашми соперничали дар Нике Картере барои первенство. Дар асл, ин буд, нест, он шароб. Гитлер гуфт: - бигзор маро фарзандони худ! Дар ҳар сурат, нацисты муваффақияти ин кӯдак. Ӯ ба миен омадааст, ки андешаи ва меъда сжался. Он чӣ ваҳй ба изножью категорияҳо дар кати хоб ва дар назар вай. Баронесса вызывающе посмотрела дар ҷавоб.
  
  
  Ник гуфт: Ту гузориш дод, ки дар бораи худ падар гуфта шуда бошад, ҳамин тавр не? Шумо фаҳмидем, дар ин бора заговоре... барои кӯдак, шояд ин буд, нест, дар ҳақиқат мушкил аст, - ва он гоҳ донесли ба падар!
  
  
  "Ӯ буд, предателем!"
  
  
  Дар он буд, ҷавоб. Дар як лаҳза ӯ эҳсос худ несчастным. Сипас гирифт, ки худаш љамъоварї. Чунин чизҳои случались. Чунин корҳо идома сурат мегирад. Ӯ буд, ки дар ин лой... буд, ки сабабҳо ба шикоят, агар он вақт аз вақт тошнило.
  
  
  Ник боз оғоз ба роҳ бозгашт-ба пеш. - 'Ва он гоҳ? Ба ту додем медали вақте ки ту падар овехта?
  
  
  Не. Ман умуман привлекала ничьего диққати. Ман бояд шуд, ки мондан скрытной ва ором интизор оянда дар ниҳон".
  
  
  Онҳо ҳеҷ гоҳ сдавались.
  
  
  "Ман табдил ефтааст любовницей Макса Райдера, — гуфт баронесса. "Ман любила он... ҳеҷ гоҳ любила. Ман ҳеҷ гоҳ ба ин е он ҷисман. Аммо ин буд, ки ман қарзи! Ӯ буд, солдатом Рейха!
  
  
  "Шумо буданд, каме ҷавон барои тамоми ин, ҳамин тавр не?"
  
  
  Ман кофӣ буд, взросла. Ва... дар ин ҷо баронесса эњтиеткорона намуд гуфтам. Ман... ман буд, дигар манфиатҳои. Ман буданд, любовники.
  
  
  Ман мехоҳам поспорить. Масалан, чӣ тавр ба графиня?
  
  
  Вай зебо стройные китфи қаср. 'Дар байни дигар. Тавре ки ман аллакай гуфта мешавад, ман тамоман на чунин. Ки графини буданд, пул. Ва агар мехоҳед бидонед, он причастна ба ин. Ӯ чизе намедонад.
  
  
  Хоук мебуд, аллакай дарк намуд ин. Ник гуфт. 'Хуб. Инак, Райдер скрылся, ва ба ту муяссар гардид, ки отвлечь ман аз он. Аммо вақте ки мо фурудоии сел дар tu лодку аз Тонона ту облажалась. Шумо метавонед боварӣ дошта метавонем, ки ман буд, илмӣ, AX, вале мардум Рейдера аз паи мо дар меҳмонхона. Дар бораи имкони истироҳат. Савганд ба ин замон, ки чӣ тавр ту убедилась дар ман шуд, хеле дер — Хондо screwed то, вмешавшись ва суръати дандон. Ва ман буд, нисфи ин калиди. Ин аст, ки бояд смутило шумо, ҳамин тавр не?
  
  
  Акнун баронесса назар бештар непринужденно. Вай гуфтам ба ӯ сквозь дуд худ сигор. — Ман надошт, ба ин ягон муносибати. Ман кор буд, дар он аст, ки ишора нест, ки дар он инсон... ба диҳад Антона Чака барои Макса Рейдера ва маҷбур ба шумо паи он. Ӯ, албатта, гуфт ба ман дар бораи фаронса ба таври манфї, вале ман дигар надошт ба ин ягон муносибати. Шумо бинед, ки ман предприняла ягон амал. Ман пыталась заполучить он е ҳатто ба расми аз он ҷо шумо онро спрятали. Ман оставила ин Максу Райдеру. Дар ҳар сурат, ман надошт, ки бо ӯ ягон робита. Ман подумала, ки беҳтар аст, ки мондан наздик бо шумо бод,, Никки. Баронесса гуфтам ба ӯ. "Ва ман рада, ки ин корро. Ту бузург бача, Никки!
  
  
  Вай вздохнула ва потушила сигарету. — Мехост, ки ман доред, ки бо шумо бод, як ҳафта дар вилле, гаронбаҳо ман худ.
  
  
  — Вале шумо намедонистед дар бораи Османе, ҳамин тавр не? Шумо медонед, ки аз он кор дар Райдера.
  
  
  Вай наморщила " дар бораи. 'Не. Ман низ ба ин дарк намекард. Диққат ба Османа! Албатта, Макс медонистам, ки дар бораи ман дӯстӣ бо графиней. Ӯ медонист, ки ман бисер вақт бываю дар вилле, вале...
  
  
  — Хеле осон аст, — гуфт Ник. Райдер, ҳатто доверял ту. Ӯ кироя Османа, ба ӯ присматривал барои ту задолго пеш аз он, ки шурӯъ ба ин тигриная таърих. Дар асл, шумо дар иқбол ҳастед, баронесса. Агар Райдеру идора заполучить сураи нур бо ерии ман фикр намекунам, ки ӯ буд, шояд ки шумо сипосгузор ҳастам. Фикр мекунам, он гоҳ ту метавонист ба ҳамроҳ мо дӯсти Хондо.
  
  
  Ӯ показалось, ки бо он пробежала дрожь. Вай скрестила дасти ба сина, ки агар вай буд сард. Признаюсь, Никки, ман низ омад, ки дар сари шумо ин фикр. Ман дигар ба доверяла Максу... Ман фикр мекунам, ки дар вақтҳои охир ӯ заботился дар бораи Рейхе . Ӯ мехост, ки танҳо ғолиб!
  
  
  Ва ҳол он ки шумо идома бозӣ бо ӯ дар худро ба бозӣ. Як бор ба ман дастур дод, ки ба ту имконият ту рафт, ва ба сӯи... дирӯз дар боғи. Ту убеждала ман, ки Антон Чак буд Максом Рейдером... ту притворялась, ки находишься дар смертельной хатари ту гӯе қариб обезумела аз тарс! Ба ҳар ҳол, бозӣ, ки шумо устроили он ҷо, дар он камера шиканҷа буд потрясающей. Ман қариб буд дар ҳайрат монд. Ман ҳатто табдил ефтааст эй кош аз ту, вале ман буд, ба бозӣ маҳз ҳамин тавр бошад. Ман ба нохушиҳои Райдера ва он мардум дар он таҳхона, ки ман прятал худро силоҳи.
  
  
  Вай посмотрела дар он бо хоси дурахшон махсуси дар серых чашми. — Чун ту фаҳмидам, Никки?
  
  
  Ник громко дарида берун хандидан. Вақте ки ман поймал ин актер, ӯ маро нидо, мисли кудак. Ман ҳеҷ гоҳ доверял ту, вале аз он буд, решающим омили. Шумо маро ба фикр мекунам, ки Чак буд Райдером. Пас аз шумо буданд, приманкой, ва шумо медонед, он аст,. Ин аст, ки чаро ту пробрались ба ман бо пистолетом. Шумо мехоҳед, бидонед, фаҳмидам, ки ое ман бошад. Агар ман хоким ин актер, ишора мекунад, ки ин Райдер. Агар ман фаҳмидам, ки дар ҳақиқат, шумо мебуд, маро кушта мешаванд. Вале ман перехитрил ту, детка. Ман дастархонро Райдеру шахсе, ки шумо ӯро нашиноҳт — аввал шумо намедонистед, кушта ое ман Рейдера е Чака! Ва агар ман дар ҳақиқат шањ ӯ рост ба шахсе, ки мисли ман ба шумо гуфта будам, ман мехоҳам, ки худи ин намедонист! Пас, шояд, ҳанӯз на ҳамаи медиҳад. Ақаллан, шумо ҳам фикр кунед! Пас, шумо продолжили худро ба бозӣ ва дар ин ҷо аст, шумо ин ҷо!"
  
  
  Ник нерӯманд аст ва худ ҷомадон аз пӯст носорога ва рафта, ба хона. Ӯ гуфт: "Албатта, ман намуди, ки туро". Пас беҳтар аст, скрывайся, котенок, то аз ту боз як имконият вуҷуд дорад. Ман қариб умедворам, ки шумо преуспеете. Ту низ красива ба харҷ бақияи зиндагӣ дар маҳбас.
  
  
  "Никки".
  
  
  Вай овози буд, ҳалим, паст ва сладким.
  
  
  Ӯ дилам аз дарҳо. Вай гуфтам ба ӯ, бо худ категорияҳо дар кати хоб. Дар дасташ дар он буд, пистолет.
  
  
  — Садись, Никки. Бие, ки заставляй ман тир ба ту, Либлинг. Ман метавонам, ки ту биравӣ. Агар танҳо мо договоримся дар бораи мулоқот.
  
  
  Ник прорычал: "Оре, бо ту аҳд".
  
  
  Вай поджала сурх лабони. — Пас ман ба куштани ту, Никки. Ман хурд пистолет истеҳсол на он қадар садои. Вале шумо метавонед хеле хуб тир дар касе аз он. Ман инро медонам. Ман хеле ба назар мерасад, зебо, вале ман наметавонам бигзор ба ту трубить ҳақиқат дар бораи ман. Ман ҳеҷ чиз даст аз хазинаҳои, ин дуруст аст, вале ман метавонам, ки сочинить таърихи бораи твоей марг ва бозгашт ба кор.
  
  
  — Ту сумасшедшая, — дағалона гуфт Ник. - Ва ман бештар аз не, сабр! Вай направила пистолет ӯро дар сандуқе. Вай ангушти ҷони худро фидо спусковом крючке. — Ман извиняюсь, Никки. Ин дар ҳақиқат ҳамин тавр. Ман қариб метавонад туро дӯст!
  
  
  Вай нажала ба триггер. Ник оғоз хандон.
  
  
  — Не кӯмак хоҳад кард, баронесса. Ман аллакай вырвал ту андак тез зубки аввал шаб дар вилле. Ман вынул порох аз патронов.
  
  
  Вай исказилось аз ғазаб ва нобоварӣ. Вай держала пистолет направленным ба он боз ва боз тела триггер. Раздалась танҳо силсилаи ношунавоени щелчков.
  
  
  "Хислатҳои инро гир!" Вай метнула дар он хурд пистолет. Ник отбил он дасти. Вай уставилась дар он. Вай ногаҳон табдил ефтааст изможденным. Як хунук сахт действительность заставила аз байн онро дошт ва кокетство. Баронесса сдавленно всхлипнула ва уткнулась шахси подушку.
  
  
  Ник царакат чизе аз кармана. Ӯ дод, то онро дар бистар. — Лутфан, — ба нармӣ гуфт ӯ. 'Дар ин ҷо як патрон. Ман нарочно тамоили онро барои ту.
  
  
  Ӯ ба чап он як.
  
  
  
  
  
  Боби 17
  
  
  
  
  Хурд тигренок тускло блестел дар партави шӯрои лампаҳои Хоука. Мерцающие рубиновые чашм, ки дар онҳо отражался нур, напомнили Нику пролитую аз барои он хун. Ин буд, нест, дар ҳақиқат бад, фикр кардам аз ӯ. Барои ин тилло ҳайкали буд пролито бисер хун. Ва шояд дар оянда, ба он хоҳад буд, ки потрачено пул бештар. Вале ҳоло ӯ на дар бораи чӣ буд, хавотир.
  
  
  Бо сигарой, ки, одатан, буд потухшей, дар даҳони, Хоук, гуфт: "Бингар, ки чӣ ба он хорошенько, чувак. Ин охирин маротиба, вақте ки шумо чунин имконият аст,. Имрӯз дар шаб ӯ отправится в Индонезию таҳти ғамхорӣ ва ҳимояи махсуси.
  
  
  Ник погладил тускло дурахшанда дар бораи золотистую пӯст. Онро гирифта, дар сураи нур ва дар назар он ин шикам мебошад. Ӯ ба вуқӯъ метавонад дидани нозук иҳота мекунад, меояд, пас аз сина ба хвосту. Ин буд, ки танҳо зикри он, ки аз сураи нур разрезали ва боз бодиққат баста.
  
  
  Ник опустил сураи нур. — Пас, чиро ту дар асл мехост, ки барои пайдо дар ин тигре? Худро ба мардум хуб поработали... ба зӯр дида мешавад, ки онро кушоданд.
  
  
  Хоук гуфт. — Шумо дар хотир чизе, ки мехостам, ки department. Ман танҳо выполнял фармонҳо, монанди ту. Вале ин буд, опасная работа, N3. Хеле. Ҳатто Иван чизе дар ин бора намедонист. ҷалол ба Худо! Агар ба ин буданд, шарик ва русҳо, он мебуд пурра бардак. Ва агар онҳо заполучили ин сураи нур, дар Ғарб мебуд, ҳатто бештар мушкилот, аз ҳоло".
  
  
  Ник бархоста ва оғоз қадам бозгашт ва берун бо офису Хоука. Ин ҳодиса рӯй дод. Шиддати нест шудааст. Ӯ ҳамеша ҳис кардам, ки ташвишҳои, вақте ки ӯ буд, супориш. Хоук дирӯз прилетел дар Женеву. Он, Ник ва намояндаи западногерманского ҳукумати кушоданд бехатар Геринга дар бонк Пауля Шарде ва Филса. Бо як ишколи, фаҳмонд Хоук бо каменным рӯ, онҳо фаромӯш даъват намояндаи Индонезия. Ин, албатта, буд, ки ба хато бар зидди протокол ва он хеле мутаассифона, балки чунин чиз танҳо шудем. Ба воситаи соат Хоук ва Ник аллакай буданд, дар роҳ ба Вашингтон. Онҳо сайр доранд, ба военном хавопаймо ва дошт, дар ҳавопаймо иловагӣ ҳифзи. Сундук, ки дар он перевозили тиллои сураи нур, ҳеҷ гоҳ оставляли танҳо монд воқеӣ бошад.
  
  
  Western Олмон потребовала қисми истихроҷ, найденную махфӣ Геринга. Қисми зиеди он, ба гуфтаи Хока, эҳтимол, дар ҳар сурат хоҳад пардохти низомӣ қарзи. Хел шуд бад.
  
  
  Швейтсария пулис, ки наводку оид ба беном телефонному занги, пайдо кардани бадан, танҳо дар замке Брунгильда . Ҳамон чизе, ки дар вилле Лимбо. Агар имон радиосообщениям ва швейтсария газетам, ҳокимияти буданд возмущены. Байналмилалии дафтар дар ҳудуди Швейтсария ва ҳаққонӣ оставляли швейцарцам.
  
  
  Хоук гуфт: "Ту проделал кори хуб, Ник. Инро гир як ҳафта-дароз таътил ва постарайся на ба беду.
  
  
  'Ташаккур. Бо хушҳолӣ.' Ник чӣ ваҳй ба дарҳо ва қатъ. — Ман медонам, ки ин бар зидди қоидаҳои, вале ман як каме кунҷкобу. Шояд шумо подсказать ман content ин сураи нур?
  
  
  Хоук қариб улыбнулся. Ӯ выбросил худро сола сигару ва воткнул нав дар ҳоли худое старое шахс. Ӯ зажег вай.
  
  
  — Шояд, — гуфт ӯ. "Танҳо ба киноя. На расман. Ва шумо ҳеҷ гоҳ гап дар бораи ин?
  
  
  'Албатта не.'
  
  
  'Хуб. Ин буд, искусный нақшаи он буд, ки метавонанд номи ҷарроҳӣ "Чорум рейх". Толстяк Герман буд, ки ҳамаи ин аќидаанд. Задолго то дигар ӯ фаҳмидам, ки ҷанги проиграна. Аз ин рӯ, ӯ ба сухан оғоз сохтани нақшаҳо барои оянда. Он метавонад пешниҳод намояд, ки он повесят".
  
  
  "Он овехта".
  
  
  Хоук гуфт. 'Ман инро медонам. Ман ҳамон гуфтааст, ки ӯ буд, ки аз ҳама smart. Ӯ выдолбил сураи нур ва спрятал ҳуҷҷатҳои дохили. Рӯйхати бо маълумот дар бораи немецких мальчиках ва девочках, аллакай содиршуда ба хориҷа контрабандным бо роҳи. Касе лозим буд, ки тарбия ҳамчун шаҳрвандони кишварҳои дигар. Невинная ва одилонаи — то кай Тадќиќи Таг !
  
  
  Муҳим як рӯз! Ник ба хотир, ки чӣ тавр ба назар баронесса. Не... онҳо ҳеҷ гоҳ ба сдавались.
  
  
  "Вале барои ин нав нацистов лозим буд, ҳама чиз тайер аст", — гуфт Хоук. "Ба онҳо лозим аст, ки силоҳ ва дигар фишанги. Вале пеш аз ҳама онҳо бояд шуда бошад, ки пул. Ва дар ин ҷо чӣ дахл ин бист подводных лодок. Баъди ҷанги бузурги ватанӣ, — идома дод Хоук, — аз фрицев буд, бисту подводных лодок бештар. Дар назари аввал ин буд, албатта, намоен нест мебошанд. Дар рӯи коғаз шумораи шуд дуруст. Аммо вақте ки CIA бо роњи тафтиши ин парванда, онҳо карор доранд, ки олмониҳо сохта бисту подводных лодок, онҳо ҳеҷ гоҳ учитывали дар рӯи коғаз. Дар охир, яке аз сохтмончиени мониъи он. Вале ҳеҷ кас медонист, ки чӣ рӯй дод бо ин подводными лодками".
  
  
  Хоук қайд кард, ки дар блестящего сураи нур. "Дар он меъда якҷоя бо дигар бумагами шудааст, инчунин корти. Дар ин харита буд, бисту крестиков бо правильными координатами. Онҳо разбросали дар тамоми ҷаҳон — ба қутбҳо, аз соҳилҳои Африқо, дар Желтом баҳр ва ҳатто недалеко аз Ванкувер. Ҳамаи дар бораи мелководье.
  
  
  Ник присвистнул. "Кадом sneaky ублюдки! Онҳо метавонанд сохтани чунин нақшаҳо. Шумо бояд ба эътироф намудани он.
  
  
  Хоук нигариста, изжеванный кончик худ сигары. ', Рост аст. Балки мо низ дар аблаҳон. Ва мо ғолиб ин game. Ташаккур барои ин ба ту. Мо поднимем ҳамаи ин бостоншиносон монанд ва направим вырученные воситаҳои ба он дуне ва на ҷанг. Ва мо низ як чунин доираи. Хоҳем watch шаҳри ҷавонон, ки бист сол пеш увезли дар хориҷа. Мо дод ба онҳо имконияти фаромӯш бораи ин ва на суст кардаанд, ки бо роҳи, вале барои онҳо хоҳад пайравӣ!
  
  
  Ник аз нав бар мо омад ба дари.
  
  
  — Ташаккур, ки ба ман гуфтанд, ҷаноб. Фикр мекунам, ки ин ҳафта ман возьму таътил.
  
  
  'Ник!'
  
  
  Ник Картер қатъ назди дари ва обернулся.
  
  
  'Ҷаноб?'
  
  
  Хоук гирифта аз сабад дар мизи нозук як пораи коғаз. — Ин ба шумо заинтересует. Ин проясняет боз як лаҳза.
  
  
  Ник дидам, ки дар коғаз кунед. Мансаби буд, кӯтоҳ ва милым. Баронесса Эльспет замина Штадт ефт шуд, мертвой дар ҳуҷраи меҳмонхонаи ки дар Париж аст,. Дар сари вай попала тир аз малокалиберного таппончаи. Пулис фикр хоҳад шуд.
  
  
  Ник вопросительно нигариста, худро раҳбари. "Самоубийство? Шумо низ дар ин имон доред, ҷаноб? Ӯ омӯзиш нишон дод западным немцам неплохую фигу. Бояд, онҳо аллакай калон тоза.
  
  
  Хоук косо нигариста, N3. "Кӣ мегӯяд? Ӯ низ обманывала ва мо, балки мо ба он на кушта мешаванд. Дар ҳама ҳолат, вазъият то плоха, ки чӣ тавр менамуд, дар назари аввал... вай танҳо кор бо Райдером. Минбаъд на бо касе. Онҳое, чанд чиз, ки вай метавонист ба ед надорад дод, ки агар вай оқилтаранд. Вай медонист мехоҳам танҳо дар бораи ин тигре. Ва на ӯ ва на Райдер намедонистанд, ки буд, дар ин тигре.
  
  
  Ник Картер гуфт. Ӯ фикр кардам, ки саробони хонадон ое баронесса барои истифода ба худ кӯҳна подруге графине. Ва метавонад ва ба даст овардани ягон кӯмаки. Агар ғарбӣ олмониҳо низ охотились барои он, ки вай метавонист ба истифода жуброни, оставленное ба вай Лақаби. Пулю. Ӯ попрощался бо Хоуком ва берун омад. Буд lucid сентябрьский рӯз, ва дар Дюпон-Серкл буд, комил пиедагардон, ҷалб намуд. Қисми зиеди онҳо иборат аз як буд симпатичных духтарон бо восхитительными ножками. Ник одобрительно нигариста нав моду ба бидидаш,. Ӯ закурил сигарету ва постоял муддате, тамошо барои нишон. На як духтар робко гуфтам ин большому красивому бача берун, ки танҳо истода берун нест.
  
  
  Ник рафт минбаъдаи. Дар ҷое, ки он ждала духтар ва як шиша шароб. Ин буд, ки роҳи фаромӯш старое ва омодагӣ ба мавсими нави.
  
  
  Онҳо бояд хеле мушкил аст, ки ба пайдо.
  
  
  
  
  Дар бораи китоб:
  
  
  
  Ӯ буд, прикована ба стойке камера аз истифодаи шиканҷа дар старом замке. Райдер ва он одамон пӯшидани плащей ва масок, вале таъсири буд, ки ҳамон. Онҳо буданд, мучителями ва палачами. Вале буд, боз чизе ҳаст, ки бо намояндагӣ: Ник Картер! Киллмастер Шуд! "Взломщик буд, иншооти нигоьдории" Шуд дар ин супориш! Ва ӯ, агар сумеет пешгирии ин имкон медиҳад, ки яке аз занони зебо дар он касб секретного агенти бошад замученной, убитой е покалеченной дар тамоми ҳаети худ, ҳатто агар ӯ дугона агенти...
  
  
  
  Ник Картер, сардори агенти ОҲ, сверхсекретной амрико разведывательной ташкилот, ки соҳиби фармонҳо танҳо аз Шӯрои амнияти миллӣ, вазири мудофиа ва худи президент. .Ник Картер, марде бо ду шахсони любезный... ва безжалостный; маълум аст, дар байни ҳамкорон ҳамчун "Киллмастер".
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  Истанбул
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Истанбул
  
  
  
  Посвящается одамон секретных хадамоти Иелоти муттаҳидаи Амрико
  
  
  
  Боби 1
  
  
  
  
  Мард дар хоб
  
  
  Хоук заговорил держа погасшую сигару. "Шумо тамом кардам ва брифинг барои Рисолати Пилигрим?
  
  
  Николас Ҷ. Акси рози Хантингтон Шуд, N3 барои AX, гуфт, ки ӯ дар ҳақиқат хатм худро брифинг. Он ба таври муфассал гуфт, ки дар бораи Туркия ва выращиваемых он ҷо опиумных маках. Нав ҳосили сурх маков ранги хун буд, оғоз цвести дар ҷанубу ғарбии Анатолии тақрибан 15 май! Он, Ник Шуд, он ҷо хоҳад, вақте экологӣ маки. Дар он фаҳмиши он хоҳад буд, ки адский рейд. Бо худ, N3, хислатҳои инро гир! Хуб аст,. Хуб аст,. Ӯ омода шудааст.
  
  
  Ва то даме ки: "Як шаб, ҷаноб, ва ман санаи ба худ меронем Джанет дар пляжный домик дар Мэриленде. Пас, агар ҳоло дигар чизе нест..."
  
  
  Ба самти Ника нигоње ба холодными, бо чашмони. Нику показалось, ки ӯ пай искру злого масхара. Ястреб временами метавонад каме злым, ба отечески кричащим. Дар асл онҳо муносибатҳои хеле наздик ба муносибатҳои падар ва писар.
  
  
  "Вале ин ҳанӯз на ҳамаи", - сухо гуфт Хоук. "Бисер бештар! Беҳтарини ман тарк напоследок, сони. Е бадтарин - вобаста ба он, ки чӣ тавр ту ба ин смотришь. Джанет интизор".
  
  
  Ник вздохнул, закурил боз як сигарету ва откинулся дар хеле неудобном кресле. Дафтари Хока дар Дюпон-Серкл дар Вашингтон, dc, ки махсусан заботился дар бораи удобстве. Ник скрестил худро пойҳои дароз ва приготовился гӯш. Ӯ буд, ба андешаи, ки дар охир онҳо дойдут то ба моњияти парванда.
  
  
  Хоук полез дар қуттии мизи. Ӯ чизеро дод, то Нику. Ник буд, тамошо. Ин буд black нейлоновая ниқоби, анфас, бо он сӯрохиҳои гуногунро барои чашм. Ник сморщил ангуштони худ гладкую матоъ. "Мо ба зудӣ грабить бонк, ҷаноб?"
  
  
  "Фаромӯш накунед, дар бораи бонкҳо. Танҳо гӯш. Ин аз ҳама муҳим - дар ҳақиқат муҳим - қисми рисолати" Пилигрим ". Вақте ки шумо баромадан аз ин дафтари шумо пойдете дар меҳмонхонаи Mayflower. Рақами 14A. Дари саросари кушода хоҳад шуд. . Шумо бояд дар бар гирад нур! Дарк мекунед? Ягон огней! "
  
  
  Ник гуфт. "Ягон огней".
  
  
  "Дуруст аст. Шумо войдете дар шумораи закроете ва заприте дари. Шумо сядете дар раисикунанда, ки хоҳад, назди дари. Сипас, ба шумо наденете ниқоби! Дигар мард низ хоҳад пӯшидани он".
  
  
  Ник наклонился ба стряхнуть пепел бо сигор. "Дигар мард?"
  
  
  "Бале." Хоук откинулся пеш ва пойҳои баъзеро ба мизи. Ӯ сарф ҷарима бо дасти худ мӯй. "Дар хоб хоҳад буд мард. Дари хоҳад приоткрыта, оилаи, то, ки шумо метавонед шунидан якдигар. Шумо худ муайян барои ин шахс чӣ тавр ба N3! Танҳо чӣ тавр ба N3 - чизе дигар. Ин аст, равшан?"
  
  
  "Равшан."
  
  
  "Хуб аст. Мард дар хоб ба шумо мегӯям, ки чӣ дар асл моҳияти ин рисолати - дар бораи он қисме, ки дар бораи он шумо буданд, проинформированы! Шумо бояд пурра пайравӣ приказам ин инсон! Ӯ медонад, ки шумо ба ғайр аз N3. Ва шумо бояд донед, ки ӯ! Ин аз ҳама чизи муҳим. Ӯ истифода хоҳад кард электронӣ дастгоҳ, монанди искусственной гортани, бинобар ин шумо наметавонед ба ед ба он овоз. Ое кӯшиш накунед. Дар ин ҳолат беҳтар аст, агар шумо онро медонед,. Савол? "
  
  
  Ник Картер дар назар черную никоб, перебирая вай ангуштони худ. "Ин ҳама комилан равшан аст,, ҷаноб. Аммо як савол дорам - ое тамоми ин плащ ва кинжал нест, аз ҳад зиед? Ман дар назар дорам ҳатто барои мо!"
  
  
  Ястреб дароз бесадо буд, тамошо барои худ агенти рақами як аст. "Не", - тира аст, гуфт вай. "Ин тавр нест! Ҳатто барои мо - не, дар ин ҳолат! Ва акнун бирав. Пас аз он, ки чӣ тавр шумо онро ба анҷом расонад ва ба ед ҳамаи тафсилоти, ки шумо метавонад бошад, ки як ҳафта-дароз таътил. Худро фармоиш барои сафар ба анҷом расонида шудаанд?"
  
  
  Ник гуфт, ки бале. "Ман лечу дар Суэц ва сажусь дар пароход. Дар хатсайрҳои як приятная дар фикри он аст, ки ман метавонам шудан хуб нефтяником. Вақте ки ман приеду дар Истанбул..."
  
  
  Хоук боло дасти, мешающую. "Хуб! Бирав, сони. Ин мард дар хоб кас интизор!"
  
  
  Ҳатто Ник Картер, обладающий бузург таҷриба дар чунин масъалаҳо, ба ҳайрат буд, ки ба воситаи вестибюль hotel Mayflower. Ӯ метавонист пай ҳамаи онҳо, вале медонистам, ки онҳо буданд, поблизости. Ӯ касбӣ ҳисси предупреждали, ки ин ҷо зери строжайшей ҳифзи!
  
  
  Толстое ковровое фарогирии коридора шептало зери шатта Ника, то ӯ рафта буд, аз рӯи длинному тихому коридору ба люксу 14 А. Дари буд незаперта. Ник дохил шудам, запер дари, ва пайдо кафедра. Windows буданд, сахт задрапированы. Ник гирифта аз кармана черную никоб. Ягона нидои буд fizz ниқоб, вақте ки ӯ ба он натягивал.
  
  
  Мард дар хоб, бояд интизори он буд ин садо. Ӯ гуфт: "N3?"
  
  
  "Ҳа ҷаноб."
  
  
  "Ман ҳарчи кӯтоҳтар", - гуфт мард дар хоб. "Шумо метавонед перебить, агар чизе ба ақл дарнамеебед. Дар акси ҳол, не. Метавонед тамоку, агар хоҳед". Мард усмехнулся. "Бале. Ва ман курю сигары. Метарсам, горничная обнаружит дар ковре бесарусомонӣ".
  
  
  Ник Картер, обученный дар ҳақиқат гӯш, улавливать ҳар муфассал ва нюанс, қайд намуд аккуратность. Мухтасар ғамхорӣ нисбат ба меҳнат канизе. Ӯ запомнил он. На пытайся угадывать, ки ин амр ба Хоук!
  
  
  
  Мард дар хоб, гуфт: "Дар бораи брифинге, ба шумо дода буданд, номҳои чаҳор нафар - доктор Юсуф Сикс, Морис Дефарж, Карлос Гонсалес ва Банда Безжалостный. Ин дуруст?"
  
  
  Ник гуфт, ки ин тавр аст.
  
  
  "Аъло." Сигара, боз засветилась. "Насаб - Ха Безжалостный - ин псевдоним. Ман гумон дорам, ки шумо, мардум ОҲ, называете a лақаби. Мо намедонем онро ба ҳамин ном.
  
  
  Сигара засветилась ва погасла. Нику показалось, ки ӯ шунид суст вздох. Бигӯ: "Шумо, албатта, медонед, ки дар бораи СМЕРШе?"
  
  
  "Коммунистическая ташкили куштор, ҷаноб?"
  
  
  "Бале. Ки ж, чор нафар, ки ман танҳо даъват, - ин як навъ хусусӣ СМЕРШ. Чизе монанди Murder, Inc., бузургтарин наркосиндиката дар ҷаҳон аст. Онҳо хеле баланд ба синдикате, вале на дар топе. Одамон. Онҳо бо убийством, ки куштори зарур аст. Мо намедонем, ки ое онҳо имрӯзҳо ба куштори худ. Онҳо роҳҳои зиеде вуҷуд доранд, онҳо бештар самаранок. То мо қодир ба онҳо даст нарасонад. Туркия пулис, ҳарчанд мардуми мо ва турки зич ҳамкорӣ доранд... "
  
  
  "Метавонам, ки ман ба савол додан, ҷаноб? Танҳо барои аниќ вазъиятро?"
  
  
  "Албатта."
  
  
  Ник пайдо кардаанд, ки ниқоби прилипла ба он губам. Ӯ отодвинул он, ки ба сухан равшан. "Ин чор нафар, ҷаноб, ҳамаи онҳо ҳоло дар Туркия? Дар ин бора? Онҳо дар амал бо доимӣ базаҳои дар Туркия?"
  
  
  "Се нафари онҳо медонанд. Ин Доктори Сикс, Дефардж ва Гонсалес мегардад. Касе, ки звали Банда Безжалостный, он кард, вале дар охир ҳафта ӯ-танаффус аз хотир. Шояд ӯ мертв". Ник боз ба шунавандагон суст смешок. Дар dark сигара расцвела сурх. "Мо метавонем, умедворем", - гуфт мард. "Боз савол?"
  
  
  "Не, ҷаноб. На танҳо, ки ҳоло".
  
  
  "Хуб аст. Ман хеле срочная мулоқот. Тавре ки ман аллакай гуфтам, ҳеҷ мардуми мо, ҳеҷ туркия пулис натавонистанд, чизе ба даст аз ин мардум. Ин ужасная вазъият, зеро онҳо кушта мешаванд чор мардуми мо дар тӯли шаш моҳи гузашта. ! "
  
  
  Овози дар хоб табдил сахттар. "Чор-хуб инсон! Ҳамаи онҳо агентҳои ИМА оид ба мубориза бар зидди маводи мухаддир, кор бо туркия политсия. Шумо, албатта, ба даст ҳамаи тафсилотҳои дар ин хусус, вақте ки прибудете дар Туркия".
  
  
  Дар охир: "То шумо дарк кардаанд ин, N3, ба ман лозим аст, ки дар як лаҳза ҳаракат аз сиюминутной нуқтаи. Кӯшиш кунед, ки вытерпеть ман. Аммо дар ин як чизи бештар аз танҳо мубориза бо маводи мухаддир. Ки ман меравам, то ки ба кор аст,? Аз шумо талаб кунад, ин аст, ки дар ин рисолати инъикос тағйироти бунедӣ дар сиесати ҳукумати амрико! Ҳоло мо дар мубориза бо зуҳуроти номатлуб зуҳуроти номатлуб! Мо душманони - ва шумо медонед, ки онҳо ба - бозӣ тақрибан! Ягон ҳодисот. Ва бо ин лаҳзаи допинг мавриди истифода қарор дода шуд, мавриди истифода қарор дода шуд ва истифода бурда мешавад мо душманони ҳамчун силоҳ!
  
  
  "Мо мехоҳем, ки ба нобуд кардани ин силоҳ, N3, ударив оид ба манбаъи таъмини! Ин намояндагӣ - танҳо якум - метавон гуфт, пробный тўбро. Шумо оғоз ба дарк мекунанд?"
  
  
  Ник гуфт, ки бале.
  
  
  "Туркия дар бораи политсия", - гуфт мард дар хоб. "Дар ин ҷо шумо бояд хеле эҳтиет. Онҳо хуб муносибат ба мо, вале ба онҳо ташкилоти каме примитивна бо мо ба стандартҳои. Ва онҳо ҳеҷ мушкилот бо маводи мухаддир. Аз тарафи дигар, онҳо доранд умумии душман бо мо - душман, ки айнан нигариста, ба онҳо дар бар гулӯ! Вале, дар поени кор, ту бояд ин корро самому! "
  
  
  Ник гирифта, ба худ далерӣ. "Маҳз чӣ тавр ҷаноб?"
  
  
  "Оҳ, ҳа. Шумо дар ҳайрат, чаро ман дохожу то моҳияти чизҳо. Вале ман ... ман њамин корро мекардам. Ин чор нафар, ки мо обсуждали, - мо мехоҳем, ки талоқ онҳо бо роҳи! Агар мо метавонем ба он кунад, мо умедворем ки ба андохта синдикат дар бесарусомонӣ. Калон аҳли метавонанд ҳатто запаниковать ва кӯшиш ба мегирад ҳифзи ин васила ба диҳад худ. Мо метавонем ба он умед. Вале мо ҳамин модда мақсади дар Mission Pilgrim - огоҳ бораи он, ки чи тағйир, ки дастпўшакњо сняты . "
  
  
  Ник мепоиданд, чунон ки сигара раздавлена дар бораи гарон қолинҳо Мэйфлауэр. Мард дар он ҷо зарра ташвиш бо пепельницами.
  
  
  "Пеш аз ман закончу, N3, бояд ба шумо мегӯям, ки шумо вазифадоранд, ки барои ҳал бо ин заданием. Шумо выдвинули ҳамчун беҳтарин шахс барои ба кор мебошанд - ба ман гуфтанд, ки шумо ба беҳтарин дар ҷаҳон дар кори худ! ин баланд таъриф, ки барои ҳар як мард дар ҳар асл! "
  
  
  "Ман бовар намекунам, ки ягон бор получу чунин похвалу ҳатто аз фарзандони. Вале, бозгардед, худ фикрҳои ба ҷанг! Аз хеле баланд манбаи".
  
  
  Ник ухмыльнулся дар dark. Ӯ медонист манбаъ.
  
  
  "Ман возьмусь барои ин кор, ҷаноб", - нармӣ гуфт Ник. "Танҳо ман мегӯям, ки ин".
  
  
  "Хеле хуб аст. Ман мехоҳам, ки шумо отправились дар Туркия. N3 ва дарефтем, ин чаҳор нафар. Доктори Джозефа Сикса; Мориса Дефаржа; Карлоса Гонсалеса; ва он кас, ки худаш Ха Безжалостным. Шумо хоҳад ҳама захираҳои ин кишвар. шумо, инчунин онҳое, ки аст, ки дар худ хизмат. Ва танҳо се нафар дар ҷаҳон медонанд худ ин ҳадафи худро мазкур онњо фармонҳо! Шумо, шумо сардор - ва ман! "
  
  
  Ин дафъа пауза шуд зиеди. Ниҳоят мард дар хоб, гуфт: "ҳамаи Мо ба кор аст, ки мо нафрат. Вақте ки найдешь ин мардум, N3, ки проявляй ба онҳо пощады. Убей онҳо!"
  
  
  
  Боби 2
  
  
  
  
  На ҳамаи прощания печальны
  
  
  Джанет Лидс тамоми ҳафта буд ненасытной. Ҳатто хоҳиш ва қобилияти Ника оғоз ба торафт. Ба назар мерасид, ки он метавонист онро ба вай медиҳад, кофӣ ҳатто вақте ки ҳама чиз бар дар ҳоле, вай цеплялась барои он, ки чӣ тавр восхитительная ҳалим пиявка, плачущая, рыдающая ва умоляющая он сар ҳама аввал.
  
  
  Ник медонист сабаби аз ҳама ин аст,. Онҳо ҳам медонистанд. Ник буд, то он бас!
  
  
  Буд, охири ҳафтаи аввали май. Ин буд, ки ҳафтаи игристого шампан; обу ҳаво буд, ки тӯйи, прибой чудесный. Офтоб, рег ва тару тоза ҳаво превратили великолепное бадан Ника дар омодагии пурра. Ӯ удвоил худро рӯз дарсҳо йога - занимаясь ин ва каме омӯзонидани оид ба мишеням бо Вильгельминой, 9-миллиметровым Люгером, - то Джанет ходила харид дар деревню дар масофаи бист мил аз он. Нику дар ҳақиқат лозим буд, тир ба мишеням, вале ин отвлекло ӯ аз фикрҳои дар бораи омадани ҳодисаҳои. Саҳна прощания бо Джанет!
  
  
  Дар гузашта ӯ ба бозӣ дар ин саҳна бисер маротиба. Дар Ника, албатта, буд, бартарӣ, зеро ки худ дили ҳеҷ гоҳ буд, задействовано. Дили ӯ, агар перефразировать суруди, принадлежало AX!
  
  
  Офтоб превратилось дар сӯхтори тўбро сурх, тонущий дар сосновом вудс, ки Ник берун аз пляжного домика ба дождаться Джанет. Вай приехала дар деревню дар пляжной тележке барои харидани стейки дар охир даст нашуст,.
  
  
  Ник доранд, ки дар ду тарафи қади гладкого изгибающегося соҳил воқеъ аст, ки дид ягон аломатҳои возвращающегося пляжного фургона ва выбежал, ки ба тар дар пасти полосу прибоя. Дар ин бора он буд, хеле хушҳол ва ҳис монанди хона. Дар бораи ба вазифаи ӯ дар фикр мекардам - ба ӯ лозим буд, кушт, чор нафар, бале, аммо ин буд, ки дар оянда.
  
  
  Дар бораи он буд, ки танҳо махсуси варзиш даъвои, ки дар он нашлось ҷои барои Хьюго, - ин аст андварафорс хурд стилет дар ҷаҳон аст. Пйер, газовая гранула ва Вильгельмина - пистолет Люгер қарор гирифт, ки дар потайном отсеке дар мошини нав Ника.
  
  
  Ник берун рафт полмили худ брассом, пас поплыл дар бораи бозгашт ва дар назар безмятежное сумеречное осмон. "Ин зебо кишвар, - фикр кардам ба ӯ. Комил барои влюбленных. Ҳеҷ соседа дар милю. Джанет ва ӯ тамоми ҳафта бидуни танаффус купались обнаженными.
  
  
  Ҳа, акнун иқрор Ник, ин хуб буд, ҳафтаи. Аммо аз он буд, қариб закончено. Қариб, ки он вақт ба рафтан ба кор. Модели оҳанг даврони ҷанги Якуми ҷаҳонӣ пронеслась дар сари он, ва Ник ловко переделал он, напевая худ, ки таҳти бинї: "Вақте ки дар Туркия дар вақти гул кардан кӯкнор, ман дар он ҷо ...
  
  
  Дар он сари проносились snippets он охирин инструктажа. Вақте ки опийный мак буд, арзандаи, ва стручки срезаны, шурўъ айни мебошанд. Бо турецким қонунҳои деҳқонон буданд, вазифадоранд, ки ба фурӯши тамоми афюн ба ҳукумат - лекин онҳо ин корро накардед! Онҳо сдерживали чизе, ки метавонад, ва барои фурӯши шуданд он дар бозори сиеҳ - яъне дар Синдикат! Синдикат, дар навбати худ, переправил он тавассути сарҳади дар Исфара ва переработал дар героин. Сипас ӯ распространился дар саросари ҷаҳон аст ва, дар охир, попадал дар варид беморони нашъаманд.
  
  
  "Адский рейд", - гуфт Хоук. Мешикананд up ҳарчи бештар фургонов бо тиҷорати маводи мухаддир ба гузошташуда. Вложите дар онҳо тарси Худо ва е Хешовандон! Ӯ мебуд вселил дар онҳо тарс, хуб аст. Барои ин ба ӯ дод, то ба силоҳи нав!
  
  
  Вале адский рейд буд второстепенным. Рақами як - пайдо чаҳор нафар ва куштани онҳо! Номҳои пронеслись дар сари Ника, ки гӯе дар пленке: дуктур Юсуф Сикс - Морис Дефарж - Карлос Гонсалес - Ха Безжалостный. Бештар аз ҳама Ника заинтриговала насаб. Безжалостный! Псевдоним барои кӣ? Чаро-он - он буд, ки сабабҳои воқеии он фикр кардам, ки шояд убьет Банда Безжалостного охирин.
  
  
  Ник перевернулся, дидам махсус соат AX худ запястье - водо - ва пуленепробиваемые - ва нырнул, чун наҳанг, дар бахшанд. Шумо метавонед инчунин тафтиш аз аз он шуш, каме потренировать онҳо.
  
  
  Спустился ва спустился дар фаҳмиш зондирующее погружение, пайдо песчаное поени. Ӯ ковылял дар поени, то он осон нест, оғоз хуштак, пас выскочил, он ба боло мебарояд. Ӯ дидам бедор. Се дақиқа. Ӯ метавонист ба кор қариб чор, агар ӯ буд. Маҳз ин корро барои шумо йога ва доимӣ дыхательные машќ.
  
  
  Ник дид, ҳам аз шимол бо песку ҳамгаро повозка. Дар охир Джанет. Ӯ ба сухан оғоз плыть, ин дафъа мисли рӯза мисли танҳо метавонист, скользя бо бешеной суръати.
  
  
  Джанет Лидс ждала назди пляжного фургона ва курила сигарету, ки Ник давида рафтам бо пляжу. Вай бросила сигарету дар қум ва подняла худро танҳо треугольное шахсе, ки барои kiss. "Салом, гарон. Скучал бо ман?"
  
  
  Ник поцеловал вай. Вай прижалась ба он. "Шумо барои ман?"
  
  
  - Албатта, - хурсандӣ солгал Ник. Ӯ боло ба вай нигоҳ аз болои сари ӯ, гузоштани як дасти вай дар пушти каме боло тугих сурин дар ҳоле дароз.
  
  
  "Ман буд, рафта ба утопиться", - гуфт ӯ ба вай. "Ман фикр кардам, ту вернешься. Ман фикр кардам, мумкин аст, ту убежала бо мясником аз деҳаи ман выплыл дур - ва ман танҳо спускался дар охирин бор, ки ба гузошта, то охири тамоми чун дид, ки ту возвращаешься. Инак, ман ба ақиб ".
  
  
  "Опусти ман, фиреб! Ва лжец!" - взвизгнула Джанет.
  
  
  Ник гузошта шуд вай. Ӯ нигариста, вай бо притворной обидой. "Лжец? Ин роҳи сӯҳбат бо марде, ки буд, рафта ба куштани худ аз ту!"
  
  
  "Ту фиреб", - пробормотала вай. "Ман инро медонам. Вале ту лжец! Ту ягон қатраҳои нест скучал аз рӯи ман".
  
  
  "Вале ман буд, ба он", - вақт исрор Ник.
  
  
  Джанет гирифта шудааст онро барои мӯй дар сина ва сахт потянула. "Лжец - лжец ва неблагодарный!"
  
  
  "Оҳ! Нарасонд. Отстань!"
  
  
  "Не, то ки шумо признаешься, ки ту лжец "
  
  
  "Хуб-хуб! Ман лгун. Ва дар куҷо стейки?"
  
  
  "Дар фургоне, беақл! Аз ҳамаи дигарон". Джанет отвернулась ва побежала ба пляжному домику. Ник дид дар вай ба чашми проблеск тарӣ. Ӯ рўњї вздохнул. Чунин ба назар мерасад, дар охир, ӯ бояд бошад, муомила.
  
  
  Ӯ буд, тамошо вай баъд. Кадом spezialitäten куклой ӯ буд! Ҳама дар он буд, ки ночизи тесным ва комил. Хурд durum сандуқе, камар, ки ӯ метавонист қариб охватить як дасти, хурд тугая поясница, аҷиб дароз ва стройные пойҳои. Мӯи торик тиллои ранг, ид дар пряденные. Чашмони калон ва хокистарӣ, бо поразительно сафед роговицами. Чашмони, ки то хандон ва дӯст - ва акнун гиря.
  
  
  Ник боз вздохнул. Сипас ӯ гирифта ҷузвдонҳо ва свертки аз пляжной повозки ва поплелся барои он оид ба склону.
  
  
  Джанет буд, дар сатри омехта мартини, ки Ник дорад, дохил просторный пляжный домик. Ник потащил маҳсулоти дар мос. "Дар он хоҳад буд, мушкилот, - фикр мекард ӯ, аз бол чиз - дарефти нав як мард". Ба касе жениться. Ин аст он чиро, ки ӯ дар ҳақиқат мехоҳад, ки.
  
  
  Вақте ки ӯ ҳамроҳ ба он, Джанет сидела дар барном стуле, курила сигарету ва душманон зуд нависающий абрӣ. Вақте, ки Ник двинулся ба ворид намудани нур, ӯ гуфт: "Не! Агар ба онҳо выключенными, гаронбаҳо ман худ. Ҳоло ин ба андешаи ман настроению. Вале ту садоятро афрӯхтанд оташ - илтимос?"
  
  
  "Дар ин ҷо меравад", - фикр кардам Ник, поднося спичкой ба аллакай уложенной растопке ва поленьям дар як каменном камине. Прощальная саҳна зери мартини ва огонька.
  
  
  Он чӣ ваҳй ба ӯ ва деҳот оянда. Ҳанӯз либоси танҳо дар кӯтоҳ. Джанет повернулась дар стуле ва оглядела онро аз сар то пои. "Ое ту медонӣ, ублюдок? Ту монанд ба греческого худо! Касе ба ту гуфта будам, ки ин пеш?"
  
  
  Ник деҳот дар табурет наздик ба он. "Хайр ҳа, дар 360 пеш аз милод буд хурд гречанка, ки гуфт:..."
  
  
  "Ник! Лутфан, зарур аст! На имрӯз".
  
  
  Шахсе Джанет превратилось дар бледное тафтишот дар шакли дил дар dark. Вай овози дрожал. "Биеед, ба сахт дар ин охирин бор ҷамъ. Ҷиддӣ ва комилан ростқавл". Вай проглотила мартини.
  
  
  "Шумо беҳтарин притормозить, - ҳушдор дод ӯ, - вагар на, ба шумо, пурра ва ба даст аст".
  
  
  "Ман наплевать, гарон! Ту ҳам, дар асл". Вай допила худ як шиша ва потянулась барои сияющей як мартини. "Ту?"
  
  
  Ник гуфт, вай бошад. "Албатта, ба ман наплевать. Ман намехоҳам, ки ту плакала. Ту ба ман нравишься, Джанет. Мо бало вақт хуб сарф якҷоя ва..."
  
  
  Он сохта буд, ба ӯ анҷом. "Вале на становись грустной, вақте ки ҳама ба охир?"
  
  
  Джанет боз наполнила худ як шиша. "Хуб, ман намеафтам. Вале ман напьюсь. Ҳама чиз дар тартиби?"
  
  
  "Ба шумо усмотрение, - гуфт Ник. "Шояд ман ҳам каме напьюсь бо шумо бод". Ӯ попробовал мартини. Дар аксари вақт. Сард ва хеле сухо. Джанет буд, хуб корманди бар.
  
  
  "Ту? Ту бываешь пьян? Ин ба ман мехост, ки мебинем. Ту пьешь галлоны ва ҳамеша трезв, ки чӣ гуна ба рефери. Ту пьешь мисли ҳамаи дигарон - ба таври комил!"
  
  
  Вай нисфи отвернулась аз он, р, сигарета тлела байни он ангуштони. Гузоришҳо акнун горели дар камине, трескались, отбрасывали хурд curls бархост ва алангаи. Баъд аз хомӯшии дароз Джанет гуфт, то ором, ки Ник ба вуқӯъ метавонад расслышать: "Ин бархӯрдорӣ, рӯзҳои шароб ва садбарги..."
  
  
  "Ман ҳамеша нравился ин, - гуфт Ник. Ӯ мегуфт, чунон ором, ки чӣ тавр ва ба вай. "Эрнест Доусон, ҳамин тавр не?"
  
  
  Ба он удивлению, Джанет засмеялась. "Ту понимаешь, ки ман дар назар дорам, писар-Николас! Ту ҳатто медонӣ шеърҳои. Ту идеален! Мумкин аст, аз ин рӯ, ман чунон сахт мехоҳам, ки туро. Марди идеалӣ ҳоло душвор ефт".
  
  
  Ник отпил мартини. Хунук ва бе злобы ӯ гуфт: "Выпей худро проклятый нушокї ва получи kaif, агар мехоњї! Танҳо нест, ки ое сентиментальной. Ман таҳаммул наметавонам сентиментальных занон".
  
  
  Джанет опустила сари ба стойку ва оғози тихонько гиря. Ник бесстрастно дар назар вай.
  
  
  Ое ҷамъоварии чашм, ки переставая гиря, Джанет гуфт: "Ту гона бас маро, ҳамин тавр не?"
  
  
  "Бале."
  
  
  "Ту вернешься, ҳа?"
  
  
  "Не."
  
  
  Вай деҳот рост. Вай допила охирин глоток. Вай вытерла чашмони тыльной тарафи хурмо. Вай повернулась ба он дар залитом пламенем мраке, ва ӯ эҳсос кард, мисли ҷисми худ обжигает он. Вай дасти потянулась ба он.
  
  
  "Пас дар ин ҷо аст, ки", - гуфт вай. "Ва хислатҳои туро побери, Ник Картер. Вале пеш аз он ки роҳ дур, ту гона дод, ки ман чизе, ки дар еди ту! Шоми имрӯз ман мехоҳам ба ту дод, ки бо ман ҳама чиз. На откладывай, ки чӣ тавр ту ба ин чи кор карда истодаӣ, ба навредить ман! Медонӣ, ту бадқасдона ман дард. Ман, аз ҳад зиед хурд, ту бало бузург, балки имшаб забудь дар ин бора. Обещаешь? "
  
  
  Ник вай гуфт, ки ваъда медиҳад. Гунањгор, маҳз дар ин лаҳза ӯ эҳсос кард, ки ба он мимолетную нежность. Ин ҳайрат ва чанд встревожило. Нежность буд хатарнок ҳисси. Ин снизило мебуд, он водор.
  
  
  Дар кунҷи калон хуҷраҳо истода буданд, кушетка аз ротанга, покрытая мягкими подушками. Ник боло Джанет ва отнес вай ба худ. Вай согнула дасти барои бозгашт ба расстегнуть лифчик. Вай хурд сина, монанд ба нарм бледные мева бо кончиками леденцов, прижались ба рӯ Ника, вақте ки ӯ ба кор бурд, то ба вай дар бистар. Вай хурд дасти қавӣ, чӣ тавр ба когти, потянулись ба танҳо либос аст, ки он пӯшидани, ва потянула вай бо пои.
  
  
  Ник берун омада, аз зери ремня, ва он ба дасти фавран табдил хосторем, он бадан, талаб, лаская, щипая, поглаживая.
  
  
  Джанет ловко устроилась дар кушетке, вай сина ва сафед конечности блестели дар партави мисли ҳезуми оташи ҷаҳаннаманд. Вай изучала омодагии Ника, ва он сурх ротик округлился хурсанд ва предвкушении. Вай погладила худро ба оғӯши кончиками ангуштони, ва он гоҳ буд, ки ташаббуси рафта, дар яке аз вытянутых дасти даъватномаҳо.
  
  
  "Парваронандаи ман, гарон. Зудтар! Люби ман - Ник. Люби ман!"
  
  
  Ник Картер имкон дод эҳсосоти шумо тар дар экстазӣ ва забвение. Ин буд, ки он ба ҳает ва марг, ва дар айни замон ба он шудааст, ки дар амният. Ин ҷо буд, бехатар. Ин зан буд, он взятием.
  
  
  "Не пощады", - умоляла вай. "На проявляй ба ман пощады!"
  
  
  Рост бар диваном буд тирезаи калон. Ник выглянул ќабл аз вуруд ба як зан. Дар уфуќи паст свисал бледный полумесяц ва некоему случайному соединению, ягона ситораи, расположенная дар рогах moon. Полумесяц ва ситораи! Дар як лаҳза Ник фикр кардам, ки дар бораи кроваво-сурх маках - дар ин вақт ҳафтаи оянда хоҳад, ки дар Туркия ва куштори начнутся.
  
  
  Ник бросился дар манящую красную мишень бо ҳамон жестокостью, ки вай дар он просила. Джанет закричала аз хурсандӣ ва дард. Ҳеҷ гоҳ, ҳеҷ баъдтар Ник на проявил ба он ягон муносибат.
  
  
  
  Боби 3
  
  
  
  
  Инсон барои бортом
  
  
  Бэннокберн писарашро, ки дар ҳавои камбизоат тавассути Мраморное баҳр. Гап на дар он аст, ки обу ҳаво буд, бад - он ҷо буд, ки андаке мавҷи, - вале Бэннокберн буд, чунин старым судном. Ғайр аз ин, он шудааст, ки бидуни бор ва якчанд нокифоя балласт, ки буд, бад уложен. Инак, старое судно спускалось дар бинї, впивалась бинї дар ҳар як мавҷи, поднималась ва стряхивало бо худ брызги, чӣ тавр ба потрепанная модели мурғ. Ин буд, қадим ржавая посудина бо некрашенной надстройкой, подпружиненными пластинами ва туберкулезными насосҳо, ки ба вуқӯъ удерживали вай дар плаву. Ва ба ҳар ҳол дар он буд, кадом аст жалкое шаъну шараф. Вай собиралась хона умирать.
  
  
  Дуюм муҳандис объяснял ин Норрису, роҳи нав нефтянику, поднявшемуся дар борт дар Суэце. Онҳо покинули вонючее машинное шӯъбаи, ки ба гирифтани баъзе пок морским myekashand ва покурить барои старомодным баланд мостом.
  
  
  Дуюм одатан буд суровым марде, ки любящим болтать. Вале ӯ бо кунҷковӣ дар бораи сар. Норрис, Томас Ҷ.!
  
  
  "Не, - фикр кардам Дуюм. Ин аст, ҳаргиз онро ба ҳамин ном. Ва ӯ ҳаргиз пеш буд, на ба онҳо, ҳарчанд тавонад, он дарк.
  
  
  Парвандаи буд ва дар владельцах. Ин скряги, нанимающие лишнего инсон? Донистани он, ки қисми асосии дастаи мазкур кофӣ хуб коркардкарда наметавонад, барои расонидани старуху дар анбори металолома! Бо вуҷуди ин, ин нафар буд расиданаш дар борт дар Суэце, ва ӯ буд, ҳамин тавр хомӯш марде, ки Дуюм ҳаргиз дида.
  
  
  Ӯ сахт мехост, пурсидани саволҳо, аз ин Дуюм, вале чизе дар ин бора калон марде говорило: "Ин мумкин нест, хитростью!
  
  
  "Ин буд, нест, дар ҳақиқат, бисер, - фикр кардам Дуюм. Ӯ дида калонтар мардон. На ба он curls ҳамвор бузурги мушакҳои - Дуюм дида бештар калон, мушакҳои. Не - он буданд, ки бештар аз он рӯ ба рӯ мешаванд! Баъзан дар сурх торикиҳои машинного шӯъбаҳои онҳо блестели, чӣ тавр ба шаровые такягоҳи.
  
  
  Дуюм таъиншуда мубаддал тартиби хӯрокпазӣ хари бо подветренной тараф. "Ҳа, - идома дод ӯ, - ин охирин сафари старушки. Мо заберем джут дар Истамбул ва сипас отправимся дар Клайдсайд. Вай сохта нест. Акнун дар он ҷо бросят дар свалку. Як каме ғамгин, ту медонӣ ".
  
  
  Нав пурсид. - "Чӣ қадар мо дар Роге?" Он оҳанги буд ровным, бе акцента. Ин ҳам озадачило Дуюм. Ба шумо, тавонистанд, муайян кардани инсон! Овози ӯ гуфта будам, ки ҳар чиз ва дар бораи чизе.
  
  
  Дуюм дохил шудам дар веер нур аз хасташуда дар рубке ва дидам, ки дар пурдарахт тилло карманные соат. "Ду-се соат, ва мо ба он ҷо".
  
  
  Ӯ дидам дар замазанное мазутом шахсе сар зебо ва непостижимое дар тусклом партави. "Ту дождешься озод кардан аз кор дар соҳили, бача? Дар ин сафар. Мо приходить ин тараф ва рафта истироҳат".
  
  
  Касе гуфт. "Не. Ман интизор нестем озод кардан аз кор дар соҳили. Танҳо аҷоиб аст, вақте ки мо войдем".
  
  
  "Хуб, акнун ту медонӣ. Пас бозгардед ба ин, дружище". Ӯ чуқур вздохнул ва дидам, ки дар чанд огней, ки акнун виднелись бо ҳардуи замини назди соҳили обанборҳо. Киштӣ ба зудӣ берун аз Мраморного баҳр ва шутур дар Босфор.
  
  
  "Мо ҳеҷ вақт хоҳад", - гуфт Дуюм. "Истанбул - зебо порт, ба утолить мардона жажду".
  
  
  То даме ки чашми оставался соат, вақте, ки нефтяник боз берун омада, дар палубу. Дар древнем корабле табдил ефтааст оромтар он муҳаррикҳои қариб затихли, вақте ки ӯ скользил бо муҳаррикҳои аз нисфи иқтидори атрофи мыса Сераглио. Пеш аз он ҷони худро фидо Тиллоӣ Рог!
  
  
  Сар дод, то назар ба воситаи перила ва фикр кардам: Детка, он ҷо хоҳад сард!
  
  
  Ӯ бесшумно, чӣ тавр ба привидение, направился ба корме. Дар дасти он блестел серебристый тӯдаи. Худи ҳаракати буд, хомӯш, ки ӯ разрезал lashings спасательной шлюпки рақами 8. "Извини, Хьюго", - пробормотал Ник, убирая майса. "Ман медонам, ки ин худ хос кор. Вале ҳамаи мо бояд ба кор аст, ки баъзан мо маъқул нест".
  
  
  Суханони напомнили суханони дигар мардон.
  
  
  Мардон, ки нишаста дар затемненной хоб ва гуфтугӯ бо ӯ.
  
  
  Аз спасательной шлюпки ӯ боло зиеди ҷомадон навъи "Гладстон". Ӯ донишчуенро lashings дар спасательной шлюпке, сипас бодиққат гузашт оид ба правому ҳавопаймо. Дар он ҷо, дар сояи спасательной шлюпки рақами 4, ӯ мунтазири. Он бояд давом муддати дароз.
  
  
  То он ҳастед пурсаброна интизори он буд, чашмони ӯро блуждали. Ва он хотираҳо. Ин буд, ки он аввалин сафари дар Истанбул. Ӯ буд, ки дар ин ҷо пеш аз ин оид ба парвандаҳои.
  
  
  Ӯ истода неподвижно, смешиваясь бо тенями, худи тенью, вақте ӯро ба чашмони вспоминали бандар. Ӯ метавонист эҳсос ва дидани бесарусомонӣ њамлу наќли, доки, сутунҳои ва кранҳои, анборҳо ва причалы. Аз шаҳри хуҷанд, поднимающегося бо кольцевой роҳ ба кӯҳҳо, тянулись ва маячили даҳҳо минаретов ва нушидан. Чанде муэдзин даъват Содиқ ба якуми дуо рӯз. Оллоҳ Акбар. Худо бузург аст! Ҳеҷ Худое ҷуз оллоҳ нест, ва Муҳаммад - он паембар!
  
  
  Истамбул! Истанбул, забони англисӣ. Сола Константинопол дар китоби сурудҳои ва таърих. Восхищал ва возрождался сад маротиба. Убогая, многолюдная, динамичная робитаи байни Европой ва Осиеи. Табиӣ оҳанрабо дар бар мегиранд, ки барои интриги ва неизбежный спутник интриги - Марг!
  
  
  Картер дар назар правый борт. Дар он ҷо, барои маслянистыми водами Шох, ҷони худро фидо Бейоглу. Ӯ улыбнулся дар бораи худ, дар як лаҳза резкие хислатҳои ба он шахсе табдил нежными. Ӯ буд, сафед русской. Вай звали Джали. Ва ӯ метавонист дод дарсҳои гури. Вай медонист, ки чӣ тавр марду хурсанд. На цепляясь.
  
  
  Картер вздохнул ва дидам, ба худ наручные соат. Ӯ дӯст медошт фикр Джали. Ӯ ҷамъбаст вай. Яке аз онҳое, необъяснимых оплошностей, ки вақт аз вақт гӯе ҳар як агент. Танҳо ба ӯ буд, ки ба пардохти ҳисобнома. Ин заплатила вай. Онҳо утащили он ва перерезали вай гулӯ!
  
  
  Картер переступил бо пойҳои худро дар як пойи. Ӯ буд, тамошо дар туман. Сигнал бояд рафта, дар ҷое, ки байни Морским вокзалом ва мечетью Мусретие. Агар ҳама хуб буд. Агар он буд, ки промахов - агар мебуд! Аслан ин калима дар он касб!
  
  
  Дар ин ҷо вай ҳоло! Дурахшон глазок, подмигивающий дар туманной тьме. Di ҳа - ҳа di dj - дит - АХЕ (ТОПОР)!
  
  
  Картер вынул аз кармана flare ва высветил ҷавоб ба воситаи туманный Рог. АХЕ!
  
  
  Ва боз сигнал баргашт. АХЕ!
  
  
  "Эвет", - гуфт нефтяник, тавре худаш бо худ ба турецки. Бо ҳамин муваффақияти мумкин аст, ки ба кайфияти чиз. Ҳа. Ин буд.
  
  
  Ӯ боло ҷомадон ва аввал перебрался тавассути борт. Перебегая тавассути перила, ӯ похлопал оид ба он. "То мулоқот, модели посудина. Барори кор!"
  
  
  Дар водах Тиллои Шох буд, чизе тиллои. Онҳо буданд, чунин холодными, ки чӣ тавр ӯ ва интизор, ва чунон воняющими равған, мусором ва прочими обломками гавани. Ӯ всплыл ва уплыл аз Бэннокберна.
  
  
  Ӯ проплыл сотню ярдов ва қатъ. "Бэннокберн" устуворона нигоҳ кунед суст қурби ба Галатскому шудааст. Вай суровые чароғҳои растворились дар тумане. Вақт аз вақт ӯ нигоҳ flare бар сари ӯ ва вспыхивал - АХЕ!
  
  
  Гузашт панҷ дақиқа пеш аз ӯ шунид садои весла чап аз худ. Ӯ боз фиристод сигнал. Дар он моргнул ҷавоб. Як лаҳза баъд ба он донесся овози ставший жутким аз тумана ва об. "N3?"
  
  
  Шахсе дар об фаҳмидам овоз. Чарлз "Муш" Morgan. Ин хуб буд. Ӯ дар ҷавоб гуфт ба нармӣ. "N3 дар ин ҷо. Вытащи ман аз ин шӯрбо. Ӯ холоднее медной маймун!"
  
  
  Бледное шахсе, кажущееся совиным аз нуқтаҳои дар мео-оправе, смотрело ба ӯ аз боло ба поен. "Хуш омадед мо бандар, N3. Ссылайте ҳамаи шикоятҳо дар Анкару, лутфан. Дар ҳар сурат ҳоло адское вақт ба рафтан шиноварӣ, агар шумо аз ман мепурсанд!"
  
  
  Ник ухватился барои планшир ва ҷаҳиши дар лодку. Муси Morgan гуфт: "Полегче, дӯстро! Он бузург аст, вақте, аммо он чизе, ки мо дорем". Ӯ нигариста, ҷомадон Ника, капающий дар поени монанд. Купание биеварам ӯ бисьер!"
  
  
  Ник выжимал об аз штанов. "Ба ӯ зиене нарасонанд", - гуфт ӯ. "Махсус гидроизолирован барои ин кор. Ман мехостам, ки чунин бошад!" Ник наклонился ба Муси ва гуфт, ки дар гребшего як мард. "Касе, ки мо дӯстро?" Ник махсусан обрадовался, дарк мекунанд, ки дар Муси як ширкат. Ӯ интизор аст, ки хурд ба њайси агенти як.
  
  
  Калон мард дар плаще ва кулоҳ бо тасмаҳои, державший весла, дар ҷавоб гуфт барои худ: "Ҷим Тодхантер, ҷаноб. Маводи мухаддир".
  
  
  Ник кӯтоҳ гуфт мужчине.
  
  
  Муси Morgan гуфт: "Ҳама чиз дар тартиби N3. Худи ман нест, справился бо ин проклятой кашола карданд. Дар ҳар сурат он мекунад, ки тамоми кори". Муси усмехнулся ва афзуд: "Ва он украл ин лодку!"
  
  
  Ник фыркнул. "Ҳам нест, бовар намекунам, ки ӯ ин украл".
  
  
  Муси боз усмехнулся. "Бале. Ман медонам. Маҳаллӣ аз моҳигир нест, махсусан нигарон бораи ҳифзи худ лодок".
  
  
  "Хуб", - скомандовал Ник. "Бие, убираемся аз ин ҷо ба черту, то мо ҳеҷ душворӣ патрулированием гавани. Ба зудӣ хоҳад светло.
  
  
  Тодхантер погрузился дар греблю худ кулли пушт. Ник нишаста дар корме, бо чемоданом Гладстон аз он пойҳои, ва назар афканда, то ба Муси, сидящего шахс ба он. "Ин як хислати мардона нест, сахт монд", - фикр кардам Ник бо осонӣ. Sassy ва болтливый мисли ҳамеша.
  
  
  Ҷуброн барои набудани андозаи. Муси гирифта худро иелати комилан ҳуқуқӣ. Муси буд, бениҳоят незаметен. Невзрачный. Ва хеле арзишманд агенти! Ҳеҷ кас дар ҳақиқат намебинанд, Муси - то буд, хеле дер. Муси ҳаргиз қодир мебуд, ки ба воситаи PURG, фасли Ҷаҳаннам, ки AX истифода карда, барои таълим ва тайер кардани худ, агентҳои, вале дар он ҳолате буд, анҷом махсус иҷозат. Муси нест, ки барои кори сахт аст. Он ихтисос огаҳии он, ки ба красться ва берун аз крошечных дыр, ки ҳеҷ кас дигар карда наметавонистанд мегузарад!
  
  
  Муси наклонился ба Нику ва прошептал, то ки гребец нест, шунид. "Ман хурсандам, ки онҳо прислали ту, Ник. Фикр мекунам, дар ин вақт онҳо дар ҳақиқат ҷиддӣ дохил мешаванд, ки ба парванда. Ва занад! Аммо акнун, ки мо ҳама бо тартиби - агар касе метавонад барои кишту ин ублюдков барои решетку, пас ту сможешь!"
  
  
  Дар давоми сол Муси Morgan преклонялся назди Лақаби Картером. Ник терпел он, зеро медонист, ки хурд человечек буд upfront.
  
  
  Ник эҳсос худ каме беҳтар аст, ки дар ҳузури Джима Тодхантера. Тодхантер медонист мебуд, аз он танҳо чӣ тавр ба N3. Ва ба ҳамаи онҳо - ба одамони аз АХЕ, наркологам, турецким корманди пулис - чунин менамуд, ки ӯ иҷро обычную бахшидан ба рисолати. Ки метавонад возражать бар зидди ҳабси пешвоени Syndicate.
  
  
  Албатта, ҳама чиз метавонад ба таври дигар, вақте ки ба оғоз хоҳад кард трупы ...
  
  
  Қб пайдо мешавад! Ӯ ба ташвиш дар бораи ин,, ки ояд замон. Миени он танҳо Хоук ва мард дар хоб медонистанд, он воқеӣ бахшидан ба рисолати. Ҳатто Муси Morgan намедонист, ки Ник дорад, ба унвони Киллмастер бо иҷозатнома ба куштор бо салоҳдиди худ!
  
  
  Инак, Ник шепнул Муси: "Ки ҳозир рӯй медиҳад? Шумо ягон комебиҳо?"
  
  
  Муси наклонился наздиктар. "Фикр мекунам, мо дар охир як рахнашавии аст! Мо ефтаем, ки бурд - е, баръакс, туркия копы пайдо он ва дастрас ба мо. Вай излеченная наркоманка! Номи вай Мия Джалеллис. Духтар анонс: баргузории семинари илмӣ-турчанки. Вай ненавидит ин мардум. Дурь тела ублюдков бадтар аз мо. Туркия копы дастрас вай Тодхантеру, ва ман вырвал он ӯ - ман заморозил вай дар истгоҳи! Вай духтари зебо. Низ фикри интеллектуалӣ! Танҳо як... "Муси дошт обыкновение каме пищать, ки возбуждался - "вай амалан мертвая зан - агар мо хеле эҳтиет! Одамоне, ки мо преследуем, медонанд, ки он, зеро табобатшаванда - медонед, ки ӯ низ опасна барои онҳо. Онҳо убьют вай, агар ки онҳо метавонанд."
  
  
  "Он гоҳ мо сохраним вай ҳает", - гуфт, тира аст, Ник. "Ҳадди ақал барои кор..."
  
  
  Тодхантер бас грести ва деҳот, гӯш. Субҳ аллакай приближался, туман рассеялся, ҳарчанд ҷойҳои ҳанӯз оставался густым. Тодхантер снял бо китфи вазнин кольт 45 калибра ва онро дар брус наздик бо худ.
  
  
  Муси гуфт: "Он чизе, ки шунидам, ки шаб аст. Гумон мекунад, ки касе моро илмҳоро".
  
  
  Ник боло дасти, призывая ба оромӣ. "Ки дар бораи ин, Тодхантер?"
  
  
  "Агар танҳо ба гӯши ман на фиреб, - гуфт Тодхантер, - мо преследуют. Ман ҳама вақт мешунавам муҳаррики. Дар аввал ман онро мешунавам, сипас не. Гӯе онҳо дар ҳоле заводили он гоҳ выключались ва двигались оид ба инерции. Хеле торик буд, то ки онҳо моро диданд, то ҳанӯз! "
  
  
  Балки Ник гуфт: "Ман чизе шунида намешавад".
  
  
  "Онҳо невдалеке, - гуфт Тодхантер. "Ман қасам, ман шунидам муҳаррики як дақиқа пеш!"
  
  
  Ник допустил имконияти. Ӯ ва Муси буданд, банд худ разговором.
  
  
  "Шояд портовый патруль", - гуфт Муси.
  
  
  "Ин буд, ки қариб аст, чунон бад аст, мисли дигар уроды", - кисло гуфт Тодхантер. "Онҳо зададут миллион масъалаҳои".
  
  
  Ник гуфт: "ба пеш грести, Тодхантер! Чӣ қадар мо аз он ҷойҳои, ки ба зудӣ, ки?"
  
  
  "Дар се-четырехстах ярдах аз пристани, ки мо мехоҳем. Е буданд. Барои боз уносит мо".
  
  
  "Он гоҳ греби! Чӣ тавр мумкин аст, ки оромтар. Бештар нест гуфтугӯҳои".
  
  
  Ник нагнулся ба ташвиш бо ремнями ва пряжками ҷузвдонҳо Гладстона. Аз он ҷо ӯ гирифта хурд предмети. Ӯ буд, андозаи ва шакли бо лимӯ. Ин буд, ки силоҳи нав, ҳанӯз опробованное дар полевых шароите, ки ӯ барои шӯъбаи спецэффектов незадолго то онро аз рафтани аз Вашингтона. Старик Пойндекстер, сардори шӯъбаи спецэффектов, маслиҳат Нику бошад предельно эҳтиет аз нав аслиҳа ба он. Ин буд, ки айнан куштори!
  
  
  Муси Morgan уставился дар як мавзӯъ, мехостам, ки ба чизе гуфтан, вале баъд закрыл даҳони. Ник сунул смертоносный лимӯ дар pocketing.
  
  
  Ник закрыл ва запер Гладстон ва табдил интизор. "Люгер" буд, мекушед, ба он ноге. Пйер, газовая гранула, буд, ки ӯ таҳти мышкой. Стилет Хьюго қатъии облегал ножны дар дасти Ника. Ҳеҷ яке аз онҳо кӯмак мебуд, агар ҳоло разразилась масъала. На бештар аз Кольт Тодхантера. Вале хурд лимӯ метавонист!
  
  
  Калон катер "Оуэнс" прятался дар клочке тумана назди пристани. Интизор, чӣ тавр ба sleek гурба, то муш на мамлакатамон дар ҳудуди фарогирии!
  
  
  Акнун ӯ ҷаҳиши бо ревом муҳаррикҳои пуриқтидор. Крейсер рафтанд аз дрейфующего тумана ва направился рост ба он.
  
  
  Тодхантер выругался, уронил весла ва потянулся барои худ кольтом. Муси нишаста дар як лаҳза аз окаменевшего тарс ва хатоњои.
  
  
  Ник Картер проанализировал вазъи ва отреагировал бо суръати поражающей змеи. Стрелок дар мостике! Яккаса аст, ки мард бо bulky пистолетом-пулеметом дар дасти, ба он тамассук ба поручне, ва нигоҳ медорад, ки дар прицеле мардум дар маленькой қаиқ.
  
  
  Ин буд, ки бештар аз танҳо кӯшиши сбежать. Ин қотил мехост, боварӣ ҳосил кунед!
  
  
  - крикнул Ник. "Барои бортом! Бирав чуқур ва дар поени ояи!"
  
  
  Ӯ пнул ҷомадон дар Муси. "Позаботься дар бораи ин! Тодхантер..."
  
  
  Хеле дер! Ҳамон буд, ба по бо вазнин сиеҳ кольтом дар дасти. Пистолет глухо прогудел дар утреннем ҳаво. Пулеметчик, торик силуэт дар сером рассвете, бодиққат прицелился ва ҳукми навбати.
  
  
  "Чертов фиреб!" Ник ринулся тавассути монеаҳои кӯшиши даст ба Тодхантера ва оттолкнуть он. Муси соскользнул тавассути борт, таща боиси ҷомадон калон.
  
  
  Ахлот монанд летали атрофи Ника. Тодхантер афтод, дар як зону, он шахс исказилось, он ҳам стрелял, вақте ки калон катер налетел ба онҳо. Стрелок нашр боз як навбати. Нику буд, оцӯш поени, дар акси ҳол он мебуд, разорвало дар қисми. Свинец прошептал бар сари ӯ.
  
  
  Ник мепоиданд, ки чӣ тавр пули прошивают хурд сурх дырочки дар толстом бадан Тодхантера. Мард ҳам стрелял в ҷавоб, акнун кольт ӯ дар дасти шуд, вазнин.
  
  
  Тодхантер дод гузашта мучительную кӯшиши выстрелить боз. Стрелок нашр боз як обойму, ва шахсе Тодхантера разлетелось дар қисми мисли лопнувший помидор!
  
  
  Крейсер пронесся сквозь лодку. Ник перебрался дар борт. Ин ҳамон њаракати ӯ партофт бомбу дар шакли лимӯ дар кормовой кокпит "Оуэнса".
  
  
  Ник нырнул. Амиқтар! Ӯ умедвор буд, ки Муси ворид мешавад, ҳамон. Ночизи Тим, чӣ ном дошт нав граната, ҷойи аввал полевые озмоишҳо. Бо мурури он, ки чӣ тавр ӯ углублялся ҳама амиқтар ва амиқтар, Ник поймал худ дар он аст, ки ишқу умед, ки он наздик ба хабар дар бораи он.
  
  
  N3 чизе шунида намешавад. Ӯ инро ҳис кардам. Гигантская дасти погрузилась дар Тиллоӣ Рог, таҳқиқи ва перемешивая жирную об дар бешеной ярости. Ника швыряло, било ва вертело, ва он гоҳ ба миен омадани нисходящее фишор, ва он дохил шудам, то сахт, ки он шахс забилось грязью. Ногаҳон stopper буд вытащена, ва онро бо ужасной қувваи потянули боло, ва, ниҳоят, ӯ выбросил он аз об, ки чӣ тавр прыгающую моҳӣ!
  
  
  Ник дар оцепенении писарашро. Каллаи раскалывалась, дар гӯшҳои звенело, ва ӯ буд, нисфи ослеп.
  
  
  Ӯ рассекал об посреди кровавой бойни. Дар суст расширяющемся колесе пурра хароб. Қисми бадан проплыла гузашта. Сари нест, вале туловище буд, хеле бузург барои Муси.
  
  
  Ник пробирался сквозь ахлот, ища. Не Муси Моргана.
  
  
  Ӯ то абад ҷустуҷӯ. Ба ӯ лозим буд, убираться аз он ҷо ба черту. Агар Муси мурда буд, ва он эҳтимол мертв, пас ӯ мурд, ҳангоми иҷрои вазифаҳои хизматӣ. Монд намояндагӣ. Бе Муси мебуд, хеле душвор аст. Ник ҳатто намедонист, ки дар он аст, ки компютер дар Истамбул - ҳеҷ як агенти АХЕ ҳеҷ гоҳ мегуфтанд бештар аз он бояд буд ва бидонед, барои иҷрои кори худ, ва духтар буд, ки дар бораи он зикр Муси. Ӯ бояд ба он пайдо. Ник поплыл дар самти пристани. Аввалин чизе, ки лозим буд, берун аз Шох ва потеряться!
  
  
  "Ник! - Кӯмак! Кӯмак ба ман..."
  
  
  Ник крутился дар об, ища. Ин буд, ки овози Муси. Аммо он ҷо, блин? Вақт буд, дар исходе. Офтоб дар ин ҷо-дар ин ҷо пайдо болои минаретами. Ва портовый патруль хоҳад оянда! "Ник! Плыви - ин ҷо!"
  
  
  Ник сосредоточил таваҷҷӯҳ ба звуке. "Ба пеш фаред", - крикнул ӯ. "Ман меравам."
  
  
  Ӯ нишон дод, ки человечек ҳанӯз цепляется дар ҷомадон. Ӯ подхватил он ва направился бо мушкилӣ рушд мекунанд ва ба причалу.
  
  
  Муси Morgan буд, сахт избит ва қариб полумертв, вале ӯ тамоили рӯҳи. "Ки - выдохнул ӯ, вақте ки Ник тащил онро барои худ, ки хислатҳои инро гир, ин буд? Атомная бомба?"
  
  
  Ник хмыкнул. "Ту догадалась, хурд человечек. Нисфи атомов аз расщепляющегося моддањои! Kid Тим! Ва ҳоло заткнись ва теряй ҷомадон, е ман потеряю ту!"
  
  
  Шар, - слабо гуфт Муси, - маҳз бо ифтитоҳи треском!"
  
  
  Ник не метавонад розӣ ба ин.
  
  
  
  Боби 4
  
  
  
  
  Ҷои Черепов
  
  
  Ник эҳсос оғози истощения, ки царакат берун Муси ва ҷомадон дар невысокий каменный причал. Неглубокая нардбоне, изношенная веками, вела ба роҳи оҳани кирпичной кўча, ки дар он ќомати собираться анбӯҳи.
  
  
  Ник баъзеи человечка барои як зироъ ва потащил ба боло нардбон. "Мо бояд аз ин ҷо меравем ба черту то суханрониҳо пулис. Ки мошин?"
  
  
  "Ба воситаи як ҷуфти намуд. Дар переулке. Сиеҳ" Опель ". Ин мисли худи мошин, ҷои кории АХЕ".
  
  
  "Ин мошина", - гуфт, тира аст, Ник. "Он чизе, ки маро лозим аст дар ин бора. Дар ягон дақиқа набережная хоҳад кишеть политсия".
  
  
  "Иншаллах", - гуфт Муси. "Иродаи Худо".
  
  
  Ник протолкнулся сквозь як кучку молчаливых, пристальных назарҳои мардум. Пас аз он, ки чӣ тавр онҳо гузашт, шурӯъ мавҷи возбужденной болтовни. Туркия, нав ва кӯҳна, юнонӣ, армянский, фаронса! Вақте ки приедут копы, ба онҳо предстояло шунидани якчанд мегӯянд, ки таърихи қарз. Ва портовый патруль - девона мебуд!
  
  
  Се дақиқа баъд, вақте ки Муси ҳанӯз шавад фарҷом, ҳамчун моҳӣ дар заднем курсии, Ник катил дароз сиеҳ седан "Опель" оид роҳи оҳани, мощеной роҳ ба гӯшаи. Яке аз бузургтарин зеркал, ки истифода турки, нест показывало, ки ҳар ду ҷониб чизе наздик. Аммо танҳо як сония пеш ӯ шунидам дар ҷое паси сирену.
  
  
  "Нереден донцегим?" - пурсидам, ӯ бо Муси-турецки. "Ин деаd охири "
  
  
  "Кузей", - гуфт Муси. "Аз чап - дар шимол барои мо. Шумо туркия аст, ҳанӯз ҳам хеле хуб аст, N3".
  
  
  Ник гуфт. "Ман освежил". Ӯ повернул бузург мошини барои узкий кунҷи тарафи чап гашт. "Ки дар он истгоҳи?"
  
  
  "Ин аст," Hilton ", - гуфт человечек. "Мо дар кӯҳна қисми шаҳр - Истамбул. Шумо дойдете то бульвара Ататюрк ҳуқуқ дар ин ҷо. Мемонанд, ки дар он, то дойдете то Милле Каддези. Сипас мо бежим он қариб то ба девори кӯҳна. Ин паршивая қисми шаҳр, маро бовар! "
  
  
  "Ман медонам. Ба назар мерасад, ки ман дар хотир дорам, чӣ касе кӯшиш кардам, ки кушт маро дар он ҷо як шаб".
  
  
  Обученный хотир Ника Картера задал масъалаи дигар қариб бе ерии он голосовых мақомоти. Шояд аз он буд, ки танҳо чизи каме, балки маҳз таваҷҷӯҳ ба мелочам помогло шумо наҷот ефтан дар ин касб. Марқӯс сигор, пас, чӣ назар мӯзаи гӯши бозгашт, ки кадом чизе асабӣ одати.
  
  
  "Агар мо дар Истамбул, ки чаро шумо, одамон, подобрали ман бо яке аз рост намебошад борта, на бо чапро борта? Ин буд, ки наздиктар. Пас, мо бояд рафта, bridge, ба хотири худо! Ин метавонад хатарнок - пули заклинивают, ва онҳо ба осонӣ наздик! "Ӯ мехост, ки ба Morgan шунид нарм, вале стальной упрек дар он голосе. N3 касе нест прощал хатоҳои - на камтар аз худ!
  
  
  "Ҳақиқат дар он аст, ки барои чанд ҳафтаи охир ман дар хун шуд хурд чуҷаи, Ник. Махсусан баъди он, ки кушта шуда буд охирин коллега - ман дар назар дорам Тодхантера! Ваќте панҷ! Ва ман буд, дар ин ҷо ҳама вақт як! Хоук ҳама вақт ба ман сухан мегуфт, ки касе мефиристад, вале ӯ нагуфт, кай ва касе!
  
  
  "Ин буд", - ба нармӣ гуфт Ник, вспомнив як мард дар хоб. "Ба Пеш, Муси. Ту асаб ба хизмати, ва ҳар кас баъзан на нервничает?"
  
  
  "Ман танҳо асаб - ман ҳамин модда ҳангома. Ва вақтҳои охир ман ҳам, ба миен омадани забавное ҳисси! Ки шояд ман зад, ин невезение! Мумкин аст, ман, беҳтар аст, барои ҷамъ овардани худро фишки ва тарк. то ки ман ҳам метавонист. "
  
  
  Дар ин вақт нигоҳи Ника буд, сахт. Ӯ шунид, ки ин оҳанги пеш! Хис кардам, ки дар агенте кайфияти пораженчества ва concerns. Ин буд, ки нехорошо. Ва ин буд, ки хеле хатарнок аст. Вақте ки агенти буд, пас, ӯ хато кард - одатан фатальные. Ба ӯ лозим аст, ки хоҳад фавран ба маълумоти бораи Муси - он то имконияти ба кор бо марде, ки гумон кардам, ки шумораи қурбониен шояд афзоиш ебад.
  
  
  Дар ҳамин ҳол Муси мегуфт: "ҳар он набуд,, ман выехал бо реҷаи стансияҳои дар Қалам ва перебрался дар Истанбул, дар запасную. Ман, албатта, карда наметавонистанд привезти чиз аст,, вале ман овард, ки бо худ чизҳои муҳим ва файлҳои, ки мо понадобятся. Пас аз он, ки рӯй имшаб, ман аз он хурсанд ҳастам, ки ин корро. Ман боварӣ дорам, ки ин нав бехатар дыра, ҳадди ақал, дар вақти. Тодхантер ҳатто надониста дар бораи он. Ман мехостам, ки ба ӯ медонист! дар вақтҳои охир дар Тодхантера низ появилось забавное ҳисси - на он ки ман ба ӯ доверял е чизе, ки дар ин гуна худро! Ӯ буд олии сатҳи таҳаммул. Ва дар ҳар сурат, ман медонистам, ки он дар сатҳи - танҳо ман буд, фикри, ки ӯ метавонад мегардад каме небрежным! "
  
  
  Ник притормозил ба прикурить. Ӯ чизе нагуфт, танҳо looked дар оина ба шахси дигар мардон. Ин дафъа Муси Morgan нест, назар афканда, то ба ӯ чашм.
  
  
  Муэдзины акнун ваъда медиҳад имондорон ба дуо, онҳо плачущие овоз ваъда наҷот ба воситаи enhancers. Аксари неоновых огней погасло. Ҳаракати табдил ефтааст thicken, ҷамъшавии трамваев ва таксӣ "долмус", ослов ва хурд мошинҳо. Аллакай образовывались навбат ба трамваи ва автобусҳо.
  
  
  Нури боқӣ монд. Ник боз дорад, дохил ҳаракати. Паси он Муси Morgan гуфт: "Боз як сабаби, он ки мо буд, ки ба вуқӯъ нелегкий роҳ, аз он иборат аст, ки шумо метавонед ба дуздӣ монанд ба ин сӯ Шох. Барои ин ба шумо лозим аст муроҷиат ба рыбакам".
  
  
  Ник гуфт. "Дигар сабаб дар он аст, ки Тодхантер на медонистам, ки дар бораи ин дыре, ва шумо мехост, ки ба ӯ медонист - шумо аллакай дар ин пештар. Инак, мо проделали аз роҳи дур ва высадили он дилхоҳ, ва он гоҳ мо бездельничали ва бубинем, ки чӣ хоҳад кард. е ки ягон мекӯшад, ки ба мо пайравӣ ". Ник тира аст, усмехнулся. "Пас? Ту аллакай даҳ дақиқа глядел дар ин тиреза - касе ба мо на дум?"
  
  
  "Не, - гуфт Муси. "Ман фикр мекунам, ки ин хуб аст". Ник шунид сабукӣ дар он голосе. Ӯ эҳсос кард мухтасар бигирад flare жалости ба маленькому бача берун, пас смахнул вай. Жалость дар ин парванда рафт. Аз ин лаҳза ӯ бояд watch Муси чӣ тавр ястребу.
  
  
  Акнун водянистое офтоб светило ба тилло боми сола Византии. Константинопол. Истанбул, чӣ тавр шумо ба ӯ ҳеҷ даъват, буд нозанин ва хатарнок шаҳр. Шаҳри буд зебо зан, он нест шуда буд такя. N3 ин нисколько на смутило. Дар ҳар сурат ӯ ҳеҷ гоҳ ба доверял зан. Е касе дигар, агар ба он рафт. Ба истиснои Ястреба. Ва ӯ бояд даъват Хоуку, ба зудӣ бояд доложить. "Ҳадафи Пилигрим" бад стартовала!
  
  
  Ба воситаи китфи Ник гуфт: "Чун дур аст, то ин пещеры? Мегардад, низ светло барои тасаллои шумо - ва душвор хоҳад буд, баен якчанд бездельников монанди мо, управляющих чунин машиной. Мо бояд поен ба поен". Созвать намояндагони шӯрои. Як бало саволҳои зиеде, ки ман мехоҳам ба даст ҷавоб аст, то имрӯз дар шом ва ... Муси? "
  
  
  "Ҳа, N3?"
  
  
  "Шумо, албатта, медонед, ки ман аз ман мегирад, ки дар худ фармондеҳии? Ман сардори шӯъбаи дар ин бора? "
  
  
  
  Хурд агенти дарида берун хандидан пронзительно аз сабукгардонии. "Медонӣ? Бародар, ман чунин дуо кардам, ки дар бораи ин!"
  
  
  Ник ухмыльнулся ӯ дар оина аст,. "Хуб аст. Ва ҳоло постарайся истироҳат. Таваққуф ин дрожь таҳти назорати, ҳа? Як бор ба ман возьму вазъият зери назорати ман позабочусь дар бораи иваз намудани ту".
  
  
  Муси Morgan улыбнулся дар ҷавоб большому суровому шахсе, ки он нисфи поклонялся, ва баъзан тарсидам ва медонист, ки ҳеҷ гоҳ дарк мекунад. "Хислатҳои Ник, бо ман ҳама чиз хуб аст,. Ман гумон дорам, ин танҳо сурати встряски - ман мебинам, ки бедняга Тод мефаҳмад, ба ин васила! Хей, поворачивайся! Танҳо дар ин ҷо. Двигайтесь ба Ватан-роуд, то дид Масҷидҳо Михримана - ва ин мо. Мо хеле наздик ба масҷид. Баъзан ба ман мерасад, ки мо, бояд, ки бевосита дар зери ин проклятой штукой! "
  
  
  Қадим двойная аз девори шаҳр, ки дар чануб монанди полумесяц, аз Мраморного баҳр то Тиллои Шох, буд, ки рост ба пеш, вақте ки Ник выкатил "Опель" дар изрезанный колеями ифлос гузаргоҳи сарҳадии, ки пролегал байни растаҳои чўбӣ лачуг. Гузаргоҳи сарҳадии вонял дар ҳар маъно аст, аз ин суханон. Ӯ буд, забит всяким хламом ва отбросами, аз ҷумла мардум. Мухи роились. Гурба рыскали.
  
  
  "Ҳуқуқ дар ин ҷо. Ба воситаи морг - ва ман умедворам, шумо метавонед тоб бӯи. Ин морг барои тарғиб. Онҳо меоварад, онҳоро дар ин ҷо, то ки онҳо похоронят".
  
  
  Ник танҳо бегло дидам, ки дар ним даҳҳо обнаженных тел, мардон ва занон, ки лежали дар длинном миз зери струящимися струями об. Ӯ мушоҳида кардам, ки Муси поспешил гузашта мизи, ки взглянув дар он. Бале, фикр кардам Ник, бедный хурд ублюдок дар ҳақиқат завелся! Ба ман лозим мебуд, гап дар бораи он бо Хоуком, пас аз мулоқот хоҳад кард.
  
  
  Слуг буд. Умуман намекунем. Ба назар чунин менамуд, хоси, ва Ник пурсид, ки дар бораи ин Муси.
  
  
  "Бо онҳо ҳама дар тартибот. Вале AX dough талаб бузург аз озодӣ амалҳои ое ин мардум. Backsheesh. Дар ҳар сурат ба онҳо наплевать. Ки девона хориҷиен кунад, ки онҳо аз он, агар онҳо метавонанд барои он пардохт. Иншаллах! Шумо медонед, - агар Худо бихоҳад! Ман, чунон ки ман ва худи ҳамин эҳсос мекунам. Ҳамаи - иншаллах! "
  
  
  Дар деревянную пушти нав стенку примитивного туалета, ки онҳо дохил буд, вставлен ягона ввинчивающийся hooked барои либос. Муси повернул он, ва девори повернулась кофӣ ба онҳо имконият ускользнуть дар темноту. Фавран нав бӯи зад дар мучительные ноздри Ника.
  
  
  "Устухон", - гуфт Муси, вытащив фокус flare ва повел Ника оид ба узкому каменному склону. Дар кони буд кромешно торик, агар не худамро фонарика Муси ва Ник татбиқ кунед. Аввалин чизе, ки ӯ дид, шуд бузург крыса, уставившаяся дар он бо уступа, вай хурд глазки буданд красными, дикими ва бесстрашными.
  
  
  "Устухон", - боз гуфт человечек, вақте онҳо барои як лаҳза углубились. "Он чизе, ки мо дар ин ҷо, N3. Устухон, черепа ва каламушҳо. Пеш аз он буданд, катакомбы, сохта таҳти сола масеҳӣ калисо. Фикр мекунам, дар он рӯзҳо онҳо хоронили. Ҳадди ақал, на ҳама. Онҳо танҳо спустили онҳо дар таҳхона ва сложили штабелями.
  
  
  Ника поразила странная фикр. Як бача дамида хеле веселее дар ин ҷо, дар ин ҷо устухон ва каламушҳо назар. Шояд ҳис ин ҷо, ки дар бештари амнияти.
  
  
  Ник ткнул Муси фонариком ва усмехнулся: "На бери дар сари экскурсию, kid. Чӣ тавр дур, ки ба хотири худо? Ва ин духтар - чӣ тавр мебуд, вай ягон звали - ту говоришь, ки ефтанд, вай ин ҷо, дар ин ҷои?"
  
  
  Муси дар ҳақиқат дарида берун хандидан. "Хеле дуртар, дар самти! Ҳамаи поен - ва дар поен! Ва ман як духтар, ҳа. Мия - он Mi-Джух - Джалеллис. Ва интизор шудан, то бубинӣ он! Чизе кардани ин кұдак! Кукла. Ширин. ! Зебо, бо вуҷуди ҳамаи, ки ба воситаи он сипарӣ - ман дар назар дорам, ки вай подсела ба ҳамаи ин ва ба ҳамаи аст. Лутфан, интизор шавед."
  
  
  Муси оглядывался худ flash, то он даме ки остановилась дар як кучке черепов, лежащей дар миенаи убури. Ӯ наклонился наздиктар ва всмотрелся ниҳоят выругался ва боло яке аз черепов. Ник дид, ки дар он буд, ки қисмати каме сурх крестик байни уставившимися холӣ, бо чашмони.
  
  
  Муси манъ ва е маҳдуд мекарданд хмыкнул. "Оғо - сола ин Гектор, хуб аст. Мо дар ин ҷо, то бисере, ки ман буд, гуфт ӯ, ба шумо мегӯям". Ӯ гузошта Гектора ва отбросил дигарон як хӯшаи черепов. Ник дид очертания ҷаноби. Хурд агенти осон эҳье он ва повернул сӯ, открыв сиеҳ продолговатый edge тақрибан се ба се фут. Поен закруглилась изношенная каменная нардбоне.
  
  
  Муси махнул фонариком. "Ое ман гостем. Спустимся тақрибан дусад ступенек аз онҳое, ки мунтазири духтар. Ӯ бояд аллакай рафта девона. Аммо ман гумон дорам, вақте ки ӯ мебинад туро, N3, вай бузург карие чашмони загорятся, чӣ тавр ба маяки!" Муси фальшиво вздохнул. "Баъзан ба ман мехоҳад, ки ман буд, зебо ва бузург, на интеллектуалӣ".
  
  
  Ник аз паи Муси дар яму. "Шумо гуфтед, ки аз чап ба касе бо духтаре? Албанца?"
  
  
  "Бале. Старик. Фикр Мекунам, Селман Бид". Муси усмехнулся. "Вале ӯ гунг - мешунавад, вале на сухан карда метавонад. Маънои онро надорад, ки бо он буданд, то не бисер ширкатҳои!"
  
  
  Ник чизе гуфт, баъди ба Муси поен в темную спиралевидную яму. Ӯ фикр мекард, ки буд, аз ҳуқуқҳои худ диагнозе Моргана - аз ӯ little man ӯ буд. Шояд дар Муттаҳидаи амрико он буд, ки номзад дар "топорники". Онҳо буданд, хуб духтурон, ва баъзан онҳо муваффақ не наҷотбахши инсон аст.
  
  
  ва фиристодани он баргашта, дар строй пас аз он, ки рассердился. Баъзан.
  
  
  Бало! - бераҳмона фикр кардам Ник. То ки дар ин рисолати ҳамаи он вайрон шудааст. Тодхантер рафт ва Муси гум composure ва переместил стансияи дар ин адскую сӯрохи, ва ҳоло ва бурд. Шояд, на кӯмак хоҳад кард! Умуман не. Шояд ӯ ҳанӯз ҳам дар дурмане - Муси ҳозир буд, хеле надежен.
  
  
  Шояд, ҳатто, духтар! Зебо хурд наркоманка, он навъе идора фиреб ҳамаи - не политсия, наркокурьеров ва акнун ва аз худи Муси?
  
  
  Ба назар чунин менамуд, ақл, вале шумо ҳаргиз медонед. Табассум Ника гон буд - кадом ирония, агар ӯ буд, наркоманкой! Кор дар онҳо, ба душман! Муси запаниковал ва сбежал аз истгоҳи Қалам - ва ӯ привел духтаре бо худ. Рост нав пойгоҳи!
  
  
  N3 чуқур вздохнул, пас вздохнул. Ӯ умедвор буд, ки вай предатель. Ӯ буд, ҳамин отвращения ба убийству занон, вале ӯ ин нравилось.
  
  
  Онҳо буд, ки хеле веселее зиндагӣ!
  
  
  
  Боби 5
  
  
  
  
  Намояндагони шӯрои
  
  
  Онҳо баргузор тамоми рӯз дар дилхуш ва банаќшагирї, Ник ва Муси, ва духтар, Мия Джалеллис, ва Ник ҳанӯз сформировали дар бораи он фикр. Вай выходила аз он сӯрохиҳои бо он даме, ки Муси привел он ҷо, то ки хатар набуд. Дар он ҷо барои онҳо на следили е шояд набуд, зеро душман зад мебуд, онҳо пеш. Ин подонки на дурачились - аз он шаҳодат медиҳад ҳамлаи катера ин субҳ.
  
  
  N3 гуфт бораи ҳамаи ин Хоуку оид ба скремблеру. Ӯ раҳбари мисли маликаи Виктория, шуд ҳайрон. Дар асл он буд, хеле ба изтироб.
  
  
  "Ман фақат мехоҳам, хислатҳои инро гир, ту уронил Ночизи Тима дар онҳо Тиллоӣ Рог", - гуфт ӯ треснувшим ледяным тоном, ки барои истифода ғазаб. "Махсусан, худи ҳозир! Турки ҳоло каме вспыльчивы бо мо, тавре ки ҳастанд - он ба Кипр-шумо медонед. Ман танҳо гот какашку субҳи имрӯз аз Давлат яке аз онҳо фурӯшандагон куки хонда ва гуфтаанд, ки мо, лутфан, озор Турок, ба ҳар ҳол. На танҳо мо, албатта, - ҳамаи њушдор медињанд, вале дар ҳар сурат писарон дар полосатых штанах болтают дар ин бора. Ба назар мерасад, турки ба зудӣ ба зудӣ ба дуюм Бандунгскую конфронс, ва онҳо дар он ҷо мо танҳо дӯстони худ - Агар ин тавр аст. Приказано ҳамаи муроҷиат кунанд, бо онҳо дар хонаи бачагон перчатках - ва ҳоло шумо сбросили миниатюрную атомную бомбу дар онҳо бандар!
  
  
  Ник хурсандӣ, ки ба он сардори на пай баен отвращения. - Шумо ягон бор кӯшиш сразиться бо як катером дарозии сию ҳашт фут дар стилете, ҷаноб?
  
  
  Баъд муддати дароз Хоук вздохнул. "Хуб, гумон дорам, ба ту буд. Вале давлат не шутит! Дар худ пуховке онҳо, одатан, медонанд, ки кунад - ва агар турки схватят ту, метарсам, баргузор бисер вақт пеш аз мо метавонад симро, туро аз чока. Ғайрирасмк, албатта. Расман, мо ҳеҷ гоҳ дар бораи шумо шунидам ".
  
  
  "Лозим нест напоминать ман дар бораи он ҷаноб". Ник буд сухим. "Ман медонам, қоидаҳои".
  
  
  "Танҳо як фикр, ки ба шумо хотиррасон мекунам. Турки ҳоло каме дар дами. Албатта, онҳо, одатан, лозим аст, ки ба ташвиш дар бораи Иване, ва акнун онҳо ба назар мерасад, ки фикр мекунанд, ки сурх хитоиҳо кӯшиш ба сохтани мушкилоти дар кишварњои балкан. Шояд ҳам, вале мо ин хавотир нашавед ".
  
  
  "Умедворам, ки не", - гуфт Ник. "Ман як чизро аз ман метавонам аз ӯҳдаи ҳозир, яъне бо Муси, ки бад ба худ фикр мекунад ва боварӣ дорам, ки дар духтаре, ва Тодхантер буд, охирин спецом оид ба маводи мухаддир дар ҷойи! Ман..."
  
  
  Вломился Хоук. "Боз дар бораи Тодхантере - ту думаешь, онҳо биеянд, ӯ? Ое ту е Муси?
  
  
  Ник повторил он чиро, ки гуфт, пештар. "Муси ба дурӯғ ин аст,, ва ман фикр мекунам, ки дар он ҳуқуқи. Яке аз дигар бар аз шӯъбаи маводи мухаддир буд Пит Тодхантер, бародар Джима! Онҳо буданд, хеле наздик, - мегӯяд Муси. Ва Муси фикр мекардам, ки Ҷим проявил небрежность. Фикр мекунам, ман медонам. чаро - Ҷим фаромӯш кори худ ва занялся чизи мести! Ин аст, ки чаро ӯ сразился бо катером субҳи имрӯз, ба ҷои он ки даст бар ба воситаи борт ".
  
  
  Ник сард афзуд: "Жалко дар бораи он, ҷаноб, вале винить дар ин мумкин аст, ки танҳо буд ба он худи. Ва ӯ танҳо нест, кушта Муси ва ман. Дар ҳар сурат Муси чӣ ваҳй ба нуқтаи - он асабҳо рафт вразнос. Ман бояд аз он истифода имшаб. ин созишномаи аст,, вале баъд аз ин, на бештар. Беҳтар вытащите онро ҳарчи зудтар, ҷаноб. "
  
  
  "Ман вытащу он", - гуфт Хоук. "Ман настрою онро рост ҳоло. Вале ин тарк шумо асосан гуфтугӯ ба худ".
  
  
  "Ин хоҳад буд, на бори аввал", - таъкид ӯ Лақаби. "Дар ҳар сурат, ба ман ин маъқул нест. Ман қарор кард, ки ягона роҳи ба даст бирав, дар ҷое ин пора дар фарфоровую лавку ва оғози разбивать маҳсулот. Ин аст он чизе, ки ман дорам, кор имшаб - дар Cinema Bleu ! Ин пас BLEU, ҷаноб, ва маънои онро дорад ... "
  
  
  Хоук закашлялся. "Ман таваллуд задолго то туро, писар! Онҳо низ снимали ин гуна филмҳо. Танҳо бош внимателен ба парвандаи!"
  
  
  "Ман, ҷаноб, ман". Ник афзуд: "Дар ҳар сурат, ҷаноб, ман ҳеҷ гоҳ хеле нравились ин синие филмҳо.
  
  
  Каме тишины. Хоук прочистил гулӯ. Сипас, ба удивлению Ника, ӯ баргашта аст бо злостью дар голосе. "Дар ин ҷо буданд, муайян нубувват, ман аз писаре, ки вақте ки ту хоҳад мурдагон, ин хоҳад буд, ки дар эълони хонаи! Ман фикр мекунам, ки кабуд филм кофӣ хоҳад буд,
  
  
  Акнун агар бештар истифода мегӯянд, нигоҳ оид ба кор ва кӯшиш кунед, ки на ба неприятности. Барори кор, сони ".
  
  
  "Ташаккур, ҷаноб. Ман ин зарур аст. То мулоқот". Ник вале илоҷи ин трубку. Ӯ мехостам ба кор охирин саркастическое замечание, вале ӯ рад. Ӯ кофӣ буд, дерзким дар як рӯз. Ва ҳанӯз - фиристед инсон кушт чор нафар, ва он гоҳ посоветовать ӯ дур мондан аз душворӣ! Модарӣ падар!
  
  
  Ӯ тарк липкую як шишае, ки дар он муқаррар карда шудаанд, радио консол, ва баргашта бо коридору дар марказии ғор. Ник боздошт дар даромадгоҳи, дар ғор бо паст куполом ва аз ҷои амали. Ӯ дар охир қарор кард, ки ба ӯ мекунед, бо духтаре - дар ин буданд, чӣ ранҷе хуб аст ва ҳам ба тарафи нороҳатӣ аз миен наравад,.
  
  
  Дар як ғор буд, ором. Ором, сыро ва сард. Ник шунид, ки чӣ тавр капает об, ки закурил як аз амрико сигор, ки Муси то thoughtfully овард, ки бо душанбе дар Қалам. Муси акнун хоб дар яке аз ниш, дар атрофи ғор, хоб аз пурра истощения шудани барзиедӣ ва огненной туркия ракии таъмин старым албанцем. Бичи?
  
  
  Ҳа, дар ин ҷо ва ҳама чиз. Бичи! Исбот, ки AX навъе унаследовал он аз британцев. Муси гуфт ба онҳо. Чунин менамуд, ӯ бо тартиби. Старик бениҳоят ифлос ва скрюченный, ӯ буданд, свирепые whiskers ва ӯ танҳо вонючую трубку. Акнун ӯ низ хоб, ва он храп буд, ягона слышимым нидои дар ин ҷо.
  
  
  Аз чароғдонест, ки дар он спала духтари, на доносилось ягон садои. Ник дод, ки як ҳаракат, ки дар он самт, балки ба қатъ. Ӯ дидам бедор. Боз бисер вақт то кор имшаб. Дар ҳамин ҳол ба ӯ лозим буд, фикр кунед.
  
  
  Он брифинг Муси дар он рӯз буд, то исчерпывающим, ки чӣ тавр ин мумкин буд барои дафтар хурд человечка. Ӯ як фарохи досье дар се аз чор,, ки барои онҳо онҳо охотились - кам буд, ки ба Банда Безжалостного, ки, дар ҳар сурат, - танаффус аз хотир.
  
  
  Ник, ки иттилоъ дода шуд, дар бораи ин одамон дар Вашингтон, бо вуҷуди ин, ба воситаи паймоиш маҳаллӣ досье. Шояд дар Вашингтон чизе ҳаст, ки упустил, дар ҳоле ки ин аз эҳтимол дур аст.
  
  
  Морис Дефарж, ки тақрибан шаст сол аст, ки мекашад сердечным беморӣ. Аст истеҳсолкардаи, ҳоло шаҳрванди Туркия. Дар Фаронса нест, ки сабти. Чист дар Туркия, агар не худамро муайяни слухов ва подозрений, ҳеҷ яке аз онҳо метавонист исбот кард. Раиси ширкати Defarge Exporting Company, Ltd., дафтари он аст, ки дар ошенаи болоии пристройки ба Дивану. Ҳамчунин як нафар дар ин ҳамон ошенаи дар роскошном анфите, ки дар якҷоягӣ бо офисами мегирад, як ошенаи. Неженат. Не, яқин манфиати умум ба маҳкумшудагони мард, ва занон. Синну сол метавонад онро. Экспортирует тамоку ва коврики. Агар вобаста ба Syndicate, эҳтимол аст, ки дар маъмурӣ вазифаи. Дастрас бисер хабарнигори. Ҳамаи кӯшиши насб кардани хато е тугмаи потерпели хилоф.
  
  
  "Ин яке аз мушкилоти асосии", - гуфт Муси. "Дар ин ублюдков бояд контрразведка, ин хуб аст. Касбӣ! Ки мебуд, мо ҳеҷ кӯшиш, ки чӣ қадар электронӣ хатоҳои мо фикр карда баровардем, чизе аст, кор намекунад. Ҳамаи онҳо мемиранд. Нопадид. Онҳо медонанд ҳамаи мо медонем, ва чӣ тавр онҳо шармгоҳи. бар зидди он. Ин кам намудани мо девона! Ягона сабаби он ки мо мезананд, ки дар Defarge, буд дар он аст, ки вақт аз вақт боздиди Cinema Bleu ва ба назар мерасад, ки дружит бо як зане, ки идора ба ин, таълими амали гардонида шаванд. Номи вай Лесли Стэндиш ва туркия копы медонанд, ки он торгует маводи мухаддир. Вале онҳо андак вақт, ва онҳо кӯшиш ба он истифода баред. Ман уговорил ба онҳо имкон медиҳад, ки мо надругаться аз болои он. Мо, албатта, мефаҳмем, дар ин бора бештар имшаб ".
  
  
  Мия Джалеллис, sipping як шиша аст, риштаҳои, смолистого шароб, ки, ба гуфтаи вай, вай афзал крепкому раки, - "дар охири, ман нисфи гречанка", - замолвила дар ин ҷо калимаи. Дар аввал духтар кам гуфта мешавад, ва он гоҳ, ки гуфта мешавад ба забони англисӣ. Ӯ фаҳмонд, ки барои амалияи.
  
  
  Акнун вай гуфт: "Ман видела ин инсон Дефаржа дар Cinema Bleu як маротиба е ду маротиба, вақте ки дард њаст ба он ҷо. Боре ман мебинам, ки чӣ тавр ба он меравад, аз дафтари Лесли Стэндиш. Ман... худи ман танҳо, ки берун". Вай остановилась барои як лаҳза, онро овальные карие чашмони мулоқот бо пытливым glance Ника, ки отворачиваясь. "Аз он буд,, вақте ки ман буд, - мисли шумо ин гап? Употребляла маводи мухаддир? Маро бубахш, аммо ман english аст, хеле хуб аст?"
  
  
  "Ин беҳтар аст, аз ман turkish", - гуфт вай Лақаби. Ӯ ҳанӯз қарор додам, ки ба кор бо Мией. Ин метавонад интизор.
  
  
  Ӯ идома дод: "Чунон ки ба шумо фикр кунед, ки дар он ҷо будааст? Одам синну сол? Шояд, ки истифодабаранда?"
  
  
  Дар назди духтарон буданд мустаҳкам выразительные китфи. Вай ба истифода аз онҳо ҳоло. Вай пурра сурх даҳони сморщился дар хеле усталой улыбке. "Ман ғамхорӣ дар бораи он, ки фикр. Ман... ман мушкилоти мефаҳмед? Вале - истед! Як чизе, ки ман дар хотир дорам, ман фикр мекунам, ки вай монанд ба жуликов дар американском ин филм бозӣ нест. Пурдарахт жулики!"
  
  
  Муси, ки боз шуда буд, барои як ракии, усмехнулся вай. "Мо дар Муттаҳидаи амрико бисер толстых жуликов. Ва дар филмҳо, ва берун аз он! Бие, Миджа. Подумай, духтар!"
  
  
  Ӯ сарф кардааст, бо дасти худ шапке аз блестящих иссиня-металлҳои сиеҳ мӯй. "Ох... хислатҳои инро гир! Ман наметавонам ҳоло - интизор шудан, ман ба хотир. Сидни Граундстрит! Не?"
  
  
  "Гринстрит", - гуфт Ник. Вай бо диққат нигариста, вай фикр, ки ое он засланной, вай хуб бозӣ мехоҳам нақши худро. Акнун ӯ мебинад, дар ин бора ба зудӣ кофӣ. Ӯ идома дод,
  
  
  "Шумо набояд ба назар мерасад, ки ӯ рафта, он ҷо бо ҳамон сабаб, ки бештари мардум? Ба хотири нишон?"
  
  
  Мия скривилась. "Дар бораи ин! Хабарнигори бад. Не, ман ин хел фикр намекунам. Ӯ буд, як - ва Стэндиш на позволяла, ба ғайр аз ҷуфти. Ин сиесати". Вай взмахнула дасти худ, ва Ник фикр кардам, ки дар ӯ мушоҳида кардам, ки дар вай ба чашми киноя ба масхара. "Фарқ надорад, ки ҷуфти, вале ҷуфти ҳатман бояд бошад!"
  
  
  Муси Morgan боз вмешался бо сабук ухмылкой. "Шояд дама Стэндиш устраивала ӯ хусусӣ нишон?"
  
  
  Мия кӯтоҳ рассмеялась. "Нест. Вай монанд ба мардон!"
  
  
  Ник дидам ба Муси ва человечек сухан мегуфтам, механдидам. Ник қасдан имкон дод Муси даст қувват, зеро медонист, ки чӣ тавр он шифонопазир маленькому бача берун бояд як танаффуси, имконияти истироҳат. Пеш аз кор имшаб Ник буд, то нигоҳ сари шумо ва дар зери яке аз ледяных струй, стекающих бо потолка пещеры. Ник усмехнулся ҳангоми ин фикрҳои. Ӯ пазируфт ва ноил шудан ба ванна гарм ва побрился дар ин об! Имрӯз Муси хоҳад трезвым!
  
  
  Акнун ӯ гуфт, хеле назаррас: "Бие дар бораи давом додани!"
  
  
  Карлос Гонсалес Мегардад. Баск. Тақрибан панҷоҳ. Собиқ муштзани Аврупо ва ИМА. Прекрасное бияфзудааст акнун толстеет. Бисер ҷароҳатҳои дар рӯи, асосан дар атрофи чашм. Дар ҳоли ҳозир қаҳрамони Испания оид ба пелоте. Оиладор шуд як маротиба, вале на дар бораи талоқ, на дар бораи зани маълум нест. Шояд наводит ба омӯзиш ва шояд не. Дорад зиеди қувваи ҷисмонӣ. Мушкил гирд маълумот дар бораи Гонсалесе - замина туманен. Иддао геолога, ҳеҷ аз ҳеҷ подозревается. Дорои иҷозатномаи ҳукумати Туркия барои омӯзиш нафт, вале он ба осонӣ ба даст. Таъмини омӯзиш бо таҷҳизоти зарурӣ барои ҷустуҷӯи нафт дар Тельце ва шарқӣ Анатолии. Дар тамоми намоении, бисер вақт мегузаронад, ки дар гирду атрофи кӯл Van. Ягон сабти дар бораи ин шахс не. Чӣ қадар маълум аст, ҳеҷ мушкилӣ буд, бо политсия. Ҳанӯз ҳам шаҳрванди Испания аст,, балки дорои навъ на жительство дар Туркия. Имконпазир аст, ки ду маъниро: мегӯяд, курдски ва дружит бо курдами. Агар вобаста ба Syndicate, эҳтимол, ҳамчун сайери ташкилкунандаи.
  
  
  Ник дар назар Муси. Человечек бесадо танҳо ҷустуҷӯ дар, чун биное пещеры. Акнун ӯ гуфт: "Комилан возеҳ аст, ки ин сломленный плеери пелоту - соломенный раҳбари ҳам мегӯянд. Мо фикр мекунем, ки ӯ ташкил контрабандные қатора, ки доставляют афюн тавассути сарҳади дар Исфара ва Эрон. Ҳеҷ гоҳ муяссар исбот ягон хислати. Табиист. Наметавонанд аз он сайд, ки - ман дар назар дорам, ки ба назди сарҳадбонон ҳеҷ гоҳ набуд! Ҳамаи, ки онҳо ягон мегиранд баъди рейд е домҳои, - ин бисер мурда курдов, ва ҳатто агар онҳо зинда мешаванд, онҳо ҳеҷ гоҳ разговаривают! Раскаленный iron нест, маҷбур курда гап, агар ӯ ба худо! Мо фикр мекунем, ки шояд Гонсалес мебарад террор - шумо медонед, онҳо як оила хона пострадают, агар онҳо заговорят. Вале курды дар ҳар сурат девона дикие ублюдки - онаш комил барои қочоқ. Курды нафрат ҳама, ғайр аз курдов! Ва мушкил буд барои фаҳмидани ин баскского ублюдка, чунки он қариб ки ҳеҷ гоҳ медарояд цивилизацию - ҳама вақт мемонад, дар ваҳшӣ маҳал. Ва ин қадар маро бовар! "
  
  
  Муси потянулся ба кувшину бо раки.
  
  
  "Не!" Овози Ника буд, сахт. "Отложи то черепаху, Муси. Бие, покончим бо ин ва каме поспим. Ва чӣ тавр дар бораи ин доктори Сикса - Джозефа Сикса?
  
  
  Муси моил убрал дасти аз кувшина. Сола Бичи, албанец, воспользовался бурда, ба схватить он ва пухтан худ нушокї ужасающих андозаҳои. Муси зачарованно назар афканда, то ба ӯ, то Бичи вытирал whiskers тыльной тарафи фишанги ифлос дасти. - Эй кош ман, - благоговейным тоном гуфт Муси. "Ин убило мебуд, маро".
  
  
  Ник буд терпим. "Муси! Доктор Сикс?"
  
  
  Хурд агенти пожал худыми плечами. "Ба ҳамин модели дар достони. Чизе, ки метавонам инро собит кунам. Ӯ доктори, хуб аст. Доктор. Arzt. Тиб аст. Дар на камтар аз, ман фикр мекунам, то дар ҳама ҳолат, ман мехоҳам осудаанд, бидонед, ки пеш аз ӯ специализировался дар ин тамаркузи. лагери! "
  
  
  Шахсе N3 одатан буд невозмутимым. Ӯ ҳеҷ гоҳ выдавал ін, ки ӯ мехост. Аммо касе, ки медонист ӯ наздик - ва онҳо буд, ки хеле кам мушоҳида мешуд, ки он шахс ҳоло каме затвердело. Он кас ба ненавидел дар общепринятом маънои ин калима. Дар кори худ ӯ то ба ҳол имконияти надоред. Ин вовлекло шумо эмотсионалӣ. Испортил худро доварӣ кунед. Ба шумо дод хато. Не - N3 на ненавидел. Вале агар ӯ предпочитал куштани, ин мехоҳам, ки касоне, ки дорои концентрационные лагерҳо - новобаста аз он, ки кай, дар куҷо ва барои кадом диктатураи.
  
  
  Ник гуфт, ҳоло: "ин Аҷиб аст, ки Турки мебуд, имкон надоданд, ки ба чунин персонажу торчать".
  
  
  "Ба онҳо лозим аст, ки духтурон", - гуфт Муси. "Чӣ тавр онҳо ба онҳо лозим аст! Онҳо бино ба целую нав кишвар ва ҳар як капля кӯмак мекунад. Дар ҳар сурат, он ҳамчун афюн - мушкилоти мо на он кадар мушкилоти худ! Мо ба онҳо лозим аст ва онҳо ҳамкорӣ доранд, вале аз нуқтаи назари гуногун. Ва ҳеҷ чиз метавонад исбот зидди ин Шестерки. Онҳо буд, гузаштани он дар Олмон баъди ҷанги бузурги ватанӣ, инчунин, агар ки онҳо метавонанд онро ба деворы...! "
  
  
  Доктор Юсуф Сикс. Немец. Дар Туркия бо иҷозати на жительство ва ба иҷозати ба кор. Синну сол - тақрибан шаст панҷ. Олӣ, лоғар, ном соҳибақл намуди. Идора санаторием дар Босфоре, ба тарафи аврупо, дар наздикии меҳмонхонаи Лидо.
  
  
  Дорад состоятельную, мизоҷони, балки низ дорад бузург клиникаи худ барои камбизоатон. Баъдтар имон шуд, ки ин далели повлиял ба муносибати туркия полиси. Дӯсти Дефаржа, ки чанд маротиба останавливался дар осоишгоҳ барои табобати сактаи дил. Агар вобаста ба Syndicate, наметавонам барои сарфаҳм дар кадом ҳайси.
  
  
  Ник уставился ба Муси, вале дар айни замон қариб дида человечка. Муси ум досье, вале пас аз Муси буд, хеле неопытен дар муқоиса бо Лақаби. N3 фикр кардам, ки ӯ мебинад, аз метавонад муфид чунин одам, ба монанди доктори Сикс. Баъзан силовики Syndicate мехост, куштани инсон, ҳадди ақал, аввал. Онҳо мехоҳед, ки допросить он! Ки метавонад беҳтар аз осоишгоҳи бо хавфи суфра, сыворотками дур аз њаќиќат нест ва острыми ножами? "
  
  
  "Фикр мекунам, ман сагашон вместимость", - гуфт Ник. Бо ягон сабаб ба Муси дрожал аз сард дар голосе худ сардор. Баъдан дар лаҳзаи гузашт. Ник гуфт: "акнун мо вазъи муроҷиат ба охир, вале на дар гузашта навбати ман як идеяи - Ха Безжалостный! То чӣ андоза ман шунидам, мо каме дар бораи он медонем?"
  
  
  "Шумо ҳуқуқи шунидаед", - иқрор кард Муси. Ӯ снял оправы бо рогов ва отполировал онҳо. Ник бе махсус сострадания мушоҳида кардам, ки то чӣ андоза бледным ва усталым буд, ки ин хурд бача, чӣ тавр ба пурпурные зери сояи нотавон чашмони зуд превращались дар pouches аз. Ин буд, отвратительная кор, ва ӯ ногаҳон пайдо шуд ва Муси буд, барои ин шахс. Баъди имрӯза шаб он хоҳад буд, ин падидаи нек аз он роҳ дар Амрико, ки хуб истироҳат.
  
  
  "Мо ҳатто намедонем он ба номи", - гуфт Муси, надевая нуқтаҳои. Ӯ нигариста, Ника сквозь тусклый нур свечей. "Танҳо ҳамаи замолкают, як бор ба шумо упоминаете Банда Безжалостного! Мо медонем, то андаке, ки ман ҳатто кӯшиш мекунам, ки номаеро, ки дар он досье. Ман танҳо передам он шумо аз дасти аввал аст, ҳамин тавр не? Ки мо фикр мекунем, ки мо медонем он чиро, ки подозреваем - ҳар он набуд,, он чунон ки дар ҳақиқат ва бисер ".
  
  
  Чанде пеш албанец буд изгнан дар чароғдонест, шумо. Акнун Мия Джалеллис грациозным њаракати встала. Дар он буданд, черные эластичные орад, ки зебо подчеркивали вай пойҳои дароз. Вай посмотрела дар Ника.
  
  
  "Ва федерсиниз?"
  
  
  Ник кӯтоҳ гуфт. "Извини. Ман мехоҳам, ки ба сӯҳбат ба шумо баъдтар, дар танҳоӣ".
  
  
  Духтар кивнула, подошла ба худ нише ва гон буд. Послышался скрип пружин кроватки.
  
  
  Ник дар назар Муси. "Ва ҳоло рафтанду ман дар бораи мо Банда".
  
  
  "Хуб аст. Умедворам, ту хоҳӣ рӯҳафтода шуд. Аввалан, ягон хабарнигори. Савганд ба ин замон, вақте, ки мо фаҳмидем, ки чӣ ба мо лозим аст, суратҳо, он буд, ки аллакай наздик аст. Ин буд, ки тақрибан се моҳ пеш, вақте ки ин дурўғи оғози накаляться. Вале он тавсифи аз ҳама, мо тавонистем ба даст овардани он вақт инҷониб, он ҷазо дода, ки ӯ хеле ҷавон аст - сол сӣ мумкин аст. Стройный. Симпатичный, бо чанд усиками. Черные мӯи зачесаны наздик ба он ба сари. Яке аз он ба ӯ чунин ба назар мерасад, дӯст пӯшидани баъзе либос. Медонӣ, пирс. Пирс ".
  
  
  "Чашмони?"
  
  
  Муси гуфт. "Дар ин ҷо аст, ки дар бораи чӣ мо омаданд, ки хеле универсальному созишнома - угольно-черные. Чизе монанди пристального назар".
  
  
  Ник потер хушӯъашон. "Ман фикр шумо гуфтам, ки садоятро ба одамон дар бораи он сӯҳбат парне? Чунин ба назар мерасад, ту бад справился".
  
  
  "Дар асл, русия нест." Муси закурил. "Ҳамаи ин чизҳо мо дорем, ки аз шаҳр маҳфилҳо асосан аз nightclubs баландтарин синфи ва ғайра, пас, мо заинтересовались ин бача. Мо дорем ин аз метрдотелей, барменов ва дигар чунин одамон, ки дар асл онро намедонистанд. Танҳо смутно ед он. Вале ҳар дафъа, вақте ки мо получали зацепку ба касе, ки дар ҳақиқат медонист ва он ин буд, ки дигар! Аввалан ... - ва Муси вздохнул, - бисере аз онҳо танҳо бештар буд,! Нобуд. пайдо як бача иқрор шуд, ки Банда медонистам Безжалостного - ӯ хватило наглости мо мегӯянд, ки ӯ фикр мекард, ки ин дуруст ном бача, - ва ман фикр мекунам, шояд, ки ӯ каме поскользнулся. Ӯ гуфт, ки фикр мекардам, ки Безжалостный буд, аз Чикаго... "
  
  
  "Чикаго?"
  
  
  "Оғо - он гоҳ бача то тарс аз он ки гуфт, ки замолчал. Ҳатто туркия пулис наметавонист ба ӯ гап - ва агар онҳо метавонанд, пас ҳеҷ кас наметавонад. Дертар онҳо фаҳмиданд, ки ӯ буд, фальшивый шиноснома. ва депортировали он. Ҳар он набуд, ӯ фикр мекард, ки хеле хуб медонист Банда, танҳо бо игорным клубам ва ба он монанд. Ва на медонистам, ки дар он зиндагӣ мекунад. Ҳеҷ яке аз касоне, ки бо касе мо разговаривали, ки дошт, ягон фикри он аст, ки дар он зиндагӣ мекунад Ха. ое бача буд, дар хона! "
  
  
  Ник задумался. "Душвор аст, ба фаҳмидани чӣ касе метавонад чунин уклончивым. Туркия пулис бояд хеле хуб".
  
  
  "Онҳо чунин аст. Вале ин аломати буд, монанд ба привидение".
  
  
  "Ман иқрор шуд, ки шумо заставляете он садо пас, чунон ки гӯӣ. Вале ҳатто призраки бояд дар ҷое, ки зиндагӣ".
  
  
  Муси пожал плечами. "Ман ҳамон гуфт: - сволочь!"
  
  
  "Аксари сард намуд", - розӣ шуд, ки Ник. "Пас, дар ин ҷо, аз Вашингтона ман фаҳмидам, ки аввал аз бахши маводи мухаддир кушта шуда буд, тақрибан шаш моҳ пеш?"
  
  
  "Дуруст аст. Выловили аз Босфора бо перерезанным горлом. Ҳамаи он шаҳодатномаи он. Онҳо мехостанд, ба мо медонистанд - албатта, пас аз он буд, ки мо кор!"
  
  
  Ник гуфт. "Албатта. Ин буд, огоҳӣ. Се моҳ пеш кушта шуда буд, боз як нарколог. Рост аст?"
  
  
  "Бале. Чизе, ҳамон. Царакат аз Босфора бо перерезанным горлом".
  
  
  Ник закурил. "Ва он гоҳ буд, баъд аз ин дуюм, куштори, шумо оғоз watch
  
  
  дар Ха Безжалостного, ва он ғоиб шуд? "
  
  
  Муси нигариста, як шиша ракии. Ник оттолкнул он. "Ҳа", - гуфт Муси. "Мо - дар нашъаҷаллобӣ ва ташвиқи - буд, як неопределенная маълумот, ки дуюм ҳалокати бача асосан дида буд, разговаривающим бо касе, ки метавонад ба Банда Безжалостным. Дар ҳар сурат, вақте ки онҳо оғоз ба он назар, ӯ скрылся аз хотир. Аз он вақт дар бораи он хабар дода будем".
  
  
  Ник задумался, вспоминая худро брифинг дар Вашингтон. "Сипас, дар охирин ҳафтаи" шӯъбаи маводи мухаддир "даст боз ду мард - яке аз онҳо буд, Пит Тодхантер, бародар Джима?"
  
  
  Муси сар шуд, ба назар несчастным.
  
  
  "Дуруст аст. Дар ҳар ду перерезано гулӯ. Ягона фарқият дар он аст, ки яке аз онҳо буд, ефт нашуд, ки дар Сарисинагии Роге, на дар Босфоре".
  
  
  "Мо мавҷуд аст нафар бо бритвой", - гуфт Ник Картер қариб, ки дар бораи худ. "Модели добрая shaver бо қасди лезвием. Грязное силоҳ".
  
  
  Муси уставился дар он. "Шумо аз куҷо медонед? Туркия МО гуфт, ки не, шояд бовар дорам".
  
  
  Муси тасодуфан looked рост ба чашмони Нику Картеру, вақте ки гуфт. Ӯ ҳеҷ гоҳ ба хотир ранги чашм аз ин, як инсон. Онҳо тағйир ефт. Акнун ӯ фикр кардам, ки онҳо сабз, торик сабз, ва дар як лаҳза ба-наҳанг кружилась ва кружилась дар чуқурии. Муси вздрогнул.
  
  
  "Ман медонам", - нармӣ гуфт Ник Картер. "Ин як эҳсоси. Он мард бо бритвой - садист, дӯст медорад, ба кори худ". Ӯ нигариста, Муси ва усмехнулся, ва ногаҳон человечек эҳсос худ беҳтар аст.
  
  
  Ник гуфт: "Ва ҳоло беҳтар поспи, Муси. Зиннатҳои ин, ман имрӯз мулоқот, ки ба худ меронем шумо дар филмҳо!"
  
  
  Хурд агенти поморщился. "Он чиро, ки ман барои АХЕ! Харидани либоси мисли духтар ва назар чувственные трогательные пики!" Вале ӯ засмеялся. "Шумо ваъда карданд, ки ба ҳеҷ кас нест, расскажете дар ин бора дар Вашингтон?"
  
  
  "Ман медонам, - гуфт Ник. "Ва ҳоло побей он. Ман позвоню ту, он вақт кай сар омаду".
  
  
  
  
  Баланд мард, то даме стоявший дар холодных торикиҳои ниҳоят зашевелился. Вай чунин кард, як нафаси чуқур ва гирифтани огляделся, ва дар як лаҳза ӯро чашмони буданд, холӣ ва рассеянными.
  
  
  Ник дидам, ба худ наручные соат. Ӯ простоял бе ҳаракати қариб як соат бурида. Ӯ размял калон, дароз плавно кор мушакҳо, сохт ва чанд амиқ вдохов дод якчанд оид ба curls дар коленях. Пас аз он дидам, ки дар канори чароғдонест, ки дар он спала духтар. Беҳтар аст, дар ҳақиқат ладить бо ин.
  
  
  Ник гирифта, калон ва мощную лампу бо липкого выступа ва направился ба нише. Мия Джалеллис спала дар боку, прижавшись щекой ба рукам. Вай нафас буд, ки суст ва ором аст. "Агар он нечистая виҷдони, - фикр кардам Ник, - он ба шумо имкон медиҳад, вай хавотир аст". Аммо баъд, мумкин аст, вай pro е наркоманка!
  
  
  Ник на терял вақт барои ин сабабҳои асоснок дорад. Ӯ тавоно бошад рентгении худи вай дар шахси. Духтари проснулась бо испуганным криком: "Угу!"
  
  
  "Не, бойся, - гуфт Ник. "Ман причиню ба ту зарар. Вале ман бояд ин корро. Снимай либоси!"
  
  
  "Чӣ!" Вай сурх даҳони табдил круглую красную букву "Оид ба" аз худ даҳшат аст, вақте ки ӯ душманон ба нур, вай дымчато-карие чашмони сузились. Ӯ буд, пурра одета, аммо беихтиерона прижала ба сина ягона неряшливое кўрпа ман.
  
  
  "Нигоҳ кун", - гуфт сабр Ник Картер. "Ман фаҳмонда ин як маротиба. На бештар аз он. Пас, агар шумо откажетесь ҳамкорӣ, ман худам сниму бо шумо либос. Хуб аст,. Шумо мегӯям, ки ба шумо излеченный аст! Шумо мегӯям, ки хоҳед, ки ба мо кӯмак! Мумкин аст, ин дуруст аст, ман ҳам ба ин Умедворам. Вале ман наметавонам бовар шумо калимаи - шумо албатта ин мебинед? Пас аз хориҷ либос, лутфан, ба ман поискать тару тоза нишонаҳои аз сӯзанҳо. Агар шумо чисты - хуб. Агар не - Ки ислом, пас аз он мо мефаҳмем, ҳамин тавр не? Ва ҳоло начинай раздеваться. Ман ламс ва туро. Ман кор, Миджа! Ин барои ман масхара ". Ник не тааҷҷуб буд, ки ое ин изҳороти охирин аз сад фоиз дуруст?
  
  
  "Йок!" Байрами "НЕ" дар асл маънои "НЕ"! Вай деҳот дар койку, ҳанӯз прижимая ба худ кўрпа ман. "Ту поступаешь бо ман сахт! Ман не ин корро! Шумо метавонед маро маҷбур!"
  
  
  Улыбаясь, то ба он ором, Ник гуфт: "Эвет! Ҳа, ман метавонам! Ман њамин корро мекардам, агар ту заставишь ман. Ҳоло ҳамон!"
  
  
  Вай даҳони задрожал. Молящим овози вай прошептала: "Рика эдерим?"
  
  
  Ник повысил овоз. "Попрошайничество не кӯмак хоҳад кард, Мия. Ва ҳоло начни раздеваться. Ҳоло!" Овози N3 раскололся, чӣ тавр ба хлыст.
  
  
  Духтар хеле васеъ дар бораи огляделась. "Бефоида фаред дар бораи кӯмаки", - гуфт вай Лақаби. "Ба ту ин лозим нест ва фоида аз ин намешавад. Ман додан дур фармонҳо".
  
  
  Вай заколебалась. Ник потянулся ба одеялу. Дар угловом партави он увидела он шахсе, сахт чун санг. Вай отвернулась. "Йок! Ман... ман њамин корро мекардам!"
  
  
  "Хуб аст." Ӯ отступил ва бошад, ки дар он flare. "Ин сарфа ҳама аз он душворӣ. Хориҷ тамоми либос ва растянитесь дар койке шахси поен".
  
  
  Мия Джалеллис деҳот дар edge кат ва оғози раздеваться, вай прекрасное шахсе исказилось гневным нахмурением. "Ман бояд нафрат туро барои ин аст", - выплюнула вай. "Ман нафрат дорам туро то абад! Агар ман проживу чанд сол, ман аз ту нафрат ва..."
  
  
  "Заткнись", - гуфт вай Лақаби. "Ту аз ҳад зиед болтаешь. Танҳо молчи ва ба пеш. Ин ба охир хеле пеш".
  
  
  Мия расстегнула блузку ва сняла вай. Вай положила он дар койку ва наклонилась ба сар соскальзывать бо категорияҳо дар кати хоб
  
  
  "Ва ту bra", - скомандовал Ник. "Ман гуфтам дар ҳамаи. Ман дар хотир дошт, ки ҳамаи!"
  
  
  Вай посмотрела дар он бо оби тоза ненавистью. "Ту ифлос! Ту мехоњї, ки ба писаронатонро назари!"
  
  
  Ник дидам, ки дар вай. "Ман намехоҳам, ки даст сабр нисбат ба ту! Аммо..." Ӯ дод қадам ба койке.
  
  
  "Йок!"
  
  
  Вай вытянулась барои бозгашт ба расстегнуть сиеҳ bra ва спустить он лоғар рукам. Миджа швырнула он ба љинс, дардод аз разочарованной ярости. Вай впилась дар он glance, ки кӯшиши прикрыть худро як сандуқе андозаи аз дыню. "Шумо; қонеъ ҳоло?"
  
  
  Ник подавил ухмылку. Ӯ солҳои тӯлонӣ ба он ки фоидабар. Ӯ сурово гуфт: "Не. Ман на чунин. Ва ҳоло орад, лутфан".
  
  
  Вай упругие сина бо красно-охристыми кончиками покоробились, вақте ки ӯ наклонилась ба повиноваться. Акнун вай намегузорад, ки душманон ба он. Он ҷисм буд желтовато-қаҳваранг оттенка, каме сабуктар равғани зайтун, ҳамвор ва нежной. Макушка вай сар дар партави фонарика блестела, мисли сиеҳ шлем. Ник шунид, ки чӣ тавр ба он подавилась рыданием, ӯ медонист, аз злости е аз оскорбленной скромности. Е ғамхор. Онҳо дар идома ба кор. Ба наздикӣ ӯ мефаҳмад, ки дар бораи вай ҳарчанд як қисми дур аз њаќиќат нест.
  
  
  Орад андарун лежали дар ошенаи. Дар он буданд, хеле борик сафед panties. Ник интизор. Вай двигалась.
  
  
  "Долой онҳо", - фармон ӯ.
  
  
  Вай гап уставилась дар ошенаи. "Ман ҳамчунон хоҳам. Ин аст, аз ҳад зиед!"
  
  
  "Хислатҳои!" Ник двинулся.
  
  
  "Хаир!" Дар ин вақт бештар ба нармӣ. "Ман... ман он корро худам". Panties лежали дар ошенаи.
  
  
  "Ин хуб аст, - гуфт Ник. Ӯ улыбнулся вай кӯшиши каме сабук кардани вазъият. Ха, шумо шояд хеле хуб ба даст ба ҳаети полосатым стриптизом дар Муттаҳидаи амрико. Ое шумо қадамҳои то вақти кофӣ.
  
  
  Мия нахмурилась. "Т... ту обещаешь, ки тронешь ман?"
  
  
  "Ваъда. Акнун перевернись!"
  
  
  Духтар перевернулась ва легла шахси поен. Ник ман қадам ва дид, ки вай напряжена. "Расслабься", - хурсандӣ гуфт ӯ. "Зараре надорад".
  
  
  Сар карда аз он лодыжек, ӯ сарф лампой боло оид ба великолепному ҷисми худ,. Вай пойҳои буданд, дарозтар ӯ фикр мекард дар аввал, тағоям, мустаҳкам, аммо бо пок костями, ҷисм зери коленями қатъии изогнута. Ник дарк мекард, ки дар Миджи бадан намоиши зебо духтарон-варзишгарони занон. Ӯ дид, ки вай каме ночизи дрожала. Ба ором кардани вай, ӯ тасодуфӣ гуфтам, буд, ки ое вай ягон бор спортсменкой. Ба он удивлению, ӯ гуфт.
  
  
  "Бале. Аз он даме, ки ман духтари хурд, то ки... хуб медонед..."
  
  
  Ник яростно гуфт. Ӯ медонист. То он даме ки посадила обезьяну дар пушти ту! То ҳает падидомада дар отчаянный амали вақт аз як ислоҳи ба шахси дигар!
  
  
  Ник бошад рентгении нур ба борик, стройные hips ва ягодицы, ки шуданд, кофӣ округлыми. Камар аҷиб хурд. Крепкий столбик сутунмӯҳраам зиед аст, извилистый, лежащий зери мускулами, волнистый зери смуглой, бархатной ҳамвор пӯст. Вай китфи буданд широкими барои духтарон.
  
  
  То Ник нест, пайдо кардам ва на изъяна, ҳеҷ ҳатто родинки. Вале ӯ медонист, ки ӯ обнаружит, вақте ки ӯ перевернется. Танҳо ки ҳеҷ яке аз онҳо буд, тару тоза!
  
  
  "Хуб", - гуфт ӯ ба вай. "Акнун ту садоятро перевернуться".
  
  
  Ӯ интизор боз як исботи суханони худ, балки ба ҷои ин Мия послушно перекатилась дар пушти ту. Вай держала чашмони қатъии закрытыми.
  
  
  Он гоҳ, ки Ник ва онҳоро дид. Хурд нуктахо сафед, бешумор ночизи ҷароҳатҳои атрофи он плеч ва дохили қисми дасти. Ҳарду китфи. Ҳарду дасти. Ин кӯдак буд асосии player. Аз он ҷиҳат, ки вай ягон вернулась. Агар ӯ буд!
  
  
  Ӯ буд, қодир ба пайдо тару тоза шрам. Гузошта як чизро ҷои.
  
  
  "Бархоста, сарҳои сандуқе", - гуфт ӯ ба вай.
  
  
  Дароз карие чашмони духтарон распахнулись. "Чӣ тавр?"
  
  
  "Бархоста, сарҳои сандуқе дасти худ ба ман як дидани зери грудной клеткой. Бие, Миджа! Қариб ҳамаи худро тамом".
  
  
  Вай боз закрыла чашмони. Вай гирифта шудааст бо як азму сина дар ҳар бозуи ва подняла вай. Бе ҷароҳатҳои. Ник ба рӯйгардонӣ бозгаштанд. "Хуб аст. Акнун садоятро либоси".
  
  
  "Шумо лутфан хомӯш нур? Ман метавонам, ки либоспӯшии дар dark". Ник чунин кард. Ӯ шунид шорох ва торҳо оид либос. Сипас перестала либоспӯшии. "Акнун ту ба ман доверяешь?"
  
  
  "Маҳз ҳамин тавр, - гуфт ӯ. "Вале ин бузургтарин далели ба манфиати худ. Омодагӣ ба рӯшноӣ бароянд?"
  
  
  "Ҳа, лутфан." Оҳанги овози вай каме тағйир ефт. Набояд? Албатта, ин аллакай на тоны ғазаб е возмущения. Ӯ щелкнул flash ва дилам ба он шахс. "Ман афсӯс, ки ман ба ин кор, Миджа. Лекин шумо бояд дарк намоянд! Ту медонӣ, ки аз мо мехонем, ки мо бояд кард. Мо бояд нобуд ин мардум - ман метавонистам, имконият, ки шумо буданд, барои онҳо шпионкой! "
  
  
  Дар назари Миджи Джалеллис, вақте ки ӯ душманон ба Ника, буд, изҳори любопытной нежности. Маводи моеъ блестела дар он ресницах. "Ман медонам", - нармӣ гуфт вай. "Ва ман, ки як ту - Ник! Барои он, ки ту буд бо ман чунин нармӣ. Б..., Вале ту говоришь, ки ҳанӯз ҳам доверяешь ман?"
  
  
  Агар дар он буд, кадом аст мягкость, вай наметавонист аз ин ефт. Ник ҳоле пристально назар афканда, то ба он, сипас, гуфт: "Ин подождет, Миджа. Эътимод - ва, шояд, чизҳои дигар. Бие, ҳозир. Ман бояд ба Муси примириться бо чизе оқилона похожим ба зан. Ҳадди ақал, дар темном переулке. Ту садоятро кӯмак ".
  
  
  Аммо дар як лаҳза ҳеҷ кас двинулся аз ҷои. Чашмони худ бимонд, он мрачные ва сахт, вай чашмони акнун смягчились ҳатто дар камшавии партави.
  
  
  N3 медонист ва он гоҳ, ки хоҳад, чизе
  
  
  байни онҳо. Иншаллах! Чӣ тавр ба мегуфт Муси.
  
  
  "Бие, - скомандовал ӯ. "Мегардад, дер."
  
  
  Миджа гуфтам ба ӯ. Вай медонист.
  
  
  Онҳо ҳам медонистанд.
  
  
  
  Боби 6
  
  
  
  
  Cinema Bleu
  
  
  Le Cinema Bleu на скрывал фаъолияти худ ба миенаи кӯча дар бахши миср базара, недалеко аз пули Галата. Дар асл Cinema Bleu рекламировали - мавҷнокӣ неоновые чубуќ оид ба ҳарду ҷониб аз дари оддӣ аз окрашенного дар ранги кабуд дарахти сообщали ҷомеа, ки дар дохили метавон пайдо кардани хӯрок, нӯшокиҳои, ва вақтхушӣ. Сказанное развлечение состояло аз суханронии пуделя, танцора змей ва джазового combos Рэйфа Берка рост аз Иелоти муттаҳидаи амрико. Он чизе, ки ваъда шуда буд.
  
  
  Аммо дар Le Cinema, вақте ки як соат приближался ба нисфи шаб, царила фазои интизории. Меҳмонон, ҳамаи ҷуфти намудҳои гуногуни навъ ва ҷинс, идома поглядывать бедор Pernod бар баром ва сверяться бо соатҳои. Як ҷуфти, аммо, казалась хеле занятой бо корҳои зарари тамоми остальному.
  
  
  Мустафа Бей аз стамбульской политсия дар штатском наметавонистам ин мушаххаси як ҷуфти. Ӯ хеле кўшиши. Ҳамаи ин буд, ки барои ӯ дер дер - онҳо бо Меметом нишаста буданд, дар Le Cinema аллакай се моҳ бо фармони дифоъ зан Стэндиш - ва Мустафе-бею ҳамаи ин каме надоело. Ва ҳол он ки ин ҷуфти ҳамсарон барои ночизи столиком дар темном кунҷи? Ин наводило ба фикр мекунанд, ки метавонанд сурат чунин причудливые чиро, ки чунин аҷиб подобранные ҳамсарон ягон ҷамъ! Яке аз чунин хурд ва лоғар ва - вздрогнул Мустафа бей - некрасивый! Ӯ фикр кардам, ки ин мард неплох, агар шумо мехоҳед ин суратҳо гоҳ калон мардон дар бад нишаста костюми. Мустафа-бей отхлебнул худро Pernod, ки ӯ на раки, ва боз задумался дар бораи ҷуфт. Ӯ поморщился. Худо медонист, танҳо чизе ки онҳо дидаанд, ки дӯсти дар друге, вале баъд аз муҳаббат буд, безумием. Шояд ин буд, ки муҳаббат - онҳо ин қадар вақти шептались бо якдигар. Вале он гоҳ - ва Мустафа-бей дод, боз глоток ва вздохнул - дар ин ҷо ва дар ҳамаи чунин ҷойҳо хеле зиед weird чиз рафта, барои love. Ӯ дидам бедор бар стойкой. Бе панҷ дақиқа то нисфи шаб. Он гоҳ касоне, ки буданд, кортҳои, ки аз он боло раванд болохона ба назар ифлос суратҳо.
  
  
  Мустафа-бей пожал плечами. Ӯ дид, суратҳо. Хеле хуб аст. Мисли ҳар чизи дигаре, ки аз Сурия. Пленка буд крупнозернистой, фокусировка ҳамеша бад нест, суратгирї дилетантское. Ҳатто ҳунармандоне ва актрисы - Мустафа Бей ба чап худро барный курсї ва рафта, ба навестить зан Стэндиш. Ӯ рафт, дар дувоздаҳ. Бигзор бо ин лаҳзаи Мемет дар бораи ҳамаи позаботится.
  
  
  Ҳамсарон барои ночизи столиком дар темном кунҷи душманон аз ӯ баъд. Мард боз потянул дар гулӯ тӯрӣ, кӯшиши нафас. Даҳшат шафрановой куртаҳои, ба ғайр аз он, ки вай грязная дошт, ба тавре ки ҳадди ақал дар ду андозаи камтар. Ӯ ослабил анд, вздохнул бо ѓазаб ва заговорил бо маленькой зан наздик бо ӯ.
  
  
  "Ин хоҳад буд, ки ба он, ки охирин санҷиши дар Стэндиш, дуруст аст?"
  
  
  Ба зан буд, шарф бар болои мушкил каштановых мӯй, айнак дар мео-оправе, ки придавали ӯ навъ - гуфт Ник пештар - ҳомиладор совы, ва хеле сармоягузорӣ гарон синее либос, ки подошло мебуд, ба дурусти тағзия. . Акнун вай закурила сигарету запачканными никотином ангуштони худ, ки ба нармӣ дрожали.
  
  
  "Бале. Ӯ реша дар як ҷуфти дақиқа. Фикр мекунам, он гоҳ пайдо мешавад, ки дигар бача, Мемет. Аввалин чизе, ки ӯ хоҳад, ба он бори дигар ба зудӣ системи шумо барои Стэндиш, ва он гоҳ нырнет болохона, ба назар нишон медиҳад". Вай рассмеялась писклявым овози, ки ногаҳон бар дар боло мард феҳристи.
  
  
  "Ӯ ҷавонтар аз дигар. Ифлос филмҳо идома дод ӯ заряд! Албатта, ин танаффус барои мо. Ва ман безумное ҳисси, Ник, ки мо бояд танаффус дар ин!"
  
  
  Мард пнул зери мизи. Зан гуфт:, "Оҳ, хислатҳои инро гир!"
  
  
  "Мемонанд, ки дар симои", - гуфт мард. "Ва таваққуф ин скрипучий овози боло! Ва поен! Ман иқрор, ки ту нест, махсусан шуморо дӯст мулоқот, аммо ту ҳама чизро ба ман аст". Ӯ дидам ба худ запястье. "Як дақиқа. Маҳз чӣ рӯй медиҳад?"
  
  
  "Онҳо як навбати худ хомӯш назар, ва дохил нур - се маротиба. Ин маънои онро дорад, ки ба воситаи понздаҳ дақиқа начнутся ранҷе хуб аст просмотры. Онҳое, ки доранд, кортҳои, ба қием бархоста, бо роҳи оҳан лестнице ин ҷо, дар кунҷи. Наверху як мавқеи ҳуҷра бо муқаррарӣ стульями - ва диванами. ва нимкати хоб, тахти хоб барои касоне, ки ба онҳо лозим аст. Як экран ва проектор. Дар ин ҷо ҳамаи ".
  
  
  Мард закурил не сигарету ва горько закашлялся. "Бало! Чӣ тавр ту афтонда яке аз онҳое, варақаҳои?"
  
  
  "Аз худи хозяйки, Лесли Стэндиш. Вай бояд ба додани ту аст. То чӣ андоза ман шунидам, вай хеле строгая - агар туро даҳ туркӣ мино".
  
  
  "Мммм..." мард сорвал бо забони браун частички тамоку. "Зан Стендиш ягон бор меояд, ба назар нишон?"
  
  
  "Одатан не. Бештари вақт он аст, ки дар дафтари". Калон мард, мушакҳои ӯ ба назар мерасид, ки ана-ана разорвут куртку ҳатто дар оромии, баъзе вақт танҳо бесадо. Сипас: "Як чизе ки дар ин сабти, маро нигаронӣ ва аз онҳо ба назар мерасад, нигарон бораи бозгашт! Бояд веская сабаби ин чист?"
  
  
  "Ҳастанд. Ҳеҷ чиз, ба ғайр аз як ҳавлӣ, ки барои хлама ва партов ва деворҳои даҳ фут баландии аз шиша."
  
  
  "Одамон метавонанд перелезть ба воситаи деворҳои".
  
  
  "Агар шумо пройдете тавассути ин, - гуфт зан, - шумо попадете дар адский фасод! Бо Шох впадает топь - ва дар он впадает канализационная труба! Шумо ҳатто метавонед гузаред ба он ҷо лодку.
  
  
  "Он ҳанӯз ҳам ба ман нигаронӣ, - гуфт здоровяк. "Ман мехоҳам, ки мо буд, ки вақти бештар барои чи ба ое ин парванда".
  
  
  "Иншаллах! Ман фикр кардам, ки беспокоюсь дар ин либос!"
  
  
  Здоровяк нахмурился ва кӯшиш мекунам, боз приспособиться ба инструменту шиканҷа, ки Le Cinema даъват стулом. Ӯ низ кӯшиш сабук сжатую талию. Ин буд, ки дар thinnest камар, дар thinnest, крепкая ва мускулистая, вале ин орад победили вай. 9-миллиметровый люгер дар поясе нест кӯмак кардааст.
  
  
  Чароғҳои погасли ва загорелись. Се маротиба. Агар не худамро кратковременной қатъ риштаҳои ва оживления сӯҳбат, он аст, ҳеҷ кас вазифадор гардид диққати махсус. Шиша звенели, ва абр серо-голубого дуд, мисли ҳамеша, плыли оид ба мрачной, запыхавшейся, гарм ғор. Вақт аз вақт мавҷи begeistert прерывалась бесконечным гулом сӯҳбатҳо, похожим дар прибой. Баъд, ки агар кор ягон демон-маг, мардум оғоз ба нопадид.
  
  
  Ҳамсарон барои столиком дар кунҷи на двинулась аз ҷои. Онҳо назар, ки чӣ тавр Мустафа-бей баргашта хурд ва бар истиқбол худро сабукӣ. Онҳо табодули якчанд ибораи дигар, баъд аз он Мустафа-бей рафт. Jr ходими полис задержался дар сатри барои як лаҳза, ки ба он косаеро, пас намояд барои занавесками дар коридор барои он.
  
  
  "Оетро рутина", - гуфт зан дар ободах роговых имтиез доранд. "Ӯ зуд ба системи шумо барои Стэндиш, пас нырнет болохона ба бингар, ки чӣ ҳис мекунад! Сипас, мо пойдем, а? Метавонад аз ҳад зиед барои ман, Ник. Ман даст джиби, танҳо нишаста дар ин ҷо".
  
  
  "Пас аз он ки мо рафта,, - гуфт Ник Картер. "Мо метавонем қатъ бозӣ маскарад ва сар ба амал. Ба ман ин қадар надоело, чӣ гуна ту, Муси, вале ин роҳи беҳтарин. Ва акнун бие, бори дигар такрор мекунем, танҳо ҳосил кунед. Ту медонӣ худро реплики?"
  
  
  "Ман бояд", - гуфт Муси Morgan мрачным тоном аз ужасного беспорядка ранг, пудры ва помады, покрывавшего он ущемленные хислатҳои шахс. "Ту маро маҷбур ба воситаи ин кофӣ нест".
  
  
  "Он гоҳ бори дигар".
  
  
  Муси вздохнул. "Вақте ки ту уйдешь ба хона, ман взлетаю. Ман возвращаюсь ба" Опелю ", запускаю муҳаррики, ман ягон хислати дари ва интизор дорам, ки деворҳои тангкӯчаи бо омода пистолетом. Ягон огней, албатта. вуруд дар гузаргоҳи сарҳадии вақте ки шумо омад, то бо он зан-Стэндиш. Агар шумо ягон ширкат, яъне касе ки барои худ дошт, он гоҳ мо рафта,. Шумо хлопаете вай аз пушти, ва ман хӯрок ва мо убираем аз он ҷо худро дар думҳошон! Дар ин ҷо ҳамаи ".
  
  
  Ник Картер гуфт. "Ва агар аз ман мушкилоти - ое ман ба ин ширкат,? Ин аз ҳама муҳим қисми Муси. Ин кор дуруст!"
  
  
  Умедворам, - беззвучно афзуд, дар бораи худ Лақаби. Муси бо пулеметом тамоман на он чизе, ки ӯ фикр дар бораи бехатар Чоруми июли. Не, чӣ тавр ба асабҳо ӯ little man поддались. Вале чи бояд шуд, ки бошад, - кӯмак буд, некому.
  
  
  "Ман низ ҳаст ин", - гуфт Муси. "Мо мехоҳем, ки ба куштани туркӣ пулис! Беҳтар аст, ки онҳо моро поймают аз мо убьем ягон копов - пас, агар шумо мушкилот, ту испустишь дуъояшон. Ман гӯш бисер. Сипас, метавонад, ки ман отпущу чархбол ва метавонад, ва на мешавад. т."
  
  
  Ник гуфт: "ба Хотири худо, эҳтиет шав. Агар ман кричу ГРАБИТЕЛИ, пас стреляй - на ман! Агар ман закричу, КОПЫ, то аз пистолет ва уезжай. Постарайся фирор чун беҳтарин шумо метавонед. Ман аз дидори ту дар Дыре - агар ман выживу! Агар мо задержат, ҳар кас худаш барои худ ".
  
  
  "Ин танҳо, ки он ба ман дар сари", - тира аст, гуфт Муси. "Ки мо припаркованы в тупике. Не, дигар баромадан аз ин проклятого тангкӯчаи, Лақаби".
  
  
  "Заберитесь девор", - гуфт Ник . "Хӯш, ман меравам. Стык қариб пуст. То ин вақт онҳо бояд ба сеюм катушке". Ӯ отодвинул шаткое раисикунанда ва буд, рафта ба кӯҳ, вақте ки Муси гирифта, онро ба дасти. "Погоди!"
  
  
  Ник боз опустился дар кафедра. "Чӣ?"
  
  
  Он даста ҳамсари гуфт, ки дар канори офтобӣ дар бораи бар, ҳоло қариб пустого. Малламуй разговаривала бо корманди бар, склонившись бар стойкой пушт ба онҳо. Ӯ буд, фасењ ва стройной, ва дар баланд каблуках он казалась боло. Сиеҳ шабона либос, ки ӯ носила буд қатъии прилегающим ба бедрам ва бедрам, ҳамвор ва округлым, бе ягон выпуклостей дар поясе. Дар он буд, кӯтоҳ норковая пидљакњо, ва мӯи буданд баланд чуќурї кукурузно-желтыми мӯй.
  
  
  "То?" Ник буд нетерпеливым. "Мумкин аст, вай ҳеҷ гоҳ дар ин ҷо пеш буд. Вай мехоҳад, то бидонед, ки дар он нишон ифлос филмҳо, тамом".
  
  
  "Ин тавр намешавад, - гуфт Муси. "Беҳтар аст, ки вернись дар тарзи, Ник. Бингар, ки чӣ хоҳад кард. Ин Мэрион Тэлбот - он шахсии котиби Мориса Дефаржа!"
  
  
  N3 вздохнул, откинулся дар непристойном кресле ва закурил. Ӯ бозид бо як шиша ракии дар назди худ. Ӯ боз ба он бар, ки дар нақши глупого ҷавон турка, приехавшего аз карда шудаанд, ки дар мерзкую шаб дар шаҳр. Ӯ дернул барои аз ҳад зиед tugu дигари шумо ва дидам, ба худ дафтар хурд сообщника, ки дар он блестел ях. Ҳалим овози, ки метавонад овози лавр, вале ба таҳқиқ буд,, ӯ гуфт: "Ин хеле неожиданное ҳодиса, ҳамин тавр не? Махсусан ҳоло, дар ин чертову як дақиқа! Ман припомню ҳеҷ як номбар. дар Дефаржа доранд, котиби, хусусӣ ва е дигар.
  
  
  Ин буд, ки дар досье, ҳамин тавр не? "
  
  
  Гап дар ин аст, ки ӯ мепоиданд, ки барои блондинкой. Бармен гуфтугӯ дар дохили алоқа дар пушти. То он ждала, малламуй вынула сигарету аз тиллоӣ пачки, зажгла вай ва оглядела задымленную ҳуҷраи. Он назар, ки бо суръати скользнул гузашта странной ҳамсарон барои столиком. Сипас бармен чизе гуфт ва малламуй скрылась барои шторами.
  
  
  "Вай выписали", - гуфт Муси. "Ӯ садо каме вызывающе, - фикр кардам Ник. Ӯ буд, тамошо, ки чӣ тавр Муси закурил боз як сигарету. Ангуштони человечка намоен дрожали. Ник фикр кардам, ки дар бораи Муси, держащем дар дасти автомат ва рўњї застонал. Бача разваливался худи ӯ дар пеши назари шумо. Беҳтар двигайся тезтар!
  
  
  "FBI проверило вай дар Муттаҳидаи амрико аз маводи нашъаовар", - гуфт Муси. "Пок, чӣ тавр ба ҳуштак. Аз як оила, ки дар Сент-Луисе. Муддате он изучала санъат дар Ню-Йорк ва Париж аст,, пас аз он влюбилась дар кадом чизе фальшивого итолие графа е барона, ое, - ва ӯ ба чап вай истиқоматӣ дар ин ҷо, дар Истамбул. Фикр мекунам, дар назди ӯ буд, ки бисер бабла. Дар ҳар сурат ӯ рафт, кор дар Дефаржа. Ин ҳама, ки чӣ гуна туркия копы е маводи Мухаддир метавонад ба ед. Вай ҳамагӣ шахсии котиби! "
  
  
  Ник Картер нашуда буд, тамошо дар он. "Лекин дар ин ҷо ба он аст,! Ман меравам, берун меоварем, ки зан Стэндиш - дар ин ҷо ба он аст,!"
  
  
  Муси гуфт. Зери макияжем занон хурд сар шуд агенти ехуд дар ужасную карикатуру ба бемор клоуна. Ник дидам, ҳолатҳои ҷангӣ хастагӣ. Ӯ қарори ба.
  
  
  "Акнун уходи, - гуфт ӯ Муси. - Возвращайся ба мошин ва жди. Нақшаи ҳамон, ҳарчанд ман бошад, каме дигар, аз интизор. Вале ман дар он ҷо бо Лесли Стэндиш е бе он. Бирав, Муси. Эҳтиет шав."
  
  
  Пас аз Муси рафт, N3 подождал понздаҳ дақиқа. Баланд малламуй дар норковой куртке нест, пайдо шуд. "Ба черту ҳамаи ин", - гуфт ба худ Лақаби. Ин нишон оғоз ҳоло! Ӯ повернул вазнин бар перстень дар пальце, то ки металлографская сатҳи собит зери ангушти ки дар як хат бо ладонью. Дар лицевую қисми ҳалқаи буд вставлена крошечная, ба вуқӯъ заметная игла. Миниатюрная гипноигла. Касе, ки даст е ба нармӣ задели кольцом, қабул инъекцию, ки действовала дар масъалаи дуюм, љорї намудани реципиента дар мувозинаи нарм. Онҳо метавонанд ба роҳ дар, рафтор, сухан ва слушаться, ва он ин онҳо хеле послушными. Ник намеревался анчом Лесли Стэндиш аз "Кинотеатра Блю", худ меронем онро дар Сӯрохи барои як пурсиши. N3 тира аст, улыбнулся плохому каламбуру. Ӯ боварӣ карда шуд, ки Лесли Стэндиш хоҳад ҳамкорӣ бо Хьюго дар шпильке!
  
  
  Вале ҳоло ин Мэрион Тэлбот, як қабати модели секретарша Дефаржа, вернулась бо зан Стэндиш. Ник боз повернул ринг ва бархоста. Маводи мухаддир бояд хватить дар ду фарзанд!
  
  
  Ӯ потянулся зери курсї ба боло зишт ба поени омӯзиш сабз кулоҳ, ки дар қисми он хислати имшаб. Ин буд, фетровая hat, желчно-сабз, бо широкими полями. Ник ба нармӣ потемнел, ва дар щеках буданд резинӣ подушечки. Акнун ӯ и як кулоҳ рост ба сари - он мӯй буданд жирными аз ширин вонючего бриллиантина - ва фикр кардам, ки ҳатто Хоук нест, мебинад онро. Е мехоҳам.
  
  
  Бо амал ҳамчун шахсе, ки дар ҳақиқат лозим бошад, ба он чӣ ваҳй ба бармену. Дар ҳоли ҳозир бар буд, пуст ва мард хонда "Ватан".
  
  
  "Erkekler tuvaleti?"
  
  
  На отрываясь аз қиматнок, мард гуфт ҷудо занавески ва гуфт: "Догру юруюнуз".
  
  
  "Кок".
  
  
  Ник ба воситаи занавески. Тусклый потолочный нур нишон дод ӯ узкий коридор пешбари бозгашт ба глухой девори худ. Павлус буд, чӯбӣ, бурида ва ифлос, дар долони нест пахло антисептиком. Рост аз он, вақте ки ӯ зуд рафта буд, дар коридору, буданд, ки ду дари боиси дар туалеты. Вай идома дод, ки рафта,.
  
  
  Вақте ки ба он чӣ ваҳй дар охири коридора, ки боз як кӯтоҳтар коридор пересекался бо буквой "Т", ӯ легонько двинулся дар подушечках пои. Нест шудааст ҳар монанд бо провинциальным турецким болваном. Ҳатто даҳшатнок, аз ҳад зиед облегающий даъвои карда наметавонистанд замаскировать великолепное ҳайвон барои шикор рафта. Ин буд, KILLMASTER!
  
  
  Бесшумно он чӣ ваҳй ба гӯшаи. Қатъ, тарк ба зону грациозно, ки чӣ тавр гурба, ва огляделся дар сатҳи буд. Хурд коридор буд пуст. Аз чап аз он дар зери дари худ вспыхнула полоска нур.
  
  
  Рост, ки аз он буд, полуоткрытая дари. N3 looked like дари двигалась, покачивалась, ва он гоҳ ногаҳон хлопнула. Ник имкон дод напряжению улетучиться ва ба зудӣ рафта ба хона. Вақте ки он дошел то вай боз ударилась оид ба ветру. Он хоҳад буд, ки дари ҷорӣ дар ҳавлӣ, баланд девор, холмом ва фозилоб, барои он. Ник оглянулся ба нур, горящий зери дари худ дафтари, пас қарор додам, - бигзор вай подождет як дақиқа ва е дар атрофи он. Ӯ дӯст медошт тафтиш худро ба он сӯрохиҳои дар пушти!
  
  
  Вале шудан истода, берун дар миени нур! Дар як лаҳза ока ӯ выбрался ба дари мераванд завывающему ветру, дождю ва тьме. Ӯ прижался ба ноҳамвор кирпичной девори ва зуд моргнул ба чашм одат. То он вуҷуд дорад, барои истода, мунтазир аст боз як сояи, Ник дарк мекард, ки недооценил капризы туркия обу. Вай хуб, вақте ки онҳо бо Муси дар сомона дар Le Cinema Bleu -
  
  
  акнун борон лил толстыми серыми веревками, перекрученными ва перекрученными пайваста поднимающимся шамол. N3 пожал нињоии плечами. Обу ҳаво кам ки значила барои он, ба истиснои он, ки влияла муваффақият е нокомии намояндагӣ. Вале ӯ даҳон скривился - он аллакай ҳис кардам, ки чӣ тавр арзон даъвои сжимается!
  
  
  Ба таври худкор, ҳеҷ бурҳоне, ӯ проверил "Люгер". Дар малышки Вильгельмины имшаб метавонад работа! N3 захотелось, ки ба он буд, тамом! Ҳамаи ин проклятая насб ќомати амал ӯ дар асабҳо - то ҳамаи шло нест, ва ӯ буд, номусоид он эҳсосоте, ки ҳамаи мегардад, ки бадтар аст, пеш аз он мегардад, беҳтар аст. Ник Картер буд, ки ба чунин кор пеш, ва ӯ медонист, ки эҳсоси. Чизе, ки дар миена меркам ӯ дар ҳама буд, асаб, надошт фарқ намекунад. Парванда аз љониби бад!
  
  
  Ник проверил Хьюго, ки дар он предплечье rustic ҷони худро фидо хурд дарранда стилет. Пйер, газовая гранула, рафта ба Сӯрохи.
  
  
  Акнун ӯ метавонад ба таври равшан мебинем, ва як назар подсказал ӯ, ки ҳама ҳолат маҳз ҳамин тавр, ки чӣ тавр тасвир онҳо Муси. Баланди аз девори шаҳр, замусоренный ҳавлӣ - чизе дигар. Ҳеҷ гурезгоҳе нест...
  
  
  Внезапный порыв шамол налетел дар хурд дворик зад ва аз он Ника дар дасти. Ҳамаи ин вақт он ки дар футе аз он дар dark, ки подозревая ҳузури ӯро.
  
  
  Веревочная нардбоне!
  
  
  N3 выругался худ, ки таҳти бинї. Ӯ боз прижался ба девори худ ва аз лестницу бештар наощупь аз glance. Дар ин ҷо шумо ва туркия пулис ва онҳо ҳушерона!
  
  
  Ин буд, ки оетро веревочная нардбоне бо чўби перекладинами. Ӯ шла бевосита бо плоской боми дар се ошенаи боло. N3 боз выругался ва гуфтугӯ аз он. Худо медонад, ки поднимался ва спускался ба ин лестнице матата!
  
  
  Ӯ буд, тошнотворное эҳсосоте, ки вақти скрытности гузашт. Ӯ проскользнул дари ва направился ба полоске нур дар чида охири кӯтоҳ поперечного коридора. Вақте ки ӯ кардааст, сардори толори, ки ӯ дидам дар он. Пусто.
  
  
  Ин буд, осон коричневая дари қайдкуниро, ки мегӯяд, "ОФИС" выцветшими золотыми буквами. Ник попробовал битобед қалам. Изҳои ҳастанд акнун надоштанд, ки фарқ намекунад. Дари распахнулась, ва ӯ дорад, дохил ҳуҷраи. Ӯ тихонько закрыл вай ба худ. Суфра дар кунҷи горела одинокая żarówka.
  
  
  Ник эҳсос бӯи пеш аз дид. Хуни! Густой сладковатый бӯи. Ник нюхал онро бисер маротиба дар ҳаети худ. Ӯ потянулся боиси ба запереть дари, пас снял "люгер" бо басомадҳои. Сквозь полуоткрытую дари аз як тараф як дафтари дид гох сантехник.
  
  
  Дар ин бора ӯ ҳатто гирифт назар дар мақоми занон дар мизи. Ӯ зуд обошел ҳуҷраи, стараясь нест, вақте фаро расанд, ки дар хун, ва чӣ ваҳй ба ванна. Ӯ распахнул дари ва дохил шудам. Пусто. Комод, умывальник ва аптечка поблескивали дар як желтом партави. Чизе бештар. Пас аз N3 боздошт ва боз понюхал. Буд, боз чизе ҳаст, ки. Боз як бӯи! Ин тези ва кусающий то ноздрей. Хушк резкий бӯи, контрастирующий бо намӣ липкостью запаха хун. N3 дар як лаҳза постоял дар ванна, нюхая, озадаченный. Хислатҳои инро гир, ин буд, шинос бӯи. Касе, ки бо он ӯ буд пеш аз ин, - баъд ӯ ба назди он буд. Моеъ барои бардоштани лака. Ацетон! N3 улыбнулся ва бозгашт ба идораи.
  
  
  Дар ин вақт ба он чӣ ваҳй бодиққат ба бадани зан. Вай лежала дар бозгашт дар наздикии мизи, ба таври васеъ раскинув дасти ҷустуҷӯ дар, чун биное. Хун дар атрофи вай сари ва плеч аллакай сгустилась табдил ефтааст ва black. Он ки борон гулӯ вай буд перерезано. Рнзка буд, то злобной, ки седая сар бо кӯтоҳ мард стрижкой лежала наклонно зери хоси атрофи гӯшаи. Гулӯ буд перерезано то сутунмӯҳраам зиед, қариб отрезав сари.
  
  
  Ник дидам бедор ва сунул "люгер" бозгашт ба пояс. Хеле эњтиеткорона, гузаронидани дур аз хун, ӯ хеста ба зону ва боло яке аз мурдагон дасти. Ӯ аз нохунҳо. Онҳо буданд, пок, тупыми, бе ҳеҷ намека дар полировку.
  
  
  Ник уронил дасти ва бархоста. Дар ҳоле, ки ӯ истода, созерцая бадан. Лесли Стэндиш нест, табдил ефтааст бархурдор лаком нохун. Ӯ боварӣ карда шуд, ки Миджа сохта буд, ба онҳо роҳи рост. Акнун ӯ буд, дучанд боварӣ дорам, ки истода, менигаранд мертвую зан, откладывая далелҳо барои истифодаи минбаъдаи. Ва далелҳои кофӣ ошкор. Шояд, ҳоло ҳатто хеле муҳим аст, ки ҳадди ақал аз нуқтаи назари ӯ. Лесли Стэндиш акнун на дар бораи кӯмак ба турецким корманди пулис, ин буд, ки маҳз. Ва ӯ низ дар собиралась сӯҳбат бо стилетом. Касе - угадай, ки? - убедился дар ин!
  
  
  N3 хеле ором истода буд, дар наздикии мертвой занон, дар ҳоле ки он хотир, чашм ва подсознание кард, ки кори худро дар унисон. Ин буд яке аз усулҳои кори Ника Картера. Ӯ имкон дод асл маленькой хуҷраҳо ва он жуткому обитателю дохил шуда, дар он.
  
  
  Ник фикр кардам, ки мертвой зан хоҳад, ки ба панҷоҳ. Муҳим нест. Ӯ буд, англичанкой, шояд аз муассисаи олии сословия, шояд аз баъзе зан, тратящей пул. Муҳим нест. Танҳо боз як лесбиянка аз муассисаи олии ҷамъият. Вай употребляла маводи мухаддир, беш аз эҳтимол дар давоми сол, ва танҳо ба наздикӣ пулис расправились бо он.
  
  
  Ин бе шубҳа, ѕатъият ИМА дар мубориза бо маводи мухаддир. Онҳо барои расидан ба умед истифода бурдани он, ба пайдо кардани касе ба боло. Дар ин бора нест игральных устухон. Ник тира аст, улыбнулся. Ҳоло ҳақиқат ҳамин гуна кубиков! Эҳтимол, он аз дублером е пыталась бозӣ ҳар ду тараф ва умедворем, ки берун аз ин бештар фоида.
  
  
  Ӯ буд, тамошо ба толстое бадан дар коричневой твидовой домани ва пиджаке, дар мардона ҷомаи ва ақди дар кӯтоҳ стрижку. Дар он буд, ки ҳеҷ малейшего сострадания. Вай продавала ин мол Мидже Джалеллис ва ҳазор чунин ҳамон кудакон, ки чӣ тавр ба он. Лесли Стэндиш заслужила перерезанное вай гулӯ!
  
  
  Ник баргашта дар крошечную ванную. Он ҳам беспокоил бӯи ацетона. Чаро? Новобаста аз он ки ӯ проклят, агар медонист. Дар чунин сола девчонки, чӣ тавр ба Стэндиш, духтарон хоҳад приходить ва қадам дуртар. Ник покачал сари ӯ ва ба воситаи паймоиш аптечку. Акнун аз он кор зуд. Вақт барои он буд, ки кам. Ҳар лаҳза касе, кӯфтанд, ки дари. Шояд, бор кончатся ифлос фотки, турок дар штатском займется санҷиши. Ник свистнул сквозь дандон. Ӯ махсусан мехостам нокаутировать туркӣ пулис, вале агар буд, ӯ мебуд, ин корро кард. Ин он нест, беспокоило.
  
  
  Ӯ ефт, як бутылочку моеъ барои бардоштани лака. Ӯ буд, нисфи пуст. Ӯ ба воситаи паймоиш label. ЗУД. Бешубҳа, вақте ки духтар ба спешила ба сайѕалдиіии. Ки дар Чикаго. Ник сунул шиша дар pocketing ва бозгашт ба идораи. Он вақт взлетать. Ӯ ва пас баргашта иқбол аст.
  
  
  Ник обошел бадан, то ки дар замони охир ба назар мизи. "Не нуқтаи дар кӯшиши ба воситаи ин", - фикр кардам ба ӯ. Дар Стэндиш мешуд, нест, дар ҳақиқат муҳим қиматнок. Он мебуд, хеле умна барои ин. Мисли дигар одамон - шахсоне, ки дар такфир аз он. Ба таври қатъӣ мелкая картошка, Лесли Стэндиш. Акнун мертвый картошка.
  
  
  Мизи чизе нишон дод. Ӯ қариб буд, пок, агар промокашка, пепельница ва телефон. Пачка монанд ба қуттии гӯгирд аст - Ник гирифта, каме дурахшанда дар бораи черную як қуттии. Золотыми буквами навишта шудааст: Divan Annex.
  
  
  Ник сунул спички дар pocketing ва рафта, ба хона. Ӯ фикр кардам - Морис Дефарж, утоқҳои корӣ ва ҳуҷраҳо дар Divan Annex. Тамоми ошенаи боло. Муҳим аст? Шояд ва шояд не. Бисер одамон мемонад ин спички бо худ. Мо мебинем. Вақти шавед.
  
  
  N3 тамоман буд, бозпас е бозпас, ки потянулся барои кушодани дари. Он тамоман нест волновало, ки Лесли Стэндиш кушта мешаванд. Ҳатто таҳти шиканҷа вай, шояд, натавонист мехоҳам аз онҳо бисер мегӯям.
  
  
  Ник ором присвистнул. Аломати аз Трехгрошовой опера - Мэкки-Тӯдаи.
  
  
  Ва Мэкки рафта, дар шаҳри. Е Ха Безжалостный. Ин обрадовало чизе, ки агенти ОҲ дӯст медошт іисоби худ дил. Ӯ ҳамчунин нравилось фикр мекунам, ки ҳузури худ дар Истамбул дар ҳоле аз сабаби он, ки Банда рафта, ба нафақа.
  
  
  Ӯ бесаброна мунтазири мулоқот бо Банда Безжалостным!
  
  
  Ник Картер кушода дари берун омад ва дар тускло освещенный коридор - ва исполнил худро ба хоҳиши. Дар он ҷо, дар чорроҳаи ду коридоров, ки Банда Безжалостный! Дар смокинге, сиеҳ "Хомбурге" олиҷаноби рубашке, насмешливой улыбке дар нозук лабони меояд зери темными усиками. Ӯ буд, тамошо ба Ника, молчаливый, масхара, балансирующий, чӣ тавр ба танцор.
  
  
  Ник Картер имкон дод шоку ва удивлению интизор баъдтар. Дар аввал ӯ зуд боло "Люгер", вале баъд фаҳмидам, ки ин бефоида аст. Пистолетный оташ боиси ҳар полицейского дар шаҳри. Ва ӯ мехост, ки куштани ин шахс - то не.
  
  
  Ҳеҷ яке аз онҳо гуфт, ки ҳеҷ суханони. Ник нињоии рывками рафт коридору. Мард дар смокинге дод изящный пируэт, плавное, извилистое кошачье ҳаракат ва давида ба хона в чида охир холла. Дари, ки вела дар ҳавлӣ. Ник, баъди ба ӯ зад, рост ба ловушку.
  
  
  
  Боби 7
  
  
  
  
  Аз ҳама модели касб
  
  
  Ин буд, ки аз ҳама модели ва осон доми ҷаҳон - погонись барои ман, ва ман туро поймаю! Ин сработало, то ба комилият офаридааст.
  
  
  Ҳам здоровяка мемонем, то Ник мчится оид ба пересекающемуся коридору дар паси хоб неуловимой летающей фигурой дар смокинге. Ин буд, хато ҳастем, дӯстдорони, ва N3 допустил ва аз он пас, ва гуноҳони худ вай - аммо дар ҳоле, ки ӯ танҳо буд, як фикр. Ба обхватить бо жилистыми дасти гулӯ Банда Безжалостного.
  
  
  Наздиктарин ба кунҷи мард зад Ника оид ба ногам, вақте ки ӯ пробегал гузашта. Ник растянулся, медонед, ҳатто дар он отчаянный лаҳза пеш аз афтидан ба павлус, ки ӯро фиреб доданд. Вақте ки ӯ афтод, ӯ повернул сари тамошо ва дид, ки боқимондаи нафар зуд наздик бо кӯтоҳ шнуром дар дасти. Дар ин ҷо ва ҳама! Thuggee! Он мерафтанд задушить. Рӯза ва бесшумно - ва хеле дардовар!
  
  
  Ду бузургтарин инсон бар зидди як зиеди инсон! Вақте, ки Ник ударился дар бораи сахти осколочный павлус ва перевернулся дар пушти ту, он аст, фаҳмидам, ки ин мардум бояд ҳисоб имконияти хеле хуб. Ӯ низ. Вале ҳатто пас аз он, незадолго то дар задухурдҳо, ӯ медонист, ки ин хоҳад буд, ки сахт аст, батл. Ник ҳеҷ гоҳ дар ҳаети недооценивал душман - аз ин рӯ, он ҳам наздик буд.
  
  
  Вақте, ки аввал мард ҷаҳиши ба прижать он, Ник зацепился пои барои икры марду сахт зад онро ба-зону худ роҳи оҳан пяткой. Зуд роҳи шикастани як пои. Ин нафар поскользнулся мондан аз он, развернулся ва бераҳмона зад Картера пои оид ба ребрам.
  
  
  Нарасонд. Ник откатился аз дуюм инсон бо шнуром, ки кӯшиш зацепиться онҳо барои тағоям. Лақаби ӯ зад пои оид ба супорад. Мард афтод боком, ругаясь. То ин вақт Ник фаҳмид, ки онҳо доранд, фармон на куштани он, агар танҳо онҳо бояд - ресмон буд, танҳо барои он, ки ба ӯ подчиниться. Банда Безжалостный, эҳтимол дошт, дар хотир чанд савол. Бо поразительной компютерӣ суръати инсонӣ мағзи сар - ҳатто дар ин потной, ворчащей ва проклятой мубориза - Ник фикр кардам, ки дар бораи докторе Сикс ва шӯъбаи ҷарроҳӣ миз, ки бояд интизор аст!
  
  
  Аз ду мард пахло моҳӣ. Ник бо ин, вақте ки аз ҳама калон мард бросился ба он дар длинном прыжке бо искривленными коричневыми дасти ў монанд шудан мехостед дар когти. Онҳо получали каме бештар аз ният ва Ник метавонист эҳсос онҳо фикр - ба онҳо лозим буд, навъе кўтоҳмуддати ин дикого кота дар сумасшедшем тесном костюме, истифода аз вазни худ, растерзать он ва задушить.
  
  
  Ҳамаи ин вақт Ник нигоҳ "Люгер" дар тарафи рости дасти. Онҳо игнорировали он. Онҳо медонистанд, ки ӯ на мехоҳам аз он истифода.
  
  
  Вақте ки ныряльщик чӣ ваҳй наздиктар, Ник зад "люгером" оид ба шахсе, ки рубя ва разрезая онҳо. Бандит хмыкнул ва беихтиерона вздрогнул. Ник боз хлестал он бозгашт ва берун, отталкивая, то он даме ки спускал чашм бо як бача, ки бо веревкой. Ин буд, ки бача дар он бояд ба тамошо!
  
  
  Нафар аз шнуром кружил кӯшиши замахнуться ба накинуть петлю дар сари Ника. Ник подпрыгнул дар ҳаво тақрибан гуф, дилам ва кӯшиш мекунам, ки зад инсон қавӣ боздид ба пах. Ва поскользнулся, ки спустился. Нафар аз шнуром торжествующе хмыкнул, боло веревку ва ҷаҳиши дар дохили, ҳамзамон чизе шипя худ товарищу.
  
  
  Ник Картер дод, ки қариб якбора се парвандаи. Ӯ мувозинат гум, буд, ки дар меньшинстве ва як каме хаста, ки аз тамоми ин неразберихи. Ба замми ин ӯ, танҳо пустяк, оғоз утомляться. Охир, бисту чор соат буданд бало вазнин.
  
  
  Ник уронил "люгер". Ӯ ба нармӣ сдвинул пойҳои ӯ чун як муштзани-гаронвазн, ки ӯ чемпиони буд, ва двинул рости пои то подбородка ноқили. Зарбаи буғумҳо ангуштони оид ба ҷисм ва костям боиси flare дард то локтя. Зону он ба душман обвисли, ӯ дилам аз хоси глупым выражением шахси ва сар ба афтод.
  
  
  N3 дилам ва дид, ки чӣ тавр боқимондаи головорез ныряет барои "Люгером". Ӯ интизор ин аст,. Ин буд доми, Люгер.
  
  
  Нику оставалось танҳо вытянуть дасти, прямую, ва стилет указывающий, ки чӣ тавр шашум олиҷаноби металлический ангушти. Мард пронзил худ лезвием, скользя он бо чӣ гуна аст девона рвением, ки дар силах бас, нигариста поен ва аз тарафи тамошо, ки чӣ тавр шадиди пӯлод дохил мешаванд, ки дар он ҳастанд, ки чӣ тавр вилка дар равған. Ӯ подбежал ба Нику, ин безымянный хулиган аллакай умирал, ва дар як лаҳза онҳо посмотрели якдигар дар чашмони.
  
  
  Дар назари турка буд дард. Дард ва пурра набудани фаҳмиш аз он, ки бо ӯ рух медиҳад. Чизе бо ӯ нест он рӯй! Ӯ даҳони ифтитоҳи он забон высунулся, ва хуни хлынула дар хушӯъашон бо black щетиной. Ӯ дар оғоз оҳиста афтод. Падая дар Ника, қавитар надавливая дар стилет, ки убивал он, вдавливая он ҳама амиқтар ва амиқтар дар ин шикам мебошад.
  
  
  N3 зуд отступил. Ӯ царакат Хьюго ва имкон дод мужчине афтод то охири, рухнув ба љинс ва раскачиваясь, ҳамчун моҳӣ дар замин. Нику понадобилось як лаҳза ба вдохнуть. Ӯ нигариста, умирающего, ҳанӯз извивающегося ва бурлящего кровью. Овози, задааст, ки чӣ тавр арктический шамол, Ник гуфт: "нигоҳ кун, чӣ тавр ту ҳам мисли плыть оид ба Рогу, сукин писари!"
  
  
  Ник кардааст бигирад, то "люгер" ва убрал он. Ӯ вставил стилет бозгашт ба ножны ва двинулся асосии коридор. Обогнув он, дид, Мемета, полицейского, ки, чӣ тавр тахмин карда шуда буд, охранял Лесли Стэндиш, проходящего тавассути занавески чида дар охири.
  
  
  Мемет пай Ника ва ускорил қадами. Ник дид настороженность дар мужчине, ки чӣ ваҳй ба ӯ. Дасти Мемета скользнула зери пиджак ба подмышке. Бало! Не метавонист нафар интизор боз ягон дақиқа!
  
  
  N3 медонистам, ки баъд аз вазнин аст, шаб он бояд назар ба монанди Франкенштейн. Ин туркия ходими полис хоҳад бало подозрительным. Мемет буд, рафта ба саволњо, бисер саволҳои, ва вақте ки Мемет дид, ки буд, дар атрофи гӯшаи ...
  
  
  Ник оғоз худро суханронии. Ӯ пошатнулся ва афтод дар девор нишон инсон дар штатском ва крикнув хриплым овоз мебошад.
  
  
  "Имдат! Имдат! Полиси! Кабук лари. Эффендим Стэндиш!"
  
  
  Мемет подбежал ба Нику. Дар он дасти акнун буд манишинед револьвер сиеҳ бульдога. "Ne? Ne? Nerede?"
  
  
  Ник влетел дар копа, цепляясь барои он, извиваясь байни Меметом ва мақомоти комил дар коротком долони нест. Ӯ қайд кард, ки ба дари дафтари. "Сурая бакин! Ман омадаам додани паем ва пайдо аст,. Пойдем! Нигар!"
  
  
  Ник баъзеи Мемета дар дасти ва потащил ба дари дафтари. Ӯ пнул вай ва ткнул дрожащим ангушти. "Сурада!"
  
  
  Мемет удивленно зашипел. Ӯ отстранился аз Ника ва беихтиерона шагнул дар ҳукумат ба бадани худ, дар мизи. Револьвер дар дасташ афтод.
  
  
  Ник Картер сахт толкнул як мард, заставив он insanely кружиться оид ба ҳуҷраи. Ник захлопнул дари ва повернул старинный калиди як њаракати тезтар барқ. Калиди дар ба дари дафтари буд, ки дар он сари аз он лаҳза, чун дид, копа.
  
  
  Ник паст пригнулся, прижался ба девори худ, ва давида ба асосии коридор, чун медонед, ки чӣ интизор. Он омад! Аз дафтари донесся ғуррон ярости ва ужасная тир, ки вырвала дари ва марговар разлетелась оид ба короткому коридору. Тир ударила Ника оид ба мягкому плечу, вақте ки ӯ свернул дар коридор.
  
  
  "Дар ин ҷо ҳамаи", - фикр кардам, ки ӯ поправляя анд, поправляя переднюю қисми костюма. Дар он буд, як каме хун, на аз бисер ва гарчанде ки он ба назар кофӣ злодейски, ин надошт арзишҳои дар ин ҷо, чун Le Cinema Bleu. Танҳо мехоҳам дар масофаи наздик буд, тадќиќоти! Мемет ҳозир хоҳад телефонро истифода суфра Лесли Стэндиш - и Le Cinema хоҳад окружены радиоавтомобилями дар масъалаи дақиқа. Чанд дақиқа буд, савол - успеют, ки ое онҳо бо Муси шумо тарк, дар "Опеле"? Агар онҳо буданд, схвачены, намояндагӣ мебуд провалена. Финиф Капут / Фубар ва снафу! Моҳи оянда е чунон онҳо проведут дар туркия зиндон кӯшиши шарҳ вазъият.
  
  
  Ник фикр дар бораи ҳамаи ин, пеш аз он дошел то занавески, ведущей дар бар. Пас аз он каме нест, сбили бо пойҳои, ки занавески закружились, ва дар ҳуҷраи ворвались бармен ва гурӯҳи любопытных меҳмонон. Ҳама гуфтанд, дар як вақт, ва ҳеҷ кас обращал диққати Ника. Ба воситаи понздаҳ сония ба ӯ выскочил зери проливной хунук, борон, ступая бо роҳи оҳани мощеной улочке, уходящей боло оид ба склону ба тупику, ки Муси интизори он буд, ки дар "опеле".
  
  
  Муси мебуд шавқовар. Эҳтимол, ӯ шунидам аксҳоро. Дар ин ноҳия ором ва безлюдно дар шаб, агар не худамро приходов ва уходов чунин странностей, ки чӣ тавр зуд посещаемый, филмҳо Le Cinema Bleu ва тасодуфӣ қаҳвахонаҳо. Асосӣ-уми сурх чароғҳо, находящийся зери назорати надзором ва литсензия политсия, менамуд ва дар якчанд маҳаллаҳои к западу.
  
  
  Мощеный холм становился ҳамаи сардтар. Ник, одатан ҳамон устувор гузошт, ки чӣ гуна аз як миллион е қариб он стамбульских гурба, поскользнулся ва скользил рӯи мизи камням, ки ба оети ҷиҳод кардаанд скользкими аз борон ва намудҳои гуногуни партов. Ин буд сола Истанбул, ки дар он, агар шумо мехост, ки даст аз чизи, шумо танҳо ба хаво ин ошкоро канаву.
  
  
  Ӯ гузашт, ки таҳти бекас уличным фонарем, бесплодный тўбро ба ҳеҷ нафъ ҷиҳод бо серыми пулями борон. Пеш аз ҷони худро фидо тани. Ҳанӯз ҳеҷ следа политсия, ҳеҷ крика сирен дар шаб банши. Чизе сдерживало. Ник амиқтар втянулся дар промокшее бачаҳо. Хуб аст,. Чунин ба назар мерасад, ки онҳо то ҳол дар получится. Баргаштан ба дыре ва бо як ҷуфти хуб аксҳоро ракии. Ник Картер эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он согревает ин фикр. Хуб мебуд, боз мебинем Мию. Watch барои он грациозными ҳаракатҳои аст ва дар пиндоре хатарҳо, ки чӣ тавр ба зудӣ ин бо онҳо рӯй медиҳад.
  
  
  N3 оттолкнул фикр дар бораи зан. Ӯ дар ин ҷо нест, ба ҷои дар ин жалкой темной сырости. Ҳамеша бизнес муҳимтар бархурдор. Ва парванда аз љониби бад!
  
  
  "Воқеан, - фикр кардам Ник, вақте ки ӯ тарк суст ореол уличного фонаря ва направился ба баромадан аз бунбасти" - дар асл он буд, бозгашт ба кӯҳна чертежной тахта! То ҳол онҳо останавливали дар ҳар як навбати. Ягон имконпазир гардад зацепка, ки метавонад дод Лесли Стэндиш, вафот якҷоя бо вай. Ҳатто KILLMASTER карда наметавонистанд маҷбур ба гап труп!
  
  
  Ник дар ин бора на позволял худ фикр блондинке Марион Талбот. Шояд, вай дар дамской ҳуҷраи. Е шояд буд, боз як баромадан, дар бораи он Муси намедонист. Албатта, духтар, котиби Дефаржа, ҳеҷ гоҳ возвращалась дар бар. Вай буд, ки дар дафтари худ. Е дар маленьком ҳавлии. Ник сомневался, ки он поднялась оид ба веревочной лестнице.
  
  
  Сахти лабони N3 ба нармӣ затвердели. Ӯ медонист, ки поднялся оид ба веревочной лестнице! Онҳо дидор хоҳанд кард боз.
  
  
  Ӯ рафта буд, хеле эњтиеткорона, приближаясь ба зияющему темному входу тани, ки онҳо припарковали "Опель". Бо чунин нервами Муси ... хуб мебуд бало ногувор онро зери дых аз порванного таппончаи, ки соҳиби як касе, ки аз худ дастаи худ.
  
  
  Ник хушхӯю қатъ дар кунҷи тангкӯчаи. Дар ин ҷо буд, қариб ки торик аст. . Танҳо садоҳои - нарм плач борон, журчание об дар грязных желобах. Ник фикр кардам, ки сонитар ое Муси. Шояд не. Як бача ба асаб низ барои ин.
  
  
  Ник загнул edge худ мокрой куллоҳҳои пайрэйт барои кунҷ ва крикнул: "Мышонок? Мышонок? Ин N3! Масъалае нест! N3, Mousy!
  
  
  Тишина. Борон табдил қавитар.
  
  
  "Муси!"
  
  
  Ҳеҷ чиз.
  
  
  Ник Картер баъд хис кардам, ки ба он оғоз. Превосходная системаи огоҳонӣ, ки буд, он қисми ҷудонашавандаи ва чанд маротиба спасала ӯ ҳает, заработала. Ки дар пушти он ба мағзи зазвонил хурд колокольчик. Хатар!
  
  
  Давным-дароз Ник усвоил горькие дарсҳои. Вақт буд, ки замерзнуть ва он ба ҳаракат. Он вақт, ба ҳаракат. Биеед великолепному бадан ва тренированному уму боло мегирад.
  
  
  Действуй ҳоло, думай сипас!
  
  
  Дар Ника дар дасташ буд, хунук "люгер", вақте ки ӯ завернул дар кунҷи хурд дар тани. Ӯ дид тусклый отблеск "Опеля" дар сгустившихся торикиҳои қатрони, шунид барабанный мубориза борон оид ба металлӣ крыше ва суханро ҳаракати. Нигоҳ ҳаракат нест, ки ба дари мошинҳо, нест, он ҷо, ки ба чизе е касе нишаста, сгорбившись ронандагӣ ва дуртар ва дуртар дар қисми пушти мошинҳо. Ва ҳоло поен - маҳз дар лой ва мокрый гузаргоҳи сарҳадии лой зери машиной ва извиваюсь пеш ба пеши. Акнун бас, прислушиваемся, фавти ва мекунем яке бо замин дар наздикии дари водительского курсии.
  
  
  Интизор дорам. Гӯш кардани. Шикори прочувствовать ва ощутить аст, ки дар он ҷо буд. Касе дар он ҷо буд. Дар атрофи он.
  
  
  Ник, шахс он буд, ки дар лой, ва гуноҳони худ холодную дохилии табассум. Онҳо дар он ҷо буданд, хуб! Ӯ медонист, ки он дар ҳамон маҳз, ки агар онҳо дучор он светом, криками ва духовым оркестром. Ӯ медонист, ки он ҷо буд, ва чаро онҳо он ҷо. Чӣ ӯ медонист, - чӣ қадар онҳо ва дар куҷо спрятались? Муси ва он дар таҳрири dark, припарковали мошини ва направились рост ба Le Cinema Bleu. Буд, ҳеҷ вақт, ҳеҷ фикрҳои разбираться бо переулком.
  
  
  Инак, акнун N3 ҷони худро фидо дар лой зери машиной ва андеша дар бораи дверных проемах, арках, windows, заборах ва нишах - ҳар яке аз онҳо метавонад ба пинҳон он марг аст. Вале аз ин буд, ки дору - ҷалб оташ! Дар ҳар сурат, ӯ мехост, ба ед оид ба Муси. Ӯ аллакай медонист, албатта, вале ӯ бояд боварӣ дорам. Ва ин буд, беҳтарин роҳи ҷалби оташ аст.
  
  
  Онҳо буданд, аҷиб терпеливы. Ӯ зуд вокуниш, бояд каме смутила онҳо. Лабони Ника скривились дар чизе нисфи злобном, нисфи насмешливом. Ое онҳо дар ҳақиқат мунтазир буданд, ки ӯ на спеша, ҷо ба мошин ва попросит спички?
  
  
  Дар ин бора ба завыла сирена, заблудшая ҷони зовет дар шаби боронӣ. Дар наздикии гуфт, дигар. Ҳарду зуд приближались ба Le Cinema Bleu.
  
  
  "Гирифта, вақти кофӣ нест, - фикр кардам Ник, - вале ин бояд сработать". Онҳо намехоҳанд, ки ба политсия бештар аз ман, пас, агар ба возникнут мушкилоти, ки онҳо дар саф ҳозир. Ва ин приближалось.
  
  
  Ник нисфи выкатился аз зери "опеля", потянулся ва повернул қалам дар тарафи ронанда, shoving когтистые ангуштони, то эҳсос матоъ. Ӯ якбора дернулся ва дар ин маврид скользнул бозгашт зери мошини. Чизе вылетело аз мошинҳо ва мрачным пятном упало дар лужу наздик бо Лақаби. Ӯ баргузор дасти ва зуд таҳқиқ он озоди ба осони - бедный хурд Муси снял ин дурацкое либос пеш аз ӯро такфир!
  
  
  Горели дар як вақт се е чор фонаря. Ҳамаи светились лучом дар даромадгоҳи дар гузаргоҳи сарҳадии е ру ба он. Ду нафар буданд, аз дверных проемов. Сахт рентген нур даст оид ба "Опелю". Дар Ника буд, танҳо вақт ба дидани бузурги сиеҳ зияющий, набуред, дар гулӯ Муси. Бингар, ки чӣ гуна аз ӯ little человечка закружилась сар. Боз як гулӯ перерезано қариб то сутунмӯҳраам зиед аст!
  
  
  Ник зуд отпрянул, вақте ки автомат рафтанд аз дверного проема баръакс охир дар гузаргоҳи сарҳадии. Асосӣ қисми Opel дар штормом аз металлӣ ва шиша.
  
  
  Ӯ добрался то бозгашт "Опеля" ва хеста, обнимая мошини. Автоматчик нашр боз як навбати тавассути роҳ. Пули ползали оид ба разбитой мошин, чӣ тавр ба свинцовые вши. Марговар кусающие вши. Ник сдерживал оташ, прижимаясь ба мошин. бо истифода аз ҳар як ваҷаб пӯшонидани.
  
  
  Чунин ба назар мерасад, тамоми кор кард автоматчик. Боқимонда кор бо огнями. Ник высунулся ва чор маротиба зуд шањ аз люгера, ба ӯ нравился резкий зарбаи яроқи дар дасташ. Ду фонаря погасли. Мард чењрааш аз дард. Касе ругался дар dark недалеко аз ворид гузаргоҳи сарҳадии. Ник шањ ба садои. Мард чењрааш.
  
  
  Автомат боз загремел. Ӯ перебрался дар дигарро мошинҳо ва аз нав оғоз ба тир фонарям. Акнун онҳо нервничали, чароғҳои двигались беспорядочными зигзагами ва зигзагами, кӯшиши кашф кард ӯ.
  
  
  Вильгельмина опустела. Ник полез дар pocketing бачаҳо барои очередным магазином. Ӯ шунид аз пушт садо пӯст дар лой ва развернулся. Онҳо дар он ҷо засадили инсон!
  
  
  Пӯлод сверкнула, ки гулнақшҳои берун аз торикӣ ба он. Ник афтод афтод, стилет аллакай шуда буд, дар дасташ ба выпотрошить боло.
  
  
  Ягона боқимондаи нур афтод ба бегущего инсон. Ӯ вскинул дасти, монанди кӯшиши инъикос кардани нури - ва пули, ки он сопровождали. Ник шунид, ки касе выкрикнул дастаи буд, вале аллакай дер. Инсон отбросило пеш свинцовым градом - ӯ буд пеш, схватившись дасти худ барои шикам аст, ва афтод, ҳанӯз откатавшись пеш, растоптанный дар лой.
  
  
  Боз сирены. Ҳоло хеле наздиктар. Ник вставил нав обойму дар "Люгер" ва оғоз ба тир наугад дар гузаргоҳи сарҳадии. Охирин нур афтод ва покатился дар сточную канаву, идома сӯхтан. Ник нигоҳ тир. Онҳо уйдут ҳоло, попрощавшись.
  
  
  Тишина. Он гоҳ дар ҷое, ки дар кӯчаи послышался jittery скрежет стартера. Взревел муҳаррики. Завизжали чархҳо.
  
  
  Бештар тишины. Ник перезарядил "Люгер" бори сеюм ва бодиққат берун аз разорванного опеля дар наздиктарин баромадан!
  
  
  
  Хеле дер! Ду пулис мошинҳо, оид ба як бо ҳар як самт, бо визгом мондан дар даромадгоҳи тани. Саҳна залита дурахшон сафед светом. Ник дид бадан, лежащее дар сточной канаве, омываемое фишанги ифлос пенящейся об. Хуб! Ҳатто як. Ва бадан дар ҳоле мегирад копов. Мисли "Опель" ва дигар бадан паси он, шахсе, ки ишаъеи гумроҳӣ.
  
  
  Акнун чизе, ки ба ӯ лозим буд, онро берун аз тангкӯчаи, ки дар он менамуд. Дер е зуд, шояд пештар, пулис ҳамаи болтать байни худ ва оғоз ба назар. Ник бросился ба девори худ, дар тангкӯчаи ва оғоз бармегарданд. Ҳамаи минбаъдаи ва минбаъд дар ловушку, ки он метавонад аварийный луқо, а не.
  
  
  Туркия пулис действовала зуд ва ба таври самаранок, ва Ник Картер пайдо кардаанд, ки проклинает онҳо барои он. Онҳо оғоз карданд, ки дар амали сӯзон тавоно точечный lantern аст, ва он ҳамчун сафед ланцет, осветил сиеҳ гулӯ тангкӯчаи. N3 иқбол. Ӯ споткнулся ва тарк як хӯшаи обломков бор загорелся нур. Акнун ӯ ҷони худро фидо ва пылко ругался, уткнувшись шахси дар баъзе махсусан отвратительный ба якди -, ва дароз дурахшон рентгении тыкал атрофи он.
  
  
  Ин дафъа Ник пайдо кардаанд, ки онро маҳкум мекунад даъвои худ, ки то кунун алњол кори mad турка-фармоишии. Ин буд, дрянного ранги қаҳваранг хуб расид ва чун он буд, заляпано мусором, давало комил камуфляж. Ӯ ҷони худро фидо неподвижно, ӯ шахсе буд, покрыто грязью ва нур гузашт бо он бе ягон дудилагӣ. Вақте ки ӯ ба бодаш, Ник боло як чашми ва проследил барои сафед лучом, ки рафта буд, бо переулку. Чизе, ки ӯ дид, ки принесло дар он дили бузург хурсандӣ. Хуб, ин буд, тани. Гузаргоҳи сарҳадии заканчивался кӯтоҳ неглубокой кулли лестницей, ведущей ба домам - на камтар аз он насчитал се е чор дари пеш аз нур погас.
  
  
  Ник подождал панҷ дақиқа е то он гӯш ба крикам ва командам, то пулис обходила подбитый "Опель". Онҳо метавонанд обыскать гузаргоҳи сарҳадии, вале аз он буд, ки чанд дақиқа ба таъхир. Ки ин корро? Ӯ то омада, то бо танҳо як баромадан - ҳамин тавр бояд бошад. Ин маънои онро надорад, ки проложить нав, баргирифтам, шояд, оғоз погоню аз нав, балки интихоб буд. Ӯ бояд ба воситаи яке аз ин хонаҳои. Мехоҳам ин нафар е не!
  
  
  N3 бодиққат табдил ползти дар четвереньках оид ба канализатсия тангкӯчаи, ба ин вонючей клоаке сола Истанбул. Ӯ тащился - хлюпал - давил - вытряхивая аз дасти чизи неприятного, фикр, ҳадди ақал, он метавонад беш аз грубым, чӣ буд, ҳоло. Ҳеҷ як мард наверно қодир набуд.
  
  
  Дар охир ӯ ба зинапоя расид. Дар охири бунбасти. Ӯ счел, ки ҳоло рост истода, бехатар. Копы ҳам мерафтанд, дар атрофи Опеля! дар чида охири.
  
  
  Ник поднялся нардбон. Дар глухую облицовочную кирпичную девор врезаны се дари. Не windows. Ӯ двигался осон испытывая ва эҳсоси. Аввал дари - заперта.
  
  
  N3 фикр дар бораи он аст, ки танҳо ба русияро ба он ва каме поп рост ба берун, вале фикр кардам. Чаро дар тарбияи садои то он даме ки возникнет зарурати? Мебуд бало обидно исбот дар стамбульской зиндон баъд аз ҳама, аст, ба воситаи ки ӯ гузашт!
  
  
  Дуюм дари - заперта.
  
  
  Сеюм дари - он фаъол мешавад, вақте ки ӯ потянулся барои ручкой. Зан овози гуфт: "Эфендим! Заходите, не? Заходите, Эфендим. Эвет? Ман корро ба шумо раҳмати".
  
  
  "Евет", - нармӣ устало гуфт Ник Картер. "Эвет. Ман войду. Вале ба ту лозим нест, ки ин кор барои ман хурсандиовар аст. Ман ин корро барои ту - бо миқдори зиеди туркӣ мино, агар ту укажешь ман баромадан аз ин ҷо".
  
  
  Ник проскользнул дари ва закрыл вай ба худ. Ӯ прислонился ба он ва ба зудӣ огляделся. Ин давней воситаи хусусияти, зеро дар ин ҷо на метавонист, хатарнок нест.
  
  
  Агар гўям он хозяйку - вай метавонад опасна ҳангоми мувофиқ е неподходящих ҳолатҳо. Ӯ буд, невысокого афзоиши, ва як қабати хеле смуглая. Вай мӯй буданд густыми ва жирными. Аз ӯ буд ва бузург растопыренный бинї ва хеле зиед озах ва родинок. Вай чашмони буданд яркими ва блестящими нуқтаҳои сиеҳ эҳсос намекунанд,, ки ҳоло онҳо назар ба он ки дар счастливом ҳоле ки интизор. "Ин, - фикр кардам Ник бо дохили дрожью, - бешубҳа, яке аз наемников!" Ҳеҷ як идораи полис дар здравом пањлўи на выдаст ба вай иҷозатнома, - ҳатто агар онҳо ҳам чизе заботит эътибори шаҳри худ.
  
  
  Зан гуфтам, ва Ник дид, ки вай беззуба. Вай подошла ба он, протягивая дасти. "Backsheesh! Lutjen oturunuz"
  
  
  Ник баргузор вай чанд фунтовых пулҳои коғазӣ, ки позволив вай дидани пачку дар бораи ҷайбатон нигоҳ доред. Ӯ огляделся дар ҷустуҷӯи дигар дарҳо ва дид онро. Тирезаи буд, баста вазнин занавеской. Он чӣ ваҳй ба ӯ, отдернул занавеску ва кушода қуттии. Дар ҳуҷраи дохил шудам даҳшатнок бӯи.
  
  
  Ник Картер нест, барои нахустин бор дар давоми шаб эҳсос кард эй. Ӯ ором выругался дар бораи худ, баъдан дар дилам нисбат ба зан. Вай беззубо гуфтам ба ӯ ва оғози раздеваться. Ник боло дасти. "Йок!"
  
  
  Вай аллакай сняла блузку. Ник алњол отвесные раскопки чизе аз беморӣ. Ӯ қайд кард, ки ба қуттии ва пурсид, ягона, ки ое ин роҳи берун аз он.
  
  
  
  Зан кивнула. Вай гуфт: ӯ, ки канализация буд, он ҷо - беҳтарин канализация, ки текла дар Рог. Вай казалась озадаченной: чаро Эффендим то интересовался фозилоб?
  
  
  "Ташаккур", - гуфт вай Лақаби. "Ту спасла ҳаети ман. Дар ҳар сурат, ман озодии. Ту дар ҳақиқат духтари Фатимы. То мулоқот".
  
  
  Ник табдил вылезать дар тирезаи. Эҳтимол ин буд, дароз спуск на замин, балки он аст, ӯ на повредило. Мебуд, - ба нармӣ.
  
  
  Духтари Фатимы дар ҳайрат душманон баъд сумасшедшему Эффендиму.
  
  
  Эффенди отпустился ва афтод дар бисту фут аст, ки дар фаронса номида мерде. Ин як каме монанд ба куштор - ин пас!
  
  
  
  Боби 8
  
  
  
  
  Туркия ширинӣ
  
  
  Аз баъзе люксов дар Stucky hotel дар Истамбул мумкин аст, ки назар ба ҷануб ба воситаи боғҳо дар майдони Таксим. Намуди зебо ва lucid, махсусан агар дарахтон дар боғҳои ҳанӯз пурра распустились - ва агар касе як пурқудрат дурбин.
  
  
  Дар мистера Гровера Стаута аз Индианаполиса штати Индиана, буданд,, чунин айнак. Дурбин истеҳсоли олмон мегузаронем, беҳтарин ва аз ҳама пуриқтидор дар ҷаҳон аст. Ҷаноб Стаут акнун нишаста худ офтобӣ балконе ва истифода аз он ба разглядывать навъ ҷануб. Ҷаноб Стаут на проявил манфиати на ба Таксим-Гарденс, на ба симпатичным продавщицам ва секретаршам, гулявшим он ҷо дар обеденный танаффус. Ҷаноб Стаут мепоиданд барои Divan Annex, нав манзили истиқоматӣ хона, ки дар ҳақиқат аст, хеле наздик ба отелю Divan, ки дар давоми сол буд, достопримечательностью Истанбул.
  
  
  Ӯ каме раздраженно фикр кардам, ки онҳо метавонанд сохтани чертову пристройку каме пасттар аз худи меҳмонхона, ва на дар добрых даҳ фут боло! Ин буд, ки ба ин масъала боиси. Ӯ аллакай убедился, ки ба утоқҳои корӣ Defarge Exporting Co., Ltd. дар тартиби муқаррарӣ хоҳад амалан ғайриимкон аст. Ба таври ноаен барои худ, чизе барои ӯ албатта, мехостам. Вай умуман намехоҳад, ки ба он ягон қайд кард! Вале ширкати Defarge Ltd. буд озабочена амнияти. Шояд, ҳатто чересчур. Ширкати воспользовалась хидмати хусусӣ детективного агентии, ки предоставило вооруженную ҳифзи. Гузаронидани требовались барои тамоми ҳайати кормандон. Предлогом буд, ки дар бинои пайваста хранилось пули бисер.
  
  
  "Шояд, - фикр кардам ҷаноб Стаут, оглядывая боло намои пристройки ба дивану. Шояд буданд ва сабабҳои дигар.
  
  
  Ҷ-би Стаут намуд, бо хоси выражением масхара дар он даври румяных чертах шахсоне, ки ҳифзи имрӯз дар Defarge, Ltd. удвоили. Ӯ пурқудрат дурбин буд, тамошо рост ба сардори дар коридор болоии ошенаи, ва ӯ дид, ки он ҷо буданд, имрӯз дежурит ду охранников дар шакли. Одатан, ҳадди ақал, ба ӯ то сообщали буд, танҳо як. Ҷаноб Стаут безмятежно улыбнулся дар нақши худ. Шояд гурба охотилась барои тиллоӣ рыбкой?
  
  
  Ҷаноб Стаут боз добродушно улыбнулся, ки чӣ тавр ва ба роҳ монда шахс синну сол, истеҳсолкардаи ва қадаре аз як. Он доранд, ахбор барои Defarge, Ltd.! Об табдил хоҳад хеле мутнее! Ҷаноб Стаут тарҷума назар бо пристройки дар соседний меҳмонхонаи "Оғил". Ду бинои старое ва нав тақсим шудаанд промежутком танҳо дар понздаҳ фут. "Непреодолимо, - фикр кардам ҷаноб Стаут аз вздохом. Дар ҷавон сол ӯ, маълум аст, ки прыгал қариб ҳамин тавр дур. Ин мебуд свинцовая труба - спускающаяся поен! Вале ин ублюдок меъмор, касе, ки ӯ ҳеҷ буд, бале проклянет он Худо, сохта пристройку дар ошенаи ошенаи боло! Ин буд, ки ба ин масъала боиси.
  
  
  Ҷаноб Стаут боз вздохнул ва закурил сигару - круглую жирную маслянистую тоҷи, ки стоила якуним доллари дар стойке дар беморхонаи лобби ҳамаҷонибаи. Ӯ ненавидел мудаввар пурдарахт сигары, вале онҳо танҳо оқои Гровер Стаут аз Индианаполиса. Ӯ засветился, поморщился ва бар айнак ба нармӣ близорукие чашмони. Чанд ќатра бар он кард, ҳамон чизе,, ва вазнин айнак, ки он пӯшидани, дополняли гардед.
  
  
  Онҳо строили чизе дар крыше сола hotel "Оғил". Метавонад, пентхаус? Онҳо буд, бисер ҷойҳои барои ин. Дар крыше аллакай буд, майдончаи бачагона ва ҳавзи. Ҷаноб Стаут танҳо мепоиданд ва барои банд сценой: кори молотили, пилили ва пӯшидани шӯроҳои, дар ҳоле, ки встревоженные модар ва доя нигоҳ кӯдакон дар тарафи пайваста загоняя онҳо бозгашт ба бассейну, качелям ва батуту.
  
  
  Як бузғола гирифта аз худ доя оглушительный шлепок оид ба бозгашт поении. Ҷаноб Стаут ухмыльнулся. "Кӯдакон дӯст медоранд опасную ҳает", - фикр кардам ба ӯ. Аммо пас аз он ки чунин нашавад, месозад! Дар он лаҳза дар мистере Стауте буд, чизе неестественное! Тасодуфӣ нозире метавонист ба хотир он солҳо ибораи Байрона: дар ҳар толстом марде аст худощавый мард, стремящийся берун берун!
  
  
  Дар ҷое, ки дар ҳуҷраи открывалась ва закрывалась дари. Ҷаноб Стаут прислушивался ба ҷараени турецкого забони дохили, шунидам, ки чӣ тавр ба он супориш медиҳад ва бо ихтиери бастаҳои. Он гоҳ буд, ки бизнес оид ба раздаче бекшиша. Ҷаноб Стаут ҳастед пурсаброна интизори он буд, то шунид, ки чӣ тавр закрылась дигар дари.
  
  
  Сипас ӯ позвал: "Миджа, детка?"
  
  
  "Ҳа, гарон"
  
  
  "Принеси худ бедному старому толстому папе, ки менӯшед, а? Виски бо об?"
  
  
  "Бие, папочки. Каме истед".
  
  
  Ҷаноб Стаут дар як лаҳза вздрогнул, пас ӯ plump хислатҳои имон овардаед, безмятежный навъ. Ӯ он дар сари он, ки ӯ буд, ягона шахсе, ки дар Истамбул, дар он буд, дурбин;
  
  
  ӯ фикр мекард, ки барои онҳо наблюдают, дар ҳар сурат, то даме, вале ҷаноб Стаут на разбогател ба амволи ғайриманқул ба шарофати худ бепарвоӣ.
  
  
  Он факт, ки ҷаноб Стаут ҳаргиз ҳақиқат надорад разбогател дар амволи ғайриманқул ва ҳатто буд, ҳамин мистером Стаутом, ки дар он лаҳза ҳеҷ буд, ҳеҷ фарқ намекунад. Вақте, ки Ник Картер нақши бозидааст, ӯ бозид вай то охири. Ҷодувон буд дар он аст, ки прожить нақши худро, ба худ бовар мекунонад, ки шумо як аломати, ки изображаете. Ое ин усули буданд, чунон худро, афзалият ва норасоии онњо.
  
  
  Баъзе аз охирин оети бешубҳа мебошанд ҳоло, вақте ба балкон берун Мия Джалеллис баланд звенящим, як шиша, ки дар дасташ. Ин буд, ки нав Миджа баланд ва вкусное табақ рахат-лукума, украшенное бледно-сабз вязкой, ки подчеркивала ҳамаи зебо ќатшудагињо атлетического бадан. Баланд шу изгибались хати вай великолепных пои. Bra "камтар аз ҳеҷ" поддерживал великолепную сандуқе. Торик мӯи блестели дар офтоб мисли полированный обсидиан, ҳалим сурх даҳони буд искусно причесан ба баланд чувственность, дароз овальные карие чашмони буданд дымными аз нежного даъватномаҳо.
  
  
  Миджа протянула ӯ шаробе ва уселась ба қалам стула. Вай наклонилась, то бибӯсам он лысину, ва гуфт: "Оҳ ... ман ба назар мерасад, ки ин парик невкусный. Чӣ қадар мо хоҳем кард, ки машғул шудан ба ин глупостью, Ник?" Вай гуфта мешавад ором; қариб шепотом.
  
  
  "То он даме, ки зарур аст", - гуфт ӯ. "Ва ман ба шумо гуфтам - мемонанд, ки дар симои! Ҳатто ҳоло. Ҳатто вақте ки мо дар баъзе. Зеро ки мо дар ҳақиқат медонем, ки мо баъзе".
  
  
  "Бале. Маро бубахш. Ман забыла. Аммо шумо дар ҳама ҷо меҷуст, ба хатогиҳои ва ҳеҷ наефтанд ба онҳо, то ки ман фикр мекунам, ки..."
  
  
  "Фарқ надорад, ки ту думаешь, Миджа. Танҳо омӯхтем, ки чӣ тавр ба ту мегӯянд". Овози мистера Стаута вазнин буд. "Ин на танҳо беақл аст, бозӣ, дарк! Ҳар вақте, ки шумо фикр мекунед, ки ин танҳо ба ед Муси!
  
  
  Сояи пробежала он прекрасному супорад. "Бедный хурд Мышонок. Маро бубахш - ӯ нигоҳ маро дур аз онҳо ва ҳаети ман, наҷот додем ва акнун ӯ..."
  
  
  Ҷаноб Стаут похлопал вай ба-зону. "Забудь Муси. Ӯ мертв. Ман мехоҳам нигоҳ ба ту ҳает. Ин ва ҳамин тавр хоҳад нелегко - то ки усложняй".
  
  
  N3 аллакай то ба дараљаи ва дар дараљаи фаромӯш Чарлз "Муси" Моргана. Вақте ки сарбоз кушта дар канори шумо дар ин мубориза, шумо медлите ба оплакивать труп!
  
  
  Ҷаноб Стаут гуноҳони худ развратной шакли асл (натура) боло мегирад. Ӯ потрогал дурахшанда дар бораи нейлоновую, то духтарон боло зону. Ҷисм зери чулком буд тааҷуб мулоим ва тобовар бештар. Доман Миджи буд, хеле кӯтоҳ ҷорӣ реҷаи, ва дасти мистера Стаута озодона играла. Миджа прислонилась ба он, вай упругие сина прижались ба он щеке. Ногаҳон ӯ вздрогнула ва сжала он ба дасти коленями. "Ту мерзкий старик! Ту маро возбуждаешь, ва он гоҳ, ҳеҷ метавонед корро нест!"
  
  
  Ҷаноб Стаут ухмыльнулся. "Ман метавонам тазод ту, як лӯхтак каме дорам! То чӣ андоза ту медонӣ, ки ман метавонад гарем дар Индианаполис".
  
  
  Мия хихикнула. Вай высвободилась аз он дасти встала, поправляя юбку. "Ту бояд гарем, кӯҳна толстяк! Ман тамоми гарем, ки ба ту зарур аст - агар ягон бор мо имкони!"
  
  
  Вай потянулась, закинув дасти бар сари ӯ, бо қувваи прижимая худро упругие ҷавон сина ба лоғар материалӣ дар блузке. Ҷаноб Стаут менигаранд нежные бутончики гирифташуда он pointy барфпӯше дар матоъ, буд, майл ба бо вай розӣ ҳастанд. Баъзан сабр буд труднодостижимой добродетелью.
  
  
  Ӯ дар паи он бозгашт ба рақами бо напитком дар дасти. Дар ҳолати амудӣ дарефт мешаванд, дар мятых льняных брюках бар болои толстой бозгашт, дар яркой варзишӣ рубашке, надетой бар болои штанов, дар сиеҳ ва сафед туфлях бо перфорированными ангуштони худ, оқои Гровер Стаут буд, як навъ творением санъат. Наздик совершенству - ин бегона ба даст миена сол аз Индиана, ин стареющий Шмш, ки он шуд, ки охирин интрижка пеш аз бозгашти амал ба зан ва фарзандон. Ҳатто ҳамвор носовой аксент буд, ҳуқуқ, дар якҷоягӣ бо неуклюжей грубостью. Ҷаноб Стаут буд сплошь чековой книжкой ва бузург глупым дил. Ҷаноб Стаут ва онро хеле зебо аст хурд туркия спутница, ки зарегистрировался дар "Хилтоне" чанде пас аз даҳ субҳ.
  
  
  Ник Картер манъ ва е маҳдуд мекарданд похлопал худ оид ба резиновому животу, тамошо, ки чӣ тавр изящная хурд Миджи влетает дар гостиную, ки посреди ҷинс лежала стопка свертков ва свертков. Ӯ ҳама фикр мекард, ки "Крепкий ва задорный" хоҳад навозиш дароз, на продержится абад - душман буд, низ кровожаден барои ин, - вале ҳоло ин сработало. Бисту чор соат - чизе, ки ба ӯ лозим аст!
  
  
  Акнун ӯ буд, тамошо бо дивана, ки чӣ тавр духтари истода дар коленях байни свертков, разрывала онҳо бо нескрываемым ликованием кӯдак рождественским субҳ. Даҳҳо платьев, костюмов, чулок, изящного нижнего lingerie ҳамаи сояҳои, басомадҳои ва басомадҳои барои чулок - ҳатто як пораи пўсти.
  
  
  Ӯ гуфт: "Ман мебинам, ки шумо выполняете фармонҳо. Харидани мағозаҳо дар беморхонаи лобби ҳамаҷонибаи. Умедворам, ки шумо кофӣ громко ва вульгарно дар бораи ин".
  
  
  Мия кивнула. "Ман аз чунин, ҳа. Ман қариб выгоняю аз сари фурӯшандагони. Ман громко ман мегирад, ки бо ҳамаи шумо".
  
  
  Ҷаноб Стаут гуфт. "Хуб аст. Ин аст он чизе, ки ба мо лозим аст. Дымовая завеса. Аз низа пещеры то бомҳо Хилтона. Онҳо барои Он ҷое, ки тақрибан дар маркази".
  
  
  Ман гуфтам Хоуку субҳи барвақт бо скремблерному телефон дар Дыре: "ман як нақшаи, ҷаноб, вале барои татбиќи он ба ман лозим аст, ки берун аз ин он сӯрохиҳои. - Ман кайфую. Зуд. Ман понадобятся номаҳдуди воситаҳои ".
  
  
  Хоук на колебался. Известие дар бораи марги Муси на расстроило он - ҳеҷ чиз, ба ғайр аз атомного таркиш дар Тҷ-авеню, ки метавонад кунад, ин аст - вале ба овози ӯ буд, ба монанди битому стеклу, вақте ки ӯ гуфт: "Ое ту аз онҳо ҳастанд. Шумо шунидаед, ки гуфт: ин шахс - дар бораи ҳамаи захираҳои ин кишвар. Боз чӣ ба шумо лозим аст ва он чӣ шумо ба зудӣ аз ҳамаи ин кор - агар ман метавонам мепурсанд? "
  
  
  "Ман дар ҳақиқат ба шумо мегӯям, ҷаноб, зеро ки ман аниқ намедонам, ки худ. Ман нақшаи схематичен. Ман меравам, то ки тавлид дубораи он намебошад, гӯш, наугад ва бо Худо. Ман фикр мекунам, ки далерӣ - ин ҷавоби далерӣ ва суръати. Парванда метавонад бадтар аз буданд. Ман меравам, то ки барои боздоштани он! Акнун ман мехоҳам, ки гузаштан ба Анкару, ҷаноб. Ман фикр мекунам, ки ман беҳтар аз сӯҳбат бо онҳо самому ".
  
  
  Ник гуфтугӯ бо Анкарой ним соат. Он ба таври муфассал шарҳ, ки чӣ мехоҳад ва чӣ тавр ӯ инро мехоҳад. Баъд аз ин ӯ боз переключили дар Ястреба.
  
  
  "Ман бичаспед бурд ва вылезаю ҳоло, ҷаноб. Анкара мефиристад, ду мард, ки ба онҳо занимали дар ин ҷо ба ҷои. Сола Бичи хоҳад сдерживать парванда, то ки онҳо доберутся ин ҷо".
  
  
  "Ту фикр мекунї, беҳтар аст, ки ба гирифтани бурд?"
  
  
  Ник ухмыльнулся телефон. Ӯ медонист, ки ин дафъа Хоук буд, моралистом - ин буд, қонунӣ шубҳа қарор медиҳанд.
  
  
  "Одатан не, ҷаноб, аммо ин дафъа, ки бале. Аз як тараф, ман мехоҳам, ки ба нигоҳ доштани вай ҳает - ва, азбаски ҳоло дар ин ҷо неразбериха бо маводи мухаддир, ман бояд ба бозгашт ба вай аз туркия полиси. Онҳо попытаются, вале ба онҳо ман нест, мебуд манфиати. Ғайр аз ин, ман фикр мекунам, ки вай метавонист ба ман кӯмак вай мегӯяд, дар аксари анатолийских форси буд ва ман не. Ва ӯ ба ман лозим аст, ки барои прикрытия, ки ман сохтани. Он чӣ аз ҳама муҳим. Дар асл, ҷаноб, ман фикр мекунам, ки ман беҳтар тарк вай бо ман ".
  
  
  "Хуб аст. Шумо ведете нишон. Шумо албатта хоҳад гӯш Поющего подш буданд?"
  
  
  "Ҳа, ҷаноб. Ман настроюсь дар парикмахера. То мулоқот, ҷаноб".
  
  
  "Хайр, сони. Останься зинда".
  
  
  Мия держала дар дасти прозрачные черные panties. "Шумо мехоҳед, Daddykins?" Вай подмигнула ӯ ва поморщилась.
  
  
  Шояд дар он буд, ки зарурат - Ник бодиққат обыскал рақами оид ба расидани - вале нақши буд ролью, прикрытие лозим буд, ки ба бозӣ пурра.
  
  
  "Папе мехоҳам", - ухмыльнулся ӯ. "Папе мехостам дидани онҳо худро суюки. Бирав ва надень онҳо барои папаи". Насибашон он развратной ухмылкой.
  
  
  "Баъдтар", - гуфт кукла. Вай подняла ночизи алый купальник. "Ин аст,, чӣ тавр шумо мегӯед: зебо? Фикр мекунам, ки ман пойду кӯшиш дар ҳавзи шиноварӣ, ҳамин тавр не?"
  
  
  "Ҳа, - гуфт оқои Стаут. "Фикри хуб. Ман пойду ва мебинед". "Ӯ буд, бало дорам, ки наметавонад ҳамроҳ ба он", - фикр кардам Ник. Он назар мебуд бало хандовар, плавая дар поясных подушечках ва резиновом меъда, бигзор танҳо дар бораи лысом парике, ки метавонад е не, метавонад мондан дар об.
  
  
  Дар он рӯз ӯ мепоиданд, ки чӣ тавр духтари плыла ва спускалась баланд шӯроҳои. Дере нагузашта, ҳама дар ҳавзаи менигаристанд. Миджа буд, на танҳо светлокожей ва светлой красавицей дар коротком алом либос, балки великолепным ныряльщиком. Чанде пас аз ҳар як комил выполненного прыжка раздались аплодисменты. Ин ҷаноб Стаут на дӯст медошт. Чун танҳо ӯ прилично қодир, ӯ царакат вай аз он ҷо. Миджа на возражала. Вай шунид. Аз ҳад зиед диққати нехорошо. Вақте онҳо баргаштанд, ки дар шумораи он ҳанӯз ҳам буд краснела ва аз рада худ маленькому триумфу.
  
  
  Аз en он позвала мистера Стаута, ки заваривал худ суст скотч ва назар афканда, то ба воситаи балкон ба он ҷо, ки туров офтоб укладывало тиллоӣ қолинҳо дар Рог.
  
  
  "Мебинӣ, ки ое ман лгу, вақте мегӯям, ки ман хуб варзишгар", - гуфт Мия аз ҷони.
  
  
  "Ҳа", - розӣ шуд, ки ҷаноб Стаут. "Шумо чунин. Ман ба ҳайрат буд".
  
  
  Ин рост аст,. Ӯ буд, хуб. Вале он впечатлило ва ғайра. Бо чунин прозаической коре, ҳамчун трамплин барои хоб медидам, ки дар об, ки истифода Мия! Шӯрои барои хоб медидам, ки дар об!
  
  
  Ҷаноб Стаут аз худ як шиша дар балкончик. Ӯ мепоиданд, ки чӣ тавр охир, рентген офтоб высекают шарораи аз windows меҳмонхонаҳо "Оғил" ва пристройки. Дар як лаҳза windows буданд золотыми, блестящими, огненными, бо чашмони. Ҷаноб Стаут рассматривал ду бинои overlooking абстракции, вале барои фальшивыми чертами шахси кор мағзи сар, мисли компютери шумо. Шӯрои барои хоб медидам, ки дар об! Палто майдончаи бозии кӯдакон. Батут.
  
  
  Ҷаноб Стаут улыбнулся ва отпил худро нушокї,. Ин метавонад бошад, - фақат метавонад сработать!
  
  
  "Папочкин?"
  
  
  Ҷаноб Стаут поморщился ва бозгашт ба рақами. Барои амрико хористки ин гуфторе мебуд кофӣ бад аст ва барои туркия - танҳо хандаовар аст. "Он вақт, - фикр кардам ба ӯ, - ненадолго покончить бо ин. Он вақт кор передышку. Он гўям, ки аз он буд,, ҳадди ақал дар ин бора бехатар хона. Он вақт истироҳат барои якчанд соат. Дар ҳар сурат ӯ метавонад кор то фаро расидани торикӣ. Ӯ ҳис upbeat бошад ва боварӣ дар худ, вале, ки шумо ҳеҷ гоҳ медонист. Марги ин бошад, ки ҳоло дар он ҷо дар сумерках, собираясь барои ҳамла.
  
  
  Вақт буд, ки Марг - ва ба вай расид, вақте ки хоҳад расид! N3 медонист он. Ҳамеша медонистам, ки. Ба қабули он аст. Чизе не поделаешь.
  
  
  Вақт буд, ки барои love - горько-ширин противоядие аз Марг.
  
  
  Вақт доред, боз кўтоҳмуддати ва эҳсоси умқи шахси дигар. Бошад, бекас, на ба битарсед. Вақти мухтасар забвения ва усердия взятия он, ки дода шуда буд даром. Номбар кунед, ин муҳаббат, номбар кунед ин оташи, номбар кунед ин алоқаи ҷинсӣ ва номбар кунед ин плотским - ба ҳар ҳол, он аст ва бояд соблюдено.
  
  
  "Падарам! Бирав, дар ин ҷо мехостем, дар куколку, лутфан".
  
  
  Ник дохил шудам барои хонаи хоб ва гарнитураҳо. Ӯ ба чап мистера Стаута дар остонаи ва закрыл дари. "Акнун садоятро бас аст", - гуфт ӯ ба вай. "Танҳо говори оромтар ва мо метавонем хуб аст, гап. Ман фикр мекунам, ки ин ҳуҷра безопасна - ман савганд. Дар ҳар сурат, мо рискнем".
  
  
  Мия сидела дар китобхонаи бузурги категорияҳо дар кати хоб, одетая танҳо дар сиеҳ bra ва panties. "Пок аст Худо", - хихикнула вай. "Ман фикр чунин дурой. Акнун дар ҳоле, ки мо метавонем бошад табиат - муқаррарӣ нест? Чӣ тавр шумо ин гап?"
  
  
  Нику буд, ки усмехнуться. "На сбивай бо ҳеҷ нафъ бозӣ, - гуфт ӯ. "Баъзан ин маънои онро дорад, ки ҳает е марг - вале ҳоло ман розиам бо шумо, он вақт ба шикастани". Он чӣ ваҳй ба категорияҳо дар кати хоб ва е назар ба вай аз боло ба поен, ки дар худ беҳтарин ба таври масъул толстяка. "Любовный танаффус, инчунин, детка?"
  
  
  Ӯ наклонился, ба вай бибӯсам. Мия отстранилась, прикрыв даҳони бошед, ки доред, ханда. "Не! Ман машғул хоҳад муҳаббати бо толстым стариком! Сними шикам, лутфан".
  
  
  Ник истода буд, дар кати хоб, подбоченясь, нигариста, ба вай аз боло ба поен бо притворным хашм. "Пас, ту дразнишь! Золотоискательница! Ту ҳам плевать ба ман чизе, ки ба ту лозим аст, ин ба ман пул".
  
  
  Мия перевернулась дар шиками ҳамвор ва высунула забон. Ник хлопнул он бо азму маленькой заднице, позволив худ дасти задержаться дар як лаҳза ба мягком тепле ҷисм сквозь нейлон. Мия тихонько взвизгнула ва повернулась. Яке аз он желто-коричневых грудей пурра соскользнула бо сиеҳ holster ва имконият дод Нику бибӯсам он.
  
  
  Ӯ ин корро, ва дар як лаҳза Мия буд, ин, ва он ба дасти баланд шуд, барои дастгирии он сари. Сипас вай боз отпрянула. "Не! То ту станешь ҳамин Лақаби. Лутфан? Тупой! Поторопись, гарон? Дуруст аст, не, гарон?"
  
  
  "Дуруст аст, - гуфт Ник. Ӯ улыбнулся вай, задержавшись барои як лаҳза, эҳсоси мисли чувственное таъсири вай медиҳад, ӯ ҳисси ба амал. Вай лежала дар кати хоб, сиеҳ bra ва panties буданд, танҳо лоғар тенями дар он золотисто-кремовой наготе. Вай кӯтоҳ черные шоҳӣ мӯи лежали дар подушке, вай шахс дар сумерках киевӣ овал аз малиновым цветком ба ҷои даҳони вай. Миджа взглянула дар он аст, ки ҳоло бе улыбки, вай бизанед прикрывали калон дароз карие чашмони.
  
  
  "Кабук, гарон. Доха кабук!"
  
  
  Вақте, ки Ник берун аз en, дар ҳуҷраи сгустились сумерки. Ӯ дид нек тонна сиеҳ назди кати хоб. Он чӣ ваҳй ва хеста, ҳамроҳи вай. "Спишь?"
  
  
  Миджа дароз душманон ба он, пеш аз он ки гуфт,. Сипас хеле хушхӯю вай гуфт: "Ту зебо. Чунин зебо".
  
  
  "Бисере аз ман ҳам даъват мекунам, - гуфт Ник. "Ман хеле зиед ба роҳҳои гуногун номида, вале на он қадар. Аз шумо ман аз ин гуна таъриф". Ӯ пош ба кат наздик ба он.
  
  
  Вай погладила калон, мушакҳои кончиками ангуштони. "Шумо медонед ое, бузург ҳаюло. Тамоман чунин нест, мисли дигар - ҷаноб Стаут? Ки бо ӯ чӣ рӯй дод?"
  
  
  Ник поцеловал вай дар сандуқе. Ҳарду бомҳо буданд жесткими. Ӯ скользнул он губам дар нежном бӯса не. Он лабони прижались ба он влажным, нетерпеливым.
  
  
  "Ҷаноб Стаут уехал хона, дар Индиану, - гуфт ӯ ба вай. "Ӯ гиромӣ мард оиладор бо ду фарзанд. Ин на барои он".
  
  
  Миджа прижалась ба он, прижимаясь сина ба он шахс. "Ту калон фиреб, вақте ки мехоњї. Ман... ман ҳам фиреб. Фиреб дигар навъи".
  
  
  Ник поцеловал вай дар гӯш. "Кадом?"
  
  
  Ӯ ба зӯр мешунид, ки ба вай шепот. "Монанди бадтарин намуди - ман фикр мекунам, шояд ман влюбилась ба ту".
  
  
  Ник покачал сари нест отрывая аз даҳони вай. "Инро накун! Ҳеҷ гоҳ инро накун. Бадтарин хато, ки метавонад содир духтар".
  
  
  Ӯ ҳис кардам, ки вай дрожь. Он ҷисм прижалась ба он, ва ӯ метавонист шунидан биение он дил, ки таҳти нежной сливово-ҳамвор плотью он тарафи чапи сина. Вай бӯи рамзгузорӣ аз хрупких баланд кардааст ва мускусного запаха возбужденной занон, окутал он. Ӯ медонист, ки ин хуб хоҳад шуд. То ин вақт ӯ хуб медонист, ки робитаи байни муносибати роиҷ миени инсонҳо ҳастем ва ба алоқаи ҷинсӣ, ҳадди ақал, дар худ будӣ. Омехтаи дод, ки аз он разъяренного жеребца. Ҷинсӣ бевосита пеш аз он, ки чӣ тавр ӯ баъзеро ба caunes ҳаети худ, буд, ки ба алоқаи ҷинсӣ дар беҳтарин шакли.
  
  
  Онҳо дароз целовались. Онҳо бо забонҳои дигар акнун слились. Миджа выгнула пушти ту, изогнув худро дароз пушти дар шакли изогнутого пуле, дрожа, дрожа ва дардод. Вай забыла худро англисӣ ва перешла ба ҳалим туркия. Вай дасти буданд, ба он хосторем, вуҷуд мускулистого бадан. Он бузург ба дасти раскрыли ҳамаи асрори он нежной дасти. Дар охир кофир яке целым ва оғоз тӯйи ва ужасная батл. Дар якҷоягӣ, онҳо терзали якдигар ва васеъ кат - боз ва боз. Гӯе ин мулоқот ҷисм дар шаб ҳеҷ гоҳ бояд закончиться.
  
  
  Мия заплакала. "Даха кабук", - всхлипнула вай. "Доха кабук! Тезтар!"
  
  
  Ник фаромӯш бораи ҳар чизе дар олам ба ғайр аз ин red пещеры, ки он гирифта. бояд погружаться ҳама амиқтар ва амиқтар. Ӯ бо ноумедӣ мубориза акнун дар муҳаббат-нафрат ва нежной дард бо ужасной навязчивой идеяи рассечь мешикананд ва дақиқ подчинить вай.
  
  
  Мия визжала, чӣ тавр ба гордая араб кобыла.
  
  
  Ӯ дар охир буд завоеван.
  
  
  Ба воситаи ним соат Ник бедор аз хоби сабук. Наздик бо ӯ Мия потерялась вазнин орзуҳои. Ник гирифта "люгер" аз зери болишт - он подозревала дар бораи мавҷуд будан - ва дохил шудам дар ванную. Ӯ дидам бедор. Он вақт послушать Поющего подш буданд.
  
  
  Ӯ вынул аз футляра қувваи барқ бритву. Сипас электрическая зубная браш, ки ӯ презирал ва ҳеҷ гоҳ истифода, вале ки падидомада дар великолепную антенну. Олд Пойндекстер аз Special Effects гуфт, ки ин илова ҳадди ақал ду ҳазор мил ба истифодаи самараноки радиусу амали бритвенного радио. Ник улыбнулся дар бораи худ. Акнун онҳо низ бубинанд. Ӯ кам истифода бритву - вале акнун ин буд, ягона тамос, ки ба он метавонад муқаррар карда шавад, ки бо Хоуком дар ҳоле,. Ва ин хоҳад буд, ки яке аз роҳҳои. Ник метавонад танҳо ба гӯш, балки ое ҷавоб намедиҳад.
  
  
  Ӯ поправил крошечную, қариб невидимую қалам бритвы, покрутив вай дар як лаҳза. Ӯ подключил қувваи барқ зубную щетку ба занҷирҳо - ночизи разъем дар крохотное сӯрох. Аз бритвы раздалось металлическое buzzing. Ник поднес он дар назди гӯшатон надоред ва прислушался. Барои як лаҳза, ки дар он гӯши заревел миниатюрный тӯфон хомӯш статического нерӯи барқ, баъдан равшан ба садои овози Хоука. Ник боз дидам ба соат. Рост ба бинї!
  
  
  Овози Хоука буд, хомӯш, балки тамоман ба lucid, ки агар кукла гуфта мешавад lucid, плавным ва хеле нозук овоз мебошад.
  
  
  Ник Картер деҳот ба курсии унитаза ва прислушался. Ӯ буд, бараҳна, бидуни ҳар задан, шаш фут мускулистой бомбаҳои, ки метавонад таркиданаш дар ягон нуқтаи. Ба он андоза, ки ба ӯ гӯш потрескивающий овози Хоука, изњори он шахс каме тағйир ефт. Борик баландтарин қуллаи мебошанд сморщились ва худощавое шахсе напряглось сабаби хуб сохтори устухон. Мушакҳои даҳони ҷамъ омада, таҳти плоскими, наздик ба сари ушей. Дар як лаҳза N3 назар мисли мертвая сар. Пас аз он осуда аст, вздохнул ва выключил радио-бритву.
  
  
  Ник буд встревожен, сахт встревожен услышанным. Як қисми он, ки гуфт Хоук, метавонад муфид аст - қисми дигар вырвала бузург аст,, ки қитъае аз он ҷаҳон.
  
  
  N3 соскользнула бо курсии унитаза ба гендер ва он муоҳида позу асосии йога ба. Ӯ бояд ба фикри он чи бар он аст,. Ӯ чуқур вздохнул, втягивая перевязанный шиками плоской мышцей дар выгнутую вогнутость. Оҳиста-оҳиста ӯ дохил шудам дар ҳолати полутранса. Он нафас табдил ефтааст шепотом.
  
  
  Вақте ки ӯ рафт ба даст дохили дар адиту худи дохилӣ моҳияти. Ник задал як савол.
  
  
  "Чаро, Муси? Хислатҳои инро гир - чаро?"
  
  
  
  Боби 9
  
  
  
  
  Толстяк
  
  
  Дарҳол барои ним виднелась бузург моҳ, ва бледное сияние, дар навбати худ, создавало бисер не дар крыше hotel "Оғил". Буд, калон сояи нисфи пур сохтори вай, чунин ба назар мерасад, мансарда боло рафта ва аз он ҷо буд, зиед мегӯянд, ки на сояи водонапорной бурҷи подъемное таҷҳизоти манзил, инчунин майдончаҳои бачагона. Инчунин буд як баланди, угловатая, широкоплечая сояи, чунин безмолвная ва неподвижная, мисли дигарон. Добрых ним соат ба охирин сояи истода буданд, неподвижно ва аз наздик мушоҳида барои светящимися сарисинагии прямоугольниками, ки аз windows Defarge & Co., Ltd.
  
  
  Ҳоло буданд, танҳо се освещенных windows. Шахсии рақами худи Мориса Дефаржа, пешниҳод намуд нозире. Дар ҳақиқат хеле хусусӣ не. Ӯ дид, ки чӣ тавр мусаллаҳ ба гвардияи обходил холӣ дафтарҳои. Мард проделал тщательную кор, аммо вақте ки ӯ расид кӯтоҳ лестничного пролета пешбарандаи ба ягона дари он фуруд омад. Ғайр аз ин, фикр кардам, ки ҳоло нозире аз сабук хушк табассум, ин хоҳад буд, ки шахс ба қаламрави Мориса Дефаржа. Ки пурдарахт, больной сола man ҷони худро фидо дар бистар ва нигоҳ плести паутину.
  
  
  Ин шахс ба ҳает хоҳад нарушена матата!
  
  
  Дар охир N3 берун аз сояи дар лунный нур. Двигался осон наменамояд, ки чӣ тавр привидение. Дар он буданд, черные шим, хеле обтягивающие, черные кроссовки ва black варзишӣ ҷомаашро. Ӯ буд, непокрыт, он дар шакли мухтасар остриженные мӯи буданд, рангубор дар бештар торик бағоят аз муқаррарӣ. Вале аз ҳама разительное тағйир додани претерпело шахс. Дар ин ҷо буд, ки ҳеҷ чизе дар бораи распутном, опоздавшем ва безжалостном мистере Стауте, на дар бораи ҳамин Нике Картере. Ин буданд, монгольские хислатҳои - бледная шафрановая пӯст, раскосые чашмони ҳамвор бинї. Дар ин ҷо дар ҳақиқат буд чин оғо (джентльмен) мебошад, крадущийся байни не дар крыше hotel "Оғил".
  
  
  Ник действовал оид ба наводке Хоука дар радио-бритве. Собит кардааст, ки дароз-дароз ангушти Пекина дошел ҳатто пеш аз ин турецкого торт. N3 на истиқбол ин, ин буд, танҳо як баҳона барои изтироб, вале ӯ дарҳол фаҳмидам, ки чӣ тавр истифода бурдани он. Ин гамбит метавонад каме соддагардонии гирифтани иттилоот аз толстяка пеш аз он, ки ӯ убьет.
  
  
  Мягкими ступеньками N3 чӣ ваҳй ба канори боми ва қатъ менигаранд пристройку. Ӯ боз проклял меъморон. Масофаи дар горизонтали буд неплохим. - Бигӯ, дувоздаҳ фут. Барои ин хватило мебуд, яке аз лавҳаи, разбросанных рӯи фарш законченному пентхаусу. Не, дар он аст, ки пристройка буд, добрых ҳашт е даҳ фут боло худи меҳмонхонаҳо. Ин буд, ки масъала.
  
  
  N3 уставился в темную пустоту байни ду зданиями. Ӯ ором присвистнул сквозь дандон. Нӯҳ ошена. Адское тарки, агар ӯ промахнется! Метавонад марговар. Ӯ ухмыльнулся - а приклееные хўроки доред, дохил шавед, ки дар гӯшаҳои он чашмони искривлялись, терзали он ҷисм.
  
  
  Шояд ҷаҳаннам - марговар. Пас ое мис не!
  
  
  Ник принялся ба кори худ гуфт, ки ин чокнутый нақшаи. Буд, ки ин, вале ин буд, ҳама чиз, ки ӯ буд,, ва девона нақшаҳои баъзан срабатывали.
  
  
  Ӯ дид рост доску ва отнес вай ба канори боми, уравновесив вай дар бортике. Ӯ буд, дарози дорад ва толстой, ва агар боми буданд ровными, ӯ метавонист вальсировать оид ба он. N3 вздохнул. Дар ин касб чизе танҳо давалось!
  
  
  Ӯ баргашт ва дар сояи атрофи пентхауса ва пайдо болиштҳои як анбора бо цементом. Дар ҳар як дар сад кило. Ник наклонился, напрягся ва нармӣ застонал, ва рафта, ба стойке бо як халта зери ҳар як дасти. Шаб буд, ки прохладной, балки ӯ нишон дод, ки каме вспотел. Ин исбот шуд.
  
  
  Ӯ расположил дароз доску бар колпаком, ба ӯ подходил ба он, сипас фармон, ки дар он яке аз цементных болиштҳои ҳамчун якоря. Ӯ баргашта барои мешками бо цементом. Дар панҷ дақиқа ӯ ҳар трамплин оид ба мечашонем. Шӯрои барои хоб медидам, ки дар об! Чин оғо (джентльмен) мебошад усмехнулся. Шӯрои барои хоб медидам, ки дар об бо твистом. Ӯ буд, рафта ба нырнуть. Ӯ умедвор буд. Ник дидам ба замин девятью этажами дар поен, ва боз присвистнул. Ӯ беҳтар аст, ки маҳз нырнуть!
  
  
  Вақте ки ҳама дар буд, омода аст, ӯ боз удалился дар сояи барои дидани. Агар онро бинед, строящим худро каме игрушку, ба зудӣ бояд шуд, ки бояд кадом аст вокуниши. То он даме интизор, ӯ проверил худро силоҳи: "Люгер" буд, ба поясе ва стилет дар ножнах баробари предплечья. Ва дар ҳамин вақт, ӯ гирифта, бо худ Пьера, як газовую гранулу. Дар ин бора ӯ ба нақша гирифта кушт толстяка стилетом, вале он гоҳ аниқ намедонист.
  
  
  Вақте ки дар сари садои сигнал "all-clear", N3, ки раздумывая, дар бораи рафта кор ба боми. Оид ба многолетнему таҷрибаи ӯ медонист, ки сайд амнияти он иборат аст, ки амал зуд ва бе дудилагӣ. Неуверенные, шубҳанок фикрҳои танҳо доставили ту неприятности. Шумо ғамхорӣ ҳамаи ҳушерона шумо кӯшиш кунад, ки ҳама дуруст аст - ва он гоҳ ки шумо рискнули.
  
  
  Ник берун рафт доску. "Ин буд, - фикр кардам, ӯ бо каљ юмор, ки ӯ ҳамеша метавонад боиси, - ки-чӣ гуна рафтор аз рӯи тахта". Агар ӯ промахнется ва онҳо соскребут он shoveling!
  
  
  Ӯ чанд маротиба ба кор бурд подпрыгнул. Шӯрои кофӣ буд, тобовар бештар, дар зери он. чӣ тавр ба махлуқоти зиндаро. Ӯ оглянулся дар груду болиштҳои бо цементом - онҳо держались кофӣ қавӣ. Ӯ добрался то охири шӯроҳои ва қатъ. Ӯ боло ба чашмони. Добрых ҳашт фут, метавонад, аз ин бештар. Ӯ буд, тадриҷан ба кор болои ин.
  
  
  Оҳиста-оҳиста, бодиққат Ник оғоз якчанд пойҳои ррссрс боло дар тахтаи синф сабт менамояд. Ҳар як маротиба дар каме боло. Ӯ фаромӯш бораи пустоте дар зери он. Ӯ фаромӯш ҳар чиз, ғайр аз вазифаҳои гузоштаи - даст ба ҳамон боми, манящей наверху ва дур аз он. Ӯ буд, ки як имконият яке аз имконияти. Ягон повторов.
  
  
  Акнун! Ник афтод ба доску тамоми вазни худ, окоченев пойҳои, ва он гоҳ вскочил бо ҳадди қувват, ба ки танҳо метавонист. Салом: "дасти якҷоя, болои сари ӯ, estp ҷониби тире ки дар нишон взметнулась то дар бледном лунном партави.
  
  
  Ӯ выдержал! Ба истиснои он, ки вай умедвор буд. Он ангуштони коснулись колпачка матрицы, царапая сар соскальзывать бо ҳамвор рўизаминї. Ӯ умедвор буд перехватить ақаллан як дасти бар конусом. Акнун ӯ болтался дар фазо, ва он ангуштони скользили - скользили.
  
  
  Чанд моҳ е сол пеш аз ин баъзе туркия масон проявил беспечность. Ӯ насб сломанную судї ва гирифта ғамхорӣ дар бораи дуруст пур crevices раствором. Акнун ин спасло ҳаети Нику Картеру. Он ангуштони вцепились дар потрескавшуюся судї, сжали, табдил закаленными, ки чӣ тавр бузурги когти орла - ва держались.
  
  
  Дар як лаҳза ӯ то болтался, удерживаясь аз марг танҳо худ калон хваткой. Чор ангушти доранд ҷудо он аз сахти дод пӯшонидани замин дур дар поен.
  
  
  Сипас ӯ боло ва боз боло дасти дигар, плавным боварӣ ба њаракати покачивая бадани акробата бар копингом.
  
  
  Ник дар як лаҳза постоял, нигариста дар пустоту. Ӯ ба нармӣ усмехнулся. Суст садои сорвался бо он лабҳои. Солим, ки метавонад Фуууууу.
  
  
  Ӯ зуд биеяд нестам, дар сояи дымохода ва қатъ мунтазир аст сигнал изтироб. Ҳеҷ кас омад. Баъд аз чанд дақиқа ӯ рафта, ба канори боми ва табдил ба омӯзиши боми меҳмонхонаҳо ҷустуҷӯ барои пайдо "мебел", ки акнун находилась дар зери он. Он беспокойные, блуждающие, всевидящие чашмони пай детскую љавобҳо сравнив вай аз он ҷои ки ӯ ҳозир аст. Дар охир ӯ гуфт манъ ва е маҳдуд мекарданд. Он trailing роҳ кушода шуд. Ин буд, баромадан аз норы.
  
  
  Ник дод, таваққуфро, ки бори дигар санҷидани худ силоҳ, сипас ба нармӣ направился ба маленькой хижине, ки дар он қарор гирифт механизмҳои лифт. Дари буд заперта, ки чӣ тавр ӯ ва интизор. Қалъа буд, то абсурда оддӣ, ва Ник ҳатто прибегал ба махсус отмычке - целлулоидный ошейник справился бо вазифаи ба сӣ сония.
  
  
  Ӯ спустился оид ба винтовой роҳи оҳан лестнице ба дигар дарҳо. Ин буд, кушода ва кушода дар саҳни, ки бо он ба поен вела хадамоти оташнишонӣ нардбоне. Баръакс лестничной майдончаҳои буд, дари аз матового шиша. Ба воситаи он ҳамчун Ник медонист, аз мушоҳида дар дурбин, кӯтоҳ буд коридор пешбари top утоқҳои корӣ Defarge, Ltd. Дар чида охири идора буд, нардбоне, соҳиби ин дар шахсии рақами Мориса Дефаржа.
  
  
  
  Дар ҷое, ки байни Лақаби ва ин люксом хоҳад мусаллаҳ ба гвардияи!
  
  
  Ник ором кардааст, аз љавобҳо стараясь на ба он тенью ба дари аз матового шиша. Ӯ гӯш. Ба воситаи дари послышался суст садои мусиқӣ. Music? Баъд ӯ фаҳмид. Охраннику наскучило он дароз бдение. Гвардияи овард, ки барои ширкат транзисторный радиоприемник. Ник одобрительно гуфт. Music хоҳад барои ӯ инсон аст.
  
  
  Ник каме ночизи приоткрыл дари. Муш карда натавонистем, ки зиеда аз хитрой. Ӯ заглянул дохили. Мард нишаста буданд, ки барои суфра, тақрибан дар нимаи марказии коридора байни растаҳои як нишаст ишора намуд. Мард пушт ба Нику. Он ел аз консервной қуттиҳои субҳона, слушая хурд радио.
  
  
  
  Ник медонист, ки агар шумо кофӣ дароз наблюдаете барои ҳайвонот е шахсе, ки ба он почувствует ҳузури шумо. Ӯ терял вақт барои ин сабабҳои асоснок дорад. Дар охирин лаҳза, вақте ки Ник исбот кард, ки паси он, гвардияи беихтиерона занервничал. Ник подрезал онро пушти дар шее краем дасти нокифоя сахт ба кушт, ва поймал падающую фигуру, вақте ки ӯ соскользнула аз стула.
  
  
  Акнун аз он кор бо суръати калон. Ӯ гирифта, аз кармана моток скотча ва перевязал охраннику дастро ва тағоям. Ӯ заткнул мужчине даҳони носовым платком ва заклеил он скотчем. Ӯ вынул он револьвер аз кобуры, опустошил камера ва гузошта патроны дар pocketing, сипас гузошта револьвер бозгашт ба кобуру. Сипас ӯ затолкал потерявшего аст, як мард дар просторную тумбу мудаввар ва ба чап он.
  
  
  N3 беспечно чӣ ваҳй ба лестнице, ведущей дар рақами Мориса Дефаржа. Вақте ки ба он рафта буд,, ӯ табассум буд мрачной, ва ҳатто дар таҳти монголоидным макияжем Ястреб фаҳмидам мехоҳам худ писарак рақами як дар смертельной намояндагӣ. Он вақт, фикр кардам Ник кӯшиши кушодани мягкую кожаную дари наверху зина - он вақт сар возвращать қарзи! Толстяк - ту аввал!
  
  
  Вале аввал лозим буд, ки ба бозӣ як бозии. Хоук намекнул, ки он метавонад сработать. Агар CIA буд, дуруст info - а Хоук гуфт, ки шахс CIA мурда буд, дар Чин барои ба даст овардани ин маълумот, ки чин сурх вторгаются дар Синдикат! "Играй то", - гуфт Хоук. Пас N3 аввал ҳам бозид.
  
  
  N3 тихонько гузашт оид ба короткому, покрытому толстым ковром коридору ва боздошт, ҷустуҷӯ барои хонаи хоб ва гарнитураҳо. Дар утоқи буд, хеле ором. Ӯ запер боиси кожаную дари. Онҳо буданд, ки ба баъзе ҷуз он ва толстяк, читающий ҳоло дар бистар.
  
  
  Ник дарҳол эълон дар бораи худ. Аз Он ки дар сояи ва ҳунар омӯхта, ба ҳуҷраи, як мард дар бистар. Дар ҳаво витал суст бӯи доруворӣ, бо оттенком чизе монанди бухур карда намешавад сар. Дар прикроватной тумбочке лежала хӯшаи доруворӣ - шиша хурд, стаканы, tablespoon, блоки бо таблетками. Ник хотир, ки дар ин толстой инсон буд ҷиддӣ бемории дил. Ӯ улыбнулся бе сояи масхара. Ин ҳолати дил бояд буд, ки ба зудӣ ухудшиться!
  
  
  Морис Дефарж буд, ки либоси дар пижаму пурпурного ранги андозаи аз палатку. Ник насчитал чор подбородка ва қатъ. Ин мард буд, ки хеле бузург мешавад тряпкой, ки окружала ва сковывала он, ки чӣ тавр лепной яхмос. Ӯ буд, пышная сар бо њамвор серебристыми мӯй, шакли мухтасар остриженными, бар тонуси рыхлым шахси. Хусусияти фарќкунандаи буд, танҳо бинї - ин буд клюв попугая, якбора торчащий ва загнутый бар скупым ртом, бледный даҳони похожий дар қуръа anus. Наъно ва бесформенной аз сабаби набудани дандон. Ник дид дандон дар шиша бо об дар тумбочке.
  
  
  N3 тихонько дохил ҳуҷраи стараясь нест, даст ба зери яркое равшанӣ прикроватной лампаҳои. Он маскировка буд поспешной ва импровизированной - беҳтар аст, ки ба тафтиш он қадар дур.
  
  
  "Шаби шом", - гуфт Ник дар китайском забони. "Ман афсӯс, ки ман то аљиб напал ба ту, вале ман фикр кардам, ки беҳтар аз ҳама, барои мо вохӯрӣ буд, пурра махфият".
  
  
  Толстяк вздрогнул ва уронил китоб. Дасти скользнула зери подушку. Он малламуй чашмони прикрытые равғани, бо trepidation дар назар Ника. "Касе, ки... ба шумо кӣ аст? Чӣ шумо мехоҳед?"
  
  
  Ник улыбнулся. - Пистолет зери подушкой, - қайд ӯ. Ӯ гуфт: "ҳошимқадам бриҷем!"
  
  
  Акнун ӯ мебинад,. Бидонед, стоила ое марги инсон аз CIA. Ҳошимқадам бриҷем, ҷои таваллуд Сталина, бояд буд, бояд нишонае барои ин амалиет. Пас гуфт Хоук - зеро гуфтанд, ки дар CIA.
  
  
  Толстяк намоен осуда аст. Он даст ба дасти таҳти подушкой, вале хурд ротик сморщился дар кӯшиши, ки ба табассум. "Ҳошимқадам бриҷем", - гуфт ӯ. "Шумо напугали ман то полусмерти, ҷаноб. Бад барои ман низ. Ман хеле больное дили. Ое шумо метавонед ба таври дуруст талабномаи дар бораи худ? Дар он ҷо дежурный гвардияи ва..." Нав настороженность мелькнула оид ба жирное шахс. "Шумо дида мебошад?"
  
  
  N3 гуфт. Ӯ ростқавлона ҷавоб дод: "Ман ӯро дидам". Вай гуфт, дар китайски.
  
  
  Толстяк назар раздраженным. "Ман бад гап дар китайски. Онҳо медонанд! Ое ба шумо мегӯям: бо-турецки е ба французски?"
  
  
  Ник покачал сари. "English, ҷаноб?"
  
  
  Дефарж гуфт. "Пас, забони англисӣ. Ки ту мехоњї? Ман хеле больной нафар! Дар ҳар сурат ман, мо набояд интизор туро пас ба зудӣ. Ва чаро ту дар Истамбул? Ин метавонад хатарнок. Хеле неразумно! Махсусан ҳоло. Дошт, дар ин ҷо бисер форам - агар шумо заподозрят, танҳо чизе бадтар хоҳад кард! "
  
  
  Ник улыбнулся ва нармӣ саҷда берун. Ӯ буд ... дар ин бора. Агар ӯ метавонист ба даст овардани маълумот, ӯ барои роҳи осон, хуб аст. Агар не - шпильки буданд, ҳамеша!
  
  
  "Мо чизеро ки шунидаем дар бораи худ затруднениях", - гуфт ӯ толстому мужчине. "Боз ба амрикоиҳо, албатта. Ин навозные сангпуштонро! Аммо шумо ба назар мерасад, хеле хуб справляетесь бо корҳои, аммо ин мо ғамхор. Шумо медонед, ки мо чӣ мехоҳем". Гап дар ин аст, ки ӯ бо диққат мепоиданд барои толстяком кӯшиши дидани таъсири он дар калима. Чӣ тавр мебуд, каме аз он ва на медонистам, ки дар бораи ин сабти, мебуд, ба осонӣ ошибиться.
  
  
  То ки Дефарж, чунин ба назар мерасад, имон онро ҳақиқӣ. N3 медонист, ки ин ба вуқӯъ танҳо аз сабаби он, ки толстяк буд застигнут ғайриинтизор ва ҳанӯз тавонад, фикр. Ҷамъи он аст, ки ӯ интизор е китайца, е касе аз намояндагони онҳо. Ник медонист, ки ӯ бояд ба подталкивать парванда, то ки ӯ метавонад.
  
  
  "Мо бояд донед, сана ва масири ояндаи конвоя афюн", - рост гуфт ин шахс. "Хеле муҳим аст, ки мо аз он медонистанд. Шумо ин корро, лутфан. Фавран. Ман беҳтар аст, ки ба задерживаться муддати дуру дароз".
  
  
  Морис Дефарж кардед кӯшиш нишаст дар бистар. "Ман ин кадар намефаҳмам", - пожаловался ӯ. "Мо заключили созишнома - фурӯши шумо тамоми дастгоҳи даҳ миллион туркӣ мино! То даме ки мо дорем, танҳо як миллион, аз шумо, мардум! Дар ҳар сурат, созишномаи заключалось дар он аст, ки ин охирин ҳизб тааллуқ дорад, мо - мардуми мо, ба онҳо мусодира , е ки ба мо халал не, то тирамоҳ! Ки дар бораи ин? "
  
  
  Ник пожал плечами ва улыбнулся, гузаронидани пажмбари. "Ҳамаи зуд тағйир меебад, ҷаноб. Худи ман намефаҳмам, ки чӣ рӯй медиҳад, дар ман танҳо подчиняюсь приказам. Ин фармон буд, ки дидани шумо ва маълумоти сана ва дар масири оянда ҳизби афюн. Акнун шумо ба ман мегӯед, лутфан?"
  
  
  Морис Дефарж берун аз худ. Ӯ бо мушкилӣ рушд мекунанд поднялся дар бистар, он шахс распухло ва покраснело. "Ое ман проклят, агар хоҳам, мегуям, ки ин корро мекунад! Шумо, ублюдки, ҳамаи монанд аст,, ва шумо, чинӣ gangsters, бадтарин! Ман... мо солҳои дуру дароз кор бар таъсиси ин иншоот! Акнун шумо биравед ва мегӯям: мо, ба мо переезжали, шумо" ба Ман хеле афсӯс, балки акнун он ба ту дастгоҳи! Хӯш, ое ман проклят, агар худам. Амалиети - ин амалиети, савганд ба худо ва ... ва ... "
  
  
  Толстяк повалился дар бистар боком, схватившись дар дили. Ӯ схватился барои покрывало ва трясущимся ангушти ишора ба прикроватную тумбочку. "Ман... гуууугг... ман... ман... ооооо... сактаи дил! Давои! Ман... ман давои! Сабз як шиша!"
  
  
  Ник берун аз сояи ба прикроватной тумбочке. Онро гирифта, каме зеленую як шиша. Digitalis. Ӯ баргузор як шиша. Толстяк потянулся мясистой дрожащей дасти. "Ин... ана он! Ман... акнун бо ман ҳама чиз дар тартиби".
  
  
  Ник отступил, ҳанӯз держа як шиша. Ӯ нигоҳ онро ба дур аз обезумевшей дасти. Ӯ табассум буд табъи. "Ба шумо хабар ба ман сана ва дар масири оянда ҳизби афюн, лутфан. Ва лгите! Ман медонам, ки агар шумо ин корро - ман як роҳи ба санҷидани".
  
  
  Дефарж растянулся дар кати хоб, ки чӣ тавр выброшенный дар мель наҳанг, дардод ва борясь барои ҳар вдох. Он шахсе приобрело голубоватый бағоят. Он хурд ротик скривился аз дард. Ба он чашмони умоляли, ва ӯ боз потянулся барои як. "Н... не, вақт! Ман... ман мурдан..."
  
  
  Ник даст як шиша берун аз дастрасии. "Он гоҳ поторопитесь! Вақт ва дар масири, илтимос!"
  
  
  Толстяк дар безумной дарди вцепился дар бистар. "Урфа". ӯ ахнул. "Урфа... Edessa мегузарад! Се... се рӯз! Акнун тиб - зеро ки ба хотири худо, тиб - ман... мурдан..."
  
  
  N3 дар як лаҳза қатъ менигаранд Мориса Дефаржа. Дар он нигоҳ поло буд, ки ҳеҷ жалости, ҳеҷ сострадания. Ӯ фикр мекард, танҳо дар бораи кори худ. Табиат избавляла он аз душворӣ, больное дили ин кор барои ӯ.
  
  
  N3 наклонил шиша ва вылил content дар коврик дар кати хоб. Дефарж застонал, ва дар як лаҳза ба сахтӣ ва даҳшат смешались дар водянистых, аллакай потускневших чашми.
  
  
  "Ээээээ... Ohhhhuuuuu ... Ман ... ту ... "Ӯ перевернулся дар кати хоб, хватаясь дар гулӯ. Ник Картер буд, тамошо, он шахсе, ки бесстрастное, ки агар он дар асл буд, хитоиҳо.
  
  
  Толстяк бас нафас. Ӯ дар охирин маротиба всхлипнул, ва аз вялых лабҳои пайдо аввал оид калон пузырь. Пузырь дар як лаҳза повис, покачиваясь ва покачиваясь. Пузырь лопнул.
  
  
  Ник чӣ ваҳй ба категорияҳо дар кати хоб. Ӯ прижал веки ангушти худро. Ба он назар афканда, то холӣ тўбро. Ник закрыл чашм ва сар натягивать покрывало дар мертвеца. Бигзор, ҳама чӣ буд. Табиӣ марги. Дар Дефаржа дар гузашта буданд, ба бемории дил. Дар охирин хашми ӯ метавонист аз даст давои худ. Ҳа. - фикр N3 бо мрачным смешком. Табиӣ марги. Е ин буд! Онҳо тааҷҷуб, - ва ҳамаи онҳо смущает, хуб аст.
  
  
  Ӯ зуд приступил ба кор. Понздаҳ дақиқа баъд аз он буд, комил дорам, ки дар ҳуҷраи чизе арзишманд барои он. Ӯ ин прикинул. Ин мард буд, ки интеллектуалӣ, аз ҳад зиед, ки интеллектуалӣ, ки ба назари худро дар бораи он, ки ягон инкриминирующее.
  
  
  Наркоотдел ва туркия пулис кӯшиш прослушивать ин ҷо аст, кӯшиш обыскать онро бе шумо пай бурд, - ва ба онҳо ҳеҷ чиз то ба зинаи. Ӯ намекард, беҳтар аст.
  
  
  Гузошта богато украшенная ҳуҷра.
  
  
  Ӯ буд, рафта ба он ҷо чизе пайдо аст,, вале ӯ буд, поискать.
  
  
  "Урфа", - фикр кардам Ник. Урфа ва Edessa, онҳо аз он ҷо мегузаранд, баъд аз се рӯз. Умирающий, шояд сухан бошад. Қариб ба ростӣ. Вақте ки шумо дар охир хашми, ки ту ҳеҷ вақт меояд, то бо дурӯғ. Инак, акнун ӯ медонист, ин дафъа дар ин ҳайат, ки ба ӯ фиристода мешавад минбаъдаи. Ки ӯ буд, рафта ба кор навбатӣ. Ба зудӣ - адский рейд!
  
  
  Инак, акнун бегло осмотрим ванную, ва он гоҳ, ки аллакай дар роҳи. Ӯ монд хеле дароз, кӯшиши пайдо иқбол аст.
  
  
  Дар он лаҳза, вақте ки ӯ дорад, дохил ванную, ӯ эҳсос кард, ки ба вай бӯй. Ин дафъа ӯ дарҳол фаҳмидам ин аст. Ацетон. Моеъ барои бардоштани лака! Ҳамон бӯи, ки дар ӯ мушоҳида кардам, ки дар утоқи корӣ ва дар en Le Cinema Bleu. Ник боз нигариста, пурдарахт труп дар кати хоб. Метавонад, кӯҳна козел буд, маҳз ҳамин тавр - старым козлом! Мумкин аст, ӯ буданд, худро маротиба назди ӯ буданд, андаке гарм фикрҳои, сарфи назар аз разбитое дили.
  
  
  Ва шояд нест! Ника оғоз каме ташвиш бӯи ацетона. Он чизе значило! Ӯ буд, ба ин боварӣ дорам. Вале ки?
  
  
  Ӯ кушода паст шароби сафед аптечку, устувор гузошт дар он аст, ки хоҳад.
  
  
  Дар ин ҷо ба он. Бутылочка моеъ барои бардоштани лака. Fastact. Ки дар Чикаго. Он чиро, ки ӯ ефт, дар Le Cinema, дар en убитой занон Стэндиш.
  
  
  Ник сунул шиша дар pocketing. Ҳоло як бор-ломать сари бар ин. Он вақт аз байн як фальшивому красному китайскому, ки ба агенти андоз - пурра ва то абад. Ӯ дод, то охирин назар ба рақами ва направился ба хона.
  
  
  Ӯ кушода мягкую кожаную дари - ва дар ин ҷо ӯ. Малламуй аз Le Cinema Bleu. Марион Талбот. Котиби Дефаржа. Дар дасташ дар он буд, ки ночизи автомат, направленный бевосита дар шиками Ника. Паси он буд, гвардияи дар униформе бо револьвером дар дасти.
  
  
  Фикр тезтар, ҷаноб Шуд!
  
  
  Оқои Картер фикр ва действовал дар як вақт. Бо ақл суръати. Ӯ мехостам, ки надеть ошейник дар гибкую блондинку ва дар досуге мепурсанд чанд уместных масъалаҳои вале гвардияи сорвал ин лоиҳа. "Шояд ӯ дар ҷайбатон нигоҳ доред буданд, амон патроны", - фикр кардам Ник, собираясь ҳамроҳ дар мубориза. Black label барои ман. Тасодуфӣ.
  
  
  Ӯ, кӯфтанд, аз пистолет аз дасти блондинки ва баъзеи он ҳамон рутинным њаракати. Ӯ нигоҳ онро байни худ ва посбон, бо истифода аз он ҳалим ароматное бадан ҳамчун сипари. Гвардияи попятился бо револьвером наготове дар ҷустуҷӯи баромадан.
  
  
  Духтар бесадо боролась, агар не худамро шипящего садо. Вай царапнула Нику шахс. Ӯ боло ба вай ва швырнул в мебошад. Ӯ афтод ва дар он сидела духтар дар пене юбок, бархост ва нижнего кардани либос, black резини ва ослепительно сафед буд.
  
  
  Ник буд, чунон ки дузд. Бузурги медидам, ки кенгуруҳо, ки дод аз он поен оид ба офису, бо лестничной намуд ва роҳи оҳан лестнице дар боми, ки пеш аз онҳо бањри распутаться. Ӯ хуб мефаҳмидам, ки гвардияи хоҳад тир дар он духтар ба ӯ имкон медиҳад. Вай на ниез ба пулис бештар аз Нику. Навъе он участвовала дар ин аҳд, ки агар ягон сухан Муси!
  
  
  Ӯ взобрался дар боми, выстроился дар маҳалли муайяни дар перекрытии ва дар суръати пурра давида ба он. Ӯ плавно рафт пустоту. Дар нисфи роҳ вай дилам дар мавқеи барои тӯб комил кард пастиву пожарного. Ӯ приземлится дар пушти ту, схватившись ба зону, паймон клубок мускулов ва устухон.
  
  
  Агар батут ҳеҷ кас сдвигал!
  
  
  Онҳо ин тавр нест. Лақаби ӯ зад рост, баланд подпрыгнул, выпрямился ва спустился поен ба отскочить бори дигар, пас аз боми. Ӯ ба сар медаванд.
  
  
  Савганд ба ин замон, ки чӣ тавр гвардияи ва духтар расид боми иловагӣ апартаментов, ба ҳамсоя крыше аллакай дида мешавад, ҳеҷ чиз, ба ғайр аз тихих ва неподвижных лунных не.
  
  
  
  Боби 10
  
  
  
  
  Гург дар загоне
  
  
  Ник Картер ва Мия Джалеллис вылетели аз фурудгоҳи Есилькой дар early утренние соат. Ӯ боло ба вай бо мулоим категорияҳо дар кати хоб дар меҳмонхонаи "Hilton" - категорияҳо дар кати хоб, ҳанӯз благоухающей аз оташи, ва безжалостно толкнул вай. Миджа на жаловалась - ӯ буд, низ сонной. Акнун, дар брюках ва куртке, дар коричневом маленьком плаще ва торик-красном бигирад, украшенном серебряной булавкой, подаренной ба вай Лақаби ӯ спала, гузоштани дар сари китфи N3, то ҳавопаймо AX гудел дар шаб.
  
  
  Вақт буд, на он қадар бисер. Онҳо бояд барои аз нав танзимкунии бо рассветом ва худро то офтоб. Агар ин подошло. Пешгӯиҳо, аз ҷумла дар худ дурнамои Туркия, ИМА ва AXE буданд, ҳамеша плохими. Ник ором нишаста, танҳо ва андеша дар бораи он аст, ки мунтазири он пеш.
  
  
  Ба ҷанубу шарқтар аз Истанбул, тақрибан дар 600 мил, аст, яке аз суровых ва аз коварных кишварҳои ҷаҳон аст. Дар ин нодуруст баробарпаҳлу, образованном истоками дареҳои Тигр ва Евфрат, замин буд, бад вспахана богами, ва он гоҳ забыта. Ин одинокое запустение баланди кӯҳҳо, неприступных скал ва узких ущелий, ки извиваются ва переплетаются, ки чӣ тавр ҳаҷми ҳастанд.
  
  
  Ин дикую ва суровую кишвар, дароз оставленную Хешовандон, лелеют танҳо он родственные ҷонҳои, курдские қабилаҳои. Онҳо дикие, ҳамчун кӯҳ, ва бештар смертоносные.
  
  
  Ника ва Мию сбросили незадолго то даме ки чашми. Буд тасодуфӣ лунный нур ва хеле суст аст, ки имконият дод, ки Нику выскользнуть аз парашюта ба спустить онҳо, ки сломав пои ва повиснув дар санг. Мия дер нест прыгала, ва, азбаски Ник на мехостам, ки ба даст вай ҳоло, баъд аз он ки, то даме ки вай зинда монд, ӯ унес вай бо худ дар black желобе. Онҳо приземлились бо сахт стуком дар як паҳнкӯҳи аз он напоминавшее лунный манзараи. Ҳавопаймо AX дод, ки боз як порча ва ин сол джип, низ бо черному желобу, бо грузом захираҳо. Сипас ҳавопаймо AX, дар иқбол аст, помахал онҳо болҳои ва устремился шимол.
  
  
  N3, одатан, хеле худаш. Дуруст аст, ки амонат Анкары отреагировало дар он талаботи фавран ва қариб аҷиб. Ӯ гирифта, тамоми, ки мехост, бо илова кардани якчанд статистов. Бо вуҷуди ин, ӯ боз дар ин ҷо, дар байни мегӯянд, ки курдских Тельцов, дар кишвар, ки дар он Шайтон намешавад иддао. Дар ҷустуҷӯи некоего баска бо номи Карлос Гонсалес мегардад. Объект - кушт!
  
  
  Савганд ба вақти водянистое офтоб, аксаран скрываемое борон ва мокрым снегом, выглянуло аз сабаби дараљањои пиков дар шимол ва шарқи, Ник ва духтар rustic устроились дар як ғор ба уступе, выходящем дар мегузаронанд, ведущее дар перевал Edessa. Джип буд спрятан дар дигар ғор неподалеку.
  
  
  "Ин кишвар кӯҳистон козлов", - хеш Ник, вақте ки онҳо дод печутоби ба пониженной супоридани бо передним колесом, свешивающимся бар пропастью, уходившей ба ҳазор фут. "Ман фикр намекунам, ки мо зуд-зуд истифода джип".
  
  
  Аммо, чунон ки ӯ помнил, баски ба осонӣ передвигались ба ин кишвар аст. Шояд ӯ медонист, ки чанд уловок, запомнившихся аз наврасӣ дар шимоли Испания.
  
  
  Мия буд, низ напугана, ки ба гап. Бештари вақт ӯ ехала бо чашмони худ баста, вақт аз вақт дотрагиваясь то Ника, ки ором. Ӯ ҳис кардам, ки вай пугала на танҳо головокружительная тропа, балки тамоми коргузорӣ, ҳама чиз. Мрачная обу ҳаво, баланд мрачные бомҳо, ки дар онҳо ҳеҷ гоҳ таял барф, ваҳшатнок удручающее ҳисси канор. Ник худаш инро хис кардам. Ӯ медонист, ки ин ба вуқӯъ, пас аз он оғоз амал.
  
  
  Пас аз он, ки чӣ тавр онҳо пайдо ғор ва устроились дар он аст, то rustic, ки чӣ тавр ин мумкин буд, дар ин ҳолат Мидже ба ҳар ҳол мехостам утешения. Берун борон хлестал серой завесой ноумедӣ. Дар як ғор буд, нест развести coster, ҳатто агар онҳо буд сухое сӯзишворӣ - дуд онҳо мебуд, пайдо кардаанд. Ва Ник на посмел рискнуть поджечь coster дар уступе.
  
  
  Қисман барои он, ки утешить вай, ва аз сабаби он, ки онро боз волновало хоҳиши ӯ залез дар он болишти хобгоҳҳоямон. Буд зич - Мидже лозим вылезать аз либос, ба монанди змея, сбрасывающая пӯст, - аммо натиҷаи хушбахт буд, барои ҳардуи онҳо. Миджа вздохнула, стонала ва, ниҳоят, заплакала - донишгоҳи бузург хушнудии. Вақте, ки ҳама худро тамом, вай дарҳол заснула.
  
  
  N3 вылез аз спального болишти ва рафта, он ҷо, он ҷо истода буданд, винтовка дар даромадгоҳи, ки дар ғор. Ӯ хеле кам истифода винтовку дар ин кор ва фикр кардам, ки ӯ бояд ба ӯ ҳозир, вале чунин менамуд оқилона оварад вай. Дар ин кӯҳҳо ва ущельях обитали волки - волки ва одичавшие стаи зиеди анатолийских овчарок.
  
  
  Ник гирифта винтовку, "Сэвидж 99" бо прицелом Уэзерби ва паст наклонился, то афтод дар выступ. Ӯ боло дигари шумо худ шароити вазнини тулупа аз проливного борон ва рафта, ба уступу ба ғор, ки дар он буд, спрятан джип. Оказавшись он ҷо, он ҷамъбаст. Ӯ нишаста дар джипе, лениво возясь бо коротковолновым ќатор ва позволял нақшаи иҷрокунии ва событиям крутиться, ки дар он подвижном бинависам, ки чӣ тавр разматывающаяся садо.
  
  
  Бо фармони, инчунин бо хоҳиши худ, ӯ сохранял радиомолчание, ба истиснои ҳолатҳои фавқулодда дар сатҳи олӣ. Анкара хоҳад снабжать он иттилоот ба воситаи муайян фосилаи.
  
  
  Дар ҳоле, прошедшее бо он даме, ки ӯ ҷаҳиши бо боми пристройки дар батут, бештар рух додааст. Он вақт буд, ки безумной спешки, вақте ки ҳамаи шло хуб - хуб гузаштани - ва ҳама хуб аст, ҳамкорӣ. Туркия ва сирийская пулис ва низомиени хуб якҷоя кор буд, ки амалан неслыханным парванда. Чунон ба кор Интерпол, CIA ва он чӣ боқӣ мондааст, ки аз ИМА оид ба мубориза бар зидди маводи мухаддир дар Осиеи марказӣ. Ник акнун нишаста дар часпанда не темной ғор, гладил ҳамвор бунедӣ, дар интизори "Сэвиджа" ва медонист, ки ӯ буд, вершиной, шадид рондани қувваи ҳамаи ин саъю. Ӯ, албатта, бояд кушт басков, вале ӯ буд, дигар кор. Баланд бардоштани қадар азоби, посеять қадар разорения, ки доир моҳ, инчунин метавонад, ҳатто сол пеш аз Syndicate - ва ҳоло ба назар мерасад, ки чин сурх, - пеш аз онҳо метавонанд бозгашт ба амалиети меъери. Ник дарк кард, ки ин танҳо тадбири муваққатӣ. Савдои тиҷорати маводи мухаддир ба гузошташуда продолжалась. Навъе маки бо хурдсол туркӣ фермаҳо попадут тавассути сарҳади дар тайные фабрики коркард; онҳо превращены дар героин, ки хоҳад закачиваться дар кричащие варид беморони нашъаманд дар саросари ҷаҳон. Мардон ва занон - ва бисер кӯдакон, мурданд мебуд, аз ин ҳероин!
  
  
  Мурдан аз сироятҳои, ки аз грязных нестерилизованных сўзанњои умумї. Умрите аз меъер. Умирай аз пулис пуль, совершая ҷиноят ба даст овардани пул барои допинг! Ва касоне, ки дар асл кард, ки марги ҷисмонӣ, ҳам хоҳад мертвы! Безнадежно. Ник фикр кардам, ки дар бораи Мидже ва дар бораи сафед отметинах аз сўзанњои умумї дар он гирдиҳамоӣ дасти худ, ва бо даҳони искривился дар чизе қариб нежном. Ин буд, ки хеле ҳам ин буд, ки мафтуни. Ин кӯдак баргашта долгим бо роҳи. Аммо ӯ буд, ки яке аз миллион. Яке аз счастливчиков. Ӯ погладил дароз сияющий бунедӣ, дар интизори винтовки ва задумался дар бораи басках. Дар бораи басках гузориш дар Урфе - пурдарахт Дефарж нест, ҷони худро фидо смертном одре - ва имон шуд, ки буд караван. Туркия тайная пулис медонист ин бештар - онҳо медонистанд, ки чӣ тавр ба он бас.
  
  
  Агар баск омад ба перевалу Edessa, дар ду мил поен ущелью аз он ҷойҳое, ки ҳоло нишаста N3, агар ӯ ба он ҷо омад, ба пешвози то бо свирепыми курдами, чаро не подкрасться ба он ва хладнокровно на застрелить ублюдка?
  
  
  Дар панели джипа зажужжала кӯтоҳ аз мавҷи. Ник дидам бедор. Вақти ускользало. Ӯ медонист, ки наздик Анкара. Пахши навори хоҳад кӯтоҳ ва моҳиятан. Онҳо ният, ки Басков як DF, ки дар байни он "нефтеразведочного" таҷҳизоти.
  
  
  Овози пронесся дар як ғор, тӯйи ва пок, рӯи панҷуми миқеси.
  
  
  "Аз Туркия паломнику - аз Туркия паломнику - аъроб сложили худро палатки. Парранда парвоз дар крыльях. Толстяк мегӯянд бошад. Estp ҷониби moon - хатари. Гуфта мешавад, ки бор сопровождают ду пинты равшан-сурх савсан. Охири супоридани".
  
  
  Ник закурил сигарету ва рўњї поправил паем. Аъроб сложили палатки - он тронулось. TSP фикр кунем, ки буд, ташкил қатора қочоқ. Парранда парвоз карда истодааст. Баск уехал аз Урфы. Рост толстяка мегӯянд. Дефарж не лгал. Estp ҷониби moon - ин смартфонро хатарнок намояд. Ин маънои онро дошт, ки онҳо уйдут зерин дар шаб, вақте ки хоҳад moon. Карор додам, ки ду пинты равшан-сурх савсан... Ник сард улыбнулся. Бешубҳа, акнун, ки дар он вступают сурх хитоиҳо. Хоук ва CIA буданд, ки ҳақ ҳастед. Бо караваном хоҳад ду нафар чинӣ джентльменов. Бе шубҳа, осматривая онҳо нав ба моликияти. Ки гуфт Дефарж - даҳ миллион туркӣ мино! Синдикату дар ҳақиқат следовало бидонед, беҳтар аст! Онҳо буд, миллион - он ҳамаи он чӣ ки онҳо ягон шуданд. Дер е зуд хитоиҳо мавриди пардохт бо онҳо - предательством!
  
  
  Дар осьминогов, обитавших в Пекин буданд дароз щупальца. А Сурх осьминог, - иқрор шуд Ник, тушив сигарету, - ин дафъа буд, хеле выгоден. Сурх шуд судманд мусоидат ба истеъмоли маводи нашъадор ҳар ҷо, ки онҳо метавонанд. Ин ослабило маънавӣ рӯҳ, высосало ирода ба муқобилат ва поставило Ғарб пеш боз як мушкилии бузург. Инак, сурх гирифтанд, ки дар худ идораи высокоорганизованным дастгоҳи оид ба контрабанде маводи мухаддир. Чунин дастгоҳи метавон истифода шуда буд, на танҳо барои қочоқ, инчунин барои ҷосусӣ! Сеюм ва шояд аз ҳама муҳим барои сурх - буданд свирепые курды. Онҳо ҳамеша восставали муқобили Эрон ва Туркия, ҳамеша выступали барои худидоракунии, барои Курдскую ҷумҳурии. Хитоиҳо пообещали мебуд, онҳо, ки ба кӯмак мехоҳам пул ва аслиҳа, то бубинанд, ки курды идома бунтовать, то ки онҳо соҳиби - Красную Курдскую ҷумҳурии!
  
  
  Бо назардошти ба мадади провиант аз джипа Ник баргашта дар дигар ғор, ки ҳанӯз спала Мия. Чархҳои дохили чархҳои - ҷараен ва встречный рафти - тоб мехуранд ба мураккаб поворотом дар мрачной байналмилалии бозӣ, ки дар бозӣ бузург давлати. Кори худ шудааст дар кудаки оддӣ аст, дар муқоиса - чизе, ки ба ӯ лозим буд, ки ба кор аст, куштани инсон!
  
  
  Ӯ ва Миджа гузарониданд, ки дар ғор рӯз ва шаб, ба истиснои як мухтасар разведывательной экспедитсияи Ника. Мегузаронанд ва дар поен ба ҳар ҳол буд, пусто. Вдалеке, ба дараи камароб њаракат мекунанд, дид, стаю мегӯянд, саг ва бо любопытством нацелил ба онҳо дурбин. Ин буданд, калон волосатые чорво, крупнее ирландских волкодавов. Ник мепоиданд, чунон ки дюжина е чунон бераҳмона ссорятся аз останков абад ба онҳо буз.
  
  
  Вернувшись дар ғор, гуфт духтаре: "Ту медонӣ, ки ман бояд дар вақти тарк туро дар ин ҷо як?"
  
  
  Ӯ буд, занята приготовлением хӯрок дар як бензиновой плитаи кунед. Шипящий lantern аст, Коулмана throw дар як ғор прерывистый нур сафед. Миджа буд бледной, бо маленькими голубыми тенями зери чашмони. Ник ҳис кардам, ки ӯ ҳаросон - метарсад аз ҳама, ғайр аз худаш. Шояд ӯ ошибся, приведя вай, аммо ба назар чунин менамуд, ягона верным роҳи нигоҳ доштани вай дар ҳаети.
  
  
  Мия гуфт: "Ман мефаҳмам, Ник, гарон. Ту хеле равшан изложил дастурамали. Вақте ки караван уедет, ту поедешь бо ӯ - ман пайравӣ кунед, ки ба воситаи шаш соат. Ман остаюсь дар джипе, то увижу худ сигнальную ракету - ОҲ. Аз дурахши. Е то ки шумо ҳамроҳ ба ман. Агар - агар шумо нагардед, ман пойду дар Душанбе ва даст ба TSP - туркия сирри политсия ".
  
  
  Собственно гуфт, Мия барои ду жестяные табақ бо консервированным хешем. "TSP моро маро бозгашт ба Истанбул, ҳа? Ва дер е зуд онҳо, нашъаманд, убьют ман! Не? "
  
  
  Ник похлопал вай плечу. "Не, то ба ин ба он чӣ ба. Не, агар ман нақшаҳои пули маро ба рафтан хуб аст. Онҳо то бало банд, кӯшиши аз нав ҷамъ Шалтай-Болтай, ки онҳо хоҳад буд ба ту, дар вақти".
  
  
  Мия нахмурилась. Вай фиристода сурх мегирад ба ҷои ва деҳот дар санг наздик бо ӯ. "Шалтай-Болтай? Ман мефаҳмам - ин?"
  
  
  Ник гузошта дасти ба сахт чоп мягкую пӯст вай зону. Ӯ ҳис кардам, ки вай гармӣ сквозь вазнин бар саржу. "Фарқ надорад. Ҳама чиз хуб хоҳад шуд. Ман поверну джип ва направлю он бозгашт бо уступу. Чизе, ки ба ту лозим аст, ин баргаштан ба ҳамон роҳи, ки мо омаданд, ва гирифтани тамғаи каравана. Танҳо новобаста аз он ки дар шаш соат паси мо. Ва акнун, биеед, поедим ва пойдем ба кор. Ман бояд шумо ба кӯмак - ва фикри шумо аст,. Ман ҳаргиз пеш аз выдавал худ барои курда ".
  
  
  "Не, беҳтар аст, ки ое, - гуфт духтар, - дождаться расидани ин курдов? Пас шумо метавонед бинед, ки чӣ тавр онҳо назар".
  
  
  N3 гуфт. "Шумо, албатта, ҳақ ҳастед. Каломи даҳони як кӯдаки".
  
  
  Курды дар сомона дар мегузаронанд, дар ин субҳ баъд аз офтоб. Буд, lucid, lucid рӯз бо қавӣ порывами шамол, обдувающими скалы. Ник ҷони худро фидо дар расщелине, ки ду қисмати бузурги валуна образовывали табиӣ иллюминатор, ва омӯхта курдов худро ба воситаи пурқудрати дурбин.
  
  
  Онҳо буд, бисер. Бо приблизительным подсчетам зиеда аз садҳо. Онҳо хурд черные палатки, чун занбурўѓњо, усеяли поени даре. Онҳо буданд, ки аспи, верблюды ва бузург, ки ба рама буз. Козлов лозим буд гнать пеш каравана барои шумо пай бурд, ки минных накардааст баробари сирийской буд. Агар буз унесло дар осмон, караван танҳо повернул мехоҳам пеш ва попробовал мебуд, дар ҷои дигар.
  
  
  Ӯ шунид, ки чӣ тавр Миджа подползла ба он бозгашт. Вай поцеловала он в щеку ва деҳот дар наздикии он. "Бигзор ман дурбин, лутфан? Ман ҳеҷ гоҳ видела дикого курда".
  
  
  Ӯ баргузор вай дурбин. "Ое ман гостем, гаронбаҳо ман худ. Постарайся на впасть дар зарбаи нақл. Онҳо ҳамон свирепые, чӣ тавр ба назар!"
  
  
  Мия посмотрела. Ӯ эҳсос кард, ки ба вай дрожь. "Угг... Ман бисер шунидам, ки дар бораи ин шахсоне, акнун ман мебинам, ки шунидам, ростӣ. Онҳо - чӣ тавр ба шумо мегӯям:? Примитивные?"
  
  
  "Шумо метавонед, - гуфт N3, - такрор он бори дигар! Худо забытые Хешовандон! Кӯҳна султаны аз онҳо истифода бурда мешавад монанди казаков, ое. Куштани барои курдов - ин ҳаррӯза netkolay. co кор".
  
  
  "Дар баъзе роҳи гуна худро агентҳои AX", - сардонически фикр кардам ба ӯ. Агентҳои дар звании КИЛЛМАСТЕР. Буд, ки ое кадом аст воқеӣ фарқи? "
  
  
  Рӯзи тянулся. Ник монд ед курдский лагери. Мия вернулась дар ғор, ки ба истироҳат.
  
  
  Вақте ки шамол буд, ҳуқуқ - ӯ идома дод, ки пятиться - Ник метавонад шунидан блеяние буз ва хриплые жалобные додзанӣ верблюдов. Худи курды бездельничали, пили чизе, ки ӯ пешниҳод намуд, буд ферментированным козьим шир, ва бозӣ в худро многоступенчатую карточную бозӣ хеле похожую дар poker. Ӯ мепоиданд, ки чӣ тавр онҳо аз имонатон ба козу ва нодонӣ қариб сырое гӯшт, поджигая он дар як лаҳза е ду бар зуҳуроти номатлуб.
  
  
  Баск, эътироф Ник, хуб интихоб ударные бигиранд. Курды, ҳарчанд фанатичные мусулмонон буданд, ба шахсони воқеӣ ба даст душманони сирийцев ва турок. Беҳтарин контрабандистов пайдо нашуд. Онҳо драться насмерть ва, агар онҳо возьмут зиндагӣ, ҳеҷ гоҳ заговорят. Муси поручился барои ин боз дар Дыре. Ник таъљилан отбросил ин фикр - ӯ мехост, фикр дар бораи Муси!
  
  
  Баъди боз як соати внимательного омӯзиши Ник пополз бозгашт ба ғор ва ба бесарусомонӣ оғоз бо дарпешистода кори. Аз таркиши чемодана аз машк носорога ӯ гирифта, либоси, ки Анкара дар як лаҳза ока кардааст. Ӯ то тюрбана, ба ҷои гузошт комбинированный платок ва капюшон. Имрӯз хоҳад сард ва шаль скроет он шахс.
  
  
  N3 буд длинноголовым, мисли аксари курдов, ва бо шахсе, испачканным темным орехом, ба ӯ следовало обойтись. Он гох ба курдски - дар ин оплошность, ки чӣ тавр ӯ фикр мекард, ӯ метавонист нишон диҳад планировщикам AX, агар ӯ ягон бор баргардад, - ва пас аз ӯ буд, ки агар хомӯш бошад,. Акнун ӯ омӯзонидани, издавая ужасные садоҳо дар гулӯ ва ишора кард, ки худро даҳон, то Миджа на велела ӯ заткнуться. Ӯ действовал вай дар асабҳо.
  
  
  Ник гузошт валенки ва дароз стеганую куртку, ки буд, кофӣ фишанги ифлос ва кофӣ бад пахла, ки бошад, ҳамин. Мия фыркнула ва поморщилась. "Эээ... аз ту даҳшатнок бӯи. Ман қариб хурсандам, ки ту дар паи ҳавои хеш рафт".
  
  
  "Бӯз", - гуфт Ник. "Бӯз, верблюды, окровавленное гӯшт ва як каме дубораи пору. Ҳамаи онҳо вытирают дасти дар бораи пидљакњо, ана ҳамин тавр...", - ва проиллюстрировал ӯ. "Тааҷҷубовар нест, ки ба воситаи муддате онҳо оғоз пахнуть. Ва ин либос - ҳамин Маккой, - гуфт ба ман Анкара. Вай взята аз мертвого курда".
  
  
  Мия заболела. "Лутфан, Ник! Ман бардавом меъда. Бие дар бораи давом додани. Ман ҳоло надену тоҷикистон омадаанд, ҳа?"
  
  
  "Шояд", - покорно гуфт ӯ. "Хоҳад адски чесаться, вале ҳеҷ не поделаешь. Инро гир жевательную резинку - ва гарун кинжал".
  
  
  Ӯ воткнул дароз қубурӣ кинжал дар пояс. Дар запястьях ӯ обмотал чанд ярдов фишанги ифлос сафед бофтаи - курд аст, худро бинты дар ҷанг. Вақте ки Мия бодиққат ущипнула ва пригладила кӯтоҳ черную тоҷикистон омадаанд, вай гирифта шудааст оина аз груды принадлежностей ва буд, ба ӯ назар мегирад.
  
  
  "Масеҳ!" гуфт N3. "Ман бояд гузаранд. Ман выгляжу кофӣ бузург!"
  
  
  Баск вориди незадолго то ғуруби. Ник, аз тарафи тамошо дар очках бо экрани валуна, ҳоло фаҳмидам, ки чӣ тавр ин шахс хуб передвигается оид ба суровой кишвар. Ду полугусеничные мошинҳо ва мошини Land Rover! Онҳо баромада бо ғарб ва мондан дар даҳони кон даре, ки дар он входило дар Эдесский перевал.
  
  
  Раҳбари курдов, баланд, свирепый волосатый мард, тарк як лагери металлҳои сиеҳ палаток ва направился ба маленькому серовато-коричневому трейлеру, прикрепленному ба "Лендроверу". Дари трейлера фаъол ва Баск берун омад. Дурахшон рентгении заходящего офтоб афтод шахсе мардон. Мушакҳои даҳони N3 напряглись, вақте ки ӯ омӯхта инсон ба воситаи айнак. Баъдӣ марде, ки ман убью!
  
  
  Баск буд, монанд ба злобного бульдога. Ӯ буд, коренастым ва тавоност, бо широкими покатыми плечами боксера, вогнутым шахси ва приплюснутым бинї. Дар он буданд баланди кружевные мӯза, бриджи савор ва кожаная ветровка. Ӯ якчанд вазнин пистолет дар кобуре, перевязанной сетчатым ремнем. Дурбин буд, то тавоност, ки Ник метавонад ба таври равшан мебинем приклад таппончаи - Кольт .45 намунаи соли 1911. Пистолет, изобретенный барои боздоштани бесчинство ҳафта дар Филиппин аст. Ник похлопал "люгер" дар поясе зери курткой. Вильгельмина подходила барои ҳар калибра .45!
  
  
  Ӯ мепоиданд, ки чӣ тавр баск омӯхтаӣ лидеру курдов хурд бастаи. Бе шубҳа, пул. Сипас баск зуд отдавал фармонҳо ва курды кор мерафтанд, сходясь дар полугусеницах ва лендровере. Курды даллаҳои дар шеренгу, ва ба ҳар як инсон буд, вогузор назаррас ноша - кв тюк, обернутый мешковиной ва обвязанный проволокой. Хуб ташкил, эътироф N3. Синдикат действовал чӣ гуна самараноки бизнес - то куштори. Ва ин собит ќисми таҳвили! Бештар ва бештар доштаем вытаскивали аз полугусеничных мошинҳо ва "Лендровера" ва як потные курды ба верблюдам, стонущим ва стонущим аз негодования, вақте ки онҳо загружали.
  
  
  Офтоб буд, акнун ҳамагӣ сурх облаком бар ғарб кӯҳ. Ба зудӣ хоҳад торик аст. Сирийская сарҳади пролегала тақрибан дар даҳ мил чануб.
  
  
  То кунун ҳеҷ буд, ҳеҷ следов ду ба чин, ки бояд шуда бошад, бо басками. Ник нахмурился. Шояд TSP, ҳатто одамон AX дар Анкаре, ошибались. Е нақшаҳо тағйир ефтанд, ки дар охирин лаҳза. Сарфи назар аз он. Кори бузург, ки кори он буд, дар зери дасти.
  
  
  Ник пополз бозгашт ба ғор ва попрощался бо Миджей. Вақти сӯҳбатҳо буд, ҳа ва барои эњтиељоти дар ин набуд. Вай медонист, ки чӣ кор кунанд. Ӯ поцеловал вай, ва он дар як лаҳза прижалась ба ӯ, ҳарчанд аз он буд, бородат ва вонял, чӣ тавр ба помойка. Ник похлопал вай плечу ва гуфтугӯ, ки хоҳиши дидани ашки вай бо чашми.
  
  
  "Бо ту ҳама чиз дар тартиби", - гуфт ӯ. "Ман тарк шумо винтовку, дар бораи имкони истироҳат. Ту умеешь он истифода баранд?"
  
  
  Мия кивнула. "Ман медонам. Ман стреляла аз винтовок".
  
  
  "Хуб аст. Зиннатҳои - вақте ту мебинӣ, ки ракету AX, идущую барои ман. Агар ту мебинӣ, ки вай интизор шудан ман. Агар ту услышишь аксҳоро, прячься ва жди. Ман найду туро. Хуб аст?"
  
  
  "Хуб... гаронбаҳо ман худ. C... вернись ба ман зудтар".
  
  
  "Ҳеҷ гоҳ промахнись". гуфт N3. Бравада бояд буд, вай ором. Онро ҳис хуб аст. Уверенная дар худ. Ҳатто як муддати кӯтоҳ, дар як ғор беспокоило он. Он вақт соз хурд ҷаҳаннам.
  
  
  Ӯ спустился бо уступа наменамояд, ки чӣ тавр кӯҳистон гурба. Ӯ истифода сгущающиеся сояи барои проложить худ роҳи байни баланди скал ва валунов, то исбот шавад, ки дар сад ярдах аз лагери курдов. Осие сумерки зуд опускались, спускались бо кӯҳҳо, ки чӣ гуна калон сиеҳ плащ. Ник ҳастед пурсаброна интизори он буд. Вақте, ки хоҳад, болоравии хоҳад гонщики. Мегузаронанд сузилось пеш аз ҳама выходом дар Эдесский перевал - ин буд, ки он ба имконияти.
  
  
  Охир, рентген ғуруби гурўҳи пепельно-серыми, ки караван двинулся поен ущелью. Ник аз паи ӯ, дар сотне ярдов оид ба левому флангу, уворачиваясь аз скалы ба massive санг, поскальзываясь ва скользя оид ба сланцу, вале идора нигоҳ то.
  
  
  Он имконият пайдо аввал оид пеш аз ӯ интизор. Дар чанд ярдах аз Ника чӣ ваҳй всадник ва спешился. Ба он мақсад буд, аен - ӯ возился аз худ вазнин либос ва оғоз упираться дар он аз санг, ки сехи хурди Ник. Он скакун учуял бӯи незнакомца ва шарахался, ғам вскрикивая.
  
  
  Курд умолял Худо избавить онро аз чунин пугающейся аспҳо. "Ором, дар бораи писари Шайтана", - скомандовал ӯ. "Ором - е ман скормлю туро шакалам".
  
  
  Асп перестала хестан дар дыбы, вале кӯшиш ба харҷ дод настораживать гӯши ва нервно изгибаться. Курд боз выругался, поправляя мешковатые орад. "Ту писари бемор верблюда", - гуфт ӯ аспҳо. "Худи Аст на мехостам туро. Савганд ба ришу Худо, ман... ман... Ухххххххххх".
  
  
  Стилет дохил шудам ва дар дили ӯ аз пушти. Мард якбора афтод. Ник имкон дод ба ӯ афтод ва ҷаҳиши ба схватить поводья, пеш аз асп успела броситься дур. Ӯ успокоил зверя успокаивающими суханон. Ба ҳар ҳол держа поводья, ӯ як дасти волочил курда барои скалы.
  
  
  "Ба худо ӯ аз ту", - гуфт N3, ҷустуҷӯи шахси мертвеца. Ӯ нечувствовал
  
  
  ҳеҷ сострадания, на нафрат. Ин шахс ҳамзамон ифлос бизнес. Ин шахс аз иқбол. Ник дид, ки дар причудливом отблеске нур, ки инсон дар лбу буд странная red отметина. Кастовый аломати? Ник эҳсос лаҳзаи инстинктивного concerns, он на метавонад баен. Маънои онро дорад, курды истифода кастовые оети! Ҳамин тавр? Ӯ боз аз красную label - он имела шакли ночизи аҳмар. Ник пожал плечами ва деҳот ба асп. Эҳтимол шуда, кадом аст религиозное мебошад. Ӯ выехал аз сояи барои пайвастан ба каравану.
  
  
  Дар муддати як соат ба ҳамаи шло хуб аст. Ник худро нигоҳ асп мондан аз каравана, дур аз буз ва ҷовидон жалующихся верблюдов. Moon буд, вале ситораи сияли. Ба он кас подходил. Ба ин вақти асп привыкла ба ӯ ва бо готовностью подчинялась командам. Ник прикинул, ки онҳо доданӣ панҷ мил ба шудааст. Ӯ ба сухан оғоз таҳия нақшаи, ки чӣ гуна ба даст то Баска. Бо қабули ин аст, ки ӯ шуморо аз байн мебарад афюн ва агар Худо бихоҳад, ин қадар курдов, чӣ қадар бошад. Вақте ки становилось аз ҳад зиед гарм аст,, ӯ буд, барои он. Ӯ запустит ракету AX ва Мия подберет он дар джипе.
  
  
  N3 безрадостно усмехнулся дар бораи худ. Ҳамаи ин ӯ бояд кунад - иншаллах!
  
  
  Ногаҳон ӯ мушоҳида кардам, ки ним даҳҳо соплеменников баромада аз сохти баргардонида ҳамон роҳи онҳо омаданд. Аз он оғоз грызть кирм изтироб. Чаро? Ки онҳо аз он ҷо манфиатдор? Миджа, албатта, вернулась, вале дар як ғор ба вай хоҳад бехатар. Боз панҷ соат пеш аз он, ки вай бояд буд, берун.
  
  
  Ӯ ба гуноҳони худ аспи подлететь наздик каравану. Акнун ӯ боло чашм ва дид се курдов, идущих ба он. Ник напрягся, пас маҷбур ба худ барои истироҳат. Ин муқовимат бояд ягон бор рух. Ҳозир буд, аз ҳама вақти муносиб. Ӯ приготовился нақши немого. Горячо умедвор аст, ки ӯ ҳеҷ кузенов е бародарон дар караване - кас, ки фаҳмидам мебуд, асп ва медонист, ки всадник буд фальшивым!
  
  
  Савора мондан дар дюжине ярдов аз онҳо. Яке аз онҳо подозвал Ника ва заговорил. "Бурая гелиниз!" Рафта, дар ин ҷо! Бо турецки!
  
  
  Ин буд, ки модели сайд, ва N3 на омад барои вай. Хеле кам курды дар бо-турецки.
  
  
  Ӯ тупо уставился дар всадников ва покачал сари. Ӯ қайд кард, ки дар даҳони худро ва издал хрюкающие садоҳои. Дар айни замон, бо он нервам прокатился барқӣ ҷорӣ огоҳӣ. Чаро ба онҳо сухан бо ӯ ба турецки!
  
  
  Савора вазъи муроҷиат ба Нику, окружив он. Онҳо назар встревоженными е недружелюбными. Яке аз онҳо баргузор ӯ ҳамвор нон пухта, чун инро гуфт, ки касе дар курдски.
  
  
  Дигар всадник нигоҳ дар крепких грязных зиреҳҳои узду аспи Ника ва тащил асп ва всадника ба каравану. Бо вуҷуди ин онҳо казались враждебными. Ник дид, ки караван фуруд омад. Курды мерафтанд, ки дар хурд кучки, тадриҷан выстраиваясь дар њалќаи. Ӯ мушоҳида кардам, ки боз як њалќаи курдов навбатӣ, ки дар сояи, ва ҳамаи онҳо нишаста буданд ва составляли охранное ҳалқаи?
  
  
  Ба ин Ник вақт ба таҳқиқ буд, нигарон аст. Ӯ гуфт худ ба даст асаб, ҳеҷ коре поспешного. Агар он оғоз ба тир ҳозир, ӯ ҳамаи испортит. Ӯ ҳеҷ гоҳ ҷо ба баску кофӣ наздик, ки ба куштани ӯ - ба ӯ lucky аз он ҷо берун зинда. Ва караван бо азим грузом афюн танҳо рассредоточился мебуд, ба сформироваться боз дигар бор. Не, аз ваҳму чизе нест ба он ноил гарданд. Ин метавонад баъзе чӣ маросими. Е азназаргузаронии. Шояд папкаҳо ќоидањои нав. Чо дар он ҷо монда, ба ғайр аз даст.
  
  
  Спешившиеся курды акнун выстраивались дар як доира. Яке аз всадников бо Лақаби у ба ӯ фармон ва қайд кард, ки дар доираи. Ӯ буд, ҳамроҳ ба он. Ник слез бо аспҳо ва рафта, ба ожидающим. Дар он ҳеҷ кас обращал диққати махсус. Ӯ пайдо ҷои дар иҳотаи мардум табдил ефтааст ва интизор. Ки хислатҳои инро гир, чӣ?
  
  
  Ӯ дид, ки чӣ тавр баск меравад, ки дар доираи. Ӯ осматривал ҳар як инсон бо кам фонариком. Ӯ тянулся ба дернуть як мард барои салла е шаль дар сари ненадолго мигать светом, ва он гоҳ переходил ба оянда мужчине.
  
  
  Ник пас аз ин дид! Разобрался дар хитроумную ва зебо оддӣ ловушку, ки зад!
  
  
  Ин проклятый сурх полумесяц, ки дар сари мертвого курда!
  
  
  Ӯ буд!
  
  
  
  Боби 11
  
  
  
  
  Иншаллах!
  
  
  Вахта марги шаш курдских соплеменников остановилась ба дуо. Онҳо спешились ва тарк афтод, рӯ ба Мекке, коснувшись лбами замин ва умоляя Худо ҳифзи онҳо. Ҳамаи онҳо буданд, амин худ яростной фалсафа - ҳеҷ яке аз онҳо фикр дуо барои неверующего, барои неверную саг, привязанную ба верблюду ва чанде разорванную минами пора. Агар буданд, минаҳо.
  
  
  N3, онро ба дасти пайваста буданд паси пушт, ба он тағоям пайваста буданд, зери брюхом лохматого верблюда, ва аз он фикр карданд, ки дар охир содир хато. Роковая хато, ки дер е зуд гӯе ҳар як агент. Касе, ки вычеркивает номи он аз фаъол рӯйхати, ки ҳамтоени ӯ ба ҷои ба ягон бронзовой пурифтихор тахта, ки кам касе мебинад е ки дар бораи он кам касе ғамхор аст.
  
  
  Ник кипел аз ярости ва ноумедӣ пур. Бошад, ҳамин тавр ба осонӣ обманутым! Бо муваффақият
  
  
  осон ҳиллаест! Баск буд бало умен, мисли кудак. Дар охирин лаҳза, чун як маротиба ќабл аз караван двинулся дар роҳи ӯ пометил ҳар соплеменника сурх нишонаи аҳмар. Як соат ӯ қатъ караван барои азназаргузаронии. Дар Ника буд, имконият. Ӯ кӯшиш мекунам, ки уклониться, аз байн пажмбари, вале беруна доираи всадников окружил он. Кӯшиши саркашӣ привлекла ба он диққати, ва ӯ медонист дар бораи тщетности муқовимат, вақте ки се ва е чаҳор нафар курдов схватили он. . Онҳо затащили он бозгашт ба роскошно обставленный хурд трейлер Баска. Дар он ҷо ӯ обыскали гирифта ва онро ба силоҳи: "Люгер", стилет, газовую дробь ва чор осколочные норинҷак, ки ӯ прикрепил ба поясу. Ба онҳо намерасид калон - он ягона оставшегося Ночизи Тима - ки ӯ фарсудаи дар атрофи болишти байни пои мисли сеюм яичко. Дар ҳоле, ки ин оплошность казалась незначительной - N3 ҳеҷ гоҳ шудааст бештар беспомощным. Курды буданд грубыми, ва акнун ӯ истода ва дар назди баском, растрепанный ва истекающий кровью аз дюжины порезов, онро ба дасти буданд, дардовар мечашонем доранд баста ба пушт.
  
  
  Баск нигоње ба сабаби як сайери мизи. Ӯ гирифта, карандаш, ва кӯфтанд, ки ба онҳо оид ба мизи меорад интихобшуда, ки пеш аз заговорить. Барои он нишаста буданд, ду аккуратных китайца. Онҳо посмотрели дар Ника мягкими темными чашмони ӯ, ки дар онҳо ӯ хонда танҳо аз кунҷковӣ. Он чизе, ки барои онҳо значил. Ое дар ин марҳила. Онҳо буданд, одеты дар аккуратную стеганую шакли. Дар ҳар шуд круглая остроконечная ҳадди ақалли бо ягона ситораи сурх.
  
  
  Дар баска буданд свиные глазки, окруженные вазнин шрамом. Ӯ гуфта будам, ки овози муқаррарӣ. Шояд ӯ интервю дар Ника дар вакансию.
  
  
  "Номи шумо?"
  
  
  "Ҷон Р. Томсон. Не Банди" Ӯ истифода аз ин ном барои чунин ҳолатҳо.
  
  
  Баск слабо улыбнулся. "Ин дурӯғ бошад, аммо он аҳамият надорад. Ҳеҷ коей камтар аз. Шумо мард AX?"
  
  
  "ТОПОР?" Ник пожал плечами. "Ман намефаҳмам, ки дар бораи аз ту говоришь".
  
  
  Ҳангоми каломи AX яке аз хурдтарин чин гуфт, чизе ба товарищу. Баъзе вақт онҳо шептались, пас яке аз онҳо заговорил бо баском.
  
  
  "AX? Ин нафар, ки аз ин ташкилот? Амрико ҷамъият қотилони?"
  
  
  Баск гуфт. "Дуруст аст. Нигар. Ман докажу он". Ӯ дод аломати қурбони бузург курдам, охранявшим дари трейлера. Онҳо схватили Ника аз пушти. Ӯ сопротивлялся. Ӯ метавонад имконият яке аз имконияти ба берун аз он, балки вақт боз буд.
  
  
  Баск обошел худро мизи ва закатал Нику рукав. Ӯ манъ ва е маҳдуд мекарданд хмыкнул ва қайд кард, ки дар ночизи рамзи ТОПОР, вытатуированный ба дасти чап каме боло локтя. "Шумо мебинед, - торжествующе гуфт баск. "Ман дидам, ин отметину пеш. Як рӯз пештар. Ман қасоси ин сукиного писари!"
  
  
  N3 на моргнул ресницей. Вале ӯ убрал. Ӯ фикр кардам, ки ин метавонист бошад Мэтьюз, ки то ва баргашта бо намояндагӣ дар Эрон.
  
  
  Ҳоло ду нафар ба чин шипели ва гудели. Онҳо назар ба Ника сузившимися холодными чашмони гӯе маро дар худи Шайтонро. Яке аз онҳо гуфт: "Мо ба ҳукумати хеле мехостам доранд, ки ин инсон, вақте, ки шумо бо ӯ покончите, ҷаноб Гонсалес мегардад. Мумкин аст, ин мумкин аст, ки соз?"
  
  
  Баск баргашта, ба мизи худ. Ӯ нахмурился. "Ман бовар намекунам, ки дар ин. Ман... баъзе одамон дар Истамбул низ мехоҳанд, ки сӯҳбат бо ӯ. Шумо бояд ба интизор навбати худ. Дар ҳар сурат, ин ҳам мисли ҷарроҳии. Фаромӯш накунед, ки дар бораи он! Шумо, худро аз одамон, ҳанӯз дар кӯчиданд. Ман худ нақшаҳои нисбати дӯсти мо, мистера... эээ... мистера Томсона? Не Т?
  
  
  Баск бераҳмона улыбнулся Нику. "Ман шунидам, ки шумо устроили бисер азоби дар Истамбул?"
  
  
  Ник насмешливо улыбнулся. "Каме метавонад. Ман кӯшиш ба куштани каламушҳо, ки худам онҳоро".
  
  
  Баск ин проигнорировал. Ӯ гуфт: "Ту, албатта, як?"
  
  
  "Албатта. Ман ҳамеша кор як".
  
  
  "Шояд боз як дурӯғ. Вале ман выясню. Ман отправил гурӯҳи бозгашт дар ихтиери следу, ки ба тафтиш".
  
  
  Касоне шаш соплеменников, ки ӯ дидааст, уходили ва отступали! Ник поймал худ дар он аст, ки дуо мекунад, то Миджа выполняла фармонҳо. Ба њайси дар ғор то шаш соат. Агар вай ин имконияти мехоҳам, ки хуб, курды беҷавоб мебуд вай. Агар не - иншаллах!
  
  
  Он гоҳ баск ошибся. Чунин осон ва смертельная мисли-ишколи, ки Ник дод, ки дар бораи сурх ягон хел расм ҳам накашед. Баск дилам ба ду нафар, ки китайцам ва оғоз ба муҳокимаи нақшаҳои худ, - дар беглом китайском. Ин буд, чунин пурраи беақл аст, аз хато, ки дар аввал Лақаби заподозрил. Сипас, вақте ки ӯ ба гӯш аз холӣ шахси нодонӣ, ӯ дарк кард, ки баски ва хитоиҳо фақат предполагали, ки махсусан бурҳоне, ки онҳо пленник наметавонад сухан е ақл ба китайски. Ник бо диққат гӯш, стараясь на диҳад фаҳмиши.
  
  
  Басков, ғофил Ника, нишон дод, ки он дар харита. Он чин шуд кишвар, кантонским диалектом, вале ду нафар человечков, чунин ба назар мерасад, ба таври комил онро дарк кунанд. Ҳамон амал ва N3.
  
  
  "Ин дареи Карду", - фаҳмонд Басков. "Воридшавии Сураи Нур. Мо ҳаргиз пеш аз истифода кардаанд, ки ин брод, ва, шояд, на он заминирован ва охраняется. Ӯ ба намуди сарҳади байни Туркия ва Сирией. Агар мо переберемся ҷо - хуб!
  
  
  Пойдем дар милю дар ғарб, ки ҳанӯз як брод, ва рафта, дар он ҷо, то ин ҷо творится нохушиҳо! "Ӯ проткнул корти толстым указательным ангушти." Онҳо доранд, беш аз панҷсад километр сарҳади барои патрулирования, турки ва Сирийцы ва дар ин ҷо нест, ки ҳангоми аз! Ое интизор дорам, форам. Онҳо на бештар аз як патруля дар панҷоҳ мил - онҳо хеле ҳалим. Инак, мо истифода буз ва ним даҳҳо курдов ҳамчун приманки, бубинем, ки чӣ хоҳад кард, ва он гоҳ ман возьму ин аз ин ҷо ".
  
  
  Яке аз чин зашипел ва назар обеспокоенным. "Ба шумо мегӯям, ки баъзан як минањо?"
  
  
  Баск пожал плечами. "Баъзан. Не аксаран маротиба, вале вақт аз вақт мо натыкаемся дар минное буд. Ман бо истифода аз шудаам, буз". Баск сложил корт ва дилам ба назар Ника. Англисӣ ӯ гуфт: "Ман гуфт, ки онҳо мехоҳанд, ки шумо баргаштанд дар Истанбул - ва ба гумон дорам, ки ман бояд ба иҷро фармонҳо, вале ман веду парванда дар ин ҷо. Баъзан онҳо фаромӯш чизе ҳаст, ки! Ва ман шахсе, ки дорад, каме ба хурсандї - Хурд развлечение. Фикр мекунам, ки ту аз он предоставишь, нафар AX! Мехоҳед, ки ман фаҳмонед? "
  
  
  Ник тамоили бесстрастное шахс. Ӯ боварӣ карда шуд, ки медонист, чӣ аз он интизор аст. Дар айни замон ӯ ҳеҷ чиз метавонад дар бораи ин корро. Ӯ гуфт: "Бие. Бо назардошти туро, он ҳатман хоҳад противно".
  
  
  Баск нишон худро прокуренные дандон. "Не противно, ки чӣ тавр ба он метавонист. Ман ман ба ту имконияти. Ман метавонист ба вуқӯъ туро ман курдам, ту медонӣ. Ту мебуд, он аст, маъқул, нафар AX! Ба ман бовар кун. Вале хуб бурс як бозӣ азартная бозӣ. Ман привяжу туро ба верблюдам ва худам ба ту будан барои ман миноискателем ".
  
  
  N3 вазнин усмехнулся. "Ва агар не mins, агар ман бе ҳеҷ ваҳшате перейду сарҳади, он гоҳ ту маро отпустишь?"
  
  
  Баск расхохотался. Ӯ сунул дароз коричневую сигару худ дар расплющенное шахс. "Оҳ, ҳа! Ман отпущу ту - рост бозгашт дар Истанбул! Ман ҳамон гуфт: ту - онҳо хеле мехоҳанд, ки ба дидани ту нест! Онҳо то взволнованы, ки отправят ҳавопаймо аввалин чизе, ки дар субҳ. Лекин, шояд ту мебуд, на дигар. Ое an оғо (джентльмен) мебошад-хирург, ки дӯст медорад, ба озмудани бо хариду фурӯши одамон ". Баск засмеялся. Ӯ вставил сигару ва ҳукми кабуд дуд, прищурившись глазками дар Ника. "Ва вақте ки ӯ доберется то туро, ТОПОР, хитоиҳо дар ин ҷо мехоҳанд туро. Ту хеле талабот. Ба худ ҷои ман мебуд, чунин дуо кардам, то верблюд зудтар фаро расидааст, ба мину!"
  
  
  Бозгашт стенка прицепа буд обшита стальными консолями сабз ранги. Ҳоло яке аз онҳо зажужжал ва нотиқ металлически заскрипел.
  
  
  Баск, кӯфтанд, аз пепел аз сигары. "Акнун он хоҳад буд, Истанбул, ман мехоҳам, то бидонед, чӣ ҳодиса рӯй медиҳад". Ӯ усмехнулся Нику. "Ман бояд каме соврать. Метарсам. Истанбул на одобрит мо як азартную game".
  
  
  Баск ввел суровый фармон на курдском забони, ва ду нафар охранников берун оварда Ника дар кӯча ва дармонда он ба верблюду. Онҳо связали он кожаными ремнями, қавӣ ва безжалостно, ва загнали верблюда дар рама чорпоен козлов.
  
  
  Акнун, ки Ник интизор то курды закончат худ дуо, ӯ ивазшаванда худро риштаҳои. Ҳатто он қувваи бузург наметавонист сломить онҳо ҳатто ба loosen то ҳеҷ як ваҷаб. Ќабл аз он пайванд, онҳо замочили чарм ремешки дар об - акнун ремешки сохли ва сжимались! Ник ҳис мекардам, ки чӣ тавр онҳо врезаются дар он ҷисм, ба монанди шадиди сим.
  
  
  Верблюд бадбахт будам. Ое дӯст медошт буз. Лақаби ӯ ҳеҷ дўст намедорад, ва ӯ борҳо тянулся пеш истироҳат дароз желтыми дандонҳо, барои боз кўтоҳмуддати всадника ба пойҳои.
  
  
  Онҳо вазъи муроҷиат ба броду Карду. Буд, ҳанӯз торик аст, вале аз болои кӯҳҳо, дар шарқи суст появлялась дар thinnest жемчужная полоска. Полмили пеш баск следовал барои дигарон қисми каравана, мунтазир аст бингар, ки чӣ хоҳад кард, дар брода.
  
  
  N3 саривақтӣ худро ба имконияти. Агар верблюд зудтар фаро расидааст, ба мину, он мебуд, взорвало. Агар турки е сирийцы интизор дар засаде, ки онҳо, эҳтимол, ишаъеи мебуд, дар он, пеш аз он ки онро бо худ. // ӯ метавонад муайян мегирад.
  
  
  Ник поймал худ дар он аст, ки умедвор аст, ки сирийцы ва турки хоҳад отсутствовать! Пас, агар буд, минањо ва ба ӯ бехатар перебрался, баск отправил он бозгашт ба Истанбул. Ба нежной раҳмати доктори Сикса бо он истисноии санаторием дар Босфоре, ки хуб доктор руководил чунин spezialitäten клиникой барои камбизоатон! Он ҷо хоҳад буд, чун фикр мекардам Ник, ҳангоми дар Дыре, андаке тез корд ва хуноба дур аз њаќиќат нест!
  
  
  Вале боз ҳам мебуд, вақт! Ҳадди ақал, каме вақт ба спланировать, назар ва мунтазир бошед, эҳтимол ба амал. Вақт!
  
  
  Верблюд эҳсос бӯи об ва давида, пробиваясь сквозь рама буз, хватаясь ва кусаясь кӯшиши мешикананд худ длинноногий, распрямленный медаванд. Ник качался ва подпрыгивал, тақрибан метаясь, гузаронидани неуклюжего зверя танҳо аз чарм lashings. Курдские охранники вазъи муроҷиат наздиктар, подгоняя буз резкими проклятиями. Ник қайд намуд, ки ҳар яке аз ним даҳҳо курдов буд вооружен автоматом рубли истеҳсолот. Ягон старинных винтовок Джебель! Шояд тӯҳфа чин.
  
  
  Верблюд зудтар фаро расидааст, ба мину!
  
  
  Агар аз он буд, фугасная мина, он мебуд, ки фавран разнесла N3 дар ҷаҳаннам. Ин буд, ки взрывчаткой. Ин буд анти-реrsonnel mine.
  
  
  Резак барои ромашек! Вышибала! Пас сконструировано, ки ҳангоми подрыве минањо канистра бо шрапнелью ҷаҳиши дар промежность инсон ва вырвала ӯ тухм ва рӯда дар свирепом взрыве.
  
  
  Бегущим қадам верблюда пронесло он маҳз аз болои виҷети дарбаргиранда бошад, вақте ки ӯ взорвался. Разорвавшаяся шрапнель разорвала шиками зверя, разорвав внутренности ва разорвав тағоям, Ника, ҳамзамон разорвав lashings, связывающие онҳо. Ник полетел дар испуганное рама буз ва верблюд споткнулся ва афтод, издав охирин кровавый дуъояшон.
  
  
  Ник спустился дар тесноту перепуганных ва перепуганных буз. Вақте ки ӯ афтод, ки ӯ шунид, мисли дар боз як мина, дид, ки чӣ тавр дар атрофи он летят пора буз. Ӯ дар мавриди ба сари як барана, ва он дастро вобаста ба он кожаными ремнями, скользнули ба воситаи шох буз. Ӯ нишон дод, ки он айнан подвешивают ба козлиной сари дар панљаи худ. Козел нырнул ва ҷаҳиши дар нозил шудааст ужаса, качая сари ӯ ва рвавшись номаълум аз вазнинии, ки склоняла он.
  
  
  Ин буд, калон ва қавӣ козел, ва он дароз аст шох дод, ки он чиро, ки Ник ноком кунад. Lashings, скреплявшие он дастро, порвались. Ник эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он дастро освободились. Ӯ афтод ва бо буз. Ӯ перекатился зери копытами дюжины е чунон зверей, вақте ки онҳо бросились дар он ҳифзи он шахс ва сари чӣ тавр метавонад.
  
  
  Ӯ шунид несту нобуд пулемета ва медонист, ки курдские охранники стреляли дар козлов. Ник бо мушкилӣ рушд мекунанд поднялся ба пойҳои, удивленный ва удовлетворенный, дарк мекунанд, ки ӯ метавонад озодона ҳаракат - ва ин чунин маънӣ дорад, ки устухон надорад сломаны, мӯъҷизаи - ва паст нагнувшись, ӯ давида аз стадом буз. Ӯ рискнул назар ва дид, ки чӣ тавр яке аз курдов пришпорил гардид, ки дар анбӯҳи топающих ҳайвонот.
  
  
  Дигар курд шањ дар рама, стреляя очередью ба умеди зад Ника. Ӯ боз пригнулся ва обвив дасти гардан зиеди буз, нырнул зери он, обвив шатта он ин шикам мебошад. Козел бросилась дар ҳамлаи якҷоя бо худ напуганным стадом. Курды озод боз як навбати, ва бӯз иваз самт ва бросились дар ҳамлаи ба курдов, въехавших дар онҳо ба муҳити зист.
  
  
  Ник дид стремя ва валенок курда ва фаҳмидам, ки ин ягона имконият аст, ки ӯ хоҳад. Ӯ схватился ба пои ва царакат удивленного ва вопящего курда аз кор медињад. Вақте ки ӯ афтод, ки дар N3, агенти-ОҲ выхватил аз ножен қубурӣ кинжал инсон. Ҳаракати буд, чунон босуръат аст, ки курд афтод худ кинжал, пронзив худ каме поен грудины. Хуни баҳри он тоҷикистон омадаанд, ва он афтод, ки дар рама буз, автомат рафтанд аз дасти мурда.
  
  
  Ник ҳамон як молниеносным њаракати потянулся ба автомату ва уздечке аспҳо. Дили ӯ ба он буд, комил ҷанг, ва ӯ мехостам громко вскрикнуть аз хурсандӣ, адоват ва ғазаб. Ӯ озод шуд! Агар вай ҳоло тарк хоҳад кард, ин хоҳад буд, драка - забрав бо худ бисер дигар!
  
  
  Шояд, боқимондаи курды мунтазир буданд, ки ӯ побежит ба Карду ва переправится дар сирийскую ҷудо. Ҳамаи онҳо бояд дар як лаҳза буданд, ошеломлены быстротой, ки бо он действовал N3. Ӯ уперся пятками дар асп ва атаковал онҳо, автомат извергал красное шӯълаи ва свинец дар граде возмездия.
  
  
  Ду нафар курдов фавран тарк. Боз ду нафар повернулись ва побежали бозгашт ба он ҷо, ки басков интизор сардори караван. Боқимонда курд, вознося дуо аз Худо, бросился дар ҳамла кард. Ник бросился дар он галопом. Онҳо буданд, монанд ба ду пир найтс дар мусобиқа на барои ҳает, балки барои марг аст.
  
  
  Онҳо омада дар якҷоягӣ бо калон аварией. Асп Ника тарк. Ӯ низ афтод. Курд торжествующе взвизгнул, бошад автомат дар Ника ва нажал дар спусковой hooked. Пистолет заклинило. Ник сбил курда бо аспҳо рвущейся очередью, ки каме нест рассекла инсон пополам.
  
  
  Ник бо мушкилӣ рушд мекунанд поднялся ба пойҳои миени хок хун, ружейного дуд ва вонючего запаха кордита. Субҳ аллакай близился ба он. Ду курда шавад подчиняться баскам.
  
  
  Вақт буд, нест, дар ҳақиқат, бисер - ҳеҷ касе аз онҳо. Агар дар доираи бист мил буд, туркия е сирийский патруль, ӯ мебуд, аллакай шуда буд, дар роҳ. Баскам бояд ба амал зуд. Тавре нафар аз AX.
  
  
  Ӯ аз худ тағоям, сахт кровоточащие. Ӯ размотал грязную матоъ бо худ запястий, подумав, ки ин яке аз курдских гумрук, ки маъно ва зуд перевязал ҳар лодыжку. Бо қабули ин аст, ки ӯ зуд приступил ба ҷамъоварии автоматов ва лавозимоти ҷангӣ мусоидат намуд ки мурдагон курдов.
  
  
  Асп Ника поднялась, аз афташ, невредимая, ва акнун тихонько паслась оид ба невысокой траве поблизости. Бӯз нобуд бар Карду.
  
  
  Обремененный вазни чор автоматов ва лавозимоти ҷангӣ ба онҳо, N3, ниҳоят, идора нишаста, ба асп. Ӯ ба нармӣ гуфт животному ва похлопал он шее. "Молодец, бача. Ман медонам, ки ин сахт аст, вале ин ненадолго. Ҳамагӣ тақрибан мил".
  
  
  Дар миле ба западу, ки буд, боз як брод, ва баск кӯшиш кардам, даст бар ба воситаи он. Ник запомнил. Метавонад, патруль пайдо мешавад, ва шояд не, аммо Баска мунтазири гарм қабул. Он қадар гарм, ки чӣ гуна метавонад ин корро нафар аз AX.
  
  
  
  Боби 12
  
  
  
  
  Офтоб буд, золотым шаром, пронзенным дар сатҳи баланди сафед авҷи кӯҳҳо, ки Ник расид брода дар миле ба западу. Дар ин ҷо Карду шла зиедкунии, зиедкунии ва мелкая ва кристальная об колыхалась атрофи зиеди гладких валунов. Рост посреди брода менамуд ночизи островок. Природная қалъа бо уединенным скальным маориф, окаймленным ивами ва тамарисками. Ник толкнул уставшую асп дар ручей ва направился ба ҷазираи. Сангҳо ва листва послужат хуб укрытием. Агар lucky, ӯ сумеет нигоҳ караван, то он гоҳ, ки хоҳад омад патруль, е, ҳадди ақал, маҷбур басков битобед пеш.
  
  
  Ӯ тез кард, ки худро дар ихтиери. Акнун ӯ метавонист шунидан стон верблюдов ва дар шимоли буд оварад абр хок. Баск буд барои кӯшиши гузариш ҳангоми дневном партави. Ник ҷадвали далел ин инсон - патрули на появлялись, ва гумон аст, ки ин брод низ хоҳад заминирован.
  
  
  Аз ҳама муҳим он буд, ки афюн, ки вез караван, стоил миллионҳо доллар, агар он дар пойтахт дар героин ва dilute. Синдикат, мисли ҳар як бизнес-ташкилоти заботился оид ба доллари. Баск аслӣ маънои суханони хоҳад ҳама ба ин афюн бехатар перебрался тавассути сарҳади ва рассеялся. Инак, N3 бо чор автоматами ва восемью дароз обоймами - аз ҳар курда буд запасной - хушнудии худро каме засаду.
  
  
  Даранг ба ӯ буд,. Гузашт панҷ дақиқа, ва дар ин ҷо показалась сар каравана. Ӯ спускался дар як хурд тавре склону аз перевала дар сангҳо ва приближался ба броду. Ник спорятался барои камнями ва нигоҳ оташ аст.
  
  
  Дар қисми пушти каравана қарор гирифт "лендровер" бо прицепом ва ду полугусеничные мошинҳо. Ник дид Баска, боз сидящего дар чалой аспҳо ва отдавшего фармонҳо вождю курдов. Агар баска беспокоило паем, ки ду овард убежавших курдов, ӯ шикоят ба ягон аломати. Шояд фикр кардам N3, ӯ фикр мекунад, ки ман мертв. Е ки бо ман кофист ва, ки ман иҷро, спасая ҳаети худро.
  
  
  Агенти тира аст, улыбнулся. Баск аллакай баъд аз чанд дақиқа мефаҳмӣ, дигаре. Ӯ офаридаӣ бунедӣ, дар интизори туфанги ба санг ва прицелился ба назарњои ба броду.
  
  
  Ним даҳҳо соплеменников пришпорили худ асп дар мелководный ручей ва мондан, то ки ба онҳо напиться. Яке аз курдов спешился ва оғоз наполнять машки об. Ник бо диққат прицелился.
  
  
  Ӯ ҳукми дароз обжигающую дар навбати худ, прицелившись дар курдов кӯшиш нест, попасться лошадям. Ӯ ба ҳузур пазируфт четверых курдов ҳангоми якуми ҳамин медалҳои толибилмони тоҷик. Як асп тарк, пинаясь ва визжа. Ду нафар дигар курдов ноумед устремились бозгашт ба соҳили. Ник нашр боз як навбати ва сбил ҳам аз седел. Дар шаш камтар аз шумо лозим аст, ҳисобида мешавад. Ӯ прекратил оташ табдил ефтааст ва интизор.
  
  
  Караван буд, пурра замешательстве. Верблюды устремились дар ҳамаи ҷонибҳо. Ник дид, ки чӣ тавр баск қатъ уставился дар ҷазираи хурд, пас обуздал худро асп ва поскакал ба қисми пушти каравана, ки акнун мондан полугусеничные мошинҳо ва "Лендровер". Баск спрыгнул бо аспҳо ва скрылся дар трейлере. Як лаҳза баъд, вақте ки як Лақаби бо таваҷҷӯҳи мепоиданд, выбежал нафар бо полевым биноклем дар дасти. Бо ӯ буданд, ду нафар ба чин. Якҷоя ҳамаи се побежали ба скалам, граничащим бо перевалом, бо он ки онҳо танҳо омаданд.
  
  
  Вождь курдов бросился ба перевалу бо дароз ружьем. Ӯ пришпорил асп дар байни скал намояд. Ник эҳсос изтироб. Ин буд аввалин винтовка, ки ӯ дид, ва онро ба назар мисли муосир силоҳ бо оптическим прицелом. Хеле монанд, ки силоҳ, ки ӯ ба чап Мидже.
  
  
  Миджа! Касоне шаш курдов, ки баргаштанд? Агар вай танҳо выполнила он фармон ва пробыла дар ғор шаш соат! Агар ин чунин буданд, курды обыскали мехоҳам фикру тропу, ҳеҷ найдя ва сипас ҳамроҳ мебуд, ба каравану. Он дар бехатарӣ аст,. Ва, албатта, вай услышит аксҳоро ва укрывается.
  
  
  Ник дид отблеск офтоб дар шиша баланд дар сангҳо, обрамляющих узкий ағбаи. Ӯ фаромӯш бурд. Баск дар он ҷо буд, бо биноклем, ва барои он. Баск бо мурури вақт ҳама дарк мекунад. Мефаҳмад, ки ӯ противостоял танҳо як шахс - ненавистному мужчине-ОҲ, ки исбот кард, ки чунин занозой!
  
  
  Спангггггг - уииеееееееее -
  
  
  Тир оставила сафед, набуред, дар санг дар шаш инч аз сари Ника. Ӯ нырнул амиқтар дар худ як расщелину. Хислатҳои! Баску не гирифта, бисер вақт ба ефтани он ва кушодани оташ аст.
  
  
  Whinggggggg - пешбари ба суръати баланд танцевал атрофи сангҳои безумным рикошетом. Бало! Ник вывернулся рост, дароз утреннюю сояи тамарискового дарахт. Zinngggggg - whangggggg - свинец кружил атрофи он. Ник ҷони худро фидо неподвижно, чӣ тавр ба валуны. Баск ҳанӯз аниқ он мушоҳида кардам, ки ба уловить. Ӯ медонист, ки дар он буд, Ник, вале на он кадар. Ба заполучить он, бояд хеле удачный фику.
  
  
  Тир аз винтовки прекратилась. Дар айни замон ин назар тупиком. Вале танҳо дар лаҳзаи. Ник раздвинул сорняки ва е назар ба воситаи ручей. Курды скакали, ба тарафи чап гашт ва направо, онҳо сахт ехали, разрывая пӯст ва окровавляя шпоры.
  
  
  Ник мепоиданд, ки чӣ тавр онҳо ускользают аз зи, пас развернулся ва вонзил худро скакуны дар Карду, ки шла амиқтар. Онҳо переплывали худ хоҳад буд. Онҳо мерафтанд ба кор дар атрофи он!
  
  
  Маънои онро дорад, басковцы мерафтанд ба ҷанг! Ник эҳсос қариб мафтуни худ қонеъ кардани душман. Ӯ буд! Ӯ бояд донад, ки кӣ ва чӣ держало он ки брода. Як нафар. Чор туфанги бо хеле скудным боезапасом. Ва патруля то не. Баску ин бояд ба назар авантюрой.
  
  
  Ӯ эҳтиеткорона ба боло дароз як пораи хушк ветки дарахт, лежавший наздик бо ӯ. Он аз пойҳои даҳ дар дарозии. Ӯ протолкнул он сквозь сорняки ва подлесок дар баланд кустарник. Ӯ протыкал ба онҳо, то бутта на оғоз качаться бозгашт ва берун.
  
  
  Whingggggggggg - тир пробила киштзор ва попала дар санг. Дар ин ҷо ва ҳама чиз. Онҳо мерафтанд ба нигоҳ он дар неподвижности, то соплеменники хоҳад наступать бо флангов ва паси он. Хуб тактикаи. Хеле хуб!
  
  
  Вақте, ки Ник кушта аввал курда байни буз, ӯ гирифта, ба он дароз қубурӣ кинжал. Акнун ӯ ба сухан оғоз кофтани бо аслиҳа дар мулоим аст. Дар он хоҳад буд он замон вырыть танҳо неглубокую лисью нору. Ӯ дар копал то зуд ва ноумед, ҳам танҳо метавонист. Ӯ осмелился ҳатто приподняться дар локтях.
  
  
  Копая, ӯ боз шунидам стоны ва шикоят верблюдов дар проходе. N3 рыл зудтар. Агар баск фикр дар ҳамон рӯҳ, ки Ник - он гоҳ ин верблюды пересекли брод дар яростной давке!
  
  
  Ник усмехнулся. Ҳатто дар ин отчаянный лаҳзаи он метавонад боиси каме ироничного юмор. Саҳна буд, аз ҳазор вестернов! Бо верблюдами барои модагов ва курдами барои индейцев! Ӯ метавонист бошад, ки худи Кастером - Кастером дар Маленьком Калон Роге! Вале новобаста аз он ки ӯ проклят, агар ӯ мехоҳад, ки гузошта охири он роҳ дод, ки Кастер - бояд баъзе баромадан аз ин!
  
  
  Дур послышалось buzzing ба ед оред он гоҳ. Ник перекатился дар пушти ту ва табдил ба назар синюю арку. Ба воситаи як лаҳза ӯ мушоҳида кардам ӯ дар ғарб, игрушечный ҳавопаймо, ки устуворона гудел дар онҳо ҷудо. Ва ҳангоме ки наздик омад, Ник дид, ки ба он буд, LC 4, яке аз пир адад тайераи тамғаи ҷанги Дуюми ҷаҳонӣ. Дар бораи он буд, сирийская аломатгузории.
  
  
  N3 залез худро неглубокую лисью нору ва looked like ҳавопаймо оғоз кружить. Аљиб ин аст, раздался несту нобуд пулеметного оташ. Дикие курды кричали ва стреляли дар нозил шудааст адоват ва азарта.
  
  
  Бояд, ки ҷуфти ҳамсарон шальных пуль задела хурд судно, чунки он ба оғози назаррас гузошт ва баландии отклонилось. Як лаҳза баъд аз он боз вернулось дар ғарб. Бешубҳа, ӯ аллакай шуда буд, дар радио бо ближайшим патрулем. Дар ин бора ин аст, ки барои он чизе значило - то наздиктарини патруля метавонад боз чанд соат!
  
  
  Он гоҳ вақт то ба зинаи, ва фикр бештар буд, ки зарур аст - банда курдов бросилась бо сирийского соҳили рост, дар ҷазира. Ник рвал онҳо автоматом, то дуло на обожгло ба ӯ дасти. Заряд шикаст ва расплавился, ки дар автомате кончились патроны. Ник баъзеи боз як автомат ва дилам барои қонеъ кардани як ҳамлаи бо яке аз рост намебошад фланга. Курды плескались дар броду, подгоняя худ асп кӯтоҳ яростными криками. Баъзе стреляли дар Ника, insanely промахиваясь, вале бештари сдерживалось. Ӯ дарк кард, ки чаро ва эҳсос инстинктивное содрогание. Ин буд, нест, трусость, ин курды нигоҳ дароз копья! Ӯ ҳеҷ гоҳ нравилась фикр дар бораи холодном силоҳ дар шикам!
  
  
  Ӯ ҳукми дароз навбати. Аспҳо ва одамон спустились дар дареи, крича ва лаънаткунандагони. Бо вуҷуди ин онҳо идома наступать.
  
  
  N3 дилам, ба пешвози нав ҳамла кард, ки писарашон left фланге. Ник баракат онҳо плохую бо мақсад ва кӯшиш мекунам, ки скрыться поентар аз сатҳи замин, обстреливая онҳо пеш ва ақиб. Ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр тир дернулась ӯ барои плечом, дигар дернула ба зону. Пули ударялись дар бораи сангҳои атрофи он ва скулили дар яростных криках баньши. Ник стрелял ва стрелял - мубориза акнун як бузург неотличимый лаҳзаи азоби!
  
  
  Боқимонда курды прорвались ва устремились дар не ҷудо Карду!
  
  
  Передышки бошад бояд не. Паническое дур шудан верблюдов приближалось рост ба броду, разъяренные курды избивали ва гнали ҳайвонот. Ник мельком дид Баска. Мард худи ҳамзамон мошини. Барои он шла полугусеничные мошинҳо ва "лендровер" бо прицепом. Ду нафар ба чин ехали дар Land Rover. Онҳо омаданд, ҳама дар ишқ қавӣ, ишқ мулоим шитоб. Верблюды, зиеда аз садҳо изможденных разъяренных зверей, метались дароз иқдомҳои, визжали, кряхтали ва хватали бо мӯи дароз доранд, дандонҳо чизе, ки буд, дида мешавад.
  
  
  Онҳо мерафтанд ба он мешикананд! Раздавите он, измельчите ва покалечите он!
  
  
  Ник потянулся ба мешковатым курдским штанам ва гирифта як боқимондаи силоҳ. Ночизи Тим! Ӯ повернул қалам бомбаҳои андозаи бо лимӯ, отдернул дасти ва швырнул вай дур-баланд дар приближающуюся давку. Пас аз N3 нырнул худро неглубокую нору ва чуқур, ки дар он зарылся. Ӯ прижался рӯ ба прохладной лой ва фикр кардам, ое он, ое он? Ӯ пережил яке аз чунин таркиш - карда наметавонад, ое ӯ аз ӯҳдаи ӯ боз?
  
  
  Наземный рок раздался бар онҳо!
  
  
  Раздался бениҳоят нарастающий, ягонагӣ, таркиш ғуррон! Наздик бо ӯ дар ҳаво подскочил валун вазни дар чанд ҳазор фунт дар як лаҳза завис ва пас аз пош дар футе аз сари он. Ҷаҳон испустил бузург вздох, ки табдил ба стремительный, порывистый, порывистый боди! Ҳамаи табақ дар ҷаҳон разбились дар гӯшҳои агенти ОҲ. Бузург дасти подняла он ва бросила ба сангҳои, ки ба назар мерасид, ки таяли. Дар як лаҳза ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр сгустилась алая торикӣ - он гоҳ ҳамаи худро тамом. Таркиш отбросил он дар добрых сӣ фут об Карду.
  
  
  Хеле суст N3 перевернулся. Ӯ пил чуқур, ӯ пил пас, чунон ки гӯӣ ҳаргиз пеш аз дида об ва ҳеҷ гоҳ дигар мебинад. Ниҳоят ба ӯ муяссар гардид, ки қием ва дидани маҳали дафн атрофи он.
  
  
  Ҳеҷ двигалось. Ҳеҷ проживало. Дар ин ҷо танҳо буданд кард Марг! Одамоне, аспҳо ва верблюды буданд, пўши дар як бузург ужасную муаммо аз дасти, пои, сар ва змееподобных розоватых внутренностей.
  
  
  Ӯ дид, ки ду полуторки перевернуты. Land Rover ҷони худро фидо бинї ва горел. Прицеп, oddly кофӣ, он аст, кам ба ҳабс гирифта шудааст. Он силоҳ! Метавонад, он метавонад ба онҳо бозгашт!
  
  
  Встав ба пойҳои ӯ мушоҳида кардам, ки ҳаракат дар наздикии трейлера. Касе, ки ҳанӯз дар замоне ки зинда буд!
  
  
  Ин буд, баск! То Ник буд, тамошо, на веря худ глазам, мард рафтанд аз трейлера. Ӯ якчанд чизе, ки дар атрофи болишти. Ник двинулся барои мард, покачиваясь, ба скалам дар даромадгоҳи дар перевал. Ӯ ҷуръат намекунад дидам атрофи он, танҳо тащился сахт ба пеш, спотыкаясь ва падая, ҳамеша меорад, боз, ҳамеша қавӣ держа дар атрофи болишти ӯ фарсудаи.
  
  
  "Пул", - фикр кардам Ник. Пул! Ҳатто вақте ки онҳо полумертвые, онҳо попытаются наҷот пул!
  
  
  N3 крикнул дар Баска. Девона аст ва аз ҳама неосторожная чиз аст, вале дар ин бора худи ӯ буд, он қадар наздик безумию, ки ин менамуд, надошт фарқ намекунад.
  
  
  "Ҳе, баск! Баск! Интизор шудан ман, сукин писари! Ман туро убью!"
  
  
  Ник чӣ ваҳй ба Баску. Акнун ӯ метавонист роҳ каме прямее, қариб хуб аст. Ник оғоз он догонять.
  
  
  Баск расид подножия нависающей скалы ва ногаҳон пош. Ӯ ҷони худро фидо ничком, прижимая ба худ як болишти. Ӯ рафт он ҷо, ки ҷони худро фидо баск. Ник потянулся нетвердой пои таъиншуда мубаддал тартиби хӯрокпазӣ ва як мард. Баск бо стоном перевернулся.
  
  
  Нисфи он шахсоне буд, выжжена. Чизи дигаре буд, бузург сиеҳ волдырем. Ник уставился дар он. Ублюдок навъе монд баъд фармонбардори у бошӣ. Ӯ согнул дасти эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он бармегардад қувват. Ӯ мебуд задушил ин ублюдка дасти луч дасти! Ӯ позаботится дар бораи баске бор ва то абад!
  
  
  Баск чашмони кушода. Ӯ уставился дар Ника, ва узнавание мелькнуло дар поросячьих хурдсол соҳаҳои окруженных хом плотью. Ӯ мубориза бо дыханием, ҷиҳод дар калима. Ӯ дод як ҳаракати ба болишти наздик бо ӯ. "Ман... на ман фармоиш... ман... онҳо..." Долгая, долгая пауза. Ник интизор. Ки ин мард кӯшиш кардам, мегӯянд, ба ӯ мегӯям?
  
  
  Ӯ заиф њаракати подтолкнул болишти ба Нику. "Шумо... бигир! Похороните. Ман мегӯям, барои... ман курдов, мегӯянд одамон. Ман приказывал... ман..."
  
  
  Гранитная қувваи Ника ҳоло отхлынула. Ӯ потянулся барои сумкой. Вақте ки ӯ аст пардаро аз он аз дасти баска , горлышко ҷузвдонҳо открылось, ва чизе выкатилось. Он қатъ поятонро Ника.
  
  
  Ин буд, сар Мии Джалеллис!
  
  
  N3 эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он нафас бо шипением дохил шифоҳӣ ва дар шуш сжимается ва сжимается. Ӯ дароз карда наметавонистанд ин интиќоли. Ӯ фақат хеста, уставился дар сари.
  
  
  Дар Мидже ҳам буд сурх меандешад гладких, торик, ва ҳоло аллакай окровавленных мӯи худ. Хурд серебряная булавка, ки дод ба вай Лақаби сверкнула дар он дар офтобӣ дар партави. Чашмони баста шуд, ҷаҳон умиротворен, вале вай сурх даҳони скривился дар гримасе - даҳшат дар гузашта як сония?
  
  
  Баск чизе бормотал, пускал слюни ва слюни. Он изуродованные дасти скребли бо лой. "Ман... не..." - гуфт ӯ бо болью. "Ман приказываю... Курды, курды, дикие ва девона, ман нест..."
  
  
  Ник дигар looked дар сари. Ӯ афтод ба зону наздик баском ва дар оғӯш он-дар гулӯ. Маҳз бо дарки чаро, ҳатто заботясь дар бораи он, ки чаро, танҳо донистани он ки ӯ бояд, дар ҳоле отомстить барои Миджу, Ник оғоз давить. Он ангуштони сжались. Вай идома дод, ки фишурдани. Баск ҳам буд, нафаскашӣ. Ник выругал ангуштони худ заъф.
  
  
  Ослабленный взрывом скальный выступ оғоз сдвигаться ва афтод. Ӯ гузорем, фуҷур баска ва обладая верным инстинктом хатари оғоз откатываться. Ӯ катался, чӣ тавр ба бочка, боз ва боз. Паси он ӯ шунид crispy скрежет, ки обрыв обрушился.
  
  
  Вақте, ки табдил ором, ӯ хеста рафт бозгашт ба утесу. Сар Миджи буд похоронена зери камнем. Ник дид торчащие пойҳои баска. Ӯ царакат бадан. Ӯ низ буд безголовым. Бузург валун оторвал сари инсон! Ник чап ва он чӣ ваҳй ба трейлеру Баска. Касе ба ӯ гуфт, ки атомные бомбгузориҳо - ин мӯъҷизаи. Акнун ӯ ба ин бовар кардааст. Трейлер қариб нест тронуло.
  
  
  Ӯ ефт, худро "люгер", стилет ва газовую дробинку он ҷо, ки онҳо буданд, брошены дар кунҷи наклонившимсы суфра. Ӯ взялл силоҳ, гадая, чӣ қадар вақт баргузор карда то расидани патруля
  
  
  ва кадом прикрытия он метавонад ба онҳо мегӯям. Он бояд буд, ки бошад, хуб, агар ӯ мехоҳад, дароз гнить дар сирийской е туркия зиндон. Нетрудно пешниҳод вокуниш ҳукумат дар як выжившего баъди атомного таркиш - дар выжившего, одетого дар окровавленную, рваную курдскую либос, вале на курда. Яккаса аст, ки инсон дар байни харобаҳои қадим - ва афюн хом ба миллионҳо доллар разбросанного акнун бо миқдори бузург хектор. Бале, таърих бояд дурацкой!
  
  
  Нохушиҳо дар он аст, ки ҳанӯз ҳам наметавонистанд, ки хуб фикр кунед!
  
  
  Вақте, ки Ник берун аз трейлера, ӯ боз шунид далекий гудение ҳавопаймо. Пас, - дар охир! Шояд дар ин вақт ҳавопаймо бошад ва хоҳад, ки омода барои шинондани. Патруль хоҳад underperform.
  
  
  Яке аз курдов кард. Ӯ ҷони худро фидо, дар ҷазираи шуд, ки Ник то отважно ҷанг бармехостанд. Акнун ӯ боло худро взорванное бадан ва всмотрелся ба воситаи сангҳои устрашающее зрелище. Бешубҳа, кор Шайтана! Худо дар ҳақиқат ба чап худро племя!
  
  
  Вале як зинда! Наздик ба трейлером он, ки онҳо ном доранд Баском! Ин буд, неверная саг! Он кист!
  
  
  Пок аст Худо, фикр кардам курд, бо болью перекатившись ба худ дароз винтовке, ки лежала поблизости. Ӯ буд, ба яке аз чанд, ки бартарӣ винтовку дьявольским автоматам. Ӯ оперся дар сангҳо ва бодиққат прицелился. Ӯ гуфтаанд, ки Худо хуб аст, мақсад, чунки ӯ албатта бимирад ва ба зудӣ хоҳад бо гуриями дар биҳишт, вале аввал ӯ бояд ба фиристодани ин нодуруст нишон дар ҷаҳаннам. Ӯ нажал ба триггер.
  
  
  
  Боби 13
  
  
  
  
  Шаробе барои Ника
  
  
  Вай писарашро, ки дар бозгашт ба ҷаҳон, мубориза аз темной ва часпанда не силосхобонӣ ва мубориза убивала он. Аз он ҷо, ки бояд шуда бошад, ки он ба шуш буданд, сангҳои ва атрофи он нимаи буданд зажаты оҳан-тиски; мавқеи изгибающаяся горка,, бо он ӯ ба ҷанг, буд смазана, он буд, ҳаракат, ва он гоҳ скользил пеш, ругаясь ва плача. Дар охир, приложив сверхусилия, ӯ добрался то бомҳо горки ва саросари толстую девор аз торик-сабз шиша. Он қатъ, заперли в ловушке, заточили барои толстым сабз шиша. Он гоҳ фаҳмидам, ки он кадом аст моҳӣ - бедная моҳӣ дар гигантской косаи сабз аз шиша. Барои чашей воқеии ҷаҳон двигался, искажался ва превращался дар карикатуру похожим дар линзу сабз шиша.
  
  
  Фигуры выходили берун аз шиша. Ник отдыхал дар засаленной горке ва апатично мепоиданд барои онҳо. Ӯ помахал онҳо ва кӯшиш мекунам, ки закричать, вале он овози буд мрачным карканьем, ва онҳо проигнорировали он. Ногаҳон ӯ сахт завидовал онҳое, ки паси шиша! Онҳо буданд, зиндагӣ, отделенными аз якдигар, аз ҷаҳони воқеӣ!
  
  
  Ӯ отдыхал ва назар афканда, то ба онҳо. Норавшан воспоминание шевельнулось дар он сари. Касе, ки дар смокинге! Албатта ӯ дид, аз ин пеш. Акнун ӯ мепоиданд, ки чӣ тавр гулнақшҳои дар смокинге подошла наздиктар. Тобнок черные мӯи зачесаны пеш, угольно-чашмони торик, клочок усов - точеное, сахт ва зебо шахсе!
  
  
  Пробуждение хотираи проникло амиқтар - ӯ дар ҳақиқат аз куҷо касе медонист, ки шахс! Вале акнун, - ба ростӣ ин буд, маслиҳат! Мард дар смокинге буд побриться! Побриться? Не, ин метавонад бошад! Ник цеплялся барои нахустин oily горки, ведущей бозгашт ба ҷаҳаннам, ва мепоиданд барои мард. Ӯ вынул аз кармана бритву, старомодную опасную бритву, ва акнун ӯ приближался ба Нику. Ник ҳеҷ тарс. Ӯ буд, ки дар амният барои толстым сабз шиша. Он мард бо опасной бритвой ноком воқеъ!
  
  
  Боз як гулнақшҳои вплыла дар смущенную расм. Баланд, угловатая, муроҷиат ба анкабут гулнақшҳои дар баъзе сафед халате; баланд мард бо шахси стервятника. Ник мепоиданд бо бузург ва всепоглощающим фоизҳо. Акнун ду фигуры гуфтанд, дар бораи чизе ҳеҷ. Ник медонист ва намедонист, ки чӣ тавр ва чаро, ки онҳо обсуждали он.
  
  
  Spider-одам бо шахси стервятника ғолиби баҳси. Ӯ буд, бо дарназардошти як мард дар смокинге дар дасти, ҳамзамон аз он ба дарҳо, выталкивая аз хуҷраҳо. Ник эҳсос тоқ сабукӣ. Шояд нафар-стервятник буд, ки дӯсти!
  
  
  Мард дар шароб сафед ба халате рафта, ба сабз стеклянной преграде. Ӯ истода буд, аз тарафи дигар ва назар афканда, то дар Ника. Акнун ӯ чизе буд, ки дар дасташ. Хурд косаи! Заҳри? фикр кардам Ник.
  
  
  Мард дар шароб сафед ба халате баргузор дасти, держа як пиела дар дасти. Ник на отступил. Толстое зеленое шиша ҳифз ӯ. Ӯ ба сухан оғоз хандон.
  
  
  Шиша разбилось бо хомӯш ва бесшумным взрывом. Ник эҳсос худ катапультированным бозгашт ба воқеият. Ӯ уставился ба инсон бо шахси стервятника дар он лаҳза, вақте ки мазмуни косаи хурд затолкнуло ӯ дар гулӯ.
  
  
  "Хуб," гуфт мард, склонившись бар он. "Пас, ту ниҳоят рафта, ба мо". Ӯ гуфта будам, ки бо забони англисӣ. Як лаҳза он буд, тамошо ба Ника, вставные дандон блестели барои бескровно лоғар губами. Ба турецки ӯ гуфт: "Тунайдин". Шаби рӯз.
  
  
  Ник кӯшиш нишаст. Мард бодиққат толкнул он бозгашт ба паст шароби сафед больничную койку. Ӯ похлопал Ника оид ба плечу - добродушный иқдомро, ки Ник чаро касе медонист, ки он хеле нодуруст аст. Зуд инстинкт ҳушдор дод, ки ба он ҳамаи ж пас нодуруст аст!
  
  
  Ва ҳол он буд, больничная палатаи бе шак, ва ин шахс бояд ба духтур! Як ҳавопаймо - ҳавопаймо, ки аз ӯ шунидам незадолго то оне ки гум аст, - бояд буд сирийским е турецким самолетом. Ин е патруль, бояд онро пайдо ва доставил аз биебон ба ҳалокат расидааст. Ва ҳанӯз - нафар бо бритвой! Е ин буд, ки девона хоб?
  
  
  Мард дар шароб сафед ба халате духтур буд, тамошо дар он аз боло ба поен аз странной табассум дар рӯи. Ӯ погладил худро заостренный хушӯъашон сужающимися ангуштони худ. "Ӯ дар ҳақиқат монанд ба стервятника", - фикр кардам Ник. Этакий шарир зиен соҳибақл стервятник. Дар атрофи он дил образовался холод. Ӯ медонист, ки ӯ ҳоло! Ва ӯ медонист, кї буд, аз ин мард! Як ҳавопаймо - ӯ буд, ҳеҷ сирийским, ҳеҷ турецким. Ин буд, онҳо ба ҳавопаймо!
  
  
  Доктор бояд хонда чизе дар афкор Ника. Ӯ улыбнулся нишон ҳамаи худро ба таври комил подогнанные вставные дандон. "Ман мебинам, ки шумо дарк кардаанд ин, ҷаноб Шуд. Ман фикр, ки шумо бо мурури замон дарк хоҳад кард. Шумо хеле зуд, махсусан барои инсон дар худ қодир аст".
  
  
  Ник дар як лаҳза закрыл чашмони. Ӯ буд, фикр кунед. Ӯ ҳис назойливую, стойкую эминиатон. Чизе, ки дар нӯшокии дӯстдоштаи, ки ӯ танҳо баенкунандаи? Вспыхнули он пешин фикрҳои - хуноба дур аз њаќиќат нест ва тез корд. Агенти ОҲ эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он тадриҷан накапливается шахзода - хислатҳои инро гир, баъд аз ҳама, аст, ба воситаи ки ӯ гузашт! Акнун ӯ бояд тоб шиканҷа! Ӯ хеле буд, боварӣ дорам, ки қодир ба ин кор нест, ки дар он ҷорӣ қодир аст.
  
  
  Ӯ гуфт: "номи Ман нест Шуд. Ман намедонам, ки кас бо номи картерро ба ҳузур пазируфт. Ту ки дар ҳама? Ва ба он ҷое ки ман?" "Танҳо бо санҷидани", - бо горечью фикр кардам ба ӯ. Ӯ медонист!
  
  
  Доктор наклонился бар Лақаби ва откинул рукав хирургического таќдим кардааст. Ӯ қайд кард, ки дар як татуировку ТОПОРА. "Шумо отрицаете, ки шумо агенти AX?"
  
  
  N3 мехостам плюнуть ӯ дар чашм, балки он буд, хеле заиф. Эминиатон нарастала. "Ман ҳеҷ чиз отрицаю", - якбора гуфт ӯ. "Ман ҳеҷ чиз тасдиқ мекунам. Ва ҳоло ягон ответь ба саволҳои ман ҳастам, ва е агар ман танҳо монд воқеӣ бошад. Ман бало мехоҳам ба хоб".
  
  
  Доктор боз улыбнулся. Ӯ порылся дар дараҳои худ дар ҷустуҷӯи сигор, закурил як, пешниҳод намуд, ки як Нику, ки ба рад кунад не. Доктор боз погладил хушӯъашон худ донанд.
  
  
  "Шумо бештар гардад сонным", - гуфт ӯ. "Воқеан, шумо чап ба зиндагӣ, тақрибан соати! Ман танҳо ба шумо дод, ки бузург вояи морфия, ҷаноб Шуд!"
  
  
  "Ман Шуд", - упрямо гуфт N3. "Вале ман медонам, ки шумо, ублюдок! Шумо дуктур Юсуф Сикс, ҳамин тавр не? Ва ман дар худ осоишгоҳи дар Босфоре. Чӣ тавр ба зудӣ начнутся шиканҷа, бандед?"
  
  
  "Фикр намекунам, ки шумо маро фаҳмиданд, ҷаноб Шуд. Ман танҳо, ки ба шумо гуфтам, ки додааст, ба шумо бузург вояи морфия! Акнун шумо умираете".
  
  
  Ник хмыкнул. "Пас, ту говоришь."
  
  
  Доктор пожал плечами. "Хеле хуб аст. Ба шумо ед. Вале тавре ки барои шиканҷа, ҷаноб Шуд, мо тасмим ба ин кор. Шумо аз ҳад зиед хатарнок аст, ки нагузорад дар live дигар, аз он комилан зарур аст! Ту гӯӣ, ки шумо Картер аз шӯъбаи куштор AX. Шояд мо ошибаемся, вале ман ин хел фикр намекунам! Шумо, бояд, Шуд, ҳарчанд мо ҳеҷ баъзе далелҳо. Ҳамаи, ки мо шунидем ва дидем, ишора ба он чизе, ки шумо Шуд! Он метавонад ба шумо мехоҳам, ҷаноб Шуд ва ман бар зидди шумо мегӯям, ки ҳоло, ки шумо ба зудӣ умрете, ки ба шумо идора кардаанд, ба чидан хеле муҳим ва гарон амалиети! "
  
  
  "Хуб, барои ман", - гуфт Ник. "Вале ман ҳанӯз тамом. Гузошта, боз ду нафар - ва ман Шуд!"
  
  
  Доктор Юсуф Сикс бо мӯи дароз доранд, сарангушти рост хурд шпильку. Ӯ нигариста, як мард дар бистар. "Фикр мекунам, ман мефаҳмам. Вале шумо ҳатто дарк намекунанд. Шумо умираете, ҷаноб Шуд. Ман лгу ва кӯшиш дорам, ки шумо фиреб. Хеле ба зудӣ шумо умрете, ва мо оденем шумо ва оставим ҷисми худ, ки онро пайдо кардаанд. Туркия политсия дар Истамбул. Шумо умрете аз меъер морфия. Мо ба ки нишон хоҳад - аз ин рў, ман метавонистам, имконият медињад, ки Банда ба худ. Ӯ мехост перерезать шумо гулӯ - ба мисли ҳамаи дигарон Аммо, ман фикр кардам, ки ин неразумно. Мо выходим - хитоиҳо барқро ба худ сабти даст - ва ман дар ин ҷо доктори дарида берун хандидан, пронзительно ржая, - ман, масалан, мехоҳам, ки оромона ба харҷ пул худро. акнун старик - ман мехостам, ки ба удалиться дар греческие ҷазира ва погреться дар солнышке, нест бими возмездия. Пас ман ... э-э ... отговорил Банда перерезать ту гулӯ. Қайд кунед, ки вазифаи аз шуш. Ӯ дар баъзе роҳи гуна худро садист, мо Банда. Ман ҳатто мегӯянд психотик! "
  
  
  Ник оғоз огоҳона ба ҷанг бо аз бистар. Метавонад, ин ублюдок сухан рост! Як вале, мужчине нравился садои худ овоз! Дӯст медошт, ки ба гап. Он гоҳ позволь ӯ. Фаҳмидам, ки ҳама чизро метавонад. Эҳтимол нафар лгал - он такфир мебуд, пас ба зудӣ! Албатта, ба ӯ додаем, ки дар он, аз ӯ чӣ ҳис адскую чунон эминиатон дода, шояд дар шакли нав хуноба дур аз њаќиќат нест. Ин меорад, ба онҳо кам кам кунад. Сиесати Ястреба, агенти AX бояд буд ва бидонед, ки танҳо комилан зарурӣ.
  
  
  Он чиро, ки шумо медонист, шумо мегӯям, - ҳатто зери шиканҷа. Албатта, ӯ метавонист, ба эътироф худ Лақаби Картером, вале онҳо, чунин ба назар мерасад, аллакай буданд, дар ин боварӣ.
  
  
  Акнун ӯ гуфт: "Маънои онро надорад, ки бача дар ҳақиқат буд, дар ин ҷо? Мард дар смокинге, Ман фикр кардам, ки ин хоби ".
  
  
  "Ин буд, хоб", - гуфт духтур. "Ӯ мехост перерезать ту бар гулӯ дар ин ҷо ва ҳоло, ва дод мебуд, - аммо, тавре ки ман аллакай гуфтам, ин ҳаргиз ба вуқӯъ. Мо мехоҳем, ки ба пардохти оташ, чӣ тавр ба выразились шумо, амрико гангстеры".
  
  
  Ник кардед ҷиҳод хобгоҳҳоямон. Ӯ бояд бодрствовать, идома сухан. "Чӣ тавр ман ба ин тараф зад?"
  
  
  Доктор Сикс закурил боз як худро дароз сигарету дар сабки русӣ. Ӯ гуфт: "Мо аз ҳавопаймо расиданд, ки ба ҷои... эээ... таркиши? Мувофиқи он, ки ба ман гуфтанд, буд, пурра опустошение - шояд нав навъи бомбаҳои?"
  
  
  Ник нигоҳ ором.
  
  
  "Ин аҳамият надорад, - гуфт доктор Сикс. "Мардуми мо пайдо туро бияфтод. Ту ударила тир. Чизе ҷиддӣ, вале кофӣ нест, то ту вырубить".
  
  
  Ник приложил дасти ба сари ва эҳсос кард, ки чӣ тавр ҳалим он бояд повязка он виски. Ӯ аввал ин сол бар он шањодат медињанд. Он, ҳамчунин, дид, ки он тағоям буданд, тозаву озода перевязаны, ва дар полдюжине ҷойҳои дигар дар он буд, марля ва е як банд-кўмаки.
  
  
  Духтур усмехнулся сухим безрадостным смехом. "Ман шунидам, ки ту буд, пурра беспорядке. Вале ту дар замоне ки зинда буд, ягона зинда, ва ту, аен аст, ки буд сафед марде. Мо марди хуб буд, дар тайера. Ӯ истифода сари худро. Ӯ обыскал туро, ва пайдо аломати ТОПОР. ва шумо овард бозгашт ба Истанбул. Онҳо приземлились дар азиатской тараф. Мо доставили шумо дар ин ҷо, дар мошини ерии таъҷилӣ - шумо медонед, ки шумо скорый бемор ". Доктор боз усмехнулся. "Ман ба шумо нигоҳ зери қавӣ успокоительным, то ки мо тасмим, ки мекунед, - шумо отсутствовали қариб сию шаш соат!"
  
  
  Сию шаш соат! Ник дидам дар равзанаи ягона хуҷраҳо. Дар он ҷо, дар Босфоре, опускались сумерки. Ӯ метавонист дидан бледный отблеск об дур бо роҳхат ба азиатской тараф ва мепоиданд ҳамчун гузашта проплывает ржавый киштии боркаш. Ӯ рафта буд, ба зери советским флагом направлялась ба Черному шуд. Ҳадди ақал ин ублюдок не лгал дар бораи ин! N3, борясь бо аз даст додани тафаккури, табдил пиндоре хатарҳо, ки ҳамон бевосита зери тиреза?
  
  
  Ӯ қарори ба. Ӯ задал савол, медонед, ки вайрон кардани ҳифзи, ва ӯ буд, ба ҳар ҳол. Ӯ мебоист донад.
  
  
  "Бо ман буд, духтар, - гуфт Ник. "Фарқ надорад, ки, вале буд. Курды такфир вай ва отрезали вай сари! Ҳадди ақал, гуфтааст баск - ва ман ба ӯ бовар кардааст. Ӯ умирал. Ман фикр мекунам, ки ӯ гуфт: ростӣ. Шумо ҳеҷ чиз медонед дар ин бора?"
  
  
  Дар тӯли хомӯшии доктор буд, тамошо дар он холодными бледными, бо чашмони. Сипас пожал плечами. "Шумо кадом муносибат? Ту низ умираешь. Ман мегӯям: ба ту чизе, ки медонам, ҳатто агар шумо ответишь ба саволҳои ман ҳастам. Мо мард нест, дидам, духтаре..."
  
  
  "Танҳо буд, он сар", - гуфт Ник, дар дохили морщась. "Ӯ буд, похоронена зери обвалом. Ҳамин тавр буд ва бо Баскрм".
  
  
  Доктор гуфт. Ӯ дамида сочувствующим. "Варварский мардуми, курды. Аз ҳама варварский - нецивилизованный".
  
  
  Торикӣ нависла бар Лақаби. Ӯ оттолкнул он гигантским усилием иродаи қавӣ. "Ин хуб аст, ки меояд, аз ту", - прохрипел ӯ. Ӯ кӯшиш мекунам, ки приподняться дар кати хоб. "Ман шунидам, ки шумо буданд, нацистом, доктор? Шумо баъд аз кор дар лагерях?"
  
  
  Доктор Сикс дар асл на щелкал вай аз шу ххх, вале таъсири буд,. Шахсе ба он стервятника напряглось. "Ман пас немногое, ки метавонист, барои экспертизаи илмӣ ҷалол Рейха! Ва ман экспериментах на ширкат варзидаанд, ба одамон - онҳо буданд, ки танҳо ба яҳудиен нигоҳ! Вале акнун он хеле муҳим аст, - ки шумо мехоҳед дар бораи мешунаванд духтаре? Ки ман медонам? "
  
  
  "Ман мехоҳам, ки туро кушт, - фикр кардам Ник. Ман мехоҳам, ки ба гирифтани худ тощую, непослушную гардан ангуштони худ ва втиснуть дар ҷаҳаннам абадӣ! Вале торикӣ била порталы он афкори, ва ӯ ба вуқӯъ метавонад ҳаракат.
  
  
  "Ба пеш", - слабо гуфт ӯ. "Рафтанду ман."
  
  
  "Чӣ маротиба вақте ки мо дар ҳавопаймо буд взлететь, дохил се курдов - онҳо бо ягон сабаб фиристода бозгашт ба тропе ва..."
  
  
  "Баск прислал шаш", - прервал он Ник. "Ман худ дидам."
  
  
  "Агар хоҳӣ идома врываться. Шуд, ту ҳеҷ гоҳ узнаешь. Ту ҳоло умираешь, ое медонӣ! Ин ненадолго".
  
  
  "Пас, ту говоришь!"
  
  
  Доктор Сикс вздохнул ва сипас идома дод: "Мо одам гуфтугӯ бо курдами. Ин буд, хеле муҳим аст, чунон ки шумо ҳоло мебинед. Онҳо ба ӯ гуфтанд, ки пайдо бурд, чунки ба вай напали дикие сагон ва он стреляла дар онҳо аз винтовки. Онҳо шуниданд, аксҳоро. Вай убила яке аз онҳо, ва ин боиси онҳо дар шахзода - пас, онҳо як каме повеселились бо вай, ва он гоҳ отрезали вай сари ".
  
  
  Ник набуд ва нақши дуо. Ҳеҷ гоҳ ҳис кардам, ки дар ин эҳтиеҷоти. Акнун ӯ ҳис эҳтиеҷоти - на дар худ. Вале барои Миджи! Мия, ки буд, хуб кӯдак, боре попала дар ҷаҳаннам ва вернулась танҳо барои он, ки - хислатҳои инро гир, духтари, - фикр кардам Ник бо ваҳшӣ шумо, - хислатҳои инро гир, Миджа, навъе ба ман получу ин ҳатто барои ту!
  
  
  Доктор Сикс боз заговорил. "Ду нафар аз боқимонда курдов овардаед, сари баску. Эҳтимол, онҳо мунтазир буданд, муздашонро. Боқимонда се нишастаанд аст, водоратон атрофи барои мегӯянд, ки саг ва баъдтар омада. Пас, мо нафарро гирифта ин ҳикоя. Ӯ буд, ки ба куштани онҳо, албатта, танҳо дар назди взлетом ҳавопаймо. Нест буд, ки кас назари худро дар live! Ман фикр мекунам, турки ва сирийцы столкнутся бо первоклассной кардам сирри. Кровавая резня, ҳамаи мертвы, ду чинӣ бадан, тамоми аломатҳои атомного таркиш ва
  
  
  ое мехоҳед, ки ба шумо мегӯям, ки чӣ рӯй дод. Ин буд, атомный таркиш, ҳамин тавр не, Шуд? "
  
  
  Хитрый масъалаи проскользнул чӣ вақт дар он лаҳза, вақте ки N3 уходил дар темноту.
  
  
  Ӯ кофӣ возбудился, ки мегӯянд: "номи Ман нест Шуд. Ва ба черту шумо, доктори Сикс!"
  
  
  Сиеҳ водоворот баъзеи он ва развернул. Ӯ чуқур погружался дар торик перья. Ӯ медонист, ки доктор хеста, ба маблағи беш аз bed, нигариста, ба ӯ аз боло ба поен. Ӯ эҳсос кард сард ангуштони мардум, вақте ки дар боло яке аз асри Ника ва вгляделся дар арафаи. Доктор хмыкнул. "Гирӣ. Фикр мекунам, ба зудӣ. Ман уйду аз шумо, ҷаноб Шуд. То санаи. Ман бо диққат нигоҳ ҷадвалбандиҳоро шумо. Ман ҳаргиз пеш аз дида ба инсон умирал аз зањролудшавї морфием. Иронично, Гирӣ? Ту то кўшиши пешгирии савдои тиҷорати маводи мухаддир ба гузошташуда - акнун шумо умираете аз производной афюн! Ja-Ja! Кадом ирония! Прощайте, ҷаноб Шуд! "
  
  
  Аз куҷо он аз дароз сумеречных коридоров Вақт ва Абадият Ник шунид, ки чӣ тавр закрылась дари. Ӯ ягона буд. Дар охир ба зудтар фаро расидааст ҷаҳон. Марги манила перина. Чунин амиқ ва ҳалим, чунин желанный. Дар поени кор, доктори на шутил. Ӯ умирал!
  
  
  Чаро не? Ҳалим овози прошептал дар мағзи сар. Танҳо позволь бираванд. Мурдан аст, душвор нест, ва дахшатнок нест. Одамон придают ин арзиши бузург, балки дар асл ба он чизе. Чизе дар ҳама. Ин ҷаҳон - пурра ва мутлақ дар ҷаҳон то абад. Танҳо отпусти, N3, ва уйди дар небытие. Аз шумо буданд, кори худро - ба шумо чӣ кардаанд, нафъе истироҳат! Бигзор go - ба бигзор go...
  
  
  Ман! Дар лбу Ника музокира қатраҳои арақи. Аломати хуб аст. Вай ҳоло ҳам метавонад фикр! "Ман мурд", - боз гуфт ӯ ба худ. Ӯ мобилизовал ҳар каплю зинокор, он девона. Он великолепное бадан ҳамеша подчинялось ӯ, балки акнун он сопротивлялось. Ӯ маҷбур худ ояд аз болишт. Ман мурд!
  
  
  Ба ӯ лозим буд, дар ҳоле қием бо кати хоб, даст ба пойҳои ӯ, даст ба ванна, ва ӯ шурӯъ ќайкунї. Ӯ ломал сари дар ҷустуҷӯи противоядия аз зањролудшавї морфием - двигайся, ба пеш ҳаракат ва хӯроки асосии - ќайкунї - извергай - поднимай он ва выкидывай аз худ. Пеш аз ҳама бодрствуй!
  
  
  Сипас фикр кардам, ки ба ҳеҷ нафъ. Ҳатто агар ман њамин корро мекардам, онҳо ҳам маро убьют. Онҳо аз тамошои - доктори Сикс! нигариста, - шояд дар глазок е чизе, ки дар ин гуна худро. Ман танҳо дадут аз нав, ва ҳама чиз бар! Чаро ҷанг? Агар не метавонед лесид Марг - присоединяйся ба ӯ!
  
  
  Ман мурд!
  
  
  Ник скатился бо категорияҳо дар кати хоб. Павлус поднялся ва ба ӯ зад. Ин буд, ки монанд ба приземление дар туманное абр. Ҳалим. Ӯ бо мушкилӣ рушд мекунанд поднялся ба зону, сипас выпрямился, цепляясь барои курсї, ба он нишаста доктор Сикс. "Нигоҳ кун, - фикр кардам ба ӯ, - нигар дар ман, сукин писари!" / ое мурд!
  
  
  Тирезаи! Ин буд ягона оконное шиша, бузург, чизе монанди картинного windows overlooking Босфор. Ки буд, зери ин? Касе ин волновало! Карниз, балкон, санг ва хишт - касе ин волновало? Агар ӯ қодир ба ин корро метавонист парвоз аз ин windows пеш аз он, ки нозирони қодир мебуд, ворид ҳуҷраи бас, он ки ӯ шояд мебуд, имконият. Лекин аввал ванная. Он бояд стошнить!
  
  
  Ин буд, чунин крошечная ванная, тускло освещенная ва находящаяся дар чунин масофаи дар бисер сабук мешавад. Ӯ афтод, пошатнулся, афтод ва поднялся. "Хуб доктор Сикс меорад, ки аз ин хушнудии", - туманно фикр кардам Ник. Ба ӯ ин маъқул! Шояд напомнит ӯ дар бораи онҳое, рӯзи дигар, вақте ки ӯ убивал дар лагерях камбизоат беспомощных ублюдков.
  
  
  Ӯ боз ба он афтод. Ӯ боз хеста. Дар охир ба он шудааст, ки дар ванна. Ӯ бераҳмона сунул ангуштони дар гулӯ ва кӯшиш мекунам, ки вырвать. Ҳеҷ чиз аст,! Ӯ кӯшиш мекунам, ки боз маҷбур ба худ рвать. Дар thinnest струйка отвратительной слизи хлынула ӯ аз гулӯ. Кофӣ нест. Кофӣ хуб нест. Ва ӯ боз падал дар темноту, вращаясь дар гладком темном водовороте, черные стеклянные деворҳои смыкались.
  
  
  Ник афтод ба таз. Ӯ цеплялся барои он, ӯ ба зону дрожали, чӣ тавр ба яти пахта дар зери он. Ӯ порылся дар аптечке шояд, ки ӯ выпил ба он вырвало!
  
  
  Намакҳо ванна! Як шиша намакҳо ванна! Ва ягона чизе ржавое майса бритвы!
  
  
  Поторопитесь! Хурд ванная кружилась, покачивалась, кружилась аз нур ба dark. Ҳар вақт гузошта, на он қадар бисер.
  
  
  / ое мурд!
  
  
  N3 слил намакҳо ванна дар таз ва пустил об. Ӯ зачерпнул омехта, густую ва ароматную, ва фурӯ бурд вай. Противно! Ӯ опустил сари таз ва жадно всасывал омехта, ки чӣ тавр ба марде, умирающий аз жажды. Мерзко. Грязно. Вале ӯ болел! Дар он зародилась умед.
  
  
  Ник якбора выплюнул дар таз. Он рвало, ва ќайкунї продолжалась. Баъд аз он боз опустил сари таз ва выпил худро рвоту!
  
  
  Ӯ боз бемор мегардад. Сахт, невыносимо дардовар, балки он бояд ин барорад. Ӯ бояд зинда. Ӯ полоснул лезвием оид ба сина, эҳсоси танҳо осон киноя ба дард. Ӯ боз зад худ, эҳсоси мисли майса чуқур вонзилось, ва дидам, ки хуни сахт покраснела. Ӯ боз вырвало, ӯ севумӣ худ бар гулӯ, вздымался ва рвался. Ӯ афтод, аз слабости ва каме нест пора худ ребра. Дар охир ӯ метавонист рост истода е қариб рост. Акнун ӯ буданд қавӣ рагкашӣ, рӯда сжались дар дардовар адад. Балки аз он буд, ки дар дами. Акнун тирезаи!
  
  
  Ин бояд ба зудӣ.
  
  
  Онҳо менигаристанд. Доктор Сикс мепоиданд. Онҳо ба он аст, ҳанӯз беспокоили. Шояд он забавляют он выходки, ӯ мубориза бо Марг мебошад. Доктору шояд маъқул watch газовыми камераҳои мушоҳидавӣ!
  
  
  Вале агар онҳо низ бубинанд, ки ӯ фиристода мешавад, ки ба окну, онҳо угадают он нияти ва остановят он. Ӯ буд, ки хеле суст ба драться. Ин бояд ба зудӣ ва оќилона.
  
  
  N3, пошатываясь, рафта дар ҳуҷраи афтод ва рӯ ба поен. Ӯ ҷони худро фидо пас аз муддате, прикрывая шахсе, собираясь бо қувваи худ. Вақте ки ӯ вставал, ӯ будааст гуна, ки меояд, ба кати хоб, пас шатался ва падал боком ба окну. Дар ин ҷо ва ҳама чиз. Ин буд, ки РОҲ!
  
  
  Ӯ буд, наплевать аз он ҷо, ки дар поен. Ин буд, ки беҳтар аст, дар ин ҷо мондан ба мурдан, чӣ тавр ба подопытный харгӯш, ба хотири ин нацистского сукиного писар. Ӯ метавонист пронзить худ забором, е выбить худ мағзи сар, ки дар бораи санг, е танҳо ба замин дар навес е дигар боми. Аммо ӯ меравад!
  
  
  Бо болью, аллакай на ба амал, ӯ хеста, пошатываясь, направился ба категорияҳо дар кати хоб. Ӯ афтод, бархоста, качнулся ба окну.
  
  
  Ӯ торопливо гузашт сквозь стеклянную пластину, пробив ва сари китфи, ҳатто кӯшиши ҳимоя кардани худ. Шиша звякнуло ва осыпалось атрофи он.
  
  
  Ӯ падал, поворачивался, падал ва поворачивался - ҷаҳон ду маротиба вращался, ва ӯ ударился дар бораи об.
  
  
  Об! Ӯ буд, ба Босфоре!
  
  
  Ӯ дод як нафас чуқур мегирад, об хлынула дар он шуш, ва темнота вернулась.
  
  
  
  Боби 14
  
  
  
  
  Сарвазири Catch
  
  
  Касе кӯшиш вырвать ӯ забон бо корнем. Ник захлебнулся ва выплюнул. Ӯ буд, ки падар бемор аст. Касе ҳам нишаста дар он бозгашт, аен аст,, кӯшиш ба куштани он, высунув ӯ сабук пурқудрат ҳаст зарбаи гигантских стальных дасти. Толкай-вытягивай-дави-вытягивай, дохили ва берун! Ник боз заткнул даҳон ва нигоҳ изрыгать.
  
  
  Тускло, слабо шаб плавно расплылась асосии он дар фокус, ва ӯ шунид someones-пас дуъояшон: "Cous... Cous... он рвет, чунон ки бемор ва як кӯдак аст,! Балки аз он буд, нафаскашӣ. Хакки! Корхоятон! Ба пеш сарф реанимацию!"
  
  
  Дигар овози, овози шахсе, ки нишаста верхом ба он ва откачивал ӯ шуш, гуфт: "Пеки ... Пеки ... ое пас добр, Аҳмад, вытащи он забон бештар ва камтар используй кунед! Зудтар! ое спекшем барои ҳама! "
  
  
  Ник сгорбился ва скатил марди худ. Ӯ ҳис тааҷуб қавӣ. Бояд ӯ фурӯ бурд нисфи пролива Босфор, жирную грязную соленую об, ки дар натиҷаи пурра промыл он ҳастанд. Ӯ ҷони худро фидо грубом деревянном помосте дар скоплении моҳӣ. Ду марде, пир ва ҷавон, бо удивлением менигаристанд ба ӯ. Ягона манбаи нур буд, дурахш, моли барои як тонна моҳӣ. Ник дарк мекард, ки дар марҳалаи даглиане, платформаи, ки бо он туркия аз моҳигир забрасывают шабака. Ӯ дид, ки аст, тақрибан дар сад ярдах аз соҳил.
  
  
  Калони аз рыбаков, согнутый мард бо седой щетиной, дар грубых мешковатых штанах ва тяжелом свитере, дар улыбке нишон дод, ки чанд сломанных дандон. "Шумо ба зиндагӣ, Эффендим! Худо добр! Мо ефтаем, ки шумо дар шабакаи мо, ту понимаешь? Мо вытаскивали сайд, - дар ин ҷо ӯ дод тянущее ҳаракати - ва дар ин ҷо ба ту, Эффендим! Бузургтарин моҳӣ аз ҳамаи!"
  
  
  Ҷавон дарида берун хандидан. "Мо буданд, итминон дорем, ки ту мертв, Эфендим. Вале ман дар, Хакки, ман ба ту додам реанимацию, ки ман фаҳмидам, ки дар бораи Красном Салиб, чун Аҳмад тянул туро дар забон. Ва чун сола мегӯяд, дар аввал мо фикр, ки ту мертв! Худо дар ҳақиқат добр! "
  
  
  Ник поднялся ба пойҳои. "Ман ҳам фикр мекардам, ки мурд", - гуфт вай ба онҳо. Ӯ буд, тамошо ба сотню ярдов, отделяющих онро аз соҳил. Баландтарин бинои аз манораҳои, манораҳои ва валов нависало марзҳои ҷанубиашро мустаҳкам мекунад. Ӯ фикр кардам, ки ин бояд лечебница доброго доктори Сикса! Бидуни шак, онҳо барои он, вале бидуни махсус рвения. Доктор Сикс, шояд, аллакай намояндагӣ он мурдагон, увлекаемым оид ба узкому горлу Босфора ба Мраморному шуд.
  
  
  Ник қайд кард, ки ба баланди бинои, вырисовывающееся дар соҳили. Паси ӯ дид, оживленную шоҳроҳи, доимү мигающую flare автомобилгарди огней.
  
  
  "Лазим?"
  
  
  Старик гуфт. "Эвет. Беморхона. Поликлиника барои камбизоатон. Хеле хуб нафар, Эфендим, ки ба он роҳбарӣ мекунад. Бисер барои камбизоатон!"
  
  
  "Албатта, - тира аст, фикр кардам Ник. Албатта доктори Флоренс Найтингейл Шаш!
  
  
  Ӯ мушоҳида кардам, ки ду рыбака бегона аз тамошои дар он. Шояд фикр мекарданд, ки ӯ баъзе псих! Сбежал аз санатория. Психом, е наркоманом, е алкоголиком. Ник натянуто ухмыльнулся. Бояд равам man boâd ravam Боз дар ҳамла кард. Ҳозир буд аъло вақт ба застать доктори Сикса ва кормандони ғайриинтизор!
  
  
  "Cok tesekkur ederim", - гуфт ӯ ба маҳкумшудагони мард. "Ман даст ва ман ба ту бисер бэкшиш. Ин ваъдаи. Худо исмарладик!"
  
  
  Ник спустился бо даглиана ныряя, ва табдил ефтааст превосходно плыть. Об буд black ва сард. Ӯ дилам ба огням санатория.
  
  
  "То мулоқот", - гуфтанд ду изумленных рыбака. Онҳо менигаристанд, пас сумасшедшему Эффендиму. Онҳо уставились ба якдигар, Хакки приложил ангушти ба виску ва покрутил онҳо. Эффендим буд, ки дар ҳақиқат девона! Ое ӯ баргашта дар осоишгоҳи, ки бешубҳа, он дар истиқбол ва дар бораи он позаботятся?
  
  
  Ӯ пожал плечами. Иншаллах! Ӯ боло ба шабакаи. "Пойдем, старина! Ҳанӯз вуҷуд доранд, ки ба даст дар ҳает! Ман бовар намекунам, ки мо ягон бор мебинем бакшиш аз ин!"
  
  
  Старик тибқи гуфт. "Эвет. Ту ба ҳуқуқи. Худо ҳар он! Ӯ аз онҳое, ки, бидуни шубҳа, гумон мекунад, ки ӯ соҳиби як Голубой мечетью! Биеед ба кор!"
  
  
  Вақте, ки Ник чӣ ваҳй ба санаторию, ӯ маҳсулоти худро ба қадам ва табдил ступать бо об, аз он сар ба вуқӯъ держалась бар об. Бешубҳа, доктори Сикс выгонит худ хриплых меҳмонон, пас сарф беглый ҷустуҷӯи, вале аз он буд, бевоситаи намуд агенти ОҲ. Ӯ барои роҳи бозгашт дар он ҷои. Чап каме незавершенного парванда!
  
  
  Ӯ дид водяные дарвозаи бо железными решетками, преграждающие узкий канал пешбари зери бинои. Дарвозаи буданд скованы цепями ва заперты. "Дигар истифода намешавад", - фикр кардам Ник. Дар былые давру замон ягон чизе бой турок истифода мебуд, онро барои сафар ба Истанбул, ки дар қаиқ, уезжая ва бозгашт ба воситаи худ ниҳоне. Аз ҳама қулай.
  
  
  Ва аз ҳама қулай аст, ки ҳоло. Пас аз як дақиқа Ник бар зиммаи роҳи оҳан дарвозаи ва направился ба black арке, ведущей дар нижние қисми санатория. Акнун ӯ метавонист роҳ илистому дну - об буд, дар боло сина. Собираясь дохил сумрак арки, ӯ шунид овоз ва қадамҳои ва фуруд омад, то мубтало об то ушей. Ҳеҷ ягонаи ряби на пошевелилось, то ки ӯ интизор буд, тамошо ва гӯш.
  
  
  Онҳо буд, ки ду нафар. Здоровяки дар сафед брюках ва куртках. Мускулистые писарон доктори Сикса. Яке аз онҳо тасодуфӣ освещал фонариком боғчаи, окаймляющие канал.
  
  
  "Ҳамаи ин ерунда", - гуфт яке аз мардон. "Агар бедный фиреб афтод, ки дар Босфор, ӯ аллакай рафт. Ин қавӣ барои бадани ӯ ҳастем, аллакай воқеъ дар Мраморном баҳр. Мо метавонем нўшокї дар мо каютах".
  
  
  Дигар мард хмыкнул. "Раки хоҳад хушнуд". Ӯ усмехнулся. "Пас, хоҳад шуд ва бо американцем дар оби хунук. То ки моҳӣ нест, покончат бо он. Ман розӣ, ки он глупость, аммо ба он аст, ки доктор прописал, ҳамин тавр не?" Ва ӯ посмеялся бар худ маленькой шуткой.
  
  
  "Йок". гуфт дигар присутствующий угрюмым тоном. "Ман ва ҳам қавӣ простуда. Ба ман лозим раки! Пойдем".
  
  
  "Акнун, каме интизор шавед", - розӣ шуд, дигар. Ӯ бошад нур ба тарҳи чаҳорчӯбаи танг черную полосу об, ки дар он скрывался Ник. Ник тихонько проскользнул зери он ба боло мебарояд. Ӯ интизор ин буд, ки ба ин омода аст. Агар ба шумо лозим аст, ӯ метавонад зери об мондан қариб чор дақиқа. No арақи.
  
  
  Ӯ нигоҳ чашмони кушода аз зери об, дида отфильтрованную паст шароби сафед flare нур, проходящую бар он. Сипас вай буд. Ник подождал қадри ду дақиқа пеш аз он ки боз ба қием. Обслуживающий кормандони рафт. Акнун барои ин! Ник пробрался зери черную арку ба пристани, ки чӣ тавр ӯ медонист, бояд ба он ҷо. Канал боиси он дар аксари умқи бинои!
  
  
  Даҳ дақиқа баъд N3 буд, дар балконе дуюм ошена, мунтазири дароз ҳуҷраи. Имзои windows буданд задернуты вазнин бархатными занавесками, ва ӯ метавонад ба таври равшан мебинем. Ӯ мепоиданд, ки барои доктор Джозефом Сиксом ва се мардон бо ӯ дар ҳуҷраи. Онҳо сгруппировались барои суфра ва бо таваҷҷӯҳи зиед ба чизе разглядывали.
  
  
  N3 гуноҳони худ мрачную табассум. Онҳо ба таҳқиқ марги худ! То он буд, тамошо оид ба онҳо, нақшаи зародился дар мағзи сар. Онҳо, кашидадӯзию он силоҳ, ки инсон аз Syndicate дар тайера буд, кофӣ внимателен, ки номае бо майдонҳои ҷанг дар дареи Карду.
  
  
  Кадом ирония, чӣ тавр метавонист выразиться худи доктор Сикс! Ӯ алњол худ комилан бехатар аст. Греческие ҷазираҳои бояд ба назар хеле пайвандони. Вай ба нақша гирифта буд, ки ба даст хушнудии аз нафақа ва худ пул дод, ба некӣ, доктори Сикс.
  
  
  Аз порсола windows №3, пӯшидани танҳо дар айбдоркунињои потрепанные кӯтоҳ, он худощавое бадан ба ҳар ҳол на аз бетон, зеро аз дюжины проколов дар дубленой шкуре суст текла хун, выжидал ва интизори он буд, ки худ ним соат. Акнун ӯ буданд, охирин захираи қувваҳои ва ӯ медонист он. Вале ӯ продержится кофӣ дароз - кофӣ дароз аст, то ки куштани инсон бо шахси стервятника. Шахсе, ки акнун бозӣ бо Пьером, газовой гранулой, вертел он дар дасти дароз хирурга.
  
  
  Газовая бомба озадачила онҳо. Ник дидам, чӣ тавр онҳо разносили он ва обменивались шарҳҳои. Ӯ баргашта ба доктору Сиксу, ва ӯ аз нав баррасӣ намудани он дар як пурбин, thoughtfully наморщив " дар бораи баланд. "Люгер" ва стилет лежали суфра аз он локтя, вале ӯ обращал ба онҳо диққати. Онҳо буд, сирри. Онҳо интересовала газовая бомба, Пйер. Доктор Сикс бодиққат пайдо шудам барои он. Ӯ эҳтиет буд. Хурд мудаввар гранулы буданд номаълум сифати. "Шояд, - фикр кардам Ник, доктори хотир an атомный таркиш, ки рӯй додааст наздик Карду?"
  
  
  Буд, вақт! Дар ин маврид гранула буд, ба хотир суфра. Доктор танҳо, ки онро ба он ҷо, ва акнун ӯ мегуфт, ишора кард, ки як газовую бомбу.
  
  
  Ник Картер изобразил крайнюю дард. Ӯ врезался ба воситаи расонидан ба дарҳо дароз ҳуҷраи. Чаҳор нафар мардон барои суфра потрясенно обернулись. Онҳо менигаристанд.
  
  
  Ник поплелся ба мизи. "Хель... ман... ман... то бемор! Ман... ман
  
  
  йин"! Лутфан... ба ман кӯмак кунед! "Ӯ афтод афтод, он шахс исказилось, ки гӯе аз дарди шадиди. Ӯ баргузор дасти доктору " Х... ба ман кӯмак кунед! "
  
  
  Доктор Сикс аз нахустин омада, ба худ. Ӯ хеста, чӣ ваҳй ба Нику бо довольным выражением дар он узком, похожем ба майса рӯ. "Бедный ман, - гуфт ӯ. Он оҳанги буд, ҳалим, қариб нежным. "Бедняга ман то ту баргашт. Чӣ тавр шумо ба smart! Мо волновались, хеле волновались. Вале ҳоло ҳама чиз дар тартиби - мо ҳатман мерасонем ту".
  
  
  Ӯ кӯмак Нику қием, нигоҳ доштани покачивающегося агенти ОҲ. Ник притворился, ки он ҳоло стошнит. Яке аз дигар мардон якбора гуфт: "Вытащите он аз ин ҷо! Ӯ испортит коврики".
  
  
  "Акнун ... ҳоло", - гуфт доктор Сикс. "Ое имкон аст, пас аз сухан дар бораи бедном больном марде? Аммо шумо ҳақ ҳастед - ӯ бояд фавран шумо дар бистар. Ӯ хеле бемор аст - хеле бемор аст!"
  
  
  Ник цеплялся барои духтур. "Т-ташаккур", - выдохнул ӯ. "Ман... ман қадр! Ман... оххх... то дардовар ҳастед!" Ӯ оторвался аз доктори Сикс ва рванулся ба мизи. Се мардон, ҳанӯз сидевших он ҷо, дар тревоге отодвинулись. Ник афтод ба воситаи мизи. Вақте ки ӯ ин корро кард, ӯ зачерпнул як газовую гранулу. Ӯ повернул қалам идоракунӣ ва уронил вай ба павлус ҳамон мигающим ва неуловимым њаракати. Ӯ задержал нафас. Ӯ метавонист, боз нафас дар ин ҳуҷраи!
  
  
  Доктор Юсуф Сикс на прожил мебуд, то даме, ки дураком. Ӯ яке ҳис дар хатар. Шахсе ба он стервятника исказилось дар тревоге, ва ӯ зуд двинулся ба хона. "Ман позову яке аз кормандони нигоҳдории", - якбора гуфт ӯ. "Т-мо бояд уложить ин беднягу дар бистар. Ман фикр мекунам, ки..."
  
  
  Боқимонда се мардон аллакай умирали. Духтур бросился ба хона. N3 аз паи онҳо дар чида прыжке дар об. Ӯ сбил он ки худи дари. То ин вақт смертоносный дуд заполнил ҳуҷраи. Ник деҳот дар извивающегося доктори Сикс. "Акнун ту навбати", - гуфт ӯ мужчине, стараясь на вдыхать, выдыхая суханони берун. "Акнун навбати худ, доктор Сикс! Шумо хотиррасон дар бораи газ камераҳо? Вале ман открою ба шумо пӯшида нест, ки дышите, ва бо ҳамаи шумо хоҳад тартиби!"
  
  
  Истощенный мард буд бессилен бар зидди қувваи N3. Ӯ пинал, царапал ва затаил нафас. Он пойҳои блестящих лакированных туфлях лату не татуировку дар ковре. Ник деҳот ба ӯ оромона мепоиданд.
  
  
  Доктор Юсуф Сикс задержал нафас, то даме, чӣ тавр метавонад. Ӯ оҳиста-оҳиста побагровел аз кӯшишҳои. Роҳбари дақиқа - сипас доктори на выдержал. Ӯ дод охирини вздох! Ӯ напрягся, он шахс исказилось ва тощее бадан выгнулось зери Лақаби. Ӯ мурд.
  
  
  "Иншаллах", - нармӣ гуфт Ник. "Худо ва Пйер!"
  
  
  Ӯ тарк бадан ва бозгашт ба мизи. Яке аз мардон афтод ба љинс, ду нафар дигар буданд мертвы худ рӯи мизу. Ник гирифта, худро "люгер", аллакай холӣ ва хурд стилет. Ин буд, ки муддати дароз пеш, ва онро ба худ шуш оғоз хуштак. Дигар дақиқа е каме камтар. Вақти кофист.
  
  
  Ник бо диққат оглядел се мертвецов. Ин бояд яке аз онҳо. Харидани либос доктори ӯ ҳаргиз ба подошла.
  
  
  Ӯ интихоб кардаанд, марду потащил бадан ба хона. Он шуш фаврӣ ба ӯ гуфтанд, ки он вақт убираться аз он ҷо! Дар айни замон!
  
  
  Ник кушода дари ва выглянул дар торик коридор. Ягона тусклая лампочка горела назди зинапоя, ведущей боло ва поен. Ӯ затащил бадан дар холл ва закрыл дари. Ӯ боз вздохнул! Дар ҳақиқат зебо.
  
  
  Ӯ зуд разделал мертвого инсон. Даъвои буд, аз пашм, вазнин ва гарм, ва на он кадар подходил барои мускулов Ника, вале сойдет. Ҷомаашро, сафед буд, акнун запачканной ва вспотевшей аз трупа, вале N3 бар вай. Ӯ завязал торик анд, тарк расстегнутым ворот куртаҳои ба задушиться. Туфли буданд невозможны. Ник вздохнул ва пожал плечами - ӯ буд, хеле хуб одетым инсон. Пойлуч! Пас, кӣ буд лозим аст, пояфзол? Дар поени кор, аст, на он буд, то бозгашт дар Истанбул пиеда. Ӯ снял бо трупа як хӯшаи туркӣ пул - мино, лиры ва куруши, тафсилот, ва албатта, ӯ метавонист, ки ба гирифтани таксӣ е иҷора дилхоҳ мошини. Ӯ фикр мекард, ки тақрибан медонад, ки дар куҷо қарор дорад. Дар Босфоре тақрибан дар даҳ мил аз тарафи шимол ва шарқи Истанбул. Ӯ ба хотир мошинҳо, ки мелькали дар асосии роҳ пушти санатория. Метавонад, ба ӯ муяссар шуд, ки ба даст автостопом то Истанбул. Ҳамаи, ки ӯ акнун лозим буд, онро берун аз ин макон!
  
  
  N3 ҳис кофӣ бодрым ба свистеть, спускаясь оид ба темной винтовой лестнице. Ӯ толкнул баргашт ва дар ҳуҷраи запер дари берун. Калиди буд, дар ҷайбатон нигоҳ доред. Метавонанд ба вуқӯъ соат пеш аз обслуживающий кормандони почувствует ки чизе нодуруст аст.
  
  
  Дар Ника дар дасти чап буд, хурд стилет, ва дар тарафи рост - перевернутый люгер дар шакли дубинки - дар бораи имкони истироҳат. Ӯ шунидам, ки овоз ва вақт аз вақт хлопанье дари худ дар торик гӯшаву канори зиеди особняка, вале кас дидам. Дар беморхонаи лобби ҳамаҷонибаи истода телефон, ва як лаҳза ӯ усмехнулся, ва ӯ захотелось ин ҷо ҳамон ангеза таксӣ, вале ӯ қарор кард, ки на искушать тақдири хеле дур. Вай рафта, ба воситаи бузург арочную дари аз орехового дарахт, покрытую пятнами вақт ва спустился оид ба дароз тропинке ба двойным железным тоҷикистон надорад. Онҳо выходили бевосита дар роҳ. Хурд варзишӣ мошин просвистела, ки Ник берун аз ворот.
  
  
  Ӯ постоял як лаҳза ба асфальте, ориентируясь.
  
  
  Рост, аз он блестели hilarious, чароғҳои он, ки бояд отелем Лидо. Он ҷо бозгашт ба Истанбул. Аз тарафи чап, аз он хоҳад буд, ин роҳ бояд Муаллим Наци - чап хоҳад Сарыер, ва минбаъд - Румели Фенери ва мавзӯи меҳвари буд, ки Босфор табдил Сиеҳ баҳр. Ӯ мехост, ки рафтан ин хатсайр! Ӯ дилам направо ва рафт. Зуд. Хоҳиши нигоҳ ҳарчи бештар дистанции байни худ ва санаторием. Ӯ боз шудааст, дар хона дар амният. Синдикат, ва ҳоло ва хитоиҳо, располагали безграничными захираҳои. Зеро ӯ буданд, сабабҳои аъло донист.
  
  
  Дар ҳар сурат кори он ҳанӯз ба поен расид - монд Ха Безжалостный! Се кушта шудаанд - яке монд. Вале дар аввал ба ӯ понадобились хоб ва ғизо. Бақияи. Он захм нобуд. N3 буд, аз реҷаи хукми ҷисм - ҳадди ақал то клялись душманони ӯ, - вале ҳатто оҳан дар охири прогнется.
  
  
  Ҳозир буд, кам мошинҳо. Ник выругался худ, ки таҳти бинї. Пештар буд доимии ҳаракати мошинҳо. Ҳоло ҳеҷ чиз. Ӯ двинулся минбаъд ослабляя пушти naked каломро пояс дар шее.
  
  
  Ник фуруд омад, ба он нур яке аз сигор покойника. Сипас ӯ шунид, ки чӣ тавр аз пушти ехала мошин аз ҷониби санатория, ки аз он танҳо, ки берун омадам,. Ин буд тавоност мошин, ва вай зуд муроҷиат он чароғҳои величественно сияли чашмони дар шаб. Ник қарор рискнуть. Ӯ берун омада дар роҳ ва табдил истифода ангушти дар освященном веками сигнале автостопщика.
  
  
  Бисере аз мошин грохотала дар он роҳ. Нур приковывал онро ба шаб, чун гамбӯсаки дар пробке, ва нигоҳ он кушода дар ярком партави.
  
  
  Ник нигоҳ сигнализировать ангушти худро. Мошин на тормозила. Огненные чашмони менигаристанд ба ӯ. Ҳоло хеле наздик аст. На сбавляет љойивазкунї. Сипас Ник выругался ва нырнул дар канаву қади роҳ. Чертов фиреб! Е пьян, е — е қасдан кӯшиш ба он кушт? Шояд ин буд, нест, он оќилона ба садо post сигнал.
  
  
  Мошин промахнулся гузашта аз он, дар гуф е камтар. Дар Ника, ҳатто вақте ки ӯ нырнул дар канаву, ба миен омадааст мимолетная смущенная расм ронанда, дергающего барои руль. Мошин дар чењрааш дароз занос, чархҳо горели, визжали ва дымились, ки ронандаи ҷиҳод бо рондани.
  
  
  N3 ҷони худро фидо в канаве ва окрасил ҳаво кабуд. Ӯ муҳайе кардааст "люгер" ва стилет дар ҳолатҳое, ки агар хоҳад, нав неприятность аз санатория. Ӯ интизор ором хобида, мунтазир аст бингар, ки чӣ рӯй медиҳад.
  
  
  Мошин остановилась нисфи роҳ ба дальней канори роҳ. Ӯ попятился, дилам, ва чароғҳои баргаштанд ба Нику, освещая он ҷое ки ӯ ҷони худро фидо в канаве. Мошин остановилась. Хлопнула дари. Бо асфальту зашагали шу. Баланд шу. Зан!
  
  
  Ник Картер хеста ба зону. Ӯ вгляделся дар яркое сияние прожекторов, вақте ки духтар ба вошла дар онҳо. Ӯ буд, рыжей. Дар як тараф вай держала як шиша виски ва каме пошатывалась, тикая дар ходулях.
  
  
  Дар он буд, ки беҳтарин ҷуфти пои, ки Ник ҳарвақта дида дар ҳаети худ. Онҳо буданд, дароз, стройными, изогнутыми ва шароб дар металлҳои сиеҳ чулках. Вай доман буд, хеле кӯтоҳ. Ник истода дар коленях в канаве, то хуб аст,, барои дидани он юбку, полосу бештар торик чулок, flare подвязки, набухшую аз болои он паст шароби сафед сатҳи дохилии рони.
  
  
  Духтар остановилась дар канори канавы ва посмотрела дар Ника. Дар он буд, ки озодона тонкое либос аз сабук матоъ. Вақте ки ӯ наклонилась, Ник равшан дидам сахти сафед нок дар он сина. Ҳеҷ намека дар bra! Сафед нок дразняще покачивались дар шаш пойҳои истироҳат аз онҳо.
  
  
  Духтар покачнулась. N3 дид, ки он хеле пьяна. Вай чашмони - сабз? Вай чашмони буданд, каме остекленевшими дар партави фар.
  
  
  "Салом", - позвала духтар. "Ҳе, ту он ҷо дар поен! Бо ту ҳама чиз дар тартиби гарон? Ман дар ҳақиқат пушаймон - ман ҳатто видела туро то охирин лаҳзаҳои. Ба ту зиене, азиз?"
  
  
  Овози аксент буданд, пок американскими! Қаторкӯҳи West Амрико. "Бегона", - фикр кардам Ник, выбираясь аз канавы. Аҷиб аст, вале на он қадар бегона аст. Дар ин рӯзҳо дар атрофи Истанбул буд, бисер амрико.
  
  
  "Ман дар тартиби", - гуфт ӯ, подходя ба он. "Лекин ту бояд меронем, ту мошини дар чунин давлат. Ту бало каме нест убила ман".
  
  
  Духтар надула лабони. Вай даҳони буд восхитителен, лабони рутубатдори ва сурх. Вай покачивалась ва цеплялась барои он. "Бубахшед, гаронбаҳо ман худ. Ман буд, дар хотир зарар ба ту дард. Бигӯ - чаро мо на бинӯшед, ва шумо метавонед ба ман бахшиш пурсида, гуфтам, ҳа?"
  
  
  Ник гирифта, дар он шиша. Шаробе буд, ҳоло хеле бамаврид. Ӯ сахт выпил ин буд, скотч ва иштирок доштанд вай як шиша. "Ман прощаю ту", - гуфт ӯ. "Ман ба ман, нахоҳад бахшид, ба шумо ҳатто бештар, агар шумо наметавонед ба худ меронем ман дар Истанбул. Ман бояд ба он ҷо ба даст. Ин хеле муҳим аст".
  
  
  Низ буд! Хоук взорвет ба анбора шумо, мунтазир аст вестей аз худ бача рақами як!
  
  
  Духтар склонилась бар зидди он. Онро ба нармӣ парфюм дразнил ноздри Ника. Бо вуҷуди худро комилан избитое ҳолати, ӯ эҳсос кард aftertaste манфиати умум, мехост, ва ӯ маҷбур аст snicker бар худ. Ки барои зверь! Пет! Ҳатто фикр дар бораи ин, ки дар чунин лаҳзаи - аммо ин ҷо он!
  
  
  Акнун вай несвязанные сина прижимались ба сина. Вай гуфт: "Бубахш, гаронбаҳо ман худ. На поеду дар Истанбул. Ғизои хона - зиндагӣ дар соҳил Плай. Дар Black баҳр - зебо вилла.
  
  
  Чаро ту приедешь ба ман? "
  
  
  Ник поддерживал вай. Акнун вай цеплялась, раскачиваясь ва баіс як виски аз ҷониби ҷудо.
  
  
  "Шумо ехали дар Истанбул, - гуфт Ник. "Е ту аз ин намедонист?"
  
  
  "Ман ехала дар Истанбул?" Духтар посмотрела дар Ника. Вай чашмони буданд, бешубҳа, зелеными. Дароз, узкие ва знойные чашмони. "Маҳз ҳамин тавр осонтар мекунад, - фикр кардам ба ӯ. Мумкин аст, он як каме протрезвела.
  
  
  "Ман буд, рафта дар Истанбул?" - повторила вай. Ногаҳон ӯ рассмеялась. "Хислатҳои! Чӣ тавр ба шумо маъқул. Ман фикр кардам, ки ғизои хона! Ман буд, дар Лидо, р. Утопляю худро печали. Фикр мекунам, ки ман ошиблась, ҳа?"
  
  
  "Ман фикр мекунам, ки ту ин корро кард. Пас, чӣ тавр дар бораи ин - худ меронем ман дар Истанбул? Ман заплачу ту бисер".
  
  
  Боз красное дуновение. "Пул? Ба ман лозим нест пул. Ман загружена, пул гаронбаҳо ман худ! Е шавҳари ман - ҳамон, ҳа! Аммо имрӯз онро ҳеҷ хона. Ин хуб аст, бале?" Духтар дод глоток аз шиша. Вай скривилась ва гуфтам Нику. Дандонҳои буданд, сафед ва ровными. "Чаро не, рафта бо ман хона? Мо метавонем баъзе хурсандӣ дошта бошад, а? Медонӣ, муш метавонад, ки ба бозӣ, вақте ки кота не". Вай ҳанӯз глоток ва боз покачнулась дар он оғӯш.
  
  
  Чаро не? Ӯ метавонист, ҳатто қабул ноил шудан ба ванна гарм ва чизе барои хӯрдан, ва - хӯш, ӯ имкон дод мебуд, ин худи худ сару! Ник ҳеҷ гоҳ заботился дар бораи замужних занон фатво мехоҳанд - одатан онҳо буданд, чреваты неприятностями.
  
  
  "Дорӣ, телефон? Ба ман лозим аст, ки даъват".
  
  
  Духтар гуфтам гирифта шудааст ва он дар дасти. "Албатта, мо телефон, гарон. Ки ту думаешь дар бораи мо - крестьянах? Мо на чунин. Мо калон шишки. Мо ду телефон. Метавонед истифода аз онҳо ду, агар мехоњї!"
  
  
  Ник аз паи вай ба мошин. Вай деҳот барои руль. "Мо зикр намуданд ҳоло? Дар Сиеҳ баҳр?"
  
  
  "Шумо омурзиш направо, - гуфт Ник. "Вале метавонад, ба ман беҳтар аст, ки сафар?"
  
  
  "Не. Ту аз ман меҳмон. Ман пеш баранд мошини".
  
  
  Вай задрала фуҷур юбку, то ба буд. "Наметавонам въехать дар ин чертову штуку", - фаҳмонд вай. "Вижагиҳои пойҳои ман. Чӣ тавр ту пойҳои ман, гаронбаҳо ман худ. Хуб аст?"
  
  
  Ник аз открывшееся фазои поразительно зебо пойҳои. Доман доходила то камар. Ӯ метавонист дидан черные подвязки ва бахрому трусиков.
  
  
  "Ое ту бузург пойҳои", - розӣ шуд ӯ.
  
  
  Духтар наклонилась ва уставилась дар он. Вай оҳанги смягчился, акнун он казалась пьяной. "Ту дар ҳақиқат выглядишь каме побитым, гарон! Мумкин, ман ба ҳар ҳол причинила ту дард, а? Мумкин, ман беҳтар аз худ меронем ту дар беморхона ва е дар политсия? Мо ҳамеша метавонем, ки ба пешвози дигар бор".
  
  
  Полис! Беморхонаи! На онҳое, на дигар нест, восхищались мебуд Лақаби Картером. Бахусус полис.
  
  
  "Хуб аст, ки аз ҷониби худ пешниҳод кунад", - гуфт ӯ. "Вале бо ман ҳама дар тартибот.
  
  
  
  Боби 15
  
  
  
  
  Коск Манзара
  
  
  Коск буд қадар виллой, чанд навъ дворцом нуқтаи лигаи. Ӯ истода, лепное иншоот дар розовых ва creme тонна, дар деревянном возвышении бо ниқоби Сиеҳ дар баҳр ва афсонавӣ зебоӣ. Вақте ки касе ин буд сола хона туркия королевской оила, ҳадди ақал ҳамин тавр гуфт Тесса Травис, духтар, ки боиси Ника дар ин ҷои. Ӯ бовар вай ба калима, монанди ҳар чизи дигаре,. Буд, ки хеле торик аст, ва ӯ метавонист дидан бештари роҳ е чизи дигаре,, зеро ки ӯ ехала чӣ тавр шайтон.
  
  
  Акнун, вақте ки аз он захм буданд омыты ва смазаны баъди зебои прохладного ҷони ӯ ҷони худро фидо мулоим даври категорияҳо дар кати хоб, дар заимствованном махровом халате, принадлежащем вай зан аст ва хеле мехостам ба хоб. N3 вздохнул. Ӯ буд, то ба осонӣ отделаться, ва ӯ медонист он. Тесса Травис - шавҳараш дар лаҳзаи менамуд ва дар Юнон оид ба парвандаҳои - буд, хеле терпеливой бо он. Вай протрезвела бо аҷиб быстротой ва зуд предвидела тамоми он ниезҳои. Вай, ки ҳоло нест, бо он, вале он баргардад. Ҳа! Тесса хеле равшан сохта буд, ки ба ақл, ки ӯ интизор аст саҳроӣ муайян музди худро щедрое гостеприимство.
  
  
  Телефонҳои баромада аз сохти. Ҳар дуи онҳо. Ник андеша дар бораи он, тамошо, ки чӣ тавр ослепительно сафед рентгении нур Фенери ҳар як дақиқа пробегает тавассути богато обставленный будуар, чӣ тавр ба стрелка ба гигантских часах. Рентгении гузашт он украденной либос, тасодуфӣ брошенной дар кафедра.
  
  
  Ник потягивал скотч ва об, ки барои онҳо ухаживал, як шиша холодил дар он плоском меъда, ва фаромӯш бораи таъсис. Туркия алоқаи телефонӣ временами буд, бад. Ӯ роскошно затянулся сигаретой "Амрико" ва затушил вай дар пепельнице дар кати хоб наздик бо худ. Ӯ боз захотелось хоб - чанд рӯз! Ва ҳол он ки ӯ медонист, ки ин номумкин аст - ӯ боқӣ хоҳад монд, дар ин ҷо якчанд соат, баъд попадет дар Истанбул, позвонит Хоуку ва отправится барои Банда Безжалостным! Покончит бо он. Зуд!
  
  
  Дари будуара фаъол ва вошла Тесса Травис. Вай ҳанӯз ҳам буд, пурра ва ба одета, ки каме ҳайрат Ника. Ӯ интизор аст, ки вай наденет "чизе қулай". Ое он буд, ки ҳабсҳои парванда?
  
  
  Тесса подошла ба категорияҳо дар кати хоб ва наклонилась ба осонӣ бибӯсам он. Вақте ки он ба рутубатдори лабони скользнули оид ба губам Ника, ӯ эҳсос кард, ки ҷавобгар мебошад, сарфи назар аз крайнюю хастагӣ. Вай салом лақабгузорӣ он, намуди он сина, вақте ки ӯ склонилась бар он буд, афродизиаком. Ӯ мехост, ки ба бибӯсам як аз ин волнующих бледных себу нок бо он вишневыми кончиками, аммо ба он удивлению - ва легкому раздражению - Тесса попятилась. Вай бегона гуфтам
  
  
  . Вай положила дасти ба hips ва оғози вращать тазом.
  
  
  "Не зуд, бале, кукла? Бигзор хурд Тесса муқаррар суръати?
  
  
  Дар як лаҳза чизе шевельнулось дар мағзи сар N3. Буд, ки ое чизе знакомое дар ин духтаре? Не, мумкин нест. Ӯ ҳеҷ гоҳ вайро пеш дар ҳаети худ. Ӯ мебуд фаромӯш ин - зеро ки ӯ буд, муайян чудачкой! Кадом аст милое таъсиси! N3 рўњї вздохнул. Перебрал ҳамаи навъҳои. Ва вай шавқовар аст, ҳатто дар он теперешнем душевном ва такомули қодир аст.
  
  
  Тесса отступила дар маркази хуҷраҳо. Вай выключила ягона нур. Дар як лаҳза дар dark он падидомада дар призрачную фигуру, надушенное рыжеволосое привидение, мерцающее дар dark. Он гоҳ нур "Фенери" ба таври васеъ распахнулся, ва Ник дид онро. Вай стягивала либос тавассути сари. Аз умқи ороишоти вай гуфт, ба нармӣ посмеиваясь: "Ман ин корро барои ту стриптиз, красавчик! Ту аз он лаззат? Нигоҳ бет, ту ҳеҷ чиз дар бораи ман нест, медонӣ - пеш аз ман буд, стриптизершей. ! Дар Чикаго! Ин буд, дер вақт боз, то он ки ман мулоқот Ҷо. Ӯ ҳатто намедонад, ки ин! "
  
  
  "Шавҳари худ бояд хеле понимающий нафар", - гуфт Ник. "Е шояд, таҳаммулпазирӣ - ин чӣ калима, ки ман мехоҳам ба мегӯянд?"
  
  
  Ӯ дид сафед дӯши дар прощальном пожимании плеч. "Ман наплевать, ки чунин Ҷо. Зебо! Мо на он қадар хуб ладим. Вале мо обойдемся - ӯ худро fad, ва ман худро. Ҳоло ту ба ман причуда, красавец!"
  
  
  Нур боз залил ҳуҷраи. Ӯ дид, ки вай оҳиста-оҳиста наздик категорияҳо дар кати хоб. Дар он буданд, непрозрачные черные panties, пояс бо подвязками ва дароз черные чулки. Вай ҳанӯз носила туфли ба баланд каблуках.
  
  
  Тесса остановилась дар якчанд пойҳои истироҳат аз кати хоб. Акнун вай овози буд хриплым. Ник эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он нарастает ваҳшатнок мебахшад. - Ҳаяҷон, ки беш аз нозил он мо ин буд, ки дар баъзе роҳҳои, он метавонад муайян кардани он, ки мунтазами ҳаяҷон! Тесса буд странной, майлаш! Ҳамин модда чудачка!
  
  
  Духтар якбора ударилась ва заскрежетала. Вай повернула туловище дар дрожащей судороге. Вай смеялась. "Ту чизеро, ки медонӣ, красавчик? Агар ман медонистам, ки дар бораи туркӣ танцах меъда боз дар старом Чи, ки ман метавонист сбить онҳо бо пои! Вале кӣ медонист он гоҳ дар бораи рақс меъда? хуб ҳарчанд. Баъзан ман афсӯс, ки ман тарафи аз мансаб, то издивоч ба Ҷо! "
  
  
  "Вай грубая, - фикр кардам Ник. Грубая ва беш аз пошлая! Ба замми ин вай красива, возбуждает ва ҳоло хеле желанна. Ӯ эҳсос кард, ки чӣ тавр ба он нарастает хоҳиши. Ӯ баргузор дасти. "Забудь шавҳари худ, Тессу, ва бирав, дар ин ҷо. Агар ман меравам, то надеть ба он шох, ва ман чунин ҳиссиет, пас бие мо, майлаш?"
  
  
  "На торопись, - прошептала вай. Вай встала ба зону дар кати хоб наздик бо ӯ. Вақте, ки Ник кӯшиш мекунам, ки ба гирифтани доминирующую мавқеи, вай гуфт: "не" ва ба нармӣ оттолкнула он. "Ту имкон дод маленькой Тессе мегирад масъулият", - прошептала он ӯ ба гӯш. "Танҳо расслабься, сладкая булочка. Хурд Тесса ҳамаи хоҳад кард". Он ба забон, гарм ва тар, прошелся дар дохили тарафи он ба гӯш.
  
  
  Ин буд, ки амалан таҷовуз ба номус. Ник мебозад непривычную нақши таҷовуз ба номус. Тесса оғози сахт нафас, осыпая ҳамаи он бадани влажными красными поцелуями. Онҳо забонҳои вели як даҳҳо битв дар мағораҳо онҳо ртов. Тесса акнун рыдала ва сахт дышала, аммо вақте ки Ник кӯшиш ба хориҷ аз он скудную либоси вай отбивалась аз он. Ӯ дод, то. Panties, ба назар мерасид, ки бояд буданд, бимонанд! Вай боз фикр кардам, ки ӯ ҳамин модда - чудачка ва казалась ҳоло нокифоя - ҳамин модда психопатка! Мумкин аст, он як каме рассердилась! Агар ҳамин тавр, пас аз он буд,, шавқовар девона аст!
  
  
  Тесса обладала, ки бо қуввати аҷибе барои стройной духтарон. Вай держала он дар бозгашт, дар ҳоле, ки вай прижалась губами ба он губам ва муоҳида доминирующую мавқеи. Дар Ника буд, аҷиб он эҳсосоте, ки ӯ духтар ва он мард! Чунин ба назар мерасад, Тесса ин мехост.
  
  
  Вақте ки ӯ ниҳоят содрогнулась, ин буд, ки хурд атомный таркиш. Вай пронзительно закричала ва тарк аз Ника, ноумед пиная худро пойҳои дароз ва рвав сурх атласные простыни. Вай царапала он обнаженную сандуқе нохунҳо, нанося нав захм оид ба старым. Ник поймал вай ва нигоҳ, то даме ки вай затихла, вай рыдания ва стоны, ниҳоят, фурӯзон шуд, ки дар неглубокое нафас. Он чизе гуфт, танҳо лежала ором рӯ ба поен. Ӯ дид бузург slick слюны дар простыне зери он ба таври васеъ кушода, ба ҳар ҳол задыхающимся ртом. Тақрибан пас аз як дақиқа дрожь прекратилась, ва он замолчала.
  
  
  "Тесса?"
  
  
  "Не говори ҳоло", - якбора гуфт вай. "Ҳозир! Гарун аввал истироҳат!"
  
  
  Ин буд, оҳанги дигар, гуфта мешавад дар дигар зан. Ягон следов смазливой Тессы. Ягон следов пьянства.
  
  
  N3 хеста рафт ванную. Ӯ буд, огромна, аз ослепительно розовой васоити пухтупази сатҳӣ бо золотыми машъалҳо. Ник ба ҳайрат буд, вале танҳо барои як лаҳза. Он шуданд, ки ин қариб ки фавран. Бӯи! Ацетон! Моеъ барои бардоштани лака!
  
  
  Зерин як дақиқа Ник Картер нигоҳ ором ва двигался, ҷустуҷӯи худро бо назардошти дар як оинаи бо. Ба он рӯ ба рӯ буд, ифодаи зиеди отвращения ба худ. Ӯ буд, тамошо ба танбал! Фиреб, ки заслужил марг, ки акнун бодиққат хранили барои он!
  
  
  Ӯ бесшумно кушода аптечку ва қатъ менигаранд флаконы бо FASTACT.
  
  
  барои бардоштани дорупошӣ духтарон қамчин дасти. Ки дар Чикаго. Ҳамагӣ буд, се шиша аз ин моддањои.
  
  
  Ник закрыл дверцу аптечки, спустил об дар хамелеон - гарчанде ки ӯ ба онҳо на онро истифода бурдааст - ва баргашта барои хонаи хоб ва гарнитураҳо. Тесса ҳам буд, дар кати хоб, ором дыша, уткнувшись шахси подушку.
  
  
  Ник дохил боло нур. Ин бояд ба зудӣ. Он чӣ ваҳй ба категорияҳо дар кати хоб. Духтар перевернулась, щурясь аз нур. "Не!" вай жаловалась. "Не, выключи ин проклятые чароғҳои, гаронбаҳо ман худ! Хурд Тесса мехоҳад хоб..."
  
  
  Ник улыбнулся. Нежная, нежная, дружелюбная табассум. Ӯ буд, ки наздик ба вай нигариста, дар зебо шахсе, ки дар прищуренные сабз рӯ ба рӯ мешаванд. Ӯ гуфт: "Ман фикр мекунам, вақти он маленькой Тессе бедор".
  
  
  Ник баъзеи рыжие мӯй ва сахт дернул. Парик прилепился хуб ва бо мушкилӣ рушд мекунанд оторвался, вале оторвался.
  
  
  Таъсири соъиқаи буд,! Ин узкие сабз рӯ ба рӯ мешаванд, акнун горящие аз волидон гуфт ва адоват ва curls ҳамвор черные мӯй дар мард стрижке!
  
  
  Ник швырнул сурх парик дар ошенаи. Ӯ шахсе буд, мрачным. "Салом", - сард гуфт ӯ. "Салом, Ха Безжалостный!"
  
  
  Вай вокуниши буд, хеле зуд ҳатто барои Ника Картера. Вай дасти вылетела аз зери болишт, мисли раъду, clutching старомодную опасную бритву, майса легло дар костяшки ангуштони, ки чӣ тавр дар ҳамин pro. Вай ҷаҳиши дар Ника, развернув смертоносное майса бузург полукругом ба рассечь он аз гӯш то гӯш кунед!
  
  
  Вокуниши N3 буд, ҳамагӣ ба полсекунды зудтар. Ӯ ба вай имкон дод, ки ин корро мекунад, дар шакли мухтасар ударив рости дасти бо подбородку! Shaver вылетела аз дасти вай, ва он повернулась, ошеломленная, бо остекленевшими чашмони, ва соскользнула бо кати хоб, ки дар фарш.
  
  
  Ник эҳье ин прекрасное ҳалим бадан, кофӣ стройное, ки хуб бозӣ як мард - вақте, ки хуб сина буданд привязаны, ва дод, то ба он баргашта, дар бистар. Red даҳони кушода шуд, ва ӯ издала хриплый храп. Аз гӯшаи он даҳони потекло каме слюны. Ник сорвал бо он пояс бо подвязками ва связал вай дасти дар пушт. Ӯ снял ҳам чулка ва связал кардани он тағоям. Ӯ ин корро тақрибан. Акнун ӯ буд, побледневшим, вспотевшим, бледным ва пурра ужасного ғазаб, направленного баробар ба дар бурд ва ба худ. Ӯ ненавидел глупость, махсусан дар худ дар - ва ӯ буд, глуп! Ин буд, ҳама вақт, барои дидани! Марион Талбот, ки то гон буд, ки дар Синема Блю! Вай поднялась оид ба веревочной лестнице - чун Банда Безжалостный! Баъди переодевания ва смывания лака бо нохун! Ҳамчун зан ӯ любила истифода лаком нохун - чун Банда Безжалостный, вай наметавонист! Вале FASTACT гирифта ғамхорӣ дар бораи ин кор. Як дақиқа, ва нохунҳо худо пок! Ва чап бӯй пушти.
  
  
  Вақте ки ӯ боэътимод связал вай, ӯ зуд обыскал виллу. Ӯ ин корро умело, касбӣ ва зуд. Вақте ки ӯ баргашт барои хонаи хоб ва гарнитураҳо, духтар танҳо открывала чашмони. Онҳо ненавидели он яростным пламенем. Ник деҳот ба кат наздик ба он. Ӯ залез дар украденные шим. Акнун ӯ накинул махровый халат ба он обнаженную сандуқе. Ӯ зажег сигарету ва воткнул вай дар раздражительный даҳони. Ӯ гуфт: "Ту мехоњї шумо чизе мегӯям, ки ман ҳама дар бораи он, Ха? Мэрион Талбот? Тесса? Бале касе, ки ту дар асл?"
  
  
  "Чаро ман бояд ба ту чизе нақл Шуд?" Ӯ душманон ба он бо угрюмым вызовом. "Шумо ба ҳар ҳол убьете ман - мисли шумо такфир Мориса, Карлоса ва доктори! Аст, чизе ки ба ман онҳо жалко - онҳо ба ин сазовори аблаҳон! Ман ба онҳо гуфтам, ки ба онҳо имкон надоданд, ки ба ман барои мубориза бо шумо - ман бо!"
  
  
  Ник сард улыбнулся. - Гумон дорам, ман чизеро ки бояд покойному доктору. Шумо мерафтанд перерезать ман гулӯ дар осоишгоҳи?
  
  
  "Бале! Аммо ин фиреб маро нагузошт! Ӯ буд, старухой - ҳамеша беспокоился дар бораи худ драгоценной пӯст. Ман мехоҳам перерезала ӯ гулӯ!"
  
  
  Ник пожал плечами. "Чӣ гап? Акнун ӯ мертв. Гап дар он аст, ки онҳо ҳамаи се мертвы, вале шумо ба ҳар ҳол зинда! Шояд, шумо метавонед ба мондан дар чунин ҳолати, ҳадди ақал барои муддате. Агар шумо заговорите. Ман подчиняться худ приказам, вале ман воспользуюсь ин шансом. Ман передам шумо туркам - шумо предъявят даъвое дар куштори ҳадди ақал, барои куштори Лесли Стэндиш! Ман нақ шумо такфир бисер одамон, балки як даъвое повесят туро. Онҳо гуфтанд дар ин ҷо вешают, ҳамин тавр не? "
  
  
  Духтар рассеянно кивнула. Ник метавонист дидан проблеск умеди сабз дар назари, то хондани он фикр. Вақт! Вай выиграет каме вақт. Шояд турки вай повесят, а не! Ин буд, ки беҳтар аст, аз он, аз вай столкнулась ҳоло. Инак, ӯ фикр кунем, ва аз ин рӯ, N3 мехостам, ки ӯ фикр кунем.
  
  
  Вай пристально посмотрела дар он, поерзал дар кати хоб ва натянул пояс бо подвязками, сковавший вай дасти. Махровый халат афтод, бо вай великолепной сина, ва Ник донишчуенро он. Дар он ҳол буданд, туфли ба баланд каблуках ва ӯ он дар сари он, ки вай ҳеҷ гоҳ снимала онҳо, ҳатто вақте ки бо муҳаббат. Смертоносная чудачка-қотил! Ӯ медонист баъзе weird занон, балки ин буд, призом.
  
  
  "Шумо обещаете, ки убьете ман?" Ин буд, ки талабот. "Вай соз далерӣ", - фикр кардам ба ӯ.
  
  
  Дар бораи ман хурд коршиноси бритве акнун то напуган.
  
  
  "Ман ваъда / шуморо накушед", - гуфт Ник. "Он чизе, ки ба ман ваъда. Ман передам шумо туркам, ва шумо предстанете дар назди суд барои куштори. Ман фикр мекунам, ки онҳо ба шумо повесят - турки хеле сентиментальны нисбат ба зебо девушкам, ки имрӯзҳо ба куштори. Умедворем, ки онҳо повесят ту! Вале агар ту поиграешь бо ман дар дакикаи ҳадди ақал, ки шумо хоҳад буд, ҳатто чанд ҳафта ҳает. Санҷиши вақт бигирад. Хайр? "
  
  
  "Аъло." Гап. "Ман њамин корро мекардам. Чӣ шумо мехоҳед бидонед?"
  
  
  Ник закурил барои онҳо ҳам боз як сигарету. Ӯ переместил он, хеле дағалона ва бодиққат обыскал бистар. Бештар нест бритв, спрятанных дар подушках. Ҳеҷ чиз. Ӯ снял бо он запястий пояс бо подвязками ва дасти чап озод. Ӯ нигоҳ чулки привязанными ба он лодыжкам.
  
  
  "Барои захира кардани вақти, - гуфт ӯ, - ман мегӯям, шумо мефахмед он, ки ман аллакай медонам. Ман обошел тамоми хона. Пайдо ҳамчунин якчанд хеле шавқовар чиз".
  
  
  Духтар расслабилась. Вай курила ва душманон дар он узкими зелеными чашмони сабук бо табассум ба сурх лабони худ нест. Махровый халат сполз бо вай сина. Чунин менамуд, ки вай аз ин зан пай.
  
  
  "Шумо метавонед гузаред санобар гамбит", - якбора гуфт, ки ба вай Лақаби. "Ман дар он буд, як каме".
  
  
  Духтар омӯзиш нишон дод ӯ худ сурх забон. "Ту ин ҳам писанд омад", - промурлыкала вай. "Ба ман низ. Ин аст, хеле бештар таппиши дил - вақте ту медонӣ, ки убьешь инсон баъд аз ин!"
  
  
  Ник ба хотир, ки чӣ тавр хонда, дар бораи скорпионе, зане, ки имела одати машғул муҳаббати, ва он гоҳ жалила марду-скорпиона то марг. Ин буд, больной ва извращенный хотир дар аксбардорӣ олиҷаноб бадан. Ӯ вздохнул ва бархоста. Ӯ гирифта опасную бритву аз кармана, кушода вай ва боз согнул майса. Ӯ нерӯманд аст ва ба он сахт, бераҳмона ва откинул вай дар сари подушку. Ӯ инчунин сарф бритвой оид ба белому горлу ва е назар ба вай чашм. Акнун дар сабз чуқурии буд, тарс.
  
  
  "Ман, тавре ки маълум аст, нарушал ваъдаи хеле хушхӯю гуфт: Ник. "Ва ҳоло откажитесь аз фиреб! Откажитесь аз ҷинсӣ! Разговаривайте - ҳеҷ чиз, ба ғайр аз гуфтугӯҳои! Шумо дарк кардаанд?"
  
  
  Ӯ шунид он. Ник отложил бритву ва гуфт: "Ман пайдо кунед либос, ое. Пирс, ямоқи whiskers, черные линзаҳо тамос нест. Ҳамаи. Ман пайдо радиоприемник дар ошенаи сеюм - қабулкунанда ва шумо ирсолкунанда. Шумо ҳамин сурх агенти, ҳамин тавр не? Шумо ба он кас, ки гуфт ӯ аҳд, ки ба хитоиҳо мусодира механизми қочоқи? "
  
  
  Вай кивнула. "Бале. Ман буд сурх агенти дар давоми сол. Ҳатто вернувшись дар Чикаго. Дар аввал ман буд, советским, пас, вақте, ки кофир мягкими, ман переключилась. Хитоиҳо доранд, дуруст пешниҳод, ва Сталин ҳам!"
  
  
  "Афсӯс, ки ту хоҳад буд, наздик, барои дидани бозгашти Сталина, - гуфт Ник. - Лекин бие дар бораи давом додани. Шумо дар ҳақиқат Мэрион Талбот, ҳамин тавр не? Аз Сент-Луиса? "
  
  
  Вай кивнула. "Бале. Волидони ман ва ман бародари стыдятся ман - ман мегурезад дар Чикаго ва занялся шоу-бизнес аст! Ман дар ҳақиқат буд, стриптизершей, ое. Ман низ буд, девочкой синфи Б, ва дар бораи бисер чизҳо дигар! "
  
  
  "Ин аст, ки шумо познакомились бо Баском ва баромада ба ӯ издивоҷ - дар Чикаго?"
  
  
  Акнун дар он назари буд, ки дар назди парвардигорашон пойгоҳе тарс. "Ту шайтон", - прошипела вай. Шайтон! Онҳо ҳам гуфтанд, ки бале! Бале, ман мулоқот Карлоса дар Чикаго. Дар Он ҷо ҷанг аст,, ва ман буд, кофӣ глупа, ки фикр мекунанд, ки влюбилась дар он. Ман буд, ки ҳамагӣ тупым кӯдак! Мо якҷоя зиндагӣ бархӯрдорӣ - ӯ рафт аз ман ва ман муддати дароз аз он чизе шунидам. Сипас ӯ ба ман навишт ва аз ӯ пурсид ое дар Истанбул ".
  
  
  Ник гуфт: "то он вақт шумо аллакай буданд завербованы? Шумо ба кор дар сурх?"
  
  
  "Бале. Атрофи Донишгоҳ - Чикагского донишгоҳ буд, хӯшаи розовых мардум. Ман зашла дур аз онҳо, вале ҳамаи онҳо буданд, ки одамон сӯҳбат ва амал!"
  
  
  Ник гуфт, ки фаҳмидам. "Шумо мехоҳед, ки дар амалҳои? Маънои онро дорад, шумо дар ин ҷо омад, ширкат дар муомилот оид ба контрабанде маводи мухаддир ва, ниҳоят, гирифта, ба зиммаи худ масъулияти сурх?"
  
  
  Вай кивнула. "Дар бораи он. Ҳеҷ кас аз дигарон мехост, ки ба фурўш. На аввал. Ман ба онҳо дод".
  
  
  "Омода поспорить, ки шумо ин корро. Шумо дар ҳақиқат буданд, котиби Дефаржа кадом вақт?"
  
  
  "Ҳа, ман буд, се нафар. Мэрион Талбот, Тесса Травис ва... ва Ха Безжалостный. Ин буд, хеле осон аст".
  
  
  Ник розӣ шуд, ки он бояд осон аст. "Се нафар. Ду парика ва ту худ мӯй, а? Светловолосый парик - Мэрион Тэлбот. Red парик - Тесса Травис. Ту худ мӯй, тамос, пирс ва ту сандуқе стянуты ремнями, ва ту шуд, Банда Безжалостным! Чӣ тавр ту совершала ҳамаи ин куштори? Подходила ба ӯ ҳамчун зан - гоҳ убивала чун мард? "
  
  
  Чизе хитрое шевельнулось сабз дар назари назар. Вай облизнула лабони ҷолибу сурх забони. "Асосан. Ин аст, низ осон буд. Аксари мардон - лохи барои занон".
  
  
  Ник дар як лаҳза заколебался. Суханони зерин прозвучали душвор аст, аммо, охир, ӯ ба онҳо выговорил. "Гумон дорам, бо Чарльзом Морганом, Муси, низ осон буд?"
  
  
  Духтар презрительно засмеялась. "Чӣ скатывание бо гузоришҳо. Ӯ опускался афтод ва умолял дар ин бора. Ман ҳам баъзан доду ӯ аз он. Кофӣ нест, ки ӯ тянул веревку. Ӯ буд, зацеплен, ое. Ман фикр мекунам, ки ту, бале ту, ба назар мерасад, ки медонӣ ҳама чизи дигаре, ки хислатҳои туро побери! Аммо ӯ буд, - яке аз туст худ болванов! Употреблял маводи мухаддир! Он дод, ин боз ҳам осонтар барои ман, барои мо ".
  
  
  "Ман медонам, - гуфт Ник. Нафрат горела дар он. "Онҳо дод шахсӣ беседу дар бораи Муси
  
  
  Нишонаҳои сӯзанҳо. Шумо такфир он ҳамон шаб, ҳамин тавр не? "
  
  
  "Бале. Буд! Ӯ разваливался пора. Мо бештар на метавонанд ба ӯ такя. Дар ҳар сурат, ӯ кам буд беднягой, пурра виҷдон! Он шаб, ки дар Cinema Bleu он пас лозим аст барои таъмири он ки ӯ трясся! "
  
  
  "Ҳа, - гуфт Ник. "Ман медонам. Ман фикр кардам, ки ин танҳо асабҳо. Ки дар он осуда аст, аз шиддати. Ӯ звонил ту, ҳамин тавр не? Вақте ки шумо буд, дар дафтари Лесли Стэндиш? Ӯ хонда ба ту, ҳушдор дод, дар бораи ман гуфт, ки дар он буд, ки мошин. Шумо такфир Стэндиш - ӯ буд, дублером - вале шумо ба вай бештар на доверяли. Шумо такфир он, переоделись ва вазъ дар Ха Безжалостного! Шумо отправились он ҷо, ки буд, припаркован Opel, ки интизор бедный Муси, ки барои ислоҳи ӯ. Шумо такфир он, ва сипас баргаштанд, барои куштани ман, дар кинотеатре. Ин вайрон шудааст, пас, шумо устроили засаду аз мошинҳо. Ин ҳам вайрон шудааст ".
  
  
  Red даҳони кор мекард. Ифлос наҳр непристойностей хлынул аз лабҳои, ки Ник пас, ба наздикӣ поцеловал. "Ҳамаи он вайрон шудааст", - выплюнула вай. "Ҳамаи он вайрон шудааст, пас ту зоҳир, ба ту - ту, AX, ублюдок!"
  
  
  Ник гуфт. "Ту шодам", - оромона гуфт ӯ. "Ту танҳо не застали ман ин субҳ дар Хорне, бо катером. Сеюм, навъи муайяни маданият, Муси гуфт, шумо, ки хоҳад омад Агенти ОҲ?"
  
  
  Духтар нахмурилась. "Бале. Вале ӯ медонист, ки ин буд. Ӯ буд, ба парвоз дар борт чун танҳо катер нанесет зарбаи! Мо дар ҳақиқат биеянд бача Тодхантера - ӯ подходил ба мо аз ҳад зиед, хеле наздик, злился дар мо".
  
  
  "Шумо перерезали гулӯ он брату, дуруст аст?"
  
  
  Вай гап кивнула. "Ман устала сухан. Агар гона маро гирад - сдавай! Ва ман бояд адвокат!"
  
  
  Ник якбора дарида берун хандидан. "Ба фикри шумо, хитоиҳо шумо ҳоло кӯмак мекунад?"
  
  
  Вай хитро обернулась. "Ман хуб мешавад. Ман дӯстони".
  
  
  Ник бархоста. "Бубинем. Он хоҳад буд, ки на дар дасти ман - ох, боз як е ду. Танҳо кӣ медонист, ки ту Банда Безжалостный? Муси?"
  
  
  "Ин як фиреб! Ӯ медонист, ки маро танҳо ҳамчун Мэрион Талбот. Ӯ ба он ҳатто боре аз ман хост, ки ба берун рафта ба ӯ издивоҷ. Ман танҳо не, вафот, кӯшиш нест, механданд. Ман ба ин ҷо омада, дар виллу, ва пролежать он ҷо, гилаашон - ман ин" Ман бовар дорам, ки смеюсь ӯ дар шахси ".
  
  
  "Нигоҳ бет. Дефарж е доктори Сикс медонистанд, ки туро чун Банда Безжалостного? Медонистам, ки ое шавҳари шумо? Баск?"
  
  
  "Танҳо Дефарж". Акнун боз гап. "Ӯ буд, ягона касе, ки медонист, ки ман Банда. Пеш аз ин ба ман лозим аз он истифода ба ҷои переодеться. Медонед, ванную. Дефардж буд, ягона, ки ман ба ин бовар бо ин дониш. Ӯ буд, стариком ва умирал. Дар ҳар сурат, ӯ низ ба ман тарсидам! "
  
  
  "Ман маломат макунед он, - гуфт Ник. "Ман худам туро як каме метарсам!"
  
  
  Ӯ развязал чулки, связывающие он тағоям. "Хуб! Поедем дар Истанбул. Ягон уловок, е ман туро убью. Ва ман ҳеҷ гоҳ беш аз ҳеҷ чиз значил дар зиндагии худ".
  
  
  Духтар массировала по ва потянулась ба ступням. "Ман бояд ба ин туфли ба ходулях. Онҳо убивают ман". Вай потянулась, вай сина тарк бо ҷарима грудной ҳуҷайраҳои дар твердом совершенстве. "Чӣ гуна метавонад ман, хурд, подшутить бар њамин бузург топором, чунон ки ту, - гуфт вай. Вай сняла як аз худ туфель ва подвернула каблук.
  
  
  Вай зуд гурба. Каблук дилам ва оторвался аз ботинка, ва он бросилась дар Ника бо кам стилетом, скрытым дар пӯсти худ. Вай воткнула он ба ӯ дар дили мисли рапиру, вай сурх даҳони искривился дар гримасе адоват ва ярости. Ӯ эҳсос кард мгновенную обжигающую дард, вақте ки хурд майса пронзило ребро.
  
  
  Ӯ нерӯманд аст ва ба он кӯшиши ба дасти сайд, держащую стилет. Вай боролась чӣ тавр ба демон, лаънаткунандагони он, он гилро попала ӯ дар шахси. Вай отвернулась афтидани дар зери он ба майса ҳам, ҳанӯз дар вай дасти. Ҳамаи он дусад кило тарк дар вай. Ӯ эҳсос кард, ки ба вай конвульсии - чизе ба кор бо сексуальными конвульсиями - ва выгнула бозгашт ва кӯшиш закричать. Суханони ва садоҳои замерли дар он гулӯ. Вай обмякла дар зери он.
  
  
  Ник таъиншуда мубаддал тартиби хӯрокпазӣ аз он. Стилет болтался ки он дар тарафи чапи сина, пятидюймовый кожаный каблук дар ходулях украшал краснеющую пӯст, мисли он ки баъзе гротескный медальон. Ник приподнял пилки доранд ва дар сабз ба чашм. Ӯ застыл - то абад.
  
  
  * * *
  
  
  Ӯ боиси Ястреба аз он сӯрохиҳои дар Истамбул. Ӯ хешамон омадам ба "мерседесе" ва ба чап он дар ҷустуҷӯи полиси. Ду марде аз Анкары ҳанӯз управляли Дырой ва кӯҳна албанец Бичи буд, ҳамин грязным ва молчаливым, чун ҳамеша. Ва чӣ тавр пьян дар раки. Ник выпил якчанд глотков, пеш аз позвал Хоука ба the scrambler.
  
  
  Он ки сардор ин дафъа, выслушал онро пурра, бе тандурустӣ ба вайронӣ. Вақте ки ӯ хатмкардаи, Hock, гуфт: "Ман дар њаќќи, сони. Ин љайритиїорати осон набуд, а?"
  
  
  "Кофӣ ноҳамвор, - гуфт N3. "Ман интизор аст, ки ман як ҷуфти ҳафта рухсатӣ, вақте ки ман ба даст, ҷаноб. Ман фаромӯш чизе ҳаст, ки мекунед".
  
  
  "Ман шунидам, ки ту изрядно побит", - гуфт Хоук. "Ман фикр мекунам, ки ҳафтаи дар беморхона бароятон ҷо".
  
  
  "Ман намедонам, - гуфт Ник. "Зарур аст, ки ба беморхонаи! Ман вылечусь дар вақти ройгон худ, ҷаноб. Мумкин аст, ки дар бистар, вале на дар беморхона!"
  
  
  "Новобаста аз он ки ба твоему", - розӣ шуд, ки Хоук. "Акнун дар бораи Муси? То чӣ андоза мо скомпрометированы?"
  
  
  "Не қадар бад." N3 буд мрачным. "Ҳамаи онҳо мертвы! Дар ҳар сурат Муси нест, гуфт ба онҳо дар бораи Сӯрохи - ӯ ба он замон сахт тарс, хеле тарс ва ӯ убегал аз онҳо!
  
  
  Ман фаромӯш, ки ба ӯ чунон сахт бояд ислоҳ, - ва бо ман ӯ метавонист аз ин ба даст! Ман дидам, ки чӣ тавр ӯ рассыпался худи ман дар пеши назари шумо, вале на догадывался чаро. Вале фаромӯш накунед, дар бораи Муси. Бигзор хурд бача поспит дар он танҳо, ки ӯ ефт ".
  
  
  Долгая пауза. Он гоҳ Хоук гуфт: "Ба дурустии фикри ман. Акнун дар бораи Муси, N3, медонем, ки танҳо мо бо шумо бод,.
  
  
  "Дуруст аст, ҷаноб. Ҳамаи бар. Вақте ки ман акнун выезжать аз Истанбул?"
  
  
  "Имрӯз ягон бор. Ман попрошу Анкару насб аст. Шумо лозим аст, ки дар Вашингтон пагоҳ пораньше. Ман, албатта, мехоҳам, ки дидани туро ҳоло ".
  
  
  "Албатта."
  
  
  "Воқеан, - гуфт ӯ раҳбари, - ки-чӣ ҳол рӯй дод, ки вобаста ба худ хати. Вале ман фаҳмонед, ки увижу шумо. А то, чунон ки ба шумо мегӯям, як истироҳат ва - истироҳат! Ман боварӣ дорам, ки хоҳӣ, ки ба чизе ва касе, ки сарфа туро аз неприятного привкуса ин нӯшидан об ".
  
  
  Ник Картер ҷавоб надода ягон сония. Сипас уголки он сахти дод даҳони щекотала каљ табассум.
  
  "Иншаллах", - гуфт Ник Картер.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"