21. Οικισμός της ρωσίας, στη Βενετία Mission to Venice
22. Διπλή ταυτότητα Double Ταυτότητα
23. Η καμπίνα του διαβόλου The Devil s οθόνη πιλοτήριο
24. Κινέζικα ταμίας The Chinese Paymaster
25. Επτά εναντίον της Ελλάδας Seven Against Greece
26. Κορέας τίγρη A Korean Tiger
27. Σκοπός: Το Ισραήλ Assignment: Israel
28. Κόκκινη φρουρά The Red Guard
29. Βρώμικο πέντε The Βρώμικο Fivе
30. Φωτεινό μπλε θάνατο The Bright Blue Death
Ο Νικ Κάρτερ
Οικισμός της ρωσίας στη Βενετία
Ο Νικ Κάρτερ
Οικισμός της ρωσίας στη Βενετία
μετέφρασε το Λιοντάρι Шкловский στη μνήμη του αποθανόντα γιο Антоне
Πρωτότυπος τίτλος: Mission to Venice
Κεφάλαιο 1
ΡΏΜΗ, νοέμβριος. (Reuters) - Σήμερα το βράδυ στο βόρειο τμήμα της Αδριατικής φόρεμα εξαφανίστηκε αμερικανικό jet βομβαρδιστικό, υποτίθεται ότι φέρει την ατομική βόμβα. Το αεροπλάνο έκανε το συνηθισμένο ψάρεμα με βάση στο νότιο τμήμα της Αυστρίας, σε μια βάση στην Ισπανία. Τελευταία σύνδεση της μηχανής με τον εμφύλιο ραδιοφωνικό σταθμό στην Τεργέστη. Ήταν ένα ανοιχτήρι για τον καιρό. Πόσο είναι γνωστό αυτόπτες μάρτυρες αεροπορικό δυστύχημα όχι. Οι εκπρόσωποι της ΠΟΛΕΜΙΚΉΣ αεροπορίας των ΗΠΑ σε χώρους εγκαταλειφθεί από τα σχόλια, εκτός από το ότι αν η μηχανή ήταν ατομική βόμβα στο πλοίο, τότε αυτή δεν θα ήταν πλήρης...
Στο Παρίσι ήταν κρύο. Το χιόνι έπεφτε νωχελικά δημητριακά κοντά σε πολυτελές ξενοδοχείο "Крильон", αλλά ο Νικ Κάρτερ δεν είδε χιόνι? μεταξωτές κουρτίνες στο εγώ δωμάτιο ήταν τραβηγμένες, και φίλησε Жоржетту. Αυτό ήταν, σκέφτηκα Киллмастер, όταν το ζεστό, υγρό χείλια προσκολλώνται στο εγώ χείλη, και την οξεία μικρή προεξοχή τον πείραζαν, ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε μια νέα μέρα. Жоржетта Дюкло ήταν απολαυστικό το σεξ-από τη μηχανή. Κάνετε κλικ στο κουμπί — σε αυτή την περίπτωση το μόνο που πρέπει να κάνει, είναι να φιλήσω λίγο έξω το στήθος και ee μηχανή άρχισε buzz. Μόνο ένας τρόπος υπήρχε για να σταματήσουν τη μηχανή Жоржетты — αγκαλιά ee.
Ξαφνικά Жоржетта έσπρωξε τον Νικ και τον κοίταξε στενά πράσινα μάτια. "Ο νίκολας Κάρτερ, εσύ δεν είπες ότι με αγαπάς!" Τα αγγλικά της ήταν με πυκνό τη γαλλική προφορά.
Φορούσε μόνο πιτζάμα σακάκι του Νικ, застегивающаяся σε ένα κουμπί, και φαινόταν σαν μια όμορφη κούκλα. Жоржетте ήταν μόλις είκοσι ετών, και ήταν σέξι ανεπτυγμένο για την ηλικία του, ακόμα και για τα γαλλικά. Ο νικ την ήξερα πολλά χρόνια, από κουνάβι, όπως ήταν долговязой κορίτσι με μακριά πόδια και τα σπυράκια, και δεν την έχω δει εδώ και πολύ καιρό, μέχρι χθες το βράδυ. Ήπιε το βράδυ στο καφέ στο κέντρο του Παρισιού, όταν εμφανίστηκε γύρω από το πουθενά δίπλα του, όλη η μεγάλη και όμορφη. Жоржетта άφησε τη δική του εταιρεία και αργότερα θα ανεβούμε στο εγώ κρεβάτι.
Ο νικ και πάλι притянул της. — Je te δεν υπάρχει αδιέξοδο κάθετα tres jolie, — μουρμούρισε στον εύοσμο ξανθά μαλλιά.
Ξανάρχισε να παραιτούμαστε, αλλά θα διατηρήσει την ισχυρή κάμψη του χεριού. — Δεν είναι το ίδιο, — выдохнула Жоржетта. "Φυσικά, την όμορφη. Το λένε ακόμη και ανόητη ατμού. Αλλά θέλω να με αγαπάς, Νικ. Πραγματικά μου άρεσε.
Ο νικ Κάρτερ με ένα αναστεναγμό αφήσει να πάει. Hema θα μας ήταν, παλιά ή νέους, πάντα και όπως αποδείχθηκε. Oni ξενοδοχεία ακούσει ότι ih άλλο. Киллмастер δεν ήταν χωρίς ατέλειες — αλλά δεν έλεγε ψέματα. Εκτός από την άσκηση του επαγγέλματός του.
Είναι αναστατωμένα κοίταξε το ταβάνι, устремил ματιά σε ένα από χοροπηδά путти — σε Крийоне ήταν άκρως ροκοκό — και προσπάθησε να μην γέλα. Σήκωσε το δεξί του χέρι και την κοίταξε στα μάτια Жоржетте.
— Δεν μπορώ να πω ψέματα, αγάπη μου. Εγώ δεν σας αρέσει. Ποτέ δεν αγάπησα γυναίκα. Δεν μπορώ να το κάνω. Είναι μια παλιά οικογενειακή κατάρα Картеров. Δεν μας επιτρέπεται να αγαπώ κανέναν. Πάω για ύπνο: ναι. Πολύ αρέσουν: όχι. Είναι πολύ λυπηρό.'
Жоржетта ύποπτα κοίταξε. Πιτζάμα σακάκι ανοίγουν διάπλατα, αποκαλύπτοντας το ψευδώνυμο στήθος με μικροσκοπικά ρώγες φράουλα χρώμα. Αυτή μάσημα σε πλήρη κάτω χείλος. "Είσαι μεγάλος βλάκας!"
Ο νικ χαμογέλασε. — Σίγουρα, αγάπη μου.
Θα κάτσεις δίπλα του και αυξήθηκαν κατά πάνω στο στρώμα.
"Me trouves tu sympiqueque?"
Ο νικ χαμογέλασε. 'Βασίζεσαι σε αυτό. Je του aime est. Μ ' αρέσεις πολύ, Жоржетта. Είσαι γλυκός. Ακόμα και καυτό παρθένα, και μου φαίνεται, για πάντα να τελειώνουμε με αυτό, ενώ...
Η κοπέλα έκανε ένα άσχημο πρόσωπο. "Πώς και τόσο παρθένα; Τι σημαίνει αυτό;'
Δεν πειράζει, μωρό μου. Ντύσου και φύγε. Και ας ελπίσουμε, ότι ο πατέρας ή μετά την εκτέλεση ακριβείας γεωμετρία λεπτομέρεια ποτέ δεν θα μάθουν. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ένα διεθνές επεισόδιο, και το αφεντικό μου δεν θα αρέσει". Ο πατέρας Жоржетты ήταν εξέχον μέλος του διπλωματικού σώματος, καθώς και το τρέχον μετά την εκτέλεση ακριβείας γεωμετρία λεπτομέρεια — δεν nach ih ήταν πολλά — ήταν ακόλουθος του προέδρου της Γαλλίας.
'Όχι' — σταθερά λέει το κορίτσι. — Δεν θα ντύνονται — όχι ακόμα. Έσκυψε στο Νικ το εύκαμπτο σώμα. Τύλιξε λεπτή λεπτή πόδι εγώ μυϊκή τους μηρούς και άρχισε να το φιλάει.
"Το σ' αγαπώ, Νικ!'
Σε χτυπήσει την πόρτα απαλά.
'Мерде' είπε Жоржетта. 'Φύγετε. Аллезвус και!"
"Энтрез", — είπε ο Κάρτερ. Εκείνος έστησε τους σεντόνια. Μπήκε μια ηλικιωμένη υπηρέτρια με το δίσκο με накрытой μαγειρικά σκεύη. — Η παραγγελία σας, κύριε.
— Καλά, — είπε ο Νικ. "Βάλτε εγώ εκεί, εντάξει; Εκείνος έκλεισε το μάτι που διατηρείται σταθερή ατμοσφαιρική πίεση το κορίτσι. — Βλέπεις, ακόμη και την μοιράζομαι μαζί σας το πρωινό σας.
Η καμαριέρα άπλωσε το δίσκο στο κρεβάτι με τίποτα δεν εκφράζοντας πρόσωπο. Τι είναι αυτό; Όλοι οι αμερικανοί έχουν σεξουαλικές βασανισμένοι, και τα νεαρά κορίτσια - αχ!
Γρήγορα πέρασε μέσα από το δωμάτιο, έσκυβε για να πάρει τη φούστα, το κίτρινο παντελόνι, κάλτσες, ζώνη. Έχει σημειώσει ih σε μια καρέκλα και πήγε σε μια μέρα. — Δεν είναι πάντα κάτι υπηρεσιών, m-сье;
Ο νικ είπε με το κρουασάν με το στόμα: "Όχι. Ευχαριστώ.' Жоржетта φαινόταν ωραία μου πριγκίπισσα.
Η καμαριέρα έκλεισε την πόρτα, αλλά δεν έφυγε αμέσως. Καθόταν πιέστηκε από το αυτί μέχρι την ημέρα, και ee μια δυσδιάκριτη ασθενείς πρόσωπό του ήταν тоскливое έκφραση. Για τη νεολαία. Την αγάπη. Mon Dieu - αυτό διαρκεί τόσο λίγο!
Στο δωμάτιο χτύπησε το τηλέφωνο και άκουσε, σαν άντρας απάντησε. Χαριτωμένο τέρας, αυτός ο τύπος. Ποια μύες. Άκουγε εγώ τη φωνή, ανάλαφρο και ευχάριστο, αλλά με κάποιο δροσερό απόχρωση, доносившийся για ένα λεπτό την ημέρα.
— Κάρτερ — ω, καλημέρα, αφεντικό. Όχι, κύριε. Δεν odin. Τι; Αλλά, κύριε, το μόνο που ήρθε. Ναι-Ναι, το ξέρω. Πάντα παίζω με τις πιθανότητες...
Σιωπή. Στη συνέχεια, άκουσε, όπως είπε με χαμηλή φωνή: "Έλα, μωρό μου. Όχι τώρα. Αυτό είναι το έργο.
Στη συνέχεια: "Καλά, κύριε. Το να πετάω με το επόμενο αεροπλάνο. Αντίο, κύριε.
Κλικ опускаемого γεμιστήρα. Το κορίτσι ρώτησε: "Θα έρθεις στην Αμερική, Νικ;"
"Ναι. Την γυρίζω στις Ηπα, κατάλληλο πάρε... Αμέσως. Αμέσως! Ντύσου, μωρό μου, και βγες έξω. Μπορεί να μην σε ξαναδώ και...
"Όχι! Ακόμα δεν υπάρχουν. Έχουμε ακόμα χρόνο για να...
— Δεν έχουμε χρόνο, Жоржетта. Όταν το αφεντικό του μήνα, την πάω. Αυτό είναι ένα σημαντικό πράγμα, βλέπετε. Est de urgent. Πολλά λεφτά.'
'Δεν με νοιάζει. Έχουμε ακόμα χρόνο για την αγάπη.
"Δεν είναι για πάντα.'
'Φάω!'
Ακούστηκε ένας χτύπος και το κουδούνισμα της πτώσης του τα πιάτα και τα μαχαιροπίρουνα. Η καμαριέρα έτρεμαν. Δίσκος έπεσε ή πετάχτηκε.
Άκουσε την κραυγή του κοριτσιού.
"Je vous aime, Νικ. Je του aime... '
Στην Ουάσιγκτον shell ισχυρή χιονόπτωση, και прогнозировался έντονο κρύο, αλλά σε ένα αμυδρά φωτισμένο αίθουσα συνεδριάσεων ήταν ζεστή και αποπνικτική. Киллмастер ελαφρώς ιδρωμένο, κάθεται δίπλα του με το αφεντικό του Хоуком, ακούγοντας τις λεπτομέρειες της λειτουργίας "Θαλάσσιο τέρας". Αυτό το δωμάτιο χρησιμοποιήθηκε μόνο για τα "απόρρητα" συναντήσεις και ενημερώσεις, και ο Νικ δεν κατάλαβα, πού είναι στην αίθουσα. Είναι και το Γεράκι συνοδεύεται από ένοπλη ζώνης περάσει μέσα από μια σειρά ανελκυστήρων, που οδήγησαν στο υπόγειο με ένα λαβύρινθο από διαδρόμους. Ο νικ την υποψία πως κάπου στην είδηση κάτω από το κτίριο του στέιτ ντιπάρτμεντ.
Πριν το μεγάλο φωτισμένο κάρτα στο τέλος μιας μακράς σκοτεινό δωμάτιο στάθηκε αντισυνταγματάρχης με το δείκτη στο χέρι. Λεπίδα упиралось στο βόρειο τμήμα της Αδριατικής φόρεμα μεταξύ Βενετίας και Триестом. "Για παράδειγμα, σε κάθε δέκα μίλια από την ακτή", είπε ο αρχηγός. Χτύπησε στο χάρτη με ένα ραβδί. "Το αεροπλάνο μας και βόμβες, κάπου εκεί, στο κάτω μέρος. Ρηχά, υδρορροές, αμμώδεις ρηχά, τα εμπόδια, οτιδήποτε, είναι όλα εκεί. Το αεροπλάνο έπεσε την περασμένη εβδομάδα και ακόμη δεν έχουμε καταφέρει εγώ να βρω. Φυσικά, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, και αυτό μας εμποδίζει — δεν θέλουμε να προκαλέσουν πανικό".
Невоенный, ο οποίος κατείχε τρεις θέσεις από τον Νικ, είπε: "Όχι. Δεν μπορώ να το αφήσω εκεί τα παλιά μας ατομικές βόμβες. Και μιλάω για πανικό, οι ιταλοί...
Ο επικεφαλής διέκοψε απότομα τον. — Δεν είναι δικό μας έδαφος, κύριε. Παρακαλώ, χωρίς πολιτική. Είναι μια επισκόπηση της προόδου, ψηφοφορία, και όλα.
Ο ναύαρχος εισπνέεται. "Έλλειψη προόδου μοιάζει περισσότερο με αυτό".
Πίσω από Γερακιών παρενέβη ανώτερος αξιωματούχος της CIA. — Τι ακριβώς γίνεται , ο διοικητής; Εννοώ: νέες διαδικασίες ή κάτι τέτοιο;
Ο αρχηγός φαινόταν κουρασμένος. Είναι досталь γύρω από την τσέπη του ένα καθαρό μαντήλι και σκούπισε лысеющую το κεφάλι. — Γίνεται ό, τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, κύριε. Πάνω του λειτουργούν τρεις διαφορετικές ομάδες — από την πολεμική ΑΕΡΟΠΟΡΊΑ, το υπουργείο ΕΞΩΤΕΡΙΚΏΝ και οι ιταλοί. Έχουμε όπως ανέφερε η πρεσβεία, με υπέρυθρο φιλμ, που προσπαθεί να μετρήσει ραδιενέργεια. Ναυτικό έχει περίπου μια ντουζίνα πλοία. Σε μας έφτασαν δίκλινα υποβρύχιες συσκευές και батисферы, καθώς και ειδικοί για ih υπηρεσιών. Περνάμε μυστικές δοκιμές για ραδιενέργεια σε παράκτιες περιοχές. Δόξα τω θεώ, δεν υπάρχει πουθενά ίχνος!
Άλλο ένα άτομο με πολιτικά ρώτησε: "αν υπάρχει κίνδυνος από την ακτινοβολία?"
Επικεφαλής και πάλι σκούπισε σαν λοβός. "Πάντα υπάρχει κάποιος κίνδυνος. Αυτή τη στιγμή είναι ελάχιστη, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει. Εξαρτάται από πολλά πράγματα - από τις πραγματικές συνθήκες της συντριβής, την πιθανή ζημιά στο περίβλημα της βόμβας, έκθεση σε νερό, πουτάνας παράγοντες. Εμείς απλά δεν ξέρουμε ακόμα.
Ο στρατηγός είπε: "θα Είναι μια καλή προπαγάνδα για τους ρώσους, αν το μάθουν. Είναι, φυσικά, ακόμα δεν γνωρίζουν ότι η βόμβα έπεσε, αλλά όταν μαθαίνουν έχουμε δεν θα μας ιδέα για το τι θα κάνουν.
— Αυτό δεν πρέπει να διαρρεύσει, — έκοψε το αφεντικό. "Προσπαθούμε να κάνουμε έτσι, να φανεί, όπως εντελώς φυσιολογική η επιχείρηση διάσωσης".
Ο επικεφαλής ρωτήθηκαν συλλογή και поджал χείλη. "Όχι, τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να το μάθετε. Είστε όλοι γύρω από τις υπηρεσίες ασφαλείας, και σε αυτή την περίπτωση πιστεύω ότι μπορούμε να εμπιστευτούμε οι ιταλοί είναι ήδη. Τους έχουν κάτι να χάσουν περισσότερο από μας. Εντάξει, κύριοι, θα σας πω τι θα κάνουμε με αυτά τα υποβρύχια σκάφη.
Ταξί πίσω στο Αρχηγείο-ένα διαμέρισμα AX Νικ Κάρτερ είπε: "νομίζω ότι βλέπω τη συνολική εικόνα, κύριε, αλλά εγώ ακόμα δεν καταλαβαίνω με τι έχουμε να κάνουμε — γιατί αυτό είναι δουλειά ρουτίνας για AH .'
Γεράκι ήταν ακόμα πιο ήσυχος από ό, τι συνήθως. Εγώ το κοστούμι ήταν измят, έμοιαζε λες και δεν κοιμήθηκα καλά, και για τον обветренном παλιά του ανθρώπου ήταν γκρίζα γένια. Μάσημα незажженную πούρο και πείσμα κοίταξε τον παράγοντα Νούμερο Ένα.
— Φυσικά, δεν το καταλαβαίνεις αυτό. Αλλά θα περάσει. Όλη αυτή η κουβέντα ήταν για να δώσει κάποιες πληροφορίες. Αυτό ακριβώς θα είναι μια αγγαρεία για AH. Δεν μπορούν να βρουν τη βόμβα — θα πρέπει να βρείτε για αυτούς.
Киллмастер ήξερα ότι αυτή τη στιγμή η ονε δεν θα πρέπει να ρωτήσω ξανά. Γεράκι ήταν σε ένα γύρω από τις κακές διαθέσεις και θα μπορούσε να είναι πολύ απότομη. Ο νικ χαλαρή και κοίταξε γύρω στο χιονισμένο Ουάσιγκτον. Καπιτώλιο από μακριά έμοιαζε με διακόσμηση τη γαμήλια τούρτα. Εργάσιμη ημέρα έληξε, και χιλιάδες χιονισμένα αυτοκίνητα έχουν αγωνιστεί στο πλάι του Georgetown, Chevy Chase και Falls Church, όπου βασίλευε η θερμότητα, περίμενε μερικά ποτά, καλό φαγητό και, ίσως, потрескивающий τζάκι.
Ο νικ αθόρυβος αναστέναξε και μετακίνησε "luger" στην πιο άνετη θέση. Επέστρεψε στην ενεργό υπηρεσία — και πάλι με το όπλο στην τσέπη του. Γουλιελμίνα, de Luger; Χιούγκο, αιχμηρό μικρό στιλέτο; μικρή φυσικού αερίου βόμβα, η οποία κάλεσε τον Pierre. Ο νικ δεν είδα τίποτα παράξενο είναι, για σοκολάτες και οπλισμένος ως τα δόντια με μία γύρω από τα πιο πολιτισμένη πρωτεύουσα του κόσμου. Θα μπορούσε να είναι τόσο εύκολο να πεθάνεις στην Ουάσινγκτον, όπως και σε Малабаре. Ειδικά αν ήσασταν Νικ Κάρτερ, ως επί το δολοφόνο ΑΧ, σε κυνηγάει η μισή μυστικοί πράκτορες του κόσμου. Ταξί ползло μέσα από τη ροή των αυτοκινήτων, όπως το κίτρινο σαλιγκάρι. Γεράκι κατέβασε το παράθυρο και πέταξε изжеванную ένα πούρο. Έβαλε ανάμεσα στα δόντια του μια νέα και ρώτησε κοιτάζοντας τον Νικ: — ήταν ένα χαριτωμένο κορίτσι;