34. Cochall an Bháis http://flibusta.is/b/610990/read
Cochall an Bháis
35. Amstardam http://flibusta.is/b/681332/léamh
Amstardam
36. Teampall an Eagla http://flibusta.is/b/612612/read
Teampall Eagla
37. 14 Soicind go hIfreann http://flibusta.is/b/633698/léamh
14 Soicind go hIfreann
38. Defector http://flibusta.is/b/607232/read
An Cosantóir
39. Carnabhal na Dúnmharuithe http://flibusta.is/b/633954/read
Cluiche Carnival le haghaidh Marú
40. Rhodesia http://flibusta.is/b/631088/léamh
Róidéis
Carter Nick
Macao.
aistrithe ag Lev Shklovsky i gcuimhne ar a mhac Anton nach maireann.
Teideal bunaidh: Makao.
Séasúr Marú.
• Faightear úinéir club gnéis míchlúiteach i Londain sáfa chun báis, a chorp hacked i bpíosaí fuilteacha... • Lámhaítear príomhghníomhaire na Portaingéile marbh i solas an lae ar shráid lán de dhaoine a théann thart.
• Maraítear bleachtaire príobháideach éigin as Brooklyn le scian sa chroí tar éis dó cur isteach ar spiaireacht idirnáisiúnta...
Ní raibh i gcoiteann acu ná an Banphrionsa de Gama, páirtí Nick Carter ar a thasc nua. Bean álainn slutty atá in ann an domhan a shábháil nó a mhilleadh. . . ag brath ar a taobh a shásamh a mianta depraved níos mó!
Caibidil 1
Tá Londain ag crith ón teas. Ba é an tseachtain dheireanach de mhí Iúil a bhí ann, agus ar feadh roinnt laethanta bhí an teirmiméadar ag druidim le hochtó. Tá sé te sa Bhreatain, agus tá sé nádúrtha go bhfuil tomhaltas beorach, éadrom agus searbh, agus leann nutty comhréireach go díreach leis na céimeanna Fahrenheit. Bóthar Portobello. Ní raibh aon aerchóiriú ann, agus líonadh an spás poiblí beag salach seo le stench beorach agus tobac, cumhrán saor agus allas daonna. Nóiméad ar bith dhéanfadh úinéir an tí, fear ramhar, bualadh air agus chanadh na focail a mbíonn an oiread sin eagla ar dhaoine ar meisce agus ar dhaoine uaigneach roimhe. "Tá deireadh le huaireanta oibre, a dhaoine uaisle, folmhaigh do spéaclaí." Sa bhothán cúil, as cluas na bpátrúin eile, rinne seisear fear cogarnach dá chéile. Cockneys a bhí i gcúigear de na fir, mar ba léir ina gcuid cainte, éadaí agus modha. Bhí an séú fear, a lean ag caint, rud beag níos deacra a aithint. Bhí a chuid éadaí coimeádach agus gearrtha go maith, bhí a léine glan ach le cufaí briste, agus chaith sé carbhat reisiminte cáiliúil. Óráid fhear oilte a bhí aige, agus ar chuma bhí cosúlacht shuntasach aige leis an rud ar a dtugann na Sasanaigh "duine uasal." Theodore Blacker an t-ainm a bhí air - Ted nó Teddy dá chairde, nach raibh mórán fágtha aige.
Bhí sé ina chaptaen uair amháin sna Royal Ulster Fusiliers. Suas go dtí agus lena n-áirítear dífhostú mar gheall ar airgead reisiminte agus calaois cártaí a ghoid. Chríochnaigh Ted Blacker ag labhairt agus d'fhéach sé timpeall ar na cúig choileach. - An dtuigeann tú go léir cad a theastaíonn uathu uait? An bhfuil ceisteanna agat? Má tá, fiafraigh anois - ní bheidh am níos déanaí. D'ardaigh duine de na fir, fear gearr le srón cosúil le scian, a ghloine folamh. - Um... tá ceist shimplí agam, a Thaidhg. "Cad é faoi a n-íocfaimid as an mbeoir sula bhfógróidh an fear saille sin an t-am dúnta?" Choinnigh Blacker an náire ina ghlór agus ina chaint agus é ag sméideadh ar an tábhairne lena mhéar. Bhí na guys seo ag teastáil uaidh go ceann cúpla uair an chloig. Bhí géarghá acu leo, b'ábhar beatha agus báis é - a shaol - agus ní raibh aon amhras ach nuair a bhíonn tú ag idirghníomhú le muca, tá tú faoi cheangal beagán salachar a chur ort. Rinne Ted Blacker sighed isteach, aoibh amach go seachtrach, d'íoc as an deoch, agus las todóg chun fáil réidh le boladh an flesh unwashed. Cúpla uair an chloig ar a mhéad—lá nó dhó ar a mhéad—agus ansin dhéanfaí an margadh agus bheadh sé ina fhear saibhir. Beidh air, ar ndóigh, Sasana a fhágáil, ach is cuma leis sin. Roimhe seo bhí domhan mór, leathan, álainn. Bhí sé i gcónaí ag iarraidh Meiriceá Theas a fheiceáil. Chaith Alfie Doolittle, ceannaire Cockney ó thaobh méide agus faisnéise, an cúr beorach as a bhéal agus d'fhéach sé trasna an bhoird ar Ted Blacker. Bhí a shúile, beag agus cunning ina aghaidh mór, socraithe ar Blacker. Dúirt sé, "Féach anois, a Theidí. Níor cheart go ndéanfaí aon dúnmharuithe? B'fhéidir buille dá mba ghá, ach ní dúnmharú..." Rinne Ted Blacker chomhartha irritated. Bhreathnaigh sé ar an uaireadóir óir daor. "Mhínigh mé é go léir. .” “, a dúirt sé go cantalach. - Má tá aon fhadhbanna - a bhfuil amhras orm - beidh siad mion. Is cinnte nach mbeidh aon dúnmharuithe ann. Más rud é go n-éiríonn aon cheann de mo chuid, uh, cliaint “as líne”, níl le déanamh agat ach iad a suaimhneas. Shíl mé go ndearna mé soiléir é. Níl le déanamh agat ach a chinntiú nach dtarlóidh aon rud domsa agus nach mbaintear rud ar bith uaim. Go háirithe an ceann deireanach. Sa tráthnóna taispeánfaidh mé roinnt earraí luachmhara duit. Tá páirtithe áirithe ann ar mhaith leo an mhír seo a bheith acu gan íoc as. Anois, ar deireadh, tá gach rud soiléir duit?"
D’fhéadfadh sé a bheith ró-mhíthaitneamhach, dar le Blacker, déileáil leis na ranganna níos ísle! Ní raibh siad fiú cliste go leor le bheith ina gcoirpigh choitianta maithe. D’fhéach sé ar a uaireadóir arís agus d’éirigh sé ina sheasamh. - "Beidh mé ag súil leat ag dhá-thríocha géar. Tiocfaidh mo chliaint ag trí cinn. Tá súil agam go dtiocfaidh tú ar leithligh agus nach dtarraingíonn tú aird. Tá a fhios agat go léir faoi chonstábla an cheantair agus a sceideal, mar sin níor chóir go mbeadh Anois, Alfie , aitheasc arís? - Uimhir a ceathair déag de Shráid Mews. in aice le Bóthar Moorgate. San fhoirgneamh sin ar an gceathrú hurlár."
Agus é ag siúl uaidh, dúirt an Cockney le srón beag pointeach: “Ceapann sé gur duine uasal é, nach ea? Ach ní elf ar bith é.
Dúirt duine eile: "Is cosúil gur duine uasal é domsa. Tá a chuid A go maith ar a laghad." Bhuail Alfie a muga folamh ar ais. Chaith sé sracfhéachaint threáiteach ar gach duine agus rinne sé gáire. - "Ní bheadh aithne agat ar fhíor-dhuine, aon duine agaibh, dá dtiocfa sé agus dá gcaithfeadh sé thú. Mise, ní hea, tá aithne agam ar dhuine uasal nuair a fheicim é. Tá sé gléasta agus ag caint mar dhuine uasal, ach táim cinnte nach bhfuil sé. leis."!" Bhuail an t-úinéir saille ar an gcuntar le casúr. "Am, uaisle, le do thoil!" D’fhág Ted Blacker, iar-chaptaen ar na Ulster Fusiliers, a thacsaí sa Cheapside agus shiúil sé feadh Bhóthar Mhaigh Eo. Bhí Half Crescent Mews timpeall leath bealaigh go Old Street. Bhí uimhir a ceathair déag ag deireadh na stáblaí, foirgneamh ceithre scéal de brící dearga faded. Ba ón tréimhse Victeoiriach luath a bhí sé, agus nuair a bhí na tithe agus na hárasáin eile go léir ina stáblaí, siopa deisiúcháin charráiste a bhí rathúil. Bhí amanna ann nuair a shíl an Ted Blacker gan samhlaíocht go bhféadfadh sé boladh measctha na gcapall, leathair, péinte, vearnais agus adhmaid a bhí ar crochadh thar na stáblaí a bholadh. Ag dul isteach ar an gcaol cúng, bhain sé a chóta mór agus scaoil sé a cheangal reisiminte. In ainneoin na huaire déanach, bhí an t-aer fós te agus tais, greamaitheach. Ní raibh cead ag Blacker carbhat nó aon rud a bhain lena reisimint a chaitheamh. Níl na pribhléidí sin ag oifigigh náire. Níor bhac sé leis. Bhí an carbhat, cosúil lena chuid éadaí, a chuid cainte agus a mhodhanna, ag teastáil anois. Cuid dá íomhá, atá riachtanach don ról a bhí aige i ndomhan a raibh fuath aige dó, i ndomhan a chaith go dona leis. Thug an domhan a d’ardaigh é ina oifigeach agus ina fhear uasal cead dó radharc a fháil ar Neamh ach é a chaitheamh ar ais isteach sa díog. Ba é an fíorchúis a bhí leis an buille - agus seo an rud a chreid Ted Blacker lena chroí agus a anam go léir - níorbh é an fíorchúis ná go raibh sé gafa ag caimiléireacht ar chártaí, ná go raibh sé gafa ag goid airgead na reisiminte. Níl. Ba é an fíor-chúis go raibh a athair ina bhúistéir agus a mháthair ina maid roimh phósadh í. Mar sin, agus chuige seo amháin, cuireadh tús leis as an tseirbhís gan phingin agus gan ainm. Ní raibh ann ach duine uasal sealadach. Nuair a bhí gá acu leis, bhí gach rud go breá! Nuair nach mbíonn gá acu leis a thuilleadh - imigh amach! Fill ar bhochtaineacht chun slí bheatha a thuilleamh. Shiúil sé suas go dtí uimhir a ceathair déag, dhíghlasáil sé an doras tosaigh péinteáilte liath, agus thosaigh sé ar an dreapadh fada suas. Bhí an staighre géar agus caite; bhí an t-aer tais agus stuffy. Bhí Blacker sweating profusely nuair a shroich sé an tuirlingt deiridh. Stop sé chun a anáil a ghabháil, ag insint dó féin go raibh sé an-as a chruth. Ba cheart dó rud éigin a dhéanamh faoi. B'fhéidir nuair a thagann sé go Meiriceá Theas leis an airgead go léir, beidh sé in ann a fháil ar ais i gcruth. Céide amach an bolg. Bhí sé i gcónaí paiseanta faoin cleachtadh coirp. Anois ní raibh sé ach dhá bhliain is daichead d'aois, agus bhí sé ró-óg chun é a íoc.
Airgead! Punt, scilling, pinginí, dollar Mheiriceá, dollar Hong Cong... Cad é an difríocht? Airgead a bhí ann ar fad. Airgead iontach. D’fhéadfá aon rud a cheannach leo. Dá mbeadh iad agat, bhí tú beo. Gan iad bhí tú marbh. Ted Blacker, breith ar a anáil, fumbled ina phóca le haghaidh an eochair. Os comhair an staighre bhí doras mór adhmaid amháin. Bhí sé péinteáilte dubh. Ar sé bhí dragan mór órga ag stealladh lasracha. I dtuairim Blacker, ní raibh sa ghreamán seo ar an doras ach an teagmháil chuí choimhthíocha, an chéad leid ar an bhflaithiúlacht toirmiscthe, ar an sólás agus ar na pléisiúir aindleathacha a bhí taobh thiar den doras dubh. Daoine óga an lae inniu ba mhó a bhí i measc na gcustaiméirí a roghnaíodh go cúramach. Ní raibh ach dhá rud ag teastáil ó Blacker chun dul isteach ina chlub dragan: rogha agus airgead. Go leor den dá. Chuaigh sé tríd an doras dubh agus dhún sé taobh thiar dó. Líonadh an dorchadas leis an hum soothing agus costasach de conditioners aer. Chosain siad méid cothrom air, ach b'éigean é. Agus b'fhiú é sa deireadh. Ní raibh na daoine a tháinig go dtí a Club Dragon ag iarraidh a gcuid allais féin a ghoid agus iad ag leanúint a ngnóthaí grá éagsúla agus uaireanta casta. Bhí bothanna ar leith ina fhadhb ag aon am amháin, ach réitíodh é sa deireadh. Ar chostas níos airde. Chuaigh Blacker isteach agus é ag iarraidh an cnaipe solais a aimsiú. I láthair na huaire bhí sé níos lú ná caoga punt, leath de a bhí beartaithe do na bulaithe cockney. Is cinnte go raibh mí Iúil agus Lúnasa ina míonna te i Londain freisin. Céard atá ort? Scagtha solas discréideach go mall isteach sa seomra fada, leathan, ard-uasteorainn. Céard atá ort? Cé a thug aire? Ní fada a mhairfidh sé, Blacker. Ní fucking dócha. Gan a mheas go bhfuil dhá chéad caoga míle punt dlite dó. Dhá chéad caoga míle punt sterling. Seacht gcéad míle dollar Meiriceánach. Ba é seo an praghas a d'iarr sé fiche nóiméad scannán. Gheobhaidh sé a phraghas. Bhí sé cinnte de. Shiúil Blacker anonn go dtí an barra beag sa chúinne agus dhoirt sé fuisce lag agus sóid air féin. Ní alcólach a bhí ann agus níor bhain sé leis na drugaí a dhíol sé riamh: marijuana, cóicín, fiailí, pills feidhmíochta éagsúla agus, an bhliain seo caite, LSD ... D'oscail Blacker an cuisneoir beag chun oighear a fháil dá dheoch. Sea, bhí airgead ó dhíol drugaí. Agus fós ní i bhfad ró. Rinne na buachaillí móra an fíor- airgead mór.
Ní raibh aon nótaí acu arbh fhiú níos lú ná caoga punt iad, agus chaithfí a leath a thabhairt ar shiúl! Ghlac Blacker sip, winced, agus bhí sé macánta leis féin. Bhí a fhios aige a fhadhb, bhí a fhios cén fáth go raibh sé bocht i gcónaí. Bhí a aoibh gháire pianmhar. Capaill agus roulette. Agus tá sé ar an bastard is trua a mhair riamh. Faoi láthair, ag an nóiméad féin, tá os cionn cúig chéad punt dlite aige ar Raft. Tá sé i bhfolach le déanaí agus go luath beidh na fórsaí slándála ag teacht ar a lorg. Níor cheart dom smaoineamh air, a dúirt Blacker leis féin. Ní bheidh mé anseo nuair a thagann siad ag lorg. Tiocfaidh mé go Meiriceá Theas slán sábháilte agus leis an airgead seo ar fad. Níl le déanamh agat ach d’ainm agus do stíl mhaireachtála a athrú. Tosóidh mé arís le scláta glan. Geallaim. Bhreathnaigh sé ar a uaireadóir óir. Díreach cúpla nóiméad tar éis uair an chloig. Go leor ama. Shroichfeadh a ghardaí Cockney dhá thríocha, agus bhí sé beartaithe go léir a bhaint amach. Beirt chun tosaigh, beirt sa chúl, Alfie mór leis.
Níor cheart d’aon duine, aon duine, imeacht mura labhróidh sé féin, Ted Blacker, an Briathar. Blacker aoibh. Bhí air a bheith beo chun an focal sin a rá, nach raibh? Blacker ól go mall, ag féachaint thart ar an seomra mór. Ar bhealach, bhí fuath aige é a fhágáil ina dhiaidh. Ba é a inchinn. Thóg sé ó rud ar bith. Níor mhaith leis smaoineamh ar na rioscaí a ghlac sé chun an caipiteal a bhí de dhíth air a fháil: seodóir a robáil; ualach fionnadh a goideadh ó áiléir ar an Taobh Thoir; fiú cúpla cás dúmhál. D'fhéadfadh Blacker miongháire ghruama ar an gcuimhne - bastards notorious a raibh aithne aige san arm ar an mbeirt. Agus mar sin a bhí. Diabhal é, fuair sé a bhealach! Ach bhí sé seo go léir contúirteach. Uafásach, thar a bheith contúirteach. Ní raibh Blacker, agus d'admhaigh sé é, fear an-cróga. Fáth eile a raibh sé réidh le rith uaidh chomh luath agus a fuair sé an t-airgead don scannán. Bhí sé i bhfad ró-dhomhan do dhuine lag-chroí a raibh eagla air roimh Scotland Yard, an scuad drugaí, agus anois fiú Interpol. Go hifreann leo. Díol an scannán leis an tairgeoir is airde agus a reáchtáil ar shiúl.
Go hifreann le Sasana agus leis an domhan go léir, agus go hifreann le gach duine ach é féin. B'iad sin smaointe, beacht agus fíor, Theodore Blacker, iar-Risimint Uladh. Go hifreann leis sin freisin, smaoinigh air. Agus go háirithe an Coirnéal damanta Alistair Ponanby, a bhrúigh Blacker go deo le cuma fhuar agus cúpla focal roghnaithe go cúramach. Dúirt an Coirnéal, "Tá tú chomh suarach, a Dhuibh, nach féidir liom a bhraitheann ach trua duit. Is cosúil nach bhfuil tú in ann cártaí a ghoid nó fiú caimiléireacht a dhéanamh ar chártaí mar fhear uasal."
Tháinig na focail ar ais, in ainneoin a ndícheall Blacker chun iad a chosc, agus a aghaidh caol twisted le fuath agus agony. Chaith sé a ghloine trasna an tseomra le mallacht. Bhí an Coirnéal marbh anois, as a bhaint amach, ach ní raibh aon athrú ar an domhan. Níor cailleadh a naimhde. Tá go leor acu fágtha ar domhan. Bhí sí ar cheann acu. banphrionsa. Banphrionsa Morgan da Gama. A liopaí tanaí cuachta isteach Grin. Mar sin d'oibrigh gach rud amach go breá. D'fhéadfadh sí, an banphrionsa, íoc as gach rud. Soithín beag salach i shorts go raibh sí. Bhí a fhios aige fúithi... Tabhair faoi deara an béasa áille sotalach, an dímheas fuar, an snobaireacht agus an sochraide ríoga, na súile fuara glasa a d'fhéach ort gan tú a fheiceáil i ndáiríre, gan a bheith ann faoi deara go raibh a fhios aige faoin banphrionsa Gach. "Go luath, nuair a dhíolfaidh sé an scannán, beidh a lán daoine ar an eolas faoi." Thug an smaoineamh pléisiúr buile dó, d'fhéach sé ar an tolg mór i lár an tseomra fada, rinne sé grinned. banphrionsa ag déanamh ar an tolg sin, ansin, cad a bhí sé ag déanamh léi, cad a bhí sí ag déanamh dó.Dia!Ba bhreá leis an pictiúr sin a fheiceáil ar gach leathanach tosaigh de gach nuachtán ar domhan.Thóg sé sip fhada agus dhún sé a chuid súile, ag samhlú an scéal is fearr ar na leathanaigh shóisialta: an Banphrionsa álainn Morgan da Goma, an bhean is uaisle d'fhuil ghorm na Portaingéile, striapach.
Tá an tuairisceoir Aster sa bhaile inniu. In agallamh leis an tuairisceoir seo ag Aldgate, áit a bhfuil Seomra Ríoga aici, dúirt an banphrionsa go raibh sí ag tnúth le dul go dtí an Club Dragon agus lúthchleasaíocht ghnéasach a dhéanamh de chineál níos esoteric. Nuair a ceistíodh an bhanphrionsa dána níos mine, luaigh sí gur ceist shéimeantach a bhí i gceist sa deireadh thiar thall, ach d’áitigh sí fiú i ndomhan daonlathach an lae inniu nach raibh a leithéid in áirithe ach amháin do na huaisle agus don uasal. Tá an bealach sean-aimseartha, a dúirt an banphrionsa, fós oiriúnach go leor do peasants. . . .
Chuala Ted Blacker gáire sa seomra. Gáire náireach, níos cosúla le squeal na bhfrancach ocrach, craiceáilte ag scríobadh taobh thiar den phainéal. Le turraing, thuig sé go raibh an gáire a chuid féin. Chaith sé an fantaisíocht seo amach láithreach. B'fhéidir go ndeachaigh sé beagán craiceáilte ón bhfuath seo. Ní mór féachaint. Bhí an fuath spraoi go leor, ach níor íoc sé as leis féin. Ní raibh sé ar intinn ag Blacker an scannán a thosú arís go dtí gur tháinig triúr fear, a chliaint. Tá sé ag faire air céad uair. Ach anois thóg sé a ghloine, shiúil anonn go dtí an tolg mór agus brúite ar cheann de na cnaipí beag máthair-de-Pearl sin skillfully agus unobtrusively fuaite isteach sa armrest. Bhí cromáin mheicniúil lag ann agus scáileán beag bán ag teacht ón tsíleáil ag an taobh thall den seomra. Bhrúigh Blacker cnaipe eile, agus taobh thiar dó, scaoil teilgeoir i bhfolach sa bhalla léas geal de sholas bán ar an scáileán. Thóg sé sip, lit toitín fada, thrasnaigh a rúitíní ar an ottoman leathair agus suaimhneach. Mura bhfuil sé chun é a thaispeáint do chliaint ionchasacha, ba é an uair dheireanach a chonaic sé an scannán. Thairg sé an diúltach, agus ní raibh sé ag dul a mheabhlaireachta. Bhí sé ag iarraidh taitneamh a bhaint as a chuid airgid. Ba é an chéad fhigiúr a bhí le feiceáil ar an scáileán a chuid féin. Sheiceáil sé an ceamara ceilte do na huillinneacha cearta. Rinne Blacker staidéar ar a íomhá le faomhadh sách grudging. Fuair sé bolg. Agus bhí sé míchúramach lena chíor agus a scuab - bhí a láthair maol ró-shoiléir. Tharla dó go bhféadfadh sé acmhainn trasphlandúcháin gruaige a fháil anois agus é ag éirí as a shaibhreas nua. Bhreathnaigh sé air féin ina shuí ar an tolg, ag lasadh toitín, ag fuscadh leis na fillteacha ina bríste, ag gáire agus ag miongháire i dtreo an cheamara.
Blacker aoibh. Chuimhnigh sé ar a smaointe ag an nóiméad áirithe sin - bhí imní air go gcloisfeadh an banphrionsa crónán an cheamara i bhfolach. Chinn sé gan a bheith buartha. Faoin am a chasann sé ar an gceamara, beidh sí sábháilte ar a turas LSD. Ní chloisfidh sí an ceamara nó mórán eile. Sheiceáil Blacker a uaireadóir óir arís. Tá sé ceathrú chun a dó anois. Tá go leor ama fós ann. Ní raibh an scannán ach nóiméad nó chomh fada as leathuair. D'iompaigh íomhá flickering Blacker ar an scáileán a cheann i dtreo an dorais go tobann. Ba é an Banphrionsa knocking. D'amharc sé agus é féin ag sroicheadh don chnaipe agus chuaidh sé as an gceamara. Tháinig dalladh bán ar an scáileán arís. Anois Blacker sa flesh brúite an cnaipe arís. Chas an scáileán dubh. Sheas sé suas agus thóg amach toitíní nua as an paca jade. D'fhill sé ansin ar an tolg agus bhrúigh sé an cnaipe arís, ag gníomhachtú an teilgeoir arís. Bhí a fhios aige go díreach cad a bhí sé ar tí a fheiceáil. Bhí leathuair caite ó lig sé isteach í. Chuimhnigh Blacker gach mion le soiléireacht foirfe. Bhí an Banphrionsa da Gama ag súil go mbeadh daoine eile i láthair. Ar dtús ní raibh sí ag iarraidh a bheith ina haonar leis, ach d'úsáid Blacker a draíocht ar fad, thug sé toitín agus deoch di agus chuir ina luí uirthi fanacht ar feadh cúpla nóiméad... Ba leor ama dó é seo, mar bhí a deoch líonadh le LSD. Bhí a fhios ag Blacker fiú ag an am sin nár fhan an bhanphrionsa leis ach as an leamhas glan. Bhí a fhios aige go ndearna sí díspeagadh air, mar go ndearna an domhan ar fad é a dhíspeagadh, agus gur mheas sí níos lú ná salachar faoina chosa é. Bhí sé seo ar cheann de na cúiseanna ar roghnaigh sé í a dúmhál. Fuath do gach duine cosúil léi. Bhí an-áthas air freisin as aithne a chur uirthi go carnallach, rud a chuir iallach uirthi rudaí olc a dhéanamh, í a thabhairt síos go dtí a leibhéal. Agus bhí airgead aici. Agus naisc an-ard sa Phortaingéil. Seasamh ard a uncail, níorbh fhéidir leis ainm an fhir a mheabhrú, bhí post ard aige sa chomh-aireachta.
Sea, ba cheart gur infheistíocht mhaith a bhí sa Banphrionsa da Gama. Cé chomh maith - nó olc - a bhí sé seo - níor shamhlaigh Blacker ag an am. Tháinig sé seo go léir níos déanaí. Anois d’amharc sé ar an scannán agus é ag breathnú go smug ar a aghaidh deas dathúil. Dúirt duine dá chomhoifigigh uair amháin gur fhéach Blacker cosúil le "fear fógraíochta an-dathúil." Chas sé ar an gceamara ceilte ach leath uair an chloig tar éis don bhanphrionsa a céad dáileog de LSD a ghlacadh i ngan fhios di. Bhreathnaigh sé mar a d'athraigh a mannerisms de réir a chéile mar a thit sí go ciúin isteach i leath-trance. Ní dhearna sí agóid mar thug sé chuig an tolg mór í. D’fhan Blacker deich nóiméad eile sular casadh sé ar an gceamara. Le linn an eatraimh seo, thosaigh an banphrionsa ag caint fúithi féin le dírí millteach. Faoi thionchar an druga, mheas sí Blacker mar chara sean agus daor. Rinne sé aoibh anois, ag cuimhneamh ar chuid de na focail a d'úsáid sí—focail nach mbaineann de ghnáth le banphrionsa na fola. Chuir ceann de na chéad ráitis a rinne sí scanradh mór ar Blacker. "Sa Phortaingéil," a dúirt sí, "cheapann siad go bhfuil mé craiceáilte. Go hiomlán craiceáilte. Chuirfidís i bpríosún mé dá bhféadfaidís. Chun mé a choinneáil ar shiúl ón bPortaingéil, a fheiceann tú. Tá a fhios acu gach rud fúm, faoi mo chlú, agus is dóigh leo i ndáiríre go bhfuil "Tá mé craiceáilte. Tá a fhios acu go n-ólaim agus go ndéanaim drugaí agus go gcodlaíonn siad le haon fhear a chuireann ceist orm - bhuel, beagnach aon ghige. Tarraingím an líne sin uaireanta." Ní hé seo, a mheabhraigh Blacker, an bealach a chuala sé é. Ba chúis eile é seo ar roghnaigh sé í. Bhí ráflaí ann nuair a bhí an banphrionsa ar meisce, a bhí an chuid is mó den am, nó faoi thionchar na ndrugaí, go gcodladh sí le haon duine i bríste nó, faute de nue, sciortaí. Tar éis sní isteach na gcomhráite, chuaigh sí ar mire beagnach, gan ach miongháire doiléir air agus é ag tosú ag baint éadaí. Bhí sé, chuimhnigh sé anois, ag breathnú ar an scannán, cosúil le undressing doll. Níor chuir sí ina aghaidh nó níor chabhraigh sí mar aistríodh a cosa agus a lámha go dtí aon áit a bhí ag teastáil. Bhí a súile leath dúnta agus bhí an chuma uirthi gur shíl sí i ndáiríre go raibh sí ina haonar. Bhí a béal leathan dearg leath oscailte le gáire doiléir. Mhothaigh an fear a bhí ar an tolg go raibh a loin ag freagairt mar a chonaic sé é féin ar an scáileán. Bhí an banphrionsa ag caitheamh gúna tanaí línéadaigh, gan a bheith ina gúna mion, agus d'ardaigh sí a lámha caol go géilliúil agus é ag tarraingt thar a ceann. Is beag a chaith sí thíos. Bra dubh agus mionbhrístíní lása dubh bídeach. Crios Garter agus stocaí bána fada uigeachta. Thosaigh Ted Blacker ag cur allais beagán sa seomra aer-oiriúnaithe agus é ag breathnú ar scannán. Tar éis na seachtaine seo go léir, chuir an rud diabhal isteach air fós. Bhain sé taitneamh as. D’admhaigh sé go bhfanfaidh sé i gcónaí ar cheann de na cuimhní cinn is luachmhara agus is mó a thaitníonn leis. Unclasped sé a bra agus slid sé síos a arm. Bhí a cíoch, níos mó ná mar a d'fhéadfadh sé a shamhlú, le leideanna pinkish-donn, sheas amach daingean agus sneachta-bán as a ribcage. Shuigh Blacker é féin taobh thiar di agus é ag súgradh lena cíoch le lámh amháin agus an lámh eile á úsáid aige, bhrúigh sé cnaipe eile chun an lionsa súmáil a chur ar siúl agus í a aimsiú gar di. Níor thug an banphrionsa faic faoi deara. I gar-suas chomh soiléir go raibh na pores beag bídeach ina srón le feiceáil, a súile dúnta i leath-aoibh gháire milis. Má bhraith sí a lámha nó má d'fhreagair sí, ní raibh sé faoi deara. Choinnigh Blacker a crios garter agus a stocaí air. Ba é Garters a chuid fetish, agus faoin am seo bhí sé chomh gafa leis an sceitimíní go raibh dearmad déanta aige ar an bhfíorchúis leis an gcaradas gnéasach seo. Airgead. Thosaigh sé ar na cosa fada, fada sin - a bhí chomh seductive sin i stocaí fada bána - go díreach mar a theastaigh uaidh, ar an tolg. Ghéill sí dá ordú, gan labhairt ná agóid. Faoin am seo bhí an banphrionsa imithe i bhfad cheana féin, agus má thug sí faoi deara a láithreacht ar chor ar bith, ní raibh sé ach san fhoirm is doiléire. Chuir Blacker go doiléir leis an radharc, rud ar bith eile. Thar na fiche nóiméad eile, chuir Blacker tríd an gamut gnéasach í. Cheadaigh sé é féin go léir ag baint leis. Gach rud a d'fhéadfadh fear agus bean a dhéanamh lena chéile, rinne siad. Arís agus arís eile...
Ghlac sí a páirt, d'úsáid sé lionsa súmáil le haghaidh raon gar - bhí trealamh áirithe ar láimh ag Blacker - bhí cách an-aisteach ag cuid de chliaint an Dragon Club - agus d'úsáid sé iad go léir ar an Banphrionsa. Ghlac sí leis seo go cothrom freisin, agus níor léirigh sí comhbhá ná frithbheartaíocht. Mar fhocal scoir, le linn na gceithre nóiméad deiridh den scannán, tar éis dó a intleacht ghnéasach a léiriú, chuir Blacker an-áthas air, á bhualadh agus á fucking mar ainmhí. Chuaigh an scáileán dorcha. Chas Blacker an teilgeoir amach agus shiúil sé anonn go dtí an barra beag, ag amharc ar a uaireadóir. Tiocfaidh na coiligh go luath. Árachas go mairfidh sé an oíche seo. Ní raibh aon seachmaill ag Blacker faoi na fir a mbuailfeadh sé leo anocht. Déanfar cuardach críochnúil orthu sula gceadófar dóibh dul suas an staighre go dtí an Dragon Club. Shiúil Ted Blacker thíos staighre, ag fágáil an tseomra aer-oiriúnaithe. Chinn sé gan fanacht go labhródh Alfie Dolittle leis. Ar an gcéad dul síos, bhí glór crosta ag Al, agus sa dara háit, go bhféadfaí gléasanna láimhe na nguthán a nascadh le chéile ar bhealach éigin. Ní bheadh a fhios agat riamh é. Nuair a bhí tú ag imirt ar feadh ceathrú milliún punt agus do shaol, bhí ort smaoineamh ar gach rud. Bhí an stocaireacht beag bídeach tais agus tréigthe. Blacker fhan sa scáthanna faoi an staighre. Ag 2:29 p.m., chuaigh Alfie Doolittle isteach sa stocaireacht. Scig Blacker air agus d'iompaigh Alfie, a shúile air, lámh amháin meaty ag sroicheadh go instincteach chun tosaigh a léine. “Diabhal,” arsa Alfie, “shíl mé go raibh tú ag iarraidh orm tú a shéideadh suas?” Do chuir Blacker a mhéar ar a bheóil: - Labhair níos ciúine, ar son Dé! Cá bhfuil na cinn eile? - Tá Joe agus Irie tagtha cheana féin. Chuir mé ar ais iad mar a dúirt tú. Beidh beirt eile anseo go luath. Chlaon Blacker le sásamh. Shiúil sé i dtreo an choileach mór. - Cad atá agat anocht? Lig dom a fheiceáil, le do thoil, Alfie Doolittle, le gáire scornful ar a liopaí tiubh, go tapa thóg amach scian agus péire knuckles práis.
"Knuckles do bashing, Teddy, más gá, agus scian má tá éigeandáil, d'fhéadfá a rá. Gach na buachaillí go bhfuil an rud céanna liomsa. Blacker Chlaon arís. Ba é an rud deireanach a bhí sé ag iarraidh dúnmharú. An-mhaith. I " Beidh mé ar ais ceart Fan anseo go dtí go dtiocfaidh do chuid fear, ansin éirigh leat Bí cinnte go bhfuil a n-orduithe ar eolas acu - caithfidh siad a bheith dea-bhéasach, cúirtéiseach, ach caithfidh siad mo chuid aíonna a chuardach. . Déanaim arís é - ná cuir ar ais ar ais é."
Shíl Blacker go dtógfadh sé tamall dá “aíonna” airm nua a fháil, fiú dá mbeadh foréigean i gceist leo. Bhí sé ar intinn aige an leas is fearr a bhaint as an am seo chun slán a fhágáil leis an Dragon Club go deo agus dul i bhfolach go dtí go dtiocfadh siad ar a gcéadfaí. Ní bhfaighidh siad go deo é. Alfie frowned. "Tá a fhios ag mo fir a n-orduithe, Teddy." Chuaigh Blacker ar ais thuas staighre. Thar a ghualainn dúirt sé go hachomair: Díreach mar sin ní dhéanann siad dearmad orthu. Alfie frowned arís. Chlúdaigh allais úr Dubhar agus é ag dreapadh. Ní raibh sé in ann bealach a fháil timpeall air. Chlaon sé agus stop sé ar an tríú tuirlingt chun a anáil a ghlacadh, ag cuimilt a aghaidh le ciarsúr boladh. Ní hea, ba chóir go mbeadh Alfie ann. Ní raibh aon phlean foirfe riamh. “Ní theastaíonn uaim a bheith fágtha liom féin, gan chosaint, leis na haíonna seo.” Deich nóiméad ina dhiaidh sin bhuail Alfie an doras. Lig Blacker isteach é, thug buidéal leann dó agus thaispeáin sé dó cá háit ar cheart dó suí ar chúl díreach. cathaoir deich dtroigh ar thaobh na láimhe deise den tolg ollmhór, agus ar an eitleán céanna leis.” “Mura fadhb é,” a mhínigh Blacker, “ba chóir duit féin a iompar mar na trí mhoncaí sin. Ní fheicim tada, ní chloisim tada, ní dhéanaim tada...
Dúirt sé go drogallach, "Tá mé chun an scannán a thaispeáint do na haíonna atá agam. Feicfidh tú, ar ndóigh, é freisin. Ní luafainn le daoine eile é dá mbeinn tusa. D'fhéadfadh sé go gcuirfeadh sé isteach go mór ort. "
"Tá a fhios agam conas a choinneáil ar mo bhéal dúnta."
Chuir Blacker pat ar a ghualainn mhóra air, níor thaitin an teagmháil leis. "Bíodh a fhios agat ansin cad a fheicfidh tú. Má fhéachann tú go géar ar an scannán, b'fhéidir go bhfoghlaimeoidh tú rud éigin." Thug Cúnamh cuma bán dó. "Tá a fhios agam gach rud is gá dom a fhios." “Fear sona,” a dúirt Blacker. Joc foighneach a bhí ann sa chás is fearr, gan úsáid go hiomlán don Choileach Mhór. Tháinig an chéad chnag ar an doras cúil nóiméad tar éis a trí. Léirigh Blacker méar rabhaidh ag Alfie, a shuigh chomh socair leis an mBúda ina chathaoir. Bhí an chéad chuairteoir gearr, cóirithe go breá i gculaith samhraidh laogh agus hata bán daor Panama.
Bowed sé beagán mar a d'oscail Blacker an doras. - Gabh mo leithscéal, le do thoil. Táim ag lorg an Uasail Theodore Blacker. An tusa atá ann? Chlaon Blacker. Cé thú féin? Choinnigh an fear beag Síneach amach cárta. Blacker fhéach sé ar sé agus chonaic an cló dubh galánta: "An tUasal Wang Hai." Ní dhéanfaidh aon ní níos mó. Gan focal faoi ambasáid na Síne. Sheas Blacker leataobh. "Tar isteach, a Uasail High. Suigh síos ar an tolg mór le do thoil. Tá d'áit sa chúinne ar chlé. Ar mhaith leat deoch?" - Ní dhéanfaidh aon ní, le do thoil. Ní raibh na Sínigh fiú ag amharc ar Alfie Doolittle mar a ghlac sé a áit ar an tolg. Cnag eile ar an doras. Bhí an t-aoi seo an-mhór agus lonracha dubh le gnéithe soiléir Negroid. Bhí culaith dhaite uachtar á chaitheamh air, rud beag daite agus as faisean. Bhí na lapels ró-leathan. Ina lámh mhór dhubh bhí hata tuí saor, a bhí breactha aige. Stán Blacker ar an bhfear agus ghabh sé buíochas le Dia as Alfie a bheith i láthair. Bhí an fear dubh seo iontach. "D'ainm le do thoil?" Bhí guth an fhir dhubh bog agus indistinct, le blas de shaghas éigin. A shúile, le coirní buí dull, d'fhéach sé ar Slacker ar.
Dúirt an fear dubh, "Ní hionann m'ainm. Táim anseo mar ionadaí an Phrionsa Sobhuzi Askari. Is leor sin." Chlaon Blacker. "Sea. Suigh síos le do thoil. Ar an tolg. Sa chúinne ar dheis. Ar mhaith leat deoch nó toitín? Dhiúltaigh an fear dubh. Cúig nóiméad imithe sular bhuail an tríú cuairteoir ar an doras. Chuaigh siad i gciúnas scanrúil. Choinnigh Blacker air. ag caitheamh sracfhéachaint sciobtha glic ar an mbeirt fhear a bhí ina suí ar an tolg Ní raibh siad ag caint ná ag féachaint ar a chéile. mícheart? A Dhia, ná bíodh ort! Anois go bhfuil sé chomh gar don cheathrú milliún punt sin. " Bhí sé beagnach ag gol le faoiseamh nuair a tháinig cnag ar deireadh. Bhí an fear ard, beagnach tanaí, le móp de chatach dorcha gruaig a bhí le gearradh Ní raibh aon hata aige, bhí dath buí geal ar a chuid gruaige Chaith sé na stocaí dubha seo agus sandals leathair donn lámhdhéanta.
- An tUasal Blacker? Smaoineamh éadrom a bhí sa ghuth, ach bhí an díspeagadh agus an díspeagadh ann mar a bheadh fuip. Bhí a chuid Béarla go maith, ach le blas ar leith Laidine. Chlaon Blacker, ag féachaint ar an léine geal. u0026quot;Sea. Tá mé Blacker. Ar bhain tú úsáid as a...?" Níor chreid sé go hiomlán é. Mór-Carlos Oliveira. Intleacht na Portaingéile. An gcuirfimid tús leis seo?"
Dúirt an guth cad nach raibh le rá ag na focail: pimp, pimp, slop francach, aoileach madraí, an vilest de reiptílí. Chuir an guth ar bhealach aisteach éigin i gcuimhne do Blacker an Banphrionsa. Níor chaill Blacker a cháil, agus é ag labhairt i dteanga a chuid cliant níos óige. Tá an iomarca i gceist. Luaigh sé go dtí an tolg. - Suífidh tú ansin, an Maor Oliveira. I lár, le do thoil. Chuir Blacker faoi ghlas faoi dhó ar an doras agus bolted sé. Thóg sé amach trí ghnáthchárta postais le stampaí as a phóca. Thug sé cárta do gach fear a bhí ar an tolg.
Ag bogadh beagán uaidh uathu, rinne sé a óráid bheag ullmhaithe. "Tabharfaidh tú faoi deara, a dhaoine uaisle, go bhfuil gach cárta poist dírithe chuig bosca oifig an phoist i Chelsea. Ní gá a rá, ní bheidh mé ag glacadh na cártaí go pearsanta, cé go mbeidh mé in aice láimhe. Cinnte gar go leor chun féachaint an ndéanfaidh aon duine aon iarracht chun lean ar chúl an té a phiocfaidh suas an cárta. Ní mholfainn é seo más mian leat gnó a dhéanamh i ndáiríre.” Tá tú chun féachaint ar scannán leathuaire. Tá an scannán á dhíol leis an tairgeoir is airde - níos mó ná ceathrú milliún punt. Ní ghlacfaidh mé le tairiscint níos ísle ná seo. Ní bheidh aon mheabhlaireacht ann. Níl ach cló amháin agus diúltach, agus díolann siad araon ar an bpraghas céanna... - Chlaon an fear beag Síneach ar aghaidh beagán.
- Le do thoil, an bhfuil ráthaíocht agat dó seo?
Chlaon Blacker. - Go hionraic.
Rinne an Maor Oliveira gáire go cruálach. Blushed Blacker, wiped a aghaidh le ciarsúr agus lean: "Is cuma." Ós rud é nach féidir aon ráthaíocht eile a bheith ann, beidh ort glacadh le mo bhriathar. - Dúirt sé le gáire nach raibh imithe. - Geallaim duit go gcoimeádfaidh mé é. Ba mhaith liom mo shaol a chaitheamh i síocháin. Agus tá mo phraghas fiafraí ró-ard dom gan dul i muinín feall. Tá mé...
Thriall súile buí an fhir dhubh Blacker. - Lean ort leis na coinníollacha le do thoil. Níl mórán ann
Blacker wiped a aghaidh arís. Diabhal oiriúntóir aer múchta? "Ar ndóigh. Tá sé an-simplí. Gach ceann de tú, tar éis duit go raibh am chun dul i gcomhairle le do superiors, scríobhfaidh an méid de do geall ar chárta poist. Ach amháin i líon, gan aon dollar nó comharthaí punt. Chomh maith leis sin scríobh síos uimhir theileafóin rachfar i dteagmháil le rúndacht iomlán an áit ar féidir leat a bhaint amach Sílim gur féidir liom é a fhágáil suas duit Tar éis dom na cártaí a fháil agus iad a scrúdú, cuirfidh mé glaoch ar an tairgeoir is airde in am trátha.Ansin aontóidh muid íocaíocht agus admháil Seo , mar a dúirt mé, an-simplí.
"Sea," a dúirt an duine uasal beag Síneach. "An-simplí". Bhraith Blacker, ag bualadh lena radharc, go bhfaca sé nathair. “An-ghrinn,” arsa an fear dubh. Chruthaigh a dhorn dhá chlub dubh ar a ghlúine. Dúirt an Maor Carlos Oliveira rud ar bith, níor fhéach sé ach ar an Sasanach le súile dorcha folamh a bhféadfadh rud ar bith a bheith ann. Bhí Blacker ag streachailt lena nerves. Shiúil sé anonn go dtí an tolg agus bhrúigh sé an cnaipe péarla ar an armrest. Le chomhartha beag de bravado, léirigh sé go dtí an scáileán feithimh ag deireadh an tseomra. "Agus anois, a dhaoine uaisle, tá an Banphrionsa Morgan da Game i gceann dá chuimhneacháin is suimiúla." An teilgeoir whirred. Bhí aoibh an bhanphrionsa ar nós cat leisciúil leath-chodladh nuair a thosaigh Blacker ag baint a gúna de.
Caibidil 2
Tá THE DIPLOMAT, ceann de na clubanna is luxurious agus eisiach i Londain, suite i dteach Seoirseach luxurious in aice le Three Kings Yard, in aice le Cearnóg Grosvenor. An oíche sin, te agus greamaitheach, bhí an club leadránach. Ní raibh ach dornán daoine dea-chóirithe ag teacht agus ag imeacht, ag imeacht den chuid is mó, agus bhí sé an-stuifiúil imirt ag na seomraí boird agus pócair is fiche. Chuir an tonn teasa a scuabadh trí Londain scíthe ar an slua spóirt, rud a chuir cearrbhachas orthu. Ní haon eisceacht é Nick Carter. Níor chuir an taise isteach go mór air, cé go bhféadfadh sé a bheith déanta gan é, ach níorbh í an aimsir a chuir isteach air. Is é an fhírinne ná nach raibh a fhios ag Killmaster, i ndáiríre, cad a bhí ag cur isteach air. Bhí a fhios aige ach go raibh sé restless agus irritable; d’fhreastail sé ar fháiltiú ambasáide roimhe seo agus rinne sé rince lena sheanchara Jake Todhunter i gCearnóg Grosvenor. Bhí an tráthnóna níos lú ná sin. Fuair Jake dáta do Nick, Limín beag álainn le gáire milis agus cuair sna háiteanna cearta ar fad. Rinne an cailín a dícheall le do thoil, ag taispeáint gach comhartha go raibh sí géilliúil ar a laghad. Bhí TÁ mór scríofa aici ar fad ar an mbealach ar fhéach sí ar Nick, ag cloí lena lámh agus ag sníomh ró-ghar dó.
Dúirt a hathair, Lake Todhuuter, gur fear tábhachtach sa rialtas é. Ní raibh Nick Carter cúram. Bhí sé buailte - agus gan ach tosú anois a thuiscint cén fáth - ag cás dian ar a dtugtar Ernest Hemingway "an t-asal galloping dúr." Tar éis an tsaoil, bhí Carter chomh gar do rude mar a d'fhéadfadh duine uasal a fháil. Ghabh sé a leithscéal agus d'imigh. Chuaigh sé amach agus scaoil sé a cheangal, dhírigh sé ar a tuxedo bán agus shiúil sé le céimeanna fada scuabtha, ag siúl tríd an gcoincréit dhó agus asfalt. Trí Phlás Carlos agus Sráid Mont go Cearnóg Berkeley. Ní raibh aon oíche ag canadh ann. Ar deireadh d'iompaigh sé ar ais agus, tar éis dul thar an Taidhleoir, bheartaigh sé go ríogach stop a chur isteach le haghaidh deoch agus sólaistí. Bhí go leor cártaí ag Nick i go leor clubanna, agus bhí "Diplomat" ar cheann acu. Anois, beagnach críochnaithe lena dheoch, shuigh sé síos leis féin ag bord beag sa chúinne agus fuair sé foinse a ghreannaithe. Bhí sé éasca. Tá Killmaster neamhghníomhach le ró-fhada. Bhí beagnach dhá mhí ann ó thug Seabhac an cúram dó. Ní raibh Nick in ann cuimhneamh nuair a bhí sé dífhostaithe le fada. Ní haon ionadh go raibh sé trína chéile, moody, feargach agus deacair a fháil chomh maith! Ní foláir nó go bhfuil cúrsaí ag dul go mall mall sa rannóg frith-fhaisnéise - sin nó choinnigh David Hawke, a bhainisteoir, Nick as an troid ar a chúiseanna féin. Ar aon nós, bhí rud éigin le déanamh faoi seo. D'íoc Nick agus ullmhaigh sé imeacht. An chéad rud ar maidin, chuir sé glaoch ar Seabhac agus d'éiligh sé tasc. Mar sin d’fhéadfadh duine éirí meirgeach. Go deimhin, bhí sé contúirteach do dhuine ina líne oibre a bheith díomhaoin ar feadh i bhfad. Fíor, caithfidh sé oibriú trí roinnt rudaí gach lá, is cuma cén chuid den domhan ina bhfuil sé. Ba réimeas laethúil é Yoga. Anseo i Londain rinne sé oiliúint le Tom Mitubashi ag giomnáisiam Soho an dara ceann: júdó, jiu-jitsu, aikido agus karate. Crios dubh 6ú céim a bhí i Killmaster anois. Ní raibh tábhacht ar bith leis seo. Bhí an cleachtas go hiontach, ach ba é an rud a bhí ag teastáil uaidh anois an fíor-mhargadh. Bhí sé fós ar saoire. Tá. Dhéanfadh sé. Tharraing sé an seanfhear as an leaba—bhí sé fós dorcha i Washington—agus d’éileodh sé coinne láithreach.
D'fhéadfadh rudaí a bheith mall, ach d'fhéadfadh Seabhac teacht suas i gcónaí le rud éigin má brúite. Mar shampla, bhí leabhar beag dubh báis aige, ina raibh liosta de na daoine ba mhó ba mhaith leis a fheiceáil scriosta. Bhí Nick Carter ag fágáil an chlub cheana féin nuair a chuala sé gáire agus bualadh bos ar dheis. Bhí rud éigin aisteach, aisteach, bréagach faoin bhfuaim a tharraing aird air. Bhí sé seo beagán suaite. Ní hamháin ar meisce - bhí sé thart ar meisce roimh - ach rud éigin eile, nóta ard, shrill a bhí ar bhealach éigin mícheart. D'ardaigh a fhiosracht, stad sé agus d'fhéach sé i dtreo na fuaimeanna. Trí chéim leathan agus éadomhain chuaigh suas go dtí an áirse Gotach. Léadh comhartha os cionn an áirse sa pheannaireacht bheag dhubh: “Private Bar for Men.” Tháinig gáire ard arís. Ghlac súl agus cluas airde Nick an fhuaim agus an comhartha agus rinne siad iad a mheaitseáil. Barra fir, ach bhí bean ag gáire ann. Ar meisce, ag gáire beagnach madly. Shiúil Nick síos na trí chéim. Seo é a theastaigh uaidh a fheiceáil. Nuair a shocraigh sé glaoch ar Seabhac, d’fhill a dhea-ghiúmar. D'fhéadfadh sé seo a bheith ar cheann de na hoícheanta sin tar éis an tsaoil. Taobh amuigh den áirse bhí seomra fada le barra ar thaobh amháin. Bhí an áit gruama, ach amháin an barra, nuair a d'iompaigh lampaí, a roghnaíodh anseo agus ansiúd de réir dealraimh, isteach ina podium makeshift. Ní raibh Nick Carter ag amharclann burlesque le blianta fada, ach d'aithin sé an t-atmaisféar láithreach. Níor aithin sé an bhean óg álainn a rinne a leithéid de amadán dí féin. Ní raibh sé seo, shíl sé fiú ansin, chomh aisteach i scéim na rudaí, ach ba mhór an trua. Toisc go raibh sí go hálainn. Iontach. Fiú amháin anois, le cíoch foirfe amháin ag gobadh amach agus í ag déanamh an chuma a bhí cosúil le meascán sách sloppy de dul-dul agus hoochie-coochie, bhí sí go hálainn. Áit éigin i gcúinne dorcha, bhí ceol Meiriceánach á sheinm ó jukebox Meiriceánach. Chuir leathdhosaen fear, iad ar fad ina n-eireabaill, os cionn caoga ar fad, beannú di, ag gáire agus ag bualadh bos agus an cailín ag stríocadh agus ag damhsa suas agus síos an barra.
Sheas an tábhairne scothaosta, le cuma easaontaithe ar a aghaidh fhada, go ciúin, airm thrasnaigh thar a bhrollach i róbaí bána. Bhí ar Killmaster glacadh le turraing bheag, rud neamhghnách dó. Tar éis an tsaoil, ba é seo an Óstán Diplomat! Chuir sé geall leis nach bhfuil a fhios ag an mbainistíocht faoi láthair cad atá ar siúl i mbeár na bhfear. Bhog duine éigin sa scáthanna in aice láimhe, agus Nick instinctively iompú cosúil le splanc chun freastal ar an bhagairt féideartha. Ach ní raibh ann ach seirbhíseach, seirbhíseach scothaosta i srónbheannach an chlub. Bhí sé ag gáire ar an gcailín a bhí ag damhsa ag an mbarra, ach nuair a ghlac sé súil Nick, d'athraigh a léiriú láithreach go dtí mí-mheas piógach. Bhí a nod leis an ngníomhaire AX doiléir.
- Is mór an náire é, nach ea, a dhuine uasail! Is mór an náire é, is fíor é. Feiceann tú, ba iad na daoine uaisle a bhrúigh isteach anseo í nuair nár cheart go mbeadh. Wandered sí isteach anseo trí dhearmad, an rud bocht, agus iad siúd a ba chóir a bheith ar eolas níos fearr láithreach phioc suas í agus rince. "Ar feadh nóiméad imithe an cráifeacht, agus an seanfhear beagnach aoibh. "Ach ní féidir liom a rá resisted sí, a dhuine uasail Shiúil sí díreach isteach sa spiorad, sea Ó, tá sí fíor-sceimhle, an ceann sin Ní hé seo an chéad uair a chonaic mé í ag déanamh na cleasanna seo.Chuir pléasctha bualadh bos eile isteach air agus scairt ó ghrúpa beag de fir ag an mbarra. Chuasán duine acu a lámha agus a scairt, "Déan é, a banphrionsa. Tóg amach go léir é! " Nick Carter fhéach sé ar seo le pléisiúr leath, leath fearg. Bhí sí ró-deas chun humiliate í féin le rudaí den sórt sin. "Cé go bhfuil sí?" D'iarr sé ar an seirbhíseach. An fear d'aois, gan cur a shúile as an. cailín, dúirt: "Banphrionsa yes Gum, a dhuine uasail. An-saibhir. filth an-ard ar fud an domhain. Nó bhí, ar a laghad. Tá cuid de na cráifeacht ar ais. - Is mór an trua, a dhuine uasail, mar a dúirt mé. Mar sin, go leor, agus le a cuid airgid agus a fuil ghorm go léir...” Ó mo Dhia, a dhuine uasail, is dóigh liom go mbainfidh sí de!’ Bhí fir an bheár anois go géar, ag béicíl agus ag bualadh bos.
D'fhás an chant níos airde: “Tóg amach é... bain díot é... bain díot é...” Bhreathnaigh an seansheirbhíseach go neirbhíseach thar a ghualainn, agus ansin ar Nick. "Anois tá na daoine uaisle ag dul rófhada, a dhuine uasail. Is fiú mo chuid oibre a fháil anseo." “Cén fáth, mar sin,” adeir Kilbnaster go bog, “nach bhfágann tú?” Ach bhí seanfhear anseo. Bhí a shúile uisceacha socraithe arís ar an gcailín. Ach dúirt sé: "Má bhíonn mo shaoiste páirteach i seo riamh, beidh siad go léir a thoirmeasc ar feadh a saoil ón mbunaíocht - gach ceann acu." Shíl Nick go mbeadh an bainisteoir aige. Bhí a aoibh gháire éasca. Sea, dá dtaispeánfadh an bainisteoir go tobann, is cinnte go mbeadh ifreann le híoc. Go fiosrach, gan a fhios agam cén fáth a ndearna sé é, bhog Nick go dtí cúl an bheáir. Anois bhí an cailín plunged isteach i ngnáthamh gan stad de bhuille agus fuaimeanna nach bhféadfadh a bheith níos simplí. Chaith sí gúna glas tanaí a shroich lár na glúine. Díreach agus Nick ar tí a ghloine a thapáil ar an mbarra chun aird an tábhairne a fháil, d'éirigh an cailín amach go tobann le himeall a mionsciorta a fháil. In aon tairiscint thapa amháin, tharraing sí thar a ceann é agus chaith sí uaithi é. Shleamhnaigh sé tríd an aer, foluain ar feadh nóiméad, agus ansin i dtír, éadrom, cumhra agus cumhra lena corp, ar cheann Nick Cartr. Screams ard agus gáire ó fhir eile sa bheár. Saor Nick é féin ón bhfabraic - d'aithin sé mar chumhrán Lanvin é, agus cumhrán an-chostasach - agus chuir sé an gúna ar an gcuntar in aice leis. Anois bhí na fir go léir ag féachaint air. D'fhreagair Nick iad le cuma shocair. D'aistrigh duine nó dhó de na daoine ba shuntasaí ina measc gan stró agus d'fhéach sé
An cailín - cheap Nick caithfidh gur chuala sé an t-ainm da Gama áit éigin roimhe seo - ní raibh ach bra beag bídeach á chaitheamh aici, a cíche ceart nochtaithe, péire mionbhrístíní tanaí bán, crios garter agus mionbhrístíní lása fada. stocaí dubha. Cailín ard a bhí inti le cosa caol cruinn agus rúitíní agus cosa beaga múnlaithe go galánta. Chaith sí leathar paitinne caidéil ladhar oscailte agus sála arda. Rinne sí damhsa agus a ceann caite siar agus a súile dúnta. Gearradh a cuid gruaige, scairddhubh, an-ghearr agus gar dá ceann.
Cheap Nick go bhféadfadh sí roinnt wigí a bheith aici agus iad a úsáid. Meascán de sheanfhoinn snagcheoil Mheiriceánaigh a bhí sa taifead ar an jukebox. Téann an banna isteach go hachomair anois i gcúpla barra te de Tiger Rag. Fuair pelvis lúbach an chailín rithim roar tíogar, oom-pa hoarse an tuba. Bhí a súile dúnta go fóill, chlaon sí i bhfad siar, cosa scaipthe ar fud, agus thosaigh sé ag rolladh agus squirm. Bhí a chíche clé ag sleamhnú amach as a bra beag anois. Ghlaodh na fir thíos agus bhuaileadar an t-am. "Coinnigh an tíogair sin, coinnigh an tíogair sin! Bain amach é, a bhanphrionsa. Croith suas é, a bhanphrionsa!" Rinne duine de na fir, fear maol le bolg mór, gléasta i gculaith thráthnóna, iarracht dreapadh ar an gcuntar. Tharraing a chomrádaithe ar ais é. Chuir an radharc scannán Iodálach i gcuimhne do Nick nach raibh cuimhne aige ar a ainm. Go deimhin, fuair Killmaster é féin i riocht débhríoch. Bhí cuid de rud beag corraithe ag an radharc, ag mothú trua don chailín bocht ar meisce sa bheár; thosaigh cuid eile de Nick, an chuid is fearr nach bhféadfaí a dhiúltú, ag freagairt do na cosa fada foirfe agus na breasts nocht, luascadh. Mar gheall ar a dhroch-ghiúmar, ní raibh bean aige ar feadh níos mó ná seachtain. Bhí sé anois ar tí sceitimíní, bhí a fhios aige é agus ní raibh sé ag iarraidh. Ní ar an mbealach seo. Ní raibh sé in ann fanacht leis an mbarra a fhágáil. Anois thug an cailín faoi deara é agus rince i dtreo dó. Tháinig gártha agus fearg ó na fir eile agus í ag stríocadh anonn go dtí an áit a raibh Nick ina sheasamh, fós ag croitheadh agus ag croitheadh a masa ton. Bhí sí ag breathnú díreach air, ach bhí amhras air go bhfaca sí i ndáiríre é. Chonaic sí beagnach rud ar bith. Sheas sí díreach os cionn Nick, cosa scaipthe ar fud, lámha ar a cromáin. Stop sí gach gluaiseacht agus d'fhéach sé síos air. Bhuail a súile le chéile, agus ar feadh nóiméad chonaic sé glimmer faint na hintleachta sa glas, alcól-soaked doimhneacht.
Rinne an cailín aoibh air. "Tá tú dathúil," a dúirt sí. "Is maith liom tú. Ba mhaith liom tú. Is cosúil leat ... is féidir muinín a bheith agat ... tabhair abhaile mé le do thoil." D'imigh an solas ina súile, amhail is dá mba rud é go raibh lasc iompaithe. Chlaon sí i dtreo Nick, a cuid cosa fada ag tosú ag búcla ar a ghlúine. . Bhí sé seo feicthe ag Nick roimhe seo, ach níor tharla sé riamh dó. Bhí an cailín seo ag dul amú. iarracht dheireanach chun aimsir a glúin a dhéanamh, bhain sí amach roinnt dochtachta, dealbha doghluaisteachta Bhí a súile folamh agus ag stánadh Thit sí go mall ón gcuntar, le grásta aisteach, isteach in airm feithimh Nick Carter. breasts lom brúite i gcoinne a cófra mór Cad anois?Bhí sé ag iarraidh bean Ach ar an gcéad dul síos, níor thaitin sé go háirithe le mná ar meisce.Thaitin sé le mná a bhí bríomhar agus fuinniúil, gníomhach agus ciallmhar Ach bhí gá aige léi dá mba mhian leis bean, agus anois cheap sé go ndearna, bhí leabhar iomlán aige lán de sheomraí uimhir theileafóin Londain., an ólta saille, an fear céanna a rinne iarracht dreapadh ar an gcuntar, tipped na scálaí. Shiúil sé suas go Nick le frown ar a aghaidh plump, dearg. - Tógfaidh mé an cailín, aosta. Is linne í, tá a fhios agat, ní leatsa. Mise, tá pleananna againn le haghaidh banphrionsa beag. Chinn Killmaster ansin agus ansiúd. “Ní dóigh liom,” a dúirt sé go ciúin leis an bhfear. "D'iarr an bhean orm a ghlacadh abhaile. Chuala tú. Sílim go mbainfidh mé é a dhéanamh: Bhí a fhios aige cad 'pleananna' a bhí. "" Ar imeall na Nua-Eabhrac nó i gclub posh i Londain. Is iad na fir na hainmhithe céanna, cóirithe i jeans nó oireann tráthnóna. Anois d’fhéach sé ar na fir eile sa bheár. Sheas siad óna chéile, ag magadh dá chéile agus ag féachaint air agus gan aird a thabhairt ar an bhfear ramhar, phioc Nick suas gúna an chailín ón urlár, shiúil sé go dtí an barra agus chas sé chuig an seirbhíseach, fós ag fanacht sa scáth. An seirbhíseach d'aois d'fhéach sé ar dó le meascán de horror agus admiration.
Chaith Nick an gúna ar an seanfhear. - Tú. Cabhraigh liom í a thabhairt go dtí an seomra feistis. Caithfimid í agus... -
Nóiméad amháin é,” a dúirt an fear ramhar. - "Cé hé an ifreann thú, Yankee, go dtagann tú anseo agus go ritheann tú amach lenár gcailín? Bhí mé ag ceannach na ndeochanna fraochÚnacha sin ar feadh na hoíche agus má cheapann tú gur féidir leat...
- Rinne Nick an-deacair gan an fear a ghortú. Shín sé na chéad trí mhéar dá lámh dheas, teannadh orthu, chas sé a bhos aníos agus bhuail sé an fear díreach faoi bhun an sternum. D'fhéadfadh sé a bheith ina bhuille marú dá mbeadh sé ag teastáil, ach bhí AX-fear an-, an-mhín. - Thit an fear saille go tobann, agus é ag bualadh a bolg ata leis an dá lámh. A aghaidh flabby iompú liath agus groaned sé. Labhair na fir eile agus d'fhéach siad ar a chéile, ach ní dhearna siad aon iarracht idirghabháil a dhéanamh.
Thug Nick meangadh crua dóibh. - Go raibh maith agat, a dhaoine uaisle, as do foighne. Tá tú níos cliste ná mar a cheapann tú. Luaigh sé go dtí an fear saille, gasping fós le haghaidh anáil ar an urlár. Beidh gach rud go breá a luaithe a ghlacfaidh sé a anáil." Bhí an cailín gan aithne ag rolladh thar a lámh chlé ...
Nick barked ag an seanfhear. "Cas ar na soilse." Nuair a tháinig an solas beag buí air, dhírigh sé an cailín, agus é á choinneáil faoina arm. Bhí an seanfhear ag fanacht le gúna glas. "Fan nóiméad." Bhrúigh Nick gach cíche velvety bán ar ais isteach sa chliabhán a bra i dhá ghluaiseacht tapa. "Anois - é a chur ar a ceann agus é a tharraingt anuas." - Ní raibh an seanfhear bogadh. Nick grinned ag leis: “Cad é an t-ábhar, a veteran? Nach bhfaca tú bean leath-nocht riamh roimhe seo?"
Do ghairm an sean-sheirbhíseach na hiarsmaí deiridh dá dhínit. - Ní hea, a dhuine uasail, timpeall daichead bliain d'aois. Seo, a dhuine uasail, rud éigin de, uh, turraing. Ach déanfaidh mé iarracht dul i ngleic. Déanfaidh tú é,” a dúirt Nick. - Is féidir leat é a láimhseáil. Agus deifir suas leis. Chaith siad an gúna thar ceann an chailín agus tharraing anuas é. Choinnigh Nick ina seasamh í lena lámh timpeall a coime. "An bhfuil sparán nó rud éigin aici? Is gnách go mbíonn sin ag mná. - Creidim go raibh sparán ann, a dhuine uasail. Is cosúil gur cuimhin liom é áit éigin i mbeár. B'fhéidir gur féidir liom a fháil amach cá bhfuil sí ina cónaí - más rud é amháin nach bhfuil tú. Tá a fhios?" Chroith an fear a cheann. "Níl a fhios agam. Ach is dóigh liom a léamh sna nuachtáin go bhfuil cónaí uirthi ag an Óstán Aldgate. Gheobhaidh tú amach, ar ndóigh. Agus má tá mé cead, a dhuine uasail, ní dócha go mbeidh tú in ann a bhean a thabhairt ar ais go Aldgate sa mhéid seo..." "Tá a fhios agam," a dúirt Nick. "Tá a fhios agam. Beir leat an sparán. Lig dom imní a dhéanamh faoin gcuid eile." "Tá, a dhuine uasail." Scurried an fear ar ais isteach sa bheár, chlaon sí ina choinne anois, sheas go héadrom suas lena thacaíocht, scíthe a ceann ar a ghualainn. Bhí a súile dúnta, a aghaidh suaimhneach.", Bhí a forehead leathan dearg beagán taise. Bhí sí ag análú go héasca. Thug sí amach aroma lag fuisce measctha le cumhrán subtle. Mhothaigh Killmaster an tochas agus an phian ina leasáin arís. Bhí sí go hálainn, bhí sí inmhianaithe. Fiú sa stát seo. Ní dubhairt Killmaster leis an gcathú dul agus léim reatha a thógáil uirthi. Ní raibh sé imithe a chodladh le bean nach raibh a fhios aici cad a bhí á dhéanamh aici - ní raibh sé chun tosú anocht. D'fhill an seanfhear le mála láimhe déanta de chraiceann ailigéadar bán. Chuir Nick ina phóca seaicéid é. As póca eile thóg sé amach cúpla nóta punt agus thug sé don fhear iad. "Téigh féachaint an féidir leat tacsaí a fháil." Chlaon an cailín a aghaidh i dtreo a. Bhí a súile dúnta. Bhí sí ag dozing go síochánta. Nick Carter sighed.
"Nach bhfuil tú réidh? Ní féidir leat é seo a dhéanamh, huh? Ach caithfidh mé é seo go léir a dhéanamh. Ceart go leor, mar sin bíodh." Chaith sé thar a ghualainn é agus d'fhág sé an seomra feistis. Níor fhéach sé isteach sa bheár. Shiúil sé suas na trí chéim, faoin áirse, agus chas i dtreo an vestibule. "Tá tú ann! A dhuine uasail!" Bhí an guth tanaí agus grumpy. Chas Nick chuig úinéir an ghutha. Mar gheall ar an ngluaiseacht d'ardaigh sciorta tanaí an chailín beagán, ag cromadh suas chun a pluide toned agus mionbhrístíní daingean bán a nochtadh. Tharraing Nick a chulaith agus dhírigh sé é. “Tá brón orm,” ar seisean. - An raibh rud éigin uait? Nibs - gan dabht ar bith go raibh sé - sheas agus yawned. Lean a bhéal ag bogadh mar iasc as uisce, ach níor tháinig aon fhocal amach. Fear caol maol a bhí ann. Bhí a mhuineál tanaí róbheag don bhóna righin. Chuir an bláth ar a chliabhán i gcuimhne do Nick na dandies. Rinne AX-fear aoibh gháire, amhail is dá mba ghnáthamh laethúil é cailín deas a bheith ina suí ar a ghualainn agus a ceann agus a cíoch ar crochadh.
Dúirt sé arís: "Ar theastaigh rud éigin uait?" Bhreathnaigh an bainisteoir ar chosa an chailín, a bhéal fós ag bogadh go ciúin. Tharraing Nick anuas an gúna glas chun an stiall bán feola a chlúdach idir a bairr stocála agus mionbhrístíní. Rinne sé aoibh agus thosaigh sé ag iompú.
"Tá brón orm arís. Shíl mé go raibh tú ag caint liom."
Fuair an bainisteoir a ghuth sa deireadh. Bhí sé tanaí, ard, líonadh le fearg. Bhí a dhorn beag dúnta agus chroith sé iad ar Nick Carter. - I... Ní thuigim! Ciallaíonn mé, is éard atá i gceist agam, éilím míniú ar seo go léir, cad atá ar siúl ag mo chlub? Bhreathnaigh Nick neamhchiontach. Agus puzzled. - An bhfuil tú ag leanúint ar aghaidh? Ní thuigim. Tá mé díreach ag imeacht leis an bhanphrionsa agus... - Chuir an bainisteoir méar crith ar chúl an chailín. - Alaa - Banphrionsa da Gama. Arís! Ar meisce arís, buille faoi thuairim mé? D'aistrigh Nick a meáchan ar a ghualainn agus rinne sé gáire. "Buille faoi thuairim mé go bhféadfá é sin a ghlaoch, sea. Bhéarfaidh mé abhaile í." “Ceart go leor,” a dúirt an bainisteoir. - An mbeidh tú chomh cineálta. Bí chomh cineálta sin le cinntiú nach dtiocfaidh sí ar ais anseo choíche.
Chrom sé a lámha le paidir a d’fhéadfadh a bheith ann. “Is í mo sceimhle í,” a dúirt sé.
"Tá sí an bane agus bane de gach club i Londain. Téigh, a dhuine uasail. Le do thoil dul léi. Anois." “Ar ndóigh,” a dúirt Nick. "Ceapaim go bhfuil sí ag fanacht ag Aldgate, huh?"
Chas an bainisteoir glas. A shúile bulged as a gcuid soicéid. “Ó mo Dhia, a dhuine, ní thig leat í a thabhairt ann!” Fiú ag an uair seo. Go háirithe ní ag an uair seo. Tá a lán daoine ann. Bíonn Aldgate lán de nuachtóirí agus colúnaí gossip i gcónaí. Má fheiceann na paraisítí seo í agus má labhraíonn sí leo, deir sí leo go raibh sí anseo anocht, beidh mise ann, beidh mo chlub... Tá Nick tuirseach de chluichí. Chuaidh sé ar ais go dtí an forhalla. Bhí airm an chailín i bponc cosúil le bábóg ón ngluaiseacht. “Stop a bheith buartha,” a dúirt sé leis an bhfear.
"Ní bheidh sí ag caint le duine ar bith go ceann i bhfad. Déanfaidh mé cinnte de sin." Rug sé go feasach ar an bhfear agus dúirt ansin, "Ba cheart duit rud éigin a dhéanamh faoi na loit seo, na bruiteoga seo." Chlaon sé i dtreo barra na bhfear. - An bhfuil a fhios agat gur theastaigh uathu leas a bhaint as an gcailín bocht seo? Bhí siad ag iarraidh í a úsáid, a éigniú ceart sa bheár nuair a tháinig mé. Shábháil mé a onóir. Muna raibh sé dom - bhuel, labhair faoi cheannlínte sna nuachtáin! Bheadh tú dúnta amárach. Guys dána, tá siad go léir ann, iad go léir. Iarr ar an tábhairne faoin guy saille a bhfuil an pian boilg. Bhí orm an fear seo a bhualadh chun an cailín a shábháil. Nibs tuislithe. Shín sé amach chuig an ráille ar thaobh an staighre agus rug sé orthu: "A dhuine uasail. Ar bhuail tú duine éigin? Sea - éigniú. I mbeár mo fhear? - níl ann ach aisling agus dúiseoidh mé go luath. . " - Ná geall ar sé ", - dúirt Nick cheerfully. - Bhuel, an bhean agus mé saoire níos fearr. Ach tú níos fearr a ghlacadh mo chomhairle agus trasna ar roinnt daoine as do liosta. Chlaon sé arís i dtreo an mbarra. " Droch-chónaí. cuideachta síos ann. Cuideachta an-dona, go háirithe an ceann a bhfuil an bolg mór. Ní chuirfeadh sé iontas orm dá mbeadh sé de shaobhadh gnéasach de chineál éigin.” Tháinig léiriú nua uafáis le feiceáil de réir a chéile ar aghaidh gharbh an bhainisteora.D’amharc sé ar Nick, a aghaidh ag casadh, a shúile teann agus ag pléadáil.
"Fear mór le bolg mór? Le aghaidh ruddy? Bhí freagra Nick ar gaze fuar. - Má ghlaonn tú an fear uasal saill agus flabby seo, ansin d'fhéadfadh sé seo a bheith ar an fear. Cén fáth? Cé hé? An bainisteoir a chur ar lámh tanaí ar a chliabhán. Anois tá sé ag cur allais - tá baint aige leis an gclub seo a rialú." Chonaic Nick, ag féachaint trí dhoras gloine an fhorhalla, seansheirbhíseach ag glaoch ar chábán go dtí an taobh. Chaith sé a lámh leis an mbainisteoir. “Cé chomh deas is atá sé do Sir Charles anois. B’fhéidir, ar mhaithe leis an gclub, go dtig leat an liathróid dhubh a imirt air féin. Oíche mhaith.” Agus dúirt an bhean oíche mhaith leis freisin. Ní raibh an chuma ar an scéal gur chuala an fear an leid. D'fhéach sé ar Carter amhail is dá mba diabhal é díreach as ifreann. "" Ar bhuail tú Sir Charles?" grinned Nick. "Ní i ndáiríre. Just a tickled dó beagán. Do shláinte
Chuidigh an seanfhear leis an banphrionsa a luchtú isteach sa charr. Thug Nick cúig ard don seanfhear agus rinne sé miongháire air. "Go raibh maith agat, a Athair. Is fearr dul anois agus faigh roinnt salainn a bhfuil boladh orthu - beidh gá ag Nibs leo. Slán." Dúirt sé leis an tiománaí dul go ceantar Kensington. Rinne sé staidéar ar an aghaidh codlata atá suite chomh héadrom ar a ghualainn mhór. boladh sé an fuisce arís. Caithfidh go raibh an iomarca le n-ól aici tráthnóna inniu. Tá fadhb ag Nick. Ní raibh sé ag iarraidh í a thabhairt ar ais chuig an óstán sa riocht seo. Bhí amhras air go raibh aon cháil uirthi le cailleadh, ach mar sin féin, níorbh é sin rud a d’fhéadfá a dhéanamh le bean. Agus bhí sí ina bhean - fiú sa stát seo. Tá go leor ban leabaithe ag Nick Carter ag amanna éagsúla agus in áiteanna éagsúla ar fud an domhain chun eolas a chur ar dhuine amháin nuair a fheiceann sé ceann. D'fhéadfadh sí a bheith ar meisce, promiscuous, a lán rudaí eile, ach bhí sí fós ina bhean. Bhí a fhios aige an cineál seo, mire, harlot, nymphomaniac, soith - nó ar bith eile - is cuma cad a d'fhéadfadh sí a bheith. Ach níorbh fhéidir a ghnéithe gnúise agus a staidiúir a cheilt, a ghrásta ríoga fiú agus é ar meisce. Bhí an Nibs seo ceart faoi rud amháin: ní raibh an Aldgete, cé gur óstán posh agus costasach é, staid nó coimeádach ar chor ar bith i bhfíorchiall Londain. Beidh an stocaireacht ollmhór báite agus fuadar ag an uair seo den mhaidin - fiú sa teas seo bíonn cúpla luascán i Londain i gcónaí - agus is cinnte go mbeidh tuairisceoir nó dhó agus grianghrafadóir ag lurcadh áit éigin sa teach adhmaid. D'fhéach sé ar an gcailín arís, ansin bhuail an tacsaí poll, preab earrach míthaitneamhach, agus thit an cailín uaidh. Tharraing Nick ar ais í. Muttered sí rud éigin agus fillte lámh amháin thart ar a mhuineál. Shleamhnaigh a béal bog fliuch trasna a leiceann.
“Arís,” adeir sí. "Le do thoil é a dhéanamh arís." Scaoil Nick a lámh agus patted a leicne. Ní raibh sé in ann í a chaitheamh chuig na mac tíre. “Geata an Phrionsa,” a dúirt sé leis an tiománaí. "Ar Bhóthar Knightsbridge. Tá a fhios agat sin..." "Tá a fhios agam, a dhuine uasail." Tógfaidh sé go dtí a árasán í agus cuirfidh sé a chodladh í. "...d'admhaigh Killmaster leis féin go raibh sé níos mó ná beagán fiosrach faoin Banphrionsa de Gama. Bhí a fhios aige go doiléir cé a bhí sí anois. Ó am go ham léigh sé fúithi sna nuachtáin nó b'fhéidir gur chuala sé fiú a chairde ag plé léi. Ní "figiúr poiblí" é Killmaster i ngnáthchiall - cosúil le fíorbheagán gníomhairí ardoilte - ach chuimhnigh sé ar an ainm Morgana da Gama a bhí ina banphrionsa fíor-dáiríre, d'fhuil ríoga na Portaingéile, Vasco da Gama an t-ainm a bhí uirthi. Rinne Nick miongháire ar a chailín codlata, smúdála sé an ceann mín dorcha gruaige B'fhéidir nach nglaofadh sé Seabhac ar an gcéad rud ar maidin, tar éis an tsaoil Ba cheart dó roinnt ama a thabhairt di Dá mbeadh sí chomh hálainn agus chomh inmhianaithe ar meisce, conas a d'fhéadfadh sí a bheith sober?
B'fhéidir. B'fhéidir nach bhfuil, shrugged Nick a ghualainn leathan. Is féidir leis ifreann díomá a thabhairt dó. Tógann sé am. A ligean ar a fheiceáil nuair a théann an cosán. Chuaidh siad isteach i nGeata an Phrionsa agus lean siad ar aghaidh i dtreo Corrán Bellevue. Luaigh Nick a fhoirgneamh árasán. Tharraing an tiománaí suas go dtí an colbha.
- An bhfuil cabhair uait léi?
"Sílim," a dúirt Nick Carter, "is féidir liom é a láimhseáil." D'íoc sé an fear, ansin tharraing sé an cailín amach as an tacsaí ar an cosán. Sheas sí ag luascadh ina arm. Rinne Nick iarracht í a fháil chun imeacht, ach dhiúltaigh sí. Bhreathnaigh an tiománaí le suim.
-An bhfuil tú cinnte nach bhfuil cabhair uait, a dhuine uasail? Bheadh áthas orm... - Ní hea, go raibh maith agat. Chaith sé thar a ghualainn arís í, a chosa ar dtús, a lámha agus a ceann ag crochadh ar a chúl. Sin mar ba cheart a bheith. Rinne Nick aoibh ar an tiománaí. "Féach. Ní dhéanfaidh aon ní mar sin. Tá gach rud faoi smacht." Beidh na focail haunt dó.
Caibidil 3
Sheas KILLMASTER i measc fothracha an Dragon Club, na ceithre Corrán déag de Mhew, agus rinne sé machnamh ar fhírinneacht an tseanfhocail faoin bhfiosracht agus faoin gcat. Bhí a fhiosracht ghairmiúil féin beagnach maraíodh é - fós. Ach an uair seo, chuir sé - agus an spéis a bhí aige sa bhanphrionsa - isteach i ifreann praiseach. Cúig nóiméad tar éis a cúig a bhí ann. Bhí leid de coolness san aer, agus an breacadh an lae bréagach díreach faoi bhun na spéire. Bhí Nick Carter ann ar feadh deich nóiméad. Ón nóiméad a chuaigh sé isteach sa Dragon Club agus boladh an fhuil úr, imithe an playboy ann dó. Tíogair iomlán gairmiúil a bhí ann anois. Scriosadh an Club Dragon. Briste i bpíosaí ag daoine anaithnide a bhí ag lorg rud éigin. Shíl Nick gur scannán nó scannáin a bheadh sa rud seo. Thug sé an scáileán agus an teilgeoir faoi deara go cuí agus fuair sé an ceamara a bhí i bhfolach go cliste. Níl aon scannán ann, fuair siad cad a bhí á lorg acu. D'fhill Killmaster go dtí an áit a raibh corp nocht sínte amach os comhair tolg mór. Mhothaigh sé beagán tinn arís, ach sháraigh sé é. In aice láimhe bhí carn fuilteach d’éadaí an fhir mhairbh, iad sáithithe san fhuil, mar a bhí an tolg agus an t-urlár thart orthu. Maraíodh an fear ar dtús agus ansin loitíodh é.
Mhothaigh Nick tinn ag féachaint ar a baill ghiniúna - bhí duine éigin tar éis iad a ghearradh amach agus iad a líonadh isteach ina bhéal. Radharc náireach a bhí ann. Chas sé a aird ar an carn éadaí fuilteacha. Ina thuairim, rinneadh breathnú disgusting ar sheasamh na baill ghiniúna. Níor shíl sé gur as feirge a rinneadh é; ní raibh aon bhualadh buile ar an gcorp. Díreach slitting scornach glan, gairmiúil le gearradh giniúna - is léir sin. Thóg Nick a sparán as a bríste agus scrúdaigh sé é...
D'iompair sé piostal caliber .22, chomh marfach chomh gar agus a bhí a Luger féin. Agus freisin le muffler. Chuir Nick an piostal beag ar ais ina phóca le gréin cruálach. Rudaí iontacha is féidir a fháil uaireanta i sparán mná. Go háirithe nuair a bhíonn an bhean seo, an Banphrionsa Morgan da Gama, atá ina chodladh anois ina árasán i nGeata an Phrionsa. Bhí an bhean ag dul a fhreagairt roinnt ceisteanna. Chuaigh Killmaster i dtreo an dorais. Tá sé sa chlub ró-fhada. Ní miste cur isteach ar dhúnmharú uafásach dá leithéid. Bhí cuid dá fiosracht féin sásta - níorbh fhéidir leis an gcailín Blacker a mharú - agus dá bhfaigheadh Seabhac amach faoi seo, thréigean sé! Faigh amach agus is féidir leat a fháil amach. Nuair a shroich sé, bhí doras an Dragain corrach. Anois chlúdaigh sé é le ciarsúr. Níor bhain sé rud ar bith sa chlub ach amháin lena sparán. Shín sé go tapa an staighre isteach sa stocaireacht bheag, ag smaoineamh go bhféadfadh sé siúl go Sráid Threadneedle trí Swan Alley agus tacsaí a fháil ann. Bhí sé an treo eile ón áit a tháinig sé. Ach nuair a d’fhéach Nick isteach ar an doras gloine mór iarainn, laitíse, chonaic sé nach mbeadh sé chomh héasca imeacht agus dul isteach. Bhí Dawn dosheachanta, agus bhí an domhan faoi uisce le solas pearlescent. Chonaic sé sedan mór dubh páirceáilte os comhair bealach isteach an stábla. Bhí fear ag tiomáint. Chlaon beirt fhear eile, fir mhóra, a bhí gléasta go garbh, ag caitheamh scaifeanna agus caipíní oibrithe éadach, in aghaidh an ghluaisteáin. Níorbh fhéidir le Carter a bheith cinnte faoin solas lag, ach bhí cuma dubh orthu. Bhí sé seo nua - ní fhaca sé díoltóir bia dubh roimhe seo. Rinne Nick botún. Bhí sé ag bogadh ró-thapa. Chonaic siad an caochaíl gluaiseachta taobh thiar den ghloine. Thug an fear taobh thiar den roth an t-ordú agus chuaigh an bheirt fhear mhóra síos na stáblaí go doras tosaigh uimhir a ceathair déag. Chas Nick Carter agus rith sé go héadrom i dtreo chúl an stocaireachta. Bhí cuma thugs orthu, an bheirt sin, agus murach derringer a tógadh ó sparán an chailín, bhí sé neamharmtha. Bhí sé ag spraoi i Londain ag baint úsáide as ailias, agus bhí a Luger agus a stiletto suite faoi na cláir urláir ar chúl an árasáin.
D'aimsigh Nick doras ag dul ón stocaireacht isteach i bpasáiste cúng. Sped sé suas, ag tarraingt piostal beag .22-chaighdeán as a phóca seaicéad mar a rith sé. Bhí sé níos fearr ná rud ar bith, ach bheadh sé tugtha céad punt don Luger eolach ina lámha. Bhí an doras cúil faoi ghlas. D'oscail Nick é le heochair shimplí, shleamhnaigh taobh istigh, ag tógáil an eochair leis, agus faoi ghlas é ón taobh amuigh. Cuirfidh sé seo moill orthu ar feadh cúpla soicind, b'fhéidir níos mó mura bhfuil siad ag iarraidh torann a dhéanamh. Bhí sé i gclós bruscair. D'éirigh sé go tapa. Bhí balla ard brící ar a bharr le sliotáin ghloine iata ar chúl an chlóis. Strac Nick a sheaicéad agus é ag rith. Bhí sé ar tí a sheaicéad a chaitheamh thar an ghloine bhuidéil bhriste ar dhruim an chlaí nuair a chonaic sé cos ag gobadh amach as carn de channaí bruscair. Cad é an ifreann anois? Bhí am luachmhar, ach chaill sé cúpla soicind. Bhí an dá thugs i bhfolach taobh thiar de channaí bruscair, Cockney faoina gcuma, agus bhí scornach an bheirt acu gearrtha go néata. Bhí coirníní allais le feiceáil i súile Killmaster. Thóg an affair ar chuma massacre. Ar feadh nóiméad d'fhéach sé ar an fear marbh ba gaire dó - an fear bocht a bhí srón cosúil le scian, agus a lámh dheas buailte bhí clutching práis copair knuckle, rud nár shábháil dó. Anois bhí torann ag an doras cúil. Am le dul. Chaith Nick a sheaicéad thar an ghloine, léim sé anuas air, chuaigh sé síos an taobh eile agus tharraing sé an seaicéad anuas. Tá an fabraic stróicthe. Wondered sé, mar a tharraing sé ar a seaicéad tattered, dá mbeadh d'aois Throg-Morton ligean é a áireamh ina chuntas caiteachais AX. Bhí sé i bpasáiste cúng ag rith comhthreomhar le Bóthar an Mhúraigh. Ar chlé nó ar dheis? Thóg sé ar chlé agus rith sé feadh sé, ceannteideal i dtreo an dronuilleog an tsolais ag an taobh thall den phasáiste. Agus é ag rith, d'fhéach sé siar agus chonaic sé figiúr scáthmhar ag marcaíocht ar an mballa bríce agus a lámh in airde. Ducked Nick agus rith sé níos tapúla, ach ní raibh an fear shoot. Fuair sé. Ní raibh siad ag iarraidh níos mó torainn ná mar a rinne sé.
Rinne sé a bhealach tríd an gcathair ghríobháin pasáistí agus stáblaí go Sráid Plum. Bhí tuairim doiléir aige cá raibh sé anois. Chas sé isteach i New Broad Street agus uaidh sin isteach go Finsbury Circus, i gcónaí ag lorg tacsaí a bhí ag rith. Ní raibh sráideanna Londain chomh tréigthe riamh roimhe seo. Níor cheart fiú an fear bainne aonair a bheith dofheicthe sa solas a bhí ag fás go seasta, agus is cinnte nach raibh scáthchruth fáilte roimh chlogad Bobby. Agus é ag dul isteach i Finsbury, chruinnigh sedan mór dubh an cúinne agus ghlan sé i dtreo. Ní raibh aon ádh leo roimhe seo. Agus anois ní raibh aon áit le rith. Bloc tithe agus siopaí beaga a bhí ann, faoi ghlas agus cosc, finnéithe ciúine go léir, ach gan éinne ag tairiscint cabhrach. Tharraing sedan dubh suas in aice leis. Lean Nick ag siúl, agus an gunnán den chaighdeán .22 ina phóca aige. Bhí an ceart aige. Dubh ab ea an triúr acu. Bhí an tiománaí gearr, bhí an dá cheann eile ollmhór. Chuaigh duine de na fir mhóra chun tosaigh leis an tiománaí, an ceann eile ar chúl. Shiúil Killmaster go tapa, gan breathnú go díreach orthu, ag baint úsáide as a fhís forimeallach iontach chun breathnú timpeall. Bhreathnaigh siad air díreach chomh dlúth, agus níor thaitin sé leis. Aithneoidh siad arís é. Má bhí riamh "arís". Faoi láthair ní raibh Nick cinnte go n-ionsódh siad. Bhí rud éigin ag an bhfear mór dubh sa suíochán tosaigh, agus níor lámhachóir pea a bhí ann. Ansin rinne Carter beagnach cleas dá chuid féin, thit beagnach agus rolladh go dtí an taobh i tosaigh, beagnach fuair isteach i troid le .22. Bhí a matáin agus a reflexes réidh, ach chuir rud éigin stop leis. Chuir sé geall nach raibh na daoine seo, cibé duine a bhí iontu, ag iarraidh go mbeadh teacht isteach oscailte, noisiúil ceart i gCearnóg Finsbury. Lean Nick ag siúl, dúirt an fear dubh leis an gunna: "Stop, a dhuine uasail. Téigh isteach sa charr. Ba mhaith linn labhairt leat." Bhí blas nach raibh Nick in ann a shuíomh. Choinnigh sé ag siúl. Ó choirnéal a bhéil dúirt sé, "Téigh go hifreann." Dúirt an fear leis an gunna rud éigin leis an tiománaí, sruth focal deifir ar bharr a chéile i dteanga nár chuala Nick Kaner riamh cheana. Chuir sé beagán Svahaílis i gcuimhne dó, ach níorbh Svahaílis a bhí ann.
Ach bhí a fhios aige rud amháin anois - bhí an teanga seo Afracach. Ach cad é an ifreann a d’fhéadfadh Afracach a bheith ag iarraidh uaidh? Ceist dúr, freagra simplí. Bhí siad ag fanacht leis taobh istigh de na ceithre stáblaí leathchiorclach déag. Chonaic siad ann é. Rith sé. Anois theastaigh uathu labhairt leis. Maidir le dúnmharú an Uasail Theodore Blacker? is dócha. Mar gheall ar an bhfíric gur tógadh rud éigin as an áitreabh nach raibh acu, nó ní bheadh siad bodhraigh leis. Chas sé ar dheis. Bhí an tsráid folamh agus tréigthe. Cúinne áit a raibh an ifreann gach duine? Chuir sé ceann de na scannáin stuama sin i gcuimhne do Nick ina ritheann an laoch trí shráideanna gan saol gan stad gan anam a aimsiú le cuidiú leis. Níor chreid sé na pictiúir seo riamh.
Shiúil sé ceart i lár ocht milliún duine agus ní raibh sé in ann teacht ar cheann amháin. Níl ach an foursome cluthar - é féin agus triúr blacks. Chuaidh an carr dubh an cúinne agus chuaidh sé aríst. Dúirt an fear dubh sa suíochán tosaigh, "A dhuine uasail, is fearr a théann tú isteach linn nó beidh orainn troid. Níl sé sin ag teastáil uainn. Níl uait ach labhairt leat ar feadh cúpla nóiméad." Lean Nick ag siúl. “Chuala tú mé,” adeir sé. "Téigh go hIfreann. Fág mise amháin nó seans go mbeidh tú gortaithe." An fear dubh leis an gunna gáire. "Ó fear, tá sé seo chomh greannmhar." Labhair sé leis an tiománaí arís i dteanga a bhí cosúil le Svahaílis ach nach raibh Svahaílis. Theith an carr ar aghaidh. D’eitil sí caoga slat agus bhuail sí an colbha arís. Léim beirt fhear mór dubh i gcaipíní éadach amach as an gcarr agus chuaigh siad ar ais go Nick Carter. Shleamhnaigh an fear gearr, an tiománaí, ar an taobhlíne ar an suíochán go dtí go raibh sé leath amach as an gcarr, le meaisínghunna gearr dubh i lámh amháin. Dúirt an fear a labhair roimhe, "Is fearr teacht agus labhairt, a Mháistir... Nílimid ag iarraidh tú a ghortú i ndáiríre. Ach má chuireann tú iallach orainn, tabharfaimid buille maith duit." Bhí an fear dubh eile, bhí sé ina thost an t-am ar fad, ar gcúl céim nó dhó. Thuig Killmaster láithreach go raibh fíor-thrioblóidí tagtha, agus go gcaithfidh sé cinneadh a dhéanamh go tapa. A mharú nó gan a mharú?
Chinn sé gan iarracht a dhéanamh a mharú, cé go mb'fhéidir go gcuirfí iachall air. Bhí an dara fear dubh sé throigh sé orlach ar airde, tógtha cosúil le gorilla, le guaillí ollmhór agus cófra agus airm fada dangling. Dubh mar ace na rámhainní, le srón briste agus aghaidh iomlán de scars roc. Bhí a fhios ag Nick dá n-éireodh leis an bhfear seo go dtí an pointe comhraic lámh-le-láimh, riamh rug sé i barróg béar, go mbeadh sé críochnaithe. Thóg an fear dubh mór le rá, a bhí i bhfolach an piostal, arís é as póca a sheaicéad. Chas sé thairis é agus bhagair sé Nick le cnap a ghunna. "An bhfuil tú ag teacht linn, daonna?" "Tá mé ag teacht," a dúirt Nick Carter. Thóg sé céim ar aghaidh, léim sé ard agus chas sé chun ciceáil, is é sin, a bhrú trom a thiomáint isteach i bhfód an fhir. Ach bhí a fhios ag an bhfear seo a chuid rudaí agus bhí a reflexes tapa.
Chaith sé an gunna os comhair a ghialla, á chosaint, agus rinne sé iarracht greim a fháil ar rúitín Nick lena lámh chlé. Chaill sé agus leag Nick an gunna as a lámh. Thit sé isteach sa díog le timpiste. Thit Nick ar a dhroim, ag maolú ar an buille leis an dá lámh ar a thaobh. Ruith an fear dubh air, ag iarraidh greim a fháil air agus teacht níos gaire don fhear ba mhó, ba láidre a d’fhéadfadh an obair fhírinneach a dhéanamh. Bhí gníomhartha Carter chomh rialaithe agus chomh réidh le mearcair. Chroch sé a chos chlé thart ar rúitín deas an fhir agus chiceáil sé go dian sa ghlúin é. Chiceáil sé chomh crua agus a d'fhéadfadh sé. Thit an ghlúin mar alt lag agus scread an fear go hard. Rolladh sé isteach sa gháitéir agus luigh sé ansin, anois ina thost, ag coinneáil a ghlúine agus ag iarraidh teacht ar an piostal a thit sé. Níor thuig sé fós go raibh an gunna faoina bhun.
Chuaigh an fear gorilla i dteagmháil go ciúin, a shúile beaga súilíneacha socraithe ar Carter. Chonaic agus thuig sé cad a tharla dá pháirtí. Shiúil sé go mall, lámha sínte amach, ag brú ar Nick i gcoinne aghaidh an fhoirgnimh. Éadanas siopa de shaghas éigin a bhí ann, agus bhí gríl slándála iarainn trasna air. Anois mhothaigh Nick an t-iarann ar a dhroim. Chuir Nick teannas ar mhéara a láimhe deise agus chrom sé ar an bhfear ollmhór sa chófra. I bhfad níos deacra ná mar a bhuail sé le Sir Charles in The Diplomat, crua go leor chun pian excruciating a ghortú agus a chur faoi deara, ach gan a bheith chomh crua chun an aorta a réabadh agus a mharú. Níor oibrigh sé amach. Gortaítear a mhéara. Bhí sé cosúil le bualadh leac coincréite. Agus é ag druidim linn, ghluais liopaí an fhir mhóir dhubh le gréin. Anois bhí Nick beagnach brúite i gcoinne na barraí iarainn.
Chiceáil sé an fear sa ghlúin agus wounded sé, ach ní leor. Bhuail ceann de na dhorn ollmhór air, agus chuaigh an domhan ag crith agus ag sníomh. Bhí an t-análú ag éirí níos deacra anois, agus d’fhéadfadh sé a thabhairt air gur thosaigh sé ag spochadh beagán agus an t-aer ag sciobadh isteach agus amach as a scamhóga. Phócaigh sé an fear lena mhéara agus fuair sé nóiméad faoisimh, ach thug an gambit seo ró-ghar do na lámha ollmhóra sin é. Thacaigh sé ar shiúl, ag iarraidh bogadh go dtí an taobh a fháil amach as an gaiste deiridh. Gan úsáid. Chuir Carter teannas ar a lámh, chrom sé a ordóg ag dronuillinn, agus thug sé mionghearradh karate marfach don fhód. Bhí an suaitheantas óna mhéar bheag go dtí an chaol na láimhe garbh agus callosal corpus, crua cosúil le cláir, d'fhéadfadh sé a ghiall a bhriseadh le haon bhuille, ach níor thit fear mór dubh. Blinked sé, a shúile ag casadh buí salach ar feadh nóiméad, ansin shiúil sé ar aghaidh disdainfully. Bhuail Nick arís é leis an mbuille céanna, agus an uair seo níor fhan sé fiú. Airm fhada tiubh le biceps ollmhóra fillte timpeall ar Carter cosúil le boa constrictors. Anois bhí faitíos agus éadóchas ar Nick, ach mar a bhí i gcónaí, bhí a inchinn den scoth ag obair agus bhí sé ag smaoineamh amach romhainn. D’éirigh leis a lámh dheas a chur isteach ina phóca seaicéid, thart ar bhun an piostail chaighdeán .22. Le lámh chlé fumbled sé thart ar scornach ollmhór an fhir dhubh, ag iarraidh pointe brú a aimsiú chun sreabhadh na fola chuig an inchinn a stopadh, nach raibh ach aon smaoineamh amháin aige anois - é a threascairt. Ansin ar feadh nóiméad bhí sé chomh helpless mar leanbh. Leath an fear mór dubh a chosa leathan, chlaon sé ar ais beagán agus thóg Carter den chosán. Bhí Nick gar dó cosúil le deartháir a bhí caillte le fada. Bhí aghaidh Nick brúite i gcoinne cófra an fhir, agus d'fhéadfadh sé boladh a bholadh, a allais, a lipstick, a fheoil. Bhí sé fós ag iarraidh teacht ar an néar i muineál an fhir, ach bhí a mhéara ag éirí níos laige agus bhí sé cosúil le bheith ag iarraidh a thochailt isteach i rubar tiubh. chuckled an Negro go ciúin. D'fhás an brú - agus d'fhás.
Go mall d’fhág an t-aer scamhóga Nick. Chuaigh a theanga i bhfostú agus a shúile bulgach, ach bhí a fhios aige nach raibh an fear ag iarraidh é a mharú. Bhí siad ag iarraidh é a thabhairt beo ionas go bhféadfadh siad labhairt. Ní raibh i gceist ag an bhfear seo ach cur ar Nick bás a fháil agus roinnt dá easnacha a bhriseadh sa phróiseas. Tuilleadh brú. Ghluais na lámha ollmhóra go mall, cosúil le leas aeroibrithe. Bheadh Nick groaned dá mbeadh a dhóthain anála aige. Bhí rud éigin ar tí briseadh - rib, na heasnacha ar fad, an cófra ar fad. Bhí an agony ag éirí dofhulaingthe. Faoi dheireadh beidh air an gunna a úsáid. Piostail le tostóir, a tharraing sé amach as sparán an chailín. Bhí a mhéara chomh numb nach raibh sé in ann teacht ar an truicear ar feadh tamaill. Fé dheireadh rug sé air agus tharraing sé amach é. Bhí popcheol ann agus chiceáil an piostal beag isteach ina phóca. Lean an fathach air ag cur brú air. Bhí Nick ar buile. Ní raibh a fhios ag an amadán dúr fiú gur lámhachadh é! Tharraing sé an truicear arís agus arís eile. An piostal kicked agus squirmed, agus bhí boladh an púdar gunna. Thit an fear dubh le Nick, a thit ar a ghlúine, ag anáil go trom. Bhreathnaigh sé, breathless, fascinated, mar a ghlac an fear céim ar ais eile. Bhí an chuma air go ndearna sé dearmad go hiomlán ar Nick. D'fhéach sé ar a bhrollach agus a choim, áit a raibh stains beaga dearga ag stealladh as a chuid éadaí. Níor shíl Nick go raibh an fear gortaithe go dona aige, bhí áit ríthábhachtach caillte aige, agus bhí lámhach fear chomh mór le .22 cosúil le lámhach eilifint le slingshot. Fuil, a fhuil féin, a chuir eagla ar an bhfear mór. Bhí Carter, fós ag breith ar a anáil agus ag iarraidh éirí, ag féachaint le hiontas agus an fear dubh ag cuardach piléar beag i measc a chuid éadaí. Bhí a lámha slic le fuil anois agus bhí an chuma air go raibh sé ar tí caoineadh. D'fhéach sé ar Nick reproachfully. “Tá go holc,” arsa an fathach. “Is é an rud is measa ná go scaoileann tú agus go fuilíonn tú.