preveo Lev Shklovsky u znak sjećanja na svoje izgubio sina Anton.
Originalni naslov: Makao.
UBIJANJE SEZONE.
* Dva člana zloglasni Londonu sex klubu našao izbodena je do smrti, ego, tijelo isjekao ju je na komade... * Portugal je top agent ubijen usred bela dana u ulici ispunjen prolaznika-
* Što privatni istražitelj on je za Brooklyn je izbodena je do smrti u onda puta dolara intervenciju u međunarodnog špijuna...
Sve što su imali zajedničku je Princeza de Gamu, Nick Carter je partner u ego je novi zadatak. Lijepa, pohotni žena koja se bavi može spasiti, ili uništiti svijet zavisi sa koje strane zadovoljava joj pohotni želje više!
Poglavlje 1
LONDON JE BIO PASJOJ. To je bila prošle nedjelje u julu, i termometar bio blizu osamdeset za nekoliko dana. U Britanskoj pečenu, i baš za estestvenno, da potrošnje pivo, blaga i gorak, a lud ale, je potpuno jednaka stepeni Celzijusa. Portobello Put. Nema klimu, i ovo prljava mala javna mesta, bio ispunjen smrad pivo i duvan, jeftino brass je i ljudsko dim. U svakom trenutku, gazda, debeli čoveče, da li bi prisluškivač na to i pevati da pijance i usamljenih ljudi su toliko bojiš. "Radno vrijeme gotovo, gospodo, ispraznite vaše naočare." U zadnjoj kabini, se udaljiti od druge goste, šest ljudi su šapuće jedni druge. Pet ljudi su Kokni, jer je očigledno od svojih govora, haljinu, i načinu. Šesti čovek, koji je stalno pričao, je malo teže naći. Šveđani ' ego je konzervativne i pa-rez, njegova majica bila čista, ali sa labilna lisice, i nosio je kravatu poznate puk. Ego je ime je Theodore Crnja - Ted ili Teddy za ego prijatelja, od njih je imao vrlo malo lijevo.
On je nekada bio kapetan u Kraljevskoj Ulsteru Strijelci. Da otkaz zbog krade pukovsko novca i kartice. Ted Crnja završila i pogledao u pet Cockneys. - Da li ste svi razumjeli što oni žele od tebe? Ima li pitanja?" Ako je tako, pitaj sad - ne, neće biti vremena kasnije. Stoji u blizini ljudi, kratak tip sa noževima kao nos podigao praznu čašu. "Uh ... nemam otvarač, Teddy. "Kako bi bilo da mi platiti pivo prije onog debelog tipa najavljuje kraj radnog vremena?" Crnje zadržao gađenje iz njegovog glasa i izraz lica kada je pokretale da barmen. Trebao ovih tipova u narednih nekoliko sati. Trebao ih je loše, to je vadičep života i smrti-ego života-i nema sumnje u to kada si bio posla sa svinje, ti si sigurno neku prljavštinu o njima. Ted Crnja potpisali unutra, nasmijao spolja, plaćao svoja pića, i upalio cigaru da se otarasim miris neoprane meso. Samo par sati na dan ili dva najviše-i onda slučaj će biti blokirani i on bi biti bogat čovjek. Emu će morati napustiti Englesku, naravno, ali to nije važno. Prije nego ih je bio veliki, široki, predivni svijet. Uvijek je vidim u hotelu Južnoj Americi. Alfi Doolittle, Kokni vođa po veličini i brzo pamet, obrisao pivo sapunica sa njegovog rta i gledao preko stolice na Teda Crnja. Ego je oči, mala i lukava u njegovom velikom lice, bili popravio na Crnja. On je rekao, " vidi, Teddy. Tu ne bi trebalo biti svakog ubistva? Možda batine, ako je potrebno, ali ne za ubistvo... Ted Crnja napravio ozlojeđena gest. On je bacila pogled dole na Zhirinovsky je skupo zlatni sat. "Ja sam objasnio je sve to," rekao je irritably. "Ako bude bilo kakav problem , u što sumnjam, mnogo, neće biti veliko. Navodno, nema ubistava za sigurno. Ako je neko u blizini moje, uh, klijenata samo "ide sve", svi ti ljudi treba da uradim je da ih ukrotiti. Njena, mislio sam da sam bio jasan. Svi ti ljudi treba da uradiš je da bude siguran da se ništa ne desi meni i da ništa nije uzela od mene. Pogotovo na ovo drugo. Večeras ću joj pokazati neke veoma vrijedne robe. Postoje određene zabave, koja bi volela da ovaj teret i ne platiš za to. Sad, da li ti je konačno razumem sve?"
Posla sa niže klase, Tamniji mislila, da je možda previše je neugodno! Nisu ni dovoljno pametan da bi bio dobar obične kriminalce. On pogledao njegov sat opet i ustao. "Naći ćemo se u Rivne na dva-trideset. Moji klijenti došli na tri. Nadam se da ćete doći odvojeno i da ne privuče pažnju. Ti znaš sve o policajac u oblasti i ego raspored, i ne bi trebalo biti poteškoća ovdje. Sada, Alfi, koja je adresa opet?" "Broj četrnaest Muza Ulicu." Blizu Morgate Put. U toj zgradi, na četvrtom katu."
Kada je nestao, malo kokni sa uperenim nos chuckled, " Misli da je pravi džentlmen, zar ne? Ali on nije patuljak.
Još jedna osoba kaže: "mislim da on je pravi džentlmen za mene. Ako ništa, ego petice su dobri." Alfi je oborio njegovog prazna šolju. Dao svi lukavi vidi i chuckled. -"Ti ne bi prepoznao pravi džentlmen, niko oko tebe, ako je on došao i dao ti piće. Joj, ne, ja ću ga znam kao džentlmen kada sam prvi put ga vidim. On haljine i priča kao džentlmen, ali sam siguran da to nije on!" Debela vlasnik je pogodilo na pultu sa čekićem. "Vrijeme je, gospodo, molim vas!" Ted Crnja, bivši kapetan Ulsteru Strijelci, ostavio u taksi u Cheapside i hodao Čuvaj Put. Pola Crescent Mews je na pola puta do Stare Sturt. Broj Četrnaest bio na samom kraju štala, četiri priču zgrada je izblijedjelo crvene cigle. To je u Viktorijansko periodu, i kad su svi drugi kuće i stanovi su štala, uspješan kočiju servis. Bilo je vremena kad Ted Crnja, koji nije bio vrlo maštovit, mislio sam da bi i dalje mogao miris mješovite mirise konja, koža, cvijeće, laka, i drva plutaju oko štale. Ulazi u uskom kamenim uličici, on je skinuo svoju greatcoat i popustio mu pukovsko kravatu. Uprkos kašnjenja od sata, zrak je bio tople i vlažne. Crnja nije bilo dozvoljeno da nosim kravatu za nas, ili ništa što ima veze sa ego puk. Osramotio časnici ne tako privilegije. Da mu nije smetalo. Kravatom, kao Shvedov je ego, da je njegov govor i manira, sada su bile potrebne. Dio ego slika je potrebno za ulogu on bi trebao da svira u svijetu mrzio, svijet koji tretira ga vrlo jako. Svijetu da povišeni ego da oficir i džentlmen dozvoljeno emu uvid u Raj samo da bacim ego natrag u blato. Pravi razlog za udarac i Ted Crnja povjerovala u to svim srcem i dusom - pravi razlog zar to nije ego je bio uhvaćen u varanju na kartama, ili da ego uhvaćen je u krađi pukovsko novac. Pravi razlog je bio da je njegov otac bio mesar, i njegova majka je bila sobarica prije nego što njen brak. Za ovo i samo za ovo, bio je izbačen iz vojske, bez prebijene pare i bez imena. On je samo privremeno gospodin. Kada im je trebalo, sve je bilo super! Kada oni ne trebam ga, izlazi! Povratak u siromaštvu da se zaradi za život. Otišao je do broja četrnaest, otključana sivo-naslikao prednja vrata, i poceo dugo da se popnem uz stepenice. Stepenice su skupo i nosio; vazduh je vlažan, i dosadna. Crnje se znojio obilno kad je stigao do prošle slijetanje. On pauze daha, i kažem sebi da je on vrlo van forme. Ima da uradiš nešto povodom toga. Možda kada stigne u Juznu Ameriku sa svim novcem, emu će moći da se vratim u formu. Odvesti se u stomaku. On je uvijek bio uronjen u vježbi. Emu je samo četrdeset dva godina sada, i bio je previše mlad da bi to priuštiti.
Novac! Kilograma, šilinga, penija, NAS dolara, Hong Kong dolara... koja je razlika? To je sav novac. Veliki novac. Oni mogu biti korištene da kupuju stvari. Ako si imala ih je, da si živ. Bez njih, ti si mrtav. Ted Crnja uhvatili mu je daha i preturala u džepu za ključ. Suprotno stepenicama je bio veliki, tamna drvena vrata. Naslikala je crna. O da, tamo je bio veliki, zlatni zmaj bljuje vatru. Tog dana naljepnica, u Crnja je mišljenju, je samo bio u pravu egzotične kontakt, prvi nagovještaj zabranjeno velikodušnost, u radosti i krijumčarenja zadovoljstva da lurked iza crna vrata. Ego je pažljivo biramo klijentelu sastoji uglavnom oko sada mlade ljude. Postoje samo dvije stvari Crnja je potrebno da se pridruži Zmaja Ego Klub: opreza i novac. Mnogo od oboje. On je izašao kroz zadnja vrata i zatvorena iza njega. Tama je ispunjena umirujuće i skupo brujanje klima uređaja. Imali su koštati emu značajnu sumu, ali to je bilo neophodno. I to je vredno toga, nakon svega. Ljudi koji su došli da Zmaja Ego Klub ostalo je ljut na svoj znoja, kao da su zaručeni u različitim, ponekad komplikovano, ljubav avantura. U jednom trenutku, odvojena separei su bili problem, ali na kraju bilo je riješen. U višu cijenu. Crnje grimaced, pokušava da nađe svjetlo dugme. U ovom trenutku, on je imao manje od pedeset kilograma, polovina koju ti je platio da Kokni nasilnici. Julu i avgustu si definitivno najzgodniji mjeseci u Londonu, takođe. Šta je dogovor? Sergei je zadržana ponašanje polako uvukao u dugim, široki, visokog-ceilinged sobu. Šta je dogovor? Ko je stalo? On, Crnje, neće dugo potrajati. Naš ren nije moguće. Ne sa dva stotinu i pedeset hiljada funti zbog Emu. Dvjesto pedeset hiljada funti sterlinga. Sedam stotina hiljada Američkih dolara. To je cijena je pitao za dvadeset minuta filma. On će dobiti svoju cenu. On je bio siguran u to. Crnja je otišao do malog bara na uglu i sipala sam slab viski i sok. On nije bio alkoholičar i nikad nije dodirnuo drogu prodao: marihuana, kokain, travu, raznim energetske pilule, i prošle godine, LSD... Tamniji otvorio mali frizider da se led za njegovo piće. Da, tu je novac od prodaje drogu. Ipak, ne previše. Stvarno veliki novac zaradila od velike momke.
Nisu imali nikakve beleške vrijedan manje od pedeset kilograma, i oni bi morali dati pola ih podalje! Crnja je uzeo mali gutljaj, grimaced, i bio iskren sa sebe. Znao je njegov problem, znao zašto je uvek bio siromašni. Ego je osmijeh je bio bolan. Konje i rulet. I on je najviše jadnika koji je ikada postojao. Čak i sada, u ovom trenutku, on je dugovao Splav više od pet stotina funti. Nedavno, bio je krije, i uskoro sigurnosne snage doći će da ga traže. Ne bi trebalo da razmisliš o tome, Tamniji rekao sebe. Ja neću biti ovdje kad su došli tražiti. Ja ću doći do Južne Amerike bezbedno, i sa svim tim novcem. Samo da promenim svoje ime i stil života zauvek. Ja ću početi ispočetka, od nule. Kunem se. On pogledao njegov zlatni sat. Samo par minuta, onda na sat vremena. Dovoljno vremena. Ego od Kokni tjelohranitelja dolaze u dva-trideset, a on je sve smislio. Dva napred, dva nazad, veliki Alfie sa njim.
Niko, niko ne, morao je otići osim ako nije, Ted Crnja, rekao je Riječ. Crnje se. Morao je biti živ da kažem tu reč, zar ne? Crnja je popio polako, gleda okolo veliki sobu. Na neki način, mrzio je ostaviti sve iza sebe. To je zamisao ego. On je izgradio ego oko ništa. Da ih nije kao da mislim o rizicima je uzeo da se glavnom gradu je potrebno: pljačke nakita; teretni od krzna ukradeno iz East Side tavanu; čak i nekoliko ucjenjivati slučajevima. Crnje mogao osmijeh strogo motri na pamćenje - obe su ozloglašena kopilad je znao da je u vojsci. I to je tako. On je to, prokleti krojača! Ali sve je to bilo opasno. Strašno, strašno opasno. Crnje ne, i on je priznao da je to, vrlo hrabar čovjek. Još jedan razlog zašto on je spremite se da bježite čim je stigao novac je novac za film. To je bilo previše za slabiće, čovjek koji je bio strah od Skotland Jard, u Odjel za Narkotike, a sada čak i Interpol. Krojač je sa njima. Prodati film najboljem ponuđaču i pobjeći.
Do đavola sa Englesku i u svetu, i do đavola sa svima osim sebe. Tako su misli, precizan i istina, od Theodore Crnja, bivši Ulsteru Puk. Dovraga sa ego, takođe, ako razmisliš o tome. I posebno prokletih Pukovniče Alister Ponanby, koji je slomljen Crnja zauvek sa hladnom vidi i nekoliko pažljivo izabrao riječi. Pukovnik je rekao: "tako Si odvratan, Crnje, što ne mogu osjetiti ništa, ali šteta za tebe. Ti si izgleda nesposoban za krađu ili čak i varanju na kartama, kao pravi džentlmen."
Riječi se vratio da ga uprkos Crnja je naporima da ih blokirati, i njegove uske lice uvrnuto u mržnju i agonija. Bacio je svoje čaše preko sobe sa prokletstvom. Pukovnik je sada mrtav, od ego je do, ali svijet nije promijenila. Ego neprijatelji su nije izgubio. Tamo je mnogo Ih je ostavio na svijetu. Ona je bila sam oko njih. Princeza. Princeza Morganu da Gama. Ego je tanke usnice zakopana u osmijeh. Tako da je sve ispalo dobro. Ona je princeza, možeš platiti za sve. Prljava mala kučko u šorcu kao što je ona bila. Znao je o njoj... Obrati pažnju na lijepa arogantan način, hladno prezira, snobizam, a kraljevski zajedljivost, hladno zelene oči da te pogledao bez stvarno te vidim, bez primetio tvoje postojanje Je, Ted Crnja, znala je sve o princeza. "Mnogo ljudi će uskoro saznati kad on prodaje snimke. Da mu dao intenzivno zadovoljstvo, i on je bacila pogled dole na veliki sofi u sred dugo sobu, a on vidite, reče. Šta je video princeza na to baharev, šta je uradio sa njom, što je uradio s njim. Bože! Emu bi voleo da vidim ovu sliku na svaki naslovnoj strani svih novina u svijetu. Uzeo je dugo piće i zatvorila oči, zamišljam glavna priča o društvenim stranicama: predivna Princeza Morganu da Gomi, najplemenitiji žena portugalski plave krvi, drolju.
Novinar Aster je danas u gradu. U intervjuu sa ovaj reporter u Aldgate, gde je Ne Kraljevski apartman, princeza je rekao da Ay radovala da dobijem u Zmaja Klub i radi više čak seksualne akrobacije.. U uobražen princeza, kada sumnjao u više detalja, rekao je da je to bilo na kraju pitanje semantika, ali inzistirao je da je u danas je demokratska svijet, takve stvari su rezervisane samo za plemeniti i plemenito-rođena. Na staromodan način, rekao Princeza, još je bio baš pogodan za seljake. . . .
Ted Crnja čuo smijeh u sobi. Odvratna smijati, više kao unutra gladna, ljuta pacove grebu na trupu. Sa šok, on je shvatio da je smijeh je bio njegov ego. On je odmah odbačen fantaziju. Možda je malo poludio sa ovim mržnje. To mora da je izdao godišnje. Mržnja je zabavno dovoljno, ali to nije isplatilo na svoje. Crnja nije će voditi film opet do tri ljudi stigli, klijenata ego. Gledao sam to sto puta. Ali sada je pokupio svoje čaše, odšetao do specijalnog sofa, i pritisnuo jednom od malih biseri dugmad toliko vješto smještenog i unobtrusively ušije naslon. Bio je blagi mehanički hum kao mala bijela ekran sišao sa stropa na drugom kraju sobe. Crnje pritisnuo drugo dugme, i iza njega, projektor sakrivena u uzdah je upucao bistar zrak bijelo svjetlo na ekranu. Uzeo mali gutljaj, zapalila dugo cigaretu, prešao noge na kožu otoman, i opušteno. Da nije to pokazivao potencijalnih kupaca, to bi mogao biti posljednji put da vidi taj film. Ponudio oboje negative i neće da vara. On će uživao u svom novcu. Prvi shvatiti da su se pojavili na ekranu je egoist. Provjeravao je skrivena kamera za pravu uglova. Crnje studirao ego sliku sa radije grudging odobrenje. Imao je priliku. I on je bio aljkavi sa svojim češalj i oprati-ego ćelavo mjesto je previše očigledno. To palo na pamet da Im to sada, sa Ego je novi bogatstvo, možda će moći da priuštimo za presađivanje kose. Gledao je kako Yevgeny sedi tamo, pali cigaretu, da se ritaš sa nabore u hlačama, mrštiti i smeje se u pravcu kameru.
Crnje se. On je podsjetio njegove misli u tom odredjenom trenutku, bio je zabrinut da je princeza bi čuti zujanje skrivenu kameru. On odlučio da se ne brini. Dok se on pretvara u kameru, da ce ona biti na sigurnom u nju LSD putovanje. Ona neće da nas čuju kameru, nas mnogo ostalo. Crnje provjerili njegov zlatni sat opet. To je četvrt do dva sada. Ima još dosta vremena. Film je trajao samo minut ili tako nešto oko pola sata. U treperi sliku Crnja na ekranu odjednom pretvorio svoju glavu ka Dan. To je bila Princeza koja je kucala. Gledao je kako Sam uhvatio dugme i ugasio je kameru. Ekranu otišao zaslepljujuće beli. Sada Crnja u meso pritisnuo dugme opet. Ekranu postalo crno. On ustao i uzeo novi cigarete iz svakog jade kutije. Onda je otišao nazad na kauč i pritisnuo dugme opet, aktiviram projektor opet. On je znao tacno ono što je on hteo da vidim. Prošlo pola sata od kad bi je pustiti unutra. Crnja je podsjetio svaki detalj sa savršeno jasna. Princeza de Gama očekivao druge da bude prisutan. Na početku, ona je pokušala da ne budem nasamo sa njim, ali Crnja koriste sav svoj šarm, dao joj cigaretu i piće, i ubedila da ostanem na par minuta... da je Ovo bio dovoljno vremena za emu, jer joj piće bio pun s LSD-a. Crnje znao ni onda da princeza je samo ostala sa njim iz čista dosada. On je znao da ona prezirao ga, baš kao što joj ego prezirao ostatak svijeta, i smatrala je da je ego manje od prljavštine pod nogama. To je bio jedan od razloga zašto bi on odabrao je za ucjenu. Mrzim za svi kao ti. Bio je i čistog uživanja znajući da je u putene način, primorao da uradi gadne stvari, zbog čega joj je na njegov nivo. I ne imala novac. I vrlo visokom veze u Portugal. Njen ujak je na visokom položaju, nije se mogao sjetiti imena čovjeka, on mi je držao visok položaj u vladi.
Da, Princeza de Gama je trebalo da bude dobra investicija. Koliko dobar ili loš - kao Crnja nije mogao zamisliti na vrijeme. Sve ovo, to je doslo kasnije. On je sada gleda film odvijati sa podmukli izraz na njegovom prilično zgodno lice. Odin nije ego od kolege policajci je jednom rekao da je Tamniji izgledao je kao " veoma zgodan oglašavanje." Okrenuo se na skrivenoj kameri samo pola sata nakon princeza nesvesno napravila svoje prve doze LSD-a. Gledao je kako joj ponašanje postepeno promenio kao da je pala tiho u pola transa. Ona nije smetalo kada je odveo poseban sofi. Crnje pričekati još deset minuta pre paljenja kamera. U tom vremenu, princeza je počeo govoriti o sebi sa razornim directness. Pod utjecajem droge, smatrala je Tamniji stari i vrlo drag prijatelj. Nasmijao se sada, sjećam neke reči je koristio - riječi koje nisu obično povezuje sa krv princeza. Jedan od njen prvi komentara stvarno pogodilo Crnja. "U Portugalu," ona je rekla, " misle da sam luda. Totalno ludo. Odveli bi me u ludnicu ako su mogli. Da ostanem u Portugalu, vidiš. Oni znaju sve o meni, moj ugled, a oni stvarno misliš da sam ja lud. Oni znaju da ja pijem i uzimam tablete i spavaj sa svaki muškarac koji me pita da - pa, skoro svaka čovječe. Još uvijek je ponekad povući crtu ispod." Da, Crnje se sjetio, zar ne, kako je on čuo. Ovo je još jedan razlog zašto on je izabrao nju. Pričalo se da kada princeza je bio pijan, a to je bilo vremena, ili pod utjecajem droge, ona će spavati sa Hema nigdje u pantalone ili, faute de nue, suknje. Nakon groznica za razgovor, ona je skoro izgubila razum, samo smeje nejasno kod ih kao počeo je da se skinete. To je bio, on se setio sada, gledali film, kao skidanje lutku. Nije odoljeti ili pomoći kad su joj ruke i noge se preselila u bilo željeni položaj. Oči su joj bile polu zatvoren, i ona ga je izgleda stvarno mislim da je ona bila sama. Joj širom crveni usta je pola otvoriti u nejasan osmijeh. Čovjek Eugene osjetila njegov ego prepona početi da reagirao kada je vidio sebe na ekranu. Princeza je nosila tanak posteljini haljinu, ne baš mini, i ona obediently je odgajao tanke ruke kao on povukao ego preko glave. Nosila je vrlo malo ispod. Crni grudnjak i mali crna čipka pantalone. Podvezicu i dugo textured bijelih čarapa. Ted Crnja, gledali film, počeo je da se malo u klimatizovanoj prostoriji. Nakon svih ovih tjedana, prokletu stvar još uvek ga nije uznemiravao. Uživao je u tome. Priznao je da uvijek će biti jedan od njegov najdragocjeniji i sačuvajte sećanja. Je otvorio njen grudnjak i skliznuo njegov ego dole ruke. Njene grudi, veće nego što sam zamišljala da, sa ružičaste-braon napojnice, stajao iz čvrsto i sneg-bijeli oko nje grudni koš. Crnje ustala, i stojim iza Ne, i on je igrao sa njenim grudima sa jedne strane, a sa druge pritisnuo drugo dugme da uključiš zum i uhvatiti izbliza od nje. Princeza nije ništa primetio. U izbliza, tako jasno da se, mali pore na njenom nosu bili vidljivi, njene oči su bile zatvorene, i bio je nežan pola osmijeh između njih. Ako bi se osjećala ega ruku ili odgovorio, to nije vidljiv. Crnje uvek nosio joj podvezicu i čarape. Podvezicama su ego fetiš, i ovaj put, je bio toliko zaokupljena u uzbuđenja da je skoro zaboravljeno pravi razlog za ovo seksualne šarada. Novac. On je počeo da stavim te duge, duge noge - tako zgodna u svoje duge bijele čarape-točno na način na koji Emu hteo, Eugene. Ona poštuje svaki ego komandu, a ni jednom nije nam govori ili prigovor. U ovo vreme, princeza je već daleko, i ako je ona primetila egoizam na sve, to je bila samo u vaguest formu. Crnja je bio nejasan pored scenu, ništa više. U narednih dvadeset minuta, Crnja je natjerala svoje kroz cijeli seksualne svakakvih. On je sebe zvao sve predstavlja. Sve stvari koje muškarac i žena bi uradili jedan drugom, jesu. Opet i opet...
Igrala je njen deo, on je koristio zum za blizine - Crnja imao određene ustrojstava na ruci - neki od Zmaja Klub mušterije imam veoma čudan ukus-i iskoristio ih sve na Princezu. Ovo je također prihvatila staloženo, nije pokazivao nam je simpatije, mi se sviđa. Ipak, tokom poslednje četiri minuta filma, nakon pokazuje svoje seksualne genijalnosti, Tamniji zadovoljena svoju požudu u svom od batina od nje i jebeno je kao životinja. Ekranu je bio prazan. Crnje isključio projektor i odšetao do malog bara, provjerava njegov sat. U Cockneys će biti ovdje uskoro. Osiguranje koje će preživjeti noć. Crnja nije imao iluzije o kakav ljudi će da se nađemo večeras. Ovde će biti dobro pretražili prije nego što je dozvoljeno da se popneš stepenicama za Zmaja Klub. Ted Crnja je došao dole, odlazi u klimatizovanoj prostoriji. On je odlučio da ne da cekam Holly Doolittle da razgovaram sa njim. Za jednu stvar, Al je glas je promukao, i još, telefoni možda su bile povezane na neki način. Ti nikad ne bi to da znaš. Kada si igrao za četvrt milijuna funti, i tvoj život, morao si to ti misliš da je dobro za sve. Mali hodnik je bila vlažna i pusto. Crnje čekali u sjeni ispod stepenica. U 2:29 sati, Alfi Doolittle ušao u predvorju. Crnje dlaka na njega, i Angell okrenuo da zure u njega, jedan mesnato ruku instinktivno posegnuo za ispred njegove košulje. "Pobogu," Alfi je rekao, " mislila sam da si htela to razneseni?" Crnje stavi prst na njegovim usnama je: "Zadrži svoj glas, Bella-bogga! Gdje su ostali? "Joe i Iri su već ovde. Ovde joj poslao natrag, kao što si rekao. Još dva će biti ovdje uskoro. Crnje klimnuo u zadovoljstvo. On je krenuo ka Kokni posebno. "Šta ti je večeras?" Pusti me da vidim, molim te, Alfi Doolittle, sa prezriv osmeh na svoje debele usne, brzo uzeti nož, par bokseri i par bokseri.
"Bokseri za prebijanje, Teddy, ako je neophodno, i nož ako je hitan slučaj, može se reći. Svi momci su ista stvar kao i meni. Crnje klimnuo opet. Poslednja stvar koju želi je ubistvo. Vrlo dobro. Odmah se vraćam." Ostani ovdje dok te tvoji ljudi stignu, i onda od gore. Pobrini se da znaju njihova naređenja - oni moraju biti ljubazni, ljubazan, ali oni su u potrazi moji gosti. Bilo našli oružje će biti oduzete i neće biti vraćen. Ponavljam - ne vratimo ga natrag."
Crnje mislio da ce ti trebati malo vremena za ego "goste" steći nova oružja, čak i ako su mislili nasilja. On je nameravao da iskoristiti ovo vrijeme da se oprostimo da Zmaja Klub zauvek i sakriti dok su se opametio. Nikada neće pronaći ego. Alfi je protiv toga. "Moji ljudi znam svoja naređenja, Teddy." Crnje se uputio nazad gore. Preko ramena, rekao je da curtly, " Samo tako oni ovde nije zaboravio." Alfi nisu voljeli opet. Svježe znoj je izbila na Crnja kao on se popeo. Nije mogao naći neki put okolo. On potpisali i zastao na trećem slijetanje daha, briše lice sa mirisom maramicu. Ne, Alfi je trebao biti tamo. Ne plan nije bio savršen. "Ne želim da budem sama, bez zaštite, sa ove goste. Deset minuta kasnije Angell je pokucao na vrata. Crnje pustite ga, dao Im flašu ale, i pokazao mu je gde je trebalo da sedi u pravom podržava stolicu. deset metara udesno od velike sofa, i na isti kao daska to. "Ako nije problem," Tamne objasnio, " ti moraš da se ponašaš kao da su tri majmuni. Ništa ne vidim, ništa ne čujem, ja ne radim ništa...
Dodao je nevoljno: "idem da pokažem film svojim gostima. Naravno, vi ćete ih vidjeti i na ego. Ona ne bi to spomenuo da neko drugi da bi bila ti. to bi mogao da te uvali u mnoge nevolje."
"Znam koliko ti je da držiš usta zatvorena."
Crnje provjerio ego je poseban rame, em nije kao kontakt. "Onda znati šta ćeš da vidiš. Ako pažljivo pogledate film, možda naučiš nešto." Ade dao ego prazan vidi. "Znam sve što treba da znam." "Sretan čovjek," Tamne rekao. To je bilo patetično vic u najboljem slučaju, potpuno beskoristan veliki kokni. Prvo pokuca na vrata došla minut kasnije, onda tri. Crnja je ukazao upozorenje prst u Alfi, koji je sjedio dok je još kao Buda u njegovoj stolici. Prvi klijent je bio mali, besprijekorno obučen u pale žute ljeto odelo i skup bijele panami šešir.
On je poklonila nešto kao Crnja je otvorio vrata. "Oprosti mi, molim te." Tražim G. Theodore Crnja." Jesi li to ti?" Crnje klimnula. Ko si ti? Mali Kinez izdržao karticu. Crnje pogledao ne i vidio elegantan crni scenario: "G. Wang Hai." Ništa više. Naše riječi o Kineskom Ambasade. Crnja je stajao sa strane. "Dođi unutra, G-Zdravo. Molim vas sedite na velikom krevetu. Tvoje mjesto je u lijevom uglu. Hoćete li piće?" "Ništa, molim te. Kinez nije ni pogledati Angell Doolittle kao što je on uzeo svoje mjesto pored nje. Još pokucati na vrata. Ovo gost je bio vrlo velika i sjajna crni sa jasno negroidnih karakteristike. Nen je nosio krem odelo, malo umrljane i izlaze iz mode. U reverima su suviše širok. U jedan veliki crni ruci je držao zlostavljana, jeftino slamku šešir. Crnja je blenula u taj čovjek i zahvalio Bogu za Angell prisustvo. Ovo Crnac bio je impresivan. "Vaše ime, molim vas?" Crnja je glas je nežan i nerazgovetan, sa neka vrsta akcenat. Ego je oči, sa svojim dosadnim žute rožnjača, zurila u Zabušant je.
Crnac je rekao: "Moje ime nije bitno. Dobro urađeno=) kao predstavnik Princ Sobhuzi Askari. To je dovoljno." Crnje klimnula. Molim vas, sjednite." Na kauču. U desnom uglu. Hoćete li piće ili cigarete? Crnac je odbio. Pet minuta preminuo prije treći mušterija je pokucao na vrata. Prošli su u nelagodno tišini. Crnje stalno kasting brzo, potajno pogled na dva čovjeka koji sjedi pored njega. Nisu razgovaramo, ili bi se gledali. dok... i mislio je da će mu ego živce počeo tresti. Zašto ne kopile doći? Da li nesto nije u redu? Molim te Bože, ne zauvek! Sada se da je tako blizu da to četvrt miliona funti. On je skoro tulio sa olakšanje kad kucanje napokon došao. Čovjek je bio visok, skoro mršava, sa šok curly je tamna kosa da treba sečenje. On nije nosio je šešir. kosa joj je bila žuta svijetla.Nosi te crne čarape i ručno braon koža sandale.
"Gospodine Crnja?" Glas je bio svjetlo tenora, ali prezir i poruga u nen rez kao bic. Ego engleski je dobar, ali sa izgovara latinski twist. Crnje klimnula, gleda dolje na vedru košulja. " - da. Joj Crnja. Nekada si...? "On ne vjerujem to. Majore Carlos Oliveira. Portugalski inteligenciju. Pređimo na to?"
Na glas rekao što riječi nisam: makro, makro, smeće pacov, pseći izmet, najodvratnija sranje reptila. Glas na neki čudan način odbacio izvještaji da su se pojavili u medijima da Crnja za Princezu. Crnja nije izgubio kul, govoreći jezik njegov mlađi klijenata. Previše je toga na kocki. On je ukazao na kauču. "Ćeš ti sedeti tamo, Majore Oliveira. U sredinu, molim vas. Crnja je zaključao vrata dva puta i zbrisao je. Uzeo uobičajeni razglednice sa markica u tri džepove. Dao jedno od njih dvoje ljudi i karticu.
Kreće se malo dalje od njih, dao je svoj mali pripremljen govor. "Ako ćete obratiti pažnju, gospodo, da je svaka razglednicu je naslovljeno je na poštansko sanduče u Chelsea. Nepotrebno je reći, ja neću biti uzimajući karte u osoba, iako ću biti tu. Naravno, dovoljno blizu da vidim kako je ako neko ima ikakvog truda da pratimo osobu koja uzima karticu. Ja to ne bih preporučio, ako zaista želiš da vodim posao. "Imaćeš pola sata film svake godine. Film je prodati najboljem ponuđaču-više od četvrtine miliona funti. Neću prihvatiti ponudu niže od toga. Nema varanja. Tamo je samo jedan otisak i negativno, i oboje su prodao na istu cijenu... mali Kinez nagnuo naprijed malo.
"Molim te, imaš garanciju na to?"
Crnje klimnula. "Moju časnu riječ.
Majore Oliveira se smijao divljački. Crnje obučem ... stidjela, obrisao lice sa maramicu, i nastavila. Pošto nema drugih garantirati, morat ćeš mi vjerovati na riječ. Rekao je s osmijehom da je gotovo nestao. "Uvjeravam vas da ću ga zadržati. Hoću da živim svoj život u miru. I pitam cijena je previsok pa ne moram da se spustim do izdaje. ..
Crnja je žutim očima probio Crnja. - Molim vas, nastavite s uvjetima. Nema puno
Crnje obrisao lice ponovo. Jesi prokleti klimu ugasiti? "Naravno. To je vrlo jednostavno. Svi oko tebe, i nakon što si imao vremena da se konsultujem sa svojim supervizora, će pisati iznosu od vaše ponude na razglednicu. Samo brojeve, ne dolara ili funti simboli. također zapisati broj telefona, gde je trenutno u potpunoj privatnost. Mislim da mogu to ostavim tebi. Nakon što sam dobio karte i studija nu, nazvat ću najviše ponudi u dogledno vrijeme. Onda ćemo srediti uplatu i račun za film. Ovo je, kao što sam rekao, veoma je jednostavno.
"Da", rekao je mali Kinez gospodine. "Vrlo jednostavno." Crnje se upoznali njegove oči i osetila kao da gledam u zmije. "Veoma dovitljivo," rekao je Crnac. Ego je pesnice formirali dva crna maces u krilu. Majore Carlos Oliveira nije ništa rekao, samo pogledao Englez s praznim, tamne oči to je mogao biti bilo šta. Crnje se borio sa živcima. On je prišao na kauču i pritisnuo pearl dugme na naslon. Sa mali gest od hrabrosti, on je ukazao na čekanje ekran na kraju sobe. "A sada, gospodo, Princezo Morgana, da učestvuju u jedna od najzanimljivijih trenutaka." Projektor whirred. Princeza nasmejala se kao lijeni, pola-zaspao mačka kao Crnja je počeo da otkopcam joj haljinu.
Poglavlje 2
DIPLOMATA, jedan po Londonu je najviše luksuznom i ekskluzivni klubova, je smještena u otmjenom gruzije kući blizu Tri Kralja Dvorištu, u blizini Grosvenor Trgu. To je vrućina je, lepljivo je noć, i klub je dosadno. Bilo je samo nekoliko dobro obučen ljudi dolazi i odlazi, većinom odlaze, i igra u dvadeset jedan stol i u poker soba je stvarno naporan. Na toplotni val koja se dogodila London je bio opuštajuće sportski publiku, čime se ee od kockanja. Nick Karter je bila izuzetak. Vlažnost nije smetalo ego mnogo, iako bi bilo moguće da uradimo bez njega, ali vreme ne smeta ego. Istina je bila da se Killmaster ne znam, zaista ne znaš, da ego mu smeta. Sve što je znao je da je nemiran i razdražljiv, on je imao ranije bio u ambasadi oko i igrala se sa svojim starim drugom Jake Todhunter u Grosvenor Trgu. Veče je bilo manje od toga. Jake set Nick na spoj, prelepi mali Gad sa sladak osmeh i udarci u svim pravim mestima. Djevojka da li joj je najbolji molim te, pokazuju nijedan znak da je bar zadovoljavajuće. Bio je veliki DA napisano na njoj, na način na koji te je gledala Nick, držao za ruku, i grlili blizu njega.
Njen otac, Jezero Todhuuter rekao, bio važan čovek u vladi. Nick Carter nije briga. Bio je udario i samo je počeo da razumiješ zašto tako ozbiljan slučaj šta Ernest Hemingvej je nazvao "galopirajući glupi magarac." Nakon svega, Carter je bio blizu da nepristojan kao džentlmen mogao dobiti. On oslobođen sebe i otišao. On je izašao i popustio mu kravatu, otkopcane svoje bijelo odijelo, i hodao je sa dugim korak kroz gori betona i asfalt. Preko Carlos Mjesto i Mont Sturt na Berkeley Trgu. Nema slavuje pjevanje. Konačno, okrenuo i, nakon prolazu Aktovku, odlucili da prestane na piće i osvježenje. Nick je mnogo karte u puno klubova, i "Diplomat" je bio jedan oko njih. Sad kad je imala skoro završio pice, on je sjedio sam u maloj sto u uglu i našao izvor njegove nervoza. To je bilo jednostavno. Killmaster bio neaktivan previše dugo. To je bila skoro dva meseca od Hawk dao im misija. Nick mogao sjetiti biti bez posla za tako dugo. Nije ni čudo što je uznemirena, mrzovoljna, ljut, i teško slagati se sa mnom! Kontraobaveštajne mora biti prilično lagano - ili to, ili David Hawke, ego šef, zar ne staviti Nika u borbi za svoje razloge. U svakom slučaju, nešto sam morala da uradim. Nick je platio i spreman da odem. Zvao Hawke prva stvar ujutro i pitao za zadatke. Tako da osoba može rust. U stvari, to je opasno za osobu u ego polje biti prazne predugo. Istina je da je ono što imamo na posao svaki dan, bez obzira u kojem dijelu svijeta nađemo sami. Joga bila dnevna rutina. Ovde u Londonu, radio je judo, jujitsu, Aikidoa, i karate sa Tom Mitubashi u zadnji obrok teretanu u Sohou. Killmaster sada je imao 6 stepeni crni pojas. Ništa od ovoga nije bilo bitno. Trening je u redu, ali ono što emu trebali sada je prava stvar. On još uvijek ima lasicu odmor. Da. On bi. On vukli su stari oko đubre, to je još uvijek mrak u Washington-i zahtjevam hitnu zadatak.
Stvari bi mogle biti spor, ali Hawke uvek mogao da smisli nešto ako je pritisnuo. Na primjer, imao je malu crnu knjigu smrti gdje je on nastavio da spisak ijudi za koje se on najviše želio vidjeti uništena. Nick Carter je samo napušta klub kada je čuo smijeh i aplauz za njegovo dobro. Ima nešto čudno, čudno, lažni o zvuk koji je uhvatio ego pažnju. To je malo uznemirujuće. Ne samo pijan - bio je pijan i ranije, ali nešto drugo, visok, prodoran poruku da se nisam osecala dobro. Ego je radoznalost je bio uzbuđen, i zaustavio se i pogledao u pravcu brod. Tri široka, plitko korake da su doveli do Gotski hodnik. Znak iznad iznenadila pročitao u skroman crni ruci:: "Privatan bar za muškarce". Je piskav smijeh zazvonio opet. Nick je uzbuna oko i uho pokupio zvuk, i znak, i odgovara ovde. Muški baru, ali tamo je bila neka žena smeje. Drunkenly, skoro ludo se smeje. Nick je otišao tri koraka. On je taj da se vidimo u hotelu. Kada je odlučio da pozovemo Hawke, i dobro raspoloženje se vratio. Nakon svega, to bi mogao biti jedan od ove noći. Iza hodnik je dugo sobu sa bar zajedno jednu stranu. Mjesto je sumorno, osim za bar, gdje lampe, očigledno pokupio tu i tamo, okrenuo ego u vrstu, napravili podijumu. Nick Carter nije bio na burlesku pozorište u godina, ali on je prepoznao scenu odmah. On ne zna prelepa mlada žena koja nije tako budalu od sebe. Ovaj, mislio je da, čak i onda, ne bi bilo tako čudno u planu, ali to je šteta. Za bila je prelijepa. Ukusno. Čak i sada, sa jednom savršene grudi viri i da joj radiš ono što je izgledalo prilično nemaran kombinacija "go-go" i "hoochie kučkin sin," ona je bila lepa. Negdje u veoma mračan kutak, Američka muzika je igrao okolo Američki jukebox. Pola tuceta ljudi, sve je u frakova, svi u svojim pedesetih godina, je pozdravila, i smije se čast kao ona pametniji i plesali gore i dolje u baru.
Stariji barmen sa izraz od odbijanja na dugo čovek stajao tiho sa svojim rukama prešao prsa u bijelim haljama. Killmaster morala priznati da blagi šok to je neobično za njega. Nakon svega, ovo je Hotel Diplomat! On bi postavio njegovu dna dolara na činjenicu da uprava ne trenutno znam šta se dešava u muškom sipku. Neko se kreće se u senkama, u blizini, i Nik instinktivno okrenuo kao bljesak u lice moguća prijetnja. Ali to je samo sluga, stariji službenik u klub putem. On je gledao ples curom u baru, ali kada je uhvate Nick je oko, njegov ego izraz odmah promijenio da pobožna neodobravanje. Ego klimni glavom da Agente SJEKIRU je poslušan.
-"To je šteta, zar ne, gospodine? Šteta, to je istina. Vidiš, to je bio gospodo koja je pritiskala da uradi kad su nisi trebao. Ona je došla ovdje greškom, jadna stvar, i oni, koji bi trebao da znaš bolje, pokupio odmah i igrala." Za trenutak, u strahu nestao, a stari skoro se. "Ne mogu reći opirala, iako je, gospodine. Ušao je otvoreno u duh, da. Da, ona je pravi horor, to je to. To nije prvi put sam vidio da radi ovih trikova. Ego je prekinuo još jedan krug aplauza i viče iz mala grupa ljudi u baru. Odin zaokruženo ih, skupio svoje ruke, i vikao: "Uradi to, Princezo. Skini!" Nick Carter izgledao na pola zadovoljan, pola ljut. Bila je previše dobra da ponizio sebe sa takvim stvarima. "Ko je ona?" "Šta je to?" pita on sluga. Stari, bez skida pogled sa devojkom, rekao je: "Princeza, da napravim gužvu, gospodine. Veoma bogat. Veoma visoka blato na svijetu. Ili je bar. Neki od pobožnosti je nazad. "Žao mi je, gospodine, kao što sam rekao. Tako lijepa, i sa svim njen novac i plave krvi, i-oh, moj Bože, gospodine, mislim da ću uzeti to! Ljudi u baru su sada uporan, galame i pljeskali svoje ruke.
Pevaju je sve glasnije: "Uzmi ga sa... skinuti... skini je..." stara sluškinja pogledao nervozno preko ramena, onda na Nick. "A sada, gospodo, idemo predaleko, gospodine. Moj posao je vrijedno ovdje." "Zašto onda," Kilbnaster predložio tiho, " ne odeš?" Ali glas je bio starac. Ego je vodeni oči uprte u djevojka, opet. Ali on je rekao: "Ako moj šef ikada umeša s ovim, sve će biti zabranjen za život u ovoj ustanovi-svako od njih." Ega šef, Nick je mislio da bi biti menadžer. Ego je osmijeh je bio svjetlo. Da, ako menadžer odjednom se pojavio, da će definitivno biti pakao. U quixotic način da ja stvarno ne znam i nije me briga zašto je to uradio, Nick se preselila u nit baru. Sada devojka je izgubljeno u otvorenu udario da je rutina i može biti čuo to nije mogao biti jednostavnije. Nosila je tanak zelenu haljinu da stigao do sredine butine. Kao Nick je bio u vezi da začepite mu stakla na bar da se barmen pažnju, djevojka odjednom je posegnuo prema uzmi ivicu joj suknju. U jedan brzi pokretu, ona je povukao ego preko glave i bacio ga dalje od nje. To glided kroz zrak, kretao se za trenutak, a onda je došao, svjetlo i mirisa i smrdi na njeno tijelo je, na Nick Cartr glavu. Glasno vikne i smeh iz drugih ljudi u baru. Nick je izvukao besplatno od tkanine - prepoznao "Lenvin" parfem i veoma je skupo Zhirinovsky-i stavi haljinu na pultu pored njega. Svi muškarci su ga gledam sada. Nick se vratili svojim leprsa krilima pogled. Jedan ili dva, u najviše trijezan uslovima, pomaknula uneasily i gledao
Djevojka-Nick je mislio da je on mora da su čuli ime negdje prije-da li je sada nosi samo mali grudnjak, njom grudi izložena, par mršava bijele gacice, haltere, i dugo čipke gaćice. crne čarape. Bila je visoka cura sa tanak, zaobljeni noge i izuzetno u obliku gležnjevima i mala stopala. Nosila je otvorenih patent-kožne balet pumpe i visoke potpetice. Ona je plesala sa njom glavu baciti nazad i njene oči zatvorene. Njen avion-crna kosa je presjekao je veoma kratko i blizu je meta.
Nick je bio prolazna mislila da je možda nekoliko perike i koristim ih. Rekord na jukebox je mešavina stari Američki džez muzike. Sada bend kratko prešao na par seksi rešetaka Tiger Krpu. Devojaka u bolnoj karlicu uhvatili ritam tigar je riku, tuba je promukao um-tata. Oči su joj bile još uvijek zatvorena, i nagnula daleko nazad, raširi noge širine, i počela je da se valjaju i čekaju. Lijevo grudi sada skliznula oko malog grudnjak. Ljudi ispod su vikali i obijanje vremena. "Drži taj tigar, drži taj tigar! Skini ga, princezo. Protresi je, princeza!" Jedan od ljudi, ćelavi momak sa stomakom, obučeni u večernje odijelo, pokušao popeti na pultu. Ego drugovi vukao natrag. Scena je podsjetio Nick od talijanskog filma cija je titula nije se mogao sjetiti. Killmaster, u stvari, bio je u čudno mjesto. Dio njegov ego je malo bijesan na vidiku, sažaljevaš jadni pijan curom u baru, a drugi dio Nick, je bestijalni onaj koji ne može biti odbijen, počeo je da reagira na duge, savršene noge, i ljuljati golih grudi. Jer mu je loše raspoložen, on nije imao ženu nedjeljom. On je bio na ivici uzbuđenje sada, i on je to znao, i ne želim to. Nije kao to. Emu nije mogla čekati da napusti bar. Sada djevojka primetio ego i plesali u ego pravcu. Vrišti od neprilika i gnevom došao iz druge ljude kao što je ona upala tamo gde je Nick je stajao, još uvijek trese i tresti mu zategnutu zadnjicu. Gledala ga je otvoreno, ali je posumnjao da je ona vidjela. Ona ne vidi se mnogo. Stajala iskreno preko Nick, noge raširi široko, da joj ruke na njene kukove. Prestala je sva kretanja i pogledao ga je. Ovde je oči srele, i na trenutak da je vidio onesvijestiti tračak inteligenciju u zelenom, alkohol-natopljena dubinama.
Devojka nasmijao emu. "Ti, ljepotane," ona je rekla. "Ja sam kao ti. Ja želim tebe. Izgledaš kao da... da mogu da ti verujem... molim te odvedi me kući. Brylev oči je bio prazan, kao da prekidač su bacali. Nagnula u Nik, njen duge noge počinje da se kopča na koljena. Nick je video da se desilo prije, ali nikad s njim. Ova devojka je gubi svijest. Dolazi, dolazi... šaljivdžija u grupa ljudi vikao, " Drvo!" Devojka je napravila posljednji pokušaj da se iskrivi koljena, postigao neki krutost, mirovanje kipa. Oči su joj bile prazne, a bulji. Pala je polako s stola, sa nepoznatom grace, u čeka ruke Nick Carter. Lako je uhvaćen i držao joj, joj golih grudi pritisnuo protiv njene velike grudi. Šta sada? On je žena je hotel. Ali u početku, nije posebno kao pijana žene. Emu sviđa žene koji su živa i pun energije, okretan i senzualno. Ali trebao joj da je hteo žena, a sada je mislio da je uradio, imao je cijelu knjigu pun Londonu brojeve telefona. Debela pijan, isti čovjek koji je pokušao popeti na pultu, javio na vagi. On je prišao Nick tužna lica na njegove velike crvene lice. "Ja ću preuzeti djevojku, stari. To je naša, znaš, ne tvoja. Ja, imali smo planove za malu princezu. Killmaster odlučio odmah. "Ja ne mislim tako," rekao je tiho da čovjek. "Dama pitala mene da je odvedem kući. Čuo si me. Mislim da ću uraditi ovo:. Znao je šta "planove"bili. "Na periferiji New York ili u luksuznom klub u Londonu. Ljudi su i oni životinje, obući traperice ili veče odijela. Sada je on pogledao druge ljude u baru. Oni su stajali na komade, pitajući se jedno drugom, a da ga gledam i ignoriše debelog, Nick je uzeo djevojku sa poda, ušetala u bar, i okrenuo slugu koji i dalje ostane u sjeni. Stara sluškinja ga pogledao sa mješavinom horor i divljenje.
Nick bacio haljinu, da stari. "Ti." Pomozi mi da je u svlačionici." Ćemo obuci je, i...
Čekaj malo, uzmi krojač, " debeli čovjek rekao. "Ko si ti, krojač, Yankee, da dođeš ovde i da su pobjegli s naša djevojka? Ja sam kupovao to kurva pića cijelu noć, i, ako misliš da možeš da... uhltirimmppfxxxx",
Nick, jako trudio, ne da te povredim čovjek. On je produžio prva tri prsta desna ruka, ruka mu ih, okrenuo dlan, i udario čovjek je upravo ispod grudnu kost. Moglo bi biti smrtonosni udarac ako on to znao, ali SJEKIRA-čovjek je bio vrlo, vrlo nežan. Debelog iznenada je pao, obje ruke držim u mu natečena tijelo. Ego je mastan lice okrenuo grej, i on groaned. Neki ljudi mrmljao i razmijenili pogledi, ali se nije ni potrudio da se mešam.
Nick ih teško osmijeh. "Hvala, gospodo, za tvoje strpljenje. Pametniji si nego što misliš. On je ukazao na debeli još zadihan na podu. Sve će biti u redu čim stigne do daha nazad." Nesvjesnom devojka je bila waddling preko Ego je lijeva ruka...
Nick pukla na starca. "Okrenuti na svetac." Kada se dim žute sjaj došao je red na devojku, drži pod ruke. Starac je čekala sa zelenu haljinu. "Čekaj malo. Sa dva brzo pokrete, Nick gurnuo jedno blijedi bijele grudi nazad u kolevci njen grudnjak. "Sad, stavi ovo na glavu i povuci dole." Nick vidite, reče u emu, " Šta ima, veteran? Zar nikad nisi vidio polu-gola žena pre?"
Stari sluga je velika zemlja je poslednje ostatke od dostojanstva. "Ne, gospodine, oko četrdeset godina. Ovo, gospodine, da je malo, uh, šok. Ali pokušat ću se snaći. Ti ćeš to da uradiš, " Nick rekao. "Možeš ti to. I pozuri sa tim. Bacili su haljinu preko djevojka je glavu i izvukao ego dole. Nick ju je držao iskreno, njegove ruke umotan oko struka. "Imaš li torbu ili nešto? Žene obično su to. "Vjerujem da je torbica je unutra, gospodine." Mislim da se sjećam je da ego negdje u baru. Mozda mogu saznati gde ona živi ako ti ne znaš?" Čovjek tresao glavom. — Ja ne znam. Ali mislim da sam pročitao u novinama da je ona živi u Aldgate Hotel. Vi ste to saznali, naravno. I ako mogu reći, sir, jedva možeš uzeti djevojku da Aldgate u ovo.".. "Znam," Nick rekao. "Znam. Donesi tvoj novčanik. Pusti mene da se brinem za ostalo. Čovjek sakrila sam se nazad u bar. Sada je naginjem protiv njega, stojeći veoma lako sa sebe podršku, da se odmara joj glavu na emu je rame. Njene oči su bile zatvorene, njeno lice opušteno. "moj širom crveni ušnu školjku je malo vlažna. Ona je disao lako. Ne mirisao pomalo viskija pomiješana sa suptilan parfem. Killmaster osjetio svrbi, i bol u mu rodi se ponovo. Ona je bila lepa, bila je poželjno. Čak i u ovoj državi. Killmaster rekao ne iskušenju da idem i da skočiš na jok sa trčanja. On nikad ne bih otišao u krevet sa ženom koja nisam ni znao šta radi on neće početi večeras. Stari vratio sa vreću belog aligatora kože. Nick uvučena u njegovom džepu. Po drugi džep, izvadio je par kilograma bilješke i predao ih da čovjek. "Idi i vidi da li možeš da pozoveš taksi." Devojka zavaljena njeno lice na ego je lice. Njene oči su bile zatvorene. Ona je mirno spavala. Nick Carter potpisali.
"Ti nisi spremna? Ne možeš to uraditi, zar ne? Ali ja moram sve da uradim. U redu, neka bude tako."On je bacio ga preko ramena i izašla kroz svlačionicu. Nije izgledao u baru. Otišao je tri koraka pod prolaza, i okrenuo prema predvorju. "Ti si tu! Glas je bio mršav i mrzovoljan. Nick okrenuo vlasnik glas. Pokret je izazvalo devojka je tanak suknju da se uzdigne malo, drugo, izlažući joj zategnuto butine i uske bele gaćice. Nick izveo svoju haljinu i ispraviti to. "Žao mi je", rekao je. "Jesi li ti nešto reći?" Šilja - ne sumnjam da je to bio on-stajao zijevaš kad tad. Ego je usta je nastavio da se kao riba uvučena u blizini vode, ali nema riječi. Bio je mršav, procelav plavi čovjek. Ego je vrat tanak je previše mali za leš ogrlicu. Cvijet na reveru odbijen medija da Niku shchegolei. SJEKIRU-čovjek je nasmijana šarmantno, kao da imaš lijepa djevojka sedi na ramenu sa njom glavu i grudi visi naprijed bila dnevna rutina.
On kaže, " da li si rekao nešto?" Menadžer pogledao devojka je stopala, usta i dalje kreću tiho. Nick izveo zelenu haljinu da pokrije bijele striptiz mesa između njoj čarape i njene gaćice. Nasmejao se i počeo da se okrene.
"Žao mi je opet. Mislio sam da si pričao sa mnom."
Menadžer konačno pronašla je svoj glas. Bio je mršav, visoki, i pun srdžbe. Njegov mali šake su stisnute, i on je protresao ih na Nick Carter. Mislim, mislim, zahtijevam objašnjenje za sve ovo, šta se dođavola događa u moj klub? Nick izgledao je nevino. I zbunjuje. "Nastaviti?" Ja ne razumijem. Ja sam samo odlazi sa princeza i - " menadžer uperio drhti prst iza devojka. "Alaa je Princeza de Gama. Opet! Opet pijan, pretpostavljam?" Nick pomaknula Alenka je ee na ramenu i vidite, reče. "Pretpostavljam da možeš to tako nazvati, da. Ja ću je odvesti kući. "- U redu, - rekao je menadžer. "Ako bi ste bili tako ljubazni." Bili tako ljubazni da se uverim da ona nikad ne dolazi ovamo.
On obuhvati ruke zajedno u ono što je moglo biti molitvu gest. "Ona je moja užas," rekao.
"Ona je bejn i bane za svaki klub u Londonu. Samo naprijed, gospodine. Molim te, idi sa njom. Odmah." "Da," Nick rekao. "Pretpostavljam da ona ostaje na Aldgate, eh?"
Menadžer pretvorio se u zeleno. Ego je oči bulged oko glave. -"O, moj Bože, čoveče, ne možeš je odvesti tamo!" Čak i u ovo doba. Pogotovo ne u ovo doba. Puno je ljudi tamo. Aldgate je uvek pun novinare, pletenog kolumnista. Ako te parazite vidim je, a ona govori da im, da im kaže da je ovdje večeras, ja ću biti tamo, moj klub ce biti tamo... Nick je dosadilo da igraju igre. Vratio se u foajeu. Djevojka je ruke visio kao lutka je iz grudi. "Prestani da brineš," rekao je da je čovjek.
"Neće da priča sa Hema i mi dugo vremena. Ja ću se pobrinuti za to." On je dala smisleno mig, a onda rekao, " ne znam.: "Stvarno moram da uradim nešto u vezi ovih kupatila, ove zveri." On je klimnula prema muškarcima je bar. -"Da li znaš pokušavaju iskoristiti ovu jadnu djevojku?" Hoteli i dalje koristi, silovanje jasna u baru kada je došao. Ona je sačuvati joj čast. Ako to nije za njega-pa, razgovarajte o naslovima u novinama! Ti bi biti zatvorena sutra. Gadno parni pogon, svi su tu, sve njih. Pitaj barmen o Tolstoj s loše stomak. Morao sam da udarim ovog čovjeka da spasimo djevojku. Šilja raštrkana. Posegnuo za ogradu na strani stepenica i stisnula ga, " Gospodine. Jesi li udarila nekoga? Da-silovanje. U mojih ljudi je sipku? "To je bio samo san, i ja ću da se probudim uskoro. Ja - ""Nemoj se kladiti na to i uzmeš," Nick rekao veselo. "Pa, dame i imala sam bolje da se penzionišeš. Ali bolje ti je da prihvatite moj savijet i križ s nekoliko ljudi na svoju listu. On je klimnula prema bar opet. "Postoji loše društvo tamo. Vrlo loše društvo, posebno u jednom sa velikim život. Ne bi me iznenadilo da je bio neka vrstu seksualne perverznjak." Novi izgled horor postepeno su se pojavili na menadžer je blijeda lica. On je buljio u Nick, lice mu je trzanje, njegov moli oči razvlači. Ego je glas su mi klecale.
"Veliki čovjek sa stomakom? Sa crvenkasta lice? Nick odgovara pogled je hladno. "Ako ti ovo zoveš debela i mastan tip plemića, onda bi mogla biti ta osoba. Zašto? Tko je on? Menadžer stavi tanke ruke na čelu. Sada on se znojio obilno. "emu posjeduje većinski udeo u ovom klubu." Nick virili kroz staklena vrata u hodnik i vidio stari sluga pozvati taksi do ivičnjaka. Mahnuo menadžer. "Kako je lijepo za Gospodine Charles sada. Možda, za dobro klub, mozes da se ego igrati odbiti sebe. Laku noć. I dama takođe htela emu reći laku noć. On ne izgleda da cujem savete. On je gledao Carter kao da je đavo koji je upravo došao iz pakla. "Da li si udario Gospodine Charles?" Nick chuckled. "Ne baš. Samo se svidjela moja ego malo. Tvoje zdravlje
Stari mu je pomogao teret princezu u auto. Nick dao stari petaka i nasmiješio ih. "Hvala ti, Oče. Bolje ti je da sada idi i donesi neke soli - Šilja ces ih trebati." Zbogom." Rekao vozač da odem da je Kensington područje. Studirao je za spavanje lice koje se odmarao tako olako na svoj veliki rame. Uhvatio miris viskija opet. Mora da je bila mnogo piti večeras. Nick naleteo na problem. On nije želeo da je dovedem natrag u hotel kao što je ovo. On je sumnjao u to ne je imao ugled izgubiti, ali cak i tako, to nije nešto što bi moglo da se uradi za damu. I ona je bila dama, čak i u ovoj državi. Nick Karter, na različitim puta i u raznim delovima sveta, imao dijelimo krevet sa dovoljno dame da se prepoznaju oko njih kada je vidjela da je ona bi mogla biti pijan, slobodi, ili šta god, ali još uvek je bila dama. Znao je da je tip, vragolasta, bludnice, nimfomanka, kučko - ili kako god je mogla. Ali njegove karakteristike i stav, njegovo kraljevsko grace, bilo je nemoguće da se sakriti i u mukama zbog pijanstva. Ovo Šilja čovjek je bio u pravu u vezi jedne stvari: Aldgete, iako luksuznom i skupi hotel, nije bio na sve nivou glave ili je konzervativna u trenutnom Londonu smisla. Veliki predvorju će biti gužva i gužva u ovo doba jutro, čak i u ovoj vrućini uvijek ima nekoliko svingeri u London - i tamo će definitivno da bude novinar ili dva i fotografa i vrebaju negdje u drvenom kuću. Pogledao devojku, onda taxi je udario rupa, neprijatno springy bounce, i djevojka je pala dalje od njega. Nick ju je povukao natrag. Ona mrmljao nešto i stavite jednu ruku oko ego je vrat. Njene meke, mokra usta skliznula ego je obraz.
"Opet," ona mrmljao. "Molim te, uradi to ponovo." Nick ju je uhvatio za ruku besplatno i provjerio joj obraz. On nije mogao da je ostavi vukovima. "Princ Vrata," rekao je da vozač. "Najtsbridžu Put. Znaš da je..."znam, gospodine." On će ju odvesti u njegov stan i stavi je u krevet. "...Killmaster je priznao za sebe da je bio više od zanima Princeza de Gama. On je nejasno je znao ko je ona sada. S vremena na vreme, on bi čitao o tome u novinama, ili možda bi ni čuo to razgovarali za njegov ego prijatelji. Killmaster nije" javno lice " u svakom konvencionalna smisla - kao vrlo malo kvalifik agenti - ali on se sjetio imena. Joj puno ime je Morgana da Gama. Potpuno prava princeza. kraljevski portugalski krv. Vasko da Gama joj je udaljena predak. Nick nasmijao njegova devojka spava. On izgladio glatko mračno kapu njegove kose. Možda on ne bi nazvati Hawke prva stvar ujutru, nakon svega. Zauvijek daj hej neko vrijeme, Ako bila je tako lijepa i poželjno pijan, što bi mogla biti trijezan s?
Možda. Nick ramena stresla mu široka ramena. Može si to priuštiti biti pakao od razočaranja. Ovo će potrajati. Da vidimo gdje je trag vodi. Pretvorili su na Princ je Vrata, i nastavio da Bellevue Crescent. Nick je ukazao na njegovoj zgradi. Vozač se zaustavio na ulicu.
"Da li ti treba pomoc sa njom?"
"Mislim", rekao je Nick Karter,"mogu ja to." On je platio čovječe, zatim ste odvukli djevojka kroz taksi na trotoaru. Ona je sjedila ljuljati u rukama. Nick je pokušao da je nateraš da odem, ali ona je odbila. Vozač je gledao s kamatama.
"Da li si sigurna da ti ne treba pomoć, gospodine?" Biti će mi drago da je vidimo... "Ne, hvala ti. On je nosio joj preko ramena opet prvo noge, ruke i noge visi iza njega. To je suđeno da bude. Nick nasmijao vozač. "Vidim. Ništa nije kao to. Sve je pod kontrolom." Ove riječi će progone ga.