Carter Nick : другие произведения.

51-60-Ġbir ta'ditektiv stejjer dwar Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Carter Nick
  
  
  51-60-Ġbir ta'ditektiv stejjer dwar Nick Carter
  
  
  
  51. Qtar l-Operazzjonijiet http://flibusta.site/b/617189/read
  
  
  L-Operazzjoni Serp
  
  
  52. Il-Kasbah Qattiela http://flibusta.site/b/636902/read
  
  
  L-Casbah Qattiela
  
  
  53. L-Għarab-Pjaga http://flibusta.site/b/635853/read
  
  
  L-Għarab-Pjaga ( Slavemaster)
  
  
  54. L-Aħmar-Rewwixta fir-Russja
  
  
  L-Aħmar-Ribelljoni
  
  
  55. Il-executioners http://flibusta.site/b/617188/read
  
  
  Il-Executioners
  
  
  56. L-Iswed Mewt http://flibusta.site/b/612613/read
  
  
  Iswed Mewt
  
  
  57. - Moħħ qattiela fl-ipproċessar
  
  
  Il-Moħħ Qattiela
  
  
  58. - Il siegħa ta ' mewt fil-ipproċessar
  
  
  Arloġġ tal-ħin tal-Mewt
  
  
  59. Il-kambodja http://flibusta.site/b/608070/read
  
  
  Il-kambodja
  
  
  60. Fatali razza http://flibusta.site/b/617187/read
  
  
  Il-Mewt Razza
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  Qtar L-Operazzjonijiet
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Qtar L-Operazzjonijiet
  
  
  Ddedikata lill-poplu tal-Servizzi Sigrieti ta'l-Istati Uniti tal-Amerika.
  
  
  
  Il-Kapitolu I
  
  
  Tagħha ħarsu u shuddered bħala l-baxxa li tinsab ajruplan tellgħu fuq il-wiċċ tad-dinja. Muntanji, kbira, li tipprojbixxi, biża, meraviljuż-qċaċet imżejjen bl-silġ u borra. Immens folji tal-silġ jiżżerżaq'l isfel fl-ċpar-koperti glaċieri, u l-kesħa tal-postijiet għolja daħlu permezz tal-pjan tal-portholes. Ta'fuq tad-dinja kien il-kelma dritt għall-dan il-post. Fl-mapep, jissejjaħ in-Nepal, il-żgħar indipendenti renju unit, ċkejkna iżolati monarkija, tal-muntanji climber ġenna, medda ta'art bejn il-Tibet u l-Indja, u l-saba mwaħħla fil-ħalq ta Ċiniż qtar. Tagħha, fakkar Ted Callendar, MANNARA aġent li ntefqu bosta snin hemmhekk meta kienet taħt il-ħakma Ingliża, javżak tagħha, in-Nepal: "post fejn inti ma tistax għid għall-żgur. Fejn huwa l-probabbiltà ta'suċċess. Dan huwa l-lukanda kollu żona, u fejn il-fidi u l-superstizzjoni jimxu id f'id. fl-idejn fejn sensittività u l-krudeltà jinsabu fuq l-istess naħa, fejn l-sbuħija u l-orrur ħajjin bħall-tewmin. Dan mhuwiex il-post għall-Punent li jemmen fil-loġika, is-sens komuni u l-probabilità ."
  
  
  Teda kien ilu li għadda, iżda l-ego kliem waslet lura għall-me meta tan-Nepal-ajruplan, qodma DC-3, fil-me fil-Khumbu, fil-qalba tad-dollaru-munzell tal-Himalayas, taħt l-imnieħer ħafna tal-towering-Muntanja Everest, saqajn 29,000 għolja. . Mill-arranġament speċjali, l-ajruplan kien mistenni li l-art me fil-Namche Bazaar, fejn il-qasam kien approvat għall-ieħor tal-pjan għall-aqbad il-persuna li kien mistenni li tara, Harry Angsley. Jekk Angsley kienet tidher lilu, I jkollhom tax-xellug lilu fl-Khumbu, anki jekk jien ridt li jħallu dan damned-post d-dritt li issa. Anki l-titjira akkompanjatur, mibnija sew, l-ambjent Indjan fil-pulita uniformi, ma tagħmel xejn għalija. Kien rrabjata fil jiġu hawn, rrabjata fil Hawke, rrabjata fil-kkritikat kollu tan-negozju. I kien l-N3 aġent, il-quċċata AX operazzjoni bil-Killmaster-klassifikazzjoni, u l-I kien dejjem fil-mess, fil-livelli kollha siegħa tal-ġurnata u bil-lejl. Din kienet parti mill-xogħol, u kien jaf dan, u kienu għexu ma'dan għal żmien twil, iżda u mbagħad kull issa hija kienet tgħid Hawke li jmorru'l quddiem u l-imħabba. Missierha kellhom ħass li l-erbgħa u għoxrin siegħa ilu. Jidher li huwa simili xahar ikun għadda.
  
  
  Kkritikat dan, hija kienet kompletament mikxufa, stennija għall-me, tiġbid li sabiħ ħafna abjad qisu ħalib tal-ġisem, li ssejjaħ lill me ma'kull moviment tal-ġenbejn tagħha. I meħtieġa tliet basktijiet tal-frott, erba'kaxxi tal-ħelu, u l-żewġ biljetti għall-matinee ta'popolari tal-ispettaklu. Mhux għall-agħlaq, għall-omm. Donna kien lest fil-lukanda meta iltqajna l-ewwel fil-Jack Dunkett tal-parti, iżda tagħha omm, armel mara Philadelphia Doyen tal-Rudrich-mexxejja tal-gruppi, jaraw tagħha debutante tifla bħal iskorfna jaraw grasshopper. L-ebda Ivy-Lega lothario kienet se mara tiegħu magħżula ftit tifla, għall-inqas mhux jekk hi jistgħu jgħinu l-uem.Naturalment, I tipprova l-armla qatt ma mifhum dak Donna tal-griż kif hi mħallsa-għajnejn immedjatament qalli, u dak tagħha xufftejn ikkonfermat wara. Wara diversi vjaġġi bl-mara, I ġestiti tieħu tagħha bogħod u l-ieħor, għal matinee wara nofsinhar. Donna u l-I marru sess għall-post tiegħi, tefa'off żewġ martinis -. u l-ħwejjeġ tagħna, u l-tagħha biss t'attivitajiet ħerqana tagħha, tensjoni tal-ġisem meta li kkritikat blu tat-telefon għ fl-uffiċċju.
  
  
  "Ma risposta li, Nick," hi nifs hoarsely. Ġenbejn tagħha kienu jixxengel u l-idejn tagħha kienu jilħqu għalija. "Jien ser tkun id-dritt lura," qal, bit-tama li forsi ried xi ħaġa li qalbhom għal ftit sigħat. Tfittex ta'l-ajruplan tal-windows fuq is-silġ-koperti qċaċet, I mfakkar kif kiesaħ I ntlaqgħet, permanenti mikxufa u bl-argument bil-Ed fuq it-telefon.
  
  
  "Huwa kważi tliet tletin," huwa beda, l-ton tal-qawwi u serju. "Inti tista'faċilment tal-qbid ta'sitt sigħat shuttle isuqu F'washington."
  
  
  Hija tassew riedu xi ħaġa li jgħidu, għal xi loġiku u raġonevoli raġuni.
  
  
  "Ma nistax, imgħallem," qal. "Impossibbli. Tagħha... I żebgħa-kċina tiegħi ma'dan. Tiegħu fil-nofs tal-żaqq ta'dan il-waħda."
  
  
  Kien tajjeb ir-raġuni, inkella ma ġew għal xi ħadd ieħor. Dan kien muri mill-elokwenti silenzju fuq l-oħra tal-linja, u allura l-qodma volpi wieġeb fil-xott, velenuża vuċi.
  
  
  "N3, inti tista'tkun fin-nofs tal-xi ħaġa, iżda mhux dar żebgħa tax-xogħol," huwa qal bir-reqqa. "Ġejjin, inti tista'tagħmel l-aħjar minn dan."
  
  
  Dan niżel, u kelli li jirbaħ lura. "Dan kien f'daqqa idea, min-naħa tiegħi," qal malajr. "Ma nistax tnaddaf kollox, il-bidla ħwejjeġ tiegħi, u jiksbu fuq sitt nofs in-nhar tal-pjan. Kif dwar l-ewwel vjaġġ għada filgħodu?"
  
  
  "Inti ser tmur x'imkien ieħor għada filgħodu," huwa qal sew. "Jien qed nistenna inti fil-tmien, sabiex I jissuġġerixxu inti taqfel-polz u l-jimxu id-dritt bogħod."
  
  
  It-telefon għafast off, u huwa ħa loudly. L-qodma buzzard jistgħu aqra me bħall-ktieb. Huwa marru lura għall-Donna. Hija kienet għadha tinsab fuq is-sodda, tagħha xquq xorta arched, xofftejn tagħha maqsumin fl-antiċipazzjoni.
  
  
  "Tikseb lebsin," qal. "Jien ser inti tieħu d-dar."
  
  
  L-għajnejn tagħha tinqasam miftuħa u hi ħares lejn me. Tucci flickered fuq griż, kif hi mħallsa-għajnejn. Hi sib l-isfel.
  
  
  "Inti miġnun ?" li hi mitluba. "Li l-infern qal li fuq it-telefon?"
  
  
  Omm tiegħek, " qal ikteb, it-tqegħid fuq qliezet tiegħi. Dan jolted tagħha, iżda biss għall-mument.
  
  
  "Lil ommi!?" "Jien ma naf," qalet incredulously. "Impossibbli. Hi għadu fil-kunċert."
  
  
  "Tajbin, u għalhekk dan mhux tiegħek omm," qal. "Iżda int xorta jmorru d-dar." Donna saqajh u prattikament tellgħu fis-ħwejjeġ tagħha, il-wiċċ tagħha stretta u l-xofftejn tagħha stabbilit fil-skura, rrabjata-linja. I ma t-tort tagħha. Kollha kienet taf kienet li kien isir xi xogħol tal-gvern, u l-I ma kienx ser tmur fis dan. I qabad borża tiegħi, dejjem ppakkjati u lesta li tmur, u niżel Donna off fil-bini tal-appartament tagħha dwar il-mod li JFK-Ajruport Internazzjonali, NY.
  
  
  "Grazzi," qalet sarcastically, mixi madwar l-karozzi. "Tgħid hi tiegħek psikjatra għalija."
  
  
  Ħej tbissem fil-tagħha. "Grazzi," qal. Ma kienx biss tiegħi rrabjata-burdata li waqfet lili mill-għoti ħej ee issa. It-taħriġ, l-esperjenza, u l-ordnijiet stretti kollha kellha rwol f'dan. Kien hemm ftit ħbieb nar f'dan il-dell, u kważi l-ebda confidants. Merħija tax-xufftejn kien żgur tal-biljett għall-mewt. u inti qatt ma kien jaf liema, fejn jew kif biċċiet żgħar ta ' informazzjoni waqgħu f'idejn ħżiena. Meta jkunu bdew jaħdmu, kulħadd kien barrani. Kellek biex tneħħi l-kelma "ta'fiduċja" mill-dizzjunarju tiegħek. Huwa l-istat tal-bijoloġiċi tal-ħajja li inti użati biss meta ma kien hemm l-ebda għażla oħra, emozzjoni li inti indulged biss meta kien inevitabbli.
  
  
  Ħsibijiet tiegħi tinqasam lura tagħha bħala ħassejtni l-ajruplan tibda l-art bl-attenzjoni fl-aħħar tax-xemx. Tagħha, ħass il-rrabjata rjieħ inkroċjati tiġbed il-pjan kif dawn telgħa sa mill-qċaċet tal-muntanji. Tagħna sit ta'nżul se tkun dejqa tar-runway approvat tal-borra u tas-silġ. Huwa inklinata lura fl-president tiegħu, magħluqa-għajnejn tiegħu, u ppermettew li l-ħsibijiet tiegħu għar-ritorn għal darb'oħra, din id-darba biex Dupont Ċirku F'washington DC, fil-AX-kwartieri ġenerali. I ma jiksbu għal tmienja, u l-soltu il-linja tal-gwardji tas-sigurtà skortat me il-lejl akkoljenza desk li jinsabu fid-daħla tal Ed tal-uffiċċju.
  
  
  "Is-sur Carter," hi tbissem, tħares lejn me mal-għajnejn wiesgħa. Nen kellhom ħafna affaxxinanti mhux biss informazzjoni dwar l-passat tiegħi x-xogħol, iżda wkoll dwar il-kwalitajiet oħra, bħall-rebbieħa l-kampjonat nazzjonali fl-star-klassi li jbaħħru jottijiet, liċenzji tas-sewqan għall-Formula I l-karozzi, u żamma tal-ċinturin iswed fl-mejtin. Hi, min-naħa tagħhom, kien pjuttost tondi-anzjani. Għal xi ħadd li dejjem frowned tant dwar l-ħajja soċjali tiegħi, il-raġel dejjem deher li jixtru lilu nnifsu bnin fil-platti l-barra mill-tabella. I għamel nota mentali li jistaqsu ego dwar dan f'xi.
  
  
  "Ferħan għamilt dan, N3," huwa qal li l-ego tiegħu daħal l-uffiċċju. Ego steely-għajnejn blu qalli li hu kkritikat ukoll mistenni me li tirnexxi. Ego il-Ġdid ta'l-Ingilterra Riżerva tim ltqajna u mixi matul il-film-proġettazzjoni li kienet qed tfittex fuq l-iskrin abjad fil-ċentru tal-kamra.
  
  
  "L-films?" - ikkummenta dwar dan. "Dak sorpriża mhux mistennija. Nisperaw xi ħaġa qabel-garde, barranin u mara."
  
  
  "Aħjar minn dan," huwa grumbled. "Moħbija-kamera. Fil-qosor wara l-kwinti tħares lejn il-misterjużi-renju unit tal-Nepal, l-korteżija tal-British l-Intelliġenza."
  
  
  Ħsibijiet tiegħi kważi minnufih mdawwar l-indiċi-Nepal il-paġna. Din kienet parti mill-taħriġ tagħna li jiżviluppaw dawn l-ħsieb il-każ għall-ħolqien ta'dokumenti mimlija bil-bosta biċċiet ta'informazzjoni. Huwa ra l-istrixxa ta'l-art madwar 500 minn 100 mili, l-art fejn toroq kienu kkunsidrati bħala lussu, buffer tal-istat bejn iċ-Ċina u l-Ċiniż kkontrollati-Tibet u l-Indja. Ed mitfi il-papa-dawl, daru fuq il-proġettazzjoni, u l-fehma tiegħi marru vojt.
  
  
  Fl-tagħrif miksub ta'l-isparatura kien triq ix-xena: l-irġiel u n-nisa, xi wħud fil-ilbiesi u l-maternità, - oħrajn fil-tleqq qabel doċċa bħall-ilbiesi, u t-tfal tmur Jacob permezz tal-folla. L-qodma l-irġiel kienu qed tiffaċċja bħall-qedem parċmina, l-anzjani dawk li kellhom bla xkiel tal-ġilda u l-iswed, għajnejn malajr. Il-bini kienu pagoda-simili fl-arkitettura l-istil, u l-ewwel impressjoni sibt kien ta'l-art ssemmi fuq ħafna artijiet oħra. Huwa ċar li kemm l-Indja u ċ-Ċina mħallta l-influwenza tagħhom fin-Nepal. Ġenetikament, l-uċuħ li raw jixbah lil dawk ta ' kemm il-Indjan u Ċiniżi-popli, iżda li kellhom l-karattru tagħhom stess. Il-kamera mċaqalqa l-istadju u raw a tall-bniedem fil-iż-żagћfran ħbula ta'Buddist monk. Ego fil-Mira kien nadif big, qawwija tiegħu l-armi u vojta, u l-wiċċ tiegħu kienet l-wiesa'cheeked, l-irqiq tal-ġilda tal-wiċċ tal-Malti. Iżda ma kien hemm xejn aċetiku dwar l-ego tal-bniedem, xejn tal-papa-bniedem. Dan kien l-arroganti, domineering-wiċċ, passivi, bil-qawwi sabar brillanti permezz ta'dan. Huwa mgħoddi permezz tal-nies li taw l-mod kif l-uem bħal reġina, mhux monk. Hawke-vuċi tal-irmunkat off.
  
  
  "L-ego tal-isem huwa Ghotak," huwa qal. "Ftakar li l-wiċċ. Huwa monk, l-creator ta'separatisti cult, li jfittxu personali u l-politika tal-enerġija. Il-kap ta'l-Theoan Temple u l-Serp-Soċjetà, grupp qawwi li hu miġbura. Gotak-talbiet li tkun l-eredi li l-ispirtu tal-Karkotek, il-Lord tal Kollha Sriep, u l-figura importanti fil-Nepal mitoloġija ."
  
  
  Il-kamera mar lura għall-triq, u l-mod kif ġiet trattata, kien ċar li l-cameraman kien dilettanti. L-immaġni hija maqtugħa mill-qafas tal-ġebel tal-figura ma 'l-tipikament forma ta' lewża-wiċċ tal-Tmiem skultura. Il-figura libes ikkulurit headdress magħmula jixbħu qtar, u l-oħra sriep f'koljaturi madwar ego tal-poloz u tas-sieq.
  
  
  "Din tal-Karkotek, Lord kollha tal-gwerra," Ed spjegat. "Fin-Nepal, sriep huma sagru u ih huwa projbit li joqtlu, ħlief f'ċerti definiti tajjeb, reliġjużi orjentati lejn iċ-ċirkostanzi. Biex joqtlu serp huwa li jġarrbu l-rabja tal-Karkotek."
  
  
  Il-kamera jinqalbu għal żewġ ċifri, raġel u mara, seduta fuq iż-żewġ tron b'maqbad tad-disa'-intitolat serp.
  
  
  "Il-re u r-Reġina," Ed qal. "Huwa tajjeb il-persuna, tipprova li tkun progressiva. Huwa riġidi mal-superstizzjoni u Ghotak. It-tradizzjoni li l-re qatt ma jistgħu jidhru li jkunu qed jirċievu l-għajnuna, inkella l-ego tiegħu immaġni se jkun tarnished."
  
  
  "Dak li ma jfissirx?"
  
  
  "Biex tgħin l-uem, inti jeħtieġ li jimxu fuq il-bajd," Ed wieġbu. Il-kamera qalbu mill-ġdid, u kien tħares lejn l-anzjani fil-bniedem ġakketta fuq bajda cassock qmis. L-bajda tagħha xagħar ffurmat kuruna ta'hawn fuq delikat tagħha, il-wiċċ delikat. .
  
  
  "Patrijarka Liunga," Ed qal. "Huwa mibgħuta dawn ir-ritratti. Oħra royal tal-familja, huwa kuntrarju għall-Gotaka. Huwa tentattivi Gotak reali tal-motivazzjonijiet u l-intenzjonijiet. Huwa l-uniku leali ħabib għandna fil-post."
  
  
  Ed mitfi l-kamera. "Dan huwa l prinċipali mitfugħa ta'karattri," huwa qal. "Ghotak konvint nies pjuttost sew li huwa l-pussessur ta' l-ispirtu tal-Karkotek u huwa ggwidat mill-xewqat tal-Alla. Ukoll, huwa mmexxi mill-Aħmar Ċiniż. Huma jippruvaw jieħdu fuq in-Nepal mill-għargħar mal-immigranti, u li jkunu qed jippruvaw biex tagħmel dan malajr kemm jista'jkun. Iżda, barra minn hekk, effettiv tal-migrazzjoni jiddependi fuq il-kont ppreżentat lill-king, il-ftuħ ta'l-art biex l-immigranti u l-uffiċjalment jilqgħu ih. La darba n-nies sinjal-ilbiesi li l-re dwar din il-kwistjoni, l-infern għandu l-ebda għażla ħlief li tiffirma l-sentenza ."
  
  
  "U li dak Gotak jinsisti fuq, I tieħu dan,"qal.
  
  
  "Fil-fatt," Hawke qal. "Il-lord tal kollha sriep, Karkotek, trid emigranti li jiġi permess," Gotak jgħidlek in-nies. Huwa konvinċenti biżżejjed, iżda huwa dahar li żewġ affarijiet oħra, qawwija tiegħu Serp-Soċjetà doppja u l-leġġenda ta'l-qtates, il-vile snowman. L-isfida joqtol dawk li jopponu Gotaku."
  
  
  "Dawk territory war?" I chuckled. "Huwa għadu hawnhekk?"
  
  
  "Huwa dejjem kienet parti importanti tal-ħajja tan-Nepal," Hawke qal. "Speċjalment fil-kundizzjonijiet tal-Sherpas, muntanji tal-Nepal. Ma jqassmux-ras sakemm inti jista'jipprova xi ħaġa oħra."
  
  
  "Pur qtates xbihat?" I talab innocently. Ed injorati me. "Fejn ma aħna tajbin fis dan?" Mort fuq. "Inti msemmija British l-intelliġenza."
  
  
  "Dan kien ih-qastan, iżda ih-bniedem, Harry Angsley, kien morda serjament u waslet għall-istati uniti għall-għajnuna," Hawke qal. "Li diġà għandhom ftit nies, u naturalment dawn ma jkollhomx li tbigħ in-Nepal tal-pożizzjoni strateġika l-istat jew il-militar. Taħt il-kontroll Ċiniż, dan ikun rotta diretta lejn l-Indja, li tista tkun diffiċli ħafna ġewż biex jitwaqqaf għall-Ċiniż. Huwa vitali li aħna jibqgħu l-ambjent, jew mill-inqas newtrali. Ghotak tpoġġi terribbli tal-pressjoni fuq ir-re biex jiffirmaw il-digriet dwar l-immigranti. Huwa jappoġġja l-aħħar popolari petizzjoni.
  
  
  "Li tispjega il-influss sħiħ," I ffirmati, il-ħsieb għall-mument tal-Donna Rudrich. "Nista'nikseb tagħha fil-kuntatt mal-Angsley?"
  
  
  "Huwa fil-sala fil-Khumbu qasam tal-Namche Bazaar, l-istennija li jsir barra u infurmat dwar id-dettalji," Ed qal. "Ir-rotta servizz għalik kien bis-sħiħ awtorizzat mill speċjali militari tal-inġenji tal-ajru fuq l-ewwel stadju ta'l-vjaġġ, u allura inti jaqilbu għal kummerċjali ajruplan fl-Indja. Jimxu fuq, Nick. Ftit jiem biss baqgħu bejn l-istati uniti u l-ġbir ta'l-Aħmar Ċiniż. l-blalen."
  
  
  Taħt l-naħa tax-xellug ta'l-ajruplan, I raw il-grupp tal-djar stabbiliti fuq żgħar plateau fin-nofs tal-muntanji għoljin, kif jekk ġgant naħa kienu mqiegħda ih hemm. Il-pjan kien li jtajru lejn minnhom, u hi jista'jagħmel dejqa-istrixxa ta ' l-imneħħi-art tmexxija tul ix-xifer ta'l-irdum. Serp scarecrows, mad-patrijiet, superstitions u vile john ċittadin. Kien simili tielet-rata ta'Hollywood-iskript.
  
  
  Meta l-pjan żbarkati, ont marru sess żgħar u kemmxejn primittivi-isptar, fejn Harry Angsley kien qed jistenna l-pjan li ser tieħu l-Ego lura lejn l-Ingilterra. Kif hija qajmet ruħha mal-ġenb, hija rat raġel li kien ta'ftit aktar minn għajxien tal-iskeletru, ghost mal-mgħarraq-għajnejn u mgħarraq-wiċċ. L-infermier tiegħek dwar it-taxxa, l-Indjan, qalli li Angsley kienet ġiet annullata mill attakk serju tal-auala, a malarja deni li huwa l-aktar fatali u huwa rampanti fil-baxx tinsab mistagħdra tal-tal-Terai reġjun li jmissu mal-Indja. Iżda ma tipiku British-qlubija, huwa kien ta'twissija u lest biex għidli xi ħaġa li tista'.
  
  
  "Ma jissottovalutaw dan il-post, Carter," huwa qal fi ftit aktar qawwija jlissen kelma. "Dan jiġri fil-mijiet ta'modi differenti.
  
  
  Ghotak jkollha l-karti. Biex tkun onest, ma naħsibx li hemm l-infern tal-lott tal-ċans ta ' tħabbit lilu. Huwa konfuż-persuni kollha."
  
  
  Tajbin ta sogħla interrott lilu, u mbagħad hu mdawwar lura għall-me, tħares lejn-wiċċ tiegħi.
  
  
  "Nista'nara li inti se tinsisti fuq din," huwa whispered. "Jiddispjaċini, ma nistax jaħdmu miegħek, Carter. Stajt semgħu inti. Li ma semgħu dan damned dell? Li l-pjan tiegħek. Inti ser ikollok għall-ħsara fis-F'kathmandu u mbagħad juru kif ħabib tal-Liungi tal-familja. "
  
  
  "Jien nifhem li hemm bżonn biex tibda waħdu, kamp fuq il-Oni Jgħaddu mill-ġdid, fejn l-għada bil-lejl I se jintlaħqu permezz ta'gwida u mwettqa minn mimmo tal-qawwi l-iskwadra ta'l-Gotaka Serp-Soċjetà."
  
  
  "Fil-fatt," Angsley qablu. "Dan ifisser li inti ser ikollok bżonn tagħmir għall-kundizzjonijiet ħorox tat-temp. Danders tax-Xiri aħżen hawn fil-Khumbu huwa l-uniku post fejn inti tista'tikseb l-ego. Huwa l-istaġun, iżda jien nittama huwa jista'jgħinek. Inti aktar minn aktar li jmorru dan il-mod. Int ser ikollok bżonn ukoll mill-inqas waħda għolja li jaħdmu bl-kbira logħba-azzarin."
  
  
  "Jien ser imorru issa. I kważi ffriżat tagħha dwar il-mod hawn madwar l-ajruport, " qal.
  
  
  "Waħda mill-aħħar ħaġa," Angsley qal, u l-I raw li l-bniedem ta'l-enerġija kien malajr tqattir. "Sherpas, muntanji, meraviljuż gwidi u tal-muntanji sodod ġnien. Bħal kull tan-Nepal, huma sħiħa tal-superstizzjoni, iżda dawn jibqgħu miftuħin. Ipprova ih u tista ' taħbit ih. I kellhom problema kbira tiegħi kompatrijott, ġurnalist fl-Ingilterra li segwew me hawn. Għandek tkun taf dan ir-razza. Meta dawn ladarba xi ħaġa sħun, dawn isiru tad-demm fil-klieb. L-pubbliċità f'dan iż-żmien se jwettaq kollox ."
  
  
  "Jien ser jittrattaw dan," qal grimly. "Jien ser tieqaf mill-għada qabel I-leave tagħha. Jimteddu u jirrilassaw issa."
  
  
  Iż-żjara ma taffettwax tiegħi skur, rrabjata-burdata. Irriżulta li ma kienx hemm ħafna adattat għall-me fil-Danders bl-imnut tal-maħżen. Madwar l-affarijiet, huwa għażel biżżejjed ta'daqs tiegħi biex jarmaw me. Pil-miksija żraben, pil-miksija ' l-għonq, ħoxnin pil buttuna, ingwanti u l-snowshoes. Huwa kien wieħed mill-tajba tas-xellug, u kien meħuda mill-ego, lieva-azzjoni Marlin 336.
  
  
  "Jien ser ikollhom aktar il-provvisti li ġejjin sa xahar li jmiss," Dunders qalli. "Vuċi tagħha huwa l-vuċi tal-I se istokk tal-up, kif inti tista'tara. Iżda jekk inti tidħol lura hawn-xahar li jmiss, jien ser ikollhom dak kollu li tixtieq."
  
  
  "Mhux jekk jien jistgħu jgħinu biex inti," qal li jħallsu l-uem u l-tagħbija kollox fuq il-borża tqil kien qed. Kien mixi l-bieb meta hu ttellgħux fis-figura fl-qawwi ekoloġika tan-nylon ġakketta, l-tip inti d tara fuq l-għoljiet ski ta'l-Alpi Żvizzeri. Minn taħt il-kura tat-Tibet kappell, I sodisfatti żewġ qawwi, fiżjoloġikament blu-għajnejn. Roża bart u lisa madum memorja xeħet dritta, irqiq-imnieħer fuq sabiħa, sess tal-wiċċ.
  
  
  "Bonġu, Iswed," qalet ħafna British vuċi. "Nixtieq inti. Ħabib tagħna Harry Angsley biss tax-xellug. L-isem tiegħi huwa l-Attivitajiet Cobb, Manchester-Ġurnal u Rekord."
  
  
  Safejn huwa tista'tara, Angsley ma kinux qal li l-ego nemesis, il-ġurnalist, kien damned attraenti tifla. Hija kienet liebes qliezet li jistgħu jaħbu ħafna tal-service, iżda Agħlaq tal-saqajn kienu fit-tul u l-sider tagħha tqajmu fuq il-buttuna, li kienet xi ħaġa tal-kisba. I jaraw tagħha bħala l-għajnejn tagħha li hemm fuq il-xiri I kien sejjer tagħha madwar il-maħżen.
  
  
  "Inti se tmur-muntanji tixbit?" li hi tbissem kif hi mixi ħdejn me. "Jien naħseb li għandna d aħjar jitkellmu għal filwaqt li, Iswed. Hi tista'tgħin lilek jekk inti jikkooperaw ma'me."
  
  
  Kien malajr induna li hija kienet l-waħda madwar minnhom fiżjoloġikament, aggressivi British-bniet li qtates l-attrazzjoni tagħhom mal-belt charlotte reġina bħall-determinazzjoni li jkun kompletament unfeminine. I ma kienx fil-burdata għal xejn tedjanti, għalhekk huwa ddeċieda li jiffissaw malajr.
  
  
  "Għandek tkun insejt tieħu biex għidli, qalb," qal. "Nippretendu int qatt ma stajt tidher me qabel."
  
  
  "Jien jisimni-Attivitajiet," qalet flatly.
  
  
  "Id-dritt, Attivitajiet," qal. "Ħarsa lejn kif sbieħ hi. Issa jkun it-tip. Jekk I jiksbu l-istorja għalik, jien ser jgħidlek li inti meta kapaċi jiksbu lura hawn."
  
  
  "Ma jkun ħaġa mhux serja," qalet f'daqqa. "L-preżenza tiegħek hawnhekk hija diġà l-istorja. Barra minn hekk, huwa ntlaqgħet madwar twil wisq biex stenna għal xi dewmien. Xi ħaġa kbira li qed jiġri issa. Aħna realizzati dan meta sar magħruf li Harry Angsley kienet intbagħtet hawn. Għalhekk mhux dejjem." Jien ma jibżgħux ta ' dan il-kbir, krudili ors tal-qedem. Ma biża Hillary bogħod."
  
  
  Ma kien hemm l-dislike għall tagħha li kważi avżat minnufih me. Stajt dejjem nenu ostili-nisa. Huma għandhom dejjem seħħet gwerra bejn is-sessi, normalment invenzjoni immaġinarju slights għall-ġlieda kontra għalihom.
  
  
  "Nemmen bis-nirrakkomandaw li jikkooperaw ma'me," hija qalet, jteptep jgħammex tbissima. Minkejja tagħha tedjanti-wiċċ, Agħlaq kien pjuttost-wiċċ.
  
  
  "Ħsejjes bħal theddida, pupa," huwa qal kif hu trudged permezz tal-borra koperti toroq.
  
  
  "Il-parir," hi tbissem mill-ġdid. "Nista'nikseb fis-negozju tiegħek fil-lott tal-modi, u jien ser jgħidlek tagħha jekk inti ma jħallux me, kif għandek Yankees jgħidu. Dan jista'jkun kompletament pjaċevoli."
  
  
  "Int diġà qed turi li," I growled. "Issa ħalli me jagħtik parir ftit, pupa. Jintilfu."
  
  
  Hi titwaqqaf, u l-tlaqt fuq, tħossok tagħha imqaddsa-għajn wara me. I dejjem ħass dislike meta ltqajt tifla bil-wiċċ tagħha u l-attitudni. F'ċirkostanzi oħrajn, li hu ma ppruvaw għall-bidla li ostilità għal xi ħaġa aktar sħan.
  
  
  . Hawnhekk, kien wisq imdejqa tinkwieta dwar xi ħaġa oħra minn jkollna kamra fil-livell lokali inn. Angsley qaltilhom li jippreparaw l-waħda, u l-ma - kamra żgħira mal-kwadru tal-tieqa. Il-klieb kienet xejn aktar minn kbar jiġu konvertiti stabbli, iżda kien sħun biżżejjed biex jieklu. I tagħha fil-kamra tiegħi u marru bħal biex jiksbu xi ħaġa li jieklu, l-intensifikazzjoni fuq iż-żewġ tiġieġ seduta fuq il-pass tal-qiegħ ta'l-injam taraġ.
  
  
  Nar kienet maqsuma fl-nar kbir lejn il-ġenb tal-kamra. Kelli l-ebda ħjiel ta'l-għonq, li ħalla ħafna li tkun mixtieqa, u xi madwar l prinċipali tan-Nepal jipproduċu, qodma tajba patata. L lokali ale, sħun birra imsejħa ink, ma jolqot me ħafna, u għalhekk hu qalbu għall-te, mill-inqas qawwija. I ma jintemm tiegħi ikla meta l-I raw li ġejjin tagħha r-taraġ u l-ġejjin lejn me. Kien hemm madwar tnax-il-kmamar fil-klieb, u deher li tagħha li hi tkun fuq madwar wieħed minnhom. Hija kienet liebes blu suf sħ, is-sider tiżdied f'daqqa u barra, u l-saqajn tagħha kienu bil iżda ukoll l-forma. Xagħar tagħha, qabel moħbija mill-lott tal-parkeġġ barnuża, kien tal-irmied-mara u l-qasira. Huwa jaraw l-approċċ tagħha u ħalli tiegħu ħarsa fis-sink agħlaq, unabashedly wieqaf fuq sħiħa tagħha, nefħa fis-sider kif hi waqfa qasira mill-president.
  
  
  Hija stenniet, għajnejn tagħha tidjieq, jaraw me coolly, xofftejn tagħha pursed.
  
  
  "Lest?" li hi fl-aħħar nett qal.
  
  
  "Nizza t-tagħmir," Poe ikkummenta bejn l-gdim tal-manija. "Nixtieq kien xi oħra tifla."
  
  
  "Inti medja tifla tiegħek it-tip."
  
  
  "Dak li huwa?" Ħej talab tagħha, jidħaq.
  
  
  "Xi ħadd li trid tħares lejn l tiegħek blu jgħajjat-għajnejn, tħoss il-muskoli tiegħek u tkun impressjonat," hija qalet. "Kollha fuq il-lukanda, u li hija involuta fil-catering għal ego tiegħek, tkun lest li jaqgħu fis-sodda miegħek mingħajr dewmien."
  
  
  "Tluq tiegħek qliezet," qal.
  
  
  "Għandhom ħsibt dwar dak li għidt?" "Dak li huwa?" li hi mitluba coldly.
  
  
  "Fuq l-istati uniti, għall-tieni, Attivitajiet qalb," qal.
  
  
  "Nieħu din int mhux se jikkooperaw ma'me."
  
  
  "Inti sibt dan id-dritt, l-għasel," qal.
  
  
  "Ma jfissirx I ma iwissu inti," hija qalet, tidwir u l-mixi'l bogħod.
  
  
  "Attivitajiet," Ħej imsejħa wara l-tagħha. Hi titwaqqaf minnufih u jdur madwar. "Jien ma jgħidu li," I chuckled. "Beżgħat me, għalhekk jien tħawwad.
  
  
  Xofftejn tagħha aktar stretti u hi tlaqt. "Agħlaq ltqajna tassew tajba tagħmir," I-ħsieb, tal-jaraw tagħha tbandil. Nistaqsi jekk xi ħadd qatt jintużaw ego? Huwa kien bilkemm lest l-bqija tal tiegħu manija permezz tiegħu l-għonq u kien biss l-irfinar tiegħu te meta ra tat-tfal mixja fil u l-approċċ il-mejda. Hemmhekk, il-Nepal-bniedem bil-ponta fil-direzzjoni tiegħi, u t-tfal ħareġ lili. Huwa mogħtija me in-nota. Huwa fetaħ dan malajr.
  
  
  "L-avvenimenti mhux mistennija. Jekk jogħġbok jaslu malajr kemm jista'jkun. Angsley."
  
  
  Huwa mogħtija it-tifel kwart, irrumblat up, u mixi off bil-lejl. L-riħ immedjatament hit me, u rajt-linja tal-Sherpas il-mixja lejn il-raħal, ih koperti fil-silġ, l-Iżvediżi li jindika li kellhom biss jiġu stabbiliti mill-passaġġi fil-muntanji. Fl-isptar, l-ingliż mħarrġa Malti infermier qalli li Harry Angsley kien rieqed. I uriet in-nota tagħha, u hija frowned.
  
  
  "Impossibbli, sinjur," hija qalet. "Is-sur Angsley raqdu għal bosta sigħat. Ma kien hemm l-ebda wieħed hawn li jagħti lill-emu l-messaġġ. Fil-fatt, il-mediċini aħna nagħtu l-uem wara l-ikla normalment tpoġġi l-ego biex torqod il-lejl kollu."
  
  
  Issa brow tagħha kien furrowed, u s-sens ta'l-ommissjoni ħakem-fehma tiegħi. Tagħha dam lura lejn il-lukanda, pulmuni tiegħi ħruq mill-arja kiesħa-teħid ta'kampjuni, meta ont, laħaq-kamra tagħha. Huwa imbuttat l-bieb miftuħ, u l-sens ta'l-immersjoni approfonditi. L-apparat kollu li xtrajt tagħha hija marret. Tqal buttuna, snowshoes, żraben, azzarin, il-kollox. Mingħajr dan, jien ma kellhom iċ-ċans li jgħaddu mill-Oni Jgħaddu mill-ġdid, fejn kien mistenni li jissodisfaw il-kontrolli biex tinżamm madwar l-Liungi tal-familja. Jien mhux se jkunu marru kullimkien mingħajrha. Harry Angsley tal-kliem imdawwar fil-kap tiegħi. "Ma jissottovalutaw dan il-post," huwa qal. Niġu miegħek fil-mijiet ta'modi differenti. Kien pulita, anki għaqlija. L-ebda mhux maħduma-għalf, biss pulita tax-xogħol tal-waqfien me. Hi ħares lejn il-bieb tal-kamra tagħha. Kienet din il-lukkett sempliċi li t-tfal jista miftuħa. Permezz tagħha kwadru tieqa, I raw li kien borra. Bbażata tqil-president l-art, l-istampa bank tmur torqod. Nixtieq tħallas ieħor żjara Dunders ' aħżen fil-għodu, iżda kien estremament mhux mistenni li kien xi ħaġa oħra huwa jista'l-użu, u li għandu jkun fit-triq tiegħu għal dan il-jgħaddu mill-nofsinhar. Forsi Angsley għandu idea.
  
  
  I magħluq tiegħi l-għajnejn u l-sfurzat ruħi biex torqod, li ma kienx daqshekk diffiċli. Wilhelmina, tiegħi 9 mm Luger li kienet parti mill me, dejjem magħfusa tiegħi ta ' l-ispalla holster, stabbiliti fuq is-sodda li jmiss lili. Hugo, tiegħi lapes-irqiq stiletto, kien miksija flimkien tiegħi dritt driegħ. I ma tieħu kwalunkwe tagħmir speċjali għal dan ix-xogħol. Kif Ed kien qal, ma kien hemm l-ebda ħin. Il-British-bniedem sejħa kien urġenti u kompletament mhux mistennija. Dan se jkun biss Wilhelmina, Hugo u lilu. Forsi I jkollokx bżonn minnhom. Kien hemm dejjem tama.
  
  
  - Irqad tagħha kienet tajba. Kien bik huwa kienu tgħallmu fit-tul taż-żmien ilu. Meta huwa awoke, il-xemx filgħodu tefgħet coldly permezz tal-tieqa żgħira. I kien fil-Dunders Mall meta fetaħ.
  
  
  Kif I beżgħu, hija ma kellhiex speċjali tagħna karatteristika li kapaċi saħansitra tajbin. I kien fuq il-mod biex tara Angsley fl-isptar meta l-Attivitajiet Cobb interċettati me. Huwa ma kienx fil-burdata li jirrepetu tagħha stupidity.
  
  
  "Toħroġ hawn," I growled, tgħaddi mimmo agħlaq.
  
  
  "Ejja ngħidu I jistgħu jgħinu biex inti," hija qalet. "Smajt li kienu insterqu-aħħar bil-lejl."
  
  
  Huwa mwaqqaf, mdawwar, u ħares lejn tagħha għal żmien twil. I qal il-lukanda segretarju, u huwa jista'jkollhom mgħoddija fuq ħej, fil-każ tiegħi is-sitt sens qalli li ma kienx il-każ.
  
  
  "Kif tista'jgåini?" I talab il-papà. Hija kienet ħafna każwali u riżervati.
  
  
  "I jista' jkollha xi tagħmir li teħtieġ," qalet cheerfully.
  
  
  "Pereżempju, ġakketta għall-temp ħażin?" I talab tagħha.
  
  
  "Iva," qalet każwali.
  
  
  "U l-żraben li jistgħu jaqblu lili?"
  
  
  "Huma biss jista'jkun," hi tbissem.
  
  
  "Għandek xkubetta wisq?"
  
  
  "Huma biss jistgħu jkunu ristretta tagħha," qalet smugly. Hija ma jaqbdu l-fatali tarf fil-vuċi tiegħi. Hija kienet wisq okkupata qed smug u jgawdu tagħha stess moħħ. "Naturalment, inti ser ikollok biex jikkooperaw ma'me," hi miżjud sweetly.
  
  
  Inti kelba ftit, I qal mentali tagħha. Kien ovvju dak li ġara. Hija bagħtet in-nota, niżel fil-kamra tiegħi, u dam off mal-affarijiet tiegħi. Huwa ħares lejn tagħha u l-skiet imsejħa tagħha bl-ismijiet differenti. Dawn kellhom l-kelma "dilettanti" fl-minnhom. Hija kienet kuntenta bil-ftit tagħha devjazzjoni. I iddeċieda li jgħallmu lezzjoni tagħha.
  
  
  "Naħseb li ser għandhom jikkooperaw mal-inti," I tbissem. "Fejn ma ikollok minjiera minn... din hija xi tagħmir li tista' l-idejn fuq lili?"
  
  
  "Fil-kamra tiegħi," hi tbissem smugly. Huwa lura tagħha tbissima, u għal darb'oħra, hija ma tara l-mewt f'dan il-dell tal-ont. Dilettanti, huwa qal ruħu mill-ġdid. "Imbagħad inti se jikkoopera b'mod xieraq?" "Dak li huwa?" li hi mitluba mill-ġdid. "Il-wegħda".
  
  
  Huwa tbissem tagħha, fi ftit. "I se jikkoopera b'mod adegwat, I-wegħda," qal. "Ejja tikseb jittieħed tiegħek barra. "I għandha tkun fit-triq tiegħi."
  
  
  "Aħna ser tkun fuq il-mod tagħna," hi korretta, l-intestatura għall-klieb. Kelli l-ħarsa ta'umiltà imħallat mal-grudging-ammirazzjoni, u marret għall bħal ħut għall-dudu. "Jien naħseb li l-I sottovalutat inti," huwa qal rispett, jaraw tagħha tagħmel dan.
  
  
  Meta hi fetħet il-bibien tagħha tal-kamra, huwa malajr stenna madwar l-kamra, li jaraw li l-affarijiet tiegħi kien hemm. Dawn kienu pulit stacked fil-kantuniera. Ma kien hemm l-open-ivvjaġġar borża fuq is-sodda, u li jaraw tagħha tluq tagħha l-buttuna. Hija kienet biss ddawwar lejn me meta ee qabad tagħha mill-għonq, iż-żamma tagħha mal-kbira tal-idejn. Hu tefa'tagħha wiċċha l-isfel fuq il-sodda, jinġibed off tagħha sħ u marbuta madwar tagħha twal, li jitfa-armi tagħha wara lura tagħha. Hi ppruvat li din, iżda huwa imdawra tagħha fuq u hit tagħha darba, iebes biżżejjed biex jagħmlu l-Agħlaq-snien tal-investigazzjonijiet. Huwa fil tagħha għall-saqajn tagħha, imbagħad tefgħu tagħha fuq siġġu. Huwa miġbud ' il barra ħażna madwar miftuħ tagħha l-ivvjaġġar borża, marbuta lill-president, u intensifikati lura. Tagħha sider kienu ppressata kontra bra tagħha, u l-għajnejn tagħha kienu l-ebda itwal smug u smug, iżda mimlija bil-terrur.
  
  
  Hi eżita. "Dak li... dak li inti se tagħmel?" "Jekk jogħġbok, tagħha... I kien biss jippruvaw biex tagħmel ix-xogħol tiegħi."
  
  
  Huwa undid bra tagħha u miġbuda tagħha off. Hija gasped bħala jekk hi d ġew milquta, u li raw il-dmugħ fl-għajnejn tagħha. Tagħha sider kienu sbieħ bil-ponta, sħiħ u stirat, bl-ċatti kbar tal-verġni.
  
  
  "Inti ... inti louse," qalet tiċrit permezz tagħha, teħid tan-nifs barra l-kelma. "Inti wiegħed li inti se jikkooperaw ma'me kif suppost."
  
  
  "Dan id-dritt li jikkooperaw ma'inti," qal. "Jien tagħmel dan hekk inti ma jkollhom jimxu madwar fil-silġ u borra, u forsi tikseb fis-aktar problemi."
  
  
  Huwa milħuq barra min-naħa waħda, u l-gajdra kikkra wieħed tas-sider, sħiħ u l-ditta, bla xkiel, iż-ġilda. Hi ppruvat tiġbed'il bogħod, u l-flinched. Tiċrit mimlija għajnejn tagħha mill-ġdid, iżda rabja tagħha għelbu ih.
  
  
  "Jien ser jikkastigaw inti għal dan, jiena naħlef," hi nifs. "Inti ser tħalli me waħdu, inti tisma?"
  
  
  "I tista'tisma'inti," qal, tmexxija kbir tiegħi fuq tagħha beżżula. Hija gasped mill-ġdid u ppruvaw li timxi'l bogħod. "Issa tista' tisma. I tista 'ma tkun xi tkun irrid miegħek," qal rinforz bogħod. "I jista' jgħallmu dak li jfisser li tkun tifla, jew I jistgħu biss wiċċ l-infern ta għalik. Jew jista għandhom jintefgħu inti off-irdum u l-ebda wieħed hawn kien magħruf jew kkurata. Fil-qosor, Attivitajiet qalb, int jilagħbu l-lega tiegħek. Inti jkollha, u I-xogħol bis-serjetà. Dan huwa l-ewwel lezzjoni. "It-tieni lezzjoni huwa qatt li l-fiduċja xi ħadd li stajt biss reċidiv ."
  
  
  "Agħtini l-ħwejjeġ tiegħi," hija qalet, li jirreżistu n-biża tagħha.
  
  
  "L-ebda metru kwadru," qal. "Inti ser tkun ħielsa fil-għaxija, u allura inti tista'tikseb lebsin. Kollha inti ser ikollok huwa żgħir każ tal-bard. U wieħed mill-aħħar ħaġa. Int fil-xorti. I tista'tkun ferm akbar innovazzjonijiet."
  
  
  Tagħha, marru u ħares lejn agħlaq mill-ġdid. Rabja tagħha kisbu l-aħjar tagħha, issa li hija kienet żgur I ma kienx se stupru tagħha. I iħobb jaraw min-naħa tagħha differenti sfumaturi tal-aħmar filwaqt li I lingered biex jesploraw sider tagħha mal-għajnejn tiegħi stess.
  
  
  "Bħal I qal, tajjeb tat-tagħmir,"huwa qal bil-grin. "Imorru lura għall-Manchester u tipprova tuża l-ego."
  
  
  Huwa għalaq il-bieb, filwaqt li t-tagħmir tiegħu miegħu. F'anqas minn għaxar minuti, kien imħejjija u dwar il-mod tiegħu. Dawn tatni mhux maħduma-mappa tal-Oni Jgħaddu l-glacier, u jien diġà kellhom l-bqija.
  
  
  Il-grupp ta'djar kiber iżgħar u iktar attraenti kemm hi mixi jistabbilixxi l-glacier inklinazzjoni bil-backpack fuq daharha u Marlin 336 sospiżi fuq l-ispalla tagħha. "Attivitajiet Cobb," huwa qal li l-riħ. "Ma tafx, iżda stajt isir inti kkritikat favur."
  
  
  Il-kapitolu II.
  
  
  Ma naħsibx li stajt qatt jinħassu tant żgħar, waħedhom, u tnaqqis filwaqt li tagħmel mod tiegħi permezz ta'l-istralċ, tiżloq silġ traċċi ta'l-Firxa Ħimalaja. I malajr tilfu l-vista tal-villaġġ, u kif tagħha qoxra kompliet, l-riħ ħeġġeġ fil me bħal xi vengeful, rrabjata-ispirtu intenzjoni li jeqirdu l-barrani fuq l-art tiegħu. Wara me, I jistgħu jagħmlu l-barra sal-quċċata tal-Muntanja Everest, l-ogħla ta lilhom kollha, u Lhotse li jmiss. Biex id-dritt tagħhom, wara l-infezzjoni tal-linja tal ma qċaċet, kien Makelu, u fuq ix-xellug tagħhom, sema scrabbling Cho-Oyu. Kif I imnissel fil-fond fil-linja, I kien mdawra mill-folji tas-silġ u estensiva abjad borra. Mis-soltu xquq kienet tinħass sew sa min-naħat kollha, kbar biżżejjed biex jitilfu l-armata, u glacial-għoljiet maqtugħa permezz ta'l-perikoluż mmarkat it-triq li kienet ittieħdet. Il-ħsejjes ħorox tal-mixja tas-silġ, qsim tal-glaċieri, u l-ħoss tal-borra slajds magħmula me tħossok bla sahha fil-wiċċ tal-forza formidabbli ta'natura. Huwa waqfa qasira li tissikka tiegħu barnuża. Swaba tiegħi aktar stretti fir-I issikkati tagħha laces. Ħassejtni il-ġilda tal-wiċċ tiegħi għandha bħala l-riħ u l-kiesaħ flimkien biex jagħtu tiegħi karatteristiċi maskra tal-istruttura. U dan naqas għal l-Oni jgħaddu " ripetutament. Hi shuddered fil-ħsieb ta'dak li jkun jixtieq li jitilgħu fil-wiċċ ta ' dawn il-biża-qċaċet.
  
  
  Huwa waqfa qasira dwar ir-raggruppament tal-silġ-free-blat għal iġbed il-mappa u l-kontroll tiegħu post. Fuq il-mfassla simplifikata ir-rotta, I kien fil-pożizzjoni. L-f'daqqa-istorbju startled me u l-tagħha, u l-I titneħħa l-marlin off tiegħi ta 'l-ispalla li tara tliet thars, Ħimalaja trumps, qbiż minn fuq l-art tal-blat, il-ħxuna ħamrani lampi li jirrifletti r-raġġi ta' l-iffissar tal-nofsinhar tal-xemx. Huwa jaraw lilhom jitilgħu il-blat bil-faċilità, u bdew jimxu fuq, - suċċess tagħhom. L-nofsinhar tal-xemx diġà stabbiliti, moħbija wara l-qċaċet għoljin, u jkollna skur ħafna malajr. Tagħha malajr, u laħqu l-bidu tal-rotta magħrufa bħala l-Oni Jgħaddu " mill-ġdid. Dan ferita bejn enormi tal-muntanji fl-dejjaq ribbon tal-firxiet mhux magħrufa ta glacial silġ, il-blat u l-snowdrifts. I ddeċidiet li twaqqaf-kamp x'imkien fi ħdan il-pass, u l-ġestjoni, jinnota nar tiegħi, ser issib me. Huwa għażel post protett mid-riħ u jintefqu l-bqija tad-dawl-il siegħa ġbir ħatab. Fost il-tall sentinels, milwi, gnarled, u moss-koperti rhododendron siġar b'xi mod kiber madwar jiggarantixxi l-blat għalaq dejjiema borra. Meta huwa kien miġbura biżżejjed friegħi żgħar biex tibda n-nar u l-kbir biżżejjed l-injam għall-żomm dan il-ħruq, huwa ra misk ċriev-sardin u l-teħid tad-mod tagħhom permezz tal-siġar. Peress li kelli biżżejjed imnixxef-laħam fl-backpack tiegħi, I ma kellhomx bżonn xi ħaġa oħra, sabiex I ġibed l-ħatab lura l-post magħżul.
  
  
  Kien jkollna skur u l-I kien l-bidu għad-dawl tan-nar bi eħfef meta indunajt ma kienx waħdu. I niżel l-azzarin fl-idejn tiegħi u rriżulta li l-figura bil-wieqfa bil-kwiet ħamsin tarzni bogħod. Il-bniedem beda l-approċċ bil-mod, tgħolli l-naħa tiegħu fil-awguri, u huwa naqqas l-arma tiegħu. Ego tal-wiċċ, kważi moħbija taħt l-baxxi tal-pil-kappa tal-lott tal-parkeġġ, żvelat għelbu-ġilda, għajnejn żgħar, u ċatti, wiesa'tan-Nepal tirriżulta f'sinjali. Ego-riġlejn kienu mgeżwra fil-drapp, u s-saqajn tiegħu kienu koperti bil-mogħoż żraben. Il-bniedem ħareġ lili u tkellem maqsuma bl-ingliż.
  
  
  "Inti qed jistennew għall-wajer," huwa qal. Tiegħi għajnejn telgħet.
  
  
  "Int mhux mistenni għal ftit aktar sigħat," qal.
  
  
  "Huwa kmieni wisq għall-tagħha," huwa qal. "Inti ser il-Liungi tal-familja?"
  
  
  I nodded tagħha, u hu xejru naħa tiegħu biex isegwu me.
  
  
  "Vjaġġ twil," huwa qal. "Wasalt kmieni. Għalhekk fil-fond fl ħafna tal-ħin bil-lejl."
  
  
  Ont, huwa shrugged. Kont naf li jivvjaġġaw permezz il-pass bil-lejl kien partikolarment perikoluż, imma jien ma jkollhom l-riżorsi biex jargumenta li. Barra minn hekk, I ma bħal l-idea ta'l-infiq aktar tal-lejl waħdu madwar campfire fil-kbira vojt tal-jgħaddu, u biss bl-tnehid mir-riħ biex iżommu l-me-kumpanija. Jekk I kien xortik tajba. Mingħajr dubju, ma kien hemm l-ilpup fil-qasam. U fl-aħħar nett, huwa tbissem li lilu nnifsu, fejn ma jiġu minn? Qtates, il-vile snowman. Huwa beda jħares lejn tiegħu mitfija-injam piramida u segwita gwida tiegħu. Huwa ressaq il-fiduċja tal-qatran, u sibt ruħi partikolari u jiżżerżaq'l bogħod biex jibqgħu raġonevoli distanza warajh. Huwa għamel traċċa li wasslu us madwar l-pass fl-ewwel talja u telgħu, partikolari fuq tiżloq, silġ-koperti uċuħ tal-blat u fuq dejqa xifer. Bil-lejl waqa', u aħna kompliet timxi fid-dlam, u mbagħad, bi speċjali tagħha maġiku, il-qamar żdied, u l-ispiżjar kbira tħaddan blu gleam mill-borra u glacial formazzjonijiet. L-blackness tal-blat kien impressjonanti tal-kuntrast li l-borra, u meta meqjusa mill-deżert, dan il-weraq angulari u qawwija, inċiż tal-mudell ta'Duchamp jew Mondrian kanvas.
  
  
  Issa huwa jista'b'mod ċar ara l-għajnejn tiegħu miftuħa quddiem minnu, u aħna morna biex pjuttost wiesgħa erf tal-blat.
  
  
  "Aħna qed jistrieħu hawnhekk," huwa grumbled, jegħleb kontra l-silġ-koperti rock moan li żdied minn naħa waħda ta l-erf. I niżel isfel, telgħet backpack tiegħi, u ħares fl-awe fil-sbuħija," huwa qal, il-ftuħ qabel tiegħi għajnejn, biża-sbuħija li jien ma setgħux tneħħi anke fil-kesħa morr.
  
  
  Ed xtaqu li jgħidu li l-aġent prinċipali f'dan il-dlam, infezzjoni dell għandu jkollhom tmenin snin ta'esperjenza, il-qattus-riflessi, griż-nervituri, u psikika-setgħat ta'saħħar. Jekk jixtieq li jibqgħu ħajjin, tal-kors. L-psikika-parti li I dejjem jinstabu partikolarment minnu f'daqqa waħda saret realtà mill-ġdid. Il-pil fuq wara tal-għonq tagħha ma kienx wisq iffriżat li f'daqqa joqgħod, u huwa ħass li toqgħod fuq il-għan bħala huwa crouched isfel u t'attivitajiet fil-isturdament panorama. Ont magħżula madwar bħala daħal lejn me, kemm-idejn stirat biex timbotta me furzata fuq it-tarf. I biss kellhom ċans wieħed, u huwa ħa dan, l-għadis l-art u l-ħtif tal-ego tar-riġel. Huwa waqa', li jaqa'fuq il-quċċata tal-me, u kemm aħna kważi tinqaleb it-tarf. Hu titneħħa wieħed riġel biżżejjed biex timbotta ruħu quddiem, u jiżżerżaq barra minn taħt lilu. Iżda kien, bħala I d jidher tagħha qabel, il-half-muntanji tal-mogħoż, u kien fuq saqajh u l-seduta fuq il-quċċata tal-me, li jitfa me lura bil-forza ta'attakk tiegħu. Ħassejtni saqajn tiegħi tmur minn taħt me fuq is-silġ, u kien waqa'. Ego-idejn kienu jilħqu għall-gerżuma tiegħi, idejn qawwija bil-qawwi l-idejn. Għarqub tagħha hit xquq fil-blat u kienet imbuttat. Huwa firxet il-mod meta l-ego tiegħu bdiet fit. I qasmu li d-dritt tiegħi u ħass bil-qabża innocently off-tqil tal-pil-tarf tal-tiegħi ego-kappa.
  
  
  I qabża għall-saqajn tiegħi meta ltqajna mill-ġdid, u issa I tista'tara lilu toqrob me b'kawtela. L-ewwel attakk sorpriża bagħtet l-azzarin off li jtajru l-erf, u Wilhelmina kien midfuna taħt tiegħi buttuna u sħ. Mike dejqa polz evitati lili mill-tfigħ Hugo fis-tiegħi tal-palm. Ego tal-għajnejn żgħar kienu rotob biss tikek fil-water, u l-idejn tiegħu, li kienu l-half-mitwi, taw l-ebda indikazzjoni ta'liema ego-pass li jmiss għandu jkun. I ħarsu lejn tiegħu saqajn, raw kif huwa qalbu tiegħu alenka li d-dritt tiegħu riġel, mxiet'il quddiem u ppruvaw aqbad me. Huwa dived lejn ix-xellug u iffavorixxa. Dan iż-żmien ont konnessi, u bdew jimxu lura u'l isfel, laqtu l-blat iebes wara l-erf. I marru wara hu, u l-kap tiegħi perpru barra minn taħt me fuq il-biċċa tal-silġ-koperti rock. Huwa waqa', qabad it-tarf, u imbuttat ' il barra. Huwa marret għall-saqajn tiegħu mill-ġdid u bdiet me fir-ras. I ġestiti biex jiġi evitat billi l-ħtif tal-ego tal-riġel u yanking, u huwa waqa'l isfel li jmiss lili. Aħna grappled, u huwa imbuttat lura, iżda kien wiry u ġġieldu fatali disprament. Hu ppruvat li tarmi mejtin min fil-ġenb tal-ego tal-għonq, iżda l-ħxuna tal-xafra imdgħajfa l-effett. Hu kiser ħielsa mill-tiegħi subterfuge, magħżula tal-madwar, u kif hu mdawwar, hija rat l-glint tal-jafu dwar il-mgħawġa twil xafra ta ' sikkina. Huwa malajr daħlu u jitnaqqsu bil-mgħawġa xafra. Huwa ġibed mis-soltu toqba fil-quddiem tal-tiegħi doublet, li dam kważi l-tul kollu tal-ħwejjeġ tiegħi. Huwa waqa'kemm hu xi daqqa ta'sikkina mill-ġdid mal-xafra, l-qima kif hu tneħħija l-ego, u għal darb'oħra huwa ħass li l-sink fil-voluminużi buttuna. Huwa theddid il-buttuna, iżda huwa għamel ukoll konvenjenti toqba fih, li permezz tiegħu huwa laħqu l-tagħha, jinġibed Wilhelmina barra, u faħam. Kien għeluq dwar lili mill-ġdid meta kien milquta mill-kbar 9 mm balal, u hu tensed, influwenzat lura, u l-waqa'. Kien mejjet qabel ma sirt lilu.
  
  
  I mfittxija, iżda sabet xejn. L-ego ġakketta kien żgħir wisq biex tajbin me, iżda kien tajjeb biżżejjed biex timla l-toqob enormi huwa d magħmula fil-minjiera. Kien istripping mill-ego mill-ego ta'l jidhru-ġisem u dawn fil-toqob fejn l-jaqtgħu r-riħ kienet diġà penetranti.
  
  
  Kelli l-ebda għażla ħlief li jippruvaw jiksbu lura fejn l-nar kienet bdiet fl-pass. Kontinwa maħsub jkollna hopelessly mitlufa u riskju ta'ċerti mewt. Kif bdew jimxu lura bl-attenzjoni, jippruvaw biex jiftakru kif kellna waslu, I staqsiet jekk ikun hemm eventwalment tkun reali gwida biex jilħqu me. Kisbu tagħhom qattiel biex jiksbu me preċedenti, iżda forsi huma maqtula wkoll il-proprjetà guy. Ma kien hemm xejn, huwa jista'jagħmel iżda tistenna u tara. Hu qabad l-azzarin minn fejn kien niżel u beda stabbiliti mill-ġdid, l-intraċċar rotta tagħna biss ftit l-iżbalji minuri. Ftit tiegħi l-injam piramida kien għadu intatti, u l-I irnexxielhom jiksbu l-nar jmorru malajr, li jgawdu l-ego tal-sħana. Huwa indivja mill-nar, u l-riħ telgħet kif il-lejl aktar profonda, u dozed off diversi drabi. Għalija, dan huwa l-unika tat-trasmissjoni tal-howl ta'borra leopard prowling fid-dlam ta'bil-lejl.
  
  
  Din kienet ukoll l-aħħar il-lejl meta hi jinstemgħu l-ħoss ħażin tal-passi fil-silġ, artab kriżi. Huwa jiżżerżaq madwar l-ċirku tad-dinja maħluqa mill-nar u magħżula l-kbira Marlin madwar mal-swaba tiegħu fuq l-attivazzjoni.
  
  
  Fil-moonlit passaġġ, hi raw il-figura bil-mod toqrob. Huwa stenna sakemm il-figura, ukoll mgeżwra fil-pil tal-pak u l-ħxuna ġakketta, avviċinat l-nar, u mbagħad għaddiet bil-quddiem, bil-għan tiegħu xkubetta fil-Agħlaq.
  
  
  "Jibqgħu hawn," qal. Il-figura titwaqqaf, u hu mixi matul dan. Ġejjin biex jilgħaq, I raw li l-istudenti l-ġodda kien żgħir fl-istatura, mhux wisq itwal minn tiegħi ta ' l-ispalla.
  
  
  "Dak li qed tagħmel hawn?" I talab tagħha. "Inti l-navi?"
  
  
  "Stajt ġejjin li inti tieħu tiegħi antenat," artab, bla xkiel vuċi wieġbu. Huwa naqqas l-xkubetta tiegħu.
  
  
  "Tifla?" I exclaimed fil-sorpriża. Hija mxiet'il quddiem, u rajt żgħar, bla xkiel, żgħażagħ jiffaċċjaw peeking barra minn taħt kbira i-kappell u qajmet-għonq. Hija kienet żgħira, pert-imnieħer u l-artab, forma ta ' lewża-għajnejn kannella. Hija sib stabbiliti wearily mill-nar.
  
  
  "Tkunx sorpriż," hi ikkummenta fil-perfetta-ingliż, bil-żgħira ħjiel tal-British l-aċċent fil-ton tagħha. "Nisa Sherpas jistgħu outrun xi ħadd madwar l-irġiel. Hi mhux sherpa, iżda hi kiber fl dawn il-muntanji."
  
  
  "Sorpriżi'jidher bħala parti mill-pajjiż tiegħek," qal, bilqiegħda li jmiss tagħha. "Jien diġà jkollhom waħda illejla." I malajr qal tagħha dwar l-oħra gwida li kienet waslet għall-me, u smajt tagħha nifs f'daqqa.
  
  
  "Elf apoloġija biex inti," hija qalet. "Tiegħi antenat se tkun imdejjaq li nisimgħu dwar dan. Konna nibżgħu li xi ħaġa bħal dan jista ' jiġri, iżda aħna kienu dgħajfa għall-prevenzjoni. Tlett ijiem ilu biss, aħna tgħallmu li wieħed mill-aġenti tagħna li tgħaddi l-messaġġi bejn il-missieri u s-Sur Angsley jappartjeni lill-Gotaka Serp-Soċjetà. Hu għalhekk li huwa immedjatament mibgħuta me li jissodisfaw inti. Hu jaf li jista-fiduċja me.
  
  
  Hija kienet it-tisħin-idejn tagħha quddiem il-nar, u l-I tpoġġi aktar injam fuq tagħha. Anke mgeżwra fil-shapeless-saffi tal-ħwejjeġ, kien hemm xi ħaġa petite dwar tagħha, u l-movimenti tagħha bħala hi miġbud fil-quddiem tal-fjammi kienu bla xkiel u l-it.
  
  
  "Tagħha Halin," hi ħabbret sempliċiment. "Il-Web huwa tifla tad-Dar tal-Liunga u, wara ommi tal-mewt, il-mara tiegħi missier tal-dar."
  
  
  "U l-Laqam tagħha, Nick Carter, Halin," qal. "Inti titkellem eċċellenti bl-ingliż. Fejn għamilt l-istudju?"
  
  
  "I marru għall-iskejjel fl-Ingilterra kif tat-tfal," hija qalet. "I ġew lura wara l-ommi miet. Inħarsu'l quddiem il-wasla tiegħek ma għolja jittama li twieldu ta'disperazzjoni. Ghotak huwa qrib ir-rebħa."
  
  
  Huwa tbissem grimly. "Jien ser tagħmel dak li tista," qal. "Jien diġà jkollhom waħda mill-kont personali għall-użu mikrofoni u l-kelliema li jirregolaw il-kontijiet ma'dan gotak-qattus. L-assassins mibgħuta li joqtlu miegħi huma aktar minn ftit tedjanti biex me."
  
  
  Halin tbissem, snien tagħha sabiħa u l-abjad. Hija studjat me bil-għerf fl-għajnejn tagħha imwieled mhux esperjenza, iżda tal-wirt.
  
  
  "Jien naħseb li l-jekk għad hemm il-ħin, inti ser issib il-mod biex tgħin lill-istati uniti, is-Sur Carter," qalet bil-mod.
  
  
  "Nick," I korrett tagħha. Hija tbissem mill-ġdid u daħal fuq li jilgħaq me. Jien ridt li tara tagħha aktar minn sempliċiment ftit żgħira tal-wiċċ tagħha turi permezz tal-saffi tal-ħwejjeġ.
  
  
  "Aħna se mistrieħ għal ftit sigħat mill-campfire qabel l-intestatura lura," hija qalet. "Aħna ser jinsabu qrib flimkien għall-sħana żejda." Hi kienet fuq quddiem tal-nar u bil-mod jinġibed me tagħha. Iduru fuq in-naħa tagħha sabiex inkunu jistabbilixxu lura għall-dahar, hi immedjatament naqas fl-irqad fil-fond. Meta tagħha għad fadal xi ħin jistabbilixxu mingħajr kmamar tas-sigurtà, tagħha realizzati l-verità tal-azzjonijiet tagħha. Anke permezz tagħha tqal-ħwejjeġ, huwa jista'jħossu l-sħana tal-ġisem tagħha kontra tiegħu. Huwa malajr waqa 'f'daqqa ma' l-azzarin fl-idejn tiegħu.
  
  
  Kien għadu skur meta rajt tagħha, ħass tagħha jimxu, u qajjem up.
  
  
  "Aħna ser tibda issa," hija qalet. "Huwa twil u diffiċli vjaġġ." Aħna tefgħu xi borra fuq il-nar, u sibt ruħi li ġejjin tagħha b'pass aqwa. Tagħha żgħar figura mċaqalqa nimbly u faċilment permezz tal-passaġġ, l isfel xfar wieqaf u aktar minn blat xifer hekk dojoq li kellna biex jimxu pulzier minn pulzier, kull pass stedina għall-mewt għall-għarrieda. Bil-lejl meta naqas mill-ġdid, morna fil-muntanji u l-I raw-natura. It-temperatura niżel xi ftit. Madankollu, l-nar kien għadu tajjeb, u aħna kielu imnixxef-laħam fl-backpack tiegħi. Tkellimna ftit ħafna matul il-vjaġġ, nifs bir-reqqa u l-konservazzjoni ta'l-enerġija tagħna. Meta aħna finalment stabbilit kamp, konna kemm wisq eżawriti biex tagħmel xi ħaġa oħra għajr il-kmamar tas-sigurtà, u fil-għodu aħna waqqafna off-bidu mill-ġdid. Halin puntwali huwa għalhekk li aħna se jiżloq fis-F'kathmandu bil-lejl, u hi imbuttat l-kwiet, skur toroq li fl-aħħar iwasslu me l-entratura ta'l-kbira tal-injam tal-dar bl-tradizzjonali pagoda-saqaf appoġġjati mill-solidu zkuk. Hija fetħet il-bieb u l-beckoned me biex isegwu tagħha. Ġewwa, hi msejħa biex xi ħadd tagħha fil-lingwa nattiva. I ħsejjes li jinstemgħu mill-kamra li jmiss, u permezz ta'doorless'minn ġo I raw il-bniedem li l-istampa I d rajna fil-film. Huwa daħal fil b'pass mgħaġġel u miel fil-qosor. Ont, wisq, ma tiegħi l-aħjar fil-pruwa tiegħi goff tibdila.
  
  
  Huwa għenuni bl-affarijiet tiegħi filwaqt li Halin tkellem malajr li hu, u meta hija kienet magħmula, huwa ħares lejn me fil-fond, madwar l-għajnejn. "I jagħmel apoloġija li l-introduzzjoni għall-art tagħna kien fatali," huwa qal. Ego tal-għajnejn fil-passat kienu jgħixu u'l isfel tiegħi figura fil me,
  
  
  towering u tfittex saħansitra akbar fil-baxx msaqqfa-kamra.
  
  
  "Inti qed impressjonanti tal-bniedem, is-Sur Carter," huwa qal. "Li tajjeb. In-nies huma faċli biex twassal, faċli li tagħfas. Jiġu fuq, ejja mmorru u joqogħdu bilqegħda. Għandna ħafna li tkellem dwar."
  
  
  Ont, huwa nnotat li Halin sparixxa tagħha segwiti l-patrijarka fil-kamra sħun mal-dlam pannelli injam u l-forn tal-ġebel fil-kantuniera waħda u qegħdin-nar fil-oħra. L-injam niċeċ miżmuma-qoxra tar-ram u tar-ram urni, trejs, u nases, u l-ħxuna tapit jistabbilixxu l-aktar fuq l-art. Aħna sib fuq baxx-ippurgar u bankijiet koperti bil-kutri, u l-patrijarka jitferra te fis-pewter-mejda.
  
  
  "Għada bil-lejl, fl-tempju sala tal-Gotaka, għandu jkun hemm tar-ram tal-laqgħa mal-Karkotek," ir-raġel qal. "Jien jibżgħu li ser ikunu aktar milli l-għajnejn tiegħek rajna qabel, iż-bniedem."
  
  
  "Dawn l-għajnejn rajna ħafna," ikkummenta tagħha.
  
  
  "Matul din il-laqgħa, Ghotak inflames lin-nies biex massa kan," Liungyi kontinwa. "Meta jkunu fil-għaddejja tagħhom tlift sensazzjonijiet, se tinkoraġġixxi l-aktar u aktar ta'din il-massa psikoloġiku-fenomenu sakemm in-nies huma eżawriti u eżawriti. Imbagħad il-poplu ta'l-ego Serp-Soċjetà se naħa l-petizzjoni lill-Re tal-erbgħa biex dawn is-sinjal, u naturalment huma se jagħmlu hekk."
  
  
  "Nieħu din inti għandek pjan biex dan jiġi evitat?"
  
  
  "L-unika waħda possibbli fil-mument," ir-raġel qal. "Meta kollox hija lesta, I se jintroduċu inti kif ħabib antik li jkun ġejjin minn mbiegħda pajjiż bl-aħbarijiet dwar Karkotek. Skond il-leġġenda, l-Ispirtu ta'l-Karkotek roams il-wiċċ tad-dinja."
  
  
  "U l-I se għid lin-nies li Karkotek ma tingħata l-ebda indikazzjoni li hu jappoġġja Gotak-pożizzjoni tal," qal.
  
  
  "Dan id-dritt," Liungyi qablu. "Ghotak se jargumentaw u jheddu. Jien ma tkun taf eżattament dak li huwa se toħroġ, iżda huwa se ġlieda kollha tiegħu jista', inti tista tkun ċert. Il-ħaġa importanti hija li nistgħu jimmanuvra l-ego fis-pożizzjoni fejn ma tistax tikseb l-ego interċessjoni ffirmat fl-aħħar ta'l-ritwali ."
  
  
  "I tikseb dan," qal. "Xorta waħda, apposta tieħu dan, se twettaq ritwali, verament?"
  
  
  "Din hija korretta," l-patrijarka qal. "Huwa ma jistax jirrifjuta-persuni li jwettqu l-ritwali. Iżda aħna għandhom jipprevjenu l-uem mill-kisba tal-ego l-għanijiet fil-livelli kollha-ispejjeż."
  
  
  I talab tagħha. - "Taħseb li ser verament tingħata attenzjoni lili? ""Wara kollox, jien barrani komplet magħhom."
  
  
  "Huma se widen, minħabba fl-ewwel inti kienu simili oħra tiegħi waħda, u jiena rispettati hawnhekk," huwa wieġeb. "U allura, għaliex meta inti smajt dwar Gotak tal-dikjarazzjoni, inti marru kollha li d-distanza li jitkellmu kontrih."
  
  
  Huwa tbissem tagħha. Huwa kien il-bidu ta'l-avviż il-kkomplikata jdawwru u l-dawra ta ' l-qodma tal-bniedem dehra, apparentement edukati u għaqli fil-modi tal-poplu tiegħu. Huwa kien sa f'daqqa.
  
  
  "Il-kamra tiegħek huwa soprano, u hemm banju għalikom,"huwa tbissem. "L-tal-Punent-l-istil tal-banju hu l-kumdità stajt mkabbra imdorri biex matul iż-żmien tiegħi fi l-Armata Ingliża. Jien naħseb li l-dar tiegħi huwa probabbilment wieħed mill-ftit f'dan il-reġjun kollu li għandu dawn il-faċilitajiet barra tal-Royal-Palazz."
  
  
  "Taħdit tal-royal palazzi,"qal," dak li ma l-re għandhom x'jaqsmu ma'dan?"
  
  
  "Huwa jitlob għall-suċċess tagħna, iżda huwa biex iżommu l-profil baxx," Liungyi qal. "Jekk ma nagħmlu xejn biex tieqaf Gotak, huwa ser tkun sfurzata biex jissottometti lill-ego tiegħu tal-talbiet."
  
  
  L-qodma tal-bniedem u l-I skambjata arki, u daħal tiegħu żgħar iżda komdu kamra mal-sodda wiesgħa koperti bi ħxuna mogħoż kutra. L-tub kien fil-żgħar diviżorja mehmuża mal-kamra li kien verament kbar biżżejjed biex iżommu l-tub innifsu u xugaman-ixkaffa. L-ilma kien diġà fil-tub, u hi permessa l-sħana biex jirrilassaw tagħha uġigħ fil-muskoli. I d biss imnixxef off u kien sprawled taħt mogħoż kutra meta ma kien hemm l-riperkussjonijiet fuq il-bieb u l-Halin daħal. Tagħha sorpriż sel. Hija kienet liebes dawl blu libsa fuq rqiqa drapp, u xagħar tagħha waqa ' fil-iswed kaskati tagħha l-ispallejn. - Wiċċ tagħha kien bla xkiel u l-avorju mingħajr tbissima, għolja, wiesgħa tirriżulta f'sinjali stabbiliti barra mill-sottili forma ta ' lewża-għajnejn. Xofftejn tagħha, issa imxarrab u mxarrba, tefgħet charm. Anki jekk tagħha sider kienu żgħar, il-sider tagħha jutted barra drastikament minn taħt minnhom, u hi sib fil-quddiem tal-me bħal jewel, a ra sensittività radjazzjoni mill-agħlaq. Hi sib l-isfel li jmiss lili fuq il-sodda wiesgħa, u raw li Agħlaq kien liebes xejn taħt tagħha libsa. L-ponot ta tagħha sider kienu ta'provokazzjoni punti, għalkemm hi ma jidhirx li tkun taf.
  
  
  Hija tpoġġi l-driegħ tiegħi madwar l-ispallejn u l-imbuttat me lura fuq is-sodda. "Jekk jogħġbok qlib," hija qalet. Jien għamilt hekk, u hi bdiet timmassaġġja tiegħi dahar, l-għonq, u l-ispallejn ma tmiss li flimkien sensittività u s-saħħa.
  
  
  "Huwa dan tad-dwana?" I talab lill-par.
  
  
  "Għal dawk il-mistednin li jkunu vvjaġġaw għal żmien twil ħafna biex iżuru għalina," hija qalet. I jistabbilixxu xorta, l-illaxkar u jgawdu l-ħwejjeġ tħossok ta'l-idejn tagħha bħala hi mmassaġġjat tiegħi tal-ġisem. I d ġew mmassaġġjat qabel, iżda Halin-idejn kien caressed kif ukoll mmassaġġjat, u huwa staqsiet jekk kienet taf dwar dan. I mdawwar kap tiegħi li tħares lejn agħlaq, u hi tbissem me kif hi kompliet bil-kompitu tagħha. Hija miġbuda ' l isfel il-pil kutra, u l-idejn tagħha jittaffew il-ġilda fil-bażi tal-ispina tiegħi, tagħfas assigurata fuq il-truf tan-nervituri.
  
  
  Imbagħad hi bil-mod daru fuq u jingħorok-sider tiegħi waqt tagħha ħarsa jaraw l-żfin-dawl tal-ċaqliq taż-żejt lampa jkollha madwar l-tluq tagħha l-wiċċ. Fl-aħħar nett, meta kienet saret, hi kebbewha l-kutra fuq tiegħi fis-sider. - Naħa tiegħu qabad tagħha tal-polz, u hi sib il-papà, ma tipprova jimxu il-bogħod.
  
  
  "Inti sabiħa ħafna kreatura, Halin," qal. "Taf li?" Hija tbissem għaqli Asjatiċi tbissima, u ont ltqajna l-rewmatiżmu. Bħal kull in-nisa fid-dinja, hija jaf tagħha stess fidda kollha wisq ukoll. Hi bil-mod dam kemm fl-idejn tiegħi fis-sider, sa tiegħi l-għonq, u mbagħad mill-ġdid.
  
  
  "Inti għandek sabiħa tal-ġisem," qalet ewwel. Hi kienet up, tbissem, sploda lili kiss, u l-xellug ma artab, siekta-passi. Tagħha immedjatament waqa ' f'daqqa u strieħ bħal tarbija.
  
  
  Meta waslet filgħodu, missieri kien sorpriż kif sħun il-jum kien fil-wied. I meħtieġa biss qmis u l-dawl windbreaker li jimxu fl-triq. L-raġel wara li kien il-kolazzjon miegħi, u l-I maqbuda idea ta'Halin flitting madwar id-dar. Imbagħad il-kolazzjon tagħha, marru għall-togħma lokali. Huwa kien biss mixi ftit blokki meta daħal l-impożizzjoni temple u l-tul, baxxa assemblea sala lil hinn. Ghotak, li ħares biss bħal fil-films hi d dehru f'Hawke tal-uffiċċju, niżlet il-passi, segwita minn tliet aktar twila, bare-armati l-irġiel fl-royal blu shirts bil-bużżieqa twal miftuħa għall-qadd. Sibt l-impressjoni li kien stennija għall-me barra l-bieb. Ego il-ħin kien wisq tajba. Huwa daħal sess lili, u l-ego tiegħu u domineering-wiċċ kien il-kesħa u l-poppa. Huwa nodded, jinjora l-soltu pruwa.
  
  
  "M'hemm l-oħra kollha fuq Liunga tal-dar," huwa qal ma grin fuq ix-xufftejn tiegħu. "Ilna għalikom."
  
  
  "Fil-dell nnifisha?" I qal tagħha. "B'xi mod, kont naf li dan ma kienx il-każ."
  
  
  Ego-għajnejn ċċaqalqu ftit, iżda l-wiċċ tiegħu baqgħu expressionless.
  
  
  "Inti għandhom jingħataw il-parir li ma jkunx involut fl-kwistjonijiet li ma tħassib inti," huwa qal. Hu jidher ukoll tgħallmu tiegħu bl-ingliż fl-iskejjel Ingliżi li darba kienu mifruxin madwar il-pajjiż. Peering fis-Ego kiesaħ, fil-fond l-għajnejn, huwa immedjatament induna li din il-persuna ma kellu l-ebda ċans li xejn iżda ghadu, u għalhekk huwa ddeċieda li jilagħbu tagħha bil-miftuħ.
  
  
  "Inti qed me javżak biex moħħ negozju tiegħi stess," qal.
  
  
  Huwa shrugged. "L-użu ħarxa tal-lingwa jekk trid," huwa qal. "Inti Westerners jidhru ħafna mal-rudeness."
  
  
  "U inti madwar l-lvant dinji jidhru li huma l-enerġija-ħafna," I wieġbu. "Grazzi għall-parir tiegħek. Jien mhux se jinsa l-ego."
  
  
  Huwa ma setax jgħinu l-flash ta'l-rabja li fflaxxjati fit-ego tal-għajnejn bħala huwa mdawwar u l-mixi lura għall-tempju. Tkellem tiegħu tliet assistenti, u dawn irriżultaw me.
  
  
  "Inti li ġejjin magħna," l-għasafar wieħed qal, l-vuċi tiegħu baxx u l-tensjoni. "Jekk inti ma jaqgħux bil-kwiet, aħna se jagħmilha ċara li inti għandek insultati l-lama. Fi ftit minuti, folla se tiġbor tiċrita inti bogħod minn xulxin."
  
  
  I jintiżnu l-theddida u ddeċieda li kien hemm xi ħaġa li dan. Iżda I kien aktar interessat li tkun taf liema huma maħsuba. Ont waqa'l isfel jmiss lilhom. Qoxra wieħed kien qabel, u t-tnejn l-oħra kienu madwar me. I kien wassal għal baxx-laqgħa tal-dar, madwar, u fis-żgħar, is-siġra-shrouded-ikklerjar.
  
  
  "Ghotak-ħsieb li kienu hawn iweġġgħu me," l-għasafar wieħed qal, tfittex me fil-wiċċ. "Dan isir meħtieġ biex tagħmel inti jirrealizzaw kif ħażin inti billi tagħmel dan. Gotaku huwa skużani li għallem inti dawn il lezzjoni ħarxa."
  
  
  Huwa tbissem li lilu nnifsu. Dan kien approċċ differenti, iżda kont naf l-tattiċi se tkun l-istess. Huma maħsuba biex jagħtu me idea tajba. Kważi wieħed, dawn laħqu fil tagħhom mitluqa shirts, u kull miġbud ' il barra strixxa dejqa tal-rregolarizzat qasab ħoxnin bħala riding ġakketta. L-trio-leader għolla l-idejn u l-mixi'l isfel miegħu. Smajt lilu whistle kif hu tellgħu permezz ta'l-arja, tbegħditx, u żiedu l-naħa tiegħi fil-difiża. Ħassejtni l-uġigħ jitnaqqsu meta hu hit, u immedjatament ħass infiltrazzjoni tal tad-demm fuq l-driegħ. Huwa jinġibed lura u tbissem. I ra tagħha, kwiet iżda ftit koroh arma. L-għasafar wieħed ħareġ mill-ġdid, u issa l-tnejn l-oħra kienu madwar tibda mqaħqħa mal-qasab.
  
  
  "Stenna," qal. Dawn waqfu obediently. Ghotak jista'jkollhom ħsieb l-ego qattiel kienu qbiżt il-konnessjoni lili, iżda li ma kienx dak li kien ser issir taf. Dawn it-tliet setgħu kienu komuni fin-Nepal, iżda meta mqabbla ma ' dawk li huwa kien użat għall-kura, li tappartjeni esklussivament għall-foresti league. I kellhom tbissima meta rajt minnhom hemm wieqfa, stennija għal dak I kien se jingħad.
  
  
  Imbagħad, il-veloċità tal-qattus, huwa magħżula madwar u mogħtija daqqa qawwija biex l-plexus solari ta'l-waħda, fuq il-lemin. Tagħha, ra l-ego-għajnejn nefħa bħala huwa qabad għall-ħajja u l-doppju matul. Mingħajr waqfien miexja, huwa magħżula tal-madwar, dived, u qabad l-mexxej tal-presidenzi tiegħu fl-addominali. Dan jerked f'daqqa, u huwa tinqaleb. It-tielet waħda rkuprati biżżejjed biex jolqtu me tiegħu qasab jeħel. Il-qatgħa fuq l-ispalla tagħha ħa tagħha, qabad Ego driegħ, u mdawwar tagħha madwar. Huwa yelped u l-half-inbidel meta huwa magħfus tagħha. Huwa ma itlaq twil biżżejjed biex għafas il-uem tal-għonq, u waqgħet. L-għasafar wieħed allura sibt li l-saqajn, u wasal sa me, u bin-newl madwar biex tagħti lili mill-għoli.
  
  
  L-daqqa maqbuda me fil-koxxa I kif daru. Meta tpoġġi marda tiegħu fuq l-art, tilef il-bilanċ tiegħu. Tagħha roundhouse kick kien evidenti u ħass bħal tiegħu xedaq-imtaħen. Huwa swam lura lejn l-siġra u shuddered, li jaqa'l-art kontra l-ħajt. Il-wieħed li ntlaqgħet hit fil-plexus solari kien fuq l-irkopptejn tiegħu, biss jippruvaw jaqbdu nifs tiegħu. Huwa qabad lilu, jinġibed hu li tiegħu s-saqajn, u slapped ego tiegħu madwar l-ħaddejn. Tad-demm gushed madwar il-ferita li tolqot l-art. Huwa ġibed l-terz fejn l-ewwel żewġ jistabbilixxu kważi tal-ġenb mill-ġenb. L-għasafar wieħed kien dazed, iżda konxja. Ego jinġibed l-kap tagħha mill-xagħar.
  
  
  "Kun żgur li tgħid lit-imgħallem li jien verament skużani li kelli li jħarreġ inti dan il-mod," qal. "Huwa ser tifhem, kunfidenza tagħha."
  
  
  I-xellug tagħha u marru lura għall-triq prinċipali, kuntenta bil-mod kif marru. Ghotak kien hemm l-ebda iblah. Huwa mifhum-saħħa u l-ruthlessness. Għalkemm I ddubitat dan, il-manifestazzjoni ta ' dawn il-kwalitajiet jistgħu sempliċement bil-mod l-ego.
  
  
  Huwa kompla bil-toroq, josservaw in-nies, waqfien fil-bejjiegħa fit-toroq, u eventwalment spiċċaw fuq il-periferija tat-raħal. I kien biss dwar li ddawwar lura għall-Liunga tal-dar meta, tfittex fuq il-muntanji biss lil hinn mill-raħal, I raw tliet iċ-ċifri li ġejjin mill-muntanji. L-ewwel żewġ kienu sherpa gwidi, hi tgħallmu fil-ihc. It-tielet kien liebes qawwi ekoloġika tan-nylon ski ġakketta.
  
  
  Jien ma nemminx dan, huwa qal ruħu b'leħen għoli. Jien ma riedx jemmen dak I ra, iżda naf kkritikat ukoll dak I raw. It-tliet figuri tiġġebbed fil-ringiela waħda kiber akbar sakemm dawn kienu fuq il-quċċata tal-me. Mimmo jkun għadda żewġ ċekkijiet li jiġu ffrankati-sherpa. Il-figura terzi titwaqqaf u ħares lejn me bl-eżenzjoni u b'disprezz.
  
  
  "Qisu qtajt," qalet f'daqqa. "Jien ser jagħtik ċans ieħor biex jikkollabora mal-me," hi miżjud cheerfully.
  
  
  "Jien jintmess," I growled.
  
  
  "Jien kont naf li d tkun faċli," hija qalet, u segwiti l-gwidi. Huwa ħares lejn Agħlaq b'taħlita ta ' rabja, bandiera ta'permess biex iwettqu, u involontarji tal-ammirazzjoni. Tagħha, iddeċieda li kwalunkwe tifla b'din id-determinazzjoni, ma jistgħux jiġu hekk allegatament ħażina. Hi tista'wkoll tkun uġigħ fl-annimal. Iżda hi jista qbiżt il-lezzjoni, hi qalet ruħha, ftakar l-startled tħares fl-għajnejn tagħha matul l-aħħar sessjoni. Jekk le, ħej, ħej wieħed u aktar malajr. Kif kien skortat lura permezz tal-villaġġ li Liunga tal-dar, huwa tbissem kif kien għadda l-mimmo-tempju ta Ghotaka, u raw tliet figuri jgħinu lil xulxin l-passi.
  
  
  Kapitolu III.
  
  
  Meta I lura lejn id-dar, I sabet li l-raġel ta'stennija għall-me li jkollhom-tè. L-ego ta'informazzjoni iktar dettaljata minn kull stajt jinstemgħu wriet perikolużi istat tal-affarijiet li diġà ntlaħaq. Halin, okkupati mal-dar tagħha, flitted fi u barra mill-kamra fuq il-agħlaq, kull darba li l-għajnejn tagħha sodisfatti-minjiera, fil-żgħar privati konversazzjoni. I tinżamm ftakar l-irtubija ta ' l-idejn tagħha fuq il-korp, u kelli biex iżommu ftakar l-qodma tal-bniedem kliem.
  
  
  "Sal-lum, aktar minn 5,000 ta'dawn l-immigranti jkunu waslu fl-Nepal," huwa qal. "Peress li kulħadd madwar minnhom huwa mħarrġa Komunista aġitatur, kapaċi sew fil-modi biex iqajjem l-inkwiet fl-nies tal-ċrieki, dan huwa sinifikanti tal-forza. Ghotak, jekk il-forzi l-re li jippermettu l-aktar l-immigrazzjoni mingħajr restrizzjonijiet, se jispiċċaw-deċiżjoni tiegħu tal-pajjiż taħt it-tmexxija tiegħu Ċiniż Komunista l-ħbieb."
  
  
  I talab tagħha. "In-nies u l-verament jemmnu li Ghotak huwa ggwidat mill-ispirtu tal-Karotek?"
  
  
  "Iva," ir-raġel wieġbu. "Kien għaqlija ħafna għal dan, kundizzjonijiet dwar l-antika superstitions u l-ritwali. Illum tal-ritwali hija antika tad-dwana li huwa mġedded bħala mezz ta'kontroll tal-poplu."
  
  
  Halin daħal fil-ma frisk kitla u sib l-isfel għall-mument li jisimgħu. Hija kienet liebes mitluqa iswed tan u l-tangerine qliezet, u hi qishom mara sabiħa-tfal.
  
  
  "Iżda anke l-aktar mill-ispirtu tal-Karkotek, huwa eżempju ta'kif yetis maqtula dawk li pubblikament għall-kuntrarju hu," l-patrijarka kontinwa.
  
  
  "Isfida?" I exclaimed. "Dawk territory war? Għal darb'oħra, mhuwiex l-ambizzjoni tiegħi biex tiġi leġġenda."
  
  
  Ont, I l-ħsieb dwar l-sober silenzju li kkawża rimarka tiegħi. Kemm il-raġel u l-girl ħares lejn me fil-fond, serju-għajnejn.
  
  
  "Inti żgur li ma nemminx bil l-eżistenza ta'tali kreatura, do you?" qal I, f'daqqa waħda tħossok I li kienu diġà kisbu r-rewmatiżmu.
  
  
  "L-ebda wieħed madwar hawn dubji dwar l-eżistenza ta'tarbija," ir-raġel qal. "L-Isfida teżisti. I biss taħseb li l-koinċidenza li hu maqtula dawk li għall-kuntrarju Ghotak, u Ghotak huwa igawdi madwar dan."
  
  
  "Iżda taħseb fil-Qtates? Iż-żewġ inti?"
  
  
  "Iżda naturalment hemm ieħor," qal, u Halin nodded, l-għajnejn wiesgħa. "M'hemm l-ebda dubju li jeżisti."
  
  
  I intensifikati lura malajr, jirrealizzaw li kien I ibbażata fuq art mhux magħrufa. Superstitions, mill-inqas xi superstitions, kienu ovvjament mhux limitati għal l-mases. Iżda qabel ma bis-sħiħ trattati mill-ġdid, huwa ppruvat li nod darba aktar fil-direzzjoni tar-raġuni u l-loġika.
  
  
  "Ma taħseb li forsi Gotak maqtula dawn in-nies u l-ħtija fuq l-isfida? I talab tagħha
  
  
  "Biss yetis jista'joqtol ih. Inti tkun taf jekk inti kienu raw ihc, " huwa wieġeb. Telefon tagħha għ, u aħna lesti tagħna te. L-qodma tal-bniedem marru lura soprano għall-mistrieħ, u Halin bżonn tlesti l-xogħol tagħha. I marru għall-mixi u qagħdu ġewwa għal ħames minuti meta ltqajt-Attivitajiet Cobb. Hija kienet liebes suf l-istess, u għal darb'oħra huwa nnotat kif perfettament ħalib tagħha sider kienu.
  
  
  "I biss intervistati l-aktar ivan-persuna," hi ħabbret cheerfully. "Dan huwa Ghotak, l-għoli Lama tal-Teoan Temple."
  
  
  "Inti verament tagħmel kbira,"huwa qal. "Jien sorpriż li hu miftiehem biex jilħqu inti. Jien kont smajt li huwa ħafna remoti."
  
  
  "Inti tkun sorpriż kif ħafna bibien miftuħa meta inti flash ta'l-istampa karta," Attivitajiet li wieġbu. "Huwa qal li huwa xtaq li tgħid-ġurnalist tal-Punent dwar l-fehma tiegħu dwar l-żieda fl-immigrazzjoni fin-Nepal."
  
  
  "Huwa ma titlifx xi kodiċi," I grumbled.
  
  
  "Dak li ma jfissirx?" "Dak li huwa?" li hi mitluba f'daqqa.
  
  
  "Xejn," qal tagħha malajr, iżda hi qabad il-mossa u ħares lejn me malware.
  
  
  "Ma tippruvax biex timbotta me bogħod," hija qalet. "Forsi naf tagħha aktar minn ħsibt li ma. Dan huwa għaliex Angsley ntbagħtet hawn minħabba Ċiniż l-immigrazzjoni fil-Nepal? "Għaliex ma tieħu l-ego tal-post?"
  
  
  "Għaliex ma tmur id-dar qabel ikollok maqtula?" I qal bil-biża.
  
  
  "Mhumiex inti ftit melodramatic, antika?" "Dak li huwa?" li hi mitluba ħafif. Huwa ħa l-artifiċjali ileqqu tal-suit tagħha fil naħa waħda u miġbuda mill-qrib tagħha, meħlus ara l-flash malajr tal-biża ' cross-wiċċ tagħha.
  
  
  "Inti ma tistax tinsa l-aħħar darba li tkun marret intelliġenti miegħi, għasel," I growled. "I mwissija inti ma tkun wisq intelliġenti, u jien javżak li inti mill-ġdid."
  
  
  "U hi qalet li ma kienx għall-skittish," hi tinqasam.
  
  
  Huwa rilaxxat tagħha, u hija pass lura, blu tagħha madwar l-għajnejn u serju. Hija qalet. "Għaliex ma aħna sejħa waqfien mill-ġlied?" "Jien mhux se jolqot inti, u inti ma jolqot me."
  
  
  "Alla tiegħi, huwa treddigħ għalina," I groaned. "Taf, għal tkabbir intelliġenti, determinati, riżorsi tifla, int daħlu stupid-mara. Jien tagħti xi pariri tajba. Dan il-post jistgħu jduru lejn koroh sitwazzjoni fi kwalunkwe ħin."
  
  
  "U storja kbira," qalet kuntenti.
  
  
  "Mur fuq, ħallini issa," qal ikteb. "Biss tissospendi l bogħod mill me." Tagħha, daru u tlaqt mill-agħlaq. Għandi xogħol hawnhekk, u l-I ċaħdet l-rapporti fil-midja dwar dan. Jippruvaw ir-raġuni ma aggressiva żżejjed bl-ingliż in-nisa ma kienx parti minnha. B'xi mod, din il-post kien tal-bidu li jagħti l-me koroh sensazzjoni. L-kompitu tagħha huwa li tikseb l-qalba ta'l-affarijiet, biex tikxef u l-għerq minn xi ħaġa, sabiex tesponi l-ghadu u jilħqu hu wiċċ imb'wiċċ. Iżda hawnhekk kollox kien li jiċċaqalqu taħt il-wiċċ, moħbija bħala stramba l-attitudnijiet u l-approċċi. Hu ddeċieda li jikkonċentraw fuq l-Ghotak. Huwa mxiet'il quddiem darbtejn. Forsi I tista'tikseb tiegħi ego biex jiftħu u tagħmel żball fatali. I marru lura lejn id-dar, tiġġebbed fuq is-sodda, u ppruvaw ċar il-fehma tiegħi tal-go john ċittadin, qtar allat, u l-oħra kollha superstitions. A il-atmosfera jistgħu envelop inti u inti tagħmel parti mill-lilek innifsek. Huwa ħalli l-ħsibijiet tiegħu bil lura għall-Halin. Din kienet xi ħaġa li jiswew tgeżwir sa ġewwa.
  
  
  Huwa mistrieħa sakemm hu jinstemgħu l-artab tal-gong sinjalar u l-pranzu marru bħal. Aħna kielu malajr, għax, billi l-raġel spjegat, l-ritwali beda siegħa wara l-estinzjoni. Halin skużat ruħha għall-mument, u l-qodma tal-bniedem ħa ftit aħħar sprejjaturi madwar l-hookah. Huwa lest il-tazza tal-ross ħelu-inbid li serva.
  
  
  "I se tispjega dak li jiġri matul il-ritwali, kif jiġri," huwa qal me. "U l-aktar ta'dan, ma naħsibx I bżonn biex ifissirhielek. Bil-mod, huma inti taf li hemm ieħor mistieden fuq l-pajjiż tal-Punent sala hawn F'kathmandu?"
  
  
  "Jien naf," qal. "Jien ma tkunx taf li inti d jinstemgħu dwar dan."
  
  
  "Hija joqogħdu hawn," huwa qal. "Hi ħadet il-dar tiegħi bħala post għall-vjaġġaturi, u spjegat il-mod tagħha. Hija ġurnalist li huwa faċli ħafna biex jikkomunikaw ma'."
  
  
  "U ħafna intelliġenti," I miżjud. Hija kienet miżmuma siekta mill-fatt li l-Attivitajiet li jkunu jidhru wkoll fil-ritwali. Halin ippreżentat l-fluss tal-konverżazzjoni tagħna lill-ors. Hi tifqigħ fil-kamra bil-tleqq oranġjo tal-ħarir cape mgeżwra madwar tagħha ispallejn vojt. Taħt, hi kienet liebes qasir, minn figuri quċċata tat-tank li ntemmet fil-vojt fl-istonku. Blu trasparenti materjal naqas mill-qadd tagħha l-art. Tagħha sider, miġbura fil-quċċata ta'l-miġbuda, żdiedu fil-doppju daqqiet, sew bil-ponta, u l-iswed tagħha xagħar tefgħet jgħajjat fuq tagħha fir-roża-ħaddejn roża. Dan glittered, tiddi a, tiddi perla waslet għall-ħajja, stunningly artab u sbieħ.
  
  
  Hi mixi bejn il-missier u jien, u meta aħna daħal fit-bini bil-saqaf baxx għall-temple, kien diġà tiġġammja mal-nies. I segwita l-qodma tal-bniedem kif marru l-taraġ. Ma kien hemm l-ebda siġġijiet, u kulħadd kien seduta fuq l-art l-injam. Mqajma-pjattaforma, il-lukanda kollu qasam, u l-istadju, okkupa l-quddiem tal-sala, u dan kien meqjus mill-Ghotaka seduta fuq waħdu. Fost il-kumplament kienu ftit guys imsemmi Serp-Soċjetajiet fil-blu shirts. Tagħha, innutat li l-tliet ħbieb kienu neqsin, u tbissem ewwel. L-kbar tal-persuna berners-dijanjosi mill-ħitan u sib l-istadju, il-mili tal-sala bil-ħelu, cloying riħa.
  
  
  Varji-istatwi u l-tinqix tal-Karkotek imżejjen-dahar ta ' l-istadju, u tliet mużiċisti sib fuq naħa waħda, tnejn madwar tagħhom jilagħbu ip fuq b'għonq twil sitars, u t-tielet bil-mod vjenna l-tanbur. Il-duħħan mill-imdawla lampi taż-żejt oskurat-sala u żied l-sajjieda ta'l-kbira tal-kamra. F'daqqa waħda, ħafna mużiċisti oħra li kienu ġew kundizzjonijiet bħall-logħba flimkien mal-ewwel tliet ħareġ, u hi jinstemgħu l-eerie-mużika ta'tar-ram imwaqqfa u conch qoxra li tgħaqqad il-tanbur u sitars.
  
  
  Qodma jbiegħu kien fuq naħa waħda tal-me, u Halin kien fuq l-oħra, u meta l-I ħares lejn tagħha, I raw tagħha sider li qed jogħlew ewwel taħt il-jeweled-quċċata. Ħsibt li għandu dehra agħlaq, żgħar iżda perfett. Tagħha ħarsa studjati l-folla fit-tfittxija ta'rmied-mara ras, u fl-aħħar nett innotata tagħha sinċier-għajnejn biswit fejn kien seduta. Attivitajiet li Cobb kien seduta kontra l-ħajt, din il-jmiss Tan-nisa bil-wieqfa li jmiss tagħha. Huwa sorveljata fil-pjattaforma u raw Ghotak tikseb u jimxu lejn it-tarf. Il-kamra immedjatament naqas silenzjuża. Huwa qajjem armi tiegħu, Ego voluminużi iż-żagћfran twal li jaqgħu laxk, u bdiet serje ta'incantations. Il-folla murmured flimkien miegħu. Fl-aħħar nett, huwa lest, titbaxxa l-idejn, u ħares lejn l-udjenza bil-haughtily arroganti-wiċċ.
  
  
  "Illejla niċċelebraw il-fertilità tal-Karkotek-Ispirtu," huwa qal. "Illejla Karkotek, lord tal-foresta kollha sriep, qed tgħinna lilna nfusna ħielsa, igawdu l-korpi tagħna, saret waħda fil-egos tagħna. Iżda l-ewwel tibgħat us messaġġ. L-ego ix-xewqa għall tagħha li jgħidlek li wasal iż-żmien biex titlob tagħna stmata riga, dixxendent tal-Vishnu, l-Gwardjan, li jilqgħu dawk kollha li jgħixu fil-art imqaddsa taħt l-Ispirtu tal-Karkotek ."
  
  
  Il-folla murmured l-approvazzjoni tagħhom.
  
  
  "Meta l-ritwali huwa fuq," Ghotak kompla, " inti se turi li inti smajt Karkotek x-xewqat tal mogħtija lilek fl-umli tiegħi talba mill-iffirmar kbira iscroll li jintbagħtu lill-re, l-jitkabbar f'jum dixxendent tal-Vishnu."
  
  
  Għal darb'oħra, il-folla murmured-fehim tagħhom.
  
  
  "Kemm huwa miktub fil-Sagru tal-Kotba," Ghotak miżjud, " ejja hu l-isfida l-Karkotek nies, jitkellmu bil-miftuħ, jew tibqa'siekta għal dejjem."
  
  
  Ħassejtni-idejn tiegħi issikka bħala l-raġel saqajh, stenna madwar l-folla, u ħares lejn Ghotak.
  
  
  "Karkotek ma jistgħux jitkellmu permezz tal-ħalq tal-Gotak," qal, u l-folla ffirmati loudly. "Għidt qabel, u l-I jgħidu li inti issa mill-ġdid. Iżda llum għandi xi ħadd ieħor li jkunu jixtiequ jitkellmu għalik. Huwa daħal permezz ta'pajjiż ħafna eluf ta'mili'l bogħod. Huwa mixi dawn il-mili minħabba ried li jitkellmu għalik. inti. L-ego taż-żieda l-dollaru hija kkonċernata li għandha tinstema's'issa."
  
  
  Il-patrijarka daru għalija, u l-I mifhum. Huwa kien sa, jinjora Ghotak ħruq ħarsa, u rriżulta li jiffaċċjaw il-folla.
  
  
  "Patrijarka Liungi titkellem il-verità," qal glancing malajr fil-baħar tal-smigħ, siekta in-nies fil-baxx, il-smoky-sala. "Dawk li jixtiequ jidħlu fil-pajjiż tiegħek ma ġejjin bħala l-ħbieb. Kien jinstemgħu mill-Karkotek-Ispirtu fuq l-art, u l-ego vuċi staqsa lill-leave, madwar tiegħi dar, jgħidlek dan. Dan se jkun sinjal biex inti, jien qal . "
  
  
  Gotak-vuċi tal-irmunkat off bħala huwa ħa l-azzjoni.
  
  
  "Ir-raġel hija antika, u l-barrani tinsab," huwa ġara. "Isma, ukoll, l-Ispirtu ta'l-Karkotek huwa rrabjata u se jġibu l-ħażen fuqkom. Qed tfittex għal sinjali? Aħseb ftit dwar kif l-isfida maqtula dawk li għall-kuntrarju Ghotak."
  
  
  "L-Isfida mhux iweġġgħu kulħadd," I għajjat. Hi kważi qal li l-qtates kien damned ingann, iżda maqbuda lilha nfisha.
  
  
  "Ma t-tarbija wkoll joqtlu dawk li għall-kuntrarju Ghotak?" l-monk għajjat, u l-folla roared fil-rewmatiżmu.
  
  
  "Ma Karkotek jagħtik sinjal ma'dan is-sinjal?" "Dak li huwa?" li hu mitlub, u mill-ġdid il-folla roared. Ghotak daru u bil-ponta tas-swaba fil-Liungi.
  
  
  "Mur l-muntanji, raġel, u jiġu lura mhux mimsusa mill-qtates," għajjat. "Jekk inti tista' tagħmel dan, Ghotak se tkun taf li l-Karkotek-Ispirtu li ma jkunux jitkellmu permezz tal-ego tal-ħalq, u li inti u l-barrani ma jinstabux."
  
  
  Huwa ra l-patrijarka ix-xufftejn forma irqiq tbissima.
  
  
  "Jien naċċetta l-isfida," huwa qal. "L-weraq mhux se jiġu ffirmati sa t-telefonata."
  
  
  Il-folla gasped, qawwi hissing-ħoss faqqa madwarhom, u mbagħad huma aċċettabbli. Liungi sel, ġbid me lejn tagħha.
  
  
  "Huwa maqbuda nnifsu," ir-raġel qal excitedly. "Indunajt li immedjatament u ħa vantaġġ minnu."
  
  
  "Iżda jemmnu fil-Qtates," qal.
  
  
  "Naturalment, iżda mhux li hu maqtula Kostya Ghotak. Il-oħra qtil kienu aċċidentali. Dan mhux ser iseħħ mill-ġdid."
  
  
  I kien inklinati li jaqblu ma ' l-qodma tal-bniedem, speċjalment peress li jien kont naf li l-qtates stejjer ġew-parti tal-wild-folklor. Forsi l-monk kienet maqbuda lilu nnifsu, il-ħsieb li r-raġel tkun wisq jibżgħu li taċċetta l-ego l-isfida. - Għajnejn tiegħi kienu miġbuda lura l-istadju meta l-Gotak-vuċi tal-boomed mill-ġdid.
  
  
  "L-ritwali jibda," huwa ħabbar solennement. Mill-ewwel, il-soft-isfond tal-mużika, tat-mod qawwi, kważi biża taħbit, insistenti taħbit li quickened, naqas, u mgħaġġla mill-ġdid fis-pulsing taħbit.
  
  
  L-sitarists beda bla tmiem shimmering-serje tal-kordi, u bħala huwa jaraw, sitt-bniet deher fuq l-dais, mgħotti u l-bare-chested taħt drapp irqiq. Kull wieħed kien liebes dak I inizjalment maħsub kienu gandlieri. Fis-sens, huma kienu, iżda meta jkunu ġew stabbiliti, tliet fuq kull naħa tal-pjattaforma, I raw li kienu wax phallic simboli, kull wieħed bil-tagħha stess konvessi bażi. L-ħajja reali ta'xama'tal-simboli kienu illuminati fuq ċkejkna niċċa fl-aħħar ta'kull wieħed madwarhom.
  
  
  "L-xama kkurati bil-żejt speċjali sabiex idub malajr," ir-raġel whispered lili. Is-sitt-bniet prostrated stess qabel l-simboli, imbagħad miġbura flimkien fil-ċentru ta'l-istadju.
  
  
  "Ghotak, bħala l-Suprema Lama tal-temple, se jagħżlu tifla li s-sagrifiċċju li Karkotek," l-patrijarka whispered lili.
  
  
  I talab tagħha. "Li tista'tagħżel?"
  
  
  "Xi ħadd hawnhekk," ir-raġel qal. "Huwa normalment jagħżel l-tempju-bniet waħda waħda. Tfajla imsejħa minn Saint se tibda eċitati-tipi kollha tal-job-emozzjonijiet li hi ma ma żfin u l-oħra-attivitajiet fiżiċi. Irġiel differenti se jaqbżu l-istadju u joffru ruħhom għalihom. hija għandha tagħżel wieħed qabel l-phalluses ħruq għall-irmied, u li l-waħda hi jagħżel, hi għandha tagħti ruħha illejla."
  
  
  Kif huwa jaraw, Ghotak kien bil-wieqfa fil-quddiem tal-sitt-bniet. Imbagħad, huwa f'daqqa jdur madwar u bil-ponta fil-udjenza.
  
  
  "I jagħżlu Halin, bint tal-Dar Leunga, li joffru tribut għall-Ispirtu tal-Karkotek," għajjat.
  
  
  L-għajnejn tagħha darted li l-qodma tal-bniedem. Huwa t'attivitajiet fil-monk daze.
  
  
  "Hija mhux ġejjin minn?" Ghotak talab lill-parteċipanti. "Huwa l-bint tal-Kamra tal-Leunga wkoll wisq tajba għall-Karkotek-Ispirtu? Kif azzarda tali dar jitkellmu tal-Karkoteka?"
  
  
  l-raġel whispered lili permezz tiegħu s-snien.
  
  
  "Jekk l-I jirrifjutaw li jħallu tagħha jagħtu ruħha li Halin, I trid twaqqaf il-ġlieda kontra l-uem," huwa qal. "Hu jaf li l. Dan corkscrew huwa "frekwenti".
  
  
  "U l-jekk inti ma jgħidu le, int ser tħalli Halin lil Alla jaf li," qal. "Tgħid em li jmorru għall-infern. Jien ser issib mod ieħor biex tikseb minnu."
  
  
  "Il-ħażen fil-monastiċi ħbula laqat l-aktar darbiet dollaru frekwenti u l-fidi," l-patrijarka muttered. F'daqqa waħda, li jinstemgħu l-aħjar tal-moviment mill-ġenb, l-flash ta'l-oranġjo tal-ħarir strixxi permezz ta'l-arja. Huwa mdawwar ara Halin tat-tlielaq lejn il-pjattaforma. I msejħa tagħha, iżda li hija ma anki jieqaf. Kif hi telgħu fuq il-pjattaforma, il-folla l-abitanti tagħha fuq. Il-mużika kiber aktar qawwija, u f'daqqa waħda kien hemm evokattiv riħa madwar l-urni tul il-ħitan - stramba eċċitanti riħa. Tagħha li nħassu l-akbar emotionality fl-udjenza u raw li xi nisa kienu diġà ir-rimi tal-ħarir xalpi, veli, u l-ħwejjeġ. Halin kien fuq l-istadju, fuq il-papà, u Ghotak tax-xellug, mixi fl-tarf tal-pjattaforma. Phallic simboli glowed, kull wieħed bil-dell differenti tal-fjamma qawwi madwaru. Halin tal-għajnejn maqbuda ont kif hi t'attivitajiet fl-eqreb phallus, u tefgħet bil-stramba-qawwa tad-dawl. Issa l-mużika kienet tħabbat tagħha itektek ritmu bi kważi deafening-volum, u kien impossibbli li tinkiseb bogħod mill-ħoss u r-ritmu. Dawn maħsula fuq me bħall-mewġ tal-oċean, tagħddas, assorbiment, impenjattivi. Huwa jaraw kif Halin beda żfin, bil-mod fl-ewwel, imbagħad ma'żieda maskili. Stajt tidher tagħha, eżotiċi żeffiena kollha fuq il-beraħ, iżda dawn qed kollha immaġina. Halin kienet mibdula, għajnejn tagħha nofs magħluqa, l-mira tagħha inklinata lura. Hi avviċinat kull phallus, ftit fissa xama'tal-immaġini, imbagħad mixi madwar kull wieħed, imbuttar kull tas-sider bil-sider tagħha. Hija kienet l-tbandil u lura, u issa tagħha ta'laħħar bdiet-lok u l-żerżaq, u hi trasferita għall-ċentru tal-pjattaforma. L-ħbula blu hija kienet liebes malajr ġibed apparti bħala l-transport tal-movimenti tagħha intensifikati, u l-tagħha rqiq u rqiq saqajn throbbed u influwenzat.
  
  
  Dan huwa flash is-sustanzi u l-faħam tintlaħaq l-udjenza, u huwa ħass minnhom tbandil, jinstemgħu barra u l-half-għajjat. Halin miżmuma minnhom, t-tixrid tagħha-saqajn, u arched lura. Smajt mara sider u ħares lura biex tara-bniedem rolling fuq l-art mal-tagħha, jixxengel tiegħu saqajn u'l isfel. L-irġiel u n-nisa kien imwaħħal mar xulxin. Ftit saqajn bogħod, il-mara arched-ġisem tagħha lura u bdew writhe fil-ipnotiku kan. Biża l-ekstasi nbela'il-folla, u l-arja kien mimlija artab ta ' barra u l-ħsejjes eerie. Tagħha, ra l-Attivitajiet Cobb jaqbdu toqba u l-tluq mal-wiesgħa, par għajnejn. Huwa tbissem tagħha bħala hi jintmesaħ tagħha earlobe u l-ħaddejn bil-pala tal-naħa tagħha, u anki fl-dawl baxx, huwa jista'jara kif il-ġilda tagħha glistened mill-vażett.
  
  
  Halin waqa'l-art tal-pjattaforma, saqajn stirat, lura arched, l-ee tal-ħajja tiegħi mal-konvulsivi tal-movimenti tal-pjaċir, u l-wax phalluses kompliet jaħarqu. I jistgħu jħossu l-għaraq fuq il-pali, u d-dahar tal tiegħi qmis kien imxarrab. Kif Halin komplew jogħlew u jaqgħu l-insistenti taħbit tal-mużika, il-bniedem qabeż madwar l-awditorju u fuq il-pjattaforma. Huwa kien fuq tagħha, saqajn tixrid, torso tiegħu tax-xogħol. Halin tinqaleb, u hu appoġġjat mill-bogħod u waqgħu barra l-pjattaforma li jinsabu panting fuq l-art.
  
  
  Ċifra oħra qabża fuq l-istadju u danced fil-quddiem tal-Halin, issa l-irrumblar u lura fuq il-palk. Hi tbegħditx, tagħha stess job-movimenti għadha tiċċaqlaq, u hu tax-xellug. Huwa jista'jara li Halin kienet maqbuda fit-tagħha stess dimenzja, gliding u kontinwu madwar l-istadju, li jiċċaqalqu lura tagħha u l-ispallejn fil-pjaċir orali fir-ritmu, l-irfigħ tagħha saqajn fil-paċenzja thrusting movimenti bħala l-waxen phallic simboli kompliet ħruq għall-irmied. .
  
  
  Fil-quddiem tal-me, il-half-mara kien naqas fil-saqajn tiegħi. Immedjatament, tinqaleb u bdew jiċċaqilqu bħal qtar fuq tiegħi s-saqajn. - Ieħor tal-mara u raġel ssieħbu tagħha, u dawn jingħorok ruħhom flimkien bil-mod tal-fenek. Irġiel aktar u aktar offruti lilhom infushom biex Halin, u kull ġiet miċħuda minħabba l-naħa tal-kap tagħha jew l-naħa tal-ġisem tal-mara. L-phalluses kienu l-ebda aktar minn ftit pulzieri mill-minfuħ xama'tal-bażijiet. Missierha maħnuq jlissen kelma laħaq tagħha.
  
  
  "Hija ma jistgħux jirrifjutaw aktar," huwa qal fl-tensjoni tal-vuċi. "Hi li jagħżlu xi ħadd. Iż-żmien qed jagħfas għall-agħlaq."
  
  
  L-kbira u tal-kbira kienu issa wieħed kontinwu l-istorbju, u huwa induna li l-Halin, maqbuda fil-tagħha stess dimenzja, kienu xorta jinżammu barra l-terribbli mument sakemm hi jista. L-idejn tiegħi kienu imxarrab, u għaraq kien għaddej fl-armi tiegħi. Hu qabeż tiegħu saqajn, il-volpi qabżet fuq il-writhing, li jaqa'l-korpi, u dam għall-pjattaforma. Huwa d-Attivitajiet li jidhru Cobb, storduti, bi tqila biex tagħha moan, jaraw-xena tal-materja prima job-xewqa. Kien maqbud mill-tagħha sorpriż ħarsa bħala mimmo tellgħu mill. Halin tal-għajnejn ingħalqu bħala huwa qabża fuq il-pjattaforma, kien fuq tagħha, u talab l-isem tagħha. Hija fetħet l-għajnejn tagħha, u l-tagħha writhing-ġisem kompliet il-vi fir-ritmu. I joqgħod fuq tagħha, tagħha, ħass tiegħi ġenbejn jintefħu mal-xewqa, ont, ħadlu kap tiegħi u magħqudin quddiem is-idejn tiegħi. Alla, l-uġigħ ta'dan il-post kienet kbira. Ix-xewqa tagħha li jaqgħu fuq sbieħ tagħha tal-ġisem, il-qbid li ftit perfetta-forma u l-għamla tagħha tiegħek stess. Iżda jien ma jiġu hawn għas-li, l-I miċħuda l-rapporti fil-midja dwar tagħha. Kien hawn li jipprevjenu xi ħaġa, mhux biex timpenja lilha. F'daqqa waħda Halin saqajh u qabad tiegħi s-saqajn. Hija magħfusa-wiċċ tagħha kontra l-żaqq tiegħi, jingħorok kap tagħha kontra l-me, u mbagħad tefgħu l-kap tagħha lura u ħalli l-għoli waqqfu l-għajta ta r-rilaxx.
  
  
  L-istorbju waqfet mal-allarmanti suddenness, u għal żmien twil ma kien hemm l-mejta silenzju. L-xama'tal-immaġini għebet, u l-sala kien kważi fid-dlam. L-silenzju issa kien imkisser biss mill-ħsejjes tal-toħroġ man-nifs nifs u mrażżna sobs. Huwa ħares lejn Halin. Hi waqgħet sensih l-art. Huwa qabad tagħha u wettqet tagħha barra l-mimmo-pjattaforma tal-Ghotak ħruq-għajnejn. I magħmula mod tiegħi madwar l-sala biex issir missier permanenti li jmiss lili. Huwa imbuttat tiftaħ il-bieb u intensifikati fil-kessaħ-lejl tar-riħ, ċara, aġġorna l-riħ. Halin kien tar-rix fl-idejn tiegħi, sabiħa l-irqad pupa. Kif kien li jħallu tagħha, I raw-wiċċ fil-mira għandu jidher madwar l-sala, u l-I ħares lura biex tara tagħha, l-Attivitajiet Cobb, jegħleb kontra l-toqba-bini tagħha mal-għajnejn magħluqa u miġbura.
  
  
  Halin mħawwda, u huwa titwaqqaf. Hija fetħet l-għajnejn tagħha u sorprendentement artab tbissima deher fuq il-wiċċ tagħha. Huwa miġbud tagħha għall-saqajn tagħha, u l-tagħha fil-fond l-għajnejn t'attivitajiet lura fil me.
  
  
  I talab tagħha. "Tista timxi?" Hi nodded, u missierha driegħ tiegħu madwar il-qadd tagħha. "Huwa l-aktar, u int id-dritt," qal. Huwa ra l-eżenzjoni fil-fond u l-gratitudni fil-bniedem qodma tal-għajnejn, u Halin inklinata kap tagħha dwar l-Uem u l-ispalla. I marru'l quddiem u tax-xellug ih waħdu. Tlift eċċitament temporanjament mħassra l-periklu reali, iżda biss temporanjament. Dawn kienu għadhom hemm, forsi anki aktar. Iżda ladarba mill-ġdid, kienu koperti mill-esaġerati l-immaġni ta'din il-pajjiż stramba. Sfida kienet ħarġet, rewmatiżmu tat-test kien mogħti, u mbagħad kien kopert mill-tifqigħa tal-disturb sesswali fuq l-iskala tal-massa tal-wiċċ. L-għada, ir-raġel ser tmur għall-muntanji biex jagħti prova li huwa mhux se jiġu maqtula minn xi ħaġa li ma teżistix, li jipprova li l-mythological alla ma jikkomunikaw permezz ta'l-enerġija-crazed monk. Huwa ħadlu tiegħu ras u ppruvat mill-ġdid, iżda huwa kien l-istess. Kulħadd f'dan il-post kien liebes maskri, u kelli l-inċerti sensazzjoni li l madwar wieħed minnhom kien ħabi-mewt.
  
  
  Il-kapitolu IV.
  
  
  Huwa d meħuda tagħha għall-mixja fil-kessaħ-lejl bl-ajru, u hu d ħalli Halin u missierha tmur id-dar l-ewwel. Fl-aħħar nett, huwa niżel fil-kwiet-dar u l-marru għall-kamra tiegħu. L-avvenimenti Stahl kellhom biss rat jkollhom reġa'irħam vara, u sab ruħu tossing u t-tidwir fil-stillness tal-lejl. Il-pil kutra kien sħun u ratba, u għalhekk kkritikat ħafna bħall-mara. Huwa qajjem sa meta jinstemgħu l-ħoss ħażin tal-bieb tal-ftuħ. Tagħha sel kien mikxufa ħlief għal żmien qasir, u l-Wilhelmina kien fl-naħa tiegħi, lesta għall-nar, l-kbir tiegħi tagħfas iebes fuq l-attivazzjoni. Artab blu saint daħal fil permezz tal-tieqa bħala stenniet tagħha, jaraw il-bieb miftuħ ulterjuri. F'daqqa waħda, figura żgħira dehru fil-kamra taħt voluminużi tal-ħarir libsa.
  
  
  "Nick, inti imqajjem?" vuċi tagħha qal ewwel.
  
  
  "Halin," qal. "Dak li qed tagħmel hawn?" Hija mdaħħla-kamra, l-għeluq il-bieb wara tagħha. Hi sib l-isfel fuq il-tarf tal-sodda wiesgħa, u l-artab water permezz tal-tieqa lit sa l-kantunieri tal-wiċċ tagħha. L-għajnejn tagħha kienu l-iswed, fosos qiegħ, li kull wieħed minnhom kien mixgħula jgħajjat madwar.
  
  
  "Stajt jiġu biex tara int, Nick," hija qalet. "Hija tgħid li l-girl se tagħti ruħha li l-waħda hi għandha magħżula."
  
  
  "Halin," qal, it-tqegħid l-idejn tiegħi fuq żgħar tagħha l-ispallejn. "Ħsibt li inti mifhum. Wasalt biex inti sabiex inti ma tkunx għandek tagħti lilek innifsek għal xi ħadd."
  
  
  "Jien nifhem," qalet ewwel. "Jien naf inti ma kien għalija."
  
  
  "Imbagħad inti m'għandekx bżonn li jiġu hawn," qal. "Inti m'għandekx bżonn li jkompli dan l-miegħi."
  
  
  "Iżda huwa wkoll jgħid li tifla jiġi megħlub mal-xewqa li jkollhom il-bniedem hi magħżula," Halin wieġbu. "Dan huwa minnu wkoll l-każ."
  
  
  Brow tagħha furrowed. "Dan huwa l-każ miegħek, Halin?" Hi ma risposta. Minflok, hija baxxuta għolla, u wieħed malajr moviment, il-voluminużi ilbies kien mitfugħa lura, u huwa ra li għalhekk perfettament l-għamla, u għalhekk vi, bħal gem, f'kull aspett, li kien tassew eċċitanti. Hi sib sess, tagħha cleavage mgħawġa sabiħa arch, sider tagħha osservat, sħiħ u aġġustat skont il-kbar u mgħawġin ma perfetta simetrija ċkejkna li jisporġu'l barra qċaċet. Tagħha rqiq-riġlejn kienu kulur f ' għamla, u l-ġenbejn tagħha kienu bla problemi fit-tond. Hi daħlet li jilgħaq fil-pil kutra, it-tqegħid tagħha fuq l-idejn tiegħi l-ispallejn.
  
  
  "Dan id-dritt, Nick," hi nifs, u huwa ħass tagħha ż-żgħar tal-ġisem iġibu. Hi imbuttat me lura fuq il-sodda u bdew tkopri tiegħi tal-ġisem bil-xofftejn tagħha, teħid tan-nifs ip, vivaċi fil-ġilda tiegħi, li jiċċaqalqu ħafif isfel tiegħi fis-sider, madwar l-ħajja tiegħi, l-isfel, l-isfel, l-isfel bil-mess bħala artab bħala farfett tal-ġenb. . Hija bagħtet tal-fenek tal-xewqa permezz ta'me, u ħassejtni-ġisem tiegħi jirrispondu. Huwa rrumblati tagħha fuq il-pil kutra u ħalli l-idejn domestiċi l-tnejn iż-żgħar, li sbieħ bil-ponta ħerġin tas-sider tagħha. Hi moaned ewwel, u l-tagħha saqajn mgeżwra madwar il-qadd tiegħi. Ħassejtni-armi tagħha issikka madwar me, u f'daqqa waħda kollha l-artab sensittività tat-mod għall-kbir, l-kbira tal-ġuħ. Fraġli tagħha tal-ġisem moħbija meraviljuż sinewy s-saħħa, tensjoni-seħħ mqabbla mill-reżistenza tagħha. Ma kienx sa l-aktar tard li bil-lejl, meta kien l-ħsieb dwar l-tagħha, li huwa mfakkar tagħha li tiċċaqlaq sabiex faċilment permezz tal-dimostrazzjoni u l-istralċ muntanji.
  
  
  "Jien tiegħek, Nick," hi nifs. "Jien tiegħek kollha." Hi żiedet barra minn taħt me, l-illaxkar l-stretta tal-qabda tagħha tar-riġel, u rriżulta li jġibu aktar ta'ruħha għall-xufftejn tiegħi. - Ħalq tagħha stess kien bid-deni, bil-ġuħ ta'l-annimali, bil-ġuħ għall-tiegħi li tmiss. I jinstabu tagħha taħt me, riding tiegħi ġenbejn, spiċċaw fuq il-wiċċ, l-jsir mal-movimenti bla xkiel ta'grazzja u l-ħeffa. Hi tista'tispiċċa tagħha fil-ġisem, barra, u madwar il-mingħajr l-sbuħija tal-serp, u l-tagħha ix-xofftejn u l-ilsien kontinwament singers innu li Priapus. Huwa ħalli xufftejn tiegħu tmissx il-perfetta-ponot tas-sider tagħha, u huwa jistgħu jħossu minnhom throb fil-mess. Halin bil-mod mċaqalqa tagħha sider, tagħfas minnhom tiegħi xufftejn. Imbagħad hi miżmuma ih hekk sewwa li kien I jibżgħu I kien se iweġġgħu tagħha, u l-armi tagħha mgeżwra madwar il-kap tiegħi, iż-żamma me stretta. Hija miġbuda'l bogħod f'daqqa u waqgħet, superjuri lura fuq is-sodda, l-irfigħ ġenbejn tagħha b'tali mod li l-ih jistgħu jieħdu tagħha, u għal darba oħra kienet l-istess bħal hija kienet matul il-ritwali, itektek feverishly mal-xewqa. Huwa mixi tul tagħha, u hija ħadet nifs fil-fond bil-artab moan. - Ġisem tagħha mċaqalqa bil-mod fil-ritmu bil-ont kif żgħar tagħha, rqiq saqajn mgeżwra madwar il-qadd tiegħi, u hi shivered għall-mument, l-armi stirat fuq is-sodda, l-idejn tagħha midfuna fil-tkopri. Hija baqgħet f'dan l-istat għal żmien twil, mgħaddsa fl-pjaċir-uġigħ ta orga tagħha, ma rridx li jirrilaxxa anki infiniteżmali mument ta'pjaċir. Meta fl-aħħar tal-ġisem tagħha marru ratba u hi waqgħet lura fuq is-sodda, hija magħfusa kap tiegħi tagħha fis-sider, iż-żamma me hemm kważi bħal omm jkollhom tarbija.
  
  
  I fl-aħħar nett mċaqalqa tagħha, u hija indivja fil-driegħ tiegħi, sbieħ tagħha ftit sider għadha tfittex sa defiantly. Tagħha ħarsa kien fuq agħlaq, il-mara t-tfal, kreatura tant bħal din l-art tal-ont, il-kaptan tal-kuntrasti. Kif hi jistabbilixxu fl-armi tiegħi, l-armi li kważi hugged tagħha ż-żgħar tal-ġisem, hija riflessjoni tal-linja minn Ħindu talb-Om mani huwa magħruf li hum - "Ah, l-ġojjell fil-lotus". Kien verament tiżvela, minħabba li kien hemm xi ħaġa bħal gem tagħha fl-perfezzjoni fiżika. Hija tistabbilixxi-mod fuq l-art għall-waqt, imbagħad bdew ħawwad. Mingħajr il-ftuħ tal-għajnejn tagħha, minn naħa tagħha jiżżerżaq'l isfel tiegħi tal-ġisem, u l-tagħha ix-xofftejn u l-ilsien jiżżerżaq fuq sider tiegħi mill-ġdid. L-għajnejn tagħha kienu għadhom magħluqa, u hi stroked u ppressati u caressed bil-adoloxxenti sensittività li kien dejjem ont u ont waħdu. Ont mċaqalqa taħt tagħha mess, u ma kienx sa ont inklinata isfel u miġbuda kap tagħha stabbiliti tiegħu li hija fetħet l-għajnejn tagħha.
  
  
  "Jien tiegħek, Nick," hija kkonfermat, u għal darb'oħra bdew juru kif me kompletament u kompletament hi weraq fisser dawn il-kliem. Meta fl-aħħar hija kienet tinsab fl-armi tiegħi mill-ġdid, hija waqa ' rieqda,
  
  
  Dan kien il-karatteristika tal-agħlaq li fil-bidu hi żelqet ' il bogħod hekk bil-kwiet li kien I biss vagament konxju tat-tluq tagħha. Meta I qajjem up, kien I waħdu, l-xemx kien qawwi, u l-korp tiegħi għadu craved tagħha. Huwa miġbud, ltqajna mill-żibel, maħsula u imqaxxar. Kien għadu-ilbies tiegħu xorzijiet meta l-bieb miftuħ u Halin daħal fil bi trej tal-te tiegħek fl-naħa tagħha. Liebes mitluqa libsa bil-ċinturin fin-nofs, hija saret l-trej fuq is-sodda u l-jitferra sħun, te qawwija. Kien għajnejn-ftuħ u l-ispirazzjoni. Hija qalet biss ftit kliem, iżda l-għajnejn tagħha, fil-fond u ratba, tkellem-volumi. Meta tagħha te kien lest, hija imbuttat l-trej off-sodda, bdiet tagħha libsa, u jiġu mikxufa li jmiss lili.
  
  
  "Ejja ngħidu missier tiegħek qed tfittex għalik," qal.
  
  
  "Missier jaf jien hawn miegħek," qalet każwali. "Huwa wkoll tonfoq aktar tal-ġurnata fit-talb u l-preparazzjoni ta'l-ħbieb tiegħu għall-lejl."
  
  
  Minkejja l-isturdament-sbuħija tal-li bla xkiel, ittrattat, rqiq-ġisem tiġġebbed fil-quddiem tal-me, u l-tagħha upturned-sider kienu hekk f'daqqa bil-ponta, ħassejtni inċerti l-ħsieb dwar dak il-lejl jistgħu jġibu.
  
  
  "Jien ma bħal dan," qal b'leħen għoli, aktar li lilu nnifsu milli l-tifla. "Jien ma nemminx bil-territory war, iżda jien ma nemminx Ghotak ma jkollokx kullimkien."
  
  
  "M'hemm xejn li hu tista'tagħmel," hija qalet. "Missieri u jien se jmorru għall-marda tal-muntanji. Diversi Sherpas kienu mikrija hemm toqgħod għassa u kun żgur li l-ebda wieħed jiddaħħal l-pass, il-muntanji, u l-ebda wieħed tax-xellug sakemm għada."
  
  
  Hu jaf li l-uniku mod biex tikseb fil-muntanji kien permezz dejqa jgħaddu fil-għoljiet. Huwa grunted fil-ftehim, iżda ma kienx sodisfatt. Halin snuggled sa tiegħi tal-ġisem, l-idejn tagħha fuq l-istonku. "Jien tiegħek, Nick," hi murmured mill-ġdid, u l-snuggled sa jilgħaq. Hija tistabbilixxi fuq l-art li jmiss għalija, il-kiri tal-għajnejn tiegħi tieħu fl-sbieħ tagħha ftit il-figura, u mbagħad hija ltqajna u tpoġġi fuq tagħha libsa.
  
  
  "Missieri se jħallu siegħa qabel l-estinzjoni," hija qalet.
  
  
  "Jien ser tkun lesta," qal. Hi jitħallew mingħajr lura daqqa t'għajn, u ont, imħejjija u marru. Il-toroq kienu mimlija nies, il-bdiewa ma l-prodott tagħhom, bejjiegħa fit-toroq, u s-nies bil-mixi strettament waħdu. Hi kienet qed bil-mod bil-qoxra fl-triq, il-aimless nonchalance tal-mixja tiegħi masking l-bogħod mill-addoċċ l-għanijiet kelli fil-moħħ. L-qodma patrijarka kien konvint li l-Gotak kienet maqbuda ruħu mal-isfida tiegħu. Huwa ma kienx hekk żgur. Huwa ra l-irqiq tbissima fuq tal-patri-xufftejn bħala Liungyi aċċettati l-isfida. L-Sherpas kienu mistennija li jimpedixxu lil ħadd milli jidħlu jew joħorġu permezz tal-qassam wara l-qodma tal-bniedem kienet marret fil-muntanji, jew mill-inqas ir-rapport. Madankollu Ghotak kien monk, a ħajja tal-bniedem, u dawn kienu nies komuni. Huwa jista tagħha kien kunfidenti, faċilment jikkonvinċu ih li taqbeż l-ego u jgħidu xejn dwar dan. Dawn ma kinux se ma Saint tal-kliem. Jekk dan kien l-ego tal-pjan, li kien għandhom jinstabu aktar minn wieħed raġel fil-muntanji, ħsibt grimly.
  
  
  Il-Kapitolu V
  
  
  Hija kienet każwali-mixi lejn l-Ghotaka Temple meta kienet innotata flash ta'l-anzjani tax-xagħar xi distanza wara tagħha. Hu waqaf fil-quddiem tal-tapit bejjiegħ fit-toroq. Ħarsa ta'malajr qalli li l-anzjani fil-mira kienet miġbud ruħha wara il-qsim cart. Huwa tbissem tagħha u l-mixi. Kien fil-tempju u l-mixi madwar dan, jirritornaw fejn il-laqgħa fit-tul sala kważi konnessi mal-tempju innifsu. Lil hinn fit-tul, bini baxx, fuq wara tal-temple, huwa jista'ara l-twieqi ta'dak li dehru simili li jgħixu trimestri. Dan kien dak li ridt, u l-I ew sentenzi fuq il-jilgħaq u laħqu l-quċċata ġewwa. Hawnhekk, I raw-kamra, pjuttost kbir, baxxa fornuta fil-qawwi l-inħawi xieraq monk. - Ieħor tal-kamra wassal biex l-ewwel. Huwa malajr mixi fuq qabel ma xi ħadd għadda, imbuttat l-tempju, u lura għall-triq. Rajt-Attivitajiet Cobb ħabi l-kantuniera tal-bini. Huwa qasmu l-triq, dam l-kantuniera, u kważi waqa'fuq Agħlaq waqt li hi kienet ippinjat. kontra l-ħajt.
  
  
  "Dak li l-infern inti tagħmel, apposta?" "Logħob ta'tkixxif lilek innifsek? - Tarbija, int għandek ħafna li jitgħallmu kif jillokalizzaw hema."
  
  
  "Jien ma jirrispettawx investigattivi lili nnifsi," hi tinqasam, l-illaxkar. Dan huwa msejjaħ "l-Istorja Fittex". Hija kienet liebes artab kannella windbreaker, u l-mod kif protruded mfakkra lili mill-ġdid tal-difetti l-irtubija tas-sider tagħha. "M'hemm l-ebda-dritt li tgħid I ma jkunux jistgħu jaraw li tagħmel dak jew meta jkunu qed tmur fuq il-toroq," hija qalet, haughtily u smugly.
  
  
  "Ma nistax taħseb hekk," qal. "Taħdit tal jaraw li, rajt kif ukoll inti mmaniġġjati dan l-aħħar bil-lejl."
  
  
  Żewġ ħażin blushes deher fuq il-ħaddejn tagħha, iżda hi biss glared fil me.
  
  
  "Għaliex ma inti ħalli tiegħek tax-xagħar isfel u jissieħbu fl-gost?" I talab tagħha. "Ħsibt li kienu se jagħmlu dan".
  
  
  Xedaq tagħha clenched, u hi kompliet dija fil me.
  
  
  "Stajt nnotat li inti ma l-iskart kwalunkwe ħin jkollna involuti," hi quipped.
  
  
  "Inti ma tkunx-fiduċja il-verità jekk kien qallek li inti," qal.
  
  
  "Jien naf inti salvat tagħha mill-destin agħar minn mewt," hi chuckled. Sarcasm kien kullimkien.
  
  
  "Fl-mod, dan huwa eżattament dak li kien isir," qal.
  
  
  Hi snorted. "Jekk jogħġbok," hija qalet. "L-joħolqu biss ma tajbin. Inti biss ma setgħux jgħaddu l-opportunità."
  
  
  "Attivitajiet, għeżież,"qal," hemm affarijiet oħra li jagħmlu inti kollegi."
  
  
  Beraq fflaxxjati fit-għajnejn blu tagħha. "Jien għandhom permess inti għal dan," hi hissed permezz gritted-snien.
  
  
  "Inti mhux se," qal laconically. "Għandek tkun taf tagħha, l-ebda dubju I se istrajk lura."
  
  
  "Iva, u naf xi ħaġa oħra mill-aħħar il-lejl," hi blurted. "Jien naf stajt qal-istorja tiegħi, u jien mhux se jagħtu fuq agħlaq. M'hemm l-ebda kkritikat raġuni biex inti tkun tant inkwetati dwar ftit l-immigrazzjoni jekk dak kollu li tieħu."
  
  
  "Taf, jien kont qed taħseb dwar l-inti, l-Attivitajiet li," huwa qal tagħha każwali. "Stajt iddeċieda li int xejn aktar minn pesti. Anke jekk għandek din l-istorja, inti ma tista'tibgħat minn hawnhekk. Inti ser ikollok stenna sakemm ikollok lura għall-Darjeeling jew il-Butan. Minn dakinhar, l-sorsi oħra se jkollhom għalaq l-għatu fuq għalik."
  
  
  "Inti biss żomm il-ħsieb li, Iswed." Hija tbissem coldly, daru fuq il-għarqub tagħha, u l-xellug. Huwa jaraw tagħha tmur, frowning wara l-tagħha, sensazzjoni ta ' l-attraenti fit-kurva tal-tagħha tar-riġel. Dak l-infern ma weraq medja mill li mistur rimarka? Kont naf li hi jista'jkun bluffing u issostni, iżda xi ħaġa fl-ton tagħha qalli hija ma tistax tagħmel dan dan iż-żmien. Il-linja imqiegħed irritatingly fil-quddiem tal-me. Kien top secret-operazzjoni, tal-bajd bil-mixi, kif Hawke poġġih, biss kien hemm xi ħaġa fatali bejn il-bajd. Kien sigriet affari qabel, matul, u wara, speċjalment fl-ewwel. Aħna ppruvaw li jissodisfaw il-Ċiniż Ħomor ' għaqlija timxi, li jintuża l-soltu kombinazzjoni ta intern tradiment u sigriet-ħsieb. Kien diffiċli jimxi, u kellna biex dawn jintlaħqu fuq l-istess termini. L-ebda pubbliċità hija marbuta li jikkawżaw kull xorta ta'dirett jiffaċċjaw-iffrankar tal-azzjonijiet, u li l-aħħar ħaġa li aħna rridu f'dan il-dell.
  
  
  Huwa bil-mod lura lejn id-dar mal-ħafna tħossok inċerti. I kien żgurat li l-Attivitajiet li Cobb tal-rimarka meħtieġa aktar il-verifika, u I għamel nota mentali biex tagħmel hekk. Ġewwa, Halin sib mill-tieqa fil-ħarir libsa li koperti petite tagħha l-qafas.
  
  
  "Inti kienu tkellem lil ġurnalist malti," qalet sempliċement bħala r-raġel tagħha avviċinat tagħha. "I kien fuq is-suq u għadda mimmo inti. Hi sabiħa ħafna."
  
  
  Hi ħares lejn me reqqa, tagħha fil-fond tal-għajnejn li tgħid ħafna affarijiet, li xi wħud minnhom I ma azzarda aqra. Nressaq-naħa tiegħi fuq l-ispalla tagħha, u hija inklinata kontra l-me għall-mument, imbagħad tax-xellug.
  
  
  "Missier tiegħi huwa li jħallu kmieni ftit," hija qalet. "Jien ser tikseb imħejjija u jkun lest fi ftit minuti." Huwa jaraw tagħha l-approċċ il-doorless'minn ġo bejn il-kmamar. Hi mdawwar, ħares lejn me, u ħalli l-ilbies tal-ħarir jaqgħu mill-ispallejn tagħha u jsiru mikxufa, jigi mikxufa, kemm jekk hi kienu f'wiċċ l-ilma fil-titjira, fflaxxjati nymph għall-mument, u mbagħad sparixxa fil-bieb. Hija għamlet hekk kulur, li joffru me kemm tfakkira u l-wegħda, ġest kemm qawwija u sottili.
  
  
  I marru għall-kamra tiegħi, sabet li hija kienet tiegħi msewwi mqattgħin windbreaker, u imħejjija għall-mixja fil-dell tal-muntanji. Meta missierha daħal bħal, Halin kien hemm, mgeżwra fil-diversi tarzni tal-drapp, tfittex bħall-ġabra tal-ħwejjeġ qodma. Missierha, liebsa tqal ġakketta madwar jaħbu l-għonq u l-żraben, bil-fer-miksija qliezet, imwettqa blu żgħar backpack fuq dahar tiegħu u miżmum fit-tul tal-kannamieli fl-naħa tiegħu. Aħna solennement ħass - € għal kull oħra tal-idejn, jew mill-inqas tiegħu kien solenni. L-raġel kien tbissima waħda b'fiduċja; l-uem biss meħtieġa li jonfqu il-lejl u l-Ghotak tkun awtomatikament skreditat. Morna-mixi fil-muntanji flimkien. Ħafna raħħala miel rispett, titwaħħal l-idejn tagħhom fil-tradizzjonali ġest ta'talb u xewqat tajba. Barra r-raħal, it-temperatura niżel notevoli kif aħna avviċinat l-jgħaddu fil-fond tal-qċaċet għoljin. Kif aħna qorbu lejn il-qiegħ tal-muntanji, I raw Ghotaka u tliet ego-irġiel stennija fil-quddiem tal-erba'Sherpas li kienu ħejjew fid-daħla tal-jgħaddu. Liungyi titwaqqaf u l-miel li l-monk, li kien ċediex kap tiegħu fil-rewmatiżmu. Huwa nnotat li Gotaka kien liebes tqal, borra koperti żraben taħt tiegħu iż-żagћfran libsa.
  
  
  "Ghotak kien fil-muntanji?" huwa talab tagħha, tħares lejn tiegħu żraben.
  
  
  "Dan filgħodu," huwa qal. "I tmur għall-muntanji darbtejn fil-ġimgħa biex issir fil-maqtugħa għaliha-dinja."
  
  
  "Huwa veru," Halin jinstemgħu tagħha jlissen kelma. "Huwa kien jagħmlu dan għal ħafna snin. A imqaddsa persuna għandha issir fil-silenzju u l-solitudni, bħall-awtur addattati għall-natura tal-madwar tal-ego."
  
  
  Missierha il-biċċa ħaddejn tagħha mal-xufftejn u miel lili. Huwa mdawwar Ghotak.
  
  
  L-għada, meta l-kapaċi jiksbu lura, il-pjanijiet ħażen se jidħlu għall-dawl. In-nies se jkunu jafu l-verità ."
  
  
  I ħares lejn Gotaka tal-wiċċ meta l-raġel tax-xellug, iżda l-ego tal-nuqqas ta'l-espressjoni qalli xejn. L-monk u l-ego nies t'attivitajiet għall-waqt, imbagħad daru u tax-xellug. Halin u ont jaraw l-żgħar iċ-ċifra tikber iżgħar, sakemm fl-aħħar nett sparixxew mill-dawl kontra l-isfond tal-tall-qċaċet. Aħna mixi lura lejn id-dar u meta aħna waslu fl-aħħar nett, kien dlam.
  
  
  "Jien ser jiġu ara inti mill-ġdid illejla, Nick," Halin whispered.
  
  
  . Huwa ippinjat tagħha ċkejkna-qadd mal-driegħ wieħed nofs imgeżwer madwaru.
  
  
  "I għandek tagħmel xi ħaġa, Halin," qal. "Dan jista'jkun jew jista'ma tieħu fit-tul iż-żmien. Inti se stenna għalija?"
  
  
  "Bl-ingliż ġurnalist?" "Dak li huwa?" li hi mitluba ewwel. Huwa kien tbissem, iżda ma kien hemm l-tali dwejjaq fil-vuċi tagħha.
  
  
  - "Le, tarbija," qal. "Xi ħaġa oħra."
  
  
  "Jien ser tistenna," hija qalet. "L-ebda kwistjoni kif tard inti qed."
  
  
  Halin marru għall-kamra tagħha, stenniet tagħha għall-waqt, u imbagħad jitħalla l-dar. L-Sherpas kienu fil-pass, iżda huwa ma setax joqgħod fuqha. Kien skur ħafna meta missierha waslet għall-Ghotak tal-kmamar fil-dahar ta ' l-tempju. Huwa mixi tul il-kostruzzjoni u l-linji raw il-papa dawl radjazzjoni madwar it-twieqi. Dan ma kienx biżżejjed. Apposta, kulħadd seta'tax-xellug il-papa dawl fuq. Madankollu, huwa kienu jafu li jekk Gotak kien se jmorru għall-muntanji, l-uem jkollhom jmorru malajr ħafna. Jekk huwa kien sa xi ħaġa, l-uem meħtieġa biex l-att qabel l-dawl tax-xemx, u l-tluq fuq il-muntanji innifsu tieħu sigħat.
  
  
  Kien wasal biex pass'il bogħod mill-kmamar tal-bordijiet tal-ħajt meta raw gwardja tas-sigurtà fil-blu tal-qmis b'tiegħu twal isfel, f'daqqa waħda silhouetted kontra d-dinja madwar l-tieqa. Huwa kellu l-biċċa twil tal-injam u l-ebda dubju nen sikkina x'imkien. I sib fid-dell u stenniet hu li jiġu lura meta huwa jkun għadda l-tieqa. Mument aktar tard, huwa waslet lura u tlaqt mill me. I marru u kważi laħqu lilu meta jinstemgħu l-ħoss tal-tiegħi passi. Huwa mdawwar u ppruvaw li jittellgħu l-klabb, iżda kienet l-ewwel li jilħaq lilu bil-qawwi daqqa għall-gerżuma. Huwa gasped, filwaqt fil-gerżuma tiegħu. Huwa ġibed l-banda minn madwar tagħha ego tal-armi u l ewropea fis-kap tagħha. Huwa waqa'fil-borġ, u hi żiedet fuqu. Dan ġara b'mod mgħaġġel li I ddubitat huwa seta'jara li ego tiegħu kien fid-dlam.
  
  
  Huwa marru għall-tieqa u ħares fl -. Ghotak kien fil-kamra, il-saqajha fuq mat fuq l-art. Huwa minfuħ fuq hookah u kiteb fuq parċmina iscroll. L-għajnejn tagħha darted għall-gwardja. Huwa se tkun assenti għal mill-anqas nofs siegħa, iżda jista'jkun hemm oħrajn. I ħares l-tieqa għal darb'oħra, ħa ieħor ħares, ċċekkjati għassa tiegħi, u iddeċieda I għandek tistenna. Huwa kien għad kellhom il-ħin biex jiċċaqalqu. Huwa ħa l-gwardja u, bl-użu ego tiegħu stess qmis u xi weraq, marbuta lilu, segretarju lilu, u miġbud lilu fil-arbuxxelli fil-qrib. Huwa ħa l-impjiegi fil-Gotaka tal-tieqa, il-verifika tiegħu ego kull nofs siegħa. Huwa kompla li tikteb fuq il-parċmina sakemm fl-aħħar nett huwa poġġa ego imwarrba u mixgħula hookah fil-qosor, jerky sprejjaturi. Tagħha beda jħares lejn tagħha għassa u induna li jekk kien qoxra għall-Patrijarka, huwa għandu kienu fit-triq tiegħu minn issa. Tagħha lowlander imnissel, mixi sa l-aħħar ta'l-tieqa, u mixi lura permezz tal-mudlama raħal.
  
  
  Kien hawnhekk. Għandi ġew sodisfatti, iżda kien I għadhom inċerti, bl-istess jarawha li ħassejtni wara l-Attivitajiet Cobb tal-mistur rimarka. L-monk kien wisq kalm. Kien jaf biss kif ukoll għamilna li meta l-patrijarka lura, dan ineħħi l kollu tal-misraħ ta'spiritwali l-enerġija li hu kien mibni għalih innifsu. Għaliex l-infern li kieku kien hekk kalm dwar dan kollu lura allura? Nixtieq I d magħrufa tagħha rewmatiżmu dwar din il-waħda. Meta sirt lura, id-dar ġie fil-total tal-dlam, u l-I marru għall-kamra tiegħi, il-ħsieb li forsi Halin kienet marret għall-sodda u l-raqdu. Iżda ż-żgħar, sħun naħa laħaq barra minn taħt il-pil kutra u huwa malajr undressed, li Wilhelmina u Hugo fuq l-art li jmiss mal-sodda. I niżel taħt il-tkopri tagħha u misjuba tagħha bil-ħerqa, deliciously jilħqu lill-me, l-idejn tagħha li tilħaq lill-merħba-ġisem tiegħi fuq ont, artab tagħha saqajn ħerqana li tiftaħ il-portali tal-estasi għalija.
  
  
  Għamilna l-imħabba, li saret lil xulxin, u l-imħabba mill-ġdid, kif jekk aħna kienu t-tnejn jippruvaw ma biex jaħsbu dwar il-raġel, fid-dlam, waħdu fil-wiċċ tal-qalila irjieħ u borra u l-għoli tas-silġ tal-folji. Meta aħna fl-aħħar nett waqa ' rieqda, kompletament eżawriti u jaded, hi kienet telgħet minn ee bħala jekk iżżomm l-irqad-tfal.
  
  
  Fil-għodu, meta l-I qajjem up, hi xorta kien ħdejn me. Hi mċaqalqa, u aħna tħallew fil-dinja magħluqa ta'l-oħra tal-jħaddnu. Meta aħna fl-aħħar nett ltqajna, Halin magħmula-kolazzjon filwaqt li ont kien imqaxxar, u kemm jekk minn xi taċitu ftehim, l-ebda waħda minna tkellem dwar dak li kienu qed jaħsbu aktar. Fil-għodu, Halin busied ruħha mal-xogħol tad-dar, u hi marru barra. - Għajnejn tiegħi kienu żgur tinġibed l-qċaċet għoljin tal-madwar ir-raħal. I kien mimli bl-rrabjata tħassib li kiber aktar b'saħħitha kif il-jum marru minn meta l-Missier Halin ma juru l-up. Huwa qatt ma kienu fuq missjoni fejn tant li kien qed jiġri, u għalhekk ftit li kien qed jiġri. I anke ħass morra dwar Harry Angsley u l-ego tal-damned-deni. Huwa għandu ġew hawn dwar dan. Il-ingliż kienu aktar esperjenza u l-aktar b'mod adattat għal din il-logħba tal-qtates u l-maws. Aħna Amerikani huma wisq dirett u orjentati lejn l-azzjoni. Naturalment, I ma jkunu magħrufa fil-ħin, iżda l-azzjoni I craved għall tagħha rriżultat fi malajr eruzzjoni.
  
  
  Attivitajiet li Cobb, statuesque fl-abjad ġakketta
  
  
  u l-Campbells ' ikkulurit tartan kilt, ġew stabbiliti, ra me, u l-intitolat lura sa fejn hu jinżammu.
  
  
  "Huwa ma jkunx għadu lura?" "Dak li huwa?" li hi mitluba sinċerament. Tagħha importunity, spjunaġġ, u l-natura diretta biss irritata tiegħi rrabjata, anzjużi l-ansjetà.
  
  
  "L-ebda tiegħek kkritikat tan-negozju," I growled. Ont, rat tagħha għajnejn ftit lok u l-għajnejn tagħha dejqa immedjatament.
  
  
  "Jew il-mod, int konsistenti," hi tinqasam. "Huwa dejjem pjaċevoli. Safejn hi kkonċernata, int ma semgħu xejn u int pjuttost nervuża dwar dan."
  
  
  Hi setgħu ġew merrily wrung barra għal din l-analiżi preċiża. Hi beda jħares lejn tagħha għassa.
  
  
  "Jekk inti tgħid me huwa diġà kellu l-ħin li jiġu lura, jien ser jagħti tiegħek jilgħaq l-mod li Everest," I growled. Huwa t'attivitajiet twila u diffiċli fl-għajnejn tagħha u f'daqqa waħda ra minnhom irattab u l-espressjoni l-bidla. Hi blinked, ħares'il bogħod għall-mument, u imbagħad ħares lejn me.
  
  
  "Do you jemmnu fil-Qtates?" "Dak li huwa?" li hi mitluba bil-kalma, soberly, kważi bħal ftit tifla.
  
  
  "Inti wisq?" L sfaċċatament għajjat. - "Le, ħudha, apposta, jien ma nemminx bil-tajba gabriel, banshees, jew infezzjoni john ċittadin." Imbagħad huwa mdawwar u tlaqt, muttering lilu nnifsu. Halin kien seduta mill-tieqa meta missierha daħal fil, jinqabdu tqal tiegħu ġakketta, u intitolat għall-bieb. Ħej, I ma għandek tistaqsi tagħha I fejn kien għaddej.
  
  
  "Jien ser imorru miegħek," qalet sempliċiment.
  
  
  - "Le," huwa qal tagħha f'daqqa, u mbagħad jitnaqqas l-vuċi tiegħu u hugged tagħha għall-mument. "I d aħjar tmur waħdu. Jien ser tieħu żewġ Sherpas miegħi. Naħseb li forsi tiegħek missier huwa mwaħħla fuq borra żerżaq jew fil-misduda passaġġ. Aħna ser tingħata l-ego lura."
  
  
  Hi snuggled sa me, tatni malajr kiss, u intensifikati lura. L tagħha, nixtieq li jħossu bħala kunfidenti li jagħmilx sens. Jien ma nemminx bil-damned tiegħek territory war, iżda kien I jibżgħu li xi ħaġa li ġara li l-qodma tal-bniedem. I kollha jistgħu ara fl-kap tiegħi kien tfassil tal-Ghotak il-lejl ta'qabel, seduta-mod u nefħa fuq il-pajp tiegħu. Hija kienet maqbuda minn żewġ Sherpas, u aħna intitolat għall-menacing torrijiet tal-borra u tas-silġ li ħares l-isfel fuq l-us ma bħal soda b'disprezz. Il-patrijarka tal-marka kienu ċari, u l-borra kien faċli li jsegwu. Kif aħna telgħu ogħla u l-silġ fuq l-art ltqajna fil-fond, il-marka tiegħu saret saħansitra eħfef, u aħna kellhom żmien tajjeb. Kien fil-fond fil-muntanji, u l-traċċa kien jkollna aktar wieqfa u l-aktar perikolużi. Fl-aħħar I raw borra koperti linja'l quddiem lejn il-quċċata tal-żieda qawwija konna li ġejjin, u l-I osservat li huwa. L-sherpa nodded fil-ftehim, u l-bdejna lejn lilu. Deher simili post tat-twaħħil għall-ego twaqqaf kamp. Huwa laħaq l-ewwel u raw il-fdalijiet tal-nar. L-blu backpack kien ġab miegħu kienet mifruxa fuq l-art, u l-borra kien trampled u mhux maħduma. I segwita l-erf, fejn ikun imbuttat-parti tal-muntanji, u issa wieħed mill-Sherpas titwaqqaf, u l-smajt ego-fgat u l-għoli waqqfu l-vuċi tagħha fl-terrur. I mdawwar, u huwa osservat fil-borra.
  
  
  "Isfida!" "Dak li huwa?" huwa gasped. "Isfida!" Huwa segwit ego-idejn u raw il-marka fil-borra, il-damnedest-marka huwa d qatt rat. Għall-ewwel, I qal lili nnifsi li kien l-istampar tal-enormi ors, minħabba li l-tagħmir marki kienu viżibbli b'mod ċar. Iżda minflok, l-nen kellhom l-marka tal-bniedem u tal-lingwata u l-għarqub. Huwa niżel isfel u ħa ħarsa mill-qrib lejn l-istampar fis-silġ. Kien hemm diversi Ihs, u huwa eżamina kull wieħed bir-reqqa. Il-forma u l-forma tal-marda kien jippreżentaw b'mod ċar, iżda ntemmet fil-stirat pads tal-annimal mal-dwiefer twal. I d qatt kont bħal dan ta'qabel, u l-ħaġa, kwalunkwe kien, kien sejjer xi ħaġa permezz tal-borra. I segwiti l-linji tal-ferrovija, u l-Sherpas segwit me. Kif I ħa ieħor min-naħa, I raw bl-aspirazzjoni l-maqsuma, bloodied il-figura. Tlaqt fuq lilu u telgħet ħwejjeġ tiegħu. L-uniformi kienet bilkemm notevoli, bħal tal-bniedem. Patrijarka Liungi kien litteralment mifruda, bil-kbir il-feriti fuq il-ġilda tiegħu, l-fergħa waħda misruqa , u s-saqajn tiegħu milwi fil-grotteski forma. Ego fis-sider kien l-vojta, enormi strixxi ta cordon-laħam kien titqaxxar tul il-agħlaq, u l-ħajt ta'maqsuma kustilji kienet teħel madwar l-ġilda.
  
  
  "Qtates," l-Sherpas chanted, ddawwar il-kelma fis-solenni chant.
  
  
  "Nonsense," qal. "L-ego metodu maqtula-annimali, probabbilment xi enormi ors."
  
  
  Dawn ħadlu kapijiet tagħhom fil-nuqqas ta'qbil u tpoġġi l-demm tibqit-marka lura fuq. Kelli l-ebda spjegazzjoni għal dawn il-stramba il-marka, u l-I jistgħu biss jassumi xi tip ta 'jkollhom-art karatteristika ta' dawn il-muntanji. L-I kien jaf li kienet mgħarrqa, mqatta, maqsuma tal-ġisem, u ma kellu jkun hemm xi ħaġa loġika, motivata spjegazzjoni għal dan. Ukoll dawk snowman ma tkunx loġiku għall-istati uniti, jew razzjonali għall-us. L-qodma tal-bniedem kienet apparentement maqtula minn kreatura ta'l-kbira tal-saħħa, mal-dwiefer u l-fangs. Il-ġgant tbati kien mhux biss il-loġika iżda wkoll l-uniku spjegazzjoni possibbli, bl-eċċezzjoni possibbli ta ' l-forma ta'borra enormi leopard. Wieħed mill-Sherpas kellhom kbar kutra fil-backpack tiegħu, u aħna mgeżwra id-dmija, imqattgħin l-figura fl-u huwa marbut sewwa. Imbagħad bdejna bil-mod u perikolużi vjaġġ lura bil-tagħna terribbli-piż.
  
  
  Fl-aħħar nett, aħna laħaq żona ċatta u intitolat għall-raħal. Kif aħna avviċinat, oħrajn ħareġ li jistaqsi, u l-Sherpas beda jitkellem li minnhom. Smajt il-kelma "mejda" ripetuta aktar u aktar mill-ġdid, u l-interpellanti mferrxa biex ixerrdu l-kelma. Kont naf li qabel Halin jista'jilħaq tagħha, hi ser tisma. L-Sherpas qalli fejn jieħdu l-ġisem biex tipprepara l-ego għad-difna. Naturalment, se jkun hemm pyre funeral. Fl-aħħar nett, huwa lura lejn id-dar. Ghotak deher xortik tajba, u l-I sabet li huwa malajr kapitalizzat dwar dan. Hija riflessjoni Halin kellhom jinstemgħu dwar dan qabel ma wasalt, u sab tagħha tinkina fil-talb. Hi saqajh u mdawwar jiffaċċjaw me, u l-tiċrit kienu tagħha fil-vuċi, mhux fl-għajnejn tagħha.
  
  
  "L-isfida tkun mitkellma," qalet sempliċiment. "Ghotak se jirbaħ. Ma jistax jiġi mod ieħor."
  
  
  "L-missier kien maqtula minn xi annimali, Halin," qal. "Tbati jew forsi leopard borra. "Ikrah snowman, Halin."
  
  
  "Inti d aħjar tmur, Nick," hija qalet. "Jien tiegħek. Jien ser imorru miegħek. Iżda l-ewwel I li jmorru l-assemblea-sala. Ghotak sejjaħ-laqgħa, u l-tempju sala se tkun sħiħa. Tagħha għandhom I go u l-qima hu kien fil-unur ta'l-missieri."
  
  
  - "Le," qal sew. "Ma jmorrux lil hinn. Ma jagħtu fuq l-uem."
  
  
  "Iżda jien li," hija qalet. "L-isfida ġiet aċċettata u Ghotak rebaħ. Dan huwa l-honorable tad-dwana għalija li għandu jidher qabel l-missieri u l-pruwa isfel għall-Ghotak."
  
  
  "Id-dritt, mur," qal. "Iżda għid lin-nies li l-missier tal-metodu maqtula-annimali.
  
  
  Armi tagħha mgeżwra madwar il-għonq tiegħi u hija sorveljata fil me.
  
  
  "Nick, int daqshekk kbira, tant qawwija, bħal raġel ta' l-azzjoni," hija qalet. "Inti ma tistax jemmnu li ma hemm l-affarijiet li jmorru lil hinn mill-soltu spjegazzjoni. Tiegħek it-tip ta'persuna li għandek sejħa litteralment tal-bniedem, ma tippermettix l-mhux magħruf. Inti għandek tfittex għall-loġika ir-raġuni għal kollox. Nafu aħjar hawn."
  
  
  Huwa ftit xufftejn tiegħu. Tagħha għal darba oħra jiffaċċjaw din l-ħitan tal-ġebel tal-sodi twemmin, iżda dan iż-żmien tagħha setax lura. Dan iż-żmien, kelli wiċċ minnhom kap-fuq. Kien kellha dwar it-termini tagħha stess, u l-tajba tal-bniedem kienet tinsab mejjet, u Gotak kien se tużah. Stajt kellhom biżżejjed tal-Serp Allat, l-ispirtu it-trasferiment, yetis, u l-jridu jtejbu l-livell tad-dwana. Issa huwa kellhom imorru l-mod tiegħu stess.
  
  
  "Mur," qal bejn wieħed u ieħor. "Jien ser imorru għall-laqgħa miegħek." Telaq ma Halin u marru għall-tempju-sala. I tista'tara l-folol li ġejjin biex l-bini, u aħna kienu kważi hemm meta l-Attivitajiet Cobb maqbuda mal-istati uniti.
  
  
  "Jien hekk jiddispjaċini," hija qalet li Halin, u l-vuċi tagħha qatt ma kien li jinstemgħu l-hekk artab, b'tali mod ġentili. "Jien daħlu l -€." L-għajnejn tagħha flickered għalija bħala Halin nodded l-apprezzament tagħha u snuggled sa tiegħi driegħ.
  
  
  "I ara inti kont smajt dwar Gotak tal-sejħa għall-leali," Attivitajiet qal, mixi ħdejn me. Huwa nodded grimly.
  
  
  "Huwa ma l-iskart kwalunkwe ħin," huwa qal.
  
  
  "Dak li hu sa, Iswed?" li hi mitluba.
  
  
  "Jien xorta tfittex li l-istorja," qal. "L-ebda aktar Barents il-Baħar territorju, l-Attivitajiet."
  
  
  "Jiddispjaċini, ma nistax-għajnuna," hija qalet. "Dan huwa l-impjieg tiegħi. Huwa parti tal-me."
  
  
  "Nittama li ma jkollhomx storja li tgħid," qal. "Dak ix-xogħol tiegħi." I ħadu l-opportunità biex bidla fil-moħħ tagħha mill-ġdid, u sabet li l-I ma bħal tagħha rewmatiżmu. "U l bħal I qallek, pupa, jekk inti tikseb dan, inti ma tistax tagħmel xejn ma huwa minn hawn," qal.
  
  
  "U l bħal I qal,"hi wieġbet," ma joqgħod fuqha."
  
  
  Bejn l-aħbarijiet ta'dak li ġara u Ghotak tal-persważjoni, il-post kien ppakkjati. B'saħħtu tal-fwar Gotaka tgħallmu xi ħaġa li l-żbaljat segwaċi ma kinux se li jammettu. Kien li jindirizzaw il-folla meta wasalna, tgħidilhom kif l-avvenimenti kienu murija b'mod konklużiv li Karkotek tal-ispirtu u x-xewqat tkellem permezz tiegħu. Tagħha, ra l-ego nies imxerrda permezz tal-folla mal-petizzjonijiet fl-idejn tagħhom. Halin tagħha u l-mixi fl-kuritur biex il-pjattaforma. Huwa tax-xellug tagħha, qabża fuq l-istadju, u rriżulta li jiffaċċjaw il-folla.
  
  
  "Ghotak ikun mindud mill-ġdid," I għajjat. "Patrijarka Liungi inqatel mill-annimali, xi selvaġġi, ħarxa tal-annimali. Iżda m'hemm l-ebda territory war. L-Isfida hija biss l-qadima tal-bniedem turu twissija li ma biża-tfal."
  
  
  Smajt l-folla tal-rabja u raw Gotak-punt saba fil me.
  
  
  "Barrani daħq fil-modi tagħna," għajjat. "Huwa imaqdar tagħna leġġendi u tikser sagru tagħna it-twemmin. Ħarsa hawn, kulħadd madwarek." Huwa ħoloq l-idejn, u ont, u rriżulta li tara li l-żewġ ego-daqs in-nies kienu jġorru fit-tul, ħabel bħall-mejjet-serp fil-idejn tagħhom, li jippermettu li żerżaq ' l isfel fuq kull naħa.
  
  
  "Barrani maqtula li serp," għajjat Gotak. "Kienet misjuba minn wieħed mill tiegħi irġiel mdendlin fuq il-tieqa tal-kamra fejn kien joqgħod fl-Liunga tal-dar. Emus igawdu ridiculing l-għarfien tagħna u l-idejn fuq il-sagru it-twemmin."
  
  
  Huwa ħass tiegħu rabja jisplodu. Dan l-injam bagħal ppreparat u stenniet, kollox hija lesta għall-me.
  
  
  "Stajt qatt li serp," I għajjat. "Ghotak ikun mindud mill-ġdid."
  
  
  Il-folla għajjat ikteb. Ghotak inklinata lejn me. "Inti tgħid li inti mhumiex ħatja ta'qtil ta'dan il-serp?" huwa talab.
  
  
  "Jien ċert," qal.
  
  
  "Imbagħad hemm wieħed biss mod biex issir taf," qal, u ma kien hemm l-gleam ta trijonf fil-Ego iswed tal-għajnejn. "Il Orphan-Prova. Inti għandek għall-ġlieda kontra l orphan mikxufa.
  
  
  Jekk inti jgħix, dan se jfisser li inti innoċenti, u Karkotek salvat tiegħek tmiemha-ħajja. Jekk il orphan rebaħ, mewt tiegħek se jpattuha tiegħek misdeeds, u Karkotek ser ikun sodisfatt ."
  
  
  Huwa ħares lejn l-folla, imbagħad mdawwar Gotak.
  
  
  "Jew l-I ser idawruk fuq għalihom," huwa qal.
  
  
  "Hi mhux fl-idejn tiegħek xorta waħda," l-Uem qal tagħha ewwel.
  
  
  Huwa shrugged. "Dak tal-deċiżjoni tiegħek?"
  
  
  Kien maqbuda, u l-intelliġenti bagħal kien jaf dan. Il-folla jgħajjat u seething. Tagħha, ħass il-għatx mċaqalqa jogħlew mill minnhom bħal ħażen cloud. Żgħir daqqa mill-Ghotak u dawn ser tiċrita me biċċiet. Imma aktar minn hekk, jekk I jirrifjutaw dan, se jkun ammissjoni ta'ħtija u fl-aħjar I se jiġi jintrema. Naturalment, dawn qatt ma tisma'dak li għidt, u jiena ma jħallux li dan iseħħ. I bżonn ċans ieħor biex jegħleb Ghotak, ċans ieħor li jeqirdu l-ego bir-reqqa mibnija dar tal nazzjonali qerq. I sorveljata fil-monk u raw l-irqiq, trijonfanti tbissima fuq ix-xufftejn tiegħu, u l-ego tiegħu mimlija għajnejn, rotob mal-rebħa, glared fil me. Halin kien seduta fil-kuritur, ffriżati fil-post, u Agħlaq raw-Attivitajiet wara tagħha, tagħha blu-għajnejn wiesgħa bħala saucers, tluq lura fil me. Il-ġlieda kontra a orphan bl-idejn tiegħek ma tagħmel ħafna sens, bħal waħda-mod tal-biljett għall-undertaker, iżda dak l-infern, forsi I ser tingħata xortik tajba u jintemm tagħha off mal-qasira mill-viżjoni qtar. Moħħha mulled matul l-aħħar il-possibbiltà. Wilhelmina snuggled up fuq l-ispalla, sabiex I jista iġbed tagħha barra, tagħmel toqba wiesgħa biżżejjed biex tara permezz tal-Muntanja Everest fil-Ghotak, u jippruvaw biex jimxu lejn tagħha. Glancing fil-folla, tagħha, I iddeċieda kelli ċans aħjar mal orphan. Iżda aktar minn xi ħaġa, jekk ikun jista b'xi mod jgħix, huwa jkun innoċenti tal-Ghotak ħlas u jkunu jistgħu jieħdu l-ego minn hemmhekk. Imbagħad mill-inqas l-folla ser tisma lili. Ma kienx li ħafna, apparentement, iżda kellu jsir. Huwa tbissem grimly li lilu nnifsu. L-azzjoni diretta tal-lukandi. Kien pjuttost kkritikat żgur hu mifhum. Ghotaku tbissem u ra l-a l ta l-permess tal-bandiera fil-ego tal-għajnejn.
  
  
  "Iġibu l-serp, skemi," qal. Ghotak mdawwar jiffaċċjaw il-folla u l-I tista'tara li kien tilef il-mod ftit minħabba traskuraġni tiegħi. Ma kienx jaf kif tajba attur kienet.
  
  
  "Il-aljeni se jilħqu l orphan tat-test," huwa qal. "Orphan qatt ma tinsab. Aħna ser imorru għall-fosos."
  
  
  Żewġ tal-po Gotaka tal-irġiel mdawra me, u l-I kien wassal barra bħala l-folla żdied permezz tal-ħruġ l-ieħor. Halin maqbuda idea ta'tagħha, mal-Attivitajiet fuq in-naħa tagħha, kif kien wassal passat l-assemblea sala, passat l-vojta siġar u blat, fejn iż-żewġ toqob kien vojta barra mill-art. Kull għadma kien metru fil-forma, madwar għaxar-saqajn mill-għaxar, u l-ħames-saqajn fil-fond. Il-folla miġbura fuq il-wiċċ immejjel madwar l-ristoranti, imbuttar persuna oħra biex tikseb l-għan tal-post. Xi telgħu siġar għall-aħjar tal-istħarriġ. Ghotak ttellgħux fis me fit-tarf ta ' l-eqreb-għadma.
  
  
  "Għandek arma?" huwa talab. "Jekk jogħġbok agħti ih minni." I stenna madwar u raw Halin u l-Attivitajiet fil-qrib. Imbagħad huwa mixi matul Halin u mogħtija tagħha ay, luger,u stiletto. L-għajnejn tagħha kienu fil-fond u diqa.
  
  
  "Jien nitlob biex inti, Nick," hi murmured.
  
  
  I staqsiet jekk I għandek tgħid Ħej li jisparaw l-ras serp off jekk ltqajna l-idejn fuq il-me, iżda kont naf-dritt tal-bogħod li kien l-idea stupid. Huwa qatt ma tikseb madwar dik il-ħaġa darba, u jekk kelli l-użu li l-arma, nixtieq titilfu fl-istess ħin I mhux huwa. Huwa kien li jduru madwar l bogħod meta l-Attivitajiet tal-vuċi maqtugħa permezz ta'l-arja.
  
  
  "Inti assolutament stupid, Stahl?" "Dak li huwa?" li hi mitluba drastikament. "Kwalunkwe inti taħseb li inti qed tagħmel, jitwaqqaf immedjatament. Int ser toqtol lilek innifsek, inti apposta, li kollha."
  
  
  L-għajnejn tagħha kienu fil-fond u l-kkonċernati, u l-tagħha earlobe kien frowning.
  
  
  "Din hija l-ewwel darba I bħalek, Attivitajiet qalb," ir-raġel tagħha chuckled. "Iżda għal darb'oħra, I għandu jgħidlek ma jċedux."
  
  
  "Kiss tiegħi bħala annimal," hi sploda. "Ma jistax jiġi kkritikat iblah, Iswed. Dan huwa suwiċidju. Int ma sess mongoose."
  
  
  "Inti qatt ma tkun taf, pupa," I chuckled. "U li sess iblah huwa parti tal-impjieg tiegħi."
  
  
  Huwa mdawwar, mixi l-bieb, u l-qabża'l isfel fuq il-agħlaq bħala żewġ Gotaka-irġiel waslu mal-basket tal-qasab bl-għatu. Dawn jitneħħew l-għatu dumping u l-kontenuti tal-basket fl-għadma. Tagħha, raw il orphan jtajru l barra u l-tolqot l-art, hissing furiously. Tagħha aqta kienet li kien kbir, madwar disa-saqajn. Huwa kien fuq saqajh fil-mument, l-kappa ilma qatra ominously miftuħa. Ont mċaqalqa bil-mod, dawran lejn il-lemin. L orphan tal-shifty-għajnejn segwit me, l-ilsien teħel barra malajr wisq biex tara. Tagħha, ra lilu jitilgħu ogħla. Tagħha, jaf dak li fisser. Il-qtar jistgħu milquta fit-tul sħiħ, iduru fil-arja. Hija mrobbija sa l-istrajk kemm jista'jkun. I tinżamm fil-pads tas-sieq tiegħi, it-tgħawwiġ tal-ġisem tiegħi għall-dritt, imbagħad biex l-xellug, kif influwenzat lura u l-quddiem. Kont naf hi d tikseb me jekk hija rnexxielha hit me-ewwel. Kelli stab tagħha li jkollhom l-ebda ċans li jiġu evitati tagħha daqqa. Id-dritt tagħha bl-idejn bil-mod titneħħa, slapped tagħha, u l-qtar qabeż fil me, li jitfa innifsu fl-arja bil-sajjetta-moviment mgħaġġel. Huwa darted lejn ix-xellug u ħass tagħha fangs flash permezz ta'l-arja. Tagħha, żbarkati fuq in-naħa tiegħu, tinqaleb k moan-għadma u l-qbilna li saqajh.
  
  
  L orphan maqtul mill-ġdid, li damned ħażen barnuża ċatta. Huwa mxiet'il quddiem, u hi tolqot lilu mill-ġdid, u huwa waqa'lura biex jiġi evitat fangs tagħha. Ħassejtni il-kmiem tal-tiegħi qmis tiċrita bħala wieħed mill tiegħi fangs jirgħu l-tessut.
  
  
  L orphan laqat il-ħajt, imbagħad qabża, u dan iż-żmien, minflok dejjem tikber mill-ewwel, huwa crawled permezz tal-toqba bil-veloċità aqwa. Hi dodged l-naħa, u l-qtar lunged mill-ġdid, iżda din id-darba hi ma kienx lest għall-dritt daqqa, u l-daqqa naqset. Hi indivja u kien sa mill-ġdid, u huwa ħares lejn tagħha mill-naħa l-oħra. - Ħsieb tagħha kien li jipprova jwassal tagħha madwar dik il-pożizzjoni u mbagħad tremenda fil-aqbad tagħha billi l-għonq. L-dawl tal-qalb tentattiv ta feint prodotti lunge tant malajr li kien hemm aktar minn ħjiel, u huwa mdawwar mill-ġdid u l-volpi qabżet lura, tisbit fl-għadma tal-ħajt. Ego fangs ġibed'il quddiem id-dahar tal-tiegħi qmis bħala jekk kienu ġew maqtugħa bil-leħja.
  
  
  Huwa irku mill-ġdid, feinted, u l-qtar milquta mill-ġdid. Dan iż-żmien l-ego fangs maqbud fuq il-wiċċ tal-ġilda tiegħi, biss biżżejjed biex jitilqu wara, għalkemm mhux biżżejjed biex jagħmlu ħsara lill-ġilda, iżda I raw ħaġa waħda; huwa tajjeb l-jilgħaq kull ħin. Reazzjoni tiegħi iż-żmien kienet mistennija bil-mod ' l isfel, u kien mistenni li jiġri aktar malajr milli l-ego min kienu jonqos. Jekk jien ma toħroġ xi ħaġa aħjar, dan se jkun biss kwistjoni ta'żmien. Hi wove mill-ġdid, l-inforra me għall-daqqa li jmiss. Dan kien jinsab kontra l-ħajt ta ' l-għadma tal-kamra żgħira għal manuvri. Bdejt dodging minn naħa għall-oħra, iżda kont naf li xejn I ma kien ser jaljena tagħha wisq mill-għan tagħha. Għall-mument, hi iddrittata sa, u mbagħad milquta mill-ġdid. I kien verament xxurtjati dan iż-żmien, minħabba l-I kien imorru lil hinn meta hi lunged, u l-fatali fangs maqtugħa tiegħi flokk tal-komma mill-ġdid. Il-qtar immedjatament ċaħdet u żdiedu mill-ġdid għall-istrajk. Kont naf tagħha ħaġa waħda biss. I ma setgħux jibqgħu xorta. Joqogħdu fil-post maħsub-teħid tad-mewt inevitabbli. Huwa ma setax jagħti Ay ħin biex tikseb l-lest. Meta hi influwenzat, li vizzjuż-ilsien pop fil-sajjetta-fast-mozzjoni, u bdiet tiżdied minn naħa għall-oħra, bil off kull ħajt fit-tliet mod pompi pass. L orphan qabża mill-ġdid u mill-ġdid, u kull darba li tkun insejt tieħu tiegħi tal-ġisem mimmo barra minn pulzier.
  
  
  Fl-aħħar nett, kelli biex tieqaf. I kien mxarrba fl-għaraq kiesaħ, u l-nifs tiegħi maqbuda fil-gerżuma tiegħi. Huwa titwaqqaf, u l-kkritikat orphan milquta mill-ġdid. I waqgħet lura u ħass tagħha fangs-sink fit-tessut ta qliezet tiegħi. Dawn ma baqgħux meta waqa'. Tagħha, induna li kien inutli li jiksbu saqajh. Tiegħi riflessi aħjar meta kien I għajjien, u l orphan kien malajr kemm qatt qabel. Hija mxiet'il quddiem fuq l-art, u l-missier appoġġjat mill-bogħod, imbuttar off mill-ħajt u s-sejba ftit spazju żejjed kif hi daru u żdiedu fl-arja. L-mqattgħin twal tiegħi qmis-dijanjosi laxk mill-driegħ tiegħi, u kif dan laqat il-ġilda tiegħi, I f'daqqa kellhom-ħsieb, tal-kbir l-aħħar-ċans-ħsieb. Tagħha kien imwaħħal mar moan, f'dak iż-żmien'il bogħod, u l-ġibed off tagħha qmis. Żżommha fl-quddiem tal-me, bħal bullfighter azjenda tiegħu aħmar muleta għal barri, huwa bil-mod mxiet'il quddiem. L orphan influwenzat ogħla, kappa tagħha bis-sħiħ miftuħa. Huwa għamel tagħha qmis lura u l-quddiem. Hi stenniet mument, imbagħad laqat, fangs tagħha tħaffir fil tiegħu qmis. Għal-mument fil-qosor, l-ebda aktar minn tieni, fangs tagħha u l-problemi fit-tessut. Hu il-volpi qabżet bil-quddiem, it-tgeżwir kemm il-kmiem tal-qmis madwar l-serp ras, tgeżwir l-drapp madwar l-fatali rta u l-kap. L orphan writhed u writhed fl-arja, l-denb ilma qatra fil-kunitti. Huwa qabad l-serp denb u beda li jgħawġu l-serp fil-wiesgħa ark, li jippermetti l-ċentrifugali-seħħ biex iżommu l-ego tal-ġisem tiġġebbed, kważi fl-linja dritta. Anke meta kienet timbotta permezz tal-drapp madwar l-kap tagħha. Huwa iffavorixxa huwa diffiċli u ewropea kontra l-ħajt. Il-qmis mgeżwra madwar ras tiegħu jitnaqqas l-impatt, iżda dan kien għadu biżżejjed biex knock-out għal mument. Huwa iffavorixxa l-serp għal darb'oħra, din id-darba jolqot fuq l-art. Denb tagħha niżel u bdiet bħala iebes kif dan jista'kontra l orphan ras, issa kważi bla tagħha tal-qmis.
  
  
  Il-biża'u rabja maħsula fuq me I kif intensifikati fuq l-serp ras, imbuttat fl-art, juru u l-art sa l-art mdawwar aħmar. Ont fl-aħħar nett titwaqqaf. L-fatali qattiel kien għadu muskolu fil nervuża spażmi wara l-mewt, iżda ma kontx qed tieħu xi opportunitajiet. Bir-reqqa, huwa mdawwar tagħha serp fuq il-ponta tal tiegħu boot u raw li l-mira tagħha kienet tabilħaqq isiru ċatta u li jidhru . I sorveljata u raw is-silenzju u l-lott tal-uċuħ tluq fil me. Kien kollha, u kien ħaj. Tagħha, I ħass-idejn tiegħi iġibu. Pass lura, I inklinata kontra l-toqba-għadma bħala għaraq kiesaħ f'daqqa waħda enveloped tiegħi tal-ġisem. L-idejn kienu jilħqu għalija. I qabad minnhom, u li jinġibed me madwar l-għadma. Mewt, mewt terribbli, fflaxxjati madwar mimmo me bħala tagħha, ħares lejn l orphan tal jidhru tal-ġisem. Tiegħi fl-istonku clenched fil-għarrieda għoqiedi, u l-I dejjem mfakkar li ftit toqba.
  
  
  Iżda I ma kinux lesti madankollu, sabiex I stenna madwar u misjuba Ghotak permanenti ftit saqajn bogħod, il-wiċċ tiegħu passivi, għalkemm I jista aqra rabja tagħha fl-għajnejn tiegħu. Madankollu, l-ebda kwistjoni kif rrabjata kien, kien flessibbli biżżejjed biex teħodha.
  
  
  "Karkotek qal," huwa qal, tixrid tal-armi tiegħu. "Il-barrani qal il-verità. Huwa ma joqtlu l-serp."
  
  
  "U l-I ser jgħidlek aktar," huwa interrott, jgħajtu biex il-folla. "Jien ser imorru għall-muntanji illejla. Jien ser tagħmel dak Patrijarka Leunga ma u jiġu lura. I se tipprova li inti li ma hemm l-ebda Qtates, u li Gotak ma jistgħux jitkellmu għal l-Karkotek-ispirtu. Karkotek ma tridx tkun miftuħa sa l-art tiegħek għall-barranin. Meta kapaċi jiksbu lura, inti ser tkun taf il-verità ."
  
  
  Ghotak frowned. Huwa malajr tagħha mill-ġdid. Dan iż-żmien, kien li jmorru miegħu.
  
  
  "L-tempju sinjali se sejħa inti għada," huwa qal il-folla. "Għal darb'oħra, Gotaka tal-kelma ġie kkontestat, u għal darb'oħra l-ispirtu tal-Karkotek għandha twieġeb. L-borra fl-muntanji se jsiru ħomor mill-ġdid, ftakar kliem tiegħi."
  
  
  Tlaqt, u l-folla bil-mod beda jinfirex. Halin mogħtija Wilhelmina lura għall-me, u Hugo, u l-Attivitajiet Cobb sib li jmiss me, jaraw kif Halin snuggled sa me. Tagħha t'għajn malajr maqbuda lilu.
  
  
  "Dan kien pjuttost kkritikat isir ukoll," hija qalet. "Għaliex inti tipprova xorti tiegħek?"
  
  
  "Eżattament dak li jfisser?"
  
  
  "I medju, għaliex tmur għall-muntanji dal-lejl?" li hi mitluba. "Minkejja dak I biss ra, int ma lastiku. L-ebda wieħed huwa bħal dak."
  
  
  "Hi id-dritt, Nick," Halin qal. "Jien jibżgħu għalik. Ma jmorrux lil hinn."
  
  
  "I għall," qal. "L-ewwel nett, huwa aċċettat l-isfida, u ma nistax lura issa. Iżda aktar importanti minn hekk, din tista-seħħ l-ego fis dirett, open-moviment. Huwa għandu l-ġlieda dan jitwettaq. I għandek tikseb hu qabel ma jiġrilha me."
  
  
  "L-isfida se joqtlu inti simili maqtula missieri," qalet skiet. Huwa skambja ħarsiet mal-Attivitajiet matul Halin ras.
  
  
  "Tinsa l-qtates, Halin," qal. "Hu mhux tmissx me. Missierha tbissem, u hi tbegħditx, serju u unsmiling.
  
  
  "Qtates jew l-ebda tarbija," Attivitajiet interjected, " int tagħmel lilek innifsek dehra tat-taħrik-papri. I ma simili fil-livelli kollha."
  
  
  Għajnejn blu tagħha oskurat mat-tħassib fil-fond, u hu tbissem fil-tagħha. "Bir-reqqa, l-Attivitajiet," I beda jidħaq. "Inti ħoss b'mod pożittiv sentimentali."
  
  
  "Għandek joke madwar ma kulħadd?" li hi glared fil me, għajnejn tagħha f'daqqa waħda mimlija bl-uġigħ.
  
  
  "Dan jgħin," qal tfittex ħej fl-għajn. "Iżda grazzi xorta waħda," hi miżjud ewwel. "Napprezza tħassib tiegħek. Dan juri li jista ' jkun hemm tifla wara l-ġurnalist li qatt ma jmutu fil-għalik."
  
  
  "Tmur għall-infern," hi tinqasam, u tax-xellug. Ont, l-qima, u mixi fuq Halin.
  
  
  Il-kapitolu VI.
  
  
  I filwaqt li mistrieħa, Halin tpoġġi tagħha żgħar sħun figura li jmiss lili fuq is-sodda. Jilgħaq, mill-lejla tal-tagħha qajjem u ħass jiġi aġġornat u mistrieħ. I kien ukoll megħlub mill-akut antiċipazzjoni li dejjem daħal fuq me meta ħassejtni li kien bidu li jaġixxi bil-miftuħ kontra l-problema ewlenija, f'dan il-każ ma Ghotak. Kien ieħor dirett l-isfida li l-uem tefgħu fil-tagħha, u kien jaf li kellhom risposta. Ego xorti kien fenomenali, iżda kont naf li ma setgħux jistrieħu fuq tbati jew borra leopard biex jintemm me off. Em se jkollhom jiġu assigurati lilu nnifsu, u l-I ser tkun lest li tistenna għal lilu. Halin għenuni pakkett tiegħi l-irkaptu u kien imwaħħal mar me fil kull opportunità. Hija kienet liebes biss tal-ħarir libsa, u huwa jistgħu jħossu tagħha irtubija taħt dan.
  
  
  "Ejja lura għall-me, Nick," hi nifs kif hi mdawwar għal-leave, tgeżwir tagħha rqiq armi tiegħi madwar l-għonq. Huwa ħares fl-għajnejn tagħha u li raw mill-ġdid dak li huwa ma kienx-terminu biex tara. L-għajnejn tagħha kienu l-għajnejn tal-mara fl-imħabba, u li kien ħażin. Mhux għalija, iżda għall-agħlaq. Tagħha skiet ttamat li dan kien verament tqassim emozzjonali, il-biża'u l-gratitudni, u li se jisparixxu meta dan kien kollha. Huwa beda jħares lura lejn tagħha figura żgħira fil-bieb kif hu tax-xellug. Rajt l-terribbli-riżenja tagħha fl-għajnejn u l-jaf hi ma nemminx I kien ġejjin lura.
  
  
  I xejru tagħha off u trudged fuq, ħafna kunfidenti li jien mhux biss ir-ritorn, iżda wkoll bit-tama li jkollna l-jaħbu ta'kwalunkwe stramba kreatura kellhom jinqatlu tagħha missier. Tiegħi Marlin 336 xkubetta kien sospiżi fuq l-ispalla. Dan jista bozz toqba fil-iljunfanti, u, naturalment, ilaħħqu mal-leopard jew tbati. L-Cerro-blu tal-sajjieda saint kien diġà bidu jeħxien meta laħqet il-dejqa tal-passaġġ li jwassal fil-muntanji. I iddeċieda li jsegwi l-istess triq li l-raġel kellhom jittieħdu u taqa aktar malajr milli kien pjuttost qrib il-istess post, I ma kienx hemm fin-nofs meta dlam beda l-approċċ u l-riħ howled fil-eerie, tad-demm tibqit wail. Il-muntanji ma tagħhom ih silġ fangs u mis-soltu qasma tax-xedaq kienu kif reali ghadu bħala ħaddieħor. Żball wieħed u Ghotak tirbaħ mingħajr l-irfigħ ta'saba'. Kelli backpack lura tiegħi, li jikkonsistu l-aktar madwar tqal kutri, xi ikel u l-ilma, u ż-żgħar ta'l-ewwel għajnuna kit. Kien maħsub biss għall-lejl wieħed, hekk ma kien hemm l-ebda raġuni għall-tagħmir addizzjonali.
  
  
  Huwa għamel bil-mod, bir-reqqa. Il-lejl kienu rrikorrew kesħin u l-sema kienet overcast,
  
  
  l-borra fl-arja ħass. Swaba tiegħi ached mill-kesħa li nixxew anki l-aktar sħan tal-ingwanti, u l-wiċċ tiegħi issikkati mlaħalħa u kif I tħabtu fuq, grat għal kull ftit saqajn tal-blat erf. Huwa laħaq l-erf fejn il-raġel kellu taqa aktar malajr milli kien, u iddeċieda li jitilgħu ogħla, fejn ikun jista dimly jagħmel usa'erf. Huwa fl-aħħar nett ltqajna magħha u kien ferħan li ma. Kien kemmxejn protetti mill-aqwa tar-riħ u l-kienet parti minn serje ta'intrapriżi żgħar tal-muntanji plateaus. Barra minn hekk, kien hemm biżżejjed arbuxxelli li tinġabar biżżejjed l-injam għall-nar tiegħi. I stabbilit kamp tiegħi backpack mirfud kontra l-ħitan tal-ġebel li żdiedu għolja wara me, u mibnija żgħir iżda t-tisħin tan-nar. Fil-ego-dawl, I tista'tara li l-art kien kwantità għolja vertikali xquq u fil-fond ħniek fil-blat, u fuq kap tiegħi kien kbir erf tal-borra koperti rock. Żgħira, ġebel kbir tal-plateau wasslet, b'tidwira barra tal-vista, u hi ma jkollhom l-figura kemm fit-tond. Hija ma tistax tmur lilhinn minn dak. Il-Marlin ħdejn me, l-nar fil-quddiem tal-me, tagħha, inklinata lura kontra l-ġebel toqba u jinstemgħu l-tkessiħ howl tal-selvaġġi tar-riħ li whistled permezz tal-muntanji. Bħala l-sigħat mmarkata mill, hija kienet marbuta mill-tagħha borża żgħira ta'l-ikel. Huwa ressaq tagħha tazza tal-landa u l-diversi pakketti ta ' instant kafè. Bl-ilma matul il-imdewweb tas-silġ, kollox kien multa. Sa mill-inqas hemm, bil-tħaddan irjieħ tal-bini fl-transport, l-togħma kien aqwa. I kien biss tqegħid bogħod l-oħra boroż I d ippreżentat meta smajt l-istorbju, il-ħoss ta ' xi ħadd jew li xi ħaġa toqrob fuq l-erf.
  
  
  Huwa qabad il-soċjetà u l-imbuttat ' il bogħod mill-nar, għarkupptejh biss barra miċ-ċirku tal-dawl. Kif il-viżitatur avviċinat tagħha, hi raw il-figura, skur bl-ingrossa fl-lejl, bl-attenzjoni joqrob lejn il-nar.
  
  
  "Ħej, Iswed," Rhys qal. "Inti hemm? Ma nistax ara għalik."
  
  
  Huwa kważi waqa'l-soċjetà, ħadlu kap tiegħu, u eżamina mill-ġdid. I ma tara xejn għall-tagħha. Il-figura kienet hemm, issa mill-qrib għall-nar, tħares madwar. Huwa ltqajna u marru għall-nar.
  
  
  "Dak li l-infern tagħmel hawn, apposta?" I mitluba ikteb. "Inti barra tal-moħħ tiegħek?"
  
  
  "Tinkwetax, monumenti," hi wieġbet, jteptep kemmxejn iffriżat tbissima. "Jien ma joqogħdu hawn."
  
  
  "Inti qed kkritikat-dritt," I sploda. "Inti qed tmur lura għall-infern fir-raħal."
  
  
  "Oh, l-ebda," hija qalet. "Huma stabbiliti kamp madwar il-liwja u niżlet. Inti ma tistax ara l-nar tiegħi minn hawn, iżda I tista ' tara l-kiwi mill tiegħek. I iddeċieda li l-jekk inti ħareġ hawn, għandu jkun importanti, u li għalhekk huwa importanti għalija. Jew, nixtieq ngħid, għall-istorja tiegħi. Barra minn hekk, I jkollhom l-istess dritt kif inti bil madwar f'dawn il-muntanji."
  
  
  "Inti u tiegħek damned-istorja," qal. "Inti tista mietu biss ġejjin hawn."
  
  
  "Nonsense," hija qalet. "Jien ser iżommu l-flus li stajt skied u marret għall-muntanji aktar milli suppost. Imma hija biss niżel minn biex tara jekk kellek xi te. Insejt għall-pakkett xi wħud meta tlaqt, u jien ftit bil-għatx."
  
  
  Huwa poġġa l isfel xkubetta tiegħu, ħares lejn tagħha, u ħadlu kap tiegħu.
  
  
  "Ejja lura, Attivitajiet," qal. "Ma nistax tinkwieta dwar int u żżomm għajnejk fuq inti. Jekk ikun hemm xi problemi, I ser tkun okkupata biss biex jibqgħu ħajjin."
  
  
  "Jien ma jgħidlek biex jaraw fuq me," hija qalet. "Forsi I ser iżżomm għajnejk fuq inti. Issa, jekk int ser jagħtu me xi te, jien ser tmur lura l-kamp."
  
  
  "Tal-kafè," huwa qal, growling l-kelma.
  
  
  "Mbagħad se jkun il-kafè," hija qalet. Ay mogħtija lilha żewġ pakketti ta ' instant tal-kafè, u hi nodded edukat.
  
  
  "Grazzi ħafna, memorial," hija qalet. "Is-sejħa me jekk għandek bżonn me."
  
  
  Hi daru u l-mixi fl-erf, jisparixxu l-kantuniera. I segwita tagħha u waqaf fil-kantuniera. Fid-dlam ta'l-lejl, hija kienet diġà għebet, iżda I tista'tisma'tagħha jinżlu l-borra koperti irdum. Issa kien meqjus mill-ee-nar mill-kantuniera il-punt. Huma stabbiliti kamp fuq ieħor erf ftit mijiet saqajn fuq me. Huwa kien u jaraw, u fl-aħħar nett ra figura tagħha jidhru mill-nar. I jaraw tagħha jagħmlu l-kafè għall-waqt, imbagħad reġgħu lura għal-sħana ta tiegħi stess tan-nar. Ftit minuti mill-nar, u sab l-tħaddan kiesaħ nixxiegħa permezz tiegħu il-ħwejjeġ, misjuqa mill-rjieħ qawwija fis mhux protett kantuniera tal-erf. I qabad tagħha sa mill-nar u l-ruħi smiling fil-ħsieb tal-Attivitajiet Cobb. Apposta, irid ikollok kienet tagħha tenaċità. Hija qalet li kien se jkun fuq l-denb tiegħi sa qabbdet l-istorja, u hi ma. I kien skużani li kelli li tagħmel ċert li l-istorja tagħha ma kienx ippubblikat. Huwa tbissem mill-ġdid. Illejla, ħej, hemm xejn li juri iżda xi kkritikat-memorji ħażina, sakemm Ghotak turi l-up. B'xi mod, l-opinjoni tiegħu beda jaħseb li kien jevadu azzjoni diretta. Huwa ħa l-tagħha tal-km, kutra, u l-ħxuna tas-suf rfinar toga, koperti tagħha saqajn magħha, tpoġġi l-Marlin 336 xkubetta fuq tiegħu addominali, u għalqet l-għajnejn tiegħu. Nar ma frisk-injam probabbilment se żżomm me sħun sakemm dawn. L waqgħu fil-half-irqad, tiegħi tal-ġisem huwa aktar probabbli li tkun rieqed minn imqajjem, sensi tiegħi huma aktar probabbli li tkun imqajjem minn rieqda.
  
  
  - Il siegħa għadda, u biss l-għajta tal-riħ kiser il-kwiet. Bosta drabi huwa fetaħ għajnejh li l-ħoss, biss biex jisimgħu u tisma li dan kien biss il-crackle tal-silġ jew iż-żurżieqa ta'borra erf. L-sema kienet skur, u borra kien jibdew jaqgħu, għad-dawl u xejn aktar minn maltemp. Huwa għalaq l-għajnejn tiegħu u kompliet-bqija fl-half-rieqda viġilanza. Il-griż bidunett kien bidu għall-kulur tal-ajru uniku, u l-qċaċet tal-muntanji kienu skur forom, ma mal-snien tal xi mythological ġgant. Kien tħares lejn minnhom permezz tal-half-għajnejn magħluqa meta jinstemgħu kbira, l-ewwel Attivitajiet tal, imbagħad tad-demm-tibqit-half-jaħarbu biha u l-half-sider. Hu il-volpi qabżet up, xkubetta fl-idejn, il-volpi qabżet sess permezz tal-smoldering tan-nar, u ġrew l-tarf tal-erf. I tista'tara tagħha kamp b'mod ċar. Hija kienet tat-tlielaq madwar l-żgħar plateau, li jaqa'fuq is-silġ, u fuq il-quċċata tal-tagħha, fuq iż-żewġ saqajn, kien kreatura mill-infern, dimostrazzjoni minn xi mitoloġija qedem, xi ħaġa li ma setgħux possibbilment jeżistu. Ego tal-ġisem kienet koperta fit-dodo-abjad tax-xagħar. Huwa kellu inumani-wiċċ, id-idejn, u rkuprat-saqajn. Huwa guessed li meta kien bil-wieqfa bil-miftuħ, kien ikun kważi seba tall-saqajn, l-missierhom koperti mill-apelike grayish tax-xagħar. I ra lilu jilħqu l isfel bil-ġgant-idejn u l-aqbad il-tifla ġakketta, l-irfigħ tagħha sa minn wara bħal tfal.
  
  
  Ont kien immirat madwar l-azzarin, iżda hu jew hi kienet tossing l-girl quddiem minnu. I ma setgħux jiksbu tir ċara, iżda I dehret tir xorta waħda, biss għall-effett, ikun aħjar minn xejn. Kif I imnissel-wieqaf tħaddan-triq, tagħha, I sparati żewġ shots u raw il-kreatura tieqaf, qatra l-girl, u ħarsa lejn me. Huwa imnissel il-plateau, setgħetx twaqqaf żliq u waqgħat. Kelli dak kollu li tista'tagħmel biex iżżomm fuq il-gun u ma jiksru tiegħi l-għonq. L-kreatura ħa dwar l-ieħor meraviljuż sfruttata jaħarbu biha, u meta żbarkati fuq il-plateau, dan ħaffef barra fid-direzzjoni differenti. Huwa dam wara lilu, imsejjes fuq xkubetta tiegħu kif mexxa, u faħam. L-gawk tolqot l-ispalla tagħha, u rriżulta kunitti u l-uġigħ. Ont waqfu jieħdu ieħor maqtul, iżda meta ont ma tiegħi bidu ħareġ minn taħt me fuq roqgħa tal-kirurġija tal-silġ. Huwa waqa'lura, jibgħat l-azzarin li jtajru.
  
  
  L-kreatura lunged fil me, u issa, fuq firxa qrib, Ego jistgħu ara tagħha subhuman-wiċċ, tawwalija u li jixbħu l-imnieħer. Ego-għajnejn kienu żgħar u skur, bħal dawk ta'l-ors. Kollha kelli ħin għall ma kien tremenda għall-tiegħi xkubetta u aqbad il-btieti. Huwa mdawwar bl kollha tiegħu jista', u l-kaxxa tqila maqbuda l-nar kreatura preċiżament fil-wiċċ. Kien daqqa li se jkunu maqsuma raġel tal-kranju. L-kreatura titwaqqaf, mqassma lura għall-mument, u l-volpi qabżet fuq me. Xorta jkollu l-moħħ-azzarin, ee huwa mdawwar, sabu l-attivazzjoni, u sparati tir fl-arja, bit-tama li jista biża lilu. I ma jkollhom l-ispazju, il-ħin, li dirett tiegħu moħħ. L-kkritikat-annimali biss qabża. I niżel l-art u ħass figura enormi touch me. Ego maqbuda idea ta'tagħha saqajn, tal-bniedem fil-forma ħlief għall-rkuprat quddiem pads. L-kreatura jinżammu għaddejjin wara l-jaqbżu, jaqbeż minn blat għall-ieħor. Huwa mmirat lejn l-jaqbeż ħaġa, iżda jaħdem malajr wisq u fil-pożizzjoni ħażina. L-isparatura tkun insejt tieħu, u huwa kien sa ara tagħha jisparixxu fil-fond, irrigat xquq.
  
  
  Attivitajiet li sib, għajnejn tagħha wiesgħa mal-xokk. Huwa mixi matul tagħha u jinġibed lura l-kappa tal-tagħha doublet. Issa qoxra tal-borra tqal.
  
  
  I talab tagħha. "Inti id-dritt?" Hija sorveljata fil me u l-waqa'fi l-armi tiegħi, nifs tagħha joħorġu fil-fond sobs. Tagħha, ħares lejn agħlaq. Ħlief għall-mħarbta lura ta'l-fr quick park fejn il-kreatura tal-dwiefer kienet telgħet tagħha, hi kienet multa. Imwerwer, iżda altrimenti multa.
  
  
  "Oh Alla tiegħi," hi fl-aħħar nett whispered. "Dak li kienet li, Nick?"
  
  
  "Jien ma naf," qal. "Din kienet xi ħaġa li ma teżistix, leġġenda, il-biċċa tal-folklor. Tagħha xorta nemes ma jemmnu. Raw tagħha, ltqajna tagħha konfuż dwar dan, u li għadha ma jemmnu li l-nemes."
  
  
  Attivitajiet tal-mira kienet fil-driegħ tiegħi, xagħar tagħha kważi abjad mal-borra. Tagħha kappa tinġibed l-ee-parkeġġ ħafna fuq il-kap tagħha. "Oh, Nick, Nick," hija qalet. "Infezzjoni territory war teżisti. L-Isfida hija għadu ħaj. Inti ma tistax tidħaq l-leġġenda aktar. Inti ma tistax, ma nistax. Huwa veru, Nick, huwa veru."
  
  
  I ma kellhomx xi tweġibiet. Dawn kienu kollha kiel mill-hairy dimostrazzjoni skond xi qedem-ktieb dwar mythological kreaturi. Iżda ma kien l-annimal? Jew ma kien bniedem? Attivitajiet mibdija. "Alla, Nick, li l-isem tal-prodott," hi nifs. "Dan kien definittivament go. Jien qatt ma kompletament tirrifjuta l-oħra leġġendi dwar xi ħaġa oħra għajr wara dan."
  
  
  L-għajnejn tagħha kienu wiesgħa, tluq fil me, u daħlu l-blu. Borra koperti tagħha tal-għajnejn u mwaħħla tagħha tebqet il-għajn, u sbieħ tagħha wiċċ tond deher li a. Hi ġibed l-għajnejn tagħha bogħod mill-Agħlaq u sabet ruħha l-ħsieb dwar l-rapidu-tlaqqigħ ta'l-affarijiet, mill-assoluta orrur frisk, pur sbuħija fil-kwistjoni tal-minuti.
  
  
  "Jien jibżgħu, Nick," hi shivered mill-ġdid. "Jien jibżgħu li ser jiġu lura."
  
  
  "B'xi mod ma naħsibx hekk," qal. "Hemm xi ħafna aspetti interessanti hawn. L-isfida hija apparentement ħaj, iżda dan huwa tiegħu."
  
  
  "Dan huwa l-ebda ħin għall-kanali," hija qalet. "Dak li suppost li jfisser?"
  
  
  "Aħna għandna biex jaċċettaw li din il-ħaġa damned huwa reali," qal. "Iżda huwa ma attakk me. Huwa attakkati-kamp tiegħek. Ma joqtol jew attakk minħabba li l-Karkotek-Ispirtu jirrakkonta l-uem biex tagħmel hekk. Huwa joqtol b'mod mhux diskriminatorju. Jekk dan huwa relatat mal-xejn, l-iżommu l-flus li huwa Ghotak. "
  
  
  "L-ebda wieħed jista kontroll dan il-kreatura, Nick," Attivitajiet qal.
  
  
  "Mhux l-kontroll kif li jfisser li, mhux bħal wara li mħarrġa-kelb," qal. "Imma hemm tipi kollha tal-kontrolli. B'xi mod, ma naħsibx li jiċċaqlaq kompletament fuq tagħha stess."
  
  
  Attivitajiet li kien b'saħħtu. Hi t'attivitajiet fil-silġ, li issa kien li jaqgħu fil-searing, gdim, mgħawwġa kunitti. Il-oħra l-ogħla ammonti kienu kważi inviżibbli minħabba l-abjad tal-purtiera.
  
  
  "Huwa mdemmija blizzard, Nick," hija qalet. "Aħna se qatt jerġgħu lura hawn. Ma ġew ċerti mewt. Għalhekk, aħna ma setgħux ara l-qasma fil-quddiem tal-istati uniti."
  
  
  Hija kkuntattjat lill me u qabad tiegħi driegħ. "Jien jibżgħu, Nick," hija qalet. "Jien jibżgħu."
  
  
  "Aħna ser ikollok tmur up," qal. "Aħna ser ikollok bżonn issib post fejn nistgħu jonfqu il-lejl qabel l-tisplodi. Għandi biżżejjed l-ikel u għall-kafè-aħħar me jumejn. Xejn ma jiġri mill-nofsinhar. Mur, fejn huwa kollha din id-determinazzjoni li ġejjin minn?"
  
  
  "L-kkritikat tixtieq tkun marret," hija qalet. "Naħseb li l-nar kreatura jibża l-infern ta me."
  
  
  Ee ħa naħa tagħha. "Pakkett ta'l-apparat tiegħek u ħalli l-bidu tal-kaċċa," qal. "L-itwal aħna nistennew, l-inqas probabbli aħna biex issir xi ħaġa." Hi nodded, u ftit minuti wara konna tixbit il-muntanji. Aħna titwaqqaf li jtellgħu tiegħi kutra u l-Eda, l-mbagħad għaddiet. Borra u l-sub-żero temperaturi flimkien biex torbot-istati uniti fil-wiċċ mal-gdim tal-kesħa, tingiż-uġigħ, u kull pass kien simili jitfa numru żgħir ta qawwija ċagħaq fil-wiċċ tiegħek. Huwa għażel triq dejqa enormi tas-silġ tal-ħajt, fil-każ li wassal għall-kbira tal-qasma bejn iż-żewġ glaċieri. Jekk aħna jistgħu jsibu l-postijiet hemm, aħna se tkun protetta mill-riħ tal huwa mill-inqas ftit. L-erf tidjieq, u l-passaġġ imżerżaq sa tul ix-xifer ta'l-irdum. F'daqqa waħda jitwessgħu, u sab ruħu fuq żgħir plateau. Fil-moan ta'l-irdum, skur-forma tal-deher, u li jiċċaqalqu lejn dan permezz tal-abjad tal-purtiera. Toqrob dan, huwa ra li kien il-daħla għall-grotta fil-blat.
  
  
  "Il-mod, l-Attivitajiet," I għajjat excitedly. "Ejja mmorru." Tagħha, imdaħħla l-grotta, baxxa jegħleb l-isfel li jgħaddu l tad-dħul żgħir. Kien niexfa u nadifa, u kellhom ovvjament ġew użati mill-vjaġġaturi oħra fl-istess żmien, minħabba l-injam kien mgħarrqa kontra l-ħajt wieħed. I ma tistax toqgħod bil-miftuħ ġewwa, iżda kien madwar ħmistax-il saqajn fil-fond u għaxar saqajn wiesgħa. Aħna lit-nar fil-entratura grotta, ftit lil hinn mill-linja borra li kien malajr jakkumula barra. L-riħ tinżamm l-sħana jiġu lura lejn il-grotta, u wara siegħa, il-grotta kien sħun bħala l-artiġjanat tal-kamra. Aħna telaq tagħna ħwejjeġ ta'barra u t-tixrid minn fuq l-art biex ħalliha tinxef. Attivitajiet li kellhom calmed stabbiliti u kien liebes oranġjo sħ u blu skur qliezet informali taħt tagħha barra l-ħwejjeġ. Hi f'kollaborazzjoni kuntenti dwar il-passat tagħha, id-dar tagħha tal-ħajja fl-Ingilterra, u aħna skambjaw il-mexxejja u l-istejjer. Kien differenti Attivitajiet Cobb, sħun, tifla karattru bl-ebda ostili aggressività, u hu ikkummenta dwar dan.
  
  
  "Huwa inti bastards li jagħmlu l-girl aggressiva," hija qalet. "Inti qatt taħseb tifla tista'tagħmel xejn id-dritt."
  
  
  "Imma hemm ħafna tal-bniet li jaċċettaw dan u ma jkollhomx il-sħiħ ix-xewqa biex jikkompetu u tipprova l-affarijiet," jiena kont sostnejt.
  
  
  "Naħseb li hija biss ma fis iht," qalet flatly, u huwa tbissem meta raw rabja tagħha jirkadaw minnufih.
  
  
  "Jien naf," qal. "Li r-raġuni għaliex inti segwit me hawn."
  
  
  "Ukoll, iva, iżda parzjalment biss," hi wieġbet.
  
  
  "X'tifhem?"
  
  
  Hi daru u t'attivitajiet me mal-sbieħ tagħha blu-għajnejn, wiesgħa u l-tond. Pert tagħha l-imnieħer u l-ġilda sabiħa tefgħet fil-rifless firelight.
  
  
  "Inti se jemmnu lili?" "Dak li huwa?" li hi mitluba mingħajr tbissima. Huwa nodded tagħha.
  
  
  "Li tkun onest, I kien imħasseb dwar inti tkun l-unika waħda hawnhekk," hija qalet. "Naħseb li kien taħlita ta' żewġ xewqat. I bżonn l-istorja tiegħi, u inti d aħjar li ma tinsa dan. Iżda wara rajt inti fil-kunitt ma'dik terribbli serp, kont naf li inti ma xi ħaġa straordinarji, u dak kollu li inti miġjuba hawn kien importanti. U l-tagħha, huwa ħass bħal li kienu qed jagħmlu dan waħedhom, u b'xi mod huwa ħass ħażin ."
  
  
  "Jien jintmess, Attivitajiet," qal bis-serjetà. Iżda jien ma jagħmlu dan waħedhom. L-raġel kien assistent u gwida. U Halin kien utli ħafna f'ħafna modi."
  
  
  "Jien ser mħatri," qalet b'mod qawwi, u hu tbissem. L-għira, hi d tgħallmu snin ilu, kien intrinsika istint femminili, u kien hemm anke meta agħlaq kellu l-ebda kkritikat id-dritt li jkun hemmhekk.
  
  
  "Taf, tifla huwa fl-imħabba miegħek," hija miżjuda, u l-I kien fakkar tal ieħor wkoll il-kwalità, dan il-kapaċità unika li jħossu ċerti affarijiet mingħajr kwistjoni jew dubju, u jkun assolutament dritt dwarhom. Hi maqbuda l-żgħira tagħfis fuq wiċċ tiegħi.
  
  
  "Tajjeb, huwa veru, u inħoss - € tagħha," hija qalet.
  
  
  "Ħasra tagħha?" Tagħha, frowned: "Għaliex le?"
  
  
  "Għandek tkun taf rewmatiżmu dwar din il-corkscrew kif ukoll I do," hi tinqasam. "Għaliex int ma l-tip tal-bniedem jaqgħu fl-imħabba, għall-inqas mhux fl-istess mod kif tagħha." Tagħha, naturalment, kien jaf li hija kienet assolutament dritt, u tiegħi bil-mod tbissima wera.
  
  
  "U int ser iweġġgħu Ħej, minħabba li inti jista'jgħin iżda iweġġgħu Ħej," - Attivitajiet miżjuda. "Li r-raġuni għaliex inħoss - € tagħha."
  
  
  "Inti qed ħafna protettiv tal kulħadd illum," I chuckled. "L-ewwel jiġu hawn għalija, u issa jweġġa għall-Halin."
  
  
  "Jien biss bħal tifla ħdax-jippruvaw jiksbu l-mertu speċjali baġġ,"hi tinqasam. "I qallek li inti ma tistax tifhem."
  
  
  "Inti d aħjar oqgħod attent għall tiegħek stess l-emozzjonijiet," qal. "Jew li huma inti daqshekk tajba fil-difiża lilek innifsek?" Hi jinstemgħu l-trasformazzjoni fil-tiegħi bil-vuċi, u l-għajnejn tagħha naqas.
  
  
  "Aħjar," hija qalet. "Jien ma involut fil-xejn, u l-I ma tagħmel xejn tagħha jekk jien ma azzarda li imħallef tagħha."
  
  
  Tagħha, tbissem u ltqajna edu. L-laħam taċ-ċanga jerky kien apparentement unappetizing, anki jekk kien bil-ġuħ għal dan. Huwa poġġa fuq l-buttuna u qabad l-azzarin.
  
  
  "Sewwa, aħna ser tikseb dan l-aħħar punt fl-aktar dettall aktar tard," qal. "Fil-frattemp, naħseb li forsi I jistgħu jagħmlu xogħol aħjar tal-forniment tal-ikel. Jibqgħu hawn, il-mara, u jieħu ħsieb il-grotta."
  
  
  "Iva, il-kaptan," hija qalet, aħna ma tbissima tal-mock obsequiousness. Huwa ħalli l-nar tmur, intensifikati matul dan, u l-ltqajna maqbuda fil-maltempata. I mfakkar li jaraw faġani fil-blat saħansitra ogħla minn aħna issa kienu fuq l-ewwel vjaġġ tiegħi permezz tal-muntanji. Naf li l-għasafar id-drawwiet ma bidla anke fl-maltempati, iżda I ppruvaw bejn il-pari permezz ta'l-abjad tal-purtiera. Huwa għamel madwar il-plateau, is-smigħ kull spazji ftit. Buffuri tal-riħ bdiet sa borra bejn buffuri u permessi me ara qabel ftit. Huwa crouched isfel u ffriżat ma ' kull tgħaddi l-tieni. Kien wasal biex tiċħad bħala xogħol ħażin meta jinstemgħu l-ilma qatra tal-ġwienaħ u raw żewġ faġani jagħmlu l-mod madwar il-plateau, fejn dawn żiedu l-ftit li jissodisfaw miċ ta arbuxxelli. Huwa qajjem l-gun u ħa l-għan bir-reqqa. L-marlin jistgħu jkunu għamlu toqba tant kbir li ma kien hemm l-ebda ikel tax-xellug ta'l-għasafar. L-eqreb hit tagħha fir-ras, stakkar tagħha ego u li jħallu l-bqija tal-ġisem tagħha intatt. Jirritornaw lejn il-grotta mal-ritratt, l-nar kien rekindled u Hugo użati għall-pulita operazzjoni fuq il-sardin.
  
  
  "Reġina-denja ta'wara nofsinhar," huwa ħabbar aktar tard. "Tagħti-sardin. Dak aktar tista'titlob għal?"
  
  
  "L-ebda-inbid?" Attivitajiet li qal tartly.
  
  
  Aħna kienu fin-nofs tal-ikla tagħna, tiekol-sardin li kien ftit pjaċir, iżda wkoll għall-offerti, meta l-Attivitajiet li talab żewġ ħafna mistoqsijiet diretti. I iddeċieda li twieġeb minnhom kemm b'mod onest. Mhux diffiċli li tkun onest meta għandek l-karti.
  
  
  "Dak kollu li din il-madwar, Nick?" li hi mitluba. "Għaliex inti hawn? Għaliex ġie Harry Angsley mibgħuta hawn? "Kienet qed tfittex fuq Agħlaq, għajnejn blu tagħha soberly fiss fuq me, mara tagħha xagħar l-ikkastjar coppery riflessjonijiet fil-ċaqliq firelight, u kbar tagħha sider jisporġu'l barra sabiex seductively wara qawwi oranġjo sħ. Dan iż-żmien, ħej irnexxielhom jiksbu l-bqija fil-fond fil dak li kien qed jiġri li l-I iddeċieda li jilagħbu mal-tagħha sinċerament, speċjalment peress li jien kont naf li hi ma jibagħtu l-istorja tagħha kullimkien.
  
  
  "L-Aħmar Ċiniż qed jippruvaw jieħdu fuq in-Nepal fil-sigriet," qal flatly. Dawn qal tagħha dwar id-dettalji kien jaf tal tagħha, dwar Ghotak-rwol tal-kif il-mexxej ta'l-inner ħames kolonna, dwar il diġà sinifikanti influss ta mħarrġa revoluzzjonarji moħbija bħala paċifika l-immigranti. Meta I-lest, hija kienet unsmiling u serju.
  
  
  "Fl-aħħar nett, grazzi talli onest," hija qalet. "Ħassejtni bħal din kienet xi ħaġa bħal din, imma jien ma jirrealizzaw kif il-qrib kienu għas-suċċess."
  
  
  Hi waqgħet silenzjużi, u missierha jaraw tagħha fil-firelight. Huwa kien ilu iddeċieda li hija kienet fil-fatt tfajla attraenti ħafna. Hawnhekk, fil-sħana tal-campfire, bl-borra qalila barra, kienet mixtieqa ħafna u attraenti. Tagħha tieni corkscrew bidu tinstema bħal kienet qari tal-fehma tiegħi.
  
  
  "Dan l-borra mhux se tieqaf xi ħin hekk," hija qalet. "Aħna jistgħu jqattgħu il-lejl hawn. Inti se tagħmel imħabba me, Nick?"
  
  
  "Jien mhux se tipprova," qal. "Jien ser tagħmel dan." Huwa ra l-ostilità minnufih rifless fl-għajnejn tagħha.
  
  
  "I qallek li jien ma tagħmel xejn sakemm I jridu," hija qalet.
  
  
  "Smajt li," I chuckled. "Dan huwa normali. Tista'ċċempel. Fil-fatt, jien żgur li int ser sejħa tagħha."
  
  
  Xofftejn tagħha issikkati, u l-xellug tagħha ego hemm. Huwa ltqajna u marru barra mill, mnaqqxin l-nar. Dlam kienet toqrob malajr, u l-blizzard kien għadu għaddej. Kien rrabjata u diżappuntati, jibżgħu ta'dak Ghotak jistgħu jagħmlu. Il-maltempata probabbilment wkoll jagħmluha diffiċli għall-Ego għall-ivvjaġġar, iżda kont naf li meta ntemmet, kieku jkollna bżonn biex jiksbu lura F'kathmandu malajr. I marru lura ġewwa u misjuba Attivitajiet li jaraw me, għajnejn tagħha taħlita ta'sfida u inċertezza. Tagħha sider heaved up bħal ftit repliki tal-muntanji barra bħala hi inklinata fuq il-minkbejn tagħha. Huwa niżel isfel ħdejn tagħha, tfittex up fis-għajnejn tagħha, u f'daqqa waħda induna li l-persuna li kienu raw tagħha ma kien hemm l-tagħha maskra. Hi użata l-ego għall-maskra tagħha stess x-xewqat, jaħbu mill-żewġ ruħha u l-oħrajn.
  
  
  Huwa inklinata isfel u jintmess xufftejn tiegħu biex ont. Baqa jiċċaqalqux għall-waqt, u mbagħad bdew iġbed il bogħod. Ee qabad tagħha mill-ispalla u magħżula tagħha madwar, tagħfas xufftejn tiegħu biex ont. I miftuħa xofftejn tagħha mal-ilsien tiegħi u ħass tagħha writhe, l-idejn tagħha tfarfir tiegħi l-ispallejn. Għarus tagħha mgeżwra armi tiegħu madwar tagħha u ħalli l-ilsien tiegħu żerżaq fil-ħalq tagħha, jibgħat ego tiegħu u lura. Ħassejtni tagħha xufftejn f'daqqa waħda ittaffi u iġibu, ħass minnhom jirrilassaw u tirrispondi għall-mini. Ilsien tagħha ppressata kontra l-mini, u hi gasped, tagħfas sħiħa tagħha xufftejn ħalq tiegħi, devouring, ħruq, għatx.
  
  
  - Naħa tiegħi misjuba tagħha tas-sider, u hi għajjat bħala I fil-passat kienu jgħixu artab tagħha, l-offerta l-laħam. "Alla tiegħi, Nick, u... Alla tiegħi," hi nifs. Tagħha sħ kien miġbuda'l barra u l-bra tagħha kien tneħħew. Sbieħ tagħha sider kbir kienu jistrieħ fuq tiegħi fis-sider, u hi kien il-mixja lejn me, saqajn tagħha muskolu u ħakk wieħed aktar kontra l-oħra. Hija sabet sider tagħha mal-xofftejn tagħha, bil-mod tmiss ih, u l-tagħha kbira mimlija l-żgħar grotta mal-ħsejjes tal-pur pjaċir. I titwaqqaf u ġibed tiegħi xufftejn hinn minnhom, u hi frantically ltqajna biex tpoġġi l-ih fil-ħalq tiegħi. "Oh, ma tieqaf, apposta... ma tieqaf," hija qalet. Huwa jinġibed lura u ħares lejn l-wiċċ tagħha, l-għajnejn tagħha magħluqa fl-pjaċir, xofftejn tagħha maqsumin, rogħda.
  
  
  "Inti li ssejjaħ, Attivitajiet li?" I talab ewwel. Hi whimpered u ppressati sider tagħha kontra l-driegħ tiegħi. "Louse," hi sobbed. "Inti louse. Iva, jien sejħa tagħha... irrid, oh Alla, nixtieq tagħha." I inklinata fis tagħha ħelu mill-ġdid tas-sider u ħass tagħha verġni-bżieżel żieda taħt il-soft-ċirku ta ' l-ilsien tiegħi. Attivitajiet li qliezet tal-f'daqqa waħda waqgħu barra mill-sieq tagħha, u hija ġiet esplorata mill-anzjani, iebsa jintefħu tal-ħajja tagħha, l-sħun wetness tal-koxox tagħha, kif hi kompliet tagħmel ħażin whimpering ħsejjes ta'l-ekstasi. Ont żbarkati fuq agħlaq. L-idejn tagħha ħakem tiegħi għonq bħal vise, u l-xofftejn tagħha ppressata insistenti kontra l-wiċċ tiegħi. Meta daħal tagħha, hi bdiet bogħod, fit-tul, baxxa, entużjasta ħafna'l bogħod li kiber aktar b'saħħitha kif hu żieda fil-movimenti tiegħu. F'daqqa waħda tagħha, miġbud ' il bogħod u stenna għal żmien twil. Hija tistabbilixxi fuq l-art fl-animazzjoni sospiżi, superjuri lura tagħha, ma tieħu n-nifs, u mbagħad kien fil-ecstatic-uġigħ, l bogħod ta'sottomissjonijiet għall-ġuħ. "Oh-oh-oh-oh ... inti ma tistax tieqaf. Alla tiegħi, l-ebda. Inti merħba... ah, ah, jekk jogħġbok." L-approċċ tagħha għall-tagħha mill-ġdid u Stahl jiċċaqalqu b'mod aktar b'saħħitha u aktar kuraġġuża tar-ritmu, u issa Attivitajiet li kien dad fuq il-sider fil-selvaġġ, inkontrollabbli passjoni. "Ah, ma nistax... ma nistax jimmaniġġjaw dan," hi exclaimed. "Ma nistax jimmaniġġjaw dan."
  
  
  "Inti ser tingħata minn dan," huwa qal tagħha, u kien jaf li hija kienet qed jesperjenzaw li ħelu-xewqa tal-inkontrollabbli l-ekstasi, mument li xi wħud biss nisa li qatt magħrufa, meta ih dwar litteralment jmorru lil hinn mill-ih infushom. L-istess aggressività, l-istess determinazzjoni, issa trasformat ta'l-ekstasi ta'pjaċir, imwettqa tagħha għal għoli hi qatt ma magħrufa eżista, il-Himalayas ta'passjoni, u kelli l-trasmessi-ħsieb li l-atmosfera tagħna kien adattat għall-agħlaq. F'daqqa waħda, kif I-ispinta fil-fond fil-tagħha, hi qabad me, u l-żgħażagħ tagħha, iebsa tal-ġisem ħadlu convulsively, u l-nifs tagħha saret mħarbta. Fl-aħħar nett, bħal bozza tad-dawl mitfi, hi waqa', kompletament eżawriti u eżawriti. Hu jistabbilixxu ħdejn tagħha, li jgawdu l-sabiħ ħafna profili tal-ġisem tal-mara. Attivitajiet li kien kbir tifla, iżda biss ftit mkabbra bniet kellhom l-statuesque-sbuħija tal-tagħha. Kien xi żmien qabel ma hi fetħet l-għajnejn tagħha u ħares lejn me. Hi tinqaleb u ġew lura għal me, tagħfas tagħha xufftejn tiegħi tal-widna.
  
  
  "Inti taf kollha flimkien, ma int?" li hi mitluba. "Inti taf kollha flimkien liema hi verament riedu."
  
  
  "Mhux fil-ewwel," qal. "Mill-inqas konxjament. Iżda jien ferħan I sab."
  
  
  Tagħha mdawwar tagħha biex tħares ħej fl-għajn. I talab tagħha. "U int?"
  
  
  Hi nodded u tatni kbar miegħu. "Jien ferħan," hija qalet. "Nittama li qatt ma jieqaf borra."
  
  
  Aħna jistabbilixxu bil-kwiet fil-sħun ftit dinja li kienet sabet, u anke qabel il-lejl kien'il fuq, Attivitajiet li sar jaf aktar dwar l-għoli tal-passjoni u l-ekstasi. Hija kienet enerġetika u sinċiera, iżda hi magħmula għall-nuqqas tagħha tal-esperjenza mal-pur pjaċir ta'l-iskoperta. Il-borra waqaf fil-bidu, u aħna fl-aħħar nett ltqajna imħejjija u beda l-mixi. Hi waqfet me fuq il-mod u ppressati xofftejn tagħha għall-mini.
  
  
  "Jien ser qatt tinsa li bil-lejl," hija qalet. "U l-I tħossok aktar skużani għall-Halin. Meta inti tikseb sa, għandek tħalli toqba kbira tagħha fl-dinja u l-leave kif inti se."
  
  
  "Tieqaf tagħmel nħossni soulless," qal. "Hi ser tikseb aktar minn dan. Hi daħlet lili kollha marbut fil-ritwali, id-dwana, u l-kodiċijiet tal-qedem. Ippruvajt-naħa tagħha lejn il-ġenb."
  
  
  "Jien ser jagħmlu l-imħatri-flus, inti ippruvati għal tletin jew erbgħin sekondi," hi chuckled.
  
  
  "Jien jippruvaw jiksbu Hillary lura," qal. "Miss Ħelu u l-Paċi".
  
  
  "Forsi nipprova Hillary qatt tax-xellug," hija qalet. "Forsi kien hemm biss momentarja nieqaf-aħħar bil-lejl." Naħa tagħha f'daqqa aktar stretti fuq il-mini, u l-mira tagħha ppressata kontra tiegħi fis-sider. "Forsi jien jippruvaw jiksbu l-Attivitajiet lura, minħabba li ħej, huwa wisq kkritikat ħażina l-qodma dinja biex jiġu lura," qalet fil-vuċi baxxa. "Forsi minħabba l-aħħar bil-lejl jixtieq jistgħu jmorru għal dejjem."
  
  
  Ee hugged tagħha għal mument aktar, imbagħad mxiet'il quddiem madwar il-grotta. Barra, dawn tana ieħor sorpriża. Il-borra kienet waqfet u l-istampa bank kien kollha, tqil abjad kutra, iżda issa kienet l-ewwel darba rajt fejn konna. Mill-erf ħarisna isfel fuq wiesgħa passaġġ, u fil-nen kien hemm għaxar tined u l-suldati li kellhom biss toħroġ madwar tagħhom jaħbu l-postijiet.
  
  
  "Dawn qed Ċiniż!" Attivitajiet li gasped.
  
  
  "Dawn qed pjuttost kkritikat żgur," qal. "Ċiniż invażuri".
  
  
  "Iżda liema huma jagħmlu hawn, Nick?" li hi mitluba.
  
  
  "Jien ma naf, imma I tista'tagħmel pjuttost tajba aqta," I wieġbu. "I imħatra li qed dwar il-mod tagħhom biex jilħqu Ghotak. Huwa probabbilment imsejħa fil-tifi tal-truppi bħala l-assigurazzjoni."
  
  
  "L-assigurazzjoni kontra liema?"
  
  
  "Kontra l-fatt li xi ħaġa li marret ħażin fl-aħħar minuta. Kontra tiegħi preżenza fuq il-post. Kontra żviluppi mhux mistennija. Jekk, per eżempju, ir-re iddeċieda li jabbandunaw-talba tiegħu fl-aħħar minuta, huwa jista'jkollhom jitwettqu l-kolp ta'stat u jinkiseb istabbiliment tiegħu fl-enerġija."
  
  
  Aħna sib fuq erf u jaraw il-suldati stretch u ċar l-borra. Huma ma jitwaqqa tined tagħhom, li fisser il-dawn kienu qed jistennew għal xi ħadd, l-ebda dubju gwida, għall-gwida ih-żewġ modi. Forsi dawn kienu qed jistennew għal xi ħadd li jagħti l-kelma mill-Ghotak dwar dak ih tal-pass li jmiss għandu jkun. Rajt l-uffiċjal tal-jmorru permezz tal-tined u jibgħat żewġ sentries, wieħed kull wieħed lill jew tmiem ta'l-pass. L-waħda, min-naħa tagħna ħa l-pożizzjoni kważi miftuħ taħt il-post fejn aħna għexu.
  
  
  "Huma ċertament daħal permezz tal-Tibet," qal. "Iżda jien irrid tat-test għall-lili nnifsi. I jistgħu jiksbu l-tweġibiet irrid mill-sentinella huwa mibgħuta hawn nnifsu."
  
  
  Attivitajiet li mogħtija tagħha l-azzarin. "Żomm fuq għal dan, u l-waqfa hawn sa kapaċi jiksbu lura," missierha qal. "Do you jifhmu? L-ebda deċiżjonijiet dwar tiegħi stess, jew I ser tkisser inti fl-ewwel nofs meta I-qbid miegħek."
  
  
  Hi nodded. "I-wegħda," hija qalet. "Jien ser jibqgħu hawn."
  
  
  B'attenzjoni, u l-ieħor nixxiegħa ta dejqa erf imbuttat dan, sabu post biex jinżel, u ħalli innifsu jaqgħu fil-tifrix tal-silġ fil-fond. I ducked bħala ż-żgħar valanga ta'borra naqas fuq lili mill-erf, inkwetanti movimenti tiegħi. Kif jaraw l-borra joqgħod, tbissima deher fuq wiċċ tiegħi. Ma'kull xorti, jista'jkun ta'sodisfazzjon kbir jum. Huwa kejk madwar l-snowdrift u beda l-isfel, tipprova li jimxu fuq il-blat bħala l-aħjar hu jista', jippruvaw mhux biex jagħti mitluqa borra. Il-Ċiniż suldat pożizzjonat lilu nnifsu bejn iż-żewġ kbir tal-ġebel-formazzjonijiet u kien il-papà, il-ħsieb li l-ego-kariga kien iktar ta'formalità minn xi ħaġa oħra. Wara żewġ blat, ma kien hemm l-dejjaq xquq fil-glaċieri, aktar fil-fond milli l-għajn tista'tara. Huwa kien fuq il-quċċata tal-blat u l-imposti fuq dan, laqtu l-mira. Huwa waqa'miegħi permezz il-qasma. Ego jintmess xedaq tagħha mal-lemin tiegħu, u huwa kompla rotob. Ġbid ego flimkien miegħu, daħal l-ħitan għolja biswit l-crevasse. Kif avviċinat, tagħha ego-ispinta tal-kap tagħha u l-ispalla fuq it-tarf tal-apparentement qiegħ chasm fil-muntanji. Ċiniż tiegħi kien tajjeb biżżejjed jekk huwa ma jitkellimx wieħed mill-aktar joskuraw djaletti. Irriżulta li huwa mifhum me tajjeb ħafna. Wara li tippermettilu li tara fil-qrib, Ego fil tagħha fuq lura tagħha, iż-żamma tagħha fin-nofs mill-keffa ta tagħha libsa.
  
  
  I talab tagħha. "Għaliex inti qed jistennew hawnhekk?" Huwa ra fl-għajnejn tiegħi li jien ma stahl taħseb darbtejn biex tarmi l-ego off l-aħħar.
  
  
  "Aħna qed jistennew il sabiex timxi," huwa qal.
  
  
  I talab tagħha. "L-ordnijiet mingħand min?"
  
  
  Huwa shrugged. "Jien biss suldat," huwa qal.
  
  
  I imbuttat lura lilu, u huwa qabad driegħ tiegħi għall-appoġġ. Ego dejqa-għajnejn wessgħet l-orrur.
  
  
  "L-ordnijiet mingħand min?" - ripetuta. "I imħatri inti kienu magħżula apposta, u inti kollha taf għaliex inti qed hawn."
  
  
  "L-ordnijiet mill-monk," huwa nifs.
  
  
  "Meta għandek tistenna ih?"
  
  
  Huwa beda l-għoti me ieħor evażiva rewmatiżmu tat-test, iżda bidel l-opinjoni tiegħu. "Hekk," huwa muttered. "Fi kwalunkwe ħin. Il-borra huwa jittardja l-istati uniti."
  
  
  Kien missieru li jinġibed tagħha bogħod. Kien biss se jistordu ego u ħalli hu isibu mod tiegħu lura lill-Tibet meta huwa qajjem, jekk dan jista', iżda huwa sar l-iżball ta'jattakkaw me. Huwa dodged l-attakk, eliminat ego barra minn taħt lilu, u tnaqqas l-uem tal-għonq. Huwa waqa', tinqaleb, u kif l-mitluqa borra tat-mod taħt il-piż tal-ġisem tal-mara, huwa niżel fit-tarf, u hi waqgħet lura fejn hi d-xellug-Attivitajiet.
  
  
  "Għandna mmorru lura, iżda mhux qabel nieħdu ħsieb ta'dan il-grupp," Ħej qal tagħha, l-ton xott.
  
  
  "Inti qed iblah," hija qalet. "L-żewġ tal-istati uniti kontra l-lilhom kollha? Inti ma tistax tkun serja."
  
  
  "Inti tagħmel dak I jgħidu u jieħdu l-kura ta kulħadd madwar lilhom kollha f'daqqa," qal. Huwa ħa l-suldat xkubetta miegħu u taw lill-Attivitajiet, filwaqt li tiegħu Marlin miegħu. Hu indikat il-muntanji għolja għoljiet fuq kull naħa tal-jgħaddu.
  
  
  "Dawn il-blat u l-xifer huma koperti bil-tunnellata ta'friski tas-silġ li għadha ma ġietx solvuta," qal. "L-ego jistgħu jiġu jinqala minn kull f'daqqa tal-vibrazzjoni u l-kawża ġgant valanga."
  
  
  Huwa ra l-f'daqqa fehim fl-għajnejn tagħha.
  
  
  "U l-vi-brazzjoni tista'tiġi kkawżata mill-echo tal-mer bil off-ġnub tal-muntanji," hija qalet.
  
  
  "Smart tifla," qal. "Xi kultant huwa biss jagħti l-vibrazzjoni mill-mewġ tal-ħoss tal-tir wieħed li jikkawżaw snowslide. Iżda aħna ser jagħmel żgur li. Jien ser jinżlu u jaqsmu l-naħa l-oħra. Meta inti tisma l-ewwel tiegħi maqtul, inti se tibda l-isparar. L-għan bil-miftuħ fl-naħa l-oħra tal-muntanji. Ħu sitt shots u imbagħad tieqaf. Tkun xi tkun inti li istati uniti, ma tħalli hawn. Hawnhekk se jkun protett, taħt il-erf fuq ras tiegħek. Meta dan kollu fuq, jistgħu jiġu stabbiliti. Jilħqu me fil-qiegħ ta ' dan it-tnaqqis ."
  
  
  Tagħha bdew jinżlu, tmewwiġ ħej, fil-rewmatiżmu. I ma jimxu sa l-I laħaq it-tmiem tal-jgħaddu, fejn il-sentinella kien bil-wieqfa. Wriggling fuq l-istonku tiegħu permezz ta'l-ispazju miftuħ, huwa laħaq-naħa l-oħra u bdew ġirja permezz tal-tiżloq, mitluqa borra. Is-sejba alcove-per eżempju, fuq l-istess livell bħall-Attivitajiet oppost me, ont - I ħares lejn l-suldati fil-kuritur. I ma setgħux ara l-Attivitajiet fid-dawl tal-silġ frisk, iżda I imqajma tiegħi xkubetta u faħam. Hija kienet immedjatament jinstemgħu mill-ee sparatura. Huwa kompla jisparaw fl-arja, l-isparar totali tas-sitt ċikli. Hawn taħt, il-Ċiniżi kienu bieżla madwar it-tined tagħhom, iħarsu u mintix dak l-infern kien għaddej. Kif titwaqqaf, l-Attivitajiet tal-isparatura aħħar kienet l-istess bħad-isfel il-pass, u hu widen għall-ħoss li kien kważi ċerti li ġejjin. Dan beda bħala artab l-istorbju mill-ewwel, imbagħad kiber aktar qawwija sakemm tunnellata fuq tunnellata ta'borra bdew roll l-blat fuq kull naħa tal-jgħaddu, rumbling jaħarbu biha kkaratterizzat mill-sharp xquq tal-ssolidifikata borra qed mqattgħin barra mill-art. Il-valanga roared fil-pass, dfin n-nies u l-tined fil-kwistjoni ta'l-minuti, numru tas-silġ fuq borra sakemm ma kien hemm xejn tax-xellug iżda l-ġgant mound tal-abjad tal-mewt. Huwa stenniet tagħha fis-silenzju, awed mill-cataclysmic-seħħ ta'dak Stahl kienet rat. Stramba silenzju naqas matul il-passaġġ, silenzju ta'assoluta u finali finalità, kif jekk il-tall-ġganti tal-ġebel kienu jgħidu tagħhom stess orjentata vobiscum.
  
  
  Huwa beda jinżlu bil-mod u jintlaħqu-Attivitajiet fil-qiegħ ta ' l-inċiżjoni. Aħna mixi l-istralċ-triq lura lejn il-muntanji, ma tgħid kelma lill-istati uniti. L-vista ta'l-aqwa setgħa ta'natura magħmula kliem kważi dehra nies, jidhru żejda u insinifikanti.
  
  
  Aħna laħaq il-villaġġ, u Stahl mill-ġdid rat il-ħidma ta'l Tan-Unjoni tal-Punent. L-ewwel żewġ irġiel iltqajna ħa wieħed iħares lejn me u dam fl-triq. Kont naf li fl-siegħa kulħadd ikun jaf li l-barrani kien lura mingħajr periklu.
  
  
  "Ara inti aktar tard, Nick," Attivitajiet qal kif aħna avviċinat Halin tal-dar. "Mhux nixxiegħa madankollu, huwa?"
  
  
  I qal, " għadha Ma ġietx nadif." Filwaqt li Ghotak għadu tipprova tagħmel xi ħaġa."
  
  
  "Imbagħad ikunu attenti, tajjeb?" qalet il-kummissarju, l-għajnejn tagħha f'daqqa-midja.
  
  
  "Jżommu kuntatt, pupa," qal. "Inti ma jkollhom l-istorja tiegħek għadhom."
  
  
  Meta I avviċinat tagħha, Halin dam mill-dar u l-waqa'fi l-armi tiegħi, żgħar tagħha tal-ġisem tħawwad. Huwa kien ferħan-Attivitajiet li kienet marret.
  
  
  "Tiegħi Nick, tiegħi Nick," hi sobbed. "Għandek raġun. Int ħaj, u dak kollu li għandek qal li kien id-dritt. Issa in-nies se ssib."
  
  
  "Mhux kollox I qal," I muttered. "L-Isfida hija ħaj. Tagħha ego ra tagħha."
  
  
  Hi ċaħdet mill-idejn tiegħi bħala jekk hi ntlaqgħet xi daqqa ta'sikkina. "Qatt rat l-isfida?" qalet mal-orrur fil-vuċi tagħha. "Inti kont jidher ego mill-bogħod, ma int?"
  
  
  "I miġġielda lilu," qal. "I ħares l-uem fl-għajn."
  
  
  Hi deher li cringe u kien hugged mill ee.
  
  
  "Dak ħażin, Halin?" I talab tagħha. "Dak li ġara?"
  
  
  "Huwa magħruf li xi ħadd li jidher fil-wiċċ tal-mejda se die," qalet skiet.
  
  
  "Oh, Alla l-għadam," I sploda. "Inti għandek tgħid, kollox dwar il-mejda. Tagħha ġew tluq fil din l-imbierka ħaġa, u jien mhux se die fuq il-agħlaq. Dan se jkun ieħor damned tgħid li inti tista ' tħassar madwar l-kotba."
  
  
  Hi daru u tal-mixi fil-dar, u ħassejtni - € tagħha. Tagħha ferħ bla limitu kien mifruda. Imbagħad huwa mdawwar u l-mixi fit-triq lejn l-tempju. Ghotak, li kien jidher li ġie avżat minn Dollaru madwar l-irġiel tiegħu li kien I li ġejjin, deher fuq il-passi u niżlet għal-wiċċ me.
  
  
  I qal tagħha. "Mhumiex inti ssejjaħ laqgħa?""Jiġu fuq, skemi, ejja nisimgħu dak li n-nies għandhom jgħidu. Hu lura, tara, u ħafna ħajjin."
  
  
  "Nista'nara li," huwa qal permezz clenched xufftejn. "Jien mhux se jġibu lin-nies flimkien. Huwa biss ifisser li inti jeħtieġ li tistenna għal sinjal ieħor mill-Karkotek."
  
  
  Hi stenna madwar u raw li l-folla kellhom malajr miġbura madwar u kien fil-vista sempliċi.
  
  
  "Sewwa,"huwa shrugged. "L-ebda laqgħa, u se jkun hemm sinjal ieħor. L-waħda li jmiss se jfisser li inti qed isir, Ghotak, inti, mejda, u t-tim kollu tiegħek." I daru u bdew jimxu, imbagħad jitwaqqaf u l-ħares lura lilu. "Oh, mill-mod," I chuckled. "Il-kumpanija li inti kont qed tistenna għal mhux se tkun kapaċi li jgħixu. Nixtieq li jgħidlek li dawn huma koperti biss bl-borra."
  
  
  I ra tagħha ego, xedaq tagħha clenched, u l-għajnejn tagħha glinting mal-kunitti. Huwa mdawwar u marru lura għall-tempju, u ont tax-xellug. L-ego passivi ta'barra ma setgħux jibqgħu l-istess bħal l-ego tal-dar tal-karti li huwa l-bidu jitfarrku.
  
  
  Huwa lura lejn id-dar u l-marru għall-kamra tiegħu. I kien għajjien, kkritikat għajjien, u ma tieħu me fit-tul biex torqod. I kien vagament konxji li Halin sħun ftit il-figura ma kinux niżel fil-kamra u l-snuggled sa me, u ħassejtni ftit skużani u diqa.
  
  
  Il-kapitolu VII.
  
  
  Meta ġejt bħal fil-għodu, hija kienet qed tistenna me ma sħun te tiegħek.
  
  
  "Jien hekk skużani jien kien tant taqlib ta' l-aħħar bil-lejl," qalet sempliċiment. "Huwa ħażin tal-me jistennew li jemmnu kemm nagħmlu. Forsi inti ser jipprova tagħha ħażin mill-ġdid. I verament tama hekk."
  
  
  L-għajnejn tagħha kienu fil-fond u mimlija bil-bosta inkwiet. Nittamaw, dwejjaq, biża', iżda fuq kollox ma xi ħaġa oħra, u sibt ruħi cursing-Attivitajiet tagħha damned wkoll l-għerf. I iddeċieda li ma Halin, kollox se jiġu solvuti fuq livell differenti.
  
  
  "Ghotak mhux ma tlestewx," qal. "Huwa sa xi ħaġa, u jien li jitkellmu hu l-ewwel. Inti tgħid li huwa tmur għall-muntanji biex issir waħdu darbtejn fil-ġimgħa, u kien qed jagħmel dan għal bosta snin. Għaliex ma t-tarbija qatt attakk għalih?"
  
  
  "Ftit nies ikollhom fil-fatt raw qtates fuq il-dell," Halin qal. "Ħafna raw ego-marka fis-silġ. Iżda Ghotak huwa imqaddsa-bniedem, u l-ispirtu tal-Karkotek tipproteġi l-ego, il-personalità."
  
  
  "Ma'dak li hu tipprova tagħmel, kif tista sejħa l-ego a imqaddsa-bniedem?" Huwa talab.
  
  
  "Ħażen daħlet lilu," hi wieġbet mingħajr eżitazzjoni. "Forsi huwa jistgħu jegħlbu dan. Sadanittant, huwa għadu saint."
  
  
  I iddeċieda li ma jidħlu f'dan il-qrib tal-ħsieb. "Meta ma hu jagħmel l-pellegrinaġġ li l-muntanji?" I talab tagħha."Inti taf?"
  
  
  "Iva," hija qalet. "Huwa ser tagħmel waħda l-għada u imbagħad l-għada tal-ġimgħa."
  
  
  Li l-I kollha jridu jisimgħu. Meta Halin tax-xellug mal-te u l-tazzi, I marru għall-garża ftit aktar possibbli fil-ħajt. Huwa qal-Attivitajiet il-verità kollha, iżda ma tinsa tagħha mistur rimarki. I marru għall-vjaġġaturi klabb, ltqajna tagħha numru tal-kamra, u marru lejn il-quċċata tal-tieni sular. Huwa jinstemgħu l-timmarka ta'typewriter u niżel fis-żgħar alcove ftit saqajn r-sala. I qagħdu hemm u stenniet tagħha. Hi ittajpjat għal madwar siegħa, u mbagħad I raw tagħha toħroġ fl-abjad sħ u qawwi kilt. Marret bħal, u missierha ppruvaw li tiftaħ il-bieb. Dan kien maqful, iżda jidher li, bħal kull tan-Nepal-bibien, l-lock kien xejn aktar minn nod il-formalità. Ftit pressjoni, u hija miftuħa. Il-kamra kien żgħir, tipiċi tal-popolazzjoni jgħixu djar, bl-injam tqil pannelli, twieqi żgħar, u ikkulurit kutri fuq is-sodda.
  
  
  Attivitajiet tal-affarijiet kienu mferrxa. Huwa kkontrollat ħwejjeġ tagħha, li kienu mdendlin fil l-unika afrikani, u mbagħad ħa l-borża tagħha. I rummaged permezz tagħha qliezet ta'taħt, oħra, l-blawsijiet, u l-hip hop. Ego misjuba fil-kantuniera, taħt griż kapsula sħ. Hekk kif kienet miġbud ' il barra mill-ee, ee tal-smug rimarka kienet spjegat. Kien żgħir trasmettitur, probabbilment transistor-mħaddem u ċertament kapaċi jilħaq il-qasam l-uffiċċju x'imkien fl-Indja. Bil-mod, tbissem li lilha nfisha. Imbagħad huwa marru għall-typewriter u ħares lejn l-karta. Hi kiteb jintbagħtu qabel ma jibgħat dan. I kien biss il-ħsieb li jieħu l-kit miegħi, iżda allura sibt idea aħjar. Li jkun aħjar. I fetaħ id-dahar tal, ħa l l-batteriji, u tqiegħed fl-ih kull minuta. Imbagħad hi bir-reqqa jitqiegħdu l-kit fil-kantuniera tal-borża tagħha, taħt il-griż tagħha sħ. Huwa ħa l-aħħar wieħed ħarsa biex tiżgura Agħlaq ma jkollhom l-ebda batteriji żejda fil-borża tagħha. Ukoll, ma kienx hemm, u hu tax-xellug, żliq l-bieb, ma jistgħux iżommu l-tbissima mill-xufftejn tiegħi. I ra tagħha bħal fil-kamra tal-ikel li tiekol soppa bil-pjanċa u furiously kitba fuq il-biċċa tal-karta. Mimmo niżel fil-passat tagħha u l-mixi l-bieb bla ma ħadd jinduna bihom.
  
  
  I qattgħu parti mill-jum wandering-toroq, il-kiri kemm jista'jkun nies ara li l-I kien ħaj. Hi kont naf li dan kien l-art ta'l-għajdut, u jaraw me fil-laħam ma tneħħi xi għajdut li Gotak jistgħu jkunu mifruxa mal-subien tiegħu.
  
  
  Mhux meta Halin marru għall-tempju li nitolbu għall-missierha-ispirtu, u kien ferħan hija kienet marret. Ħsibt dwar dak li l-Attivitajiet li kien qal dwar jolqtu ħażin ħej, u dan kien l-aħħar ħaġa jien ridt li tagħmel. Iżda kien inevitabbli. Billi żżomm tagħha fil-viċin, jien ser iweġġgħu tagħha wisq, huma biss l-ewwel. Se jkun doppjament uġigħ issa, u l-aktar tard. I iddeċieda li jkollha mill-widna, u meta reġgħet lura, kellna l-inbid għall-pranzu u marru fis-sodda kmieni. Kienet ilha biss taħt il-pil kutra għal ftit minuti meta hi daħlet fid-mikxufa, u l-tagħha it-sbuħija kien għal darb'oħra sbuħija isturdament. Hi ew sentenzi dwar il-me u l-xofftejn tagħha iggwidata tagħha artab, fluttering-vjaġġi fuq tiegħi tal-ġisem. Huwa inklinata bil-ħerqa ma'l-awto-dixxiplina huwa jista'ġemgħa u jitneħħew l-kap tagħha.
  
  
  "Dak li huwa?" li hi mitluba. "Għaliex inti waqfien lili? Ma inti bħal lili?"
  
  
  "Oh, Alla, le, dan mhux minnu," qal. "Iżda ma rridx li tweġġgħek, Halin, iżda I jista jkollhom. X'jiġri jekk jien li tħallik malajr?"
  
  
  "Jekk jgħid hekk, allura dan għandu jkun hekk," qalet ewwel. "Fil-frattemp, jien tiegħek, u I-ħtieġa li jekk jogħġbok għalik."
  
  
  Hi titbaxxa l-kap tagħha u bdiet caressing tiegħi tal-ġisem mill-ġdid.
  
  
  
  bil-xufftejn tiegħek. "Jiddispjaċini, Attivitajiet," qal il-papà. I ppruvaw tiegħi aħjar. Halin kien l-istabbiliment tal-ġisem tiegħi fuq tan-nirien, u l-I inklinata isfel u raw delikat tagħha sbuħija. Għamilna-offerti u l-ħwejjeġ l-imħabba, u il-lejl kien mgeżwra fil-ekstasi.
  
  
  Huwa qajjem sa mill-bidunett u lebsin malajr. Halin magħmula me sħun te u staqsa I fejn kien għaddej, iżda I irrifjuta li tgħid tagħha.
  
  
  "Jien ser nipprova li jmorru-żewġ modi," qal. "Nemmen li fl-me."
  
  
  Hi nodded, tagħha fil-fond l-għajnejn hekk fidu u sħiħa ta ' moħbija l-emozzjonijiet. Kif hu tax-xellug, l-toroq kienu kważi abbandunat fl-tagħrif miksub tal-griż-dawl tax-xemx. Biss ftit bdiewa li kienet marret għall-suq qabel għadda me bħala jien intitolat għall-muntanji. Kelli Marlin tal-azzarin miegħi, Wilhelmina u Hugo fil-ġakketta tiegħi. Huwa laħaq il-jgħaddu fil-qiegħ tal-muntanji u misjuba tall boulder fejn huwa jistgħu jaħbu u xorta tara. L-xemx ma kinux għolew għal aktar minn siegħa meta l-ego ra tagħha joqorbu, mixi waħdu, ego iż-żagћfran ħbula jaħbu l-tqil żraben u ħwejjeġ sħan kien liebes. Ego qbiżt u raw il-tall xabla huwa kien qed. Meta kien biżżejjed qabel, ego misjuba tagħha wara, u ra li kien ressaq'il bogħod mill-passaġġ l-raġel kellhom jittieħdu u l-triq huwa kienu ttieħdu. Huwa tinħarat permezz tal-widien u xquq magħruf lili. Minn żmien għal żmien, l-garża tal iż-żagћfran maqbuda-vista tal-tagħha'l quddiem, u sibt ruħi ħsieb li kien jirkeb pjuttost għolja, biss biex prattika.
  
  
  Serje ta'blat passi f'daqqa ntemmet fl pjuttost bla xkiel, jintlibes it-triq, wieqaf iżda mdawwar fuq iż-żewġ naħat mill ma blat koperti fis-snin tas-silġ u borra. Gotaka ma ara tagħha, iżda l-ego jinstemgħu tagħha. Tagħha qoxra kien malajr wisq, wisq żgħar, blu-shirted figuri swooped isfel fuq me miż-żewġ naħat, b'żewġ, tliet, erba ' madwarhom, u l-I innutati aktar ta tagħha bħala l-I l-problemi taħt il-valanga ta'korpi. . I bdiet tagħha, ħass kap tiegħi tmur fis-waħda, iżda l-ego kien tqal, l-Iżvediżi kienu protetti mill-ego. Il-oħra qabad l-kap tiegħi. Huwa laħaq, qabad Ego mill-xagħar, u fil. Huwa rilaxxat tagħha, jinġibed tiegħu minkeb ħielsa, u mimli l-uem fil-ħalq tiegħu. I tolqot lil xulxin bil-selvaġġ ftit u ħass Ego qatra xedaq. Issa kien I fuq naħa waħda ta ' l-irkoppa u l-jitħabtu meta xi ħadd hit me fuq ir-ras bi ħxuna tal-mixi jeħel. Ħassejtni bħal kawba-siġra kien naqas fuqi. - Ġisem tagħha lurched'l quddiem, il-wiċċ tagħha koperti bil-borra, li jinġiebu tagħha għall-sensi, tinqaleb, qabad l-eqreb naħa, u l-daru. Smajt tagħha jgħajtu fl-uġigħ, u mbagħad I waqgħet għal darb'oħra, din id-darba tolqot tiegħi tall waħda. Tagħha ġrew quddiem, u l-kollox mdawwar, iben l-iswed. Meta I qajjem up, ont kien marbut, u l-armi tiegħi kienu mifruxa wara tiegħi lura.
  
  
  Ghotak kien tħares lejn me kif kien bejn wieħed u ieħor jinġibed tiegħi saqajn.
  
  
  "I ħafna sottovalutat inti," huwa qal dispassionately. "Iżda issa inti kont sottovalutat me. I kien żgur li qabel jew wara inti se jipprova li jsegwu me, u aħna stenniet."
  
  
  Huwa mdawwar li tiegħu l-irġiel u tkellem sew għalihom.
  
  
  "Iġibu l-ego miegħek," huwa qal. "U l-għaġla up. Iż-żmien huwa importanti. I għandhom jerġgħu lura għall-tempju." Huwa beda sa dejjem aktar wieqaf-triq li fl-aħħar nett sparixxa fil-soltu kaos tal-blat u l-vertikali titla. Aħna fl-aħħar nett laħaq livell żgħar il-qasam, u l-irkopptejn u l-armi kienu imbenġla u fil-griżmejn minn jiġu mbuttati u tneħħew minn fuq il-blat.
  
  
  "I se tieħu l-ego minn hawn," Ghotak qal tiegħu l-irġiel. "Inti ser jirritorna għall-tempju u stenna għalija. Ghotak se ħassar dan il-ħażen wara l-meditazzjoni, u Karkotek-vuċi tal-se titkellem miegħu."
  
  
  I jaraw kif l-oħrajn obediently trattati mill-ġdid fl-triq aħna d ġejjin. Ghotak apparentement jinżammu l-irġiel tiegħu fil-distanza u l-suġġetti ih l-istess indottrinazzjoni li hu użat għall-bqija tal-poplu. Huwa milħuq fis tiegħu u ħbula miġbuda l-applikazzjoni ta'waqfiet ta'mnieħru-armata Ingliża tmienja u tletin-gauge pistola.
  
  
  "Imorru quddiem tal-me u ma tieħu kwalunkwe ħażin passi," huwa qal. "Ma rridx li jisparaw inti, iżda jien se jekk ikolli biex."
  
  
  Aħna mixi fuq, u Ghotak iggwidata me bil-vuċi-internet. L-art kien aktar fissa issa, tħaddan u l-kesħa. Toqba kbira f'daqqa deher fil-silġ-koperti tal-blat, u Gotak indikaw dan lili.
  
  
  "Hemm," huwa croaked. I marru fuq aqta kif l-I se tikseb Wilhelmina u Hugo. Ghotak tpoġġi fuq naħa tiegħi lura kif aħna qorbu lejn il-ftuħ u l-imbuttat me. Huwa imqiegħed fuq il-tħaddan l-art u l-naqas permezz tal-ftuħ. Torċi tal-xaħam tal-annimali maħruqa tul il-ħitan, u l-I raw li konna fit-enormi mina maqtugħa fil-blat. Kif aħna mxiet'il quddiem, hija kienet jinstemgħu mill-terribbli, tad-demm tibqit sess li hija kienet biss jinstemgħu darba qabel. Gotak imbuttat me'l quddiem fuq żgħar signpost, u sibt ruħi fil-quddiem tal-kbira tal-azzar gaġġa. Ġewwa kien tarbija, l-ikrah-wiċċ peeking, u guttural growls jistgħu jinstemgħu madwar l-gerżuma. L-kreatura qabża excitedly bħala l-Ghotak avviċinat, u bżieq nixxa l-ġnub tal-tagħha fit fangs li jutted barra mill-ħalq wiesgħa. Huwa kien ukoll jintlaqat mill-kreatura-nisa jkollhom bħal tal-wiċċ, tal-bniedem-moħħ u l-għajnejn, u rkuprat l-idejn u s-saqajn. Meta raw me, huwa kien mill-ġdid, terribbli għolja waqqfu l-ħoss, u l-snien tiegħu gritted bħala hu tefa'lilu nnifsu kontra l-bars.
  
  
  Il-gaġġa ħadlu iżda li saret, u Gotak tbissem rqiqa, ħażen tbissima. "Huwa jiftakar inti," huwa qal. "Sfortunatament għalik."
  
  
  "Dak li huwa?" I mitlub, is-smigħ l-rivelazzjoni tiegħi stess vuċi. "Huwa Isfida?"
  
  
  "Huwa l-qtates, jew mill-inqas se tajbin bħal Mejda," l-monk wieġbu. "Il-kitba tal-Qtates huwa elf-il sena, u dan kreatura huwa biss madwar għoxrin sena, iżda li qed ngħid li dan mhuwiex il-milied ta'l-oriġinali Isfida?"
  
  
  "Ma jkun hekk modest," qal. "Huwa dan il-metodu maqtula Patrijarka Liungi u l-oħrajn u kważi metodu maqtula me."
  
  
  "Dan il-kreatura huwa prodott tal-forzi li inti fid-dinja tal-Punent ma jifhmux," Gotak qal. "Biss hawn fil-Lvant ma niftakru li hemm xi ħaġa aktar għaddej li ma jistax ikun spjegat minn dak li jista'jiġi spjegat. Hekk kif in-nisa fl-muntanjużi-pajjiżi, meta l-tendenzi sesswali ma tistax tiġi mrażżna, għandhom jintużaw l-annimali, sabiex huwa wkoll il-każ fl-pajjiżi tal-Punent."
  
  
  Naturalment, huwa kien id-dritt. Mhux tant dawn il-jiem, iżda l-prattika darba kien ferm aktar komuni mill-awtoritajiet tal-ħsieb.
  
  
  "A sherpa mara użati pet tbati tagħha fuq il-muntanji tal-irziezet," Gotak qal. "Kelli biss tas-istudenti fil-ħin, imma jiena żort din il-mara tal-razzett. Fl-mod stramb ta'natura, il-wild kien maħsub, u l-għeluq mara li jaħdmu immedjatament ppruvaw li tarmi l-ego off l-irdum. Anke għal ftit sigħat, imbagħad-il sena, kien kreatura wisq infezzjoni li tħares lejn. Tagħha ħa l-tarbija u l-ippreżentat l-ego hawn u jinżamm l-ego ħaj. Meta I raw it-tkabbir u ra li kien ma'minn tal-bniedem, tim ta'Ewropea l-inġiniera bnew gaġġa u miġjuba hawn. I malajr induna kif siewja tiegħi iċ tal-tarbija tiegħek li n-nies sejħa l tiegħek territory war kien."
  
  
  I talab tagħha. "U dan wieħed... ma dan il-ħaġa jobdu inti?"
  
  
  "Fl-mod," huwa qal. "I r-rilaxx u roams l-muntanji, il-qtil u devouring xi annimali, u n-nies jistgħu tal-qbid. Iżda, ma ' l-ego limitat intelliġenza u żviluppati ħafna istint, hija dejjem tiġi lura. I dejjem iħallu l-uem bl-aktar laħam fl-cage. Meta jieħu l-laħam, il-bieb jagħlaq u hu fil-ħabs."
  
  
  I talab tagħha. "Ejja ngħidu huwa attakki meta inti rilaxx ego tiegħek?" L-monk shrugged. "Minuri periklu. L-ego tal-elementari-intelliġenza huwa biżżejjed li tgħid l-uem li jiena li jikkontribwixxu għall-ego-eżistenza. Inti għandek tiftakar li huwa nofs tal-bniedem."
  
  
  "Kkritikat parti ftit," I grumbled. L-kreatura ma tieqaf tagħha għolja waqqfu l-kbira, iżda sempliċement titbaxxa tagħha ih li growling guttural-ħoss. Huwa eżamina l-uem tal-għajnejn u l-raw il-ħruq globi tal-virus tal-annimali. Ghotak intensifikati fil wara me u mal-sikkina kien imfassal minn ġewwa tiegħu gaġġa, tnaqqas l-ħabel tiegħi madwar l-polz u mill-ewwel mixi matul it-tarf tal-gaġġa, iż-żamma fuq il-katina li kellu l-bieb miftuħ.
  
  
  "Inti tista'tibda taħdem," huwa qal. "Inti għandek ċans li jaħarbu territory war. Am I ħażina?"
  
  
  "Li ħafna daħk tal-inti," qal. "Għaliex le?"
  
  
  "Minħabba li nixtieq li jinstabu maqtula fil-muntanji. Nixtieq l-Sherpas jivvjaġġaw permezz tal-muntanji biex isibu inti u l-qtates tagħmir marks. Huwa speċjalment importanti li jinstabu dan il-mod."
  
  
  "Grazzi," qal. Huwa ovvjament ma tistax taħseb I jistgħu jimxu'l bogħod mill-ħaġa jew joqtlu minflok. Tagħha, ħares lejn mill-ġdid, u kelli li jaqblu mal-ego ir-raġunament. Huwa beda li tiftaħ il-bieb.
  
  
  "Waħda mill-aħħar ħaġa li," huwa qal. "Jien nifhem perfettament li inti armati. Inti bla dubju jkollhom die għal jimteddu u sikkina żgħira, li inti taw l-girl qabel il-ġlieda kontra l orphan. Dawn se jiġu inutli li inti. L-isfida tal-ġilda huwa diffiċli bħala-iljunfanti jaħbu."
  
  
  Huwa ra ego naħa tal-tnaqqis u l-bieb jibdew jogħlew. Il-konverżazzjoni-ħin huwa fuq. Kien żgur li taħdem iż-żmien, u li bdiet taħdem, it-tqegħid kollox kelli fis dan. Huwa beda fit-triq, żliq, li jiżżerżaq, u li jaqgħu. Tagħha jinstemgħu l-kreatura tal-dehra, l-ego shrill bogħod, issa ħa l-istess fil-riħ. Kien ilaħħqu mal-me mal-mazz-faċilità. It-traċċa livellati off fejn naħa waħda kien wieqaf-tnaqqis mit-tmiem ta ' l-irdum. Meta wieħed iħares lura, raw li l-kreatura kien wieqfa bil-mixi, bil-jsir ċaqliq bearish diffikulta'fil-mixi. Tall-ġebel ra tagħha, sparixxew wara dan, u l-Stahl stenniet.
  
  
  L-kreatura shuffled quddiem mimmo tal-blat. Huwa dived, laqtu l-kreatura mill-naħa bil-perfetta roll. Huwa saq bil-qawwa kollha tal-ġisem tiegħu, tisbit fis dan il-seħħ ta'mill-inqas tliet tajba tindirizza. Huwa eliminat l-uem tal-riġel barra minn taħt lilu, u niżlet b'jaħarbu biha, iżda l-ego ma kellhomx żmien biex tibgħat fuq it-tarf ta'l-irdum. Għall-mument, huwa jistabbilixxu fuq tiegħu lura, u hi l-għan daqqa fil-post fejn kienu milquta l-ego l-aktar malajr. Iżda l-kreatura milwi tagħha qawwija tar-riġel u l-hit me fuq il-koxxa. Huwa sib, drool taqtir mill-ego tiegħu bared fangs, iżda kien fl-perfett il-pożizzjoni għal tajjeb ta'saħħa. Huwa ma setax jirreżistu l-opportunità u iffavorixxa kollha tiegħu ta ' l-ispalla-muskoli. Ħassejtni l-attakk jgħaddu, u uġigħ qawwi maqtul permezz tiegħi driegħ. L-kreatura biss qabża u ppruvaw li tolqot me bil-ftit tal wieħed enormi driegħ.
  
  
  I ducked u ħass moviment li kważi milquta kap tiegħi. Hu ppruvat ieħor ta'saħħa, iżda I kien malajr biżżejjed biex lura bogħod. Ont rat serje ta'blat passi dwar l-irdum u l-qabża sa minnhom, qtugħ tiegħu l-irkopptejn u l-saqajn meta ont, niżel u jwaqqa'. L-aħħar tal-blat kien mill-qrib biżżejjed ta'l-tarf tal-imdendla erf li stajt biss tilħaq u iġbed lili nnifsi up. Hu titneħħa tiegħu tal-ġisem hawn fuq u jistabbilixxu hemm għat-tieni, il-ġbir tiegħu s-saħħa u l-ħsibijiet. I laħqu l-quċċata minn wara l-ħajt u raw hu li ġejjin me. Ma kien hemm l-dejjaq erf fil-qiegħ, u l-ringiela ta ma blat hawn taħt.
  
  
  I clambered l-erf bil-disprament jien qatt ma kienu kapaċi jegħlbu taħt ċirkostanzi normali, iżda l-kreatura daħal wara me mal-dawl, qawwija b'aġilità ta'l-ors. Hu jaf li taħdem aktar biss jdewwem l-inevitabbli. Hu ser ilaħħqu mal-me x'imkien, u l-I ser tkun maħtuf minn wieħed minnhom flailing madwar, mifruda fil-kwistjoni tal-minuti bil-kbir rkuprat l-idejn. Ego ma setgħux outrun Hu hawnhekk f'dawn il-tħaddan, bil-blat-muntanji, u l-ebda bniedem ma taħbit tal-ego. Huwa miġbud Wilhelmina tagħha holster u qalbu l-pistoli għall-naħa tax-xellug tiegħu. Imbagħad Hugo let it-tnaqqis fis-naħa tiegħi. I biss kellhom ċans wieħed, u dan kien il-post dritt għalih. Se jkun maħmuġ li jużaw, iżda hija l-unika ħaġa li tinsab bejn il-ħajja u l-mewt ta ' l-Aġent N3. Bank tiegħu għall-istampa huwa fuq erf qed tiffaċċja l-tarf tal-erf. Stennija għall-tagħha, kull tal-muskoli tensed, u tensed. Ghotak għandhom kienu fit-triq tiegħu lura minn issa, tħossok estremament fiduċjuż li kienet kollha. Kont naf huwa ġie kkritikat id-dritt.
  
  
  L-ewwel griż-xagħar abjad deher fuq l-erf, imbagħad rkuprat naħa ħakem is-tarf tal-erf. Dan kien segwit minn makabri-wiċċ bil-geddum u enormi fangs teħel tal-rta. Kemm id-idejn kienu issa fuq l-erf, l-irfigħ l-kbira tal-ġisem up. Hi kienet milquta min-naħa waħda, jgħaddi bil-Hugo stirat, is-sewqan l-stiletto fil-fond fil-kreatura tal-għajn. L-isfida kien, il-ftuħ tiegħu ħalq wiesgħa. Dan kien il-mument li magħduda għal dan. Huwa jaħdem tliet darbiet fil-luger, jibgħat tliet balal fl-kreatura tal-ħalq miftuħ. Ghotak qal li l-balal ma jistgħu jippenetraw il-ġilda ħoxna, iżda huma maqtugħa l-artab intern tal-rta, dmugħ toqob kbar u li tippenetra il-bażi tar-ras.
  
  
  L-demm tibqit kbira f'daqqa waħda waqfet, u l-kreatura kien imwaħħal mar l-erf, tidwir kap tagħha għall-naħa waħda, u hija rat stramba-espressjoni f'daqqa jidhru fil-ego li jkun fadal fl-għajnejn - id-dehra tal-bniedem dwejjaq. Dan fetaħ il-ħalq għal darb'oħra, din id-darba mingħajr ma tagħmel l-ħoss, u li raw ego rkuprat-idejn tħaffir fil-fond fis-silġ tal-erf, xorta jippruvaw jiksbu. Huwa jaħdem mill-ġdid, tintbagħat ieħor bullet fl-ego mis-soltu fil-ħalq, u issa tad-demm spurted kollha fuq il-kreatura, fuq l-ego rta, il-widnejn, u anki madwar l-għajnejn. I ra tiegħu rkuprat-idejn jmorru ratba u hu jiżżerżaq off l-aħħar. Huwa baxxuta biex jaraw kif l-kbira tal-ġisem laqat il-dojoq erf hawn taħt, irkupra barra dan, u l-hurled nnifisha f'serje ta'ma blat, fl-aħħarnett li tistrieħ fuq madwar wieħed minnhom fil-silenzju tal-mewt. Bil-mod, hu jiżżerżaq l-irdum u naqsu fis-silġ.
  
  
  Huwa kompla l-isfel sa fejn hu jistabbilixxu u kien fuqu fil-biża. Jekk waħda minn dawk id-idejn kellhom mqattgħin me apparti, nixtieq ġew mejta. Huwa qabad tagħha mill-sieq waħda, u l-Stahl miġbud tagħha flimkien. Meta l-moviment sar wisq tqil, huwa kien imbuttat bil-ego quddiem minnu sakemm sabu post fejn ego jistgħu jiġbdu tagħha barra. Fl-aħħar nett, l-idejn tiegħi kienu l-uġigħ, u l-I laħqu l-sempliċi li kien qed joqrob lejn il-villaġġ, sejjer il jidhru lig wara me. Kull pass kien jkollna aktar diffiċli, iżda issa hija kienet milqugħa minn wiesgħa b'għajnejha indiġeni li dam off li tgħid oħrajn, u fi ftit minuti folla kien jaħdmu ħdejn me, muttering excitedly u tregħid qtates. I induna li għalkemm kien ċar mejta, l-ebda wieħed offriet li tgħin me tikseb lilu. Ih ma tort tagħha. Anke mejta, li jista biża mimli-annimali bit-tiben. Huwa mixi permezz tal-toroq u l-intitolat għall-tempju u Ghotak.
  
  
  Kapitolu VIII.
  
  
  Ghotak waqqaf lill-tempju sinjali u sejjaħ għall-segwaċi tiegħu, u kif kien avviċinat tagħha, sejjer il-kreatura wara lilu, li rat l-ego-gwardji tal-tmexxija ġewwa fil-eċċitati-biża. Huwa tax-xellug tagħha l-kreatura fil-qiegħ tal-tempju-passi. Huwa eżamina lura u raw Halin tmexxija. Ay xejru fil-tagħha u daħal fil-baxx msaqqfa-assemblea sala fuq id-dahar tal-tempju. Ghotak tal-irġiel mwissija ego, u meta beda lejn l-istadju, huwa jinġibed die għal jimteddu minn taħt tiegħu qmis u l-isparatura me. I ma kinux mistennija li dan il-pass, u l-isparatura ewwel bagħtet-sors tal-injam li jtajru barra mill-ħajt pulzier mill-kap tiegħi. Tagħha, naqset li l-art, u l-bidu tat-tieni maqtul f'idejn tellgħu mimmo. Gotaka tal-pass qalli li kien jaf l-logħba kien'il fuq. Ma kien hemm l-ebda itwal kwalunkwe qerq li jkunu għoli saint fil-quddiem tal-poplu tiegħu. L-shots mibgħuta il-folla jħaffef l-ħruġ, u l-Missier ħares'il quddiem l-jħaffef il-figuri u raw Ghotak jisparixxu wara l-fażi li twassal għall-tempju innifsu. I l-qabża fuq il-pjattaforma u warajh. L-ego, in-nies deher ċert, ċert x'għandek tagħmel. Tagħha, rat il-żewġ madwar minnhom jaqbżu off u jimxu il-bogħod b'-folla. Wieħed minnhom ppruvaw li jimblokka l-triq tiegħi. Huwa lunged fil me, u l-tagħha li jaqtgħu dritt kick kiser l-uem tal-xedaq. Huwa waqa'l isfel bħal mifruxin blu tal-pakkett. Hi dam permezz tal-passaġġ dejjaq li konnessi l-tempju lill-assemblea-sala. Smajt l-isem tiegħi qed jissejjaħ u waqfet ara Halin taħdem wara me. Hi tefgħu ruħha fl-armi tiegħi u aħna hugged għal mument.
  
  
  "Toħroġ hawn," qal. "Ghotak se jkun kbir. Huwa ma tagħmel xejn."
  
  
  "Mur," hija qalet, rinforz bogħod. "Jien ser isegwu inti. Jista ' jkollok bżonn dan."
  
  
  I ma kellhomx żmien biex jargumentaw ma tagħha. Barra minn hekk, ont, kont naf li tagħha stubbornness bbażata fuq it-tradizzjoni kienet għamlet tagħha hawn.
  
  
  I għajjat I kif dam fis-tempju. Jien ser jonqsu tagħha jekk I ħalli l-Ghotak jiżolqu madwar swaba tiegħi. Ma'dawn il-persuni, il-superstitions u tal-qedem twemmin, huwa jista ' jibda mill-ġdid. Barra minn hekk, li l-bagħal kellhom erba ' tentattivi biex joqtlu me. - Unur tagħha maqtul fil-rewmatiżmu kien dwar li tagħmel il-pass.
  
  
  Il-tempju kien kwiet, u huwa waqfa qasira biex jisimgħu. Żamma jinstemgħu tagħha hurrying passi, u raw wieħed mill-blu-shirted figuri jtiru żgħir tat-titjir tal-taraġ fuq naħa waħda tal-bini. Huwa ma tridx tkun parti fi l-ġlieda kontra, l-hekk hu ġrew l-bieb. Huwa rilaxxat tagħha. I ma kienx interessati fil-żgħar-il-ħin merċenarji. Huwa tax-xellug tagħha, intitolat għall-taraġ, u ħares lura kif hu beda l-isfel. Huwa ra l-approċċ tagħha Khalin, u madwar il-bibien miftuħa ta'l-tempju huwa ra mara ras. Tagħha, marru r-taraġ. Meta ont laħqu l-qiegħ il-pass, l-ispallejn tiegħi imkemmxa mill-azzarin, u ont waqgħet lura u jistabbilixxu jiċċaqalqux. Din ma kinitx segwita mill-ieħor, u l-I sib u raw li kien I fil-kantina kbir ma'travi tal-injam, il-ħitan li kienu miksija bi statwi tal-diversi deities. Iż-żagћfran raw flash fil-far-tmiem tal-kamra, u Ghotak daħal fis-għan. Hu indikat il-massakru lag aħmar fil me, u l-I ducked. Alexi jinstemgħu l-thud tal-telefon tolqot il-vojt tal-ħajt tal-kamera. I ltqajna u mixi matul lilu. Huwa waqa'l-gun u stenniet għalija. L-idejn tiegħi miftuħa u magħluqa fl-paċenzja-antiċipazzjoni, u kien fin-nofs bejn il-kamra meta l-art miftuħa taħt me u huwa waqa'l isfel. Hu sorveljata biss fil-ħin biex tara Gotak tal-naħa li jmur lura għall-ego, tagħfas kontra l-ħajt tal-panel, u mbagħad kien fuq l-fours fuq l-art maħmuġin. Huwa jinstemgħu l-bieb miftuħ u qrib, u l-monk-vuċi tal-mtenni mal-selvaġġ-daħk. Il-fetħa tal-bieb fetaħ madwar għaxar saqajn fuq kap tiegħi. Kien impossibbli li jilħaq lilu.
  
  
  Imbagħad I raw li kelli l-kumpanija, fil-kantina, kif kollu tal-għadma stream bdew jimxu, u li ġejja għall-ħajja fil-brim, brim tal-massa li mbagħad bdew twist u ilwi separati direzzjonijiet. Kien jidher re cobras, fatali vipers, aħdar mambas, u varjetà ta'vatnokorotovs, li kull wieħed minnhom kien li kapaċi joqtol persuna b'daqqa waħda. Issa kienu hissing kif dawn avviċinat me. I stenna madwar fil-disperazzjoni. Ma kien hemm xejn, ħitan biss vojta. Hu ppruvat li jaqbżu fuq it-tarf ta'l-bieb, iżda baqa ' barra mill-bogħod. L-sriep mxiet b'veloċità, b'mod ċar bil-ġuħ u l-lest għall-attakk tal-priża tagħhom.
  
  
  Smajt tagħha jgħajtu u stenna sa ara Halin fit-tarf tal-bieb. Attivitajiet tal-mira deher li jmiss tagħha. "Oh Alla tiegħi!" Smajt tagħha exclaim. Hi ppruvat li jilħqu tagħha fl-idejn, iżda d-distanza li kien kbir wisq.
  
  
  "Hemm, l-drappijiet," hija qalet, li tħares fl-tempju. "Jien mhux se tikseb tagħha."
  
  
  Halin qagħdu fuq it-tarf, tfittex stabbiliti fil me. Attivitajiet li dam bogħod, u l-I tista'tisma'dmugħ tagħha sa l-materjal. Iżda kont naf li jkun tard wisq. L-sriep kienu kważi fuq il-quċċata tal-me. Mill-ħin li hi d marbuta it-truf flimkien u titbaxxa l-ego, huma d diġà ristretta għal me. Halin innutat li, wisq.
  
  
  I ra tagħha tarmi saqajn tagħha fuq it-tarf u l-waqgħa. "Le!" tagħha kien fil-agħlaq. "Ieqaf!" Iżda kien tard wisq, jew mill-inqas hi ma kien innutat me. Hi art li jmiss lili, u l-I qabad tagħha, iżda hi żelqet ' il bogħod u fejn fil-massa tal-titkaxkar sriep li kienu jattakkaw tagħha.
  
  
  Attivitajiet li issa kien l-ġbid l-purtieri, u Halin ħares lura lejn me, wiċċ tagħha contorted bl-uġigħ bħala l-qtar-serp attakkati Agħlaq, l fangs-għarqa fil-fond fil-tagħha s-saqajn u l-għekiesi. Hija kienet devjati ih-attenzjoni tal-bogħod minn me li tagħti me ħin biex jaħarbu, u issa l-għajnejn tagħha kienu tallaba me ma jħallux li tagħha s-sagrifiċċju jmorru għall-iskart.
  
  
  "I marbuta it-truf sabiex il-postijiet," Attivitajiet qal, tħawwad il-purtieri. "Li se jkollhom fuq, biss l-kokka tas-Alla, għaġla up."
  
  
  Ont, ħares lejn Halin, u l-tagħha wands kienu mxarrba fid-dmugħ, iżda mhux kollha iweġġgħu. "Ġejjin fuq, Nick... "mur," hi nifs. Huwa beda li jitilgħu il-purtieri, imbagħad naqsu.
  
  
  "Jieħu l-apposta," I ħa. Huwa mexxa Halin, li kienet għadha hemm seduta mal-sriep fil-saqajn tagħha. Tiegħi pompi papoċċi kienu tqal biżżejjed li jiflaħ għall-gdim ftit. Huwa bdiet dawk l-eqreb tagħha, qabad tagħha mill-qadd, u titneħħa tagħha madwar id-massa tal-jaqbeż rettili. Huwa qabża lura, iż-żamma qadd tagħha mal-naħa waħda, u bdew iġbed ruħu li l-id. Xi wħud minnhom ħadu dawriet biex jinżel tagħhom fangs fis-il-parti t'isfel tal-drapp, iżda I kien imwaħħal mar agħlaq, l-ġbir tagħha sa I kif jinġibed fuq il-tifla u l-lili nnifsi. Halin kien nofs fuq l-ispalla tiegħi, u l-I ġestiti bidla ħafifa tagħha qafas sabiex I jistgħu jużaw idejk it-tnejn. Fit-tarf, Attivitajiet li ħa l-tifla rotob tal-ġisem mill me, u l-tagħha tal-ġisem naqas għal l-art.
  
  
  Halin kien diġà-teħid tan-nifs shallowly. L-dożi kbar ta velenu hija rċeviet se taħdem fil-kwistjoni tal-minuti. I ra għajn tagħha aġitazzjoni, hija sorveljata fil me, u l-naħa tagħha jiżżerżaq fuq minjiera.
  
  
  "Jiena tiegħek dejjem," hi nifs, u l-għotjien tagħha ip magħluqa tagħha fil-fond l-għajnejn. Tagħha żgħar figura shuddered u ffriżat. Tagħha biss tpoġġi ftit tagħha l-idejn u saqajh. Attivitajiet tal-għajnejn oskurat u hu ħa loudly.
  
  
  "Kkritikat dan, l-Apposta, dan il-post huwa stinking!" Hi ħa. "Ħej, inti m'għandekx għamlu dan."
  
  
  "Bżonn u l-xewqa, il -" Attivitajiet qal fil-vuċi vojta minn ġewwa. Dawn huma żewġ affarijiet differenti ."
  
  
  Imbagħad huwa mdawwar u dam il-dahar bieb. Ghotak kien imkien biex jidher, imma I raw wieħed mill-ego-irġiel bil-biża'fl-għajnejn tiegħu meta huwa nnotat me. Tagħha sal-lum nemes ma kinux realizzati kif qawwija tagħha stahl tal-figura kienet li minnhom. Huwa baqgħu ħajjin battalja ma orphan u maqtula qtates. Inti ma tistax tmur ogħla f'dan il-lega. Hu ppruvat li jimxu, iżda hi qabad lilu, titneħħa hu barra mill-art mal-naħa waħda, u l-ippinjat hu li l-moan tal-tempju.
  
  
  "Fejn ma hu go?"
  
  
  "Jien ma naf," qal il-bniedem, rogħda kap tiegħu biex jenfasizzaw il-kliem tiegħu. Huwa ewropea ego tiegħu kontra l-ħajt mill-ġdid u l-jinstemgħu l-ego-għadam xquq.
  
  
  "Inti għandek l-idea," I għajjat. 'Fejn ma hu go? Għidli, jew I ser jiksru l tiegħek jridu jtejbu l-livell l-għadam."
  
  
  Il-bniedem indika li dar żgħira bil-shingled-saqaf, forsi mitt tarzni bogħod. "Forsi huwa ħabi hemm," huwa qal.
  
  
  "Huwa ma ħabi, hu għaddej," I għajjat. Huwa miġbud ' il bogħod u ħalli l-bniedem tikseb qawwija xquq fil-wiċċ. Huwa waqa'l-art, hu aktar milli il-biża ta'dak li jista'jiġri li jmiss, aktar milli l-uġigħ.
  
  
  Huwa kien. "Il-xmara! Hu indikat dritta'l quddiem, mimmo tal-temple, u l-moħħ tagħha immedjatament fflaxxjati lura għal kif matul waħda mill-mixjiet tagħha kien maqbuda idea ta'jħaffef l-ilma fil-periferiji tar-raħal. Tagħha dam wara l-tagħha, tgħaddi mimmo nisa lura mal friska-ħasil tal-ħwejjeġ. Fuq il-xmara, huwa ra in-nies ifittxu downstream, u fil-bogħod, huwa ra log dugout bil-qawwi garża ta iż-żagћfran t-titjir fl-it. Tliet irġiel jinġibed mimli tal-buflu ġlud fuq l-art wara biss qsim tax-xmara fuq dawn l-uniku ċattri. Hija kienet qabad mill-dollaru u l-oar, u imbuttat ' il barra mill-ego fil-xmara, li jaqgħu permezz tal-agħlaq u l-bank tal-istampa, jixxengel fuq tagħha minfuħa fil-ġilda. L-annimali tal-erba'-riġlejn kienu teħel sa, u l-ħaġa sħiħa ħares bħal erba'-poster-sodda f'wiċċ l-ilma rasu l-isfel. Iżda kien tad-dawl u l-maneuverable, u sibt ruħi ilaħħqu mal-Ghotak-nisa tqal log-dgħajsa. Il-kurrenti kien mgħaġġel, u aħna swam malajr fl-xmara, li jgħaddi imdendla siġar u immejjel-banek. L-xmara għat-tond, u li raw Gotak jisparixxu madwar titgħawweġ, glancing lura biex tara me ilaħħqu mal-ego. Dan kien qed rowed furiously, u l-bużżieqa bħal tal-buflu jaħbu kważi xkumat il-wiċċ ta ' l-ilma. Kif huwa aġġustat il-toroq, huwa ra dgħajsa fuq il-bank u Ghotak tixbit barra minnha. Tlaqt fuq lilu u ra lilu iġbed il-massakru lag aħmar. Ont kien għadu'l bogħod u l-foqra-mira, sakemm hu maqtul ħafna aħjar minn ont-ħsieb. Iżda hi jaf huwa ma kienx tipprova li tolqot me. Gawking-għajnejn hit tagħha minfuħa fil-ġilda, u hi jinstemgħu l-whoosh jaħrab-teħid ta'kampjuni tal-arja, u li kien fl - & nb, l-għawm kontra l-jħaffef attwali.
  
  
  Ghotak kien lest li jimxu, u l-dimostrazzjoni monk waqfet lili mill-ġdid. Ont qasmu l-kosta, tħossok attwali twettaq me downstream tagħha swam. Meta laħaq l-bank, huwa imbuttat ruħu, kicking off tiegħu sodden ġakketta ta'barra. Meta I raw tagħha, I telgħu sa l-bank u raw-dar tal-ġebel permanenti madwar ħamsin tarzni mill-kosta. It-twieqi kienu b'shutters u ħares abbandunat, iżda dan kien l-uniku dar tal-madwar, u huwa dam lejn dan, għarkupptejh baxxa, qed jipprova jagħmel lilu nnifsu inqas vulnerabbli fil-mira. I kienu cross kollu tal-żona miftuħa biex jiksbu lilu, iżda ma kontx milquta minn kwalunkwe balal
  
  
  u huwa laħaq l-dar mill yanking fuq il-bieb. Hija fetħet u l-I marru ġewwa u sab li kien tip ta stabbli. Fiċ-ċentru kienu żewġ ħmir u mgħobbija fr quick park, il-ħmir utilizzati u l-lest li jmorru.
  
  
  Hu sejjaħ tagħha. "Fejn huma inti, Ghotak?" "Jien naf int hawn x'imkien." Huwa għamel kawt quddiem, glancing sa ara l-erf tal-tieni sular hawn fuq. Balal tal-ħuxlief kienu maħżuna fil-żona żgħira fit-tieni sular. Erba'-posti miksija tarf wieħed tal-stabbli, u l-żewġ aktar burly Sherpa ħmir peered fil me fuq il-quċċata tal-stalel ta'l-injam. Ma kien hemm l-ebda ħoss iżda l-kwiet tħawwad tal-ħmir, u huwa ħareġ li minnhom. Tqal sarġ magħmula minn kull annimal, u fetaħ wieħed u miġbuda minn numru żgħir ta'muniti tad-deheb u tan-Nepal rupee. Huwa marru għall-fr quick park u ġibed l-u mill-kaxxi u l-isport marbuta magħha. I miftuħa wieħed mill-kaxxi. I kien ħares lejn mill-istandards; - jidentifikaw u ħaġar prezzjuż. I raw li Ghotak kien ippreparat għal kull eventwalità, u kienet lesta li timxi u twaqqaf l-familja bħall-node x'imkien ieħor.
  
  
  Iżda fejn l-infern kien hu? Forsi meta kien daqshekk mill-qrib fuq il-takkuna tiegħu, huwa taw l-idea ta'tmexxija bogħod ma dan il-ġid. Wilhelmina jinġibed u beda sa l-baxxi taraġ li jwassal għall-tieni sular-ħatt l-art, biss jistaqsi għaliex, jekk kien hemm, huwa ma jisparaw me. I jinstabu biss hay balal fuq il-ħatt l-art, iżda kien hemm ħafna ihs, kull madwar ħames-saqajn fit-tul u tliet saqajn wiesgħa, aktar minn biżżejjed għall-bniedem biex tinħeba wara. Dejqa passaġġ infetaħ bejn l-balal, u huwa għamel fis bl Wilhelmina fl-naħa tiegħu, peering b'kawtela f'kull balla kif hu mimed dan. F'daqqa waħda, minn wara l-aħħar balal fl-aħħar tal-ħatt l-art, iż-żagћfran sema'l-istorbju u l-raw il-moviment. Ghotak sorveljata għall-mument, imbagħad inklinata lura kontra l-pakkett. I marru malajr wara lilu u sab tard wisq li kien stabbilit me sa perfettament. Tiegħi bidu żbarkati fuq il-ċar mekkaniżmu tar-rebbiegħa ta'l-annimali jimblokka, u ħarxa tal-azzar tax-xedaq ħabat ma tiegħi tar-riġel. Uġigħ excruciating maqtul permezz tiegħi tal-ġisem, u l-I naqas fuq il-wiċċ ta'kull tilwim. Ghotak il-volpi qabżet sa, il-marda bdiet me iebes u huwa waqa'fuq dahar tiegħu, tiegħi bidu milwi fil tqal ta'l-azzar jimblokka. Wilhelmina sparixxew jintlaħaqx, u Gotak tal-ħażen tbissima maqbuda tagħha fl-għajnejn, għajnejn żgħar tiegħu brillanti fil trijonf finali.
  
  
  Huwa kien fuq me u beda jidħaq. "I jista'joqtol inti, iżda jkun wisq faċli għalik," huwa qal. "Inti għandek-ispiża lili ċar. Inti mhux se jkollhom faċli tal-mewt." L-jimblokka kien l-għoti me severa uġigħ qawwi fl-riġel tiegħi, iżda hu ppruvat li laqat il-monk ma'l-oħra tiegħu-riġel. Ego maqbuda tagħha fil-qasba tas-sieq, u hu appoġġjat mill-bogħod minn tagħha, l-għajnejn imċajpra.
  
  
  "Inti tħares simili ħafna orphan," huwa qal. "Dejjem perikoluża jekk ma tkunx kompletament mejta." I jaraw kif huwa ħa l-pakkett tal-logħob u l-mixgħula l-ħuxlief balal, li jiċċaqalqu minn waħda għall-oħra sakemm l-fjammi bdew ilwi madwar l-kantunieri tal-balal. Huwa tbissem fil lili mill-ġdid u sparixxew r-taraġ. Tagħha sel u ħares lejn l-jimblokka biex tara jekk I tista ' tiftħu ee-azzar tax-xedaq, imma immedjatament induna li kien I destinat. Dan kien il-territorju kollu tal-lukanda,, li ladarba l-qabża jistgħu jinbdew biss minn prinċipali tal-metall, li rilaxxati qawwija mekkaniżmu tar-rebbiegħa.
  
  
  I tista'tisma'tagħha hawn taħt, kif Gotak telgħu fuq ħmar tiegħu. Hija kienet miġbud jgħaddi minn mimmo ta'fwar tal-ħruq balal. Il-katina fil-jimblokka kien twil biżżejjed biex jilħqu t-tmiem tal-pjattaforma. Gotak kien seduta fuq għandu, u l-bieb kien miftuħ. I ra hu jagħti l-annimali, u l-ħmara bil-mod beda li toħroġ. Hugo let it-tnaqqis fis-naħa tiegħi, mqajma ruħu li wieħed ta ' l-irkoppa, ħa l-għan, u tefgħu l-stiletto bħala diffiċli li jistgħu. Ont, raw hit eżattament fejn ont mmirati lejn id-dahar tal-monk-ras. Bħala l-mira tiegħu jerked, huwa ra l-stiletto xafra jisporġu'l barra mill-naħa l-oħra tal-ego tal-gerżuma. Huwa qajjem l-idejn, u Stahl migrufa fuq l-għonq, l-swaba muskolu convulsively kif hu ppruvat li ssib l-manku tat-stiletto. Huwa fl-aħħar nett mifhuma mal-naħa waħda kif il-ġisem tiegħu tensed u l-driegħ tiegħu naqsu bogħod. Huwa half-imdawwar fil-sarġ, għajnejn tiegħu ħares lura u sa fejn kienet qed tfittex fuq l-erf, ħalq tiegħu kien miftuħ, u mbagħad hu naqas bil-kbir mill-sarġ u jistabbilixxu fissa fuq l-art, tfittex mal-unseeing-għajnejn tal-mejjet.
  
  
  L-duħħan kiber itqal u l-fjammi anke aktar b'saħħitha. Tagħha crawled lura, wara l-katina fejn ġie mehmuż mat-injam peg fil-groans. I ħa b'maktur u marbuta madwar tiegħi wiċċ minħabba l-mewġ tal-duħħan maqbuda tiegħi pulmuni. L-kastig kien jkollna aktar b'saħħitha, u l-balal kienu qed jibdew biex jinħarqu b'kunitti. I bdiet il-ħajt tiegħi oħra tal-marda u ra li kien artab mitfugħa. Hi frantically imħaffra permezz tal-ġibs madwar l-injam peg, gouging barra biċċiet tal-materjal. L-duħħan kien tant oħxon li I tista'ma tibqax tara l-saqaf minn lili nnifsi għal dejjem. Fortunatament, li kien għad kellhom il-kamra li jitilgħu sa, u ma kienx kompletament jassorbu me. I kompliet ħaffer frantically, il-wiċċ tal-mewt l-għoti me qawwa lil hinn mill-normal.
  
  
  Fl-aħħar nett, huwa ressaq kemm saqajn sa groan, u uża s-saħħa kull tal-muskoli kif hu jinġibed fuq il-katina mehmuża mal-peg. Ont, ħass bħal dan kien l-għoti fl -. L-uġigħ mill-riġel jimblokka kien kważi insopportabbli, iżda tagħha saqajn ppressata diffiċli kontra l-toqba mill-ġdid u miġbud. L-peg marru li jtajru permezz tal-ħitan mal-pop ta'champagne cork, u huwa waqa'lura. Sejjer il-jimblokka u l-katina, huwa crawled madwar l-art, għarkupptejh għall-arja. A-qxur tal-seared-wiċċ tiegħi, u l-matmura mimlija bl-crackle tal-fjammi. Huwa sab sellum u nofs waqgħu barra dan, iżda laħqu l-qiegħ u crawled barra fil-miftuħ. Tagħha jiġu stabbiliti u max-xorb fil-fond sips tat-teħid ta'kampjuni tal-arja. Fl-aħħar nett, meta ltqajna tiegħu saqajn, raw li l-ħmir kienu nimxu madwar il-bini, l-ebda dubju hekk kif il-fjammi beda. Huwa laħaq il-post fejn kienu permanenti, irnexxielha immonta l-ħmara, u l-intitolat lura għall-raħal. Tagħha, beda jħares lura lejn il-bini. Issa kien fuq tan-nar. Minkejja l-terribbli uġigħ fir-riġel tiegħu, huwa ħass stramba sodisfatti u fil-paċi, kemm jekk dan l-fjamma kellhom calmed ħafna affarijiet.
  
  
  Il-kapitolu IX.
  
  
  Attivitajiet li sodisfatti me tagħha saq fil-belt, tfittex bħal taħbit tal-up kontea madwar xi tal-Punent. - Jidentifika l-muniti tad-deheb fil-quddiem tal-temple, tispjega l-mmuntat nies li Ghotak kien għaddej bogħod mal-tempju tal-flus. Imbagħad aħna misjuba ħaddied li kellhom l-għodod li jirrilaxxa l-jimblokka, u hi ħadet il-me-kamra tagħha u infaxxati għaksa tiegħi. Aktar tard, huwa lura l-kwiet-dar u l-ppakkjati tiegħu l-affarijiet. Huwa ma jibqgħu, biss li jkun fadal għall-pakkett il-ftit affarijiet li d miġjuba tagħha. I tinżamm jaraw tagħha, żgħar, it-figura f'wiċċ l-ilma fil-bieb, f'wiċċ l-ilma permezz tal-kmamar vojta. Tagħha malajr marret għall-infern.
  
  
  Għaksa tiegħi għadu iweġġgħu, iżda dan kien marbut mal-ħxuna faxex, u li setgħu jimxu mingħajr jzappu. Il-bieb għall-Attivitajiet tal-kamra kien imbexxaq, u hu msejħa, imbuttar miftuħ tagħha. Hija kienet seduta fil-ċentru tal-kamra, u l-I meta daħlu, hi lunged fil me, l-għoti me roundhouse kick u laqtu me fuq il-ħaddejn.
  
  
  "Inti qed louse!" hi għajjat. "Jagħtu me dawk il-batteriji." Hi iffavorixxa mill-ġdid, u huwa dodged tagħha.
  
  
  "Għaliex, Attivitajiet qalb," qal. "Dak li qed nitkellmu dwar?"
  
  
  "Jien ser joqtlu inti," hi għajjat, lunging fil me. Ee tagħha qabad l-polz u magħżula tagħha madwar fil-ċirku. Hi żbarkati fuq is-sodda, iebsa u'l isfel tliet darbiet. Hi kiser l bogħod mit-tielet jaqbżu, flailing-armi tagħha, tmewwiġ-armi tagħha fl-arja, l-bike fil-tagħha brillanti blu-għajnejn. - Ġisem tagħha dodged l daqqa u hi waqfet, sider tagħha mimlijin.
  
  
  "Inti ser tingħata hekk sħun u skomda tagħmel dan," qal. "Għaliex ma joqogħdu bilqegħda u għidli x'inhu għaddej?"
  
  
  "Għandek tkun taf kkritikat ukoll dak li dan kollu huwa dwar l, ikrah kbar louse," hija qalet. F'daqqa waħda vuċi tagħha kiser, u tiċrit welled fl-għajnejn tagħha. "Inti għandek l-ebda dritt," hi nifs. "Mhux fil-livelli kollha. Ħdimt tiegħi annimal off fuq din l-istorja."
  
  
  I marru għall-tagħha u hugged tagħha, u f'daqqa waħda kienet dwar il-sodda ma me, snuggling lili u krib. Hi ħadmet ħafna għal dan, u l-kont naf kemm għandu jfisser, iżda jien ma setgħux ħalli tagħha tibgħat.
  
  
  "Ħarsa, għasel," qal. "Forsi inti tista'tgħidli l-istorja tiegħek, iżda I-ħtieġa li tikseb permess l-ewwel. Huwa għandu kellem lit-imgħallem tiegħu, li ser jiċċekkja li l-mas-British l-Intelliġenza. Imma ma nistax ma xejn sakemm I kuntatt lilu."
  
  
  Hi sib l-isfel. "Mela ejja toħroġ hawn, u malajr," hija qalet. Armi tagħha marru tiegħi madwar l-għonq. "U għall-raġunijiet oħra," hi miżjud. "Nixtieq mill-ġdid, Nick, iżda mhux hawn, mhux f'dan il-post. Xorta waħda, jiġu lura lejn l-Ingilterra miegħi għal ftit jiem. L-ġenituri tiegħi għandhom żgħir domestika fil Surrey fejn nistgħu jaħbu."
  
  
  "Vuċi u l-idea tajba," qal. "Ejja l-ħidma fuq dan.
  
  
  Sirna l, miġbura sa tagħna ftit l-affarijiet,u mixi madwar il-klieb. Kif aħna intitolat għall-muntanji, kont naf li l-vjaġġ lura permezz tagħhom biex Khumba, l-ebda kwistjoni kif diffiċli, ikun aktar faċli għax konna l-intestatura-dar. Huwa eżamina lura lejn is-saqaf tal-Royal-Palazz, brillanti fix-xemx wara nofsinhar. Dan ma kienx il-Maestà Tiegħu r tort, u l-ebda wieħed ra lilu taċċetta għajnuna minn barra. Ma kienx biss l-ego-immaġni li kien mhumiex disturbati, iżda wkoll il-paċi tal-ego tal-stramba-renju unit. Biss numru żgħir ta ' nies li kienu jafu, u l-half madwar minnhom kienu diġà mejta, li għaqlija tentattiv biex tieħu f'idejha l-nazzjon kienu saru u naqset. Huwa raw il-linja tal-marchers ma fit-faxxa l-istralċ permezz tal-toroq.
  
  
  "Do you know dak li dan kollu huwa dwar l?" Attivitajiet li talab tagħha.
  
  
  "A qtates-mewt ta'marzu," hija qalet. I nodded, u l-immaġini tal-terribbli kreatura fflaxxjati qabel l-għajnejn tiegħi. Bħall-Attivitajiet, hija ma kienx Stahl id-daħk fl-antik il-leġġendi aktar. Aħna kien jaf inqas dwar l-oddities ta'din id-dinja minn aħna ħsieb, u l-intier tal-lukandi-qasam kien jaf ħafna dwar il-me, iżda dan l-wieħed.
  
  
  Fl-Khumbu, hi ġie kkuntattjat mill-British-intelliġenza, u speċjali-ajruplan qabad-istati uniti u miksub us F'londra. Hawke imsejħa tagħha u infurmat ego fid-dettall. Huwa kien kuntent, u deher imminenti. Attivitajiet li mfakkar tagħha u l-istorja tagħha.
  
  
  "Dan ifisser ħafna li agħlaq," qal. "U minħabba li huwa lest, fl-djar tal-madwar, dak tajba tista'tagħmel?"
  
  
  "Xejn truf, N3," huwa wieġeb.
  
  
  Huwa tliet eluf ta'mili'l bogħod. "Aħna ma tixtieq li tibda ieħor diplomatiċi-ringiela li se jintemm fl-azzjoni militari, inti taf."
  
  
  "I tieħu dan ma jfissirx li l-istorja," qal.
  
  
  "Oh, dak l-infern, ħalli tagħha ibgħat dan," qal f'daqqa. "Il-Ċiniż se jiċħad kollox u ċemplilna liars, iżda huma xorta ma dan il-ħin kollu."
  
  
  "Grazzi, sinjur," qal. "Il-parlament se jiġi grat."
  
  
  "Tiegħu u, jien żgur li int ser tibbenefika minn dan il-gratitudni," huwa qal mwissija b'mod sod. "Kun żgur li ġġib lura hawn mhux aktar tard minn tmiem il-ġimgħa."
  
  
  "Iva, sinjur," qal. It-telefon marru mejjet, u qal-Attivitajiet. L-entużjażmu tagħha kien età. Huwa tbissem tagħha, ftakar Hawke tal-kliem. Hi żiedet l-istorja tagħha gazzetta, u aħna marru għall-dar tagħha u ssodisfati l-familja tagħha u brother iżgħar. Brother tagħha, bħal kull tnax-il sena, kien sħiħa tal-mistoqsijiet, l-enerġija, u l-entużjażmu.
  
  
  "Jidħlu fis-kamra tiegħi," huwa qal. "Jien ser jurik tiegħi domestiċi ġodda." Attivitajiet u l-I segwita it-tifel kif daħal l-ego-kamra, li kien imżejjen bl-mudell ta'l-ajruplani. Hu indikat għal gaġġa fuq il-tmiem it-tabella.
  
  
  "Dan se jkun l-iswed," huwa qal. "Huma jagħmlu tajjeb ħafna annimali domestiċi."
  
  
  Huwa milħuq barra u miġbud ' il barra serp li glistened bħall-żift.
  
  
  "Alla, tagħha, nispera li int ma jibżgħux ta sriep," huwa qal me. Attivitajiet tal-għajnejn sodisfatti minjiera bil-maħnuqa tidħaq.
  
  
  "Fejn nisa li domestika inti qaltli dwar?" I talab il-papà.
  
  
  "Jien ser tieħu l-ċwievet," hi beda jidħaq.
  
  
  Aħna tax-xellug tagħha brother u l-iswed serp ego wara u sabet żgħar domestika fil Surrey. Kampanja ingliż, ordinat, mhux ikkomplikati-atmosfera u l-Attivitajiet. Kien din meta aħna qbilna li l-dwejra, u aħna marru għall-pranzu-ewwel. Meta sirna-dahar, l-tagħha mibnija tan-nar fil-nar neħħi l-kesħa, u aħna kellha din il-logħba fuq oħxon tagħna quddiem il-nar. Attivitajiet tal-bart u lisa madum memorja glowed fil-firelight, u xrar tal-flixkun tar-ram tefgħet mill tagħha mara tax-xagħar. Huwa mitfi il-bozza, u l-bqija tal-kamra kien mitfugħin fil-dlam. Kien biss l-istati uniti, iċ-ċirku tan-nirien u sħana. Aħna lura tagħna grotta l-Ħimalaja-Muntanji, u Attivitajiet li waqgħu fil-armi tiegħi, xofftejn tagħha bil-ġuħ, ħerqana, ġisem tagħha itektek mal-xewqa. Fil-mument tal-mard, konna mikxufa mill-nar, l-sħana tal-fjammi envelopes-istati uniti, iż-żieda l-deni tal-korpi tagħna. Attivitajiet kbar, full-sider laħaq tiegħi xufftejn kif hi ppressata kontra l-me, u hi moaned u kien bħala ilsien tagħha infettati bil-mod tal-mudell ta'divertiment.
  
  
  Attivitajiet li jingħafas kap tiegħi tagħha fl-istonku, koxox tagħha, tagħha fis-sider. Hi kienet deni bil-ġuħ, il-żgħar ħsejjes ta'l-ekstasi jogħlew mill fi żmien, il-mili tal-kamra żgħira. Meta kien miżmuma mill-essenza tagħha, hi gasped, u artab tagħha kbira jiddawwar bla heda l-eċċezzjoni għall-aktar. Għamilna selvaġġi, bla rażan imħabba għall-tlett ijiem, jitilfu l-rekord tal-ħin u d-dinja, ddawwar il-dwejra fil-tagħna stess, l-awto-kontenuti dinja, biss bħal kellna din il-grotta ftit.
  
  
  Imma l-jum jiġu fi tmiemhom. Bidu kienet li ġejjin, u li jistabbilixxu hemm, archless, jaħsbu dwar kif l-I d jiġu lura fi New York u mbagħad Washington fi ftit sigħat, seduta madwar il-mejda mill Ed. Attivitajiet li kienet tinsab li jmiss lili, ukoll imqajjem, bil-naħa tiegħi fuq l-sider.
  
  
  "Se inti qatt jerġgħu lura għall lili?" "Dak li huwa?" li hi mitluba f'daqqa waħda, vuċi tagħha baxx u mitlufa. Huwa nodded u mdawwar ara tagħha tbissima, diqa tbissima.
  
  
  "Jien ser nippretendu li jkun tagħha xorta waħda," hija qalet. "U l-tagħha, I joħorġu minn dak li għidt, hu fil-grotta bil-lejl. Alla, jidher li huwa simili fit-tul taż-żmien ilu."
  
  
  "X'tifhem?"
  
  
  "I jfisser, huwa kbira biex jagħmlu l-imħabba biex inti, iżda hemm l-ebda wieħed li jaqgħu fl-imħabba."
  
  
  "Jien qatt ma qal li kienu ħażin," qal.
  
  
  "Iżda meta titlaq, int tħalli toqba kbira," hija qalet, tidwir lili. "Ħsibt li ma jolqot me." I-xellug tagħha Attivitajiet li filgħodu. Hi saq me l-ajruport u l-I raw tagħha frank, sabiħa-wiċċ u l-xejru tagħha mill-ajruplan. Imbagħad aħna tolqot il-runway u kien kollha. Bħala l-ġgant pjan tellgħu fuq il-white-sħaba tal-formazzjonijiet li ħares bħal għoljiet fuq is-silġ, I tinżamm jaraw tagħha żgħar, rqiqa, delikat figura f'wiċċ l-ilma permezz tal-sħab, u ħsibt dwar id-differenza bejn ix-xewqa u l-imħabba. X'imkien, naturalment, li daħal flimkien, iżda l-mossa kien li separati ih. Jew ma kien?
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  Kasbah Qattiela
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  
  
  Kasbah Qattiela
  
  
  tradotti minn Lev Shklovsky
  
  
  
  Titolu Oriġinali: L-Casbah Qattiela
  
  
  
  
  Il-kapitolu 1
  
  
  
  
  
  
  
  
  L-damned tal-gomma tal-salvataġġ ma kienx se kullimkien. Kien simili riding Coney-Gżira romblu qtates fil-nofs tal-lejl. Biss l-romblu qtates kien bix-xita, u ma kienx Coney-Gżira, iżda l-kosta tal-Marokk u l-żift-dlam ta'bil-lejl moonless qabel il-bidu, u madwar seba mil-fit-tramuntana ta'Casablanca.
  
  
  Qaluli li sa ftit żmien ilu, qabel l-Deloure Pier kienet mibnija, apparati elettriċi li jaħdmu jidħlu fil-Casablanca kienu dejjem ankrat l bogħod mill-kosta. L-passiġġieri fl-qasab tal-basktijiet kienu titbaxxa fl tqal, mgħobbijin baċiri-intestatura għall-xatt. Jinqaleb kien okkorrenza komuni, l-affetwat in-nervituri kienu evidenti, u kien bidu li wieħed jifhem dak li kien ġie permezz. Fit-tul mgħaddsa sikek tar-ramel u l-ibħra mhux maħduma biddlu ħafna tal-Marokk tal-kosta tal-Atlantiku fis-sensiela kontinwa tal-towering-mewġ u l-irrumblar-mewġ.
  
  
  Ftit tiegħi tal-gomma tal-salvataġġ żdied li l-emblema ta'kull grupp, allura kellu impatt fil-wied bil-jaħarbu biha tar-riħ u l-ragħwa, biss jogħlew mill-ġdid fuq l-inklinazzjoni tas-ieħor mewġa. Desk tiegħi, it-tagħmir, u l-kollox kienet titbaxxa minn wieħed mill-kbira Barrani Ministeru ħelikopters madwar minnhom mill-Saratoga-inġenji tal-ajru l-ajru. Fuq il-ħwejjeġ tiegħi, kien I liebes stretta biċċa waħda taż-żejt libsa li ħares bħal in-suit. Ġewwa l-blu kienu żgħar backpack u libsa mgeżwra fil-każ reżistenti għall-ilma.
  
  
  L-marea, u l-baħar ħadmu flimkien biex iġibu me fuq l-art, u l-qdif kien l-aktar vojta ġest. Kien grat li l-kosta kien bir-ramel u mhux mdawra minn blat. Meta I wera tagħha li l-ħelikopter enormi li jistgħu jisparixxu, u jaraw li jisparixxu fis-dlam ma ' l-dwal tan-navigazzjoni off, deher simili bħal sempliċi vjaġġ lejn il-kosta. U meta ont, I telgħu fuq il-ewwel taħt l-ilma bżiq u l-tabella roża, deher li jtiru barra minn taħt me. Il-bqija tal-us kellhom kontinwament jitħabat biex jibqgħu wieqfa. Iżda issa huwa seta'jagħmel l-dlam-qosor tal-kosta, il-ġentili-għoljiet ta'l-duni tar-ramel interni.
  
  
  B'differenza mill-kbira l-ibliet ta'l-Amerika-kosta, li soċjologi imsejħa "bliet", l-ibliet tal-Marokk u l-pajjiżi l-oħra tal-Tramuntana u l-Afrika tal-Punent huma indipendenti enklavi. Ladarba off-art, inti tista'ssib ruħek dwar primittivi-art, fid-deżert, jew fuq il-kosta, fejn biss l-irħula u l-iżolati soluzzjonijiet kienu mferrxa fl-art. Dan kien il-waħedhom u remoti-bajja aħna għażlu li tinżel me off. I ngħidu aħna "aħna," iżda jien jirreferu għall-super effiċjenti fl-operazzjonijiet tal-ippjanar tal-persunal fil-AX-kwartieri ġenerali.
  
  
  Huwa attenzjoni mill-qrib dak id-dinja ma tara. Casablanca u l-inħawi tal-madwar kienu, naturalment, l-Mekka fl-dritt tagħhom stess, lok għal kull xorta ta'l-kuntrabandu, fejn kull xorta ta'kuntrabandu jikbru u kull possibbli illegali tat-trasport misjuba tagħha stess awtostrada. Bħala riżultat, l-awtoritajiet żammew id-doppju tal-kosta tas-sorveljanza. Jeeps u l-żwiemel ġew użati fuq l-art, u l-vetturi bil-mutur qtates dgħajjes mill-bidu tat-tieni Gwerra Dinjija, imqassma u irranġati, kienu użati fuq l-art. Iżda kien skur, u kont naf mill-esperjenza tiegħi stess I li kienet qed tfittex fuq il-ħaġa ħażina.
  
  
  Ont issa kienet qrib il-kosta. It-tabella tneħħiet mill-ġdid u xprunat l-xatt mill qawwija tal-mewġ, sakemm bir-xagħar tela'għal aqbad il-qiegħ u l-I kien mitfugħa'l quddiem, b'tali mod li l-I naqas nofs l-isfel. Huwa qabad dan, larvi l-ilma mielaħ, u intensifikati matul il-ġenb, l-ġbid-tabella fuq il-ramel.
  
  
  Fil-quċċata ta'sandy hill koperti bil-marram-ħaxix u l-baħar l-thistles, caterpillar misjuba tagħha. adattat hedge. Tagħha sel, jitneħħew il-żejt tal-borża, jitneħħa l-għata mill-backpack u backpack, poġġih kollha fuq il-mejda, u mbagħad jintużaw eħfef li jiġu stabbiliti fuq tan-nar. Maħruq malajr, mingħajr dija, apposta trattat materjal li jossida fil allura eċċezzjoni rata, b'tali mod li fil-mument ma kien hemm xejn tax-xellug, l-istati uniti tal-ħruq tar-residwi, l-istati uniti tal-irmied, xejn. L-fwar mill-Effetti Speċjali qalli li l-sustanza awto-destruct fil-kwistjoni ta'l-minuti, u l-I nodded curtly, li tevalwa l-effettività tagħha bħala l-I jaraw il-pent-up fjammi.
  
  
  Hija ħadet biss ftit minuti, u li l-ammont ta'żmien qasir, Nick Carter, AX-Aġent tal-N3, kien vojt mill-Aġenziji Travis, l-artist, komplut bl-kaxxa żebgħa, xkupilji, palette, kuntrast qliezet, u beige open-b'għonq qmis. . Ġewwa tal-artist-kaxxa kienet sett sħiħ ta'żebgħa, tubi tal-ġdid akriliki, u kull tubu kien kapolavur fil-mod tiegħu stess.
  
  
  Naturalment, mhux artisti ħafna kellhom Wilhelmina, tiegħi 9 mm Luger, b'mod speċjali holster, u Hugo tal-lapes-irqiq stiletto fil-ċinturin fuq il-driegħ. Fil-żgħar backpack, kelli nadif, l-iżvediż u immaculately magħmula Amerikana tal-passaport, li jindika li kelli biss qasmu l-fruntiera mill-Alġerija.
  
  
  L-sema bil-mod beda biex jitħaffef, u mal-tfassil tal-kaxxa fl-naħa tagħha, hi telgħu l-duni tar-ramel u mdawwar li nħarsu lura lejn il-dlam-baħar u l-qies-lejl-istilel. Naħseb li ħa dwar ir-rwol tal-Aġenziji Travis, l-artist, wisq, għaliex kollha I semgħu dak l-aħħar mument kien ħażin tisfir tal-ħoss.
  
  
  Tagħha b'ħeffa kbira jdur madwar u ltqajna milquta minn blat fuq l-art għoli. Hi maqbuda idea tal-ħajt waqfa, u mbagħad kull fflaxxjati isfar u l-vjola. Niftakar-ħsieb li dan kien impossibbli u li l-ebda wieħed jista'jkollhom magħrufa I kien li ġejjin.
  
  
  Iżda t-tieni daqqa stabbiliti l-ħajt ta'dak sensi kelli tax-xellug. Huwa kompla l isfel għall-ramel u jistabbilixxu hemm. Meta I ma tqum, kap tiegħi kien itektek. Hu sfurzat-għajnejn tiegħu miftuħa, u anki l-iċken-isforz iweġġgħu.
  
  
  I jinxtamm ramel fil-ħalq tiegħi, u huwa użat tiegħu l-ilsien li parzjalment nadif tiegħi ix-xofftejn u l-ħanek. Huwa waqa'barra u l-ħadlu kap tiegħu biex tara fejn kien. Gradwalment, l-fehma tal-kamra sar qawwi, jekk inti tista sejħa-kamra. Hija kienet liebes waħda, u l-polz iweġġgħu, u indunajt li kienu marbuta wara tiegħi lura. L-bieb, l-off-nofs tiegħu tiddependi u miftuħa, kienet direttament madwar l-minn fejn ont kien seduta fuq l-art. Permezz tagħha agħlaq I jistgħu jaqbdu idea tal-baħar lil hinn mill-ego. Kien ovvjament mhux'il bogħod minn fejn I d ġiet maħsula. L-għajnejn tagħha darted madwar il-kamra.
  
  
  Rrumblati-up president, żewġ bl-istess mod rrumblati-up presidenti, u ftit li jintlibsu nagħaġ-oħrajn magħmula l-aktar ta'l-għamara. It-tieni iżgħar kamra miftuħa sa fejn tagħha kien, u dak li dehru simili rrumblati-up ridt jistabbilixxu l-art.
  
  
  I ppruvaw li tiftakar dak li ġara, iżda kollha jistgħu I ftakar li kienet qed tfittex fuq l-ġebel, u vagament jirrealizzaw li kien fin-nofs tat-tkissir dan. Kien primittivi iżda ħafna arma effettiva, u f'daqqa waħda hija rat Ed tal-wiċċ fuq il-naħa l-oħra ta'l-ego-president fil-AX-kwartieri ġenerali tal-uffiċċju tal-F'washington.
  
  
  "Dan huwa il-post stramba, il-Marokk," huwa qal. "I kien hemm għal filwaqt li matul l-aħħar Gwerra Dinjija. Kien fl-Casablanca meta Roosevelt u Churchill hemm sodisfatti, u ppruvaw biex jipperswadu de Gaulle u Giraud biex jaħdmu flimkien. Dan huwa reali f'salib it-toroq tad-dinja, din hija l-Marokk, fejn l-aħħar jgħix fil-preżent, u fejn il-preżent qatt ma jinsa l-aħħar.
  
  
  "Hemm postijiet u l-portijiet li jidhru li jattiraw kulħadd u kollox minħabba l-pożizzjoni ġeografika tagħhom u l-karatteristiċi tagħhom. Dawn huma reali taż-żibel-bottijiet għall-nies tas-sengħa ta'din id-dinja. Ħong Kong hija madwar wieħed minnhom, u għalhekk huwa Marseille. New Orleans użati biex tkun bħal dan, u l-Casablanca definittivament huwa. F'xi postijiet, tat-turiżmu huwa modern, u fl-oħrajn - l-ispirtu ta'l-seklu dsatax ."
  
  
  "Inti ovvjament jistennew problemi," qal. "Dan ikopri għalija u jitla ma'l-effetti speċjali."
  
  
  "Aħna ma tkunx taf liema hema inti tista'tiltaqa'magħha hemm. Kollha għandna tkun taf li Carminian kien l-ewwel klassi tal-kuntatt, dejjem ukoll l-eqreb u dejjem affidabbli. Bħal oħra ego l-ispeċi, kellna biex tħallas għal dak li ġab, iżda ġie kkritikat utli, imma post stramba, l-affarijiet strambi jiġri hemm." - "Le," huwa qal.
  
  
  Ont, huwa mfakkar kif Hawke tal-steely-għajnejn blu kellhom jitbaxxa, u kif li ftit taħlita mingħajr xkiel kien deher ... fuq l-moħħ.
  
  
  Tagħha flinched, u l-tagħha ego wiċċ sparixxew. Tagħha ħarsa lura lejn l-vojta bieb. I jinġibed fuq il-ħbula li jinżammu-idejn tiegħi wara tiegħi lura. Oni Li naqas, u f'daqqa waħda huwa induna li l-I jistgħu jkunu ħielsa fl-sekondi jekk I jista-punt ih fuq xi ħaġa anki ftit qawwija. Ma rusted, maqsuma tiddependi, jista ħadmu.
  
  
  I kien biss jippruvaw jiksbu meta rajt-żewġ figuri jidhru fil-bieb. L-ewwel wieħed kien mogħoż-ġilda tal-ġilda. Huwa kien liebsa tradizzjonali tal-ħwejjeġ kollha goffa qliezet li laħqu l-għoġol, u tal-qoton tal-qmis.
  
  
  L-ego ħbieb libes kollha, l-aktar wieħed komuni-biċċa pretest imsejħa djellaba. Tnejn minnhom kellhom mħarbta fezijiet fuq il-kapijiet tagħhom. Dawn kienu shabby, tih ftit. L-ewwel wieħed biss kellu l-għajn waħda, u l-oħra kienet xejn aktar minn mgħarraq toqba magħluqa fl-art.
  
  
  "Ah, tagħna ħamiem huwa imqajjem," huwa qal, li jgawdu tiegħu bqija bħala huwa tpoġġi l-mogħoż-borża. It-tieni-bniedem, l-itwal u irqaq, kien chewing loudly fuq numru żgħir ta ' l-għeneb u jobżoq l-żrieragħ permezz tiegħu s-snien. Huwa mwettqa tiegħi tfassil-kaxxa u niżel fuq l-art mal-ovvju disgust tal-ħalliel li kienet sabet xi ħaġa li kienet kompletament impossibbli għalih li l-użu.
  
  
  Wieħed mill-għajn kien quddiem tal-me, il-wiċċ tiegħu bħal qishom tal-ġilda, tondi-biċċa tal-parċmina.
  
  
  "Inti ma għandekx ħafna flus," huwa qal. "Aħna konna diġà skoprew li". Huwa ma jitkellimx ħafna franċiż, iżda kien jaf biżżejjed biex jifhmu. Minħabba li l-franċiż kien ferm aħjar mill-għarbi, I talbu għal dan:
  
  
  "Għaliex trid rob foqra artist li se Casablanca fit-tfittxija ta'l-impjieg?".
  
  
  Huwa tbissem, mhux maħduma, infezzjoni tbissima. Ma kien hemm biżżejjed rabja tiegħu wieħed għajn tajba għall-tnejn minnhom.
  
  
  "Int mhux ħażin l-artist," huwa qal. "Xi ħadd se tħallas inti ħafna flus. Inti jgħidulna li, u aħna ser jbiegħu inti biex tinkiseb l-uem."
  
  
  Fidwa għall-priġunieri hija waħda mill-eqdem u aktar rispettati metodi fil-pajjiżi Musulmani. Il-kapijiet rilaxxati importanti tagħhom priġunieri għall-fidwa. Kings miżmuma ostili princes għall-fidwa. Ħallelin miżmuma rich in-nies għall-fidwa. Jien ma naħsibx li kulħadd kien qed jistenna għalija, u issa jirriżulta li tiegħi suspetti kienu ġġustifikati. Dawn iż-żewġ kienu xejn aktar minn jekk pirati li kienu raw hu jaslu u issa maħsuba biex tagħmel l-aktar minnha.
  
  
  Hu tefa'ieħor ċaħda li ssaħħaħ tiegħu tkopri l-istorja.
  
  
  "Jien biss ordinarja artist," qal. "L-amerika-artist".
  
  
  "Fqira-artist ma toħroġ fis-sodda fil-ġabra fil-mejjet ta' bil-lejl u mbagħad jeqirdu-binarji tiegħu mal-nar," One - Għajn wieġbu ikteb.
  
  
  Ont lura tiegħu hekk ħarsa bil-skura-espressjoni. Ma kien hemm l-ebda itwal xi dubju fil-fehma tiegħi. Dawn iż-żewġ kienu xejn aktar minn dak il-Marokk-verżjoni tal-logħba li kienu fil-post it-tajjeb fil-ħin.
  
  
  "Huwa ħasra li inti biss żbarkati fil-quddiem ta'dan il-ftit-dar għandna spiċċaw fil," One - Għajn qal. Huwa tbissem, kuntent bl lilu nnifsu.
  
  
  Għandi xi aħbar ħażina għalih. I jistgħu jkunu ġew ftit ferm sfortunat ma dan kollu, iżda ma kienu fatali għalih, u l-ego ta'l-kompliċi. I ma setgħux let xi ħadd jirrakkontaw l-istorja tal-bniedem huma raw li ġejjin mill-xmara fuq salvataġġ.
  
  
  Dawn iż-żewġ scoundrels kellhom biss ikkommetta suwiċidju tagħhom oxxen-xewqa li jaqilgħu l-għajxien tajjeb. Huma ddeċidew d-destin tagħhom stess. Wilhelmina kien għadu fl-ispalla tiegħi holster, u Hugo kien għadu mhux magħfusa tiegħi driegħ. Bħal ħafna pitkal-ħallelin, dawn ma kinux jafu aktar dwar l-dgħajjes tagħhom. Il-wieħed li huwa El Vinograd daħal u kien quddiem tal-me.
  
  
  I jaraw kif issieħeb marda tiegħu bogħod, ħa l-għan bir-reqqa, u bdiet. Tajba bdiet me fil-ħajja. L-mewġ tal-infezzjoni uġigħ maqtul permezz me, u l-I waqgħet lura. Huwa jistabbilixxu hemm filwaqt li l-isparar uġigħ gradwalment marret. Bagħal. Li stupid bagħal. Jekk kelli xi dubji dwar dak li għandek tagħmel, ih kienet marret issa. Tagħha, I ħass li l-ego tal-armi tal-lift lili mill-ġdid.
  
  
  Huwa talab. "Min qed jistennew, iben tal-majjal?"
  
  
  Hija kienet kkontestata mill-rapporti fil-midja kemm l-idejn tiegħi kienu għadhom sewwa marbuta wara tiegħi lura. Issa li jiltaqa'miegħu f'dan il-pożizzjoni tkun wisq biex tkun parti tal-logħba.
  
  
  "Fuq il-bajja," qal, " fir-ramel fejn huwa żbarkat, kien moħbija mill-pajp, żgħar pajp. Mur jiksbu dan. Dan se jgħidulek dak kollu li għandek bżonn tkun taf."
  
  
  Wieħed mill-għajn tkellem malajr għall-oħra fl-għarbi. L-tall wieħed mill-qabża, jellaba fluttering wara lilu, saqajn tiegħu tat-tħin.
  
  
  Tagħha, ra lilu jisparixxu matul l-duni barra l-bieb. Hekk kif kien barra tal-vista, huwa deher li naħa l-oħra, it-tqegħid xi ħaġa urġenti u insidjuż fis-vuċi tiegħu.
  
  
  "Ippermettuli tmur u jien ser jgħidlek fejn I ħa l-flus," qal. "Inti tista'tgħid l-persuna l-oħra li I-aħħar sena inti u dam bogħod."
  
  
  "Għidli fejn inti sibt il-flus mill u jien ser ħalli inti tmur," huwa immedjatament wieġbu. Huwa ra hekk smug gleam fl-ego tal-għajnejn bħala huwa deher li jaċċettaw l-ego joffru kollha tiegħu innoċenza.
  
  
  "Hawnhekk, fil-tiegħi qmis," qal. "Hemm speċjali kartiera mehmuż taħt il-koxxa tax-xellug tiegħi." Kif mistenni, huwa immedjatament ħatfu din l-opportunità.
  
  
  Huwa waqa'fuq wieħed mill-fost u tbaxxa biex jilħaq fis-tiegħi qmis. Nifs tiegħu jinxtamm tal-ħut u l-tewm. Meta l-naħa tiegħu sparixxa fil-tiegħi qmis, I bdiet dan. Tiegħi bidu tolqot l-ego apertament fil-żaqq. Ego tal-ħalq tellgħu miftuħa, li jweġġgħu. Huwa waqa'lura u clutched-ħajja tiegħu b'idejk it-tnejn.
  
  
  Tagħha kienet diġà impenjat u bdiet hu diffiċli fuq l-ego tal-għonq tiegħu boot. - Ġisem tiegħu tensed, twitched darbtejn, u allura l-sodda kien għadu hemm. Huwa jista diġà ara l-tifqigħ-vini fl-għonq tiegħu, tad-demm, tbajja il-ġilda tal-ego tiegħu xedaq. Ego irrumblati bil-marda tiegħu u groans, imbagħad mixi matul il-bieb u l-lewn is-hinge. Huwa ippinjat tagħha stabbiliti bil-ħbula madwar tagħha l-polz u l-jingħorok il-lewn is-loop. Wara ftit sekondi, huma taw. L-idejn tiegħi kienu ħielsa, u hu darted madwar il-bieb bħala l-oħra ġrew lura mill-bajja.
  
  
  Hi kienet qed tistenna biss barra l-bieb meta hu tifqigħ fil, jgħajtu fil-taħlita tal-franċiż u l-għarbi. Tagħha ego tolqot lilu bil-ewwel tal-ħajja tiegħu, li jikkawżaw l-ego biex tgħawweġ. Qawwija timbotta l-marru l-ego l-aktar'il bogħod ħajt tal-kamra. Hija kienet qabad minn wieħed mill-siġġijiet miksur u waqgħet fuq l-kap tagħha. Hu jistabbilixxu indivja fil-ballun, kranju tiegħu tinfaqa miftuħa, l-istennija li jmutu.
  
  
  Hu qabad il-kaxxa żebgħa u l-iċċekkjat il-kontenut.
  
  
  Kollox kien hemm.
  
  
  I marru fis-xemx u l-mixi fl-triq għall-Casablanca. Artist Aġenziji Travis kien fuq it-triq mill-ġdid, iżda l-temporanju hiatus kellu impatt fuq l-edukazzjoni tiegħu. Induna li f'dan il-pajjiż, wieħed għandu mhux iżolati wisq mill-personalitajiet tal-Nick Carter, Killmaster N3.
  
  
  It-triq marru dritta tul il-kosta u kien pittoresk. I ra turbaned-irġiel u mgħotti-nisa, intom tendenza tagħhom qsim-qatgħat, u n-nagħaġ. Il-villaġġ I mgħoddi għandu kellhom bazaar, il-ġurnata tas-suq.
  
  
  Grupp ta'negozjanti u l-bdiewa miftuħa tagħhom posti u kienu okkupati ix-xiri, il-bejgħ, u l-kummerċ. Hu waqqaf biex jixtru kesra, nutrittivi-Marokk-ħobż, minn mgħotti-mara. Kien għadu sħun, u l-tagħha ego kien gnawing kif hi mixi. Stajt tidher tagħha tilbes ħwejjeġ li għandek kemm l-Għarab u l-influwenzi tal-Punent.
  
  
  I ra tagħha, il-bini modern ta'Casablanca imminenti fuq l-orizzont, u kif wasalt biex jilgħaq tagħha, I raw aktar u aktar bniet fl-shirts u ġins u anke l-par ta miniskirts-mixi flimkien ma'nisa oħrajn fil-tradizzjonali heike. U huwa beda li jirrealizzaw li din kienet is-simbolu tal-belt stess; l-qodma u l-ġodda kienu mħallta, il-ko-eżistenti, u l-partijiet kompletament injorati l-oħra.
  
  
  Irriżulta li l-tfassil tal-kaxxa kien sinjal tal-xorta, u sab li l-I kien qed t'attivitajiet fil-inċertezza, l-aktar mill-bniet. Ont raw li l-ħajja tal-artist ċertament ħafna attrazzjonijiet, u ont għandu jkollhom mfakkar li l-rwol kienet tkopri l-istorja, mhux opportunità kbira. Kelli biex tagħmel xi ħaġa oħra, jiġifieri issib Anton Karminyan, l-esportatur u l-importatur.
  
  
  Hawke tal-steely-għajnejn blu fflaxxjati fit-quddiem tal-me, u l-I tista'tisma'Ego vuċi I kif saq fl-triq fit-trab. "Carminian tal-aħħar kien il-messaġġ li kien xi ħaġa kbar," huwa qal me matul il-presidenza. "Huwa jixtieq xi ħadd speċjali għall-kuntatt hu għal aktar informazzjoni. Naturalment, dan kien ifisser li huwa jista'negozjar għal ħafna flus. Iżda dan kien ifisser ukoll li huwa fil-fatt ltqajna xi ħaġa. Huwa qatt ma taw informazzjoni falza."
  
  
  Miżjud tiegħu għal dan. "U li kien l-aħħar ħaġa li jinstemgħu mill-għalih?"
  
  
  "Fil-fatt, Nick," Hawke kontinwa. "Huwa qatt ma kkuntattjati lilna mill-ġdid. huwa malajr sparixxew. I tista riħa, xi ħaġa li marret ħażin. Kollha tagħna ipprova kuntatt lilu jkunu fallew. Dawn il-qodma l-għadam tal-minjiera huma qsim, u li tfisser l-inkwiet ."
  
  
  I-xellug tagħha dawn il-qodma għadam biss kif kienu. Ed kien wieħed mill-a nies madwar minnhom. "L-għadam qadim" kien euphemism għal waħda mill-aktar problemi urġenti fuq il-pjaneta tal-lukanda kollu kif ukoll. Il-ħin u l-ħin mill-ġdid, huwa kien involut fl-l personali tas-sistema ta'analiżi li hu użat għall-AX.
  
  
  "Din il-parti tad-dinja kien sorprendentement kwiet għalina, "huwa qal." Oh, l-Iżraeljani u l-Għarab huma lazing madwar fuq l-naħa l-oħra tal-Afrika, u l-Russi huma kullimkien, jippruvaw iżidu l-sitwazzjoni kemm jista'jkun possibbli, iżda fil-Majjistral ta'l-Afrika tibqa'l-kalma.
  
  
  Il-marokk prattikament isir it-tip ta Islamika l-Isvizzera, post tal-laqgħa, newtrali-territorju. Fil-fatt, il kollu tal-baċir tal-Mediterran baqgħu relattivament kalm. U issa dan. Jien ma bħal din."
  
  
  Hawke tal-wiċċ mudlama, u hu maħsub dwar il-kompitu qabel. Issib il-persuna, l-Karminian - jekk l-ego jistgħu jinstabu. Forsi kien ħabi. Forsi hu mejjet. Jekk ego ma setgħetx issir tagħha, I meħtieġa biex jippruvaw biex issib dak li huwa d misjuba u l-kuntatt Ed dwar dan. Diversi-bibien magħluqa, u għadd ta'mistoqsijiet akkumulaw f'dan il-bniedem magħrufa biss mill-ewwel isem tiegħu.
  
  
  L laħaq il-periferija tal-belt u tal-qoxra pjuttost każwali. Qoxra tagħha jibda matul Moulay Abderhaman Boulevard tul il-port, il-moll u l-ringieli ta'bastimenti li l-bqija kontra l-moll. Tankers, vapuri tal-merkanzija, vapuri tal-passiġġieri, il-vapuri madwar id-dinja, spotlessly nadif, friska miżbugħa u lewn is-qodma veterani irreżistiet miljuni ta'crashing-mewġ.
  
  
  Il-baċiri, bħal kollha tal-port ta'bar, kienu punt ta'ġbir tal għall-kaxex, kaxex, il-btieti, u l-balal. Casablanca, Dar al-Beida fl-għarbi. Dan kien il-portugiż li l-ewwel taw il-belt l-isem tal-White House fil-sittax-il seklu. Huwa nnotat li l-Medina, l-Għarab kwart, okkupati, iffullar, l-istralċ tal-massa tal-persuni, mdawwar-port. Huwa tbissem li lilu nnifsu, lesti biex jagħmlu l-imħatri li din l-kbira tal-pil tal-merkanzija li kienet qed tagħmel tagħha mod wera li l-iffullar bazaars tal-Medina.
  
  
  I marru tul il-port u qasmu l-boulevard fil-Post Mohammed V fuq Quage Triq, fejn, skond l-istruzzjonijiet tiegħi, Carminian kellhom-ħanut tiegħu. Sibt li huwa pjuttost malajr, bil-xaters fuq it-twieqi u l-maqful. Huwa mixi madwar l-tarzna lura, tnaqqis żgħir taraġ għall-kantina, u sabet bieb tal-ġenb. Huwa kellu l-tfassil tal-kaxxa u ppruvaw li tiftaħ il-bieb. Hi ċċaqalqu ftit. Il-lock kienet sempliċi, u dan infetaħ minn ego fi ftit minuti. Il-ħanut kienet sħiħa tal-vażun, statwi, pitturi, u knickknacks mill-arti-importatur. Dan jinxtamm moffa, bħal kamra żgħira li ma kinux ġew magħluqa għal mill-inqas ġimgħa. Huwa sab xejn u marru l-mod li bih kienet waslet fil, li l-bieb warajh.
  
  
  Aħna jaf li kellu post mhux'il bogħod minn hawnhekk, u dan kien tiegħi li jmiss tieqaf. Il-bini kien żewġ istorja tal-bini bl-taraġ estern, qodma dejqa-istruttura mal-soltu passaġġi ċirkolari.
  
  
  Meta missierha maqluba, il-bieb għall-Ego tal-appartament fetaħ l-ewwel. Huwa bir-reqqa mixi ġewwa u immedjatament raw li l-post kienu sewwa mfittxija. Munzell ta'l-Iżvediżi kienet mifruxa, affarijiet personali kienu mferrxa, l-għamara kienet qalbet u l-kontenuti tal-kaxxi kienu mxerrda fuq l-art.
  
  
  Huwa hemm'il quddiem it-tliet kmamar żgħar li għamlu l-appartament. Il-kamra tal-ħajja kienet mdawra mill-tieqa li injorat il-toroq. Qisu huwa ma kienx l-unika waħda li riedu Carminyan. Iżda kelli b'mod kostanti nfakkar lill lili nnifsi li dan il-mess jista'jkun ir-riżultat ta'rutina tal-serq tal-dar, l-ġnien, u l-kċina. Dan jista'jkun tajjeb ħafna, iżda I ma jirrealizzaw dan.
  
  
  Tiegħi is-sitt sens qalli xi ħaġa oħra, u dak I raw ukoll qalli xi ħaġa oħra. Jekk Carminian kienet marret għall-jaħbu, hu se jkollu jsir hekk malajr ħafna, filwaqt li kważi l-ebda ħwejjeġ miegħu.
  
  
  Meta I eżaminat il-lock, I raw li ma kienx sfurzat, iżda biss miftuħa ma'ewlenin. Huwa għalaq il-bieb u sib l-isfel, imbuttar apparti l-pakkett tal-folji u l-ħsieb dwar xi jmiss isir. Id-deċiżjoni kienet magħmula għal żewġ raġunijiet li skoprejt. L-ewwel kien l-indirizz tal-ktieb, li tinsab li jmiss biex qalbet mailbox. Kien hemm biss ftit ismijiet fil-nen, l-aktar importaturi oħra jew ix-xerrejja. Iżda fl-nen ma kien hemm l-isem: "Athena" bil-numru tat-telefon, imbagħad dan. Niftakar tagħha, tnejn minnhom.
  
  
  Imbagħad, li jmiss tagħha reċipjent, I raw matchbox tfittex fid-direzzjoni tiegħi. "Qadi Klabb" 25 Rue du Kassim. Fetaħ il-folder u aqra l-ad fuq il-qoxra ġewwa. "Eżotiċi Athena," huwa aqra. "Sabiħa Athena".
  
  
  I-xellug tagħha kaxxa tal-żebgħa fl-appartament, tpoġġi iż-żewġ tubi tal-żebgħa fil-minuta, u marru għall-Qadi klabb. Kien kmieni wisq għall-lejla tal-festi, iżda I ġestiti biex tkellem lill-bartender. Huwa kien ħafna edukat u kkonferma li l-Karminyan kien regolari viżitatur li l-klabb u kien kostantement fil-kumpanija ta'l-Athena, żeffien eżotiku. Karminyan, skond l-Ego, kien esternament vivaċi persuna, soċjevoli ħafna. I qal em I d jmorru għall-Athena u marru lura għall-Carminian tal-appartament.
  
  
  L-idea ffurmati fil-kap tiegħi, u l-I malajr deher interessat fih. I kien jistaqsi għaliex I m'għandhomx jibqgħu fil-Carminian tal-appartament minflok joqogħdu fil-lukanda x'imkien. Jekk I d kien iż-żmien li jieħu ħarsa aktar mill-qrib lejn id-dar, I jista'jkollhom sabet indikazzjonijiet oħra. U, aktar intriguingly, forsi se jiġri xi ħaġa dwar tagħha stess.
  
  
  Il-memorja tiegħu kien magħmul malajr u huwa għadda l-bqija tal-ġurnata tat-tindif l-dar. Mill-ħin li hija kienet lesta li jirritornaw għall-Klabb, l-dar ħares ħafna pulita u presentable.
  
  
  Il-Qadi klabb ma kienx eżattament ħallelin ' den, iżda dan ma kienx il bogħod minnha. Iżda huwa poġġa fuq tie bħala sinjal ta'rispett għad-ihk u l-xewqa għall-dinjità. Sibt tagħha post qrib l-istrixxa bil-ħsieb sbieħ ta'l-żgħar l-istadju. Kien imfaqqsa minn żewġ kantanti u l-sfortunat l-prattika li l-aħjar bik kienet li jagħmel lilu nnifsu jisparixxu fl-aħħar tal-prestazzjoni.
  
  
  Imbagħad Athena deher, liebes il-soltu t-tidwir ta veli li huma biss parzjalment koperti tagħha figuri tal-bra u l-up lura qliezet ta'taħt. Kien diffiċli li tara tagħha fil-tibdil tad-dawl, u l-tagħha għamla tqal ma jgħinu la. Iżda kif hi bdiet li jitfa tagħha veli, deher li Agħlaq kienet qawwija, żagħżugħa tal-ġisem, ftit wisq qasir fuq l-aqwa li tkun tassew it, iżda sbieħ tondi, għolja fis-sider.
  
  
  Tagħha tidher eżotiċi żeffiena kollha fuq il-beraħ. Il-tajba żeffiena tal-ħajja, jekk inti ma jużaw l-isem ornamentali, kien naturali li jirriżultaw-linji u l-intrinsika grazzja. L-oħrajn ppruvaw jiksbu-qrib, u xejn aktar.
  
  
  Huwa hekk iddeċieda li l-Athena jappartjeni lill-tieni grupp. Hija ma dak kollu li nagħmlu: il-vi-joħloq, l-jixxengel-ġenbejn, il-jdawwru tal-ħajja, il-mewġ, il-simulata orga, kollox. Iżda fil-ktieb tiegħi, qabbdet A għal xogħol iebes. Jivvutaw u li dan. Naturali żeffiena wera lilhom infushom fi ftit minuti. Oħrajn sempliċiment ppruvat li dawn ġew timita, xi aħjar, oħrajn, iżda li kompla jimitaw.
  
  
  Iżda l-folla fil-Qadi klabb ma kienx eżattament għarfien, u dawn kienu kuntenti. Fl-aħħar nett, l-għaraq u l-ilbies biss bra u qliezet ta'taħt, hi lest tagħha żfin u sparixxew permezz bieb żgħir fil-dahar ta ' l-istadju. I-xellug tiegħi tal-ħġieġ għall-tagħha, mixi tul il-klabb-ħitan, u marru fuq il-palk.
  
  
  L-kwinti-żona tikkonsisti dingy u dreary kuritur mal-bieb li jwassal għall-sqaq u bieb dwar id-dritt li ma kienx magħluqa. Hija kienet maqluba b'mod edukat fuq il-bibien magħluqa u Stahl stenniet. Wara ftit il-mumenti, il-bieb miftuħ u l-Athena laħqu l-quċċata minn malware u b'kawtela. Hija kienet għadha fil-suit tagħha, iżda li hija kienet diġà jitneħħa tagħha xagħar falz. Mingħajr dawk daqqa ta'frosta u sa mill-qrib, hi ħares ħafna iżgħar u ħafna inqas bħal crystal queen. L-għajnejn tagħha kienu artab u blu.
  
  
  Hija qalet. ""Iva?"Dak li tixtieq?' Tkellmet bi ħxuna-grieg l-aċċent.
  
  
  "Hi tixtieq titkellem għalik, jekk possibbli," qal.
  
  
  Dwar xiex?'X'inhu?' hi mitluba, ħjiel ta ' suspett fil-vuċi tagħha.
  
  
  "Xi ħadd li jaf," huwa qal tagħha mal-tbissima, jippruvaw-kalma tagħha stabbiliti. "Anton Carminians".
  
  
  "Jien ma jaf xejn dwar l-nen," hi wieġbet, iżda I raw-flash ta'l-biża ġejjin fuq tagħha. Hi ppruvat li slam il-bieb, iżda I intensifikati fuqha u ġestiti biex jinżamm miftuħ.
  
  
  "Jekk jogħġbok," qal bil-kalma. "Jien tfittex għall-ego, u ħsibt li inti tista'tgħin me."
  
  
  - "Le, l-ebda," qalet ikteb. "Jien ma naf xejn. Hi ppruvat li slam il-bieb għal darb'oħra, iżda l-marda tagħha xorta jinżammu tagħha isfel. Hi ppruvat li timbotta tiegħi riġel bogħod ma tagħha stess, iżda li hija ma kinitx tagħti fuq livell tiegħi.
  
  
  F'daqqa waħda, hi imbuttat tiftaħ il-bieb u l-inklinata barra.
  
  
  "Referenzi!" hi għajjat bħala loudly kif hija setgħet. Huwa mdawwar ara "Referenzi" li joħorġu id-dahar tal-klabb,kbira, imlaħħam figura mal-mimlijin-mixja ta'l-ex-boxer.
  
  
  Tagħha ħafna drabi jintlaħqu n-nies ta'dan it-tip ta'qabel. Kull post bħal dan kienet waħda minnhom bħala pokémon fighting gran. Huwa wkoll ma jistaqsi xi mistoqsijiet, li kienet ukoll tipiċi tal-ispeċijiet egos. Huwa biss raw il-każ, waslet għall-għomja tiegħu konklużjoni, u attakkati.
  
  
  Hu jaf li l-ebda tentattiv biex jispjegaw xejn ikun ħela ta'l-enerġija u l-nifs. I iżda wkoll kien jaf li l-Athena kien wisq ħerqana li jitkellmu dwar ħabib tagħha Carmine. I kien ser issir taf għaliex. Referenzi ħalli tagħha aqbad lili mill-scruff ta ' l-għonq u l-mixi miegħu l-sqaq-ħruġ. Huwa offruti biss simboliku reżistenza. "Waqfien," qal. "I biss trid titkellem magħha...."
  
  
  "Itfi, bum," huwa tinqasam. Tagħha skiet ffirmati. Kulħadd kien biex jagħmlu dak li kellha tagħmel, inkluż tagħha. Kif aħna avviċinat-sqaq, huwa mħawla saqajh fuq l-art, tensed, u f'moviment wieħed rapidu qabad oħxon-driegħ fil-toqgħod qabda. Tagħha, saret, u huwa waqa'fil-sqaq, fejn huwa żbarkat fuq l-irkopptejn tiegħu.
  
  
  Hija rat l-perplessità fuq tiegħu msawwta-wiċċ bħala huwa beda biex jiksbu. Huwa kien twil, u l-ebda dubju kien għad hemm ammont ġust tal-muskoli taħt il-saff ta ' xaħam huwa kien qed, iżda ma kien barra mill-forma. Biż-żieda, hu tista ' tgħid li huwa ma jkollux il-riflessi li jkun aktar minn terz tal-klassi boxer. Huwa avviċinat me, aktar b'kawtela issa. Hu tefa'b'puntell bozz li I faċilment dodged. Hu ppruvat wieħed mill-ġdid, u ducked. Huwa għamel ftit movimenti bl-idejn tiegħu, mill-vizzju, u ppruvaw żewġ qawwija min, tax-xellug u tal-lemin. Kien parried mill ih u l-trattati mill-ġdid. Imbagħad huwa feinted u l-qabża bħala jekk kien ser mimmo lilu. Huwa ttellgħux fis me, iżda I ma kienx hemm. Tagħha, irkupra lura, u meta jaqbżu tiegħu tefgħu l-ego mimmo tal-me, tagħha, qabżu barra minn wara l-ego lura, saq l-ispalla tiegħu fl-uem lura, u f'daqqa imbuttat ' il quddiem. Dan ewropea fil-ħajt, u smajt l-ego-mira laqat il-briks.
  
  
  Ont trattati mill-ġdid, u huwa bil-mod u l-problemi l-art bħal xkora.
  
  
  Huwa mdawwar lura għall-clubhouse biss fil-ħin biex tara l-bieb biex Athena tal-kompartiment tal-kamra miftuħa u aħdar-flash jisparixxu jistabbilixxi l-aħjar fl-direzzjoni l-oħra. I dam u misjuba ieħor ħruġ li wasslu għall-ieħor sqaq. Huwa maqbuda idea ta'green iksi li ġejjin l-kantuniera u segwiti tagħha.
  
  
  Hi kienet il-mixi lejn il-park Rashidi Boulevard meta ee maqbuda ma tagħha. Ee qabad tagħha tal-polz u magħżula tagħha madwar. Kien wasal biex jitkellmu bil-kalma mill-ġdid meta raw naħa tagħha toħroġ madwar purse tagħha mal-gleam ta'penknife xafra. Athena tefgħu ruħha fuq naħa tiegħi, li kienet diġà għandhom tagħha tal-polz, u huwa malajr itlaq tagħha. Hi waqfet mal-sikkina, għajnejn tagħha taħlita ta'biża'u rabja.
  
  
  "Ħallini issa," qalet tagħha stramba l-aċċent.
  
  
  Huwa shrugged u beda lura bogħod. I ra tagħha jirrilassaw għall-mument, u l-I ma kellhomx bżonn aktar minn dak il-mument. Huwa inklinata bil-quddiem, qabad tagħha tal-polz, u bin-newl tagħha madwar. Il-sikkina naqas permezz tagħha l-idejn. Hija gasped, li jweġġgħu.
  
  
  "Oh, inti damned bagħal," hi exclaimed pur l-Amerika. "Maħmuġ bagħal, ħalluni mur!"
  
  
  "Ukoll, ukoll," qal, ma kiri jmorru tal-polz tagħha. I mdawwar tagħha fuq b'tali mod li hija kienet ppressata kontra l-sider tiegħi, u titneħħa naħa tagħha wara tiegħi lura. Huwa ħares lejn tagħha milwi-wiċċ. "Dak li ġara li l-Athena, l-Sbuħija ta'Ateni?"
  
  
  "Ippermettuli jmorru, inti filthy bagħal," hi hissed. Hija bdiet għaksa tiegħi mal-għarqub tagħha u migrufa laħam tiegħi.
  
  
  Huwa kien, bin-newl tagħha madwar malajr, u qabad tagħha mill-gerżuma. L-għajnejn tagħha kienu f'daqqa waħda mimlija bil-orrur.
  
  
  "Jaġixxu lilek innifsek, jew I ser jagħmlu mincemeat madwarek," huwa tinqasam fi tagħha. Athena kien jaf il-ħajja u l-aqra l-messaġġ fl-għajnejn tiegħi. "I biss tixtieq xi tweġibiet," I miżjud. "U l-I ma jirrikonoxxu tagħha, oħt."
  
  
  Huma inti ser joqtlu lili?X'inhu?' talbet jħossuhom imħassba.
  
  
  "Sakemm inti tagħmel me tagħmel dan," qal. Huwa rilaxxat tagħha, u hija pass lura, għajnejn tagħha taħlita ta'l-mibegħda u r-rispett.
  
  
  I nnotat li hija kienet liebes roża skur tal-ħarir mini-ilbies, u l-I guessed li agħlaq ma kellhomx żmien għal xi ħaġa oħra. Il-ponot ta'l-bżieżel tagħha jutted taf perfettament minn taħt il-ħarir, li tifforma ftit bil-ponta ħotob. Anki mingħajr il-bra tagħha, tagħha sider kienu għoljin u sħiħa.
  
  
  "Inti qed Amerikana," qalet ma'l-interess fil-vuċi tagħha. 'Dak li tixtieq?'
  
  
  "Biss xi informazzjoni," qal.
  
  
  "Dan huwa dak li qal," qalet b'dispjaċir. 'Oni? I talab tagħha, u hija stenna madwar nervously. "Ħarsa," qalet il-kummissarju, " il-dar hija biss żewġ blokki bogħod. Jekk inti trid titkellem, ejja mmorru hemm. Jien mhux se jkun hawn fuq dan il-siegħa."
  
  
  "Id-dritt," qal. Huwa beda bil-mixi lejn tagħha u ħa ħarsa lejn tagħha pjuttost-wiċċ. Mingħajr l-għamla tqal, Agħlaq kellhom jiffaċċjaw li ont darba kienu, kien ċert, sabiħa u sbieħ.Settembru. Jien ma naħsibx li hi kien jiswa xi ħadd aktar minn ħamsa u għoxrin.
  
  
  "Inti żgur li l-fiduċja me biżżejjed biex iġibu me dar?" staqsa tagħha kemmxejn id-daħk.
  
  
  Hi ħares lejn me.
  
  
  - "Le, jien mhux ċert," hija qalet. "Iżda jien ser tieħu l-riskju. Forsi inti, bħala l-Amerika, se jieħdu din ħafif. Barra minn hekk, għandek xi ħaġa oħra. Inti mhux ordinarja bla dar persuna hawnhekk, u inti ma turistika tfittex għal bl-irħis-kamra ."
  
  
  "Jien l-artist," qal. "Il-wandering-artist. Jekk int ma madwar eżotiku ta'Ateni, imbagħad minn fejn int?
  
  
  "L-isem tagħha huwa eżotiċi Akron, Ohio," hi growled. "Jien naf li jmiss corkscrew mill-qalb, il-Missier. Dak li jien tagħmel hawn?
  
  
  "Qtajt," qal. "Dak it-tip ta rewmatiżmu?'
  
  
  "Xejn ħafna," qalet il-kummissarju, " I jista'jgħidlek. I kien fuq tat-turs bil-faxxa żgħira. Iltqajt guy hawn u ltqajna tneħħija fuqu. Baqa miegħu meta l-grupp tax-xellug. Ftit iktar tard, jien skoprew li huwa qatt ma mibnija xi pjanijiet fit-tul għall-us. Skoprejt hija waħda filgħodu wara li ħalla l-aħħar penny kelli."
  
  
  "U l-magħhom l-inmsa, int ma semgħu xejn dwar l-nen," I miżjud.
  
  
  "Kif kont taf?" qalet b'dispjaċir. "Sibt xogħol fil-Qadi klabb. Dan kien l-uniku tan-negozju li mikrija me mingħajr viża permanenti jew l-artist lokali tal-liċenzja. Il-Qadi klabb ma kienx daqshekk diffiċli, u dan kien l-impjieg, u kienet agħlaq grat. L-qodma Turk li tmexxi n-negozju huwa biss president, iżda hu li ma jagħmlux ħsara. I ppruvaw li jiffrankaw kemm I setgħet tikseb minn hawn."
  
  
  Aħna waslu fil-dar tagħha, u hija wasslitni biex tagħha l-ewwel l-art tal-appartament. Dan ukoll kien jikkonsisti fi tliet kmamar, iżda kien iżgħar minn Carminian tal-abitazzjoni, u fl-istess ħin ħafna aktar mwiegħra.
  
  
  Athena shrugged tagħha kulur, u huwa jista ara l-sabiħa, iebsa-forma tal-ġisem tal-mara. Agħlaq l-saqajn kienu ftit qasir, u laħaq l-isfel tagħha għoġġiela, u dawn kienu mibnija sew, żgħażagħ, u attraenti. Il-libsa roża clung sewwa tagħha tal-ġisem, ma kienx hemm anki jħossok ħażin il-linja tal-jgħum kaxxi mill-għawm. Issa huwa kien ukoll żgur li hi ma kienx liebes bra, minħabba sħiħa tagħha sider influwenzat u tingled liberament kontra l-naħa tagħha.
  
  
  'Dak l-isem veru tiegħek?' I talab tagħha.
  
  
  "Aggie," qalet malajr. - Aggie tal-Kmamar ta'Stennija. Alla, huwa kien tant ilhom li stajt qal li, naħseb li huwa umoristiċi."
  
  
  "Il-Aggie," qal, " fejn l-oħra tiegħek waħda, Carminian?"
  
  
  "Jien ma naf," hija qalet. "Dak li tixtieq taf dwar Anton? Li int? Jien ma saħansitra jkunu jafu l-isem tiegħek.
  
  
  "I qallek I kien l-artist," qal. "L-isem tiegħi hija l-Aġenziji. Aġenziji Travis. Ħabib tiegħek, Carminian mixtrija xi pitturi mill me fil-posta, iżda huwa qatt ma ħallsu me. Wasalt hawn biex jiksbu u sabet li l-ego kienet marret. Nixtieq flus tiegħi."
  
  
  Hija studjat me, imsaren tagħha sensazzjoni ta tagħha taħdem is-sahra biex tagħmel id-deċiżjoni dwar l-għajnuna me.
  
  
  "Inti tista-fiduċja tiegħi," huwa qal tagħha każwali.
  
  
  "Jien naħseb li l-hekk," qalet fl-aħħar nett. "Stajt qatt ma ltaqgħu l-artist qabel, iżda int ma eżattament dak li ħsibt li kienu. U inti kkurati Referenzi bħal professjonali."
  
  
  "I użati għall-kaxxa tagħha," qal pjaċevoli. "Votazzjoni sabiex tagħha kiseb l-flus ghajn-tfassil".
  
  
  Hija sib stabbiliti fil-fond tal-president, u l-libsa tagħha laħaq nofs it-koxxa bħala qasmet tagħha s-saqajn. - Ħsieb tagħha kien li hija biss ħares ħafna sexier u l-aħjar milli fuq il-palk. Iżda ma jimpurtax jekk hi għal kollox maħsub-istorja tiegħi. I ma jinbela ' dan għadha.
  
  
  "Fejn Carminian?" I talab mill-ġdid. "Naħseb li inti tkun taf."
  
  
  Meta hi wieġeb, il-f'daqqa allarm fl-għajnejn tagħha kienet ħafna reali.
  
  
  - "Le, jien ma naf, onestament, l-ebda," hija qalet. Huwa f'daqqa tax-xellug. Hu qalli li Em kienet f'daqqa waħda kellhom jitilqu fuq in-negozju, u dan kien l-aħħar smajt minnu. Jien inkwetat dwar lilu. Anton kien l-uniku persuna sbieħ li kien ħbieb bil-me fis-snin riċenti ."
  
  
  Hu ddeċieda li forsi hija kienet jgħidu l-verità. Hi ma kienx smart biżżejjed biex ikunu ġenju.
  
  
  "Inti qal xi ħadd ieħor kien tistaqsi dwar nen," qal.
  
  
  'Min kien dan?'
  
  
  "Erba' l-irġiel," hija qalet, startled. "Muntanji bastards ma' xi tip ta ' l-aċċent. Huma ma fiduċja me u qal li ser jidħlu lura jekk jien ma tiftakar xejn. Dawn jibża l-infern ta me. Dawn ma fiduċja me li ma jaf xejn."
  
  
  I inklinata lura, u l-moħħ tiegħi magħżula. Din hija prova tal-liema hi suspettati. Carminian tal-kmamar ta'lukanda ma kinux mfittxija permezz ordinarja ħallelin. L-għan tiegħi kien din il-kumpanija. Iżda jekk tagħha lukanda ego kien li jinstabu, I meħtieġa biex tkun taf aktar dwar l-nen.
  
  
  Ġie skopert ilu li l-bniedem huwa kreatura ta'l-vizzju. Anki meta l-ġlud, l-ego bażiċi tal-mudell ta ' l-imġiba hija żvelat. Huwa jista ' jibdel il-personalità, l-isem, id-dehra, u l-ħbieb, iżda huwa ma jistax-bidla bażiku tiegħu awto. Kien verità magħrufa li kull forza tal-pulizija fid-dinja.
  
  
  "L-oħra tiegħek Carminian," huwa qal tagħha każwali. "Dak li kien hu verament simili fuq il-dell? Ħafna nies jidhru li jixtiequ "issib" l-ego.
  
  
  Huwa jaraw kif l-għajnejn tagħha f'daqqa waħda sar artab u l-sħiħ, u l-linja iebsa sparixxew mill-wiċċ tagħha. Għall-mument tagħha żagħżugħa-ħlewwa lura tagħha melankoniku.
  
  
  Dak Anton kien simili, hi mused b'leħen għoli. "Mhux hekk allegatament diffiċli. Kien dejjem gost meta l-I meħtieġa għall-pjaċir, u hu kkurati me ukoll. Huwa xtaq li tixrob ħafna, iżda huwa qatt ma kien ħafna tinxtorob. Meta hi lest tax-xogħol fil-klabb, aħna marru għall-mixja diversi darbiet fil-ġimgħa. Aħna miżjura kważi l-tined li huma miftuħa il-lejl kollu ."
  
  
  "Anton iħobb dak li hu sejjaħ sħun jazz. Huwa setgħu jisimgħu għal siegħa, u għallimni ħafna. Niftakar hu jisimgħu l-qodma reġistrazzjonijiet u li fakkret ftit l-affarijiet lili. L-importanza ta'kif l-Benny Goodman kellha jew dak Louis Armstrong singers. Għallem me ħafna. Hu saħansitra miksuba biżżejjed franċiżi li għajnuna me hawn fl-Casablanca. Hu iħobb in-nies u l-gost. Tagħha, nixtieq lura lilu."
  
  
  I kiteb stabbiliti fil-fehma tiegħi dak li qalet lili. Dan kien importanti l-informazzjoni. Huwa kien soċjevoli persuna, jazz fann u alkoħoliku, ma'l-drawwiet li hemm bżonn li tiġi mħarsa.
  
  
  I talab tagħha. "Li inkella tkun taf dwar il-nen?" "Huwa għandu kellhom ħbieb oħra."
  
  
  Athena inklinata lura fl-president tagħha, tagħfas bżieżel tagħha diffiċli kontra l-drapp tal-ħarir, li jiffurmaw il-penetrazzjoni tikek li jista l-ebda dubju jieħdu kors tagħhom mingħajr xkiel. Hija ma jidhirx li l-avviż il-sharp sensazzjoni ta ' tingiż fl-sider.
  
  
  I sfurzat ruħi biex jirritornaw għall-suġġett aħna kienu qed jiddiskutu - Carminian, il-nieqsa-informatur.
  
  
  "Ħarsa, għasel," qal soothingly. "Forsi huwa fl-inkwiet. Forsi l-uem meħtieġa għajnuna u li r-raġuni għaliex sparixxew. Jekk I jistgħu jintraċċaw tagħha stabbiliti, ego, jien ser jgħidulek.
  
  
  Ma kienx pulita timxi, iżda dan laqat-dar. Hi verament ħass skużani għal dan il-guy, u l-wiċċ tagħha kienet mimlija bil-undisguised l-ansjetà.
  
  
  "Jien naf," hija qalet. "Naħseb dwar dan il-ħin kollu. Id-dritt, mur Yosef ben Kashan, drapp merkantili madwar l-Għarab kwart. Anton kien jitkellem dwar nen għall-ewwel darba. U l-bartender fil-Chez Caliph fuq Zerkatuni Boulevard.
  
  
  "Grazzi, Athena," qal, "jew għandhom I sejħa inti Aggie?" Hija riflessjoni dwar dan għall-mument, imbagħad tbissem. Din kienet l-ewwel darba li hi tbissem magħhom nemes bħala huwa ltaqa'tagħha, u ma kien hemm l-kbira dwejjaq fil-li.
  
  
  "Inti sejħa me Aggie," hija qalet. "Minħabba li int l-Amerika u huwa kien tant ilhom li stajt ġie msejjaħ Aggie."
  
  
  Huwa kien sa u greedily eżaminati tagħha iebes ftit tal-ġisem, il-ħarsa wieqaf fuq il-sharp upturned-truf tas-sider tagħha.
  
  
  "Ħsibt artisti ħares lejn in-nisa differenti," qalet ewwel.
  
  
  "X'tifhem, mod ieħor?" I talab bil-grin. Tagħha kkritikat ukoll kien jaf liema hi maħsuba mill-weraq.
  
  
  "Huwa differenti," hija kkonfermata. "Huwa probabbilment ma jfissirx li xejn."
  
  
  "Biss jekk dawn tiġbed, qalb," I sneered. "U xi kultant, anke wara. Dejjem ifisser xi ħaġa. Aħna artisti japprezzaw is-sbuħija. Sbuħija excites us anke l-aktar minn-nies komuni."
  
  
  "Nista'jattiraw inti għalih?" "Dak li huwa?" li hi mitluba, femminili tagħha vanity minnufih ġejjin'il quddiem, li qatt - wkoll intrinsika-ħtieġa li jkun mixtieq.
  
  
  L-vuċi tiegħu qabża.- 'X'taħseb?' Jien ridt li tgħid ħej li għandi seba'mitt biex tpoġġi li ż-żgħar huma rqaq, mgħaġġla tal-ġisem fuq il-qiegħ sabiex I jista-istudju l-forom u l-mounds u ara jekk tagħha eżotiċi-żfin ta'rutina tista'tkun saret realtà. Iżda I jinżamm lura, tara l-interess dejjem jikber fl-għajnejn tagħha. L-aħjar tagħha l-imħatri huwa li żżomm lura milli tagħmel dan, għall-inqas temporanjament.
  
  
  Forsi hija qaltli kollox kienet taf dwar Carminian, u forsi hija ma kinitx. Huwa diffiċli biex issir taf. I kien ftit sorpriż mill-rispons tagħha għal tiegħi corkscrew, iżda mbagħad kien biss l-aspett ieħor ta'din il-wkoll il-bżonn.
  
  
  "Tixtieq tiġbed l-lili?" "Dak li huwa?" li hi mitluba timidly, tħares lejn lili mill-kantuniera tal-għajn tagħha.
  
  
  "Iva," qal, " ejja nitkellmu dwar il-futur tal-ewropa."
  
  
  Hi nodded, għajnejn tagħha m'għadhomx suspettużi jew difensiva.
  
  
  Ġenituri adottivi tagħha ltqajna flimkien ukoll mal-Aggie. I kien bit-tama I jista kif ukoll isibu-għarus tagħha.
  
  
  Sar aktar u aktar konvinta li ma kienx biss dwar is-sejba l-ego, iżda wkoll il-kompetizzjoni biex tara li ssib l-ego-ewwel. Tkun xi tkun Carminian Nas ltqajna tiegħu fuq l-idejn, din il - "xi ħaġa kbira" li huwa kkuntattjati Hawke interessati aktar nies milli huwa immaġina.
  
  
  Aggie jaraw me jinżlu l-taraġ, u kien jaf li hija kienet diġà stennija għall-tiegħi żjara li jmiss. Kien dejjem l-aħjar mod biex il-leave ih l-istennija u l-xewqa.
  
  
  
  
  
  
  
  Il-kapitolu 2
  
  
  
  
  
  
  
  
  Tagħha kienet tajba torqod bil-lejl, armar siġġu kontra l-ħajt bħala prekawzjoni. Fil-għodu, hi bdiet mimxut permezz Carminian tal-appartament u l-ħwejjeġ, tal-bidu fuq naħa waħda tal-dar u l-eżaminazzjoni kull pulzier ta'dan.
  
  
  L-ewwel tiegħi sorpriża kien ego rekord tal-ġbir stacked li jmiss għall-żgħar li jistgħu jinġarru Amerikana magħmula rekord player. Minn dak Aggie Trawwem kellhom qaltli dwar dan il-bniedem, hi kienet qed tistenna l-ġbir tal-tajba jazz, Muggsy Spanier, Hu Tiegħek Russell, Buck Fil, Goodman, Armstrong, Ryan Condon, mill-inqas l-aħjar.
  
  
  Minflok, huma kienu reġistrazzjonijiet ta'Kellu, Mozart, Palestrina, Scarlatti, u xi Gregorjan chants. Fuq il-bosta s-sors, ma kien hemm l-messaġġi qosra bil-miktub fil-sabiħa nisa naħa: "Anton, I raw din tinsab madwar u kellhom pick-up għalik." Jew, " nittama li inti bħal din." Kull wieħed minnhom ġew iffirmati mal-Marina.
  
  
  Dak l-infern ma jazz fanatic, konvint le sħun jazz fanatic, ma biss bi ġbir tal-klassika tal-rekords, u anki ftit Barokk? Naturalment, l-I kien jistaqsi li "Marina" kien. I sabet ukoll tagħha pajp tal-ġbir. Apparentament, Carminian kien tpejjep u, bħal dawk li jpejpu ħafna, ukoll pajp kollettur tal-xorta. Huwa kellu wkoll tajba tal-provvista tal-booze fil-armarju u magħmula lilu nnifsu kiesaħ kir għall-ikel.
  
  
  Il-bqija ta'l-appartament ma tressaq me xejn importanti. I iddeċieda li ssegwi l-istruzzjonijiet ftit Aggie kien mogħti lili, jibda bl-Yessif ben Kashan, il-biċċa drapp merkantili.
  
  
  Il-Medina, l-Għarab-lokal ta Casablanca, kien iffullar u skomdi-post. Dan jinxtamm bħal wisq nies crammed fis-żgħar wisq l-ispazju, u l-varjetà ta'l-ikel li qed jiġu trasferiti għal mijiet ta'intrapriżi żgħar bankijiet. Fl-Madinah, deher bħal kull jum kien bazaar, u l-suq kien kostanti taqlib.
  
  
  Kien għadda mill-mimmo tal-nisa fit-ħwejjeġ u t-turisti, l-irġiel fl-djellaba u tal-punent-ilbiesi tan-negozju. Hi kienet għaddiet mill-mimmo tal-mara bejgħ harira, hot-soppa magħmula fil-kbar tal-ħadid cauldrons, u oħrajn li kienu qed jagħmlu l-mehuy, it-tip tad-dekorazzjoni tal-Marokk-ħaruf friski fuq faħam sħun.
  
  
  Twapet, ram, ram, ġilda, u l-glasswork ġew mibjugħa fl-mijiet ta'ikkulurit tined u l-posti. F'xi postijiet, kien I imbuttat u imbuttat mill-folla, u fuq kollox, huwa kien il-jgħajtu tal-vuċijiet, matul il-kummerċ jew l-tilwima, l-uniku mod aċċettabbli għall-tmexxija tan-negozju fil-Marokk.
  
  
  I ġestiti li jistaqsi għal-direzzjonijiet, u smajt li l-Joseph ben Kashane ma kien wieħed mill-jivvjaġġaw negozjanti li waslet biex Medina. Huwa kellu aħżen, stabbiliment permanenti, li eventwalment sabu lilu. Dan kien l-injam toqba fil-groan, koperti bil-ikkulurit-Marokk twapet.
  
  
  Stajt tidher tagħha, ukoll, fin-Nofs-Atlas-Muntanji, minsuġin fil-sfumaturi tal-kannella, russet, u kannella. L-Chicaqua jew Għoli Atlas Firxa twapet kienu adoloxxenti ħomor u ochres, filwaqt li l-Saħara twapet kienu siekta ħomor, bojod u blu. Il-mudelli u disinni tal-linji kienu simili għal dawk tal-Amerika T'isfel fl-Indjani.
  
  
  Hi hekk tgħallmu li l-Joseph ben Kashane kien mhux biss tapit merkantili, iżda wkoll il-gwida li l-delights tal-Medina. Kif daħal, huwa miel, ego tarbush, l-aħmar tradizzjonali fez, kważi jmissu l-art. Huwa libes serval mal-pm-pm fil-ego nog, ma artab, dawl irrakkmati-Marokk papoċċi.
  
  
  "Salaam," huwa qal, nodding tiegħu artab, tonda, wiċċ angelic. Huwa kellu l-istess rawnd tal-ħajja. "Ġejt biex jammiraw sabiħa tiegħi ħwejjeġ?"
  
  
  "Salaam," qal. "L-twapet huma verament sabiħa, iżda wasalt biex tara Yosef ben Kashan għall-raġuni differenti."
  
  
  Ego-għajnejn imnaqqas għall-mument, u l-wiċċ tond waqfu bi ħsara fil-tbissima.
  
  
  Huwa talab. 'Da! Qed tfittex għall-pjaċir fil-Medina,
  
  
  "L-bniet, tal-kors. L? Żewġ? Jew forsi ħafna? Forsi ir-raġuni, artab u ħelu bħal-bniet?
  
  
  Tagħha qajjem l-idejn li silenzju ego. - "Le, l-ebda," huwa qal meta sab post fil-fluss tal-ego kliem. "Jien tfittex xi ħadd, u l-I kien qallek li inti tista'tkun taf l-post tagħhom. Jien tfittex għal bniedem imsemmi Karminyan.
  
  
  "Carminian?" Yessif ben Kashan tal-għajnejn wessgħet. "Ah, naf tagħha ego fil-dell innifsu. Huwa wasal għall-Joseph ben Kashan għal ħafna pjaċiri. Huwa kien raġel b'ħafna sesswali predilections, wieħed mill-akbar. Xi kultant huwa daħal bil-mara, xi kultant waħdu, iżda dejjem biex jagħmlu l-me-tfittxija għall-aktar mhux tas-soltu passjoni-pjaċiri li ż-żona tkun li joffru ."
  
  
  U, iżommu l-flus, qal awto tagħha, li jistgħu jkunu ħafna mhux tas-soltu. "Do you know fejn Carminian huwa?" I talab, jippruvaw-ħoss kkonċernati aktar milli determinat.
  
  
  Il-tapit merkantili shrugged. "Fl-aħħar ta'din it-triq, tieħu dritta dawwar biex jidħlu dar żgħira fin-nofs tal ftit Jenin," huwa qal. "Tmur hemm u kellem lit-Fatasha, il-tifla bil-berberu. Karminyan spiss tonfoq jum tiegħu hemmhekk ."
  
  
  Il-tapit merkantili titwaqqaf u l-tbissem aktar li lilu nnifsu minn lili. "Ma Fatasha, huwa post li jonfqu l-ġurnata tiegħek."
  
  
  "Shukran," qal nirringrazzja lilu. "Jiena dejn li inti għall-aħħar. Ngħix fil-Carminyan tal-appartament. Jekk inti tisma aktar dwar l-nen, jekk jogħġbok agħtini l-sejħa. I se bil-ferħ tħallas għall-informazzjoni tajba." Numru tat-telefon tagħha kien bil-miktub dwar il-biċċa tal-karta, li huwa bir-reqqa mdaħħla fl-but. Kont naf li jekk I ma tistax issib Carminyan fil-bil-berberu tal-mara dar, il-jattiraw tal-flus se jattira Ben Kashan.
  
  
  "Jista'tfittxija tiegħek tkun għalaq il-suċċess," huwa qal, ċediex għolla kif hu mixi l-bieb.
  
  
  "Pulzier tal-Alla," qal, jirritornaw lejn in-xemx. Tlaqt isfel triq dejqa, tagħmel mod tiegħi permezz tal-folol tal-persuni, biddel id-dritt fl-aħħar u waslet għall-dar żgħira stabbiliti fil-bitħa żgħira. Il-bieb kien miftuħ u huwa fil-mixi. Kien frisk u skur mal-persjani mfassla biex jimblokka l-xemx. Huwa waqfa qasira għall-mument u kien madwar sejħa minn meta l-mara li dehru madwar arched kuritur mal-purtiera.
  
  
  Hija kienet tall, liebes figuri tal-bra, tork arja pants u l-dawl nanniet. Laxka tagħha, li jirriżultaw xagħar iswed taw tagħha għolja cheeked wiċċ kemmxejn ħarxa ħarsa.
  
  
  Agħlaq kellhom distintiv-imnieħer u wiesgħa tal-ħalq. Il-bronż kbar imsielet u gemstone fiċ-ċentru tal-tagħha moħħ miżjud tagħha moħħ dehra. Il-figuri tal-bra tħabtu biex iżommu enormi tagħha, il-mara sider taħt kontroll.
  
  
  L-ebda kwistjoni kif ħarxa u stramba hi jista jidhirx li l-istati uniti, kien hemm bla verniċ-annimali maskili fil-mara ħarsa meta hija ħares lejn me, l-idejn fuq il-ġenbejn u l-mocking tħares fl-għajnejn tal-mara li għalihom kien hemm l-ebda aktar sorpriżi.
  
  
  "Salaam," qal. "Joseph ben Kashane mibgħuta me għalik."
  
  
  F'daqqa waħda, sabiħa grin deher, li tiżvela l-abjad tleqq-snien. Hi motioned mal-kap tagħha li ssegwi l-tagħha u niżel permezz tal-curtained bieb. Huwa fil-mixi u kien immedjatament mdawra minn eċċitati, chattering-bniet.
  
  
  Jiena nistma kienu bejn 11 u 14-il sena, u dawn kollha kienu mikxufa. Dawn iffullar madwar me, imbuttar u shoving tagħhom anzjani korpi'l quddiem. Ih-korpi kienu rqiq, mid-dawl għal kannella skur, u fil-fatt ħafna sabiħ tagħhom frisk jwarrdu-sbuħija, u l-I kien fakkar li nattiva tagħhom Griegi jqisu lilhom infushom l-isbaħ mara bejn l-età ta'tnax-il u l-erbatax, boyish iżda wkoll, aktar l-hekk meta huma mhux misjur u biss sempliċi immaturi.
  
  
  Ih ħass-idejn tagħha fuq il-ġisem tiegħi, li jiżżerżaq u'l isfel tiegħi tal-armi u s-saqajn, tħossok l-ebusija tal-muskoli tiegħi, u ih chatter kiber aktar storbjużi u aktar grat. Ih linja nymph bħall-sbuħija kien xeħet mill-visibbli maskili ta ' ih-movimenti.
  
  
  Madwar minnhom, Odina inklinata kontra l-presidenza u t-tixrid tagħha-saqajn, jidher li juru me kemm ta verġni kienet.
  
  
  Fatasha kien favoriti tagħhom tlift tiġieġa omm u tbissem kburi. "Tajba, id-dritt?" hija qalet. 'Kollha għalik. Int wara ħafna gost hawn fuq Fatashe tal. Inti ser tara li dawn il-bniet jistgħu jieħdu inti għoli kbir ."
  
  
  "Jikkalma, jirrilassaw," qal. "Stajt wasal biex jgħidlek ftit mistoqsijiet."
  
  
  'Jistaqsu mistoqsijiet?'Hi frowned, skur cloud deher li tkopri tagħha wiċċ kollu.
  
  
  A mogħtija lilha dollaru-abbozz.
  
  
  "Hawnhekk, qabel il-ħin tiegħek," qal. "Jien tfittex għal Carminyaea-persuna. Xi ħadd qalli li jistgħu jkunu fid-dar tiegħek.
  
  
  Il-flus għen biex jitnaqqas tagħha riżentiment fil tiegħi rifjut tagħha joffru. "Carminian mhux hawn," qalet, ftit bejn wieħed u ieħor.
  
  
  "Meta kien l-aħħar darba li tkun rat l-ego?"
  
  
  "Nhar il-ħadd, forsi ftit aktar," hi wieġbet. Dan għall-inqas għen l-ego biex jevalwa ftit. Ġimgħa ilu, kien għadu ħaj u l-madwar.
  
  
  Ont kien insistenti. "Ma hu jgħidlek fejn kien għaddej? Ma hu għid wieħed mill-po li jissodisfaw il-bniet li kien li jħallu?"
  
  
  Fatasha tkellem sew li l-bniet, u li ħadlu kapijiet tagħhom. Hekk kif ikunu realizzati I ma kienx-klijent, li kellha din il-logħba fuq il-kbar tas-sodda, tkellem u kellha l-karti, u wieħed tifla anke kellhom pupa li għalihom hi ppruvat fuq il-ħwejjeġ, biss bħal kull bniet ftit. Ħlief li kienu kompletament mikxufa u ma tistax tħallas l-ebda attenzjoni għal dan.
  
  
  "Carminian mhux hawn," Fatasha qal mill-ġdid, tintbagħat me ma ' dan il-suġġeriment.
  
  
  Ħej nodded, imbagħad niżel permezz tal-curtained kuritur u fit-triq mill-ġdid. Tiegħi li jmiss tieqaf kien Chez Caliph, barra l-Medina, u anki jekk l-toroq tal-Casablanca kienu okkupati wara nofsinhar, dawn dehru kważi abbandunat lili.
  
  
  Dan il-post fuq Zerktuni Boulevard misjuba tagħha, biss bħal Aggie qalli, u l-bartender ma moħħ nitkellmu dwar Carmine. Madankollu, dak li huwa qal li sar me, naturalment, jgħollu l-tiegħi għajnejn b'kawtela.
  
  
  "Naturalment, daħal hawn għal-ħġieġ ta sherry madwar ħames nofs in-nhar," qal il-bniedem. Huwa kien Ewropea li tkellem tajjeb bl-ingliż. "Karminyan kien ħafna riservat u ħafna kwiet. Huwa biss dejjem sib fil-kantuniera u ħares lejn in-nies. Stajt biss dehru tagħha darba jew darbtejn bil-mara, sabiħa iswed jekk mara, tall u verament fit ."
  
  
  Apposta tieħu dan, ma kienx Aggie tal-Kmamar ta'Stennija, I-ħsieb. U Karminyan marru bil l-ieħor? Din kienet ukoll l-ħażin. Kien tard u bil-lejl kienet toqrob. Mingħajr xierqa deskrizzjoni ta'dak il-bniedem qishom, kien inutli li tipprova tikseb madwar l-jazz bars. I iddeċieda li tmur lura għall-Ego tal-appartament u stenna għal Aggie li jitpoġġew fuq juru tagħha sabiex I jista iż-żjara tagħha u staqsi tagħha biex jiddeskrivu l-bniedem aħjar.
  
  
  I titwaqqaf fil Rissani Ristoranti u minħabba fuq bnin-tiġieġ-mgeżwra il-platt. Kien innotifikat bil-żebbuġ u l-lumi u mimli bil-lewż, żbib, taħlit, għasel u tar-ross.
  
  
  Lura fl-Carminian tal-dar, I maħsula kollha stabbiliti bil-nizza tall-ħġieġ ta bourbon u l-ilma, u l-ħsieb dwar kif l-raġel tista'tkun soċjevoli, tqal għax-xorb ta ' kan, u fl-istess ħin waħedhom ma sherry, jazz, u l-ġbir ta'Mozart u Scarlatti-rekords. Karminyan irriżultaw li jkun tan-persuna.
  
  
  Barra fuq il-taraġ, il-ħoss tal-passi jistgħu jinstemgħu qabel l-vuċi tal-mara tista'tisma'tagħha. Kien hemm qawwija, sharp riperkussjonijiet fuq il-bieb.
  
  
  "Anton," qal artab, ħelu-vuċi, " ippermettuli f'." I taf int hemm. I ra tagħha bħala saint I meta ġew stabbiliti."
  
  
  Ma kien hemm l-waqfa, imbagħad ieħor knock. "Anton," qalet il-kummissarju, " open me up, jekk jogħġbok. Għalxiex qiegħed hemm? X'inhu għaddej hawn? Għaliex ma inti ħalli me taf li inti kienu lura?"
  
  
  Fl-żewġ malajr il-passi tal-ont, huwa kompla l-bieb u l-jinġibed miftuħa.
  
  
  Il-mara kważi tifqigħ fil-kamra, u hu maqbud tagħha mal-naħa tiegħu. L-għajnejn tagħha wessgħet fuq il-bandiera tal-permess li jwettaq, u rajt tagħha tat-iswed tax-xagħar, ftit indivja wara widnejn tagħha; dejqa iswed għajnejn hawn fuq skur-għajnejn; kannella, u definiti tirriżulta f'sinjali u aktar fit-tul aquiline-imnieħer. Kien nistgħux ninsew-vista, sabiħa u l-kburi, sejħa għall-offerti u tal-ħwejjeġ fl-istess ħin.
  
  
  - Ġisem tagħha mqabbla-wiċċ tagħha, sħiħ, prominenti-sider fl-krema ilbies li ddum madwar tagħha tal-ġisem bħal għasafar fuq skutella. Ġenbejn tagħha fit-tond fit-tul, bla xkiel tal-linja, u b'xi mod kien jaf li kienet.
  
  
  "Int ma Anton," hi nifs meta hija sabet-vuċi tagħha mill-ġdid.
  
  
  - "Le, iżda int Marina," qal sempliċiment. "Jekk jogħġbok ġejjin."
  
  
  Hi frowned u ħares lejn me malware. Madankollu, hija mdaħħla-kamra. Meta I magħluq il-bieb wara tagħha, I raw tagħha sider bil-mod li jiċċaqilqu u tnemnim fir-mixi, ovvjament ħafna appoġġjati mill-sinna tal-bra.
  
  
  'Li huma inti?X'inhu?' hi mitluba, bbażata me tagħha kannella skur-għajnejn li deher jiġifieri aktar minn kliem tagħha.
  
  
  "L-isem tagħha huwa Aġenziji Travis," huwa qal ma tbissima. "Jien tfittex Anton Karminyan, u billi l-ego mhux hawn, huwa qagħdu hawn. Hu jaf me flus fuq l-internet li xtara minn me."
  
  
  "Kif kont taf l-isem tiegħi?" "Dak li huwa?" li hi mitluba fl-baxxa, ta ' l-vuċi li shimmered bħal tal-bellus fuq tan-nar.
  
  
  "Qtajt," qal. "Stajt tidher li l-isem fuq xi wħud mill-rekords, u inti dehra l-isem tiegħek huwa Marina. Sabiħa l-isem, l-isem tas-soltu. Biss l-mara jista'jkollhom."
  
  
  "Inti taf l-aħjar ħaġa li wieħed jgħid," hi tbissem, u sbieħ tagħha, kburi wiċċ mixgħula bi speċjali jixegħlu.
  
  
  "Bħal l-aktar artisti," qal. "Irrid biex isibu Carminyan. U madwar dak li qal, inti tista tkun taf fejn huwa."
  
  
  Hi sib, u l-ħarsa ta'dwejjaq ew sentenzi fl-għajnejn tagħha. "Nixtieq kont naf tagħha," hija qalet. "Kollha naf huwa li Anton imsejħa me darba, fil-ħin ħażin, u qal li l-Uem meħtieġa biex iħallu għarrieda. Huwa ma jkollhomx ħin biex tara me u tgħid hi."
  
  
  I talab tagħha. "Kienu inti ego tifla?" Hi ħares lejn me coldly. "I kien l-ego ħabib," hija qalet. "Anton u kelli ħafna mhux tas-soltu r-relazzjoni."
  
  
  "Jien lest biex jemmnu li," qal. "Inti verament-dehra xi ħadd li jista'jkollhom mhux tas-soltu r-relazzjoni. Iżda ma tkunx taf fejn marru?"
  
  
  Hi ħadlu-kap tagħha.
  
  
  "Taf," I kontinwi, " huwa importanti ħafna li l-I ssib miegħu. I ma tistax tmur fis-dettalji kollha, iżda jekk inti għinni, inti ser jispiċċaw tagħmel me kbir favur."
  
  
  "Ma nistax jgħinek," hija qalet, qsim tal-tagħha s-saqajn. Tagħha s-saqajn kienu indispensabbli, u l-tul il-linja tal-koxxa tagħha kienet ix-xogħol ta'l-art.
  
  
  Għall-mument, xtaqt I verament kienet il-artist fi me biex tiġbed tagħha.
  
  
  "Marina," qal, b'togħma il-kelma fil-ħalq tiegħi, " huwa l-isem tas-soltu u mhux tas-soltu mara, nixtieq ngħid. Inti se jingħaqdu miegħi għal bourbon?"
  
  
  "Skoċċiż, jekk jogħġbok,"qalet il-kummissarju," bl-ilma."
  
  
  Hi inklinata lura fl-president tagħha u ħares lejn me reqqa kemm I ħejja l-xorb u mogħtija lilhom Abe. Tagħha sider deher li l-kurva fil-sabiħa, eleganti-linja kif hi sib fil-president hekk rilassat.
  
  
  "Issa li stajt tidher inti," qal, " forsi ma rridx li tfittex Carminyan aktar."
  
  
  Marina tbissem mischievous, bil-mod tbissima li indivja fil-kantunieri tal tagħha artab xufftejn. "Iżda għandek tkun taf," hija qalet. "Inti verament jridu jsibu l-ego.
  
  
  "Fil-fatt," qal. "Huwa għandu me ħafna flus."
  
  
  - "Le," hija qalet. "Jiena naħseb li huwa aktar minn dak."
  
  
  Hija kienet intelliġenti kelba, u hu tbissem fil-tagħha. "Inti għandek intwizzjoni speċjali," qal. "Għandek xi tentattivi?"
  
  
  - "Le, iżda hemm atmosfera madwarek li dejjem għamel me jħossu l-bżonn, forsi anki xi periklu," hi wieġbet. "U madankollu, b'xi mod, inti tagħmel nħossni bħal I għandha tgħinek. I ma verament jemmnu l-istorja tiegħek dwar Anton, li jaf li l-flus għas-servizzi tiegħek."
  
  
  "Ma tgħidli int Eġizzjan l-fortuna kaxxiera," huwa qal tagħha mal-tidħaq. Hija kienet wisq jidhru għalija.
  
  
  "Jien nofs l-ispanjol, il-half-Marokk," hija qalet. "Forsi li għaliex għandi stramba l-abbiltajiet."
  
  
  "Imbagħad inti d aħjar jemmnu me li l-oħra tiegħek Anton tista'tkun fil-periklu jekk jien ma tistax issib tagħha ego," I wieġbu. "Huma qalli li hu xorb ħafna u li jistgħu jkunu perikolużi."
  
  
  "Anton? Fis-sakra? hija qalet bil-frown. 'Żgur li le. Biss ftit l-inbid u forsi xi cognac wara l-ikla.
  
  
  Dan mqabbla l-kliem tal-bartender Chez Caliph. Iżda l-bqija għadu ma jkunux tajba. "Għidli aktar dwar l-nen," I insista.
  
  
  "Anton u l-I, kif għidt qabel, kellhom aktar mhux tas-soltu r-relazzjoni, Marina" qal, għarqa fil-fond fil-president tagħha, l-għajnejn dlam tagħha filwaqt li fuq il-bogħod u mgħotti ħarsa. "Huwa intellettwali, ħafna riżervati. Hu ma jkunx jixtieq folol jew l-lottijiet tal-persuni, b'mod partikolari. Huwa ppreferut li jkun hawn jew fid-dar tiegħi; biss l-żewġ tal-istati uniti, jisimgħu r-rekords fis-silenzju. Naturalment, hu iħobb Kellu u Mozart, għalkemm huwa speċjalment preferuta Palestrina."
  
  
  "Ma hu d-duħħan?" I talab tagħha, li jistabbilixxi l-corkscrew bħala każwali kif stajt. "Biss madwar l-ego tubu," hi wieġbet.
  
  
  "Huma qalli li kien kbir-fann," qal. Hi frowned.
  
  
  'Xi jfisser dan?'X'inhu?' talbet sinċerament.
  
  
  I tbissem tagħha.
  
  
  "Dan ifisser li kien vi-bniedem, l-għalliema tal-pjaċiri sesswali, reali wkoll bniedem," I wieġbu.
  
  
  Marina frowned, u meta hija mwieġba, tagħha baxxa, artab vuċi tinstema kważi tikkritika l-fatt. "Umoristiċi," hija qalet. "Kien kważi taqbadhom, raġel tal-moħħ, mhux il-korp. Li kienet l-unika ħaġa... Hi waqfa qasira, u hu tbissem.
  
  
  "Temm dak li għandek xi tgħid inti," qal. L-għajnejn tagħha naqas.
  
  
  "Xejn bħal li," hija qalet.
  
  
  "Inti tista' tgħid li dan kien l-uniku nieqsa-aspett li jiltaqgħu fil-relazzjoni tiegħek," huwa qal tagħha mal-smirk.
  
  
  Hija sorveljata fil me, wiċċ tagħha bla xkiel u perfettament kkontrollati. Biss l-glint tal-dlam tan-nar fl-għajnejn tagħha qalli I d hit-dar.
  
  
  "Nittama li jien qatt ma jkunu jistgħu jifhmu dan il-intellettwali," I chuckled.
  
  
  "Li mhux se jiġri lilek," qalet bil-ħjiel ta ' l-akutezza. "Biss Anton jistgħu jifhmu tal-mara l-intelliġenza u s-sensittività."
  
  
  "Jiena wkoll, għasel," qal. "Iżda ma jistax jinjora l-bqija ta'dan, u dak li juru ma jistgħux ikunu injorati."
  
  
  Hi t'attivitajiet me għal tul il-mument, u mbagħad hija l-qima, mużikali tidħaq li marru l-gerżuma tagħha u jiddawru fgat cackle. "I jista bħalek," hija qalet. "Inti daqshekk differenti minn Anton."
  
  
  Tagħha kważi qal ħej li kien I daqshekk differenti minn lilu, iżda hija ltqajna u l-mixi matul lilu. I kien konvint li kienet taf aktar milli hi kienet me javżak, iżda dan ma kienx l-unika raġuni ma ridtx ħalli tagħha jmorru. Kien hemm mumenti ta'eżitazzjoni fl-għajnejn tagħha, ċertu riżerva, u x-xewqa tagħha li tkun taf li kienet taf.
  
  
  I talab tagħha. 'Tagħmel inti verament bżonn biex tmur?' 'Int mara sabiħa ħafna. Nixtieq verament li inti toqgħod."
  
  
  Tagħha ħarsa fuq me kien moħbija, iżda l-veil ma jaħbu kompletament l-interess fl-għajnejn tagħha.
  
  
  "Forsi nistgħu jitkellmu mill-ġdid," hija qalet.
  
  
  "Inti tista joqgħod fuqha," qal. U jiksru din il-trażżin. Ippermettuli issib ħabib tiegħek Anton, u inti se tagħmel l-uem kbir favur."
  
  
  Hi waqfet għal ġurnata u ħares me fl-għajn. "I jgħixu fid-9 Hassan Suktani Avenue," qalet il-kummissarju, " u l-I se torqod hemm, bħala l-Amerikani jiġifieri."
  
  
  Tagħha, jaraw go tagħha, tagħha xquq kbir, bla xkiel u tistieden. Għall-mument, jiena staqsiet jekk sabiħa nisa mifhum kif faċilment dawn qajjem jew bniedem fuq tan-nar, u kien jaf rewmatiżmu kważi hekk kif kelli li l-ħsieb. Dawn kienu jafu.
  
  
  L-apposta, li kien jaf.
  
  
  Huwa għalaq il-bieb u l-tbissem li lilu nnifsu. Carminian ma kienx biss l-kontroversjali personalità. Ego-gosti lejn in-nisa huma maqsumin indaqs.
  
  
  I kien jistaqsi jekk kien wieħed minn dawk l-irġiel li kien ġibed kompletament differenti personalitajiet differenti tan-nisa, raġel li għalihom differenti tan-nisa evokata emozzjonijiet differenti. Jien konna rajna qabel, għalkemm mhux daqs kemm jien għamilt mal-Carminian. I staqsiet ukoll jekk inti kienu jinsabu lili u l-who. Aggie Foster deskrizzjoni ta'dan il-bniedem kienet ikkonfermata mill-tapit bejjiegħ, kif ukoll Fatasha u l-tagħha prekoċi-bniet. Marina u l-bartender fil-Caliph jaf kompletament differenti Carminian.
  
  
  L-sider maqtugħa permezz tiegħi ħsibijiet bħal sikkina permezz artab tal-butir. Kien Marina-vuċi, u dan waqqaf fl-orrur.
  
  
  Huwa zoni tiftaħ il-bieb, waqfa qasira li jtellgħu żewġ tubi tal-żebgħa madwar l-kaxxa żebgħa, u fix-xejn fl-taraġ. Hi biss waslu fil-ħin biex ara l-żewġ stocky-irġiel tarmi tagħha fis-iswed twil Mercedes Pullman limousine. L-madwarhom, Dollaru għadda fil me, u l-tagħha ego ra kwadru, maħsuda ras fuq oħxon-għonq, żgħar għajnejn blu fil-imlaħħam-wiċċ li jistgħu kif ukoll ġew ittimbrata " MAGĦMULA FIR-RUSSJA."
  
  
  A glint fanal tal-dawl wara l-blu g wkoll maqbuda tagħha fl-għajn u huwa ducked għall-ġenb. Gawking-għajnejn whizzed passat l-mimmo tal-kap tiegħi u ewropea fil-injam tal-jamb bieb. Hija għandha tkun mill-inqas .44 Magnum.
  
  
  Huwa kien sa u raw a iswed Mercedes van jisparixxu l-kantuniera.
  
  
  Imbagħad tagħha, dam barra għall-qbid tat-taxi. "Isegwu lilu," I għajjat, tipponta lejn iż-żewġ tikek ħomor l-kantuniera. L-taxi kien qodma Londra Natal-kabina, u x-xufier ma trid tagħmel dan. L-Mercedes saq bogħod malajr, u l-raġel tiegħi xtaq li l-fez fuq kap tiegħu aħjar mill-bidu ta'ġiri.
  
  
  'Jwarrab! I għajjat kif aħna biddel il-kantuniera. Huwa titwaqqaf, u l-Ego qabża u miġbud lilu minn wara r-rota.
  
  
  I għajjat dan jitwettaq. "Mukkadem!" tfisser "aġent tal-gvern," u l-hit l-gass tal-pedal. "Jista'Alla saħħa inti," ego imsejħa fuq l-ispalla tagħha għall-startled figura permanenti fit-triq.
  
  
  Huwa ngħidu wara l-Mercedes, kicking l-aċċeleratur kważi mal-qiegħ. Hija kienet magħmula mill-ieħor signpost fuq żewġ roti, taħrik Baraka, il-Protezzjoni tal-Bniedem. L-toroq tal-Casablanca kienu spotlessly abbandunat f'dan il-siegħa, u l-antiki tat-taxi kien mill-inqas tlaħħaq mal-Mercedes. I verament ma trid biex ilaħħqu mal-ih. I d pjuttost jibqgħu lura lilhom u biss żżomm għajnejk fuq minnhom.
  
  
  Fl-aħħar nett, huwa ra iswed karozza-naħa tagħhom fit-triq u l-jinstemgħu l-ħoss tal-tajers-brejkijiet. Huwa waqaf fil-ħalli u l-qabża. Huwa kellu fuq il-ħitan tal-ġebel sakemm huwa laħaq il-kantuniera u raw il-Mercedes ġejjin lura.
  
  
  Ma kien hemm l-persuna waħda biss tax-xellug fil-nen, u kien mill-iskola.
  
  
  Huwa ħalli l-uem tmur u mgħaġġel għall-daħla tal-xogћlijiet elaborati bis-Marokk-dar. Rajt flash tad-dawl ta ' ġewwa, u stenna madwar fuq il-mod ġewwa. Kien sempliċi biżżejjed. Baxxa paletti ffurmaw parti tal-ħamsters tas-saqaf.
  
  
  Huwa qabża, hugged raġġ, u telgħu fuq il-żgħar tas-saqaf.
  
  
  Dejqa erf wassal għal speċjali arched-tieqa. Huwa crawled fuq u bil-mod il-mod fuq il-perikolużi tarf. Meta missierha jintmess il-tieqa, fetħet faċilment, u hi ew sentenzi fil-dar, stennija għall-għajnejn tagħha biex jaġġustaw il-dlam. Il-kamra kien vojt, iżda permezz tal-'minn ġo l-saint tista'tara u tisma ' vuċijiet fuq l-art taħt.
  
  
  Ont jiċċaqalqu bil-kwiet u l-skiet, grazzi għall-Marokk madum tal-art. Permezz tagħha gate, fil-kuritur, u issa l-ilħna kienu l-aktar storbjużi u angrier. Huwa jinstema ħoss ta daqqa, segwit minn qasir sess, u mbagħad itwal, uġigħ fil-sider.
  
  
  Huwa sab sellum u bir-reqqa huwa imnissel. Marina kien mill-ġdid. Huwa laħaq il-dejqa tal-gallariji li dam matul l-erba'-ħitan tal-kamra u l-ħarsu lejn l-ispazju ta'hawn taħt.
  
  
  Marina kien seduta fuq dritta-president. Hija kienet liebes biss l-iswed u qliezet ta'shapeless iswed bra. Erba'Russi kienu permanenti madwar Agħlaq, u wieħed minnhom ħares bħal qabbad il-par bil-qasir qata'xagħar u imlaħħam-wiċċ. Marina-sider minfuħ - sħiħa u sbieħ - issa kienu teħel barra, u l-idejn tagħha kienu marbuta wara l-dahar tal-president. Wieħed mill-Russi kellhom-mogħoż u tal-qarn u taw l-ego fil-matematika ma qasir qatgħa xagħar.
  
  
  "Hawnhekk, Estan, jieħdu dan," huwa qal.
  
  
  Marina tal-mira kienet mdendlin'l quddiem, u l-waħda imsejħa Estan kien ġbid tagħha bejn wieħed u ieħor mill-xagħar.
  
  
  Rajt l-dmugħ ċaqliq fuq il-wiċċ tagħha.
  
  
  "Fejn Karminyan?" il-bniedem imsejħa Estan mistoqsi fil-ħxuna-russu l-aċċent. L-tlieta l-oħra kien hemm, li jgawdu l-tifla-sbuħija.
  
  
  I jistgħu jħossu l-idejn tiegħi l-għeluq u l-unclenching, u jiena ma setgħux jistennew biex jaqbdu dawk ħoxnin huma rqaq, mgħaġġla rashom.
  
  
  Marina fl-bra tagħha u qliezet kien simili prezzjuż pittura għall-imrieħel tal-ħnieżer biex dawn il-bastards.
  
  
  Fejn hu? Il-russu għajjat mill-ġdid. Huwa miġbud tal-tifla-kap tad-dahar, u l-I tista'tara tagħha sider issa timla l-flessibbli bra kif hi uża s-saħħa u l-kien, li jweġġgħu.
  
  
  "Jien ma naf, ngħidilkom," hi nifs.
  
  
  "Jekk inti tkompli jinsabu, aħna se jidħlu miegħek għal reali," Estan qal.
  
  
  "Dan kollu huwa xejn." Huwa miġbud naħa tiegħu lura u slapped tagħha diffiċli madwar l-wiċċ.
  
  
  Marina waqa 'fuq in-naħa tagħha, il-president u l-kollox, u l-sema tagħha maħnuqa bogħod ta' l-uġigħ.
  
  
  "Għaliex ma inti żjara ħabib tiegħek fil-ego tal-appartament?" Il-russu għajjat bħala l-oħrajn telgħet l-tfajla ma ' l-president tagħha u mpoġġija ego lura fuq l-art:" I l-ħsieb Anton kien hemm, " Marina gasped. "I l-ħsieb kien lura. Ma kontx naf il-persuna li kien hemm." Il-russu hit tagħha mill-ġdid. Mhux tant dan iż-żmien. L-girl kien mill-ġdid.
  
  
  "Int tinsab," l-russu qal. "Aħna jaraw l-appartament. Rajna li l-ġdida waslu u kkontrollati hemm. Aħna ser tikseb dan malajr biżżejjed. Jidher li huwa wkoll tfittex Carminyan u jiddikjara lilu nnifsu artist ."
  
  
  Kien aktar minn interessanti, jekk biss biex jitgħallmu li l-Russi kienu biss bħala ħerqana għal Carminian kif konna.
  
  
  Dan kien ifisser l-inqas ħaġa waħda. Jekk kien mejta, li ma tkunx tixtieq lilu. U jekk huwa kien biss ħabi, kien mill-Russi jew xi ħadd ieħor? Mill-il minuta, l-Carminian-każ kien qed isir aktar eċċitanti.
  
  
  Marina tal-mara, l-ear-qsim u sħiħa ta ' l-uġigħ, waqqaf tiegħi l-ħsibijiet u l-I ħarsu. Il-russu poked Ħej fil-żokra tiegħu qarn. Issa huwa kien qed isir aktar u aktar russu fil tiegħu tentattivi biex jiksbu l-informazzjoni li Marina ma setgħux jagħtu.
  
  
  "Aħna l-artisti mibegħda l-desecration tal-sbuħija," huwa qal li lilu nnifsu, billi jiġbed wieħed jew iż-żewġ tubi tal-żebgħa mill-but.
  
  
  L-gallariji wassal sa dejqa tal-ġebel taraġ fuq l-naħa l-oħra tal-erf, li jissospendi l isfel mill-erba'naħat. Huwa żvitat l-għatu mill-tubu u beda joħonqu tad-dwejra żebgħa madwar l-gallariji-art, toqba.
  
  
  Huwa għamel triqtu lura l-ġebel taraġ sakemm wasal twil irqiq-passaġġ tul il-ġenb tal-f'gallarija. L-żebgħa kienet reali u bbażati fuq akriliku, sabiex kull artist jistgħu żebgħa magħha, iżda kien hemm ieħor sigriet ingredjent inklużi.
  
  
  Huwa kompla l ftit passi, ltqajna eħfef, u mixgħula sensiela ta twil strixxi ta cordon-fjuri. Ħruq beda. Dan se flash għall-mument u mbagħad jisplodu. Minħabba t-tul tal-binarji, l-isplużjoni mhux se jkun ikkonċentrat, iżda xorta ser tkun qawwija biżżejjed biex jagħmlu dak irrid, li hu li tikseb minnhom eċċitati.
  
  
  Kien fil-qiegħ tal-taraġ, ducking barra tal-vista fil-kantuniera ta 'l-għamla ta' l-entrata, miftuħa permezz il-bieb tal-kamra fejn hu u Marina kienu.
  
  
  L-żebgħa kien sploda, u l-crackle tal-scythe u ġebel indikat li kien biżżejjed biex daqqa naħa waħda tal-f'gallarija.
  
  
  Ir-Russi ġrew permezz tal-kmamar, jgħajtu-istruzzjonijiet lil xulxin. Tnejn minnhom maqtula, u t-tielet marru l-taraġ. Ir-raba'bniedem titwaqqaf u stenna madwar malware. Barra dħaħen u trab irrumblati l-gallariji taraġ.
  
  
  Hi spiċċaw fil-veloċità sħiħa għall-naħa tagħhom, Hugo fl-naħa tagħha.
  
  
  Il-russu ra me, rat il-stiletto fl-naħa tiegħi, u bdiet me bil-veloċità u l-preċiżjoni li sorpriż me. Ego-but tal-jintmess tiegħi driegħ, jibgħat mewġa tal-daw-uġigħ sa l-ispalla.
  
  
  Ont, ħassejtni Hugo jiżolqux minn fuq il-swaba.
  
  
  Imbagħad il-russu għamlet żball. Tbaxxa l-stiletto. Tiegħi bidu hit ego fuq il-ġenb ta'l-għonq. I ra lilu aqbad-għonq tiegħu, jaqgħu'l quddiem, u kollha, gasping għall-arja. Huwa setgħet tingħata em ieħor bozz li jkollhom maqtula lilu, iżda kull tieni magħduda. Din se tieħu l-uem ftit minuti qabel ma tieħu n-nifs mill-ġdid u jieħdu azzjoni.
  
  
  - Naħa tiegħi kien għadu-daw, sabiex Hugo ħa u dam fil-kamra. Bl-użu tal-sikkina mal-naħa tax-xellug tiegħu, huwa jitnaqqsu l-ħbula madwar polz tagħha u raw il-estremi perplessità Marina fl-għajnejn.
  
  
  "Ħu l-ilbies," qal.
  
  
  Hi laħqet u telgħet Ego mill-art. Filwaqt li l-ee tal-naħa tagħha dam lejn il-ġurnata. Smajt tagħha kbira. L-oħrajn se jiġu lura hawn fi ftit minuti. Il-tieqa kien eliminat, u l-marda tiegħu wessa'l-toqba. Aħna qabża fuqha u fit-triq.
  
  
  Filwaqt li taħdem, Marina jinġibed fuq il-libsa tagħha. Hija kienet biss jibdew jagħmlu dan meta l-I jinġibed tagħha barra u fuq. Aħna telgħu fuq baxx tal-ġebel parapett, lil hinn mill-ħajt, sakemm aħna laħqu l-toroq.
  
  
  L-trab u l-passi jistgħu jinstemgħu kollha madwar il-bini. Sadanittant, dawn skoprew li Marina kien hemm l-ebda għadu hemm, u issa huma kienu qed taħdem barra.
  
  
  Fil-kantuniera ta ' dan, huwa qabża'l isfel mill-ħajt u għolla l-idejn biex jgħinu Marina isfel. F'dak il-mument, l-fanal tat-tiftix daħal, u malajr iffavorixxa lura u l-quddiem fit-triq. Ikun ilaħħqu mal-istati uniti fil-ftit il-mumenti, u l-I raw li kienu qed jitħaddmu bl-idejn minn xi ħadd seduta fuq il-istess parapett kellna biss crawled fuq.
  
  
  Tagħha ma setgħux ara l-figura wara l-dawl, iżda l-għan tagħha huwa fil-fanal tat-tiftix, u faħam. Dan marru bil-ħoss tal-ħġieġ imkisser.
  
  
  L-antiki tat-taxi kien għadu hemm, u aħna dam biex dan.
  
  
  "Tikseb fil,"sewwieq tagħha qal tagħha, Marina. Taxi mdawwar tagħha madwar u l-saq bogħod. Kont naf iswed Mercedes tkun tfittex-istati uniti fi ftit minuti, imma mbagħad aħna kienu siguri. Forsi.
  
  
  "Fejn, il-mara?" I talab cheerfully.
  
  
  "Me ... jien ma naf," hija qalet. "Jien xorta tħawwad."
  
  
  "I tista'tmur lura lejn il-ħabib tiegħek Carminian tal-dar, iżda jien pjuttost żgur li ser tkun tfittex għall-us hemm. Taħseb li tkun taf fejn inti tgħix?
  
  
  - "Le," hija qalet. "Dawn kienu jaraw Karminyan tal-appartament. Mhux minjiera.'
  
  
  "Imbagħad se jkun fid-9 Hassan Suktani Avenue," qal. Wasalna fuq żmien qasir, u kienet pparkjati fil-taxi ftit mill-blokki-dar tagħha. Dan kien ukoll iż-żewġ istorja dar, iżda aktar eleganti u itwal minn Carminian tal, u l-palazz meta mqabbel mal fejn Aggie tal-Kmamar ta'Stennija għexu.
  
  
  Marina jinfetaħ il-bieb u daħal-kamra tal-ħajja, li kien ferm imżejjen bl-deheb u l-iswed purtieri. Fit-tul, mgħawġa sufan inklinata kontra l-tarf tal-kamra, l-iswed tad-drapp jikkuntrasta sew mal-abbundanza tal-ikkulurit-oħrajn fil-forom u daqsijiet. I ħarsu u raw Marina tħares lejn me, I kien bil-wieqfa li jmiss lili.
  
  
  "Grazzi għal dak li tkun għamilt int," hija qalet. "Skużani għall-mument u aħna nitkellem dwar dan. Tagħha, inħoss maħmuġ u għajjien. Aċċerta ruħek komda. Hemm liquor fil-buffet. Jekk jogħġbok iservu lilek innifsek."
  
  
  Hi sparixxa fil-kamra li jmiss, u ftit sekondi wara li smajt li l-ħoss tal-ilma ġieri.
  
  
  Huwa jitferra tagħha bourbon fuq il-blat u skoċċiż u kostanti ruħu bejn l-lussuża-oħrajn. Kif hu sipped-xorb tiegħu u sorveljata, huwa ra permanenti tagħha fil-bieb fid-dlam tad-deheb tal-ħarir libsa li ddum mill-għoli-punti ta'tagħha fis-sider li l-art. Tagħha waqa'tax-xagħar fuq l-ispallejn tagħha, u meta hi daħlet sa me, I raw sħiħa tagħha, upturned-sider jixxengel bil-mod u liberament taħt tagħha tal-ħarir-ħwejjeġ.
  
  
  Marina rrifjutat l-qawwi kiwi ta'l-saint, u l-artab kiwi mgeżwra delikat tagħha tirriżulta f'sinjali għolja fid-dlam dellijiet, it-titjib ta'l-regal, aristokratika-espressjoni fuq il-wiċċ tagħha. Hija telgħet tagħha skoċċiż, ħadet fit-tul glop, imbagħad stabbilita li jmiss lili, għarqa fil-fond fil-pil tal-oħrajn.
  
  
  Għal xi raġuni, l-ħarir libsa qatt miftuħa, qatt imxiet li jesponu anke pulzier tal-ġisem tal-mara. Biss l-dewmien fil-movimenti tal-tagħha sider indika li ma kien hemm xejn taħt il-ħarir drapp.
  
  
  "Li kienu dawn in-nies?" "Dak li huwa?" li hi mitluba bil-kalma. "Jien naf li kienu russu. Imma għaliex għandhom bżonn Anton?
  
  
  "Tagħha," shrugged. "Jien ma nafx.""Forsi huwa jaf flus għalihom, wisq."
  
  
  Hija tbissem.
  
  
  "Aġenziji," qalet il-kummissarju, " dan l-istorja tiegħek, iżda ħej, jien ma nemminx dan. Issa naf li mhux il-każ. Hi xtaqet kienet taf xi ħaġa oħra. Forsi imbagħad jistgħu jgħinuk." U Anton.
  
  
  "U l-Anton," qal. "Ejja ma tinsa dwar Anton. Tgħidilna fejn taħseb li nistgħu nsibu Anton, u inti tkun tista'tgħinek us-tnejn.
  
  
  Hi ma ma tgħid xi ħaġa, iżda tagħha skur, fil-fond l-għajnejn studjat me. Hi jaraw kif tiegħi ħarsa xkumat fuq il-lussu, artab maskili tal-kamra u kostanti fuq tagħha. ,
  
  
  "Hekk, il-votazzjoni, fejn ma inti u l-Anton jonfqu intellettwali tiegħek filgħaxija?" I qal deliberatament. Huwa nnotat il-ħażin tbissima fuq xofftejn tagħha.
  
  
  "L-iskart tal-ħsieb tiegħek, hux?" qalet mal-tbissima.
  
  
  ""Għaliex? Ambjent sabiħ huwa ugwalment importanti għall-intellettwali-tgawdija ."
  
  
  "Jien qatt ma qal li ma kienx," qal. "Iżda jien ma separati tal-ġisem tal-mara u l-moħħ. Stajt qatt ma kien raġel ta waħda jew l-oħra. I jistgħu jgawdu moħħok kemm tal-ġisem tiegħek, u viċe versa. Jien ma nemminx fl-għażla bejn wieħed jew l-oħra. Nixtieq kemm.'
  
  
  "Inti qed beach," qalet ma tidħaq u inklinata lura.
  
  
  Dan iż-żmien, il-libsa jinfetaħ għall-ewwel darba, tiżvela l-ġentili-kurva tal-tagħha sider - mound tistieden lill-ego biex jesploraw.
  
  
  Ħassejtni-naħa tiegħi timxi'l quddiem involontarjament.
  
  
  Marina tal-għajnejn kienu fil-fond, kważi iswed, rotob sferi.
  
  
  "Forsi," I ammessi. "Ma tgħidli huwa qatt ma kien beach."
  
  
  "Qatt," hija qalet. "I qallek li kellna ħafna mhux tas-soltu r-relazzjoni. Partijiet tal-tagħha staqsiet kif Anton jistgħu jibqgħu hekk frisk u platonic. Issa naf li kienet ego tal-tort, li għadu hemm. Huwa għamel imħabba lili fil-mod tiegħu stess, ma'l-opinjoni tiegħu, il-mużika u l-poeżija, u l-ġentili touch tal-naħa tiegħu fuq il-minjiera. Huwa qatt ma marru lil hinn minnha."
  
  
  Huwa li jinżammu l-ħsieb tal-Carmine, il-drunkard, il-Fatasha-utent, li jgawdu l-stramba u eerie pjaċiri ta'Madinah. Dan il-bniedem kienet stramba lili.
  
  
  "Inti tgħid kien Carminian tort li rriżulta li jkun xejn barra minn dan," qal. "Għaliex inti tgħid li issa?"
  
  
  "Minħabba l-I tista ara issa li jkun impossibbli li joqogħdu hawn miegħek," hi wieġbet. L-għajnejn tagħha jiddawru żewġ iswed faħam, smoldering bil-dlam tan-nar.
  
  
  "Int assolutament dritt," qal.
  
  
  Huwa inklinata bil-quddiem, qabad il-ħarir libsa mill-għonq, u miġbuda mill-qrib tagħha. Huwa ra tagħha xufftejn parti bħala-ħalq tiegħi sodisfatti ont, u huwa ħass il-ħelu ħlewwa ta ' l-ilsien tagħha. Hi ħalli hu jilagħbu mal-mini għall-mument, jinġibed tiegħi ego lura, imbagħad jiżdiedu bil-quddiem mill-ġdid, tistieden u papas. Issa tagħha tan-nifs quickened, u l-armi tagħha mgeżwra madwar il-għonq tiegħi.
  
  
  Ħassejtni-naħa tiegħi jaħslu l-artab, bla xkiel tal-ġilda ta ' l-ispalla tagħha. Kbir tiegħi ppressati bil-mod fuq il-ġilda biss taħt il-omeru. Hija rilaxxata tagħha xufftejn u ppressati ħaddejn tagħha għall-mini.
  
  
  "l-ebda... Nru, "hi nifs... I d insejt kemm hi xtaqu dan. Imma ma nistax... le, jekk jogħġbok.
  
  
  Huwa ressaq idejh ftit pulzieri tagħha fis-sider u jinstemgħu tagħha tiġbed qawwija nifs. I talab tagħha. ""Għaliex le?"Li jbatu mill-lealtà?"
  
  
  "Forsi," hi whispered, tfittex up fil me, għajnejn tagħha tallaba me li jifhmu.
  
  
  Iżda indunajt ilu li l-fehim ma dejjem tgħin.
  
  
  "Forsi li kulħadd, "qalet il-kummissarju,"jiżżewweġ."
  
  
  "Għal dak li?" I qal savagely.
  
  
  Huwa ra l-ixxukkjat uġigħ flash fl-għajnejn tagħha u dawn l-idejn tagħha fl-ħarir libsa li koperti kemm tal-sbieħ tagħha, sħiħ, tal-forma sider.
  
  
  Marina kien fil-agonised pjaċir u tefgħu l-kap tagħha lura, l-għeluq tagħha l-għajnejn, il-fdalijiet tal-tagħha mara għadu ħa l-istess permezz tal-siekta-kamra.
  
  
  "Għal dak li?" I kkonfermat, ħakk tiegħi riżultat pożittiv fuq l-artab, bilkemm wieqfa-bżieżel.
  
  
  Marina kien mill-ġdid, nofshom fl-orrur, nofshom fl-pjaċir. Dan kien l-aħħar tagħha dawn l-għajta. Hi laħqet, qabad tiegħi l-għonq, u tiegħi ġbidt l-wiċċ bejn l-sider tagħha.
  
  
  Tagħha ħa tagħha beżżula tagħha fil-ħalq u l-stroked l-ego tal-irtubija, il-vetturi l-ego u lura tagħha taħt l-ilsien sakemm Marina kien imwaħħal mar lura tiegħi, l-ispallejn, u l-għonq fil-deni sabiħa.
  
  
  Bil-mod rilaxxati ruħha mill-sider waqt li hi kienet għadha tieħu n-nifs bil-qawwi. Bil-mod, I telaq ħwejjeġ tiegħi, tħares lejn agħlaq, u kien jaf li kienet qed tfittex fuq me tagħha half-għajnejn magħluqa. F'daqqa waħda, hi ġrew bil-ħerqa li jżommu tiegħi mikxufa-ġisem tagħha u midfuna-wiċċ tagħha fis-sider tiegħi, kiss me mal-deni ix-xewqa. Issa inti kien konvint li l-who, f'xi stramba, introvert mod, ġestiti li jżommu lura l-jaħarbu biha tal-vulkan li kien ġewwa agħlaq. Huwa kien ferħan li kien hemm għall-xhud l-eruzzjoni.
  
  
  Marina kien li jiċċaqalqu me taħt tagħha fit-saqajha-ġisem, wieħed mill-jgħajjat kkulurita-oħrajn armar tagħha tal-qadd. Hi mgeżwra tagħha lixxi tal-ġenbejn madwar il-qadd tiegħi, u milqugħa me ma għolja waqqfu l-għajta ta'divertiment, daqqa ta rażan-pjaċir, u'l bogħod ta'l-aspirazzjoni li fl-aħħar ġiet rilaxxata.
  
  
  Hi mċaqalqa taħt me, l-istabbiliment tagħha stess netika ritmu, u huwa ħass-ponot tas-sider tagħha jespandu u żieda mal-xewqa. Tiegħi xufftejn longed għall-ego irtubija, u l-ilsien tiegħi traċċati artab traċċi ta'pjaċir permezz kull ċirku ta ' l-aspirazzjoni, filwaqt li Marina moaned u muttered selvaġġi kliem tal-xewqa fil-lejl.
  
  
  F'daqqa waħda, moħħha separati mill-Agħlaq, u għal taljan-tieni hi jistabbilixxu xorta, ġisem tal-mara għadu sħiħ tal-interrott ispirazzjoni. U mbagħad hija sploda kontra l-me fil-kunitti tal-passjoni l-aspirazzjoni.
  
  
  "Oh, l-ebda, l-ebda," hi nifs. "Oh Alla tiegħi, inti ma tistax tieqaf ... iva, l-ebda." Hi qabad me u miġbuda me tagħha, li jiċċaqalqu tagħha ġenbejn frantically, u issa hija kienet krib ewwel.
  
  
  Meta ont waslet lura tagħha, hi ma kien trijonfanti taħlita ta'salvataġġ, u x-xewqa tagħha ġuħ kien big.
  
  
  - Ħalq tagħha sabet tiegħi ix-xufftejn, l-sider, u mbagħad hija arched lura tagħha, l-irfigħ ruħha fil-tagħha bid-deni xewqa li jgawdu me kollha.
  
  
  Issa tagħha kien fiha, u Stahl kien nimxu aktar malajr u aktar malajr, sakemm biss il-qċaċet tal-muntanji baqa, ma'kull quċċata kemmxejn ogħla minn dak preċedenti, u Marina gasped u kien bil-ferħ kbir.
  
  
  Ħassejtni tagħha f'daqqa waħda mimlija tensjoni, ġisem tagħha issikkar madwar me, u anki jekk l-xofftejn tagħha kienu firxa wiesgħa ma kien hemm l-ebda ħjiel ta ' l-ħoss, u l-tagħha fil-fond l-għajnejn kienu x'imkien ieħor, fil-dinja tagħhom stess.
  
  
  Biss l-tregħid rigorożità tal-ġisem tagħha qalli dak li kien għaddej, u mbagħad fl-aħħar nett hi ffirmati, daqqa twil li marru l-mod biex il-qiegħ tal-tagħha qed, u mbagħad hija jistabbilixxu hemm bħal'mixi mzappap, użati rag pupa, rag pupa. sabiħa rag pupa.
  
  
  Huwa ma bank għall-istampa li jmiss tagħha u ppressati xufftejn tiegħu tagħha deliciously imqajma fis-sider, u hi ppressata kap tiegħi kontra tagħha.
  
  
  "Li kienet fit-tul taż-żmien ilu," hi whispered, bilkemm kapaċi biex tieħu n-nifs.
  
  
  "U inti taf. B'xi mod inti taf.
  
  
  I ma risposta. Ma kontx naf it-tweġiba, jien mhux ċert. Ma jaf tagħha, tagħha trid, l-ħtiġijiet tagħha, ma huwa tħossok tagħha fil xi sensih mod? Jew kien il-mod ieħor madwar? Ma hi s-sens xi ħadd fil-me li jista'jiġi lliberat dak kollu li kien oppressi? Imbagħad għall-agħlaq ikun kemm l-konsenja u r-rebħa. U hi tkellem dwar din ir-rebħa aktar tard, meta hi miżmuma lili mill-qrib.
  
  
  "Aħna nafu hekk ftit dwar xulxin iżda," hija qalet. "Iżda dan kellu jsir. Kont naf li din mill-mument li aħna sodisfatti."
  
  
  Għall-Agħlaq, l-rebħa kien komplut, iżda ma tagħha l-konsenja, kien biss bħala sinifikanti, u kien jaf mill-fond irtubija fl-għajnejn tagħha.
  
  
  Huwa beda li jaġixxu malajr, kważi vjolenti, iżda naf li ma jistgħux iżommu lura għal żmien itwal.
  
  
  "Fejn Carminian?" I talab ewwel.
  
  
  Hi biss ħadlu kap tagħha helplessly.
  
  
  "Persuna" I insista, "li tkun taf fejn kien?" Tkellmet ma'l-għajnejn tagħha magħluqa, snien tagħha clenched, kif jekk jippruvaw ma tismax kliem tagħha stess. "M'hemm l-raġel," qalet il-kummissarju, " imsemmija Rashid de Rif. Jgħix fil-Għarab kwart. Anton tkellem hu dwar kwistjonijiet importanti ."
  
  
  Hija magħfusa tagħha xufftejn tagħha artab, tal-forma tas-sider.
  
  
  "Jien ferħan inti qalli, Marina," qal-teħid tan-nifs ip fuq il-roża-ponta. L-fiduċja tal-lili.
  
  
  Hi jitħawwad u jitneħħew il-kap tiegħi fl-idejn tagħha, tfittex me fl-għajn. 'Li huma inti?X'inhu?' hi mitluba, kważi l-att.
  
  
  "Wieħed ieħor," qal.
  
  
  Sa ċertu punt, dan kien jgħodd. Nixtieq ġew ħabib u ħabib tajjeb li kieku ma kienx kontra l-ordnijiet tiegħi. Din il-professjoni, ħbiberija, bħall-imħabba, għandu l-limiti definiti b'mod ċar.
  
  
  
  
  
  
  
  Il-kapitolu 3
  
  
  
  
  
  
  
  
  Marina magħmula me wegħda li jiġu lura malajr. Kien wegħda hi ma għandhomx għandhom jinżammu. Kelli biex tpoġġi l-ħsibijiet tagħha mill-kap tiegħi.
  
  
  Memorji tal-tagħha abjad qisu ħalib tal-ġilda li jmiss tagħha iswed tax-xagħar, sbieħ tagħha sider u fit-tul, rqiq-koxox qagħdu fil-kap tiegħi bħal jfixkluh, inkwetanti-viżjonijiet. Hu jaf li l-tagħha l-ġuħ, li hija kien miċħud għal tant fit-tul, ma jkunx sodisfatt f'darba waħda. Din kienet eċċitanti prospett, iżda issa kelli l-affarijiet oħra li jagħmlu, ikrah u perikolużi.
  
  
  Rashid de Rif, " hi qalli, u l-I marru għall-żgħar tapit bejjiegħ fil-Medina. Kont naf huwa tista'tgħidli fejn issib Rashid Rif.
  
  
  I ttestjati-memorja tiegħi fuq dak li kont naf dwar l-Sikek jew Riffians. Żgħar, fit-moħbija-fatti beda jidħol fis-fehma tiegħi.
  
  
  Il-sikka kien il-fortizza tal-Marokk, muntanjuża strixxa tal-inhospitable l-art fl-Afrika li l-meded mill-ponta tal-Marokk, l-oppost Spanja, tul il-Baħar Mediterran sabiex il-fruntiera ma'l-Alġerija.
  
  
  Kif conqueror wara conqueror skoprew, il-poplu ta'l-Sikka kienu ġellieda qawwija, malajr biex rabja, u differenti ħafna mill-bqija tal-pajjiżu tagħhom. Ir-Rumani qatt ma rnexxiet fl-konkwista tal jew subjugating l-Sikek fil-ih naturali bam. L-ebda aktar milli l-Ispanjoli jew l-franċiż. L biss bil-berberu jew mexxejja Għarab li ltqajna flimkien mal-Sikek kienu dawk li daħlu fl-paċi, mhux li jirbħu. Fl-1926, il-Bergriffs taħt A-el-Krim rnexxielha twaqqaf 325,000 franċiż suldati u l-100,000 spanjol suldati biss 20,000-ġellieda. Il-Sikek tagħhom meraviljuż żjidiet fuq malajr żwiemel u fuq il-deżert-pjanuri fuq mehari - sandy malajr iġmla, kienu kasta tal-suldati, kburi u unapproachable in-nies.
  
  
  I staqsiet jekk kien relatati ma ' dan il jew jekk dan l-Rashid Rif kien qed jaħdem fuq tiegħu stess.
  
  
  Ben Kashane ma agħtini l-faintest l-idea. Meta raw me, huwa tatni pallida, apologetic tbissima.
  
  
  "L-informazzjoni bejjiegħa saru daħlu beach," huwa qal, tixrid ta'l-armi tiegħu wiesgħa, l-għajnejn tiegħu li jirriflettu l-tħassib.
  
  
  Sibt il-messaġġ tagħha.
  
  
  "Imbagħad jgħidlek fuq il-aqbeż dawk li jekk l-informazzjoni fuqhom hija korretta, jien ser tħallas għalihom darbtejn kemm I kieku," I wieġbu. "Jien tfittex id-dritt tagħha issa, ma xi ħadd imsemmi Rashid de Rif."
  
  
  Ben Kashan tal-wiċċ oskurat, u l-ego tiegħu tal-għajnejn sar attenta.
  
  
  "Li ma jgħidlek xejn," huwa qal. "Huwa l-persuna ħażina li tissospendi l bogħod mill."
  
  
  Ben Kashan tal-parir kien sinċieri, iżda kont naf li l-Għarab b'mod ġenerali hated l-Sikek u beżgħu ih b'leġġendarju-biża li dam eluf ta'snin ilu.
  
  
  Ben Kashane jistgħu ara fl-għajnejn tiegħi li ma kienx I impressjonat.
  
  
  - Jekk għandek bżonn l-ego ssib, l-ego, fid-dar fis-sala fuq l-naħa l-oħra tal-Medina, li fil-qrib tifkira-ħwienet. L-ego dar użati biex tkun stabbli ."
  
  
  "Dak li hu tagħmel, dan Rashid Rif?"
  
  
  Ben Kashane shrugged u rrumblati-għajnejn tiegħu. "Huwa Sikka," huwa qal. "Huwa qatt ma tgħid xi ħaġa li xi ħadd, huwa ma tkellem Hema u me. Huwa wasal għall-Medina biss ftit xhur ilu, u smajt li hu mħallas għall-kera ta'tiegħu stalel. Iżda dan kollu naf.
  
  
  "Aktar milli biżżejjed," qal tossing l-uem a tad-dollaru amerikan.
  
  
  Huwa lura permezz tal-Medina u sabet għadd ta'turisti tifkira ħwienet sħiħa ta twapet, tar-ram u tar-ram tal-mejda, u l-tradizzjonali lokali tal-arti u s-snajja'. Wara r-ringiela ta ' l-ħwienet, ma sab l-qodma stabbli. Baxx-istruttura li protrudes fil-forma ta'l-ittra L.
  
  
  Huwa mixi permezz ta'l-bieb miftuħ, imbagħad waqfa qasira sabiex jiġbdu l-bell-kurdun.
  
  
  Rashid Rif il-papà deher madwar id-dar. F'daqqa waħda huwa kien fuq quddiem tal-me u kien bla dubju ta'xejn il-persuna hi xtaq. Huwa libes djellab bil-faxxa ta skartoċċi fuq l-ispalla u fit-tul fit-tond L-xabla fuq l-ċinturin. Huwa ħares lejn me ma ' l-għajnejn tal-falkun; kiesaħ, qawwija, predatorji, u fatali.
  
  
  Biss ego tal-wiċċ kien ed simili, bil-qawwi l-imnieħer, stirat-ġilda, u tfittex li mtaqqba me bħal I kien l-muntun fuq bżiq. Il-bniedem litteralment jinxtamm ħażin, u huwa ħass l-xagħar fuq wara tal-għonq tiegħu toqgħod fuq il-għan. Kien stennija għalija li tgħid xi ħaġa l-ewwel.
  
  
  "Jien tfittex għal bniedem imsemmi Carminian," qal. "Huma qalli li huwa dan l-aħħar żar."
  
  
  "Jien ma naf xi ħaġa dwar din il-persuna, barrani," huwa larvi, kull kelma evidenti b'mod riżolut fil ħafna l-apparat bl-għarbi.
  
  
  I ppruvat mill-ġdid. "I kien qal li ma tan-negozju miegħek."
  
  
  "Jekk iva, dak in-negozju tiegħi, mhux tiegħek," Rashid de Rif tinqasam. "Iżda jien qallek, jien ma naf l-ego."
  
  
  Mingħajr l-ebda prova, kien żgur li kien mimdud. Barra minn hekk, tiegħi stess stubbornness waslet għall-quddiem.
  
  
  "I kien qal li raw inti inqas minn ħadd ilu," I insista. Meta l-għajnejn tiegħi tidjieq, I raw tiegħi ego naħa jimxu lejn fit-tul, mgħawġa L-stalett fil-figuri-ċinturin.
  
  
  "Inti tgħid Rashid huwa liar?" huwa muttered darkly.
  
  
  "Jien biss tgħid dak li kien qal," qal. Ħassejtni misruqin u jittama li l-maħmuġ bagħal tipprova li l-użu li mgħawweġ sikkina kontra l-me. Iżda huwa ma jistax, anki jekk kelli sensazzjoni qawwija li huwa ma kienx tiċħad l-idea għal kollox, iżda kien biss tqegħid off.
  
  
  "Titlob wisq huwa mod biex titlef l-ilsien," huwa growled.
  
  
  "Grazzi," qal. "Jien ser ikollhom dan l-bniet fuq l-sider tiegħi." Imbagħad huwa mdawwar u tlaqt. Ont, hu jaf li l-aktar tentattivi biex tikseb l-informazzjoni kienu għalxejn. Tagħha, ħass bħal Sikka tal-għajnejn, jaraw me sakemm I kien mitluf fil-folla, u meta tlaqt tagħha madwar Medina, nifs tagħha daħal fil-fond.
  
  
  Dan kien qed isir dejjem aktar evidenti li s'issa nemes kelli biss kellu żewġ faċli toroq li Carminian, u t-tnejn kienu nisa.
  
  
  U ont, ħass bħal dawn jistgħu kemm għajnuna ftit aħjar. Jien ma nemminx kienu deliberatament ħabi xejn, xejn aktar, iżda dawn jistgħu jkunu jafu ftit affarijiet li ma jidhirx importanti li minnhom iżda kienu daqstant importanti għalija.
  
  
  L iddeċieda li jġibu mill-ġdid minn din in-naħa, dan iż-żmien tal-bidu mal-Aggie tal-Riċevimenti.
  
  
  Qabbdet sa ftit minuti qabel ma sirt agħlaq u sodisfatti me fl-aħdar jgħajjat pajama qigħan u quċċata li esposti ħajja tagħha. Hija malajr għal l-xrara tal-ferħ fl-għajnejn tagħha u sostitwit b'xi ħaġa bħal riżentiment. Hi ħares aqwa mingħajr għamla Hi ħares disinjatur, bla xkiel diffiċli linji fuq il-wiċċ tagħha jitnaqqas mill-naturali tal-kiwi ee apposta.
  
  
  "I kien jistaqsi dak li ġara li inti," hija qalet, pouting. "Għalhekk, ma naħsibx li int li interessati li jaraw Anton."
  
  
  "Iva, iżda l-ego tiegħu riedu li," qal grinning. "Jien kienet okkupata tiftix għal tiegħi ego."
  
  
  "Ħsibt d nisimgħu mingħandek il-bieraħ," hija qalet. "Kif tkun taf li ma kontx naf xi ħaġa?"
  
  
  Dan iż-żmien, huwa chuckled internament. Kien ovvju timxi, iżda I ma kienx ser jagħti fl-lilha.
  
  
  "Ma tiftakar xejn?" I talab malajr. "Ejja tisma."
  
  
  "Qatt-moħħ," qalet f'daqqa waħda cheerfully. "Hija tista'xorta trid tara li għandek xi mkien ieħor. Kien I l-ħsieb dwar dan. Stampa jistgħu jipprovdu-sbuħija differenti mill-soltu tleqq ritratti. Inti tista'tagħmel xi ħaġa tassew sexy? '
  
  
  "Jien ma naf," huwa wieġeb bil-mod tbissima. "Artist ma tistax biss tpoġġi s-sess fil xi ħaġa. Għandu jkun ġej mill-punt nnifisha ."
  
  
  "Se ġejjin," qalet grimly. "Speċjalment dawn il-jiem."
  
  
  "Għaliex, speċjalment dawn il-ġranet?" I talab innocently. "Do you miss Carminian tant?"
  
  
  L-għajnejn tagħha dejjaq u li hi reżistenti. "Dak jekk kien?" Defensively, hija qalet, plopping l-isfel fuq il-sodda u t-tqegħid tagħha l-idejn wara lura tagħha, tagħha sider minfuħ, tondi, għolja munzelli tal tistieden-sbuħija. Hija kienet l-tbandil lura u l-quddiem fil-bidu, li jiċċaqalqu restlessly bħal qattus tal-denb.
  
  
  Ont kien hawn biex jitgħallmu ftit aktar dwar l-Carmine, iżda f'daqqa waħda ont ra l-aħjar mod biex jinkiseb dak lukanda tagħha hija, u ċertament wieħed li setgħet kienet ftit aktar gost. "I mitluba. "Dak li kien tant importanti li inti dwar Carmine?" "Ovvjament, inti kont qed taħseb ħafna dwar l-nen."
  
  
  Hi mifhum il-sneer. "Forsi ma rridx li jitkellmu dwar dan id-dritt issa," qalet malajr. "Forsi insejt mill-ġdid."
  
  
  "Inti tista tiftakar," qal, bil-wieqfa fil-quddiem tal-tagħha.
  
  
  Hi saret baby anna mill-ġdid, u l-tagħha inkwetat ħarsa jiżżerżaq fuq wiċċ tiegħi.
  
  
  Huwa laħaq, qabad il-quċċata tal-it,u l-jinġibed up.
  
  
  "L-ebda min, inti wiegħed," hija qalet. L-għajnejn tagħha kienu par.
  
  
  I qal tagħha. "Min qal xejn dwar jiġu iebsa?" "I jixtiequ jtejbu l-memorja tiegħek. Forsi jekk infakkarkom tal-nen, jien ser tagħmel dan ."
  
  
  Huwa inklinata isfel u bies tagħha, firda xofftejn tagħha bl-ilsien tiegħu. Hija ma tistax tiċċaqlaq, iżda tagħha xufftejn il-biċċa l-minjiera, reazzjoni kważi minnufih.
  
  
  "Do tinsa?" I muttered, xufftejn tiegħi għadu maqbud fuq ee tal-qadd.
  
  
  "Bagħal," hi muttered fil-rewmatiżmu.
  
  
  Huwa tiegħu ħalli l-ilsien żerżaq fil-fond fil-ħalq tagħha, u Stahl ressaq'il quddiem u lura, tħossok-ġisem tagħha iġibu.
  
  
  "Kif tal-memorja tiegħek?" I whispered, xufftejn tiegħi għadu maqbud fuq tiegħu.
  
  
  "Motherfucker," qalet mill-ġdid, jippruvaw ħielsa ruħha mill me filwaqt li jaqbdu anke aktar stretti.
  
  
  Huwa naqqas l-idejn tiegħu fuq tfal jaħdmu sakemm jintmess għolja tagħha, madwar l-sider.
  
  
  I talab tagħha. "Do you ftakar li saret f'dik il-pożizzjoni?"
  
  
  "Alla tiegħi!" hi exclaimed. "Jitwaqqaf. I ma tistax toqgħod. Tieqaf jilagħbu mal-me bħal dik."
  
  
  I titwaqqaf jilagħbu mal-tagħha. Huwa milħuq fil u mgeżwra tiegħu driegħ madwar wieħed mill artab tagħha iżda żgħażagħ ditta-sider.
  
  
  Aggie kważi kien ppressata tagħha tal-ġisem kontra l-mini. Koxox tagħha indivja u ppressata kontra tiegħi ferq. Hi laħqet lura b'xejn ruħha, ħelsien-naħa tiegħi madwar tagħha fis-sider.
  
  
  I dam tiegħi sebgħek il-kbir fuq il-żgħar roża, kważi mgħarraq-beżżula, u hija bdiet timxi frantically u lura lejn l-me. Tagħha sider kienu verament tondi, sħaħ, u ħafna żgħażagħ, u hi ppressata ih fis-armi tiegħi, bil-mod nibbling għonq tiegħi bil-ħalq tagħha.
  
  
  Huwa kellu tagħha lura għall-mument, tħares lejn tagħha tensjoni tal-wiċċ u magħluq sewwa l-għajnejn. Hija kienet kważi crazed mal-xewqa, dan żgħar, rqiqa, sempliċi kreatura, crazed mal-materja prima, mikxufa, prima passjoni.
  
  
  Tagħha, il-ħsieb li Marina kien ukoll il-prodott tal-rażan-xewqa. Wieħed għandu laħqu l-punt ta'togħlija minħabba n-nuqqas ta ego, il-oħra minħabba l-preżenza tal-ego. Għall-mument, sibt ruħi jammiraw Carminian. Kien tilgħab logħba kbira fuq tiegħu stess.
  
  
  Iżda mbagħad Aggie magħluqa bil-hot-xewqa madwar kollox. L-ispallejn tagħha mċaqalqa b'mod ċirkolari, ddawwar, u huwa ħass tagħha sider togħrokx kontra l-tiegħi pali. Huwa laħaq, ippinjat tagħha s-saqajn, u titneħħa tagħha barra l-art li jġorru tagħha għal kamra tas-sodda.
  
  
  Meta l-ee stabbiliti tagħha fuq is-sodda, agħlaq kien kważi mill-pants tagħha. U bħala hi tossed u mdawwar, ee ra tagħha ditta, żgħażagħ u bil-figura. Hija kienet iebes, u kull moviment tal-ġisem tagħha begged, begged ... dan kien.
  
  
  Huwa undressed u ppressati tiegħu fis-sider li ont.
  
  
  Aggie bdew writhe u writhe u moan, żgħar kuntenti-kliem li ġejjin mill-ħalq tagħha, aktar milli biss sighs, iżda mhux kliem għadhom.
  
  
  B'differenza Marina, ma kien hemm xejn sinister, sottili, jew sofistikati dwar Aggie Foster lovemaking-metodi. Bażikament, l-eżotiċi żeffien kien xejn aktar minn ftit tifla madwar raħal x'imkien fil-Midwest, u l-tagħha lovemaking kien primittiv u tas-sewqan, inkontrollabbli-seħħ.
  
  
  Aggie hugged me tagħha u tinqaleb me, tagħha tax-xaħam tal-ġisem jixxengel, thrusting, u jżommu f'wiċċ l-ilma.
  
  
  Ee qabad tagħha mill-ispallejn u l-adattati-movimenti tiegħu tagħha mhux maħduma, esiġenti fir-ritmu.
  
  
  Hi dam lura u għajjat li ħej riedu aktar minn me. Hija ma tara l-atroċitajiet, il-masochism kien kompletament barranin. Hija kienet kompletament engrossed tagħha rażan passjoni.
  
  
  Meta I-imħabba tagħha, Aggie titneħħa tagħha tal-ġisem ogħla u l-ogħla off-sodda ma ' kull ġibda, sorprendenti me bil-qawwa tal-istatura żgħar tagħha. Kif I reċiprokata tagħha kull ġibda, hi kien għal aktar, sakemm f'daqqa hi kważi tellgħu fl-arja u qabad me ma writhing, tal-qalb rending bogħod ta'l-ekstasi, u marru u fuq.
  
  
  Aħna jistabbilixxu sekondarji minn naħa, biss l-realtà qarsa l-ekstasi li jifdal, kważi l-uġigħ tas-sensittività tal-żewġ għajjien-korpi.
  
  
  Wara filwaqt li Aggie sorveljata u li raw l-għajnejn tagħha tiffoka mill-ġdid, kif jekk hi kienet jirritornaw lejn id-Dinja, u hija ħares lejn me bħala jekk hi kellhom jiġu mill-kmamar tas-sigurtà, " vuċi tagħha kien diffikultà u maħnuq. "Alla tiegħi," hi whispered. "Oh Alla tiegħi. Hija qatt ma kien maħsub. I ma taħseb li xi ħadd jista'jkun aħjar minn Anton."
  
  
  "Ma tistax titqabbel," I chided lilu.
  
  
  "Iva," hi whispered, tagħfas ħaddejn tagħha kontra l-sider tiegħi. "Jien biss jgħidu l-verità." Mill-ġdid, bħal ma Marina, I iddeċieda li jieħdu vantaġġ mill sħun tagħha, mingħajr protezzjoni-burdata, dan il-mument fil-qosor meta kienet emozzjonalment tiegħi priġunier. "Qatt smajt hu ssemmi xi ħadd imsemmi Rashid Rif?" I ra tagħha nod.
  
  
  "Eżatt qabel l-ego sparixxew," hi wieġbet. "Huwa qalli li kien qed xi ħadd imsemmi Rashid."
  
  
  - Wiċċ tagħha mgħawweġ. L-filthy bagħal gideb, kif kien diġà kien jaf tagħha.
  
  
  - Ma Karminyan inti tieħu l-appartament miegħu? I talab, tidwir tal-muskoli ieħor.
  
  
  Kien kollha magħmula fil-inspjegabbli bits u l-biċċiet. Issa sar il-logħba, kif ħafna aktar kontradizzjonijiet se I jiskopru.
  
  
  "Qatt," Aggie muttered. "Aħna biss ġew hawn."
  
  
  I talab tagħha. "Ma hu d-duħħan?"
  
  
  "Iva," hija qalet. "Terribbli tqal tork sigaretti. Xejn aktar. U kien tpejjep ħafna ." Kontradizzjonijiet, il-kontradizzjonijiet u ħafna aktar xogħlijiet. Huwa ħalli Aggie jinsabu kontra l-me għal ftit minuti, u imbagħad huwa kien ħieles tal-agħlaq. Kelli mmur u ħarsa lejn dan il-misteru sħiħa ta jikkuntrasta, iżda l-ewwel I kellha tħallas żjara Rashid Rif. Carminian ttrattat lilu, u biss riċentement. Dan kien ibbażat fuq il-web, informazzjoni affidabbli li l-I diġà kellhom, ikkonfermata mill-żewġ Marina u l-Aggie.
  
  
  Dan iż-żmien, Rashid se titkellem. Hi kienet ħerqana biex jintlaħqu l-ħażen nomad Sikka.
  
  
  "Inti ser tiġi lura, mhux se inti?" staqsa Aggie kif marret lebsin. "Jiena tassew għandek weraq fil-moħħ li nixtieq li inti tiġbed me."
  
  
  "Naturalment," qal jinnota li l-idea tal-ġisem tagħha bħala hi jistabbilixxu fuq l-art u jaraw me. "Jien ser tieqaf mill meta inti tikseb lura fil-mod reali ... jew forsi sinċerament qabel titlaq. Jien ser tara li għandek aktar tard.'
  
  
  "I bħalek," qalet f'daqqa. "I jfisser, naħseb li int persuna tajba."
  
  
  Ħej tbissem tagħha.
  
  
  Il-kumment kien biss bħal tagħha, sempliċi u diretta, u mhux ikkomplikati. Huwa poġġa idu fuq l-tond tagħha fis-sider u l-xellug tagħha hemmhekk.
  
  
  F'daqqa waħda Aggie tal-Kmamar ta'Stennija ħa fil-fond ħasra fuqu. Hi verament għandek tiġi lura fl-Akron, Ohio, fis-sodda ma xi sempliċi, ħelu, sempliċi guy.
  
  
  "Jien ser tiġi lura," I wiegħed, ġbid-naħa tiegħi bogħod. Hi jdur madwar biex nikseb xi irqad.
  
  
  Huwa tax-xellug tagħha u l-mixi fl-triq. Ikun skur qabel l-I laħaq Medina, iżda I ħa ż-żmien tiegħi.
  
  
  Hu maħsub-fond u ppruvat issolvi l-misteru imsejħa Carminian. Huwa kien il-mudell tal-kontradizzjonijiet. Ħafna mill-informazzjoni affidabbli hija kienet tingħata biss magħmula l-istampa ġenerali tal-bniedem aktar ikkumplikata. Iżda indunajt li din ma kinitx eżattament baffling. Il-sħiħ kkritikat ħaġa kien it-tip ta'shapeless, imċajpra.
  
  
  Aggie taċċetta l-bniedem tal-fluwidi u l-demm bħala ħarxa parti goer, tqal għax-xorb, extrovert, u l-għalliema tal ħafna.
  
  
  Marina qaltli dwar mistħija-persuna li kważi qatt ma xorbu, l-ostakoli enerġetiċi li hated ħafna nies.
  
  
  Aggie jaf jazz fanatic li kien jaf l-mannerisms u stili ta'l-kbira tal-jazz-artisti, reali jazz fann li jistgħu ipoġġu u jgawdu minnha għal siegħa.
  
  
  Marina kien jaf lilu bħala għalliema ta'l-Scarlatti, Palestrina u l-poeżija.
  
  
  Fil-Aggie tal, huwa biss affumikati tqal tork sigaretti.
  
  
  Ma Marina, hemm qatt xi ħaġa iżda l-ego-pajpijiet.
  
  
  Huwa regolarment ħadet tifla li l-appartament tiegħu. Huwa ma tieħu Aggie miegħu.
  
  
  Skond Fatasha fil-Medina, kien regolari tal-klijent ta'l-aktar vjolenti pjaċiri sesswali u ta'versailles tal-kan.
  
  
  Skond bartender Chez Caliph, kien kważi qatt ma l-mara.
  
  
  U ma kien hemm l-ieħor interessanti mument fil-golov. Karminyan ġie il-persuna ta'kuntatt għall-AX għal ħafna snin. Iżda l-Russi kienu hawnhekk, u kienu biss bħala iddisprati biex isibu ego kif kienu issib tagħha. Naturalment, dan jista ' jkun minħabba li jkunu jafu li kien jaf xi ħaġa dwarhom. Iżda, għal xi raġuni, moħbija x'imkien fid-dahar tal-fehma tiegħi, hija ma tistax tagħmel sens.
  
  
  Huwa malajr ċċekkjati l-lista mill-ġdid, u jerġa qal ruħu li kien aktar minn biss il-lista ta'l-kontradizzjonijiet.
  
  
  Naturalment, kien jaf in-nies li kienu maqsuma personalitajiet, il-kontradizzjonijiet fi ħdan infushom. Dawn in-nies huma reali riċerkaturi tal-kuntrasti, filwaqt li l-superfiċjali l-azzjonijiet huma diġà miftuħ għall-kuntrarju xulxin.
  
  
  Carminian jista'jkun din il-persuna. Jew forsi huwa deliberatament ħoloq żewġ kompletament personalitajiet differenti, waħda għal Marina u waħda għall-Aggie. Iżda d-dritt f'dak il-mument, jiena kellha tieqaf, u jiena ma setgħux jimxu fuq.
  
  
  Persuna tista', għal raġunijiet tagħhom stess, juru l-uċuh differenti għal nies differenti. Huwa jista'jagħti ruħu ħafna profondament maqsuma personalità, iżda anki maqsuma personalità ma maqsuma lil hinn minn ċertu punt. Jekk il-guy kien verament bħala engrossed fil-sess mhux maħduma bħala Ben Kashane u Fatasha kienet murija, ma kien hemm l-ebda mod ego jistgħu jkunu raw tagħha seduta li jmiss Marina, iż-żamma naħa tagħha. Kien ħażin. Għall-kuntrarju, jekk hu kienu stramba l-għasafar, l-aċetiku li għamlu l-imħabba biss intellettwali, huwa ma jkunux jistgħu jintroduċu l-ego li Fatasha tal-dar għall-elf u l-iljieli.
  
  
  Jien ma nemminx li xi ħadd tal-identità jista'maqsuma s'issa. Xorta, huwa kien li jammettu li l-bagħal deher li rnexxielhom. Ix-xogħol tiegħi kien li jsibu l-ego, jew issib dak li ġara dan. Iżda dan sar iktar minn biss il-kompitu. Carminian kien tibda ssir xi ħaġa tal-ossessjoni għalija. Dan il-bniedem Stahl huwa irqiq-bniedem u f'xi modi ammirazzjoni. Hu għexu żewġ tul ta'żmien, u hu magħmul xi ħaġa tal-għaġeb madwar dan, wisq, apposta teħodha.
  
  
  Meta ltqajna li Madinah, huwa deher li jistaqsi kif kien jagħmel dan u għaliex.
  
  
  Anke bil-lejl, l-Għarab kwart kienet okkupata, iffullar-żona, iżda fid-dlam ħadet dimensjoni żejda.
  
  
  L-dejjaq, l-istralċ-toroq kienu nħarġet. Kull wieħed minnhom, kif ukoll il-isfar dwal barra l-djar, żied eerily-sitwazzjoni kiwi lejn il-post. Il-biċċa l-għajta tat-mod li l-artab, vi-ħsejjes tal-qasab tal-istrumenti, u l hawn u ' l hemm daħal partikolari l-għajta ta'tas-sider, mhux pjuttost wail u mhux pjuttost kanzunetta.
  
  
  Kien għadda mill-mimmo tifkira ħwienet, li issa kienu magħluqa, ma tagħhom xaters magħluqa. Huwa mdawwar il-kantuniera ta ' l-istralċ triq li wasslet għall-qodma stabbli fejn Rashida kienu ltaqgħu lilu, u f'daqqa waħda waqfet. Rashid kellhom-kumpanija.
  
  
  Ħames-żwiemel kienu marbuta quddiem il-dar, ħames razza Għarbija tal-żwiemel, l-ebda dubju għal xi ħadd li kienu jafu xi ħaġa dwar il-żwiemel madwarhom-għall-ih qawwija, wiesgħa lura, għoli ta'laħħar, u l-għoli tal-moħħ żejda imħuħ, żgħar tbaqbieq fuq il-moħħ li l-Għarab imsejħa jibba.
  
  
  I iddeċieda li jagħmlu ark lejn id-dar, fejn arched tieqa ftit saqajn fuq kap tiegħi beckoned me. I stenna madwar l-passaġġ dejjaq u ruħi waħdu. Huwa qabża, qabad l-erf, u miġbuda ruħu.
  
  
  Il-tieqa kien miftuħ, u huwa mixi skiet fis dak li għandu ladarba jkunu ġew granary jew il-ħafur-maħżen. L-erba'skaluni dojoq dam mill-ħajt mal-tieqa li l-oppost-ħajt, fejn il-bieb għall-kamra li jmiss kien miftuħ. Sergei mgħarrqa-dlam-maħżen.
  
  
  Wieħed mill-travi kien jinsab direttament fuq il-bieb. Huwa crawled lejn tagħha fuq il-dejqa tal-injam tal-pedament, jippruvaw iżommu bilanċ tiegħu. Marru bil-mod, u huwa ħass l-uġigħ biċċiet tal-injam mejjet titqib me fil-ħajja. I kellha tieqaf kull darba biex tikseb l-ih barra.
  
  
  Fl-aħħar nett laħqet iż-żewġ naħat tar-raġġ, fejn iltaqgħet mal-injam lintel miftuħa għall-jum. Fuq il-tieqa kien żgħir ċirkolari-ftuħ li permezz tagħhom seta'ħarsa fil-kamra fejn ħames-Sikek kienu permanenti madwar siġġu ma Rashid.
  
  
  Is-sitt-bniedem, li kien bil-wieqfa tiegħu lura lill-me, kien liebes qliezet, qmis u stretta tal-quċċata. L-oħrajn kollha kienu liebsa tagħhom djellabs u, bħal Rashid, kienu armati bi skartoċċ ċinturini, pistoli, u fit-tond L-daggers.
  
  
  Hu jaf li l-Sikek tkellem bil-berberu djalett huma msejħa Tarrafit, u huwa rringrazzja lill-Alla li ma tistax tużah. Dawn tkellem bil-franċiż, u l-I guessed li l-għażla kienet ddettata mill-preżenza ta'sitt-persuna fil-Punent tal-ħwejjeġ. Dollaru irku-Sikka, naqqas milli l-oħrajn, bl-argument mal-Rashid, li l-shrewd-għajnejn sparkled mal-rabja.
  
  
  "Karminyan huwa mejjet," Rashid qal. "I maqtula hu lili nnifsi, I jgħidlek."
  
  
  Minħabba dan, huwa kważi tilef il-bilanċ. Deher simili hi fl-aħħar nett kisbu mill-anqas waħda mill-rawnd tal-tweġibiet tagħha. "Imbagħad għaliex huma tant nies ifittxu għall-ego?" "Dawn ma naħsibx li hu mejjet."
  
  
  "Dawn ma jkunux jafu," Rashid qal. Imma li mhux se ssib dan.
  
  
  "Mela inti tgħid, ħu," Għoli Sikka wieġbu. "Iżda El Ahmid jaf li jekk il-jackals jgħollu biżżejjed tat-trab, l-d. kandidat se jiġu attirati. Aħna ma tistax tieħu xi opportunitajiet. Mhux issa.
  
  
  Is-sitt-bniedem tkellem up.
  
  
  Nixtieq I tista'tara tagħha ego-wiċċ.
  
  
  "Bħala kwistjoni ta'fatt, ma nistgħux," huwa qabel. Huwa tard wisq biex tieqaf jew jonqsu. In-nies tiegħi se jiġu daħlu ixxukkjat jekk xi ħaġa li marret ħażin-dritt li issa."
  
  
  "Se jiġri xejn," l-tall wieħed wieġbu. "Huwa twil-triq mill-Kasbah fil-Tangier, iżda aħna għandna ġejjin li jeqirdu l-jackals. Dawn ser iżomm il-persuna li qed tfittex l-kumpanija, kulħadd. Jekk aħna joqtlu lilhom kollha, l-ebda aktar mistoqsijiet se tkun mitluba, u mhux aktar l-attentati se tkun magħmula biex isibu Karminyan."
  
  
  Huwa mdawwar Rashid. "Nittama li inti ma tilwima l-għerf ta'El Ahmid tal-deċiżjonijiet," l-tall-bniedem qal. "Nista'għid em dwar il-kollaborazzjoni?"
  
  
  "Naturalment, naturalment," Rashid malajr ammessi. "Inti għandek tifla, żeffien u l-artist li qed tfittex Carminyan. Imbagħad għandek erba Russi li qed tfittex ukoll li egos."
  
  
  "Aħna ser tieħu l-lista sħiħa mill-inti," l-tall wieħed qal. "Kif tafu, l dawk li jinġiebu tagħha magħhom huma l-esperti dwar l-assenjazzjoni tagħna."
  
  
  I ra ħames qattiela madwar l-Kasbah, mercilessly ser dwar in-negozju tagħhom.
  
  
  Huwa staqsiet kemm tal-Della Triq Rashid fil-fatt kien jaf. Missierha kien fuq l-ego-lista. Aggie, wisq. Iżda huwa ma nsemmux Marina. Forsi biss minħabba li ma jkunx milħuq agħlaq għadhom.
  
  
  Kien madwar jitkaxkru lura l-dojoq pedament meta huwa maqsum. Huwa biss ma hekk bil-qawwi xquq bħala twissija. Huwa biss irnexxielha-qabża'l quddiem, aqbad l-mimduda tal-lintel u tistrieħ hemm. Il-raġġ kiser ħielsa u naqsu l-art mal-ħoss tal-splintering l-injam.
  
  
  L-sikek tal-tifqigħ fil-dlam ta'l-maħżen. Azjenda fuq il-mimduda, huwa ma setax jilħaq Hugo għalina, Wilhelmina għall-us.
  
  
  Dawn kienu fil-grupp ta ' sess tiffaċċja hawn taħt me, li tħares fl-waqa raġġ fil-sħaba tal-trab. Fi ftit sekondi, li kieku tfittex u ara l-figura mdendlin hemm.
  
  
  Meta I raw li l-sitt-persuna fil-Punent tal-ħwejjeġ ma kienx magħhom, huwa għandu jkollu jimxu il-bogħod, u l-I kien żgurat li dan ma kienx għaliex kien naturali daqshekk mistħi.
  
  
  I ma kellhomx għażla ħafna, u għalhekk iddeċidejt li mill-inqas jieħdu vantaġġ mill-sorpriża. Huwa itlaq girder u jinħattu fuq grupp ta imnatar. Tagħha, ħass saqajn tiegħi knock madwar wieħed minnhom kif tagħha l-uem ġew żbarkati ħafna fuq l-kap tagħha. L-waqgħa mibgħuta me mifruxin fuq l-oħra, u kien mitfugħin fil-kaos tal-ħbula u fluttering jellabs.
  
  
  Tagħha tinqaleb u ltqajna mill-ġdid qabel ma kienu kollha flimkien, u dam madwar l-imdawla-kamra tal-bieb. Kien biss laħaq u qabeż il-curtained bieb meta l-isparatura ewwel waqqaf lill-qawwi, tfaqqigħ ta'splużjoni li jistgħu jseħħu biss madwar l-qodma tqal pistola. Gawking laqat il-ħajt bil-bang, iżda I kien diġà barra.
  
  
  I tista'tisma'tagħha eċċitati kbira kif segwit me. L-triq dejqa kien litteralment abbandunat, u l-fluss tal-kienet ferm'il bogħod mill me. Huma jkunu raw me qabel hi laħqet lilu.
  
  
  Huwa ducked fil-kuritur bejn iż-żewġ magħluqa tifkira-ħwienet. Il-bieb tal-ġenb ma tfittex wisq solidu. Ma, u jinfaqa l-mument l-ispalla tagħha hit. Huwa għalaq warajh u intensifikati fis-dlam ta'l-maħżen.
  
  
  Huwa ra ram cauldrons, munzell tal-drapp, l-iġmla sruġ koperti fil-ġilda, pajpijiet tal-ilma u l-ktieli tal-persuna berners, fuħħar-platti u l-ram dixxijiet.
  
  
  Il-post kollu kien litteralment jimblokka. Wieħed jimxu ħażin u xi ħaġa li ser taqa ' l-wiċċ. Dan crawled fil-kantuniera u waqgħet fuq waħda minn kull tilwim. IH tista'tisma'tagħha minn barra, il-waħda tall-vuċi tal-għoti ta'struzzjonijiet.
  
  
  Bil-berberu mifhum tagħha tajjeb biżżejjed biex jifhmu aktar dwar dan. Huma mfittxija kull dar, apparentement konvint li l-I ma kellhomx żmien biex jimxu mal-żewġ trufijiet ta ' l-triq twila.
  
  
  Hu sat-mod u stenniet tagħha. Hekk hija jinstemgħu l-naħa l-bieb miftuħ. Huwa ra cloaked figura tidħol fil-kamra bl-attenzjoni, fit-tul fit-tond stalett fl-naħa tiegħu. L-ebda ħoss li ġejjin minn madwar l-istati uniti se twissija l-oħrajn li jisraq madwar barra. Hi jaraw kif issieħeb kawt madwar il-maħżen, dodging l-fuħħar.
  
  
  Hugo naqas soundlessly fis-naħa tiegħi, u l-azzar kiesaħ x-xafra calmed me. - Glitter qalli li Sikka kellhom l-ego-twila, L-istil mgħawġa xafra lesta għall-istrajk. Stahl maħtuf naħa tagħha bogħod u stenniet. Dan kellu jsir dritt. I ma setgħux ħalliha ħabta bejn l-ram dixxijiet jew riperkussjonijiet fuq l-fuħħar.
  
  
  Hi stenna sakemm hu bil-mod għadda mimmo-ħxuna tal-pil tal-twapet fiċ-ċentru tal-maħżen. Hugo ġrew permezz tal-dlam, mewt fuq il-ġwienaħ fuq mwebbsin l-azzar. Huwa ra Sikka aqbad tiegħu fis-sider, iqassmu lura, u l-waqgħa skiet fl-artab tal-pil tal-drapp. Fil-għadam ta'l-għajn, huwa kien fuq in-naħa tiegħu, iżda ma kien hemm l-ebda-aħħar bogħod mill-ego.
  
  
  Kien malajr jitneħħewlu djellaba u burnoose. ih poġġih fuq, u Hugo ħa lura u marru l-bieb. Huwa jiżżerżaq madwar żgħar jgħaddu, iddrittata, u mixi fl-triq. L-kap tagħha huwa miel bħal Għarbija fil-djellaba. Huwa għadda żewġ Sikek meta huma attivati permezz wieħed madwar id-dinja.
  
  
  Huma taw me ħarsa ta'malajr u malajr lura għall-maħżen li jmiss.
  
  
  Baqa ' fil-djellaba sakemm hu ltqajna madwar Medina. Allura sibt barra minn taħt dan u intitolat għall-Aggie tal-appartament. Issa hi dalwaqt se ritorn lejn il-klabb, fejn kienet stennija barra, fil-magħluq-bieb tal-kamra. Finalment I raw l-approċċ tagħha bħala hi malajr lejn il-bini. Huwa ħareġ permezz tal-dellijiet u sejjaħ lill tagħha. Hi qabża, startled.
  
  
  "Din mhix umoristiċi," qalet ikteb.
  
  
  "Jien ma tipprova li tkun nizza jew," qal. "Ġejjin fuq, ejja mmorru ġewwa."
  
  
  Hi nħassu l-ġegħil fil-vuċi tiegħi u malajr jinfetaħ il-bieb tal-appartament tagħha.
  
  
  "Ma issib Anton?" "Dak li huwa?" li hi mitluba, filwaqt li off tagħha fil-pil. Hija kienet għadha tilbes libsa sħiħa tagħha taħt.
  
  
  "Mhux eżattament," qal.
  
  
  Hu ddeċieda li ma tgħid xi ħaġa dwar Karminyan tal-mewt. Rashid ħa li kien maqtula Karminyan, iżda Rifa tal-ego lis-sieħba ma kinux hekk żgur. Tagħha ma kienx anke ċert jekk hi kien kunfidenti waħdu. Jien mhux se jkollhom ristretta tagħha kullimkien mill javżak Aggie, iżda meta l-I qal tagħha jien ridt tagħha biex tikseb l-barra mill-belt hekk, hija għamlet tali inkonvenjent li kelli li jkun ftit aktar onesti tagħha.
  
  
  "Isma, għeżież," qal. "I tisma ħabib tiegħek Carminian kien involut fil-pjuttost maħmuġ-każ. Kull min-ego jaf tkun fil-periklu, u inti żgur li wieħed ta'madwaru ."
  
  
  Hija tatni xettiċi ħarsa, u dan infetaħ minn xi ħaġa oħra.
  
  
  "Huwa ma kienx eżattament dak li għandek il-ħsieb nen kienet," qal. "Għal xi wħud, kien persuna kompletament differenti. Huwa deher li jkollhom żewġ personalitajiet differenti. Naħseb li huwa kien assolutament nuts."
  
  
  Semmejt xi inkonsistenzi minuri li sibt, mingħajr ma jidħol fis-dettalji.
  
  
  'Iva, liema? Aggie qal defensively. "Imbagħad huwa kellu maqsuma personalità. Lura fl-Hadron, li qal li l-istess ħaġa dwar il-oħt u me. Aħna kienu kompletament differenti fil kollox: id-dehra, il-gosti, drawwiet, l-ilbies, pjaċiri, kollox. In-nies staqsiet kif żewġ aħwa jista'jkun hekk differenti kull mod."
  
  
  Kien innoċenti-messaġġ, u kien talab li jirrispondu għal dan awtomatikament.
  
  
  "Tajbin, iżda din kienet inti u l-oħt," qal. "Dan għadu żewġ persuni, u ..." I ħalli l-frażi tistrieħ fl-arja fir-dwal qawwi beda jteptep ġewwa me.
  
  
  Ħsibijiet tiegħi tifqigħ fil-geyser tal-jħaffef interkonnessi frak. Aggie u oħtha ... żewġ persuni ... differenti ħafna. X'jiġri jekk l-Carminian kienet tikkonsisti biss żewġ in-nies? Aħwa, identiċi tewmin?
  
  
  Hi sib l-isfel fuq il-fergħa tal-presidenza tiegħi bħala l-ego tas-sempliċità megħlub me. Naturalment kien!
  
  
  Il-midja ritratt f'daqqa waħda sar ċar, u l-kontradizzjonijiet u l-mistoqsijiet bdew jagħtu tweġibiet dwar tagħhom stess. Tnejn min - nies- tewmin, ma kompletament opposti-karattri. Dan kien mhux tas-soltu, iżda l-siti mhux mixtieqa. Marina u l-Aggie fil-fatt kienu jafu żewġ differenti Carminans.
  
  
  I marru anke aktar. X'jiġri jekk dawn ntlaqgħet spjunaġġ u tagħmel dan għal bosta snin, wieħed jikkuntattja AX li jbiegħu l-informazzjoni, il-oħra tikkuntattja l-Russi? Dawn se, naturalment, jirċievu l-offerti tagħhom u mbagħad jbiegħu l-ogħla offerent. Jew li se jipprovdu kull parti bl-informazzjoni dwar il-parti l-oħra-attivitajiet tagħha.
  
  
  Meta tagħna Carminian kkuntattjati Ed, ħuh, naturalment, ikkuntattja ir-Russi. Li spjegat dak dawn Huwa difensur kienu tagħmel hawn. Bħal Ed, huma staqsiet dak li ġara li l-ih kuntatt meta dawn ma tismax mingħandu mill-ġdid. Iżda l-importanza ta'dak li skoprejt kien għadu mhux komplet.
  
  
  Dak li kien dan il - "xi ħaġa kbar" skoprew mill-Carminians? Xi ngħidu dwar il-Sikek? Huma maqtula Carminian, l-uniku wieħed li kien jaf teżisti; li fisser li l-ieħor kien ħabi x'imkien fil-biża għall-ħajja tiegħu.
  
  
  Huwa tbissem li lilu nnifsu. F'dan il-mument, huwa kien l-uniku wieħed li kien jaf li l-bidu tat-tieni Carminian kien ħabi mill-biża. Kien jaf, naturalment, li r-Sikek kienu wara lilu, u kien jaf li kellhom jinqatlu tiegħi twin brother ego.
  
  
  Ego għandhom sabu tagħha l-ewwel. Hu kien l-muftieħ għall-kollox, u l-I staqsiet jekk kien l-ostakoli enerġetiċi jew extrovert, Marina tal-Carminian jew Aggie tal.
  
  
  Tagħha, raw Aggie toħroġ permezz tal-kmamar tas-sodda, fejn hija mibdula barra tal-libsa sħiħa tagħha għal libsa.
  
  
  Dan imwerwer-bniedem bla dubju se qabel jew wara tipprova li jduru biex xi ħadd għall-għajnuna. Fil-fatt, hu jaf li għandhom jkunu mħeġġa tagħha biex jibqgħu mill-qrib fil-każ tagħha Carminian kien għadu ħaj. Iżda huwa ma setax isibu tagħha. Li tkun ee-qtil. L-qattiela kienu Kasbahs fuq it-triq, bla ħniena, in-nies determinat. Carminyan ma sabu tagħha b'mod differenti. Forsi kienu jinstabu l-ego għalija.
  
  
  Aggie qabad tagħha mill-ispallejn.
  
  
  "Tikseb imħejjija u jmorru lejn l-ajruport jew l-istazzjon bus," qal. "Meta għandek tieħu l-istati uniti, tista'tikkuntattja me permezz ta'l-Amerika-Ambaxxata hawn jekk inti tixtieq. Iżda toħroġ hawn, tajjeb? Tinsa dwar il-Qadi klabb. Id-dinja tal-ih hija sħiħa, u d-dritt li issa int ser tkun biża Akron. Jifhmu li, Aggie.
  
  
  Hi ma ma tgħid xi ħaġa, xofftejn tagħha pouting.
  
  
  Tagħha, ħares lejn agħlaq mal-smirk. "Do I kif jgħidu, qalb," missierha qal. "Nemmen lili, inti ser issib lit-destin xi mkien ieħor. I taf int ma tlestewx, iżda ma jimpurtax-dritt li issa. Jmorru lil hinn, għeżież. Wasal iż-żmien.'
  
  
  Huwa bies tagħha malajr u tax-xellug, bit-tama li d jibża tagħha biżżejjed biex tħalli.
  
  
  I marru għall-Carminyan tal-appartament għall-pick-up tiegħi l-għalf, u mbagħad sabet ieħor tal-post tax-xogħol. Ont kien fuq il-lista Rashid magħmula għall-Kasbah qattiela, u issa seduta li l-appartament bħala lixka tagħmel ih tal-xogħol aktar faċli.
  
  
  I jista'jimmaġina li l-russu lukandi ssib Carminyan jekk huma suspettati ego tal-bejgħ għall-istati uniti, jew jekk dawn kienu jafu li kisbu xi ħaġa li ih jieħdu ħsiebhom dwar. Iżda l-kburi-passaġġ tal-muntanji Sikka? Kien żbaljat, u għadhom kienu hawn biex joqtlu l-ego.
  
  
  I mgħaġġel permezz tal-kwiet, skur toroq tal-Casablanca, sensazzjoni li l-iskoperta tal-Carmine ma kienx l-uniku mhux mistennija dawwar għalija f'din il-kwistjoni.
  
  
  
  
  
  
  
  Il-kapitolu 4
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ma ġew hekk stupid li jmorru lura għall-Carminyan tal-dar u l-iġbor l-affarijiet tiegħi. Dan kellu jsir l - huwa d-xellug tagħha ħafna affarijiet. Din kienet ġurnata twil, u l-I kien tibda tħossok għajjien ftit I kif mimli f'żewġ tubi tal-żebgħa minuta, għalaq il-kaxxa żebgħa, u ħadet l-aħħar wieħed ħares lejn l-appartament qabel l-għeluq il-bieb wara me.
  
  
  Kelli biss intensifikati mill-bieb meta żewġ ċifri deher, wieħed fuq kull naħa tal-me, u ħassejtni l-iebes barmil tal-żewġ pistoli tagħfas fis-me. Hu sorveljata bir-russu l-aġent tal-żgħar, blu-għajnejn, il-ħalq tiegħu stabbilit fl-skura-linja.
  
  
  "Aħna ser joqtlu inti hawn jekk irridu li," huwa muttered.
  
  
  I ra tagħha bħala l-iswed Mercedes 600 miġbuda mill-sqaq.
  
  
  "Li mhux neċessarju," I qal ma apple pie. "Jien faċli ħafna biex jiksbu flimkien ma'."
  
  
  Huwa malajr mfittxija me u ħa Wilhelmina bogħod. Imbagħad hu qabad il-kaxxa żebgħa u mgħoddija lill-bniedem l-oħra. I ma kellhomx bżonn li jkun qallek biex tagħha fil-Mercedes.
  
  
  Hi kienet segwita hemm u sib l isfel bejn il-minnhom. Is-sewwieq daru u ħares lejn me għall-mument, l-għajnejn blu kważi identiku għall-oħra tal-kesħa dawk blu. Huwa poġġa l-karozzi fl-irkaptu u aħna saq bil-mod. Żewġ rivolvers kienu osservat fil me.
  
  
  F'din is-sitwazzjoni, jista'jkun hemm xejn iżda konversazzjoni.
  
  
  I ppruvaw li tibda. "Dak kollu dan dwar?" Tiegħi biss ir-rispons kien silenzju. Kiesaħ, rrabjata silenzju.
  
  
  "Ma jgħidu xejn," huwa ppruvat mill-ġdid. "Ippermettuli aqta. Aħna ser tara... Għandek bżonn ritratt tiegħek. Huwa beda jħares lejn lili, iżda qal xejn.
  
  
  Oħra bik ippruvati. "Jekk taħseb I taf fejn Carminian huwa, int ħela ta'ħin tiegħek," qal.
  
  
  "Ivan ma kinux jafu li,"huwa fl-aħħar wieġeb fil-baxx growl," iżda dan ma tieqaf mill-qtil ego."
  
  
  "Jien ma joqtol xi ħadd fil-livelli kollha," qal.
  
  
  Huwa ra l-russu jgħollu l-naħa tiegħu u mbagħad ftit fil-qosor, mozzjoni malajr, li jkollu l-die għal jimteddu sod fl-naħa tiegħu. Hit tiegħi ħaddejn u l-xoffa ta ' fuq, u hu minnufih ħass infiltrazzjoni tal tad-demm infiltrazzjoni jistabbilixxi l-kantuniera tal-rta. "Inti medja tal-majjal," huwa larvi. "Inti ħsieb Ivan jaf fejn Carminyan kien fis-sala, u inti maqtula lilu meta rrifjuta li jgħidlek. Issa aħna se jagħmlu l-istess miegħek." F'moħħi ġrew, u l-I immedjatament induna dak li ġara.
  
  
  Il-sikek kienu trattati ieħor daqqa, iżda ma kien hemm l-ebda punt fl-javżak l-uem u l-ego dwar dan. L-ewwel, il-lukanda ma tagħtihom l-ebda informazzjoni, u dawn ma fiduċja me xorta waħda. Ikun aħjar li biss jeħel mal-istorja tiegħi.
  
  
  I talab tagħha. "Meta kien dan Ivan suppost li joqtlu għalih?"
  
  
  "Għandek tkun taf li tajjeb ħafna, majjal," huwa tinqasam. "Meta inti nnotat li kien waħdu fid-dar stennija għal-radju-messaġġ minn Moska."
  
  
  Tagħha ego interrott, " Għaliex huwa ont?'"Dan jista ġew kulħadd. Anke ħalliel ."
  
  
  "Bah," l-russu growled. "Inti qed tfittex ukoll Carminyan. Huwa kien il-bniedem qawwi li kienu jafu kif jimmaniġġjaw L-stalett. Dan jeskludi żewġ nisa. U int ma artist. Aħna taħseb li int Amerikana aġent."
  
  
  Tagħha ego kważi feraħ tagħha. Mill-inqas kisbu ħaġa waħda id-dritt. Ukoll, l-tagħha realizzati għaliex tagħha ih kien il-loġika suspettat, u iddeċieda li nsib għall-lilu nnifsu. "Kien hemm ħames tal-inti, inklużi l-xadini li issa qed jilgħab ir-sewwieq ta'madwaru."
  
  
  L-xadini daru u ħares lejn me reqqa. "Iva," l-kap qal. "Panovsky huwa stennija għall-us fid-dar. Għalhekk hemm biss erbgħa mill-istati uniti. Aktar minn biżżejjed biex jittrattaw miegħek."
  
  
  Huwa ma kienx il-bogħod, u hi jaf liema hi jeħtieġ li tkun taf. Ma kien hemm l-ebda waħda hemm iżda dawk li kienu raw tagħha peress iltqajna l-ewwel.
  
  
  L-Mercedes titwaqqaf u l-I raw l-baxxi cross bars li ffurmaw parti mill-saqaf fuq l-entratura. L barra. Iż-żewġ guns baqgħu taħt il-kustilji tiegħi, u dan iż-żmien is-sewwieq segwit-istati uniti. Huma ma tieħu kwalunkwe-opportunitajiet miegħi.
  
  
  "Panovsky!" il-leader exclaimed. "Estan huwa hawnhekk."
  
  
  Ma kien hemm l-ebda risposta, u l-demm tibqit sens ta'foreboding dam permezz me.
  
  
  Il-russu kien mill-ġdid, u l-dar kien silenzjuża.
  
  
  I ra lilu frown fil-tagħha.
  
  
  "Dan huwa stramb," huwa growled.
  
  
  Dawn imbuttat me quddiem minnhom.
  
  
  Huwa ma kienx bħala sorpriż kif kienu.
  
  
  Panovsky kienet tinsab fuq l-art fil-ġabra ta ' demm, l-ego kważi mifruda mill-għonq tiegħu.
  
  
  Ont, raw li l-qatgħa fuq l-għonq tal-irħam mgħawġa-forma li testendi kważi mill-għonq tiegħu għall-punt biss taħt il-geddum tiegħu. Ġudizzju mill-freskezza tal-xorta-tixrid tal-ġabra ta ' demm, li ma setax ikun aktar minn ħmistax-il minuta ilu.
  
  
  Ir-Russi t'attivitajiet fil-bniedem jidhru-ġisem bħala jekk dawn ma setgħux jemmnu għajnejn tagħhom.
  
  
  Tagħha, il-ħsieb dwar l-Sikek. Ovvjament, dawn kienu jaraw il-post, jaraw l-oħrajn il-leave, u mbagħad maqtuha. Dawn ppruvaw li joqtlu ir-Russi, wieħed fi żmien, b'mod ċar ħafna, bil-kwiet, mingħajr storbjużi-isparar.
  
  
  I talab tagħha. "Meta ma ego joqtlu għalih?" "Meta ma inti żżomm me fil-karozzi? Huwa ma jmutu aktar minn ħmistax-il jew għoxrin minuta ilu. Taħseb me issa?'L-waħda imsejħa Estan tkellem lill-oħrajn fil-qosor, malajr sentenzi, naturalment, jien ma naf li l-russu tiegħi kien aktar minn medjokri.
  
  
  Dawn kienu storduti, ixxukkjat, u konfuż. Huma ddiskutew li qatel me, meta, u għalhekk, iżda huma miżmuma tagħhom kkritikat tal-pistoli fil-kustilji tiegħi. Fl-aħħar nett Estan reġgħu lura għal me.
  
  
  "Inti ma jaħdimx waħdu," huwa ħabbar. "M'hemm l-oħrajn miegħek li ma dan."
  
  
  "Iva," qal. "Ieħor L-stalett. Aħna dejjem għandek tuża l-ih. Aħna dejjem jadatta lokali tad-dwana ."
  
  
  Ego diffiċli, tal-majjal, bħall-għajnejn blu studjat me, u l-I raw li kien qed jippruvaw biex jaħsbu li permezz malajr. Huwa kien il-ħsieb.
  
  
  "Forsi inti ma kinitx taf," huwa qal fl-aħħar nett. "Inti tista'tkun l-artist. Ma jimpurtax aktar. Aħna ser ikollhom li joqtlu inti xorta waħda. Inti taf wisq biex ħallihom ħalli inti barra."
  
  
  "Jien ser tinsa kollox malajr," qal, iżda l-Russi jinżammu tħares lejn me. Hugo jistabbilixxu skiet kontra l-tiegħi driegħ. Kien tal-bidu lill-dehra kien li jintemm dak il-Sikek kienet bdiet. Dan huwa, jekk jien jista'jintemm dan.
  
  
  Dawn jinżammu l-armi tagħhom fil-post. F'daqqa-moviment u l-żewġ balal se tolqot il-ġisem tiegħi.
  
  
  "X'għandi nagħmel, Estan?" I talab għall-bidu tat-tieni-russu.
  
  
  "B'tali mod li," huwa qal. "Aħna ser tħalli l-ego tal-ġisem hawn ma Panovsky u sib post ieħor. L-ewwel, jagħti Panovsky tal-passaport u l-identifikazzjoni tad-dokumenti. I ma simili twal tax-xogħol."
  
  
  Is-sewwieq ħa l-mejjet-bniedem tal-identifikazzjoni tal-karti, u kien jaf I meħtieġa biex jixtru ħin, ħafna u malajr.
  
  
  "Stenna," qal. "Kif dwar I jġibu inti tara Carminian?"
  
  
  Il-russu tal-żgħar għajnejn twessa'xi ftit, u bil-mod, sodisfatti grin mifruxa madwar il-wiċċ tiegħu.
  
  
  Hu sfurzat ruħu li tħares bħala tama u titwieled kemm jista'jkun.
  
  
  "Ukoll, ukoll," huwa qal, joħonqu l-quddiem tal-tiegħi qmis b'tiegħu ham-forma dad. "Memorja tiegħek huwa li ġejjin lura issa, hux?"
  
  
  Huwa ħadlu me minn naħa għall-oħra, u hu ħalli ruħu jirrilassaw.
  
  
  "Fejn hu, tal-majjal?" "Ieqaf!" huwa ġara.
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. "Biss jekk inti wegħda li ħalli me imorru wara li," qal.
  
  
  Il-russu bil-mod itlaq l-kbar tiegħu l-idejn u l-tbissem ftit, ovvjament fil-tiegħi naivete.
  
  
  "Id-dritt," huwa qal flatly. "Tajjeb, aħna mhux se toqtol lilek. Aħna biss trid ftit kooperazzjoni."
  
  
  Ftit is-sempliċi, tagħha ego the gratefully tbissem. "Ma nistax jgħidlek fejn hu, iżda I inti tista'tieħu hemm," qal. "I biss sab dwar dan l-aħħar bil-lejl. Dan il-post kien indikat me minn xi ħadd li raw l-ego hemm ."
  
  
  Huwa biss tagħha xufftejn tiegħu. "Għaġla," huwa ordnat. "Aħna ma jkollhomx ħin. Lura fl-Mercedes, qagħdu fuq kull naħa tal-me, xorta li jkollu l-pistoli u lesta għall-nar. Ix-xufier ma tiegħi żebgħa-kaxxa xorta li jmiss hu jinġibed off il-bankina, u huwa beda li turi l-uem il-mod madwar il-toroq u l-mezzi.
  
  
  Jien ridt għal żmien twil meta l-I misjuba dan il-post, allegatament jien ridt postijiet li jistgħu jgħinu me. Fil-fatt, hija tassew ried post li tagħti me ċans. Tagħha, ħass ih sabar jikbru kif tagħha kompliet-sewqan tal-karozzi permezz tal-isqaqien, dawriet u boulevards.
  
  
  Jien naf li ma ddumx f'dan il-għajjien. F'daqqa waħda hi sabet li, skur triq li involuti fil-mogħdija mimmo waħda madwar l-qodma bidonvilles, kwartieri fqar fuq l-asfalt-karta u l-barmil tal-petrol li ladarba mimlija il-belt. Fil-tifqigħa tal-tieni Gwerra Dinjija, Casablanca kienet b'saħħitha tal-belt. Mill-tmiem tal-gwerra, mijiet ta'eluf ta'Għarab kienu waslu fil-port, miġbuda mill-wegħda ta'xogħol faċli. Huma maħluqa terribbli sanitarji pjaneta, li dalwaqt litteralment mgħarrqa il-belt. L-ewwel il-franċiż u l-Marokkini-gvernijiet ħa l-problema u approvat ħafna mill-Bidonville toroq.
  
  
  Madankollu, xi madwar minnhom kienet għadha teżisti: djar mibnija tal-landa u l-asfalt-karta, bl-ebda va oħra minn erba'-ħitan u s-saqaf. L-waħda li jinstabu tagħha kien biss bħal dik, u l-toroq tagħha kienu biss passaġġi dojoq permezz mwiegħra tagħha.
  
  
  "Żomm!"
  
  
  Huwa għamel malajr, u fetaħ il-bieb qabel aħna titwaqqaf. Żewġ Russi jaraw lili mill-qrib I kif daħlu Bidonville. I maqbuda idea ta'tagħha bħala t-tielet-bniedem irku fuq il-kappa tal-Mercedes, tas-sewwieq tiegħu ego xorta pulit single-up.
  
  
  Tlaqt wieħed fi żmien madwar il-passaġġi dojoq, għadda mimmo djar li jinsabu fid-direzzjonijiet kollha, u waqaf fil-quddiem tal-hut mal-bieb imbexxaq, li I issa naf li jkun diżabitati. Kien żift skur ġewwa.
  
  
  "Hawnhekk," huwa whispered l-russu.
  
  
  Huwa motioned għall-sewwieq li jimxu lejn id-dahar tal-hut.
  
  
  "Oqgħod lilu," huwa qal li ieħor russa, tipponta lejn me qabel bir-reqqa jidħlu l-hut, lura tiegħu sew bi tqila kontra l-landa rickety-ħajt.
  
  
  Kif il-leader bil-mod sparixxa fil-dlam ta'l-hut, missierha ħares lejn ir-russi oħrajn. Huwa miżmum tipponta l-gun fi me, iżda l-għajnejn tiegħu jinżammu darting lejn il-kabina. Ma kienx meraviljuż, iżda kienet l-aħjar ħaġa li jistgħu jagħmlu d-data taħt ċirkostanzi oħra.
  
  
  Huwa għamel tiegħu driegħ, ddawru bil-mod, tidwir-muskoli. Ħassejtni l-stiletto jaqgħu barra u l-waqgħa fil-tiegħi tal-palm. Tiegħi saqajn tensed, il-muskoli u l-nervituri tensed.
  
  
  Tagħha, tħares lejn il-russu. Ego-għajnejn darted l-kabina. Kien biss frazzjoni tal-tieni, iżda li kien I kollha meħtieġa.
  
  
  Hugo oġġetti kollha tiegħu jista u fl-istess ħin dived lejn il-lemin. L-stiletto daqsxejn fis-sider tiegħu, u smajt lilu tiġbed qawwija nifs.
  
  
  Kif huwa mistenni, tas-swaba tiegħu awtomatikament jinġibed l-attivazzjoni u l-sparati maqtula qabel taħfir. Biss I ma kienx hemm aktar. I dam permezz dollaru madwar skur, passaġġi dojoq li jinxtamm ta ' l-awrina, taħsir taż-żibel, u aktar.
  
  
  Minn dan iż-żmien, il-leader kien diġà barra u wara me, kif kien il-wieħed li kien bir-ruħhom li s-sewwieq madwar lilu.
  
  
  Ih jinstemgħu tagħha maħnuq kbira bħala huma maqsumin li tagħmel ftit ċikli. Huma magħmula tiegħi l-ħajja aktar faċli. Iżda smajt ħsejjes oħra bħala l-pjaneta dawk li jgħixu bdew jinxtegħel. Huwa laħaq il-post fejn il-żewġ qassam sodisfatti. Hija jinstemgħu bil-mexxej taħdem wara me, u tassew stenna madwar bħala I begged għal xi ħaġa li setgħet tintuża bħala arma. Biċċa tal-vażett maqbuda għajn tiegħi, nofs mqattgħin minn wieħed mill-fdalijiet. Kien irqiq iżda solidu, u l-ego-aħħar kienet ma bil-fatali akutezza, bħal shards tal-ħġieġ.
  
  
  Ego qabad u ppruvaw iġbed meta huwa ħass tad-demm splattering tiegħi madwar l-armi. Bil-biċċa tal-metall fl-idejn tagħha, hi waqa'fuq waħda minn kull tilwim fil-fond tal-dell tal-hut.
  
  
  Il-leader deher l-kuritur u kien tħares madwar l-isqaqien.
  
  
  Tal-memorja huwa ħaġa umoristiċi, u l-I f'daqqa immaġina ftit tifel bil-wieqfa fuq il-kosta tal-lag fit-tul taż-żmien ilu u jitfa fissa ġebel fil-lilu. Din kienet l-istess moviment, l-qasira, li jaqtgħu saqajn tal-polz. Huwa ħa l-għan u ħalli l-biċċa l-vażett-titjir.
  
  
  Il-leader inbidel kif dan laqat il-uem fil-wiċċ, il-ma-aħħar tfittex bħal mitt biċċiet tal-metall jiġu mifruda. Tad-demm nixxa mill-'egoiżmu. Huwa kien fl-uġigħ, naqas il-massakru lag aħmar, u kopra l-wiċċ tiegħu b'idejk it-tnejn.
  
  
  Huwa laħaq l isfel għall-arma, qabad ego, u insistiet li ego fl-istonku. I-isparatura tagħha darbtejn, l-shots għaddejjin tagħha ego-ħwejjeġ.
  
  
  Issa ma kien hemm wieħed biss russu tax-xellug, u kien lura fil-dell tal-fdalijiet. I biss kellhom jistennew.
  
  
  Daħal tmexxija, raw jiċċaqalqux figura li tinsab fl-intersezzjoni, jdur madwar u l-isparatura fid-direzzjonijiet kollha. Huwa jaħdem ħafna madwar hu, bl-addoċċ, u l-balal ġibed'il quddiem il-vażett qrib me.
  
  
  Tagħha niżel għall-ħajja u l-isparatura fil-rewmatiżmu.
  
  
  Huwa mqassma mill-shots li tolqot lilu, iżda baqa wieqfa u kompliet jisparaw fil-rewmatiżmu. Issa hu li jimmiraw me.
  
  
  Tagħha, ħass gawk jgħaddu tiegħi għonq u laqat il-hut.
  
  
  Jegħleb naħa tiegħu fuq il-ħajt tal-landa, huwa bil-mod ħa l-għan, u l-tir tiegħi tolqot lilu dritt bejn l-għajnejn.
  
  
  Huwa waqa'fuq dahar tiegħu u jistabbilixxu jiċċaqalqux.
  
  
  Tagħha, marru għall-lilu. Ego tas-sewwieq ġakketta kienet misruqa miftuħa, li juru me għaliex baqa wieqfa għal sakemm. Nen kien liebes-azzar balal nisa madwar l-tip jintlibes minn Ewropew tal-pulizija meta jkunu qed jieħdu sehem fil-massa tal-irvelli.
  
  
  Huwa ħares lejn l-gun fl-naħa tiegħu, ċċekkjati, u ra li kien abbandunat. Il r-ragħda tal-mer hija l-unika tat-trasmissjoni tal-qasam kollu, il-papa-dawl kien lit u l-ġappuniż mimlija l-arja.
  
  
  Huwa dam u rema l-inutli arma. Bħala dawn kkulurita-sema, hi f'daqqa waħda jinstemgħu l-jaqtgħu wail ta'toqrob-pulizija kejk.
  
  
  Hija kienet mistennija li jittellgħu Hugo, imma jien ma jkollhom il-ħin li tmur lura minħabba l-Casablanca cops kienu biss madwar il-kantuniera. Sibt permezz Bidonville u qbilna li l-Mercedes. Għall-pjaċir tiegħu, raw li l-vleġġa kienu għadhom fil-tqabbid.
  
  
  Kif marret wara r-rota u l-saq bil-mod bogħod, mimmo tal-żewġ tal-pulizija tal-karozzi bil-dwal iteptpu u sireni blaring fil-fast-żieda fil-dawl tax-xemx għadda minnu.
  
  
  I marru għall-Marina, iżda Aggie tal-dar kienet fuq il-mod. Huwa mdawwar u waqaf fit-triq oppost-dar tagħha. Jekk hi ma kinitx tax-xellug minn issa, I ħadu tagħha lejn l-ajruport lili nnifsi. I dam l-taraġ u raw li l-bieb ta'l-appartament tagħha kien imbexxaq. Fil-vista ta'dan, I f'daqqa waħda ħass taħlita ta tama u l-biża'; I ttamat dan kien ifisser li hija kellha jimxu'l bogħod malajr, arrest li dan kien ifisser li hija ma kinitx rapida biżżejjed.
  
  
  Huwa imbuttat bil-mod l-bieb miftuħ.
  
  
  Aggie Trawwem qatt se tara Akron, Ohio mill-ġdid. Hija kienet tinsab fuq l-art tal-half-mikxufa fuq l-art, il-gerżuma tagħha maqtugħa kważi nofs, kif ġara mal-federazzjoni russa, u ma magħruf ukoll bħala mgħawweġ-linja.
  
  
  Imbagħad huwa niżel isfel ħdejn tagħha u mċaqalqa tagħha s-saqajn. Ma kien hemm l-ebda evidenza li hija kienet jintmess bl-ebda mod ieħor. Kien qtil, il-kwiet u effettiva. Kiesaħ rabja mimlija me. Dawn il-vile, bloodthirsty bastards huma l-ħlas għal dan.
  
  
  IH diġà mnaqqsa numru tagħha minn ħames għal erba', mhux l-għadd Rashid. Iżda I tnaqqas l-ego iż-żero.
  
  
  Kiesaħ rabja kompliet żieda fil-me, iżda I ġestiti li jżommu lura. Dan kien l-ebda ħin għall-kesħa-rabja. Dan meħtieġ, magħruf ukoll bħala s-skiet u fatali l-effiċjenza, li huma użati. Iżda issa I kien ħakem minn differenti tal-biża'. Huwa dam madwar il-bini, ducked fl-Mercedes, u telaq ma squeal tal-jipprotestaw tal-gomma.
  
  
  Grati għall-xorta toroq vojta tal-kmieni filgħodu, huwa ngħidu l-kbira van isfel Avenue de Hippodrome, daru fuq żewġ roti fuq Zerktuni Boulevard, u laħaq l-ilqugħ-post immarkat fuq l-triq oppost Marina Hassan Suktani tal-appartament. - Għajnejn tiegħi studjati l-żona tagħha, ducked fil-bini. Hemm wieħed biss xiħ fuq il-qoxra tal-Toroq.
  
  
  Huwa ewropea il-bieb u l-nifs daqqa ta'eżenzjoni meta jinstemgħu l-lock miftuħa minn ġewwa.
  
  
  Marina jinfetaħ il-bieb xquq, għajnejn tagħha għad-half-magħluq. Hija fetħet tagħha ih usa'meta hi ra me.
  
  
  Marret ġewwa u frowned.
  
  
  Hija kienet liebes żgħar qliezet u l-bra, u l-pompi papoċċi kienu li jmiss mal-żgħar torka fil-quddiem tal-sufan.
  
  
  Il-bieb tas-sodda kien miftuħ, u raw li l-sodda kien kompletament magħmula.
  
  
  Hi biss kienu jorqdu fl-tagħha qliezet u l-bra. Hi evitata tiegħi kurjuż ħarsa.
  
  
  "Nesa li tmur torqod?" I talab il-papà.
  
  
  "Fl-mod, iva," qalet malajr, ħakk wiċċ tagħha bl-idejn tagħha. "Jien ... kien l-qari ta'dan, u mbagħad I naqas rieqda."
  
  
  "Inti trid poġġew il-ktieb l-isfel l-ewwel," qal li tħares madwar.
  
  
  "Ukoll, iva ... jien naħseb li l-hekk," hi muttered nervously. Hija ħadet il-libsa mit-tmiem tal-sufan u stazzjonati fuq t-talent. Huwa jaraw il-sabiħa-moviment tal-tagħha sider kif hi tiġġebbed-armi tagħha li tistrieħ libsa tagħha.
  
  
  "Inti ma jidhirx partikolarment kuntent li nara lili," qal.
  
  
  Hi mdawwar, u dejqa frown mitnija brow tagħha.
  
  
  "...Dan mhuwiex simili li, " hija qalet. "Biss me ... jien ma tħossokx tajjeb dan l-għodu ... I trid tipprova li jiksbu xi irqad. Jien ser sejħa tagħha u jissodisfaw inti aktar tard.'
  
  
  I ra tagħha, sabiħa kreatura li ma jħallux me mur sal I wiegħed tagħha I d jiġu lura. Kien xi ħaġa ħażina hawn. Huwa tista'tara fil-tagħha malajr il-ħarsiet, fil-nervuża-movimenti ta ' l-idejn tagħha.
  
  
  - "Le, ma sejħa me aktar tard," qal. "Int tħalli hawn immedjatament."
  
  
  L-għajnejn tagħha wessgħet. Leave kollox hawn? kienet panting. "Iżda li impossibbli. Tagħha... I ma tistax issib tagħha. Dan... din hija mazz.
  
  
  "Mhux bħala umoristiċi bħala li huma maqtula," qal.
  
  
  Marina ħa nifs fil-fond. "Biex jiġu maqtula?" "Iva," hija qalet.
  
  
  "Għarus tiegħek Karminyan kien involut fl xi koroh tan-negozju," qal. "Peress li kienu jafu lilu, inti huma fil-periklu kbir. Bosta nies li jkunu diġà ġew maqtula."
  
  
  Wara li qalet li, smajt lili nnifsi bħal is mill-ġdid, l-echo ta'qabel id-diskors.
  
  
  "Id-dritt," qalet malajr. "Jien jħallu l-għada. Hija għandhom jibqgħu hawn llum." "Kienet qed jippruvaw biex tikkalma me isfel.
  
  
  "Għaliex inti għandek toqgħod hawn illum?" I talab, tħares lejn Agħlaq reqqa.
  
  
  Hi pursed tagħha xufftejn u ħares lil hinn mill lili għal mument. Meta għalqet madwar mill-ġdid, hija reġgħu tagħha kwiet.
  
  
  "Xi ħadd se jiġu hawn," hija qalet. "Tiegħi l-aspirazzjoni zija. I għandek tistenna għal tagħha hawn. Hija għandha tagħmel importanti kwistjonijiet tal-familja."
  
  
  Id-dritt, I qal, imbagħad I ser iżomm tagħha wisq. Naħseb li għandek bżonn għall-protezzjoni. Huwa tbissem grimly li lilu nnifsu.
  
  
  L-istorja tagħha kien kemm foloz kif tliet dollaru-abbozz. L-inkwiet tagħha fl-għajnejn meta l-I qal tagħha I kien ser jibqgħu kien l-aħħar tal-prova, ma li jien ma bżonn aktar.
  
  
  - "Le, Aġenziji," qalet il-kummissarju, " inti ma tistax toqgħod. Hi se jidħlu għall-me. "Dan ... dan huwa ħafna kunfidenzjali. Jekk jogħġbok jifhmu.'
  
  
  Huwa tbissem tagħha. Huwa qal ħafna tagħha, speċjalment li hija ma tridx hu madwar.
  
  
  Issa wiċċ tagħha kien tensjoni u l-abjad. Tkun xi tkun ġiet sistema tagħha magħmula tagħha tensjoni bħall-azzar tar-rebbiegħa.
  
  
  Tagħha wkoll innutat li hi ma tfittex sorpriż ħafna meta tagħha qal li Carminian kien involut fl-l-maħmuġ dell. Forsi hija kienu diġà jafu li, jew forsi hija kienet involuta fil-lilha nfisha. Din kienet opportunità I għandekx marrux.
  
  
  I bdew suspettat li kien qed akbar u akbar bħala l-sekondi mmarkata mill. Dan ħelu kreatura ftit li kellhom sabiex dan l-aħħar ġew feverishly pining għalija, tassew jippruvaw biex jeħles mill me. Hija kienet ħabi xi ħaġa.
  
  
  Ħames-irġiel u tifla kienu diġà ġew maqtula, u l-I meħtieġa biex jintemm l-impjieg.
  
  
  Il-ħin għall-logħob tal-għaddiet.
  
  
  I jaraw tagħha bħala hi avviċinat me, sider tagħha jiżdiedu u jonqsu, tqanqal u tistieden. Iżda anki jekk hija tista'tkun Alla tal-Imħabba lili issa, I ma l-kura. Huwa kien fuq missjoni, u li kien kollha li huma importanti.
  
  
  "Jekk jogħġbok, Aġenziji,"qalet il-kummissarju," do I kif titlob, u jien ser tispjega lill inti illejla."
  
  
  Ont, u Jbiegħu tbissem. "Inti mhux se jispjegaw xejn lil xi ħadd illejla jekk I tħallik waħdu," qal. Jien ma moħħ joqogħdu mill-qrib. Meta l-zija, I ser imorru għall-oħra tal-kamra u inti tista'tkellem fil-privat.
  
  
  Marina whirled madwar, rrabjata diżappunt tissaħħab l-wiċċ tagħha.
  
  
  Hija telgħet rivista u Stahl aċċidentalment imdawra permezz ta'dan.
  
  
  Marina mixi u lura bosta drabi, marru għall-kċina, waslet lura u sib, ltqajna, marru għall-tieqa u sib stabbiliti mill-ġdid.
  
  
  "Hija xi ħaġa sistema inti, qalb?" I talab każwali.
  
  
  "Iva," hi tinqasam fi me, " l-ħaġa sħiħa. Dan huwa biss idiotic. Aħna ma għandekx bżonn. Tagħha, nixtieq li jħallu, u jien ser inti sejħa mill-ġdid meta tiegħi zija-weraq."
  
  
  Hu kien bil-mod, smiling, iżda hi ma tara l-fatali serjetà fiha. "Id-dritt, l-għasel," qal. "Jekk biss I d jsir xi ħaġa."
  
  
  U x'inhu?'X'inhu?' talbet malajr.
  
  
  Huwa mixi matul fejn kienet seduta u l-ħarsu lejn tagħha. Huwa ħareġ l-naħa tagħha u qabad l-iswed bra fin-nofs. Kif hu titneħħa tagħha għall-saqajn tagħha, il-bra jiżżerżaq'l isfel u l-tagħha tat-sider kienu rilaxxati. "Biss jekk inti d qallek tagħha l-verità," huwa tinqasam.
  
  
  Hi ppruvat tiġbed l bogħod, imma I tagħha qabad l-polz, fil, u ippinjat tagħha għall-tapit.
  
  
  L-għajnejn tagħha mwessgħa bla sahha-biża.
  
  
  "Il-verità, Marina, u malajr," qal.
  
  
  "Inti ... inti iweġġgħu me," hija qalet.
  
  
  Huwa maħlula qabda tiegħu fuq tagħha tal-polz u użati naħa l-oħra tiegħu domestiċi l-artab roża ponot tas-sider tagħha.
  
  
  "Jiddispjaċini," qal. Huwa dan l-aħjar?'
  
  
  L-għajnejn tagħha, li kienu ġew dlam ma rabja fl-ewwel, issa bdiet dawwar fis xi ħaġa oħra.
  
  
  "Jitwaqqaf," hi wailed. "Waqfien".
  
  
  Ħassejtni l-artab nuċċalijiet jibbies u jikbru taħt tiegħi karezzi. Ih kompliet puplesija tagħha bil-mod u rhythmically. "Oh, Alla, jekk jogħġbok tieqaf," hi nifs. "Jekk jogħġbok, il-Mutur ... ma tistax tagħmel dan."
  
  
  "Meta ser ikollok notifika minnu?" I f'daqqa talab tagħha, fl-istess ħin tneħħija tal-naħa tiegħi mill-sider. Hi ħares lejn me bi tregħid-xoffa t'isfel.
  
  
  Huwa jintmess beżżula tagħha mill-ġdid u rilaxxati naħa l-oħra tagħha. "Il-verità, Marina," qal ewwel. 'Għidli.'
  
  
  L-għajnejn tagħha kompliet stare fil me, u mbagħad f'daqqa waħda mimlija bil-tiċrit. Hi taw, ppressata-wiċċ tagħha għall-sider tiegħi, u bdew sob ewwel u jerkily.
  
  
  Huwa kompla kbir tagħha sewwa.
  
  
  Fejn hu? I talab il-papà. "Ġejjin fuq, Marina, għidli."
  
  
  "Jien ma naf," hi sobbed fis-sider tiegħi. "Hu sejjaħ l-aħħar bil-lejl. I wiegħed tagħha jien ma tgħid xi ħadd.
  
  
  "Irrid biex jgħinuk," qal. "U l-emu, wisq."
  
  
  Hi inklinata tagħha kap tad-dahar u jintmesaħ l-dmugħ mill-għajnejn tagħha. Ay għen tagħha għall-pożizzjoni bil-qiegħda.
  
  
  "Huwa ser sejħa lili mill-ġdid din il-filgħodu, hekk kif huwa jistgħu jiksbu l-telefon," hi blurted. "Huwa għandu l-flus fil-periklu, u l-importanti huwa x'imkien ieħor. Tagħha beru ewlenin, jieħdu l-flus u jġibu l-uem. Hekk kif huwa jitlob me lura, huwa se jagħti me l-istruzzjonijiet kollha."
  
  
  "Il-vuċi għaliex ma inti doze off Joseph," agħlaq lest is-sentenza tagħha. "Għandek tqum meta huwa jitlob."
  
  
  Hi nodded. Hi qalet me il-verità, il-kollox kienet taf, u dan kien tiegħi perfetta-opportunità biex isibu Carminian.
  
  
  I meħtieġa l-kooperazzjoni tagħha. Tagħha ma tmur għall-lukanda sabiex hi tkun tista'tipprova neħħi me jekk marret għall lilu, sabiex tagħha ddeċidew li jilagħbu ġust tagħha u għid ħej, kollox naf.
  
  
  Bdejt tagħha mal-żewġ Carminans ta'spjunaġġ, u meta l-I lest tagħha, hi kienet pallida u tregħid, u l-għajnejn tagħha kienu fil-fond u l-tond.
  
  
  "Jien qatt ma kien maħsub," qalet ewwel. "Hekk int ma l-artist fil-livelli kollha." Tiegħi aqta kienet korretta, Aġenziji.
  
  
  "Oh, huma jagħmlu sejħa me artist fil-ħidma tiegħi," qal grinning. "U inti ma jkollhom l-sejħa me Aġenziji aktar. L-isem tiegħi huwa Nick ... Nick Carter.
  
  
  "Nick," hija qalet, jtajru kiss fil-kap tagħha u tirrepeti b'leħen għoli, " iva, dan huwa l-aktar adattat għalik," qalet fl-aħħar nett. "Hemm irreżistibbli periklu maħżuna fil-nen, li hi nħassu mill inti fl-ewwel mument."
  
  
  Marina inklinata bil-quddiem, u kelli iġbed lili nnifsi flimkien biex iżommu l-idejn tiegħi barra dawk iż-żewġ sabiħa-sider. "Foqra Anton," qalet sfortunatament.
  
  
  I talab tagħha. - "Li fuq Karminyanov kkuntattjati inti? "" Ma tinduna b'xi bidliet fil-vuċi tiegħek?"
  
  
  "Ukoll, għandu jiġi tiegħi Anton," hi wieġbet. "Nistaqsi jekk l-ieħor kien jaf ta'l-eżistenza tiegħi? Wara kollox, biss tiegħi Anton kienu jafu li kienu l-affarijiet ftit bejn l-istati uniti li hu imsemmi. Personalment, ma naħsibx li xejn se jiġri hu, Nick. I tħossok hekk terribbli li jien ma żomm il-wegħda tiegħi."
  
  
  "L-irġiel tiegħi ma jikkawża l-uem ħsara," I wieġbu. "Ir-Russi għandhom metodi oħra, iżda dawn mhumiex perikolużi għadhom. Il-sikek se żgur li joqtlu lilu. Forsi li qed diġà tortura lilu biex issib eżattament dak li hu jaf. U m'għandekx tkun daqshekk ħżiena għall-jekk inti għidli. Int tagħmel hu kkritikat tajba dawwar. Int iffrankar ta'l-uem tal-ħajja."
  
  
  Hi mistrieħa kap tagħha fuq l-ispalla. Li kieku kien hekk faċli li jżommu tagħha u jagħmlu l-imħabba tagħha, iżda li hija ma kinitx. Hija ma tridx me biex jiġi interrott mill-telefonata matul xi ħaġa bħal din. Mhux ma Marina.
  
  
  U aħna ma jkollhom għalfejn jistennew fit-tul. Meta l-telefown għ, Marina ħares lejn me u l-xofftejn tagħha aktar stretti.
  
  
  "Jieħu l-telefon," qal sew. 'Biss tagħmel dan. Biss jirrilassaw.'
  
  
  Hija ħadet nifs fil-fond, telgħet-telefon, u jaraw kif hi tkellmu lilu, l-waqt li tħares lejn me.
  
  
  "Iva, iva, Anton," hija qalet. "Jien lest li ... naf li dan il-post. Fl-isem tiegħek. I jifhmu li. Tajba. I ser tkun hemm mal-kollox. Iva, Anton, tajba-ġimgħa."
  
  
  Hija rnexxielha, u kien fil-ġenb tagħha. "Jidħlu fis," qal, ġbir tagħha.
  
  
  Hija tpoġġi fuq il-libsa tagħha, u dan imbuttat tagħha barra l-bieb.
  
  
  "Dak li l-pjan ta'?" I qal sew. 'Għidli.'
  
  
  L-muftieħ għall-periklu fil-sala fil-Mahraba-Lukanda hija fil-pakkett indirizzata lilu, " hija qalet. "Huwa qal il-desk skrivan li nixtieq ġejjin pick-up lilu. Kaxxa depożitu fl-uffiċċju postali prinċipali sala fil-Post des tan-Nazzjonijiet Unies ."
  
  
  "Li xi ħaġa," I ikkummenta meta aħna kellha logħba bħal dan fil-Mercedes. "Meta inti aqbad il-flus, fejn inti tmur?" t
  
  
  Hi ħares lejn me għall-mument, eżita, imbagħad qal, " jien ma nafx.: "Fl-Marcel Cerdan Grawnd. Mhux fl-użu tal-lum, u I-bżonn li tmur għall-Ward erbatax fil-kuritur u stenna hemm."
  
  
  "Marcel Cerdan Grawnd" irrepeti lilek innifsek. Mimmo għadda darba. Kien kbir, moderna tal-bini, tipiku tat-tip tiegħu, bl-isem wara l-franċiż fil-ċampjin li miet fil-pjan ħabta ftit tas-snin ilu. Huwa staqsiet grimly jekk hu kien jistaħbew fil-grawnd dan il-ħin. Matul il-logħba, jista'jkun fl-nofs tal-folla, u meta kien magħluqa, jistgħu jaħbu hemm.
  
  
  Kien kbir biżżejjed biex tiġi evitata l-tindif u l-lejl għassies. Huwa probabbilment jista'wkoll jisirqu l-edu hemm madwar l-kiosks. Brillanti-post jaħbu, iżda I kienu diġà jafu li l-aħwa twin kellhom-lista sħiħa ta jgħajjat il-pjanijiet.
  
  
  "Hekk kif ikollok l-flus tal-periklu, tieħu taxi l-stadju," huwa qal Marina. "Ma eżattament kif hu qallek."
  
  
  Huwa staqsiet I kif tista'tikseb l-grawnd mingħajr ma dehru. Kien hemm dejjem enormi spazji miftuħa madwar dan il-bini. Iżda I dehret kif isolvu din il-problema. I ħares lejn Marina u raw li kienet qed tfittex fuq me stramba.
  
  
  'Dak li għaddej fuq miegħek? I talab drastikament.
  
  
  "Me ... jien ma naf jekk inti ma kien korrett," hi wieġbet. "Inti qed tnaffir me. Inti huma xi ħaġa oħra, kif predatorji bħala leopard li sniffs barra priża tiegħu."
  
  
  Hi flinched, u huwa ma tipprova li jiffissaw dan. "Huwa l-approċċ professjonali," qal. "Huwa tard wisq biex jibdlu l-opinjoni tiegħek, Marina."
  
  
  Huwa eżamina lura fil-Agħlaq u raw li hi xorta ħares jibża u kuntenti. Hu ddeċieda li forsi l-ostakli fil-ħajja jkunu jistgħu jżommu tagħha fil-verifika, fil-każ Agħlaq kellhom oħra ideat fl-aħħar minuta.
  
  
  "Jien ser tkun hemm, Marina," qal. "Jekk inti biss jimxu mal-pjan, I tista aqbad tagħha u tieħu tagħha għas-sigurtà. Iżda jekk inti tipprova tgħin l-uem jaħarbu, se jiġu sparati mill-ego."
  
  
  I ma għid Ħej ma kellix pistola me.
  
  
  "Inti verament imħabba me, ma inti," qalet il-kummissarju, l-kliem tagħha li ġejjin bħala xokk.
  
  
  "Inti għandek l-att, għażiż tiegħi," qal. Hu waqaf fil-quddiem tal-Mahraba-Lukanda. "Jieħu l-ewlenin," I ordnat. "U ejja għaġla."
  
  
  Hi xellug bil-iweġġgħu, startled tħares fuq il-wiċċ tagħha, iżda kont naf li issa hi kienet se jkollha ġust. Ftit minuti wara, hi lura bil-pakkett, li hi fetħet, u l-cart magħmula-triq tagħha li l-grupp tal-bini magħrufa bħala Post des tan-Nazzjonijiet Unies.
  
  
  I taw mod tagħha mill-ġdid u sib barra, stennija għall-tagħha biex tgħaġġel fil-bini. Meta hi ħareġ mill-ġdid, Agħlaq kien qed żgħar purse li qishom tal-ivvjaġġar tal-borża. Hi unbuttoned tagħha ego fil-karozza, u huma lanqas jolqot li jgħoddu l-pulita munzelli tal-kontijiet. Ma kien hemm l-lott tal-flus fil-borża, I iżommu l-flus, madwar għaxar jew ħmistax-il elf dollaru. Hi twil sa borża tagħha mill-ġdid, u huwa mixi biex il-bankina wara l-grad taxi.
  
  
  "Tieħu taxi u kompli kif ippjanat," qal. "Ma tfittex għalija, ma naħsibx dwar l-għajnuna me. Jien ser ikun hemm fil-ħin id-dritt."
  
  
  Tagħha baqgħet għassa tagħha bħala hi mixi l-ewwel tat-taxi, ltqajna u raw il-sabiħa-linja tal-sieq tagħha jisparixxu fis-sit ta'wara tal-taxi.
  
  
  Hija kienet deċiżi fuq il-kelma tagħna, u li nħassu nervuża tensjoni fil-tagħha, iżda I fdati tagħha biex iżommu l-kelma tagħha.
  
  
  I ħa taxi għall-waqt, u meta aħna qbilna li l-grawnd, I jiddawwar sqaq. Huwa ħa l-limo lura l-istadju. Ont titwaqqaf blokk kmieni, u l-oħrajn marru bil-mixi.
  
  
  Kif kien hemm il-biża', ma kien hemm xejn iżda spazju miftuħ madwaru.
  
  
  Carminian bla dubju se jkun fuq l-gwardja. Probabbilment x'imkien hemm, x'imkien fejn ikun jista ara kull parti ta'barra l-ovali. Huwa żgur avviż me jekk I mogħtija lilu mill.
  
  
  L-istorbju wara me magħmula me imbagħad malajr, u raw a man bil-żgħar tal-frott cart toqrob fl-triq, bil-kbir umbrella staġnat fuq il-quċċata tal-ego tal-żewġ bir-roti tal-cart.
  
  
  I stenna sakemm huwa jkun għadda mimmo me, imbagħad malajr segwit lilu. Rivnensky applikati sabiex pressjoni kemm hu, u bil-mod, u huwa waqa'sensih l-art.
  
  
  Kien riskjużi tan-negozju. Ftit wisq u huwa d jkunu mejta. Hija kienet ippinjat mill-ego għall-bini tal-wara verifika-ego għall-munzell dollaru. Kien tan-nifs normalment, u kien tqum fl-għaxar minuti.
  
  
  Huwa qabad il-cart u beda timbotta lejn l-ispazju miftuħ madwar l-istadju. Taħt il-qawwi l-umbrella, meta jidhru minn hawn fuq, dan kien biss il-par tal-saqajn bil-mod timbotta l-frott tal-cart.
  
  
  Tagħha, mixi permezz tal-bieb mmarkati sen u l-mixi sa l-konkreti moan grawnd. Kien issa mill-vista ta jaraw xi ħadd ġewwa. Huwa laħaq ieħor tal-elementi tal-gwerra u l-titwaqqaf li tidħol fih. Dan kien maqful. I għaddew minnha għal żewġ aktar bibien magħluqa sal I laħaq żgħar, dejqa passaġġ. Il-bieb kienet magħmula mill-injam, u kienet waqfet mill cart biex timbotta hija miftuħa. Huwa kien ukoll maqful, iżda ma tistax toqgħod il-pressjoni.
  
  
  Iduru madwar, I raw li l-taxi kienet waqfet mill-ewwel dħul, u Marina ltqajna.
  
  
  Karminyan se jaraw tagħha issa. Huwa ħa l-pass lura ewropea u l-ispalla tiegħu fil-injam, it-tqabbil tal-ħoss li l-ħsejjes tal-karozzi tal-magna. Nofs xkiel, il-half li jaqgħu, hi mixi fil-grawnd tal-dlam.
  
  
  Ont kien taħt il-sedili u lura isfel diversi navi li l-entratura prinċipali ta'l-istadju. Smajt il-ħoss qawwi ta Marina tal-takkuna-taptip fuq il-konkrit hawn fuq kap tiegħi u raw il-vleġġa tipponta l-udjenza għall-Ringiela B. Huwa segwit tagħha, bil-mixi bil-mod issa.
  
  
  Meta kien fil-passat-Ringiela A, huwa fl-aħħar nett intensifikati fuq il-podju. Kważi titkaxkar u l-kenn wara l-ringieli tas-siġġijiet, huwa peered fil-figura ta Marina stennija fil-kuritur.
  
  
  I mfittxija elf postijiet differenti, tfittex egos, iżda ma kien hemm l-silenzju. Tagħha indivja fil-siġġijiet, peering permezz tal-dojoq differenza bejn iż-żewġ madwarhom.
  
  
  Sa dan il-punt, huwa kien ġie kklassifikat intelliġenti u bir-reqqa.
  
  
  Ont, I raw Marina issa mixi u lura, li tħares madwar l-vojta grawnd. Huwa jistgħu ipoġġu kullimkien u għassa agħlaq.
  
  
  Imbagħad, kollha f'daqqa, ego ra tagħha, żgħar skur figura x'imkien fit-tarf ta ' l-istadju. Huwa mixi jistabbilixxi l-immejjel-ringieli tas-siġġijiet lejn il-qasam.
  
  
  Marina ma kinux jidhru Ego iżda, u hija kienet għadha ritmu nervously. Ma kienx sa huwa ħareġ li l-marda tal-annimal jilgħaq il-prezz li hija rat lilu. Hi madwar daru u beda tmewwiġ fuq l-uem.
  
  
  I ra t'għajn tagħha madwar malajr, u l-I kien jaf li hija kienet qed tipprova ssib me.
  
  
  Jitwaqqaf, huwa hissed li lilu nnifsu. Inti tagħmel l-ego nervuża ...
  
  
  Hi xejru fil-lilu mill-ġdid kif hu il-volpi qabżet l-taraġ mill-inqas siġġu. Kien pjuttost twil u kienet l-iswed tax-xagħar. Huwa kellu wkoll sabiħa-karatteristiċi tal-wiċċ li saru in-nisa tħoss protetti.
  
  
  Marina dam sa hu, u l-I nnotat li huwa l-ewwel ħa l-borża u mbagħad hugged tagħha.
  
  
  "Anton,"smajt Marina jiġifieri," jiena għamilt dak li kien l-aħjar għalik."
  
  
  I ra lilu frown f'daqqa. Chatter tagħha jinżammu fuq l-ego-tarf u kienet waslet biex jimxu'l bogħod fi kwalunkwe mument. Wasal iż-żmien għall-istrajk, u veloċi. Ma kontx żgura kemm tal-li kien jgħodd bħala I hopped fuq l-presidenti u l-intitolat lejn lilu.
  
  
  Huwa u jdur madwar immedjatament ra me. Huwa mdawwar għal Marina, u l-naħa tagħha tellgħu. Huwa jaraw tagħha cringe bħala l-daqqa hit Ay fil-wiċċ, u l-ħoss reverberated bħal tir minn azzarin fil-vojt grawnd.
  
  
  'Kelba!'għajjat fil-agħlaq.
  
  
  - "Le, Anton, l-ebda!" exclaimed Marina. Iżda kien diġà għaddew u t-tmexxija.
  
  
  I kienet taħdem permezz tal-ringiela tat-siġġijiet għall-cut-off tiegħi ego meta f'daqqa waħda kellna-kumpanija. Rashid tal-differenzi jiffaċċjaw l-ewwel ġie nnotat meta deher fil-quċċata ta'l-taraġ bejn żewġ ringieli ta'siġġijiet.
  
  
  Imbagħad I raw l-oħra erba li ġejjin mill-istati uniti mid-direzzjonijiet kollha. L-ewwel ħsieb tiegħi kien kif l-infern se jkunu jafu konna hawn, iżda I let li tmur u ddeċieda li jieħu azzjoni.
  
  
  Għalhekk ma Carminian, u l-I maqbuda idea ta'Marina tal-startled-wiċċ.
  
  
  Issa kien ħafna mill-qrib hu, li jilħqu u l-ħtif tal-ego tal-driegħ.
  
  
  "Waqfien miegħi," tagħha l-uem tinqasam.
  
  
  Huwa eżita għall-mument, u ħsibt li jaqblu. Minflok, huwa mdawwar u bdiet me, l-aċetiku wiċċ sħiħa tal-rabja. L-ego kick sorpriż me u l-hit me fid-dahar. Huwa waqa'fuq il-wieħed għal kull tilwim.
  
  
  "Ejja lura, int damned iblah," l-uem għajjat fil tagħha. "Irrid biex jgħinek.'Huwa ma kienx is-smigħ. Huwa dam, reazzjoni fuq il-presidenti, darted u lura, u dam sa u r-navi.
  
  
  Dollaru op Reefov ppruvaw stab lilu, li għandhom jeweled mgħawġa L-stalett fl-naħa tiegħu.
  
  
  Carminyan ma setax maqtula lilu. Kien tiegħi biss ħjiel li dan il-każ. Jekk ikun jista-leave, ego b'xi mod issib lilu mill-ġdid. Iżda jekk kien mejta, l-I d jkollhom tax-xellug kienu l-Sikek, u kien jaf li d jinħallu bħal mirage. Oħra Sikka, tall waħda, ħareġ minn wara li ssuq Carminian fil-kantuniera fejn il-żewġ qassam separati.
  
  
  I segwita Carminian kif beda jaqbeż fuq il-sedili u sfurzat ego li jirritornaw għall-Sikka mfassla stalett. Meta laħaq l-Sikka, huwa reazzjoni fuq il-filliera tal-presidenti u intensifikati bejn l-Għarab u l-Nima.
  
  
  Filwaqt li l-vantaġġ tal-mument, l-jaħarbu informa ġrew fl-direzzjoni l-oħra u l-dam l-kuritur.
  
  
  Sikka lunged fil me, jixxengel tiegħu stalett fil-selvaġġ ark. Bħala l-xafra imqatta'permezz ta'l-arja, huwa ducked taħt il-sedili u raw li laqat il-injam tal-sedili bis-doċċa tal-shrapnel. Huwa qabża sa mill-ġdid u qabad Sikka driegħ qabel ma jkun jista iġbed lura tagħha, yanking tagħha'l quddiem. Meta waqa'fuq id-dahar tal-sedil, hi kienet maqluba l-isfel mill-Ego Riġel bl-mejtin kick li imfarrak Ego adam tat-tuffieħ. Huwa grunted u waqa ' fil-saqajn tiegħi.
  
  
  Hu ppruvat li aqbad il-stalett meta waqa'fuq l-Ego-idejn, iżda dan niżel taħt il-postijiet. Dan ma kienx il-ħin biex tfittex l-ego.
  
  
  Oħra sikka, wieħed twil, kien biss ftit saqajn bogħod. Tagħha, raw kif huwa eżita, aqta dwar hema kieku tmur.
  
  
  I iddeċieda li seħħ din id-deċiżjoni billi ssegwi tiegħi ego.
  
  
  Huwa mdawwar me u miġbud ' il barra tiegħu stalett.
  
  
  Warajh, huwa ra Carminian tarmi lilu nnifsu madwar il-sedili u jinżlu l-navi. Kien issa'il bogħod ta'l-oħra Sikek.
  
  
  Huwa bdiet żewġ siġġijiet fil wieħed mill-navi u dam għall-ħruġ, fejn hu jinstemgħu Marina tal-mara. Ma jibqax ra tagħha u l-mistenni tagħha jimxu'l bogħod fil-konfużjoni u l-eċitament, iżda issa huwa ra tagħha bħala Rashid tefgħu tagħha l-art.
  
  
  Huwa bidel id-direzzjoni u l-mixi matul lilu. Huwa tbegħditx minn Marina u mdawwar me.
  
  
  Għolja Sikka segwit me, stalett fl-idejn. Tagħha, rat il-tnejn l-oħra qed toqrob mill-ġnub.
  
  
  Huwa mwaqqaf, indivja borġ, u ħass bħal ċriev kantuniera mill-pakkett tal-ilpup.
  
  
  Rashid ġibdet tiegħu stalett u daħal lejn me, iżda tall Sikka kien waqaf.
  
  
  - "Le, int mhux se joqtlu l-ego," huwa ordnat. "Irrid lilu u dan tifla ħaj."
  
  
  Hi ħalli barra l-jinstemgħux daqqa ta'eżenzjoni, iddrittata, u ħalli l-tagħha jirrilassaw il-muskoli.
  
  
  Tnejn l-oħra Riffs jinġibed Marina tagħha saqajn, u l-I raw li l-wiċċ tagħha kien abjad mal-biża.
  
  
  Ħassejtni l-xafra ta ' stallett lura tiegħi, u fi ftit sekondi I kien mdawra.
  
  
  L-tall wieħed li kien qed iżomm il-stalett fil-quddiem tal-me biss tatni sommarju daqqa t'għajn. I raw li l-ego tal-għajnejn li kienu ġew stabbiliti fuq Rashid.
  
  
  "Hekk Rashid, iben ta shithead," huwa larvi , " inti maqtula Carminyan, ma int?"
  
  
  Tagħha, raw Rashid tal-għajnejn żieda fil-protesta. "Iżda l-ego maqtula tagħha, ngħidilkom," Sikka wieġbu excitedly.
  
  
  "Int mhux biss tinsab, int tkompli l-għajjien," l-tall wieħed għajjat. "Li tinsab-ilsien tal tiegħek mhux se timxi mill-ġdid."
  
  
  Hu indikat il-tnejn l-oħra Sikek kif dawn avviċinat Rashid ma tinġibed daggers.
  
  
  Rashid tal-differenzi wiċċ milwi fis-maskra tal-immens orrur. Huwa irriżenja, naqas il-stalett, u naqas li l-irkopptejn tiegħu.
  
  
  "Jekk jogħġbok jemmnu me," qal fl-maħnuq vuċi.
  
  
  "Nemmen-għajnejn tiegħi," għoli Sikka-larvi, nodding-tnejn l-oħra mill-ġdid.
  
  
  Rashid qbilna li saqajh u tax-xellug l-lukanda. It-tnejn l-oħra mixi wara lilu, u rajt tagħha madwar Marina-għajnejn tħares lejn me disbelief fuq il-wiċċ tagħha.
  
  
  Huwa squinted fil-tagħha, ħares tagħha fl-għajn, u qal tagħha biex jingħalqu l-up. Kien jaf kkritikat ukoll dak li hija kienet il-ħsieb. Kien jaf dak li kien għaddej, u kien kapaċi jipprevjeni bħal inġusta-istat tal-affarijiet.
  
  
  Ma għidli, Aħwa, huwa qal lilu nnifsu. Dan bagħal se jiġi kkastigat għal kollox l-ħażen li hija diġà fuq il-kuxjenza tiegħu.
  
  
  Hi jinstemgħu Rashid tal-mara, għolja waqqfu l-sider interrott minn tgħaffiġ gurgling-ħoss, segwit minn infezzjoni tal-half-moan, il-half-sider.
  
  
  Żewġ Sikek waslet lura u tefgħu xi ħaġa dwar il-konkreti fuq quddiem ta'l-tall waħda. Huwa ħares lejn għal mument qabel jirrealizzaw dan kien Rashid tal-lingwa.
  
  
  Huwa beda jħares fil-Marina u raw l-għajnejn tagħha roll lura fil-kap tagħha bħala hi għaddew barra. Huwa jinqabad qabel ma tolqot l-art. "Aħna ser tieħu dawn iż-żewġ lura għal El-Ahmid," l-tall wieħed qal. "Huwa jaf kif tikseb dawn iż-żewġ li tgħidilna fejn Carminyan huwa ħabi."
  
  
  "Jien ma naf xi ħaġa dwar dan,"qal," u lanqas ma l-tifla."
  
  
  Sikka l-qima, bil-mod, rrabjata-ħoss. "Li għaliex hi daħlet hawn bil-flus," huwa qal sarcastically. "Li r-raġuni għaliex inti intervjena u ħalli lilu jaħarbu mill-istati uniti."
  
  
  "Kelli l-raġunijiet stess," I wieġbu, ħafif patting Marina fuq il-ħaddejn.
  
  
  Ih talab tagħha. "Kif kont taf konna se jilħqu l-ego hawnhekk?"
  
  
  Ih l-f'daqqa-preżenza xorta jekk me. I ma tara l-ebda sinjali ta ' ih, u jiena ma tara xi ħadd li ġejjin me.
  
  
  Għolja Sikka tbissem.
  
  
  "Aħna jintuża biss l-apparat tagħna fil-muntanji fl-il-belt," huwa qal. "Aħna mqiegħda-bniedem fuq il-quċċata tal-minaret tal-Moskea kbir. Huwa ra l-toroq tal-belt kif aħna tara-passaġġi fil-muntanji mill-tagħna taġġ punti għolja fil-muntanji. Rajna inti taħdem bogħod mill-Russi fl-ih iswed enormi cart. Kif iżżomm rekord tal-rotta fil-karozza kienet faċli. Aħna daħal hawn meta rajna inti tmur għall-grawnd, tipparkja l-karozza tiegħek u kompli bil-mixi."
  
  
  Huwa tbissem grimly. I kien mgħallma lezzjoni tajba dwar kif dawn isiru l-ħajja diffiċli ħafna għall-franċiż, ingliż u l-ispanjol. Mhux biss kien il-ih teknika tajba, kienu kapaċi li jadattaw il-ih l-ċirkostanzi mibdula, li kien l-ewwel regola tal kollha tattiċi militari.
  
  
  "Inti qed Amerikana aġent, naturalment, "Sikka qal. Karminyan ħadem għalik ."
  
  
  "Jien l-artist," qal. "Il-tfajla ma tkunx taf xi ħaġa. Hija kienet ħabib tal-Carminian tal.
  
  
  Tagħha, I raw Sikka gesturing fil xi ħadd fuq l-oħrajn li kienu jaslu sa wara me.
  
  
  Ma Marina fl-armi tagħha, I ppruvaw li jduru madwar, iżda uġigħ qawwi splodiet fl-tiegħi tal-kranju. Dwal qawwi fflaxxjati għall-mument, u mbagħad l-purtiera tal-dlam waqgħet.
  
  
  
  
  
  
  
  Il-kapitolu 5
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ħsibt dawn irriżultaw me fis-differenzi. I kien għadu ħaj, u l-I kien mmummifikat. F'moħħi ġrew restlessly bħala l-kuxjenza bil-mod lura. Jirrealizzaw li kien I marbuta, I bdew-enfasi tiegħi vista mċajpra u bil-mod induna li tista'tara permezz tal-ftuħ dejjaq. Hu ppruvat li jiċċaqalqu armi u ħass tat-trażżin tal-pressjoni fuq tiegħu marbuta polz.
  
  
  Hu jistabbilixxu fuq tiegħu lura fil-dawl baxx, rogħda fil dak li kien ovvjament tal-karozzi. I irnexxielhom-naħa l-kap tiegħi, u rajt ieħor figura mgeżwra fil xi tip ta drapp li jmiss lili, u l-I ma jirrealizzaw li l-I d ġew ittrattati bl-istess mod.
  
  
  Hu sorveljata u raw li l-karozza kienet kompletament magħluqa. Imbagħad wasal għall-me li aħna kienu qed jittieħdu fl-hearse, fl-vagun li mwettqa kadavri mgeżwra fil-ċraret li l-funeral pyres.
  
  
  I ma setgħux għid jekk Marina kien konxju jew mhux, u ħsibt li forsi għandi kick tagħha biex issir taf meta l-tħawwad f'daqqa waħda waqfet. Il-karozza titwaqqaf, u wara ftit il-mumenti hi jinstema ħoss qawwi, u l-xemx qawwi tal-papa Lord illuminati-intern tal-karozza.
  
  
  Ħassejtni-idejn sejjer me up wara tal-karozza u mumbled xi ħaġa li ħallihom taf I ma kienx ħolm. I kienet iddrittata barra, u l-materjal ġie-istripping off me.
  
  
  Ont, raw għolja Sikka tidħaq u ħarsa lejn me, u ont, ħarsu lejn tiegħu l-polz.
  
  
  "Maqtugħa ih'il quddiem," huwa ordnat, u waħda madwar l-oħrajn meħlusa me ma deft ftit tiegħu fit-tond stalett.
  
  
  Huwa ra li Marina kien ukoll konxja u l-li tagħha-bonds kienu wkoll tnaqqas.
  
  
  Kellna tax-xellug Casablanca u issa kienu bil-wieqfa fuq il-ġenb tat-triq. Kien sħun u niexef il-post, u hija rat-żwiemel marbuta mad-dahar ta ' l-hearse. Dawn jintużaw biss il-hearse li jwassal madwar Casablanca mingħajr ma jiġi nnotat. Tagħha, I l-ħsieb li jieħdu us-aktar il-bogħod fuq il-żiemel.
  
  
  "Immaġina jekk jien ma naf kif isuqu-żwiemel," f'daqqa waħda huwa qal li Għolja Sikka.
  
  
  "Imbagħad dan se jkun l-ewwel u l-aħħar lezzjoni," huwa growled.
  
  
  Mifhum tagħha.
  
  
  Tagħha, ħares lejn l-żwiemel, u tbissem. Huma maħsuba biex jarmaw kollox kif raw tajbin.
  
  
  Kien hemm erba'sabiħa, mgħaġġel Għarbi żwiemel, waħda għal kull sikka, u żewġ stocky, b'saħħtu, imma bil-mod il-muntaġġ. Jippruvaw biex jaħarbu hija tixtieq taħdem bogħod minn Maserati fuq Volkswagen. Huma ma jkollhomx iħallsu wisq attenzjoni għall-us. Naturalment, dawn kellha din il-logħba fuq l-Għarbi żwiemel fuq qasir tim madwar l-tul Sikka, u stenna għal Marina u l-me-muntanja tagħna żwiemel.
  
  
  "Ma tfittex sabiex crestfallen," ħej qal tagħha bħala aħna segwiti l-Sikek. "Inti qed għadu ħaj. Aħna ser tingħata minn hawn."
  
  
  - Lukanda tagħha ee jappoġġja tagħha, u nixtieq I jistgħu jkunu għamlu ftit aktar sens. Huwa xprunat żiemel tiegħu lejn l-tul Sikka. Meta I laħaq lilu, huwa mdawwar u t'attivitajiet me, unperturbed.
  
  
  I talab tagħha. "Fejn qed tieħu l-us?" "Il-Tangier Casbah?"
  
  
  - "Le," huwa qal, " din hija biss tagħna uffiċjali tal-bażi. Aħna se tieħu inti tagħna operazzjonali-bażi, il-Kasbah li El Ahmid mibnija fuq il-quċċata tal-Muntanja Jabal. Hu stennija għall-us hemm."
  
  
  Huwa kompla l-isfel u marru lura għall-Marina.
  
  
  L-Jabal tal-Foresti hija fil-qalba ta'l-Muntanji Rif, fejn l-A-el-Krim ordna t-truppi tiegħu matul il-Rif tal-Gwerra u miżmuma għall-xhur fil-belt ta'Tetouan.
  
  
  I bdew jistaqsu jekk dan El Ahmid ra lilu nnifsu bħala ieħor A-el-Krim, il-mexxej tal ieħor Rif ribelljoni. Tagħha sabet li huwa stmat kien ħafna ogħla.
  
  
  Sikek marru fi tajba tpoġġi, minkejja li kien jaf li ih Għarbi steeds kienu kapaċi jżommu l-ogħla veloċità għal perjodu itwal ta'żmien.
  
  
  Kien fl-għaraq aħjar fi l-hot-xemx. Huwa ħares lejn Marina u ra li tagħha l-ilbies kien tant imxarrab li deher simili hi kienu naqsu fil-lag.
  
  
  Dan il-dijanjosi madwar Agħlaq ovvji densità, li jenfasizzaw kull kurva tal-tagħha sider kbir, u l-żgħar bil-ponta-punti. Dan clung pointedly għal tul il-linja tal-koxox tagħha u sparixxew fi fil-fond V fil-qiegħ tal-ġisem tal-mara. Iswed tagħha xagħar cascaded isfel wara tagħha, u hija ħadet fuq differenti tas-sbuħija, ferocity u selvaġġi kemm huwa naturali.
  
  
  Hi qalli li Marina hija nofs l-ispanjol, il-half-Marokk. U spanjoli tagħha tad-demm kienu telgħu fil-wiċċ, b'tali mod li hi qishom selvaġġi żingara mill-għoljiet ta'Andalusija.
  
  
  L-tħeġġeġ lill-kariga tagħha madwar il-sarġ reġgħet sa me, biex jagħmlu l-imħabba tagħha fil kollha tagħha wildness. U l-tagħha, kienu jafu li jekk hi riflessjoni hekk, is-Sikek se jkun definittivament ta'l-istess opinjoni.
  
  
  Iżda I d diġà nnotat li dawn ma kinux kelba tal-sullen gerżuma-slashers, iżda ħafna dixxiplinati-grupp. Forsi dawn ħasbu hekk, iżda dawn ma kinux.
  
  
  Marina, wiċċ tagħha imxarrab u tleqq, mr bil-determinat, kważi rrabjata-enerġija, u kien jaf li hija kienet qed jippruvaw biex jissostitwixxi l-biża tagħha mal-rabja. Sakemm aħna waqaf fl zitoun, masġar tal-siġar taż-żebbuġ, għall-ilma tal-żwiemel, ħsibt li kelli l-irnexxielu. Iżda meta reġgħet u kien li jmiss me u jaraw il-Sikek tal-għalf żwiemel tagħhom, kont naf aħjar.
  
  
  Hija qalet. "X'inhu jiġri lill-istati uniti, Nick? ""Għaliex ma huma biss joqtlu us jekk dak li qed jippjanaw li jagħmlu, għall-inqas ser tkun fuq."
  
  
  Dawn jistgħu jkunu qal li kien wisq faċli, iżda mhux Stahl.
  
  
  Huma ser ikollhom ħafna tal-ħin biex insemmu dak li qed tagħmel. Ma kontx naf waħdu, iżda jien ma naħsibx li kien se jkun faċli għall-konverżazzjoni madwar campfire.
  
  
  "Jien naħseb li tixtieq tistaqsi us xi mistoqsijiet," ir-raġel tagħha qal. I ma tispeċifika kif huma jistaqsu mistoqsijiet.
  
  
  L-Sikek tal-lest tisqija-żwiemel tagħhom u motioned għall-us li joqogħdu bilqegħda. L-xemx ddum aktar baxxi fl-ajru uniku, u meta aħna tax-xellug għal darb'oħra, ma kienx hekk sħun.
  
  
  I vverifikat li l-żewġ tubi tal-żebgħa kienu għadhom fid-dahar tiegħi but, u li kienu hemm.
  
  
  Il-Sikek, naturalment, mfittxija me meta kien I sensih u ddeċieda l-żebgħa kien li ma jagħmlux ħsara. F'dak iż-żmien, kien tiegħi unika arma, u l-Kostellazzjoni tal-ego kienet limitata llum.
  
  
  I iddeċieda li l-Marina u l-I tkun maqbuda għal filwaqt sakemm kelli ħin għall-jitbiegħed minn dan kollu. I applikat għall-lili nnifsi il-kliem "qabel", li, ma jkollhom ħafna li jfisser inqas pessimistically minn "if".
  
  
  Aħna mr fuq, u l-sħun jum fl-aħħar nett tat-mod biex il-ilda-lejl kif aħna laħqu l-ewwel għoljiet ta'l-Muntanji Rif Fortizza.
  
  
  Il-sikek waqaf mill-ġdid, iżda mhux għal żmien twil, fit-tarf tal-lag muntanji. Issa hemm kienu żewġt irġiel li ġejjin Marina u l-me fid-dlam. Aħna komplew fuq, u l-portal sempliċi tat-mod li gorges u l-passaġġi dojoq. Marina sabuha diffiċli li toqgħod imqajjem, u huwa jaraw tagħha mill-qrib. Hija kienet eżawriti, dati u kompletament eżawriti.
  
  
  Ont, ħass ftit differenti, u kienet sorpriża li hi dam sakemm. Anki l-moviment ta'l-żiemel m'għadhomx mfixkel Ay tal-irqad. Huwa ra l-għajnejn tagħha mill-qrib u nnotat li hija kienet il-bidu għall-żerżaq off-sarġ. Huwa kien id-dritt ħdejn tagħha, biss fil-ħin biex il-qabda tagħha bħala hi tinqaleb.
  
  
  Huwa kellu lura u kien immedjatament mdawra mill-Sikek.
  
  
  "Hija ma tistax tmur fis," qal li jkollu l-tifla tiegħi tal-armi.
  
  
  L-tall wieħed tkellem b'mod stabbli biex l-oħrajn, u Marina kien miġbud tiegħi madwar l-armi u l-jintefa bħal xkora ta'dqiq għall-ħajja fuq l-sarġ, kap tagħha u s-saqajn dangling tagħha fil-ġnub.
  
  
  Bi ftit malajr il-dawra ta ' l-ħbula, li huma marbuta tagħha fil-post, mogħtija me l-riedni, u tkompliet il-istess mgħaġġel tpoġġi.
  
  
  Dawn il-bastards qatt ma jiksbu għajjien? - I talbu fil-lili nnifsi. F'daqqa waħda it-triq sar aktar wieqfa u aħna marru bil-mod. I kien żgur li aħna kienet laħqet il-Muntanja Jabal.
  
  
  Aħna saq aktar permezz tal-lejl, u l-għajnejn tagħha studjati l-sema għall-ewwel sinjali ta joqrob lejn dawn. Din kienet għadha ma ġara meta, wara sharp dawwar permezz ta'passaġġ dejjaq, aħna f'daqqa waħda laħqu l-dlam dell tal-bam, żewġ enormi fit-bħall-torrijiet f'kull rokna ta'hawn fuq ġabra ta'kollegamenti u interkonnessi l-istrutturi.
  
  
  Din kienet l-Casbah ta'El-Ahmid. Għalkemm kien biss dan l-aħħar mibnija, li segwa l-arkitettura-regoli tal-tradizzjonali antiki-fortizzi jew citadels.
  
  
  Il-bieb prinċipali, għolja u arched, kien miftuħ, u l-ih kien mgħasses biss mill-sentries.
  
  
  Aħna saq flimkien u waqaf fil-ġebel tal-bitħa. Rajt l-oħra sikek fuq il-ħitan u fuq l-art pilastri tal-żewġ torrijiet. Itlaq ta Marina, u hi jiżżerżaq l-art, jistenbaħ. Hi ppruvat li joqgħod, iżda tagħha clenched, uġigħ fil-muskoli irrifjuta li jgħinu.
  
  
  Żewġ Sikek titneħħa tagħha għall-saqajn tagħha u bdiet jkaxkru tagħha bogħod.
  
  
  "Il tan-nisa kwarti," l-tall wieħed qal. "Għid lit-ir-raġuni għall-gwardja tal-tagħha."
  
  
  Huwa mdawwar me. "El Ahmid se tara int hekk kif jasal sa u l-kolazzjon," huwa qal. "Fil-frattemp, inti għandek ftit sigħat biex jaħsbu dwar x'se jiġri lilek jekk inti ma jikkooperaw mal-istati uniti."
  
  
  "Jien ser taħseb ħafna bir-reqqa," qal. "I wegħda."
  
  
  Peress li wasslitni bogħod, I kien diġà ħsieb, iżda mhux dwar dak li fisser. Huwa nnotat li l-ħitan tal-torrijiet kienu ħafna ogħla mill-soqfa ta'l-interkonnessi bini wara l-Kasbah. Huwa wkoll raw li l-ħajt tal-ma tkopri l-dahar tal-Kasbah, iżda kien konness mal-bini.
  
  
  Meta dawn wasslu me l-ġebel-taraġ, I diġà kellhom pjuttost tajba mappa taż-żona fil-kap tiegħi. Il-bieb wara l-bars iffavorixxa miftuħa u l-I kien dawn fis-niedja ġebel taċ-ċelluli, windowless u vojta ħlief għall-tiben fil-kantuniera.
  
  
  "Tfakkar me li qatt ma jiġu hawn għal darb'oħra," hi muttered żewġ Sikek.
  
  
  Ħarsu lejn me blankly, bike il-bieb, u lilhom infushom fuq kull naħa tal-Agħlaq. Hemm huma se jkunu xogħol fuq kemm għall-truf tal-lejl. Ma kienx verament kwistjoni, minħabba I ma kienx lest għall-azzjoni għadhom.
  
  
  Il-kesħa tal-ġebel tal-art kien diffiċli, iżda mill-inqas ikun jista'jtawwal u jimxu tiegħu uġigħ fil-muskoli.
  
  
  Hu maħsub dwar dak li l-tall-bniedem kien qal dwar jaħdmu magħhom, u l-qima ruefully. Tagħha ma setgħux anke jikkoopera anke jekk il-lukanda ma. Fejn Carminian kien ħabi huwa kemm misteru għalija kif huwa li minnhom. Iżda jien naf li qatt ma jkunu jistgħu biex jikkonvinċu lill-ih ta li.
  
  
  Minflok, kelli biex issir taf li kien inkarigat. I kellhom jippruvaw biex insemmu dak li kien għaddej. Fi kwalunkwe każ, li stajt diġà kwalifikata me bħala Amerikana aġent. I kellhom xejn iżda li jitilfu l-kap tiegħi, iżda I kien użat għaliha.
  
  
  Huwa waqa'rieqda fuq l-art tal-ġebel, xorta jistaqsi kif ltqajna issa u kif dawn il-muntanji selvaġġi fl-ibliet tajbin fis dan razza misteru tal-squabbling twin informaturi.
  
  
  Huwa qajjem sa meta l-preskrizzjoni-bieb miftuħ ma creak tal-unlubricated tiddependi.
  
  
  Żewġ Sikek daħal fil-kamra u l-jinġibed tiegħi saqajn. Ih setgħet maqtula tnejn minnhom, imma dan ma kienx il-ħin għad. Ma għandekx li jirbħu l-battalja u l-titlef il-gwerra.
  
  
  "El Ahmid għalikom, majjal," wieħed minnhom growled, imbuttar me madwar l-kamera.
  
  
  I kien wassal lura l-taraġ għall-kamra twila li issa fetaħ għal darb'oħra għall-kamra ma sinjuri drappijiet, tal-persuna, ħoxnin twapet, u l-ħxuna-oħrajn jintefa hawn u ' l hemm.
  
  
  Min-naħa l-oħra tal-tagħha kien raġel fil-klassika Għarbija headdress, miftuħa qmis, u ksur. Huwa sib l-isfel fuq il-sodda, madwar dawk l-oħrajn.
  
  
  Lassi, dejqa-fin-nofs tifla niżel ħdejn lilu, l-għalf tagħha ego żebbuġ u l-għeneb. Hija kienet liebes ara permezz pants u l-bra li ma jkoprux il-qadd tagħha. Imnieħer tagħha kien twil u maħruq fil-aħħar, l-għajnejn tagħha tefgħet l-iswed, u l-xagħar tagħha stazzjonati laxk isfel lura tagħha. Hija kienet tieġ, iżda mhux pjuttost, u l-sider tagħha bulged permezz tagħha bra bħal żewġ munzelli tal-żejt taż-żebbuġa pertness.
  
  
  L-żewġ Riffs li kienu miegħi miel għolla sakemm ih-kapijiet kważi jintmess l-art fil-quddiem tal-bniedem.
  
  
  Ego tal-wiċċ kien twil u l-effett, bl-għoli, wiesgħa tal-moħħ u twil, l-irqiq-imnieħer hawn fuq iffurmata tajjeb, prominenti fix-xufftejn. Kien domineering-wiċċ, arroganti, krudili, u kompletament kunfidenti. Ego-għajnejn, skur u l-titqib, ħares lejn me b'disprezz.
  
  
  "Pruwa kif inti toqgħod qabel El Ahmid, iben tal-majjal," huwa hissed, għajnejn tiegħu tat-titqib fis-minjiera.
  
  
  "Jien ma tkun taf kif tagħmel dan," huwa qal tagħha mal-tbissima.
  
  
  Tagħha, ra l-informazzjoni fl-għajnejn tiegħu dawwar-rabja. Tagħha aċċidentalment għadda fil-tifla.
  
  
  L-għajnejn tagħha tqajmu fil-disbelief. Kien ċar li dawn it-tweġibiet m'għandux jingħata lil El Ahmid.
  
  
  Hu maqbud tiegħi għajn u saqajh. Tiegħu aqta kien li huwa kien twil, sitt-saqajn.
  
  
  "Pruwa," huwa ordnat, evidenti furiously, gesturing lejn il-bieb.
  
  
  I jaf dak li kien isir, u għamilt fuq il-għan. I ser tieħu tagħha ego barra tal-bilanċ, jagħmlu rrabjata tagħha. Hija ma tieħu fit-tul. Kien jintuża biss biex jitlesta skomda.
  
  
  "Kollass," qal fil-qosor.
  
  
  Huwa muttered ħażina fl-istess ħin u miġbuda'l barra follow minn taħt wieħed mill-oħrajn. Huwa ħa l-żewġ passi fit-tul fil-quddiem tal-me u jintrabat mal-follow.
  
  
  I biss mdawwar kap tiegħi li jħallu l-daqqa hit kap tiegħi. Ħassejtni-applikazzjoni tad-demm kif il-follow ġibed f'daqqa u tbatija fil-ħaddejn tiegħi. Tagħha mimmo ħares lejn l-tifla.
  
  
  Hija jaraw il-ħaġa sħiħa mal-interess qawwi. Hu kien mal-follow imqajma, stennija għall-me-pruwa jew tieħu ieħor daqqa. Tagħha ftit waqa li l-irkopptejn tagħha bħala jekk dwar jonqos, imbagħad tefgħu frank bozz minn wara me. Dan screeched fil-ħalq bħal tir minn azzarin, u taru lura, oħrajn li jtajru fid-direzzjonijiet kollha kif tolqot l-art.
  
  
  L-girl kien diġà fil-ġenb tiegħu qabel ma żbarkati fuq l-art, laqtu ħej ras tiegħu fl-addominali kif hi stroked ego tal-wiċċ bl-idejn tagħha. Iżda l-għajnejn tagħha kienu fuq me, xorta sorpriż, iżda issa mħallta ma ' xi ħaġa oħra, forsi ir-rigward.
  
  
  Żewġ Sikek lunged fil me, kull waħda għandha naħa tiegħi.
  
  
  Hu ppruvat li ma jinġibidx u kien rilassat.
  
  
  El Ahmid mirfud ruħu fuq wieħed mill-minkeb, demm taħdem kollha fuq il-kantuniera tal-rta tal-ego.
  
  
  L-girl tah anzjużi miegħu.
  
  
  Huwa ħadlu off ikteb u saqajh. "Itlaq l-ego," huwa qal li l-żewġ Sikek, li minnufih trattati mill-ġdid. "Għal dan, huwa se die elf mewt," huwa żied jgħid.
  
  
  Huwa ħares lejn l-tfajla li kienet diġà ħdejn lilu bħala huwa sib lura l-isfel fuq l-oħrajn. Hija kienet aktar minn sempliċiment ira, kif hi f'kollaborazzjoni lilu u ħadu l-kura ta ' l-bżonnijiet tiegħu. Hija kienet l-ego favoriti u riedu tagħha li jibqgħu li l-mod. Il-mod kif hi dabbed fil-ego fsada tax-xufftejn mal-drapp magħmula me jistaqsi jekk hi tista ' possibilment imħabba ego. Dan ma verament-kwistjoni lill-Della. Hi kienet xi ħaġa li tagħmel mal-weraq, u l-idea malajr bdew jiffurmaw fil-tiegħi tajn tal-moħħ.
  
  
  El Ahmid imbuttat tagħha bogħod kien hemm aġitazzjoni wara me, u huwa mdawwar.
  
  
  Marina kien immexxi minn żewġ aktar Sikek. Hija kienet imqaxxar stabbiliti iswed bra u suwed żgħar qliezet ta'taħt, fit-tul tagħha saqajn mgħawġa bla xkiel għall-parti t'isfel tal-ġisem tagħha, u l-sider tagħha, l-akbar u l-aktar minn dawk tal-girl Għarbija, bulged imwettqa permezz tal-bra.
  
  
  Il-sikek imbuttat tagħha'l quddiem quddiem El Ahmid.
  
  
  I ra tagħha mitfugħa startled daqqa t'għajn fid-direzzjoni tiegħi bħala li għadda mimmo jien, iżda l-għajnejn kienu l-aktar fuq El Ahmid, u rajt hu jagħti agħlaq bir-reqqa ħarsa.
  
  
  Huwa stenna bil-ħerqa fil-Marina twil, bil-ġisem, assorbita tagħha mal-għajnejn tiegħu, u l-I raw li kien diġà jimmaġina tagħha fil-futur.
  
  
  Huwa wkoll ra l bil-berberu tifla tħares lejn lilu ma naqas-għajnejn. Mal-dejjiema-għerf ta tagħha bejn is-sessi, kienet taf il-perikli tal-pożizzjoni tagħha il-mument hija rat ih.
  
  
  L-idea fl-kap tiegħi malajr bdew biex iżidu r-ritmu. El Ahmid kienet ristretta u issa kien mixi madwar l-Marina, tħares lejn minn angoli kollha, daqs li kieku kien ser jixtri l-razza mare.
  
  
  Marina sib jiċċaqalqux, il-geddum tagħha jutting. Biss l-żieda mgħaġġla u l-waqgħa tal-tagħha bnin-sider żvelat l-terribbli maltempata qalila ġewwa agħlaq.
  
  
  Ma tipiku Għarbija arroganza, El Ahmid waqaf fil-quddiem tal-me, għajnejn tiegħu għal darb'oħra mimlija bil-suprema-mibegħda.
  
  
  "Inti Amerikana aġent," huwa qal. "Aħna nafu fiż-żgur. Huwa hi mara tiegħek?"
  
  
  "Fil-fatt," qal. "Mini u ont waħdu."
  
  
  Marina mdawwar, u l-għajnejn tagħha mudlama kif hi ħares lejn lilu.
  
  
  I ma bħal bl-użu ta'dan il-mod, iżda kont naf liema El Ahmid tal-kumplessa sens tagħmel ma'dan il-ftit il-biċċa tal-informazzjoni, u l-I kien assolutament id-dritt.
  
  
  "Hi mhux dejjem aktar, l-Amerika," huwa ħabbar. "Huwa jappartjeni għal El Ahmid."
  
  
  Huwa beda jidħaq u raw l-rabja seething fil-ego tal-għajnejn.
  
  
  "Hija qatt ser tagħti lilha nfisha sa ordinarja tal-muntanji, qabbad il-par-leader," qal. Ma malajr swipe tal-naħa tagħha, huwa mixi matul Marina u ġibed l-bra off-sider.
  
  
  El Ahmid tal-għajnejn mwessgħa mal-passjoni kif hu t'attivitajiet fil-kotran u frisk il-krema u l-abjad mounds ta Marina-sider. "Din hija biss għal kuraġġużi-bniedem, raġel ta' l-azzjoni," qal. "Naf li din il-mara. Hi jidħlu fl biss l-aħjar l-irġiel. Int xejn.
  
  
  Huwa intensifikati bil-ħerqa li torbot, iżda żamm lura kif għajnejn tiegħu fflaxxjati mal-rabja. "L-isem tal El Ahmid se tkun magħrufa mad-dinja kollha," huwa ħeġġew. "Hi se tkun kuntenti li jmiss El Ahmid."
  
  
  ""Għaliex?'biss talab tagħha. "Huwa hu se rob kbar skada?"
  
  
  "El Ahmid se jwassal il-ġdid tal-konkwista tal-Ewropa," għajjat. "El Ahmid se jagħmlu l-istorja tirrepeti ruħha."
  
  
  Huwa laqat il-mira u l-jinżammu timbotta.
  
  
  "El Ahmid hija sħiħa tal-kliem vojta bħala raġel," huwa wieġeb b'marokkiniantiki qawl.
  
  
  Dan iż-żmien, ego jevita sploda, u hu mogħtija serje ta'daqqa bil-frosta.
  
  
  Huwa dodged l daqqa u mdawwar li jaqbdu ih b'tiegħu l-ispallejn.
  
  
  Żewġ Sikek qabad me u mdawwar me madwar. L-milwi biex tnaqqas tbatija permezz tiegħi waħda għoli, u fil-qosor jintmess tiegħi tax-xedaq, u ħassejtni tad-demm infiltrazzjoni r-geddum tiegħi.
  
  
  "Isma me, inti insolent-kelb," huwa tinqasam. "Qabel l-I tiċrita tiegħek parti tal-ġilda barra, jagħtik il-lezzjoni tal-qedem fl-istorja u l-ġejjieni l-avvenimenti. Aħna, il-poplu ta'l-Sikka, ġew injorati twil biżżejjed. Aħna dejjem kienu miżmuma fil tkun maqtugħ waħdek sabiex inkunu jista'jkun qrib meta ġġieldu u l-saq-usurpers, iżda altrimenti aħna ġew injorati. Iżda dan kollu fuq issa. Dawn il-muntanji, li jinsabu tul il-tramuntana rampart u l-gradi tal-Ewropa, se jservi bħala l-passaġġi ġodda għall-konkwisti mill-Lvant. Inti taf l-istorja tagħna, mistoqsijiet?" Taf kif-Musulmani-forzi tas-seba'u t-tmien sekli scourged-Ewropa?
  
  
  Huwa nodded tagħha. "Qasmu l-Istrett ta'Ġibiltà,"qal," minn fejn il-Marokk u Spanja huma l-eqreb."
  
  
  "Ħażin l-isem," huwa qal, għajnejn tiegħu dawl fuq il-prospett. "Dak li inti sejħa Ġibiltà, aħna sejħa wara l-Musulmani-emir li jinqabad l-ego tal-Dersa Tariq jew Monte Tariq. Iżda Ġibiltà huwa biss il-biċċa tal-ġebel. Aħna se jirbħu Spanja."
  
  
  "Jekk inti u l-kumpanija tiegħek qed tippjana li jinvadu Spanja, jimxi'l quddiem," qal frowning.
  
  
  I ma jistax wieħed jimmaġina li kien ih-pjan.
  
  
  L-Carminans kien rikonoxxut nen għal dak li kien jiswa, pjan imfassal mill-madman li m'għandekx ġew mgħoddija lill-istati uniti, l-Russi, għall-istati uniti, għall-istati uniti. Dawn ma anki tipprova li jbiegħu. Le, għandu jiġi xi ħaġa oħra, u huwa ħass distinta kesħa fil-kliem li jmiss tiegħu.
  
  
  "L-programm tagħhom hija conquerors ta'l-Islam, dawn ġabu magħhom il-dinja tal-Lvant Imbiegħed fin-nies, l-ideat u l-armati," huwa qal ma tbissima. "I kkonkludew biss tali ftehim ta'benefiċċju reċiproku mal-ħbieb tagħna mil-Lvant".
  
  
  Kiesaħ Stahl huwa saħansitra kesħin. "Li jfisser l-Aħmar Ċiniż," qal jippruvaw-ħoss nonchalant.
  
  
  Huwa tbissem mill-ġdid, bħal sodisfatti orphan. "Assolutament meraviljuż," huwa hissed. "Flimkien, aħna se tiftaħ il-kapitlu ġdid fl-istorja tad-dinja."
  
  
  Huwa mfakkar l-sitt-bniedem fi l-qodma stabbli, li kellu biss jidher mill wara.
  
  
  "Jum wieħed, mill-ċans, waqt seduta fuq promontorju tal-Sikek tal-qrib Tetuan," huwa qal, " I sab meraviljuż-istruttura li jistgħu jifilħu għall-piramidi u sphinxes. Instab minn tmien-seklu mina li timxi mill-Marokk taħt il-Istrett ta'Ġibiltà Spanja. Kien kompletament stabbilit, ħlief għall-aħħar mitt kwadru, fid-direzzjoni ta'Spanja. Dan għandu jidher li qatt ma ġew użati, u l-ebda wieħed ikun jaf għaliex s'issa. Iżda l-ego jistgħu jintużaw ."
  
  
  Dawn il-kliem tinstema nħarġet, u l-I verament ma kellhomx bżonn li tistaqsi għaliex, iżda kelli biex jisimgħu kollha ta'dan.
  
  
  "Inti qablu mal-Ċiniż Komunisti," qal. "Inti tixtieq li jinvadu Spanja permezz tal-mina." Kif għidt, ħsibijiet tiegħi jkunu solvuti. Iż-żewġ pajjiżi ġew biss ħmistax-il kilometru bogħod minn xulxin.
  
  
  Il-mina se jipprovdi l-ewwel attakk sorpriża, iżda l-mina se jkun biss l-għodda. Iżda Kostellazzjoni tal-ego kien reali splussivi-fattur tal-lum, u l-Carminians immedjatament realizzati.
  
  
  Għal Spanja, il-Mediterran baqgħu pjuttost stabbli ġar. Dan ikun tassew il-benefiċċju għall-Ċiniż biex joħolqu problemi hemm. Eluf ta'żmien twil rivalitajiet, l-alleanzi, u emozzjonali ir-relazzjonijiet se jkun stabbilit. Bla dubju, il-Ċiniż-voluntiera għandhom ikunu preċeduti mill-Sikek, u dan anki jintroduċu l-aspett tal-Qedem imqaddsa-gwerra bejn il-Musulmani u l-Insara, verament-ħolqien mazz mhux mistennija problemi.
  
  
  Kien meraviljuż kollha f'kull sens, fantastically selvaġġi u l-fantastically perikolużi.
  
  
  Issa huwa ra dak El Ahmid fisser billi tirrepeti l-istorja.
  
  
  Huwa ra lilu nnifsu bħala moderna Musulmani conqueror mal-Ċiniż kif ego-għajnuna. Iżda mhux kollox kien fis-seħħ s'issa. Fl-operazzjoni bħal din, in-nies kienu meħtieġa, ħafna nies. U kif l-infern kienu huma mistennija li jiksbu hawn?
  
  
  Huwa ħares lejn Marina, li issa kienet seduta jiċċaqalqux, tħares lejn l-art. Imbagħad ħares lura fil El Ahmid. Huwa ffirmati każwali u chuckled.
  
  
  "Tajba l-istorja," qal. "I kważi fdati tagħha lilek. Iżda l-operazzjoni bħal din tirrikjedi li n-nies, ħafna nies. U l-ewwel inti għandek tipprova tikseb ih hawn mingħajr ħadd li tara jew li jinnota ih, u inti ma tistax tagħmel dan. F'dak il-punt, l-istorja tiegħek kollu dawriet għat-trab ."
  
  
  El Ahmid tbissem mill-ġdid, li smug, arroganti grin mwaħħlin ma ' dawk informazzjoni ...
  
  
  "Id-dritt issa," huwa qal, " enormi karavana qed toqrob Ujda, il-lvant tal-tmiem tal-Taza Graf. Karavana jappartjeni għal rikka ħafna iskjavi negozjant, għal traffikant tan-nisa, kull min jaraha. Hemm aktar minn ħames mitt-nisa lebsin l-iskola għolja, li, kif tafu, jaħbu kompletament l-persuna, ħlief għall-għajnejn. Huwa għandu wkoll dwar żewġ mitt-gwardji tal-djellabs li jipproteġu l-nisa."
  
  
  "U l-nisa taħt l-ih haikami huma fil-fatt Ċiniż suldati, bħalma huma l-gwardji," lest tagħha għal dan.
  
  
  "In-nies kienu miġjuba fuq l-art mill-vapuri tal-merkanzija fil dwar il-ħamsa u għoxrin portijiet mill Le Kalle li F'algiers. Hemm, arranġamenti magħmula biex iġibu l-ih għal-laqgħa tal-punt fil-Saħara. Hemm karavana kien mibni u mibgħuta fit-triq tagħha. Ħames aktar minn dawn il-karavans qed tiġi assemblata, u kull wieħed minnhom se jaslu matul il-ħdud. Naturalment, wara l-ewwel attakk fuq spanjol tal-ħamrija kienet saret, ma jkun hemm ebda ħtieġa għal dawn l-sigriet l-intrapriżi. Għandna ddedikata nies li huma lesti biex joqtlu l-king u ewlieni tal-mexxejja tal-gvern hekk kif il-ġlieda kontra jibda fi Spanja. Kollha tal-Marokk ser idur fis-nar, u jien se jsiru famużi fid-dinja kollha bħala-leader ."
  
  
  Huwa għalaq widnejn tagħha mal-bqija ta'l-El Ahmid tal-sabiħ diskorsi. Kien konvint li huwa kien il-milied tal-qedem Islamika conquerors li kienu infettati-Ewropa. Ma kienx importanti ħafna. Il-Ċiniż jintuża l-ego. Huma ma ' kura jekk l-Ego tal-brutal-pjan irnexxielu fl-aħħar stadju jew le.
  
  
  Tkun xi tkun ir-riżultat, dan ser jikkawża konfużjoni u l-qerda fuq katastrofiċi-iskala għall-poteri tal-Punent u tpoġġi ih fir-puddle fin-nofs tal-baċir tal-Mediterran. Ego-propaganda-valur se jieħdu dwar l-astronomija-proporzjonijiet għal ħafna dgħajfa-tarbija tat-twelid tan-nazzjonijiet.
  
  
  Naturalment, hu jaf li l-Russi tkun bl-istess mod ħażin f'għajnejn jekk l-ħomor Ċiniż f'daqqa deher hawnhekk, fil-qasam tal-Afrika tat-Tramuntana u tan-Nofsinhar tal-Ewropa. Ftit żmien ilu, huma ddeċidew li jekk ma kien se jkun komunista rivoluzzjoni kullimkien, kien li jiġi organizzat mill-minnhom, mhux mill-Aħmar Ċiniż.
  
  
  Ħsibt dwar il-momentum dan ikun ifisser għall-aħmar-gruppi fi Spanja, il-Portugall, u anki Franza. L-aktar tagħha ħares lejn il-pjan, l-aktar huwa induna li jkollhom konsegwenzi kollha madwar id-dinja.
  
  
  El Ahmid spiċċa jitkellem, u l-attenzjoni tiegħu kien imfassal lura lilu. Huwa mixi matul Marina u laħaq barra li tmiss tagħha sider.
  
  
  Hi flinched u dam lejn me.
  
  
  "Sbuħija rari," El Ahmid muttered, tħares lejn Marina, li kien qed jipprova tagħha biex tkopri l-bare-sider mill me.
  
  
  Tagħha sorveljata minn agħlaq.
  
  
  "Inti pick l-jitlef," missierha qal. Ma nistax jgħinek, qalb. Huwa l-mexxej. Huwa jkollu l-karti."
  
  
  "Ħsieb tal rari ċarezza," El Ahmid qal. Deliberatament jinjora l-ixxukkjat disbelief huwa ra Marina fl-għajnejn, huwa każwali qalbu tiegħu ħarsa lejn il bil-berberu tifla bil-wieqfa ftit'il bogħod minn xulxin.
  
  
  Hija kienet skura, għalkemm hi tbissem seductively kif hi avviċinat El Ahmid u whispered xi ħaġa li em.
  
  
  Huwa tkellem sew tagħha fil-Tarrafit, għajnejn tiegħu qatt ma jħallu Marina.
  
  
  Huwa ra rabja flash tagħha fl-għajnejn, u qalet xi ħaġa li em.
  
  
  L-ego tal-rewmatiżmu kien f'daqqa, backhanded daqqa li jintbagħtu tagħha crashing l-art. Qabel ma setgħet tikseb sa tagħha ra l-ego tal-marda tinżel ħej, fil-ħajja.
  
  
  Hija gasped u naqsu l-art.
  
  
  "Inti ma għandek tgħid El Ahmid dak li tagħmel," huwa barked, ħej.
  
  
  L-girl titbaxxa l-kap tagħha, jippruvaw jaqbdu nifs tagħha, iżda I tista'tara li l-għajnejn tagħha riedu Marina, u ma kien hemm l-mibegħda fil-minnhom.
  
  
  Huwa jista'kważi aqra l-ħsibijiet taħdem permezz tagħha l-moħħ. Huwa kien mogħti tagħha, ħej, wieħed mill-aktar imbotta. I mibgħuta tagħha ittra Marina.
  
  
  "Inti d aħjar jiġu sbieħ li lilu, l-għasel," qal. Ee driegħ tiegħu madwar il-qadd tagħha u taw tagħha ftit imbotta Ahmid id-direzzjoni.
  
  
  "Jkun raġonevoli," I kontinwi, "logħob karti tiegħek sew, u int se terġa' lura iż-żewġ modi fil-biċċa waħda."
  
  
  Marina tal-għajnejn kienu pools tal-rrabjata-uġigħ.
  
  
  "Inti ma jkollhom l-ebda-prinċipji," hi tinqasam fi me. "Inti se tagħmel xi ħaġa li tipprova li jiffrankaw il-ġilda tiegħek. Inti anke jbiegħu l-omm tiegħek barra.
  
  
  Huwa shrugged u qal xejn.
  
  
  El Ahmid kienu jaraw il-post, u issa huwa tkellem, l-vuċi tiegħu iebes. "Se apprezzament tiegħek biex tikseb l-punt fejn inti tista'tgħidli fejn Carminian huwa ħabi?"
  
  
  Huwa nodded tagħha. "Jien ma jafux eżatt il-post," qal, " iżda fin-nofsinhar tal-Casablanca ikollok xi ħaġa imsejħa l-Iswed u xi ħaġa oħra."
  
  
  "L-iswed-blat," huwa interrotta. "Les Roches Moires".
  
  
  "Iva, dan huwa dak li huwa msejjaħ," qal. "Huwa l-ħabi f'dan il-qasam, x'imkien fil-żgħar cannery."
  
  
  Dan se toħodhom mill-inqas ġurnata li jiskopru li għamilt dan il-up. Minn dakinhar, jien mhux se jkun hawn aktar, jew li mhux se il-kwistjoni.
  
  
  "Ukoll, kif dwar inti ħalli me jmorru issa," qal. "Tagħha kkollaboraw miegħek, u l-idea dak li riedu." Huwa ħares lejn Marina. "Fil-fatt, inti għandek aktar milli suppost oriġinarjament ippjanat."
  
  
  "Tiegħek ħaġa mhux serja naivete tkopri l-me," El Ahmid grinned fuq il-wiċċ tiegħu. Huwa tinqasam swaba tiegħu, u l-żewġ Sikek intensifikati l quddiem biex aqbad me.
  
  
  "Jieħdu lilu bogħod," huwa qal. Huwa bil-mod ħass tiegħu xedaq. "Għada filgħodu I se jiddeċiedu kif se jmutu. I tixtieq li toħroġ xi ħaġa speċjali għalih ."
  
  
  Peress li wasslitni bogħod, hi maqbuda ħarsa ta'malajr lejn l-tifla bil-berberu. Hi kienet ftit għal naħa waħda u ħares lejn El Ahmid, li bdiet flinch bħala huwa ħares lejn Marina.
  
  
  Marina se jkunu siguri għal issa. Huwa jittratta tagħha mal-ħarir ingwanti, mill-inqas għal l-ewwel ftit ġranet.
  
  
  El Ahmid telgħet pretest tiegħu u kebbewha fuq l-ispallejn tiegħu.
  
  
  Huwa eżamina lura fil-bil-berberu tifla u għajjat madwar il-bieb.
  
  
  "Tgħid em let me jmorru, Marina."
  
  
  L-ovvju tifsira tal-talba tiegħi, il-fatt li l-Marina dalwaqt se tieħu l-fuq influwenti-pożizzjoni, ma eżattament dak tagħha lukanda ma. Dan kien wisq għal tifla bil-berberu. I ra min-naħa tagħha u jimxu il-bogħod, l-għajnejn tagħha naqas bil-kesħa transport.
  
  
  Huwa chuckled li lilu nnifsu. Wara dawn is-snin kollha, huwa għandu kienu jafu xi ħaġa dwar in-nisa, huwa qal lilu nnifsu. U tan-nisa psikoloġija taħdem l-istess għal kulħadd, jekk jaslu fl-Manhattan jew il-Marokk, madwar Pariġi jew Palermo, madwar Ateni jew F'addis Ababa. I kien l-għadd fuq dan ix-xogħol mill-ġdid.
  
  
  
  
  
  
  
  Il-kapitolu 6
  
  
  
  
  
  
  
  
  Huwa ma jirritornaw għall-istess taċ-ċelluli. Dan iż-żmien, kien kbir tal-ġebel-tifel mal-groan-għamla ta ' l-azzar ċrieki. Tiegħi polz kienu marbuta minn dawn il-ċrieki, furzar me li toqgħod bil-miftuħ kontra l-ħajt bl-idejn tiegħi li tqajmu.
  
  
  Kien post mibnija li jżommu ħafna priġunieri, iżda dak iż-żmien kienet l-unika waħda hemm. Fil-kantuniera oħra ta dan, I raw x'ħares qisu inbid-istampa, iżda kont naf it-tikek fuq il-ġnub ma kinux meraq tal-għeneb.
  
  
  Fil bejn jaraw ħanfus, duck, u brimb scurry madwar fuq l-art, huwa ppruvat li toħroġ bi pjan. Jekk wieħed jassumi kollox marru kif ippjanat, jien ser toħroġ hawn. Sewwa, iżda mbagħad x'għandi nagħmel?
  
  
  Kellna Amerikana konsulat Tangier. Jekk I jistgħu jiksbu lilu, l-AX prijorità kodiċi ir-rabta me Ed, u huwa jista jimmaniġġjaw dan minn hemm. Iżda huwa ħa ż-żmien, u ħa wkoll me bogħod mill-azzjoni.
  
  
  Jekk l-ewwel karavana kien minħabba li wieħed jasal għal xi minuta, u ma kien hemm l-ħames l-aktar fuq l-ih-rotta, dan ifisser li l-inkwiet kien jiġri. Kien'kontroll tat-traffiku tal-jum, forsi anki sigħat.
  
  
  I meħtieġa biex jibagħtu messaġġ lill Ed u jsibu l-mina. Peress I ma setax jiġi f'żewġ postijiet f'daqqa, kelli li jiddependu fuq Marina.
  
  
  Anki issa, hi ma anke għidli dak iż-żmien kien, iżda kont naf li l-bidla. Iżda hi se jmorru-żewġ modi fuq tagħha stess, jew hi se tirtira u toħroġ dan il-mess? Hi ma kienx anke Amerikana, u l-possibbiltajiet tagħha f'din is-sitwazzjoni kienu estremament lassi fl-aħjar.
  
  
  Huwa tbissem li lilu nnifsu. Nixtieq taw lill tagħha, iżda li jieħdu sehem f'dan kollu, personali rwol li ftit nisa tixtieq li jkollok. Barra minn hekk, hi biss qalli li għandi l-ebda-prinċipji. Forsi kienet id-dritt.
  
  
  Huwa għamel deċiżjonijiet tiegħu stess u ppruvaw il-ħajt tal-trażżin fil-ħin liberu tiegħu, jixxengel tiegħu polz u lura u jippruvaw ħielsa ih mill-ħajt-irbit. Naturalment, din kienet l-iskart ta'żmien, iżda l-I kien tagħmel dan.
  
  
  I kellna multipli viżitaturi f'diversi okkażjonijiet. Sentinella-sikek tal-waslet biex jiċċekkja dwar il-me. Min-naħa l-oħra tal-tindif, linja rqiqa tal-dawl tax-xemx illuminati l-tindif. Meta kienet marret, kont naf-ġurnata kien ta ' fuq, u bil-mod il-dlam seeped fis-tiegħi tifel sakemm I kien fil-żift iswed tal-lejl. L-dawl biss kien ċaqliq imqaddsa-dawl rifless mill-ħitan-mmuntat ċivili fl-kuritur barra.
  
  
  Bħala l-sigħat għadda, I bdew jistaqsu jekk il-twemmin l-prinċipji bażiċi tal tan-nisa psikoloġija kienet inapplikabbli. Huwa chuckled dryly. Jekk xi ħaġa tmur ħażin, li ser tkun l-infern tal-lott tal-gost.
  
  
  U mbagħad-widnejn tiegħi maqbuda ħażin tal-ħoss; artab bil fid-dlam. Huwa eżamina l-isfel il-b'tidwira kuritur, fl-ispazju miftuħ, u raw a figura rqiq jidhru, imbagħad tieqaf u tħares madwar.
  
  
  "Jien hawn," I whispered.
  
  
  Hi immedjatament daħal fuq me u niżel isfel li jmiss lili. Hija kienet għadha liebes l-ilbies li jinżammu ħajja tagħha merħija u l-immens pants.
  
  
  "Jien kont qed jistennew għalik," chuckled tagħha fid-dlam.
  
  
  Franċiż tagħha kien tqal ma bil-berberu l-aċċent u qalet: "Sabiex inti wegħda li żżomm il-ftehim?"
  
  
  Huwa nodded tagħha. "Inti se wegħda li jieħdu tagħha miegħek?" li hi mitluba.
  
  
  "Inti ħalli me jmorru, u jien ser tieħu l-tfajla ma me, I-wegħda," qal.
  
  
  Hi laħqet u żvitat l-cross-ħadid boltijiet li kellu l-kċina ' l-polz flimkien. L-idejn tiegħi niżel għal tiegħi naħat, u l-ih jingħorok biex tikseb l-demm li jirriżultaw mill-ġdid.
  
  
  I talab tagħha. "Fejn l-tifla?"
  
  
  "In-nisa tal-kmamar," hi wieġbet, tqum. "Jien ser tieħu inti hemm."
  
  
  Morna fil-kuritur. Meta aħna għadda mimmo program moan, tagħha stare kien ħej, fil-wiċċ.
  
  
  Hija qieset ħafna smug. L-ebda dubju hi kien il-ħsieb tar-ritorn lejn l-aqwa post. Mal-moviment sempliċi, hija ħassar il-ovvju theddida u lura ruħha għall-ogħla pożizzjoni tagħha.
  
  
  Huwa ħa realtà qarsa pjaċir qed dritt dwar tagħha f'dan u l-attivi-natura.
  
  
  Hi wasslitni-taraġ dejjaq, permezz ta'kuritur bilkemm kbir biżżejjed għall-persuna waħda, permezz miftuħa f'gallarija li injorat il-bitħa, u fis waħda madwar l-bini li ffurmaw il-dahar tal-Kasbah.
  
  
  I tista'tisma'tan-nisa tal-vuċijiet u l-daħk kif aħna mixi permezz tal-dim il-kurituri.
  
  
  Aħna mgħoddi permezz tal-kamra imdawla u ra tliet bare-chested-bniet, imħejjija biss fl-art-tul tal-ħarir drappijiet, filwaqt li dawriet għat-titbigħ kull oħra ma 'xi tip ta' żejt. Ma ġew sbieħ li tieqaf u l-għassa għall-waqt, iżda I segwita bil-berberu tfajla li kienet taħriġ dwar artab-nanniet u malajr għal parti oħra tal-dar.
  
  
  Hi motioned għalija li jistaħbew fil-dell tal-mirhab, niċċa simili għal dik li qed tiffaċċja l-Mekka, u daħal fil-kamra. Mument aktar tard, it-tfajla oħra ħareġ u l-mixi fl-sala.
  
  
  L bil-berberu tifla deher fil-bieb u bil-ponta fil-me. I marru fil-kamra u raw li Marina kienu nbidlu ħwejjeġ tagħha.
  
  
  L-għajnejn tagħha wessgħet fuq l-eżekuzzjoni tal-permess-bandiera meta hi ra me. Ee hugged tagħha u ħares lejn agħlaq mal-smirk.
  
  
  I talab tagħha. "Ridt verament taħseb li hi kienet ser jitilqu inti hawnhekk, qalb?"
  
  
  Hija tatni kbar kbir u nodded, l-għajnuna tagħha fl-għajnejn. "Iva," hija aċċettata. "Iva, ħsibt hekk. Bħad inti u dak kollu. Huwa aktar minn uġigħ jiġu maqbuda minn hawnhekk."
  
  
  Huwa taptap tnejn tagħha fuq id-dahar. "Jien ma setgħux tħallik," qal. "I bżonn li inti, u hi l-ħtiġijiet tiegħek. Aħna qed tim, għasel.
  
  
  Hi nodded b'xorti tajba, u huwa mdawwar l-Berberka. Li smug-espressjoni kien lura fuq il-wiċċ tagħha, din id-darba ġenwina smirk. Hi deher kważi sodisfatti, u f'daqqa waħda tagħha, ħass l-xagħar fuq wara tal-għonq tagħha toqgħod fuq il-għan.
  
  
  Dan kien bla heda, istintiv sinjal li huwa kien ilu tgħallmu ma jinjora.
  
  
  Hija kienet mitluba mill-sl. - " Dak li nagħmlu issa?" Hi xellug bil-curt mewġa tal-naħa tagħha.
  
  
  Huwa segwit me mal-Marina.
  
  
  El Ahmida tal-girl wassalna sa iswed ġebel-taraġ għall-tip ta koperti patio li dam tul id-dahar tal-bini.
  
  
  I nnotat li kull għaxar-saqajn fil-groans kien hemm arched niċeċ. Hi waqfet fil-qiegħ tal-taraġ u bil-ponta li skur tal-bini fi tmiem l-oħra tal fit-tul kopert patio.
  
  
  "Dawn huma l-stables," hi whispered. "Hemm żewġ jitgħabbew-żwiemel għalikom."
  
  
  "Inti tmur'l quddiem,"qal," aħna ser isegwu għalik."
  
  
  - "Le," hija qalet, rinforz bogħod. "Jien ma tistax tmur aktar."
  
  
  ""Għaliex le? I talab, tfittex grimly fil-Agħlaq.
  
  
  "Forsi ... forsi dawn ser ara me," hija qalet.
  
  
  Kien inutli rewmatiżmu, u hu maħsub mill-ġdid ta'dik il-smug-espressjoni fuq il-wiċċ tagħha. Forsi hija kienet saħansitra aktar intelliġenti minn I-ħsieb. Forsi hija kienet mhux biss jwarrbu l-theddida, iżda wkoll il-ħolqien xi tip ta ' sigurtà li hija tista ritorn bħala El Ahmid favoriti.
  
  
  Huwa ħa l-naħa tagħha u milwi dan wara lura tagħha min-naħa waħda, u poġġi l-oħra fuq tagħha ħalq. "Bidu nimxu'l quddiem," huwa tinqasam.
  
  
  Hi ppruvat li ħielsa ruħha, iżda kelli tagħha sabiex stretta li hi ma setgħux jagħmlu dan aktar. L-għajnejn tagħha jitreġġa'lura fil-kap tagħha, u hija mixi'l quddiem fil-metodu tal-orrur.
  
  
  I nudged tagħha fil-viċin, u aħna mixi tul il-ħajt. Konna miexja bil-mod, u kienet tipprova iġbed il bogħod. Huwa aktar stretti tiegħu kontroll tagħha, u hi waqfet jitħabtu. - Ġisem tagħha quivered taħt il-qabda tiegħi, kemm jekk fil-vise, kif aħna għaddiet l-ewwel niche, imbagħad it-tieni, imbagħad ieħor u l-ieħor.
  
  
  Aħna kienu fin-nofs l-stables, u huwa staqsiet jekk intwizzjoni tiegħi kienet bagħtet foloz allarm dan iż-żmien, meta dan ġara kklassifikat malajr, qabel ma bis-sħiħ realizzati.
  
  
  Aħna kienu biss pass'il bogħod mill-jmiss alcove meta raġel il-volpi qabżet barra, fit-tul, double-a xabla fl-naħa tiegħu. Huwa xejru off minnhom kemm ma ' l-idejn kif hu fix-xejn mill-alcove anki mingħajr ma tfittex fl-istati uniti. Ovvjament, huwa kien kunfidenti li kien se ssib l-aħjar fil-mira.
  
  
  Ego xabla kważi tnaqqas l-tifla fl-ewwel nofs. Tagħha, ħass-ġisem tagħha jaqgħu fuq me, u aktar minn tagħha jinstemgħu, ħass tagħha, bħala l-exhalation qawwija tal-mewt jaħrab mill-ee rta
  
  
  Huwa rilaxxat tagħha, hi immedjatament u waqgħet. Huwa crouched isfel ħdejn tagħha, l-idejn jilħqu għall-gwardja tal-gerżuma qabel ma jkun jista tiġbed xabla tiegħu. Tagħha ego tal-kontroll fuq il-gerżuma tagħha kienet mgħaġġla, kwiet, u effettivi.
  
  
  Huwa kien imwaħħal mar-armi tiegħi għall-mument, iżda l-ego miżmuma tagħha stretta. Ego-għajnejn bulged madwar l-imqagħad, l-idejn niżel, u huwa naqqas l-tagħha ego l-art, fejn huwa nofs waqa'fuq il-quċċata tal-tifla.
  
  
  L guessed b'mod korrett.
  
  
  Hi sodisfatta waħda madwar l-sentries, u ħa ftit immaġinazzjoni figura kif hi d ippjanat.
  
  
  Huwa kien maqtula lilna kemm-il sekonda. Imbagħad hi jkollha bdew jgħajtu għall-ħoss l-allarm. Mill-ħin li xi ħadd laħqu dan il-post, aħna kienu mnaqqsa għal żewġ zkuk, u fil El Ahmid-istima tal, hi u l-sentinella għamlu l-aħjar ħaġa.
  
  
  Jekk hi d biss ejjew jmorru mingħajr irbit, kien ikun hemm mistoqsijiet dwar kif ltqajna bogħod. B'dan il-mod, hi tista-kalma tagħha ego bi storja dwar kif l-I daħlu fil-nisa tal-kamra, u kif I miġbud Marina bogħod quddiem tagħha. Hija segwita us bħal u l-qajmu l-allarm. Dan il-mod, kollox se jmur sew flimkien.
  
  
  Iżda dan ma jaħdmux li l-mod, u li raw Marina permanenti hemmhekk, dazed, tħares lejn iż-żewġ kadavri. Hi kienet tneħħiet mill-sentinella-nisa tqal double-a xabla, qabad Marina driegħ, u fil tagħha madwar fil-isturdament tagħlaq.
  
  
  "B'dan il-mod," I whispered, ġbid tagħha flimkien. 'Dak li ġara?'X'inhu? "" hija mitluba bħala hi dam.
  
  
  Huwa storja twila, " I tbissem. "Jekk trid li jieklu fiż-żewġ direzzjonijiet, din hija teknika li dilettanti qatt ma għandhom l-użu."
  
  
  Aħna laħqu l-istalel u żelqet ' il ġewwa. Kien sħiħa tal-żwiemel, u kif mistenni, ma kienx hemm żewġ jitgħabbew-żwiemel stennija għall-us.
  
  
  Huwa jitgħabbew l-ewwel żewġ żwiemel huwa jistgħu jsibu, bir-reqqa fetħet il-stabbli bieb, u niżel.
  
  
  "Jibqgħu baxxi fil-sarġ," huwa qal Marina. "Jagħmlu żgħar fil-mira madwarek, u ma jsibux marbuta sa I jgħidlek biex. Jieħdu vantaġġ minn din u segwi l-me."
  
  
  L-kbar arched-gradi kienu għadhom verament miftuħa, u sentries ġew impoġġija fuq kull naħa. Hu sfurzat l-kbar, żiemel qawwija li jimxu'l isfel din it-triq, u jħalli l-uem tieħu ftit passi fuq tagħha stess. Fil-fond fil-sarġ, kien aktar li l-sentries minn ċifra skur fil-sarġ. Dak kollu li setgħu ara kienu żewġ żwiemel b'żewġ żjidiet.
  
  
  Huwa mdawwar l-żiemel lejn il-bieb u miżmuma ego stabbli. Marina segwit me bil-miftuħ.
  
  
  L kellha coolly u ħareġ mal-klassi u l-jilgħaq. Peress li kellhom biss toħroġ, madwar l-stabbli, li kienu qed ifittxu fl-istati uniti bi ftit aktar minn każwali interess. Jekk aħna kienu ġejjin mill-naħa l-oħra, minn barra, huma kellhom l-istati uniti taħt il-kontroll ta'l-azzarin tagħhom ilu.
  
  
  Huwa mdawwar l-żiemel ras lejn il-bieb, beda jħares lura, u raw li Marina kien tpoġġi l-taż-żwiemel fil-post. Imbagħad tagħha takkuna tolqot l-uem fl-kustilji. Huwa ċatta tiegħu widnejn u l-volpi qabżet bil-quddiem, biex bħall-deżert maltempata.
  
  
  A mimmo tal-żewġ sentries għadda tagħha u tax-xellug qabel ma jkunu jistgħu jgħollu l-armi. Kien diġà sewqan fl-triq wieqaf meta jinstemgħu Marina-vuċi tal.
  
  
  Huwa eżamina lura u raw tagħha jaqgħu fuq il-sruġ, ma'wieħed mill-mdendlin minnhom madwar l-sentries.
  
  
  Hu maħsub malajr u induna li huwa ma jkollux il-ħin biex jgħollu l-xkubetta tiegħu u n-nar. Hu il-volpi qabżet bil-quddiem u qabad tagħha bħala hija għaddiet mimmo.
  
  
  "Kkritikat l-apposta," I ħa, ddawwar il-żiemel. Huwa ġrew lura u raw li wieħed mill-sentries kien qed jitħabtu ma'Marina. L-oħra, naraw me gallop lura, ppruvaw li jtellgħu xkubetta tiegħu.
  
  
  Huwa ma jgħix. Huwa ħalli l-żiemel jimxu dritta fil hu, u l-uem kellu biex tiżdied il-mod. Meta huwa ma, huwa ħalli l-doppju a xabla jaqgħu fuq l-uem ras. F'dak il-ħoss vojta kienet il-ħoss ta ' l-Aħħar Sentenza. Il-wieħed li kien qed jitħabtu ma'Marina tefgħu tagħha l-art u ppruvaw li għandhom l-għan madwar gun tiegħu, iżda I kien malajr wisq.
  
  
  Huwa ħalli l-xabla jiġu stabbiliti fuq lilu, bil-qawwa kollha tiegħu.
  
  
  Huwa dodged, u l-I mdawwar jippruvaw mill-ġdid, iżda mbagħad I raw li fit-tieni hu jkun lest li jisparaw. Hija kienet jintefa diffiċli mill-xabla, u l-problemi fl-emu-nisa fis-sider bħal age.
  
  
  Marina ltqajna fuq taż-żwiemel tagħha qabel ma laqat l-art, u konna off.
  
  
  Dawn se ssegwi l-istati uniti, iżda konna quddiemhom, u dawn għandhom jiġu xxurtjati ħafna li tieħu l-istess triq kif għamilna, permezz jgħaddi ħafna. Iżda jien ma kienx se tieħu kwalunkwe l-opportunitajiet. Dan jinżammu sa'jiġi veloċità sakemm aħna laħqu l-marda tal-firxa tal-muntanji. Aħna kienu ħadu perikolużi wieqaf mogħdijiet biex jitnaqqsu bħala dritta kemm jista'jkun, u issa huwa waqaf fit-tarf tal-Taza Graf.
  
  
  Mill-lvant, l-iġmla karavana tmur madwar l-Alġerija jew tan-nofsinhar tal-Marokk. Punent ta'l-Tangier Graf u l-Konsulat tal-istati uniti. Huwa art sieq u miġbud Marina fuq lilu.
  
  
  "Inti kont smajt dak El Ahmid huwa l-ippjanar," ir-raġel tagħha qal. "Dan għandu jitwaqqaf. Jien ser jagħtik kodiċi sigriet tas-sinjal. Issuq fil-Tangier u xejn inti tieqaf. Inti tmur bil-miftuħ li l-Amerika-konsulat. Inti tagħti sinjal kodiċi tal-persuna responsabbli u titlob l-ego sejħa AX-kwartieri ġenerali. Dan se jsir permezz ta'kodiċi tas-sinjal. Meta inti tagħmel kuntatt mal-AX-kwartieri ġenerali, għidilna l-istorja kollha fil-matematika u fuq it-telefon. Inti se jagħmlu dan?
  
  
  Hi nodded, u huwa kompla.
  
  
  "L-aktar ħaġa importanti," għidt, " huwa li tgħid dwar il-ġemel dawk li jidħlu fil-żgħar tal-Baċin Graf. Jgħidulhom li l-I jirrakkomanda li inti għaġla sa mal-kummerċ."
  
  
  Hi frowned.
  
  
  "Dan ifisser li jridu jagħmlu l-almu tagħhom jiddependi fuq is-sitwazzjoni," qal.
  
  
  "Fejn inti se tkun, Nick?" li hi mitluba.
  
  
  "Jien ser issib post li wieħed jistenna għal din l-karavana," qal. "Jekk in-nies tiegħi ma tistax tieqaf dawn, jien ser ikollhom ċans ieħor biex tagħmel xi ħaġa. I ma tkunx taf liema hi, iżda jien ser nipprova dan, kkritikat dan."
  
  
  I ħares lejn tagħha u jiftakar li l-I jagħti tagħha personali sehem f'dan. Issa huwa min-naħa tiegħi biex jixtru tat-titoli. Huwa magħfus xufftejn tiegħu biex ont u qabad tagħha sider b'idejk it-tnejn. Huwa bil-mod dam tiegħu riżultat pożittiv fuq bżieżel tagħha u ħass minnhom jintefħu taħt it-tessut tal-libsa tagħha.
  
  
  I talab tagħha. "Tiftakar dak I qal dwar il-us li jeħtieġu l-ieħor ħabib? "" U wara inti kont waslu, qabel in-nies tiegħi, u huwa kollha, forsi nistgħu nagħmlu dan permanenti."
  
  
  Rajt l-għajnejn tagħha jikbru aktar profonda, u hi nodded, snuggling eqreb lejn me.
  
  
  "Jien diġà edu, għasel," I whispered fil-widnejn tagħha, jippruvaw itlaq tagħha jitħajjar artab-sider. "Kull tieni-għadd."
  
  
  Huwa għen tagħha fuq taż-żwiemel tagħha, kienet tagħha mill-ġdid, u jaraw tagħha jmorru. Meta kienet barra tal-vista, u l-ewwel istrixxi griż tal-ġdid dawn kienu bidu li jinfirxu madwar l-sema, tagħha żiemel daru u mr-lvant tul ix-xifer tal-Taza Graf.
  
  
  Il-sema kiber isbaħ, u bil-mod huwa ra l-kbira fissa-istrixxa ta'l-art kien trodden, il-storika tal-passaġġ ta ' l-conquerors mill-Lvant. L-Taza Graf jistabbilixxu bejn l-Muntanji Rif u l-Nofs l-Atlas Muntanji. Permezz tal-wiesgħa graf, enormi tagħhom leġjuni mċaqlaq mil-lvant għall-punent, li jħallu tagħhom irfis fuq il-post innifsu. Kien għadda mill-mimmo-fdalijiet tal-qedem-villaġġi fejn il-Rumani truppi stazzjonati kien, visibbli-fdalijiet tal-Rumani-arkitettura, l-eki ta ' ih dick ijiem.
  
  
  Il-toroq wassal għoli fil-muntanji, iżda baqa naturali tranżizzjoni bejn iż-żewġ muntanji ċinturini.
  
  
  Huwa miżmum mill-qrib għall-tarf tat-tramuntana u jaraw reqqa bħala l-xemx żdied għoli fis-sema.
  
  
  Tagħha, kont naf li El Ahmid u l-ego in-nies kienu fit-triq tagħhom u l-ġejjin hawn. Huma jistgħu jkomplu dwar permezz tal-Muntanji Rif għall-waqt, iżda imbagħad dawn ser jinżlu fl-Taza Graf bħal Marina u għamilt, u qabel jew wara jien ser tara tagħha mill-ġdid. Issa li kien jaf I kienu ħarbu, kien hemm wieħed biss ħaġa li tista'tagħmel: ras biex jilħqu l-karavana u jiksbu qabel qabel I tista'tikseb l-għajnuna.
  
  
  I kellha tieqaf diversi drabi biex ilma tiegħi taż-żiemel, iżda I mr b'mod stabbli, grat għall-mingħajr paragun tar-reżistenza ta ' l-Għarab steed taħt me.
  
  
  Kien tard meta huwa laħaq il-lvant tal-ħruġ madwar l-canyon. Huwa bagħtet taż-żwiemel fl-ewwel Rif għoljiet, misjuba ċirku tal-ċnut madwar blat, u għal l-taż-żwiemel mill-dawl.
  
  
  Tagħha sunset fuq il-blat, il-bank tal-istampa tal-ħajja u l-stahl għassa madwar tagħha improvviżati eagle bejta. Huwa jista ara l-graf miż-żewġ naħat, u staqsiet kif Marina kien tratta l-kompitu. Huwa kien pjuttost żgur li hija kienet wara l-ordnijiet, iżda huwa ma kienx ċert li ma kinux interċettati tagħha qabel kienet wisq il-bogħod. Iż-żmien se juru. Kif stennejt għal tagħha fil-xemx sħuna, indunajt kien metodu kif l-infern. I ma kellhomx die għal jimteddu għal-istati uniti, xkubetta għalina, stalett għalina, jew anke toothpick għall-us. Jekk Marina ma kinux għamlu dan, kif l-infern jistgħu armati dawk ta'seba'mija nies waqfu tagħha? Biż-żieda l-persuni kollha El Ahmid se jieħu miegħu biex dawn jintlaħqu? I verament bżonn xi ħaġa bħal genie fil-flixkun, huwa qal lilu nnifsu. Huwa jew Fittex il-ego-maġija lampa.
  
  
  Tiegħi vojta ħsibijiet kienu interrott mill-sħaba tal-trab lejn il-punent. L-cloud kiber, u mmaterjalizzat El Ahmid u l-ego in-nies. Ih kien madwar mitejn qawwija, u dawn mr bħall mad, bl-Sikka Kap riding fil-ċomb. Dawn dehru fuq il-naħa l-oħra bħala l-I jaraw El Ahmid jgħollu l-naħa tiegħu u tissikka l-riedni.
  
  
  Huwa eżamina fid-direzzjoni l-oħra u raw a ġemel toqrob ferrovija, l-uniku, bla għaġla-movimenti tal-iġmla aktar jew anqas jixbaħ royal purċissjoni. Karavana miġbud aktar il-bogħod minn hija tista'tara, u hi jista'jidher mill-doppju tal-ringiela tat-iġmla-twettiq tal-nisa lebsin l-iskola għolja, iż-żewġ fuq kull ġemel.
  
  
  Gwardji armati, kompletament moħbija tagħhom burnooses u goffi djellabs, mr fuq kull naħa tal-prezzjuż tagħhom tal-merkanzija. El Ahmid u l-żewġ ego-irġiel mr hemm biex tingħata tislima lil karavana, filwaqt li l-bqija ta'l-ego-truppi qagħdu lura
  
  
  
  I ra minnhom jaħsbu li aktar malajr, u mbagħad serje ta'għajjat l-ordnijiet waqqaf lill permezz karavana.
  
  
  Huwa ra l-iġmla f'daqqa waħda jidħlu għall-ħajja u l-ħlas bil-quddiem fil-aqwa veloċità. Meta dawn ħareġ li jilgħaq, huwa ra li kienu qed jużaw mehari, il-fast-ramel-kulur dromedarji użati mill-Ġemel Korp-truppi.
  
  
  Stennejt u jaraw kif l-karavana għadda mimmo tal-punent u kompla permezz tal-Taza Graf.
  
  
  Taż-żwiemel tagħha sel u beda kawta ġiri, iż-żamma ta'l-dojoq-passi ta'l-għoljiet. Iġmla, anki l-aktar dawk, kienu aktar bil-mod mill-żwiemel, u l kollu dawk tal-mċaqalqa relattivament bil-mod. Għalkemm I marru u l-muntanji trails, I ma għandek problema magħhom.
  
  
  Iżda kien kważi filgħaxija issa, u l-I kien inkwetat. I ma dehru l-ebda sinjali ta ' l-AIDS għadhom. Meta kien skur, li kompla fuq, u l-ebda dubju laħaq it-triq li twassal biex il-Muntanja Jabal-El-Ahmids-Kasbah. Minn hemm, huwa probabbilment ma kienx fejn il-mina daħla.
  
  
  Jien xorta kellu żewġ tubi tal-żebgħa fil-but tiegħi. Jekk inti stabbiliti ih fuq tan-nar fil-pajp, kull wieħed madwar minnhom kien aktar qawwija minn żewġ stikek tal-portals, iżda anke wara, hawn f'dan l-ispazju miftuħ tal-Taza Graf, li ma jfissirx ħafna.
  
  
  F'daqqa waħda, kif hu kien mixi tul it-triq dejqa hawn fuq, huwa ra li karavana u l-żgħar tal-armata tal-Sikek kienet waqfet. Aktar qabel, u l-ieħor-sħaba tal-trab deher, li fl-ewwel jiddawru aħmar qawwi fuq il-post. Huwa malajr mibdul fil-forma ta'esperjenza Royal tal-Gwardja tal-żjidiet, kull riding griż Għarbi żiemel madwarhom, u kull jitwettqu fit-ħawħ kif ukoll ordinarja azzarin u tal-pistoli.
  
  
  Hi magħduda erba'battalions, numru kbir ta'l-irġiel, iżda inqas minn nofs in-numru tal-sikek u l-persuni madwar l-karavana.
  
  
  I qal kwiet grazzi għall-Marina. Hija ovvjament ma, iżda I staqsiet jekk hi d insejt jgħidulhom kif ħafna nies kienu fil-karavana.
  
  
  Raw il-gwardji toqrob u raw minnhom mifruxa madwar il-wisa ' tal-Taza Graf, minn-naħa l-oħra. Dawn mxiet'il quddiem bil-mod tpoġġi, irqiq-linja aħmar.
  
  
  I titwaqqaf fil-quċċata tal-triq qasir li wasslu direttament lill-nofs tal-karavana. L-toqrob żjidiet kienu jew supermen jew pjuttost kkritikat kunfidenti.
  
  
  Dawn tkompliet tagħhom bil-mod tpoġġi, u issa huwa jista'ara El Ahmid tas-sewqan tiegħu l-irġiel fis-frenzied kunitti bħala huwa kompla gallop lura u l-quddiem. Huwa ra guns qed xejru fl-arja, kif ukoll fit-tond L-daggers u tqal double-a xwabel. Imbagħad hi jinstemgħu tqil staccato-ħoss, l-whirring hum tal-skrun fl-arja.
  
  
  Hu sorveljata, lqugħ-għajnejn tiegħu mix-xemx, u raw erba', il-ħames, is-sitt enormi ħelikopters joqrob lejn il-art wara karavana. Ih rat ukoll tagħha joqorbu. Dawn kienu vapuri tal-merkanzija, l-istati UNITI Marina-Ambaxxata qal, mill-inġenji tal-ajru trasportatur stazzjonati fil-Baħar Mediterran. L-ewwel wieħed kien diġà żbarkati u fetaħ il-kap, u hija rat aktar redcoats fuq griż żwiemel biex imwettqa permezz tal-tfaqqis.
  
  
  Skond l-ambaxxata, mill-inqas erba'aktar battalions żbarkat wara karavana, l-insib El Ahmid u l-irġiel tiegħu. Mill-ewwel, bħala l-ambaxxata rrappurtati, li telaq mill-ġdid, u l-Royal tal-Gwardja tal-immedjatament tpaċija bil-mod tpoġġi, li jiffurmaw l-istess linji dritti madwar il-wisa ' tal-gazzetta.
  
  
  Huwa jinstemgħu tagħha whistle, u l-tagħha bil-mod tpoġġi mdawwar wieħed mgħaġġel. El Ahmid frantically mċaqalqa nofs ta'l-irġiel tiegħu għall-parti ta'wara tal-karavana li ireġġgħu l-attakk minn dik id-direzzjoni.
  
  
  Fil-jmiss-whistle, il-Gwardji Royal mitluba. Tagħha, raw minnhom qatra tagħhom pikes fis-jattakkaw il-pożizzjoni. Dawn ħakmu l-El Ahmid tal-irġiel bħall-prongs tal-enormi pitchforks fil-balla tal-ħuxlief, raggruppament fl-aħħar minuta biex jgħaqqdu l-formazzjoni u l-tnedija strajk doppju. Il-battalja kien akkumpanjat minn qawwi roars u l-ħoss tal-sparaturi imħallat mal-maħnuq l-trab tal-persuni u l-galloping dwiefer. L-nisa Ċiniż kienu armati u kienu għaddejjin fl-terrur, jaqbeż off iġmla tagħhom u jippruvaw biex jaħarbu, meta l-Royal tal-Gwardja tal-kiser permezz El Ahmid-nisa u l-irġiel attakkati karavana.
  
  
  Wasal iż-żmien li jissieħbu fl-gost. Huwa xprunat żiemel tiegħu sa l-traċċa. Hemm sibt ruħi fil-nofs ta'dan kollu, biss bħala wieħed mill-Re tal-gwardji tal-dam age permezz ta'waħda mill-gwardji bil-pistola. Il-bniedem waqgħu barra mill-ġemel u tbaxxa li jittellgħu l-ego-azzarin. Dan kien Ċiniż-verżjoni ta l-M-16.
  
  
  Huwa jaħdem preċiż shots li tolqot żewġ jaħarbu Ċiniż u wieħed madwar El Ahmid tal-irġiel. Dan kiser permezz konfuż, fetħu mess ta ' l-iġmla, l-żwiemel, u l-persuni li jmexxu'l bogħod bil-lejl. Dan kien meħud minn wieħed mill-in-norveġja scimitars mill-ċinturin tal-mejjet Sikka, li kien għadu fil-sarġ, u l-ispinta fis-ego tal-ċinturin.
  
  
  Hawnhekk, bħal dejjem, il-karozzi tattiċi tal-suldati professjonali bdew jinħassu. Ir-Re tal-Gwardja tal-tinfaqa ' l isfel il-ħarxa El-Ahmid-ġellieda mal-tispikkax iżda fatali effett.
  
  
  Ġellieda mill-natura u l-ġellieda ħarxa, l-Sikek kienu unsurpassed tagħhom tattiċi tal-impressjonanti u t-tmexxija fl-enormi jeb tal mhux mistennija ferocity. Iżda kontra l-tattiċi tal-mħarrġa sew cavalrymen tal-Gwardja Rjali, dawn kellhom aktar l-istorbju minn ferocity, aktar enerġija milli l-effiċjenza.
  
  
  El-Ahmid tal - "skjavi" kienu tinħarat isfel peress li ppruvaw li jaħarbu. Dawk li rnexxielhom li jaħarbu tkun qabel jew wara jinqabdu jew jaqgħu fin-nassa li l-ħarxa muntanji fuq iż-żewġ naħat tal-gazzetta.
  
  
  Iżda El Ahmid kien hemm x'imkien. Meta I intensifikati apparti biex tikseb l-aħjar tħares lejn il-battalja, I raw tagħha ego. Huwa kien involut fil-ġlieda mal-żewġ gwardji, dodging ih min u dodging lilhom bil-brillanti jimmanuvra.
  
  
  Huwa xprunat żiemel tiegħu biex isegwu lilu meta raw lilu-naħa u mewġa tiegħu tliet assistenti, imbagħad dexx barra mill-kamp ta'battalja. Il-Gwardji kellhom aktar minn għedewwa biżżejjed biex jittrattaw. Dawn kellhom l-ebda wieħed mill-xellug għal-ġiri l-jaħarbu mill-Sikek.
  
  
  Huwa ħadem triqtu permezz tal-battalja, jieqaf għal mument biex jiskambjaw l-nar b'wieħed mill-Ċiniż xorta tiegħu għall-ġemel.
  
  
  Huwa setgħu jimxu faċilment iż-żewġ balal permezz lili mill-żiemel, iżda l-isparar mill-ġemel kien simili jippruvaw hit-mira mill-tbandil-bastiment. Balal tellgħu passat mimmo me, u l-tagħha ego-mument kienet rispons malajr.
  
  
  El Ahmid u l-tliet ego-Sikek kienu għadhom fil-vista, iżda dawn kienu jgħibu b'mod mgħaġġel fis-distanza.
  
  
  I segwita minnhom, ferħan li tkun tista'tissodisfa dawn wiċċ imb'wiċċ. Ih ma għandhom ilaħħqu mal-tagħha mhijiex.
  
  
  Dawn marru għall-muntanji fuq il-naħa l-oħra tal Taza. Dawn tax-xellug l-Taza Graf u sparixxa fil-Sikka innifsu.
  
  
  I jaraw tagħha mill-qrib. Jekk dawn kienu jafu I kien li ġej minnhom, dawn ma jkunux jistgħu juru dan. Huwa tinżamm distanza tiegħu, iżda qrib biżżejjed biex tara ih minn żmien għal żmien kif ġrew permezz tal-passaġġi dojoq tal-Sikka.
  
  
  Kien kważi fid-dlam, u kien jaf dawn ġew lura fil-Muntanja Jabal meta raw minnhom f'daqqa itfi it-traċċa u l-jidħol dejqa graf.
  
  
  I segwita minnhom isfel dejqa, għolja b'ħitan-triq. Kien twal u dojoq, u huwa induna li maqtugħa permezz tal-muntanji u wasslu biex il-kosta.
  
  
  Ih tista'ma tibqax tara tagħha u żieda fil-veloċità tiegħu, il-waqfien minn żmien għal żmien biex jisimgħu għall-ħoss tal-żwiemel fil-quddiem tal-me.
  
  
  L-dojoq graf fl-aħħar nett wessgħet wara masġar tal-siġar tal-larinġ, tidwir fis dejqa-wied tal-muntanji. Huwa mr fl-triq u mdawwar qawwija kantuniera.
  
  
  F'daqqa waħda tal-ġisem naqas fuq il-quċċata tal-me, jibgħat li jtajru tagħha fuq l-sruġ. Fuq l-art, il-bniedem mitlufa qabda tiegħu għall-mument, jiena u jdur madwar. Hija kienet waħda madwar l-Sikek.
  
  
  Huwa niżlet u telgħu fuq il-erf ħdejn il-kantuniera tistenna għalija. Huwa miġbud ' il barra stalett u l-mixi matul me.
  
  
  Huwa dodged l-ewwel daqqa u dodged-tieni. I kważi nesa li wieħed mill-istess daggers kelli lili nnifsi kien fuq tiegħi ċinturin, u malajr miġbud ' il barra ego. L-mgħawġa stalett ma kienx l-arma kien użat, u kontra l-ġlied mħarrġa, li jistgħu jkunu ħafna aktar perikolużi minn l-ebda arma fil-livelli kollha.
  
  
  Tagħha magħmul b'ħila dodged. Huwa immedjatament wieġbet bl-ħarxa bozz, " li kważi spiċċaw il-ġlieda. Tagħha, I jinħass ix-xafra ta ' l-xafra żerżaq madwar l-gerżuma tiegħi. Tagħha cowered u l-mixi madwar lilu.
  
  
  Huwa qajjem xafra tiegħu ark, imbagħad xejru lura u lura fil-żewġ malajr il-movimenti. Għal darb'oħra, I ġestiti dodge minnhom biss ftit pulzieri tal-approvazzjoni.
  
  
  Fl-rabja tagħha, huwa rema l-nar stalett u mdawwar li jiffaċċjaw dan. Tagħha, ra l-ego maqsuma snien flash kif hu tbissem, jistennew faċli ir-rebħa.
  
  
  Huwa lunged fil me, u l-I kien qed jistenna li. Tagħha crouched u żdiedu mill-ġdid fi żmien jilħaq ta'l-ego mgħawġa stalett b'daqqa iebsa-beraħ fl-ego-ħajja.
  
  
  Huwa growled. Ego qabad tagħha mid-driegħ u l-iffavorixxa tagħha fuq tiegħu tal-ġenbejn. Huwa żbarkat ħafna fuq l-art. Qabel ma jistgħu jiġbru nnifsu, huwa telgħet il-stalett kien waqa'u indirizzati minnhom fatali daqqa. Tagħha, ra l-ego ta'l-mira separata mill-ġisem.
  
  
  "Dan huwa għall-Aggie tal-Djar Trawwem," I muttered.
  
  
  Tiegħi żiemel jitwaqqaf ma'l bogħod. Huwa ħa l-gun tiegħu u stabbiliti barra mill-mgħaġġel gallop. El Ahmid u l-tnejn l-oħra se jkunu qed jistennew xi mkien ieħor. Kien ċert minnha.
  
  
  Huwa mr għall-waqt, imbagħad komplew bil-mixi. Huwa għamel lili bir-reqqa u bil-mod tul il-passaġġ. Ix-xellug tiegħi, il-foresti żdied fil-serje tal-formazzjonijiet tal-blat, u l-traċċa meandered u mgħawweġ. F'daqqa waħda huwa jinstemgħu l-ġirien tal-żiemel.
  
  
  Dan ew sentenzi ewwel, iż-żamma fil-fond tal-dell tal-muntanji. I ra minnhom hemm wieqfa, stennija. El Ahmid u l-tnejn l-oħra. Hu qabad l-azzarin, ċċekkjati, u ġejjn ħażina fl-istess ħin li kien akkumpanjat minn grazzi. Kien hemm wieħed biss madwar tax-xellug fih. Dan ikun koroh sorpriża għalija.
  
  
  "Jien ma tistax tistenna għal żmien itwal," El Ahmida jinstemgħu tagħha jgħidu. "Jekk ma ġara xejn, Muhad ikun hawn miftuħ issa. Forsi qed kemm mejta.
  
  
  It-tnejn l-oħra nodded gravi, u rajt kif El Ahmid mixi sa l-mountainside u bdew timbotta l-blat.
  
  
  F'daqqa waħda kien hemm groan tal r-ragħda, u l-Dollaru bdiet timxi bil-mod madwar il-ġebel sakemm it-tip tal-passaġġ deher. Bħal fil-istorja tal-Ali J u l-Erbgħin-Ħallelin, " huwa muttered li lilu nnifsu. Huwa baqa kalm fil s-sede tiegħu meta El Ahmid u tnejn oħra mill-ġdid kellha tali logħba fuq żwiemel tagħhom u sparixxa fil-imsaġar hawn fuq. Wara ftit il-mumenti, il-blat bdew jiċċaqilqu mill-ġdid u l-waqa'fuq il-post mal-ħabta.
  
  
  Mifhum tagħha. Dawn kienu fil-mina. Jew huma sitta hemm, jew li marru għall Spanja, jew għall-inqas hemm ikunu qagħdu. Kien stennija għall-tagħha li jagħtuhom il-ħin biex jisparixxu fil-fond fil-mina. Hi ma kienx ser il-lukanda hekk huma d tisma l-bieb miftuħ mill-ġdid.
  
  
  Imbagħad tagħha, marru għall-ġebel moaned u beda biex timbotta fuq il-agħlaq bħala El Ahmid ma. Ma ġara xejn, u l-I kważi ħass bħal I kien qal " Sesame Miftuħa." Huwa beda mill-ġdid, tagħfas aktar diffiċli dan iż-żmien, l-iskannjar tal-blat tal-wiċċ pulzier minn pulzier. Fin-nofs permezz tal-tranżizzjoni bla xkiel, ħassejtni żgħir moviment.
  
  
  Huwa ħa l-pass lura u raw li l-irdum kienu nfetħu mill-ġdid. Hu titneħħa tagħha fuq iż-żiemel tiegħu u mr off, jistennew li jaraw totali tal-dlam. Huwa sab l-mina dimly mixgħula, mill-inqas illuminat bid-serje ta ċkejkna globuli ta ' dawl mdendlin mill-limitu, apparentement mħaddma mill-ġeneratur.
  
  
  Huwa ħalli l-żiemel isuqu l isfel il-ġenb tal-mina. Kien sorprendentement wiesgħa, u huwa nnotat l-qodma travi tal-injam overhead, li fl-aktar postijiet reġgħu kienu appoġġjati mill-ġdid ir-raġġi.
  
  
  Il-mina kompliet wieqaf-inżul għal żmien twil. Imbagħad huwa laħaq żona ċatt.
  
  
  Huwa ħeġġeġ lill-żiemel tiegħu biex mgħaġġel tpoġġi, ir-riskju eku fil-mina. Il-arja kien umdi u l-I jassumi aħna kienu taħt l-ilma.
  
  
  Huma kellhom ikunu x'imkien fil-quddiem tal-me. Dawn ma setgħux jmorru kullimkien.
  
  
  L-annimali komplew biex issuq tagħha. jieqaf u mbagħad kull issa biex jisimgħu. I ma tisma tagħha u iddeċidew li jimxu fuq il-aktar malajr. Kif tagħha sabiex galloped l-mina, hija rat ih qabel tagħha, stennija, ih tiffaċċja kienu mdawwar lejn me. Hu waqaf madwar għaxar metru'l bogħod mill minnhom.
  
  
  "Hekk, Amerikana," El Ahmid qal. "I sottovalutat b'aġilità tiegħek. Iżda inti daħlu tiegħek gravi."
  
  
  "Forsi," qal. "Sabiex jiġi għal-livelli kollha tal-istati uniti." Huwa sorveljata fil-blat u l-ħmieġ-saqaf, il-ħitan tal-ġebel, u l-iebes tafal. Dawn ilhom jeżistu għal sekli sħaħ, organizzat flimkien mill-inġinerija kimika tal-antika l-kultura. Iżda kelli l-dubju li se jibqgħu jeżistu splużjoni qawwija. Xokk mewġa ikun biżżejjed. Il-bqija se jsir permezz ta'l-ilma min-naħa l-oħra. U hekk kif beda għall-kollass, kollox se jisparixxu fl-għadam ta'l-għajn.
  
  
  Tagħha, ħares lejn l-trio fil-quddiem tal-me. Jekk huma kienu għamlu lill Spanja, dawn kienu l-uniċi li kien jaf dwar il-mina tal-eżistenza. Hu jaf li mbagħad El-Ahmid tkun stennija għall-tentattiv ieħor, u forsi bl-għajnuna tal-alleati oħra. I ma setgħux ħallihom jaħarbu mill-ispejjeż kollha.
  
  
  Dan il-qedem adt Għarbija l-inġinerija hija tip ta ' żmien bil-bombi għall-paġni ta'storja, wirt tal-qedem Islamika conquerors. Kien ikun paradossali jekk, wara l-mijiet ta'snin, xorta kellu l-aħħar kelma fil-dinja tal-Punent.
  
  
  Jekk l-uem kellu l-opportunità, El-Ahmid kienu jimxu'l bogħod. Huwa kien raġel perikoluż wisq biex itlaq tal-ego tiegħu.
  
  
  Kelli stalett u wieħed bullet-azzarin. Mhux ħafna għall-ġlieda. It-tubi tal-żebgħa fil-but tiegħi kienu tiegħi l-aħjar ċans. Dan jikkawża pjuttost kbir ta'splużjoni. Huwa kien ċert li kien mill-inqas biżżejjed biex daqqa l-qodma mina. Nista'nikseb tagħha minn hawn qabel kompletament li jċedi? L-odds kienu pjuttost negattivi.
  
  
  "Tikseb dan," El Ahmid qal ip, u li raw dawn iż-żewġ tiġbed tagħhom fit-tul, mgħawġa daggers kif dawn mr sa me.
  
  
  Hu sfurzat żiemel tiegħu lura fil-mina u ma malajr il-kalkolu. Kelli l-żewġ tubi ta splussivi-ilma. Jekk wieħed, l-madwarhom, kien biżżejjed biex jeqirdu l-mina sabiex waqa u l-ilma gushed fil, dawn qatt ma kellhom ħin biżżejjed biex jaħarbu mill-dieħla l-ilma u jaħarbu mill-dħul. Kont naf li se tipprova, iżda ma tistax tirnexxi.
  
  
  Iżda jien ser ikollhom tubu wieħed u nofs minuta, forsi sħiħa minuta, qabel il-mina jimla. I ppruvaw li tiftakar dak I mfakkar dwar l-ilma-liġijiet u l-kontropressjoni. Kont naf li l-Ed kien qalli li wara li titfi l-injezzjoni, il-żebgħa ħruq taħt l-ilma, u ... se tisplodi. Iva, I muttered, kien jiswa l-riskju. Huwa ma setax taffordja li jkun filosofiċi. Mhux ħafna tagħha I jistgħu jagħmlu. Iżda sabiex ikollhom wieħed fil miljun ċans, I-ewwel meħtieġa biex jevitaw li mqatta għall-bċejjeċ-dritt li issa.
  
  
  Huwa magħżula l-żiemel madwar, il-volpi qabżet lura ftit tarzni, u rriżulta mill-ġdid għall-attakk tal-minnhom. Dawn waqfu u stenniet għalija, l-ikrah daggers imqajma, lesta biex jitnaqqsu me bċejjeċ jekk ippruvajt isuqu bejniethom.
  
  
  El Ahmid tal-sprezzanti grin sodisfatti l-għajnejn tagħha mill-ġdid. Huwa kellu l-żiemel fl-sħiħ gallop, mr bil-miftuħ sa, u ġibdet tiegħu stalett. Meta I niżel off-sarġ u ltqajna maqbuda taħt il-żiemel tal-għonq taż-żiemel ras kien l-livell bl-żwiemel - mossa I kien mgħallma mill-stuntman madwar film snin ilu.
  
  
  Tagħha, jinstemgħu ih daggers jaqbdu għal oħra peress li għadda permezz tal-vojta bl-ajru. Wara li tgħaddi mimmo minnhom, huwa remounted u l-qabża off-taż-żwiemel, li kien għadu għaddej. Hi kien għadu għaddej fl-mina meta tubu tal-żebgħa ħareġ mill-but tagħha. I kellu l-eħfef sa dan, u mixgħula bi sabiħa-dawl aħmar. I kellha madwar ħmistax-il sekonda qabel ma ' l-isplużjonijiet.
  
  
  Kien jintefgħu mill-ego fl-tliet Sikek, li sostnuti mill-bogħod fil-biża. Waqgħu anke aktar peress li splodiet mal deafening jaħarbu biha. Hija ma nħarsu lejn dawn xorta waħda. - Għajnejn tiegħi kienu bil-kolla li l-moan bħala konċentrat splużjoni seħħet. I kien mitfugħa lura, iżda jien kont qed nistenna, u I ħalli-ġisem tiegħi roll b'mod rilassat. Tagħha, kien fuq waħda minn kull tilwim tħares lejn il-ħajt.
  
  
  Tagħha, kien hemm fluss ta'madwar id-dinja u l-tafal gush fil-mina, segwit mill-nixxiegħa ta ' l-ilma. Enormi toqob kienu ffurmati fuq il-ġnub, li minnufih tellgħu fid-direzzjonijiet kollha. F'kull ġodda xquq, il-lukanda kollu żona tal-deher, u allura l-ilma deher wara dan. U mbagħad, bi deafening jaħarbu biha, kollox waqa', il-mina infaqa, u enormi qalila torrent tal-ilma deher, tiġbid fid-direzzjonijiet kollha. I ġiet maqbuda mill-ilma, u li tellgħu sal-limitu tal-mina. Huwa swam kontra l-jħaffef attwali lura l-entratura prinċipali. Bejn l-ilma li qed jogħlew u s-saqaf baqa-distanza tal d.
  
  
  Huwa ra l-abbandunat l-korpi ta'l-Sikek tal-naħa l-oħra tal-kaskata tal-ilma u l-kont naf li El Ahmid tal-ħolma kellhom mhux ġejjin minnu. Issa ma kien hemm l-ebda aktar minn nofs kwadru ta ' l-arja teħid ta'kampjuni tax-xellug.
  
  
  Huwa ħa l-tieni tubu u tefgħu fis-ilma taħt lilu. Ont, kien jaf li hija kienet tqila biżżejjed għal mill-inqas sink bil-mod biex il-qiegħ. Huwa stenniet tagħha għall-ħmistax-il sekonda, ħa nifs fil-fond, u miġbudin l-arja fis tiegħu eardrums u l-sinus.
  
  
  L-isplużjonijiet ma eżattament dak li kelli kkalkulat. Ħassejtni lili nnifsi li titneħħa l-up bħal enormi mxarrba bl-idejn u l-jintrema permezz ta'l-ilma permezz tal-toqba fil-mina-saqaf. Il-pressjoni kien terribbli. Ħassejtni-ġisem tiegħi tissikka, il-pulmuni burn, u huwa tħabtu bħala l-ilma tefgħu me up bħal qtates.
  
  
  Tagħha, I ħass tiegħi pompi papoċċi tad-dmugħ, imbagħad tiegħi Iżvediżi tiċrita. Il-pressjoni kien ogħla mill-ġisem tal-bniedem jistgħu jimmaniġġjaw, u huwa ħass il-vini u l-arterji tad-demm jespandu lejn il-punt tal-tinfaqa I kif ġie maqtul permezz ta'l-arja. Pulmuni tiegħi ached horribly meta ħadt l-ewwel tiegħi tan-nifs ta ' l-arja teħid ta'kampjuni. Kien simili tħaddan l-ilma, u ħassejtni sturdut. Iżda I ġestiti li jibqgħu fil-wiċċ u t-tixrid-idejn tiegħi dgħajjef.
  
  
  Fl-aħħar nett, I ħalli lili nnifsi float fuq tiegħi lura, u l-ilma mwettqa me barra tal-ddawwar stream. I baqgħet għaddejja sakemm ħassejtni saħħa biżżejjed ritorn għall-tiegħi tal-armi u s-saqajn, u jiena ma jibqax jinħass bħal I kien qed mifruda.
  
  
  Jbaħħru bil-mod u faċilment, bi imkejjla, l-movimenti bla xkiel, huwa lura lejn il-kosta tal-Marokk. Fortunatament, I ma tmur li s'issa fis-mina, u meta l-I fl-aħħar nett qbilna li l-bajja, I waqa u jistabbilixxu hemm il-mistrieħ. Hu jistabbilixxu hemm għal żmien twil, imbagħad bil-mod ltqajna. I ma setgħux għajnuna iżda naħseb li ta'l-ewwel tiegħi-ħatt l-art fuq il-kosta tal-Marokk, u l-I stenna madwar b'attenzjoni sabiex tagħmel żgur I kien waħdu.
  
  
  Il-mixja fuq il-bajja kien simili ġentili inżul, u ħassejtni grat. Huwa sab l-triq u intitolat-punent, lejn Tangier. Meta waslet filgħodu, hi xorta kien qed isir matul din it-triq. Dan kien meqjus mill-Tank li ġejjin lejn lili mill-naħa l-oħra. Irriżulta li jkun armata tal-karozzi sħiħa tal-Marokk suldati tiftix għal Ċiniż-refuġjati tul il-kosta.
  
  
  Wara l-istorja tiegħi, dawn irriżultaw tagħhom Bot madwar l-u aħna saq li Tangier, l-Amerika-konsulat.
  
  
  
  
  
  
  
  Il-kapitolu 7
  
  
  
  
  
  
  
  
  Huwa mistrieħa, doċċa, u biddel il-ħwejjeġ, imbagħad stenna għal Ed li jsejħu. I sabet li dak kollu rriżulta eżattament kif kien ippjanat.
  
  
  Marina kien jitkellem malajr biex jagħmlu l-istorja tagħha ħoss plawsibbli, iżda l-kodiċi tas-sinjal tagħha ai taw ħadu kura ta kollox. Fuq it-telefon, Ed infurmat me dwar id-dettalji. "Mill-tifla l-istorja," ego-vuċi tal-wavered fuq it-telefown, " I dedott li inti kienu x'imkien fuq il-baħar mingħajr imqadef u l-tip. Il-Marokk-Gvern kellu l-forzi meħtieġa biex jittrattaw din il-kwistjoni, iżda ma jkollhomx id-dritt tat-trasport. Kellna il-mezz ta'trasport, iżda mhux il-forzi armati, sabiex aħna resqu flimkien u li raw il-riżultat. Jien ma moħħ javżak li kelli li nitkellmu xi ftit li jikkonvinċu ih li jien ma tieħu l-LSD u li kien I ħolm."
  
  
  "Nixtieq li kien il-veru," qal. "I l-ħsieb kien sbieħ tom cat differenti ħafna fejn id-dettalji."
  
  
  "Bil-mod, aħna qbilna Hugo u Wilhelmina mill-Russi inti xellug tinsab hawnhekk u hemm fil-Casablanca," huwa qal. "Jieħdu jum off, N3. Jirrilassaw u jgawdu l-xemx hemm ."
  
  
  "Ġenerożità tiegħek jlaħħqu lili mill-ġdid u mill-ġdid," qal.
  
  
  "Tant li l-tagħha beru vaganza huwa għall-ġimgħa sħiħa."
  
  
  'Li hija? Ed mitluba. "Il-tfajla li jaħdem hawn kkuntattjati us?"
  
  
  "Iva,"qal," I-ħtieġa li tikkanċella l-assigurazzjoni tal-politika."
  
  
  "Inti id-dritt, N3?" staqsa Ed, f'daqqa waħda ma xi ħaġa simili għal tħassib fil-vuċi tiegħu. "Ma inti ssemmi xi ħaġa dwar l-assigurazzjoni tal-politika?"
  
  
  "Jien ser tispjega meta nara li inti mill-ġdid." Huwa chuckled-dijanjosi u l-up.
  
  
  Kif hi ħareġ permezz tal-konsulat, hija rat il fit-saqajha kreatura bil-kulur coiffed u sew ikkurati tax-xagħar toqrob, l-istess iżda fraġli vi tifla kellu l-ewwel sodisfatti tagħha li l-lejl fil-Carminyan tal-appartament. Naħa tagħha jiżżerżaq fil-minjiera, u l-tagħha xufftejn il-biċċa tiegħi bastun.
  
  
  "Oh, Nick," qalet il-kummissarju,"inti ma tkunx taf liema l-infern marret'il quddiem, hemm seduta stennija u jistaqsi jekk inti d jiġu lura ħaj."
  
  
  "Jien xorta għandek grazzi għal dan," qal. "Mill-inqas parzjalment."
  
  
  "I tinżamm l-ħsieb dwar dak li qal meta inti tax-xellug," hi muttered. "Dwar il-ħolqien par, permanenti par."
  
  
  Tagħha internament grimaced u ħares lejn dawk l-iswed fil-fond l-għajnejn. Il-libsa tagħha kienet artab kannella kulur ma għo l-għonq xeħet l-tond, ta'provokazzjoni-sbuħija tal-tagħha sider.
  
  
  "Dak li għidt imbagħad, Marina," I beda, " nixtieq nitkellem li inti dwar dan."
  
  
  "Mhux hawn, Nick," hija qalet, tagħfas swaba tagħha tiegħi xufftejn. "Ejja mmorru lura għall-dar tiegħi fil-Casablanca. Jien ser ikunu ħafna aktar komdu hemm ."
  
  
  Ont, huwa shrugged. Forsi kien aħjar mod. Forsi I jistgħu jaħsbu xi ħaġa li jgħidu li ħej. L-ebda wieħed jħobb tkun ta'siwi, anki jekk inti tkun taf dan isir għall-raġuni tajba. Aħna saq lura għall-Casablanca fl-armata-karozza, li l-gvern tal-Marokk ser jagħti l-us bħala sinjal tal-gratitudni. Meta aħna qbilna li dar tagħha, hi fetħet il-bieb u l-daru għalija, l-għajnejn tagħha qawwi u brillanti.
  
  
  Hi d ġew mitluba li jagħmlu l-imħabba tagħha, iżda li ma biss jikkumplikaw il-kwistjonijiet, żid insult għall-korriment. Alla, jekk biss hi ma kienx hekk kkritikat mixtieq.
  
  
  Fuq il-mod madwar Tangier, aħna tkellmu dwar superfiċjali l-affarijiet, kemm jekk aħna kienu t-tnejn jevitaw is-suġġett. Jew il-mod, I kien pjuttost kkritikat żgur li għamilt, iżda I kien jaf ukoll ma stajtx immur fuq bħal din għal dejjem.
  
  
  "Marina," I beda, "dwar dak I qal lura fil-muntanji ... I ma kellhomx żmien biex jgħidu xi ħaġa aktar tagħha meta l-ħoss qawwi ta' l-bieb li zoni miftuħa imsikkta me. Meta I jdur madwar u raw tagħha, Carminian ħareġ mill-kmamar tax-xagħar tiegħu tousled, il-wiċċ tiegħu pallida u l-għajnejn ħomor, b'parteċipazzjoni kbira tal-.357 Magnum pistoli fil-naħa tiegħu.
  
  
  "Jien naf inti d jiġu lura jum wieħed," huwa qal Marina. "I biss ma jistennew li jiġu lura magħha."
  
  
  "Anton," hija qalet, toqrob lilu. "Ah, kif sbieħ li tara int mill-ġdid. Int għadu ħaj. Tifħir il-Lord.'
  
  
  Huwa beda jidħaq qawwi. "Bidla ... Kelba," huwa larvi, ħej. L-devil's tifla. Jien ħaj issa, iżda l-ebda, grazzi."
  
  
  "Ħej, stenna minuta, skemi," qal bil-mod, tħares lejn l-gun fi ego-idejn, bil-għan fil-Marina tal-ħajja. "Kienet qed jippruvaw biex jgħinek. Biex ikunu preċiżi, huwa konvint tagħha."
  
  
  Huwa xejru arma tiegħu fil me. "Imbagħad din hija idea tajba għalik biex imutu flimkien," huwa qal. "Wasalt hawn u stenniet li joqtlu tagħha. Issa tista die ma tagħha."
  
  
  "Anton, Marina" qal, " jekk jogħġbok jisimgħu me. I biss ma ' dak li kien l-aħjar għalik. I ma jgħaddu fuq għalik."
  
  
  Dan iż-żmien hu scolded tagħha fl-armenja. Huwa jinftiehem malajr is-sitwazzjoni.
  
  
  Huwa ħa l-off maskra tiegħu. Dan probabbilment ma tieħu fit-tul biex tikseb din l-bogħod. Meta wieħed iqis dak Marina qaltli dwar ih relazzjonijiet, huwa żgur li kellhom stramba-attitudni lejn in-nisa. Hija ma tieħu fit-tul biex jikkonvinċu hu li hija kienet il-bidla, hemm ir-benesseri.
  
  
  Huwa kien it-tip stramba, kif ħej kellhom darba qal tagħha, introvert aċetiku, u jekk hija mfakkar b'mod korrett, dan it-tip, li kien ġuħ bobby bear. Huma għandhom dejjem kien konvint tal-superjorità tagħhom stess minħabba l-spiritwali tagħhom l-approċċ għall-ħajja.
  
  
  Jekk dan kien biżżejjed biex iżommu li gun milli jmorru barra tiegħu fl-idejn, I meħtieġa li l-approċċ hu l-istess mod.
  
  
  "M'hemm l-ebda punt fl-id-daħk fil lilu, Marina," qal. "Huwa jaf aħna qed tinsab. Naħseb li huwa aħjar jekk inti jistaqsi lilu għall-maħfra."
  
  
  Marina frowned, iżda din id-darba hi mifhum dak I fisser u mdawwar Carminian.
  
  
  "Inti d tikseb aħjar fuq l-irkopptejn tiegħek, Marina," qal. "Għandek tistaqsi għall tiegħu maħfra."
  
  
  Marina marru lilu u naqas li l-irkopptejn tagħha, ċediex kap tagħha fil-remorse. "Tista l-hena tiegħi, Anton?" li hi mitluba.
  
  
  Missierha ħares lejn lilu bil-tama kif huwa eżamina l-isfel fuq Agħlaq tiegħu angelic-gravità tal-ġusti li trid tgħaddi s-sentenza fuq dak li huwa inġust. "Nista'l-hena inti, Marina," huwa qal. "Iżda tista il-Lord tagħmel dan wisq?"
  
  
  Hija qajmet l-għajnejn tagħha u ħares lejn lilu. "Ejja nħossni tiegħek bl-idejn fuq il-kap tiegħi, Anton," hija qalet. Hija ma hija perfettament.
  
  
  Huwa kważi tbissem tiegħu tas-sema grazzja. Huwa qalbu l-Magnum għall-naħa tax-xellug tiegħu u jintmess-kap tagħha. Dan kien biss il-mument opportun għall-me.
  
  
  Tagħha, fejn fil u qabad ego tal-gun. L-gun għadda l-ċar mimmo tal-widnejn tiegħi, iżda kelli diġà ewropea ego tiegħu kontra l-ħajt mal-kap tiegħi. Huwa jinstemgħu l-gun qatra mill-ego tiegħu tal-idejn u jmorru barra madwar l-art. Hija kienet laqtet lill-dritt, u hu jistabbilixxu jiċċaqalqux.
  
  
  I qabad it up, imsejjaħ il-pulizija, u flimkien aħna stenniet li tieħu l bogħod. I qaltilhom li jissejjħu armata u jgħaddu fuq l-ego tagħhom. Meta dawn kienu għaddew, Marina ħareġ lili mill-ġdid u tpoġġi l-armi tagħha tiegħi madwar l-għonq.
  
  
  Wara l-mod kif hi d kkurati Carminian, ont, huwa ħass aktar obbligat li ħej.
  
  
  "I-ħtieġa għall-tip xi ħaġa miegħek," qal. "Dwar dak I qal dwar il-us li jkunu permanenti ftit."
  
  
  "Mhux bħal l-nemes kien ħsieb dwar xi ħaġa oħra magħhom, bħal inti qal, Nick," qalet mal-tbissima.
  
  
  "Alla tiegħi," I moaned. Għaliex huma dejjem għandek tagħmel l-affarijiet aktar diffiċli?
  
  
  "Ħarsa, għasel," I ppruvat mill-ġdid. "Li tkun kbira, iżda dan mhux possibbli. Mhux issa, ma għalija. I qallek dan għaliex jien għamilt ... Ukoll, minħabba li ħassejtni bħal I suppost. I ma jfissirx li dan il-mod. Issa l-isem tagħha huwa Marina. I ma jfissirx li dan il-mod.'
  
  
  Hi ħares lejn me u pursed xofftejn tagħha. F'daqqa waħda hija l-qima, fil-fond, guttural-ħoss.
  
  
  "Dak li tant tajba dwar dan?"
  
  
  "Inti," hija qalet. "Jien naf li mhux dak li fisser. Kont naf li mbagħad. Din ma tistax tkun adattata għalik, Nick. Inti tista'tkun kapaċi li iblah xi bniet, iżda mhux me."
  
  
  I mfakkar kif kkritikat attent kienet meta I-ewwel sodisfatti tagħha. Ħassejtni inċerti ftit dwar il-mod kif hi tbissem me.
  
  
  "Meta l-I qallek li jilagħbu diretti kontra l-karti tal-El Ahmid, inti ma kinux li intelliġenti," qal. "Imbagħad inti l-fiduċja tiegħi." Inti akkużat me li jagħmlu dak kollu li jistgħu biex jiffranka l-tiegħi stess tal-ġilda."
  
  
  "Huwa veru," hija qalet. "I maħsub inti minħabba li huwa adattat għalik. Inti se tagħmel xi ħaġa li jiffrankaw il-ġilda tiegħek jekk iffrankar tal-ħajja tiegħek fisser-tlestija tal-missjoni. Inti jbiegħu barra, me u kulħadd, jekk kien sar għall-ġid komuni. Naturalment, I maħsub inti mbagħad.
  
  
  Huwa eżamina bħal idjota.
  
  
  Hija tbissem fil lili mill-ġdid.
  
  
  I talab tagħha. "Imbagħad għalfejn jiġu lura hawn miegħi?"
  
  
  "Minħabba li hi trid li inti toqgħod fl-rwol tiegħek," qalet il-kummissarju, l-għajnejn tagħha jteptep. Hi daħlet sa me u tpoġġi l-naħa tagħha ġewwa tiegħi qmis. Is-swaba'tagħha ġew ġentili messaġġiera tal-xewqa, u miftuħa tagħha u bnin fil-ħalq jinstabu-minjiera. Hija kienet diġà unbuttoned tiegħi qmis, u l-naħa tagħha kienet okkupata deformazzjoni tiegħi ċinturin.
  
  
  Huwa qabad tagħha u wettqet tagħha għal kamra tas-sodda.
  
  
  "Jien ser jibqgħu fil-irwol tiegħi," ħej wiegħed tagħha, ħjiel ta ferocity fil-vuċi tiegħu.
  
  
  Marina kien diġà telaq tagħha ilbies u kien tagħfas tagħha tal-ġisem kontra l-mini. Hi kienet sħiħa tal-xewqa mill-ġdid, iżda issa li l-damned pent-up disprament kienet marret. L-ego għandha tinbidel tagħha stess s-sens tal-ferħ kbir, bla xkiel li jiċċaqalqu sabiħa tal-ġisem li għandha tiddetermina r-ritmu u l-ħin tagħha stess.
  
  
  Marina ppressata kap tiegħi tagħha fis-sider, u hi għajjat fl-estasi bħala tiegħi xufftejn sabet li l-artab ponot. Hi imbuttat lilha nfisha sa deher simili hi riedu imħabba kollha tagħha ditta, lewn il-krema-sider fil-ħalq tiegħi.
  
  
  Huwa caressed tagħha bl-idejn tiegħu, l-xufftejn, l-ilsien, u kienet mara trasportati ieħor fid-dinja.
  
  
  Għamilna l-imħabba bil-mod, bil-mod fl-ewwel, u imbagħad b'deni ix-xewqa, iżda qatt mhux maħduma jew iebsa. Ma kien hemm l-ebda traċċa ta guffaġni fil-Marina tal-ġisem, iżda imbagħad mibdula kollox.
  
  
  I stroked-ġisem tagħha fil-tħaffef il-pass fir-ritmu, hi moaned u panted, u f'daqqa waħda hi jerked tagħha tal-ġisem sa kif hi qabad-naħa tiegħi u miżmuma tagħha, u l-xofftejn tagħha baqax fis-selvaġġ grin; imbagħad I raw tagħha mill-ġdid, il-selvaġġ żingara tifla I kien riding ma madwar l-Muntanji Rif.
  
  
  "Jidħol me, Nick," hi gasped. "Tidħol ġewwa tal-me."
  
  
  I tinqaleb fuq il-quċċata tal-tagħha, u hi daqsxejn fl tiegħi ta ' l-ispalla. Dan kien l-uġigħ imwieled tal-pjaċir, u l-tagħha kbira kienu protesta ta'l-ekstasi.
  
  
  Jum mdawwar bil-lejl, u l-korpi tagħna fl-aħħar nett jistabbilixxu sekondarji minn naħa, eżawriti u nieqsa kollha is-saħħa fiżika, iżda mimlija bl-vi-pjaċiri.
  
  
  Marina sider tal-mistrieħa fuq il-sider, u hija sorveljata fil me. "Jekk dan huwa l-każ," qalet il-kummissarju, " dak id-differenza ma tagħmel jekk dan mhux permanenti?"
  
  
  Tajjeb corkscrew. Ego iddeċieda li jimmemorizza għal referenza futura.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  L-Għarab-Pjaga
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  L-Għarab-Pjaga
  
  
  
  tradotti minn Lev Shklovsky
  
  
  
  
  
  Il-kapitolu 1
  
  
  
  
  
  
  
  
  I kien kopert fl-ħakk kutra ta ' kwiet t-tensjoni, u hi ma kinitx taf għaliex. Dan kien ġeneralment il-periklu li tiffirma, tip ta'sistema ta'twissija ta'simbolu. Ont, kien jaf aħjar milli jinjora dan, imma kien I kurjuż jekk dan ma kienx minħabba ont ma riedx l-impjieg dan il-ħin.
  
  
  I d qatt ma sar l-impjieg li ma kienx-dawl u l-maħmuġ, iżda din id-darba I kien ħakem mill-tip speċjali ta ibel.
  
  
  Ukoll, jekk inti simili jew le, I kien hawn fl-Jeddah, l-portal prinċipali għall-Arabja Sawdita. Huwa verament kienet il-post fejn inti tista ' tħossok skomdu u perikolużi, l-pajjiż fejn il-bieraħ qatt ma wasslu għall-lum. Fuq', 42 gradi, l-arja xotta wkoll ma l-għajnuna. Huwa ma imsaħ-għonq tiegħu bil-imxarrab b'maktur qabel ma tkun tista'tibda l-fuq.
  
  
  Imbagħad ħsibt, forsi kien l-tifla li sar me hekk tensjoni. L-ewwel darba ee ra tagħha kienet qrib l-ajruport, meta huwa avviċinat taxi biex tieħu me biex il-belt. Hija kienet tall, fit-saqajn u l-anzjani tax-xagħar rranġati fil-piramida fuq l-kap tagħha; kienet liebes stretta falda blu u abjad stretta blaws li wera off tagħha biżżejjed sider hekk b'mod ċar li hija setgħet kienet minn kullimkien. Hawnhekk, fost l-turbaned u mgħotti iċ-ċifri, hi ffurmata qawwi garża ta ' kulur fil-b'kulur wieħed pittura.
  
  
  Meta hi daħlet sa me, għajnejn tagħha sodisfatti minjiera għall-mument, u rajt iqanqlu ta'rikonoxximent f'dawk il-kesħa blu-għajnejn, anki jekk jien qatt ma raw tagħha qabel. Huwa dam biss għat-tieni, u mbagħad hija kienet marret, hekk kif hi stess sparixxa fil-folla.
  
  
  I anke staqsiet jekk l-istaġun kien jaffettwaw me mhux konxju. Dan kien iż-żmien meta l-pellegrini kienu se jivvjaġġaw lejn il-papa-belt tal-Mekka. Huwa waslu kuljum kmieni u mikrija kamra fil-Nomad-Lukanda, wieħed mill Ibn Hasuk tal-lukandi madwar id-dinja. Mill-inqas, deher li l-Hassuk proprjetà nofs tal-Sawdita. Hu kien l-dawl sinjuri-tifel tal-deżert prinċep, parti i u l-a libertine, u minkejja l-ħafna - pubbliċità u l-eċċessi leġġendarju womanizing, huwa baqa misterjużi man-tip ta Għarbija Ma Juan.
  
  
  Kif huwa strolled permezz tal-bieżla toroq tal-Jeddah, huwa jaraw il-folol tal-prattikanti li kienu waslu bil-mezzi kollha ta'trasport: ħmir, iż-żwiemel, l-iġmla, l-karozzi, il-żwiemel vaguni u l-żwiemel, ħerqana li jirċievu l-haġġ, dawk li kienu għamlu l-pellegrinaġġ għall-Mekka u kien quddiem tal-Kaaba, il-'santwarju ta'l-Islam.
  
  
  Matul dan il-perjodu, il-perjodu tal-ħajja, huma sostitwiti mill l-Hijjah, il-xahar ta'pellegrinaġġ, dawn jiġu minn madwar id-dinja. Tagħha tidher ħadra tturbant mill-Iran, bl-istrixxi Indoneżjan sarongs, disinji Eġizzjan galabia, blu kaftans madwar l-Jemen, u tradizzjonali heikkas tal-nisa Għarab, xi kultant bil-veil u xi kultant mingħajr minnhom. Qabel ma tmur fl-aħħar stadju tal-pellegrinaġġ għall-Mekka, huma kollha liebsa sempliċi ħwejjeġ, iswed tal-ħwejjeġ tal-madwar żewġ biċċiet tal-drapp abjad mingħajr hemming, wieħed fuq il-qadd, il-oħra fuq il-xellug ta ' l-ispalla. Fl-għajnejn tal-Alla, Ihrar indaqs l-ih tal kollha u moħbija kollha barra l-ideat tal-ġid u l-prestige, jew in-nuqqas tat-tnejn.
  
  
  Dan kien pjuttost paradossali li kien I fil-Jeddah miftuħ issa. I kien ukoll iswed, iżda l-pellegrinaġġi qatt ma kienu sagra. Matul wanderings tiegħu, ma jkunx tajjeb, iżda ħażina. L-Iżvediżi tiegħi tafu, l-Iżvediżi tat-turist għal affarijiet mill-għajnejn tal-nies, mhux l-Alla. Fil speċjali tagħha blu żraben jistabbilixxu Wilhelmina, tiegħi qawwija Luger ,bil-tagħha 9-il millimetru ċikli; u fl-a dejqa ċinturin fuq il-driegħ jistabbilixxu Hugo, tiegħi l-azzar a stiletto. Dawn kienu l-affarijiet li sitta tiegħi talpagi-ħwejjeġ, Nick Carter professjonali tal-għodod, AX-Aġent tal-N3, Killmaster. Passaport tiegħi wera tiegħi jaħbu l-identità: Ted Wilson, id-dokumentazzjoni.
  
  
  Ippruvajt neħħi l-sensazzjoni tal-tħassib li kienet qed tagħmel me hekk inċerti mill-razzjonalizzazzjoni dan, naf-fil-fond l-isfel li ma hemm l-ebda spjegazzjoni razzjonali għal dan. U mbagħad I raw tagħha mill-ġdid bħala tifla.
  
  
  Matul l-nofsinhar talb, baqa ' fil-kamra f'lukanda tiegħu, jisimgħu l-ħsejjes tal-mutawwa, reliġjuża-pulizija, tisbit il-persjani, sejħa għall-ih mill-qrib għal talb. Mill-ħin li l-sejħa ta'l-muses mill-minarets waqqaf lill, il-belt kien kwiet. Kif jaraw il-limitu tal-fann bil-mod dawwar, I sfurzat lili nnifsi ma biex jaħsbu dwar għaliex hi kien hawn, mhux biex jaħsbu dwar Diana Danvers u l-laqgħa tiegħi miegħu l-jum li jmiss meta hu lura mill-vjaġġ tiegħu għall-Medina.
  
  
  Meta l-talb kien fuq u l-toroq kienu mimlija bil-folla storbjużi, ir-raġel tagħha marru barra. U mbagħad I raw tagħha mill-ġdid bħala tifla.
  
  
  Hi waqfet fil-quddiem tal-posta fl-bazaar - suq ftit saqajn bogħod, enormi għall-qiegħda tal rotob brocade u qawwi tal-ħarir. Hi nofs daru u ħares lejn me bil-kesħa l-għajnejn blu, u ħassejtni xi ħaġa fl-għajnejn tagħha mill-ġdid. Linja tal-ħmir-twettiq tal-fuħħar vażetti għadda fil-quddiem tal-me, jinħeba-fehma tiegħi. Meta kienu fuq, hija kienet marret.
  
  
  L-tħassib li xorta kien imwaħħal mar me maħruq mill-ġdid, u hu jaf li l-girl kien mill-inqas parzjalment tort. Kien hemm xi ħaġa fl-għajnejn tagħha, xi ħaġa I tista'tara iżda ma setgħux għid. I ppruvaw li jeħles mill-koroh-sensazzjoni; tpoġġi me fil-falza-burdata, li xi kultant jinqabad me taħt dawn iċ-ċirkustanzi differenti. Ħsibt dwar Hawke ir-reazzjoni tal-aħħar tiegħi spin waqt il-konversazzjoni fil-ego-uffiċċju.
  
  
  Għalfejn għalih?"I staqsa lilu, u huwa immedjatament wieġbet: "Minħabba li inti tkun taf dwar l-ingwanti u ma jżommu lura l-sentimenti ta'kompassjoni ħniena, u l-grazzja, u nixtieq li jkun il-każ."
  
  
  Tiegħi xufftejn issikkati kif ħsibt dwar dan kif tlaqt permezz tal-dejqa, bieżla toroq tal-Jeddah. Jekk Ed ried dan, hu se jkollu jsir dan il-mod. Ego rewmatiżmu jistgħu jkunu xi ħaġa tal-kompliment, iżda mhux eżattament xi ħaġa li jistgħu jiġu inkwadrati għall-tagħha.
  
  
  U l-vuċi tagħha, Ted Wilson, fl-aħħar nett daħlu fis-suq, fejn l-Għarab kienu muniti xxurtjati matul tar-ram tal-persuna berners, qsari tal-kafè, isturdament tħaffir u stoċċijiet ta'tapit. U mbagħad I raw tagħha għat-tielet darba. I jinstabu taħt il-għoli-terrazzin tal-dar bħala torrent tal-frak u weraq jiddawwar madwar me u tinfaqa pot tal-fjuri fuq il-cobblestones. Hu sorveljata u raw tifla li kien involut fil-half-mdendlin fuq il-ħitan tal-ġebel tal-terrazzin bl-qsari fl-ewwel sular tal-pjan.
  
  
  U dan iż-żmien, hi ma kienx waħdu. Tfittex up, huwa ra bniedem lebsin l-abjad tal-kpiepel u l-abjad libsa. Huwa mgeżwra driegħ wieħed madwar l-għonq tagħha, u l-oħra, huwa marbut naħa tiegħu fuq tagħha ħalq u ppruvaw iġbed tagħha bogħod mit-tarf. L-girl qabad it-tarf kemm ma ' l-idejn u ppruvaw ħalli l-strangled bogħod, u rajt tagħha blu-għajnejn wiesgħa mal-biża. Kif huwa jaraw, il-bniedem inklinata tiegħu kap tad-dahar. Hija tilfet tagħha kontroll fuq l-barra u l-sparixxew barra tal-vista miegħu.
  
  
  I ser tkun dejjem tifel-persuna, sabiex I dam l-dojoq ta'barra taraġ fil-kantuniera tal-bini. It-taraġ wasslet biex it-terrazzin, u hi abra tliet fil-ħin, u meta għalqet il-kantuniera ta ' fuq, hi rat tiegħi, skur-misluħa-bniedem fl-abjad libsa bbażata tifla li l-art. Hi ppruvat tiġbed'il bogħod, u dublett tagħha kien mdendlin isfel, jesponu sabiħ ħafna tagħha s-saqajn u l-abjad tal-bizzilla-għawm zkuk.
  
  
  Wara l-bniedem fl-abjad tal-suit kien kbir-kannella figura lebsin biss fil-gillette u mqattgħin qliezet. Il-ġgant tal-wiċċ kien wiesgħa mal-tirriżulta f'sinjali għolja, u l-kranju kienet esposta kompletament. - Kbira tad-deheb ċirku magħmula minn wieħed mill-widna. Taħt l-qasira tagħha, unbuttoned nisa, I raw sabiħa, muskolari tal-ġisem, il-korp ta'l-annimali permezz tal-dead-bħal sitt-marda tal-annimali madwar id-dead, I guessed.
  
  
  Ego tal-wiċċ fil-mira glistened fil-ħruq tax-xemx, u fil-fond tiegħu skur-għajnejn twinkled meta raw me fil-quċċata ta'l-taraġ. Il-oħra tal-bniedem, tefgħu l-girl fil-tagħha u mbagħad daħal fuq me. Dan kien wiesgħa wiċċ mal-korrispondenti wiesgħa imnieħer, u snarled peress li ġew l-quddiem.
  
  
  "Jmorru lil hinn," huwa growled. Huwa ma l-iskart fuq il-mistoqsijiet li qatt ma kienu wieġeb. "Uri me il-bieb," qal.
  
  
  Huwa eżita, imbagħad imposti bħal bull. Hu maqbud l-attakk bil-qawwi tax-xellug kick li l-ego tal-xedaq, imbagħad għamel qasir dritt t-talent. Huwa mqassma, l-għajnejn tiegħu jitbaxxa, u kien waqa'.
  
  
  I sorveljata u raw il-kannella ġgant tarmi l-girl vjolenti, imbagħad huwa intensifikati matul agħlaq u daħal lejn me. Kont naf li dan ikun differenti. Huwa ħareġ lili faċilment, u l-twila tiegħu, lithe-ġisem li mxew mal-flessibilità qawwija.
  
  
  Huwa malajr rilaxxati l-xellug wieħed li kien dodged. Hu ppruvat darbtejn aktar, u mbagħad mixi madwar l-baxxi tal-ħajt tal-terrazzin. Huwa ra vojt u jaħdem sewwa lejn ix-xellug, li hu maħsub li ser jiġi evitat. Ma kienx; l-daqqa żbarkati bil-bang. Il-mira tal-ego tellgħu lura, u tiegħi li jmiss tal-lemin ġew perfetta jekk dan ma kinux ġew intensifikati fuq minn maqsuma fjura pot fuq l-art tal-ġebel.
  
  
  Tiegħi bidu niżel, u l-impatt daħal biss fl-ewwel nofs tal-kapaċità. Iżda l - tiegħi għajnejn maqtula-il-ġgant swam lura, tinfaqa fis tal-gomma tal-pjanti, u kellu impatt fuq quddiem ta ' dan. Huwa jistabbilixxu hemm rogħda tiegħu ras u ma jippruvaw jiksbu.
  
  
  "I jista qatra mejta," I muttered. "Dawk kollha muskoli u l-ebda setgħa warajhom." Huwa ħass bl-idejn fuq il-fergħa tiegħu u ħares fl-għajnejn blu kbar bħala huwa mdawwar. "Ġejjin fuq, jekk jogħġbok," l-girl qal, ġbid fuq il-driegħ. "Malajr, qabel ma iqum." Jekk jogħġbok.'
  
  
  Huwa ħalli Ay jwassal me sa l-barra taraġ, waqqaf biex tingħata tislima lil il-ġganti, u jaraw kif huwa bil-mod telgħu wieħed mill-akbar fi żmien. Huwa ħadlu kap tiegħu mill-ġdid beda jinkwieta. Naf li qatt ma għandek-imħallef mill-dehra tiegħek, iżda normalment dawn tqarraq inti, għall-kuntrarju: a li ma jagħmlux ħsara l-figura jirriżulta li jkun enormi kunitti. Huwa taw hu l-aħħar wieħed ħares u l-mixi fuq, tħossok okkupata u ftit konfuż. Iżda l-girl dam, u ont segwit tagħha stabbiliti sqaq wiesgħa, toroq iffullati, fejn hi fl-aħħar waqaf fil-kantuniera tal-moskea. L-għajnejn tagħha, li kienet saret frisk u l-kalma mill-ġdid, ħares lejn me.
  
  
  "Grazzi," hija qalet, tieħu nifs fil-fond, sider tagħha bil u'l isfel fl-stretta tal-ħarir blaws. "Qal li n-nies kienu ser jidħlu għaliha u l-paga me, iżda dawn ma fiduċja."
  
  
  Hija kienet maqbuda mill-ħażin svediż l-aċċent fil-kliem tagħha.
  
  
  "Paga dak?" I talab tagħha.
  
  
  "I marru għall-diskoteka-aħħar tal-ġimgħa li ma kienx I mistennija li jmorru għall waħdu," spjegat. "L-iżgħar wieħed madwar l-żewġ ħareġ lili u ppruvaw li tolqot me. Huwa kien ħafna aggressiva, u fl-aħħar I kellhom sejħa uffiċjal tal-pulizija li lilu ġew arrestati. L-tall wieħed qal li dawn in-nies kienu ser jidħlu għaliha u l-paga me, iżda I mdawwar kollox off."
  
  
  Hi mbuttat-naħa tiegħi. "Jekk inti ma kienx ġejjin... ma rridx li naħsbu dwar dak li seta ġara." Hi shuddered. "Tant li qed jiġri issa fl-Jeddah li n-nies huma ddawwar' il bogħod."
  
  
  "Imbagħad Jeddah hija differenti minn ħafna bliet oħra fl-Ameriki." Tagħha, chuckled.
  
  
  "Inti Amerikana?" li hi mitluba. "Jien jisimni Anis, Anis Halden. I x-xogħol għall-Tour-Tneħħija Vjaġġi hawn fil-Jeddah. Huma għandhom ħafna tal-bniet tax-xogħol madwar il-pajjiżi differenti, li jitkellmu lingwi differenti ."
  
  
  Huwa nodded tagħha. I ra tagħha, li l-isem, l-tiegħi waqt l-investigazzjonijiet F'washington. Għal kull assenjazzjoni, irridu studju speċjali serje tal-fajls u l-films, li huma koordinati bl-użu ta'teknika speċjali li tippermetti wkoll lill-istati uniti biex mentalment jassorbu, katalgu u aħżen l-ammont kbir ta'informazzjoni. Madankollu, huwa mfakkar li l - "tours Turistiċi" kienu wkoll l-idea tal-Ibn Hasuk.
  
  
  "Jien jisimni Wilson," qal. "Ted Wilson, l-importazzjoni u l-esportazzjoni. Jien ferħan I kien hemm biex jgħinek."
  
  
  Ħassejtni pjaċevoli-pressjoni fuq naħa tiegħi u sabet li l-Ħlewwa kienet waslet biex jilgħaq; il-soft-qiegħ tas-sider tagħha kienu jistrieħ fuq il-driegħ.
  
  
  "Ma naħsibx li hu biżżejjed biex ngħidu biss grazzi," hija qalet, u l-kiesaħ tagħha blu-għajnejn t'attivitajiet me. Kien tajjeb id-debutt, u l-I ma l-iskart kwalunkwe ħin. Wara kollox, kelli l-għaxija kollu qabel me.
  
  
  "Imbagħad għandek pranzu ma'me illejla, u tagħti me speċjali tal-belt tat-turs," I issuġġerit.
  
  
  Hija tbissem b'mod wiesa'. L-rewmatiżmu kien tant malajr li deher mekkaniċi. Probabbilment professjonali tar-rifless. "Il-kbir, Ted," hija qalet. "Aran-mħassra numru ħames. Nistgħu ngħidu tmien-tletin?"
  
  
  "Aħna se. I nodded tagħha. 'Tara int illejla.'
  
  
  "Jien biex tmur ix-xogħol," hija qalet. L-għajnejn tagħha mibdula ftit, u l-espressjoni tagħha saret kuntent.ma timmaġina dan? Hi laħqet, jintmess xofftejn tagħha għall-ħaddejn tiegħi, u malajr tax-xellug. Huwa t'attivitajiet sbieħ tagħha figura ma dejqa fil-warrani taħt l-falda blu sakemm huwa ra tagħha jisparixxu fil-folla. Hi stenna madwar biex tara jekk kien hemm żewġ aktar ee jattakkaw, iżda deher bħal dawn malajr sparixxew. Huwa growled, ftakar kif il-ġgant kien waqa ' wara inċerti daqqa. Forsi kien iddiżappuntat li kollha li grazzja u muskolari-sbuħija għal dawn l-vojta tal-bastiment. Dan jinżammu sistema me ftit, u l-I kien għadu l-ħsieb dwar dan meta sirt-Lukanda Nomad.
  
  
  Hija kienet mibjugħa fis-terrazzin, waħda madwar l-ħafna ħwienet tal-kafè, wieħed madwar gahwoa, fejn qawwija għarbi-kafè ġiet innotifikata. Huwa sib u jaraw il-folla sakemm għajjat: "Insalata! Insalata! Dawn qed laaaaat! 'I jinstemgħu. Wasal iż-żmien għall-għaxija talb, l-aħħar ħames darbiet kuljum meta Musulmani tmur għall-Mekka. I marru għall-kamra tiegħi, tiġġebbed fuq is-sodda, u ppruvaw biex jirrilassaw, il-kiri tiegħi ansjetà jissaffa. Iżda huwa kompla, u fl-aħħarnett kien wasal iż-żmien li doċċa, il-bidla, u jittellgħu-Ħlewwa.
  
  
  L-indirizz kien jinsab f'wieħed mill-oqsma l-aħjar tal-Jeddah. Ħlewwa sodisfatti me fil-bieb ta'l-appartament tagħha. Kif hi qalli, hi neħħiet il-ego mill-għamara. Huwa eżamina madwar fil-poufs, ħoxnin twapet, u l-siġġijiet injam. L-baxxi, sufan wiesgħa kienet koperta bil-mogħoż kutra. Iżda fuq kollox, l-ħarsa lingered fuq il-Ħlewwa. Issa hi kienet liebes sempliċi sewda bl-dojoq ċineg; il-libsa kien ħafna mini, baxxa ħafna maqtugħa u l-kwadru tal-għonq li wera off tagħha sider defiantly. Meta hi mgeżwra-armi tagħha madwar l-għonq tiegħi u li kienet me artab, open-xufftejn, I jista riħa tagħha mal-taħlita ta vitek u żdiedu.
  
  
  "Grazzi tiegħi bil-quddiem," hija qalet, pass lura malajr, u li raw tagħha tħares lejn me minn taħt tagħha mitwija xfar il - fuq il-wisa'ta'l-ispallejn tiegħi, il-ċokon tal-ġenbejn tiegħi. Fl-aħħar nett, hija qabad linja abjad cardigan, ħa-naħa tiegħi, u aħna marru barra, u ħsibt li kelli l-opportunità tajba tal-fl-aħħar nett jwarrbu dan tinkwetax. Iżda ma jiġu sa dakinhar.
  
  
  Ħlewwa tatni-żjara dettaljata ta'l-aħjar bil-lejl klabbs, u fejn aħna marru, kulħadd mdawwar kapijiet tagħhom biex tara sabiħ ħafna saqajn, tousled iebsa tax-xagħar, u abbundanti-sider mbuttat fil wara l-għonq kwadru tal-libsa sempliċi. Hi jaf li Anis jħobb li jixorbu, u dalwaqt tgħallmu fil-mod pjaċevoli. Il-pressjoni mill-ġenbejn tagħha għall-mini kif aħna sib fuq il-mejda kiber iktar b'saħħitha ma'kull pawża.
  
  
  Rajna tajba, proprjetà żeffiena, kielu fl-għarbi, u marru fis-kważi fid-dlam tined, fejn tlift turi interrott l-lovemaking tal-viżitaturi. Fil-veru-professjonisti, il-mistennija li jkunu ħafna ħin. Iżda huwa ma setax isibu tagħha. Kien hemm ftit l-affarijiet, dawn il-damned ftit affarijiet li ordinarja persuna ma tkunx l-avviż. Iżda matul is-snin, inti ser jitgħallmu biex jisimgħu l-affarijiet ftit, inkella inti qatt ser tisma ' l-affarijiet kbar.
  
  
  Il-ftit l-affarijiet ma jfissirx xejn madankollu, iżda li kienu hemm madankollu. Per eżempju, ont, I nnotat li Anis kellhom ċertu-iskeda. Ma jimpurtax, iżda meta huwa ssuġġerit xi ħaġa oħra fin-nofs tal-lejla, hi ma tkunx tixtieq li nisimgħu dwar dan. Tagħha ħesrem u għall-għarrieda reazzjoni kienet immedjatament mgħottija mill-jgħammex tbissima u apple pie.
  
  
  "Ejja nagħmlu dan il-mod tiegħi," hija qalet, u beda jidħaq. "Niftakar tagħha tour speċjalista, Ted." Verament. Huwa shrugged, u l-mument li għadda. Iżda mbagħad kien hemm l-nervuża ħarsiet I raw tagħha tarmi minn żmien għal żmien, u fl-aħħar nett I miġjuba.
  
  
  "I tkompli sal-lum dawn iż-żewġt irġiel," hija qalet. "I jistennew li se kontinwament jidhru x'imkien. I jagħmel apoloġija.'
  
  
  Perfettament raġonevoli u plawsibbli, allura għaliex ma taċċetta? Forsi minħabba li kien parti mill-mudell, bħall-mod hi malajr beda jħares lejn tagħha għassa qabel tissuġġerixxi nimxu għall-ieħor tinda.
  
  
  - Affarijiet iż-żgħar, l-intrapriżi żgħar insinifikanti mannerisms, forsi abitwali-ġesti li l-persuna ordinarja ma avviż. Alla, huwa qal lilu nnifsu, forsi kien ont li jkun familjari mal-ġesti. Kien verament ħażin jekk inti ma setgħux biss jmorru l-barra u jgawdu l-kumpanija tal-sabiħa, ivan-mara. Kien mistenni li jħossu rilassat u fil-faċilità. Allura għaliex ma għandek tagħmel dan?
  
  
  Huwa imbuttat ' il barra l-tweġibiet li kienu qed jippruvaw-seħħ lilhom infushom fuq l-tagħha, u lura l-attenzjoni tiegħu għall-Ħlewwa l-maskili. Ma kienx diffiċli, u meta hi fl-aħħar nett offra li jieħu d-dar tagħha, I ħass żieda ta ' eċċitament.
  
  
  Meta aħna qbilna li l-appartament tagħha, hi biss daru fuq artab brylev. L-għajnejn tagħha ma kinux kiesaħ aktar, imma dawn kienu ħruq bil-tħassib, u l-xofftejn tagħha sabet-mini fil-qosor kiss bil-ilsien li qal li kollha. Kliem tkun superfluwa. Hi daru u marru għall-kamra tal-banju. Iżda anki issa, anki hawn, l-affarijiet ftit għamlu l-mod tagħhom.
  
  
  Kont naf ħafna bniet f'ħafna bliet li kellhom-katina tal-serraturi fuq l-bibien tagħhom, u dawn kollha immedjatament b'katina ih sa hekk kif daħlu. Kien awtomatiku ġest, bħal jiġbdu u exhaling. Anis ma tistax tagħmel dan. I ra tagħha li agħlaq kellhom-katina tal-lock, iżda hi ma tmiss.
  
  
  I sib tagħha stabbiliti fuq sufan wiesgħa bil-mogħoż kutra, u stenna bil-kwiet, fehma tiegħi tat-tlielaq u lura, l-esplorazzjoni ta'l-ftit l-affarijiet. Jien xorta ma kienx ċert meta Ħlewwa ħareġ mill-kamra tal-banju, koperti biss mill-par ta żgħar bojod qliezet ta'taħt. Bare tagħha sider kienu Rubens-simili fid-daqs. Il-kamra kienet mimlija bl-provokazzjoni riħa ta vitek u l-ward.
  
  
  Hi jiżżerżaq'l isfel li jmiss lili fuq l-artab bedspread, mitfi il-bozza, u l-kamra kien mgħarrqa bil-blu bil-lejl-dawl li glowed fosforixxenti. I dam-swaba tiegħi ħafif fuq tagħha sider kbir, u hi qabad me u miġbuda me tagħha. Huwa ħares lejn tagħha, u minkejja l-ftit l-affarijiet, l-ferventi-xewqa li d dehru fl-għajnejn tagħha ma tmut.
  
  
  Huwa rilaxxat tagħha u saqajh. Huwa mrażżna l-impuls, mixi bil-mod għall-president, u l-telaq ħwejjeġ tiegħu, l-ewwel tiegħu pompi papoċċi, imbagħad qalziet tiegħu u l-qmis. Wilhelmina u Hugo poġġih taħt il-qmis li kienu liebes.
  
  
  Fuq il-mod lura għas-sodda, I "aċċidentalment" imbuttat żarbun tiegħi kontra l-bieb mal-tiegħi saqajn vojt quddiem il-limitu. Imbagħad huwa aġixxiet malajr biex Ħlewwa, ppressata kontra tagħha, u ħass li l-tnemnim l-ekstasi tal-ġilda tal-ġilda, x-xewqa li bdew ix-xewqa.
  
  
  Ħlewwa Halden tassew ried li jkun anali, kien evidenti, u l-ġisem tal-mara tela'għal qbid me bħala fond moan maħruba madwar gerżuma tagħha. Armi tagħha kienu mgeżwra madwar tiegħi lura bħal klamps, u hi bdiet-blat taħt me fil-stramba mgħaġġlin, selvaġġi mozzjoni, bil-determinati l-enerġija ta'daqs konsiderevoli. Fil-Ħlewwa l-każ, aħna ma jkollhom l-ebda foreplay kbira, xejn biex jippreparaw l-us għall-kbira tal-mumenti ta'l-ekstasi; hi ma tkunx tixtieq li nisimgħu dwar fit-tul l-esperjenzi. L-idejn tagħha madwar tiegħi jinġibed lura me'l quddiem, u hi qabża, hurriedly tallaba me biex jilħaq l-ogħla ta'sodisfazzjon bl kull mossa.
  
  
  Hi kważi tefgħu ruħha fil agħlaq ikteb, l-aġġustament għall-tagħha malajr, insistenti-movimenti. Imbagħad, minkejja l-fgar ħoss ta tagħha tan-nifs u l-ffukat-konċentrazzjoni tal-passjoni tiegħi, smajt: l-artab creak tal-żraben tiegħi fuq l-art. Il-bieb miftuħ. - Ħlewwa l-qawwi tal-armi miżmuma me stretta, u hi ma tieqaf tagħha fl-netika-isforzi. I uża s-saħħa kollha tiegħi fil-muskoli, irrumblat lejn ix-xellug, ppruvaw ħielsa lili nnifsi minn agħlaq, iżda hi miżmuma me. Huwa rrumblati tagħha fuq u raw l-għajnejn tagħha jitwessa'u l-tagħha biċċa tal-ħalq.
  
  
  'Mill-ġdid!L-ebda!' hija exclaimed fil-orrur f'daqqa, iżda kien tard wisq. Smajt żewġ shots u ħass-Ħlewwa twitch bħala żewġ balal ewropea fis-sena ewropea tal-dahar. Tagħha ħarsa mimmo agħlaq kif hi tensed, is-sider ġiet imqajma, u li raw kif ftit il-gun kien qed tpoġġi'l bogħod madwar l-bieb, imbagħad huwa jinstemgħu tagħha taħdem bil.
  
  
  Hu tefa'off Anis u dam l-bieb, l-ħtif tal-Wilhelmina fuq il-mod. Kompletament mikxufa, I marru għall-taraġ u raw żewġ ċifri qed taħdem barra mill-bieb ta'quddiem: wieħed kien lebsin l-abjad l-istess, u l-ieħor kien twil, skur, bare-chested,u dalwaqt. I baqgħu fil-quċċata ta'l-taraġ, mhux minħabba l-missierhom, iżda minħabba l-kont naf li tkun marret fil-dlam, l-istralċ toroq qabel l-I saħansitra marret għall-bieb.
  
  
  Huwa mdawwar u l-mixi fil-kamra fejn Anis Halden kienet tinsab fuq tagħha fl-istonku fuq l-goatskins. Żewġ kbar tikek ħomor mifruxa fuq daharha u saret waħda. I mdawwar tagħha madwar u ra li hija kien għadu ħaj. Għajn tagħha fluttered miftuħ, u l-xofftejn tagħha magħmula bilkemm jinstema-ħsejjes. Huwa inklinata fuq tagħha għall-qabda tagħha sfurzat kliem.
  
  
  "Ħruq fl-infern!" hi nifs, irfigħ kap tagħha nofs pulzier. Imbagħad, bil finali shudder, li waqgħet u, li tinsab jiċċaqalqux, sabiħa, li jidhru tal-ġisem. Huwa tax-xellug mingħajr tħares lura, togħma morra fil-ħalq tiegħu.
  
  
  Issa dawn l-affarijiet ftit ngħaqdu flimkien. L-qattiela kellha l-intenzjoni tagħhom balal għalija, u l-Ħlewwa kien parti mill-pjan mill-bidu nett fl-ajruport. Imbagħad I korrett jifhem dak li kien fl-għajnejn tagħha. Kien tammetti-mill-vittma allegata. U wara l-iffrankar tagħha minn l-hekk imsejħa attakk, li sodisfatti tfittex li nħassu fl-għajnejn tagħha kien definittivament reali. Għalhekk kollox marru skond il-pjan. I growled. Issa kien jaf għaliex dan muskolari ġgant kien waqa'tant faċilment, bilkemm tolqot tagħha ego. Kien kollu-parti tal-elaborat pjan biex tipprepara me għal qtil tentattiv. Imma għaliex? Kien me jippruvaw biex tilgħab il-Għarabja verżjoni fejn kienet jissuspettaw xejn vittma li jiġu maqtula u l-insterqu? Probabbilment qallek li lilu nnifsu. Probabbilment. I ma setgħetx tressaq ruħi biex teħodha għal mogħtija. Meta ont qbilna li l-lukanda, ont tiġġebbed fuq is-sodda u l-ħsieb dwar l-importanza tal-affarijiet iż-żgħar. Mingħajr dawn il-ftit l-affarijiet, I ikun mejjet issa, maqtula qabel tiegħi lokalità tal-Russja anki bdew hawnhekk. Kien binha verament magħżula b'mod każwali vittma ta'serq? Jew kien hemm konnessjoni x'imkien?
  
  
  Huma ffurmaw stramba trio: impressjonanti iebsa - " svediża, qasir, bil-skur, raġel u muskolari, wiċċ skur, giant. Iżda dan kien pajjiż barrani, pajjiż fejn l-stramba kienet komuni, u biss l-ordinarja kien tas-soltu.
  
  
  Kien għadu l-ħsieb dwar dan kif kien waqa'rieqda taħt il-ddawwar bil-mod xfafar tal-fann limitu.
  
  
  
  
  
  
  
  Il-kapitolu 2
  
  
  
  
  
  
  
  
  Fl-ajruport, I kien infurmat li l-443 vjaġġ madwar l-Medina se jaslu 15-il minuta tard, u l-I magħmula tiegħi mod permezz tal-miżgħuda tal-wasliet sala li kien tant tipiku ta'dan il-pajjiż stramba.
  
  
  L-Għarbija tal-leader kien seduta li jmiss tiegħu armati gwardja tas-sigurtà, li jsir kapitolu gun u perla-trattati stalett. Żewġ Amerikana taż-żejt industrijalisti, visibbli fil-dehra tagħhom u demeanor bħala l-sheikh tal-deżert, sib biswit l-leader, li kien liebsa burnoose. Mgħotti-nisa fl-haikas glided flimkien Ewropew tan-nisa. Kaftans u Christian Diors, bums u Balmains, transistor radjijiet u talb twapet, u l-kollox kien konness fil stramba, il-kummenti-mod.
  
  
  Huwa sab tagħha siġġu mill-kbira tat-tieqa tinjora l-runways, u filwaqt li hu jaraw l-ajruplani jieħdu barra u l-art, ir-realtà jibqax u marru lura għall-nondescript-uffiċċju F'washington tal-Dupont Ċirku, jaraw Ed jimxu mingħajr anke chewing dwar dan. normalment mhux maħruqa sigarru.
  
  
  Jekk Ed mixi bħal dan, huwa kien magħruf li kien ħafna inkwetat. Tiegħu tmil, it-temp-megħluba-wiċċ dehret li nbidel, u huwa eżamina aktar bħal Mennonite renate bilqiegħda jikkontempla l-ħsarat ta'l-sin mill-shrewd, roqgħa, brillanti-direttur tal-AX.
  
  
  "Jien ċert dak li taħseb, Nick," huwa qal. "I biss ma tkunx taf liema li jaħsbu. Jien morda ta'dan kollu maħmuġ shitty tan-negozju. Inħoss ssodisfawx, u li tkun onest, jweġġa."
  
  
  Kien jaf kemm iweġġgħu-għall-qodma bniedem. Ma kienx biss li huwa dam mmexxija tajjeb tan-negozju, effettiv ħafna spy-aġenzija, iżda wkoll minħabba l-ego-persuni ewlenin kienu bl-idejn qabad wara snin ta'taħriġ u ta'xogħol. Barra minn hekk, disloyalty kien kelma li Hawke ma tantx jifhmu, u kien għalhekk ferm lil hinn mill-ego tal-fehma li huwa qatt ma setgħu jifhmu n-nies tiegħu stess. Ego ipprova jikkalma tagħha stabbiliti minflok tiegħu tas-soltu fil-ħalq jabs.
  
  
  I talab tagħha. "Għaliex inti hekk kuntent qabel ma tkun żgur li hija l-vera?"
  
  
  "Minħabba dak li naf issa huwa aktar minn biżżejjed biex jagħmlu l-me-kriminali, apposta tieħu dan," huwa tinqasam fil-rewmatiżmu. "Alla, inti taf Diana Danvers. Inti ħadmet miegħu. Inti taf kemm ilha taħdem ma'l-AX.
  
  
  Huwa nodded tagħha. Diana Danvers kienet akbar minn l-oħra AX-aġenti, miżżewġa u kellhom it-tfal fl-Amerika, u kien wieħed mill-ewwel irġiel mikrija mill Hawke meta AX twaqqfet.
  
  
  "Danvers kien fis-sodda għal ħafna snin, f'dan il-deżert," Hawke kontinwa. "Huwa ħoloq netwerk eċċellenti ta'informaturi u konoxxenzi. Ma jkunx hemm ħafna għaddej fl-Ewropa tan-Nofsinhar, l-Afrika, u l-Lvant Nofsani li huwa ma jkunx jaf. Politika żamma, militari bidliet, movimenti tat-truppi, qtil-pjanijiet, sigriet kolp ta'stat - tkun xi tkun tixtieq, u Diana Danvers, li għandha biss waslu fl-Għarabja Sawdija, hija sa veloċità. Dan il-pajjiż huwa regolari punt ta'tranżitu għall-informazzjoni importanti, u l-aħna ċertament użati biex jibagħtu messaġġi u l-informazzjoni barra tal-kanali normali."
  
  
  "U issa huwa kollha marret ħażin," I ikkummenta, jaraw Hawke tal-ħalq jissikkaw.
  
  
  "Ħażin ħafna," huwa qal. "Il-pjanijiet li aħna bdew jibnu waqa'. Informazzjoni sigrieta waqgħu f'idejn ħżiena. Xi jiċċaqlaq kienu imblukkata minħabba xi ħadd sab dwar dan."
  
  
  "Jiena naħseb li l-kollha Diana Danvers marru'il quddiem," qal. "Iżda għandek tkun taf li dawn l-affarijiet jistgħu jiġu ir-riżultat tat-tipi kollha taċ-ċirkostanzi." Ed tatni titqib ħarsa, u hu cringed. "Kkritikat dan, Nick," huwa tinqasam, " jekk inti kienu żgur, jekk kelli l-ebda prova fil-livelli kollha, jien ma għandek tibgħat inti hemmhekk biex issir taf dwar dan il-dell."
  
  
  "Iva, sinjur," qal ewwel. Ed mixi matul desk tiegħu u sib l-isfel, l-azzar-l-għajnejn griż peering fil me minn taħt il-fond frown.
  
  
  "Aħna dan l-aħħar rilaxxati foloz materjal," huwa qal. "Aħna trasferiti l-ego li Taqra Danvers fil-mod tas-soltu."
  
  
  "U dan huwa fejn ma għandu jkun," hi lest. Huwa inklinata lura u f'daqqa waħda ħares għajjien u diqa.
  
  
  "Huwa spiċċa eżattament kif ħsibna," huwa qal. Imbagħad wasalt għall-konklużjoni li l-I ma setax jagħmel apoloġija għall-lili nnifsi aktar. Nick, jien ma jkollhom l-lussu li qed ifittxu l-mod ieħor f'dan il-president - fil-istati uniti, Diana Denver, l-istati uniti, lili nnifsi, l-istati uniti, xi ħadd." Huwa waqfa qasira, tfittex irtirati, imbagħad jitkompla bl-istess professjonali, familjari ton, mingħajr emozzjoni.
  
  
  "Mur u issir taf x'inhu għaddej," huwa ordnat. "I bżonn fatti, fatti! Jekk dan mhux Diana Danvers, issib li huwa jew dak li huwa. Hemm big tnixxija x'imkien. U jekk Diana Danvers huwa l-tnixxija ...
  
  
  Huwa ma jintemm il-sentenza, iżda kont naf liema hu maħsub. Jekk Diana Danvers kien tnixxija, jekk huwa għażel in-naħa ħażina, allura kellhom jittieħdu mill-meħtieġ bil. Hi tista'ġew mibgħuta lura għal Washington mill-ego, jew jekk dan ma kienx possibbli, kien ikun hemm minimu ta'mistoqsijiet dwar l-ego tal-mewt. Huwa mfakkar dak Hawke kien qal fit-tul taż-żmien ilu: "tajba cop, mhux iġib ruħu bħal kelb, perikolużi li l-nagħaġ. Huwa ser tkun dejjem nagħaġ qattiel, u inti qatt ser neħħi li. Inti għandek jew iżommu l-ego maqful jew ħassar dan. Fi kwalunkwe każ, huwa tar-riskju, ma assi bla periklu ." Biss owl Hawked tagħha, bit-tama Diana Danvers kienx hemm bidla.
  
  
  Dan kien l-aħħar tal-konverżazzjoni tiegħi bil-Ed. Huwa tatni tiegħi ċertifikati foloz għall-Ted Wilson, l-importatur, u l-I kien mibgħuta barra, u l-Danvers ġiet innotifikata tal-wasla tiegħi. Jekk dan guy fil-matematika kellhom xejn jaħbu, huwa d tkun aktar minn kuntenti li tara me. Jekk ma kellux il-kuxjenza ċara, huwa jista'jkollhom jinxtamm xi ħaġa mhux pjaċevoli. Danvers ma kienx stupid; kien jaf I ma kienx qed tintbagħat x'imkien mingħajr raġuni tajba ħafna ...
  
  
  Ħsibijiet tiegħi kienu f'daqqa interrott mill-ajruport tal-loudspeakers: "il-Vjaġġ 443 madwar Medina issa hija li jaslu fil-Bieb 2," vuċi femminili qal, u mbagħad it-tħabbira kienet ripetuta.
  
  
  Huwa ltqajna, marru għall-tieni-ħruġ, u l-stenniet għall-passiġġieri li toħroġ fuq il-pjan. I ra tagħha, sheikhs Għarab u l-nisa tagħhom, bosta studenti żgħażagħ, grupp ta'turisti ġermaniżi, diversi mustachioed Ingliżi, żewġ rqiq-titjira assistenti, u fl-aħħar l-ekwipaġġ. L-Ebda Diana Danvers. Xedaq tiegħi issikkati. Naturalment, huwa jista'qbiżt il-vjaġġ għal xi raġuni, iżda b'xi I jaf aħjar. Ma nafx kemm kienet taf, jien biss kienu jafu lilu. Ftit il-mumenti aktar tard, dan kien ikkonfermat meta hu bil-mod tlaqt mill-bieb. L-loudspeaker għ mill-ġdid, u dan iż-żmien tiegħi jaħbu l-isem kien qed għajjat kollha fuq il-mitjar.
  
  
  "Għandhom is-Sur Ted Wilson jidħlu għall-informazzjoni, jekk jogħġbok?" kiesaħ, impersonali vuċi qal. "Jekk is-Sur Ted Wilson se jidħlu għall-informazzjoni, jekk jogħġbok. L-ittra waslu għalih fuq titjira 443.'
  
  
  Il-vuċi beda tirrepeti l-messaġġ kif tinbidel id-direzzjoni u mgħoddi permezz tal-wasliet-sala. I kien madwar kwart ta'l-mod hemm meta mimmo għadda tifla bil-bagalja u l-xiri cart, jwaqqa'u naqsu fuq il-quċċata tal-me. Hija kienet ritratti bil-żewġ bagalji u kosmetiċi borża, u qabad l-tfajla tiegħu fl-armi. Hi kien żgħir, ma skur-għajnejn u l-ġilda taż-żebbuġa, u hi jinbela fil-statika u tweġġa meta kienet telgħet minn ee. Bagalji kien jitferrex kullimkien, u porters waslu.
  
  
  "L-hena tiegħi," hi apoloġija.
  
  
  'Ma jimpurtax."Tagħha tbissem ħej. "Jien kont qed tolqot mal-agħar." I kien dwar il-pass fuq il-bagalji meta ħassejtni naħa tagħha fuq il-driegħ.
  
  
  "Jekk jogħġbok stenna," hija qalet. "Inti żgur li ma tweġġa lilek innifsek? Hi ġew ħafna taqlib jekk hi kienet tweġġgħek."
  
  
  "Inħoss kbira," qal. 'Tabilħaqq.'Tagħha beda bil-mixi mill-ġdid, iżda naħa tagħha qabad tiegħi driegħ. 'Stenna. Jagħtuk numru tat-telefon fejn inti tista'tikkuntattja me, " hija qalet. "Jekk jiġri xi ħaġa li inti, is-sejħa me. L-assigurazzjoni tiegħu kontra dawn l-affarijiet."
  
  
  "Li mhux se jkun hemm bżonn," qal. "Jien multa."
  
  
  Ħej taw tagħha ieħor rassikuranti tbissima. Hi eżita, imbagħad shrugged u itlaq tal-naħa tiegħi. Huwa mgħoddi permezz tal-porters li kienu li jiżdied tagħha bagalji. Kif hi avviċinat, l-anzjani skrivan tal-informazzjoni skrivanija, l-Għarab fil-Punent tal-ħwejjeġ, sorveljata.
  
  
  "L-isem tagħha huwa Ted Wilson," qal. "Inti għandek ittra għalija li waslu fuq titjira 443." Huwa ħares lejn me f'xi sorpriża, imbagħad frowned. "Iżda is-Sur Wilson għandu biss meħuda din l-ittra, sinjur," huwa qal.
  
  
  
  
  
  
  
  Il-kapitolu 3
  
  
  
  
  
  
  
  
  Tad-demm tiegħi mdawwar tħaddan kiesaħ, u tiegħi jaħbu ġibed.
  
  
  "Ma is-Sur Wilson ħu din l-ittra?" - ripetuta.
  
  
  "Iva, sinjur," l-anzjani impjegat qal, tfittex serji u inkwetat issa. "Huwa wera me tiegħu karta tal-IDENTITÀ. Ma żball jseħħu?
  
  
  'Assolutament! I qal ikteb. 'Dak li ma hu dehra? Fejn ma hu go?'
  
  
  "A-xaħam tal-bniedem fl-abjad libsa," l-impjegat wieġbu. "U huwa biss-xellug permezz ta'l-entratura prinċipali." Huwa nodded.
  
  
  Imbagħad huwa mdawwar u raw il-bieb xorta jixxengel miftuħa, u "is-Sur Wilson" kienet li jħallu. Meta tagħha, avviċinat l-rotanti jum, tagħha, ħares lura fuq l-ispalla tagħha. Il-tfajla ma kienx hemm, iżda l-bagalji kienu għadhom mifruxa, hekk kif l-I d immaġina. Hi użata l-aljenazzjoni li tagħti xi ħadd ieħor ħin biex tirrevedi l-informazzjoni, juru IDENTITÀ foloz, u jtellgħu l-ittra.
  
  
  Dawned me li hemm ħafna avvanzat-organizzazzjoni operattiva hawn. Ont ma kienx bl-addoċċ għat-turisti telgħet minn Anis Halden u l-ħbieb tagħha. Li ħafna kien ċar issa. Huma d magħrufa I kien ġejjin twil biżżejjed biex jipproduċu l-karti tal-identifikazzjoni. Dan kollu kien ippreparat bir-reqqa u bir-reqqa esegwiti. Xi ħadd żgur li ma tridx tkun investigata minn Diana Danvers. Jista'jkun Diana Danvers ruħu?
  
  
  Huwa kompla permezz tal-bieb li jdur u fuq il-bankina, fejn hu maqbuda idea tal-abjad tal-suit tas-sewqan bl-ingliż Ford li screeched mill mimmo bil-screech tal-tajers. Ftit tarzni bogħod, l-arja courier mitfi l-magna tal tiegħu Honda Ed mutur.
  
  
  "Jiddispjaċini, skemi," qal, ħfief Wilhelmina tal-uem wara l-widna u tistabbilixxi l-isfel fuq l-art.
  
  
  Hu il-volpi qabżet fis-sarġ, mgħaġġla, u l-rota roared quddiem bħal rrabjata-żiemel. Huwa għamel triqtu permezz tal-folol tal-persuni, ħmir, l-iġmla, u l-karozzi tal-linja sħiħa ta pellegrini.
  
  
  L-Ford ma kienx'il bogħod mill me minħabba l-traffiku. Huwa f'daqqa xejru naħa tiegħu u jaqsmu l-sqaq. I warajh u ra li kien hemm ħafna inqas tat-traffiku tat-toroq, u l-saq aktar mgħaġġel. Fetaħ il-Honda tal-aċċeleratur wiesgħa u inklinata fil-fond kemm aħna aġġustat ieħor kantuniera. Is-sewwieq ra me issa, jagħmlu b'żewġ roti dawriet, iż-żamma ta'l-periferija ta'l-belt, iżda l-intestatura tal-majjistral lejn il-kosta. Meta aħna tax-xellug, madwar il-belt fuq triq miftuħa, hija setgħet tgħaddi lilu, iżda suppost li kien hu li ma setgħux imbotta l-ego off-triq bil-mutur. Barra minn hekk, huwa kien se x'imkien, u l-lukanda tiegħu, fejn imorru. Forsi din l-ittra li jinsabu t-tweġibiet kollha I meħtieġa. Kelli din l-idea. L-ittra ħa Diana Danvers ' l-post, u dan jista jfisser xi ħaġa, iżda kien żgur li mhux tajba.
  
  
  Tagħha jinxtamm Aħmar ilbies mal-ego tal mhux tas-soltu salinità għolja, u mbagħad tagħha ra ċatt, kif hi mħallsa-ilma fil-sħun filgħodu-xemx. L-Ford daru fuq l-ħmieġ tat-toroq bejn iż-żewġ duni tar-ramel. I segwita hu aktar mill-trab cloud minn mill-dehra tiegħu. It-triq kienet miftuħa għall-xatt. Meta l-sewwieq waslet għall-iebes tar-ramel tal-bajja, huwa mdawwar l-karozza tal-madwar u l-saq permezz tal-mewġ rolling. I qagħdu fuq l-denb u raw a żgħar dgħajsa mitt tarzni mill-kosta; dgħajsa bil-barra bil-mutur. I ra tagħha fil-nen, kannella, muskolari ġgant bil-magna l-kap li glistened fix-xemx.
  
  
  L-Ford jitwaqqaf f'daqqa. Il-bniedem qabża madwar l-karozza u dam sa l - & nb, u smajt l-outboard-magna tal-bidu. Honda brejkijiet tagħha għall-waqfien, li jitfa ramel taħt il-rota ta'wara. Il-bniedem kienu issa daħal fil-baħar; kien kważi qadd-fond fl-ilma, u l-bastiment kien li ġejjin lejn lilu. Ovvjament, dan kien malajr immejjel tal-qiegħ li ppermettiet il-punt li l-approċċ il-kosta. I tefgħu lili nnifsi fl-ilma hekk li l-ragħwa-pressjoni, u rajt l-bniedem dawwar me, imbagħad ħares lejn id-dgħajsa. Huwa apparentement konkluż li kien se jkollha tittratta me qabel l-dgħajsa jista'jilħaq lilu.
  
  
  Huwa intensifikati l quddiem, tas-sider fil-fond fl-ilmijiet tal-Ilbies Aħmar, u meta ont ħareġ hu, huwa lunged clumsily mal-qasira tiegħu tad-driegħ. Huwa crouched isfel, qabad Ego driegħ, u bin-newl hu madwar. Iżda l-ego qasir huma rqaq, mgħaġġla tal-ġisem kienet il-qawwa tal-barri; huwa dived taħt l-ilma, u l-I kien mitfugħa fuq l-ego ras.
  
  
  Aħmar tagħha Ilbies bela ' xi ftit ilma, magħluqa-ħalq tagħha, u ltqajna biex tieħu n-nifs. Il-bniedem fil-white libsa daħal fil lili mill-ġdid, iżda din id-darba driegħ tiegħu kien jinġibed madwar l-ilma, u l-ego tiegħu kien maqbud fl-għajn ma malajr tax-xellug-talent. Huwa wara jiltaqgħu u naqsu, u l-ilma magħluq fuq kap tiegħu. I fejn wara lilu, iżda huwa qabża lura u dodged tiegħi qabża. I marru biex nikseb xi arja u raw hu l-għawm fl-ilma fond, u issa I raw dgħajsa inqas minn erba'metru'l bogħod mill me.
  
  
  Il-wiċċ ġgant magħmula dgħajsa direttament fil me mal-tħaddim tal-magna ħafna. Huwa dived mal-qiegħ. L-dgħajsa tas-salvata fflaxxjati ftit pulzieri passat me għal dejjem. Meta waslet għall-wiċċ, huwa ra l-dgħajsa-naħa tagħhom, u jduru madwar.
  
  
  I issa kellhom Wilhelmina fl-naħa tiegħi. Huwa jaħdem fil-wiċċ bniedem, iżda l-dgħajsa kien żfin fil-veloċità sħiħa, u li tkun insejt tieħu. Huwa nar kif raw il-ġgant żerżaq ' l isfel, tagħmel l-ego kważi impossibbli fil-mira.
  
  
  I dawn lura fis-Wilhelmina tal-holster u dived kif id-dgħajsa titħaffef bogħod mill-ġdid, l-intestatura dritta għalija.
  
  
  Dan iż-żmien I ħass il-screech tal-skrun, li kważi milquta me fid-dahar. Huwa immedjatament ltqajna u ħa l-Wilhelmina mill-ġdid. Il-ġlieda kontra l-barra bil-mutur dgħajsa kien perikoluża tan-negozju. L-ewwel nett, jien dalwaqt se jiksbu għajjien tagħha, wieħed kalkolu ħażin u l - I se jkun imfarrak.
  
  
  Iżda issa l-ġgant ħa fil-qiegħ tal-bastiment, okkażjonalment biss wara me bil-sommarju daqqa t'għajn. I ppruvaw li ma għandhom l-għan fl-ġdid, iżda I mtaqqba żewġ pulita toqob, id-dritt li jmiss lil xulxin, fil-dgħajsa taħt il-linja ta'l-ilma. Id-dgħajsa danced u taw mod, ddawwar lura għall-me.
  
  
  Huwa stenniet mument, imbagħad mtaqqba żewġ aktar toqob fil-buq, id-dritt li jmiss lil xulxin. Huwa jista'jimmaġina l-ilma biex fid. Kienu biss l-toqob żgħar, iżda ih kien erba, u inti m'għandekx bżonn toqba li l-kbar biex jinżel-dgħajsa. Id-dgħajsa iffavorixxa f'daqqa lejn il-lemin, u hu kien jaraw reqqa, lesta għall-tremenda hekk kif hi raw il-ġgant tal-pass li jmiss. Iżda l-sloop daru u intitolat għall-kosta fil-veloċità sħiħa. Raġel fl-abjad tal-suit kien fil-tagħha, taħlita ta'l-eżekuzzjoni tal-bandiera u l-rabja. Huwa kien wieħed ieħor. ""Ejja lura! Jiġu lura, jieħdu l-apposta! Ma ħallini issa!'Iżda l-bastiment kien li jbaħħru fl-linja dritta, bil-ġgant fil-qiegħ. Kien mgħaġġla-irtir, sabiex ma jmutu u l-wiċċ il-qoxra. Huwa jista marru biżżejjed qabel l-uem kellu biex tiżdied minn madwar id-dgħajsa, iżda kelli l-bniedem fl-abjad tal-suit fuq naħa, u li kien għad kellhom il-ittra.
  
  
  Hu waqqaf sejħa għall-jitilqu-dgħajsa u mdawwar għalija, li jħoll tiegħu snien u tħares lejn me. F'daqqa waħda bdew jimxu bil-mod lejn il-kosta. Hija faċilment maqbuda miegħu filwaqt li kien shellin ' fil-qadd-irkaptu għolja.
  
  
  "Li biżżejjed," qal tmewwiġ l-gun. "Agħtini l-din l-ittra."
  
  
  I ra lilu jilħaq fis tiegħu imxarrab-but u iġbed il-pakkett. Imbagħad, qabel ma hi induna dak li kien isir, hu tefa'il-pakkett fil-baħar. I raw il-pakkett laqat l-ilma, float għall-mument, u mbagħad-sink. Il-bniedem marru lura għall-bajja u l-Ford, jistennew me tremenda għall-ittra u ħalli hu jmorru. Iżda nressaq-ħajt għal dan. Tagħha it-tneħħija Wilhelmina, marru wara lilu u qabad l-ego fil kull tilwim. Huwa mdawwar, u tiegħu, ngħidu wara lilu. Huwa waqa'bil-tixrid. Huwa immedjatament qabad mill-ġdid, titneħħa sa ma l-naħa tax-xellug, u milquta mill-ġdid bil-dritt tiegħu. Huwa inklinata-dahar u telf ta'sensi. Tagħha ego saret il-kap tagħha fuq l-ilma u taw l-uem ieħor dritt kick li jintbagħtu l-ego għażil; huwa kompla float fuq l-istonku.
  
  
  Huwa mexxa fejn l-ittra kienet sparixxew u l-mitfugħin fil-qiegħ tar-ramel, li imżerżaq qawwi. Kien grat tagħha għall-qawwi imqaddsa-dawl tal-sħun Għarbija xemx li daħal fil-fond fl-ilma.
  
  
  I kellhom tremenda fil -. I kien bit-tama li l-presidenza ta'l-għargħar tal-ilma se jipprevjenu lili mill-twettiq tal-pakkett aktar, u l-I kien xortik tajba. I ra lilu tinsab fuq il-qiegħ tar-ramel, jixxengel bil-mod mal-kurrenti.
  
  
  Huwa qabad il-pakkett mill-kantuniera, mixi'l quddiem, u swam lejn il-kosta. Meta huwa ħass l-art taħt saqajh, huwa kien sa u fetaħ il-sodden-pakkett. Kkritikat dan! L-ittra ma kienx ittajpjat I kif mistenni, iżda miktuba bl-idejn bil - linka- linka li l-aktar nixxew, tagħmel il-kliem kważi jinqraw. Huwa malajr jaqra dak li kien fadal li taqra u qal li l-kliem b'leħen għoli bħala huwa aqra ih:
  
  
  "Tgħid l-Ed ... dawn is-snin ... nru ... biex jagħti l-ħajja tiegħek ... merħba... int iddeċidejt li ... l-hena tiegħi." Li kien I kollha jistgħu jifhmu. Kollox kien jinqraw, ħlief għall-didaskalija: "Diana."
  
  
  Għalhekk, Danvers ikkommetta suwiċidju. Minbarra din l-informazzjoni, hija rċeviet biss ittra li fisser xejn fil-livelli kollha. Missierha kien jinfaqgħu bir-rabja mal d-diżappunt tiegħu. Huwa poġġa l-ittra fil-minuta u l-mixi matul fejn il-bniedem fl-abjad tal-suit kien għadu nofs mgħaddsa. Cursing, huwa miġbud tagħha ego l-xott-bajja u l-ġibed l-ġakketta off-ġisem tal-mara. Tagħha sel straddled kwadru bil-ġisem u mwettqa CPR. Tagħha ego jkollhom jinġiebu lura tagħha għall-ħajja jekk dan jista. Forsi kien minħabba li kien I hekk rrabjata dwar l-introduzzjoni tal-posta elettronika li huwa irrifjuta li jagħti sa ego, jew forsi hija kienet tikseb l-informazzjoni barra minnu . Tagħha waqfa qasira, u l-ego fis-sider estiża kif hu larvi dwar gallun tal-Ilbies Aħmar. Hu għen biex l-Uem-li tiegħu l-irkopptejn. Dalwaqt, huwa beda biex tieħu n-nifs aktar normalment, u l-mejta kulur abjad jibqax mill-ego tiegħu. Tagħha, I raw l-ego ħarsa lura għan-normal, u l-I biss meħtieġa. Ego qabad tagħha mill-qmis u ppressati l-drapp kontra l-ego adam tat-tuffieħ sa l-ego-għajnejn bulged.
  
  
  "Issa għidli dak li jafu, jew I ser joħonqu inti," I growled. Huwa ra l-tħares fl-għajnejn tiegħi u naf li kienet serja.
  
  
  "Jien ma naf xejn," huwa qal; tiegħu l-aċċent kien l-portugiż. "Nemmen lili, I ma tkunx taf xi ħaġa dwar dak li kien f'dik l-ittra."
  
  
  Għoqda issikkati, u huwa gasped: "jekk Jogħġbok jemmnu me! "I biss ix-xogħol, jagħmlu dak Thomas jgħidlekx me li tagħmel."
  
  
  "I mitluba. "Min huwa Thomas?"
  
  
  Huwa nodded bejn l-nifsijiet. I jinġibed tagħha qmis lura fuq, u beda jsir blu. "Dak li kien f'dik l-ittra?"
  
  
  'Jweġġa! huwa muttered. 'I ma tkunx taf.
  
  
  "Għaliex inti, l-oħra tiegħek Thomas, u dan tifla tipprova li joqtlu lili?"
  
  
  "L-unika ħaġa li hija me ... Thomas u l-girl qallek ... joqtlu ..." huwa nifs.
  
  
  "Thomas jaf kollha dwar dan, ma huwa?" Ma kien hemm biża fl-għajnejn tiegħu, u l-kont naf li kienet jgħidu l-verità. Stajt jidhru dan it-tip ta ' biża qabel. Inti titgħallem biex jagħrfu r-realtà, u meta għandek tara dan, inti wkoll tirrealizza li huwa impossibbli li jinsabu lil xi ħadd aktar.
  
  
  Dan stupid-bniedem kien merċenarji, xejn aktar, cog, insinifikanti-impjegat, u issa kien jaf raġuni oħra għalfejn l-wiċċ ġgant kellhom jimxu'l bogħod. Kien jaf il-bniedem ma għidli xi ħaġa. Iżda l-idea seħħew lili. Thomas, u huma li huwa ħadem għall, ma kienx jaf jekk il-posta elettronika se tkun leġġibbli jew le. Kif għall-ih, tagħha ltqajna l-ittra u aqra kollox, u issa tagħha kien jaf l-istorja kollha. Jekk dan merċenarji ma setgħux jgħidulhom mod ieħor, għall-inqas għal issa. Tkun xi tkun l-din l-ittra qal li l-us, tkun xi tkun l-nen qal lill-istati uniti, li kien tant kkritikat importanti, għalhekk importanti li l-ego kien maqtula.
  
  
  Tagħha, ħares lejn il-bniedem fil-quddiem tal-me. Huwa kien involut f'żewġ l-attentati fuq il-ħajja tiegħi, ħadu sehem fil-qtil ta'tifla. Ego kapijiet jistgħu żejda ego, u jien ser tagħmel triq għalihom. Mingħajrha, id-dinja jistgħu biss jiksbu aħjar.
  
  
  Huwa għandu jkollu aqra li ħsieb fl-tiegħi tħaddan ħarsa, jew forsi kien biss il-istintiv sens tal-mewt li l-annimali kollha jridu, fil-mument tal-verità. Huwa ħalli l-maħnuq bogħod, ġibed madwar armi tiegħu, u l-imxarrab qmis ġibed miftuħa fl-aħħar, ilma jinfaqa ta'l-enerġija. Hu ppruvat li jimxu lejn Ford, iżda hi maqbuda lilu qabel ma ħadet żewġ passi. I magħżula hu madwar, u tiegħi kantuniera tefgħu hu sitt saqajn lura fil-arzell. Huwa segwit u mogħtija tqal mejtin kick li l-ego tal-għonq. Huwa waqa'jiffaċċjaw-ewwel fl-ilma, li koperti ġisem tiegħu mal-ragħwa. Tagħha u l-marret, naf hu mejjet.
  
  
  Huwa mwaqqaf biex tiċċekkja Ford-raw it-tikketta tal-kiri tal-punti fuq l-dashboard. Indunajt li l-karozza għandu ġew mikrija taħt l-isem assunti, iżda I m'għandekx bżonn li l-kontroll. Qabbdet fil-Honda, beda l-magna, u l-saq lura lejn Jeddah. L-riħ stung-wiċċ tiegħi, u mill-ħin I laħaq il-belt, l-Iżvediżi kienu prattikament xott. I-xellug tagħha fuq art qrib l-ajruport, naf li jiena mwissija il-pulizija li jixtiequ, u marru lura għall-lukanda.
  
  
  Fil-kamra tagħha, hi ssib flixkun tal-bourbon, li hi dejjem jieħu tagħha permezz tad-deċiżjoni. I undressed, jitqiegħdu fuq niexfa ta'taħt, u xorbu bourbon fuq il-blat, il-ħsieb dwar dak li ġara u tipprova tqiegħed xi wħud mill-biċċiet flimkien.
  
  
  Oħra t'għajn lejn l-ittra wrew xejn aktar, iżda madwar dak li jinsabu, kien pjuttost ċar li Taqra Danvers wettqu suwiċidju. Kien ċar ukoll li l-bniedem bħal Danvers ma għamlu dan jekk ma kien hemm l-mod ieħor, jekk huwa ma kienx wisq fil-fond fiha.. U kellha tkun aktar minn sempliċi problema personali, bħal logħob tad-dejn. Kif kont naf tagħha, in-negozju steamboats jistgħu jiġu bla ħniena, iżda dawn ma kinux-kura jekk Danvers kiteb me tammetti. Dawn ma kinux kura kemm ried tagħha, u ħass li kien fid-dejn.
  
  
  L-ebda, ma kien hemm l-ieħor mniġġsa, insidjuż riħa. Mill suwiċidju, Danvers bla dubju kien jaf li kienet biss'kontroll tat-traffiku tal-ħin qabel kull min kien involut ma tagħmel dan għalih. Iżda l-iskala ta ' dak li ġie wara dan kien issa qed taħdem favur tiegħi. Dawn għandhom jidħlu għall-me.
  
  
  I ma ipoġġu u stenna għal tippermettilhom li jagħmlu l-pass tagħhom. Danvers kien mejjet, iżda kelli l-indirizz tad-dar fuq l-periferija ta'Jeddah, u Akes-fajls ta'l-qal li kien segretarju. Jien ser tara fejn dawn iċ-ċwievet ċomb. Iżda kelli sejħa Hawke-ewwel. I lest tiegħi bourbon, imħejjija, u marru. Żgħir konvenjenza aħżen bil-paga tat-telefon misjuba tagħha blokki ftit'il bogħod.
  
  
  Hawka talab għal dan. B'xorti tajba, il-linja kien ċar u I ma jkollhom għalfejn jistennew li tisma ego ċar u naturali vuċi. Kien konformi ma ' l-ebda distorzjoni tal-kelma, u għalhekk kien mitkellma fl-mgħotti-mod.
  
  
  "Danvers marru l-mod iebes," qal. "Indipendentement".
  
  
  Ma kien hemm l-waqfa, imbagħad Hawke qal ip, " nara." Kien hemm sad-ton fil-ego tal-leħen.
  
  
  "Jien ma ara l-ego," huwa kompla jgħid. "Jien kont qed ħafna okkupati." Li, ħsibt grimly, kienet perfetta deskrizzjoni ta'l-attentat fuq il-ħajja tiegħi bil-balal u l-motorboat, filwaqt li l-kopertura tiegħi kien tatters.
  
  
  "Jidher qisu dan huwa dak li kien mistenni," qal. "L-ittra maħsuba għall-me ma ngħatatx kif suppost."
  
  
  Ed coughed. "I jistennew li inti tkompli," huwa qal. "Tiftakar issa ... Tom Egmont, British l-intelliġenza."
  
  
  Huwa tax-xellug kif kien, naf li ma għandekx bżonn li tisma kull aktar, u aħna stazzjonati up. Hija kienet mfakkra Tom Egmont u l-spjunaġġ-inċident huwa kien involut. Kien tajjeb l-intelliġenza British uffiċjal fil-Hong Kong u ikkommetta suwiċidju sena jew sentejn ilu, u l-ebda spjegazzjoni qatt ġiet misjuba għal dan mhux mistennija l-att. Kien qabel li l-ego votum-votum jkun sejjaħ għall-interrogazzjoni, iżda fil-ħin ta ' l-ego suwiċidji, dawn kienu biss vagi għajdut. L-avvenimenti kinux relatati ma ' dan il? Forsi. Forsi mhux. Hawke kien ovvjament kurjuż, wisq. I ħa tagħha barra l-aħżen fil-nofsinhar tal-xemx. Qabel ma tmur id-dar fejn Diana Danvers għexu għal ħafna snin, I iddeċieda li tieqaf mill-Mawra-Tneħħija Vjaġġi-uffiċċju. Informazzjoni aktar dettaljata dwar Anis Halden tista'tressaq xi ħaġa interessanti.
  
  
  
  
  
  
  
  Il-kapitolu 4
  
  
  
  
  
  
  
  
  Tour-Tneħħija Vjaġġi kien kbir-kamra wara storefront, fornuta bil-qadd-għoli counter, svediża'għamara għall-uffiċċju, popolati u minn tliet bniet u l-raġel. Dan jista ġew Indjan, l-Indoneżja, jew saħansitra Filippin-huwa diffiċli li tgħid. Huwa kien kannella tal-ġilda mal-multa-karatteristiċi tal-wiċċ u ta'espressjoni tiegħu fl-għajnejn li tkun rari għal dritta-bniedem.
  
  
  It-tliet bniet kienu differenti ħafna minn xulxin, iżda dawn kienu kollha lebsin l-abjad blawsijiet u marina dbielet li Ħlewwa Halden kellhom jintlibsu, u apparentement kien forma ta'turistika kontrolli li żżomm. Waħda mill-bniet kien qasir, taż-ġilda, possibbilment grieg; l-ieħor kien itwal, imma kienu żgħar sider, kannella tax-xagħar, u nondescript-wiċċ bl - ingliż, I-ħsieb. It-tielet tifla kien skur mara, ma wiesgħa ħalq, pulit maħsuda xufftejn, u fissa tirriżulta f'sinjali bħal Belġjana tal-mara.
  
  
  Iżda fuq kollox, ih tal-għajnejn ġibed l-attenzjoni tiegħi. Dawn kienu kollha notevolment simili tagħhom stess il-kesħa, l-bogħod, b'xi mgħotti espressjonijiet; l-istess espressjoni li Anis Halden kienu dehru fl-għajnejn tagħha.
  
  
  Tour-Tneħħija Vjaġġi jagћmlu l-uffiċċju sħiħa ta edukat tweġibiet, perfetta smiles, u assolutament l-ebda informazzjoni.
  
  
  Ma kienu jafu Miss Halden? Iva, iżda hi ma ix-xogħol hemm aktar. Meta ma hi l-leave? Kien diffiċli li tgħid, forsi ftit ġimgħat ilu. Huwa mfakkar li f'dan il-każ, hi ma kinitx mibdula tagħha abjad blaws fis-kulur ikħal skur u dublett. Fejn nista'nsib Miss Halden issa?" Huma ma tkun taf. Li jistgħu jkunu magħrufa? Dawn kellhom l-ebda-idea. Li mikrija tagħha? Is-sur Ibn Hasuk mikrija l-persunal lilu nnifsu. Ma huma staqsi lill-pulizija dwar tagħha? Le, għaliex dawn? Nru, hi ma jħallu l-indirizz tagħha. L-ebda, li ma tantx kien jaf tagħha. L-ebda, l-ebda, l-ebda, aħna ma jaf xejn.
  
  
  Huwa ma dell tal-boksing u tinżamm distanza tiegħu mal-deft u deferential politeness. Kollox kien frisk, il-kalma u assolutament mhux vinkolanti għall-istati uniti. Dan kien bħala jekk kien talab tagħha dwar ir-rata tal-kambju tal-rial. Iżda dawn imbuttat kollha wisq bla xkiel, u meta hu intensifikati fil-ifixxklu tas-sħana, il-memorja tiegħu kien magħmul. Peress li l-negozju kien proprjetà Ibn Hassuk, u li, skond l-ih, mikrija l-persunal, l-I se tħallas Ibn Hassuk żjara malajr. Żjarat iggwidati jagħtu me ċerta togħma fil-ħalq tiegħi, a realtà qarsa-togħma.
  
  
  Fil-frattemp, kelli mmur li Taqra Danver tal-dar u tikseb tagħha tat-taxi. I kellhom jimxu sitt blokki qabel ma wieħed ra tagħha, li permezz tiegħu l-ħin tiegħi qmis kien teħel mal-ġisem tiegħi bħal twaħħal il-karta. I taw l-sewwieq l-indirizz li jinsabu barra mill-belt.
  
  
  L-taxi-sewwieq, l-qodma Natal, coughed qalbhom. Folol ta pellegrini imblukkata triq tagħna, u aħna mċaqalqa bil-mod ħafna sakemm is-sewwieq jiddawwar sqaq biss off-ħmieġ tat-triq.
  
  
  Fuq'kien hemm ukoll, fejn l-kbira ġonna tas-siġar taż-żebbuġ li jintremew'il barra l-belt mill-deżert. Meta I ħares lejn dan, I l-ħsieb tal-Diana Danvers.
  
  
  Stajt ħadmet miegħu xi ftit drabi, jew mill-inqas użati l-ego tal-għarfien u l-għajnuna fuq iż-żewġ missjonijiet, u huwa mfakkar li kien li jaġixxi dgħajfin u taqbadhom, iżda kienet tkopri għall-ego ta'xi inkredibbli b'qerq. Huwa kellu l-familja fl-Amerika, il-mara u żewġt ibniet; l-ego mara għażlu li jibqgħu fl-Amerika minħabba li deher aktar favorevoli għall-ikel fl-iskejjel tat-tagħlim tat-tfal. Żaret Danver mill-anqas darbtejn fis-sena, u sibt l-impressjoni li kien kważi kienu jippreferu li l-arranġament.
  
  
  L-ego tad-dossier ma nsemmux l-ebda relazzjonijiet ma'nisa oħrajn. Huwa deher simili tipiku careerist ta'ċertu tip, raġel li għexu pulit rranġati-ħajja. Iżda issa l-ego tal-wiċċ dehret għal mument fil-żfin mewġiet tas-sħana-pjaċevoli, vivaċi, bil-żgħira ħamranija moustache li tah kemmxejn eżuberanti tat - tip u kienet mfakkra waħda filgħaxija meta aħna marru għal ftit xorb, u kif kien se stare fil kull mara li tgħaddi mimmo, kif kien se teżamina ih f'kull dettall, u mbagħad hu tirrifjuta ih kważi mal-mibegħda.
  
  
  L-taxi lurched għall-waqfien u l-miġjuba me lura fil-preżent, u l-I raw li kellna waqaf fil-quddiem tal-separata baxx-dar tal-ġebel. Huwa jitħallas lis-sewwieq, taw l-uem ponta żgħira, imbagħad marru u ħares lejn id-dar. Dan kien kopert bl-abjad stokk, u l-saqaf kien imżejjen bl-madum tipiku Għarbija l-istil ma arched-twieqi u skanalat linja saqaf. Ma kien hemm l-kbira tal-lumi ġnien wara l-dar.
  
  
  I ppruvaw l-manku tat-bieb ta'quddiem, u nnotat li kien niċċaqalqu; il-bieb iffavorixxa miftuħa. Fil-quddiem tal-me kien kamra imżejjen bl-taħlita tal-Punent u l-għarbi, għamara baxx poufs, moderni-presidenti u l-iġmla siġġijiet. I nnotat li Danvers weraq kellhom togħma tajba għall-ħajt dekorattiv sinjali, iżda kont naf li jekk l-dar jinżammu sigrieti, I ma tistax issib tagħha fil-ħajja tal-kamra.
  
  
  Huwa mixi jistabbilixxi l-qosor l-entrata, ħa l-ħarsa ta'malajr lejn il-ħafna kċina moderna, mbagħad għaddiet lill-kamra ieħor li kien preżumibbilment tiegħu tas-sodda. Iżda meta huwa frowned, huwa ra li dan ma kienx Diana Danvers kamra tas-sodda. L-għata tas u purtieri kienu bla dubju wkoll fil-kulur u l-istil. Żewġ żgħar rfinar tabelli kien fuq kull naħa tal-kamra, separati mill-kbira tal-penetrazzjoni fis-sodda. Fil-qrib rfinar-tabella, hi raw il-ġbir tal-fliexken u l-laned, eau de kulur. eau de eau, kremi tal-wiċċ. Ma kien hemm l-nuċċali li jmiss lejn il-fliexken. Ee qabad u dam swaba tiegħu fuq dan. Żewġ xagħar twil mgeżwra madwar tiegħi subgħajk tan-nofs bħala l-ego mdaħħla fl-xkupilji. Ih bir-reqqa ħa off u raw li b'mod ċar. Kien mara tax-xagħar. Ih irrumblati fis-ballun u niżel fil-wastebasket li jmiss biex il-garża-tabella.
  
  
  Tagħha mailbox miftuħa. Pants, tagħti, u l-oħra mimlija min jiġbed l-xifer, u l-tagħha ego bdiet fl-u hi mfakkar tagħha fit-mara tax-xagħar.
  
  
  I marru għall-tieni rfinar-tabella u ra kważi identiċi comb fil-żgħar borża kosmetiċi. Is-swaba'tagħha pressjoni fuq il-ċisti u dan iż-żmien ħareġ bil-qosor skur xagħar, artab u bellus, notevoli femminili. - Dawl tax-xagħar fuq naħa waħda xkupilji; qasir skuri tax-xagħar fuq l-oħra.
  
  
  A-ħasil basket sib fil-kantuniera. Huwa miftuħa u raw il-qliezet, shirts, u l-oħra mill-ġdid. Waħda mill-ħajt tal-kamra tas-sodda kien kważi għal kollox magħmul mill-bieb li jiżżerżaq. I imbuttat huwa miftuħ u raw l-kbar afrikani mimlija bil-ilbiesi, pantsuits, u l-irqiq peignoirs. Ma kien hemm l-għadd pari ta sandlijiet tan-nisa u ż-żraben fuq l-art. I ħa ftit minnhom, imbagħad ieħor u l-ieħor. Dawn kienu differenti fl-tul u l-wisa'. Huwa għalaq il-bieb tal-kamra tal-banju u stenna madwar l-kamra.
  
  
  Danvers u l-I ma sehem mara waħda hawn, iżda tnejn. Dawn ma jistgħux jibqgħu hemm, iżda għexu hemmhekk. L-iżvediżi, ħasil tal-ħwejjeġ basket, peduni indikat mhux weekend parti, iżda waqfa fit-tul. Danvers, tajjeb tal-familja raġel bil-mara u l-bniet fl-Amerika, li ma kellhomx interazzjoni mal-nisa oħra, skond il-dossier. Mhux tas-soltu, fi kliem ħafif.
  
  
  Fejn kienu l-nisa issa? Fejn ikun imorru jekk ikunu għexu hawn mal-Danvers? U għaliex ma huma jħallu? Il-fatt li l-ih ma kienx hawn u kollha tal-ih tal-affarijiet indikaw li huma għandhom ikollhom tax-xellug fil-għaġla. Iżda dan kien biss l-ispekulazzjoni min-naħa tiegħi, minbarra l-evidenza ta'l-preżenza tal-nisa hawn. Ma kien hemm xejn li wieħed jassumi.
  
  
  Ont, kien sorpriż li dawn l-affarijiet qatt ma kienu skoperti. Jekk Danvers kienet wasslet sigriet-ħajja, huwa kien sar għall żgur, kompletament ħabi. Ed kien jaf l-poplu tiegħu, kien jaf ih drawwiet, ih id-dgħufijiet, u l hu ma biss ħjiel li xi ħaġa bħal din jista'jiġri li Taqra Danvers. Ego ma tkunx sorpriż jekk huwa sab xi ħaġa bħal dan fl-appartament tiegħi. Onestament, huwa maħsub ma chuckle, huwa tkun sorpriż jekk ma tistax issib xi ħaġa bħal din. Iżda matul is-snin, Danvers wriet ħafna differenti tal-wiċċ. I kien kurjużi li dak li dan kellu ma dak li ġara lilu. Kollha? Xejn bħal dik?
  
  
  I kien il-mixi mill-kamra waħda għall-oħra meta ħassejtni twinge ta ' eċċitament. Din kienet l-uffiċċju mal-ħajt tal-kotba, l-qadima tal-metall tal-preżentata tal-kabinett, u desk madwar l-ingliż ġewż tas-siġar fil-kantuniera. A bearskin jistabbilixxu l-art. Jekk ma kien hemm xejn li jiskopru, din il-kamra kienet l-aktar adattat l-post.
  
  
  Ma kien hemm xejn fuq il-qodma desk iżda ftit pajpijiet, kartolerija, u ftit kkodifikati sigriet AX-dokumenti. Dan infetaħ minn kaxxi tal-kabinetti u Stahl li tħares'il quddiem ih. Kont naf li se tieħu sigħat biex jiċċekkja l-fajl, u l-I irriżenja lili nnifsi l-kompitu I meta fetħet il-qiegħ jiġbed. Ego miftuħa f'daqqa, u kien madwar mill-qrib mill-ġdid meta raw il-glint tal-metall. Huwa milħuq fil-miftuħ jiġbed u miġbuda'l barra ż-żgħar tal-metall ċilindru. Ego miftuħa, u l-istruttura tal-film naqas fis-naħa tiegħi. Polz tiegħi bdew intuwittivament tat-tlielaq, u mbagħad smajt-vuċi tagħha.
  
  
  "Jien ser tieħu dan," qal il-vuċi tal-mara, ħafna mkejla, ħafna bl-ingliż, u ħafna femminili. Huwa mdawwar bil-mod u raw mara żagħżugħa b'parteċipazzjoni kbira ħafna Għandu .45 fl-naħa tagħha. Hija kienet biss joħorġu mill-afrikani fil-kantuniera tal-kamra. Hi kienet qed iżżomm l-gun fil-post, u l-tagħha ħarsa tinqasam bogħod mill-menacing barmil biex tara aħdar artab qliezet informali, isfar tal-lumi blaws miġbud mill-għoli, bil-ponta tas-sider, u pert wiċċ mal-upturned-imnieħer u l-qasira kannella tax-xagħar. L-għajnejn tiegħu, li fihom I d-ħsieb kienu normalment ħfief kannella, issa shimmered kważi iswed fil-intensa, ħarxa evidenti minn. Tagħha normalment artab, vi xufftejn baqax fis-fond dimples fuq tagħha tondi, artab ħaddejn, li jiffurmaw l-ditta, linja dritta.
  
  
  "Tpoġġi l-quċċata kappell dwar il-president u l-pass lura," qalet grimly. Huwa permess lilu nnifsu chuckle. Għandu l-ebda jew Għandu, hija ma azzarda tikseb wisq mill-qrib.
  
  
  I talab tagħha. "U jekk ma nistax?"
  
  
  "Imbagħad dan l-aspett ser taħdem," hija qalet, u l-ingliż tagħha l-aċċent kien preċiż u imkejla. "U l-tagħha, jien ser jisparaw int.
  
  
  Il-pjan tagħha kien li jixtru l-ħin, biex isibu mod li l-I tista ' l-użu mingħajr tagħha l-isparar me fir-ras. Hija kellha l-gun stabbli, l-ebda sinjal tal-vibrazzjoni.
  
  
  'Jisparaw lili? - irrepeti dan. "Min taħseb li jiena, qalb?"
  
  
  "Jien naf li int u għaliex trid Etta tal-films. Int waħdu, l-madwarhom. Għaġla up, poġġih fuq siġġu. Jimxi'l quddiem.'
  
  
  Huwa shrugged u tpoġġi l-ċilindru tal-films fuq siġġu. Meta I ħares lejn tagħha, I induna li hi toqgħod tajjeb ħafna fil-mudell tal-girl guides. Kienet żgħażagħ, pjuttost, u barranin. Biss l-għajnejn kienu differenti. Dawn kienu intensa, li ma frisk. Fetħu l-affarijiet, ma jaħbu.
  
  
  I talab tagħha. 'Li huma inti?
  
  
  "Huwa l-ebda tal-negozju tiegħek," hi irrispondiet. "Tollerabbli, ħabib tagħha Diana Danvers."
  
  
  Huwa ffirmati ħafna. "Qisu Diana Danvers kellhom ħafna tal-annimal," qal. "Inti wieħed, madwar tnejn, li għexu hawn ... fil-kamra l-oħra?"
  
  
  Hi ristretta għajnejn tagħha, u peress li ġibdet l-aktar mill-qrib, l-iswed brylev fflaxxjati fit-minnhom. "Shut tiegħek filthy-ħalq," hi hissed. I ħarsu lejn l-naħa tagħha mal-gun, u l-gun ma tala pulzier. Fil-rabja, hi kienet estremament attraenti. Tagħha sider kienu issa nefħa fil-lumi isfar blaws minħabba l-tagħha nifs fil-fond.
  
  
  "Pass'il bogħod mill-president," hija qalet. "Toqgħod fil-kantuniera, apposta tieħu dan!" Hi indikat għall-ieħor kantuniera, u f'daqqa waħda huwa kważi tbissem.
  
  
  "Hekk inti ser jgħidlek me li tkun wiċċha l-isfel fuq l-art," qal.
  
  
  L-għajnejn tagħha marru-tond. "Kkritikat idea tajba," hi tinqasam. "Jagħmlu dan, l-antikitajiet, u malajr. Minn hemm fuq l-art.
  
  
  "Jien għandi ħafna tal-ideat, l -" I growled. Lilu, marru għall-kantuniera, fl-aħħar tal-bearskin, u l-bank tal-ppressata tiegħu fl-istonku fuq l-art. Barra mill-kantuniera tal-għajn tiegħi, I raw tagħha għaġla it-tabella u l-jieħdu l-ċilindru tal-films.
  
  
  "Waqfien isfel u ma tistax tiċċaqlaq, u inti ser tkun multa," hi mwissija, tipponta l-gun fi me għat-tieni, u mbagħad mill-mixi madwar l-tapit. Wilhelmina setgħet maħtuf up u l-isparatura tagħha sitt darbiet, imma li kienet l-aħħar ħaġa li hija riedet. I l-informazzjoni meħtieġa mill-agħlaq, forsi t-tweġibiet, jekk għandna bżonn.
  
  
  I ra tagħha għaġla l-bieb. Armi tiegħi kienu mifruxa, pali fissa fuq l-art, fejn ont kien naqas li l-tarf tal-bearskin. Hija kienet kważi kuljum qadim, iżda xorta, lura tagħha lili, fuq il-pil, meta l-pil artab qabad tagħha u fil-varjazzjonijiet kollha tiegħu, jista'. L-tagħna jiżżerżaq barra minn taħt agħlaq. Tagħha saqajn tellgħu bħala hi waqgħet lura.
  
  
  Hija gasped fuq il-bandiera tal-permess li jwettaq, u l-vuċi tagħha żdied u kien diġà jgħajtu fil-tagħha qabel ma hi tolqot l-art. I ducked isfel tagħha, u meta l-I slapped tiegħi l-polz, il-gun clattered off. Ee qabad tagħha tad-driegħ u l-kien dwar li jneħħi tagħha sa meta hija maħlula me ma toqgħod qabda, u huwa tellgħu lejn il-ġenb permezz ta'l-arja. Iżda minflok kiri jmorru tal-naħa tagħha, huwa miġbud tagħha flimkien miegħu. Hi kien fl-uġigħ kif aħna żbarkati flimkien fuq l-art, tagħna tal-armi u s-saqajn entwined.
  
  
  "Maħmuġ bagħal!" hi exclaimed, iż-żamma tagħha dwiefer għall-għajnejn tiegħi. Huwa ducked u tefgħu lura tagħha, tagħti tagħha diffiċli imħabba fuq l-ispalla. Hi ppruvat li tagħti lili bejn l-saqajn meta ont segwiti, u huwa mdawwar lejn il-ġenb biex jaqbdu l-kick fil-koxxa. Hi tħabtu bħal tigress, brim u għadis, iżda missierha laħqu l-kemm ma ' l-idejn, qabad tagħha għekiesi, u miġbuda tagħha hu.
  
  
  Lumi isfar blaws jiżżerżaq'l isfel pants tagħha, li tiżvela l-krema bajda-garża tal-ħajja u tad-dahar. Huwa mdawwar tagħha madwar u tefgħu tagħha bejn wieħed u ieħor l-art, u hi kien fl-uġigħ bħala l-mira tagħha tolqot l-art. Hi ppruvat li jgħollu l-naħa tagħha, iżda kien fl-idejn tiegħi issa. Hu titneħħa tagħha tad-driegħ u lura u bin-newl tagħha madwar. Dan iż-żmien, hi fil-fatt kien, li jweġġgħu.
  
  
  "Jekk inti ma jikkalma, jien ser tkisser tagħha," qal. "Nixtieq li jiksbu xi tweġibiet u l-kun ċert li huwa veru. Li int?' Huwa ra tagħha clench-ħalq tagħha u titneħħa naħa tagħha. Hi kien iffavorixxa tagħha saqajn, li jweġġgħu.
  
  
  'Li huma inti? - irrepeti dan. "Din mhix logħba, l-għasel." Huwa miġbud tagħha tad-driegħ mill-ġdid, u hi kien mill-ġdid.
  
  
  "Kevin Kevin ... Mod," hi nifs, timsaħ bogħod tiċrit tagħha tbatija. Kien jaf l-isem minn Diana Danvers ' fajl.
  
  
  "Inti Taqra Danvers' segretarju?" I talab, sorpriż. Hija ma tweġiba; tiċrit tagħha ġew sostitwiti minn iebes, iqanqlu mibegħda ħarsa. "Mela inti qed miegħu f'dan il-każ," qal.
  
  
  "Jagħtu lill-istati uniti, li jien ma jistgħux jipparteċipaw fil," hi tinqasam. Iċ-ċilindru tal-film jistabbilixxu l-art ftit decimeters bogħod. Huwa indikat fil mal-kap tiegħu. "Imbagħad għaliex għandek bżonn huwa?"
  
  
  "Dak in-negozju tiegħi." Hi glared fil me. "Għaliex għandek bżonn dan? Ma inti isir biżżejjed għadhom? Hu mejjet. Inti ma jkollokx xi ħaġa oħra minnu."
  
  
  L-visibbli-sinċerità fil-vuċi tagħha magħmula me ħarsa lejn tagħha differenti. Tagħha kontroll fuq il-fergħa tagħha maħlula. "Ħarsa, forsi konna kemm ħażin," I schritt. "Forsi għandna nitkellmu dwar dan il-papà."
  
  
  L-għajnejn tagħha glittered. "Idea tajba," hija qalet. "Biss jekk inti d tieqaf jippruvaw-pir driegħ tiegħi off."
  
  
  I biss maħlula tiegħi kontroll fuq il-polz tagħha ftit kif hi bdiet għaksa tiegħi mal-għarqub tagħha, u l-jaqtgħu uġigħ qawwi magħmula me sider. I titneħħa tagħha tar-riġel awtomatikament, u hija appoġġjata bogħod mill me, ducking għall-gun. Huwa lunged wara l-tagħha, iħabbtu tagħha off-saqajn tagħha meta l għandu kien pulzieri mill-swaba tagħha, u hija bdiet clawing fuq l-art, jippruvaw jiksbu lilu. Huwa mdawwar tagħha madwar u l-hit tagħha mal-palm miftuħa tiegħu, jagħmlu tagħha spin. Hija kienet qabad mill-kannella tagħha qasir tax-xagħar ewropea u l-kap tagħha kontra l-pedament art.
  
  
  "Kkritikat l-apposta," I ħa. "Inti qed bħal qattus, mhumiex inti? Jien jippruvaw biex jgħinek. L-isem tagħha huwa AX. Dan ifisser li xejn biex inti, Apposta tieħu?
  
  
  Hija tistabbilixxi jiċċaqalqux fuq l-art għall-waqt, tagħha twinkling-għajnejn kannella fiss fuq wiċċ tiegħi. Imbagħad, bil-f'daqqa saqajn, hi ppruvat tiġbed'il bogħod u dawn tagħha kull tilwim bejn l-saqajn tiegħi. "Jien ma nemminx dan," hi growled. "Int waħdu, madwarhom, apposta teħodha."
  
  
  Hu tefa'tagħha l-art mill-ġdid, u hi kien.
  
  
  "Jekk inti kienu madwar ME, inti ma tkunx għandhom jiġu xamm madwar hawn," hija qalet, kważi krib. "Imbagħad inti ser tkun taf il-sħiħ damned-istorja wara li l-ittra huwa kiteb inti. Tagħha ego qabad tagħha fuq il-pjan."
  
  
  "Dawn kienu l-ewwel li jirċievu din l-ittra," qal. "Meta l-ego ltqajna għajjien, ma kien hemm xejn tax-xellug biex jinqara." L-għajnejn tagħha reġgħu lura għal me, u hi f'daqqa waħda frowned, jippruvaw biex jiddeċiedi jekk jemmnu me jew le. L-għajnejn tagħha kienu fil-fatt ħafna dawl frost, bħal ġellewż. Hija kienet għadha frowning, xorta jippruvaw biex tpatti tagħha moħħ, meta smajt karozza iġbed quddiem il-bieb, u mument wara l-bieb ewropea.
  
  
  "Aħna għandna l-kumpanija," I whispered, it-tqegħid-naħa tiegħi fuq tagħha ħalq. I itlaq tagħha, dam l-tieqa, kien ħdejn tagħha, u ħares. Hija rat erba ' irġiel bil-mixi lejn l-quddiem tal-bieb. Dawn kienu ppreparati fil-mitluqa qliezet, ma qasir miftuħa tagħti mdendlin'l isfel fuq l-bare sniedaq bħal wiċċ ġgant, iżda dawn ma jkollhomx egos. Dawn waqfu u tkellem bil-kwiet li kull oħra, imbagħad l-mixi żewġ minn żewġ-dahar ta ' l-dar. Tnejn biż-żieda tnejn, ħsibt immedjatament, f'termini ta'difiża. Kevin-Mod ħares lejn me bil-par għajnejn. "Min huma?" "Dak li huwa?" hi whispered.
  
  
  "Erba' l-irġiel," qal. "Jien ma naf aktar. Issa int fl-inkwiet. Forsi li qed dwar AX, u inti kienu dritt dwar il-me. Iżda forsi I qallek il-verità, u ħsibt I kien wieħed minnhom. Liema naħa inti fuq, għasel?
  
  
  Hi kienet up, l-għajnejn tagħha li qegħdin. "Jien ċert għaliex, apposta boy," hija qalet, xorta ħafna stiffly,"iżda jien fuq in-naħa tiegħek." Hija kienet telgħet mill-istruttura tal-films, tpoġġi fil-minuta u ħa l għandu fl-naħa tagħha.
  
  
  I talab tagħha. "I mitluba.Ma jkunx hemm kantina hawn wisq?"
  
  
  - "Le," hija qalet.
  
  
  I talab tagħha. - "Hemm triq għall-dahar jum?"
  
  
  "Iva, jien ser turi li int."
  
  
  Huwa miġbud lura tagħha u poġġi subgħajk biex xofftejn tagħha. Huwa whispered dan. "Tistenna."
  
  
  Hija kienet ma Kevin-Mod fuq il-jum tal-kamra, jisimgħu il-koppja jidħlu fil permezz quddiem il-bieb u l-tnejn l-oħra permezz tal-dahar. Kif huma miġbura, kien hemm fil-qosor, fgat-argument, preżumibbilment fis-sala.
  
  
  "M'hemm l-ebda wieħed fid-dahar," wieħed mill-irġiel jinstemgħu tagħha jgħidu. "Aħna għandha tibda tfittex."
  
  
  Kevin qal dan. 'Issa!"Nalo jimxu'l bogħod. Dawn ser tisma-istati uniti, iżda m'hemm xejn li nistgħu nagħmlu dwar dan." I kien diġà ħadem pjan; huwa ħa lott tal-xorti u ż-żmien preċiż, iżda aħna kellhom il-vantaġġ u għandu ħadmu. Mill-inqas aħna d joħorġu mid-dar, li kien l-ewwel pass importanti. Aħna d tkun maqbuda ġewwa, u dawn jista'jkollhom-istati uniti fil-crossfire.
  
  
  Kevin tal-tond ftit chey jutted minn qabel me r-sala u l-kantuniera tal-ġenb-kuritur. I tista'tisma'tagħha wara l-istati uniti, jgħajtu excitedly, u l-tagħna bil-vuċijiet ttenni permezz tal-dar. Kevin sib fuq id-dahar tal-jum li tiftħu, u hi ġrew li mimmo agħlaq tal-ġurnata, sabiex aħna tellgħu flimkien u jinħattu fost l-siġar tal-lumi. Siġar tal-lumi jikber sakemm ma tmissx xulxin u intertwine l-fergħat tagħhom, jiffurmaw dens kopertura fuq l-art. Dawn is-siġar kienu l-ebda eċċezzjoni. Ih il-green kaxxi żdied marda jew tnejn, u hawnhekk il-fergħat maqsumin kważi fil-retti, li jiffurmaw tapit aħdar bit-tikek sofor lumi.
  
  
  I taw Kevin Għandu a. "Ma jisparaw sakemm tagħti l-sinjal. Jien ser jisparaw tagħha darbtejn, u inti wisq. U f'dak il-mument, hija ħolqot sabiħa tiegħi pjan fil-forma.
  
  
  "Mhux mgħobbija," qalet ewwel. "I misjuba fuq l-ego Diana tal-desk meta jien ridt l-tejps. Tagħha ego qabad tagħha meta hija jinstemgħu inti ġejjin.
  
  
  "Oh, jieħdu l-apposta," I ħa. "Biss tinħeba wara din is-siġra. Malajr! Hija kienet imbuttat bil-ee, imbagħad merfugħ fost il-weraq dens u l-istampa bank fost il-fergħat. Għandu poġġih fil-minuta u miġbuda Wilhelmina barra.
  
  
  L-erba ' l-irġiel kienu diġà barra tad-dar, iżda dawn ikunu waqfu u peered fis-kessaħ sajjieda taħt il-siġar tal-lumi, jippruvaw spot-istati uniti. I ħares permezz tal-fergħat fil-Kevin u raw tagħha jaqbdu lill-siġra li jmiss mal-mini. Huwa tbissem tagħha. Li jmiss, isfar tal-lumi qmis u aħdar artab qliezet kienu reali jaħbu.
  
  
  Jien qed nistenna tagħha, jippruvaw jibdlu tiegħi pjan oriġinali sabiex aħna setgħet tikseb minn hawn ħaj. Kien fl-għaraq u jintmesaħ-idejn tiegħu fuq l-qmis. L-frisk bejn l-siġar tal-lumi kienet relattiva. I dehret I jista nar żewġ shots qabel ma jkunu jistgħu jirritornaw għan-nar. B'dak il-mod, iż-żewġ kienu maqtula, u Kevin setgħet maqtula-tnejn l-oħra mill Għandu. Jekk biss kien mgħobbija, ħsibt grimly. Iżda issa l-ewwel żewġ shots, l-ebda kwistjoni preċiża kif kienu, għandhom jingħataw il-pożizzjoni tiegħi, u dawn jista'jkollhom ippinjat me isfel, il-prevenzjoni me minn tieħu l-għan. Jekk ih-ewwel shots ma kinux milquta me, forsi I jistgħu jkunu sparati ieħor bullet li mhux se joqtol terza persuna. Iżda l-raba'wieħed definittivament se tikseb me. Jekk tiegħi inizjali sorpriża vantaġġ tisparixxi, huma ser ikollhom ċans aħjar. I meħtieġa doża doppja ta'l-eżekuzzjoni tal-permess tal-bandiera.
  
  
  I malajr ħsibt dwar bħala smajt ih b'kawtela toqrob. Forsi kien hemm iċ-ċans, ċans żgħir ħafna. I ra minnhom jidhru quddiem tal me, maġenb pistoli fil-idejn tagħhom, li jiċċaqalqu kawt'l quddiem, il-waqfien ta ' kull stadju.
  
  
  Huwa bil-mod għolla l-driegħ, immirati lejn l-eqreb żewġ oħrajn, stenna sakemm dawn kienu momentanju moħbija mill-weraq, u meta dawn ġew wiċċ imb'wiċċ mill-ġdid, huwa jaħdem. L-Luger mdawwar tagħha fil-qosor linja dritta mill-ewwel bniedem li l-tieni, l-isparar kemm ' l isfel qabel ma jkunu jistgħu jfittxu up. Iżda kif diġà kienu jafu, l-tnejn l-oħra immedjatament innotata me. L-ewwel shots whizzed permezz ta'l-weraq mill-kap tiegħi.
  
  
  Tagħha kien, naqas mill-fergħa l-art, fis-ħajja. Armi tiegħu u l-ispallejn kienu iebes kif huwa żbarkat u huwa ħass tbenġil. Ont jistabbilixxu filwaqt-gun tagħha fl-idejn stirat. I jistabbilixxu għadhom u jinstemgħu l-żewġ irġiel taħdem lejn me. Li meta Kevin għenuni, jien ma naf dwar dan. Hi ħalli l-qasir, startled bogħod, u l-żewġt irġiel waqaf fil-saqajn tiegħi tfittex l-siġra tal-ċrieki għall tagħha. Dan kien meħtieġ ħafna żejda it-tieni nett, li l-I gratefully ħadu vantaġġ mill.
  
  
  Ont clenched u irrumblat, laqtu t-tnejn minnhom fl-għekiesi, u l-isparar fl-istess ħin.
  
  
  Il-wiċċ tal wieħed mill-irġiel splodiet fl-aħmar kaskata. Il-oħra maqtul tolqot il-parti artab ta ' l-ispalla. Huwa sab l-uġigħ qawwi tal-dmugħ-laħam u l-sħun-fluss tad-demm. Iżda huwa ma jkollhom iċ-ċans aktar, minħabba Wilhelmina sparati mill-ġdid, u huwa waqa'lura u naqsu li jidhru.
  
  
  Huwa ltqajna u ħares lejn is-siġar u imsejħa Kevin. "Inti ser joqogħdu hemm l-ġurnata kollha?" Hi nofs niżel, nofs naqas mill-fergħat, waqa u ħares lejn me mal-għajnejn wiesgħa.
  
  
  "Ħsibt li kienu mejtin," hi stqarr.
  
  
  Tagħha, Ħej chuckled. 'Wisq minnhom."Fejn ninsabu għaddejjin issa?" Iżda hi raw il-post aħmar taħt tiegħi ġakketta u fetħet l-għajnejn tagħha wiesgħa. "Inti kont ġie maqtul!"
  
  
  "U dan jolqot bħall-infern," qal. "Dan jiġri meta int midruba."
  
  
  "Ejja mmorru, ejja mmorru għal appartament tiegħi," hija qalet. "I pparkjati-karozza madwar ħamsin metru'l bogħod, daħal hawn-mixi." Hija ħadet-naħa tiegħi stabbli me, u ont, ħej chuckled.
  
  
  "Grazzi," qal, " iżda jien għadha lesta. Inti tmexxi malajr kemm saqajn tiegħek jista ' jagħmel għalik." Hija tatni l-tikkritika l-fatt tħares u strode bogħod, sider tagħha żfin merrily. Kien hemm xi ħaġa attraenti ħafna dwar tagħha brash demeanor, iżda I induna li kien jaf kważi xejn dwar l-involviment tagħha f'dan il-każ, ħlief li hija kienet Diana Danvers ' segretarju.
  
  
  Fil-karozza tagħha, blu-Volkswagen, aħna saq fis-silenzju jistabbilixxi l bir-pajjiż toroq tal-belt. Ee-kwartieri ġenerali tal kienu jinsabu fl-Jeddah l-ġdida tal-kwart tas-sena, li jiffaċċjaw Vlijgveldweg. L-appartament kien xemxija u pjaċevoli fornuta, bil-baxx, sufan wiesgħa u l-lottijiet tal-ħxuna tal-maternità u l-żgħar għarbi twapet li jistabbilixxu l-art fil-kbar tal-kamra. Wara kamra tagħha, I raw kamra tas-sodda u l-kċina. Kevin marru għall-banju u ġew lura bil-faxex, cotton wool, u antisettiku faxex. Hi użata par ta ' l-imqass għall-cut-off il-kmiem tal-tiegħi qmis meta ħadt il-off ġakketta tagħha. Huwa miġbud off il-bqija tal-shirts u jaraw kif hi naddaf il-ferita. L-gawk marru fuq l-ispalla tiegħi mingħajr ma jikkawżaw ħsara sinifikanti, u l-feriti kien aktar minn uġigħ serju. Kevin magħmul b'ħila infaxxati me up. "I kien l-infermier tiegħek fil-Lancashire," hija qalet, jinnota tiegħi jammiraw ħarsa.
  
  
  Kif hi żiedet lura għall-ħarsa lejn ix-xogħol tagħha, tagħha ħarsa waqa'fuq tiegħi wiesa'fis-sider.
  
  
  "Inti verament huma Nick Carter," hi ħabbret. "Diana qaltli dwar xi wħud mill-affarijiet li inti ma. Ih jista'jsir biss minn persuna ta'dan jibnu.
  
  
  Huwa jista'jkollhom qal xi ħaġa dwar tagħha fiżiku, wisq, iżda huwa kellu lura. Waqt li hi kienet bandaging me, sider tagħha kienu kontinwament bil-mod tmiss tiegħi fis-sider u l-driegħ.
  
  
  Huwa kien sa u għenha tnaddaf il-mess. Hi tossed ġakketta tiegħi fuq siġġu madwar il-kamra, u l-I mixi matul tagħha u ħa l l-istruttura tal-plastik madwar but tiegħi. Ego ma kienx hemm, hekk hu iddrittata sa, u ħassejtni żieda tal-rabja. Huwa mixi madwar il-kamra bħala Kevin ħareġ permezz tal-kċina. Huwa qabad u tefgħu fuq is-sodda.
  
  
  "Mur," qal ikteb. "Jien ma naf liema logħba inti qed jilgħab, pupa, iżda jekk inti kienu I, I jisirqu dan."
  
  
  "Inti iweġġgħu me," hija qalet. 'I ma jifhmu dak li jfisser.'
  
  
  "Il-tejp," I growled. Fejn huma?'
  
  
  "Dan ... trid tilfu ih fil-ġlieda fil-ġnien," hi ssuġġerita.
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. "Nizza tipprova, iżda l-ebda," qal. "I kkontrollati tiegħi bwiet qabel aħna tax-xellug tal-Dan id-dar, u jien xorta kienu mbagħad." Huwa laħaq il-quċċata tal-buttuna ta qmis tagħha u miġbud. Iż-żewġ buttuni daħal off. "Il-tejp," qal. "X'għamilt magħhom?"
  
  
  'Dak li inti tagħmel?'X'inhu? "" hija mitluba fl-sorpriża, tfittex stabbiliti fil-qmis tagħha. Huwa tugged mill-ġdid, u l-żewġ buttuni aktar feġġ miftuħa, tiżvela l-krema-uċuħ tal-tagħha sider fl-abjad tal-bra.
  
  
  "Jien ser tieħu din il-blaws off-ewwel, l-għasel," I growled. "U issa, jgħidu, jekk inti ma tistax, jien ser jikkurak bħal kull tinsab tagħha"
  
  
  "Għaliex inti għandek tara dawn il-tejps?" "Dak li huwa?" li hi mitluba, u f'daqqa waħda tiċrit welled fl-għajnejn tagħha. "Dawn ma kwistjoni. Dawn mhux ser jgħidlek li huwa wara dan il-każ. Huma mhux se risposta us xejn inti trid tkun taf."
  
  
  Hi d unbuttoned il-bqija tal-qmis tagħha, u issa bra tagħha kien ħieles.
  
  
  "Il-tejp," I growled. "Jien ma pjuttost ċert madankollu, iżda jien ma logħob. Ejja tmur id-dar. Hi nodded, tiċrit streaming fl-ħaddejn tagħha, u bil-ponta kap tagħha mill-president fil-kantuniera tal-kamra. "Fil-jiġbed," hi snorted.
  
  
  Huwa rilaxxat tagħha, marru għall-desk, u fetaħ jiġbed. Il-quċċata tal-kpiepel kien hemm, ħa tagħha u l-ego ħa l l-pillola. Huwa kompla l-bozza u jinqalbu fuq, imbagħad ħares lejn Kevin-Mod. Hi sib mal-kap tagħha tbegħditx, tagħha bart u lisa madum memorja smeared ma siekta tiċrit. Huwa kellu l-pillola sa l-dawl u ħalli l-shots żerżaq bil-mod bejn l-swaba. Il-film rebħu l-ewwel premju fi kwalunkwe-festival tal-pornografiċi.
  
  
  Il-pillola tikkonsisti f'serje ta'tingħaqad flimkien shots. Diana Danvers u sess tfajla li kienet tagħmel joħloq ikkumplikati. Dan Danvers bil-samra, fuq l-istess libsa drapp, bil-varjazzjonijiet. Dan Danvers, li kien serva kemm mill-bniet fl-sabiħa mara. Huwa eżamina lura fil-Kevin. Hija ma tfittex up. Fl-aħħar sensiela ta'ritratti, Danvers ħeġġeġ l-anzjani u mbagħad saret il-manku ta'l-frosta kontra tagħha bħal foloz pene.
  
  
  Huwa skiet rrumblati l-films, poġġih fil-ċilindru, u mixi matul Kevin-Mod. Huwa poġġa kbir tiegħu taħt il-geddum tagħha, jitneħħew il-kap tiegħu, u jintmess tagħha.
  
  
  L-għajnejn tagħha kienu għadhom imxarrab minn ser bħal, u f'daqqa waħda hija magħfusa l-kap tagħha kontra l-tiegħi vojt fis-sider u beda krib, li jweġġgħu.
  
  
  "Ma rridx ih li jidhru," hi sobbed. "Us inti, l-istati uniti fil-AH, ħadd."
  
  
  "Kienu dawn il-bniet li l-ħwejjeġ hi ra mdendlin fil-kamra tas-sodda tiegħu?" huwa talab tagħha. "Huma għexu hemm miegħu?"
  
  
  Bejn l-sobs, hi nodded u ġestiti jiġifieri ftit kliem. "Hemm oħrajn," hija qalet. Fl-aħħar nett, hija miġbuda'l bogħod u jintmesaħ-għajnejn tagħha. L-istampa bdew ċar, u xi partijiet tal sar aktar terribbli u maħmuġ.
  
  
  Danvers kien qed mudell vii, I guessed, u l-Mod u Kevin shrugged.
  
  
  'Naħseb li l-bqija. Jien qatt ma kien jaf tagħha għall-żgur, " hija qalet.
  
  
  Hu maħsub ta Tom Egmont. Kien Ego wkoll mudell vii? Huwa li għaliex huwa inexplicably ikkommetta suwiċidju sentejn ilu? U kien hemm xi konnessjoni bejn il-Egmont-każ u l-Danvers-każ, jew kienu dawn iż-żewġ simili iżda kompletament relatati avvenimenti? Dawn kienu kollha mistoqsijiet tajba. Ħafna mistoqsijiet importanti. Iżda I marru malajr wisq. Kollha kont naf għall-żgur li kienet li Taqra Danvers kellhom silta mill-ħafna provi tal-films. "Għidli dak kollu li għandek tkun taf, Kevin," qal, bilqiegħda li jmiss tagħha. "Dak kollu li tista tkun taf."
  
  
  "Huwa xejn speċjali," hija qalet, timsaħ tiċrita mill-kantuniera tal-għajn tagħha. "Jien naf dawn il-bniet kienu jgħixu miegħu. Inti ma tistax jaħbu ħafna mill-segretarju tiegħek, speċjalment meta hija taħdem ma'xi ħadd bħala mill-qrib tagħha u Diana tal. Kont naf huwa kien involut fl-xi ħaġa, iżda jien qatt ma talab ego dwar dan. Hi jaf li din kienet l-ego fil-fond u skur-parti li kien tal-mistħija, anki jibżgħu, u kien talab li ma iweġġgħu em billi tistaqsi ego dwar dan. Meta aħna sab li inti kienu ġejjin hawn biex ara l-ego, huwa deher li jkisser kompletament."
  
  
  Biss vot, I-ħsieb. Danvers għandu guessed ir-raġuni għall-żjara tiegħi.
  
  
  "Inti qal ħadt l-ittra lill-ajruport. Kont taf liema huwa qal?
  
  
  - "Le, kien issiġillat, u hu biss mail lili," hi wieġbet. Ont, ra l-għajnejn tagħha raxx fuq il-memorja. "Niftakar dak li huwa qal. "Jien ser jeħles minnhom, Kevin. Ma'din l-email. Dawn mhux jħallux me ħajjin, iżda jien mhux se ħallihom joqtlu me. Tinsa dwar l-affarijiet ħżiena inti tisma. Ftakar, huma l-żminijiet tajba meta aħna kkollaboraw. Din l-ittra jispjega kollox. Ħu l-ego li l-pilota tal-pjan biex ikunu jistgħu personalment estratt l-ego li Ted Wilson, li huwa stennija għall-me fl-ajruport. Min jaf, jekk I qaltilhom dak I kiteb fl-ittra, dawn jistgħu paniku, defame, u ħalli me ħajjin. I biss ma tkunx taf liema tkun l-aħjar dan il-mod. Ma nistax wiċċ lin-nies sinċerament-dritt li issa, Kevin. Mhux aktar.'
  
  
  Vuċi tagħha irmunkat off. Nressaq kollha flimkien fil-fehma tiegħi u raw fejn Danvers kienet għamlet żball tiegħu. Jekk huwa ma kienx qaltilhom li kien bil-miktub kollox fl-ittra, dawn ma sabu sakemm ġie tard wisq. Iżda huwa tahom waħda mill-aħħar ċans, u huma ċertament ħadet dan, l-ewwel jippruvaw biex jeqirdu me u mbagħad interċettazzjoni l-ittra fil-quddiem tal-me. Iżda għad hemm ħafna nuqqasijiet li hemm bżonn li jimtela.
  
  
  "Inti ma kinitx taf I ma tistax tikseb l-ittra," qal. "Imbagħad għaliex inti kienu fil-Danvers dar?"
  
  
  "Hija kienet talbet biex jeqirdu din il-film," hija qalet. "I raw ego darba mill-inċident. Hija kienet l-iċċekkjar ftit kotba fil-bookcase, u mbagħad il-film niżel l-art minħabba l-kotba. I kien tant startled meta l-I raw li l-I kważi ħolqot. Iżda hi ma tkunx tixtieq li inti jew xi ħadd ieħor biex tara dan."
  
  
  "Hekk x'għandi issa?" I talab tagħha, b'leħen għoli għall-lili nnifsi. "Ma kien hemm l-ismijiet, il-postijiet u l-motivi fil-ego-ittra, jiena konvint li. Iżda kollha naf huwa li l-ego kien mudell vii bil-pornografiċi film. U saħansitra li hija żbaljata. Jekk kien film, kif jistgħu l-użu ego kontrih? "
  
  
  "Dan kien żball," Kevin qal. "Dawn kellhom l-oriġinali. Hu qalli li. Foqra Taqra, foqra, foqra Diana. Ego għandu ġew jittiekel minn dan terribbli skur-istorja. Huwa jista baqgħu ħajjin jekk huma d-xellug tagħhom egos waħdu.
  
  
  I talab tagħha. "Inti żżomm tkellem dwarhom ..."
  
  
  Hi shrugged helplessly. "Qed dawk li jintbagħtu emus li dawn il-bniet," hija qalet. "I qallek li dawn iż-żewġ ma kinux l-uniċi. Ma kien hemm l-oħrajn, u anki qabel dan. Alla tiegħi, foqra Diana. Hi qabża u marru għall-kamra tal-banju, u l-I jinstemgħu l-ħsejjes tal-rimettar. Wara filwaqt li, hi lura imnixxef bil-tiċrit u l-abjad tal-ħaddejn taħt ħamra għajnejn. Iżda agħlaq kien għad kellhom sabiħ-imnieħer u l-isbaħ-għajnejn kannella li ħares haggard. Kif jaraw tagħha, I induna li hi tista'tgħin ma'dan della. Vagi ħsibijiet f'wiċċ l-ilma fil-dahar tal-fehma tiegħi li ma kinux ffurmati madankollu, iżda kienu diġà javżak me tiegħi fil-fejqan fil idejn li I meħtieġa tifla li joqgħod għal dan il-dlam ħażin, xi ħadd li jista'jkopri għalija. Iżda l-ewwel I meħtieġa biex issir taf kif il-fond sentimenti tagħha verament kienu għall-Della. Huwa ħares lejn tagħha tondi, imdejjaq, uġigħ fil-għajnejn u l-tagħha taw l-opportunità.
  
  
  "Inti kienu fl-imħabba Diana Danvers," qal.
  
  
  Hi ħares lejn me bil-miftuħ.
  
  
  "Mhux fil-mod li jfisser," hija qalet.
  
  
  "Dak li ma jfisser I, imbagħad?"
  
  
  "Li jfisser xi rumanz uffiċċju, l-imgħallem u l-ego segretarju," qalet ikteb. "Issa u li raw il-film, inti probabbilment ħasbu li kien qodma womanizer. Ukoll, huwa ma kienx. Kien differenti bejn l-istati uniti ."
  
  
  'Kif kien? I talbu fl-istess ton.
  
  
  "Diana Danvers tatni l-impjieg meta l-I kien emozzjonalment depressi," qalet ikteb. "Tiegħi wara li tkun wettqet il-preċiżjoni-ġeometrija tal-parti nqatel fil-pjan ħabta meta Diana kien fl-Ingilterra. Huwa ssuġġerixxa li l-I jitbiegħed minn dan, tinsa lili nnifsi. U meta tkun sirt taf bil-ego aħjar, ont, skopriet li deher simili ħafna tiegħi omm tal-Libsa. Kien pazjent, ġentili, il-fehim, anki ħares bħall - " Abjad Libsa verżjoni ".
  
  
  "U li għalhekk waqgħu fl-imħabba miegħu," qal coldly.
  
  
  "Jieħdu dan, Apposta, li tagħmel l-ħoss bħal dan kien negozju maħmuġ," hija qalet, issa jinfaqgħu bir-rabja. "Huwa qatt stabbiliti saba fuq me. Din kienet xi ħaġa I tinżamm ruħi. Ont, I dubju li qatt kien jaf kif ħassejtni dwar lilu. Tagħha ego mifhum tagħha, u dan kien l-infern li tkun taf li l-u tara lilu play."
  
  
  "Dak li nkun naf aktar? Li kien abbord ma'dawn il-bniet?
  
  
  "Inti qed jużaw," hija qalet, u l-qabża. "Taf li huwa ġibed l-ego li biċċiet, li hija ħadet terribbli kontroll fuq l-ego. Meta kien taħt pressjoni, kont naf li mill-ego-jintlibsu tħares fuq il-wiċċ tiegħu, mill-kwiet iljieli huwa qaltli dwar. Kien meqruda! '
  
  
  "Ma tantx għalih biex tieqaf u għidilna," qal dully. U forsi huwa ma pjuttost play. Hija ma pjuttost sehem Kevin tal-wkoll kompassjoni.
  
  
  "Soulless!" hi għajjat fil me. "Huwa li l inti tista'taħseb?"
  
  
  - "Le, I ma tistax taħseb aktar," qal. "I tista'taħseb li l-ego kien aktar ikkonċernati bl-żewġ sess milli l-ego tal-parti."
  
  
  Hi dam fis me, tmewwiġ tagħha dad, krib u l-grupp. "Kien morda, ma inti tifhem? Morda, morda! Hi ewropea tagħha dad fis-sider tiegħi. "Inti ma tkunx tixtieq li wieħed jifhem. Inti tixtieq biss biex jikkundannaw l-ego, apposta tieħu!
  
  
  Huwa poġġa naħa tiegħu tagħha fis-sider, imbuttat tagħha l-isfel fuq il-sodda, u ippinjat tagħha stabbiliti. Kien diffiċli, minħabba li hi sobbed mill-ġdid. Iżda hi wieġeb tiegħi corkscrew. Hija kienet ħafna involuti, u ħassejtni aktar skużani għall tagħha milli għall-Danvers. Aħna kienu differenti, dan arroganti u tifla tagħha. Bħal biċċa l-kbira tan-nisa, hi kienet emozzjonali, u l-tagħha, mifhuma tagħha. Naturalment, huwa possibbli li Taqra Danvers kien ħażin. Iżda anki morda n-nies ikollhom l-għażla ħielsa. Iżda jien ma għid Kevin li. Hija tgħin lili, kont naf, ma xi ħaġa hi tista'tagħmel biex jpattuha Diana Danvers. Għal issa, kien kollha li tagħha-lukanda kien jiswa.
  
  
  "Int tfajla tajba, Kevin," qal tagħha ip, u hi ħares lejn me quizzically. "Inti se jgħin me jpattuha Diana Danvers?"
  
  
  Hi sib u ħares lejn me reqqa. "Oh Alla Tiegħi, Iva! Biss għidli kif u meta."
  
  
  "Jien ser jgħidlek," I wiegħed. "Aħna ser tagħmel appuntament."
  
  
  Hi ħares lejn me mal-għajnejn wiesgħa u f'daqqa waħda ppressata-wiċċ tagħha lura l-bare-sider. Armi tagħha mgeżwra madwar il-qadd tiegħi u hi snuggled sa me.
  
  
  "Alla tiegħi," hi muttered. "Inti tagħmel me jħossuhom pjuttost kkritikat sikur. Int bħala affidabbli bħala tas-siġar tal-ballut."
  
  
  Huwa tbissem u stroked tagħha artab kannella tax-xagħar.
  
  
  "Mur," qal. "Jħossuhom sikuri."
  
  
  I suspettati li hi ma kinitx ħass dan il-mod fi żmien twil. Hija xtaqet li jistgħu jkunu veru issa. Iżda ukoll, sakemm hi maħsuba li, kien vera.
  
  
  
  
  
  
  
  Il-kapitolu 5
  
  
  
  
  
  
  
  
  Il-kannella sħun-għajnejn, il-kuntatt tal-naħa tagħha, il-ħarxa jevita li kienu mmexxija mill-tagħha biex mallow, riflessi fit-mrażżna-xewqa li kienet għaddejja ġewwa tagħha, u hija riedet li toħroġ bħall-sider sħiħa li mimlija bra tagħha... Iżda l-parti l-kbira, hija kienet għadha mhux magħrufa, mara ta malajr jitnaqqsu u l-kuraġġ. Kevin-Mod kienet għadha moħbija mill-me, mill-dinja, u mill-ruħha, u il-mara tagħha kien mgħotti. Forsi meta dan il-każ huwa l-aktar, l-affarijiet se jkun differenti.
  
  
  "Jien ferħan li inti trid tagħmel ih tħallas għall-Taqra, wisq," hija qalet. "I kien jibżgħu li ladarba inti sab li Taqra kien mejjet, ikun kollha fuq għalik."
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. "Aħna ma kura, qalb," qal. "Dak li ma kif I-xogħol."
  
  
  I ma għid ħej li prinċipali tiegħi motivazzjoni ma kienx avventuri għall-Diana Danvers. Hi kienet kuntenta li taħseb hekk, sabiex I xellug tagħha. Minn dak li kont naf dwar dan il-dell, Diana Danvers ' suwiċidju jista'jkun biss parti żgħira ħafna akbar-każ. Dan kien dak kollu li Kevin. Personalment, naħseb li kien ħafna iktar minn biss rikatt.
  
  
  Tipprovdi lin-nisa għall-sess u mbagħad rikatt minnhom kienet xi ħaġa ġdida fir-innifsu, u hu lesti li jagħmlu l-imħatri li Danvers ma kienx il-każ iżolat. L-attent mod li ppruvaw li joqtlu me, il-mod kif huma użati tan-nisa fl-operazzjonijiet tagħhom, l-intensità li jkunu ppruvaw dot kollox u jaħbu kollox, bil-ponta li xi ħaġa kompletament differenti li ntemmet il-gwerra tal biss ftit blackmailers.
  
  
  Hija kienet mfakkra Hawke tal-kummenti dwar Danvers-pożizzjoni fl-Għarabja Sawdija, li kienet fil-fatt l-aċċess għall-informazzjoni dwar intrigues fl-Ewropa tan-Nofsinhar, il-Lvant Nofsani, u għall-Afrika tat-Tramuntana. Forsi Danvers ma kienx l-unika din il-figura.
  
  
  Ħaġa waħda kienet għall-żgur: xi ħaġa importanti li kien għaddej, u s'issa huwa d dehru biss il-parti ta'barra tal-tagħha. Biex tikseb l-qiegħ ta'dan, biex isibu l-tweġibiet dritt, kelli li jilagħbu żewġ qsim-karti. L-ewwel, li dawn ma kinux jafu jekk ittra tiegħu kienu ġew aqra; u t-tieni, Kevin-Mod. Dawn jintużaw Anis Halden kontra l-me. Kevin-Mod se jkunu użati kontrihom.
  
  
  Kevin beda qsari jinstemgħu u l-bwieqi kok għall Ed, u huwa ddeċieda li jmorru għall-lukanda lill-bidla fis-qmis nadif. Il-qmis I d meħuda off kien kompletament theddid.
  
  
  "Ma tiftaħ il-bieb sakemm int żgur huwa ont," Kevin qal tagħha. Jekk dawn kienu jafu li ħafna dwar Danvers, li jkunu jafu dwar tagħha u jistgħu nistaqsu kemm hi jaf dwarhom.
  
  
  "Imbotta l-qanpiena u jien ser tħares l-tieqa," hija qalet.
  
  
  Huwa niżel l-bieb, ġrew lura lejn il-lukanda, u wara l-mument tal-ħsieb, tal-ppakkjati tiegħu l-affarijiet. Meta I lura bil-bagalji tiegħi, kelli chuckle fil-Kevin tal-frown. Huwa tbissem fuq xi ħaġa oħra, wisq. Hija kienet mibdula ħwejjeġ tagħha u issa kien liebes housecoat bil-qasma fil-għadma tal-ġenbejn li wera off tagħha fit-tul, sabiħa saqajn, rqiq għekiesi, u l-ewwel aġġustat-koxox kif hi mixi.
  
  
  "Ħsibt li kienu biss ser jitqiegħdu fuq il-qmis nadif," hija qalet, tħares lejn me warily.
  
  
  "Iż-żewġ in-nies jistgħu jgħixu irħas bħala waħda," qal cheerfully.
  
  
  'Xi ħaġa oħra?'X'inhu?' hi mitluba, tħares lejn me coldly.
  
  
  "Huwa aħjar minn hawn fil-tiegħi kamra f'lukanda," qal.
  
  
  U l-bqija?'
  
  
  Tagħha, chuckled. - "Il-protezzjoni". "Jqisu me tiegħek għassies."
  
  
  "Hemm xi ħaġa oħra?" "Iva," hija qalet.
  
  
  "Mhux tal-kors," huwa qal tagħha fil-ton ta'midruba-innoċenza. "Nittama li inti ma naħsibx li jien it-tip ta'guy li jieħu l-affarijiet bħal din għall mogħtija."
  
  
  "U jekk naħseb hekk," hi tinqasam. "Inti probabbilment ma fiduċja us bil-kelma waħda li huwa qallek dwar Diana Danvers u Andrea minni."
  
  
  "Naturalment għamilt," qal sinċerament. "Iżda jien ma Diana Danvers. Huwa kompletament differenti għal tagħha ."
  
  
  Hi ħares lejn me għal żmien twil. "Iva, inti verament huma differenti," qalet fl-aħħar. Imbagħad hi f'daqqa waħda tbissem. "Ferra me tixrob waqt li I jagħmlu l-pranzu," hija qalet, u huwa induna li din kienet l-ewwel darba hi d-qima peress li d sodisfatti. Tagħha upturned-imnieħer tondi u l-għajnejn tagħha danced, u kienet nofs mischievous turu, nofs tan-nisa, u ġeneralment irqiq. Kif hi mixi fil-kċina, hi kienet t'attivitajiet fuq mil-fit-tul, riġlejn sbieħ li kienu viżibbli mill taħt il-ġbir tagħha housecoat.
  
  
  Kevin kellhom nizza ingliż gin u xott tiegħu stess fil-armarju, u ont kien żewġ niexfa ħafna u kiesaħ ħafna martinis -.. Hi daħlet fis-kamra u l-indivja fuq wiċċ li jmiss lili. Aħna xorbu u ppruvaw li jitkellmu dwar l-żgħar, l-affarijiet importanti, iżda aħna ma setgħux. Dak li ġara kien wisq għall-ego li jinjora.
  
  
  "Ma dan Ibn Hasuk," qal, "taf ego personalment Diana?" Ee-rewmatiżmu sorpriż me, għal xi raġuni I mistenni tagħha għall-tweġiba fin-negattiv. Minflok, hija qalet, " Iva, tal-kors." Kkritikat dan, Nick. Gasuk spiss mistiedna abbord tal-ego li l-ego tattika. Huwa ftit aktar nofsinhar issa, madwar ħmistax-il kilometru mill Jeddah.
  
  
  Ħsibt dwar dan għall-waqt. I kien għad kellhom din il-togħma qarsa fil-ħalq tiegħi, imbagħad miżjura Tour-Gwida tal-Vjaġġi, u kienet mitluba minn Kevin dak li kienet taf dwar dan il-kumpanija.
  
  
  "Jagħmlu kull tip ta'tours hawn fl-Jeddah u madwar l-Għarabja Sawdita," qalet il-kummissarju, l-irfinar tal-kikkra tagħha. "Sbieħ-kumpanija ... għaliex inti smiling bħal dik?"
  
  
  "Kull organizzazzjoni tajba għandha pulita-faċċata," qal.
  
  
  "Iżda dawn jirreklamaw bniet tagħhom fil-gazzetti kollha fuq il-beraħ," Kevin opponuti. "Huma għandhom żmien diffiċli biex jiksbu impjieg milli ssir it-titjira persuna inkarigata. Ladarba ħabib tal-minjiera applikat, iżda ġie miċħud. Hi kienet se li jiżżewġu, u huma biss tixtieq liberu tal-bniet li ma jkollhom l-ebda obbligi."
  
  
  U l-ebda waħda tista'tistaqsi dwarhom, huwa mused b'leħen għoli.
  
  
  'Dak li ridt ngħid? Kevin mitluba.
  
  
  "Xejn," qal, il-ħsieb huwa qawwi. "Nixtieq li japplikaw hemm. Din se tkun l-ewwel pass fil-kampanja tagħna."
  
  
  Hi frowned. "Dan kif jista'jgħin?"
  
  
  "Jien ċert madankollu," qal onestament. "Iżda dan jista'jkollhom impatt dirett fuq dan. I biss ma nafx. Smajt li l-Ibn Hasuk personalment imexxi l-intervisti mal-applikanti kollha. Jekk iva, tagħmel appuntament miegħu u jien ser jgħidlek liema aħna se tagħmel."
  
  
  Hi kienet up, li juru sbieħ tagħha il-krema u l-abjad tal-sieq mill-ġdid.
  
  
  "Eda se tkun lesta hekk," hija qalet. "Tagħha bil-ġuħ.'
  
  
  I kien bil-ġuħ lili nnifsi, u kellna malajr u sempliċi ikla tal-muntun u l-iż-żagћfran tar-ross. Kevin qalbu għall-għarbi-kċina. Waqt il-pranzu, I struzzjonijiet tagħha dak li jgħidu jekk hi applikata għall-xogħol fil-Tour-Tneħħija tat-Trips. Meta aħna lesti, kien dlam.
  
  
  Kevin waqa'fuq wiċċ li jmiss lili, fl-aħħarnett il-kiri ruħha jirrilassaw, imbagħad it-tensjoni u l-eċitament tal-ġurnata. Tagħha sider influwenzat rhythmically taħt il-stretta tal-ġisem tal-tagħha libsa; tagħha s-saqajn kienu nofs viżibbli. Hija ma jidhirx li l-avviż kif jitħajjar kienet. Iżda I kien wisq konxji ta'dan.
  
  
  "Naħseb li d aħjar tmur fis-sodda, qalb," qal, rogħda tagħha l-ispallejn. "Jien ser irqad hawn." Huwa tajjeb, huwa pjuttost fit-tul u wiesgħa ."
  
  
  Hija ltqajna, mixi biex il-bieb tas-sodda, u titwaqqaf. "Għandhom lock hi il-bieb?" "Dak li huwa?" li hi mitluba ewwel.
  
  
  Tagħha, chuckled. "Għaliex?' "Jekk irrid immur fil, I dejjem tista'tiftaħ il-bieb."
  
  
  "Mill-inqas int tkun onest," hija qalet. "Bil-lejl tajba, Nick."
  
  
  "Bil-lejl tajba," qal jaraw tagħha jisparixxu fis-ieħor tal-kamra. Hi eżita dwar il-limitu, kemm jekk hija riedet li tgħid xi ħaġa oħra, iżda bidel l-opinjoni tagħha. Tagħha, undressed fid-dlam, mingħajr ma tieħu off-qliezet tiegħu u l-bank agħfas fuq is-sodda. Bħas-soltu fil-Jeddah, il-lejl kien sħun ħafna, iżda ma kien hemm l-dawl riħ u dan għen ħafna. Fl-aħħar nett huwa waqa'rieqda.
  
  
  Ma kontx naf kemm idum I d ġew irqad meta ħassejtni tiegħi ħruq tal-ġilda bħala twissija. Iżda stajt mħarrġa ruħi li qatt ma tqum minn f'daqqa-moviment sakemm I taf x'inhu għaddej. U sabiex I jistabbilixxu għadhom u fetħet l-għajnejn tiegħi ftit, biss biex tkun taf li l-I ma kienx waħdu fil-kamra. Permezz tagħha l-għajnejn, huwa ra abjad figura permanenti li jmiss hu, bil-mod tieħu l-forma ta'xugaman mgeżwra madwar il-ġisem tiegħu.
  
  
  Hi sib u stenna bil-miftuħ fl-me. Kif jaraw, hi laħqet barra li tmiss tiegħi fis-sider. Iżda meta ponot tagħha kienu frazzjoni tal-pulzier mill-ġilda tiegħi, hija miġbuda naħa tagħha bogħod. Fl-aħħar nett, hija titbaxxa naħa tagħha, kien fuq tiptoe, u tax-xellug. Huwa jinstemgħu l-bieb tas-sodda mill-qrib ewwel.
  
  
  Kevin daħal li jħossu tiegħi tal-ġisem, li t-togħma l-ego mingħajr l-ikel l-ego, li joħorġu fuq il-bank ta'l-xmara u ma tidħol fih. Seduta li jmiss me fid-dlam ma kienx biss l-girl. Hemm kien sabiħa kreatura ta'l-xewqa u l-tama, il-biża'u inċertezza. I kien jistaqsi dak li ġara jekk l-għajnejn tagħha kienet fetħet u sib dritta. I naqas rieqda mill-ġdid, il-ħsieb dwar il-possibbiltajiet.
  
  
  Fil-għodu, I qajjem sa aktar kmieni minn hija għamlet, ltqajna lebsin, imqaxxar, u mgħaġġel għall-suq qabel Kevin marru għall-Tour-Tneħħija tat-Trips. Minħabba l-effiċjenza huwa diġà ħass f'dan il-dlam-organizzazzjoni, ma kien hemm l-ċans tajjeb li kien jaf Kevin-Mod, Diana Danvers ' receptionist. Meta I-lest trasformazzjoni tagħha, ma kinux jirrikonoxxu tagħha.
  
  
  Hi kienet qed tistenna għalija meta r-raġel tagħha ġew lura u poġġi kollu tal-ġbir tal-boroż u l-kaxxi dwar is-sodda. Ma it-ġest, huwa miġbud ' il barra tagħha tapit madwar tagħha iebsa naturali tax-xagħar, tagħha xagħar falz, u l-ewwel nofs tużżana-bottijiet ta'l-teatru l-għamla.
  
  
  I qal tagħha. "Mejju I jintroduċi lilu li int, David Mannion?" Għandna biex tasal ix-xogħol." Hi obediently marru fis-kamra tas-sodda u lura b'xugaman tiksi l-ispallejn tagħha, li jkopru l-bra tagħha fil-mistħija. I jkollokx biżżejjed esperjenza tax-xogħol bl-internet. Grazzi għal dak li tgħallimt mill - "l-Effetti Speċjali" dipartiment, meta kien I trasformati minn żmien għal żmien, hi tista'tiġi sostitwita minn kważi l-għamla-artist madwar Hollywood. Għan-nisa, naturalment, l-aktar ħaġa importanti hija tax-xagħar, minħabba li jistgħu jibdlu l-dehra wieħed waqgħet swoop. Din kienet applikat mal-kannella krema wiċċ, approfondiet l-sfumaturi, u mbagħad miżjuda-xagħar falz. Imbagħad kien hemm l-tapit, li hi bir-reqqa jitqiegħdu fuq u mehmuż. Mill-ħin I lest, Kevin tal-ħelu, arroganti kemm huwa naturali kienet marret. Fil-post tagħha ġew spettakolari tifla li hija involuta fil-tfittxija għall-avventura u eċċitament.
  
  
  "Jien ser jibqgħu hawn," qal bħala Kevin ħareġ tal-kamra tas-sodda mill-ġdid, liebes maqtugħa baxxa ilbies blu li wera off sħiħa tagħha, abjad lewn il-krema-sider.
  
  
  "Ma tiftakar kollox?" I talab, u hi nodded. "Ngħidu mill-ġdid," I ordnat.
  
  
  "Jien jisimni Tagħhom Mannion, mill-inqas ta' dan il-għodu." Hi l-qima excitedly. Tagħhom hija mhux miżżewġin, ma jkunux involuti, l-ebda romantiku-konnessjoni. L-ġenituri tagħha huma mejta. Hi daħlet minn madwar il-belt żgħira qrib Londra u huwa biss-tfal bl-ebda-familja immedjata."
  
  
  "Id-dritt," qal. Hija tatni malajr kiss fuq il-ħaddejn "għall-xorti tajba" u tax-xellug.
  
  
  I marru għall-tieqa u raw tagħha jimxu'l bogħod malajr. L-ewwel fażi tal-pjan tiegħi kienet qed tiġi implimentata. Hu jaf li l-jekk Kevin kien mikrija, hi se jkollhom jgħaddu l-tieni stadju. U hekk kif Ħej jistabbilixxi appuntament biex kellem lit-Hassuk, jien ser użu bl-aktar kuraġġ.
  
  
  I ppruvaw biex taqraha, iżda I tinżamm l-ħsieb dwar l-Kevin, jistaqsi kif kienet qiegħda tagħmel. Il-minuti mgħoddi bil-mod, u deher li jieħdu aktar fit-tul u aktar. Huwa hated l-istennija u l-jinżammu ritmu tal-kamra biex tħares l-tieqa. Fl-aħħar nett, I raw-flash ta'l-dawl blu ġejjin fl-triq, u mbagħad sabiħa fit-saqajn malajr titjib fis-xemx filgħodu.
  
  
  Kevin tifqigħ fil-appartament mal-tbissima kbira, u anki l-jaħbu ma jistgħu jaħbu naturali tagħha ferħ. Hi hugged me u telaq tagħha tapit fl-istess mozzjoni.
  
  
  "Huwa ħadem, Nick!" hi exclaimed excitedly. 'Maħduma. Huma jaqblu, li għamlu l-telefonata, u Ibn Hasuk trid tkellem lill-me-lum, ma meta ."
  
  
  Brow tagħha furrowed. 'Llum, ma meta?'
  
  
  "Għalhekk, dak li ġara illum, mhux meta?" li hi mitluba.
  
  
  Ont, huwa shrugged. "Xejn fuq il-dell innifsu. Jien irrid nara l-Hasuka-Dar tal-Lukandi qabel ma tmur hemm, tal-vot, li kollox, iżda I ma tistax tagħmel dan id-dritt issa. M'hemm l-ebda żmien. Taf liema din id-dar qisu?
  
  
  "Ftit l-affarijiet Diana qal lili u dak I raw fil-mogħdija," hi wieġbet. "Din tinsab fit-tarf tal-deżert, u l-bini huma mdawra mill-sisien tal-ħaxix għolja madwar rododendri u l-ewkaliptu arbuxxelli. Hu importat kollox jew mibni speċifikament għal ruħu-irrigazzjoni kanali, żejt taż-żebbuġa u l-data siġar, kollha ta'dan. Il-bini prinċipali, fis-sala-oppost. Minn dak li stajt jinstemgħu, huwa konness mal-tieni-bini mill-estern, il-kuritur. Imbagħad hemm il-bini terzi, kif ukoll l-istalel u l-garaxxijiet ."
  
  
  Hu ħa taħt nifs tiegħu. Hi ma tkunx tixtieq li tarmi Kevin li l-iljuni mingħajr l-ebda protezzjoni, iżda jidher qisu jien se jkollhom. Jien ser jagħmlu l-aħjar tiegħi u jilagħbu mill-mess.
  
  
  "X'għandi nagħmel meta nieħu hemm?" li hi mitluba. "Taċċetta l-impjieg?"
  
  
  "Jekk inti qed waħdu ma Hassuk, għid hu inti ma verament bżonn xogħol," qal. "Sewwa, is-Sur Wilson mibgħuta inti. Jekk ikun xejn x'jaqsmu ma'dan il-każ, hu jaf li l-isem. Jekk huwa involut, huwa se jirrispondi u tagħmel appuntament għalija. Jekk ma gidma, imbagħad dan jista'jfisser li huwa ma personalment involuti. Huwa possibbli li l-ego-impjegati fil-Tour-Tneħħija Vjaġġi huma tilgħab logħba tagħhom stess. Barra minn hekk, int ser tas-sajd, Kevin.
  
  
  'L-kbira tax-xogħol! Hi beda jħares lejn tagħha għassa. "Wasal iż-żmien għall-gidma li tiekol, u mbagħad I ser imorru għall-prinċep tal-proprjetà ta'ċerti Ibn Hassuk." Hi tbissem me. "Biss tara l-ego huwa eċċitanti. Fil-fatt, hu tali misterjużi-bniedem.
  
  
  "Jien ma titlaq," qal. "Jien ser tara inti hawn aktar tard." - Xorti tajba, għasel. Ukoll, ma jibżgħux.'
  
  
  Meta ħares lejn tagħha mlaħalħa, tilfet il-paċenzja-wiċċ, huwa induna li l-aħħar minn hekk ma kienx neċessarju. Hija ma tantx jifhmu dak li jista'jkollna fis, u probabbilment għall-aħjar.
  
  
  Fil-qiegħ, tat-taxi faħħar tagħha u qal is-sewwieq biex issuq biex Ibn Hasuk tal-dar. Is-sewwieq maqtul me ħarsa ta'malajr, ngħollu l-għajnejn. Ħafna mill-nies kienu probabbilment jivvjaġġaw fl-limos.
  
  
  Hi kellha tkun fil-kamra qabel Kevin marret hemmhekk. Tiegħu kienet l-użu tagħha, biss bħal Anis Halden użati tagħha, iżda l-kuxjenza tiegħi tkun ċara jekk ġie pprovdut mill ħej, kemm protezzjoni kif possibbli. L-aktar probabbli, jekk Hasuk huwa verament involuti, mhux se tkun rude biżżejjed biex jittrattaw Kevin direttament, fid-dar tiegħu stess, naf li ntbagħtet tagħha hu. Iżda ma kontx ċert. - Lukanda tagħha tkun fil-dar meta tkellmet hu, u hu maħsub il-laqgħa ma tieħu post sal-ġurnata li jmiss jew hekk, sabiex I d jkollhom il-ħin biex jagħmlu l-pjan biex tikseb ġewwa. Iżda issa kollox kien sejjer hekk mgħaġġel li kelli li tipprova tagħmel mingħajr dawn l-affarijiet.
  
  
  Dalwaqt, huwa ra l-tall-linji tal-palazz l-bini imminenti madwar l-deżert. Huwa ordnat lix-xufier biex iwaqqfu madwar nofs mil mid-dar u l-ltqajna. Fuq'kien simili għal barbikju, u ont kien simili tat-tiġieġ. Mimmo kien għadda minn grupp ta abjad miksi pellegrini jegħleb fuq bsaten, u hu segwit minnhom sakemm wasal biex Jilgħaq il-proprjetà.
  
  
  Huwa jista ara l-tall-sisien tal-ħaxix Kevin kien semma madwar l-bini, u fid-daħla huwa jista'ara uniformi sentries bl-iswed pistola ċinturini madwar waists tagħhom. Mitejn tarzni mill-bieb, vojta, ir-siġra taż-żebbuġ kien mill-ġenb tat-triq, u hi li kien fadal mill-pellegrini u magħfus sa kontra pjuttost dejqa-siġra tal-ġisem. Minn hawn, huwa jista'ara l-bini prinċipali, l-entratura, u t-triq.
  
  
  It-traffiku fuq it-triq kienet pjuttost tqal. Talpagi-karozzi tal-linja, turistika-karozzi tal-linja, il-muturi, karozzi tal-passiġġieri, ħmar u l-iġmla karavans, in-nisa bl-ilma pompa, li jivvjaġġaw-negozjanti u l-kullimkien wandering s-iffullar l bir-triq.
  
  
  Hija kienet hekk skoperti minn xi ħadd fit-triq tagħhom biex Ibn Hasuk tal-tattika. L-aktar ta'l-ordnijiet kienu mogħtija mill-negozjanti; tagħha żwiemel, il-vaguni, u l-iġmla kienu ppakkjati bil-kaxxi, twapet, u l-ixkejjer tal-qamħ u millieġ. Kevin se jkun hawn aktar fis, u jekk hemm xi ħaġa I trid tagħmel, issa l-ħin.
  
  
  Fil-bogħod, tregħid fil-sħana, hija rat van żgħar toqrob. Huwa ressaq il bogħod mis-siġra u għolla l-idejn. Għarbija liebes burnoose poked tiegħu kap madwar il-kabina u li huwa malajr beda jħares fid-direzzjoni tal-karozza. Huwa qal: "tal-Ħasil" fl-għarbi.
  
  
  I talab tagħha. "Inti ser Ibn Hasuk tal-kamra?" Huwa nodded, u l-I malajr mtaqqba l-uem fl-xedaq. "L-irqad ukoll, oħra tiegħi waħda," I muttered, ħtif tal-ego fl-armi tiegħi u sejjer lilu-dahar ta ' l van.
  
  
  Boroż tal-maħmuġ-ħasil kienu fuq naħa waħda tal-sodda, u l-munzelli tal-nadif tal-ħasil kienu fuq l-oħra. Issa inti tista'tbiddel il-ħwejjeġ tiegħek. Huwa biss jinġibed wiesgħa burnoose u kijaff fuq il-ħwejjeġ tiegħu. Ego marbuta tagħha u l-segretarju-uem wieħed fi żmien madwar il-folji nadif; dan kien l-inqas I jistgħu jagħmlu. Imbagħad huwa ħa l-vojta xkora u mimli fil sabiex ikun jista tieħu n-nifs.
  
  
  I telgħet il-żgħar van meta rajt Mimmo li tgħaddi Kevin blu tal-Volkswagen. Ont kien sewqan bil-mod biex jippermettu Ħej biex tieqaf fil-bieb, iċċekkja ID tagħha mal-sentries, u daħħal it-raġunijiet. Tagħha jinġibed sa l-bieb, biss li wieħed jaqta'x-xorta waħda se jiċċekkja meta tagħha biex tikseb l-bieb.
  
  
  L-sentries xejru fil me, tagħha, xejru fil-rewmatiżmu u mr fuq. Il-ħasil tal-ħwejjeġ tat-trakk kien ovvjament viżitatur regolari biex il-palazz. I ra Kevin blu tal-ħanfus pparkjati fl-awtostrada quddiem il-dar prinċipali. Kien bini impressjonanti bil-irħam roża faċċata u bil-ħitan. L-mimmo tad-dar saq bil-mod tal-passat u ra ta'barra tal-kuritur, fjura-koperti gazebo inqarrbu l-ewwel bini bil-kwadru, bl-istess mod l-impożizzjoni tal-bini.
  
  
  L-għajnejn tagħha kienu miftuħa fuq quddiem tat-tieni dar, u l-kuritur ntemmet fl-'minn ġo. Huwa inklinata lura u qabad l-kbar pakkett ta'taħt bit-tikketta "Hasuk." Huwa poġġa fuq il-pakkett tiegħu ta ' l-ispalla u l-telgħu minn madwar il-vaguni.
  
  
  Il-ħaxix-tarzna kienet ifixxklu taħt il-ħruq tax-xemx, u l-I staqsiet dak l-ilma tal-kont għandu jkun l-ħaxix li jibqgħu li aħdar. Bil-folji nadif tiksi l-ispalla tagħha, huwa daħlu fil-bini. Hi xtaq li tħares madwar ftit, iżda dan ma kienx l-għan ewlieni, jieħdu tagħha għall-lukanda, sib post jaħbu sakemm Kevin tax-xellug. U jekk hi ma titlaq, tibqa'hemm sakemm nightfall.
  
  
  Kif daħal il-bini, huwa jinstemgħu l-vuċijiet, l-vuċijiet tal-nisa id-daħk u l-kant. I kien jintlaqat mill-riħa ta vitek u l-ward, il-istess persistenti riħa li Ħlewwa Halden-tixrid. Huwa miżmum tagħha taħt li lilu nnifsu bħala Schell segwiti l-ilħna madwar l-art tal-mużajk u ' l isfel qasir, arched-kuritur.
  
  
  Huwa mdawwar il-kantuniera u waqaf fit-tarf ta ' l-kbira ġabra ta'ġewwa. L-kbar tal-karatteristiċi mill-bronż-ħut bil-mod kienu l-ilma. Erba'naħat ta'l-żona pool kienu miksija bil-irħam, u l-k & nb kien immexxi minn ġebel taraġ. Iżda l-kreaturi fil-tub ma kinux magħmula tal-irħam jew tal-ġebel. Dawn kienu l-laħam u l-demm bniet, ġust u skur, li rilassat, swam u kellha fil-isprej tal-karatteristiċi, mikxufa nin-għawm fil-banju, bil-sabiħa, flessibbli-korpi.
  
  
  Kien qodma xena, il-nisa ta'l-abjad fil-Bane, biss sess fil-quddiem tal-għajnejn tiegħi. Kien bħal dan, id-dritt tagħhom erba'jiċċaqalqux figuri permanenti fil-quddiem tal-ħitan fid-dawl lbies u miftuħa tkun dovuta fuq il-bare sniedaq, dawn kienu l-ħwejjeġ li l-magna ġgant kienu raw tagħha. Kull mwettqa tad-deheb-trattati stalett fil-ċinturin tiegħu, u f'daqqa waħda huwa induna li dawn kienu: il-ir-raġuni li mgħasses l-fjuri, l-abjad tal-Ibn Hasuk.
  
  
  Tagħha malajr magħduda l-bniet u magħduda ih u għoxrin. Ih il-varjetà-fatt me. Stajt jidher abjad lewn il-ħalib latina, ovvjament, madwar il-pajjiżi Skandinavi, skur-misluħa dawk ta'madwar il-Mediterran, iċ-ċina u tal-Afrika tal-bniet. Gasuk ovvjament xtaqu varjetà. Filwaqt li huwa kien jiċċaqalqux fil-dellijiet, tfittex fuq il-post, iż-żewġ bniet lazily imqiegħed tul ix-xifer tal-banju. Ih ra tagħha bil-kesħa, l-bogħod espressjoni li Ħlewwa Halden u l-bniet oħra madwar Tour-Tneħħija Vjaġġi ra tagħha ma'. Huwa ħares lejn l-uċuħ ta'l-oħra tal-bniet. Rajt l-istess tħares fl-għajnejn tagħha. Mill-isbaħ. Ħsibijiet tiegħi kienu f'daqqa interrott mill-jgħajtu minn wara me. Iduru madwar, li raw tagħha tall-figura, dalwaqt ras, u l-sabiħa muskolari tal-ġisem tal-kannella ġgant. Huwa kien qed iżomm follow fl-naħa tiegħu, u l-ego-għajnejn kienu dlam ma rabja.
  
  
  "Ha!" għajjat mill-ġdid, qabad me kbar tiegħu naħa, imbuttat me'l quddiem, u tefgħu me l-art. Il-ħasil tal-ħwejjeġ borża jinfaqgħu u il-folji waqgħu barra. Huwa jinstemgħu l-qasma ta'frosta, imbagħad ħass il-welt u kien ferħan kien liebes oħxon Għarbija burnous.
  
  
  "Il-nar tifel tal-briegħed-gdim tan-nemus iġmla," l-ġgant growled. "Għandek tkun taf li huwa projbit li jidħol din il-parti tal-dar." Inħass mill-ġdid mill-follow u l-żaqq-istampa fuq l-art, jgħajtu fl-aħjar tiegħi l-għarbi.
  
  
  "Jien ġdid hawnhekk, il-kaptan kbira," huwa wailed. "Regolari impjegat huwa marid. Ma kontx naf tagħha.
  
  
  Huwa bdiet me fil-kustilji, u huwa ppruvat li l-qlib tal-up. Huwa bdiet me fid-dahar u l-me sfurzat qlib u ħabta fil-ħajt. I jistabbilixxu mal-kap tiegħi mitfugħa lura, jistaqsi kemm maqsuma kustilji kelli.
  
  
  "Li tinsab jackal tal-frieħ!" huwa roared, u l-follow hit lili mill-ġdid, tisfir.
  
  
  "Jien jgħidu l-verità," I kien tbatija kif kien ħeġġeġ mill-ġdid. I ma jkollhom foloz l-uġigħ. Huwa laħaq, qabad lili mill-għonq, titneħħa me, u tefgħu me seba'metru'l bogħod bil-kbir ftit. Tagħha, mfakkar kif huwa ħass ħażin tem filgħodu wara tiegħi indecisive bozz. Kien deċenti attur. L-muskoli kienu reali, u jekk hija riedet li tkun saħansitra aktar ċert li, kien issa. X'kien l-guy fuq il-bajja sejħa ego lura allura? Thomas. Id-dritt, Thomas, ħsibt grimly. Stenna biss. Aħna ser ikollok bżonn biex nitkellmu xi aktar."
  
  
  "Hemm," għajjat, tipponta tiegħu follow fil-kuritur dejjaq li jwassal il-mod ieħor. "Ħu l-karti u l-leave. Jekk inti jiġu hawn għal darb'oħra, jien ser ġilda inti ħaj."
  
  
  "Jista'Alla ħniena fuq inti," huwa muttered, u crawled lejn tagħha. I ra lilu-naħa tagħhom u jimxu il-bogħod bħall-annimal dawran ungla, saqajh dawl fuq l-oħrajn.
  
  
  Issa kien ċar li l-Thomas kien wieħed mill Hassuk tal ir-raġuni, l-ebda dubju li l-kap uffiċjal. Thomas u xi wħud mill-ħbieb tiegħu jistgħu jkunu bdew in-negozju tagħhom stess, iżda li ma kienx fdati ma'dan. F'nofs ir-raġuni, stramba biżżejjed, huma magħrufa għall-lealtà tagħhom lejn l-kaptani tagħhom. Huma jistgħu jħossu li għandhom bżonn il-protezzjoni ta'dawk li kastrati minnhom. Forsi ih mitlufa masculinity huwa sostitwit mill-marda tal-skomda. Moderna psikjatrija bla dubju għandha l-ispjegazzjonijiet dettaljati għal dan il-fenomenu.L naf huwa li l-palazz ir-raġuni ġew slajds fid-disinn vera matul l-istorja, hekk huwa probabbli li l-Thomas se tmexxi n-negozju tiegħu stess taħt il-kaptan tal-imnieħer.
  
  
  I ħa il-folji nadif li l-kamra Thomas wera me, u hemm sibt boroż ta maħmuġ ħasil tal-ħwejjeġ li I jistgħu jieħdu miegħi. Fuq kull vjaġġ lejn u mill van tagħha, I marru barra fuq il-lawn li tħares lejn il-Volkswagen. Kien għadu hemm, u kien dejjem qed miġbud madwar fil-boroż li għandu jidher okkupati. Fl-aħħar nett, I raw Kevin-leave. Huwa niżel borża tiegħu mill-ispalla tiegħu fl-van u segwiti tagħha madwar il-palazz. Meta huwa jkun ħares lura, huwa ra burly, dalwaqt hu mixi fl-kuritur jgħaqqdu l-żewġ bini. I saq permezz tal-bieb u ħass bħal I kien li jħallu stramba, differenti tad-dinja, dinja li kienu jafu r-regoli tagħha stess u ma jobdu l-liġijiet ta'l-barra mill-dinja, il-biċċa tal-qedem li waslet għall-ħajja, oasis tal-bieraħ fid-dinja tal-lum.
  
  
  Iżda kif saq tul il-ħmieġ tat-toroq, huwa induna li dan kien twaħħil deskrizzjoni tal kollha ta'l-Arabja Sawdita. Dak I raw f'dan il-barranin l-art kienx hemm diskrepanza fil-livelli kollha. L-kbar harems tal-qedem Għarbija-mexxejja kienu l-aktar mimlija bil-nisa skjavi li kienu mixtrija, misruqa, jew priġunier meħuda matul il-gwerra. Ibn Hasuk tal-abjad kien biss eku ta tiegħu jibqax dick. Iżda kif identiċi, I-ħsieb.
  
  
  Hu jaf li l-skjavi kienu għadhom qed jiġu mibjugħa fl-pajjiżi Għarab. Il-British ppruvaw li tpoġġi ħajt li dan il-kummerċ. Il-franċiż, l-ispanjol u l-portugiż-nies ukoll. Dawn qatt ma bis-sħiħ irnexxielu, u kif l-ġodda, l-Istati indipendenti jikbru, l-qodma tad-dwana ġew restawrati fil kollha tagħhom dick f'ħafna reġjuni. Tagħha, ħass bħal karozza affaxxinanti. Dan il-każ sar aktar u aktar "kurjuż". Jirritornaw lejn il-belt, li waqfet u mhux marbuta l-borża li huwa poġġa l-sewwieq. Tagħha ego gag kien imneħħi mill-rta. Ma jgħajtu jew I ser nagħlaq inti fil-pigskin, tagħha ego mwissija tagħha. Ego-għajnejn, wiesgħa mal-biża', qalli li kien se tibqa'siekta twil biżżejjed biex jippermetti me li toħroġ b'mod sikur. Imbagħad huwa se sider, xi ħadd se joħroġ minnu.
  
  
  Meta sirt-appartament tagħha, Kevin kien stennija, tiddi b'eċċitament.
  
  
  "Huwa ħadem, Nick," hija qalet, impulsively l-għoti me miegħu. "I tkellmu Hasuk u qal eżattament dak li għandek qalli. Huwa stieden lill-istati uniti kemm għall-pranzu għada bil-lejl.
  
  
  I talab tagħha. Huwa li l?"Huwa biss mistiedna us?"
  
  
  "Dak kollu," Kevin qal. Huwa tbissem ftit tneħħi l-nodded meta qalet li. Huwa daqshekk kbira, Nick, sabiex tax-xaħam.
  
  
  Hi waqfet u frowned. "Jien xorta nemes ma jifhmu dak li dan għandha tagħmel Diana tal-ħajja," hija qalet. "Inti ma tistax taħseb Ibn Hasuk għandu xejn x'jaqsmu ma'dawn il-blackmailers, do you?"
  
  
  Ont, huwa shrugged. "Ejja ngħidu biss jien ħerqan li jara tagħha mill-ġdid." U dan kien bl-ebda mod jinsabu għall-us.
  
  
  S'issa nemes kollox kien sejjer tajjeb. Il-ħut ħadu l-lixka, u li waħdu kien biżżejjed għall-me. Il-pass li jmiss kien li jiġu minn me, u l-tagħha ego kellha tipprepara tagħha. Kevin kellha parti tagħha ukoll. I li jilagħbu tiegħi stess logħba għada bil-lejl. Ma kontx naf kemm Ibn Hasuk jgħin me twettaq dan ir-rwol, u kif maħmuġ l-rwol se ssir.
  
  
  "Inti jixirqilhom pranzu barra," qal, u Kevin qablu. Aħna mibdula, u kienet liebes maqtugħa baxxa aħdar ilbies li wera off-anzjani tagħha-sider-suq, u mbagħad aħna saq fil-belt. I ppruvaw li tissospendi l bogħod mill-tined fejn Anis Halden u l-I kienu, biex jiġi evitat koroh-memorji, fost affarijiet oħra.
  
  
  Iżda Kevin kien gost bil-għatx tifla li ma kinux ġew barra fi żmien twil. Hi kienet kuntenta, brillanti, chattering, u mbagħad f'daqqa waħda artab, a kuntenti, u sħun. Ġilda tagħha kien artab u bellus għall-mess, u kannella tagħha għajnejn f'daqqa mibdula mill-paċenzja ftit tifla li sħun maskili.
  
  
  Meta I miġjuba-dar tagħha, hi kienet simili artab big, snuggling lili ma sorprendentement innoċenti seductiveness. Kellna xorb ieħor u hi sib l-isfel li jmiss lili, u hi ħass mhux għalija f'ħafna modi, hi ried li jkun kuraġġużi, iżda hija kienet jibżgħu.
  
  
  Kien taptap tnejn fuq is-sufan wiesgħa u talab. "Għaliex ma jibqgħu hawn dal-lejl?" Hi ma risposta, ma tħares'l bogħod.
  
  
  "Imbagħad inti mhux se jkollhom jiġu hawn fuq tiptoe," qal. Imbagħad hija sorveljata, u li raw il-konfużjoni fl-għajnejn tagħha. Huwa temm l-azjenda tagħha kap tiegħi fis-sider u hi hugged me.
  
  
  ""Jien ċert għaliex inti qed hekk differenti minn Diana,' qalet ewwel. Artab tagħha sider magħfus kontra l-me. "Inti radiate xi ħaġa, sess li suċċessi verament me."
  
  
  "Forsi inti qed biss ħafna riċettivi," I guessed.
  
  
  "X'inhu eżattament dak li jfisser?" li hi mitluba.
  
  
  "Tajjeb, minħabba li int hekk magħluqa," qal.
  
  
  "U l-I ser iżommu l-flus, int tajba fil-ħsad," hija qalet, tagħfas xofftejn tagħha għall-mini. Hija kienet bies mill ee, u kienet simili inbid ħelu, artab u l-passjoni bil-verġni tenerezza. Imbagħad hija miġbuda'l bogħod, u rabja tagħha maħruq.
  
  
  "Jien ma għandekx bżonn karità," hi exclaimed.
  
  
  "Do I dehra karità ħaddiem?" I talab, jaraw tagħha kannella għajnejn iduru artab u skur.
  
  
  - "Le, nirringrazzjaw Alla, l-ebda," hija qalet.
  
  
  "Imbagħad tingħalaq sa," qal tagħfas tiegħi xufftejn hungrily li ont. Huwa maqsumin tagħha ħelu, artab xufftejn bl-ilsien tiegħu u ħalli em jimirħu fl-tagħha artab, imxarrab-ħalq, li ċaħdet l-rapporti fil-midja li deher lili dwar affarijiet oħra. Tagħha, ħass-ġisem tagħha writhe fl-armi tiegħi, u mbagħad attiva rikreazzjoni tal-pent-up xewqa megħlub tagħha.
  
  
  Kevin lura tiegħi kiss, u l-naħa tagħha jintmess il-żgħar zipper fuq id-dahar tal-tagħha l-ilbies, u l-naħa tiegħi sabet waħda ta tagħha abjad artab sider, li issa kien ferm tond u aktar milli ħares. Meta jintmess tagħha, hi ħalli l-għajta ta agonizing-pjaċir, l-agonizing l-ekstasi ta'bnin-xewqa li sar lura għal żmien twil wisq. L-sodda kien aktar minn wiesgħa biżżejjed għaż-żewġ tal-us, u kif I esplorati tagħha tal-ġisem, Kevin ħalli barra artab cooing-ħsejjes, il-manipulazzjoni tiegħi l-esplorazzjoni tal-idejn mal-movimenti tal-tagħha tar-riġel.
  
  
  L-artab, imxarrab-ċentru tal-tagħha kollu jiġi mbuttat naħa tagħha. Hi moaned u ppressati diffiċli kontra l-me, disgħin, disgħin, li jixtiequ lili mill-ġdid, iżda din id-darba bl-mikxufa, visibbli vi-xewqa. Kevin tal-sider, bil-żgħar tagħhom bżieżel bilkemm dejjem tikber fuq il-white mounds, kienu tipiċi tal-tifla, verġni iżda dinja, tfal u l-mara. Ħerqana tagħha, bil-ġuħ bżonn magħmula nħossni-offerti. Sussegwentement, il-eċċitati reazzjoni għall-mess ta ' l-ilsien tiegħi fuq tagħha żgħar roża asjatiċi hija l-ispiżjar kbira tal-naive-innoċenza tal-sentimenti tagħha.
  
  
  Dan bnin u eċċitanti flimkien b'mod flessibbli tal-ġisem sar-imħabba ma rażan-enerġija, u kull ġodda touch jiddawru kontenituri tal-sighs u lokali. Aħna morna flimkien intensiv, u l-nifs tagħha quickened, sider tagħha żdied u naqsu rhythmically taħt l-naħa tiegħi, u mbagħad, il-mistenni iżda dejjem mhux mistennija suddenness, hi ħalli l-sess, u l-ħin jitwaqqaf, id-dinja sploda, u aħna l-impulsi, twitched, u minħabba mal-rebħa.
  
  
  Kevin kienet tinsab li jmiss lili, armi tagħha mgeżwra madwar il-ġisem tiegħi, saqajn tagħha mgeżwra madwar me, I ma jridu jimxu lil hinn. Hi moaned ip fil-qies l-ekstasi.
  
  
  "Jien rescue jew xi ħaġa," hi fl-aħħar nett whispered. "Jien ma dispjaċir jew iħossuhom ħatja jew xi ħaġa bħal dik. Forsi din hija l-influwenza ."
  
  
  "Forsi," qal. "Iżda inti qatt ser ikollhom dispjaċir jew iħossuhom ħatja dwar xi ħaġa tant sabiħa. I biss jixtiequ I ma kinux stenna sakemm.
  
  
  "Naħseb li għandek stenniet," qalet deliberatament, bis-serjetà, u f'daqqa waħda vuċi tagħha kienet bħal tal-merkurju. "Iżda jien irrid biex ilaħħqu," hija qalet.
  
  
  U għalhekk għamilna, u l-lejl mdawwar cerulean blu, u fil-għodu qabel aħna waqa ' rieqda, Kevin kien ħdejn me, tagħha rotob madwar is-sider jingħafas kontra tiegħi fis-sider.
  
  
  
  
  Jien ma tkun taf għaliex, iżda kelli l-stramba sensazzjoni li l-I kellhom kuntatt Ed mill-ġdid qabel ma tmur biex Hassuk. L-vuċi tal għaliex hi msejħa hu kien li filgħodu. Il-konverżazzjoni irriżultaw li jkun importanti, minkejja li fiż-żmien I ma jirrealizzaw kif kien importanti.
  
  
  "Jien ferħan li jissejjaħ, Nick." L-Imgħallem l-Ġdida tal-Ingilterra l-aċċent huwa absurdly mhux tas-soltu. "Willem Willoets kien li nstabu mejta illum, ikkommetta suwiċidju."
  
  
  I talab tagħha. "Willoats, kap ta'l-organizzazzjoni Internazzjonali ta'l-Armamenti tal-Kummissjoni?"
  
  
  "Assolutament meraviljuż," Hawke qal. "Kien fil-Sawdita biss ftit jiem ilu, jintefqu sitt xhur hemm ħidma fuq l-armi il-kwistjoni. Huwa miġnun kif ġara. L-ebda wieħed kien magħruf għall-ewwel tliet ijiem, forsi itwal. Dan jidher li huwa tax-xellug suwiċidju nota tiegħu fl-Amsterdam-uffiċċju. Huwa għamlet dan wara l-ego segretarju marru fuq tliet jum vaganza. Iżda dan id-dehra hi nesa xi ħaġa u ġew lura tard bil-lejl u sabet in-nota. Hija talbet il-pulizija u qal li Willoets kellhom it-tieni dar fil-Foresta s-Sewda fil-Bavarja, u li huwa seta marret hemm waħdu. mur. Bit-tama li tieqaf ego, l-olandiż tal-pulizija imsejħa l-kollegi tagħhom fil-Bavarja, li kieku ġew-dar għal kważi kuljum. Meta sabu ego, kien it-tipjip-paċifiku mal-unrecognizable maħruq-out-katavri ta Willoats ġewwa. Mhux fjammabbli-identifikazzjoni tag qaltilhom li kienet."
  
  
  I talab tagħha. "Dak hekk stramba dwar dan?"
  
  
  "L-ebda wieħed ikun jaf għaliex Willowetts ikkommetta suwiċidju, ħlief li kien hemm għajdut li kien se jkun taħt investigazzjoni. Ħsibt li riedu jkunu jafu."
  
  
  "Dak kollu li se jgħinu biex ftit," qal. "Jien ser sejħa inti aktar tard."
  
  
  I-il-dijanjosi u ħsibt dwar dak I d biss jinstemgħu. Iżda kollha I ħareġ bi kien mazz "jista'jkun possibbli", "jekk l-u" u s-suppożizzjonijiet, hekk hi kellha tagħmel dan. Issa l-fokus tagħha kien fuq Ibn Hassuk, u li ħadu l-prijorità.
  
  
  Fiż-żmien, ma kontx naf kemm il-qrib ħjut kien hemm fuq din l-tapit.
  
  
  
  
  
  
  
  Il-kapitolu 6
  
  
  
  
  
  
  
  
  Roża l-irħam u tad-deheb, blu skur purtieri, l-orkestra, tabelli it-tul tal-sala mgħarrqa għolja ma ' l-ikel, il-kurva tal-eleganti taraġ fuq l-naħa l-oħra, u ħafna nies fil-sala. Dan kien il-xena fil-ballroom tal-Ibn Hassouk tal-palazz. Huwa ressaq il-ġenb u ħares lejn Agħlaq. Hassook ma kinux murija sa madankollu, iżda kien hemm ħafna hostesses, tal-bniet fl-krema mini-ilbiesi bil-maqtugħa baxxa żokra. Kessaħ-intitolat-bniet ħafna madwar il-pajjiżi, jitkellmu bosta ilsna u l-serħan il-moħħ mistednin.
  
  
  Kevin qal Hassuk għamilha ċara li l kuljum Iżvediżi huma kbar, li abbord tal-egos għandhom ikunu gost. Ont kienu ġodda qliezet informali, iswed ankra mudell kuntrast sħ, u l-krema u l-abjad ġakketta kważi l-istess dell bħala l-hostesses ilbiesi. Kevin kien liebes aħmar skur cocktail ilbies li magħmula tagħha kiwi tal-ġilda u esposti tagħha abbundanti-sider.
  
  
  Filwaqt li aħna stenniet Hassuke, huwa jaraw il-mistednin oħra. Ma kien hemm l-Indjani, Ċiniż, Indonesjani, l-Ewropej; xi irġiel kellhom nisa magħhom, oħrajn kienu waħdu. Ħafna mill-irġiel taqqab it-timbru tal-uffiċjali tal-gvern, in-nies li kienu ħadmu tagħhom mod sa mill-żgħar burokratiċi-pożizzjonijiet li pożizzjonijiet importanti. Kevin kien diġà qed skortat l-dance floor minn tliet differenti irġiel. Matul waħda mill-mużika tagħha pawżi, I talab tagħha meta kienet seduta li jmiss lili:
  
  
  "Do you know-nies hawnhekk?"
  
  
  Hi nodded. "Xi wħud mill-persuni Diana tkellem biex minn żmien għal żmien," hija qalet. "Li tall-bniedem permanenti hemmhekk tkellem lit-tfajla fir-roża-Hendricks fuq il-Kanadiża tal-Kummissjoni għall-Kummerċ. U dan huwa Henri Pr fil-vjola ċinturin, jitkellem għal dak Indjan fil-turban. Huwa jaħdem hawn fuq franċiż missjoni militari. L-tall l-aħmar-segretarju-bniedem huwa Lord Boxley madwar il-British-konsulat, u l-qasira bniedem bil-daqna huwa Willem Willowetts dwar l-Armi Internazzjonali tal-Kontroll tal-Kummissjoni."
  
  
  Tagħha ħarsa fiss fuq Agħlaq, u hi frowned fil-espressjoni tiegħi.
  
  
  'Dak li huwa?'X'inhu? "" hija mitluba.
  
  
  "Inti ċert li huwa Willowetts?" I talab, jippruvaw-ħoss nonchalant.
  
  
  "Mingħajr dubju," hija qalet. "Huwa kien li Taqra l-uffiċċju tal għal xi ftit drabi."
  
  
  Huwa ħares lejn l-bniedem Kevin kien qal lill-lilu kien Willem Willowetts. Huwa kien żgħir u wiry, u l-idejn tiegħu kienu kontinwament clenched nervously. Ego skur-għajnejn li hemm madwar il-kamra, tħares lejn il fit-taraġ fuq l-naħa l-oħra. Huwa eżamina tensjoni u inkwetat. Huwa eżamina bħal persuna taħt pressjoni qawwija, iżda kien estremament vivaċi. Ħsibt dwar dan malajr. Hawnhekk fil-kamra kien allegatament-bniedem mejjet, li l-ġisem kienet maħruqa lil hinn mill-rikonoxximent fl-moħbija-dar. Kien maħsub li dan kien Willem Willoets, u dawn il-fiduċja dan minħabba li kien hekk nominati mill-nar tag.
  
  
  "Dan jista'jieħu l-us ftit jiem figura min-nisa fis-sala f'dan il-ftit-dar," Hawke qal. Sadanittant, Willowetts kien hawn fuq Hasuk tal-dar. Huwa naqqas l-għajnejn tiegħu fil-tensjoni, nervuża ftit bniedem. Fl-ewwel deher li Taqra Danvers kien marbut li Hassuk, u issa li Willoughts u l-Alla jaf liema ieħor. Ma Weraq Tom Egmont għandhom xejn x'jaqsmu ma'dan fl-Hong Kong ftit snin ilu? Dan ma kienx reċenti-operazzjoni. Kien diġà żgur li Hassuk kien involut fl-l-iskjavi-kummerċ. I kien kurjużi dwar dak li hu ma minbarra l-bniet; u għalfejn.
  
  
  Ħsibijiet tiegħi kienu interrott meta l-banda kellha qasir drum roll. L-għajnejn mdawwar l-taraġ, inklużi l-minjiera, u Ibn Hasuka ra tagħha, bil-tall-mara ħdejn lilu. Il-mistednin bdew infaħħar bħala Hassuk imnissel-taraġ, u l-tagħha ego-wiċċ tond kienet mingħajr xkiel sostitwita minn bla xkiel, żejtnija tbissima.
  
  
  Huwa kien twil u x-xaħam, bil-ħjiel tal-muskoli taħt il-saffi tal-xaħam. Ego tal-wiċċ kien ittrattat, il-dritti-xagħar bir-reqqa mimxut, u l-wiċċ tond xorta libes espressjoni ta'l-ambjent tad-divertiment. Kien hemm xi ħaġa mhux żviluppati dwar il-wiċċ li għamlu l-ego dehra ta mara ftit tifel. Iżda l-għajnejn kienu kompletament differenti minn dak tal-wiċċ.. kienu bħala-sengħa u iebsa kif iswed tas-silġ. Tagħha, ra l-ego-għajnejn taptap fuq il-folla, u l-waqfa qasira għall-mument meta raw me. Imbagħad huwa raw kif jibża kien meta Willem Willowets mxiet'il quddiem fl-ambjenti tal-nies.
  
  
  L-Olandiż u Hassuk tkellem għal ftit sekondi; Hassuk tħabtu biex tinżamm tiegħu żejtnija tbissima. L-qasir, tensjoni konverżazzjoni ntemmet meta Willowetts malajr tax-xellug. Tagħha, I raw il-bniedem li ġejjin sa l-taraġ fuq l-ewwel l-art. A hu deher fil-quċċata ta'l-taraġ. Willoats qal xi ħaġa li em, u l-impjegat wassal l-Olandiż jistabbilixxi kuritur, fejn ikun għeb.
  
  
  Meta Hasuk aktar tard tmur għall-Willowetts', lukanda tagħha jkun hemm jekk ikun possibbli. Sadanittant, huwa mdawwar l-attenzjoni tiegħu lura lill-Hassuk, li kienet okkupata jilqgħu lill-klijenti u l-kundizzjonijiet il-karattru ospitanti. I raw il-mara seduta li jmiss hu tħares lejn me. Tagħha ħarsa kien fuq Agħlaq tagħha fl-dritti-art it-tul tal-ilbies madwar effervexxenti tad-deheb.
  
  
  Agħlaq kellhom regal demeanor, iswed tagħha xagħar kien mgħarrqa fuq il-quċċata tal-kap tagħha, u hija setgħet mixi fuq Eġizzjan qabar, persjan-istampar, Ċiniż tal-ħarir pittura mill-Jimmaniġġjaw il-perjodu,jew medjevali xenarju. Il-wiċċ tagħha kien prontezza tas-sbuħija, l-echo tal-f'ħafna pajjiżi, kulturi ħafna, ħafna popli. Biss l-dlam, unnaturally qawwi, kważi beach-għajnejn imnaqqsa mill-tra-ġmiel ta'dan il-wiċċ.
  
  
  Hassuk irku tiegħu mistednin bħall-balieni fl-oċean sħiħa tal-ħut żgħir. Mara kienet mixi ħdejn lilu, darba biss. Fl-aħħar nett, huwa kien fuq quddiem tal-me. Huwa beda jħares malajr fil-Kevin, imbagħad fuq il-mara.
  
  
  "Merħba lill-kamra tar-Ibn Hassuk, is-Sur Wilson."
  
  
  Hassuk tbissem, u l-ego-nisa ħoxnin xufftejn tiġġebbed bħal roqgħa taż-żejt. Huwa ħares lejn me u sett me isfel, merkantili-valutazzjoni tal-merkanzija bil-kompjuter, esperjenzaw l-għajnejn. I kienu ġew aċċettati qabel, iżda dan il-bniedem ħares lejn me bħala jekk I kien mibjugħa trid. Iżda I kien hawn li ma ħaġa tiegħi stess. I mdawwar il-mara li jmiss hu u raw li l-għajnejn tagħha kienu tħares ukoll lejn me, għalkemm b'mod differenti. Tagħha ħarsa maħruqa b'ħafna personali is-sens, filwaqt li Hassuk kellhom l-emotionless ħarsa tal tat-tabakk merkantili, tal-ħarir merkantili.
  
  
  "Dan huwa l-assistent tiegħi, Karana," huwa qal, gesturing fil-mara ma artab, sew ikkurati bl-idejn. "Fi ftit minuti, se jkun hemm żfin-bniet sabiex tilqa tiegħi mistednin. Dawn ma titlifx me. Jiġu mal-me, naħseb li għandna bżonn biex jiddiskutu xi ħaġa." Dan il-mod, jekk jogħġbok.
  
  
  Huwa tlaqt faċilment u malajr mal-enormi tiegħu qafas, Karana fuq in-naħa tiegħu, u Kevin u l-I fil-takkuna tiegħu. Aħna mixi jistabbilixxi-suq maħsuba vaulted-kuritur. Il-ħażin riħa ta vitek u l-ward mimlija tagħha mill-ġdid, wara l-Karana.
  
  
  Hasuk wasslu għall-librerija bil-tapit hekk oħxon li jinħass bħal aħna kienu għaddejjin mill-arja. Ftit il-mumenti wara, tall-figura daħlu bi trej u flixkun tal-brandi. Il-wiċċ fil-mira glinted fil-kamra tal-dawl, u għall-mument l-għajnejn t'attivitajiet lura fil lili ma passivi, hooded-għajnejn. Hassuk tbissem.
  
  
  "Tiftakar Thomas, naturalment," huwa qal. "Inti tkun iktar jew inqas sodisfatti."
  
  
  "Aktar jew inqas," huwa qal tagħha mal-tbissima. "U aktar ta'spiss milli Thomas jaf. - Ħasil tal-ħwejjeġ kultant mogħtija mill temporanju assistent ."
  
  
  Huwa ra l-ġgant tal-għajnejn twessa'għall-mument, imbagħad jerġa tagħhom dehra ta 'moħbija' ostilità. Hasuk għolla l-għajnejn, u issa huwa tbissem, tħawwad bil-mod il-kap tiegħu bħala huwa ħares lejn tiegħu hu.
  
  
  "Ħarsa, Thomas, nitgħallmu xi ħaġa ġdida kuljum," Hasuk qal, tħares lejn me bil-miftuħ. "Normalment, li jissorprendini, iżda inti kont mogħti lili pjuttost ftit sorpriżi, is-Sur Wilson. I bħall-istil tiegħek. Per eżempju, il-metodu tiegħek ta torganizza laqgħa mal-me. Mhux sottili, iżda effettiva ."
  
  
  "Grazzi," qal dryly.
  
  
  "Iżda naturalment, hemm aktar minn dan l-istil," Hassuk kontinwa. "Inti rat ħafna għaqlija jimblokka. Inti kont mdawwar l-odds kontra l-mara aħna mibgħuta lilek. Imbagħad inti maqtula wieħed mill-aħjar tiegħi l-irġiel, u mbagħad erba'aktar tiegħi l-irġiel. Tagħha għandi ngħid kienet reali kisba, il-tagħha taħt pressjoni.'
  
  
  "Int ma wieħed jinsa l-aktar ħaġa importanti," qal. "L-ittra sibt l-idejn tiegħi fuq."
  
  
  Hassuk tal-tbissima mdawwar tħaddan. "Oh, iva, l-ittra," huwa qal. "Jien għandi l-ebda dubju li din l-qallek xi ħaġa dwar l-organizzazzjoni tiegħi, iżda ma naħsibx li qallek ħafna, għalkemm jien ser jammettu li jien kurjużi dwar kemm l-aktar qtajt. Iżda dak kollu li ġara għenuni aqta xi ħaġa."
  
  
  Huwa ħa sip tal-brandi, ħalliha jinżlu tiegħu fl-ilsien, u jinbelgħu dan. "Pereżempju," huwa kompla, " jien ma nemminx l-isem tiegħek huwa Ted Wilson. Fil-fatt, l-dubjuż li xi ħadd ma ' dak l-isem xogħlijiet għall-organizzazzjoni tiegħek. Inti ara, jien dejjem jippruvaw biex issib kollox dwar l-impjegati tal-spy-aġenziji, kif ukoll l-impjegati tal-barranin varji ambaxxati, il-kummissjonijiet u l-organizzazzjonijiet simili. Għalkemm AX kienet l-aktar diffiċli biex jitgħallmu, ma kienx impossibbli - grazzi għall-persuni bħall-Sur Danvers. Ġġudikati mill-mod kif inti mqarraq in-nies tiegħi, l-għerf inti wera fl-adattament għal sitwazzjonijiet mhux mistennija, il-mod kif inti użat din l-irqiq kreatura ftit "- huwa nodded fil Kevin - " I kien kapaċi toħloq immaġini tal-persuna waħda, raġel jismu Nick Carter, Aġent tal-N3 għall-AX.
  
  
  Huwa tbissem expectantly u nodded fil tagħha. "Punt wieħed favur tiegħek," I ammessi. "Issa inti qed tistaqsi liema tiegħi is-suġġeriment huwa."
  
  
  Huwa nodded, xufftejn tiegħu mogħdija fis-żgħar, sarcastic tbissima, kuntent bl lilu nnifsu.
  
  
  "Nixtieq li tkun parti ta'dak kollu li għandek tagħmel," qal. "Għandek tkun taf xi ħaġa aktar importanti mill-żgħar rikatt ta'nies bħall-Danvers. Tagħha ġew aġent-AX għal żmien twil wisq. Dak did I toħroġ minnha? Memorji, ċikatriċi u l-feriti. Jien jsir dan. I jixtiequ jiksbu xi ħaġa. I-ħtieġa tal-flus, għeżież Hassuk, ħafna flus. M'għandix bżonn fama aktar. I d pjuttost ġġibu fi flus."
  
  
  Kien jaf Kevin tal-ħalq kienet miftuħa fl-xokk u disbelief. I ma setgħux iwissu tagħha. Reazzjoni tagħha, mal-mgħotti disgust, kienet eżattament liema hi d ġew wassal biex tagħmel, u kien kompletament naturali. Huwa ma nħarsu lejn Agħlaq, iżda huwa miżmum-għajnejn tiegħu fuq Hasuk.
  
  
  "I ara," huwa qal. "Partijiet tagħha staqsiet għaliex xi ħadd bl-talenti tiegħek se jagħmlu tali iebes u perikolużi xogħol għal dawn il-żgħar tal-premju finanzjarju."
  
  
  Huwa ma kienx tliet; din kienet xi ħaġa ċertament lil hinn mill-tiegħi ego tal-komprensjoni, li kien multa ma me s'issa. "Barra minn hekk,"huwa qal," raġel ta'talenti tiegħek ikun importanti ħafna li l-organizzazzjoni tiegħi."
  
  
  Huwa kien ikollhom bl tiegħu brandi tal-ħġieġ. "Iżda biex tikseb din il - bogħod u li inti verament tkun rikka ħafna - I bżonn l-ittra mill-Danvers u tejp tar-reverse film."
  
  
  Hu tefa'lura tiegħu ras u l-qima fil-Ego tħaddan tbissima. Karana ħares apertament fil me, u sbieħ tagħha wiċċ kien kalm u expressionless.
  
  
  "Inti mhumiex serji, għeżież Hasuk," qal. "Kemm tal-istati uniti huma wisq tajba għal dan l-jimmanuvra. Din l-ittra mhux biss tiegħi sieħeb-kuntratt, iżda wkoll tiegħi assigurazzjoni tal-ħajja politika. Jekk jiġri xi ħaġa li għalija, dan se jiġu mgħoddija lill-aġenzija tiegħi immedjatament. Jiġu fuq, inti d sorpriża me jekk għandek il-ħsieb I d jkun hekk fidu.
  
  
  Hu titneħħa l-ispallejn tiegħu. "Dan kien jiswa tipprova," qal, u mbagħad ħareġ mal-mhux mistennija, sess, u l-maħmuġ parti mill-pjan. "Iżda jien ukoll bżonn prova tal-sinċerità. Inti tixtieq tagħha li jinvolvu inti sabiex jinfetħu l-organizzazzjoni tiegħi biex inti, għalkemm forsi din hija biss immanuvrar biex jitgħallmu aktar."
  
  
  "Biss għidli," qal. "Jien ser jagħtuk l-prova. Iż-żmien se juru.'
  
  
  Iżda Hassouk ma kellhomx żmien, l-uem meħtieġa immedjat prova, u huwa kkawżat a devilishly-sengħa rewmatiżmu attakk tal - tipiku Għarbija reazzjoni li kważi minnufih tinbidel is-sitwazzjoni.
  
  
  "Irrid dan tifla," huwa qal, nodding fil-Kevin. "Hija perfettament logħbiet tagħna kwalifiki."
  
  
  Tiegħi tiwi-dollaru u l-qabża mimlija bl-uġigħ excruciating, speċjalment peress li jien naf li setgħu biss jagħtu wieħed għall-rewmatiżmu. Huwa kellu jitkompla. Kien magħżul minn bla ħniena opportuniżmu, u bla ħniena opportunists ma jibżgħu minn teqred lin-nies oħra. Jekk I wera l-ebda eżitazzjoni, Hassuk jkollhom ewropea il-bieb fil-wiċċ tiegħi. Issa li huwa kien fuq it-tarġa tal-bieb, kien projbit. L-bagħal-aħħar sena tiegħi, u kellhom jibqgħu għaddejjin, x'ikun.
  
  
  Hassuk u Karana t'attivitajiet me. Huwa għolla l-għajnejn u l-shrugged. "Inti jista' jkollu tagħha," qal. "Ma kumplimenti tiegħi." Smajt Kevin daqqa, imbagħad hi kien: "Dak li inti tgħid? Xi jfisser dan?'
  
  
  Hi ħares lejn Agħlaq coldly. "Huwa diffiċli dinja, tarbija," qal. "Jieklu jew jittiekel." Jikkalma, imbagħad kollox se jkun multa."
  
  
  Kannella tagħha għajnejn mixgħul, u l-tagħha disbelief mdawwar-rabja. 'Maħmuġ bagħal! Inti filthy, imħassar, stinking bagħal!
  
  
  Hija kienet maqbuda mill-ġest Hassuk magħmula biex il-wiċċ ġgant, rat il-bniedem żerżaq wara Kevin bħal qattus. Huwa mdawwar l-girl madwar u slapped tagħha madwar il-wiċċ bil-kbir tiegħu bl-idejn. Hi kien naqas li l-art, fejn hija sorveljata fil me b'infiltrazzjoni tal tad-demm dwar il-xofftejn tagħha. L-għajnejn tagħha blinked, u kienet wisq storduti li tkun taf fejn l-uġigħ kien ġejjin minn ġewwa jew barra. Meta tagħha Aryans ħares lejn Agħlaq, hi tifqigħ fil-dmugħ.
  
  
  L-tall-uffiċjal tbaxxa u ġibed barra l-quddiem tal-tagħha l-ilbies u l-bra mal-naħa l-waħda, li jħallu l-bare tagħha biex il-qadd. Huwa laħaq, mqajma naħa tiegħu, u milquta mill-ġdid. Hi kien, li jweġġgħu. I jistgħu jħossu Hasuk u Karan tħares lejn me, u l-I ma l-kura. Thomas ħa Kevin tal-driegħ u l-sparixxew permezz tal-dahar bieb tal-librerija kif hi ġiet megħluba bħal bla sahha pakkett ta sobs u mrażżna l-kunfidenza.
  
  
  "Din hija l-kbira brandi," Hassuku qal tagħha, u l-lest tiegħu kikkra. Huwa tbissem ġeneralment u skambjata mal-ħarsiet Karana. - Wiċċ tagħha kien għadu bla xkiel, expressionless, perfett.
  
  
  "Nemmen li nistgħu nagħmlu n-negozju, Carter," huwa qal.
  
  
  I nodded tagħha, tipprova li joħonqu s-dardir ikkawżat mill-tiegħi disgust. Hija ħadmet. Hassuk mifhum ruthlessness. Huwa mifhum immoralità. Kien notevoli-kombinazzjoni ta kwalitajiet għalih. I sfurzat lili nnifsi ma jisimgħu Kevin tal-sobs xorta tisfir fil-widnejn tiegħi, li ma tara l-konfuż tħares fl-għajnejn tagħha. "Jien ser nipprova li inti tħallas lura qabel dan in-negozju huwa fuq," tagħha ħajja wiegħed, ddawwar l-attenzjoni tiegħu biex Karana. Tal-mara kkontrollati maskili kien meraviljuż, bħall-moħbija-periklu fil-taħwida-annimali.
  
  
  "Naturalment, hemm aktar biex din il-problema mal-Danvers," huwa qal każwali. "Jekk hi fil-dell, I-ħtieġa li jaf kollox."
  
  
  Hasuk deher lesta u anki kburi li juru me kollox. Ont għadda l-test, mill-inqas għal issa. Sakemm ont irriżultaw li jkun liar, huwa kellha flimkien ma me.
  
  
  "I se qosor turi li inti l-organizzazzjoni tagħna, u mbagħad I se jkollhom ir-ritorn għall-mistednin tiegħi," huwa qal. "Karana huwa li ġejjin mal-istati uniti. Aħna naħdmu fuq l-ogħla livell, Carter, iżda bħal ħafna organizzazzjonijiet, għandna inqas impressjonanti-naħa tal-linja, f'dan il-każ l-soltu iskjavi-kummerċ."
  
  
  Meta raw me jgħollu l-tiegħi għajnejn għall-mument, huwa taw throaty tidħaq, tidħaq li kiser permezz tal-saffi tal-xaħam.
  
  
  "Inti mibegħda komuni iskjavi-kummerċ," huwa qal. "Tiegħek moderna tal-Punent l-istmellija għall-kummerċ iskjavi jgħid l-ebda. Ukoll, aħna l-appoġġ din l-aktar bħala l-konvenjenza għall-qodma il-fornituri u l-konsumaturi minn xi ħaġa oħra, iżda inti għandek tiftakar li l-iskjavi il-kummerċ hu l-aspirazzjoni tal-tradizzjoni li ma kienet diġà magħrufa fid-dinja tiegħek jew ."
  
  
  I ħares lejn hu miftuħ, iżda huwa ma kienx tliet. "Inti fil-Punent bħall-immedjatament lilek innifsek bil-fatt li huwa biss lura, primittivi-popli kienu involuti fi l-kummerċ tal-iskjavi. Xejn li hu inqas minnu. Il-programm tagħhom hija l-Griegi, min inti ir-rispett għall-ih dejjiema-għerf, il-filosofija u l-boroż ta'studju, jikkunsidraw lilek innifsek f'riskju tal-kummerċ-parti ta ' kuljum tal-soċjetà. Ir-Rumani, li magħmula bla preċedent-kontribuzzjonijiet għall-kultura tal-Punent fl-oqsma ta'l-arkitettura, il-gvern, u l-liġi, imwaqqfa kbira tagħhom tagħna dwar il-kummerċ tal-iskjavi. Iżda inti m'għandekx bżonn li tmur lura li s'issa. Tiegħek stess Amerikan tal-kostituzzjoni, li ħafna drabi jirriflettu l-kliem dwar l-libertà, kien miktub minn persuni li ovvjament ma tara l-kontradizzjoni fil-manutenzjoni tal-ilsiera tagħhom. U l-ħin meta se jidħlu fid-dinja se darba mill-ġdid tkun tista'tara li l-iskjavitù għandha post fl-ħajja."
  
  
  I qal tagħha. "Sadanittant, qed ikomplu l-tradizzjoni antika, mhumiex aħna? "Bil-profitt".
  
  
  Hasuk beda jidħaq. - "Dejjem bi profitt". 'Ġejjin fuq. Jiġu mal-me għall-ieħor tal-bini."
  
  
  Huwa mixi quddiem, Karan ħdejn lilu. Huwa mixi ftit wara Agħlaq u jaraw il-artab, mimlijin-movimenti tal-tagħha fil-warrani fil-deheb l-ilbies. Kien żgur li hija kienet liebes assolutament xejn taħt l-ilbies, u għadhom xejn jista ' jinterrompi l bla xkiel, li jirriżultaw-profili tal-ġisem tagħha, lanqas il-ħażin kemm tal-beżżula.
  
  
  Aħna għaddew mill-kamra tal-ħasil fil-tieni-bini kien darba kienu fil, u l-mixi fl qasir kuritur li f'daqqa waħda wasslet għal diversi ġebel-firxiet, bħal ċelloli fejn kien hemm l-ebda bars. Trażżin kienu invitata l-ħitan. Il-ktajjen ta ' l-irġiel u n-nisa kienu b'katina li l-oppost l-ħitan. L-irġiel, l-aktar Għarab, Ċiniż, u Afrikani, kienu mikxufa. Il-nisa libes irqiq il-kittien ħbula mal-bwiet miftuħa fuq il-ġnub.
  
  
  I talab tagħha għaliex l-irġiel kienu mikxufa, u Hasuk qal:
  
  
  "Il-ir-raġuni ser tieħdu gost. Iżda ih struzzjonijiet-istati uniti ma jagħmel ħsara lill-merkanzija bl-ebda mod."
  
  
  Kif aħna mgħoddi permezz tal-ringieli tal-priġunieri, I raw Karana tluq fil-ġenitali maskili bil-ħruq tal-għajnejn. "U xi kultant," Hasuk qal, glancing lejn il-ġenb fil Agħlaq, " xi kultant hemm wieħed li aħna żżomm mal-istati uniti għall-waqt."
  
  
  Kien mismugħ bħala Hasuk infurmat me tal-prezzijiet kurrenti għall-tajba iskjavi u l-tajba iskjavi li jaħdmu magħhom. Il-kummerċ kien prinċipalment saru fil-Lvant Nofsani. "Karan tixtieq tagħha li tagħti l-kummerċ iskjavi," Hasuk qal. "Iżda naħseb li huwa meħtieġ. Għall-istati uniti, dan ifisser li l-aċċess għall-ħafna opportunitajiet oħrajn. Forsi wieħed mill-jum aħna se jnaqqas l-ego ftit jew it-trasferiment dan id-dipartiment lil konċessjonarju."
  
  
  Kien kompletament tagħtix każ li l-fl-inkonsistenza tal-użu tiegħu ta'moderna termini tan-negozju fir-rigward tal-traffikar tal-bniedem. Iżda ma kien verament li l-umoristiċi, I staqsiet. Hu sempliċiment applikati tan-negozju modern-metodi li l-qodma tal-kummerċ, biss modernizzati l-attivitajiet tiegħu. Bħal kull ħaġa oħra f'dan il-pajjiż, din id-diskrepanza deher perfettament raġonevoli.
  
  
  "Issa l-ġwienaħ," huwa qal, li jwassal me sa wiesgħa taraġ ġebel u permezz bieb mgħasses mill wieħed mill-mikxufa ir-raġuni. L-ewwel ħaġa li smajt meta aħna daħlu fit-ġebel tindif, imdawwal mill-fanali, kien Kevin tal-vuċi, li jiddawru terribbli, agonised sider. Imbagħad huwa ra tagħha, mikxufa, marbuta bil-mod-ddawwar l-injam tar-roti. Taħt din ir-rota kien għax-xorb bl-ilma jagħli jagħli.
  
  
  Kif huwa jaraw, Kevin jiżżerżaq'l isfel il-trough, is-sider u l-ħajja jiżżerżaq'l isfel. Tagħha kbira mtenni. Kif hi intensifikati madwar l-ilma, l-ewwel ħaġa li hija rat kien Thomas tal-wiċċ, permanenti li jmiss l-isteering. Tlieta l-oħra ir-raġuni kienu fit-tmexxija, ddawwar bil-mod ego b'tali mod li hi jista ara ih fil-partijiet bħala hija għaddiet mimmo.
  
  
  L-rota titwaqqaf. Kevin kien jittieħdu l isfel u ġibed l-moan, fejn il-munzell tal-tiben kienet tinsab. Polz tagħha kienu mara. Thomas ppressata kbir tiegħu biex wieħed mill tagħha ħamra-sider, u hi kien, li jweġġgħu. Il-wiċċ ġgant tbissem.
  
  
  "Dak kollu li jiġri issa hija kkalkolata bir-reqqa," Hassuk qal. "Kważi l-ilma jagħli tħalli l-ebda ċikatriċi. Aħna tagħtihom il-medikazzjoni biex dan jiġi evitat. Hi biss jħoss l-uġigħ. Aħna ċertament ma għandekx jikkawża ħsara fiżika fl-djar madwar l-bniet."
  
  
  "Mhux tal-kors," qal jippruvaw jinkludu tiegħi rabja. Morna fuq, u l-I raw li kien għad hemm madwar tużżana-bniet fl-tindif, kollha mikxufa u b'katina mal-ħitan, fil-diversi membri tal-terroriżmu u l-eżawriment mentali.
  
  
  Huwa jaraw kif Thomas u l-Dollaru Poe tal-ir-raġuni titneħħa l-tfajla li tagħha s-saqajn, mhux marbuta idejn tagħha. Hija fetħet l-għajnejn tagħha, raw nu, u beda tagħha fl-terrur. Thomas ħares lura lejn Hassuk, li nodded, u dawn ġibed l-xorta-grupp tfajla l-taraġ.
  
  
  "Din kienet kważi kontinwu għal tlieta jew erbat ijiem," Hassuk qal, u huwa għandu jkollu nnotat l-disbelief fl-għajnejn tiegħi. L-tifla-ġisem kienet mhux immarkat, żgħażagħ u sbieħ. "Aħna kienu ee fejn hemm l-ebda traċċi tax-xellug," Hasuk spjegat. "Tal-gomma tal-pajpijiet'l isfel il-qiegħ tas-saqajn tagħha, il-imlaħħam-parti tagħha fil-warrani u fuq il-quċċata tal-kap tagħha. Jemmnu me, għandna effettiva l-kura, kif tagħha kbira juru biċ-ċar. Għandek tara, il-bniet hawn huma mmexxija mill-biex jitlesta fiżika u l-eżawriment emozzjonali. Ih bestial huwa intimidati u terrorized, u kull swat, kull esperjenza bl-uġigħ hija mwettqa mill-bniedem. Kullimkien huma jfittxu, dawn ara waħda ta tiegħi ir-raġuni madwar l-istati uniti, u allura l-tortura f'daqqa jieqaf u ih titwettaq soprano. Aħna japplikaw l-aħħar medika u psikoloġiku tal-għarfien għall-bniet. Dawn il-bniet tagħna huma mħarrġa b'mod speċjali l-impjegati. Iżda jiġu fuq, jien ser jurik."
  
  
  Huwa kompla l-taraġ għall-quċċata tal-tieni sular tal-bini. Aħna daħlu żgħir tal-kamra fejn sitt mikxufa-bniet sib fuq dritta sostnuti mill-presidenti, kull mdawra mill-ringiela ta'l-elettrodi tal, wajers, u l-oħra tagħmir elettroniku. Ih-għajnejn kienu magħluqa jew il-half-magħluq, u deher li kien fil-tagħlaq.
  
  
  "It-tfal huma aġġornati bl-użu elettroniċi brainwashing tekniki," Hassuk qal. "F'dan il-punt, meta fiżika terrur tilfet ih kollha tagħha mentali difiżi, ih-mibegħda tal-persuni huwa amplifikati fil-aktar sottili-mod. Ih jitgħallmu biex jagħmlu dak kollu bniedem trid, għaliex huma jafu li ser tħallas għal dan. Brainwashing ma'dan il-metodu elettroniku f'dan l-istadju tal mentali defenselessness twassal għal assoluta tal-kontroll matul il-persuna".
  
  
  Huwa marru għall-dashboard u biddel il-buttuna tad. Il-vuċi rreġistrati fuq il-jirreġistra tejp ġew minn madwar il-kelliem fuq il-panel.
  
  
  "Meta f'riskju mhijiex f'riskju?" "Dak li huwa?" l-vuċi mitluba. "Meta huwa l-kaptan. Meta f'riskju, mhux f'riskju. Meta hu il-kaptan ."
  
  
  "I tipprova l-għarbi qawl," Hasuk qal, tidwir ta ' l isfel il-ħoss. "Grazzi għal din it-teknika, dawn ippreżentati ma'kollox. Dawn isiru skjavi, li fil-fatt jqisu lilhom infushom il-kaptani tal-għan tal-mibegħda-bniedem. Aħna jista jiġi modifikat ih imħuħ, ih psyche diġà huwa impossibbli li jiffissaw. Wara din il-fażi, ih jiġi trasferit għal parti oħra tal-bini, fejn huma jitgħallmu dak kollu li huwa magħruf f'din id-dinja f'oqsma bħall-kan, meta dawn isiru esperti fil-qasam tal-maskili sodisfazzjon, speċjalisti fil-forom kollha tal-kan. Ih jipprattikaw il-lussu u l-premjijiet huma qatt ma ħolmu, b'mod drammatiku jinbidlu dak kollu li tkun esperjenza sa dan il-punt. Din hija speċjalizzata l-applikazzjoni prattika tal-tekniki moderni ta'l-orrur, psikoloġiku-vulnerabbiltà, il-moħħ tal-kontroll, u l-premju." Hassuk kien silenzjużi, u l-I kien aktar minn impressjonat. Huwa kien ixxukkjat mill-bniedem mhux tas-soltu r-reqqa. U kien konvint li ma kienx biss għall-soltu rikatt jew relattivament żgħar il-profitti mill-soltu iskjavi-kummerċ. Apparentament, kien hemm ħafna aktar minn dik.
  
  
  "Sabiex dawn il-mħarrġa b'mod speċjali l-bniet li qed ddominata qed jiġu mogħtija mill inti nies bħal Danvers," I guessed.
  
  
  "Aħna ma biss jagħti, Carter," huwa qal. "Aħna ser imorru wara l-xerrej u allura l-użu tal-bniet biex jisfruttaw l-ego. Mal-bniet, aħna nagħtu l-ego speċjali personali x-xewqat, u grazzi għal dak li jafu dwar l-kan, dawn isiru dipendenti fuq l-daqs kemm huma huma li huma dipendenti fuq id-drogi ."
  
  
  "U huwa se jkun tiegħek iskjavi," I kkonkludiet.
  
  
  Hassuk nodded. 'Eżattament.'L-ego tal-ħajja, il-karriera jista'jiġi terminat mill-istati uniti fi kwalunkwe ħin. Bniet tagħna jkunu tgħallmu li tipprovdilna l-films li aħna allura l-użu. Imma taf, Carter, l-aktar il-klijenti jkunu aktar jibżgħu li aħna mhux se provvista ih mal-bniet minn dawn huma li tkun marbuta mal-istati uniti. Votazzjoni dwar kif dipendenti huma ."
  
  
  "U li jżomm-twassil tal-ġdid tal-bniet," qal.
  
  
  "Dejjem," huwa qal. "Aħna ma azzarda li jużaw dawn il-metodi tal-kontroll għal aktar minn ftit xhur fil-filliera, u l-klijenti tagħna jemmnu wkoll li għandna qed jippruvaw biex jissodisfaw ih tal-togħma għad-diversità. Aħna normalment armi l-bniet li huma mibgħuta lura. Aħna sabet li dawn ma jistgħux jittolleraw l-tieni serje ta'l-proċeduri."
  
  
  Hassuk reġgħu lura għal-Isuqu. "Aħna se tara l-istadju finali, u mbagħad aħna sejrin lura lill-mistednin. Għandi biex jittrattaw magħhom għall-waqt. U l-I bżonn tkellem lil xi ħadd fil-privat."
  
  
  Etym Hema-għandu ġew l-hekk imsejħa suwiċida Willowetts. Huwa segwit permezz tal-lussuża kmamar fejn l-oħra bare-chested-bniet kienu illaxkar. Raw il-kesħa, l-bogħod-dehra ih tal-għajnejn mill-ġdid, iżda issa kien jaf liema hija maħsuba. Dawn kienu kkontrollati kreaturi, solarium robots, in-nies li l-imħuħ u l-emozzjonijiet tant kienu bbilanċjati li ih kien interessat biss fil ħaġa waħda: l-sess u l-vi-divertiment. Kollox-rabja, uġigħ, umiljazzjoni, imħabba - kien mħassra mill-Hassuk tal-differenzi ruse.
  
  
  Fl-aħħar nett, il-mawra intemm u aħna lura lill-ballroom. Hassuk tax-xellug me immedjatament, iżda Karana sib li jmiss me għall-waqt. "Inti qed tagħmel multa, Carter," hija qalet, tħares lejn me. "Meta tkun rajt inti jqarrqu-istati uniti u l-jfixklu l-pjanijiet tagħna, I ħassew bżonn kbir biex isiru jafu aħjar għalik."
  
  
  I t'attivitajiet tagħha difetti-wiċċ, kull dehra artfully dan ix-xogħol ta'l-art, u hi t'attivitajiet apertament fil me, għajnejn tagħha ħruq bil-selvaġġ-nar ġewwa.
  
  
  "Ukoll, inti għandek tkun taf me," qal. 'Mqalleb?'
  
  
  "Dan ser jiġri," qalet grimly. Kien mistur kumment, u hi ma telabora. Hi xellug meta ieħor mistieden xejru, u kienet maħtuf sa mill-doppju bourbon u ixxotta-ħġieġ wieħed gulp. Rajt l-devil's infern fuq l-art, satanic-żwieġ bejn l-agħar madwar l-qodma u l-ġodda. Iżda Hassuka tal-omm ma għidli liema hi xtaqet tkun taf: il-motiv wara dan.
  
  
  Kont naf li Hassuk ħasbu li kien gost li jduru skjavi fis-namrati, iżda kont naf li dan ma kienx faċli. Ma kien hemm l-ebda inċident li l-ego-klijenti deher li kien in-nies madwar l-għoli tal-gvern ċrieki. Danvers, u issa Willowetts, kienu tnejn l-oħra l-eżempji. Jekk I tista'tkellem lill-Willowats, kien hemm ċans I d jiksbu tweġibiet ftit malajr biżżejjed biex żejda Kevin aktar orrur. L-ewwel nett, huwa kien li r-rilaxx tagħha hawn qabel ma miġjuba tagħha emozzjonali u mentali tal-punt ta ' ebda ritorn. Alla jaf kif I qatt jista'jagħmel il-paċi tagħha mill-ġdid, kun tagħha jifhmu. Iżda għal issa, kien li jkompli jilgħab-parti tiegħu. Wieħed jimxu ħażin, pass ħażin, u li joqtlu me. I kellhom jagħmlu Hassuk jemmnu li kien I bla ħniena opportunisti sakemm kelli biżżejjed flus fl-idejn tiegħi biex jagħrfu jistabbilixxi lilu.
  
  
  Baqa ' fil-tarf tal-folla, fl-aħħar nett jaraw Hassuk jaqtgħu mill-mistednin tluq u l-taraġ. Thomas warajh indiċi, bħal siekta ġgant dell, wara li l-kaptan tiegħu bħala hu intitolat għall-Willoway tal. Kien ċert li l-Olandiż kien qed jistenna waħda mill-kmamar fuq l-art l-art. Huwa jiżżerżaq fis-naħa tal-bitħa li injorat dens-bitħa. Fortunatament, it-terrazzin kien vojt.
  
  
  Huwa stabbilit il-ħġieġ l-isfel fuq il-ġebel balvostri, jiżżerżaq fuq l-ideat ġenerali, u l-qabża fil-ġnien. A mimmo tad-dar dam permezz ta'dan, fejn il-kantuniera skur kienet tinħass sew'il bogħod mill-parti l-dwal.
  
  
  I kien grat tagħha għall-Għarbija-arkitettura tiegħu imħabba ta'stokk dekorazzjonijiet, niċeċ u arkati. Huma offrew me appoġġ konsiderevoli bħala post tistrieħ fuq tiegħi l-idejn u s-saqajn. Ont crawled l-kantuniera bħal tal-ħanfus, bil-mod, pulzier minn pulzier. Fit-tul tal-gallariji dam matul l-ewwel sular tal-dar. Hu ppruvat li jilħaq l-jacques u telgħu fuq dan.
  
  
  L-twieqi arched kienu jinfetaħ, u huwa triq tiegħu mod stabbiliti dim il-kuritur f'kamra mudlama. Minn naħa l-oħra tad-dar, aktar'l bogħod, huwa jistgħu jisimgħu l-ħsejjes tal-festival, u huwa jista ara r-riflessjoni tal-dwal. I marru f'dik id-direzzjoni u għadda l-impressjonanti taraġ fl-aħħar tal-kuritur. Ma kien hemm l-kmamar fuq iż-żewġ naħat. Willowetts u Hassook kienu mistennija li jkunu fl-istess kamra.
  
  
  Ma kienx diffiċli biex insemmu li wieħed. Ih l-ilħna kienu qawwi u jinfaqgħu bir-rabja, speċjalment Hassuka tal.
  
  
  "Dak big iblah li jiġu hawn!" tagħha jinstemgħu lilu jgħidu bħala tagħha, snuggled sa l-għalqet il-ġurnata, u imbagħad jinstemgħu Willoughby tal-rewmatiżmu:
  
  
  "Mhux se ssib li l-ġisem fid-dar tiegħi fi ftit jiem. Dawn ma anki jsibu l-suwiċidju innota li d-xellug tagħha fl-uffiċċju għall-tliet ijiem. Segretarju tiegħi huwa'l bogħod għall-weekend twil. U hi personalment n-nar li l-dar. Kollox huwa sabiħ, eżattament skond il-pjan ."
  
  
  "Imbagħad għaliex ma inti toqgħod fl-lukanda kif aħna qbilna?" Hassuk exclaimed. "I qallek li jien se tibgħat l-irġiel tiegħi li inti tieħu hemm."
  
  
  "Iżda ma ġejjin, sabiex I bdew jinkwetaw." Issa l-Olandiż kien żbaljat. "Inti wiegħed me dawn jaslu, l-aħħar bil-lejl. Inti wiegħed me I d jkun multa kemm għall-truf tal-ħajja tiegħi. I d jkollhom pecan, Lena, u Anna-min I riedu tagħha li tkun. Wasalt għall-akkoljenza, iżda l-ebda wieħed qabad me up. Naturalment, il-tagħha, inkwetat!
  
  
  "L-irġiel tiegħi biss qagħdu għall-mument, li kollox," Hassuk qal, aktar kalmi issa, imma ovvjament disgusted. "Nżomm il-wegħda tiegħi, għażiż ħabib tiegħi. Stenna hawn għal waqt, u aħna ser ikollok hemm periklu."
  
  
  Hassouk indirizza l-ittra li Thomas fl-għarbi, u ont ħares t-madwar għall-postijiet li jaħbu. L-uniku ċans kien il-bieb imsakkar madwar l-sala. Tagħha, dived fil hemm. Jekk il-bieb kien maqfula, jew jekk xi ħadd kien fil-kamra, hi ġew maqbuda. Iżda l-bieb kien miftuħ, u l-kamra kien skur u abbandunat. Huwa crouched mill-il-half-bieb miftuħ u ħares. Hassuk kien aktar utli milli hu d-ħsieb. Huwa kien jiġu mal-Thomas mill-ieħor tal-kamra, u dawn kienu biss pulzieri bogħod minn fejn tiegħu kien joqogħdu, u Hassuk kien jitkellem ewwel u fil-qosor.
  
  
  "Staqsi-żewġt irġiel li jieħdu l-ego il-kantina, fejn il-twapet huma lesti biex jiġu mgħoddija lill-Sheikh al-Ħabib Habe," Hasouk qal. "Huma għandhom biex joqtlu l-ego u nagħlaq fil-biċċa waħda ta tapit. Karavana se jaslu għada. Jitlaq mal-bqija ta'l-twapet. Jien ser tibgħat tagħha messaġġier l-sheikh mal-apoloġija. Al-Ħabib Haba se jifhmu. Tagħha l-uem sejjaħ għal ħafna tas-servizzi."
  
  
  "Tajjeb ħafna, il-kaptan," l-uffiċjal wieġbu. Huwa sib fuq il-ġnub tiegħu bħala hu u Hassuk-mixi fl-kuritur.
  
  
  "Ħu lura l-taraġ fl-aħħar tal-kuritur," smajt Hassuk jgħidu.
  
  
  Huwa stenniet għaxar sekondi għall tagħha, imbagħad wara li lura lill-kamra l-oħra, imbagħad dam l-sala għall-dahar taraġ. Din kienet kważi moħbija dejqa tal-ġebel-taraġ, fil-kantuniera tal-ħajt fejn il-kuritur ntemmet. Huwa ħa tagħha stabbiliti dejqa, niedja spirali taraġ. Ma kien hemm l-inżul fl-ewwel sular, u minn hemm rriżulta'l isfel. F'daqqa waħda huwa ra bieb quddiem minnu. I imbuttat bil-mod miftuħ u ruħi mhux fil-kantina, kif mistenni, iżda fil-vojta l-erja taħt il-dar. I jdur madwar u ppruvaw jiksbu barra, iżda jien ma setgħux tiftaħ il-bieb fuq din in-naħa tal dan, minħabba li ma kien hemm l-ebda lieva.
  
  
  "Kkritikat l-apposta," I ħa. Apparentament, huwa induna tard wisq li l-daħla għall-kantina kien mistenni li jitla ' spirali-taraġ għall-ewwel sular u jieħdu triq differenti. Hi kienet sfurzata biex jimxu, iżda ma tistax taħdem minħabba li kelli li tgħawweġ l-isfel. Sibt ruħi fil-labirint dlam ta'kurituri, drenaġġ, u l-kmamar taħt l-ewwel dar.
  
  
  Huwa ħass bħal ġurdien fil-labirint tal-laboratorji, it-tmexxija clumsily madwar kuritur wieħed wara l-ieħor, dejjem jsib ruħu fl-tmiem mejta jew ieħor aimless-kuritur. Sadanittant, Willowetts ttieħed il-kantina għall-qtil, u kien talab għall-prevenzjoni. Jekk I tista'tagħmel kuntatt mal-Olandiż fil-ħin, kien konvint I tista'tiftaħ il-każ kollu issa, qabel ma marru aktar, qabel Kevin kellhom isofru aktar tortura. Iżda I kienet maqbuda hawn, f'dawn il-damned skur kurituri, enormi u xkiel fl-grueling stoop.
  
  
  Dan damned taraġ wassal hawnhekk, u dan damned bieb biss miftuħa fuq naħa waħda, u għalhekk hemm kellhom jiġu mod ieħor barra. Huwa dam aktar mgħaġġel, ħbit minn wieħed irregolari tal-ħajt għall-ieħor, u bħala sekondi prezzjuż għadda, huwa dam ħafna mill-kuritur wieħed għall-ieħor. Huwa beda biex tikseb rrabjata. Mhux biss ma hi titlef tagħha ċans li jiffrankaw l-Willowayts u jesponu dan il-każ, iżda qabel jew wara Hassuk jew Karana se tibda tfittex għall-me fost il-mistednin. Jekk tiegħu kien għadu maqbuda hawn meta l-għaxija kien'il fuq, ont jistgħu jkunu jistgħu jibqgħu hawn.
  
  
  F'daqqa waħda, meta huwa ħass waħda madwar l-ħitan, huwa induna li kien kiesaħ. Dan jista'jfisser biss ħaġa waħda: din kienet l-ħajt ta'barra. Tagħha malajr marru fuq tagħha tagħha kemm ma ' l-idejn. Il-ħitan marru kiesaħ, u f'daqqa waħda tagħha, dieħel fil-ħajt ieħor fl-aħħar tal-kuritur. Tagħha nħassu-bieb, għal darb'oħra mingħajr manku. Huwa imbuttat huwa miftuħ, u hija miftuħa, u kien barra, taħt il-lejla-sema.
  
  
  I ra li kien I fil-baxx elementi tal-gwerra, it-tip tad-drenaġġ ditch li jintużaw biex jiġu wara l-bini prinċipali. Dan kien segwit fl-ditch u waqa ' fil-ħajja meta l-bieb miftuħ kważi apertament fil-quddiem tal-me u l-żewġ ir-raġuni ħareġ fuq il-agħlaq. Huma ġew żgħira tat-titjir tal-taraġ sess oppost, jum u sparixxew fuq l-art billi me għal dejjem.
  
  
  Huwa stenniet mument, imbagħad mixi'l quddiem. Dan wieħed kellu jimmaniġġaw fuq, u hija fetħet I meta jinġibed. I kien rrabjata fuq xi ħaġa kont naf li kien jiġri minn issa, iżda kelli li jikkonvinċu lili nnifsi ta'dan. Dan iż-żmien kien fil-kantina, fejn kien hemm madwar żewġ tużżana sewwa rrumblati twapet fuq l-art. Oħxon pakketti tal-karti kienu mdaħħla fl-truf, u kull tapit kien marbut mal-tliet ħbula.
  
  
  Tiġbed il-karta crumpled mhux se tkun aktar mgħaġġla minn kwalunkwe qtugħ l-ħbula madwar l-twapet, iżda jien ser jiffrankaw il-ħin aktar tard jekk I li roll sa mill-ġdid. Jekk ont kien tard u issa ont, I kien ħafna żgur tal-lukanda tagħha tħalli kollox fl-ordni.
  
  
  Kien madwar nofs permezz tal-ġbir ta'l-twapet meta huwa sab. Rajt sabiħa l-għarbi, iċ-Ċiniż, tal-armenja, Afgana u twapet persjan. Dawn mgeżwra Willowett fil-fond tal-munzell persjan tagħna. I miftuħin l-tagħna u li raw il-pulita toqba tiegħu fl-qmis. Fuq agħlaq anke jitla ' fuq il-voti, hekk li l-demm ma tebgħa l-tapit. I ppressata ħaddejn tiegħi għall-ego ix-xufftejn u l-debboli ħass ego tal-nifs. Fuq il-dell innifsu, kien għadu ħaj, l-elementi-elementi, iżda kien ħaj.
  
  
  Tagħha ego mmassaġġjat tagħha l-polz u l-għonq. Tagħha ego wasslu tagħha għall-pożizzjoni bilqiegħda u tkellem lilu. Ego tal-kappell tal-għajn blinked u mbagħad jinfetħu, ego tal-xufftejn niexfa mċaqalqa soundlessly.
  
  
  "Se," qal. "Isma me, il-bniedem. X'kienu inti u l-Hassuk involuti fil?
  
  
  Tagħha ħafif sfruttat fuq tiegħu midsection u raw li l-għajnejn tiegħu fflaxxjati. Hu ppruvat li jitkellmu.
  
  
  "Kien hija biss dwar il-nisa?" L-uem mistoqsi fil-widnejn tagħha. "Jippruvaw-tidwir tar-ras tiegħek minflok jitkellem." Willowetts ippruvati. Huwa beda tħawwad kap tiegħu biex jgħidu l-ebda , jew l-hekk hu maħsub. Ma kontx ċert. L-ego-mira ta'daru nofs għall-naħa waħda, imbagħad naqsu lura. Huwa bent fuqu mill-ġdid. Xufftejn niexfa m'għadhomx nifs. Kien mejjet, u dan iż-żmien għall-proprjetà.
  
  
  L-tqil tapit rrumblati tagħha sa mill-ġdid u marbuta il-ħbula flimkien. Huwa mdaħħla l-crumpled-karta lura fis-truf tagħha. L-ebda wieħed jista'jara li l-tapit kien jintmessu.
  
  
  Huwa marru barra mill-kantina u l-taraġ għall-triq. Xi dettalji bdew isiru aktar ċari. Iżda jien xorta ma kellhomx biżżejjed ih biex jilħqu Hassuk bil-miftuħ. I għadha meħtieġa biex nikseb xi prova reali - jekk ippruvajt xejn issa, huma d neħħi Willoway tal-ġisem fil-qalb. Iżda bdejt biex tifhem l-istampa.
  
  
  Hasuk tiegħu kkontrollati skjavi u Willoats mal-xiex? Ma partikolarment importanti l-ammont ta'informazzjoni. L-informazzjoni ta'min miljuni. Per eżempju, kien magħruf sew li l-organizzazzjoni Internazzjonali ta'l-Armamenti tal-Kummissjoni se tentattiv biex timponi l-embargo fuq l-armi fuq ċerti pajjiżi li kienu meqjusa bħala theddida għall-ġabra fil-beraħ fil-qasam partikolari. Jekk huwa kien ipprovda Hassuk mal-informazzjoni dwar il-pajjiżi li se jkunu affettwati mill-embargo bil-quddiem, din l-informazzjoni tista'ġew mibjugħa lill-pajjiżi interessati fil-miljuni. Dan ser jippermettilhom li jixtru t-tagħmir militari qabel l-embargo fuq l-ddikjarata, jakkumula l-munizzjon u tal-armi, u tikkanċella l-embargo.
  
  
  Dan kien ifisser li Hasuk-attivitajiet tal-trasferita għall żewġ separata iżda interrelatati tal-livelli. Ego il-kummerċ iskjavi kien fuq l-istess livell, u huwa użat skjavi tiegħu u l-sess tiegħu robots biex tagħmel ħafna akbar u l-aktar fatali tax-xogħol. Huwa mixi l-quddiem tal-dar u l-żelqet ' il ġewwa. Ħaġa waħda kienet estremament importanti. Kelli l-aċċess għall-intima ċirku. I kellhom jibqgħu hemm fil-ispejjeż kollha sakemm kelli l-evidenza li tippermetti me tad-dwiefer Hassuk.
  
  
  Bħala l-mistednin bdiet il-leave, hija rat Karan permanenti waħdu fil-qiegħ tal-taraġ wiesgħa. "Nixtieq," hija qalet, tħares lejn me.
  
  
  "I kien barra fil-ġnien," I gideb ma'l-ambjent tbissima.
  
  
  "Issa li int waħdu, madwarna, jibqgħu hawn," hija qalet. "Aħna ser aqbad il-affarijiet fil-għodu. Jien ser jurik-kmamar tiegħek."
  
  
  Kif konna tixbit-taraġ, I raw li l-magna ġgant Thomas kienet qed tfittex fuq me, u jekk jidher verament maqtula tagħha, huwa kien miet fuq il-post. Huwa magħmul ghadu perikolużi ta'ont.
  
  
  Karana jingħaqad me fil-eleganti o mal-kotran u frisk purtieri, ħoxnin twapet u enormi fis-sodda. Kwalunkwe hi kienet, hija ma kinitx waħda ta Hassuk tal-vojt b'għajnejha l-bniet. L-għajnejn tagħha sparkled u maħruqa u kiel me kif hi ħares me u'l isfel.
  
  
  "Mument ilu, li qal li d tkun diżappuntati fl-me," I mfakkar. "Dak li ma jfisser li?"
  
  
  L-għajnejn tagħha t'attivitajiet me mal li stramba, ħruq-intensità. "Inti ser tkun taf meta kapaċi jiksbu lura l-illejla," hi wieġbet, tidwir f'daqqa u gliding madwar il-kamra bħal lithe tad-deheb għalih finanzjament, sider tagħha jixxengel taħt il-deheb l-ilbies.
  
  
  Ma kien hemm l-kabinett bi fliexken ta ' l-alkoħol fil-kamra, sabiex I jitferra lili nnifsi max-xorb, undressed, u l-waqa'fuq il-kbar artab fis-sodda. L-saint huwa mdawwar off u kien dozing off meta jinstemgħu l-bieb miftuħ. Tagħha sel u fil-water streaming permezz tal-arched tieqa, hija rat Karana tal-tall l-figura ma tagħha xagħar iswed mgħarrqa għolja joqrob lejn il-sodda. Bank tagħha għall-istampa mill-ġdid u stenniet. Kif hi avviċinat, l-deheb tal-libsa tagħha glittered fil-water. Huwa ma jiċċaqlaq jew jagħmlu ħoss kif jaraw l-approċċ tagħha l-sodda, għajnejn tagħha rotob mal-sbuħija unearthly fil-artab water. Hija qajmet tagħha l-idejn u l-telaq tagħha l-ilbies, u li raw tagħha fuq quddiem tal-me, alla bil-sabiħa sider kbir li ma sarux għoli bħal tifla żgħar sider. Tagħha wiesgħa, femminili-koxox, ċatt tagħha tal-ġisem ddawwar excitedly fis-dlam-trijangolu ta'l-xewqa.
  
  
  I iffavorixxa tiegħi saqajn matul l-aħħar tas-sodda u kien sa, sensazzjoni ta ' ħruq passjoni ħruq ġewwa me. Il-mara terribbli, devouring maskili maqbuda ma me u mwettqa me bogħod. Imbagħad hija saret l-idejn tagħha lili, u issa ma kien hemm l-terribbli-xewqa tagħha fl-għajnejn. Ay tpoġġi naħa tiegħu bejn tagħha saqajn, qabad tagħha, u niżel tagħha fuq is-sodda.
  
  
  Agħlaq attakkati tagħha, u hija kien imwaħħal mar me, biex ma jsuqux me bogħod, iżda li tfassal me tagħha. Tagħha ditta-sider kienu wkoll greenwich, u hi ħass tagħha kbar madwar l-bżieżel mal-xofftejn tagħha. Kif hija kienet bil-mod miġbudin mill ee, Karan bdew jimxu tagħha fuq tal-ġisem fuq il-sodda, li jiżżerżaq u lura fil-sottili-ritmu għall-taħbit tal-ħalq tiegħi u fis-sider. Hija ma ngħid kelma lill-istati uniti, iżda xofftejn tagħha kienu qed jagħmlu l-annimali ħsejjes tal-pjaċir, u li mħeġġa me.
  
  
  Hi lunged fil me, l-esplorazzjoni tal-ġisem tiegħi mal-xofftejn tagħha. L-idejn tagħha u l-problemi fis-tiegħi lura, u l-demm nixxa fl-għonq tiegħi. Sbieħ tagħha ġisem ma tistax tistenna, u kienet saq-istati uniti kemm fis-maltemp tal-xewqa. Karana daru għalija, u meta l-ee ħa tagħha, qalet tagħha l-ewwel kliem tal-imħabba, il-motiv u kmand, tama u tixtieq.
  
  
  "Diffiċli," hi nifs. 'Aktar, aktar. Tibżax." Hija miġbuda tagħha ġenbejn quddiem fit-torticollis, malajr movimenti, hi miġbud u tensed, u li kien ovvju li ma kien hemm l-ebda sensittività jew subtlety mal-Karana. Hi biss riedu li jħossu l-seħħ, il-kważi brutal-enerġija, u hu ewropea fis-tagħha mal-vjolenti-isforzi.
  
  
  Tagħha, rat tagħha serena wiċċ miftuħa fil-sider li hija ħalli barra bil-xofftejn tagħha indivja. Tagħha fir-ritmu tal-naqas kif hi moaned u begged. Ont naqas saħansitra aktar, u l-tagħha tqanqil kienet xi ħaġa hi qatt ma kellhom qabel. F'daqqa waħda, biddel l-ritmu u l-hit mgħaġġel u iebes.
  
  
  Hi wieġbet bil-frosta bħall-bogħod u ppressati tagħha dwiefer tiegħi tad-dahar, iżda hi xorta jinżamm lura jew ma setgħux jilħqu l-pala. Ont qatt ma dehru l-mara l-aħħar aktar minn ont, iżda dan mimlijin-alla tal-kaċċa kien qed akbar u akbar, u issa hi tifqigħ fil-fond, il-kesħa sobs li ġew minn x'imkien ġewwa tagħha. U mbagħad tagħha realizzati dak li hi maħsuba mill-weraq, ngħid li hi marbuta li tkun diżappuntati.
  
  
  Huwa ltqajna rrabjata, uża s-saħħa tiegħu fil-muskoli, u tintuża teknika differenti. Ir-ritmu li bih bil-mod ġrew. Huwa ħass tagħha reazzjoni tal-ġisem, rat tagħha xufftejn miftuħa fuq il-prestazzjoni tal-permess-bandiera, kemm jekk hija waħda ħass xi ħaġa hi qatt ma ħass qabel. L-għajnejn tagħha tinqasam miftuħa, u issa I tista'tara l-protesta fir-minnhom. Qaluli li tieqaf, u rajt l-biża rotob fil-fond.
  
  
  Iżda jien ma tieqaf. I imbuttat aktar mgħaġġel u aktar mgħaġġel, mhux verament hurrying. Għajnejha miftuħa wiesgħa u l-ġisem tal-mara beda biex iġibu, u mbagħad ma'l bogħod li marru lura għall-dlam żmien il-qedem, il-wombs tal-primordjali-nisa, hi laħqet tagħha prim, u biki imdendla fl-lejl, ħoss hi qatt ma kienu magħmula qabel...
  
  
  Hi jiżżerżaq off agħlaq u jistabbilixxu l-art mal-għajnejn tagħha miftuħa, tħares lejn me bil-biża'li kien l-aktar fil-fond milli ordinarja biża', espressjoni huwa d qatt ma raw fil-mara l-għajnejn. Fl-aħħar nett, tat-twaħħil, hija ltqajna, jitqiegħdu fuq tagħha l-ilbies, u ħares lejn me kif jistabbilixxu fuq is-sodda. Barra minn hekk l-biża'tagħha ħarsa, hija rat l-mibegħda u frown tal-disbelief. Hi ħares lejn me għal żmien twil, imbagħad daru u tax-xellug, xorta ma qal xejn.
  
  
  I jistabbilixxu hemm wara hi tax-xellug u l-ħsieb dwar dan. Rabja meta l-gratitudni kellhom hemm. Il-biża meta għandu jkun hemm ġew pjaċir. I kien kurjuż dwar dak li fisser, u huwa ħass li jkun koroh li tkun taf.
  
  
  
  
  
  
  
  Il-kapitolu 7
  
  
  
  
  
  
  
  
  Taħt l-qerq li ried tagħha biex jiffamiljarizzaw irwieħhom ma'l-istadji kollha ta ' l-operazzjoni, Hassuk kellha logħba ta'stennija.Fil-għodu, I ġie muri li l-ġwienaħ għal darb'oħra, din id-darba akkumpanjata minn Thomas. Kif huwa mixi, inti quddiem me, indiċi, huwa t'attivitajiet li wiesgħa lura kienet ir rippling-muskoli. Bħal, burly hu wieġeb, u hu jgawdu tax-xogħol mal-Kevin bħall-infern. Kont naf li t-tortura kienet sostitut għall-sess għal ħafna ir-raġuni, iżda meta Thomas applikati l-preskritt torturi li Kevin, għajnejn tiegħu qatt ma tax-xellug tal-mini. Huwa ried li l-ebda sinjal li se l-emozzjonijiet tiegħi, li jaqbdu l-morda, kesħa dwejjaq fl-me.
  
  
  Kevin, li kien imqajjem biżżejjed biex tara me ħafna mill-ħin, kellhom tensjonijiet persistenti fl-għajnejn tagħha, kif jekk uġigħ fiżiku ma tmissx tagħha. Iżda l-uġigħ fiżiku verament hit tagħha, u l-tagħha parti kbira imdawwar fil-kap tiegħi bħal tingiż vleġeġ ta'ħtija.
  
  
  I kien meħlus meta Hassuk waslu tard fil-għodu u domt soprano li juru me ġarr ta skjavi destinat għas-suq ġenerali. Dawn kienu żewġt irġiel qawwija u tliet qawwija tal-bniet. Ih kien marbut bl-idejn u l-marda fil-periklu, mgħobbija fis-trakk żgħir li għandhom jittieħdu għall-deżert, fejn ġemel dawk tal-pick ih u jieħdu lilu għal ċerti Sheikh Abdullah El Kefa. Hassouk tkellem fit-tul dwar kif jagħżel l-aħjar kwalitajiet tal-f'riskju għal bniedem bħal El Kefa, li talbet xogħol minnhom, mhux pjaċir. Jew kien konvint li għandi seba'mitt biex isiru jafu Ego Del, jew kien kbir attur. Ma kontx ċert, sabiex I sema bħal kurjuż-istudent. Hassuk kien talab lill-telefon, u kif hu tax-xellug, huwa qal li huwa kien ara me wara l-siesta, li ma tistax tibda sa ftit minuti wara.
  
  
  I ra Thomas permanenti fil-minkeb tiegħi, u l-ġgant sod skortat tiegħi kmamar. L-ebda wieħed qalli ma stajtx immur fejn ridt, iżda jien xorta ħass bħal I kien qed sottili ristrett. Tagħha, undressed u l-bank agħfas fuq is-sodda, allura l-nofsinhar tas-sħana laqtu l-dar.
  
  
  Huwa għalaq l-għajnejn tiegħu fil-qosor kif Karan daħal fil-kamra. Hija kienet lebsin l-abjad sa taħt l-irkoppa u l-abjad qmis. L-għajnejn tagħha kienu bil-kolla biex me, u kien speċjali ferocity li hi issa rikonoxxuti bħala pur sabiħa, li sa l-aħħar lejl qatt ma kienu fil-filosofija.
  
  
  "I jifhmu li inti ma kinux diżappuntati," huwa qal tagħha każwali.
  
  
  Hija ma tweġiba, iżda unbuttoned qmis tagħha, telgħu minn pants tagħha, u daħal fuq me. Biss il-vista tal-tagħha sabiħa magħmula tiegħi tad-demm togħlija, u l-pressjoni tas-sider tagħha kontra l-sider tiegħi kien aktar minn biżżejjed. Huwa tossed tagħha fuq il-ħxuna tapit. Dawn jistabbilixxu hemm, tregħid, l-aspirazzjoni għal domestiċi, iżda l-għajnejn tagħhom kienu mimlija bil-mibegħda.
  
  
  - "Le," hi muttered. - "Le," kif il-ġisem tagħha begged me. I naqas fl-imħabba agħlaq il-laħam mikxufa, il-mikxufa-xewqa, il-materja prima tal-enerġija, il-fervur li bagħtet dawn permezz tal-ġisem tiegħi li huwa ma setax ikun fihom. Karan ħa tagħha ħafna, jaraw sbieħ tagħha wiċċ jikbru tensjoni u oħra, sakemm fl-aħħar nett li oriġinali bogħod waqqaf lill-ġdid, li l-tul, nifs'l bogħod tat-telfa u l-ekstasi.
  
  
  - Ġisem tagħha kien rogħda, u hi mirfud ruħha fuq wieħed mill-minkeb u ħares lejn me disbelief u l-mibegħda. "Inti ma mill-ġdid," hija qalet. "Mill-ġdid."
  
  
  Hija tpoġġi fuq il-ħwejjeġ tagħha u mdawwar lili, u rajt terribbli dwejjaq fl-għajnejn tagħha, mhux l-għadd l-kesħa-rabja. Imbagħad hi marru permezz tal-kmamar. Huwa mixi fuq tagħha, tiġbed fuq pants tiegħu, u raw tagħha tal-mixi biex Hassuk tal-kwartieri privati. Brow tagħha furrowed. Huwa ma wieħed jifhem din il-mara fil-livelli kollha, iżda huwa ddeċieda li ssegwi tagħha.
  
  
  Huwa intensifikati fil-kuritur prinċipali, rat il-sentinella hi d mimmo għadda, u glided lejn-ringiela tat-twieqi arched. Dawn kienu fil-tagħha tal-Hassuk tal-appartament. Taħt il-windows kien wiesgħa erf madwar roża l-irħam. Fuq kollox fours mal-kap tiegħu stabbiliti, huwa bil-mod crawled tul il-erf, ferħan li kien siesta-ħin u l-ebda wieħed ikun fil-tarzna jew fil-ġonna. Huwa crawled sakemm hu jinstemgħu Karan vuċi, imbagħad magħfusa fuq il-erf taħt il-tieqa.
  
  
  Tikseb l-ego minn hawn, smajt tagħha jgħidu. "Jeħles minnu."
  
  
  "Għaliex ma fiduċja l-uem?" Hassuk mitluba. "Inti ma tgħidli r-raġuni, u li definittivament għaddew mit-testijiet li aħna tpoġġi l-uem permezz. Naħseb li jistgħu jkunu ħafna valur għall-us. Hu bla ħniena, armata invażjoni, it-tip ta'persuna li għandna bżonn. U nixtieq infakkarkom li l-ittra għadu moħbija x'imkien?
  
  
  "Jagħti ċ-ċans li l-ittra," hija qalet. "Forsi huwa biss bluffing."
  
  
  Vuċi tagħha kien hemm tensjoni u l-ton tagħha morra. Brow tagħha furrowed. Tagħha, I ma jifhmu tagħha fil-livelli kollha.
  
  
  "Inti jidhru taqlib għal xi raġuni, għeżież," Hassuk qal. Huwa jista'jimmaġina l-għajnejn tiegħu darting lura u l-quddiem. "Jieħdu l-ego l-brig u juri lilu x'jiġri lill-persuni li jippruvaw iqarrqu Hassuk. Sadanittant, jien ser jaħsbu dwar dan, imma jien mhux fl-għaġla biex jiksbu l-xejn."
  
  
  Karana jinstemgħu tagħha snort. Huwa crawled fuq l-erf, laħqu l-tieqa li permezz tiegħu huwa kien crawled, u telgħu lura ġewwa. Huwa malajr lura għall-kmamar tiegħu permezz tal-kwiet-kurituri, il-ħsieb malajr.
  
  
  Għaliex ġie hija determinata li tikseb me il-mod? Kien żgur li kien sodisfatt tagħha bħall-ebda wieħed qatt sar qabel, forsi għall-ewwel darba fil-ħajja tagħha. Fil-fatt, ħsibt li jagħtu me vantaġġ fuq tagħha. Minflok, hija sib l-isfel li jkollhom-raġel tagħha imutu. Huwa ma jagħmilx sens, aħseb u ara iweġġgħu tiegħi ego. I kien għadu l-ħsieb dwar dan filwaqt li jkollna lebsin meta hi daħlet fis-tiegħi kmamar.
  
  
  "Ejja warajja," hija qalet. Hi mdawwar f'daqqa, iżda ee qabad tagħha mill-ispallejn, u hi immedjatament beda biex iġibu. Hija miġbuda'l bogħod. "Mur," hija qalet.
  
  
  "Ma tgħidli int diżappuntati," huwa qal li l-sabiħa serena-profil. Hi mdawwar tagħha skur, par għajnejn li tħares lejn me. Iżda hi ma ma tgħid xi ħaġa u kkontrollati bil-ovvju-isforz bħala r-raġel tagħha segwiti tagħha fil-kwadru tal-kamra kważi kompletament okkupata mill-ġabra.
  
  
  "Il-bniet tnejn li huma ġejjin hawnhekk issa," Karan jgħid, " tgħallimna li kienu tpinġi li jaħarbu."
  
  
  "Ma xi ħaġa tmur ħażin mal-moħħ tiegħek kontroll teknika?" I talab dryly.
  
  
  "Ovvjament," hija qalet. 'Xejn huwa perfett. Is-sistema li japplikaw għalihom hija l-istess għall-bniet aħna jġibu lura, li m'għadhomx meħtieġa mill-istati uniti."
  
  
  Il-konverżazzjoni ġiet interrotta meta l-bieb miftuħ u żewġ bniet liebsa irqiq ilbiesi daħlu. Karana ordnat lill sabiħa u mur fl-ilma. Ħarsu lejn me par u obediently segwiti l-istruzzjonijiet tagħha. L-ilma ħares attraenti.
  
  
  Karan mċaqalqa l-ringiela ta'lievi fil-groans. Hija diffiċli jinġibed fuq wieħed mill-mankijiet. I ħares lejn dan, imma jien ma tara xi ħaġa mhux tas-soltu. Żewġ bniet kienu lazily l-għawm fl-nofs mill-ġabra. Imbagħad, hija f'daqqa waħda raw mill-naħa l-oħra l-ddawwar l-ilma tbaqbieq fil-banju. Imbagħad I raw skur forom, b'żewġ, tliet, erba, ħames biċċiet. L-kbar tal-baħar l-fkieren, kull jiżnu aktar minn ħames mitt£. Issa l-bniet fl-tub nnotat l-ilma ta'taħt l-parti. Dawn kien swam għall-tarf, iżda Karan kienet neħħiet il-passi li kellhom jiġu stabbiliti, u l-aħħar mill-grupp kien wisq għoli għall-tluq.
  
  
  Kont naf liema dawn il-ġgant-baħar fkieren kienu kapaċi, u naf li l-qawwa ta meraviljuż tagħhom tax-xedaq. Dawn jistgħu tfarrak-koxox bħal ħelu.
  
  
  "Dawn ma jkunux jittiekel fil-ġimgħa," Karan qal ewwel. "Dawn qed ġuħ."
  
  
  Fuq l-art, il-fkieren ġew bil-mod u l-tisjir, iżda fl-istat naturali tagħhom, dawn kienu beraq malajr. Tagħha, raw dawn jitilgħu lejn il-metodu in-nisa. Tagħha, ra, waħda mill-bniet tikseb qabad minn enormi fekruna, raw ay tikseb tagħha tar-riġel misruqa wieħed gidma kemm hi kien. It-tieni fekruna avviċinat tagħha mill-naħa l-oħra, u bit-ispalla tagħha. Tagħha kbira miet minn taħt l-ilma kif hi miġbud tagħha flimkien. Wara ftit sekondi, l-ilma mdawwar aħmar bħala l-ġgant fkieren ħa dawriet in-gidma barra l-laħam, litteralment dmugħ priża tagħhom għal biċċiet.
  
  
  "Aħna nużaw dawn il-fkieren minħabba li jieklu minn kollox," Karana qal dryly. "B'differenza xi ħut li jieklu biss il-laħam, li ma tħalli xejn wara. Meta jkunu qed isir hawn, naturalment, aħna ser ikollhom l-għalf ih xi aktar. Għal dawn, huwa biss ikla ħafifa."
  
  
  Issa l-ilma kien ta'kważi opak aħmar u r-ragħwa vjolenti. Karana marru għall-lieva, jinġibed fuq il-tieni waħda, u l-bloodied-ilma nixxa il-ġenb tal-ġabra. Fl-aħħar kien abbandunat, ħlief għall-fkieren tinsab fuq il-qiegħ bla xkiel. Bħal Karan qal, ma tħalli xejn wara. Hija miġbuda ' l-tielet lieva sabiex il-fwawar tal-ilma nixxa fil-ego tindif-ġabra. I jintuża l-raba'lieva biex ferra l-ilma frisk fis dan.
  
  
  "Aħna normalment ħalli minnhom imorru lura għall-oħra pool fejn jgħixu," Karan qal, u kienet tidher jiftaħ il-bieb għal-qrib grupp li kien ukoll mimlija bl-ilma frisk. "Iżda jien irrid biex turi li inti xi ħaġa oħra."
  
  
  Il-ġabra malajr mimlija, u wara ftit minuti, il-fkieren beda l-għawm mill-ġdid fit-tfittxija ta'l-ġdida ta'l-ikel.
  
  
  "Agħti ħarsa tajba fil minnhom," Karan qal, u hi kienet fl-aħħar tal-grupp u jaraw il-ġgant rettili jgħum mingħajr xkiel. Kont naf Karana kien bil-wieqfa dritt li jmiss lili, iżda fil-agħar tiegħi ħsibijiet, I ma jistax wieħed jimmaġina dak li hija kienet ser tagħmel.
  
  
  Hi hit me diffiċli fid-dahar ma ' l-ispalla tagħha, u ħassejtni bħal I kien li jaqgħu fil-ġabra. Meta waqa'fl-ilma, ġiet megħluba b'taħlita ta ' rabja, bandiera ta'permess biex iwettqu, u, par, disbelief. Iżda hu wkoll immedjatament rrispondew bl-użu xi tip ta awtomatiku jaħarbu-mekkaniżmu.
  
  
  Huwa dived mal-qiegħ, swam il-kantuniera aktar'il bogħod, u l-ltqajna biex tieħu n-nifs. Dan se tieħu biss ftit minuti għall-robot li jilħaq me u issib kumpanija ġdida tal-vittma. Huwa dived mill-ġdid u swam mal-qiegħ. Issa I raw żewġ annimali nimxu malajr lejn il-ġenb, iduru lejn il-ġenb, sinjal li kienu innotati tiegħi qrib il-preżenza.
  
  
  Hi ħalli Hugo tal-stiletto żerżaq fis-naħa tiegħi u ssikkati l-qabda tiegħu fuq il-manku ta'l-stiletto. Ma kienu fatali li tistenna l-fkieren li l-approċċ; dan ma setax ikun evitat mill-il-veloċità ta ' dawn il-jħaffef l-korpi, u l-I kien ikun imqatta għall-bċejjeċ fil-kwistjoni tal-minuti. Huwa mixi sa quddiem il-fekruna u l-saq-stiletto fil-fond fil-gerżuma, yanking l-isfel li jagħmlu tnaqqis fil-fond. L-demm jet laqat l-ilma, u l-oħra tal-fkieren immedjatament swooped fl -. Dawn pounced ma malajr, sharp gdim fuq l-annimal midruba, jinxtammu l-demm. Kif kienu devouring il-fekruna, huwa fejn taħt madwar wieħed minnhom, teħel Hugo kważi fl-istess post.
  
  
  Żewġ fkieren ċċarġjati mill-agħlaq, u l-ilma mdawwar skur tad-demm mill-ġdid. Huwa swam taħt dan, mill-dived mal-qiegħ, u permezz tal-xorta-miftuħa taħt l-ilma tal-bieb ta'l-ewwel u t-tieni grupp. I marru hemm u raw li l-I jistgħu jiksbu l barra faċilment. Stajt tidher tagħha fil-mdendlin-gaġeġ, u hemm aktar fkieren. Issa, kif tlaqt tagħha madwar il-tub, I raw il-bibien magħluqa li jwassal għal l-ewwel tub. Huwa fetaħ dan mingħajr il-kelma u ħares lejn dan. Karana tensjoni tul il-ġenb tal-tub, peering fil-mdemmija-ilma, jippruvaw ara l-aħmar saff fuq il-wiċċ. Huwa ħa l-pass lejn l-tagħha.
  
  
  I talab tagħha. "Qed tfittex għal xi ħadd?"
  
  
  Hi jdur madwar, għajnejn tagħha twessigħ fil disbelief, iżda kienet taf dan id-dritt bogħod.
  
  
  "Bieb wieħed li pool tnejn," hi nifs.
  
  
  "Fil-fatt," qal. "Inti kienu wisq ta tgħaġġel biex joqtlu me." Huwa mixi tul tagħha, u hija appoġġjata sakemm hi waqfet fl-aħħar mill-ġabra. "Għaliex, kkritikat dan, l-apposta, għaliex?" Ħej għajjat fil tagħha.
  
  
  "Inti magħmula nħossni dan il-mod," hi whispered. "Inti ippreżentat me orga. L-ebda wieħed għandu qatt sar qabel dan. Jekk dan ġara mill-ġdid, hija se jiġu għandek mill-ġdid. Inkun tiegħek iskjavi, marbuta li inti dejjem, maqbuda fil-xi ħaġa li ma tistax tikkontrolla. Qatt.'
  
  
  
  Li spjegat l-biża'fl-għajnejn tagħha, il-mibegħda. Magħmula tagħha vulnerabbli, magħmula tagħha tal-bniedem, u hi ma setgħux taffordja li. Kien tagħha protezzjoni li qatt ma tkun sodisfatt bl-bniedem, u huwa ppreżentat lill-protezzjoni tagħha. Hija kienet biss bħala żewġ bħala Hassuk.
  
  
  I talab tagħha. "Kif tista'tispjega tiegħi mewt?"
  
  
  "Hija kienet talbet li tgħid em li inti ppruvaw li jiffrankaw l-bniet minħabba li inti ma tistax toqgħod," hi wieġbet. Huwa tbissem tagħha. I f'daqqa induna li jista ' jkollhom ukoll dan iskjavi-logħba.
  
  
  "Iżda l-vuċi tagħha huwa ħaj u sew, Karana," qal viċin tagħha. Huwa ġibed tagħha qmis off-ġisem tagħha u unzipped tagħha jtir. "U l-I se tagħmel eżattament dak li għandek il-biża', Karan. Inti se jsiru iskjavi tiegħi, u int se jobdu l-tiegħi kapriċċi. Ħarsa lejn me, Karan. Int subordinati, bħal kulħadd hawn, iżda subordinati għal me minħabba dak I tista'tagħmel għalik.
  
  
  L-għajnejn tagħha, għal darb'oħra ħruq mal-xewqa u l-biża', t'attivitajiet lura fil me. Xofftejn tagħha maqsumin u hi fejn fid-direzzjoni tiegħi. Tagħha, rat il-marda tagħha jiżolqu, marda tagħha laqat il-tarf tal-grupp, hija jdur madwar u waqgħet fis dan. I qabża wara l-tagħha, iżda tagħha swaba il-biċċa tal-mini u sparixxew. Hi kien kif hi laqat l-ilma, u l-missier, tefgħu ruħu li l-art u miżmuma minn naħa tiegħu. Iżda hija kienet fost tliet għajxien ġgant-fkieren. Huma qabad tagħha, fil fuq l-laħam tagħha, u hija ħares il-mod ieħor. Foqra Karan. L-sabiħa nurse tal-meraviljuż iskjavi-suq, li lilha nfisha kien jibżgħu li jsiru f'riskju.
  
  
  Hassuk, naturalment, saqsieni meta l-I indirizzati lilu. Iżda I qal em il-verità, għallinqas f'parti minnu. Dan Karana kien qed jipprova neħħi me, u meta kienet ixxukkjat biex tara li l-I kien għadu ħaj, tilfet il-bilanċ tagħha u waqgħet fil-ġabra. Hassuk ħares aktar imdejqa minn diqa jew xi ħaġa bħal dik. Il-kbir, ix-xaħam il-figura ma kellhom l-ebda oħra sentimenti minn purament fiżika dawk.
  
  
  "Aħna ser ikollhom biex tħaffef tagħna stess taħriġ, Carter," huwa qal. "I jista bżonn li inti aktar kmieni minn I-ħsieb."
  
  
  Thomas jaraw me dispassionately bħala huwa qal tagħha dwar l-inċident ma Karana, u huwa jista ara l-disbelief tagħha fl-ego tal-għajnejn. I tbissem fl-uem u l-ttamat li seta aqra il-wegħda tiegħi l-għajnejn.
  
  
  Ma kellix ħafna ħin biex żejda, sabiex ikun kawt magħmula tiegħu mod Karana tal-kmamar, bit-tama li ssib xi ħaġa li tiżvela. Agħlaq kienet enormi, lussuża tas-sodda ma xawer sħiħa tal-ħwejjeġ. I kien madwar jitilqu meta ż-żgħar tal-librerija, nofs moħbija wara l-purtiera, ġibed l-attenzjoni tiegħi. Dawn kienu l-aktar xogħlijiet xjentifiċi: Freud, Kremensha tal - "Studju tal-Moħħ Mudelli", "Psikoloġija tal-Dixxiplina", Pavlov tal-kotba, u jien nipprova diffiċli ħafna li ssib ktieb imsejjaħ "Il-Kummerċ Iskjavi fil-Qedem Sawdita".
  
  
  Filwaqt li tħares'il quddiem l-ego, I nnotat enfasizza-passaġġ I kien qari.
  
  
  "I tipprova l-kummerċ iskjavi kien arma," taqrah. "Qawwija sultans spiss użati egos tagħhom biex jiksbu l-enerġija fuq princes, potentates, u sheikhs. Billi jipprovdulhom skjavi, dawn jistgħu jiżguraw ih tal-lealtà."
  
  
  I tpoġġi l-ktieb isfel, sensazzjoni bħal xi ħadd li sabet l-ewlenin iżda ma tistax tkun taf fejn tpoġġi dan. L-qodma sultans jinżammu tagħhom deżert princes u sheikhs fil tagħhom ħniena permezz tal-iskjavi-kummerċ. Fil-professjonisti reali, kelli l-idea li kien qed iżomm Hassuk fil-poter tagħhom, iżda l-għaliex? Kelli l-muftieħ, I kollha kellhom ma kien ssib l-keyhole. Dan huwa wkoll evidenza konkreta. U l-ħin kien taħdem barra, mhux tant għalija bħala għall-Kevin.
  
  
  I miżjura tagħha fil-tindif, u raw tagħha jzappu, jegħleb kontra l-ħajt, għajnejn tagħha matt u l-ħġieġ bl-uġigħ. Fil-jum jew tnejn, hi ser jiġu trasferiti lill-moħħ indottrinazzjoni tal-laboratorju. Hemm se jinbidlu b'mod irrevokabbli. Hemm, hija se jsir wieħed mill-mitlufa għal kollox ruħi bil-kesħa, l-bogħod għajnejn, żgur milwi psikoloġikament u emozzjonalment. Ont, huwa ħass tikseb rtirati.
  
  
  Ftit iktar tard f'dik il-ġurnata, ħsibt li kien xortik tajba, iżda l-opportunità kienet mitlufa. I ġiet imsejħa biex tara Hassuk. Meta missierha daħlu l-ego-kamra, huwa kien il-kamra tal-ħajja tkellem lit-Thomas. Il-wiċċ hu ħares lejn me questioningly.
  
  
  "Iż-żewġ affarijiet ġara kważi fl-istess ħin," Hasuk qal. "L-prinċipessa Nancy iwassalna ġdid tal-grupp tal-bniet. I-ħtieġa tagħhom. Jien jkollna aktar u aktar klijenti. U l-Sheikh Al-Nassan, qodma sheikh, fl-deżert u l-fornitur ta'ordinarja skjavi, qal li huwa kellu-merkanzija għall-us."
  
  
  I talab tagħha. "Li huwa l-Prinċipessa Nancy?"
  
  
  Hasuk xejru l-kwistjoni bogħod f'daqqa. "Huwa l-ebda tan-negozju tiegħek mhix," huwa qal. "Thomas u l-I huma taċċetta l-Prinċipessa Nancy biex jieħdu f'idejhom l-amministrazzjoni tal-bniet. Inti tmur għall-Al-Nassan biex tinnegozja miegħu dwar l-skjavi. Dollaru madwar tiegħi ir-raġuni, min jaf il-mod, se jmorru miegħek. L-bniet u l-irġiel tal-Nassan huma biss il-merkanzija, bi ftit eċċezzjonijiet. Inti għandek jixtru ih fil-prezz baxx possibbli, iżda xorta waħda jissodisfaw il-ħtiġijiet tal-Al-Nassan bħala futur fornitur ."
  
  
  "Jien ser jagħmlu l-aħjar tiegħi," I wiegħed.
  
  
  "Inti immedjatament iħallu fuq l-iġmla u jmorru għall-deżert il-fruntiera tal-Togħrokx al-Khali, Vojta sempliċi. Raġel tiegħi se jurik il-mod." Fit-tielet oasis mal-siġar taż-żebbuġ, inti ser issib Al-Nassan u jkunu jistgħu jinnegozjaw."
  
  
  Xaħam, miksija avultun sib u kellha mal-a m pendent. Kien kuntent bl lilu nnifsu. I kien mingħajr periklu eliminati filwaqt li din il-Prinċipessa Nancy kien twassil tal - "merkanzija". Ħsibt dwar dan malajr. Jekk I jistgħu jaqbdu l-Prinċipessa Nancy u l-bniet, I d-prova. Il-provi meqjusa hu meħtieġ: il-ħabs-bniet lesta biex jitkellmu. Iżda I kienet bagħtet'il bogħod. Maħsub sew, iżda forsi mhux pulita biżżejjed, I-ħsieb.
  
  
  Ont diġà kienet okkupata ma selvaġġi, l-kantuniera tal-pjan. Kien hemm biss wieħed fil-elf-ċans ta ' suċċess. Iżda fil-forma attwali tagħha, din l-opportunità kien aħjar minn kwalunkwe oħra.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitolu 8
  
  
  
  
  
  
  
  
  Fuq din it-tieni ġurnata, ix-xemx u l-ramel f'waħda enormi, bla ħniena, siekta ghadu. I ingħata British-uffiċjal tal-Armata tal-uniformi u l-xemx elmu. L-uffiċjal kien liebsa tiegħu burnoose, u kellna żewġ pakkett iġmla mal-istati uniti, mingħajr ma jitqies il-annimali aħna mr. Huwa kien ferħan li kien tgħallmu isuqu ġemel ħafna snin ilu u kien illaxkar fil-tbandil president bħall-pożizzjoni bejn l-ego humps. Fil-fatt, għamilna progress tajjeb kif tiegħu insista fuq ser kważi kontinwament.
  
  
  I kien aktar minn grat meta rajna t-tielet oasis mal-siġar taż-żebbuġ. Al Nassan u l-ego in-nies kienu diġà hemm mal-tined tagħhom u tih, għajjien-iġmla mistrieħ. Kif aħna qasmu l-ħruq tal-deżert, Huma magħmula-pjanijiet, u jekk il-tamiet kienu id-dritt, jekk tiegħu aqta kien id-dritt, imbagħad Kevin kellhom iċ-ċans, ta'lassi-ċans, iżda ċ-ċans madankollu.
  
  
  Meta wasalna, kollha tal-Nassan tal-irġiel kienu miġbura madwar l-istati uniti; sinister medda ta merċenarji li l-daggers, pistoli, u bearskin magħmula armament żgħir. Hassouk tatni l-kredenzjali tiegħi, u kien ippreparat mill-ih fir-I imnissel mill-tiegħi ġemel u avviċinat Al-Nassan tinda.
  
  
  L-sheikh deher, tall, irqiq raġel tad-deheb molars u l-għajnejn bħala-sengħa bħala bullet tal, u l-wiċċ li mqabbla dan. Huwa kellu l-ebda ħjiel dwar kif l-qodma kien, iżda hu jaf li l-ego tal-ġisem kienet għadha qawwija u l-memorja tiegħu kien multa. Ma kienx jaf, iżda konna se haggle dwar l-affarijiet differenti.
  
  
  Huwa kkontrollat tiegħi dettalji. Aħna miel lil xulxin u beda tagħna ħafna iħobb Għarbija pre-negozjati ritwali. Il-lejla għaddew bil-festa tal-ħaruf u tar-ross u pjanċi tal-insalata, brunġiel, u custard. Li jmiss biex il-laħam kienu fissa biċċiet tal-ħobż u, naturalment, il-żebbuġ u tad-dati. Kafè madwar tom-għerq mimlija l-ikla, u l-sheikh regaled me mal-dehra deskrizzjonijiet tal-bniedem tal-merkanzija bejn toasts tiegħi tas-saħħa.
  
  
  Mill-ħin li l-pranzu kien'il fuq, il-deżert-istilel kienu diġà brillanti, u l-għaxija kien kiesaħ. Al-Nassan akkumpanjati me tinda tiegħi, u kemm aħna kien jaf li l-proprjetà in-negozjati jibda l-għada filgħodu. Waqt li kien jitkellem dwar tiegħu fit-tul relazzjoni mal-Ibn Hasuk, hu kien hemm differenza fl-u dan għamel l-ewwel pass.
  
  
  "L-prinċipessa Nancy huwa li jġibu aktar bniet li Hassuk tal-dar din il-ġimgħa," qal tagħha każwali, iżda l-għajnejn li kienu ġew stabbiliti fuq qawwija tiegħu, hekk wiċċ. Ego tbissima tatni l-ewwel, l-aktar parti importanti tat-tweġiba tiegħi. Kien jaf tal-Prinċipessa Nancy-eżistenza. Inti tista'tara fil-ego-kurva tal-tagħha tax-xufftejn u l-funzjonament tħares fl-għajnejn tagħha. Huwa beda għalfejn tinkwieta. Jekk ma kienx jaf tagħha, l-vjaġġ tiegħi kien ikun vain. Iżda dan kien il-bieb li Ibn Hassouk kienu ħallew miftuħa l-qodma sheikh fit-tul l-involviment fl-iskjavi-kummerċ. Hi suspettat li kien jaf dwar tagħha l-Prinċipessa Nancy u kif u fejn kuntatt tagħha. Iżda jien ser ikollok tistenna sa filgħodu qabel l-I jistgħu jimxu permezz ta'dak il-bieb.
  
  
  Dawn l-offerta l-qodma sheikh tajba bil-lejl u marru fis-tinda tagħhom, fejn l-uffiċjal Hassuka kien diġà l-irqad.
  
  
  Il-lejl tgħaddi malajr, hija kienet torqod bil-lejl tajba u kienet l-beraħ mill-qawwi filgħodu-xemx. Wara l-ħasil tal-wiċċ tiegħu bl-ilma li kien għadu sorprendentement frisk fil-borża tal-mogħoż, daħal Al Nassan tinda li jittestjaw il-ħiliet tiegħu. Ma kien hemm l-tnax-il-nisa, l-ħdax-il madwar minnhom kienu ordinarja tan-nisa, iżda pjuttost żgħar u qawwija. L-qodma volpi kienet xi ħaġa li jgħidu dwar kull mara. Dawn ġew minn ddedikati-uem-familji. Dan wieħed jista'jaħdem bħall-ten-iġmla. Dan wieħed kellu sitt aħwa, sabiex Agħlaq kellu l-ulied fl-tagħha tad-demm. Eċċ. Huwa tax-xellug tiegħu attrazzjoni ewlenija għall - aħħar żgħażagħ, mhux pjaċevoli tifla li għandhom jitqiegħdu fuq madwar għaxar £ minn issa.
  
  
  "Hija verġni," l-sheikh ħabbret ewwel. 'Verġni! Dan se jġib meraviljuż tal-prezzijiet kullimkien. I tagħti tiegħi ħabib antik Ibn Hassouk l-ewwel ċans li tixtri u l-bqija. Verġni, speċjalment wieħed bħala-anzjani u sbieħ kif din l-waħda, min għoxrin darba l-prezz tal-girl ordinarja. Dan huwa assolutament minnu ."
  
  
  Huwa nodded solennement u qablu, imbagħad tefa'l-ewwel tieni-ballun. "Jien tiegħi stess l-metodi ta'negozjati," qal. "Jien ma tinnegozja fil-quddiem tal-oħrajn. Meta I tinnegozja, huwa biss bejn inti, me, u l-skjavi."
  
  
  "L-irġiel tiegħi huma joqogħdu'l bogħod mill-tinda," Al - Nassan qal, iżda I ħadlu kap tiegħi. "Hemm dejjem widnejn biex tisma'u għid. Rilaxx irġiel tiegħek. Jkollhom magħhom iġibu l-deżert antelope sabiex inkunu nistgħu niċċelebraw tagħna tan-negozju illejla. Inkella, jien ser jiġu lura waħdu.
  
  
  Al-Nassan shrugged. Wara kollox, huwa kien il-klijent, u għalhekk ma setax hu jagħti fl-lili? I marru miegħu permezz tal-tined u ra lilu bil-mixi lejn l-irġiel tiegħu, li kienu ġbir madwar l-iġmla. Meta rajt l-irġiel tqum, I imsejħa l-uffiċjal Hassuk tagħna tinda. Missierha mixi fil qabel lilu. Meta daħal, hi kienet milquta fl-għonq mill-uem-mejtin kick. Huwa waqa'bħal stess baxxi u tefgħu tagħha ego fil-kantuniera. Fuq il-dell innifsu, l-ego ma kellhomx bżonn li tkun marbuta. Madankollu, l-Ego marbuta tagħha mal-burnous u marbuta miegħu. F'dan il-kors, inti ser titgħallem taċċetta biss dawk ir-riskji li ma jistgħux jiġu evitati.
  
  
  Meta r-raġel tagħha lura lill-Al-Nassan tinda, hi kienet mitluba mill-ego biex tneħħi l-skjavi ħlief l-verġni.
  
  
  "Aħna ser tibda bil-agħlaq, minħabba li huwa l-aktar għoljin," qal. "Jien ser ikollok tħallas prezz tajjeb għal agħlaq jekk inti tgħid me dak kollu li għandek tkun taf dwar tagħha l-Prinċipessa Nancy."
  
  
  L-qodma tal-bniedem għajnejn glittered, u tas-soltu tiegħu kawta demeanor kienet apparenti immedjatament. Iżda I mistenni dan.
  
  
  "Ma inti taf l-Prinċipessa Nancy?" "Dak li huwa?" huwa talab bil-mod. "Ma kienx Ibn Hasuk kuntenti li tgħid inti dwar tagħha?" Imbagħad I ma jistgħux jitkellmu dwar tagħha."
  
  
  "Naqbel mal-prezz tiegħek għal verġni, raġel," qal. "Għidli dwar tagħha l-Prinċipessa Nancy."
  
  
  Al-Nassan bdiet timxi b'kawtela bogħod. "Jien ma bħal dan," huwa qal. "Jekk l-I kien qallek xi ħaġa li l-kaptan tiegħek ma tridx jgħidlek, Ibn Hasuk jkollhom imqaxxra me ħaj."
  
  
  "Waqfien nitkellmu dwar in-nisa," qal ikteb. "Irrid inkun naf kollox inti tista'tgħidli."
  
  
  Al Nassan żdied bil malajr, deft-moviment, filwaqt il-golden hilt tal-stalett fil-qadd tiegħu. 'Forsi Ibn H'asuk lanqas ma jibgħatlek, huwa qal.
  
  
  Huwa kien ttamat li l-dawl doċċa għall-verġni se tneħħi l-ego tal-biża', iżda huwa induna li kien ħażin. Ibn Hasuk tal-enerġija estiż aktar.
  
  
  "Hasuk mibgħuta me, iżda jien imgħallem tiegħi stess," I growled. "Għidli issa, jew I ser tagħmel l-għadam tiegħek xott fid-deżert xemx." L-ego reazzjoni kien karatteristika. Startled u konfuż, huwa ma setgħu jagħmlu xejn iżda jiddefendi ruħu. Tagħha, ra l-ego naħa jolqot stalett u tibda tiġbed l-ego ċinturin; imbagħad huwa attakkati tagħha u taw em qasir, daqqa qawwija biex l-għonq. Huwa cringed, mqassma lura, u kienet maqluba l-isfel mill-Ego riġel, bil-qasir dritt t-talent. Kien mqattgħin barra mill-strixxi tal-cordon ego burnous u sewwa marbuta ego.
  
  
  Huwa qajjem sa meta huwa biss lest dan ix-xogħol. Huwa nar me fl-għarbi. Hu titneħħa ego fuq il-munzell ta kutri u l-mixi matul il-tifla. Huwa ħa l-off-ħwejjeġ sempliċi hi kienet l-ilbies u l-eżaminati tagħha mikxufa-ġisem, kważi boyish iżda ħafna femminili-żgħar sider, dejqa-ġenbejn-attraenti fl-immaturi, delft-mod. Bl-idejn tagħha marbuta tagħha polz wara lura tagħha, tagħha żgħar sider protruded seductively. I jintmess minnhom u ħass li dawn kienu ħafna artab. Huwa beda jħares lejn l-sheikh. Huwa naqqas l-għajnejn tiegħu fl-tħassib.
  
  
  "Ma tmissx tagħha," għajjat. L-uem tbissem fil-tagħha, imbagħad qabad tagħha u stabbiliti tagħha fuq il-tapit li jistabbilixxu fuq il-ramel.
  
  
  "Għidli dak li għandek tkun taf dwar tagħha l-Prinċipessa Nancy, jew I ser tieħu l-tagħha ġugarell lesbjani ta'dan l-ajkla ftit kreatura," qal.
  
  
  Al-Nassan għajjat: "il-Leave tagħha waħdu!"
  
  
  Huwa kellu ma'l-tifla-sider, u l-dlam tagħha għajnejn ħares lejn me mingħajr biża'. I staqsiet jekk inti tixtieq din l-idea. Ont żbarkati fuq agħlaq. L-sheikh roared furiously.
  
  
  Huwa kien wieħed ieħor. "Inti qed robbing me!" - Ħolm tagħha. Hi biss tiegħi ċans għal-isem tal-prodott xjuħija ."
  
  
  "Inti qed-sengħa qodma liar," qal. "L-prinċipessa Nancy, raġel, jew fl-għaxar minuti ee-prezz se jonqos minn għaxart elef fil-mija."
  
  
  Huwa kien wieħed ieħor. "I jista kif ukoll jkollhom maqtula lili nnifsi."
  
  
  Huwa shrugged tiegħu l-ispallejn u l-titbaxxa ruħu saħansitra aktar fuq il-quċċata tal-tifla. Hi half-mgeżwra tagħha rqiq saqajn madwar tiegħi lura. "Oqgħod attent, raġel," qal.
  
  
  "Sewwa, sewwa, ieqaf! "Jien ser jgħidlek dak li inti trid tkun taf," huwa exclaimed. Leave tagħha waħedhom.'
  
  
  Huwa miġbud ' il bogħod, u l-girl magħluqa tagħha s-saqajn. Huwa kien sa u ħares lejn l-qodma sheikh; il-ftit qtar tal-ego fuq il-wiċċ tiegħu kienu r-riżultat ta ' l-għodwa t-sħana.
  
  
  "L-prinċipessa Nancy hija vapur," huwa qal bejn wieħed u ieħor. "Ah, jistgħu Alla għinni fil-jiem li ġejjin, u jiffranka l-lili mill-rabja tal Ibn Hasuk."
  
  
  'Bastiment?'- irrepeti dan. "Fejn ma dan il-vapur ġejjin minn?"
  
  
  "L-prinċipessa Nancy-qlugħ-Baħar l-Aħmar mill-Golf ta'Aden li l-portijiet privati tal-Bar Ibn Hasuka, ħdejn Yidda."
  
  
  "Iskjavi bastiment!" Huwa whistled ip permezz tiegħu s-snien. Ħsibt dwar dan malajr. Din kienet perfetta, is-sempliċi prova ried. - Merkanzija tal-bniedem-Hassuka, skond l-oħra tal-bniet għandhom ġew maqbuda, iżda mhux minn Hassuk. Ih stejjer tkun assoluta, it-tifrik tal-prova.
  
  
  Hi xtaqet tkun taf jekk il-qodma sheikh verament jafu aktar, iżda hija kienet overheard mill-soft-wiċċ tal-iġmla tmexxija madwar l-ramel. Huwa mexxa d-daħla tal-tinda u raw li Al Nassan tal-irġiel kienu waslu għall-tinda. Hija ħadet l-aħħar wieħed ħares lejn l-sheikh, u l-girl mal-għajnejn tagħha miftuħa, tbissem fl-uem u dam tagħha ġemel li tinsab fid-dell tal-siġra taż-żebbuġ. I kien galloping madwar l-deżert-punent għall-Baħar l-Aħmar meta l-oħrajn ġrew fl-kamp, iżda kont naf li jkun wara me fl-għaxar minuti. Tiegħi ġemel ingħata-bqija u x-xorb. Dawn ser tikseb għajjien tal-ġiri u li ser tieħu minnhom filwaqt li jlaħħqu mal-me. Huwa ġibed l-mappa taż-żona tiegħu fl-għajnejn moħħ u raw li l-eqreb tal-port fl-linja dritta fis-sala kien miftuħ lejn il-punent, fil-belt żgħira ta'El Khali. Hemm I tista'issir taf jekk Ego kien għadda l-Prinċipessa Nancy fit-triq tiegħu tat-tramuntana. Meta I ħares lura, I raw-sħaba tal-smit ramel jiżdiedu, u mbagħad żgħar, galloping iswed iċ-ċifri li jtajru fuq il-duni. Kollha tal-Nassan tal-irġiel kienu fl-insegwiment, u l-qodma sheikh kien bla dubju jwasslu l-ih.
  
  
  "Tħaffef! I għajjat fil-ġemel u bdiet ego iebes. Hu qabad ir-ritmu, iżda I realizzati l-iżball fil-pjan tiegħi. L-annimali kien tabilħaqq aħjar mistrieħa, iżda l-ego-teħid tan-nifs kien mħarbta. Fl-Ibn Hasuk stabbli, ego kien ukoll mitmugħa u l-tajbin għal kwiet walk, iżda huwa ma setax joqgħod l-mgħaġġel gallop, il-kostanti ta'veloċità għolja tal-deżert-iġmla.
  
  
  L-tikek suwed wara me gradwalment kiber akbar, u tiegħi ġemel Stahl trotted aktar bil-mod. Ma kien hemm l-ebda post biex jinħbew f'dan il-portal tal-pajsaġġ magħmula minn ramel u ammont kbir ta ' ramel. Anki l-duni kienu biss baxx-għoljiet, b'differenza mill-għoli-duni tar-Saħara. U mbagħad hu ra li wiesgħa kannella ddawwar cloud fuq l-orizzont, jespandu malajr, tibgħat adoloxxenti vleġeġ bħala l-xemx tefgħet fuq l-ħbub ta ' ramel jħaffef madwar l-sema.
  
  
  Kien demm, miljuni ta'l-ħbub ta Ness samum, maltemp ta'l-ġelat. I ħares lura u raw tiegħi pursuers, issa rikonoxxibbli iċ-ċifri, tgħaddi me fil-kisba ta'veloċità. Simum kien l-intestatura tat-tramuntana mal-demm, iżda l-I kienet f'pożizzjoni li jevitaw dan billi ssegwi tiegħi stess kors. Iżda l-ġemel-teħid tan-nifs sar aktar u aktar diffiċli, u l-Al-Nassan tal-irġiel dalwaqt kienu qabdu me.
  
  
  Huwa mdawwar l-riedni u galloped tiegħu bellowing u jipprotesta-annimali tat-tramuntana. Kif aħna avviċinat, l-kbira tal-cloud mdawwar mill-fidda-kannella għall-iswed, u raw li l-oħrajn kienu li ġejjin minnu. ih jista'jimmaġina tagħha'incredulity u l-qatgħa. Qabel aħna laħqu l-limitu tal-imminenti-demm, I telaq tiegħi qmis u mgeżwra madwar il-kap tiegħi, u jħalli biss żewġ miftuħa, kif qal, li permezz tiegħu I tista'tara. Huwa xprunat tiegħu ġemel fil-maltempata.
  
  
  Miljun tax-xewk labar tal-ramel hit me, u l-I howled fl-uġigħ. Tagħha, qabża'l isfel mill-iġmla, u għal mument aħna kien shrouded fil-iswed cloud, u l-riħ kien howl fl-istati uniti. Kien tan-nifs taħt tiegħu tal-qmis. Mingħajr il-qmis fuq, ħalq tiegħi tkun mimlija bir-ramel, u l-wiċċ tiegħi se jiġu mifruda mill qawwija frak tar-ramel. Hija kienet jinġibed mill-iġmla, u l-ego ma kellhomx bżonn biex timbotta. Huwa mdawwar tiegħu lura lill-ċentru tal-tempesta, il-bank tagħfas fuq il-ramel u t-tidwir tiegħu fit-għonq biex tkopri l-kap tiegħu ma ' ħotba.
  
  
  Bank tiegħu għall-istampa kien li jmiss tal-massa tal-bank mxarrba jaħbu u l-wiċċ tiegħu kien midfuna fil-ġemel tal-ġenb. Jekk Al-Nassan tal-irġiel kienu segwiti-istati uniti, dawn qatt ma sabu-istati uniti f'dan il-iswed t-tidwir tar-ramel. Iżda ma naħsibx li kienu maqbuda fil-maltemp. L-qodma sheikh ma jridux jagħmlu l-biċċa l-kbira minnu. Huwa kien prattiċi tal-bniedem u l-xorta baqgħu ma verġni. Jekk ikun meħtieġ, huwa dejjem tista'toħroġ bi storja għall-Ibn Hassuk.
  
  
  Ont kienet tinsab li jmiss l-iġmla, u l-riħ-gdim ramel seeped permezz tiegħi ħwejjeġ u l-qmis li koperti kap tiegħi, fejn mwaħħla mal-wiċċ tiegħi. Il-ġemel magħluqa tagħha fit-jintrabat-għajnejn u l-pursed tagħha xufftejn, u kienet f'pożizzjoni li tegħleb id-diffikultajiet. I jistabbilixxu hemm u tilfu l-sens tal-ħin waqt li samum howled u bdiet ramel madwar il-ġisem tiegħi. Ego ħadlu off tagħha, trasferita għall-ieħor fuq il-post li jmiss biex l-annimal, u Stahl stenniet. Iż-żmien tkun waqfet. Id-dinja kien magħluqa. Ma kien hemm xejn iżda tingiż ramel, titqib ramel, bil-labra qawwija ramel li tax-xellug elf qatgħat żgħar fuq il-korp. U biss meta l-ġilda tiegħi deher li jagħtu, smajt tagħha artab jlissen kelma tal-tama. Il-ħruq u screeching naqas ftit, imbagħad jitwaqqaf.
  
  
  Fl-isfar tefgħet dawl permezz tal-simum bħala l-xemx tefgħet permezz tal-ddawwar ramel. Huwa tħabtu biex saqajh, jintiżnu mill-ramel u caked tiegħu fl-ħwejjeġ. Huwa miġbud fuq l-riedni, u l-ġemel bdew spin, ħadlu massiva hump, u bdew jitilgħu fil-mod tas-soltu. Huwa kellu fuq il-riedni u bil-qoxra fil-dawl tax-xemx bħala samum ħeġġew, issa mill-ġdid bħal tal-fidda cloud fuq l-orizzont. Tagħha, stenna madwar. Al Nassan u l-ego, l-nies huma marret.
  
  
  I undressed, ħadlu off kollha tiegħi ħwejjeġ. Hu il-biċċa l-twaħħal ramel off-ġisem tiegħu u imħejjija mill-ġdid. - Ġisem tiegħi kien kwantità żgħira ġrieħi kkawżati mill-demm, u hu jaf li l-uġigħ se tkompli għal żmien twil. Hi kienet tneħħiet fuq l-iġmla u aħna mdawrin-punent mill-ġdid, l-intestatura għall-Aħmar l-Ilbies u l-laqgħa ta'l-prinċipessa.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitolu 9
  
  
  
  
  
  
  
  
  Deher eternità qabel tagħha, mgħoddi permezz tal-deżert, permezz tal-qassam tal-Jebel-Muntanji kif kienet mixi, u fl-aħħar nett laħaq il-port tal-al-Khali. Dan kien ta'ftit aktar minn għadd kbir ta'dgħajjes tas-sajd, bil-privati jott u ftit dgħajjes tat-turisti hawn u ' l hemm. Meta tasal fil-għaxija, hija kienet marbuta mill-ġemel lill-kamra tar-raġel li sinjal qal li huwa kien potter. Fil-għodu, jekk l-ebda wieħed daħal li jittellgħu l-annimali, huwa tkun żgur li tikkonkludi li l-Alla ġiet mgħammra tajjeb għal dan. Kif I qasmu l-deżert fil-pubbliku xemx, Kevin okkupata ħafna ħsibijiet tiegħi, u l-I ttamat li ma kienx tard wisq għall-agħlaq.
  
  
  Issa, il-ilda filgħaxija, kif jaraw l-bastimenti fil-port, huwa ffokat fuq l-arrest ta'l-skjavi. I ma bbenefikawx bastiment imsejjaħ il-Prinċipessa Nancy li qisu slaver tal-bastiment. Int tard għall-tagħha?" Kien skur-ħsieb li hi malajr miċħuda. Imbagħad bastiment daħal fis-għan, l-ego iswed qosor, f'wiċċ l-ilma soundlessly u mingħajr id-dwal. Li waħdu kien suspettużi. Il-vapur baħħru bil-mod, bil-mod ħafna. Huwa dam sa l-aħħar tal-moll, fejn nofs tużżana felucas, tall Għarbija qlugħ, kienu irmiġġat. Odina mhux marbuta dan, qajjem il-ftit kollu, qlugħ, u l-lejla tar-riħ imbuttat-bastiment fil-port. Hi skiet imqiegħed fuq il-felucca fid-direzzjoni tal-miexja bil-mod-bastiment. Ma kien l-Prinċipessa Nancy, u jekk iva, m'I jbaħħru hemm u twissija l-awtoritajiet? Rewmatiżmu tal-rispons għal din il-corkscrew daħal ma terribbli-realizzazzjoni, kif fakkar il-klassika tal-reazzjoni tal-qedem slaver kapijiet meta dawn kienu jibżgħu li tkun skoprejt. Dawn miżbla tagħhom tal-bniedem tal-merkanzija fuq l-bord. Tagħha, kont naf li ih moderni-kollegi jkun hemm l-ebda inqas bla ħniena. Grati għall-siekta qlugħ, tagħha magħmula felucca sinċerament wara l-misterjużi-bastiment. Meta daħal li jilgħaq, huwa ra li kien qtates bl-ispostament ta'madwar 1,500 tunnellata, l-qodma, linda, msawwta-bastiment. Misjuqa mill-lejla tar-riħ, l-bastiment kien se kważi marda aktar malajr minn vapuri tal-merkanzija, u li jinżammu lagħaq il-poppa. Gradwalment, l-msawwta, tqaxxir tal-ittri sar leġibbli:
  
  
  "L-Prinċipessa Nancy-F'lixandra". Eċċellenti għall-isem tal-vapur antika; anke fil-dlam, Egomaniac tista'tara tagħha. Mhux ta'b'xejn li l-bastiment baħħru sabiex bil-mod.
  
  
  Hija kienet magħmula mill-felucca jilgħaq, lejn il-port tal-ġenb, fejn, bil-prevedibbli sloppiness, il-sellum tal-ħabel għad-dijanjosi fuq il-ġenb. Huwa laħaq, qabad is-sellum mal-naħa waħda, u l-jinġibed ruħu, kicking il-laċċ tal-żgħar dgħajsa. L-felucca taw mod u tellgħu fis-dlam tagħha kien imwaħħal mar-sellum.
  
  
  Huwa ltqajna b'kawtela u peered fuq il-jacques. Ma kien hemm l-ebda wieħed fuq il-gverta, hekk hu telgħu fuq il-jacques u l-isfel għall-gverta tal-bordijiet. Kien ċert li l-bastiment kien żgħira tal-ekwipaġġ, forsi mhux aktar minn nofs tużżana nies flimkien mal-kaptan. L-ekwipaġġ-kabini se tkun tinsab quddiem, eżatt taħt il-gverta.
  
  
  Huwa ew sentenzi quddiem tul ix-xifer tal-kamra tal-kontroll, fl-aħħar nett żliq permezz bieb eżatt taħt il-moll. Il-fond jaħarbu biha ta'l-qodma tal-magni fuq ix-xogħol ħadlu il-bastiment, u tlaqt l-isfel il-ġewwa kuritur, tfittex għal sinjali tal-bniedem tal-merkanzija. Hija ma tara xejn, ftit vojta-kabini, t-tojlit, u l-kmamar tal-ħażna.
  
  
  Hu waqaf fl-ekwipaġġ tal-kabina u li jinstemgħu tagħha inħir. Hi magħduda seba'-figuri fil hemm u marru għall-fetħa tal-quddiem tal-istiva. Kien wisq skur li tħares'l isfel, iżda I widen għal kwalunkwe-ħsejjes. I ma tisma tagħha. Huwa għamel b'kawtela lill-poppa u t-tieni l-istiva. Il-mess ta ' dawn kkulurita-sema u taw l-dawl biżżejjed biex tħares lejn is-sema. L-dar ġie abbandunat ħlief għal ftit kannestri u l-btieti.
  
  
  Dawn qalli biex tgħaġġel. L-ekwipaġġ kien jattiva ruħu, u l I kellu biss ftit minuti biex tkompli. Barra l-sala-bieb kien l-istruttura tal qawwija clothesline. Huwa qabad it, jinqatgħu fis-żgħar biċċiet bl tiegħu sikkina, u malajr lura l-kabina ta'l-ekwipaġġ.
  
  
  Ont, niżel ġewwa bħal siekta-dell. Fl-eqreb sodda kien burly-Iswed il-bniedem. - Naħa tiegħi ħakem ego tal-għonq, u l-swaba tagħha magħfusa ' l isfel iebes fuq l-artab tikek wara widnejn tagħha. - Kmamar tas-sigurtà tan-nifs fil-fond sar l-nifs artab tal-mitluf minn sensih. Ego malajr marbuta lilu u marru għall-bniedem li jmiss.
  
  
  I meħtieġa biex jintrabtu żewġ aktar meta wieħed madwar minnhom f'daqqa sel, possibilment qajmet mill s-sitt sens. Kien qawwija huma rqaq, mgħaġġla-diżabilità Ċiniż-half-razza. Meta raw me, huwa irreaġixxa malajr. Huwa qabża, saqajn mifruxa, u bdiet me. Huwa ducked u raw li l-aħħar bniedem, skur-misluħa Indjan, kien ukoll imqajjem.
  
  
  Ċiniż-half-Razza fil biss pants tiegħu ttellgħux fis me. Hija kienet maqbuda mill-Ego kif hu qabeż bil-ħarxa uppercut li mibgħuta Ego li jtajru diffiċli li l-tarf tal-waħda tal-żewġ persuna bunks. Kien ego tiegħu mill-ġdid, ego tiegħu, u l-mira kienet lura fis-sodda. Hu ppruvat li papri u l-ħlas fil me bħal bull, kap miel. Meta huwa ħareġ u l-hit tagħha ego fuq l-għonq, waqa'fil-saqajn tiegħi u ffriżat. Hu sorveljata biss fil-ħin biex tara l-Indjan jisparixxu permezz tal-bieb. I dam wara lilu, iżda kien diġà fuq il-gverta, jgħajtu fis-tmuniera fejn l-tmunier kien bil-wieqfa. Hija kienet milquta mill-Ego Nogi, iżda huwa laqat il-gverta, I raw il-tmuniera-bieb miftuħ u l-tmunier jidhru mill-kantuniera tal-għajn tiegħi.
  
  
  L-Indjan jistgħu jkunu ġew-żgħar tal-bniedem, iżda kien b'aġilità bħala-sallur u kbir. Huwa magħfus wieħed mill-fost tiegħi fis-sider u imbuttat me bogħod minnu, tkissir tal-qabda tiegħi. Tagħha dodged oħra tiegħu riġel, li minnufih hit me fil-wiċċ, tefa'ruħha fuq il-riġel, iżda dan kien barra mill-tiegħi reach. Ma kien hemm l-tqil-injam barmil quddiem il-tmuniera. Huwa qabad il-manku u xejru huwa ħafna. I kellhom tnaqqis ċatt fuq il-gverta biex tevita l-żgħażagħ kap tiegħi mal-whizzing barmil. Imbagħad, l-indja ppruvaw li jimxu il-bogħod; dak l-iżball li kienet. Ont fejn quddiem u ewropea fil-lilu kif għamel il-mod kif l-jacques. Dan jista, u smajt thud bħala l-mira tagħha laqat il-jacques. Naf li ma għandekx bżonn li jintrabtu l-ego, " u rriżulta li l-tmunier, li kien li ġejjin fl-taraġ bil-gun fl-naħa tiegħu.
  
  
  L-ego maqtul hit-siġra tal-żewġ pulzieri mill-kap tiegħi, u kien naqas li l-gverta, tinqaleb u kien sa, filwaqt li Wilhelmina sparati żewġ malajr shots. L-ewwel waħda tkun insejt tieħu, u t-tieni waħda milquta. Huwa waqa'lura bħala tqal 9 mm stare mtaqqba lilu.
  
  
  Smajt il-bieb slam, u kont naf li kienet. Huwa sorveljata fil il-kaptan tal-kabina u li raw il-bniedem ma disheveled xagħar, kaċċa nisa, u l-blu tal-kaptan ġakketta ma ' l-istrixxi tad-deheb fuq il-vojt fis-sider. Huwa beda jħares lejn lili u l-gun fl-naħa tiegħi u mxew'il bogħod mill-jacques. Smajt lilu jimxu madwar l-pjan ta'fuq, segwiti hu, u aħna ttellgħux fis-ieħor ħabib kif marru l-taraġ wara l-ċmieni. "Ma jisparaw," huwa qal. Huwa kien qawwi tork l-aċċent. Tagħha somber wiċċ ħareġ lilu. Ego fil-fond stabbilit għajnejn ppruvaw dija fil me.
  
  
  "M'hemm xejn tal-valur fl-bord dan il-vapur," huwa qal. "Fittex il-istivi. Dawn huma prattikament vojt.
  
  
  I talab tagħha. "Fejn huma l-bniet?"
  
  
  Ego-għajnejn flickered għall-mument, mbagħad huwa malajr frowned.
  
  
  'X'tifhem?'
  
  
  Tagħha ego tolqot lilu fil-wiċċ mal-Wilhelmina, u kien naqas li l-gverta tad-demm, taqtir minn ego tiegħu tax-xufftejn. Paċenzja tiegħi dam barra u l-I ma kellhomx biżżejjed ħin. Ego jinġibed tagħha barra.
  
  
  "Fejn tiegħek tal-bniedem tal-merkanzija, inti parti skuża għal-kaptan tal-bastiment?" "Fejn huma l-skjavi?" Huwa beda għall-protesta mill-ġdid, iżda hi ġie interrott mill-ego kick fil-ħajja li l-doppju matul. Ont ntlaqtet, segwita mill-dritt li l-ego eliminat isfel.
  
  
  "Jien ser tiċrita inti bċejjeċ gradwalment," I tinqasam, ġbid ego li saqajh. "Inti mtajjan, lousy-bastiment tal-far." Huwa ra l-rabja fuq il-wiċċ u l-jaf I fisser dak I qal. L-bluff tentattiv kienet waqfet; huwa waqa'bħal tittaqqab-bużżieqa. "Fake-gverta," huwa muttered hoarsely. 'Taħt il-pont.'
  
  
  Tagħha, ħares lejn il-pont tal-bastiment. Ma kienx twil ħafna jew wiesgħa.
  
  
  "Uri me," qal. 'Malajr!'Hija kienet poked mill Wilhelmina tal-ego, u hu wasslitni l-taraġ u madwar il-pjan ta'fuq dwar il-pont. Huwa marru għall-naħa tax-xellug tal-moll, niżel fil-kantuniera, u beda li jneħħi l-gverta mal-mannara li qiegħed hemm. Huwa jaraw hu bir-reqqa, u meta kien imfassal madwar kwart ta'l-evakwazzjoni, huwa intensifikati l quddiem.
  
  
  "Rahan l-mannara u toqgħod lura," I ordnat.
  
  
  Meta huwa obduti tagħha, huwa mar-tarf tal-gverta u peered fuq fejn il-gverta tal-pjanċi kien. Xedaq tiegħi clenched fil-rabja. L-marbut bniet jistabbilixxu fil-ringieli doppja fuq il-falza-gverta, pulzieri diversi aktar baxx minn dak reali. I stmat li kien hemm madwar sitt pulzieri bejn il-pont u l-qajmet il-gverta.
  
  
  "Aqbad il-bqija tal-bordijiet, inti bagħal," l-Turk tinqasam fi lilu. "U l-għaġla sa!"
  
  
  Huwa kienet osservata u miżmuma mill-Luger fuq il-bniedem sakemm fl-aħħar nett fetħet il kollu bankina-żona u huwa ħares lejn l-żewġ ringieli ta'marbuta n-nisa. B'kollox, ih kien ħmistax-il jew għoxrin.
  
  
  "Tieħu l-ihs wieħed fi żmien," I ordnat. "U l-jħollu kull tifla meta inti tikseb tagħha barra."
  
  
  I kien kważi fil-tmuniera u għadda fil-rota li l-tmunier kienu assigurati meta daħal sa me. Il-kors kien sempliċi, ma kien hemm l-ebda vapuri oħra fil-vista, għalhekk hi tax-xellug-tmexxija waħdu. L-bniet, ixxukkjat u l-oħra meta dawn ħareġ, kienu għadhom tilbes il-ħwejjeġ ih kien maħtufa fl: xi wħud fil-mini-ilbiesi, oħrajn fil-maternità u l-blawsijiet.
  
  
  "Jorbtu l-ego," huwa qal wieħed mill-bniet, madwar l-Ewropa. 'Tagħmel inti tifhem l-ingliż?' Hi nodded iżomm il-kaptan bl-istess ħbula li marbuta tagħha. Il-bniet miġbura fil-kamra tal-kontroll u ħares lejn me warily.
  
  
  "Jien ma madwar ih numri," qal. "Jien hawn li jiffrankaw. Li jifhem l-ingliż?
  
  
  Ħames jew sitt-bniet rrispondew, u huwa għażel l-tfajla li kienet l-istudju, li rriżulta li jkun Irlandiża. Hija malajr qalli kif hi sodisfatti Tour-Tneħħija Vjaġġi-rappreżentant meta kienet fil-Greċja. Huwa intervistati-bniet li rrispondew għall-ad fl-Ateni-gazzetta.
  
  
  Oħrajn kienet simili stejjer dwar l-hekk imsejħa intervisti tax-xogħol u mbagħad wiċċ imb wiċċ laqgħa li dawn skoprew li ih kien maħtuf, normalment wara li għandhom ġew mogħtija l-loppju. Kien hemm sitt Ewropea, erba'pajjiżi Afrikani, tal-erba'Ċiniż u tliet Skandinavi-bniet. Ħafna minnhom tkellmu xi ftit bl-ingliż, u fosthom dawn tkellem lingwi tant li dawn jistgħu jittraduċu malajr ieħor l-oħra, u l-tagħha fil-qosor qaltilhom dak ih mistenni meta waslu fil-Hassuk tal-moll privat.
  
  
  Issa li kienu ħielsa, il-biża'u xokk malajr għadda. L-uem ġie sostitwit mill-intensa kunitti. Huwa ħass tiegħu rabja żieda bħala huwa qal kollha dwar Hassuk l-operazzjoni. Miġnun-pjan bdew jieħdu l-forma fil-kap tiegħi. Dawn il-bniet ma kinux ordinarja; dawn kienu bniet li kien jaf il-ħajja. Xi madwarhom waslu madwar l-ibliet kostali, portijiet tal-baħar, il-postijiet fejn tgħallmu steer dgħajsa filwaqt li t-tagħlim li timxi fuq il-kosta ta'l-Irlanda, il-gżejjer griegi, il-kosta tal-Afrika.
  
  
  "Li madwar tista-kontroll tal-bastiment?" I talab, u miżmuma mazz ta'l-idejn.
  
  
  "Li tista'żżomm il-kamra tal-magna ta'dan l-qodma tub taħdem?" Par ta ' l-idejn xejru.
  
  
  "Il-missier u l-aħwa kellhom flotta żgħira tal-dgħajjes bil-mutur fil-Hebrides," wieħed tifla exclaimed. "Il-magna ta'dan il-vapur huwa bħalissa għaddej. Mhux diffiċli li tara li l-ego xogħlijiet."
  
  
  Tagħha, chuckled. Kelli mhux biss ix-xhieda, iżda wkoll it-tim ta'l-alleati.
  
  
  I talab tagħha. "Li madwar inti jaf kif timmaniġġa l-armi tan-nar?" kienet qajmet ukoll xi ftit l-idejn. I ra mal-tkabbir eċċitament li tkun taħdem. Hija ħadet biss ftit l-irġiel biex jiggwidaw l-qodma tal-bastiment.
  
  
  "Isma up, kulħadd," qal. "Aħna jistgħu jaħdmu flimkien u l-qabda Ibn Hasuk. Min ikun qed jipparteċipa? '
  
  
  I ma kienx sorpriż meta dawn għajjat lura.
  
  
  "Ħażin, allura hawn pjan tiegħi," qal. "Hassuk jistenna li dan il-parti tub għall-baċir fuq l-ego privati tal-port tal-bar fi ftit sigħat. Inkella, huwa se immedjatament taħseb tat-tmexxija'l bogħod. Imbagħad huwa joqtol l-bniet kollha li bħalissa huma fl-dar, u taħrab. I ma jħallux li dan iseħħ. Nixtieq Hassuk li jmorru għall-ħabs jew il-mewt, tkun xi tkun, sakemm huwa ma jikkawża l-ebda aktar problemi. L-ekwipaġġ tal-bastiment tkun marbuta hawn taħt. Għandu jkun hemm ħafna tal-ħwejjeġ tal-irġiel, u jien żgur li aħna ser issib ġust-ammont ta'l-armi tan-nar abbord. Inti tressaq "Prinċipessa Nancy" lejn il-port tal-Bar Hassuk. Jekk hu u l-poplu tiegħu approċċ inti, jiġbdu u joqtol kemm tista'. Imbagħad jieqaf fin-nofs tal-xmara sakemm inti tirċievi n-notifika mill me. Dan se jagħti me ħin li tmur għall-ego-palazz u jiġbru l-bqija tal-ċwievet I bżonn kontra l-Hassuk.
  
  
  Huwa titwaqqaf u ħares lejn minnhom. "Taħseb li tista jimmaniġġjaw dan?" I talab tagħha.
  
  
  Huma ħadu l-dawriet jiżguraw me li tkun taħdem. Dan għandu ħadmu wisq. Hasuk tal-irġiel se jkun kompletament maqbuda off-gwardja. U din mhux se tkun l-ewwel bil-għaġla mmuntat l-armata li jirbaħ. L-istorja sħiħa ta'dawn l-affarijiet. Huwa talab fil-qosor, u esprimiet it-tama li din ser tkompli sal-lum.
  
  
  "Id-dritt," qal. 'Ejja tibda. Filwaqt li inti tagħmel parti tiegħek, għandi l-ħidma tiegħu biex tagħmel.
  
  
  Hija kienet assenjati lil waħda mill-bniet, burly svediż-anzjani, biex dirett. Żgħir franċiż mara li ħa l-rota, u l-Indoneżja-girl Ċiniż serva bħala għassa u l-navigatur. Iż-żewġ nisa grieg niżlet biex jiċċekkja l-kamra tal-magna. F'inqas minn nofs siegħa, il-gverta tal-pjanċi reġgħu kienu mqiegħda fuq il-pont, iżda din id-darba l-kaptan u l-ekwipaġġ kienu hawn taħt, skond il-falza-gverta. Fil-kabinett tal-metall fl-kaptan tal-kabina, sabu azzarin, għaxar karabini u ħafna rivolvers. Żewġ mejta l-irġiel kienu unceremoniously jintefgħu fil-baħar.
  
  
  Tagħha, il-konklużjoni kienet li l-I jistgħu jiksbu Hassuk tal-palazz aktar malajr mill-art. Hija tpoġġi ħwejjeġ tagħha fil-borża bil-żejtnija-drapp u tal-mixi matul il-jacques tagħha qliezet ta'taħt. Hija ħadet l-aħħar wieħed ħares lejn l-Prinċipessa Nancy-ġdid tal-tim. Xi wħud mill-bniet libes mhux maħduma-irġiel shirts, oħrajn qasir doppjetti u fradal, u l-libes xedd ornamentali jaħbu tagħhom tax-xagħar. Dawn kienu skura, armati, u l-rrabjata.
  
  
  Ma kienx fejn il-kosta. Huwa imnixxef malajr fil-xemx qawwi, imbagħad lebsin. Tagħha qoxra mixi tul trab triq tal-kosta u ra Għarbija fil-Punent tal-ħwejjeġ, iżda bl-aħmar tradizzjonali tarbush fuq kap tiegħu, is-sewqan qodma Ford-ġbir tat-trakk. Naħa tagħha kienet qajmet, u kien naqas hekk li ont tista'tiżdied fil-karozza. Peress li jien ma għid xejn tagħha, u dan kienet ksur tal-Għarbija etikett li jistaqsu mistoqsijiet, aħna mr fis-silenzju sakemm hi raw il-famuż torri tal-Ibn Hasukh-palazz tal-imminenti.
  
  
  It-triq mgħawġa interni mill-kosta, sabiex I ma setgħux ara l-moll privat. Iżda kont naf huwa kien li jkun hemm. I rringrazzja tiegħi Tajba Samaritan u hopped barra tal-karozzi qodma kif aħna avviċinat Hassuk tal-proprjetà. I jinżammu taħt id-data tas-siġar u kien jaħsbu dwar kif l-aħjar tinkiseb permezz meta rajt żgħar parade madwar żewġ chauffeur u trakk ġbid minn madwar il-bieb. Wara l-sewqan tul it-triq għall-waqt, dawn irriżultaw fuq bir-ramel sempliċi ftit mijiet-il metru'l bogħod. Rajt l-burly iċ-ċifra tal-Hasuka fil-pubbliku ta'l-ewwel tal-karozzi. Kont naf fejn kien għaddej.
  
  
  Meta l-motorcade kien barra tal-vista, hu malajr mal-bieb. I kien għad kellhom il-kredenzjali li Hassouk kien mogħti lili li juru Al-Nassan, u issa I wera tagħha ih l-żewġ sentries. Dawn nodded u ħalli me jgħaddu.
  
  
  Ladarba ġewwa, hi dam permezz tal-dar, u l-kuritur inqarrbu l-ewwel għat-tieni dar. Huwa qabża fl-taraġ għall-ġwienaħ u dam fis-niedja-kamra. Meta daħal, il-żewġ ir-raġuni kienu okkupati mal waħda madwar l-bniet. Tiegħi ħarsa jiżżerżaq mimmo fil minnhom fl-I, Kevin. Meta I raw tagħha, xorta mogħtija l-kalmanti, jegħleb kontra l-ħajt, tiegħi tiwi-dollaru bdiet lira bl-eżenzjoni.
  
  
  L-żewġ ir-raġuni sorveljata għall-mument, imbagħad marru lura għax-xogħol, minħabba li dawn kienu użati biex jaraw me madwar. Hija kienet telgħet mill-biċċa tal-ħadid tal-pajp li tinsab fuq l-art, jiżżerżaq wara minnhom, u titneħħa ih kemm l-art mal daqqa waħda. Huwa rilaxxat l-ittorturat tifla u titbaxxa tagħha bil-mod l-art, imbagħad rilaxxati Kevin.
  
  
  Jiena ppjanat li jieħdu tagħha bogħod minn hawn tagħha u jibgħat lill-appartament tagħha, iżda I raw li dan kien impossibbli. Hija kienet wisq eżawriti, kważi sensih, biex ikomplu jgħixu fuq tagħha stess. Huwa stabbilit tagħha stabbiliti bir-reqqa, rilaxxati-tnejn l-oħra tal-bniet l-tindif, u titbaxxa ih l-art kif ukoll. Dawn ġew hemmhekk għal mill-inqas ftit sigħat. Dan kien il-post it-tajjeb. Jekk l-affarijiet biex tikseb l-quċċata tagħhom, Hassuk se jkollu l-idejn sħiħa. Huwa ma jkollux il-ħsieb ta'l-foqra kreaturi tiegħu damned-tifel. Iżda issa jiena kelli l-opportunità li jidħlu l-ego tal-kamra, fejn kien jaf l-tweġibiet li riedu jkunu nstabu. Huwa dam soprano u daħal fil-bini prinċipali. Huwa tellgħu l-irħam-taraġ għall-quċċata tal-tieni sular, tixbit żewġ passi fi żmien. Huwa mexxa Hassuk tal-kmamar, permezz tal-kamra tas-sodda, u l-istudju. Rajt ir-ringiela tal-kabinetti madwar ħajt wieħed, u fil-qiegħ, pulit wieħed fuq l-ieħor, mijiet ta'rawnd tal-metall tnabar tal-pillola, kull wieħed bil-iskrizzjonijiet u l-kodiċijiet kollha fuqha.
  
  
  I kien biss dwar li aqbad waħda madwar l-tnabar meta l-r-ragħda tal-sparaturi kiser il-kwiet. Iżda dan ma kienx maqtul, u huwa ħass gash miftuħa madwar l-ħaddejn tiegħi, u mbagħad fit-tul tal-ġilda follow mgeżwra madwar il-għonq tiegħi. I kien miġbud lura, u kif kien waqa'l-art, huwa ra enormi wiċċ figura permanenti fil-bieb bil-frosta fl-naħa tiegħu.
  
  
  Dan ma setgħux ikunu tneħħew mill-ħajt tal-follow, u kelli biex tagħmel l-aħjar tiegħi ma jkun strangled minnhom. Thomas daħal lejn me ma twil, catlike passi. Huwa laħaq l-isfel u miġbud Wilhelmina mill-holster taħt tiegħi tal-ku-ġakketta, imbagħad rrumblati bogħod mill-daqqa u ħass il-follow żerżaq off tiegħi l-għonq. Smajt Thomas snort u ra lilu tarmi Wilhelmina l-tieqa. Huwa ħa tiegħu follow u milquta mill-ġdid. I imdawwar fil-mument meta kien I jintlaqat mill-ħruq, qtugħ uġigħ, smajt terribbli hu jaħarbu biha: Żewġ ffaċċjati jackal! I kien l-isfel fit-tindif, u kont naf li kienet inti.
  
  
  Hu marbut mill-ġdid, u ħassejtni l-uġigħ mill-ġdid bħala l-frosta maqtugħa fil-fond fil-dahar tiegħi. Ont laħaq għalih, iżda huwa ġibed l-ego barra minn madwar l-armi tiegħi u kien fid-direzzjoni tiegħi mill-ġdid u mill-ġdid tagħha ppruvaw dodge tiegħu qtugħ-enerġija. Kien espert dwar l-kkritikat ħaġa, u kont naf li l-frosta simili li jista ' joqtol jew korriment ta'persuni xi ħadd għall-ħajja fl-idejn dritt.
  
  
  Ippruvajt tremenda għalih, iżda huwa imċaqlaq malajr u faċilment, u ħalli l-frosta hit me fuq id-dahar mill-ġdid, u imbagħad I jinħass bħala l-frosta mgeżwra madwar il-għonq tiegħi mill-ġdid. I rrumblati fuq tiegħi lura, ħalli Hugo żerżaq fis-tiegħi tal-palm, u tefgħu hu madwar l-pożizzjoni. Tagħha, rat il-stiletto jidħlu fis-il-ħajja ta'burly hu.
  
  
  Huwa panted ħafna, naqas il-frosta, u miġbud ' il barra dejqa stiletto madwar il-ġisem tiegħu. Huwa waqa'l-arma contemptuously. Tagħha tbaxxa hu u l-ego tiegħu fuq l-irkopptejn tiegħu. Huwa appoġġjat mill-bogħod, imma saqajn tiegħu kienu bħal tal-ballut. Ego itlaq tagħha u naqsu l-art qabel ma jkun jista tmissx l-għonq tiegħi mal-naħa tiegħu. Tagħha, jinstemgħu l-riħ tisfir meta tkun insejt tieħu, u niżel l-għaraq taħbita. I mgeżwra driegħ tiegħi madwar l-għaksa tagħha u jinġibed, u tilef il-bilanċ tiegħu. Iżda kien lura fuq saqajh biss malajr kemm ont, u l-ieħor biex fflaxxjati passat mimmo tal-wiċċ bħala ont sostnuti mill-bogħod.
  
  
  Ma kien hemm l-demm taħdem madwar il-ferita fil-Ego fl-istonku, iżda Thomas ma jidhirx li l-avviż. Huwa dodged li jmiss tiegħu daqqa, iżda huwa ħass enormi distruttivi-seħħ fl-idejn tiegħu, kien simili li jaqgħu sledgehammers. Huwa ducked taħt ieħor bozz u rilaxxati ganċ dritt għall-ego tal-geddum fil-pożizzjoni perfetta. Kien preċiż maqtul, bil-qawwa kollha tiegħi wara dan. Huwa wara jiltaqgħu, bike fil-president, waqgħet fuqu, u imfarrak dan. Ordinarja tal-persuna xedaq kien ġie miksur u li jkunu ġew eliminati għal ċert, iżda l-ġgant hu tela'għal saqajh, għalkemm ftit aktar bil-mod. Huwa kien qed iżomm fuq tar-riġel tal-president li kien għadu kemm fil-mira.
  
  
  Huwa ħareġ għalija, li jkollu l-presidenza tar-riġel fil-lemin tiegħu u l-naħa tax-xellug tiegħu fuq l-istonku tiegħu. Il-feriti kkawżat mill-Hugo bdiet tidħol fis-seħħ. Thomas iffavorixxa il-president tar-riġel, daqqa terribbli li se jkunu maqsuma driegħ tiegħi jekk ego kienu ppruvaw li jgħawwġu dan. Huwa jista'biss dodge u tremenda mill-ġdid kif hu iffavorixxa il-president tar-riġel u lura fil-kbar arki. F'daqqa waħda, u assista tal-shots waqqaf lill fid-distanza, imbagħad ieħor u l-ieħor. Il-kbir hu waqfa qasira għall-tieni qasma u jinstemgħu bil-naħa tiegħu fuq il-imqajma tar-riġel tal-president tiegħu. M'għandix bżonn aktar minn dak taljan-tieni. Ego qabad tagħha mill-driegħ, bin-newl tagħha madwar fil-toqgħod qabda, u huwa tellgħu fuq kap tiegħi u waqa'bħal waqa tas-siġar. Il-kamra ħadlu. Huwa titneħħa l-president tar-riġel u slapped tiegħu ego diffiċli fl-istonku. Huwa clutched tiegħu tal-ġisem aktar baxxi kemm ma ' l-idejn, u uġigħ milwi-wiċċ tiegħu. - President tiegħu riġel ġew stabbiliti mill-ġdid, iżda din id-darba bl-iebes permess li l-għonq kif marret għall-irkopptejn tiegħu.
  
  
  Huwa waqa'quddiem, gasping fl-uġigħ. L-azjenda kap tiegħu fl-naħa waħda, huwa beda biex tikseb sa bħala l-president tagħha tar-riġel hit ego tiegħu mill-ġdid fil-kranju. Huwa ffriżat għat-tieni, imbagħad naqsu u l-half tinqaleb. Huwa kien lest, l-ego-iffriżati-għajnejn kienu l-silenzjuża l-prova tal-ego tal-mewt. L-isparar kontinwa, u huwa tbissem tagħha. L-ekwipaġġ ta'l-Prinċipessa Nancy kien lura fil-post xieraq tagħhom. Ma enormi tiegħu statura, Hassuka definittivament jkun wieħed faċli mira kull. Huwa intensifikati matul Thomas u marru għall-preżentata-kabinetti kontra l-ħajt.
  
  
  Fetaħ il-jiġbed u ħares lejn l-karti, jagħżlu wieħed bl-addoċċ. "Smith, Josh, X-22." Tagħha, ħares lejn l-pillola tnabar, raw Dollaru bl-X-22 bil-miktub dwar dan, u l-ġabritu. I mdawwar madwar, il-video-u raw a man-nuqqas ta mara Ċiniż, u l-girl Afrikani ol ego. Kull tlieta minnhom kienu mikxufa. L-għada-figuri jidhru-bniedem ddaħħal-pajp tal-gomma fil-mara Ċiniż. U ma kien hemm l-aktar ta'din is-sbuħija.
  
  
  It-tanbur sostitwit u magħżula l-isem differenti mill-karta tal-katalogu: "Remou, Pierre, bil-franċiż ta'l-Enerġija Atomika-Kummissjoni." Il-film tal-ego in-numru kien H-7, u l-ego drum kienet misjuba mill-film o nen mal-żewġ bniet mhux aktar minn għaxar jew tnax. Hija ħadet il-burokrazija u l-tiftix kontinwu permezz tal-karta tal-katalogu.
  
  
  Huwa sab l-ismijiet li kien jaf, in-nies madwar l-f'ħafna pajjiżi, qawwija in-nies, il-ministri, deputati, spjunaġġ l-aġenti, il-membri tal-Kungress, in-nies fil-pożizzjonijiet importanti fl-uffiċċji internazzjonali, u l-għadd sħiħ ta iżgħar ismijiet fl-iżgħar postijiet tal-gvern. Dan il-sistema tal-kard koperti kważi l-pajjiżi kollha fl-Ewropa, l-Amerika ta'fuq u T'isfel, l-Asja u l-Afrika.
  
  
  Dawn kienu l-nies Hassuk kienet maqbuda, sfruttati, u konness mal-bniet tiegħu, l-passjoni-ispeċjalisti. Dawn kienu l-kaptani, li kienu fil-fatt skjavi marbuta mal Hassuk. Iżda kien biss rikatt? Ma jidhirx dritt, u ħsibt dwar dan meta smajt l-screeching tal-karozzi tajers barra.
  
  
  Tagħha, marru għall-tieqa. Din kienet l-trakk I d tidher drive tagħha l-Prinċipessa Nancy . Il-bieb iffavorixxa miftuħa, u burly svediż iebsa mara qabża madwar l-karozza, segwit mit-tnejn l-oħra tal-bniet. Ih msejħa biex tagħha u dam biex jilħqu ih. "Inti d jgħum l-nofs tal-xmara u l-ankri," qal. 'Dak li ġara?'
  
  
  "Aħna ma jkollhom jitilqu," l-anzjani wieġbu. "Dawn qed kollha mejjet jew fuq l-jimxu. Għandna kollox iżda dan il-kbar u l-xaħam waħda.
  
  
  "Hassuka," qal grimly.
  
  
  "Fl-tagħrif miksub maqtul, huwa ltqajna fil-karozza tiegħu u sparixxew, li jħallu l-oħrajn wara."
  
  
  'Kkritikat dan!L qal. "Imorru lura għall-bastiment u tibqa'hemm sakemm inti tirċievi n-notifika mill me. Jien ser nipprova biex tiksbu. Ħu me għall-triq prinċipali."
  
  
  Dawn jitqiegħdu tagħha fil-trakk u aħna saq permezz tal-bieb. L-sentries, is-smigħ l-shots, ħass li l-logħba kien'il fuq, u sparixxew. Safejn kont naf, l-ftit li jifdal ir-raġuni kienu kapaċi li jħallu. Dawn kienu ż-żgħar friegħ tal-ħut. Iżda l prinċipali barracuda kien għadu fil-kbar. Tagħha qabża madwar l-trakk kif aħna qbilna barra fit-triq prinċipali u l-bniet saq il-baħar.
  
  
  It-triq kienet issa mimlija bl-abjad tal-robed pellegrini. L-aħħar jum tal-Haġġ kienet ta ' 24 siegħa l-aktar tard. Xi wħud mill-pellegrini twettqu fuq stretchers, oħrajn weġġa fuq krozzi, l-aktar mixi mal-kollegi tagħhom pellegrini, nixxiegħa ta abjad robed nies entranced mill tagħhom reliġjużi entużjażmu.
  
  
  Huwa eżamina r-triq, bit-tama li tara Hassuk tal-limo. Jekk hu ppruvat li jaħarbu f'dan il-aġitazzjoni, huwa kien avvanzat bil-mod. Tagħha qoxra huwa li jġorru l-pellegrini fid-direzzjoni tal-grupp ta'nies u tliet membri tal-pulizija. Ftit aktar fuq, I raw MUSULMANI-UNIKU sinjal. Sagru l-lukanda kollu ir-raġunijiet, kien issa cordoned off għall-leali, u l-petizzjoni għall-pellegrinaġġ kellhom jiġu ffirmati ma'Kaakli, il-reliġjużi maġistrat.
  
  
  Meta tagħha, avviċinat il-pulizija, l-tagħha, raw li kienu permanenti madwar raġel li kien mikxufa ħlief għall-par ta qliezet ta'taħt. Huwa qal li l-pulizija li xi ħadd miġbud ego fuq il-po u ħadu tiegħu ihram, sempliċi abjad iswed tal-libsa.
  
  
  Mhux tiegħu stahl jistenna biex jisma aktar. Ma kienx meħtieġ. Tagħha tħabtu biex il-ġenb tat-triq u dam passat mimmo tal bil-mod-avvanz tal-ringieli ta'pellegrini, kollha qed ifittxu l-istess fl-abjad tagħhom ihrams, u kif tagħha qoxra, il-folla kiber aktar dens. Huwa jkun għadda l-Musulmani-UNIKU sinjal li jindika riżervati mistrieħ post u ħares lejn l-irġiel u n-nisa seduta fuq il-għerja-mejta l-ħaxix. I dam, tiegħi gerżuma xotta mis-sħana u l-sħab tat-trab li qed jogħlew-mijiet ta'eluf ta'l-saqajn.
  
  
  Huwa ra raħal żgħir, ftit tajn djar fuq kull naħa tal-triq prinċipali, fejn ir-raħħala ma ix-xogħol tagħhom. U mbagħad ego ra tagħha, xaħam figura bilkemm koperti mill-ihram, mixi fit-naħa l-oħra tat-triq, meta wieħed iħares lura nervously. Huwa ma kienx ħares fl-direzzjoni t-tajba madankollu, iżda meta avviċinat lilu, anki madwar it-triq, huwa ra me u waqaf. Kien wasal biex timbotta l-folla meta huwa qajjem l-vuċi tiegħu mal-rrabjata jaħarbu biha. "Aħwa!" huwa exclaimed. "Aħna għandna unbeliever. Hemm wieħed hawn li defiles l-isem tal-Alla." Huwa indikat fil-me, u eluf ta'attakk tal-punti ta'ħiliet ġew imfassla. Kien hemm ixxukkjat-silenzju, li malajr jiddawru rrabjata mutterings. "Hemm hu!" exclaimed Hassuk. "L-mistoqsijiet, kurjuż mistoqsijiet minn pajjiż ieħor li segwew me hawn mock me għal dejjem. Ħarsa lejn lilu, hu ma jilbsu l-ċikatriċi, huwa jidħaq fil-tagħna imqaddsa-fidi."
  
  
  A jaħarbu biha faqqa bħal togħlija-vulkan. Hu ħa wieħed iħares lejn l-rabja Hassuk kellhom lliberalizzat u ran. Huwa mdawwar dawn diġà emozzjonalment enfasizzat pellegrini fis-vengeful mob. Dan mhuwiex il-ħin għall-ċaħdiet, id-dikjarazzjonijiet, jew tentattivi ta ċaħda. Folol huma perikolużi, huwa dejjem l-istess kullimkien, u dan il-folla kien ser tiċrita me apparti.
  
  
  I dam għall-raħal-djar, u l-uniku vantaġġ I kellhom kienet li l-nies fil-folla ttellgħux fis xulxin fil-netika-xewqa li aqbad me. Iżda huma mxerrdin u mfittxija kull dar li ssib me. L-kbira u tal-kbira kienu biża hum, ħsejjes tal-materja prima, emozzjonijiet inkontrollabli. Huwa mexxa'il quddiem il-dar, imbagħad permezz tal-bidu tat-tieni u t-tielet. It-tielet dar kellhom stables, u l-estinzjoni ħuxlief.
  
  
  Barra, jinstemgħu bil-tmexxija tagħha u jgħajtu bħala l-folla mimlija il-villaġġ, u hi jista'jimmaġina Hassuk tal-sodisfatti, żejtnija grin kif hu mdawwar u intitolat lura għall-proprjetà tiegħu. Issa li kelli li jaħbu mill-folla madding u kun żgur li l-I jinstabu u mqattgħin għall-bċejjeċ, hu jistgħu jiġu lura, aqbad tiegħu films u l-mapep, u l-bidu ta'negozju ġdid x'imkien ieħor. Kien kollu għalxejn. Huwa se jimxu'l bogħod u jkomplu dak li qed tagħmel.
  
  
  Il-ħoss ta trotting passi kienet toqrob. Bajda miksija figuri fflaxxjati mill-bibien stabbli, u l-folla dam u lura u bdew it-tiftix tal-djar waħda waħda. F'daqqa waħda, mara fil-iswed veil waqaf fil-bieb. Agħlaq kellu l-basket ta'l-dati fuq il-kap tagħha u kienet qed tfittex fil-grupp tal-folla.
  
  
  Mingħajr kelma, huwa naqqas l-nnifsu, jiżżerżaq tul tagħha, u tpoġġi l-naħa tiegħu fuq tagħha ħalq. Fil wieħed malajr mozzjoni, huwa miġbud tagħha aktar fil-stabbli. Tilfet il-kuxjenza u li kienet marbuta mill-tagħha ġakketta twal. F'anqas minn minuta, iswed mgħotti-figura ħareġ madwar l-stabbli mal-basket ta'l-dati fuq il-dahar u l-mixi bil-mod, b'mod indaqs, bħal nisa Għarab, bit-tama li l-nar basket se jibqgħu fis-seħħ.
  
  
  Huwa għamel tiegħu mod serenely permezz tal-jaħarbu mill-folla, irnexxielhom iġbed fuq il-ġenb tat-triq, u mixi mimmo l-ringieli ta'pellegrini lura għall-Hassuk tal-dar. Huwa miżmum-mixi bil-mod, b'mod kostanti, jissopprimu l-impuls biex jimxu. Hi ma tkunx tixtieq li tibda ieħor rewwixta jew ħalli l-pulizija jżommu me. Ma kien hemm l-ebda ħin għall-soltu mistoqsijiet u tweġibiet.
  
  
  Sabiex I tinżamm bil-mixi b'mod kostanti sa l-I laħaq il-bażi tal-Hassuk tal-proprjetà. Imbagħad il-basket tefgħu l bogħod, ġibed off-kutra u pretest, u dam fis-dar. Ont marru l-irħam taraġ fis-silenzju. Huwa jinstemgħu l-artab ikklikkja tal-metall. Dawn kienu film tnabar, u meta daħal fil-kamra, Hassuk jdur madwar. Il-kbir hu xorta jistabbilixxu tluq fil-istati uniti mal-mejjet, unseeing-għajnejn, u Hassuk xorta libes l-misruqa ihram.
  
  
  "Huwa fuq, xaħam hemm," qal ewwel.
  
  
  "Jien ma nemminx li," huwa qal, u allura l-gun maqbuda tagħha fl-għajnejn. "Jista'jkun fuq għalik, iżda mhux fuq għalija." Tlaqt fil-kamra u magħmula ċirku, iżda huwa xejru l-gun fi me.
  
  
  "Mhux dejjem," huwa qal. Lura tagħha kien li l-tieqa, u dan kien ta'madwar seba'kwadru qatra l-ħaxix hawn taħt. Il-president li kellu titpoġġa l-pillola tnabar kien fi ħdan il-jilħqu, iżda huwa kien pistola u kienet maqbuda.
  
  
  "Irrid ngħid, int sorprendentement għaqlija aġent," Hassuk ammessi. "Jiddispjaċini li inti ma kinux hekk bla skrupli li jingħaqdu miegħi. Dan kien jiswa dan.
  
  
  "Rikatt ma tkunx daqshekk eċċitanti," qal jitfa l-uem il-lixka. Huwa beda jidħaq.
  
  
  'Rikatt? huwa qal, fil-fond tiegħu tidħaq ttenni permezz tal-kamra. "Naturalment, rikatt huwa parti ta'dan, imma mhux biss dwar il-flus, għażiż tiegħi."
  
  
  I talab tagħha. ""Għaliex?'
  
  
  "Inti kont jidher fajls tiegħi, u inti taf kif importanti xi madwar l-klijenti tiegħi huma," huwa qal. "Kulħadd madwar minnhom kienet magħżula bir-reqqa wara li hija saret taf li kellhom nuqqasijiet. Billi żżomm lil dawn in-nies, I tista regola-dinja minn wara l-kwinti, Carter. I jistgħu jagħmlu d-dinja tiegħi stess. I tista'tagħmel kull xorta ta'l-affarijiet, u mhux ma ' ih. I jista ' jkollu influwenza, silenzjuża, moħbija-influwenza, fuq il-gvernijiet u l-affarijiet dinjija. U li tissostitwixxi kull ta ' l-irġiel anzjani madwar me, għandi l-iżgħar dawk li hi baxxa."
  
  
  Alexander kellhom l-ego-milwi-pjan. -Enerġija ta'wara l-tron-sindromu. Ġbid-irbit ma ġew gost għall em, u l-ebda dubju li kieku kienu kif ħerqana bħala l-lukanda. Naturalment kien miġnun, u naturalment huwa seta'jsir eżattament dak li huwa qal jekk l-uem kellu l-opportunità. Ma jkunx hekk wouldnt diffiċli. Il-poplu huwa kontrollata magħmula deċiżjonijiet ibbażati fuq l-ego tal-theddid. Għall-minnhom, li kien il-biża li jitilfu dak li kien dipendenti fuq, il-biża li jitilfu l-karriera tiegħu, ir-reputazzjoni u, f'ħafna każijiet, l-rabtiet tal-familja. U sabiex kulħadd madwar minnhom se jobdu l-kaptan tagħhom fil-post tagħhom, u l-kummerċ iskjavi fil-Sawdita se jsiru f'riskju tal-kummerċ għall-dinja kollha.
  
  
  Hassuk tal-għajnejn injorat il bogħod għall-mument, l-ebda dubju li jiffoka fuq il-pjanijiet tiegħu għall-futur. I biss kellhom waqfa temporanja. Tinsa dan, inti xaħam bagħal. Huwa bdiet siġġu tar-riġel. Il-film tnabar clattered l-art. Hasuk tal-ħarsa awtomatikament jixxaqleb għal minnhom, u hu ducked quddiem taħt l-gun. L-gun ewropea, il-gawk jirgħu tiegħi lura, u ħassejtni sħun tad-demm gush.
  
  
  L-għan tiegħi tolqot l-ego tal-ħajja kbar, u aħna hit-president flimkien. Ego qabad tagħha mill-naħa bil-gun u qabad tagħha iebes biżżejjed biex imbagħad ego madwar u slam l-ego-daqs il-figura kontra l-ħajt. Hija ħasbu li kien se tinżel l-gun, iżda ma tistax, u dam madwar il-kamra meta kien kiser permezz tal-ħitan. Tagħha, ducked permezz tal-tieqa bħala Ego beda l-tieni maqtula, u li tkun insejt tieħu. Huwa ma somersault, u dak li-kif huwa żbarkat fuq saqajh. Wilhelmina kienet tinsab fuq il-ħaxix fejn Thomas kien jintefa tagħha. A Luger qabad tagħha, magħżula tal-madwar, u jaħdem fil-figura enormi tal-Hassuk li dehru fit-tieqa. I sparati tliet shots, u dawn kollha hit me preċiżament fil li oħxon-sider. I ra qatra xedaq tiegħu, u l-aħmar tebgħa mifruxa madwar l-misruqa abjad ihram. Huwa waqa'quddiem u l-bank tal-istampa, il-half jegħleb lura fuq il-tieqa, shuddered għall-mument, imbagħad ffriżat, il-half-mikxufa fil-foresti tal-laħam.
  
  
  I poġġih fil-Wilhelmina tal-holster u f'daqqa waħda induna li l-ġisem tiegħi ached fil kull taċ-ċelluli, u li kien ħafna, għajjien ħafna. Huwa mixi fil-kwiet-dar, telgħet-telefon, u sejjaħ lill-istati UNITI Konsulat. Huwa jintuża l-kodiċi ta'identifikazzjoni AX u fil-qosor qal l-istorja, imbagħad talab ih kuntatt Ed u tneħħija kemm jista'jkun nies.
  
  
  Tagħha, jinstemgħu-karozzi li ġejjin permezz tal-gate, u marru bħal, fejn I raw tat-trakkijiet u l-Dollaru Poe tal-limos, fejn il-Prinċipessa Nancy-tim tal, it-tim tiegħi, naqsu. Huwa qal li l-bniet dak li ġara, u li wiegħed li stenna hawn sakemm il-konsulat tal-persunal waslu. Kulħadd se jkollhom l-istorja tagħhom stess. Imbagħad huwa marru bħal, tefa'cape matul il-ftit tifla, li kien għadu sensih, u mwettqa tagħha barra. Il-svediż tifla saq-istati uniti biex Kevin tal-appartament u mbagħad ġew lura għal stenna għall-uffiċjali.
  
  
  Kevin maħsula tagħha fl-ilma sħun u sejjaħ it-tabib. Meta wasal, huwa introduċa ruħu li tagħha u qal em l-istorja kollha li em meħtieġa biex tkun taf fl-ordni għall-kura tagħha. Wara li tax-xellug, kien tard fil-għaxija qabel hi qajjem up. Tagħha sel li jmiss huwa li l-sodda. Tagħha madwar l-għajnejn, mimlija bl-affarijiet I ma tifhimx, t'attivitajiet lura fil me.
  
  
  "Huwa fuq," qal ewwel. "U jien hekk skużani dwar dak li għaddiet, Kevin. I ma jkunux jistgħu jgħidu kif skużani jien."
  
  
  Hi stenna madwar, iffukat fuq l-affarijiet familjari fil-appartament tagħha, u imbagħad ħares lura lejn me. Hi ma ma tgħid xi ħaġa, iżda ma kien hemm l-imrar fl-għajnejn tagħha. Huwa ltqajna, taptap tnejn naħa tagħha, u l-xellug. It-tabib waslet għall tagħha kuljum u tatni ir-rapport, u 24 siegħa wara I f'daqqa waħda kellhom viżitatur li kien chewing mitfija sigarru.
  
  
  "Kelli li ġejjin," huwa qal. "Tilwim fuq il-pussess tal-films. Aħna dehret. Kull persuna f'dan il-fajl irċieva oriġinali tal-films u l-ittra mill-AX.
  
  
  "Ittra tistaqsi ih għall-bidla drawwiet tagħha, I tieħu dan?"
  
  
  "Li ċertament impliċita," Hawke qal. 'Jgħid tant li dawn jistgħu jiġu kuntenti li huma ħielsa mill-ġdid, bis-saħħa permezz ta'l-aġenti tagħna."
  
  
  "L-kbira Liberator," I muttered.
  
  
  "L-aktar importanti ta'żgħażagħ fl-aktar sensittivi pożizzjonijiet huma, naturalment, mmonitorjati mill-gvern tagħhom stess," Hawke miżjud. "Fejn jitqies meħtieġ, mediċi u tal-kura psikjatrika se jkun offrut."
  
  
  Ed biss baqgħu hemm għal jum, u ġentilment offruti lill-ħalluni jibqgħu għal filwaqt li sal-Kevin rkuprati ftit. "Mwarrba ieħor ġurnata jew tnejn," huwa qal magnanimously. Fl-aħħar nett, aħna lesti l-ego fi kważi żewġ il-ħdud.
  
  
  I kien jibdew jaħsbu li dan ma kienx biżżejjed. I biss jinstemgħu l-tabib rapporti, iżda Kevin jinstemgħu kliem tagħna. Tard lejl wieħed, kienet waħdu fil-kamra tal-lukanda fejn kienet joqogħdu meta ma kien hemm l-riperkussjonijiet fuq il-bieb. Hija tgħid, tħares lejn me bil-kbir tagħha madwar l-għajnejn. Hi daħlet fid mingħajr ma tgħid xi ħaġa, u l-I jaraw permanenti tagħha fil-kamra fil ħafna chic u ħafna wkoll l-ilbies mgeżwra madwar roża tal-ħarir.
  
  
  "Għandek tfittex sbieħ, Kevin," qal. "Jien kuntent dwar dan. L kuntenti ħafna.'
  
  
  "Barra l-fejqan," qalet ewwel. "Huwa jieħu aktar żmien ġewwa. Xi kultant ma fejqan fil-livelli kollha. Ħsibt li ma tkunx taħdem għalija."
  
  
  I talab tagħha. "Iżda huwa ħadem?"
  
  
  "Jien kont qed taħseb ħafna," qalet bis-serjetà. "Fl-ewwel, rajt l-ebda raġuni li l-hena inti. Int użajt me skop u deliberatament. Kont naf li inti ma jridux ħalli me jgħaddu dak li ġara lili. Kellek, kienet taf li. Iżda hemm xi nies li ma jkunux jistgħu jifhmu me. Dawn taħseb tal-me bħala bniedem, bniedem. Iżda inti ma tistax, u l-I hated inti għal dan. Iżda meta sirt aħjar, ħsibt dwar dan u bdew jifhmu inti. Naħseb li kienu qed jaħsbu dwar me, dwar dak li qiegħda tagħmel għalija."
  
  
  "I kien iweġġgħu wisq, Kevin," qal ip, filwaqt li naħa tagħha. "Iżda jien mhux minnu."
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  Il-executioners
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Il-executioners
  
  
  Ddedikata lill-membri ta'l-Istati Uniti-Servizz Sigriet
  
  
  L-ewwel kapitolu.
  
  
  U. S. N. Paycock kien l-aħħar ta'l-tqil tal-missili cruisers tal-Paċifiku tan-Nofsinhar Konġunta Difiża tal-Flotta. Huwa kellu l-erbatax-mija tal-irġiel, jintiżen tnax-il elf tunnellata, weraq sitt 8-pulzier guns u l-żewġ twin llanċjar mgħammra ma'l-LV "Terrier" star tal-missili. Twin llanċjar jistgħu tnedija żewġ missili kull llanċjar kull tletin sekondi. Dawn jistgħu tnedija erba'rokits fit-tmien wieħed minn kull għaxra tal-tieni. L-U. S. N. Paycock kien kbir-ġlieda kontra l-irkaptu u l-ispiża $ 225 miljun.
  
  
  Fuq il-lejl ta'ġunju 4, 1969, li jaqtgħu l-blackness ta'kważi moonless-lejl fil-Paċifiku tan-Nofsinhar. In-nies fuq il magħluqa-pont jista kultant ara l-dlam tal-massa tal-bastimenti l-oħra li jipparteċipaw b'mod konġunt Awstraljan-Amerikana navali manuvri. Il-kaptan Wilbur-Foreman kien fuq il-pont, jaraw kif l-coxswain tal-ego bdiet bil-mod il-port is-sinjali, kif meħtieġ, għall-Rivnenskaya fil-0 sigħat u l-ħmistax-il minuta. L-vapuri kienu jiċċaqalqu mingħajr l-dwal, fil-ġlieda kontra l-kundizzjonijiet, u l-radar, tħares lejn l-iskrin aħdar, frowned.
  
  
  "Il-vapur huwa toqrob-istati uniti dwar il-port tal-ġenb, sinjur," għajjat. Il-kaptan-Foreman ħares l-tieqa u raw l-kbira tal-massa tal-Awstraljan-inġenji tal-ajru trasportatur Twaqqigħ, wieħed mill-Awstralja tal-G-klassi it-trasportaturi, mgħobbija bil-għoxrin elf tunnellata. . Huwa kkonkluda li jista'jkun jixxengel ftit.
  
  
  "Żomm il-kors tiegħek," huwa qal li l-tmunier, li għamlet hekk. Imbagħad, minħabba f'daqqa-diżastru fil-baħar, l-kbira tal-massa tal-inġenji tal-ajru trasportatur tolqot l-Istati Uniti. Paycock huwa fin-nofs tal-vapur taż-żaqq, li jimxi permezz agħlaq bħal sikkina jiċċaqilqu permezz tal-butir. In-nies kien, il-magni sploda, baħħara dived fil-baħar, jippruvaw jaqtgħu l-fjammi li nbela'ih-korpi. Bħala riżultat tal-maqtul, il-bastiment tal-elettriku tal-sistema kienet meqruda, u kien impossibbli li tagħlaq il-partijiet tal-manwalment. U. S. N. Paycock malajr naqas. Ma kien hemm l-superstiti, iżda mhux ħafna.
  
  
  Abbord il-Awstraljan-inġenji tal-ajru trasportatur Xaħam Cape ħa l-effetti ta'l-inċident, u l-ego fihom kienu malajr magħluqa. Fuq il-pont, Radarman inklinata kap tiegħu kontra l-iskrin tal-istrument tiegħu, jippruvaw biex jegħrqu l-ħsejjes tal-mewt in-nies barra. Ego tal-isem kienet Nix Ford, u matul navali-investigazzjoni, huwa wera li l-ego-radar turi l-iskrin kbir id-distanza bejn il-vapuri. Ġie konkluż li l-radar jista'jiġi interpretat b'mod żbaljat, li elettroniku tal-għajnejn jista ' ma jaħdimx kif suppost, u li ovvju negliġenza kienet inaċċettabbli. Iżda Nix Ford kien il-bniedem assenjati għall-kontroll u tinterpreta l-elettronika fl-għajnejn sinjali li se jiggwidaw il-ġgant-trasportatur.
  
  
  Xahar wara, kważi jum l-aktar tard, il-militari konġunt manuvri ta'l-istati Uniti tal-Paċifiku Difiża Alleanza saru tul il-bajjiet sbieħ abjad tal-Papwa. Il-White-forzi, il - "jattakkaw", għandhom stabbilixxa lilhom infushom. L-Blu tal-Difiża-Seħħ, taħt il-kmand ta'l-Kbar Ronald Singleton ta ' l-Awstralja, kien fuq il-firxa tal-muntanji qed jistennew airstrike mill tagħha tad-difiża tal-inġenji tal-ajru. Id-dritt ta'l-bajjiet kienu l-truppi tan-New Zealand u l-Filippini; fuq ix-xellug, l - Amerikani- bl-appoġġ tal-Gran Brittanja. Awstraljan Arja Seħħ inġenji tal-ajru kienu mgħammra bi jgħixu bombi li waqgħu fil-baħar mill-pre-determinat il-miri. Jekk il-miri kienu milquta, kull jegħleb kien mqabbel ma'l-pre-determinat l-għadd ta' "jattakkaw" truppi eliminati u kien kkreditati lill-difensuri.
  
  
  Dan kien pjuttost tipiku l-eżerċizzju fil-logħob tal-gwerra. Ewlenin Ronald Singleton, kmandant ta'l-Awstraljan tad-Difiża tal-Seħħ, studjati l-sema għall-ajruplani, u f'daqqa waħda ra li kienu żieda fil-momentum. L-skwadra tal-leader, żieda fil-għoli, taw il-kmand qatra bombi, u l-iskwadra segwa. Ewlenin Singleton sorveljata u raw ċkejkna-oġġetti, tkabbir akbar fl-taljan sekonda, li jaqa'l-xatt. Ih r-ragħda ġie kkaratterizzat mill-kbira tal-kompletament ippreparata u mhux protetti n-nies dwar l-bajjiet.
  
  
  "Mhux hawn, inti damned riċetta!"l-kbar għajjat fil-radju. "Waqfien ih, jieħdu l-apposta!" għajjat fuq ir-radju-kmand tal-post. "Waqfien ih! Dawn rilaxxati il-bombi malajr wisq!"
  
  
  Iżda l-ebda ġgant naħa jistgħu jżommu l-fatali bombi li jtiru fl-arja, l-ebda'magic-kmand tista'tħarrek ih lura. Ambulanzi ħa l-korpi bogħod għal siegħa - miksur-korpi, l-kadavri. Dawn kienu l-New Zealand, l-ingliż, il-Filippini u l-Amerika l-istrumenti.
  
  
  L-isem tal-Awstraljan skwadra kmandant kienet Huwa Dodd Dempster, u l-konsegwenti l-investigazzjoni, huwa xhieda li l-ego-kompjuter kienet tagħti l-iżbalji fil-kalkolu tal-ħin, id-distanza, u l-art tal-veloċità, u li l-istrument tal-ħsara kien li jikkawżaw l-ego qabel iż-żmien "mill-ġdid l-isem sħiħ". "sabiex. Huwa Dempster qal Ego viżwali l-osservazzjoni tal-bajja kien mapep. L-ebda aktar formali ħlasijiet ġew ippreżentati pendenti t-tkomplija ta'l-investigazzjoni. Iżda rrabjata akkużi tellgħu permezz ta'l-arja, l-aktar minħabba l-addoċċ l-attitudni u ineffettivi operazzjonijiet fuq il-parti tal-Awstraljani fl-arja,
  
  
  l-aktar minħabba l-addoċċ l-attitudni u ineffettivi l-operazzjonijiet tal-Awstraljan kmand. Kien hemm ħafna aktar msaħħna konverżazzjonijiet wara l-kwinti minn ġew inklużi fuq l-rekord. Ċertu numru ta'tagħna, in-nies kienu diżappuntanti fil-Awstraljani.
  
  
  It-tielet inċident f'settembru matul Awstraljan-British qasam eżerċizzju skedata sitt xhur ilu. L-eżerċizzju kkonċernati il-protezzjoni tal-faċilitajiet fissi, f'dan il - każ, l-munizzjon impjant ta'manifattura tat-tramuntana tal-Claremont fil-Queensland. L-Ingliżi kienu assenjata ir-rwol tal-bniedem, u l-linja ta Awstraljan tankijiet trasferita lejn il-difensuri, li kienu miġbura fil-quddiem tal-u wara il-provvista prinċipali tas-munizzjon ħajjin ġewwa baxx msaqqfa-bini. Dawn jintużaw ġodda, kbar, b'mod mgħaġġel it-tankijiet, u fil-pre-determinat il-mument, l-tankijiet jduru madwar u tirtira, jew it-tlestija tagħhom simulata-miri jew li jonqsu li jagħmlu dan.
  
  
  Il-linja tal-clanking gwerra bdew spin, kollha iżda wieħed fuq il-lemin ġenb tal-ġisem, l-aħħar wieħed madwar il-linja. L-osservaturi ġew stennija għall-sewwieq ħoss creative u ispirati kull tiegħu tal-metall mb Minflok, huma raw il-quċċata tal-evakwazzjoni miftuħ, u l-bniedem qabża permezz tal-pruwa, waqa ' fil-rikorrenti somersault, u mar għall-saqajh, tagħmel is-sigurtà lane. Dan kien l-istess bl-aktar tal-onlookers meta l-kbira tat-tank immexxi bil-miftuħ għall-munizzjon depot.
  
  
  Il-maġġoranza tal-British-truppi miġbura fuq l-naħa l-oħra tal-bini ma jirrealizzaw dak li kien qed jiġri sakemm il-tank tal-fajls u fis-munizzjon ħajjin depot. Matul il-lukanda, tifqigħ ta tan-nar tisplodi sess madwar l-inferno. Għal darb'oħra, l-ambulanzi kienu taħdem is-sahra, filwaqt li'l bogħod l-mejta u feruti. Għal darb'oħra, l-vuċijiet tal-rabja kiber aktar storbjużi u aktar eżiġenti.
  
  
  Is-sewwieq tal-tank rrappurtat li tiegħu ta'tmexxija kien tiġġammja. Ma hemm l-ebda evidenza tax-xellug biex tittestja l-ego-istorja. Ego kien jaħdem mill-servizz għall jitilfu l-kap tiegħu u panicking meta l-uem għandu ppruvaw jieqfu fit-tank tagħha fil-ħin. L-isem tiegħu kien John Dawsey. Iżda t-tkeċċija tiegħu ma tikkalma l-rrabjata vuċijiet. U dan ma jġib lura l-mejta suldati Brittaniċi.
  
  
  Tliet traġedji - u rajt tagħha mill-ġdid, ukoll, kif ġara l - istess bħal fil-ġurnata tagħhom fil-kariga, wara Ed imsejħa me. Kull dettall kien inċiż fil-memorja tiegħi. Tagħha tidher klipps kollha fuq il-films li kienu disponibbli f'xi każijiet. I aqra l-istejjer ta'mijiet ta'xhieda u l-parteċipanti. I diġerit eluf ta'paġni ta'rapporti, rapporti, u l-dikjarazzjonijiet tax-xhieda. L-għajnejn u l-kliem ta oħrajn magħmula tagħha kif tħossok jekk ont kien fuq kulħadd madwarhom.
  
  
  Kbir BOAC-ajruplan kien madwar l-art fil-Brisbane meta hija rat l-twinkling-dwal ta'l-Awstraljan-kapital. Iżda aħna u l-problemi l-aktar baxxa, hija kienet mfakkra mill-ġdid tal-AX-kwartieri ġenerali Dupont Ċirku, F'washington DC. L-ego il-Ġdid ta'l-Ingilterra Ministru tal-qishom tal-ġilda tal-wiċċ jgiddeb l-ego tal-AX-Operazzjonijiet tal-kap tal-rwol.
  
  
  "Jidher li l-Awstraljani jridu jeqirdu l-kkritikat kollu tan-Nofsinhar tal-Paċifiku Difiża Alleanza," huwa qal.
  
  
  "Dan huwa stupid," huwa qal. "Sew, din hija l-iktar difiża kontra l-Ċiniż Komunisti."
  
  
  "Ma jimpurtax jekk ma jridu jeqirdu l-ego, jew jekk ikunu jbatu attakk tal-enormi l-ineffiċjenza, l-istess fluss jinkiseb," Ed tinqasam. "Inti taqra l-kunfidenzjali rapporti mehmuża mal-materjali I ħadt. L kollu tal-ħaddiema tal-alleanza tal-vot-vot se jaqgħu barra. Iżda xorta, il-Awstraljani ma waqaf dan it-tip ta ħaġa u ma sabet l-tweġibiet sodisfaċenti għall-Corkscrew tal-mistoqsijiet dwar għaliex żbalji seħħew. L-isforz, il-ħin, ix-xogħol, u l-miljuni li jintefqu mill-Istati Uniti biex jibnu din l-affidabbli, xogħol ta'difiża, tal-vot-vot, se tisplodi qabel l-għajnejn tagħna. Nixtieq li ġejjin malajr u issir taf x'inhu għaddej."
  
  
  "Xi ħaġa?" I talab tagħha. Snin ta'ħidma mal-Ed magħmula me tgħallem xi ħaġa. Huwa ma jibagħtu me jew kwalunkwe fuq l-oħra AX aġent fuq definiti b'mod indefinit il-missjonijiet. Dejjem kien hemm xi ħaġa konkreti, l-ebda kwistjoni kif insinifikanti deher lilna, li jpoġġu l-ego fil-kategorija tal - "jassumi". I inklinata lura fl-presidenza tiegħi bħala huwa t'attivitajiet fil-limitu u mhux frisk sigarru, li huwa mimgħuda aktar milli affumikati.
  
  
  "Iż-żewġ xhur ilu, il-korp ta'Ċiniż-bniedem ġiet maħsula fuq l-art fil-punt qrib Hinchinbrook-Gżira flimkien l-Kbira tal-Barriera Sikka. Nen kien liebes bugħaddasa tal-irkaptu, u l-laqgħa uriet li miet ta'emboliżmu."
  
  
  "Dan jindika li kien jopera minn taħt il-baħar, u li ma kif suppost decompress l-ego mill-aħħar tal-ħruġ," huwa qal, musing b'leħen għoli.
  
  
  "Kien ħamsin elf dollaru fil-Awstraljan £ fuq tiegħu bugħaddasa ċinturin," huwa qal. Huwa biss tax-xellug l-ego hemm u jaraw me jtellgħu l-ego u tomgħod.
  
  
  "Tiftaħ kollu Pandora-kaxxa tal-possibbiltajiet, ma dan?" "Kwalunkwe azzjoni ulterjuri?"
  
  
  "Dan huwa sewwa, sakemm inti ma tridx tuża l-immaġinazzjoni tiegħek u int mhux se kullimkien," huwa wieġeb. Kien jirreferu għal tliet f'daqqa traġiċi l-inċidenti, biex ma nsemmux li. "Maġġuri Rothwell tal-Awstraljan-Intelliġenza tkun ġiet infurmata li tkun fuq triqtek.
  
  
  Ego-kwartieri ġenerali tal-appartamenti fis-sala fil-Ayr fuq il-kosta. Hu ferħan inti daħal, sabiex inti mhux se jkollhom xi problemi. L żgur li se jgħidlek. għal kwalunkwe dettalji inti tixtieq. Dan kollu "hija l-hekk barbariżmu li hu sejjaħ reċiproku tagħna misterjużi opponent. Il-executioners."
  
  
  L ltqajna. "Dak jekk huwa biss xi kkritikat ineffiċjenza?" I talab tagħha.
  
  
  Ed t'attivitajiet me, għajnejn tiegħu expressionless, il-wiċċ tiegħu ġeblija. "Jien ser tkun sorpriż," huwa qal. "Jien ma ġewx sorpriż tagħha għal żmien twil."
  
  
  Moħħha replays mitfi meta l-kbira ajruplan żbarkati fil-Brisbane, iżda tagħha moħħ kien għadu l-ħsieb dwar l-importanza ta'l-tliet avvenimenti traġiċi. It-tliet inċidenti, kull wieħed li rriżultaw fil-mewt ta ' l-Awstralja u l-alleati morra riżentiment. I ma setgħux kompletament eskluża l-possibbiltà ta ' l-ineffiċjenza, iżda bħala Hawke rrilevat, deher simili għal għarrieda każi tal-mard. Jekk dan ma jkunx il-każ, l-effett fit-naħa tal-koinċidenza jkollu jiġi kkunsidrat.
  
  
  Issa ma kien hemm l-kelma li qatt ma d ħsibt dwar. L-esperjenza għallimni li hemm ftit koinċidenzi fil - ħajja reali, onesti dawk u fil-spy logħba ih prattikament ma jseħħx. Iżda jekk dan ma kienx il-ineffiċjenza, u jekk ma jkunx hemm koinċidenza, allura dan mhuwiex dilettanti-lejl jew. Biss professjonisti tajba, l-ogħla saff ta niġu lura għal darb'oħra, tista'torganizza u twettaq verament sottili u l-operazzjoni kumplessa. Mhux li l-vantaġġi mhumiex ħażin. Huwa biss li anki ih l-iżbalji għandhom xi ħaġa speċjali dwar minnhom.
  
  
  Iżda l-titjira akkompanjatur kien qal sanzjonijiet biex kulħadd, u hu waqqaf il-ħsieb u intensifikati barra l-ġgant-ajruplan li jaqilbu għall-iżgħar twin-magna turboprop fuq l-aħħar parti tal-vjaġġ għall-Ayr. Din il-parti tal-qasam kien qasir. Fl-ajruport, Er ee ħadet żewġ tiegħi boroż - wieħed aktar minn I normalment iwettqu u ltqajna ewlenin li l-kondiviż-kabinetti. I ħa l-borża l-kbira dik li tinsab l-tagħmir li Stewart madwar l-Effetti Speċjali kien mogħti lili u poġġih fil-tiegħi kompartiment.
  
  
  "Jien għandi l-ebda idea dak problemi li jistgħu jimxu fis," huwa qal me kif hu tatni l-materjal. "Iżda l-Awstralja hija gżira, u inti tista litteralment jispiċċaw fil-baħar. X'għandi teħtieġ l-assistent għall-xogħol, iżda jista'jkollok bżonn waħda. Naturalment, dan huwa l-ġodda tal-iżvilupp."
  
  
  Wara hu infurmat me ta'dan, l-tagħha ego poġġih fil-borża speċjali u tax-xellug magħha, u issa, hawnhekk fl-Ayr, tiegħu iddeċieda li ma tieħu l-ego miegħu. Kelli l-ebda ħjiel dak I jistgħu jkunu sa kontra, u li kienu aktar sikuri hawn.
  
  
  Famuż New York dehbijiet-produttur darba mibgħut lilu nnifsu wieħed mill-aktar prezzjuża tad-djamanti fid-ordinarja pakketti mibgħuta mill-istati uniti tal-Posta. Minflok ħafna bir-reqqa l-prekawzjonijiet li jiġbdu l-attenzjoni fuq l tagħhom stess, dan kien eżempju eċċellenti ta'tuża l-ħafna ordinarja jaħbu l-ħafna mhux tas-soltu. Mwaħħla lili. Huwa għalaq il-maqsuma kompartiment u tpoġġi l-ewlenin fil-minuta. Kien aktar tard mċaqalqa minn tiegħi ego żgħir livell fl-għarqub ta'żarbun tiegħi.
  
  
  Huwa marru barra mill, faħħar tat-taxi, u taw Em l-indirizz tal-Awstraljan-servizz ta'Intelliġenza. I jintefqu l-vjaġġ jaraw Awstraljan-bniet fuq l-toroq bħala aħna għadda mimmo minnhom. Dawn kellhom l-kwalità tagħhom stess, l malajr iddeċieda li l-straightforwardness. Dawn mixi mal-kapijiet tagħhom u tbissem malajr. Dawn kienu ppreparati fil-mini-maternità, li kienet qawwija, rqiq saqajn, sabiħ fis-sider tal-linja, u l-tajba ċari tal-ġilda. Imma l-aktar ih enfasizzat il-kwalità tal-kapijiet-up.
  
  
  L-taxi naqas, imbagħad jitwaqqaf fil-quddiem tal-żgħar griż tal-bini, u huwa intensifikati ġewwa. Il-gwardji tal-mwaqqaf immedjatament me, u jiena ppreżentajt dokumenti. L-istampa immedjatament mibdula. Ewlenin Alan Rothwell, KCB, ħadlu-idejn b'mod vigoruż. Irqiq-bniedem fl-ħwejjeġ sempliċi, ma malajr, qawwi l-għajnejn u l-żgħar tal-kaċċa nisa. I sabuha diffiċli biex iżommu l-għajnejn tiegħi fuq il-Kbar. Kien hemm żewġ siġġijiet fil-ego tal-uffiċċju, u wara t-tieni wieħed kien l-aktar mesmerizing-platt huwa d qatt rat, kullimkien, qatt qabel. Kien grat lejn il-Kbar għall-veloċità tal-prestazzjoni.
  
  
  "Dan huwa l-Mona Star," huwa qal. "Mona tiegħi tal-lemin tal-bniedem. Hi jaf biss bħala ħafna, forsi aktar, dwar dan l-uffiċċju milli hi ma. Hija waħda mill-tagħna ċivili tal-persunal tas-sigurtà. Fil-fatt, inti ser tkun taħdem aktar bil-Mona minn miegħi."
  
  
  Hu ppruvat li ma tbissima wisq kuntenti fil-prospett. Iżda Mona-Star malajr maqbuda l-pjaċir fl-għajnejn tiegħi, u tagħha stess ħarsa kien barra interessati. Hija kienet tall, aħmar ħelu, u aħdar-portugiż, u meta hi kienet sa ħawwad-idejn, I raw il-sabiħ ħafna linja ta tagħha saqajn, fit-tul u l-ditta, b'tidwira bla xkiel għall-wiesgħa tagħha, fit-tond-ġenbejn. Ee-sider għandu saru l-piż tqil għall-Awstraljan-bra tal-industrija.
  
  
  "I kien daħlu eċċitati magħhom l-inmsa hekk kif smajt li kienu ġejjin." Hi tbissem me.
  
  
  "Jien ser jammettu konna kollha kien simili li, Carter," Maġġuri Rothwell miżjud. "Ed u l-I ġew-ħbieb pjuttost għal xi ħin, u meta tkellimna dwar problema hawn u huwa staqsa jekk huwa jista'jgħin lill-istati uniti, huwa ġeneruż qablu.
  
  
  Tibgħat aġent bil-reputazzjoni tiegħek kienet aktar minn tagħha mistenni minnu. Guy sbieħ, Ed. "
  
  
  Huwa tbissem tagħha. Awstraljani kienu miftuħa, diretti-nazzjon. I ma għid em li Hawke-interess kien motivati mill xejn aktar minn pur tal-qalb u mir-rieda tajba.
  
  
  "Naturalment, I verament ma taħseb li l-problema huwa xejn aktar minn interna tagħna stess l-ineffiċjenza," l-kbar komplew. "Iżda jekk dan huwa l-każ, aħna biss ma tistax jimmaniġġjaw dan. Il-British ġew scheming għall-ġenerazzjonijiet, u naturalment l-Ewropej jgħixu magħhom il-ħin kollu. għal dan. Iżda aħna biss ma jkollhom l-għarfien għadhom. Jien ma moħħ xi ħaġa bħal "Piż".
  
  
  Tagħha, nodded, taċċetta ego onesti-nisa, u maqbuda Mona Stary tal-spekulattivi-valutazzjoni tal-me. Ma kien hemm l-interess miftuħ fl-għajnejn tagħha, u xi ħaġa oħra, kważi l-antiċipazzjoni. Huwa tbissem li lilu nnifsu. Huwa qatt jitħalla logħob jinterferixxu mal-ħidma tiegħu, iżda l-żgħar bejn il-pawżi tax-xogħol kienu tajba għall-persuni. Huwa mdawwar l-attenzjoni tiegħu lura lill-Maġġuri Rothwell.
  
  
  "Hemm tliet persuni ewlenin fl-traġedji tal-operazzjoni speċjali," qal. "I jassumi inti għandek ih militari fajls, u inti kont studjat ih sewwa."
  
  
  "I mibgħuta tliet tiegħi investigaturi direttament lill-ih bażi kmandanti biex teżamina l-irġiel rekords," huwa qal. "I jkollhom ir-rapporti li l-nies tiegħi mogħtija fil-miftuħ hawn."
  
  
  Tagħha, grimaced. Mhux se tagħmel għalija. Il-qari tar-rapporti ta'tliet separati riċerkaturi tax-xellug wisq spazju ħieles. Kull persuna taw l-interpretazzjoni tagħhom stess ta'dak li kien sinifikanti fir-rekord tal-persuna kienu riċerka. Dan jippermetti li tqabbel direttament kull persuna attwali tal-fajls.
  
  
  "Jiddispjaċini. Huwa tbissem fil-Kbar. "Xejn tajba. Jekk jogħġbok iġibu l-inkartament sħiħ ta'kull individwu hawn fil-għodu. Nixtieq-istudju ih flimkien, fl-istess ħin, fl-istess post. Jien mhux se tħares għall-affarijiet kbar. Il-ftit l-affarijiet huma importanti hawnhekk. in-negozju, Kbir, minħabba kollha f'daqqa issib li huwa ma jkunx verament żgħar jittieħed ."
  
  
  Ewlenin Rothwell mdawwar Mona, u raw li hija kienet diġà telgħet-telefon u kien tisselezzjona n-numru. Huwa tbissem me.
  
  
  "Taf dak li jfisser, Carter?" - huwa ikkummenta. "Huwa effikaċi ħafna." Huwa beda jħares lejn għassa tiegħu. "Aħna ma normalment tikseb hawn dan l-aħħar, iżda aħna ħadna kulħadd stenna għal inti sahra. Għandna mikrija żgħir domestika għalik dwar il-periferija tal-belt. Huwa roomier u ftit aħjar mill-calve. U wkoll jilgħaq l-uffiċċju tagħna. Il-karozza barra hija għall-użu tiegħek ."
  
  
  "Grat ħafna," qal. Mona kiesaħ, sharp vuċi interrott il-konversazzjoni.
  
  
  "Il-fajls kollha li għandek bżonn ser tiġi mogħtija hawn fil-għodu, is-Sur Carter," hija qalet. Ewlenin Rothwell saqajh.
  
  
  "I jissuġġerixxu aħna sejħa filgħaxija u l-bidu mill-ġdid fil-għodu," huwa qal. "Il-Mona se jurik il-karozzi u l-dwejra. Jien mistenni fil-tiegħi klabb. Ara inti għada, Carter."
  
  
  Tagħha, induna li ħafna mill-British-istil kien għadu-parti tal-Awstraljan-armata. I stenna sa Mona kien l-ippakkjar tagħha u l-affarijiet, u mbagħad kienet id-dritt li jmiss lili, smiling fil me.
  
  
  "Ħadd qalli li kienu hekk kkritikat kbar u sbieħ," qalet kif aħna mixi barra fejn il-krema-Ingilterra kien seduta fil-dahar tal-bini fl-ipparkjar żgħira ħafna. Mona mogħtija me l-ċwievet tal-karozzi u beda bil-mixi fil-direzzjoni l-oħra.
  
  
  "Ħadd qalli l-kbar kien assistent bħalek," I irrispondiet I kif jiżżerżaq fis-sit tas-sewwieq u mimlija l-quddiem tal-żgħar ingliż Ford. Mona sib fil l-oppost-kantuniera tal-sede tagħha x-xaħmijiet tiżvela l bil-mod, sabiħa-kurva tal-ġenbejn tagħha. Ee tal-kbira ħafna u fil-fond ħafna-sider kienu kif dritta u l-iżvelar fil-ih rohde bħala ee tal-miftuħ interessati l-espressjoni.
  
  
  I segwiti l-istruzzjonijiet tagħha, u l-intitolat għall-żgħar ingliż Ford fuq wiesgħa triq fid-dawl tat-traffiku.
  
  
  "Jien tipprova tħalli l-uffiċċju I meta jimxu l-bieb, Yank," Mona qal. "Iżda naħseb li għandu jgħidlek xi ħaġa. Minn dak li stajt tidher tal tagħha, jien konvint li dan kollu huwa xejn aktar minn tagħna imħassar, gross inkompetenza u l-ineffiċjenza. . "
  
  
  Ħej tbissem tagħha. Hija riflessa Maġġuri Rothwell ħsibijiet bl-aktar kunfidenza. Forsi wieħed mill-problema madwar ih kienet li huma għażlu li tort ruħhom aktar milli jiffaċċjaw l-pjaċevoli u biża-fatt li l-forzi esterni kienu joperaw taħt id-dritt tagħhom tal-xamm. Ont naqset mill-jikkummenta, u hi ma jgħidu xejn aktar dwar dan. Aħna waslet għal raggruppament ta'pulita injam ftit kabini, friska miżbugħa, u l-Mona qalli biex tieqaf. Hi mogħtija me ewlieni ieħor.
  
  
  "In-numru ta'ħames snin," hija qalet. "Inti ser issib li tajjeb biżżejjed, is-Sur Carter."
  
  
  "Jippruvaw Nick," huwa ssuġġerit, u hi tbissem.
  
  
  "Id-dritt, Nick," hija qalet. "Kif għandek tieħu me fid-dar tiegħek? Biss issuq sinċerament u inti ser taqax fuq is-sess Kastell Appartamenti.
  
  
  Aħna laħqu l-tipiku kantuniera appartamenti
  
  
  ir-raggruppamenti tal-bini tal-appartament, fil-bliet Amerikana, iżda altrimenti kważi l-istess.
  
  
  "Nittama li inti mhux se tkun wisq okkupata li ġejjin fuq għall-pranzu wieħed bil-lejl, Nick," Mona qal. L-aħdar tal-għajnejn tagħha glowed ip, kważi bħal tat-triq-ġlieda kontra l-me javżak biex jimxu'l quddiem.
  
  
  "Jien ser tieħu l-kura ta'dan,"I qal ip, mità-dwal tat-traffiku.
  
  
  Qabel jirritornaw lura lejn dak il-lejl wara l-bieb imsakkar żgħira iżda pulit fornuta domestika, hi kienet miġbud 'il barra mill-Wilhelmina poe minn speċjali ta' l-ispalla holster bl-ilma tal-ġenb. Madwar l-bniet huwa qatt magħrufa, Wilhelmina kien dejjem l-aktar affidabbli. Ee 9 mm balal tkellem mal-sħiħ l-enerġija, l-ee malajr shots bħal jikkawżaw xagħar kienu għadd rassikuranti ta'oġġett li ħadem għall-me. Wara li twaqqa tnaqqis taż-żejt fuq il-ġenb tal-lukkett u r-ritorn tar-rebbiegħa, Luger tpoġġi lura fil-holster tagħha. Huwa ħa l-off tiegħu qmis u unfastened l-irqiq tal-ġilda ċinturin fuq id-dritt tiegħu driegħ. Hugo jinġibed minn madwar l dejqa-każ, lapes - irqiq stiletto tal-mwebbsin-azzar li tinsab fil-tiegħi tal-palm, il-oħra sabiħa u fatali. Kemm tal-leħja qawwija xfafar bil-ponta li perfett il-punt, il-xafra kellhom-bilanċ u l-piż għal unerring-preċiżjoni meta jintefa b'mod korrett. Kemm l-armi kienu aktar milli biss l-għodda. Dawn kienu parti mill me. Huwa jintilfu l-xafra neħħi bil-qatra ta taż-żejt u tpoġġi l-ċinturin lura fuq naħa tiegħu, tipponta up. Bl-ammont korrett ta pressjoni, Hugo jaqgħu fil-tiegħi tal-palm, u nixtieq tużaha minnufih. Bħal kull qodma ħbieb, dawn kienu tajbin li jkun madwar.
  
  
  II
  
  
  Il-parti ta'dan in-negozju qed kapaċi ħaffer. Ed xtaqu li jgħidu li tajba AHE-Mannara tal-aġent għandu jkollhom il-qawwa tal-barrin, il-kuraġġ ta'ikbar, is-sengħa tal-volpi u l-abbiltà li ħaffer bħal molari. L-għada filgħodu I kien fil-mole istazzjon mal-munzell ta jinnota li l-Mona-Saljenti kienu mqiegħda fuq quddiem tal-me fil-Awstraljan-Intelliġenza tal-uffiċċju. I ingħata żgħar in-naħa l-uffiċċju fejn hi jistgħu jiġu iżolati u mhux disturbat. Mona, lebsin l-abjad falda mal-ġilda buttuni u l-linji tal-ġilda, mimlija bl-iswed tan, iqiegħed il-fajls kollha fil-quddiem tal-me, u intitolat għall-bieb. Hi waqfa qasira mal-naħa tagħha fuq il-doorknob, filwaqt li jinnotaw l-tħares fl-għajnejn tiegħi meta Agħlaq ħares lejn tagħha.
  
  
  "Dak li inti interessat fl?" li hi mitluba.
  
  
  "Għalhekk, l-kbar qed jagħmel xi xogħol miegħek," qal. Hi l-qima u għalaq il-bieb wara tagħha. Kien ġust spin. Hija kienet jfixkluh bħala l-infern. Iżda insejt dik il-parti tal-moħħ tiegħi u ffukat fuq l-oħxon folders fil-quddiem tal-me.
  
  
  Huwa ħadem matul l-ikla mingħajr waqfien u sakemm il-għaxija. I aqra l-kkritikat folji, gradi, u ir-rapporti l-ewwel, imbagħad marru lura lilhom u beda l-għażla ta'ċerti oġġetti. I għamel lista ta'dubjuż il-fatturi għall-ruħi fil-notebook taħt kull isem tal-persuna, u meta I-lest, kelli iebsa ftit punti li kienu ta'aktar milli tgħaddi l-imgħax. Huwa inklinata lura u jiġi eżaminat liema hu d innotata.
  
  
  L-Ewwel, Nix Ford. Huwa kien kronika dora the explorer star catching. Huwa kien involut f'diversi open brix. Kien magħruf għall-waqfien tas-servizz tiegħu kull meta hu xorbu wisq. Huwa rċieva varji pieni għal imġiba tiegħu dwar il-vaganza, u l-ego kien rilaxxat tliet darbiet minn ċivili tal-ħabsijiet madwar id-dinja.
  
  
  Is-sewwieq tal-tank li ħareġ mill-linja ta ' immuntar u sploda sa depot munizzjon kien involut ukoll fl-iskandli numerużi. Huwa kien soġġett għal diversi azzjonijiet dixxiplinari mill superjuri tiegħu. Disgruntled-bniedem, huwa esprima aggressiva ostilità lejn kważi kulħadd, resenting ih-ħajja, ix-xogħol tiegħu. Tagħha innota wkoll b'interess kbir li John Dawsey u Nix Walker kienu involuti f'inċidenti fl-istess bar, post imsejjaħ Il-Ħamranija Jug.
  
  
  It-tielet-bniedem, l-Seħħ bl-Ajru huwa, kellhom xejn dwar tiegħu rekord li jgħaqqdu l-ego bl-Aħmar Jug, iżda huwa wera l-istess insodisfatta personalità bħala l-oħra żewġ fuq tiegħu stess livell tal-kors. Skond l-ego-rekords, huwa applikat darbtejn għall-permess li jħallu l-servizz, u kull darba ego interċessjoni ġiet miċħuda. Huwa mbagħad talab estiż il-leave tal-nuqqas, iżda l-uem kienet miċħuda. Minflok, huwa ħa l-leave tal-mard għal mhux tas-soltu fit-tul u l-perjodi frekwenti. Skond ir-rapporti ta'evalwazzjoni, ego tal-klassifikazzjoni ġenerali naqas sew.
  
  
  I jinstabu tiegħi swaba-taptip fuq il-blu. Tliet traġiċi "l-inċidenti", u tliet irġiel, li kull wieħed minnhom huwa konvint complainer, sodisfatt bil tagħhom destin-kulħadd madwar minnhom huwa adatt għall-problemi. Kien maħsub li dejjem baqgħet bil-kalma fil-moħħ, bħal tan-nu tat-tfaqqis tal-bajd, u jingħaqad il-possibbiltajiet ħafna. I ltqajna u jinfetaħ il-bieb ta'l-uffiċċju żgħir biex ara l-Mona-applikazzjoni tal-aħħar.
  
  
  "Li ġejjin mill-cocoon?" li hi tbissem.
  
  
  "Ma tgħidli huwa hekk tard," qal.
  
  
  "Inti ma kien hemm l-ġurnata kollha," hi wieġbet. "Kif dwar tgħidli dak li stajt toħroġ waqt li qed tieħu me għall-post tiegħek?"
  
  
  Ewlenin Rothwell kienet evidentement diġà tax-xellug. Huwa shrugged u l-mixi lejn il-bieb, segwit mill-Mona. Tagħha sider-biċċa kontra l-me I kif jinfetaħ il-bieb għall-tagħha.
  
  
  "Qatt smajt tal-bar imsejjaħ Il-Ħamranija Jug?" I talab tagħha bħala aħna saq lid-appartament tagħha. "Huwa fil-Townsville."
  
  
  "Iva, imma mhux maħduma-post, l-aktar użat mill-persunal militari u tal-ħaddiema," hija qalet. "Townsville-sala hija madwar ħmistax-il mil mill-dar tiegħi. Huwa tar-ram tal-belt-raffinar u l-ħelu-jinxtammu tar-ram, li jagħmlu, u anke xi tar-ram tal-ġojjellerija."
  
  
  "I tista' tieqaf mill u iċċekkja ftit hemm illejla," qal. "Iżda jien ser ara John Dawsey-ewwel."
  
  
  "Il-guy fit-tank," qalet malajr. "Ma taħseb li inti ser tingħata l-bogħod, imma xorti tajba."
  
  
  Aħna miġbud fil-quddiem tal-kastell, u l-Mona ltqajna minn madwar l-karozza u inklinata lura fil-karozza tagħha ditta-sider teħel seductively.
  
  
  "Ma tistax taħseb li jkollhom il-ħin għall-xorb jew xi ħaġa li jieklu," hi ssuġġerita. Huwa taw tagħha bil-mod tbissima li deher li tgħid xi ħaġa li innifsu. Hi jinftiehem malajr il-messaġġ.
  
  
  "Jiena naħseb li int dritt," hija qalet. "Jien ma verament simili għal għaġla tagħha jew. Oqgħod attent, għandi l-pranzu ġejjin dalwaqt."
  
  
  "Kif jista'l-I tinsa?" Tagħha, Ħej chuckled, u l-saq bogħod.
  
  
  * * *
  
  
  Għalkemm John Dawsey ġie miċħud mill-servizz, l-ego-fajl wera l-indirizz li huma bagħtu l-paga minħabba em. Kien Townsville indirizz. Kif jiddaħħal il-belt, I raw l-ringieli ta'griż skur-djar, mhux differenti minn dawk fil-bliet tal-minjieri ta'Wales. Għalkemm Townsville kien Queensland-tieni l-akbar belt, nen kellhom mhux maħduma u enerġetiċi - sens tal s-sħuħija - it-tip ta'post fejn tħoss bħal huwa jimxu fuq kapitlu ġdid fil-ħajja tagħha. L-indirizz kelli għall-John Dawsey rriżulta li tkun dar fil-nofs tal-ringiela ta ' narrow-djar - titqib, dreary, u fil-bżonn ta pittura. Il-mara bl-safari fuq il-po malajr qalli li John Dawsey m'għadhomx għexu hawn.
  
  
  "Huwa mċaqalqa," hija qalet, li jenfasizzaw il-wiesa' " u " diskorsi tal-British klassi ta'fuq. Hija tatni ego indirizz ġdid, 12 Chester Lane, li qalet kien fil-fenomenali fil - " parti l-ġdida tal-belt." Armati bi tneħħija mill-agħlaq, ego misjuba tagħha, biss ma jintilef darba. Huwa verament kien ferm ġdida, ħafna suburbana, u ħafna jixbah l-aktar għaljin Zhirinovsky Amerikana suburbana-bini. Hija kienet misjuba mill-numru 12, baxxa briks-qafas f'direzzjoni-istil tal-dar, hekk kif l-dlam kien bidu li l-approċċ. Tagħha, għ il-qanpiena. Il-bniedem li wieġeb jinxtamm tal-birra. A ċatta-imnieħer sib fiċ-ċentru tiegħu tqal, wiċċ u l-għajnejn kienu koperti bil-ċikatriċi. Huwa qatta'diversi snin fil-ċirku - tip ta kostanti belligerence kien il-parti ta'l-ego tat-tim. Meta kienet qallek-uem li kienet waslet għal aktar informazzjoni dwar il-tank l-inċident, li rriżulta fl miftuħa ostilità.
  
  
  "Jien marret, bike racer," huwa growled fil me. "Huma bdiet me u kienu kuntenti dwar dan, u jien mhux se jkollhom tweġiba us għal wieħed kkritikat spin."
  
  
  I-informazzjoni meħtieġa, mhux inkwiet, u għalhekk bil-mod-approċċ tal-ewwel.
  
  
  "Int assolutament dritt, Dawsey." "I kien biss it-twettiq tal-verifika għall-Amerikana tal-gvern. Kellna ftit nies flimkien u l-I biss bżonn ċar sa ftit żgħar punti."
  
  
  Huwa glared fil me, iżda ħalli me tmur ġewwa. Ma kienx ħafna b'togħma, iżda kien għoljin. Ma kien hemm l-flixkun tal-xaħam fuq il-mejda tal-kafè, flimkien ma ' nofs tużżana-katalgi tal-sleek tal-kruċieri-dgħajjes. I ħa ħarsa lejn minnhom u induna li l-irħas dawk madwarhom-ispiża dwar tmintax-il elf. Fuq il-paġna tal-waħda tal-katalgi, Poe raw il-kolonna tan-numri mmarkati bil-pinna. Dawsey jitferra ruħu ieħor birra, pointedly jinjora me.
  
  
  "Ejja nagħmlu dan," huwa muttered. "Jien okkupati."
  
  
  "L-ħsieb dwar ix-xiri madwar wieħed minnhom?" I talab każwali, imsejjes fuq il-katalogu.
  
  
  "Għall-infern man-negozju tiegħek," huwa growled, li jaħtfu l-katalogu tal-barra ta ' l-idejn tiegħi. Tagħha pjaċevoli-uem tbissem. "Jekk għandek xi mistoqsijiet, inti d aħjar ħu l-ħin magħhom," huwa qal. "Jien okkupati."
  
  
  "Iva, l-għażla tiegħi dgħajsa ġdida." Huwa tbissem tagħha. "Nixtieq ngħid li dawn huma pjuttost għoli Zhirinovsky l-affarijiet għall-persuna li għandha biss tax-xellug l-servizz."
  
  
  Dawsey tal-għajnejn naqas immedjatament. Kien kwadru-bniedem, mhux bħala tall kif kien I, u bi ħxuna ċinturin fin-nofs. Iżda Tipa jaf tagħha. Huwa jista ġew suspettużi-klijent.
  
  
  "Toħroġ hawn," huwa growled.
  
  
  "Dar il-ġdida," qal li tħares madwar. "Għeżież-dar il-ġdida. - Katalgi tal-ornamentali-dgħajjes. Għamara ġdida. Inti kont salvat ħafna flus fuq tas-servizz tal-ħlasijiet, ma int, Dawsey? Fil-fatt, I jgħidu li inti salvat aktar milli suppost qala."
  
  
  "Forsi qodma tifla tax-xellug me enormi l-fortuna," huwa growled. Kien tbaqbieq issa, iżda ma kien hemm l-f'daqqa-dehra ta ' allarm tiegħu rrabjata-għajnejn. L malajr insista.
  
  
  "Forsi inti trid tagħti me ego l-isem," qal. "Jew fejn hu għexu."
  
  
  "Inti tieħu, apposta, toħroġ hawn," Dawsey għajjat bil-flixkun tal-birra fl-naħa tiegħu.
  
  
  "Għadha ma ġietx," qal. "Mhux sakemm inti għidli il-sigriet għas-tluq mis-servizz u l-teħid għoqda għall-lejl."
  
  
  Tagħha, ra l-ego naħa qatra malajr, qasmiet il-flixkun fuq it-tarf tal-tabella tal-kafè. Ego tal-wiċċ mdawwar aħmar skur,
  
  
  
  
  
  Ego-għajnejn kienu żgħar u rrabjata kif hu trasferita lejn lili mill-tmiem tal-president, il-birra għadu taqtir mill-ma-flixkun fil-Ego tal-idejn.
  
  
  "Apposta kkritikat inti," huwa growled. "Jien ser jgħallmu kif jiġu hawn u staqsi intelliġenti mistoqsijiet."
  
  
  Huwa lunged, u hi tbegħditx minn ma l-tmiem tal-flixkun kif hu dawn fil-wiċċ tiegħi. Huwa intensifikati lura bl-attenzjoni. Tiegħu jistgħu jkunu spiċċaw ma wieħed Wilhelmina maqtul, iżda tagħha lukanda ego huwa ħaj. Le, mhux biss ħaj, ħaj, anzjużi u jibża. Huwa mxiet'il quddiem, u l-I raw li kien fuq tiptoe, li jiċċaqalqu bħal ġlied fil-ċirku. Huwa għamel dan il-punt li qatt ma jissottovalutaw kulħadd. Kont naf li John Dawsey ma kienx l-aħjar persuna biex jiksru din ir-regola ma'. Huwa permess l-uem li jidħol mill-ġdid, ftit wiesgħa ftit, u mbagħad-qbid lilu nnifsu. Ont, raw kif maqbud fuq il-flixkun meta dan iffavorixxa. I mxiet'il quddiem, u huwa immedjatament parried, snagging il-ma-arma tal-ħġieġ mill-ġdid. Dan iż-żmien, hi ntlaqtet ħażin mill-sess-oħrajn. Huwa laqat il-uem taħt il-tiwi dollaru, u smajt lilu jifgaw minn iweġġgħu. Hu awtomatikament titbaxxa il-lemin tiegħu, u li ġiet maqbuda mill-ego-xellug tal-linja għoli fuq l-kap tiegħu. Fetaħ il-qodma ċikatriċi bil-irqiq-linja aħmar. Hu ppruvat uppercut mal-flixkun u l-qima bħala huwa qabad ee. Huwa dodged dan, jkollna speck tal-ragħwa tal-birra fil-wiċċ tiegħu bħala huwa whistled, u qasmu l-ego bil-miftuħ li l-ponta tal-ego tal-xedaq. Huwa waslet lura fuq il-mejda tal-kafè u sprawled fuq il-quċċata tal Kellu, il-flixkun li jaqgħu l-art. Kien ego li ltqajna tagħha barra mill-mod u ra lilu bidu tħawwad kap tiegħu. I stenna ftit sekondi sakemm il-Ego-għajnejn approvat u huwa ffokat fuq me.
  
  
  "Jien ser tiġi lura," l-uem qal tagħha. "Inti aħjar tibda jkollna l-tweġibiet dritt flimkien, il-mara."
  
  
  Huwa ewropea il-bieb warajh, ltqajna fil-Anglia ,u l-saq bogħod. Huwa ma tisma me kolibri li lili nnifsi. Huwa aġġustat il-kantuniera, titwaqqaf, u malajr barra, dawran-karozzi. Huwa qasmu l-toroq, iż-żamma barra tal-raġġ ta ' dawl mill-kamra l-oħra, u kostanti stabbiliti fil-qiegħ tal-żgħażagħ tas-siġar tal-ballut.
  
  
  I fetaħ dan issa, ħasbu li kien jintefa-wiċċ tiegħu bl-ilma kiesaħ, iddrittata up, applikat smear tal-ingwent l esposti ċikatriċi u kien inkwetat. I taw em ieħor minuta. Huwa beda jħares lejn għassa tiegħu. Ħamsin wieħed Rivnen sekondi wara, kien minn ta'l-dar u taħdem lejn l-żgħar mehmuża garaxx. Huwa malajr sparixxew, għarkupptejh isfel u r-ritorn fejn hu d-xellug l-karozzi. Huwa ħalli l-uem tibda l-magna, issuq permezz tal-garaxx, u madwar il-kantuniera qabel ma ddawwar il-magna matul.
  
  
  Kien riding fuq il-żgħira tar-raġġ ta ' dwal tat-triq, u l-I mdawwar warajh, kiri l-ego taillights-istorbju me kif aħna mxiet'il quddiem l-suburbana toroq. Kif huwa miġbud fis-traffiku fil-Townsville, huwa jinqalbu fuq l-dawl. Huwa kien dawl tad-denb. Huwa ma jkollhom l-faintest-idea li kien warajh, u jien ridt li jagħmlu l-imħatri fejn kien għaddej. Meta huwa miġbud sa L-Ħamranija Jug, hi warajh.
  
  
  Tagħha tirreklama l-karozzi bejn l-oħra tal-karozzi fl-żgħar tal-lott tal-parkeġġ u ppermettiet lill-emu li jidħlu l-ewwel. Aħmar neon sinjal ġenerali spjegat il-forma ta'l-kbira tal-birra-kikkra. Ġewwa, ma kien hemm l-serratura tal-injam fuq l-art, kiosks fuq l-żewġ naħat, u bosta diskussjonijiet madwar mejda tonda fil-ċentru ta'l-art. A mtaqqba tal-pjanu maqsuma l-mużikali dazji bil-qawwi jukebox li kien fil-ġenb. L-bar twil okkupat kamra waħda kbira. Kien kbir biżżejjed u l-iffullar biżżejjed li l-I jistgħu jibqgħu barra tal-vista filwaqt li jaraw li fl-istess ħin. I niżel fil-vojt kabina u ra lilu bil-mixi lejn l-istrixxa u l-tifla li proprjetà dan fl-aħħar. Hija kienet pjuttost fl-ippolixxjati mod, fil-libsa li kien wisq blu, stretta u l-tleqq. Iżda kien baxx biżżejjed għall-konsumatur, u l-għoli tagħha, madwar l-sider jutted barra minn hawn fuq.
  
  
  I nnotat li kien hemm ħafna tal-baħħara u l-suldati fost il-viżitaturi l - aktar, kif Mona qal, ħabrieki-irġiel. Dawsey stenniet filwaqt li l-girl marru għall-skorta il-koppja biex wieħed mill-kabini. Meta hi lura, huwa immedjatament tkellem tagħha, il-wiċċ aħmar tensjoni u aġitati. L-girl sema, tħares madwar l-tabelli, smiling fil familjari il-klijenti u l-tmewwiġ fil-oħrajn. Wejter deher li jmiss lili, u huwa għamel l-ego mal-ordni għall-whisky u l-ilma.
  
  
  Ont, ra l-tifla xufftejn timxi b'attenzjoni kif hi wieġeb Dawsey. F'daqqa lest, huwa mdawwar f'daqqa u l-mixi barra tal-agħlaq, intestatura għall-jum permezz ta'l-iffullar-tabelli. Huwa ħares lejn l-girl mill-ġdid, iżda hi ħareġ b'mod differenti, u li raw tagħha jegħleb kontra l-ħajt, ddaħħal il-munita fil-ħajt tat-telefon. Hi stenniet mument, mbagħad tkellem fil-telefon - mhux aktar minn żewġ jew tliet sentenzi u ddum up. Huwa inklinata lura fl-president tiegħu u jaraw kif hi ħareġ għall-ċirku l-klijenti.
  
  
  Kien faċli li wieħed jifhem dak I biss ra. L-girl kien it-tip ta'kuntatt jew l-intermedjarju. Dawsey qal li huwa xtaq jagħmel kuntatt, u hi murija messaġġ lill-ego. Issa kelli li timla d-dettalji. Hija bdiet il-mixi madwar l-tabelli, u stennejt għal tagħha għal leave.
  
  
  
  
  
  hu ħareġ mill-qrib għall-mini. Hi kienet tagħmel xogħol tajjeb. Hija kienet tinqala u soda fil-dodging paċenzja-idejn u overzealous fannijiet. Hija kienet l-ambjent, tiġi milqugħa, iżda bogħod, imma mhux riżervati - ġenerali tal-kbira tax-xogħol. Stajt jinstemgħu ftit klijenti regolari sejħa tagħha permezz tagħha l-isem, "Kevin." Artifiċjali tagħha gaiety kien inqas artifiċjali minn ħafna mill-bniet tagħha fil-linja tax-xogħol, u l-wiċċ tagħha taħt għamla jista ladarba jkun ħelu. Issa huwa wera l-ebusija tal-ħajja fl-ċerti clenching tal-xedaq. Tagħha smoky griż għajnejn kienu l-għajnejn tal-bniedem li kienu raw wisq u kien wisq żgħażagħ. Iżda din kienet l-għajnejn li kienu smoldering. Hi mixi matul il-kabina I fejn kien seduta u l-tatni tbissima kbira.
  
  
  "Bonġu, bike racer," hija qalet. "Merħba lill-Ħamranija Jug."
  
  
  "Grazzi, Kevin," ir-raġel tagħha chuckled. "Għandek mument biex jitkellmu?"
  
  
  "Inti qed Iswed," hija qalet, u l-għajnejn tagħha mixgħul bl-imgħax. "Naturalment. X'għandek tagħmel inti trid titkellem dwar? X'qed tagħmel hawn fil-Queensland - vaganza?"
  
  
  "Fl-mod," qal. "Dak li għandek tkun taf dwar John Dawsey?"
  
  
  Huwa ra dehra ta ' sorpriża tagħha smoky griż għajnejn, iżda hi malajr rkuprati.
  
  
  "Naħseb li int stajt għamilt xi żball, Yank," hija qalet, frowning. "Jien ma naf waħda John Dawsey."
  
  
  "Do you dejjem sejħa nies li ma tafx?" I qal tagħha każwali.
  
  
  "Jien ma tkunx taf x'qed jitkellem dwar," hi tinqasam. Hija bdiet li tikseb, iżda I laħqu l-u qabad tagħha tal-polz.
  
  
  "Waqfien logħob, Kevin," qal ewwel. "Jitkellmu."
  
  
  "Inti cop?" "Dak li huwa?" li hi mitluba b'kawtela.
  
  
  "Dan għadu Dawsey." I qal tagħha.
  
  
  "Apposta tieħu dan," qalet il-kummissarju, l-ġbid tagħha tal-polz bogħod. Hi sib tagħha fuq is-saqajn, sinjalazzjoni. I jaraw kif żewġ fit-armati, enormi figuri jinqalgħu lilhom infushom mir-rokna tal-president u daħal lejn me. Meta sirt sa, Kevin kienet qed tfittex fuq me jħossuhom imħassba.
  
  
  "Huwa mhux ser tieħu l-ebda risposta," qalet il-żewġ thugs kif dawn avviċinat, u huwa tbissem. Hija tatni wieħed mill-tweġibiet tiegħi mingħajr anke jirrealizzaw dan. Safejn Dawsey kien kkonċernat, hija kienet strettament waħdu. Jekk iż-żewġ thugs jew bar kienu involuti, hija ma kienx qaltilhom l-foloz-istorja. Dawn kienu fuq kull naħa tal-me, u l-I ħallihom jwassal me bogħod. Jien ser tmur lura għal ftit Kevin.
  
  
  "Tissospendi l bogħod mill-agħlaq," Dollaru snarled fil lili mill-goons.
  
  
  "Jien ser nipprova tiftakar." Tagħha, l-uem chuckled. I ra lilu jippruvaw biex jiddeċiedi jekk hu għandu jagħti me xi ħaġa li tgħin lill-memorja tiegħi. Forsi kien il-fatt li l-I towered fuq lilu, jew forsi sħiħa tiegħi l-aċċettazzjoni konfuż ego tiegħu. Kwalunkwe kien, huwa mdawwar l-isfel, u hu u l-mara tiegħu marru lura għall-bar.
  
  
  Hija kienet diġà qed skortat li l-karozza. Dawsey ma tkunx tixtieq li wieħed jistenna r-riżultati ta'Kevin tal-telefonata, li fisser li hu mistenni li tikkuntattja xi mkien ieħor-probabbilment fid-dar. Tagħha biddel il-żgħar tal-karozzi lura lejn 12-il Chester Lane. Tagħha sab ruħu frowning filwaqt li tgħaddi mimmo-dar. Kien kompletament fid-dlam, u huwa mfakkar li l-Dawsey kellhom tax-xellug l-saint fil-kamra meta d ġrew.
  
  
  Wara l-parkeġġ għal darb'oħra l-kantuniera, huwa lura lejn id-dar. Jiċċaqilqu b'kawtela, raw li l-bieb kien imbexxaq. Huwa imbuttat tagħha bil-mod, is-smigħ. I ma tisma tagħha. Jidħlu l-bieb, missierha laħqu l-tmissx il-dawl jaqilbu. Swaba tiegħi kien biss jintmess il-pjanċa tal-metall madwar meta kien I milquta mill-impatt, sorveljata, iżda pjuttost diffiċli. Il-kapijiet kienu tisfir, iżda I daru u dived l-art fid-direzzjoni l-daqqa kellhom jiġu mill. Huwa mgeżwra tiegħu driegħ madwar tagħha tar-riġel u miġbud. Il-korp waqgħet lura tiegħi, u tiegħi riġel ewropea fil-kustilji. Huwa bdiet dan, il-ġlieda kontra aktar fuq l-istint minn xi ħaġa oħra, il-mira għad-għażil. Huwa titwaqqaf meta l-tieni daqqa daħal, dan iż-żmien tolqot me fuq id-dahar tal-ras. L-ebda kwistjoni kif imqareb tagħha nam kienet, hija saret taf jwassal-peżat meraq meta hi li nħassu ego. Imbagħad kollox titwaqqaf, u l-blackness kiber-ħoss sakemm xejn kienet marret.
  
  
  I ma kellhomx żmien biex anke tagħmel stima ta'kemm ħin kien għadda qabel l-ont bdew jidħlu madwar. Kont naf kien ħaj biss mill-sħana fuq il-ħaddejn tiegħi. Il-mejjet ma tħoss xejn. Huwa miżmum-għajnejn tiegħu magħluqa u ħalli l-opinjoni tiegħu tax-xogħol. Ftit żmien ilu, huwa kien mhaddma l-art tal joqogħdu sensih waqt li daħal. Kien corkscrew tal-kontroll, li jżommu lura l-normali reazzjonijiet tal-toqba, tiġbid, il-ftuħ tal-għajnejn tiegħek, li jiċċaqalqu. I kien qed jiġi miġbud madwar l-art tal-metall kemm ma ' l-idejn, u minn żmien għal żmien I jistgħu jisimgħu l-ħsejjes għolja hiss tal-fwar u l-ibni tal-metall. Ont kien fil xi fabbrika jew il-fabbriki. Kelli sensazzjoni stramba fil-ħalq tiegħi - I induna li kien modifikat. Għekiesi tiegħi wkoll ġew marbuta. Għajnejha miftuħa, biss qasmiet, iżda biżżejjed biex tara permezz tagħhom. Żewġ pari tal-saqajn kienu mixi fil-quddiem tal-me, sejjer me fuq tiegħi fl-istonku. F'daqqa waħda waqfet u l-waqa'l-art. Kienet tisma ' vuċijiet li ssejjaħ għal terza persuna, li wieġeb mill-bogħod.
  
  
  "Jistabbilixxu l-uem pistoli fil-minuta," qal wieħed madwarhom. "Xejn, m'għandekx tħalli. huwa biss se jisparixxu u dawn se jqattgħu l-ħin u sforz kaċċa, hi
  
  
  
  
  
  
  l-isfel."
  
  
  Ħassejtni lili nnifsi li jkunu daru fuq in-naħa tiegħi, u ma jħallux il-ġisem tiegħu roll limply. L-Dollaru madwar minnhom tbaxxa u dawn Wilhelmina fil me fil-minuta. Permezz naqas-għajnejn, I raw li l-idejn tiegħi, xorta tiġġebbed hawn fuq kap tiegħi, kienu marbuta fil-polz bil-mkatar. U l-I raw xi ħaġa oħra. Huwa kien fuq podju ta'xi tip, fejn ikun jista ara l-oranġjo tal-kiwi enormi-fjamma tal-forn tat-tidwib. Kien ġewwa waħda madwar l-Townsville tar-ram tal-funderiji. Il-riġel imdawra me lura għall-ħajja mill-ġdid, u l-I tista'tara l-isfel il-tarf tal-podju. Fit-tul, wiesgħa ċinturin dam parallel li l-pont, madwar erba-saqajn hawn taħt, li jġorru l-mineral l-entratura ta'l-kbira tal-forn. Il-fabbrika ovvjament ħadem nofs xiftijiet, forsi inqas, u forsi ftit ħaddiema li kienu fuq id-dazju kollha bil-lejl. Ħafna madwar dawn il-fabbriki li kienu awtomatizzata u l-operat tagħhom stess. F'daqqa waħda huwa induna dak li kienu se jagħmlu. Tagħha, jinstemgħu wieħed mill-bniedem sejħa biex terz mill-ġdid, u raw l-ego il-figura fl-aħħar s'issa tal-ċinturin. Huma kienu ser dawwar me fis-ram kitla.
  
  
  "Issa," l-tielet-bniedem imsejħa. I kien qabad l-idejn mhux maħduma u imbuttat ' il barra l-tmiem tal-podju. Dan milwi tagħha tal-ġisem u ġestiti l-art fuq il-mhux maħduma, sharp mineral fuq tiegħi sar il-kalkoli. Huwa ħass bħal mitt sħab kien immexxi fis-kustilji tiegħu, u hu jistabbilixxu hemm, il-ġlieda kontra l-mewġ ta ' l-uġigħ. Huwa tinqaleb u ħass il-ħeffa li biha l-ċinturin kien jiċċaqilqu. Tfittex fuq l-ispalla tiegħu, il-stufi kien jkollna aktar sħan u l-akbar mill-tieni.
  
  
  "Tfittex! Hu li ġejjin, " wieħed mill-irġiel jinstemgħu tagħha jgħajtu. Il-bniedem l-oħra beda jidħaq. Huwa eżamina sa malajr. Id-daħk kien l-għasafar; kien stern-wiċċ, u kien liebsa rancher tal-ħwejjeġ biss bħall-oħra.
  
  
  Ont jistabbilixxu hemm, kustilji tiegħi għadu uġigħ ħażin bħala ont ħass bħal I kien miexi fuq ċinturin bil-metodu sensazzjoni ta ' raġel li qed tiffaċċja bla waqfien tal-mewt. L-tall-bniedem rilaxxati mill-ġdid, b'mod ċar li jgawdu l-vista tal-vittma tiegħu ħaj u konxja kif daħal l-forn. Huwa miġbud tiegħu saqajn u ppruvaw biex jimxu'l quddiem fuq il-ċinturin, iżda ma tiegħu għekiesi marbuta flimkien, kien pitiful, għalxejn l-isforz. Fil-kwistjoni tal-sekondi, l-irkopptejn kienu mqattgħin u fsada mill-xfar jaqtgħu tal-minerali, li normalment kien jikkonsisti prinċipalment minn cuprite u chrysocolla, mdawwar bil-kwarz. Huwa sorveljata fil-ċinturin u l-raw il-forn tal-larinġ kiwi toqrob, il-jaħarbu biha ta ' l-imsaren - terribbli le. I tiegħi ġbidt l-irkopptejn sa mill-ġdid u crawled'l quddiem, l-ksib lura forsi sittin sekondi tal-ħajja qabel tiegħi marbuta għekiesi mibgħuta me tumbling għall-ġenb.
  
  
  Fl-disprament, huwa eżamina lura fil-stufi. Iżommu lura minn jweġġgħu, li jiċċaqalqu lejn l-flash f'daqqa tal-tama tagħha li jinstabu, tagħha crawled'l quddiem fuq il-ċinturin biex jixtru ftit aktar prezzjuż ħin. Issa bdew togħrok il-mkatar madwar polz tiegħu kontra l-jaqtgħu-tmiem tal-mineral. Huwa mumbled talb tal bis-saħħa kollha li huma jistgħu jsibu kienu mkatar, mhux qawwija tal-ħabel. Il-materjal bdew tad-dmugħ, u huwa tkompliet l-isforzi tiegħu. Ma kien hemm l-ebda ħin jitkaxkru jgħaddi mill-ġdid, u huwa dam tiegħu marbuta polz fuq il-xfar jaqtgħu tal-mineral. I ħares lejn l-burokrazija żejda u ra li kien I dwar sebgħin sekondi bogħod mill-forn.
  
  
  L-tall-bniedem kien id-daħk aktar qawwija issa, u l-impatt ċinturin kompliet tmexxi l-me-tarf tal-forn. L-kastig kien tnaffir tiegħi tal-ġisem. Hekk kif l-I jilħqu t-tmiem tal-ċineg, kull parti tal-me se ħruq fil-sħana tal-imdewweb tar-ram. Se jkun hemm xi ftit difetti fil-minerali tar-ram li se tkun iffiltrata permezz tas-sistema, iżda xejn. L-ċinturin bdew jinżlu, u fl-ukraina kien insopportabbli bħala tiegħi polz ġibed u ġibed f'biċċiet. Huwa miġbud ruħu fuq il-qawwi mhux maħdum, l-iffrankar tal-ħmistax-il sekonda tal-mislufa ħin. Huwa mdawwar madwar bil-qawwi f'daqqa tal-minerali fl-naħa tiegħu u tassew maqtugħa l-mkatar fuq l-għekiesi. Tagħha, irrumblat lejn il-ġenb, mill-aħħar tal-ċineg, biss fil-mument meta tagħha, I ħassew li kien I li jiċċaqalqu bil-minerali. L-idejn tiegħi maqbuda l-jiċċaqilqu tarf, biss għat-tieni, biss biżżejjed biex tagħti l-me-tieni qasma li iddritta u jaqgħu l-art hawn taħt.
  
  
  Huwa żbarkat fuq saqajh u crouched isfel, teħid tan-nifs fil-fond, fid-dell ta ' l-kbira tal-forn. Hi kienet meqjusa mill-tliet irġiel, it-tielet marru għall-ħbieb tiegħu. Dawn kienu ġejjin stabbiliti mill-podju u segwit immedjatament me. Iżda ma kontx. Ont daħal fit-tieni ta'kważi jiġu maħruqa ħaj, u iddeċieda I għandhom jagħtu lili nnifsi żejda mumenti ta'mistrieħ.
  
  
  L-tliet irġiel li laħqu l-art, u raw li kienu maqsumin: tnejn minnhom bdew jimxu madwar l-kbira stufi fuq naħa waħda, u l-tall wieħed li kellu l-qima tant mxiet fuq l-oħra. Tagħha bdew jiċċaqilqu fil-direzzjoni hija ħadet. Il-ħsieb tagħha kien li tagħmel xi ħaġa bil-ego sens ta'humour. Tlaqt madwar il-forn u raw li l-impjant kien estiż fl-iffurmar tal-qasam dwar l-naħa l-oħra. Hemm, ix-xmajjar ta'l-imdewweb tar-ram tal-nixxa fl-passi tul wieħed qasir tal-ħadid sash.
  
  
  
  
  
  jiċċaqilqu minn wieħed lembut għall-ieħor, li jiffurmaw l-kaskati ta ' kulur oranġjo jgħajjat. Enormi l-ikkastjar-rota magħżula bil-mod fil-bażi, mdawra fil-truf mill tiddi oranġjo kwadri tal-imdewweb ram li daħal fis-forom mill-binarji tal-ħadid. Xi madwar l-kbira tar-ram tal-forom, imbagħad t-tkessiħ jista ' jiġi imnaddfa u imdewweb isfel għall-użu fil-modi varji.
  
  
  Bdejt tat-tlielaq madwar il-perimetru ta'barra tal-naħa tal-lemin ta ' l-kbir l-ikkastjar rota meta tall, iebsa-jiffaċċjaw-bniedem daħal fis-għan, qed taħdem fil-angolu li jimblokka me. Huwa mdawwar wiċċ me kif avviċinat lilu. Huwa iffavorixxa fil me, iżda I iddeċieda li jkun ego-ewwel pass, u għalhekk I fejn baxx, il-qbid tal-ego mal-irkopptejn tiegħi. Ego qabad it up u tossed bħal Scotsman tossing caber. Huwa arched fl-arja u jinħattu fuq il-folja waħda tal-imdewweb tar-ram. Ego-għajta deher li ħawwad il-ħitan ħafna, terribbli tal-mewt kanzunetta. Huwa ma tidħaq darba, u huwa kompla jaħdem madwar l-tarf ta'barra tal-ħadid enormi tar-roti.
  
  
  It-tnejn l-oħra tal-kors jinstemgħu u kien jaf dak li ġara, għalhekk, meta l-tagħha raw il-bieb li jwassal għal parti oħra tal-raffinerija, tagħha dam lejn dan. Hi kienet meqjusa mill-ih li jidhru il-mument hija sparixxew permezz tal-bieb, u jinstemgħu ih żamma tmur me. Huwa sab ruħu fil-passaġġ dejjaq sħiħa tal-pajpijiet kbar u l-kanali, u ġrew l-ħruġ fl-aħħar s'issa. Tir minn azzarin mtenni fil-passaġġ dejjaq, bil off-pajpijiet u l-ċmieni. Huwa tolqot l-art u firxet il-bieb tal-ħruġ, għallksib lura tal-saqajh fil dak li deher li jkun hemm ħażna kbira taż-żona għall-materjal. Huwa ra irqiq folji tal-ram, tqal bars, u l-ħxuna ċangaturi kif mexxa'il quddiem għalihom. Il-kamra kien kważi fid-dlam, ma'wieħed jew żewġ waħda bozoz tad-dawl għolja fil-limitu l-ikkastjar dim-kiwi. Huwa ra ieħor bieb u dam permezz huwa li jsib ruħu fil-kamra fejn wieħed stream kienet mimlija bil-kbir l-injam coils ta tqal tar-ram tal-wajer, kull kojl tmien-saqajn għolja. Il-coils kienu miżmuma mill-injam pads taħt il-quddiem it-truf tal-ih-ewwel ringiela. Huwa mexxa'l quddiem u mbuttat fis-dlam ta'l-lakuni bejn l-kbira coils. I niżel għall-irkopptejn tiegħi, braced-idejn tiegħi fuq l-art, u minħabba li ż-żewġ irġiel daħal fil-kamra, I tolqot lilu iebes fuq l-investi li jkollu l-rukkell li d-dritt tiegħi, u mbagħad fuq tiegħi tax-xellug. L-injam tal-kuxins eliminat lejn il-ġenb rilaxxati l-ġgant coils, u dawn bdew roll, mill-ewwel żieda fil-momentum. Oħra bozz rilaxxat l-ewwel tliet ġgant coils tar-ram tal-wajer mill-xellug.
  
  
  Huwa mdawwar ara l-żewġ irġiel tassew jippruvaw dodge l-kbira coils li kienu rikorrenti fuqhom fil-kisba ta'veloċità. Dawn kienu wisq okkupata dodging, jippruvaw ma tikseb imfarrak għall-mewt, li tħallas l-ebda attenzjoni me. Tagħha jinġibed Wilhelmina madwar but, inklinata fuq waħda minn kull tilwim u ħa l-għan fl-dodging iċ-ċifri. Kien hemm wieħed biss ħaġa I meħtieġa biex jieħdu ħsieb. Dan kien maqbud mill-ego bil-preċiż maqtul kif hu titwaqqaf bejn iż-żewġ irkiekel. Il-oħra tal-ego, startled mill-maqtul, mdawwar biex tara dak li ġara. Ċiklu wieħed ta coils tolqot lilu, iħabbtu lilu off saqajh, u twebbis lilu bil-liri elf ta tgħaffiġ, il-qtil vesa. Huwa ma sider. Kollha li ħareġ minnu kien baxx, gasping daqqa.
  
  
  I ra sinjal li qal-ĦRUĠ. Kien fuq l-azzar tan-nar. Tagħha, marru fil-kessaħ-lejl bl-ajru. Bosta ħaddiema ta'bil-lejl kien diġà talab il-cops, u r-raġel tagħha bdew jimxu il-bogħod, hi jinstemgħu l-ħoss tal-sireni toqrob.
  
  
  I kien xortik tajba, u naf li dan. Hija bdiet ukoll biex japprezzaw l-isem tal-kodiċi "Piż". Tajba. I ma kienx se jkun vittma.
  
  
  Sibt ruħi żgħir kuxxinett li kien biss l-għeluq u talab għall-direzzjonijiet. Irriżulta li kien I tajba distanza mill-ġdid suburbana-villaġġ, u dak iż-żmien kien pjuttost kkritikat diffiċli biex isibu t-trasport. Huwa inklinata fuq l-eqdem magħrufa tal-bniedem sistema tat-trasport - ego proprji tal-saqajn u stabbiliti barra mill-stabbli, inċerti-pass. Iżda jien xorta kellhom ħafna żmien biex issolvi dak li ġara. I kien l-mixi lura John Dawsey tal-dar, iżda kelli l-sensazzjoni qawwija li huwa ma kienx ser kellem lit-me. It-tliet irġiel ma kinux stennija għalija li juru meta jkun avviċinat minnhom. Dawn ma kinux jafu I kien li ġejjin.
  
  
  Saż-żmien li laħqu l-suburbana-iżvilupp, ont kien off fil-tpoġġi. Dawsey tal-dar, xorta żift-iswed, huwa ont, waslet għall-dahar tal-ġurnata. Dan kien miftuħ, u l-saint fil-kċina daħal fil u mdawwar fuq. L-dar ġie abbandunat, jew jidher vojt. Kont naf tagħha aħjar.
  
  
  Huwa beda rummaging permezz tal-xawer u l-ltqajna safejn il-sala tal-kabinett meta sab dak li kien il-ħsieb. L-aħħar John Dawsey, dan l-aħħar membru ta'l-Awstraljan-Armata-Tank tal-Korp, waqa fuq il-quċċata tal-me meta jinfetaħ il-bieb għall-tagħha. Kien pulit maqtugħ, u l-ego-għajnejn t'attivitajiet me accusingly, kif jekk jekk dan ma kinux għalih, huwa kien ikun għadu ħaj u sew. Hija ammettiet li kien probabilment id-dritt dwar dan. Tkun xi tkun kienu mal-istati uniti, huma magħmula żgur li xejn ma kien miġbud madwar minn John Dawsey. Nies mejta ma jitkellmu, bħala xi ħadd sab ilu
  
  
  
  
  
  bosta snin ilu.
  
  
  Bdejt jkollna rrabjata meta l-I marru lura l-bieb. Tajjeb jwassal hit me fil-wiċċ. I, apposta tieħu dan, kien kważi immortalizzata fl-ram, u iweġġgħu bħall-infern, speċjalment il-cut-irkopptejn. Il-ftit proprjetarja imsemmi Kevin ħares kbira għalija. I kien ser ikollhom twila u fejjieda-konverżazzjoni tagħha, " d-dritt li issa.
  
  
  I ħa tagħha tal-karozzi u l-saq lid-Aħmar Jug . Kif mifhum li, kien magħluqa minn issa, iżda ma kien hemm l-dejjaq sqaq li jmiss mal-tieqa żgħira fil-sqaq. Kien hemm żibel seduta li jmiss huwa; hu titneħħa l-għatu, stenniet li tgħaddi tat-trakkijiet biex jimlew il-lejl bl-tagħha jaħarbu biha, u mbagħad tinfaqa-tieqa. L-irfigħ-naħa tiegħu, huwa jinfetaħ u jinfetħu bir-reqqa. I kellhom biżżejjed ma oġġetti għal lejl wieħed.
  
  
  Ladarba ġewwa, hija sabet l-uffiċċju, żgħar cubbyhole fid-dahar tal-kamra. Tabella żgħira lampa li tatni kemm il-paċi kif meħtieġ. Hemm irid ikun xi impjegat fajls, u fl-aħħar nett ih misjuba tagħha - apposta kkritikat dan, ħafna minnhom fil-trab-kabinett-żgħar tal-karti, preżumibbilment għal kulħadd li qatt ħadmu fuq il-post. I ma jkollhomx xi ismijiet l-aħħar, sabiex l-ordni alfabetiku ma verament jgħinuni. I kellhom jgħaddu kull sieq-karta u tfittex Kevin-isem tal-fuqha. Ego fl-aħħar nett misjuba tagħha-Kevin Henniker, 24, imwieled fl-Cloncurry, kurrenti indirizz: Għoxrin Wallaby Sturt. Dan kien l-isem tat-triq li huwa ġara li l-avviż meta kien is-sewqan hemm, u mhux wisq il-bogħod. I tpoġġi l-fajl lura fil-post tagħha u tax-xellug l-istess mod wasalt.
  
  
  L-Wallaby Sturt-Iskola kien ordinarja sitt-istorja tal-briks-bini. Kevin Henniker tal-isem kienet fuq pulita-karta tiddaħħal fil-doorbell xaqq. Dan ma kienx il-ħin id-dritt għal żjara uffiċjali, għalhekk iddeċidejt li tarmi parti sorpriża. Ee-appartament kien fit-tieni sular, 2C, jidher fuq il-naħa tal-lvant tal-bini. Huwa ra l-nar jaħarbu taħdem bil-kumdità tul il-ħajt ta'barra, u l-qabża sa aqbad il-qiegħ skaluna tas-sellum. It-tieqa tal-appartament tieni sular kien miftuħ, biss wiesgħa biżżejjed għall-Rivnenskaya li jiksbu permezz ta', ċatta barra.
  
  
  Ont kien miexi bil-mod ħafna u l-papà. Din kienet l-tieqa tas-sodda, u hija tista ' tara l-irqad tifla dan, il-stabbli ritmiċi ħoss ta tagħha tan-nifs qawwi fil-silenzju. Tagħha bil-kwiet mixi matul il-sodda u ħares lejn agħlaq. Għamla tagħha kienet marret, u xagħar kannella tagħha kien tiksi l-investi madwar l-kap tagħha. Irqad tagħha wiċċ kellhom jittieħdu fuq l-irtubija għandu jkollu darba kellek, u hi ħares pjuttost ħelu, kważi ħelu. Hija wkoll raqdu mikxufa, u wieħed tas-sider, sabiħa tondi u għolja, bil-roża ponta bil-żgħar pulita-ponta, kien rilaxxat mill-karta jkopru dan. Huwa poġġa naħa tiegħu sewwa fuq tagħha ħalq u miżmuma tagħha hemmhekk. L-għajnejn tagħha tinqasam miftuħa, ħa mument li tiffoka, u mbagħad wessgħet fil-biża.
  
  
  "Ma tibda-doċċa u inti ma jkollokx iweġġgħu," qal. "Jien ridt li jtellgħu fejn aħna tax-xellug off."
  
  
  Hi biss jistabbilixxu hemm u t'attivitajiet me mal-orrur fl-għajnejn tagħha. Huwa milħuq barra u lit-lampa mill-sodda tagħha, xorta li jkollu tiegħu bl-idejn għall-ħalq tagħha.
  
  
  "Issa jiena ser tieħu-naħa tiegħi barra tiegħek rta," qal. "Wieħed jgħajtu u ikollok. Jikkooperaw ma'me u nixtieq inti pjaċevoli ftit żjara.
  
  
  Huwa irriżenja u hi sib, minnufih tiġbed il-folja biex ikopru lilha nfisha. Huwa tbissem tagħha, jaħsbu dwar kif in-nisa huma inkompatibbli mal-pudur. Ħarir rfinar toga jistabbilixxu fuq id-dahar tal-siġġu mill-sodda. Ħej dumping tagħha.
  
  
  "Tpoġġi din l fuq, Kevin," qal. "Ma rridx xejn li tinterferixxi mal-memorja tiegħek."
  
  
  Ħej, I irnexxielhom iġbed fuq il-libsa filwaqt li żżomm il-karta tal-quddiem tal-me, " imbagħad hija qabża mis-sodda.
  
  
  "I qallek qabel, Yank," qalet il-kummissarju,"jien ma naf xejn dwar kwalunkwe John Dawsey." Tagħha smoky griż għajnejn issa kienu lura għall-daqs normali tagħhom, u l-biża'kienet marret permezz tagħhom. Figura tagħha kienet soda u l-patt taħt il-jingħalaq stretta tal-tagħha tal-ħarir libsa, u b'xi mod żgħażagħ tagħha kienet l-aktar parti ta'tagħha issa milli kien fl-Aħmar Jug. Biss tagħha smoldering-għajnejn ssodisfawx tagħha dinja l-għerf. Hi mixi fuq u sib l-isfel fuq il-fergħa tal-cop-president.
  
  
  "Issa tisma', Kevin," huwa beda ħafna ewwel, bil-fatali tarf li l-vuċi tiegħu li ma kellhom l-ebda effett. "Sa ftit żmien ilu, l-I kien kważi maħruq. U tiegħek ras Dawsey mhux se jkunu ġejjin tiegħek post għall-sejħa em fuq it-telefon aktar. Hu mejjet. Ħafna mejta."
  
  
  Ont, jaraw-għajnejn tagħha twessa'l-kontinwament. Dawn protestaw qabel l-xofftejn tagħha tista'.
  
  
  "Stenna minuta, Iswed," hija qalet. "Jien ma naf xejn dwar kwalunkwe qtil. Jien mhux se jiksbu maqbuda f'dan il-mess."
  
  
  "Int diġà fis dan," qal. "Dawsey kien maqtula bl-istess irġiel li ppruvaw li jgħallmu me ram tidwib kors il-mod iebes. Li l-infern huma? Inti imsejħa Dawsey. Tibda titkellem, jew I ser wring-għonq tiegħek bħal tat-tiġieġ."
  
  
  Huwa milħuq barra u qabad l-quddiem tal-tagħha libsa. Huwa fil tagħha off-president tagħha u jixxengel tagħha bħala huwa ħares lejn tagħha frank agħlaq-orrur ħakem dawk smoky-għajnejn.
  
  
  "Jien ma naf ih," hi muttered. "Biss ih ismijiet".
  
  
  "Inti taf fejn kuntatt magħhom," qal. "Inti kellhom numru tat-telefon. Dak li kien? Fejn l-infern kien hu?"
  
  
  "Dan kien biss numru," hi nifs. "I imsejħa, u l-telefon rekord salvat il-messaġġ tiegħi. Xi kultant kienet tax-xellug bil-kelma li jitolbu xi ħadd, xi kultant - sejħa lura."
  
  
  "U dan filgħaxija inti qal huma għandhom jikkuntattjaw Dawsey," I kkonkludiet. Hi nodded, u huwa imbuttat tagħha lura fil-president. Ma kien hemm l-telefon fuq l-tabella ħdejn is-sodda.
  
  
  "Jagħmlu li l-sejħa mill-ġdid," qal. Hi laħqet u ikkalibbrata in-numru, l-ewwel l-aġġustament tagħha libsa. Meta hi lest tisselezzjona n-numru. Huwa ħa l-telefon tagħha fuq l-idejn u miżmuma għall-widnejn tiegħu. Il-vuċi fuq l-oħra tal-linja, kompressat u anki, bl-visibbli-ton tal-reġistrazzjoni, qalli li tħalli messaġġ meta l-linja papa għ. I tistrieħ l-telefon. Fi kwalunkwe każ, hija kienet jgħidu l-verità dwar dan.
  
  
  "Issa ejja nagħmlu l-bqija," qal. "Ejja nibdew bil fejn u kif inti tajbin fis din l-istruttura."
  
  
  "Huma beda jitkellem lili fit-tul taż-żmien ilu, fi L-Ħamranija Jug," hija qalet. "Qal li negozjanti li qed tfittex persuni li jistgħu jiġu użati. Ih kienet interessata b'mod partikulari fi l-persunal militari li deher li kien kuntent jew għaddejjin minn żminijiet diffiċli. Dawn qalu li jistgħu jagħmlu ħafna affarijiet tajba għad-dritt tal-persuna. Huma talbu għalija li jippermettulhom li tkun taf jekk I d qatt smajt baħri jew suldat li jista trid tkellem magħhom."
  
  
  "U, naturalment, disgruntled-persunal militari għandu jkollhom marret għall-post bħall-Ħamranija Jug. U meta inti sabet li, ma tkellem lit-ħbieb, verament?"
  
  
  Hi nodded.
  
  
  "Int żgur ih b'John Dawsey," qal, u hi nodded mill-ġdid, xofftejn tagħha issikkar.
  
  
  "Qatt konnessi ih bil-kbir l-għadd ta'persunal militari?" huwa talab tagħha, u hija nodded mill-ġdid. Dan kien ukoll li tinftiehem. Dawn se jkollu jagħmel bosta kuntatti sakemm issib l-aħjar wieħed.
  
  
  "Do you ftakar l-ismijiet tal kulħadd Hema tkellem li?" I talab tagħha aktar.
  
  
  "Alla, l-ebda," hija qalet.
  
  
  "Ma Nix Ford jfisser xi ħaġa?" Huwa magħfus, u hi frowned kif hi mfakkar. "Ma nistax jgħidu li veru," hi fl-aħħar nett wieġbu.
  
  
  "Dak dwar l-Seħħ bl-Ajru huwa?" "L-Isem Dempster."
  
  
  "Naħseb li tiftakar lilu bħala guy mill-Seħħ bl-Ajru," hija qalet. "Hu ħareġ diversi drabi u hi tkellem lilu. Huwa kien ta'l-uffiċjal, safejn I tista tiftakar."
  
  
  Huwa winced, u l-girl frowned mill-ġdid. "Jien ma jagħti ħafna attenzjoni għalihom," hija qalet. "I biss ressqet ukoll, li nisa kollha. Ħsibt li kienet tagħmel minnhom kbir favur."
  
  
  "Biss anġlu ta'rieda tajba," qal, u raw l-għajnejn tagħha flash mal-rabja.
  
  
  "Fil-fatt," hi tinqasam, rogħda kap tagħha defiantly. "U l-tfal deher kuntenti, sabiex I ma tara xejn ħażin ma'dak li kien isir."
  
  
  "John Dawsey mhix kuntenti," qal dryly. "Hu mejjet."
  
  
  L-għajnejn tagħha immedjatament mċajpra u l-xofftejn tagħha aktar stretti. Hija ltqajna u daħal fuq me.
  
  
  "Alla għinni, Iswed," hija qalet. "Jien ma jistgħux jipparteċipaw fil-xi ħaġa bħal din. I ma tkunx taf xi ħaġa dwar dan, jew għaliex kien maqtula jew li jistgħu jkunu għamlu dan."
  
  
  I talab tagħha, " Dak li ma ikollok għall qed dan l-anġlu tal ferħan l-aħbar ħażina?" Hi bi u ħares lejn me, u tiċrit f'daqqa waħda mgħarrqa-għajnejn tagħha, tiskura l-smokiness.
  
  
  "Waqfien ħakk fil-apposta, kkritikat inti," hija qalet. "Iva, dawn jitħallsu me għall-problemi tiegħi. Ftit ftit, ftit£, iżda kull wieħed jgħin ftit. I kien qed jipprova ħlief għall-vjaġġ għall-istati Membri. I ku jgħixu hemm."
  
  
  Hi ħadlu l-dmugħ mill-għajnejn tagħha u tbegħditx. Dak li salvat tagħha kien dak li qalet dwar ix-xewqa tagħha li tmur għall-Membri għal referenza futura. L-idejn tagħha kienu clenching u unclenching nervously, u issa ma kien hemm xi ħaġa fenek-jibża dwar tagħha, sinċerità hija riedet li jemmnu fil -. F'daqqa waħda, hi kienet ftit mitluf tifla, u attraenti ħafna. Kien maqbud mill-tagħha ħarsa, tħares lejn lili, fuq il-imnixxef u imnixxef tad-demm fuq il-polz u l-idejn. I anke nesa kien hemm.
  
  
  "Inti jeħtieġ li jittieħdu l-kura tal," hija qalet. "Inti kellna mhux maħduma isuqu."
  
  
  "I tista'tistenna," qal. "X'għandek tkun taf dwar il-irġiel li kkuntattjat inti? Ma jkunu qatt referenza fejn dawn qed mill jew fejn jgħixu?"
  
  
  Mill-mod kif l-affarijiet kienu għaddejjin, I ma jistennew li dan ikun il-każ. Kien bir-reqqa u għaqlija l-operazzjoni. Iżda dawn jistgħu jkunu niżel xi ħaġa I jista l-użu. Kevin eżita, deher li jaħsbu, u mbagħad fl-aħħar nett wieġeb.
  
  
  "Dawn ġew minn f'direzzjoni fil-outback," hija qalet. "Dak kollu naf. L-erba ' minnhom ġew mill hemm."
  
  
  "Erba'?" "I biss sodisfatti tliet persuni. Dak ma huma dehra?"
  
  
  Kevin-deskrizzjoni tal-mqabbla l-tliet thugs li kellhom jinqatlu Dawsey. Ir-raba'bniedem ma kienx l-unika waħda madwarhom. Hija l-likwidu tad-demm u ta 'l-ego, bħal raġel bil-ed bħall-wiċċ u l-għajnejn ħruq li" l-kun inti shiver ". Deskrizzjoni tagħha tal-tlieta l-oħra kien pjuttost kkritikat tajba, u jinżammu tagħha r-raba'fil-kantuniera tal-fehma tiegħi.
  
  
  Huwa ltqajna u fetaħ il-kabinett flimkien ħajt wieħed. Dan kien mhux tas-soltu. It-tieni-tojlit qrib il-qiegħ kellhom aktar affarijiet għall-bniet, iżda kien hemm ukoll ġabra kbira ta'bugħaddasa tal-irkaptu.
  
  
  "Huwa passatemp tiegħi," Kevin Henniker qal defensively. "Jien kont qed tagħmel dan għal bosta snin, bil-minnhom in-nemes, bħall-guy li darba soled bl, bdiet it-tagħlim me dan."
  
  
  Tagħha għandek studjat il-materjal. Kollox kien multa, iżda l-multa. Ma kien hemm xejn hemm għall-isfida tal-istorja tagħha, u hu jaf li l-għadis kien popolari fl-Awstralja. Biex tagħmel dan, huma kellhom taħt l-ilma tal-ħajja u l-wiesgħa, żoni b'popolazzjoni baxxa tal-bajja u l-sikka. Huwa ħares lejn tagħha u ppruvaw li taqra l-wiċċ tagħha. Ma kien hemm l-protezzjoni, il-biża', u l-onestà fiha. Tagħha lukanda-ħtiġijiet tagħha li jaħdmu għal me, ħej, jekk inti tista fiduċja tagħha. Ma kien hemm l-raba-bniedem, u kien suppost ikkuntattja Kevin mill-ġdid. Iżda I ftakar li l-ġisem tal Ċiniż-bniedem ma ħamsin elf Awstraljan £ fiha. Meta instab, nen kien ukoll twettiq tal-bugħaddasa tal-irkaptu. F'daqqa waħda, l-girl ħareġ lili, u rajt li hija kienet jaraw-wiċċ tiegħi kif marret permezz wieħed maħsub wara l-oħra fil-kap tagħha. L-għajnejn tagħha ġew stabbiliti fuq me reqqa.
  
  
  "Ħarsa, hi jibża għall-mewt wara dak li qalli," hija qalet. "Jekk dawk steamboats kellhom jinqatlu foqra Dawsey li jżomm lilu kwiet dwar xi ħaġa, dawn jistgħu jkunu segwiti me-speċjalment jekk dawn naf li kien jitkellem għalik."
  
  
  "Jekk inti kienu kuntatt tifla, imbagħad ma tkunx taf xi ħaġa li jiswew il-qtil għall," I wieġbu. "Mhux se jolqot inti, iżda jien se. U issa int aċċessorju għall-qtil. I tista tinsa dwar dan. I tista anki tirranġa biex inti żjara tagħhom, il-Membri li għandek bżonn."
  
  
  Tagħha għall-utent żdiedu. "Li tista'tagħmel dan?" li hi mitluba. Ma kien hemm l-stramba naivete dwar tagħha, minkejja tagħha diffiċli esperjenza. Kien għad hemm biżżejjed tal-girl ftit fl-tagħha għall-fiduċja ay. Iżda dan kien biss manifestat fi splużjonijiet qosra, li kienu immedjatament sostitwit mill-evidenti minn xjentifiċi nuqqas ta'fiduċja.
  
  
  "U kemm se jiswa lili?" "Dak li huwa?" li hi mitluba, tħares lejn lili mill-kantuniera tal-għajn tagħha.
  
  
  "Il-kooperazzjoni," qal. "Jien ser jagħtik numru tat-telefon fejn inti tista'tikkuntattja me. Jekk din ir-raba'bniedem juri, inti ser sejħa me. Jew jekk xi ħaġa oħra jitla', jew jekk taħseb li xi ħaġa, is-sejħa me fuq dan in-numru u tħalli l-isem tiegħek jekk jien ma hemm. Inti logħob bil-ballun me, Kevin, u jien ser jagħtik sbieħ fit-viża li tmur għall-istati Membri."
  
  
  Huwa kiteb l-Kbar Rothwell numru tat-telefon tal fuq il-biċċa tal-karta u qal hi. "Staqsi Nick Carter," qal.
  
  
  "Id-dritt," hija qalet. "Jien ser tagħmel dan. Li ġust biżżejjed."
  
  
  I bdew-naħa tagħhom, iżda l-idejn tagħha qabad tiegħi qmis.
  
  
  "Stenna," hija qalet. "Int mdemmija mess. Inti ma tistax jimxu bħal dik. Bilqegħda għal mument."
  
  
  It-tensjoni u l-ritmu tal-lejl wasal fi tmiemu, u magħha l-uġigħ fil-kustilji tiegħi, il-qatgħat fuq il-polz, l-idejn, u l-irkopptejn bdew ġappuniż ih biex tisma'. Kevin lura bil-baċin tal-ilma sħun u ċraret. Huwa ħa l-off tiegħu qmis u raw l-għajnejn tagħha lock fuq Hugo kif hu unfastened il-ċinturin fuq l-driegħ u l-pistoli fil-ispalla holster. Hi maħsula l imnixxef tad-demm mill-polz tiegħi, l-idejn, u l-irkoppa. Kustilji tiegħi kienu aktar imbenġla minn qtugħ, u ma kienx hemm ħafna I tista'tagħmel dwarhom. Imbagħad hija ressqet antisettiku ingwent u bil-mod mmassaġġjat il-qatgħat magħha. Agħlaq kellhom ġentili mess, u hija ffukat fuq dak li hija kienet qed jagħmlu bi ftit frown. L-ħarir libsa naqas miftuħa I hekk li jista ara tagħha aġġustat-sider, għolja ħafna u sħiħa.
  
  
  "I jaraw inti fil-Jug," qal. "Int bil-mixi pjuttost tajba tightrope."
  
  
  "Inti medja tissospendi l bogħod minn dawk żbalji guys?" hija qalet. "Mhux diffiċli ladarba inti tikseb l-installazzjoni. Mhux tiegħu beru xi ħadd tal-idejn fuq il-me sakemm I tixtieq li jkun hemm."
  
  
  "Huwa pjuttost diffiċli li toqgħod f'dan il-posta-ordni tan-negozju, hux?" I talab il-papà.
  
  
  "Forsi, iżda jien azjenda fuq għal dan," hi tinqasam, infezzjonijiet nota ta'kburija fil-vuċi tagħha. Hi lest ħakk fil-salve u ħalli l-idejn tagħha jimxu fuq tiegħi fis-sider u l-ispallejn għal mument. L-għajnejn tagħha sodisfatti minjiera għall-mument, imbagħad sparixxew. Hi kienet sa, u huwa milħuq barra u qabad l-ispalla tagħha. Hija ma jduru madwar, iżda sib il-baċin fl-idejn tagħha.
  
  
  "Grazzi," qal. "Nittama li inti qalli il-verità dwar kollox, Kevin. Forsi din kollha se jispiċċaw xi ħaġa aħjar għalik."
  
  
  "Forsi," qalet mingħajr ma tfittex up. "Forsi."
  
  
  * * *
  
  
  Xellug tagħha Kevin Henniker mal-taħlita stramba tas-sentimenti. Kien skomdu-lejl f'ħafna modi. Huma d imsikkta John Dawsey, iżda Nix Ford jew Seħħ bl-Ajru huwa se tagħmel l-jitkellem, huwa wiegħed lilu nnifsu. Kien hemm ftit dubju fil-fehma tiegħi li t-tliet" l-inċidenti " fuq il-dell innifsu kienu biss li. Iżda l-aktar inkwetanti tal kollha kien il-tkabbir taċ-ċertezza li kien I li jittrattaw ħafna bir-reqqa, ħafna kompetenti, u perikolużi ħafna professjonisti. Jekk suspetti tiegħi dwar l-operazzjonijiet kienu korretti, kien devilishly għaqlija-xogħol.
  
  
  U meta wasal, u possibbli xquq deher fil-forma ta'John Dawsey, dawn malajr u b'mod effiċjenti ħadu l-kura ta'dan. Għalhekk, fuq dan il-punt, kelli l-munzell ta nifty teoriji u l-suppożizzjonijiet, iżda ma kien hemm xejn I jista għid lil xi ħadd biex jikkonvinċu ih li Awstraljani ma kinux jaħtu għat-traġedji. L-tensjoni fil-Paċifiku tan-Nofsinhar Difiża Alleanza komplew jiżdiedu, u kelli l-xejn għall-bidla.
  
  
  Meta sirt-dwejra, kien dawn. Tagħha waqa ' rieqda bit-tama li l-Kevin ma kienx involut l-ebda aktar minn hija qalet. Stajt dejjem hated meta xi ħaġa tassew tajba tmur taħt il-scythe.
  
  
  III
  
  
  Tiegħi midruba, eżawriti-ġisem meħtieġa l-irqad, u kkunsmata l-sigħat bħal inkaljat-lukanda kollu ir-raġunijiet filwaqt li tax-xorb fil-xita. I normalment ma jkollhom l-ħolm, iżda I ma fil-qosor il-mumenti meta raw kaskati ta imdewweb tar-ram tal-xmajjar li jirriżultaw wara me bħala huwa mexxa l-numerużi passaġġ. Sa nofs l-għodwa, hu sfurzat ruħu biex jiksbu. Uġigħ fil-vjolenti u l-ġbir tiegħu kontra l-uġigħ-saħħa, huwa uża s-saħħa tiegħu mwebbsa-muskoli sakemm huwa jista ' mill-inqas mċaqalqa b'mod ħieles. Jekk ma tistax tqum meta ltqajna Ewlenin Rothwell, l-uffiċċju tal-Mona ħadu kura ta li. Fil-shimmering dawl aħdar jersey ilbies bl-aħmar tax-xagħar, hi kienet kif sabiħ ħafna bħala l-xemx. Tagħha sider mxew'il quddiem, li huwa proklamazzjoni fil-innifsu. L-Kbar mimli xi dokumenti fis-bagalja tiegħu u waqaf biex tingħata tislima lil me bil-qalb.
  
  
  "Ferħan inti daħal, Carter," huwa qal. "Jien biex jattendi l-laqgħa fil-Rabat. I ser tkun lura fil-jum jew tnejn, forsi tliet. Mona ser jagħmel żgur li inti tikseb dak kollu li tixtieq."
  
  
  Huwa tinżammx dritta wiċċ kif jaraw l-tbissima żerżaq madwar l-Mona ix-xufftejn u mbagħad jisparixxu minnufih. "Ma issib xi ħaġa fl-noti il-bieraħ?"
  
  
  "It-tip ta," qal. "Kelli sħiħa filgħaxija-aħħar bil-lejl." Tagħha sel u infurmat ego ta'dak li ġara, javżak em dwar Kevin tal-rwol ovvju ta'kuntatt tifla, iżda mhux isemmi tagħha ftehim mal me. I ma jipproteġu tagħha. Dawn kollha uman moħħ kienu ilu abbandunat. F'dan il-logħba, l-żewġ partijiet huma dijametrikament opposti li tkun tajba Joe u jibqgħu ħajjin. Iżda Kevin Henniker kien personali tiegħi tal-leader, u dan kien ir-regola tiegħi, tgħallmu l-mod iebes, li inti dejjem żomm tiegħek twassal għal lilek innifsek sakemm ikollok l-attitudni pożittiva lejn kulħadd u l-kollox. Inti dejjem kellu ftit lura u dak li saret lura tagħha kien Kevin personali tal-fehim tal-me.
  
  
  Meta I-lest l-istorja tiegħi, il-Maġġuri kienet griż u jitħawwad, iżda huwa tax-xellug wara li jixtiequ me xorti tiegħi l-investigazzjoni. Ego-għajnejn kienu għajjien, li jirrifletti l-toqol ġewwa lilu, u hu jaf dak li kien sensazzjoni. Kien mħassba ħafna mill-ħsieb li l-pajjiż jistgħu ikunu tant profondament infiltrat mill-għedewwa. I ma għid l-uem mhux għalfejn tinkwieta. Forsi kien tajjeb għalihom kollha li ħawwad l-affarijiet. Iżda jien kont naf li l-aħjar spy unitajiet jistgħu jiksbu fis-xejn. Tiegħek kontro-tim stabbilit kemm dawn stajt ġejjin. Huwa mdawwar Mona wara l-Maġġuri kienet tax-xellug u sabet li l-għajnejn tagħha kienu jilagħbu.
  
  
  Hux possibbli li John Dawsey ġie maqtul għal ħafna raġunijiet personali? "Dak li huwa?" li hi mitluba. "Ejja ngħidu li kien involut fil-traffikar tad-droga jew l-frodi?"
  
  
  Kelli li jammettu li kien hemm dawn l-affarijiet, u mhux tant aktar. Dawsey jistgħu jagħmlu ħafna flus minn taħt l-art tal-operazzjonijiet, u kien jibżgħu li tiegħi sorveljanza jistgħu jkunu esposti. Meta hu sejjaħ-ħbieb tiegħu, huma ddeċidew li jkollhom huwa bla periklu u shut egos tagħhom għal kollox. Naturalment, dawn kellhom jagħmlu l-istess għalija meta l-I dam fis minnhom. Din kienet perfettament plawsibbli. Tagħha biss ma jixtru. Iżda kelli li jmorru magħha. Barra minn hekk, kien dmir tiegħu ma jiksrux il-kburija nazzjonali li għamlu Mona, aktar milli l-Kbar, ma jridux li jammettu d-dgħufijiet tagħha.
  
  
  "Agħtini l-Bażi tal-Kmandant Huwa Dempster," qal. "Irrid Dempster li tkun fuq bażi għall-intervista. Forsi I tista aħjar tweġiba xi mistoqsijiet tiegħek aktar tard."
  
  
  Iżda jien ma jkollhom l-ebda xorti. Wara kważi siegħa ta'telefonati u l-burokrazija, il-Mona qalli li Dempster kien fuq vaganza. Hu kien mistenni li jiġi lura fil-jumejn.
  
  
  "Għandhom il-bażi tal-kmandant tal-sejħa me hekk kif ikunu jafu Dempster huwa li ġejjin," qal. "Imbagħad poġġi tiegħek kap tal-navali l-operazzjonijiet fuq it-telefon. Nixtieq għall-mistoqsija Nix Ford."
  
  
  "Isma, Nick," Mona qal. "Inti kellna infern wieħed ta' mhux maħduma bil-lejl, u int pjuttost kkritikat ukoll ppumpjat. Għaliex ma mankijiet-isfel daqsxejn? Biss jiġu trasferiti għall-dar tiegħi għal xarba u l-pranzu u jirrilassaw. I d jiġifieri għandek bżonnha."
  
  
  "Din l-kbira bażi navali," qal. "Jien ma setgħux jirrilassaw issa sa l-sibt ftit aktar tweġibiet."
  
  
  Hi ffirmati u ssir is-sejħa, ser permezz ta'diversi kanali ta'MEADE tal-burokrazija - bbilanċjata, effiċjenti, damned mara. I jaraw tagħha, is-smigħ għal nofs il-konverżazzjoni hija kienet, u mbagħad fl-aħħar nett qabbdet fuq it-telefon, u ma kien hemm l-ħarsa ta'trijonf fl-għajnejn tagħha.
  
  
  "Il-bniedem inti tixtieq, din Nix Ford, ġiet trasferita lejn il-Bieb tal-Għassa u qed taħdem fuq Innisfail," hija qalet.
  
  
  "Innisfail Sala hija miftuħa fuq il-kosta, forsi l-sewqan siegħa minn Townsville jew ftit aktar. Il-port tal-għassa huwa verament-għassa tal-kosta, żgħar bastimenti li ssolvi-tipi kollha tal-kosta problemi. Ed fuq dazju-dritt li issa. Hu li ġejjin fl-aħħar tal-bidla tiegħu, fuq il-lejl illejla. Hija kienet xellug bil-avviż li huwa għandu jirrapporta lill-kmandant tal-uffiċċju, u li se jkun hemm."
  
  
  Tagħha, huwa chuckled. "Naħseb li kollox, imbagħad."
  
  
  "Dan huwa minnu." Hija tbissem smugly. "U issa li inti ma għandhom xejn x'jaqsmu imma stenna, inti jista' jkollu ffriżati u pranzu fil-post tiegħi waqt li jistennew. Inti tista'tħalli fil-ħin. Huwa fuq il-kosta u iwassal direttament lejn il-port tal-għassa tal-bażi."
  
  
  Tagħha, Ħej chuckled. "Mhux biss huma inti sabiħ, iżda int ukoll persistenti," qal. "U mhux biss huma inti persistenti, l-xorti tal-allat huwa fuq in-naħa tiegħek. Ejja mmorru."
  
  
  I jaraw tagħha bħala Mona ħa l l-affarijiet tagħha, u mbagħad kienet id-dritt li jmiss għalija, l-idejn tagħha magħqudin quddiem is fil-minjiera, il-ġenb tas-sider tfarfir ħafif kontra l-driegħ tiegħi bħala aħna mixi biex fejn tnaqqis żgħir bl-ingliż-karozza kienet pparkjati. Huwa kien fuq l-tarf u ħakk, u kien jaf għalfejn. I hated id-dewmien, u kelli l-tnejn minnhom, waħda fuq l-oħra. Bl-id-dewmien, xi ħaġa mhux mistennija tista dejjem jiġri, u l-fatt li l-tagħha ħjiel ma setgħux jagħmlu xejn dwar dawn iż-żewġ ma jgħinu ħafna. Hi hated tistaqsi mistoqsijiet ta'l-Arja-Seħħ huwa u bir-radar-bniedem. Inti ma jkollhom għalfejn jistennew jumejn jew anki l-ħames sigħat għall-tagħha. Iżda kelli, apposta teħodha. Hu ħa taħt nifs tiegħu.
  
  
  Kif jaraw Mona jimxu ħdejn me, kont naf li l-kwiet nar ġewwa me taqbad u jikkunsmaw tagħha jekk hi kellha logħob. Hija kienet mara sabiħ ħafna, u l-għajnejn tagħha kienu ta'provokazzjoni bħala l-infern, iżda hija kienet Maġġuri Rothwell assistent, u hi ma tkunx tixtieq li tibda xi ħaġa mhux pjaċevoli. Iżda, huwa muttered li lilu nnifsu, dan mhuwiex il-lejl jilagħbu mal-logħbiet.
  
  
  Mona appartamenti huma komdu fornita, bil-sabiħa fit-sufan u unikament għamla ta ' tabella tal-kafè. L-dekorazzjoni kien bojod u ħomor, bil-tqabbil-sufan aħmar u drappijiet, żewġ kbar bojod miksija siġġijiet li ħoloq tal-kuntrast. Mona wera me tagħha kabinett inbid u staqsa biex tipprepara xorb waqt li hi mibdula. Jiena kelli l-kir lest, kiesaħ ħafna, u ħafna xott, meta hija ħareġ fl-iswed qliezet informali bil-quċċata madwar abjad jersey li caressed tagħha sider. Hija bdiet tiekol fl-ewwel kir u ħareġ biex ipoġġu miegħi fit-tieni.
  
  
  "Inti kienu twieldu hawn fil-Queensland?"
  
  
  "I twieled fl-Hong Kong," hija qalet. "L-papà kien maġġuri fl-Armata Ingliża, u aħna kienu wkoll F'beijing għall-waqt. Naturalment, dan kien qabel l-Komunisti waslet għall-enerġija."
  
  
  "Dak li huwa sabiħ mara bħalek, mhux miżżewġa?" huwa talab tagħha, u mill-apoloġija għall-corkscrew. "Jien ma jfissirx li jkun rude, iżda kkritikat dan, I l-ħsieb Awstraljani kienu tajba fil-fehim tan-nisa."
  
  
  Hi l-qima u staqsa biex tagħmel l-oħra kollha. "Stajt biss kien hawn tliet snin," hija qalet. "Sa l-I daħal hawn, ont kien l-aktar fl-Ingilterra, u dawn kollha dejqa-hipped, tih-ingliż nisa magħmula nħossni barra mill-post. I tinżamm ħafna li lili nnifsi.
  
  
  Din kienet l-rewmatiżmu li ma rrispondewx għall-tiegħi corkscrew, iżda tagħha stahl ma jinsistu fuq dan. Mona tal-għajnejn fil-passat kienu jgħixu fuq me kif hi waqfa qasira biex jintemm tagħha kir.
  
  
  "Do you jemmnu fl-attrazzjoni instant, Nick?" li hi mitluba, jegħleb lura fuq is-sodda.
  
  
  "Inti li jirreferu għal xi dirett kimika l-interazzjoni bejn żewġ persuni?" I talab tagħha. "Jiena nemmen li fl-it. Dan ġara me."
  
  
  Hi sib u inklinata bil-quddiem, il-wiċċ tagħha biss pulzieri mill-minjiera. "Jiena wkoll," hija qalet. "L-ewwel darba li hi ra għalik." Xofftejn tagħha, bis-sħiħa u niedja, bagħtet tagħhom stess stedina filwaqt li hi qagħdu hawn fuq quddiem tal-eh jien, mhux li mexjin, biss tibgħat mewġiet tas-sħana. I inklinata bil-quddiem, u tiegħi xufftejn misjuba ont-ont, u immedjatament ħass tagħha ħalq miftuħ, ilsien tagħha tagħfas kontra l-tarf tas-snien tagħha, stennija għall-qabża'l quddiem. Aħna kienet mingħajr ma tmiss il-korpi tagħna, armi tagħna fil-ġnub tagħna bħall-żewġ sriep nimxu flimkien jixxengel-ritmu. F'daqqa waħda, hija miġbuda'l bogħod.
  
  
  "Nista'riħa ħruq," hija qalet, u dam fil-kċina.
  
  
  "Żgur, għasel," hi muttered ip li lilha nfisha. "U dan huwa ont." L-arloġġ chimed ip, u hija jaraw hypnotically bħala l-ih temperatura iffavorixxa. Dan kien l-antika l-oġġett miżbugħa abjad li jistrieħu fuq il-mejda bil-vażun appoġġjata mill-ward aħmar.
  
  
  "Pranzu lest," Mona jinstemgħu tagħha ngħidu dwar l-naħa l-oħra tal-kamra, u marru. Hija serviet pranzu kemm jekk aħna qatt ma kienet, bħala jekk l-elettriku ma kinux għaddew off f'dak il-mument. Kien biss meta hu maqbud għajn tagħha li huwa induna li l-kurrenti għadhom jeżistu. Hija malajr tbegħditx, kemm jekk hi kienet jibżgħu li l-xrara tista'taqbad mill-ġdid, u komplew chat bla heda dwar il-konverżazzjoni pjaċevoli waqt il-pranzu. Hija sservi tajba Awstraljan sauternes bil-tiġieġ li tittratta l-weraq tal-koroh-togħma. Imbagħad l-ikla ta'nofsinhar huwa tajjeb bl-ispanjol brandi Domecq reali u riħa tal-ġisem. Aħna daħlu
  
  
  Huwa kważi ħasbu li kien il-qanpiena li kellhom salvat tagħha. Hija rat hu tħares lejn l-arloġġ fuq il-ħajt. Kien tmien nofs in-nhar.
  
  
  "Jekk inti tħalli hawn fuq tat-ten-tletin, inti ser tkun multa," hija qalet, qari tal-fehma tiegħi. Ont, Ħej chuckled, u f'daqqa waħda l-elettriku ġew lura fuq tagħha fl-għajnejn. Huma miżmuma-mini u ma flinch kif hi lest tagħha brandi.
  
  
  F'daqqa waħda, hi ġrew quddiem, it-tgeżwir-armi tagħha tiegħi madwar l-għonq. - Ħalq tagħha ħadem feverishly mal-mini, nibbling, devouring, ilsien tagħha għo fil-fond fil-ħalq tiegħi. U mbagħad l-kwiet, ħakk fil-frustrazzjoni ġrew permezz ta'me, u l-I rrispondew għall-tagħha bid-deni ġuħ tiegħi stess.
  
  
  Mona abjad jersey blaws kien ghostly flash kif tellgħu fuq kap tagħha, u l-sider tagħha, li jiġi rilaxxat mill-bra, mxerrda fuq l-idejn tiegħi bħall-frott misjur li jaqgħu mill-siġra, maħluqa sabiex ih jista'jkun daq, miġbudin, u savored. Hi laħqet u mitfi l-imdawla lampa, u għamilna imħabba fil-dimness tal-kamra li jmiss. Mona mdawwar tagħha fis-sider lejn me, u huwa ħa żomm ta ' ih tal-roża bil-ponot snien tiegħu. L-roża ċirku ta tagħha tas-sider kien kbir u mhux maħduma, u huwa ħass il-beżżula jikbru fil-ħalq tiegħi bħala Mona gasped fil-divertiment. I undressed tagħha, it-tqegħid Wilhelmina u Hugo taħt il-tħoss li jistgħu jintlaħqu faċilment, filwaqt li l-Mona jistabbilixxu quddiem tal-me tagħha mal-għajnejn magħluqa u l-tfal jaħdmu bil-mod mmassaġġjat tagħha sider. - Ġisem tagħha kien sider-simili, sħiħ u misjur, ma'ditta, nefħa fiż-żaqq u wiesgħa, fil-fond l-koxox. Meta I ppressata lili nnifsi kontra tagħha, hi moaned u bdew jagħmlu konvulsivi tal-movimenti, tagħfas kull pulzier tal-lilha nfisha kontra l-me, jippruvaw-naħa tagħha tal-ġilda fil-mini, l-tagħha itektek x-xewqat fis-tiegħi x-xewqat. Huwa aslu xufftejn tiegħu fuq il-ġisem tagħha, u hija għajjat fl-stabbli, żieda fil-daqqa li ntemmet fil-bogħod ta'l-ekstasi bħala ċ-ċentru ta'pjaċir tagħha, il-qalba tal kollha tagħha x-xewqat, misjuba tagħha. L-idejn tagħha kienu mgeżwra madwar l-ispallejn tiegħi, kap tiegħi, u kienet kreatura lil hinn il-kura kollha ħlief l-ekstasi tal-ġisem tal-mara. Ont trasferita lejn tagħha mill-ġdid, u dan iż-żmien ont waslet għall tagħha minnu nnifsu, u l-Mona-ġisem tal-mċaqalqa taħt mini fil-jikbru bil-mod tal-fenek.
  
  
  Mort tagħha bil-mod, bil-mod, iż-żamma tad-dahar kif hi kien għall-għaġla, naf hi ser nirringrazzja me għall-jinjora l-sl. U mbagħad meta l-passjoni tagħha ltqajna barra mill-kontroll, hija kienet meħuda mill-ee. F'dak il-mument, Mona għajjat bil-serje ta gasps - disbelief, disbelief - tal-tal-mara finali, il-preżentazzjoni finali li l-bniedem u li lilha nfisha. Hi waqgħet l-isfel fuq il-sodda, tgeżwir-armi tagħha madwar me, il-qfil tagħha saqajn wara minjiera.
  
  
  Huwa mirfud ruħu fuq wieħed mill-minkeb u beda jħares lejn l-arloġġ fuq il-ħajt. Kien disa'-ħmistax. Fil-passjoni, l-ebda bniedem żżomm rekord tal-ħin. Siegħa hija minuta, u minuta huwa siegħa. Mona ppressata kap tiegħi tagħha sider, tagħfas-wiċċ tiegħi kontrihom.
  
  
  "Inti għandek żmien," hi whispered. "Sa l-għaxar-tletin. Tagħha-nixtieq mill-ġdid, issa. Dan iż-żmien I jixtiequ jagħmlu l-imħabba għalik."
  
  
  "In-nies jagħmlu l-imħabba lil xulxin flimkien," qal.
  
  
  "Iva, iżda din id-darba irrid dawl tan-nar," hi nifs. Hi trasferita lejn me, u ħassejtni xofftejn tagħha fuq l-istonku. Hi mċaqalqa l-ih up, aktar u aktar fil-tiegħi sider - debboli ħelu il-marka, bħall-farfett il-marka. Imbagħad mċaqalqa isfel tal-ġisem tiegħi, wieqaf fuq il-kurva tal-ġisem tiegħi, u mbagħad saħansitra inqas. Dan kien it-tip ta lovemaking hi d biss jiltaqgħu magħhom fil-Lvant, u dan kien l dawl pjaċir li kien kemm serħan il-moħħ u eċċitanti. Vagament, hija staqsiet kemm hi kien jaf dan. Jew forsi xi nisa jkollhom l-affarijiet li ġejjin naturalment - uneducated, uneducated, 'il fuq mill-medja intrinsika t-talent. Hi riedu dawl tan-nar. Hija ma kkritikat tajba tax-xogħol ta'l-it, u l-għamilna imħabba mill-ġdid, il-fgar deni ta tagħha x-xewqat qatt ma jonqsu. Iżda fl-aħħar nett, il-mument daħal mill-ġdid, u dan iż-żmien ma kien hemm l-tip tad-daħk tagħha daqqa, l-hena ta'kompletament sodisfatt-mara.
  
  
  I laħqu l bħala Mona fl-aħħar nett rilaxxati lili mill tagħha jħaddnu. Huwa beda jħares lejn għassa tiegħu. Kien disa'-ħmistax. I ħares lejn lilu mill-ġdid, tidjiq tal-għajnejn tiegħi, tidjiq tal-għajnejn tiegħi. L-idejn ma bidla. I aqra dan b'mod korrett. Kien disa'-ħmistax. I qabżu barra l-sodda u l-fumbled għall-għassa tiegħi. Tagħha ego poġġew tagħha li jmiss Wilhelmina. Kien ħdax-il-wieħed u għoxrin.
  
  
  "Dak tal-up, Nick?" qal il-Mona, seduta kif missierha ħa.
  
  
  "Tiegħek kkritikat-għassa," Ħej għajjat fil tagħha bħala huwa tellgħu fis-ħwejjeġ tiegħu. "Dawn qed tard. L-kkritikat ħaġa kien probabbilment bil-mod biex tibda bil."
  
  
  L-itwal waqfa fl tiegħi bandaging kien biex taqfel Hugo tal-ċinturin lura fis-tiegħi driegħ, u li ma jistgħux jieħdu aktar minn żewġ sekondi. Kien għadu mili tiegħu qmis fis-pants tiegħu meta huwa mixi l-bieb, xorta cursing. Mona sib mikxufa u sabiħ ħafna-fil-bieb.
  
  
  "Jiddispjaċini, Nick," hi msejħa wara me. "Jibqgħu fuq il-kosta tat-triq. Inti ser tingħata hit miftuħ fuq il-post."
  
  
  "Id-dewmien," I ħa, ducking fis-sit tas-sewwieq. Huma dejjem tfisser l-inkwiet. Kont naf liema Mona kien ħsieb, I kien bil-wieqfa mikxufa. Jekk biss kelli tagħha, nixtieq qbiżt tagħha.
  
  
  I jistgħu jilħqu fil-għodu. Iżda huwa ma taħseb hekk, u huwa ma l-att li l-mod. Stajt tidher wisq tagħha darbiet meta jkun hemm l-ebda għada.
  
  
  Hija kienet magħmula mill-żgħar tal-karozzi fuq titjira li tkun kemm jista'jkun possibbli qrib għall-jet take-off li l-karozza jistgħu jagħmlu. Ma kien hemm kważi l-ebda tat-traffiku fuq it-triq tal-kosta, il-qamar tiddi fuq il-baħar kienet sabiħa-vista. I tinżamm l-indikatur tal-labra jingħafas kontra l-quċċata ta'l-istrument. Huwa ħa ħafna sforz biex iżommu l-dawl tal-karozzi fit-toroq. Għalkemm l-aktar livell u l-aktar fil-livell tal-art, it-triq ma jitla ' diversi drabi, li jikkawżaw l-karozza biex aġitazzjoni u jivvibraw kif ġie mġiegħel mill-magna li jimxu bil-kapaċità sħiħa. Huwa kien il-qsim tat-toroq fil-netika-pass, u l-ħin kien għadu sejjer fuq.
  
  
  Kien madwar tnax-il nofs in-nhar meta hu tifqigħ fil-raħal żgħir ta'Innisfail. Huwa immedjatament raw l-baxxi griż tal-bini ta'l-Għassa tal-kosta, ma sentries ritmu fid-daħla tal-gradi. I titwaqqaf u ma wrew l-kredenzjali tiegħi, u dawn ħalli me permezz. Huwa kien biss mixi ftit mijiet tarzni meta raw il-dwal iteptpu ta'karozzi tal-pulizija u l-jinstemgħu l-wail tal-sireni ambulanza. Ġbid fuq il-ġenb tat-triq, huwa ltqajna. Il-bażi tal-kmand tal-bini kien miftuħa sa l quddiem, u hi waqfa qasira dwar il-passi li tħares'il barra mill bħala l-bough tal-nies mxerrda, li tagħti l-mod li żgħir abjad ambulanza.
  
  
  "Dak li ġara?" Baħri li tgħaddi mimmo mitluba.
  
  
  "Inċident," huwa qal. "Dollaru madwar il-subien wkoll biss daħal fuq l-art. Mdemmija jevolvu qtil. L-ego kien maqtula."
  
  
  F'daqqa kesħa mimsuħa minn me, u ħassejtni l-xagħar fuq wara tal-għonq tiegħi toqgħod fuq il-għan.
  
  
  I talab tagħha. "Dak li kien ego-isem?" Nix Ford?"
  
  
  "Iva, dan huwa l-guy," l-baħri qal. "Ridt tkun taf ego, ħabib? L-ego-ġisem hija sempliċement ħadet bogħod."
  
  
  "Kif għamlet dan jiġri?" I mitlub, is-smigħ l-dlam rabja fil-vuċi tiegħi. L-baħri osservat l-kbira armati persunal ġarriera li ġiet pparkjati bil-radjatur misjuqa fil-ħajt tal-briks-dar.
  
  
  "Huwa l-lott tal-xogħol, l-mate," huwa qal. "Dan kien pparkjati fuq l-għoljiet. L-bullying fallew, u hu rrumblati isfel biex jeqirdu l-foqra guy fil-bini kif huwa għadda mimmo. Tagħha, ngħid li l-xorti ħażina."
  
  
  Tagħha, marret. Kelli l-ebda raġuni li jibqgħu għal żmien itwal. I ma kellhomx bżonn biex tittestja l-kbira tat-trakk tal-bullying. Dawn ser jagħmlu biss multa. Għal darb'oħra, ma tistax tilħaq me, dan iż-żmien grazzi għall-xorti. Se jkun hemm żgħar investigazzjoni, u mill-ġdid se jkun hemm l-ebda-ispjegazzjonijiet li ma jaqblux xejn. Għal xi raġuni, l-insegwiment tat-trakk għadha kemm ġiet rilaxxata. Wieħed jassumi li kienu mqiegħda b'mod żbaljat, u f'daqqa waħda itlaq il-roti. Biss dawn għamlu dan biss bħala Nix Ford kien fit-triq tiegħu għall-kmand tal-kamra biex jilħqu me. Koinċidenza. Wieħed biss ħaġa madwarhom. Kont naf tagħha aħjar.
  
  
  "Il-Mona kkritikat-għassa," I ħa ewwel. Jekk hu kien hawn fuq iż-żmien, kien ikun fil-qtugħ istazzjon ta'stennija għall-Differenzi. Rritorna għall-karozza tiegħu u l-saq tal-żgħar tal-bażi. Biss Huwa Dodd Dempster baqa'. Iżda l-ewwel I ser tingħata lilu, I ħa tagħha. Tagħha, ħass misruqin, kontra l-me conspirators minħabba l-fallimenti. Anki l-memorja tal-Mona tal-passjoni ma tistax iħassar l-imrar madwar tiegħi rta. Meta rritorna għall-żgħar domestika tiegħu kien għadu jinfaqgħu bir-rabja, biża u rrabjata fuq kollox - mill-dinja, fil tiegħu lousy xorti, fil lilu nnifsu, fil-Mona tal-għassa. Apposta, hi qalet ruħha, l-kkritikat ħaġa li għandhom ikunu waqfu li jkunu fl-istess kamra bħala Mona u me. Sħana żejda. I waqa ' f'daqqa fil-kunitti u naf li se tikseb sa bħal dan.
  
  
  IV
  
  
  Kien id-dritt. Tiegħi skur rabja kienet mtaffi għall-lejl, u meta l-I marru għall-Maġġuri Rothwell tal-uffiċċju, hija sabet l-airbase numru u imsejħa me. I qal il-bażi tal-kmandant li kien I u dak li ridt, u l-linja tat-telefon litteralment marru fid-duħħan mal-intensa bike fil-vuċi tiegħi.
  
  
  "Nixtieq li tkun taf eżattament meta dan Huwa Dempster se ir-rapport għall-dazju, Kmandant," qal. I ser tkun hemm biex jilħqu għalih, iżda fil-każ li, nixtieq ego li jkun akkumpanjat mill-ego fid-dar jew fejn huwa jitlob mill-istati uniti biex il-bażi."
  
  
  "Mhux tas-soltu, is-Sur Carter," il-kmandant grumbled.
  
  
  "Din il-ħaġa sħiħa hija ħafna mhux tas-soltu," qal. "Huwa Dempster tour hija ferm siewja għall-me fil-mument. Ma rridx xi ħaġa li jiġri lilu."
  
  
  "Huwa għandu jirrapporta lill-airstrip fil-tmien fil-għodu," l-uffiċjal anzjan qal. "Jien għandi rapport li hu lura mill-illaxkar dan il-għodu u fil-muskoli mill-appartament tiegħu."
  
  
  "Skorta hu fejn hu tmur sakemm tasal l-għada filgħodu," qal. "Jekk inti għandek bżonn addizzjonali permessi, jien ser jagħtu lill Maġġuri Rothwell assistent."
  
  
  Hija ngħatat l-telefon għall-Mona, ikkontrollati tiegħi prijorità rekwiżiti, u fl-aħħar nett lura l-telefon tagħha toqgħod. L-għajnejn tagħha mtaqqba fil me.
  
  
  "Id-dritt, jaqgħu fuq," hija qalet. "Inti qed barging fil hawn, li jħallu tiegħek stess l-kuntatti u l-bilkemm jitkellem kelma lili?
  
  
  "Jiddispjaċini, dan huwa eżattament dak li ġara l-aħħar bil-lejl. Il-xorta rrabjata.
  
  
  Tagħha dwar dan." I qal tagħha dwar dak I misjuba meta sirt lejn il-port tal-għassa tal-bażi, u l-għajnejn tagħha ċar.
  
  
  Jiddispjaċini, " hija qalet. "Jiena naħseb li huwa tort tagħha, b'mod. Għassa tiegħi ma kien "Hija ltqajna u l-mixi matul me, u sibt-armi tagħha mgeżwra madwar il-għonq tiegħi, tagħha sider magħfus kontra l-me."Iżda kien kbir, Nick," hija qalet."Verament kbira."
  
  
  Bħala korp tagħha ppressata kontra l-me, tagħha fil-fond is-sider jingħafas ip kontra l-me, il-lejl żdied maż-me. Kien sabiħa. Hija kienet kreatura ta'rari bħala xierqa u t-talenti. It-telefon għ, jitkissru l miġbura seħħ tal-ħin preżenti. Mona telgħet l-ego u mogħtija lill me. "Għalik," hija qalet, u rajt l-kurżità fl-għajnejn tagħha. I immedjatament rikonoxxuti tagħha bħala ftit Kevin-vuċi tal."
  
  
  Hija qalet. "I-ħsieb ta'xi ħaġa." "Dan jista'jkun importanti. John Dawsey kellhom-mara. Hija tgħix hawn fil-Townsville. Huwa qaltli dwar tagħha. Qalu li huma separati u hija użata tagħha isem qabel iż-żwieġ, Lynn Nobbli."
  
  
  "Tajba tifla," qal. "Jien ser tkun f'kuntatt." Huwa ddum sa u jiftakar Dawsey-rekord tal. Ma kien hemm l-ebda referenza tal-Kulle fil-nen. I jinstabu Lynn tal-lista fil-ktieb tat-telefon fuq l-naħa l-oħra tal Townsville u marru permezz ta'l-uffiċċju.
  
  
  "Jien ser tiġi lura," Jiġbed qal tagħha. "I jista'jkollhom ċomb ġdid."
  
  
  "Mhux daqshekk malajr," hija qalet. "Jekk int tard, jekk jogħġbok jiġu ara me illejla."
  
  
  L-għajnejn tagħha miżjud tagħhom stess tifsira għall-kliem tagħha. Huwa malajr jintmess tagħha fix-xufftejn u marru barra. Jekk missierha kienet marret għall-Mona-dar, huwa kien magħruf ħaġa waħda minn qabel. I kienet mistennija li tkun fil-airbase fi tmien l-għada filgħodu, u fis-Sajf, Helen ta'Troy, u l-Sinjura Du Pat ma tieqaf me.
  
  
  Huwa saq li Townsville, imbuttat it-tarf tal-kbira tar-ram tal-funderiji, u sab li l-indirizz fuq l-naħa l-oħra tal-belt. Dan kien il-lokal tas-żgħar żewġ istorja appartament bini mdawra mill-briks. Lynn tneħħietlu l-vini fil-appartament fl-ewwel sular tal-pjan. I imsejħa tagħha, u l-mara fil-jibqax housecoat wieġeb. Ftit iżgħar minn I d mistenni, hi kienet ġurdien-żagħżagħ bil-kompjuter ħarsa. Għajnejn blu tagħha ħares lejn me mal-undisguised interess, iżda huma kienu wkoll attenta. Dar kisja bil-quddiem bwiet tiftaħ aktar minn kwart ta'l-mod mill-għonq tagħha wriet li Agħlaq kien twil, irqiq-sider u l-ebda bra.
  
  
  "Jiddispjaċini li jolqot inti," missierha tbissem. "Nixtieq nitkellem li inti dwar John Dawsey."
  
  
  Id-dehra ta ' ħażin dwejjaq fl-għajnejn tagħha f'daqqa waħda u f'daqqa mibdula. "Dak dwar lilu?" qalet defensively.
  
  
  "Huwa mejjet," qal flatly, u rajt kif ftit kulur kellhom tax-xellug-wiċċ tagħha. L-idejn tagħha li kellu l-bieb mdawwar abjad kif hi ħakem il-bieb sewwa.
  
  
  "Forsi inti għandhom jidħlu fil," qalet ewwel. Huwa segwit tagħha fis-kemmxejn shabby, jibqax appartament li ħares simili ħafna agħlaq fil-mod tiegħu stess.
  
  
  "Jiena naħdem mal-Awstraljan-intelliġenza, l -" I qal. "I kien qallek kienu ego-mara."
  
  
  Hi ħadlu kap tagħha u sib l-isfel fuq il-tarf tal-overstuffed-president. Tagħha s-saqajn kienu sorprendenti fit-tul u sbieħ, ma bil-mod bil-ponta-għoġiela u l-rqiq l-għekiesi. L-ebda dubju, kienet taf li kienu tagħha l-aħjar karatteristiċi, minħabba li hija kienet żvelat parti kbira tal-ih. "Jien naf huwa qal li xi kultant," hi wieġbet. "Iżda Della ma kienx verament tagħha ego-mara. Jiena naħseb li inti tista ngħidu aħna għexu flimkien għal pjuttost ftit snin, mill-inqas kull meta hu kien off-dazju. Imbagħad tagħha ego imsejħa tagħha għal leave. Biss huwa ma l-fiduċja tiegħi."
  
  
  I talab tagħha. "Kemm ilu kien li?"
  
  
  "Forsi sitt xhur ilu," hija qalet. "Imbagħad, wara li ltqajna fl-armata minħabba li l-inċident u ġie mormi, daħal hawn li jgħixu mal-me, iżda I bdiet lilu. Huwa qal me kien fuq xi ħaġa li jistgħu jagħmlu ħafna flus mill."
  
  
  I ppressati. "Ma hu jgħidlek xi ħaġa dwar dan?"
  
  
  - "Le," qalet malajr. Tagħha, ħass kważi malajr wisq. "Kollha huwa kien qal li aħna se jkollhom kollox I dejjem riedu, kollox huwa jista'qatt jagħti me. Hija wiegħdet li waslet lura lilu jekk huwa qal il-verità."
  
  
  "U li qatt ma qallek Hema kien marbut jew dak li kien?"
  
  
  Hi ħadlu kap tagħha, u ma kien hemm l-taħlita ta'dwejjaq u l-arrest tagħha fl-għajnejn. - "Le," hija qalet. "Iżda jien qatt ma ħsibna li d joqtlu ruħu għal dan." Beżgħat me, nida ."
  
  
  "Għaliex le?" I talab malajr, laqgħa Ħej tal-għajnejn meta hija mwieġba.
  
  
  "Forsi huwa qal storja dwar me lill-persuna li maqtula ego," hija qalet. "Forsi dawn naħseb li naf xi ħaġa dwar dak li kien fis."
  
  
  "I dubju," missierha qal. Hi daqsxejn tagħha aktar baxxi tax-xufftejn, u l-għajnejn tagħha mwessgħa mal-tħassib. Sewwa, hi kienet jibża, u forsi kien għar-raġunijiet hija qalet. Iżda forsi kien għal raġunijiet oħra. Hu ddeċieda li jekk Huwa Dempster ma juru l-ebda xquq, Lynn jistgħu ma jkunux suġġetti għal iktar sorveljanza. "Ma jippruvaw jaħbu," missierha qal. "Nixtieq nitkellem li inti mill-ġdid."
  
  
  Huwa tax-xellug tagħha u marru għall ara Kevin Henniker. Hi ma kienx fil-Ħamranija Jug għad - kien kmieni wisq biex tibda taħdem. Hija fetħet il-bibien fil-par ta xorzijiet u l-uċuħ tar-raba'nett.
  
  
  "Jidħlu fil," qalet il-kummissarju, l-għajnejn tagħha dawl.
  
  
  "Sibtha l-ego mara?"
  
  
  "I sabet li l-mara kien jgħixu bl," qal. Kevin ma kinux jitqiegħdu fuq kwalunkwe għamla iżda, u hi ħares iżgħar u frisk mill - ġdid- għoli tagħha, madwar l-sider kienu verġni.
  
  
  "I biss ġew li grazzi għar-rappurtar Linn l-n-Nobbli." Tagħha, Ħej chuckled. "Inti għandek il-vantaġġ tal-viża lejn l-istati Membri."
  
  
  Hi chuckled kuntenti u ħares lejn me, tfittex me fl-għajn. "Inti verament sabiħa guy, Iswed," hija qalet.
  
  
  "Mhux verament," qal. "Jekk inti żżomm lill me, inti ser tkun taf dan." L-għajnejn tagħha immedjatament mċajpra u hi tbegħditx. I ma kienx fil-livelli kollha żgur li Kevin kien qalli liema hi verament kien jaf. Tagħha kompliet tistrieħ l-lixka quddiem tagħha. Fl-aħħar, jista jagħti l-frott. Jekk il-smoldering, mgħottija tan-nar fl-għajnejn tagħha kienet aqra tagħha b'mod korrett, forsi setgħu ġew użati kif ieħor lixka kontra l-Agħlaq.
  
  
  "Jien ser tingħata lura biex inti, Kevin," qal. "Żomm memorizing l-affarijiet." Tagħha, mdawwar għal-leave, u l-naħa tagħha kienet fuq il-driegħ.
  
  
  "Oqgħod attent," hija qalet. Tkellmet bħala jekk hi kienet weraq fil-moħħ. Huwa taptap tnejn tagħha fuq il-ħadd u l-xellug. I ra tagħha, billi l-arloġġ, li Mona-se jkun fid-dar fil-minuta. I saq tagħha hemmhekk u hi sodisfatta me fil-ħarir rfinar toga. Il-punti li l-imbuttata l-drapp barra f'daqqa qalli li ma kienx hemm xi ħaġa kkritikat taħt dan. I bies tagħha, kienet tagħha, u l-idejn tiegħi qaltli I kien id-dritt.
  
  
  "Jibqgħu hawn illejla, Nick," Mona qal. "Inti huma biss għoxrin minuta bogħod mill-bażi tal-ajru. Jien ser qatra off tagħha fil-għodu."
  
  
  Hija kienet mistennija li jgħidu l-ebda lili, iżda f'daqqa waħda deher simili lousy l-idea. Biss dan iż-żmien kien marret għall-għassa tiegħek. Hi dam tagħha fl-idejn l-għonq tal-ħarir libsa, u dan niżel miftuħa. Huwa inklinata isfel u midfuna kap tiegħu f'dawk l-kbir, artab oħrajn. Huwa verament biss ħareġ madwar nofs il-lejl. Imbagħad aħna uffiċjalment marru fis-sodda biex torqod, u hi kienet ukoll mal-Mona fl-armi tagħha. Iżda I stabbilit tiegħi intern ta ' allarm u qajjem fil Rivne fil-seba'. Mona ltqajna sleepily u jaraw me kif hi lebsin.
  
  
  "Jien ser imorru għall-bażi lili nnifsi." I qal tagħha. "Inti ser torqod mill-ġdid. Inti xorta ser ikollok bżonn li jdur u waslet lura mill-ġdid. Dan jista ' jieħu xi ftit ħin."
  
  
  Hi nodded u sib, jaraw me tqaxxir. Meta hija kienet lesta li l-leave, hija ltqajna u l-mixi miegħi sal-lum, l-suq doċċa. L-għajnejn tagħha, kif hi jaraw me leave, kienu taħlita ta intelliġibbli-ħsibijiet, iżda dawn tefgħet bil-stramba-intensità. Hi kienet, hu deċiż mill-ġdid bħala l-saq bogħod, l-aktar kreatura mhux tas-soltu.
  
  
  Hi kienet qed tistenna fil-bażi meta Huwa Dodd Dempster waslu. Huwa kien twil, ġust, u l-gustuż, iżda kien hemm ukoll awto-eżenzjoni tiegħu fl-ego-wiċċ, moħbija dgħjufija. Barra minn hekk, huwa kien nervuża bħala l-infern.
  
  
  "Jien naf inti kont qed tistaqsi lilek innifsek ħafna ta'mistoqsijiet waqt l-investigazzjoni tal-beachhead it-traġedja," I beda. "Iżda l-gvern ftit aktar. Fil-fatt, Della, a huwa, kien involut fil xi aspetti oħra ta'l-usa'ta'l-Internet. Kemm-il darba inti kienet li L-Ħamranija Jug?"
  
  
  L-corkscrew maqbuda ego off-gwardja, u l-ego-għajnejn malajr ħares lejn me. Hija ma tistax tistenna risposta, iżda kontinwa.
  
  
  "Aħna nafu li kienu hemm u, għalhekk, m'hemm l-ebda ħtieġa li jinsabu," qal. "Hema kienu l-persuni inti sodisfatti hemm? Dak li huma jixtiequ mill inti?"
  
  
  Il-bniedem għadda nervously madwar il-kamra aħna d marret għall kellem lit - l-uffiċjali sala.
  
  
  "Ħarsa, jien kont qed nistenna dan kollu li toħroġ qabel jew wara," huwa qal. "U l-lukanda tagħha se jkollhom ħafna li tgħid. I biss ma jistgħu jżommu lura aktar. Iżda jien mhux se nitkellmu hawnhekk. Ejja toħroġ hawn u forsi nistgħu nagħmlu ftehim."
  
  
  Kien jaf il-ftehim ma kienx ser taħdem, iżda huwa ħalli hu taħseb mod ieħor. "Jien ser tisma'," qal. "Fejn tixtieq tmur?"
  
  
  "I għandek tieħu dan il-pjan għall-taħriġ tat-titjira," huwa qal. "Dan huwa l-istandard żewġ sedil-pjan. Għaliex ma jiġu mal-me u aħna jistgħu jitkellmu fuq il-pjan."
  
  
  "Jien ma taħseb li tista'tkun aktar privati minn dan," qal. "Jien ser itir bil-ferħ. Ejja mmorru."
  
  
  Tagħha ego ma ejjew barra tal-vista għal minuta. Fil-kabini tal-piloti, kien misjuba liebes extra-libsa li huwa jistgħu jtiru, u huwa segwit Dempster li fejn il-jet, l-ġdida, verżjoni mtejba tal-sbuħija hollywood-Siddeley, kien stennija fuq il-runway. Dempster ħa l-rota u aħna maqtula. Ftit sekondi wara aħna kienu jaqsmu l-orizzont. Dempster beda jitkellem fil-vuċi aġitat.
  
  
  "I hit tagħha fil xi ħaġa," huwa qal. "U l-tagħha, nixtieq li jitilqu. Iżda jien irrid tagħha biex jipproteġu me wisq."
  
  
  "Ejja ngħidu li tibda b'xi tweġibiet-ewwel," qal. "Inti kont sodisfatta xi irġiel. Min huma dawn u fejn ma jkunu ġejjin minn?"
  
  
  "Stajt qatt magħrufa aktar minn ih-ismijiet," huwa wieġeb. "Iżda huma kienu joperaw fuq f'direzzjoni fil-outback. Ont, kien hemm tliet jew erba ' darbiet għal-laqgħat. Jekk trid, I jistgħu jtiru inti matul dan il-post."
  
  
  "Mur," qal. "Nixtieq ħafna din il-lukanda." Ont, kienet ferħana. Ftit waqfiet kienu saru għall-bidla. Dempster ħares flustered
  
  
  mill-inevitabbli għal waqt u kien lest li jieqfu jaħdmu.
  
  
  "Oni trid li jfixklu l-logħob tal-gwerra manuvri," qal. Silenzju tiegħu kienet aktar tiżvela minn xi ħaġa oħra huwa seta qal. Fl-aħħar nett, huwa tkellem.
  
  
  "Ma nistax-isem kwalunkwe-ismijiet, għaliex ma nistax verament jafu," huwa qal. "Iżda jien inti tista'twassal għal minnhom. Kollox huwa sa għalik."
  
  
  "Biss l-punt barra dan f'direzzjoni lili," qal. "Inti verament ma tfittex sorpriż meta huwa wera up. Għaliex le?"
  
  
  "Naħseb li kien mistenni mill-bidu nett ta'l-investigazzjoni," huwa qal. "Jiena tassew ma naħsibx li ser tagħlaq il-każijiet dwar dan." Huwa waqfa qasira mill-ġdid, u l-I ħares lejn l-xott, aridi, jinħarqu l-art ta'l-outback. Din kienet l-lukanda kollu taż-żona, kif ukoll li kellhom jiddawru enormi żibel jistgħu, samma, rari mediċinali esplorati minn abjad in-nies. Biss l-Annimali, waħda mill-eqdem nomadi razez fil-eżistenza, deher jistgħu jgħixu barra l-artijiet aridi. Ħamrija fqira-konservazzjoni tal-prattiki għamlu s-sehem tagħhom, iżda fis-snin ta'nixfa għamlu aktar. Kien fissa-żona ta'l-lukanda, u fuq il-firxiet kbira li enormi flash-istrajk-formazzjonijiet deher minn żmien għal żmien. Fuq il-periferija, xi jifilħu pijunieri jirgħu l-scott, iżda fiċ-ċentru ma kien hemm xejn iżda jinħarqu l-art, irjieħ, u nattivi. Ont, tħares matul l-kbira territorju kif għażliet minn taħt il-ġwienaħ tagħna. Kien aħmar fil-kannella tal-muntanji ma ħniek bħal immewġa tal-kartun. Il-arja innifsu deher li kien ta ' bil bla heda tas-sħana, il-ħruq tax-xemx ddawwar l-ego fis-kbira tal-forn. Kien samma u intimidanti li l-lukanda kollu ir-raġunijiet, u ont, wisq, kont naf li mill-jet ta'l-ilma biex għoli ta'hawn fuq, wieħed jista'biss vagament jimmaġina tagħha awfulness.
  
  
  Kif komplejna li jtajru fil-fond fil-deżert fil-veloċità ġett, kont naf li d diġà megħluba l-infern minn madwar sitt mitt mili, u l-I kien jistaqsi kif in-nies jistgħu jiksbu l-fi u barra mill Townsville tant malajr jekk il-ih f'direzzjoni kien tant kkritikat ħażina hawnhekk, ser imkien.
  
  
  "Dempster," hu sejjaħ. "Inti żgur li int ma titlifx?" Il-proġett pilota daru għalija, u rajt l-ego naħa jilħaq għall-dashboard. Tard wisq, rajt l-ego tal-saba tmiss il-ejector-buttuna. Tagħha, ħass bħal I kien imbuttat madwar il-pjan, is-sede u kollha. Hi kienet tneħħiet sa ma seħħ kbir mill-tfigħ tal-mekkaniżmu, u allura, fi ftit sekondi, hi jinħass il-paraxut miftuħa. Meta imqiegħed isfel, il-jet kien żgħir mexxi l-estensjoni fis-distanza. I kien mħajjar bogħod. Kisbu Dempster mill-rotta oħra, l-ebda dubju konvinċenti hu li jwarrbu me kien l-uniku verament rotta bla periklu. Il-paraxut influwenzat għall-mument, imbagħad bil-mod titbaxxa me art niexfa.
  
  
  Il-pjan sparixxew mill-dawl meta kienet unbuckled mill-ċinturini tas-sigurtà li marbuta tagħha biex il-paraxut ċineg. Huwa ħalli l-uem jaqgħu l-art u jistabbilixxu hemm bħal tal-ħarir sartji. Hija kienet malajr istripping mill tagħha tat-titjira libsa. Huwa kien biss ġew stabbiliti għal minuta, u diġà ħass bħal mgħolli-awwista fil-nen. Huwa eżamina madwar u raw l-ispazju vojt safejn il-għajn tista'tara, art niexfa, inkaljat-ħamrija. U ma kien hemm l-silenzju - il-silenzju ta'l-gravi, unearthly, imkissra. I imdawra munita u intitolat għal dak li ħsibt jista'jkun il-lvant. Tagħha qoxra tal-mixi għal madwar għoxrin minuta meta ħadt il-off ħwejjeġ tiegħi, tneħħietlu l-isfel għall-tiegħi xorzijiet u l-qmis, li I marbuta madwar il-qadd tagħha. L-ħsieb dwar l-Dempster magħmula me tinsa s-sitwazzjoni tiegħi għall-waqt. Huwa bla dubju jkollhom ħabat pjan x'imkien, u kien ħabi. Jew ego, l-iskeda tat-titjira kien diġà stabbilit sa għalih. Fi kwalunkwe każ, ma jkun hemm l-ebda ego. Hija saret lura mill-ih mill-qtil ego bħall-oħrajn, biss għalih li dawwar il-tabelli dwar il-me.
  
  
  L-xemx taħbit tal-isfel fuq me, u anke jekk dan jinżammu għaddejjin, I jistgħu jħossu l-effett illaxkar tar-eżatt kif inhi-raġġi. Hekk, minn żmien għal żmien, huwa għandu joqgħod fil-linja ma'kull tilwim u l-bqija. Bdew jieħdu reali ħarsa lejn is-sitwazzjoni tiegħu. Kien ħafna agħar milli hi d ammessi li lilha nfisha imbagħad. Hu kien biss fl-deżert għal żmien qasir. I għadhom ħafna ta ottimiżmu u t-tama. Hu ddeċieda li l-unika ħaġa li ma kien li tkompli bil-mixi fil-linja dritta kemm jista'jkun. Illum jew aktar tard, jien ser jiġu xi ħaġa. U l-I magħmula. Aktar l-ispazju.
  
  
  Gerżuma tiegħi kien xott, u l-I jaf dak li fisser. Għatx tkun agħar mill-ġuħ, speċjalment hawn, iżda huma magħmula me kandidat għall-tnejn minnhom. Bħala l-ġurnata għadda, bdiet tħoss xott. Mhux biss tiegħi gerżuma, iżda l-ġisem tiegħi kien xott u inkaljat. Bdew jimxu fi splużjonijiet qosra, il-mistrieħ bejniethom biex jikkonservaw is-saħħa tiegħu. Iżda jien kont naf li l-problema reali ma kienx-distanza u s-saħħa. Din kienet l-xemx, bla waqfien, jiggarantixxi, it-tnixxif me up, tqattir me ta kollha tiegħi tal-enerġija - l-ħajja li tagħti l-xemx li tippersisti fl-mewt.
  
  
  Sa l-aħħar tal-ġurnata, ħalq tiegħu kien xott u kien użati kollha tiegħu-bżieq. Il-ħajja tiegħi bdew convulse, u l-sunlit-lejl milqugħa tagħha. L-frisk kienet l-forma ta'eżenzjoni, miljun istilel overhead, xi forma ta'tama. Huwa sab żgħar toqba fil-art iebsa u tiġġebbed dwar dan. Ma kienx diffiċli biex torqod. - Irqad imqiegħed tajjeb fuq me, anki jekk dan kien l-ilbies tal-provi għall-mewt.
  
  
  I qajjem sa l-xemx qawwi, sħun u smit, u misjuba tiegħi xufftejn maqsuma u fil-griżmejn. Huwa ħa ħafna sforz biex tikseb l-up. Gerżuma tiegħi ached - jien ridt-ilma, iżda fl-istonku tiegħi għadu ached bil-ġuħ. Iżda I marru imkien, l-art, li ma kienx kbir ħruq bush, iżda tagħha insetti dwar din il-bush. Biss l-arbuxxelli kienu aridi tal-art, fejn ma kien hemm l-uniku mario li jkunu jistgħu jinkisbu bil-prezzjuż likwidu.
  
  
  I tinżamm tmur għal xi siegħa, iżda bħala-għajnejn tiegħi iweġġgħu aktar u aktar, il-ħin saret bla sens xejn, biss bħal kull ħaġa oħra. Mill-nofsinhar, huwa kien hemm l-ebda itwal-mixi. L titkaxkar fuq l-art fil-qosor il-mumenti ta'l-enerġija. L-uġigħ fl-istonku tiegħi sar kostanti matt-uġigħ, u l-gerżuma tiegħi kien nefħa u uġigħ. Huwa jista għexu ħafna itwal mingħajr ilma, apparentement ma ' l-ikel, jekk mhux għall-nina elle-xemx. Iżda kien gradwalment tnixxif, u kien jaf li jekk I ma tistax issib l-għajnuna, I se jkun malajr bħal trab minfuħa bogħod mill-ewwel riħ. Dan laħqu l-punt fejn I kien mimli bl-rabja, rabja fil inviżibbli ghadu li huwa ma setax-ġlieda. I tħabtu biex saqajn tiegħi mill-ġdid, megħjun mill-adrenalina ġewwa me, jixxengel quddiem bħal fis-sakra, u mbagħad naqsu. Il-proċess ġie ripetut sakemm tlift rabja u s-saħħa. Meta lejl waqa', huwa ma jiċċaqlaq għal bosta sigħat. Il-lejl tar-riħ jitħawwad me, u l-I fetaħ-ħalq tiegħu, bit-tama li kien se daqqa xi ħaġa imxarrab fis dan. Iżda ma kien hemm xejn u huwa waqa', sprawled fuq l-art.
  
  
  Ma jibqax kien jaf jekk jum ieħor se jiġu, jew jumejn jew tlieta. L-I kien jaf li din kienet l-xemx, u tiegħi morda ġisem, il-fehma tiegħi jistgħu bilkemm jaħsbu aktar, għajnejn tiegħi jistgħu bilkemm-fokus. I kien titkaxkar fuq l-art meta l-I imqajma-kap tiegħi, issa kien sforz kbir, u l-stramba figuri swam fil-quddiem tal-għajnejn tiegħi. Huwa squinted tiegħu l-għajnejn u l-ppressata idejn tiegħu li tiegħu l-istudenti, joħonqu ftit qtar ta lubrikanti. Huwa fl-aħħar nett ffukat u raw a miċ ta'siġar, l-qasira tas-siġar bil-miftuħ tronk li l-Awstraljani sejħa Gidgee. - Fehma tiegħi kien ħsieb miexja bil-mod, iżda I induna li l-ebda-siġra tal-ħajja imkien mingħajr ilma. Madankollu, l-tħaffir fejn jista'jkun hemm ilma taħt l-art għall-taha l-korruzzjoni kien impossibbli kif għaddejjin biex il-qamar. L-art kien bħala hard rock, imnixxef tafal u jiggarantixxi l bħala l-xemx hawn fuq.
  
  
  Iżda mbagħad I raw figuri oħra, xi jiċċaqalqux, oħrajn jaqbeż fit-tul. Jibilgħu id, l-kbira tal-griż varjetà, huma miġbura taħt l-Gidgee-siġar. Huma se jkollhom bżonn l-ilma biex jgħix. Dawn se jwasslu me & nb. Dan crawled'l quddiem. Iżda l-sens, mgħawġa bil-għatx u l-xemx, il-funzjonijiet bħal qasir ċirkwit-sistema, li jarmu xrar tan-nar fil-postijiet żbaljata, jibgħat l-elettriku talkies jistabbilixxi l ħażin wajers. Huwa bil-mod mxiet'il quddiem bħal bil-ġuħ lupu, għeluq dwar l-kangarù. Vagament, I mfakkar li l-kangarù għandu jagħti li jista'joqtol persuna. Huwa kellu oqgħod attent għal dawk il-kbar tas-saqajn u s-saqajn. Meta daħal li jilgħaq tagħha mill-ġdid, huwa qajjem ruħu fuq il-ġnub tiegħu u baqgħu jiċċaqalqux.
  
  
  L-kangarù huwa kurjuż-annimali, u fl-aħħar nett il-żewġ madwar minnhom b'kawtela qabża sa me. Maskili kbar ħareġ li jilgħaq kulħadd, u l-moħħ tagħha mixgħul, iffukat fuq l-impossibbli, u Stahl stenniet. Meta huwa qabża sa lagħaq tagħha mill-ġdid, huwa qabża mal-seħħ tal-disprament. Tagħha, żbarkati fuq dahar tiegħu, tgeżwir armi tiegħu madwar l-ego tal-għonq, it-tgeżwir saqajn tiegħu madwar l-ego lura bħal big jockey fuq stramba taż-żwiemel. Big kmamar, bħala l-Awstraljani sejħa l-annimali, telaq ma qabża enormi. Huwa żbarkat, u hi mitlufa tagħha qabda. Hu il-volpi qabżet mill-ġdid, u taru fl-arja u jinħattu bil-terribbli ħabta fuq il-iebes, art niexfa. Bil-qawwa kollha tiegħi u wit, ikun dubjużi jiċċaqalqu. Fl-tiegħi istat attwali, dan kien pur stupidity-ir-riżultat tal-tiegħi ittorturat, għawweġ il-moħħ.
  
  
  I jistabbilixxu hemm u ħass-xemx imorru bħala kollox magħluqa fuq il-pr, il-kutra tal-grayness l-approfondiment fil-vojt tal-xejn. Ont jistabbilixxu xorta, unfeeling, indifferenti, u d-dinja titwaqqaf għal me.
  
  
  V
  
  
  Huwa jista'jħossu l-wetness tal tagħha, kemm jekk hi kienu mixi madwar xi bogħod fid-dinja. Ont kien hemm l-ebda parti itwal tal-ego. Madankollu hu sejjaħ għall-me, beckoned me permezz tiegħi sensi. L-xott, iebes, ittrattat-muskoli ta ' l-għajnejn tiegħi mċaqalqa, u tiegħi tebqet il-għajnejn minħabba, fl-aħħar tal-ftuħ fil-dinja tal-midja sfumati forom. Ħassejtni l-wetness għal darb'oħra, din id-darba frisk u serħan il-moħħ kontra l-għajnejn tiegħi. Gradwalment, l-sfumati forom bdew mifruxa, u rajt-kapijiet tħares lejn me. Hu ppruvat li jgħollu l-kap tiegħu, iżda l-isforz kien wisq, u fetaħ-ħalq tiegħu, gasping bħal ħut jintefa madwar l-ilma. Ħassejtni il-ilda wetness dripp fil-ħalq tiegħi, infiltrazzjoni fl-gerżuma tiegħi, u f'daqqa waħda jilħaq me. Ont kien ħaj. I jibilgħu l-isfel, u l-aktar ilma creeps permezz tal-minfuħin, aħrax l-inforra tal-gerżuma tiegħi.
  
  
  Huwa ħares lejn l-uċuħ mill-ġdid. Xi wħud kienu kannella, xi wħud kienu kannella, xi wħud kellhom skur immewġin tax-xagħar, wieħed mill-bniedem anzjani tax-xagħar kien kważi d-dawl. Huma kellhom wiesgħa xamm u pjuttost xufftejn, u għelbu l-għajnejn. Qawwi iżda l-idejn ġentili għenuni biex ipoġġu, u rajt nisa anzjani fil-mqattgħin shirts u l-anzjani mikxufa-bniet ma'low-hanging tax-xagħar.
  
  
  żgħar sider. L-irġiel kellhom l-aktar fin-għadam, mhumiex kbar wisq. Kont naf li huma kienu, iżda dawn ma jistax jingħad l-istess ħaġa lili. Huwa kien il-bniedem kienu misjuba, imutu, waħedhom, mingħajr l-ikel jew l-ilma, f'dan il-ħarxa, unforgiving l-art - ih-art, l-art ta'l-Awstraljan-Annimali. Dawn kienu separati nies, dawn l-Annimali, anthropologically u l-razziżmu, probabbilment l-akbar razza tal-nomadi fost fid-dinja. Ih-oriġini għadhom shrouded fil-imċajpra-istorja, li għexu fi l-kbira Awstraljan outback, xi wħud fil-kuntatt mal-ċiviltà, oħrajn bogħod kemm l-antenati tagħhom kienu eluf ta'snin ilu.
  
  
  I stenna madwar. Huma kienu qed jieħdu l-vjola me minn hawn tagħhom raħal, jekk inti tista sejħa raħal. Kien xejn aktar minn sett ta'ċraret mdendlin mill-pollakki, madwar li familja jew grupp miġbura fil-żgħar għoqod. Iżda tipprova li tħares madwar kien teżawrixxi, u huwa waqa'l-art. Ħassejtni l-ċarruta mxarrba around tiegħi folja tal-ġilda u waqgħet rieqda.
  
  
  Kien probabbilment ftit sigħat wara meta l-I qajjem u raw l-raġel joqogħdu li jmiss lili u żgħira n-nar. Huwa ħa skutella tal-fuħħar mill-nar u l-motioned għalija li joqogħdu bilqegħda u x-xorb. L-likwidu, kwalunkwe kien għalina, kienet qawwija, kważi t-togħma morra, iżda I ħa u ħass li ġewwa sħun me, bħal tajba bourbon jagħmel il-ġisem tiegħi inemnmu.
  
  
  Hu jistabbilixxu fuq tiegħu lura u jaraw il-raġel-xogħol fuq il-boomerang ma'l-għodod mhux raffinat. Li jmiss hu fuq l-art kien il ta'woomera, a age-jitfa gadget. Huwa jaraw hu għall-waqt, imbagħad marru lura għall-irqad. Kien bil-lejl meta hi qajjem sa, u l-lukanda kollha taż-żona kif ukoll kienet mifruxa mal-żgħar bonfires. Tiegħi fil-griżmejn jinħassu aħjar u l-qawwa tiegħi lura. I kien avviċinat minn tifla jkollhom l-għasafar tal-riġel, enormi riġel li jistgħu biss possibilment jappartjenu għall-unjoni ekonomika u monetarja, ġgant flightless-għasafar simili għal ħames darbiet. Tagħha ale u mbagħad bil - mod- agħlaq kienet qawwija, iżda mhux pjaċevoli-togħma. Kont naf, naturalment, li l-biċċa tal-rawhide probabbilment t-togħma tajba biex me f'dan iż-żmien. - Ġisem tal-mara għadu għajjien malajr u waqgħet rieqda mill-ġdid wara l-ikel. Iżda fil-għodu I irnexxielhom jiksbu, xokkanti ftit fl-ewwel, iżda I setgħu jimxu. Ont towered-biċċa l-kbira nattivi, iżda hawn fuq ih-art, ont kien pjuttost bla sahha ġgant. Aħna ma setax jikkomunika fil-kliem, iżda sibt is-sens ta'kif effettiva kostellazzjonijiet jistgħu jiġu tal-lum ċifri u t-tip ta ' t-turiżmu.
  
  
  Dollaru madwar l-irġiel qalli li kienu għaddejjin fuq l-ikel kaċċa. I qal tagħha jien ridt li jmorru. I sospiżi fuq Wilhelmina-ispalla, iżda jien ma tridx tuża l-gun jekk jien ma għandekx. Ma kienx jaf jekk dawn in-nies primittivi kellhom l-ebda esperjenza bl-armi tan-nar. Nomadi-annimali, li kienu jvarjaw b'ħafna modi mill-aktar sofistikat-popli, kienu wkoll uniku li ma kinux gwerra. Dawn kkaċċjati biex jgħix, u kienu kontinwament jiċċaqilqu permezz ta'dak li xi fost familjari ma ' l-abjad tal-bniedem lingwa imsejjaħ "il-logħba tal-kaċċa." Żewġ irġiel żgħażagħ, l-raġel bil-griż-daqna u dritta tal-fidda-abjad tax-xagħar, u l-tagħha għamlu l-parti kaċċa. I ma ara tagħha, funzjoni tagħna huwa li l-kaċċa fuq il-pjanuri miftuħa, iżda indunajt tagħha mill-ġdid, fatt kont naf iżda kważi insejt. Jaraw hija aktar ta corkscrew tal-jafu dak li jfittxu minn xi ħaġa oħra. Aħna mċaqalqa bil-mod tul il-xott streambed, u li titwaqqaf il-punt l-binarji lili, imbagħad gestured biex jiddeskrivu l-annimali ih kienu ħallew warajhom. Stajt tidher sriep, walabi, jibilgħu id, l-gremxul, u emus. U hi jaf li għal Aboriġina, il-marka kienu mhux biss il-marka tax-xellug fuq l-art, iżda kull wieħed kien stampa-istorja. Dawn studjat dan u deċiż jekk l-annimal kienx miexja bil-mod jew malajr, kemm jekk dan kien żgħażagħ jew anzjani, u kemm ilu li kien għadda dan il-passaġġ.
  
  
  In-nies primittiv, hija talbet ruħha? Iva, dawn ma kinux jafu xi ħaġa dwar il-mezzi mekkaniċi fil-belt kbira. Iżda hawnhekk huwa kien primittivi. Huma ddeċidew li jmorru wara l-gremxula li ih ffaċċati sparixxa pjuttost dan l-aħħar. Bħala l-raġel segwit-istati uniti, għandna maqbuda bil-gremxula, l-kbira tissorvelja l-gremxula mal-ħarxa dwiefer. Il-kaċċaturi malajr xi daqqa ta'sikkina ego, u aħna ħa vjola ego minn hawn biex l-oħrajn. L-nar mgħolli l-rettili, u għal darb'oħra sibt ruħi li jgawdu l-ikla I se jkunu qamu kontra fi kwalunkwe ħin ieħor.
  
  
  Dawn għexu mal-Ċittadini tagħha-il jum, li jiċċaqalqu fl-magħhom u li jmorru kaċċa magħhom. Gradwalment, l-ton tal-muskoli ġiet restawrata, u l-folja tal-ġilda fuq il-ġisem tiegħi lura għan-normal. Qawwa tiegħi kien kważi kompletament restawrata, u l-waħda filgħodu I bdew jippruvaw biex jgħidulhom li l-I meħtieġa biex iħallu li jirritornaw għall-ċiviltà. B'xi mod, huwa dehret minħabba li ma kellhomx l-faintest-idea kif terġa'lura. Kont naf li jekk I segwita tagħha bl-addoċċ, I probabbilment-għan sa fl-istess sitwazzjoni li kien I fl-I meta kien mitfugħin stabbiliti l-pjan. Jien ma naħsibx I d ikunu jistgħu jmorru jgħixu t-tieni żmien - għall-inqas mhux daqshekk malajr.
  
  
  L-raġel tkellem lill-żewġ dawk iżgħar u li daħal u kien li jmiss me.
  
  
  - Lukanda tagħha huwa grat għall-iffrankar tal-ħajja tiegħi, iżda kif tista'apposta jgħidu li l-f'termini tat-turiżmu? Ftit tagħha-li dehru, l-offerta li tħares l-inħawi ta'dawn il-nomadi, iżda ont niżel l-art, bl-idejn tagħha magħqudin quddiem is-quddiem tagħha. Jien naħseb li tinftiehem. Dawn nodded u tbissem xorta waħda.
  
  
  Iż-żewġt irġiel żgħażagħ beda bogħod, u l-I segwita minnhom. Huma mxew'il quddiem għad-imxarrab widien fejn ih tal-saqajn baqgħu frisk. Huma ħadu vantaġġ mill-naħa dlam ta'l-inklinazzjoni, l-ebda kwistjoni kif żgħar kien lilna. U bil-lejl aħna dejjem kellu l-laħam fuq il-nar. Waħda filgħodu huma waqfu u stabbiliti fil-baxx għoljiet fil-xott u jinħarqu l-art. Huma determinati li I għandhom isegwu u mbagħad kompli fl-istess direzzjoni. Huwa miel mill-ġdid u tpaċija. Meta tagħha, I ħares lura, huma diġà kienu qegħdin imexxu'l bogħod, hu l-triq aħna daħal mill.
  
  
  Bħala l-sigħat għadda, I nnotat li l-lukanda kollu qasam kien jkollna ftit inqas xott, forsi multa il-linja tal-differenza, imma kien veru madankollu. Huwa nnotat garża kannella tal-ħaxix mejta, ftit arbuxxelli baxxi, u imbagħad, fid-distanza, raggruppament ta'djar. L-raġel sabet li, u xi jimxu l-isfel Scott. Huwa ma kellux-telefon, naturalment, iżda huwa ma jkollhom l-ilma u xi ikel fil-laned. Stajt qatt ma kienu aħjar tal-kamra fil-Uefa. Huwa wera me l-mod li jmiss f'direzzjoni, l-akbar wieħed, u kif hu mċaqalqa minn wieħed f'direzzjoni għall-ieħor, huwa wieħed bil-karozza. Huwa introduċa ruħu li tagħha u sab ruħu fil-belt trab fejn kien hemm territorjali aġent bil-radju. Huwa jgħaddu l-messaġġ l-uffiċċju tal-Er u l-Maġġuri Rothwell, u fi żmien siegħa il-jet waqfet fuq l-art ċatta qrib il-belt. Liebes mislufa qmis u qliezet. Ewlenin Rothwell kien fil-mitjar, u l-Ego-għajnejn kienu mimlija bil-disbelief fil-Ego kliem.
  
  
  "Ħej, Alla, Carter," huwa qal, rogħda-naħa tiegħi. Inti tgħid xi ħaġa oħra. Ħsibna li kienu mejta. Huwa Dempster tal-pjan, l-waħda li kienu fuq miegħu, waqa'fil-baħar. Ħsibna inti kienu t-tnejn fl-nen. "
  
  
  "I dubju anke Dempster kien involuti," qal. "Huwa tefgħu me barra u l-xellug me die fin-nofs tal-imkien."
  
  
  "Oh Alla tiegħi!" Roth exclaimed kif aħna kellha din il-logħba tal-karozzi u l-anzjani. "Għall-Alla fini, għaliex. Carter? Ma inti seħħ l-ego biex tagħmel xi ħaġa?"
  
  
  - "Le, iżda I kien wisq mill-qrib għal xi ħaġa," qal grimly. U l-podoydu jilgħaq. Huma affarijiet tiegħi għadu fil-dwejra?" "
  
  
  "Iva, aħna ma jsir xejn magħhom madankollu," l-kbar wieġbu.
  
  
  "Imbagħad kollha I bżonn huwa sett ġdid ta'ċwievet," qal.
  
  
  "Il-Mona ser ikollok minnhom," Rothwell assigurat me. "Hi ġew miegħi, iżda hi ħadet il-ftit ġranet frank. Hi ma tkunx taf li inti ma jkunux lesti."
  
  
  "Jien ser sorpriża tagħha," qal. "Iżda jien irrid aħsel sa ftit ewwel."
  
  
  "Inti tista' tagħmel dan fil-kwartieri ġenerali," l-kbar qal, gdim tiegħu tax-xufftejn warily. "Imma hemm xi ħaġa. Carter. Hawke imsejħa tagħha u qal em dwar il-pjan crashing fil-baħar miegħek u Dempster."
  
  
  Huwa chuckled u għamel żgħar imħatri fil-privat. Il-karozza jinġibed sa l-intelliġenza-uffiċċji, u filwaqt li hu kien tal-ħasil sa, Hawke imsejħa l-Kbar. I qabad it sa meta hi daħlet fid. Hu mhux l-argument miegħu nnifsu billi qal hi, u ma kien hemm l-ebda ħjiel ta sorpriża fil-Hawke tal-leħen.
  
  
  "Ma tistax inti nippretendu li jkun sorpriż u eċċitati mill-fatt li jien għadu ħaj?"
  
  
  "Jien ma taħseb li kienu dwar dak il-pjan," huwa qal ewwel. "Wisq wa triq għalik."
  
  
  Tagħha, chuckled. "Xi ħaġa definittivament imħassar hawnhekk," qal. "Naħseb li jkollhom storja, iżda mhux mitfugħa."
  
  
  "Waqfien ma'dan," huwa grumbled. "Mingħajr mitfugħa, inti għandek xejn. Żomm me stazzjonati."
  
  
  Il-linja li ntemmet, u huwa mdawwar Maġġuri Rothwell. Kont naf huwa jixirqilhom briefing, iżda I mdawwar l-isfel. I kollha kellhom kien dak I spjegat lili nnifsi, u dan ma kienx biżżejjed.
  
  
  "Jien ser twaqqaf fl-Mona-nisa u jiksbu l-extra-ċwievet għall-dwejra," qal.
  
  
  "Il-karozza kienet lura lill-Seħħ bl-Ajru," huwa qal. "Huwa fil-dahar, għalikom. Oh, wieħed mill-aktar ħaġa. Tfajla imsemmi Kevin Henniker sejħiet kważi kuljum biex jitkellmu għalik."
  
  
  Huwa nodded u marru barra biex tikseb il-karozza. Kien skur, u Kevin tkun fil-Ħamranija Jug fil-minuta. Jien ser tikseb agħlaq l-aktar tard. Huwa saq għall-Mona tal-appartament, għ il-qanpiena, u Stahl stenniet. Hija fetħet il-bieb u ffriżat, ħalq tagħha mdendlin miftuħa, għajn tagħha teptip fil disbelief. Huwa tbissem u marru. Biss meta kien I ġewwa ma hi jiskopru ruħha u jtiru fl-armi tiegħi.
  
  
  "Jieħu l-apposta, imma jien ma nemminx li għadhom," hija qalet, xofftejn tagħha imxarrab u bil-ġuħ kontra l-mini. "Oh, Nick," hija qalet. "Inti għandek l-ebda ħjiel dwar kif ħassejtni. Hi biss trid tmexxi'l bogħod x'imkien u jaħbu minn kollox u kulħadd."
  
  
  "Jien diffiċli biex joqtlu," qal. "I bħall-għajxien wisq. Għalkemm il-biċċa l-kbira tagħha li tgħid li dan iż-żmien li ltqajna-infern tal-doża."
  
  
  Huwa miġbud ' il bogħod mill-tagħha u bies tagħha fuq il-ħaddejn. "Stajt ġejjin għal extra-sett ta domestika ċwievet," qal.
  
  
  "Tagħha, li ġejjin lura biex jgħum u l-ġibda. I-ħtieġa li wieħed jaħseb ħafna."
  
  
  Hija ħadet il-ċwievet madwar il-karozza jiġbed u snuggled sa lili mill-ġdid, sider tagħha mill-isbaħ tifkira tal-tiegħi sider. Iżda I meħtieġa ieħor erbgħa u għoxrin siegħa tal-mistrieħ ta'qabel ont kienet lesta għall-Mona. Anzjani kienet tagħha iebes u malajr induna li hi setgħu kienu żbaljati dwar l-erbgħa u għoxrin siegħa. Iżda xorta tagħha marret.
  
  
  Fil-dwejra, I maħsula fil-banju sħun filwaqt li I miġbura dak li kelli. Rimarki tiegħi li Hawke kienu aktar milli veru ċajta. - Fatt wieħed: it-tliet persuni involuti fit-tliet traġedji kienu b'xi mod imsikkta. I kien jippruvaw jiksbu Dawsey, imbagħad Ford, sabiex dawn iddeċieda li jmiss tiegħi tieqaf tkun Dempster. Dawn kienu nizza u biddel il-metodi magħhom, iżda ir-riżultat kien mistenni li jkun l-istess u l-I ma tistax tikseb l-informazzjoni. - Fatt numru żewġ: Dawsey, Ford, u Dempster kienu mixtrija, u Dawsey f'daqqa-ġid ppreċeda din. - Fatt tlieta: żewġ xhur ilu, Ċiniż-bniedem maħsula fuq il-bajja b'50 elf f'dollari Awstraljani. Għandu jkun hemm konnessjoni bejn lilu u l-ewwel tliet irġiel.
  
  
  Imma li kienet l-aħħar tal-fatti. Ma kontx naf li kienet jew għaliex tagħmel dan. Kien hemm xi tip ta'homegrown medda? Jekk iva, huma meħtieġa il-bajja. F'direzzjoni Kevin kien semma ċertament tagħmel. U jekk kien sors barra, li se jkun hemm bżonn ukoll ta'aktar sofistikati ikopru. Iżda s'issa ma kien dellijiet, ħlief għal tliet kapep li ppruvaw li tagħti me tar-ram tal-banju.
  
  
  Il-punti ewlenin u l-artikoli fil-Awstraljan gazzetti li hi ra kienu l-prova biżżejjed li r-relazzjoni madwar tagħha li kien għaddej kważi l-limitu. Il-oħra tal-alleanza tal-membri kienu għadhom kuntent bl-Awstralja spjegazzjoni u mill-trattati mill-ġdid. Awstraljani irreaġixxa ma ' ih ħarxa kburija li dan il - "mara ih kollha". U l-I kollha kellhom kien sabiħa, eleganti-teorija. I meħtieġa aktar u veloċi. Kull min kien wara dan ma kienx ser joqgħod xorta. L-għada-traġedja jistgħu jeqirdu l-alleanza mingħajr aktar l-irkupru.
  
  
  Huwa ppreparati bil-mod. Hu ddeċieda li ma tmurx għall-Kevin tal-Aħmar Jug . Ħej jkunu ħallsu l-tagħha żjara. Għassa tiegħi qaltli li hi jkun li jaslu malajr, sabiex I intitolat tagħha appartament żgħir. Ont ġiet l-ewwel u kien qed jistenna me dritt fil-bieb meta tasal.
  
  
  "Merħba-dar," qal ewwel.
  
  
  "Iswed," qalet il-kummissarju, l-għajnejn tagħha dawl. "Jien kont qed tipprova li inti sejħa għall-ġranet, forsi ġimgħa."
  
  
  Aħna marru għall-dar tagħha. Dan iż-żmien, hija kienet tilbes libsa sewda li kien kważi maqtugħa baxxa bħala qabel, li jikkawżaw tagħha madwar fis-sider għall-tifwir.
  
  
  "Hu ħareġ kważi kull lejl," hi qalli fil-kawta-ton. "Ir-raba', bil-ed bħal tal-wiċċ. Huwa miżmum me javżak biex nikseb xi nies oħra li jsibuha għalih. Hu jgħid li kollox ħadem tajjeb ma'l-oħrajn, iżda hu ġew mibgħuta lill-aktar kwistjonijiet serji."
  
  
  "Nittama li inti mgħarraf lilu li int kont qed tfittex kuntatti ġodda," qal.
  
  
  "Iva, iżda jien jibża bħala l-infern," hija qalet. "Jien jibżgħu li ser issir taf li inti tkun taf grandfather tiegħi. Imbagħad jekk immur li l-Membri, huwa mhux se tkun kuntenti."
  
  
  Biżgħat tagħha kienu ġġustifikati. Iżda issa, hi u Linn Nobbli kienu tiegħi possibbli biss twassal. I ma bħal kiri ay twaħħal tagħha pjuttost-għonq, iżda ħafna tajba l-irġiel ma simili ih jkollna maqtula għal xejn jew. Huwa mdawwar tiegħu lura fuq il-ġudizzju morali. Ma kienx xogħol tiegħi. Ix-xogħol tiegħi kien li l-figura hija, jitwaqqaf l-ego, u mhux tinkwieta dwar li jistgħu jweġġgħu tul it-triq. Ont kien wisq krudili? Kkritikat diffiċli, iżda l-bqija assigurat, il-bqija tal-us ma jkollhom il-ħin għall-sentimentali. Ont, wisq.
  
  
  "Żomm tagħmel dak li kont qed tagħmel, Kevin," missierha qal. "Jien kont qed bogħod għal filwaqt li, sabiex l-ebda wieħed għandu jidher inti miegħi. Jien ser tara kif l-aħjar li nista'. Tipprova tagħti spinta lill-ego tiegħek. Sib fejn huma jaħdmu mill. Iżda m'għandekx tkun wisq ovvji."
  
  
  "Jien ferħan li qed lura," hija qalet, permanenti li jmiss lili. L-mitlufa, biża-kwalità kienet il-parti tal-tagħha mill-ġdid, u huwa ħass bħal erbatax-il-karat-djamant. "Someday, forsi wara dan huwa kollha, forsi nistgħu nġibu flimkien, biss inti u l-me, għall-gost."
  
  
  "Forsi," qal. Huwa gajdra kikkra tal-geddum tagħha tiegħu fl-idejn u ħares fl tagħha smoky griż l-għajnejn. Apposta tieħu dan, agħlaq kien mod biex jiksbu inti tixtieq-tajba. Agħlaq kienet dwiefer u jista-bidu bħal apposta, iżda hi laħqet għalik.
  
  
  Hi kienet fuq tiptoe u li kienet me, dawl, ġentili kiss. "I jħossuhom sikuri meta int madwar," hi whispered. Huwa taptap tnejn tagħha ħafif fuq il-dahar, imbagħad daru u tax-xellug. Kien b'saħħtu, tondi li kien hemm min jara mill-ġdid someday. I marru lura għall-dwejra bit-tama li kollox tkun id-dritt. Ikun sabiħ, sabiex iqattgħu ftit żmien mal-Kevin. Kelli l-sens li hija mistħoqqa żmien tajjeb.
  
  
  * * *
  
  
  Il-jum li jmiss tagħha waqa ' rieqda tard, u meta tagħha qajjem up, l-ewwel darba tagħha ħass qodma magħhom l-inmsa kif kien jintefa'minn fuq il-pjan. Lynn Delba iddeċieda li l-paga tagħha żjara. Xi ħaġa dwar din il-mara tax-xellug me mal mhux mitmuma sensazzjoni. . Hi deher żżejjed jibżgħu li xejn li kien ħażin.
  
  
  Ma kontx naf dwar Dawsey-involviment tal. I kien ferħan li ssib id-dar tagħha, u l-għajnejn tagħha lit sa meta hija rat me.
  
  
  "Jidħlu fil," hija qalet. Agħlaq kellhom l-istess jibqax-kwalità li nnutajt tagħha l-aħħar darba, iżda tagħha saqajn, issa fil-qosor xorzijiet, kienu tajbin kif l-I mfakkar tagħha. Il-mod tagħha sider mċaqalqa taħt il-isfar ċar blaws qalli li hi xorta ma jridu jilbsu l-oħra.
  
  
  I talab tagħha. "Xi ħadd kkuntattjati inti dwar Dawsey?" Hi frowned.
  
  
  - "Le," hija qalet li l-vuċi tagħha li jaqtgħu. "Għaliex dawn mess mal me. I qallek li I biss jaf li kien involut fil-xi ħaġa li l-ego qal jagħmel lilu ħafna tal-flus u l-I jkollhom kollox fil-lukanda tagħha. Għall-us li jkollhom l-ebda raġuni biex niġi dwar xi ħaġa."
  
  
  I tbissem pjaċevoli fil-tagħha, iżda kien I l-ħsieb dwar kif hija kienet ruħu waqt l-ewwel żjara tiegħi tagħha. Dak iż-żmien, hi d ġew oħra bħala l-infern li Dawsey jista qallek tiegħu qattiela dwar tagħha. "Forsi dawn ser naħseb li naf xi ħaġa dwar dak li kien fis," hija qalet, u l-biża'fl-għajnejn tagħha kienet reali. U issa kien kemmxejn rasu: "Għaliex kieku kulħadd kuntatt lili?" I kellhom aktar minn idea ċara ta'dak ikkawżat din il-bidla f'daqqa ta'rwoli. L-ewwel, hi kienet jibżgħu, minħabba Agħlaq kienet tajba raġuni biex wieħed jissuspetta li Dawsey tal-qattiela kienu mintix dak li kienet taf. Iżda fil-ħin sa mill-ewwel żjara tiegħi, hi ġie kkuntattjat u konvint mill-ih li hi ma tkunx taf xi ħaġa. Jew forsi hija ma kinux ġew ikkuntattjati fil-livelli kollha u ħass sikur. Jew il-mod, hija ħass komdu, mingħajr periklu, u ċari issa. Il-biża'huwa niżel. Dan kollu kien ifisser li hija jafu aktar minn dak li hija kienet qalli, iżda kienet xejn.
  
  
  Hi riedu jafu dak li l - "l-oħra" kien, l-ebda kwistjoni kif żgħar kien, iżda ma ridtx li tikseb dan rude. Għall-ewwel, huwa ma kienx ċert li tista'tiġi miksuba b'dan il-mod, sakemm l-I kien rude ħafna. Taħt dak il-pallida esterna, hija wriet l-infezzjonijiet harshness tagħha. Jew forsi hija ma verament jafu ħafna dwar Della Triq. Ir-regola tiegħi kien li ma joqtolx tan-nemus bil-martell. - Lukanda tagħha huwa li jkun ftit aktar żgur li hija verament jaf xi ħaġa qabel tagħha, I ser tagħmel dan.
  
  
  L-għajnejn tagħha ħares lejn me bl-istess approvazzjoni I d dehru f'minnhom qabel, u hija sib stabbiliti fil-president, ta'l-irfigħ tagħha saqajn u t-tixrid Rivnenskaya tal-ih apparti fil-tagħha mod. Agħlaq kellhom sabiħ ħafna saqajn; ir-raġel tagħha kien il-papà jammiraw lilhom mill-ġdid. I kien se tipprova rotta differenti tagħha.
  
  
  "Ukoll, jekk jien ma jkollhom xi ħaġa li jgħidu, jien ser imorru." I tbissem pjaċevoli fil-tagħha u ħalli tagħha jaraw kif l-għajnejn tiegħi darted u'l isfel tagħha s-saqajn. Qasir tagħha xorzijiet naqas madwar pulzier l-ġnub tal-koxox tagħha bħala hi sib tagħha saqajn fl-arja. "Iżda jien ser tiġi lura. Huwa tajjeb li ġejjin biss biex jiksbu lura fuq saqajk." Huwa tbissem mill-ġdid.
  
  
  L-għajnejn tagħha immedjatament daħal ħaj kif hi irreaġixxa bil-qawwi ħeġġa tal-mara effetti tax-xenqa attenzjoni.
  
  
  "Do you verament taħseb hekk?" "Dak li qed tagħmel?" li hi mitluba, it-tfassil tagħha ih sabiex ont jistgħu jammiraw minnhom. "Ma tistax taħseb li int irqiq wisq?"
  
  
  "Jien naħseb li qed dritt," qal. Hija ltqajna u daħal fuq me. "Ukoll, jien ferħan li tara li int ma hekk mgeżwra fil-xogħol tiegħek li inti ma jkunux jistgħu jirreaġixxu," hija qalet. "Tixtieq xarba?"
  
  
  "Jien ma naf," qal ftit li xejn. "Nixtieq tal-lukandi, iżda I d pjuttost ma toqgħod għal dejjem."
  
  
  "Għaliex le? hi frowned. "Inti qed qodma biżżejjed, u l-Alla jaf int kbir biżżejjed." I jaraw kif tagħha ħarsa mċaqalqa malajr matul l-ispallejn tiegħi u fis-sider.
  
  
  "Sew, l-ewwel nett, I ma setgħux wegħda xejn wara xarba," qal. "Mhux ma' riġlejk. Fil-fatt, stajt qatt xi ħaġa bħal din."
  
  
  Hija tbissem ewwel. "Li talab li inti wegħda xi ħaġa?" li hi muttered. Marret għall-kabinett żgħar u tinħareġ flixkun tal-whisky u l-ħġieġ.
  
  
  "Stenna," qal. "I għandha tkun interrogazzjoni inti, ma tax-xorb miegħek."
  
  
  "Alla, inti Yankees huma tant kuxjenza," qalet kif hi mimlija nuċċalijiet tagħhom. "Hekk titlob me filwaqt li aħna qed tax-xorb. Ftit xorb tista'tgħin tiftakar xi ħaġa."
  
  
  Huwa tbissem ip li lilu nnifsu. Tajba."Ont," I shrugged, filwaqt li l-ħġieġ hi mogħtija me. Tagħha sider mċaqalqa defiantly taħt pallida tagħha tal-lumi blaws. Lynn Nobbli kien bil-ġuħ mara li craved-attenzjoni, kumplimenti, u s-sess. Kienet taf li kważi kollha tagħha tajba-il sena kienu wara tagħha, u hija kienet żfin fuq it-tarf ta'dawk il-kbir snin meta mara jirrealizza li l-maġġoranza ta'l-armi tagħha huma marret. Imbagħad, bħal prekarji attur li jirrepeti-linji tiegħu, hi tmur fuq l-ittestjar tagħha arma li tiżgura li tal-anqas agħlaq għadu dan.
  
  
  Kien sad-logħba, l-mod li żżomm tiegħek ġewwa l-awto-kunfidenza, iżda kien li ma jagħmlux ħsara, ħlief għall-agħlaq. Logħba tiegħi kienet saħansitra aktar heartless. Iżda kkritikat dan, hija ma kienx hawn jilagħbu psikjatra. Huwa d partikolari tagħha l-attenzjoni u l-kumplimenti hi d gawdew, u mill-mod kif hi d kellhom tagħha l-ewwel max-xorb, kienet taf hi d ħalli l-booze żomm tagħha minn tfittex fil-mera spiss wisq. Dalwaqt, hi daħlet sa me ħmar, il-ftit tikek-tagħha bra-inqas sider li jiffurmaw l-żgħar ħotob kontra l-qmis tagħha.
  
  
  "I kien imdejjaq ħafna biex jaħsbu tal-ħabib tiegħek, Dawsey
  
  
  I qal, jegħleb lura fl-presidenza tiegħi, wara ftit konversazzjoni.
  
  
  Mara Dawsey, " qalet kważi mhux rudely kif tagħha sel kien li jmiss tagħha, wiċċ tiegħi biss pulzieri mill ont. L-għajnejn tiegħu tinżamm taħdem u'l isfel tagħha saqajn u mbagħad wieqaf fuq is-sider, u għadhom hi ma tistax tiċċaqlaq - kien is-sewqan tagħha miġnun. Hi kienet sa ikteb u beda-tferrigħ ruħha xorb ieħor. Tagħha malajr nimxu titwaqqaf tagħha kif bdiet li jittellgħu l-ħġieġ u l-twist. Hija kienet bies mill ee meta huwa laħaq taħt il-lumi qmis u ħass il-ttundjati fil-qiegħ tas-sider tagħha. Tagħha ħa wieħed madwarhom u miżmuma fl-naħa tagħha. Ilsien tagħha flicked t-tiegħi madwar il-ħalq, u ħassejtni beżżula tagħha diġà iebes u qajjem. ee-nisa fis-sider meta ont f'daqqa waħda kiser l bogħod mill-idejn tagħha. Hi sib lura l-isfel fuq il-sodda u miġbuda qmis tagħha fuq l-kap tagħha. I mixi matul tagħha u l-gajdra kikkra tagħha sider fl-idejn tiegħi, ih irtubija miġbura bil-kumdità tiegħi fil-pali. Hija bdiet unbutton tagħha xorzijiet, iżda ee titwaqqaf tagħha.
  
  
  "Ma nistax jibqgħu," qal. "I għandha tkun x'imkien ieħor fl-siegħa."
  
  
  "Alla, inti ma tistax walk," hi protestaw, filwaqt fil me.
  
  
  "Dak li kien I jibżgħu," qal. "Ma tiftakar xejn, u jżomm me milli jagħmlu dak I għandek tagħmel."
  
  
  "Iva, dan se," hija qalet, iż-żamma fuq lili. "Il-fiduċja tiegħi." Tagħha riżultat pożittiv jingħorok l-iebes punti ta'tagħha sider, kannella tikek kbar għall-daqs tal-sider tagħha. Hi flinched, iżda I ħadlu kap tiegħi.
  
  
  "Jiena naħseb li huwa biss tagħha," qal, u żżid tmiss ta ' dwejjaq kbar li l-vuċi. "Stajt dejjem kienu bħal dan. I għandhom jiġġustifikaw li joqogħdu hawn, mill-inqas għal lili nnifsi, filwaqt li jien fuq ix-xogħol. Jekk biss inti tista'taħseb xi ħaġa oħra li għidli, xi ħaġa li tgħin me. "
  
  
  Ont, ra l-għajnejn tagħha f'daqqa waħda jiskura u hi nofs miġbud ' il bogħod. "Ma nistax taħseb xejn madankollu," hija qalet. "Iżda jien ser." Hija kienet jirtiraw malajr. I jingħorok tiegħi riżultat pożittiv fuq bżieżel tagħha mill-ġdid, u hi shivered u ġew lura fis-armi tiegħi. Missierha kien malajr, u hi waqgħet lura kontra l-sufan.
  
  
  "Jien ser jiġu lura aktar tard illejla," qal. "Jekk inti ma tiftakar xejn, għidli. I ser sejħa inti l-ewwel. Nixtieq lura tagħha. Biss tgħidli r-raġuni."
  
  
  Huwa mgeżwra armi tiegħu madwar l-għonq tagħha, titneħħa tagħha sa bħal pupa, u ppressati xufftejn tiegħu għall-sider tagħha, tmexxi l-iebsin kannella kbar taħt il-snien tiegħu. Hi whimpered fil-ekstasi. Imbagħad Ay permess tagħha biex pass lura u avviċinat tagħha. "Illejla," qal jieqaf, jaraw tagħha bħala hi t'attivitajiet me mal-half-għotjien magħluqa, sider tagħha li jiċċaqilqu u l-isfel kif tagħha tan-nifs kien diffikultà. Tagħha kien jaf li hija kienet qajmet u hi ma jistax jitfi faċilment. Huwa għalaq il-bieb u l-mixi fl-sala għall-triq. Tagħha, jaf ikun ġlieda bejn tagħha l-ġuħ u l-kawtela. Tagħha l-imħatri huwa dwar l-iljunfanti, sakemm hi jiġrilha xi ħadd li itfi l-ego għall-agħlaq. Ma kienx dejjem possibbli. Jien ser issir taf aktar tard.
  
  
  Huwa qatta'parti kbira mill-jum fil-Lynn n-Nobbli, u mwaqqfa mill-restorant biex jixxandru, gidma li jieklu qabel ltqajna dlam. Meta tagħha lest, tagħha intitolat għall-Ħamranija Jug. Huwa fil-mixi u sodisfatti Kevin tal-għajnejn bħala huwa mixi fuq u sib l isfel għal waħda mit-tabelli fil-ċentru tal-kamra. Tiegħi attenta ħarsa jiżżerżaq fuq tagħha, u hija tbissem internament kif hi ma juru l-istati uniti l-iċken-espressjoni fuq il-wiċċ tagħha. L-żewġ thugs li d jintrema me kienu seduta tagħhom tabella fil-kantuniera. Dawn ma tiftakar me, ħlief bħala l-wiċċ li d dehru f'dan il-post qabel. Hija ma tistax tikseb dawn l-ebda problemi serji, u huma biss ħadu kura biex tiftakar l-verament koroh dawk. I ordnat-whisky u l-ilma, stenna madwar il-post, u mibjugħa.
  
  
  Kevin ma ix-xogħol tagħha, li jiċċaqalqu minn president it-tabella u l-kabina għall-kabina, li charmingly ħelu u attraenti, dan iż-żmien tagħha maqtugħa baxxa ilbies kien qawwi kulur oranġjo. Hi deher tagħtix każ Agħlaq, silenzjuża, sullen it-tip, iffukat fuq l-ħsibijiet tiegħu stess u l-tiegħu stess sokor. I ordnat ieħor tal-whisky, imbagħad ieħor.
  
  
  Il-post mimlija saħansitra aktar, u dan kien cacophony tal-pjanu tinkling, raucous daħk, u qawwi konverżazzjonijiet. Kevin inklinata kontra l-bank. F'daqqa waħda, hi rat-bniedem viċin tagħha. Anki permezz ta'l-duħħan ta'dan il-post, hi kienet maqbuda mill-bniedem "għajnejn ħruq" u l-ego wiċċ, li ħares bħal goshawk ma tittieħed tal-prominenti l-imnieħer. Hu waqaf fil-bar li jmiss biex it-tifla u l-aċċidentalment tkellem tagħha fil-vuċi baxxa. Hi wieġeb, u rajt tagħha ħawwad il-kap tagħha diversi drabi. Hi deher li kien javżak em li ma kien hemm l-ebda prospetti ġodda. I ra lilu ħawwad-idejn bil-tagħha, u l-I ħa l-flus huwa tatni meta tlaqt. Dawn għadhom jitħallsu ħej li jkun kuntatt tagħhom tifla. Ħaġa tajba li ma tissuspetta tagħha tal-xejn. Iżda jien kont naf li Hawkface tista'twieġeb ħafna mill-mistoqsijiet. I segwita lilu, li jiċċaqalqu każwali lejn l-istrixxa.
  
  
  Huwa ra me bħala huwa ħareġ tagħha, għadda sa, u ġrew fl-kbira tal-kamra li jmiss mal-bar.
  
  
  Peress li l-firien ma bżonn li jkunu jafu li toqrob terrier tfisser l-inkwiet, huwa istintivament kien jaf li kelli bil-miktub l-istess ħaġa għal dan. I ra lilu-intestatura għall-bieb tal-ġenb fil-far-tmiem tal-bar. I kien ostakolati mill-fatt li kelli li jiċċaqalqu bejn l-tabelli waqt li ġrew fl-linja dritta. Meta tagħha jum avviċinat, għeb. I dam fis-lott tal-parkeġġ u l-jinstemgħu l-jaħarbu biha tal-magna, li waslet għall-ħajja. Il-fanali ta'quddiem daħal, u li raw il-Tank jaqbżu tal s-sede tiegħu u jaħarbu biha lejn me.
  
  
  "Ieqaf!" għajjat fil lilu. Huwa mdawwar lejn me, u l-I ippreparata għall-qabża lura. Huwa ma ara l-gleam kiesaħ ta Wilhelmina tal-gun fl-naħa tiegħi. Ont qabża lura bħala l-Tank iffavorixxa li tolqot me, l-isparar tagħha tolqot l-art. Kien faċli maqtul, u Gawk tal-għajnejn kienu dritt dwar il-mira. Fil-fatt, ħafna minnhom. Kien mejta qabel l-Tank waslet għall-f'daqqa tieqaf, bil off-bumpers tal-ringiela ta pparkjati-karozzi. Ego Poe jinġibed mill-Bot, rummaged fil-bwiet tiegħu, u sab li l-Ego ma setgħux jiġu identifikati. Issa ma kien hemm l-nies oħra bil-mixi tul il-Saħħa tal-Ħamranija, u r-raġel tagħha qabża fil-Tank u l-roared barra mill-istazzjon.
  
  
  Huwa miżmum tas-sewqan sakemm kien tajba distanza'l bogħod. Imbagħad tagħha, titwaqqaf u eżamina l-karozza, li tmur fuq tagħha t-tajers għall-saqaf. Ma kien hemm xejn fil-kompartiment ingwanta, u l-unika ħaġa I li nstabu kienu l-marki fid-dahar. Dan, kif ukoll l-oranġjo-trab aħmar fuq il-tajers, mwaħħla fil kull bull-disinn tal-wiċċ u fil-roti infushom.
  
  
  Hi marret lura fil-Tank u l-intitolat tal-punent, l-isfel Townsville, fl-backcountry. Dan kien miżmum mill-flus li wasal mhux bogħod wisq, tnejn jew tliet sigħat'il bogħod. Kien hemm ħafna ranches fil-qasam.
  
  
  Ladarba barra tal-Townsville, l-Awstraljan sekondarji malajr sar selvaġġi u l-ħarxa. Aktar tard, l-kbira ta-żona deżert li jinsabu diversi tax-xogħol tal-klassi ranches minħabba l-aridity, u meta qal Kevin li dawn ġew mill - "outback," huma użati it-terminu laxk. I kellu l-a tag, u huwa użat biex issir f'direzzjoni.
  
  
  Huwa segwa l-ewwel tat-triq huwa sab, li wasslu direttament għall-qasam remot, u kontinwu tas-sewqan b'pass stabbli għal kważi żewġ sigħat. It-triq wasslitni tal-lbiċ, permezz ta'robust aħdar l-art u mbagħad fis-tnixxif u dustier-pajjiż. I naqas u taw mod off-triq meta rajt f'direzzjoni-dar, l-dwal xorta fuq it-twieqi. Il-klieb beda inbiħ kif hi avviċinat, u jimlew tal-flashlights tefgħet l-isfel fuq il-Tank u l-me. Żewġ ranchers u l-ieħor man ħareġ mill-dar, kull jġorru-soċjetà. I ra figura tal-mara fil-bieb.
  
  
  "Jiddispjaċini li jolqot inti," huwa parti. "I bżonn ftit għajnuna." L-irġiel titbaxxa l-azzarin tagħhom u l-mixi matul il-tank.
  
  
  "Ma rridx li jkun nervuża," l-anzjani bniedem qal. "Iżda int qatt ma tkun taf x'inhu għaddej dawn il-jiem."
  
  
  Huwa ħa l-marka fuq is-siġġu u taw lill-Ego, il-rancher. Huwa kellu l-ċirku bi tlett tikek ġewwa.
  
  
  "Nixtieq li tikseb din l-dahar, iżda ma tistax issib li l-ego fuq il-post," huwa qal tagħha każwali.
  
  
  "Ċirku, Tlieta," l-żewġ ranchers qal. "Dawn qed madwar ħmistax-il mil-punent ta'hawn. Dawn ma jbiegħux tagħhom scott bħall-bqija tal-istati uniti, iżda stajt dehru, l-tag fuq ftit strays. Huma għandhom żgħir merħla, l-aktar għall-użu tagħhom stess, naħseb. "
  
  
  "Grat ħafna," qal.
  
  
  "Fuq din in-naħa ta'l-ilqugħ," huwa msejjaħ għalija bħala saq bogħod. Kont naf liema hu maħsub, u I d marret ieħor għaxar mili meta rajt l-Ego, saqajn sitta u l-marda jew aktar fl-art. Din kienet mibnija madwar Queensland prinċipali tal-pajjiż nagħaġ u kienet mibnija biex jipproteġu l-fergħa ewlenija mill-Awstralja selvaġġi klieb, jekk u predatorji dingoes. Sakemm il - "dingo-ilqugħ" kienet mibnija, selvaġġi klieb kkawżaw telf kbir għall-merħliet tal-nagħaġ, tqattir l-ħajja tal-maġġuri Awstraljan-industrija. Magħmula mill-metall marbuta politika, kien għoli biżżejjed biex jiskoraġġixxu jaqbeż, u l-baxxi biżżejjed biex jiskoraġġixxu l-tħaffir taħt l-art. Kien għad hemm attakki u l-iskoperti, iżda ma mill-isbaħ-impjieg taż-żamma tal-marauding selvaġġi dingoes barra mill-qalb tan-nagħaġ-pajjiż.
  
  
  Huwa mdawwar off-triq u l-saq-nofsinhar, flimkien l-ilqugħ, u mbagħad raw il-dlam-qosor tal-cluster f'direzzjoni-bini - it-dar prinċipali, stables, bnadi, dhul tas.
  
  
  Marret barra tal-Tank u l-mxiet'il quddiem, dixxendenti inklinazzjoni ġentili meħud ma arbuxxelli fuq il-post. L-ebda sentries ra tagħha. Huwa niżlet il-lawn ħaxix u l-raw il-marka fuq il-koxxa tal-eqreb bull, ċirku u tlett tikek ġewwa. L-dar prinċipali kien skur, u l-post deher magħluqa għall-lejl.
  
  
  Huwa ew sentenzi sa l-dar, sabet li l-naħa tieqa miftuħa beraħ, u marru ġewwa. Ma kien hemm l-qamar barra, u li taw l-aqwa l-ammont tal-dawl permezz tal-windows. Kien għadda mill-mimmo tal-kamra tal-ħajja, u l-kċina komdu fornita-kamra tal-ħajja. Fl-aħħar tas-sala, fil-qiegħ tal-sala, kien kbir-kamra li kienu b'mod ċar ġew konvertiti fi studju fil-kamra tal-pranzu.
  
  
  Meta r-raġel tagħha daħlet l-kariga, huwa jinstemgħu l-ħoss tal-inħir minn wara l-taraġ. Tul il-ħitan kienu diversi presidenti, b'saħħtu qodma president, u l-ġbir tal-kaxex tal-arzelli u tal-baħar l-oġġetti. Il-każijiet li fihom rari u il-ġbir. Hija kienet ġew innutati mill rari melwardi cowry, irħam kon, u żewġ multa koni fuq tad-deheb drapp. Ġgant brittle u enormi kanal qxur mimlija waħda madwar l-kbira vażun. Ħaġa oħra hija l-aħmar u abjad sikka-qarnit ma ' influwenza. Sur hells, ftit bil-felul Cowrie u mijiet ta'l-oħrajn għamlu l-bqija tal-ġbir. Wieħed minnhom wera tagħha il-parti ta'fuq il-qoxra tal-ġgant zalzett li għandu jkollu darba jintiżen madwar sitt mitt£. Tagħha ħarsa qalbu mill-ġbir tal-president. Barra minn dan, fil-kantuniera, kien innota minn mara.
  
  
  "Huwa veru fuq il-żjara li jmiss lejn il-belt," l-in-nota qal, meta l-water illuminati hija biżżejjed biex jagħmlu l-mħarrbxa bil-kitba. Huwa ħalli l-patt-bqija fl-naħa tiegħi, kważi l-ħruq meta huwa jkun ħares lejn dan. I nistaqsu li mara hija tagħmel parti. Xi ħadd li kienu jgħixu fil-belt. Kienet din il-belt ta'Townsville? I ma jistennew dan fil-livelli kollha. Lynn Ħitan, bil-f'daqqa-bidla fl-attitudni tagħha? Kien hi hawn, kkontestaw, u rilaxxati? Jew Kevin? Ma hi taf aktar dwar ħafna nies tal-valuri minn kienet tgħidilhom? Ma hi wkoll taħdem magħhom mill-qrib aktar minn hi ħalli fuq? Forsi ix-xewqa tagħha li tikseb l-istati Membri kien motivati mill-tmexxija'l bogħod mill-ħbieb tagħha kemm xi ħaġa oħra. Jew forsi kien xi mara hi d qatt ma jintlaħqux. Għal xi raġuni, ma toħroġ. Ħassejtni, iżda ma kontx naf huwa.
  
  
  Kien għadu l-ħsieb dwar dan meta l-kamra tal-tifqigħ fil-dawl u huwa għadda fil-carbine tiegħu u l-servizz tmienja u tletin pistola. L-carbine kienet miżmuma mill-tall, irqiq Ċiniż-bniedem, li l-iswed għajnejn kkunsidrati me dispassionately. L-tmienja u tletin-pistola ta tappartjeni għal burly bniedem ma safrani-wiċċ, slicked lura tax-xagħar, u skur qawwi l-għajnejn.
  
  
  "Aħna ma kinux qed jistennew il-viżitaturi," huwa qal. "Tfittex li hawn. Poġġi l-isfel il-patt, jekk jogħġbok."
  
  
  I ma bħala huwa qal. Huma koperti me tajjeb ħafna, u issa I tista'tisma'l-oħrajn toqrob.
  
  
  "Aħna qatt tqiegħed sentries," qal il-isfar ffaċċjati-bniedem. "Iżda kull daħla tal-dar prinċipali huwa elettronikament konnessi mal-silenzjuża sistema ta'allarm. Kull kuntatt fuq il-tieqa qafas jew sill, jew kwalunkwe-ftuħ ta'l-bieb jqajjem silenzjuża allarm."
  
  
  Il-Ċiniż-bniedem tkellem fil-artab, kważi għajjien vuċi.
  
  
  "Jien ser tieħu l-libertà tal-jekk wieħed jassumi li inti AX aġent li huwa l-intraċċar tal-kuntatti tagħna u jippruvaw biex issir taf jekk ir-rewmatiżmu hija suspett tiegħek," huwa qal. "Nemmen Raymond ttellgħux fis inti illejla fil-Townsville."
  
  
  "Jekk Raymond hija antika ed-imnieħer, int dritt," qal. "U peress li aħna qed suppost tagħmel xi għalf, I tassumi li int l-waħda li tospita l-uri."
  
  
  Il-Ċiniż-bniedem ħadlu tiegħu ras u l-tbissem. "Ħażin suppożizzjoni," huwa qal. "Jien hawn biss bħala osservatur. Nam Bonar, aħna ma jmorrux l-juru hawn, għall-użu tiegħek stramb Americanism. Inti ser qatt ma tkun taf li huwa. Fil-fatt, inti kont laħaq iż-żewġ naħat tal-linja bl-użu differenti, l-Amerika-espressjoni. Inti kienu diliġenti fil-insegwiment tiegħek, u dan kien diffiċli ħafna li jeħles inti. Illum, inti kienu wisq diliġenti għall tiegħek stess tajba."
  
  
  Il-mod kif qal dan qalli li kien jgħidu l-verità dwar jiġu fl-ħlas. Barra minn hekk, ma kien hemm l-ebda raġuni għalih li jinsabu dwar dan. Dawn kienu azjenda me fl-armi tagħhom. Jekk kien il-persuna prinċipali, huwa jistgħu anki jkunu smug biżżejjed biex għidli. Huwa qal li kien ta' "osservatur". Hija ma tieħu fit-tul biex insemmu dak hema kien jaraw.
  
  
  F'daqqa waħda l-riħa ta Ċiniż komunisti sar qawwi ħafna. Il-mejjet Ċiniż diversità mal-flus u dan passivi, tall Ċiniż-bniedem kienu jilagħbu fuq l-istess tim u jużaw l-istess tekniki. Li għamlet ukoll aktar sens. Dan ma kienx il-intern l-isforz, mhux mazz ta assholes jippruvaw biex jeqirdu l-alleanza, iżda bir-reqqa tat-tim ta'professjonisti appoġġjata mill-Ċiniż Komunisti. Forsi ih kien aktar milli biss appoġġjati. Dawn jistgħu jkunu ħadmu għal minnhom direttament. Huwa d kważi dehret kif dawn jaħdmu l-xiri irġiel li ma kinux kuntenti. U l-brutalità li immarkat dan l - operazzjoni l-krudili-mess ta ' l-Executioner - kien ukoll tipiku Ċiniż.
  
  
  "Għidli, ma inti joqtlu Huwa Dempster, wisq?"
  
  
  "Ah, Huwa," qal il-Ċiniż. "L-sfortunata-problema. Aħna imsejħa l-uem li jgħidu li inti se tkun l-ego stalker. Aħna direttament qal em dak li tagħmel. Naturalment, meta hu tefa'inti fin-nofs tal imkien, aħna ma jistennew li jgħixu. Il huwa kien qal li ħalli l-ego tal-pjan ħabta fil-baħar, u jkun hemm dgħajsa li pick-up lilu. Naturalment, il-dgħajsa qatt ma ħadu l-ego."
  
  
  "Mela inti ħassar kemm tal-istati uniti," huwa tbissem grimly fil-tagħha. "Jew għandek ħsieb inti ħassar dan."
  
  
  "Aħna ser tieħu ħsieb li inti dan iż-żmien," Yellowface growled. Huwa kompla fil-kuritur, u l-I tista'tisma'hu jgħajtu ordnijiet lill-oħrajn waqt li l-Ċiniża kellhom carbine fuqi. Huwa lura bil-żewġ maskili heavyweights, qattiela mill-dehra ta minnhom.
  
  
  Huma mfittxija me, misjuba Wilhelmina, u jitbattal l-gun. Il-vojt tal-gun tressqet għall me fil-minuta. Dawn kienu professjonisti tal - sabu Hugo, wisq,u fil tiegħi twal, tpinġija irqiq xafra mill-ċinturin. L-waħda imsejħa Bonar tbissem infezzjoni, ħżiena grin.
  
  
  "Ejja hu żomm dan," huwa beda jidħaq. Dan l-uem toothpick mhux se jgħinu." Wieħed mill-logħba dawn Hugo lura fil-ġilda ċinturin fuq il-driegħ, u huma qabad me u imbuttat me madwar il-kamra.
  
  
  "Aħna ma tagħmel dilettanti-xogħol," Bonar qal kif kien wassal barra. "Aħna ma bħal tal-merkanzija sħiħa tal-balal li għandna bżonn neħħi, inkella dawn jistgħu jinstabu u l-bidu ta'l-investigazzjoni. Għalhekk aħna ser tibgħat inti għal elementi tal-gwerra fejn hemm ħafna ta kbar ħafna u ħafna ikrah gob tal. dawn qed tmur għall-kalzetti inti għall-mewt. Imbagħad se jkun faċli għall-us li ssib il-jum li jmiss u sempliċiment naħa inti fuq l-awtoritajiet bħala xi ħadd maqbuda fil minbarra."
  
  
  "Sabiħa ħafna,"huwa qal. "Professjonali".
  
  
  "Ħsibt li d japprezzaw li," huwa qal. I kien qed tpoġġi fil-ieħor Bot, il-carbine sospiżi fuq dahar tiegħi, l-ego xorta miżmuma mill-Ċiniż, bl-żewġ assassins laterali me u Bonar fil-rota. Huwa d tidher irġiel oħra issuq merħla tal fit-saqajha l-għoġġiela li ħares bħal Fil-longhorns madwar il-lawn ħaxix. L-annimali ġew enormi u nervuża, nervuża u l-rrabjata dwar tkun taf ih. Huma kienu lesti għal minbarra. L-elementi tal-gwerra kienet biss nofs mil minn f'direzzjoni. Dawn saq fis dan, u l-I raw li kien magħluq bil-immens-irdum fuq kull naħa. Dawn jinġibed fis-nofs, stenna sakemm dawn jinstemgħu l-ħoss tal-merħla joqrob lejn il-daħla, u mbagħad I kienet bagħtet l-ivvjaġġar madwar l-Tank bil-qawwi imbotta. Huwa żbarkati fil-tajn u mdawwar ara l-Tank-tħaffif lura l-elementi tal-gwerra.
  
  
  Huwa kien sa u stenna madwar mill-ġdid. Aħna ma jkollhom iċ-ċans iċken tal-tixbit dawk il-ħitan tal-blat wieqaf. Tagħha, ħares lejn l-oħra tal-ħajt tal-elementi tal-gwerra. L-għoljiet weqfin imżerżaq isfel, l-aktar il-bogħod minn dak li kien tista'tara. Kont naf li ġara x'imkien ieħor, iżda ma kontx naf xi jmiss isir. I kien ċert li kien bogħod biżżejjed li l-I ma setax jilħaq dan, inkella dawn qatt ma għandhom jintefgħu me hemmhekk. Iżda jieħdu tagħha, tal-apposta, u jien ser nipprova.
  
  
  Huwa d biss marret mitt tarzni meta sema uniku azzarin. Kien hemm twil, qawwi jaħarbu biha, u mbagħad thunderous jinstemgħu tagħha. Dawn saq-barrin fis-paniku. L-aktar mod effettiv biex tagħmel dan kien li nar tir wieħed fil-nervuża, beżgħana l-annimali, u dan huwa eżattament dak li għamlet. L daru fuq l-veloċità tagħha. Kien inutli li tħares għall-lakuna - inqas għadha ma ġietx. Il-merħla telgħet-veloċità u l-intitolat għall-elementi tal-gwerra. Ieħor maqtul waqqaf lill. Il-bidu tat-tieni kkawżati kbira paniku tal-merħla.
  
  
  Huwa dam, tħares lejn il-blat fuq kull naħa, tipprova ssib post li jsibu lilhom infushom, xi wħud-fil. Ih Iżda dan ma kienx. Dawn kienu jafu tagħhom elementi tal-gwerra, apposta ih kkritikat dan. Il-ħsejjes baxxi f'daqqa waħda kiber aktar qawwija, amplifikati mill-elementi tal-gwerra l-ħitan. Kien li jinstemgħu mill-bychkov u ħass ih fir-rogħda ta ' l-art. Tiegħi riġlejn kienu kważi brim mill-disinn ta'l-pass I d-sett. Iżda l-ħitan kienu għadhom għolja, u l-żewġ trufijiet ta ' l-elementi tal-gwerra kienu għadu mhux viżibbli. Iżda issa l-Longhorns kienu mill-qrib, u hi għadda fuq l-ispalla tagħha. Huma ġew mgħaġġel, il-mili tal-gazzetta mill-ħajt tal-ħajt, stabbli tal-massa tal-thundering dwiefer u l-ħornijiet, imwettqa flimkien mill tagħhom stess bla sens, par kunitti u l-momentum ta'dawk warajhom.
  
  
  Issa huwa mifhum għaliex Bonar kien permess l-qabbad il-par li jirritornaw il-stiletto li l-ċinturin. Hugo tkun inutli kontra dan il-qalila tal-massa tal-laħam taċ-ċanga. Anki mitluba Wilhelmina tista'tagħmel ftit li twaqqaf il-ih. Serje ta'shots jistgħu jkunu daru ih għall-ġenb, iżda anki li kienet dubjuża. Iżda jien ma tagħtina l-munizzjon biex tipprova, aħna ma jkollhomx il-ħin biex spekulazzjoni fuq dan. Dawn kienu kważi fuq me, u kollha fuq il-lukanda, u l-I shivered. Huwa half-titwaqqaf u ħares lejn l-toqrob l-għoġġiela. Wieħed kien fuq quddiem, dejjem wieħed quddiem, u kien jħaffef lejn me. Tagħha ego ma setgħux knock tagħha stabbiliti. Biex tagħmel dan, I jkollhom jieħdu in-naħa tiegħu. Jew il-mod, dan ikun biss il-medja tal-mewt. Aħna ser kemm jaqgħu li jkun trampled fuq. Dawn ma setgħetx twaqqaf anke jekk dawn riedu. L-ebda tagħha għall-lukanda, sabiex ikun jista jimxu ma'l-oħrajn. I ħares lejn mill-ġdid, il-valutazzjoni tiegħi ta'l-opportunitajiet. Dawn kienu kważi fuqi.
  
  
  Huwa waqa'fuq l-ispalla ta'kull tilwim, il-muskoli tensed, u l-bull, kbira, rqiq, fit-qarnija waħda, daħal thundering fil me. I ddubitat huwa anki ra me bħala-bniedem. Kien biss tmexxija u kien ser imexxu fis-kollox fil-passaġġ tiegħu. L-għan tal-ego tqajmet, u l-qal talb tal bis-saħħa.
  
  
  I qabża meta daħal sa me, bil sa taħt l-uem tal-għonq. Huwa qabad tagħha mill-ġnub tal-kap tagħha u titneħħa s-saqajn tiegħu biex nagħlaq minnhom madwar l-kbira tagħha, ħoxnin l-għonq. Huwa qabad il-ġilda ħerġin fuq kull naħa tal-għonq tagħha, u miżmuma ih bl-idejn tiegħu. Huwa ħadlu tiegħu ras u ppruvaw bil-mod ' l isfel, iżda l-oħrajn kienu tagħfas l-isfel fuq l-uem tal-dahar, tisforza biex jiċċaqalqu. Huwa dam, xorta tħawwad tiegħu ras, xorta jippruvaw li jinqala'xi kien jaqbdu lilu.
  
  
  Iżda I kien imwaħħal mar l-parti t'isfel tal-enormi li l-għonq, saqajn tiegħi mgeżwra sew madwarha. Il-bżieq u l-ragħwa madwar l-rta ego kien tferrigħ fil-wiċċ tiegħi, u dan kien l-infern tal-ride. Tħawwad tagħha, u li tħawwad kif mexxa, l-oħrajn magħfusa ' l isfel fuq il-lilu. Minn żmien għal żmien, huwa ppruvat li jeħles kollox li kien imwaħħal mar tiegħu ego-għonq, iżda ma kellux il-ħin għall-istati uniti, għandna kellhom l-opportunità li jagħmlu aktar minn jimxu. Dan kien dak I kien l-għadd fuq, u jekk I jistgħu jkunu saru fuq dan, jista'biss ħadmu. Iżda l-armi kienu skomdi u s-saqajn tiegħi kienu għajjien malajr. I qasmu tiegħi għekiesi ħdejn xulxin fuq l-għonq, u li l-kollha li jinżammu saqajn tiegħi mill-topping off.
  
  
  Imbagħad kollha f'daqqa tagħha, I ħassew li kien hemm aktar teħid ta'kampjuni tal-arja madwar me. Morna, madwar l-elementi tal-gwerra, u issa I jistgħu jħossu l-tgħaffiġ jitilfu l-saħħa. Dawn naqas, mifruxa. L-barri li kien jaqbdu tagħha m'għadhomx clattered tagħha dwiefer, iżda kostanti fis-aimless tpoġġi. Huwa ħadlu kap tiegħu mill-ġdid knock me isfel u tpoġġi l-kap tiegħu fuq l-art. Iżda sibt mwaħħla fil-vojt tal-għonq tiegħu u miżmuma jaqbdu agħlaq. Fl-aħħar nett, huwa titwaqqaf. Stennejt ieħor minuta, biss biex tiżgura. Imbagħad huwa unzipped tagħha saqajn u naqsu l-art, mill-ewwel rikorrenti bogħod mill-sharp dwiefer. Iżda l-għoġġiela kienu biss madwar permanenti issa, kollha tagħhom kunitti marret. Dawn calmed stabbiliti.
  
  
  I crawled bogħod, il-kiri tħossok ritorn għall-ħabiba tiegħi l-idejn. Imbagħad huwa ltqajna u l-mixi bil-mod, tagħmel wiesgħa ċirku madwar l-ħitan għolja tal-elementi tal-gwerra. Bonar u l-oħrajn ħadu l-ħin tagħhom, tgħaddi l-elementi tal-gwerra biex isibu me. L-aktar probabbli, huma se stenna sakemm il-għodu, meta jkunu jistgħu jaqbdu t-tnejn l-għoġġiela fl-istess ħin. Tagħha qoxra mċaqalqa bil-mod madwar il-lokal, mnaqqxin-bogħod f'direzzjoni-djar.
  
  
  Huwa finalment qbilna li fejn hu d-xellug l-Bot, beda l-magna, u intitolat lura għall-Townsville. I nnotat li tiegħi pompi papoċċi kienu koperti bl-istess multa trab tal-ħamrija kif l-roti tal-Tank. Xi ħadd li żaru l-f'direzzjoni ltqajna bogħod magħha. Ont, kien jaf li ħafna mill-Awstraljan-ħamrija hija rikka fil-ħadid dioxide, li tagħti ħej distintiv aħmar fil-kannella-kulur, u kien ħerqan li l-deċiżjoni biex jiċċekkjaw il-gwardarobbi tal-Lynn Nobbli u Kevin. I kważi msarrfa tiegħi laqx dak il-lejl, iżda l-I kien għadu ħaj u kien jaf ftit affarijiet li ma kontx naf meta l-għaxija beda.
  
  
  L-Ċiniżi kienu Komunisti kemm saqajn hawnhekk, u f'direzzjoni kienet tkopri, iżda mhux il-prinċipali ikopru. Għandu jkun hemm ġew wieħed aktar, forsi żewġ aktar, wieħed lagħaq, ix-xatt. Dan kien ċar mill-korp tal-mejjet bugħaddasa diversità. Anke jekk huwa kien biss kurrier, il-bażi għandha tkun x'imkien fuq il-kosta. U s-Sur Kbar se jiġu fit-tieni post tal-kenn. Dan kien pjuttost ċar li l-f'direzzjoni kienet operattiva punt għal dawk li kienu reklutaġġ in-nies tagħhom stess, iżda din l-operazzjoni kienet wisq fin ippjanat, wisq maħsuba sewwa, li joperaw biss wieħed mill-kenn. Jekk Lynn Nobbli, jew Kevin proprjetà tem-patt oġġett li raw tagħha, f'direzzjoni, li jitkellmu u jitkellmu ħafna. Bl-Ċiniż, l-istampa nbidel - u l-mibdula magħha.
  
  
  Lura fil-belt, żgħar tal-karozzi li kienu ġew pparkjati barra Ħamranija Jug qabad tagħha u dumping tagħha fil-Tank. Dawn kien bidu li jinkiser, u l-ewwel roża-garża tal-bidunett kien tkissir madwar l-sema. Tagħha ddeċidew li tipprova Linn Nobbli-ewwel, u l-inklinata fuq il-qanpiena sakemm hi fetħet il-ego.
  
  
  "Alla tiegħi," qalet il-kummissarju, l-għajnejn tagħha bi ngħas iżda sorpriż. "Ħsibt li d-sejħa me lura l-aħħar bil-lejl."
  
  
  "Daqsxejn tagħha tal-mess," qal il-mixi mimmo agħlaq fil-kamra. Hija kienet liebes biss il-quċċata tal-mall-quċċata, fit-tul tagħha sabiħ ħafna saqajn aċċentwati l-maskili ta'din id-distanza. I kien skużani li jien ma jiġu għal raġunijiet oħra. Iżda jien ma, u bil-grimace, I imbuttat tiftaħ il-bieb tal-kamra tal-banju fil-kamra tas-sodda tagħha. Hija kienet minnufih in-naħa tiegħi.
  
  
  Hi bdew jistaqsu. "Dak li qed anki tagħmel?". Tagħha ħarsa ġie ffissat fuq Agħlaq, u għalkemm kienet għadha nofs rieqed, ma kien hemm l-ebda jitfixkel dak l-għajnejn tiegħi kienu jgħidu. Hi żiedet lura.
  
  
  "Bilqegħda u shut," I growled. Kien hemm sitt-pari tal-żraben fuq it-tojlit-art. Hija kienet miġbud ' il barra mill-ih ta'l-nies fil-kamra, joqogħdu l isfel biex jeżaminaw il-ih. Il-qatgħa sħiħa isturdament tħaffir mhux aktar minn qigħan ġilda bil-qasmu ċineg, kienu koperti bil-multa aħmar fil-kannella trab trab dwar l-irqiq ġnub u l-qiegħ tal-qiegħ. Huwa kien sa, wieħed nisa fl-idejn, u ħares lejn Lynn tal-sezzjoni. Hi kienet qed tfittex fuq me ma frown, blu tagħha l-għajnejn juri li hi ma dehret dak I meħtieġa għadhom. Il-quċċata tal-maternità tagħha, kien aktar baxx mill-qadd tagħha quddiem, iżda sħiħa tagħha it-tul tal-saqajn kienu qegħdin jiffaċċjaw me kif hi sib fil-presidenza.
  
  
  Huwa mixi sa tagħha u, bl-b'ħeffa kbira, qabad tagħha l-għekiesi u taw qawwija tal-irmonk. Hi qabżu barra mill-president u jinħattu fuq tagħha lura fuq l-art tal-maternità tagħha, li jitfa-armi tagħha madwar l-għonq tagħha. Agħlaq kellhom tajba tat-torso, żgħar tal-qadd, u fissa fl-istonku. Sieq tagħha milwi, u hi tinqaleb fuq il-wiċċ tagħha.
  
  
  Bl-għajnuna tal tiegħu qrieq kienu ee fuq il-warrani. Ma kienx permess fil-wiċċ, iżda hija għamlet ħafna tal-piż u l-kunitti, u dan kien aktar minn iweġġgħu. I itlaq tal-sieq tagħha, u hija qabża sa bħal granċ li jiffaċċjaw me, għajnejn tagħha wiesgħa mal-biża.
  
  
  "Issa immaġina li tkun bdiet me javżak dwar l-Ċirku ta' Tliet F'direzzjoni," qal. "Id-dritt, apposta tieħu dan, inkella inti ser tkun fuq il-mod biex Dawsey tal."
  
  
  I xejru żarbun tiegħi fil-tagħha u sploda xi aħmar trab off tagħha. Hija bdiet jifhmu l-istampa.
  
  
  "Inti sab I kien hemm," hija qalet, ġbid ruħha fil-president tagħha, għadhom jibżgħu.
  
  
  "Indunajt ħafna affarijiet. Dan kien l-waħda ta'madwaru."
  
  
  "I kien jibżgħu li jgħidlek dan," hija qalet. "Jien ma rridx li jinvolvu ruħhom fil dak li ġara li John. Stajt biss kien hemm darba. Dawsey ħa me hemm."
  
  
  "Għaliex le?" I talab tagħha bis-sod.
  
  
  "I qallek li daħal għall-me u begged me li jiġu lura miegħu," hija qalet. "Jien ma verament-fiduċja ego ma'l-istorja li ltqajt xi irġiel li kienu se jħallu em jaqilgħu ħafna flus. Biex jikkonvinċu me, hu rranġat biex tieħu me miegħu meta marru hemm biex jiddiskutu tan-negozju. Dawn waslet għall-pick-istati uniti fil-tank u jieħu l-us barra. Kellna fil-barbikju, kienet milqugħa mill-nu, u li kien kollu kien hemm għal dan."
  
  
  "Li inti ma tissodisfax?" I talab tagħha.
  
  
  "Erba' l-irġiel, forsi ħames jew sitt snin," hija qalet. "Jien ma tiftakarx eżattament. Wieħed kien kbir-imnieħer li mgħawġa bħal tittieħed. Niftakar tagħha ego. Imbagħad kien hemm iżgħar imnieħer, bl-iswed bla xkiel tax-xagħar u isfar jbiddel. Huwa deher bħal boxxla. Ma nafx." I ma tiftakarx ħafna dwar l-oħrajn."
  
  
  Hija malajr ltqajna u daħal fuq me. "Jien javżak inti il-verità," hija qalet, imsejjes fuq tiegħi mħarbta, rumpled qmis. "Fuq il-dell innifsu, biex. Tagħha biss qatt ma ssemmew dan minħabba li ma ridtx li jinvolvu lili nnifsi, u fil-fatt Della ma kienx, allegatament ħafna."
  
  
  "Għaliex kienu inti hekk jibżgħu li l-aħħar ġimgħa kienu segwiti inti, iżda issa int hekk kunfidenti?"
  
  
  "L-ebda wieħed daħal qrib me," qalet sempliċiment, jegħlbu. "I l-ħsieb kien ifisser li ma jolqot me."
  
  
  Hija ma nsemmux l-tall, rqiq Ċiniż-bniedem, u hu ddeċieda li ma nsemmux tagħha jew. Inkella, l-istorja kienet reali biżżejjed, safejn hi qalli. Kelli l-sensazzjoni li nu verament ma jeżistux aktar, iżda jien xorta ma nsemmux l-Ċiniż. Huwa possibbli li huwa ma juru fil-livelli kollha li bil-lejl. Hija kienet għadha tfittex l-għajnejn tiegħi, stennija għal xi sinjal li l I d fdati lilha.
  
  
  "Kollha li ma kien ikkonferma Dawsie-istorja tal-lili," hija qalet. "Huma kienu ser tħallas em ħafna flus għal dak li kien se tagħmel għalihom. Dak kollu li qallek me."
  
  
  "Jien ser tiġi lura," qal grimly. "Nittama għandek qalli kollox dwar lilek innifsek dan iż-żmien." Hi ħadlu kap tagħha, l-għajnejn tagħha wiesgħa. Huwa tax-xellug tagħha hemm, jitħawwad, imwerwer, u marru għall-karozzi. Mill-inqas hi jaf li hija kienet fl-f'direzzjoni. "I għandu jkollhom jinġiebu lura tagħha mal-me," huwa tbissem grimly fil-tagħha. Hu ddeċieda li tara Kevin qabel l-intestatura lura għall-dwejra. Hija kienet talbet biex tiċċekkja dak il-ed ffaċċjati-waħda minn hemm kien qal qabel tagħha, jħaffef wara lilu.
  
  
  Kevin wieġeb l-telefon, u sibt ruħi tluq fis tagħha bi ngħas l-għajnejn mill-ġdid. Hija fetħet il-bibien wiesgħa u huwa fil-mixi. Ħarir libsa kien mgeżwra madwar agħlaq, u sħiħa tagħha, madwar l-sider kienu qed jigi ego-tiġbid. Hi yawned u inklinata kap tagħha kontra l-sider tiegħi.
  
  
  "Alla, dak iż-żmien huwa dan," qalet sleepily. "Taf, jien xogħol sabiex kkritikat tard."
  
  
  - Għajnejn tiegħi, tfittex mimmo ee-kapijiet, ra l-purse tagħha fuq il-tmiem it-tabella. Kollox kien hemm l-indirizz tal-ktieb, il-bidla, nuċċali, kodiċi, l-kartiera, fl-aħħar, it-tessuti, nuċċali tax-xemx. L-mhux mixtieqa li tifla twettaq fil-borża tagħha. Iżda sibt ruħi frowning. Ħaġa waħda kienet nieqsa. Compact trab tal-kaxxa, iżda forsi hija ma jilbsu. Mhux l-tfajliet jilbsu.
  
  
  "I ara kienet tindif-borża tiegħek," huwa qal tagħha każwali.
  
  
  "Oh, li," hija qalet, meta wieħed iħares lura lejn il-president. "Nixtieq tiegħi patt trab-kaxxa." Ħassejtni-idejn tiegħi issikka madwar ont. Tagħha, ħares lejn agħlaq.
  
  
  "Inti tax-xellug l-ego tal-f'direzzjoni," qal ewwel. L-startled tħares fl-għajnejn tagħha kien tiegħi rispons, aktar tiżvela minn xi ħaġa oħra. Dan belied xi kliem ta'protesta huwa jistgħu jkunu mismugħa. Iżda ma kien hemm l-ebda iċ-ċaħdiet. Hi tbegħditx minn me, mixi matul il-mejda, u ħares lejn lili mill-ġdid.
  
  
  "Jien hekk jiddispjaċini," hija qalet. "Jien skużani jien ma jgħidulek. I maħsub biss li jekk I qallek, inti d jaħsbu li l-I kien verament fil-lega magħhom, u inti qatt ma d-fiduċja tiegħi."
  
  
  "Imbagħad tgħidli issa," qal. "Għidli malajr, u l-għidli sinċerament, Kevin, jew I ser neħħi inti il-mod iebes."
  
  
  "U wara l-I introdotti tagħha biex ih u Dawsey u ħafna oħrajn-subien, li staqsa jekk jien ridt tagħha li tmur u jilħqu l-ih-imgħallem. Kelli l-ġurnata ta'mistrieħ, u l-I qal għaliex le. Huma ħadu l-me għal dan il-f'direzzjoni. u l-I minħabba li hemm. Hi kienet sodisfatta mill-imgħallem tagħha, guy ma slicked lura l-iswed tax-xagħar imsemmi Bonar. Huwa staqsa ħafna mistoqsijiet dwar me, kull xorta ta'l-affarijiet
  
  
  u mbagħad huma ħadu me, li kollha. Aktar tard, meta l-I qal tagħha, I l-ħsieb, kollox huwa talab me, kien simili kien jippruvaw figura jekk jien tajjeb il-ih-grupp. Iżda huwa għadu ma tagħmel l-memorja tiegħu u staqsa biex jaħdmu għall-minnhom. Huwa qal li kien isir minnhom kbir favur u l-I biss trid iżżomm għaddej. Huwa qal I se jiksbu aktar flus għall-għajnuna tiegħi."
  
  
  F'moħħi reġistrat liema hi kienet tgħid. L-informazzjoni kollha li kienet plawsibbli biżżejjed. Iżda l-aktar tinsab, mill-inqas dawk tajbin, huma plawsibbli.
  
  
  I talab tagħha. "Għaliex ma tgħidli dan kollu qabel?"
  
  
  "I kien jibżgħu," qalet ewwel. "I kien sess jibża. I kien se, ftit drabi, iżda I biss ma setgħux ġemgħa l-kuraġġ. Jekk I d qallek, ħsibt li d tpoġġi għalija kif wieħed madwar minnhom, u ħsibt tixtieq issir taf dwar il-f'direzzjoni fuq tiegħek."
  
  
  Tagħha smoky griż għajnejn kienu wiesgħa miftuħa, l-usa'minn xi ħadd qatt dehru tagħha, u dawn kienu imdejjaq, wisq. Forsi hija kienet me javżak il-verità issa. Forsi Lynn Delba qalli il-verità, wisq. Iżda dawn kienu kemm fil-f'direzzjoni. Madwar wieħed minnhom jista'jkun li tinsab. Huwa beda jħares lejn għassa tiegħu. Ma kien hemm l-xorta-ħin għall-qbid Mona-dar qabel hi tax-xellug għall-uffiċċju. Nixtieq tagħha li tagħti me sħiħa telqa tal-żewġ l-Kevin u Lynn sezzjoni kemm jista'jkun. Hi tista'tibda filwaqt li tagħha tmur għall-dwejra li doċċa u l-bidla. I daru u fetħet il-bibien, u Kevin kien ħdejn me, minn naħa tagħha taqbad-minjiera.
  
  
  Hija qalet. "Inti ma nemminx me, do you?"
  
  
  "Jien ċert li taf," I tbissem rqiq. "Jien ser tkun f'kuntatt. Inti jista ' joqgħod fuqha."
  
  
  Ee-xellug tagħha fil-bieb u raw li l-għajnejn tagħha kienu f'daqqa waħda mimlija bil-tiċrit. Portnoy tieħu dan, hija kienet l-aqwa attriċi, jew kienet verament jgħidu l-verità. Iżda n-nisa huma naturali attriċi. Karozza imbuttat tagħha barra l-ħalli u laħaq Mona tal-appartament biss fil-ħin biex il-qabda tagħha. Hija fetħet il-bieb, l-għajnejn tagħha qawwi u frisk filgħodu dick, liebes blu skur ilbies mal-ringiela ta ' l-abjad buttuni fuq quddiem u dejqa abjad ċinturin. Hi kienet qed iżżomm wieħed abjad żarbun fl-naħa tagħha.
  
  
  "Nick," hi exclaimed. "Dak li l-infern tagħmel hawn fuq dan il siegħa, apposta? Inti dehra inti kont qed permezz ieħor mhux maħduma-garża."
  
  
  "Inti tista'tgħid li, għażiż tiegħi," qal. "Hi trid tagħmel xi ħaġa għall-me hekk kif ikollok l-uffiċċju."
  
  
  "Qal u jsir," Mona qal. "Għidli dwar dan I filwaqt li jintemm-lostru dawn il-pompi papoċċi. White-dinja papoċċi huma kkritikat diffiċli biex tnaddaf",
  
  
  Marret fil-kċina u huwa segwit tagħha. Hija kienet meqjusa mill ieħor żarbun seduta fuq il-sink, koperti fl-irqiq tal-films tal-aħmar trab tat-trab. L-żarbun-drapp tat-tindif hija użata kienet soluzzjoni tagħhom. Huwa t'attivitajiet fil-Mona għal tul il-mument, jippruvaw biex jiddeċiedi jekk tgħid xi ħaġa dwar it-trab. Ont, irrifjutat li, ġewwa tiegħi kawtela bnadar li jtajru kullimkien. Forsi hija qabad xi trab trab x'imkien. Forsi mhux.
  
  
  Kien ftakar xi affarijiet li f'daqqa waħda ħa dwar l-ġdida kollha ta'karattru. Meta I-ewwel waslu, Mona ppruvat li jitkellmu me minnha. Hija qalet li kien biss inept Awstraljan guffaġni. Tiegħu mmarkat lejn il-punt tal ma tridx li jiffaċċjaw koroh-fatti. Iżda kien biss bħal dik? Dawn kienu l-arloġġ li titwaqqaf u ssir me miss-laqgħa Nix Comford, kien biss wieħed mill-fatturi? U pilota Dempster, li kien qed jistenna għalija li juru - ma l-persuni madwar l-Tielet Ċirku jinforma lill-ego? Jew ma kien Mona?
  
  
  Hi lest tagħha pompi papoċċi u tpoġġi fuq ih. "Id-dritt?" qalet, li għalija li tmil kontra l-sbieħ tagħha sider kbir. "Ma inti tgħid biżżejjed?"
  
  
  Tagħha ai tbissem u ddeċidew li jħallu l-ai tiġbor l-informazzjoni meħtieġa I. Fi kwalunkwe każ, dan se żżomm tagħha okkupati.
  
  
  "Irrid biex tikseb informazzjoni kemm tista'dwar żewġ persuni," qal. "Wieħed huwa msemmi Lynn-Ħitan, il-oħra hija Kevin Henniker. Mur, mur, pupa?"
  
  
  "Immedjatament," qalet il-kummissarju, l-għoti me dawl kiss. I mfakkar li l-lejl fil-lukanda ma tagħha u kif hija magħmula imħabba lili l-użu ta'tekniki I d qatt ma tinstab imkien barra tal-Lvant. Mona Star, sabiħa, ħmar-il-Mona Star, ħejjew li jmiss Lynn Delba u Kevin. Fil-fatt, huwa mused ip, hi tista ' anki jkun il-leader fil-lotterija tiġbed. Telaq ma tagħha u jaraw tagħha jimxu fl-triq għall-bus stop. Huwa xejru tagħha barra u l-saq l jagħtu. I meħtieġa ħin biex diġestiva il-ġrajjiet li qed jinbidlu malajr. Kelli tliet jixjieħu fl-naħa tiegħi, iżda l madwar wieħed minnhom kien il-xadini, l-fatali xadini.
  
  
  VI
  
  
  I doċċa, imqaxxar, u strieħ ftit sigħat. - Ġisem tiegħi ached u groaned, u l-I iddeċieda li l-għoġġiela kienu ma karriera għalija. I qajjem sa jiġi aġġornat, u wieħed mill-fatt ħareġ fil-etajiet ta roqgħa, li jiżżerżaq inganni. Hi kienet biżżejjed tal-dell tal-boksing. Din l-operazzjoni kienet superviżur, u kelli biex tikseb l-ego li ġejjin, bil-quddiem. Wieħed mit-tliet bniet kien gideb mill-bidu, iżda minbarra l-tortura, huwa ma kienx ikun kapaċi biex issir taf li waħda. Iżda jekk tista'tiġi mċaqalqa minn ih
  
  
  F'sitwazzjoni fejn dawn għandhom juru l-idejn, jien ser issib it-tweġibiet kollha I meħtieġa biex tkun taf. Hi ppreparati bil-mod, il-kiri tal-pjanijiet tagħha tieħu forma. Issa huwa kellhom jimxu bir-reqqa. Wara dak li tgħallimt dwar l-Mona dan filgħodu, is-sigurtà tal-gżejjer kienu m'għadx hemm. Din l-operazzjoni tista'daħlu aktar'il fuq. Wara li tispiċċa l-ilbies, huwa saq li Ayr.
  
  
  I marru għall-Kbira tal-uffiċċju u għalaq il-bieb wara me. I kien rehearsing dak I kien ser tgħid u kif I kien se jesprimu.
  
  
  "Jien jibżgħu għandi xi ħafna suspettużi twassal, Maġġuri," qal. "Iżda xejn konkreti. Iżda hemm ftit mistoqsijiet finali li hi tixtieq li twieġeb."
  
  
  "Dak kollu li tixtieq, Carter," l-kbar qal. "Ma nistax jgħidu jien wisq sorpriż li inti ma toħroġ xi ħaġa konkreti. Nibża'li l-forsi hemm biss xejn hemm."
  
  
  "Forsi," I tbissem, u żżid ftit tad-dwejjaq tiegħek. "Iżda jien corkscrew dwar il-persunal. Kif sewwa tagħmel inti tiċċekkja ih? Jieħdu l-Mona, per eżempju. Tagħha, nemmen, kien ċċekkjati bir-reqqa."
  
  
  "Oh, id-dritt," Maġġuri Rothwell qal. "Aħna għandna l-isfond tagħha l-informazzjoni. Tista ' tara jekk inti tixtieq. Hija twieldet fl-Hong Kong u għexu għal ħafna snin F'beijing ma'missierha, li serva fl-Armata Ingliża. Fil-fatt, hija kienet mikrija mill-istati uniti F'londra. Ah, kollox tiġi kkontrollata sew, tista-bqija assigurata."
  
  
  Huwa nodded tagħha. I ma għid em dak I d rajna qabel, il bir-reqqa mistħarrġa-persunal li rriżulta li jkun ghadu l-aġenti.
  
  
  "Waħda mill-aħħar ħaġa," qal. "Hemm xi ewlenin l-oħra manuvri jew impriżi ippjanat fil-futur qarib li, jekk dawn imorru ħażin, jista razza Awstralja ir-relazzjonijiet mal-ħbieb tiegħu biex il-limitu?
  
  
  Ewlenin Rothwell pursed tiegħu xufftejn u ħares lejn is-saqaf. "Ukoll, hemm ħaġa waħda," huwa qal. "Enormi diga qed tinbena l-nofsinhar ta'hawn. Dan huwa magħmul mill-Amerikana ditta bl-involviment tal-Awstraljan-ħaddiema. Din diġà wasslet xi frizzjoni u riżentiment. Ħafna mill-tagħna fwar il-kumpaniji ma setgħux jifhmu għaliex għandu jkun hemm l-kumpannija Amerikana. . Dawn il-kumpaniji ġew bi prezzijiet ħafna ogħla fil-istimi tal-ispejjeż, imma n-nies ma tingħata attenzjoni li dawn l-affarijiet meta jkunu jridu jsolvu problema emozzjonali. U kif tafu, Awstraljani huma ħafna kuntent bl-ħlasijiet li kienu miġjuba kontra l-istati uniti, ġustament jew ħażin. Jekk xi ħaġa tmur ħażin ma ' dan il-diga u l-nies jiksbu maqtula minħabba fiha, il-kkritikat tajba li jaħsbu li se tkun l-ċirasa fuq il-pie. L-irtirar-moviment tal-madwar kollu tal-alleanza tgawdi appoġġ konsiderevoli. l-aktar minn riżentiment, iżda xorta."
  
  
  Kont naf li l-maġġuri kienet aktar mid-dritt. I ma jkollhom l-ebda aktar mistoqsijiet, sabiex I tax-xellug. Qabel jirritornaw lejn il-dwejra, huwa għamel żewġ waqfiet fl-arja Townsville: wieħed lejn in-novità aħżen u l-oħra fil-drugstore. Imbagħad magħluqa għall-bqija tal-ġurnata. Fil-għodu hu sejjaħ fuq il-Kbar. I ppjanata bir-reqqa dak li nixtieq ngħid. Jekk Mona kien involut, hi d tkun problema tiegħi. Hi magħrufa I kien fil-f'direzzjoni u ħarbet l-mewt. Hi jaf li hija kienet fuq xi ħaġa, u għalhekk I ma setgħux biss jirtiraw u jgħidu I ma kienx ta ' suċċess. Jekk biss kienu tiegħu stess.
  
  
  "Jien jibżgħu għandi xi aħbar ħażina," I ħabbret. "Irrid immur lura lill-istati Membri - ma kien hemm l-emerġenza u huma msejħa me lura. I kien jitkellem Ed aħħar bil-lejl."
  
  
  "Din hija vile liema huma," l-kbar qal. "Iżda jien taf li inti għandek issegwi l-ordnijiet, bħall-bqija tal-istati uniti."
  
  
  Ed inti tibgħat l-apoloġiji tagħha, " I gideb edukat. "Huwa qal I jistgħu jiġu lura jekk inti xorta tħoss bħal għandek bżonn me. Ont wkoll biss kisbu xi serji twassal."
  
  
  "Forsi din l-emerġenza se jgħaddu fi żmien ġurnata jew tnejn," l-kbar qal. "Xi kultant jagħmlu. - Xorti tajba, Carter. Grazzi għal kollox sa fejn in-nemes ."
  
  
  Telefonata li l-Kbar li ntemmet konverżazzjoni tagħna, u li waqfet mill-Mona tal-president. Tagħha, Ħej chuckled. "Jien ma għandekx bżonn li tispjega għaliex, qalb."
  
  
  "Nistgħu jonfqu il-lejl flimkien?" li hi mitluba. Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. "Jum il-vjaġġ tal-biljett diġà ġew reġistrati," qal. "Jien ser jiġu lura. Ħlief li nemes għalija sa dakinhar." Hija tatni dejqa-dehra u tbissem. Hija kienet fuq tagħha mod lura lejn l-Istati Uniti - l-inqas safejn kienu kkonċernati. Tiegħi li jmiss tieqaf kien Kevin. Għidtlek li Huma l-istess storja dwar qed jissejjaħ lura fuq l-ordnijiet. L-għajnejn tagħha ġew stabbiliti fuq me reqqa.
  
  
  "Dawn huma numri," qalet b'dispjaċir. "Fi kwalunkwe każ, I ma naħseb li fil-fatt ġejjin minnu."
  
  
  "Inti medja I għenu biex ikollok l-istati Membri?" I qal tagħha. "Forsi aktar. I ma tistax tmur lura."
  
  
  "Taħsir," hija qalet. "U anki jekk inti tidħol lura, int ma nemminx me aktar."
  
  
  Ħej biss tbissem tagħha. "Inti qed tant id-dritt, għażiż tiegħi," huwa qal li lilu nnifsu. Tiegħek bugħaddasa tal-irkaptu fil-tojlit jistgħu jintużaw mhux biss għall-gost u l-logħob taħt l-ilma. Kif I-xellug, hi pouted, tond tagħha tensjoni tal-wiċċ u l-għajnejn tagħha akkuża. Kkritikat-ġilda tagħha, jekk hija kienu ruħha, hi d tkun l-aħjar attriċi fid-dinja. Missierha malajr tax-xellug u waqaf fl Lynn tal-post. Miżjud tiegħu wieħed sottili tmiss mal-istorja tiegħi għall-agħlaq.
  
  
  "I taw tagħha l-isem tiegħek biex Awstraljan Intelliġenza u kiteb l isfel kollu li għandek qalli," qal.
  
  
  "Jiena naħseb li issa I jistgħu jistennew li fittazzjoni me kuljum," qalet ikteb. Hi ħares lejn me, għajnejn tagħha darting u'l isfel malajr. "Ukoll, jekk dawn qed kollha bħalek Yankees, naħseb li jistgħu jimmaniġġjaw dan," hija qalet. Mill-inqas kien il-veru li l-forma tiegħu. Huwa tbissem li lilu nnifsu. Hi xorta ma kienx liebes bra.
  
  
  Dan kien l-aħħar tiegħi tieqaf. Nick Carter kien fi triqtu lura lejn l-Amerika.
  
  
  * * *
  
  
  L-aħħar bil-lejl, Il-Ħamranija Jug kellhom l-ġdida tal-klijent. Kien aħmar ħelu, bil-wiesgħa, freckled-wiċċ u imdendla aħmar fil-kannella kaċċa nisa. Huwa kien ħamranija tal-ġilda taħt il-ħobż, u qawwi raspy vuċi. Liebes xogħol qmis, qliezet, u tqal tal-żraben, huwa sib u xejru fil-Kevin. Huwa jaraw l-approċċ tagħha, u l-tagħha tbissima kienet sfurzata-ossessjoni fuq tagħha tensjoni, skura jiffaċċjaw - ħanut tal-tagħha mnikkta-għajnejn.
  
  
  "Miġnun soppa, tifla," għajjat fil-hoi. Kevin mdawwar-bar u talab għal seba'-uqija tal-ħġieġ tal-birra. Hija ressqet l-ego u ltqajna-bniedem fil-presidenza. "Merħba lill-Ħamranija Jug." Hija tbissem mill-ġdid.
  
  
  "Jien ftit għajjien, għasel," huwa qal, l-Awstraljan diskors naturali kif l-fatt li huwa d kellhom birra. "Ix-xogħol fuq il-diga taħt dawk damned Iswed inġiniera tkun kbira, jien javżak għalik."
  
  
  "Inti tista'dejjem jirrilassaw fil-Ħamranija Jug," Kevin qal, tal-bidu li jimxu fuq.
  
  
  "Isir ukoll," il-bniedem għajjat. "Ferra me ieħor meta inti tmur għall-kontra. Huwa sħun, stupid-lejl."
  
  
  L-girl kompliet mingħajr tħares lura, u l-tagħha internament tbissem. Hi kienet eżaminata. I ħadmu fuq tiegħi moħbija kollha jum, ftakar l-diversi għamla ftit tricks Stewart kellhom għallimni fil-Effetti Speċjali. Il-kaċċa nisa fil-novità aħżen kienet tajba, u bejn, tiegħi miżbugħ tax-xagħar, varju slicked lura, u ħobż, I kien persuna ġdida-Tim Anderson, ħaddiem fuq il-diga kbira tan-nofsinhar tal-Ayr. I rnexxielhom jilħqu sa qawwi konversazzjoni ma'żewġ l-irġiel fl-tabella li jmiss, u l-aktar I xorbu, l-aktar I qaltilhom dwar kif ħażina hija ħadmet għall-kkritikat Iswed inġiniera. I kien tilmenta dwar ih tal-salarju, kif huma kkurati me, liema tip ta'xogħol li kienu eżiġenti, kollox I.
  
  
  Li l-ewwel bil-lejl, huwa tax-xellug pjuttost kmieni. L-għada bil-lejl kien aktar tard, u l-għada bil-lejl anki l-aktar tard. Kull lejl kien hemm l-oħrajn, u pprova kun żgur Kevin jinstemgħu me qawwi u ċar. Kien fuq il-raba ' bil-lejl li isfar ffaċċjati Bonar daħal fil, u kelli l-jaħbu tiegħi tbissima. Huwa tista'ma tkunx l-aħjar, iżda kien fl-ogħla livell, u hawnhekk ego ma jimpurtax. Kien reverse reviżjoni tal-denti li kienu diġà ġew tax-xellug, imbagħad iht.
  
  
  Barra mill-kantuniera tal-għajn tagħha, hi jaraw lilu tieqaf biex kellem lit-Kevin. Hi ma kienx smiling fil em. Fil-fatt, hija kienet kompletament sullen. Iżda fl-aħħar, hija nodded fid-direzzjoni tiegħi. Bonar kien fil-bar, stennija għall-tagħha biex tieqaf tkellem lil xi ħadd ieħor. Huwa ħalli l-uem stenna għal tagħha filwaqt li huwa loudly għajjat dwar l-kkritikat Yankees ih " kkritikat arroganti manjieri." Fl-aħħar nett, l-tagħha sel u xorbu l-whisky u l-birra.
  
  
  "Do you-moħħ jekk I sit tagħha?" Huwa jinstemgħu Bonar vuċi u sorveljata, l-għeluq tiegħu, l-għajnejn. Huwa indikat siġġu vojt mill-lectern. L-ego l-approċċ kien bla xkiel u bla għaġla. L-uem kellha flimkien ma tagħha, bħall-sajjied jilagħbu t-trota, biss hu maħsub li kien sajjied. I ħalli em naf li kienet profondament fid-dejn, u li wieħed partikolari ta'dejn li kien tabilħaqq fuq tiegħi lura. Huwa wera l-għada bil-lejl u l-għada bil-lejl, u aħna sar l-kbira tax-xorb ħbieb.
  
  
  "Jien jistgħu jgħinu biex inti toħroġ il-ġamm int fil, Tim," huwa fl-aħħar nett qalli. "Inti qal ftit mijiet £ ikun biżżejjed għal dan. Hawnhekk, jieħdu dan. Huwa self."
  
  
  Ont, ma l-aħjar ħaġa, grat u impressjonat. "Inti tista'tagħmel xi ħaġa għall-me lura." Bonar qal. "Aħna ser jitkellmu dwar l-għada bil-lejl."
  
  
  Tagħha investiti-flus fil-wisa ' tiegħu u tax-xellug. Iżda l-għada bil-lejl, ont kien hemm qabel, u għalhekk kienet huwa.
  
  
  Huwa staqsa. "Mela inti tixtieq tagħmel xi verament kbira tal-flus, Tim? "" U tagħmel lilek innifsek u l-pajjiż tiegħek favur fl-istess ħin?"
  
  
  "Nixtieq li," qal.
  
  
  "Jien involuti ma'xi irġiel li ma jridux-diga int bini li jibqgħu," huwa qal fil-baxx, kunfidenzjali-ton. "Huma jħossu l-istess mod għandek tagħmel meta l-kkritikat Yankees jiġu hawn u jiddominaw-istati uniti. Jixtiequ jaraw li ma jiġri mill-ġdid, u hemm biss mod wieħed biex tagħmel dan."
  
  
  "Dak li huwa din it-triq?" I talab tagħha ftit hoarsely.
  
  
  "Xi nies jistgħu jweġġgħu u xi proprjetà jista'jkun bil-ħsara, iżda l-Yankees mhux se jkun imsejjaħ hawn jaħdmu aktar, "huwa qal. Dan se jkun ħelu avventuri għal kollox inti qalli, Tim."
  
  
  "Li tkun nizza, ma?" Huwa tbissem, jegħleb lura. "Tagħha, ħudha, il-lukanda imħabba biex tara l-ih diga kollass fuqhom."
  
  
  "In-nies tiegħi huma lesti biex jagħtu inti ħamsa u għoxrin elf dollaru jekk inti ma dak li jridu," qal il-papà.
  
  
  Huwa ħalli l-għajnejn tiegħu jitwessa'u l-qatra xedaq.
  
  
  "Alla, li l-aktar flus minn qatt I ttamat li tara fil-post," I stammered.
  
  
  "Dan ser ikunu kollha fil-but, Tim," Bonar qal. "Kif dwar dan?"
  
  
  Kien wasal iż-żmien għall-me dodge. I marru għall-backwater.
  
  
  "Mhux daqshekk malajr," qal. "Il-flus huwa tajjeb u li, iżda n-nies ma tagħti l-ih lill-istati uniti għal xejn. X'għandi nagħmel dan? Jekk I tmur għall-ħabs għal dan, jien mhux se tkun madwar jiġbru jew jonfqu li l-ħamsa u għoxrin elf."
  
  
  "M'hemm l-ebda riskju għalik," huwa qal. "Inti ser tirċievi aktar informazzjoni dettaljata aktar tard. Aħna biss bżonn xi ħadd fil-qasam tax-xogħol li jistgħu jagħmlu dak li tixtieq."
  
  
  Huwa qalbu fis-tieni l-irkaptu. "Ejja ngħidu li huwa miftiehem biex jgħinek. Kif inkun naf li inti ser iżomm tiegħek tmiem tal-negozjar?"
  
  
  "Aħna se trasferiment il-flus għall-kont tal-bank tiegħek, l-isem," huwa qal. "Se jkun fuq l-data speċifika għalik. Din id-data se tkun jumejn wara li tlesti l-parti tat-tranżazzjoni. Kulma għandek tagħmel hu li tmur fil u jsostnu l-ego."
  
  
  Huwa tbissem li lilu nnifsu. Dan kien il-ih tal-sistema ħlas. Kollox kienet tgħid li jekk jogħġbok me-disgruntled, rrabjata matematika maġġuri. Wasal iż-żmien li ningranaw għal livell għoli.
  
  
  "Jien ser tagħmel dan," qal. "Iżda mhux qabel nagħmel jittrattaw il-persuna prinċipali. Huwa kbir il-ftehim, u nixtieq li tkun żgur I fejn toqgħod."
  
  
  "Jien fil-ħlas," Bonar tbissem assigurata. Tagħha beady-għajnejn sparatura lilu ħarsa iebes.
  
  
  "Jien ma twieled il-bieraħ, bike racer," qal. Il-persuna prinċipali mhux se jirrifjutaw l-kuntatti. Mhux fil-tibdila int liebes wara lura tiegħek. Min huma, xi kbar Awstraljan kumpanija tal-kostruzzjoni? "
  
  
  "Forsi." Huwa tbissem mill-ġdid, il-kiri me jimxu mal-ħsieb jekk huwa pjaċir għalija. Imbagħad hu ppruvat mill-ġdid.
  
  
  "Iżda prinċipali tagħha bniedem," huwa qal. "Inti se tkun kapaċi li jittrattaw me sikur."
  
  
  Huwa ħadlu kap tiegħu persistentement. "Aħna għandna l-aqwa president, it-tim tagħna huwa Anderson," qal. Bonar saqajh u skużata lilu nnifsu. I jaraw hu tmur għall-telefon u l-ċirku dan. Huwa daħal-dahar ftit minuti tard u tbissem fil me, l-safrani wiċċ crinkling.
  
  
  "Inti qed jagħmlu iebsa-ftehim, Tim," huwa qal. "Il-persuna prinċipali se tara int. L-għada bil-lejl. Jien ser jissodisfaw inti hawn."
  
  
  "Għandek qalli li kienu se sejħa," qal. "Irrid xi ħaġa oħra. Nixtieq mara tajba, xi ħaġa speċjali, mhux tas-soltu tat-triq tifla. Irrid lil xi ħadd, I jistgħu jmorru magħha hema u ma jibżgħux li l-I se tkun tidher. U nixtieq tagħha għada bil-lejl. - trattament bil-nizza, hot-mara.
  
  
  Bonar ppruvaw li ma tbissima, iżda Em ġestit dan. "Jien nifhem," huwa qal. "Jien ser jissodisfaw inti hawn għada bil-lejl."
  
  
  Aħna saq off flimkien, u li ltqajna fil-Tank u l-I mixi fl-triq. Hija kienet ċert li l-persuna prinċipali ma juru l-up. Oni irid li dan iseħħ. Huwa ma kienx hekk ċert jekk ix-xogħol safejn il-mara kienet imħassba. Għall-estestvenno, tagħha u ttamat li jduru biex kull min kien qed jintuża fil-miftuħ issa - Mona, Lynn Nobbli, jew Kevin.
  
  
  Rritorna, mhux l-dwejra, iżda li wieħed żgħir appartament-kamra li hu mikrija fil-baxx-kera-qasam. Fil-kamra tiegħu, huwa miġbud ' il barra mappa taż-żona madwar id-diga u l-esplorata mill-ġdid. Madwar erba'rħula kienu mill-qrib, taħt l-omm, u l-tmien aktar kienu ftit distanza'l bogħod. Jekk il-diga kollassi wara xi żmien, l-għargħar tal-ilma se jeqirdu l-villaġġi fil-qrib u l-aktar ta'l-oħrajn. Naturalment, l-irziezet u l-proprjetà għandha tkun kompletament meqruda. It-telf tal-ħajja kienet xi ħadd tal-aqta, iżda li setgħu kienu ħafna. Dan, bħala l-akbar qal, definittivament tpoġġi l-silġ fuq il-kejk, li jikkawżaw iż-żewġ naħat imrar li kważi b'mod permanenti sever l-ħidma tal-alleanza. U ont, kienu jafu li ma tiqafx hemm. Huma se jsibu l-aktar disgruntled-ruħi biex jagħmlu aktar ħsara sakemm l-alleanza hija maqsuma darba u għall-kollox, u l-Awstralja huwa iżolati fl-sullen ostilità. L-effett li dan ikollu fuq il-perimetru tal-awtoritajiet kienet saħansitra aktar biża, kif raw il-Punent tal-isforzi konġunti jaqgħu barra qabel l-għajnejn tagħhom stess. Hija kienet dawwar il-mappa off u Brylev huwa mdawwar off. Hi kienet ħerqana li ħafna istruttivi-lejl ġejjin.
  
  
  Bonar kien stennija fl-Tank barra l-Aħmar Jug meta tasal. "Joqogħdu bilqegħda," huwa qal. "Huwa drive reali."
  
  
  I sib li jmiss hu u ma jgħidu kemm aħna mixi lura għall-f'direzzjoni. Tagħha internament tbissem kif aħna għadda mimmo-postijiet fejn tagħha titwaqqaf li titlob direzzjonijiet. Dan iż-żmien, meta aħna waslet għall-Ċirku Tielet, il-bitħa kien mixgħul u l-post kien attiv. Huwa tinħass it-tensjoni fil-muskoli tiegħi bħala aħna miġbud ' il barra fil-bitħa u ħa nifs fil-fond. "Issa mhux il-waqt li jibżgħu ta'l-istadju, tal-monumenti," huwa qal li lilu nnifsu. I mixi, u Bonar wasslitni biex f'direzzjoni, mimmo-kamra tal-ħajja, sakemm ont kien lura fl-istudju bil-kbir kaxex tal-baħar l-oġġetti l-kisi tal-ħitan. Fuq il-mejda big, l-għajnejn aħdar-kesħa - għajnejn- t'attivitajiet lura fil me minn taħt il-kannella tax-xagħar,
  
  
  Huwa ħa f'kull dettal tal-persuna bil-wieqfa fil-quddiem tal-tagħha. Mona-Star saqajh.
  
  
  "L-ebda wieħed madwar dawk li ħadmet mal-istati uniti qatt sodisfatti me," qalet coldly. "Inti kienu qed jistennew-bniedem, tal-kors."
  
  
  I ma jkollhom feign sorpriża fl-għajnejn tiegħi. Mhux minħabba li kien Mona, iżda minħabba l-rwoli tagħha. Hija kienet stabbilita biex tara l-ee, jew Lynn, jew Kevin, iżda fl-ih r-rwoli tan-nisa, mhux bħala l-raġel taċ-ċomb. U ont ma setgħux jaqblu bażiku tagħha wkoll maskili fil - "L-Executioners."
  
  
  "Naħseb li int sorpriż, ma valentine cards," qal timidly.
  
  
  "Issa li int stajt sodisfatti me," Mona qal sew,"ejja ix-xogħol barra l-dettalji minnufih." Hi kienet qed tfittex fuq me b'ħafna penetranti ħarsa, u kien tensjoni, lesta biex tieħu l-waqfien jekk il-sħiħ il-biċċa daħal off. Iżda meta hija kienet tagħha ee-kontroll, dawn baqgħu flimkien. Hu jaf li l-kemmxejn iblah, baxxuta-annimali bil-wieqfa fil-quddiem tal-tagħha ma jkunx tagħha tazza tal-tè.
  
  
  "Inti tixtieq mara li jiċċelebraw miegħek," hi qalli coldly. "In-negozju huwa aktar importanti mill-pjaċir, is-Sur Anderson. Inti tista jiċċelebraw wara l-xogħol isir. Min jaf, I jista anke jiċċelebraw dan miegħek."
  
  
  Hija tatni malajr tbissima. Sabiħ ħafna kelba. Hija kienet jitfa fi ftit żejda ta'inċentiv għall-foqra mutu bagħal quddiem tagħha li tagħmel dak kollu li ħa l-li x-xogħol isir id-dritt. Tagħha paċenzja tbissima fil-rewmatiżmu u ħalli l-ilsien tagħha qlib tiegħi xufftejn. Huwa ħalli l-għajnejn tiegħu jqisux kbar tagħha, fil-fond sider bil-qawwa. Dan kien numru tajjeb, u ma kienx diffiċli.
  
  
  "U issa għad-dettalji tal-xogħol tiegħek, is-Sur Anderson," hija qalet. "Aħna nafu li dawn bdew-mili' l-omm. Illum dawn saru l kollu-parti t'isfel. L-għada li l-pjan biex jimla l-parti ċentrali, ser orizzontalment mill-xellug dritta. Issa, naturalment, kollox huwa miżmum fil-post. l-użu tal-injam forom sakemm tibbies, li se tieħu ftit jiem aktar. Ma hemm l-ebda-lejl-bidla fil-diga, ħlief forsi għal wieħed jew żewġ gwardjani. Inti se jittieħdu hemm immedjatament siegħa u nofs wara li tkun hemm, Issuq up. L-trakk ser tat-trasport boroż tal-tafal u l-ġebla tal-ġir biss bħal dawn, li huma l-użu li jagħmlu l-siment għall-omm. Iżda l-taħlita f'dawn il-boroż speċjali ħafna. Meta huwa jitferra l-taħlita tas-siment, hija ser tħares bħal dak li huma l-użu u l-att bħal dak li qed tuża. Iżda fih qawwija tiddiżintegra-aġent. Meta l-siment tibbies, ma dan il-materjal fl-nen, se tibda jiddiżintegraw minn ġewwa. Skond il-kalkoli tagħna, fi żmien ġimagħtejn, wara l-diga hija mibnija u skedata li tiftaħ, il-taqsima prinċipali se kollass u jikkawżaw għargħar."
  
  
  "U inti tixtieq tagħha biex tiżgura li dawn il-pakketti speċjali huma mħallta ma regolari taħlita ta regolari tafal u l-ġebla tal-ġir," agħlaq lest tagħha.
  
  
  "Assolutament meraviljuż," hija qalet. "Inti ser tieħu l-boroż wieħed fi żmien u ħawwad ih oħra boroż jistennew li jduru fis-siment. Huwa sempliċi bħal dan, is-Sur Anderson. Ħamsa u għoxrin elf dollaru għal-lejl tal-xogħol hija pjuttost tajba tħallas, ma taħsibx?"
  
  
  "Iva, ma valentine cards," qal umilment. "Iva, fil-dell nnifisha."
  
  
  "Issa tmur mas-Sur Bonar," hija qalet. "Dan għandu jaħdem bħall-jet. Aħna rridu li l-pakketti li jkun fl-idejn tiegħek sabiex inti tista taħlita ih mal-oħrajn."
  
  
  Ħej nodded, u segwita Bonar, li wasslitni sabiex l-tank. Hu sat-mod matul il-isuqu l-omm. L-operazzjoni kollha kien tant sempliċi u pulita li kien affidabbli. Iżda huwa għamel tiegħu stess pjanijiet ta'l-Tank roared permezz tal-lejl. Kelli l-żewġ affarijiet li nagħmlu, u I ma jitilfu l-istati uniti fil-waħda, inkella I tilfu tagħha fil-kollox. Kelli li jwaqqaf l-operat u l-aqbad xi madwarhom bħala evidenza li dwiefer Mona. I ma azzarda aqbad Bonar u l-pompa hu għal aktar informazzjoni. Ikun biss wieħed mill-aktar parzjali rebħa, u d-dritt li issa I meħtieġa komplet ir-rebħa.
  
  
  Kif I saq, kelli l-żewġ differenti ħafna ħsibijiet. Għal ħaġa waħda, l-tall Ċiniż-bniedem I d jidher fuq l-ewwel żjara tiegħi li f'direzzjoni kien baqa barra tal-vista, anki jekk ont kien żgur li kien fil-qrib. It-tieni nett, huwa kien ferħan li l-għajnejn huwa d jidhru meta d daħlu f'direzzjoni-uffiċċju ma kinux smoky griż. L-ebda wieħed, iżda l-ebda wieħed qatt imsejħa me sentimentalist, iżda I kien ferħan li tara tagħha, wisq. Kkritikat tagħha smoky griż l-għajnejn u l-anzjani, għaqli wiċċ, huwa qal lilu nnifsu. Inti ltqajna magħhom - I ltqajna magħhom.
  
  
  L-Tank waslet għall-quċċata ta'l-għoljiet, u sibt ruħi tfittex fil-tall-qosor tal-causeway l-imsaġar. Bonar saq permezz tal-tifrik tal-xogħol tal-kostruzzjoni-pajpijiet, pjanċi, folji tal-azzar, u ż-żgħar handcarts. Fl-aħħar nett, huwa waqaf fil-quddiem tal-tall l-armar li wasslu mill-forom injam li kienu mistennija li tkun mimlija bil-konkrit.
  
  
  "Inti tista'tistenna hawnhekk," huwa qal. "Għandek tkun taf x'għandek tagħmel meta l-trakk jiġrilha hawn." "Kkritikat tagħha apposta, huwa verament kien jaf dak li tagħmel," huwa qal, nodding, u l-saq bogħod. L-armar tan-netwerk kienet tinħass sew fuq me dejjem, u I malajr mistħarrġa l-żona fil-ħin qasir kelli. Sledgehammers, srieraq, pali, u pjanċi kienu mifruxin madwar. Fl-aħħar ta'l-ilqugħ tal-armar, żewġ enormi karozzi kienu pparkjati fuq żewġ binarji. Dawn kienu mobbli konkreti taħlitiet, u rajt ċineg mgħobbija bil-pakketti li jwasslu għall-karozzi.
  
  
  Fil-quċċata, fejn l-ċinturin imdawra fuq innifsu, ma kien hemm l-pjattaforma kbar biżżejjed għall-żewġt irġiel li toqgħod fuq, iftaħ il-boroż peress li marru, u ferra ih tal-kontenut fis-enormi mixer. Fuq il-ċinturin, kien mistenni li tħallat boroż bl-istess marki speċjali it-taħlita.
  
  
  Iżda jien ma setgħux ħalli dawn il-boroż jiksbu xi eqreb lejn il-ċinturin. Kien ikun verament skura ċajta jekk dan kien tagħha mill-operazzjoni, iżda huma xorta naqset bħala l-ih jitmermer taħlita ltqajna fil-regolari taħlita. I eżaminat l-kbira blenders u raw li l-rombli kienu fuq kienu qed taħdem tax-xellug u tal-lemin tul il-causeway. Barra minn hekk, hija għandha ħafna għodod li l-kontroll ih-operazzjoni bl-elettriku. Wieħed mċaqalqa l-magni fuq żewġ binarji, il-oħra kkontrollati-direzzjoni tal twil lembut-forma toqba, madwar fejn is-siment jitferra. L-idea ffurmati fil-kap tiegħi meta jien ra tagħha joqorbu-dawl. Minn wara l-fanal tal-port, trakk żgħir bil-miftuħ sekondarji li dehru, u ont waqaf fl-lievi. Kif hu intensifikati fil-fanali ta'quddiem, hu xejru li tieqaf taħt l-kbira tal-konkrit mixer fuq il-lemin.
  
  
  Is-sewwieq mwaħħla tiegħu ras tat-trakk tal-windows. "Do you tixtieq li tkun jinħattu miftuħ hawnhekk?" "Dak li huwa?" huwa talab hoarsely.
  
  
  "Fil-minuta," qal. Huwa pass lura fil-dellijiet u jinġibed l-ewwel lieva mmarkati "ir-Rilaxx." L-ħoss tal-konkos tat-tħin kif tinqaleb ġewwa l-kbira qafas għebet il-lejl, u qal qasir talb. Hu kien l-għadd fuq l-ammont ġust tan-non-tqattir-siment li jifdal fil-mixer. Huwa miġbud ieħor lieva, tefa'twil lembut fuq il-trakk, u kienet ikkurata biex tara oħxon, tqal, griż stream tmexxija fl-lembut, bħall-għodu anakardji ta'xi ġgant. Hija bdiet ix-xita isfel fuq il-trakk u l-ego boroż ta speċjali concoction. Is-sewwieq roared madwar l-kabina, jkollna l-tagħbija tal-imxarrab tas-siment fuq kap tiegħu. Huwa ħa l-pass'il quddiem, Wilhelmina fl-naħa tiegħu.
  
  
  "Jinżamm miftuħ hawnhekk," qal. Iżda mbagħad, tard wisq, I raw li l-nen kien liebes tagħmir talkie. Imbagħad huwa jinstemgħu l-tnejn l-oħra tiżdied minn-naħa l-oħra tat-trakk. Huma kellhom ukoll tagħmir talkies, u l-I tista'tisma'minnhom jgħajtu fl-apparat tagħhom.
  
  
  "Dan huwa raġel tiegħek, Andersson," għajjat. "Huwa l-bidla."
  
  
  Huwa tista'tisma'żewġ magni tal-karozzi li ġejjin għall-ħajja. Wieħed ħa off fuq mgħaġġel tat-tluq mal-screeching tajers, il-oħra mxew'il quddiem, u rajt l-ego-dawl bil-qabża kif hu ġrew permezz tal-qasam ta ' l-omm. L-sewwieq ta'trakk ppruvaw iqarrqu. Huwa mdawwar u dived għall-inżul, bit-tama li tikseb taħt l-naħa l-oħra u jiksbu fuq il-agħlaq. Tagħha maqtul daħal darba permezz ta'l-isprej tas-siment, u hu il-bank ppressata jiċċaqalqux. Fi ftit minuti, hu se jkun imfarrak mill-trakk, li jiżżerżaq tal-massa tal-griż tas-siment li jkopru l-ego u taqtir fl min-naħat kollha. Iżda hekk kif il-karozzi miftuħa, huwa jinstemgħu Bonar-vuċi tal-persuni li huma l-ordnijiet. Dan titwaqqaf, u l-Stahl sema. Huwa magħduda tagħha erba'pari ta spazji kif hi dam, mhux l-għadd Bonar. Li tagħmel żewġ bhejjem, erba 'l-oħrajn, u l-Bonar, għal total ta 'seba'. U huma mifruxa li jiċċaqalqu lejn lili, fuq kull naħa tal-trakk. Tagħha dam it-tarf tal-mimmo diga għolja imsaġar. Smajt minnhom jinġabru madwar l-trakk u segwi l-me. F'daqqa waħda, huwa mwaqqaf, telgħet kbir mazza kbira tinsab fuq l-art, u ħares lejn l-tall l-iscaffolding. Bonar u l-oħrajn ġrew lejn me. Huwa mdawwar bl kollha tiegħu jista', tisbit il-martell kbir fil-ġog ta ' l-iscaffolding. Tat-mod bil-ħabta, u hu qabżu barra mill-mod kif taqsima sħiħa ta ' l-armar waqa'. Hi tista ' tisma persuna waħda tagħha, fgar fuq l-uġigħ, iżda l-maġġoranza tal-poplu madwar minnhom ġestiti biex tirtira fil-ħin biex jevitaw il-biċċiet tal-injam u l-azzar li daħal kompletament l-isfel fuq minnhom. Iżda l-purtiera tal-madwar il-fdalijiet tatni ċans ieħor li jaqbżu dwar dan. Huwa ra sellum li jwassal, l-qabża fl-it, u beda l-tixbit. Dan wassal biex l-scaffolding u lil hinn minnha, l-mod biex il-quċċata tal-moll, fejn l-injam erf imitati il-kurva ġentili konkreti li se tieħu meta kien lest.
  
  
  F'daqqa waħda ħassejtni l-taraġ ħawwad u jara li ġejjin wara me. Peeking fuq it-tarf, I raw tagħha bħala l-oħrajn telgħu ieħor taraġ, ftit mijiet-saqajn bogħod, imma parallel ma'dak li hija kienet fuq. Kelli l-ebda għażla ħlief li jitilgħu, sabiex I tinżamm tixbit l-mod li l-quċċata ta'l-omm, jew dak li jum wieħed ikun l-aqwa minnha. Imbagħad ħares lejn ix-xellug tiegħu. It-tnejn l-oħra kienu tixbit ieħor madwar fit-slielem għall-armar, li I issa mifhum li jitqiegħdu madwar 100 saqajn barra, u l-ieħor bil-ieħor għall-ħaddiema. I kien kważi fil-quċċata, iżda dawn kienu fuq tiegħi tax-xellug u tal-lemin, u d-dritt wara me fl-istess ħin. I kien maqbud, mal imkien biex jinħbew u imkien biex jimxu. Peress li kien impossibbli li jisparaw fil-żewġ direzzjonijiet fl-istess ħin, kien impossibbli li tinkiseb minn hawn. Huwa mwaqqaf, il-waqfien fil-quċċata tal-mgħawġa-injam erf. Bonar kien diġà fuq l-erf u l-ġejjin lejn me, pistola fl-idejn. Dollaru fuq in-nies tal-egos daħal fil mill-direzzjoni differenti.
  
  
  "Agħtini l-gun tiegħek," huwa qal. "Bil-mod u bir-reqqa. Wieħed jimxu ħażin u int mejta."
  
  
  I ma setgħux jargumentaw. I meħtieġa biex jixtru xi żmien. Em mogħtija lill Wilhelmine, bil-mod u bir-reqqa, hekk kif kien mistenni.
  
  
  "Issa jibda jinżel'l isfel bil-mod," huwa qal. "Aħna ser tkun fuq kull naħa tal-inti, jaraw."
  
  
  Huwa beda fit-tul, bil-mod inżul, u li l-għan tagħhom tal-pistoli fil lili mill-tliet direzzjonijiet-xellug, id-dritt, u l-qiegħ. Dawn kienu qed jistennew għalija meta sirt isfel, u huma miġbud me Bonar tal-karozzi. Aħna kienu biss tgħaddi l-post fejn kien milquta bil-mazza kbira fil-junction ta'l-iscaffolding. Biċċiet ta'din it-taqsima stazzjonati laxk, u raw li wieħed madwar l-sezzjonijiet li jmissu ġiet mgħawġa fil-aktar baxxi konġunta. Hija ma tieħu ħafna ħin biex jiksru l-ego. Bonar, fl-rabja tiegħu u l-frustrazzjoni, nesa dwar Hugo. I uża s-saħħa tiegħi muskoli, jinġibed l-ih barra minn taħt il-ġilda ċinturin, u l-stiletto waqa ' fil-tiegħi tal-palm.
  
  
  Il-bniedem fuq id-dritt tiegħi kien nofs pass wara me, l-ego gun miżmuma laxk tiegħu fl-idejn u ġibdet l-attenzjoni fuq l-art. Stennejt għal tagħha, il-kalkolu kull tieni tal-moviment, u mbagħad, kif aħna għadda moħbija-armar junction, ont magħżula tal-madwar, laqtu Hugo. Il-bniedem ma kien maqtugħa bħala l-stiletto maqtugħa permezz tiegħu ġugulari-vina b'daqqa waħda. L-oħrajn, momentanju startled, qabad me, imma jien diġà kien jaqbeż il-mod, laqtu l-ispalla tiegħi kontra l-ġonta ta'l-iscaffolding. Dan kiser - u t-tieni parti ta ' l-armar waqa'fuq il-kapijiet tagħhom. Biss dan iż-żmien, ont kien ukoll taħtu.
  
  
  Biċċa mill-injam hit me fid-dahar u eliminat me off-saqajn tiegħi għat-tieni. Huwa magħfus lilu nnifsu kontra l-injam il-forom ta'l-ġodda jitferra-bażi tal-konkrit ta'l-omm kif ġodda aluminju ħadid u l-injam tellgħu l isfel. I dam tul ix-xifer tal-moll, tixbit fuq l-iscaffolding, u sparaturi boomed tiegħi madwar l-widnejn huma rkuprati mill-tieni xita ta'l-iscaffolding.
  
  
  Biddel il-kors u mgħaġġla permezz tal-żona tax-xogħol bil-pil tal-travi tal-azzar u coils tal-kejbil tal-wajer li tinsab fuq l-art. Kbir trattur kien pparkjati fost l-materjali tal-bini u; l-akkumulazzjoni tal-idrawliċi tal-gass fl-tall-ċilindri mifruxa il-post. Huwa dived fis-raggruppament tal-tall-tankijiet. L-acetylene program jistabbilixxu fuq l-art. Kien imqajma mill-ego meta prospettur jiġbor nugget tad-deheb.
  
  
  "Mifruxa," Bonar qal. "Il-bagħal huwa hawnhekk x'imkien."
  
  
  Ont baqgħu ppressata kontra l-tankijiet, tħares'il quddiem l-toqba fejn il-ih żennuni ma jissodisfaw fil-quċċata. L-irġiel ltqajna u għamlu l-mod permezz tal-pil tal-raġġi u l-kejbils. L-żewġ madwar minnhom kienu dawran l-kbira trattur, wieħed fuq kull naħa. Imbagħad bil jinstemgħu fil-qrib u raw il-figura il-mixja lejn it-tankijiet. Stennija għall-tagħha. Il-program jiġu bil-whizzing l-ħoss, u kien għal żmien biss id-dritt, inkella ma ġew mwissija.
  
  
  Tagħha għolla crouched isfel. Kif kien jeżamina bir-reqqa l-tankijiet, tħaffef jinqalbu fuq u poked l-uem fil-wiċċ. Huwa ħalli l-għajta li għebet il-lejl, u waqgħet lura, tagħfas idejk it-tnejn li l-wiċċ tiegħu. Ego tal-gun kienet tinsab fuq il-post fejn Ego kellhom niżel. Ego qabad tagħha, sparati sparatura lejn l-oħrajn li kienu qed taħdem, u tax-xellug. Dawn kienu l-professjonisti. Dawn tax-xellug l-raġel tagħha u writhing fuq l-art u l-kompliet ġiri me. Ont qabża fuq għenieqed u coils tal-ħabel bħal mitt-btieħi ta'l-ostakli. Huwa ra ż-żgħar hut, miżbugħa aħmar qawwi, bl-uniku sinjal wieħed irrakkmati fl-abjad dwar il-ġnub: "Splussivi."
  
  
  I fil tiftaħ il-bieb tal-kamra fejn isir, pjuttost ċert li l-I isibuha. Il-lasta tal-portals kienu ppakkjati f'kaxxi tal-kartun. Kaxxa waħda fil-quċċata kien mmuntat fil-grupp tal-sitt diġà mdewba flimkien. Hija kienet qabad minn grupp wieħed u spiċċaw, filwaqt li Bonar, li jwassal l-oħrajn, dam fuq. Huwa imbuttat-kabina u intitolat għal dritta passaġġ bejn sitt marda munzelli tal-travi tal-azzar. Dawn kienu jiġru me. Mingħajr jonqos, huwa mistada eħfef madwar but, imdawwal l-fuse tal-portals, imbagħad jdur madwar u tefgħu fil minnhom. Sa l quddiem, Bonar raw l-oġġett jtiru fl-arja. Kif mexxa, I raw hu tieqaf, jaqgħu, jaqbżu l-saqajn tiegħu, u tremenda għal waħda madwar l-ringieli tas-travi tal-azzar. Ġie tard wisq għall-oħrajn li jsegwu hu biżżejjed. L-portals sploda apertament fil-wiċċ tagħhom fil-ġgant splużjoni.
  
  
  Kien mitfugħa'l quddiem, qtajt, madwar għaxar tarzni, laqtu l-art bil-rikorrenti, tal-għażil-rota. Iżda I kien ippreparat għal dan, u l-I ħalli lili nnifsi jmorru, li jaqa'l-tħawwad-art. Tagħha baqgħu hemm bil-kwiet sakemm il-lukanda kollu żona minflok titwaqqaf tħawwad. Imbagħad tagħha, ltqajna.
  
  
  Żewġ diġà kienu jammontaw għal: wieħed kien xi daqqa ta'sikkina għall-mewt fuq l-armar, u l-oħra kienet ġiet meħuda mill-acetylene program. Huwa tmexxa'l quddiem permezz tal-acrid ċpar, titjib aktar minn madwar wajer li kellhom biżżejjed ħajja fil li jagħmel lilu groan meta tir minn azzarin waqqaf lill fuq firxa qrib. Ħassejt uġigħ qawwi kif mtaqqba tiegħi ta ' l-ispalla u l-ħareġ mill-naħa l-oħra, dmugħ tiegħi muskoli u l-għeruq.
  
  
  Ont naqas mill-ewwel, u l-Bonar tal-ġisem tal-aħħar tellgħu me fil-fast-id-dritt li jiċċaqalqu jiġu indirizzati. Tagħha ego ltqajna boot fix-xedaq. L-gun naqas minn madwar tiegħi driegħ - I raw hu l-bidu li jgħollu l-naħa tiegħu mill-ġdid. Meta l-marda tagħha u bdiet eliminat ego driegħ off, l-isparatura marru mimmo. Iżda l-għan tiegħi sar evidenti, u l-uem bdiet tagħha fil-sieq mill-ġdid. Huwa waqa', l-isparatura ieħor marru mimmo. Huwa kien fuq l-nen, għall-ġlieda kontra l-gun, meta jinstemgħu l-isparar pin ikklikkja fuq il-vojt kamera diġitali. L-uem hit tagħha fil-wiċċ, iżda kien mgħaġġel u sinewy. Huwa rrumblati Rivnenskaya biss biżżejjed għall-istrajk, u mbagħad kiser b'xejn fuq tiegħi subterfuge. Wara li tara l-ħbieb tiegħu fuq l-art, huwa marret għall-saqajh ma ' xi ħaġa fl-naħa tiegħu. Dan kien il-biċċa tal-ħabel tal-wajer, u mibgħuta ego li jtajru b'xaqq bħal follow. I tbegħditx minn dan, iżda hit me fid-dahar, u ħassejt li jinżel fil bħal sikkina. Kien kważi ħażin bħala l-searing, searing uġigħ fl-ispalla tiegħi bħala gawking daħlu me.
  
  
  Huwa bagħtet l-kejbil jtiru mill-ġdid, iżda wieħed nofs waqa', l-ewwel nofs waqgħu lura, laqtu l-art diffiċli. Tiegħi stirat naħa sabet xi ħaġa kesħa u l-metalliku, li kien ra, kbira, qawwija ra. Bonar daħal fl-ġdid bil-kejbil. I koperti bl-serrieq u, bl-użu bħala tarka, ffilmjati l-daqqa li tolqot me. Tasal biex saqajh, huwa kellu l-raw fil-quddiem tal-lilu u trasferita lejn lilu. Huwa tolqot lilu mill-ġdid bil-kejbil, u hu qabad is-serrieq mill-ġdid.
  
  
  Imbagħad huwa kiber għaqli. Ducking, huwa hit bil-kejbil, u ħassejt li nagħlaq madwar riġel tiegħi, bil-searing-uġigħ. Iżda qabel ma tista ' tiġbed l-arma fatali, huwa iffavorixxa l-tqil raw fil-b'ark twil. Ma snien tal-metall maqbuda l-uem fl-għonq, u l-demm gushed li bħal funtana. Huwa mqassma lura, filwaqt tiegħu l-għonq. Huwa palestina fil u qabad ego, iħabbtu hu diffiċli off saqajh. Ego safrani wiċċ mdawwar abjad, huwa kien il-mewt tal-firien, li għadhom il-ġlieda kontra biża. Ego-idejn rkuprat fl-wiċċ tiegħi, huwa naqqas l-kap tiegħu u l-hit ego tiegħu miegħu. Ont, huwa jinstemgħu l-ego-mira tmil lura u l-tolqot l-art mal-thud. I titneħħa tiegħi minkeb u l-bike fil tiegħu ego tal-għonq, iż-żamma fil-post. Tad-demm fil-nixxa stabbli aħmar nixxiegħa jistabbilixxi l-mifruda l-arterji tal-Ego tal-għonq.
  
  
  "Dan kien Mona li sempliċiment jitħallew fil ieħor tal-karozzi," l-uem msejħa biex tagħha. Mona u l-Ċiniż komunista. Fejn ma hi tmur?"
  
  
  Ego-għajnejn kienu jibdew glaze fuq, u l-wiċċ tiegħu kien horribly abjad, iżda xorta tensjoni mal-mibegħda u l-kunitti.
  
  
  "Inti qatt ser issib ih," huwa nifs. "Qatt."
  
  
  "Jagħmlu xi ħaġa tajba fl-aħħar tiegħek damned minuti," l-uem għajjat fil tagħha. "Fejn ma hi tmur?"
  
  
  "Qatt ma issib ih... qatt," huwa nifs mill-ġdid, xufftejn tiegħu clenched fil-iħarbat tal-mewt. "Hija wisq intelliġenti... wisq intelliġenti. Hi għandha tpoġġi kbir barriera bejn inti... wisq smart."
  
  
  Dan ħadlu lilu mill-ġdid, iżda huwa kien tħawwad mejta bniedem. Għall-mument huwa jistabbilixxu fuq il-nen, l-ġbir qawwa tiegħu, u l-ġlieda kontra l-uġigħ fl-ispalla tiegħu. U imbagħad, bil-mod, bi tbatija, hu titneħħa tagħha. Hu ħa barra tal-Wilhelmina tal-ego-but. Sibt l-isfel fuq l-irkopptejn u l-mfittxija tagħha ego, iżda ma kellhomx xi ħaġa tgħidli kollox jien ridt tkun taf. Huwa ltqajna mill-ġdid u l-mixi bil-mod lura għad fejn il-bord tat-trakk kien pparkjati, bilkemm rikonoxxibbli iswed saff oħxon ta imxarrab-siment li kważi mħassra l-ego. Hi ntlaqtet ħażin mill-Ballard tal-karozzi, ta'l-iswed Mercedes. L-ispalla tiegħi ached bħall-infern. Gawking għandu jkollhom hit tan-nervituri. U l-Mona-xellug, dam bogħod. I kellha ssib tagħha.
  
  
  Huwa bil-mod tpoġġi l-karozza tal-irkaptu, jitreġġa'lura, u intitolat għall-Townsville. L-ispalla tiegħi kompliet throb u ħruq kien hekk uġigħ I li ma tantx tista ' konċentrat. Mona, Mona, Mona, li qal li lilhom infushom, I kellha ssib Mona. Kien żgur li hija kienet se jisparixxu, u l-ebda inqas żgur li hi għandha tkun fuq il-bajja. Hija kienet professjonali, u hi qatt ma tmur lura għall-f'direzzjoni jew l-appartament. Hija ddeċidiet li qabel jew wara ih tkopri kemm għall-minnhom. "Jieħu l-apposta, iżda dan l-ispalla tal-votum-votum se tisplodi," I-ħsieb, tal-wincing.
  
  
  Kien twil u t-tortura biex isuqu Townsville, li dehru li jdum aktar minn dak li għamlet dwar il attwali dell, u meta l-karozza tagħha titwaqqaf, ħassejtni sturdut mill-kostanti searing-uġigħ. I dam madwar l-karozzi u l-taraġ, l-ewwel raġġi ta jum wara me fis-sala. Fl-aħħar nett, il-bieb fetħet crack u l-cerro-għajnejn smoky t'attivitajiet lura fil me, frowning fil-tiegħi jixxengel figura fil-wiċċ. Imbagħad-għajnejn tagħha kiber l-għarfien, u l-bieb iffavorixxa miftuħa.
  
  
  Hija gasped. "Yankees!" "Dak li l-infern ġara li inti, apposta?"
  
  
  Tagħha mimmo agħlaq niżel u waqgħet fuq is-sodda, u hi raw bloodstained fuq il-post fuq l-ispalla. Hi immedjatament niżel isfel bil-par ta 'l-imqass u jinqata' l-qmis. Hija għenet me u fis-kamra tas-sodda. Tagħha, u l-problemi l-isfel fuq il-sodda u l-gritted snien tiegħi bħala hi tinfaqa me isfel tiegħi xorzijiet. Vuċi tagħha taw l-żgħar għajjat ta ' allarm meta hija rat il-qatgħat fuq lura tagħha u s-saqajn mill-kejbil.
  
  
  Hi mogħtija me flixkun tal-whisky, u huwa ħa twil x-xorb. Dan għen, iżda mhux wisq. Il-pakkett kiesaħ hija tpoġġi fuq l-ispalla tagħha fl-aħħar ippreżentat xi eżenzjoni. Imbagħad, bil-ewwel għajnuna għall-għadis, hi applikata antisettiku lotions lili.
  
  
  "Huwa li ssir il-vizzju, hux?" Tagħha, Ħej chuckled. Il-libsa, unbuttoned fil-quċċata, permessi tagħha madwar sider peek madwar me, kif jekk l-offerta ta'inċentiv biex jagħmlu l-irkupru malajr. I tkellem tagħha filwaqt li hi kienet qed taħdem ma'me, javżak tagħha l-punti prinċipali ta'dak li ġara. Hi ma kienx maħsub tagħha qawwi, freckled Tim Andersson jekk ma kontx diġà liebes l-għamla u l-tiegħi tax-xagħar ma kienx għadu aħmar.
  
  
  "Alla jista'kollox," hija qalet. "U li taħseb li inti apprezzat me bħala parti minn dan kollu."
  
  
  "Sew apposta, tieħu dan, inti kienu parti ta'dan," qal, "U l-tagħha, innutat li inti tinżamm is-sejba nies għalihom wara li tax-xellug. Inti taw ih k biex Tim Anderson."
  
  
  Tagħha sel u raw tagħha xufftejn jissikkaw. "Iva, jieħdu l-apposta, fil-fatt," hija qalet. "U wara inti tax-xellug, hija kienet l-hekk sess mad fuq kulħadd u l-kollox. Jekk jinżamm l-għoti me-flus, li kien multa ma me. Huwa dejjem kien xejn lili, u nispera li dejjem ser ikun. ftit Kevin, ħlief għall-agħlaq lilha nfisha ."
  
  
  "U meta f'daqqa waħda marru permezz tal-logħob, inti mill-ewwel mar lura għall-qodma kabina," huwa akkużat tagħha.
  
  
  "Forsi kien," hija qalet, pointedly teħel il-geddum tagħha. "L-ebda wieħed għandu jidher me aħjar pożizzjoni biex jirritornaw għall."
  
  
  Hi lest rekordjar tiegħi ta ' l-ispalla u intensifikati lura. Il-ħruq titwaqqaf, u raw li kienet qed tfittex fuq me.
  
  
  "Alla, int stupid guy," hija qalet. "I anke ltqajna kollox minfuħa bħal inti biss issa."
  
  
  Hi tbegħditx, il-ġbir ta'l-faxex u l-faxxa, u ont ħa ieħor sip tal-whisky. Huwa inklinata tiegħu rasek lura u ħares lejn is-saqaf. Mona-Star ra tagħha fl-abjad tal-ispazju tal-fatali, sabiħ ħafna, li tinsab Mona - u ppruvaw figura fejn hi jistgħu jkunu ħabi. Mingħajr il-Mona fl-idejn tiegħi, I verament ma għandhom xejn. Kien biss titwaqqaf temporanjament mill-ih. Hija kienet intelliġenti, ħmar, u l-medja. Hija kienet bdiet mill-ġdid jekk hi d-xellug hu tmexxija madwar huwa issa kien konvint li hija kienet diretta aġent tal-Ċiniż. Kien għad hemm ħafna tal-vojt tal-toqob tax-xellug fil-tagħha li hemm bżonn biex jiġi spjegat, speċjalment kif hija kienet saret Maġġuri Rothwell tal-quċċata aide ma sħiħa tal-approvazzjoni. Iżda jien ma kienx interessati d-dritt li issa. L-moħħ tagħha ġrew I kif mitlub għal xi tagħbija, xi żgħar, memorabbli tal-proprjetà, l-inċident, jew l-oġġett li jista'il-punt me ġdid tagħha hideout. Iżda ġibdet l-ispazju vojt. I meħtieġa xi ħaġa jew xi ħadd, biex tiftaħ il-bieb li tista'fil-fatt jattiva tiegħi tifsira. Fuq dan il-punt, Kevin lura lill-kamra u għamlet hekk, kemm litterali u figurattivament. Hija fetħet il-bieb tal-kamra tal-banju u rajt l-bugħaddasa tal-irkaptu hija kienet hemmhekk. Din kienet l-trigger li sar me ma serje ta'malajr qbiż - għadis, taħt l-ilma, il-baħar l-oġġetti, ġabra fil-kaxxi kbar fil-Ċirku Tliet F'direzzjoni-xi wħud mill-rari madwar l-affarijiet dan il-ġbir ġew misjuba fil-post wieħed biss l-Kbira tal-Barriera Sikka barra mill-kosta tal-Queensland! Eżempju wieħed kien ġgant zalzett-qoxra. Dawn il-kbar bivalvi jikber għal dan id-daqs fil-sikka tal-ilmijiet, skond waħda mill-aktar meraviljuż kollezzjonijiet tal-baħar l-ħajja fid-dinja.
  
  
  Issa hi tista ' tisma Bonar tal-aħħar mocking-kliem: "Inti qatt ser issib tagħha... hija tpoġġi l-kbira tal-barriera bejn għalik." Kien idealment adattati għall-operazzjoni li ma kellhomx bżonn li tiġi appoġġjata bil-flus għall-ħlasijiet mill-Ċiniż. Il-biċċiet f'daqqa daħal flimkien tagħhom stess. It-tieni-kopertura ta'l-operazzjoni kienet taħt l-ilma istazzjon, x'imkien matul l-Kbira tal-Barriera Sikka!
  
  
  Huwa qabża mis-sodda, jinjora l-uġigħ qawwi fl-ispalla tiegħu. Kevin ħa l-ilbies madwar l-tojlit, marru fis-kamra li jmiss, u biddel. Hija sempliċement żewġ up, isfar jgħajjat u vjola-istampar li jitħalltu flimkien biex joħolqu siekta-qawwa tad-dawl. Tlaqt minn fejn hi d-dijanjosi tiegħi qliezet fuq id-dahar tal-president u mistada l-żewġ żgħar ċwievet fuq separata ring.
  
  
  "Tixtieq li twaqqaf il-ħsieb biss dwar Kevin?" Ħej qal dan. "Inti trid jgåini?"
  
  
  "Forsi," hija qalet, tħares lejn me warily. Ont, huwa ħadlu kap tiegħu.
  
  
  "Forsi li ma jkunx biżżejjed," qal. "Jien ser bżonn xi għajnuna, u d-dritt li issa inti l-unika sikur persuna naf hawn. Ma nistax-fiduċja xi ħadd - inqas għadha ma ġietx."
  
  
  "Sbieħ li tisma għall-bidla," hija qalet. "Dwar jiġu fdati. X'għandi nagħmel?"
  
  
  "Mur l-kondiviż-kabinetti fil Ayr-Ajruport," missierha qal. "Votazzjoni tal-vleġġa. Jiksbu-borża tiegħek madwar il-kompartiment tal, u jġibu hawn immedjatament. Hemm karozza bħal li tista ' tuża. Inti tista ' ssuq karozza, id-dritt?"
  
  
  "Alla, iva," qalet il-kummissarju, filwaqt li l-ċwievet mill me.
  
  
  "U waqt li qed tagħmel dan, jien ser sejħa tagħha. Għall-Amerika, l - " I miżjud. Tagħha għajnejn maqtula.
  
  
  "Kkritikat l-apposta, mate," hija qalet. "Jagħmlu ih shiver."
  
  
  VII
  
  
  Sbieħ-atlas tal-Kevin tal-librerija sabet li, u kien miftuħ fl-tiegħi addominali meta tiegħi sejħa għall-Ed fl-aħħar nett marru permezz.
  
  
  "I għall-użu l-dad Stewart tatni," qal. "Għandna xi sottomarini qrib l-Kbira tal-Barriera Sikka?"
  
  
  Kien hemm mument ta'silenzju, u kont naf li kienet verifika ħafna kklassifikati mappa tal-navali-użu. Fl-aħħar nett, huwa waslet lura.
  
  
  "Jien naħseb li l-hekk," huwa qal. "Aħna għandna ih tliet fil-Qroll tal-Baħar. Madwar wieħed minnhom jistgħu jinżlu l-sikka malajr ħafna."
  
  
  "Tajjeb biżżejjed," qal, tmexxija saba tiegħi fuq il-mappa. "Ejja tagħha jitilgħu fil-wiċċ u tkun lesta għall-sinjal tagħna, kif inti jista' jilgħaq l-Flinders Jgħaddu. Hemm ħafna ilma fond. Aħna ser tuża l-laqam Boomerang."
  
  
  "Jien dan," Ed wieġbu. "Xorti tajba." Hu il-dijanjosi u tbissem grimly. Ed kien jaf li d issir taf aktar tard. U huwa tgħallimt ħafna mill-tagħna qasir konverżazzjoni, aktar minn oħrajn. Il-fatt li l-I talab għal wieħed mill-tagħna sottomarini immedjatament qal-uem li kien hemm problemi serji bil-Awstraljan l-intelliġenza. Il-ħlasijiet unità wkoll infurmati dwar l-uem li l-I kien għadu tal-kaċċa.
  
  
  Tagħha sel u eżamina l-mappa fl-idejn tiegħu. L-Kbir Barriera Sikka meded għal diversi eluf ta'mili tul il-kosta tat-tramuntana tal-Queensland. Normalment, it-tfittxija tkun mill-kompitu, iżda I jiddependu fuq fatturi li naqqas il-kamp ta'applikazzjoni tal-problema. Jekk hu kien ħażin fil-ħsibijiet tiegħu dwar l-ilma ta'taħt l-istazzjon, huwa jista'jkollhom eliminat dawk kollha baxx-oqsma ta'l-sikka. Dan jista jiġi eskluż ukoll mill-tarf ta'barra tal-kbira sikka minħabba l-kontinwament tat-taħwid arzell, li jagħmlu kull tip ta'l-ilma ta'taħt l-operazzjonijiet estremament perikolużi. Fl-aħħar nett, peress li l-Mona kienet qed topera fuq l-art madwar il-punt madwar Townsville, l-flus tagħha ddeċidiet li navali tagħha tkopri ma tkun wisq il-bogħod. Kevin daħal fil u ħa l-borża tagħha mill-Agħlaq.
  
  
  "Tajba tifla," qal. "Issa inti tista'tmur permezz ta'dan l-irkaptu u jiġbru tiegħek bugħaddasa tal-irkaptu."
  
  
  Hi ħadlu kap tagħha u tpoġġi l-idejn tagħha fuq tagħha ġenbejn I kif fetaħ l-borża tagħha. Hi kienet ħadet l-barra bil-tagħha bugħaddasa tal-irkaptu u l-biċċa tal-irqiq tal-wajer mehmuża mal-żewġ suwed żgħar tal-ġilda li jissiġilla l-bagalji, wieħed kemmxejn akbar minn l-oħra. Kien hemm ukoll żgħar tondi oġġett madwar l-bagalja li ħares bħal l-quddiem ħafna ta'l-idejn bil-stretchable-lastiku fil-dahar.
  
  
  "Forsi I d aħjar jispjegaw dan li inti l-ewwel," qal, " minħabba kif inti ser tkun l-użu ih miegħi. Inti ser ċinga l-akbar wieħed madwar dawn iż-żewġ settijiet żgħar. Inti tista sejħa ih xi ħaġa simili taħt l-ilma tagħmir talkie. L-iżgħar tal-żewġ kaxxi se tkun magħfusa tiegħi lura, u l-irqiq tal-wajer se titmexxa minn agħlaq li hu, li huwa dak li ser ikollok. Meta I jitkellmu fis dan il-biċċa tal-ħalq, li tidħol ftit issikkata fis-tiegħi in-maskra, il-kliem minnufih jiġu kkonvertiti impulsi elettriċi li se jgħaddu minn l-wajer, li, naturalment, huwa iżolati. Meta l-impulsi elettriċi jilħaq sett tiegħek, huma awtomatikament konvertiti lura għall-ħoss u l-kliem. I ser tkun hawn taħt, taħt l-ilma, u inti ser tkun fuq il-wiċċ. Din hija waħda mill-mod tagħmir talkie, mill me biex inti, minħabba li l-parti l-oħra tal-tagħmir tiegħek huwa l-trażmissjoni ta'l-apparat. Meta l-jagħtik l-informazzjoni tagħha tixtieq li jagħtik, inti agħfas il-buttuna fuq apparat tiegħek u l-bidu ego mittenti. Jien ser jgħidlek liema u kif jgħidu'dan. Issa ejja mmorru. Kull minuta tgħodd ".
  
  
  Kevin, li ħares sober u forsi ftit jibża, marru għall-kamra l-oħra għall-bidla, u kien mill-jitqiegħed fis-bugħaddasa libsa, ħlief għall-xewka, maskra tal-wiċċ, u speċjali l-irkaptu. I għamel nota mentali li nifraħ Stewart għall jkunu tant ċari dwar dak li jista'jkollhom bżonn.
  
  
  Kevin ħareġ, il-mili tagħha bugħaddasa tal-irkaptu mal-sabiħa forom. Tagħha qatt ma kien jaf li wieħed madwar dawk kkritikat ħwejjeġ tista'tfittex sabiex-ewwel xahar. Aħna jitniżżel minn kollox biex il-Mercedes, tieħu żewġ tankijiet ta'l-arja żejda mal-istati uniti, u intitolat għall-xatt. I taw Kevin finali għoti ta'informazzjoni dwar kif is-sinjal l-sottomarini jekk u meta aħna jinstabu l-mira tagħna. Hi, min-naħa tagħhom, qalli l-aħjar post biex tibda-tfittxija tagħna - gżira żgħira sikka fin-nofsinhar tal-Manjetiċi-Gżira. Bħala l-Mercedes jinġibed tagħha fuq l-iebsa bajda tar-ramel tal-bajja, hija tatni twil, stabbli ħarsa.
  
  
  "Għidli dak l-infern jien tagħmel hawn," hija qalet.
  
  
  "Jien ser jagħtuk l-erba'raġunijiet. Għandek tagħżel il-waħda li tixtieq aħjar. Inti qed tagħmel xi ħaġa għall-pajjiż tiegħek. Inti se jiġu kkumpensati għall-għajnuna ta'grupp tal-affarijiet barranin l-aġenti. Int tgħin me. Inti se tirċievi sħiħa tal-viża lejn l-istati Membri ."
  
  
  Hi ħares lejn me mingħajr jidħaq. "Forsi xi ftit ta kollox," hija qalet. Ħej tbissem, u aħna beda t-tqegħid fuq it-tagħmir speċjali u bugħaddasa tal-irkaptu. Qabel it-tqegħid fuq is-maskra, ee ħa tagħha mill-ispallejn.
  
  
  "Issa tiftakar meta jasal il-waqt, u wara inti għandek tibgħat il-messaġġ li I jagħtik li tibgħat, titlaq, int tkun taf. I jistgħu jew ma jkunux ġejjin għalik. Iżda trid tħalli immedjatament. Issib lit-mod lura hawnhekk li l-karozza u tmur id-dar. Tifhem li korrett?" "
  
  
  T'isfel tagħha tax-xufftejn pouted ftit
  
  
  "I tikseb dan," qalet ikteb. "Iżda huwa qisu wara li jitilqu meta l-għaxija jibda."
  
  
  "Biss jmorru," qal sternly. "Jew inti ser issib din il-parti pjuttost fatali."
  
  
  I inklinata isfel u taw tagħha malajr kiss, u hi snuggled sa me għal mument. Imbagħad aħna jitqiegħdu fuq speċjali tagħna l-irkaptu u marru għall-sħun, neħħi l-ilmijiet tal-Qroll tal-Baħar.
  
  
  Il-wajer kien mgeżwra madwar żgħir kojl li imbagħad jagħtu lill tiegħi in iċ-ċinturin u r-riħ ruħha. L-interess beda; kif Kevin swam fuq il-wiċċ, fuq il-wiċċ, jew għal kollox taħt dan, sensazzjoni l-ġentili oxxillazzjoni tal-wajer gwida tagħha, filwaqt li l-tagħha qoxra ferm inqas, hija esplorati l-moħbija daħliet ta'l-kbira tal-qroll tal-formazzjoni magħrufa bħala l-Kbira tal-Barriera Sikka. Mibnija tul miljuni u miljuni ta'snin mill-triljuni ta'ċkejkna ġebla tal-ġir-tnixxija polipi, l-Kbira Sikka huwa l-istruttura akbar fuq l-Art mibnija mill-organiżmi ħajjin. Kien evitat billi baxx xquq fil-qroll-istrutturi. Dak li ridt tkun teħtieġ l-ispazju. Barra minn hekk, kien hemm bniedem slayers, giant sallur murini mal-leħja qawwija snien, fatali tal-blat tal-ħut, u l-ġgant klamari fil-żgħar xquq. Hi ma tkunx tixtieq tikseb fis-problemi għall-sinister-sbuħija li lurked f'dawn l-ilmijiet. L-Mako-kelb il-baħar tal-grupp mimmo għaddew mill u l-nifs daqqa ta'eżenzjoni kif komplew l-mixi. - Kamra sħiħa ta miżbugħa farfett-ħut jinżammu me-kumpanija għal xi żmien, u mbagħad mar-tfittxija tagħha stess. Kien bil-mod, iebes, u tedjanti. Għalkemm kien ukoll koperti mill-in-suit, xi wħud mill-qroll tal-varjetajiet kienu fatali qawwija, u l-I kien li jevitaw il-ih b'attenzjoni estrema. Huwa ttellgħux fis-ħamra u bajda sikka-qarnit bħala huwa ħareġ u laħqu l-quċċata matul il-quċċata tal-post wieħed. Aktar par u sorpriż minn tiegħu stess, mexxa'l bogħod fl-istess mod stramb dawn ma, li jiċċaqilqu madwar bħal tmien armati defence tmewwiġ-armi tagħha li jinstemgħux tal-mużika.
  
  
  Fl-aħħar nett, ont b'wiċċ u xejru li Kevin minn distanza qasira bogħod. Kien jkollna skur, u konna tixbit l-quċċata tal-żgħar sikka, ftit pulzieri fuq l-ilma. Kien jittieħdu barra minn tank wieħed li kien kważi abbandunat - jridu jkunu ġew-għajnejn tiegħi dwar il-frustrazzjoni.
  
  
  "Inti xorta jkollhom siegħa qabel l-jiġrilha verament skur," Kevin qal. "Ejja jippruvaw mill-ġdid." Tagħha ai tbissem u mqiegħda fuq maskra tiegħu. Kont naf jistgħu jżommu tfittex tagħha wara l-dlam, iżda kien diffiċli biex isibu tagħha.
  
  
  Huwa jiżżerżaq lura ġo l-ilma u bdew jinżlu, il-qbid idea ta'Kevin tal-figura kif hi b'wiċċ overhead. Tagħha baħħru diffiċli dan il-ħin, il-mixja minn formazzjonijiet tal-qroll li formazzjonijiet tal-qroll. Tagħha kienet waslet biex jieqfu meta, wara l-għawm mimmo fit-daqs tal-qroll li deher tispiċċax mingħajr il-waqfa fit-nen, hi f'daqqa waħda innotati xi ħaġa stramba. Madwar l-qroll huwa d tidher, dan kien l-uniku post fejn ma kienx hemm ħut darting bejn l-ego furrowed-ħitan. Mhux waħda anemone titneħħa tagħha immewġin-swaba mill-ego tal-wiċċ, u mhux l-uniku ċkejkna dragonfly laħqu l-quċċata minn taħt dan. I swam fuq u ħass il-ħruxija.
  
  
  Kien li jidhru, mingħajr ħjiel tal-qroll. Kien tal-plastik tal-kulur magħmula u sbieħ maħsuba. Huwa beda li naħsbu li jekk ma kien hemm l-baħar l-istazzjon hemm, huwa qatt ma sabu dan, it-tiftix bħal dan. Kien anke jibdew jaħsbu li forsi kienu moħbija tagħha bogħod minn dan il-post. Iżda issa l-eċitament marru permezz tal-ġisem tiegħi bil-tnemnim shiver. Il-kalkoli tiegħi kienu dejjem korretta.
  
  
  Huwa swam flimkien mal-artifiċjali tal-qroll sakemm huwa sab skur-ftuħ li ħares bħal grotto. I ma tmur fl, iżda I kien pjuttost żgur I d jsibuha jekk I marru. Kien ovvju li kienu mxew u installati istazzjon li jikkonsisti tal-persuni li jinsabu enormi tankijiet. Ċertu numru ta'impjegati dejjem ikun hemm, u tista'biss jidħol bil-bugħaddasa tal-irkaptu. I ħares lejn l-ilma ta'taħt l-kumpass mehmuża għall-ċinturin tiegħi. Imbagħad huwa jinqalbu fuq żgħar taħt l-ilma tar-radju.
  
  
  "Isma, Kevin," huwa qal fl-kelliem maskra fil-quddiem tal-ħalq tiegħi. "Isma dan, Kevin. Jgħaddu dwar dan il-messaġġ minn Boomerang. Irrepeti, jiġifieri "Boomerang sejħiet" sakemm ikollok l-rewmatiżmu. Il-messaġġ għandu jmur biex wieħed mill-erba'-sitt-latitudnijiet tat-tramuntana għaxar tal-punent latitudnijiet. Blast u teqred il-twil tal-qroll-formazzjonijiet f'dan il-post. Qroll hija roża-pruwa, tal-qroll tal-mudell. Irrepeti, daqqa u teqred il kollu-parti tal-qroll. Mill-ġdid u mill-ġdid."
  
  
  Stennejt mument, imbagħad ħass-irmonk fuq il-wire, li fisser li l-Kevin kienu rċevew il-messaġġ tiegħi. I maħlula tagħha tal-wajer u ħalli tagħha float bogħod b'tali mod li hi jista jgħum ix-xatt. I kien se stenna ftit sakemm I jista ' mill-inqas ara l taħt il-baħar.
  
  
  I ma tistax tistenna li l-kumpanija li jaslu hekk malajr, iżda sibt ee - sitt bugħaddasa għaddasa fl-iswed l-ilbiesi li joħorġu permezz tal-toqob fil-qroll. Armati ma guns, huma mxerrda u mdawra me. Fil-għadam ta'l-għajn, kelli l-għażla: I kien impaled minn sitt f'direzzjonijiet differenti, jew I marru flimkien magħhom bħal ħut fil-net. I għażlet tagħha li tkun ħut.
  
  
  Dawn imqiegħed madwar me, li jiċċaqalqu me fis-ftuħ li ħares bħal grotto. Ġewwa, fluworexxenti brylev f'daqqa waħda mixgħul.
  
  
  Dan enveloped l-ispazju fil-blu ċpar, u li raw il-bieb tal-daħla tal-kamra miftuħa. Kif huma ppressati sewwa kontra l-me, imbuttar me lejn l-entratura, I raw mill-ġdid li l-ġewwa ssiġillati awla kienet mibnija ġewwa fake "sikka" - sħiħ tal-plastik tal-formazzjoni tal-qroll mehmuża ma'l lura tal-proprjetà sikka. Kien jigi jsir, u xi ħadd li swam jew swam dwar l-ilma ta'taħt l-bastiment ikun ara biss ieħor garża ta roża tal-qroll. Hi kien kbir, u kważi imqarraq me. Iżda huwa ma tqarraq il-ħut li jgħixu fil-madwar u naturali tal-qroll iż-żoni.
  
  
  I kien mbuttata fl-quddiem tal-kamra, il-bieb magħluqa wara l-us, u hu kien mal-sitt oħra għaddasa filwaqt li l-ilma jitferra madwar l-ċellula. Imbagħad it-tieni-bieb miftuħ u sibt ruħi fil-kwadru jgħajjat mixgħula minn taħt l-ilma istazzjon. I telaq tiegħi in-maskra u l-xewka meta Mona daħlet aktar fil-iswed pr. Tall, rqiq Ċiniż-bniedem kien bil-wieqfa li jmiss tagħha. Wara tagħha, Nakh jistgħu ara l-sodod għat-trabi, tabelli, friġġ, u diversi ossiġnu-tankijiet u l-gauges tal-kisi tal-ħitan ta'l-istazzjonijiet.
  
  
  "Stajt qatt xi ħadd hekk determinati li joqtlu lilhom infushom kif inti, Nick." Mona tbissem qattiel tbissima.
  
  
  "U int qatt ma stajt jidhru xi ħadd hekk tinqala biex tevita dan," qal.
  
  
  "Irrid nammeti li inti jkollhom talent," hija qalet. Meta ħares lejn li sabiħ ħafna tal-ġisem, li sabiħ fis-sider li għamlu l-infermier dehra ta band-għajnuna fuq l-xufftejn, huwa staqsiet dak li kien dar tagħha fuq. Hi kienet sabiħa, entużjasta ħafna, u l-intelliġenti. Dak l-infern, ħej, dan huwa ftit għall? Għandi xejn li jitilfu l-tipprova li din il-figura. "Dak li huwa sabiħ tifla bħal din tagħmel f'post bħal dan?" Tagħha, Ħej chuckled. Hi ħadlu kap tagħha fil-sorpriża.
  
  
  "Jien kont smajt li inti qatt ma jinkwetaw," hija qalet. "Irrid nammeti li dan huwa ċertament il-każ. Jekk inti kienu I, l-aktar irġiel jew aħjar għall-ħniena jew taċċetta d-destin tagħhom. Għandek tistaqsi mistoqsijiet differenti. Int attwalment pjuttost kkritikat rilassat, li jissejjaħ me. Naħseb irid ikollok xi ħaġa tiegħek twal."
  
  
  I qal tagħha. "Tassew, wisq?" "X'nista'nagħmel f'post bħal dan?"
  
  
  "Ma nistax tara xejn," hija qalet. "Aħna inti tista'tieħu minn taħt il-baħar għall-Ċina. Iżda jien naħseb li jistgħu jiksbu ħafna informazzjoni minn għandek."
  
  
  L-tall Ċiniż-bniedem li jmiss tagħha tkellem, iswed tiegħu għajnejn glinting fil me.
  
  
  "Fil-fatt, il-gvern tiegħi ser ikun tassew kuntent li jkollhom inti, Carter," huwa qal.
  
  
  I qal tagħha. - "Fuq il-baħar, eh? "" Tara kif inti att meta taħt il-baħar inti ġġib l-provvisti u l-flus."
  
  
  "Biss perjodikament jew jekk aħna ma jeħtieġu xi ħaġa speċjali," Mona qal. "Meta aħna ippjanat din l-operazzjoni, aħna kien jaf li se tieħu l-ħin, il-flus u l-nies. Aħna wkoll kont naf li dan mhux biss ikun diffiċli, iżda wkoll riskjużi li tkompli jippruvaw-art kurrieri bil-flus fuq ix-xatt mill-sottomarini. Għandna bżonn istazzjon li jista'jkun fil-qrib, iżda ma kienx kompletament skoprew lilna mill-inċident, lill-istati uniti għal xi raġuni oħra. Ma'dan l-ilma ta'taħt l-istazzjon, aħna jistgħu joperaw għal bosta xhur mingħajr l-riskju ta'kuntatt frekwenti ma'nies tagħna għall-provvisti, il-flus, jew in-nies. U aħna, fuq il-post, biss tpoġġi fuq bugħaddasa libsa u jisparixxu fi l - & nb bħal ieħor bugħaddasa diversità esplorazzjoni tal-sikek. Meta nagħmlu l-bidla id-direzzjoni, aħna qed biss ieħor bugħaddasa diversità li ġejjin fuq l-art."
  
  
  I beda jħares lejn is-sitt-irġiel li d ippreżentat me. Dawn kienu Ċiniż.
  
  
  "Id-diversità li ġie skopert b'ħamsin elf ftit xhur ilu kienet waħda ta'dawk li se jilħqu l-nies, kif nifhem," Jiġbed qal tagħha.
  
  
  "Din hija ħasra emerġenza," hija qalet. "Huwa għamel diversi vjaġġi bl-provvisti mill-sottomarini, u xi ħaġa li marret ħażin bl-tagħmir tiegħu. Hu kien mistenni li ġejjin lura biex us mal-flus, iżda huwa qatt ma wriet. Naturalment, hija sabet dak li ġara fl-uffiċċju."
  
  
  "Taħdit tal-uffiċċju," qal, " kif l-infern ma ikollok-approvazzjoni tas-sigurtà fl-ewwel post? Biss mill-kurżità, nixtieq li tkun taf tagħha. Peress li tiegħu ma tmur imkien, inti tista'tgħidli."
  
  
  - Aħħar kumment tiegħi kien aktar preċiża mill-lukanda tagħha. Ma kien hemm imkien li jimxu fuq il-kwadru, l-ilma ta'taħt l-istazzjon tal-ferrovija u kien hemm wieħed biss tal-ħruġ. Meta l-MEAD taħt il-baħar jibda blowing sa egos, se jkun għal kulħadd fl-udjenza ġewwa. I malajr memorizzati fejn dawn jitqiegħdu tiegħi in-maskra. Il-arja tank kien għadu lura tiegħi. Iżda Mona tal-smug tbissima immedjatament miġjuba me lura tagħha.
  
  
  "Il-Mona-Star jkun għadda l-Awstralja tas-sigurtà tal-tneħħija permezz tal-mezzi tas-soltu," hija qalet. Il-British bir-reqqa wkoll vverifikati u eżaminat dan. Iżda Mona-Stilel hu mejjet. Aħna maqtula tagħha wara li hi ġiet ċċekkjati u lest li tħalli għall-Awstralja. Ont ħa l-post tagħha. Fil-fatt, Della jaf Mona pjuttost sew. l-istess l-isfond, konna kemm twieldu fl-Hong Kong, bil-British-Armata-uffiċjali fil-quddiem tal-missieri - il-sħiħ mdemmija imħassar-xena ."
  
  
  I talab tagħha. "Min int xorta waħda?" "Dak li l-infern tagħmel hawn, apposta?"
  
  
  "L-isem tagħha huwa Caroline Cheng," hija qalet, l-tagħha aħdar għajnejn jteptep fil me. "Ir-raġel tiegħi huwa Colonel Cheng, li huwa responsabbli għall-Ċiniż spjunaġġ-attivitajiet fil-Paċifiku tan-Nofsinhar. I miżżewġa hu madwar għaxar snin ilu, iżda jien kont qed jistennew il-ċans li jħallas lura l-Brits, il-Awstraljani, u kollha inti smug, superjuri tipi għas-snin itwal."
  
  
  Kien hemm mibegħda fl-għajnejn tagħha li huwa ma kienx rajna qabel. "Dak li qed iħallsu minna kollha għal?" "Dak li huwa?" li hi mitluba bil-deliberatament esaġerati gentleness.
  
  
  "Għall-missier tiegħi," hi qalli. "Kien British uffiċjal, iżda huwa maħsub ukoll fl-dritt tan-nies kollha għall-awtodeterminazzjoni. Huwa maħsub li jkun aħjar jekk aħna Brits marru barra madwar l-Asja, u l-oħra egos kienu insultati u shunned. Hu ppruvat li jgħinu l-Ċiniż l-indipendenza tal-moviment, u kien mill-qorti martialed għal dan, u l-relegat. U mbagħad, l-snin aktar tard, wara li saret miksura, l-introduzzjoni mill-bniedem, li ddeċidew li jagħmlu l-istess ħaġa li huwa l-ewwel promossi. Iżda hi qatt ma nesa dak li ma lilu. Hi kien hemm miegħu. U ih hated lilhom kollha, kull wieħed minnhom."
  
  
  Kont naf il-verità fl-liema hija qalet. Il-politika nazzjonali u l-bidla fil-klima, u l-bieraħ tal-emerġenza fire isir tal-lum eroj. Iżda jien ma kienx interessati fil-estrazzjoni tal-filosofija politika. Iċ-ċans, tagħha opportunità unika, kien jidher tagħha.
  
  
  "Filwaqt li l-jidher biċ-ċar il-kliem'il bogħod, għeżież, jirriżulta li f'dak il-ħin u l-post, ir-bniedem qodma kien l-bidla lejn il-pajjiż tiegħu," qal. Hi il-volpi qabżet bil-quddiem u slapped-wiċċ tiegħi mal-naħa tagħha.
  
  
  "Li tinsab-bagħal!" qalet, wiċċ tagħha contorted mal-kunitti. Iżda, kkritikat dan, hi trattati mill-ġdid malajr wisq. I kellhom jippruvaw mill-ġdid.
  
  
  "Inti qed paycheck għal dak li kien sar, int kollha paycheck," hija qalet. "Meta raġel tiegħi ssieħbu Ċiniż-intelliġenza, l-ħsibt dwar din l-iskema, u meta kien iż-żmien biex tpoġġi fil-prattika, I insista li hu ħalli me jittrattaw dan. Huwa kważi jsir xogħol tagħha, u int mhux se tieqaf lili mill-tlestija huwa. Hija kkawżata tiegħek kooperattiva difiża magna għall-kollass, tidwir fis-inkwiet u rabja, biss bħal dawn kkawżati missieri tal-atti tajba li jduru kontrih."
  
  
  "Dan kollu, għax it-bniedem qodma kien l-bidla u l-miġnun uffiċjal," I beda jidħaq. "Miġnun."
  
  
  "Inti filthy bagħal," hi kien, u l-volpi qabżet bil-quddiem mill-ġdid, iżda din id-darba hi dam tagħha dwiefer madwar l-wiċċ tiegħi. Meta hija qajmet naħa l-oħra tagħha li jżommu fl-għajnejn tiegħi, il-mċaqalqa, qabad tagħha tad-driegħ, u mdawwar tagħha madwar. Huwa kellu tagħha fil-quddiem tal-me, minn naħa madwar tagħha gerżuma, u applikati bil-mod, pressjoni kostanti.
  
  
  "L-ebda wieħed jiċċaqlaq, jew I ser tkisser tiegħek larinġi," qal. "Fl-ewwel post, kif kont taf li l-I kien barra mill din il-biċċa tal foloz sikka tal-qroll?"
  
  
  "L-eqreb ta'barra tal-ħitan huma mdawra mill-mewġ tal-ħoss, dan huwa l-verżjoni ta tiegħek sonar-sistema," qal il-Ċiniż. "Kwalunkwe oġġett kbar li collides mal-qroll qed immedjatament skoperta, u aħna tibgħat tagħna nies li tinvestiga. Ordinarja ħut jiffurmaw ħafna individwali tal-mudell meta jaqsmu l-sistema."
  
  
  Tagħha qabda aktar stretti fuq l-għonq tagħha. "Issa għandna int ser tmur għall-ftit jgħum tagħha," qal. "U inti kollha jibqgħu hawn, jew I ser joqtlu tagħha."
  
  
  "Jisparaw lilu," hi għajjat l-oħrajn. "Ma jimpurtax x'jiġri me. Joqtlu l-ego."
  
  
  "Forsi inti għandek taħseb dwar kif għandek tispjega qtil tagħha lill-imgħallem tiegħek u r-raġel tagħha," qal. "Jekk hi tiġi miegħi, agħlaq jista'jkollhom iċ-ċans li jiksru barra u l-leave."
  
  
  - "Le, ma jisimgħu ego," hi kien. "Taf, Colonel Cheng se jifhmu. Ah, hawnhekk, apposta inti kollha, jisparaw!"
  
  
  Iżda l-pjan ta'ih is-soluzzjonijiet għandhom isiru fl-istess ħin akkademika-kwistjonijiet. Terribbli jaħarbu biha ħadlu il-post, u ħassejtni lili nnifsi tiġi maqluba l-art. Mona tellgħu fuq tiegħi ruse, u kien jaf dak li ġara. L-Amerika ta'taħt il-baħar waslu l-aħħar u l-saq l-ewwel qtates li tibda l-tiswijiet I kienet ordnat. Hi, bħall-oħrajn, kien qed jipprova biex jiksbu saqajn tagħha meta t-tieni qtates żbarkati. Dan iż-żmien, l kollu istazzjon imdawra fuq, u ħassejtni bħal I kien jaqa ' ee-ħajt. L-ilma beda ferra dan għaxra jew aktar postijiet differenti. Bil-mod fl-ewwel, iżda kont naf li l-pressjoni ma tibda dmugħ toqob fil-kbar fil-mument. L-istazzjon l-problemi biex il-qiegħ fl miġnun angolu, u huwa dam lill-naħa fejn hu kien l-aħħar dehru tiegħu in-maskra.
  
  
  Mona ma kienx kullimkien I tista'tara, u mbagħad I innotata żgħir afrikani bħall-istruttura fl-aħħar s'issa. "Dan kien l-infern ta'ħin li tmur għall-kamra tal-banju," I-ħsieb. Kif I jiżżerżaq madwar l-art immejjel tiegħi maskra tal-wiċċ, I raw tall Ċiniż-bniedem tremenda wara me, pistola fl-idejn. Huwa ħalli l-uem nagħlaq tiegħu armi madwar tiegħi saqajn, u kemm aħna naqas. - Lukanda tagħha tkun jilgħaq, u l-tagħha ego tolqot l-irkoppa tiegħu fil-ħajja. Huwa milwija fuq u ppruvaw jisparaw. Hija ma tistax tmur ukoll meta l-ego imbuttat tagħha'l quddiem fuq l-art immejjel. Huwa mgeżwra driegħ tiegħu madwar l-noose lejn il-lemin u mqiegħda fuq il-ġenb ta ' l-għonq tagħha. Smajt lilu gasp, qatra l-gun, u aqbad fil-gerżuma tiegħu. Fl-aħħar tiegħi ta'l-istazzjonijiet, il-fond tal-ilma kien ta'aktar minn marda fil-fond, u l-I rnexxielhom jaqbdu l-maskra tal-wiċċ kif swam mimmo. Huwa poġġa fuq biss bħala t-tielet qtates milquta.
  
  
  Dan iż-żmien, l-istazzjon deher li lok u l-jerġgħu għall-mument, u mbagħad naħa waħda waqa u l-ħajt ta'l-ilma kellu impatt'l isfel fuq me.
  
  
  Ċiniżi oħra in-nies kienu għadhom tipprova tqiegħed fuq kostumi tagħhom, u l-I tista'tara li dawn qatt ma tagħmel dan. L-tall wieħed li ltqajna kien goner. Kif l-ilma ġrew fuq me, jitfa me lura u mbagħad titneħħa me u jaqbeż lura, I raw bugħaddasa-miksija figura li ġejjin mill-waqa ' istazzjon ftit saqajn fuq me. Hija kienet liebes biss il-quċċata tal-suit tagħha. flimkien mal-maskra tal-wiċċ u tal-bugħaddasa tal-irkaptu u ż-żgħar qliezet ta'taħt, bikinis ħolqot inkompatibbli-istampa. L-użu tagħha lupu tal-moħħ, hi qabad tant ta tagħha tagħmir, dam biex il-kamra tal-banju, l-aktar'il bogħod rokna ta'l-istazzjon, u ltqajna fis-ħwejjeġ tagħha.
  
  
  Huwa immedjatament ġrew wara l-tagħha. I kienet tlaħħaq mal-tagħha meta l-I raw li hi kienet ħadet ħaġa oħra ma'tagħha pistola. Hija magħżula madwar u l-isparatura me. I ġestiti dodge, u l-ħawħ mtaqqba l-ispalla tal-libsa tiegħi u għaddew mill-qrib għall-gerżuma tiegħi, u jħalli biss frazzjoni tal-pulzier.
  
  
  I mdawwar li tħares għall-Mona u raw tagħha joqorbu me ma sikkina. Hit me fuq ir-ras, u huwa ħass il-xafra-pir off-parti tal-libsa tiegħi. Hija kienet simili damned siġill fil - & nb, malajr u flessibbli. I qabad u qbiżt, biss li jħossu l-sikkina jgħaddu l-riġel tal-libsa tiegħi u l-ġilda taħt. Huwa ra aħmar infiltrazzjoni tbajja l-ilma u l-nar huwa. Li l-I kollha meħtieġa dritt li issa l - klieb il-baħar. Taħt l-ilma assassins jistgħu riħa-demm fil - & nb nofs mil'il bogħod.
  
  
  Mona kienet toqrob lili mill-ġdid, u dan iż-żmien I tbiegħdu tagħha bħala hija mdaħħla. Ħej, kelli li jsegwu mill-ġdid mal-naħa tiegħi qajmet u sikkina tiegħi lesta meta kienet f'daqqa fil quddiem, ħtif tal-polz tagħha . F'dak il-mument, l-sottomarini, permanenti f'ċertu post, rilaxxati ġdid qtates u l-isplużjoni titneħħa us-tnejn u l-isfel, bil-mod rotazzjoni fl-ambjenti. Tilef il-kontroll tal-Mona u raw tagħha jintefgħu fil reali sikka tal-qroll. Meta tagħha ħareġ permezz tagħha li jmiss bil-mod dawwar u l-taqlib bdiet nieżla, tagħha ra li hi xorta kien hawn. Kif huwa mixi lejn tagħha, huwa ra marda tagħha maqbuda fil-qabda ta ġgant zalzett. I stmat li l-kbira zalzett għandu għandhom jintiżnu aktar minn mitejn£, u kienet parzjalment integrati fil-qroll. Huwa ra l-tifla l-għajnejn wara l-maskra tal-wiċċ, wiesgħa mal-biża kif hi laħqet u tugged fuq tagħha tar-riġel. Iżda hija qatt ser tikseb hemm, mhux bħal dan. Kif missierha avviċinat tagħha, hi kienet iddrittata up, li jkollu l-sikkina lesta biex tiddefendi lilha nfisha. Huwa laħaq għall-sikkina. Bil-mod, hija titbaxxa naħa tagħha u miżmuma lili.
  
  
  F'dak il-mument, u l-ieħor taħt il-baħar splużjoni tefgħu me fuq il-iebes, qawwija tal-qroll, u huwa ħass il-xfar jaqtgħu jgħaddu me bħal mitt labar. Huwa kien imwaħħal mar sakemm il-taqlib titwaqqaf, u mbagħad imbuttat ' il barra mill-sikka. L-subien madwar il-Flotta kienu qed jagħmlu tas-soltu tagħhom bir-reqqa ix-xogħol, imma jien ridt li jgħajtu, " huwa biżżejjed Biżżejjed." Mona sikkina tal kien oħxon u qawwi, u dan maqtugħa permezz tal-post fejn il-ġgant molluski kellhom ewropea fl-qroll. Tagħha, ħass bħal qtugħ permezz artab postijiet, u l-ramel, u meta tagħha mbuttata fl-kbira tal-massa, hi trasferita. Ma kontx naf kemm-teħid ta'kampjuni tal-arja Mona kellhom tax-xellug fil-tagħha tat-tank, iżda kont naf li kienet pjuttost kkritikat ftit.
  
  
  Ntlaqtet fuq il-qroll mill-ġdid, u dan iż-żmien huwa ħass bħal enormi zalzett-għoti fl meta kien imbuttat bil-ego. Hard ieħor imbotta, u kien kiser l bogħod mill-qroll. Huwa poġġa l-ispalla tiegħu biex Agħlaq u imbuttat bħala Mona waslet għall-wiċċ. Taħt l-ilma, nistgħu nimxu enormi tal-massa. Ladarba fuq il-wiċċ, se tkun xi ħaġa differenti.
  
  
  I ħass li tinbidel id-direzzjoni u l-raw il-qiegħ tal-żgħar tal-qroll-gżira. Hija intitolat lejn lilu u imqiegħed fuq il-bajja, nofs tal-ġisem tal-mara għadu mdendlin fl-ilma. Ont msejsa fuq il-bajja u l-jinġibed l-tqil zalzett karkassa ix-xatt, filwaqt li l-Mona jinġibed lilha nfisha u jistabbilixxu, panting. Missierha ħa diversi nifsijiet fil-fond, jegħleb fuq minkeb tiegħu li jmiss tagħha. Huwa laħaq, telaq tagħha maskra, u unfastened tagħha sprej jista. Imbagħad kien jagħmel l-istess għall-lilu nnifsu. Hija tinsab fuq tagħha fl-istonku u ma tistax qlib aktar minn nofs minħabba l-kbira molluski zalzett azjenda tagħha tar-riġel. Huwa mixi matul l-kbira zalzett, telgħet sikkina, u mwaħħla l-ego fil-toqba fejn l-ego qoxra jingħalqu madwar l-tifla għaksa. Il-granċ tal-f'forma ta'tubu kien elettriku aħdar, u meta tagħha sikkina jiżżerżaq ġewwa l-qoxra, qtugħ fil-f'forma ta'tubu, mat-truf tal-ħajja drapp, il-granċ f'daqqa waħda miftuħa ma'xquq, u l-Mona miġbud ' il barra tagħha titbenġel u meħlusa għaksa tagħha.
  
  
  Huwa imbuttat il-granċ lura ġo l-ilma u l-ħarsu lejn l-għaksa tagħha. Ma kienx maqsuma, iżda kien ħażin maqtugħa, u probabbilment maqsum ' l-għadam. Hija rrumblati fuq lura tagħha, kważi kompletament it-tneħħija tagħha pr qigħan.
  
  
  "Għaliex ma għandek tagħmel dan?" "Dak li huwa?" li hi mitluba me, tħares lejn me b'tikek aħdar. "Għaliex ma inti biss leave me hemm die?"
  
  
  "Dan huwa dak li rridu?" I mitluba. "Qatt saret-hekk tal-lvant fil-ħsibijiet tagħkom? Huwa aħjar li jmutu minn titlef?"
  
  
  Hija ma tweġiba, iżda kompliet stare
  
  
  huwa ħares lejn me mal-għajnejn aħdar. "Jiddispjaċini, pupa," qal. "Forsi kien seħħ tal-vizzju min-naħa tiegħi. L-iffrankar tal-ħajja huwa aktar importanti tagħna classic ħsieb minn tieħu-ħajja, anke bl-nies bħali."
  
  
  Tiegħi bidu iweġġgħu fejn I tnaqqas tagħha mal-sikkina, u l-I ħarsu u raw li hija kienet għadha fsada. Hija kienet kapaċi li tara kif il-fond il-qatgħa kien meta iebes u qawwija biċċa tal-qroll hit tempju tiegħi. Huwa waqa'lura u tinqaleb għal ara-Mona mal-fergħa tagħha imqajma jattakkaw mill-ġdid bil-biċċa tal-blat. Tagħha, rat tagħha permezz tal-ċpar, il-mira kienet sturdut ma vertigo. L-rabja ħarxa li żdied permezz ta'me bħal splużjoni approvat l-kap tiegħi. "Ix-ħażen kelba," qal.
  
  
  Huwa qajjem naħa waħda u parzjalment mblukkat it-tieni ġebel kick. I qabad tagħha tar-riġel, iżda hi dam bogħod. Hi tolqot l-ilma fil-perfetta tremenda mal-ġirja u tellgħu. I bdew isegwu tagħha meta rajt ih, ħames twil triangolari xewk. Dawn kienu miġbuda mill-riħa ta ' demm, li sa dan iż-żmien kien kollha fuq il-post.
  
  
  "Ejja lura, kkritikat inti apposta!" għajjat wara l-tagħha. "Inti ma tistax toqgħod ċans."
  
  
  Iżda hi kompliet float sinċerament fis minnhom. I ra tagħha xewka f'daqqa jibdew jiċċaqalqu fl malajr, movimenti mgħaġġla, u mbagħad smajt tagħha sider - terribbli, agonizing bogħod ta ' l-uġigħ, imbagħad ieħor. I ra tagħha tal-ġisem il-half-tossed barra mill-ilma u mbagħad jintrema lura fil-taħwid tal-baħar. Kulur aħmar l-ilma, u l-ġappuniż f'daqqa waħda waqfet. Ont, u Jbiegħu tbegħditx. Nixtieq għandek tistenna xi żmien, forsi siegħa, qabel l-intestatura li l-Awstraljan-kosta, li hija relattivament qasir distanza'l bogħod. Jien qatt ma ser tkun taf jekk din kienet l-hara - xellug-filosofija ta'l-Lvant jew il-kuxjenza tal-Punent li sar tagħha niżel furzata fil-qalba ta'dawn il-klieb il-baħar. Forsi hija lanqas tkun taf li kienu hemm. Għalkemm kelli sensazzjoni li hi ma kien fuq l-iskop.
  
  
  VIII
  
  
  Meta fl-aħħar nett qbilna li l-President russu Vladimir Putin, tlaqt isfel Dollaru-bajja-bil-mod-ġisem tiegħi għajjien - xogħol isir. L-fatali daqqa mogħtija fin-Nofsinhar tal-Paċifiku Difiża Alleanza kien repelled. Hemm rapporti, spjegazzjonijiet, u l-mistoqsijiet li ġejjin, iżda li tista ' tistenna għal issa. Ix-xewqa tagħha kien li jmorru lura għall-Kevin u ara jekk hi kienet tassew issodisfaw il-wegħda li jistabbilixxu fl-għajnejn tagħha. I ma jistennew li jaraw Mercedes għadhom fuq il-bajja, fejn tagħha ego kellhom tax-xellug us bil-isfar pr-miksija figura li żdied kemmxejn tagħha avviċinat. Hi dam matul me u snuggled sa tiegħi imxarrab bugħaddasa libsa.
  
  
  "Oh Alla tiegħi, I kien tant inkwetat," hija qalet. "Xorta waħda, hi ma jħallux id-dritt bogħod. I swam żgħir sikka tal-qroll madwar kwart tal-mili'l bogħod u ħsibt d stenna hemm."
  
  
  Hija rat tiegħi ix-xufftejn u l-tkabbir diżapprovazzjoni fl-għajnejn tiegħi. "Jien naf mhuwiex dak li inti qalli li tagħmel, iżda ma jagħmlu miżgħuda dwar dan," hija qalet. "Xorta waħda, hija kienet qed tistenna hemm, u l-istennija, u hi bdew jinkwetaw. Fl-aħħar nett, l-tagħha iddeċieda li jiġu lura hawn, u kienet biss jkollna beda meta l kollu tad-demm l-oċean jidher li jisplodu. Ukoll, tagħha, dived fid-direzzjoni l-oħra u magħmula ċirku kbir biex jiksbu lura hawn. Jekk tagħha inkwetat qabel, l-definittivament inkwetat imbagħad."
  
  
  Hi inklinata kap tagħha kontra l-libsa tiegħi. Tagħha, ħass-ġisem tagħha iġibu.
  
  
  "Ħej, issa," qal, l-irfigħ-geddum tagħha. "Xejn bħal dik."Ee ħa tagħha mill-idejn. "Ejja mmorru lura," qal. "I bżonn it-trattament."
  
  
  Aħna marru lura għall-dar tagħha u li hija kienet raqdu għal ftit sigħat u kien tħossok ħafna aħjar meta hi daħlet fid mal-kafè u l-up. Ont kien fil-muskoli, u kienet liebes irqiq tal-qoton-ilbies. Tagħha sider mċaqalqa ip taħt lilu. Hija setgħet tkun liebes bra, jew dawn kienu tant sabiħa u l-għolja. Huwa lest tiegħu up u laħaq għall-telefon tiegħu.
  
  
  "Jien sejħa-kap tiegħi," qal. "Iġbed lilek innifsek flimkien," hi miżjud mal-grin.
  
  
  Hija tpoġġi naħa tagħha fuq it-telefon, u hemm l-ebda tbissima fl-għajnejn tagħha. - "Le," qalet sew. "L-aktar tard."
  
  
  Hi trasferita lejn me, u l-xofftejn tagħha ppressata kontra l-mini, u ont niżel l-sodda. Il-qoton ilbies daħal off, u Kevin sib, tagħfas tagħha tondi, ħelu-sider tiegħi xufftejn. Huwa bies tagħha, dam tiegħu l-ilsien fil-ċrieki konċentriċi madwar l-roża-tarf tal-beżżula tagħha, u ħass li jikbru akbar. L-idejn tagħha kienu azjenda me, jiċċaqilqu u'l isfel, l-esplorazzjoni, u l-ġisem tal-mara kienet sħiħa tal-x-xewqat tagħha. Hi offruti ruħha biex me, mhux ma ' l-rrabjata-abbandun tal-Mona, iżda ma ħelu passjoni li kien biss bħala qawwija minħabba l-ħlewwa.
  
  
  "Iswed, iswed," hi murmured, dfin wiċċ tagħha fis-sider tiegħi, gdim tal-ġilda tiegħi kif hija kienet immexxija mill-ee l-bibien, l-alloġġ ta'l-ekstasi. U mbagħad, meta huwa ħalli tagħha, hi għajjat bil-gasp, parzjalment ta'eżenzjoni, parzjalment tal-ferħ, u parzjalment tal-ħniena. Wara dan, aħna jistabbilixxu il-papà flimkien kuntent l-hena. Fl-aħħar nett, meta kienet trasferita u sorveljata fil me, ir-raġel tagħha mirfud ruħu fuq wieħed mill-minkeb u ħa fil-sbuħija tal-ditta tagħha, iż-ġisem, fit-tond-sider, tall u kburi, tagħha wkoll il-figura, ħelu tagħha maskili. l-echo tal-tagħha smoky griż l-għajnejn.
  
  
  "Għaliex ma inti sejħa me preċedenti?"
  
  
  I talab, li tħares fl Ħej tal-għajnejn.
  
  
  "Ma rridx li inti taħseb li qed nagħmel dan minħabba li inti sibt din il-viża għall-me," qalet il-papà. "Inti kont jsir aktar għalija milli suppost jista' jkollhom jsir ma ' din il-viża. Inti magħmula me iħossuhom kburin lili nnifsi mill-ġdid. U inti magħmula nħossni aktar importanti. L biss għexu, biss migrufa, u li l-ebda tajba. Il-persuna għandha tħoss, anki jekk tħossok huwa li jsofru. Ma taħseb hekk? "
  
  
  "Jien naħseb li l-hekk, Kevin," qal, u laħaq għall-telefon tiegħi. Is-sejħa għadda malajr, u hi jinstemgħu Hawke ċatt, xott vuċi.
  
  
  "Huwa fuq, l-imgħallem," qal. "Għandek raġun. Tkunx sorpriż. Il-Ċiniż ħomor kienu wara dan. Huma kellhom sottili, għaqlija l-operazzjoni. Jien ser jgħidlek id-dettalji kollha meta kapaċi jiksbu lura. Tagħha, I ser tingħata fuq il-pjan. Fil-għodu. Fil-frattemp, inti tista għaġla u jiksbu viża estiża għall-me, tajjeb? Jien ser tressaq xi ħadd ma me."
  
  
  "Xi ħadd li għenu inti ma'dan?" "Dak li huwa?" huwa talab b'kawtela. Kien ego naturali tal-suspett. Kien jaf I ma seħħ kull ħaġa għaqlija dwar l-uem.
  
  
  "Fil-fatt," qal.
  
  
  "Tifla, naturalment," huwa irrimarka bil-ħjiel ta ' l-akutezza fil-vuċi tiegħu.
  
  
  "Mhux l-tarbija," qal, u ddum up. Il-viża tkun stennija għall-us meta naslu, " Kevin qal tagħha.
  
  
  "Grazzi, Iswed," hija qalet.
  
  
  I qal tagħha. "Ma taħsibx li jikkunsidraw kif int ser jidħlu għall-Membri miegħi, tista'ċċempel me Nick?"
  
  
  "Hekk kif għandek tagħmel l-imħabba lili mill-ġdid," hi giggled. Hija kienet malajr hugged mill ee. Kont naf hi d żomm sejħa me Nick. Wara kollox, hija ser tkun jżuru l-istati Membri, u l-I ma tkunx tixtieq tagħha li titlef-dar.
  
  
  
  
  
  
  L-Iswed Mewt
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  L-Iswed Mewt
  
  
  RITRATT TAL-ĦASSAR
  
  
  Sitt-marda tal-plus kompressata s-saħħa , u hu ltqajna xi ħaġa fl-kapijiet tiegħu minbarra l-għadam. Huwa għandu kważi fenomenali-memorja; l-għarfien tal-postijiet ħafna, in-nies, ghadu l-armi u t-tagħmir. Huwa ma biss bħall-sess, l-uem verament jħobb. Huwa jippreferi li imħabba l-nisa hu tmur fis-sodda ma'. Huwa wiret il-James Bond f'forma ta'tubu madwar l-kotba ta'l-aħħar Ian Fleming. Hu l-Amerika numru wieħed ta'spjunaġġ l-aġent, u taħlitiet huwa misteru, il-kaos, u l-imħabba fl-aħjar possibbli d-dożi. Huwa jirrappreżenta kontro fl-ogħla livell.
  
  
  Isem tal-kodiċi Killmaster, l-isem reali tiegħu huwa Nick Carter.
  
  
  
  Il-kapitolu 1
  
  
  
  
  
  Biss l-debboli, bilkemm jidher shudder ta'l bogħod pubbliku tal-ferrovija - ħoss li I immaġina aktar milli jinstemgħu-jinżammu me fuq il-mod biex New York. Tiegħi imsaren u l-dollaru tiegħi kont kienu fid-dlam-foresti tropikali x'imkien fil-Ħaiti, fejn tnabar kienu mumbling sullenly, bil-lejl kien jaqa', u l-affarijiet kienu qed jiġri li ma setgħux jiġu jiġri.
  
  
  Tax-xorb tagħha mill-tazza li ngħata qabel iċ-ċerimonja, bħall-tifla li jmiss lili, u l-uffiċjal CIA, Steve Bennett, u li kulħadd fil-żgħar tal-udjenza u l-tagħha, naf li kienet fuq id-drogi. Biss bil-mod, iżda mad-drogi. I mistenni dan. Ma kienx daqshekk ħżiena, u meta l-sustanza beda tolqot me, I jismu dan ego mescaline jew peyote. Forsi il-psiloċibina. Ma kellix ħafna ħin biex il-figura dan jitwettaq. A ben-knisja ma tan-negozju pjuttost malajr, anki jekk huwa fis-sala fuq il-parti ta'fuq Naħa tal-Punent tal-Manhattan.
  
  
  Fil-kbar, kamra mudlama, it-tanbur ċar fis-għoqda tad-vibrazzjonijiet. L-drummer kien fid-dlam. Xi ħadd beda jutilizza spike fuq taż-żiemel bil-regolari artab ibni. Il-arja kien fetid u sħun, u l-ġisem tal-mara kienet għaraq aħjar. L-naħa tifla kien frisk. Frisk u fit-iswaba. Hi kompliet tmexxi swaba tagħha fuq tiegħi tal-palm mill-ġdid u mill-ġdid, u l-naħa tagħha qagħdu frisk, kważi fil - kiesaħ waqt li tiegħu kienet fl-għaraq.
  
  
  Huwa eżamina madwar l-girl fil-Bennett, l-uffiċjal CIA. Kien diffiċli għall-Ego li jagħmel, seduta dwar l-investi fuq l-art u tħares lejn il-korsijiet li l-Papals kellhom biss qajmet naħa tagħhom biex. It-tanbur titwaqqaf. Il-ħoss tad-dwiefer u l-horseshoes għaddew. L-papals kien illuminat bid-uniku strixxa dejqa tal kif hi mħallsa blu dinja. Huwa qajjem naħa tiegħu mill-ġdid, u l-whispering titwaqqaf. Tagħha tan-nifs titwaqqaf. Il-guy kienet tajba. Il-sħiħ kkritikat ħaġa kienet tajba u, safejn kont naf, awtentiċi. Mhux tiegħu bħal I suppost jafu ħafna dwar il-baħar. Tort tiegħi, tal-kors. Hi għandha ġew attirati baħar. Meta Hawke imsejħa minn Washington u qalli li tikkuntattja l-CIA, I għandu kellhom mill-inqas siegħa u nofs għall-freshen.
  
  
  L-girl mbuttat-naħa tiegħi ma tagħha kessaħ waħda. Hi inklinata u l-tagħha xufftejn il-biċċa tiegħi tal-widna.
  
  
  "L-vuċi tiegħu," hi whispered. - Kbar " - istadju. Għaliex huma jibnu il-lejl? Int qatt ma stajt jidhru xi ħaġa bħal fil-ħajja tiegħek! "
  
  
  Huwa mbuttat naħa tagħha mal-kbar tiegħu mara waħda. L-isem tagħha kien Lida Bonaventure, u kienet ta'Ħaiti. Tagħha, kien jaf dwar tagħha, liema-liema hi ma kinitx taf, kien jaf tagħha. Fost in-nies tagħha u l-Ħaiti taħt l-art, hi kienet magħrufa bħala l-Iswed Swan. Deher xieraq. Sabiħa u sofistikata, bħal swan - u perikolużi jekk ikollok wisq mill-qrib.
  
  
  Papalii qal, " Dans nom tout Dieux et tout Mystfere."
  
  
  Xi ħaġa bħal fil l-isem tal-Allat u Sigrieti. Ego franċiż kien wisq tajba, wisq pur li jkun ħaitjan, sabiex tagħha iddeċieda li hija għażlet prodott lokali. Jgħidu tista'ssib kollox fi New York, u dawn qed dritt!
  
  
  L-blu saint marru, u għal mument ma kien hemm l-dlam komplet. L-girl stroked-naħa tiegħi ma tagħha fit-tul, kessaħ is-swaba. Steve Bennett whispered lili fid-dlam, " Dak li l-infern ma dawn jitqiegħdu fil li jixorbu, Nick? Jien jibdew jemmnu kollha."
  
  
  "Jirrilassaw u jgawdu lilek innifsek," qal ewwel. "Dan kien isir b'xejn u, fil-każ tagħna, legalment. Ma tfittex rigal shop fil-ħalq."
  
  
  Huwa chuckled fil me, iżda qabel ma jkun jista tweġiba, oħra imqaddsa dawl mixgħul. Kien linja rqiqa tal tad-demm raxx nixxiegħa fil wara u fuq l-istati uniti, u f'dan il-mamaloi sat-cross-saqajha qabel il-korsijiet. Hija kienet waħdu, fin-nofs bejn il-korsijiet u l-kkomplikata wever miżbugħa fuq l-art mal-cornmeal. Hija kienet l-iswed, rqiqa,u mċaqlaq bħala jekk magħmula madwar wajer. Mira tagħha kien mgeżwra fil-aħmar maktur, liebes xkora bħal tal-ilbies, u l-qasira tagħha isfar snien kienu marbut madwar qasir pajp. Hija kienet waħda mill-aħjar atturi tal-madwar. I jistgħu jifhmu kif Steve Bennett waslet biex jemmnu li l.
  
  
  L-Mamaloi-ee immaġina Maman Semko-ġibdet l-tagħha bart u lisa madum memorja, u l-wiċċ tagħha qishom iswed tal-kranju.
  
  
  Hija għamlet hissing l-ħoss, u l-I nħassu serp fil-kamra.
  
  
  Madwar l-but tal-libsa tagħha, hija ħadet l-żewġ żgħar kunjetti u, jegħleb il quddiem, jitferra ih fuq il-ras tiġieġ li jistabbilixxu ġewwa l-wever. Aħmar vit u l-iswed. L-papalas użati biex jgħawġu l-kapijiet tagħhom u dawwar l-kapijiet tagħhom, u bħala riżultat, l-tiegħi $ 300 libsa kellhom tad-demm tat-tiġieġ dwar dan.
  
  
  Flixkun tal-żejt u l-flixkun tal-inbid. Homaloi bil-mod jitferra ih fuq il-decapitated russell. Hi mċaqalqa l-idejn tagħha b'tali mod li l-żejt u l-inbid mħallta u ffurmaw il-mudell fuq il-wever-qamħ..
  
  
  Meta l-kunjetti kienu vojta, hija ħolqot il ih u jinqaleb il-kap tagħha lura għall-dehra up. Hi bil-mod imqajma kemm l-idejn tagħha. Isolati drum quivered ip fl-użu ... ip...
  
  
  "Damballa," qal mamaloy. "Alla Tiegħi Damballa! Kbira, krudili, bil-għatx, u tikkastiga Alla, Damballa! Ixgħel u l-saħħa dak li nagħmlu, minħabba li nagħmlu dan f'ismek, Damballa, u għalik. Damballa-Damballa! "
  
  
  It-tanbur telgħet il-ħin. L-dawl marru barra mill-ġdid. Fid-dlam. L-girl taptap tnejn naħa tiegħi. L-CIA-bniedem muttered xi ħaġa I ma setgħux tisma. L-jlissen kelma mċaqalqa madwar me bħal miasmic-riħ. L-għaraq.
  
  
  Imqaddsa mill-ġdid. Usa'saint, dan iż-żmien pallida ħadrani waħda, imdawwal l-tifla u l-iswed tal-mogħoż. Ma kien hemm l-ebda hominy.
  
  
  L-girl kien żgħar ħafna. Waqt l-adoloxxenza, u ż-żwieġ. Ħafna iswed u l-sabiħa ħafna. Hija kienet liebes tal-web ta'l-Iżvediżi , qasir abjad qmis li hugged-ġisem tagħha sewwa u l-koperti iżda ma jaħbu tagħha. Saqajn tagħha kienu vojt. Agħlaq kien twil forma ta ' lewża-għajnejn, issa naqqas kemm hi bdiet żfin bil-mod madwar il-mogħoż. It-tanbur beda li jtellgħu taħbit. Aktar mgħaġġel u ftit aktar mgħaġġel.
  
  
  Il-mogħoż ma kienx marbuta. Huwa kien il-papà fiċ-ċentru tal-fann u jaraw il-żfin tifla madwar lilu. Dan kien l-kbira tal-mogħoż ma tleqq mgħawġa ħornijiet. Huwa kien ukoll mimxut u l-ikkurati, u ma kien hemm l-aħmar u blu faxxa marbuta madwar l-pil. Huwa jaraw il-fetħu tifla. Il-mogħoż u tal-għajnejn, fil-artab, sħun, dawl aħdar, kienu kbar, tondi, u brillanti tad-deheb. Huwa mdawwar bil-mod kap tiegħu li tħares lejn il-tifla.
  
  
  L-girl danced lura fis-dlam, u meta hi ħareġ fuq brylev mill-ġdid, Agħlaq kellhom xi ħaġa fil-ħalq tagħha. A ornament tal-natura. Il-weraq. Hi niżel tagħha l-irkopptejn u l-crawled bil-mod lejn il-mogħoż. L-annimali kien jiċċaqalqux, tluq fil agħlaq ma'l-għajnejn sofor.
  
  
  I qalbu l-pożizzjoni tagħha ftit li jagħmilha aktar faċli għall-Luger, fejn hu ewropea fis-me. I mbuttat tiegħi swaba fil-cuff biex isibu l-ponta tal-suède tkopri li kellu l-stiletto pin dwar id-dritt tiegħi driegħ. L-jħossu tal-żewġ armi kien serħan il-moħħ. Xi ħaġa kellhom biss hit tiegħi imsaren u kien tal-bidu biex jiksbu ftit nervuża.
  
  
  L-iswed tifla crawled fuq il-mogħoż. L-annimali trasferita għall-ewwel darba. Huwa ħa l-pass lejn il-tifla u l-għamlet-ħoss. - Ħoss tal-bniedem.
  
  
  Il-mogħoż kien biki u toqba bħal tfal.
  
  
  Steve Bennett muttered. Kelli l-għata tas-silġ-virga tal-tiegħi tas-sinsla. Hu jaf li kien half-drugged u li kien kollha ingann, iżda kien għadu-half-jibża. U jien nervuża. Għandi l-sensazzjoni.
  
  
  L-girl bdew bleat bħal tal-mogħoż, bil-mod, plaintively, talba għal xi ħaġa mill-l-annimali li issa kien aktar umana minn kienet. Hi crawled fuq l-fours sakemm hija kienet wiċċ imb'wiċċ ma'l-mogħoż. Dawn t'attivitajiet fuq xulxin, l-tifla l-għajnejn skur u dejqa, u l-mogħoż u tal-għajnejn tefgħet tad-deheb fil-dlam. L-tifla kellhom fergħa fil-ħalq tagħha madwar il-weraq u friegħi. Hi inklinata l-isfel u l-franċiż u l-sess, u l-ħalq tagħha jintmess il-mogħoż. L-annimali li ħadu l-iso rta-weraq u beda li tomgħod bil-mod, l-waqt li jaraw il-tifla.
  
  
  Issa s-skiet. L-tifla bil-mod appoġġjat mill-bogħod, qbilna li l-irkopptejn tagħha, u tefgħu-ġisem tagħha lura. Hija bdiet bleat ip mill-ġdid, tal-mogħoż u l-ħsejjes. Huwa t'attivitajiet fis-dlam wara agħlaq, tipprova tagħmel l-forom ta'homaloy u papaloy. Dan kien pjuttost kkritikat tajba'ventriloquism, u l-I staqsiet li kien qed jagħmel dan madwarhom.
  
  
  L-girl jixxengel u lura, xorta bleating. Il-mogħoż kien biki bħal tarbija. Il-tfajla li saru malajr il-moviment, u l-abjad nightgown naqas minn tagħha, l-ispallejn u jiżżerżaq'l isfel għall-qadd tagħha. - Ġisem tagħha kien miksija skur, u tleqq, u l-sider tagħha kienu żgħar, iebes u li jaqtgħu. Hi jixxengel u lura, tħares lejn il-mogħoż u l-bleating ip, u bdew puplesija tagħha sess mal-swaba tagħha. Hija kienet għaraq issa. Ont, wisq.
  
  
  It-tanbur kien fgat mill-ġdid, bilkemm jinstema fid-dlam. L-girl jitħawwad, iżda l-nightgown kienet marret, u kienet mikxufa. Hi saqajh u għolla l-idejn tagħha. Hija ħadet pass lejn l-mogħoż u bdew-tbandil tal-ġisem tagħha bil-mod, brim u ħakk tagħha tal-pelvi, vjenna ruħha, kważi li jaqgħu li l-irkopptejn tagħha fil-lithe-mozzjoni, u mbagħad jiżdiedu bil-shuddering imbuttatura'l barra. L-mogħoż trasferita lejn tagħha, siekta issa, tad-deheb tagħha għajnejn rotob. Il-mogħoż titbaxxa l-kap tagħha, ħadlu, u bdew ms Paul.
  
  
  L-girl danced lejn il-ġenb madwar l-mogħoż hekk li kienet li jduru biex isegwu tagħha, u ma kien hemm l-twila u whispered daqqa fid-dlam madwar me kif aħna kollha raw il-daqs u s-saħħa-is-simbolu tal-brute - seħħ tal-mogħoż u tal-phallus.
  
  
  L-tifla bil-mod u l-problemi li l-irkopptejn tagħha, saqajn firxa wiesgħa u l-dahar mgħawweġ. Issa hi kienet kif siekta bħala l-mogħoż. Il-tfajla li kienet qed tfittex up, l-għajnejn tagħha rikorrenti lura fil-kap tagħha. Is-swaba'tagħha jiżżerżaq madwar sider tiegħu.
  
  
  L-mogħoż trasferita lejn tagħha. Li jmiss għalija, ħadd moaned ewwel.
  
  
  Lida Bonaventure ħa naħa tiegħi. Hi mċaqalqa naħa tagħha għal aktar oqsma privati.
  
  
  Ma kien hemm l-kiwi tal-papa-dawl, bajda u għama, u allura l-isparar beda.
  
  
  Il-kapitolu 2
  
  
  
  
  
  Ih kien tliet. Kollha kemm huma kienu liebes ski maskri u t-twettiq
  
  
  magna tal-pistoli, u fil-ih qlub ma kien hemm l-massakru u l-qtil. Dawn marru permezz tal-uniku lura bieb u l-papà maqsumin, u issa ma kien hemm l-ihs, wieħed fuq kull naħa tal-kbira tal-kamra u l-waħda fil-dahar.
  
  
  Magna tal-pistoli qabża fil-ih-idejn kif jaħdem splużjonijiet qosra fil-folla. Dawn il-bastards ma kinux picky - dawn kienu qed jaġixxi bħal senter. Joqtlu kulħadd fil-vista u inti żgur li jiksbu dawn li inti kienu jiġru.
  
  
  Kien ippjanat tajjeb, minħabba li l-guy fuq il-lemin ltqajna l-homaloi u papaloi mill-ewwel dawwar. Meta Papaloyev kien minfuħa, huwa ħalli l-grupp ġappuniż li jistgħu jinstemgħu anke matul l-tnehid ta'l-armi tan-nar.
  
  
  "Tonton Makute!" Bogimen! Papa Dok infettati New York.
  
  
  Kull battalja jistgħu jiġu hectic u l-konfużjoni, u dan waħda kien hemm l-ebda eċċezzjoni. Lida Bonaventure kien taħt me, tipprova tipproteġi tagħha, u t-tieni l-isparatura mill-Luger laqat il-vleġġa fuq il-lemin. L-ewwel tiegħi maqtul kien għoli minħabba Lida kien ħtif tiegħi tad-driegħ u l-doċċa xi ħaġa fl-me.
  
  
  Dan ġibed l-attenzjoni tal-shooter fuq ix-xellug, li ppruvaw għalija u l-hit Steve Bennett minflok. Bennett kien fuq l-irkopptejn tiegħu, tipponta l-massakru lag aħmar fid-driegħ tiegħu, u jaħdem, u l-isparatura mifruda l-aktar ta'l-uem ras. Hit tliet oħrajn bil-Luger, u l-ghost niżel tiegħu magna tal-gun, clutched, u naqas li l-irkopptejn tiegħu.
  
  
  Dan il-xellug-bniedem wara, tilfu l-kap tiegħu, u bdew rinforz lejn il-bieb, l-isparar bl-addoċċ fil-tagħha, bloodied-folla. I ppruvaw li jattakka lilu, iżda ma kienx xogħol, minħabba li l-erba'doppja u mara dam l-konfront tiegħu tinftiehem t-terroriżmu u l-paniku, sfruttata u clawing fil lilu. I ma setgħux jiġbdu, u huwa maqtula żewġ irġiel qabel huwa mdawwar u spiċċaw il-bieb. Tagħha ego ma kienx se haunt tagħha. Huwa kien hemm l-ebda itwal-każ tiegħi; Lida Bonaventure kien, u kienet l-uniku kuntatt hi kellhom jittrattaw f'dan ix-xogħol, u madwar minuta, għaxart elef cops kienu numru up fuq il-post. I setgħet isir mingħajr ma. AX fuq in-naħa tal-angels, mill-inqas fil-maġġoranza tal-każijiet, iżda aħna għandna bil-wieqfa sabiex qatt ma biex tikkuntattja l-pulizija lokali jekk jistgħu jiġu evitati. L-subien bil-blu qatt ma jidhirx li jifhmu AX tal-punt tal-ħsieb .
  
  
  Lida kien ġbid fuq il-driegħ u l-persuni li fil-me. U agħlaq kien! sbieħ-snien u hija wriet ih kollox meta hija miġbuda me u kien: "Dan il-mod, Nick! Taħt il-korsijiet! Hemm il-mod.
  
  
  Hi ma tkunx tixtieq cops kwalunkwe aktar milli hi ma. L-ebda waħda madwar l-istati uniti jistgħu jagħmlu ieħor kull tajba fl-xkora. Aħna dam il-mejda, titjib matul il-korpi u l-żliq fid-demm. Ont, maħsub Waterloo għandu ħarsu xi ħaġa bħal din l-għada filgħodu.
  
  
  Ma kien hemm l-ebda ħin għall-għadd l-mejta u midruba, anki jekk hi ma kienx hemm, u l-ebda ħin biex jgħinuhom. Ma kien hemm ebda sinjal tal-iswed tifla. L-nar tal-mogħoż kienet żviluppata għall-ġenb, chewing fuq friegħi u l-weraq, u jikkontempla l-massakru bil-kalma tad-deheb l-għajnejn. L-drummer waqgħet lura fuq l-tanbur, xorta muskolu, u kemm mamaloi u papaloi kienu mejtin fid-demm tagħhom.
  
  
  Kien hemm miftuħa bokkaport wara l-korsijiet. Ma kien hemm l-taraġ, u ferm taħt, ħażin glimmer tal-isfar. Lida itlaq me u iffavorixxa tagħha rqiq, fit-saqajn r-taraġ. "Ġejjin fuq," hi nifs. "Għaġla up, tħaffef! Il-pulizija se jkun hawn kull sekonda."
  
  
  Hija kienet tant id-dritt! Huwa jiżżerżaq l-luger lura fis-holster tagħha fuq l-ċinturin u segwiti tagħha. I kien xortik tajba biżżejjed biex isibu mod, u kien jaf dan. Jekk hemm ħaġa waħda Hawke hates, huwa twaqqif wieħed permezz tal-aġenti tiegħu u wara li twieġeb ħafna mill-mistoqsijiet. Jew ma jistgħux jirrispondu għal dawn, li jistgħu jwasslu għall-kumplikazzjonijiet.
  
  
  It-taraġ ntemmet fil-kuritur. Kien dimly mixgħula, bl-asbestos-mgeżwra-fwar pajpijiet tmexxija tul il-quċċata. Hija ħasset il-rogħda tal-bogħod pubbliku tal-ferrovija mill-ġdid. Ħsibt li jkun IRT Broadway.
  
  
  Lida Bonaventure taptap tnejn naħa tiegħi u tatni skura tbissima mal-sbieħ tagħha snien, u qal: "Ġejjin fuq, Nick! Jimxu!"
  
  
  Hi mdawwar dritta u ran. fit-tul tagħha saqajn sparkled fil-minsuġa kalzetti taħt tagħha falda l-mini. I warajh. L-hum tal-pubbliku kiber aktar qawwija kif aħna dam.
  
  
  Jgħidu li inti dejjem tista'titgħallem xi ħaġa ġdida, u l-illejla hi sab. Hi jaf li tant-bini fi New York huma konnessi ferm taħt l-art mill-bibien ewlieni madwar wieħed kantina għall-oħra u permezz ta'waħda kantina għall-ieħor. Jekk inti għandek il-vleġġa li dawn il-bibien, jew jistgħu jagħmlu minnhom jibqgħu jinfetaħ, inti tista'tmur infern tal-triq twila ta'taħt l-art. Kif għamilna issa. Sakemm I ħajjin, għandi l-ebda-xewqa li tara ieħor bojler tal-kamra. Ma kien hemm l-mini, l-firien, niedja-deżert postijiet, inċineraturi, ħasil tal-ħwejjeġ, u żoni tal-ħżin ma munzelli tal-smoldering sniedaq.
  
  
  Rajna guy. Dollaru. Effiċjenti, skur-misluħa-bniedem mimgħuda fuq sigarru il-pern u jaraw us jgħaddi mill-mimmo.
  
  
  Lida tkellem lilu. "Mill-qrib il-bieb wara istati uniti, José! Inti ma tara xejn."
  
  
  I l-ħsieb li dan il-wild kien barrani. Hu jaf dak li huwa dwar. Issa I kollha kellhom ma kien figura dak li hija kienet tmur għall u tieħu minn hemm. L-unika ħaġa li ma setgħux jagħmlu kien l-fiduċja ħej. L-ebda aktar minn dawk tal-mogħoż hemmhekk.
  
  
  Kien madwar nofs siegħa qabel aħna laħaq il-wiċċ. Dan il-ħin aħna kienu għaddejjin jew mixi malajr, u l-Lida ma jgħidu aktar minn ftit kliem. Bħal:"tħaffef!"
  
  
  Kont naf li ma kinux fil ħafna l-periklu li jiġu arrestati d-dritt li issa, u l-I bdew jistaqsu għaliex kienet għaraq tant. I iddeċieda li konna sikur biżżejjed għal issa. Hija ma tistax tagħmel dan. Hi għandha tinżamm taħdem u li ssejjaħ lill me, u Agħlaq faqqgħet fl-għaraq, ċaqliq fuq tagħha qiesa ħalib tal-ġilda. Hija kienet liebes xi għoljin Zhirinovsky fwieħa imħallat mal-għaraq tagħha. Ftit drabi meta konna jonqos u jkollna aktar mill-qrib, I mfakkar tagħha jmissu me hemm, eżatt qabel l-saqaf waqa'. Tagħha, maħsub li xi ħaġa seta'sar dwar dan. Iżda dan ma kienx l-ħin għal kull. . Aħna ma raw.
  
  
  L-aħħar tagħna kantina kien kbir-bini tal-appartament fuq 79 u l-Tmiem tal-Punent Toroq. Mhux ħażin meta tikkunsidra li bdejna fuq 84 Triq fl Amsterdam, dak li darba kien Irlandiż open-proprjetà mill-bniedem imsemmi Thulan, u issa hija l-HIUS-kwartieri ġenerali. - Nies tal-ħaiti fl-Istati Uniti.
  
  
  Il-lift kien stabbiliti, u l-x'imkien I tista'tara d-dwal u tisma l-rapidu fil-kisja ta'l-ispanjol. Lida wasslitni madwar l-open-lift u l-taraġ għall-lobby bħala kwiet, skur, u kważi l-kbir bħala katidral. Takkuna għolja tagħha kien imwaħħal mar l-iswed u l-madum abjad kif aħna mixi permezz ta'l-bibien tal-ħġieġ u fuq it-Tmiem tal-Punent. Kien pjaċevoli-lejl, ħafif u sħun fl-nofs u l-aħħar ta'April, mhux tas-soltu għall-belt f'dan iż-żmien tas-sena.
  
  
  Morna biex il-kantuniera ta 79 Triq. Kien biss wara ħdax, u kien hemm ħafna karozzi. Ftit vojta-kabini jimxu madwar l-Tmiem tal-Punent. Tagħha mċaqalqa bejn Lida u l-ħalli u ħa l-naħa tagħha. Hi tbissem me u mbagħad beda jidħaq.
  
  
  "Tinkwetax, Nick. Jien mhux se jimxu'l bogħod."
  
  
  Huwa nodded tagħha. "Jien naf li, Lida. Jien mhux se ħalli inti jaħarbu. Dak li aħna ser tagħmel, inti u l-I, hija jmorru x'imkien u jkollu konversazzjoni sbieħ dwar ħafna affarijiet. Dan huwa l-impjieg tiegħi, u b'mod ġenerali tagħha persuna kurjużi ħafna. Speċjalment issa, meta kien hemm. Id-dritt?"
  
  
  Huwa taw tagħha l-aħjar tiegħu tbissima. "Aħna nagħmlu dan il-mod faċli jew l-mod iebes?"
  
  
  Aħna waqaf fil-kantuniera. Qawwija tagħha wieħed kien qed iżomm ee tal-idejn. Ix-xellug tagħna, l-fjammi u cacophony ta'fuq Broadway mrażżna il-lejl, li jżommu lura l-dlam. In-nies swarmed madwarna. Il-bankini ħadlu kif il-ferrovija rumbled għall-waqfien fil-79 Triq istazzjon. Taħt l-ħarxa dija ta'l-dwal tat-triq, fil-midja neon tones, aħna studjat wieħed ieħor. Hi kienet qed tfittex fuq me, għajnejn tagħha naqas ftit, tagħha dritta-imnieħer muskolu u l-tagħha tal-lobu furrowed, u l-I tista'tara kemm hi kien il-ħsieb.
  
  
  I ma jinsistu. Ħadt ħafna ħin. Konna barranin komplet, din Lida Bonaventure u tiegħu, u li lejl ltqajt tagħha għall-ewwel darba. Tmienja fil-nofs in-nhar fil-HIUS pubbliku kmamar. Il-laqgħa kienet organizzata mill-Steve Bennett, uffiċjal CIA. Issa Bennett kien mejta u huwa proprjetà ta'l-ballun, u fil-mument I kien jistaqsi dak l-infern I kien se tagħmel dan. Ħaġa waħda - I kien biex iżomm il Lida Bonaventure.
  
  
  Huwa jaraw tagħha, stennija għall tagħha li jiġi mqarraq, u stenniet. - Bżonn tagħha għall tagħha biex tagħmel l-ewwel pass tatni ir-raġuni, għaliex s'issa tagħha nemes ġew li ġejjin mill-ispekulazzjoni, u l-Alla, u dak li ftit Ed u Steve Bennett kienu kapaċi għidli.
  
  
  Hi jintmess tiegħi driegħ. "Ġejjin fuq, Nick. Ejja tmur għall-xmara. Mill-ħin li jiksbu Riverside Drive, jien ser ikollhom iddeċieda fuqek. Mod wieħed jew l-oħra. Tagħha, I-wegħda."
  
  
  Aħna qasmu l-Tmiem tal-Punent u l-mixi bil-mod lejn il-Sewqan. Hi kienet qed tiġi miżmuma mill-ee tal-minkeb bil-mgħawweġ-idejn. Hi mċaqalqa bil-mod. Huwa mixi sa pass tagħha u qal, " Dak li l-problema, Lida? Fl-opinjoni tiegħi, inti għandek l-fiduċja me. Li inkella jistgħu I l-fiduċja? Inti biss raw x'ġara hemm. Papa Duvalier hija lesta li tgħin lin-nies tiegħek. Għandek biss jitqies it-tul ta'l-ego-driegħ. X'għandek tagħmel inti trid? Mingħajr l-għajnuna tiegħi, inti u l-organizzazzjoni tiegħek ma jkollhom l-talb. Aħna rridu li l-għajnuna. Oh, I jammettu huwa li tiffoka tagħna stess mannara, iżda xorta jgħin. L-CIA ma l-għajnuna. Iżda issa dawn qed jintrabtu u ma jistgħu jgħinuk aktar, u konna ġew imsejħa fil -. Steve Bennett huwa mejjet hemmhekk, mal-kap tiegħu minfuħa off minħabba inti u l-tagħmir tiegħek. Huwa jista mietu minħabba inti. Allura għaliex dumbass shyness? Ma inti jew ma inti trid tmur għall-Ħaiti u jġibu Dr. Romera Valdez?
  
  
  Hija twaqqaf f'daqqa, snuggled sa me, u stenna madwar fejn aħna d ġejjin mill. Ma kien hemm l-ebda waħda hemm iżda anzjani ftit barra għall-mixi u l-iżolati tal-qattus.
  
  
  "Mhux dejjem," hija qalet. "Ma tkellem dwar dan! Ma hawn."
  
  
  Hija kienet qrib ħafna me, u l-għajnejn tagħha kienu kannella skur, u issa huma kienu mimlija bil-ġenwina orrur. Tagħha, ħass bħal saqajn. Dan il-wild kien jibża għall-mewt u ppruvaw li ma juru dan. L wkoll isir xogħol tajjeb. Iżda I kien paċenzja. Tagħha bil-mod mbuttat naħa tagħha. "Imbagħad huwa tal-multa. Ejja jiksbu barra l-triq u jitkellmu. Tixtieq li ġejjin lili? Jew xi post ieħor fejn inti tista'tmur u jħossuhom sikuri? Il-punt huwa, ejja tibda. Dan ġara lili li fejn hija użata biex tkun tali excruciating għaġla, issa kien bil-mod ħafna. Hija tatni l-aħħar wieħed tħares fit-tul u tip ta'ffirmati. Naħseb li ser ikollhom fiduċja li għandek. Hemm biss tant fil - periklu- tant-flus, sabiex-ħajja ta'ħafna nies, u għalhekk kemm l-ippjanar. Ma nistax taffordja li tagħmel żball. I biss jixtiequ I kellhom jagħmlu dik id-deċiżjoni." Imbagħad kien, kif kienu, imħeġġa mill-ay, imbuttat bil-ee. Awto tagħha kienet tibda tħoss ftit mikxufa, seduta fuq 79 Triq. I qal tagħha: "Inti għandek tagħmel id-deċiżjonijiet, ma inti? Mhumiex inti il-għodu? L-waħda imsejħa l-Iswed Swan? Huwa imbuttat tagħha mill-ġdid. Tagħha, l-qima, iżda mhux fil-jest, u qal, " Dak li aħna ma kienet taf li inti mara li hija involuta ma tistax tagħmel deċiżjoni!" Imbagħad maħsub laqat me, u żied, " Iżda li d aħjar tpatti għal dan, u malajr, jew I ser aħsel kollha u tħallik hawn waħdu. Mill-lilek innifsek. Jekk inti m'għandekx bżonn l-għajnuna tiegħi, jien mhux se seħħ fuqek. Sanzjonijiet, Iswed Swan ." Huwa niżel naħa tagħha u tbegħditx. Naturalment, dan ma kienx ikun Stahl tal-idea li jmorru-żewġ modi, iżda dan kien jiswa tipprova. I meħtieġa biex tagħmel xi ħaġa li jħawdu tagħha, u l-problema reali kien li ma kelli l-awtorità għall-arrest jew iżommu tagħha. Teknikament, jekk ee kienu meħuda fil-kustodja tagħha u miżmuma tagħha, I setgħu ġew jinvestu għall-rapture. I ma trid tagħmel dan sakemm kelli. Hija ħadmet. Hija ġiet tiġri wara me. "L-ebda mod! Ma jħallu me waħdu. Jien ser kellem lit. "Tajba tifla. Fejn? I d minflok ma jmorru għall-dar tiegħi jekk inkun jista'." "l-ebda. Għandi l-post. Dgħajsa. Minn hemm, dwar l-79 Triq. Aħna tista'tmur hemm miftuħ issa. Iżda ma rridx li jibqgħu fil-Baċin, Nick. Jekk il-Taunton Macoutes tista'ssib baħar tal-knisja, huma jistgħu jkunu jistgħu jsibu l-dgħajsa. Jekk aħna jitilfu l-dgħajsa, aħna titlef kollox! Il-vuċi kien ont... I ma azzarda fiduċja inti, Nick. Il-Baħar Witch huwa tan-negozju tagħna! Tagħha, aħna investiti fil-agħlaq kollox. Taf kif steer dgħajsa? "I ħa tagħha naħa mill-ġdid u l-led tagħha stabbiliti biex Riverside-Sewqan. Hawn taħt il-Sewqan, it-traffiku fuq l-Naħa tal-Punent Awtostrada mxew'il quddiem u lura kontinwament. Fuq il-highway, l-Moe shimmered in-dawl u l-dell, wiesgħa u l-kwiet, imħassar biss mill-linja tal-braken tiġbed'il fuq. Id-dwal mixgħula l-Jersey-Kosta, u fuq 96 Toroq, il-Spry sinjal kien jteptep. "Jien jistgħu jiggwidaw id-dgħajsa," missierha qal. Aħna għadda mimmo-kabina tat-telefon, u huwa missielta l-impuls għal sejħa Ed, għid em dak li mess kienet fil, u jitlob lilu għall-ordnijiet. Kelli l-sensazzjoni li Lida Bonaventure kien id-dritt. L-ewwel aħna jiksbu barra l-triq, jiksbu fil-dgħajsa, u dawwar il-dgħajsa fuq, l-aktar sikuri I ser tħossok. I kien ukoll kurjuż. Bennett ma jgħidu xi ħaġa dwar id-dgħajsa. L-CIA ma jgħidu xi ħaġa dwar id-dgħajsa. Ed ma jgħidu xi ħaġa dwar id-dgħajsa. U mbagħad kollha f'daqqa ma kien hemm l-dgħajsa, u kien jaġixxi bħal dan kien jiswa miljun dollaru. Tagħha, maħsub li forsi kien.
  
  
  Il-kapitolu 3
  
  
  
  
  Il-Baħar Witch kien schooner, 57 saqajn fit-tul, u li hija kienet l-għajxien pupa. - Baħar jesprimu l-kruċieri li l-ispejjeż dwar $ 150,000. Meta l-girl qal "dgħajsa," huwa ma kinux jafu x'għandhom jistennew - forsi mill-dgħajsa għall-schooner - iżda I ma kienx imħejji għall-lixx, ċaqliq-sbuħija li kien diġà jixxengel fi studju double-ankra ftit saqajn bogħod fiż-żewġ naħat tal-baċir. . Aħna mr tagħha tal-metall dgħajsa bil-Baħar "Witch" bil-miktub fil-żebgħa blu fuq il-poppa. L-ebda waħda titħallas l-ebda attenzjoni lill-istati uniti. Il-ġabra kien pjuttost iffullar, bil-ftit abitazzjoni irmiġġat qrib il-kosta u l-firxa tas-soltu tad-dgħajjes żgħar bobbing bħall-papri fil-marea għolja. Ma kien hemm l-iswed miżbugħa schooner, sbuħija reali, l-ebda-dwal, u l-azzar tal-qbid fejn kienu li jkollhom parti. Il-mużika kien gost ħafna, u l-ġudizzju mill-daħk u jgħajtu, huma kienu ser jonfoq il-lejl fuq agħlaq. Lida Bonaventure sib il-papà fil-poppa kif hija kienet rowed. Hija kienet siekta sakemm huwa aġġustat l-iswed schooner tal-punt. Sess'l quddiem, il-Baħar Witch jinġibed bil-mod il-pruwa u stern-ankri: "Tagħha reali l-isem huwa Toussaint," hija qalet. "Iżda naturalment aħna ma setgħux sejħa tagħha li. Tara, li għaddej biex jiġu mejta-bejgħ. Hija kienet aktar kalmi issa, naqas il-lottijiet u iddeċieda li confide fl-me, u għall-ewwel darba I nnotat l-artab kulturali tones, in-nuqqas ta'drawl, il-kważi wisq perfetta dizzjoni, li indikati b'mod ċar li l-ingliż jistgħu ma ġew tagħha l-ewwel lingwa. Ma kontx naf kemm il-tagħha f'dan l-istadju, imma jien ma naf li kienet Ħaiti mulatto, li joriġinaw minn wieħed madwar l-qodma u l-elite-familji li l-Papa Dok Duvalier bdiet minn meta daħal għall-enerġija. Huwa jappartjeni għal minnhom li mbagħad hi ġew tat-tfal, minħabba li issa ħej, ma tistax tkun aktar minn 25. Qodma biżżejjed għall-mibegħda. Qodma biżżejjed biex tkun taf liema doppja jew trippla cross huwa. Kelli l-għassa tagħha. U x-xogħol miegħu. Dawn kienu l-ordnijiet tiegħi. Aħna avviċinat l speċjali tal-kruċieri u hi marru l-taraġ. Huwa marbut l-dgħajsa għall-gangplank u segwiti tagħha. Ċwievet jangled, u hu busied ruħu jitqanqal l-kabini.
  
  
  "Ejja ma jaħlux ħin tagħna," hija qalet. "Għandna bżonn minuti. Ejja jimxu tagħha, Nick. Taf ta'kwalunkwe sikur post fejn nistgħu nieħdu tagħha?" Mill-inqas għal-lum?
  
  
  Hi deher jibża mill-ġdid, u huwa ddeċieda li jkollhom tul. Forsi hija verament kien jaf liema hi kien jitkellem dwar. Jew il-mod, kont naf li ma kienx se kullimkien u l-I ma kienx ser tikseb tagħha li tassew nitkellmu sakemm il-pressjoni kienet marret u hi rilassat. Imbagħad, jekk l-I jistgħu biss ferra fi ftit xorb, I tista'tibda l-għażla dan il-mess.
  
  
  "Id-dritt," qal. "Aħna ser jitmexxa. Biss jagħtu me ftit minuti biex teżamina, eh? Mhux biss se inti bord stramba-bastiment u l-tluq fil-minuta li jmiss."
  
  
  Aħna marru għall-sid tal-kabina fil-kamra tal-kontroll. Hi jinġibed il-purtieri fuq il-portholes u daru fuq l-artab indiretti-barka, imbagħad mdawwar li tħares lejn me ma tiddi kannella stare. "Inti qal inti tista'jimmaniġġjaw dgħajsa, Nick." L-akkuża.
  
  
  "Jien. Stajt kienu fuq id-dgħajjes, issa u mbagħad, għall-maġġoranza tal-ħajja tiegħi. Jien xorta jeħtieġu li jiġu eżaminati qabel I iġbed dan jitwettaq. Sempliċiment ħalli me jimmaniġġjaw dan il-fuq tiegħi stess, eh? U rridu nkunu ċari: jiena il-kaptan, u inti l-tim. I tagħti l-ordnijiet tiegħi, u inti jobdu. Jifhmu?"
  
  
  Hi frowned, imbagħad tbissem u qal: "jien ara, il-Kaptan. Biex jgħidlek il-verità, jien ma naf xejn dwar dgħajjes, sabiex I jkollhom jiddependu fuq għalik."
  
  
  "I kien jistaqsi dwar dan," ir-raġel tagħha qal. "Jekk inti biss taf xi ħaġa dwar il-dgħajjes."
  
  
  Hi mċaqalqa jdur mal madwar l-ħajt-ħajt twapet li l-żgħar tal-bar. "Tagħha ma biss jammettu. Tagħha... kien ippjanat li xi ħadd ieħor ser imexxu minflok me.
  
  
  Huwa ħa l-off tiegħu ġakketta u l-kpiepel u tefgħu ih fis-siġġu. Fuq il-mejda, fuq il-quċċata tal-munzell tal-mapep, sib l-blu tal-jott-pak. Il-weraq tal-pak kellhom quċċata artab, faċilment forma u mwettqa żewġ qasmu tad-deheb tal-ankri. Ego poġġih fuq, u huwa tajjeb me perfettament. Parti i-pak, ma tkunx qed taħdem, svediża, iżda se tagħmel. Tagħha twal rrumblati up. I diġà kellhom tad-demm tat-tiġieġ fuq tiegħi Londra l-istess, u ħsibt ftit melħ tal-baħar bil-mutur u taż-żejt ma iweġġgħu kulħadd.
  
  
  Lida kienet qed tagħmel miġnun ħsejjes fil-barre. Hi waqfet u ħares lejn l-Luger fil-ċinturin holster, u l-stiletto fil-suède ċinturin fuq il-lemin. Hija fetħet-ħalq tagħha u l-sess tagħha xufftejn tagħha roża l-ilsien.
  
  
  "Jiena naħseb li hija kienet l-iblah," hi qalli. "I jfisser, mhux li inti l-fiduċja." Inti maqtula żewġ persuni madwar minnhom illejla! Inti... inti ma tkunx għamlu dan jekk inti ma kinux fuq in-naħa tiegħi, jekk inti ma kinux dak li inti sejħa lilek innifsek.
  
  
  I wera tagħha tiegħi kredenzjali. Tagħha rari prodotti mediċinali iġorru magħhom il-kredenzjali li layman jistgħu jagħrfu, iżda llum weraq tagħha. Bennett introdotti me bħala Nick Carter. Ed jixtieq dan. Dan ma kienx il-moħbi - xogħol huwa ma kienx anke żgur li ma kien hemm l-impjiegi u kien jilagħbu kompletament. Mill-inqas sakemm il-nemes-każ tiżviluppa u l-istampa ineħħi l-up.
  
  
  L-affarijiet kienu qed jiżviluppaw, iva, iżda s'issa ma kien hemm l-ebda spjegazzjonijiet speċifiċi.
  
  
  Lida mħallta-kir. Issa hi jitferra sentejn u wagged tagħha tas-swaba fil-me. "Il-kaptan tal-permess, sinjur, ma għandna x-xorb qabel l-immorru ix-xogħol? Taf xi ħaġa, is-Sur Carter?" Inti dehra pirata fil li l-pak.
  
  
  Huwa mixi matul il-bar u qabad l-kesħa tal-ħġieġ. I sipped dan. Hi magħmula sbieħ kir.
  
  
  "Waħda mill-xorb," missierha qal. "Imbagħad tibdel xi ħaġa oħra u aħna biex tikseb xogħol. U għandek mnejn ikun irid iżomm f'moħħu li l - inti biss qal - jien pirata meta I-ħtieġa li jkun. Nispera ma għandekx tagħmel inti timxi il-bord, Lida. Kostya għal kemm tal-istati uniti.
  
  
  Hi neħħiet tiegħi kikkra. Kien hemm ħjiel ta ' l-trasformazzjoni fil-ġest. L-tikek sofor jitħawwad u jitħawwad tagħha fil-kannella-għajnejn kif hi tbissem. "Iva sinjur!"
  
  
  Hi f'daqqa waħda inklinata bil-quddiem u li kienet me ħafif fuq il-xufftejn. Hija kienet jistenna għal din l-opportunità, u issa hija malajr mgħaddsa taħt tagħha x-xaħmijiet, swaba tiegħi biss ma tmiss ġewwa tagħha fil-koxxa, u ħeġġeġ l-pistola żgħir, madwar l-garter holster hi libes għolja u madwar ferq tagħha. I nnotat meta kienet li ġejjin sa l-taraġ.
  
  
  Huwa kellu l-ġugarell fil-pala tal-naħa tiegħu. Kien .25 Beretta bi plejt ta'wara l-avorju. Tagħha, Ħej chuckled. "Issa li int stajt iddeċieda li l-fiduċja me, Lida, inti mhux ser bżonn. Int kiri me tinkwieta dwar l-armi, mhumiex inti?
  
  
  Hi ħares lejn me bil-kalma fuq ix-xifer tal-ħġieġ tagħha, iżda tagħha ħalq aktar stretti u isfar xrar jiddawwar bis-saħħa tagħha fl-għajnejn.
  
  
  "Naturalment, Nick. Int il-kaptan, għeżież.
  
  
  Il-kaptan, qalb, qal, " id-dritt. Issa jintemm dan il-xorb u l-bidla fis-xi ħaġa li jistgħu jaħdmu fuq. Jien ser tagħti ħarsa madwar. Jien ser tiġi lura fl-għaxar minuti, u aħna ser timxi dan il-sajf.
  
  
  Il-magna tagħha numru lura. Twin V8, Cummins u EE diżil stima madwar 380 potenza. Dan għandu jimxi madwar 22 għoqiedi, bil-veloċità massima ta'25 jew hekk.
  
  
  Huwa kompla biex jiċċekkjaw li, bl-użu ta'l-f hu d misjuba fil-jindirizzaw il-kaxxa ħdejn il-magni. L-xogħol kien mistenni li jkun malajr, iżda kont naf dak li kien qiegħed tfittex u kien pjuttost bir-reqqa. Huwa kien ta ' 16-saqajn wiesgħa u 57 saqajn fit-tul totali. Kawba tal-ballut frejms fuq il-bronż. L-irfinar aġġornamenti dwar kawba u bil-lakka tea. Hija wettqet 620 gallun tal-fjuwil u l-150 gallun tal-ilma. Inti tista'tmur fit-mod bħall-ih numri kbar
  
  
  L-tmuniera kien ppakkjati mal-kaxex, twila u ċatta, u l-I staqsiet liema tip ta'guns kienu. I ma kellhomx żmien biex jitgħallmu issa, u l-I ma kienx verament interessat fih. Aktar tard dan jista ġew-jekk dawn l-armi kienu ġew użati matul l-invażjoni tal-Ħaiti. Kien biss waħda mill-ftit sbieħ-kompiti Ed kien mogħti lili - waqfien tal-invażjoni tal-Ħaiti jekk u meta kien inevitabbli. L-raġel ma nagħti lili xi suġġerimenti fuq kif għandek tagħmel dan. Biss tagħmel dan. Dawn kienu l-ordnijiet.
  
  
  Huwa mdawwar id-dgħajsa tal-madwar u tefgħu fil-irmonk. Tagħha ddeċidew li jiżolqu minn madwar l-ankra minflok fooling madwar magħhom minħabba l-fatt li kelli numru hekk żgħir ta ' l-idejn, għalhekk issa ont jiżżerżaq fuq il-poppa-ħabel u ħalli min-naħa tagħha bħala li hija riedet. Rritorna għall-magni, ippreżentat fil-ih, u dawn bdew purr ip newtrali. Huwa sab tagħha qlib u daru fuq il-ħej dwal mixgħula. Agħlaq kien doppju tal-kontrolli, imma I iddeċieda li jieħdu tagħha'il fuq mill-flybridge. Hi setgħu ġew aħjar imqarraq minn hemm, u l-tagħha għadu jinħass ftit nervuża; stramba dgħajsa huwa simili mara stramba - sakemm ikollok jafu tagħha, xejn ma jiġri, u tat-traffiku u l-Xmara Hudson-kanali mhumiex xi ħaġa li l-iblah mal-madwar.
  
  
  Lida Bonaventure ħareġ wara me I kif studjat l-tiddi dashboard. Hi d mibdula fis-qliezet informali u oħxon sħ meħjuta mal-anzjani li sitta kbar tagħha, artab-sider. Hi kienet tiegħi tal-widna, u huwa mfakkar kif hi d jintmess me fil-baħar tal-knisja, u ħa xi konċentrazzjoni min-naħa tiegħi, anki jekk kien jaf li hija kienet logħob u jassumi I kien sess-logħba tal-fann, li tgħid ħej biex tmur u neħħi l-pruwa ankra. Hi verament kien jaf biżżejjed biex tagħmel dan.
  
  
  Minuta wara, konna l-għawm kontra l-kurrent, kontra l-kurrent, l-kbira diżil snorting ewwel, u l-dawl kien dojoq u lewn il-krema. Smajt li l-magni għal ftit żmien u kienu jafu li kienu fil-forma tajba. Kien mixgħula mill-abjad tmexxija saint quddiem minnu. Lida lounged li jmiss mal-presidenza tiegħi waqt li l-I spjegat tagħha dak kanal tat-bagi, kif jidentifikaw lilhom, u dak li huma maħsuba. Hija sema, nodded, u daħal fuq il-presidenza u l-stroked tiegħi ħaddejn tagħha fit-tul, kessaħ is-swaba. U mbagħad kull issa hi d jiġifieri, "iva, qalb," u l - "le, qalb," u hi d nistaqsu kemm ta'trattament ta'tabib hi ħsibt kien. Aħna qbilna li favoriti tagħna fix-xena pjuttost kkritikat mgħaġġel; I kien jistaqsi liema hi weraq kienu fil-moħħ lil hinn minnha. Jekk dan ma jheddu l attwali tan-negozju, l-qodma Barkis kienet lesta!
  
  
  "Fejn ninsabu għaddejjin, Nick?"
  
  
  Mhux tiegħu għajn waħda off-tankers se "downstream" għall-port. "Dwar il-mili erbgħin upriver," missierha qal. "Hemm wharf hemm, mhux'il bogħod mill-post imsejjaħ'montrose. Huwa mmexxi minn guy msemmija Tom-Mod, u aħna kienu pjuttost tajba ħbieb. Aħna jistgħu jinsabu hemm għal filwaqt li aħna mhux se jkollhom xi mistoqsijiet."
  
  
  "I simili li," hi miftiehma. "L-ebda-mistoqsijiet ġew mitluba."
  
  
  "Li huwa, ħlief għal me.
  
  
  Hi taptap tnejn ħaddejn tiegħi. "Naturalment, il-qalb. Ħlief għalik.
  
  
  Kanal tal-bagi mmarkati tagħha u jiżżerżaq għal-lemin. Fl-quddiem tal-istati uniti, il-George Washington Pont kien rotob ark bl-abjad li jiċċaqalqu qasab tal-karozza-dawl insiġ rotob xenarju madwar xejn.
  
  
  Ħsibt li jista kif ukoll itejbu l-kwiet sigħat, tikseb l-aħjar mill-jivvjaġġaw li nista'.
  
  
  "Dwar din il-baħar ħaġa, Lida. Kif awtentiċi kien? I-medja, jekk tal-mogħoż kien verament se...
  
  
  Hi sib bl-idejn tagħha fuq l-ispallejn tiegħi, teħid tan-nifs fil-widnejn tiegħi. Huwa jista riħa dawk għoljin fwejjaħ u l-tajba riħa ta imnixxef tan-nisa xagħar fuq l-ittrattat-ġilda.
  
  
  Hi l-qima ewwel. "Iva, qalb, dan il-mogħoż verament kien ser. Dan huwa parti regolari ta'l-uri. Dan huwa wieħed mill-aħjar modi biex jiġbru flus għall-kawża tagħna. Inti u s-Sur Bennet, sħabi foqra, tista'tilgħab logħba dan b'xejn, iżda l-biljetti normalment-ispiża mitt dollaru.
  
  
  Aħna issa kienu taħt il-pont u l-mitfugħin fil-relattiva lil hinn mill-dlam. "Fi kliem ieħor," għidt, " huwa kien biss maħmuġ ieħor juru? Bħall-poni u mara, jew kelb u mara, jew sess, jew pubbliku? Dak li se tara fil-Post Pigalle?
  
  
  Ħassejtni tagħha apple pie. "I ejja ngħidu li inti tista sejħa li. Iżda dan għamel ħafna ta'flus, aħna iċċekkja n-nies ħafna bir-reqqa u qatt ma jagħmlu l-ċriev, biss mħallta-pari, u aħna ppruvaw li ma overdo. Dwar il-baħar - li xi wħud minnhom kienu pjuttost awtentiċi. Dan jiddependi fuq l-iddivrenzjar awtentiċi." Hi rilaxxati mill-ġdid u inklinata isfel għal nibble fil-widnejn tiegħi. Tagħha induna li hi ma kienx biss tliet miegħi dejjem, minkejja li jistgħu jkunu parti minn dan kollu. Hija kienet ġenwinament qajjem, sesswalment qajjem, u huwa seta'jifhem li. Baħar-joga, foloz jew le, u l-qtil, u l-demm, u l-mewt, u jkollna fis-dgħajsa fid-dlam li jirriżultaw tax-xmara artab ta ' April - arja dawn kollha kienu qawwija aphrodisiacs. Ih ħass waħdu.
  
  
  Lida sib l-isfel fuq il-muxxillara mill-ġdid, jaraw me fil-dim-dawl. Hi squinted fil me u dam saba fuq sħiħa tagħha xufftejn, biss bħal qabel.
  
  
  "Hemm tliet tipi tal-baħar fuq il-dell innifsu," hija qalet. "Reali tal-baħar li l-barranin kważi qatt ma tara, u l-baħar tat-turisti li kulħadd ikun jista'jarahom - u tagħna.
  
  
  Dak li raw illejla. Foloz baħar sess ."
  
  
  Hi ffirmati. "Kien tajjeb filwaqt li dam. Għamilna ħafna flus fuq din il-dell."
  
  
  Huwa ħa l-pakkett tal-sigaretti ta qmis-but u tossed minnhom li Ħej. Huwa magħmul mill-ih F'istanbul-twila ħafna u irqaq, madwar Latakia, perika u Pitagora, ma JA tad-deheb ibbuzzati fil-filtru - u hija waħda mill tiegħi ftit vanity biċċiet.
  
  
  "Dawl us up," missierha qal.
  
  
  I jaraw tagħha l-istudju l-golden JA kif hi lit-ih mill-eħfef fuq il-dashboard. Hi sploda-duħħan permezz tagħha ż-żgħar, mill-imnieħer u mogħtija me-minjiera. "Jien impressjonat," hija qalet. "Tassew impressjonat. U meħlus. Jien verament jibdew jemmnu int Nick Carter.
  
  
  Minn dan iż-żmien li kien għadda l-Harlem-Xmara. Tagħha miġbud ' il barra l-ee ftit jilgħaq, l-nofs tal-rek tal-żaqq. Fil-frattemp, kellna l-xmara għad-dispożizzjoni tagħna, ħlief għal-linja tal-braken fuq il-Jersey-kosta, li jiċċaqalqu bħall-qalb kontra l-għoli tal-xifer tal-Palisades.
  
  
  "Inti qed diffiċli biex tikkonvinċi," qal ftit. "Iżda qatt ma moħħ dak li kien fil li tixrob l-dal-lejl?"
  
  
  "Xejn speċjali. Biss ftit LSD."
  
  
  Huwa nodded tagħha. "Huwa tajjeb li tkun taf. Ftit LSD, id-dritt? Tajba. I kien imħasseb dwar it - ħsibt li jistgħu jkunu xi ħaġa qawwija jew perikolużi ."
  
  
  Hi laħqet fl-holies tal-dashboard. Agħlaq kien twil, ukoll l-dwiefer ikkurati-kulur tad-demm. Hija mkejla l-mikro-tikek fuq kbir tagħha dwiefer. "Eżattament li ħafna. Ċkejkna kaboċċa - mhux iweġġgħu kulħadd. Aħna sabet li dan jgħin l-illużjoni, jagħmilha sexier, excites in-nies. Hekk forsi dawn ser jiġu lura u jqattgħu ieħor ftit mijiet dollaru. Biss tajba tan-negozju, il-votazzjoni, u li dan.
  
  
  "Naturalment. Biss tajba tan-negozju."
  
  
  Hi sploda tad-duħħan mill-me, naqas-għajnejn tagħha, imbagħad poġġi naħa tagħha fuq tagħha fil-ħalq u l-qima. "Inti ma jidhirx li tapprova. Liema huma għalik, Nick Carter, xi tip ta moralist?
  
  
  Hi tip ta miżmuma me hemm, u kelli l-tbissima. Hi tista'tgħid mill-ħarsa fuq wiċċ tiegħi.
  
  
  "Inti maqtula żewġ irġiel illejla jew waħda għall-żgur - u ħafna nies se jgħidu li sirt isuqu. Jew le? "
  
  
  "Din kienet fil-linja tad-dazju," qal. "Jiena akkreditat-aġent tal-AX, li min-naħa tagħhom hija l-aġenzija tal-Istati Uniti tal-gvern."
  
  
  Hemm ma jidhirx li hemm xi punt fl qal, ħej, li kien I'grad għoli uffiċjal, u li l-aktar l-irġiel kellhom jinqatlu tagħha milli kienet fis-snin. Tagħha dubji kienu li hi qatt smajt AX, l-ebda aktar milli hi kellhom jinstemgħu ta ' L-Carter qabel tmien nofs in-nhar fil-għaxija.
  
  
  Il-daħk tisparixxi. Hi tista'tinbidel tagħha burdata bħal chameleon bidliet fil-kulur tagħha. Hi gajdra kikkra tal-geddum tagħha fl naħa waħda u t'attivitajiet me bil-isfar glint fl-għajnejn tagħha.
  
  
  "Jien ukoll fuq id-dazju. Inti kienu dritt tiegħu Iswed Swan! Jien ma jkollhom l-istatus uffiċjali, u ma tagħmel l-ebda differenza. Illum jew aktar tard, jien se jwassal in-nies tiegħi lura għall-Ħaiti, u aħna se jieħdu lura dak li huwa tagħna. Jien ser personalment tirranġa għal dak stinking iswed bagħal, li l-Papa Dok Duvalier, lill-uffiċċju quddiem tiegħu stess palazz fil-Port-ua-Prinċep! X'taħseb ta'dan, is-Sur Carter?"
  
  
  Tagħha, tidħaq fil-tagħha. "Li se tkun l-aktar tard, il-Miss Bonaventure. Mhux qabel. Il-parti ta'l-ordnijiet tiegħi huwa li jiġi żgurat li l-Ħaiti mhux infettati. Assolutament xejn! Tifla Samuel biss marru permezz diffiċli ħafna ħin fl-Repubblika Dominikana, u hu mhux se tagħmel mill-ġdid fil-Ħaiti. Tiegħi tifla verament trid-paċi u l-kwiet fil-Karibew, u għalhekk se jkun. U liema taħseb li, Miss Bonaventure?"
  
  
  Hi tefgħu tagħha tas-sigaretti big fil-baħar. Hi kienet, poġġi l-idejn tagħha tagħha fuq il-ġenbejn, u ħares lejn me fil-ġlieda kontra l-president.
  
  
  "Jien aktar ħasbu li kien dan," qalet ip, sweetly, u b'mod raġonevoli. "Fuq il-dell innifsu, din hija xi ħaġa ġdida. Steve Bennett qalli l-istess ħaġa."
  
  
  "Huwa kien tant id-dritt," I muttered.
  
  
  "Kif tafu, Bennett kien tiegħi kuntatt ma' l-CIA. I ma tkunx taf x'qed jiġri fil-dell stess, liema hija l-ħidma interna, jew għaliex inti AX in-nies? "dawn marru għall-CIA, iżda naf Bennett u l-tagħha imblukkata il-ftehim. It-tranżazzjonijiet. Inti ser unur dan il-ftehim, is-Sur Carter?"
  
  
  Tagħha evitati l-obbligi. "Jiddependi fuq l-offerta. Dak li ma inti u l-Bennett jaqblu li?" Kont naf tagħha minħabba Bennett qalli fil-qosor, imma jien ridt li tisma in-naħa tagħha ta'l-istorja.
  
  
  Hija kienet wara lili mill-ġdid, ħakk kessaħ-swaba flimkien tiegħi l-għonq. "I kien mistenni li tikkanċella l-ebda-invażjoni tentattiv, mhux tentattiv, u l-CIA kien se jmorru għall-Ħaiti u l-sejħa Dr. Romera Valdez. Kont taf li l-Papa Dok seraq ego apertament fil-Columbia University u ġie azjenda ego għal ħames snin?
  
  
  Kont naf tagħha. Hi kien jitkellem dwar kif Bennett kien qalli li. Madankollu, kelli li tieqaf tagħha. I ma setgħux jagħmlu xi impenji sodi sakemm I tkellmu Ed. U Hawke, naturalment, meħtieġa biex tikseb il-permess mill-Bniedem.
  
  
  Madankollu, l-lukanda, tagħmel kuntenti tagħha, u żżomm ħej milli tagħmel xi xadini tan-negozju I filwaqt li jittrattaw dan. Dawk il-riċetta bent ħafna affarijiet meta beda l-isparar.
  
  
  Tiegħu qal: I qal, " naħseb li aħna ser jagħmel dan il-ftehim, Miss Bonaventure.
  
  
  I għid tagħha biex jaħsbu dwar dan, minħabba d-dritt li issa ma nistax jagħtik assoluta-wegħda, iżda hemm ċans tajjeb aħna ser tipprova tikseb din l-Dr. Valdez għalik. Iżda inti ser ikollhom jiġu-pazjent. Dan it-tip ta'ftehim jieħu ż-żmien, inkella aħna ser biss daqqa-kapijiet tagħna off bħal tant tal-ħbieb tiegħek. Għandek xi idea kif bosta tentattivi biex jiksbu l-Ħaiti saru f'dawn l-aħħar għaxar snin?"
  
  
  Ma kontx naf in-numru eżatt lili nnifsi, iżda ih kien ħafna. Il-fallimenti. Papa Dok kien pjuttost iebsa fuq tiegħu stess terf.
  
  
  Hija kienet timmassaġġja tiegħi l-għonq. "L-impjegati," hija qalet. "Riċetta, cowards u imbeciles. Inti cretins! Bil-intrużjoni tiegħi, kien ikun differenti."
  
  
  I xtaqu ee kostellazzjonijiet illum subjunctive oblikwu. Forsi hija kienet se jkollha wara kollox, fl-opinjoni tiegħi.
  
  
  I qal tagħha, " Mela ejja tħalli bħal dan għall issa, eh? Tkun tifla tajba, tiġi-pazjent u l-leave għal kollox me. Jien ser tara dak li jistgħu jagħmlu, u jien ser tagħmel dan malajr. Bħal illejla. Iżda żomm tiegħek imnieħer nadif, qalb. L-ebda tricks jew tikkollassa. Inti jippruvaw xi ħaġa miegħi, u jien ser tarmi inti fil-ħabs, u din id-dgħajsa u l-merkanzija se jiġu konfiskati l-bqija malajr li inti mhux se tkun taf liema tolqot lilek. Ftehim?"
  
  
  Hi poked me fil-widna. Hija mwaħħla tagħha l-ilsien fil-widnejn tiegħi u ftit ftit. "In-negozju," hi whispered. "Biex jgħidlek il-verità kollha, is-Sur Carter, id-dritt li issa jien mhux verament interessat li l-invażjoni tal-Ħaiti jew anke Dr. Valdez. Jien ser jiġu lura aktar tard, imma jien qatt tħallat il-pjaċevoli mal-utli, u taħdem iż-żewġ modi. Issa ninsab affaxxinat mill-pjaċir il-prinċipju. Pjaċir tiegħek u l-pjaċir tiegħi. Pjaċir tagħna. Nemmen li l-aktar fis possibbli aħna għandhom jagħtu lil xulxin pjaċir massimu - kemm kulħadd jista ' jkollu. X'għandek tagħmel inti tgħid dan, is-Sur Carter?"
  
  
  L-dwal ta'l-Croton Jott Klabb jiżżerżaq madwar l-naħa tal-lemin. Tom-Mod tal-bar ma kienx'il bogħod mill-port. Kap tagħha inklinata lura biex tħares lejn agħlaq. L-uċuħ tagħna kienu qrib ħafna. Għall-mument, jiena kelli l-impressjoni ta sabiħa-Afrika maskra mdendlin fl-arja: skuri tax-xagħar brillanti bla xkiel lura mill-għoli, kannella ċar moħħ; għajnejn stabbiliti wiesgħa apparti, fit-tul u kannella skur, bl-isfar pinwheels ddawwar fihom: l-imnieħer hija dritta u fraġli, u l-ħalq hija ftit wiesgħa, bil-niedja-ħamra bil-snien li jispikkaw bħal porċellana-mirja. Hi trasferita għall-istampa kbar tagħha, artab sider kontra l-me.
  
  
  "Ukoll, Is-Sur Carter?"
  
  
  Ħej nodded. "In-negozju," qal. "Fi ħdan ċerti limiti, is-Sur Carter hija paragunabbli talker."
  
  
  Hi biss frowned. "L-ebda restrizzjonijiet! Jien ma bħal restrizzjonijiet. Nagħmel kollox għalik, u inti tagħmel dak kollu għalija. Ftehim?"
  
  
  Aħna kemm l-qima, spontanju splużjoni li deher selvaġġ fl-April-dlam. Huwa magħfus-wiċċ tiegħu tagħha fis-sider. "Jagħmlu dan, Lida! I biss nittama li inti tista jimmaniġġjaw dan. I tista'tilgħab pjuttost mhux maħduma I meta tibda.
  
  
  Hi inklinata isfel kiss me. - Ħalq tagħha kien sħun u mxarrba, u hija mwaħħla tagħha l-ilsien fil-ħalq tiegħi għall-mument, imbagħad jinġibed'l bogħod.
  
  
  "Jiena wkoll," hi qalli. "Hekk jien kundizzjonijiet mhux maħduma, guy big. Issa jien ser taħlita tagħha ieħor kir. Id-dritt?"
  
  
  "Id-dritt."
  
  
  Marret, u l-tagħha, reqqa. I l-ħsieb tal-sess kien ġenwina - hi kien konvint tifla, hija kienet qajmet, u l-I meħtieġa biex jagħmlu xi ħaġa dwar dan, iżda inti qatt ma jista'jkun mija fil-mija ċert. In-nisa huma imwieled terda-irġiel, u Lida Bonaventure kien hemm l-ebda eċċezzjoni. Ma jimpurtax xorta - jekk Agħlaq kellhom reali kaxxa tal-xorzijiet, hi ġew biss bħala-sengħa u perikoluża meta tagħha moħħ kien kiesaħ. Forsi saħansitra aktar, minħabba s-sess se jisparixxu għal waqt, u hi se tkun tista'tiffoka fuq l-qerq.
  
  
  Ma kienx jaf dak li kien, iżda hi d probabbilment taħseb xi ħaġa. Kien ont issa, meħtieġa me. Hija kienet jibżgħu Taunton Macute-aktar minn hi ħalli dwar u f'dak il-mument kien tagħha l-aħjar ċans ta'sopravivenza. Il-ben-knisja sparatura kien pjuttost konvinċenti. Dan l-infern tal-ringiela.Dan il-me konvint, u jien ma faċilment intimidati.
  
  
  Ħaġa oħra kienet li l-kont naf tagħha sigriet - tagħha sib sess fin-nofs tal-dgħajsa u illegali ta'armi jiswew madwar miljun dollaru - tagħha ma kinux bdew jesploraw li kantuniera madankollu, iżda kont naf li kienu hemm u ont, kienet l-unika l-assigurazzjoni hi jistgħu jiksbu. Fil-professjonisti reali, I-ħsieb, I jista fiduċja tagħha għall-waqt. Bħall-ftit sigħat li jmiss.
  
  
  Hi waslet lura bil-xorb, u aħna clinked nuċċalijiet u xorbu. Il-Baħar Witch aġġustat l-irjus, u deher quddiem mill-dim imqaddsa-dawl tal-'montrose Jott Bar. Il-isfar panel-dwal wera ftit żgħar cruisers mal-kabini u l-oxxillazzjoni, xejn aktar. Dan kien għadu kmieni ftit reali għall-kummerċ.
  
  
  Huwa lest hija u tistabbilixxi l-ħġieġ l-isfel fuq il-gverta. "Għall-rekord, Lida, li ma dan il-dgħajsa jappartjenu għall? Xi ngħidu dwar il-karti? "
  
  
  Hi lit-sigaretti għall-us. "Dak kollu li huwa multa hemm. Huwa rreġistrat li Donald Campbell, li jgħix fl-deċennji ta'wara u jaħdem fuq il-borża. L-ego, naturalment, ma teżistix."
  
  
  "Fejn huma l-karti biss fil-każ?"
  
  
  "Fil-kaxxa fil-kabina. Tixtieq ih? "
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. "l-ebda. Mhux illejla, iżda forsi aktar tard. Naf li l-guy li tippossjedi dan marina. Aħna mhux se jkollhom xi problemi hawn."
  
  
  Hija tpoġġi tas-sigaretti fil-ħalq tiegħi. Hi dam swaba tagħha flimkien tiegħi-geddum u ħass-dawl qasbija.
  
  
  "Ma tqaxxar," hi qalli. "I simili meta l-irġiel kultant ikollhom żgħir daqna."
  
  
  I qal tagħha tal-leħja li ma kinux seħħew lili.
  
  
  "Jekk jogħġbok jagħmlu dak kollu li għandek bżonn tagħmel u tikseb aktar ma," hija qalet. Hi taptap tnejn ħaddejn tiegħi. "U jerġgħu lura malajr. Lida jidhrux ftit paċenzja.
  
  
  Kien hemm żewġ tal-istati uniti.
  Il-kapitolu 4
  
  
  
  
  Hi kienet immexxija mill-Baħar Witch l-f'wiċċ l-ilma tal-port tal-bar, u Lida tefgħu ħabel guy li waslet biex jilqgħu lill-istati uniti. Huwa kien tih kid mal-akne severa u pjuttost qasira qatgħa xagħar. L jissolvew il-magni ta'riċerka tal-problemi u l-marru'l quddiem biex jieħdu l-irbit. Meta l-kruċieri kien ukoll ankrat, huwa qal Lida biex jibqgħu fuq il-bord u jibqgħu barra tal-vista.
  
  
  "Ma tixrobx wisq," I miżjud. "Aħna għandna fit-tul bil-lejl qabel ta'l-istati uniti."
  
  
  "Iva, il-Kaptan, qalb."
  
  
  It-tifel kien jaraw u probabbilment kellhom ħsibijiet mhux pjaċevoli, u għalhekk huwa ħa l-ego-idejn u aħna qasmu l-jimblokka l prinċipali moll u huwa talab: "Huwa Tom-Mod hawnhekk?"
  
  
  "Iva, sir. Fl-uffiċċju. Normalment, l-ego mhux hawn fuq dan il siegħa, iżda llum baqa tard. It-taxxi jew xi ħaġa simili.
  
  
  Tom-Mod jaf tagħha meta kien tal-baħar tal-gwardja tal fil-konsulat F'hong Kong. Huwa kien qodma isparar attakk tal-baħar trasferiti lill-servizz diplomatiku, u aħna maqsuma ftit ġlied u ma xulxin favur. Tagħha sibt wieħed ittra mill-lilu magħhom l-inmsa bħala huwa taw sa kunċerti u l-investiti tiegħu l-iffrankar fl-marina.
  
  
  L-tarbija kienet għadha ma me. Tagħha indikat żgħar tal-briks frank tal-bini tal-ġejjieni. "Huwa dan l-uffiċċju?"
  
  
  "Iva sir."
  
  
  "Grazzi. Naf Tom u jien mhux se jkollhom bżonn li inti aktar. - Żgħar privati tan-negozju. I taw Em a ħames-dollaru-abbozz. "Dan huwa għall-problemi tiegħek. Bil-lejl tajba."
  
  
  "Bil-lejl tajba, sir. Jekk hemm xi ħaġa oħra, jien ...
  
  
  "l-ebda. Bil-lejl tajba."
  
  
  Il-bieb kien imbexxaq. Tom-Mod sib fil-iskrivanija tiegħu tiegħu lura lill-me. Huwa beda li jmorru l-sess, u l-ħxuna ħotob deher fuq l-għonq. Huwa kien qed jaħdem fl-formola tat-taxxa mal-pinna ballpoint, u huwa ma jidhrux kuntenti.
  
  
  Huwa eliminat fuq il-bieb, u Stahl stenniet. Tom rriżulta fl-president tiegħu u l-t'attivitajiet me.
  
  
  "Ġes Ta'kristu!"
  
  
  - "Le," qal. "Inti aktar fissa me, iżda l-ebda. Nicholas Kaċċa Carter fil-laħam kienet waslet jonfoq ftit flus fil dan degradanti-port. U staqsi għal favur."
  
  
  Tom crawled madwar il-president, lunged fil me, qabad tiegħi driegħ, u ppruvaw iġbed off. Huwa kien qed xaħam, iżda kien għadhom qawwija. Tiegħu nondescript Irlandiż wiċċ mixgħul bħal xempju kif hu wasslitni biex president, fetaħ jiġbed, u ħa l-flixkun ta ' l-Qodma tal-Pil-Sewwieq. Huwa kompla fil-kamra tal-banju u ġew lura bil-żewġ maħmuġ nuċċalijiet. Din kienet l-Tom-Mod hi mfakkar. L-ebda jitkellem sakemm il-xorb beda.
  
  
  Huwa mimlija ħġieġ tiegħi fin-nofs, u hu shuddered, ħadet xi wħud, u qal, " Tajba biex tara int, Tom. U hi ferħan li qed naraha jien, iżda ejja ikunu onesti: mhux se jiġu xarba. Jien tax-xogħol dwar dan. I bżonn ftit għajnuna, l-aktar negattiv, bħal jien mhux hawn u inti qatt ma stajt tidher me, u inti tista jimmaniġġjaw dan il-kid? Huwa qatt għalija lanqas."
  
  
  "Ted? Ċert. Jiġu lura minnufih."
  
  
  Huwa mixgħula tas-sigaretti u ħa sip ieħor ta'l-irħas x-xorb. Tagħha, jinstemgħu Tom tkellem lit-guy x'imkien fuq il-baċiri. Tom ma kinitx taf liema tiegħu MANNARA tal-kien, iżda kien jaf li kien isir ħafna xogħol speċjali. I ma tkellem tagħha, u huwa ma tistax titlob, u kemm aħna ridna. Ħsibt huwa maħsub I kien CIA, u l-I ma tieqaf hemm.
  
  
  Huwa marru lura għall-uffiċċju u għalaq il-bieb warajh. "Huwa d-dritt li issa. Ted ma jgħidu xi ħaġa - Uem jħobb dan ix-xogħol, u l-uem jeħtieġ dan, u l hu ma tridx-uem tal-għonq imkisser. Ġes Ta'kristu, Nick, iżda huwa tajjeb li tara int.
  
  
  Tagħha, l-uem chuckled. Tajba. Issa tnaqqas dan jitwettaq. Aħna ser ikollu laqgħa oħra ħin meta nistgħu ħalli tagħna tax-xagħar isfel u jorbtu ih. Issa, li jappartjeni għal dawk il-snajja oħra? "
  
  
  Tom u l-problemi fis-siġġu u għolla l-ħġieġ. "In-nies lokali. Ih taf tagħha. Hemm xejn x'tinkwieta, Nick. Il-vapur jappartjeni għall-entità, u l-cruisers huma, ukoll, bħal I qal, nies tal-post. Huwa t'attivitajiet me permezz tal-ħġieġ. "Għandek bżonn xi fiżika għajnuna, Nick?" Huwa deher maħsub.
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. "l-ebda. Inti għandek baqgħu fil-buq, elite, jekk għandek bżonn l-parti fiżika.
  
  
  "Jien naf. Iżda stajt mkabbra qodma, Nick. Kkritikat qodma.
  
  
  Huwa qattgħu l-għaxar tat-tieni tħossok skużani għall-qodma warhorse, imbagħad telgħet-telefon fuq skrivanija tiegħu.
  
  
  "Kollha irrid mill inti hija d-diskrezzjoni," l-uem qal tagħha. "Is-silenzju. Tinsa I kien hawn. U jżomm lil kulħadd bogħod mill li 57-marda tal-dgħajsa filwaqt li hi hawn. Ma nistax ngħidu kemm se jkun."
  
  
  Tom-Mod nodded. Huwa milħuq fis-ieħor jiġbed u miġbuda'l barra Għandu pistola .1911 awtomatiku-istralċ 45, sabiex qodma li l-bluing fuq il-bettija kellhom telaq, u glittered fid-dawl bħal riċettivi-qasam.
  
  
  Huwa ikkalibbrata biex l-Operatur. Tom qal: "inti trid tagħha għal leave? I jistgħu jieħdu ftit jimxu madwar tagħmel ċert Ted għadu mhux mwaħħla."
  
  
  Kienet idea tajba. Stajt fdati Tom bil-Mod il-ħajja tiegħi aktar minn darba, iżda ma kienx-negozju tiegħi biex iżommu sigrieti privati, SOP.
  
  
  L-uem nodded. "Inti tagħmel dan. Ara inti fi ftit minuti."
  
  
  L-tifla ħadu me l-AX-uffiċċju F'washington. I kkuntattjat lill-lejl akkompanjatur, introdotti lili nnifsi, u mbagħad ikunu ċċekkjati l-kodiċi, il-lejl persuna qalli li l-Ed kien li jtajru New York ara me.
  
  
  "Huwa xellug madwar disa', sir. Huwa għandu jkun hemm minn issa. Huwa tax-xellug-kelma li jekk inti msejjaħ hawnhekk, inti d jkollhom lilu."
  
  
  Ego rringrazzja tagħha u ddum up. L-qodma fil-tifla tiegħi? L-mod madwar Washington biex tara tiegħek numru wieħed tifel? Dan għandu jkun l-infern!
  
  
  Messaġġier tiegħi Pok wieġeb l-telefon fil-tifla. Jirrikonoxxu l-vuċi, huwa qal, " L-qodma tal-bniedem huwa hawnhekk li tara int, Miss Nick."
  
  
  I xtaqu dan. I ttamat Ed kien jisimgħu me. Antika-bniedem!
  
  
  "Id-dritt," tagħha Poku qal. "Il-libsa l-rispettabbli-bniedem, Pok.
  
  
  "Iva, sir. Jien hawn issa.
  
  
  L-ed attakkati bħal tiger bl-uġigħ fil-griżmejn: "N3? Il-ħaġa tajba hija li wieħed jiftakar li ma hemm l-ebda scrambler. Din hija konversazzjoni sempliċi. Clearcode. Jifhmu?"
  
  
  I qal tagħha sibt. L-ed jista'jkun irritanti minn żmien għal żmien. Huwa jaħseb li dan, iżda hu għadu fil-kindergarten.
  
  
  "Hemm ħafna ta Hades dwar SB," Hawke qal. "Il-qalb huma jkopru sa, u aħna ma b'wiċċ għadhom. Dak li ġara u fejn huwa l-tinsel fil-krekkjatur?"
  
  
  L-infern tqajmet fuq il-qtil ta'Steve Bennett, u l-EBDA WIEĦED kien involut, u fejn kien it-tifla?
  
  
  "Sibt l-premju tiegħi," l-Uem qal tagħha. "Ġugarell swan. L-SB-każ kien dirett instigazzjoni - anzjani tal-subien kienu qed jippruvaw jagħmlu l-ego kburi. Sorpriża miksuba. I maqbuda tnejn minnhom, u deher li lili I meħtieġa li jimxu fuq il-binarju.
  
  
  Kelli l-ħabiba u huwa dam bħal ħalliel.
  
  
  I tista'tisma'l-eżenzjoni fil-ego vuċi meta huwa qal, " jien ma nafx.: "Ma inti tikseb il-kumpens?"
  
  
  "iva. U gunboat."
  
  
  "Hmmmmm-periklu?"
  
  
  "Huwa tajjeb għal issa. Iżda tempus fugit, u l-bidliet kollox. Xejn madwar kwartieri ġenerali għalija? "
  
  
  Huwa talab tagħha għall-ordnijiet.
  
  
  IH ltqajna. Ih ltqajna fil-ħmistax-il minuta. Kien hemm ħafna informazzjoni fil-bunker, u l-lott tal-karti tal-feġġ kollha fuq il-kompjuter li juru nemes-aħħar tal-konversazzjoni ma'Ed. I sema ma'dak li hu komunement tissejjaħ tal-musrana-għarqa sensazzjoni.
  
  
  Fl-aħħar nett, huwa ippermettuli xi ħaġa.
  
  
  "Biss għalih?" I talab tagħha. "Waħdu waħdu? Forsi l-każ hija kbira wisq, jew forsi I ma jistgħux iżommu l-pazjent.
  
  
  "Għandek bżonn għal ftit dan," Ed qal. "M'hemm l-ebda wieħed ieħor. Numri huma mejta fil-ħajt, u l-bqija huma aħna fil-mument. Għandek tagħmel dan biss."
  
  
  L-CIA fl-Ħaiti kien ukoll duplikata - I kienu diġà jafu li l - u ma kien hemm l-ebda in-nies fuq il-gżira madwar l-mannara li jistgħu jgħinu lill-me. Ma kontx naf li. Nick Carter. Lingwata tal-invażjoni-seħħ.
  
  
  "Jista'jkun diffiċli," qal. "Bħala premju ras ta'mannara tal. - Ideat tagħhom dwar il-kwistjoni kurrenti. Affidabbli ."
  
  
  "I ara," ir-raġel qal. "Jimmaniġġjaw dan."
  
  
  Ċert. Eżatt bħal dik. Jamministraw.
  
  
  Tagħha, u ffirmati qablu. Allura, għaliex l-I meħtieġa biex tkun taf, u l-I meħtieġa biex tisma mill-Hawke, I talbu, " Aħħari fuq V?"
  
  
  L-aħħari soluzzjoni għall-Dr. Romera Valdez, l-għadam tal-allegazzjoni, il-guy li kkawżat l-problemi kollha. L-karattru li hija kienet mistennija li jġibu lill-Ħaiti.
  
  
  Ed approvat gerżuma tiegħu. "Il-tmiem huwa joqtol jew il-kura. Kklerjati mill-abjad ."
  
  
  Jekk Valdez ma tistax tikseb tagħha barra, ego li joqtlu tagħha. Id-deċiżjoni magħmula minn Persuna.
  
  
  "Tempus huwa li tagħmel fugit," Hawke qal. "L-ebda skart. Jien ser tagħmel dak kollu li nista'dwar l-grafika tal-kompjuter. Agħmel l-ewwel vjaġġ fuq l-art, u jtellgħu l-ġodda provvisti jekk ikun disponibbli. Id-dritt?"
  
  
  Jiksbu dan issa iftaħ. Ed jimmaniġġaw dan il-Gwardja tal-Kosta, u hija kienet mistennija li jkunu ċċekkjati fil-Punent Ewlenin għall-ġdid l-ordnijiet. Jekk ikun hemm.
  
  
  "Id-dritt," qal. L jagħmilx sens, bħal raġel ser tiegħu stess l-eżekuzzjoni. "Jien għandi-fattura hawnhekk," I miżjud. "Aqra dan, eh?"
  
  
  "Is-sinjal l-ego b'mod korrett u se jkun immarkat," Hawke qal. Niexef. Fil-fatt. Kif accountant li teħtieġ prova ta'l-frodi.
  
  
  "Tajba - ġimgħa," Ed qal. "Jiġbru l-komponenti kif tmur. Ma hemm l-ebda pjan. L-ilma nadif. - Xorti tajba. Bil-lejl tajba."
  
  
  "Bil-lejl tajba," huwa qal li mejjet tagħha tat-telefon. "U grazzi għal dan."
  
  
  Iġbor is-sitwazzjoni kif tagħha qoxra tikber. - Logħob bl-addoċċ u mill-Alla, u jilagħbu mill-mess u mill-widna. Biex tikseb il-Ħaiti u jiksbu Valdez barra jew joqtlu ego. Segwi Lida Bonaventure. Kun żgur li hi ma torganizza l-invażjoni. Kun żgur li l-ebda wieħed jista. Jibqgħu ħajjin. Ħalli Lida Bonaventure ħaj, għaliex jekk hija tista'tikseb tagħna ħmir minn hawn fil-biċċa waħda, kemm Ed u l-CIA setgħet konverżazzjonijiet fit-tul ma'dan il-mara.
  
  
  Xi kultant nistaqsi jekk l-għan tiegħi huwa wisq qawwi. Għandu jkun hemm aktar modi biex jaqilgħu l-għajxien minn jiġu anzjan kaptan qattiel!
  
  
  I mixgħula tas-sigaretti, xorbu xi ħażina booze minn Tom-Mod, u hu ħalli ftit groan u sorveljata fil-wiċċ tiegħu. Deher simili qodma Carter kien ser jaqsmu l-qalila highway, kienet ser tagħmel dan fuq l-ibħra internazzjonali. Jgħollu l-ankri.
  
  
  Huwa mwaħħla tiegħu ras il-bieb u l-whistled ewwel. Tom ħareġ permezz tal-dlam, tucking l-.45-pistola ta fis-ċinturin tiegħu taħt l-tinja tal-drapp. Huwa tatni stupid Irlandiż grin.
  
  
  "In-negozju mimlija?"
  
  
  "Iva," qal sourly. "Il-każ, u forsi ont, wisq."
  
  
  Kien jaraw me. "Ħażina, Nick?"
  
  
  Huwa nodded tagħha. "Biżżejjed ħażina, iżda inti ma għandekx għalfejn tinkwieta dwar dan. Agħti me xi karta, il-forma, ikun xi jkun ikollok. Jien ser toħroġ inti kupun għal dan.
  
  
  Huwa ħadlu kap tiegħu. "Inti ma għandek tagħmel dan, Nick. Apposta tieħu! Aħna qed-ħbieb, il-ħbieb.
  
  
  Tagħha, ħass irritabbli. "Twaqqaf dan il-ħajja," I tinqasam fi lilu. "Huwa biss il-flus tat-taxxi, u int ser jaqilgħu ih." Imbagħad ont, tbissem, u nodded fuq il-formola tat-taxxa li kien timla. "Jew il-mod li verament għandek tħallas għall - I jirritornaw biss inti tiegħek stess tal-flus."
  
  
  Tom ħa l l-boltijiet madwar kranju tiegħu, jintilfu kbar tiegħu ħalq, tbissem fil-rewmatiżmu u qal, " Ukoll, peress li inti ma jpoġġi dan il-mod."
  
  
  Huwa tatni waħda ta tiegħu għal-lista forom u mħarrbxa fuq din: "Għal servizzi mogħtija". 2000,00 dollaru amerikan. Huwa ffirmat mill-Ego JA u l-tirreklama speċjali C-qlib għal ħalli Ed taf huwa awtentiku.
  
  
  Huwa mogħtija Em a gazzetta. "Biex tagħmel dan, int ser jibqgħu sa l-lejl u tagħmel xi rondi. Jekk xi ħadd jipprova li l-approċċ il-kruċieri, jew bl-art jew bil-baħar, inti se nar ftit shots biex iwissu me. Biss iwissu me, inti taf? Ma jisparaw xi ħadd, u ma jeħel lilek innifsek fil-annimal għall-xi ħaġa li ma tħassib tiegħek. Inti tifhem?"
  
  
  Tom tbissem u nodded. "I jiksbu dan. Hija għandha wkoll tkun sbieħ li għandhom x'għandek fuq dan il-kruċieri.
  
  
  Ont, tħares lejn lilu. Huwa rrumblati-għajnejn tiegħu skont ir-rispons u qal. "I marru għall żewġ trufijiet tal-baċir. Hi kienet il-kant. I ma bbenefikawx tagħha madankollu, iżda l-vuċi tagħha mhix ħażina. Ma hi nijet bil-franċiż?"
  
  
  Ego taptap tnejn tagħha fl-idejn. "Ftakar dak li ġara li l-qattus kurjuż, ħabib antik. Inti biss ma l-impjieg tiegħek u jaqilgħu dawk iż-żewġ grand. L-ebda wieħed mill-approċċi tal-kruċieri. Tagħha jistgħu jibqgħu hawn għada, ma nistax, iżda jekk tagħha jagħmlu l-istess. L-ebda niġu lura għal darb'oħra. Biss fil-dawl tax-xemx, ma tistax tagħmel dan bil-laħam cleaver jew senter. Taħseb xi ħaġa. Ejja ngħidu aħna għandna l-pjaga fuq il-bord.
  
  
  Huwa jitferra ruħu ieħor isparatura ta ' l-qodma pop-kranju. Huwa irrifjuta. "Jien mhux maħduma bil-lejl qabel me."
  
  
  "I iżommu l-flus."
  
  
  "Kwalunkwe huwa, int raġel miżżewweġ. Ma tgħidli f'dik l-ittra li inti kienu miżżewġin?
  
  
  "Iva, allegatament. I miżżewġa tagħha." Huwa eżamina skura. "L-isem tagħha huwa tar-riħana, u hi issa jiżen madwar 300£."
  
  
  "Sabiex inti tkun għal dejjem," l-uem qal tagħha. "Għandek kienu fil-Marini."
  
  
  "Iva, allegatament. I għandu jkollhom. Iżda I qallek, Nick, tagħha stahl huwa xiħ wisq.
  
  
  Huwa ħadlu-Uem tal-idejn. "Grazzi għall-kollox, Tom. I jista'jkun jew jista'ma ara inti mill-ġdid. Jien ma naf meta l-I se jiksbu dan jitwettaq. Iżda grazzi. U llum I ser jiddependi fuq inti.
  
  
  Huwa tatni nofs tal-salute. "L-ebda-bank, Nick. Tinkwetax."
  
  
  Tagħha ego tax-xellug tagħha tluq wara me. Huwa għadu ħares maħsub.
  
  
  Il-Baħar Witch kien skur ħlief għall-dawl dim fil-sid tal-kabina. Agħlaq l-idur kien jilagħbu ip, li ma kinitx sorpriża me; kienet jilagħbu Ravel tal-bolero, li kellha ftit. Iżda meta tagħha ego iffavorixxa tagħha matul il-jacques u fis-dawl u l-mużika, ont deher li jkunu jafu liema kien kollha dwar l - l-isem oriġinali tal-Bolero kien Danse Lascive, sakemm dawk ta'wiċċ b'ieħor sfurzat Ego għall-bidla ego.
  
  
  Huwa mixi wera permezz tal-kamra tal-kontroll, l-sellum, u kienet fil-bieb, tħares lejn Agħlaq. Dan tifla kien xi ħaġa ta showman, u kienet taf kif l-użu tal-kulur.
  
  
  Hija kienet sprawled barra, tal-ħġieġ fl-naħa tagħha, blu-tipjip tas-sigaretti fil-swaba tagħha. Hija kienet liebes twil kalzetti bojod u l-abjad tal-istokkjar ċinturin, u li kien kollha. Kbar tagħha sider, artab waqt il-mistrieħ, jistabbilixxu ċatti u bil-mod tul tagħha ribcage. Mira tagħha mistrieħa fuq il-fergħa ta'l-sufan, superjuri lura biex jikxfu kollha li twil Meta l-gerżuma. Għajnejha kienu magħluqin, iżda hi naf li kien hemm.
  
  
  Mingħajr il-ftuħ tal-għajnejn tagħha, qalet: "Inti kienu fit-tul taż-żmien ilu."
  
  
  "Ħafna żmien biex tikseb l-affarijiet mifthiema," missierha qal. "Jien naħseb li għandna qed kollha dritt s'issa. Fi kwalunkwe każ, l-ebda wieħed se jolqot us illejla. U aħna mhux se jkun hawn żmien twil."
  
  
  Hi xejru l-sigaretti fil-arja bħal tipjip jeħel. "Li tajjeb. Li tajjeb li tkun taf. Issa ejja nitkellmu dwar dan aktar. Aħna qed sigur. Tinsa dan. Għandek tixrob jew tnejn, neħħi l-ħwejjeġ, u waslet għall-post tiegħi."
  
  
  Huwa ħa l-għatu tiegħu barra mill-president, mixi matul il-żgħar tal-bar u xorbu skoċċiż, bil-miftuħ. Tinstema bħal ordni, u huwa ma moħħ mità. Ont, qabel ma tagħha li kien sigur, mill-inqas għal ftit sigħat. Hija kienet mitfugħa minn ftit tagħha shooter fil-Ministeru tal-Sitwazzjonijiet ta'Emerġenza. Mhux li huwa irrilevanti. Fil-mument, Lida kien ħsieb tal-unika ħaġa waħda. Meta l-uġigħ tagħha kien iffaċilita - kien iż-żmien li tħares lejn agħlaq mill-ġdid.
  
  
  Huwa sipped tiegħu whisky kif hu undressed. Tagħha studjat tagħha. L-abjad dwar il-kannella huwa sabiħ u eċċitanti-iskema kulur.
  
  
  "Sabiħ ħafna," missierha qal. "White sash għall-kalzetti u kalzetti fuq skur tal-ġilda. Huwa wkoll l-ġdid tal-virus. Tagħha, I nassumu li inti tkun taf li?"
  
  
  Hi magħluqa-għajnejn tagħha mill-ġdid. Hija tbissem, arched tagħha l-għonq, u qal: "jien naf li. Għażiż-Kaptan, jiena naħseb li hi daqsxejn tal-ġdid. Mhumiex in-nisa kollha? "
  
  
  "Hits me," qal. "Mhux bħal I suppost jafu ħafna dwar in-nisa."
  
  
  Hi kienet qed tfittex fuq me issa. Ont kien mikxufa u l-lest.
  
  
  Lida t'attivitajiet me għall-mument, imbagħad ħalli barra twil daqqa u miżmuma tagħha tal-ħġieġ. Hi fgat tagħha tas-sigaretti. "Jien naf li," hija qalet. "Jien naf li darba li inti d-dehra bħal dan mingħajr il-ħwejjeġ tiegħek dwar. Jiġu hawn, Nick. Kostya tal-Alla, jiġu hawn! "
  
  
  Huwa mixi matul il-sodda u l-Stahl sib li jmiss tagħha.
  
  
  Hi laħqet u ħafif stroked me bil-ponot tagħha, imbagħad kienet me u miġbuda me tagħha. Ħluq tagħna sodisfatti, u l-ilsien tagħha kien sħun u mhux maħduma u mxarrba kif hi ħass-ħalq tiegħi, brim u writhing taħt me.
  
  
  Hija kienet talker. "Oh, qalb," hija qalet. "Ah, il-Kaptan Nick, qalb. Oh, qalb, qalb, Alla tiegħi, qalb. Ahhhh-ohhhh-għeżież, għeżież, għeżież, għeżież ...
  
  
  Iżda hi ma jħallux me jidħol agħlaq. Mhux bħal dik. L-affarijiet ltqajna pjuttost mhux maħduma għall-waqt, minħabba li minn dak iż-żmien kien simili fit-tul, chaste bull li l-avviżi tal-baqra. Sess ħadet f'idejha, u dak li ftit I għandu kellhom kien malajr sostitwita mill-pjaċir il-prinċipju. Matul dawn l-attakki, I normalment iżommu ż-żgħar kiesaħ-parti tal-moħħ tiegħi twissija, iżda illejla I ma naħsibx I meħtieġa. Huwa qal mara dan, ħej, ħalluni dawl tiegħi rokit u ltqajna lesta li tieħu off.
  
  
  Lida titwaqqaf jitkellem u beda gdim. Hija miġbuda tajba ftit biċċiet madwar me, u l-I ma tħoss xejn. Tagħha spiċċaw bejn l-sieq tagħha, l-irkoppa u l-ppruvaw separati ih, iżda hi xorta ma tħoss dan. Hija writhed frantically, brim u tgħawwiġ, u f'daqqa waħda hi milwi barra minn taħt me u rrumblati fuq il-quċċata tal-me.
  
  
  "Jien fuq," hi moaned. "Jien fuq tal-lemin ta'fuq issa. Raġel tagħha, l-għasel, raġel tagħha! "
  
  
  Dok Freud jistgħu jispjegaw dan. I ma dwar il-kura ruħi fil-mument.
  
  
  Hi qabad me u imbuttat me lejn il-lukanda. Tagħha sider kienu diffiċli u l-bżieżel tagħha kienu nofs pulzier fit-tul. Dalwaqt fit-tul qabel kien lest hi bdiet squeal. Qawwi, fit-tul, u dgħajfa kbira, u jekk il-Mod Tom kien is-smigħ, huwa probabbilment ħsibt kien tortura tagħha. Naħseb li huwa kien, b'mod.
  
  
  Lida ħalli l-aħħar bogħod u waqa'fuq il-quċċata tal-me, sider tagħha bħal tat-tidwib kannella butir fuq il-wiċċ tiegħi. Minn dan il-punt, ont kien definittivament dimostrazzjoni-għalliema u mdawwar ee fuq l - għajnejn tagħha kienu tluq, u kienet biss nofs konxja - u l-I injorati tagħha whimpering, u ont ħa ee iebes u fit-tul. Imbagħad, fl-aħħar nett, smajt tagħha moan fil-bogħod, u l I l-ħsieb kien umoristiċi li setgħu ġew ont. I ħalli tiegħi piż jaqgħu fuq il-quċċata tal-agħlaq, u hi cradled kap tiegħi tagħha fl-idejn, fuq il-soft-oħrajn tagħha fis-sider, u l-hummed xi ħaġa li ma jagħmilx sens fil-livelli kollha. I kollha jistgħu jagħmlu huwa jgħum - jgħum u l-irqad.
  
  
  Ħsibt hekk. Għaxar minuti wara, hi waslet lura għall-me. Deher li issa għandna jimxu fuq il-proprjetà tan-negozju ta'l-għaxija. Hija ma ċajta li kulħadd ma kollox biex kulħadd. U l I kellu l-a tekniku fuq l-idejn tiegħi. Hija kienet mill-qrib, Alla jaf, iżda dan tifla jaf tricks hi d qatt smajt.
  
  
  Ftit sigħat wara, I qajjem fuq l-art li jmiss mal-sodda. - Imnieħer tiegħi kien hemm fil-tapit - in-nuqqas ta perspettiva ftit distorta il-mudell żdiedu u ont, ħassejtni bħala jekk I d ġew ittrattati mill-KGB fil wieħed mill-Huwa ġwienaħ. Tiegħi xufftejn kienu minfuħin u bl-uġigħ, ma kien hemm l-brix fuq il-ġewwa, u kien koperti fil-lott tal-gdim żgħar. Bħad I kien qed pecked fil mill rrabjata swan. Dan kien pjuttost tajba paragun.
  
  
  Hija kienet rieqda, indivja fil-ballun mal-driegħ wieħed fuq il-wiċċ tagħha, minkejja il-kalkoli tagħha. I sema tagħha tan-nifs għal minuta, imbagħad miġbura qawwa tiegħi, ltqajna, jitqiegħdu fuq tiegħi xorzijiet u l-għatu - I ma tkunx taf għaliex I tpoġġi fuq l-għatu - sabet f u marru għall-dehra għal dan.
  
  
  I bdew bl basal u ġew lura. Il-Baħar Witch kien mgħobbija. Kkritikat, kien mgħobbija! Kien tneħħietlu l-tagħmir li ma jkunx assolutament meħtieġ biex jagħmlu l-wisa'għall-merkanzija. U dak tat-tagħbija! Kien impressjonat. Min mgħobbija huwa wkoll ma impjieg tagħhom professjonalment, minħabba li kienet perfettament bilanċjati, mingħajr l-ebda rolls, u l-tagħbija kien assigurat hekk li ma setgħux jimxu minn post tagħha.
  
  
  Mhux tiegħu fl-għaġla. Lida kien rieqda għal diversi sigħat, u li ma kinitx il-kwistjoni xorta waħda - hi mistennija me li jsibuha qabel jew wara. Moħħha ma mhux maħduma mentali kalkolu:
  
  
  9 mingħajr imbottatura guns, 57 mm wiesgħa.
  
  
  Xkubetta u l-idejn mimlija, 15 kaxxi li kull waħda, duħħan u shrapnel mimlija.
  
  
  Magna tal-pistoli, ih madwar ħamsin, mill-qadima Chicago Thompson drum-rivista moderni tal-Amerika, Ġappuniżi u l-iżvediż l-armi.
  
  
  20-tajn bi stima 7,000-rawnds ta'l-munizzjon tagħhom.
  
  
  200 min. Minjieri! Xi madwar minnhom kienu kontra l-tank tal-minjieri, xi wħud kienu qodma shuming-minjieri, deballers li splodiet u splodiet fl tiegħek ferq.
  
  
  Ħames qodma Tiswied magna tal-pistoli, tqal, l-ilma mkessħa. Sfumaturi ta'l-Ewwel Gwerra Dinjija.
  
  
  Rokit waħdu mimlija.
  
  
  14-kaxex sħiħa ta ' l-armi żgħar, minn Ġappuniżi u taljan magħmula għandu .45s li wieħed għasir Webley Navali die għal jimteddu li jeħtieġ ir-roti għall-ego tat-trasport.
  
  
  Madwar elf azzarin tal-marki kollha u vintages: Mauser, Miss, Krags, Springfields, Enfields, AK, M16, diversi u anke l-qodma taljan kir. A flintlock ma jissorprendini, jew Jebel.
  
  
  Skartoċċi għal kollha ta'hawn fuq. L-lottijiet tal-ammo. Kien guessed bi kważi miljun rawnds ta'l-munizzjon tagħhom. L-dilettanti wriet hawnhekk, minħabba li l-munizzjon kien mħallta fid-direzzjonijiet kollha, u dan kien pjuttost kkritikat diffiċli li jitneħħew l-u tajbin l-munizzjon l-arma.
  
  
  - Tagħmir tar-radju - xi moderna, xi qodma, adattati, eċċ.
  
  
  transceivers u l-par ta moderna transceivers.
  
  
  Tagħmir talkies, tieni Gwerra Dinjija.
  
  
  Il-mediċini huma abbundanti.
  
  
  Qasam telefons u tal-wajer tnabar, DR4 mill-bidu tat-Tieni Gwerra Dinjija. Batteriji, l-għodod, u wieħed żgħir ġeneratur tneħħew.
  
  
  L-uniformi hija żejda iswed armata uniformi mal-limiti, l-aħdar.
  
  
  Il-marka tal-distinzjoni huwa friska ttimbrati fuq tleqq tar-ram, ċrieki bil-daħħal fil-forma ta'l-iswed swan. Stilla, il-grids, l-ajkli u l-weraq tal-Armata tal-istati uniti. Hi tista'biss nimmaġinaw Lida ma ' erba-istilel. Kien wisq, sabiex sel lit up. Ih kien kollu tal-ftehim. Kif ukoll l-razzjonijiet u xi età Awstraljan-laħam taċ-ċanga.
  
  
  I affumikati u ħsibt dwar dan. Anki bħala ppakkjati kif hija kienet, il-Baħar Witch jistgħu jwettqu ħmistax-il jew għoxrin in-nies. Kien żgħir seħħ għall-invażjoni tal-Ħaiti, għalkemm inqas ġew ippruvati, li jfisser li huwa ttamat li jgħollu prinċipali tagħha seħħ wara l-ħatt l-art. Il-lukanda, minħabba li hi pjuttost kkritikat ċert li hi mhux se jiksbu d-dritt li issa. Sakemm kien fuq tiegħi mejta tal-ġisem. I ma bħal l-idea ħafna. Huwa tossed l-sigaretti barra mit-tieqa u lura lill-kabina, fejn l-comforts tal-ħajja kienu kkonċentrati.
  
  
  Lida kien għadu rieqda. Huwa kebbewha kutra dawl fuq tagħha u ħa doċċa fil-lussuża miksija bil-kamra tal-banju. Kif hu doċċa, huwa maħsub dwar dan, tbissem, u beda jidħaq. Ma kien hemm l-umoristiċi naħa għal dan, wisq il-Baħar Witch, bħal kull ma jagħmlux ħsara dgħajjes għal nies sinjuri, sib innocently ankrat fl-79 Triq pool. Sess l-intervisti ma'eluf ta'cops, l-FBI u l-CIA, u, I issa kienu jafu, mhux magħruf l-għadd ta thugs fuq il-Panel. Taunton Macute. Int jġorru biżżejjed trab għal daqqa sa nofs tal-Manhattan madwar l-ilma. L-ebda nistaqsu kienet għaraq hekk kemm hi jinġibed l-kruċieri barra.
  
  
  I toweled off tagħha, xorta id-daħk. Imbagħad huwa titwaqqaf id-daħk. L mwaħħla ma ' kollox dan it-tagħmir. Aħna, l-istituzzjonijiet, ma kellhomx żmien biex jħottu egos tagħna! I biss bżonn biex tieħu l-ego miegħi u t-tama kapaċi jżommu tagħha sħun-idejn ftit off lilu. Ġie ordnat ma jippermettu ħej, għall-użu ego fil-Baċir.
  
  
  Ma rridx tagħha għall-użu tiegħi ego, jew.
  Il-kapitolu 5
  
  
  
  
  Huwa marru lura għall-kabina biex tikseb lebsin. Lida kien għadu rieqda. Biss biex tiżgura, I tpoġġi l-f raġġ fuq il-wiċċ tagħha għal ftit minuti, jaraw-għajnejn tagħha, u l-sema tagħha tieħu n-nifs. Hi ma kienx faking.
  
  
  L-Iżvediżi kienu minuri il-problema. Tiegħi Savile-Ringiela-libsa kienet diġà theddid - I maħsuba għall-ħlas ego għall-ispejjeż jekk il-sibt minn dan mess - iżda l-suit ma kinitx il-kwistjoni. Liema huma importanti kienet li tkun kesħa fil-baħar f'april, u tiegħi irqiq qmis diġà fil-diżordni-ġakketta u ma tagħmel hawn. I meħtieġa svediż tal-ħaddiema.
  
  
  Huwa nnotat ftit OD dress, l-armata żejda jittieħed ppakkjati mal-uniformi tiegħu, u kienet waslet biex tmur u tikseb lebsin meta huwa nnotat kbir mibnija fil-maħżen ħdejn il-kamra tal-banju. Mill-kurżità u biss biex iċċekkjaha, I ħa ħarsa lejn dan.
  
  
  Il-maħżen kien mimli bil-ħwejjeġ tagħha. Ilbiesi, peduni, qliezet, eċċ. huma pulit rranġati fuq il-travi tal. Imbagħad seħħew għalija li Lida irid ikun għadda ftit żmien abbord il-kruċieri. Kien simili f'wiċċ l-ilma, appartament u kienu xxurtjati jew forsi Taunton Makuta kienu ġew-aħħar sena - minħabba li huma ovvjament ma kinux innotati l-Baħar l-Witch bħala post ħabi tagħha.
  
  
  Ma kien hemm l-tużżana-pari tal-żraben fuq l-art tal-maħżen. Wara minnhom, par ta tleqq iswed kappell kaxxi sib kontra l-ħajt. Meta nu raw dan, xi ħaġa buzzed fil-kap tiegħi - fit-tul vizzju u l-esperjenza, I jissoponi - u l-sibt il-sensazzjoni li hemm xi ħaġa li kien ħażin b'xi mod. Lida ma kienx it-tip ta'tifla li kienu jilbsu kpiepel.
  
  
  Sergei miġbud ' il barra tagħha kappell kaxxi u miftuħa ih.
  
  
  Hi nodded bil-mod. "I qallek li aħħar bil-lejl. Għandi fiduċja inti. Jien ma jkollhom l-ebda għażla."
  
  
  Tagħha, nodded fil-rewmatiżmu. "Inti qed tant id-dritt, Lida. B'modi differenti. Fil-mument, l-tagħha is-sit web huwa difiża tiegħek kontra l-Taunton Macoute. U jekk irrid fil-fatt, l-I għandek tagħmel hu li tieħu din il-f'wiċċ l-ilma armament li l-batterija u dawwar inti fis-Dwana u l-Gwardja tal-Kosta. Inti ser tkun mill-inqas ħames snin, u l-persuni fuq il-Panel se jkunu qed jistennew għalik meta inti toħroġ. Dawn ma tinsa.
  
  
  Hija maħnuqa yawn. "I nassumu li inti kont tittajjar kollha fuq il-baħar." Sibtha kollox? "
  
  
  Tagħha, Ħej chuckled. "Inti taf I."
  
  
  "iva. Tixtieq tkun taf tagħha. Allura liema huma inti se nagħmlu dwar dan? "
  
  
  Jien kont qed taħseb dwar dan. Hu ma jkunx jaslu għal deċiżjoni madankollu, iżda qal, "L-unika ħaġa li jistgħu ma hija tarmi dan it-tagħmir fil-baħar malajr kemm aħna tikseb il-baħar."
  
  
  L-għajnejn tagħha naqas mill-ġdid, iżda hi biss magħmula ġest żgħir ta'dwejjaq u qal: "l-flus Kollha li, Nick! Konna tant ħadmu iebes, salvat tant, u għamel dan terribbli-sagrifiċċji li jiksbu dan. Nixtieq li jiffrankaw tagħha kemm nista."
  
  
  "Aħna ser tara," missierha qal. "Jien ma wegħda. U tippruvax li jqarrqu me, Lida. HIUS qajjem din il-flus għall-fidwa ta Dr. Romera Valdez, ma jixtru l-armi hekk tista ġiri Papa Dok. Fis-sens, inti kont jixxekkel li l-flus u magħmula ih l-miri tiegħek stess. Dan huwa ieħor rap kontra tiegħek jekk aħna qatt tixtieq li l-użu.
  
  
  Dan filgħodu, hija miġbuda kutra fuq tagħha sider, li kienu artab u rilassat. Tagħha, mfakkar kif kien avviċinat sod u sod meta kienet aġitat. Tbissima tagħha kien mocking.
  
  
  "Qatt ma tista'tikseb l-ego li twaħħal," hija qalet. "Jiena l-Iswed Swan, ftakar! Tiegħi stess in-nies se qatt ma toħroġ wara me. U xorta waħda, li bagħal Duvalier hija qatt ser jixtru Dr. Valdez barra. Qatt! Hu biss fil-ħalq us għall-aħħar sentejn. Taunts-istati uniti, u jipprova jżomm kuntatt hekk li l-ego-qalb tista'ssib-istati uniti u l-jeqirdu l-istati uniti waħda waħda. Stajt magħrufa tagħha għal żmien twil. Għalhekk hemm ftit oħrajn. Kien tiegħi id-deċiżjoni, id-deċiżjoni tagħna, biex jonfqu l-flus fuq din il-dgħajsa u ta'l-armi, tmur hemm, ladarba l-papa u tieħu f'idejha l-gvern ."
  
  
  Ħsibt hekk ukoll. Żgħir iebsin, minoranza fil-HIUS, immexxija minn dan tifla, ħareġ mal-miġnun-idea tal-invażjoni tal-Ħaiti. Tagħha minħabba li l-grad u l-fajl tal-membri tal-HIUS kienu jafu xi ħaġa dwar il-pjanijiet. Kollha huma miġjuba lura kien il-flus-flus li Lida Bonaventure użat bħala hi ra tajbin.
  
  
  Huwa ltqajna sa mill-president tiegħu. "Il-ġimgħa. Aħna ser ikollhom ħafna tal-ħin biex jitkellem dwar il-mod għall-Ħaiti. Għaliex ma inti tieħu doċċa, tikseb lebsin, u jagħmlu l-istati uniti tal-kolazzjon? Irrid immur "downstream" fl-siegħa."
  
  
  Hi tefgħu lura l-kutra u scampered madwar l-żibel, sider kbir tagħha tħawwad. Hija kienet għadha liebes tagħha abjad kalzetti u garter ċinturin. Hi daħlet sa me, kullar tiegħi tax-xagħar, u kienet me fuq il-ħaddejn, id-daħk.
  
  
  "Inti verament se tagħmel dan, Nick? Inti se tikseb Dr. Valdez?"
  
  
  "Aħna ser tmur tikseb Dr. Valdez," qal. "Aħna qed tmur biex jippruvaw jiksbu l-ego barra." M'hemm l-ebda punt jgħidu, ħej, li jekk I ma tistax tikseb Valdez taf, jien ser ikollhom biex joqtlu l-ego.
  
  
  Tagħha ħarsa fiss fuq Agħlaq. "AX se jipprova jżomm il-wegħda magħmula biex inti mis-CIA. Tagħha ser tipprova l-aħjar tiegħi. Iżda jifhmu ħaġa waħda - l-ewwel sinjal ta tiegħek xadini tan-negozju, il-ftehim kollu se jaqgħu permezz. Inti tifhem?"
  
  
  Lida inklinata isfel li tagħti me dawl kiss. "Se jkun hemm l-ebda logħob xadina," hi wegħdet. I l-fiduċja inti, u inti l-fiduċja tiegħi."
  
  
  Hi hit me ħafif u appoġġjat mill-bogħod. Hi ttellgħux u jingħorok ruħha, tinqaleb fuq il-quċċata tal-me, u dam sal-kamra tal-banju. Id-daħk. Hi magħluqa il-bieb, u mument aktar tard hi jinstemgħu l-doċċa-bidu.
  
  
  Huwa mixi matul il-kamra tal-kontroll u ħares b'attenzjoni lejn is-marina. Hi ma tkunx tixtieq xi ħadd li l-avviż il-għanqbut u l-holster. Tom-Mod kienet fil-far-tmiem tal-baċir, waqgħet kontra l-munzell, tas-sigaretti ħruq fil-ħalq tiegħu. Huwa eżamina msawwta.
  
  
  Tagħha l-uem msejħa,"Hemm, Tom!"
  
  
  Huwa iddrittata f'daqqa u xejru fil me. L-għada filgħodu kien artab u omm ta'perla, bil-saffi tal-imxarrab griż ċpar f'wiċċ l-ilma matul ix-Xmara Hudson.
  
  
  Huwa sfruttat il-holster. "Huwa ont issa, ltqajna, Tom. Tmur id-dar u l-jiksbu xi irqad. U grazzi. Jien mhux se jkollhom bżonn li inti llum - I ser tkun titlaq fi ftit minuti.
  
  
  Huwa mixi'l isfel mill-baċir fejn f'wiċċ l-ilma imbark-papri wassal għall-kruċieri. Huwa eżamina tiegħi, xaħam, u l-qodma. Huwa titwaqqaf u l-tefa'l-annimal ġo l-ilma. "Inti qed tieħu off, april?"
  
  
  "Iva, allegatament. L-ordnijiet. Grazzi għal darb'oħra, Tom, u tieħu ħsieb tiegħek innifsek. Kun żgur li flus kontanti dan il-kupun ."
  
  
  Huwa migrufa tiegħu fountain-ras u l-tatni għajjien tbissima. "Jien ser flus kontanti dan jitwettaq. Alla, Nick, hi għandha ġew mitluba biex jiġu miegħek."
  
  
  Tagħha, l-uem chuckled. - "Le, Tom. Int wisq qodma xorta waħda. Inti qal li lilek innifsek. Tajba-ġimgħa, Tom." Forsi I ser tara int mill-ġdid, u aħna ser jgħaqqdu egos bħal qabel."
  
  
  "F'kull ħin," huwa qal. "F'kull Ħin, Nick. Tajba-ġimgħa, 'xulxin.
  
  
  Huwa qajjem naħa tiegħu, imbagħad jdur u jmorru lura lejn il-baċir. Huwa ma nħarsu lura. Huwa dived fil-kabina u eżaminat il-magna. Minuta wara, hi jinstemgħu l-karozza tal-bidu u l-saq bogħod. Tajba-ġimgħa, Tom."
  
  
  I ċċekkjati minn pjuttost sew, u meta sirt lura għall-kabina tiegħi, Lida kien diġà għamel il-kolazzjon. Bacon, bajd, towst, u l-aktar kafè. Hija wkoll tatni sorpriża: hija kienet liebes il-green militari uniformi, għatu żgħar ta'Castro u l-fil-cap, u dwar kull ta ' l-ispalla agħlaq kellhom wieħed stilla tal-fidda.
  
  
  Tagħha ħarsa kien fuq agħlaq. "Mela inti qed kaptan issa, april? Taf, int tip ta miġnun, wisq. Jekk il-Papa Wu steamboats qabda tiegħek fuq dan il-marka tal-distinzjoni, dawn mhux ser anki stenna għalik. Dawn ser jisparaw inti barra mill-kontroll.
  
  
  Hi grimaced fil me. "Jien naf. Dawn xorta se jisparaw me, istilel jew le. Xorta waħda, jien mhux se tkun liebes meta nagħmlu fuq l-art.
  
  
  Ħej nodded. "Huwa sess meraviljuż, għasel. Ftakar li. Iżda jekk inti tixtieq li jkollha ġenerali dwar il-mod ' l isfel, I ma l-kura. Biss tibżax. Ftakar li inti xorta fil-tim u int se jkollhom ħafna xogħol xi jsir."
  
  
  Filwaqt li aħna kienu l-ikel, Dawn qal tagħha li aħna se tkun fuq il-mod hekk kif il-kolazzjon kien'il fuq. Hija qieset dubjużi.
  
  
  "Matul il-ġurnata? Ma kienx ikun aħjar li tistenna sakemm wara l-dlam?
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. "Ir-riskju huwa minimu. Il-Ghost ma tinnota l-Baħar l-Witch, inkella aħna ma tkunx hawn. Inti żgur mhux se.
  
  
  Hija tatni ħarsa ta'malajr. "Jien naf. Huwa se jkunu mejta."
  
  
  "iva. Għalhekk naħseb li huwa sikur li jmorru fl-xmara tagħha. Aħna ser tkun tul il-Jersey-kosta, u l-darba nagħmlu fil-port tal-fluss, aħna mhux ser ikun imfixkel."
  
  
  Kien hemm każ wieħed ta ' riskju żgħir li jien ma nsemmux. . Jekk il-Taunton Macoute ġew innutati l-kruċieri u għal xi raġuni waqfu jiċċaqilqu u raw us-leave, li d jkollhom pjuttost tajba idea fejn konna se.
  
  
  Dan jista'jfisser Ħaiti-ammissjonijiet-kumitat. I kellhom riskju.
  
  
  Huwa kompla fil-kamra tal-kontroll, telaq tiegħu tal-malji-ċinturin u holster, u għal l-ih fil-kompartiment. Hija ma tridx me li jkunu interessati fl-pulizija dgħajsa. L-unità tar-radju fil-kantuniera tal-kamra tal-kontroll fetħu u ċċekkjati l-tagħmir. Ma kienx ħżiena - vapur sal-kosta tat-telefon u CW-buttuna. Lida daħal fis-kamra tal-kontroll u kien li jmiss me I filwaqt li eżaminat l-affarijiet tagħha.
  
  
  Żball seħħet u l-manwali ewlieni kien jiddaħħal fil-buttuna. Hu indikat il-vleġġa. "Għandek tkun taf kif jimmaniġġjaw ewlenin? Taf Internazzjonali Morse?
  
  
  Hi ħadlu-kap tagħha. "Huwa marret. Għandna... kien... dilettanti operatur tar-radju. Juan kienet se ... x'inhuma l-kwistjoni issa?
  
  
  "Probabbilment ma jkunx," I ammessi. "Madankollu, int qatt ma tkun taf. U jien ma tistax tagħmel dak kollu ."
  
  
  Huwa flicked bidla fuq l-popolari, u brylev mdawwar aħdar. I ma għandhom xejn ħażin ma ' l-iżball, iżda jien għamilt istampa ewlenin, li I-manku pjuttost sew, u issa I ppressata l-muftieħ ftit drabi, u ma kien hemm l-irqiq squeal fuq il-kelliem. Huwa poġġa fuq il-widnejn, ppressata l ĠĠENERATI-buttuna, u aġġustata l-vernier u l-volum sa l-kodiċi kien qawwi u ċar, ħames mill-ħames. Hija kienet ewlenin fil, biddel l-arloġġ, u widen lill-par-milied-xogħol lil xulxin. Allura sibt l-idea, u huwa kompla ĠĠENERATI għal AX-istazzjon fuq il-gżira remota barra mill-kosta tal-Ossezja tan-Nofsinhar. I verament ma jistennew biex ikunu jistgħu jgħaddu, minħabba li l-traffiku kien tqal, u kien I tas-sewqan fuq ħżiena-art, fil-livell ta ' għajnejk, u li jirriflettu s-sinjali mill-Palisades.
  
  
  Iżda minuta wara, qed jiffjorixxi u shrill-sinjal kien li jinstemgħu: R-quddiem, l-N3-R-quddiem-K
  
  
  I ma jkollhom l-messaġġ, iżda b'xi ħassejtni aħjar meta I-ewwel jinstemgħu minnhom jimxu fl -. Dgħajfa tal-konnessjoni lejn in-nies tiegħi, iżda l-konnessjoni kollha l-istess.
  
  
  I hit tagħha fuq l-iskema. K-ittestjar tal - K l-ittestjar - AR—
  
  
  Rewmatiżmu ġew bħall-ghost. K-AR-Silenzju.
  
  
  Il-bidla huwa mdawwar darba, taw l-ekwipaġġ ftit l-ordnijiet, u marru għall-bidu l-magni. L-ekwipaġġ ma pjuttost sew mal-linja tas-sajd, u dan kien appoġġjat mill-Baħar Witch fil-marea għolja u li saru, u l-aktar downstream dijagonali biex nikseb xi punent u l-kbir il-bogħod tal-kosta. L-xemx u l-problemi taħt l-orizzont u biddel il-ċatt l-kontroll tal-kulur tal-xmara fis-deheb u l-riċettivi-qasam. Il-bogħod jilħaq kienu vojta u kien hemm ħafna tal-ilma, iżda ftit tal-laneċ tal-irmonk kienu titkaxkar upstream, u l-xaħam abjad tanker kienet tinsab fuq il-Kon-Ed panel tat-tramuntana.
  
  
  Illum tagħha aħħar sena tagħha madwar il-kabina, ma tkunx tixtieq li jispikkaw aktar milli meħtieġ. A ittrattat ġenerali ħareġ lili u bies tiegħi tal-widna, u l-I qallu għal-leave.
  
  
  "Mhux se tkun gost jew gost li tagħmel dan akustiċi fil-port," ir-raġel tagħha qal. "Issib xi ħaġa li tagħmel." I nistaqsu kif hekk hi ser titlef il-flus u liema reazzjoni tagħha se jkun.
  
  
  "Ħasil tal-platti," qal. "Inti qed tim u l-I bħall-pulita] kċina. U jkun sbieħ jekk inti se jibqgħu taħt il-kenn sakemm aħna tikseb il-baħar. M'hemm l-ebda punt fit-teħid l-ebda ċans ."
  
  
  Kien tajjeb, li ġejjin mill me. Ir-riskju huwa? Dan kollu miġnun lokalità fir-Russja kien inċident - u mhux kbir inċident, jew. Kelli ħafna tħossok ħażin dwar dan il-ftehim.
  
  
  "Ara l-jekk inti tista'tikseb tal-baħar l-tbassir," missierha qal. "U ħalli me taf."
  
  
  Mhux li huwa irrilevanti. I kellhom imorru għall-baħar xorta waħda, minħabba li xejn inqas minn uragan ma kien impressjonat Hawke. Kelli l-ordnijiet.
  
  
  Lida Intelliġenti laqa'me u tbissem jgħajjat. "Iva, iva, sir. Dan għandu jsir ."
  
  
  Minn dan iż-żmien, hija kienet sabiħa mill-ġdid. Filgħodu tagħha migranja kienu aktar, u li hija kienet sħiħa tal-tama u eċċitament. I d jagħtu ħafna biex tara l-moħħ tagħha d-dritt li issa. Dan jista'jgħin, minħabba li kellna twil sejħa sessjoni, u l-I kien jistaqsi kemm tinsab hi kienet se għidli, u kif jistgħu jiġu skoperti u jintremew mill ih. U kemm tinsab se I għandek tgħid inti? Mhux verament, I-ħsieb. Jien mhux se jkollhom li jinsabu wisq. Huwa jista'jkollhom biss qbiżt xi ftit l-affarijiet.
  
  
  Lida qagħdu fil-kamra tal-kontroll waqt li hi maħduma il-Baħar Witch permezz tat-traffiku, taħt il-pont dejjaq, u fil-kartuna ta port. Bastiment tal-kruċiera kienet toqrob, ftit lewn is dragon sewwieq kienu jħallu, u fil-Sheepshead huwa sab qatgħa ta'dgħajjes tas-sajd. L-ebda-proprjetà tal-bank. Pjuttost malajr, bdejna-irrumblar u-tbandil ftit, u huwa ħass il-baħar miftuħ fil-Baħar Witch. Huwa kien ukoll mgħobbija, tas-sewqan li jinsabu fil-baxx u l-stabbli. Rriżulta fin-nofsinhar u bdew roll-ftit fuq twil, ċatti, undulating mewġa. Wara ħames minuti, hi jinstemgħu ħsejjes li ġejjin mill-kamra tal-kontroll. Imbagħad inti ma tistax tisma kull aktar. Hija kienet fil-kamra tal-banju.
  
  
  Għaxar minuti wara, hi poked kap tagħha madwar il-tmuniera. Hi kien imwaħħal mar-qafas u kienet l-greenest skur-misluħa tifla hu d qatt rat.
  
  
  Hi qal: "jien ma tiflaħx, Nick. Oh, l-hekk morda! "
  
  
  I xtaqu dan. Tassew morda-persuna ma tistax-pjan ħafna inkwiet, u hu tista ' tgħid minn wieħed iħares li dan il-wild kienet ħażina ħafna każ ta mal-de-mer.
  
  
  Ont, nodded, ma tbissima, u offruti tagħha foloz s-simpatija.
  
  
  "Timtedd," qal. I qal. "Ħarsa fil-kabinett mediċina. Ħsibt li raw xi pilloli hemm dan il-għodu. Jekk ma tħossokx aħjar hekk, jien ser jidħlu u l-kun inti skutella kbira tal-ħxuna tal-istuffat.
  
  
  Hija tpoġġi naħa tagħha fuq tagħha ħalq, mdawwar, u dam.
  
  
  A-Gwardja tal-Kosta reċiproki qabad me sa miftuħ għall Ma Dawl. L-isem tagħha kien Excalibur, u hi daħlet ddawwar fil, li jiffurmaw l-kbira tal-krema ċirku, u rajt l-uffiċjali tagħha jaraw me permezz tal-tieqa. Huwa qajjem il-lemin tiegħu u l-għamlet tqattigħ mozzjoni lejn ix-xellug tiegħu tal-polz. I ma kien tliet darbiet. Mument aktar tard, l-ee-naħa tas-sinjal wieġeb, pallida-għajn fil-dawl tax-xemx: R-AR -: Rċevew u mifhuma.
  
  
  Excalibur tax-xellug me u dam-lvant sakemm kien biss dot fuq l-orizzont. Imbagħad rriżulta fin-nofsinhar u ngħidu me isfel il-bajja.
  
  
  Ed kien sa veloċità.
  
  
  Il-kapitolu 6
  
  
  
  
  
  Il-baħar l-previżjonijiet kienu korretti dan iż-żmien, u l-temp kien multa. I fjuwil fil-Pitagora-Bajja u l-intitolat għall Ewlenin tal-Punent mal-Excalibur xorta li ġejjin me. I darba ħadem mal-tagħha dwar l-sors miftuħ CW-buttuna u kien qal li hi skorta me għall-aħħar tal-lvant Kuba u imbagħad ħalli me. Minn hemm, I guessed li hi ġejjin taħdem biex Guantanamo. Fi kwalunkwe każ, li kien se jkun waħdu fil-dejqa tal-imsaren bejn Kuba u l-kosta tat-tramuntana tal-Ħaiti.
  
  
  Lida kienet perfettament morda tifla għal jumejn, allura sibt tal-baħar l-saqajn u bdew jerġgħu lura għan-normal. Ftit ħażin u pallida, iżda mill-ġdid li juri sinjali ta ' l-Iswed Swan. Hi ma kinitx uriet ebda interess fis-sess iżda, u li kien multa ma me. Eventwalment, I kellhom imorru għall-irqad u l-confide fil-ħej, u l-I naqas rieqda, u meta l-I qajjem sa madwar 12-il siegħa wara, hi kienet seduta fil-president fuq ġiroskopju u tħares lejn me. Hi d jiġu damned jekk hi ma kellhomx li l-kbar Webley fl-idejn tagħha, kemm ma ' l-idejn, u hi bil-ponta fil me, u li ħadlu u l-isfel u lejn il-ġenb ftit. Dan kien kbir tqal gun, hi kienet nervuża tifla, u l-tagħha kienet ħafna, ħafna bir-reqqa. Vuċi tagħha kien artab, ġentili, u huwa tbissem tagħha.
  
  
  "Inti d aħjar jaħsbu dwar dan," qal. "Inti ma jistgħux itiru dan il-kruċieri waħdu. U dan il-Gwardja tal-Kosta reċiproki jaf jien fil-kmand, u dawn ser jiċċekkja qabel ma jitilqu. Jekk jien ma madwar, li ser tieħu inti fil-kustodja, u inti ser tkun problemi kbar ."
  
  
  L-kbar gun wavered kif hi fired l-ego fil me. "Fejn l-flus, inti bagħal?"
  
  
  "Oh li!" Ippruvajt-ħoss divertenti, kif jekk il-gun ma jolqot me fil-livelli kollha. "Jien għal dan. Tinkwetax dwar dan. Huwa sikur, u inti ser tingħata lura meta huwa kollha.
  
  
  Hija qieset rrabjata, inkwetat, u dubjuż. "Inti ma tistax tagħmel xejn miġnun? Kif tarmi l-flus fuq il-bord?"
  
  
  I bil-mod laħaq għall-pakketti tas-sigaretti, iżda hi ma jisparaw me, u għalhekk hu maħsub I kien diġà fuq il-żerżaq.
  
  
  "L-użu ras," qal. "Ma hu dehra raġel li tarmi mitt elf dollaru fil-baħar?"
  
  
  "Iktar minn dan," hija qalet. "Kważi mija u ħamsin u nadif, naħseb li inti ma tistax tagħmel dan. Tarmi fil-baħar. Iżda fejn huwa? "
  
  
  Huwa mixgħula, sploda-duħħan fil-limitu, u qal: "jien mhux se jgħidlek li, Lida. Biss l-fiduċja għalija. Ħsibt li kien l-idea kollha - li rridu naraw il-fiduċja xulxin. Jekk ma nagħmlu xejn, jekk ma nistgħux, nistgħu qatra dan il-każ immedjatament. Aħna qed biss fin-nofs permezz talb-dritt li issa, u jekk aħna ġlieda kontra xulxin mill-ġdid, aħna mhux se ċans. Issa tpoġġi li kkritikat gun isfel u tieqaf tkun iblah.
  
  
  Hi titbaxxa l-massakru lag aħmar, iżda l-għajnejn tagħha fflaxxjati isfar xrar tan-nar fil-me. "Dan il-flus kollha li kapaċi jkollhom fid-dinja. Kollha għandna huma nies tiegħi. Jien responsabbli għal dan."
  
  
  "Ħażin," qal. "Jiena responsabbli għal dan. Dan huwa l-invażjoni tal-flus, u se jkun hemm l-ebda-invażjoni, sabiex inti m'għandekx bżonn li d-dritt li issa. Jien ser jgħidlek dak li ser tagħmel-kun onest qabel immorru lil Ħaiti, jien ser jurik fejn huwa. Jien ma tagħti lill ego tiegħek, iżda jien ser jurik fejn huwa moħbija. Id-dritt?"
  
  
  Ma kienx tajjeb, iżda ħej, kelli imqiegħed magħha. Hi nodded u niżel Webley fuq il-tapit li jmiss mal-president. "Naħseb li naf fejn huma," qalet grimly, " iżda jien ma tistax tiċċaqlaq dawn il-kaxxi."
  
  
  Huwa seta'jifhem li. Tagħha tista ' tneħħi 300£, u jekk tagħha kiser l-għaraq tqegħid kaxxi lura fil-kompartiment tal fuq il-biċċa ta'quddiem.
  
  
  Webley ħa u tbissem fil-ħej. "Għaliex dan blunderbuss dwar il-gassijiet li għandna dwar il-bord? Int wara iebsa żamma tal-ħin tiegħek ego fil-verifika."
  
  
  Hi shrugged u ppruvaw li ma nħarsu lejn me. "Huwa ħares kbar biżżejjed biex joqtlu inti, u kien diġà mgħobbija.".. I verament ma jaf ħafna dwar l-armi, Nick.
  
  
  Tagħha jintrema-klipp mill Webley. Mhux parti kbira minnu. "Tħallix lit-truppi taf dwar dan," qal. "Huwa preżunt li l-leader għandu jkun kapaċi li tagħmel dak kollu li l-truppi bżonn, u ma aħjar."
  
  
  Hi koperta-wiċċ tagħha bl-idejn tagħha u bdiet-għajta. Hija jaraw il-fidda tiċrit roll stabbiliti tagħha tal-kafè-kulur ħaddejn. Nervituri. Vultaġġ. Jmur jgħix fuqha, tkun xi tkun. Huwa taptap tnejn tagħha ħafif fuq l-ispalla, mhux b'mod favorevoli, minħabba li kien jaf hi ma ma tantx iħossu li l-mod.
  
  
  "Jgħajtu out," qal. "U l-fiduċja me, tarbija. Kostya għal kemm tal-istati uniti.
  
  
  Tagħha, marru għall-flybridge, ltqajna ee off-ġiro u ħa l-mira.. tiegħi tax-xellug, Excalibur taz-zokk us bħal iswed speck fuq ġewwa tal blu tazza.
  
  
  Ma kienx għalija, iżda Ed qal li Ewlenin tal-Punent, u għalhekk Ewlenin tal-Punent, kien l-mod kif għandu jkun. Kwalunkwe kien, I iddeċieda li tikseb dan, hemm il-fjuwil u l-ilma, b'kont me biżżejjed ta'kemm biex tikseb me lil Ħaiti, u viċe versa. Lura? I ma kienx verament isserraħ fuq tiegħi tad-dahar, iżda jekk għamilna, I ma tkunx tixtieq li jispiċċaw tal-fjuwil u l-ilma x'imkien fin-nofs tal-Karibew. Aħna aġġustat il-ponta tal-Portland u intitolat għall Ewlenin. I tinżamm tagħha fuq l-erbgħa u għoxrin siegħa tar-radju tal-għassa mal-Excalibur, u meta l-I mibgħuta tagħha tal-punent, hi kienet konfuż, kien hemm xi konfużjoni dwar l-ordnijiet, u hi marru fis-loudspeaker biex nistaqsi lili spin.
  
  
  I spjegat tagħha li kelli l-ordnijiet għall Ewlenin tal-Punent, u mument wara l-sinjal mill-ġdid daħal li jkomplu jsuqu. Anki l-sinjal deher ftit beda jinkwieta u ħażin f'għajnejn, u kien jaf kif id-dgħajsa-kmandant tal-ħass - li kien qed jaħdem fl-skur fuq il-direzzjonijiet madwar Washington, u ma kienx jaf dak l-infern kien madwar kollha.
  
  
  Il-bajja kien mitħna tal-għadira. It-temp miżmuma, u ta'April kien sħun. Huwa tneħħietlu l-isfel sabiex il-qadd, tpoġġi tiegħu luger u stiletto-dinja papoċċi fil-kompartiment tal, u beda biex jirrestawraw tiegħu tan. Lida huwa użat biex liebes qasir ħafna xorzijiet u miġbuda. Hija kienet fil-burdata tajba mill-ġdid, kant kif marret dwar in-negozju tagħha. Biex tkun onest Ewlenin tal-Punent, meta l I kellu l-a ġiro-kruċieri, hi f'daqqa waħda qabad me fil-kamra tal-kontroll, u aħna rrumblati madwar fuq l-art għall-waqt, u sibt ieħor xogħol reali. Kien tajjeb u eċċitanti, u l-I ma moħħ il-mod kif hi daqsxejn fl me.
  
  
  Meta dan kien aktar u hija kienet sodisfatt, hija kienet kemm frisk u sbieħ daqs qatt qabel. Stajt dehret tagħha emozzjonali mudelli pjuttost sew minn issa, u biss ttamat hi ma iżolati minn minnhom meta aħna fil-fatt tikseb isfel tan-negozju.
  
  
  Hi kienet immexxija mill-Baħar Witch fil-marda ta Duval Sturt. Minflok ta'irmiġġ, huwa stabbilixxa improvviżati ankra u ħa d-dgħajsa. Ma rridx li tħajjar lil Lida kwalunkwe aktar milli meħtieġ, sabiex I miġjuba ċwievet tiegħi u, fil-każ li, ftit vitali tal-magna serraturi. Lida jaraw bil-sardonic tbissima.
  
  
  "Il-fiduċja reċiproka, april?" Tbissima tagħha kien abjad u qarsa. "Ma jidhirx li taħdem iż-żewġ modi, ma?"
  
  
  Ee kienet tagħha fuq ix-xufftejn u l-stroked tagħha t'isfel tad-dahar. "Nemmen li inti," I gideb. "Iżda jien li jsegwu l-ordnijiet, inkella I ser tingħata lilu infaxxati up. Ordnijiet għandu jkollhom assolutament l-ebda ċans."
  
  
  "Ha."
  
  
  Huwa kellu lura tagħha u chuckled. "Xorta, jekk il-dollaru-munzell huwa nadif u int mhux se tagħmel xi xadini tan-negozju, x'jagħmel din il-kwistjoni?"
  
  
  Timbotta off fil-dinghy, huwa qal tagħha, "Jibqgħu kif bogħod mill-gverta kemm tista'. Jibqgħu barra tal-vista. Ewlenin hija sħiħa tal-Kubani-refuġjati u l-Alla jaf li inkella - forsi xi wħud mill-Taunton Macoutes. Ma rridux li inti tkun innotata.
  
  
  Hija tatni ftit mewġa u kważi dam biex il-kamra tal-kontroll. I kollha kellhom ma kien isemmi Taunton Macaut, u hi freaked. Ma kien hemm l-aktar li huwa milli hu mifhum issa.
  
  
  Ma kontx naf li kont qed infittex. Il-ftehim kien li AX-aġent ma niġi meta mort fuq l-art fuq il-Baħar Witch. Tagħha traskurati-dgħajsa u telgħu l-taraġ. I kien liebes il-green tal-merkanzija, abjad T-qmis, u jott-pak, u hu ttamat I ħares bħal kull parti oħra fil-ħin baħri fuq bastiment żgħir,
  
  
  I ma kienx lest għall-raġel, iżda kien fl-persuna. Ed. Nen kien liebes rumpled tal-qoton libsa u l-qmis bajda bi tant-għonq u l-terribbli tie. Huwa kien liebes il-ġdid il-panama kappell fuq l-kap griż, li huwa probabbilment l-ħsieb kien depraved.
  
  
  Huwa ħareġ għalija, li saret minn naħa tiegħu, u growled fil me, "Ħej, iben. Jien ferħan li tara int. Inti dehra pirata.
  
  
  Tagħha, l-uem chuckled. Kien it-tipjip wieħed madwar tiegħu irħas sigarri u ħares bħal bidwi jżuru l-belt għat-turisti.
  
  
  Huwa qal, " dak Li kulħadd jgħidlekx me, sir."
  
  
  Huwa naqqas l-naħa tiegħi u squinted fil-xemx ħarxa. "Iva, allegatament. Ont, I jissoponi. Ejja mmorru. Aħna ma għandekx ħafna ħin. Għandi l-ritorn għal Washington immedjatament, u aħna għandna ħafna biex jitgħallmu. Ħafna affarijiet ġara ."
  
  
  I tinżamm sa miegħu. "Dan għandu jkun," qal. "Għalik li ġejjin hawn fil-persuna."
  
  
  L-raġel nodded grimly. "Sħun u tisħon. Biss biex jagħtik ħjiel, jien ser jgħidlek li dan jista'jkun diffiċli bħala l-Kubani missili-kriżi."
  
  
  Huwa whistled ip tagħha. "Injam. Ħafna insidjuż. Tagħha, maħsub I kollha kellhom ma kienet tmur u l-pir barra dan Valdez madwar is-snien tal-Papa tal-Panel.
  
  
  "Dawn qed-tfal," Hawke qal. "Li wisq imma l-prezz hija ħafna aktar."
  
  
  Huwa wasslitni biex l-Olanda hardtop u mogħtija me il-vleġġa. ""Issuq. U inti jistgħu jirrilassaw - fil-każ biss hemm tliet irġiel li jkopru l-istati uniti. Probabbilment l-iskart ta'żmien, għaliex jien naħseb li l-Taunton Macute tilfet inti u l-girl, għal issa."
  
  
  "Leave tal-us li nitolbu," qal.
  
  
  Huwa beda jħares madwar il-bajja fejn Excalibur kien viżibbli, imbagħad tatni skura tbissima mal-snien foloz. "Kif tagħmel l-iskorti?"
  
  
  "Biss multa. Biss il-kaptan ma jidhirx li tifhem x'inhu għaddej.
  
  
  Ed taw tidħaq qasir. "Ma. Kien għaġla - xogħol kelli biex tiżdied fuq il-kanali u jmorru bil-miftuħ għall-matematika-klassijiet ."
  
  
  I ħa l-Chevrolet. "Fejn?"
  
  
  "Biss jmorru. Jien ser jgħidlek
  
  
  I ħares fl-mera I kif saq permezz tat-traffiku. L-Ford mal-żewġ irġiel jinġibed fuq l-ispalla tas-triq u segwiti-istati uniti. Kif avviċinat l-dawl tat-traffiku, aħmar limousine maqtul barra tal-lott tal-parkeġġ u l-għadda fil-quddiem tal-me.
  
  
  Huwa beda jħares lejn Ed. "I tħossok hekk bla periklu, l-imgħallem. Taf, int ser mess me sa ma dan kollu tas-sigurtà. Nista'nikseb użat għaliha."
  
  
  Huwa għamel qarsa tal-wiċċ. "Mhux dejjem. Hekk inti ser tkun waħdu. Ħu d-sqaq."
  
  
  Aħna kellha ftit filwaqt li Hawke ħares fl-mera. Wara l-ego-istruzzjonijiet tal, li kien immexxi permezz fl-Ernest heming-way tal-Mużew mimmo l-Olanda u fl-Truman Avenue ċirku-Għases Bayte. Kien hemm ħafna dgħajjes tal-karta. Aħna irku u l-maqtugħa permezz ta'l-qodma fekruna kraals, u fl-aħħar nett misjuba lilna nfusna fuq quddiem tal-dar privata dwar il-Green Sturt. "Ed qalli biex issuq sa l-dar. L-aħmar MG biddel il-kantuniera fil-quddiem tal-istati uniti u l-titwaqqaf. L-Ford jinġibed sa nofs l-blokk warajna.
  
  
  Ed grumbled. "Kkritikat nonsense, iżda I għandek tagħmel dan. Ma naħsibx li hemm metal tank fi ħdan seba'mija mili ta'hawn. Jiġu fuq, Nick.
  
  
  Il-ħaiti kienet ftit iktar minn seba'mija mili'l bogħod.
  
  
  Biss le lilu ftit, huwa qal, " Għaliex il-kaptan tal-Pueblo kien l-ħsieb dwar l-Korea."
  
  
  Huwa biss grunted u ma tweġiba me.
  
  
  Ed jinfetaħ il-bieb u l-dħalna kbir, kessaħ-kamra tal-ħajja li jinxtamm tat-trab. L-purtieri ġew imfassla, il-purtieri magħluqin. Ed ħa pakkett ta ' basal-qoxra tgeżwir mill tiegħu ġewwa but u tossed minnhom lili. Kien stampati fil-żgħar, single-tul tat-tipa, u kienet madwar għoxrin paġni.
  
  
  "Aqra dan," huwa qal. Il-ħin liberu fit-triq lejn Ħaiti. Imbagħad jeqirdu l-ego. Kif l-unsub?"
  
  
  Huwa qal tagħha li agħlaq kien multa, u malajr u konċiż ppreżentat lill-emu l-avvenimenti li segwa l-isparar fil-baħar tal-knisja. Huwa miżmum nodding u l-chewing fuq sigarru tiegħu u ma tinterrompi.
  
  
  Meta huwa kien lest, huwa qal, " Ħarsa lejn agħlaq kull minuta. Naħseb li hija u HIUS fuq livell jixtiequ li jeħles ta'dan Dr. Valdez guy, iżda min-naħa l-oħra, dawn jistgħu tixtieq li l-ego-pass. Nafu li jridu lilu tkun il-president li jmiss tal-Ħaiti. Dan huwa, mulattoes. Elite. Huma jridu li l-art tagħhom lura, tagħhom stess u tal-kannamieli-pjantaġġuni tal-kafè, u biex tagħmel dan, jeħtieġ li joqtol il-Bord tal-Dad u jissostitwixxu l-ego ma'dan Valdez. Hu mulatto, wisq, inti taf.
  
  
  Ma kontx naf tagħha u qal tagħha sabiex. Ed xejru l-idejn.
  
  
  "Irrispettivament. Ma jimpurtax li Dr. Valdez huwa wkoll fiżiku. Teorista, iżda xorta fiżiku. Mill-inqas kien fil-Columbia qabel l-Anzjani Dok qabad ego, u ma naħsibx li hu li tkun insejt tieħu ħafna għal ħames snin. Dan ifisser li xejn biex inti, Nick?"
  
  
  Kien bħal dak. "Huwa l-bidu tal-ħoss ftit familjari u l-ikrah," qal.
  
  
  "Dan. Għandek tiftakar dawk Sidewinder rokits li kienu misruqa F'bonn dan l-aħħar? Kien mistenni li jintbagħtu lill-Moska? "
  
  
  I qal tagħha I mfakkar.
  
  
  Ed feġġ ieħor sigarru fil-ħalq tiegħu. "Qatt ma ntlaħaq F'moska. Ih kien misruqa mill-ġdid, ir-rotta, u li spiċċaw fil-Ħaiti. L-CIA kien xortik tajba ma'din l-informazzjoni. Sa ftit żmien ilu, il-Gwardja tal-Kosta miżmuma Kuban tar-refuġjati. Huwa kien membru tal-Kubani-servizz ta'intelliġenza, u ġie maqtul pjuttost sew meta kien meħuda fuq il-bord tad-dgħajsa. Qabel ma miet, li ħa l-CIA guys biex jgħidulhom li l-Dok tal-dad kellhom missili immudellati wara l-Sidewinder, u li kien qed jipprova jiżviluppa atomika testati għalihom. Castro jaf dan, u l-vuċi-il-vuċi se jmorru miġnun. Għandek tara dan?"
  
  
  Rajt. Jekk il-Papa Dok kellhom missili, u jekk ikun jista driegħ ih b'testati nukleari, li kien se jiddominaw l-Karibew. Kull ftit repubblika tal-banana kienet se żfin li l-ego tixgħel.
  
  
  Dr. Romer Valdez kien fiżiku. L-ebda nistaqsu Papa Dok irrifjuta li jixtru l-Ego bil-il miljun imqajma mill-HIUS. Lida kien id-dritt dwar dan.
  
  
  "Valdez kien komunista meta kien fil-Kolombja," Hawke qal. "L-FBI u l-CIA jkollhom il-fajl dwar l-lilu, minn hawn hawn. Huwa qatt ma kien attivist, biss roża salon, iżda kien komunista. Aħna verament ma tridx hu li jiġu lura lejn il-Membri."
  
  
  Missierha kien jaraw lilu mill-qrib: "inti verament jridu li l-ego tal-mewt?"
  
  
  Ed ħadlu kap tiegħu. "Bħala l-aħħar għażla, iben. Hekk jgħid il-Bniedem. M'għandekx joqtol lilu jekk m'hemm l-ebda tama li jinkiseb l-ego barra." Huwa frowned u l-larvi sigarru tiegħu fuq l-art. "Jien ma trid tagħmel dan, iżda l-Persuna trid dan, u jien li jobdu l-ordnijiet biss bħal kulħadd. Iżda ma nistgħux inħallu l-Papa Dok jżommu l-ego.
  
  
  Huwa mixgħula. "Dak li taħseb Lida Bonaventure jaf dwar dak li nafu?"
  
  
  L-raġel ħadlu kap tiegħu. "Nista'biss tentattiv. Fl-relazzjonijiet tagħha mal-CIA, hija kellha qrib ħafna tal-nisa. Dawn ppruvaw li jinterferixxu ma ' xulxin, hi u l-CIA kuntatti, u kkritikat dan, naf li ġew l-quddiem. Għandek bżonn titgħallem mill-Agħlaq bħala l-aħjar li jistgħu.
  
  
  "Hija kollha għall-jkollna Valdez barra," qal. "Mill-inqas li jgħidlek liema hi me. U hi trid tkun taf li huwa fiżiku u komunista.
  
  
  Ed nodded. Hi ser tkun taf li. Hija wkoll jaf fejn fil-Ħaiti Valdez qed tiġi miżmuma fil-magħluq. Tħallix ħej iblah inti li hi ma tkunx. Dan jista'jagħti inti sinċerament li lilu. Taf li hi l-Iswed Swan? "
  
  
  "Jien naf.
  
  
  "I qal em dwar l-armi u l-uniformijiet, u li kelli RU fuq l-idejn tiegħi.
  
  
  "Il-agħlaq probabbilment jkunu pjuttost tajba taħt l-art-organizzazzjoni fil-Ħaiti," Hawke qal. "Hija ppjanata għall-użu suwed bħala-grad u l-fajl tal-membri tagħha invażjoni-armata. Agħlaq biss għandu grupp żgħir ta mulattoes."
  
  
  "Għaliex ma l-suwed jagħmlu dan? Meta l-mulattoes jirritornaw għall-enerġija, l-suwed se tkun agħar minn taħt Duvalier."
  
  
  "Dawn ma jkunux jafu li għadhom," Hawke qal. "L-affarijiet huma daqshekk ħżiena taħt il-Papa Dok li l-iswed hija lesta biex jippruvaw xi ħaġa. Meta tqum, se jkun tard wisq. Jekk hi jistgħu iġbed l-invażjoni.
  
  
  "Hi mhux se tagħmel xi invażjoni," tagħha [l-uem] wiegħed. "Persuna, hi nizza u l-tkabbir intelliġenti, iżda mhux daqstant tajba bħal hi mistennija li tkun. I jinżamm taħt kontroll. Tinsa dwar l-invażjoni."
  
  
  Ed ffirmati, inklinata lura, u l-t'attivitajiet fil-limitu. "Id-dritt, iben. I l-fiduċja li tagħmel dan. Iżda inti xorta jkollok bżonn biex jiksbu Valdez, jieħdu l-ego madwar l-Ħaiti, jew joqtlu ego u għidilna f'dak l-istadju ta'l-evoluzzjoni tal-Papa Dok miksuba tiegħu missili u atomika testati. L-aħħar ħaġa li xi ħadd fil-dinja trid tagħmel huwa reoccupy-Ħaiti. Dawn mibegħda us biżżejjed peress li hija, aħna xorta riħa bħal Dumnikani, u dan huwa ħażin ħin għall-problemi fil-Karibew. Kwalunkwe ħin mhijiex l-aħjar żmien, iżda issa dritt ikun l-qtil. Għandna biżżejjed esperjenza fil-Lvant Nofsani u l-Vjetnam. Għandek impjieg li ma hemm, boy, u inti ma jkollokx xi għajnuna. L-CIA huwa minfuħa fl-iskejjel, u l-I wieħed biss aġent tax-xellug fil-Port-ua-Prinċep. Persuna waħda! L-ego-Lukanda għandhom jinżammu tagħha. Iżda jekk l-affarijiet imorru ħażin u inti jaħarbu u jistgħu jiksbu Port-ua-Prinċep, huwa tkun tista'tgħinek.
  
  
  Huwa qal me kif tikkuntattja dan il-bniedem fil-Port-ua-Prinċep. Huwa kompla biex jitkellmu għal kwart ieħor ta ' siegħa, verament tisfija me, tagħha, is-smigħ, u l-I kienet sejra għall-agħar mill-il minuta. Dak I verament meħtieġa kien reġiment ta Marini-proprjetà jifilħu Marini bħal dawk li okkupata mill-Ħaiti 1915 għall-1934. I ma jkollhom l-Marini. I biss kellhom ont. Kif I saq l-Olanda lura għall-Duval Sturt, Ed qaltli dwar New York.
  
  
  "Il-CIA għandha ħafna tal-tħassib dwar jitilfu l-Steve Bennett, iżda dawn qed jkopru l-up. New York Belt cops ma tkunx taf x'inhu għaddej, iżda dawn jistgħu riħa far, u l-Omiċidju uffiċjali tippruvax wisq iebes. It-tielet ras kick-xellug nadif, u l-tnejn l-oħra huma mejta.
  
  
  "Jien naf għall-żgur I kienet waħda," qal. "Jien ma setgħetx tkun żgur ta' xi ħaġa oħra."
  
  
  "DOA," Ed qal. "Huwa ma tkellem fil-ambulanza."
  
  
  Ed ma toħroġ fuq il-moll miegħi. Aħna ħadlu-idejn, u huwa qal, " Hemm guy hawn, iben. Huwa jiswew ħafna aktar minn jien kelli ħin għall. Kun żgur li jeqirdu l-ego."
  
  
  "Jien ser tagħmel dan. Tajba-ġimgħa, sir."
  
  
  Huwa indikat fil-me tiegħu mgħawweġ-idejn. "Sanzjonijiet, Nick. - Xorti tajba. I ser tkun stennija għal rispons minn għandek.
  
  
  Kif dgħajsa tiegħu baħħru lura lejn il-Baħar Witch, huwa jista'biss nittama li l-ego stenna ma jkunx vain. Dak li hu ser tisma mill me.
  
  
  Il-kapitolu 7
  
  
  
  
  
  Huwa mexxa'il quddiem il-qodma Bahama-Istrett, iż-żamma ċara tal-Kubani l-ilmijiet. Fil-fatt, hija kienet s'issa tat-tramuntana li hi mdawwar nofsinhar biex jidħlu l-Windward-Passaġġ, hi tista'biss jagħmel l-dim smudge tal-Matthew Belt b'lura.
  
  
  L-Excalibur, bħal leali kelb li jkun qed jiġi mgħallma li jimxu, dam ftit mili lejn ix-xellug tal-me. Hekk kif l-I daħlu fil-kuritur, hija mgħollija sa, imdawwar fil-quddiem tal-me, u wriet:
  
  
  Jħalli inti issa-Data skond is-sejħa istruzzjonijiet - sanzjonijiet, u l-xorti tajba -
  
  
  Huwa ħass waħedhom u l-kiesaħ kif huwa jaraw tagħha jmorru. Tagħha l-uffiċjali u l-irġiel ħarsu lejn l-istati uniti fuq l-ispallejn, u kif tħossok waħdu bħala hi ma, huwa ma setax jgħinu iżda chuckle. Jum jintefqu Ewlenin tal-Punent, Lida jiddawru mara. Hija qalet ħej meħtieġa l-xemx fuq l-sider tiegħu, u li l-infern bil-mazz ta għalija volumi mal.
  
  
  "Inti qed exhibitionist," hi qal tagħha, "u issuq ħafna ta'nizza neħħi l-Amerika guys miġnun ma' ih rockers. Asjatiċi hija frowned fuq fil-Gwardja tal-Kosta, u tħeġġeġ lill-ego. F'dan il-każ, li jmorru mingħajr bra hija probabbilment l-qerq."
  
  
  Ħej, I ma l-kura, allura hija qalet hekk. I ma dwar il-kura lili nnifsi, u kelli l-tidħaq kull darba ħsibt dwar dak li l-uffiċjali u l-irġiel fuq id-dgħajsa trid tkun ħsieb. Speċjalment bħala-kaptan. Kien jaf, jien ma jkunu jafu d-dettalji, li kien I dwar il-missjoni serja, u dan għandu kienu l-ego-stoic ruħ drive li ixxukkjat me jaraw us-logħob tal-Baħar Witch. I kien jistaqsi jekk kien poġġih fil-rivista jew jinkludi fir-rapport tiegħu lill Washington, u dak l-espressjoni fuq Goshawk tal-wiċċ ikun meta huwa aqra l-rapport.
  
  
  Lida daħal fuq me u aħna jaraw Dgħajsa I jisparixxu matul il-perijodu. Hi sib wara me, sider tagħha tfarfir tiegħi bare-laħam, wet xufftejn tfarfir tiegħi tal-widna. Dan iż-żmien aħna diġà naqsu ħafna fl-imħabba ma'xulxin.
  
  
  L-Excalibur kien barra tal-vista.
  
  
  "Hi ser wiċċ Guantanamo," qal. "Jagħtu l-ekwipaġġ ftit vaganza, aqbad xi provvisti, u jiġu lura hawn biex tmur fuq kruċiera madwar l-istazzjon. I biss nittamaw li naraw tagħha mill-ġdid."
  
  
  "Ħaj," Lida qal. Hija tatni qawwija, inkwetat ħarsa
  
  
  conspirator, u hu jista'kważi tisma tagħha togħlija ġewwa. Aħna kienu se jiksbu l-għalf żgħar, u hi kienet kuntenta u l-lest.
  
  
  Ix-xemx kienet li jaqgħu malajr fil-punent, u l-pass kien ferm kkulurita. Lavanda, deheb, strajk u fil-fond tal-vjola. Bl-addoċċ li jtajru l-ħut glided fil-fidda ileqq. Il-baħar kien kalm, li jirriżultaw fi żmien twil, baxx, il-green ħwat, għalaq bil-bizzilla, u l-kummerċ riħ madwar l-Afrika indaqs mxarrba dawn l-uċuħ mal-imxarrab-frisk. Ma kien hemm l-ebda oħra tal-bastiment fil-vista, u kif bil-lejl avviċinat, li kien multa ma me. Minn issa'l quddiem, se jkun diffiċli ħafna.
  
  
  Tagħha iebsa waħda slapped ee fuq l-annimal u qal tagħha biex kok-pranzu. Imbagħad tagħha magni solvuti riċerka problemi mingħajr toqrob, u daru fuq il-gyroscope. Issa għandi l-għadd tal-problemi.
  
  
  I taqrah u memorizzati dan, l-informazzjoni eżatta Ed tatni, u mbagħad meqruda. Kien uġigħ ta ' ras, xejn iżda x-xogħol, il-problemi, u l-perikli, iżda ma kien hemm xejn li jistgħu jagħmlu dwar dan. Dan se jżid b'mod sinifikanti n-numru ta'karattri-xi ħaġa li setgħet isir mingħajr l-minħabba li diġà hemm wisq koki fooling madwar dan l-soppa. Stajt aqra dwar l-Paul Penton Trevelyn u kultant jidher rari tiegħu u skaduti ritratti, iżda issa I jista'jkollhom biex jilħqu din il-karattru stramba fil-laħam. I jista'jkollhom biex joqtlu tiegħi ego.
  
  
  Xahar għal xahar Trevelyn, kif ego kien komunement magħrufa, kien permeżz minn min kien kostanti fil-Ħaiti b'mod permanenti. Hawke fil-qosor ammettiet li AX ma kellhomx wisq informazzjoni dwar P. P., u li dak li kien ġie skaduti ħafna u mhux affidabbli. Mo. Mo. kien misterjużi-bniedem, hermit u ħarxa-ġappuniż, u hu u l-Papa Dok kienu biss bħala iebsa ħallelin kif kienu, ma kien Hemm l-ebda dubju dwar dan. Mo.Mo. magħmula Howard Hughes dehra exuberant extrovert u jkollhom aktar flus minn Getty. L-aktar reċenti ego ritratt ġie għoxrin sena.
  
  
  L-Mes. L-Mes. kien ukoll il-kap tas-servizz tal-intelligence tal-Papa-Panel u l-jinvestu flus fiha. Kien Mo. li jinżammu Dr. Romera Valdez enormi tiegħu immobbli qrib il-fdalijiet tal-Palazz tal-Sanssouci u mhux'il bogħod mill-Bam. Kien tiegħi aqta, kif ukoll il-CIA u AX, li s-Sur Trevelyn kien ssejjaħ ħafna tal-melodiji fuq il-Panel.
  
  
  Lida wkoll maħsub hekk, u ammettiet li hija mhux se tkun diffiċli biex tikseb l-Valdez barra mill-addominali P. P.. Il-bniedem kellu personali armata! Dan sar me opponent tal-żewġ armati-Papa Pani u l-Mo. L-Mes.
  
  
  I kien għadu l-ħsieb dwar dan meta hija talbet me li jmorru jieklu. Huwa tossed tiegħu tas-sigaretti fil-baħar u ħa l-aħħar wieħed li tħares madwar. Ix-xemx kienet stabbilita u l-kuluri kellhom tisparixxi, iżda ma kien hemm l-kwalità tal-paċi u l-serenità fil-kwiet-kobor tal-baby-ajru li ħakem u miżmuma me, speċjalment peress li jien kont naf li jistgħu jkunu żmien twil qabel ħassejtni mill-ġdid . Jekk qatt qabel. Hija għandha tkun diffiċli, u huwa ħass distint skomdu.
  
  
  Imbagħad I qal tagħha biex tikseb Lida kollha dawn il-mapep u r-rekords, u tipprepara ih għall-aħħar tal-kunsill militari. I marru soprano, is-soluzzjoni għall-R & D-magni, u jwaqqaf il-Baħar Witch ankra. Kien kompletament fid-dlam issa, ma biss l-aħdar tal-qamar viżibbli fil-lvant. Kellna din it-taqsima ta'l-pass, u ma tinkludi l-ebda dwal mixgħula. Wara l-kontroll finali fuq tagħha, huwa għamel triqtu permezz tal-cluttered taż-żejt u l-ilma bottijiet u lura lill-kamra tal-kontroll. Lida kienu mqiegħda fuq miġbuda u l-dawl sħ biex tevita l-żgħira kesħa, u kien bir-reqqa l-iskannjar tal-spreadsheets u maħsuda-munzell tal-karti tal-flus.
  
  
  Huwa mixgħula għal kemm tal-istati uniti, u peered fuq il-mapep permezz tal-duħħan. "Id-dritt," qal. "Ejja jiksbu fuq dan. I jixtiequ jaħdmu fis-Super illejla u jaħbu sakemm ikun-dawl. Għandek xi ħadd fuq din il-gżira?"
  
  
  Hi nodded u frowned lejn il-mappa, ħmar xofftejn tagħha fit-tul roża l-ilsien. "Ftit nies. Jekk ma ġara xejn ."
  
  
  "Tista'tikkuntattja minnhom mingħajr periklu għall-us?"
  
  
  Huwa jaraw tagħha mill-qrib. Konna qed flimkien twil biżżejjed biex tkun taf meta hi li tinsab jew anki l-ħsieb dwar tinsab. Issa tagħha brow furrowed. "Inti smajt, ma inti, jekk xejn ġara? Inti l-Iswed Swan, nurse."
  
  
  Hi nodded, iżda tajt lili qawwija ħarsa. "I jfisser dan l-aħħar, Nick. Fi New York, inti d għandhom jinstemgħu, iva, iżda konna kien ftit barra tal-mess għal dawn l-aħħar ftit jiem, id-dritt?
  
  
  Hija kienet id-dritt dwar dan. Bl-eċċezzjoni tal-ħidma mal-Excalibur ftit drabi, huwa miżmum stretta tar-radju-silenzju, u ma kien hemm l-ebda rapporti ta ' problemi tal-madwar tal-Port-ua-Prinċep. Aħna kienu kontinwament li ġejjin tar-Radju-Ħaiti. Dan, naturalment, huwa funzjoni tagħna maħsub xejn. Papa Dok huwa persuna ħafna sigriet.
  
  
  "Id-dritt," qal. "Aħna ser ikollok tieħu l-riskju. Hemm ħafna nies fil-Super? "Din kienet gżira barra mill-kosta tat-tramuntana tal-Ħaiti, per eżempju, 20 mili mill Porte de Paix fuq il-kontinent, u l-qodma tal-portijiet privati.
  
  
  "Mhux verament. Ftit is-sajjieda, u ftit Negroes. Hemm ma tantx hemm.
  
  
  "Fejn nistgħu jaħbu l-dgħajsa u jaħbi dan?"
  
  
  Hi nodded. "L-ebda problema fil-livelli kollha. Ħafna coves u l-bajjiet. Inti inkwetat dwar l-arja rondi?"
  
  
  Kien imħasseb fir-infern dwar l-arja tal-għassa u qaltilhom hekk.
  
  
  Dok tal-dad ma kellhomx kemm ta ' l-arja-seħħ, u l-I ma, u l-pjan wieħed huwa biżżejjed biex il-post dgħajsa li ma jkun hemm.
  
  
  Imbagħad hija ressqet l-qodma u l-uġigħ fil-suġġett. Aħna argumentat dwar dan kollu l-isfel Ewlenin tal-Punent.
  
  
  "Biss jekk inti d ħalli me l-użu tar-radju, Nick! Inti tista'sejħa tiegħek lin-nies biex il-kontinent, u jkun aktar faċli milli tagħmel dan il-mod li jixtiequ. Tagħha-"
  
  
  - "Le, kkritikat l-apposta!" Huwa ewropea naħa tiegħu iebes fuq il-mejda. Dilettanti tikseb fuq in-nervituri tiegħi xi kultant.
  
  
  "Se jkun aktar faċli dan il-mod," huwa kompla jgħid. "Aktar faċli mill-Papa Dok u dan wieħed.P.Xahar Trevelyn. Kif nista'nkun naf kemm il-direzzjoni-mod u l-istazzjonijiet tal-monitoraġġ għandhom? Dan huwa mitlub mill-trażmissjoni lejn il-kontinent, Lida. Dawn ser jiffissaw-istati uniti, li kollha. Ħajt tal-istorja. Il-ħajt hija madwar l-istati uniti. U ma jaħsbu dwar mill-ġdid! "
  
  
  "Iva, Il-Kaptan. Jien mhux se tagħmel dan." Ma kien hemm l-familjari grin tagħha tbissima.
  
  
  "Aħna qed teħel mal tiegħi pjan oriġinali," qal. "Aħna qed tinsab fuq il-Super waqt li inti tagħmel kuntatt u tibgħat egos tiegħek in-nies fuq il-kontinent. Biss fil-forma orali. L-ebda noti. Tiegħek ambaxxatur se twaqqaf il-laqgħa fuq il-kontinent dan filgħaxija. Għalhekk se jkun."
  
  
  "Naturalment, Nick."
  
  
  "Waħda mill-aktar ħaġa," I kontinwi," ma rridx xi ħadd madwar l-ħbieb tiegħek li ġejjin abbord il-Baħar Witch. Jekk jippruvaw, jien ser ikollhom jisparaw ih. Ġġibu sinċerament, Lida. Għaliex jien ser jagħmlu dan, u jekk il-sparatura jibda malajr wisq, aħna ser tingħata lest. Nistgħu kif ukoll tibgħat il-Papa Dok a tiegħu.
  
  
  Hija rat il-punt u l-miftiehem mingħajr tbissima. "Jien naf. I speċjalment ma tridx l-Suwed biex tkun taf x'inhu abbord, minħabba li m'għandux ikun hemm l-invażjoni. Dawn għandhom... dawn jista'jkollhom l-ideat tagħhom stess ."
  
  
  I ma setgħux għajnuna iżda sneer. Matul l-aħħar ftit jiem tal-kondiviżjoni ta'dgħajjes u l-żibel, aħna kienu laħqu huwa b'xejn, faċli u konvenjenti-istadji fejn aħna ma moħħ qawwija kliem jew il-biża ta'toffendi persuna oħra.
  
  
  Huwa qal, " L-Suwed huma daqsxejn ta inkonvenjent, mhumiex huma? Għandek tuża ih, minħabba li ma jkunx hemm ħafna tal inti skur nies, iżda inti ma l-fiduċja tagħhom. Nifhem tiegħek punt tal - fehma- inti mulattoes tagħmel rivoluzzjoni, u mbagħad l-suwed il-pass fil, jaħtfu l-enerġija, u tistrieħ inti flimkien mal-Papa Dok."
  
  
  Lida shrugged. "Jekk il-infettati, l-inkwetat / a dwar dan, iżda peress li m'għandux ikun hemm invażjoni, ma jimpurtax. Tinsa l-intrużjoni, Nick. Il-wegħda tagħha mhuwiex li jippruvaw xi tricks.
  
  
  Ont, ħsieb il-wegħda kien jiswa nofs Ħaiti qargħa, per eżempju. Tagħna kopecks.
  
  
  Hi applikata kbir tagħha biex iċ-ċart, imbagħad telgħet lapes u għamel it-trade mark. "Huwa hawnhekk, fuq il-kosta tal-majjistral tal-Super, li ma hemm l-bajja u l-xmara. Huwa biss stream fuq il-dell innifsu, imma għandu jkun fil-fond biżżejjed għall-Baħar Witch.
  
  
  "L-ebda problema. Għandna-fond gauge. Aħna jistgħu jintroduċu tagħha bħala mod kif hi trid. Huwa daqsxejn riskjużi, iżda aħna għandna biex jieħdu l-riskju ."
  
  
  Kien jibżgħu li nitkellem dwar l-Barr.
  
  
  Hija mdaħħla lapes fis tagħha ħxuna tax-xagħar u tbissem me. "Dan għandu jkun multa. L-aħħar darba ont kien hawn, ont kien fuq dgħajsa li jaħdmu jattira aktar milli l-us, u aħna ma jkollhom xi problemi. Ladarba aħna jidħlu fil-ħalq tal-fluss, aħna jistgħu jinsabu fuq il-ġnub u l-siġar tal-palm se jaħbu-istati uniti."
  
  
  I jaraw-għajnejn tagħha. "Meta kien li? L-aħħar darba li tkun ġejt hawn?
  
  
  "Madwar tliet xhur ilu. I qallek li ladarba. I jiġu-Ħaiti kull meta irrid ."
  
  
  Hi qalli, waslet biex jaħsbu dwar dan.
  
  
  I qal tagħha: "Inti diġà kienu l-ippjanar ta'l-invażjoni lura allura?"
  
  
  Skur tagħha għajnejn kienu sinċiera u l-kesħa. "Kien I. I jaf anke wara li Duvalier ma kienx se jixtru Dr. Valdez, li huwa kien biss jilgħab, flimkien."
  
  
  Huwa nodded tagħha. Tajba. Imbagħad nagħmlu kif aħna ippjanat. Aħna se użu jilħqu l-invażjoni in-nies u l-invażjoni ir-rotta, iżda l-ebda-invażjoni. Liema huma inti se għid lit-nies? Għandna għall-użu ih sabiex dawn ma jafux li qed jiġi użat."
  
  
  Lida frowned u l-sess tagħha fix-xufftejn. "Jien naf. Dan jista ' jkun hemm daqsxejn diffiċli u anke perikoluża. I jista għandek tkun ftit.
  
  
  Tagħha, Ħej chuckled. "L-ebda problema għalik, kid."
  
  
  Hi injorati u qal: "jien ma jimmaniġġjaw dan, Nick. Jien ser jgħidulhom li dan huwa l-aħħar tkixxif qabel l attwali tal-invażjoni. Iżda jien ser ikollhom biex toħroġ bi storja biex ifissirhielek.
  
  
  Huwa poġġa fuq T-qmis u l-isports ġakketta, ċċekkjati l-luger u stiletto-dinja papoċċi. Hija kienet magħfusa bil-.45-kalibru Għandu fil-jintlibsu-out holster.
  
  
  "Jgħidulhom tkun xi tkun tixtieq," qal. "Biss kun żgur naf liema int tgħidilhom. Tajba. Dak kollu issa. I ser tieħu tagħha fit-triq tagħha. Irrid jiġi f'dan il-kurrent u jaħbu sakemm il-xemx jitla."
  
  
  Fil-gangplank li jwassal biex il-kamra tal-kontroll, huwa beda jħares lura lejn Agħlaq. "Jilbsu ġagagi u għatu jekk trid, iżda tluq l-istilla. U ssib ruħek arma-handgun li tista-manku. Tad-dawl pistola. Jekk inti ma tistax tagħmel dan, jien ser jagħtuk ftit lezzjonijiet."
  
  
  Rritorna għall-magni u ressqet il-ih newtrali. Hija kienet miġbud ' il barra mill-baħar l-ankra li saret il-Baħar Witch kontra r-riħ. Kif ont stabbiliti barra mill-ġdid, taħdem madwar mingħajr il-paċi, ont staqsiet jekk smart tagħha kienet użat tagħha invażjoni setup għall-finijiet tagħhom stess. Ont, huwa shrugged. Kien aħjar minn ser fuq l-art u l-wallowing fil-pjan mingħajr l-ebda kuntatt.
  
  
  I biss kellhom l-għassa tagħha kull it-tieni nett, saħansitra aktar jilgħaq minn qabel. Kun żgur li hi ma joqtlu me jew joqtlu me, u mbagħad l-istadju tagħha stess invażjoni xorta waħda.
  
  
  Meta l-xemx żdied u l-imħabba l-unika baxx tal-muntanji fuq Super - il-mappa indikat altitudni ta 1240-il-Baħar Witch jistabbilixxu komdu fil-fluss taħt il-kopertura ħoxna ta ' l-indi-pali b'ħafna ilma taħt dan. Lida, minħabba li, eċċitati li hija kienet nervuża, kienet waslet biex tmur fuq l-art u l-isibu nies tagħha. Hija kienet liebes il-green uniformi u l-formen tal-pak mingħajr star, u hi mwettqa żgħir .32-kalibru Smith & Wesson pistola u parts ftit ċikli fil-ċinturin-borża. I l-imħatri agħlaq kellhom sikkina x'imkien. I ma tara u ma titlob tagħha.
  
  
  Ftit qabel hi żbarkat, ay qal tagħha, " Jibqgħu barra tal-problemi. Jekk I tisma tagħha jiksbu maqtul, jien ser stenna għal tagħha għall-għaxar minuti, l-ebda aktar, u mbagħad I ser tmexxi'l bogħod. Inti tifhem?" Għaxar minuti."
  
  
  Hi l-qima, snuggled sa me, u tatni imxarrab kiss bl-ilsien tagħha fil-ħalq tiegħi. Hija kienet writhing fil-quddiem tal-me, u kienet għalhekk eċċitati u sħun li hi xtaq li jkollhom malajr gidma li jieklu dritt hawnhekk fuq il-gverta. Huwa imbuttat tagħha bogħod, li huma it-tentazzjoni.
  
  
  "Imorru quddiem. Jerġgħu lura malajr kemm jista'jkun. Tagħmel xi ħsejjes meta tmur lura, u l-whistle qabel ikollok qrib wisq. Ma rridx li joqtlu mill-inċident u ma tieħu xi ħadd ma me.
  
  
  Hi tbissem me, tatni malajr il-salute, u l-qabża fuq il-ġenb. Il-fluss hawn tant kien fil-fond li kien kapaċi jiggwidaw id-dgħajsa kważi direttament fil-kosta. Mument aktar tard, hi sparixxew fi għoqda tad-selvaġġ qasab. I sema tagħha u ma tisma xejn. I innotat. Hija mxiet'il quddiem l-għoqda bħall-ghost.
  
  
  Il-ħaġa hija umoristiċi, tlift tagħha. Użat tagħha għal dan il-sbieħ rqiq wench. Huwa jagħti l-tabella ta'l-vokali-kompatibbiltà tal-kafè, miżjud tal-ħġieġ ta booze, u marru'l quddiem. Huwa magħżula tlieta mill-aktar avvanzati tal-magni tal-pistoli fil-tagħna manchester rummaged permezz tal-jiġbed sakemm huwa sab l-dritt ċikli, imbagħad ħa l-pistoli u stabbiliti l-ih fuq il-gverta fl-idejn. Dejjem ikun hemm xi ħaġa li tagħmel fuq il-dgħajsa, u issa tagħha kienet okkupata biex jagħmlu l-ħin jmorru malajr u mhux tiegħu nervuża.
  
  
  Madwar siegħa wara, beda x-xita, qtar kbar id-daqs tal-balal spattering il-gverta tal-fidda. Huwa ħa l-armi tan-nar u l-marru fil-kamra tal-kontroll.
  
  
  Kien nofsinhar, u ma kien hemm l-ebda sinjal ta tagħha. L-xita titwaqqaf, il-xemx lura, u l-dead bdew bil-fwar. Kien fiddling mal-magni. Mill-poppa tal-dgħajsa, I tista'tara d-daħla u l-bajja-baħar, u l-ġurnata waħda kostali dinghy mal-qlugħ sħiħ qasmu l-bajja. Il-framment ta Creole kanzunetta laħaq me, u l-sloop sparixxew.
  
  
  Huwa sib mal-saqajn tiegħu dangling fuq il-ġenb, ta'vetturi-gun fuq tiegħu addominali, u jaraw il-ittra aġitazzjoni fil-għoqda tad-orkidej slavaġ. Gremxula kbira ħareġ li l-bank u, wara li tħares lejn me, iddeċieda li huwa ma naħsibx ħafna minni, u dam bogħod.
  
  
  L-tnabar bdew play. X'imkien fin-nofsinhar u l-lvant, fil-fond jivvibra bass, nervuża u l-ħażin dum-dum-dum? dum Per eżempju, wara ħames minuti, il-ewwel drum titwaqqaf, u l-ieħor ħa l-ritmu. Dawn tkellem u lura għal nofs siegħa, imbagħad jitwaqqaf f'daqqa.
  
  
  Mimmo dgħajsa jiżżerżaq fit-green qtar sofor-marki. I ħares lejn lilu u għamlu ż-żgħar tal-ħoss, u hu titwaqqaf u l-arched kap tiegħu li tħares lejn me.
  
  
  "Il-ċittadini huma bla kwiet illum," huwa qal serp. "Żmantellament."
  
  
  Din kienet ix-xita mill-ġdid. Minn tliet nofs in-nhar, l-xita kien għadu tal-qoxra, u kienet kif nervuża bħala hot fil-knisja. Fejn l-infern kienet hi?
  
  
  Fil-għaxar minuti-aħħar sentejn, hi jinstemgħu tir minn azzarin. Il-ħoss kien simili .32 kalibru, dawl, ħoss mill-bogħod. Huwa ħa l-sigurtà off l-magna tal-gun u dam għall-kenn tal-tmuniera. Hu sparixxew barra tal-vista, it-tqegħid tiegħu żgħar xkubetta fuq l-erf tal-bank tax-xellug u stennija għall-Stahl.
  
  
  Silenzju mejta. Li wieħed maqtul fgat kollox fil-arbuxxelli. Anki l-għasafar ma jiċċaqlaq. Huwa peered fil-għoqda tad-bush u selvaġġi tal-kannamieli u ra l-ebda sinjal tal-istati uniti.
  
  
  Hi whistled fil-kodiċi Morse, hekk kif aħna d qablu. Żewġ qasir, żewġ twil, żewġ fit-tul, l-żewġ żmien qasir . Ditty-dum-dum-ditty. Il-kwistjoni tal-marka. Kollox huwa multa?
  
  
  K whistled fil-tagħha. Twil, żmien qasir, fit-tul. Dah-de-da. Jiġu f'.
  
  
  Hi żiedet mill-qasab u intitolat għall-dgħajsa. Agħlaq ħares stramba tensjoni, u hija kienet qed iżżomm .32 fl-naħa tal-lemin tagħha. I marru biex jilħqu lilu bil-kapitolu gun fuq il-driegħ tax-xellug u l-saba tiegħi fuq l-attivazzjoni.
  
  
  Hi magħmula żgħir sinjal u qal: "Huwa d-dritt li issa. Tagħha ego maqtula tagħha."
  
  
  Ay laħqu l-u titneħħa tagħha abbord. "Li inti ma joqtlu?"
  
  
  Hija kienet għaraq ftit, u l-tagħha ittrattat-ġilda kien żibeġ bil-fidda żibeġ. Tagħha ħarsa kien skura. "Dollaru hija madwar in-nies tiegħi. Mill-inqas, li dak li hi ħsieb biss ftit minuti ilu. Huwa ma jobdu l-ordnijiet tiegħi u segwiti me meta sirt lura hawn. Assolutament kontra l-ordnijiet tiegħi, Nick! Ma kontx ċert fl-ewwel, iżda kien żbalji, u huwa miżmum smigħ ego wara lilu, u hu stabbilit jimblokka, u huwa ltqajna fis agħlaq."
  
  
  Huwa nodded tagħha. "Dak li ma hu jiġifieri meta inti attakkati għalih?"
  
  
  Lida ħares lejn me ħafna stramba. "Tgħid xi ħaġa? Huwa ma jgħidu xi ħaġa. Tagħha ego ma tistax titlob us xejn. Hi d biss tir lilu. Ego tal-isem kienet Tomaso-Dollaru op suwed.
  
  
  "Inti żgur hu mejjet?"
  
  
  Hi nodded. "I calmed stabbiliti. Ont ikkonfermat." Hija ħadet nifs fil-fond u sib f'daqqa fuq il-gverta. "Issa li huwa fuq, jien mhux daqstant ċert. Forsi kien biss kurjuż. Kurjuż. Huwa d tkun taf I ma kienx waħdu."
  
  
  "Jew forsi huwa ħadem bħala l-Papa Dok," qal. "Tinsa dan. Inti ma l-aħjar ħaġa. Biss sabiex inti tista'tkun assolutament żgur li hu mejjet.
  
  
  "Sess bejn l-għajnejn fil-distanza tat-ten-saqajn," qalet coldly. "I qallek. Hu mejjet."
  
  
  Tagħha aċċettati minnha. Huwa kien ftit inkwetat dwar l-isparatura, iżda ma kien hemm xejn, huwa jista'jagħmel dwar dan. I kellhom jibqgħu I fejn kien sal-dlam.
  
  
  "Jagħtu me tas-sigaretti," Lida qal, " u tagħti me x-xorb. I-ħtieġa għal dejjem."
  
  
  Huwa jagħmel hekk, u ħa l-karti minn fuq il-gverta. Meta hi lest xarba tagħha u ħa ftit terra, huwa qal, " Ħażin. Dak l-abbozz?"
  
  
  L-xorb ma l-għajnuna. L-idejn tagħha titwaqqaf rogħda, u hi tbissem me u qal, " s'issa, tant tajba. Il-bniedem, waħdu madwar l-sajjieda, imur lejn il-kontinent biex tipprepara l-ego għall-illejla. Jien ser jurik il-mappa hawn.
  
  
  Hija ħadet tiegħi lapes, studjat il-mappa għall-mument, imbagħad ġibdet l-suwed żgħar cross fin-nofs bejn Porte-de-Paix u l-Għatu-Haitien.
  
  
  "Aħna ser jinżlu l-art hawn. Xi ħadd se jkun stennija għall-us. Il-kosta hija abbandunat, il-foresti tropikali u foresti-m'hemm l-ebda-triq għal ħafna mil - u hemm biss 25-il mil mill-art li Sans Souci u l-Mo.Ix-xahar. Trevelyn Estates. Hemm ftit irħula, imma l-uniku belt ta'kull daqs huwa Limbe, u nistgħu bypass ego u jidħol mill-punent. Hemm il-belt oħra tal-lvant tal-Sans Souci, Milot, u l-Papa Wu għandha ħafna tat-truppi hemm.
  
  
  Hu kien l-istudju ma lapes ħafif fuq il-mappa. "Hemm maġġuri-awtostrada biss barra din il-belt? Milot.
  
  
  "iva. In-nies tiegħi għidli huwa ħafna mgħassa-dritt li issa. L-armata u Taunton Macute huma kullimkien.
  
  
  Meta qalet tieqaf Taunton Macoute, hi waqfet u ħares lejn me, u rajt l-orrur fl-għajnejn tagħha bħala l-I kienu raw qabel. Din kienet l-aħjar ħin qatt qabel.
  
  
  Huwa qal tagħha, " Dak li l-kwistjoni miegħek u Taunton Maku, Lida? Naf li qed rude u l-parti bastards, imma għaliex ma huma l-biża inti daqshekk? Inti ma jidhirx li jibżgħu ta ' xi ħaġa oħra, iżda fil-bieb biex Taunton, hemm sinjal għalik. Kif hekk?"
  
  
  Hija ma tweġiba għal madwar tletin sekondi. Hija ma nħarsu lejn me. Imbagħad, fil-jgħid li jistgħu bilkemm jinstemgħu, qalet il-kummissarju, " Dawn jinvestu me meta kienet tifla ftit. I kien ħmistax. Huwa kien id-dritt wara l-Papa Dok waslet għall-enerġija - aħna ġew arrestati lejl wieħed mill-Taunton Macoutes. Konna kannella, mulatto, kellna ħafna tal-art, aħna għexu tajjeb, u huma hated-istati uniti. Huma meħtieġa tagħna kollu tal-lukandi-żona kif ukoll id-dar tagħna.
  
  
  "Dak il-lejl huma maqtula missieri u ħa l-ego l-ħabs. Miet fil-ġimgħa aktar tard. Huma magħmula tiegħi omm jaraw kif sitt in-nies madwar minnhom jinvestu me fuq il-kamra tal-art. Aktar tard, ħafna aktar tard, ont, ħallew lilhom u marru madwar l-Ħaiti li l-istati Membri. Kelli l-ħbieb kollha fuq il-post Monotonously, u huma ttrattati għalija. Omm tagħha ħa tagħha miegħu, u hi miet età fil-Bellevue. I... I ma jkollhomx il-flus għall-privat l-isptar. I ma jkollhom l-ebda flus fil-livelli kollha."
  
  
  Hi qalet ip kif hi mfakkar. Tagħha, ma jgħidu xi ħaġa. Din kienet l-ewwel darba hi d qatt kien verament mqalleb dwar il-ħajja personali tagħha, u kien kuntent li tisma. Kif sbieħ tagħha li tisma li! L-aktar kont naf dwar dak li sar dan ix-xogħol, l-aħjar opportunità li kelli li jibqgħu ħajjin u l-tlestija tal-missjoni.
  
  
  Lida jintmesaħ-għajnejn tagħha fuq il-kmiem tal-tagħha ġakketta u marru fuq tkellem. Dan iż-żmien huwa ħass bħal kienet javżak l-assoluta, u eżatta tagħha verità.
  
  
  "Hemm kienu pjuttost ftit nies tal-ħaiti fl-istati Membri. Mulattoes u negroes, kollha qed jaħarbu mill-Papa tal-Panel. Ħafna mill-nies madwar minnhom kienu foqra u diżorganizzat. Kien hemm żewġ żgħar ghettos - ble tak ihk-waħda fil-Grupp u wieħed fuq il-naħa tal-punent, ħdejn il-Kolumbja. Konna fl-istati Membri fl-paċenzja, kienu fqar, ma menial-xogħol u ppruvaw l-almu tagħna. I kien xortik tajba. Hi kienet qed taħdem bħala waitress fil-bar fuq 113-Triq, u bil-lejl Dr. Valdez daħal fil mal-ħbieb. Huwa jinstemgħu me nitkellmu għall-ieħor waitress u immedjatament naf li kienet Haiti. Huwa ma jgħidu ħafna li bil-lejl, iżda ftit jiem wara huwa marru lura għall-bar waħdu u aħna sar l-ħbieb."
  
  
  "Ridt tkun taf li Valdez kien komunista?"
  
  
  Hija kienet tfassil bil-lapes fuq it-tarf tal-karta. Hi tbissem fil me u snorted. "Komunista? Ha, Romera Valdez kien innoċenti, totalment innoċenti! Alla tiegħi, kien hekk naive. Huwa jista'anke tara xi ħaġa tajba dwar il-Papa Dok. Romera kien xogħol komunista, sħabi vjaġġatur li ma wieħed jifhem dak li kien għaddej, ġentili-bniedem li hated swatting jtir. Huwa infuriated me tant li l-lukanda u l-joqtlu ego, kif huwa dejjem ma l-lukanda-naħa l-oħra tal-ħadd ."
  
  
  Huwa għamel tagħha talk, u huwa ma trid biex jinkiser il-perjodu, iżda kelli li jistaqsu corkscrew. "Ridt imħabba Valdez?"
  
  
  Hi nodded malajr, u għal mument il dawn kontra fflaxxjati fl-għajnejn tagħha mill-ġdid. Hija sabet b'maktur u l-taptip dan.
  
  
  "I ara dwar lilu. Aħna marru fis-sodda għall-ewwel darba fuq il-17-il sena, u l-tagħha gdim
  
  
  Jien kont qed miegħu għal tliet snin. Hija kienet bies mill-art huwa mixi fuq. Hu kien l-missier, ħu, u l-għalliema kollha rrumblati fis-wieħed. Lanqas ma raġel tiegħi, minkejja li aħna ma setgħux jiżżewweġ. L-mara tiegħu għadu ħaj, x'imkien fi Franza, u hu Kattolika.
  
  
  Huwa mixgħula ieħor tas-sigaretti u qal xejn. Hi ma kienx lest. Kien hemm xi ħaġa oħra, u hija riedet li tisma.
  
  
  "Romera mikrija me appartament fuq 115 tat-Toroq, mhux'il bogħod mill-Sewqan, u daħal għall-Columbia. Ont kien fl-iskola F'pariġi u l - Isvizzera- I kien dar fuq vaganza meta wasal bil-lejl Tonton Makute - u ont għadda speċjali eżami, u l-Kolumbja aċċettati me. Minn dakinhar, Romera kien professur, u fejn aħna sodisfatti fuq il-kampus, kellna jippretendux li huma barranin. I ċertament ma jkollhom l-ego, aħna ma kinitx taf liema-klassijiet li jieħdu - kien avvanzat wisq għalija u biss studjat gradwat l-istudenti."
  
  
  Lida lest xarba tagħha u kellu l-ħġieġ. "Biss ftit aktar, Nick, qalb. Imbagħad naħseb li ser tingħata xi irqad.
  
  
  Meta tagħha max-xorb lura, hija kienet tinsab fuq il-gverta tagħha mal-għajnejn magħluqa u l-xemx fuq il-wiċċ tagħha, tagħha artab kbar sider li jiċċaqalqu rhythmically u'l isfel. Għall-mument ħsibt kienet rieqda, iżda hi laħqet għal xarba u jinbelgħu ma greedily. Imbagħad tkellmet mill-ġdid.
  
  
  "Għall-waqt, kien gost li ġejjin minn madwar bħal hi kienet biss kid, u kien misterjużi u f'dan jqassam mimmo Romera fuq il-kampus, me bl-idejn sħiħa tal-kotba, biss jagħtih kiesaħ nod u kompli . Il-waqt id-daħk ġewwa u l-ħsieb dwar dak li aħna ma fil-forma il-lejl ta'qabel. Rajna xulxin kważi kull lejl u fuq il-ġimgħa, għalkemm aħna kellhom ikunu attenti ħafna. Imbagħad dan ġara ħames snin ilu. F'ġunju, il-ħames snin. Ġimgħa qabel il-gradwazzjoni tiegħi.
  
  
  Hija kienet siekta għal żmien twil. Hi ma kienx pressjoni mill-agħlaq. Huwa ħa l-waħda tal-vetturi u tal-pistoli marru'l quddiem. Il-fluss kien kwiet, fil-fond, u abbandunat, l-għasafar jteptep jgħajjat fis-selvaġġ qasab, u l-oħra tal-gremxula kien ġab ħabib flimkien biex tara l-barranin. Kollox ħares u għamel ftit is-sens li jkun l-beraħ fl-azzjoni, u minuta wara li waslet lura għall-tifla u l-squatted isfel, it-tqegħid l-magna tal-gun fuq tiegħu addominali. Ix-xemx kienet l-iffissar tal-punent, u l-siġar tal-palm kienu riflessi fil-tall skur, dellijiet li mdawra l-dgħajsa.
  
  
  "Jien ma bbenefikawx Romera fil-ġimgħa," Lida qal. "Huwa ma jidħlu l-appartament u ma sejħa, u kull meta hu sejjaħ tagħha fid-dar tiegħu jew l-uffiċċju, huwa ma kienx-dar. Jew l-ebda wieħed wieġeb. I kien morda, u kien jibżgħu-jibżgħu li kien kollha, li kien għajjien tal-me. Iżda kelli wisq kburija li jmorru l-ego tal-appartament jew ego-uffiċċju tal fuq il-kampus u tikkonfronta l-uem. L biss ġew tortura għal ġimgħa.
  
  
  "Darba, dan ma kienx meta l-ego ra tagħha fuq il-kampus. Tagħha biss marret lura wara li tieħu l-għatu tiegħu u l-ilbies għall-promettenti, tagħha kien fuq Broadway filwaqt li kien mixi fl-librerija fl-116-Triq u Broadway. Tagħha xejru l-uem u l-kien, li tagħmel l-iblah tal-ruħha, u dam lejn lilu. I aqta ont kien mitt-saqajn bogħod. Huwa mdawwar li tħares lejn me, u huwa ħares storduti - mbagħad hu mdawwar bogħod mill me, qasmu 116, u mixi'l isfel għall-pubbliku. Malajr ħafna bil-mixi. Tagħha nemes għadhom kif tiftakar mgħaġġel kien bil-mixi, daqs li kieku ma kontx irrid nara lili jew kellem lit-me. Tagħha waqaf fil-kantuniera u jaraw lilu jisparixxu, l-irkopptejn kienu tħawwad u ħsibt tiegħi tiwi dollaru tieqaf tħabbat."
  
  
  Lida tbissem debboli u ħares lejn me ma naqas-għajnejn. "Leħen bħal I kien żgħażagħ, Nick. Romera kien l-ewwel imħabba tiegħi, l-ewwel raġel li qatt I ħa tagħha bil-kunsens tiegħi. Tagħha, ħsieb id-dinja kien'il fuq.
  
  
  "Huwa l fuq, il-dinja li kien jaf tagħha qabel ma dawk l-inmsa, iżda biss induna li l-aktar tard. Huwa marru lura għall tiegħu appartament żgħir, maqful ruħu, u bdew-għajta. I sospiżi tagħha. Tagħha xejn tax-xellug, għal jumejn, tax-xorb rum, jkollna fis-sakra u l-morda, u kien kellha mill-rekords kollha li aħna xtaqu flimkien, u ħassejtni tassew ħażina. Fit-tielet jum, kelli l-kuraġġ li sejħa Em at l-uffiċċju. Dan iż-żmien, huwa wieġeb.
  
  
  Hi tbegħditx minn me, tiġġebbed tagħha lithe kannella tal-ġisem, u l-midfuna-wiċċ tagħha fl-idejn tagħha. "Lord Ġes - meta naħseb dwar dan issa! Hi għandha ġew startled mill-guy foqra, u l-uem għandu kienu morda, wisq. I għajjat u begged u anke l-ħsieb kien I jheddu l-em - I qal I d għid l-sħiħ campus, il-karti, il-beraħ dwar il-dell. Fi kwalunkwe każ, huwa wiegħed li ġejjin għalija li filgħaxija. Niftakar tagħha ego-kliem eżatt - hu ma dehra ruħu fil-livelli kollha, tensjoni, maħnuq u nervuża u huwa qal li kellhom il-vajrus."
  
  
  Xi ħaġa fflaxxjati permezz tal-fehma tiegħi, a mikrosekonda ta'l-intuwizzjoni li fflaxxjati qabel l-I jista qabda, dell bl-ebda sustanza li jispjegaw dan, stab ta ' l-uġigħ u l-demm li tisparixxi meta jibda. Ir-raba'ġenerazzjoni tal-kompjuter ma qabad l-ego u ippinjat. I ma sab l-tagħha.
  
  
  Iżda I talab tagħha: "eżattament Dak li ma hu tgħid?"
  
  
  "Huwa qal:"Inti li jaġixxi bħal tfal, Lida, u inti m'għandekx." Dan id-dritt. I kien morda, I ħadmu iebes, u l-I kien imħasseb dwar xi ħaġa. Xi ħaġa li ma tafx dwar. Xejn li ma miegħek. Iżda tiegħu
  
  
  I ser tkun hemm illejla, u aħna ser jitkellmu fuq u issolvi l-problema. I ser tkun hemm fil-Rivne fil-disa'. Kun żgur li int waħdu. Ma rridx li tara xi ħadd iżda inti."
  
  
  Ħmar tagħha kien jintefgħu fil-baħar. I qal tagħha I kien ftit xettiċi.
  
  
  "Do you ftakar dan kollu? Eżattament? Litteralment? Fil-ħames snin? "
  
  
  Hi nodded, ma tħares lejn me. "Jien. Il-mod kif qal dan. Kull kelma. Huwa qatt ma ġew għalija, minħabba l-ego ttieħdet bogħod aħħar bil-lejl, u naħseb li kkonsolidati dawk il-kliem fil-fehma tiegħi. Aktar tard, indunajt dak li kien imħasseb dwar l-u għalhekk kien joqgħod bogħod mill me. Romera kiteb sensiela ta'l-artikoli kontra l-Papa-Bord għall-Ħinijiet ta ' New York, u huwa ma tixtieq li tinvolvi me. Naħseb li huwa kellu hunch li Taunton Makute kienet se tikseb l-ego. Iżda huwa għandu jkollu mistennija li joqtlu lilu, mhux ħtif lilu u jibgħat lura lejn Ħaiti."
  
  
  Ħsibt dwar dan għal ftit minuti. Mad-daqqa t'għajn, deher loġiku biżżejjed biex jagħmlu sens, iżda xi ħaġa kienet nieqsa. Iżda ma kien hemm xejn li jolqot, hekk hu xejru l bogħod.
  
  
  Lida qal: "jien stenniet u stenniet. Huwa qatt ma daħlet. X'imkien bejn l-Ego tal-appartament - kien dar qrib Barnard - u l-dar, li ltqajna. Hija għandha tkun faċli. Romera kien tant innoċenti. Huwa lanqas jafu kif li jiddefendi ruħu."
  
  
  Iva, I-ħsieb. Li tkun faċli. Raġel mixjiet okkupata, iffullar ta'fuq Broadway fuq ċar ta'ġunju bil-lejl. Il-karozza miġbud il-bankina, u ftit thugs qabża, qabad Ego, u dawn lilu fil-karozza. Dan għandu jsir mingħajr xkiel u b'mod effiċjenti. Hekk kif marret fil-karozza, li kienet kollha fuq. Huma probabbilment l-led l-ego miftuħ għal xi wħud tal-banana bum fuq il-moll fil-Grupp jew Staten-Gżira.
  
  
  Ix-xemx kienet stabbilita, u l-qasira vjola sajjieda tal-subtropics waqa'bħal trasparenti nett fil-Baħar Witch. Lida Bonaventure jistabbilixxu tagħha mal-għajnejn magħluqa, teħid tan-nifs fil-fond, bejn l-irqad u l-wakefulness, u kien jaf li hija kienet spiċċa jitkellem. Irrispettivament. Kont naf li l-bqija ta'l-istorja. L-aktar ta'dan kien fl-AX-fajls, u xi wħud ġew minn Steve Bennett, is-CIA operattiva li nqatel fil-baħar tal-knisja.
  
  
  Huwa qabad tagħha, imwettqa tagħha biex il-kamra tal-kontroll, u stabbiliti tagħha fuq is-sodda. Ee taptap tnejn tagħha fuq il-ħaddejn. "Ħu ftit nap, kid. Mhux għal żmien twil, għaliex aħna ser tieħu off hekk kif jiġrilha skur."
  
  
  I għal żewġ żejda tal-magni tal-pistoli fil-tmuniera, u ħa l-tielet wieħed miegħi meta mort biex jiġbru tagħna isport. Dawn ma jridux li juru li dan l-għaqda dinjija, allura kellhom għaġla. L-sajjieda ċpar nixxiegħa fil-portijiet diġà kien qies fid-dlam.
  
  
  Huwa għamel żewġ tagħha extra-armata l-isport u l-żewġ musette boroż, u wkoll żewġ ċinturini mal-kantins u l-settijiet tal-pożati, kif ukoll il-par ta'l-Armata Svizzera għodda skieken u kumpass. Dan kollu jittieħed kienet waħda kbira jiġbed, u kif hu magħżula permezz ta'dan, huwa mfakkar l-istorja tal-Dr. Romera Valdez, fejn l-ego kien naqas Lida.
  
  
  Kien bil-miktub dwar fil-gazzetti. B'mod partikolari, il-Ħinijiet, li Valdez kiteb l-artikoli, kellha rwol kbir. Fil-Baħar tal-Barents territorji kategoriji, u fuq il-jeditjaw il-paġna. Ir-riżultat nett huwa kbir iż-żero. Papa Dok-sat u l-miċħuda jew injorati kollox, u wara sentejn jew tliet ħdud l-istorja titwaqqaf. L-ebda wieħed ġew l-quddiem. L-ebda wieħed raw Valdez tal-sekwestru. L-ebda wieħed raw xejn. Daħal il-bokkaport u sparixxa fil-qiegħ canyon.
  
  
  Mhux pjuttost. L-FBI ħares lejn it - kellna ih materjali fil-fajls tagħna - u skopra li l-żgħar għid holiday, antika lewn is-qasrija, kellhom tax-xellug Staten-Gżira l-għada filgħodu, segwiti mill-Valdez għajbien. Kien La Toroq, irreġistrata fil-Panama. Meta waslet għall-enerġija, is-CIA magħmula żgur li tappartjeni lil Ħaiti, u li kien l-aħħar ta ' dan. Allegatament, La Toroq tappartjeni lill-Bank ta'Ħaiti. Papa Dok.
  
  
  Ma kien hemm xejn l-Istati Uniti jistgħu jagħmlu dwar dan. Valdez qatt ma sar l-Amerika ċittadin. Hija ħadet il-CIA sena biex issir taf li kien qed jinżammu fil-ġwienaħ taħt il-palazz. Li kienet kollha jkunu jistgħu jsibu - li Valdez kien ħaj u jidher li jkunu qed jiġu kkurati ukoll. Issa, skont il-AX-fajls, dan P. P. Trevelyn jinżammu ego x'imkien fuq l-immobbli, ħdejn Sans Souci. Dan kien meqjus jekk Valdez kienet qed taħdem fuq l-atomika testati għall-missili Papa Dok kien mistenni li jkollhom. Huma se jkollhom bżonn l-ispazju u l-privatezza li huma ma setgħux jiksbu fil-Port-ua-Prinċep.
  
  
  Huwa mimlija ieħor borża bil-muset munizzjon u mwettqa ih lura lill-kamra tal-kontroll. Kelli l-ammo biżżejjed għall-żgħar tal-gwerra, u l-I kien bit-tama I ma għandekx tuża ih. I kellhom ukoll tużżana tal-gass, duħħan, u għamlu rewwixta vjolenti mejjet mimlija kull. I kien it-tentazzjoni li tieħu waħda mill-mingħajr imbottatura azzarin u tajn, iżda I rilaxxati fl lili nnifsi u nesa dwar dan. Aħna se jkunu pjuttost okkupata, u aħna jeħtieġ li jmorru malajr u l-bogħod.
  
  
  Dan huwa biss tagħha trażmissjoni lill-Lida, u aħna dam madwar il-bajja mingħajr il-paċi u l-jiddawru il-kanal bejn Super u l-kontinent. Hi squatted fil-kabina u aqra l-mappa mill-dawl tal-dashboard. Konna fil-nen issa, fl-ilmijiet tal-Ħaiti u l-aħħar il-punt ta ' ebda ritorn, u jekk wieħed mill-rondi Papa U nnotat
  
  
  lilna, li kollha se tkun fuq.
  
  
  Meta aħna għadda l-lvant tal-punt tal-Super, Lida kienet qed tfittex fuq l-ġdida. "Għaxar aktar mil u aħna qed iduru nofsinhar. Li tpoġġi l-istati uniti dwar 15-il mil mill-kosta u mill-ħajja pajjiż il-punt."
  
  
  Tagħha siekta "Baħar Witch" purred u maqluba l-mili li għoqiedi, u meta l-ħin daħal, tagħha mdawwar tagħha fid-direzzjoni tal-southbound sinjali, imbagħad naqqas il-veloċità tagħha għal tkexkix ħames għoqod. Ma kien hemm l-ebda-qamar, u beda x-xita. Il-lejl kien frisk, anki kiesħa ħafna, iżda ftit tagħha saqajn. Meta Lida beda t-tipjip, huwa żammet tagħha. Dan kopra l-dashboard.
  
  
  "Nittama li inti tkun taf liema int tagħmel," qal. "Inti ċert li dan l-qodma tal-baċir ma jkunx qed jaraw? Jien naħseb li l-Papa Dok tpoġġi speċjali gwardji f'post bħal dan - tafu, huwa ma stupid.
  
  
  Konna l-intestatura li maqtugħa għaliha fuq il-post fuq il-kosta fejn l-istati UNITI tal-Frott tal-Kumpanija darba tinżamm moll u l-bini diversi. Dan il-post kien twil mhux użati u l-jiddawru fdalijiet, u Lida ħa li hi użata ego diversi drabi biex tikseb il-Ħaiti u qatt dam fis xi problemi.
  
  
  Hi l-qima ewwel, bil-ħjiel ta'l-qodma l-bullying. "Dak ħażin, għasel? Inti jidhru nervuża dwar id-dazju."
  
  
  "Minħabba l-I kien nervuża, I jinżamm ħaj tagħha għal żmien twil," qal. Dan kid kien lest li jmorru għall-gwerra. Dan rqiq, skur-misluħa tfajla li kienet tipprattika dan l-aħħar kien biki.
  
  
  "Dak li l-sbuħija tal dan," hi kompliet. "Il-post huwa għalhekk kkritikat ovvju li l-Papa Dok u Taunton Macute ma avviż. Hija qatt ma iseħħ li minnhom li ħadd ma azzarda l-użu. Għalhekk aħna ma jużawx l-ego. Tkabbir intelliġenti, id-dritt?
  
  
  "Xorti tajba. Ont, nittama li dan se jkun."
  
  
  Aħna jogged bil-mod lejn il-kosta, il-vetturi ftit fl-kondizzjonijiet li jinvolvu kontrollur fl-imsaren. Huwa beda jħares lejn għassa tiegħu u qal, " l-Aħjar tikseb l-a f u jimxi'l quddiem. Jekk kollox huwa multa, aħna se tara ih sinjal fi żmien nofs siegħa ."
  
  
  Hi inklinata isfel kiss me. Nifs tagħha kien sħun u tal-ħelu, u l-jinxtamm bħal booze. Hi taptap tnejn naħa tiegħi. "Jien tħossok tajjeb dwar dan. Huwa ser ikun id-dritt, Nick. Aċċerta ruħek li tiftakar il-ġdid tiegħek isem u ma jkun imqarraq. I mibjugħa lill reali ta'komoditajiet kont għalik, u ma kienx faċli. Dappy huwa biss bħala intelliġenti kif inhuma, u hu se jkunu ħafna kuntent li hija kienet li ssir mill-ġdid. Iżda I jistgħu jimmaniġġjaw dan sakemm inti leave me.
  
  
  M'hemm l-ebda punt fl-javżak Ħej kemm rwoli hi kellha matul is-snin mal-AX.
  
  
  "Jien mhux se timxi inti," qal. "Imorru quddiem. Kun żgur li l-ih sinjal hija korretta. Assolutament meraviljuż!"
  
  
  Hi rilaxxati mill-ġdid u beda kolibri li lilha nfisha.
  
  
  Tiegħi isem il-ġdid kien Sam Fletcher. Ego użati minħabba li kien jaf l-proprjetà Sam Fletcher kien fl-Afrika għall-ġlieda kontra l-Biafrans. Jekk biss huwa kienu għadhom ħajjin. Fletcher kien wieħed mill-aħħar tal-antikwata-suldati ta'l-fortuna. Għalkemm huwa xi kultant miġġielda għall-flus, huwa ma kienx merċenarji; meta hu maħsub xi ħaġa, huwa kien il-ġlieda b'xejn u anki jonfqu l-flus tiegħu. Minn żmien għal żmien, kieku ma fard l-impjiegi għall-AX, li għamilha faċli li żżomm għajnejk fuq il-lilu. Jien ma naħsibx li Sam-moħħ jekk I qallu l-isem tiegħu.
  
  
  Lida qalli ftit dwar dan il-Duppy konna se jilħqu. Fil-Ħaiti djalett, ben il-lingwaġġ tekniku, duppy tfisser-ispirtu jew il-ghost. Raġel ma jmutu, imma xi kultant duppy tal-ego jistgħu jiġu lura madwar l-gravi. Xi kultant l-duppy lanqas ma titlaq, iżda jibqa fl-art u fuq il-dell stess; huwa jieħu l-post tal-bniedem mejjet.
  
  
  Dappy, naturalment, kien psewdonimu. Lida ma kienx qalli Ego reali tal-isem, anki jekk kienet taf dan. "L-Suwed sejħa ego Duppy," spjegat, " minħabba l-mod kif tiċċaqlaq fl-azzjoni u l-muntanji. Bħall-ghost. Jgħidu inti qatt ma tisma l-ego u inti ma tkunx taf li ġejjin - għandek tfittex biss sa u f'daqqa waħda jidher. Dawn qed kollha ego-jibżgħu, nies suwed.
  
  
  Imbagħad hi l-qima u miżjuda: "Huwa tip ta stramb. Dappy huwa wieħed mill-blackest Negroes stajt qatt rat.
  
  
  Huwa magħfus tagħha saħansitra aktar diffiċli sakemm il-Baħar Witch bdew jitkaxkru. I bilkemm maqbuda ma tagħha. Dan kien l-intestatura dritta tan-nofsinhar, u l-x'imkien bogħod fl-użu kienet il-kosta tal-Ħaiti. Huwa iffavorixxa tagħha fuq il-gyroscope, mixi li l-ferrovija, u ħares'il quddiem. Tagħha tpoġġi f "il-kaxxa" tant li l-ego ma setgħux jiġu osservati mill-ġnub, biss l-sess dawk quddiem, u kif tagħha inklinata fuq il-ferrovija u laħaq fis-dlam, tagħha staqsiet jekk Lida kien għadu jagħti s-sinjal. Dan kien wieħed madwar il-perikli. Għandu jkollna wriet l-ewwel. Dawn il-magni kienu ukoll fgat u magħmula artab jlissen kelma kif naqas. Aħna ma setgħux jistrieħu fuq il-kosta sekondarji li tisma-istati uniti.
  
  
  Huwa ppreparat. Dawl abjad pin mill-kosta. Dan glittered fil-lejl, malajr u l-interrogazzjoni. Liema?
  
  
  Sergei sparixxew, u għalkemm jien ma ara Lida tal-sinjal, kont naf liema hi kienet qed tibgħat:... — - - - - Tagħha, u l-I ttamat li hi mifhum kollox b'mod korrett. Hi kienet sfurzata minn ee għall-prattika biżżejjed.
  
  
  Hija għandha tkun minħabba li ftit sekondi wara Sergei Beregovoy waslet lura bil -. -. Oh, ukoll, jaqgħu fuq ġewwa. Imbagħad blackness mill-ġdid.
  
  
  Lida dam bogħod mill-Luka, tensjoni u panting ma ' eċċitament. "Dan id-dritt, Nick! Dawn qed jistennew għall-us."
  
  
  L-gyroscope huwa mdawwar off u osservat wara l-istering. "Jien naf. Ma tara tagħha
  
  
  . Hawnhekk, jieħdu l-rota sakemm I tikseb fuq il-flybridge." I ma tistax tieħu tagħha minn hawn biex il-baċir. Biss jżommu l-ee Rivnenskaya għal minuta.
  
  
  Lida tatni deskrizzjoni preċiża tal-mibnija fil-element li għalihom tkun ġiet maħluqa. Hu kien mibni għall-oċeani-bastimenti, u sħan fit-tul, issa jitmermer, saba madwar il-fond crest tal-bajja. Dan kien l-soltu munzelli u mimdudin, iżda għal xi raġuni kienet magħluqa mill-ġnub, bħal qodma koperti pont. Lida insista li nistgħu tnedija tal-Baħar Witch taħt il-baċir, u li jkun jixtieq jistaħbew fil-injam fit-tul mina. Inti tista'tinsa dwar il-jaħbu.
  
  
  Huwa ma kienx hekk żgur. U l-tagħha, inkwetat dwar ripping off-flybridge meta aħna daħal.
  
  
  Vuċi tagħha msejħa ip tagħha. Tajba. Hija kienet maqbuda mill-ee. Aqbad u mossa me. Żomm il-vuċi tiegħek isfel.
  
  
  I kważi waqaf u mismugħ l-artab hum tal-magni li mexa bil-mod. Qabel me, kien simili qed ġewwa tal-qatran tal-bettija. Fl-mod, hija ħaġa tajba, minħabba li jekk I ma setgħux tara, l-rondi Pannelli ma tkunx tista'jew.
  
  
  Dan kien jintlibes minn Luger fil-ċinturin holster, u stiletto fil-ċinturin fuq id-dritt tiegħu driegħ. Tiegħi sħ u ġakketta koperti kemm. Kelli għandu .45 magħfusa fuq barra, u kienet filwaqt il-magna tal-gun fi tiegħi addominali kif jaraw u stenniet l-indikatur tad-dawl li ġejjin fuq.
  
  
  Huma ġew ħaj, matt, fl-isfar, kważi inviżibbli. Wieħed fuq kull naħa u żewġ trufijiet ta ' l-qtugħ tal-petrol. I kollha kellhom ma tqiegħed il-Baħar Witch sess bejniethom.
  
  
  Ma kienx faċli. Ee kważi ma ilaħħqu mal-tagħha, u l-isteering ma rrispondewx. Il-kurrenti kien mgħaġġel viċin il-kosta, u l-kummerċ mir-riħ li kien timbotta lili mill-lvant ma jgħinu ħafna. Il-Baħar Witch komplew jonqsu għal-lemin.
  
  
  Lida-vuċi tal-waslet lura għall-me fil-jlissen kelma. "Fuq ix-xellug, Nick. Leftward. FUQ IX-XELLUG!"
  
  
  I kellhom itfi l-magni ftit li jiksbu lura lejn ix-xellug-pożizzjoni. Meta l-magna tagħha naqas mill-ġdid, hija mwaħħla tagħha pruwa sess bejn l-dwal. Dawn qed marret. I tpoġġi l-karozza fir-reverse għat-tieni, imbagħad daru fuq il-magni biex isolvu riċerka problemi, tbaxxa u qajmet-naħa tiegħi li jħossu għall-vojt, jekk kien hemm wieħed. Swaba tiegħi jintmess il-shards fil-qiegħ tal-panel. Kelli l-sitt pulzieri tal-approvazzjoni.
  
  
  Il-fetħa tal-bieb miftuħ fil-baċir sess fuq kap tiegħi, u l-abjad tar-raġġ ta tefgħet dawl fuq me. Vuċi fil-fond fil-ħaitjan qal, " Bon jou, Blanc."
  
  
  Hi, jien abjad tal-bniedem.
  
  
  Kien mċaqalqa minn kapitolu gun allura li hu ma titlifx dan, iżda huwa miżmum tiegħu saba'l bogħod mill-attivazzjoni. "Min int?"
  
  
  Fil-fond għall-ħsejjes tal-daħk. Huwa mwaħħla kap tiegħu permezz tal-toqba, b'tali mod li Sergei kien moħbija, u għamel kullimkien fuq il-wiċċ tiegħu.
  
  
  "Tagħha Duppy huwa abjad. Inti l-bniedem Cygnus qalulna dwar?" L-Sam Fletcher-bniedem?
  
  
  Huwa nodded tagħha. "Tagħha Fletcher."
  
  
  Hu ma tagħti lilu nnifsu bogħod. I kellna wisq prattika għal dan. Iżda l-mument li raw tagħha, li l-wiesgħa, brillanti wiċċ iswed, li l-wiesgħa, abjad, toothy tbissima, kien jaf li Dappy kien. Kellna ego ritratti fil-AX-fajls. Kull student maskili tonfoq ħafna tal-ħin tħares lejn dawn il-fajls u l-memorizing minnhom, u jiena ma dar tiegħi kif ukoll xi ħaġa oħra.
  
  
  L-istampa wera lilu bħala żagħżugħ mal-xagħar - issa l-ego ta'l-mira kienet imqaxxar iżda kienet l-istess bniedem.
  
  
  Ego reali tal-isem kienet Collins-Ortega, u kien Kuban. Huwa kien darba kellhom pożizzjoni għolja fl-Kubani-intelliġenza meta huwa u l-Che Guevara kienu ħbieb. Issa kien mejjet, u Ortega kienu jkunu mejta, wisq, jekk huwa ma kienx maħruba fil-ħin. Castro sab li Burrito della kien fil-fatt fil-KGB, tax-xogħol għall-Huwa u tfittex għall-Kubani.
  
  
  L-iswed, il-bniedem kellu l-enormi tal-idejn. "Ġejjin fuq, Fletcher. Aħna ma jkollhom il-ħin li l-iskart, il-bniedem.
  
  
  I injorati naħa tagħha u qal I kellha tagħmel xi ħaġa l-ewwel. Aħna kellha tagħmel il-Baħar Witch mgħaġġel, sekwenza fenders, b'tali mod li hi ma tkunx imsaħ toqba fil-buq u jiksbu l-irkaptu fuq l-art. I ser tkun hemm id-dritt tagħha.
  
  
  Aħna whispered fid-dlam. "Jien għandi l-nies biex jagħmlu dan kollu, Fletcher. Aħna ma jkollhomx ħin għal dan."
  
  
  "I bżonn iż-żmien," qal. "U l-I ser tagħmel dan. Ma rridx xi ħadd li ġejjin dwar il-bord. Għalhekk ma Swan. Hi għandha qallek li?"
  
  
  "Fejn Swan?"
  
  
  "Huwa miftuħ hawn, Duppy! Kif inti, maze kbir virtwali?" "
  
  
  Lida mbuttat passat me, laħaq għall-naħa tiegħi, u mbuttat bħala hija għamlet hekk. Xofftejn tagħha aslu-widnejn tiegħi bħala hi ffirmati, " ippermettuli jimmaniġġjaw lilu."
  
  
  Hija kienet megħjuna permezz ta'bokkaport fil-baċir. Dawn whispered, u huwa jinstema ħoss ta kiss. Duppy growled fil-fond fil-gerżuma tiegħu bħall-annimal, u ftit tagħha ego maqbuda fuq.
  
  
  "Dan l-Fletcher... diġà l-imgħallem... min hu l-ħsieb tal...
  
  
  Inkwiet teżisti diġà. Mhux kuntenti isa. Tagħha ego ħadlu tagħha barra u għamel il-Baħar Witch nimxu malajr. I-il-dijanjosi tiegħi ġwienaħ. Imbagħad I mfakkar tagħha, il-lili nnifsi, u marru lura biex tiġbed fuq il-ħbula mill-ġdid, minħabba I ma kinux ħalli l-marea qatra. Wasalna fl-marea għolja, intenzjonalment, u l-tagħha apposta ħa, kważi imqarraq madwar, tagħha, qal lilu nnifsu, Carter, li jieħdu kollox miegħek u ħu l-affarijiet kif ih ġejjin. Wieħed fi żmien. Ħu l-ħin tiegħek. Illum jew aktar tard, jien ser issir taf liema Collins-Ortega, il Huwa bniedem, kien isir fil-Ħaiti, tipprova tippromwovi l-Iswed Swan-invażjoni.
  
  
  Qabel dan, I kellha żżomm tiegħi ħalq magħluq, jilagħbu-karti li jmiss tiegħi nisa, u jibqgħu ħajjin. Romero Valdez għandu jkollhom jinġibed tagħha, jew ego għandu jkollhom maqtula tagħha.
  
  
  Hija kienet mistennija li tiġi ttestjata fuq il-missili u atomika testati Papa Dok kien mistenni li jkollhom. Kelli li żżomm għajnejk fuq il-Lida Bonaventure u kun żgur li hija ma kinitx l-organizzazzjoni ta'l-invażjoni. Ont għandhom ġew ... Ah, l-apposta mal-lilu, ħsibt I kif miġbura sa l-parafernalja u miġbud ego l-flybridge. Wieħed mill Goshawk tal-crass skerzi meta hu overworked huwa li hu "kif okkupata bħala wieħed saqajha-bniedem tax-xogħol tiegħu annimal off!"
  
  
  I solvuti mill-titkaxkar permezz tal-tfaqqis. Meta u jekk sibt lura tagħha, I kien pjuttost kkritikat żgur I d staqsi għall-promozzjoni. Jien ma moħħ l-xogħol u l-I ma moħħ l-perikli, iżda huwa ristretta ftit akbar dan l-aħħar.
  
  
  Kien miġbuda mill-fetħa mill-kaptan u l-jintefgħu mill-Ego il-gverta. I jistgħu jagħmlu l-jiċċaqilqu dellijiet ta'nies madwar me, u li kien ħafna whispering. L-ebda sinjal ta Lida jew Dappy.
  
  
  Wieħed mill-dellijiet tkellem lili. "Swan u Dappy huma għaddejjin fuq l-art, Blanc. Jgħidulhom inti ser jiġu issa.
  
  
  Din kienet ix-xita, u l-riħ kien blowing raxx ħafif fil-wiċċ tiegħi. L-dellijiet madwar me kienu silenzjużi, u l-I tista'tisma'l-tnabar ferm fil-pajjiż. Wieħed mill-dellijiet kien li tissostitwixxi l-tfaqqis. Żewġ ċifri oħra, vagament viżibbli, ħa tagħhom isport u l-musette-boroż u l-mixi fl-moll qodma. I dovuti li minnhom.
  
  
  Li jmiss lili, vuċi qal, " Tara jekk hemmx xi toqob, Blanc. Il-baċir huwa ħafna qodma u maqtugħ. Dan żgur li l-post għall-sieq miksura."
  
  
  Iż-żewġ Lida tal-magna tal-gun u stess tiegħu imwettqa tagħha. Kien bil-mod il-mixja'l quddiem tal-tagħha, li qed ngħidu mill-dell. Hu ppruvat li joħonqu-ħsibijiet ta'Collins Ortega. Matul. L-ewwel affarijiet-ewwel.
  
  
  Il-persuna li jmiss me qal ip, " Swan, ma tgħid xi ħaġa dan iż-żmien, Blanc. Kif għamlet dan jiġri? Konna lesti għall-invażjoni għal żmien twil, tistrieħ Papa Dok minn tall-siġra. Kif għamlet dan jiġri, Blanc?
  
  
  I qal tagħha ma kontx naf kemm. Tagħha Swan ħadem u ssodisfati l-ordnijiet biss bħal kulħadd. Staqsi Swan, mhux me.
  
  
  Tagħha, smajt lilu bżiq. Imbagħad, huwa ħalli l-irdigħ daqqa u qal ," jien naħseb li għandna kont qed stennija twil wisq. Xi ħaġa big huwa definittivament jiġri issa dritt, Blanc. Hemm ħafna tat-truppi issa, u l-Taunton Macute. Dawn jisparaw nies, tistrieħ u ħruq ħafna tined u l-irħula. Tagħha, stajt jinstemgħu li l-bnedmin kollha bżonn li jħallu l-art għall-mili. Taf għaliex din hija l-hekk, Blanc?
  
  
  I qal tagħha ma kontx naf. Ma kontx naf tagħha jew, iżda I jistgħu jagħmlu edukati aqta. Jekk il-Papa Dok kien l-ikklerjar l-art għall-mili madwar, imbagħad huwa għandu jkollu sabet użu tajjeb għal dan. Hu jixtieq xi ħaġa. Xi ħaġa urġenti.
  
  
  Bħal missili firxa?
  
  
  Kapitolu 8
  
  
  
  
  
  Il-multa drizzle għaddew mal-bidunett, u enormi aħmar xemx żdied maż-Isqof tal-Pak, li ma taqtax-quċċata tal-marka tagħha mill-fdalijiet tal-Bam. Kien mirfud fuq il-minkbejn tiegħu fil-ħxuna bush, l-istudju l-xena permezz qawwija trombi. I ma tqatta'ħafna żmien fit-Bam, huwa enormi bejta mibnija mill-Re Heinrich Christophe, l-iswed Napuljun, kontra l-proprjetà Napuljun li qatt ma daħlet. Din hija l-istorja tiegħi. U aħna issa kienu seduta fil-hotbox, fejn il-ġdid ta'l-istorja kien qed jiġi magħmul.
  
  
  Aħna kienu fin-nofs sa fuq baxx erf. Fil-marda ta ' l-inklinazzjoni kellna dan l-aħħar telgħu mal-netika, nifs għaġla, dejqa tal-ġebel u l-ħmieġ tat-triq imbuttat il-bażi tal-muntanji. Aħna'bilkemm kelli ħin għall-jaħbu qabel dawn, u li kien biss minħabba l-Duppy kienu stabbiliti malajr u bla waqfien-pass.
  
  
  "Aħna ser tkun maqbuda fil-miftuħ," huwa qal, " aħna qed mejta l-irġiel. Li bagħal P. Mo. ltqajna tiegħu stess ħelikopter-għassa."
  
  
  Issa rilassat, hi jaraw kif wieħed ħelikopter irku baxx tinsab il-Bosnja u l-Ħerzegovina il-qorti kkundannat fuq patrol bot fuq it-triq dejqa. Konversazzjoni fuq ir-radju. L-ħelikopter kien ġermaniż waħda, mibnija madwar l-ġodda 105, ma ħames sedili u l-merkanzija l-istiva. Filwaqt li l-istudju ego, ħsibt li forsi kien I fil-nen għal xahar lili nnifsi. Hawke-noti tal-indikat li Trevelyn kien raġel li fdati l-ebda wieħed u xtaq li żżomm għajnejk fuq il-affarijiet għalih innifsu.
  
  
  Kien hemm ħafna għall-għassa. Raħal żgħir maħruqa mil mil-fit-toroq. Bl-eċċezzjoni tal-franċiż l-istil tal-knisja mibnija madwar ġebel, shacks u l-tined saru madwar l-injam mhux raffinat u tal-palm-tiben, naturali għall-injam, u fjammi u d-duħħan tela'fil-ħxuna tal-kolonna sabiex ih tkun maqbuda u ... jiddawwar bis-saħħa tal-punent mill-riħ.
  
  
  Tonton Makut, lebsin ħwejjeġ ċivili u l-armati għall-snien, skortat il-kolonna tan-nies mill-raħal. Ħarsu bħall-refuġjati madwar gwerra film, ħlief kienu l-iswed u huma ma għandhom ħafna ta ' l-għalf. - Magna ma tagħtihom ħafna ħin biex jiċċaqalqu.
  
  
  L-trombi ffukat fuq l-raħal metru u aġġustata l-attenzjoni. Kien hemm ukoll fil-kwadru, u li jmiss kien kbir tas-siġar. Erba ' l-korpi - tliet irġiel u mara-magħmula minn wieħed fit-tul, ħxuna tal-siġra tal-fergħa. Dawn il-dijanjosi ratba u li jidhru, l-kapijiet tagħhom milwi cruelly li naħa waħda. Dawk li oġġezzjonaw. Dawn iridu jkunu kienu jargumenta ma Taunton Macute.
  
  
  Hija kienet maqbuda mill-riħa u sensazzjoni ta Lida kif hi wriggled madwar me. Hija ħadet il-trombi mill me u aġġustati minnhom, imbagħad t'attivitajiet fil-raħal għal żmien twil. Tagħha jaraw kif tagħha misjur-ħalq issikkati, u l-linji deher tagħha fuq wiċċ lixx kif hi frowned.
  
  
  "Li maħmuġ-tifel tal-kelba," hija qalet. "Li bagħal! Hu ser tħallas għal dan. Oh, huwa ser tħallas! "
  
  
  L-ħelikopter-xellug l-tank u l-tellgħu bogħod, tistinka għall-altitudni.
  
  
  Huwa magħfus ruħu aktar fil-fond fil-ħxuna tal-ħaxix u l-ħares lejn Lida.
  
  
  "Dak tifel tal-kelba? Papa Dok jew l-Mo. Mo.? "
  
  
  "Iż-żewġ!"
  
  
  Hi miżmuma minn naħa tagħha u rrumblati fuq lura tagħha, tieħu nifs fil-fond li magħmula tagħha artab sider lift taħt tagħha aħdar ġakketta. Hi magħluqa tagħha l-għajnejn.
  
  
  "It-tnejn minnhom," hija kkonfermata. "Meta jasal il-waqt. Dalwaqt, ont, nispera."
  
  
  L-ħoss tal-pistoli ol waslet għall-istati uniti fl-niżla. I poġġih fuq il-pilastru u raw il-bniedem fil-ditch mill-ġenb tat-triq. Ego tal-bare-iswed s-saqajn juru, u meta ltqajna ċari l-immaġni, il-ras kick bil-wieqfa fuq hu l-għan tiegħu die għal jimteddu u jinħattu dan. Għalhekk bil-mod u deliberatament I li jistgħu jgħoddu kull sparatura. L-iswed s-saqajn titwaqqaf jiċċaqilqu.
  
  
  Lida ma jiċċaqlaq. "Dawn il-Tonton Macoutes ma iblah madwar," qal.
  
  
  Għajn tagħha furrowed. "Qattiela u perverts, kull wieħed minnhom. Il-ħin ta ' ih se ġejjin."
  
  
  Hi kienet qed tiġi mimgħuda fuq minn fissa tad-diska tal-butir tal-ħobż. Kien qarsa u moffa, u hu ttamat li d jinħasel l-aċidu prussiku, iżda kien aħjar mill-qedem C-dieta. Dappy u l-kumpanija ego ippreżentat xi ikel magħhom. Biss l-butir tal-ħobż, xi mogħża-laħam, u ftit fliexken tal-Barbancourt rum. I ma setgħux tort l-rum. Barbancourt huwa l-aħjar fid-dinja.
  
  
  L-girl pouted u qal, " Jagħtu me tas-sigaretti, qalb. Alla tiegħi, dak ta'marzu! Ħsibt d die tużżana darbiet."
  
  
  "Mhux issa. Jinqaleb bil-mod u jaħbu l-wiċċ tiegħek. Hu li ġejjin hawn mill-ħelikopter."
  
  
  I ħares lejn Duppy, li kien l-irqad li jmiss mal-istati uniti. Huwa kienet tinsab fuq tiegħu fl-istonku, wiċċ tiegħu fl-idejn tiegħu, u mħarbta tiegħu kappell kien inklinata biex iżommu l-xemx mill-uem-għajnejn. Huwa kien il-multa.
  
  
  Ħelikopter rumbled overhead, ħafna kwiet, minħabba l-ħoss, u aħna jistabbilixxu jiċċaqalqux, tagħna qiegħda tiffaċċja midfuna fil-lixxi tal-ħaxix. Barra mill-kantuniera tal-għajn tagħha, I jaraw li jtajru l-lvant lejn Sans Souci u l-Mo.Ix-xahar. Trevelyn Estates.
  
  
  Lida sib stabbiliti bir-reqqa. Taħseb li raw l-us?
  
  
  "Nadifa" Tagħha tbissem qawwi. "L-ebda ċans. Aħna d tkun taf jekk konna. Huma għandu jkollhom il-magna tal-pistoli fuq il-bord għall-beater tal-bajd.
  
  
  Hija saret l-irqiq kannella-idejn. "Imbagħad tpejjep me tas-sigaretti." 11 it-tipjip huwa bla periklu?
  
  
  Huwa mixgħula żewġ sigaretti u mogħtija wieħed tagħha. "Sakemm ikollok u daqqa-duħħan ċrieki."
  
  
  Huwa beda jħares fil-Dappy mill-ġdid, jistaqsi jekk dan kien l-uniku trasferiment tal-ego mill-ħelikopter. Huwa ma jiċċaqlaq. Ego matta-wiċċ iswed ħares iżgħar fi stat ta ruħ, anki jekk hija tagħmel parti minnhom li kien tiegħu wara erbgħin. Iżda huwa ma ħarsa kwalunkwe iżgħar fil-ħolma. per eżempju, fil-6-5-il sena, u mill-inqas jintiżen 260£. Nen kien liebes jibqax-ku xorzijiet u maħmuġ, mqattgħin T-qmis li kien kważi żgħir wisq għall-kanna chested ego. Hu jaf li l-temp qatt ma jolqot dan il-bniedem. Par ta ' l-qodma tal-armata tal-maternità mingħajr kalzetti sib fuq l-saqajn enormi. Xaħam tal-qadd tal-ego kellhom munizzjon ċinturin, u kien liebes għandu .45 kalibru simili għal dak kelli. Wieħed ego-daqs tad-driegħ, dwar id-daqs tal-tennis o, mistrieħa fuq Thompson tal-klipp fuq pistola. Jmiss kien musette borża sħiħa ta żejda tal-karta klipps u l-biċċa l-kbira tal-butir tal-ħobż.
  
  
  Huwa rilassat u miġbud ħdejn tagħha. Dan kien se jkun twil il-ġurnata.
  
  
  "Jgħid," qal. "Kif inti ma jagħmlu dan? L-ebda indħil? "Din kienet l-ewwel opportunità li jitkellem tagħha fil-privat.
  
  
  Hija kienet tinsab fuq tagħha fl-istonku fuq l-art, it-tipjip bil-mod u nfiħ-duħħan bogħod kif hi mitfugħa'l barra.
  
  
  "L-ebda kwistjonijiet ewlenin. Madankollu. I qal Dappy I d mibdula-fehma tiegħi - li ma ridtx tar-riskju fuq in-nemes jinvadu minnhom sakemm kellna Valdez. Li kien I jibżgħu dawn joqtlu Valdez meta l-invażjoni mibdija, għaliex huma jafu aħna rridu li jagħmlu l-ego-president, u l-I ma setgħux-riskju. Naħseb li huwa fdati me.
  
  
  Tagħha jlissen kelma kien sibilant, fgar kurda, iżda l-ebda aktar qawwija mill-twittering tal-insetti li jmiss lili.
  
  
  "Inti jista'jkun dwar id-dritt li," qal. "Dan il-ħsieb li seħħew me. Jekk dawn ma jistgħux iżommu Valdez, dawn mhux ser let xi ħadd jieħu hu ħaj."
  
  
  Din kienet eżattament il-politika, bħal Hawke it-tema, iżda bil-maqlub twist.
  
  
  Hi stubbed tagħha tas-sigaretti u indivja fl favoriti tagħha wkoll il-pożizzjoni. "Jien tmur torqod, Nick. Tagħha mejjet. Ma mess mal-Dappy - dawl me sa jekk jiġri xi ħaġa.
  
  
  Minuta wara, hi waqa ' rieqda, nifs ip, inħir ewwel u mbagħad kull issa. Huwa mdawwar fuq tiegħu lura u ħares lejn is-sema blu ċar. Huwa ħa sip tal-sħun-landa-ilma madwar il-kunjett. Meta aħna qbilna li l-erf, tiegħu kien pjuttost ħafna naqas, iżda issa huwa ma tħoss l-istati uniti, ngħas, us għajjien. Wara ftit minuti, hu qabad l-trombi u bdew jitkaxkru-lvant safejn naħa tiegħu jippermetti.
  
  
  L-Isqof tal-Pak u l-Bam issa kienu tiegħi tax-xellug. L-imsaġar wassal isfel fil-wied, fejn I tista'tara ftit thatched-tined, u mbagħad ma kien hemm l-aħdar ieħor koperti tal-muntanji. Ma kien hemm l-ilqugħ fil-marda ta ' dan il-muntanji. I mħarrġa tiegħi trombi u ffukat minnhom, u wara filwaqt li I kien kapaċi li jtellgħu rokna ta'l-ilqugħ, brillanti tal-fidda fix-xemx. Kien impressjonat. L-ilqugħ kien għaxar saqajn għolja u għalaq coils tal-fildiferru. Sewwa marbuta azzar tax-xibka jiddaħħal fil-qalba tal-konkrit.
  
  
  ir-raġunijiet. I kellhom tbissima sourly. Meta int minn, inti tista taffordja li jagħmlu dak kollu id-dritt.
  
  
  Iż-żewġ Lida u Dappy qal li l-ilqugħ kien madwar ħamest elef acres. Kien hemm wieħed biss bieb. Wieħed biss, u dawn kienu mgħasses madwar l-arloġġ.
  
  
  Ġewwa l-ilqugħ, mhux bogħod mis-semi-theddid u l-tropikali tal-Palazz tal-Sans Souci, li Henri Christophe mkessaħ billi tibgħat stream taħt l-art, kien ieħor moderna palazz mibnija mill-Mo. Trevelyn. Dan bagħal għandu ftit tiegħu stess renju! Ego, armata stess u l-stess seħħ bl-ajru. U huwa kien Dr. Romera Valdez.
  
  
  Waqt li kienet qed tfittex fil-kantuniera tal-flixkun-ilqugħ, mimmo għadda gwardja tas-sigurtà, li jwassal kelb tal-pulizija dwar l-leash. Il-gwardja kellhom iċ-ċinturin holster u xkubetta sospiżi fuq l-ispalla tiegħu, u l-nen kien liebes iswed laħaq il-quċċata tal-pak, uniformi iswed, u l-għoli iswed tleqq żraben. I ddubitat li l-ego baġġ dwar il-pak kienet kranju skeletru u għadam - id-distanza kien kbir wisq biex jagħmel l-ego-iżda dan l-iswed uniformi mfakkra me tal-kelma waħda.
  
  
  L-Gestapo! I diġà kellhom l-istmellija-Sur P. Mes. Trevelyn, u issa reġa'skopra li l-I ma simili hu ħafna. Professjonali tagħha u rari fejqan-setgħat mibegħda, iżda kont naf li dan ma jolqot me wisq jekk kelli li joqtlu Trevelyn.
  
  
  Duppy sib l-isfel li jmiss lili, u jien kont naf li l-suwed kien jismu ego b'mod korrett. Huwa verament mċaqalqa bħall-ghost. L-ebda waħda li qatt ħareġ wara me , iżda huwa ma. Dan il-bniedem enormi imsemmi Duppy, li kien fil-fatt Iżda Ortega fil-KGB.
  
  
  Huwa jinxtamm ta mniġġsa l-għaraq. Kien tħares lejn me mal-bleary-għajnejn kannella, martens li kellhom ħażin iż-żagћfran lewn u kienu l-istrixxi bl-aħmar. Wara l-mument, huwa tatni l-abjad, toothy tbissima.
  
  
  "Dak li taħseb, Blanc? Nistgħu naslu s'hemm u jiksbu Valdez barra?"
  
  
  Huwa shrugged u jiddawru Sam Fletcher. "Għaliex le? Ma tfittex daqshekk diffiċli minn hawn. Jista'jkun hemm problema żgħira mal-l-ilqugħ, iżda nistgħu xquq dan.
  
  
  Duppy tatni mitfugħa-ħadid ħarsa. "Aha, Blanc. U l-gwardjani, u klieb, u l-enerġija ."
  
  
  I kienet waslet biex jgħidu xi ħaġa, iżda insejt dak li kien, u tiegħi ħalq naqas miftuħa. Imbagħad I ġestiti li jgħidu,"Zombie?"
  
  
  Huwa tbissem b'mod wiesa'. "Aha, Blanc. Zombie. Qodma P. ltqajna ih, il-bniedem. Huwa jaħdem diffiċli fuqhom, jaħdem kontinwament, u hu ih l-imgħallem, u dawn kollha ma Mo.Ix-xahar. Jiġifieri tagħmel dan. Ma inti jemmnu fl-zombies, Blanc?
  
  
  Jekk ikun jista-logħob, l-I kien multa. Tagħha, tbissem fil-rewmatiżmu u qal, " Le, Dappy. Jien ma nemminx bil-enerġija. X'inhu l-mossa? "
  
  
  Fl-aħħar nett, ħares lil hinn mill lili u rummaged fil-but għal crumpled pakkett ta lokali Splendids. Jaqtgħu-duħħan ċaħdet l-rapporti li deher fil-midja dwar Ċiniż sigaretti. Dappy sploda-duħħan permezz tiegħu wiesgħa imnifsejn u laħaq għall-trombi.
  
  
  "Jien ma tgħid jiena nemmen li fl-zombies, Blanc. L wkoll ma tgħid jien ma nemminx bil-enerġija. Dak kollu li jgħidu huwa dak tal-Minjiera. saru l-zombies taħdem għalih. Tfisser ukoll bastards.
  
  
  Li kien kollha li jistgħu jgħidu dwar l-enerġija. Huwa kien siekta għal żmien twil, tistudja bir-reqqa l-żona lejn il-lvant. tilbes nuċċali. Fl-aħħar nett, mingħajr ma tneħħi nuċċalijiet tiegħu mill-għajnejn tiegħu, huwa tkellem mill-ġdid.
  
  
  "Meta huwa skur, Blanc, it-tliet tal-istati uniti ser jinżlu għal dak il-wied u jsibu humfort fil-librerija. Ma hemm l-ebda reali bini, xejn iżda l-ikklerjar, iżda għadu baħar tal-knisja. L-waħda li l-Papa Dok u P. P. ma nafx huwa ont, Imbagħad forsi inti ser tara xi ħaġa oħra ma tifhimx."
  
  
  "Aħna ma jkollhomx ħin għal dan il-baħar l-għalf," qal. "Jekk aħna ser tagħmel dan, għandna bżonn biex tagħmel dan malajr. Malajr ħafna. - Xorti ma aħħar dejjem."
  
  
  Huwa aġġustat il-fokus fuq skala tal-trombi. "Fejn ma inti tissodisfa Swan, Blanc?"
  
  
  "New York". Ma jinstabux.
  
  
  "Kemm hi inti tħallas?"
  
  
  "Elf xahar. Il-Bonus jekk I tikseb tagħha barra mill-Valdez ħaj. Mhux ħażin għall-giddy-ħsieb.
  
  
  Huwa t'attivitajiet tagħha reqqa. "Hmm-elf bucks xahar. Forsi jien ħażin, Blanc. Forsi I għandha ssir merċenarji dejjem, wisq, ma taħsibx?
  
  
  "Dak in-negozju tiegħek," qal ftit. "Jien il-ġlieda kontra għall-flus. I tagħti tagħha onest-miżura ."
  
  
  "Jien ma tilwima, Blanc. Jien ma ġlieda fil-livelli kollha. Iżda, onestament, onestament-meta inti tikseb din l-flus, inti għandek tieħu l-iktar ir-riskji, jagħmlu xogħol perikoluż, eh?
  
  
  Huwa qabel li dan. I kien kurjuż biex tara dak kollha dan wassal biex.
  
  
  "Għandek qatt ma kien li Ħaiti qabel, Blanc?"
  
  
  Kelli ftit snin ilu, iżda jien ma setgħux jammettu. Huwa qal li l-ebda.
  
  
  Duppy tpoġġi l-trombi u ħares lejn me bl-aħmar tiegħu huwiex-għajnejn. "Sabiex inti ma tkunx taf xi ħaġa dwar il-Ħaiti, Blanc. Hi kien hawn żmien twil. Swan, hija twieldet hawn. Sabiex nagħmlu l-ippjanar, l-Blanc, u inti ser tkun l-żwiemel, eh? Int professjonali ġlied, iżda Lebed u l-I huma ħassieba, mhumiex aħna? Dak li nagħmlu, Blanc.
  
  
  Huwa kien qed jipprova li tipprovoka me għal xi raġuni ta'tiegħu stess.
  
  
  Jien ma naħsibx li hu fil-fatt xtara l-Sam Fletcher-istorja, iżda anke hekk, huwa ma setax magħrufa li kien I. Sakemm Lida qal-uem. Jien ma naħsibx li agħlaq kellhom jew ikollu. I ddubitat kienet taf li Duppy verament kien.
  
  
  Tagħha ddubitat ukoll li Duppy kien jaf li l-ego tiegħu kien innutat. Jekk kien magħruf, jew jekk kien magħruf I li kien ĦAŻIN, hu se jkollu x'jaqsam mal-me-ewwel. Sfurzat-karta tal-gvernatur. Huwa ma tistax, u għalhekk huwa deċiż I kien għad kellhom il-vantaġġ żgħir.
  
  
  Sabiex ma rridx li seħħ jew l-affarijiet. Għadha ma ġietx. I affumikati u kellha huwa rilassat u kunfidenti, studjat l-ispallejn tiegħu, biceps, u tat-torso, u kienu jafu li jekk I kellhom jiġġieldu lilu fil-ġlieda ġust, ikun-infern tal-ġlieda. Tiegħu kien jaf ħafna tricks, u ma'dan l-kbira tal-karattru, nixtieq bżonn kulħadd madwarhom.
  
  
  Meta Duppy tkellem mill-ġdid, kien hemm ħjiel ta'divertiment fil-vuċi tiegħu. Kien jaf jien ma sejħa em, allura hu sejjaħ me tat-tiġieġ. I xtaqu dan. Meta l-gvernatur mibdija, huwa tatni ftit aktar vantaġġ.
  
  
  "Sabiex nagħmlu dan bħal I jgħidu, u bħal Swan jgħid, Blanc. Illejla aħna se jmorru għall-wied, kontra, u jtellgħu ieħor blanc. Maskili-isem huwa Linji Tom. Nassumi Swan jista'jgħidlek kollha dwar l-nen?" Hija tgħid kif hungan u mambo ġew ħabi dan il-bniedem abjad għal żmien twil? Kif ħżiena kien għalih, u hu lest biex jgħinu l-us? Ma hi jgħidlek dan kollu?"
  
  
  "Hija qaltli." Meta konna fuq il-kosta, u l-nofs triq lejn il-quċċata, qalet lili.
  
  
  Duppy maqtul me qawwija ieħor ħares. "Dan l-oħra Blanc, dan il-Linji Tom, huwa merċenarji bħalek. Hija ħaġa tajba li għenu tiffranka l-ego kollha tiegħek vojta tal-flus għandu jeħlu flimkien.
  
  
  Huwa crawled bogħod, u l-I jaraw kif hu mimgħuda butir tal-ħobż u mbagħad mar lura għall-irqad. Ma jibqax ħares lejn me jew tkellem.
  
  
  Lida kien għadu rieqda. I talab tagħha biex torqod, iżda I ma setax, sabiex I marru lura għall-trombi.
  
  
  L-raħal kien għadu smoldering. Żgħir biss bil-franċiż tal-knisja jibqa, il-ġebel abjad u mgħammed bid-dawl tax-xemx. Il-grupp ta'refuġjati sparixxew, kif għamlet il-tank u l-Taunton Macute . Ħoss tagħna, tagħna ħelikopter-ħoss. Fil-mument, ix-xena kienet paċifika, serena, il-tra patina ta ' l-qodma Franza miksija skur fuq l-Afrika. Selvaġġi tal-kafè u tal-banana siġar kiber fuq il-kotran u frisk-għoljiet u l-widien, u breadfruit u l-orkidej marbuta ma'xulxin. Għall-wied fil-bażi; il-wieqaf ascents tal-tagħna tal-muntanji kienu oħxon mal-foresti u foresti, u li jistgħu jitqiesu bħala Linji Tom jistgħu jkunu ġew ħabi dawn il xahar.
  
  
  Il-ħaġa hija, Linji Tom kien fil-AX-fajls. Freelancer, suldat ta'l-fortuna, part-time fis-sakra, u full-time merċenarji. Huwa kien tard tiegħu twenties, madwar il-belt żgħira fil-Indiana. Dollaru Poe, a-isem tal-prodott u l-moħħ tifel li tellgħu ġlied pjani matul il-Gwerra koreana, kien studju double-ace u qatt ma kienet kapaċi li jirritornaw għall-ħajja ċivili. Huwa wkoll ma jittollerax id-dixxiplina, mela allura l-ego gwerer malajr separati. Magħhom in-nemes, huwa tellgħu kollha fuq il-beraħ, il-kontroll dak kollu li jistgħu jiksbu barra l-art, u ħadem għal dawk emus li kienu mħallsa. Matul l-aħħar tentattiv biex jiksbu l-Ħaiti, Tom tellgħu l-qodma B25 u ppruvaw bombi il-Papa-palazz tal-qrib tal-Port-ua-Prinċep.
  
  
  I ma setgħux għajnuna iżda tbissima meta ħsibt dwar dan issa. Linji Tom ma kienx suċċess kbir. Huwa niżel żewġ bombi, qbiżt mimmo Palazz minn nofs mil, u kemm-bombi ppruvat li jkun attivi. Ftit minuti wara, B25, kaxxa li jinżammu flimkien mal-bżieq u tejp tat-tubi, ħassar il-ghost, u Tom kellhom ħabta u l-art ego fil-librerija. Ma kien hemm l-ebda sinjal ta nemes o nen magħhom.
  
  
  Papa Dok u Taunton Macute mqarrba l-oħra invażuri, tahom malajr il-prova, u ddum ih f'diversi partijiet tal-pajjiż bħala twissija. Ih l-lampi ġew sospiżi, magħluqa fl-gaġġa tal-ħadid, u stazzjonati fuq il-ktajjen, u l-anqas dak Lida qalli, xorta imħassar madwar il-pajjiż. Papa Dok tpoġġi ten-elf-dollaru tajba dwar il-Linji Tom.
  
  
  I kien beda jinkwieta minn dan meta ħadt il-off tiegħi nuċċalijiet, jingħorok tiegħi għajnejn, u stqarr li stajt fl-aħħarnett l-irqad. Għaxart elef dollaru huwa tentazzjoni! Madankollu, l-ebda wieħed mibjugħa Tom. Ejja mmorru juru minnhom kemm huma għandhom mibegħda Papa Dok. U l-MO.
  
  
  Meta nressaq tagħha biex torqod, l-tnabar beda-ġimgħa mill-ġdid. Artab ttektek-ħsejjes u r-ragħda li huwa ma setax jiġi lokalizzat minħabba l-mferrxa-muntanji akustika. L-tnabar jinżamm jitkellem, aktar storbjużi u aktar qawwija, a sullen u bla taħbit li fl-aħħar nett lulled me li l-irqad.
  
  
  L-din hija l-unika tat-trasmissjoni tal-me. Mhux ħoss tal-bniedem. Fit-tul, imfassal-out-għajta ta ' l-arja kontra l-frizzjoni bla xkiel, b'temperatura tal-metall. Huwa tinqaleb u naqas li l-irkopptejn tiegħu, il-.45-pistola ta tiegħu fl-idejn. Lida u Dappy kienu imqajjem, għarkupptejh isfel u tħares madwar.
  
  
  Dappy gestured me isfel. Huwa kien Tom tal-pistoli lest fl-naħa tax-xellug tiegħu.
  
  
  L-tifla, li kienu beraħ bil-f'daqqa xokk, kien tluq fil me bil-ħalq miftuħ. "Dak li fl-l-isem ta'ħadd?"
  
  
  Huwa ffirmati mill-ġdid. Hi ġie kkritikat mill-qrib biex! Nick sejħiet me.
  
  
  Dappy kien tilbes nuċċali u tfittex l-inklinazzjoni! wara l-istati uniti hija l-inklinazzjoni aħna ħadem fuq il-lejl ta'qabel! Wara l-mument, huwa beckoned-istati uniti u l-qima rudely.
  
  
  "Xejn x'jaqsmu mal-istati uniti, Blanc. Swan. Id-dħul annwali! Xejn iżda mhux mixtieqa.
  
  
  Aħna crawled fuq lilu u ħa dawriet bil-trombi. L-jintefqu rokit għebet fuq miċ ta hibiscus u poinsettia'immortelle. L-abjad tal-metall, issa ma frak solidu, jistabbilixxu mifruxa, l-nħarġet-kuntrast għad-dinja tal bil-mod li jaqgħu-dlam.
  
  
  Ont kien tensjoni. Kien tħares lejn Lida u Dappy. Speċjalment fuq Duppies.
  
  
  Lida setgħu ġew attriċi u'poseur, iżda jien ma naħsibx li kienet tista tkun sorpriż-dritt li issa. Hi t'attivitajiet fl-istati uniti, ħalq tagħha mdendlin miftuħa, kannella tagħha għajnejn wiesgħa fuq il-kwistjoni.
  
  
  "Dak li l-infern kienet li, apposta? Dan? Dawn huma l-isparar fil us? "
  
  
  Duppy ħalli tagħha jkollhom tagħha ego. Jaraw lilu.
  
  
  Huwa ħares lejn me lejn il-ġenb, patting tagħha fuq l-ispalla. "Anzjani Dok u l-qodma tal-Mo.Huma għandhom rokits, Swan. Jisparaw minnhom mill-Bam hemmhekk. Zombies bnew rampi għalihom infushom. Dawn kont qed-isparar u t-taħriġ għal ġimgħa issa, u l-I ma jgħidlek qabel minħabba li ma rridx li jolqot inti. Naħseb li għandek wisq biex tinkwieta dwar id-dritt issa.
  
  
  Lida ħares lejn me, imbagħad lura fil-Duppy. L-għajnejn tagħha naqset, u li raw tagħha tibda poġġi dak kollu flimkien. Kienet taf, naturalment, li Dr Romera Valdez kien fiżiku. Iżda hawnhekk tal-vojt tal-lavanja - hi ma kinitx taf dwar ir-rokits sa issa.
  
  
  Hija qalet: "huwa għalhekk li qed-qtil ta'nies u l-ikklerjar ih ta'l-art. Missili firxa ".
  
  
  Dappy nodded. "Il-vuċi għaliex, Swan. Iżda aħna ma kura, bħal I qal. Papa Dok u l-Mo.Ix-xahar. Jien naħseb li qed minn moħħhom. Tagħna rokits l-ebda tajba għall-infern, mhux fil-livelli kollha. Dawn jtiru fl-direzzjonijiet kollha, dawn il-missili, u l-ħin kollu huma jeqirdu infushom ."
  
  
  Hu indikat il-raħal, it-tipjip fil-toqrob-xemx. "Naħseb li forsi dawn ser tipprova tagħmel dan bil-missili li mhux se anki ġejjin mill-qrib. Ma moħħ istati uniti, Swan. Aħna ser tieħu Valdez barra minnhom, dawn mhux ser ikunu jistgħu nar rokits aktar."
  
  
  Lida niżel l-art bil-dazed tħares fl-għajnejn tagħha: "ir-Rokits! Oh Alla tiegħi, il-rokits! "
  
  
  Dappy ma nħarsu lejn me. Huwa beda l-ġbir tiegħu t-tagħmir. Huwa kien qed tagħha backpack u musette borża, u issa kien ġbid fuq l-ċinturini tas-sigurtà.
  
  
  "Huwa jkollna skur-aktar fis," huwa qal . Dawn qed jistennew għall-istati uniti fl-imsaġar. Wara li għandna biex tkopri ħafna mil biex tikseb fil-pożizzjoni mill-għada filgħodu."
  
  
  Fl-aħħar nett, ħares lejn me bil-miftuħ. "Id-Dritt, Blanc?"
  
  
  Tagħha foloz tbissima u nodded. "Fil-fatt, a Duppy."
  
  
  I kien il-bidu li wieħed jifhem li. Biex jifhmu l-inqas parti minn dak li qed jiġri. Dan kien pjuttost stramba, iżda li l-isem tal-logħba.
  
  
  L-krietel, fgat għal ftit minuti mill-jaħarbu biha tal-rokit, tkompliet tagħhom fgat throb.
  
  
  Kapitolu 9
  
  
  
  
  
  L-unika ħaġa li ma jistennew kien għal-Linji Tom li jirrikonoxxu Sam Fletcher mill-vista. Forsi għandi ħsibt dwar dan, minħabba li l-suldati ta'xxurtjati n-nies jiksbu flimkien minn żmien għal żmien fil-bars u l-klabbs kollha fuq il-beraħ, iżda ma kontx.
  
  
  Tom, a tih guy fil-mqattgħin tal-uffiċjal roża u tattered iżda nadif OD qmis, jinftiehem malajr. Huwa ma nagħti lili bogħod. Dak li hu tassew tatni kien wieħed mill-dehra tal-midja griż-għajnejn li qal kollox-jien ma Sam Fletcher, u kien jaf dan. U jixtieq tagħha li tkun taf li hu jaf li din. Ħsibt ego-maqful-ħalq jiswieli xi ħaġa, u l-I kien id-dritt.
  
  
  Lida, Dappy, u l-tagħha marru-mountainside fil-wied hekk kif kien skur biżżejjed. Dappy sabet traċċa u l-wassalna sa l-muntanji li jmiss, allura aħna jiddawru dejqa graf li wasslu għall-ieħor graf, imbagħad ieħor. Tul l-aħħar elementi tal-gwerra kienet kbira tal-ikklerjar, ma'wieħed mill-hut u l-tifrix tal-palm-weraq tined. Nar żgħir smouldered fil-ċirku tal-ġebel. Tużżana-suwed u l-Linji Tom kienu seduta madwar l-nar.
  
  
  Dappy u l-girl tkellem artab Creole li l-suwed fil-djalett I ma jirrikonoxxu, għalkemm I maqbuda kliem tagħha minn żmien għal żmien. L-suwed kienu qed iħejju għall-ben-ċerimonja, jew mill-inqas huwa qatt ma qtajt, minħabba li kien hemm wever miżbugħa bl-irmied u cornmeal li jmiss għall-nar. Ishma kienu misjuqa fuq kull naħa tal-fann. Fuq il-pilastru kien kranju, fil-oħra tal-fidda kurċifiss. Hemm ħafna ta'ġid fil-baħar, għalkemm mhuwiex approvat mill-knisja.
  
  
  Baqa ' fil-dellijiet u jaraw. I l-ħsieb kien għadu nonsense, ħela ta'ħin, u qal hekk, iżda Lida qablu mal-Duppy li kien jiswa. Aħna jista'jkollhom bżonn l-għajnuna ta'dawn is-suwed aktar tard.
  
  
  Ma kien hemm l-ieħor tal-mara, rqiq iswed tifla fl-aħmar calico l-ilbies, bil-faxxa blu fuq tagħha ħasil tax-xagħar u l-aħmar mkatar marbuta madwar l-armi tagħha. L lokali hungan, raġel anzjan mal-xagħar bħal griż tal-azzar suf, magħmula marka fuq l-tifla-moħħ bl-żejt u l-irmied u mogħtija xi ħaġa tagħha. L-drummer, li kien bil-wieqfa mhux'il bogħod mill me, bdew tektek bil-Iswed tiegħu mogħoż mifruxa fuq siġra vojta nqatgħet. Għall-ewwel, mhux tant ttektek bħala ħakk. Fgat, sullen, tiżloq-ħoss li marret fuq in-nervituri tiegħi.
  
  
  A-tabib-qamar, tondi u isfar, bil-blu tal-kranju dwar dan, tefgħet direttament fil-ikklerjar. L-girl telgħet l-oġġett li ħej hungan kien mogħti tagħha, u l-I raw li kien pupa. Rude ħafna. Biss il-biċċa tal-linji gwida dwar l-a jeħel, wiċċ miżbugħa bl-bajd, u l-linji ftit tal-xagħar mwaħħla għall-bajd. L-ebda wieħed kien mistenni li għidli li l-ċifra tirrappreżenta, iżda xi ħadd qalli xorta waħda. Linji Tom.
  
  
  Huwa ew sentenzi dwar il-me, jzappu ħażin. Hu kiser riġel tiegħu meta waqa', B25, u min-uem-ee, tinfaqa, qed jaħdmu. Huwa mixgħula tas-sigaretti, pouted, u squinted fil me, fi kliem ħafif.
  
  
  "Huma ser reconcile P. Mes. Trevelyn ."
  
  
  "Jien ser imħatra li għandek il-flus," qal, " li idejqek qodma Mo.Xahar jew l-infern ta'ħafna aktar ."
  
  
  "Xettiku, eh?"
  
  
  I ma jgħidu xi ħaġa tagħha. Huwa affumikati għal ftit żmien u mbagħad qal, " Forsi. Ma nafx. Tagħha mhux bħala xettiċi kif kien, l-jafu dan. I ra tagħha, il-bullet ma xi kkritikat stramb affarijiet li minnhom, jistaħbew fil-kkritikat ungla. Imma li mhux dak I trid titkellem għalik dwar.
  
  
  Huwa ppreparat. Huwa jaraw il-tifla li ħadem bħala jekk hija tagħmel parti minnhom, kanzo, a baħar kappillan tal-apprendist, kif hi hummed żgħir mħarbta pupa, imbagħad-larvi fuq agħlaq, titneħħa fuq kap tagħha, u ħadlu vjolenti. L-tnabar żieda fil-volum.
  
  
  Linji Tom whispered. "Int ma Sam Fletcher. Naf tagħha mill-Sam. Kelli l-ittra mill hu biss qabel l-I tellgħu l-fdalijiet hawn - Sam kien fuq l-mod li Umuohiaga fil-Biafra, u ried tagħha jingħaqdu miegħu. Huwa qal li l-salarju ġie kkritikat tajba. Iżda hu diġà ffirmat kuntratt ma'xi miġnun bastards li jinvadu dan stinking-post, u jien ser imħatri huwa ma intelliġenti ħafna drabi. L-ebda imħuħ."
  
  
  Dawn għaddew mill-pupa fost f'dan il-post. Kull larvi fuqha u mgħoddi lill-oħrajn. Lida u Dappy kien apparti, jaraw u whispering.
  
  
  "I jassumi int CIA," qal Tom. "Votazzjoni sabiex kull sena huma għandhom rokits li P. Mes. u l-Papa Dok qed jippruvaw biex itejbu. Id-dritt tagħha?"
  
  
  Dan kien il-mod, u l-ego tiegħu aċċettati. I kienu diġà jafu I kien mwaħħla mal-Tom, sabiex I jistgħu jużaw ego kif l-aħjar stajt. Forsi ma kienx daqshekk ħżiena. Indjan ieħor fuq in-naħa tiegħi jistgħu jidħlu fil-viċin.
  
  
  Għalhekk huwa nodded tagħha, jilagħbu l-misterjużi il-parti, u qal, " Ħażin. Għalhekk, qtajt. Għaliex ma inti tagħti me bogħod?" "
  
  
  "Tixtieq li joqogħdu bilqegħda? Dan il-sisien joqtol me jekk I joqgħod fuqha twil wisq."
  
  
  Huwa waqa'l-art u l-I crouched isfel li jmiss hu. L-pupa kważi laħqu Lida u Dappy.
  
  
  "I-ħtieġa li tikseb minn dan damned-pajjiż," qal Tom. "Jien xortik tajba, iżda ma tistax aħħar dejjem. Kulħadd involuti fil-invażjoni hija mejta, imdendla, u l-Papa Dok ltqajna-infern tal-prezzijiet fuq il-kap tiegħi. I tixtieq li toħroġ madwar dan il-post u jmorru lura għall-Ħong Kong, fejn l-Aktar Lin tonfoq kollha tiegħi l-flus. Aktar Lin huwa tiegħi regolari ħabiba. Uffiċjali u kkritikat bnin il-platt. I kollha ma hawnhekk huwa jaħsbu dwar Mejju Ling."
  
  
  I qal tagħha li ma kienx I partikolarment interessati fil-tiegħi ego, l-ħajja personali, jew in-nuqqas ta'dan. "Dak li tixtieq mill me, Tom?"
  
  
  Huwa mixgħula ieħor tas-sigaretti u whispered bejn tiegħu gajdra kikkra tal-idejn. "Nixtieq li toħroġ dan il toqba. Inti għinni, u jien se jgħinek. Naf li inti tiegħi fid-CIA dejjem għandek modi biex toħroġ hawn. Jieħdu me miegħek, u jien raġel tiegħek. Xi ħaġa. I ma l-kura dak li huwa. L pjuttost tajba bniedem ma pistola.
  
  
  Ont, tħares lejn lilu. "Dak li għamel taħseb li hemm għaddej li jkun sparatura?"
  
  
  Tom pallida griż għajnejn miżmuma minjiera għall-mument, u huwa tbissem. "Jieħu l-apposta, il-bniedem! Int ġejjin hawn mgħobbija bil-ors, bil-Duppy min qed jagħmel dak li naf kif qattiel, u bl-Iswed Swan - naf dwar tagħha wisq u inti qed tistaqsi me dan! Iżda I ejja ngħidu li huwa seta'kien ħażin. Forsi inti kont ġejjin biex tinbena diga għall-suwed, eh?
  
  
  Solvuti. "Id-dritt, Tom. Inti għandek jittratta. Iżda jifhmu ħaġa waħda - inti jobdu me! "
  
  
  "Tal-kors tal-kors. Iżda hemm punt ieħor ."
  
  
  "Hemm dejjem huwa. X'inhu?"
  
  
  "Anke jekk I toħroġ madwar dan, jien ser ikollhom problemi ftit ma'l-Istat tad-Dipartiment."
  
  
  Li kien dikjarazzjoni insuffiċjenti.
  
  
  "I tisma inti CIA nies tpoġġi ħafna ta' trab fil hemm. Taħseb li inti tista'tiffissa dan għalija bl-għajnuna ta'l-istat? Sabiex dawn mhux ser tieħu l-passaport tiegħi? "
  
  
  I kien sorpriż ħafna u wera li tagħha. "Li jfisser li għadhom ma għamlux dan s'issa?"
  
  
  Huwa tbissem fil me, u f'daqqa waħda I xtaqu dan guy. Huwa kellu tas-snien fil-quddiem u scrawny aħmar-daqna, u huwa ħares bħal mhux daqstant intelliġenti Amerikana tifel li b'xi mod għamlet żball. Innoċenti. Xi ħaġa bħal cad, imma l-aktar solidu. Naturalment, l-ebda wieħed ta'dan kien jgħodd.
  
  
  "I kien xortik tajba," huwa qal. "Iżda dan iż-żmien, l-Istat se definittivament tad-dwiefer me li l-cross. Jekk inti ma jgħinuni.
  
  
  A ed tista'tagħmel jistaqsi jekk dan jaħseb dwar dan. Huwa qal, " Ħażin. L-ebda wegħdiet, iżda jien ser tara dak li jistgħu jagħmlu.
  
  
  Dak li aħna kollha kellhom il-ħin għall. L-iswed tifla miġjuba us pupa, u kemm aħna-larvi fuq agħlaq u taw lura għall-ħej. Bla xkiel tagħha kannella wiċċ kien tleqq mill-bank, u hi ma wera l-lott tal-abjad tal-għajnejn meta hija ħares lejn me, I aqta ma tara me fil-livelli kollha.
  
  
  Hi mogħtija l-pupa lura għall-Hungan u mogħtija lill-uem. Lida maqbuda għajn tiegħi u beckoned me biex jissieħbu fl-grupp. I ngħaqdet magħhom, u l-Tom hobbled flimkien ħdejn me.
  
  
  Hungan ħa l-mgħarfa tal-fidda madwar but u beda tħaffir ta'toqba qrib iċ-ċirku madwar il-blat. Hija ħadet me mument li jirrealizzaw li kien tħaffir ċkejkna gravi.
  
  
  Fuq il-kap ta'l-gravi, kurċifiss kien mħawla madwar fergħat. Rasu l-isfel. Hungan mixi madwar l-mħarbta pupa u muttered xi ħaġa. Kien Routibel li għamlu dan jitwettaq.
  
  
  Lida tbiegħdu mill-Duppy u kien tiegħi fil-minkeb, il-vuċi tagħha whispering fil-widnejn tiegħi.
  
  
  "Rutibel huwa dimostrazzjoni. Wieħed permezz tal-għajnuna tal-Koppja. Din hija verament qawwija obih."
  
  
  Tagħha sam kien ftit sorpriż, iżda qal
  
  
  Fl-RTA: "raffinati-mara. . Taħt l-impressjoni tal-baħar tricks.
  
  
  Hi mbuttat-naħa tiegħi. "Mhux dejjem! Ma jgħidu li. Mhux issa. Ma hawn."
  
  
  Linji Tom qal: "jien biss kuntenti li jien mhux qodma Mo. Mo. illejla. Anke jekk it-tifel tal-kelba huwa minn. Taf, dan l-ego hija proprjetà tal-bajd tax-xagħar. Dollaru tal-ego-impjegati kienu kuntrabandu barra minn ih.
  
  
  Dawn kienu kollha it-tip ta ġewż, u l-I probabbilment ma tħossok ferm aħjar fil-mument. I sorveljata u raw Duppy tal-għajnejn fuq me. Dawk l-ħamra għajnejn kienu l-kesħa u l-tiftix, u l-ħxuna xufftejn mċaqalqa fil-half-tbissima. Dappy, I-ħsieb, ma kienx partikolarment impressjonat minn kulħadd dan il-baħar nonsense. Duppy jaħseb dwar tgħin me, jistaqsi jekk l-uem ser ikollha li joqtlu me. Li tħares jaf tagħha. Imma għaliex? Ma kontx naf li.
  
  
  Hungan mqiegħda l-pupa fil-ċkejkna gravi u koperti bl-kutra. Aktar qassam u jispeċifika. Rutibel dan u Rutibel huwa.
  
  
  L-girl lura bil-qasrija tal-ħmieġ. Kbir qara maqtugħa skutella forma, mimlija bl-ħmieġ tal-bniedem. Hungan tefgħu kollox fuq il-gravi u muttered ieħor leġġendi, obaya. L-ebda wieħed qal kelma lill-istati uniti. Huwa ħass f'daqqa, mad tħeġġeġ tidħaq, iżda huwa ma setax, u huwa ma tridx. Li tkun kompletament inutli.
  
  
  It-tanbur rrumblati qawwi tatwaġġ, u l-girl fuq il-qabża gravi u beda żfin madwar agħlaq. Lida imbuttat tagħha. "Mhux din il-tanbur perikolużi? Tant qawwi?"
  
  
  Hi ħadlu kap tagħha, ma tħares lejn me. Hi deher affaxxinat mill-żfin iswed tifla.
  
  
  "l-ebda. Xahar qodma gwardji mhux se jidħlu fil hawn bil-lejl. U l-Taunton Macoutes, wisq, għaliex huma-nies tal-ħaiti, wisq. Dawn qed kollha jibżgħu mill-istorja. Speċjalment Rutibel, obeah. Aħna qed sigur hawn.
  
  
  Ont kien ftit fit-tarf, u ħa l-effetti fuq l-vuċi. "Persuna" I rasped. "Ejja jieħdu l-Duppy u jkun dwar il-mod tagħna. Tagħha, tixtieq li tkun barra l-P. P. gate meta l-xemx jitla. Biżżejjed, biżżejjed."
  
  
  Lida ħa naħa tiegħi. Hija bdiet puplesija l-ego. Kif hi stroked ego, qatta ' bil-lejl fil-baħar tal-knisja fi New York. Kiesaħ tagħha swaba il-biċċa tiegħi tal-palm.
  
  
  "Għadha ma ġietx," hija qalet. "Stenna ftit. Biss l-għassa - tara l-żfin tifla u tara dak li qed jiġri ." Ma kien hemm l-nifs f'dawk il-kliem, kemm jekk hi kienet jġegħluhom. Hi f'daqqa waħda ħass tagħha tregħid.
  
  
  Dak l-infern! Oħra tiegħi? Maż-żmien, li tħalli l-istati uniti.
  
  
  L-iswed tifla kien b'xi mod maqsuma. Hi danced madwar l-gravi, għaraq ċaqliq fuq tagħha l-isem tal-laħam, il-kap tagħha mitfugħa lura, għajnejn tagħha half-magħluq, tagħha li jaqtgħu-sider bobbing u'l isfel. L-nies oħra magħluqa, li jiffurmaw ċirku żgħir. Huma bdew clap l-idejn ip għall-taħbit tal-tanbur.
  
  
  L-girl magħmula ħoss li kien nofs moan u l-half-għajta, u shuddered kif hi niżel l-art ħdejn il-gravi. Hija tistabbilixxi sprawled fuq l-art, writhing kontra l-baċir.
  
  
  Ma kien hemm l-ħoss bħal żiemel toqrob mare. Duppy qabeż fil-ċirku, timbotta l-suwed bogħod ma tiegħu enormi tal-armi, u naqsu fuq il-quċċata tal-tifla. Dan ttellgħux fis-wriggling iswed tifla u hi kien, u mbagħad ħareġ biex jilħqu l-uem u qabad l-ego tagħha fit-tul, irqiq-saqajn, u l-nies jaraw ffirmati bħal dawl riħ u miżmuma clapping peress li jaraw. It-tanbur beda li jaqblu mal-Duppy tal-taħbita.
  
  
  Lida bit-widnejn tiegħi. Nifs tagħha kien fuq tan-nar. Hija miġbuda mill-me. "Mur," hija qalet. "Biss ejja mmorru! Inti. Oh, inti raġel! Ejja mmorru."
  
  
  Hi wasslitni lura fil-arbuxxelli, waqa ' l isfel u miġbuda me tagħha, u dan ma jistax-aħħar żewġ minuti. Iżda dak iż-żewġ minuti!
  
  
  Meta kien kollha u hi waqfet sighing u sighing u toqba u titkellem, li hi jistabbilixxu hemm għal minuta jew tnejn tagħha mal-għajnejn magħluqa. Imbagħad hija ħares lejn me coldly u qal fil-kiesaħ-leħen baxx: "Għandek raġun. Ma nistgħux-iskart kwalunkwe aktar ħin hawn. Aħna d aħjar tibda.
  
  
  Li kien tifla tiegħi. Tagħmel dan u tinsa dan. Poġġi fuq il-xott qliezet ta'taħt u tikseb okkupati.
  
  
  - Ħsieb tagħha kien li jekk I ltqajna madwar u rrappurtat li Hawke, I d tħalli barra mill-kwistjoni. L-raġel ma jemmnu li xorta waħda.
  
  
  Kapitolu 10
  
  
  
  
  
  Dawn kien għadu tliet sigħat'il bogħod meta aħna imnissel mill-naħa l-oħra tal-muntanji. L-demm tal-qamar, tiċċara kif il-lejl-età, u l-problemi fil-widien, u aħna jintefqu l-aħħar żewġ sigħat b'kollox dlam. Duppy wassalna flimkien traċċa dejqa li involuti fil-brim u t-tidwir bħal miġnun qtar, u ma hekk aplomb kif ukoll l-elaborazzjoni indiġeni New York-Belt ta'qsim ta'Drabi il-Kwadru. Lida kien id-dritt wara hu, u l kien id-dritt wara, kultant tgħin lill-Linji Tom. Tagħha ego għandu jidher riġel bl-grotesquely deformati ġodda rregolarizzat ' l-għadam. Dan kien jiswa għall-Uem biex ilaħħqu mal-żminijiet, iżda kien tagħmel pjuttost sew. Huwa ma kellux ħafna tagħmir biss l-Iżvediżi li kien permanenti, u l-British kapitolu pistola tal-ħajt. Huwa kellu l-basket tax-xiri sħiħa ta ' 9 mm tas-iskrataċ. Il-basket tax-xiri kien minn Macy Ħabbar Metru. Ego talab tagħha dwar dan. Matul waħda mill-ftit waqfiet Duppy tana, Tom spjegat. Jekk biss jistgħu jiġu msejħa spjegazzjoni.
  
  
  Huwa shrugged u tatni tiegħu maqsuma, toothy grin. "Huwa damned tidħaq, hux?
  
  
  Il-kumpanija Ded miegħi jridu jkunu ttrattati l-provvisti u l-loġistika permezz Mad-Rivista. Naf għall-fatt li dawn mixtrija'xogħol minn mhux mixtieqa negozjant fi New Jersey. L-ebda wieħed minnhom ħadmu għall-us. Jien qatt ma sab fejn huma kisbu l-relikwa I kien li jtajru fil, iżda biss qabel aħna telaq, huma mogħtija me dan Sten u nofs basket tax-xiri sħiħa tal-ammo. Jekk jien, jien ser tikseb maqtul u jkunu għall-ġlieda kontra tiegħi mod. Hemm ċans jien ser nipprova li rum, Sam. Dan damned-livell wieħed huwa qtil me."
  
  
  I l-ebda qal li Rom, niftakar dwar l-ego dell. Meta l-opportunità ppreżentata innifsu, kien fis-sakra. Bl-istess mod, l-istampa tal-Barbancourt jistgħu jkunu użati.
  
  
  "Duppy ltqajna max-xorb," l-uem qal tagħha. "U l-Duppy se żomm dan sakemm dan l-fuq. Ħafna tal-ħin li jkollhom max-xorb meta jiġri dan u meta titlaq għall-Ħaiti. Imbagħad inti tista'tixrob ruħek għall-mewt, I ma l-kura.
  
  
  Aħna ma setgħux jaraw lil xulxin fid-dlam, iżda I magħmula-vuċi tagħha mqalleb. "I jfisser, Tom. Inti ser jħawdu me u jien ser ħalli tagħha taħsir inti hawnhekk!" "
  
  
  "Id-dritt, Sam. Tajjeb! Huwa inutli li tinkwieta dwar dan. I maħsub biss a x-xorb ma iweġġgħu kulħadd.
  
  
  Huwa waqa'l-ego, u marru fuq tgħidli li B25 ma kellhomx bombi-ambitu - ego min iħaddem ma setgħux jagħtu egos - u li huwa niżel il-bombi fuq mejta l-abbozz. Aqbeż id-palazz, u l-Papa Dok, biex tikseb l-Suq tal-Ħadid u l-dumpster.
  
  
  Huwa chuckled. "Xorta waħda, l-kkritikat bombi kienu vojt. Probabbilment lanqas armati. Biss Ta'kristu jaf fejn oni ih kien xtraw ."
  
  
  - Lukanda tagħha trid Linji Tom li jkunu kuntenti u leali lili. Il-Ħajt tal-pistoli se tarmi 550 ċikli kull minuta, u jista ' jasal iż-żmien meta l-I bżonn. I preti li jkunu interessati fl-ego tal-miżerja.
  
  
  "Ma kienx dik il-parti ta'l-impjieg tiegħek, Linji?" Spezzjona il-bombi qabel ma tieħu off fuq dan razza tat-titjira?
  
  
  Huwa beda jidħaq. "Jien ma jaf xejn dwar l-bombi. Kostya Boga, ont kien pilota ġlied. Jien qatt ma stajt tittajjar a attakkant su qabel. I qaltilhom I kien meta dawn mikrija me minħabba I kien kollha fil u meħtieġa fuq il-gverta. I mifhum lilu, wisq. Ħamest elef bucks, inqas minn dak li kien mistenni li jagħti l-suwed għall-ħabi u treddigħ me. Huwa miftuħ hawn fl-flus iċ-ċinturin."
  
  
  "Dan għandu jieħu inti Hong Kong," qal.
  
  
  "Tiegħek jekk ma, se. U Aktar Lin. Alla, jien għandi l-ħolma dwar li nannu kull lejl ."
  
  
  Huwa ffirmati u ħadlu kap tiegħu. Linji kien twaqqif fl-iżvilupp tiegħu. Tfal li għadhom fil-ġlieda kontra l-Korean-Gwerra. Sa issa, in-nemes-użu skaduti a ta'dak iż-żmien. B'mod ġenerali, dan kien rikonoxxut, aħna kienu aktar imdejjaq armata ftit. Miġnun bħala Tom, Lida, bil-ħolm tagħha tal-kobor u l-enerġija, qed tipprova tagħmel l-impossibbli minħabba Hawke qal li tagħmel dan.
  
  
  Ħaġa oħra hija Duppy. Dappy-Collins Ortega-jaf eżattament dak li kien isir.
  
  
  Li meta huwa qal, " Il-dahar hemm. Inti ismot. Ejja timxi, iva. Dejjem naslu s'hemm u jaħbu qabel l-xemx iqum fil-koma. Jew aħna qed mejta l-irġiel.
  
  
  Għamilna dan. Aħna waqaf fl-għoqda tad-imxarrab ungla, ħoxnin, u meħud bil-dwieli. Anke Duppy nifs daqqa ta'eżenzjoni kif hu niżel tiegħu l-irkaptu u Lida tal-backpack. Linji kien falliment l-isfel fuq l-art, groaned kontra l-riġel tiegħu, u waqgħet rieqda. Lida wisq. Huwa kien ħa off backpack tiegħu u musette borża, iżda huwa kien qed iżomm kapitolu gun fl-naħa tiegħu. Duppy ma l-istess.
  
  
  Huwa daħal fuq u squatted stabbiliti jmiss me u qalli li stajt-duħħan. "S'issa, qed multa, Blanc. Aħna qed fl-aħħar tal-ġenb tat-triq li ma testendix l-muntanji fl-wied. Għandna-siġra tal-dar, jien ser jurik meta huwa biżżejjed dawl u nistgħu naraw il-wied kollu u'l isfel. Ħarsa ġewwa l-ilqugħ, u ħafna artijiet huma l-Mo. Mo. Anke ara l-ego-dar, u l-grupp, ara l-zombie distretti, ara ħafna affarijiet minn dak l-antiki tas-siġar ."
  
  
  L-acrid dħaħen tal-Sabiħ tal-ego swam fl-għajnejn tiegħi. Hi kienet il-biċċa l bogħod mill-duħħan u qal, " Lura għall-zombies, april? X'inhu dan, Duppy? X'inhu l-proprjetà żift? Jekk aħna ser jaħdmu flimkien biex jaqbdu din Valdez guy, naħseb li għandhom ikunu jafu dak kollu li għandek tkun taf. Kif dwar dan? "
  
  
  Stennija għall-tagħha. Aktar twissija minn qatt qabel. Huwa d għamlu l-almu tiegħu biex tiżgura Ego Thompson kien sigur, u issa kien jistennew li gidma, u li ma kinux. Huwa kien siekta għal tliet minuti. Tagħha, jaraw ego tas-sigaretti kiwi fid-dlam.
  
  
  Imbagħad huwa beda jidħaq fil-fond, fil-fond tal-ħsejjes. "Jagħtu me xi ħaġa li jgħidu, Blanc. Ħu apposta. Xi ħaġa ġara me. Ladarba tagħha għaqli Nhar, bħalek, qal fil-baħar matematika li kien kollha żgħar ħafna. Kif inti.
  
  
  "Huwa biss ħares lejn me, din il-persuna, u qal, mur u jsibu l-bajd. Kull tal-bajd. Tiġieġ tqal, jekk tkun tixtieq. Imbagħad wassal lili hawn. Jien ma tidħaq, iżda jien. Tagħha sabet tal-bajd fil-ordni mill-ħabib tiegħi u naf li din il-bajd biss faqqsu. I tagħti lill-Ego fil-baħar matematika, u żied jgħid li I-ħtieġa tal-ħġieġ tal-ilma kiesaħ. L-ilma kiesaħ.
  
  
  "Jien tagħmel dan. Imbagħad hu qalli li tqiegħed il-bajd tal-ħġieġ ta ' l-ilma. Huwa ma tmissx il-bajd. Qatt. Imbagħad huwa tmur naħa tiegħu madwar l-ħġieġ, tgħid xi ħaġa li baħar, iħares lejn me u jgħid, " issa jiksru l-bajd." Sabiex I tidħaq u l-qasma tal-bajd.
  
  
  "Huwa l-bajd iebes mgħolli, blanc!"
  
  
  Duppy waqfa qasira, stennija għall-reazzjoni tiegħi. L-istorja kienet ukoll qal, fil-fond tiegħu vuċi kulur l-sfumaturi b'mod korrett. I kien jistaqsi kif jagħmilx sens li kien meta huwa ma juru l-uneducated nofs creole, nofs il-karattru sewda li hu użat mal-me. Iżda Ortega kien edukati F'moska.
  
  
  "Tajba l-istorja," qal. "U jekk dan huwa minnu, hi impressjonat. Iżda jien ma jifhmu dak li dan għandha tagħmel zombies Mo.P., jekk xi wieħed.
  
  
  Huwa beda jidħaq mill-ġdid. "Inti qed diffiċli biex tikkonvinċi, Blanc. Ma rridx huwa aktar. Stenna għall-papa Wieħed u ħalli tara lilek innifsek. Issa qodma Dappy se jiksbu xi irqad. Dan il-post huwa sigur biżżejjed, iżda ma jiċċaqalqux. Forsi inti ser jaqgħu barra mill-irdum u l-break-għonq tiegħek.
  
  
  Huwa absurdly serħan il-moħħ. I ma jkollhom il-qalb biex tgħidlu li I ma kienx ser jaqgħu barra l-irdum.
  
  
  I tista'tisma'huwa soluzzjoni stabbiliti, rustling u thrashing dwar xi jifformulaw, u mbagħad bdew snore ftit. Huwa ma kienx snored il-lejl ta'qabel. Kien biss miġnun song, iżda I iddeċieda li play. Huwa ltqajna l-isfel fuq l-fours, li jiċċaqalqu ħafif u l-skiet, u mbagħad mimed ftit snores ħfief u tqal tal-teħid tan-nifs.
  
  
  Dappy tintlagħab il-logħba għall-għaxar minuti. Imbagħad hu waqaf inħir u l-I jistgħu jħossu hu is-smigħ. Huwa gasped, snorted, u sawed permezz żgħir log. Tagħha ego kien konvint, minħabba minuta wara hi jinstemgħu lilu mixi'l bogħod, ego, ħmir kbar grif-blat. Tagħha qoxra warajh, fuq fours kollha, bil-kawtela estrema, li jiċċaqalqu biss meta ma. Darbtejn huwa waqfa qasira, is-smigħ, u l-tħabbit tal-qalb jitwaqqaf. I kien fil-kalish mill-ġdid, u l-blat u l-shards tal-ħġieġ kienu ol fil me.
  
  
  Huwa għamel aktar l-istorbju li kaliche, u li kien aktar faċli għall-uem biex isegwu lilu. Imbagħad kien marret. Mutu. Xejn. Hi crouched isfel, nifs shallowly permezz tagħha ħalq, u staqsiet jekk hu d użati baħar biex jikbru l-ġwienaħ.
  
  
  Tagħha ego jinstemgħu tagħha mill-ġdid. Permezz ta'me. Fl-arja. L-bagħal kien fil-siġra!
  
  
  I mfakkar dak li hu d qal dwar il-siġra tal-dar, u beda tħossok fid-dlam, mhux'il bogħod mill-traċċa. I kien xortik tajba biżżejjed biex isibu l-ego f'anqas minn minuta. Siġra ma ħoxnin kaxxi u bla xkiel kaxxi, li l-injam crossbars kienu double għall-tixbit. Huwa kien sa, magħduda l-erba'crossbars, imbagħad marret lura fuq l-fours u crawled'l quddiem fit-triq biex tikseb ħarsa tajba fil-siġra tal-quddiem.
  
  
  I biss maqbuda idea tal-ftit f tal-ċaqliq ego-għajn minn hawn fuq. Dan blinked malajr fl-abjad u blinked malajr, bil-mod, u mbagħad marru barra, u li kien kollha. Tajba.
  
  
  Tajba. Ir-raġġ hija diretta lejn l-proprjetà.P.Xahar Dak l-infern kienet żbaljata?
  
  
  I ma kellhomx żmien biex jaħsbu dwar dan imbagħad. Smajt hu li ġejjin stabbiliti mill-siġra u dam lura fit-triq, xorta fuq l-fours. Tagħha, marru lura s-sede tiegħu, gurgled u snored mill-ġdid kif hu waslet lura u kien sa, is-smigħ, imbagħad kien falliment isfel u fil-fatt niżlu rieqda. Huwa ma kienx inħir.
  
  
  Hija ma tistax torqod missier. I jitwaħħlu l-avvenimenti reċenti, Ed mill-ewwel telefonata li l-preżent, u ħallihom jimxu permezz tal-kap tiegħi. I taqtgħu barra, editjat dan, korretti, u estrapolati, u fl-aħħar sibt aktar stramba muntaġġ. Huwa d aqra tagħha ħafna, xi ftit mill-varjetà huwa d jaf, xi wħud mill-tip tal-ħruġ, u meta dawn iffiltrata permezz tal-masġar tal-aki siġar, kien jaf tagħha bħal dak li hu d magħruf qabel. Duppy kien ikollhom xi il-logħba tal-tiegħu stess. Mill-lilek innifsek. Lida ma kinitx taf li. Linji Tom ma kienet involuta; huwa kien f' "il-każ-1" il-pożizzjoni li ma kellhom xejn x'jaqsmu mal-sitwazzjoni. Għalhekk kien bejn Duppy u me. Kien jaf dan mill-bidu. Huwa kien biss issuspettat tagħha, iżda issa kien jaf tagħha wisq.
  
  
  Li kien hu sinjalar li ġewwa P. P. tal-5,000-tomna Trevelyn is-sit? Għaliex?
  
  
  Kif l-infern ma inti tmexxi biex joħolqu razzjonali stampa madwar dawn il-partijiet differenti? L-duppy, Iżda Ortega, kien KGB uffiċjal. Commie.; L-Mes. L-Mes. u l-Papa Dok kienu fascists u komunista haters. Wara kollox, kien simili qodma ċajta - li ma dak li għalihom, u li jitħallas għal dan? I waqa ' f'daqqa fil-bidu, u jiena ma kellhomx xi tweġibiet.
  
  
  Kollha kienet taf li kien Duppy kien għadu in-nemes. Huwa kellu jitwaqqaf. Dan kien sa me biex tieħu l-inizjattiva, jagħtih ftit imbotta, ara l-jekk huwa għamel żball.
  
  
  I raqdu permezz sa nofsinhar. Meta sirt sa, iebes u l-kiesaħ, fil-tiegħi tas-soltu dawk qawmien-burdata, Dappy u Lida kienu imkien biex tkun meqjusa. Linji Tom kien tisħin flixkun tal-kafè instantanju fuq tista tal-Sterno. I ssieħbu lilu u magħmula lili nnifsi tazza kafè.
  
  
  Kif huwa ħa l-ewwel sip tal-sħun morr, huwa ħares lejn Tom. "Fejn huma?"
  
  
  Huwa nodded up, imbagħad bil-ponta rqiqa, maħmuġ-saba'. "L-siġra tal-dar. Tfittex għall-żona, I jissoponi. I kien mistieden, iżda ma dan il-riġel, aħna taf liema tip ta'siġar I ma tluq.
  
  
  L-aħħar bil-lejl, fl-dlam, din is-siġra deher bħal Pariġi. Huwa ra issa li kien madwar tletin tarzni bogħod. L-siġra kien tall, immejjel l-indi-siġra nestled fl-imsaġar tal-aki, koniferi u l-ħadid siġar. Ma kien hemm l-selvaġġi clap madwar l-zkuk. I talab għal dan, l-siġra tal-dar, u fl-ewwel I ma setgħux jarawha.
  
  
  Linji migrufa tiegħu ras u l-tbissem permezz tiegħu l-aħmar-daqna. "Biex jitkellmu dwar l-żona, niftakar darba ..."
  
  
  "Itfi," l-uem qal tagħha. "Huwa kmieni wisq għal dan il-ħajja." Ħalq tagħha kien mismuta bi lousy-kafè u hi kompliet-tfittxija għall-siġra tal-dar u fl-aħħar nett ġew innutati dan.
  
  
  Ħelu. Ħafna intelliġenti. Xi ħadd kellu l-azzar użati kejbils u l-turnbuckles biex nagħlaq madwar l-siġar tal-madwar
  
  
  u l-forma xi ħaġa simili tessut aħdar taċ-ċelluli. U fuq il-dell innifsu, huwa ma kienx-siġra tal-kamra fil-livelli kollha, iżda fissa pjattaforma madwar 10 x 10 fid-daqs, iffissat għal żewġ terzi ta'l-għoli tal-siġra tal-palm. Il-kejbils u l-kurduni ġew miżbugħin aħdar. Kien professjonali tajba tax-xogħol, u l-I kien jistaqsi kemm hi kien hemm. U għaliex? Għal xi raġuni, jien ma naħsibx li l lokali suwed kienu ħtija. Dan it-tip ta'xogħol u relatati mal-ippjanar kien xi ftit lil hinn mill-ih tal-kapaċitajiet.
  
  
  Ont marru lura għall-bush li jikkalma, u filwaqt li ont kien fil-nen, hi kienet ċċekkjati mill-Luger, zija maturi, u Għandu .45. Meta tagħha ġew lura, ħa tagħha tiegħu Tommy gun u marru għall-siġra tal-palm. Linji Tom, tfittex mtaqqba, kien jilagħbu mal-ħdax-il sikkina bil-miksur xafra. Huwa tatni kawta tbissima u qal xejn. Li tgħaddi mimmo, tagħha, ħadlu kap tiegħu. Li kieku ma kienx għall-gun fuq il-ħajt li jmiss hu, l-illużjoni kien ġie komplut: tixjiħ ħdax-ajkla kundizzjonijiet fil-post. Hija kienet mill-ġdid flirted bl-idea li dan kollu kien fittizji, li din naqset u naqset il-lokalità tal-Russja, fil-fatt, ma twettqitx. It-telefon f fi kwalunkwe mument, jiena qajjem u wieġeb l-appell, u Hawke kellhom reali lokalità tar-Russja għall-me.
  
  
  Meta daħal sa tagħha, Lida kien ġejjin stabbiliti mill-siġra bħal ħelu-xadini. Fit-tul tagħha s-saqajn kienu biss id-dritt għall-travu.
  
  
  Ee qabad tagħha mill-qadd u titneħħa tagħha. Hi trasmessi u li kienet me. Hija kienet eċċitati.
  
  
  "I raw dan, ego. Sam, l-ego, fil-fatt raw tagħha. Romera Valdez. Kien fil-Tank taħt tqal s-sigurtà." Hi enfasizzat l-lvant. "Jien naħseb li kienu qed jieħdu hu li Bam." Hemm triq ġdida biss mibnija. Jilħaq il-quċċata. Huwa għandu ix-xogħol fil-Bam kuljum u jiġu lura hawn għall-Mo.P. bil-lejl.
  
  
  Ee driegħ tiegħu madwar l-ispallejn tagħha. "Inti żgur li kien Valdez?"
  
  
  Lida ħares lejn me. "Dak li għamel inti titlob li l? Huwa kważi jekk inti ...
  
  
  Hi waqfa qasira u frowned, t'isfel tagħha tax-xufftejn maqbuda fil-żgħar tagħha abjad snien.
  
  
  Naħa tagħha aktar stretti fuq l-ispalla tagħha. "Bħal liema tagħha?"
  
  
  Bla xkiel tagħha, wiċċ skur tondi fil stagħġib, " I... iva, I verament ma nafx tagħha. - Moħħ tagħha huwa konfuż-dritt li issa. Wara kollox, I ma bbenefikawx tagħha fil-ħames snin. Iżda ... huwa simili inti taqra-fehma tiegħi.
  
  
  Huwa kellu tagħha lil hinn minnu, jitneħħew il-geddum tagħha mal-ewwel, u l-sfurzat tagħha li tħares fl-għajnejn tiegħi. "M'intix żgur jekk il-persuna li tkun rat huwa verament Romera Valdez? Mhuwiex dak id-dritt, Lida? Ejja mmorru. Dispersjoni dan."
  
  
  Hi nodded, tmejjel il-kap tagħha lejn il-twil swan tal-gerżuma. "Forsi. I biss ma jafux tagħha. Dappy jgħid li Valdez. U huwa għandha tkun taf li kien spjunaġġ minn hawn għal żmien twil. X-jgħid li l-ħames snin huwa kbir il-ftehim, u li forsi Valdez kien marid, jew morda-trattati, anki ittorturat, u li jispjega kollox.
  
  
  "Tifsira?" Kont naf li dan ma kienx Dr. Romera Valdez. Għal xi raġuni, huma kienu qed jużaw il-lixka.
  
  
  Hi jxaqleb kontra l-me, u tpoġġi l-kap tagħha fuq l-ispalla. "Huwa ħares ħafna akbar fl-età. U b'xi mod differenti. U l-mod li huwa sib fil-Bot, sabiex tensjoni u mhux meta wieħed iħares lura fuq xi ħaġa. Madankollu, l-ego wiċċ kienet korretta, li stajt ara permezz tal-tikek. Huwa biss xi ħaġa li jidher li jkun ħażin, u jien ċert dak li huwa. Dappy jgħid jien iblah.
  
  
  "Forsi," qal. "Forsi mhux. Taħseb dwar dan għall-waqt. Kif tagħna l-oħra Dappy dan filgħodu?"
  
  
  Huwa rrisponda fil-maħnuq jlissen kelma bħala huwa imnissel mill-pjattaforma madwar l-siġra. "Mur, Blanc. Jien turi li inti enerġija."
  
  
  Huwa ħares lejn Lida questioningly. Hi shrugged u ħadlu-kap tagħha. "Jien ma naf dwar dan jew. Huma verament dehra enerġija. I-medja, huma jfittxu bħal I aqra dan, bħal zombies ħarsa. Mur tagħti ħarsa, u imbagħad tgħidli."
  
  
  Tagħha sunset fuq tas-siġar. Duppy-nisa ħoxnin iswed tal-ġisem jistabbilixxu l-pedament tal-pjattaforma. L-Uem kellu trombi invitata l-għajnejn. Ego Minkbejn kellhom vojta Cration tista tal-plastik mgħarfa u l-flixkun xorta nofs mimlija għal-lest mal-kafè.
  
  
  Hu kellu l-trombi mingħajr lili. "Inti irqad ukoll, Blanc?"
  
  
  Huwa growled fl-affermattiv u eżaminati bir-reqqa-ambjent tiegħu. Mons-idea: aħna kienu fil-quċċata ta'l-għoli, peniżola dejqa, kontinwazzjoni tal-muntanji erf, ħafna meħud erf li tmur fis wiesgħa wied. Tan-netwerk tal-kejbils li saret protettiv-iskrin madwar l-siġar madwar l-pala tas-siġar u l-pjattaforma, iżda nefħa żbir u l-żbir permess għal wiesgħa u veduta tal-wied hawn taħt u l-lvant. Kien simili għaqlija mera: nistgħu naraw barra, iżda dawn ma setgħux ara ġewwa. Sakemm dawn kienu baqgħu fil 300 saqajn u tfittex stabbiliti tagħna grieżem.
  
  
  Huwa aġġustat il-fokus tiegħu trombi. Tagħha, huwa qal, jiġifieri: "Ħafna għaqlija. Ħelu. Sal-jum ta'l-ego l-avviżi mill-ħelikopter.
  
  
  Huwa chuckled. "Aħna hawnhekk, mhumiex aħna? Tinkwieta dwar dan meta jasal il-waqt. Issa, Blanc, inti tħares lejn il-bieb u l-għidli dak li tara."
  
  
  L-trombi kienu eċċellenti, u l-xena saret realtà mal-fond u ċ-ċarezza tal-diorama. Ma kien hemm l-kbira tal-briks gatehouse, l-azzar u l-gradi tal-wajer, u l-gwardjani fl-uniformijiet iswed, kull wieħed minnhom ħafna armati, u xi wħud minnhom kellhom-klieb. Żewġ l-irġiel fl-uniformijiet iswed kienu wieqfa fil-qrib.
  
  
  fil-gatehouse, jitkellem u l-konsultazzjoni ta'dokumenti fil-notebook, jinjora l-oħrajn. Il-bqija kien jikkonsisti ta'nofs tużżana-gwardji u tliet separati xogħol klieb nisa. Żewġ gwardji fil-grupp. Il-ħaddiema li kienu ppreparati bil-blu denim-uniformijiet, qliezet u ġakketta, u fuq id-dahar tal kull doublet kienu stenciled ittri bojod: Mo. Mo.
  
  
  Hu ħa ewwel, u l-Duppy ħażin u tbissem. "In-Negozju, Blanc? Xi softwer se jilħqu l-sottomissjonijiet jiksbu taqlib? "
  
  
  P. Mes il-tagħha. Trevelyn. Arroganza ta'bastard! Stess priġunier ta'gwerra tal-kamp, anki fuq stensil. Huma verament ma dehra il-priġunieri tal-gwerra. Tagħha tidher ih eluf kollha fuq il-beraħ.
  
  
  Iżda stajt qatt-priġunieri tal-gwerra jimxu bħal dawn l-irġiel. Bil-mod, iebsa-movimenti, sejjer-saqajn. Dawn qatt ma rrikorra kapijiet tagħhom. Dawn irriżultaw l-korpi tagħhom mal-agonizing dewmien, il-kapijiet miel quddiem u l-ispallejn waqgħet. Zombie? I ma jixtru għal ftit minuti, iżda xi ħaġa tassew sess stramb li kien qed jiġri.
  
  
  Huwa ma jgħidu xi ħaġa, li jinġiebu ħjiel ta ' dwejjaq Duppy tal-ton. "Ukoll, Blanc? X'taħseb li?" Oni huwa zombie, jew hux? "
  
  
  Hija kienet beda jinkwieta u inkwetat, u meta tagħha bħal dan, il-tagħha jistgħu jaġixxu rude. Tagħha l-uem jalimenta kienu ftit wisq. "Forsi li qed kollha aspett, Dappy. Jew p. M. l-spa ċentru jaħdem, u li jkunu pazjenti bl-artrite. Fi kwalunkwe każ, ma nistax ara ih-għajnejn minn din id-distanza. Mhuwiex li kif għandek tgħid zombie-ih mill-għajnejn? "
  
  
  "I ra, ih-għajnejn, blanc. Sa mill-qrib. Ħażina bħala dawk l-għajnejn huma fuqhom. L-ebda kulur. L-ebda, xejn. Jien biss tħares lejn inti. Mejta l-għajnejn. Naf tagħha. I ra tagħha."
  
  
  Kont naf li kienet jgħidu l-verità. "Kif tista'tikseb mill-qrib biżżejjed biex tara ih-għajnejn, Dappy?"
  
  
  Is-silenzju. Huwa widen għall-moviment, li l-taptap tal-ego tiegħu tal-naħa lejn Tommy tal-gun, il-kalkoli li d magħmula. L kellha ma ' l-odds fuq in-naħa tiegħi. Sparaturi jkollhom theddid il-ftehim, u l-I ma naħsibx li hu kien lesti għal dan.
  
  
  Huwa qal, " ftit għaqlija, safejn naf tagħha, Blanc." Naf tagħha, li kollha. Iżda inti mhux se jemmnu, sabiex tinsa dan. Se tara dak li qed tagħmel hemm? "
  
  
  I ra tagħha. "Dawn jitqiegħdu-minjieri ġewwa l-ilqugħ. Mqassma fil-ten-marda intervalli. Dan huwa ċint elettriċizzat, Dappy?"
  
  
  "I tinsa." Issa huwa sullen. Imbagħad: "jien ma tistax taħseb hekk, għalkemm. Ikkalkola P. P. ma naħsibx emus bżonn meraq, huma jkollhom l-gwardji, il-klieb u l-minjieri magħhom. U ispirati. "
  
  
  Hu beda l-istudju il-qasam wara l-ilqugħ. Wiesa'żrar tat-toroq wassal sa fjura-koperti u bis-siġar-għoljiet l-kbira, ċatti lok. I jista'jagħmel wieħed ġewnaħ tal-dar, tliet stejjer għolja, mdawra minn rotob abjad tal-ġebel, ma wiesgħa terrazzin li qiegħda tiffaċċja u balavostri madwar l-istess ġebel. Enormi urni, amphorae, kienu imżejjen bl twil tendrils tal-kotran u frisk tropikali-fjuri. Trevelyn iħobb fjuri aktar minn-nies.
  
  
  L-xellug, mifruda mid-dar mill pulit magħluqa-ġonna u l-arbuxelli manicured, kien l-akbar freaking pool I d qatt rat. Arp tal blu ċar ilma mdawra mill-madum. Naħa waħda kien kopert mill-kopertura tal-ħġieġ. Ma kien hemm l-float, għolja u baxxa in-bordijiet, u diversi minfuħa tal-plastik l-għasafar u l-annimali. F'kull-tmiem tal-grupp kien il-ċaqliq ramel abjad li miġbud għal dawk kollha-il mil mill-kosta, u fuq il-ramel ħdejn tall-pedament jistabbilixxu-bniedem. Skur jekk mara żagħżugħa kien ħakk xemx lotions fuq tagħha ego. I biddel il-fokus tal-kamin li tikseb l-aħjar-ħarsa lejn dan.
  
  
  Anke mill-inevitabbli angolu, il minn bagħal ltqajna tajba tħares lejn tagħha għal ftit mumenti. Jien qatt ma ddubitat kien minjiera.Ix-xahar. Trevelyn. Deher xieraq. Kien universali mitfugħa, iżda perfetta mitfugħa tal-tipiku waħda.
  
  
  Kien tinsab fuq dahar tiegħu, l-idejn entwined taħt kap tiegħu. Ma kien hemm l-kbir tikek suwed fuq il-nen. Fit-tul kannella sigarru magħmula minn l-rta bħal anus, l-imnieħer kienet l-buttuna, u l-kranju kien ittrattat-sinjal-ballun b'tikek tal-maħmuġ griż fuq kull widna.
  
  
  Mo. Mo. hi ma jkollhom l-sider kbir, iżda tagħha ego żaqq kien żgħar tal-muntanji. L-girl midluk dan. Hi jitferra il-butir u l-jingħorok, u l-żaqq influwenzat u ħadlu bħal mound tal-ġelatina. Huwa ħares lejn l-tifla-wiċċ permezz tal-trombi għal mument. Jistennew, anke bit-tama għal xi età ir-raġuni, hemm biex isibu bil-miktub disgust. Anke disgust.
  
  
  Hija kienet tifla, lithe, fit-riġlejn u, kif deher lili, il żviluppati saqajn tal-żeffien. Hija kienet liebes ċkejkna pr li l-permess tagħha sider li jinfirxu, u hi għandu jkollhom imqaxxar tagħha nazzjonali taż-żona, inkella tagħha tax-xagħar kienu viżibbli. Forsi xahar. I xtaqu dan tant.
  
  
  L-girl kien reali zombie. L-għajnejn tagħha kienu l-half-magħluqa u l-xofftejn tagħha mċaqalqa kif tkellmet, u ma kien hemm l-assolutament l-ebda espressjoni fuq sbieħ tagħha wiċċ kif hi jingħorok-żejt fis li l-muntanji ta'l-qodma imsaren. Huwa ħass-flash ta'ħasra għall tagħha u kien jaf li kienet undeserved. Hi jaf dak li kien jitkellem dwar. Billionaires ma jikbru s-siġar.
  
  
  Duppy wagged saba fil-tagħha. "Il-leħen. Tagħti ħarsa. Dan huwa p. M.? "Għandhom jiġu, iżda l-ebda konferma.
  
  
  I kien mill-qrib li jaqgħu fl-imħabba ma Duppy imbagħad bħal I qatt ma kellhom qabel. Hu sorveljata, u l-ħxuna xufftejn mċaqalqa dak li jista'jkun biss disgust u l-mibegħda. "Dan il-bniedem," huwa muttered. "Li l-tifel tal-kelba, tal-kors. Huwa biss ħareġ mill-I aħħar jaraw. Lord Ġes - I nistaqsu kif dan tifla huwa abjad
  
  
  I iżommu l-flus, huwa l-irwejjaħ bħal trinek.
  
  
  Missierha ħa tagħha. "Meta għandek biljun, Dappy, huwa veru. ma jimpurtax dak li riħa simili."
  
  
  Ego tal-ħalq twitched u huwa ħares lejn me coldly. Ego-għajnejn kienu jaundiced u infjammati mill-aħmar-għanqbut. Huwa injorati me, tinqaleb tiegħu Tommy gun, u bdew it-tindif u l-diżassemblaġġ Ego.
  
  
  I tpoġġi lura tagħha fil-ġabra, biss fil-ħin biex ara l-Mo.Mo. jgħidu xi ħaġa li l-tifla. Hi nodded expressionlessly u tugged fuq l-ego ta'l-għawm tagħha zkuk. Imbagħad hi inklinata fuqu, aħmar tagħha ħalq miftuħ, u wara l-mument, l-ego-ħajja bdew ħawwad.
  
  
  I kien daqsxejn ta ' l-uġigħ u ma tkunx tixtieq tara xi ħaġa oħra, li kienet il-lezzjoni u l-I ħalli jiġu rreġistrati. Assolut l-awto-kunfidenza. Ego-dar, ego pool, ego-sigurtà, l-ego, l-ispazju personali u l-ego stess ħabiba. Ix-xahar. Ix-xahar. Trevelyn ma ħsieb dwar il-kaptan, li raw x'! Huwa proprjetà konġunta. L-uem proprjetà fid-dinja. Huwa kien il-ħsieb.
  
  
  I studjat-triq il-ġdida li ferita bil-mod fl-għoljiet, permezz gorges u l-irdum sabiex Bam madwar għaxar mili'l bogħod. It-triq kienet dejqa, biss wiesgħa biżżejjed għal Bot, kollha madwar l-żrar u l-radam, u dan kien pjuttost kkritikat xortik tajba, u dan għandu jkun l-ispiża miljun dollaru biex jibnu u titjieb. Diversi gruppi ta'denim-miksija "zombies" kienu għadhom jaħdmu fuqu, li jimlew u l-rikorrenti, u l-tisqija-magna kienet titkaxkar flimkien, il-bexx-ilma li torbot il-fondazzjoni.
  
  
  Ma kien hemm ebda sinjal tal-iswed uniformi fuq it-triq. Il-gwardji hawn kienu Tonton Makut, li mr tat-trakk u jaraw x'kien qed jiġri madwar l-jeeps b'50-kalibru magna tal-pistoli mmuntat fuqhom. L-denim-miksija ħaddiema ħadem ma'l-istess iebes u l-movimenti skomdi bħala l-irġiel fil-bieb. Zombie? Imma għaliex? Għaliex tagħmel tali-ġid?
  
  
  Kont naf hu mbagħad. I kien ftit stupid, jew I jkollhom maqbuda hija l-ewwel. Il - "zombies" kienu biss ieħor prekawzjoni, mod ieħor biex iżommu kurjuż jew rrabjata suwed bogħod minn dan il-post. Kien tajjeb psikoloġija. L-ebda ordinarji tal-bdiewa se jidħlu fi ħdan mitt mili tal-zombie jekk huwa jistgħu jgħinu l-uem.
  
  
  Ir-rokit ffurmati rqiqa, searing sensiela kif telaq mit-tnedija rampa fil-Bam u tellgħu fuq il-wied. L-Duppy grunted u rrumblati għall-naħa tiegħi. Aħna segwiti l-garża tal-illustrat tal-metall bħala l-rokit naqas, wavered, veered off-kors, u dieħel fil-għoljiet fil-etajiet ta ' mqattgħin tal-metall, Dappy chuckled.
  
  
  "Dawn l-affarijiet li mhumiex jiswew gurd. Jien kont qed tqegħid fuq tagħha għal żmien twil u l-stajt qatt minnhom jisparaw xejn. Jien ma tkun taf għaliex Swan huwa għalhekk inkwetat. Hemm xejn li jibżgħu hawn! Se tieħu mijiet ta'snin li jagħmlu ih ir-rokits tal-post tax-xogħol.
  
  
  Kelli trombi fil-Bam, għaxar mili'l bogħod. Bam il-volpi qabżet lejn me fil-qabża enormi, u rajt tikek żgħar li jimxu tul l-fortizza tal-ħitan, u ħsibt li raw l-azzar rampi ċaqliq fil-xemx. Huwa jista'jagħmel fit-ringieli tas-duħħan-rusted cannonballs u triangolari mounds. L-azzarin li jittratta tagħna qatt ma sparati sparatura.
  
  
  Oħra rokit tir minn madwar l-Bam u telgħa fl-rotob tal-arja. Huwa ddiżintegrat midair, jisplodi fil-sħaba tal-sewda tad-duħħan u metalliku xita.
  
  
  Huwa qal tagħha, " Ma kien qatt jseħħu biex inti, Duppy, li forsi Valdez ma jkunx verament tipprova tagħmel dan? Forsi huwa jnaqqas l-isfel, sabotages, bit-tama li se jiġri xi ħaġa - per eżempju, aħna se jidħlu għall-lilu."
  
  
  - "Le, Blanc. Naħseb Dr. Valdez qed tagħmel l-almu tiegħu. Papa Dok u l-Mo.Jieħdu ħsieb it - huma mhumiex riċetta. Dr. Valdez qed tipprova li jibqgħu tard, u naħseb li ittorturat ego għall-mewt malajr ħafna. Huwa jieħu żmien twil li jmutu. Il-problema hi, Papa Dok, il-Ħaiti mhix lesta għall-rokits għadhom. Għadu fil-pjan, Blanc. - Tabib, hu persuna waħda biss u ma jistax jagħmel dan - u anke'bastard P-il Xahar ma jistgħux jixtru l-imħuħ mill ġejjin hawn." Dappy rilaxxati fl-vuċi fil-fond.
  
  
  I-xellug fuq il-Bam. Dan kien imħassar mill-1830 u kien għadu impressjonanti tal-vista. Dan jutted madwar Cape Bernice-Isqof bħall-prow tal-bastiment, msawwta mill-ħin u għadu l-istess. Għoxrin elf persuna mietu fil-tlettax-il sena li ħadet biex tinbena. Il-ħitan qed 12-saqajn oħxon, tliet mitt-saqajn tal-duħħan, kwarti għall-ħmistax-il elf " suldati. Qatt ma jintuża. Stajt qatt ma kienu jifilħu attakk. Fl-aħħar, Henri Christophe maqtula ruħu mal-fidda balal, u l-azzarin rusted, u l-riħ, xita, u l-firien ħadet f'idejha. Bam għandu reqqa matul is-snin, abbandunati għadhom untamed, li jitfa tagħha ċatt-imnieħer fis-ilbies tal-tropikali-natura, kalma mill-sħab fluttering mill-torrijiet bħal qlugħ. Hawnhekk qiegħed nistenna.
  
  
  Ego wasal iż-żmien mill-ġdid. Ma kien hemm l-ebda post aħjar biex tniedi rokits fit kollha ta'Ħaiti.
  
  
  Ma kien hemm l-ebda aktar ir-rokits. - Għajnejn tiegħi kienu fil-griżmejn u l-idemmgħu, iżda tagħha trombi u ħares lejn Dappy. Huwa marru lura għax-xogħol fuq l-magna tal-gun, il-bini tiegħu ego tiegħu mħarrġa-idejn.
  
  
  Huwa mixgħula. "Valdez tmur għall-Bam kull filgħodu, prospetti hawn kull lejl. Taħt tqal tas-sigurtà. Id-Dritt, Duppy?"
  
  
  Huwa jingħorok biċċa tiegħu ma'żejtnija rag, ma tħares lejn me. "Dan id-dritt, Blanc. Tqal tas-sigurtà. Wieħed Donald quddiem, wieħed wara, Dr. Valdez fin-nofs. Il-gwardjani huma Tonton Makut. Bogimeny. Fejn bastards. Meta dawn l-approċċ il-bieb, dawn jgħaddu l-ego li l-poplu tal-Mo. Mo. "
  
  
  Huwa affumikati fis-silenzju għall-waqt.
  
  
  L-duppy qal:
  
  
  "Jien naf liema int ħsieb, Blanc, iżda din ma tkunx qed taħdem. Ma tippruvax Mingħajr l-opportunità. Aħna biss jisparaw tagħna bqija barra u ħalli l-sħiħ fil-beraħ taf aħna hawnhekk." Ego tidħaq kien ċinika. "Imbagħad ma verament-kwistjoni lill-istati uniti. Aħna qed mejta l-irġiel.
  
  
  Huwa aqra me b'mod korrett. Jew kważi. I ma kienx ser jgħidlek Duppy dak li kien verament-ħsieb.
  
  
  Huwa jaraw l-opak ma ' l-karatteristiċi bir-reqqa u qal: "taħseb li aħna ma tistax tagħmel dan? Qbid Valdez x'imkien fuq it-toroq bejn il-bieb u l-Bam?
  
  
  Dappy writhed, larvi, u glared fil me tiegħu aħmar u isfar fl-għajnejn. - "Le, Blanc. I qallek hekk! Dan mhux ser taħdem il-mod."
  
  
  "Aħna għandna mimlija. Għandi tal-plastik. L-erba ' minnhom għandhom awtomatiku tal-armi." Hija kienet daqsxejn tal-ego-insib, u l-I xtaqu dan, u hu magħmula lilu nnifsu jidhru daqsxejn arroganti u pompous.
  
  
  "Jien naħseb li din it-triq li jkun pjuttost liema huwa li p / moħbija. Aħna ser ikollha l-vantaġġ ta'sorpriża. Naf li hemm biss erbgħa mill-istati uniti, iżda jekk aħna pjan bir-reqqa, nistgħu ...
  
  
  Huwa ħa l-ħin tiegħu ddawwar Thompson tal-gun biex tkopri me. Naħa waħda, bħal mazz tal-iswed tal-banana, indivja madwar l-attivazzjoni. Huwa ma jippruvaw jaħbu, iżda tiegħu ego-toothy tbissima kien abjad u l-tip għall-bidla, u agħlaq bagħtet kesħa fl-ispina tiegħi. Kelli hunch li meta Duppy tbissem u ħares l-ambjent, huwa kien lest li joqtlu.
  
  
  Huwa ma kienx lest għall li għadhom. Inti mhux se tkun kapaċi li ġamm Tommy tal-gun.
  
  
  Dappy, xorta smiling, naqas għajnejn tiegħu u qal ," ikollok ħafna li jitgħallmu, Blanc. Huwa ħaġa waħda li int ma l-imgħallem hawn. Il-swan-imgħallem. Jekk Swan jgħid li moħbija me, jien ser tagħmel dan, iżda Swan mhux se jingħad dan. Hi mhux bħala mutu kif inti qed.
  
  
  Ont, nodded, it-tqabbil tal-ego tbissima u l-ego kortesija. "Eċċellenti. Tagħha persuna li ser tisma. X'hemm ħażin mal-pjan tiegħi? "
  
  
  Huwa ffirmati u ħadlu enormi tiegħu ras iswed. "L-istorbju! X'inhu l-agħar ħaġa dwaru. Anke jekk aħna qed petting Valdez, għad għandna bżonn biex tikseb il-kosta, u int fuq dgħajsa. Qatt ma jagħmlu dan, Blanc. Papa Dok tirtira l-arja tiegħu seħħ, ego-kosta tal-għassa jidher fuq, ego-armata xehdiet ungla. Żomm kuntatt biex Taunton Macoute kullimkien. mo. mo. L-ego bl-iswed il-forma haunts-istati uniti. Konna ltqajna-ċans, Blanc, konna kelli l-opportunità.
  
  
  I preti li l-istudju l-ego tal-kelma. Naturalment, huwa kien id-dritt. Kien lousy dijagramma, u l-I biss ippruvati fuq għad-daqs.
  
  
  "Aħna għandna l-affarijiet oħra li jitkellmu dwar, Blanc. L-erba'minna mhumiex hawn. Swan, tissospendi l bogħod mill-gunfights. Għandna bżonn l-Swan għall-ribelljoni, għall-invażjoni.
  
  
  Swan huwa mejjet, kollox huwa mejjet. L-ebda. Aħna mhux tqegħid Swan fil-periklu."
  
  
  "Hemm ukoll Linji Tom." - Lukanda tagħha trid Duppy biex iżommu jitkellem.
  
  
  Huwa waqa'u l-qima, ġenwina u sprezzanti tidħaq. "Li tih ant! Dak li huwa tajjeb? Kien iweġġgħu xorta waħda. Huwa wkoll jibża u biss trid tħalli għall-Ħaiti, u dan mhux ego-ġlieda għal xejn. Linji-ebda tajba fil-livelli kollha, Blanc.
  
  
  I ma jaqblux miegħu, iżda I tinżamm tiegħi ħalq magħluq.
  
  
  Dappy għolla l-idejn u beda l-għadd fuq dawk l-iswed tal-banana-swaba. "Għalhekk hemm verament biss tnejn mill-istati uniti. Tagħha u inti. Issa hemm ħames Macoutes quddiem il-Bot, ħames Macoutes fid-dahar, erba'Macoutes fin-nofs Bot, u l-erba'Macoutes għall-Tabib. Hemm 50 dwar kollha jeeps. Makut għandu l-istess kapitolu guns bħala-istati uniti. Mo. Mo. ltqajna traċċar-klieb. Inti xorta trid tipprova dan, Blanc?"
  
  
  Huwa ġie kkritikat tajba attur. Tfal tagħha, meta l-I għandha tkun. Hi fidgeted, grunted, u muttered ftit u ħsibt li forsi hija kienet żbaljata. L-idea tiegħi fuq ix-xena pjanċa.
  
  
  Ma kien hemm l-silenzju twil. Huwa mixgħula waħda madwar l-Isbaħ tiegħu u t'attivitajiet lejn is-sema. Imbagħad, daqs li kieku kienu kwistjoni ta'riflessjoni, huwa qal, " Kwalunkwe kien, inti kont insejt, Blanc. Int żiemel! Dak li aħna iddeċieda, I tiftakar. Inti għandek tħallas il-flus kollha. Għandek bżonn biex jitilgħu fuq l-ilqugħ li l-territorju tal-Ministeru tad-Difiża.Xahar u jġibu l-Dr. Valdez. Aħna jgħinek-pjan u tkopri għalik, iżda inti tagħmel dan."
  
  
  Huwa kien tant id-dritt. Kont naf li mill-bidu. Huwa kien il-wieħed li kellhom jidħlu u jitħassru. Minħabba li din il-lukanda l-Duppy. Dappy kienet tmur għall-pjan u tirranġa kollox meta l wasal iż-żmien. Għal raġunijiet tiegħek stess. Ir-raġunijiet li tnisslet minn KGB l-ordnijiet. L-beraħ madwar il Huwa.
  
  
  L-xemx hija sħun bil-butir imdewweb, fuq il-wiċċ. Huwa għalaq l-għajnejn tiegħu u ħalli nnifsu qiegħed fit-tarf tal-kaxxa. Huwa ma kienx wisq ħażin f'għajnejn. I kellu l-biċċa tal-kwistjoni, iżda ma kien hemm l-lakuni, nuqqasijiet kbar, u biss il-ħin u l-avvenimenti jistgħu imla. L-żmien kien il-qrib ħafna.
  
  
  Lida waslet biex il-pjattaforma ma ' ikla tagħha. Il-kaxex u immedjat taċ-ċikkulata fl-ilma kiesaħ. Hija sabet tar-rebbiegħa-mitmugħa pool u ħa banju, iżda xagħar tagħha kienet għadha mxarrba. Hi stabbilita bejn iż-żewġ tal-istati uniti, telgħet tagħha trombi, u studjat il-wied għal żmien twil. Tkellimna u magħmula preliminari il-pjanijiet. Ont, qablu magħhom fuq kollox, okkażjonalment biss oġġezzjoni li jagħmlu l-affarijiet jidhru aħjar u jiġu evitati Duppy tal-suspetti. Kelli l-pjan tiegħi stess. I kollha kellhom ma kienet tistenna l-mument opportun għall-jitħaddem l-prattika.
  
  
  Dan ġara qabel l-I kien lesti għal dan. Ix-xemx kienet għadha fl-għoli tal-siegħa meta kien hemm l-aġitazzjoni fil-bieb, u rajna minnhom ġbir "zombies", xarrab u l-għadd ih. Lida indikat għall-sħaba tal-trab f'wiċċ l-ilma fl-triq għall-Bam. Tliet Jeeps.
  
  
  Huwa maħtuf-trombi mill me. "Issa huma jirritornaw Valdez. I tixtieq li tieħu l-ieħor tajjeb tħares lejn dan. Forsi I li kien ħażin dan filgħodu."
  
  
  "Inti qed ħażin," Duppy growled. "Dan l-Valdes huwa multa. Definittivament. Ma tafx x'ħames snin ħabs ma għall-bniedem, Swan.
  
  
  I l-ħsieb kien li tinsab, u l-I staqsiet għaliex huwa tant kien inkwetat. Kien ċert li l-bniedem Lida kienu raw kienet tat-taħrik, foloz Valdez. Il-proprjetà Valdez kien wisq prezzjuż biex riskju darbtejn kuljum fit-beraħ isuqu. Kien studju open-tentazzjoni, stedina ...
  
  
  L-moħbija shooter aċċetta l-istedina. Nistgħu nisimgħu l-qasma tal għolja li jaħdmu bl-xkubetta jinżlu l-wied lejn l-istati uniti.
  
  
  Lida, fil tħares'il quddiem l-trombi fil-medja Bot, shuddered, kif jekk gawking ltqajna fis-agħlaq. Hija gasped: "Alla Tiegħi! Oh Alla tiegħi! Huwa ġie maqtul. Dawn maqtul Valdez! "
  
  
  Dappy ħa u qabad għall-trombi. Tagħha bil-mod trasferita għall-dahar tal-pjattaforma, u mbagħad saqajh. - Għajnejn tiegħi kienu ftit aħjar minn perfetta, u l-I tista'tara tagħha tajjeb biżżejjed.
  
  
  It-tliet Jeeps titwaqqaf. L-Tonton Makute dam kullimkien, rrabjata u konfuż, tħares u tipponta'l fuq il-mountainside. Dan shooter jinħbew aħjar.
  
  
  Grupp żgħir ta Taunton Macoutes miġbura madwar in-nofs Bot. Dawn kienu tħares lejn xi ħaġa fuq l-art. L-żewġ madwar minnhom kienu fuq l-irkopptejn tagħhom, li jaħdmu ma l-bniedem. Huwa ra abjad Panama kappell tinsab fuq l-art fuq in-naħa. Hi ħasbu li kien winter sports permezz ta'xkubetta bil-vista teleskopiku. L-esperjenza-deżert! Hi kien avviċinat minn ftit lagħaq, li l-injam taraġ li jwassal isfel siġra tal-palm.
  
  
  I kellhom dawwar il-vit biex tara. Dollaru op Tonton-makutov, ovvjament uffiċjal, iddrittata u magħmula ġest ta disgust. I ħadlu kap tiegħi u t-tixrid armi tiegħi kollha, u huwa jista'kważi tisma il-kelma "Mort!"
  
  
  Dappy qal ," Huma maqtula lilu, Swan. Xi maħmuġ bagħal maqtula-Tabib tiegħek Valdez.
  
  
  Lida kien xokk. Hija kienet tkun insejt tieħu me. Hi kien imwaħħal mar Dappy enormi bicep, jaraw, u ripetuti fuq u ' l fuq, "Għaliex? Imma għaliex? Għaliex joqtlu l-ego? "
  
  
  Wasal iż-żmien li jmorru. Huwa beda fl-siġra mingħajr ma jagħmel ħoss għal-istati uniti. Fuq il-mod, smajt Duppy jiġifieri, " ma jimpurtax li huma, Swan. Mhux Minjiera.L-Mes. jew il-Papa Dok - li qatt ma joqtlu xi ħadd bħala valur kif Valdez. Iżda naf li verament jixtieq l-ego mejta, Swan. L-CIA trid l-ego mejta. L-ebda dubju dawk foqra Amerikana bastards tixtieq Valdez li tkun tajba u l-mejta. Dawn qed tagħmel dan, Swan. CIA jagħmlu dan! "
  
  
  Huwa tbissem tagħha bħala huwa imnissel l-art. - Ieħor biċċa l kollha fil-post.
  
  
  Smajt Lida ħalli l-fgat bogħod tal-kunitti u l-uġigħ. Huwa telgħet tiegħu diġà ppakkjati musette borża u bdiet il-dozing Linji Tom fil-kustilji. Huwa ħareġ cursing, u hija tpoġġi naħa tagħha fuq il-ħalq tiegħu u whispered għal tletin sekondi.
  
  
  Tom tal-wessgħet l-għajnejn, il-ħalq miftuħ, u bdew protesta.
  
  
  "Dak li l-infern, Sam? Inti trid lili maqtula. Pjan tagħha tas-sewwieq, mhux saqajn ...
  
  
  Iż-żmien kien prezzjuż. Kull tieni kien l-uranju. Huwa dam l-idejn permezz tal-Ego ħamra tal-daqna u jdur madwar. "Jagħmlu dan," I hissed. "Inti qed tagħmel l-aħjar ħaġa. Qatt mistenni li jara l-istati Membri jew l-ħabiba tiegħek fil-Hong Kong mill-ġdid, inti se jagħmlu dan! Ippermettuli isfel u jien ser joqtlu.
  
  
  Huwa gasped, nodded, u beda grif tiegħi driegħ. "Sewwa, sewwa. Iżda Ġes ... ont ...
  
  
  Tagħha ego imbuttat tagħha bogħod. "Jagħmlu dan! Id-dritt! Jien ser tara li għandek aktar tard. Jekk inti tista die jew jiġu ppremjati hija tiegħek."
  
  
  Wasal iż-żmien li jmorru. Huwa ducked fil-ħxuna xkupilji u bdiet fl-niżla. Malajr ltqajna skur, u jien ma naħsibx li l-Duppy se jsegwi me. Huwa ser tkun okkupata ma Lida għall-waqt.
  
  
  Duppy tal-ħolma dinja bdew jaqgħu barra, u l-ont kien twaqqigħ espert.
  
  
  Kapitolu 11
  
  
  
  
  
  Iż-żmien, kif qal il-bniedem, jagħmel sens. U l-silenzju kien tad-deheb. Huwa mfakkar ftit aktar clichés kif hu crawled l-45 grad-inklinazzjoni tas-tixpruna l-slope tal-muntanji, li kien bil-wieqfa. - Naħa tiegħi kien oħxon u għamilha diffiċli biex jiċċaqalqu; min-naħa l-oħra, huwa kopert me minn hawn fuq u taħt, u jinżammu lili mill-jiżżerżqu u jagħmlu l-istorbju. Meta wasal iż-żmien li jagħmel l-istorbju, l-ego ma ħafna. Iżda għadha ma ġietx.
  
  
  Fejn l-arbuxxelli kienu sparixxew u l-muntanji, kien iffurmat, il-karozza tagħha titwaqqaf u sparixxew fi l-aħħar oħxon-tkabbir ta'arbuxxelli. Hawn taħt me, l-art bdew-livell tal-out, madwar żewġ mitt-btieħi ta'l-sinna tal-blat, ċagħaq, u bir-tafal. L-ebda tkopri. Huwa fil-qosor staqsiet jekk il-qasam kien bombi-maqbuda, iżda nesa dwar dan. Minjiera jew l-ebda-minjiera, I kienu cross tiegħi ego.
  
  
  Fl-għaxar minuti, se jkun skur biżżejjed biex jippruvaw. I jintefqu xi żmien tipprepara l mimlija. Kelli l-lenza, klijent, u l-kollox I meħtieġa, u domt ħames minuti, I ma jkollhom l-ebda Eto.Mo. mimlija, biss shrapnel, u kelli l-fiduċja fihom mal-ħidma tiegħi. Tommy pistola, .45, a Luger, u stiletto fil-suède-rebbiegħa tal-ċinturin ċċekkjati tagħha barra. Imbagħad kien skur, u kelli l-ebda raġuni li jibqgħu. Huwa beda fl-muntanji, inklinazzjoni lejn l-ilqugħ lil hinn. I kien hemm fin-nofs meta l-papa-Dawl kien mixgħula, u l-I kien jibżgħu li. A imqaddsa-dawl kien diġà ħruq fil-bieb, iżda issa qawwija jioka, moħbija fil-siġar fejn l-Ebda wieħed kien innutat tagħha, beda li jilagħbu u l-isfel l-ilqugħ. ffriżat u l-nar kollox.
  
  
  Duppy trid tkun taf dwar l-dwal moħbija. Dappy ma nsemmux minnhom. I dehret.
  
  
  Dawn kienu biss jirċievi madwar il-fanali ta'quddiem, tħossok bla periklu u li ma jistenna l-ebda inkwiet, u huma mitlufa me, u wara ftit minuti, il-fanali ta'quddiem marru. Huwa crawled sa l-ilqugħ, il-biża-gwardji tal-mixi u tal-klieb, u beda-tqegħid mimlija.
  
  
  Huwa miġbud ' il barra l-labar u bil-kolla-rebbiegħa ta'l-armi isfel, l-irbit sensiela ta'ħjut tal-madwar kull strixxa tal-cordon tejp. I bil-kolla granati għal-ilqugħ post ħdejn il-bażi, imbagħad granati fin-nofs tal-wajer bejn żewġ postijiet, imbagħad ieħor granati fil-bażi tat-tieni post. It-tliet ħbula waslet lura biex tie l tqal-korda fil-linja waħda, li bil-mod undid kif crawled bogħod mill-ilqugħ.
  
  
  Gwardja għaddew mill, mnaqqxin ġewwa ta ' l-ilqugħ. Huwa kellu l-kelb fuq leash, u huwa miżmum bl-użu f, każwali tifrix - "raġġ". - Wiċċ tagħha kien midfuna fil-shards tal-ġebel u Stahl stenniet. Jekk kien innutat l mimlija, nixtieq kellhom jisplodu tar-riskju u l-qtil lili nnifsi, kif ukoll tiegħi ego.
  
  
  Huwa ma tara l-ebda mimlija. Tagħha stenna sa żamma tal-ego kienu għaddew, imbagħad trattati mill-ġdid mill-ġdid. Meta kelli sebgħin-ħames tarznari li spare parts, I titwaqqaf, mwaħħla kap tiegħi dwar il-marda għolja boulder, u l-preparati li jmorru kollha.
  
  
  Hija ħadet me minuta biex nistaqsu dak li kien għaddej fil-tixpruna, bejn Dappy, Lyda, u l-Linji Tom. Kien inċident, u l-ebda wieħed kien jaf. Huwa taw l-istruzzjonijiet għall-naħa l-Linji fuq l-tifla u l-Dappy. Duppy għandu ġew-ilma minħabba li hi kienet l-aħħar sena mill-ego u ġrew bil-gun, u forsi anki esposti Ego tal-pjanijiet għall-mewt tiegħi. Dan ma setax jgħinu iżda tinkwetax lilu. Għalhekk kien li tagħha ego kien furzar naħa tagħha - issa huwa kellhom imorru l-tiegħi tixgħel, mhux tiegħu u li l-I tefgħu ħajja fuq il-fann qabel kien lesti għal dan.
  
  
  Huwa fil iebes fuq tagħha shoelace. L-idea kienet li l-korda jinġibed tliet wajers ta'l-n, u l-spaga ġibed off-tejp li jeħel ma ' l-rebbiegħa lievi fuq il mimlija.
  
  
  L-Flex marru ratba fl-naħa tiegħi, it-tensjoni marret. Stennija għall-tagħha, ħasbu, jippruvaw għafas fil-art tajba ta'Ħaiti. Ħames... sitt... seba' ... eh-
  
  
  Kull wieħed minnhom mdewba flimkien fi żmien qasir. L mimlija, bil-qawwi thudding jaħarbu biha u li jferrxu l-aħmar u isfar kuluri u tregħid concussions, sploda up il-lejl. L-shard hissed mill-muntanji li jmiss lili. Huwa kien lest.
  
  
  Iż-żewġ reċinti kienu mgħawweġ u ji bħal overcooked ta. It-tul tal-wajer bejn minnhom waqa'. Il-medji granati ġibed sitt-marda tal-differenza fil-azzar ħakk. Huwa imbuttat triqtu permezz tal-agħlaq, hit porcupine fuq il-fildiferru, bdiet u kiser permezz tal-agħlaq u taru bogħod bħal xaħam tal-evalwat l-għasafar fl-kopertura tas-siġar. Kien ħamsin tarzni bogħod, u l-kont naf li kienet taħdem permezz tax-xaft, u l-I kien kiesaħ, u fl-istess ħin tagħha fl-għaraq. I ppruvaw li jimxu mingħajr ma tmiss l-art, naf huwa impossibbli.
  
  
  Carter kien xortik tajba, u kien għadu multa. meta jinfaqgħu permezz tal-siġar u jinħattu biss fil-ħin għall-ewwel attenzjoni għall-miss me. I jistabbilixxu hemm, gasping għall-nifs, u malajr kkontrollati biex tara jekk jien xorta kienu kollox. I magħmula. Stennejt għaxar sekondi għall tagħha-I kollha jistgħu jaffordjaw - biex tara jekk il-tlieta minnhom jgħaddu fuq il-xprun. Dan jiddependi fuq il-Duppy, li kien diġà gnashing kbar tiegħu abjad snien fil-kunitti.
  
  
  Dawn bdew l-isparar fil-bieb, u hu nifs daqqa ta'eżenzjoni. Lida għandu ġew titkellem miegħu. Huwa jista'jisma'l-żgħira stutter tal-Ħajt tal-pistoli u l-aktar profonda jaħarbu biha tal-Tommy .45-kalibru pistoli tisbit fil u fl-waħx torticollis jinfaqa. Kien simili armata, fuq il-linja, u l-lukanda tagħha kien biss li, bħad-lukanda tagħha kien aljenazzjoni, lukanda li ħalli l-iswed uniformi u Taunton Macoute taħseb li kien ġejjin minn barra. Waqt li kien ġewwa.
  
  
  Ma kien hemm l-aġitazzjoni fil-bieb, u Brylev marru. Xi ħadd kien, li jweġġgħu. L-moħbija jioka jinżammu tidwir, kiri me u l-toqba fil-wajer permezz il-ħin kollu. Hu talab li dan l-istat tal-affarijiet se jibqgħu, u beda l-għoljiet lejn Mo.Ix-xahar. Moderna Trevelyn-Palazz. L-ispeċifikazzjonijiet tal-isfar qamar roza fuq il-Bam lejn il-lvant. L-żewġt irġiel li kienu ġejjin isfel lili.
  
  
  Huwa crouched fuq il-bażi tal-qedem kawba tas-siġar u l-ispinta l-hilt tal-stiletto fis-lemin tiegħu. Iżda l-nar ma tmur fuq il-linja. Kont naf mill-aħmar fwawar u l-ħsejjes li kienu maqsuma u triangulated l-Moska bieb."
  
  
  Bil-mod, bil-moħbi, Tommy awtomatiku u musette borża kienu mqiegħda fuq l-art li jmiss lili. L-żewġt irġiel li kienu diġà hemm, jitkellem fl-maħnuq taħt l-ilsien. Oħxon-siġra tal-tronk imbuttat ftit, allura li hu kien bejn me u l-toqrob-gwardji. Ħsejjes off bil-lejl, iżda l-ħsibt li kienu madwar għaxar-saqajn bogħod minn xulxin. Dawn għandhom jgħaddu fuq iż-żewġ naħat ta'l-siġra. I kien l-għadd dwar dan. Tagħha Stahl huwa żgħir. Dan mhux dwar il-pulmuni, għaliex jien mhux żgħar. F'dak il-punt, I ma tkunx tixtieq li għandek problema. L biss lukanda sabiex dawn jgħaddu mimmo me.
  
  
  Ma kienx maħsub li jkun. L-Emu kienet ferm sfortunat, u
  
  
  I għażlu din il-mument partikolari fl-ispazju u taż-żmien biex jirreaġixxi għall-natura. Minn dan iż-żmien, il-qamar kien qawwi biżżejjed għalih biex tara l-kbira kawba tas-siġar, u l-uem biss meħtieġa biex dan l-approċċ. Reali tifel tal-kelba.
  
  
  Ont kien fid-dell ta ' l-kbira tahs li jitnaqqsu permezz ta'l-art. I taw em a ċ-ċans, iżda ma tistax tagħmel dan. Kien madwar sitt pulzieri bogħod mill me, imbagħad ħares stabbiliti u raw il-musette borża u Tommy tal-gun. Nifs tiegħu jinqabad fil-gerżuma tiegħu, l-aħħar tiegħu nifs, minħabba l-driegħ tagħha kien mgeżwra madwar Ego l-għonq u l-stiletto fil-ego kien tiwi dollaru minn wara. Huwa mrażżna l-ħsejjes, bil-mod ħalli l-uem jinżlu, u ducked lura fis-dell tal-siġra. Ħmistax-il sekonda max.
  
  
  Stennija għall-tagħha. Il-bniedem l-oħra titwaqqaf u imsejħa ip, " Carlos? Fejn huma l-inti, l-bniedem? Dak l-infern inti tagħmel, apposta?" "Artab, taħdit Creole.
  
  
  Stennija għall-tagħha.
  
  
  Huwa bdiet miexja bil-mod lejn is-siġra. Meta tkellem mill-ġdid, l-vuċi tiegħu tinstema nervuża. "Carlos? Int big iblah, il-bniedem. Inti logħob miegħi? Carlos - toħroġ u tweġiba me, il-bniedem.
  
  
  Huwa intensifikati fis-ray tas-water, u qajjem l-stiletto għal-livell tal-widna u ftit wara l-fuq l-ispalla. Meta raw dak li kien, huwa eżita għall-tieni qasma, u dak iż-żmien hu li nħassu-preżenza tiegħi u ppruvaw li jtellgħu l-azzarin. Nen kien liebes denim uniformi, u l-Ego-għajnejn kienu abjad fl-isfar ċar water. Zombie.
  
  
  Ma kien hemm xejn zombie simili dwar l-ego tal-movimenti. Tiegħi stiletto kien mument aktar mgħaġġel. Dan laqat il-uem fil-gerżuma taħt il-adam tat-tuffieħ. I qabża fuqu u ewropea tiegħi ewwel fis l-azzarin. Huwa mdawwar madwar. Tagħha ego hit tempju tiegħu mal-dritt tiegħu ewwel, u l-naħa tax-xellug tiegħu laħaq għall l-manku tat-hairpin. Huwa għamel agonizing-ħsejjes, ppruvaw sider u ma setgħux, u l-stiletto misruqa permezz tagħha, u l-gerżuma tagħha miftuħa, u sħan tad-demm gushed fuq tiegħi driegħ. Huwa waqa'li l-irkopptejn tiegħu. L-stiletto miġbuda'l barra dan, żidiet fid-dahar, u bdiet tiegħu ego-żewġ modi.
  
  
  Hu sparixxew lura fil-dellijiet u widen għall-waqt. Issa dawn kienu l-isparar lura fil-bieb. Dalwaqt ser ikunu organizzati, u mbagħad Dappy, Lida, u l-Linji Tom se jkollhom jaqbżu u jimxu. I d ttamat li d jimxu b'pass mgħaġġel, l-bogħod, u twil biżżejjed, iżda kelli ma jingħaddux fuq dan. Duppy jkollhom dehret minn issa, u ma kontx naf dak li tagħmel. Alla biss u Duppy kienu jafu li, u jiena ma kellhomx żmien biex tinkwieta dwar dan issa.
  
  
  Bħal kull tajba l-eżekuzzjonijiet, li kien kwiet. Huwa mixi matul il-zombie u mdawwar ego fuq bil-marda tiegħu. Huwa niżel isfel u ħares lejn tagħha bir-reqqa. Dawk l-għajnejn?
  
  
  Lentijiet tal-kuntatt. Lentijiet tal-kuntatt huma abjad qisu ħalib fil-kulur. Dan kien l-mossa li magħmula instant zombies biża off kajman nattivi. Imbagħad kelli l-idea, u tneħħiet mill-tluq tal-ħġieġ shards mill-ego tal-għajnejn. Dollaru miżmuma sa l-qamar. Mill-utent tal-naħa, dan kien pjuttost trasparenti. Ftit xjentifika falsifikazzjoni taw stampa ċara. Huwa jintilfu l-stiletto fuq l-Ego denim ġakketta u miġbud lura tagħha fil-dellijiet.
  
  
  L ħadem b'rata mgħaġġla. L-nar fuq il-Stahl erf hija traqqiq u jkollna aktar storbjużi fil-bieb. Nimxu lil hinn mill-bieb. Il-nies tal-Mo. Mo. riċevuti rinforzi, guessed l-għadd żgħir ta'jattakkaw u bdew iħallu. Aktar tard, meta tpoġġi l-biċċiet kollha u l-biċċiet flimkien u mifthiema-toqba fil l-ilqugħ, li bdiet tħares għalija. Imma li kienet l-aktar tard.
  
  
  Hi undressed kemm tal-istati uniti u tpoġġi fuq l-ego bloodstained ġins. Il-kuntatti tagħha kienu użati ħafna drabi għall-jaħbi, u ma kienx għall-bank, għalkemm tiegħu seta'jsir bl-tazza tal-vakwu. Tagħha ego smeared tad-demm kollha fuq il-wiċċ tagħha sakemm sar astratt-orrur jagħtu, xi ħaġa bħal ghost.
  
  
  Huwa miġbud iż-żewġ korpi fis l-għerq tal-labirint tal-kbira tas-siġar u beda sa l-inklinazzjoni mill-ġdid. Wara me, l-nar beda die isfel. Ma kien hemm l-whoosh u thud, u l-abjad jaħraq manjesju rokit-rendiment fuq il-linja għall-mument u mbagħad imqiegħed isfel, bużżieqa ta tiddi-fjamma titqib dan. Huwa waqa'l-art mill-ġdid.
  
  
  L-irġiel tliet waqqaf l-isparar. I ttamat li kienu qed taħdem bogħod, u li Lida kien mill-inqas wara l-istruzzjonijiet tiegħi.
  
  
  I ffissat il-qasam fil-fehma tiegħi. Hu intitolat għall-xellug, nimxu malajr kemm hu jista', tagħmel l-ebda ħoss, u imbuttat il-ġwienaħ ta ' l-dar li ma setax ara permezz tal-trombi. Kien mixgħul mal-dwal u l-I tista'tisma'l-irġiel nitkellmu fuq it-terrazzin. Mo. Mo. u l-ego puppets għandha tkun ftit taqlib-dritt li issa. Hija kompliet fil-magħluq tal-ġonna u miftuħa fuq enormi pixxina. Kien skur u l-xorta, bħal l-mera tal-qamar jogħlew. Ego intensifikati madwaru u waslet għall-strixxi tal-ramel fl-aħħar s'issa.
  
  
  Huwa poġġa naħa tiegħu fil-laxka tar-ramel, xorta sħun mill-xemx, u kienet fil-fond biżżejjed. Huwa midfuna il-kapitolu-gun, l-musette borża, u l-.45 Għandu, iż-żamma ta'l-luger u stiletto. L-Luger u l-munizzjon kienu l-ilma. Huwa smeared tiegħu ħabi-post bir-ramel, crawled il-ġabra, u jiżżerżaq fis mingħajr tmewwiġ, jagħmilx storbju bħala kukkudrilli wara l-ikel. Issa l-istennija bdiet. Huwa kellu jkun pazjent sakemm l-agħar ta'l-istorbju miet isfel, u kellu l-tama li l-Lida u l-oħrajn kienu jwasslu l-Moose in-nies u l-Taunton Macoutes fuq selvaġġi wiżż ġiri.
  
  
  Huwa swam baxx-pedament u qabad l-sellum. L-ilma kien ċar, artab, sħun mix-xemx u l-weraq kellhom fejqan-effett. Kien miġnun, iżda I ħassew ngħas!
  
  
  Fil-sigħat kollha hi d jintefqu fil-grupp li, tnejn biss ir-rondi kien għadda. Dawn qatt ma daru fuq il-jintemmu fil-ġabra. Huwa kien li jinstemgħu l-approċċ tal-rondi fit-tul qabel, jiddaħħal taħt il-passi, u, fl-aħħar mument, marru taħt l-ilma u l-waqa ' fuq in-naħa tal-grupp. F'wiċċ l-ilma kien il - problema- I ma azzarda exhale u l-bżieżaq - iżda I kien imwaħħal mar l mhux maħduma, mhux trattati konkreti hawn taħt u irnexxielhom biss multa. Kien żewġ sekonda u inqas minn tliet minuti tax-xellug. Kull ħin tagħha imnieħer poked fuq l-ilma, hi kienet waħda.
  
  
  Madwar nofs il-lejl, Brylev bdiet tmur fil-kbar id-dar. L-jixxengel diversi uċuh marru. Hemm kieku ma kienx hemm l-isparar fi żmien twil, u hu maħsub kollha tlieta minnhom li kienu ħarbu jew kienu diġà mejta. Tagħha ħareġ permezz tal-pool-qasam. I ma kienx kiesaħ, iżda l-idejn u s-saqajn kienu artab u tondi. I telaq tiegħi ġins, wrung l-ih, u poġġiha lura fuq, minħabba li huwa diffiċli biex jiċċaqalqu bil-kwiet meta int taqtir gallun tal-ilma. I d-kummerċ tiegħi paga li jmiss jgħollu għal duħħan u Barbancourt sparatura.
  
  
  I dug tiegħi l-irkaptu u l-vetturi tal-gun, u kkontrollati tiegħi musette borża waħda tal-aħħar darba li tagħmel żgur li kelli kollha tiegħi infezzjoni ftit ornamenti. Imbagħad hija kienet ippinjat mill Tommy tal-gun li minkbejn tagħha u bdiet miexja lejn it-terrazzin fuq tagħha fl-istonku.
  
  
  A imqaddsa-dawl kien ħruq fuq it-terrazzin, fuq il-bieb enormi, li kien bil-magħluq. Iswed uniformi tal-gwardja tal bil-xkubetta strode tul il-balavostri. Ma kien hemm l-ebda-kelb, u li sar me kuntenti. Kelb kienu osservati me minnufih.
  
  
  I sib l isfel bejn iż-żewġ siġar tal-lewż u l-ppruvaw figura dan jitwettaq. Huwa għandu għaddew li l-bieb, u jsir mingħajr tgħolli l-allarm. Kien tħares lejn il-gwardja.
  
  
  Huwa miżmum mill-qrib għall-balvostri, toqrob me il-kantuniera fejn il-binarji ffurmati L-forma kantuniera. Hemm huwa mdawwar u l-mixi madwar l-terrazzin tal-tul kollu tal-ġewnaħ, żliq momentanju barra tal-vista fejn il-ġwienaħ ssieħbu fl-dar prinċipali. Huwa qatt ma kien barra tal-vista għal aktar minn ftit sekondi qabel ma lura. I ladarba jinstemgħu lilu tkellem lil xi ħadd fil-baxx-ton ta'l-ilment. Dan kien ifisser li l-ieħor tal-gwardja tal-jidher fil-parti oħra tal-terrazzin. I ma bħal din, iżda I mistenni, u ma kien hemm xejn I jistgħu jagħmlu dwar dan. Jekk biss Mo jistgħu jiksbu tagħha.Ix-xahar. malajr biżżejjed, dan ma kienx il-kwistjoni; jekk wasalt għall-Mo.Mo. malajr biżżejjed, dan ma kienx il-kwistjoni waħda. Huwa se jkunu mejta.
  
  
  Tagħha esplorati kantuniera kien L, fejn il-balavostri mgħawġa biex iġibu l-qasira tas-segment lura għall-moan-ġwienaħ. L-amfora kien miftuħ fil-kantuniera waħda, mdawra bil-kbir tal-ġebel vażetti, bil-ponta bażi bil-kolla biex il-ġebla. A mħabbla kaskata tal-fjuri u tendrils ddum madwar l-saħħa fuq il-balavostri bħal minjatura aħdar kaskata. Tagħha, maħsub għal ftit sekondi, u ffirmati iddeċieda li tipprova dan. Web-logħba fil-belt. U l-aħjar ħin tkun id-dritt!
  
  
  Meta l-gwardja kien barra tal-vista, il minuta li jmiss huwa ra tagħha, huwa dam. Għarkupptejh baxx, huwa inklinata lejn il-kantuniera. I laħqu u misjuba lili nnifsi taħt il-irqiq-purtiera tal-dwieli u l-fjuri meta l-gwardja intensifikati lura. Huwa ħa nifs fil-fond u miżmuma.
  
  
  Dan iż-żmien hu waqfa qasira għall-mument fil-kantuniera, jegħleb l-isfel għall-bżiq u mutter li lilu nnifsu, u l-gleam ta'l-ego tiegħu għolja iswed żraben kien pulzieri mill-wiċċ tiegħi.
  
  
  Meta beda lura l-balavostri, huwa mdawwar li jmorru. Tommy tossed l-musette borża u tal-pistoli u ppressata-rebbiegħa tal-każ. L-stiletto jiżżerżaq fis-naħa tiegħi. I stenna sakemm sparixxew wara l-wing, imbagħad il-volpi qabżet fuq il-balavostri u niżel fil-ġebel jug u taħt kopertura tal-fjuri. Huwa kienet okkupata għat-tieni waħda, iżda kien nervuża-tieni.
  
  
  L mhux qawwija biex jaraw issa. Kelli mmur bil-widna. Tagħha, jinstemgħu l-iebes tad-disinn tal-ego żraben li ġejjin eqreb ħmar u l-ħmar. Hu sfurzat ruħu biex jirrilassaw u tieħu nifs fil-fond. Dan kellu jsir malajr u bil-kwiet, u l-tagħha ego ma jridu jeqirdu l-tagħha. Xorta.
  
  
  Hu waqqaf eżattament fl-istess post. Għadu jitkellem li lilu nnifsu dwar ma jkunux jistgħu duħħan fuq ix-xogħol. Ont, tħares lejn żraben tiegħu. Ont kien daqshekk mill-qrib li huwa seta riħa, tisma burp, riħa tal-qarsa ħwawar fuq l-nifs. Meta huwa mdawwar madwar, I warajh.
  
  
  Huwa slapped ego tiegħu madwar l-gerżuma mal-naħa tax-xellug tiegħu bħal tal-ħadid bar, hit tiegħu ego ħafif fil-widnejn mal-grupp tal-stiletto, u mwettqa l-ego lura għall-balvostri, madwar l-agħlaq u'l isfel fl-dawwar l-aħdar. Ego żraben tal-mibruxa kontra l-ġebel bħala Ego miġbud lilu fuq il-balavostri, imma li kienet l-unika tal-ħoss. Huwa straddled dan, tpoġġi l-stiletto xafra li l-ego ġugulari, u Stahl stenniet. Hija ma laqat tiegħu ego wisq iebes.
  
  
  Huwa kien bniedem abjad mal-wiċċ maħmuġ u l-qasbija. L-iswed tal-pak ma jaqgħu barra, u dan kien meqjus mill tad-deheb tarka bil-blue ittri-P. Mes. Kien hemm tliet istrixxi fuq il-driegħ tax-xellug ta'l-ego art popular dwiefer. Dan kien minħabba li l-żgħar uffiċjali!
  
  
  Biss biżżejjed dawl rifless mill-ġebel jug permezz tal-ċkejkna li jaqgħu taħwida ta'fjuri u d-dwieli; biżżejjed biex ikunu osservati mill-ego tal-wiċċ u
  
  
  sabiex ikun jista ara l-minjiera. Fetaħ għajnejh u ħares lejn me u l-tagħha, u l-saq-stiletto fl-uem tal-gerżuma-tmien tal-pulzier.
  
  
  Tagħha, whispered: "inti tixtieq tgħix?"
  
  
  Huwa nodded, għajnejn tiegħu selvaġġi, l-ego-laħam jippruvaw biex jaħarbu l-xafra.
  
  
  "Twieġeb mistoqsijiet tiegħi," qal. "Dan huwa l-uniku ċans tiegħek. Ma jgħidu-nod tiegħek ras, iva jew le. Jifhmu?"
  
  
  Huwa nodded, għajnejn tiegħu rikorrenti lura fil-kap tiegħu, jippruvaw ara l-tleqq ħaġa li ma kienx jolqtu ħażin em.
  
  
  "P. M. istampa bank biex torqod?
  
  
  Huwa nodded.
  
  
  Huwa nodded lejn il-ġwienaħ. "Huwa l-irqad hawnhekk?"
  
  
  Huwa nodded mill-ġdid, u ħassejtni ħafna aħjar. Jien ma kellhom jgħaddu minn mitt kmamar fl-I mitlub li bagħal.
  
  
  "Dak li l-art hija huwa l-irqad fuq? L-ewwel wieħed?"
  
  
  Huwa ħadlu kap tiegħu.
  
  
  "Il-bidu tat-tieni?"
  
  
  Żvantaġġ ieħor.
  
  
  "Fit-tielet, imbagħad?"
  
  
  Nod.
  
  
  "L-quddiem tal-ġewnaħ?"
  
  
  l-ebda
  
  
  "Id-dahar tal-ġewnaħ?"
  
  
  Nod tar-ras.
  
  
  Kelli kollox tagħha tal-lukandi u kellhom kollox kelli ħin għall. Tagħha ego tpoġġi l-idejn fuq tagħha ħalq u mwaħħla l-uem stiletto fil-tinja dollaru.
  
  
  Huwa flinched u irkupra taħt me, saqajn tiegħu tħawwad ftit, u huwa għamel tiegħu alenka lura biex tieqaf. Huwa mwaħħla l-stiletto lura fil, imbagħad jintilfu l-ego fuq l-iswed uniformi u poġġi l-għatu fuq il-uem tal-wiċċ biex iżommu mill-ċaqliq. Tommy tal-gun u musette borża kienu tossed fil, u hu ltqajna lest li jmorru.
  
  
  Meta hi tiptoed madwar l-terrazzin, ma kien hemm l-ebda sinjal ta'l-oħra tal-gwardja tal. Għal xi raġuni stramba, huwa maħsub tal-Żgħar Tim u kważi beda jidħaq. Hawkeye akkużat me li jkunu ftit miġnun ħafna drabi. Tiegħi standard rewmatiżmu espert huwa Alexander: biex isegwu din il-professjoni, inti jeħtieġ li tkun ftit miġnun.
  
  
  L-kbar għaksa-bieb miftuħ ma kurda, u l-arja kiesħa ħareġ. - Arja kondizzjonata, natch. Xejn iżda l-aħjar għall-qodma Mo.Ix-xahar. Dan probabbilment ma jkunx kost-Uem aktar minn miljun jiksħu dan il-palazz.
  
  
  Ont kien fil-kbar foyer bil-mużajk-art, dimly lit mill tad-deheb tal-best. Il-mudell mużajk rappreżentati il-figura ta'mgħawweġ iswed mara. Fuq wara tal-foyer kien wiesgħa, carpeted taraġ li wassal sa dejqa-ħatt l-art u mdawwar dritta. Fuq il-ħatt l-art sat-żgħar illustrat logħob bil-Foresti lampa. Il-bozza kien skur.
  
  
  Hi ma tkunx tixtieq li jibqgħu għal żmien twil biżżejjed biex jammiraw l-dekorazzjoni. Huwa telgħu-taraġ bil-saqajh fuq il-nen, tagħmel l-ebda ħoss fuq il-tapit oħxon, u ħares stabbiliti l-kuritur li qasmu l-taraġ, kif jekk T. Carter kien xortik tajba llum. Ma kien hemm l-iswed bieb li jwasslu r-sala, iżda huwa kien tiegħu lura lill me u kienet qed tfittex l-mod ieħor. I taw mod għal sinjali u laħaq il-bidu tat-tieni-ħatt l-art.
  
  
  Iżda dan ma kienx tajjeb. Huwa ma setgħux jistrieħu fuq l-xorti. Huwa jista'joqgħod fuq l-gwardjani fuq kull-art. I ma setgħux jibqgħu fuq l-qorti minħabba I kien double-periklu. Dollaru, mdawra minn żewġ rondi-gwardji, żgur li se tara me fuq il-bitħa. Għal dawn, ikun għall-estestvenno li tħares lejn il-taraġ kull darba li għadda.
  
  
  Issa kien jistabbilixxi li l-dettalji iżgħar, iżda kelli l-għażla. Hija kienet magħżula mill-tieni gwardja tas-sigurtà, raġel bi me. I crawled l-taraġ, midfuna imnieħer tiegħi fil-għoljin tapit, u stenniet. Dan mhux se jkun ħafna. Waħda fid-direzzjoni ta'l-istorbju, u kelli. "-
  
  
  Hu sejjaħ ruħu stupid bagħal u biddel il-pjanijiet tiegħu għall-mikrosekonda. Ont qishom orrur film ma tiegħi bloodied-wiċċ u l-abjad tal-għajnejn, u ont kien ser jitlef vantaġġ tiegħi. Tommy unfastened tagħha pistola u musette borża, unbuckled tiegħu tal-malji ċinturin, u niżel il-.45 fuq it-taraġ. Huwa iddrittata up, hugged l-ħajt, u stenniet Stahl fil-quċċata ta'l-taraġ, tal-vista tal-ħadd tal-wiċċ. Tagħha, jinstemgħu hu li ġejjin lejn me, ego żraben slapping dwar il-fond tal-kelb. Il-ħin ser jgħidlek l-istorja.
  
  
  Ftit nies tisma kelb whistle. I tista'tagħmel dan. I stenna sakemm kien erba'passi'il bogħod mill-qiegħ tal-taraġ, imbagħad daħal l-kantuniera u ltaqa'mal-ego tiegħi aħjar zombie stare. Huwa miġbud saqajh u perpru barra fil-kuritur.
  
  
  Oħra abjad maskili. Elite p. Ix-xahar. Dalwaqt taħt iswed tal-pak u l-minfuħ mal-ħajja fil-iswed art popular dwiefer. L-ħażen-għajnejn naqas fuqi. Iżda ma jibżgħux tal-me. Biss il-mod kif hi ried.
  
  
  Huwa titwaqqaf u għolla l-kapitolu pistola. "Dak li l-infern tagħmel hawn, zombie?" Naturalment, kien jaf dwar foloz enerġija.
  
  
  Tagħha ħa l-pass lejn l-miegħu u meta titwaqqaf huwa ra Ego jikkawżaw tas-swaba naħa bajda. Huwa osservat. "Il-messaġġ għall-Sur Trevelyn, sir. Importanti. L-attakk tal-baħar qal I għandu jġib il-Ego personalment.
  
  
  Sergei kienet ħażina, iżda f'madwar għaxar sekondi kien ara l-abjad bniedem, stramba-bniedem abjad koperti fil-smeared tad-demm. Huwa ħa l-pass lejn me, u dan għen. U huwa rilassat tas-swaba tiegħu fuq l-attivazzjoni tal-vetturi pistola. Huwa frowned fil me.
  
  
  "Taf li inti ma jistgħux jiġu hawn!"
  
  
  Huwa nodded u migrufa kap tiegħu. "Jien naf, sinjur, iżda l-attakk tal-baħar mibgħuta me. "Huwa importanti li," huwa qal. Dwar l-isparar, naħseb.
  
  
  Huwa ma jixtru xejn. Huwa beda jħares lejn it-taraġ mimmo me, u kont naf li kien se sejħa gwardja tas-sigurtà hemm u l-kontroll fuq me. Tagħha lukanda ma azzarda tuża l-stiletto.
  
  
  Huwa miftuħ tiegħu ħalq. A kapitolu gun eliminat minn fuq l-ego ruk, titolbu li l-fond-tapit pil ikun jassorbu l-ħoss, u biss fil-ħin qabad ego mill-gerżuma. Huwa irmunkat off
  
  
  bħal ġurdien meta jħoss l-qattus tal-dwiefer, il-vot, u li dan. Huwa mgeżwra tiegħu idejn madwar tagħha ego-gerżuma, dawn tiegħu riżultat pożittiv fl-ego tal-ħajja, u daru fuq il-pressjoni. L-ego vuċi-kaxxa maqsum miftuħa bħal bajd, u hu mitluf tiegħu ras u qabad l-idejn tiegħi, jippruvaw tiċrita l-ih off, minflok ħtif tal-gun tiegħu fil-holster tagħha. Mill-ħin li hu maħsub dwar dan, huwa kien diġà ġie tard wisq.
  
  
  Ego-għajnejn sorveljata fil me u bdew-naħa l-ħomor mill-ħruġ tad-demm. Dawn begged. Ego-irkopptejn rilassat. Ego qabad tagħha sa mill-driegħ tal-tul quddiem minnu u mwettqa tagħha ftit passi'l isfel is-sala. Tagħha ego mbuttat-gerżuma tagħha. Huwa mdawwar li tħares lejn il-quċċata tal-taraġ.
  
  
  Hi kienet qed tiġi trattata mill-egomaniac, huwa kien biss toħroġ. Huwa naqqas bir-reqqa, dam lura għall-taraġ, u telgħet Tommy tal-pistoli, Musette borża, u Għandu .45. Huwa beda x-xewqa li d maqtula l-gwardja hawn taħt hu, iżda kien tard wisq. Huwa ma kienx ser lura.
  
  
  Huwa jinfetaħ il-bieb qrib it-taraġ u sabet li l-kamra tal-banju. Tajba. - Ġisem tagħha ġie miġbud fil u l-tagħha ego kien moħbija fil-banju bil-kapitolu-gun fuq tagħha fis-sider bħal bukkett. Huwa ħares lejn ruħu fil-mera u kien simili apposta, imbagħad ltqajna u bdew jagħmlu l-triq tiegħu lejn l-aħħar tat-titjir tal-taraġ. Huwa kien fuq mewġa tal-xorti, bħal reali gunslinger, u kien ser tieħu l-Bard tal-pariri u l-tikseb xortik tajba fil-għargħar.
  
  
  L-inkwiet kien, I kien jkollna aktar profonda fl-imsaġar. I lanqas ma beda dan għadu.
  
  
  Ma kien hemm l-ebda tas-sigurtà fit-tielet sular. I ma l-fiduċja tagħha, sabiex I jistabbilixxu fuq it-taraġ u sorveljata u r-sala. Xi ħaġa li marret ħażin. Imbagħad il-verifika tas-sigurtà li tagħha nemes kienu osservati s'issa, ma kienx kosher li P. Mo. se jħallu l-art tas-sodda unguarded. Għalhekk, fejn kien il-tifel tal-kelba?
  
  
  I ma setgħetx tistenna. Iż-żmien taru minn fuq il-kompjuter bħal nanoseconds. I għandu jkollhom tax-xellug, il-bniedem. Jimxi'l quddiem!
  
  
  Doppja kbar bieb fil-far-aħħar tas-sala innotata tagħha, u qal: kaptan tal-kamra tas-sodda, u privati o! Trevelyn-ġermaniżi. Hi dam ħafif r-sala, Tommy tal-gun fil-port u l-stiletto fil-snien tagħha. Tattiċi tal-intenzjonat terrur. Hija kienet jippruvaw biża qodma Mo.Ix-xahar. u b'hekk jiksbu ftit sekondi ta'vantaġġ. Iżda l-ebda tas-sigurtà? I ma bħal dan.
  
  
  Huwa waqaf fil-doppju bibien u l-sema. Imbagħad I jaraw. Jien ma nemminx fl-ewwel, iżda mill-Alla, kien vera. L-waħda madwar l-bibien kien miftuħ ftit pulzieri!
  
  
  - Ħsieb tagħha ta'jimblokka u malajr tagħha. mo. mo. ma kontx naf li kien fi ħdan il-mili elf. U jekk kien jimblokka, dawn għamluha iżjed faċli għall-me, billi l-I maqtula żewġ lin-nies biex nikseb hawnhekk. Erba', jekk inti għadd il-gwardji fuq l-inklinazzjoni.
  
  
  Dawn il-kliem daħal lili imbagħad minn-naħa l-oħra ta'l-bieb, u ih jinstemgħu tagħha b'mod ċar u mingħajr dubju, u ma kinux jafu dak li jaħsbu. Ont, kien jaf li kienet Minjiera.Ix-xahar. Trevelyn, li tkellem. Għandu jkun. Maħnuq whispering-vuċi, kif eżawriti u inkaljat bħala l-bniedem stess. Xorta, ma kien hemm l-awtorità fil-vuċi tiegħu, u maħnuq, ħażen tidħaq meta taw l-kmand.
  
  
  "Ħej, tagħti lura, tqila." Jimxi'l quddiem! Oħra elf dollaru, jekk tista'.
  Kapitolu 12
  
  
  
  
  Huwa intensifikati ip fl-mudlama l-entrata u maqful il-bieb warajh. L-serraturi kienu ukoll li tiffunzjona. Mo. Mo. u l-playmates kienu wisq engrossed fil-divertiment li jħallsu ħafna attenzjoni għal xi ħaġa oħra. Peress li mxew fil-silenzju jistabbilixxi l-qasira kuritur, hi jinstemgħu Trevelyn tal-maħnuq, eżawriti l-vuċi jogħlew mill-ġdid fil-kompjuter u l-sprezzanti twiddib.
  
  
  "Ġejjin fuq, kid. Inti tista ' tagħmel dan għal ieħor elf dollaru! Jgħaddu dan mill-ġdid." Ma huwa ħames darbiet fil-ringiela ."
  
  
  Vuċi femminili qal: "Int qodma monster, għasel. Jekk jogħġbok, jistgħu I-bqija? Ont, bħall-fenek bush.
  
  
  Jien mhux espert fil-akustika, iżda l-vuċi qal Grupp, Hoboken, forsi l-muniċipalitajiet - "Oranġjo". Mimgħuda hawnhekk. Taħdit vokali. Jitilqu.
  
  
  Maskili bil-vuċi, rikki fl-Ħaiti u Creole, li jġorru l-ħjiel ta'l-edukazzjoni, qal: "Inti qed jiksru l-wegħda tiegħek mill-ġdid, is-Sur Trevelyn. Inti qal li inti ma tuża din il-kelma "negro"! "
  
  
  I kellhom ara għalija nnifsi. Qabel l-Abjad tal-Fenek crawled permezz tal-ħitan u l-led me bogħod.
  
  
  Il-ftit miftuħa kulur il-krema-bieb kien kollha li separati lili mill-agħar i akkademja lil hinn. Bil-mod, bil-mod ħafna, huwa imbuttat tagħha ego ftit pulzieri. Flash ta'l-rifless tad-dawl hit me. Is-Sala tal-Mirja! Tliet iċ-ċifri huma riflessi dejjem aktar mill-limitu, l-ħitan u l-art. I se tħares lejn tagħha permezz tiegħi sokits għajn, tiegħi retina uġigħ u ħmura fil-wiċċ, fl-qodma maħmuġ-bniedem u l-egoistic helots.
  
  
  Moz. Moz. sib fuq siġġu qed tiffaċċja l-marda tal-kbir madwar sodda. Vjola weraq. Fuq is-sodda, mikxufa, kien il-tifla hu d tidher fid-dar mill-ġabra. Hi, li huwa l-istudju, fuq il-kmand, ppruvaw biex tisħon l-bagħal ftit. L-ħomor tad-deheb u l-ittrattat dojoq l-istrixxi ta'l-avorju. Il-sider hija stretta u minfuħin, u l-I suspettata imqaxxar mons veneris.
  
  
  Il-bniedem fuq il-sodda ma tagħha kien żgħażagħ, tall, u lithe. L-iswed. Brillanti. Ħażina.
  
  
  Raġel Mo.L-Mes. Trevelyn - l-uniċi żewġ u l-żewġ ta'dan kotran u frisk pool u l-pornografija Klabb - għan film-kamera fil-sodda u l-jinġibed l-attivazzjoni fil-forma ta'die għal jimteddu-manku. Il-kamera buzzed.
  
  
  Huwa qal, " Mur fuq, Gwerra. Inti tista ' tagħmel dan.
  
  
  I-wegħda, dan huwa l-aħħar wieħed. Imbagħad inti tista-bqija."
  
  
  L-girl pouted, poly tagħha xufftejn prettily, u qal: Tajba. Ejja tikseb din l-aktar ma'.
  
  
  Il-gost tal-sess.
  
  
  Hi ħass żieda tal-ammirazzjoni ġenwina għall-qodma Mo. Mo. Huwa jista'ġew-Ġappuniż, iżda huwa kien raġel ta'l-iskop. Kien hemm ż-żgħar tal-gwerra qalila barra, huwa kien kull raġuni għalfejn tinkwieta dwar sigurtà tiegħu stess, iżda huwa nonchalantly l-għan il-kameras u l-tellgħu bogħod.
  
  
  Romeo kien fl-inkwiet. Kien sullen. Mhux fil-burdata. Ovvjament, huwa hated dak Vyacheslav-Flus kien isir; għall-mibegħda-raġel u l-abjad tifla. Huwa jista użaw li l-mibegħda.
  
  
  Li maħmuġ vuċi rumbled mill-ġdid. "Mur fuq, Gwerra! Jinxtegħel lilu. Għandek tkun taf x'għandek tagħmel."
  
  
  Il-mirja glittered u fflaxxjati, u l-mija tal-bniet milwija fuq il-dlam iċ-ċifra tal-Yi ...
  
  
  Stajt tidher biżżejjed tagħha. Huwa mixi fil-kamra u l-xejru Tommy tal-gun fi minnhom. Tkellem fil-kalma, stern, ikkontrollati bil-vuċi.
  
  
  "Ma paniku," qal. "Ma tagħmel l-ebda f'daqqa jiċċaqlaq. Żomm il-kalma u l-kwiet, u forsi xejn se jiġri lilek. Forsi."
  
  
  L-tifla aħmar fil-ħalq, wiesgħa għall-skop ieħor, schritt għall-mara. Kien Tommy li mhedda tagħha mal-geddum tal-gun tiegħu. "Waħda mill-ħoss u l-I ser joqtlu."
  
  
  Hi maħsub me. L-anzjani Negro jistabbilixxu jiċċaqalqux u ħares lejn me sullenly. Huwa ma kienx wisq jibżgħu. Ego iħobb tagħha.
  
  
  Moz. Moz. sib jiċċaqalqux, il-kamra tiġġebbed quddiem minnu. Huwa għadu libes tiegħu nuċċali skur, u l-nemes mċaqalqa wara minnhom kif hu tħabtu ma sorpriża u rabja. Huwa ma tfittex ħafna jibża jew, u l-I ma bħal dik.
  
  
  Huwa croaked fil me. "Li l-infern huma inti, tal-apposta, u x'għandek tagħmel inti trid?"
  
  
  Deher simili kwistjoni ġust, u l-I kien lesta għall-rewmatiżmu. Huwa ħa l-isem tal-persuna mejta. Ma vain, kif kelli ttamat.
  
  
  "Steve Bennett. CIA-aġent. Inti Mo.Ix-xahar. Trevelyn? Paul Penton Trevelyn?
  
  
  L-tifla l-qima nervously. "Huwa se someday, nida! U inti trid tkun xi tip ta nutcase. Boy, int fl-inkwiet! "
  
  
  L-qodma tal-bniedem u l-I kienu jitkellem fl-istess ħin. Aħna kemm qallek it-tifla: "Shut up."
  
  
  Mon. Mon. qal: "jien jassumi int wara Dr. Valdez?"
  
  
  Huwa nodded tagħha. ", Inti għandek id-dritt. Ejja tmur tfittex għall-ego?
  
  
  Ego tal-ħalq ma fil-fatt dehra l-anus, u issa kien indivja fil-roża ċar fil-forma b'disprezz. "Inti qed ftit tard. Dr. Valdez kien maqtula illum, mhux meta. Mejta. Tagħha, ħsibt li inti ma huwa.
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. "l-ebda. U ejja ma joke madwar. Ma kienx Valdez li kien sparatura. Dan kien is-sejħa. Għal dan il-għan, tat-taħrik kien użati hekk li xi ħadd se joqtlu l-ego! Sabiex inti jistgħu ixerrdu l-kelma li Valdez huwa mejjet u l-ittaffi l-tensjoni ."
  
  
  Trevelyn nodded. "Sabiex inti tkun taf li, april? Ħsibt li inti tista ' tagħmel dan. Jien qatt ma maħsub f'dan il-pjan. Jew fil-Valdez, għal dik il-kwistjoni.
  
  
  Din ħolqot me off ftit, iżda ma kien hemm l-ebda ħin għall-għalf. Hi magħmula koroh-moviment b'Tommy tal-gun. "Sabiex il-proprjetà Valdez huwa ħaj u sew u tax-xogħol għall inti taħt pressjoni? Mela ejja-ejja ssib miegħu. Ont, jien javżak inti għall-aħħar darba. Huwa mimlija l-vuċi tiegħu mal-theddida u ħalli tiegħu saba issikka fuq l-attivazzjoni.
  
  
  Kien bil-qodma sphinx ma jaqtgħu s-saqajn u l-blu skur libsa. Huwa ma jiċċaqlaq. Ego-għajnejn taunted me wara nuċċali skur. Meta tkellem, l-vuċi tiegħu kien każwali u vital, u l-wiċċ tiegħu kien ftit saqajn. Forsi mhux se jkun faċli sabiex.
  
  
  "Int mhux se tagħmel tajjeb zombie," huwa qal. "Wisq intelliġenti. Iżda għadu mhux smart biżżejjed. Jew l-informazzjoni tiegħek hija żbaljata. Inti ma jkunu me, iben. Nifhem inti! Tiegħu minġel, u int fl-web tiegħi. X'taħseb li?" "
  
  
  I memorizzati l-data eżatta Ed tatni Ewlenin tal-Punent. Kull kelma għ permezz tal-kap tiegħi issa.
  
  
  L-maħnuq qodma vuċi kontinwa. "Inti ma tistax intimidazzjoni tmut il-persuna tajjeb ħafna, is-Sur Bennett. L-mewt. Kanċer fil-gerżuma. Stajt diġà kellhom tliet kirurġiji u hemm xejn xellug għal-maqtugħa. Jgħidu I ser jgħixu l-oħra xahrejn. Dawn huma l-aħjar speċjalisti fil-dinja, u jiena nemmen li minnhom ."
  
  
  Huwa aċċettat bħala l-verità. Aċċettat dan u bdiet tfittex mod madwaru.
  
  
  Qabel ma hi tista'tgħid xi ħaġa, il-tifla ħa l-azzjoni. Dan iż-żmien huwa aġġustat il-ton tal-vuċi tiegħu u l-intonazzjoni. Taħt pressjoni, hi lura lejn l-Infern tal-Kċina.
  
  
  "Għaliex ma tieħu off, Subaltern, u jiksbu lura fejn inti tagħmel parti. Inti ser jagħmlu dan, u din mhux se tkun problema aktar, u forsi tiegħi ħelu qodma Xahar se ħalli inti tgħix."
  
  
  L-iswed bniedem chuckled. Dawn l-qima. Huwa tinqaleb u midfuna-wiċċ tiegħu fil-investi, muskolari tiegħu l-ispallejn tħawwad.
  
  
  Għadhom qegħdin jippruvaw jiksbu madwar din il-parti, huwa tbissem sfortunatament fuq il-tifla. "Inti magħrufa me, qalb. Ħsibt li kien iffrankar inti mill-mistħija u l-umiljazzjoni. Huwa maħsub li inti tieħu lura għall-omm u l-riabilitazzjoni inti. Taf, lura l-iskola, it-twassil tal-ħalib u tiegħek fl-lokali-il-ħadd-iskola, u kollha li jittieħed. Tista'tagħti segwitu dwar dan?
  
  
  Hi ħares lejn me u daqsxejn xufftejn tagħha mal-bajda tagħha, perfetta-snien. L-isbaħ idjota stajt qatt rat. I jaf dak li kelli li tagħmel, u l-I kien ftit skużani dwar dan. Mhux wisq.
  
  
  "Inti miġnun-tifel tal-kelba," l-girl qal. "Jiġu hawn u qatt ma tipprova il-qerda tal dak kollu għalija." Vuċi tagħha żdied, u hi bi.
  
  
  "Waħda mill-xahar se jagħmlu me film stilel. Tiegħi Mo wkoll wiegħed.Ix-xahar. jżomm il-kelma tiegħu. Issa, għaliex ma inti biss jagħmel dak I qal u l-tluq! "
  
  
  L-Abjad tal-Fniek kienet diġà mal-istati uniti. L-Ġenn Fl kien stennija għall-tagħha fi kwalunkwe mument.
  
  
  L-iswed-bniedem kien id-daħk. Huwa ma setgħetx twaqqaf. Huwa qabad-kantuniera tal-pillowcase u mimli ego fil-ħalq tiegħu, iżda li għadu ma setgħetx twaqqaf lilu nnifsu. Huwa midfuna kap tiegħu fil-investi u qal, " Aha-aha-aaaaaaaaa -"
  
  
  M. P., l-qodma tajba tifla, tkellem reproachfully l-tifla. L-ambjent tiffaċċja kienu mxarrba bl-ħama. "Issa, l-Gwerra, qalb. Dan mhuwiex il-ħila biex tkellem lill-CIA. Ipprova żomm il-kalma. Kollox se jkun multa. I-wegħda li ...
  
  
  Hu dawn il-stiletto fis-naħa tiegħu. L-arma glinted fil-mirja bħala ego qabad it up u niżel fil-għadam ta'l-għajn. "Inti qed kkritikat id-dritt dwar dan, il-Papà. Kollox se jkun multa."
  
  
  L-stiletto kien imwaħħal mar agħlaq bħal ta ' l-ilbies għall-qlubija. Krudili-labra imħabba l-ittrattat taħt il-ġilda tagħha tax-xellug tas-sider. Tad-demm dud dam tagħha żokra. Hija ħarsu, foqra tifla, u ma jemmnu, u meta fl-aħħar hi verament ma jemmnu, hi ħadet pass biex jiġbdu l-azzar, iżda kien tard wisq, u hi miet tagħha mal-ħalq miftuħ u l-aħmar u xorta dubju.
  
  
  Is-silenzju fir-riflessi tal-kamra. Tommy kien li jiċċaqilqu il-geddum tal-gun tiegħu u lura bejn l-iswed-bniedem u l-qodma tal-bniedem.
  
  
  "Xokk reviżjonijiet," qal. "In-natura fir-realtà, Mo. Mo. Mhux tali ġentili ħjiel. Ser aktar? Jew taħseb li mhux il-kura dwar l-żewġ xhur għandek xellug? Aħseb dwar l-maħmuġ ritratti li jistgħu jittieħdu fil-żewġ xhur, il Xahar.- Il xahar.
  
  
  L-iswed bniedem rrumblati bogħod mill-sabiħa-katavri. Ego-għajnejn wessgħet kif hu t'attivitajiet, u l-ego tal-gerżuma kien xott ukoll bl-ebda ħoss. Huwa ma jemmnu li għadhom.
  
  
  Xahar magħmula. Skur-għajnejn fflaxxjati fit-quddiem tal-me. Huwa qasmu l-armi tiegħu fuq l-istonku tiegħu, u l-ego jlissen kelma kien jlissen kelma tal-konvinzjoni u bil-mod qed jogħlew il-biża.
  
  
  "Inti maqtula tagħha, is-Sur Bennett. Mill-young, sinjur, inti maqtula tagħha fil-quddiem tal-żewġ xhieda!" Tiegħu... I raw dan. I ra mal-għajnejn tiegħi stess li smajt li inti bla ħniena, iżda dan huwa l-dan huwa inkredibbli."
  
  
  "Inti d aħjar jemmnu," qal ftit. "Issa tikseb sa mill-president tiegħek u ħu me ara Valdez. Veloċi u l-kwiet, l-ebda inkonvenjent. Inti tiegħi ostaġġi, u jien se żomm dan il-Tommy gun għad-dispożizzjoni tiegħek f'kull stadju tal-proċess."
  
  
  "Mhux maħduma," huwa qal. "Inti hekk rude u vulgari, in-nies."
  
  
  "Din hija xi ftit differenti," I ammessi, " meta inti toqtol lilek innifsek. Mhux l-istess ħlas għal dan isir. Issa tmur, inti bagħal qodma. I biss dam tal-paċenzja.
  
  
  Huwa ħadlu kap tiegħu. "l-ebda. Ma naħsibx hekk. Naħseb li inti ser ikollu biss biex joqtlu me, is-Sur Bennett.
  
  
  Jekk huwa beda bluffing, I kien multa magħha. I tista'tara l-għaraq fuq il-wiċċ ras. Dan crackled.
  
  
  Kien Tommy tal-gun li mdawwar tagħha lejn l-iswed-bniedem, li kienet għadha tluq mill-Gwerra tal-mejjet tifla fil-faxxinu. "Iġbed li hairpin," I ordnat. "Imsaħ il-ego fuq il-folja."
  
  
  Huwa eżita. Vuċi tagħha kiser lilu. "Jagħmlu dan!"
  
  
  Huwa ma huwa. Kien tinsab bil-stiletto fl-naħa tiegħu, tfittex minnu lili.
  
  
  Tagħha,Mo qal.Mo. u qal ip ," Do you bħal dan qodma borża ta ' l-imsaren?"
  
  
  L-iswed bniedem t'attivitajiet me, ħalq tiegħu stretta. Mo. Mo. qalbu nervously fl-president tiegħu. Huwa miġbud-libsa aktar stretti fuq tiegħu mazz s-saqajn. Huwa kellu l-idea ta'dak l-ego kienet qed tistenna.
  
  
  I tinqasam fi l-iswed il-bniedem. "Inti? Imħabba l-ego? Jimteddu lili u jien ser joqtlu."
  
  
  "N-ebda, sir. I ma simili tagħha ego."
  
  
  Tagħha, tbissem fil-iswed il-bniedem. "Ma hu l-imħabba inti?"
  
  
  Wiesgħa għajnejn. L-lottijiet tal-white. "Me... I ma tkunx taf liema li jfisser, sir. Ma naħsibx...
  
  
  "Il-leħen huwa kollha," qal. "Ma naħsbu dwar dan. Jħossu. Biss tħossha. Inti taf Mo.Mo. ma imħabba inti. Inti taf hu ma rigward inti. Għandek tkun taf li hu despises inti, tqis li inti inferjuri iswed tal-annimali. Sejħiet inti tqila, ma huwa?
  
  
  Huwa ħa nifs fil-fond u ħarsu lejn l-Mo.Ix-xahar. Xi ħaġa flickered tagħha fl-għajnejn, u kienet taf kelli.
  
  
  "Iva, sir. Huwa jitlob me tqila.
  
  
  "Id-dritt," I qal ewwel. "Jien naf kif għandek tħoss dwar dan. Reali bniedem ma tistax toqgħod. U int raġel reali. I tista'tara. Int gustuż u edukati-bniedem, u inti kont qed tqegħid fuq maħmuġ turi għall li jħassru qodma. Inti trid tkun tħossok maħmuġ. Naf tagħha. Hekk hu se jagħtuk iċ-ċans li aħsel wiċċek - ego tad-demm. Ħu din il-stiletto u jibdew jaħdmu magħha. Faċli għall-ewwel, għalkemm. Save it-ego l-bajd għall-aħħar. I jaraw.P. Xahar mill-kantuniera tal-għajn tiegħi. Huwa sib jiċċaqalqux. Għaraq din tingħata b'infużjoni minn l-ego tal-lixxi tal-kranju u l-dam wara l-widnejn.
  
  
  L-iswed bniedem ħares lejn l-stiletto. Huwa ħarsu lejn l-Mo.Mo. u l-ego tal-ħalq milwi fis-koroh tbissima. Dak bieb għall-ħolm tagħha kienet fetħet għalih.
  
  
  Xorta, huwa kien raġonevoli-bniedem. Huwa eżita. "Ma rridx li jmutu."
  
  
  L-uem tbissem tagħha. "Aħna lkoll għandna die f'xi. Aħseb dwar dak li jistgħu jagħmlu magħha qabel ma jmutu. U mill-inqas inti ser die bħal raġel. Mhux bħal l-annimali mixtrija u mħallsa, pubblikament sess madwar bil-lott tal-flus u tal-għadam tal-pjaċir minn dak x'inhu sieq qodma borża flus! "
  
  
  Kien għadu jaħsbuha. Tagħha, kompla jgħid: "Forsi inti mhux se jmutu. Jien ser tieħu inti miegħi jekk inti tixtieq li jmorru. Ma nistax wegħda li inti ser jgħixu, iżda I-wegħda li l-jekk inti
  
  
  Jekk inti joqtlu tagħha, jien ser die miegħek. Jien mhux se tħallik waħdu ma'dan."
  
  
  Kien konvinċenti. L-iswed bniedem jiżżerżaq off-sodda u l-mixi matul Mo. P., il-stiletto fil-ego naħa glinting. "Tajba," huwa qal. Ejja jorbtu lilu.
  
  
  Xahar għal xahar Trevelyn qajjem l-idejn. "l-ebda. Dan mhux se jkun meħtieġ. Naf tagħha meta jien ser jiġu maqtula. Naf li inti ser. U int pjuttost dritt, is-Sur Bennet. Kien bluffing tagħha. Tagħha verament tixtieq dawn iż-żewġ xhur tal-ħajja. Jien ser tieħu inti Dr. Valdez.
  
  
  L-iswed bniedem titwaqqaf tagħha. Huwa mwaqqaf, qalbhom, u l-I qal em biex tinżel il-stiletto fuq is-sodda. Huwa ma.
  
  
  Mo. Mo. qal tħaddan ego vuċi: "I verament ma tort inti, Thomas. Imma taf liema li jistennew jekk inti qed jittieħdu ħaj - I ma l-hena dawn l-qerq! "
  
  
  L-iswed bniedem ħares jibża.
  
  
  "Tinsa dan," l-uem qal tagħha. "Huwa biss imut u ma jgħidu xi ħaġa fl-ego-kapijiet. Jiksbu lebsin."
  
  
  Waqt li kien hurriedly jkollna lebsin, kien poked mill Tommy tal-gun fi l-tih l-għonq mill-Mes. L-Mes. "Mur għal din ċellulari, ċempel lit-nies, is-sigurtà jew kwalunkwe, u tispjega l-fatti tal-ħajja tagħhom. Wieħed jimxu ħażin u int mejta. Kun żgur li huma jifhmu ."
  
  
  Meta huwa wieġeb l-telefon, l-Ego papoċċi rustled fuq il-tapit. Huwa beda li pick-up, iżda eżita. "Xi wħud mill-persuni madwar me, il-grad u l-fajl, mhumiex ħafna intelliġenti. I ma tkunx tixtieq żball li jsir hawn."
  
  
  Tagħha, chuckled. "Idea tajba, Mo. Mo. Biss kun żgur ma hemm l-ebda żball."
  
  
  Huwa ma tweġiba it-telefon. "Nista'turi li inti xi ħaġa?"
  
  
  Huwa nodded tagħha. "Jagħmlu dan. Bir-reqqa."
  
  
  Huwa kien fetaħ afrikani u wera me fit-linja tal-kulur f ' għamla travi. "Int tara, tagħha huwa ġenerali fil-Ħaiti-armata. Ukoll colonel fil-Duvalier elite tal-Gwardja. Għandi ħafna gradi u l-titoli ."
  
  
  "I iżommu l-flus."
  
  
  "Il-ħaġa, jekk it-tliet tal-istati uniti kienu liebes uniformi, hija ser tħares aħjar, aktar naturali, u hemm inqas possibbiltà, uh, l-inċidenti. I ma tkunx tixtieq li jmutu minħabba xi miġnun iblah.
  
  
  Il-bniedem kien id-dritt. Iżda maħsub laqat me - I ma kellhomx maħruqa cork miegħi, u ma kelli ħin għall-għamla xorta waħda.
  
  
  Huwa osservat li tagħha. "Tagħha Whitey, ftakar? Huwa l-Ħaiti-armata! "
  
  
  Ego-espressjoni kien qarsa. "Jien naf. Ma verament kwistjoni. Aħna kiri abjad merċenarji minn żmien għal żmien, għalkemm il-Papa Dok ma jkunx jixtieq li jammettu. Inti jistgħu jgħaddu bħala Dollaru. Inti se taħdem malajr, u l-forma huwa l-aspett ewlieni."
  
  
  Kien id-dritt. Dan kien li jmorru malajr jew ma jmorru għal kollox. Mill-ħin li xi ħadd dubji dwar il-valur tal-ġilda tiegħi, se jkun tard wisq għall-minnhom. Ħafna tiegħu fil-qosor jintiżen fl fuq il-ftehim.
  
  
  Dan kien ifisser li l-I kien ikollhom jieqfu l-magna tal-gun. Ikun siewi li jkollhom xi dawk aħjar. U jkun hemm ċertu-loġika f'dan il - minħabba l-attakk tal, il-sparatura, aħna wettqet verifika. I ma kienu kapaċi jneħħu li illużjoni jekk I d kellhom Tommy tal-gun tiegħi annimal. Huwa nodded tagħha.
  
  
  Tajba. Jaċċettaha. Jien ser jgħidlek dak li jgħidu. Kull kelma. Jgħidu xi ħaġa oħra, wieħed biss extra-kelma, u jien ser joqtlu."
  
  
  Trevelyn laħaq għall-telefon. Huwa ħares lejn me, għajnejn tiegħu nofs magħluqa wara l-kbar tal-ħġieġ skur, u kien hemm il-biża'u l-riżenja tiegħu fl-kliem: "Inti gideb me, is-Sur Bennet. Int ma l-CIA. Int fuq AH!
  
  
  Kapitolu 13
  
  
  
  
  
  Nofs siegħa wara, lebsin bħall-grad għoli ta'Ħaiti-armata tal-persunal - liebsa rix aktar sbieħ minn anki l-doormen fuq Sutton - Post aħna intensifikati fil-lift u immexxi'l isfel. L-ebda-bank. Mo. P., fil-insistenza tiegħi, mibgħuta kollha disponibbli gwardji u l-uffiċjali il-bieb għall-għassa l-ilqugħ u torganizza l-insegwiment ta'l-invażjoni tal-forzi. Tagħha internament chuckled fuq dan. Xi tip ta jinvadu l-seħħ! Lida, Linji Tom u Dappy.
  
  
  I maħsula-wiċċ tiegħi u ħa l-tiegħi lentijiet tal-kuntatt. L-uniformi ma tajjeb ukoll - I d kellha tnaqqas l-lott tal-ponti bil-stiletto - iżda huwa kien il-mudell tal-moderna maġġuri Ġenerali. Missieri Kien Fl-Armata. Mo.Mo. qabeż me, inti bagħal qodma.
  
  
  Tagħha qoxra huwa dwar l-irqiq ħafna tal-bord, u l-kont naf huwa. L-qtil tal-girl jibża ih-tnejn, li kien l-intenzjoni tiegħi, u kelli l-att qabel l-xokk libes off. U qabel Thomas, l-iswed waħda, bdew dubju. Ħsibt li tista-fiduċja Thomas, iżda huwa ma jagħtu em pistola. Huwa tax-xellug Tommy tal-gun fil-kamra tagħha u ngħidu ih fis-lift fil-Luger.
  
  
  Kif aħna imnissel, Trevelyn telaq tiegħu żraben biex timsaħ ih, u għall-ewwel darba ego-għajnejn ra tagħha. Żgħar, qrib wisq biex l-ego-imnieħer, bil-sengħa tal-għasafar skur-dawl, huma ma għidli xi ħaġa li ma kinux diġà jafu. Mo. Mo. kien ix-persuna, mhux ix-wieħed. Kostituzzjonali psychopath li ntirtu fortuna ta'miljuni inbidel ego fis-biljuni, u Stahl huwa f'riskju li dawk il-biljuni. Huwa kien sinċiera-bniedem. Huwa tassew maħsub li l-ego biljuni taw l-uem d-drittijiet, il-piż, u l-obbligu li tagħmel l-melodiji għall-dinja. Xi ħaġa bħal reverse nobbli.
  
  
  Dan kien immexxi mill-ih permezz ta'kurituri u kantini, shuffled għall-xhur mill-artrite saqajha-leader fis-kbira tal-kamra fejn idur għall-dejqa tal-gauge tal-binarji tal-fetaħ madwar il-mina. Fuq il-mejda kien żgħar tal-karozzi elettriċi bi tliet artab tal-ġilda tal-cross-siġġijiet.
  
  
  Hu indikat tiegħu Luger fil-karozza tagħha. "Se Bam?"
  
  
  "Iva." L-Mes.L-Mes. tbatija tellgħu fil-karozzi u l-inklinata lura; b'daqqa. Huwa ma nippretendu li jkun fl-uġigħ jew senile. L-raġel biss kieku. I kien jistaqsi dak li jkun jixtieq li jħallu dawk kollha biljuni wara.
  
  
  Thomas, issa colonel, u tfittex intelliġenti u gustuż fl-uniformi, ħadet f'idejha l-kontrolli. Thomas ħsibt dwar dan. Mhux tant dwar tiegħi stess ego is-sitwazzjoni, iżda dwar il-konversazzjoni ma'me. Thomas kien biss il-bidu li jirrealizzaw bis-sħiħ, u li verament jafu, li kelli maqtula l-tifla fil-kesħa fid-demm. Huwa għandu jkollhom il-ħsieb hekk, minħabba li ma setgħux jkunu magħrufa r-raġuni vera għall-tiegħi qtil. U kien jaf tiegħu MANNARA, u kien jaf liema hija maħsuba! Thomas kien jistaqsi dak I ma'dan I meta m'għadhiex meħtieġa.
  
  
  "Jieħdu tagħha," qal. Thomas jinġibed il-lieva u l-karozza jiżżerżaq fil-mina, li jimxi tajjeb ma'kważi l-siekta whirr ta'l-elettriku bil-mutur. Tagħha sel fid-dahar, li jkopri l-ih Luger fuq tagħha addominali u moħbija fil-vista sempliċi taħt il-ġenb tal-P-tapp, poġġi fuq l-nuċċali skur u t'attivitajiet me. Huwa deher li rkupraw ftit, iżda l-I ħass li kien biss superfiċjali. L-realizzazzjoni li kien I DRITT mimlija lilu bil-fond ta'ġewwa tal-biża'.
  
  
  Huwa sorpriż me meta qal: "jien nnotat li xi wħud mill-nattivi u l-familji tal-tpoġġi baħar curses fuq me minn żmien għal żmien. Taħseb fil l-effettività ta'dawn il-fidda, is-Sur Bennet?"
  
  
  I l-ħsieb kien iż-żmien li jagħti lill-emu l-ieħor xokk. Kollox marru tajjeb, smeared mal-biża', u kienet bagħtet lill-lukanda lill-żomm dan il-mod.
  
  
  "Jien jisimni Carter," qal. "Nick Carter. Thomas għamlet throaty-ħoss u l-t'attivitajiet me. Mo. Mo. t'attivitajiet me, u l-ego rkuprat-idejn twitched u hu naqas ftit fis-qawwi l-għamla. Meta tkellem tiegħu, il-kanċer tal-marka tagħha vuċi kien tħawwad.
  
  
  "Nick Carter! Ċert. I għandu jkollhom magħrufa aħjar."
  
  
  Tagħha, l-uem chuckled. "Issa inti tkun taf. Kif għall-effikaċja tal-baħar curses, jien ma nemminx bil-minnhom sakemm dan l-aħħar. Naf tagħha issa."
  
  
  "Inti se tagħmel dan?"
  
  
  "Naturalment. Sempliċement. Isir ukoll=), P. Xhur. Jiena tagħha! "
  
  
  L-Mes. L-Mes. waqa silenzjuża. Huwa poġġa l-idejn tiegħu fl-addominali u ħares lejn minnhom. Thomas, storduti, t'attivitajiet me ma ' l-għajnejn li kienu jkollna akbar mill-tieni.
  
  
  Aħna whined tul il-dejqa tal-binarji. Il-mina kien għoli u l-wiesgħa, u mdawwal sew mill-bozoz maqbuda fil-wajer. Dan jinxtamm bħal frisk konkreti.
  
  
  Luger introdotti tagħha. "Kemm iddum-istati uniti biex jilħaq l-Bam?"
  
  
  "Nofs siegħa bogħod." L-Mes. L-Mes. shrugged tiegħu irqiq l-ispallejn. "Bil-Mod L-Karozzi. Hija riedet li jixtru l-ġodda, aktar mgħaġġel oħrajn, iżda ma kien hemm tant li tagħmel. Per eżempju, l-impjant ġdid tal-enerġija. Mini mhux aktar xieraq meta dan il-mina hija mibnija. Iżda meta l-persuna li tmut, dawn għandhom it-tendenza li l-affarijiet off. Issa, naturalment, dan ma kienx il-kwistjoni tant."
  
  
  "Valdes jibqa' fil Bam il-ħin kollu? Ma huwa qatt ma jidħlu għall-dar tiegħek? Ma tuża tan li joħolqu l-illużjoni li kien għadda minn? U tagħti xi ħadd li jaf tajba maqtul fiha? "
  
  
  Is-silenzju, ħlief għall-artab whine tal-karozza. Huwa milwi tiegħu yellowed-swaba. Imbagħad: "Iva" għall-mistoqsijiet tiegħek. I ma bbenefikawx tagħha wiċċ imb wiċċ għall-ġimgħat. Huwa insista li tkun tant li l-uem ikun permess li jaħdmu fil-paċi. Iżda int ħażin, is-Sur Carter. Valdez ma tridx l-ego li jiġu ffrankati. Hu mhux se jħallu dan il-post. Tagħha diġà mħallsa hu kien ta'għaxar miljun dollaru depożitati fil-Svizzera-bank, u l-ieħor għaxar miljun se jiġu meta huwa b'suċċess-ħidma tiegħu. Tista ' tara l-odds kontra tiegħek."
  
  
  L-uem tbissem tagħha. "Valdez se jiġu mal-me. Jew il -"
  
  
  Moose nodded u shrugged. "Jew inti ser joqtlu l-ego, wisq." Ċert. Ħsibt li jista'jkun l-istruzzjonijiet tiegħek."
  
  
  Il-karozza aġġustat il-kantuniera u waslet għall-imdawwal tajjeb il-qasam. Gwardja fil-iswed uniformi kien mixi u lura bil-xkubetta sospiżi fuq l-ispalla tiegħu. A luger titbaxxa tagħha barra tal-vista.
  
  
  "Il-kelma tagħna, it-tweġiba tagħna mill-żewġ tal-inti," qal. "Nista'jimmaniġġjaw lilu. Thomas, jieħdu l-musette-borża. Oqgħod attent li ma. Tarmi jew hit, u aħna ser kollha jtiru sa l-sema."
  
  
  Thomas nodded u jinġibed il-lieva. Il-karozza jiżżerżaq lejn il-pjattaforma. Gwardja tas-sigurtà ħareġ għall-us. Tagħha l-uem tbissem u nodded għall-Mo. L-Mes.
  
  
  "Tgħid is-Sur Trevelyn," qal. "Huwa ma tħossok tajjeb ħafna."
  
  
  Huwa ma kienx ser ikunu konformi. Kien kbir u l-iswed, fl-istess skur uniformi, iżda kien hemm xi ħaġa differenti dwar il-nen. Kien sullen u inkwetat, konfużi mill tagħna dehra f'daqqa, iżda kien aktar minn dak. Imbagħad I mifhum tagħha. Ma kienx P. R.-bniedem.! Dak li huwa imbagħad?
  
  
  Jien għamilt l-unika ħaġa I jista. Tagħha ego ħeġġeġ tagħha: "Jaqgħu fuq il-bniedem. Nimxu! Aħna qed fl-għaġla biex tara Dr. Valdez.
  
  
  Qalbhom, huwa inklinata fuq l-karozza u miżmuma minn naħa tiegħu.P.Xahar Ego mwaħħlin fuq widna tagħha mal-grupp ta luger. Huwa waqa'fil-karozza. Huwa ħares lejn Thomas. "Tie-ego mal-ċinturin u l-truf u gag dan. Għaġla up."
  
  
  Qodma Mo imbuttat tagħha.Xahar mal-Luger. "Ġejjin fuq, l-Papà." Huwa taw em naħa tiegħu. Anki bil-imżaqqa, huwa ma jiżnu aktar minn mitt£.
  
  
  L-Mes. L-Mes. ħares lejn l-sensih-gwardja. "Ma nistax nifhem inti, is-Sur Carter. Għaliex mhux biss joqtlu l-ego? "
  
  
  "I jiddeċiedi li joqtlu u li ma joqtolx."
  
  
  "U l-tifla? Foqra John? Żgur...
  
  
  "Foqra Gwerra kienet KGB uffiċjal," l-uem qal tagħha. "Stupid Amerikana commie li ma tagħmel dak li qal." Ont, tħares lejn il-wiċċ tiegħu. "Hi miġbudin inti Mo.Mo. John kien il Huwa l-mod." Xi madwar minnhom kienu fil-Hawke tal-dettall. Il-bqija huwa l-aktar suppożizzjonijiet. Iżda Duppy tal-dossier, il-Ortega Iżda tad-dossier, qal :" Kważi dejjem jaħdem mal-partner mara. Normalment l-Amerika jew Ewropew. Normalment abjad. Qatt ma tuża l-iswed jew russa-nisa. Ara l-fajl mill-Bettina Smid, twieled fi New York, 1939. Ssir referenza reċiproka għar-mezzi li jkunu ħadmu flimkien qabel. Dappy wriet li xi ħadd fil-tattika.P.Xahar Dan ma jistax ikun hemm koinċidenza. Jekk dan kien il-każ, u l-I kien ħażin, I jkollhom lit-xemgħa għall-agħlaq.
  
  
  Trevelyn tal-ħalq kienet miftuħa. Ego-snien għandu jkollhom l-ispiża l-uem eluf. Huwa t'attivitajiet me. "Li jfisser li dan iż-żmien kienet...?"
  
  
  L-uem mhedda tagħha bil-luger. Jaħsbu dwar kif inti tmur. Fejn huwa Valdez? "
  
  
  "L isfel dan il-mina."
  
  
  Aħna kienu taħt il-Bam. Il-mina kien ġodda, u xi wħud mill-imħażen li kienu ġodda, iżda l-aktar ta'l-artijiet kienu qodma ġwienaħ u l-għerien. Xi wħud kienu mdawwal sew, xi wħud kienu skur. F'xi wħud mill-imdawla kmamar madwar tagħha, huwa ra munzelli tal-kannestri u l-kannestri u diversi twil, tleqq rokits mmuntat fuq l-azzar żwiemel.
  
  
  Għal xhur, huwa shuffled'l quddiem. Thomas ħareġ-livell miegħi, sabiex I tista'żżomm għajnejk fuq lilu, li jġorru l-musette borża kif jekk kien fiha l-bajd. Fis-sens, dan huwa minnu.
  
  
  "Kemm huwa li Valdez?"
  
  
  Mo. Mo. wara jiltaqgħu kontra l-ħajt u panted, azjenda fuq tad-dawl l-għomor għall-appoġġ. "Mhux bogħod wisq. Madwar il-kantuniera li jmiss. Iżda ma naħsibx sabiex... I ma tistax...
  
  
  Tagħha, l-uem chuckled. "Iva, il-ble, Tne. Mon. Jaħsbu b'mod pożittiv. Jkun bħal tal-ferrovija ."
  
  
  Qabel aħna aġġustat il-toroq, aħna għadda jgħajjat lit-grotta minquxin fil-blat iebes tal-muntanji. Ma kien hemm l-ebda tas-sigurtà fid-daħla. Hu waqqaf tagħna ftit parti u laħqu l-quċċata ġewwa, jaħbu l-Luger wara tiegħu tar-riġel.
  
  
  Il-grotta kien twil u fil-fond. Sitt twil, dejqa tabelli miġbud lura u oħrajn madwar l-żvojtata. Ma kien hemm l-rokit fuq kull tabella. Itwal, eħxen, eħxen minn kull rokit nemes qatt dehru tagħha qabel. Dawn kienu kollha miżbugħa l-iswed. L-irġiel ħadem madwar l-rokits, tal-lostru magħmul b'ħila u jaġġusta l-ih - s żgħar, tleqq aġġustati.
  
  
  I jaraw.P.Xahar kien tħares lejn tagħha mal-ħafna stramba-espressjoni tiegħu haggard-wiċċ. L-ego bdew ħawwad. I ra lilu clasp tiegħu idejn flimkien u għafas ih hekk li l-swaba ma tiċċaqlaq.
  
  
  Tagħha, bullying lilu. "Dak li ġara, Mo. Mo.? Kien xi ħaġa ġdida miżjud xi ħaġa oħra inti ma kinitx taf dwar? "
  
  
  I użati għall-ħut. Ma kontx naf tagħha. Xorta, ma kien hemm ebda dubju li l-iswed rokits kienet b'xi mod jitħawwad l-qodma tal-bniedem.
  
  
  Huwa ħadlu tiegħu ras u l-muttered aktar li lilu nnifsu minn lili. "Hemm xi ħaġa ħażina hawn. Xi ħaġa li ma tifhimx fil-livelli kollha.
  
  
  Huwa nudged tagħha. "Dak id-dritt. Ejja mmorru nsibu Valdez. Forsi huwa jistgħu jispjegaw.
  
  
  Komplejna nagħmlu l-mina. Rriżulta f'angolu rett u ntemmet fl-kbira vojta-out-grotta. Il-grotta kienet sħiħa tal-bureau, il-preżentata-kabinetti, u t-tfassil tal-bordijiet. Il-mapep u l-munzelli tal-pjanti stazzjonati fuq il-ħitan. Fl-aħħar nett tal-grotta, raġel sib fuq it-tabella, il-wiċċ tiegħu fit-tond li jaqgħu fil-dawl. Huwa jaraw us-approċċ.
  
  
  Kien Thomas li saq tagħha ftit qabel, għalhekk kemm hu u l-Mo ma.- Il xahar kienu fil-quddiem tal-me. Huwa whispered dan. "Do I kif jgħidlek. Żomm kwiet. I jistgħu jimmaniġġjaw dan kollha. Qabbdet ftit tal-Luger invitata tagħha tas-sinsla mill-Mo. M. " Huwa li Dr. Romera Valdez?"
  
  
  "iva. Dan huwa Dr. Valdez."
  
  
  Kien hemm biss erbgħa mill-istati uniti fil-grotta. L-arloġġ wera tagħha ftit wara erba. Dawn huwa dalwaqt. Wara l-istati uniti, fl-sala, I tista'tisma'-ħażin clink tal-metall fuq il-metall. [Għal xi raġuni, l-qorriegħa tiegħi bdew jitkaxkru.
  
  
  Il-bniedem fuq il-mejda mdawwar faċilment li hemm quddiemna. Huwa ma jiksbu up, iżda qasmu wieħed fit-tul tar-riġel fuq l-oħra u sprawled fuq l-iskrivanija, naħa waħda jistrieħ fuq il-half-miftuħ jiġbed. Nen kien liebes griż libsa, qmis bajda u blu tie marbuta bir-reqqa bl-għoqod għoqda, blu kalzetti, u illustrat iswed pompi papoċċi. Ego tal-ħxuna tax-xagħar kien mimlija bil-griż u ħafna issiġillat. Lapes-irqiq tal-qasbija kaċċa nisa koperti tiegħu fit-xoffa ta ' fuq. Huwa kien twil, mill-imnieħer, qawwija mill-imnieħer, u tqal tal-isfar tebqet il-għajn. Skur tagħha għajnejn kienu koperti meta huwa jkun ħares lejn l-istati uniti. Ħarsa tagħha, nen kien liebes tad-deheb tal-polz, u fuq il-swaba tal-ego tal-lemin kienu diversi ċrieki tad-deheb. Ħares eżattament bħall-fluwidi u l-demm ta ' Jwassal Bonaventure tal-ego.
  
  
  Aħna mixi fl-kuritur bejn l-tabelli u l-tfassil! l-injam il-bordijiet. Tużżana-saqajn bogħod mill-Valdez tagħha, qal, " Ħażin. Toqgħod bil-miftuħ hawn.
  
  
  L-għażla tagħha huwa bejn Thomas u l-Mo.Ix-xahar tal-persuna seduta fuq il-mejda. Huwa ma jippruvaw jiksbu. Huwa ma jiċċaqalqux fil-livelli kollha. Huwa biss ħares lejn me mal-għajnejn tiegħu magħluqa. Huwa kellu l-ċertu tip ta latina maskili-sbuħija, huwa età ftit, u rajt kif Lida jistgħu imħabba ego.
  
  
  Kien xi ħaġa ħażina, kont naf li, u jekk me. Iżda jien ma setgħux post l-ego. Hu ppruvat ħafifa, iżda pprova ħalli Valdez ara l-Luger .
  
  
  "It-tabib. Romera Valdez, ont, I jassumu?"
  
  
  Huwa inklinata kap tiegħu ftit ħafna. "It-tabib tagħha huwa Valdez. Min int, sinjur?"
  
  
  Tagħha qal-Uem li kien u għaliex kien hawn. Huwa sema expressionlessly, għajnejn skur tiegħu jistudjaw l-istati uniti.
  
  
  Ma kien hemm l-lott tal-ħsieb għaddej wara li bla xkiel, aquiline-faċċata.
  
  
  L-uem mhedda tagħha bil-luger. "Aħna d aħjar jiksbu jiċċaqilqu, it-Tabib. Aħna għandna ħafna okkupata l-iskeda, u l-agħar huwa li għad iridu jaslu. Nispera li tkun taf il-mod sikur minn Bam."
  
  
  L-ego tbissima kienet perfetta-snien. "Jien naf, iva. Iżda jien mhux se miegħek, is-Sur Carter. Inti, Miss Bonaventure, u tiegħek superjuri fl-Istati Uniti tal-gvern huma l-ħażin. Kif inti tpoġġi dan, għandi l-ebda-xewqa li jaħarbu. Ninsab kuntent perfettament ħidma mas-Sur Trevelyn u Dr. Duvalier. I se tkun imħallsa tajjeb u ttrattati tajjeb. Fortunatament, wasalt għall-konklużjoni li l-modi tiegħi, tiegħi ta'qabel l-opinjonijiet, kienu żbaljati. "Jien ħafna jibżgħu, is-Sur Carter, li inti kont moħlija-ħin tiegħek.
  
  
  Qabel ma tkun tista'twieġeb għall-qodma Moose, " interjected. Kien fidgeting u l-nifs iebes, daqs li kieku kellu xi ħaġa tqil fuq l-opinjoni tiegħu, u issa l-kliem kienu tferra ' l isfel il-ego tal-uġigħ fil-griżmejn fil-torrent.
  
  
  "Li l-mara, Valdez! Il-Gwerra diski inti tatni ... hija... Carter hawn tgħid hi l-KGB ... spjegazzjoni... I ma tistax taħseb dritta ... u dawk l-iswed rokits ... jien qatt ma kien jaf dwarhom ... I d-domanda lilha, Valdez ... I d-domanda hija ...
  
  
  L-vizzju kien qawwi wisq għall-raġel. Mewt, tortura mill-uġigħ u perverżjoni, magħluq u bla sahha, huwa xorta-ħsieb tal-lilu nnifsu bħala l-alla tal-flus u li l-ego kapriċċ kien il-liġi. Huwa mexxa Valdez. Valdez induna li l-bluff kien bla ħeġġa u marru kollha. I kien maqbud bħal seduta-papri, l-verità żliq barra mill-ħakma tiegħi għall-tieni qasma huwa ħa Valdes biex jilħqu fil-kaxxa u toħroġ bil-kapitolu pistola. Tard wisq, I kien falliment lura għall-ħajja, ftakar l-musette borża u l-ħtif ee meta Thomas ltqajna tiċrita fl-istonku tiegħu u mitwija fuq il-quċċata tal-me. Die mill-balal li kienu maħsuba għall-me.
  
  
  Huwa tinqaleb frantically, tipprova tikseb fis-president, u l-Luger miġbud mill-viċin u l-larvi fil-Valdez. Issa kien bil-wieqfa bil-saqajn tiegħu firxa wiesgħa, bracing lilu nnifsu kontra l-president tiegħu ego hit tagħha, jixxengel iżda tlaħliħ madwar il-vetturi pistola. L-raġel maqbuda l-ċomb dqiq fil-gerżuma tiegħu, segwit operazzjoni maġġuri, bin-newl madwar u naqsu l-iswed l-art. Aħmar qawwi l-arterji tad-demm gushed barra mill-rta.
  
  
  Hi kienet milquta fil-kustilji, li jikkawżaw tagħha squeal.
  
  
  I fumbled tiegħi musette borża-aħjar li'gawk fuq me milli fil-tagħha u jistabbilixxu l-art u l-faħam fl-luger sakemm il klipp spiċċaw. Il-kapitolu gun ħalli l-aħħar growl u naqsu silenzjuża.
  
  
  I-triq għall-ieħor tal-klipp fil-Luger kif jaraw hu imutu. Huwa niżel il-kapitolu gun bil-clatter tal-metall fuq il-ġebel. Huwa kien imwaħħal mar-president u l-influwenzat, jippruvaw iżommu bilanċ tiegħu. Huwa ħares lejn l-quddiem tal-sbieħ tiegħu griż l-istess, fejn l-erba'biċċiet madwar l-ego tal-qalb kienu mqiegħda, u mbagħad hu ħares lejn me u ppruvaw li tgħid xi ħaġa, iżda huwa ma setax. Ego f'nofs tal-irkopptejn u huwa mdawwar matul il-presidenza u jiżżerżaq l-art.
  
  
  Ont kien kopert fid-demm. Minjiera, Thomas, u l-qodma tal-bniedem. Huwa qabad tagħha musette borża u l-qabża it-tabella. Huwa qabad il-mejjet kap tar-raġel u mdawwar bil-quddiem, u raw li l-ċikatriċi wara tiegħu widnejn u matul il-linja tal-xedaq tiegħu kienu qies.
  
  
  I tista'tisma'tagħha kbira u t-tmexxija-saqajn. Huwa ra bieb tal-ħadid madwar għaxar saqajn mill-president, stabbiliti fil-ħajt, issa imbexxaq u mimlija konkreti biex toqgħod fil-ħajt. Privati Valdez daħla. Tiegħi mod huwa permezz nases. Huwa darted permezz tal-agħlaq bħal nemes jistabbilixxi-toqba tal-fenek, ewropea li jagħlqu, u l-niżel il-ħadid open lura fil-post. Kelli ftit sekondi.
  
  
  Dejqa mina imżerżaq fuq. Tagħha maħruba. Fil-dim-isfar li flickered, jibqax, lura, u mbagħad jibqax mill-ġdid. Huwa dam għall-ħajja tiegħu, iżda xorta qabad ir-ritmu meta l-isfar dwal marru u mixgħul. Kodiċi! Xi ħadd kien qed jaħdem mal-trasmettitur mħaddem mill-istess ġeneratur li Sergei kienu rrikorrew għand me.
  
  
  I aġġustat il-kantuniera u raw a garża ta ' dawl fuq il-mina tal-art qabel me. Huwa daħal permezz tal-għerien. Huwa mexxa fuq tiptoe mal-Luger u peered ġewwa. Kien tar-radju tal-kamra. Raġel fil-earphones kien seduta fuq il-trasmettitur, ħfief ewlenin. Fil-kantuniera waħda, fejn il-grotta kienet tajba li twettaq l bogħod l-dħaħen, żgħar ġeneratur roared.
  
  
  Kien I wara l-cameraman qabel induna I kien hemm. Hi kienet milquta fil-kranju mill-ego tiegħu mal-grupp ta Luger, u huwa qajjem sa, il-ego rilassat tagħha, u sib tagħha stabbiliti fil-president. Carter biss ħareġ bi ħafna għaqlija l-idea.
  
  
  Kien mibgħuta mill-ego fil-ċar it-test, sabiex id-direzzjoni tar-radju-sejba tal-petrol u l-Pannelli se żgur li taqra l-ego barra qawwi u ċar. Ma kien hemm l-ebda ħin għall-subtlety, u kellu l-tama li huma l-fiduċja tagħha u ma tfittex għall-mossa. Kien mibgħuta mill-ego bil-qawwi ewwel, iħabbtu l-ego tal-Ħaiti dawn:
  
  
  Aħmar Martell għall-Iswed Swan-ħa Bam-Valdez u Trevelyn huma mejta - tagħna missili huma sikuri - tibda l-invażjoni immedjatament kif ippjanat - Suwed Kollha titla u jissodisfaw inti, Gonaiv - Istrajk iebes u twil jgħixu l-Libertà-Bennett.
  
  
  Bgħattu darbtejn. Ma dak Hawke imsejħa tiegħi differenzi grin. Jekk dan kien ħadem, ma ġew tajba bik, u l-Papa Dok, l-ego tal-armata tal-Arja u l-Seħħ, u l-Taunton Macute kollha kienu biss mazz ta okkupata bastards. Gonaiv kien il-belt perfetta biex jintlaħqu.
  
  
  Kien tal-lbiċ tal-Bam; il-pjan tagħha kien li jimxu majjistral bħala l-infern.
  
  
  Kien kwiet, ħlief għall-hum ta'l-ġeneratur. Kelli ftit aktar ħin. Huwa ħa l-biċċa tal-plastik madwar l-musette borża, għamlet l-uem l-għamla, u iddeċieda li l-trasmettitur jikkontrolla kien biss kemm ta'tebgħa bħala l-bqija. Kelli l-ebda ħjiel dak it-temp kien simili barra, sabiex I kellhom aqta u jieħu r-riskji. Dan kien użat mill-barometrika fuse.
  
  
  Ħdimt dan malajr, ma rridx li wieħed jaħseb dwar dan, I tpoġġi l-detonaturi fil-sigurtà tal-qbid u huwa stabbilit għall-pressjoni għolja. Jien tajt lili nnifsi bħala ħafna marġni kif stajt, u ma kienx ħafna. Ma ġara xejn, u l-għan tagħha kien għadu mill-qrib tagħha jikkontrolla, aqbad tagħha musette borża, u r-reżistenza tagħha għall-infern. Tal-plastik li kien ġdid, super, ivvintat mill-bnedmin, u bejn wieħed u ieħor ekwivalenti għall-għaxar tunnellati ta'TNT. - Lukanda tagħha se jkun li jmiss meta hu marret. Kienet fil-fatt xxurtjati li jkun fil-fruntiera l-intestatura għall-istati Membri, iżda hi ma kienx verament isserraħ fuqha.
  
  
  Huwa beda l-mina mill-ġdid. Gradwalment, l-ġeneratur tal-itektek għaddew. Huwa mixi matul tal-ħadid sellum stabbiliti fil-ġebel u li jwassal permezz tal-quċċata tal-mina. Raxx enveloped me, kiesaħ x-xita il-biċċa tiegħi wiċċ, u hi ffirmati mill-ġdid. I qtajt eżattament mill-temp. Dan l-fuse mhux se taħdem fil-detonaturi sakemm it-temp titjieb.
  
  
  Ma kien hemm l-ebda ġiri għall-istati uniti, l-ebda tentattiv biex aqbad jew maqtugħa me off, u s'issa tagħha nemes ġew wisq okkupata biex jaħsbu ħafna dwar dan. Issa huwa ma, huwa jinstemgħu l-ħoss tal-sparaturi li ġejjin permezz tal-xaft u mifhuma ftit. Huma ġġieldu hemm. Ma kienx jaf li kienet il-ġlieda kontra Hema, l-ebda aktar milli kien jaf għaliex dawn kienu jiġġieldu tagħha, iżda hija magħmula me kuntenti ħafna. Jekk dawn ikomplu ftit tagħhom intern tal-gwerra, forsi I jistgħu jisparixxu fis-dead mingħajr ma tkun innotata u l-kap għall-kosta.
  
  
  Huwa ffirmati. Qabel ma tkun tista'tagħmel dan, I kellhom biex iħallu l-Bam. Kelli li wieħed jassumi li l-mina kienet imblokkata fiż-żewġ trufijiet. Tagħha lukanda ma tmur lura u ma jaħsbu li se jkun jiswa ħafna aktar għas-saħħa tagħha. Biss l-taraġ baqa'. Tagħha bdew-tluq.
  
  
  Kapitolu 14
  
  
  
  
  
  Kif kien tixbit, dawl tax-xita naqas fuqi. Il-ħadid skaluni kienu tiżloq. Tiġbid, Luqa raw-applikazzjoni tal-griż, ħażin ray tas-bidunett. Ma kien hemm l-muntanja tal-sparaturi, spastic filgħodu, u t-tfaqqigħ birgu it-tkabbir imqatta'permezz ta'l-arja.
  
  
  Dan titwaqqaf biss taħt il-ċirkolari-ftuħ. I sema u identifikat; il-clatter tal-erbgħa jew il-ħames kapitolu guns, il-matt r-ragħda tal mimlija, il-tixrid ta'xkubetta. Il-ballun kien tisħin. Ma kontx naf liema kien, u l-I verament ma tridx tkun taf tagħha, imma jien naf li kellhom. I kellhom jimxu, u issa kien il-ħin perfett.
  
  
  Huwa inklinata jmur lura fuq il-ħadid sellum u, superjuri tal-up, fetaħ il-kantuniera tal-bieb u l-ra fit-tul tal-pil tal-lewn is cannonballs. Framment ta ' l-geddum tal-qedem xkubetta ma jmutu. Il-prinċipali artillerija-pjattaforma tal-Bam.
  
  
  Twassal whispered mill me għal dejjem. Tagħha apposta qal ma li, u telgħu minn permezz tal-toqob. Għarkupptejh baxx, I dam lejn l-jinqasmu moan tiegħi tax-xellug. Dan fetaħ għall-qorti. Xi ħadd għajjat, u hu jinstemgħu familjari bil-vuċi, u jwassal fflaxxjati fit-quddiem tal-me. Shards tal-blat tal-cut-wiċċ tiegħi. Huwa abbandunat il-qorti u l-mitfugħin furzata fl-arched casemate. I jistabbilixxu fl-wiċċ fil-blat u l-trab, taħseb dwar li l-vuċi. A duppy!
  
  
  L-isparar kontinwa. Dan mbuttat'il quddiem u poked-imnieħer fuq il-kmamar tas-sigurtà tal-casemate. HU-32-lira-ballun hit-blat tal-żewġ pulzieri mill-wiċċ tiegħi. Huwa ma kien simili fekruna, cursing. Minn x'imkien wara me, smajt Duppy tidħaq.
  
  
  "Għodwa t-tajba, Carter. Din il-ħin li inti intervjena, ħabib tiegħi. Dan casemate hija magħluqa fl-aħħar fejn hemm l-ebda mod għalik.
  
  
  Huwa qalbu ftit. I għajjat dan jitwettaq. "Dak li ġara tiegħek aċċent, Dappy? Jew, peress li aħna qed suppost li jilagħbu-verità dan il-għodu, Collins-Ortega? - Moħħ tiegħi ġrew bħal fil-gaġeġ tal-ġurdien, jippruvaw isibu mod.
  
  
  Huwa beda jidħaq basso. "Iva, Carter. Qisu l-prom huwa fuq, april? Fejn ma Mes.L-Mes. u Valdez ġejjin minn? I permessi lili nnifsi chuckle. "Għaliex għandi jgħidlek, Ortega?"
  
  
  "Għaliex le, l-bniedem? Int ser die-aktar fis. Forsi l-kalma kuxjenza tiegħek. Din l-informazzjoni mhux se tagħmel inti kwalunkwe tajba fil-gravi.
  
  
  Kien id-dritt. "Mejta. It-tnejn huma madwarhom. Qodma P. Mo. u foloz Valdez. Tibda l-tieni foloz Valdez - il-waħda li inti tpoġġi fil-Mo. Mo. u l-Papa Dok."
  
  
  Oħra għalliem mferrxa-blat fil-miftuħ fl-quddiem tal-me. Jtajru shard hit me fil-wiċċ. Tagħha istintivament tbiegħdu u ħass stab ta ' l-uġigħ jitwettqu l-kalkoli, fil-il-il-post fejn kien I maqtugħa mill-gawking-għajnejn. Tiegħi T-qmis kien crusted tad-demm taħt tiegħi mhux maħduma uniformi, u li kien fl-għaraq. Tagħha kisja bdew wriggle. Hu kien l-irtirar mill-post tal-Maġġuri Ġenerali tal-Papa-armata. - Ieħor tal-muntanja tal-sparaturi, allura s-skiet. Ortega qal, " Sabiex inti tkun taf li, wisq. I sottovalutat inti, Carter-Addoċċ. Naturalment, I biss taf inti kienu Nick Carter ftit sigħat ilu. Mhux li huwa kwistjonijiet d-dritt li issa. Inti mhux se tkun kapaċi li toħroġ tiegħek toqba, u hekk kif in-nies tiegħi jiksbu l-Moose-Moose u Taunton Macoute persuni barra mill-mod, aħna ser jieħdu ħsiebek.
  
  
  Kollha għandna nagħmlu huwa nisfruttaw il-mina u l-jidħlu l-casemate wara inti. Inti ma tistax taħrab.
  
  
  Huwa eżamina madwar fil-xita-mxarrba artillerija pjattaforma bil-lewn is-qodma lob u tal-pil tal-smoldering cannonballs. Lil hinn mill, bħal iffriżat arzell, l-aħdar, raxx-koperti għoljiet imżerżaq bogħod il-baħar. Forsi kien id-dritt dwar dan. I poġġih fil-kap tiegħi. Huwa maqbuda me pjuttost sew.
  
  
  Kien I l-ħsieb malajr, u l-I ma jiksbu kullimkien. I fdata lilu dwar il-fatt li l-casemate kienet qed tiġi imblukkata wara me. Jekk I d mwaħħla kap tiegħi barra jew ppruvaw li jaqsmu l-gun-gverta u jitilgħu fuq l-ideat ġenerali, I d irriżultaw tagħha fis-colander qabel I d marret sitt-saqajn.
  
  
  Mill-inqas tagħha ego jistgħu jagħmlu tagħha talk. B'dak il-mod hi d taf fejn kien. I kien jistaqsi kif ħafna nies kien, u kif l-uem irnexxielhom jiksbu fis minnhom mal-Mes.L-Mes. in-nies u l-Papà tal.
  
  
  Hi l-gajdra kikkra tagħha l-idejn u għajjat fil lilu. Se Lida għidli dwar il-tagħmir? Iva, tal-kors. Huwa ħa l-għamlu rewwixta vjolenti mejjet granati minn madwar Muset tal-borża.
  
  
  "Hija għamlet, Carter. Il-mara hija ftit diżappuntati u rrabjata miegħek id-dritt issa. Nibża'li l-tort tagħha. Kif għandek tgħid, Iswed, kien mibjugħ mill-Abel Byblos.
  
  
  "I imħatri għamilt." Il-pin granati jinġibed u bdew wriggle lejn il-ħalq tal-casemate.
  
  
  "Jien konvint tagħha li P. M. tal-lixka kien il-veru Valdez, u li inti u l-CIA-aħħar sena tagħha, magħmula tagħha dehra trattament ta'tabib, u l-ego maqtula kulħadd madwarek. Hi maħsub me.
  
  
  Kien min-naħa tiegħi tidħaq. "Inti qed għaraq ftit, mhumiex inti? Meta ma taħseb Lida u tiegħek foloz Valdez jista'jkollhom biex jilħqu wiċċ imb wiċċ? Li verament jħassru l-pjanijiet tiegħek, ma dan, Burrito?
  
  
  Tagħha, tinqaleb fuq tiegħu lura bil-dritt tiegħu driegħ stirat, granati, bil-ditta tiegħu fl-ewwel.
  
  
  Huwa beda jidħaq. "I jammettu. I kien imħasseb għall-waqt. I bżonn dan il-ftit-intrużjoni biex ineħħi Dok tal-papà. Iżda dan kollu d-dritt li issa. Swan-prospetti biex l-dgħajsa u l-invażjoni tkompli. Hi ħalli Ħej u l-Papa Dok knock ruħha, u mbagħad beru fuq innifsu.
  
  
  "Iżda mingħajr tiegħek foloz Valdez bħala figurehead." Kif taħseb li jispjegaw dan is-suwed u l-mulattoes? "
  
  
  Huwa qal ħafna infezzjoni ħaġa lili. Huwa l-qima, jiżżerżaq tal-embrasures fuq dahar tiegħu, u tefgħu l-granati fit-tul ark. Meta I ducked lura, il-jwassal għ madwar me. Ortega-għajjat ħażina fl-istess ħin. Iżda l-bagħal kellhom l-imsaren. Huwa tefgħu l-granati lura fil me. Splodiet fl-midair, ftit saqajn tiegħi mill-għadma, il-enerġija kinetika tbandil me, il-shards tal-ħġieġ tal-bidu u ttaqqab il-casemate. Xejn laqat me.
  
  
  Ego daħk kien ftit dgħajfa. "I jammiraw tiegħek kuraġġ, Carter. I mibegħda toqtol lilek. I verament. Jekk inti jieqfu, forsi nistgħu naħdmu xi ħaġa."
  
  
  Hi blinked trab tal-ġebel barra tal-għajnejn tagħha. "Dan jista'jkun divertenti," I qablu. "Dak li aħna toħroġ mal - kif jimmaniġġjaw il-Ħaiti flimkien?"
  
  
  Huwa ma risposta. Tagħha, jinstemgħu hu li tagħti l-ordnijiet li xi ħadd. L-isparar issa kienet marret, u l-I jassumi li Ortega kienu kważi irnexxielu fil-qbid ta'Bam. Huwa studja l-sħab fuq l-għoljiet bogħod. Sib sa ftit. U l-xita titwaqqaf. Huwa sema tagħha, tisfija tal-widnejn tiegħu. Xejn. Xejn għadhom. Huwa laħaq għall-ieħor granati.
  
  
  - Lukanda tagħha hija l-ego ta'l-attenzjoni. Il-lukanda jaf fejn hu kien. Huwa qal tagħha, " Inti se jkollhom ir-regola-dinja mingħajr reġina tiegħek, Ortega. I maqtula tagħha. Huwa li tagħha reali l-isem, Bettina Smeed?"
  
  
  Is-silenzju. Imbagħad: "Ridt joqtlu Bettina?"
  
  
  "Inti qed diffiċli tas-smigħ, Ortega. Jew hija l-akustika f'dan il-post? Huwa qal tagħha huwa d maqtula tagħha. Kien ikissru l-pornografija-partijiet P. Mo. biex tagħmel dan. Hi miet bħal mara, Burrito, li I-dubju.
  
  
  Huwa kellu ħażina fil-ħalq. Ma kontx naf kif maħmuġ kien. Huwa wasal qrib xokkanti me. I sema u induna li kien ħmar il-mod kif l-parapett. Tagħha, I l-ħsieb li l mimlija kienu maħruqa, iżda kelli biex jagħti l-opportunità. I itlaq l-pinna tagħha u magħduda-1-2-3-4-5.
  
  
  Huwa kellu l naħa tiegħu u niżel.
  
  
  Għandu sploda hemm, fil-livell tal-jacques. Ortega kien fl-uġigħ u l-kunitti. Aktar kunitti minn uġigħ, minħabba li huwa miżmum-doċċa l-ordnijiet u cursing fil me, u l-ego tiegħu ma bdewx jifhmu.
  
  
  Wara dan, huwa titwaqqaf nitkellmu għalija, anke jekk ego tiegħu kien jippruvaw biex jattiraw lilu.
  
  
  "Kienu inti fl-imħabba l-Schmidt mara, Ortega? Kif huwa hi?" Minn dak ftit I tista'tara, kienet taf kif tikseb madwar l-sodda. Kollha fil-linja tad-dazju? Xi ħaġa għall-tajba qodma KGB? "
  
  
  Ego ma setax jeħodha. L-ebda aktar shooting issa. Hi jinstemgħu l-'clank u clatter ta'għodod fil-far-tmiem tal-casemate mina. Dawn kienu jiskopru dan. Meta fetħet il-ego, kollha kellhom ma kien jeħel ftit tal-vetturi tal-pistoli fil u tarmi l-ilma fuqi. I kien kopert mill-quddiem.
  
  
  Biex tara kif koperti hija kienet, huwa laħaq, iffavorixxa malajr, maħtuf u lura. Twassal singers permezz tal-'minn ġo fuq tliet naħat. Hu ħa u appoġġjat mill-bogħod safejn hu jista. Imkien biex jinħbew, Carter.
  
  
  Smajt li mbagħad. Jħossok ħażin żanżin li komarov. - Dawl tiftix pjan. Huwa imnissel permezz tal-sħab, kważi migrufa l-muntanji, u hummed-triq tagħha li Bam. Fl-inżul tal-imħabba, Dad tagħha imbierka il-Bordijiet u l-ego id-direzzjoni tar-radju-mod. Dawn kienu sa par.
  
  
  Burrito għajjat l-ordnijiet mill-me għal dejjem. Kwiet. Jibqgħu barra tal-vista
  
  
  . Ma jisparaw. Kollox għandha tfittex normali. Huwa wiegħed li jisparaw l-persuna li tkun għamlet l-li tiżvela l-jiċċaqalqu.
  
  
  Tagħha, chuckled. Huwa kien diġà ddeċieda li joqtlu me, u kelli l-xejn li jitilfu. Huwa beda billi jiġbed l-labar u jitfa mimlija malajr kemm jista. Ih irrumblati minn fuq il-gverta tal-gun u jinstemgħu minnhom pop u jinfaqa bħala l-tiftix pjan għadda me għal dejjem. Rajt l-pilota jilħqu u jitkellmu fil-mikrofonu. Huwa firxet tal-toqba tiegħu u jaħdem l-Luger-klipp fil lilu, attent li ma titlifx. I ducked lura fil, il-kesħa u l-mara fl-istess ħin, ma poriġ fejn tiegħi sinsla użati biex tkun. Ċans kbir, iżda sibt bogħod magħha.
  
  
  L-tiftix pjan jdur madwar u intitolat għall-sħab mill-ġdid. Ont, hu ttamat li d meqjusa biżżejjed. Tagħha jinżammu bit-tama għall-għaxar minuti sakemm ma ġara xejn. Dawn waqfu jaħdmu fil-mina wara me.
  
  
  I għajjat fis-silenzju. "Aħjar jimxu, Ortega! "Anzjani se jkun hawn kull minuta." Tagħha, I wegħda. L rrappurtati mill-ego-sors miftuħ tar-radju-direzzjoni-mod.
  
  
  A-riħ ħakmu l-gun-gverta, u mill-bogħod hija ressqet l-ego tal-rewmatiżmu, vile u iqanqlu mibegħda. Ego ma setgħux tort tagħha. Tagħha ego kien l-qerda tagħha pjanijiet kollha tagħha jista.
  
  
  Il-ġellieda daħal, u l-persunal tagħha kien imħasseb dwar l-annimal. Ih kien erba, l-qodma u l-skaduti-inġenji tal-ajru, iżda pjuttost biżżejjed għal dan ix-xogħol. Dawn imnissel wieħed wieħed, snarling madwar il-sħab u fuq il-perjodu ta'Bam, magna tal-pistoli-tixrid u l-kanuni thundering, u malli l-ewwel ġett-pjan lest tagħha tat-titjira u kien jirkeb mill-ġdid, niżel xi ftit full-isem tal-dwal. . Papa Dok jistgħu jkunu ftit konfuż, jistgħu ma jkunux jafu dak li kien għaddej, iżda huwa ma kienx tieħu xi opportunitajiet.
  
  
  Dan iż-żmien huwa qal reali ftit talb - li Lida Bonaventure se bidla fil-fehma tagħha, aħseb dan, jiksru tagħha tar-riġel - xi ħaġa li jżommu tagħha milli jmorru lura lejn il-Baħar Witch u l-bidu tal-half-crazed-invażjoni. Papa Dok se joqtlu tagħha.
  
  
  Il-bombi hit tal-pil tal-cannonballs, u l-arja kien skur u mimlija bl-iebes whistle tal-mewt. Tagħha cowered fil-toqba tagħha u b'xi mod baqgħu ħajjin. - Funderiji beda fil-tiegħi tal-kranju. I jistabbilixxu hemm, rogħda, rogħda, u cursing, u l-demm beda għaddej fl-ispina tiegħi mill-ġdid. Il-pjani lura l-jum li jmiss.
  
  
  Pistola.50 - huwa mtaqqba, mimgħuda'il quddiem, u ħarbtu l-Bam. Il-bombi sploda wieħed ta'l-qodma fil-duħħan u sploda huwa lejn me bħal toothpick fil-uragan. Tagħha, jaraw ftit tunnellata tal-qedem-mogħdija float lejn me, tagħha ffriżat, u qal lili nnifsi li mill-inqas jkun malajr. L-berserker xkubetta qbiżt me u ġibed l-quċċata nofs tal-'minn ġo, it-tkomplija li jgħaddu minn tnax-il saqajn tal-blat u l-tajn.
  
  
  L-aħħar ġett ġlied kienet marret, marret, u barra mill-tregħid fdalijiet. Jiġifieri, l-tagħha. Ħassejtni bħal I kien Adam, l-uniku persuna li tgħix f'dan il-portal " parti mill-ġenna." Huwa tħabtu biex saqajh, u l-I kien smart biżżejjed biex twaħħal ieħor tal-klipp fil-luger u iġbed l-aħħar granati minn madwar l-musette-borża. Tagħha, kien xokk, kelli elastiċi-saqajn, u l-għan tiegħi kien li jtiru'l bogħod. Għall-ewwel, meta smajt il-ħoss ta'ħelikopter, I ma l-fiduċja tagħha. Huwa t'attivitajiet dan, ma tkunx tista'tirreaġixxi kif tellgħu fil u, miġnun-miġnun-ħmar-evalwat dak li kien fadal ta'l-arma tal-pjattaforma. Jidher li huwa simili tagħha ftit miel u qal xi ħaġa stupid. Bħal, " Merħba lill tiegħi mountaintop. Tneħħi l-bombi crater u l-bqija. Ma moħħ me, jien dejjem hekk aħdar, u inti ma jiġri li jkollhom restrittiva, ma inti?
  
  
  L-skrun ewropea. Mill - bniedem mhux Martian, iżda reali mill-bniedem inklinata fuq u għajjat fil me.
  
  
  "Bennett! Bennett! Joqogħdu bilqegħda, il-bniedem. Mur, mur, mur! "
  
  
  "Linji Tom! Rqiqa, maħmuġ, aħmar-b'rasu, u bil-snien miksur, Linji. Huwa kważi għajjat kif mexxa. Ir-raġel tagħha daħal. Huwa imbuttat xi ħaġa, u l-bajd beater żdied u inklinata. Il-firien ħareġ fuq il-ebel mill-ġdid. Inti qatt ma joqtlu ih kollha fil-bumbardament.
  
  
  Balal bdew jisparaw'il quddiem l-plexiglass. Linji ducked isfel u qal, " Dak li l-mara? Ħsibt l-isparar kien'il fuq.
  
  
  Iżda huwa lura mill-inċertezza li kien varjabbli. Ego qabad tagħha tad-driegħ u ppuntati'l isfel. "Hemm. Hemm! Tagħmel pass li dan. Wieħed biss jgħaddu."
  
  
  Iżda Ortega kien bil-wieqfa fuq l-għoljiet, madwar miksur-blat, u huwa jaħdem fl-istati uniti kollha tiegħu armi tan-nar. Ego-mira kienet infaxxati, ego enormi tal-iswed fis-sider kien l-ħomor tad-demm, u l-snien tiegħu fflaxxjati kif hu kien.
  
  
  Linji Tom ħadlu kap tiegħu. "L-ebda mod! Dimenzja - bullet wieħed huwa biżżejjed biex knock-istati uniti off-saqajn tagħna. Ma teżistix ...
  
  
  Huwa poġġa-swaba tiegħu fuq tiegħu tih tad-driegħ u l-mbuttat. L-uem poked tagħha fil-wiċċ bil-Luger. "Jagħmlu pass hu!"
  
  
  Huwa nodded u biddel il-istering, u aħna marru fuq żmien twil żerżaq lejn Ortega. L-Luger livellati tagħha, iż-żamma tagħha fuq l-ego tagħha driegħ tax-xellug, u bdew wring il klipp. Iswed bniedem fl-wiesa'saqajha joħolqu kien l-art tiegħu u l-isparatura fil me kif aħna dam fis lilu. Il-kabina kienet sħiħa tal-metall naħal. Hija kienet mbuttat permezz tagħha l-aħħar sparatura. Ortega-niżel xkubetta tiegħu, clutched tiegħu fis-sider, waqa', ltqajna u ran. Tagħha tefgħu l-aħħar granati.
  
  
  "Ġes Ta'kristu ... Għaraq trickled stabbiliti Linji tal-daqna. Ego taptap tnejn naħa tagħha u tbissem em. Tagħha ego iħobb tagħha bħal brother. Hu indikat il-kosta. "Jieħdu tagħha bogħod."
  
  
  Linji ħa ee. Huwa tellgħu l-ħelikopter fuq il-muntanji fil-wied u beda jaqbeż l isfel il-siġar. Jien ma naħsibx li nistgħu nagħmlu xi ftit drabi.
  
  
  L-aħħar wieħed jibża l-infern ta me, u hu kien: "Kokka tas-Alla, pick-up tagħha. Ma rridx li tikseb maqtula. L biss crawled madwar l-gravi ."
  
  
  Linji ħadlu tiegħu ras u l-jerked thumb fuq l-ispalla tiegħu. "Ma nistax. Dawn ser ikopru l-istati uniti. Dawn il-bastards tiċrita fl kollox u ma jistaqsu mistoqsijiet."
  
  
  Konna ngħidu minn żewġ-ġellieda fil-Papa.
  
  
  "Sakemm aħna nibqgħu fuq il-gverta, aħna qed multa," Linji qal. "Dawn il-ġellieda ma tistax toħroġ ta'tremenda malajr biżżejjed."
  
  
  Aħna telgħet fil-quċċata ta'l-għoljiet u hu magħluq-għajnejn tiegħu. Huwa jista ' tara ċar bejta għasafar bi tliet kannella-bajd.
  
  
  I għandu jkollhom groaned barra qawwi, minħabba li l-Linji tatni iweġġgħu ħarsa. "Ma jkun hekk kritika, Bennett, jew tkun xi tkun l-isem tiegħek huwa. Stajt kellhom biss żewġ klassijiet dwar dawn il-damned l-affarijiet.
  
  
  Hija kienet mrażżna permezz tagħha l-rewmatiżmu. Huwa aħjar li ma taqlib lilu.
  
  
  Il-pjani jiddawru lura. Dawn kienu baxxi fuq il-fjuwil, sabiex dawn lura għall-bażi. I nifs daqqa ta'eżenzjoni u bdiet tfittex l-qodma tal-baċir tal-frott u l-faċilitajiet ta'ħżin fl-istati uniti u talab li l-Lida kien hemm u aħna jistgħu jaħarbu qabel l-Papa Dok ltqajna tiegħu tal-għassa tal-kosta fl-azzjoni. I ma kienx tliet li l-ħelikopter ma jagħtix kashom. Papa Dok kienu ġew avżati - u kif hu kien mwissija - u l-gost kien għadu kemm beda.
  
  
  Aħna tolqot il-bajja. I ra Super tinsab fuq il-orizzont mill-kosta, u l-kont naf li kienu wisq punent. I taw Linji direzzjonijiet, u aħna intitolat tal-lvant, li jtajru baxxa maż-bajjiet u coves. Minn żmien għal żmien, iswed wiċċ ikun stare bħala aħna għadda mimmo. L-ebda wieħed maqtul fl-istati uniti.
  
  
  Naf dwar l-xewqa qawwija, sabiex I mixgħula tas-sigaretti fil-Għasel u l-ppruvaw biex jirrilassaw. Jekk aħna xxurtjati, aħna xorta jistgħu jagħmlu dan.
  
  
  "Fejn ma ikollok l-ħelikopter?" huwa talab tagħha.
  
  
  "I seraq. Fil-Mo a.Kien hemm għal xahar, u biss sib hemm u talab għall-ego li għandhom jiġu użati. Dan ġie wara l-I waslet lura."
  
  
  I jinġibed tagħha barra mit-tieqa. Li damned-baċir ma setgħux ikunu l-bogħod. "Lura?"
  
  
  Linji tatni l-ego għall-waqt. Huwa mgħoddija l-istruzzjonijiet tiegħi, u Dappy, għalkemm jinfaqgħu bir-rabja, qablu li tkopri l-up. Meta ltqajna wisq sħun, dawn mitfi kollha tlieta minnhom u l-intitolat lura lejn il-kosta. Imbagħad Duppy tax-xellug ih.
  
  
  "Biss sparixxew," Linji qal. "Waħda mill-il minuta kien hemm, li jmiss ma kienx."
  
  
  Huwa tbissem tagħha. Duppy-Ortega-naf li kienet se jitwaqqa ' l-ego-teatru, u l-uem kellu jippruvaw jieqfu me. Huwa guessed li jien se jilħaq l-Bam, sabiex marru hemm tistenna għalija. Tagħha ego sfurzat-idejn, ħażin.
  
  
  "Li tħalli inti u l-girl," qal. "Dak li mbagħad?"
  
  
  Linji tatni sidelong daqqa t'għajn u l-tugged fil-daqna tiegħi. "Aħna tkellem magħhom. Hi kienet se jmorru lura għall-dgħajsa tiegħek, aqbad tagħha l-irġiel, u t-tnedija ta'l-invażjoni. Hija kienet mwieġba mill-ee minn dan. Jien ħsieb."
  
  
  "Taħseb?" Kien sistema me.
  
  
  "I qal I d jiġu lura, il-waqfa, u ħarsa għalik. Huwa qal għandna bżonn li tisma in-naħa tiegħek qabel ma hi xi ħaġa fatali.
  
  
  "Li kienet idea tajba, Linji."
  
  
  "Agħlaq diġà kellhom dubji tagħha. Tagħha, kont naf li inti ma l-fiduċja li Duppy, sabiex inti ma fiduċja tagħha, u meta kellek l-opportunità li wieħed jaħseb dwar dan, ma naħsibx li hi ma'jew. Madankollu, fl-ewwel kienet konvinta li inti inkwadrati dan guy Valdez għall-qtil. Il-guy huma maqtula fuq it-triq. Hija kienet jinfaqgħu bir-rabja, u Duppy kkurati tagħha ukoll. Iżda aktar tard-"
  
  
  L-xemx tefgħet għall-waqt. Kien ċar, sabiħ, ċara, frisk kuljum. Huwa mfakkar tagħha u ħares dritta fejn Bam kienet enormi vjola tiegħek fuq il-quċċata tal-muntanja.
  
  
  F'daqqa waħda, il-post maħlul fl-aħmar u isfar l-istrixxi. Ma ġebel rokits tellgħu fil-trajettorja mgħawġa, rendiment fl-arja, u l-waqa'l isfel. L-iswed taqbel li jistgħu biss ikunu kanuni sparixxew għall fil-qosor'il ġo toqba enormi fuq il-mountainside. Il-kolonna tad-duħħan bdew dreadlocks u l-tbandil fil-riħ. Il-ħoss u l-isplużjonijiet laħqet l-istati uniti u l-ħadlu l-ħelikopter bħal ġgant terrier-qtil tal-far. Aħna imnissel, roża, u l-biċċa l-uċuħ tal-siġar twal.
  
  
  Linji Tom tħabtu mal-kontrolli u jaraw fil-awe. "Owl lil Alla, dak li kien li?"
  
  
  I jaraw dan għal żmien twil. Bam xorta sib, iżda qatt ma tkun l-istess mill-ġdid. "Ftit ħaġa imsejħa barometrika fuse," l-uem qal tagħha. "Tinkwetax, 'xulxin. Ħalli l-Papa Dok jippruvaw figura dan jitwettaq.
  
  
  Huwa ħadlu kap tiegħu, u l-aħmar-daqna ħadlu bħal mħarbta-bandiera. "Tant nonsense li ma nistax nifhem," huwa muttered. "Forsi jekk aħna toħroġ hawn, inti tista'tispjega, april?"
  
  
  "Forsi," qal. "Iżda mhux issa. M'hemm l-ebda żmien. Ħarsa aktar minn hemm. Għandna problema oħra ."
  
  
  Aħna ġrew lejn l-qodma tal-baċir u l-taħsir daqsijiet. Ma kien hemm ebda sinjal tal-Baħar Witch, li I ttamat fisser hija kienet għadha fis-sala hawn taħt il-baċir. Kien tajjeb il-veloċità, u mument aktar tard Lida Bonaventure dam permezz waħda, madwar il-bini, l-sorveljata u beda tagħha.
  
  
  Hi deher pjaċir ara l-istati uniti. I kien ferħan li tara tagħha, iżda d-dritt li issa I kien jistaqsi dak l-infern russa taħt il-baħar kienet tagħmel f'din il-parti tad-dinja. Sess barra l-kosta fuq il-Panel kif hi b'wiċċ, iswed tagħha buq ċaqliq fil-xemx, l-ilma streaming madwar l-ego tal-jutting qawwija jbaħħru, li kellhom martell u sickle mitbugħa fl-aħmar.
  
  
  "Dak li l-infern huwa issa, apposta?" Linji exclaimed. "Dan huwa ddawwar fis-terribbli ħmar il-lejl!"
  
  
  I ma setgħux jaqblu miegħu aktar.
  
  
  Kapitolu 15
  
  
  
  
  
  Xorta, huwa sar is-sens. L-sottomarini kien il-katalist li jaħdmu l-biċċa f'ħafna modi. Rajt l-aktar tard. Fuq dan il-punt, kellna problemi ġodda.
  
  
  Il-magna waqfu meta l-Linji tal-Qorti tal-Bosnja u Ħerzegovina ħatja u kkaċċjati l-sl. L-aħħar ħamsin-saqajn aħna mhux fil-veloċità għolja lift. L-ħelikopter kien kompletament jiġġarrfu, u l-Linji u l-I varati fuq il-agħlaq, cursing l-blu tal-istrixxa u l-fejqan sħiħ is-sett ġdid ta'qatgħat u tbenġil. I ma tħoss xejn madwaru. I dam madwar jgħajtu l-ordnijiet u jistaqsi kif ħafna żmien kellna u kemm nistgħu bluff.
  
  
  Minħabba I ma kienx ser seħħ Duppy tal-naħa sabiex iebsa! Huwa ħa l-off-moħħ tiegħu u talab lil sħabu.
  
  
  Lida qabad tagħha mid-driegħ u l-falliment tagħha flimkien. Linji kien jzappu flimkien, cursing u l-ilment. Konna li jtajru biex il-baċir meta l-U-dgħajsa tal-fetħa miftuħa u uffiċjal poked tiegħu ras.
  
  
  Tagħha, tmewwiġ u jgħajtu. Ħallihom taħseb li dan huwa l-ammissjonijiet-kumitat. L-nattivi kienu meħlus u overjoyed. Huwa xejru fil-Rewmatiżmu, u rajt lilu fiddling ma ' trombi.
  
  
  Lida għajjat fil tagħha. "Luqa-fejn l-kkritikat ħaġa?" I ma setgħux jagħmlu dan jitwettaq.
  
  
  Hija sabet ego u ġabritu, u huwa imbuttat tagħha quddiem minnu. "Jiksbu li mill-ħalq tiegħek, Lida. Linji, jmorru'l quddiem u jiksbu wieħed mill-mingħajr imbottatura azzarin madwarhom. Jiksbu kemm l-ammo kif inti tista'twettaq. Għaġla up."
  
  
  Linji ħares lejn me. "Inti jfissru li aħna qed tmur - inti miġnun?"
  
  
  Tagħha ego bdiet lilu. "Aħna. Nimxu dan!" Aħna jistgħu jinqabdu fl-ewwel ftit shots minħabba li ma jafux il-punteġġ. Hubba, ibni! Aħna ddum sa issa, u l-Missier tal-ltqajna-ħabel għalikom, ftakar?
  
  
  Huwa ħa l-off. Lida kien jitfa l-ankrar-kejbils. Hu qabeż fit-tul għall-kabini tal-piloti, bdiet il-magni, u ewropea fil-maqlub. Kif Bl-u l-I intensifikati barra minn taħt il-panel, hi għadda fil-sub. Hemm erba'-irġiel tagħha fuq il-gverta, kull wieħed minnhom tilbes nuċċali u jaraw-istati uniti. Gerżuma tiegħi ħass ftit xott. Huma kellhom-gverta tal-gun u l-magna tal-pistoli. Ftit tal-baħħara ħareġ permezz tal-bokkaport, kapitolu pistoli sospiżi madwar tagħhom sniedaq.
  
  
  Linji lura bil mingħajr imbottatura-mekkaniżmu u xi l-munizzjon tagħhom.
  
  
  "Fil-kamra tal-kontroll," I għajjat. "Jisparaw fuq l-għan I meta jduru madwar. Ipprova ee, sheathe! Tħallix me jmorru taħt l-ilma."
  
  
  Linji jidher ċar. Huwa mitfugħa startled t'għajn lejn il-sub. "Jieħu l-apposta, il-bniedem! Dawn ser jaqbdu us.
  
  
  L-uffiċjal bil-ponta u għajjat, u l-irġiel ġrew l-gverta tal-pistoli. Meraq tagħha kien jitferra-Baħar Witch sħiħa tal-fjuwil, u hi roared u qajmet-pruwa tagħha. Lida mitlufa bilanċ tagħha u kważi waqa'lura l-baħar. I beckoned tagħha fil-kabina miegħi. Hi ma ddeċidiet dwar il-kelma għall-us għadhom. Issa hi tbissem, u laħaq għall-naħa tiegħi u tagħfas, xorta ma tgħid kelma lill-istati uniti. Huwa kien id-dritt dakinhar. Aħna sar ħbieb mill-ġdid.
  
  
  Huwa stabbilit il-Baħar Witch fit-kurva tal-biex jaqsmu l-pruwa tal-baħar. Standard navali tattiċi. Ammirall Carter! I għajjat dan fil-Linji. "Jisparaw, jieħdu l-apposta. L-użu armor double! "
  
  
  L-Ivans kienu fl-ebda għaġla nar madwar l-magna tal-pistoli, u l-gverta tal-gun barked fl-istati uniti. Fjammi jinfaqa. L-flybridge marru għall-infern. Lida kien dam biex il-kamra tal-kontroll.
  
  
  Linji sparati mingħajr imbottatura-azzarin, u l-0.57 mm kapitolu gun qed sa l-magna tal-gun u l-gerżuma żewġ persuni fuq il taħt il-baħar-gverta tal.
  
  
  "Aktar baxxi!" Tagħha kien. "Baxx, ħu l-apposta! Jiksbu ee.
  
  
  Ont, I raw-patrol boat li ġejjin mill-lvant ma ' l-għadam fil-snien u l-iswed u l-aħmar-bandiera fuq il-biċċa ta'quddiem. Dollaru tiegħi munzell ffriżat. Imbagħad I raw tagħha, ħsibt dwar dan, u għajjat fil Lida. Hi tir fil-baħar bil-gun magni.
  
  
  "Lida, jieħdu din il-Ħaiti-bandiera u l-pir off ego tiegħek! Għaġla up."
  
  
  Qoxra laqat il-gverta tal-gun, l-U-dgħajsa kważi sploda kap tiegħi off. Huwa ġibed'il bogħod li l-xellug, iżda l-enerġija kinetika ta'l-teħid ta'kampjuni tal-arja milwi kap tiegħi u li sar me torox għal minuta. Linji fired l taħt il-baħar taħt il-linja ta'l-ilma. Tifqigħ tad-fjamma u d-duħħan, u l-dgħajsa jitmejjel ftit.
  
  
  "Laqat il-mira," I għajjat. "Il-vuċi u l-agħti, ħej aktar."
  
  
  Huwa qasmu l T u ressqet il-Baħar Witch il-baħar. Linji telgħu żewġ aktar saqajn taħt il-linja ta'l-ilma. Lida daħal-tmexxija u dam sa l-iswed u l-aħmar tal-bandiera. J qal talb u xejru l-patrol boat, li issa kien tħaffif mimmo-istati uniti biex il-sub, u l-I qal Linji u l-girl li mewġa, tbissima, clap l-idejn, u l-żfin għall-ferħ.
  
  
  Aħna qed jilgħab tajjeb ħafna. Leali-nies tal-ħaiti merħba l-għajnuna. Il-patrol boat xtara ego u miżmuma miexja, l-għeluq malajr fuq il-baħar u l-ftuħ tan-nar bi arki u l-magna tal-pistoli. Dollaru tal-Dad feġġ madwar il-sħab fuq il-panel madwar l-ġellieda, u dived fis-sotto fit-tul whine. Kien sabiħa. Ego azzarin u l-magna tal-pistoli marru off fil-jinfaqa madwar il-gverta tal-baħar, u li ma kien.
  
  
  Tagħha ifaqqas kien stabbiliti, iżda li hija ma tistax tagħmel kull sforz biex jinżel fil-ilma, u ħsibt Linji kellhom freaked tagħha ġewwieni bl-għajnuna .57 mm. Dak ix-xellug tal-tim tagħha u l-Papa Dok se nitkellem ftit ftit. I kienu jafu liema kien fuq li taħt il-baħar, u ħassejtni ftit s-simpatija għal-Russi. Mhux wisq. Meta inti tal-ħut fl-pprojbit-ilmijiet, inti qed jistennew il-daqqa.
  
  
  Kelli sħiħa tal-aċċeleratur fuq il-Baħar Witch, u l-I kien jippruvaw jiksbu tagħha sa tletin għoqiedi, minħabba li kelli tħossok ħażin aħna ma kinux għadhom barra, madwar l-imsaġar. Mhux fil-livelli kollha.
  
  
  Linji u Lida lura lill-kabina. Linji mwettqa flixkun tal-whisky. Kont naf li kien fis-sakra, iżda I ma jgħidu xi ħaġa. Il-guy kiseb l-xorb.
  
  
  Lida jitferra kollox fi tliet nuċċalijiet, u aħna kollha xorbu. Hu indikat il-poppa u qal: "jien kienet se tipproponi towst, iżda naħseb li jkun ftit qabel iż-żmien. Ara l-jekk inti tista ' tara dak I ara tal tagħha? "
  
  
  Il-patrol boat kien għadu fuq l-orizzont, iżda ma kien hemm l-ebda dubju dan ġie wara l-istati uniti. Xi wħud mill-kmandanti kienu kurjużi.
  
  
  Linji Tom ħa xarba twil, imbagħad ieħor. Huwa tbissem fil-Lida u me. "Dak li l-infern! Għamilna l-almu tagħna. Jekk jaqbdu us u tistrieħ-istati uniti, għall-inqas jien mhux se jħossu l-ħabel. Hu qabad il-flixkun. "Id-dritt, bil-vuċi lill-istati uniti, u li l-infern mal-Papa Dok. Ir-Russi wisq ."
  
  
  Lida ħa naħa tiegħi u tbissem... jiddispjaċini, Nick. I ma l-fiduċja tagħha miegħek. Hija ġiet fdata lill-jinsab tal Duppy u kważi wettaq miġnun-att." Hi kienet me fuq il-ħaddejn. "I jagħmel apoloġija. I trid tkun taf dwar dan il-jekk aħna ma tistax tagħmel dan. Hi kienet żbaljata. Inti kienu dritt dwar kollox."
  
  
  Huwa beda jidħaq fl-tnejn minnhom. Linji caressed il-flixkun bħal tarbija, u Lida ħares lejn me deliberatament tagħha fit-għajnejn kannella li kienu ddawwar b'tikek sofor.
  
  
  "Inti guys huma wkoll daqsxejn prematura," qal. "Dawn ma jkunux ħadu għadhom magħna! Qatt smajt it-tliet mil-limitu?
  
  
  Linji ħa l-għan, bl-użu tal-flixkun bħala teleskopju. "Ma naħsibx li stajt qatt smajt, Ammirall."
  
  
  Patrol boat kienet toqrob-istati uniti. Ma kien hemm xejn nistgħu nagħmlu. Kelli l-Baħar l-Witch tħaddim sħiħa tal-fjuwil, u li ma kien. Il-bqija kien deċiż mill-destin jew xi trid li jitolbu dan. Hija kienet waħda-ħaġa li għandek fit-tul, iebsa ġiri għall-patrol boat. Il-Baħar Witch kien kważi tqabbil il-limitu tal-veloċità u l-patrol boat kien bilkemm toqrob-istati uniti. Iżda kien kmieni, u kien jaf I ma setgħux jistrieħu fuq l-dlam biex jgħinuna. Biex ittaffi l-tensjoni, ih iddeċieda li tikseb tagħha biex jitkellmu.
  
  
  Tagħha qaltilhom dak li ġara wara l-tagħha ih tax-xellug. Minn żmien għal żmien kien għadda l-aft. Il-patrol boat kien għadu titkaxkar. Hi kienet se jinjora l-kosta tal-fruntieri. I kien jibżgħu li. L-subien fil-Papa ma tinkwieta dwar ftit il-piraterija, u l-Lida mbuttat rqiqa tagħha, ittrattat-swaba u frowned. "Dak li l-iblah kien! Hija kienet affidabbli mill-Duppy - inti tgħid kien Iżda Ortega. Kien fil-KGB il-ħin kollu ."
  
  
  "Kien tajjeb," I consoled tagħha. "I kien xortik tajba ma'l-identifikazzjoni, minħabba I ma tiegħi dar mal-fajls. U huwa l-aħħar sena Tiegħi.Ix-xahar. U l-Papa Dok se tiftakar, wisq. Dawn qatt ma raw ego u lanqas jafu huwa eżista, iżda huwa aħħar sena ih xorta waħda. Huwa poġġa l-tabib foloz Romera Valdez. Il-bniedem kienet mulatto, probabbilment Kuban, u għandu jkun ġie bellwether għall-Valdez mill-bidu. Ma saru l-ego aktar konvinċenti bl-applikazzjoni tal-plastik tal-kirurġija. I ra tagħha ċikatriċi wara l-I maqtula ego."
  
  
  Linji ħa sip u qal, " Din hija wisq iebes għalija. Huwa biss sempliċi għajnuna li trid tikseb lura għall-Ħong Kong qabel l-Molva-idejn fuq tiegħi grog shop fil Jista'." Ego tal-aħmar-titqib-għajnejn jiżżerżaq fuq me. "Ma qatt I jgħidlek li kelli ż-żgħar tan-negozju? Jien qatt ma jgħidlek li, eh?
  
  
  Kont naf Linji ma kienx ser jiksru l-għaraq, kien fis-sakra, u huwa qal, " Iżda em ma kellhomx bżonn li tkun taf liema I kienet mistennija li jgħidu li Lida. Huwa poġġa l-dgħajsa fuq il-gyroscope u qal-uem li joqogħdu hemm u jaraw il-patrol boat. Sejħa me meta huwa jintlaħqu faċilment."
  
  
  Huwa tbissem u l-indikat mingħajr imbottatura xkubetta u ż-żgħar tal-pil tal-57mm ċikli. "Jien ser jegħlbu l-ħajja barra minnhom."
  
  
  Lida ħa tagħha biex il-kamra tal-kontroll. Hija jaraw kif l-I ippreparat xorb u lit-sigaretti. Fl-aħħar nett, qalet il-kummissarju, " Romera huwa mejjet, ma jkunx hu? Kien mejjet fit-tul taż-żmien ilu."
  
  
  "Iva. Aktar minn ħames snin, jekk nressaq dan id-dritt. Tixtieq li tisma dan kollu? "
  
  
  Hi inklinata lejn me, fraġli tagħha imnifsejn nefħa l-duħħan. I nirrispettaw tagħha. .. Naħseb I titwaqqaf bil-għatx ego fit-tul taż-żmien ilu, iżda I trid tkun taf."
  
  
  "Il-leħen. Dan tmur lura għall-Kubani missili-kriżi. Ir-Russi ma iġbed l-missili." Dan huwa dak li kien qallek minn introduzzjoni qasira Hawke.
  
  
  "Xi wħud kienu moħbija fl-għerien. Qrib Managua, mhux aktar minn erbatax-il mil mill-Prezzijiet. Aħna kien jaf dan mill-ajruplani spy, iżda aħna ma jinsistu fuq dan. Taf, ħalli l-irqad-klieb jimteddu. Iżda aħna kienu jaraw.
  
  
  "Xi ħadd, nixtieq ngħid Duppy, dehret kif tuża dawn il-missili. Fil-Ħaiti. Bidu foloz rivoluzzjoni u mbagħad jaħtfu l-enerġija. Minn dakinhar, il-rokits se mxew lil Ħaiti, u hu se jkollu l-ace. Iżda l-uem meħtieġa grupp, figura tajba.
  
  
  Ir-raġel kellu jiġi Haiti. Xi ħadd li kien magħruf sew u affidabbli ."
  
  
  L-girl nodded. "Naturalment. Romera Valdez ".
  
  
  "Naturalment. Duppy kellhom n-nies tiegħu stess fil-Ħaiti, u kien jaf Papa Dok kien verament tmur għall-ħtif Valdez. Forsi Papa Dok kien l-rokit tal-lukanda - il-proprjetà Valdez kien fiżiku jew forsi huwa biss riedu neħħi Valdez. Fi kwalunkwe każ, huwa ppjanat li l-qbid ego, u Duppy jaf dwar dan. Hekk Duppy kien l-ewwel li jaqbdu Valdez, joqtlu ego, u foloz minflok. Papa Dok maħtufa Duppy-bniedem! I l-ħsieb kien reali Valdez.
  
  
  Għajnejha bdew bogħod, u hi jinbela tagħha x-xorb. "Imbagħad il-persuna li raw tagħha f'dik il-ġurnata, il-wieħed li dam bogħod mill me fuq il-pubbliku, ma kienx verament Romera. Dan kien l-"
  
  
  "Iva, kid. Kien foloz. Inti trid jibża l-ego tal-wit. Huma jridu jkunu magħrufa dwarek - dawn ma jkollhomx qbiżt mill - vista, iżda dawn il-ħsieb il-foloz Valdez jista'jinjora u miżbla inti. Ma jaħdmux. Inti xtaqu għall-imħabba, u inti imsejħa u mhedda, u inti magħmula lilek innifsek daħlu skomdu. U int hekk kkritikat xortik tajba! "
  
  
  Hi mifhum li. Hi jingħorok-ħalq tagħha, u l-swaba tagħha minħabba. "Li jfisser li l-lejl huwa wiegħed li ġejjin għalija, li kien se...
  
  
  "Huwa kien se toqtol lilek. Inti kont maħluqa wisq problemi. Ftakar dak li hu imsemmi l-aħħar il-lejl?
  
  
  Hi tagħha xofftejn tagħha mal-tagħha jagħtu l-ilsien. "Niftakar. Huwa qal, " Tagħmel żgur li int waħdu."
  
  
  "iva. I qal tagħha inti kienu xortik tajba. Kien ser joqtlu ħadt l-aħħar il-lejl. Iżda l-Papa-Bord tal-thugs qabad ego fuq il-mod, il-ħsieb huwa kien il-veru Valdez.
  
  
  Lida koperti tagħha l-għajnejn bl-idejn tagħha. "U L-Romera? Il-bniedem kienet taf u kien fl-imħabba? "
  
  
  I ma bħala bir-reqqa kemm I jista. "Kien mejjet sa dakinhar, Lida. Mejta u midfuna fejn l-ego qatt ma tista'tinstab. I ma kienx ser jagħti ħej xi dettalji, anki jekk ih jaf. Iżda huwa seta guessed-konkreti ġakketta fil-xmara, l-moll fil-arżnu barrens Fit-Gżira, nar fl-appartamenti fil-Jersey, qal il-ġimgħa fl-qodma tal-ferrovija tal-karozzi crammed fis-erba'mill-erba'biċċiet tal-metall u l-mibgħuta barra mill-pajjiż. Aħjar ħalli hu jinsabu.
  
  
  Hi jintmesaħ-għajnejn tagħha u marru għall-bar li jġedded tagħha x-xorb. "Stennew żmien twil, Duppy u l-ego-poplu."
  
  
  Huwa nodded tagħha. Huma ħafna tal-pazjent. U dawn kellhom jistennew għall-Kubani-każ li jiksħu. Kien ferm interessanti. Huma kellhom biex tkun ċert li id-dinja tkun taħdem, li l-Papa Dok u l-Moe kienet.Ix-xahar. Trevelyn se jkunu aċċettaw il-foloz Valdez l-waħda reali.
  
  
  Tagħha, Ħej chuckled. "Huma għandhom kellhom xi żminijiet ħżiena. L-foloz Valdez kienet ma fiżika, iżda pjuttost attur - u dawn kellhom jiġu mimli bil-egos u miġbud flimkien. Sintendi, il-rokits fuq il-Panel ma jmorru l-barra. Iżda l-proprjetà rokits, l-iswed dawk huwa d tidher fil-grotta, ħadmu. Dawn kienu biss jibdew iġibu ih fir-sottomarini u fuq vapur tal-merkanzija bil-lejl, u dawn se jġibu wkoll fil-persuni kwalifikati.
  
  
  "Dak kollu li għandek bżonn, Duppy, hija l-ego tar-rivoluzzjoni. Huwa ried li tagħmel dan għalih, u filwaqt li inti u l-Anzjani Dok kienu fil-grieżem xulxin, huwa intensifikati u ħadet f'idejha. Dawn in-nies qatt ma jagħtu - dawn ma setgħux għamlu dan F'kuba, allura għaliex ma fil-Ħaiti! "
  
  
  F'daqqa waħda hi tbissem. "Forsi mhux ħażin kif suppost li jkun, Nick. I għad għandhom il-Baħar Witch, l-armi, u l-flus."
  
  
  Brow tagħha furrowed. "U l-Papa Dok għadu jibda-Ħaiti. Kif għalik, se tkompli tmexxi dan. Ftakar dak I qallek - ebda xadini tan-negozju. Wieħed jimxu ħażin, għeżież, u int ser tmur għall-ħabs.
  
  
  Lida Bonaventure l-qima u tbissem u qasmu tagħha fit-saqajn, u huwa jista ara l-nar jteptep tagħha fil-moħħ. Hu jaf li hija tkun fil-qiegħ għall-waqt, iżda qabel jew wara hi se jipprova mill-ġdid. Huwa ffirmati. Ħalli xi ħadd ieħor jieħu l-kura ta'dan. Forsi Ed jista'jsib me assenjazzjoni tajba fil-aktar Baxxi Slobbovia.
  
  
  L-ewwel f'nofs tal-qoxra fuq il-Baħar Witch u sploda ferm fil-quddiem tal-istati uniti. Aħna dam minn fuq il-gverta.
  
  
  Il-patrol boat kien dejjem toqrob. Hi sparati mill-ġdid, u dan iż-żmien kien Jilgħaq ' dawran.
  
  
  Linji Tom kien xokkanti madwar il-gverta, jippruvaw-tagħbija tiegħu mingħajr imbottatura-azzarin. Huwa xejru l-0.57 mm, tondi u għajjat il-patrol boat, titlob is-sejħa.
  
  
  "Imorru quddiem, inti bastards. Mur u l-ġlieda! "Huwa influwenzat u kien prattikament fil-baħar, u l-tagħha ego qabad tagħha. Huwa niżel il-qoxra fl-ilma. Ego jinġibed lura tagħha.
  
  
  "Ma jagħtu fuq il-bastiment," huwa parti. "Aħna ma bdew il-ġlieda kontra għadhom. - Veloċità sħiħa qabel u bil-kamin fil-torpidows."
  
  
  I ħa l-munizzjon u l-azzarin minnu u wassluh lura għall-kabina. "Jikkalma, Kmandant. Ejja ma jinkwetaw ih wisq. Huma għandhom il-gvernijiet fuq il-us - dawn jistgħu joqogħdu lura u tiċrita us li biċċiet ."
  
  
  Jien għamilt l-aħjar tiegħi u mitlufa. Iżda forsi ma kienx ħażin kif kien mistenni li jkun. Meta l-Papa Dok tisma'l-istorja tiegħi, huwa jista'anke ejja mmorru. Agħtina l-midalja jew xi ħaġa. Il-Ħolma Fuq, Carter.
  
  
  Huwa ħares lejn l-Ħaiti-bandiera u mbagħad fil-Lida. "Aħjar jiksbu lesta li tolqot li ħaġa."
  
  
  "Nick-dehra!"
  
  
  Huwa mill-isbaħ-vista. Excalibur ġrew fuq l-orizzont. Huwa wkoll l-imbierka il-Gwardja tal-Kosta. Hija kienet fl-istazzjon bħala wiegħed. Hija jista'jkollha marret ftit lura l-baħar, iżda aħna
  
  
  Konna fuq l-ibħra internazzjonali, u l-I ma naħsibx il-patrol boat tkun kapaċi li tagħmel xejn.
  
  
  Kien id-dritt. Il-patrol boat kien diġà swerving, u meta għalqet lura, u mbagħad wara, huwa ffurmat frothy ċirku. Linji kien imwaħħal mar-kabina u injorati l-imnieħer.
  
  
  Excalibur qoxra hija wara l-us, u l-ego lampa malajr flickered. Inti ser tivvjaġġa lejn il-Membri taħt skorta tagħna.
  
  
  Tagħha definittivament stahl jagħmlu dan!
  
  
  Hu għamilha ċara li kien miftiehem. Huwa dived fil-kabini tal-piloti, sett kors ġdid, u marbuta tagħha għall-gyroscope. Linji kien sprawled fil-president mal-flixkun fl-naħa tiegħu, tħares lejn me sleepily u kolibri li lilu nnifsu.
  
  
  "Inti se tiffissa tiegħi annimal mal-Istat tad-Dipartiment meta nagħmlu dar?"
  
  
  Huwa tbissem, nodded, u taptap tnejn Ego fuq l-ispalla. F'daqqa waħda, huwa ħass ħafna, tajjeb ħafna.
  
  
  "Jien ser jagħmlu l-aħjar tiegħi," Ego assigurat lilu. "Int ma eżattament l-melħ tad-dinja, il-Linji, iżda int id-dritt. Jien ser tagħmel dak kollu fil-poter tiegħi biex tiffissa l-annimal tiegħek quddiem l-Istat. Biss jippruvaw iżommu dan fil-futur."
  
  
  Huwa xejru fil me u ħa sip. Huwa mgħoddi permezz tal-kamra tal-kontroll u fil-kabina. Il-bieb kien maqful. Tagħha, eliminat.
  
  
  "Min-nisa li?"
  
  
  Dak l-infern? "Nick," qal. "Forsi inti qed jistennew, Pa?"
  
  
  Hi giggled permezz tal-bieb. "I biss riedu kun żgur li kien għalik. I bħal Linji, iżda mhux bħal dik.
  
  
  "Bħal dak?"
  
  
  Hija fetħet il-bibien. Hija kienet kebbewha l-portholes, u kien liebes cape bl-abjad kalzetti u l-abjad tal-istokkjar ċinturin taħt.
  
  
  "Mill-qrib il-bieb," qalet ewwel. "Mill-qrib. Ma rridux hu li jinterferixxu."
  
  
  Tal-kors.
  
  
  Eżatt qabel sirna verament involuti, smajt Linji bidu kant mill-ġdid. "Ohhhh, fuq il-mod biex Mandalay, fejn tiegħi ftit Aktar Lin qed toqgħod..."
  
  
  I ttamat li huwa ma kienx waqgħu fil-baħar. I ma kienx fil-burdata li tieqaf dak li kien isir. Il-ħajt
  
  
  
  
  
  
  Il-kambodja
  
  
  
  
  Annotazzjonijiet
  
  
  
  FIDDA SERP-SOĊJETÀ,
  
  
  Kambodja-terroristi huma fatali fanatics.
  
  
  L-ISTRAJK TAL-GĦASSA
  
  
  Amerikana Gwardjani huma mħarrġa b'mod speċjali, bis-sħiħ armati u l-lest li joqtlu ...
  
  
  NICK CARTER
  
  
  MANNARA tal prinċipali aġent-uffiċjalment assenjati biex jivvjaġġaw lejn l-Kambodja ungla, aċċidentalment magħquda mill-nattiv, u hu stabbilit fuq il-qtil spree ...
  
  
  Kollha kemm huma involuti fil-kiesaħ-demmhom internazzjonali logħba għall-mewt, li normalment jibda fil-żgħar kantuniera tal-Kambodja u tista-għan globali tal-gwerra.
  
  
  * * *
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Il-kambodja
  
  
  
  
  
  Ddedikata lill-membri ta'l-Istati Uniti-Servizz Sigriet
  
  
  
  L-ewwel kapitolu
  
  
  
  Aħna kienu kważi l-sewqan siegħa minn Saigon. A kbira, storbjużi C-47 kellhom biss taru minn fuqhom Xuan Lok u kien l-intestatura lejn l-Ewwel Sta. Huwa kien seduta fuq qasir tal-bank, tfittex l-bieb miftuħ. Kien bil-lejl moonless. Huwa kien se jgħaddu minn dik il-bieb hekk, fis-dlam u l-ostili ungla. X'imkien Fit-tul Khanh-provinċji, hija kienet biex jiġi salvat. Huwa beda l-iċċekkjar tiegħu t-tagħmir.
  
  
  L-backpack kien magħfusa tiegħi lura. Dan kien fih l-oġġetti kollha li l-effetti speċjali ħsibt li jista'jkollhom bżonn. Il-paraxut ħass goff fuq il-sider, u huwa mistrieħa geddum tiegħu dwar dan, jinxtammu l-kanvas. Il-mappa u f kienu fil-tiegħi qmis-but. Wilhelmina, tiegħi Luger pistola, mistrieħa taħt tiegħi tax-xellug-koxxa. Hugo tal-stiletto kien miksija fl-naħa tax-xellug tiegħi. Il-ċkejkna, fatali Pierre tal-gass bil-bombi kien bejn tiegħi s-saqajn.
  
  
  I ma kienx ċert jekk il-Asja tal-bdiewa jaħbu tkun taħdem. Ont kien wisq għoli. I jista jilbsu libsa, il-bidla l-għajnejn tiegħi, u l-bidla tiegħi il-punti, iżda xejn tbiddel id-daqs tiegħi.
  
  
  Ont, smajt l-magni tal-posta ftit. Il-ħin huwa kważi hawn. L-copilot mbagħad mar lura għall-fejn kien seduta. Huwa kellu l-swaba naħa waħda. Ħames minuti. Huwa kien sa u kkontrollati il-paraxut tal-ċineg tar-riġel. "Il-copilot kien jaraw me. Aħmar ta'twissija, id-dwal ġewwa l-pjan taw l-ego-anzjani jiffaċċjaw ghostly-kiwi. Huwa guessed li kien inqas minn 25 sena. Iż-żgħażagħ kienet evidenti f'kull karatteristika ħlief l-għajnejn. Ħarsu għajjien ta ' l-età, daqs li kieku kienu esperjenzaw l-50 sena tal-frustrazzjoni fi żmien qasir ħafna. Dan kien il-wiċċ tal-maġġoranza ta'l-anzjani l-Amerika-ġellieda fil-Vjetnam. Forsi l-għajnejn tagħhom se jkun żgħażagħ mill-ġdid meta jmorru lura darhom. Iżda issa dawn ħares għajjien ta'dan kollu, għajjien tal-ħsieb dwar l bla tmiem tal-gwerra.
  
  
  L-amerika waslet għall-Vjetnam mal-naive arroganza. Dak li kien l-Amerika kienet id-dritt. Aħna ma setax isir xejn ħażin. Iżda issa l-ġellieda għajjien ta'dan. L-gwerra ma iwassalna għal xejn, ma iwassalna għal xejn, u ma juru sinjali tal-żewġ trufijiet.
  
  
  Iżda aħna ma naħsbu dwar dan, il-ko-pilota beda, u lilu. Huwa kellu żewġ swaba. Ftit minuti. Kien biss konċernat ma'jkollna me l-bieb u l-laqtu l-mira. Huwa kienet inkwetata mal-tlestija tal-ħidmiet. Minuta.
  
  
  Mort mill-qrib biżżejjed ta'l-bieb miftuħ għall-sħun mir-riħ li torbot il-ħwejjeġ tiegħi. Huwa ħares lejn l-assolut-dlam. Hu jaf li kien hemm taħwida isfel hemm u li jkun jinġemgħu mal-ghadu ir-rondi. Huwa kellu l-manku tat-kejbil fl-naħa tiegħu. Ħassejtni l-copilot-vuċi tal-mess tiegħi ta ' l-ispalla, u huwa waqa''l quddiem permezz tal-bieb miftuħ. L-riħ immedjatament qabad me, timbotta me passat C-47 tal-mimmo-denb. Għajnejha kienu magħluqin kif hi maħsuba. Tliet, erba... I waqgħet permezz ta'l-arja, jaqgħu. I ma setgħux tisma xejn iżda qawwi hiss fil-widnejn tiegħi. 5. Huwa miġbud tagħha shoelace. I tinżamm jaqa ' għal ftit sekondi bħala l-ċineg aktar stretti fuq me. Imbagħad ont, ħassejtni l-ispallejn tiegħi twitch kif il-paraxut sploda barra. Tiegħi saqajn influwenzat lura u l-quddiem. L-hiss fil-widnejn tiegħi tisparixxi. Ont injorat bil-mod ' l isfel. I fetħet l-għajnejn tiegħi u ra xejn.
  
  
  L-għan tiegħi għandha ġew ikklerjar żgħir. Ma kontx naf kif għandi ssib l-ego fid-dlam bil-lejl. Qaluli I ma għandekx. Il-proġett pilota-pre-determinat il-veloċità tar-riħ u l-inżul ta'veloċità. I kollha kellhom ma kien jaqgħu isfel. Votazzjoni dak li qal me.
  
  
  L-hum tal-C-47 tal-magni jibqax, minn earshot. Kien hemm biss silenzju issa. Hawn taħt me, aħna ma tara l-battalji, aħna ma ara l-punti prinċipali ta'l-ikklerjar. I immaġina lili nnifsi il-ġlieda kontra tiegħi mod permezz tqal-ramifikata siġar, tangling kanal-linji, u baqgħu filwaqt li ghadu patrol użati me għall-isparar-prattika. Issa I jista ara l-dellijiet skur minn taħt il-lejl me. - Innovazzjoni. Dan mxiet'il quddiem kif imqiegħed isfel. L-innovazzjoni, kienu qariba saqajn tiegħi. Qawwija tagħha bniedem qabad il-paraxut ċineg u Stahl stenniet. Hu jaf li l-innovazzjoni, l-towered fuq il-dens ungla. U ħares bħal missieru kien daħal fis dan.
  
  
  Ħassejtni il-fergħat ilma qatra kontra l-saqajn tiegħi. I bent tiegħi l-irkopptejn u l-jinħass l-uġigħ fir-riġlejn tiegħi bħala l-xewk migrufa ih. L-idejn tiegħi aktar stretti fuq il-ċineg. I braced lili nnifsi, jistennew li jimxu fl dawk is-siġar. F'daqqa waħda l-siġar kienu ħallew warajhom. Kien li jaqgħu l-art mill-ġdid. Huwa ħalli-ġisem tiegħu jirrilassaw. Fl-aħħar nett, sibt li l-ikklerjar, u ħares bħal I kien ser jintlaqtu tmiem mejta.
  
  
  
  Tiegħi takkuna tolqot l-art ratba. Huwa jixxengel'l quddiem fuq l-sieq, imbagħad rrumblati headfirst. Il-lukanda kollu, u l-hit me I meta waqa'l isfel. Il-paraxut niżlet u miġbud me kważi erba-saqajn. Ma kien hemm l-silenzju mill-ġdid.
  
  
  Ħsibt li saru ħafna ta'storbju. Kont naf li issa I kellhom jaġixxu malajr. Huwa qabża li saqajh u jitneħħa il-paraxut ċineg. Huwa ħares lejn l-tiddi arloġġ tal-għassa tiegħu - kien ħames minuti tard. Huwa eżamina madwar l-ikklerjar. Sess li d-dritt tiegħi kien it-triq'il quddiem il-dead. Huwa ressaq il-punt, sejjer il-paraxut warajh. Meta laħaq it-tmiem ta'l-ikklerjar, il-paraxut rrumblati fis-ballun kbir. Hija kienet magħmula mill-ego fil għoqda, hekk li l-ego ma setgħux jiġu osservati. Fuq'tal-lejl kien misdud, u Shvedov mwaħħla lili mill-bank. Nemus buzzed fil-widnejn tiegħi. Huwa għamel tul ix-xifer tal-foresti, it-tiftix għall-traċċa mal-għajnejn tiegħu. Ma kien hemm l-ebda ddawwar lura.
  
  
  Huwa waqa'fuq il-wieħed għal kull tilwim. Huwa miġbud karta tal-plastik u l-żgħar lapes f madwar tiegħu qmis-but. Huwa impress permezz tal-mappa u miżmuma tfittex li tikseb tiegħu bearings. Jidher li derivata. Il-passaġġ kien fuq in-naħa l-oħra ta'l-ikklerjar. Huwa għamel malajr matul l-naħa l-oħra ta'l-ikklerjar u kważi mixi fit-triq fl-għaġla tiegħu. Meta huwa nnotat li, hu waqaf. Siegħa fit-triq. Huwa ħarsu lejn l-għassa tiegħu mill-ġdid. I malajr kkalkulat il-ħin mitluf u l-induna li kien li jimxu nofs il-mod biex tpatti għal dan. Iżda mill-inqas huwa kien fuq it-triq it-tajba. Kollox sejjer multa. I marru.
  
  
  Hemm żewġ frieket qabel. I bżonn mappa li tkun taf li waħda tieħu. Il-binarju ħoloq bħal waħda kbira I għall-ieħor. Fuq kull naħa tal-me, ungla żdied sa bħal enormi l-ħitan. Huwa jista'ma tibqax tara l-sema. Kollha fuq il-lukanda, u taħt l-saqajn tiegħi dan kien bħala solidu-konkrit. Il-passaġġ deher ukoll jintuża. I kellhom bil-mod ' l isfel fuq kull naħa. Ont, jaf ikun hemm nases. Huwa naqas, titħaffef, naqas mill-ġdid, li jżomm għajnejh fuq il-binarju.
  
  
  Qoxra tagħha, 20 minuta, meta l-I laħqu l-ewwel fork. Kien hemm tliet mod fork. Huwa niżel isfel, ħa l-mappa, u barra dan. - Passaġġ tan-nofs kien ukoll trodden, il-tnejn l-oħra ftit meħud ma arbuxxelli. Iżda kelli ħafna żmien biex ilaħħqu mal-iskeda tiegħi. Il-mappa kien bl-idejn miktuba bil-djamanti mhux familjari. Tliet pilastri fork kien muri. I kellhom jagħżlu dak li kien dritta.
  
  
  L bdiet taħdem fuq dan. I dam għal madwar 50-btieħi, iżda mbagħad ungla bdiet tikseb aktar mill-qrib . "Meta kien I tagħmel mod tiegħi, il-weraq flapped kontra l-me . L-ebda itwal jista'jara fejn tagħha ibbażata. Il-passaġġ kompliet tul S-forma kurvi. Xi drabi, l-impjanti kienu hekk oħxon li kelli li jiċċaqalqu lejn il-ġenb permezz tagħhom. I kien ħela ta'ħin tiegħi. L-insetti kien imwaħħal mar tiegħi l-għonq u l-wiċċ. Fuq'kien insopportabbli. I kien tagħmel mod tiegħi permezz huwa għal 15-il minuta meta l-I sab l-tieni fork. Dan kien wieħed ħames bil-ponta. Huwa niżel isfel, miġbud ' il barra l-mappa, u ddedikati mill-ġdid. Ont kien li jieħdu-passaġġ tan-nofs.
  
  
  Il-passaġġ kien wiesgħa u ġust dritta. Saqajn tiegħi aggravata fuq il-wiċċ iebes kif inti dam. Dan sar bil-mod sakemm signpost u f'daqqa waħda waqfet. Qabel me kien bush. Ħares bħal kwadru-żona li kien kważi ħames-saqajn fit-tul. L-arbuxxelli ma kinux għolja ħafna, li għamlu me suspettużi. Din kienet l-istess livell fit-triq. Tagħha bir-reqqa avviċinat lilu u Stahl niżel fuq l-aħħar. Tiegħi-saba'l-kbir tmiss il-ħabel li dam madwar il-passaġġ. Huwa sema'l-iżvelar ta'informazzjoni hawn fuq lilu u ra tas-siġra tal-fergħa f'daqqa waħda iddritta. Fl-aħħar tal-fergħa kienu żgħar bil-ponta tal-qasab spikes. Jekk I d jinżammu, dawk spikes kienu milquta me dritt fil-wiċċ. Huwa nodded grimly. Il-fergħa kien mgħawweġ u marbuta laxk bil-ħabel. Jekk I tmiss il-ħabel, il-fergħa ikun malajr iddritta u hit me fil-wiċċ bil-qasab spikes. Iżda għadu ma għidli dak li kien taħt il-fergħat. I imbuttat il-fergħa apparti mill-biċċa biċċa, il-half jistennew xi ħaġa li l-qabża fl-quddiem tal-me. Imbagħad skopra li l-xkupilji kienet tkopri l-għadma miftuħa.
  
  
  Il-ġnub u l-qiegħ ta ' l-għadma kienu tikek ma inċiżiv siġra tal-bambù zkuk. Qasir u fatali, kienu f'distanza ta'metru minn xulxin. Jekk il-fergħa ma kinux milquta, inti se jkunu waqgħu fil-toqba. Fi kwalunkwe każ, din se tkun pjaċevoli u bl-uġigħ.
  
  
  I-xellug l-toqba miftuħa għall-tagħha. Huwa ħa sitt-passi tad-dahar u l-volpi qabżet fuq Agħlaq fil-kbira jimxu. L tilfu ħafna tal-ħin. Iżda jien ma kienx ser joqtlu lili nnifsi jippruvaw jistabbilixxu dan. Huwa għamel malajr u bir-reqqa kif ikun jista. I kellha tikseb il-fluss, u jien naf li kienet se tkun tard.
  
  
  Huwa miżmum li jiċċaqilqu fil-half-veloċità, il-jonqos fuq kull naħa. Il-passaġġ kien kważi għaxar saqajn wiesgħa, u kien faċli li jimxu. Darbtejn huwa marru għall-monumenti kien mistenni li jaraw. Ih ċċekkjati kontra l-mappa, sabu l-korretta ihs, u kontinwa. Billi l-ħin li ħa l-nixxiegħa, kien nofs siegħa tard.
  
  
  Ma kien hemm l-injam-pont bejn l-nixxiegħa, għalkemm l-jħaffef l-ilma innifsu kien biss madwar tliet saqajn wiesgħa. Iżda l-banek fuq kull naħa kienu m.
  
  
  
  Il-pont pedonali bdew u li ntemmet fit-tarf ta ' l-għadajjar. Huwa niżel mill-pont u l-sema. Kollha I tista'tisma'kien l-infiltrazzjoni tal-stream. Ungla kiber l-mod sa l-aħħar ta'l-għadajjar, imbagħad l-ispazju fetaħ fil-quddiem tal-fluss u l-oppost-għadajjar, fejn dens-tkabbir beda mill-ġdid. Kien jaf li kienet qrib il-raħal, iżda ma kienx jaf kemm mill-qrib. L biss kellha tikseb il-stream. Stennija għall-tagħha.
  
  
  Xi ħaġa jistgħu imorru ħażin. Ħames minuti kien stennija għall-tagħha. L-għadajjar kien jinġemgħu mal-nemus. Dawn buzzed fil-quddiem tal-għajnejn tiegħi u deher li jtiru fil-widnejn tiegħi. Ħsibt li jista'jkollhom biex jippruvaw isibu l-raħal lili nnifsi. Jekk xi ħaġa tmur ħażin, jien ser jeħtieġu alternattiva-pjan. Ma kien hemm l-mod ieħor li taqsam il-pont. Forsi din se twassal biex l-raħal. F'daqqa waħda vuċi whispered l-isem tiegħi.
  
  
  "Is-sur Carter," l-vuċi qal. "Waqfien tpoġġi. Ma jimxu."
  
  
  Huwa ħareġ wara me. Smajt tagħha jimxu bħala xi ħadd mgħoddi permezz tal-arbuxxelli. I shrugged tiegħi tax-xellug ta ' l-ispalla, u Hugo niżel tiegħi stiletto fis-naħa tiegħi.
  
  
  "Jduru madwar bil-mod," l-vuċi qal. Kien qrib me issa, id-dritt wara tiegħi tax-xellug ta ' l-ispalla.
  
  
  I magħżula madwar u l-qabża tiegħi saqajn, u Hugo intensifikati quddiem me. Hu waqqaf tiegħu lunge għat-tieni waħda qabel l-qtil l-armati-bniedem.
  
  
  Hu kien jiċċaqalqux, dell fid-dlam. Il-mira tal-ego influwenzat kif hu ħares mill-wiċċ tiegħi għall-stiletto, u viċe versa. Huwa kien Korean tal-bdiewa, u l-abjad tal-daqna magħmula lilu ħarsa qodma. - Ġisem tiegħu kien żgħir u l-irqiq. Huwa stenniet, rogħda kap tiegħu, biex tara dak li kien se tagħmel ma Hugo.
  
  
  Meta l-sekondi kien għadda u l-ebda waħda madwar l-istati uniti kienet mċaqalqa, huwa qal: "l-isem Tiegħu huwa Ben Quang. L-kuntatt tiegħek."
  
  
  I talab tagħha. "Kif inkun naf li?"
  
  
  "Inti qabża mill-Amerikana-pjan fil-ikklerjar. Int użajt il-mappa I diretti inti hawn. Jien suppost li inti tieħu l-raħal. Inti suppost kellhom jintlaħqu me fil-fluss, iżda inti kienu tard wisq."
  
  
  "Inti qed wkoll kbar wisq biex jgħaddu għall-bdiewa. Ħsibt li d tibgħat lil xi ħadd iżgħar."
  
  
  "Id-dritt," qal, kisi Hugo. "Jien kbar. Ħsibt li d jkun iżgħar hema." Tista tieħu me għall-raħal jew le?"
  
  
  Huwa kompla l-ewwel. Huwa mixi passat me il-pont u l-daru. "Jien ser tieħu inti l-raħal. Għandna nimxu bir-reqqa. Hemm Vietcong ronda fil-qasam. Huwa mgħoddi permezz tal-villaġġ sagħtejn ilu. Segwi me." Qodma tagħha bniedem. Żomm jekk tista'."
  
  
  Huwa malajr mxiet'il quddiem. Kien fin-nofs bejn il-pont qabel ont, li jiċċaqalqu wara lilu. Ma kien hemm l-ebda-passaġġ fuq l-naħa l-oħra. Meta l-Ben-Quang tax-xellug l-pont, huwa sparixxa fil-dead. I segwita lilu, jippruvaw jaqbdu sa miegħu. L-arbuxxelli stung tiegħi saqajn u slapped-wiċċ tiegħi. L-ego kien għadu imkien biex tkun meqjusa. Ont segwiti hu aktar mill-ħoss minn dehra. Iżda tiegħu sinewy-ġisem magħmula inqas storbju mill-minjiera. Tliet darbiet I marru barra fid-direzzjoni l-ħażina, biss li tisma l-ego ħażin thuds tiegħi tax-xellug jew tal-lemin. I kellha tieqaf u tisma minn żmien għal żmien biex tiżgura eżattament fejn kien. Kien jirkeb fuq is-siġra tal-kaxxi u l-tkissir tal-fergħat, iżda huwa miżmum li ġejjin minnu.
  
  
  Imbagħad huwa mwaqqaf biex tiċċekkja ego-post, iżda ma tisma lilu. Ħassejtni bħal I kienet maqbuda fil-labirint tal-undergrowth. Għaraq trickled fl-wiċċ tiegħi. Huwa sema reqqa, iżda ma tisma lilu. Tagħha ego mitlufa. Fl-rabja tagħha, I mxiet fid-direzzjoni li ħsibt li kienet marret. I iżommu ruħi fil-forma fiżika kbira. Madankollu, dan l-qodma magħmula mill-bniedem nħossni bħall-weraq tagħha kienet ta ' 40-lira żejda alenka u pparteċipa fil-birra-alimentati programm ta'eżerċizzju dwar it-TV. Iżda I jinżammu għaddejjin, bit-tama I kien sejrin fid-direzzjoni t-tajba. Meta ħames minuti kien għadda u huwa għadu ma tara l-ebda sinjali ta ego, tagħha titwaqqaf. Tagħha, ħares fid-direzzjonijiet kollha. I jistgħu jkunu bil-ġurament smajt ego-teħid tan-nifs.
  
  
  Ben-Quang ħa l-pass lejn il-lemin u kien miftuħ fil-quddiem tal-me. "Is-sur Carter,"huwa qal tiegħu artab bil-vuċi," int tagħmel ħafna ta'storbju."
  
  
  "Kemm huwa l-raħal?" Vuċi tagħha kien tifga. I kien jaf li kienet qed tagħmel gost tal-me, u l-I jgawdu minnu.
  
  
  "Mhux'il bogħod. Dan il-mod." Huwa beda għaddej mill-ġdid.
  
  
  Iżda din id-darba, ont baqgħu fil-beraħ fuq il-denb tiegħu. Kont naf li kienet tilgħab logħba ftit, jippruvaw jiksbu l bogħod sorpriża lili mill-ġdid. Iżda I miżmuma mill-qrib l-għajn fuq dak I tista'tara u mdawwar li minnhom. Huwa intensifikati fejn hu ma, mċaqalqa-ġisem tiegħu kif kien jagħmel. Anke jekk l-I kien l-akbar fl-art mhux familjari, u t-twettiq tqil backpack, ont kien għadu sinċerament wara lilu bħala huwa mixi permezz tal-dead-kbira tal-ikklerjar.
  
  
  Konna fil-villaġġ. Dan kien żgħir ħafna. Kien hemm disa thatched msaqqfa-tined rranġati f'ċirku. Mingħajr ma tgħid kelma lill-istati uniti, Ben-Quang trasferita lejn il-tieni hut fuq id-dritt tagħna.
  
  
  I ma ara tagħha, aħna ma tara l-ebda sinjali tal-moviment, dwal tagħna, in-nies tagħna. Hi kienet segwita mill-Ben-Quang fil-kamra fejn isir. A tiddi fanal magħmula minn l-limitu arched. L-art kien maħmuġ u iebes ppakkjati. L-unika għamara kien president wieħed mingħajr l-presidenti u l-żewġ mats fuq naħa waħda tal-hut. Kien hemm wieħed tieqa miftuħa. L-insetti buzzed madwar il-ministri. L-insetti buzzed madwar il-ministri. Korpi mejta li kienu qrib wisq biex l-fjammi mifruxa l-art ħmieġ.
  
  
  
  
  I telaq backpack tiegħi u tpoġġi l-ego fuq siġġu. Imbagħad huwa dam fis-Ben-Quang.
  
  
  Fil-lamplight, l-uem kienet aktar fit-età. Ego tal-wiċċ kien milwi bħal tal-ballut tronk. Kien biss ftit pulzieri itwal minn ħames-saqajn. Fil-lamplight, Belaya tal-daqna ħares inqas abjad. L-irqiq tal-ħalq kienet dbabar bil-kannella. Ego dejqa skur-għajnejn t'attivitajiet lura fil me.
  
  
  I talab tagħha. "X'inhu għaddej?"
  
  
  Ben Quang - waħda, fuq l-wieħed mill-ħsajjar. "Inti se bqija. Meta l-dawl, Nam Kiyoung se jkun hawn. Huwa jiggwidak lejn l-fdalijiet."
  
  
  Huwa nodded u sib l-cross-saqajha fuq il-tapit. Ben-Quang tatni l-aħħar wieħed ħares, imbagħad daru u tax-xellug l-hut. Huwa miġbud wieħed minn madwar tiegħu s-sigaretti u tiġġebbed fuq il-tapit. Meta l-fjamma tal-tiegħi eħfef jintmess il-sigarett, huwa sploda-duħħan lejn is-saqaf. Żamma tas-sigaretti bejn l-xofftejn tagħha, hija tpoġġi l-idejn tagħha fuq l-għonq tagħha u jaraw il-insetti die mill-fanal.
  
  
  Stadju ieħor tal-vjaġġ tiegħi kien kkompletat. L-aktar diffiċli parti huwa li għad iridu jaslu. Dan se tieħu me il-fdalijiet tal-Tour Thom fil-majjistral-Kambodja. Iżda l-vjaġġ bdiet iktar minn xi ħadd ilu fil-Hawke tal-uffiċċju.
  
  
  
  It-tieni kapitolu
  
  
  
  Is-sejħa mill-Hawke ma setgħux jiġu fi żmien agħar. Kien tiegħu fl-appartament New York, fil-forma, u mhux biss, meta l-telefown għ.
  
  
  Mis-groaned bħala huwa miġbud ' il barra tal-telefon u l-maħtuf up. Il-heater fil-appartament kien mhumiex konnessi, u l-kamra tas-sodda baqgħu kessaħ bil-lejl. Ma kien hemm l-komdu sħana bejn il-folji u l-kutri, it-tip tad-sħana li jagħmel inti tgħid ruħek li l-gwerra mhux se tagħmel inti toħroġ, jew. U l-Iswed kienet ftit tagħha stess mibnija fil-heater.
  
  
  Huwa grumbled xi ħaġa fil-telefon.
  
  
  Imbagħad hi jinstemgħu Hawke visibbli vuċi. "It-temp fl-Washington huwa sabiħ ħafna dan iż-żmien tas-sena, is-Sur Carter."
  
  
  Hawke trid tagħha li tkun F'washington. Meta? "I jifhmu li l-filgħodu huwa pjuttost kiesħa ħafna," qal.
  
  
  "Mhux tard fil-għodu. Jiġifieri ftit qabel ikla?"
  
  
  "Illum?"
  
  
  Ma kontx ċert, iżda ħsibt li jinstemgħu Ed chuckle li lilu nnifsu. - "Le," huwa qal. "Għada se jkun multa."
  
  
  Meta I-il-dijanjosi sa, ħassejtni Rwol tal-rqiq driegħ nagħlaq tiegħi madwar l-għonq. Huwa crawled bejn l-sħun folji u qabad l-irqiq-laħam heater.
  
  
  "Għeżież," hi murmured sleepily. "Daqshekk kmieni."
  
  
  - Naħa tiegħi kienet tagħmel xi ħaġa li dan. Kien passiva mill-ewwel, imbagħad bil-mod beda li jiċċaqalqu kontra l-naħa tiegħi.
  
  
  "Jien xorta ħolm," hi whispered. "Jien ma huwa fl-irqad tiegħi."
  
  
  Mis kien wieħed mill-aħjar mudelli fi New York. Bħal ħafna madwarhom, Agħlaq kellhom boyish-ġisem ma sider żgħar. Ġilda tagħha kien bla xkiel u difetti, u xagħar kannella tagħha kien ħoxna u fit-tul. Hi ddedika ħafna ħin fl-Portland, u l-tagħha ittrattat-ġisem urew li hi ddedika ħafna ħin fl-xemx. Huwa permess naħa tiegħu biex jiċċaqalqu faċilment bejn tagħha s-saqajn.
  
  
  "L-irġiel huma kerha!" hi exclaimed. "Fil-għodu, qabel l-I qajjem up. Inti kollha igawdu l-għodu?"
  
  
  "Shh". Ħalq tagħha kien bi tqila biex ont. Huwa ressaq il-ġisem tiegħu fejn naħa tiegħi użati biex tkun. Meta tagħha daħlet, smajt tagħha mill-agħlaq ħsejjes tan-nifs.
  
  
  "Oh, Nick!" hi exclaimed. "Oh qalb!"
  
  
  Bħal dejjem bl-Iswed, il-ewwel darba għaddew malajr. Fit-tul tagħha dwiefer migrufa fuq me kif hi hissed permezz clenched-snien. Kif aħna bil-mod mċaqalqa flimkien u injorat barra, naf li tibda t-tieni darba se jkun kemm għall tal-istati uniti, u dan se jieħu xi żmien.
  
  
  "Inti qed meraviljuża," qalet hoarsely. "Sabiħa tiegħi, mill-isbaħ l-għalliema."
  
  
  - Wiċċ tiegħi kienet mitlufa tagħha oħxon, ħxuna tax-xagħar. Huwa dam naħa tiegħu isfel lura tagħha u miġbuda tagħha hu. Huwa jista'jħossu l-qxur tal-nifs tagħha fuq l-għonq. L-sħana tal-folji aktar profonda, u l-korpi tagħna saret imxarrab. Huwa kien kemm jekk aħna kienu immutar flimkien.
  
  
  Tagħha, ħass movimenti tagħha jitħaffef. Dan kien qed jogħlew mill-ġdid. Aħna beda bħala t-tfal għat-tlugħ ta ' taraġ, l-ewwel pass pass, sakemm nistgħu stima tad-distanza. Imbagħad il-pass telgħet. Xi wħud mill-taraġ jistgħu jkunu telgħu żewġ fi żmien. Id f'id, aħna dam l-taraġ. Ħassejtni'growl li ġejjin mill-gerżuma tiegħi. Aħna kienu t-tnejn ħafna mill-qrib u storbjużi. Il-karti kienu artab miksija forn li litteralment suffocated-istati uniti.
  
  
  U mbagħad aħna laħaq il-quċċata flimkien. Mis kien ftit qabel me. Iżda meta sar jaf li hija kienet għamlet hekk, tfal jaħdmu malajr segwit tagħha. Min-naħa l-oħra tal-taraġ kien twil żerżaq. Aħna qabża dwar flimkien, u għall-minuti twal aħna glided, tħossok-riħ fuq tagħna fil-griżmejn ħaddejn, iż-żamma xulxin sewwa fl-armi tagħna.
  
  
  Fil-qiegħ tal-żerżaq kienu wiżż-rix-oħrajn tal-paċi. Aħna jiżżerżaq fis flimkien u beda tumbling u tumbling. Imbagħad kollha s-saħħa tagħna marru u aħna waqa flimkien.
  
  
  "Oh, Nick," Mis-whispered hoarsely. "Meta l-I die, nixtieq die-vot bħal din." Hi ħass tagħha distanza mill agħlaq. "Faċli," hija qalet.
  
  
  Kien bir-reqqa. Meta kien seduta ma lura tiegħu kontra l-headboard, huwa qal tagħha:: "tixtieq tas-sigaretti?"
  
  
  "Jixtieq."
  
  
  Aħna affumikati fis-silenzju għall-waqt. Tiegħi nifs mgħaġġel lura għan-normal. Kien żmien pjaċevoli.
  
  
  
  L-att ta'l-imħabba innifsu huwa tant sempliċi li l-annimali kollha jistgħu jagħmlu dan. Iżda sentimenti, il-kliem qabel, matul, u mbagħad huma dak li tagħti tifsira għall-relazzjoni.
  
  
  Huwa ħarsu lejn l-Iswed. Il-wiċċ tagħha kien klassika tas-sbuħija. Il-karatteristiċi tal-wiċċ kienu qawwija, iżda ma kien hemm l-irtubija madwar l-rta. Iżda tagħha serre-għajnejn aħdar kienu tagħha-iktar karatteristika prominenti.
  
  
  Aħna ltaqgħu fil-parti. Kont naf li kienet mudell; kienet taf ħdimt għal xi internazzjonali tal-forza tal-pulizija. Aħna ma kienx jaf ħafna dwar kull oħra għadhom. Ftit l-affarijiet kienu marbuta li jidħlu fil tagħna konverżazzjonijiet. Kont naf li Agħlaq kellhom illeġittimu tifla x'imkien; kienet taf li l-I kien ġie maqtul diversi drabi, u mill-inqas persuna waħda kellhom jinqatlu tagħha.
  
  
  Dan kompla għal kważi sentejn.
  
  
  I titwaqqaf jippruvaw figura kif ħassejtni dwar tagħha fit-tul taż-żmien ilu. Aħna biss ma bbenefikawx kull oħra għadhom. Meta kien I fi New York, l-I dejjem imsejħa Ħej. Jekk hi kienet fid-dar, aħna se jilħqu. Ħin tagħna flimkien kien limitat, u kemm aħna kien jaf dan. Kemm hi jew I jistgħu jiġu msejħa fi kwalunkwe mument, kif kienet se tkun għada. Dan iż-żmien kien kważi l-ħadd.
  
  
  "Jien jħallu l-għada," qal.
  
  
  Hi sploda sinċier-duħħan tas-sigaretti fil-limitu. "Naħseb li l-imħabba inti, Nick. Inti kont probabbilment jinstemgħu dan minn ħafna nisa qabel. Iżda qatt ma ħsibt d ikunu jistgħu imħabba kulħadd. U issa naħseb li l-imħabba għalik."
  
  
  "Ridt tisma'dak li għidt?"
  
  
  Hija tbissem, għajnejn tagħha twinkling. "Jien naf int titlaq. Kont naf li meta l-telefown għ. Ma inti tisma dak I qal?"
  
  
  Huwa bies tagħha fuq l-imnieħer. "Kollha I jista'jgħidlek huwa li jien dejjem kuntent meta inti risposta tat-telefon tiegħek. U l-I tħossok imdejjaq meta għandna biex ikissru."
  
  
  "Il-wegħda li inti ser jagħmlu l-imħabba lili mill-ġdid qabel ma titlaq?"
  
  
  "I wegħda.
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Dan iż-żmien, it-temp fl-Washington kien deċenti. Meta I ikkontrollati fl-Amalgamati-Istampa u l-Servizzi bil-Wajer-uffiċċju, kien ċar ċar jum. I marru bil-miftuħ għall-Ed tal-uffiċċju.
  
  
  Ed kienet tiekol ikla meta daħal fis. Kważi issa tinkludi wkoll rari ħobż, u hemm biss biċċiet ta'ċips tax-xellug. Hawke tal-tmil, wiry-ġisem milwija fuq il-trej. Ego qishom tal-ġilda tal-wiċċ titneħħa lili, u huwa indikat il-president oppost tiegħu stess. Huwa jinbela il-biċċa tal-manija kien chewing.
  
  
  "Kellek ikla, Carter?"
  
  
  Huwa nodded tagħha. "Iva, sinjur, fuq il-pjan." Ed kien liebes fit-b ' għata. Huwa ħa l-off tiegħu ġakketta u stazzjonati fuq hanger. Hija kienet sel filwaqt li Hawke poġġejt il-biċċa l-aħħar tal-manija. Huwa imbuttat l-trej annullata.
  
  
  Hawke kiesaħ-għajnejn blu studjat me. "Jiddispjaċini li jkaxkru inti bogħod minn... dak l-isem tagħha?"
  
  
  "James," huwa qal tagħha mal-tbissima. "Rwol u l-I jkollhom għarfien dwar dawn it-telefonati."
  
  
  "Humph. Hekk kif ridt leave tagħha?"
  
  
  Tiegħi tbissima wessgħet: "Kuntenti, b'saħħithom, soda, u l-ġild."
  
  
  Ed chuckled. Huwa imbuttat ruħu tal-president u kien up. Fil-kisja-ixkaffa, huwa miġbud ' il barra twil kannella sigarru madwar tiegħu ġakketta-but. Meta l-sigarru maqbuda ego tal-snien, f'daqqa waħda huwa mdawwar kap tiegħu li tħares lejn me.
  
  
  "Jieħu l-apposta, Nick. Naf li inti għandek l-aktar kompiti diffiċli. Jidher li l-AX dejjem jiġrilha maħmuġ l-impjiegi. Iżda ma għandu jkun diffiċli wisq."
  
  
  Brow tagħha furrowed. Iżda jien ma jgħidu xi ħaġa. Ont, kien jaf Hawke se tikseb fil-ħin. Huwa marru lura għall-mejda u sib l-isfel. Meta huwa mixgħula jaqblu fiż-żewġ trufijiet ta ' l-sigarru, il-kamra kienet mimlija għal-lest bil-aroma unika. Huwa ħa jkaxkru fuq tiegħu tas-sigaretti, imbagħad fetħet il-quċċata jiġbed fuq il-presidenza u l-jinġibed l-folder.
  
  
  "Dak li tistabbilixxi l-ego apparti huwa li nafu hekk ftit dwar il-nen." Ed miżmuma sigarru u studjat il-griż tal-ponta. "Jekk naġixxu b'mod miftuħ, l-Istati Uniti jistgħu jiffaċċjaw sfidi serji." Imbagħad f'daqqa waħda huwa qal, " Nick, kif tkun l-istorja tiegħek fl-Asja tax-Xlokk?"
  
  
  Huwa blinked u ħadlu kap tiegħu. - Jien naħseb li, per eżempju, kif ukoll inti tista'tistenna. Għaliex?
  
  
  Ed milwija fuq il-fajl. "Ippermettuli aqra għandek xi fatti. Tliet mitt sena ilu, bil-ġuħ Korean imnissel mil-fit-tramuntana u l-wrested l-Mekong Delta mill-nies indiġeni tal-Kambodja. Dan il-delta hu m dinja tal-meandering xmajjar u li jaqsam il-kanali li, matul is-sajf tal-monsun, tal-għargħar l-banek tagħhom u jittrasformaw il-kampanja tal-madwar fis waħda mill-aktar sinjuri tar-ross-bwieqi fil kollha tal-Asja tax-Xlokk."
  
  
  I qal, " Iva, sinjur, naf tagħha. Delta id-daqs ta', ngħidu aħna, id-Danimarka. I jifhmu li kważi tletin fil-mija tal-popolazzjoni tal-Vjetnam jgħix hemm."
  
  
  Ed nodded. "Fil-fatt," huwa qal. "U li jaħdmu fil-tajn tal-mijiet ta'eluf ta'oqsma tar-ross."
  
  
  "Huwa pjuttost l-istorja tal-qedem."
  
  
  Ed miżmuma sa l-idejn. "Issa għandna se tieħu aktar informazzjoni reċenti. Mill-bidu tat-tieni nofs tas-seklu dsatax, id-Delta saret bil-franċiż tal-kolonji, u kien mibdul Indochina. Meta l-franċiż Indochina Imperu waqa'fl-1954, id-Delta kienet adatt għall-Komunisti."
  
  
  "Ukoll, kien. Iżda meta Ngo-Kafetterija Diem tal-gvern kienet miġġielda fl-aħħar tas-snin 1960, l-Istati Uniti intervjena."
  
  
  Ed inklinata lura. "Jkollna involuti hija kelma tajba, Nick, għaliex aħna qed sess involuti."
  
  
  "Ma tgħidli l-Komunisti għandhom jittieħdu matul il-Delta."
  
  
  
  
  Ed tatni għaqli tbissima. L-sigarru marru barra u kien chewing dan. "Tollerabbli, hemm il-possibbiltà li dawn jistgħu jippruvaw. Xi ħadd - aħna ma jafux li qed tqiegħed flimkien grupp ta'leali voluntiera li tieħu lura l-Delta għall-Kambodja. Jekk dawn huma Komunisti jew le, aħna wkoll ma nafx."
  
  
  Huwa mixgħula wieħed madwar tiegħu s-sigaretti. "Dan huwa l-assenjazzjoni tiegħi? Issir taf?"
  
  
  Ed miġbud ' il barra sigarru u miżmuma bejn l-kbir u l-werrej. "Nick," huwa qal, " għal xi żmien issa, l-Istati Uniti ġie tilmenta li l-gvern tal-Kambodja dwar l-Chicoms-operat u l-ġlieda kontra barra tal-Kambodja. Minkejja l-fatt li għandna ritratti mill-ajru li jikkonferma dawn l-ilmenti, il-Kambodja tiċħad dan kollu. Aħna ħassejna bħal-idejn tagħna kienu marbuta, li hija, sakemm il-bieraħ ."
  
  
  Brow tagħha furrowed. "Il-bieraħ?"
  
  
  Ed nodded. Huwa kompla stare fil-mitfija sigarru fl-naħa tiegħu. "Il-bieraħ, membru tal-gvern tal-Kambodja qal Amerikana rappreżentant - off tal-rekord, tal - kors li xi sigriet-grupp magħruf bħala l-Fidda Serp-Soċjetà jistgħu jikkawżaw din il-problema kollha. Skond din il-persuna, il-mexxej ta'din is-soċjetà għandha waħda biss ix - xewqa li jirritornaw il-Mekong Delta lill-Kambodja. Għandna l-ebda-idea li huwa l-mexxej ta'din is-Soċjetà, jew jekk anki jeżisti."
  
  
  Huwa qal: "Dan jista'jkun biss ikopru għall-Kambodja-gvern. Forsi dawn qal li jiksbu barra l-talent."
  
  
  "Forsi," Ed qal. Huwa poġġa l-sigarru lura bejn is-snien tiegħu u mixgħula. Huwa stubbed tiegħu tas-sigaretti u ħares lejn Hawke, li kien nefħa mill-ġdid. Huwa qal: "b'mod Miftuħ, l-Istati Uniti f'pożizzjoni delikata-dritt li issa. Din l-hekk imsejħa-Soċjetà allegatament topera madwar diversi theddid temple siti fil-Tour Thom-qasam. Cambodians jidhru li jaħsbu li l-leader huwa l-użu tas-Soċjetà biex jgħinu l-ribelli. Barra minn hekk, huma permessi l-Istati Uniti li tibgħat żgħar strajk tal-seħħ biex jeqirdu l-Soċjetà. Iżda l-istrajk-tim għandu jitlesta ix-xogħol tagħha u l-leave tal-Kambodja fi żmien tletin jum tal-ħatt l-art."
  
  
  Kap tiegħi bdew jiffurmaw l-immaġini tal-sitwazzjoni delikata. Huwa inklinata bil-quddiem, armar minkbejn tiegħu dwar il-presidenza. "Taf, sinjur, li jistgħu jiġu stupid-logħba. Ejja ngħidu li dan il-Soċjetà tassew jeżisti, u ejja ngħidu li dan isir wisq qawwija u l-gvern tal-Kambodja trid biex tfarrak il-ego sabiex jipprevjenu l-kolp ta'stat fil-Kambodja-gvern innifsu. Ma kienx ikun ble li ħalli l-Istati Uniti tagħmel dan maħmuġ ix-xogħol? "
  
  
  Ed mistrieħa-idejn tiegħu dwar il-presidenza. "Eżattament. U filwaqt li aħna qed reputazzjoni, Nick, ejja nassumu li l-gvern tal-Kambodja trid dan l-istrajk tal-grupp ġewwa mill-fruntieri tagħha għall-propaganda l-għanijiet. Jiena ċert li dan jista'jkun ħadem biex jagħmlu d-dinja taħseb li l-Istati Uniti invadew il-Kambodja. Aħna se tkun hellish-pożizzjoni."
  
  
  Hawke kien siekta għall-mument, chewing fuq sigarru tiegħu. I ma setgħux tisma ħafna ta ' l-aġitazzjoni tas-uffiċċji oħrajn barra. Fl-Hawke, l-uffiċċju tal-duħħan li jissospendi mill-limitu u ma kien hemm l-riħa qawwija fil-kamra. Huwa flinched meta Ed tkellem mill-ġdid.
  
  
  "Hemm possibbiltà oħra, Nick. Forsi din is-Soċjetà tassew jeżisti u qed tagħmel dak l-ego jgħid il-membri tiegħu huma tagħmel - rebbieħa lura l-Delta għall-Kambodja. Forsi li qed ġlieda kontra l-Flieles, wisq. Ih jistgħu jintużaw bħala alleat ."
  
  
  I jaf dak ix-xogħol tiegħi kien ser ikunu saħansitra qabel Ed spjega lili. Huwa imbuttat sa mill-president tiegħu u kien għall-mument, imbagħad mixi matul il-tieqa u mdawwar jiffaċċjaw me, l-idejn tiegħu fl-għadma tal-ġenbejn bwiet.
  
  
  "Għalhekk dan huwa assenjazzjoni tiegħek, Nick. Inti se tmur għall-Kambodja qabel kull strajk tal-seħħ jew il-armata tintbagħat hemm. I bżonn xi informazzjoni. Ma dan il-Fidda Serp-Soċjetà jeżistu fuq il-dell nnifisha? Jekk iva, fejn? Huwa verament tipprova tikseb Delta lura għall-Kambodja, jew dan il-kopertura għall-oħra tal-motivazzjonijiet? Hija din l-hekk imsejħa-Soċjetà marbuta mal-moviment tal-truppi ghadu madwar il-Kambodja kontra l-Istati Uniti? Jitgħallmu dawn l-affarijiet."
  
  
  Ed lura l-iskrivanija tiegħu u għalaq il-folder. Meta tkellem mill-ġdid, huwa kompla li tħares lejn il-folder.
  
  
  "Jekk inti huma maqbuda, għandna qatt smajt inti. L-Istati Uniti mhux marbuta bl-ebda mod. Jekk għandek bżonn speċjali strajk tal-seħħ tal-sittax-il Marini, huma se kuntatt miegħek.Jekk l-imsemmi Soċjetà jirriżulta li jkun għedewwa tagħna ." Ed ħa nifs fil-fond.
  
  
  "Fil-Vjetnam, il-kuntatt kien għamel, kif ukoll l-wajers li inti tieħu l-fdalijiet tal-Tour Thom. Ma hemm l-affarijiet li għandek bżonn għall-pick-up fil-Effetti Speċjali. Pjan tiegħek-weraq għall-Saigon fil-għodu."
  
  
  I qal tagħha: "xi Ħaġa oħra, sinjur?"
  
  
  Ed blinked darbtejn. "Xorti tajba, Nick."
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Madwar Speċjali l-Effetti tiegħu qabad xi ftit l-affarijiet. Wieħed kien każ tal-plastik bil-12-il elettroniċi buttuni, 11-abjad, wieħed aħmar. Ma ' dan, hija tista'tiġi mħarrka minn Speċjali Strajk tal-Seħħ jekk I meħtieġa minnhom. I sema tagħha bir-reqqa peress li spjega lili kif tuża l-buttuni.
  
  
  Tagħha ħadu wkoll żewġ ħfief tal-plastik tal-suit mal-snanar mingħajr daqna. L-ilbiesi qishom ħfief wetsuits. I filwaqt li kien jisimgħu kif ih se jintuża, huma spjega lili li għandi żewġ ih għaliex jien ma nitkellimx Korean. Meta I ma tużah, I li jkollhom xi ħadd ma me
  
  
  
  
  Il-punti kienu mqiegħda fil-backpack flimkien ma ċkejkna smigħ apparati elettroniċi, u tar-radju żgħir riċevitur. Ma kien hemm l-wkoll jaħbu pan, l-Asja tal-bdiewa tal-jaħbu pan, li I mibdula hekk kif sirt Saigon. L-għada filgħodu, bil-backpack tagħha, hi kienet telgħet fuq il-pjan għall-Saigon.
  
  
  Fil-oxxen u korrotti-belt ta'Saigon, I kien sodisfatti mill-armata tal-intelliġenza, l-uffiċjal. Hi jaf li l-kuntatt fl-Korean ungla se jkun raġel imsemmi Ben-Quang. Ippermettuli ara l mhux maħduma mappa huwa ġibed. Tagħha mibdula-ħwejjeġ u fl-lejl sel fis-C-47. Imbagħad raġel jismu Nam Kien kien ta'stennija għall-tagħha fil-villaġġ hut, u hu wasslitni biex il-fdalijiet tal-Tour Thom temple.
  
  
  
  
  It-tielet kapitolu
  
  
  
  I qajjem sa bil-bidu. L-insetti m'għadhomx buzzed madwar il-ministri. Kien dawl. Hi sib l fuq bil-mod, u tiegħi tal-ġisem mwebbsa mill-ebusija tal-tapit. I tista'tisma'l-tfal tal-daħk barra l-hut. I ra tagħha, il-half-affumikati, li tinsab fuq l-art ħmieġ. Tagħha ħarsa awtomatikament trasferiti lill-president. L-affarijiet tiegħu kienu għadhom intatt. Kien għadu sħun u kien fl-għaraq.
  
  
  Huwa ffokat kull fibra fl-me biex jirrilassaw il-muskoli tiegħi u ħalli l-ebusija jaħarbu permezz tagħhom. Huwa għalaq l-għajnejn tiegħu u qal ruħu li kien imqajjem u mistrieħa sew. L-għajnejn tagħha fl-aħħar nett miftuħa, u kienet kompletament twissija u rilassat. Ma kien hemm l-ebda ħjiel ta riġidità. Huwa eżamina fil-bieb. Ben-Quang kien hemm wieqfa.
  
  
  Huwa tbissem me, l-milwi wiċċ crinkling. "Ridt-irqad ukoll, is-Sur Carter?"
  
  
  Huwa nodded tagħha. Huwa qabża li saqajh u saqajh. "Huwa imqaddsa jum," qal. "Fejn huwa Nam Kiyoung?"
  
  
  Ben-Quang xejru l-idejn. "Huwa se jidħlu, huwa se jidħlu. Inti Amerikani hekk paċenzja. Hekk paċenzja u l-bqija tad-daħk."
  
  
  "Dak li ma issib hekk umoristiċi?" I talab tagħha.
  
  
  Ben-Quang miżmuma minn naħa tiegħu lili. "Ħarsa lejn lilek innifsek. Int daqshekk kbira u li qed jippruvaw biex jgħaddu lilek innifsek off bħala-bdiewa. Biss Amerikana se tagħmel xi ħaġa hekk stupid u l-daħk. Jiġu fuq, is-Sur Carter, aħna ser jieklu."
  
  
  I segwita hu madwar l-kabina. Tfal dam bejn l-tined, shrieking u id-daħk. Huma ma tistax tħallas l-ebda attenzjoni me. Fiċ-ċentru tal-ċirku tal-tined, iswed kbir pot mgħoddi minn nar fil-miftuħ. Hi kienet ħadet ħsieb mill-tliet nisa anzjani. Għal kull hut ma kien hemm l-ġnien fejn jista'jkun jidher mill-irġiel li jaħdmu. Il-arja kien oħxon u umdi u l-xemx kienet kważi għama. Il-villaġġ qishom kien ġewwa ż-żgħar fort. Għalkemm kien hemm kannella soqfa tal-tined u tajn glades, green taħwida-ħajt mdawra kollox, il-green kien il-kulur dominanti, il-ħolqien sens ta'kessaħ serenità. L-insetti kienu bil-ġuħ. Bħad tagħha.
  
  
  Kif aħna avviċinat l-nar fil-miftuħ, Ben-Quang qal, " L-Salib l-Aħmar iwassalna-linċi darba fil-ġimgħa. Aħna nippruvaw li jiffrankaw kemm nistgħu."
  
  
  "Għaliex ma tistax iżomm dan kollu?" I talab tagħha.
  
  
  Huwa shrugged. "Il-Vietcong huma li jgħaddi mill-raħal tagħna. Dawn jeħtieġu l-ross għall-armata tagħhom. Oni ego jittieħed."
  
  
  Wasalna qabel l-campfire. Il-nisa mċaqalqa bl-addoċċ. Huma injorati me. Ben-Quang ħadet żewġ bwieqi injam, ir-ih fir-pot tar-ross, u mogħtija me wieħed.
  
  
  Tiegħu qal: "Il-tfal ma avviż me. In-nisa, wisq. Forsi li ma naħsibx li jien kbar wisq biex jgħaddu għall-bdiewa."
  
  
  Ben-Quang wasslitni fil-dell tal-waħda tal-tined. Aħna tilgħab logħba dan il-cross-saqajha, bil-dahar tagħna għall-moan. Huwa mwaħħla tiegħu fis-swaba l-iskutella u feġġ biċċa tal-ross fil-ħalq tiegħu. Ego-għajnejn kienu magħluqin. Huwa ma l-istess. Rhys jinxtamm bħal mxerrda ġibs tat-trab.
  
  
  "Il-nisa u t-tfal innutat li inti," Ben - Quang qal.
  
  
  "Ma tistax tagħmel dan," qal. Bħala riżultat, il-linċi tal-tieni gidma b'xi mod kien ftit aħjar.
  
  
  Ben-Quang qal, " Dawn taf li inti u għaliex qiegħed hawnhekk. Dawn ma tingħata attenzjoni biex inti għaliex huma jafu int ser tkun marret dalwaqt."
  
  
  "Nara. Għidli, għandek issib ukoll il-Salib l-Aħmar, li ġġib inti linċi darba fil-ġimgħa, umoristiċi?"
  
  
  Ego-għajnejn flickered lili, imbagħad immedjatament reġgħu lura għal-dead. - "Le," huwa qal. "Iżda jekk kien hemm l-ebda Amerikani hawn, forsi nistgħu jgħollu l-tagħna stess-linċi."
  
  
  "Inti aktar jkunu ddominati mill-Komunisti?"
  
  
  Huwa poġġa l-isfel l-iskutella tar-ross u ħares lejn me għal żmien twil. Meta tkellem, l-vuċi tiegħu kien ħafna artab. "Is-sur Carter, ħija għandu irziezet qrib il-bini. Nen hija ddominata mill-Komunisti. Darba fix-xahar, persuna minn madwar id-dinja jasal għall-razzett. Dawn ipoġġu u jitkellmu. Huma jitkellmu dwar l-oqsma, it-temp, u dak il-prezz tal-ross se jkun. Ħija huwa ttrattat bħal raġel, kburi-bniedem, il-persuna. Ħija mhux politiku. Huwa biss jaf il-persuna li jiġi ara hu darba fix-xahar. Amerikana tajn qxur ma bombi l-ego farm Ego-privatezza mhux infettati mill-Amerika suldati tfittex l-ghadu. Ego ma kienx li jittieħdu mill-dar u jitqiegħdu fil-ikrah migranti kamp. Ħija dejjem ikun biżżejjed-ikel għalf tal-familja tiegħu. U dan huwa l-eda, li kien kiber lilu nnifsu. ma kienx minħabba li l-uem bħal xiħ fuq it-triq." Huwa telgħet skutella tiegħu u kompla l-ikel.
  
  
  "B'xi I jiksbu l-impressjoni li inti ma jappartjenu f'dan ir-raħal," qal.
  
  
  
  
  Huwa chuckled. Huwa feġġ l-aħħar linċi żgħir fil-ħalq tiegħu u li jiġu stabbiliti l-vojta-iskutella. "Jiena il-kap ta'din l-raħal," huwa qal. "Qabel il-gwerra, kien professur fl-Università ta'Saigon."
  
  
  Il-linċi tal-lest. Ben-Quang kien qed tħares lejn il-dead mill-ġdid. I kien jistaqsi jekk hu tista'tgħidli xi ħaġa dwar din l-hekk imsejħa tal-Fidda Serp-Soċjetà. I kienet waslet biex jistaqsi lilu meta tkellem mill-ġdid.
  
  
  "Dan ir-raħal huwa protett," huwa qal. "Tiegħek ħafifa tifi-ferroviji kumpanija tal-regolari fin-Nofsinhar Korean-truppi. Ma ih jikteb li konna kontinwament attakkaw mill-Vietcong. Għalhekk issa l-regolari truppi huma hawnhekk ma'l-Amerikani. . Iżda dawn qed jistennew. Sakemm l-Amerikani huma hawn, l-Vietcong mhux se differenzi. Iżda dawn ma jemmnu li anki bil-eluf ta'M-16 azzarin u t-tagħmir, l-Amerikani qatt se tagħmel l-ġlieda kontra l-unità kontra l-Nofsinhar tal-Korean. . Għalhekk, l-Vietcong jgħaddu mill-raħal tagħna bil-kwiet u bil-lejl. Huma jistennew id-differenza għall-Amerikani li jitilqu. Imbagħad l-attakki tal-bidu mill-ġdid."
  
  
  Huwa miġbud ' il barra tas-sigaretti u mixgħula. Ben-Quang irrifjuta dak I offrut l-uem. Kien biss tħares lejn il-dead. Huwa qal, " Ben-Quang, taf għaliex hi hawnhekk?"
  
  
  "Iva," huwa qal. "Trid tmur għall-fdalijiet tal-Tour Thom."
  
  
  "Fil-fatt. Għandek tkun taf xi ħaġa dwar grupp imsejjaħ il-Fidda Serp-Soċjetà?"
  
  
  Ben-Quang tal-għajnejn naqas. "Jien kont smajt dwar dan," huwa qal sempliċiment.
  
  
  Brow tagħha furrowed. "Liema huma l-għajdut?"
  
  
  "Jgħidu li jirreklutaw tagħhom rekluti madwar l-irħula tal-madwar. Dawn l-użu terroriżmu u l-qtil."
  
  
  "Do you know kemm ih hemm fil-Komunità?"
  
  
  Ben-Quang qabża sa saqajh u saqajh. Ego-għajnejn qatt jitħalla ungla. Huwa jintmesaħ id-dahar tal-pants tiegħu bħala ont waslet għall-stand li jmiss hu. Huwa ħalli l-għajnejn tiegħu ssegwi fejn kien qed ifittxu. Kien hemm triq li twassal madwar l-dead lejn il-raħal.
  
  
  "Kemm?" I talab tagħha.
  
  
  Mingħajr lili, Ben-Quang qal: "jien ma tkunx taf xi ħaġa oħra dwar l-Soċjetà. Staqsi lit-mistoqsijiet li Nam Kien. Huwa ser tkun taf. Dan il-metodu maqtula ibni tal-ego." Huwa qajjem mgħawweġ naħa u bil-ponta fil-bogħod-figura. "Il-leħen u li," huwa qal.
  
  
  L-toqrob-bniedem ħares qasir u stocky. Żamma tal-egos kienu kunfidenti u veloċi. Tagħha, ħasbu li kien żagħżugħ, għalkemm kien għadu'l bogħod wisq biex ara l-ego tal-wiċċ. Huwa beda jħares fil-Ben-Quang.
  
  
  L-qodma tal-bniedem deher li jkunu qed jistennew bil-ħerqa, kif jekk il-toqrob il-figura kienet ħabib antik. I l-ħsieb kien stramb, iżda mhux verament. Amerikana għat-turisti probabbilment jisplodu mal-rabja jekk hu semgħu dak Ben-Quang qal lili. I żaru kważi l-pajjiżi kollha tad-dinja. Tiegħi stess twemmin ma tħassib xi ħadd iżda me. Hu kien l-aġent tal-pajjiż tiegħu. Jekk I kien maqbud, ikun min-naħa tiegħi li tiċħad biss l-eżistenza tiegħi. I ħa bħala parti mill-paycheck. Iżda jien kont naf li fi kwalunkwe sitwazzjoni dejjem hemm ħafna naħat.
  
  
  Fl-opinjoni tiegħi, in-naħa tiegħi ma kienx dejjem id-dritt. Kien hemm xi żbalji stupid fl-istorja tagħha. Iżda anki il-kliem "id-dritt" u" ħażin " kienu relattiva. Jista'jkun hemm l-ebda differenzi sottili. Għalhekk hi mismugħ fil-silenzju għall-Ben-Quang tal-kliem. Ih kellhom jinstemgħu qabel. Kull ideoloġija, kull naħa riedu personali tagħha stess taħt il-post tax-xemx. Kulħadd jaħseb tagħhom mod huwa dritt.
  
  
  Tiegħi stess twemmin kienu aktar fundamentali u aktar personali. Huma kkonċernati biss żewġ affarijiet-ħajja u mewt. Għalija, mewt kien dejjem il-pass li jmiss, jew madwar il-kantuniera li jmiss. Il-ħajja kienet xi ħaġa I ma setgħux jżommu fuq għal żmien twil. I ma jaħlux ħin biss li tieħu l-ispazju. Huwa għandu jkollu qabad kollox huwa jista', jgawdu kompletament, u ħalliha jmorru kif hu imxiet fuq. Kull kompitu kien individwali għalija. Ma kellhom xejn x'jaqsmu mal-pajjiżi, l-ideoloġiji, jew tal-gwerra. Kull kienet sempliċi, jew il-problema kumplessa li hi biss kellhom isolvu. Tagħha, naf li kienet biss l-għodda, iżda I maħsub li jkun wieħed mill-aħjar għodod madwar fuq il-bank, jekk biss għar-raġuni li l biss biex jibqgħu ħajjin. Hekk Ben-Quang kellhom l-opinjoni tiegħu stess, u kelli l-minjiera.
  
  
  Nam Kiyoung milqugħa Ben-Quang bil-kbir. Dawn tbissem fuq xulxin u kellmet bil-mod fil-Korean. Nam Kiyoung ma kienx-anzjani. Ego xagħar dritta kienet il-kulur tal-melħ u l-għasafar. Huwa kellu l-ebda-għonq, kif jekk il-mira kienet seduta bejn l-ego enormi tal-ispallejn. Kien ħafna iżgħar minn I kien, iżda I ddubitat jintiżen ħafna inqas. Huwa kien kemm kumplessa kif bull, bil-qawwi, ħxuna tal-armi. Ego tal-wiċċ kien tondi, iżda mhux milwi bħall-Ben-Quang tal. Ego vuċi kienet baxxa. Hu kien skiet filwaqt li l-żewġ irġiel conversed. Fl-aħħar, li daħal qabel me.
  
  
  Dn Qraba tbegħditx minn ħabib tiegħu u ħares lejn me. Huwa eżamina maħsub. "Mela inti qed Amerikana, Nick Carter." Ma kienx corkscrew, sempliċiment dikjarazzjoni let tagħha jafu I d kien innotat. "U int ser jgħaddu lilek innifsek off bħala nattivi."
  
  
  "Jien ser nipprova," huwa qal tagħha permezz clenched xufftejn. "Se tieħu me Tour Thoma jew le?"
  
  
  "Iva, jien ser tieħu inti."
  
  
  "Meta?"
  
  
  Huwa ħares lejn is-sema, lqugħ-għajnejn tiegħu mal-naħa tiegħu. Imbagħad ħares lura fil me. Maħsub-espressjoni kien parti integrali mill-tajba. "Bil-tul tiegħek, inti ma tistax l-ivvjaġġar fl-dawl tax-xemx. Meta l-xemx jinżel, aħna ser jitilqu."
  
  
  
  Ben-Quang qal, " kien tistaqsi dwar il-Fidda Serp-Soċjetà."
  
  
  Nam Kiyoung tal-espressjoni mibdula. Ego tal-xedaq issikkati, ġisem tiegħu tensed. Huwa kienet qed tfittex fil-wiċċ tiegħi mal-ovvju b'disprezz. "Jekk inti qed għadu ħaj," huwa qal bil-mod,"jien ser joqtlu inti fuq il-post."
  
  
  Huwa permess żgħir tbissima li jinfirxu madwar ix-xufftejn tiegħu. "Imbagħad ikun iblah li jgħidlek li jien xorta Prattika."
  
  
  Huwa baqa jiċċaqalqux. Ben-Quang tpoġġi l-idejn dwar l-Uem u l-ispalla. "Ma kienx jaf dwar l-eżistenza ta'l-Soċjetà sakemm I qallu," ir-raġel qal.
  
  
  Nam Kiyoung rilassat ftit. Kien għadu tħares lejn me, iżda l-informazzjoni kienet marret mill-egos tagħhom.
  
  
  I qal tagħha: "Tista'tgħidli xi ħaġa dwar dan is-Soċjetà?"
  
  
  "Huma bejjiegħa tal-laħam u l-qattiela. Jien mhux se jgħidlek aktar." Imbagħad huwa tax-xellug mal-Ben-Quang.
  
  
  Huwa jaraw tagħha sakemm ma daħlu fl-hut. Imbagħad I sel u mixgħula tas-sigaretti. L-tfal kompliet tilgħab fil-tined. L-qodma nisa lura lill-kaldarun fuq il-nar fil-miftuħ. L-raħħala kompliet taħdem fil-ġonna tagħhom.
  
  
  
  
  Ir-raba'kapitolu.
  
  
  
  L-kastig ma ibattu bl-estinzjoni. Byung-quang u Nam Kien jintefqu l-kbira tal-ġurnata tagħhom hut. Tagħha loitered madwar, josservaw l-attivitajiet ta ' kuljum tar-raħal. In-nies deher beda jinkwieta lili, iżda ih-kurżità ma kienx biżżejjed biex jistaqsu mistoqsijiet. Dawn ħalli me taf liema huma kienu qed jagħmlu, iżda dawn ma jistgħux jitkellmu għal me.
  
  
  Mhux biss meta l-irġiel anzjani, nisa u tfal żgħar ħafna tħallew fil-villaġġ. Il-bqija tal-minnhom ħadmu fl-erba'oqsma tar-ross li miġbud fin-nofsinhar. Fil-estinzjoni, in-nisa bdew jaslu mill-oqsma tar-ross. Dawn kienu l-aktar żgħar u wiry, u għalkemm ih-dwal ħares żagħżugħa mix-xogħol, ih tiffaċċja wera l-età qabel iż-żmien. Kif kisbu aktar mill-qrib, huma ħadu l-ħlas ta'l-tfal u bdiet tagħmel faċendi madwar id-dar. Il-ħasil tal-ħwejjeġ kien misjuqa minn hawn mill-vjola li l-fluss tbaqbieq-punent ta'l-raħal. L-irġiel dalwaqt se jiġu lura mill-ross paddies, u li dawn ikunu għadhom ħafna xogħol li tagħmel.
  
  
  Fil-estinzjoni, huwa mixi bejn l-thatched-tined u jaraw par.
  
  
  Fil-estinzjoni, Nam Kiyoung ħareġ mill-hut bil-backpack fuq dahar tiegħu. Hi kienet fuq quddiem tal-hut u sema'l-ħsejjes tad-difiża. Kien kważi skur wisq biex tara b'mod ċar. Nam Kiyoung mixi lejn me permezz żgħir spazju miftuħ.
  
  
  "Aħna ser tmur issa," huwa qal.
  
  
  Huwa nodded u stubbed tiegħu tas-sigaretti. Nam Kiyoung tal-għajnejn kiber tqal, imbagħad arched. Huwa mixi matul il-hut u qabad backpack tiegħu. Huwa stenna bil-ħerqa għal-ego biex tpoġġi tiegħu fuq l-dahar. Imbagħad l-uem nodded tagħha, u huwa beda fis-silenzju. Huwa segwit bil-mod. Ben-Quang kien imkien fil-vista.
  
  
  Għalkemm Nam Kiyoung tal-stocky-riġlejn kienu għal żmien qasir, huwa għamel minnhom u'l isfel fl-partijiet. Sibt ruħi jagħmlu kbar bil jiċċaqlaq biex ilaħħqu. Huwa qatt ma ħarist lura biex tara jekk kien hemm, u qatt ma tkellem. Mill-ħin li laħqu l-dead, tiegħi qmis ġiet mgħaddsa fl-għaraq.
  
  
  L-dead-għasafar kien loudly kif aħna dived. Ma kien hemm l-dawl biżżejjed biex jagħmlu l-Nam Kien tal-dahar, iżda hekk kif il-weraq oħxon magħluqa fl-madwarna, l-dlam sar assoluta. Nam Kien qoxra fuq ukoll trodden-triq. Ma kienx jaf jekk kien għaddej l-logħob bil-me bħal Ben-Quang, iżda huwa miżmum fuq denb tiegħu fil-każ biss.
  
  
  Wara siegħa, ħassejtni bħal I kien il-mixi malajr isfel dejqa-kuritur. It-triq ġiet maħduma u l-istralċ. Iżda l-dead kienet mibnija-ħitan iswed fuq kull naħa.
  
  
  Nam Kiyoung mċaqalqa malajr u l-skiet. Meta siegħa u nofs li kien għadda, huwa beda biex tikseb rrabjata. I kien pjuttost tajba l-idea ta'dak Nam Kiyoung kien qed jipprova. Kien stennija għall-tagħha biex tikseb għajjien, għid lill-emu li jnaqqsu jew iwaqqfu u l-bqija. Forsi huwa maħsub li l-Amerikani buttuni. Ma kontx naf dak li kien il-ħsieb, u l-I ma l-kura fil-ħin. I ma jistennew ħafna chatter u l-ambjent smiles, iżda kwiet ostilità, wisq. I ma kellhomx bżonn li; I ma bżonn.
  
  
  "Stenna, Nam Kiyoung!" Huwa titwaqqaf u bdew jieħdu l-backpack off tiegħu l-ispallejn.
  
  
  Huwa ħa l-ieħor seba'passi qabel il-waqfien. Imbagħad huwa mdawwar bil-mod madwar. Kien wisq skur biex tara l-espressjoni tal-tajba fuq il-wiċċ tagħhom. Huwa wasal għall-me u talab."Inti għajjien?" "Inti tixtieq li l-bqija."
  
  
  Tagħha, sib l-isfel fuq il-wieħed minn kull tilwim. "Nixtieq nitkellem," qal. Huwa mixgħula.
  
  
  Dn Qraba telaq backpack tiegħu u niżel isfel li jmiss lili. "L-amerikani dejjem kellem," huwa qal sarcastically.
  
  
  Hu ħalliha jgħaddu. Kont naf kif huwa ħass, iżda ma kontx naf għaliex, u l-I ma l-kura. Tagħha, ħares lejn l-dell skur ta'egoiżmu. "Nam Kiyoung, naħseb li inti u l-I għandhom jifhmu lil xulxin sinċerament issa. Jien ma inti titlob li l-imħabba me; I verament ma l-kura, jekk inti tifhem. Iżda jekk inti tixtieq taħdem biex Tour Thom, imbagħad mur bogħod. I-bżonn ta'gwida, mhux atleta Olimpiku. Jekk hi toffendi inti għal kwalunkwe raġuni, biss ħalli me jafu u jien ser tieħu fuqek.
  
  
  
  Jien ma jistgħux jeħtieġu li inti tipprova taqqab me. M'għandix bżonn tiegħek ostili silenzju. M'għandix bżonn tiegħek sarcastic rimarki." L-uem ħalli tagħha jgħidu li fi ftit sekondi.
  
  
  Huwa squatted madwar mill me, tħares fit-triq bħala tkellem tagħha. Konna kemm taqtir bil-għaraq. L-dead-għasafar kienu għadhom tagħmel ħsejjes. Jekk Nam Kiyoung kien is-smigħ, huwa sar l-ebda sinjal.
  
  
  Fl-aħħar nett, huwa ffirmati u qal, " Hemm raħal mhux'il bogħod minn hawn. Aħna ser u l-bqija jieklu hemm."
  
  
  Huwa nodded tagħha. Tajba. Dak li għandek tkun taf dwar dan il-Fidda Serp-Soċjetà?"
  
  
  Nam Kiyoung f'daqqa waħda saqajh. "Jien ser jiggwidak," huwa qal fl-tensjoni tal-vuċi. "Iżda jien mhux se jitkellmu dwar is-Soċjetà." Huwa telgħet backpack tiegħu u beda l-kamini armi tiegħu permezz tal-ċineg. "Aħna ser jmorru bil-mod jekk dan huwa dak li tixtieq."
  
  
  Huwa beda. Huwa miġbud fis-backpack tiegħu u segwiti.
  
  
  Għalkemm Nam Kiyoung kontinwa li jimxu fl-silenzju, huwa xorta naqas. Il-passaġġ saret irqiq fil-postijiet, u kellek biex timbotta dens undergrowth. Wara l-ieħor siegħa ta ' wara lilu, huwa mar l-dritt permezz tal-dens ungla. Tagħha qoxra huwa dritt wara lilu, iż-żamma miegħu aktar fil-ħoss minn dehra. L-dlam kien assoluta. I lanqas ara l-dwieli I ħabat permezz. Ungla bdew irqiq, u ħafna mill-mogħdijiet deher li jiltaqgħu mal-triq konna li ġejjin. Meta l-passaġġ wessgħet biżżejjed, issieħeb fl-ħdejn Nam Kiyoung.
  
  
  Il-villaġġ deher li għandu jidher qabel l-istati uniti. L-ewwel huwa ra l-thatched soqfa, li ħares kważi l-fidda fil-water. Ungla deher li jisparixxu fuq kull naħa tal-istati uniti, u aħna ħarġu fil-ikklerjar. F'dan, bħala l-ewwel raħal, it-tined ġew organizzati fl-ċirku.
  
  
  Huwa mdawwar lejn ix-xellug u raw żewġ irġiel żgħażagħ mal-qodma azzarin sospiżi fuq l-ispallejn. Huma ġew imwettqa permezz tal-dead madwar 50 tarzni bogħod u l-mixi malajr miegħi. Żewġ aktar irġiel ħareġ madwar l-dead dwar l-istess distanza li d-dritt tiegħi.
  
  
  L-għajnejn tagħha flickered li Nam Kiyoung. Kien jitkellem nonchalantly, u ħsibt li tista ara l-kantunieri tal-rta tal-ego iduru fil-wry tbissima.
  
  
  Raġel ħareġ mill-eqreb hut mal-żewġ bwieqi injam fl-idejn tiegħu. Meta wasalna lilu, huwa f'idejn l-istati uniti kemm Kiyoung u l-me-bwieqi tar-ross. Nam Kiyoung ħalli l-backpack jaqgħu barra l-ispallejn tiegħu u squatted isfel. Raġel ieħor, li ħares dwar l-istess età bħala Nam Kyung, sib l isfel bejn il-minnu. Dawn tkellem fil-Korean bħala Nam Kiyoung mgħaddas-swaba tal-ross madwar l-iskutella fil-ħalq tiegħu.
  
  
  Huwa naqqas l-backpack tiegħu u squatted isfel qasir distanza'l bogħod mill-żewġ l-irġiel. Hija bdiet tiekol tar-ross. Għalkemm kien tard, il-villaġġ deher li kien bieżla bl-attività. Ma kien hemm l-bozza l-ħruq fil-kważi kull hut. Filwaqt li l-tagħha ale, tagħha jaraw l-erba ' l-irġiel li marru kollha fuq il-dead. Huma miżmuma-għajnejn tagħhom dwar il-me kif mixi. Huma probabbilment ressaq l-idea ta'l-azzarin madwar mill-qodma John Ted film. Dawn kienu ż-żgħażagħ, li tħares madwar 18-il sena jew 19-il sena. Huwa jaraw lilhom sakemm dawn ikunu daħlu wieħed mill-tined.
  
  
  Il-bniedem li kien jitkellem li Nam Kiyoung f'daqqa waħda saqajh. Nam Kiyoung baqgħu fuq il-ġnub tiegħu. Huwa widen lill-bniedem permanenti hemmhekk jgħidu xi ħaġa fil-ponta, ħarxa-ton, imbagħad il-bniedem u jdur madwar tlaqt.
  
  
  Tagħha, Kiyoung ħareġ għall-Us. "Dak li kien kollha dwar?"I talab tagħha.
  
  
  "Master," huwa qal, nodding l-jirtiraw-bniedem. "Huwa ma tridx us li jkun hawn. Hu jixtieq us li jiġu lura."
  
  
  "Dak li l-infern?"
  
  
  "Huwa qal li inti huma kbar wisq għal rurali kif ukoll żviluppati. Huwa qal li l-Tramuntana Korean kienu jafu li kienu xi tip ta'aġent."
  
  
  Brow tagħha furrowed. "Dan huwa stupid. Kif jistgħu taf?"
  
  
  "Huwa qal li taf int Amerikana. Huwa qal li ħasbu li kienu ħassar."
  
  
  Huwa feġġ aktar ross fil-ħalq tiegħu. Ma kontx naf dak li jaħsbu. Naturalment - jekk il-Tramuntana Korean ra me, dawn jistgħu jaħsbu I kien ftit. Iżda meta ma huma ara lili? Kienu dawn li ġejjin us?
  
  
  "Dak id-differenza ma tagħmel għal dan il-imgħallem li huwa?" huwa talab tagħha. "Dak li ma hu l-kura dak tat-Tramuntana Korean maħsub?"
  
  
  Mingħajr lili, Nam Kiyoung qal ," Forsi l-raħal huwa fil-periklu. Forsi l-oħra l-irħula huma fil-periklu." Huwa ħares lejn me, u laħaq għall-backpack tiegħu.
  
  
  Meta kien I-ħżin u t-tqegħid-idejn tiegħi permezz tal-ċineg ta'backpack tiegħi, I qal li tagħha: "x'taħseb dwar il-erba'persuni li ħareġ mal-istati uniti permezz tal-dead? Forsi ħadt l-Vjetnam messaġġ."
  
  
  Nam Kiyoung squinted fid-direzzjoni tal-hut li l-erba ' l-irġiel kienu daħlu. Huwa ħares lejn me bl-ebda espressjoni fil-għajnejn tiegħu. "Jien naħseb li għandna bżonn li jħallu issa," huwa qal.
  
  
  Huwa nodded tagħha. Aħna tpaċija malajr. Meta aħna laħaq it-tmiem tad-difiża, missierha jiddawru lura. Erba ' l-irġiel żgħażagħ kienu ġejjin mill-hut. L-Dollaru madwar minnhom osservat fil me. It-tnejn l-oħra ngħaqdet magħhom u ħares fejn kien tipponta. Kull sitta minnhom kienu qodma azzarin bil-jiżżerżqu żerżaq boltijiet. Dawn dam mill-hut għall-us.
  
  
  "Dawn qed ġejjin għalina, Nam Kiyoung," qal.
  
  
  Nam Kiyoung ħares fuq l-ispalla tiegħu fi s-sitt-irġiel. "Dawn qed-anzjani," huwa qal senselessly. "Se jkun faċli biex tikseb l bogħod mill-nh."
  
  
  Ftit minuti wara, il-dead-dlam jinbela-istati uniti sa mill-ġdid. L-cawing u sejħa ta'l-għasafar qalulna li konna mhux mixtieqa.
  
  
  
  
  Mill-ħin tagħna l-anzjani pursuers daħlu ungla, kellna koperti kważi nofs mil. Ungla kbira wara l-istati uniti, jekk għandna jidher biċ-ċar l-idea tajba fejn il-sitta minnhom huma. Tagħha saret biex Nam Kiyom, u naħseb li sorpriż ego. Ħsibt li l-ostilità huwa wera lejn me kien minħabba li huwa maħsub I kien hemm xi tip ta'żibel. Forsi li ma kienx jaf x'mogħdijiet li tieħu permezz tal-dead, iżda I kien hemm l-ebda barrani li dawn il-vjaġġ.
  
  
  Nam Kiyoung mitfi-triq prinċipali u bdew jiksru permezz tal-fergħat ħoxna. Kont naf li jekk nistgħu nisimgħu tagħna pursuers, li jkun żgur li jisma'l-us. Jekk Nam Kiyoung kien xi tip ta ' bil-lejl ġlied, huwa jifhem li hemm il-ħin biex jimxu, żmien li toqgħod u l-ġlieda, u il-ħin biex jinħbew u għassa. Tiegħi ir-rispett għall hu żdiedet bħala huwa wasslu biex ċkejkna erba'-marda ċirkolari-ikklerjar bogħod mill-prinċipali trail, u mbagħad f'daqqa waħda mqajma naħa tiegħu. Aħna qed-iffriżar. Aħna sib, kemm tal-istati uniti ftit mill-nifs. I jistgħu jħossu l-għaraq taqtir minn tagħha. Nam Kiyoung tal-wiċċ kien expressionless.
  
  
  Aħna stenniet, crouched u jiċċaqalqux, u fl-aħħar nett aħna jinstemgħu l-thuds. L-irġiel tax-xellug l prinċipali trail, iżda fuq in-naħa l-oħra tal-istati uniti. Kien aktar faċli għall-lilu. U forsi ħasbu ftit qodma-time bħal Nam Kiyoung u me se tieħu l-rotta faċli.
  
  
  Dawn kienu miexja bil-mod issa. Tagħha, Kiena ħarsu lejn l-istati uniti. L-għajnejn tagħna sodisfatti. Kulħadd madwar l-istati uniti kienu jafu liema l-ieħor kien il-ħsieb. "Aħna setgħu faċilment megħluba kollha li sitta minnhom.
  
  
  L-rogħda kompliet ibattu mimmo-istati uniti. Meta kien wisq kwiet għall-ego li tisma', Nam Kiyoung tal-muskoli dehru biex jirrilassaw. Huwa miġbud off backpack tiegħu u miġbud. Huwa niżel tiegħu backpack warajh u inklinata lura kontriha. Huwa miġbud wieħed minn madwar tiegħu s-sigaretti u mogħtija em waħda. Meta kemm aħna mixgħul, I qal tagħha, " Jekk dawn kienu madwar Vjetnam, għaliex ma huma jippruvaw jieħdu us dritta l-raħal?"
  
  
  "Huma tkun tilfet il-wiċċ ta' l-raħħala. Kien hemm biss żewġ tal-istati uniti u l-sitta minnhom.
  
  
  Nam Kiyoung taha wry tbissima. "Jien ċert li jkunu ġew faċli għalina biex joqtlu."
  
  
  "Jiena wkoll," huwa qal.
  
  
  Huwa stubbed tiegħu tas-sigaretti u qabad l-pakkett.
  
  
  Huwa miġbud fis-backpack tiegħu u kien fuq quddiem ta ' dan. "Dan l-terrur tattika huwa qisu il-Fidda Serp-Soċjetà," qal.
  
  
  Huwa mdawwar tiegħu lura fuq il-me. "Issa għandna mhux se jkollhom li jmorru tant malajr," huwa qal kif hu mixi lura fil-dead.
  
  
  Meta aħna laħqu l prinċipali trail, huwa qagħdu lura lilu kif aħna mixi. Fl-aħħar, kelli li jaċċettaw dan: I ma kienx se tgħallem xi ħaġa dwar is-Soċjetà mill-Dn Kiyoung. L-aħjar ħaġa li għandek tagħmel jkun li ssaqsi madwar bħala aħna mxiet'il quddiem l-irħula lill-villaġġi. Naturalment, xi ħadd ieħor minn Nam Kiyoung jinstemgħu tal-Soċjetà. Naturalment, I setgħu jiġu inkwadrati mill-Ben-Quang u Nam Kien. Forsi ma kien hemm l-ebda-Soċjetà kollha. Forsi dan kollu jitkellmu dwar l-bejjiegħa tal-laħam u l-maqtula sons kien biss fil-mira bi spiża tiegħi.
  
  
  L-dead-kreaturi jinżammu tilmenta kif aħna mxiet'il quddiem ih-territorju. Kif aħna mixi, hi kienet saħansitra aktar rispettati mill-Nam Kien bħala ħabib. Kien jaf l-dead bħal ġurnata tax-xogħol, b'tali mod li hu qatt ma kien jaf l-mod li x-xogħol tiegħu. Bħala l-sigħat għadda, sab ruħu jistaqsi dwar nen - dak li l-familja tiegħu kien simili, kif huwa ltaqa'Ben-Quang u dak li huma maħsuba biex xulxin, fejn huwa jgħix, kif em irnexxielhom jiksbu dan ix-xogħol-jgħin lill-me. Dawn kienu mistoqsijiet li qatt ma setgħu jiġu mwieġba. Nam Kiyoung ma kienx madwar dawk li tkellmu.
  
  
  Hija għandha tkun madwar sagħtejn qabel dawn, huwa maħsub, meta l-dead bdew irqiq mill-ġdid. Il-passaġġ saret wiesgħa u sew trodden. Mogħdijiet oħra qasmu dan. Konna toqrob ieħor raħal. Tlaqt ħdejn Nam Kiyoung. Huwa eżamina inkwetat dwar xi ħaġa. Imbagħad ont ltqajna inkwetat wisq.
  
  
  Nam Kiyoung-tixrid tiegħu idejn fil-ġnub tiegħu fis-silenzju. Em ma għandek tagħmel huwa d-doppju; tiegħu kien jaf liema hu maħsub. Kif huwa mdawwar tax-xellug, ont, mxiet'il bogħod minnu lejn il-lemin. Jekk konna se x'imkien, aħna ma jimxu bħal ftit drunks, id f'id.
  
  
  Kien mħawda, bħal ħolma kellek u inti tipprova biex tiftakar mal-ego tiegħek, iżda inti ma tistax. Is-sentiment kien hemm, u dan kien reali, iżda jien ma setgħux figura dak li kien li kkawżati dan. Jekk aħna kienu jaqgħu fin-nassa, aħna se jkunu lesti għal dan. Nam Kiyoung u l-tagħha kienu madwar 20 tarzni bogħod minn xulxin. Aħna ma kinux armati. Iż-żewġ Wilhelmina u Hugo kienu hemm.
  
  
  Iżda l-periklu ma kienx għall-us. Il-periklu kien'il fuq. Nam Kiyoung u l-tagħha daħlet il-raħal b'attenzjoni u taħt il-kopertura. Qgħadna li l-mod anke meta aħna jinstabu l-ewwel tarbija mejta bil-kap tagħha cut-off. U aħna kienu għadhom jħaffef madwar kabina għall-kabina wara li tgħaddi mimmo tal-korpi tal-żewġ l-irġiel tagħhom imsaren maqtugħa u erba'mgħarrqa-nisa. Aħna xtaq li għandhom jaraw u kontinwu biex tara sa l-sema beda biex jitħaffef il-bidunett. Imbagħad kellna li jaċċettaw dan. L-ghadu hija marret. L-irġiel, tan-nisa u t-tfal kienu maqtula. L-raħal kien meqruda.
  
  
  
  
  Il-ħames kapitolu.
  
  
  
  Inti ma jistgħux jippreparaw għal xi ħaġa bħal din. Inti tgħid ruħek li inti aġent, li huma reżistenti mill-vista tal-mewt.
  
  
  I ra dubbien u dud titkaxkar minn tiegħi sightless-għajnejn. Rajt nisa horribly disfigured mill-tortura. Huwa dejjem frustranti, iżda m'hemm xejn speċjali dwar dan. Int stajt tidher kollha qabel. Iżda dan mhuwiex il-każ.
  
  
  Aħna mfittxija kull hut u l-territorju fil-villaġġ. Għalkemm aħna ma jgħidu li kull oħra, aħna kien jaf. Ridna sitt subien adoloxxenti. Jekk aħna kien skopra ih, aħna se jkollhom maqtula ih mingħajr il-kwistjoni. U aħna jiksbu kick barra tal-ihk.
  
  
  Dan ma kienx il-parti tal-impjieg tiegħi. Ix-xogħol tiegħi kien li jitgħallmu dwar ċerti tas-soċjetà. Iżda kif hi mfittxija-raħal, din is-Soċjetà deher li jkunu parti mill-ħajja ieħor. I kien mdawra mill-aktar infezzjoni tal-mewt I d qatt rat. U huwa fil-lukanda li jikkawżaw il-mewt, l-ebda inqas terribbli.
  
  
  U mbagħad il-ġurnata waħda I kien bil-wieqfa fil-nofs tal-raħal bil-Luger fl-naħa tiegħi. Ix-xemx kienet peeking barra minn wara l-dead. Dn Qraba ħareġ lili, tħares madwar.
  
  
  "Dawn riedu inti," huwa qal. "Huma ġew hawnhekk minħabba li l-raħal kien li jmiss, li fejn konna se, li fejn konna se bqija."
  
  
  Ont, ħares lejn lilu ma naqas-għajnejn. "Inti tgħid li dan kollu sar għaliex jien hawnhekk?"
  
  
  Huwa nodded grimly. "Dan sar bħala eżempju għall-ħalli l-oħra raħħala taf. Aħna mhux se jkollhom l-ebda għajnuna minn issa. L-ebda waħda madwar l-raħħala jistgħu jiġu fdati. Dawn se jibżgħu."
  
  
  I tpoġġi lura fil-Wilhelmina tal-holster. "Nam Kiyoung, inti ħoss bħal inti tkun tidher xi ħaġa bħal din quddiem."
  
  
  Huwa eżamina madwar, joqogħdu l bogħod mill me. Tagħha, rat tagħha ego xagħar għadam. "Jum wieħed," huwa qal ewwel. "Iva, stajt tidher tagħha jagħmlu xi ħaġa simili li ladarba. Meta tifel tiegħi kien maqtula."
  
  
  Huwa għamel hekk li kien bil-wieqfa fil-quddiem tal-lilu. Ego-għajnejn misted ftit. "Inti tgħid li l-mod kif din is-Soċjetà taħdem?" I talab tagħha.
  
  
  Nam Kiyoung ħa nifs fil-fond. "Huwa sagħtejn l-raħal li jmiss. Jekk il-Tramuntana Korean qed tfittex inti, il-jum saint se jagħmilha aktar faċli għalihom. Għandna biex ikunu attenti ħafna meta aħna jidħol l-irħula issa."
  
  
  Huwa eżamina madwar fil-biċċerija. "Dak li dwarhom?"
  
  
  "Mhux se moħħ us li jħallu. Issib dan barbariżmu li jħallu lit-tuti esposti għall-temp? Huwa kwalunkwe inqas barbariżmu milli tħares'il quddiem miftuħa jidħol fil-ġisem? Kif nifhem, fil-pajjiż tiegħek, il-ħbieb u l-qraba fil-fatt qed jistennew biex tara-ġisem."
  
  
  "Id-dritt," qal. "Ejja mmorru."
  
  
  Anke qabel aħna tax-xellug l-raħal kompletament, sab ruħu-ħsieb li Nam Kiyoung kien id-dritt. Ma ħadu l-istati uniti-il jum biex jiġu midfuna dawn in-nies kollha, u ma kellix ijiem. Iżda I kien jistaqsi kif intelliġenti ġie jaħbu minn dawn iż-żewġ irġiel żgħażagħ. Forsi għandi stenniet u maqtula ih meta jkunu għaddew. Dawn kienu quddiemna, issa, l-irħula jidħlu qabel aħna laħaq agħlaq. Forsi, kif Tilfu l-qalulna, huma ma jistgħux jippruvaw xi ħaġa fl-aħħar raħal minħabba li kieku tilfu-wiċċ. Iżda issa, huma jistgħu jagħmlu l-mossa fi kwalunkwe ħin.
  
  
  Huma jistgħu jagħmlu wieħed jew iż-żewġ affarijiet. Dawn jistgħu jkunu jintilfu kull villaġġ kif dawn avviċinat, bit-tama li kuljum magħna barra jew il-biża us bogħod. Jew dawn jistgħu stenna kullimkien tul il-traċċa u l-joqtlu-istati uniti kif aħna jgħaddu mimmo. Xorta waħda, dawn kellhom l-naħa ta'fuq.
  
  
  Kif Kiyoung trasferita lejn l-istati uniti, huwa sab li huwa jistgħu jħossu l-dead kollha madwar lilu. Flimkien mal-xemx, l-insetti deher. Dan orga komarov u oħra akbar gdim kreaturi. Nam Kiyoung Chagall-ħajja bħala persuna bil-għan. Kien daqs li kieku kienet qed tistenna xi ħaġa. L-xemx ma tmissx-istati uniti fil-librerija. Iżda meta l-xemx roża, l-arja ħass bħal aħna kienu għaddejjin sawna. L-indeboliment fuq'ixxotta qawwa tiegħi, u ixxotta tiegħi uġigħ fil-saqajn.
  
  
  Huwa miżmum tmur minħabba Nam Kiyoung kien għaddej. Iżda meta waslet filgħodu, huwa ra li kien għajjien wisq. Ego tal-movimenti kienu qawwija, żbalji. Kif marret aktar mill-qrib, hu wara jiltaqgħu iktar ta'spiss. Ostakli żgħar, bħall-friegħi fuq it-traċċa, irriżultaw fi l-apparati li jistgħu jkunu jwaqqa'fuq. Iżda huwa ma tieqaf għall-bqija. U ont kien miftuħ warajh. Kelli biex timsaħ tiegħi għajnejn minħabba li l-bank magħluqa ih. Għonq tiegħi kien kopert fl-gdim tan-nemus. Tiegħi Iżvediżi kienu imxarrab u twaħħal. I jistgħu jkunu bil-ġurament xi ħadd kien mixi wara me, it-tagħbija tal-blat fil-backpack tiegħi bħala aħna mixi.
  
  
  Mitlufa tagħha rekord tal-ħin. Jidher qisu konna qed fil-sweltering-mewġa tas-sħana għal kważi żewġ il-ħdud jew aktar. Dan sar parti kostanti tal-ħajja tiegħi. Jekk I d qatt kien kiesaħ, huwa ma setax tiftakar meta. Iżda tagħha qoxra, xkiel meta Nam Kiyoung wara jiltaqgħu, xkiel meta hu wara jiltaqgħu. Imbagħad, fl-aħħarnett, huwa qajjem naħa tiegħu għall-bqija.
  
  
  Nam Kiyoung jinġibed l-ċineg backpack off-ispallejn tiegħu bi sforz kbir. Meta l-bniedem waqa ' l-art, huwa malajr segwit lilu. L-ego-mira hija jegħleb lura kontrih, l-għajnejn magħluqa, ħalq miftuħ, u l-teħid tan-nifs bil-qawwi.
  
  
  Ont kien tiegħi addominali meta tiegħi backpack waqgħu barra mill tiegħi l-ispallejn. I irnexxielhom jiksbu mill-qrib hu. Meta tagħha, inklinata-dahar, l-tagħha stahl kienet qed tfittex għal tas-sigaretti. Ħafna mill-nies madwar minnhom kienu imxarrab mill-bank. Fid-dahar ta ' l-backpack, I misjuba tnejn minnhom ma pjuttost xott-truf. Nam Kiyoung ħa wieħed, imbagħad poġġi naħa tiegħu fuq il-mini kif hu mixgħula.
  
  
  "Il-raħal mhux bogħod," Kien qalulna, mill-nifs. Ma kienx hemm anke ħafna li tkellem dwar.
  
  
  
  
  "Dak li taħseb li aħna ser issib?"
  
  
  "Min jaf? Huwa shrugged, iżda I tista'tara l-inkwiet fl-għajnejn tiegħu. Ma tħares tajba. L-ebda wieħed fuq il-us xtaqu dawn il-Tramuntana Korean tiegħi fid-quddiem tal-istati uniti.
  
  
  Jekk aħna kienet sabet ieħor raħal simili għal dak li aħna biss tax-xellug, naħseb jiena iddeċieda li l-kaċċa'l isfel dawn iż-suldati. Dan jista'joħloq tajba l-argument li ħalli kollox mur l-infern. Huwa inklinata lura, mixgħula tas-sigaretti, u ħares fl-aħdar li jkopru l-sema. Fil-vuċi li ma ħoss bħal tiegħi stess, huwa qal, " aħna se jmorru bil-miftuħ għal dan il-villaġġ bħall-preċedenti wieħed?"
  
  
  "l-ebda. L-raħal huwa qrib ħafna. Anki issa, I tista riħa l-riħa tal-tisjir tar-ross. Dawn jistgħu jkunu gwardji li diġà jafu aħna hawnhekk. L-ebda, aħna ser tmur separatament. Jien ser imorru miftuħ fuq it-traċċa. Inti ser tkun bil-mixi ħamsin-saqajn li d-dritt tiegħi. Jekk huwa jimblokka, li qed tfittex l-Amerika. Jien ser tara tagħha meta niġi ġewwa, u jien twissija għalik."
  
  
  "X'inhu jiġri lilek?"
  
  
  "Huwa ma iweġġgħu me," huwa qal.
  
  
  Hija kienet kważi mogħtija jippruvaw jitgħallmu xejn dwar l-Fidda Serp-Soċjetà minnu. I rispettata tagħha, waslet għall-Tagħna Film-teatri bħala-bniedem, u, stramba biżżejjed, I anke xtaqu lilu. Għalkemm huwa ma immedjatament ġejjin u tgħid dan, dak li ġara tifel tiegħu ego u dak li kien jaf dwar is-Soċjetà kien xejn tan-negozju tiegħi. Jekk I kellhom problema mas-Soċjetà, ikun bejn me u l-minnhom. Dan ma kienx dwar Nam Kiyoung, u huwa ma kienx se jkunu parti minnha. Ego tmiss imdejqa me, iżda I ma kienx se tinqasam, u naf li dan. Dan il-fatt waħdu kien probabbilment ir-raġuni għar-rispett tiegħi.
  
  
  Kif jekk ' doża eċċessiva tal-enerġija kien għadu kemm ġie injettat fil Kien tal-ġisem, huwa stubbed tiegħu tas-sigaretti u l-qabża sa saqajh. Huwa telgħet backpack tiegħu u beda timbotta l-idejn'il quddiem. "Aħna ser tmur issa," huwa qal.
  
  
  Tagħha, qbilna li saqajh. Mill-ħin I poġġih fuq backpack tiegħi, kien diġà fuq il-mod tiegħu. Kont naf li kienet kif għajjien kif kien. Aħna mixi kollha bil-lejl u l-aktar ta'l-għada filgħodu. U aħna ma jittiekel xejn peress li aħna l-ewwel waslu fir-raħal.
  
  
  Nam Kiyoung kien id-dritt. Aħna ma kinux għaddew aktar minn 15-il minuta meta hija wkoll jinxtamm tar-ross. I nistaqsu għaliex kien jistrieħ qrib ir-raħal. Imbagħad kien li huwa induna li kien qed jistenna l-inkwiet. Għandu jkun frisk kemm jista'jkun meta aħna fil-fatt jaslu fil-post.
  
  
  Bħal fil-oħra l-irħula, l-dead huwa rqiqa, u ukoll trodden mogħdijiet jiltaqgħu kullimkien. Huwa cocked kap tiegħu, is-smigħ, iżda ma kien hemm l-ebda ħoss. Issa nistgħu naraw l-thatched soqfa. Tliet nisa anzjani milwija fuq il-kontenitur. Iż-żewġt irġiel sprawled quddiem il-ewwel hut tal-bieb. Nam Kiyoung xejru me bogħod mal-naħa tiegħu. Huwa għamel 30 pied li l-dritt. Kien u l-I kienu separati minn wieħed hut. Aħna daħlu l-raħal f'madwar l-istess ħin. I tinżamm l-għajnejn tiegħi fuqu, u mċaqlaq fil-jmiss hut. Huwa nodded l-żewġ l-irġiel fl-awguri. Dawn tkellem Korean. I ma setax jifhem il-kliem, iżda l-irġiel kienu nervuża. Tiegħu ħarsa mimsuħa-raħal. It-tfal ma play. Tagħna l-irġiel u n-nisa kienu imkien biex jidher, dawk biss li ġew wieqfa fil-quddiem tal-ewwel hut.
  
  
  Fil-quddiem tal-post fejn kien maħżun, żgħar kid ħareġ mill-hut. Kien mikxufa tifla taħt l-età ta'sentejn. Hi hemm aimlessly, biki. Tagħha żgħar dad kompliet istampa kontra l-għajnejn tiegħi. Deher simili hi riedu differenti tal-kabina. F'daqqa waħda, tifla tat-13 jew l-14-il sena feġġ kollha fuq l-istess hut. Hija dam l-tfal, qabad ego mill-art, stenna madwar fil-merkanzija, u malajr dam lura għall-hut.
  
  
  Xi ħaġa mhux id-dritt hawn.
  
  
  Kien Wilhelmina Poe li jinġibed minn holster tagħha. Iż-żewġt irġiel sprawled fl-quddiem tal-hut, it-tliet nisa indivja fuq il-qasrija, ma ara me. Huwa għamel tul il-ġenb tal-hut. Meta avviċinat minn tagħha lagħaq, backpack tagħha miġbud ' il barra u titbaxxa l-ego l-art. L-żewġt irġiel li kienu mixi lejn l-hut tal-dħul. Dn Qraba jaraw lilhom bir-reqqa kif huwa tkellem magħhom. Hija guessed li kien titlob il-kap tal-villaġġ, u huwa ma tikseb l-ebda sodisfazzjon mill-tnejn minnhom. Luger qabad tagħha. Xi ħaġa mhux mistennija kien stennija għall-tagħha, u kien qed jistenna tagħha. Ħsibt li jistgħu nar żewġ malajr shots, il-qtil kemm l-irġiel qabel ma dawn tal-qabża fil-hut. Hi stenna għal xi ħadd li pass'il quddiem għalihom.
  
  
  Il-konverżazzjoni ntemmet. Nam Kiyoung ħadet pass lura, il-kiri tal-għajnejn tiegħu bil madwar ir-raħal. Iż-żewġt irġiel avviċinat jilaq il-k jum hut.
  
  
  Meta l-moviment daħal, wasal malajr u mill mhux mistennija sors. Wieħed mit-tliet nisa anzjani f'daqqa waħda iddrittata u qajmet naħa tagħha għolja. Fl-naħa tiegħu kien twil stalett. Imbagħad-tnejn l-oħra iddrittata u qajmet tagħhom daggers. Nam Kiyoung ħadet pass ieħor lura bħala l-tlieta minnhom avviċinat. I ra li ma kinux qodma n-nisa fil-livelli kollha. L-Dollaru madwar minnhom kienet waħda madwar l-brash-adoloxxenti hi d jidhru fl-ewwel raħal. Hu kien l-eqreb Kienu mal-istati uniti.
  
  
  Tagħha maqtul hu kien miftuħa għall-widnejn. Bħala l-mira tiegħu jerked quddiem u l-bqija tal-ġisem tiegħu segwit, l-oħrajn stenna madwar fil-konfużjoni.
  
  
  
  Tagħha,jinxtamm l-maħruqa-trab mill-Luger. Huwa jaħdem mill-ġdid, u t-tieni-bniedem mdawwar, filwaqt in-naħa tiegħu. Imbagħad, qawwi xkubetta shots waqqaf lill madwar l-dead madwar ir-raħal. Il-tajn fuq il-saqajn billowed bħala balal ewropea fis-minnhom. Nam Kiyoung għolla l-riġel għolja, iħabbtu l-stalett madwar l-terza persuna tal-driegħ. Dawn rrumblati fuq l-art flimkien. Meta Dawn fired l-ewwel maqtul, żewġ nervuża-irġiel sprawled barra l-hut ġrew lejn lilu. Dawn m'int se tkun taf kemm mill-qrib huma għall-mewt.
  
  
  Kien diġà qed taħdem lura fil-dead. Li deher bħal l-eqreb ikopru. Xkubetta balal tellgħu madwar me. Huwa dam fil-miftuħ tal-mudell, jaqbeż u għadis kif issieħeb. Meta laħaq l-ewwel green ungla, huwa dived fis-agħlaq, irrumblat tliet darbiet, u qbilna li saqajh mill-ġdid. Huwa mdawwar tax-xellug u dam mill-ġdid, mnaqqxin-raħal. Permezz tal-żgħar miftuħa approvazzjonijiet, huwa jista'ara l-raħal. L-sparaturi madwar l-azzarin jiddawru żgħar xquq. Imbagħad huwa induna li l-ont ma kienx l-unika waħda l-azzarin kienu mmirati. Tagħha, raw tifla jispiċċaw madwar l-hut bil-tfal żgħar fl-armi tagħha. L-hut b'xi mod maqbuda tan-nirien, u l-oħrajn isegwu l-tifla. Hija kienet l-ewwel li jmutu. Gawk ġibed naħa waħda tal-sena ewropea tal-wiċċ darba, iżda bħala hi waqgħet, hi ppruvat biex ittaffi l-tfal jaqgħu bil-tagħha stess tal-ġisem. L-tfal beda tagħha fil-biża. Mara oħra, li kien għaddej id-dritt wara l-girl, tbaxxa li jittellgħu l-tifel / tifla kemm hi dam. Kif mexxa, huwa ra l-safa-bniedem tmexxija għall-ieħor hut. I kien qed jipprova jara fejn dawk kollha shots kienu ġejjin mill. Li deher li l-isparar fil-raħal fuq il-għan. Hema jekk dawn kienu l-istati uniti, dawn kienu l-isparar kollha fuq il-dead u deher li kien moħbija sew. L-kompitu tagħha huwa li jintemm l-off madwar wieħed minnhom. L-lukanda u l-joqtlu ih kollha.
  
  
  Huwa beda tħassib dwar Nam Kiyoung meta ltqajna żewġ trufijiet ta ' l-raħal. Kollha li baqa ' kienet li jiċċaqalqu minn hut li hut. I ma sab l-xkubetta fil-pjan, imma jekk dan jista ġew sparati madwar ir-raħal, li setgħu kienu milquta minn waħda jew tnejn snipers. Hija kienet magħżula mill ieħor tax-xellug it-triq li wasslet mill-beraħ għall-raħal. Imbagħad tagħha, dam fil hemm.
  
  
  Raġel kienet tinsab fil-passaġġ tiegħi. Kien mikxufa, u l-parti t'isfel tal-ġisem tiegħu kien horribly disfigured. Huwa kien il-marki tal-kap. Ego tal-għajnejn u tal-ħalq kienu miftuħa wiesgħa fil-orrur. Xkubetta marru barra mill-qrib ħafna lili. Tagħha, raw kif gawking-għajnejn ltqajna maqbuda minn mara li kienet involuta biss ħareġ mill-ħruq hut. Hu sorveljata, jaraw bir-reqqa għal kwalunkwe moviment. Ieħor maqtul waqqaf lill -, u sab il-post. Tagħha non-ego tista'tara b'mod ċar, li kien multa, minħabba li huwa maħsub li huwa ma setax ara għalija lanqas.
  
  
  L-Luger jitneħħew tagħha fl-weraq rustling u sparati darbtejn. Kien madwar għaxar-saqajn għolja. L-azzarin niżel-ewwel. Huwa qabża permezz tal-fergħat u mbagħad naqsu kontra l-art. L-sniper segwit xkubetta tiegħu. I ma għandek tiċċekkja jekk kien mejta. Huwa hit kap tiegħu fuq l-art u l-ħasil tal-bħal għalliem filwaqt li jaqbeż mill-għoli. Azzarin kienu għadhom qed jiġu sparati madwar l-dead. I sema tagħha, bilqiegħda, jippruvaw biex insemmu kemm. Huwa guessed tliet aktar.
  
  
  Kien hemm kabina madwar 20 tarzni bogħod. Tagħha intensifikati matul l-mejta kap u dam agħlaq. Kif tagħha jum avviċinat, hi ħares aktar fil-raħal fejn Nam Kiyoung kien. Ego tagħna, aħna ma setgħux ara l-terza persuna.
  
  
  Sess għall-kuntrarju, il-jum tal-hut kien tir minn azzarin. Gawking fil lilu ġibed blokki ta ' l-ispalla tiegħi qmis. Fl-rabja tiegħu, huwa jaħdem erba'malajr shots fid-direzzjoni l-balal kienu ġejjin mill. Smajt tagħha għolja waqqfu l-sider. L-isparar titwaqqaf.
  
  
  Poe ħareġ mill-hut. Nam Kiyoung kien għadu imkien fil-vista. Kważi l-tined kienu fuq tan-nar. Duħħan enveloped l-art, il-limitazzjoni tal-viżibilità. Kif hu crouched fil-ddawwar-duħħan, huwa induna li l-bniedem li kien maqtul tagħha mill-siġra ma kienx żagħżugħ. Dan id-dehra il-subien kienu megħjuna matul it-triq. Vuċi tagħha f'daqqa waħda flinched. Ħsibt li jinstemgħu l-riħ duet wara me. Iżda f'dan il-sħana umdi tal-tagħha, kont naf ma kien hemm l-ebda-riħ. Xi tip ta seħħ kien li ġejjin mill-me. Huwa mdawwar, brandishing l-Luger.
  
  
  L-kid ħareġ minn tliet saqajn bogħod. Huwa kien għaddej fl-ogħla veloċità, jien ma naf x'għandi nagħmel li jmiss. Iżda l-ego tal-saqajn tax-xellug l-art u kien bil-wieqfa fuq il-quċċata tal-me, headfirst. Fuq din il-veloċità, kont naf li ma setgħetx twaqqaf ego. - Għajnejn tiegħi kienu ħruq mill-duħħan. Kien kważi fuq il-quċċata tal-me qabel ma rat l-gleam tal-twil stalett fil-ego tal-idejn. L-espressjoni "permess li jwettaq" deher fuq l-anzjani jiffaċċjaw-il-permess biex twettaq il-bandiera minn dak I probabbilment ra tal lilu.
  
  
  Huwa niżel għal kull fours u malajr rrumblati fuq tiegħu lura. Meta l-seħħ ta'l-ego kick hit me, I ħalli l-aktar tal-vesa ego l-art fuq il-saqajn, u mbagħad biss jinżammu jiċċaqilqu tiegħi saqajn, bl-użu tal-ego inerzja biex timbotta l-ego bejn me u'l isfel. Iżda anki qabel l-ego tista ' tieqaf tagħha, il-stalett naħa tqajmet li tarmi. I ġestiti li jtellgħu Wilhelmina, jaħdem malajr, tkun insejt tieħu, u jaħdem mill-ġdid. L-ego-mira inklinata lura; l-gawk tolqot l-uem fl-ċentru ta'l-moħħ. L-stalett waqa'fuq l-ego ta ' l-idejn, imbagħad hija biss bil-ponta tal-dahar.
  
  
  
  
  L-tined kienu fuq tan-nar issa. Huwa coughed fil-duħħan oħxon u saqajh. Ma kien hemm l-ebda aktar tiri sparati madwar l-azzarin. Tagħha, bit-tama Nam Kiyoung ma kienx fil-pjan b'madwar wieħed minnhom. Inizjalment, kien hemm sitt-żgħażagħ. Sabiex I dehret li jista'jkollhom qabad xi ħadd fl-età, bħal-leader. Għalhekk kien għad hemm żewġ persuni wandering madwar. Nam Kiyoung tħabtu ma wieħed meta hu tax-xellug tagħha ego. Ma kien hemm l-xorta waħda tax-xellug.
  
  
  In-nies żdied madwar l-ħruq tal-tined. Konfużjoni kienet. Kulħadd ttellgħux fis-oħrajn. Xi madwar l-anzjani u l-għaqli irġiel ħadet ħsieb u bil-mod wassal l-nisa u t-tfal bejn l-ħruq tal-tined u tax-xellug madwar ir-raħal. Kien diffiċli ħafna għall-għajta.
  
  
  Huwa għamel triqtu permezz tagħhom, attent li ma tolqot xi ħadd madwarhom. Tlaqt flimkien naħa waħda tal-villaġġ u intitolat lejn l-aħħar fejn aħna kien daħal. Il-kombinazzjoni ta ' l-umdu, sweltering tas-sħana u l-searing-duħħan kien kważi insopportabbli. Biss l-insetti tħallew barra.
  
  
  Kif hu mċaqalqa, huwa permess tiegħu ħruq-għajnejn li tfittex l-oqsma kollha tar-raħal. Kien fin-nofs madwar l-ċirku tal-tined meta raw xi ħaġa fl-ikklerjar, u bejn l-tnejn l-oħra ħruq-tined. Għall-ewwel, ħares bħal blokk żgħar tal-blat. I marru sa lilu u, ġejjin li jilgħaq, raw li kienu tliet irġiel, żewġ permanenti, u wieħed li tinsab fuq l-art. Tagħha dam. Tnejn minnhom kienu żgħar, u wieħed kien għadu liebes il-kostumi ta'mara matul togħlija. Tnejn minnhom kellhom twil skieken.
  
  
  Hija kienet magħrufa minn xi ħadd li ġie fuq l-art, Nam Kiyoung.
  
  
  Għan tagħha kien immirat lejn il-luger. Kif kien jaħdem permezz ta'dan, I l-ħsieb li se tieħu me erbgħa jew ħames shots li joqtlu żewġ l-irġiel. Matul dan iż-żmien, dawn jistgħu jkollhom amputat l-riġlejn tal Kien Lilna. L-tnejn minnhom kienu qed jagħmlu xi ħaġa li lilu, iżda huwa ma setax figura liema. Mill-inqas Nam Kiyoung kien għadu ħaj. Ego-idejn kienu flailing, laqtu l-irġiel tal-saqajn, jippruvaw jiksbu l bogħod mill-minnhom. Ego tal-wiċċ kien kopert fid-demm. L-duħħan bejn l-istati uniti kienet anqas dens issa. Nifs tiegħi maqbuda fil-gerżuma tiegħi. Mingħajr jonqos, huwa qabża fuq iż-żewġ mejjet-raħħala.
  
  
  Kien jkollna aktar mill-qrib. Huwa ħa l-għan u l-sparati żewġ malajr shots. Iż-żewġ shots tolqot il-bniedem ma ' l-stalett. L-ewwel wieħed hit ego tiegħu fuq l-ispalla, u mbagħad it-tieni wieħed li ġibed il-biċċa tal-laħam off tax-xellug tiegħu jeħel. Huwa qabża bħal tfal li tara l-ħbieb tiegħu permezz tal-ħabel. Kien verament tipprova li jaħarbu. Imma wara żewġ passi, ego-irkopptejn f'nofs bħal tal-futbol plejer milquta minn wara. Huwa rrumblati fuq il-ħruq hut u jistabbilixxu jiċċaqalqux. Iżda t-tieni-bniedem immedjatament waqa'fuq wieħed mill-fost, u meta hu kien up, kien twil stalett fl-naħa tiegħu. Nam Kiyoung laħaq għall l-azzarin li kien diġà tinsab li jmiss hu. Huwa kienet tinħass il-persuna, li qed jippruvaw biex timbotta l-ego bogħod minnu. Il-bniedem qajmu l-stalett għoli għall-stab li l-ego fis dan. I-isparatura tagħha u l-hit tagħha fir-riġel fil-matematika. Huwa mdawwar half-jduru lejn me. Ego tal-wiċċ ħares żgħar ħafna, mhux aktar minn 17-il sena. Huwa eżamina jibża, bħal raġel qed taħdem bogħod minn attur. Ont kien inqas minn għaxar-saqajn bogħod mill me, u l-I kien lest li jaqbżu lilu. L-stalett żdied għolja. Nam Kiyoung telgħet l-azzarin. Huwa ġie maqtul, laqtu l-żagħżugħ fis-sider.
  
  
  Meta missierha avviċinat lilu, huwa ħalli l-għoli waqqfu l-sider. "Mewt kollha Iswed invażuri!" huwa exclaimed. Huwa waqa'l isfel, imbuttar me tagħha tolqot l-ego tal-ġenb.
  
  
  L-impatt kien biżżejjed biex jagħmlu me roll. Tagħha ego ma kienx jżommu sew, u milwi madwar armi tiegħi kif waqgħet. Nam Kiyoung osservat l-azzarin kanna fil-żgħażagħ ' ħluq u jinġibed l-attivazzjoni. L-azzarin għebet nofs ta'l-żagħżugħ tal-wiċċ, iżda mhux qabel ma mitfugħin tiegħu stalett l-hilt fil-Nam Kien sider.
  
  
  
  
  Is-sitt kapitolu.
  
  
  
  Meta r-raġel tagħha qbilna li l-saqajn, l-adolexxenti kien diġà iebes u waqgħet lura. Hu dawn tiegħu Luger lura fis-holster tagħha u ffriżat, jaraw x'Nam Kiyoung kienet tagħmel.
  
  
  Minn naħa tiegħu kien fuq il-hilt tiegħu stalett. Huwa grimaced fl-uġigħ bħala tiegħu qawwija tal-ġisem taw waħda qawwija tal-irmonk, u allura l-xafra taru minn madwar l-Ego fis-sider u mifsud. Nam Kiyoung tefgħu l-stalett bogħod fl-disgust. Huwa waqa'fuq l-dahar u l-koperti għajnejn tiegħu mal-naħa tiegħu.
  
  
  Tagħha dam. Kif huwa aġġustat il-fdalijiet tal-hut fejn kien qabel, huwa qabad backpack tiegħu u dam lura fejn Kiyoung kienet tinsab. Tinkina ħdejn lilu, I jinġibed tagħha ewwel għajnuna minn madwar backpack tagħha. Iżda meta missierha ħares lejn l-ferita, huwa kien jaf li ma tkunx l-għajnuna.
  
  
  "Huwa ħażin?" "Dak li huwa?" huwa talab fil-vuċi dgħajfa. Raw il-ħarsa fuq il-wiċċ u l-jaf.
  
  
  "Jekk nistgħu tieħu miegħek l-isptar..."
  
  
  Huwa snorted u magħluqa-għajnejn tiegħu. Aħna kemm kien jaf li ma kien hemm l-ebda-isptar fil-mija mili tal fejn konna. Huwa infaxxati tagħha ferita ma'dak li kelli. Anke meta jkun hemm l-ebda tama, inti trid nippretendu li hemm. Tal-pulmun u xi arterji kienu tittaqqab. Hija ma setgħetx twaqqaf il-fsada interna fil-livelli kollha. Ego-għajnejn mdawwar qisu ħalib, u l-nifs tiegħu deher li gurgle u iqattar.
  
  
  Kollha li kien fadal li ma kien ipoġġu li jmiss hu u għassa hu imutu. Jien ridt li joqtlu aktar minn dawn iż-irġiel. Nixtieq ma kien hemm l-aktar ih.
  
  
  
  
  Li ssib li inti, peress li huwa inutli l-iskart ta'dan kollu. L-tifla, il-tfal, Nam Kiyoung, il-villaġġ kollu, anki l-anzjani in-nies infushom. U għaliex? Għal xiex? Għall-biċċa l-art? Triq tal-ħajja? Regħba?
  
  
  "L-amerika," Tilfu l-qalulna, " ma rridx li jmutu fir-raħal tal-mewt. Hemm post tista ' tieħu me."
  
  
  Meta l-għajnejn tiegħu magħluqa mill-ġdid, hija stenna madwar. Biss frawli baqgħu fejn il-tined kien. Iżda l-duħħan roża u bil-mod injorat il bogħod. L-mferrxa-korpi ħares mimlija bl-iswed.
  
  
  "Fejn tixtieq me li jieħdu tagħha?" I talab tagħha.
  
  
  Ego-għajnejn quivered u jinfetaħ mill-ġdid. "Hemm raħal siegħa tal-mixja lejn in-nofsinhar.... Għandi... hemm ħbieb hemm."
  
  
  "Kif huwa hawnhekk, u hu fl-aħħar raħal?"
  
  
  Em mmaniġġjati ħażin tbissima. "Dawn il - ... il-irħula kienu biss mill-qrib. Għandi... Hemm ħbieb f'dan ir-raħal jien javżak tagħha dwar." Ego-għajnejn kienu nota miegħi. Din kienet l-ewwel darba kien jidher din l-espressjoni fuq il-wiċċ tagħhom.
  
  
  I ddeċidiet li tibgħat tagħha ego għal dak il-raħal. Meta kienet imħejjija, hija tpoġġi l-idejn tagħha dwar l-uem tal-dahar u l-irkopptejn u l-titneħħa l-ego barra mill-art. Huwa hissed loudly, li jweġġgħu. Ġudizzju mill-ego-piż, il-kont naf li jiena għall-bqija tal-partijiet. Huwa indikat fil-direzzjoni t-tajba, u bdejt il-mixi.
  
  
  Ma kienx faċli timxi. Meta aħna lura kontra, Fuq'u l-insetti attakkati ma frisk-seħħ. Tagħha, kont naf li Nam Kiyoung kien jkollna aktar dgħajfa. Huwa deher li doze off fl-armi tiegħi, l-għajnejn tiegħu bil-mod l-għeluq u mbagħad-ftuħ f'daqqa, bħallikieku kien qed jitħabtu ma'dan. Tiegħi rigward marru lil hinn mill-ego l-abbiltajiet, bħal wajers. Iżda, minbarra ir-rigward, l-I verament xtaqu dan issa. Huwa kien sullen u taciturn liċ-vjaġġatur, iżda forsi tiegħu ego mibdula-opinjoni tiegħu tal-Amerikani ftit.
  
  
  Siegħa nofsinhar, ħa me aktar minn sagħtejn. Nam Kiyoung ma fetħet l-għajnejn għall-aħħar 20 minuta. Fl-ewwel rajt kif traqqiq ungla, maqtugħa mill ukoll trodden mogħdijiet, raħal sinjali. Ma kien hemm l-matt uġigħ fl-ispallejn tiegħi. Ħsibt saqajn tiegħi kienu magħmula minn ġelatina.
  
  
  Huwa wara jiltaqgħu tul it-triq, tgerbib darbtejn u kważi li jaqgħu darbtejn. I clenched snien tiegħi għall tant fit-tul li l-xedaq tiegħi iweġġgħu.
  
  
  Nam Kiyoung kien għadu ħafna u tqil ħafna fl-armi tiegħi. Għall-ewwel, huwa kien qed jgħin billi żżomm fuq tiegħi l-għonq, iżda issa l-armi tiegħu kienu dangling, l-idejn tolqot irkopptejn tiegħi ma'kull taqax. Huwa snorted permezz tiegħu ħalq miftuħ u kważi waqa'li l-irkopptejn tiegħu meta raw l-ewwel hut fil-villaġġ. Għal sigħat, huwa qal ruħu li ma kien hemm l-ebda iż-żmien tal-mistrieħ. Kull meta tagħha ħass bħal I għandu, tagħha, għid lili nnifsi huwa ftit aktar, tieħu sitt aktar passi, allura 12, imbagħad 20. Ont issa kien tmien jew disa'spazji mill-ewwel hut fil-villaġġ, u l-I ddubitat jekk I jistgħu jiksbu tagħha li tagħmel dan.
  
  
  L-raħal kien bieżla mal-ħajja. Il-nisa u t-tfal waslet għall-bank tal-nixxiegħa li kważi qasmu l-raħal. Il-ħasil tal-ħwejjeġ kien mlaħalħa, dawn kienu fuq il-blat, mlaħalħa, slapped fuq il-blat. Huma komplew nijet flimkien biex l-Asja chatter, - isem tal-prodott u l-gossiping. Lil hinn mill-raħal kienu sitt-kbira tar-ross l-oqsma fejn l-irġiel ħadem madwar ir-raħal. Quddiem il-ewwel hut, mara anzjana kien tħawwad pot fuq nar fil-miftuħ. Tfal scurried u dam dwar dan.
  
  
  Kelli l-sitt spazji biex tmur, u l-tagħha projettur kien isfel. "Bonġu hemm!" I msejħa tagħha, u l-I tista'tisma'l-disprament fil-vuċi tagħha. Irkopptejn tiegħi tolqot l-art, u hu mxiet'il quddiem lejn il-wiċċ tiegħu.
  
  
  Ma nafux fejn l-nies ġew mill, iżda kien I f'daqqa waħda mdawra mill-żgħar tal-folla. Nam Kien ittieħed madwar tiegħi jwassal mimlija armi l-ewwel hut. Kien I għenu biex tiegħi saqajn u appoġġjat sakemm tiegħi idemmgħu-irkopptejn sar iebes. Imbagħad kien I għenu fil-kamra fejn isir u l-ġewwa. Hija sib stabbiliti bil-kbir, u xi ħadd dawn l-injam skutella tal-ross fis-naħa tiegħi. Ma l-ewwel gidma ta'dan, ħassejtni tiegħi qawwa tar-ritorn. Huwa jintilfu l-għaraq mill-għajnejn tiegħu u saqajh. Il-mara kienet jegħleb fuq Nam Kiyoung, u kien qed jiċċaqalqu.
  
  
  "Sariki," huwa qal fl-vuċi dgħajfa. "Mara, is-sejħa me Sariki." Il-mara nodded u malajr tax-xellug, dawran-hut. Folla miġbura barra l-bieb ta'l-hut, iżda l-ebda wieħed inkella daħlu.
  
  
  Tagħha, inklinata matul joffru Nam Kiyoung xi tar-ross, iżda huwa għadda mill-ġdid. I kien biss l-irfinar tiegħi tar-ross u t-tipjip tas-sigaretti meta rajt lilu timxi mill-ġdid. I kien jaf li kienet qed imutu, u naf li dan ma jkun twil.
  
  
  Kien hemm wieħed biss mat fil-hut, u Nam Kiyoung kienet tinsab fuq dan. Fiċ-ċentru li kienet baxxa president bl-ebda siġġijiet. Waħda tal-pitrolju fanal magħmula minn l-limitu massimu fit-tond. Ma kienx mixgħula, probabbilment minħabba l-sħana u l-fatt li l-ħruq tax-xemx ppersistew tajjeb biżżejjed fid-dinja. Nam Kiyoung kienet tinsab fuq dahar tiegħu. Huwa dgħajjef għolla l-idejn u l-motioned għalija li jingħaqdu miegħu.
  
  
  "Sariki... tajba tal-wajer. Sariki inti se twassal... li Tour Thom, " huwa whispered hoarsely.
  
  
  "Ma tippruvax li jitkellmu issa, Nam Kiyoung."
  
  
  Ego ix-xufftejn mċaqalqa, iżda l-ebda kliem ħareġ. Ego-ilsien franċiż ih. "S-Soċjetà... Il-Fidda Serp... ħażina. Huma maqtula ibni. Meta s-Soċjetà bżonnijiet tan-nies, li huma... jidħlu l-raħal. Jekk jogħġbok voluntiera. Jgħidu li dan huwa patrijottiċi dazju. Jirritornaw il-Mekong Delta lill-Kambodja. Jekk... jekk... ma wieħed żagħżugħ se voluntiera. dawn ser joqtlu waħda jew tnejn. Allura l-ebda ... problema is-sejba voluntiera ."
  
  
  
  Hija riedet li tisma', iżda kont naf li meta l-I qal li, Nam Kiyoung kien ħaffef il-mewt tiegħu stess. Ħsibt dwar il-ħin aħna d jintefqu flimkien u kif I d mitlufa tagħha, ppruvaw jiksbu li l-informazzjoni barra minnu. Issa kien lest li għidli, għalkemm huwa probabbilment ma għid lil xi ħadd ieħor. Tagħha, ħass ħatja.
  
  
  Huwa ffirmati. Ego-għajnejn kienu magħluqa, u anki kif tkellem, dawn baqgħu magħluqa. "Mini... ibni huwa fil-villaġġ żgħir... fit-tramuntana u l-punent tal-Kambodja. Tfajla żjara. Is-soċjetà daħal għalih... I qallu li jingħaqdu miegħi. Huwa miċħuda. Ma kienx madwar ir-raħal. Kien jżuru tifla. L-Emu ma l-kura li huma proprjetà tal-Mekong Delta. Dawn ripetut minnhom ... il-ħin u l-ħin mill-ġdid li dan mhux madwar ir-raħal. L-għada filgħodu... Huwa rċieva Dollaru mill-Stalett-Soċjetà. Ħafna misterjużi ... qabel skur ... tiegħi... tifel... hija mejta...
  
  
  "Kif?"
  
  
  Huwa tagħha tiegħu xufftejn, tinżamm l-għajnejn tiegħu magħluqa, u stenniet. Tagħha, kont naf li l-emu kienet l-uġigħ. Kien imutu lilu nnifsu, iżda xorta tkellem dwar l-tifel tiegħu mewt. "Il-stalett," huwa qal. Ego vuċi kien jkollna aktar dgħajfa. "Is-soċjetà kienet jkollna ħafna tal-voluntiera madwar l-raħal. Dawn huma bla ħniena...... aktar minn dik... L-Vietcong... Vjetnam..."
  
  
  Ħsibt li d żelqet ' il bogħod. Kull tal-muskoli fl-ego tiegħu tal-wiċċ rilassat. Huwa eżamina passiva u kompletament nieqsa tal-ħajja. U mbagħad ego ix-xufftejn bdew jiċċaqilqu mill-ġdid.
  
  
  "Fil-Sarika tal... hemm stalett. Inti trid... tgħid Sariki li juru l-ego... lilek. Sariki inti se twassal... sa ... Tour Thoma..."
  
  
  Ego ix-xufftejn titwaqqaf jiċċaqilqu. Ego tal-ħalq kienet miftuħa. Hu jistabbilixxu għadhom perfettament, kull tal-muskoli fil-wiċċ tiegħu rilassat. Anke qabel ma kienet ikkurata, ego-polz, il-tagħha, kont naf Nam Kiyoung kien mejjet.
  
  
  Xi ħadd daħal permezz il-bieb tal-kamra fejn isir. Huwa mdawwar malajr biex tara li kien. Bħal, ħej kien 18-il sena jew 19. Ċikkulata tagħha għajnejn mtaqqba me, iżda ma kien hemm l-ebda espressjoni fuq sbieħ tagħha wiċċ. Hija kienet Omosesswali, u weraq tagħha ġilda kellhom sinjuri, bla xkiel-tessut. Wara Agħlaq, l-kbira bniedem li għandu jkun ġie il-kap daħlu.
  
  
  L-girl ħares lejn me bil-kalma u qal, " l-isem Tiegħi huwa Sariki. Qaluli li Nam Kiyoung kien vittma."
  
  
  
  
  Seba'Kapitolu
  
  
  
  "Ma iweġġgħu l-Uem aktar," qal. "Hu mejjet."
  
  
  F'daqqa waħda, kollha tagħha espressjoni mibdula. Snien tagħha kienu bared, u l-għajnejn tagħha kienu mimlija bl-espressjoni tal-ħruq. Hi ħalli barra qawwi fgar sobs u naqas li l-irkopptejn tagħha li jmiss Nam Kiyoung tal-ġisem. Tagħha rqiq tal-ġisem kienet tħawwad bil-fond sobs.
  
  
  Il-kap tal-qodma, tondi wiċċ wera dwejjaq kif hu ħares lejn l-tifla. Imbagħad tiegħu għajnejn għajjenin daru għalija. "Inti ser titlaq, jekk jogħġbok."
  
  
  "Toħroġ?"
  
  
  "Inti se stenna fil-oħra hut," huwa qal. "Mur!"
  
  
  Sibt li tiegħi saqajn u telgħet backpack tiegħi. L-affarijiet kienu qed jiġri issa li ma kontx naf xi ħaġa dwar, u probabbilment l-ebda tan-negozju tiegħi. Huwa mixi barra mingħajr kelma. L-mara motioned għalija li ssegwi tagħha. Kif aħna mixi l-oħra hut fil-ċirku, tagħha qbilna ħafna ta jistenna mill-nisa u t-tfal. Tagħha, ħass bħal stramba-bniedem fuq id-data. Tagħha kienu jiġu hawn bħala membru tal-soċjetà, u issa tagħha kien konness mal-gwida, l-ego-villaġġ, u l-tfajla li kienet involuta kellhom biex jieħdu l-post. I kien jistaqsi liema tip ta'konnessjoni Agħlaq għandu mal Nam Kiyoung. Huwa kien wieħed biss-tifel. Kien hi ku? Imbagħad tagħha, I staqsiet għaliex I kien interessat.
  
  
  Il-mara tbiegħdu, u r-raġel tagħha daħlet il-hut. Dan wieħed ma jkollu l-presidenza. Ma kien hemm l-ebda twapet fuq l-art ħmieġ. Kap tiegħi hit artab, goff borża, u ħsibt li d jippruvaw joga biex jirrilassaw mingħajr l-arch. Dan kien l-aħħar ħaġa I tiftakar.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Hi ħadlu tiegħi ta ' l-ispalla darba, imbagħad intensifikati lura. Huwa kien ħafna fil-fond tiegħu fl-memorji tal-passat. I kien bil-mara imsemmi Omm, binha, u konna tas-sewqan fl-antik Natal-ħeffa lejn l-Hong Kong-fruntiera. U mbagħad, kif hu bies tagħha u ħass tagħha irtubija, hi ddubitat dak dinja hi daħlet mill. Iżda l-dubji kienu għaddew meta kienet lura lill-raġel tagħha. Hi rringrazzja me u qal li hija riedet li... iżda mbagħad hi ma ma tgħid xi ħaġa. Ir-raġel tagħha qabad tagħha u l-iben u tax-xellug, li jħallu me bil-Ed, manija, a fis-sakra-lejl fil-Hong Kong, u l-laqgħa mal-linja tal-ajru titjira akkompanjatur ġimgħa wara fi Spanja. Meta ħassejtni rogħda fl-ispalla tiegħi, saqajn tiegħi jintmess il bir-ramel tal-qiegħ ta'l-aħħar, l-irkopptejn mgħawweġ, imbagħad tensed, u bdew float sa permezz tal-dlam fejqan fil idejn. Il-pressjoni faċilitati, u l-I bdiet tagħha bħal I kien ġbid fuq il-ħabel, u meta l-I faqqgħet il-wiċċ, l-għajnejn miftuħin biex tħares lejn Sarika tal-wiċċ sabiħ.
  
  
  "L-amerika," hija qalet. Tagħha, ħadlu tiegħu ras u ffukat fuq l-tagħha, imxamma, mumbled xi ħaġa sabiħa, imbagħad sel frank.
  
  
  Ix-xemx kienet diġà dixxendenti madwar l-sema. I kien għaraq tiegħi l-irqad, sabiex tiegħi grupp kien tant imxarrab li stajt wring dan jitwettaq. Tiegħi xquq kienu iebes, iżda ħassejtni jiġi aġġornat. Sariki kien tinkina fil-quddiem tal-me. Hija kienet liebes sempliċi, mitluqa qmis, u skur tagħha, tleqq tax-xagħar kien jinġibed lura fil-bun fil-kozz tal-għonq tagħha. Tagħha wiesgħa, ftit slanted-għajnejn ħares lejn me par. Agħlaq kellhom triangolari-wiċċ bil-qawwi, kważi l-geddum jisporġu'l barra. Ħalq tagħha kien wiesgħa u l-xofftejn tagħha kienu sħiħa. Tagħha rqiq tal-ġisem ma kien ppressata kullimkien, u ma jifirxu l-ilbies. Ħares fraġli, bħallikieku kien ferm faċli li jinkiser.
  
  
  
  
  Iżda kien hemm żewġ aª arijiet li belied huwa: l-ċarezza tal-tagħha ħarsa, unblinking, iebsa, bil-qawwi jawline li tnaqqas drastikament fis-geddum li ħares qawwija u l-utenti.
  
  
  Kannella tagħha għajnejn ħares lejn me ma ħjiel ta ' l-kurżità u l-ħjiel ta'l-aħħar l-uġigħ. Dawn kienu ħamra mill-hollyhocks. "Ridt tkun taf Kiyona kien hawnhekk?" li hi mitluba. Vuċi tagħha kien sorprendentement baxx għal dawn il-żgħażagħ-bniedem.
  
  
  Huwa ħadlu tiegħu ras ftit. "Mhux tajjeb ħafna. Huwa mixi me hawn. I-medja, kien mistenni li jieħu me Tour Thoma. Per eżempju, tnejn jew tliet mili'l bogħod, konna ambushed minn xi anzjani tat-Tramuntana Korean..."
  
  
  "Ma jgħidu xi aktar, jekk jogħġbok!"
  
  
  Brow tagħha furrowed. "Jien verament skużani. Ħsibt li riedu jafu kif miet."
  
  
  Hi ħares lejn l-art ħmieġ. "Ma hu kellem lit qabel ma miet?"
  
  
  "Huwa qal me kif tiegħu miet. Huwa wassal me fil-kumpanija tal-Fidda Serp. I-bżonn li tkun taf tagħha dwar il-Soċjetà. Dik hija r-raġuni hi hawn. Hu qalli li l-Soċjetà metodu maqtula l-ego tal-tifel bi stalett, u li għandek wieħed madwar dawk daggers. Dan għandu jitolbok biex juru l-ego tiegħek. U huwa qal inti jakkumpanjaw me Tour Thoma. Jekk inti ma tistax, jien ser ikollhom li jmorru lura. Naħseb li jistgħu jsibuha mod Tiegħi stess. Is-superjuri tiegħi se ssib mod ieħor għalija li jsibu xogħol ."
  
  
  "Jien ma jgħidu I ma inti tieħu."
  
  
  "Ukoll, mhuwiex popolari ħafna. Żewġ irħula diġà ġew meqruda, u ħafna nies innoċenti huma sa ċar minħabba me. Nam Kiyoung kienet l-unika waħda madwarhom. Jekk inti ma tridx gwida me, jien ser tifhem. "
  
  
  "L-amerika," qalet wearily. "Inti aġent mibgħuta hawn mill-gvern tiegħek biex issib il-Korp tal-Fidda Serp. X'ser jagħmlu bl-Soċjetà meta inti ssib l-ego?"
  
  
  "Ma nistax-risposta li corkscrew-dritt li issa," qal onestament. "Jien mhux se jkunu kapaċi jwieġbu sakemm I isibu ih."
  
  
  "Inti tista'tistenna." Hija ltqajna u l-mixi tajjeb mill-hut. Hija kienet slapped minn nemus fuq id-dahar tal-kap tagħha. - Wiċċ tiegħi kien crusted mill-vażett, li kellhom imnixxef u mbagħad mimlija mill-ġdid. Tiegħi Iżvediżi jinħass u jinxtamm bħal I d ġiet tilbes mingħajr bidla għal sena. I kien biss tad-dawl tas-sigaretti meta Sariki lura lill-kabina. Agħlaq kellhom xi ħaġa tagħha, xi ħaġa mgeżwra fil-mħarbta rag. Hi tefgħu tagħha ego fil-saqajn tiegħi u appoġġjat mill-bogħod li l-oppost moan. Hi sib stabbiliti mill-ġdid, tħares lejn me.
  
  
  Huwa stubbed tiegħu tas-sigaretti u inklinata bil-ħerqa li jittellgħu l-pakkett. Huwa bir-reqqa miftuħin.
  
  
  L-stalett kien tal-fidda jew għall-inqas kien simili għall-riċettivi-qasam. L-ego il-punt kien l-serp-għan, inċiżiv għall-leħja tal-tarf. Il-bqija ta'l-xafra kien immewġin semicircular proboscis tal-serp tal-ġisem. L-truf ta ' barra kienu ferm qawwija. Il-manku kienet magħmula mill-minsuġ tal-ġilda, li tat l-impressjoni li l-qtar kien jaqbeż barra mill-basket żgħar. Kien sinister arma, u huwa jistgħu jifhmu għaliex ġie garantit għall-istrajk terrur fil-qlub ta'kull min missielta l-uem. Ego beda tgeżwir mill-ġdid u ħares lejn Sariki.
  
  
  "Kif ridt jaslu għal dan?" I talab tagħha.
  
  
  Hi ħadlu kap tagħha, kif jekk it-tkeċċija l-corkscrew. Imbagħad qalet: "jiena tal-kap tal-tifla. Għandi l-qraba fil-villaġġ żgħir fil-majjistral-Kambodja fejn hi darba għexu. Jekk Nam Kien l-aħħar jixtiequ kien għal tagħha sabiex jiggwidak lejn l-fdalijiet tal-Tour Thom, I se. Iżda jien mhux se twassal biex il-fdalijiet. Jien ser tieħu inti raħal żgħir fejn tiegħi ku u l-żewġ ego-aħwa ħajjin. Huwa mhux'il bogħod mill-fdalijiet." Hija żdied jdur mal tagħha saqajn, telgħet il-mgeżwra stalett, u jiżżerżaq lejn lilu. - Ġisem tagħha kien lithe u l-movimenti tagħha kważi deher li l-kontroll. Agħlaq ma għandek problema bil-mixi wera bil-lejl. Hi jiddawru lura għall-ġurnata. "Aħna se jkun li jiċċaqalqu lejn il-Kambodja illejla," hija qalet. "Meta qed fil-Kambodja, aħna se jkun inqas kkonċernati dwar il-Vjetnam u l-Viet Cong. Aħna ma tkunx qed tmur għall-ivvjaġġar mill-jum jew bil-lejl. - Bqija malajr jekk tista'." Imbagħad hi tax-xellug.
  
  
  Ma kontx naf kif malajr I-bqija. Huwa miġbud fuq backpack tiegħu u għalaq l-għajnejn tiegħu. Forsi I setgħu jmorru lura għall Iva jew il-linja ta'l-ajru beach parti Spanja u l-pick-up fejn tlaqt off qabel Sariki ħadlu tiegħi ta ' l-ispalla. Iżda l-ħolma mhux qoxra.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Kien din meta aħna tax-xellug. Ix-xemx kienet diġà stabbilit għal kważi 20 minuta, l-Kastig kienet għadha magħna, insetti kienu ġbir fil-sħab, u meta l-xemx niżlet, jinġibed enormi tondi jagħtu frott madwar l-sema. Id-drapp ma kienx iffriżat għadhom. Fuq il-nen, kien hemm nuqqasijiet u fil-ħajt, l-cerro-blu dawk li kienu viżibbli, u dawn miġbud kważi miftuħ fuq il-raħal.
  
  
  Sariki mibdula fl-raħħala qliezet li ħafna mill-raħħala libes, u blu top buttuni fuq quddiem u twal rrumblati sa l-minkbejn. Għalkemm hija mibdula ħwejjeġ tagħha, hi tax-xellug ma'l-istess natura. Sbieħ tagħha wiċċ baqgħu passiva fil-tagħha partikolari indifferenza. Agħlaq kellhom backpack madwar l-aħrax l-għalf.
  
  
  Aħna marru bil-mixi permezz tal-dead. Għalija, ma kien hemm l-wieħed mill-ħafna differenza reali. I maħsula, imqaxxar, u biddel il-ħwejjeġ tiegħi. Ma ieħor skutella tal-ross, il-tagħha, ħass lesta biex jingħaqdu mill-ġdid mal-umanità. L-ebda wieħed bdew isellmu, l-ebda wieħed ħares. Jekk kien hemm biex tiġi tal-funeral, Kiena huwa li ġejjin lill-istati uniti, Sariki huwa li ġejjin li l-us, u aħna ma anki ara tagħha. L-ħajja fir-raħal deher li jmorru fuq bħas-soltu..
  
  
  
  
  L-ħajja fir-raħal deher li jmorru fuq bħas-soltu.
  
  
  Dlam niżel malajr. Sariki bil-mixi fit-tul, girlish passi'l quddiem, u mbagħad Kiyoung jinstabu kemm affaxxinanti u stramba. I ma għandekx xi problemi bil-tagħha. Hi qabad mogħdijiet tagħha bħala jekk kienet taf liema hi kienet tagħmel. Fid-dlam, hi kienet biss dell fil-quddiem tal-me, lithe figura li kelli li jsegwu.
  
  
  Aħna mċaqalqa malajr u kienu rari terapewtiċi jistrieħ. Sariki wera li hija kienet anqas bħala siekta bħala Nam Kiyoung. I kien użat biex jivvjaġġaw permezz tal-dead, u ħsibt aħna kienu qed jagħmlu progress tajjeb. Meta konna mistrieħ, Sariki qatt ma tkellem, biss sib madwar mill me u t'attivitajiet l-art. U hi qatt ma qal meta kien wasal iż-żmien għall-bidu mill-ġdid; hi biss ltqajna u l-mixi.
  
  
  Wara nofsillejl, hi qalli l-ewwel kliem qalet wara li ħalla l-raħal. "Aħna trasferita għall-Kambodja," hija qalet. Hi kompliet bil-mixi mingħajr jonqos.
  
  
  I stenna madwar. "Gwardjani tal-fruntieri tagħna, ELEZZJONIJIET tagħna?"
  
  
  "Hemm ħafna postijiet bħal dawn."
  
  
  U dan kien ir-riżultat tal-konversazzjoni.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Għall-jum li jmiss u bil-lejl, aħna vvjaġġaw permezz tal-Kambodja l-Mekong-Xmara. Fl-irħula aħna għaddew, Sariki kien kkurati b'modest ir-rigward, apparentement bħala l-bint ta l-kap. Hi biss tkellem lill-kap ta'kull villaġġ u fil-privat. Aħna kielu fl-irħula u strieħ fil-minnhom. Bosta drabi huwa ppruvat li tibda konverżazzjoni, iżda kien iltaqa'mal-siekta stares bil-ġeblija-wiċċ. It-tqassim sar sempliċi. Aħna mixi fil-quddiem tal-tagħha. Jekk aħna waslet għall-raħal, aħna kienu nnotati immedjatament, u huwa ma ara tagħha mill-ġdid sakemm kien iż-żmien li jitilqu. Jekk ma kien hemm l-ebda raħal wara erba ' sigħat walk, aħna se tieqaf u l-jieklu ftit tar-ross.
  
  
  L-kastig ma jidhirx li jkollhom l-ebda effett fuq il-Agħlaq. Jekk ma kien hemm l-ebda raħal fil nightfall, hi agħżel post għall-me u ftit aktar'il bogħod għall nfisha. Huma stabbiliti mats u marru fis-sodda. Hija dejjem għandek bżonn me qabel ma dawn, għalkemm I kultant sorpriż tagħha billi jattiva ruħu meta hi daħlet fid. Ħsibt d dawl tagħha fil-jum jew tnejn.
  
  
  L-ewwel tagħha, inkwetat dwar tagħha. Hi ħass ogħla minħabba Nam Kiyoung kien mejjet, u forsi xi modi kien tort tagħha. Allura dak li ma tagħmel għalija? Mibegħda hija viżibbli l-emozzjoni. Aktar informazzjoni hija differenti. Dawn l-affarijiet jistgħu jiġu osservati mill-kompjuter-dehra jew l-impudent ġest. Iżda hi ma juru me kwalunkwe ta li. Hija wriet me indifferenza. U huwa lanqas jafu liema Nam Qraba maħsuba biex Agħlaq.
  
  
  Jekk kien Kiyona li jinġiebu tagħha lill-istati uniti, kien raġuni oħra għall-tagħha indifferenza. L-prinċipessa. I l-ħsieb kien kbir-ftehim hawnhekk f'din il-parti ta'l-Asja. Forsi huma rikonoxxuti tagħha li taħseb li hi kienet ras u l-ispallejn fuq il-razza tal-bniedem. F'dan il-każ, ont kien taħt il-pożizzjoni tagħha. Iżda minħabba xi inspjegabbli konnessjoni Nam Kiyoung u l-fatt li huwa tatni l-kelma tiegħu, hi ħass obbligat li jassoċjaw mal-me, sempliċi commoner. Dan huwa l-jekk inti tixtieq li sejħa dak li nagħmlu l-komunikazzjoni.
  
  
  Dawk kollha sigħat tal-mixi dwar dan, jekk I tieħu ħafna ħin biex jaħsbu dwar dan. Għalkemm kien imħasseb dwar tagħha fl-ewwel, huwa malajr mibdul għal ħafif kurżità. Jekk iċ-ċirkostanzi kienu differenti, u jekk hija ma tħossok ħatja dwar Nam Kiyoung tal-mewt, hi tkun ġejt mgħarraf mit-Sariki għall-bejgħ tiegħu l-manwal tal-x'imkien ieħor.
  
  
  Lejn filgħaxija aħna laħqu l-Mekong-Xmara. Huwa jista smajt twil qabel aħna daħal għalih. Il-mogħdija magħmula żgħir signpost fl-azzjoni, il-wiċċ sar artab, tidwir fis-alka tal-baħar koperti, ramel oħxon tad-dwieli kiber fl-quddiem, u dwar l-naħa l-oħra kienet l-xmara. Fejn aħna kien, hija mifruxa fil-fond u mgħaġġel, bħal wiesgħa ribbon tal-green kanvas. Minħabba l-fond u l-firxa f'dan il-post, huwa wieqaf is-sens tal-enerġija moħbija.
  
  
  Sariki f'daqqa waħda sar ħafna talkative.
  
  
  "Ma nistgħux cross hawnhekk," hija qalet, ikollhom volum ikbar minn dak li kien d qatt smajt tagħha. "Aħna għandna biex isibu baxx-post, u għandna biex imbagħad jimxi fuq wara l-dlam." Pert tagħha imnieħer kienet tondi. Hija sorveljata u l-xmara.
  
  
  Tagħha, qalet."Għaliex le?" "Aħna jistgħu jmorru mal-fluss. Nistgħu mmorru fil flimkien u jżommu lil xulxin għall-oħra. Jekk għandek bżonn, nistgħu nieħdu log jew xi injam li float fuqhom. Għaliex għandna għandek tistenna sakemm skur?"
  
  
  "Il-xmara huwa mgħassa. Dan se jkunu inqas perikolużi bil-lejl. Mhux meta l-xmara qed tintuża mill-Vietcong. U allura hemm l-ebda mod meta u bil-lejl Amerikana dgħajjes tal-għassa u kif l-ambaxxata rrappurtati. Dawn jisparaw fuq xi ħaġa li jiċċaqlaq."
  
  
  "Meraviljuża," huwa qal senselessly.
  
  
  Hija kienet l-intestatura downriver, iż-żamma mill-qrib biżżejjed fil-pjan li l-snipers fuq & nb ma setgħux ara l-istati uniti.
  
  
  Huwa jaraw mill-qrib tagħha, jinnota li l-żgħar, stretta għoqda fuq wara tal-għonq tagħha kellhom maħlula. Huwa influwenzat bil kull pass hija ħadet, u minġel trofof kien imwaħħal mar wet l-għonq. Kien sabiħa l-għonq, fit-tul u bla xkiel. Kont naf li l-jekk xi ħaġa fir-relazzjoni tagħna ma bidla jew aħna ma tistax tikseb id-destinazzjoni tagħna malajr, inkun fl-inkwiet.
  
  
  Kif I segwita tagħha hemmhekk, sibt ruħi tfittex xi ħaġa. Huwa d tidher l-issikkar tal-tagħha tal-bdiewa pants meta hi d jsir dawk fit-tul bil-affarijiet. Kien simili blu blaws jaqbdu tagħha sider. Kien jaf ukoll tagħha fiżikament. Agħlaq kien wisq faċli biex tħares lejn u wisq ta'spiss wisq mill-qrib.
  
  
  
  
  
  Aħna mixi permezz ħafna rapids, ilma abjad ddawwar u li jagħlu madwar blat bil-qawwi ma truf eżatt taħt il-wiċċ. I probabbilment ħsibt dwar jaqbeż minn boulder li boulder, iżda ma kien hemm l-post fejn I jkollha tiżdied fuq tall-blat fil wieħed tiżdied. Sariki tinżamm l-mixi. Huwa kompla għall-għassa u l-għassa.
  
  
  Fuq il-rapids, dħalna mgħaġġel-ilma baxx. Il-kurrenti kien tant malajr li deher perikolużi, iżda l-ilma deher li kien taħt il-qadd. Sariki studjat l-ego, ħares'il fuq, imbagħad downstream. Ma'kull ġest, l-għoqda tad-ee-kapijiet fallew aktar u aktar. Biex tevita l-ħsieb dwar l-tagħha, I kkontrollati tagħha baxx-post lili nnifsi. Kien hemm biżżejjed blat li jżommu lill li inti żżomm milli jiġu megħluba. Ħsibt aħna għandu jipprova.
  
  
  "Meta huwa skur," Sariki qal. "Huwa perikoluż wisq fl-dawl tax-xemx."
  
  
  Aħna telgħu mill-backpack u dawn il-logħba fuq il-blat tul il-kosta. Sariki ħares lejn l-naħa l-oħra tax-xmara.
  
  
  I talab tagħha. "Għaliex ma titlaq?"
  
  
  Mira tagħha daru għalija. Dan kien biżżejjed biex kważi jiksru l-għoqda, iżda mhux pjuttost. Hi ħares lejn me bħala jekk I kien tintlaqat dwar il-ħsibijiet tagħha. "Jmorru fejn?"
  
  
  "Għal dik raħal fil-majjistral-Kambodja fejn iż-żewġ jgħixu jilħqu l-aħwa subien u l-ku."
  
  
  Hi tbegħditx minn me. Huwa tista tara kif tagħha xedaq kienet imnaqqsa għal qawwija geddum. Il-ġilda ta tagħha bart u lisa madum memorja ħares hekk bla xkiel li jinħass bħal dan kien miġbud. Iżda hi ma risposta me. Indunajt I d qatt tagħha tbissima qabel.
  
  
  Kien madwar siegħa jew tnejn qabel l-dlam. Huwa inklinata fuq u lit tas-sigaretti. "Sariki," qal, " inti u l-I ilhom jivvjaġġaw flimkien għal-lejl kollu u kważi ġurnata sħiħa. F'dak iż-żmien, I setgħet magħduda l-għadd totali ta'kliem li qal li lili fuq swaba tiegħi u mhux użata idejk it-tnejn. Forsi l-fatt li jien Amerikana toffendi inti. Forsi inti taħseb li jien iqsar milli suppost, int il-kap tal-tifla u l-livelli kollha. Forsi inti taħseb I mwaħħla dan stalett fil-Nam Kiyoung sider." Hi kienet qed tfittex fuq me issa, iżda ma kien hemm l-ebda espressjoni fil-għajnejn tagħha. Iżda mill-inqas ltqajna l-attenzjoni tagħha.
  
  
  "Jekk taħseb hekk, inti ma setgħux jiġu ħażin aktar. Naf li inti qalli li ma tkellem dwar dan, iżda jekk taħseb Nam Kiyoung u l-I kienu għedewwa, int ħażin. Fl-raħal wieħed, aħna kienu kważi maqtula minn grupp ta Vietcong. Aħna dam u għal filwaqt li għadda mimmo-istati uniti. L-raħal li kien meqruda minnhom, u fil-dawn kienu qed jistennew minna. Kien jimblokka. Li qatel sitt in-nies madwar minnhom. Kien jitneħħa mill-anzjani, il-leader, probabbilment. Is-seba'kien maqtula minn Nam Kiyoung, iżda mhux qabel ma xi daqqa ta'sikkina Nam Kiyoung fis-sider. Hu qalli li jieħdu l-ego raħal tiegħek. Jien qatt ma sar. I kien miegħu meta miet."
  
  
  "Inti Amerikana aġent li jfittxu l-kumpanija."
  
  
  "Iżda għaliex inti hekk indifferenti lili? Għaliex jien Amerikana? Jfisser, I użati għall-ivvjaġġar waħdu, iżda jien ma jħalli erba'linji tal-ferrovija, u l-I kien wassal biex jemmnu li l-I kien biss li tieħu l-ispazju."
  
  
  "Dan huwa l-mod tiegħi. Jien verament skużani."
  
  
  "Id-dritt," qal. "Jekk inti qed bħal din, imbagħad kollha I tista'tagħmel hu li tħoss skużani għalik. Int diqa tifla, u titlaq dwejjaq fil-passaġġ tiegħek."
  
  
  "Jekk jogħġbok!" Hi tbegħditx minn me.
  
  
  "Imbagħad mhuwiex mod tiegħek. Hemm raġuni li qed tagħmel dan. Ma inti tgħid tagħha li, jew hija xi ħaġa li ma jintmessx għadu? Inti ma tagħfas me bħal tifla li ma jkunx jixtieq il-kasta-sistema jew conceited. Iżda għadni ma nafx tagħha. I ma tkunx taf inti. Nistgħu mxew fuq għal ħafna xhur u huwa għadu ma kienx rikonoxxut għalik."
  
  
  "Dan huwa l-gwerra," hija qalet.
  
  
  - "Le, huwa wisq ġenerali. Liema parti tal-gwerra? Ma tmiss ma ' l-personalment inti? I-medja, ħlief għall-istati uniti Kiyoung. Kien raħal tiegħek maħruqa jew tal-familja tiegħek maqtula?"
  
  
  "Li biżżejjed!" Hi qabża u marru biżżejjed l-xmara li jien ma setgħux ara tagħha.
  
  
  Huwa tefgħu l-sigaretti fil-xmara fl-disgust. Fit-dellijiet miġbud biex il-medju ta ' l-ilma. Huwa jaraw il-veloċità tax-xmara u ppruvaw biex toħroġ bi riddle li kien fil-fatt Sariki. Forsi kienet taf xi ħaġa dwar is-Soċjetà li hija ma għidli dwar. Niftakar tliet affarijiet dwar tagħha: dak kien ir-relazzjoni tagħha mal-Nam Kiyoung simili? Għaliex ma Agħlaq jkollhom waħda mill-Fidda Serp tas-Soċjetà daggers? Li ma hi ġġibu mill? Forsi hija verament kien membru tal-Soċjetà innifsu.
  
  
  Hi bil-mod lura. Tipiku mara ikollha pouted. Iżda mhux Sariki. Hi użata il-ħin ' il bogħod mill-mistoqsijiet li taġġusta l-għoqda fuq l-kap tagħha. Hija jaraw me bir-reqqa kif hi avviċinat fil-qies tal-dawl tax-xemx. L-espressjoni tagħha ħares maħsub, kemm jekk hi kienet xi ħaġa xi jgħid. Hi sib l-isfel li jmiss lili.
  
  
  "Inti sabiħa, kif l-Amerika l-irġiel għandha tkun sabiħa," hija qalet. "Inti tħares u b'saħħtu. U inti tgħid jien addoċċ. Li minnu, iżda I nistaqsu kif miftuħa u faċli inti Amerikani jkun jekk inti kienu maqbuda fil-provvisti mal-invażuri."
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Aħna bdiet madwar l-xmara siegħa tard, wara l-estinzjoni. Il-siegħa żejda kien mistenni li jagħti baby-ħin biex kompletament jiskura.
  
  
  Ma tagħna isport miżmuma għolja, aħna waded fl-ilma, Sariki jwassal il-mod u l-ont biss wara tagħha. Sorpriża, il-kurrenti rriżulta biex jkun aktar b'saħħtu minn dak li deher. Skur-ilma dam tiegħi saqajn u l-għekiesi, u kelli żomm magħluq sew biex il-blat. Sarika kien fl-inkwiet. Tagħha s-saqajn jinżammu żliq barra minn taħt tagħha, u meta hi ppruvat li aqbad il-blat, swaba tagħha niżel off-tarf. Huwa malajr mixi sa tagħha u miżmuma minn naħa tiegħu. Hi ħares lejn me bi kburija sfida u irrifjuta-naħa tiegħi.
  
  
  Għall-infern tagħha, I l-ħsieb. I għandekx ħalli Ħej tieħu f'idejha l-impjieg, Kien hawn. Kelli mmur lura u tipprova ssib ieħor tal-wajer.
  
  
  Meta aħna kienu fin-nofs bejn l-xmara, l-ilma kien qed kesħin u aktar fil-fond. Sariki tefgħu l-kap tagħha lura, tagħha rqiq-idejn taqbad kull rock hi avviċinat, backpack tagħha miżmuma għolja. Forsi, bħala l-kap tal-tifla, hija maħsuba li hija kienet l-abbiltajiet li qabeż-bniedem l-oħra tal-bniet. Iżda l-poteri tagħha mhux se jgħinu ħej jekk hi jitbaxxa aktar b'saħħitha matul iż-żmien.
  
  
  Aħna qed hemm fin-nofs. L-xmara ma japprofondixxu, u l-ilmijiet ma tibda mill-ġdid. Minħabba li l-saqajn kienu aktar b'saħħitha, ont kien jinġibed sa Sariki. Kien faċli li tgħid lili nnifsi li I ma l-kura jekk hi fuq il-qabża rapids, iżda l-fatt baqgħu li kienet taf il-mod li l-raħal. Ma kontx naf li. Jekk hi trid tkun kburija u stupid, li sa tagħha. L-ilma beda biex jiddewweb. Imbagħad huwa jinstemgħu xi ħaġa oħra minbarra l-hiss ta ' jħaffef l-ilma.
  
  
  Għall-ewwel, deher l-bogħod. Sariki u l-I ffriżat fil-post. - Żgħar tal-qamar twinkled fuq & nb. Huwa jista ara huwa'il fuq, u staqsiet jekk kienx dgħajsa. Kien hemm ħafna spazju bejn il-blat għall-dgħajsa li jgħaddu, u għalkemm il-rapids hawn taħt kienu malajr u bil-blat, tajjeb barklor jistgħu jimmanuvra bejniethom. Allura, meta tagħha sema'wup-wup-wup-ħoss, l-tagħha realizzati dak li kienet. Sariki imbuttat tagħha.
  
  
  Tagħha, kien. "Tgħaġġel biex il-kosta!"
  
  
  Sariki tolqot b'mod mgħaġġel, nofs l-għawm, il-half jaqbeż fuq il-blat. Missierha kien fl-għaġla li jitkellmu bil-miftuħ dwar tagħha. Imbagħad ont, ħasbu li jkun aħjar jekk ont kienet fuq quddiem tal-tagħha. I tista'tikseb l-art, qatra backpack tiegħi, u l-għajnuna Ħej. Huwa imqiegħed f'angolu peress li l-ħsejjes tal daqqa fuq il - & nb kiber ikollhom volum ikbar. Iżda huwa xorta jistgħu jisimgħu l-ħsejjes qawwija tal-unmuted tal-magna. Dan kien l-intestatura upstream u li jkunu ġejjin mill-qrib.
  
  
  Ont ċċaqalqu ftit downriver mill-Sarika, li jippermetti l-kurrenti biex jgħinuni. Huwa iffavorixxa bejn il-blat bħal logħob tal-annimali tal-Xadini permezz tal-siġar. Ont kienet ftit aktar żbalji, għalkemm. Fid-dlam, I tista'tara l-dlam-bank ta'l-xmara mal-għajnejn tiegħi dritta'l quddiem. Il-qiegħ tax-xmara ma kinux mtejba, u l-bank ħares għolja, tajn, u grassy.
  
  
  Imbagħad il-ħoss tal-magni kien tant qawwi li deher li jkun direttament fuq istati uniti. Dan kien l-ewwel tidher mill-qawwija Brylev. I kien li jtajru l-xmara mill-ħelikopter. L-ħelikopter imbuttat l-sinjali upriver u lazily qasmu l-xmara kif avviċinat-istati uniti. I ma ara tiegħu magna tal-pistoli, iżda kont naf li kienu hemm. Sariki kien madwar għaxar-saqajn bogħod mill me, u l-I kien għadu tajjeb ħames-saqajn mill-kosta. L-ħelikopter imnissel, u l-ego-kbira tal-skrun churned l-ilma taħt dan. Il-Qorti tal-Bosnja u Ħerzegovina kkundannat Għaliha, li jiċċaqalqu bil-mod. Huwa inklinata lura bil-backpack, imbuttat ego'l quddiem, u grunted mal-sodisfazzjon meta jinstemgħu dan laqat il-bank. Imbagħad bent ftit u dived lejn il-kosta. L attwali mwettqa me ieħor 15-il-saqajn qabel ma sibt-dwieli għall-aqbad. Huwa telgħu wieqaf, tajn inklinazzjoni.
  
  
  L-ħelikopter tellgħu fuq istati uniti u l-imċaqlaq bil-mod fuq. Fid-dawl tal-qamar u r-riflessjoni tal-fanali fuq & nb tagħha ra fuq l-nen l-Amerika-simboli. Imbagħad, huwa għamel tom ċirku. Tagħha projettur huwa upriver, li l-mod permezz tal-dens-natura. L-ħelikopter waslet lura malajr. Il-weraq slapped-wiċċ tiegħi, u l-I kważi jwaqqa'fuqhom.
  
  
  Fid-dawl tal-flashlights, Sariki ra tagħha. L-topknot tal-xagħar tagħha kellhom maħlula kompletament, u l-xagħar tagħha appoġġjata minn fuq l-art bħal skur moss.
  
  
  L-ħelikopter kien ġejjin lura, ftit saqajn fuq l-ilma. F'daqqa waħda, minn x'imkien madwar il-qiegħ ta ' l-ħelikopter, ma kien hemm l-qawwi xquq, u jinfaqa tal-nar. Il-linja ta'nar-pressjoni ġett tal-ilma inqas minn tliet saqajn bogħod mill-Sarika. L-idejn tagħha jiżżerżaq off-ġebel. L-led attwali tagħha għall-ieħor, u hi ppruvat li aqbad dan. Hi tkun insejt tieħu mill-ġdid. L-ħelikopter tellgħu mill-sinjali mill-ġdid. Huwa imnissel u roża, imbagħad jitreġġa'lura li jieħdu pass ieħor. Kollox kien sejjer ferm aktar mgħaġġla issa. L-tqil magna tal-pistoli sparati mill-ġdid, u l-balal laqat l-ilma. Sariki kien kważi fuq in-naħa tiegħi. Huwa kien lest li jaqbżu u aqbad tagħha. Iżda l-kurrenti malajr mibdul. Sariki kien mimsuħa l-ċentru tal-xmara, u l isfel għall-rapids.
  
  
  I ma setgħux ara tagħha. Fil-dim water, huwa jaraw il-medda tal-kurrenti li kienet għamlet tagħha bogħod, u raw li blat hija mdawra u liema naħa tax-xmara jilħaq l-rapids. Baqa ' fil-ċentru l-aktar il-mod.
  
  
  
  Imbagħad deher li jiċċaqalqu fl-żewġ żgħar fil-belliegħa li l-oppost-bank. Huwa ħass bla ħeġġa disprament. Mhux tiegħu fil-livelli kollha possibbli biex tikseb aktar fil-ħin. U mbagħad Sariki ra tagħha.
  
  
  Huwa laħaq il-limitu, u hi imbuttat ruħha mill-kurrenti, li wettqet tagħha bogħod. Hija kienet l-għawm f'angolu ma ' l-kosta. Il-kurrenti ma iġbed tagħha fil; tagħha fil-mira ma laqat il-blat. Iżda hija kienet għajjien. Tagħha puplesiji kienu simili tarbija fil-banju; armi tagħha żdied u waqgħet, iżda mingħajr saħħa.
  
  
  Hu qabeż fuq id-dwieli u l magħmula triqtu permezz tal-ħxuna-weraq kif mexxa lejn tagħha. Hi kienet il-bidu għall-roll l-rapids, u l-parti tal-tagħha għeja kien minħabba l-fatt li hija kienet qed jitħabtu ma'l-kurrenti. Agħlaq ma kienx tagħmel xi progress, iżda mill-inqas hi ma kienx riesqa. Li tatni ħin biżżejjed biex tikseb l quddiem tal-tagħha. Kien fin-nofs l-isfel il-limitu meta hi intensifikati fuq żgħar erf u bdew twist u dawwar. Backpack tagħha diġà għaddew mimmo me. Kont naf li jkun perikoluż.
  
  
  Hi tax-xellug il-kosta fil-jaqbżu dak ikkawżat tagħha li jaqgħu fuq l-kbira boulder. Huwa żbarkat fuq l-idejn u s-saqajn u ffriżat, iż-żamma fuq. Il-ġebel kien tiżloq. L-ilma tax-xmara-pressjoni kontra l-wiċċ tiegħi, l-għeluq tiegħi l-għajnejn. Bil-mod, huwa kien fuq il-blat. Sariki ma jiġu qrib me. Hija kienet l-annimal jilgħaq il-mod tagħha lejn iċ-ċentru tal-xmara, li jiċċaqalqu headfirst, fit-tul tagħha skuri tax-xagħar fluttering wara tagħha bħal tmewwiġ-bandiera. Kelli l-kbira tħeġġeġ biex iżommu l-għajnejn tiegħi fuq tagħha. Forsi li għaliex in-nies jegħrqu filwaqt li oħrajn jaraw lilhom.
  
  
  Tagħha, ħares lejn l-żona madwar me. Dan kien ġejjin malajr ħafna. Hekk hi tkun marret, u mbagħad ma jkun hemm xejn li jsir. Ħames-saqajn bogħod kien pjuttost fissa tal-blat. Mingħajr ħsieb, I tefgħu lili nnifsi fuq dan. It-truf tal-ġebel hit me fil-ħajja. Nifs tiegħi maqbuda fil-gerżuma tiegħi. Il-kurrenti tal-tugged fil-saqajn tiegħi, l-irfigħ minnhom off-blat. Tagħha dwiefer beda l-riċiklaġġ. L-ilma ħass tħaddan, kesħin minn kull I d qatt jinħassu. Huwa mistrieħa minkbejn tiegħu fuq il-ġebel u imbuttat ruħu. Sariki kienet li tgħaddi fuq il-naħa l-oħra.
  
  
  Hi miżmuma minn naħa tagħha. Tagħha, laħqu l-tagħha, u l-fluss ta'traduzzjoni ħa tagħha barra mill me. - Naħa tiegħi tolqot l-ilma, il-ħtif fuq xejn. Ħassejtni l-spidery-linji tal-xagħar tagħha, u mbagħad ih-ħxuna. Huwa jieħu numru żgħir ta ' dan, garżi li madwar tiegħu tal-polz, u jxaqleb lura, il-ġbid. Tagħha, ħass-ġisem tagħha qed jinġibed mill-kurrenti. Huwa kompla iġbed tagħha sakemm kien fuq l-naħa l-oħra ta'l-irdum. Issa l-għan tagħha kien mill-qrib. Huwa laħaq l-isfel, misjuba lura tagħha, ħa tagħha mill-armi, u miġbuda tagħha fuq il-blat.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Anke fl-azzjoni, nar jistgħu jipprovdu cosy-sħana. Il-wieħed I magħmula kien smoky minħabba li ma kienx hemm ħafna injam niexef fil hemm. Tul il-rapids, I rnexxielhom isibu waħda jew tnejn zkuk li kienu swamped u mbagħad imnixxef fil-xemx. Kien cosy tan-nar.
  
  
  Sariki tal-Iżvediżi kienu tnixxif madwar lilu. Hija kienet liebes tiegħi żejjed-bidla tal-ħwejjeġ, li hija ħadet għall-bidla fis. Kollox agħlaq kellhom kienet mitlufa meta backpack tagħha ġiet megħluba mill-għargħar. Dan it-tip ta tefgħu tagħha fil-tiegħi addominali u deher li tagħmel tagħha kuntent.
  
  
  Huwa ħa lura tagħha, lit-tifi tan-nar, ippreparat tal-lott tal-ross, u taw tagħha nofs tal tiegħu xott-ħwejjeġ. Hija kienet indeċiżi dwar nirringrazzja-istati uniti. Anke hekk, ħassejtni tajba. Għall-ewwel darba magħhom, nemes, kif ltqajt tagħha, tagħha, ħass fil-ħlas. Hija jista'jkollha magħruf il-mod li l-villaġġ, iżda kelli l-ee ta'l-Iżvediżi.
  
  
  Hi sib l-isfel fuq il-blat fil-quddiem tal-nar, saqajn flimkien, l-irbit tal-tiegħi qmis sewwa mgeżwra madwar tagħha. Hija qieset skomdi, fi. Hija ħadet il-linċi li msajra u kielu fis-silenzju. Imbagħad hi biss sib hemm u milwi tagħha fit-tul, ħxuna tax-xagħar.
  
  
  "Ukoll," qal, tiġbid u mis-soltu, " naħseb li huwa l-ħin biex jiksbu lura." Huwa niżel fil-quddiem tal-tagħha. Hi tbegħditx.
  
  
  "Sariki," huwa qal tagħha ip, " jien ma moħħ tindif Ed illejla, minħabba li inti kellna pjuttost mgħarrqa-esperjenza. Iżda minn issa'l quddiem, naħseb li huwa ġust li inti iġbed bil tiegħek stess piż. a tagħna għall-kmamar tas-sigurtà; tagħha magħmula sodda komda madwar il-weraq. Iżda inti mhux se taqax ħamsin tarzni bogħod li jqattgħu l-lejl. Jekk jien d-tant, imbagħad jimxi'l quddiem. Biss il-leave tiegħi tapit, u l-ego stabbiliti dan kollu mill-nar, b'tali mod li inti tħossok tajjeb u sħun. Jien naħseb li għandna ser tibda dritt wara ix-xemx, jekk inti ma tistax-moħħ." Jekk le, nixtieq jiġu kuntenti li tisma kull loġiku-raġuni għaliex le. . "
  
  
  Stennija għall-tagħha. Hi kompliet stare fuq l-art li d-dritt tagħha. Armi tagħha kienu mgeżwra madwar tagħha tax-xagħar, kemm jekk hi kien jirkeb fuq xi tip ta'ħabel. Ma kien hemm l-ebda espressjoni fuq il-wiċċ tagħha. Missierha tbissem u ħafif bies tagħha earlobe. "L-ebda ilmenti? Tajba. Ara inti fil-għodu."
  
  
  Min-naħa l-oħra tal-nar, huwa miġbud minn fuq is-sodda madwar il-green-weraq, l-idejn wara kap tiegħu. - Irqad evażi me.
  
  
  
  
  Kien hemm ħafna ħsibijiet fil-nen - xmara f'wiċċ l-ilma fuq Sariki, ħelikopter. L-amerika. Kbira. I nistaqsu kemm aħna kienu mill id-destinazzjoni tagħna? Bejniethom, se jkun hemm l-irħula fejn Sariki tista'ssib l-ilbies, ta'l-edukazzjoni, u possibilment ieħor backpack. Iżda aħna ser ikollhom li jgħixu barra tiegħi provvisti sakemm insibu l-nemes. Fl-opinjoni tiegħi, hi kienet ungrateful, brat maħmuġ. I l-ħsieb dwar l-idea ta'jitfa tagħha madwar l-akbar u l-frosta tagħha. X'inhu l-punt? L-ebda, hi ser ħalli ħej hum me il-fdalijiet. Fir-raħal ta'fuq, hi tkellem dwar fejn tagħha aħwa u l-ku qasira, hija tista'jew il-kiri persuna oħra, jew tagħmel it-tfittxija tagħha stess. Jew il-mod, hu se jkunu maqsuma mal-tagħha. Imbagħad-għajnejn tiegħi ltqajna tqal. Ont kien rieqed.
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Xi ħaġa qajjem me up, jagħmlu me jirrealizzaw I ma kienx waħdu. I daru fuq in-naħa tiegħi u jinxtamm-ħxuna riħa ta ' xagħar tagħha. - Għajnejn tiegħi kienu għadhom magħluqa. Huwa milħuq barra u l-jintmess il-sħun, bla xkiel tal-laħam. - Naħa tiegħi jiżżerżaq'l isfel lura tagħha, fuq il-hard-kurva tal-tagħha bla xkiel t'isfel tad-dahar, u tiegħi għajnejn tinqasam miftuħa.
  
  
  Sariki jistabbilixxu li jmiss lili fuq sodda tiegħi madwar l-weraq. - Żgħar tagħha, bare-sider kienu ppressata sewwa kontra l-sider tiegħi. L-għajnejn tagħha mfittxija-wiċċ tiegħi reqqa, kemm jekk hi kienet tħares lejn l-orizzont, jippruvaw biex tara xi ħaġa. Xofftejn tagħha maqsumin ftit.
  
  
  "Sariki," bdejt, iżda naħa tagħha ħareġ għall-ħalq tiegħi. Kien rqiq naħa ma twil, irqiq-swaba.
  
  
  "Inti salvat il-ħajja tiegħi," hija qalet, u l-fond tagħha vuċi kien maħnuq. "Inti aġixxa ħafna bla biża'. Nixtieq nesprimi l-gratitudni tiegħi għalik."
  
  
  "Ma rridx li," qal.
  
  
  "Imbagħad ħu l-ego għal kwalunkwe raġuni inti tixtieq." Tagħha lobu tal-xufftejn ppressata kontra l-mini, l-tagħha ħalq miftuħ, ilsien tagħha darting, l-idejn tagħha jmissu, fid-dettall.
  
  
  Imbagħad hija kienet fuq quddiem tal-me, neħħa ftit sabiex biss il-bżieżel tal-tagħha sider kienu jmissu l-xagħar fuq il-sider. Wet xufftejn il-biċċa tiegħi ħaddejn, l-widnejn, - gerżuma tiegħi. Huwa rrumblati fuq in-naħa tiegħu mill-ġdid u feebly ppruvaw li timbotta tagħha bogħod. Dollaru tiegħi munzell ma kienx fiha, u kienet taf dan. I tinżamm javżak lili nnifsi li ma ridtx dan tal-ħniena, iżda minn reċiproku bżonn, il-fiżika-għarfien ta'l-oħra, mal-oħra tal-raġel u mara - kien l-aspett ewlieni.
  
  
  - Naħa tiegħi sabet li l-ġelatinuża-irtubija tas-sider tagħha. Hija ressqet tagħha beżżula biex tiegħi xufftejn. L-idejn tiegħi jiżżerżaq ħafif isfel lura tagħha; ont, I jinġibed tagħha me u titneħħa tagħha fuq tiegħi tal-minkeb.
  
  
  Għajnejha kienu magħluqin. Tleqq tagħha xagħar iswed kienet appoġġjata minn taħt il-kap tagħha, li jiffurmaw il-qafas. - Ġisem tagħha kien kawba bil-injam illustrat-tessut. Huwa permess tiegħu swaba biex tiġbed l-immaġinarju-linja bejn tagħha is-sider, fuq tagħha ċkejkna żokra, matul l-żgħar kemm sider tagħha, u r-rotob isfel tal-bellus bejn tagħha s-saqajn.
  
  
  - Lukanda tagħha għid ħej kif I jaraw tagħha jimxu, li l-I japprova l-mod kif hi jiċċaqlaq u l-mod kif jidher.
  
  
  Naħa tagħha kienet fuq me, gwida me tagħha wetness. Tagħha saqajn huma mifruxa bogħod minn xulxin. Meta tagħha, daħlu agħlaq, ee, t'isfel tagħha tax-xufftejn kien marbut bejn is-snien tagħha. Ont, hi ħares lejn l-dlam kbar li osservat li l-funzjonament tas-sodizza tal-tagħha sider. Intrapriżi żgħar lokali maħruba madwar gerżuma tagħha kif morna flimkien, imbagħad maqsumin. Hija kellha ħafna li tgħid. Iżda ħej, I ma jgħidu xi ħaġa.
  
  
  Dawn il-movimenti sar irregolari. Tagħha, I ħass lili nnifsi li qed jogħlew. Huwa ħares lejn tagħha u ra li tagħha-xoffa t'isfel kien għadu marbut bejn is-snien tagħha.
  
  
  Imbagħad marru selvaġġi. L-irkopptejn tagħha ħareġ, ħalq tagħha miftuħa; hi writhed u writhed taħt me. Is-swaba'tagħha qabad tiegħi tax-xagħar u miġbuda-ħalq tiegħi isfel sa fejn kienet ta'stennija għall-miftuħ u ħerqana waħda.
  
  
  Meta hi laħqet il-quċċata tal-tlestija, kien simili karozza crashing fil-ħajt tal-briks. - Ġisem tagħha daħal ħaj bil-shiver. I jistgħu jħossu ilsien tagħha jiżżerżqu fi u barra mill-ħalq tiegħi.
  
  
  U mbagħad tagħha, ħassejtni bħal I kien li jħallu. Tagħha l-għalliema li saret ee sewwa hu, jinjora tagħha irqiq għajjat ta ' l-uġigħ u dgħajfa tentattivi biex il-qabda tagħha nifs.
  
  
  - Lukanda tagħha kienet ħafna li jgħidu, iżda xejn li wieħed jgħid. Hija kienet meħuda mill-ee il-mod kif hi riedu li għandhom jittieħdu.
  
  
  
  
  Tmien Kapitolu
  
  
  
  Tagħha, ħass tagħha tiegħu fl-armi l-aktar tal-lejl. Huwa ħass tagħha ħelu-nifs fuq il-ħaddejn tiegħu. Linji ta'tagħha faħam tal-kannol tax-xagħar tickled tiegħi l-imnieħer. L-sħun-irtubija ta tagħha mikxufa-ġisem ppressata kontra l-me. L-idejn tagħha kienu bejn tiegħi fis-sider u ta ' l-ispalla. Madankollu, meta l-qawwi faħam tal-xemx filgħodu magħmula me ħawwad, hija ma kinitx fil-forma miegħi.
  
  
  I qajjem sa isibu tagħha bis-sħiħ liebes xott-ħwejjeġ, dawl tan-nar. Tħares lejn agħlaq, ħsibt li xtaqu tagħha aħjar fl-tiegħi popolari tal-qmis. Fil-fatt, I xtaqu l-aħjar tagħha kollha.
  
  
  "Għodwa t-tajba," huwa msejjaħ cheerfully. "Qed jippruvaw biex timpressjona me ma'l-għarfien tiegħek tas-siġra? I-medja, teħid tan-nar u dak kollu."
  
  
  Hi ma ma tgħid xi ħaġa fil-livelli kollha.
  
  
  Brow tagħha furrowed. "Hija xi ħaġa ħażina, Sariki?"
  
  
  "Dan id-dritt," hija qalet.
  
  
  Tagħha jitilgħu ' l isfel mill-weraq u ħareġ wara tagħha. Tagħha bil-mod mgeżwra armi tiegħu madwar il-qadd tagħha. "Gotcha!" Ont kien id-daħk.
  
  
  Hi wriggled fl-armi tiegħi, mbagħad miġbud ħielsa. Hija qabża'l bogħod mill me u bared snien tagħha. "Ieqaf!" hi għajjat. "Waqfien dan!"
  
  
  Huwa nnotat li l-xagħar tagħha kien jinġibed lura fil-bun. Huwa sib fuq il-blat u l-ħares lejn agħlaq. Imbagħad hi ħass żieda tal-rabja.
  
  
  "Jiddispjaċini, Sariki
  
  
  
  
  "Iżda meta kapaċi jagħmlu l-imħabba tifla, lil mara I dwar il-kura, huwa n-natura tiegħi biex jiffamiljarizzaw. I normalment kbir tagħha meta kapaċi, puplesija tagħha meta hija qassam mimmo, u forsi kiss-għonq tagħha meta hi liwjiet isfel. I tkompli li jistabbilixxu l-idejn fuq tagħha, għaliex inħoss ċerti esklussiv li jappartjenu. Madankollu, inħoss li dan joħloq ċerti anzjani ir-responsabbiltà, li jgħid ukoll li kulħadd għandu jikkura l-oħra bil-aħħar. I qajjem sa tħossok tajjeb minħabba l-aħħar bil-lejl. Tagħha tal-lukandi, biss sabiex inti tkun taf."
  
  
  "Is-lejl kien stupid," hi tinqasam fi me. "Stupid żball, grazzi għall-xmara."
  
  
  "Din kienet aktar minn dik għall-me, Sariki. Iżda tista ' tilgħab bħal dan jekk inti tixtieq. Ir-reputazzjoni tiegħek mhux se tkun bil-ħsara mill-kreaturi madwar l-dead li raw u l-jinstemgħu l-us. Iżda nixtieq li tiftakar ħaġa waħda. Inti waslet biex tara me aħħar bil-lejl. Sejħa iblah-gratitudni żball, jekk inti se. Jekk dan ma jfissirx xejn biex inti, forsi inti għandek. Imma ftakar, inti daħal lili."
  
  
  "Aħna qed ħela ta'ħin tagħna," hi tinqasam. "Aħna ser jieklu u imbagħad mur. Għad għandna ħafna xi jsir."
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Għalhekk baqa għall-jumejn u l-iljieli. Aħna mixi fil-silenzju, u meta aħna titwaqqaf għal-lejl, hija qatt ma daħlet għall ara lili mill-ġdid. Fl-ewwel raħal aħna waslet għall, hija tpoġġi fuq il-ħwejjeġ ġodda u ħadet backpack.
  
  
  Meta ffaċċjati b'xi ħaġa bħal din, raġel tendenza li dubju lilu nnifsu, u forsi saħansitra-kapaċitajiet tiegħu. Hi daħlet lili bil-lejl, nixtieq sess pur. X'ikun it-tikketta hi jitpoġġew fuq, bħal gratitudni, hi xorta trid-sess. Mhux li Agħlaq kellhom l-għażla ħafna hawn fl-azzjoni, iżda hija setgħet marrux fuq l-ego mill stennija għal xi ħadd ieħor li xtaqu dan aħjar. Xorta, hija għażlet li jkollhom x'jaqsmu ma'me. Imma għaliex?
  
  
  Hi deher li jduru fuq u off bħal tapp.
  
  
  Madankollu, raġel tendenza li dubju lilu nnifsu. Hi daħlet lili bix-xewqa għal xi ħaġa. Jien ħadt dan. L-għada filgħodu, hi lura tagħha kwiet-burdata. Dak li kien hi me javżak? Ma inti titlef l-kuntatt mal-tagħha? Stajt qatt ma kellhom l-ilment qabel, u jien żgur li ma jkollhomx dan kontra l-agħlaq. Fl-tagħha aktar intima relazzjonijiet, Sariki ġiet kompletament ittrasformata primittivi-mara. Hi sparixxew bħal ftit nisa stajt qatt magħrufa. Fi kwistjoni ta'l-imħabba, hi jiddawru sempliċi taħwida-mara.
  
  
  Fil-bidu ta'wara nofsinhar ta'l-tielet jum, wasalna fl-raħal.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Jien diġà għajjien tal-novità ta'l-mixi. Tiegħu kien eżawriti u Sariki tal-bniedem għajjien induna li hija kienet wisq. Aħna daħlet il-villaġġ tal-ġenb mill-ġenb ma ' l-xemx fil-dahar tagħna. L-tfal ra us-ewwel, għajjat xi ħaġa, u dam bogħod. Dalwaqt, mezza età tan-nisa ġew tmexxija għall-tfal. Dawn iffullar madwar Sarika daqs li kieku kienet royalties. Imbagħad il-żewġ madwar minnhom imbuttat tagħha bogħod mill me.
  
  
  Huwa niżel tiegħu backpack l-art u l-waqa'l isfel li jmiss. Il-villaġġ ħares biss bħall-oħrajn kollha aħna d mgħoddi: thatched msaqqfa-tined rranġati f'ċirku, u aktar ta ' l-attività sar ġewwa l-ċirku. Lil hinn minnhom jistabbilixxu l-dejjiema-oqsma tar-ross. - Żgħażagħ li għadhom kemm bdew ġejjin. Tiegħi tax-xellug, I raw il-grupp ta'żgħażagħ irġiel joqogħdu fil-ċirku dritt. L-Dollaru madwarhom, moħbija mill-għan, kienet qed tagħmel familjari ħsejjes, familjari iżda barra mill-post f'dan il-raħal.
  
  
  "Jien ser jispiċċaw," huwa qal. "It-tariffi kollha jkunu għebu. Jiġu fuq, tarbija, kellem lit-me. I tkellem lill-missieri. Kellem-suq." Kien hemm ftit pawża. "Erba'," qal il-vuċi. "Sinjuri, il-punt erba'. Mħatri fuq me, minħabba I ma tnejn u tnejn. OK, int tarnished. U inti? Għoxrin frank? Inti kont tisparixxi. Jivvutaw u li dan, sinjuri. L-imħatri huma off. Jiġu fuq, tarbija. I tkellmu missieri."
  
  
  L-oħrajn kienu jitkellem bħal l-atturi kollha fil-forma tajba, iżda dawn kienu chat fil-Kambodja, u kien iċ-chat fl-Amerika GI. Forsi kien għajjien, iżda mhux li għajjien. I meħtieġa biex tara lilha, sabiex I marru matul il-grupp. Ont, jegħleb fuqhom, iżda kollha jistgħu I ara minnu kien porcupine-Kambodja fil-mira fl-ekwipaġġ maqtugħa.
  
  
  "Erba'!" għajjat. "Ukoll, sinjuri, tlift." L-oħrajn bdew biex tirtira. "Biżżejjed diġà? Ejja mmorru, issa."
  
  
  Il-mara tiddaħħal l-grupp fil-mgħaġġel tpoġġi. Huwa rikonoxxut tagħha bħala wieħed mill-nisa li kellhom maħtufa Sariki. Meta l-atturi l-oħra huma barra mill-mod, l-persunal tagħha tkun f'qagħda aħjar biex tħares lejn l-attur. Tossed l-dadi u'l isfel fl-naħa tiegħu waqt is-smigħ tal-mara jitkellmu miegħu fil-Kambodja. Barra minn hekk għal żmien qasir qata'xagħar, għolew kien liebes aħmar qawwi qmis. Kien liebes jiġġieldu kontra żraben. Kien chewing gum bil-qawwa u deher li huwa kien biss intensifikati tal-karozzi użati aħżen. Huwa taw il-mara curt nod u marru bil-tagħha. I kien bil-wieqfa li jmiss hu, għalhekk jien ma naħsibx li hu d innotata me. Meta daħal l-hut fejn Sariki kien, huwa telgħet backpack tiegħu. Iż-żewġ nisa avviċinat me u motioned għalija biex isegwuhom. Huma ħadu l-me għall-ieħor hut fejn kien seduta, u kien I serva pjanċa tal-ross u ieħor skutella tal-ħxejjex. Ma kien hemm l-biċċiet tal-mgħolli tal-ħut fl-ross tal-iskutella. Tagħha ale daħal greedily, imbagħad bent lura lill-pakkett u affumikati mal-għajnejn tiegħu magħluqa.
  
  
  
  
  I ma trid biex jaħsbu, minħabba li l-ħsibijiet tiegħi dejjem marru lura għall-Sariki. I mfakkar l-mod Sarika żgħażagħ tal-ġisem kienet ħass tiegħi l-idejn fuq il-lejl hi daħlet lili, u l-I imbuttat l-ħsieb tal-moħħ tiegħi. Dejjem għandek taħseb dwar l-impjieg, il-missjoni.
  
  
  Għalhekk jien għamilt. Huwa jappartjeni għal minnhom li jiena fi żmien ġurnata jew tnejn mill-fdalijiet tal-Tour Thom. Dan ir-raħal kien bogħod kemm Sariki kien qalli li jieħdu me. Minn hawn, jien ser jkollhom jew li jimpjegaw xi ħadd ieħor jew issir mappa x'imkien.
  
  
  Kien ċert li s-Soċjetà kienet teżisti. Jekk dan kien ħaġa tajba jew ħażina ħaġa, I ma setgħux tiddeċiedi. Sarika kien wieħed mill-daggers li qatel Nam Kiyoung tal-tifel. Iżda kelli l-ebda prova. Dejjem hemm żewġ naħat għal kull storja. Forsi Nam Kiyoung tal-tifel kien dora the explorer star catching biex jittrattaw. Forsi Sariki tappartjeni għall-Soċjetà jew kien ħbieb bil wieħed madwar id-dinja. Kien għad hemm ħafna biex jitgħallmu.
  
  
  Imbagħad tiegħi ħsibijiet kienu interrotta.
  
  
  Huwa mixi permezz il-bieb tal-kamra fejn isir, smiling b'mod wiesa'. "Bonġu, Suldat Joe," huwa qal, li ġejjin sa me mal-naħa tiegħu stirat. "Jagħtu me tiegħek naħa, il-bniedem." Meta konna tħossok - € għal kull oħra tal-idejn, huwa sib l-isfel li jmiss lili. L-tbissima kien għadu fuq il-wiċċ tiegħu. Dan kien iż-wiċċ tal dwar dsatax. Ħares bħal kejk. "Ħej, inti ma naħsibx I innutat li inti kienu jaraw dan dadi-logħba, ma inti? - Lukanda tagħha ser jiċċekkja dwar inti qabel nitkellmu."
  
  
  Kien għadu iż-żamma naħa tiegħi. "Laqam tiegħu huwa Carter," huwa qal, ftit beda jinkwieta.
  
  
  "Frisk biżżejjed, Nick. Tagħha Reżiljenti, Sarika tal-ku."
  
  
  Huwa nodded fil-fehim. "Inti kienu fil-hut u tkellem tagħha. Fejn ma ikollok dan l-Amerika a minn?"
  
  
  "Ħej, kif dwar dan? I jitkellmu pjuttost sew tagħha, eh? Sibt ħafna ta 'l-għalf fil-Saigon," qal, u nefħa fuq sigarru tiegħu. Jien jippruvaw jiksbu l-tfal hawnhekk li tieħdu gost fil-park. taf? Biss sabiex I jistgħu jaqilgħu xi flus.",
  
  
  "Reżiljenti, naħseb li int kbira con artist," I qal ma tbissima kbira.
  
  
  Huwa tbissem fil-tiegħi tbissima. "Għaliex, Nick, dak li ħadt dik l-idea?" Huwa sploda sigarru-duħħan fil-limitu. "Għandek raġun, tagħha, għandek tkellem li Sariki. Hi qalli li int hawn biex jiċċekkjaw il-Fidda Serp-Soċjetà."
  
  
  "Biss verifika," qal. "Jien mhux se tagħmel xejn sakemm I tagħmel. Smajt kienu fil-fdalijiet tal-Tour Thom. Dan m'għandekx tkun wisq minn hawn."
  
  
  "Madwar jumejn, fil-fatt. Għandek bżonn gwida, u int xortik tajba ħafna f'dak ir-rigward. Tagħha akbar gwida, monitoraġġ, u l-ġlied fil-livelli kollha tal-Kambodja huwa apposta, forsi fid-dinja. Jien ser tieħu inti Tour Thoma. u jekk din is-Soċjetà jeħtieġ li jiġu ttrattati, aħna se jittrattah. Tassew, Nick? "
  
  
  "Tajbin..."
  
  
  "Apposta, il-bniedem, I ma jistennewx li inti tieħu l-kelma tiegħi għal dan. Jien ser jurik li jien l-aħjar. Naturalment, jagħtik hemm mezzi I ser ikollhom li jipposponi xi oħra tiegħi impriżi hawn. F'wiċċ l-ilma dadi logħba bdiet, u jien-istabbiliment tiegħu biex jagħmlu l-kuntatt fl-irħula oħra biex tikseb sehem tal-profitti ." Huwa beda jħares lejn lili. "Kemm taħseb li aħna ser tkun marret?"
  
  
  Ont, huwa shrugged. "Imkien minn jumejn sa ħamest ijiem. Ħarsa, Reżiljenti, jekk dan huwa ser jinterferixxu ma'tiegħek okkupata ix-xogħol, għandek tħalli me..."
  
  
  Reżiljenti mqajma naħa tiegħu. "Ngħidu l-ebda aktar, il-bniedem. Inti u l-I, aħna ser tingħata biex is-Soċjetà flimkien, verament? Jfisser, I jkollhom tneħħija inti; huwa (frekwenti membri tal-familja. Sariki qalli li salvat ħej tal-ħajja jinġibed tagħha sess madwar l-rapids. Gwida inti hija l-inqas kapaċi jagħmlu fil-gratitudni għall-iffrankar tal-ħelu tiegħi ku. "
  
  
  "Id-dritt, Reżiljenti," qal. "Inti tiegħi il-gwida. Ejja naraw kif inti tajjeb. I jixtiequ jiksbu torqod bil-lejl tajba. Ħsibt aħna d-leave tal-għada filgħodu."
  
  
  Huwa eżita, migrufa id-dahar tal-kap tiegħu, jinġibed mill tiegħu earlobe, imxamma, u ħares lejn lili mill-angolu. "Hemm biss ħaġa waħda."
  
  
  "Dak li huwa?"
  
  
  Huwa eżamina maħsub u anki ftit inkwetat. "Dawn huma l-Sariki aħwa," huwa qal. "Dwar il-ħadd ilu, is-Soċjetà tal-jirrekluta daħal hawn. Dawn tkellem ħafna tal-nonsense dwar il-bżonn suldati li jieħu lura l-Mekong Delta għall-Kambodja. Sarika tal-żewġt aħwa li kienu mġiegħla biex jissieħbu. Il-web raġuni ma tistax tifhem me kien minħabba li ma rridx li tagħmel xi ħaġa bħal din , inti taf?
  
  
  "Hekk kif kienet taf li kienu ġejjin, qodma Reżiljenti fflaxxjati bħall-sajjetta, sparixxew. Huwa tax-xellug minnhom. Nick, tkun xi tkun inti u l-I ma li l-Komunità, I jfisser, jekk inħallu l-ih waħdu jew daqqa up, għandna biex tikseb Sariki tal-aħwa tal hemm u l-dar. Din hija xi ħaġa li aħna biss għandek tagħmel. I wiegħed tagħha I d staqsi."
  
  
  Tagħha sel, frowning. "Ma hi tixtieq inti biex nistaqsi lili? Għaliex ma hi staqsi me? Il-ħin moħli flimkien, hija qatt ma ssemmew għall-us li l-aħwa tagħha kienu reklutati. Hija ma nitkellmu dwar il-familja tagħha fil-livelli kollha."
  
  
  "Ukoll, hi ma kinitx taf sakemm hi ltqajna hawn." Reżiljenti inklinata lura u tpoġġi l-idejn tiegħu fuq l-għonq. "Sariki hija waħda mill-ftit umoristiċi flieles. Hija qatt ma kien talkative ħafna, inti taf? Xorta waħda, hi kienet daqsxejn ta'pjaċir sakemm il-Soċjetà daħal flimkien madwar żewġ xhur ilu. Tara, Sariki kien se jiżżewġu guy msemmija Lee Kiyoung."
  
  
  "Stenna!" Tagħha intervjena. "Reżiljenti, inti qal Lee Kiyoung. Li jfisser l-iben, Kiyoung Għalina?"
  
  
  
  
  "Huwa l-istess ħaġa, il-bniedem. Ħej, tagħha, I semgħu dak li ġara li Nam Kiyoung. Li pjuttost ħafna kollox għall-Sarika."
  
  
  Missierha sib imfakkra, bil-mod li jiċċaqalqu kap tiegħu minn naħa għall-oħra. Din spjegat ħafna, bħal kif Sariki ltqajna l-Soċjetà tal-fidda stalett. Hija probabbilment ltqajna l-ego wara l-ego ġie użat fuq il-tagħha maħsuba. U għaliex hi tant kien mħassba billi Nam Kiyoung tal-mewt. Huwa jkun missierha fil-liġi, u dawn se jaqsmu t-telf tal-Lee film-teatri.
  
  
  "Hija tali stramb ftit flieles, sewwa," Reżiljenti qal. Huwa mdawwar me. "Iżda aħna għandu jġib lura l-ħej ee-aħwa, verament?"
  
  
  "Aħna ser tagħmel l-almu tagħna," qal.
  
  
  Reżiljenti saqajh. Huwa kien żgħir, wiry, u mxew mal malajr, dawl ġesti. Huwa kellu l naħa tiegħu. "I-rigward li, Nick."
  
  
  Ego ħa naħa tagħha. "Inti se tkun lesta biex titlaq hekk kif jiġrilha dawl?"
  
  
  "Raġel, I ser tkun dejjem fuq il jum mill-bidunett. I ser tieħu l-kura ta ' l-ikel u l-għalf. Għandek l-affarijiet li inti trid tagħmel?"
  
  
  "Jien maħmuġ ħasil tal-ħwejjeġ, u nixtieq li aħsel tagħha ego. Għandek nixxiegħa jew għadira fil-qrib?"
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  It-tieni darba I met nemes magħhom, hi daħlet lili tard bil-lejl. Meta hi laħqet hu, kien imqajjem. Tagħha, li nħassu-preżenza tagħha fil-żgħar hut hekk kif hi daħlet. Imbagħad hi il-bank magħfusa fuq il mat u widen lill-rustle tal-drapp. I ma setgħux ara tagħha biċ-ċar. Il-ħsejjes tal-lejl ungla ffiltrat fil, il-ħolqien ta'ħoss fl-isfond tagħha għall-iswed. Hija kienet silhouetted kontra l-open day tal-hut, sider tagħha iebes u vojta, xagħar tagħha teħel barra, ġisem tagħha lithe kif kienet ser jimxu lejn me. I baqgħu jiċċaqalqux kif hi niżel ħdejn me, u stupid ħsieb seħħew lili. Nistaqsi jekk hi jidħaq. Tagħha nemes qatt ma raw tagħha tbissima qabel. I ddubitat dan. Naħa tagħha tmiss ġewwa tal tiegħi tar-riġel.
  
  
  "Nick?" hi whispered. "Nick?"
  
  
  "Jien imqajjem," qal, iż-żamma ta'l-vuċi ta'jlissen kelma. "I jaraw inti qawsalla."
  
  
  Hi d-dritt li jmiss lili. Ħassejtni tagħha swaba-sib il-driegħ. Hi sabet li l-ego u bil-mod applikati lill tiegħi tas-sider, meta l-mwebbsin-beżżula il-biċċa tiegħi tal-palm.
  
  
  Xofftejn tagħha biċċa tiegħi bastun, mbagħad għaddiet għas-widnejn tiegħi. "Nick, inti se tagħti me tiegħi aħwa lura?"
  
  
  "Jien ser jagħmlu dan jekk ikun possibbli. Imma għaliex għandek dejjem għandek tagħmel l-iskużi għal dan? Għaliex ma tista tara kif il-ħtieġa, ix-xewqa?"
  
  
  Hi imsikkta me billi jkopru tiegħi maqsumin-ħalq. Aħna kienet bil-mod, u huwa miżmum tagħha rqiq tal-ġisem tiegħu. Ma kien hemm l-ebda it-tensjoni fir-relazzjoni tagħna, biss bil-mod u l-a kuntenti maskili kif hi bil-mod ppressata kontra l-me bi ftit jistimulaw il-pressjoni. U mbagħad tagħha, marru għall-tagħha, tagħha titneħħa mill-minkbejn biex iżommu Alenka barra tal-mara.
  
  
  Huwa ħa l-istati uniti 30 sekonda biex bis-sħiħ jingħaqdu flimkien, u mbagħad ieħor 30 sekonda biex jiġu separati. Tagħna movimenti kienu kajman, tom. L-għajnejn tagħna kienu miftuħa, tħares lejn l-oħra l-oħra tal-istrumenti. Sarika tal-għajnejn glittered. Hi ħares lejn tiegħi xufftejn, imbagħad-ħalq tiegħi. L-idejn tagħha mċaqalqa minn tiegħi l-ispallejn jew mal-ġenb tal-għonq tiegħi. Imbagħad tagħha xufftejn il-biċċa-minjiera. L-bewsa kien twil u l-familja kif tagħna movimenti.
  
  
  "Int tajba l-għalliema," hi whispered.
  
  
  "Sariki, Sariki, Sariki," kien I kollha jistgħu jgħidu.
  
  
  Sariki u hi kienu flimkien. L-aktar mill-qrib aħna qbilna li l-wiċċ, l-aktar malajr aħna injorat. Iżda dawn il-movimenti kompliet tkun tom. Tagħna lovemaking kienx intensa u l-selvaġġi kif kien fil-librerija.
  
  
  Huwa ħass tagħha shudder ftit, u mbagħad tagħha bla xkiel, perfettament forma tal-ġisem tensed. L-għajnejn tagħha ħa fuq fiss, a kuntenti ħarsa, imbagħad magħluqa. Kien tajjeb ħafna.
  
  
  Meta ont, ħassejtni tagħha ħalli me, tagħha, u l-I laħqu l-tagħha. I maqbuda tagħha li jżommu lura tagħha, iżda hi miżmuma mixi'l bogħod. Swaba tiegħi jiżżerżaq fuq l-ispalla tagħha u l-fergħa tagħha, sensazzjoni ta ' l-għanqbut tal-xagħar tagħha bħala hi niżel minn permezz tal-water-dinja, u wara l-preparazzjoni fid-dlam, ħalla l-hut.
  
  
  Ħin ieħor, "Sariki" imsejħa tagħha bil-lejl. Ma kien hemm l-ebda rispons. Fil-għodu, meta l-I qajjem up, ma kien hemm ebda sinjal li hi qatt kien hemm.
  
  
  Reżiljenti u l-I marru għall-raħal u huwa ma ara tagħha. Fil-ħarxa, imxarrab-dawl tax-xemx tal-appartament tagħha, I staqsiet jekk I d ġiet ħolm. Iżda kont naf li dan ma kienx; huwa kien biss kemm a / p o bħala qamar brylev. I staqsiet jekk I d qatt ikunu jistgħu jlissen kelma-kliem mill-qalb għall-tagħha mill-ġdid. Il-mixi li jmiss mal-karattru, jitkellem Reżiljenti, fil-sħan u umdi-atmosfera u l-mdawra mill-insetti, I jistgħu jaqblu ma'dak Reżiljenti qalli. Sariki kienet fil-fatt ħafna stramba tifla.
  
  
  
  
  Disa'Kapitolu
  
  
  
  I ma jkunux jistgħu jgħidu jekk Reżiljenti kien l-akbar gwida kollha tal-Kambodja, iżda huwa kien wieħed definittivament mill-aqwa. Bħala l-għodu sigħat għadda u aħna mixi tal-ġenb mill-ġenb, kien jaf li l-aktar sirt taf dan iż-attack, l-aktar nixtieq lilu. S'issa nemes dan filgħodu kienet bil-wisq wieħed mill-aktar pjaċevoli-partijiet tal-vjaġġ kollu.
  
  
  "Sibt kollu tal-ħajja tiegħi filosofija mill-suldat fl-Saigon," Reżiljenti qal. Huwa kellu waħda ta tiegħu irqiq mitfija sigarri bejn is-snien tiegħu. Kif tkellem, huwa kien fuq quddiem tal-me, jiffaċċjaw me, u l-qoxra tal-dahar. "Dan l-suldat Joe tal-isem kienet Mike O'Lear," huwa kompla jgħid. "Huwa ġew mill-pajjiż qodma.
  
  
  
  
  U ħaġa ħelu? Il-guy, dan guy iħobb isem miżmuma qal li Em ma setgħetx tistenna li jmorru għall-Grupp, fejn ikun jista ' jkollhom nizza taħt."
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. "Reżiljenti, naħseb li int kidding me."
  
  
  "Iva," huwa qal timidly. "Forsi biss ftit. Jien ċert li pajjiż Mike fil-fatt vvjaġġaw lejn fuq il-dell. Iżda hemm verament kien guy bħal dik, inti taf? U huwa tatni dan l-kbira filosofija."
  
  
  Reżiljenti waqfa qasira twil biżżejjed għad-dawl l-sekwenza ta sigarru tiegħu bil-imdawla jaqblu. I ma tkunx taf kif l-uem ġestiti biex tagħmel dan, iżda huwa qatt ma jwaqqa'jew jwaqqa'meta kien miexja lura.
  
  
  "Mike u l-I kellhom it-tip ta'sħubija. Hu ħadem fil-maħżen fuq il-bażi fl-Saigon u ta'sikwit ħadu l-affarijiet so aħna jistgħu jbiegħu ih li tifla.
  
  
  "Prostituti dejjem kienu fil-brash tas-suq, bħall-sn u l-Amerika ilbiesi. Kellna pjuttost tajba marġni, xejn ma kien mitlufa minħabba l-fatt li aħna kienu jittrattaw mal-volumi kbar, u aħna kellhom ħafna ftit affarijiet oħra. tliet logħob dadi fil-Saigon, u Mike u l-I personalment kellhom sitt hookers li aħna maqtugħin off ħafna għall-estestvenno. Bħal I qal, kellna ħafna ta ' l-għalf. Iżda, l-qodma Mike, huwa qal me żmien twil ilu Huwa qal, "Reżiljenti," huwa qal, " ġurnata waħda M. T. Wieħed qal li a trattament ta'tabib titwieled kull minuta. Inti toqgħod bil-me, u jien ser jurik li din l-istima hija konservattivi. Fuq il-dell-lag innifsu, lag huwa twieled kull ħmistax sa għoxrin sekonda. U kkritikat dan, huwa dejjem kien vera. Stajt qatt tant paċenzja kasturi hekk ħerqana li parti mill-flus tagħhom."
  
  
  "L-aktar tal-nies madwar minnhom huma mingħajr dubju l-persunal militari," qal.
  
  
  "Żgur, iżda tinsiex, Mike kien ukoll suldat. Kellna s-sħubija. U aħna maqtugħa l-soltu fin-Nofsinhar Korean suldati. Bħal Mike dejjem qal:"Ma ssir distinzjoni bejn l-żraġen? Ego tal-snien fflaxxjati fit-wiesgħa, l-ambjent tbissima.
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. "Mela inti trid tkun ristretta jinqabad pjuttost sew. Dak li ġara li?"
  
  
  "Mike ħa tiegħu pie miegħu meta kien bagåat d-dar. Għall-waqt, hu maħsub dwar joqogħdu fil-Saigon u kontinwu tiegħu tal-kooperazzjoni. Aħna tista ' tkun tilfet xi ftit l-kuntatti, li jfisser I, egos mhumiex fid-database u l-kollox, iżda aħna d għamlu tajjeb, inti taf? Huwa rrumblati-għajnejn tiegħu fil-disgust. "Iżda qodma Mike, huwa iħobb kollha li l-baħar L taħt. Aħna mibjugħa kollox, qasma fil-nofs, u huwa tellgħu bogħod."
  
  
  Huwa tbissem ġeneralment fil-Jeongguk. "Forsi inti għandek xi ħaġa ħelu tat-tip tiegħek hawnhekk."
  
  
  Reżiljenti blinked lejn is-sema. "Ħej, Nick, huwa kważi nofs in-nhar," huwa qal. "Ejja tieħu waqfa. Dawn il-marches jagħmlu me bil-ġuħ. Mur, mur ssib eżempju tal-post fejn ikun hemm inqas minn elf l-insetti, u aħna ser joqogħdu bilqegħda tiekol u tixrob xi wħud mill-inbid I miġjuba tagħha mal-me. Qatt ma tagħmel xejn fuq stonku vojt, li dak Mike dejjem qal. Ħej, Nick, int kif kwiet bħala Sariki, mhumiex inti? Inti ma tistax tkellem ħafna."
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ejja naraw kif marru. Kif Reżiljenti Lizhet spjegat fil-għaxija, kif konna joqrob lejn il-belt ta'Kompong Chikreng, il-corkscrew kien fejn aħna kamp għall-lejl. L-ġurnata kollha morna madwar l-irħula u l-Hema u l-I ma jkollhom l-ebda kuntatt.
  
  
  Dan kien l-idea tiegħi. Hi ma kienx interessati fil-ħadd-rappurtar tal-Soċjetà. Jekk is-Soċjetà jirriżulta li jkun għodda tal-gvern, u dawn jiskopru li kbar Amerikani, moħbija bħala bidwi, huwa nimxu madwar il-pajjiż, xi koroh-mistoqsijiet jistgħu jinqalgħu F'washington. L-ewwel, hija kienet talbet biex taċċerta liema tip ta'Soċjetà li kien.
  
  
  Aħna waqqafna-kamp fuq għolja żgħira tinjora il-belt. Qabel, aħna waqaf fil-nixxiegħa fejn Reżiljenti wera me l-kapaċità tiegħu li jistadu bil-tliet pilastri jeħel. Huwa spiċċaw b'erba pot-daqs tat-troti.
  
  
  "Kien nimxu malajr, ma kienx hu, Nick?"
  
  
  "Malajr ħafna," qal.
  
  
  Reżiljenti u l-I sib fuq mats mal-dahar tagħna għall-siġar, meta wieħed iħares l-isfel fuq l-għoljiet. Bejn l-istati uniti, fil-saqajn tagħna, nar żgħir glowed, m'għadux-fjamma, biss aħmar faħam. Kulħadd madwar l-istati uniti kienet mitlufa fil-ħsibijiet tagħhom. Tagħha, maħsub li jekk għamilna ħafna progress għada kif għamilna illum, aħna se jilħaq l-fdalijiet tal-għada bil-lejl.
  
  
  "Xi kultant I jgħidu li wisq, "Reżiljenti qal f'daqqa. Apposta, hi qed jitkellem li inti l-ġurnata kollha. Ħarsa, Nick, kull darba li tibda tferra wisq minnu għalik li tieħu fl, inti biss ngħidu:"Reżiljenti, shut u jien ser ikollhom tagħha ħalq magħluq."
  
  
  Tagħha, tidħaq fil lilu. "Reżiljenti, jekk inti taf kif chatty tiegħi oħra sħabi tal-passiġġieri kienu, inti għandek tkun taf li nilqa'xi sfida."
  
  
  Reżiljenti, I xorbu xi inbid. Huwa nodded fil me u fflaxxjati tiegħu mgħawweġ tbissima. "Ftakar biss, jekk inti tixtieq tagħha biex jingħalqu l-up, ngħidu biss hekk."
  
  
  I xorbu l-inbid tagħha. Aħna t'attivitajiet fil-kristall-dwal ta'Kompong Chikreng taħt l-istati uniti. Huwa mneħħi tazza tiegħu u poġġih fil-backpack tiegħu. L-istilel deher baxx biżżejjed li ih jistgħu jiġu milquta bil-jeħel. Meta huwa mixgħula dan, huwa qal, " Reżiljenti, x'taħseb ta'dan il-Fidda Serp-Soċjetà?"
  
  
  Huwa shrugged, sipped aktar inbid, imbagħad inklinata tiegħu kap tad-dahar u l-lest l-bqija ta'l-inbid. Huwa jintmesaħ xufftejn tiegħu mal-dahar tal-naħa tiegħu, imxamma, tugged fil tiegħu earlobe, u belched loudly.
  
  
  "Safejn hi kkonċernata, dawn qed mazz ta radikali," huwa qal fl-tensjoni tal-vuċi. "Asja tax-xlokk qed joktor bil-minnhom. Tifhem li, Nick?
  
  
  
  
  Aħna jidhru li tkun sħiħa ta kulti, superstitions, u ta'kuljum biżgħat. Għalhekk, il-bniedem, dawn il-ftit-gruppi huma tiegħek kullimkien. Qodma Mike qalli li hemm l-hekk imsejħa illegali mutur-gruppi fl-Amerika; ukoll, forsi li dak dawn il-gruppi huma hawnhekk għall, inti taf? Huwa migrufa kap tiegħu."Iżda dan il-Fidda Serp hija xi ftit differenti."
  
  
  "X'tifhem?"
  
  
  Reżiljenti niżel il-tazza li jmiss hu, imbagħad jiżżerżaq'l isfel u ppressati tiegħu lura fuq il-tapit. Huwa steepled tiegħu swaba madwar l-għonq tiegħu. "Sew, ħafna minn dawn il-kulti jew gruppi radiate biss ħaġa waħda; dawn kollha ftit'l bogħod li għandna issuq barra l-Iswed invażuri kollha fuq l-Asja tax-Xlokk, xejn aktar. Huma jagħmlu ħafna ta'l-istorbju, imma l-aktar huma biss jgħidu ħaġa waħda.
  
  
  "Issa, din l-Fidda Serp-Soċjetà hija id-daħk mill-ġdid. Liema huma tferra hija għalik kollha li jgħinu biex iwasslu l-Delta lura lill-Kambodja. Buffi li tmur fis-battalja stennija għall-paċi, jagħmel sens, għandu l-loġika u l-iskop.
  
  
  "Ukoll, forsi din is-Soċjetà tassew jemmen li dan ser jirnexxu. Forsi huma biss għandhom għan wieħed fil-moħħ. Iżda dawn jgħidu li huma l-ġlieda kontra l-investituri tal-kapital u l-Vietcong. Kull grupp li jieħu sehem f'dan it-tip ta'attività li, fl-opinjoni tiegħi, huwa tajjeb. Hekk ih reklutaġġ metodi jħallu ħafna li jkun mixtieq, I-medja, il-Lee Qraba kien tiegħi ras. Tagħha jirrikonoxxu dan vile tal-fidda stalett u joqtol il-biża oħrajn u jiksbu ih biex jissieħbu. I mibegħda l-VC, il-Vietcong, u l-Aħmar Ċiniż.
  
  
  "Għalija, huwa biss Nazziżmu u l-faxxiżmu bl-isem differenti. U jekk is-Soċjetà tiġġieled kontra dawn l-azzjonijiet, imbagħad huma tajbin għall-Kambodja. Wkoll, I jsibuha umoristiċi li wieħed mill-priġunieri jispikka u jaħlef bħal tagħha . L-aktar naħseb dwar dan, l-aktar kurjuż I jiksbu ."
  
  
  Brow tagħha furrowed. "X'tifhem, Reżiljenti? Taħseb li xi ħadd qed intenzjonalment umiljanti ih?"
  
  
  Reżiljenti mirfud ruħu fuq wieħed mill-minkeb sal-wiċċ me. "Ejja ngħidu biss jien jkollna kurjuż. Nick, il-mexxej ta'din is-Soċjetà huwa guy msemmija Tonle Sambor. L-ebda wieħed ikun jaf xejn dwar l-nen, fejn ikun ġej minn dak li huwa jemmen, xejn. Hekk forsi huwa komunista, iżda ħadd verament jaf. I filwaqt li ma jirrikonoxxu l-ego-metodi ta'reklutaġġ, dawn ma jagħtu r-riżultati. Hu ltqajna mdemmija-armata. Li, fl-opinjoni tiegħek, huwa mħasseb dwar l-kbira tal-armata? "
  
  
  "Il-Gvern tal-Kambodja," qal. "Mela inti qed tgħid li l-gvern huwa imħassba li forsi din Tonle Sambor qed issir wisq qawwija."
  
  
  Reżiljenti miżmuma minn naħa tiegħu, il-palm tal-up. "Hekk, il-bniedem, jien mhux javżak tagħha xi ħaġa bħal dik. I-medja, jien kurjużi, u huwa iktar minn biss possibbli, inti taf?"
  
  
  Huwa sib l-isfel fuq tiegħu mat u ħsibt dwar Reżiljenti l-pożizzjoni tal. Dak li huwa qal li me tefgħu diversi elementi differenti fis-din l-hekk imsejħa-Soċjetà. Ejja ngħidu li l-gvern tal-Kambodja użat kemm me u l-Istati Uniti neħħi mhux mixtieqa jiżdiedu l-enerġija? Ir-reġistratur, li pprovda l-istati uniti bl-informazzjoni dwar is-Soċjetà tista'biss għamlu hekk għal dan il-għan. Forsi l-gvern ried li l-istati uniti biex tagħmel xogħol maħmuġ tagħhom għalihom.
  
  
  Issa I ma kienx pjuttost żgura kif l-I kien se jagħmlu dan l-assenjazzjoni; kien hemm wisq mitluqa-truf, bħalissa miftuħ. I meħtieġa biex tkun taf kollha dwar din l-Fidda Serp-Soċjetà. Reżiljenti jinstemgħu tagħha inħir kif kien waqa'rieqda.
  
  
  L-għada bil-lejl aħna laħqu l-periferija ta'Siem Jaħsdu. Reżiljenti qal li aħna se jkollhom ikunu aktar bir-reqqa issa għaliex aħna kellhom jiddaħħlu l-Soċjetajiet operattivi tal-żona.
  
  
  Aħna iddeċieda li jkompli mexjin'il quddiem l-dlam. Konna qrib il-fdalijiet; nistgħu għamlu dan qabel il-bidu mingħajr il-problema.
  
  
  Reżiljenti magħmula-mod tiegħu bir-reqqa permezz tal-dead. Diversi drabi kellna għall-friża fl-passi tagħna għaliex aħna konna jħaffef madwarna. Rajna nies li tgħaddi minn mimmo fil-gruppi ta twos u l-grupp ta'tlieta. Reżiljenti ppruvat li lili; hu jista'ma kienu l-akbar tneħħija fid-dinja, iżda jien pjuttost kkritikat żgur huwa kien wieħed mill-Po-aħjar. Mingħajr il-qamar u mal-dead meħud hawn fuq l-istati uniti, kien hemm żminijiet meta aħna mċaqalqa totali tal-dlam. Il-persuni li tgħaddi mimmo kienu dellijiet dlam. Bħala l-sema beda biex jitħaffef, Reżiljenti qalli li aħna kienu qrib ħafna ta'l-fdalijiet. Kellna biex jiċċaqilqu mijiet ta'tarzni fi żmien, imbagħad wieqfa u jisimgħu. Eżatt qabel l-bidunett, kif aħna avviċinat il-fdalijiet tal-Tour Thom, Reżiljenti wera me dak it-tip ta ġlied li kien.
  
  
  Aħna ħareġ fuq grassy sempliċi li miġbud lura lejn il-fdalijiet. Fil-predawn-dawl, nistgħu naraw massiva-istrutturi tal-ġebel towering hawn fuq l-istati uniti. Il-ġebel kienu kannella, u l-arkati u twieqi kienu biss l-iswed bwiet fil-pale-dawl. L-tħassir kristalli deher l-abjad fil-truf u l-kantunieri tal-blokka. Kien simili bombi-out-ġebel raħal. Hu jaf li kien hemm probabbilment ikun-mini, l-għerien, u l-passaġġi sigrieti.
  
  
  Reżiljenti u l-I sib l-isfel fuq il-tarf tal-sempliċi. Il-ħaxix kien kważi qadd-fond fil-quddiem tal-istati uniti. Reżiljenti mimgħuda-gomma. Huwa ħares lejn me u għolla l-għajnejn. I jaf dak li kien il-ħsieb. Mixi jew jitkaxkru?
  
  
  Jekk kellna mixi baxxa, aħna kien imfixkel il-ħaxix. Iżda aħna wkoll jixtru ħin. Jekk aħna jitkaxkru, nistgħu sikur jagħżlu triq tagħna.
  
  
  
  
  Iżda se jieħu aktar ħin. Jew il-mod, xi ħadd seduta fuq il-toqba temple mal-trombi tista raw us hekk kif il-xemx beda jiżdied.
  
  
  Kelli ħafna li jitgħallmu dwar Soċjetà. Tagħha ma riedx me li jinqabdu qabel il-tagħha, anki jiksbu għalihom. L iddeċieda li jitkaxkru.
  
  
  Il-ħaxix kien tall l-mod sa l-aħħar ta'l-fdalijiet. Reżiljenti u l-I niżel-ħajja tagħna u l-tpaċija. I ma bħal dan. Dan kien ħażina triq, għaliex anki jekk aħna dehru li huma moħbija sew, aħna ma setgħux ara lil hinn mill-tagħna żona immedjata. Xi ħadd jistgħu jkunu permanenti żewġ saqajn bogħod mill-istati uniti, bil-għan apertament fil-dahar tagħna, u aħna d qatt ma tkun taf li kienu hemm. L-sema minn daru pallida griż blu skur. Aħna qed kważi hemm fin-nofs. Imbagħad I raw xi ħaġa miftuħa fil-quddiem tal-istati uniti.
  
  
  Reżiljenti waqaf fl-istess ħin kif għamilt. L-istruttura tal-fildiferru qishom fit-tul, webbed-pajp tal-ilma. Il-quċċata-linji kienu madwar sitt pulzieri mill-quċċata tal-ħaxix. Wara l-ewwel ringiela jistabbilixxu ieħor indivja, u mbagħad terzi. Il-ħaxix rustled bħala Reżiljenti inklinata bil-minkeb tiegħu.
  
  
  Huwa qal. "Raġel, dak l-infern aħna se jagħmlu ma'dan?"
  
  
  Huwa qabad tagħha u dam naħa tiegħu jistabbilixxi l-quddiem tal-tagħha qmis. "Aħna qed tfittex maqsuma wajers," qal.
  
  
  "Oh, verament? Imma għaliex għandhom l-wajers jkollhom waqfa?"
  
  
  Tagħha tbissima wessgħet. "Il-membri tal-Soċjetà għandek tikseb permezz tal-wajer x'imkien, ma dawn?"
  
  
  L-kolja tal-wajer deher li jisparixxu fl-apparenza. L-aħħar bil-lejl tal-umdità kien imwaħħal mar-wajer bħal elf biċċiet żgħar tal-ħġieġ miksur, mhux fl-istati uniti fil-xemx li qed jogħlew. U mbagħad f'daqqa il-wajer tinqasam.
  
  
  Fl-aħħar, kien l-cut-off. - Kbira tal-ikklerjar deher fil-ħaxix, imbagħad il-linji tal-wajer beda mill-ġdid. Reżiljenti u l-I mistrieħa, il-qbid tagħna tan-nifs. Il-passaġġ kien ċar, u dan kien simili stedina.
  
  
  "X'taħseb?" Reżiljenti qal.
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. "Wisq faċli. Jew tal-bombi-maqbuda, jew li qed jistennew għall-us hemm." Huwa eżamina l-fuq il-ħaxix fl-crusted-qċaċet ta'l-fdalijiet. Hija kienet taptap tnejn mill-Reżiljenti wo tal-porcupine-kapijiet. "Li Grupp taħseb li jappartjenu għall?"
  
  
  Il-fdalijiet deher li jinsabu fil-diversi tempji, forsi tmien jew disa'. Lil hinn mill-quddiem tal-ħajt, dawn jistgħu medda aktar il-bogħod u aktar il-bogħod. Iżda mill-dehra ta ' l-tempju quddiem tal-ħajt, kien hemm tliet. Kien impossibbli li jkunu jafu kemm id-triplu tal-linja tal-tempji dam sa aħna laħqu l-naħa l-oħra ta'dan il-quddiem tal-ħajt.
  
  
  "Nixtieq ngħid li l-xellug terzi tal-ħajt, diretti-oppost l-ikklerjar," Reżiljenti qal.
  
  
  Missieru nodded fil-ftehim. "Aħna għandna li jaqsmu dan l-ikklerjar. Ejja jeħel mal-ħaxix sakemm aħna għandek tmur madwar l-wajer. Ladarba aħna jgħaddu l-mimmo tal-wajer, aħna se timxi lejn il-naħa tal-lemin tal-ħajt. Tixtieq interess jew għandhom I?"
  
  
  "Għaliex il-bidla issa?" huwa talab
  
  
  Deher loġiku li għalija li l-Soċjetà se minjiera jew gwardja tal-territorju apertament fil-quddiem tal-tagħha temple. Jekk morna permezz tal-wajer u dritta'l quddiem, forsi nistgħu mmorru sa l-ego temple u twaqqaf xi tip ta ' bażi tal-kamp.
  
  
  Aħna waslet għall-wajers. Reżiljenti għadda fil me u lura, tatni malajr tbissima, u l-ew sentenzi fil-ikklerjar madwar l-ċatt-tmiem tal-linja. Huwa għamel wieħed biss tal-marda fuq kull fours u rtirat naħa tiegħu bħala jekk kien tmiss xi ħaġa sħun.
  
  
  "Hija hawnhekk," huwa whispered.
  
  
  I nodded u stenna sakemm kien kważi l-aħħar il-wajer. Kien osservat fit-tliet aktar minjieri qabel kien mitluf fil-ħaxix mill-ġdid min-naħa l-oħra tal-wajer. Huwa mixi fil-ikklerjar, tipprova tqiegħed l-idejn u l-irkopptejn fejn kien. Meta I misjuba tagħha għal kollox fil-quddiem tal-wajer, smajt l-ħaxix f'daqqa waħda rustle fil-quddiem tal-me. Il-qiegħ tas-żraben tiegħu slapped kontra l-art ġeblija. Hi jinstemgħu Reżiljenti jagħtu qawwi grunt, u allura l-ħaxix ħadlu vjolenti fuq l-naħa l-oħra ta'l-ikklerjar. Ma kienx biss Reżiljenti li grunted. Kien hemm mill-inqas żewġ Ihs, forsi aktar.
  
  
  Hi missielta l-bżonn li tiżdied u jimxu biex jgħinu Reżiljenti. Muskoli tiegħi tensed tagħha mċaqalqa bil-mod bejn l-damned mini tal-art. Irqajja kbir tal-ħaxix kienu qed jiċċaqalqu. L-grunts kiber aktar storbjużi u ġew sostitwiti mill-pants. Huwa għadda żewġ minjieri. Hemm wieħed biss ħaġa tax-xellug. L-istorbju ma jidhirx ħafna agħar, iżda kont naf Reżiljenti kienet okkupata. Fl-aħħar kien għadda l-tielet tax-xaft, imbuttat l-wajer, u daħal fil-ħaxix twil. Huwa qbilna li l-saqajn, bent l-irkopptejn tiegħu, u l-mixi lejn l-istorbju, il-kap miel. Hugo kien fl-naħa tiegħi.
  
  
  Ih kien tnejn. Kull wieħed minnhom kellhom attakk tal-gass simili skieken. Reżiljenti kien żliq bogħod mill-minnhom fuq dahar tiegħu. Wieħed huwa miżmuma mill-polz bil-sikkina, u l-oħra mdaħħla mill-ġenb. Reżiljenti kien ġbid fil-qadd tal-pants tiegħu, jippruvaw biex tiġbed xi ħaġa. Huwa ma tfittex jibżgħu, biss nervuża. Huwa ġibed l-twila, l-qodma metru-sikkina minn madwar il-qadd tiegħu. Hekk kif kien fis-naħa tiegħu, huwa tinqaleb għall-polz kien l-impriża. Il-bniedem naqas li l-irkopptejn tiegħu. Hu ppruvat li l-irkoppa Reżiljenti fil-żaqq. Reżiljenti kellhom tiegħu lura lill-bniedem l-oħra, u kien mixi lejn lilu.
  
  
  
  
  . Ħsibt li jkun minjiera.
  
  
  Huwa kienet qed tfittex fuq il-bniedem tal-naħa tal-lemin, xorta parzjalment moħbija fil-ħaxix. Huwa qajjem tiegħu longsword u ġrew lejn Reżiljenti lura. Ducking, huwa qabża. Bħala t-tieni-bniedem avviċinat Reżiljenti, huwa nnotat me. Huwa nofs mdawwar, il-ħalq u l-għajnejn tal-ftuħ fil-sorpriża. Sibt fuq l-ilsien wieħed quddiem minnu, bin-newl madwar hekk li kien I bejnu u l-Reżiljenti, u mbagħad ewropea tiegħi ta ' l-ispalla fis lilu. Naħa tax-xellug tiegħi qabad ego driegħ, u huwa ressaq lill-ego tal-polz.
  
  
  Jekk il-bniedem kienet sorpriża, hija ma jdumux fit-tul. Huwa ħa tliet passi lura u biddel il-ġenb. L-ispalla tiegħi ttellgħux kontra l-ego tiegħi tal-ġenbejn. Hu ppruvat li iġbed il-sikkina mill-naħa tiegħu.
  
  
  Huwa jista'jkollhom jittieħdu me jekk huwa ma kienx sar xi ħaġa stupid. Ego kien iż-żamma tagħha driegħ tal-lemin. Huwa jista'jkollhom qabad tiegħi tal-polz bil-naħa tax-xellug tiegħu bħal ont. Iżda hu maħsub li kien ser tħabbat me. Ego tax-xellug ewwel tolqot me fid-dahar, l-għonq, u l-kap. Tiegħi stiletto sodisfatti l-ebda reżistenza, u dan kien l-uem tal-ego fil-ħajja li mwaħħla. L-irqiq xafra maqtugħa permezz ta'l-sider u mtaqqba l-tiwi dollaru.
  
  
  Tagħha, mdawwar Reżiljenti.
  
  
  Hu u l-ego-bniedem kienu għadhom rolling fuq il-ħaxix. Reżiljenti kellhom-żgħar tal-bidu fuq l-moħħ. Huwa kien qed jipprova li jgħollu l-irkopptejn tiegħu għall-sider tiegħu. Kemm l-irġiel tal-saqajn shuffled peress li ppruvaw jiksbu biżżejjed fil-tajn iebes. Reżiljenti fl-aħħar nett qbilna li l-irkopptejn tiegħu. Huwa mħawla saqajh fis-sider tal-bniedem, allura tensed tiegħu s-saqajn. Il-bniedem tellgħu bogħod minnu, u l-Reżiljenti ħalli l-bqija tal-ġisem tiegħu ftit'l quddiem fid-direzzjoni tal-Nog tal-ego. Il-bniedem sostnuti mill-bogħod. Huwa beda biex jinżel, u istintivament titbaxxa t-tnejn l-idejn biex ittaffi l-waqgħa. Reżiljenti Stahl kien swordsman. Huwa jabbed l-beraħ metru. L-xafra l-problemi fis-sider tal-bniedem. Reżiljenti bil-mod miġbud ' il barra l-xafra. Huwa jintmesaħ ego tiegħu fuq il-bniedem pants tar-riġel u mdawwar me.
  
  
  "Il-bniedem," huwa qal. "Ejja jiksbu l-infern minn hawnhekk."
  
  
  Aħna intitolat għall l-oppost-kantuniera tal-ħajt.
  
  
  
  
  L-għaxar kapitolu
  
  
  
  Aħna laħaq il-kantuniera tal-ħajt fil-għodu-xemx. Madwar lilu, il-ħajt kontinwa. Jekk it-teorija tagħna hija korretta, konna fuq il-naħa l-oħra tas-Soċjetà temple. Aħna inklinata kontra l-ħajt għall-waqt, panting.
  
  
  "Dak li jiġri meta ssib dawn iż-żewġ?" Reżiljenti mitluba.
  
  
  "Li probabbilment se jkun ijiem qabel ma xi ħadd isib ih. Ont, nispera I ser tkun l-infern tal-triq twila minn issa sa dakinhar."
  
  
  I nodded li Reżiljenti, u bdejna bil-mixi tul il-ħajt. Aħna saq permezz enormi vojt, tħares lejn għerja-tempji mingħajr is-soqfa. Il-ħitan għandhom żdiedu minn arp. Huwa magħruf kemm templars kienu fuq il-dell innifsu.
  
  
  Li ġejjin biex l-'minn ġo fil-groans, aħna bir-reqqa mgħoddi agħlaq. Bħal ħafna oħrajn tempji, dan wieħed kellu l-ebda-saqaf; il-ħitan miġbud kważi 14-saqajn, imbagħad deher jiddgħajjef fl-aħħar.
  
  
  Kien misdud ġewwa l-tempju. I pawned backpack tiegħi, u Reżiljenti ma l-istess. Aħna mistrieħ fis-silenzju għal żmien twil.
  
  
  "Dawn il-postijiet għandhom jiġu interkonnessi," qal.
  
  
  Reżiljenti tbissem sagely. "Il-ħsieb li tħares madwar?"
  
  
  Vuċijiet tagħna kienu fgat, kemm jekk aħna kienu fil-canyon. Tagħha, iddeċieda li l-aħjar mod biex issir taf fejn fis-sala tal-tempju tas-Soċjetà huwa li jinstabu l-ego minn hawn fuq. I kien jistaqsi kif qawwija il-ġebel se jkollhom fuq l-uċuħ tal-ħitan. Reżiljenti jaraw miegħi. Ego-għajnejn sodisfatti-minjiera, u mingħajr ma tgħid-kelma, aħna qbilna li saqajn tagħna. Reżiljenti daħal fuq me, u aħna magħfusa sa kontra wieħed mill-ħitan. Aħna telgħu dan, jiżdied il-mod tagħna bejn il-blat.
  
  
  "Tiegħi nies kienu kkritikat tajba stonemasons," huwa qal ħafif.
  
  
  Kien fin-nofs biex toqba qabel ma sabet xquq kbar biżżejjed biex l-użu. Kien biss fuq l-irkopptejn tiegħi. Tagħha, I raw oħrajn tixbit ogħla fuq kull naħa tal-me. Reżiljenti imsejħa tagħha fuq u bil-ponta fil minnhom.
  
  
  "Il-mod kif naraha jien,"qal," aħna ser ikollhom jitilgħu fil-mudell miftuħ."
  
  
  "Il-bniedem, tixtieq me li jmorru l-ewwel?"
  
  
  "Ħarsa, l-impjieg tiegħek kien li jġib me hawn," qal. "Inti ma kien. Issa l-bqija hija sa me. Inti tista'tmur lura u l-bidu tiegħek logħob dadi mill-ġdid. Meta I jintemm dan, jien ser issib il-mod tiegħi. Inti kont qed tajba jivvjaġġaw ħbieb, Reżiljenti. Napprezza li dan. "
  
  
  Kien frowning fil me. "Raġel, dak l-infern hija li, apposta? I ma kienx mikrija bħala gwida, iżda wasalt biex jgħinek minħabba Sarika. Jien xorta ser jgħinek, iżda issa għandi l-raġunijiet tiegħi, inti taf? Int ser jiġifieri, " ma rridx li tisma dan. I-medja, jekk inti taf jew le, int ser ikollok bżonn me."
  
  
  Huwa ffirmati. "Reżiljenti, I qallek li jitilqu. Jekk inti jiġu mal-me, huwa volontarju."
  
  
  "Kwalunkwe dawriet inti fuq il-bniedem. Aħna ser joqgħod hawn, jew huma aħna se jitilgħu dan, moan?"
  
  
  "Jien ser tmur l-ewwel," qal. Dan laqat il-crack u l-jitneħħew ruħha. Tiegħi Iżvediżi huma mxarrba mill-ġdid. Huwa sab l-saba-ganċijiet u l-mċaqalqa bil-mod minn-naħa l-oħra bħala huwa telgħu. Reżiljenti kienet diġà tat-tluq tiegħi meta swaba jintmess il-quċċata tal-ħajt.
  
  
  Il-ġebel mċaqalqa kif jintmess minnhom. Backpack tiegħi kellha t-tendenza li iġbed me lura u'l isfel. L-uċuħ tal-ħitan kienu ma, bħall-u'l isfel baxx taraġ. Jekk il-quċċata kollu tal-ġebel kien ħieles, I meħtieġa biex toħroġ bil-mod ieħor madwaru.
  
  
  
  
  Madwar erba-saqajn minn fejn kien oriġinarjament laħaq il-quċċata, huwa sab ħajt solidu. I crawled fuq u mistrieħ. I tista'tara aktar minn ettaru ta'dan, l-blat iebes bħal tal-pikniks-bank ma penknife marks. Imbagħad, tħares aktar mill-qrib, huwa nnotat li xi wħud mill-tempji kien għad kellhom is-soqfa. Tagħha, saret fl-Reżiljenti l-direzzjoni u l-ħsieb li jista ' jkun hemm is-Soċjetà temple. Iżda kien bogħod wisq biex jagħmlu xi ħaġa b'mod ċar.
  
  
  Reżiljenti kien growling fil-saqajn tiegħi. Ego-idejn jintmess il-ħajt. Huwa laħaq, qabad Ego tal-polz, u għenha up. Meta Reżiljenti ltqajna wara me, tagħha beda bil-mixi lejn is-Soċjetà temple.
  
  
  Aħna xorta kellhom ikunu attenti ħafna meta aħna intensifikati. Xi wħud mill-blat oħra sfaxxa. Reżiljenti qagħdu lura me. Aħna għadda mimmo tal-ġebel-minquxin-uċuħ tal-qedem allat. Xamm u bsaten ġew jittiekel bogħod mill-erożjoni u l-ħin. L-għajnejn tagħhom kienu magħluqa, daqsxejn inklinata, u l-xufftejn tagħhom kienu sħiħa.
  
  
  Aħna waslet għall-tempju taħt is-saqaf. Taħt l-istati uniti kienet l-bitħa. Il-tempju kien U-forma. Reżiljenti osservat li l-naħa tal-bini.
  
  
  "Dan huwa fejn il-biċċa l-kbira ta'l-armata jorqod," huwa whispered.
  
  
  Madankollu, huwa nnotat li l-bitħa kien magħluq bil-kbir bieb tal-injam. B'differenza mill-jintlibsu ġebel u l-moffa-dehra tal-bqija ta'l-tempju, il-bieb deher li tkun imdawra frisk zkuk. Huma wkoll ħares qawwija biżżejjed li żżomm il-trakk mill-għaddejjin mill-ih. Ma kienx hemm ħafna attività.
  
  
  Huwa ħares lejn is-saqaf u ċaħdet. Reżiljenti ġew lura bi me. Huwa mfakkar li hemm kien studju open-msaqqfa temple fin-nofsinhar ta'dan l-wieħed. Din tista'tintuża mill-ego bħala l-bażi tal-kamp. Huwa ressaq tagħha għal crouch meta kien biżżejjed bogħod mit-tarf tas-saqaf.
  
  
  Reżiljenti jintmess tiegħi tad-driegħ, huwa talab.. "Mhumiex aħna ser jibqgħu u l-kontroll fuq ih?"
  
  
  L-uem winked fil tagħha. "Jiena għandi xi ħaġa fl-backpack tiegħi li għandi tixtieq li toħroġ l-ewwel. Ejja mmorru."
  
  
  
  
  Ħdax-Il Kapitolu
  
  
  
  Bħala li rriżulta, ma kellix jinżlu l-groans. Meta aħna ħareġ, madwar l-Soċjetà tal-tempju u mxew fuq l-waħda li l-lukanda tagħha kieku l-użu, aħna sabet it-taqsima tal-ħajt bil-kbir l-kavità tal-maqtugħa permezz ta'l-quċċata sa erba-saqajn mill-art. Kien irregolari tal-kavità li inti tista jinżlu bħala jekk inti kienu għaddejjin fl-sellum. Meta konna fuq l-art ta'l-tempju, I stenna madwar sakemm I misjuba żgħir nook mal-saqaf intatt. Huwa miġbud ' il barra backpack tiegħu u ħalli Em jonqos, imbagħad niżel isfel ħdejn lilu.
  
  
  "I dunno dwar inti, Nick," Reżiljenti grumbled, il-ftuħ tiegħu backpack. "Iżda jien hekk bil-ġuħ d-dritt li issa li jien ma dwar il-kura tal-Fidda Serp-soċjetà. Inti tifhem?"
  
  
  "Jien nifhem," qal.
  
  
  Meta Reżiljenti raw x'I kien ġbid minn madwar l-backpack, deher li kien kompletament insejt dwar Ed. "Man-o-bniedem bniedem," huma miżmuma qal. Imbagħad: "Jispjega dawn il-dad lili, Nick."
  
  
  L-ewwel, hi kienet miġbud ' il barra minn żewġ tal-plastik jgħodd bl-snanar mingħajr il-livelli. "Aħna ser aktar użu ta' dan il-materjal illejla," qal. Imbagħad ont, Jeongguk chuckled. "Aħna se jkollhom okkupata-lejl." Tal-plastik li jaqdi qabad tagħha. "Aħna ser jilbsu ih illejla. Ganċijiet li aħna ser twaħħal l-xquq u xquq tul il-ħitan ta'l-Soċjetà temple. Dan il-mod, aħna jistgħu jinżammu barra mill-twieqi u l-tisma'dak li qed jingħad. Inti se jkollhom jinterpretaw dak kollu li huwa qal. "
  
  
  "Ara," Reżiljenti muttered. Huwa kienet qed tfittex fuq xi ħaġa oħra. "Hekk x'għandek tagħmel inti għandek?"
  
  
  Hija kienet miġbud ' il barra mill-żgħar buttuna u l-żewġ griż tal-flixkun-tappijiet. Huwa kellu l-tappijiet għall-Reżiljenti biex tara. "Dawn huma l-apparat tas-smigħ. Qabel aħna lesti illejla, inti trid tkun taf fejn Tonle Sambor tal-awli huma."
  
  
  Huwa għalaq il-pakkett. "Dak kollu issa. Hemm wieħed mill-aktar ħaġa li aħna nistgħu nużaw aktar tard. Jekk aħna ma - " I shrugged.
  
  
  Reżiljenti nodded. "Jien naf huwa xejn tan-negozju tiegħi."
  
  
  Tagħha sel u inklinata fuq il-backpack. "I jistgħu jkunu maħmuġin u mara, iżda ma naħsibx li hemm xi ħaġa ħażina mal-widnejn tiegħi. Ma I tisma inti ssemmi xi ħaġa dwar Ed?"
  
  
  Reżiljenti l-qima. Huwa miġbud ' il barra gourmet festa madwar backpack tiegħu; l-affarijiet bħall imnixxef ġobon, iebsa cookies, u l-ħxuna tal-mejda tal-nonsense. Konna tal-inbid, sabiex aħna xorbu l-ilma fil-kantins.
  
  
  "Meta aħna leave, aħna ser tieqaf mill-Lagi l-Kbar fuq il-naħa l-oħra tal Siem Jaħsdu, u jien ser jaqbdu us xi ħut, inti taf?" Għall-deżerta, huwa miġbud ' il barra żewġ stikek tal-chewing gum madwar l-teżor mimlija backpack. I kien jistaqsi kif huwa ltqajna kollha hemm.
  
  
  Il-ħaġa ħażina dwar l-ikel tajjeb hija li inti toqgħod imqajjem, u l-ivvjaġġar kollha bil - lejl ukoll, inti għandek tendenza li jiksbu bi ngħas.
  
  
  Matul il-lejl, ħsibt dwar Sariki, il-riħa ta Goshawk sigarru-duħħan, Nam Kien, Ben Quang, l-Amerika ħelikopters ...
  
  
  "Nick?"
  
  
  L-għan tiegħi-qabża. Huwa t'attivitajiet Reżiljenti l-anzjani jiffaċċjaw għall-mument, ma tikkonċentra. - Għajnejn tiegħi deher li jaħarqu. Missierha ħadlu tiegħu ras, jippruvaw ċar up. "Għandu jkollhom dozed off."
  
  
  Reżiljenti ħares lejn me b'mod favorevoli. "Jien kważi lesta li jaqgħu. Nick, ma għandna bżonn biex tmur lura hemm issa? Għaliex ma nieħdu nap-ewwel."
  
  
  Huwa ħadlu tiegħu ras u qbilna li saqajh. Huwa kellu naħa tiegħu li Reżiljenti. "Imorru quddiem, tiger.
  
  
  
  
  Aħna ser tieħu nap qabel l-dlam. Anki issa, huwa trid tkun taf fejn Tonle Sambor tal-awli huma."
  
  
  Għalhekk, għajjien u bil-muskoli bħal meded tal-gomma, aħna telgħu tal-blat tal-ħajt mill-ġdid u saret il-mod tagħna għall-saqaf tal-Soċjetà Temple. Ix-xemx kienet għolja, kważi direttament fl-għoli. Aħna niżel l-art u l-crawled ħames-saqajn mat-tarf tas-saqaf. L-tarzna kienet l-14 u l-15-saqajn taħt l-istati uniti. Dan iż-żmien kien hemm aktar avvenimenti.
  
  
  L-irġiel fl-raħħala tal-ħwejjeġ kienu maqsuma pari. IH ma tipprova li jgħodd, imma hija stmata li tkun madwar mitejn. Dawn kienu ftit skomdi, u deher li kien prattikanti-idejn għall-ġlieda kontra idejn. Oħra grupp żgħir tal-għaxar miġbura fil-ġenb tal-bitħa. Raġel kien jitkellem li minnhom, gesturing param, u tagħti l-eżempji ta'daqqa. Reżiljenti tellgħu fuq lili.
  
  
  "Il-grupp iżgħar hija magħmula minn rekluti," huwa whispered. "Se tara żewġ fuq l-aħħar id-dritt?" Huwa nodded tagħha. "Huwa l-Sariki-aħwa, il-bniedem. - Jekk dan l-infern jew l-għargħar, għandna biex tikseb ih minn hemmhekk. Inti tista'tifhem?"
  
  
  Huwa nodded bil-wry-half-tbissima. I jistgħu jifhmu dan kollu. Iżda dak I ma setax jifhem kien id-daqs tal-Soċjetà tal-armati. Jekk dawn irriżultaw li jkun mhux mixtieqa, ix-xogħol tiegħi jkun li jeqirdu ih. Anke jekk l-istrajk-seħħ imsejħa tagħha, xorta jkun hemm inqas minn għaxar tal-istati uniti. Kif nieħdu ħsieb l-aktar minn 200-irġiel? Sakemm il-ħin daħal, ma kien hemm l-ebda punt ta'tħassib dwar dan.
  
  
  Aħna jaraw l-irġiel għal siegħa oħra.
  
  
  Imbagħad kien hemm ftit aġitazzjoni madwar l-'minn ġo fl-aħħar tal-bitħa. Xi madwar l-irġiel deher li jaqbżu u fil-friża bħal pjanċi. Dalwaqt, kulħadd kien wieqaf, il-kapijiet miżmuma għolja, l-armi qasmu fil-minkbejn. Il-bniedem marru permezz tal-arkati għall-qawwi xemxija Bryliv.
  
  
  Reżiljenti mbuttat-naħa tiegħi għalhekk diffiċli li jweġġgħu. "Li lilu, il-bniedem. Dan huwa l-mexxej tal-Tonle Sambor nnifsu."
  
  
  I ra waħda, imbagħad tliet, imbagħad biss ħamsa minnhom. "Min hu?" huwa talab tagħha.
  
  
  "L-waħda fil-quddiem. Dawn huma differenti-ego suprema ġenerali. Alla, qatt ma ħsibt d verament ara l-ego mill-ġdid."
  
  
  I ma bħal Reżiljenti l-ton. Huwa tkellem dwar Ġenerali Sambor ma'ċerti awe fil-vuċi tiegħu.
  
  
  I talab tagħha. "Meta ma inti ara l-ego?"
  
  
  Reżiljenti jintilfu l-għaraq mill brow tiegħu. "Nick, I qallek li waslu permezz tal-villaġġ li tirrekluta. Naturalment, ont, marret. Iżda huwa sitta fil-pjan u jaraw ftit dan il-suwed. Ara? Ħarsa lejn il-mod li huwa aspett madwar tħares lejn dawn l-suldati. Apposta, hu ma walk, huwa sabiħ madwar. Inti ser tara lilu twirling l-ponta tal tiegħu kaċċa nisa. Iva, hu l-arroganti bagħal ftit."
  
  
  "Imbagħad għaliex dawn ir-rigward?"
  
  
  Reżiljenti chuckled. "Il-bniedem, għandek tirrispetta l-guy bħal dik. I-medja tal-xarrab minn raħal li raħal, jitolbu li l-irġiel jissieħbu fl-armata tiegħek. Jeħtieġ kuraġġ, u dan huwa dak tagħna pompous ġenerali.
  
  
  Sambor kien kburi-bniedem. Huwa b'ritmu bejn l-irġiel bil-lott tal-arroganza. B'differenza mill-oħrajn, kien liebes tleqq ġenerali tal-uniformi u laħaq il-quċċata tal-pak. Uniformi tiegħu ma setgħux jiġu identifikati, iżda dan ma jfissirx li xejn. Huwa probabbilment magħmula lill-ordni Saigon jew ta'waħda mill-ibliet il-kbar. Naħa waħda kienet wara lura tiegħu, il-oħra twirling tiegħu fit-tul tax-xema'moustache.
  
  
  Tagħha, jaraw Tonle Sambor jgħaddu mill-ċrieki ta ' l-irġiel tiegħu. L-erba'direttorati-ġenerali li dehret li jaġixxu bħala lqugħ bejnu u l-suldati. Tonle Sambor kellhom fit-konversazzjoni ma'l-rekluti ġodda. Fil-punt wieħed, huwa tefa'l-kap tad-dahar, u l-żgħar tal-ġisem ħadlu mal-daħk. Huwa eżamina madwar, nodding l-ġenerali tiegħu, u l-huma kuntenti ssieħbu fl-istati uniti. Iżda biss l-għoli tfaqqigħ-vuċi tal-Tonle Sambor laħqet l-istati uniti fuq is-saqaf ma'kwalunkwe-ċarezza. Aħna stenniet u jaraw sa l-iskwadra ta'l-direttorati-ġenerali tax-xellug l-bitħa mill-ġdid. Aħna jaraw sa rajna Tonle Sambor jidhru minn wieħed mill-twieqi fl-aħħar tal-bini. Huwa tbissem u xejru l-irġiel hawn taħt. Imbagħad huwa mdawwar lura tiegħu u Stahl telaq tiegħu wiesgħa ċinturin.
  
  
  Hija kienet milquta minn Chunga fil-driegħ. Issa għandna jaf fejn il-ftit ġenerali tal-kwarti kienu. Li kien biżżejjed għall issa. Aħna imbuttat ' il barra mill-tarf tas-saqaf. Meta konna bogħod biżżejjed, aħna qbilna u mixi lura lejn l-żgħar bażi tal-kamp. Aħna iż-żewġ mixi għajjien bl-armi tagħna mdendlin mitluqa. Jekk aħna kienu maqbuda, aħna ma tkunx-ġlieda kontra l-dahar. Iżda issa kien iż-żmien li jieħdu nap qabel skur.
  
  
  Hu ddeċieda li jkun aħjar li jħallu l-telefon fil-żgħar cubbyhole. Kollha Reżiljenti u l-I kienu mal-istati uniti kienu l-apparat smigħ. Konna-ilbies tal-plastik jgħodd bl-ganċijiet. Dawn huma simili għal wetsuits. Dawn kienu imwaħħla fuq il-quddiem. Il-ganċijiet-dijanjosi stabbiliti min-naħat kollha, iżda dawn kienu biżżejjed minbarra li huma ma'clank flimkien mill-ġdid.
  
  
  Reżiljenti u l I kellu l-a tajba mistrieħ u beda bil-mixi mill-ġdid. L-xemx stabbiliti għal kważi siegħa. Aħna telgħu il-ħajt u intitolat lura għall-Soċjetà Temple. Kif aħna laħqu l-saqaf, aħna jinstemgħu l-'clank tal-metall dixxijiet. Kien wasal iż-żmien għall-pranzu għall-truppi.
  
  
  Reżiljenti u l-I telgħu għal-tarf tas-saqaf. Aħna mċaqalqa fis dan fiż-żewġ direzzjonijiet, fejn huwa konness mal-saqaf tal-tmiem tal-każ.
  
  
  
  
  Ma kien hemm l-vojt ta'madwar ħames-saqajn bejn iż-żewġ soqfa, li aħna faċilment qabża fuq. Iż-żamma qrib il-tarf, aħna mċaqalqa matul il-saqaf sakemm aħna kienu esposti fuq il-tieqa tad-Tonle Sambor tal-kamra.
  
  
  Reżiljenti kien bil-wieqfa fil-quddiem tal-me, kif kien muri li lilu meta konna t-taħriġ. Ego-idejn jingħalqu madwar tiegħi l-polz, u l-idejn ma l-istess għall-ego. L-ego maqsuma kien lejn it-tarf tas-saqaf. Inħass mill Alenka tal-ego meta huwa intensifikati matul it-tarf. Bil-mod huwa imnissel fuq waħda minn kull tilwim imbagħad ieħor. Huwa niżel għall-minkbejn tiegħu. Hu kien l-dell fil-lejl biss issa, iżda issa kien barra tal-vista. Huwa kienet tinsab fuq tiegħu fl-istonku, armi tiegħu dangling fuq it-tarf. Ħassejtni li kien qed iżomm Alenka kollu tal-ego. Imbagħad Reżiljenti itlaq tiegħi tax-xellug tal-polz, u huwa ħass qawwija tal-irmonk għall-dritt. I bilkemm jista tisma tagħha kif hu dawn il-snanar tal-libsa tiegħu fl-tempju-ħajt. Jitla ' u ' l isfel il-moan jkun sbieħ. Iżda ma kien hemm mill-inqas tliet marda erf dwar il-bejt, li aħna t-tnejn kellhom jgħaddu qabel ma nistgħu tpoġġi l-ganċijiet.
  
  
  Il-pressjoni fuq il-polz tiegħi faċilitati. Ont, kont naf li Reżiljenti kien issa fuq l-talent. Huwa mdawwar u magħmula tiegħu mod it-tarf tas-saqaf. Kelli li timxi bil-mod minħabba l-snanar tal-libsa tiegħi kienu grif-saqaf tal-blat. Meta kien I jdur madwar, li bdiet bil-mod imbotta l-off mill-saqaf. Ħassejtni saqajn tiegħi tmur fuq it-tarf, imbagħad tiegħi qażba tas-sieq, allura l-irkopptejn tiegħi. Kif telgħu l-isfel sabiex il-tarf tas-saqaf mistrieħa fuq il-qadd, I induna li fdati Reżiljenti bħall-infern. Jekk l-ego ma kienx hemm meta saqajn tiegħi niżlet, l-ewwel pass kien ikun diffiċli, madwar 15-saqajn.
  
  
  It-tarf tas-saqaf mistrieħa kontra l-ħajja tiegħi. Huwa beda żerżaq bħala l-saqaf effett ħażin fuq it-tarf. Tiegħi riġlejn kienu dangling, u l-I bil-mod poked tiegħi sieq fl-arja, tfittex Reżiljenti. L-unika ħaġa żamma me li kompletament off-saqaf kien il-pressjoni tad-minkbejn tiegħi fuq is-saqaf immejjel. Il-arja kien sħun; kien fl-għaraq, u tiegħi minkbejn ġew jibdew żerżaq. Sieq tiegħi jidhru li saru aktar milli biss toqgħod attent. Fejn l-infern kien Reżiljenti?
  
  
  Huwa clenched tiegħu dad tiegħu fis-sider u ppruvaw li jżommu tiegħu minkbejn aktar stretti. Il-ħajja tiegħi skidded tul ix-xifer tal-saqaf. Ont, ħassejtni l-aħħar toqrob tiegħi ribcage. Imbagħad naqsu tiegħu fis-sider. Tagħha, I ħass Reżiljenti l-idejn aqbad tiegħi s-saqajn. Alenka bil-mod mċaqalqa tagħha mill-minkbejn tagħha għall-saqajn tagħha. Reżiljenti wasslitni biex il-moan tal-tempju.
  
  
  Għall-mument, jiena ma naħsibx I d għamilha. Tagħha bħala jekk baqgħu raqdet. Imbagħad huwa ħass-pressjoni fuq il-ferq tagħha u lura. I saru fuq il-ħajt, u l-ganċijiet miżmuma me hemm. Reżiljenti kien id-dritt li jmiss lili. Ir-raġuni għaliex kien dam sakemm kien minħabba li kien kompletament mdawwar tiegħu lura fuq il toqba. Wara bir-reqqa jikkaġuna l-ganċijiet fuq in-naħa tal-libsa tiegħu, Reżiljenti mdawwar bil-mod li l-wiċċ Moan. Konna wieħed ħdejn l-oħra.
  
  
  Aħna bir-reqqa imnissel-ġeblija-xmara. Dan kien pjuttost sempliċi proċedura. L-aktar aħna mħarrġa, l-aktar malajr nistgħu nimxu. Iżda dan ma kienx-razza. - Lukanda tagħha trid Reżiljenti li jkun li jmiss lili meta nilħqu dak l-tieqa. Safejn kont naf, dawn il-suldati tkellem Kampucheanand Reżiljenti kienet se jittraduċu l-ego fis-ingliż.
  
  
  L-irġiel kienu mixi u lura fil-bitħa. Għall-dritt tagħna, nistgħu nisimgħu chatter fis-sala tal-pranzu. Ma kien hemm l-ebda-qamar, u l-Iżvediż aħna libes kienet mitlufa fid-dlam.
  
  
  Kif komplejna tagħna inżul, Reżiljenti f'daqqa waħda waqfet. Ont waqaf ħdejn lilu.
  
  
  Huwa whispered dan. "Dak li għandek tisma?"
  
  
  Huwa poġġa tiegħu saba'l-werrej biex xufftejn tiegħu. Wara l-smigħ, filwaqt li huwa mdawwar għal me u inklinata li jilgħaq me. "In-nies fil-kafetterija jitkellmu dwar Delta," huwa qal. "Dawn jidhru li jaħsbu li huwa bbażat fuq l-internet u l-armata-mira." Huwa shrugged. "Forsi li qed ddedikata."
  
  
  Hu gestured għall-us li tkompli. Aħna kompliet fl-moan bħal żewġ brimb fl-aħħar tal-web, jinfirex kif morna. Biss il-mira tagħna ma kienx xi metodu jtiru żanżin fil-twaħħal il-web; konna barra l-tieqa. U meta morna biex il-quċċata, kien simili furketta għall-us. Reżiljenti marru dritta'l quddiem; I marru tax-xellug. Komplejna tagħna inżul u sodisfatti mill-ġdid id-dritt taħt l-tieqa miftuħa.
  
  
  Tonle Sambor kien mhux biss fil-kamra tiegħu. Huwa kellu erba'ego ġenerali miegħu. Reżiljenti u l-I imħabba l-ganċijiet fil-fond fl-art bejn l-madum. Aħna mħattba isfel wieħed ħdejn l-oħra. Merħba lill-istati uniti mal-ċarezza kristall, iżda I ma setax jifhem il-kliem.
  
  
  "Dak li qed tgħid?" Huwa whispered dan.
  
  
  Ma kien hemm l-disgust fil-Reżiljenti l-vuċi. "Huma jagħmlu d-deċiżjonijiet fl-ogħla livell. L-kbir Tonle Sambor u l-ego ġenerali qed jippruvaw biex tiddeċiedi meta dawn għandhom jieklu."
  
  
  "Ah apposta."
  
  
  Aħna widen għall waqt itwal, imbagħad il-presidenti beda li jitqaxxru fuq l-art tal-ġebel. Dollaru madwar id-direttorati-ġenerali coughed. Reżiljenti daru għalija.
  
  
  "Deċiżjoni importanti li sar," huwa whispered. "Dawn qed tmur biex jieklu issa."
  
  
  Huwa sema tagħha sakemm il-bieb ewropea magħluqa. Reżiljenti u l-I kienu jaraw xi ħaġa oħra. Jien ma naħsibx li kien hemm xi punt fl-jħaffef fis dan. Kollha għandna nagħmlu hija tarmi wieħed riġel fuq il-tieqa sabiex inkunu nistgħu tidħol fil-kamra u ħalli wieħed mill-ġenerali jiġu lura minħabba li hu nesa tiegħu pajp jew xi ħaġa. Aħna, jekk dawn ikollhom ħafna ħin, u meta ħsibna li jkun possibbli li jidħlu, aħna se tagħtihom ftit ħin żejjed.
  
  
  
  
  "Ġejjin," huwa fl-aħħar nett qal tagħha. Huwa ħa żomm tal-tieqa maħlula u l-ganċijiet. Miġjuba kull tilwim dwar il-tieqa u sunset fil-kamra. Huwa mdawwar Reżiljenti u għen Em.
  
  
  Il-ħitan kienu ġebel, bħall-bqija ta'l-fdalijiet. Kien hemm jkunx miżbugħ president bil-president, president baxx madwar seba-saqajn fit-tul, u vaulting mat fil-kantuniera. Tonle Sambor kellhom-istampi tal-mara tiegħu u t-tfal fuq l-iskrivanija tiegħu. Il-mara kienet bil-solidu; kien hemm seba'-tfal, erba'-subien u l-bniet tlieta. L-eqdem ħares li jkun ta'madwar 12-il sena. I kien jistaqsi dak li tħoss bħal, Ġenerali, jekk wieħed ego mmexxija mill-tfal ġie impjegat fis-armata mill-ego mmexxija mill-metodi.
  
  
  Reżiljenti u l-I biss taw l-kamra sommarju. Ma kontx naf kemm il-direttorati-ġenerali li tkun marret, u l-iskop ta'din l-invażjoni kien biss għall-impjant tal-ħanfus. Aħna ma tfittex fil-armarji jew iġbed il-kaxxi tal-president desk. Tonle Sambor jinstab mod biex jiffissaw l-istampa travi bejn l-xquq fil-blat. B'kollox, huwa kien ħames ritratti sbieħ xeniku xeni tal-għoljiet u l-kaskati. Filwaqt li Reżiljenti fiddled mal-dokumenti fuq l-iskrivanija tiegħu, huwa għażel żewġ stampi tal-pjanti miċħud fuq.
  
  
  "Bonġu," Reżiljenti imsejjaħ bħala l-problemi kienu mħawla. "Oqgħod dan."
  
  
  Taħt il-karti dwar l-iskrivanija tiegħu, huwa sab wieħed mill-Fidda-Soċjetà daggers. Ego twirled fil naħa tiegħu. Kien definittivament sinister arma. Reżiljenti tbissem fil me.
  
  
  "Min jaf kemm il-fidda, li għandha l-forma ta'ċirku, għandu jġib jekk il-stalett kien imdewweb isfel," huwa qal.
  
  
  Huwa ħadlu tiegħu ras u l-mwaħħla l-stalett tiegħu fl-ċinturin. "Ejja mmorru."
  
  
  Aħna marru l-tieqa mill-ġdid u telgħu l-taraġ fuq ganċijiet. Kien biss diffiċli biex tikseb aktar l-erf. I kellu l-ganċijiet up, arched tiegħi lura sakemm I jista aqbad it-tarf tas-saqaf, imbagħad Reżiljenti rilaxxati tiegħi ganċijiet u l-imbuttat me up. Ladarba fuq is-saqaf, huwa miġbud fuq tiegħu fl-istonku u laħqu matul l-tarf għall-Reżiljenti. Aħna malajr telgħu fuq il-bejt tagħna tal-kampeġġ.
  
  
  Aħna mistrieħa, it-tipjip l-aħħar tal-sigaretti tiegħi madwar. Fi ftit minuti, aħna se tkun tista'tisma'dak kollu li qed jingħad fl-Tonle Sambor tal-kamra. Ma kontx naf jekk ikun jipprova xi ħaġa. Jekk il-Tonle Sambor u l-ego armati huma verament tipprova tieħu l-Mekong Delta għall-Kambodja, ma jkunx hemm ħafna I jistgħu jagħmlu dwar dan. Jekk dawn kienu qed jieħdu fuq il-gvern tal-Kambodja, ma kien hemm xejn I jistgħu jagħmlu dwar dan jew; ħlief li nista'nikseb maqtula minħabba li l-gvern tal-Kambodja kienet qed tuża l-Istati Uniti biex tagħmel l-xogħol maħmuġ. Dan kien wieħed twil, saqajn isuqu, u issa kien ser issir taf jekk dan kien jiswa dan.
  
  
  Ir-riċevitur huwa stabbilit up. Reżiljenti ħares lejn me paċenzja mal-għajnejn. Huwa dam swaba tiegħu permezz tagħha xagħar kif hi mogħtija em l-widnejn.
  
  
  "Tiftakar," I mwissija tagħha. "Tgħidli dak kollu li huwa qal, jekk taħseb li huwa importanti jew le."
  
  
  "Jien jistgħu jifhmu li, - bniedem," huwa qal. I tpoġġi fuq l-widna. Ont kienet fuq quddiem tal-lilu, li tħares fil-wiċċ tiegħu. Huwa migrufa-imnieħer tiegħu. Ego-għajnejn mċaqalqa minn parti waħda tal-ħajt wara me l-oħra. Imbagħad ħares lejn me u qal: "jien ma tisma xejn, il-bniedem."
  
  
  "Forsi dawn għadhom qed tiekol."
  
  
  Hu kellu l-naħa tiegħu, il-palm tal-up. "Hemm taħlit. Il-bieb hija magħluqa. Dawn qed jiġu lura." Huwa mdawwar u daqsxejn inklinata bil-ħerqa. Ma kien hemm l-konċentrat espressjoni fuq l-anzjani jiffaċċjaw. "Jgħidu li jeħtieġ li ssir xi ħaġa ma' l-ikel. Huma jitkellmu dwar kif kien imsajjar; din kienet tassew ħażina illejla. Il-presidenti huma migrufa; dawn għandhom jiġu seduta madwar dan il-presidenza." Reżiljenti inklinata lura.
  
  
  "Apposta, issa huma qed nitkellmu dwar il-flieles. Qodma Tonle Sambor jaħseb li għandu jkollhom ftit tiġieġ fil-tempju. Hu jgħid forsi għandhom jibdew kampanja biex jirreklutaw-nisa. Ic-oh, u l-ieħor ġenerali qal-aħbar ħażina Li ma tistax tagħmel dan; dan se dawwar il-irħula kontrihom. Dan jista'jkun il-aħħar tal-ih programmi ta'reklutaġġ. Qodma Tonle Sambor ma bħal din it-tip ta jitkellmu, iżda hu jgħid li jaf dan guy huwa dritt. irridu nżommu tagħna ta'reklutaġġ tal-programm." Reżiljenti frowned. "Apposta, issa huma qed id-daħk."
  
  
  "Id-daħk?"
  
  
  "Iva, bħal dan huwa kollha xi kbar ċajta." Huwa ħadlu tiegħu ras, imbagħad il-muskoli fil-ego tiegħu wiċċ tensed. "Dawn qed nitkellmu mill-ġdid, iżda dawn għadhom qed id-daħk. Dawn is-sejħa suldati riċetta." Reżiljenti tal-wiċċ mdawwar aħmar; ego tiegħu tal-xedaq issikkati. "Dawn qed nitkellmu dwar xi ħaġa imsejħa l-Operazzjoni Qtar." Imbagħad huwa t'attivitajiet me bil-ħalq miftuħ, għajnejn arched, l-għajnejn wiesgħa. "Nick," qal fl-maħnuq vuċi. "Nick, Tonle Sambor u l-ego huma l-direttorati-ġenerali-aġenti tal-Ċiniż Komunisti!"
  
  
  
  
  Kapitolu Tnax-Il
  
  
  
  Huwa inklinata lura, jegħleb kap tiegħu kontra l-ħitan tal-ġebel moan. L-Operazzjoni Qtar? Dak l-infern kien Operazzjoni Qtar? Reżiljenti kien għadu is-smigħ. Ego tal-wiċċ paled. Kien jaf kif Reżiljenti ħass dwar l-Komunisti, u huwa jista ara l-mibegħda tal-Tonle Sambor li qed tikber ġewwa lilu.
  
  
  "Reżiljenti?" huwa qal. "I jeħtieġ li tkun taf liema l-Operazzjoni Qtar huwa. Dak li qed tagħmel bħalissa?"
  
  
  
  
  Meta Reżiljenti tkellem, l-vuċi tiegħu kien absurdly tensjoni. "Huma titwaqqaf id-daħk, il-bastards. Il-presidenti huma grif. [Ħruġ l-oħra erba'direttorati-ġenerali.] Tonle Sambor x-xewqat tiegħu ġenerali bil-lejl tajba. Saqajn tiegħi t-taħlit fuq l-art. Il-bieb miftuħ. Issa li qed kollha marret. Tonle Sambor, li motherless cockroach, huwa xorta chuckling li lilu nnifsu. Ċaqlaq il-karta. Grif tal-president ." Reżiljenti ħares lejn me. "Huwa għandu jkun seduta fil-iskrivanija tiegħu, il-qari jew bil-miktub."
  
  
  Huwa nodded tagħha. "Żomm is-smigħ."
  
  
  Siegħa għadda, u l-Reżiljenti tista'tisma'kien Tonle Sambor ritmu madwar il-kamra. Ma kien hemm l-ebda-viżitaturi, l-ebda vuċijiet. Meta ieħor nofs siegħa kien għadda, Reżiljenti qalli li hu jinstemgħu boot tal-vit fuq l-art tal-ġebel. Għoxrin minuta wara, il-ftit ġenerali kien inħir.
  
  
  Hu qabad il-widna u ħa madwar Reżiljenti l-widna. "Ħarsa," qal. "Għaliex ma inti tieħu nap? Jien ser tisma tagħha sew, u jekk I tisma xejn tagħha, jien ser tqum inti up. Meta torqod għal ftit sigħat, inti tista ' ittaffi me."
  
  
  Hija tpoġġi fuq il-widna u rilassat, jegħleb lura tagħha kontra l-ħajt moan. Minħabba il-bejt fil-tagħna ftit nook, aħna ma setgħux ara l-istilel. Tonle Sambora mismugħ tagħha snore u l-permess lilu nnifsu għall-qrib l-għajnejn tiegħu. Hawke tal-aħħar kliem waslet lura għall-me. L-Em-informazzjoni meħtieġa. Ma l-Fidda Serp-Soċjetà tassew jeżistu?
  
  
  Iva, dan jeżisti bħala l-armata. Fejn? Xi abbandunati-fdalijiet tal-Tour Thom. Kienet din il-Soċjetà verament tipprova lura l-Delta lill-Kambodja, jew ma kien ikopri-up għal raġunijiet oħra? Tagħha għadha ma tafx it-tweġiba għal din il-corkscrew. Kienet taf li kienu Komunisti, iżda xorta ma kinitx taf liema ih tal-iskop fil-Kambodja kien. Kien żgurat li din l-Operazzjoni Qtar kienet xi ħaġa li ma'dan, u huwa ma setgħux jagħmlu xi ħaġa li l-Soċjetà sakemm hu sab dak l-operazzjoni ġiet.
  
  
  Il-lejl kien kwiet. B'xi mod mhux daqshekk wouldnt u mixwi. Kollha I tista'tisma'permezz tiegħi widnejn kien Tonle Sambor inħir. - Għajnejn tiegħi ġew magħluqa. Ħsibijiet tiegħi injorat li Sarika tal-wiċċ. Fi żminijiet kwiet, ħsibijiet tiegħi ser jirritorna għal tagħha. Jien qatt ma stajt magħrufa xi ħadd bħal Agħlaq.
  
  
  Imbagħad I tista'tara l-qawwa tad-dawl fuq l-naħa l-oħra tal tiegħi kappell tal-għajn; kont naf li ma setgħux l-irqad għal aktar minn 20 minuta. Madankollu l-qawwa tad-dawl ma kienx kostanti bħal ħruq mix-xemx, iżda effervexxenti kollha tal-madwar.
  
  
  Issa huwa jista'jisma'l-irġiel bil-mixi tul il-jinqasmu quċċata tal-ħajt, tkellem lil xulxin fil-lingwa barranija. Ont baqgħu jiċċaqalqux, li jippermettu biss għajnejn tagħha li jimxu fuq il-tagħha, l-intraċċar kull persuna bil-ray tas-ego flash. I magħduda sebgħa minnhom.
  
  
  Ont bil-mod inklinata bil-ħerqa. Iż-żamma tagħha naħa tax-xellug fuq Jungwoo tal-ħalq, l-ego ħadlu tagħha fuq l-ispalla bil-dritt tiegħu. Ego-għajnejn wessgħet. Nressaq tiegħi kbir id-dritt li tiegħi xufftejn, u naf li dan ma jkunx neċessarju għaliex huwa ma jistax ara me.
  
  
  Aħna iż-żewġ ippakkjati l-radju, twapet, u l-isport u miġbud ih mal-istati uniti, imbuttar off mill-ħajt ta'ġewwa. Kulħadd madwarna għażlet kantuniera u mbuttat fl -. Wilhelmina jinġibed'l barra. Reżiljenti ġibdet l-armata tiegħu metru. Aħna stenniet.
  
  
  Dawn kienu żgur li ġejjin lejn l-istati uniti. Raġġi tax-dawl danced lejn in-nofs ta'l-żaqq tal-tempju irqiqa, u mbagħad mar joqgħod fil-tagħna direzzjoni. Fuq il-tagħha li d-dritt tagħna kienu erba ' l-irġiel, żewġ tagħna tax-xellug u wieħed fuq il-ġenb toqba apertament fil-quddiem tal-istati uniti. Sakemm dawn qagħdu fuq il-ħitan, il-up li minnhom li aħna qed id-dritt. Iżda jekk l-waħda fil-quddiem tal-us jinżel u l-punti tiegħu flash fid-direzzjoni tagħna, huwa se definittivament ara l-us, u jien se jkollhom biex joqtlu l-ego - u dan ser jikkawża reazzjoni katina. Kull tal-suldati kellhom xkubetta madwarhom. U dawn baqgħu chat ma'xulxin.
  
  
  Dawn ġew stabbiliti biex istati uniti. Jsir ċaqliq lura moan, tagħha widnejn daħal off. Reżiljenti avviċinat me bħala-mod possibbli. L-raġġi tax-dawl magħmula-ċrieki ż-żgħar fil-quddiem tal-istati uniti, imbagħad kellha mill-ġdid fuq l-art ta'l-tempju u sparixxew. L-ilħna kiber aktar mitfija, u fl-aħħar nett deher bogħod.
  
  
  Reżiljenti ffirmati ħafna.
  
  
  "Ridt tisma'dak li qal?" I whispered tagħha.
  
  
  Reżiljenti nodded. "Sabu tagħna żewġ mejta l-irġiel fil-ħaxix twil, il-bniedem." Huwa ħadlu kap tiegħu. "Din mhix tajba."
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Aħna alternati il-lejl widna. Ont kien fuqhom ħafna mill-għodu. Huwa jinstemgħu Tonle Sambor tikseb u l-sejħa għall-kolazzjon, imbagħad naħa l-headphone Reżiljenti. Filwaqt li aħna stenniet, aħna ħsibt dwar dan.
  
  
  Tagħha, kont naf li dak iż-żmien kienet taħdem barra. Dawn ser jgħaddi mill-fdalijiet, jippruvaw jaqbdu us. Dan kien l-kbar taż-żona, u kien probabbli li dawn jibagħtu l-irġiel ħafna hemm.
  
  
  Madwar nofs in-nhar, meta Reżiljenti kien fuq il-bitħa, huwa f'daqqa mqajma naħa tiegħu. Il-lejl u filgħodu kienu għerja. Tonle Sambor kien jew qari jew li tħares'il quddiem xi dokumenti. Reżiljenti tbissem me u winked. "L-direttorati-ġenerali huma li ġejjin," huwa qal ma ħjiel ta ' eċċitament. A pained-espressjoni deher fuq Reżiljenti tal-wiċċ. "Issa huma qed nitkellmu dwar meta jkunu qed se jkollhom l-ikla."
  
  
  Huwa feġġ ieħor biċċa tal-nonsense fil-ħalq tiegħu u maħsula l-isfel bl-ilma minn kull wieħed mill-kunjetti.
  
  
  "Dawn qed jitkellem dwar l-Operazzjoni Qtar! Reżiljenti qal excitedly.
  
  
  
  
  Tagħha lagħaq ħareġ għall-Jung, sabiex l-irkopptejn tiegħi kienu ppressata kontra tiegħu. Huwa magħfus kap tiegħu għall-earphones. "Għidli dak kollu li jgħidu," l-uem qal tagħha.
  
  
  Reżiljenti nodded. "L-direttorati-ġenerali iddeċieda li tistenna għal Tonle Sambor biex tkellem lill-Ċina qabel l-ikel."
  
  
  Brow tagħha furrowed. "Konverżazzjonijiet?"
  
  
  Reżiljenti miżmuma sa l-idejn għall-silenzju me. "Iż-żewġ direttorati-ġenerali huma ġbid trażmettitur tar-radju dwar l-naħa l-oħra tal-kamra. Tonle Sambor se kuntatt l-Ċiniż Komunisti permezz tar-radju."
  
  
  Huwa niżel isfel li jmiss Reżiljenti b'tali mod li nistgħu kemm tisma'l-ilħna. Reżiljenti kien silenzjużi, u kont naf għaliex. Il-ftit ġenerali kien jitkellem dwar ir-radju, u jekk Reżiljenti tkellem, huwa tista'titlef xi ħaġa. Aħna kemm jinstemgħu, iffriżati, għal kważi siegħa. Imbagħad l-ilħna fuq ir-radju tisparixxi. Tonle Sambor qal xi ħaġa li wieħed mill-ġenerali.
  
  
  "Dawn qed tqegħid ir-radju-dahar," Reżiljenti qal. Dawn tidħaq kif dawn il-leave. Nick, naħseb li xi ħaġa tassew stinks." Huwa ħa l-off headdress tiegħu u tefgħu l-isfel fil-disgust.
  
  
  "Dak li huwa?" I talab tagħha. "Dak li huwa l-Operazzjoni Qtar?
  
  
  Reżiljenti ħarsu lejn il-punent, imbagħad mdawwar me. "Raġel, aħna ser ikollok biex tgħaġġel."
  
  
  "Kkritikat l-apposta, Reżiljenti! Ma jagħtux me kanali. Dak l-infern huwa għaddej bil-Operazzjoni Qtar, Apposta?"
  
  
  Waqt il-konversazzjoni, Reżiljenti traċċati qasma bejn il-ġebel fil-art. "Grupp ta'Ċiniż Komunisti huwa minħabba li jaslu fil-tempju għada filgħodu. Dawn se tasal fil-ħames trakkijiet fil-Kampong-Triq. Dawn se tuża l-Soċjetà tal-tempju bħala l-bażi prinċipali. Minn hemm, huma ser tuża hit u jimxu tattiċi kontra l-Amerika-truppi tul il-Mekong-Xmara. Dan huwa l-Operazzjoni Qtar, il-bniedem."
  
  
  "U l-tabella tal-fruntiera?"
  
  
  Reżiljenti nodded. "Dan se jkun il-prova l-operazzjoni. Jekk ikunu jistgħu jiġbdu din il-sider u l-kollox imur sew, imbagħad addizzjonali Ċiniż-truppi se jkun ippreżentat fil-aktar tard. Trakkijiet li jġorru l-truppi huma wkoll mgħobbija bil-ammonti kbar ta'l-armi, il-provvisti, u l-ikel. Taf, Nick, hemm wieħed li jużaw-dettall dwar dan. Rekluti se jkunu jafu li l-trakkijiet huma mimlija bil-voluntiera moħbija bħala Ċiniż suldati. Mhuwiex li verament baxx-klassi, - bniedem? "
  
  
  "Ħafna," qal. "Do you know fejn dan Kampong-triq huwa fis-sala, Reżiljenti?"
  
  
  Huwa nodded. "Din se tieħu l-istati uniti nofs jum. Nick, li jfisser I, aħna se jkollhom kważi mexxi l-mod.
  
  
  "Aħna qed tmur biex jeqirdu l-Fidda Serp-Soċjetà, mhumiex aħna?" huwa kompla jgħid.
  
  
  Huwa nodded tagħha. Aħna mċaqalqa-naħa tal-punent mill-ġenb. Reżiljenti jogged flimkien ħdejn me mal-soda d-determinazzjoni. Kont naf li dan kollu issa, u l-kont naf dak li kelli li tagħmel. I-ħtieġa li tikseb fuq it-triq l-ewwel. U t-tieninett, I meħtieġa biex issib post tajjeb għall-Istrajk tal-Għassa raiders l-art.
  
  
  
  
  It-tlettax-il-kapitolu.
  
  
  
  Kompong-Triq kienet dak Bot-sewwieq ikun sejħa traċċa. Toqrob fid-dlam bħal Reżiljenti u għamilt, aħna kważi għadda mimmo agħlaq. Kien hemm żewġ dejqa liġijiet fuq kull naħa tal-triq, bil-għoli grassy strixxa taħdem l-nofs. Ungla kiber l-mod sa l-aħħar, waqaf fil-qosor għal kważi għaxar-saqajn, u mbagħad bdew dreadlocks mill-ġdid. Kien dejqa, ftit użati fit-toroq.
  
  
  Reżiljenti u l-I sib stabbiliti wieħed ħdejn l-ieħor għall-bqija. Aħna dam, imbagħad trotted, imbagħad mixi, u mbagħad dam mill-ġdid għal aktar minn 12-il siegħa.
  
  
  Iżda aħna żgur bħala l-infern magħmula biex Kampong tat-Toroq, li kien l-ewwel ħaġa I meħtieġa biex jagħmlu. Issa ħalli l-jimxu fuq il-tieni wieħed.
  
  
  Tagħha, taptap tnejn tiegħu tilmenta-ħajja kemm ma ' l-idejn u ħares lejn Reżiljenti. Huwa kienet tinsab fuq tiegħu lura kemm mal-saqajn tixrid bogħod minn xulxin.
  
  
  "Reżiljenti?" huwa qal.
  
  
  "Raġel, jien mhux se jiċċaqilqu għal xi ħadd. Jien ser jinsabu hawn sa tiegħi għadam-naħa l-abjad fil-xemx. Ont huwa fil-fatt mejta; tiegħi ġisem ma jkunx qallek għadhom."
  
  
  Huwa inklinata bil-ħerqa u qbilna li saqajh. "Ġejjin fuq, tiger, għandi l-xogħol li tagħmel."
  
  
  Reżiljenti groaned, iżda kien up. Aħna ser. I ma tara kif ħames trakkijiet mimlija bil-truppi, l-armi, il-provvisti, u fl-ikel jistgħu jgħaddu dan mingħajr ma tolqot il-dead fuq kull naħa.
  
  
  Hija ma sabu l-ikklerjar x'imkien tul it-triq fejn strajk tal-għassa jista l-art. Tagħha, kont naf li huma paraxut stabbiliti mill-pjani, u li ma kinux se jieħdu barra sakemm hi taw l-sinjal. Iżda jien ma setgħux sinjal sakemm I jinstab post għall-art. Reżiljenti wara jiltaqgħu ħdejn me, jipprotestaw li I għandha darba ġew fil-ħlas tal-kummerċ iskjavi mill-Deheb-Kosta tal-Afrika għall-New Orleans. Dan kien jew tagħha, jew tiegħi roach u l-nanniet. Hija kienet ukoll adattati għal din il-kummerċ, iżda kienet l-ego tal-katavri li għamlu pass tagħha.
  
  
  "Reżiljenti," qal. "Inti dak li qal li għandhom save Sarika tal-aħwa, verament? Ix-xogħol tiegħi huwa issa sempliċi. I kollha għandek tagħmel huwa sinjal għall-għajnuna, jeqirdu l-ħames trakkijiet tal-militar Ċiniż li probabbilment se jkun hawn ftit wara l-bidu, l-attakk tal-Fidda Serp-Soċjetà u, jekk possibbli, joqtlu Tonle Sambor, jikkonvinċu lill-rekluti li l-sħiħ l-idea ta'Soċjetà li hija komunista-pjan bik il-nu, u, Jekk jien jistgħu jimmaniġġjaw dan kollu, I tista'tiffranka Sarika tal-żewġ brothers. Biss, inti taf? tixtieq li l-għajnuna me jew le? "
  
  
  Reżiljenti wara jiltaqgħu fil-quddiem tal-me u għolla l-armi bħal tal-Punent. "Ħej, il-bniedem, jirrilassaw.
  
  
  
  
  Jien ma moħħ javżak inti, Nick, qodma-mara, I ma bħal l-odds. Naħseb li hemm ftit inqas tal-istati uniti, inti taf? "
  
  
  L-uem tbissem tagħha. "Forsi I jistgħu jibbilanċjaw l-odds ftit." Aħna waslu fil-post fil-Kampong-Triq biss qabel ma beda blind-naħa tagħhom. Bil-natura dejjem tikber fuq iż-żewġ naħat tal-triq u l-fiċ-ċentru, l-ebda sinjali tkun blind. Iżda I misjuba post li I xtaqu. Fuq naħa waħda, bħala l-triq bdiet il-kurva, inti tista'tara dens ungla; min-naħa l-oħra, jew ġewwa l-liwja, ma kien hemm l-kbira tal-lawn. Li jmiss, squat tqal siġar kienu distinti. Jidher li l-ego darba kien approvat għall-sustanza intermedja istazzjon jew il-waqfien. Huwa fakkar me ta reċenti iż-żmien meta l-gvern tal-istati uniti ddeċieda li jintroduċu mill-bogħod Indjan riżerva li l-jistaqsi tal-bnedmin moderni li jiffrankaw il-ħin. A-ġarr ta tleqq, marka ġdida friġġijiet u l-magni tal-ħasil tal ntbagħtet lill-tilwim. Iżda l-persuna li ħareġ bi din l-idea nesa biex issir taf wieħed żgħir dettall: ma kien hemm l-ebda-elettriku fl-appartament. Għalhekk, l-akbar rċevew pjuttost għoli Zhirinovsky-imħażen. L-friġġijiet li jinsabu ukoll l-iżolati tal-għodod u l-żgħar vażetti ta'boltijiet u l-nuts.
  
  
  Li l-mod kif Vong-virga tal-ikkalkulat. Asjatiċi-gvernijiet deher li tkun l-infiq aktar dwar l-inqas prattika l-ġdida russu proġetti minn Amerikana dawk. Dawn huma t-tieni biss latini-Amerikani, li jibnu freeways li huma mmexxija mill-karozzi u għall-baqar, moderna u l-ibliet li jsiru bliet ghost fi żmien ħames xhur.
  
  
  Huwa miġbud ' il barra borża tal-plastik bil-elettroniċi kapsuli. Reżiljenti dam sa me meta raw me fuq il-borża.
  
  
  "Dan huwa żgħir elettroniċi sopravivenza li I ma raw qabel?" huwa talab.
  
  
  "Biss issa se aħna użu minnhom." I qal tagħha. "Dan ser ikun dawn fl-siegħa jew hekk, Reżiljenti, sabiex jisimgħu b'attenzjoni." I tah ħames kapsuli bojod, u żammew il-ħames għall-lili nnifsi, biż-żieda waħda importanti ħafna aħmar waħda. Reżiljenti ħares lejn minnhom par, li I taw lill-uem. Ħarsu bħal abjad buttuni ma corkscrew fuq naħa waħda. "Dak li għandek tagħmel, Reżiljenti," spjegat, " huwa orbot l-ih l-siġar madwar l-ikklerjar. Biss orbot l-ih stretta, u mbagħad ieħor nofs dawwar biex tagħmilhom jaħdmu."
  
  
  Reżiljenti frowned. "Dak li l-infern huma, apposta? Xi tip ta bombi?"
  
  
  "Jien ser jgħidlek meta nagħmlu dak kollu flimkien. Nixtieq li jmorru l-triq madwar ħamsin tarzni. Waħħal il-kapsuli lill-siġar, madwar għaxar tarzni bogħod minn xulxin, il-oħra fuq il-naħa l-oħra. Waħħal ih il-ġenb tas-siġar qed tiffaċċja l-ikklerjar. għandek tiftakar li? Ma ninsewx li jagħtuhom extra-half-naħa li naħa minnhom fuq."
  
  
  Reżiljenti tatni curt nod u titħaffef lura fl-triq, ' il bogħod mill-liwja. Huwa mexxa'l quddiem, imbuttat l-toroq, u mitfugħin fil-dead lejn l-ikklerjar. Hu ddeċieda li kien madwar 50 tarzni bogħod, fuq in-naħa l-oħra tal-Reżiljenti. Jiċċaqilqu fil-mgħaġġel tpoġġi, il-waqfien biss kull għaxar jew ħmistax-il tarzni, li kien immexxi fis-siġar qed tiffaċċja l-ikklerjar. L ħares sess mill me għal dejjem. Kien immaġinazzjoni tiegħi? Jew kien il-sema mhux bħala skur kif kien siegħa ilu? Dawn ma kienx hekk wouldnt jimxu fuq, u hija kienet biss imsejħa għall-għajnuna.
  
  
  Anki l-dead-weraq ħass niedja mis-sħana. Dawn kienu minjiera meta mort bejniethom, u l-ġilda tiegħi itched. Oħxon xkupilji is-sħab madwar tiegħi saqajn, tagħmel me twitch ma'kull pass biex ħielsa ih. L-wetness tal-ħwejjeġ tiegħi ħass bħal kostanti parti mill-eżistenza. I ma setgħux ftakar li qatt ma jkunu xott jew frisk.
  
  
  Issa Reżiljenti u l-I kienu mingħajr l-ikel, kellna ftit ilma, l-għajnuna tista'jew ma jista'jkun dwar il-mod, u ma kien hemm l-negozju qabel. Hu kien mistenni li twaqqaf dawn l-trakkijiet milli jilħqu l-Soċjetà Temple. Kumpanija ta'Ċiniż suldati plus kważi 200 irġiel tkun wisq għall anki l-aktar ħorox strajk tal-għassa.
  
  
  Kien jirritornaw għall-ikklerjar. Kelli l-ebda ħjiel dwar kif ħafna nies paraxut isfel biex jgħinuni, iżda I kien l-għadd dwar l-seba'jew tmien. Anke bl-Reżiljenti u me, ma jkunx biżżejjed. Aħna qed kollha ġlieda kontra l-kumpanija tal-Ċiniż. I ma naħsibx. Kien fil-ikklerjar u l-qsim. Tagħha sabet-siġra jilaq il-aktar mill-qrib għall-ikklerjar minn kwalunkwe oħra. Reżiljenti dam sa lilu.
  
  
  "Nick," huwa qal. "Dak li l-infern huma kollha dawn il-stramb ftit buttuni suppost tagħmel?" I kien jistaqsi kif ħafna nies fix-Xlokk tal-Asja kienu simili lilu. U l-I kien lest li l-imħatri li stajt għadd ih fuq is-swaba ta ' naħa waħda.
  
  
  Aħmar tagħha kapsula kien bil-kamin li siġra. Tagħha, mdawwar Reżiljenti. "Dawn il-ftit buttuni jarmu sinjali tar-radju. Kollha abjad jarmu sinjal li l-ħsejjes bħal statika; is-sinjali kollha tal-konflitt ma'xulxin. Xi ħadd li qed jippruvaw biex insemmu fejn ikunu qed ġejjin mill se jispiċċaw b'dawn il-labirint tal-statiku li jkun bla ħeġġa." Huwa taptap tnejn l-aħmar-kapsula. "Wieħed biss ta'dawn il-buttuni tipproduċi tajba veru tas-sinjal."
  
  
  "F'daqqa waħda," Reżiljenti qal. "Alla, stajt qatt xi ħaġa bħal dan fil-ħajja tiegħi." Huwa f'daqqa frowned. "Imma għaliex ma tistax dan il-ħatt l-art tal-pjan tisma dan kollu statiku wisq?"
  
  
  "Minħabba li huwa aġġustat għall-istess frekwenza, l-waħda li ġejja mill-aħmar-kapsula. "Il-żgħar strajk tal-grupp I qallek dwar se tgħinna tieqaf dawn il-ħames trakkijiet.";
  
  
  
  
  "Inti, me, u tih strajk tal-tim ta'kontra l-kumpanija tal-Ċiniż? Dak li għandna bżonn, ħabib tiegħi?"
  
  
  Huwa sorveljata fil-pale-sema. "Jekk dawn ma jistgħux jiġu hekk, Reżiljenti, huwa probabbilment biss inti u l-tagħha kontra dawk kollha Ċiniż-poplu."
  
  
  "Kemm taħseb li ser tieħu minnhom?"
  
  
  Ont, huwa shrugged. Biżżejjed jkun għadda l-ħin għall-xi ħaġa li jiġri. Dan il-membru tal-gvern tal-Kambodja setgħet kkuntattjati l-Ambaxxatur u qal-uem li l-jittratta kienet naqset. Il-gvern tal-Kambodja setgħet loudly protestaw l-Amerika uffiċjali. Il-fatt li l-Korean raħal kien meqruda jistgħu jibdlu l-kollox. Forsi Hawke kienet ordnat lill-tikkanċella kollox fil-Fidda Serp-Soċjetà. Ħafna affarijiet jista'jiġri.
  
  
  Jekk kien hemm xi tibdil fil-pjanijiet, kif għandi tiġi nnotifikata? Imbagħad kien hemm Hawke tal-kliem sbieħ dwar kif jekk I kien maqbud, l-Istati Uniti ma tkunx taf lili. Kif għandi nkun naf? Stajt diġà kellha tagħmel xi tibdiliet tiegħi stess tul it-triq.
  
  
  Tagħha, ħares lejn Reżiljenti. "I dunno," kien kollha I jista ' jaħseb biex jgħidu.
  
  
  Huwa deher li taċċetta. S'issa, l-nemes ma jwaqqa'-istati uniti; forsi huwa maħsub aħna d tkompli tagħmel dan. Huwa ħares lejn l-siġar madwarna. "Nick," huwa qal, " aħna ma tistax tagħmel xejn dwar l-trakkijiet sakemm nafu li qed ġejjin, verament?"
  
  
  Huwa nodded tagħha. Hija ma tistax tagħmel ħafna sens loġikament, iżda I kien jistaqsi dak li kien qed at.
  
  
  "Jien ser imorru jitilgħu wieħed madwar dawn il-siġar biex tara jekk I tista'tgħid tagħha meta jkunu qed ġejjin?"
  
  
  I jaraw kif huwa għażel waħda madwar l-għasafar ta'siġar. Huwa telgħu faċilment, l-sinewy-ġisem jixxengel bħal biċċa tal-lastiku mill-parti għall-parti kif hu telgħu. Kien bil-wieqfa taħt is-siġra, lqugħ-għajnejn tiegħu mix-xemx. Meta kien kważi fil-quċċata, huwa sab komdu-sede u mbuttat bejn il-ġisem u l-integrità tal-persuna. Huwa xejru fil me kuntenti tbissima.
  
  
  Kien jaf liema Reżiljenti l-arma kienet; dik fit-tul, matt-armata metru. U l-kollox ħlief l-ego, l-quick-moħħ, u l-b'aġilità tal-ġisem. Kelli Wilhelmina, tiegħi Luger pistola mal-nofs l-tiri sparati; Hugo, tiegħi stiletto, li hija tajba għall-kuntatt mill-qrib imma mhux fil-bogħod; u l-Pierre, gass tiegħi bil-bombi. Dan huwa s-saħħa tagħna. Ma'din l-arma, Reżiljenti u l-I kienu jmorru għall-ġlieda kontra l-kumpanija tal-Ċiniż regulars. Jien ridt li jpejpu.
  
  
  Siegħa għadda. Huwa mixi u fl-triq. Sabiħa-viżjonijiet danced sess qabel l-għajnejn tiegħi. Ejja ngħidu li, wara l-rogħda ta ' l-aħħar jiem, dawn il-ftit elettroniċi kapsuli marru barra mill-assemblea? Dan jista ' jiġri fi kwalunkwe ħin. Huwa ma kienx wisq attent li b'din il-borża. Forsi li ftit buttuna l-ħamra li ma ħadmux fil-livelli kollha.
  
  
  Reżiljenti għ il-qanpiena. "Ih tisma tagħha!"
  
  
  Huwa jista issa tisma'l-trakkijiet fuq l-naħa l-oħra tal-liwja.
  
  
  "Dak li aħna se tagħmel, l-bniedem?" Reżiljenti mitluba. Huwa naqqas l-vuċi tiegħu, u l-ego-ton kien anzjużi. Huwa kienet qed tfittex fuq l-sinjali fejn l-ewwel trakk jaslu fi ftit sekondi.
  
  
  Jekk aħna kienu ħabi u stennija għall-strajk-seħħ li jistgħu ma anki bil-quddiem, aħna d jkollhom li ħalli l-trakkijiet jgħaddu. Din mhux se tkun problema. Kollha għandna nagħmlu huwa jistaħbew fil-librerija. Iżda l-triq hawn kien dojoq. Ma nafx dak li ġara li jmiss. Jekk aħna kellhom l-ebda vantaġġ fil-livelli kollha, kien hawn.
  
  
  Hija kienet milquta minn Chunga fil-driegħ. "Ġejjin dwar!"
  
  
  Aħna dam l-naħa l-oħra tat-triq tant li l-trakkijiet li kienu ġejjin mill-us mill-xellug. Reżiljenti qagħdu-beraħ fuq il-denb. Huwa dived fil-dead, imbagħad immedjatament jiddawru lura. Tagħha, sib l-isfel fuq l-irkopptejn tiegħu. Reżiljenti niżlet b'me. Il-ħidma tal-magni kienu ħafna aktar qawwi issa, u dawn kienu jiċċaqalqu bil-miftuħ, bil-naħa tagħhom, kemm jekk l-trakkijiet li kienu diġà daħlu dan.
  
  
  "Dak li l-infern huma inti se tagħmel, Nick?" staqsa Reżiljenti.
  
  
  "Waqfien dawn il-trakkijiet jekk kapaċi. Tagħtihom biżżejjed ħin biex tintlaħaq il-us jekk tasal l-għajnuna."
  
  
  Reżiljenti taptap tnejn me bil-mod fuq l-ispalla. "Nick, I trid tkun taf li kien proprjetà eċċitament jivvjaġġaw miegħek, iżda naħseb li jien biss tkissir-dritt li issa."
  
  
  "Hemm problema." Tagħha mill-qrib jaraw il-kurva. L-idea kollha jiddependi fuq id-daqs ta'dawn il-trakkijiet. "It-triq hawnhekk huwa dejjaq ħafna," Jeonggu qal tagħha. "Jekk nistgħu twaqqaf il-jwassal trakk, oħrajn mhux se tkun tista'tevita dan. Huma se jkollhom ċar li l-triq qabel ma jimxu fuq, u forsi li se tkun biżżejjed żmien għall-għajnuna tagħna."
  
  
  Reżiljenti jingħorok bl-idejn fuq il-ħalq tiegħu, jaraw il-kurva. "L-idea għandha soluzzjoni, l-mara, iżda tgħidli li minn xi miraklu nistgħu twaqqaf il-jwassal trakk, dak li mbagħad?"
  
  
  Tagħha, l-uem chuckled. "Aħna qed taħdem bħall-infern."
  
  
  L-imnieħer tal-ewwel tat-trakkijiet bil-mod fit-tond madwar il-liwja. Kien simili bil-mod il-mozzjoni ta'ferrovija li ġejjin minn madwar l-mina. Il-fanali ta'quddiem marru. Kif beda iddritta up, huwa ra li kien żewġ tunnellata, sitt bir-roti trakk, miżbugħa stramba skur-dell tal-blu. Ma kien hemm l-ebda marka. Iż-żewġt irġiel fil-kannella-uniformijiet tal Ċiniż suldati kienu seduta fil-kabina. L-twieqi tal-ġnub ġew miftuħa.
  
  
  
  
  Ih-korpi influwenzat u lura u l-naħa għall-oħra bħala l-trakk crawled fuq il-wiċċ irregolari. Il-magna whined, li jiċċaqalqu l-trakk fil-bebbux tal-pass. Suldat ra tagħha fid-dahar tal-trakk. Sib fil-żewġ ringieli fuq kull naħa tal-trakk, rogħda kapijiet tagħhom, azzarin bejn il-saqajn.
  
  
  Huwa miġbud ' il barra a tal-gass żgħar ħafna bil-bombi u titneħħa tagħha tagħha ġnub. Fuq din il-tinja tal-karta, ma kien hemm l-ebda-tieni-opportunitajiet; l-ewwel wieħed kien li tagħmel dan. Reżiljenti kien lest li jimxu.
  
  
  Imbagħad hi jinstemgħu ieħor tal-ħoss, bħall-r-ragħda ta'trakk tal-magni. Dan kien l-aktar fil-fond, prevedibbli tal-ħoss, stabbli hum. Kont naf li kien hemm saħansitra qabel Reżiljenti mtaqqba me u ġibdet l-attenzjoni lejn is-sema. Din kienet l-sejħa tal-ħatt l-art tal-pjan. Huwa ħares lejn is-sema bil-grin. L-ipprepara tal abjad paraxuts deher jiċċaqalqux fil-xorta-ajru, l-dangling nies qishom ġugarell suldati-dinja kollha. Dawn kellhom l-vetturi tal-pistoli fuq il-kaxxi. Dawn kellhom l-aqwa ġellieda li l-Amerika għandu x'joffri. Ukoll, ma kien ta ' 16.
  
  
  Iżda l-problema tiegħi kien miftuħ qabel l-me. Il quddiem fender tat-trakk kien miexi bil-mod ħafna. Huwa ra l-għajnejn għajjenin tal-mutur u l-jixxengel bi ngħas kap ta'l-ego tal-passiġġieri fuq in-naħa tiegħu tat-trakk. It-tieqa tal-ġenb kien madwar żewġ saqajn fuq me u erba'-saqajn bogħod. Smajt Reżiljenti tiġbed fil-nifs. Kien għażil tal-gass bil-bombi. Fi ftit sekondi, se rilaxx fatali tal-gass. Kien faċilment jintefgħu barra mill-ego, daqs li kieku kienu jitfa dart. Huwa kompla permezz tal-tieqa miftuħa u żbarkati fil-passiġġieri tal-addominali.
  
  
  Is-sewwieq frowned. Imbagħad, huwa mbuttat tiegħu gerżuma b'idejk it-tnejn. Hu waqgħet wara r-rota. Fid-dahar ta ' l-trakk, l-ewwel suldat naqas wiċċ ewwel fuq il-wara tat-trakk. Li jmiss hu, l-Ego xkubetta clanged loudly. It-trakk tal-quddiem ir-roti huma mdawwar lejn il-lemin. L-trakk innifsu jerked u influwenzat, titwaqqaf, il-volpi qabżet bil-quddiem mill-ġdid, imbagħad il-ġwienaħ ewropea fl-dead u l-trakk waslet biex jieqaf. Oħra suldat mill wara naqas minn s-sede tiegħu. Kien magħquda mill-oħrajn. L-ewwel tal-aggressjoni quick draw qabża'l isfel fl-ikklerjar, l-ego-paraxut jixxengel sa quddiem minnu. Kif huwa miġbur l-ċineg, wieħed ieħor żbarkati.
  
  
  Iżda t-tieni trakk issa kien bis-sħiħ viżibbli. Tagħha, I raw wieħed mill-suldati wara me-punt li l-aħħar paraxut dixxendenti fil-ikklerjar. Madwar il-liwja, sparaturi boomed madwar l-azzarin. Paratrooper deher li jmiss biex it-tieni trakk, dawran ungla. Hu tefa'waħda, imbagħad segwita immedjatament l-oħra granati fil-dahar ta ' l-tieni-trakk. L-tank tal-gass kien feġġ bħal vulkan. L-għajnuna kienet diġà għebet fi ungla qabel l-isplużjonijiet. Magna tal-gun nar ġew minn madwar il-liwja. Sitt suldati mixi madwar l-ħruq tal-tieni-trakk. Raw Reżiljenti u me fuq it-triq. Huwa jaħdem żewġ shots, il-qtil żewġ persuni madwar minnhom, imbagħad qabża fil-dead. Reżiljenti kien id-dritt li jmiss lili. Ma kien hemm l-qasma tal-sparaturi wara me, allura l-ħoss tal-akbar arma. L-isparar fuq l-azzarin titwaqqaf wara splużjoni qawwija.
  
  
  I mdawwar dritta u bdiet tmur lura. Meta aħna hit tat-triq mill-ġdid, konna diġà fuq il-liwja. Ċiniż suldati ltqajna tal-tlieta l-oħra trakkijiet. Huma jaħdmu bil peress li dam. Il-Gwardjani maqtugħa ih bil-nar.
  
  
  Reżiljenti qabad il-mejjet Chinaman tal-azzarin, u kemm aħna beda l-isparar fil-jaħarbu mill-nies. I ma bbenefikawx tagħha, wieħed biss Għassiesa. Ih shots kienu fatali preċiża, u ħass bħal dawn kienu l-isparar kollha fuq il-dead. Huma maqsuma u imxiet fuq iż-żewġ naħat tal-triq. Kull darba waħda mill-Ċiniż ppruvat li jaħarbu lejn il-dead, kienu maqtula. Nimxu bħal dan, iż-żamma ta'l-Ċiniżi fuq it-triq filwaqt li joqogħdu fuq iż-żewġ naħat tal-minnhom. L-għadd taċ-Ċiniż niżel għal għaxar, imbagħad seba'. L-tlieta minnhom dam fl-triq, ' il bogħod mill-trakkijiet. Wara l-erba'spazji, dawn niżel tqal tagħhom azzarin u ġestiti li tiġbor il-veloċità. Wara 20-passi, dawn kienu maqtula moħbija mill-gwardjani.
  
  
  Reżiljenti u l-I jintuża l-aħħar tat-trakkijiet għall-kopertura. Il-bqija ta'l-Ċiniżi kienu kważi barra tal-vista. Dawn kienu l-isparar fil-moviment u l-dellijiet. Huwa ħa l-off waħdu, jegħleb l-Luger kontra l-dahar tal-trakk. Reżiljenti maqtul wieħed ieħor. L-sparaturi li qabel kienu tinstema bħal blat valanga issa naqas għal okkażjonali shots minn żmien għal żmien. Fuq ix-xellug, hawn-tat jinstemgħu. L-sparaturi madwar l-azzarin kien li ġejjin mill-triq fil-quddiem tal-jwassal-trakk. Huwa ħares lejn is-sema u raw a tqal formazzjoni ta ' l-iswed tad-duħħan jogħlew mill-tieni-trakk. Il-korpi taċ-Ċiniż-suldati kienu jinxtered madwar Kompong Triq safejn I tista'tara. Imbagħad kien hemm is-silenzju. Tagħha, stennija għall-gwardjani li tibda li joħorġu permezz tal-dead. Ma ġara xejn. I jerked kap tiegħi għall-dritt meta smajt il-qasma tal-gun fil-fond fil-pjan għal-lemin tiegħi. Kważi immedjatament, dan kien segwit mill-ieħor maqtul bogħod. Reżiljenti kien bil-wieqfa li jmiss lili. Iż-żewġ għajnejn tagħna studjati ungla għal sinjali ta raiders. Nistgħu biss riħa l-riħa qawwija ta ' ħruq tajers mill-tieni-trakk.
  
  
  
  
  L-erbatax-il-kapitolu.
  
  
  
  Reżiljenti kellhom l-Ċiniż xkubetta mdaħħla madwar l-għonq tiegħu u kien qed iżomm l-ego għall-kanna u l-ġermaniż. Hu waqqaf fin-nofs tat-trakk-sodda u mdawwar bil-mod madwar jispezzjonaw il-post. Kien hemm żewġ trakkijiet pparkjati quddiem il-wieħed konna is-sewqan. Fil-liwja, wieħed tat-trakkijiet qafas kien għadu fuq tan-nirien, u l-oħra tat-trakk kellhom biss ewropea fl-dead. L-korpi tal-mejjet-suldati kienu jitferrex fuq it-triq u tal-madwar trakkijiet. Ont kien bil-wieqfa li jmiss Reżiljenti. Safejn I tista'tgħid, konna kollha waħdu.
  
  
  "Isma," Reżiljenti qal. "Isma l-silenzju."
  
  
  Brow tagħha furrowed. Hu dawn lura fis-Wilhelmina tal-holster. "Inti kont smajt-silenzju qabel, Reżiljenti," qal.
  
  
  "Naturalment. Iżda, il-bniedem, stajt qatt xi ħaġa bħal din. "L-għajnuna li għandek mibgħuta għal huwa l-qattiela stajt qatt rat."
  
  
  "Huma għandhom ikunu l-aħjar."
  
  
  "Dawn huma l-aħjar mill-aħjar. Huwa prattikament kollha madwar il-pajjiż, u li qed jiswew ħafna aktar milli ont." Huwa ħadlu kap tiegħu. "Jien xorta ma jilħqux inti, do I?" Ma kien hemm l-stramba awe fil-ego tal-għajnejn. Huwa mdawwar l-azzarin l-ġenb tiegħu u l-driegħ tiegħu madwar l-ispalla. "Qrib l-għajnejn tiegħek, Nick, u jisimgħu." Meta huwa ma, huwa qal: "Inti biss tisma silenzju. Ma kien hemm l-battalja hawn, Nick. Kien qasir, iżda kien hemm l-kumpanija kollha kemm hi tas-suldati hemm. L inti titlob, fejn ma l-kbira iweġġgħu? Fejn huma l-kbira tal-safa fid-driegħ jew fir-riġel? "
  
  
  Kien id-dritt. Kollha I tista'tisma'kien silenzju. Darbtejn ħsibt li jinstemgħu l-weraq rustling fl-azzjoni, iżda l-I meta ħares lejn tagħha, I raw xejn.
  
  
  Reżiljenti qal, " Kull sparatura kien qattiel. Kull gawk tolqot il-kap jew il-munzell dollaru. B'xi mod, dawn li baqgħu ħajjin l-isplużjoni kienu maqtula mejta. L-ebda, għandna wieħed tas-superstiti, għandna wieħed midruba."
  
  
  Il-kliem kienu kważi eerie fl-isfond tal-ego silenzju. Huwa ħares lejn l-art li jmiss biex it-trakk. Meta I ħares lura lejn il-medda tal-Kampong-Triq li tiġġebbed wara l-trakk, I raw isolati figura bil-wieqfa fil-nofs tat-triq madwar 50 tarzni bogħod.
  
  
  Il-kapitolu gun jistabbilixxu madwar l-ego tal-ħajja, il-qasir kanna tal-mistrieħ kontra l-kurva tal-mikxufa-driegħ. Huwa libes l-aħdar żebbuġi tat-truppi Amerikani; ego-kmiem tal-qmis kienu rrumblati sa; ego pants kienu mdaħħla fl-għaksa-għoli tal-żraben. Huwa kien sa ftit.
  
  
  "Jien tfittex Nick Carter!" Isolati figura bellowed.
  
  
  I wieġeb dan. "Open hawnhekk!"
  
  
  Huwa poġġa xi ħaġa fil-ħalq tiegħu. Imbagħad ġew il-whistle shrill tal-pulizija whistle. L-irġiel marru permezz tal-dead u swam tul it-triq. Dawn mimlija id-distakk bejn il-me u l-isolati il-figura. Dawn marru fuq it-triq u kkontrollati l-armi tagħhom. Il-grupp tal-twos u l-grupp ta'tlieta, apparentement tagħtix każ-istati uniti, li me, għall-istati uniti, l-isolati-figura, issa avviċinat me.
  
  
  Isolati figura avviċinat-istati uniti kif missierha qabżu barra l-trakk. Huwa kien huwa u miżmuma minn naħa tiegħu.
  
  
  "Is-sur Carter, tiegħu Huwa tar-Ross. Jien qal li ssegwi l-ordnijiet tiegħek."
  
  
  Huwa ħa l-naħa tagħha. L-uem ħares li jkun tiegħu fl-nofs l-twenties, bla xkiel, ittrattat ħaddejn, każwali qata'xagħar, u l-anzjani, blu ċar l-għajnejn. - Imnieħer tiegħu kien twil u ftit upturned. Ego tal-wiċċ ħares rettangolari, u l-tirriżulta f'sinjali, jawline, u l-geddum kienu angulari. Hu kien l-aktar sabiħ ħafna moustache hi d qatt rat. Ġudizzju mill-ovvju attenzjoni kien tħallas lil dan, huwa probabbilment kienu jafu huwa mimlija ego bi kburija.
  
  
  Aħna crouched isfel wara l-aħħar tat-trakk fil-linja. I gratefully aċċettat il-sigaretti huwa offruti me. Waqt li qed tmiss mal eħfef-fjamma, Huwa tar-Ross qal, " aktar sħan minn infern tal-russell." Huwa jintilfu l-għaraq mill tiegħu brow tiegħu minjatura.
  
  
  Diversi-irġiel kienu jeżamina l-kadavri. L-oħrajn kienu fl-ċirku, tkellem lill-Reżiljenti.
  
  
  "Tlift xi ħadd, Huwa?"I talab tagħha.
  
  
  Huwa ħadlu kap tiegħu. Meta tkellem, il-ponot ta'l-ego tiegħu kaċċa nisa twitched. "Waħda mill-bniedem maqbuda l-bullet madwar il-qadd tiegħu, iżda kien jirgħu. Huwa ser tkun multa. X'inhi l-problema tiegħek, is-Sur Carter?" Kollha għandna jinstemgħu kienet xi ħaġa dwar il-komunità u l-qodma fdalijiet fil-qrib."
  
  
  "Huwa, naħseb li d aħjar tibda sejħa me Nick. Diġà tagħha tħossok qodma biżżejjed biex jintlaħqu n-nies tiegħek, u l-I ma jsibux imsejħa nida. Din il-kumpanija kienet l-intestatura għall-fdalijiet inti kont smajt dwar." Imbagħad huwa qal em dak Reżiljenti u l-I kienu tgħallmu dwar l-Fidda Serp-Soċjetà. Kelli ħafna biex aqta. "Aħna ma tkunx taf kif ħafna nies fil-kollu tal-armata regolari se tappoġġja Tonle Sambor. Il-fatt hu li hemm ħafna nies li kienu mqarraq. Tagħha, naf għall-fatt li kienu rekluti ġodda. Ma nafx kemm regolari truppi hemm. Il-vot huwa dak li jagħmilha diffiċli. Jekk aħna iġbed permezz ta'dan it-tempju bħalek u l-nies ħabat ma'dawn il-trakkijiet, ħafna innoċenti-anzjani nies imutu."
  
  
  Il huwa ħa jkaxkru fuq tiegħu tas-sigaretti. Ego blu ċar għajnejn t'attivitajiet lejn is-sema fuq lilu, kif jekk ried dan il-ħatt l-art tal-pjan biex jerġgħu lura, u ħu l-ego u egos tal-poplu.
  
  
  Kien tħares lejn me bil-għajn waħda magħluqa kontra l-ħruq tax-xemx. Ego-imnieħer identifikati xi ftit. "Nick," huwa qal , " trid us li jtellgħu l dawk leali li Tonla Sambor u ħalli l-oħrajn imorru, verament?"
  
  
  "
  
  
  "Forsi ikun aħjar li x-xogħol b'dan il-mod. Meta nġibu l-temple, għandna li joqogħdu barra qawwi. Se jkun hemm konfużjoni, speċjalment wara l-I joqtlu tagħha Tonle Sambora. Iżda wieħed mill-elementi li ma jkollokx konfuż huwa l-Sambor leali. Dawn se taġixxi meta dawn ara l-ego bħala " mejta ."
  
  
  "Fi kliem ieħor, tkun tajba fl-eliminazzjoni dawk li juru l-aggressjoni lejn l-istati uniti. Ġbir u l-għażla mhuwiex dak li ġew mgħallma, Nick, imma jien naħseb li din hija aħjar mill-iffriżar għall-mewt mingħajr ma tolqot xi ħadd. Ara kif diviżjonijiet jitilfu l-poplu." Huwa tatni żgħar tbissima. "Inti ma ngħidu aħna kif nistgħu naslu għall-tempju."
  
  
  "Aħna ser tieħu l-trakkijiet, Huwa. Jekk inti struzzjonijiet irġiel tiegħek, aħna ser bidla fis-Ċiniż-uniformijiet u tikseb fis-trakkijiet. Nistgħu timla l-lakuni mal-mejjet suldati. Tiegħek blast ta'dan l-trakk jistgħu joħolqu sfida. Tonle Sambor jistenna li l-ħames trakkijiet, mhux erba'."
  
  
  Huwa tar-Ross shrugged. "Iċ-ċina hija l-bogħod. Sabiex wieħed trakk fallew."
  
  
  Missieru nodded fil-ftehim. "Aħna għandna biex tneħħi l-minfuħa-up tat-trakkijiet mit-toroq. Ġaladarba dan isir, jien ser tieħu f'idejha l-ċomb-trakk. Inti twassal il-bidu tat-tieni, Reżiljenti-it-tielet, u ser ikollok bżonn biex jagħtu struzzjonijiet lill-matematika-ħoss tar-raba'. Jien ser tieħu l-erba'persuni kull fid-dahar ta ' l-ewwel tliet trakkijiet; l-aħħar tat-trakk ser ikollu żewġ persuni fiha."
  
  
  "Dak dwar is-sinjal?" Il huwa mitlub.
  
  
  Ħsibt dwar dan. Din kellha tkun xi ħaġa qawwi u sempliċi. Huwa ltqajna u l-mixi tul il-ġenb tal-trakk li l-kabina. Huwa telgħu fuq il-bord ta'tmexxija, ħares il-tieqa tal-ġenb, u insistiet il-ħoss-buttuna. Metalliku ħoss bħal l-għajta ta'mekkanika-nagħaġ waqqaf lill minn quddiem ta'l-trakk. Huwa ħares lejn id-dahar tal-trakk. Il huwa kien bil-wieqfa bil-dritt tiegħu tal-għadma barra. Reżiljenti kienet qed tfittex fuq me, iżda li ma tieqaf lilu mill-shoving numru żgħir ta'l-Amerika sigaretti fis tiegħu qmis bwiet.
  
  
  Huwa qabża'l isfel mill-tmexxija u l-bord u rriżulta li l-huwa. "Il-gradi tal-tempju għandha tkun miftuħa għall-istati uniti. Jien ser issuq u jimxu fuq il-aktar'il bogħod moan.
  
  
  "Peress Tonle Sambor qed jistenna għal dawn il-trakkijiet, huwa għandu jistenna fil-bitħa. Meta l-trakkijiet huma ġewwa l-bieb u jien ċert li għandi ċara maqtul fil-Sambor, jien ser daqqa tiegħi qarn. din ser tkun sinjal biex jintlaħqu n-nies tiegħek li toħroġ permezz tal-trakkijiet. Dawn joqtlu kull persuna li turi l-aggressjoni. Hekk kif tagħha ħoss ħsejjes, l-tagħha se jitqiegħed bullet fil-Sambor. Reżiljenti se tieħu l-kura ta ' l-erba'direttorati-ġenerali. dawn qed mejjet, u inti ser dalwaqt issir taf li ih fil-fatt appoġġjati. Hekk kif huwa miegħek, Huwa?" "
  
  
  "Ħsejjes kważi operabbli," huwa qal. "Aħna ser ikollhom inqas ix-xogħol li tagħmel."
  
  
  Wara l-20 minuta, l-is-trakk kien hemm fil-pjan u konna rikorrenti lejn il-Fidda Serp-Soċjetà Temple.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Fil-anterjuri mera, I raw Huwa tar-Ross fil-sess trakk wara me. Reżiljenti mr wara hu, u l-aħħar trakk kien immexxi mill-għassiesa attakk tal-baħar. Bejn żewġ ringieli ta'l-irġiel fid-dahar ta'kull trakk, kaxex tal-armi u l-ikel kienu marbuta. Konna titkaxkar inqas minn ħames mil siegħa.
  
  
  Huwa miġbud Wilhelmina tagħha holster u tossed tagħha bejn l-saqajn tiegħu fuq is-sit. Dan kien mistenni li jkun l-aħħar. L-ivvjaġġar, - installazzjoni, u l-ġlieda kontra kienet wasslet għal dan. Huwa ħass żieda ta ' eċċitament bħala l-ġdida tal-injam gate bdiet tikkonċentra aktar f'daqqa. Assenjazzjoni tiegħi kienet sempliċi: issir taf jekk il-Fidda Serp-Soċjetà jeżisti u jekk ikun hemm, dak l-iskop tagħha huwa.
  
  
  Mill-nofsinhar, Tonle Sambor se jkunu mejta, u l-Fidda Serp-Soċjetà se jibqa'jeżisti.
  
  
  Huwa jista tirnexxi, u huwa kien jaf dan.
  
  
  Kien hemm ħafna affarijiet li jistgħu jkunu marru ħażin. Forsi l-Ċiniż-armata kien mħarrġa biex jiddefendu kontra dak li konna qed jipprova jagħmel. Aħna ma kinux ser joqtlu mitejn in-nies. L-ebda, l-uniku mod kif ix-xogħol huwa li tolqot Tonle Sambor hekk kif l-trakkijiet huma fil-tarzna.
  
  
  Mingħajr il-leader, konfużjoni huwa inevitabbli, speċjalment jekk Tonle Sambor kien it-tip tal-leader tiegħu ego immaġina.
  
  
  Huwa jinstemgħu ftit qawwi klikks, u mbagħad l-kbira gate bdew miftuħ u qrib. Dawn kienu kważi 14-saqajn tall, u l-russell creaked kif dawn iffavorixxa miftuħa għall-istati uniti. L-garża tal-tarzna ra tagħha. L-suldati kienu wieqfa fil-bitħa, ħejjew fl-erba fit-ringieli. Il-bieb miftuħ kompletament u trakk saq-passat tagħha.
  
  
  Tagħha qoxra miexja bil-mod, l-intestatura lejn id-disinn finali. I ma bbenefikawx tagħha madankollu, Tonle Sambor, jew xi ħadd madwar id-direttorati-ġenerali. Huwa tar-Ross kien qed isuq it-tieni permezz ta'trakk-daħla tal-bieb. - Għajnejn tiegħi studjati l-gradi tal-suldati. Kien impossibbli li tissepara l-armata regolari mill-rekluti minħabba li dawn kienu kollha bnew flimkien. Din kienet toqrob lejn it-tmiem tal-bini. Reżiljenti pier terzi tat-trakk. Imbagħad Tonle Sambor u l-erba'ego ġenerali ħareġ permezz tal-arkati fil-quddiem tal-me.
  
  
  Dawn kienu joqrob lejn ix-xellug quddiem fender. Tiegħi bamper kien pulzieri bogħod mill-bini qabel kien waqaf mill-trakk.
  
  
  
  
  Creaked intimidazzjoni. Wara me, l-bullying bdew creak. A hazard attakk tal-baħar kienet akkompanjament-raba'trakk permezz tal-bieb.
  
  
  Fuq kull naħa tal-Tonle Sambor kienu żewġ direttorati-ġenerali. Huwa mixi matul il-trakk, grinning b'mod wiesa'. Ego tal-snien glistened mal-mili tad-deheb. - Naħa tiegħi niżel għall-sede bejn tiegħi s-saqajn. Erba'-swaba u l-kbir tiegħi mgeżwra madwar il-grupp tal-luger. Indiċi tiegħi saba jiżżerżaq ħafif fuq l-attivazzjoni tal-gwardja tal, imbagħad jinstabu l-attivazzjoni. Kellu jkun malajr.
  
  
  L-ħoss tal-qarn attivata splużjoni ta'l-attività. L-trakk kien seduta fil-jixxengel lura u l-quddiem bħala l-erba'quick draw qabżu l-art. Ir-ringieli tas-mejjet Ċiniż irkupra off xulxin. Waqqaf lill-elmi. S'issa, ma tir wieħed kien jaħdem fl-istati uniti.
  
  
  Wilhelmina qabad tagħha, mwaħħla tagħha ikrah-geddum permezz tal-tieqa, u ħa l-għan fl-Tonle Sambor tal-kburi, estiża tas-sider fl-uniformi. Il-bieb iffavorixxa miftuħa meta kienet sparatura. Hu kien mistenni li jkun eroj. Dollaru madwar id-direttorati-ġenerali tal-Sambor fl-aħħar mument tal-ħajja tiegħu wera ruħu malajr witted. Huwa ġew innutati l-luger mmirati lejn il-mexxej tal-ego u l-qabża'l quddiem u barra mill-mod. Bħala l-Luger jerked fl-naħa tiegħi, I raw nofs tal-tiegħi l-għonq tal-ego snap-off. Tonle Sambor twarrab tiegħu kburija u arroganza. Huwa mdawwar u ran. Il-bieb kien iftaħ il-mod. Ġenerali ieħor kien billi jiġbed is-servizz tiegħu die għal jimteddu. Huwa mdawwar Wilhelmina lejn l-Ego pock-mmarkati-wiċċ u l-sparati ieħor sparatura. Huwa irkupra tliet saqajn u waqgħet.
  
  
  Tagħha, smajt Reżiljenti nar żewġ shots wara me. Il-bqija taż-żewġ direttorati-ġenerali ħabat ma'xulxin u mal-waqa'l isfel, fsada aħjar. Tonle Sambor laħqu l-'minn ġo jwasslu għall-ego-awli. Huwa kien jaħdem malajr ħafna. Iżolati shots waqqaf lill-madwar me. Il-gradi tal-suldati maqsuma u mferrxin. Huwa tar-Ross qal kulħadd għall-friża. Kien jgħajtu fil-Kambodja.
  
  
  Tonle Sambor ma kienx madwar itlaq. Anki mingħajr armati u l-direttorati-ġenerali, li kien għadu theddida. Ftit nies se jkollhom l-istess reklutaġġ opportunità kif Tonle Sambor. Huwa jistgħu jibdew mill-bidunett, kif hu kien darba sar qabel, u dalwaqt se jkunu ieħor aktar b'saħħitha armata, l-armata dejjem fl-għadma tal-nases li Tonle sab ruħu.
  
  
  Meta I laħaq il-quċċata tal-taraġ, I nnotat li xi ħadd kienet toqrob me minn wara. Huwa ma ħarsa lura, minħabba li Tonle Sambor kien jħaffef fil-quddiem tal-me ma'wieħed mill-madwar tiegħu tal-fidda daggers.
  
  
  Huwa t-tixrid tiegħu saqajn u miżmuma Alenka fuq il-pads tas-swaba tiegħu. Kelli Hugo fl-naħa tiegħi. Tonle Sambor trasferita fil-paniku. Wara lilu, li raw il-fjammi fil-ego-kamra, l-dokumenti li hemm bżonn li jiġu maħruqa. Ego żgħar skur-għajnejn kellhom l-istess espressjoni bħala volpi tal. Huwa dam u ġġieldu fil-biża. L-uem jkollhom joqtlu me li jgħaddu mimmo me, u lill-persuna li jmiss jqassam mimmo lilu. L-uem ser ikollu jitkompla sakemm taħrab jew xi ħadd madwar l-ego-irġiel l-qabdiet. Ego kienet se tikseb tagħha. I ħa l-pass ieħor'il quddiem; naħa tiegħi kien lura, lesta għall-ftit il-quddiem u l-stab li l-ego bil-irqiq xafra.
  
  
  "Stenna!" Vuċi ġew minn wara me. Ont kien għażil, lesta biex jilħqu min kien. Reżiljenti kien hemm wieqfa bil-Ċiniż xkubetta osservat fil me. "Ma joqtolx ego tiegħek, Nick," huwa qal ewwel.
  
  
  Brow tagħha furrowed. "Dak li l-infern dan huwa apposta Reżiljenti?"
  
  
  Reżiljenti tal-wiċċ baqgħu expressionless. "Inti għandek l-ebda dritt li joqtlu Ġenerali Tonle Sambor," huwa qal fil-ċatt bil-vuċi.
  
  
  Huwa nodded fil-Reżiljenti l-direzzjoni. "Dak li qed jippruvaw biex jgħidu, Reżiljenti? Inti il-parti tal-Sambor-armata? "Tagħha, li jafu li qed jieħdu ego bogħod tkun problema. Kien bogħod wisq biex tiżdied mal-Hugo. U huwa kellhom dan l-azzarin filwaqt li Wilhelmina kien vojt. Imma aktar minn hekk, kien fil-qosor u l-konfużjoni. Chonga ma bdewx jifhmu. Ħafna affarijiet ma kinitx sorpriża me wisq, iżda biss ma kienx ċar li Reżiljenti. "Dak li qed tippjana li tagħmel?" I talab tagħha.
  
  
  Reżiljenti ma jgħidu xi ħaġa. Wara me, Tonle Sambor beda jiżdied. Huwa grunted mill-isforz tiegħu maqsuma driegħ. Huwa mqassma lejn me. Imbagħad Reżiljenti ma ieħor misterjużi ħaġa. Huwa xejru me off u bil-ponta fil-Tonle Sambor.
  
  
  "Biss ma naħsbu dwar tmexxija bogħod, Ġenerali," huwa qal.
  
  
  Huwa inklinata tiegħu ras u beda jħares lejn il-ġenb fil Reżiljenti. I talab tagħha. "Dak li l-infern sekondarji huma inti fuq, Reżiljenti?"
  
  
  Huwa fflaxxjati me tbissima kbira. "Jieħdu dan, apposta," huwa qal ħafif, " stajt dejjem kien fuq in-naħa tiegħek. Hi ma fil-lukanda sabiex inti jista'joqtol li worm dritt issa, li kollha. Hemm guys huwa aħħar sena ta'stennija bħal. ftit ġenerali, inti tkun taf? "
  
  
  Rritorna Reżiljenti l-tbissima. "Jien nifhem." Tagħha, ħadet pass lura. "U allura inti, Ġenerali."
  
  
  Fil-stormtrooper tal-tarzna, kollox kien fl-idejn. Tilfu wieħed mill-bniedem, l-ieħor kien li safa; huma maqtula 22 Sambor suldati. Aħna mgħoddi permezz tal-'minn ġo mmexxija mill-Sambor. L-Ego suldati jaraw kif Reżiljenti u l-I bdiet Ego, u ħares lejn lilu ma ' l-għajnejn sħiħa tal-mistoqsijiet ma setax-risposta. Filwaqt li Reżiljenti hopped fuq id-dahar tal-waħda tal-trakkijiet, Huwa tar-Ross trasferita għall-naħa l-oħra tal-Tonle Sambor, it-tqegħid l-ġenerali bejn l-istati uniti.
  
  
  Reżiljenti jiltaqgħu magħhom grupp ta ' nies li darba kienu jappartjenu l-Sambor-armata. Huwa beda jitkellem li minnhom fil-Kambodja.
  
  
  
  
  Huwa tar-Ross wiggled tiegħu sabiħ moustache, laħaq fis tiegħu qmis-but, u mogħtija me tas-sigaretti.
  
  
  I talab tagħha. "Dak li ma hu tgħid?"
  
  
  Il huwa tatni żgħar tbissima, hekk li l-ponta-truf tal-ego tiegħu kaċċa nisa biss neħħiet ftit. "Hu jgħidlek dwar kif ih jintuża dan il-ftit guy hawn."
  
  
  F'daqqa waħda Tonle Sambor tkellem loudly. Hu maħsub dwar il-qtugħ l-uem tal-gerżuma u anki qasmu l-limitu, iżda Huwa tar-Ross miżmuma naħa tiegħu.
  
  
  "Il-ftit bagħal huwa għall-ġlieda kontra l-ħajja," huwa qal. "Ejja hu jitkellmu."
  
  
  Anke Reżiljenti jinstemgħu bil-nies għal dak l-ġenerali kien qal. Meta hu spiċċa, iż-żewġt irġiel ħares lejn Reżiljenti. Reżiljenti l-espressjoni kien wieħed mill pur disgust. Huwa beda l-ġbid Dollaru madwar l-trakk tal-kaxex.
  
  
  "Allura dak li ma hu tgħid?" I talab tagħha.
  
  
  Il huwa ħares lejn Sambor b'half-tbissima. "Huwa qal li aħna u l-tagħna quick draw huma għedewwa tal-Kambodja. Huwa jaħseb li l-ego in-nies għandhom attakk tal-istati uniti jew xi ħaġa."
  
  
  Ont għandhom jkunu mqabbla l-huwa tbissima. L-istrajk-Seħħ Gwardjani kienu jinsabu f'kull rokna ta'l-bitħa, fi tliet bibien, u l-bqija kienu mixi u lura fuq il-bjut u fuq iż-żewġ naħat tal-bieb. Kollha kemm huma kienu armati bil-kapitolu armi tan-nar. L-armi tal-Sambor-armata kienu stabbiliti fid-dahar ta'waħda mill-trakkijiet.
  
  
  Reżiljenti waħda miftuħa ta ' l-arma kaxex. Huwa miġbud l-kapitolu gun u tefgħu Ego fuq it-tarf ta'l-trakk fl-irġiel tal-saqajn. Imbagħad huwa miġbud ' il barra xkubetta tiegħu u għamlet l-istess.
  
  
  Huwa tar-Ross daru għalija. "Hu jgħidlek in-nies biex jiċċekkja l-marki fuq l-armi għal kun żgur li huma Ċiniż l-armi. Hu jgħid Tonle Sambor u l-ego ġenerali kienu Ċiniż l-aġenti." Tonle Sambor għajjat ftit kliem. Il huwa ħadlu kap tiegħu. "Tagħna ftit oħra sejħiet Reżiljenti liar."
  
  
  Reżiljenti mċaqalqa mill-kaxex li l-filliera tal-mejjet Ċiniż suldati. Huwa miġbud ' il barra l-ġisem u tefgħu l-ego fl-irġiel tal-saqajn.
  
  
  "Hu jgħidlek in-nies li teżamina l-ġisem bir-reqqa. Dawn se tara li l-suldati kienu Ċiniż."
  
  
  L-irġiel tliet eżaminat il-ġisem u l-iddrittata up. L-għajnejn mdawwar Tonle Sambora; u ma kien hemm l-ebda jitfixkel dak li kien fil dawk l-għajnejn - pur-mibegħda. Ftit Ġenerali Stahl stenna madwar bħal kkaċċjati-bniedem.
  
  
  Tonle Sambor imbuttat us kemm bejn wieħed u ieħor apparti u intitolat għall-bieb miftuħ. It-tliet aggressjoni rondi stazzjonati fuq l-bjut imqajma tagħhom kapitolu guns li l-ispallejn. Huwa tar-Ross miżmuma sa l-idejn. L-raiders titbaxxa l-armi tagħhom. Meta l-ftit ġenerali laħqet il-bieb u l-sparixxew permezz ta'dan, Reżiljenti qabżu barra l-trakk u ġrew wara lilu. Sarika tal-żewġt aħwa li mbagħad mexxew wara Reżiljenti. Dalwaqt, l-irġiel kollha kienu għaddejjin minn madwar il-bieb.
  
  
  Il huwa u l-I affumikati sigaretti, ħares lejn l-art, u l-sema. Kelli l-ebda dubju li se jkunu l-ewwel li jilħaq Tonle Sambor. Ma naħsibx li l-huwa jew hija. Ftit minuti wara, li kien kunfidenti. Ma kien hemm l-silenzju, silenzju mingħajr n-nies, fejn l huwa u l-I tista'tisma'l-żamma raiders fuq l-bjut.
  
  
  L-ewwel kien hemm is-silenzju, u mbagħad ma kien hemm l-aktar agonizing-mewt bogħod hi d qatt smajt. U l-tagħha, kont naf li Tonle Sambor kien miet l-aktar terribbli tal-imwiet. Tiegħu kien jaf ukoll li Reżiljenti kien l-ewwel wieħed li l-approċċ lilu.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Għall-ewwel darba magħhom, nemes, kif ltqajt tagħha, tagħha, raw li Sariki kien verament jidħaq. Iżda dan ma kienx tbissima diretti lejn me fil-gratitudni tiegħi ritorn sikur. L-ebda, tbissem minħabba tagħha żewġt aħwa li kienu lura d-dar mingħajr periklu. Aħna miġjuba ih mill-trakk, li sar il-vjaġġ faċli. Aħna telgħet l-tagħmir tax-xellug fil-fdalijiet, u bl-għajnuna ta'l-radju mwettqa mill-stormtroopers, aħna diġà kienet innotifikat il-Amerikana-ħelikopter li pick-istati uniti sa l-għada filgħodu.
  
  
  Kien madwar erba nofs in-nhar wara nofsinhar, u ma kien hemm xejn li ma iżda tal-passat madwar sakemm l-ħelikopter waslu. L-raħħala kienu kuntenti ma'l-ikel fuq il-trakkijiet. Huwa kellu l-konverżazzjoni bil-lejl dwar l-kbira tal-festa u l-ċelebrazzjoni ta'l-aħwa ' ritorn. Għal ħafna mill-raħħala, hi u l-istrajk tim kienu eroj kbir. Iżda mhux għall-Sarika. Hi deher li tkun qed tipprova l-almu tagħha biex jevitaw me. I ma bbenefikawx tagħha, Chonga, l-ġurnata kollha.
  
  
  Huwa ħa l-opportunità li jieħdu dip fl-naħa l-oħra tal-fluss. I imqaxxar off tagħha barbetti u maħsula ħwejjeġ tagħha. Baqa taħt l-ilma frisk tal-fluss għal kważi żewġ sigħat. Imbagħad huwa mibdul fl neħħi l-ħwejjeġ u l-mixi lura għall-raħal fil-toqrob-dlam. Il-festa u l-ċelebrazzjoni diġà beda. Għalkemm kien nadif u mistrieħa sew, kelli qawwija sensazzjoni ta ' għeja. Sa issa, in-nemes I kellu l-għan, dak ont kien bil-għan għall. Iżda issa li kien fuq, huwa ħass bħal kull il-forzi barra kienu pouncing fuqi.
  
  
  Lura fl-raħal, missierha inklinata kontra l-hut u jaraw il-festival. Ma kien hemm l-kbira tan-nar li roża tal-majjal li kien inkaljar, ddawwar bil-mod. Il-villaġġ kollu deher li tkun nieqsa. Oni tali logħba fl-ċirku kbir madwar il-campfire. Iżda fejn kien Reżiljenti? Ego għadhom ma kinux jidhru tagħha.
  
  
  
  
  Huwa d ssieħbu fl-ċelebrazzjoni twil biżżejjed biex jieklu xi ta'dan bnin laħam u max-xorb xi concoction li huwa ma setax anke jippronunzja l-isem tal, aħseb u ara tiftakar. Allura, meta l-għaxija ma kienx fuq, l-offerta tagħha kulħadd tajba bil-lejl, marru waħdu tagħha hut u taw.
  
  
  I jistabbilixxu imqajjem għal żmien twil, u tiegħi għeja jinżammu me imqajjem. Huwa sema biex l-insetti żgħar madwar lilu, u mbagħad-stramba drumming u l-vuċijiet, u kważi l-ħsejjes tal-fluss. Ħsibt dwar kif Reżiljenti kienet għamlet xkubetta fil me apertament fil-paċi tal-Tonle Sambor. Imbagħad I mfakkar li kelli li dehru dak li kien fadal ta'l ftit ġenerali tal-ġisem meta aħna tax-xellug il-fdalijiet tal-Tour Thom. L-korrimenti kienu agħar milli fl-ebda ta'l-irħula hi kienu għaddew. U Reżiljenti għamlu dan. Huwa staqsiet jekk Reżiljenti kien aktar milli biss l-akbar gwida u enormi fl kollha tal-Kambodja. Għal darb'oħra, l-I staqsiet fejn kien. - Irqad daħal lili fil-toqgħod u jibda.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Għal darb'oħra, Sariki daħal lili fil-ħolma. Tagħha lithe-anzjani tal-ġisem kienet qed issir familjari. Dan kien bħala stramb kif konna dejjem magħrufa. Kuntatt tagħha magħmula me jgħum'il quddiem il-puddle-kmamar tas-sigurtà. Ħassejtni naħa tagħha fuq l-ispalla, allura hija kienet fuq quddiem tal-me, u hi daħlet isfel fuq il-naħa l-oħra li jiffaċċjaw me, tagħha dad ppressata kontra tiegħi fis-sider, madwar tiegħi l-irkopptejn u l-koxox. Agħlaq jinxtamm tal-frisk-sapun; nifs tagħha kien ħelu mill-xorb. Fil-bogħod, huwa jista'jisma'l-infiltrazzjoni tal-fluss.
  
  
  Hi wriggled u wriggled, jippruvaw jiksbu l-sieq waħda taħt me. I titneħħa tagħha sa ftit, u hi jiżżerżaq taħt riġel tiegħi, imbagħad ppressata tiegħi qasba tas-sieq lura kontra l-mini. Tagħha, ħass l-oħra tal-bidu żieda hawn fuq me, ħass tagħha agħfas l-isfel fuq il-koxxa. L-dad fuq il-sider maħlula, u l-armi tagħha mgeżwra madwar il-kustilji tiegħi u ppressata kontra tiegħi lura.
  
  
  Ma kien hemm l-ebda kliem; nru, grazzi għall-ftuħ tiegħi aħwa lura għall-me; le, dan mhux għalija, iżda mill-grazzja; għandna l-ebda iskużi jew ir-raġunijiet għaliex. Dan iż-żmien ma kien hemm l-ebda diskors, biss il-moviment.
  
  
  U mbagħad ma kien hemm l-blind-tfittxija fid-dlam, il-gwida mess, il-pressjoni dejjem tikber, il fid-dettall, l-sensazzjoni ta imxarrab reżistenza, u allura l-artab rilassament u double. Smajt tagħha tieħu-dawl tan-nifs tal-teħid ta'kampjuni tal-arja permezz tagħha l-imnieħer kif aħna konnessi, u mbagħad konna-livell u l-fond flimkien. Hi neħħiet ruħha ftit ogħla, qalbu l-pożizzjoni tagħha, mgeżwra-armi tagħha madwar me, u għamel żgħar, sħun ħoss ta'sodisfazzjon.
  
  
  L-idejn tiegħi jiżżerżaq'l isfel il-ftit tifla żgħar lura sakemm ont laħaq tagħha sabiħ annimal. Huwa ħa Sena sħun, bla xkiel, iebsa tal-ġisem u mdawwar tagħha fis-tħobb ftit typewriter ma tmissx biss u l-pressjoni. U mbagħad l bil-mod, ritmiċi jixxengel tal-ġenbejn tagħha bdew, intensa u l-impenjattivi.
  
  
  Kien skur kollha tal-madwar, u hi fl-aħħar nett mdawwar sħiħa tagħha ħalq lili għal kiss. Il-ħajja baqgħu bil-mod u kostanti sakemm il nemes tal-wasla, sa kemm aħna tpaċija biex isibu ieħor oħra.
  
  
  F'daqqa waħda u l-fantastics u l-il-kummenti dinja sparixxew bogħod mill me. L-Tonl Sambors, il-Fidda Stalett-Soċjetajiet, l-Chongs, u l-Istrajk Rondi, il-Isqra, u l-Assi - kien simili taqleb permezz tal-paġni tal-ktieb. - Dinja tiegħi kien personali dinja tal-bżonn, żgħar, privati, u kompletament kondiviża tad-dinja. Ih tiffaċċja kienu maskri madwar materjal għas-soqfa u bżieq mdendlin fuq l-irbit mill-vojt tas-siġar. Dawn kienu parti mill-riħ li imnixxef u imnixxef fil-vojt dollaru-munzell. Dawn il-disembodied-uċuħ u l-ismijiet kienu ma tiegħi madwar id-dinja.
  
  
  "Ah," qal li l-unika ħaġa ħajja fid-dinja tiegħi. "Ah."
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  U madankollu, l-għada filgħodu, hi ma kienx hemm. Hija ma jidhrux bħala l-ħelikopter tal-xfafar iffavorixxa fuq il-thatched soqfa. L-istrajk-tim, bleary b'għajnejha u ngħas b'għajnejha, telgħu fil-ħelikopter enormi, iżda I żidiet fid-dahar, jaraw u l-istennija. Aħna ma kinux jeżistu, iżda Sariki u Nam Reżiljenti kienu warajna. L-storbjużi, it-tipjip tal-gass ħelikopter mċaqalqa wara me, stennija. Hemm tliet irġiel tax-xellug biex tibla ' ih kbira ż-żaqq Seħħ bl-Ajru; it-tliet irġiel u wieħed Nick Carter.
  
  
  I staqsiet jekk jien għandha tfittex ih. Forsi Jeongguk kien fl-uġigħ, intensifikati fuq'landmine, jew b'xi mod waqa ' fil-hyom-li jimblokka; iżda dawn kienu biss wieqaf ħsibijiet ta tinkwetax. I kellhom jittrattaw ma'dan. Amerikana daħal. L-Amerika ma l-impjieg tiegħu. L-Amerika kienet qabel iż-żmien.
  
  
  "Nick! Kien Reżiljenti ma wiesgħa grin fuq tiegħu żagħżugħa-wiċċ. Kien taħdem lejn me. Huwa laħaq me fl-għaraq. "Ħej ras, jien ferħan I maqbuda inti qabel ma inti telaq."
  
  
  Huwa poġġa idu fuq l-Uem l-ispalla, imbagħad ħa Ego stirat-idejn. "Hekk x'inhu għaddej bil inti issa, Reżiljenti? Aktar organizzata logħob? Vjaġġ lejn Saigon?"
  
  
  - "Le, bniedem, l-ebda jazz għalija. I jintefqu kważi jumejn tkellem lil dawn il-rekluti ġodda. Inti taf l-ġdid bil-fwar magni u dawn li ġew mal-Sambor għall-waqt. Dawn kollha qablu li fl-aħħar nett jibqgħu flimkien . "Ego tbissima wessgħet. "Grazzi, li me jaħsbu li l-Amerikani huma kollha dritt, l-subien, inti taf, jien medja, dak dwar J. R. R. Tolkien? Joe dan id-dritt. Huma jaħsbu li l-Amerikani huma verament hawn fl-Asja tax-Xlokk għall-għajnuna kollha tal-poplu tagħna. ħaffer dak li jfisser I. Jfisser, I probabilment probabbilment jkun kbir l-leader bħala gwida u l-qlubija
  
  
  
  
  Tagħha ego stroked tagħha holoae. "Jien ma dubju għal minuta, Reżiljenti." U mbagħad hu ħares lejn ix-xellug tiegħu, u hemm sib Sariki, xagħar tagħha merħija u fluttering wara tagħha bħal tal-bandiera. Huwa mixi matul tagħha u ħa l-idejn tagħha. Tbissima żgħira dehru fuq tagħha bil-xufftejn.
  
  
  Hi ma ma tgħid xi ħaġa. Minflok, hija mgeżwra-armi tagħha tiegħi madwar l-għonq u l-tatni kbar kiss. Imbagħad hi tlaqt mill me, xorta jidħaq. Huwa ħass rocket ta'l-aspirazzjoni għal tagħha. Jien qatt ma stajt sodisfatti xi ħadd bħal Agħlaq qabel.
  
  
  Il-proġett pilota kien paċenzja. Tagħha, daru u Stahl telgħu fil-żaqq ta'l-ħelikopter. Huwa xejru bil-qawwa fil-Reżiljenti hekk kif kien ġewwa. Imbagħad huwa ra Sariki mewġa naħa tagħha ftit. Bħala l-ħelikopter tintrefa l-art, huwa nnotat li Sarika kellhom tiċrit tmexxija ħaddejn tagħha.
  
  
  
  
  Kapitolu Ħmistax-Il
  
  
  
  Ix-xita F'washington-qoxra. Tagħha, ra lilu sess kontra l-Hawke tal-tieqa. Ego-uffiċċju tal kienet mimlija bid-duħħan mill-sigarri huwa d affumikati filwaqt li tagħha l-uem qal tagħha kollox. Kien żamma tal-fidda stalett li Reżiljenti kien mogħti lili il-jum għandna bugged Tonle Sambor tal-awli.
  
  
  Ed niżel il-stalett fl-president tiegħu. Huwa approvat gerżuma tiegħu, miġbud ' il barra l-iswed mitfija sigarru big madwar is-snien tiegħu, ħares lejn dan ma disgust, migrufa id-dahar tal-kap tiegħu, u imbagħad ħares lejn me reqqa.
  
  
  "Għandek raġun, Carter. Huwa tal-biża'li tħares l-arma." Huwa inklinata bil-quddiem, armar minkbejn tiegħu dwar il-presidenza. "U inti qed tgħid li dan il-Reżiljenti ħadet il-trakkijiet u li hija tfittex u l-qerda l-Komunista-forzi?"
  
  
  "Iva, sinjur, kull fejn huwa jista'jsib ih, jekk huwa Ċiniż, Vietcong, jew tat-Tramuntana Korean. Huwa hates Komunisti mal-passjoni."
  
  
  Ed kien għadu tħares lejn me. "Taħseb li hu tajba?"
  
  
  "Tajjeb ħafna, sir."
  
  
  Ed snorted. "Forsi nistgħu ngħinu l-uem ftit."
  
  
  "Jiena naħseb li huwa ser japprezzaw dan."
  
  
  Ed inklinata lura. "Carter, int id-dritt. M'għandix bżonn li jgħidlek. Jien ser tara jekk nistgħu żejda għandek xi ħin żejjed." Iswed, ont, I jassumu?"
  
  
  Huwa tbissem tagħha. "I kif qallek qabel, sinjur, Rwol u l-I jkollhom għarfien. I d jkun grat għal ftit jiem, grazzi."
  
  
  Ed ltqajna u marru għall-tieqa. Huwa marbut l-sigarru bejn is-snien tiegħu, mbagħad għadda fuq l-ispalla tiegħu fil-stalett fuq skrivanija tiegħu. Meta tkellem, huwa kważi deher li kien jitkellem li lilu nnifsu.
  
  
  "I nistaqsu dak li ksibna? Aħna għenu lil xi ħadd, Carter? Aħna magħmula l-ġlieda fl-Asja tax-Xlokk kwalunkwe aktar faċli biss bit-tneħħija waħda rahan? I verament nistaqsu kemm Tonle Sambors huma tar-roaming madwar?"
  
  
  "Jien ma naf, sinjur," qal onestament. "Forsi oħrajn bħal Reżiljenti u l-Ego grupp żgħir se tipprovdi t-tweġibiet."
  
  
  "Forsi," Ed qal. "Huwa possibbli. Iżda jien kurjużi?"
  
  
  I staqsiet ukoll, mhux biss dwar dak Reżiljenti kienet qed tagħmel dan, iżda wkoll dwar dak Ben-Quang kien qalli, dwar kif dan is-sentiment estiż għall-Amerikani fl-Asja. Imbagħad, f'daqqa waħda, huwa ħass uġigħ fis-sider tiegħu. Hu maħsub fondly tal-girl imsemmi Sariki u staqsiet liema ssir tagħha.
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  Fatali razza
  
  
  Aġent N-3 huwa tipiku Amerikana eroj, raġel li ma jibżgħu li jmorru fil-periklu, u tkun tista'tlaħħaq ma'kwalunkwe opponent. Nick Carter għandha l-irqiq tal-wiċċ. Ego tax-xagħar huwa normalment kannella skur, oħxon u tleqq, bil - "ftit satanic" armla tal-quċċata. Huwa għandu għolja tal-moħħ bl-ebda tikmix hawn fuq dritta l-imnieħer. Ego-għajnejn huma stabbiliti wiesgħa fuq tirriżulta f'sinjali għolja; huma qal li " stramba-għajnejn li kważi qatt ma jibqgħu xorta u l-bidla fil-kulur malajr kemm il-baħar." Ego-ħalq hija soda u l-kulur f ' għamla, normalment riżervati, iżda xi kultant ma tmiss maskili. Skont l-ego fit-tul tal-qawwi l-attività, l-ego-ġisem hija fil-ħalq fil-quċċata tas-saħħa fiżika. Ego-ispallejn huma enormi. Huwa għandu dojoq u dejqa tal-qadd, u s-saqajn tiegħu huma deskritti bħala "ittrattat pilastri tal-muskoli lixxi." L-ego-muskoli ma kinux wisq ovvju, iżda dawn kienu bħall-azzar kejbils madankollu. L-indefatigable Nick Carter għandha xi mumenti interessanti. Hemm tant nies fuq il-dell innifsu li huwa diffiċli li tkun taf li waħda li tibda madwar. B'konformità mar-rwol tiegħu bħala super-aġent sigriet għall-gvern tal-istati uniti aġenzija AX, Nick Carter għandha żgħar mannara tal-tatwaġġ fuq ġewwa tal-dritt tiegħu tal-minkeb. Dan huwa wieħed mill-aħjar modi biex ma jagħtix kashom. Fatt ieħor huwa Nick tal-armi, li huwa jieħu miegħu kullimkien. Ego vuċi huwa pistola, luger li huwa jitlob Wilhelmina, fl-ispalla holster fuq ix-xellug. Hugo huwa l-isem ta'l-ego stiletto, imwaħħal mal-biċċa tal-gomma fuq l-ego tal-polz tal-lemin u l-rebbiegħa ta'l-mgħobbija li jtiru fl-ego aqbad bil-vit waħda ... Fl-aħħar nett, huwa twettaq-boċċa tal-gass, li għandu wkoll l-isem tal-Pierre, dwar id-daqs tal-ballun tal-golf, iżda fejn eżattament l-bullet hija moħbija mhuwiex magħruf. Il-kopertura għall-AX tal-Washington-kwartieri ġenerali huwa l-Amalgamati-Istampa u l-Wajer Servizz, li jinsabu fuq Dupont Ċirku. - Persuna responsabbli huwa David Hawke. Huwa stern-bniedem li hija deskritta bħala-anzjani, iżda xorta waħda huwa deskritt bħala " rqiqa, wiry u iebsa bħala-ġilda." Huwa tant sigarri u chews ih diffiċli meta jkun hemm it-tensjoni. Għalkemm huwa magħruf li dislike li jħallu l-uffiċċju tiegħu, l-uem spiss għandha tagħmel hekk meta tagħmel l-impjieg tiegħu. Huwa jżomm ukoll kuntatt mal-biċċa l-ogħla livell tal-mexxejja tal-gvern, iżda t-tweġibiet biss għall - "prinċipali", magħrufa wkoll bħala l-president.
  
  
  Nick Carter
  
  
  Fatali razza
  
  
  Ddedikata lill-poplu tal-Servizzi Sigrieti ta'l-Istati Uniti tal-Amerika
  
  
  L-ewwel kapitolu.
  
  
  Il-mewt puzzle bdew dwar il-kwiet u l-paċifiku il-ħadd fil-deżerta qara l-Muntanji, fejn Ħafif u Pitagora huma ġirien. Wara nofsinhar, Colonel Thomas Long avviċinat żewġ suldati permanenti quddiem il-bieb ta'l-griż iż-żewġ istorja fissa msaqqfa-bini.
  
  
  "Ħomor" Long għall-klassi tiegħu waqt li l-Punt, imma żgur li l-colonel għal kulħadd, kien diġà-aħħar il-barra punt u l-bieb prinċipali istazzjon. Kif kien avviċinat l-bieb, l-żewġ privates ħa l-avviż. Huwa wieġeb għall-ih awguri ma alacrity. Il-ħadd kien dejjem kwiet l-ebda kwistjoni meta, fil-fatt tat-titqib l-ebda kwistjoni meta huwa kien fuq it-taxxa, iżda kien fl-rotanti-ġabra, u dan kien il-ħadd kien tpinġija. Huwa mwettqa l-karta filgħodu taħt il-fergħa tiegħu, mimli bil-soltu goff il-ħadd-sezzjonijiet.
  
  
  Kif kien tad-dwana tiegħu, Colonel Thomas Long waqfa qasira għall-jum u stenna madwar l-kwiet kompost. L-uem għandu ġew rilassat, bħala raġel għandu jkun fuq titqib vjaġġ tan-negozju. Iżda, għal xi raġuni, huwa kien fit-tarf, bilkemm nervuża. Mildred ma kinux anke ikkummenta fuqha waqt il-kolazzjon, imma huwa d tpoġġi l-isfel għall-ħolma ħażina. L-colonel kien tradizzjonali militari tal-bniedem u ma titlob għall-ħsibijiet ta'psikika premonitions.
  
  
  Madwar l-ċatt, griż, attraenti prinċipali tal-bini, iżda fi ħdan il-kompost magħluqa-raġunijiet, kienu żgħar persunal tar-riċerka kabini. Dan il-weekend, kważi kulħadd tax-xellug għal-kbar seminar F'washington. Il-bini ewlieni, u l-dar wara dan, f'daqqa waħda deher fil-deżerta qara Muntanji-Fortizza xahar wara, daqs li kieku kienu mqiegħda hemm minn xi ġgant-idejn.
  
  
  Huwa ddubitat jekk xi ħadd madwar ħamsin mil-żona anke suspett l-għan tal-bini. Iva, kienet dwar sigriet xogħol tal-gvern, u fit-iljieli xitwa, huwa wieqaf-għalf għall-smigħ. Iżda l-komunikazzjoni bejn il-kumpless tal-xjentisti u r-residenti kien jinżamm l-inqas possibbli.
  
  
  L-Colonel intensifikati ġewwa l-bini, fi nadif, antisettiku-abjad intern mal-varji l-estensjoni tal-kurituri ewlenin tal-foyer u l-laboratorji-ftuħ madwar kull kuritur. Qabel ma tmur sa tiegħu tat-tieni sular l-uffiċċju, huwa waqaf fil-bieb tal-azzar mmarkati " RISTRETT BISS PERSUNAL." Huwa eżamina l-żgħar tal-ħġieġ tat-tieqa. Żewġ suldati kienu permanenti ġewwa bil-azzarin fl-idejn tagħhom. Warajhom kien ieħor magħluqa bieb l-azzar, dan bl-ebda-twieqi u l-slott. Attakk tal-baħar Hanford u Korporali Hines kienu fuq id-dazju. Dawn lura tiegħu ħarsa mal-ġeblija-uċuħ, u kien jaf li ma bħall-ħadd il-dettalji aktar milli l-Emu ma.
  
  
  Huwa mdawwar, mixi sa l-titjira qasira tal-taraġ, u daħlet l-kariga tiegħu. Ġenerali O'radford kien fil-kmand ta'l-formazzjoni, iżda b'mod ġenerali kienet F'washington u l-Colonel Thomas Long kien fil-kmand. "Forsi huwa biss iżid l-ego tal-akutezza," huwa qal li lilu nnifsu.
  
  
  Aħmar Long-tixrid il-gazzetta fuq il-mejda u beda jaqra. Il-frażi li l-kolonna ewlenin immedjatament maqbuda għajn tiegħi.
  
  
  INTERNAZZJONALI BACTERIOLOGISTS JISSODISFAW IL-VIRUS, IL-KONKLUŻJONI PROBLEMA POSSIBBLI
  
  
  L-colonel tal-tbissima kien ftit skura kif hu aqra l-artikolu.
  
  
  "Il-Simpożju Internazzjonali tal-Bacteriologists miġbura fil-kapital tal-pajjiż ffukat fuq it-tkabbir-ħolqien u l-preservazzjoni tal-fatali batterjali gwerra kontra l-viruses li l-bnedmin jkunu magħrufa l-ebda protezzjoni. Ewlenin tal-gvern bacteriologist Dr. Joseph Karlovy Jvarjaw imsejħa ' virusis bħal dawn stedina biex diżastru. Dan huwa l-kbira tal-pajjiż, twaqqaf l-aktar l-akkumulazzjoni tal-riżervi. Uffiċjali tal-gvern qal ma kien hemm l-ebda raġuni għal tħassib u li dawn il-miżuri protettivi għandhom ikomplu."
  
  
  Aħmar Long tal-tbissima wessgħet fuq il-kelma li ma kien hemm l-ebda raġuni għal tħassib. Dawn kienu id-dritt. Mhux awtorizzat-briegħed ma jista'jidħol l-bini prinċipali, biex ma nsemmux l-żona tal-madwar. Huwa mdawwar l-ittra li l-isports paġni.
  
  
  Fuq l-art taħt, attakk tal-baħar Hanford u Korporali Hines ħares barra mit-tieqa żgħira fil-tall, griż-ħelu, rqiqa tal-bniedem min-naħa l-oħra tat-triq. It-tnejn li huma kienu jafu li l-Ego kien fil-persuna, u l-Uem kellhom jgħaddu tliet kontrolli tas-sigurtà sabiex tikseb dan il-punt, iżda huma mġiegħla Ego biex juri l-IDENTITÀ tiegħu.
  
  
  Wara l-aċetiku-ffaċċjati bniedem sib fil-foresti, li kien liebes qigħan bħal raġel, li jiżnu dwar 325 £ tal-laħam, attakk tal-baħar Hanford guessed, Ġappuniż-bniedem li jistgħu darba kien somma enormi. Ego kien akkumpanjat minn żewġ qasira, sempliċi, wiry Ġappuniż-irġiel. L-attakk tal-baħar jinfetaħ il-bieb għall-Dr. Joseph Carlsbad, u l-xjenzat daħlu żgħir innifsek. "Grazzi, attakk tal-baħar," il-xjenzat qal. "Aħna rridu li jmorru l-Kaxxa. Tista'tgħid l-sigurtà interna li ejjew fil?"
  
  
  "Do dawn in-nies ikollhom l-approvazzjoni, l sinjur?" L-attakk tal-baħar mitluba. Korporali Hines żidiet fid-dahar, xkubetta fl-idejn.
  
  
  "Huma għandhom viżitatur nuqqasijiet u l-ġenerali approvazzjoni tas-sigurtà." Il-xjenzat tbissem. Fil-ġest, l-irġiel tliet wera l-identifikazzjoni tagħhom dokumenti. Attakk tal-baħar Hanford qabad it-telefon. Huwa immedjatament għ il-doorbell.
  
  
  l-uffiċċju fejn Colonel Long kellhom biss lest qari l-isport sezzjoni.
  
  
  "Dr. Karlovy Jvarjaw huwa hawnhekk, sinjur," l-attakk tal-baħar qal. "Trid tmur għall-kaxxa, u hemm tliet viżitaturi miegħu." Huwa waqfa qasira għall-mument, imbagħad jitkompla. - "Le, sinjur, huma biss għandhom aċċess għall-viżitaturi regolari," huwa qal.
  
  
  "I tista'tkellem lill-colonel dwar dan," qal il-Karlovy Jvarjaw tabib. L-attakk tal-baħar mogħtija Em it-telefon.
  
  
  "Colonel Long," qal li l-tabib mill-Karlovy Jvarjaw, " I miegħi tliet jżuru bacteriologists mill-Ġappun. Dawn jattendu simpożju F'washington. Iżda naturalment inti taf dwar dan. iżda kapaċi jidħol responsabbli għalihom. Wara kollox, kien mistenni li jiġi ffirmat mill-ih permess ġenerali, ma kienx ikun? Huwa l-qima, artab, companionable tidħaq. "Jien ser jieħdu r-responsabbiltà sħiħa, Colonel. I biss ma naħsibx li jistaqsu Ġenerali O'radford dwar dan meta rajt l-Ego F'washington. I jkunu daħlu fi jekk il-kollegi tiegħi l-mixi bħal din id-distanza għal xejn."
  
  
  "Għall-estestvenno, Dr. Carlsbad," l-colonel wieġbu. Portnoy, huwa qal lilu nnifsu, tal-Karlovy Jvarjaw kien id-direttur xjentifika tal-istitut. Huwa, jekk xi ħadd, għandhom ikunu jafu dak li tagħmel. Barra minn hekk, kien hemm tnejn oħra tal-gwardji armati fuq it-territorju.
  
  
  "Agħtini l-żgħar uffiċjali, jekk jogħġbok," huwa qal. Meta l-attakk tal-baħar ddum sa, huwa mdawwar u sejjaħ'il quddiem il-qasma fil-azzar jum. Mument aktar tard, dan infetaħ minn suldat bil-pistola. Dr. Karlovy Jvarjaw u l-irġiel oħra daħlu fil-Kaxxa, u l-bieb magħluqa immedjatament wara minnhom.
  
  
  Irriżulta li l-colonel kien id-dritt dwar ħaġa waħda. Tajjeb tabib ma kien jaf ħafna ukoll dak li kien isir. Huwa mwettqa l-irġiel oħra każwali flimkien kuritur infurrati bil-ringieli ta'intrapriżi żgħar tal-azzar kaxxi, li kull waħda id-daqs tal-kaxxa sigarru, iżda sewwa issiġillat u magħmula ta'l-azzar oħxon. Jmiss kull kaxxa kien ċart jelenka l-kontenut tal-kaxxa u l-ego xjentifika tal-kostellazzjoni-lum.
  
  
  "L-ebda waħda jistgħu jħallu l-bażi b'wieħed madwar dawn il-kaxex," huwa spjega li l-kbira Ġappuniżi, " mingħajr l-ordnijiet iffirmati tliet darbiet mill-kmandant, il-kap ta'l-għaxar batterjali Gwerra bajja, u wieħed OP tal-Konġunta tal-Kapijiet tal-Persunal."
  
  
  L-Karlovy Jvarjaw tabib jinġibed wieħed minn madwar l-azzar kaxex madwar l-bejta u raw mill-kantuniera ta tiegħu fl-għajnejn li l-żewġ suldati, wieħed f'kull-tmiem tal-kuritur, kienu jilħqu għall-azzarin tagħhom. Huwa tbissem u jiżżerżaq l-kaxxa lura fl-islott. Il-kbir Ġappuniż-bniedem strolled każwali l-bogħod kuritur u tbissem pjaċevoli fil-suldat, filwaqt li l-Karlovy Jvarjaw tabib u l-tnejn l-oħra l-irġiel trasferita għall-naħa l-oħra tal-kamra. Xorta smiling, l-kbar bniedem marbut mal naħa waħda u qabad l-suldat mill-gerżuma mal-naħa tiegħu, kompletament għeluq dwar nen. Billi tagħfas it-tikek dritt, l-Ġappuniż maqtula l-suldat fl inqas minn ħames sekondi.
  
  
  Sadanittant, fuq it-tarf tal-kamra, iż-żewġt irġiel każwali avviċinat l-gwardja u, waqt li jaġixxu bħala wieħed, xi daqqa ta'sikkina żewġ daggers fis lilu. Dan ħadu wkoll il-kwistjoni tal-sekondi. L-Karlovy Jvarjaw fil-tabib barra partikolari kaxxa madwar l-sokits; hu jaf li l-kunjett minn ġewwa l-kaxxa tal-metall kien sikur maqfula fis-seħħ u jkunu protetti mid-ksur u l-aċċidentali-ansjetà.
  
  
  "Il-tieqa warajna, fuq Lokali d-dritt," huwa qal tensely. Aktar tard, attakk tal-baħar Hanford rrappurtat li Dr. Carlsbad normalment qawwi għajnejn deher estremament qawwi u l-ħruq, l-għajnejn tal-bniedem fuq l-sagru tal-missjoni.
  
  
  Il-tieqa tieqa ġie skopert iktar tard, qtugħ skiet tal-plastik-trattati djamant bil-ponta tal-ħġieġ reċiproki li għadda ma permezz tal-elettroniċi peephole fil-bieb prinċipali. Kien tax-xellug bil-nota. L-erba ' l-irġiel l-aħħar kienu jidhru mixi każwali permezz tal-raġunijiet li l-parti ta'wara tal-kumpless, fejn il-kabini kienu jinsabu. Privati Wendell Holcomb, li kienet fuq il-dazju fuq in-naħa l-ilqugħ, rat il-kwartett. Ma kien hemm l-ebda raġuni għalih għall-mistoqsija ih ġewwa l-kompost, naf li kellhom jgħaddu l-preċedenti tas-sigurtà punti ta'kontroll. Barra minn hekk, huwa rikonoxxut Dr. Carlsbad immedjatament.
  
  
  Fil tiegħu windowless-uffiċċju, Aħmar Long ħass iktar kwiet. Huwa ma kienx verament inkwetat dwar Dr. Carlsbad, iżda huwa ħalli Em jieħdu tliet persuni li ma kinux permessi fil-żona ristretta. Aħmar Long qatt ma kienu maqsuma regola fl-għoxrin sena, u dan kien dipressjoni Ego li kellu jsir hekk f'din l-okkażjoni. Hu qabad l-blu tal-telefon u l-msejħa attakk tal-baħar Hanford bħal. Meta l-attakk tal-baħar qal Colonel Long li l-tabib ma kienx għadhom barra, Long-dijanjosi u ħadet pass qasir sa tliet passi fi żmien.
  
  
  Hanford u Haynes kien għad kellhom expressionless ġebel uċuħ, iżda ih tal-għajnejn kienu inkwetat. Hi kiber meta l-colonel ma tistax tikseb tweġiba meta hu sejjaħ'il quddiem xaqq fuq il-kaxxa tal-jum. F'daqqa waħda l-uem kienet kiesaħ ħafna, u Long ħa l-mazz ta'ċwievet u fetaħ il-jaw bieb. Il-korp ta'l-eqreb intern tal-gwardja kien nofs l-imblukkar il-bieb kif dan iffavorixxa miftuħa. L-Colonel ma kellhomx bżonn li tara l-ebda aktar.
  
  
  Għajjat, Aħmar " twissija!" "Jimbuttaw din il-buttuna, apposta tieħu dan!" Tliet sekondi wara, huwa jinstemgħu l-intermittenti ta ' allarm kif hu
  
  
  dan mtenni minn tarf wieħed tal-kumpless li l-oħra. L-colonel u l-żewġ suldati daħlu fil-kaxxa. Meta jkunu raw l-vojta islott, ih tal-għajnejn sodisfatti, li jesprimu konfuż sorpriża, rabja - u aktar milli biss kuljum biża'.
  
  
  Għalhekk beda, maġġuri fuq l-internet orrur li kien mistenni li jheddu l-beraħ innifsu.
  
  
  * * *
  
  
  Siegħa tard, David Hawke, direttur u kap ta'l-operazzjonijiet tal-AX Speċjali Intelliġenza-Aġenzija, jinstemgħu l-telefon ċirku fil-kamra tiegħu. Huwa kien biss lest żbir kannizzati-ward tal-madwar żgħir gazebo fil-bieb ta'l-modest tiegħu dar qafas barra l-kapital. Din kienet l-ego ħadd wara nofsinhar tax-xogħol tal-imħabba. Il-fjuri taffa lilu. Ftit mix-xemx u l-ilma, u kiber. Mhux ikkomplikati u dan kuntrarjament għall-bqija ta'l-ego-dinja. Huwa ħa l-off tiegħu oħxon ingwanti tal-ġnien u qabad l-telefon. Huwa kien il-President tal-Istati Uniti.
  
  
  * * *
  
  
  L-avvenimenti ta'dak il-kwiet ħadd wara nofsinhar affettwati me, iżda ma kontx naf li mbagħad. Huwa kienet okkupata mal-kisbiet tiegħu. Hija kienet biss lest terzi tagħha kiesaħ ħafna xott kir, fl-aħħar tal-familja ħadd wara nofsinhar fl-eleganti-appartament taħlita Washington-subborg ta'Georgetown. Madwar mill me, ukoll ħafna viżwali u eleganti, sib Sherry Nestor, l-bint minn tat-tbaħħir tħassib sid Harry Nestor. Sherry, tall ħafna, ħafna ħalib, u ħafna passjoni, inklinata lura tagħha fil-għodu tal-tħaddan blu l-ilbies, qtugħ estremament baxx. Tagħha sider, tondi u bil-mod fit-tond, laħqu l-quċċata barra mill-keffa ta ' l-ilbies bil-fond V-l-għonq. Huwa d sodisfatti Sherry meta hu kien qed jaħdem fl-kumpanija bil-lott tal - "taħt il-dgħajjes" qal il-dgħajjes kienu flotta ta'madwar ħamsin tankers taż-żejt. Sherry kienu ħadu predisposizzjoni tagħha, xi ħaġa li qatt ma diżappuntati tagħha ma'. Kien koinċidenza kuntenti li Hawke kienet ordnat me biex jattendu simpożju dwar batterjoloġiċi gwerra matul tmiem il-ġimgħa, Sherry u l-proprjetà l-belt kollha dar, bl-eċċezzjoni ta'l-impjegati, tal-kors.
  
  
  Issa Sherry lest tagħha kir u ħares lejn me permezz tal-half-għajnejn magħluqa. Hi tkellem bil-mod. Sherry ma kollox bil-mod sakemm hi kien fis-sodda. I kien għadu jistaqsi kif dawn rilassat, bil-mod, kważi l-frame jistgħu jiġġeneraw l-enerġija tant meta waslet għall-sess. Forsi kien biss l-passjoni. Kwalunkwe kien, Sherry poked me tagħha cerro-green-għajnejn u l-pursed tagħha ix-xufftejn, l-irfigħ minnhom fis-merluzz.
  
  
  "Pranzu mhix sat-tmien, u l-Paula u Roger Ford huma li ġejjin," qalet il-kummissarju. "Huma midnighters, u jien ma jistennew tagħha għall sakemm. L bil-ġuħ!"
  
  
  Tagħha kien jaf liema hi maħsuba mill-weraq. Konna fil-kmamar tagħha fuq il-quċċata tal-art, u meta hija ltqajna, Sherry mhux kontrollat l-żgħar tal-lukkett li saret il-quċċata tal-libsa tagħha flimkien. Dan iffavorixxa miftuħ, u l-tagħha aġġustat-sider kien l bħal żewġ roża bil-ponta tal-buttuni jwarrdu fil-għodu-xemx. Xi bniet għandhom minfuħ-sider, xi wħud għandhom qawwija up. Sherry sider kien artab u fit-tond, u hija sabet li ma tagħha xufftejn, cajoling ih, li jgawdu ih tal-irtubija.
  
  
  "Bħall-aħħar bil-lejl, Nick," hi nifs. "Bħall-aħħar Lejl" kienet l-ewwel darba għall-Sherry u me, u huwa wiegħed ħej, akbar u aħjar. "Alla tiegħi, din ma tistax tkun qed jiġri," qalet fil-widnejn tiegħi. I kien se turi li int. I qabad tagħha u stabbiliti tagħha fuq is-sodda, u l-saqajn tagħha, li jiċċaqilqu u l-isfel, bdiet tagħha l-ilbies u l-mfittxija għal tiegħi tal-ġisem. Huwa dam xufftejn tiegħu fuq tagħha tal-ġisem, bejn tagħha is-sider, fuq tagħha fl-istonku, fuq l-mgħawġa ta'sikurezza.
  
  
  Hija kienet kuntenta li l-jum ta'l-dar antika madwar il-ħxuna tal-ballut tas-siġar. Sherry kien fil-estasi, tagħha kbira jikber aktar qawwija kif missierha magħmula imħabba tagħha. Ma'kull sensazzjoni ġdida, hi ħalli barra twil, imfassal-out kbira, xi kultant li jispiċċa fl-daħk ta'pjaċir pur.
  
  
  "Alla tiegħi, Alla tiegħi," hi exclaimed, u l-tagħha fit-saqajn mgeżwra madwar il-qadd tiegħi bħala hija miġbuda lilha nfisha sa me. L-ritmu kiber b'rata aktar mgħaġġla u aktar malajr, u f'daqqa waħda hi midfuna kap tagħha fis-sider tiegħi u kien fil-perpetwa ecstatic-għajta ta'sodisfazzjon. Tagħha tal-ġisem minħabba żmien twil qabel ma hi waqa', u saqajn tagħha sfaxxa limply. Baqa tagħha, u hija moaned artab ħsejjes ta'divertiment. Tagħha, marru għall-tagħha. Hi ma ma tgħid xi ħaġa għal żmien twil, u aħna jistabbilixxu mal-korpi tagħna ma tmiss kif hu iż-żgħażagħ jeħtieġu l-sbuħija tal-figura tagħha. Fl-aħħar nett, hija daru kap tagħha u fetħet l-għajnejn tagħha.
  
  
  "Ma inti trid tmur fis-tbaħħir, Nick?"
  
  
  Tagħha, Ħej chuckled. "Nista'someday. Tista naħseb dwar dan?"
  
  
  "Jekk jogħġbok tagħmel dan," hi murmured. "Jien ser tieħu nap qabel ikla. Nixtieq li jirrestawraw l-enerġija tiegħi... għal aktar tard."
  
  
  I miżmuma mill-qrib tagħha, u kemm aħna waqa ' rieqda.
  
  
  * * *
  
  
  Aħna kienu fin-nofs tal-pranzu tagħna meta l-butler ħabbar li kien I fuq it-telefon. Telefon tagħha kien telgħet fl-uffiċċju, naf kkritikat ukoll li huwa se jkun. Ed kienet l-unika waħda li kien jaf fejn kienet. Kien stretta ir-regola għall-AX-aġenti li tirrapporta l-post tagħhom. Hawke tal-tensjoni, tensjoni, u anki l-vuċi qalli kien hemm problema qabel huwa qal nofs tużżana kliem.
  
  
  Huwa talab. "Min hemm minbarra Nestor tal-tifla?" I qal-Uem dwar Paul u Roger Ford u kif aħna kienu fin-nofs tal-kbira l-ikla. Normalment Hawke kien addoċċ ma'dak I marru permezz. Dan iż-żmien ego waqfa qasira li tisma tagħha.
  
  
  "Id-dritt, jintemm," huwa qal. "Ma rridx li jispiċċaw ta hemm minħabba I imsejħa. Wara l-pranzu, tkun fil-faċilità u jgħidulhom li nixtieq nitkellem li inti għall-waqt u li inti ser jiġu lura. Jgħidulhom li xejn importanti. Allura jagħmel apoloġija. u jiġu hawn minnufih."
  
  
  I talab tagħha. "Biex tara int?"
  
  
  - "Le, lill-uffiċċju. Hi hemm issa."
  
  
  Huwa ddum sa, u marru lura għall-jieklu biss bħall-bniedem qal. Iżda għall-bqija ta ' l-ikla, fehma tiegħi ġrew mal-kurżità. Hawke l-insistenza tal-tiegħi bla għaġla traskuraġni kien ħjiel. Dan kien ifisser li kwalunkwe kien jiġri ma kienx bl-addoċċ fil-livelli kollha. Huwa miżmum tagħha kessaħ fuq tazza kafè fil-Nestors antika tad-deheb tal-tfassil tal-kamra, u mbagħad-żgħar tal-konversazzjoni. Fl-aħħar nett, glancing fil-għassa tiegħu, huwa skużata ruħu għal siegħa jew hekk. Sherry daħal miegħi li l-bieb, l-tagħha li jaqtgħu griż-għajnejn aħdar l-istudju me.
  
  
  "Inti verament ġejjin lura?" li hi mitluba. "Jew huwa wieħed mill-ftit tiegħek tricks. I taf inti, Nicky tifel."
  
  
  Ħej tbissem fil-tagħha u stroked tagħha sider, spjegat permezz tagħha nurse tal-ilbies. Hi shuddered.
  
  
  "Apposta kkritikat inti. Inti d aħjar tmur lura issa, " hija qalet.
  
  
  "Jekk kapaċi jiksbu lura tagħha, jien ser ġejjin," qal. "U ma tkun taf." L-trasmessi tbissima fl-għajnejn tagħha qalli iva.
  
  
  * * *
  
  
  L-dwal ta'l-AX DuPont-Ċirku l-uffiċċji fl-arja Washington kienu għajnejn sofor, jaraw me kif avviċinat. Fit-iswed Lincoln miġbud ' il bogħod mill-ħalli tagħha, mixi sa quddiem il-bieb u raw a żgħar timbru mill-Istat tad-Dipartiment dwar dan. L nnutat li sħiħa tas-sigurtà kien mixgħula meta juru l-kredenzjali tliet darbiet, id-dritt għall-ħelu ħaġa ftit fl-uffiċċju.
  
  
  Iż-żewġt irġiel sib ma'bagalji ħdejn xulxin madwarhom, tħares lejn il-dinja kollha bħall-bejjiegħa. Ih l malajr, it-tiftix-għajnejn li segwit tiegħi kull mossa ssodisfawx ih. Hija tbissem pjaċevoli fil minnhom u mentalment tbissem fl-isforz li ħa minnhom nod fil-rewmatiżmu.
  
  
  L-girl għadda tiegħi karta permezz tagħha ż-żgħar tal-kompjuter, u fuq l-iskrin ċkejkna li jmiss mal-president kien stampa tal-me. L-nen qal ukoll li kien I AX-Aġent tal-N3, bil-Killmaster-klassifikazzjoni, jistgħu jtiru l-ajruplan, issuq tal-Formula 1 karozzi razza, jitkellmu tliet lingwi perfettament, u titkellem erba'aktar passably. Huwa qal ukoll, ħej, jien uniku, u meta hi mogħtija me lura karta tiegħi, l-għajnejn tagħha kienu sħiħa ta'l-imgħax. I għamel nota mentali biex issir taf l-isem tagħha. "L-imgħallem, għall-Ġdid tiegħu, l-Ingilterra konservattiżmu, kien jaf kif għall-illuminazzjoni il-barra l-uffiċċju.
  
  
  Kien seduta tiegħu tal-ġilda tal-president, il-tmil, tmil-wiċċ bħala riżervata qatt qabel, l-għajnejn tiegħu il-kulur ta ' l-azzar attenta. Biss il-mod huwa mċaqalqa tiegħu mitfija sigarru minn naħa għall-oħra qalli li kien mhux tas-soltu eċċitati. Huwa dejjem mimgħuda sigarri, mhux affumikati. Din kienet il-veloċità li biha huwa ih mimgħuda u kien ħjiel.
  
  
  "L-lottijiet tal-viżitaturi f'dan iż-żmien ta' bil-lejl," huwa qal, bilqiegħda fl-president tiegħu. Huwa taf immedjatament li kien I li jirreferu għall-Istat tad-Dipartiment limousine.
  
  
  "Problema kbira," huwa qal. "Li għaliex hi ma kienx talab lill-ħalliha toħroġ li inti dam mill-Nestor-dar. Diġà għandna biżżejjed gazzetta bonellis xamm madwar."
  
  
  Huwa ffirmati, inklinata lura, u l-t'attivitajiet me reqqa.
  
  
  "I biss mibgħuta inti dan l-batterjoloġija simpożju għaliex jien ridt li inti żżomm mal-aħħar żviluppi," huwa mused b'leħen għoli. "Imma xi kultant naħseb li jien saħħar."
  
  
  Mhux tiegħu Stahl biex jiddiskutu din il-corkscrew. Stajt tidher ħafna ta'prova ta'dan.
  
  
  "Inti żgur li jafu dwar l-deżerta qara tar-Riċerka fil-Laboratorju," huwa qal.
  
  
  "I biss taf dwar dan," qal. "L-virus tal-fabbrika. Xi ħaġa li tant nies kienu jħallsu l-attenzjoni għall-dan l-aħħar."
  
  
  Ed nodded. "Hemm sittin razez ta' batterji fil-deżerta qara l-operazzjoni għall-bnedmin li jkollhom l-ebda antidot magħruf. Permezz tar-rilaxx ih, oni jistgħu imsaħ distretti kollha, u forsi saħansitra aktar minn sempliċiment l-istatistika. Madwar kollha tal-programm, l-qattiela razza hija waħda imsejħa X-V77, X-Virus tal-seba'-seba'. X'imkien bejn l-erba-għaxar u erbgħa u għoxrin dan mhuwiex meta X-V77 kien misruqa mill-deżerta qara Repożitorju."
  
  
  Vuċi tagħha kien baxx whistle. "Dan," Ed kontinwu, " kien meħuda mill-deżerta qara tal-direttur, Dr. Joseph Carlsbad, u tliet persuni oħra magħrufa għall-us. Żewġ gwardji nqatlu."
  
  
  "Karlovy Jvarjaw huwa l-guy li qed tagħmel ħafna ta'l-istorbju dan l-aħħar," huwa jiftakar. "Huwa hu xi tip ta madman?"
  
  
  "Li tkun faċli wisq," Hawke qal. "Huwa brillanti bacteriologist li, jekk aħna lkoll jingħaqdu flimkien, ħadmet mal-istati uniti biex ikunu jistgħu jinfluwenzaw il-ħsieb tal-gvern. Meta sab li ma setax fil-fatt jagħmlu dan, huwa beda l-ippjanar li jieħdu l-affarijiet fl-idejn tiegħu stess."
  
  
  "Inti tgħid' l-ippjanar '. Dan ifisser li inti tħoss li ma kienx f'daqqa, impulsivi azzjoni."
  
  
  "Apposta, l-ebda," Ed qal. "Dan il-pass meħtieġ ippjanar bir-reqqa. Kien tax-xellug fil-post."
  
  
  Huwa mogħtija me l-nota, u l-I malajr aqra dan b'leħen għoli. "I titwaqqaf jitkellem," huwa qal. "Dan huwa tiegħi ultimatum. Jekk l-istokks kollha tal-batterjoloġiċi armi mhumiex meqruda, I se jeqirdu dawk li jridu jeqirdu l-umanità. Ix-xjenza ma jistgħux jiġu użati għall-għanijiet politiċi. I se tkun fl-aktar kuntatt mal-tagħha. Jekk dak I jgħidu ma jsirx, l-I se istrajk fil-persuni kollha kullimkien."
  
  
  Hawke ltqajna, mixi madwar il-kamra, u tatni stampa kompleta ta ' kif kienu ġew remodeled. Meta hu spiċċa, il-linji fuq il-wiċċ tiegħu anke aktar approfondita
  
  
  "Dan għandu jseħħ qabel il-Dinja Tmexxija Konferenza skedata li jmiss-ġimgħa," Hawke muttered. Kien jaf dwar il-konferenza li kien qed jiġu rikonoxxuti bħala l-ewwel reali tal-ġbir tal-mexxejja tad-dinja li tipprova ssolvi l-problemi ta'dan l-qodma tal-pjaneta, iżda ma kienx jaf li AX kien involut, u l-Ed grimaced fil-mistoqsija tiegħi.
  
  
  "Kull min huwa involut," huwa qal. "Huma għandhom l-FBI għall-Sigurtà Interna, l-Istat għall-Operazzjonijiet, is-CIA għall-monitoraġġ tal-problema magħrufa l-oqsma. Ħares lejn din il-lista ta ' avvenimenti importanti li tkun saret l-Assemblea Ġenerali Tannazzjonijiet Uniti tal-Bini fuq il-ġurnata tal-ftuħ tal-Konferenza."
  
  
  L-għajnejn tagħha xkumat l-lista u hija rat madwar tletin l-ismijiet. - Għajnejn tiegħi aċċennati il-kapijiet ta'l-istat ta'l-poteri ewlenin: ir-Russja, Franza, il-Ġappun, u l-Italja. I raw li l-Reġina ta'l-Ingilterra kien fuq il-lista. Hekk kien il-President tar-Repubblika Demokratika popolari taċ-Ċina, Mao, ego-ewwel vjaġġ lejn il-NU. Il-kap tal-Kunsill Internazzjonali tal-Knejjes kien fuq il-lista, kif kien il-Papa, li kollha kemm huma kienu għexu fl-aħħar bħala presidenti ta'l-Istati Uniti, il-prim ministri, tal-presidenti, u kings ta'kull pajjiż fl-dinja. Dan kien mistennija li tkun l-ewwel tat-tip tagħha, ukoll, pass importanti lejn l-introduzzjoni ta'mexxejja dinjija flimkien f'post wieħed, sabiex dawn l-att, anki esternament, bħala entità waħda. Il-lista ġiet lura għal Hawke.
  
  
  I talab tagħha. "Kwalunkwe twassal fuq Carlsbad, li partikolari l-uem bniedem hija meħtieġa?"
  
  
  "Aħna għandna rrappurtati kollox nafu dwar dan il-bniedem li l-Pentagon l-kap psikjatra, Dr. Tarlman," Ed wieġbu. "L-ego-konklużjoni hija li Carlsbad reali tal-xewqa li tagħmel ħsara l-Istati Uniti, probabbilment minn jinfetta wieħed mill-mexxejja tad-dinja. Carlsbad tal-ġenituri u l-aħwa nqatlu fl-amerikani kienu, fejn, bħala Metodista tal-missjonijiet, dawn kienu internati fil-tifqigħa tal-tieni Gwerra Dinjija. Dr. Tarlbut jgħid. Carlsbad tal-prinċipji jistgħu jiġu sinċieri, iżda l-ego tagħhom hija mrawma permezz ta'rażżnu-mibegħda għal dawk li maqtula tagħhom tal-ġenituri u l-aħwa tal-egos."
  
  
  "Interessanti," huwa qal. "Fi kwalunkwe każ, dan kollu jfisser li l-tabib jistgħu jagħmlu xejn bl tiegħu fatali razza tal-batterji. U jekk nibdew twissija kull prominenti persuna fid-dinja, il-qattus se toħroġ madwar il-borża."
  
  
  "Assolutament meraviljuż," Ed qablu. "Hekk mill-inqas għal issa, huwa xorta top-sigriet tas-sigurtà dettall. Il-web tagħna karattru prinċipali huwa Carlsbad tal-ħbieb best, Rita Kenmore. Hi għandha sensiela miegħu, u nafu li huwa ħafna mehmuża mal-tifla. Hi għadu fil-ego-dar. Tagħha". Għandi l-irġiel li l-għassa huwa madwar l-arloġġ. L-għada, nixtieq li jmorru għall-tagħha u tara dak li inti tista jitgħallmu. Għandi l-impressjoni li Karlovy Jvarjaw se tipprova kuntatt tagħha."
  
  
  "Għandhom I tmur lura għall-Sherry Nestor tal-dal-lejl?"
  
  
  "Assolutament meraviljuż," Ed tinqasam, u kien jaf dan pained hu li tagħti me ieħor bil-lejl ta'divertiment. Huwa normalment jara me fuq il-pjan fi żmien siegħa. "Ma rridx xejn biex jiżdied l-għajdut li diġà beda jinfirex. Boxley diġà jinstemgħu xi ħaġa mill-Kariga-Darbiet, u l-kkritikat dan, l-ego-tim huwa blowing l-arbuxxelli fid-direzzjonijiet kollha. Fil-għodu, minflok tmur għall-simpożju, int ser tmur għall-Carlsbad dar hawn F'washington. Iżda tikkonsulta me-ewwel. "
  
  
  Ed daru u ħares l-tieqa, u kont naf huwa d għadda.
  
  
  Huwa xellug bil-kesħa, sensazzjoni li l-elementi lil hinn mill-kontroll tal-bniedem kienu qed jistennew biex jinżel. Pjuttost tifla fl-uffiċċju tbissem me. Kien diffiċli li tbissima fil-rewmatiżmu, u insejt biex issir taf l-isem tagħha. Ma jidhirx aktar importanti. Tlaqt tagħha bil-mod matul il-lejl, il-ħsieb dwar dak I d biss qallek u biex tiġbor flimkien dak li ftit li xejn konna nafu. Karlovy Jvarjaw ma kienx waħdu. Huwa kellu xi tip ta'organizzazzjoni. Il-ġgant Ġappuniż għandu jkun faċli biżżejjed biex il-post.
  
  
  Lura allura, kelli l-ebda ħjiel dak il-pajjiż Karlovy Jvarjaw kien qed jaħdem għall. Madankollu, kelli biex issir taf li dawn kienu l-elite tal-damned.
  
  
  * * *
  
  
  Meta ont waslet lura għall-Sherry, Paula u Roger kienu għadhom hemm, u l-ont jinżammu każwali arja sakemm dawn tax-xellug. Kien Sherry li raw tiegħi faċċata mal-ay tas-soltu tal shrewdness.
  
  
  "Jien naf huwa aħjar li ma titlob, iżda xi ħaġa li marret ħażin," hija qalet. Tagħha, Ħej chuckled.
  
  
  "Mhux hawn," qal. "Ejja jintilfu." Hi nodded, u fi ftit mumenti kienet mikxufa fl-armi tiegħi, u aħna kienu tilfu għall-kkritikat kollu bil-lejl, mitluf bil-pjaċiri ta'tħossok minflok tal-ħsieb, tal-korpi fuq l-imħuħ, tal-preżent minflok tal-futur. Kien mod tajjeb u tajjeb il-post li tintilef, u Sherry kien lest tagħha.
  
  
  It-tieni kapitolu.
  
  
  Kien Sherry li tax-xellug tagħha, nofs rieqed, muttering li lilha nfisha li jibqgħu. "Ma nistax, qalb," I qal fil-widnejn tagħha. Artab tagħha sider kienu barra mill-karta, u li hija kienet koperta mill-ee. Hi jinġibed il-karta lura mingħajr il-ftuħ tal-għajnejn tagħha. Dan kienet verifikata minn Wilhelmina, a 9 mm Luger fl-ispalla holster taħt ġakketta tiegħi, u magħfusa fuq minn Hugo, lapes-irqiq stiletto fil-ġilda ċinturin fuq il-driegħ. fil-post it-tajjeb, u l-xafra hit tiegħi tal-palm fuq mwebbsin l-azzar, b'mod sikur, fatali.
  
  
  Hu waqaf fl-uffiċċju bħal u l-msejħa Hawke. Kien għadu eżawriti, il-bniedem jibbilanċjaw aktar minn jkun jista sikur tal-manku.
  
  
  Huwa qalli li kienu konfiskati l-unika kopja tad-diskors li Karlovy Jvarjaw kienu mibgħuta lill-president tal-simpożju biex jinqara.
  
  
  "Dan kien inkoerenti informazzjoni, vaga-theddida," l-Imgħallem qal. "Dr. Kok, il-president, kien kompletament flummoxed, u kien kuntent li naraw lilna jieħdu din il-off tagħna ego-idejn."
  
  
  "L-edukazzjoni tagħha għall-tagħha ħbieb best," qal.
  
  
  "Hija tagħmel tagħha stess tar-riċerka, Nick," Hawke qalli. "Iż-żewġt irġiel jaraw il quddiem u lura tad-dar huma FBI l-aġenti, u jien fil-radju tal-kuntatt magħhom. Jien ser jgħidlek minnhom int ġejjin."
  
  
  I kienet waslet biex jinżammu sa meta tkellem mill-ġdid. "U l-Nick tmur għal dan. Iż-żmien huwa qasir."
  
  
  Huwa marru barra l-blu żgħar tal-karozzi pparkjati barra l-Nestors dar. I saq lejn it-tarf tal-Washington u misjuba Carlsbad tal-kamra fil-ġirja'l isfel tal-viċinat, l-aħħar dar fit-triq. Madwar għoxrin tarzni wara l-dar kien ħxuna tal-ħajt ta'l-imsaġar, u l-oppost l-dar kienet l-garża tal-ħxuna tal-arbuxxelli. L-dar stess kien qodma u mwiegħra. Kien barra sorpriż. Wara kollox, Karlovy Jvarjaw ma tistax tikseb l-cop fil-pożizzjoni tiegħu bħala direttur ta'l-deżerta qara l-operazzjonijiet. Naturalment, huwa jistgħu jaffordjaw xi ħaġa aħjar.
  
  
  I pparkjati-karozza, mixi matul il-għelbu, maqsum-bieb, u għ il-qanpiena. Tiegħi sorpriża li jmiss kien il-tifla li fetħet il-bibien. Huwa ra tagħha mal-porċellana-għajnejn blu, kbar u tonda taħt xokk tal qasir kannella tax-xagħar, u tonda, wiċċ grassa bil-skuri-imnieħer u l-sħiħ ix-xufftejn. - Blu jersey blaws li kważi mqabbla-għajnejn tagħha hugged sħiħa tagħha, upturned, minfuħ-sider, u blu skur mini-falda wera off żgħażagħ tagħha, bla xkiel, ditta s-saqajn. Rita Kenmore kien, fi kliem ħafif, biss bore.
  
  
  "Dr. Carlsbad, jekk jogħġbok," qal. Tagħha Ċiniż-għajnejn blu xorta kienu l-istess, iżda f'dan il-wieħed-delle-titgħallem li jaqbdu ftit l-affarijiet, u li raw il-linja tal-multa ta'tensjoni tissikka fil-sbieħ tagħha geddum. Tagħha wkoll innutat li l-tagħha ewwel kien bajda fuq il-bieb tal-manku.
  
  
  "M'hemm l-ebda ego hawnhekk," qalet flatly. Huwa tbissem pjaċevoli u l-mixi fil-dar f'wieħed malajr il-pass. Huwa wera tagħha l-karta tal-IDENTITÀ, li hija'bilkemm kelli ħin biex jinqara. "Imbagħad I ser stenna għalih," qal. "Carter, Nick Carter."
  
  
  "Il-Karlovy Jvarjaw Tabib mhux se jkunu ġejjin lura," qalet nervously.
  
  
  "Kif taf?" I talab malajr. "Qatt smajt xejn mingħand għalih?"
  
  
  - "Le, l-ebda," qalet malajr wisq. "Ma naħsibx li hu li ġejjin lura, li kollha."
  
  
  Ftit Miss Blu-Għajnejn kienet tinsab. Jew li, jew kienet taf kkritikat ukoll dak li ġara u kien qed jistenna biex jisma Carlsbad, u mhux għall-lukanda sabiex ont jkun hemm meta hija ma. - Għajnejn tiegħi studjati-kamra u l-jintlibsu-out-għamara. Huwa kompla l-bieb u ħares fl-kamra li jmiss, il-kmamar. Mara tal-ivvjaġġar tal-borża kienet miftuħa fuq is-sodda.
  
  
  I talab tagħha. "Ser jispiċċaw, Miss Kenmore?" Ont, rat tagħha blu-għajnejn u l-flash jikbru iżgħar kif hi ħadet imriegħex pass.
  
  
  "Toħroġ ta'din id-dar, min inti tirrappreżenta," hi għajjat. "Inti m'għandekx id-dritt li jiġu hawn u l-kwistjoni me. Jien ser sejħa tal-pulizija."
  
  
  "Mur," ay qal tagħha, jiddeċiedu li jmorru magħhom. "Tifla ma għandu l-ebda dritt li jerġgħu vitali tal-gvern materjali."
  
  
  Huwa ra l-braggadocio jiċċara mill-għajnejn tagħha u hija tbiegħdu. Min-naħa tagħha fis-sider żdiedu b'mod qawwi fl-kumpanija linja. "Jien ma tkunx taf x'qed nitkellmu dwar," hi tinqasam, ma tħares lejn me. Huwa kien li jammettu li ma kien hemm l-assoluta-konvinzjoni fil-vuċi tagħha. Iżda mbagħad, forsi hija kienet biss tajba attriċi ma naturali wkoll-talent. Hija kkuntattjat lill me, u ma kien hemm l-taħlita ta protettiv tal-ġustizzja u l-tħassib tagħha madwar blu-għajnejn blu.
  
  
  "Huwa ma tagħmel xejn ħażin," hija qalet. "Tifla tiegħi huwa sinċieri, ddedikata-persuna. Kollox ma huwa biss biex jagħmlu d-dinja jisimgħu. Xi ħadd li jagħmlu l-ego jisimgħu."
  
  
  I offruti. "It-tabib tal-Dollaru tal-Karlovy Jvarjaw, eh?" Hija ħadet nifs fil-fond, biċ-ċar li qed jippruvaw biex tikkalma lilha nfisha. Jista għenu Ay iġbed ruħha flimkien, iżda l-mod tagħha sider bulged kontra l-blu blaws ma jgħinu tiegħi kwiet. Huwa damned diffiċli li wieħed jimmaġina tagħha fil xi misdud tal-laboratorju.
  
  
  Hi ħares lejn me. "I qallek ma kontx naf xejn," hija qalet. Meta hi ħares lura lejn me, l-għajnejn tagħha kienu imċajpra. "Nixtieq li għidli dak li ġara," hija qalet.
  
  
  F'daqqa waħda, kelli l-distinti sensazzjoni li kienet me javżak mill-inqas nofs il-verità, li hu ma verament-fiduċja Karlovy Jvarjaw. Iżda hi kienet qed tistenna għal xi ħadd jew li xi ħaġa u kien se x'imkien. Hija ddeċidiet li ma tgħarraf it-sl. Dan il-mod, ansjetà tagħha ser jibqgħu għoljin. Dan jikkonfondu tagħha fis-tiżvela xi ħaġa. Ħej biss tbissem tagħha, u hija tbegħditx u beda l-ritmu tal-kamra. I każwali indivja fl-overstuffed-president u l-preti li ma qabda tagħha li jisraq ħarsiet l-tieqa. Tajba. Hi kienet qed tistenna l-nies, mhux l-telefonati. Forsi anki Carlsbad innifsu. Ikun tajjeb biex jintemm dan tant malajr, I-ħsieb.
  
  
  "Inti wkoll bacteriologist?" I talab każwali. "Jew inti ma tistax tieqaf-mixi twil biżżejjed biex jirrispondu."
  
  
  Hi ħares lejn me u sfurzat ruħha biex ipoġġu fuq is-sufan madwar mill me.
  
  
  "Jien ma sesswali tar-riċerka," qalet fil baxxa ewlenin vuċi. Tiegħi għajnejn maqtula. Ont, ħass minnhom leave, u tbissem ħej.
  
  
  "Ħsejjes bħal gost is-suġġett issa."
  
  
  L-għajnejn tagħha kienu kif tħaddan bħala l-vuċi tagħha. "Stajt ħadem fuq l-effetti tal-istress, tensjoni, u l-ansjetà fuq tal-persuna rispons sesswali."
  
  
  - Moħħ tagħha huwa mdawwar fuq u tbissem Ħej. Dan kien suġġett li xi ħadd tista'tgħid xi ħaġa tagħha dwar.
  
  
  I talab tagħha. "L-intervisti?"
  
  
  "L-intervisti, rapporti dettaljati mill-suġġetti magħżula u l-kummenti, kif ukoll l-suġġetti magħżula." Hi ppruvat għall-ħoss daħlu jinqalgħu u xjentifiċi.
  
  
  "Ouch?" Tiegħi tbissima wessgħet. "Huwa pjuttost kbira taż-żona u interessanti."
  
  
  L-għajnejn tagħha fflaxxjati u bdiet tweġiba, mbagħad bidel l-opinjoni tagħha. Iżda l-kburi lift tal-geddum tagħha bħala hi tbegħditx qal dan kollu: hija kienet xjenzat mal-ideali u l-miri lofty, u ont kienet aġent tal-gvern mal-maħmuġ-moħħ.
  
  
  Hu xettiku dwar l-xjentifika stakkar tal-ħadd, l-ebda kwistjoni kif ideali, li kien u ħadet in-noti u l - "jaraw" filwaqt li n-nies isiru l-imħabba, iżda hu ma kienx ser biex jargumenta l-fatt li hija kienet wisq tajba biex jargumenta. Barra minn hekk, huwa kien jibdew jaħsbu li l-preżenza tiegħi kien qed iżomm lura tagħha milli tagħmel xi ħaġa. Jekk forsi I-leave, hija ser jippruvaw jissieħbu Carlsbad, li f'dan il-każ I ser isegwu tagħha.
  
  
  Imbagħad huwa mdawwar u intitolat għall-bieb. Wara jieqaf, huwa ħa l-biċċa tal-karta mill-but tiegħu u kiteb fuq nen qabel l-għoti biex ħej. - Lukanda tagħha li tagħmel dan ħarsa tajba.
  
  
  "Ma tħalli l-belt, u jekk tara jew tisma mill-Dr. Carlsbad, is-sejħa dan in-numru," qal. Hija ħadet il-karta mingħajr ma tfittex fuq dan.
  
  
  "Jien ser tiġi lura," ir-raġel tagħha chuckled, il-ħarsa wieqaf fuq il-ponot ta'tagħha sider. "Għal dan jew din ir-raġuni."
  
  
  Tagħha porċellana-għajnejn blu ma tinnota xi ħaġa, iżda I innotata tagħha xufftejn jissikkaw il-ftit, u kien jaf li hija kienet jaraw me permezz tal-żgħar sala tieqa kif hi qoxra li l-karozza, sel fil-agħlaq, u l-saq bogħod. Huwa eżamina lura lejn id-dar kif hu mdawwar il-kantuniera u staqsiet mill-ġdid għaliex l-infern l-Carlsbads riedu li jgħixu tali ramshackle qodma tal-bini.
  
  
  I saq madwar il-blokk u waqaf. Nimxu malajr u bil-moħbi, missierha avviċinat l-tarf ta'l-imsaġar wara l-dar, fejn Ed qal-ċirku ta FBI-persunal kien jaraw il-qasam. Huwa qal li huwa kien f'kuntatt kostanti ma'minnhom permezz ta'tagħmir talkie; komunikazzjoni magħhom tkun l-aktar mod għalija li tagħmel kuntatt miegħu.
  
  
  Darba fil-tarf tal-foresti, huwa mar bil-mod. L-balal fl-istonku tagħha ma jolqot tagħha. L-aktar probabbli, l-FBI guys kienu bir-reqqa qabel l-isparar, iżda inti ma tistax tkun żgur. Huwa crawled fuq l-fours permezz tal-undergrowth u beda jħares lejn id-dar. Hija kienet ġenwinament wara dan issa.
  
  
  "N3... AX," huwa qal tagħha fil-maħnuq kurda, jieqaf jistennew. Ma kien hemm l-ebda rispons. Huwa mxiet'il quddiem u għajjat mill-ġdid fil-half-jlissen kelma. Tagħha, ra l-idejn żieda minn wara bush ta'arbuxxelli. L-idejn beckoned me. Tlaqt fuq hu, u l-raġel daħal fis-għan, żagħżugħ bil-dritti-wiċċ, tluq fil me reqqa. Fl-naħa l-waħda, hu kellu l-gun 38. I poġġih fil-Wilhelmina tal-holster.
  
  
  "Nick Carter, AX," qal. Huwa taw l-uem kodiċi ta'identifikazzjoni u l-imsemmi Ed. Huwa rilassat, u l-żiemel tiegħu waqaf ħdejn lilu. Huwa nodded li mimmo me u l-tagħha, imbagħad mdawwar ara l-aġent ieħor bil-carbine li ġejjin lejn l-istati uniti minn wara siġra. Huwa kopert għalija, wisq.
  
  
  "Hemm xi ħaġa oħra?" Tagħha, tbissem fil-bniedem tiegħu.
  
  
  "Biss l-żewġ tal-istati uniti," huwa tbissem. "Li biżżejjed." Fil-maġġoranza tal-każijiet, huwa jkun id-dritt. Safejn hi jaf xejn dwar dan kien biżżejjed. "I-ħtieġa għall-kuntatt Ed fuq elettronika tiegħek tas-sinjal," qal. Huwa mogħtija lili. It-tnejn li huma miżmuma profil baxx, u ih segwa. Il-radju fl-naħa tagħha, huwa magħżula madwar u niżel għall-dritt tiegħu tal-minkeb.
  
  
  I kien xortik tajba. L-isparatura ewwel tolqot l-radju fejn il-mira tiegħi kien, u sploda. I mdawwar, ddawwar ' il bogħod, imma mhux qabel l-I maqbuda daqsxejn tal-metall fuq u ħass ftit rivulets tad-demm gush fis-wiċċ tiegħi. Dan kien jekk il kollu damned bis-siġar taż-żona kien iż-żieda fil-silġ tal awtomatiku sparaturi flimkien mal-azzarin tan-nar.
  
  
  L-aġent bil-carbine qabża, shuddered, u naqsu mejta. I żbarkat wara xi arbuxxelli u raw il-figuri - tnejn, l-erbgħa, sitt li ġejjin permezz tal-siġar lejn l-istati uniti, l-armati. Tagħha nar. Kkritikat dan, dawn ħsieb id-dar tkun osservata, u l-imsaġar wara li kienu l-aktar probabbli post. Sabiex ikunu jaraw l-osservaturi, sorprendenti minnhom ma sorpriża.
  
  
  L-aġent ta'l-eqreb me jaħdem, u li l-figuri tellgħu mill-siġar, fannijiet barra. Jekk hu maqtul waħda jew tnejn, l-oħrajn kienet toħroġ ferra l-ċomb fil-ego id-direzzjoni, u l-uem ser ikollha biex iżommu l-isparar u l-rikorrenti, l-isparar u l-rikorrenti. Kien fatali teknika, u l-balal madwar l-awtomatika arma ġibed'il quddiem l-art fil-ego ras. Hu jistabbilixxu siekta mal-Wilhelmina fl-naħa tiegħu. Rajt l-FBI aġent toqrob ċar l-art fit-tarf tal-żona bis-siġar, u l-I jaf dak li kien se jagħmlu.
  
  
  "Inti ma tistax toqgħod ċans," I whispered hoarsely.
  
  
  Iżda ma kien barra mill-earshot. Hu evitat żewġ aktar jinfaqa awtomatiku l-armi, laħaq ċar l-art, u l-qabża sa saqajh li jimxu. Huwa ħa dwar l-ħames passi qabel il-belt tal-balal maqbuda miegħu u waqgħet.
  
  
  Hu jistabbilixxu għadhom u beda jħares lejn id-dar. L-iswed l-Olanda imbagħad kien pparkjati fuq il-bankina quddiem il-dar. Huwa titwaqqaf meta l-FBI kien qed maqtula. L-irġiel jidħlu l-dar li jittellgħu l-girl, filwaqt li l-qasam tal-irġiel tmur dwar in-negozju tagħhom fl-distanza. Hi maqbuda idea ta'Rita Kenmore blu tal-blaws permezz tal-dahar tieqa tad-dar.
  
  
  Meta wieħed iħares lura ġo l-imsaġar, I raw il-linja tal-assassins, xejn aktar minn skur forom fannijiet barra, li jiċċaqalqu bil-galbu, bil-mod, lejn me. Dawn ra me meta fetħet in-nar, u dawn kienu jafu kien hemm tliet irġiel hemm. S'issa, kien hemm biss żewġ ihs. Ont kellhom jiġu minn hemm x'imkien, u huma mxew'il quddiem l-wiesgħa isqaqien li jaqbdu me. L-ebda kwistjoni kif malajr tagħha shooter kien, I ma setgħux jilħqu aktar minn nofshom madwar minnhom qabel l-oħrajn mmirati lejn me. U jaħarbu biss se jġibu l-istess xorti bħala aġent FBI.
  
  
  I kkalkulat l-distanza li l-dar. Wieħed pass lejn l-ikklerjar u l-persunal tagħha tkun l-perfetta fil-mira. Iżda d-distanza li l-parti ta'wara tal-windows ma kienx hekk wouldnt jkun kbir. Ħamsa u erbgħin sekondi b'veloċità massima hija biżżejjed għal dan. Kien wasal iż-żmien li jissejjħu l-effetti speċjali, u huwa milħuq fis tiegħu doublet-but.
  
  
  I dejjem kienet xi ħaġa minn Stewart miegħi. Int qatt ma tkun taf meta l-ego-prodotti ta'l-isbaħ avvanzati tal-armi tal-laboratorju se jidħlu fil-viċin. Sieħeb AX l-Effetti Speċjali kienet pijuniera fil-qasam tas-sena l-armi, ego-mezzi huma dejjem speċjalizzati, dejjem effettivi u l-partijiet isalvaw il-ħajjiet. Dan huwa, għal dawk li użati ih. Oħrajn ħa differenti. Stewart, li dam il-post, wera-tabib tal-volontarjat-attitudni lejn l-AX-aġenti serva, it-trattament tal-prodotti tagħhom bħall-kesħa pilloli jew sħun ingwanti li huma sbieħ li jkollhom madwar. "Stajt dejjem ried li l-subien iżommu xi ħaġa tal-minjiera magħhom, fil-każ li," huwa kien fond ta'tgħid. Normalment ġiet milbusa mill-ego oġġetti biss meta l-intenzjoni li jużaw ih għal ċerti għanijiet fil-missjoni. Iżda huwa sostna darba, sa ftit żmien ilu, u issa tagħha ego huwa wara dan.
  
  
  Il-linja tal-assassins bil-kapitolu guns kienet għeluq. Fetaħ żgħira ħafna u ordinarja kaxxa tal-aspirina, mmarkati b'mod ċar fuq il-metall ta ' l-għatu. Huwa ltqajna, żewġ aspirins, u ma setgħux għajnuna iżda tbissima. Hu qalli li jekk I kellha tieħu ih għal uġigħ ta ' ras, huma se tressaq xi effett u jagħmel l-ebda ħsara. Iżda issa ih kien ser jużawh għall-uġigħ ta'ras f'pajjiż ieħor.
  
  
  L-ċentru ta'kull pillola kien ppressata diffiċli mal-dwiefer tiegħu, li jkollu l-pressjoni għall-tletin sekondi. Ont, huwa jista'jħossu l-artab ċentri tagħti mod taħt il-pressjoni. Ġewwa l-jagħmlux ħsara ftit pilloli, jqanqal kien ikkawżat mill-pressjoni, u l-proċess kimiku kien stabbilit fl-mozzjoni. Huwa stenniet ieħor ħmistax-il sekonda, imbagħad tossed żewġ pilloli fl-arja, wieħed lejn il-lemin u wieħed lejn ix-xellug, bħala l-qattiela avviċinat Jilgħaq.
  
  
  Għarkupptejh baxx, huwa stenniet tagħha, fl-għadd tal-sekonda fil-memorja tiegħu. Għaxar sekondi wara, il-pilloli splodiet fl-doppju tal-kaskata tal-ħxuna, oppressiv, iben-duħħan iswed bħall-is-sustanzi. Sħaba ta'qed jifgaw smoky drapp billowed u'l isfel, iżda ma jaqgħu barra, li tifforma tip tal-purtiera.
  
  
  Hu il-volpi qabżet li saqajh u ġrew fl-ispazju miftuħ lejn id-dar, kompletament moħbija mill-fehma mill-purtieri ħoxnin. Dan il-materjal suffocated u mdewma, iżda mhux fatali, l-duħħan-iskrin fil-forma ta'oħxon-purtiera tal-madwar l-tqil tal-kimika. Ladarba dawn jiksbu permezz ta'dan, dawn ser ikunu multa, ħlief għal xi għajnejn idemmgħu, sabiex I ma bil-mod ' l isfel ih. L-tieqa ta'wara kienet tinħass sew qabel. Jkopri l-wiċċ tiegħu bl-idejn tiegħu, huwa lunged fil lilu, qasmiet-ħġieġ b'daqqa tgħaffiġ, il-ħatt fuq l-art u l-immedjatament neżlin fuq.
  
  
  Sibt li saqajn tiegħi mal-Wilhelmina fl-naħa tiegħi u l-qasira bniedem azjenda Rita Kenmore quddiem minnu, u l-I ħa saba tiegħi barra l-trigger għall-tieni qasma qabel ma ġie tard wisq. Kien rinforz lejn il-bieb għall-kamra tal-ħajja, u ra li kien daħal kamra tas-sodda fit-ewwel sular tal-pjan. Huwa trasferita lejn dan, għarkupptejh baxxa, tfittex għall-ċans li jisparaw b'mod preċiż. Huwa kellu l-girl quddiem hu tajjeb. I jaraw kif huwa ħareġ bil-gun u beda l-isparar minn wara tagħha, iżda huwa kien kemm l-idejn fuq spallejn tagħha.
  
  
  Rita tal-għajnejn kienu kollha, iżda kienet aktar jibżgħu minn jibża, u hija segwita lura lilu, mhux mingħajr il-ġlieda. Kien ċar li hi ma kienx jibżgħu tal-ego, u hu taħt il-nifs tiegħu. Hija kienet probabbilment jistennew-kumpaniji. Ħej, tgħin me jisparixxu. Aktar għajnuna milli ħsibt. I segwita minnhom fil-kamra tal-ħajja, u l-daqqa hit me miż-żewġ naħat kif tagħha mimmo jum għadda.
  
  
  Huwa li nħassu żgħir tal-moviment fuq il-lemin tiegħu u mdawwar, iżda l-guy fuq ix-xellug tiegħu tolqot lilu bil-ġermaniż. Dan jirgħu tiegħi għolja waħda, u huwa influwenzat għal mument. Meta huwa jiżżerżaq l-art, huwa fil tagħha ego tal-saqajn, u tinqaleb. Il-oħra pounced fuq me, u l-tagħha, u tefgħu l-ego fuq l-kap tagħha. I rnexxielha żżomm Wilhelmina off, u huwa sparati darba fil-punt tal-firxa vojt.
  
  
  . L-ewwel raġel li tela'convulsively u waqgħet. It-tieni-bniedem ppruvaw jitkaxkru bogħod u jiksbu gun tiegħu. Tir tiegħi tolqot l-uem fl-sider, u l-kbir 9 mm gawk ewropea l-ego kontra l-ħajt.
  
  
  Dan beda dawwar meta l-kick daħal. I maqbuda idea ta'enormi marda toqrob me u nofs mdawwar, iżda l-daqqa maqbuda me fid-dahar ta ' l-ras. Jekk I ma kinux dwar l-irkopptejn tiegħi, kien ikun imqatta tiegħi muskoli għonq. Tellgħu madwar il-kamra u jinħattu fuq il-bniedem mejjet kontra l-ħajt. Wilhelmina jiżżerżaq madwar driegħ tiegħi u taħt il-president, u permezz tagħha qisha-għajnejn I raw figura enormi, il-muntanji tal-bniedem, il-ġgant somma enormi li kien dehret fil-deżerta qara-serq. Huwa kien il-mixja lejn me bħal dar mal-saqajn, u tiegħi stess riġlejn kienu definittivament instabbli.
  
  
  I uża s-saħħa tiegħi l-muskoli, tħossok minnhom jirreaġixxu mod wisq tiegħi bħala mira tal-medda ta bħall-gong u l-għonq tiegħi maħruqa bl-uġigħ. I avviċinat lilu mill-art, ddawwar lejn ix-xellug, iżda jien ma tistax tagħmel dan fiż-żmien minħabba I kien għadu tal-għażil. L-daqqa maqbuda-uem fuq l-għadma tal-ħaddejn, u hu swatted agħlaq bogħod kemm jekk kienu gidma tan-nemus. Enormi idejn qabad me, u l-I laħqu l-issib ego tal-wiċċ, iżda ħassejtni lili nnifsi li merfugħ u jintefa kontra l-ħajt. I hit tagħha daqshekk diffiċli li l-ġibs maqsuma. I naqas għal l-art, rogħda-kap tiegħi, tassew jaqbdu lill-sensi, stennija għall-ieħor daqqa li se tieħu l-kap tiegħi off. Dimly tagħha jinstemgħu l-tifla-għajta.
  
  
  "Hawn," smajt tagħha jgħidu, u l-enormi grumble fir-rispons. Żamma tal-ego quieted, u hu imbuttat ' il barra mill-ħajt, irrumblat fuq in-naħa tiegħu, u t'attivitajiet undulatively madwar l-art. Huwa mmarkati Wilhelmina taħt il-mejda, laħqet,u qabad l-luger . L-attivazzjoni biss darba, il-kapijiet xorta tisfir, u n-nies tal-rashom ma rawly fil-griżmejn, tagħha dexx għall-bieb ta'quddiem daħal biss fil-ħin biex tara Rita Kenmore jisparixxu fi l-pubbliku ta'l-Olanda.
  
  
  Somma Sam, li kien seduta fuq il-naħa l-oħra tal-karozza, ra lilu taqax barra tad-dar u l-jisparaw lilu. Huwa ducked bħala Gawk kiser il-ħabel fuq is-saqaf tal-karozzi huwa towered fuq. Tir tiegħi wieġeb, u hu tolqot l-art, tinqaleb, u wasal sa ara l-iswed l-Olanda jaħarbu biha bogħod mill-bankina. Ieħor maqtul hit tagħha, iżda biss hit tagħha fil-moħħ.
  
  
  Cursing, huwa qabża li saqajh u dam sa l-blu tal-karozzi huwa d pparkjati bieb li jmiss. Meta huwa laħaq iż-żewġ naħat tad-dar, huwa mfakkar l-qattiela fl-imsaġar, u dived fl-art. Peering lura ġo l-imsaġar, hija rat formazzjoni tal-duħħan għadhom imwaħħlin mal-ħafna tarf. It-tliet assassins kien permezz ta'dan, imma dawn kienu dwar għal ritorn lejn il-foresti. Raw l-iswed l-Olanda issuq bogħod, ih l-impjieg sar. I ma kellhomx żmien biex ġiri ih. L-iswed l-Olanda li tinsab d-dettalji kollha importanti.
  
  
  Huwa dived fil-karozza,u roared madwar lilu. Huwa maqbuda idea tal-dahar ta ' l-Olanda bħala huma mqarrba il-kantuniera u tpoġġi l-gass tal-pedal l-art. Meta dawn laħqu l-kantuniera, huwa faċilitati tagħha fuq iż-żewġ ir-roti, is-smigħ l-screeching-ħoss. Huwa ra ih denb dawwar ieħor kantuniera u segwiti minnhom. ih tista'tara tagħha issa, u dawn irriżultaw fuq witta t-triq li issa dam parallel l-aktar iffullar triq. L-użu biss naħa waħda, huwa jinqalbu fuq ir-radju u jinstemgħu Ed tal-tfaqqigħ vuċi.
  
  
  "Huwa me, Nick," qal. "M'hemm l-ebda żmien biex jispjegaw. Jikkawżaw l-allarm biex twaqqaf l-iswed l-Olanda imbagħad l-intestatura tat-tramuntana dwar is-servizz tat-triq tul it-triq." I ppressata l - "off"buttuna.
  
  
  "I ara," Ed qal. L mixgħula mill-ġdid. L-Olanda għamlet qawwija min-naħa.
  
  
  "Stenna," qal twaqqa l-għodda fuq l-sedil li jmiss me sabiex I jista aqbad il-istering kemm ma ' l-idejn kif tellgħu l-kantuniera tal-karozza. Wara tal-karozza skidded, iżda I ġestiti biex jiġi evitat il-qbid-toroq lampa.
  
  
  "Norbert Virga,"I imsejħa fil-radju. "Punent Norbert-Triq. Tkun ippreparata. Mill-ġdid u mill-ġdid."
  
  
  Huwa poġġa marda tiegħu fuq il-gass pedal u ħass li l-karozza-qabża'l quddiem. L-iswed l-Olanda kienet fil disgħin, u Norbert-Triq kienet serje ta'jdawwru u dawriet. Ih tilfet nofs il-ħin u l-jaf li kienu hemm biss mill-screeching ta ' ih tajers meta dawn tax-xellug l-toroq. Imbagħad ih ra lilu għall-mument, sakemm il-dawran li jmiss.
  
  
  Ma kien hemm l-ġgant Ġappuniż-bniedem fl-Olanda, l-qodma somma Sam, u żewġ iżgħar l-irġiel, u s-Sur Kenmore-fuq minn seba'mija £ tal-piż li jżommu tiegħi ego kontra l-tiegħi disgħin. Minħabba dan, huma kisbu l-ftit fuq kull naħa. Dan roared madwar qawwija tal-liwja u kważi marru fis-spin, il-rota jitħabtu furiously miegħi. Meta huwa miġbud tagħha barra minnha u marru minnufih, nu kien jidher imkien, u hu frowned. Iżda ma kien hemm l-ieħor signpost, dawl u miftuħa qabel, u l-karozza tagħha maqtugħa permezz Ego, is-sewqan fl-linja dritta mingħajr jonqos. Kien għad hemm l-ebda sinjal ta'l-iswed l-Olanda. Ont saq ftit mijiet tarzni aktar, u tolqot l-bullying pedal, u ont jitwaqqaf f'daqqa. Appoġġ, huwa għamel dawra malajr u intitolat lura bl-istess mod, cursing-riħ.
  
  
  Il-ftuħ kien tiegħi id-dritt, tad-dħul żgħir fil-injam fit-tul ilqugħ li kelli ma anke rajna qabel. Dan kien il-post biss possibbli. Iridu jkunu għaddew fil hemm. I jiddawru-daħla u l-ruħi dixxendenti wieqaf-ħmieġ inklinazzjoni. Il-karozza tolqot l-isfel, bil bħal pram, u ont tellgħu l-jum l-aktar tard ma'tagħmir talkie fl-idejn. Dan kien jinsab ġewwa enormi sit tal-kostruzzjoni bil-kbir munzelli tal-kanali u l-azzar puntali, enormi ġeneraturi għadha wieqfa fuq l-injam tagħhom sleds, l-azzar qafas ta'nofs tużżana l-istrutturi, it-toroq ħmieġ u l-mogħdijiet fid-direzzjonijiet kollha. Iżda ma kien hemm l-ebda iswed l-Olanda. Dawn kienu ħafna postijiet li jaħbu.
  
  
  Hu qabad ir-radju biex tkellem lill-kontroll meta shots waqqaf lill minn tliet direzzjonijiet. I jistgħu jħossu l-belt tal-balal dmugħ permezz ta'l-arja u l-tisbit fis-metall tal-tiegħi Puma. Tagħha nofs niżel, il-half-fejn l-art meta wieħed gawk laqat il-tagħmir talkie fl-naħa tiegħi. L-istrument għebet, u l-I magħluq tiegħi l-għajnejn u l-tbegħditx bħala biċċiet żgħar tal-metall żbarkati fuq wiċċ tiegħi.
  
  
  I jistgħu jħossu ċkejkna iqattar tad-demm tmexxija stabbiliti d-dritt tiegħi ħaddejn, iżda ma kienx xejn. Kien naħa tiegħi, daw u tnemnim fir-jekk I d ġew-irqad fuq għal siegħa. L-tagħmir talkie niżel madwar tiegħi daw-swaba bħala t-tieni sett ta shots mtenni fil-vojta. Tagħha rrumblati taħt il-karozza u ħass tagħha gawking-għajnejn jirgħu tiegħi tar-riġel. Hija rnexxielha iġbed Wilhelmina barra u lura tan-nar, iżda l-driegħ u l-driegħ kienu għadhom daw. I ma setgħux żomm il-gun. Minn taħt il-karozza, li smajt li l-ħoss tal-saqajn taħdem fuq l-art, u mbagħad I raw dawn li ġejjin miż-żewġ naħat tal-karozza.
  
  
  Huwa rrumblati fuq lura tiegħu, milwija driegħ tiegħu, u fil l-Luger mal-naħa tax-xellug tiegħu. Ego kellhom biss rilaxxati tagħha u l-jinstemgħu l-jaħarbu biha tal-magna jidħlu għall-ħajja. Twaqqa l-Luger, I imdawra għall-ħajja kif il-karozza imċaqlaq lura, il-trasmissjoni tar-ragħa tiegħi ta ' l-ispalla. Is-sewwieq biddel il-rota, u li raw il-qafas jimxu lejn il-lemin, u l-roti ta'wara tolqot l-art u ġrew fl-me.
  
  
  I tefgħu ruħi għall-xellug, u d-dritt tar-rota ta'wara mibruxa l-ispalla tiegħi bħala li għadda mimmo, u mbagħad il-karozza kienet l-ebda itwal fuq il-quċċata tal-me, iżda I tista'tisma'l-brejkijiet creaking u l-irkaptu clattering bħala l-mutur poġġih fil-maqlub. . I titneħħa lili nnifsi barra mill-art kif il-karozza daħal fil lili. I dived mill-ġdid, tnaqqis lili nnifsi kontra l-art, u li kien fl-uġigħ bħala l-trasmissjoni xaft maqbuda tiegħi għadam tal-ispallel. Is-sewwieq titwaqqaf qabel ma jkun jista bis-sħiħ ċirku me, tpoġġi l-karozza lura fil-tagħmir, u titħaffef l quddiem. Ont kien tax-xellug ċatta, u l-karozza perpru barra mill-ġdid, għal dejjem. Dan iż-żmien, huwa miġbud ruħu flimkien u fejn'l quddiem, il-vetturi fl-somersault. Kelli biss laħqu l-aħħar meta l-I ħass enormi idejn aqbad tiegħi l-ispallejn u l-lift me up.
  
  
  I ġestiti biex tpoġġi l-ilsien wieħed sod biżżejjed, u hu l-half-mdawwar ara l-ġgant Ġappuniż-bniedem, u warajh, karozza tiegħi bil-bniedem jkollna minnha. I ppruvaw li tolqot lura lejn l-kbira guy, iżda hu tefa'me isfel bħal xkora tal-patata, u huwa żbarkat fin-nofs fuq l-injam kaxxa. Għall-daqs tiegħu, il-produttur Ġappuniż tal kien mgħaġġel bħala-qtates, u kien fuq il-quċċata tal-me meta dan laqat il-kaxxa. I iffavorixxa, iżda hu maqbud l-daqqa mal-ballut naħa, u l-ego counterstroke mibgħuta me li jtajru.
  
  
  I żbarkati fuq wara tal-għonq tiegħi, ma flip, u raw sabiħa roża, isfar, aħmar u d-dwal. I ħadlu kap tiegħi u iddrittata biss biex isibu li mill-rifless, Hugo kien fl-naħa tiegħi, u ont kien swat fil-qosor, vizzjuż arki. Iżda biss l-arja jitnaqqsu permezz ta'dan, u l-I jinstemgħu l-ħoss tal-karozza tal-magna bidu, il-familjari tal-ħoss.
  
  
  Tħawwad kap tiegħi biex jiċċaraw is-sitwazzjoni, I fl-aħħar nett ra tiegħi blu Cougar tluq jistabbilixxi l-ħmieġ fuq. Huwa dam madwar l-tarf ta ' l-kaxxa u naqsu l-art fejn Wilhelmina kienet tinsab. Huwa jaħdem fil minnhom, aktar diżappuntati minn xi ħaġa oħra, peress li għebu matul il-ħruġ fuq. Huwa jinstemgħu l-ħoss tal-karozza tbiegħed u tpoġġi l-Luger lura fil-holster tagħha.
  
  
  Dawn kienu fuq il-jimxu, u Hawke ordnat l-cops li tfittex l-iswed l-Olanda. I iddeċieda li jagħmlu l-istess u sabet ih-karozza wara twil ġeneratur. Dawn ix-xellug tagħhom ċwievet fl-it. Dan kien immexxi mill-ego mill-Norbert tat-Triq-sit tal-kostruzzjoni. Cop-ħelikopter deher fl-għoli u l-uem xejru fil-tagħha. Ftit minuti wara, I kien mdawra mill-flashing isfar fl-aħmar-dwal u l-cordon tal-karozzi tal-pulizija. Sibt minn madwar l-karozza, kellhom malajr il-chat, u dawn ħalli me tagħmel kuntatt mal-Ed fuq ir-radju. Huwa korrett is-sitwazzjoni u tahom il-ġdid deskrizzjoni ta'l-blu cougar tal-karozzi.
  
  
  "Jieħdu l-apposta, u l-ieħor waħda," waħda mill-pulizija grimaced. "Minn issa, dawn jista'jkollhom tittajjar off fi kwalunkwe kkritikat id-direzzjoni."
  
  
  "Fittex u jsibu," qal. Huwa ħares lejn me mal-disgust bħala huwa għalaq il-bieb tal tiegħu tal-għassa tal-karozzi. Huwa marret lura fis l-iswed l-Olanda u l-intitolat għall-Carlsbad tal-dar . I studjati kull kkritikat pulzier tal u raw jekk tatni xejn. S'issa, Nemes huwa Rita Kenmore tal-ideali, sinċieri, u ddedikati tifla, impenjati biex jagħmlu d-dinja tisma', u kien responsabbli għall-erba ' l-imwiet - żewġ gwardji tas-sigurtà fuq il-deżerta qara l-operazzjoni, u issa żewġ aġenti FBI. Iżda dan deher ukoll. L ilu magħruf li hemm xejn aktar crass minn idealistą li jaħseb li huwa stabbilit naħa tiegħu fuq l-għaqda dinjija huma vera. Xejn kwistjonijiet ħlief l-ego-tfittxija.
  
  
  * * *
  
  
  Tagħha, l-ħsieb tal-girl, l-approċċ għall-ka tal-dar, pjuttost żgur li hija ma kinitx taf kif il-fond binha kienet midfuna. Forsi hija mhux se tkun taf sakemm ma jkun tard wisq. Jew forsi hi ser issib u tħares il-mod ieħor.
  
  
  Huwa saq sa l-dar u bil-mod ltqajna. - Ġisem tiegħi kien fil-protesta, kull tal-muskoli fl-it. Dan sar me ftakar li l-I meħtieġa biex issib mhux biss fatali tal-virus, iżda wkoll l-użu abacus mikrofoni u l-kelliema. Il-bieb ta'quddiem kien miftuħ, u huwa beda mill-tfajla tal-kamra tas-sodda, fejn huwa ra miftuħ tagħha l-ivvjaġġar borża fuq is-sodda. Apparentament, hi biss tefgħu ftit l-affarijiet fil hemm, minħabba li l-maġġoranza tal-ħwejjeġ tagħha kienu għadhom fil-afrikani, u xi affarijiet li kienu fuq l-art. Kien wasal biex tħalli permezz tal-kmamar meta l-għajn tiegħi maqbuda glint tal-fidda, forma bħal ċirku, u hu laħqu l-pick-up żgħar oġġett li ħares bħal locket jew keychain. Diversi-rabtiet-dijanjosi laxk mill-rawnd tal-fidda-oġġett. Biċċa xi ħaġa bħal avorju jew tal-għadam kien inkorporat fil-metall. Xi ħadd kellu misruqa l-ego u tax-xellug fil-għaġla biex pakkett Rita Kenmore tal-affarijiet. Ego pawned fil-minuta u bdiet tħares madwar l-bqija tad-dar.
  
  
  Ma kienx sakemm laħqu l-żgħar tal-kamra, l-ebda aktar minn nook, bil-żgħar desk u diversi xkafef li kien jidher assolutament xejn. Fuq l-ixkafef kienu kbar, stejpils qatet ta'mżewqa ispina; fil-jiġbed tal-president tagħha, I misjuba checkbook bi tliet toqob fil dan. Kif hi meqjusa bir-reqqa l-kontroll twieldu, f'daqqa waħda sar ċar għaliex Karlovy Jvarjaw għex f'dan il-ramshackle qodma dar.
  
  
  Ego-salarju ta'kull xahar kien bir-reqqa daħlet kull darba, u mbagħad jidħlu fl-addoċċ-settijiet tal-kontrolli ta'l-ammonti differenti kienu bil-miktub lill-kont tal-bank fl-Hokkaido, il-Ġappun. Dwar xi wħud ta ' l-ispina kienu mistur noti: l-ħlas; il-karozzi; eda. L-aktar madwar minnhom ma tikseb l-ebda spjegazzjoni. Iżda meta jien għamilt malajr il-kalkolu, I raw li l-ammont kbir ta'flus li kienu ġew jintefqu fuq l-it matul l-aħħar ftit snin. Biex jgħidu li hu sempliċiment immellħin l-ego kien wisq sempliċi spjegazzjoni. Kollox jinxtamm bħall-preparazzjoni, l-flus mibgħuta lil xi ħadd jew x'imkien li jintużaw għall-avveniment speċifiku jew il-ħin.
  
  
  Huwa biss miġbura l-bramel sigaretti taħt il-fergħa tiegħu biex jieħu ih u tarmi fil Hawke tal-addominali meta dan ġara. Il-sħiħ kkritikat dar sploda taħt me. I nistaqsu meta dawn l-affarijiet jiġri, dak li għandek tiftakar u l-avviż-ewwel hija is-smigħ tagħha l-jaħarbu biha ta'splużjoni bħal vulkan eruzzjoni, u hu jinstemgħu me ġurament kif kien mitfugħin u permezz tal-kamra żgħira.
  
  
  "Inti bastards!" I għajjat fil tagħha bħala l-I laqat il-qafas tal-bieb u l-imqiegħed r-sala. "Huma tax-xellug żmien bombi wara." Ont kienet konxja biżżejjed biex jirrikonoxxu l-ħaġa għall-fil-qosor teptip mument, u mbagħad it-taraġ żdied biex jilħqu me tagħha żbarkati fuqhom. Meta l-ballun sploda, kien hemm it-tieni splużjoni. Ħassejtni tiegħi pulmuni constrict I kif ntlaqtet ħażin mill-nixxiegħa ta turbulenti, avvelenati-teħid ta'kampjuni tal-arja. I tista kważi ftakar li jaraw biċċiet kbar tal-ġibs u l-injam li jaqgħu fuq me u jippruvaw biex tkopri l-kap tiegħi bl-idejn tagħhom, u mbagħad-dlam nbela'me bħala uġigħ qawwi maqtul permezz tal-kap tiegħi.
  
  
  I qajjem sa probabbilment mhux aktar minn ftit minuti wara, u tiegħi bleary-għajnejn fl-aħħar nett iffoka fuq il-post tat-tifrik u l-fdalijiet. Iżda anki għall-agħar, kif ont jistabbilixxu hemm, fehma tiegħi bil-mod tan-navigazzjoni li ont kien u għaliex tiegħu kienet tinsab fost l-radam, ont jinħass l-arja sħuna u raw il-oranġjo-fjamma tal-ammi. Kien ferm sħun, daħlu sħun, u meta qabbdet fuq l fours, li rat li l-post kien fil-fjammi. Huwa waqa'fl-ewwel sular meta waqa'fit-tieni sular, li salvat il-ħajja tiegħi. Issa l-saqaf kien biss il-bidu ta'l-tieni sular, bl-ilsna tal-nar ħmar madwar l-toqob fil-tifrik. I kien mdawra minn towering fjammi li kienu mexjin lejn in-nofs ta'l-fdalijiet tal-żaqq u lejn me.
  
  
  Hu marbut b'maktur madwar wiċċ tagħha meta beda l-sogħla. Kien żgħir, kważi inutli ġest, iżda sekondi huma daħlu prezzjuż meta l-ħajja jidher li jiżolqu bogħod. Riħ minn x'imkien, probabbilment maħluqa permezz tal-vakwu tar-nar innifsu, rilaxxati fit-ilsien tal-fjamma permezz tal-tifrik direttament fil me. I ċaħdet u ħass lili nnifsi timbotta permezz tal-maqsuma floorboards. I qabad minnhom, maqbuda wieħed minnhom għall-mument, u mbagħad hu, wisq, tat-mod. Iżda dan sar fuq żmien twil biżżejjed biex tieqaf jaqgħu tiegħi, u hi żbarkati tajbin fuq il-kantina tal-art.
  
  
  Il-post kien fgat bid-duħħan u t-trab mill-jisplodi-forn, iżda I tista'tara saint fil-kantuniera. Huwa telgħu fuq il-milwi pajpijiet u blokok tal-konkrit lejn u ħass-moviment fl-arja. Kien simili il-vista tal-ilma nixfu-bniedem, u hu magħfusa ' l isfel, dmugħ riġel tiegħu fuq il-biċċa tal-ma tal-metall.
  
  
  F'daqqa waħda, xemx saint deher quddiem me u l-arja kien għadu mimlija bil qed jifgaw trab, iżda l-arja tal-madwar l-entratura lura għall-kantina kien għadu hemm, u huwa qabża fil-miftuħ, xorta tħoss is-sħana tal-fjammi warajh. Huwa waqa'l-ħaxix u jistabbilixxu hemm gasping għall-arja meta jinstemgħu l-toqrob sireni ta'trakk tan-nar. I kien qed saqajn tiegħi mal-b'maktur tiegħi għadu mdendlin mill-wiċċ tiegħi bħala li estendew għall-quddiem tal-dar, li issa kien biss enormi torri tal-fjammi.
  
  
  "M'hemm l-ebda wieħed ġewwa," missierha qal, timsaħ il-biża'mill-ih tal-għajnejn. Meta bdew tferra l-ilma fuq ao madwar il-pajp, qabbdet fl-Olanda, mqatta, fil-griżmejn, fsada mill-għexieren ta'qatgħat u tbenġil, u bħal mad apposta.
  
  
  Hu waqqaf għal sejħa Ed mill-ġenb tat-triq tat-telefon kabina. Hu qalli li jmorru-bqija, tiekol, u mbagħad jidħlu għall-uffiċċju.
  
  
  "Jien ser jiġu hawn," huwa qal. "Huma miġjuba me-oħrajn, u jien se jibqgħu hawn sakemm dan huwa l-aktar, ma'din id-Dinja Tmexxija tal-Konferenza, u issa din l-imbierka ħaġa."
  
  
  Hu il-dijanjosi u saq bil-mod lura għad-appartament tiegħu. Fit-tul banju sħun segwit minn twil kiesaħ kir ħadem jistaqsi għal-ġisem u l-ruħ. Eżatt wara l-ikel, I magħmula tiegħi mod biex Ed uffiċċju tal-AX-kwartieri ġenerali. Kien bil-wieqfa mill-bajja tieqa, tfittex fil-ddawwar tat-traffiku hawn taħt, u huwa gestured fil me I kif daħlu. I mixi matul joqgħod ħdejn lilu, tħares lejn il-fond, għajjien-linji fuq il-wiċċ tiegħu.
  
  
  "Aħna qed bħal dan il-kurrent, Nick," huwa qal. "Going fil-ċrieki, mingħajr iż-żewġ naħat, biss aktar u aktar ċrieki." Huwa mdawwar u tax-xellug. Huwa għamel tagħha lill-president madwar minnu. "Inti mhux se jemmen dak li aħna qed sa mad-Dinja Tmexxija il-Konferenza. Għandna mikxufa plottijiet kontra l-għexieren ta'differenti tal-presidenti u l-dinja l-figuri għall-prevenzjoni ih milli jipparteċipaw fil-Konferenzi. Il-konferenza xprunat kollha psychos u l-gruppi professjonali għall-azzjoni. U issa dan Karlovy Jvarjaw u l-ego damned fatali razza. Huwa l-aħjar madwarhom, Nick, minħabba li taffettwa il-dinja kollha, u kien tagħna virus, madwar l-ħażniet tagħna."
  
  
  I talab tagħha. "Ma xi ħadd ħaffer xejn dwar il-kontroll il-pern li huma taw inti fuq it-telefon?"
  
  
  "In-nies tagħna fl-Tokyo huma tneħħija dwar dan," huwa qal. "Il-kont kien magħluq tlett ijiem ilu. Kien użat mill-Sur Kiyishi, li kien deskritt bħala kbir tal-bniedem."
  
  
  "Dawn huma numri," I muttered.
  
  
  "Peress Karlovy Jvarjaw ippjanat dan mat-kuntatti internazzjonali u jistgħu jkunu ppjanati għall-istrajk fil xi ħadd, kullimkien, il-president ordnat me li jiġu stabbiliti ċerti kuntatti. Ih installat, iżda nista'biss cross-swaba tiegħi."
  
  
  "Għandek me beda jinkwieta, imgħallem,"qal.
  
  
  "Aħna fetaħ dan sa l-mexxejja ta'kull ewlenin tal-aġenzija tal-intelligence ibbażata fuq il-kooperazzjoni internazzjonali u l-infurmata-interessi personali," Hawke qal. "Nixtieq li jattendi l-laqgħa skedati għal tmien'filgħodu fil-White House għada filgħodu. Ardsley jasal fuq il-British l-intelliġenza. Se jkun hemm Nutashi fil-Ġappun. Claude Mainon fuq il-franċiż, l-Intelliġenza-Servizz, Manuchi fuq il-taljan kontro-servizz, Adams madwar l-Kanadiżi-Servizz tas-Sigurtà u l-Russi tibgħat "Sovjetika speċjali l-intelligence".
  
  
  "Pjuttost firxa impressjonanti," huwa qal. "I jinżammu l-aħjar ta'kulħadd," Hawke qal. "Ċiniż Ħomor tibgħat Zhong Verżjoni online."
  
  
  Ont, huwa whistled permezz tiegħu s-snien. "Kif l-infern ma għandek tagħmel dan?"
  
  
  "Sa mill-President Mao huwa li jattendu l-Konferenza Dinjija fuq l-Nazzjonijiet Uniti, dawn ma jkunux jistgħu jaffordjaw għal xi ħaġa tmur ħażin," Hawke qal. "Dawn ma jkunux jafu, u lanqas ma aħna, li Carlsbad jistgħu ma tipprova li jitilfu l – X- V77 li l-Ċiniż tmexxija. Jekk l-ego-pjan huwa li tpoġġi l-Amerika fil-pożizzjoni diffiċli, dan żgur li se jkun il-mod li tagħmel dan."
  
  
  "U l-tali hekk qodma is-Sur Kbar madwar l-Ċiniż ħomor tmur barra tal-toqba tiegħu għall-jum tal-papa," huwa mused b'leħen għoli. "Dan għandu jkun xi tip tal-ewwel." Chun Li kienu ltaqgħu u għelbu l-esperti ħafna, iżda l-kbira tal-kaptan tal-aħmar Ċiniż-intelliġenza kien dejjem ghostly il-figura fl-isfond, jintlaħaqx, kważi inviżibbli.
  
  
  "Taħseb li dan ix-xogħol?" staqsa Hawka. "Taħseb li aħna kollha jistgħu jikkooperaw meta kulħadd huwa suspettużi u attenta, sabiex jipprevjenu l-sigriet-materjali jiġu nixxew?"
  
  
  "Jien naħseb li l-hekk," Hawke qal. "Chun Li diġà ħadet bil-pass biex jipproteġi lilu nnifsu. Aħna tgħallmu li l-konslu fil-Hong Kong kienu ttieħdu taħt il-gwardja tal xi sigriet immobbli. Naturalment, dawn ma tgħidilna xi ħaġa, iżda huma jafu aħna qbilna li l-messaġġ. "
  
  
  Huwa milħuq fil-minuta u miġbuda minn żgħir oġġett li kien misjub fil-Karlovy Jvarjaw kamra qabel l-isplużjonijiet. Kien Ego Hawke li dumping tagħha.
  
  
  "Ejja naraw jekk xi ħadd jista'jgħinna permezz tagħhom," qal.
  
  
  Ed eżaminati dan. "Jiena naħseb li huwa fl-għadam framment," huwa qal tal-materjal magħluqa-ċirku tal-fidda. "Ukoll, ejja naraw jekk ikunu jistgħu jgħidulna dwar dan għada."
  
  
  L ltqajna. "Tmien fil-għodu, White House," qal, u l-qodma tal-volpijiet nodded, għajnejn tiegħu għajjien.
  
  
  "U l-ebda sinjal ta Carlsbad u l-oħrajn?" I talab, bil-mixi lejn il-bieb. "Huma biss ltqajna u sparixxa fil-irqiq tal-arja."
  
  
  "Ħej, mill-Alla, naħseb hekk," Ed qal sew u ikteb. "Aħna jimmonitorjaw kull ewlenin tal-awtostrada, kull tal-ferroviji u l-istazzjon bus, u kull ewlenin tal-ajruport. Forsi li qed mtaqqab x'imkien. Jekk le, huma maqbuża. Jew il-mod, huwa ser ikollok fl-inkwiet."
  
  
  It-tielet kapitolu.
  
  
  Kollha matul il-lejl u sakemm dawn, ma tellgħu l-xtut ta'l-Istati Uniti kontinentali. Kulħadd madwar minnhom kien kontinwament mmonitorjati bir-radar kuntatt, u l-permessi ġew maħruġa mill-mħejjija minn qabel punti ta'kontroll. Kulħadd madwar minnhom kien sodisfatti mill-Amerikana-pjan u wasslet biex Of Qasam barra Washington.
  
  
  Ardsley kien l-ewwel li jaslu fl-gran Brittanja fil-Sajjetta F. MK-3, li kien li jiċċaqalqu baxx u malajr, imma tagħna subien telgħet ego, dwar l-erba ' mija mil-lvant ta'Nova Scotia. Franċiż Mainon waslu fuq il-Dassault Nida 4A, u kien jintlaħqu madwar tliet mitt mil hawn fuq l-Oċean Atlantiku. Il-produttur Ġappuniż tal-bniedem waslu fil-Ħawaii fuq Fuji Ġett-Trejner T1F2 u ġie trasferit lejn l-kbira Boeing Jet kemm għall-truf tal-vjaġġ.
  
  
  Russky Ewlenin għamlet serje ta'qasir qbiż dwar il-MIG-19, fil-mibnija apposta wieħed għalih u l-pilota, u l-aktar il-mod ego kienet wasslet mill-russu fit-firxa tal-ġellieda. Aħna telgħet Ego wara li ġie approvat l-art fil-Wiżż Bajja, Newfoundland. Ċiniż aħmar, Chung Li, kien permess li l-art fil-Fairbanks, l-Alaska, fil-Ilyushin russi kbar tat-trasport. Minn hemm, aħna skortat ego-kbira tal-pjan għall Of.
  
  
  Hija kienet meħuda mill-taxi u mwaħħla fil-traffiku fuq Pennsylvania Avenue. Meta I waslu, dawn kienu kollha hemm, u l-klima kienet xi ħaġa speċjali, bħal edukat disgust. Il-gżira I d jidher tagħha qabel kien burly, bi ħxuna-għonq u iebes l-blu tal-kwarz-għajnejn. Kien magħruf bħala frisk persuna f'kull mod u ħares il-parti. Tiegħi ħarsa flickered fuq l-oħrajn: Ardsley rilassat, każwali bħala biss British-bniedem jista'jkun, iżda xorta tidher tqarqaċ; Claude Minon, il-franċiż, minn hekk, malajr b'għajnejha; dawn iż-żewġ l-irġiel fuq il-Armata l-intelliġenza. Il-fokus tagħha kien fuq Ink Verżjoni online.
  
  
  L-aħmar Chinaman deher li jkunu qed jistennew li jissodisfaw tiegħi ħarsa u nodded fil me. Huwa kellu tondi, artab tal-wiċċ, kważi tiegħi, simili ħafna għall-wiċċ tal-ego-imgħallem Mao Tse-tung. Huwa ma dehra ta kompjuter u l-għaqlija spy-imgħallem, iżda imbagħad, I-ħsieb,lanqas ma Ed, li kien bil-wieqfa fil-forma tal-Ġdid l-Ingilterra Battista ministru. Meta I daħlu fil-kamra, Ed introdotti me, iżda biss Joon Lee tkellem.
  
  
  "Jien verament ferħan, Carter," huwa qal fil-vuċi artab, kważi hissing. "Il-partijiet tal tagħha staqsiet dak li ħares simili. Xi ħadd jistaqsi dwar il-persuna li ħa l-uem problemi tant."
  
  
  Huwa tbissem Eżenzjoni tal-tbissima, irqiq iżda fatali.
  
  
  "Nittama int ma diżappuntati," qal ir-restawr ego charm. "Mhux fil-iċken," Zhang Li wieġbu, u l-I tista'tara tiegħu żgħar skur-għajnejn peering fil kull aspett tal-wiċċ tiegħi. Meta ħares lejn me, kelli l-impressjoni li l-I kien qed viżwalment kompjuterizzata u katalogati. Hu jaf li l-soft-tond tal egos tagħhom kienet naturali maskra għal tagħhom sottostanti riġidità.
  
  
  "Sinjuri," Ed qal, " I ser tkun qasira. M'hemm l-ebda punt fil-sigurtà li aħna kollha laqgħa issa bħala l-ħbieb. Aħna hawnhekk biss minħabba li f'dan il-każ l-interessi tagħna jikkoinċidu."
  
  
  "Aħna qed hawn minħabba l-periklu li l-apparentement fqira ħafna miżuri tas-sigurtà għandek tpoġġi l-beraħ fl," il-Gżira growled. Ed ma bat-għajnejn.
  
  
  "Jien ċert li inti tixtieq li jkunu iżgħar minn dawn huma," huwa qal ewwel. Il-Gżira l-blu tal-kwarz-għajnejn kibru aktar kesħin.
  
  
  "Il-kunjett fil-tagħna Batterjoloġiċi Gwerra tal-proġett, magħrufa bħala X – V77," Ed kompla, " huwa fatali razza derivati minn serje ta'botulisms. Dan jinfetta l-arja u tikber fl-klimi, jeħtieġu biss organiżmu ospitanti. għalhekk, l-istess miżuri ta'prevenzjoni kontra l-mexxejja tal-pajjiż tiegħek mhix se tkun biżżejjed.
  
  
  "Aġent N3 issa ġie assenjat biex isibu Dr. Carlsbad u l-vajrusis. Naħseb li inti se kollha jaqblu li ma hemm l-ebda aħjar tal-qasam aġent fid-dinja. Iżda l-ħin huwa importanti ħafna. Kwalunkwe għajnuna tista'tipprovdi se jkunu apprezzati kollha tal-istati uniti. Sa l-X-V77 huwa lura għall-us-sigurtà, aħna lkoll flimkien. Hawnhekk, l-ebda wieħed jistenna li xi ħadd ieħor biex tikxef sigrieti, iżda fi ħdan dan il-qafas, aħna għandhom jikkooperaw. Jien ser jgħidlek kollox nafu s'issa."
  
  
  Kif Ed infurmat-kamra, ont, huwa maħsub li lilu nnifsu dak konċentrazzjoni ta qawwija spjunaġġ-informazzjoni nġabret issa, f'din il-kamra, fil-White House. Meta Hawke kien sar, huwa qabad il-biċċa tal-karta.
  
  
  "Dan huwa dak il-President tal-Istati Uniti waslu dan filgħodu," huwa qal. Huwa ħares lejn me għal mument. "Din kienet l-timbru postali tal-belt żgħira fil-Iowa." I nodded tagħha, u marru lura għall-ittra.
  
  
  
  "Is-sur-President," huwa aqra, " minn issa nittama li inti kkuntattjajt lill-mexxejja ta'l-kbar tas-setgħat u qaltilhom li flimkien int trid teqred l-istokks kollha tal-batterjoloġiċi gwerra. Jekk inti ma taħdimx, inti ser jkollha biss ħin qasir. Qabel l-I turi li inti l-effett sħiħ ta'l-orrur inti se jġibu fuq id-dinja. Tagħha se jistenna li l-azzjoni Tagħha se jistenna li l-azzjoni, u r of tisma għall-pubbliku s-sistemi ta'komunikazzjoni u l-istampa biex tikseb l-rewmatiżmu. Joseph tal-Karlovy Jvarjaw ".
  
  
  
  Hawke mogħtija l-ittra fuq, tgħaddi l-ego-ewwel li Manuchi taljan, li kien bil-wieqfa ħmar kulħadd hu.
  
  
  "Forsi għandna nagħmlu juru pubbliku ta'dak li jgħid," Ardsley volontarju dwar il-British l-intelliġenza. "L-gvernijiet tagħna jħabbar li aħna qegħdin jeqirdu l-tagħna laboratorji u l-materjali għall-batterjoloġiċi gwerra."
  
  
  "Huwa l-ebda iblah, dan Karlovy Jvarjaw guy," Ewlenin qal. "L-uem jeħtieġ aktar milli kliem."
  
  
  "Jien jibżgħu naqbel mal-Ġenerali Ewlenin dwar dan," Ed qal. "Huwa ovvjament ppjanati b'attenzjoni u bl xi għajnuna. Huwa jista probabbilment jibqgħu kull fejn huwa jistaħbew-istati uniti, u stenna għall-us li jipprovdu evidenza."
  
  
  "U li sinjuri ma setgħux juru em il-prova, tista?" qal Claude Minuri, bil-kompjuter tbissima fuq il-wiċċ tiegħu. "Dan ikun ifisser li fil-fatt l-qerda tiegħek batterjoloġiċi-arma tal-gwerra."
  
  
  L-ebda wieħed qal xejn, għandna Ed, il-Gżira. Huwa ma setax jgħinu iżda tbissima li lilu nnifsu. Il-Franċiż jintmess wieħed mill-aktar offerta tikek.
  
  
  "Fil-frattemp, ejja tiffoka fuq il-kisba ta'l – X- V77 lura," Ed fl-aħħar nett qal. Huwa tossed żgħar tondi tal-fidda oġġett ta'l-avorju jew fl-għadam inkorporati fil fuq siġġu.
  
  
  "Dan huwa l-web essenzjali jwassal li l-Aġent tal-N3 misjuba," huwa qal. "Kulħadd jista' madwar inti tgħinna ma'dan?"
  
  
  Tagħha jaraw kif l-irġiel avviċinat jilgħaq l-tabella u ħares lejn l-figura. Ardsley, Minon, it-taljan, u l-Gżejjer kollha ħadlu kapijiet tagħhom. Ġappuniż Nutashi telgħet l-ego u eżaminat bir-reqqa. Huwa jista ara Chun Li jaraw lilu permezz tal-qasmiet tal-għajnejn tagħha, il-pazjent, kważi amused-espressjoni fuq il-wiċċ tagħha.
  
  
  "Huwa l-identifikazzjoni tal-marka," Nutashi qal. "Aħna jifhmu li huwa użat mill-żgħar tal-sigriet tas-soċjetà, semi-reliġjuż, prattikanti sagrifiċċju tal-bniedem. Il-materjal fiċ-ċentru huwa a tal-bniedem fl-għadam, mill-vittma ta'l-amerikani kienu bombi, l-ebda dubju li għadhom kemmxejn radjuattiv. L-aspetti reliġjużi tal-soċjetà huma ċċentrati madwar l-amerikani kienu diżastru . "
  
  
  "Naturalment, il-Carlsbad-grupp jistgħu jirċievu l-għajnuna finanzjarja," qal. "Bħal post jaħbu."
  
  
  Nutashi tpoġġi l-munita tal-fidda lura dwar il-president, u Li Zhong laħqu l-u qabad it up, dangling l-ftit li fadal konnessjonijiet marbuta magħha. "Maġġuri Nutashi huwa ġeneralment korretta dwar dan il-grupp," qal fl-artab tiegħu, hissing vuċi. "Aħna darba kkuntattjati minnhom biex tevalwa l-ih possibbli kostellazzjoni-lum għall-għanijiet tagħna."
  
  
  Ont, huwa ra Nutasha tal-xedaq tissikka, iżda huwa miżmum tiegħu barra kwiet. Chun Li kompliet, l-artab, ġentili tones viżibbli b'mod ċar fil-silenzju tal-kamra. "Madankollu, aħna sabet li hemm ftit wisq nus u huma ħafna diżorganizzat. Iżda matul l-aħħar sena, aħna kont smajt li ih in-numri żdiedu, u li dawn jidhru li jkunu kisbu l-ġodda s-saħħa. Stramba biżżejjed, dan wassal għal ih ser aktar profonda taħt l-art. "
  
  
  I ra tagħha fil-fehma tiegħi, dawk kollha iċċekkja twieldu minn Carlsbad. Jekk dan il-grupp miksuba qawwa ġdida, mbagħad mill-inqas xi wħud kien għad-detriment tal-ego-fondi.
  
  
  I talab tagħha. "Inti jfissirx li inti ma tkunx taf fejn huma l-aktar?"
  
  
  "Biss li huma x'imkien fil-Kuril-Gżejjer," Chung Lee wieġbu. "Fil xi qedem Buddist temple"
  
  
  "Imbagħad dan huwa pass li jmiss tagħna," Hawke qal. "Carter se tmur hemm u tipprova ssib ih. Kollox jindika li l-Karlovy Jvarjaw qed taħdem ma'dan il-grupp. Jew il-mod, huwa kollha għandna u aħna qed tagħmel hekk ukoll ma'dan."
  
  
  "Aħna ser tagħmel inti waħda madwar l-Ġappuniż-sajjieda li jistadu off il-Gżejjer Kuril kuljum," Nutashi issuġġerit. "Dan jiżgura li inti tidħol mingħajr suspett."
  
  
  I talab tagħha. "Dak jekk Carlsbad fuq l-art u l-I bżonn ta'sostenn-seħħ?"
  
  
  Ewlenin approvat gerżuma tiegħu, u l-I raw li ħadu xi sforz għall-uem li jitkellmu. "Aħna għandna ... er ... .. hemm numru ta sottomarini fil-qasam," huwa qal. "Aħna jista-seħħ ih li jaġixxi fuq l-istruzzjonijiet tiegħek."
  
  
  L-ed verament tefgħet. "Li l-ħsejjes tajjeb ħafna, bejn l-irġiel." Huwa tbissem. "Naturalment, aħna naqblu li kulħadd se jiġi informat immedjatament dwar l-avvenimenti kollha. Aħna se tiżviluppa proċedurali l-operazzjonijiet. Fil-frattemp, Nick, inti d aħjar jiksbu fuq l-effetti speċjali. Stewart għalikom."
  
  
  IHK aċċettati mal-nod u l-waqfa qasira għall-mument li jissodisfaw Jung Lee tal-għajnejn. Forsi kien ħsieb dwar kemm-il darba kien meqruda tagħha ego pjanijiet u meqruda l-egos ta'l-aħjar persuna. Forsi kien jaħsbu dwar kif jista'neħħi me miftuħ issa. Jew il-mod, l-żgħar skur-għajnejn rifless fatali tad-divertiment, u kien jaf li għall-Jung Lee, din il-kollaborazzjoni kien hemm l-ebda aktar minn mument'il bogħod. L-għajnejn tiegħu deher li jgħidu li hu kien bil-ħerqa li titkompla l-battalja tagħna kemm jista'jkun malajr. Kull darba li inti lest, I ħalli-għajnejn tiegħi stess ara t-tweġiba u jdur madwar.
  
  
  Huwa eżamina lura fil-stately-karatteristiċi tal-White House kif hu intensifikati barra. Peress 1800, dan venerabbli-bini kien ospitat ħafna storiku-laqgħat, iżda l-ebda madwar ġie aktar importanti jew mhux tas-soltu mill-lejl I biss tax-xellug. Fil-AX-uffiċċji, Stewart sodisfatti me fil-bieb ta'l-kbira l-effetti speċjali laboratorji. "Mhux tas-soltu li inti dan iż-żmien, Nick," huwa qal tiegħu tas-soltu professuri monotoni, " is-sid qal li jkun hemm problema bl-rigward."
  
  
  "Waħda madwar l-problema,
  
  
  "Ego korrett tagħha." Hemm xi ħaġa fil-linja ta ' mutaġeniċità sustanzi? "
  
  
  Stewart injorati me, li hu normalment ma. Huwa dejjem eżamina bħal omm tat-tiġieġ li ma kinux dwar il-kura tagħha speċjalizzati ħafna qerda tal-prodotti, u kien jaf tagħha minħabba li huwa maħsub me turi diżrispett, fil-fatt hija ma imħallef tagħha ego fantastically għaqlija taħlitiet. Jien naħseb li stajt salvat il-ħajja tiegħi aktar minn darba. Tagħha maħsub biss li l-uem għandu jittrattawhom inqas imqaddsa, speċjalment peress li tant kienu kkritikat ieħor le.
  
  
  Stewart waqaf fl wieħed mill-żgħar bojod-kkompletati tabelli, fejn iċ-ċinturin u l-par ta kalzetti kienu pulit jitqiegħdu ħdejn xulxin.
  
  
  "Xi ħaġa ġdida fl-irġiel tal-ħwejjeġ?" I staqsa lilu, u huwa permess lilu nnifsu trasmessi tbissima. "Nixtieq nara tagħha fi tliet buttuna ġakketta bil-kwiet verifika," I joked.
  
  
  "Tpoġġi li ċinturin fuq," Stewart qal. "L-ewwel, agħfas il-ċentru ta'il-buttuna fuq id-dahar." Il-buttuna kien ħxuna tal-fidda bil-dawwar il-mudell fuq il-quddiem. Meta I ppressata-dahar ta ' dan, l-dahar jiżżerżaq għall-ġenb, u sibt ruħi azjenda kwadru tal-panel bil-żgħar gradilja fil-ċentru.
  
  
  "Mikroelettronika," Stewart qal. "Din hija żgħira sett biex jibagħtu. L-ebda akkoljenza. Trasmissjoni biss. L-imgħallem qal li jippromwovu l-ego fis-xi ħaġa li ma tkunx tixtieq li tieħu l-bogħod minnek."
  
  
  Meta missierha ħares lejn l-apparat żgħir, huwa miżmum sa żgħar pakkett dwar id-daqs tal-re-daqs tal-pakkett tas. "Niġu bil-ċinturin," huwa spjegat. "Ma jkunx hemm biżżejjed enerġija fit-trasmissjoni tal-unità li twettaq kwalunkwe sinifikanti distanza. Iżda hemm ħafna f'dan il-ftit backpack. Poġġi l-ego x'imkien fi mili tal fejn int ser, flip-jaqilbu fuq in-naħa, u l-unità se tirċievi l-sinjali mill-ċinturin trasmettitur. Huwa mbagħad jibagħtu ih fuq distanza sa mitejn-il mil. Huwa wkoll l-ilma ."
  
  
  I mibdula tagħha ċineg wara l-I jiżżerżaq id-dahar tal-panel ta'il-buttuna fis-seħħ meta tingħata me l-kalzetti. "M'hemm l-ebda ħtieġa li jilbsu issa," huwa qal. "Ġewwa l-dekorattivi kustilji fuq il-ġnub, huma fihom splussiva tal-wajer. Japplikax biss jaqblu li l kollu tal-persuna u inti ser tingħata biżżejjed għal waħda tajba blast madwar kull wieħed."
  
  
  Tagħha, dawn kalzetti tagħha fil-minuta. "Tibgħat me tużżana fil-kannella u tużżana fil-blu. Nittama li l-ebda wieħed mill-unjoni me filwaqt li ih hija li tilbes." Stewart tal-poppa wiċċ baqgħu expressionless, u huwa ddeċieda li hu qatt ma jiżviluppaw sens ta'humour. Huwa tax-xellug u marru soprano biex Ed tal-uffiċċju. I kien qal li tistenna u tistenna. L-girl fl-istennija tal-kamra kellhom-isem, l-numru tat-telefon u l-indirizz fejn kienet tgħix waħdu. Kull tlieta minnhom kisbu qabel Ed lura. I warajh fl-kariga ta'ġewwa.
  
  
  "Inti se jissieħbu Maġġuri Nutashi fil Of Qasam sagħtejn," Hawke qal fil-jaqtgħu t-ton. "Inti tieħu kemm għall-Hokkaido. Hemm, l-irġiel tiegħu se tipprepara lilek biex jesploraw il-Gżejjer Kuril. Flotta ta 'erba' russa SOI-klassi taħt il-baħar chasers se jiġu stazzjonati barra l-Kuril-Gżejjer. Aħna iddeċieda li ma tuża sottomarini minħabba l-ih nuqqas tal-gverta tal-pistoli li jista'jkollok bżonn. Barra minn hekk, dawn l-ilma ta'taħt l-kaċċaturi jistgħu jiċċaqalqu waqt li liebes-ċintorin tas-sigurtà. Ewlenin qal tliet W-klassi tal-għassa sottomarini tkun stazzjonat taħt il-wiċċ jekk ikun meħtieġ. Zhong Li taw l-istati uniti speċjali frekwenza fejn nistgħu kuntatt lilu direttament, u huwa qabel li l-Ċiniżi kollha tal-kosta forzi għandhom ikunu mwissija li kull mhux tas-soltu l-attivitajiet, bħall-Carl ipprova jilħaq l-Ċiniż kontinentali bil-baħar. Fil-radju-komunikazzjoni mal-hema, jekk jogħġbok uża l-isem tal-kodiċi "Operazzjoni DS".
  
  
  Hawke waqfa qasira, u l-Ego ix-xufftejn issikkati. "Il-bqija huwa biex inti, Nick," huwa qal. "Kollha dan l-isfond il-kollaborazzjoni mhux se jkun jiswa tagħna karatteristika jekk inti ma tistax tikseb Carlsbad. Kulħadd għandu qablu li jibqgħu fil-dellijiet u stenna għal-kelma minn għandek. ego malajr, mingħajr tħassib dwar tkun waqfet. Biss tiċċara l-azzjonijiet tiegħek fl-Operazzjoni DS."
  
  
  "Tajjeb biżżejjed," qal. "Kollha ta'dan huwa pprovdut li Karlovy Jvarjaw ma ipoġġu l-pagamenti dritt hawn."
  
  
  "Ah, insejt insemmi tagħha," Ed qal. "Aħna pjuttost żgur hu marret madwar il-pajjiż. Għandna rapport dwar sensiela ta'sitt privati tal-ġettijiet tax-xellug abbandunati minn hawn fl-Ingilterra. Kull pjan kien riżervat għall differenti karta titjiriet aktar minn xahar ilu, u kull wieħed minnhom ġew irriżervati mis-Sur Kiyishi." Tagħha, grimaced. Dak l-isem mill-ġdid. Huma organizzati serje ta'qasir titjiriet madwar il-pajjiż, nibdlu l-pjani kull ħin, biss li jkun sikur. Bir-reqqa, kelli li jammettu.
  
  
  "Aħna naħsbu li huma niżel permezz tagħna tan-nies mimmo Portland u taru barranin fuq bażi kummerċjali-ajruplan," Hawke konklużi. Huwa ltqajna u mixi b'me il-bieb.
  
  
  "Mhux biss dwar jkollna Carlsbad," huwa qal. "Jekk l-X-V77 huwa rilaxxat fil-proċess, aħna se jitilfu l-kollox."
  
  
  "Inti tgħid I biex nimxu malajr u diffiċli, bil-mod u bir-reqqa," I chuckled. "Tgħid kif me I se tagħmel dan, O Għaqli Waħda."
  
  
  Inti għandek tkun taf aħjar milli jissottovalutaw l-qodma volpi. "Immaġina li għandek bżonn wieħed mill-itqal irbit madwar," huwa qal. "Se jiġu lura għalik."
  
  
  Ir-raba'kapitolu
  
  
  Il-Gżejjer Kuril ġew ċeduti lir-Russja taħt il-Yalta-Ftehim, u l-inmsa għadhom uġigħ fil-post għall-Ġappuniż. L-Ġappuniż xorta nemes-ħut tagħhom sinjuri-ilmijiet minkejja-russu l-kontroll, u l-intrapriżi żgħar u jifilħu-abitanti huma indipendenti is-sajjieda tal -
  
  
  kostanti-problema għall-Sovjetiċi. Tiġbid mill-ponta tal-Ġappun għall-perijodu fit-Saba'tan-Nofs tipponta'l isfel ir-Russja, il-gżejjer huma maħsul mill-kesħa kurrenti ta'l-Avviż tal-Baħar u l-tqatta ħafna ġranet fis-tkessiħ ċpar.
  
  
  Fl-żgħar wieħed wieħed-qlugħ tas-sajd tad-dgħajsa, tliet Ġappuniż-sajjieda miġbud ' il barra sħiħ ix-xbieki u l-tpoġġi dawk ġodda fuq, li jiċċaqalqu żgħar tagħhom dgħajsa eqreb lejn il-gżira tal-xtut. Madwar minnhom, wieħed kien baxxuta iżda għadha qawwija u li kapaċi raġel, il-oħra ta'egotistical-tifel, żgħażagħ u ta'tmexxija dgħajsa. It-tielet-persuna kienet kbira għall-Ġappuniż. Fil-fatt, huwa ma kienx anke Ġappuniż kien tagħha Laqam, Carter.
  
  
  Ont baqgħu mħattba bħall-oħrajn, magħruf ukoll bħala x-xogħol tal-ħwejjeġ mill bil-kolla tal-ġilda, taħt li ont libes fit-Ġappuniż qmis b'qasir ta ' l-irkoppa-tul qliezet. - Għajnejn tiegħi kien orjentali taħlita mingħajr xkiel, il-weraq tal-ġilda ħażin lewn l-ambra, u kien jaf I faċilment jistgħu jgħaddu għall-ieħor sajjied għal xi ħadd jaraw mill-kosta. Ewlenin Nutashi spjegat li l-żewġ sajjieda li kienu mistennija li jagħmlu l-impjieg tagħhom bħala tas-soltu, iżda li tagħmel dak I qaltilhom li tagħmel ma tagħmel ħafna sens li l-us.
  
  
  Fl-ewwel jum, aħna mistada fil-foggy filgħodu sigħat u mbagħad swam mod wisq madwar filwaqt li l-xemx maħruqa. Meta dan ġara, dawn irrikkmandat-xbieki tagħhom, u l-tagħha imħaffra fil-qiegħ tal-baħar u l-esplorati l-gżejjer filwaqt li aħna mċaqalqa u madwarhom. I rringrazzja lill-Alla li għall-biċċa l-kbira minnhom, ma kienx hemm kemm biex jesploraw madwar minnhom ma kien hemm mistennija li jkunu, inkella aħna d xorta tkun esplorazzjoni meta l-żmien kien il-up.
  
  
  Kien hemm nixxiegħa ta ' l-tieni ġurnata, u l-baxxa li tinsab sunbeams kienu jiċċaqilqu madwar bħala aħna għadda mimmo gżira żgħira bil-sartji ta'siġar towering kwalunkwe tarzni mill-kosta. Hija kienet maqbuda mill-flash f'daqqa tal-dawl tax-xemx rifless fil-trombi.
  
  
  "Biss iżomm l-għawm mimmo," huwa qal ip mill-qiegħ tal-baħar. L-raġel nodded kif aħna imxiet fuq, imbagħad irku bil-mod, kif jekk jirritornaw. Meta aħna għadda il-gżira mill-ġdid, missieri kien seduta, l-ikkastjar waħda madwar l-xbieki fil-pruwa tal-bastiment. Għal darb'oħra, hi maqbuda fil-qosor idea tal-dawl tax-xemx fuq l-tagħha trombi. Aħna mixi sal-lejl waqa', u mbagħad ordnat tagħha ftit wieħed li anki jaslu lura. Iż-żewġ sajjieda talab l-ebda mistoqsijiet. Meta aħna tax-xellug il-gżira żgħira mill-ġdid, kien żift-iswed. Il-qamar ma kienx għoli biżżejjed mhijiex, u ma kien hemm l-ebda stennija għal dan.
  
  
  "Issa mur lura għall-djar, l -" qodma tiegħu bniedem u l-ego qal-tifel tiegħu kif huwa qabża fuq it-tarf tal-lag, li jħallu kompluta.
  
  
  Dawn nodded gravi, u hija tista'tisma'ħoss ħażin tal-ilma tolqot tagħha naħat anki bħala hi daru. I swam lejn l-għoljiet dlam li kienet il-gżira, tiegħi pompi papoċċi marbuta tiegħi tal-qadd, u tiegħi ornamentali kalzetti mdaħħla fl pants tiegħi. Il-marea kienet li ġejjin, u li għenuni. Dalwaqt, huwa ħass il-pebbly-qiegħ taħt l-saqajn, u crawled barra fuq il-ġebel tal-bajja. Huwa stenniet tagħha għall-waqt, imbagħad tlaqt mill-baħar u jintmesaħ saqajh xott fuq il-ħaxix li issa kiber fil-tarf tas-siġar. Imbagħad huwa poġġa fuq kalzetti u l-pompi papoċċi. Wara l-indiċi mhuwiex l-aħjar għażla. Huwa għamel b'kawtela permezz tal-siġar. Kien mitt tarzni fl-ilmijiet interni meta raw flash ta'l-dawl.
  
  
  Huwa ew sentenzi quddiem, għarkupptejh, joqrob dak li deher li waqa'tal-blat tal-massa li darba kienu temple tal-xorta. Iżda l-qerda kienet waqfet mill-ġdid tal-blokki tal-ġebel imqiegħed fil-pożizzjonijiet strateġiċi u tal-injam tal-pjanċi tal-mili fil-toqob. Il-fdalijiet tal-tempju miġbud lura fil-approvat-żona, u raw li l-saqaf kien ukoll msewwija, bil-gandotti u l-gandotti madwar it-truf. Figura dehru madwar l-dojoq'minn ġo mingħajr bibien - iddgħajfet u milwi raġel. Huwa mixgħula ċivili mwaħħla fil-ħajt tal-detentur, imbagħad mixi tul il-ġenb tal-tempju jisparixxu wara lilu. Kien Ġappuniżi, jew tal-anqas l-Asja. Stennejt għal tagħha u raw żewġ l-irġiel fl-monk tal-ħbula toħroġ, tiġbor ħatab, u jmorru lura ġewwa.
  
  
  Permezz xquq fil-ġebel u pjanċi, u fil-rifless tad-dawl tal-kwadru miftuħa li darba kienu tieqa, hi tista ' tara l-ċaqliq tal-torċi minn ġewwa u nisimgħu l-ħsejjes tal-kant. Jekk Karlovy Jvarjaw kien hawn, kien li jammettu li hija għażlet hellish-post jaħbu. Jekk tagħna ego-ħbieb ma kinux tilef din il-locket, nistgħu qattgħu l-għaxar snin tiftix għal dan il-post. Jekk hu hawnhekk, huwa għandu jħossuhom sikuri. Bl-eċċezzjoni tal-rimarka dwar dgħajsa tas-sajd permezz trombi, ma kien hemm l-ebda-gwardji tal-kullimkien fuqhom.
  
  
  Hija kienet qasmu ż-żgħar daqs tal-k moan temple meta l-kant titwaqqaf. Tagħfas tiegħu lura lill-Moan, huwa niżel fil-dlam ta'l-bieb arched, imbagħad jiżdiedu ġewwa, fis-reġjun tal-dellijiet fil-fond. L-art fid-daħla kien tajn, iżda l-art tal-ġebel beda kollox ġewwa l-'minn ġo. Qabel ma tidħol ġewwa l-temple, l-reklamati żgħar relay unità intensifikati fil-dell fond ta'l-bieb u l-imdawra dawl jaqilbu. I tista 'tisma' vuċijiet ġewwa, tan-nisa vuċijiet, u l-I tista'tisma'n-nies li jiċċaqilqu.
  
  
  - Naħa tiegħi istintivament kien imwaħħal mar Wilhelmina,
  
  
  fl-tagħha holster, Hugo diffiċli li jkunu fuq id-dritt tiegħi driegħ. Meta tieħu nifs fil-fond, huwa ressaq quddiem. I kien tagħmel multa sal I intensifikati fuq l-ewwel ġebla taħt il-'minn ġo; kien wiesgħa, ġebel ċatt, u kienet taf għaliex l-ebda-gwardji kienu stazzjonati. L-damned ħaġa kien xi tip ta ' jdur riffieda - huwa imdawra fuq, u ħassejtni bħal I kien qed tintbagħat-half-timbotta bil-ħerqa li jagħmlu l-grand-ħruġ.
  
  
  Wilhelmina kien fl-naħa tiegħi meta tiegħi fit-istati tolqot l-art u l-waqa'fi l-kbira ċentrali tal-kamra fejn il-figuri kienu toqrob lili mill-direzzjonijiet kollha. I innotata wieħed enormi il-figura, tneħħietlu l-qadd, fuq in-naħa, imma jien ma jkollhom il-ħin li tieħu l-inventarju. Cursing-nar, ġebel tagħha tifqigħ tad-sparaturi mferrxa ih, u l-tagħha jinstemgħu kbira ta ' l-uġigħ u l-allarm meta raw it-tliet li jaqgħu iċ-ċifri. Il-kamra kien lit mill-ċaqliq-dawl tal-ħajt torċi u mimlija bil-jiċċaqilqu dellijiet u kważi fid-dlam l-oqsma. Bħala l-oħrajn mifruxa, huwa mdawwar li jiffaċċjaw l-bieb, dan iż-żmien it-tisħiħ fuq blat. Meta I marru barra mill, I raw in-nies li ġejjin minn diversi in-naħa l-ħruġ u jħaffef fil me. I sparati mill-ġdid u raw żewġ aktar tnaqqis. Tir minn azzarin waqqaf lill fil-ġebel pulzier mill-kap tiegħi, u l-I dam lura għall-tempju, jaqbeż fuq l-jiċċaqilqu tal-ġebel mill-ġdid.
  
  
  L-irġiel kienu għeluq dwar me ġewwa, filwaqt li l-I tista'tisma'l-oħrajn jħaffef fil permezz tal-bieb. Hugo iddeċieda li ma tużah. Ma kien hemm l-ċans tajjeb li, kif kien spiss il-każ, ma jagħtix kashom u jidħlu fil-viċin aktar tard. Id-dritt issa, huwa biss ladarba ftit, u l-bqija jistgħu jiksbu me. Ih in-nies ma jidhirx li jibżgħu li jinqatlu - dawn kienu ġejjin mill-direzzjonijiet kollha.
  
  
  L-għajnejn tagħha darted lejn il-ġenb moan bħala żewġ shots waqqaf lill-whizzing-passat tiegħi fil-widnejn u l-rokits bħal bersalli fil-cavernous intern ta'l-tempju. Huwa dived, waqa ' l-art, u daħal jaħdem mill-ġdid. Tliet irġiel daħal fil-cut-off me, u l-I ewropea fl minnhom, tħossok tiegħi min jolqot-laħam u l-għadam. L-żewġ madwar minnhom waqa'. It-tielet waħda hugged tiegħi riġel tax-xellug, u ont tolqot lilu iebes mal-dritt tiegħu tar-riġel. Ħassejtni tiegħi il-marda tolqot il-uem fil-wiċċ, u l-idejn itlaq. Huwa mibdul kors u ppruvaw li jilħaq l-naħa l-oħra ta'l-kbira tal-kamra.
  
  
  Ieħor maqtul waqqaf lill. Li tir tal-mergħa tiegħi earlobe, u ħassejt uġigħ qawwi minn kif inhi ffirmawx il-ġilda biss taħt tiegħi-linja tax-xagħar. I ducked, jwaqqa', u naqsu hekk kif ieħor maqtul mtaqqba me. - Ġisem tagħha tinqaleb biex jiġi evitat it-tielet maqtul, li hi kienet ċert. Dan ġara, kif għamlet il-kbir Ġappuniż-bniedem. Tagħha, rat tagħha ego, korp timla l-ispazju miegħi għal dejjem. L-iben tal-kelba kien pożittiv għall-talent tgħin me minn meta kienet qasir fuq l-irqad.
  
  
  I tinqaleb biex tikseb bogħod minnu, iżda huwa waqa'kemm l-idejn, titwaħħal flimkien bħal mazza kbira. L-daqqa hit me diffiċli bejn l-ispalel, jibgħat lilu huwa talab li l-art. Ego Nachalah segwit me, ħtif me fil-tempju, u huwa ħass tagħha qabża żewġ saqajn għall-ġenb. Aktar idejn tqajmu fuq lili mill-belt ta'daqqa. A daqqa qawwija minn xi ħaġa metalliku, probabbilment il-kanna tal-gun, hit me fuq il-quċċata tal-ras. I ra vjola fwawar, u allura l-dlam kienet marret.
  
  
  Dan jista'jkun eternità jew ħames minuti biss, iżda bdiet bil-mod il-waqfa minn madwar l-dlam. Meta bdejt li tqum, ħassejtni tagħha artab tal-mess ta ċarruta mxarrba fuq wiċċ tiegħi, li jmissu l-għajnejn tiegħi, li jmissu tiegħi moħħ, imbagħad ħaddejn tiegħi. Li kkritikat nizza tas-ih, ħsibt vagament. Meta I fetħet l-għajnejn tagħha, I raw li ma kinux ġentili, iżda biss maħsul għamla tiegħi. Wieħed armati mara jingħorok me b'ċarruta mxarrba.
  
  
  Ħassejtni-idejn tiegħi marbuta wara tiegħi lura fil-polz tal-idejn. Għekiesi tiegħi kienu marbuta wkoll, u l-I kien mirfud kontra l-groan. Wara l-mara, I raw-wiċċ tagħha u l-forma kif bdejt il-focus. L-għajn l-ewwel tenfasizza l-aktar affarijiet importanti; f'dan il-każ, il-kbir il-forma ta'l-Ġappuniżi, laħam tiegħu fil-jingħalaq fuq il-enormi fis-sider u fl-istonku, tassew l-vera ruħ tal-persuna. Li jmiss hu, tfittex irqaq minn dak li kien ġie, ġie griż jekk raġel bil-blu jgħajjat-għajnejn, u li jmiss hu kien Rita Kenmore, issa bl-iswed qliezet informali u isfar quċċata tat-tank. Huwa ħares lejn Carlsbad. Mill-inqas ont, li jafu li kien verament hawn.
  
  
  Dollaru, madwar l-irġiel wara Rita, li saret Wilhelmina fl-naħa tiegħu. I jistgħu jħossu Hugo għadha magħfusa tiegħi driegħ. Il-bqija ta'l-nies fil-tempju miġbura fl-ċirku u t'attivitajiet me. Ħafna mill-nies madwar minnhom kienu Ażjatiċi, iżda mhux kollha, u ma kien hemm xi ħaġa stramba dwar kull wieħed minnhom. L-aktar l-irġiel, kien hemm ftit n-nisa fil-grupp, u l-aktar kellhom l-qodma, tondi-uċuħ, għalkemm kien hemm ftit iżgħar, mibnija sew l-irġiel. Iżda dawn kollha kellhom anzjuż tħares fl-għajnejn tagħhom, l-espressjoni ta ' ġewwa l-uġigħ. Xi madwar minnhom kienu mangled u juġgħaw. Il-mara lest tfarfir bogħod għamla tiegħi u kien sa pass lura.
  
  
  Lil hinn mill-in-nies tagħha, I raw l-kurituri ewlenin bogħod mill-parti prinċipali tar-tempju. Kontra l-ħajt s'issa, ir-ringieli tas-xemgħat maħruq fil-tip tal-mejda - twil, ġebel ċatt fuq il-blata li ddum tip tal-iskultura - skultura tal-msewda tal-metall u l-biċċiet ta ' l-għadam.
  
  
  Carlsbad-vuċi tal-ġibdet l-attenzjoni tiegħi lura lilu.
  
  
  "Dan huwa l-persuna li kważi ma jħallux li inti tmexxi off b'Rita?" huwa qal li l-Ġappuniż b'mod partikolari. Il-ġlied nodded.
  
  
  "Jien impressjonat tiegħek iskoperta tal-tagħna ftit bejta," Karlovy Jvarjaw qalli. "Kif għamlet inti tmexxi li?"
  
  
  "Il-ħajja pur," qal, u l-Ġappuniż beda li jifirxu enormi naħa lejn me.
  
  
  Karlovy Jvarjaw waqfet lilu. - "Le, ħalli l-ego waħdu. Huwa ma jistax jikkawża l-istati uniti. Fil-fatt, nistgħu iżommu l-ego hawn. Fl-aħħar, jista'jkun utli."
  
  
  Il-ġgant Ġappuniż-bniedem iddrittata b'saħħtu, iżda l-ego-għajnejn, żgħar fil-jingħalaq ta ' ras enormi tiegħu, glittered. Huwa ma jgħidu xejn, u l-I staqsiet jekk kien bħala subordinata bħala Carlsbad kien maħsub.
  
  
  Carlsbad talab tagħha. - "Fejn huwa X-V77?"
  
  
  "Siguri issa," l-bacteriologist wieġbu. Huwa ħares lejn Rita u ppruvaw biex insemmu dak li kien lura dawk l-blu tal-għajnejn. Ħsibt li raw xi ftit tal-inċertezza, u marru lura għall-Carlsbad.
  
  
  "Inti kont diġà maqtula erba' nies minħabba dan," qal, u raw Rita jagħtih ħarsa ta'malajr. Issa kien jaf liema hu d dehru fl-għajnejn tagħha. Sorpriża, xokk. Karlovy Jvarjaw indirizzat ittra lil me, iżda huwa wieġeb tagħha interrogazzjoni ħarsa.
  
  
  "Żgħira fil-prezz li tħallas għal dak li jrid jintlaħaq."
  
  
  "Dak li?" I talab tagħha.
  
  
  "Biex tikseb il-mexxejja tad-dinja biex tieqaf jabbużaw-xjenza," qal Karlovy Jvarjaw.
  
  
  Hu gestured lejn l-oħrajn bil-wieqfa fil-qrib. "Kulħadd hawnhekk huwa vittma ta'l-immoralità tal-xjenza moderna u l-politika. Kull persuna li issa hija vittma ta'dan jew li l-progress xjentifiku, li permezz tagħha l-użu verament jagħmel ħsara lill-umanità kollha l-djar tal-madwar."
  
  
  "Bħal dak?" I talab tagħha. "Dan il-kbar blockhead jistenna b'saħħithom."
  
  
  "Is-sur Kiyishi, bħal ħafna oħrajn, kien tifel fil-amerikani kienu fil-ħin ta' l-bombi," spjegat Karlovy Jvarjaw. "Huwa infertili u ma jistax ikollhom tfal. Xi madwar in-nies tiegħi hawnhekk huma l-ħaddiema li jkunu sofrew esterni jew interni korrimenti minħabba kostanti l-esponiment għar-radjoattività fil-negozji huma maħduma għall. Xi wħud mill-irġiel madwar minnhom kienu suldati diżabilità permanenti mill-effetti tan-nervituri tal-gassijiet. Oħrajn kienu b'diżabilità. is-sajjieda li l-istonku għandhom l-aktar sparixxew minħabba l-ħut tal-ikel ikkontaminat insettiċidi.
  
  
  "Hemm ħmistax-il-familji hawnhekk, il-ħmistax-il madwar mitejn li miet fil-Kawkasu Muntanji meta russa pjan aċċidentalment niżel kontenitur tal-batterjoloġiċi viruses. Xejn huwa qal dwar l-inċident. Fl-Amerika, eluf ta'nagħaġ miet fil-inċident simili. nagħaġ li jistgħu faċilment jiġu-bnedmin ."
  
  
  Is-smigħ li hu, I induna bil-orrur li Karlovy Jvarjaw kienet marret lil hinn mill-irwol tal-jipprotestaw-bniedem tal-xjenza. Huwa ħoloq tip ta elite tal-damned, li jagħmel sens ftit bħala politika u morali subtext.
  
  
  "Naħseb li għandna joqtlu l-ego immedjatament," l-kbira Ġappuniż-bniedem qal, tipponta lejn me mal-għajnejn żgħar kif iebsa tal-blat.
  
  
  - "Le," qal Karlovy Jvarjaw sew. "Huwa ovvjament il-aġent aħjar. Huwa jista'jgħin lill-istati uniti fil-ħin, fil-se, jew fil-magħluq."
  
  
  Rita kien għadu hemm, iżda l-għajnejn tagħha ġew stabbiliti fuq l-art. Kont naf li jekk I kellhom iċ-ċans li toħroġ hawn, dan ikun jiddependi fuq wieħed rqiq u tifla wieħed rqiq stiletto taż-żraben. Karlovy Jvarjaw mdawwar tiegħu ħbieb best u idu fuq l-ispalla tagħha.
  
  
  "Aħna ser tmur issa," huwa qal. "Inti ser tkun sigur hawn sakemm aħna jiksbu lura. - Kamra tiegħek mhix fil-Grand-Lukandi, iżda li biżżejjed. Jgħaddi ż-żmien, u l-ebda azzjoni li ttieħdet mill-Amerikana tal-gvern jew xi ħadd ieħor. Aħna qed-bidu l-aktar il-fażi kritika ta'tagħna lokalità-Russja issa, għeżież. Iżda wieħed mill-jum li se jkun jiswa."
  
  
  Huwa bies tagħha bil-mod fuq il-ħaddejn u rriżulta li l-ġgant ħdejn lilu. I ma setgħux tara xejn dwar l-kbira tal-bniedem passivi-wiċċ, iżda kelli l-distinti sensazzjoni li kien bil-wieqfa fuq il-ġenb u l-teħid tad-deċiżjonijiet tiegħu stess. Forsi kien il-mod ego ftit għajnejn meqjusa kollox, rotob u immedjata.
  
  
  "Li ma titlaq fl-ħlas?" Karlovy Jvarjaw talab, u l-muntanji-bniedem indikaw il-figura fl-ajru li kienet diġà intensifikati l quddiem.
  
  
  "Tumo," l-ġgant qal, u Tumo miel rispett għall-Carlsbad, imbagħad malajr qalbu tiegħu ħarsa lejn il-kbir il-bniedem. Xi ħaġa li ġara bejn iż-żewġt irġiel, mhux mitkellma, trasmessi, iżda għadu hemm. Tumo kien tard tiegħu twenties, ukoll mibnija, bil-iebes rta-linja u l-għajnejn li kienu kważi fid-dlam bħal dawk tal-Karlovy Jvarjaw. Fuq tiegħu fis-sider, esposta mill-ilbies mitluqa, huwa libes tal-fidda midalja bil-bniedem ' l-għadam fil-ċentru. Dawn kollha libes dawn l-ornamenti, xi wħud fil-forma tal-għaksa brazzuletti, oħrajn stazzjonati fuq il-polz tagħhom.
  
  
  "Tumo u tat-tim tiegħu diskussi bir-reqqa eżattament dak li għandhom jagħmlu,"Somma Sam qalet." Jekk jiġri xi ħaġa li istati uniti, huwa se tkompli."
  
  
  Karlovy Jvarjaw tbissem. "Se jiġri xejn għall-istati uniti." "Sakemm għandi l-viruses, dawn għandhom ikunu estremament attenti fil-movimenti tagħhom. Ejja mmorru, ejja mmorru."
  
  
  Karlovy Jvarjaw kienet l-girl għal darb'oħra, din id-darba fuq il-earlobe, u intitolat għall-bieb. Il-ġgant u l-tnejn l-oħra Ġappuniż li kienu miegħu segwiti. I kellhom jagħtu l-em-aħħar wieħed jipprova.
  
  
  "Id-dinja kollha fuq il-twissija, Karlovy Jvarjaw," l-uem imsejħa wara l-tagħha. "Inti ma tistax tirbaħ. Tikkanċella".
  
  
  Hu waqaf fil-dellijiet taħt il-'minn ġo, u tbissem me fil-rewmatiżmu.
  
  
  "Inti qed ħażin," huwa qal. "Ma nistax jitilfu."
  
  
  Tagħha nar internament, u naf li l-verità ta'dak li huwa qal. Il minuta kien rilaxxat mill din it-tensjoni, hu mifhum l-fehma tiegħu. Iżda huwa kien hemm l-ebda itwal-kontenut biex biss tenfasizza l-punt tiegħu. Kien ser tuża X-V77 li jeqirdu-dinja madwar lilu. I sorveljata u raw il-Tumo-bniedem jaraw me. Huwa mdawwar f'daqqa u mgħaġġel bogħod. L-oħrajn bdew drift bogħod u jisparixxu fi l-ħafna kurituri li mmexxija mill-parti ċentrali tal-theddid antik temple.
  
  
  Rita Kenmore kien għadu hemm. Hi kienet waslet biex jgħidu xi ħaġa meta l-ħoss tal-magni hummed permezz tal-tempju-ħitan. Kien mill-ħelikopter. Kienet taf li distintiv tal-ħoss, u huma sema bħala l-ħelikopter telaq u fl-aħħar nett sparixxew. Biss l-girl kien tax-xellug tħares lejn me.
  
  
  "Jien hekk jiddispjaċini," hija qalet. "Jien verament skużani."
  
  
  "Tikseb me minn hawn," vuċi tagħha qal ewwel. "Id-dritt issa, hemm l-ebda wieħed hawn għadhom. Malajr!"
  
  
  Il-Ċiniż-għajnejn blu saret saħansitra tond, li jirrifletti l-ee fil-xokk li I anke-ħsieb ta'tali ħaġa. Hija ma tistax tiċċaqlaq, iżda ħassejtni tagħha pass lura.
  
  
  "Ma nistax," qalet fil-vuċi baxxa. "Jiddispjaċini, iżda I biss ma tistax."
  
  
  "Ħarsa, jekk dak I qallek li naħseb tifla hija tajba, iżda naf huwa ma jistax win," I issuġġerit. "Ippermettuli minn hawn u jien ser jgħinu em."
  
  
  "Jien ma nemminx inti," qalet bis-serjetà. "Inti ma naħsibx li xejn tat-tip. Iżda hu dritt, inti taf. U dak li hu tipprova tagħmel hu id-dritt."
  
  
  Xedaq tagħha clenched. I ma jkollhom il-ħin għall-filosofiċi estrazzjoni, iżda kelli biex tikseb tagħha.
  
  
  "Sewwa, jien ser jammettu li ma nafx jekk hu dritt jew żbaljata. Iżda naf huwa. Inti ma tistax tagħmel xi ħaġa ħażina. Meta tagħmel dan, inti jeqirdu l-ħeffa li għandek, u dan huwa dak tifla ma. Sfortunatament, huwa mhux biss jeqred l-kunċetti, hu għaddej biex teqred lin-nies, lin-nies tal-laħam u l-demm ."
  
  
  Hi kienet qed tfittex fuq me, gdim tagħha aktar baxxi tax-xufftejn mal-snien tagħha, u l-I tinżamm l-għajnejn tiegħi fuq tagħha. Kont naf li kienet fl-aħħar nett jkollna agħlaq. Tumo f'daqqa waħda deher u kien l-ewwel li l-approċċ tagħha. Kien hemm żewġ l-irġiel u żewġ nisa miegħu.
  
  
  "Jieħdu tagħha," qal ewwel, u l-I groaned. Rita sorveljata bħala l-żewġ irġiel malajr avviċinat tagħha, ħtif tal-idejn tagħha. Hi frowned, mhux pjuttost fehim. Iżda kont naf kkritikat ukoll dak li kien għaddej. Kien hemm diversi cross-kurrenti fl-Carlsbad tal-ideali tal-moviment.
  
  
  "Dak li qed tagħmel?" Rita gasped kif dawn mgeżwra ħej, l-idejn wara l-dahar tagħhom. "Ippermettuli mur minnufih!"
  
  
  Tumo-rispons kien qawwi permess fl-wiċċ tagħha li magħmula tagħha pjuttost kap-naħa tagħhom. Tagħha, rat il-tiċrit jidħlu għall-Agħlaq l-għajnejn... ma nistax nifhem," hi panted.
  
  
  "Jien ser tispjega malajr," I wieġbu. "Tumo, il-vot, u l-bniedem ta'tiegħek kbira tal-lvant hija differenti, hu għandu l-ideat tagħhom dwar kif tmexxi l-affarijiet meta tifla tiegħek huwa magħmul tagħmel ħaġa tiegħu."
  
  
  Tumo tbissem fatali ħażen tbissima u bdiet me fis-sider. Meta tagħha ego raw il-marda tagħha joqorbu u kien biss liebes isturdament tħaffir hija biss iweġġgħu bħall-infern. Huwa mdawwar Rita u dam l-idejn tiegħu fuq tagħha sider. Hi ppruvat li dodge, iżda l-tnejn l-oħra l-irġiel miżmuma tagħha fil-post. Il-mara sib u jaraw.
  
  
  "Tifla tiegħek huwa interessat biss fil-teħid tad-dinja jifhmu," Tumo qal. "Aħna, il-vittmi u l-vittmi ta'l-użu ħażin tal-xjenza fid-dinja, huma interessati li jagħmlu l-qligħ.
  
  
  Huwa mdawwar il-nisa. "Jippreparaw il-korsijiet l-ewwel, u mbagħad'il quddiem," huwa qal. L-irġiel kienu diġà lest l-irbit Rita tal-idejn wara lura tagħha, u l-tagħha għekiesi kienu marbuta flimkien bħal ont. Dawn niżel tagħha li jmiss lili, u smajt tagħha jgħajtu fl-uġigħ kif hi laqat il-ħajt. Meta hi fl-aħħar nett ħares lejn me, Tumo u l-oħrajn skiet tax-xellug, u l-wiċċ tagħha ġiet maħsula fl-tiċrit.
  
  
  "Dak li huma se jagħmlu magħna?" "Dak li huwa?" li hi mitluba, biża fil-vuċi tagħha.
  
  
  "Joqtlu magħna," qal flatly. Huwa ma tgħid xi ħaġa dwar kif isir dan il-mod iebes. Hi ser tkun taf malajr biżżejjed. Fil-fatt, hija saret magħrufa minn qabel huwa immaġina meta l-żewġ nisa lura. Wieħed minnhom marru għall-mejda u beda titranġa l-xemgħat, li jġibu magħhom il-eqreb lejn il-ġebel-blata u t-tqegħid tagħhom dwar dan fil-ċirku. Mara oħra avviċinat Rita bil-żgħar penknife u beda l-qtugħ tal-tifla ħwejjeġ sakemm hija kienet mikxufa. L-għajnejn tagħha sodisfatti-minjiera, taħlita ta agonised l-konfużjoni u l-biża. Il-mara avviċinat il-korsijiet.
  
  
  Tagħha konfużjoni mdawwar għal gasp ta'l-orrur bħala l-żewġ nisa lura, titneħħa tagħha għall-saqajn tagħha, u l-parti tagħha li l-ċangaturi tal-ġebel tal-korsijiet. F'daqqa waħda I kien horrified, u li raw x'kienu mibnija madwar il-mejda-blata. Rita tal-anzjani tal-ġisem kienet marbuta ma'l-mejda, tagħha għekiesi mhux marbuta, saqajn tagħha mifruxa, u mbagħad marbuta mal-għaksa ċineg. L-idejn tagħha kienu marbuta mill-tagħha naħat. Fuq il-ġebel taċ-ċangatura, l-xemgħat kienu rranġat b'tali mod li l-sħun wax din tingħata b'infużjoni fuq żmien twil tal-metall strixxi ta cordon sospiż mill-bilanċjat-wajers. Iż-żewġ nisa raw kif horrified kien meta dawn lest b'Rita.
  
  
  "Fil-fatt," wieħed minnhom qal, tidwir lili. "Xemgħat huma magħmula minn xama speċjali li jibqa sħun għal twil, żmien twil. Minħabba li l-wax timla l-strixxi tal-metall
  
  
  dawn se liwja u jaqgħu fuq agħlaq. Mill filgħodu, hi ser ikunu koperti fil-wax minn ras il-toe."
  
  
  Kont naf li kienet jgħidu l-verità. In-netwerk tal-metall lembut u ċinturini fuq il-ġebel-blata jixbah differenzi-magna.
  
  
  "Ftit ftit, hi se die," il-mara qal. "Hi se tkun tagħna sagrifiċċju li l-ispirtu ta'l-uġigħ. Oħrajn jistgħu jitolbu li s-simboli ta'l-imħabba, il-paċi, u l-tajba, iżda aħna li jkunu sofrew ma jistax jinqata'l-korrimenti nitolbu lill-gwida tagħna ispirtu fl-uġigħ. Huwa l-uġigħ li dejjem ggwidata l-ħajja tagħna, il-fiżika-uġigħ, l-uġigħ emozzjonali ."
  
  
  Il-oħra tal-mara kienet okkupata tad-dawl l bir-reqqa rranġati xemgħat li kienu parti mill-ġenn l-iskema. Tagħha, raw Tumo jidħol fil-kap ta'l-purċissjoni, bil-mod il-qoxra, muttering chants. Iż-żewġ nisa ngħaqad mal-grupp ta'kif dawn kollha niżel fil-quddiem tal-ġebel-blata. Filwaqt li l-nisa kompliet chant, l-irġiel, immexxija mill-Tumo, kien fuq kull naħa tal-ġebel u jingħorok l-idejn tagħhom fuq l-tifla mikxufa tal-ġisem. Rita kien fil-biża, ma ' l-uġigħ. L-uġigħ se jibdew malajr. Fl-aħħarnett, huma mxew'il bogħod mill-tifla u l-ssieħbu fl-nisa li ġejjin chants. Rivnenskaya tal-xemgħat kompliet burn, u huwa jista ara l-strixxi tal-metall bidu biex timla mal-likwidu sħun wax.
  
  
  Missierha ċċekkjati l-ħbula madwar tiegħu tal-polz u l-sabet li kienu qawwi wisq biex jinkiser. Hugo kienet għadha magħfusa tiegħi driegħ, iżda ma kien hemm l-ebda għajnuna mill lilu fil-mument. I jekk ma tistax issib l-mod, Rita Kenmore se jmutu, u l-I ser tkun li jmiss. Ftit ftit, il-xama sprejjat fuq Agħlaq bil-searing, searing uġigħ, eventwalment jkopru sbieħ tagħha ix-xufftejn u l-wiċċ sakemm il-mewt bit-taħniq kien'il fuq.
  
  
  F'daqqa waħda l-kant titwaqqaf, u l kollu s. a. r. a żdied u tax-xellug fil-silenzju, dawran-sala prinċipali. Rita tal-għajnejn mimlija bil-tiċrit kif għalqet l-kap tagħha li tħares lejn me.
  
  
  Huwa kienet okkupata jippruvaw isibu mod minn hemm. Tiegħi ħarsa xkumat fuq l-tifla mikxufa forma, jinjora tagħha estremi charm. Huwa ħares lejn l-idejn tagħha. Dawn jistgħu miftuħ u qrib liberament, anki jekk polz tagħha kienu marbuta mal-ġebel. Hi jistgħu jkollhom xi ħaġa minnhom, bħall-Hugo! Ma kontx naf kemm aħna d jkun waħdu, u għalhekk kien issa jew qatt.
  
  
  Ont bdew jiċċaqilqu madwar l-art bħal dudu, l-għekiesi marbuta flimkien. I kien biss fin-nofs hemm meta indunajt tiegħi Iżvediżi kienu mxarrba mill-tista, iżda I tinżamm miexja, xi kultant ddawwar lura tiegħi u mexjin'il quddiem, imbagħad żliq lejn il-ġenb.
  
  
  Meta I laħaq it-tmiem tal-ġebel taċ-ċangatura, I kellha tieqaf għal ftit tal-ħin biex jieħu nifs tiegħi. Sider tiegħi kien mimlijin, ħalq tiegħi kien xott, u tiegħi muskoli kienu stretta u l-clamoring biex jirrilassaw. Għarkupptejh stabbiliti baxx I kif jistgħu, I inklinata tiegħi moħħ kontra l-tarf tal-ġebel-blata u bbilanċjata meta l-I irnexxielhom jiksbu. Kien ferm affidabbli, l-għekiesi kienu sewwa marbuta. Iżda fl-aħħar, huwa kien sa, xorta li jkollu l-idejn sew wara lura tiegħu, il-half jegħleb fuq Rita tal-mikxufa-korp li jżomm il-bilanċ tiegħu, li tissospendi l-wieqfa. Kap tiegħi waqa'fuq id-dritt tagħha fis-sider. Taħt l-ebda ċirkostanzi oħra, huwa kienu jgawdu minnu immens.
  
  
  Tiegħi xufftejn jingħorok kontra l-żgħar roża-ponta.
  
  
  Jintlaħaq tul il-tmiem tal-ċangatura, minn naħa tagħha titwaqqaf fejn jistrieħu fuq il-ġebel. Xorta jegħleb il quddiem, l-mira issa mistrieħa tagħha fuq il-ġenbejn, il-tagħha-ħarsa fuq l-jutting-ħajja u skur mound żvelat qabel l-għajnejn tiegħi.
  
  
  "Isma me bir-reqqa," qal. "Jien ser jduru madwar u għandek stiletto fl-naħa tiegħi. Jien ser tpoġġi tiegħi ego fl-idejn tiegħek. Żomm il-ego stretta, il-punt sa, u jien ser jiksru dawn il-ħbula fuq l-polz. ? "
  
  
  "Iva," smajt tagħha ngħidu aħna, l-vuċi tagħha tensjoni, husky. Huwa mdawwar bl-attenzjoni, jippruvaw biex jibqgħu wieqfa u jżommu bilanċ tiegħu. Tagħfas tiegħu driegħ għall-tarf tal-ċangatura, Hugo rilaxxati tagħha u ħass il-stiletto qatra mill-ċinturin tagħha fis-naħa tiegħi. Manuvrar bir-reqqa, huwa ħass Rita open-idejn u mqiegħda l-stiletto dwar dan. Huwa miżmum fuq sakemm huwa ħass naħa tagħha mill-qrib madwar l-hilt tal-xafra.
  
  
  "Tajba tifla," qal. "Issa jżommu stretta." Bil-mod, jippruvaw li ma interruzzjoni Hugo bogħod mill-tagħha tricks, hija magħfusa l-ħbula fuq polz tagħha għall-xafra, li jiċċaqalqu ih u'l isfel minnha, xi kultant tnaqqis ih fuq il-xafra. L biss meta beda dan ġara, id-dritt bogħod. Kont naf tagħha aktar minn I raw dak li ġara. L-ewwel ħaġa Rita ma kien jgħajtu pur l-uġigħ. Naħa tagħha miftuħa involontarjament, u huwa ħass il-stiletto qatra mill tagħha u jinstemgħu jaqgħu l-art.
  
  
  Tilef il-bilanċ tiegħu u naqsu bil-quddiem, brim biex jiġi evitat imbenġla-wiċċ. Kif kien jagħmel hekk, huwa rat li l-ewwel saff ta imdewweb sħun wax kienu rilaxxati, u l-sustanza kienet tinsab fuq il-tifla fl-istonku, xorta li jarmu d-żgħar iqattar tal-fwar.
  
  
  Rita tal-għajta ta ' l-uġigħ kienet issa fgar sob. Kif tagħha kienet tinsab fuq l-art li jmiss mal-ġebla-blata u tfittex up, Na tagħha raw il-tieni qasir biċċa tal-metall jilħaq il-limitu, il-liwja u tibgħat ieħor jet tal-likwidu tax-xama'fil-tifla. Dan wieħed żbarkati li jmiss l-ewwel wieħed, ftit ogħla, fuq il-tarf tal-kustilji tagħha, u hija kien mill-ġdid.
  
  
  .
  
  
  Hu maħsub dwar il-ġbir Hugo sa ma l-snien meta l-stiletto kien fi ħdan il-reach, il-ġbid ruħu u t-tqegħid l-ego lura fl-idejn tagħha. Iżda kont naf li kienet inutli. L-progress tagħha huwa excruciatingly bil-mod, u dalwaqt tagħha kbira ta'persuni li huma se jiġu wara lilu u jgawdu l-miżerja tagħha fil-ċirku. U mbagħad, anki jekk I tieħu l-xafra fl-naħa tagħha mill-ġdid, u l-ieħor nixxiegħa ta wax se jġibu l-istess riżultati. I ma kellhomx biżżejjed ħin, u li sar me rrabjata u kbir.
  
  
  Dan iż-żmien huwa rrumblati isfel it-tul tal-ġebel tal-ċangatura fejn oħxon xemgħa maħruq fil-tall-detentur fil-far-tmiem tal-korsijiet. Dejjem tikber li l-irkopptejn tiegħu, huwa lunged quddiem, laqtu l-għoli maħdum-ħadid detentur iebes. Huwa waqa', l-xemgħa għadhom fis-seħħ, u li tinsab fuq l-art tal-ġebel. Jinjora l-imbenġla uġigħ fil tiegħu l-irkopptejn u l-uġigħ fil-muskoli, huwa bil-mod trasferita lejn il-xemgħa fuq l-art. Jħoll snien tiegħu kontra l-tingiż-uġigħ, hu dawn polz tagħha fil-nar, iż-żamma tagħha sakemm ikun jista'joqgħod l-uġigħ, u mbagħad miġbud ' il bogħod. Iżda biss għall-mument. Filwaqt li l-ieħor nifs fil-fond, huwa mitfugħin l-ħbula lura fil-xemgħa-fjammi. L-ġilda fuq polz tiegħi kien kopert mal-ġilda u nfafet, u tiegħi fl-istonku ħass morda, li jweġġgħu. Imbagħad I ħass li l-ħbula kienu ħruq permezz biżżejjed. I rrumblati lura u jinġibed, u l-idejn tiegħi kienu ħielsa. Jien tajt lili nnifsi l-għaxar sekondi biex timtedd, u mbagħad, seduta, I laħaq għall-Hugo u jitnaqqsu l-ħbula li marbuta tiegħi l-għekiesi.
  
  
  Huwa kien sa, bdew iġbed il-ċinturin bokkla tal-panel, meta raw ieħor tal-metall lembut bidu jinqaleb. Dan imqatta'Rita tal-għaksa u l-polz ċineg u titneħħa tagħha barra l-ġebel-blata daqstant ieħor nixxiegħa ta sħun wax jitferra fuq tagħha. Hija kienet fl-armi tiegħi, jaqbdu me, tregħid, ġisem tagħha imxarrab mill-vażett. Huwa imbuttat tagħha bogħod u miġbuda minn żgħir trasmissjoni blokk fuq id-dahar tal-ċinturin tagħha bokkla.
  
  
  "DS l-operazzjonijiet," I għajjat. "DS-Operazzjonijiet". Huwa taw l-sejħa sinjali tliet darbiet aktar, u imbagħad talab għal sparatura. Tahom-deskrizzjoni u l-pożizzjoni tal-gżira, u qaltilhom li jeqirdu l-nen temple. Ewlenin qal erba'S. O. I. Sub-Kaċċaturi tkun lesta. Kull wieħed minnhom imwettqa erba ' 50 mm tal-pistoli fil-twin-muntaġġ u l-erba'ħames-kanna granati-rokits. Flimkien, dawn jistgħu jipprovdu aktar minn biżżejjed riżerva. Jekk il-grupp tal-propulsjoni kellu jsir xogħol tagħha, li smajt sejħa tiegħi.
  
  
  Kelli biss lest meta Tumo deher mal-tlieta l-oħra l-irġiel. Meta raw Rita tal-mikxufa-forma li jmiss hu, huwa immedjatament kien jaf li kellhom xi ħaġa marret ħażin. Huwa poġġa fuq libsa u miġbud ' il barra pistola. L-ħoss tal-tir minn azzarin qalli kien Wilhelmina. Kien imbuttat apparti mill-Ritu u tolqot l-art kif Tumo sparati ieħor sparatura. Kien taħdem lejn me, u l-I rrumblati fuq il-ġebel-blata il-korsijiet bħala l-antika tal-gong ġara fil-tempju.
  
  
  Tumo, magħquda mill-bniedem ieħor, kienet toqrob il-ġebel-blata. Għarkupptejh l-isfel fuq l-naħa l-oħra, ih kawta żamma jinstemgħu tagħha. L-xemgħa I d użati biex jinħarqu l-ħbula madwar polz tiegħi kien għadu l-ħruq fl-tall-detentur, biss pulzieri bogħod mill me. Huwa milħuq barra u bil-mod, mingħajr ma jagħmel l-ebda-istorbju, jinġibed tagħha lejn lilu. Tagħha, jinstemgħu l-oħrajn tmexxija. Kif mistenni, Tumo kien stennija, mdendlin isfel fuq naħa waħda tal-ġebel taċ-ċangatura, filwaqt li l-oħra, in-nies kienu jiċċaqilqu madwar iż-żewġ naħat.
  
  
  Li jkollu l-parti t'isfel tal-tall-detentur, hu dawn ħruq xemgħa fl-għajnejn tal-waħda tal-jattakkaw kif hu imbuttat nixxiegħa tal-mejda tal-ġebel. Huwa kien naqas fuq dahar tiegħu. Tumo kien issa partikolari l-mejda tal-ġebel biex tikseb ċara maqtul fil me. Kien telgħet minn fit-detentur tal-ħadid u l-tossed ego, pulit bilanċjat xemgħat u l-lembut fuq il-ġebel. Huwa rrumblati il-ġenb meta jinstemgħu Tumo tal-għajta. Il-hot wax mxerrda nofs tużżana strixxi tal-metall fuq dan. Huwa kien fuq il-mejda, filwaqt id-dahar tal-kap tiegħu meta Hugo ħalli tagħha jtir. Dan daħal l-ego dritt għolja, miftuħa fuq l-għajn, bil-seħħ sħiħ, penetranti l-mod li l-hilt. Raw il-bniedem flinch u jaqgħu'l quddiem, ratba fuq il-mejda tal-ġebel, insensittivi għall-sħun wax li għadhom sprejjat fuq lilu.
  
  
  Hugo jinġibed barra, jintilfu l-xafra fuq Tumo tal-qmis, u qabad Wilhelmina up. Smigħ Rita tal-sess, ir-raġel tagħha jdur madwar u sparati żewġ shots. Iż-żewġt irġiel azjenda tagħha kienu mitfugħa lura mill qawwija 9 mm balal fuq firxa qrib. Rita dam sa me u ltqajt tagħha fin-nofs, l-isparar lejn l-oħrajn kif dawn jinfaqgħu fil-żona madwar l-madwar hallways.
  
  
  I sparati fil-kollox fil-linja tiegħi tal-vista u jaħdem fi splużjonijiet qosra, it-tifrix minnhom bħal weraq fil-riħ. Hija kienet jiċċaqilqu lura, sejjer Rita tagħha, meta l-isparatura ewwel waqqaf lill fil-Katerov tal-għassa u l-qedem temple ħadlu. Shots aktar malajr segwit, xi tolqot siġar, oħrajn tolqot għal kollox il-miri. Kont naf li l-russu gunners kienu mmirati lejn il-mira tagħhom. Xi irġiel u n-nisa ppruvaw
  
  
  oħrajn miġbura flimkien jitgeddsu flimkien, l-istennija li jmutu. Ma kien hemm l-sħiħ tat-tifqigħ tad-sparaturi, u l-ħitan ta'l-qodma temple deher li kollass bħal tat-tfal tal-kartun dar.
  
  
  Imbagħad huwa telgħu fuq il-fdalijiet u intitolat barra fid-dawl tax-xemx, sejjer Rita miegħu, jieqaf biss biex tneħħi l-libsa mill-ċaqliq tal-ġisem u l-tgħid hi.
  
  
  Hi mgeżwra madwar lilha nfisha. Aħna niżel l-art, tumbling fuq tal-pil tal-radam, u żewġ qxur whizzed fuq l-kapijiet tagħna. Sejjer tagħha miegħu, huwa ltqajna u dam għall-siġar, li jaqgħu mill-ġdid bħala l-ieħor par ta ' qxur whizzed-aħħar il-fdalijiet tal-tempju. Issa kienu fil-fatt ġew innutati fil-mira tagħhom, u prattikament kull qoxra laqat il-mira. Rita u l-I wara jiltaqgħu mill-strixxa rqiqa ta'siġar għall-bajja, u ont kienet tinsab hemm, billi jiġbed-pakketti kit mill-ċinturin bokkla.
  
  
  "DS l-Operazzjonijiet," huwa msejħa, bit-tama li l-shots ma kinux maqtula l-korruzzjoni ftit unità. "DS l-operazzjonijiet. Ma jisparaw. Pick-up me fuq il-bajja. Irrepeti. Pick-up me fuq il-bajja. Assolutament."
  
  
  Konna sprawled fuq il-bajja bħala tliet qxur irku-overhead. Il-gżira żgħira kienet tħawwad bil-transport tal-buq jiġu stabbiliti mill-erba'patrol cruisers, u kien jaf dawn kienu wkoll bl-użu tagħhom rokit-rokits. Allura l-isparar f'daqqa waħda waqfet, u l-I nifs daqqa ta'eżenzjoni. L-korruzzjoni blokk kien għadu jaħdem. I sorveljata u raw a abjad flash ta'l-isprej fuq l-ilma mill-pruwa tal-fast-bastiment li jiċċaqilqu li ġejjin miftuħ lejn l-istati uniti. Allura l-baxxi l-bini ta'bastimenti tal-għassa daħal fis-għan, li ġejjin qrib kemm hi it-terminu.
  
  
  "Jidħlu fis," qal, sejjer Rita fl-arzell, " għandna bżonn li jaqbdu bus."
  
  
  Il-patrol boat naqas, taw mod, u kien it-twettiq ta'riċerka kompiti mhux aktar minn ftit mijiet ta'tarzni mill-kosta. Rita u l-I kienu diġà-għawm, u Rita kienet għaddejja żmien diffiċli fl-tagħha voluminużi dgħajsa, li kien tixrib l-ilma u li tinsab fuq dan bħal piż mejjet. Hija kienet megħjuna minn Ay sa qawwija armi miġbud-istati uniti biex il-patrol tal-kruċieri. Tiegħi is-sens komuni kienu diġà tkun insejt tieħu dak li ġara u jinżamm l-ħsieb dwar l-Karlovy Jvarjaw.
  
  
  "Jieħu l-tifla taħt il-gverta, jekk jogħġbok," huwa qal li l-kruċieri-kaptan, tall, kwadru russa ma qasir mara tax-xagħar. "Hot te se jgħinu wkoll."
  
  
  "Iva," huwa nodded.
  
  
  "U jieħdu me tiegħek tar-radju," qal. Huwa nodded mill-ġdid, u l-I segwita lilu taħt il-gverta. Filwaqt li dawn kellhom par ta ġagagi u l-qmis bajda għal Rita, ont kien fil-radju tal-kuntatt, jagħmlu relay kuntatt l-ewwel bi a l-kbira russu W-klassi taħt il-baħar u mbagħad speċjali frekwenza stabbilit għal din l-operazzjoni. Tagħha rrappurtati-aħbar ħażina hija li Karlovy Jvarjaw għandha tittajjar madwar l-tempju u huwa l-promozzjoni ta'l-pjanijiet tagħha xi mkien ieħor.
  
  
  Kien li jinstemgħu mill Ewlenin tal-vuċi, wara li l-radju-konnessjoni kienet temporanjament imwaqqfa. Meta rritorna, l-intelliġenza Sovjetika ewlieni kien l-għoti me l-istruzzjonijiet li kienu malajr ċċarat u miftiehma mill-nnifsu, Yastreb, Zhong Verżjoni online, u l-Colonel Nutashi. Huma kienu ser pick-istati uniti sa dwar l-kbira Sovjetika-pjan u jieħu l-us biex wieħed mill-Amerikana tat-trasportaturi barra mill-kosta tal-Ġappun. Fil-frattemp, kellu jħejji rapport sħiħ, li kien li jiġu trażmessi permezz ta'qawwija trasmettitur. Tiegħu gruff growl kien aktar evidenti mis-soltu, u l-aħħar il-firda kliem magħmula me inċerti.
  
  
  "I mistenni xi ħaġa aħjar, Carter. Dik il-persuna kienet f'idejk."
  
  
  "Ma tixtieq tibdel il-postijiet?" I staqsa lilu, u huwa stazzjonati up. Huwa mdawwar bogħod mill-trasmettitur u l-mixi matul Rita, li kien liebsa mitluqa griż baħri qmis u ġagagi. L-idejn tagħha sabet minjiera meta tagħha sel kien li jmiss tagħha, skomdi ġewwa l-patrol tal-kruċieri.
  
  
  "Jien qatt ma tista'grazzi biżżejjed," qalet ewwel.
  
  
  "Jien ser ħalli inti tipprova," qal. "Fil-fatt, inti tista'tibda bil-miftuħ issa. Aħseb dwar dan. Jippruvaw biex tiftakar kollox inti tista smajt tifla tiegħek jew l-ego-kbira tal-Ġappuniż ras ngħidu dwar fejn kienu għaddejjin. Telqu mill-ħelikopter, li jfisser li kull fejn kien, ma kienx bogħod wisq."
  
  
  Waqt li hi kienet il-ħsieb, huwa jaraw kif żgħir furrow ffurmati fuq tagħha lixxi tal-moħħ. "Tiegħi tifla biss waslet għall-tempju biex tieħu me hemm," hija qalet. "Il-razza tal-virus tal qatt ma kien hemm. Huwa qal li jekk l-affarijiet toħroġ ta ' l-idejn, il-tempju se tkun l-aktar sikuri post, iżolati mill-ilma u kkontrollati bil-popolazzjoni."
  
  
  "Sabiex dawn għandhom moħbija l-razza x'imkien ieħor," qal. "Jaħsbu dwar dan, jagħtu me kollox inti tista tiftakar."
  
  
  "Huma l-aktar tkellem hekk ip li jien ma setgħux tismagħhom waqt li kienu jtajru l-Kuril-Gżejjer," Rita qal. "Iżda jien kont smajt biżżejjed biex tkun taf li l-aħħar fażi tal-pjan ser jinvolvi l-jet pilota li kienet mistennija li jilħqu l-ih, raġel li l-mara kienet maqtula radjuattiv splużjoni."
  
  
  Moħħha marru fuq l-kliem tagħha. Tagħha, kont naf li jfisser ħafna aktar jekk nistgħu tajbin ih b'biss l-partijiet neqsin. Jet pilota jista'jfisser li jkunu meħtieġa veloċità għolja, fit-firxa tal-inġenji tal-ajru. U dan anki naqas il-kamp ta'applikazzjoni tal-mistoqsijiet ftit. Il-proġett pilota tal-pjan ġett mal-mara tiegħu li miet bħala riżultat ta'radjuattiv splużjoni. I ma setgħux jistennew li jiksbu minn hawn fuq l-dgħajsa li jtajru. Hija kienet mistennija li jkunu fuq ir-radju bi Ed. Rita tal-kliem miġjuba me lura.
  
  
  "U kien hemm xi ħaġa oħra," hija qalet.
  
  
  "Stajt jinstemgħu Kiyishi tuża l-frażi 'tip tliet. Huwa qal li l-pilota kien jaf li jilħqu ih fuq il-trojka.
  
  
  Rita inklinata lura u mċaqalqa l-idejn tagħha helplessly. "Dak kollu I tiftakar, Nick. Ma kien hemm xejn."
  
  
  Ponta tal-tlieta. I ħalli li l-frażi jimxu permezz tal-kap tiegħi, iżda ma kienx xogħol, u mbagħad smajt il-ħoss ta'dgħajsa li jtajru-nisa tqal magni toqrob.
  
  
  "Ejja mmorru soprano," qal. "Kull tieni-għadd." "Il-ħadd," Hawke qal. Biss ftit jiem tax-xellug. Huwa jaraw kif l-kbira tat-taxi pjan titwaqqaf u l-patrol boat avviċinat l-bieb miftuħ. Aħna l-awtoritajiet telgħu abbord ġgant ajruplan u ftit sigħat wara misjuba lilna nfusna fuq l-Istati Uniti-trasportatur tal-ajru fl-foggy-ilmijiet tal-kosta tat-tramuntana l-Ġappun. Il-vapur tal-infermiera telgħet Rita u ħa tagħha waħdu għall-staterooms riżervati għal grad għoli mistednin. Sibt fuq ir-radju bi Ed, u bħal dejjem, huwa obduti l-ewwel. Huwa ma jgħidu xejn sakemm kien ikkompleta l-rapport sħiħ, u mbagħad hu interjected mal-ego-għajjien vuċi.
  
  
  "Huwa paradossali, Karlovy Jvarjaw, ċemplilna puppets. Huwa lanqas il-kaptan tal-pjan tiegħu stess. Forsi aħna qed kollha rrabjata, Nick, kulħadd madwar l-istati uniti."
  
  
  Huwa kiteb isfel ftit l-affarijiet Rita kien qalli. I tista'tisma'hu tipprova tiffoka l-vuċi tiegħu, iżda huwa ħa l-isforz. "Jien ser tikseb kulħadd biex tagħmel dan id-dritt bogħod. Inti ser ikollu biss toqgħod fuq il-ġenb. Dan jista'jieħu ż-żmien, il siegħa, jekk nistgħu naħsbu ta ' xejn fil-livelli kollha. Fejn huwa l-girl issa?"
  
  
  "Il-mistrieħ fil-kabina," qal.
  
  
  "Ejja xi ħadd tkun magħha il-ħin kollu," huwa qal. "Forsi hija taħdidiet fl-irqad tagħha. Forsi hemm xi ħaġa tagħha fil-fejqan fil idejn li se toħroġ meta hi jorqod."
  
  
  "Roger," qal, u l-Ed stazzjonati up. Sibt ruħi jidħaq. Wara kollox, ma kien hemm l-ebda wieħed li l-fiduċja. I marru għall-kaptan u qal em li Rita Kenmore u l-I kienu biss jiġi interrott jekk l-organizzazzjoni speċjali msejħa fuq ir-radju. "Aħna għandna l-pjanijiet vitali li jmorru," qal. Naħseb li l-kaptan anke fdati me. L-subien fil-kabina ta'l-ekwipaġġ ma tistax tagħmel dan, li tindika n-nuqqasijiet tal-wisq l-edukazzjoni.
  
  
  Huwa malajr fil-kabina, maqluba, u Rita jinfetaħ il-bieb. Ee tal-tbissima, l-ewwel waħda reali hi d qatt rat mill-agħlaq, mixgħul-kamra.
  
  
  "Oh, Nick, jekk jogħġbok jidħlu fil," hija qalet. Hija kienet liebes aħmar skur sħ u l-krema dublett. Hija rat tiegħi ħarsa żerżaq fuq il-soft-tond tal tagħha sider. "Grazzi għall-istaff mediku dwar il-bord," hija qalet, gesturing tagħha ħwejjeġ.
  
  
  Tagħha, Ħej chuckled. "Huma inti titkellem fl-irqad tiegħek?" "Għaliex għandi li nsib."
  
  
  "Jien ma naf tagħha, I taf li int għandek ftit ċans li jiskopru. Jien għajjien, iżda jien wisq eċċitati li l-irqad."
  
  
  "Forsi I jistgħu jirrilassaw inti," qal. L-għajnejn tagħha kienu skur u serju.
  
  
  Tagħha, marru għall-tagħha, xufftejn tiegħi bi tqila biex tagħha ix-xofftejn, il-ftuħ tal-ħalq tagħha, u ont, misjuba ilsien tagħha ma'tiegħu. Hi shivered u kien imwaħħal mar me, awguri me ma ' sabar li nixxew kull moviment tal-ġisem tal-mara. I niżel-naħa tiegħi taħt tagħha sħ u sabet li l-infermiera ma kinux liebes bra. - Naħa tiegħi ssikkata madwar il-artab ebusija, u hi gasped. Huwa qabad tagħha sħ u jinġibed fuq il-kap tagħha. Hi minnufih kien imwaħħal mar me, jaqbdu, u hu ippinjat tagħha lura għall-sodda. Tagħha sider osservat fil me, u nu kienet tagħha, l-ewwel bil-mod, imbagħad bil-mod nibbling fuq kull jisporġu'l barra tal-ponta. Mira tagħha inklinata lura, u hi gasped mill-ġdid u mill-ġdid, filwaqt tiegħi lura bl-idejn tagħha. Gradwalment, l-bżieżel bdew-lok u l-jibbies. Ih jinġibed tagħha bil-mod mal-xufftejn tiegħu, u Rita kważi kien. Kien grat tagħha għall-soundproof-ħitan tal-vapuri tal-flotta.
  
  
  "Oh-oh-oh!" hi kien arched lura tagħha, shoving tagħha sider fil-fond fil-ħalq tiegħi. Meta ih rilaxxati tagħha, hi waqa'fuq is-sodda. Tiegħi xufftejn jiżżerżaq fuq tagħha tal-ġisem, u hi moaned b'passjoni kif hi mċaqalqa eqreb lejn il-postijiet kollha.
  
  
  Sbieħ tagħha saqajn maqsumin invitingly. I l-problemi fis-agħlaq, fis-tagħha wetness, tħossok il-merħba-sħana hija kienet joħonqu madwar me, u issa ġisem tagħha kien li jiċċaqalqu minn jeddha, apparti mill-toqba protesti ta'xofftejn tagħha. Hu jaf li hija kienet biss jipprotestaw kontra l-ekstasi, li ma kienx disponibbli għalih fil-mument. Iżda hi ppruvat li tagħmel dan ma ' kull ġibda tal-muskoli, bl-sħun wetness li ġew minn agħlaq, bl-xewqa li ħadlu tagħha sabiħ ħafna tal-ġisem.
  
  
  U mbagħad, meta hi laħqet il-quċċata tal-passjoni, hi miġbud tagħha saqajn barra vojta u mbagħad żdied u waqgħet lura. L-idejn tagħha kienu fuq tiegħi fis-sider, imbuttar me bogħod mill tagħha, filwaqt li tagħha s-saqajn ssikkata madwar me, u mbagħad kienet jaqbdu me, li jiċċaqalqu convulsively, il-ħolqien passjoni pur. Fl-aååarnem, h'a naqset, iżda li jitilfu kull tagħha li jaqtgħu, nifs baxx. Ont jistabbilixxu li jmiss tagħha, tiegħi fil-mira ppressata kontra tagħha fis-sider, xufftejn tiegħi tfarfir bżieżel tagħha.
  
  
  Wara filwaqt li, l-I raw tagħha u ħass-idejn tagħha vjenna kap tiegħi. Hi snuggled sa me, artab tagħha sider bħal ħelu-oħrajn kontra l-sider tiegħi. "Jien sorpriż tagħha, inti taf," hija qalet. "Jien qatt ma kien maħsub li se nkun kapaċi, ukoll, l-att fil-tensjoni atmosfera li aħna qed fl -. Naħseb li għandu jkun għalik."
  
  
  Hija ltqajna tagħha fuq il-minkeb u l-ġibdet l-immaġinarju ftit linji fuq l-sider.
  
  
  "Inti sesswalment stimulat mill-istress?" li hi mitluba.
  
  
  Tagħha, Ħej chuckled. "Ir-riċerka jew personali tal-kurżità?"
  
  
  Hi chuckled ewwel. "Ftit tat-tnejn, naħseb.
  
  
  "Onestament, ma jagħmlu l-ebda differenza, "Ħej qal tagħha b'mod onest."L-istress, l-ebda-istress, I żomm tagħha fuq tan-nar."
  
  
  Ftit minuti wara, hi kienet tajba rieqed fuq tiegħi fis-sider, nifs tagħha artab u anki.
  
  
  I tefgħu tiegħi kap tad-dahar u l-dozed off. Daħal fi ftit aktar minn siegħa u nofs aktar tard meta jinstemgħu edukat iżda ditta riperkussjonijiet fuq il-bieb. Tisħiħ barra minn taħt Rita, li biss mumbled bi ngħas protesta, huwa ltqajna imħejjija u fetħet il-bibien.
  
  
  "AX-kwartieri ġenerali titlob inti, sinjur," l-baħri qal, filwaqt li jonora. I magħluq il-bieb ewwel wara me u warajh fl-radju tal-kamra. Hawke-vuċi tal-waqqaf lill-lili kif kien tqegħid fuq tiegħi widnejn.
  
  
  "Ma l-girl jgħidu xi ħaġa?" huwa talab.
  
  
  "Xejn li jinteressak, sinjur," qal.
  
  
  "Dawn huma numri," nipprova Lisa wieġbu. "Iżda ġbarna flimkien ftit l-affarijiet għalik li jistgħu jgħinuk. Joon Lee jemmen li l-jet pilota jista'jkun wieħed minn kull ih in-nies. L-uem kellu jagħmel ftit stqarrijiet li għandu jkollu iweġġgħu, iżda huma kkonfermati-aħħar rapporti minn sorsi tagħna stess. L-ewwel, il-Ċiniż kienet enormi splużjoni waqt li l-ittestjar ih testati. Mara kienet maqtula. Ir-raġel tagħha kien ġett pilota imsemmi Jang Hwa. Zhang Li kellhom ukoll li jammettu li kważi kollu ih speċjali medda twila ġett-inġenji tal-ajru kienet nieqsa matul il-ħdud flimkien ma pilota Jang Hwa."
  
  
  "Ukoll, Ċiniż pilota bil-misruqa-pjan u l-tiegħu stess ilmenti se jgħinu Carlsbad twettaq tiegħu tajba," qal. "Ma tgħidilna fejn tfittex l-ego."
  
  
  "Nista'nikseb wisq," Hawke qal. "Din id-dikjarazzjoni dwar il-ponta ta' tliet, Nick, taw tagħna cryptanalysts. Mhuwiex kodiċi jew reali kriptografija, iżda li jkunu tant speċjalizzata puzzle-soluzzjoni tat-taħriġ li I dehret li d jkun l-aħjar u aktar malajr. Dawn ħarġet bl-idea tal-rewmatiżmu: mhux'il bogħod mill-Gżejjer Kuril, hemm post fejn Sovjetika-Russja, iċ-Ċina u l-Korea jintlaħqu. Dan jista jintlaħaq mill-ħelikopter. It-tliet pajjiżi biss touch ħafna fuq il-ponta fil-Changkufeng tad-distrett. "
  
  
  "Jien ser tikseb hemm dritt bogħod," qal. "Jekk aħna mhux diġà tard wisq."
  
  
  "Jagħmlu l-aħjar tiegħek, Nick," Hawke qal. "Jung Lee qed jivvjaġġaw bl-żewġ magħżula apposta in-nies. U l-Gżira. Chun Li, mħassba ħafna. Naħseb li r-raġuni għaliex huwa ppruvat sabiex diffiċli biex tikkoopera. Huwa jibżgħu li Karlovy Jvarjaw se stabbiliti X-V77 kontra l-President Mao u l-qorti Suprema. Il-Kunsill. Hu jixtieq ta ' Mao li jħallu l-Nazzjonijiet Uniti-World Konferenza Tmexxija qabel l-iskeda. Biex tkun onest miegħek, ngħid li dan jista'jkun ukoll il-Karlov Izvestiya-pjan, u inti tkun taf liema dan se jwassal biex."
  
  
  "Nista'nikseb Viġilanza A-5A hawnhekk," qal. "Dan se jkun l-aktar mod għalija li tagħmel dan."
  
  
  "Jien ta'ċertifikazzjoni tiegħek approvazzjoni tas-sigurtà," Hawke qal. "Jieħu l-tifla. Forsi tieħu apposta, tisma tagħha jekk inti tikseb minnu."
  
  
  "Li ser tagħmel," qal. "Ħajt tal-komunikazzjoni."
  
  
  Il-trasportatur tal-kmandant tal-ħadu l-pussess ta'l-radju tagħha, biex lura għall-kabina tiegħu. Ont hija l-unika tat-trasmissjoni li Ritu, u l-armi tagħha huma mgeżwra madwar il-għonq tiegħi. Tagħha half-għajnejn miftuħa qal ħaġa waħda biss.
  
  
  "Mhux issa, qalb," qal. "Wisq żmien."
  
  
  Hi sib, il-folja li jaqgħu mill-sider. Hi minnufih mgħaddas fis-ħwejjeġ tagħha. "Aħjar nitolbu fil-ħin," qal. "Dan jista'jkun l-aħħar tagħna ċans."
  
  
  Il-ħames kapitolu.
  
  
  Rita u l-I mbuttat fis-waħda miż-żewġ Viġilanza sedili, tagħna pilota fil-oħra. Sabu par ta ġins u l-zip ġakketta li jkunu tajbin Rita. Ikun cosy jekk il-maġġoranza tal-tagħna skydiving-pakketti ma kinux inkonvenjenti. Żewġ J79 turbini tal-ajruplan aċċellerat il-pjan veloċità ta ' madwar 1400 mil fis-siegħa, l-ebda aktar minn fit-il minuta. Madwar siegħa wara, aħna tellgħu fuq Sosura fuq il-Korean-kosta, u mbagħad, fuq it-tarf ta'l-art fejn l-tliet pajjiżi jilħqu, rajna il-villaġġ tal-Changkufeng fuq il-fruntiera mal-Manchuria. Minnufih wara dan kien il-fruntiera mar-Russja u l-villaġġ tal-Podgornaya. Aħna irku Changkufeng u mbagħad tellgħu fuq thatched msaqqfa-irziezet u tajn-djar u l-art bl-għoljiet ttikkjati bil-arbuxelli u l-twaqqif-siġar. I ma tara l-ebda sinjal tal-qasam kbir biżżejjed l-art ġett-pjan.
  
  
  Kif aħna tellgħu tul il-dejqa, bil-ponta tas-swaba tal-art fejn it-tliet pajjiżi sodisfatti fil-ponta, l-intestatura għall-territorju tal-Manchuria, il-pilota dived baxx fuq l-oqsma u l-djar. Tagħha ego ra naħa tagħha tipponta'l isfel, u huwa għamel l-istruttura. Fil-qiegħ tal-tafal b'ħitan-dar, ċifra xejru, u ġie żvelat li jkun il-figura sħiħa tal-Chun Verżjoni online. L-aħmar Ċiniż spy-imgħallem miżmuma xkubetta tiegħu fl-idejn u xejru dan. Huwa d jiġu hawn-ewwel, hekk kif Hawke kien suspettat. Bħala l-pilota titneħħa l-Viġilanza A5-up inklinazzjoni wieqaf, huwa deher li nistaqsu dak Joon Lee kienet sabet.
  
  
  Meta irnexxielna li tinġabar biżżejjed altitudni, il-pilota ppressata-tfigħ-buttuna, u ħassejtni lili nnifsi li tintrema, u telgħa up, tat-tlielaq permezz tal-ajru uniku, u f'daqqa waħda waqfien meta l-paraxut shuddered. I maqbuda idea tal-Rita tal-dome, forma tonda kontra l-sema, jogħlew wara me bħal dragnet, u mbagħad I raw tagħha żerżaq ' l isfel, jinġibed mill-ċineg.
  
  
  Huwa tolqot l-art ftit mijiet tarzni mir-razzett, żganċati paraxut tiegħu, u dam sa fejn Rita kien . Hija kienet biss rilaxxat mill-tagħha paraxut meta hi jinstemgħu l-jaħarbu biha ta'tliet MIG-19s toqrob mil-fit-tramuntana, l-madwarhom. Dawn irriżultaw, miel, u ħa l-sider, żieda fil-altitudni. Dan se jkun Gżira li ġejjin minn Yakutsk).
  
  
  Ma Rita mill-naħa tiegħi, ont, jien intitolat għall-dar. Chun Li marru lura ġewwa, u bħala daħal, għajnejn tiegħi mimsuħa-kamra, bil-mixi mimmo-aħħar żewġ Ċiniż l-irġiel fl-uniformi, il-dojoq-sodda fejn Karlovy Jvarjaw jistabbilixxu mal-fond, l-aħmar-kulur toqba fil-tempju tiegħu. Smajt Rita gasp li jmiss għalija bħala hi mbuttat passat mimmo u dam sa l-sodda. Il-kamra innifsu, sempliċi tafal-ħitan bil-saqaf injam, ramifikata off fis-żewġ kmamar oħra li huma biss l-idea ta'tagħha tista'tara. Huwa nodded lejn Carlsbad.
  
  
  I talab tagħha. "Huwa hu mejjet?"
  
  
  Zhong Li bil-mod ħadlu kap tiegħu. "Mhux madankollu, xorta waħda. Iżda gawking marru permezz ta'l-ego fl-għoli. Huwa f'koma. Kif inti tista ' tara, ma kien hemm l-battalja. Aħna misjuba dar u ġew attakkati."
  
  
  Huwa indikat żewġ suldati mejta fuq l-art, wieħed bil-qasam trasmettitur ħdejn lilu. "Iż-żewġ tiegħi l-irġiel kienu maqtula," huwa qal. "I missielta fil-kamra li jmiss. Meta gawk qbilna li Karlovy Jvarjaw, l-oħrajn dam bogħod."
  
  
  "L-oħrajn? Inti medja enormi Ġappuniż-bniedem u l-jet pilota? " huwa talab tagħha.
  
  
  Jun Lee nodded. "U l-irġiel tnejn l-oħra," huwa qal. "Fuq l-art Rover. Il-pjan irid ikun ġie moħbija ftit mili'l barra mill-kosta fil wieħed mill-kbira artijiet bil-ħaxix. Iżda mill-inqas immedjat tagħna-problemi jiġu solvuti."
  
  
  Huwa ra xi ħaġa fl-Jung Lee tal-għajnejn li huwa ma setax aqra. Iżda ma kien hemm l-trijonf fiha, Cheshire qtates bħall-sensazzjoni. I ma bħal din, iżda I espressi tiegħi sodisfazzjon li l-I kien l-ewwel li jaslu fl-Karlovy Jvarjaw.
  
  
  "X'tifhem, tagħna immedjata ta'problemi li huma aktar?" I talab bil-mod. Il-kap ta'Ċiniż-intelliġenza indikat il-inerti f'forma ta'bacteriologist. "Huwa l-lest," huwa qal. "Stajt tidher nies b'feriti bħal dan jgħixu għal xhur, tieqaf u l-koma, bħal huwa issa. Tkun xi tkun l-ego tal-pjan ġie, ġie fuq. Kollha għandna bżonn issa hu li tikseb l-platun li jmorru pulzier mill-pulzier it-tiftix għaż-żoni biex tiskopri l-X-V77."
  
  
  Hi jaraw kif Chun-li inklinata lura kontra l-tafal mhux maħduma-ħajt moan, ħafna fil-faċilità, il-artab is-sodisfazzjon tal-bniedem. Ma tħossokx dritt, u huwa mdawwar bħala Ewlenin u l-irġiel tliet jinfaqgħu permezz ta'l-bieb miftuħ. Il-russu mexxej tal-ħarsa ivvaluta s-sitwazzjoni fil-daqqa t'għajn u ffoka l-tħaddan fermezza fuq Chun Verżjoni online. Il-Ċiniż-bniedem qal em dak li ġara mill-ġdid, u meta hu spiċċa, raw li l-tensjoni tal-wiċċ kienet tilfet xi ftit mill-grimness.
  
  
  "I jaqblu mal-prinċipji ġenerali, "huwa qal." Carlsbad l-irġiel jistgħu jaħarbu, iżda dawn se jiġu misjuba. Sadanittant, l-akbar periklu kien'il fuq. Karlovy Jvarjaw ma jkunx f'pożizzjoni li twettaq dak li hu ppjanat, jew anke dirett oħrajn fis-ego l-eżekuzzjoni."
  
  
  "Ma nistax sejħa sakemm X-V77 jinstab u fl-idejn tagħna," qal. "Dak jekk dan il-kbar Ġappuniż guy jaf fejn hu hija u tipprova tikseb lura lilhom?"
  
  
  "Mingħajr ih imħuħ, mingħajr mexxej tagħhom, li mhux se tagħmel xi ħaġa. Sakemm dawn jaħbu fl-terrur." Jun Lee tbissem me.
  
  
  "Naqbel mill-ġdid," Ewlenin qal hoarsely. "Il-jackals qed taħdem. Dejjem jiġri li l-mod." I ma tweġiba, iżda kien I l-ħsieb dwar dawk in-nies fil-qodma tal-knisja fil-Gżejjer Kuril. Dawn kienu kollha ddedikata fanatics fl-dritt tagħhom stess, u l-Carlsbad nieqsa-assistenti kienu parti minnha. Jun Lee tbissem fil lili mill-ġdid, condescending, condescending tbissima.
  
  
  "It-tħassib tiegħek huwa jifhem, bħala l-sħiħ il-problema tkun inqalgħet minħabba tal-gvern tiegħek akkumulazzjoni ta inumani metodi ta'gwerra," huwa qal. "Iżda bir-reqqa l-ispezzjoni tal-żona se żgur li dan il-virus."
  
  
  Tagħha, I ħass Rita timxi fid-direzzjoni tiegħi, u l-I ħares mill-Ċiniż spy ċirku l-russu wieħed u lura mill-ġdid. Chun-li l-pożizzjoni tal-kienx loġiku biżżejjed. Meta Karlovy Jvarjaw kienet miżmuma fil-magħluq, kważi l-mejta, u l-bqija kienu ħarbu, deher li l-periklu ewlieni kien'il fuq. Karlovy Jvarjaw b'mod ċar ma kinitx f'pożizzjoni li jsegwu xi ħaġa oħra. Allura għaliex ġie hu hekk kkritikat kkonċernat? A gruff, ostili vuċi ma tagħti l-kliem, l-aktar fil-dahar ta'l-imħuħ tagħna.
  
  
  "Jien ma għandekx bżonn li toqgħod għal żmien itwal," huwa qal. "In-nies tiegħi u l-I se jaqsam il-fruntiera biex Kraskino. Huwa tajjeb li jingħad li dan il-perjodu ta'kooperazzjoni wasal fi tmiemu. Aħna mhux se jilħqu mill-ġdid taħt dawn iċ-ċirkustanzi differenti, bejn l-irġiel."
  
  
  Kont naf huwa ġie kkritikat id-dritt dwar dan, iżda I kien għadu l-ħsieb dwar l-nieqsa-razza tal-batterji. Jien qatt ma xtaqu mhux mitmuma l-affarijiet. Truf laxka ikkawża problemi.
  
  
  "Irrid biex iġibu Dr. Carlsbad lejn l-Amerika hekk li t-tobba tagħna jistgħu jaħdmu fuqu," qal. "Huwa għadu ħaj. Forsi nistgħu jġib miegħu lura biżżejjed li tgħidilna fejn l-X-V77 hija moħbija."
  
  
  "Huwa inutli," Ink Li qal permezz tal-maskra tal tiegħu artab tbissima. "In-nies tiegħi se ssib jekk inti għandek il-ħin biex jinvestigaw bir-reqqa, I nassigurakom."
  
  
  I ħares lejn l-Gżejjer u stenniet għalih li joffru biex jgħinuni timxi Karlovy Jvarjaw distanza qasira sabiex Kraskino bejn il-fruntieri. Hu sempliċiment shrugged, taw mgħaġġel salute, u daru fuq il-għarqub tiegħu. "Huwa fuq," huwa qal. "Jien għandi l-affarijiet importanti li tagħmel.
  
  
  "Huwa kompla bl tiegħu tliet assistenti. Wiesa'tagħha-appoġġjata l-għajnejn segwit ego, iżda huwa miżmum-mixi sakemm kien barra tal-vista. Il-kollaborazzjoni kien taħfir hekk mgħaġġel li I tista'tisma'biċċiet li jaqgħu.
  
  
  I mdawwar Jun Li, li l-għajnejn żgħar kienu tluq fil me reqqa. Tipponta lejn trażmettitur tar-radju li jmiss biex wieħed mill-egos tal-mejjet suldati huwa qal li tagħha: "Tagħha tal-lukanda ma ikkuntattja n-nies tagħha." Chun Li eżita għall-mument, imbagħad tbissem mill-ġdid.
  
  
  "Naturalment. Nixtieq nitkellem tiegħek Ed lili nnifsi." Huwa unstrapped l-trasmettitur mill-bniedem mejjet tal-ispallejn u mogħtija me-sett. I imsejjaħ it-trasportatur bl-użu tal-qablu-isem tal-kodiċi. Meta ih rewmatiżmu jinstemgħu tagħha, hija kienet talbet li jgħaqqdu jirrepetu l-Ed F'washington u qal-kap tiegħi dak li ġara. Meta Chung Lee magħmula ġest, li ġiet trażmessa lill-uem minn trażmettitur. Huwa juri l-ħsibijiet tiegħu b'mod konvinċenti, u huwa kważi impossibbli.huwa konvint me meta l-ego sema. Kważi. Iżda jien xorta kien gnawing ġewwa. Joon Lee mogħtija l-kit lura għall-me, u l-Ed tal-vuċi ħażin jistgħu jinstemgħu.
  
  
  "I se jaqsmu dan l-oħrajn li kienu fil-laqgħa," huwa qal. "Iżda jien jibżgħu li huma wkoll se jifhmu dan il-mod Chun Li ma. U onestament, Nick, ma narax fejn l-ego-analiżi hija żbaljata. Mingħajr imħuħ, mingħajr Carlsbad, oħrajn biss se żżomm taħdem."
  
  
  I ma setgħux tgħid dak li kien I l-ħsieb l-Aħmar Ċiniż kap kien fi jilħqu driegħ tal-me, iżda kif kienet fit-tul magħruf, anki silenzju tkellem Ed.
  
  
  "Jien naf liema tal-sistema inti," Ego jinstemgħu tagħha jgħidu. "Inti ma fiduċja l-iben tal-kelba, poġġih fil tiegħek inimitabbli-mod."
  
  
  "Naħseb li l-livelli kollha," I ammessi.
  
  
  "Ma nistax-fiduċja hu aktar milli għandek tagħmel," Hawke qal. "Iżda ħarsa lejn dan il-mod. Jekk, kif taħseb, Carlsbad tal-ħbieb tax-xellug bl-X-V77, Joon Lee se tinkwieta bħall-infern dwar jkollna tiegħu ego lura. Dan ikun ifisser inkwiet kemm għalih kif oriġinarjament maħsub. Il-web-raġuni huwa kkooperaw fil-livelli kollha kien minħabba li kien jibżgħu li Karlovy Jvarjaw tista'tolqot l-imgħallem ' ego. Ma narax Zhong Li jiġu ttraskurati jekk huwa ma kienx ċert li l-periklu kien aktar."
  
  
  "Jien xorta jridu Carlsbad lura," qal. "Nixtieq tħossok ferm aħjar dwar lili nnifsi jekk l-ego jistgħu jiġu magħmula biex jitkellmu."
  
  
  "Bil-mezzi kollha, leali egos," Ed qablu. "Ejja l-mediċina pressjoni fuqu."
  
  
  Tagħha, ħares lejn Jung Lee kif hu tpoġġi l-sett. "I għandek tieħu Dr. Carlsbad miegħi." L-ego jiċċaqalqux tbissima baqa'fis-seħħ. Biss l-gleam tal-ego-għajnejn tjiebet. I talab tagħha. "Mejju I tissuġġerixxi l-involviment tiegħek fil dan?" Kont naf li taħt l-ebda ċirkostanzi oħra, taħt l-ebda ċirkostanzi oħra, huwa kien qalli li jmorru għall-infern. Jew, aktar probabbli, kien ikollu maqtula me. Iżda, il-dinja tmexxija tal-konferenza kien għadu qed jistenna fil-ġwienaħ mal-ego-imgħallem. F'dan iż-żmien, huwa ma jridux riskju tagħmel pass żbaljat.
  
  
  Huwa tbissem bħala hu qabad l-trasmettitur. "L-eqreb ajruport kapaċi li jirċievu l-kbira tal-pjan huwa Yenki. Jien ser jagħmel żgur li hemm pjan ta'stennija li inti tieħu l-Ġappun. I se jikkoordina huwa permezz ta'ftehim mal-Maġġuri Nutashi."
  
  
  Huwa tkellem sew fil-telefon, u Masky kien rieqda għal ftit sekondi. I innotata tagħha bħala stern, enerġetika persuna li kont naf li kienet moħbija taħt artab barra. Fl-aħħar nett, huwa mdawwar me.
  
  
  "Hemm karozza li ġejjin għalija," huwa qal, tbissima tiegħu iffriżat mill-ġdid. "Il-mediku tat-trakk ser jiġu wkoll għalik u Carlsbad. Kulma għandek tagħmel huwa stenna hawn. Naturalment, jien naħseb li dan kollu huwa kompletament bla bżonn. Din il-persuna se qatt ma jirkupraw, u l-ego-pjanijiet huma meqruda. Għaliex dan kollu eċċessiv ego-aġitazzjoni? Dan huwa stupid."
  
  
  "Eċċessiv tħassib għall-ħajja tal-bniedem hija l-qofol tal-kultura tagħna, l-ebda kwistjoni kif classic," qal. Lee Jung tbissima baqa', iżda hija ħadet aktar l-isforz. Rita jinstabu president u miġbud Ego fuq il-benniena. Chun Li sar l-ebda tentattiv biex jgħinuni meta kienet miġbud minn żewġ mejta Ċiniż suldati kollha fuq il-dar. Dalwaqt, Ċiniż-persunal tal-karozzi mgħoddija minn fuq it-triq. Erba'regolari Ċiniż-suldati bil-azzarin ħareġ, u Chun-Li marru biex dawn jintlaħqu.
  
  
  "Pjan tiegħek se jkun stennija fl-ajruport ta'Chicago, Carter," huwa qal. "Dan il-perjodu tal-kooperazzjoni bejn il-forzi kien ħafna pjaċevoli. Aktar milli stennejt."
  
  
  Dak l-infern ma jfissirx, huwa staqsa lilu nnifsu, kif Chun-Li bdiet tikseb fil-karozza. Huwa eżamina absurdly bħal huwa d mhux xi tip ta rebħa, u li taf me. Forsi huwa maħsub li l-swat Carlsbad kien hemm xi tip ta'premju. Jew forsi huwa ħass tajba dwar theddida għall-eżistenza-xjenzat tal-pjanijiet, tkun xi tkun kienu għall-us. Kollha tiegħi loġiku l-ispjegazzjonijiet ta'l-ħjiel ma jaffettwa l-emozzjonijiet tiegħi fil-livelli kollha. Huwa għalaq il-bieb tal-karozzi u l-saq bogħod. Huwa qatt ma ħarist lura.
  
  
  Rita marru barra, u aħna kellha din il-logħba fuq waqa'l-ħajt u stenniet.
  
  
  "Taħseb li ser jgħixu?" li hi mitluba me. "Jew ma inti kura dwar kwalunkwe ħaġa oħra milli jwieġeb mistoqsijiet?"
  
  
  "Jien mhux se tkun għalik," qal. "Jien ma verament kura. I biss li l-tobba biex tikseb tiegħi ego tajjeb biżżejjed biex jitkellmu."
  
  
  * * *
  
  
  Siegħa għadda, imbagħad ieħor, u huwa beda biex tikseb nervuża. Huwa b'ritmu u lura, għajnejn tiegħu fissa fuq l-istralċ-triq li wasslet bogħod mill-abbandunati-razzett. Rita
  
  
  hi mixi matul me u miġbuda me isfel tagħha fuq il-ħaxix, kiri tagħha stess sħana, l-artab oħrajn tal-tagħha fis-sider, jippruvaw biex jirrilassaw me. Ħej, ma kienx wisq ħażin meta smajt l-ħoss tal-karozzi u raw-sħaba tal-trab li ġejjin fl-triq. Aħna saqajh u jaraw kif trakk ma kanvas quċċata twaqqfu quddiem il-dar. Ċiniż mhux ikkummissjonat uffiċjal u l-suldat ħareġ. L-non-ikkummissjonat-uffiċjal tal-interventi fil-ingliż u l-jinġibed streċer madwar il-vaguni.
  
  
  Tagħha u marru ġewwa bil-minnhom huma mwettqa f'koma Carlsbad mill-benniena l-stretcher u mwettqa vjola ego minn hemm l-sodda-kamin l-art ta'l-trakk. Hija kienet ġew innutati fil-quddiem tal-trakk żgħir kompartiment mal-faxex u l-fliexken tal - apparentement użati bħala xi tip tal-qasam tal-ambulanza. Il-suldat ħa l-pożizzjoni fuq il-bank biswit l-sodda, l-irbit Carlsbad isfel. Rita kien seduta fid-dahar ta ' l-trakk, tfittex ma tħassib tagħha fl-għajnejn.
  
  
  "Int sewqan'l quddiem," missierha qal. "Jien ser jibqgħu hawn miegħu."
  
  
  "Inti ma tistax taħseb li qed -" hi bdiet, iżda kien cut-off.
  
  
  "Ma naħsibx li xejn tal tagħha. I ma tieħu kwalunkwe riskji, I m'għandekx bżonn li jew."
  
  
  Kif aħna tpaċija, dlam bdew jonqsu. It-triq kienet l-istralċ, robust, u l-tajn. Huwa mifhum għaliex il-suldat kienu marbuta il-Karlov Ġir għall-sodda. Komplejna imbotta l-xmara żgħira li normalment dam parallel mal-istati uniti, jisparixxu għal ftit biss mumenti għar-ritorn mill-ġdid. Huwa poked tiegħu kap madwar id-dahar tal-karozzi u raw li l-lejl kien jinxtegħel sħiħa tal-qamar. Ix-xmara kienet kalm, skur ribbon, abjad fl-water, u min-naħa l-oħra tat-triq kienu siġar u l-għoljiet.
  
  
  Carlsbad kkontrollati fuq tagħha minn żmien għal żmien. Ego-teħid tan-nifs kien stabbli u l-taħbit tal-qalb kienet stabbli. Huwa t'attivitajiet gloomily fil tiegħu ma jinbidlux-wiċċ u l-ħsieb tal-persunal militari huwa d tidher simili korrimenti fil-moħħ. Dawn kienu jeżistu għal xhur, ħaj iżda wkoll l-mejta. Huwa inklinata lura u magħluqa-għajnejn tiegħu bħala l-trakk irkupra. Aħna kienet marret madwar ħamsin mil, forsi sittin, bil-lejl meta waqa', tiddi roża bħala l-flash fflaxxjati bil-miftuħ fl-għoli. Il-brejkijiet tat-trakk u jitwaqqaf f'daqqa bħala l-flash ta'l-rikaduta ġiet segwita mill-muntanja tal-azzarin tan-nar. Huwa beda jħares lejn l-suldat. Ego it-tħassib kien ġenwin kif huwa qabad xkubetta tiegħu u l-qabża madwar id-dahar tal-trakk.
  
  
  I ra lilu tolqot l-art, tal-bidu għall-naħa tagħhom, u imbagħad dawwar fil-grotteski Arabesque kif kien milquta minn tliet shots. Huwa qabad il-ġenb tal-trakk u naqas drastikament, toqgħod qrib il-trakk, li jaqgħu taħt in-naħa ta'wara eċċessiv. Il-mejjet suldat tal-xkubetta kien mill-qrib biżżejjed biex jilħaq, u l-I jinġibed mill-qrib tagħha. Huwa eżamina fuq l-art taħt it-trakk tal-qafas u li raw Rita bil-Ċiniż mhux ikkummissjonat uffiċjal ħdejn tagħha.
  
  
  "Muntanji logħba," qal, u l-I ħares fuq l-art bl-għoljiet u raw skur iċ-ċifri li jiċċaqalqu minn bush li bush fi splużjonijiet qosra. L-non-ikkummissjonat uffiċjal marru madwar l-trakk, sparati darbtejn fil-figuri nimxu lejn l-istati uniti, u ppruvat li jimxu lejn speċjali bush. Huwa ma jgħix.
  
  
  Flare żdied minn wara bush lejn ix-xellug. Aħna ma ċans sakemm dawn jistgħu jżommu l-istadju jgħajjat mixgħula. Hi magħduda tmien, forsi għaxar figuri nimxu'l quddiem.
  
  
  "Jibqgħu taħt il-trakk," Rita qal tagħha, titkaxkar lura u madwar l-trakk, joqogħdu fuq tagħha fl-istonku. L-xkupilji kien biss ftit tarzni bogħod, u l-estinzjoni fid-agħlaq. Ladarba ġewwa, huwa crouched isfel u mċaqalqa. I waqfa qasira biex tara l-tliet figuri separati u segwi l-me. I tinbidel id-direzzjoni u ma jgħidu xi ħaġa kemm huma mxew fil-arbuxxelli, intestatura għall-xmara, jekk wieħed jassumi I d maħruba hemm. Iżda I tinżamm titkaxkar sa l-bagħal wara l-bush l-rokit llanċjar. Meta sirt mill-qrib biżżejjed, I raw tagħha ego stennija, jaraw, tal-bidu għall-tagħbija ieħor rokit fil-gun tiegħu. Hugo naqas fis-naħa tiegħi. Hu l-għan li, tefa', u raw il-mwebbsin-azzar tal-stiletto jgħaddu l-ego tal-kustilji l-mod li l-hilt. Huwa waqa''l quddiem, u hu fix-xejn għall-bush, Hugo ġbid barra u l-teħel rikaduta tal-pistoli fil-ċinturin tiegħu.
  
  
  Jiena kelli l-azzarin, il-a Wilhelmina, u l-sinjal pistola. Kien tajjeb post li jistgħu nittama li ssib għal sorpriża-ġenb tal-ġisem attakk. Huwa beda bil-azzarin, il-fired l-ewwel, u l-maqbuda ih off-gwardja bħala huma mxew lejn l-trakk. I eliminat tagħha barra l-erba', ħames snin, sitt darbiet madwarhom. L-oħrajn ħadu l-kopertura u l-faħam fl-me. Shots għ permezz tal-arbuxxelli, u wieħed maqtugħa permezz tal-taħlita mingħajr xkiel fl-ispalla tiegħi. It-tliet li kellhom tittajjar biex il-xmara imbagħad lura wara l-ewwel sparatura. Dawn kienu għaddejjin minn hawn taħt u għal-lemin tiegħi, li turi l-intenzjoni li tikseb crossfire li ġejjin miegħi fin-nofs.
  
  
  I tinqaleb lura tiegħi, tinsab fuq l-art, biddel l-azzarin lejn ix-xellug u l-faħam bil-naħa tax-xellug tiegħi, ma tipprova l-għan, biss kiri ftit jwassal jtiru fl-arja. Meta l-oħra tliet ħareġ lili u qajmet tagħhom azzarin, I sparatura minnhom ma tiegħi pistoli fil-pożizzjoni suxxettibbli. L-kbar Luger barked tliet darbiet, u l-tlieta minnhom waqa'.
  
  
  L-roża kiwi mill-flares kienu kompletament sparixxew, u jħalli biss l-water kundizzjonijiet fuq l-dellijiet dlam ta'l-għoljiet. Kelli biex issir taf kemm.
  
  
  Huwa ħa l-flare gun u mixgħul il-lejl mill-ġdid bil-roża, il-kummenti-dawl. I ra żewġ ċifri fin-nofs sa l-għoljiet, u mbagħad I innotata terz bniedem seduta fil-ikklerjar fuq in-naħa ta'l-għoljiet, jitkellem malajr fil-qasam tar-radju.
  
  
  Brow tagħha furrowed. Muntanji logħba bil-qasam tar-radju? Brigantaġġ fil-Ċiniż intern, apparentament, stahl huwa ħafna moderna. Huwa ħa l-għan bir-reqqa, u l-bniedem tal-ġisem deher li kien bil-qabża fl-arja bħala huwa half-daru u waqgħet lura l-art. Hi mdawwar Wilhelmina lejn ix-xellug u sparati serje ta'shots fis-bush. Il-figura saqajh u tbaxxa li jitilgħu fuq żgħir bush. Żewġ aktar figuri faqqgħet madwar il-kenn u l-intitolat lura fis-għoljiet. Għal ħaġa waħda, li kien żball għalihom. Il-oħra li ma tant meta l-flash marru.
  
  
  Hu jistabbilixxu għadhom u stenniet tagħha. Issa mhux il-ħin għall-iblah tmexxija qligħ. Biex joqogħdu lura, huwa lura fejn wieħed tal-logħba kienet tinsab fl-wiċċ. It-tqegħid tiegħu ego quddiem minnu, hu ltqajna u marru, madwar l-arbuxxelli. Ma kien hemm l-ebda tiri sparati, iżda l-Ċiniż-bniedem saret tagħha quddiem minnu għal ftit aktar saqajn, imbagħad naqsu tagħha jidhru tal-ġisem. Rita msejħa biex tagħha u raw tagħha fil-jafu kif qabbdet barra minn taħt il-trakk.
  
  
  "Dak li qed tfittex?" "Dak li huwa?" li hi mitluba meta hi ra me-għażla permezz tal-mejjet Chinaman tal-ħwejjeġ.
  
  
  "Jien ma naf," qal. "Logħba mal-rokit llanċjar, I jistgħu jifhmu tagħha. Ir-rokit llanċjar huwa faċli biżżejjed biex jiksbu. - Qasam tar-radju hija xi ħaġa oħra."
  
  
  Ġewwa tal-bniedem ħwejjeġ, instab mill-kartiera żgħar, u ġewwa-karta tal-identità.
  
  
  "Maġġuri Su Human Kov ta'l-Armata Ċiniża," huwa aqra dan b'leħen għoli li Rita. "Jien ser imħatri il-bqija tal-minnhom huma wkoll l-armata Ċiniża, ppreparati lill-dehra logħba."
  
  
  "Iżda għaliex?" Rita mitluba. "Għaliex attakk l-trakk?"
  
  
  "Jien ma tkun taf għaliex," qal. "Iżda naf li kienet titlob xi ħadd fuq ir-radju għall-għajnuna, u aħna d aħjar jiksbu l-infern minn hawnhekk."
  
  
  "Ma Joon Lee ta'garanzija Yenki is-sigurtà tagħna?" staqsa Rita. "Forsi dawn huma tassew logħba. Forsi dawn attakkati grupp żgħir jew tal-persunal tal-karozzi u l-seraq din il-karta tal-IDENTITÀ u l-qasam tar-radju."
  
  
  Forsi, kelli li jammettu. Iżda logħba normalment ma attakk tal-unitajiet militari. Ħafna mill-nies madwar minnhom ma anki tkun taf kif jaħdmu l-qasam tar-radju. Għal darb'oħra, l I kellu l-ebda tweġibiet, biss suspetti. Aħna qbilna li l-trakk u hu rummaged permezz tal-dashboard. I jinstabu dak li kien I bit-tama għall - mappa taż-żona. Il-ftit xmara aħna d ġew kundizzjonijiet tag ma kien ddawwar bil-miftuħ vini.
  
  
  "Dak kollu," qal. "Aħna qed jitilqu mill-trakk u li jmorru fl-xmara." Il-streċer, mibnija madwar tqal kanvas mal-qafas tal-injam, jiddawru-patt tabella ftit, u Rita u l-I mwettqa l-ego fl-ilma. Ix-xmara kienet sħuna ħafna u mhux fil-fond qrib il-kosta. Jwasslu l-stretcher mal-Carlsbad, aħna kien fil-kosta, l-aktar mill-ħin mixi, ftit baħħru bogħod. Bħala l-xmara avviċinat-triq kważi Pariġi, aħna swam l-nofs tal-xmara tal-żaqq, azjenda fuq il-stretcher fuq kull naħa u jwassal il-pazjent matul l-ilma it-triq.
  
  
  Tagħha, I raw-armata trakkijiet u sewwieqa tal-muturi li jimxu tul it-triq. U mbagħad hija rat il-grupp ta'nies ppreparati bħal muntanji logħba. Iżda dawn mċaqalqa bħal suldati, mgħaġġel u preċiżi. I kien ferħan aħna ma tipprova li jmorru l-aktar fil-trakk.
  
  
  Aħna swam lura lejn ix-xatt meta l-xmara tax-xellug l-triq u aħna mistrieħa għal filwaqt. Imbagħad aħna mixi fuq sakemm il-sema beda biex jitħaffef. Huwa sab l-kbira miċ ta'siġar imdendla-xmara u l-imblukkata mill-triq. Aħna miġbud Carlsbad u streċer biex wieħed mill-baxxa li jinsabu mdendlin-siġar. Huwa nifs Rivnenskaya, iżda altrimenti ma nbidilx. Meta l-xemx ħareġ, Rita u l-I jistabbilixxu fuq l-artab tal-għadajjar tal-ħaxix taħt il-ħxuna-weraq tal-siġra.
  
  
  "Aħna ser jibqgħu hawn sal-dlam u mbagħad jimxu fuq," qal. "Jiena naħseb li huwa tajjeb li jiksbu Janki qabel filgħodu."
  
  
  "Jien ser ħalli tiegħi ħwejjeġ xott anke jekk huma jiksbu imxarrab mill-ġdid," Rita qal, u kien jaraw kif hi undressed u tpoġġi l-affarijiet tagħha fuq il-ħaxix. - Ġisem tagħha kien buxom, ma twil, it-saqajn u l-ewwel aġġustat-ġenbejn. Hi inklinata lura fuq il-ħaxix aħdar, u meta hija ħares lejn me, għajnejn blu tagħha mudlama.
  
  
  "Jiġu hawn u jimteddu li jmiss lili," hija qalet. Tagħha tpoġġi ħwejjeġ tagħha fuq il-ħaxix li jmiss tagħha u l-istampa bank tagħha. Hi mgeżwra-armi tagħha madwar me, tagħfas tagħha tal-ġisem kontra l-mini. Għalhekk hi waqgħet rieqda kważi minnufih. I jistabbilixxu hemm mingħajr kaxxa għal filwaqt li l-itwal u l-ppruvaw li tibni mill-ġdid dak li ġara.
  
  
  L-attakk fuq it-trakk kien intenzjonat u ppjanati. Huwa kien li jammettu li Rita tal spjegazzjoni kien possibbli. Dawn jistgħu jkunu ġew logħba mal-misruqa Ssi u l-apparat misruqa. Iżda dawn jistgħu wkoll ikunu moħbija unità ta'l-intelligence tal-armata Ċiniża. Minn x'imkien fil-nen, Reżiljenti Li l-irqiq tal-lvant naħa ħass. Huwa ħares lejn l-sabiħ tifla tiegħi l-armi, nifs ip fuq il-sider, u għalqet l-għajnejn tiegħu. L-xemx seeped permezz tal-ħxuna-weraq, u l-fervur saret jagħti saħħa kutra. I naqas rieqda ħsieb liema sess stramb dinja, qed jiġu mikxufa b'sabiħ ħafna tifla tiegħek armi, taħt is-siġra fil-Manchuria, u xi ħadd se toqtol lilek.
  
  
  I ma tqum sakemm ħassejtni Rita jiċċaqilqu u nimxu lil hinn mill me. I sorveljata u raw tagħha fuq il-xmara, l-ħasil tal-wiċċ tagħha fil-nadifa, ilma sħun, bħal xi ħaġa fuq l-Internet mis-seklu sbatax. Din kienet l-nofs tal-ġurnata, u l-I jinstemgħu l-ħoss tal-imsiemer. Aħna tista'tkun tinsab fuq kmamar tax-xmara fl-Ohio. Huwa mirfud ruħu fuq wieħed mill-minkeb, u Rita mdawwar lejn il-ħoss. Hija ltqajna u l-mixi matul me, u kif jaraw l-approċċ tagħha, I ħass żieda tal-xewqa. L-għajnejn tagħha t'attivitajiet me, li jiċċaqilqu u l-isfel tal-ġisem tiegħi, wieqaf, u f'daqqa waħda hi naqas li l-irkopptejn tagħha. L-idejn tagħha ppressata kontra l-laħam tiegħi, u hi midfuna-wiċċ tagħha fil-ħajja tiegħi.
  
  
  Hi ħares lejn me għall-mument, imbagħad naqqas l-kap tagħha mill-ġdid. Xofftejn tagħha imgiddem fil-ġisem tiegħi, li jqabbdu, tqanqal, u hi deher li tmiss ġewwa tiegħi issuq. Hija kellha u caressed me, u hi ma tagħha stess tqanqil kiber sakemm hija kienet tregħid u sbieħ tagħha tal-ġisem kienet imxarrab u l-mixtieq. Hija kienet bejn wieħed u ieħor merfugħ mill-ee, iżda hi miġġielda me off li jkomplu dak li kien jagħti tagħha sabiex ħafna pjaċir. F'daqqa waħda, hi lunged fil me, ġenbejn tagħha mimlijin u thrusting, u huwa tinqaleb bil-tagħha bħala hi midfuna kap tagħha fl-ispalla tiegħi, ifixxklu l-kbira li daħal matul is-agħlaq.
  
  
  Mort ġewwa tagħha bil-mod, allura aktar mgħaġġel, sensazzjoni ta ' l-għaġla tal-wild l-ekstasi li tiegħi kull mossa miġjuba. Imbagħad hija saqajh, u l-snien tagħha u l-problemi fis-laħam tiegħi kemm hi kien mal-eċċitament. Tiegħu li saret tagħha hemmhekk, l-laħam għal-laħam. Fiżika simbolu tal-benesseri, inkorporati fl-mumenti ta'l-passjoni. Fl-aååarnem, h'a naqset li l-ħaxix u l-għajnejn tagħha sabet-minjiera.
  
  
  Aħna jistabbilixxu flimkien għal żmien twil, jaraw il-dlam roll bħal bil-mod li jaqgħu-purtiera. Imbagħad aħna rrumblati tagħna ħwejjeġ fil-stretta borża u mqiegħda fuq il-quċċata tal-Carlsbad fuq streċer. Rita tal-għajnejn mimlija bil-dwejjaq kull darba li hi ħares lejn lilu. Ħej, kien aktar diffiċli milli me. Kollha agħlaq kienu kienet l-uġigħ u l-dwejjaq għalih. Tiegħi rrabjata determinazzjoni-serħan tal-moħħ me.
  
  
  Bil-lejl meta naqas fl-aħħar nett, aħna marret lura fil-xmara u l-mxiet'il quddiem. Il-vjaġġ marru tajjeb sakemm aħna laħqu l-Ajruport. Huwa ra l-dwal ta'l-mitjar tal-runway, lil hinn mill-raħal. L-xmara mdawwar naħa waħda tal-qasam, u dawn issa kien inqas minn siegħa bogħod. I ra tagħha hekk kif il-qasam kien unguarded, meta aħna jinġibed l-stretcher fuq l-art u tpoġġi fuq il-ħwejjeġ.
  
  
  "Taħseb li l-pjan għadu hawnhekk?" Rita mitluba. "Jekk aħna ma jasal il-bieraħ, huwa jista'jkollhom ix-xellug."
  
  
  Tagħha, Ħej chuckled. "Forsi huwa ma kienx hawn fil-livelli kollha. Fi kwalunkwe każ, I l-ma tar-riskju " aċċidentalment "mill-ġdid. Jibqgħu hawn. Jien ser issib us-pjan."
  
  
  L-hangars kienu frank fil-quddiem tal-me, inforra tul id-dahar tal-qasam. Huwa dam, għarkupptejh, u għadda sa fl-ewwel l-istrixxi tad-griż fl-ajru, li l-eqreb hangars madwar lilu. Il-bieb tal-ġenb kien miftuħ, u hu żelqet ' il ġewwa. Kien hemm tliet żgħar ajruplani. Huma kienu ta'l-ebda użu lill-istati uniti; Jmorru marru għall-bidu tat-tieni. Dan kien it-tiswija tal-ħanut fejn il-partijiet u l-biċċiet tal-inġenji tal-ajru huma mifruxa.
  
  
  It-tielet sena kien aktar produttivi. Fl-nen kien russu dawl attakkant su Tu-2 bil-pistun tal-magna, l-antiki tal-inġenji tal-ajru. Iżda kien kbir biżżejjed u kienu meħtieġa firxa tat-titjira li jilħaq il-Ġappun, sabiex hi intensifikati fil-kabini tal-piloti biex jagħti ħarsa madwar. Kollox deher li jkun multa, iżda I ma setgħetx tkun żgur sakemm I daru fuq, u jiena ma setgħux jagħmlu dan sa l-aħħar mument.
  
  
  I marru lura għall-Rita u Carlsbad, stenna madwar l-aħħar ta'l-hangars, u snuggled sa moan bħala mimmo għadda ż-żgħar tanker tat-trakkijiet bil-żewġ Ċiniż l-irġiel fl-ku tal-merkanzija. Wara li għadda, huwa kompla biex toqgħod fil-dellijiet fil-fond ta'l-hangar-ħitan. Kien definittivament jkollna-dawl u veloċi. I dam distanza qasira sa l-aħħar ta'l-qasam, u Rita kien sa jissodisfaw me. Meta kienet waqfet mill-ee, hi bdiet li jneħħi l-stretcher.
  
  
  "Leave," qal. "Dan ser us isfel bil-mod wisq." Carlsbad titneħħa tagħha rotob tal-ġisem u sospiżi ego fuq l-ispalla tiegħu. Mhuwiex eżattament t-trattament preskritt għall-ħsara fil-moħħ il-pazjenti fil-koma, iżda kienet l-aħjar I jistgħu jagħmlu. Ma Rita in-naħa tiegħi, Wilhelmina fl-naħa waħda, u l-Carlsbad fil-oħra, jien intitolat lura l-hangar, mnaqqxin id-dahar tal-ħitan kbar mill-ġdid.
  
  
  Aħna waslet għall-tielet hangar " u l-qodma tal-Tu-2, ukoll. Carlsbad sempliċiment imwettqa tagħha għall-kabina u stabbiliti Ego fuq l-art meta jinstemgħu l-hangar-bieb miftuħ. Rita kien għadu barra, fil-qiegħ tal-jiżżerżqu-passi li d stabbilit li jmiss mal-pjan. Permezz tal-pruwa tieqa, I raw tliet Ċiniż mekkanika fl-abjad ġagagi bħala l prinċipali tal-garaxx-bieb miftuħ. Raw Rita fl-istess ħin u segwiti tagħha. Hi ppruvat li jdur u jimxu, niżel fuq roqgħa taż-żejt, u niżel fuq il-konkrit tal-art. Tliet Ċiniż-irġiel immedjatament qabad tagħha u jinġibed tagħha saqajn tagħha. Hi ma kienx ser jagħmel xi ħsejjes xorta waħda. Tqil wrench ra tagħha fuq l-art tal-kabini tal-piloti, qabad ego, u l-qabża.
  
  
  Tagħha, żbarkati fuq waħda madwar l-Ċiniż, u kien waqa'.
  
  
  huwa mdawwar l ewlenin fil-qosor ark, tħossok slam iebsa fis-ego tiegħu tal-kranju. Huwa waqa'fuq il-post. Ont kien fuq l-art, fl-tagħrif miksub, li kien għadu ftit dazed meta t-tielet wieħed l-qabża fuq me. Huwa ltqajna l-isfel fuq l-irkopptejn u l-għenet biex l-uem jaqgħu fuq kap tagħha. Huwa żbarkat fuq dahar tiegħu, bdiet il-qlib, u kien biss fin-nofs permezz meta Hugo fflaxxjati fis-tiegħi tal-palm u fil-fond fil-ego tiegħu fis-sider.
  
  
  Iżda l-aħħar wieħed, l-waħda li żbarkati fuqu, ltqajna madwar l-anqas biżżejjed biex jimxu wara lilu, tagħha, raw Rita jeħel-marda tagħha u huwa kompla li jtajru. "Il-kbir," huwa qal, li jitfa Hugo iebes u veloċi. L-xafra imqatta'id-dahar tal-Ego tal-għonq, u Rita grimaced u tbegħditx. Hi kienet qed miġbud ' il barra minn stiletto meta żewġ aktar irġiel daħal l-kantuniera tal-hangar, waqfa qasira għall-mument, imbagħad daru u ran. Ġrew permezz tal-mitjar, jgħajtu, u huwa ħa taħt nifs tiegħu.
  
  
  "Tikseb fuq il-pjan," għajjat fil-tagħha, u hija qabża. Fl-aħħar bogħod ta'l-hangar, fil-kantuniera, I raw tagħha, probabbilment għaxar barmil tal-fjuwil. Kien miżbugħa bl-Wilhelmina. I meħtieġa biex ineħħi ih, xi ħaġa li jista'jikkawża eċċitament u l-konfużjoni, hekk li l-ih tal-attenzjoni mhux se jkun iffukat fuq l-istati uniti. Konna bogħod biżżejjed mill-btieti li aħna ma kellhiex tmur magħhom, għall-inqas mhux id-dritt bogħod.
  
  
  Huwa ltqajna fuq il-pjan, fetħet il-bibien għat-tieni, u l-faħam fl-fjuwil btieti. Bieb tagħha ewropea shut kif dawn telaq ma jaħarbu biha tal-fjamma, u l-qodma tal-pjan shuddered. Meta I fl-aħħar nett ltqajna wara r-rota u l-daru fuq il-magni, kelli l-biża-ħsieb li jekk il-pjan kien fil-tiswija ta ' magna, il-logħba ikun aktar. Ltqajna anke scarier meta hija magħfusa l-istarter jaqilbu mill-ġdid, u l-ġara xejn.
  
  
  Huwa magħfus it-tielet darba, u kemm-magni coughed fis-whirring jaħarbu biha. Ma kien hemm l-ebda ħin li tistenna għalihom biex tisħon. Hija kienet mibgħuta mill-Tu-2 li jsuqu tul il-Angara triq meta l-faħam tal-fjamma bdiet titqaxxar l-żebgħa. L-runway kienet tinħass sew apertament fil-quddiem tal-me, u l-I marru għall-agħlaq. Rajt l-irġiel taħdem madwar l-bini prinċipali. Xi wħud mill-persuni li jmexxu l-hangar ħsibt kien biss li jiċċaqilqu il-pjan tas-sigurtà, sabiex dawn irriżultaw l-enerġija tagħhom għan-nar. Imbagħad huwa ra oħrajn li jiċċaqalqu minn tal-bini prinċipali mal-azzarin fl-ogħla veloċità. Kien telgħet minn pjan antiki, ħass li creak u r-rispons, ir-roti li jiżdied il-veloċità fuq il-konkrit. Il-gwardji tal-naqas li tagħhom l-irkopptejn u l-faħam. Smajt żewġ balal jgħaddu l-kabina u permezz tal-agħlaq.
  
  
  "Jibqgħu baxxi," għajjat fil Rita. Dan kien organizzat mill-qodma Tu-2, li titneħħa bil meta jitħalla l-art. Mhux tagħha ddeċidew li jagħmlu malajr il-werrej mal-magni għadu mhux msaħħna. Huwa jinstemgħu nofs tużżana shots aktar fil-pjan tal-qiegħ, u mbagħad ppruvaw irrombla bil-mod. Stabbiliti hawn taħt, huwa jista'ara l-gwardji jħaffef lura għall-bini prinċipali permezz ta'l-oqsma, u kien jaf li d tkun fuq ir-radju fi ftit sekondi. Huwa immedjatament intitolat għall-baħar, u Rita deher fil-kabini tal-piloti.
  
  
  "Kif tal-tifla?" I talab tagħha.
  
  
  "L-ebda bidla," hija qalet. "Imma għamilna dan."
  
  
  "Ma jistgħux jgħoddu l-tiġieġ," qal hoarsely. "Għadha ma ġietx."I daru fuq ir-radju u imsejħa l-operatur tat-telekomunikazzjoni.
  
  
  "DS l-operazzjonijiet huma jiġi msejjaħ mill-Yorkville Trasportatur," qal fl-mikrofonu. "Jiġu Yorkville. Dan huwa numru 3. Jaslu għal Yorkville. Jiġu hawn."
  
  
  Grazzi ih Marina-qlub, li qabad me sa dritt bogħod u smajt vuċi bil-Dixie l-aċċent.
  
  
  "Nistgħu nisimgħu inti, N3," huwa qal. "Dak li tixtieq?"
  
  
  "Jien jtajru l-Tu-2 ma Ċiniż Arja Seħħ marki, l-intestatura tan-nofsinhar u tax-xlokk fuq il-Baħar ta'l-Ġappun. I jistgħu jkunu mhux mixtieqa-kumpanija. Għandna bżonn skorta tkopri immedjatament. I ripetuti, immedjatament. Għandek taqra lili?
  
  
  "Aħna qed qari inti," l-vuċi wieġbu. "Wieħed Fantażma II skwadra qed tieħu off. Żomm fuq il-kors tiegħek. Aħna ser pick-up. Mill-ġdid u mill-ġdid."
  
  
  "Roger," qal, u għafast fuq il-trasmettitur. L-xemx filgħodu kien splotching-sema aħmar, u l-qodma Tu-2 aċċelerata tagħha għall-ogħla veloċità tat-tliet mija u ħamsa u erbgħin. Huwa moaned u ħadlu, u l-tagħha ego naqas tagħha stabbiliti ftit.
  
  
  "Żomm tfittex l-twieqi," qal tagħha biex Rita. "Jgħajtu jekk inti ara l-pjani oħra."
  
  
  "Taħseb li ser tibgħat pjani wara l-us?" Rita mitluba. "Inti xorta taħseb li Ink Li hija wara dak li ġara?"
  
  
  "Ma nistax neħħi l-emozzjonijiet tiegħi," qal. "Jien ċert tagħna qbid ta'dak l-qodma tal-għasafar ma jkunx milħuq Reżiljenti Li għadhom. Id-dritt issa, huwa biss il-pjan serq."
  
  
  Jekk Rita kellhom ieħor corkscrew, kien jinfetaħ mill-dritt tal-magna, kemm hu coughed darba, imbagħad miet darbtejn. Huwa tassew ppressata l-arja barriera-buttuna u miżmuma nifs tiegħu bħala l-magna revved, roared, u l-miet mill-ġdid. Swaba tiegħi kienu iebes u l-torticollis, u ih jinġibed tagħha. Imbagħad huwa jinstemgħu l-jaħarbu biha tal-magni, u Rita osservat li l-sema. I kien tfittex ix-xellug tieqa u rajt minnhom joħorġu mill-xemx, Fantażma II, u dawn kienu dawran u dawran overhead fil-eights. Dawn kienu rassikuranti u jagħti saħħa tal-vista.
  
  
  "Għaliex acrobatics?" Rita talab, u tbissima tagħha kien mgħawweġ.
  
  
  "Aħna ser tmur forsi tliet mija u nofs siegħa," qal. "Jagħmlu aktar minn elf u nofs. Dawn qed jagħmlu eights sabiex ikunu jistgħu jibqgħu magħna."
  
  
  U dan kien sa aħna ġew innutati l-inġenji tal-ajru l-ajru. Jekk il-Ċiniż Ħomor mibgħuta pjani wara l-istati uniti, huma kisbu mill-qrib biżżejjed biex jagħti ħarsa u jisparixxu. Kien stabbilit mill-qodma Tu-2 fuq il-trasportatur-gverta bħala xkiel possibbli, li kien mhumiex lixxi fil-livelli kollha.
  
  
  
  
  Il-white kurituri tal-Walter Apennini-Isptar kienu kważi impersonali, bħall-kurituri ta'l-oħra kollha l-isptarijiet, mal-serħan il-moħħ tal-kunfidenza. Flotta pjan rkuprata-istati uniti biex il-kosta, fejn aħna trasferiti għall-ieħor tal-pjan li l-rkuprata-istati uniti F'washington. Ed kienet ippreparata ih kulħadd għall-wasla tagħna, u l-tim tal-tobba kien stennija għat-trasport Carlsbad li l-ispazji miftuħa l-isptar. Dr. Hobson tatni l-istruzzjonijiet.
  
  
  "Aħna se jkollhom l-opinjoni preliminari għalik fi ftit sigħat," huwa qal. "Is-sejħa me jekk inti ma tisma minn kull wieħed minna mill-għaxar."
  
  
  Huwa ħa Rita u wasslet tagħha barra. Bil-lejl kienu biss waqa'fuq Washington. I marru għall-taxi fuq il-bankina.
  
  
  "Qed toqgħod bil-me," qal. Hi squinted fil me.
  
  
  "Għandek xi mkien ieħor li jibqgħu," ir-raġel tagħha, ċaħad ir-rapporti fil-midja. "Tifla-dar kien minfuħa, ftakar? Huwa kważi miet bl li splużjoni."
  
  
  Hija ma qal xejn u dak li jista'hi ngħidu aħna issa? Ħej, mall-quċċata sabuha għall tagħha li jilbsu wara l-doċċa. Kien qodma, li tmur lura għall-żmien meta l-tagħha kien għadu liebes-maternità fit-tul taż-żmien ilu, u l-ego kien kważi biżżejjed biex ikunu ilbies. Iżda meta Rita indivja ġewwa, tiġbid tagħha fit-tul, sabiħa saqajn, hi kienet kemm jgħati u l-ħwejjeġ. Normalment, l-fehma tiegħi kienu fuq l-istess linja kemm ff, iżda tagħha kien għadu brooding u inkwetat. Antikwata bourbon magħmula għall-us, u kif hi sipped tagħha, hi ħares lejn me tul ix-xifer tal-ħġieġ tagħha.
  
  
  "Li idejqek, ma dan?" hi ikkummenta.
  
  
  "Dak li ma jfissirx?"
  
  
  "Mhux wara li t-tweġibiet kollha."
  
  
  Huwa ħarsu lejn sbieħ tagħha saqajn nofs moħbija taħt tagħha, il-white lixxi tal-ġilda u tilħaq l-inizjali tal-tond tal tagħha fil-warrani, u mbagħad hu saqajh u trasferita lejn tagħha. Tagħha tliet passi ttieħdu meta l-telefown medda: l-tota li tagħha żomm fil-president jiġbed, il-wieħed li l-sejħa hija l-għarfien. Tagħha, u jdur madwar ħa l l-ego madwar l-kaxxa. Hawke-vuċi tal kien għajjien u l-tensjoni, kważi eżawriti.
  
  
  "Jiġu hawn biex l-uffiċċju," huwa qal. "Is-sejħa mill-Jung Lee Inti fil-ħmistax-il minuta. Tagħha, nixtieq li jkun hawn."
  
  
  "Ħmistax-il minuta?" I exclaimed. "Jien ma naf jekk kapaċi jagħmlu dan".
  
  
  L-qodma jistgħu jkunu għajjien, iżda huwa qatt ma kien wisq għajjien li jkunu qawwija. "Inti tista' tagħmel dan," huwa qal. "Li jagħtik erba'biex tikseb lebsin, dollaru kiss tagħha sanzjonijiet u għid tagħha int ġejjin lura, u l-għaxar biex nikseb hawnhekk."
  
  
  It-telefon marru mejjet, u huwa ma kif hu kien qal. Rita ma kellhomx żmien biex jipprotestaw jew jistaqsu mistoqsijiet. It-traffiku kien dak ittardjat me l-aktar, u dan kien ta'ftit minuti tard, iżda kien I xortik tajba. Is-sejħa kien ukoll pospost. Ed kien chewing furiously fuq sigarru meta daħal. Huwa mogħtija me ittajpjat messaġġ. "Wasal, ikkodifikat. Subien tagħna decoded l-ego u mgħoddija lill me."
  
  
  I aqra dan malajr. "Se jkun hemm sejħa tar-radju fil 10: 15 p, il-ħin tiegħek," nen qal. "Jiddiskutu l-inċident tiegħek aġent N3. Ġenerali Chun Li, ir-Repubblika popolari taċ-Ċina."
  
  
  Ego kellhom biss dawn lura fil-Hawke meta l-telefown għ mal-ringiela tat-żgħar ħomor buttuni. Ed ħa l l-iso rta sigarru u tossed fil-wastebasket; l-ego ġest ta disgust ma kienx biss għall-sigarru. L-vuċi tiegħu, meta tkellem, kien tensjoni, anki, moħbija; huwa nodded fil me.
  
  
  "Iva Ġenerali, Carter waslu mingħajr periklu ma Dr. Carlsbad. Int meħlus... iva... "bis-saħħa. Fil-fatt, hu permanenti hawn miegħi. Għandek mnejn trid tkellmu direttament. ... Aħna grati ."
  
  
  Huwa mogħtija me l-telefon, l-għajnejn blu passivi. Jung Lee tista'tisma'tagħha artab, ikkontrollati-ton, u jista kważi ara artab tagħha, madwar l-wiċċ fil-quddiem tal-lilu bħala huwa sema.
  
  
  "I iħaffu li jesprimu l-dispjaċir tiegħi fuq l-attakk tal-logħba fuq tat-trakk tagħna," huwa qal. "Meta l-grupp tiegħek ma jaslu fil-Belt aktar tard dak il-lejl, aħna bagħtet tim biex issib dak li ġara. Meta sab tat-trakkijiet bil-żewġ tal-tagħna mejta l-irġiel u l-fdalijiet tal-logħba, huma irrapportati lura lill me darba. Għall-estestvenno, aħna l-ewwel wieħed jassumi li inti kienu maqbuda. Ma kienx qabel l-għada, wara hi tgħallmu dwar is-serq ta'wieħed mill-ajruplani tagħna F'londra, li hi induna dak li kien ser jiġri. Tista I jistaqsi lilu għaliex inti ma dan minflok ma jmorru lejn l-ajruport u jitolbuh kuntatt me hemm? "
  
  
  "Jien ma naħsibx li d-fiduċja l-istorja tiegħi," I gideb.
  
  
  "Ikun aktar faċli ħafna," huwa qal. I imħatra li, l-I qabel skiet. Huwa kompla, u ma kien hemm l-debboli ħjiel tal-diżapprovazzjoni tiegħu fl-kalma vuċi mill-ġdid. "Ma jimpurtax, ma Dr. Carlsbad, inti għandek sikur laħaq-xtut tiegħek. Dan kien it-tħassib ewlieni. Għal darb'oħra, I jagħmel apoloġija għal mhux tikkunsidra l-possibbiltà ta ' attakk. Għandi l-kbira tal-forza li huwa sewwa tiftix il-qasam. għid lit-nies malajr kemm huma tirkupra."
  
  
  "Jekk jogħġbok tagħmel dan," qal. "U grazzi għall-tħassib tiegħek." Ego setgħet niżel biss kif ukoll seta'minħabba l bogħod - l-telefon marru mejta u li ddum sa.
  
  
  Huwa eżamina sa ara Hawke bir-reqqa tissostitwixxi l-riċevitur fuq it-telefon. Ego-għajnejn sodisfatti-minjiera.
  
  
  "Hemm biss żewġ jiem tax-xellug fil-Dinja-Tmexxija tal-Konferenzi," huwa qal. "I bżonn. I bżonn kull bniedem I. Jagħtuk jum wieħed aktar bil-Carlsbad. Jekk inti toħroġ bi kwalunkwe affarijiet ġodda jew teoriji li jagħmlu sens, jien ser tisma tagħha. Ġust biżżejjed?"
  
  
  Huwa grimaced, iżda nodded. Dan kien ġust biżżejjed, speċjalment fil-ħin. Iżda kont naf huwa d tani l-infern ta'ħafna ħin biex toħroġ xi ħaġa ġdida.
  
  
  "Dr. Hobson msejħa," Hawke miżjud. "Hemm wisq tama li Carlsbad se tiġi restawrata. Serji ta ' ħsara fil-moħħ. Iżda Hobson wkoll qalu li qatt ma tkun taf meta wieħed minn dawn il-każijiet, f'dak iż-żmien saru normali. Ħafna drabi dawn jiġri u mbagħad jisparixxu mill-ġdid. Żomm bit-tama, u żomm il-verifika għall-tara jekk dawn kienu ego kliem firda." Huwa nodded u tax-xellug, l-għoti Ed wieħed tħares l-aħħar. Ma naħsibx li stajt qatt rat ego-wiċċ tal-dehra hekk għajjien.
  
  
  * * *
  
  
  Meta r-raġel tagħha lura s-sede tiegħu, Rita kien rieqed, iżda l-karta kienet aktar jintlibes minn qoton. Huwa kuntent ruħu mal tħares lejn il-sbuħija tal-tagħha tal-irqad tal-ġisem. Hija kienet tinsab nofs fuq l-istonku tagħha, wieħed riġel imqajma, tagħha tax-xellug tas-sider bħal stedina bil-artab roża-ponta. Huwa kebbewha folja fuq tagħha u marru fis-kamra, fejn hu jitferra tir tal-bourbon. Ego sipped dan, il-kiri tal-sħana bil-mod ixxotta isfel. I ppruvaw li tpoġġi l-biċċiet flimkien mill-ġdid biex jegħrqu tiegħi kkritikat ansjetà, iżda jien ma setgħux kalm suspetti tiegħi. Kien ċert li xi ftit l-affarijiet. Wieħed minnhom kien il-trakk attakk - I kien żgur ego kienu mfassla Chun Verżjoni online. Ego telefonata illejla biss msaħħa li suspett. L-scheming bagħal kellhom biex issir taf jekk aħna kienu verament lura.
  
  
  "Jieħu l-apposta!" qal tagħha permezz gritted-snien. Għaliex ġie hu hekk suspettużi ta Chun-li sempliċiment għax konna fuq il-ġnub opposti fil-passat? Kelli l-ebda prova li kien qed jaġixxi b'intenzjonijiet ħżiena - ebda prova fil-livelli kollha. Hu sfurzat ruħu li twaqqaf il-ġlieda kontra u undressed. Meta I-tluq fis-sodda li jmiss Rita sħun, rotob tal-ġisem, hija tpoġġi naħa tagħha fuq il-sider u snuggles sa me. Huwa jistabbilixxu hemm sakemm hu fl-aħħar nett waqa ' rieqda, xorta kuntent bl motivati tiegħu spjegazzjonijiet, xorta fit-tarf, għadhom jibżgħu tal-stramb.
  
  
  Meta I qajjem up, ma kienx kwalunkwe aħjar. Iżda ma kien hemm l-Rita, u hi magħmula me tinsa għid kulħadd għall-waqt, sakemm tagħha qajjem sa tagħha ix-xufftejn, il-ħalq tagħha li tiċċaqlaq fuq il-ġisem tiegħi. Ħassejtni lili nnifsi tħawwad meta l-ġuħ-ħeġġa tad-tagħha x-xewqat ġiet ikkomunikata lil ħabib ieħor. Xofftejn tagħha, li jiċċaqalqu fl-ġisem tiegħi, jieqaf li jqisux me hungrily, kienu kemm frisk u sħun, ħass bħal hija kienet qed jippruvaw biex iħassar l-skomdu tensjoni kienet taf li kien ġewwa me. Hi d għamlu l-infern ta'xogħol tajjeb waqt li dan kien għaddej, u f'daqqa waħda sibt ruħi shoving, li jitfa, u jinsa kollox ħlief l-tikseb entużjasta ħafna kreatura jagħmlu l-imħabba lili.
  
  
  I qabad tagħha u midfuna-wiċċ tiegħi fil-sider, u hi immedjatament mdawwar li jirċievu me, saqajn tagħha sħun jħaddnu. Tagħha, daħlu agħlaq malajr, prattikament in-nies mhumiex rude, iżda hi msejħa l-aktar u aktar, u mbagħad anke aktar. Fl-aħħar nett, kien hemm li ħruq, maħnuq sess, u mbagħad hija jistabbilixxu l-art li jmiss lili eżawriti, iżda kien ħelu eżawriment, u għeja li kellhom b'xi mod wkoll lura. Aħna jistabbilixxu flimkien, il-korpi tagħna jmissu, minn naħa tagħha tal-qsim tal-minjiera fil-sodisfatti sodisfazzjon. Imbagħad it-telefon waqqaf lill - li speċjali tat-telefown mill-ġdid.
  
  
  "Ink Lee bagħtet tiegħu, I taħseb li tista' tkun interessat, Nick." Hawke-vuċi tal-daħal fuq il-wire. "Jien ser jaqraw dan." Ninsab kuntent li tkompli il-kollaborazzjoni tagħna fuq l-għatba tal-Dinja Tmexxija il-Konferenza. Għid-Aġent tal-N3 li qalulna li Carlsbad tal-nies huma fi New York. Mara bl-isem Lin Wang 777 Doyer-sturt raw l-kbira guy.."
  
  
  Ed waqfa qasira. "I ċċekkjati l-indirizz mal-NYPD," huwa qal. "Huwa brothel, kwiet, miżmuma tajjeb, tal-catering l-aktar għall-Ċiniż tal-komunità, u dawk li jħobbu l-ikel Ċiniż, inti jista'jgħid."
  
  
  "Dan il-Lin Wang għandu jkun wieħed minn madwar l-bniet," qal. "Taħseb li hija taħdem għall-Jung Lee?"
  
  
  "I dubju kieku kienu qalulna tagħha l-isem inkella," Ed wieġbu. "Hija probabbilment xi ħadd qal, li qal xi ħadd ieħor, li qal dan wieħed permezz tagħhom n-nies. Onestament, Nick, jien sorpriż minn dan kollu. Hija verament ma tistax tistenna aktar kooperazzjoni mal-Jung Lee."
  
  
  "Jien sorpriż, wisq," qal. "U jien se tagħmel dan minnufih."
  
  
  "Xi ħaġa oħra," Ed qal. "I ċċekkjati Dr. Hobson. "Carlsbad tal-polz huwa jkollna dgħajfa. U huwa għadu fil-koma."
  
  
  "Grazzi," qal grimly, u ddum up. Jekk Chun Li kellu xi tħassib dwar nitkellmu dwar Carlsbad, dawn dehru infondati. Hija kkuntattjat lill Rita, li kien diġà liebes bra u bniet u tfittex wisq maskra għal-leave. Iżda kien jħallu tagħha.
  
  
  "I bżonn biex tmur New York," qal. "L-oħra tiegħek tifla-kbira tal-Ġappuniż hemm."
  
  
  "Huwa hu fi New York?" qalet disbelief fil-vuċi tagħha.
  
  
  "Mhux ħażin tal-post biex jinħbew,"huwa qal.
  
  
  "Oqgħod attent, Nick."
  
  
  Huwa bies tagħha mill-ġdid u l-gajdra kikkra tagħha tas-sider ma tiegħu tal-palm. "Għaġla lura," hi nifs. Tagħha mibdula ħwejjeġ u tax-xellug fil-ħin għall-qbid fis-siegħa shuttle isuqu madwar l-Distrett ta'Columbia fi New York.
  
  
  F'anqas minn sagħtejn, kien qed jagħmel triqtu permezz tal-dejqa, l-iffullar fit-toroq ta'New York Chinatown. In-nies u l-bini antik iffullar flimkien, u ma kien hemm l-griż dullness li d-dwal qawwi ta ristoranti u l-ħwienet ma setgħux jaħbu.
  
  
  - Kamra tal-777 fl-Doyer Sturt kien tall-bini antik ma rigal ħanut fuq l-art l-art. Il-bqija ta'l-rigali li hemm bżonn biex jinxtraw kienu fil-quċċata. Dollaru Vesna ltqajna u għ il-doorbell. Il-bieb kien miftuħ, u l-ħxuna, cloying riħa tal-persuna kienet hekk b'saħħitha li hija kważi ħass bħal fiżika daqqa. Il-mara wieqfa fil-quddiem tal-me kien Linċi, ftit tousled, bil-kbir wisq magħmula, xofftejn tagħha kienu wisq aħmar, u l-iswed tagħha xagħar kien kopert wisq gluttonously, jitla. Hija kienet liebes iswed nurse tal-ilbies tal-irrakkmati bl-aħmar qtar. Tiegħi ħarsa marru mimmo agħlaq il-żewġ l-irġiel fil-wiċċ, nam, li wieħed minnhom ma kienx Ċiniż, lounging kontra l-ħajt fil-shirtsleeves. Ih l-tidjieq, mobbli għajnejn murija dak li ġew - "il-protezzjoni."
  
  
  Ee-għajnejn staqsa mhux mitkellma spin, ġġudikati me ma 'snin ta' esperjenza. Tagħha slouched-qagħda lura Ħej sharp ħarsa.
  
  
  "Il-ħabib, qalli li tieqaf hawn," qal. "Huwa qal li titlob Lin Wangyi."
  
  
  L-għajnejn tagħha qalbu biss ftit. "Lin Wang," hija kkonfermata. "Hi mhux iffullati fil-mument. Int xortik tajba."
  
  
  Ont, huwa shrugged. "Jien naħseb li l-hekk," qal. Hi magħluqa il-bieb wara me u beckoned me. Huwa segwit tagħha r-sala u fis-kbira tal-qasam ta'akkoljenza. L-bniet, l-aktar Ċiniż iżda xi abjad u wieħed iswed, kienu sprawled fuq miksija siġġijiet. Dawn kienu liebes jew oħra u l-infermier qigħan, jew immens ilbiesi. Ih-għajnejn segwit me sakemm tagħha qoxra għall-ih sinjura. Il-mara wasslitni isfel ieħor kuritur għal taraġ.
  
  
  "Li jmiss-art, l-ewwel bieb fuq il-lemin," hija qalet. Huwa ħa tagħha l-taraġ, u hija jaraw għall-mument, imbagħad jitħalla fuq kwiet, tiżloq-saqajn. Il dan huwa flash is-sustanzi kienu kullimkien, tqal bħala campfire-duħħan. Huwa għadda mill-bieb fuq ix-xellug u jinstemgħu l-bniet ħarxa, sfurzat-daħk. Rajt tliet darbiet aktar fil-kuritur I meta titwaqqaf quddiem l-ewwel waħda fuq il-lemin. Huwa eliminat fuqha u biddel il-doorknob. Tagħha verament ma tridx tkun klijent. Irħas tifla tiegħi qatt ma kienu ħaġa. Iżda kelli li tipproċedi bl-attenzjoni. I meħtieġa informazzjoni minn dan tifla, u l-I ma kienx ristretta billi tnaffir tagħha off. Tifla dejjem kienu jibżgħu ta'l-interferenza li jistgħu jinterferixxu mal-negozju. Suwed żgħar jekk tifla jinfetaħ il-bieb.
  
  
  I kien jintlaqat mill-sbuħija tagħha, tagħha imnieħer żgħar u ċatti tirriżulta f'sinjali, u l-fond tagħha forma ta ' lewża-għajnejn. Hija kienet biss liebes dawl kimono, u l-tagħha fis-sider kien kburi jisporġu'l barra għolja. I f'daqqa jinxtamm tagħha far riħa. Tkun xi tkun Wang Lin nas kien, u li jistgħu jkunu ħafna affarijiet, hi ma kienx ordinarja, kuljum, mexxi l-mitħna tas-sider li jistgħu jinstabu fil-dar bħal dan. Biex tagħmel dan, agħlaq kellhom-ġisem, iżda mhux l-għajnejn. Dawn kienu fil-fond, bil-dlam, penetranti-qawwa tad-dawl. Huma ma għandhom l-ittorturat, iebsa, ċinika, mortally midruba-dehra tal-ġdid.
  
  
  "Jidħlu fil," hija qalet, smiling b'mod wiesa'. "Inti qed ġdid hawnhekk, mhumiex inti?"
  
  
  Vuċi tagħha sorpriż me. Dan kien fl-imnieħer, kemm jekk hi d maqbuda kiesaħ. Iżda irrid nammeti, kien tajjeb l-ftuħ-frażi li ordinarja'kuljum jista'jkollhom qal.
  
  
  "Iva, hi l-ġdida tal-hawnhekk," qal. "U l-kkritikat kkonċernati, għasel." Tagħha bil-mod ay tbissem. Kien għadu għaddej biex timxi b'kawtela, iżda għal raġunijiet oħra. Hi ma kienx jibżgħu tnaffir l-girl aktar, iżda jekk dan kien li jaġixxi-kompetizzjoni, I jistgħu jżommu off. Fil-fatt, bħala l-għajnejn tiegħi roaming fuq Lin Wang tal-pert ftit il-figura, ħsibt li dan jista'jkun sbieħ-kompetizzjoni. Imbagħad huwa mdawwar-karozza u tpoġġi iż-żewġ għexieren u ħames dwar dan. Imbagħad hija bdiet qawsalla, it-tneħħija tagħha tie l-ewwel.
  
  
  Wilhelmina ġakketta tal-ħa tagħha off, u fil-mozzjoni huwa poġġa l-Luger fil-ġakketta, it-tqegħid ego fuq l-presidenza. Ma kien hemm l-kbira tal-penetrazzjoni fis-sodda għal Lin Wang, u l-I staqsiet kemm hi se jmorru bil-rwol tagħha. Tagħha rewmatiżmu marret għall-agħar meta hija qajmet tagħha l-idejn u miġbuda off tagħha kimono. Hija kienet seduta mikxufa fil-quddiem tal-me, sider tagħha tondi u l-għoli mal-żgħar kbar, li jikkawżaw kumpanija eċċitament. Hi mdawwar, telgħet pakkett tal-logħbiet minn tmiem il-president, u l-mixgħula żewġ urni tal-persuna, wieħed fuq kull ġenb tal-qiegħ. Imbagħad hija sib l-isfel fuq il-sodda, titneħħa tagħha s-saqajn, u trasferita barra. I staqsiet jekk l-evalwazzjoni tiegħi kien ħażin. Forsi hija kienet biss ftit ieħor hot wara kollha.
  
  
  "Ħsibt li kienu inkwetat, guy kbar," hija qalet, u l-I kien jintlaqat mill-ġdid mill-imnieħer it-ton tal-vuċi tagħha. Tagħha, iddeċieda li hija kienet ħafna aktar attraenti meta hija ma kienx jitkellem. I l-problemi l-isfel fuq agħlaq u ħass tagħha saqajn żieda u tnaqqis, tfarfir tiegħi l-koxox. Ippruvajt kiss tagħha, iżda xofftejn tagħha kienu stretta, magħluqa-linja, u hi ppressata kap tiegħi tagħha fis-sider, superjuri lura tagħha u l-irfigħ bżieżel tagħha għall-ħalq tiegħi. Hi jinxtamm l-nar tal-persuna kif tiegħu xufftejn il-biċċa tagħha sider, sickly riħa ħelwa li hija setgħet isir mingħajr.
  
  
  Hija kienet jinġibed profondament mill-ee-nisa fis-sider, u f'daqqa waħda agħlaq kellhom tliet, erba, ħames-sider, u film deher fuq l-għajnejn. Huwa ħadlu tiegħu ras u l-mirfud ruħu fuq il-minkbejn tiegħu, iżda l-film ma jmorrux lil hinn.
  
  
  Sider tiegħi kien stretta u l-stretta, u li kien qed jieħu n-nifs permezz tiegħu l-imnieħer, iżda li jsir biss agħar. Ieħor gidma tal-persuna milquta tiegħi imnifsejn, u ħassejtni bħal I kien tumbling permezz ta'l-ispazju.
  
  
  I laħqu l-u ħass lili nnifsi jiżżerżqu off-sodda, u l-I qabad il-folji I kif tolqot l-art. Dimly, hi raw sfumati figura mikxufa li jiċċaqilqu fil-quddiem tal-me, u l-I kollha jistgħu issa ma kien ipprova nifs u riħa tal-nar tal-persuna, u f'daqqa waħda hi induna, u mill-ġdid, u mill-ġdid, I ħadlu kap tiegħi vjolenti. Huwa approvat għall-mument, u li raw Lin Wang fil-qrib, jaraw me, tagħha mikxufa-ġisem viżibbli b'mod ċar.
  
  
  Kien tal-persuna, damned tal-persuna. Kien hemm xi ħaġa dwar il-nen, u hu ppruvat li tremenda fuq it-tarf tal-qiegħ knock-ego l-art. I rnexxielhom jaqbdu lilu u huwa waqa', iżda l-ieħor dwar l-oppost-ġenb tal-qiegħ kompliet jitfgħu-duħħan. I bilkemm jista tieħu n-nifs, u l-I kien sogħla fuq il-minkeb, u naf li jien irdigħ fil-aktar dħaħen ma'kull nifs, imma ma nistax-għajnuna. Huwa rrumblati l-art u l-hit kap tiegħu kontra l-siġra bil-qawwa kollha tiegħu. Huwa approvat mill-ġdid, u li raw tifla fil-qrib u laħaq għall tagħha, iżda hi biss tlaqt.
  
  
  Għaliex ma l-nar dan huwa flash sustanzi li jeffettwaw il-agħlaq? U mbagħad permezz tal-dim kantunieri tal-moħħ tagħha huwa mfakkar l-qawwi viciousness tal-vuċi tagħha u ltqajna rewmatiżmu. - Imnieħer plugs ma'filtri. Żgħar iżda effiċjenti li l-imnieħer plugs, li jippermettu biss l-arja tidħol pulmuni tagħha, u mhux biżżejjed għall-espożizzjoni tal-persuna.
  
  
  I tinqaleb mill-ġdid, u imbagħad ħassejtni bħal li kieku kienu I f'wiċċ l-ilma, jisparixxu fl-irqiq tal-arja, u l-terribbli tal-għażil fil-kap tiegħi żdied u l-intensifikata sakemm I tintilef il-koxjenza.
  
  
  * * *
  
  
  Tagħha għadda minn fid-dlam, u qajjem sa fid-dlam. Kemm iż-żmien kien għadda, ma kienx jaf. Iżda f'dan il-dlam, ma kien hemm xejn madwar l-għażil waħda, artab, qed jifgaw-kwalità bħal l-oħra. Tiegħi fis-sider iweġġgħu, tiegħi pulmuni kienu infjammati, u l-I kien milwi u marbuta bħal tal-majjal. Hija kienet ġewwa tal xi ħaġa tidjieq, u marbuta, u bħala-fehma tagħha, bdiet tikkonċentra u jinnaviga, tagħha induna li l-saqajn tiegħi kienu merfugħ wara me u marbuta fl-għekiesi. L-idejn tiegħi kienu marbuta wara tiegħi lura, kważi jmissu tiegħi l-għekiesi. I jistgħu jħossu l-ħruxija ta ' l-tqil kanvas borża fuq il-ġilda tiegħi, u jien naf li kien fil-karozza kif aħna influwenzat l-kantuniera.
  
  
  Tiegħi ġakketta u pants kienu mimli fil-borża bil-me, tagħha realizzati meta ħassejtni ih fuq il-vojt tal-ġilda tas-saqajn tiegħi. Huma ma tħalli l-ebda evidenza fuq l-dar fuq Doyer Sturt. Hugo kien għadu marbuta tiegħi driegħ mal-ċinturin. Ħassejtni il-karozza tieqaf u l-jinstemgħu l-istorbju, u mbagħad I kien telgħet u jintefgħu l-art. Iweġġgħu bħall-infern, u kien diffiċli li ma tagħmel l-ebda-istorbju. I kien tħawwad u tiegħi bħala l-borża kien miġbud fuq dak li għandu ġew cobblestones.
  
  
  Ħassejtni lili nnifsi qed tossed fl-arja. Meta tagħha jinstemgħu it-tixrid u ħass il-xokk kif tolqot l-ilma, l-tagħha jifhem x'kien ġara. Il-borża kien jintefgħu fil-xmara. Iżda l-borża tqil kien marbut sewwa, u l-ħxuna kanvas kien ilma. Kelli ftit sekondi prezzjuż, iżda ftit biss. Meta l-borża kienet titbaxxa, il-pressjoni tal-ilma ġiegħel lill-parti ta ' fuq miftuħa u ħeġġeġ me. Ftit qtar kienu diġà jagħmlu mod permezz ta'dan.
  
  
  Hugo niżel fis-naħa tiegħu, il-swaba taqbad il-hilt. Kelli x-xogħol b'lura, iżda I tista'tilħaq faċilment il-ħbula li marbuta tiegħi l-għekiesi. Kien ordinarja spaga, u hu imħaffra fil-fond fil-tagħha, il-qtugħ u l-qtugħ ħafna mal-stiletto, tħossok tiċrita malajr. Iżda kien għarqa aktar malajr, u l-pressjoni tal-ilma beda biex jiftħu. F'daqqa waħda l-laces fil-quċċata tat-mod, u l-ilma gushed fil-borża. I ħa nifs fil-fond, hit tagħha mill-ġdid, u ħass tiegħi għekiesi ħielsa. Dak kollu kelli ħin għall. Hi u Hugo ġibed iftaħ il-borża fil-ġnub, bdiet it kollha tagħhom jistgħu, u kienu ħielsa.
  
  
  L-idejn għadhom marbuta wara me, xorta filwaqt Hugo, huwa imqiegħed il-wiċċ mal-bqija tal-nifs. Vuċi tagħha żdiedu mal-wiċċ biss bħala tiegħi pulmun tat-mod li votum votum. L rotob-dwal ta'l-New York orizzont tal-Belt glittered fuq me fil-dlam fil-fond tal-lejl u x-xmajjar. I bdiet tagħha mill-ġdid, irrumblat fuq tiegħi lura, u l-swam filwaqt li Hugo milwi tagħha bl-idejn tiegħu u jitnaqqsu l-ħbula li għadhom marbuta tiegħi tal-polz. Kien bil-mod u diffiċli minn dawn il-skomda angolu, u kelli jtiru u jduru madwar jibqgħu fil-wiċċ. Kien I li qed jiġu ttrasportati mill-kurrenti, u l-I raw li kellhom jintrema me fil-xmara dwar blokk mill-bajja. Jekk jien ma tistax tikseb dawn damned-ħbula off tiegħi l-polz, il-lanċa se jagħmlu xogħol tagħha.
  
  
  I tista'tara l-dwal ta'l-waħda kbira li jiċċaqalqu lejn me I kif laqat il-tiżloq, imxarrab-ħbula mill-ġdid u mill-ġdid. Fl-aħħar nett tat-mod. Huwa poġġa idu madwar tagħha, qabad Hugo, u swam lura lejn il-post li d ġejjin mill. Il-wiċċ ta ' l-ilma kien żejtnija u tajn, u ont imqiegħed taħt dan. Ladarba dan żdied fl-arja, u mbagħad dived mill-ġdid.
  
  
  Kien żift-iswed hawn taħt, iżda kien I xortik tajba. Ittardjat-teħid ta'kampjuni tal-arja kkawżat l-kanvas-borża biex jitilgħu fil-wiċċ l-ilma, u l-ego mmarkati huwa tużżana tarzni bogħod. I jinġibed barra, qabad, u sab li l-tiegħi ġakketta u qliezet kienu għadhom ġewwa. Aktar importanti minn hekk, Wilhelmina kien fil-but tal-tiegħi doublet.
  
  
  Huwa ħa kollha fil naħa waħda u swam lejn il-kosta, fl-aħħar jaqbad fuq il-munzelli tal-imħassar-moll. Eżawriti, huwa kien imwaħħal mar-qawwi attwali tal-xmara.
  
  
  Imbagħad huwa waqfa qasira tagħha, telgħu sa l-art l-injam. Huwa poġġa fuq tiegħu imxarrab ħwejjeġ u l-mixi bir-reqqa tul il mingħajr għadma, imħassar-moll. Jien ser jgħaqqdu tagħha aktar tard. Issa iftaħ, lukanda tiegħu ser jirritorna għall Lin Wang.
  
  
  Iżda jien ma jkollhom l-ebda xorti. Jew kienu jagħmlu tajjeb. I d biss intensifikati off-imħassar moll qodma fuq il-cobblestone-moll meta rajt tliet irġiel bil-wieqfa bil-karozza ftit saqajn mill-tarf l-ilma. Dawn ra me eżattament bl-istess mod kif tagħha, ukoll, u mal li extra-irkoppa li ġej minn x'imkien ieħor, l-tagħha kien jaf li dawn kienu dawk li tefgħu me fis-il-Moe-xmara. Huwa jaf jidher saħansitra qabel ma jinstemgħu li l-daqqa, ra l-ego-għajnejn jiżdied fl-disbelief, u l-korp tiegħu twettaq it-test. Dawn marru l-triq lejn l-aħħar tal-lejl-ħanut tal-kafè u kellhom biss lura lejn il-karozzi, li waħda minnhom xorta jkollhom il-biċċa tal-frak tal-madwar lilu bħala li jintmagħdu.
  
  
  "Ġes Ta'kristu! Jien ma nemminx dan!" exclaimed wieħed fil-vuċi hoarse. It-tnejn l-oħra magħżula tal-madwar. L-tlieta minnhom kien dumbfounded għall-mument, u mbagħad dawn daħal fil lili. Tagħha, ra li dawn ma kinux Sam Somma subien. Ih kien mikrija bħala thugs, jitħallas għall-xogħol maħmuġ tagħhom u l-ebda mistoqsijiet. Dan il-ghost jaf tagħha, u kien differenti minn kull wieħed minnhom. Huwa milħuq fis tiegħu ġakketta u kebbewha ego tiegħu fuq Wilhelmina. L-gun kien tixrib imxarrab mill-xmara. I ma setgħux tar-riskju bl-użu ta'dan. Xejn għajr kruċjali nuqqas ta'tqabbid huwa aħjar. Xi ħaġa oħra kien għaddej, u l-I dam bħal fenek, imxarrab-fenek.
  
  
  Ih żamma rumbled wara me peress li ġrew l-isfel il-moll. A kbira, skur, magħluqa tal-merkanzija pier kienet tinħass sew qabel, u hu intitolat lejn dan. L-kbar bieb prinċipali kien magħluqa, il-azzar tqal bieb overhead. Iżda l-bieb żgħir fuq il-ġenb kien laxk maqful. Kien jerked miftuħa mill-Agħlaq, u huwa mitfugħin fil-fond dlam ta'l-kbira tal-moll. Kaxex, il-btieti, u kaxex kienu bulkily stacked fuq iż-żewġ naħat. Huwa dam aktar profonda, imbagħad mdawwar, il-kiri tal-għajnejn tiegħu jaġġustaw għall-qrib tal-blackness tal-post. Tagħha, I raw tliet thugs ġejjin.
  
  
  "Jibqgħu hawn," wieħed minnhom jinstemgħu tagħha jgħidu. "Ġurnata t-tajba. Jekk hu jipprova li toħroġ, inti ser joqtlu ego tiegħu."
  
  
  Ont, sparixxew bejn tall balal tal-burlap. Xi ħaġa tagħha rajt - fit-trattati oġġett jegħleb kontra l-balal. Ego qabad it-twaqqif u tbissem. Kien terribbli li tħares l-balla-talent. It-tnejn l-oħra bdew bir-reqqa tat-tiftix tal-kaxxi, kaxex, u kaxex. Tagħha laħqu l-u ħass il-tmiem tal-balal tul il-burlap. Kull kien mgeżwra fil-qawwi strixxi ta galvanizzat-landa, żewġ fil-balla. Huwa mwaħħla swaba tiegħu ġewwa l-ewwel l-istrixxa u l-jinġibed ruħu tul il-balal. Il-qbid fuq balla, huwa qalbu l-qabda tiegħu li jmiss balla u miġbuda ruħu. Meta kien madwar seba-saqajn barra mill-art, huwa imdendla, jaqbdu lill-tarf ta burlap-koperti balla, naħa waħda taqbad il-cordon tal-landa strixxi, l-impriża l-oħra għall-istampa ganċ mdaħħla fl-balla. Il-kontenut kienu xi tip ta ippakkjat sewwa ikel artab.
  
  
  I tista'tisma'l-irġiel taħt jagħmlu l-mod li l-ringiela kienet jaqbdu. Dollaru irku-reqqa l-kantuniera tal-balal, pistola fl-idejn, peering stabbiliti l-dejqa tal-kuritur bejn l-kannestri u l-balal. Tagħha, ra l-oħra jagħmlu l-istess ħaġa dwar l-naħa l-oħra tal-moll. L-waħda, fuq in-naħa tiegħi jiżdiedu ftit saqajn aktar fil-passaġġ, jintlaħħqu. Dan kien meħud minn madwar l-balla minn tagħfas b malajr u bir-reqqa mdawwar ego isfel. Vizzjuż ganċ maqbuda hu biss taħt il-geddum. Smajt il-ħoss ta ' l-għadam u l-gristle-dmugħ, u l-aħmar geyser gushed jistabbilixxi l-ego tal-kap tiegħi. A guttural-ħoss maħruba hu għall-mument, u mbagħad hu stazzjonati rotob, bħall-biċċa tal-laħam taċ-ċanga mal-ġilda fuq laħam-talent. L-gun waqgħet minn naħa tiegħu u l-tolqot l-art bil-qawwi thud. L-balla tal-ganċ rilaxxati tagħha u naqsu l-art. L-ieħor kien għaddej mill-naħa l-oħra.
  
  
  Ngħollu l-gun, huwa mwaqqaf, niżel, u sparati darbtejn. Iż-żewġ shots tolqot lilu kif mexxa fis-sala. Huwa sprawled fuq l-art fil-quddiem tal-me, u l-I intensifikati matul lilu u l barra fil-parti prinċipali tal-moll. Miexja mal tiegħu lura lill-kaxex, huwa trasferita lejn il-bieb. I ma setgħux ara t-tielet wieħed fil-fond tal-dlam. Huwa trasferita lejn l-azzar jum, u dan ipprovda l-uem mal-protezzjoni eċċellenti. Naturalment, huwa jinstemgħu l-shots u, mhux l-smigħ-istati uniti tal-ħoss mill-ħbieb, kont naf li xi ħaġa li marret ħażin. Iżda huwa kien aħjar pożizzjoni. Jekk tagħha lukanda kienet ser toħroġ hawn, I meħtieġa biex tikseb dan il-ftit il-post, u kien ara me I kif kien qed jipprova jagħmel.
  
  
  Ma kien hemm l-injam-kaxex tal-madwar. Trakk fork-lift kien pparkjati li jmiss għalihom, u f'daqqa waħda r-raġel tagħha ltqajna.
  
  
  Waqgħet għal kull fours, huwa crawled fuq il-fork-lift, ltqajna ġewwa, u huwa mdawwar fuq. I intensifikati fuq l-gass tal-pedal, fil-istering, u firxet f'angolu. Ħadmu b'mod perfett. Huwa maħsub I kien fil-nen u beda l-isparar kif hu irrumblati l-moll. Meta jiġu sparati, kien sempliċi biex tiġbed l-linja fuq il-tifel tat-fidda flash ego pistola. Tirreklama tliet shots fil-linja qasir, madwar pulzier u nofs bogħod minn xulxin. Huwa kien naqas li l-art. Huwa d jinstemgħu li l-ħoss qabel u kien jaf li ma kienx se kullimkien. L-gun eliminat tagħha bogħod. Fi kwalunkwe każ, ma kien hemm wieħed biss maqtul tax-xellug fil-nen. Żliq mill-bieb żgħir, huwa kompla fejn hu tax-xellug off, l-intestatura lejn Lin Wang tal-dar.
  
  
  Taxi faħħar tagħha, u l-sewwieq, bħal tajba New York xufier tat-taxi, innotata tiegħi imxarrab-ħwejjeġ, iżda qal xejn. Huwa niżel me off blokk mill-777 Doyer Sturt, skond l-istruzzjonijiet tiegħi. Baqa qrib il-linja tal-bini u avviċinat il-ħajt ta'barra. Huwa dam l-taraġ u ppruvaw li tiftaħ il-bieb. Dan kien maqful. L-doorbell għ, u għal darb'oħra, il-bieb infetaħ minn mgħawweġ Il-mara. Huwa ewropea fis-Agħlaq, iħabbtu tagħha barra mill-mod, u ġrew fl-sala, permezz tal-bniet fl-istennija tal-kamra, u sa l-dahar taraġ. I tista'tisma'tagħha hu minn wara żewġ tagħha thugs, iżda I kien diġà fuq l-art li jmiss. Kisbu l-ewwel bieb fuq il-lemin, il-half iħabbtu off tiegħu tiddependi. A big-sider u l-żgħar tal-wiċċ bniedem sorveljata mill-sodda, raġel bil-biża'tiegħu fl-għajnejn, wiċċ mal-rabja.
  
  
  "Dak li l-infern?" l-anzjani qal.
  
  
  Tagħha dam madwar il-kamra.
  
  
  "Huwa li Generalment?" Tagħha, jinstemgħu mill-bniedem jgħidu, u l-anzjani mutter xi ħaġa li ma kienx maqbuda. L laqat il-bieb li jmiss. Big mikxufa-bniedem kienet tinsab fuq il-sodda ma żewġ Ċiniż-bniet. Il-bniet waqgħu barra mill lilu kif hu jerked wieqfa.
  
  
  "Jagħmel apoloġija," I muttered I kif spiċċaw. Tagħha, raw żewġ tal-Sinjura tal-thugs li ġejjin sa l-taraġ meta ont ħabat fl-tielet kamra madwar l-sala. Ma kien hemm l-mara Ċiniż mal-qodma b'rasu Ċiniż-bniedem. Dawn kienu t-tnejn jgħajtu xi ħaġa. Huwa ma wieħed jifhem, iżda ma għandu jkollhom. It-tifsira kienet żvelat. Tagħha, u jdur madwar ra żewġ thugs. Tagħha dodged wieħed a tolqot lilu kienet żvelat fil-ħajja. Huwa doppju matul, u hu ewropea ego tiegħu b'mod qawwi kontra l-ħajt bi tax-xellug tiegħu u misruqa l-ego minn madwar il-qafas, laqtu l-naħa tal-għonq tiegħu. Huwa jiżżerżaq l-art.
  
  
  Il-oħra tal-qabża lura tiegħi, naħa tiegħu taqbad-gerżuma tiegħi. Huwa niżel li tiegħu l-irkopptejn u l-imdawra l-ego fuq tiegħu lura. Huwa kien qed jitħabtu biex jiksbu saqajh meta l-ego maqtugħ lilu mill-dritt. Qabad l-uem fl-xedaq. Huwa imqiegħed lura, sitt pulzieri mill-art, u l-bike fil-bieb li jmiss. Dan iffavorixxa miftuħa kif kien waqa'fil-kamra.
  
  
  L-istorbju ħa l-effetti tiegħu. Il-Ċiniż guy ġewwa kien diġà tiegħu pants u l-ħtif tal-Ego mill-qmis. L-girl kien għadu fil-karozza, wiesgħa bil-għajn u l-oħra. Huwa mexxa r-taraġ u sodisfatti Sinjura fin-nofs. Ee qabad tagħha tleqq, tousled tax-xagħar, miġbud tagħha li jmiss-ħatt l-art, u l-ippinjat tagħha moan. Hi kien, li jweġġgħu. Kollox kien sħiħa ta jgħajtu, jgħajtu, u t-tmexxija-saqajn.
  
  
  "Fejn l-infern hija?" I għajjat dan jitwettaq.
  
  
  "Miġnun-tifel tal-kelba!" hi kien fil me. "Jien ma tkunx taf x'qed jitkellem dwar!"
  
  
  Hit tagħha iebes, u l-mira tagħha irkupra barra mill-ħajt.
  
  
  "Lin Wang," qal. "Għidli, jew I ser pir tiegħek jilgħaq il-kap off." I magħfusa tagħha fl-ġdid, u kienet taf I fisser tan-negozju. Hi d kien hawn wisq twil li ma jafux il-sinjali.
  
  
  "Jien ma verament jafu tagħha," hi nifs. Hija kienet miżmuma mill-ee tal-xagħar u l-hit kap tagħha kontra l-ħajt biex itaffu l-ee tal-ilsien. "Daħal hawn u mħallsa me ħafna flus biex ħalli l-użu tagħha din il-kamra. Dawn qal li l-I kellhom ma kien tibgħat min talab tagħha li tmur hemm. Kien tajjeb l-flus."
  
  
  "Kwalunkwe-flus-flus tajba għalik, oħt. Fejn huwa hi issa? Fejn ma hi tmur?"
  
  
  "Jien ma tkun taf. Hi biss tax-xellug. L-irġiel daħal, u hi marru magħhom."
  
  
  - Kbar " - bniedem, enormi bniedem?" I talab tagħha.
  
  
  - "Le, iż-żewġt irġiel ta'għoli normali. Wieħed huwa Ċiniż, u l-oħra abjad, " hija qalet. "Huma biss ġew u mikrija kamra mill me."
  
  
  "Xi ħaġa?" I mitluba. "Għidli, għandek tkun taf xi ħaġa?"
  
  
  "Hemm xejn," hija qalet, u hu jinstemgħu l-akutezza malajr ritorn għall-vuċi tagħha. Kien mistenni li tieqaf Ay mill-jingħelbu l-biża tiegħu. Huwa fil tagħha quddiem u tefgħu tagħha fil-kamra li jmiss biex it-tieni-art tal-ħatt l-art. Huwa qabad tagħha u tefgħu tagħha moan. Hija qabża'l bogħod minnu, u l-biża'lura għall-għajnejn tagħha. "Stajt qallek kollox," hi kien.
  
  
  "Jien ma nemminx inti," qal. "Jien se jaqbżu inti, biss li tgħin lill-memorja tiegħek." Ee qabad tagħha u hija jinbela iebes.
  
  
  "Stenna," hija qalet. "Oni me numru tat-telefon. Dawn qal I jsejħu lilhom jekk Taqbeż Wang qatt kellhom xi problemi fil-post tiegħi." Hi laħqet fil-but tagħha u miġbud ' il barra crumpled-biċċa tal-karta. Tagħha ego ħa tagħha u l-imbuttat iebes tagħha kontra l-ħajt. Hi
  
  
  Hija kienet jgħidu l-verità, kont naf tagħha. Ma kien hemm l-ebda aktar. Is-sitwazzjoni kienet tali li l-ebda wieħed mill-ieħor kien qal xejn. Huwa mixi l-bieb u l-ħadet tliet passi fit-tul l-taraġ. Meta I laħqu l-ewwel sular, smajt tagħha isfar wara me.
  
  
  "Dak dwar l-inkwiet inti kont kkawżati hawn, kbar bagħal?" li hi għajjat. "Inti għandek tħallas għal dan!"
  
  
  Tagħha, Ħej chuckled. - "Jilmentaw li l-Aħjar Business Bureau".
  
  
  Is-seba'kapitolu.
  
  
  I meħtieġa biex jikkonverti numru tat-telefon għal indirizz. Hu sejjaħ l-New York Belt Dipartiment tal-Pulizija u, wara li jmorru permezz ta'għadd messaġġi, avviċinat il-kummissarju. I taw l-uem tiegħi in-numru ta'identifikazzjoni.
  
  
  "Inti tista'tivverifika me fil AX-kwartieri ġenerali F'washington," qal. "Iżda jien bżonn indirizz li jaqbel mal-numru tat-telefon li taw huwa biex inti, u veloċi."
  
  
  "Aħna ser jiċċekkja inti, id-dritt," qalet il-kummissarju. Huwa tatni speċjali linja diretta numru. "Is-sejħa me fil-ħmistax-il minuta." Stahl-dijanjosi u stenniet id-dellijiet l-bibien, l-Iżvediżi għadha mxarrba u msawwta. Din kienet l-infern tal twil ħmistax-il minuta, iżda meta huwa talab mill-ġdid tagħha, il-evidenti minn fil-vuċi tagħha kienet marret. Huwa d ovvjament kkontrollati bil-Ed.
  
  
  "Dan l-telefon huwa fis-sala fil-Appartament 6-B fil-159 Disa'Avenue.
  
  
  Huwa talab."Għandek bżonn l-għajnuna?"
  
  
  Ħsibt dwar dan għat-tieni. Normalment, l-I kien qal iva, iżda din kienet idea intelliġenti. Ma ridtx li xi ħadd biża. "Jien ser imorru waħidhom. Din hi l-aħjar ċans."
  
  
  "Xorti tajba," huwa qal sew. Huwa ddum sa, faħħar tat-taxi, u taw l-sewwieq l-indirizz.
  
  
  Kif aħna avviċinat, hi kienet qallek l-uem isfel bil-mod u biss jgħaddu mimmo. Kien skur, mwiegħra-bini tal-appartament, imdeffsa bejn iż-żewġ attics. A shirtsleeved figura sprawled fuq il-po.
  
  
  "Dawwar il-kantuniera u l-I ser tmur hemm," qal. Meta l-taxi titwaqqaf, dan malajr fit-tond-attic lejn ix-xellug ta'l-appartament-bini. Sqaq bil-lewn is-ilqugħ tal-ħadid misjuba tagħha. Wara l-tixbit fuq l-ilqugħ, Ei Yi fejn fis-dlam ta'l-dojoq sqaq, u mibgħuta l-żewġ irġiel miż-żewġ naħat tmexxija. Hija kienet trasferita għall-dahar ta ' l-appartament-bini. Par ta ' lewn is-nar taħrab magħmula minn lura tiegħu. Huwa qabża, qabad il-qiegħ skaluna tal-qiegħ sellum, u miġbuda ruħu. Jitilgħu bħal ħallelin tal-qattus, I marru lejn il-quċċata tal-tieni sular. Huwa waqaf fil-tieqa u jinstemgħu kelb inbiħ. Sensazzjoni bħal ħalliel, huwa malajr lill-tielet sular. Il-tieqa kien imbexxaq, u kemm ma ' l-idejn taqbad il mhix magħquda-injam sill, huwa bir-reqqa u bil-mod titneħħa ruħu. Smajt tagħha tieħu n-nifs minn ġewwa u daħal fil-kmamar mudlama.
  
  
  Qodma kien l-irqad fil-kantuniera mill-ħajt. Huwa wera qasmu l-kamra, jinfetaħ il-bieb għall-kamra li jmiss, u intensifikati fil-kuritur. Lukanda 6B kien fuq l-art taħt. Huwa laħqu l-quċċata permezz tal-dejqa tal-injam taraġ u ħares stabbiliti. Ma kien hemm l-ebda waħda tal-wiċċ. Tagħha, marru r-taraġ u raw il-saint minn taħt il-jum appartament li l-lukanda kellhom; kien fil-bidu tat-tieni sular-ħatt l-art.
  
  
  Wilhelmina tal-kesħa tal-azzar fl-tiegħi tal-palm, I sema tagħha u l-jinstemgħu l-jlissen kelma tal-vuċijiet ġewwa l-kamra. I kien biss jiddeċiedi jekk dawwar il-jimmaniġġjaw il-papà jew slam fil-bieb meta kien hemm maqtul, wieħed maqtul, żgħar, distinti splużjoni. Ħares bħal .22 kalibru die għal jimteddu, iżda l-opinjoni tiegħu kien magħmul malajr.
  
  
  Hi ewropea l-bieb miftuħ ma'l-qawwa tagħha. Huwa kien fuq l-irkopptejn tiegħu, bent aktar minn fuq l-art, u raw żewġ ċifri jisparixxu fil-kamra li jmiss, l-intestatura għall-nar jaħarbu. Lin Wang kien jiċċaqalqux figura fil-blu tal-libsa tinsab fuq l-art, bil-żgħar pulita toqba fil-ċentru tal-tagħha moħħ. Meta huwa tifqigħ fil, iż-żewġt irġiel ħares lura u raw li wieħed kien Ċiniż u l-oħra abjad. Il-white-bniedem waqaf, ipprova iġbed l-gun tiegħu, u allura l-qabża lura kif Wilhelmina-nisa tqal 9 mm balal ewropea fis lilu.
  
  
  Huwa ġrew fl-kamra li jmiss, jaqbeż fuq l-ego milwi tal-ġisem. L-Chinaman tpoġġi l-ilsien wieħed fuq il-tieqa, u hi raw il-glint tal-gun fi Ego tal-idejn.
  
  
  "Jżommu jew I ser joqtlu inti,"qal, anki jekk kien l-aħħar ħaġa li għamilt l-lukanda. L-gun fi ego naħa kien nofs imqajma, u huwa ffriżat fil-post, wieħed nachah li jtajru mit-twieqi, wieħed nachah ġewwa. "Ma tistax tiċċaqlaq," qal. "Biss qatra-gun."
  
  
  Huwa t'attivitajiet me għal żmien twil, u mbagħad, bil-qawwi taptap tal-polz tiegħu, għalaq il-gun u l-isparatura off tiegħu stess ras, mill-inqas-aktar ta'dan. Huwa kien qed iżomm .38-kalibru-pulizija die għal jimteddu. Gawk ewropea fl-Uem tal-wiċċ kważi punt vojt, ego u l-mira jisplodi fl-aħmar stream kif kien waqa'lura fis-kamra.
  
  
  "Tifel tal-kelba!" huwa ħa, shoving Wilhelmina lura fis-tagħha doublet. Tagħha, mixi biex il-kamra, fejn Lin Wang kien mimdud mal-paċifiku ħarsa. Ma kien hemm l-nofs tużżana ħamsin-kontijiet dollaru tinsab li jmiss għall-naħa tagħha. Kelli tliet korpi u l-ebda tweġibiet, iżda anke wara l-mewt, iż-żewġt irġiel qal li l-istess ħaġa. Dawn kienu l-professjonisti, skop, professjonisti mħarrġa bil-suwiċidali, reazzjoni li normalment jiġi biss mill-Lvant. L-Ċiniżi ma tar-riskju tagħhom egos tiġi sfurzata biex ixerrdu l-xejn. U hu mhux tip ta rebħa fuq me.
  
  
  Wang purse sib fuq żgħar tabella li jmiss mal-lampa. Huwa mdawwar fuq, u l-soltu it-taħlita tal-fu, fl-aħħar, il-bidla, u mkatar waqgħu barra, flimkien mal-tnejn iż-żgħar, patt-imnieħer plugs. Ih twirled fl-naħa tiegħu għall-mument, imbagħad tossed lura fuq l-presidenza. Ma kien hemm xejn li tfittex hawn. Huwa kompla u marru r-taraġ. Tagħha qoxra kien mixi fl-triq meta smajt l-sireni tal-karozza tal-pulizija joqrob lejn il-bini tal-appartament wara me. Tagħha, innutat li l-ch longue mal-kmiem tal-qmis tellgħu up. Meta hi raw żgħar triangolari park, l-ebda aktar minn blokk twil, hi trasferita għal waħda mill-abbandunat bankijiet. Jien xorta ma kellhomx l-tweġibiet hija riedet, u terribbli tinkwieta xorta ħeġġew permezz ta'me. Iżda xi affarijiet kienu issa hemm l-ebda dubju, u huwa beda biex tpoġġi l-biċċiet flimkien bħala huwa sib hemm waħdu. Tagħha jkollhom imsejħa Hawke iżda tagħha tal-lukandi u jiġbru kemm jista'jkun qabel ma nagħmel.
  
  
  Din il-ħaġa sħiħa ġiet stabbilita jkaxkru me fis dan u joqtlu me. L-ewwel sejħa ġew minn impjegat tagħna ħabib Ink Lee. Tagħha, huwa chuckled. "Gruppi", li l-minjiera!
  
  
  Huwa jintefaq madwar nofs siegħa ħsieb, imbagħad imsejħa Hawke. Kien għadu fil-uffiċċju. Meta l-Uem fil-qosor qal tagħha dak li ġara, huwa kien jaqbel li Ċiniż-intelliġenza kienu mmarkati me għall-qtil.
  
  
  "Iżda jien ser tkun damned jekk I taf għaliex, Nick," huwa qal me. "Ħlief li jkunu qed ċert li huwa stramba-kumpanija. Taf liema huma biss ma? Dawn irrifjuta li jipparteċipaw fid-Dinja Tmexxija Konferenza! Dawn ma jkunux ser jipparteċipaw fiha."
  
  
  "Dawn qed marret?" I exclaimed. "Il-konferenza għandha tiftaħ għada filgħodu? Li stramba kumment, ħażin."
  
  
  "F'daqqa waħda jsostnu li Mao u l-ego ta'l-impjegati li ma kellhomx żmien biex jippreparaw għall-parteċipazzjoni xierqa," Hawke qal. "Issa li l-pur bullshit, u l-damnedest raġuni li iġbed kappell fl-aħħar minuta."
  
  
  Ed waqfa qasira għall-mument. "Xejn minn dan tagħmel ħafna sens. Ħarsa, I ser tkun fi New York fil-perijodu ta ' ftit sigħat. Aħna nużaw dan l-qodma kannella tal-ġebel dar fuq l-Lvant u erbgħin fifth Street bħala bażi qasam matul il-konferenzi. Charlie Wilkerson hemm issa. Jimxi'l quddiem. lest, jiksbu xi mistrieħ, tara int dalwaqt."
  
  
  Kien tant mistenni l-idea, u meta r-raġel tagħha marru għall-indirizz huwa semma, tagħha staqsiet jekk kienx hemm kwalunkwe rabta bejn l-Aħmar Ċiniż li jħallu l-konferenzi u l-Chun Li tentattiv biex joqtlu me. Meta dawn tax-xellug, ma kien hemm l-ebda ħtieġa għall-kooperazzjoni, iżda huwa kien għad kellhom opportunità kbira. Kien dangling-lixka li kien jaf I tmur barra u nieħu l-avventuri fuq. Li jistgħu jispjegaw kollox.
  
  
  Huwa qabad it up, faħħar tat-taxi, u intitolat għall-ġebel tal-bini fuq il-tarf ta ' l-Ewwel Avenue, fejn ikun jista ara l-dwal tal-Lvant tax-Xmara. Wilkerson mibgħuta me għall-kamra tagħha biex tikseb xi irqad, u taw tiegħi ħwejjeġ li l-apposta għall-mogħdija kollha bil-lejl. I qajjem sa ftit sigħat wara meta Ed waslu. Huwa għadu ħares għajjien u eżawriti, u huwa poġġa fuq friska ppressata ħwejjeġ li jingħaqdu miegħu għall-kafè fl-ewwel l-art tal-wiċċ.
  
  
  "Iridu jkunu raġuni li f'daqqa jaġixxu bħall-I kien l -" I ħalli l-sentenza tistrieħ fuq li mhux mitmuma wieħed u raw Hawke tal-għajnejn jiskura bħala huma sodisfatti-minjiera.
  
  
  "Inti kienu se jgħidu għaddejja," huwa qal bil-mod ħafna. Hu ppruvat mingħajr suċċess biex jikkonvinċu lill-kliem tiegħu. - "Le, dan ma jistax."
  
  
  "Mhux biss jista'jkun, iżda huwa," qal, tqum minn siġġu tiegħi, kesħa eċċitament taħdem permezz me. L-nieqsa biċċiet f'daqqa waħda waqa ' fil-post.
  
  
  "Taħseb li l-virus huwa maħsub biex jintuża kontra d-Dinja-Tmexxija tal-Konferenza," Ed qal flatly.
  
  
  "Dan għandu jkun bħal dan," qal. "Li tispjega kollox-Jung Lee tentattiv biex tieqaf lili mill-ġejjin lura bil-Carlsbad. Mhux li kien jibżgħu li Karlovy Jvarjaw jista'juri fejn huwa ħa l-X-V77. Kien jibżgħu li Karlovy Jvarjaw se jiżvelaw dak il-pjan kien."
  
  
  "Taħseb li l-Ċiniż Ħomor qed jaħdmu ma'l-Carlsbad Ġappuniż?"
  
  
  - "Le, ma naħsibx hekk," qal. "Iżda dawn raw li kellhom l-opportunità kbira u ddeċieda li jieħu dan. B'xi mod, qabel il-battalja fl-irziezet, sab dwar Carlsbad tal-pjan. Forsi semgħu lilu u l-oħrajn tiddiskuti dan meta dawn ew sentenzi fuqhom Mbagħad fil-Karlovy Jvarja-taħriġ ġie maqtul fir-ras u l-oħrajn maħruba. Chun Li kienu jafu li huma se tkompli l-pjan. Meta wasal, huwa kellhom storja lest għalija. Il-gżira jinbelgħu mingħajr jitkellmu għajnejk."
  
  
  "Jiena wkoll," Ed qal ewwel.
  
  
  "Dan kien raġonevoli," qal.
  
  
  "Dawn qed qtil l-nies importanti fil-pożizzjonijiet ta'tmexxija fid-dinja," Hawke qal. "Wieħed preċiża daqqa, minħabba li qed kollha fil-konferenzi flimkien."
  
  
  "Bl-eċċezzjoni ta'l-aħmar-Ċiniż," tagħha l-uem miċħuda l-rapporti fil-midja. "Sew, dan mhux se jkun hemm. Ih in-nies se jkunu ħaj u sew. Meta X-V77 fl-aħħar nett joqtol l-mexxejja oħra, se jkun hemm il-ġgant vakwu madwar id-dinja, vakwu li jistgħu jimxu kif dawn jekk jogħġbok. oni lukandi ".
  
  
  "Għandek tikkanċella l-konferenza qabel ma jiftaħ għada filgħodu," qal.
  
  
  Ed ħares lejn me daqs li kieku tilfu d-moħħ tiegħu
  
  
  "Impossibbli!" huwa tinqasam. "Ma tistax tiġi kkanċellata issa. Naturalment, mhux għaliex għandna-teorija, l-ebda kwistjoni kemm hija tajba għalina. Inti se naraw kif tikkonvinċi dawn in-nies kollha ta'dan l-meraviljuż ħaġa? U int se tara fejn dan se jwassal biex il-kap tal-Amerika? Ukoll, minħabba l-pur mekkanika, mhuwiex possibbli li jneħħu dan. Kollox marret wisq biex tieqaf."
  
  
  Kien id-dritt, naturalment, u ħassejtni f'daqqa kesħa. Jisimgħu Hawke ċatt monotoni, I staqsiet jekk hu verament maħsub dak li huwa kien qal. Kien hu jippruvaw biex tikkalma me isfel jew kien hu jippruvaw biex tikkalma ruħu isfel?
  
  
  "Taf, huma ma jistgħux jagħmlu dan anki jekk dawn jiġu biex jippruvaw," huwa qal. "In-Nazzjonijiet Uniti-territorju u l-inħawi tal-madwar se jkollhom l-akbar konċentrazzjoni tal-forzi tas-sigurtà qatt mmuntat fil-post"
  
  
  Huwa miftuħ tiegħu attache tal-bagalja u l-ġibdet l-mappa tal-Nazzjonijiet Uniti territorju. < Il-CIA huwa l-iċċekkjar tas-sigurtà ta'kulħadd u kulħadd minn ġewwa. Dawn huma megħjuna mill-membri tan-Nazzjonijiet Uniti Servizz tas-Sigurtà Interna. Ih huwa kkumplimentat mill bir-reqqa mistħarrġa l-aġenziji privati tal-pulizija. FBI tat-Teżor u l-aġenti jipprovdu s-sigurtà ġewwa l-Assemblea Sala innifsu. Fil-seba'dħul għall-Assemblea Sala, aħna se post tagħna nies li se scan kulħadd li jidħol, tfittex għal xi ħadd li jistgħu jippruvaw jidħlu ma foloz permess. Naturalment, dawn ser tinnota xi ħadd id-daqs tal-Carlsbad Ġappuniż. Ont wkoll tikseb żewġ ego-ħbieb ta'l-għoli normali. Nick, inti taf kif qawwija għajnejn tagħna huma."
  
  
  Huwa nodded tagħha. Li kien il-veru biżżejjed, iżda l-kwiet, sharp tħossok huwa d ġew tħossok għal dawn l-aħħar ftit jiem kien lura mill-ġdid. Hawke ġibdet l-lapes skeċċ ta kollu tal-tmintax-il acres ta'l-UN-territorju.
  
  
  "Barra, il-NYPD mimlija il-qasam kollu," huwa qal. "Li jinġibed extra-irġiel madwar kull lokal. Kollha tluq huma ikkanċellata. L-ewwel Avenue, Erbgħin-Triq it-tieni, u Erbgħin-tmien-Toroq huma l-ġmigħ mal-uniformi u pajsana uffiċjali tal-pulizija. - Pulizija dgħajjes se patrol tul il-Lvant tax-Xmara u se tkun megħjuna minn żewġ-Gwardja tal-Kosta tal-għassa-dgħajjes. Dan huwa sewwa koperti fil-postijiet kollha possibbli. Huma ma jkunux jistgħu jiksbu mill-qrib biżżejjed biex tiftaħ il-flixkun fl-Assemblea Sala jekk dawn sparatura, madwar l-rokit.
  
  
  "Inti xorta ma bħal dan, inti, Nick?" "Li tkun onest, ma naħsibx li dawn ser juru, u jekk dawn ma, dawn ser tara li dawn ma jistgħux jiksbu permezz."
  
  
  "Dawn ser jurik," I muttered. "Huma għandhom jagħmlu dan, anki jekk huwa biss l-intopp. Dan huwa ih-ċans, ih-uniku ċans",
  
  
  "Id-dritt," Ed qal grimly. Huwa għadu-tarbija tiegħek. Jien mhux se tassenja tagħha kullimkien. Inti tista'tilgħab kif tixtieq. Iċċekkja tiegħek tas-sigurtà interna tal-approvazzjoni tad-dokumenti. Dawn inti se tippermetti li l-ivvjaġġar fi kwalunkwe post fl-Nazzjonijiet Uniti-territorju."
  
  
  "Hemm xi ċans li Karlovy Jvarjaw jistgħu jitkellmu?" I talab tagħha bħala l-I telgħet żgħar karta u l-emblema.
  
  
  Ed ħadlu kap tiegħu. "Huwa l-għarqa. Polz tiegħi hija l-aktar dgħajfa, rata tal-qalb tiegħi naqas."
  
  
  "Apposta! "Dak il-ħin ma l-konferenza ta'bidu għada?"
  
  
  "Fl-għaxar ta'filgħodu Rivne, il-Papa se tiftaħ il-konferenza bil-qasir talb," huwa qal. "Il-President tal-Istati Uniti se ssegwi billi jilqgħu lill-mistednin."
  
  
  Ed kienet marret. It-telefon fil waħda mill-kmamar tagħha innotata tagħha u talab me fid-dar. Dan għ darba biss, u l-Rita tal-vuċi wieġeb excitedly.
  
  
  "Fejn huma inti?" - "Le," qalet f'daqqa. "Fl-ajruport?"
  
  
  "Jien xorta fi New York," qal. Anke fuq tagħha linja tat-telefon, I jistgħu jħossu tagħha l-iffriżar.
  
  
  "Ma kontx naf li jagħmlu negozju ħa tant fit-tul," hija qalet.
  
  
  Tagħha, chuckled. "Mhux dejjem bħal dik, iżda din id-darba kelli ħafna problemi. I ser tkun lura l-għada."
  
  
  "Jien ser tistenna," hija qalet li l-vuċi tagħha għarrieda artab. "L-prezz tiegħek saqajn itwal jekk għandek. Oqgħod attent, Nick."
  
  
  Hu il-dijanjosi u induna li huwa ma kienx biss imsejħa biex jgħidu dan. I meħtieġa li jitkellmu tagħha, stramba, f'daqqa bżonn, kważi premonition li jien qatt ma seta'ċans ieħor. Tagħha lura għall-żgħar tal-kamra u l-bank tal-istampa dwar l-dojoq-sodda, kemmxejn akbar minn benniena. Il-ħin għall-ħsieb, għall-ħsieb, għall-tħassib huwa fuq. Il-ħin biex l-att kienet qrib.
  
  
  Hu sfurzat ruħu li jagħlaq għajnejh u sfurzat ruħu li l-irqad, li jitwarrbu l-ħsibijiet ħlief il-ħtieġa għall-bqija. I-riċerka dwar din it-teknika ħafna snin ilu. Dan ħadem għal bosta sigħat.
  
  
  * * *
  
  
  Huwa qajjem sa mill-bidunett u lebsin malajr. Il-belt kien l-irqad ġgant, xorta koperta fil-maħmuġ griż kutra. Huwa mixi bil-mod fl-Ewwel Avenue li l-bini tan-Nazzjonijiet Uniti.
  
  
  I ma kinux ħadu pass wieħed jistabbilixxi l-avenue meta sitt ta'l-aħjar investigaturi fi New York daħal flimkien għalija. I kellhom juru tiegħi jgħaddu ħames darbiet aktar qabel l-I fl-aħħar nett ltqajna fil-bini prinċipali. Kien ċar li din kienet tajba tas-sigurtà dettall, u forsi Ed kien id-dritt. Iżda I tinżamm l-ħsieb dwar kif ukoll mgħasses l-deżerta qara l-impjant kien, fejn dan kollu beda.
  
  
  Huwa beda jħares lejn għassa tiegħu. Sitt nofs in-nhar. Fl-erba ' sigħat, id-dinja tkun ħadet l-ewwel pass lejn l-veru ta'kooperazzjoni internazzjonali jew l-ghadu li kontra tagħha ma hemm l-ebda-difiża se tfarrak il-egos tal-mexxejja. Huwa beda komda jimxu madwar l-Nazzjonijiet Uniti raġunijiet, li jibda minn ġewwa l-ego-ħitan u li jiċċaqalqu minn art għall-art.
  
  
  Jien xorta ridt, xorta ċċekkjati, xorta ppruvaw li ssib toqba, kif aktar u aktar nies waslet għall-ħajja fil-bini tal - regolari tan-NU id-delegati, speċjali id-delegati, speċjali importanti mistednin, territorju u l-throngs ta newspapermen u l-poplu tat-TV, kollha bl-lakuni, kollha ċċekkjati bir-reqqa. Fil-seba'dħul għall-Sala għall-Assemblea, li raw dawn in-nies bdew il-pulizija u tas-sigurtà TAN-gwardji, għajnejn tiegħu darting mill-wiċċ imb'wiċċ, penetranti kulħadd li avviċinat minnhom. Fuq naħa waħda tal dan, huwa ra Hawke permanenti li jmiss lejn il-kaptan tal-pulizija u marru fuq lilu.
  
  
  "Li għandu l-permess li jidħlu hawn dan filgħodu?" huwa talab tagħha. Il-kaptan tal-pulizija ħares lejn l-lista twila tiegħu fl-idejn.
  
  
  "Barra minn hekk lill-ġurnalisti, mistednin u l-delegati biss magħżula bir-reqqa u vverifikata l-istaff tal-kamra tagħmir li l-provvisti-NU bl-tvalji, ħrieqi u tagħmir għal dawn il-kbir ikliet. Wieħed tat-trakkijiet bil-nies fl-nen se jġibu l-provvisti meħtieġa għall-każ."
  
  
  "U l-irġiel kienu approvati u kkontrollati, inti jiġifieri," ripetuta.
  
  
  "Bir-reqqa," il-kaptan qal. "Ih qassam għandhom ukoll ih ritratti fuqhom."
  
  
  "Hemm stampa fuq kull kuritur fil-deżerta qara, wisq," I muttered.
  
  
  Hawke tal-għajnejn flickered. "U l-ebda barrani kiser fis-deżerta qara, Nick," qal il-papà. "Dan kien Karlovy Jvarjaw, ftakar, affidabbli ta'ġewwa tal-bniedem."
  
  
  Huwa nodded u trudged bogħod. Affidabbli ta'ġewwa tal-persuna. Tista Karlovy Jvarjaw għandhom ego hawn, ġewwa, il-ħidma ma'dan? Tista vultaġġ jiġu trasferiti għal dan fil-matematika? Mbagħad is-sigurtà tad-dinja se mhux il-kwistjoni. Din kienet l-opportunità, iżda kelli li jagħtu fuq agħlaq. Taċċetta li fisser tmur id-dar u l-jinsa dwar kollox. Kien impossibbli li tiċċekkja kulħadd li kienu diġà ġew aċċettati.
  
  
  Huwa beda jħares lejn għassa tiegħu. Disa nofs in-nhar. Huwa ra vojta-kabina tat-telefon u l-żelqet ' il ġewwa. Qabbdet sejħa mill-Walter Apennini-Isptar tistaqsi dwar Carlsbad. Kien għadu fil-koma, u l-ego tiegħu taħbit tal-qalb kompliet jdgħajfu. Huwa ddum sa l-telefon u l-marru r-taraġ, ' il bogħod mill-eċċitati żanżin tal-istorbju tal-folla. Huwa għandu jkollu calmed stabbiliti. Ont ma toħroġ ma ' xejn. Is-sigurtà kien aqwa.
  
  
  Huwa waqfa qasira dwar l-ewwel sular u jaraw kif l-President tal-Istati Uniti waslu, appoġġjat minn servizz sigriet-persunal, il-NYPD, u tas-sigurtà TAN-gwardji. I ħares'il quddiem id-daħla prinċipali u raw aktar uniformijiet minn xi ħaġa oħra. Xi irġiel kien fil-karigi tagħhom, oħrajn mxew'il quddiem u lura, li jiċċirkolaw permezz tal-folla. Il-Maestà tagħha r-Reġina ta'l-Ingilterra daħlu fil-bini bil-ħelu, l-lest figura. Ir-Russi kienu li jmiss, unperturbed, tbissim tagħhom fiss. Hija kienet għal darba oħra li dehru magħhom minn numru kbir ta ' uffiċjali tal-pulizija u tas-sigurtà gwardji.
  
  
  Forsi Hawke kien id-dritt wara kollha. Dak li ma hu jiġifieri, hu talab tagħha, innifsu. Huma ma jkunux jistgħu jiksbu mill-qrib biżżejjed biex tiftaħ il-kunjett fil-Assemblea Sala jekk rilaxxati ego madwar l-rokit. Il-kumment mwaħħla fil-kap tiegħi, stennija għall-tiegħi ego għal reviżjoni mill-ġdid. Imbagħad hi f'daqqa waħda ffriżat fil-post, il-pil fuq wara tal-għonq tagħha bil-wieqfa fuq il-għan. Forsi li ma kellhomx bżonn us fis-sala innifsu, konna fil-rokit. Kollha huma meħtieġa kienet xi ħaġa bl-istess mod effettiv. Ħsibt dwar dak I kien qal dwar il-proprjetajiet tal-X-V77. B'differenza xi razez li meħtieġ kuntatt personali, huwa kien wieħed mill-mija fil-mija effettiva fl-arja. Il-persuni kollha tal-Karlovy Jvarjaw kellhom ma kien ir-rilaxx tagħhom egos fl-Assemblea-Sala.
  
  
  Għassa tiegħi qal disa'-ħamsa u tletin. Huwa mdawwar u dam it-taraġ, mimmo ta'l-ewwel kantina mal-ringieli tal-fajls u l-kabinetti, mimmo tal-it-tieni nett, u l-isfel lejn it-tielet, fejn fit-ringieli ta'pajpijiet dam tul kurituri dojoq. Huwa eżamina l-isfel l-itwal kuritur u raw a kelba fl-aħħar s'issa. Ego imsejħa tagħha u l-ran. Huwa stenniet, jaraw me razza lejn lilu.
  
  
  It-tmien kapitolu.
  
  
  Ma kontx naf li fil-ħin, naturalment, iżda f'dak il-mument aħmar brylev daħal fil-kantuniera tal-Tielet Avenue u Ħamsin-ewwel Triq. Il-van bil-magħluq pannelli tal-Kamra Superjuri tal-Provvista tal-Kumpanija titwaqqaf. Iż-żewġt irġiel fil-taxi jaraw parade tal-miniskirts jaqsmu l-intersezzjoni. Meta l-jum ih trakkijiet kienu jintefgħu miftuħa, dawn ma jkollhomx il-ħin biex jagħmlu aktar minn miftuħa f'ħalqhom qabel kienu maqtula.
  
  
  Wieħed bullet kien jaħdem f'kull wieħed mill-imsikkta azzarin. Iż-żewġt irġiel, kemm mill-Lvant, l-qabża fl-trakk, imbuttat l-korpi tal-bogħod, u l-tpaċija kif il-green brylev maqbuda tan-nar. Dawn malajr daru fuq Terzi Avenue u mbagħad il-kantuniera li jmiss u waqaf fl-quddiem ta'l-awtoritajiet telgħu abbord-bini li kienet se tkun mġarrfa. Enormi tal-bniedem, li jiċċaqalqu sorprendentement malajr għall-daqs tiegħu, fetaħ id-dahar tal-trakk u mbuttat fl -.
  
  
  Sadanittant, il-tnejn l-oħra jinfetaħ il-bieb bejn il-kompartiment tas-sewwieq u l-parti ta'wara tal-karozza. Huma dawn iż-żewġ mejta l-irġiel u ħa tagħhom karti ta'l-IDENTITÀ. Wara l-ġbid l-ritratti mill-għatu tal-plastik, li ssostitwixxa l-ih mal-ritratti infushom. Dan kollu ħa sitt minuti, inkluż stennija fid-dawl tat-traffiku.
  
  
  L-et-Provvista tal-Kumpanija tat-trakk kien fuq il-mod biex il-NU mill-ġdid.
  
  
  Ih kien waqaf fl-ewwel min-naħa tal-pulizija, wera ċ-ċertifikati u l-jitħallew jgħaddu. Ih kienet waqfet darbtejn aktar, u kull darba li l-pulizija meta mqabbla l-ritratti mal-passiġġieri ta'l-trakk u għadda ih fuq.
  
  
  Dawn saq bil-mod lejn il-ġenb tas-servizz tal-entratura ta'l-Assemblea tal-Bini u ltqajna. - Żgħar tal-metall rampa tnaqqset fuq id-dahar tal-trakk, u enormi magħluqa ċestun kien rrumblati flimkien. Min jiġbed li jinsabu sħiħa tal-provvista tal-frisk-bjankerija, tvalji, xugamani tal-kċina, u l-oħra tal-kamra tal-provvisti. U wieħed mill-aktar ħaġa. Kisbu minn tat-trakk u bir-roti l-kbira ċestun fil-bini, imbagħad marru isfel inklinat lejn il-kantina.
  
  
  Ftit qabel kollha dan ġara, ikkuntattja lill-impjegati tas-servizz u talbet li juru l-ego l-ommissjoni. Huwa wera li me u kien multa.
  
  
  Ego talab tagħha, " Fejn huma l-sistemi ta'ventilazzjoni li jwasslu għall-Awditorju?"
  
  
  "Fl-aħħar tal-kuritur, tieħu dritta-naħa tagħhom," huwa qal. "Inti se ara l-kanali l-arja. Dawn huma protetti, erba ' madwarhom, tnejn mill-aqwa u l-żewġ fil-qiegħ. Għaliex hemm xi ħaġa ħażina?"
  
  
  "Għadha ma ġietx," qal, biex r-sala. "Għadha ma ġietx. Hija aġġustat il-kantuniera u ġrew l-isfel li jmiss-kuritur. L-kanali l-ajru kienu fil-post, l-iskrins fil-post, u ont, ħares lejn l-żgħar tal-metall sinjal taħt lilhom.
  
  
  "Is-sistema ta'ventilazzjoni fil-assemblea sala," il-messaġġ aqra. "Il-fann ta'kontroll fil-kamra tal-bojler Nru 3".
  
  
  Huwa poġġa-widnejn tiegħu li l-iskrins u l-jinstemgħu l-ħoss tal-teħid ta'kampjuni tal-arja għaddejjin. Iż-żewġ kanali l-arja diretti-arja friska, u żewġ lura. Dan kien il-post perfett. Kollha kellhom ma kien iftaħ il-kunjett fuq il-kanal, u fi ftit sekondi, il-fatali kimika jidħlu l-Assemblea-Sala.
  
  
  Huwa mixi żewġ trufijiet ta ' l-kuritur. Ma kien hemm l-żgħar aħjar li wasslu għall-ħruġ tan-nar. I ippruvati. Il-bieb kien maqful minn barra, iżda miftuħa tul il-kuritur. Huwa mixi lura fil-passat l-linji tal-pajpijiet mill-kap għoli u biddel il-kantuniera li wasslu għall-kuritur prinċipali. I marru lura għall fejn I sodisfatti l-persunal. Ma kien hemm l-ebda-istati uniti, l-ebda-bibien, l-ebda oħra kurituri. Xi ħadd li jagħlaq il-kanali tal-ser ikollok tmur dan il-mod. L-skorta tax-xellug, u ont ħa l-pożizzjoni fil-kantuniera.
  
  
  Huwa beda jħares lejn għassa tiegħu. Disa ' u ħamsin ħames. Fl-aħdar, deheb, u l-blu tal-Assemblea Sala, il-votazzjoni-votazzjoni, il-Dinja Tmexxija Konferenza kienet waslet biex tibda. "Forsi dan ser ikun id-dritt," huwa muttered li lilu nnifsu.
  
  
  Smajt madwar fl-istess ħin. Hu sorveljata u raw żewġ irġiel timbotta l-kbira tal-injam magħluqa ċestun fuq ir-roti. Dawn bdew fl-sala lejn me, u l-I aqra l-ittri għall-kalkoli dwar l-rota-kaxxa: "l-Aċċessorji għall-ewwel klassi ikliet."
  
  
  "Stenna," qal kif dawn avviċinat me. "Ejja tagħti ħarsa lejn il-karti tiegħek." Iż-żewġt irġiel mogħtija me kards tagħhom. Ir-ritratti mqabbla tagħhom. Huwa mfakkar dak il-kaptan tal-pulizija kien qal dwar l-apparat li ġġib il-kamra tal-provvisti.
  
  
  "Mur," qal. Dawn nodded u kompliet timbotta enormi tagħhom bir-roti ċestun r-sala. Huwa mdawwar bogħod li jżomm għajnejh fuq il-tarf l-ieħor tal-kuritur, imbagħad realizzati xi ħaġa. Ma kien hemm l-ebda kkritikat raġuni li jkun hemm provvisti għall-kamra. Ma kienx hemm anke-ħasil tal-kamra fil-qasam.
  
  
  Il-karozza tagħha magħżula madwar biss bħala wieħed mill-irġiel sparati, u hi jinstemgħu l-fgat fgat ħoss ta sajlenser. Kien ikun mejjet, kien ikollu maqtul tagħha fid-dahar jekk huwa ma kienx jdur madwar. Kwalunkwe kien, l-isparatura hit Wilhelmina, li kien għadu holstered taħt ġakketta tiegħi. L-ego-seħħ tefgħu me lura, u iweġġgħu daħlu meta l-tqil Luger hit me fil-kustilji. Huwa jaħdem mill-ġdid bħala l-I kien jaqa', u l-isparatura hit me għolja, u huwa ħass qawwija, searing-uġigħ. I jistabbilixxu hemm, sensazzjoni ta ' l-mewġ tal-dlam tipprova tikseb aktar mill-qrib għall-me, u sħun infiltrazzjoni tal tad-demm tmexxija stabbiliti tempju tiegħi. Huma ddeċidew li huma kienu għamlu dan u kontinwa.
  
  
  Huwa jistabbilixxu hemm, għajnejn magħluqa, snien clenched, il-ġlieda kontra l-dlam mill-ġdid. Dan kien l-isparatura li imkemmxa għolja tiegħi, u ma l-ħsara. Huwa mirfud ruħu fuq wieħed mill-minkeb, rat il-cerro-abjad tal-kuritur naħa, u l-ħadlu kap tiegħu. Waqqaf il-għażil u li ħa biex saqajh. Wilhelmina ċċekkjati barra. Gawk ewropea dwar l-attivazzjoni u l-lukkett, brim u toqros kemm. Wilhelmina mhux se jisparaw għadhom.
  
  
  Il-marda tagħha mċaqalqa malajr'l quddiem fuq l-blalen tal-saqajn tagħha. Għandu jkun hemm l-infern tal-lott tal-postijiet li jaħbu f'dawn il-għerja-kurituri, u li d diġà biddel il-kantuniera. I kien għad kellhom il-ornamentali kalzetti fil-but tiegħi li Stuart kien mogħti lili. Iżda jekk I taqbad ma u daqqa sa tlieta minnhom, l-X-V77 se jmorru magħhom, jisplodi sinċier fis-sistema tal-ventilazzjoni. Għalhekk, kelli sabiħa arma li jien ma setgħux jintużaw, u l-gun li huwa ma setax jisparaw. U l-ħin tal-up.
  
  
  I kien mimli bl-intensa kunitti. Dawn ma jkollhomx dumping l-kkritikat-flixkun fil-kanal. Lilna issa, għall-istati uniti allura dan kollu. Chun Li mhuwiex fil-lukanda biex ipoġġu poġġi idejk u jgawdu l-trijonf tiegħek bl-moħħ. I daru fuq il-veloċità tiegħi, u meta l-I laqat il-kantuniera, I tellgħu madwar Ego.
  
  
  Carlsbad enormi tal-Ġappuniż ħabib kien ġejjin minn madwar l-kbira tal-injam ċestun mal-flixkun fl-naħa tiegħu; it-tielet-bniedem kien qed jgħin lill-uem.
  
  
  Kelli Wilhelmina fil naħa waħda u Hugo fil-oħra. Meta dan laqat il-ħajt, kien hurled minn stiletto fil-persuna li għandha l-iskrin. L-xafra daħlu l-ego ta'l-għoli waħda. Huwa tensed, imbagħad crumpled, u l-iskrin waqgħet fuqu. Wilhelmina tellgħu permezz ta'l-arja u qabad l-tieni bagħal frank tal-uem fl-dole. Huwa waqa'fuq dahar tiegħu bħala tad-demm gushed madwar l-severi tal-ferita. Il-ġgant Ġappuniż-bniedem ffriżat għall-mument, għadha wieqfa bil-marda fil-kaxxa l-injam. I marru biex tikseb dan, u wasal biex jilħqu me. Kif hu lunged, hu tefa'il-flixkun fil-miftuħ vent. Il-ħsieb lura lill-kulleġġ tiegħu tal-futbol-il jum, hu magħżula, imdawra, u l-qabża lura fl-istess ħin.
  
  
  Ont, ħassejtni-swaba tiegħi mill-qrib madwar il-bużżieqa kif tellgħu permezz ta'l-arja, u meta ont waqa', tiegħu, I qabad dan, iż-żamma l-ego bogħod mill me. Kap tiegħi tolqot il-konkrit tal-art, u għal mument I raw l-istilel. Il-produttur Ġappuniż tal-bniedem bdiet me fis-sider tiegħu boot. Ħassejtni tiegħi tal-qbid tan-nifs fil-gerżuma tiegħi, li jweġġgħu, iżda I rrumblati bogħod, xorta filwaqt il-flixkun fuq kap tiegħi. I ma jħallux li hu jiksbu l-kbar tiegħu l-idejn fuq dan. Huwa kien fuq il-quċċata tal-me, l-ego tliet mija u ħamsa u għoxrin£, u laħaq għall-bużżieqa. - Naħa tiegħi kien għadu fuq kap tiegħi. Ego miftuħa, ħalli l-flixkun roll stabbiliti l-art, u l-ego niżlet il-kuritur mal-swaba tiegħu.
  
  
  Il-produttur Ġappuniż tal-bniedem ħa, u ħassejtni Alenka tal-ego qatra bħala huwa beda l-għadis għall-bużżieqa. Huwa mgeżwra idejk it-tnejn madwar l-ballut tar-riġel u milwi dan. Huwa naqas bil-kbir fuq l-ispalla ta'kull tilwim meta g jinfaqa minnu? n? rale milli tweġġa. Hi ntlaqtet ħażin mill-ego tiegħu ta ' l-ispalla u l-waqa'l-ġenb. Huwa rrumblati bogħod u laħaq għall-flixkun li jistabbilixxu jintlaħħqu kontra l-oħra tal-ħajt.
  
  
  Tiegħi marda marret hemmhekk-ewwel, il-ħatt l-art diffiċli fuq l-sieq. Huwa kien fl-uġigħ u awtomatikament jinġibed naħa tiegħu bogħod. Huwa poġġa tas-swaba tiegħu fuq il-flixkun u l-mixi ego aktar'l isfel is-sala, bit-tama, kkritikat dan, li ma ma jinkiser. Il-ġgant kien fuq saqajh u lunged fil me. Kien jaf aħjar milli jippruvaw jilħqu din il-bniedem lokomottivi tal-wiċċ imb wiċċ. Tagħha, jdur madwar u kisbu biss parti mill-ego-sewqan. Dan kien biżżejjed biex slam me kontra l-ħajt mal-seħħ tali li ħassejtni għadam tiegħi ħawwad. Huwa kellu l-tieni qasma biex jiddeċiedi jekk issegwi me jew il-flixkun. Veru li l-missjoni tiegħu, huwa kompla biex tikseb il-flixkun. Kif hu titħaffef passat mimmo me, marda tagħha mwaħħla, u kien naqas li l-art, u l-bini ħadlu. Tagħha ego bdiet hu fix-xedaq mal-ieħor kick, u huwa tinqaleb u blinked. Raw li l-uem jkollhom pick-up me qabel ma kisbu l-flixkun. Huwa ħalli l-uem stand fil-mod ta'kull tilwim u iffavorixxa, laqtu ego bil-perfetta daqqa fuq il-ponta tal-xedaq. Ego-għajnejn sodisfatti u huwa waqa'lura, imma biss għal mument. Jista'joqtol xi nies, u ħafna oħrajn. Iżda dan guy kien qed lura fuq saqajh.
  
  
  Iżda xi wħud tal-enerġija kien meħuda minn dan. Huwa iffavorixxa mill-ġdid u bil-qawwi, qtugħ daqqa fetħet żewġ pulzieri gash hawn fuq l-Ego-dritt tal-għajn. I segwita dritt wara lilu, u huwa mdawwar kap tiegħu biss fil-ħin biex tevita li jkollok maqbuda fix-xedaq. Dan jirgħu ego wiesgħa, ċatti-għadma tal-ħaddejn, u huwa ħass li snap. Huwa naqqas l-kap tiegħu u l-volpi qabżet bil-quddiem. Hu ppruvat li dodge, iżda ma setgħux. Ego enormi tal-armi mgeżwra madwar il-ġisem tiegħi, u l-I immedjatament jinħass il-bniedem tal-saħħa, bħal linji ors. Jbaxxu l-kap tiegħu, huwa inklinata fis-sider tiegħi, ġbid me jgħaddi mill-qadd. Tagħha, ħass tiegħi kustilji votum votum jinkiser. L-idejn tiegħi kienu ippinjat tiegħi naħat, u ma setax jiksru l-ego tal-manku.
  
  
  Hija kienet qajmet f'daqqa u malajr għal kull tilwim tolqot ego fil-żaqq. I ħass hu jifgaw fuq l-uġigħ, u l-I kien jintefa madwar l-sala u fil-ħajt. Irkupra off lilu u naqsu l-art. L-uġigħ ħadet l-effetti tiegħu, iżda wkoll jingħaqad l-ego fil-selvaġġ kunitti. Huwa dived u ttellgħux fis me. Li jaqgħu fil-bini me ma setgħux jiġu agħar. Nifs tiegħi maqbuda fil wieħed għaġla kbira, u l-uġigħ maqtul permezz kull parti tal-ġisem tiegħi. Huwa kien sa, iżda hi t'attivitajiet permezz tal-grayness, jippruvaw jaqbdu nifs tagħha. Ħassejtni l-ego enormi tal-idejn aqbad tiegħi l-għonq, u l-I kien merfugħ bħal tfal u ewropea lura kontra l-ħajt. Dan iż-żmien l-grayness mdawwar l-iswed, u l-I bilkemm induna li qabel I naqas għal l-art.
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu, waqt li jaġixxi madwar awtomatiku riflessi u l-esperjenzi li ġejjin mill-passat. Huwa ħa nifs fil-fond u ħadlu kap tiegħu mill-ġdid. Il-purtiera tal-roża. Kien biss tat-tieni jew tat-tnejn. Iżda l-kbar tal-bniedem mdawwar il-flixkun. Jiffoka, I raw hu jittellgħu ego tiegħu u jimxu ma'dan, l-arja miftuħa vent, l-intestatura għalija. Ont kien driegħ tal-tul bogħod mill-bniedem mejjet, Hugo teħel madwar tempju tiegħu. Huwa laħaq, qabad il-stiletto, jinġibed ego, u tefgħu hu madwar il-kamra biex timtedd, peress li l-ġgant Ġappuniż-bniedem kienet anqas minn pass'il bogħod mill-kanal l-arja.
  
  
  Hit ego tiegħu fl-naħa tax-xellug, u rajt jmorru fil-fond fil-kbir daqs tal-laħam. Huwa gasped, titwaqqaf, u mqassma. Ego tal-wiċċ contorted fl-uġigħ kif hu laħqu l mal-naħa tax-xellug tiegħu u miġbuda'l barra stiletto. Hija ħadet biss it-tieni, iżda t-tieni
  
  
  kollox I meħtieġa. Ont kien fuq l-saqajn, u fejn fil wara lilu. Kif kien fil-xafra madwar il-ġisem tiegħu, id-dritt tiegħu ntlaqtet. Huwa mqassma lura, u l-flixkun kien maħtuf minn naħa tiegħu. Ego ducked tagħha driegħ kif hi mdawwar aqbad me, u mogħtija qawwija uppercut. Għal darb'oħra, huwa appoġġjat mill-bogħod.
  
  
  Tbaxxa u telgħet Hugo. Huwa intensifikati l quddiem, u hu crouched isfel, żżomm il-flixkun fil naħa waħda u Hugo fil-oħra. Huwa dived għall-flixkun. L-stiletto titneħħa tagħha fil-qasir ark u imqatta'-gerżuma tagħha miftuħa. Linja ħomor fflaxxjati. Huwa qajjem naħa waħda għall-gerżuma tiegħu, il-half-daru għalija, laħaq għalija, u waqgħet fuq kull tilwim tal-ispalla. Huwa beda li tikseb, imbagħad naqsu fuq in-naħa tiegħu u huwa jwaqqa'fuq il-ħajt.
  
  
  Ġisem kollu tiegħi kien li tħawwad u itektek, u I-teħid tan-nifs kien diffiċli. Huwa ħares lejn l-irqiq tal-flixkun fl-naħa tiegħu, ssikkati l-qabda tiegħu fuq l-ego mal-swaba tiegħu, u inklinata kontra l-ħajt għal żmien twil. Imbagħad, xorta jegħleb kontra l-ħajt, huwa bil-mod il-mod lura l-kuritur. Huwa bir-reqqa telgħu l-taraġ.
  
  
  Huwa titwaqqaf meta jkun laħaq l-art prinċipali u l-mixi fil-lobbying, bloodied, imbenġla, u megħluba. L-cops qabża fuq me, iżda ma kontx aqbad il-flixkun.
  
  
  "Faċli, l-subien," qal. Huwa ħares lejn l-kbar l-arloġġ fuq l-oppost-ħajt. Kien erba ' minuti aħħar għaxar. Il-Papa tal-ftuħ tal-talb għadha kemm intemmet. U Karlovy Jvarja biss miet fil-Walter tal-Appennini fl-Isptar. "Imbagħad biss ma kontx naf dwar Carlsbad.
  
  
  "Tikseb me Ed, jekk jogħġbok, barra mill-Assemblea Sala," qal bl-isforz, jegħleb tiegħi lura kontra l-ħajt u f'daqqa waħda tħossok għajjien ħafna. Meta Ed niżlet, huwa beda jħares lejn il-kunjett fl-naħa tiegħi, u l-ego ix-xufftejn issikkati. L-uem mogħtija fuq.
  
  
  "Huma kważi laqat il-kanali l-arja kondizzjonata. Għidilhom fil-deżerta qara ma jitilfu l-ego mill-ġdid, " qal.
  
  
  "Jien ser tagħmel dan," huwa qal ewwel. "Inti trid rapport lili issa?"
  
  
  "Għada," qal. "Jien ser tieħu pjan lura għal Washington."
  
  
  "Pulit huwa parti mill li AX-aġent. "I ħares lejn lilu u raw a ħażin twinkle fl-għajnejn tiegħu. "Jien ferħan inti ma tistax tieħu l-kelma tiegħi għal dan," żied jgħid. Tagħha, huwa chuckled. Dan kien l-ego tal-mod tal-ħlas kompliment.
  
  
  Huwa mixi permezz tal-bini u ħares lejn is-simbolu tad-dinja tal-kooperazzjoni mill-ġdid. Huwa kienet nieqsa minn kull emozzjoni, bħal raġel li qasmet il-tarf tal-infern. Tnejn biss in-nies kienu jafu kif qrib il-dinja il-kooperazzjoni-kien biex l-katastrofi globali. Iżda issa I ħalli rebħa jinxteħet fl-għajnejn tiegħi. F'beijing, Chun Li dalwaqt isib li b'xi mod, x'imkien, ego ħfief naqset, u mingħajr verament tkun żgur, isib li I kellha sehem fil li l-falliment. Aħna ser jissodisfaw mill-ġdid, lilu u l-tagħha, b'xi mod jew ieħor.
  
  
  Hi maħsula fil-kannella-dar għandna użati matul il-konferenza, u mbagħad l-awtoritajiet telgħu abbord il-shuttle F'washington.
  
  
  Rita ma kienx-dar meta waslet id-dar tiegħu, u Bourbon magħmula għall-us meta reġgħet lura bil-merċa. Hi niżel tagħha l-boroż u l-waqa'fi l-armi tiegħi. Xofftejn tagħha kienu ħelu u sħun, u mfakkra me ta'l-affarijiet tajbin. I qal tagħha dak li ġara, u hija qaltli dwar binha tal-mewt. Kif bdejna tagħna tieni rawnd tal-xorb, hija tatni fil-fond, maħsub ħarsa.
  
  
  "Dak li għaddej ma' l – X- V77 issa?" li hi mitluba.
  
  
  "Dan tmur lura għall-deżerta qara."
  
  
  Hija qalet. "Dak li jiġri li tifla tiegħi tal-mistoqsijiet?" "Dawn għadhom qed dritt, inti taf. Dawn huma xorta bla tweġiba. Għandna ikomplu joħolqu u jakkumulaw batterji li għandna l-ebda protezzjoni kontra? Għandna nkomplu riskju qtil miljuni ta'nies?"
  
  
  "Jien ma jwieġbu l-mistoqsijiet," qal. "I kien biss tqegħid barra n-nirien. Ma nistax-risposta jekk għandna nagħmlu taqbel li l-dawl tan-nar."
  
  
  "Dan għandu jkun bħal dan?" li hi mitluba.
  
  
  "Iva," missierha qal. "Huwa tajjeb għalija. Dawn, it-tweġibiet inti trid, huma ma għalija li tagħti."
  
  
  "Ma nistax taħseb hekk," hija qalet. Hi inklinata bil-quddiem, u l-xofftejn tagħha sabet tifsira. Kbir tiegħi caressed l-żgħar, artab ponot tas-sider tagħha. Dan kien it-tip ta'nar li hija kienet talbet li tqiegħed.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"