Картер Ник :
другие произведения.
51-60 Цуглуулга мөрдөгч тухай түүх Ник Картер
Самиздат:
[
Регистрация
] [
Найти
] [
Рейтинги
] [
Обсуждения
] [
Новинки
] [
Обзоры
] [
Помощь
|
Техвопросы
]
Ссылки:
Школа кожевенного мастерства: сумки, ремни своими руками
Оставить комментарий
© Copyright
Картер Ник
Размещен: 03/04/2024, изменен: 03/04/2024. 2418k.
Статистика.
Роман
:
Детектив
,
Приключения
Скачать
FB2
Ваша оценка:
не читать
очень плохо
плохо
посредственно
терпимо
не читал
нормально
хорошая книга
отличная книга
великолепно
шедевр
Ник Картер
51-60 Цуглуулга мөрдөгч тухай түүх Ник Картер
51. Dragon Үйл ажиллагаа http://flibusta.site/b/617189/read
Үйл Ажиллагааны Могой
52. Энэ Kasbah Алуурчид http://flibusta.site/b/636902/read
Энэ Casbah Алуурчид
53. Арабын Тахал http://flibusta.site/b/635853/read
Арабын Тахал ( Slavemaster)
54. Улаан Бослого Оху-д
Улаан Бослого
55. Энэ executioners http://flibusta.site/b/617188/read
Энэ Executioners
56. Хар Үхэл http://flibusta.site/b/612613/read
Хар Үхэл
57. Оюун санааны алуурчид боловсруулах
Оюун Алуурчид
58. Цаг үхэлд боловсруулах
Цаг цаг Үхэл
59. Камбож http://flibusta.site/b/608070/read
Камбож
60. Үхлийн омог http://flibusta.site/b/617187/read
Үхэл Омог
Ник Картер
Dragon Үйл Ажиллагаа
Ник Картер
Dragon Үйл Ажиллагаа
Зориулсан хүмүүс Нууц Үйлчилгээ нь Америкийн Нэгдсэн Улс.
Бүлэг I
Түүний доошоо хараад, shuddered гэж бага хэвтэж онгоц ниссэн нь дээгүүр нь дэлхийн. Уулс, том, forbidding, аймшигтай, гайхалтай оргил чимэглэсэн цас, мғсний. Илт хуудас мөс доош унасан орж манан-хамрагдсан мөсөн гол, болон coldness өндөр газар орж дамжуулан онгоцны portholes. Дэлхийн шилдэг байсан зөв үгийг энэ газар. Зураг нь, энэ нь гэж нэрлэдэг Балба, бие даасан жижиг вант улс, жижигхэн тусгаарлагдсан monarchy, уулын уулчин диваажин, сунгах газар хооронд Төвд, Энэтхэг, болон эрхий гацсан аманд нь Хятадын луу. Түүнийг дурсан Ted Callendar, нэг СҮХ агент хэдэн жилийг өнгөрөөв дор байсан үед их Британийн дүрэм, түүнд хэлж, Балба: "газар хаана та хэлж чадахгүй нь мэдээж. Хаана магадлал амжилт. Энэ нь нийт зочид буудлын талбай, хаана итгэл, мухар сүсэг гар гараа явах. гартаа хаана эмзэглэл, харгис хэрцгий худлаа нэг ижил тал дээр хаана, гоо сайхан, аймшгийн шиг амьдарч, хоер ихэр юм. Энэ газар нь Westerner гэж үзэж байгаа логик, нийтлэг утгаар нь магадлал ."
Teda байсан урт удаан явсан, харин хуурмаг үг буцаж ирээд надад үед нь Балбын онгоц, хуучин DC-3, docked намайг Khumbu, зүрхэнд долларын үд Гималайн дор маш хамар of the towering Эверестийн Оргилд, 29,000 метр өндөр. . Тусгай зохион байгуулалт, онгоц естой байсан газрын үед надад Namche Bazaar, хаана газар нээгдээд байсан нь өөр нэг онгоц авах хүн энэ естой байсан г үзнэ үү, Харри Angsley. Хэрэв Angsley түүнийг харсан, би байх болно үлдсэн түүнд Khumbu ч би явахыг хүссэн энэ яллагдах газар яг одоо. Тэр ч байтугай онгоцны үйлчлэгч, сайн барьсан, нөхөрсөг Энэтхэгийн охин нь цэвэр дүрэмт хувцас, юу ч хийсэнгүй миний хувьд. Тэр уурлаж байсан үед энд байгаа, уурлаж Hawke, уурлаж бүхэлд нь дэмий бизнес. Би байсан Nan 3 төлөөлөгч, за, дээд СҮХ шуурхай бүхий Killmaster үнэлгээ, би үргэлж байсан д хүрч, бүх цаг үед өдөр, шөнийн. Энэ нь нэг хэсэг байсан ажил, мөн тэрээр үүнийг мэдэж байсан, мөн хамт амьдарч байсан энэ урт удаан хугацаанд, гэхдээ бүр одоо болон дараа нь тэр хэлэх хэрэгтэй байсан Hawke өмнө явж, чихэх. Түүний эцэг мэдэрсэн энэ хорин дөрвөн цагийн өмнө. Энэ шиг нэг сар өнгөрч байна.
Damn энэ нь, тэр нь бүрэн нүцгэн, намайг хүлээж, суналт гэж гоемсог сүүн цагаан байгууллага, дуудсан нь надад бүр хөдөлгөөн нь түүний хип. Би хэрэгтэй гурван сагс жимс, дөрвөн хайрцаг чихэр, хоер тасалбар нь matinee алдартай шоу юм. Биш nah, учир нь түүний ээж. Donna бэлэн байсан зочид буудал үед бид анх танилцсан үед Жак Dunkett намын, харин түүний ээж бэлэвсэн эхнэр Филадельфи Doyen нь Rudrich овог, түүнийг харж debutante охин шиг хилэнцэт хорхой үзэх нь царцааны. Ямар ч Ivy League lothario байсан гэж зөндөө түүний сонгосон бяцхан охин, наад зах нь биш бол тэр тусалж болох emu.Мэдээж хэрэг, би үзээрэй бэлэвсэн хэзээ ч ойлгож юу Donna-ийн саарал будантай нүдийг нэн даруй надад хэлсэн, юу нь түүний уруул нь батлагдсан дараа нь. Дараа нь янз бүрийн аялал нь настай эмэгтэй, би авч чадсан түүний хол, өөр нэг нь matinee үдээс хойш. Donna, би явж нуух миний газар шидэж унтраах хоер martinis, бидний хувцас, болон түүний зүгээр л ширтэн түүний сонирхолтой, цаг үед бие гэж дэмий цэнхэр утас дуугарав албан тушаалд.
"Үгүй гэсэн хариулт, Ник," гэж тэр амьсгаа hoarsely. Түүний хонго байсан хөдлөхийг хүсээрэй, түүний гарт хүрч байсан миний хувьд. "Би зөв эргэж байх болно," гэж би хэллээ, гэж найдаж магадгүй тэр хүссэн зүйл тайлж хэдэн цаг. Хайж гарч онгоц windows дээр мөс хамрагдсан оргил, би санаж хичнээн хүйтэн байсан байна, байнгын нүцгэн, маргаж нь Hawk утсаар.
"Энэ нь бараг гурван гучин," he began, түүний авиа, хурц, ноцтой. "Та амархан барьж зургаан цагийн явагч явах Вашингтон."
Тэр их хүссэн ямар нэгэн зүйл хэлж, зарим логик, боломжийн шалтгаан.
"Би чадахгүй, босс," би хэлэв. "Боломжгүй. Түүний... би будаг миний гал тогоо нь энэ. Түүний дунд belly энэ нэг юм."
Энэ нь сайн байсан учир шалтгаан, өөрөөр байсан бол өөр хэн нэгний төлөө. Энэ нь байсан баталгаажсан уран нам гүм нөгөө шугам, дараа нь хуучин fox хариулсан нь хуурай, хорт дуу хоолой.
"Nan 3, та нарын дунд ямар нэг зүйл, гэвч энэ нь тийм биш юм нь нүүр будаг ажил байна," гэж тэр хэлсэн анхааралтай. "Нааш ир, хэрэв та илүү сайн хийж байна.
Энэ нь унав, мөн би байсан хожих нь буцааж. "Энэ нь гэнэтийн санаа, миний нэг хэсэг," би хурдан гэж хэлсэн. "Би чадахгүй цэвэрлэж бүгдийг өөрчилж, миний хувцас, авах дээр зургаан цагийн онгоц. Хэрхэн тухай анхны аялал маргааш өглөө нь?"
"Та нар явж, хаа нэгтээ маргааш өглөө" гэж тэр шийдэмгий хэлэв. "Би та хүлээж үед найман, тиймээс би санал болгож байна, та уях таны бугуйн шилжих нь зөв хол."
Гар утас гэдэг нь дарагдах, унтраах, тэр тангараглав чангаар. Хуучин buzzard уншиж болох шиг надад ном. Тэр буцаж явсан Донна. Тэр нь ч байсан орон дээр хэвтэж, түүний билээ одоо ч нумарсан, түүний уруул нь салж хүсэн хүлээж.
"Хувцастай авах," гэж би хэллээ. "Би та нарыг авч болно гэр."
Түүний нүд нь хугарч нээлттэй, тэр над руу хараад. Tucci flickered гаруй саарал, будантай нүд. Тэр суув.
"Чи галзуу юм уу ?" гэлээ. "Хэн там гэж хэлсэн утсаар?"
Таны ээж, " би хэлсэн ууртайгаар тавьж, дээр нь миний өмд. Энэ jolted түүний, гэхдээ зөвхөн мөч.
"Миний ээж?" "Би мэдэхгүй байна," гэж тэр хэлэв итгэсэн. "Боломжгүй. Тэр нь ч дээр тоглолт."
"За, тиймээс энэ нь та нарын ээж," би хэлэв. "Харин та одоо ч гэсэн гэр гэж." Donna босч, бараг руу ниссэн түүний хувцас, түүний нүүр нь хатуу болон түүний уруул тогтоосон нь харгис, ууртай шугам. I didn ' t түүнийг буруутай. Бүх тэр мэдэж байсан гэж би хийж байсан, зарим нь засгийн газрын ажил, мөн би байсан юм руу явах гэж байгаа нь энэ. Би шүүрэн миний цүнх, үргэлж савлаж, явахад бэлэн болон буурсан Donna унтраах үед түүний орон сууцны барилга зам дээр JFK " олон Улсын Нисэх онгоцны буудал, NY.
"Баярлалаа," гэж тэр хэлэв sarcastically, алхаж машин. "Сайн байна уу гэж хэлэх нь таны сэтгэл миний хувьд."
Хөөе инээмсэглэв үед түүнийг. "Баярлалаа," би хэлэв. Энэ нь биш зүгээр л миний ууртай ааштай гэж намайг зогсоож өгөх нь хөөе ee одоо. Сургалт, туршлага, хатуу тушаал л чухал үүрэг гүйцэтгэж байгаа нь энэ. Тэнд байсан хэдэн найз хараасан энэ dell, бараг ямар ч confidants. Сул уруул байсан эсэхийг ticket to death. мөн та мэдэж байсан нь хэзээ ч, юу, хаана, эсвэл ямар жижиг хэсгүүд мэдээлэл fell into the wrong hands. Тэд ажиллаж эхэлсэн, хүн бүр хэн нэгэн танихгүй хүн байсан. Та устгах байсан үг нь "итгэл" - аас таны толь бичиг. Энэ нь улсын биологийн амьдралыг та л ашиглаж байсан бол өөр ямар ч сонголт, нь сэтгэл хөдлөл та indulged үед л байсан юм хийхээс өөр аргагүй.
Миний бодол хугарч буцаж түүнийг би мэдэрсэн онгоц эхлэх газар болгоомжтой сүүл нар. Түүнийг мэдэрсэн ууртай crosswinds хөдлөхөд онгоц тэд soared хүртэл уулын оргил. Бидний буух талбай байх болно нарийн хбз цэвэрлэсэн цас, мөс. Тэр эргэж харан түүний сандал, нүдээ аньж, эрхтэй, түүний бодол санаа эргэж дахин, энэ удаа Өрсөлдсөн Тойрог, Вашингтон, ДС, үед СҮХ төв. Би авч байсан найман, мөн ердийн шугамын хамгаалалтын ажилтан дагалдан намайг шөнө хүлээн авах ширээ байрлах үүдэнд Hawk-ийн газар.
"Ноен Картер," тэр инээмсэглэн, над руу харж, нүдээ бүлтийлгэн. Nen байсан нь маш их сонирхолтой мэдээлэл нь зөвхөн тухай миний сүүлийн ажил, бас миний талаар бусад шинж чанар, ийм ялалт үндэсний аварга шалгаруулах од зэрэглэлийн дарвуулт дарвуулт завь, жолооны лиценз Томъео би машин барьж хар бүсээ karate. Тэр, эргээд байсан нь нэлээн дугуй шаргал. Хэн нэгэнд үргэлж frowned талаар маш их миний нийгмийн амьдрал, хуучин хүн үргэлж бололтой худалдан өөрөө амттай хоол үед гадуур хүснэгт. Би хийсэн нь сэтгэцийн тайлбар асуух эго энэ тухай заримдаа.
"Баяртай, та үүнийг хийсэн, Nan 3," гэж тэр хэлсэн нь түүний дүр орж ирсэн газар. Эго-ийн steely цэнхэр нүд гэж надад хэлсэн тэр дэмий за намайг хүлээж амжилт. Эго нь Шинэ Английн Нөөц баг босож дээр алхаж кино проектор гэж харж байсан цагаан дэлгэц төвд өрөө.
"Кино?" - тайлбар дээр нь энэ. "Ямар нэгэн гэнэтийн гэнэтийн бэлэг. Найдаж ямар нэг авангард, гадаад, тачаангуй."
"Илүү юм" гэж тэр grumbled. "Далд камер. Товч ард байгч харах нууцлаг вант улс Балба, эелдэг Британийн Тагнуулын."
Миний бодол бараг тэр дороо эргэж индексжүүлсэн Балба хуудас. Энэ нь нэг хэсэг байсан манай сургалтын хөгжүүлэх ийм бодол тохиолдол бий болгох баримт бичиг дүүрэн янз бүрийн мэдээллийн хэсэг юм. Тэр харсан зурвас газар 500 орчим гэхэд 100 миль, нь газар хаана зам гэж үзэж байсан нь тансаг зэрэглэлийн, орчны улсын хооронд Хятад, Хятадын хяналтад Төвд, Энэтхэг. Hawk унтарсан ариун гэрэл, болсон проектор, миний оюун ухаан явсан хоосон.
Анхаарлын төвд нь буудсан байсан гудамжны дүр зураг: эрэгтэй, эмэгтэй, зарим даашинз, юбка, бусад гялалзсан ахх-дуртай даашинз, хүүхдүүд хөөж Иаков олны дундуур. Хуучин эрэгтэй байсан царай шиг эртний илгэн, залуу хүмүүс байсан гөлгөр арьс, хар, түргэн нүд. Барилга байсан pagoda шиг архитектурын хэв маяг, анхны сэтгэгдэл би авсан байсан газар нутаг hinting бусад олон газар. Энэ нь тодорхой байна гэж аль аль нь Энэтхэг, Хятад хольж байна тэдний нөлөө Балба. Генетикийн, царай харсан тэр resembled хүмүүсийн аль аль нь Энэтхэг, Хятадын ард түмэн, гэвч тэд байсан, тэдний өөрийн зан чанар. Камер руу шилжсэн үе шат харсан нэгэн өндөр хүн гүргэм хуврагийн нь Буддын шашны лам. Эго Зорилтот цэвэр байсан-shaven, түүний хүчирхэг зэвсэг, нүцгэн, мөн түүний нүүр байсан өргөн-cheeked, нимгэн ханатай нүүр царай нь Непал. Гэхдээ юу ч байхгүй байсан ascetic тухай эго хүн, юу ч ариун хүн. Энэ нь их зантай, давамгайлах нүүр, impassive, хүчтэй тэвчээргүй дамжин гэрэлтэж байна. Тэрээр дамжин хүмүүст өгсөн арга emu шиг хаан биш, лам. Hawke-ын дуу хоолой trailed унтраах.
"Эго-ийн нэр Ghotak," гэж тэр хэлсэн байна. "Санаж тулгарч байгаа. Тэр нь лам, бүтээгч нь салан тусгаарлах тахин шүтэх, хайж байгаа хувийн болон улс төрийн эрх мэдэл. Дарга Theoan ариун Сүмийн болон хорт Могой Нийгэм, хүчтэй бүлэг тэр цуглуулсан. Gotak баталж байх залгамжлагч сүнс Karkotek, их Эзэн Бүх Могой, мөн нэг чухал зураг Балбын домогт ."
Камер руу буцах шилжиж, гудамж болон арга нь энэ байсан шийдвэрлэж, энэ нь тодорхой байсан гэж зураглаач байсан нь сонирхогчдын. Дүрс нь огтолж хүрээ нь чулуун зураг нь ихэвчлэн бүйлс хэлбэртэй нүүр нь Буддын баримал. Зураг өмссөн нь тансаг янзалж хийсэн төстэй луу, болон бусад могой чанар эргэн тойронд эго-ийн бугуй, хөл.
"Хөшөө Karkotek, их Эзэн бүх луу," Hawk тайлбарласан. "Балба, могой ариун нандин мөн их юм хориотой алах, бусад тодорхой сайн тодорхойлсон, шашны чиглэсэн нөхцөл байдал. Алах нь могой нь хүлээх уур хилэнг Karkotek."
Камер шилжсэн хоер тоо, эрэгтэй, эмэгтэй, дээр сууж хоер ширээнүүд surmounted гэхэд нь алтан есөн толгойт могой.
"Хаан болон Хатан хаан," Hawk хэлсэн байна. "Тэр сайн хүн байхыг хичээж дэвшилтэт. Тэр нь хатуу нь мухар сүсэг болон Ghotak. Уламжлал болсон энэ тэр хаан хэзээ ч чадахгүй байх шиг хүлээн авч, туслах, өөрөөр хэлбэл түүний дүр зураг байх болно tarnished."
"Юу гэсэн үг вэ?"
"Туслах emu, та алхах хэрэгтэй дээр нь өндөг," Hawk хариулав. Камер шилжсэн дахин, мөн тэрээр харж байсан нэгэн настай хүнийг хүрэм гаруй цагаан cassock цамц. Түүний цагаан үс үүссэн нь титэм дээрх түүний нарийхан, нарийхан нүүрний. .
"Патриарх Liunga," Hawk хэлсэн байна. "Тэр илгээсэн эдгээр зургууд байгаа юм. Өөр нэг хааны гэр бүл, тэр нь ялгаатай Gotaka. Тэр таамаглал Gotak-ын бодит үйл хөдлөл, хүсэл. Тэр цорын ганц үнэнч найз бид газар байгаа."
Hawk эргэж унтраах камер. "Энэ бол гол цутгамал дүрүүд," гэж тэр хэлсэн байна. "Ghotak байна, итгэлтэй хүмүүс маш сайн тэр бол эзэмшигч сүнсний Karkotek юм удирдлага хүслийн Бурхан. За, энэ нь ажиллуулж, Улаан Хятад. Тэд хичээж байна хугацаанд авч гэхэд Балба үер энэ нь цагаачид, тэд хийх гэж оролдож байна, энэ нь аль болох хурдан. Гэхдээ үүнээс гадна, үр дүнтэй нүүдлийн хамаарна хуулийн төслийг танилцуулсан хаан, нээх газрын цагаачид болон албан есоор найрсаг их. Нэг удаа хүмүүс гарын үсэг зурах тохирсон хаан энэ асуудлаар, там байна, харин ямар ч сонголт гарын үсэг өгүүлбэр ."
"Тэр юу Gotak шаардаж, би үүнийг авч,"би хэлэв.
"Үнэндээ," Hawke хэлсэн байна. "Их эзэн бүх могой, Karkotek, хүсдэг emigrants байх зөвшөөрсөн," Gotak хэлдэг хүмүүс. Энэ нь итгэл үнэмшилтэй хангалттай, харин тэр нуруу нь хүртэл өөр хоер зүйл, түүний хүчтэй Могой Нийгмийн залуус болон legend of the алмас, хотхонууд хайлдаг цасан хүн. Энэ алмас алсан хүмүүс эсэргүүцэж Gotaku."
"Жигшүүрт bigfoot?" Би инээд алдав. "Тэр одоо ч энд байна?"
"Тэр үргэлж нэг чухал хэсэг нь Балбын амьдрал," Hawke хэлсэн байна. "Ялангуяа нөхцөл Sherpas, mountaineers Балба. Эвдэж байхгүй бол таны толгой хүртэл та баталж чадах өөр ямар нэг зүйл."
"Цэвэр алмас зураг?" Би түүнээс гэмгүйгээр. Hawk хэрэгсэхгүй надад. "Хэрэв бид багтах энэ нь?" Би нүүсэн нь дээр. "Хэрэв та дээр дурдсан Британийн тагнуулын."
"Энэ нь их туулайн бөөр, харин их хүн, Харри Angsley, ноцтой өвчтэй, мөн тэд бидэнд ирсэн тусламж," Hawke хэлсэн байна. "Тэд аль хэдийн маш цөөн тооны хүмүүс, мэдээж тэд байхгүй байсан борлуулах Непал улсын стратегийн байр сууриа төрийн болон цэргийн. Дор Бнхау-ын хяналт, энэ нь шууд зам Энэтхэг, байж болох маш хүнд самар ан цав, Хятад. Энэ нь амин чухал гэдгийг бид хэвээр ээлтэй, эсвэл наад зах нь төвийг сахисан. Ghotak тавьдаг аймшигтай дарамт хаан гарын үсэг тогтоол дээр цагаачид. Тэр дэмждэг хамгийн сүүлийн үеийн алдартай өргөдөл.
"Гэдгийг тайлбарласан бүх хүн амын шилжилт хөдөлгөөн," би санаа алдаад, сэтгэн бодох зуур нь Donna Rudrich. "Би түүнийг авч холбоотой Angsley?"
"Тэр нь lounge-д Khumbu талбай Namche Bazaar, хүлээж байх ниссэн гарч танилцуулна дэлгэрэнгүй дээр," Hawk хэлсэн байна. "Зам үйлчилгээ, та нарын төлөө байсан бүрэн эрх олгосон тусгай цэргийн нисэх онгоц дээр эхний үе шат аян,, дараа нь та шилжиж арилжааны онгоц Энэтхэгийн. Дээр шилжих, Ник. Хэдхэн хоногийн хэвээр бидний хооронд болон цуглуулах Улаан Хятад. бүх бөмбөлөг."
Дор зүүн жигүүр онгоц, би харсан бүлэг байшин дээр тавьж, жижиг өндөрлөгийн дунд өндөр уул мэт аварга том гараа тавьсан байсан нь их байдаг. Онгоц байсан нисдэг тэдний зүг, тэр хийж чадах гарч нарийн зурвас цэвэрлэж газар ажиллаж байгаа хамт ирмэгт хад. Могой scarecrows, галзуу лам нар, мухар сүсэг болон хотхонууд тэр газарт дурсгалын. Энэ нь байсан юм шиг гурав дахь хүү Холливудын бичиг.
Үед онгоц газардсан, түүнийх явсан нуух нь жижиг, бага зэрэг бүдүүлэг эмнэлэг, хаана Харри Angsley хүлээж байсан онгоц гэж авч Эго буцааж Англи. Тэр босгосон өөрийгөө гаж, тэр харсан хүн нь хэн байсан, бага зэрэг илүү амьд араг яс, сүнс нь хонхойж, нүд нь хонхойж царай. Сувилагч үүрэг, Энэтхэгийн охин гэж надад хэлсэн Angsley байсан нь ихэд доош нь маш ноцтой халдлага auala нь malarial халуурах нь ихэвчлэн үхлийн аюултай байдаг газар авсан бага хэвтэж swamps нь Terai бүс нутгийн хил залгаа Энэтхэгийн. Харин жирийн Монгол эр зориг, тэр дохио, бэлэн надад хэлэх зүйл тэр болно.
"Бүү дутуу үнэл энэ газар, Картер," гэж тэр хэлсэн байна, арай чанга дуугаар шивнэн хэлэхийг хүс. "Энэ дотор юу болж хэдэн зуун янз бүрийн арга замаар.
Ghotak эзэмшдэг бүх карт. Шударга байх, би бодохгүй байна там маш их боломж зодож, түүнд. Тэр андуурч бүх хүмүүс."
Тохирох нь ханиалгаж тасалдсан түүнд, дараа нь тэр эргэж, намайг хараад, миний нүүрэн.
"Би чадна гэдгийг харж болно шаардах энэ нь," тэр шивнэлээ. "Уучлаарай, би чадахгүй, та нартай хамт ажиллах, Картер. Би сонсож байсан та. Хэн чадахгүй сонссон энэ яллагдах dell? Энэ нь таны төлөвлөгөө юм. Хэрэв та хэрэгтэй болно руу гэтэх Катманду, дараа нь гарч ирэх гэж найз Liungi-ын гэр бүл. "
"Би ойлгож байна гэж би эхлэх хэрэгтэй ганцаараа бааз дээр Oni Өнгөрөх дахин, хаана маргааш орой нь би байх болно уулзсан нь гарын авлага явуулсан нь mimmo нь хүчтэй багт нь Gotaka Могой Нийгэм."
"Үнэндээ," Angsley тохиролцсон. "Энэ нь гэсэн үг, та шаардлагатай тоног төхөөрөмж, хатуу ширүүн цаг агаарын нөхцөл. Danders Худалдааны дэлгүүр энд Khumbu нь зөвхөн газар авч болно, нь эго. Энэ нь унтраах-улирал, гэхдээ би найдаж байна тэр танд тоноглох. Та илүү хамгийн явж байгаа нь энэ арга зам. - Та бас хэрэгтэй, наад зах нь нэг өндөр хөдөлгүүртэй том тоглоомын буу."
"Би явах болно, одоо. Би бараг шахан түүний зам дээр энд эргэн тойронд нисэх онгоцны буудал, " би хэлэв.
"Нэг нь өнгөрсөн зүйл," Angsley гэж хэлсэн, мөн би харсан хүн ын эрчим хүчний байсан хурдан цутгах. "Sherpas, mountaineers, гайхалтай гарын авлага, ууланд авирах. Гэх мэт бүх Балбын, тэдгээр нь дүүрэн мухар сүсэг, гэхдээ тэд нээлттэй хэвээр байна. Үзээрэй их, та цохих нь их. Би байсан нь том асуудал нь миний нэгтэн, сэтгүүлч Англид хэн намайг дагаж энд. Та мэдэх, энэ үүлдрийг. Тэд sniff ямар нэг зүйл гарч халуун, тэд болж цусны нохой. Сурталчилгаа энэ үед гэмтээх болно бүх зүйл ."