Carter Nick : другие произведения.

51-60 Koleksyon nan istwa yo detektif sou Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  51-60 Koleksyon nan istwa yo detektif sou Nick Carter
  
  
  
  51. Dragon Operasyon http://flibusta.site/b/617189/read
  
  
  Operasyon Koulèv
  
  
  52. Kasba nan Asasen http://flibusta.site/b/636902/read
  
  
  Casbah La Asasen
  
  
  53. Arab Lapès http://flibusta.site/b/635853/read
  
  
  Arab Epidemi ( Slavemaster)
  
  
  54. Wouj Soulèvman nan Larisi
  
  
  Wouj Rebelyon
  
  
  55. Bouro http://flibusta.site/b/617188/read
  
  
  Bouro
  
  
  56. Nwa Lanmò http://flibusta.site/b/612613/read
  
  
  Nwa Lanmò
  
  
  57. Lide asasen nan pwosesis
  
  
  Lide A Asasen
  
  
  58. Èdtan nan lanmò nan pwosesis
  
  
  Tan Revèy nan Lanmò
  
  
  59. Kanbòdj http://flibusta.site/b/608070/read
  
  
  Kanbòdj
  
  
  60. Souch danjere http://flibusta.site/b/617187/read
  
  
  Lanmò Souch
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Dragon Operasyon
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Dragon Operasyon
  
  
  Dedye a moun yo nan Sekrè a Sèvis nan Peyi Etazini nan Amerik la.
  
  
  
  Chapter Mwen
  
  
  Li gade desann ak tresayir kòm ki ba-altitid avyon vole sou tèt yo nan mond lan. Mòn yo, gwo yo, entèdi, pè, kokenn tèt dekore avèk glas ak nèj. Absoli fèy papye nan glas diminuer desann nan vapè dlo a-kouvri glasye, ak frwadeur nan segondè a kote yo rantre nan avyon an nan kòf. Tèt nan mond lan te pawòl bondye a dwa pou kote sa a. Nan kat, li yo rele nan Nepal, se yon ti endepandan peyi wa a, yon ti izole monachi, yon kelenbe sou mòn nan paradi a, yon detire nan peyi ant Tibet ak peyi Zend, ak yon gwo pous kole nan bouch la nan yon dragon Chinwa. L', te raple Ted Callendar, yon RACH ajan ki moun ki te pase plizyè ane a, gen lè li te anba règ Britanik, di l', Nepal: "Yon plas kote ou pa ka di pou asire w. Ki kote se pwobabilite a nan siksè. Sa a se otèl la an antye zòn nan, ak ki kote lafwa ak sipèstisyon ale men nan men. nan bò kote tandrès ak kriyote bay manti sou bò a menm, kote bote a ak laterè ap viv tankou marasa. Sa a se pa plas la pou yon Oksidantal ki moun ki mete konfyans yo nan lojik, sans komen ak pwobabilite ."
  
  
  Teda te tan ale, men, la mwa mo sa yo te vin tounen nan m 'lè yon Nepalese avyon, yon fin vye granmoun DC-3, ke m' nan Khumbu, nan kè a nan a an dola pil nan Himalayas yo, anba nen an trè nan imans Mòn Everest, 29,000 pye segondè. . By aranjman espesyal, avyon an te sipoze nan peyi m ' nan Namche Bazar, kote zòn nan te otorize pou yon lòt plan pou yo ranmase moun li te sipoze wè, Harry Angsley. Si Angsley te wè l', mwen ta te kite l ' nan Khumbu, menm si mwen te vle kite sa a dyableman plas kounye a. Menm asistan vòl la, yon byen-bati a, zanmitay ti fi Ameriken nan yon inifòm pwòp, pa t 'fè anyen pou m'. Li te fache nan ke yo te isit la, fache sou Hawke, fache nan tout modi biznis. Mwen te yon N3 ajan, okay, yon tèt RACH operative ak yon Killmaster rating, e mwen te toujou kenbe kontak, nan tout èdtan nan lajounen ak sou lannwit. Li te yon pati nan travay la, ak li te konnen li, epi li te gen te viv avèk li pou yon tan long, men chak kounye a epi lè sa a, li te di Hawke ale pi devan ak bouskile. Papa l ' te santi li ven-kat èdtan anons sa pibliye depi. Li sanble tankou yon mwa ki te pase.
  
  
  Modi li, li te konplètman toutouni, ap tann pou m', etann soti ke supèrb lakte blan nan kò yo, lè w rele yo soti pou m ' ak chak mouvman nan ranch li. Mwen bezwen twa panyen pote ale nan fwi yo, kat bwat nan sirèt, ak de tikè pou matinée nan yon montre popilè. Pa pou nah, pou manman l'. Donna te pare nan otèl la lè nou premye te rankontre nan Jack Dunkett nan pati, men, manman l', madanm vèv Philadelphia Doyen nan Rudrich fanmi, gade l ' debutant fi tankou yon eskòpyon gade yon sotrèl. Pa gen Ivy League lothario te ale pou fuck l 'yo chwazi ti fi yo, omwen pa si li te kapab ede l'.Nan kou, mwen eseye vèv la pa janm konprann ki sa Donna a gri misty je yo, imedyatman di m', ak sa ki bouch li konfime apre sa. Apre plizyè vwayaj ak fanm lan fin vye granmoun, mwen jere yo pran l ' ale ak yon lòt yon sèl, nan yon matinée nan apremidi a. Donna ak mwen te ale fran mwen an plas, jete koupe de matini ak nou rad, epi l ' jis regardant nan l anvi, tansyon nan kò a lè sa modi ble telefòn nan sonnen nan biwo an.
  
  
  "Pa reponn ke, Nick," li te respire hoarsely. L 'ranch yo te balans ak men l 'te rive pou m'. "Mwen pral dwe gen dwa tounen," mwen te di, gen espwa ke petèt li te vle yon bagay ki wete pou yon kèk èdtan. Kap soti nan avyon an nan fenèt nan glas la-ki kouvri tèt yo, mwen vin chonje ki jan frèt mwen ta te, kanpe toutouni, diskite ak Malfini sou telefòn la.
  
  
  "Li nan prèske twa-trant an," li te yo te kòmanse, l ' ton byen file ak grav. "Ou ka byen fasil trape yon sis-èdtan shuttle ride nan Washington."
  
  
  Li dezespereman te vle yon bagay yo di, pou kèk ki lojik e ki rezonab rezon ki fè.
  
  
  "Mwen pa ka, bòs nan travay," mwen te di. "Enposib. L '... mwen penti kwizin m ' ak li. Li nan mitan an nan vant lan nan yon sèl sa a."
  
  
  Li te yon bon rezon, otreman li ta gen pou yon lòt moun. Sa a te pwouve pa pale fasil silans sou fen a lòt nan liy lan, ak lè sa a, fin vye granmoun fox reponn nan yon sèk, trè venime vwa.
  
  
  "N3, ou ka dwe nan mitan an nan yon bagay, men li la pa yon kay penti abazde travay," li te di ak anpil atansyon. "Vini non sou, ou ka fè pi bon pase sa a."
  
  
  Li te tonbe, epi mwen te gen pou pou genyen l ' tounen. "Li te yon toudenkou lide, sou pati m' yo," mwen te di byen vit. "Mwen ka pa netwaye tout bagay, chanje rad mwen an, epi pou yo jwenn sou yon sis è avyon. Kouman sou vwayaj premye demen maten?"
  
  
  "Ou ap ale yon lòt kote demen maten," li te di byen fèm. "Mwen tann ou nan uit, se konsa, mwen sijere ou tache ponyèt ou yo epi li deplase dwat lwen."
  
  
  Telefòn la klike sou, ak li te fè sèman l ' byen fò. La fin vye granmoun buz te kapab li m ' tankou yon liv. Li te ale tounen nan Donna. Li te toujou kouche sou kabann lan, li nan twou toujou vout, bouch li separe nan yon antisipasyon.
  
  
  "Jwenn abiye," mwen te di. "Mwen pral pran w lakay ou."
  
  
  Je l 'kase louvri, epi li voye je nan m'. Tucci flickered sou gri, misty je yo. Li chita bò tab la.
  
  
  "Èske ou fou ?" li te mande. "Ki lanfè a te di ke sou telefòn la?"
  
  
  Manman ou, "mwen di kolè, mete sou m' pantalon. Li te sekwe kèk l', men se sèlman pou yon ti moman.
  
  
  "Manman m'?" "Mwen pa konnen," li te di incredulously. "Enposib. Li la toujou nan konsè a."
  
  
  "Oke, se konsa li a pa manman ou," mwen te di. "Men, ou toujou ap ale lakay ou." Donna te kanpe moute ak pratikman vole nan rad sou li, li fè fas a sere ak bouch li mete nan yon sinistr, fache liy. Mwen pa t 'blame l'. Tout sa li te konnen te ke mwen te te fè kèk travay gouvènman an, ak mwen pa te ale nan ale nan li. Mwen te pwan sak mwen an, toujou chaje ak pare pou yo ale, ak tonbe Donna koupe nan bilding apatman l ' sou wout la nan JFK Ayewopò Entènasyonal, NY.
  
  
  "Mèsi dèske ou," li te di sarcastic, ap mache otou machin la. "Di bonjou ou sikyat pou m'."
  
  
  Hey ti souri nan li. "Mèsi poutèt ou," mwen te di. Li pa t 'jis mwen fache atitid ki te sispann m' soti nan bay hey ee kounye a. Fòmasyon, yo fè eksperyans, ak strik lòd yo tout te jwe yon wòl nan sa. Te gen kèk zanmi-madichon bondye nan sa dell', ak prèske pa gen okenn konfidan. Yon lach lèv te yon tikè asire w ke nan lanmò. epi ou pa janm te konnen ki sa ki, kote, oswa ki jan ti moso nan enfòmasyon tonbe nan men yo mal. Lè yo te kòmanse ap travay, tout moun te yon moun lòt nasyon. Ou te yo retire pawòl bondye a "trust" la soti nan diksyonè ou. Li se yon eta nan byolojik nan lavi sa a ki ke ou itilize sèlman lè te gen pa gen okenn lòt chwa, yon emosyon ke ou rkouru nan sèlman lè li te inevitab.
  
  
  Mwen panse kase tounen nan l ' jan mwen te santi avyon an kòmanse nan peyi konsyamman nan fen solèy. Li, yo te santi yo fache crosswinds rale avyon an ke yo te monte moute soti nan tèt mòn yo. Nou aterisaj sou sit la pral yon etwat pist otorize nan lanèj ak glas. Li apiye tounen nan chèz li, li fèmen je l', ak gen dwa panse l ' yo retounen ankò, tan sa a Dupont Sèk nan Washington, DC, nan RACH katye jeneral. Mwen te jwenn uit, ak abityèl nan liy nan sekirite gad yo akonpaye m ' nan mitan lannwit lan biwo resepsyon an ki sitiye nan papòt la nan Hawk a biwo yo.
  
  
  "Mesye Carter," li te souri, kap nan m ' ak lajè je. Nen gen yon anpil nan enfòmasyon kaptivan pa sèlman sou sot pase m 'travay, men tou, sou la lòt m' yo kalite, tankou genyen la nasyonal chanpyona a nan etwal-klas navige yachts, kondwi lisans pou Fòmil mwen vwati yo an, e kenbe yon nwa senti nan karate. Li, nan vire, se te yon trè wonn blond. Pou yon moun ki toujou dezaprouve konsa pou sa anpil sou mwen lavi sosyal, nonm lan fin vye granmoun toujou te sanble yo achte tèt li bon gou asyèt nan deyò tab la. Mwen te fè yon nòt mantal yo mande mwa sou li nenpòt moman.
  
  
  "Kontan ou te fè li, N3," li te di ke mwa l ' antre nan biwo. Ego nan asye ble je te di m 'ke li modi byen m' espere pou yo reyisi. Ego nan Nouvo nan England Rezèv ekip leve, li te mache sou nan fim nan pwojektè ki te kap nan ekran an blan nan sant la nan sal la.
  
  
  "Fim sa yo?" - kòmante sou li. "Ki sa ki yon sipriz inatandi. Èspere ke yon bagay avant-garde, etranje ak sexy."
  
  
  "Pi bon pase sa yo ki," li te bougonnen. "Kamera kache. Yon kout dèyè-sèn nan yo-gade nan misterye nan peyi wa ki nan Nepal, koutwazi nan Britanik Entèlijans."
  
  
  Mwen panse prèske imedyatman tounen vin jwenn catalogue Nepal paj. Li te yon pati nan fòmasyon nou yo devlope tankou yon te panse ka a pou kreye dokiman ki te ranpli avèk divès kalite moso nan enfòmasyon. Li te wè yon dezabiye nan peyi sou 500 pa 100 kilomèt, yon peyi kote wout yo yo te konsidere kòm yon deliks, yon tanpon leta ant Lachin, ak Chinwa yo-kontwole Tibet ak peyi Zend. Malfini etenn limyè ki apa pou, vire sou pwojektè a, ak lide m ' te ale vid.
  
  
  Nan premye plan an nan piki a te nan yon ri sèn: gason ak fanm, gen kèk nan abiye ak jip, lòt moun nan klere sari-tankou bèl sentiwon pase, ak timoun yo kouri dèyè Jakòb nan mitan foul moun yo. Mesye yo fin vye granmoun te gen fè fas a tankou ansyen parchemin, jenn moun yo te gen po lis ak nwa, je rapid. Bilding yo te pagoda-tankou nan style achitekti, ak premye a enpresyon a mwen te resevwa te nan tèren an ilizyon dirèk nan anpil lòt peyi. Li klè ke tou de peyi Zend ak Lachin te melanje enfliyans yo nan Nepal. Jenetikman, ap fè fas yo li te wè ta di sa yo ki nan tou de Endyen ak Chinwa pèp yo, men yo te gen karaktè pwòp yo. Kamera a demenaje ale rete nan etap la, li wè yon nonm wo nan safran rad yo nan yon mwàn Boudis. Mwa Sib te pwòp-raze, l 'pwisan bra yo ak fè, ak figi l' te gran-jou, mens-skinned fè fas a yon Nepali. Men, te gen pa gen anyen asèt sou mwa a nan kè yon nonm, pa gen anyen nan nonm lan apa pou bondye. Li te yon arogan, domine fè fas a, enpasibl, ak yon fò enpasyan plis klere byen bèl nan li. Li te pase nan mitan moun ki moun ki te bay fason l ' tankou yon monarch, pa yon mwàn. Hawke a, vwa a trene nan.
  
  
  "Mwa a se non Ghotak," li te di. "Sonje ke figi. Li se yon monk, kreyatè a nan yon separatis kil, k ap chèche pèsonèl ak politik pouvwa. Tèt la nan Theoan Tanp lan ak Sèpan an Sosyete, yon gwoup fò ke li te sanble. Gotak reklamasyon yo dwe eritye a nan lespri bondye a nan Karkotek, Seyè a nan Tout ak Koulèv yo, ak yon figi enpòtan nan Nepalese mitoloji ."
  
  
  Kamera a deplase tounen nan lari a, ak soti nan wout la li te okipe, li te klè ke kameramann te yon amatè. Imaj la se koupe soti ankadreman an nan yon wòch figi a ak tipikman zanmann-ki gen fòm fè fas a yon Boudis eskilti. Figi a te mete yon òneman kwaf te fè yo sanble ak yon dragon, ak lòt koulèv espiral toutotou ego nan ponyèt yo ak pye.
  
  
  "Yon estati Karkotek, Seyè a nan tout dragon yo," Hawk eksplike. "Nan Nepal, koulèv yo sakre ak ih se entèdi yo touye yo, eksepte nan sèten byen defini, relijyon oryante sikonstans. Yo touye yon sèpan sa a se pou antrene kòlè bondye a nan Karkotek."
  
  
  Kamera a chanje de figi yo, yon nonm ak yon fanm, chita sou de bèl fotèy pou surmonter pa yon lò nèf-te dirije koulèv.
  
  
  "Wa a ak Larenn," Hawk te di. "Li se yon bon moun, ap eseye yo dwe pwogresis. Li se rijid ak sipèstisyon ak Ghotak. Tradisyon gen li ki wa a pa janm ka parèt yo dwe k ap resevwa èd, otreman mwa l ' imaj yo pral tou lèd."
  
  
  "Ki sa ki sa sa vle di?"
  
  
  "Pou ede l', ou bezwen mache sou ze yo," Hawk te reponn. Kamera a chanje ankò, epi li te gade nan yon nonm ki granmoun aje nan yon levit sou yon soutan blan chemiz. L ' cheve blan ki te fòme yon kouwòn pi wo a delika li, delika nan figi an. .
  
  
  "Patriyach Liunga," Hawk te di. "Li te voye foto sa yo. Yon lòt nan royal fanmi an, se li ki te opoze Gotaka. Li estimation Gotak a reyèl motif yo ak entansyon. Li se sèlman rete fidèl zanmi nou yo te nan plas."
  
  
  Malfini vire sou kamera. "Sa a se prensipal la jete nan karaktè yo," li te di. "Ghotak gen moun konvenki trè byen ke li se li menm la nan lespri bondye a nan Karkotek epi li se gide pa dezi yo nan Bondye. Oke, li nan kouri pa la Wouj Chinwa. Yo yo ap eseye pran sou Nepal pa inondasyon li ak imigran, epi yo yo ap eseye fè li kòm byen vit ke posib. Men, nan anplis de sa, efikas migrasyon depann sou bòdwo an prezante bay wa a, louvri peyi pou imigran yo ak ofisyèlman akeyan ih. Yon fwa moun ki siyen kostim wa a sou zafè sa a, lanfè pa gen okenn chwa men yo siyen an fraz li yo ."
  
  
  "Epi sa a, sa Gotak ensiste sou yo, mwen pran li,"mwen te di.
  
  
  "Aktyèlman," Hawke te di. "Senyè a nan tout koulèv yo, Karkotek, vle émigration yo dwe pèmèt nan," Gotak di moun. Li se solid ase, men li ekate li moute ak de lòt bagay yo, fò l Koulèv Sosyete nèg ak lejand la nan yti a, vye bonom. Yti a touye moun ki opoze Gotaku."
  
  
  "Degoutan bigfoot?" Mwen chuckled. "Li se toujou isit la?"
  
  
  "Li te toujou yon pati enpòtan nan Nepalese lavi," Hawke te di. "Espesyalman nan kondisyon sa yo nan Cherpa, alpinist nan Nepal. Pa kraze tèt ou jiskaske ou pa ka pwouve yon bagay lòt bagay."
  
  
  "Pi bon kalite yti simagri?" Mwen te mande naivman. Malfini inyore m'. "Ki kote nou anfòm nan sa a?" Mwen te deplase sou. "Ou mansyone Britanik entèlijans."
  
  
  "Li te ih chatèy, men ih nonm, Harry Angsley, te malad grav epi yo te vin jwenn nou pou èd," Hawke te di. "Yo te deja gen trè kèk moun ki, ak nan kou yo pa t' gen nan vann Nepal a pozisyon estratejik yo nan eta a oswa nan militè a. Anba kontwòl Chinwa, sa a ta dwe gen yon wout dirèk nan peyi Lend, sa ki ka gen yon trè nwa difisil krak pou Chinwa. Li enpòtan anpil pou nou rete zanmitay, oswa omwen net. Ghotak mete terib presyon sou wa a ap siyen dekrè a sou imigran yo. Li sipòte dènye popilè petisyon.
  
  
  "Ki eksplike tout foul," mwen soupi, panse pou yon moman nan Donna Rudrich. "Èske mwen kapab jwenn l' an kontak ak Angsley?"
  
  
  "Li a nan yon sal nan Khumbu nan zòn nan Namche Bazar, ap tann yo dwe vole soti ak ekspoze sou detay yo," Hawk te di. "Wout la sèvis pou ou te konplètman otorize pa yon espesyal avyon militè sou etap nan premye nan vwayaj la, ak lè sa a, ou chanje nan yon komèsyal avyon nan peyi Zend. Deplase sou, Nick. Se sèlman yon kèk jou ki rete ant nou menm ak rasanbleman an nan Wouj Chinwa. tout balon yo."
  
  
  Anba zèl gòch lan nan avyon an, mwen te wè yon gwoup nan kay yo mete sou yon ti plato nan mitan an nan mòn ki wo yo, kòm si yon jeyan men yo te mete ih gen. Avyon an te vole nan direksyon yo, epi li te kapab fè soti yon teren etwat nan otorize peyi a kouri ansanm kwen an nan falèz la. Koulèv scarecrows, fache relijyeu, supèrstisyon ak vye bonom. Li te tankou yon twazyèm-pousantaj Hollywood script.
  
  
  Lè avyon an te ateri, li te ale fran nan yon ti ak yon ti jan primitif lopital, kote Harry Angsley te ap tann pou avyon an ki ta ka pran Mwa tounen nan England. Kòm li leve soti vivan tèt li bò lanmè a, li wè yon nonm ki te ti kras pi plis pase yon k ap viv kilè eskèlèt, fantom ak je koule ak yon koule figi. Enfimyè a sou devwa, yon ti fi Ameriken, te di m ' ke Angsley te frape desann nan yon trè grav atak nan auala, yon malarial lafyèv ki se sitou fatal epi li se sevi nan altitid ba marekaj yo nan Terai rejyon fontyè peyi Zend. Men, gen tipik Britanik courage, li te alèt ak pare pou di m ' anyen li te kapab.
  
  
  "Pa underestimate kote sa a, Carter," li te di nan yon yon ti kras pi fò chuichui. "Li k ap pase nan dè santèn yo nan diferan fason.
  
  
  Ghotak kenbe tout kat yo. Yo dwe onèt, mwen pa panse ke gen se yon lanfè nan yon anpil nan chans nan bat l'. Li konfonn tout moun."
  
  
  Yon anfòm nan touse koupe l', ak lè sa a, li vire tounen pou m', gade nan figi m'.
  
  
  "Mwen ka wè ke ou ap ensiste sou sa," li orèy. "Mwen regrèt sa, mwen pa ka travay avèk ou, Carter. Mwen te konn tande pale de ou. Ki moun ki pa te tande pale de sa a dyableman dell? Ke sa a plan ou. Ou pral gen fofile nan Katmandou ak lè sa a, montre moute kòm yon zanmi nan Liungi nan fanmi an. "
  
  
  "Mwen konprann ke sa mwen bezwen pou yo kòmanse pou kont li, kan sou Oni Konsa, ankò, kote lannwit demen mwen pral rankontre pa yon gid ak ki fèt pa yon mimmo nan eskwadwon nan fò a Gotaka Koulèv Sosyete a."
  
  
  "Aktyèlman," Angsley te dakò. "Sa vle di ke ou pral bezwen ekipman pou move tan kondisyon yo. Danders Panier magazen isit la nan Khumbu se plas la sèlman kote ou ka jwenn yon mwa. Li nan koupe sezon an -, men mwen espere ke li ka ekipe ou. Ou se pi plis pase sa pifò moun ki ale sa a fason. Ou pral bezwen tou omwen youn nan segondè ki mache ak pil gwo jwèt fizi."
  
  
  "Mwen pral ale kounye a. Mwen prèske te jele l 'sou wout la isit la nan ayewopò a," mwen te di.
  
  
  "Yon dènye bagay," Angsley te di, ak mwen te wè ke enèji nonm lan te byen vit seche. "Cherpa, alpinist, kokenn gid ak eskalad mòn yo. Tankou tout Nepalese yo, yo se plen ak sipèstisyon yo, men yo rete ouvè. Eseye ih, epi ou ka bat ih. Mwen te gen yon gwo pwoblèm ak mwen konpatriyot, ki se yon jounalis nan Angletè ki te swiv m ' isit la. Ou konnen sa a kwaze. Lè yo santi ' w soti yon bagay cho yo, yo vin san chen. Piblisite nan tan sa a pral ruin tout bagay ."
  
  
  "Mwen pral fè fas avèk li," mwen di grimly. "Mwen pral sispann pa demen mwen anvan m 'kite l'. Bay manti desann ak detann kounye a."
  
  
  Vizit la pa t 'afekte m' fè nwa, fache atitid. Li te tounen soti ke te gen pa anpil ki apwopriye pou m ' nan Danders yo vann an detay magazen. Alantou bagay sa yo, li te pran soti ase nan m gwosè yo ekipe m'. Fouri-aliyen bòt fouri-aliyen kolye, epè fouri parka, gan ak rakt. Li te gen yon bon fizi de kou nan bò gòch la, epi li te pran pa mwa, yon levye-aksyon Marlin 336.
  
  
  "Mwen pral gen plis materyèl vini mwa pwochen," Dunders te di m'. "Vwa l' se vwa a nan mwen pral stock moute, jan ou ka wè. Men, si ou vini tounen isit la nan pwochen mwa a, mwen pral gen tout bagay ou vle."
  
  
  "Pa si mwen ka ede ou," mwen te di, peye l ' ak loading tout bagay sou lou sak li te pote. Li te mache soti nan pòt la lè li te frape nan yon figi nan yon klere vèt nilon levit, kalite a ou ta wè sou pant ski nan Alp yo Swis. Soti nan anba yon fourur Tibeten chapo, mwen te rankontre de klere, fizyolojik je ble. Woz bagèt aksantu yon tou dwat, mens nen sou yon bèl, fran fè fas.
  
  
  "Alo, Yankee," li te di nan yon trè Britanik vwa. "Mwen ta renmen ou. Zanmi nou an Harry Angsley jis kite li. Non mwen se Hilary Cobb, Manchester Jounal ak Dosye a."
  
  
  Osi lwen ke li te kapab wè, Angsley pa t ' te di ke mwa a enmi, jounalis la, se te yon dane a ti fi atire. Li te mete pantalon ki ta ka kache yon anpil nan peche, men Nah a pye yo te long ak tete l ' te leve soti vivan pi wo a parka, ki te yon bagay nan yon siksè. Mwen ap gade l 'kòm je l' t 'ap moute desann sou acha mwen te trenen l' nan magazen an.
  
  
  "Eske ou pral pou yo ale sou ti mòn k ap grenpe?" li te souri li kòm li te mache bò kote m'. "Mwen panse ke nou ta pi bon yo pale pou yon ti tan, Yankee. Li ta ka kapab ede ou si ou kolabore avè m'."
  
  
  Li te byen vit remake ke li te youn nan bò kote yo fizyolojik, agresif jèn ti fi Britanik ki tòpiyè yo plus ak yo bulldog-tankou detèminasyon yo dwe konplètman unfeminine. Mwen pa te nan atitid la pou anyen anmèdan, se konsa li te deside ranje li byen vit.
  
  
  "Ou ta dwe te bliye di m', mwen renmen anpil," mwen te di. "Pretann ou pa janm te wè m' anvan."
  
  
  "Non mwen se Hilary," li te di kareman.
  
  
  "Tout dwa, Hilary," mwen te di. "Gade nan ki jan bèl li se. Koulye a, dwe kalite. Si mwen jwenn yon istwa pou ou, mwen pral di ou li lè mwen jwenn tounen isit la."
  
  
  "Pa fè bagay timoun," li te di sevè. "Prezans ou isit la se deja istwa. Anplis, li ta te alantou twò lontan yo rete tann, pou nenpòt ki reta. Yon bagay gwo yo k ap pase isit la. Nou reyalize sa a lè li te vin rekonèt ke Harry Angsley te voye isit la. Se konsa, pa pou tout tan." Mwen se pa bezwen pè nan sa a gwo, mechan bear a nan antikite. Li pa fè pè Hillary lwen."
  
  
  Te gen yon grip pou li ke prèske imedyatman avize m'. Mwen te toujou nèm ostil fanm. Yo te toujou ap kontinye yon lagè ant sèks yo, anjeneral, envansyon imajinè slights pou goumen pou yo.
  
  
  "Mwen rekòmande ke ou kolabore avè m'," li te di, flache yon klere tou souri. Malgre anmèdan li yo fè fas a, Nah te gen yon figi bèl.
  
  
  "Son tankou yon menas, poupe," li te kòmante ke li trudged nan ki kouvri ak nèj lari yo.
  
  
  "Konsèy," li te souri ankò. "Mwen pa ka jwenn nan biznis ou nan yon anpil nan fason, epi mwen pral di l' si ou pa kite m ' nan, menm jan ou Yanki yo di. Li kapab konplètman dezagreyab."
  
  
  "Ou ap deja pwouve li," mwen gronde. "Koulye a, kite m' ba ou yon ti konsèy, poupe. Jwenn pèdi."
  
  
  Li te sispann, ak mwen te mache sou, santi l 'apa pou bondye nan je yo dèyè m'. Mwen toujou te santi pa renmen lè mwen te rankontre yon ti fi ki gen figi l ' ak atitid. Nan sikonstans lòt, li ta gen yo te eseye chanje sa ostilite pou yon bagay ki pi cho.
  
  
  . Isit la, li te twò énervé enkyete sou anyen lòt pase ap resevwa yon chanm nan inn lokal la. Angsley te di yo pou yo prepare yon sèl, ak yo te fè - yon ti chanm ak yon kare fenèt. Lotèl la te pa gen anyen plis pase yon gwo konvèti ki estab, men li te cho ase yo manje nan. Mwen mete l 'nan chanm mwen ak te ale desann nan jwenn yon bagay yo manje, l' ap mache sou de poul chita sou anba a etap sa yo nan eskalye a an bwa.
  
  
  Yon dife ki te gen kase soti nan chemine gwo nan bò kote nan sal la. Mwen te gen yon pa gen okenn santi yo pou kolye, ki kite yon anpil yo dwe vle, ak kèk alantou prensipal la Nepalese pwodwi, bon fin vye granmoun pòmdetè. Lokal la ale, yon byè cho yo rele chang, pa t 'bezwen deranje m' anpil, se konsa li te chanje nan te, omwen fò. Mwen pa t 'fini mwen manje lè mwen te wè l' ap vini desann eskalye yo, epi nan ap vini nan direksyon m'. Te gen sou douz chanm nan lotèl la, epi li te sanble ke yo l ' ke li ta dwe sou yon sèl bò kote yo. Li te pote yon ble a chanday lenn mouton, pwatrin li ap monte sevè moute ak soti, ak janm li yo te gra men, byen-ki gen fòm. Tout cheve nan tèt li, ki te deja kache nan anpil nan pakin hood, se te ash-blond ak kout. Li gade l 'yo apwòch epi se pou kontanple l' antre nan nah, unabashedly pèsistan sou li plen, yo anfle nan lestomak kòm li sarepta pa chèz la.
  
  
  Li tann, je l 'flèch, l ap gade m' fwadman, li bouch yo pursed.
  
  
  "Fini?" li te finalman te di.
  
  
  "Bèl ekipman," Poe kòmante ant mòde nan steak. "Mwen swete li te gen kèk lòt ti fi."
  
  
  "Ou vle di yon ti fi ou a ki kalite."
  
  
  "Ki sa ki se li?" Hey mande l', souri.
  
  
  "Yon moun ki moun ki vle gade nan ou klere je ble, santi misk ou yo epi yo dwe enpresyone," li te di. "Plis pase tout otèl la, ak ki moun ki se angaje nan restoration nan mwa ou, yo te pare yo tonbe nan kabann nan avèk ou san pèdi tan."
  
  
  "Pou yo wete pantalon ou," mwen te di.
  
  
  "Eske ou te panse sou sa ki mwen te di?" "Ki sa ki se li?" li te mande frwa.
  
  
  "Sou nou, pou yon dezyèm fwa, Hilary mwen renmen anpil," mwen te di.
  
  
  "Mwen pran li ou pa ap ale nan kolabore avè m'."
  
  
  "Ou te resevwa li dwa, siwo myèl," mwen te di.
  
  
  "Pa di mwen pa t' avèti ou," li te di, vire ak mache ale.
  
  
  "Hilary," Hey rele apre l'. Li te sispann imedyatman epi yo tounen vin alantou. "Mwen pa t' di ke," mwen chuckled. "Li fè m pè, se konsa, mwen souke.
  
  
  Bouch li sere boulon epi li te mache lwen. "Nah a te resevwa reyèlman bon kovèti pou," mwen te panse, gade l ' chèf. Mwen mande si nenpòt moun te janm itilize yon mwa? Li te apèn fini rès la nan l 'estèk nan kolye l', epi yo te jis fini l ' te lè li te wè se yon timoun ki mache nan ak apwòch sou tab la. Gen, an Nepalese nonm pwente nan direksyon m 'yo, ak pitit yo te vin moute pou m'. Li lage m ' yon nòt. Li louvri l ' vit.
  
  
  "Inatandi nan evènman yo. Tanpri vini pi vit ke posib. Angsley."
  
  
  Li te remèt ti gason an yon mwatye, woule l ' kanpe, epi te mache nan nan mitan lannwit lan. Van an imedyatman frape m', ak mwen te wè yon liy nan Cherpa k ap deplase nan direksyon pou vilaj la, ih kouvri nan nèj, Suedwa yo ki endike ke yo te jis vini desann soti nan mòn lan pase. Nan lopital la, yon angle-ki resevwa fòmasyon Nepali enfimyè a te di m ' ke Harry Angsley te ap dòmi. Mwen te montre li nòt la, epi li dezaprouve.
  
  
  "Enposib, mesye," li te di. "Mesye Angsley mouri pandan plizyè èdtan. Pa te gen okenn yon sèl isit la pou bay l ' yon mesaj. An reyalite, dwòg, nou bay l ' apre manje midi, anjeneral, mete mwa a nan dòmi tout nwit lan."
  
  
  Koulye a, fwon li te ride, ak yon sans de a bliye yon sèl lide m'. Li kouri tounen nan otèl la, m ' poumon boule soti nan frèt la lè echantiyon, lè pou li, te rive nan chanm li. Li pouse pòt la ouvè, ak sans nan imèsyon approfondir. Tout ekipman an mwen te achte l ' ale. Lou parka, rakt, bòt, fizi, tout bagay. San li, mwen pa ta gen te gen yon chans yo pase nan Oni Konsa, ankò, kote li te sipoze satisfè chèk yo dwe kenbe alantou Liungi fanmi. Mwen pa te ale nenpòt kote san yo pa l'. Harry Angsley pawòl swirled nan tèt mwen. "Pa underestimate kote sa a," li te di. Li vini jwenn ou nan dè santèn yo nan diferan fason. Li te pwòp, menm entelijan. Pa gen okenn bagay ki graj, jis yon pwòp travay yo nan kanpe m'. Li gade nan pòt la nan chanm li. Li te tankou yon senp obtenir sa ke yon timoun kapab louvri li. Nan kare li yo nan fenèt la, mwen te wè ke li te nèj. Epenglaj yon lou chèz la etaj, li ban pou laprès ale nan dòmi. Mwen ta pwal peye yon lòt vizit nan Dunders ' nan magazen nan maten an, men li te trè fasil ke li te gen anyen lòt bagay li te kapab sèvi ak, epi li yo ta dwe sou wout li nan sa a pase bò midi. Petèt Angsley gen yon lide.
  
  
  Mwen fèmen je m 'e yo te fòse tèt mwen nan dòmi, ki yo pa t' konsa difisil. Wilhelmina, mwen 9mm Luger ki te yon pati nan m', toujou atache nan zepòl mwen pòch, mete l sou kabann lan akote m'. Hugo, mwen kreyon-mens talon, te gene sou avanbra dwat mwen. Mwen pa t ' pran nenpòt ki ekipman espesyal pou travay sa a. Tankou Malfini te di, pa te gen okenn tan. Britanik nonm sa a te rele ijan ak konplètman inatandi. Li pral jis Wilhelmina, Hugo ak l'. Petèt mwen pa bezwen yo. Te gen toujou espwa.
  
  
  Dòmi l ' te bon. Li te yon trick li te aprann yon bon bout tan de sa. Lè l ' anba toudisman, nan denmen maten solèy te klere byen bèl frwa nan ti fenèt. Mwen te nan Dunders sant Komèsyal lè li louvri.
  
  
  Kòm mwen te pè, li pa t ' gen espesyal nou prezante ke mwen pa ka menm anfòm. Mwen te sou wout mwen yo wè Angsley nan lopital la lè Hilary Cobb entèsepte m'. Li pa te nan atitid la repete li sòt.
  
  
  "Jwenn soti nan isit la," mwen gronde, pase mimmo nah.
  
  
  "Ta kwè mwen ka ede w," li te di. "Mwen tande ou te vòlè yè swa."
  
  
  Li te kanpe, vire, li gade l ' pou yon tan long. Mwen te di otèl la sekretè a ak li ta ka yo te pase l 'sou hey, nan ka mwen an sizyèm sans a te di m' ki pa te ka a.
  
  
  "Kijan te kapab ou ka ede m'?" Mwen mande tou dousman. Li te trè plezi ak rezève.
  
  
  "Mwen ta ka gen kèk ekipman ki kostim ou," li te di volontyé.
  
  
  "Pou egzanp, yon levit pou move tan?" Mwen te mande l ' la.
  
  
  "Wi," li te di dekontrakte.
  
  
  "Ak bòt ki ta anfòm m'?"
  
  
  "Yo jis ta dwe," li te souri.
  
  
  "Èske ou gen yon fizi twò?"
  
  
  "Yo jis ta ka gen vinn li," li te di smugly. Li pa t ' trape yo trè danjere kwen nan vwa mwen. Li te twò okipe yo te smug desen ak jwi li nan pwòp tèt ou. "Natirèlman, ou pral gen pou kolabore pou avè m'," li te ajoute douser.
  
  
  Ou ti bitch, mwen te di l ' mantalman. Li te evidan sa ki te rive. Li voye yon nòt, glise nan chanm mwen, li kouri al koupe ak m ' bagay sa yo. Li te gade nan li epi an silans rele l ' pa non diferan. Yo te gen pawòl bondye a "amatè nan" nan yo. Li te tèlman kontan ak l ' ti kras reyabilitasyon. Mwen deside anseye l ' yon leson.
  
  
  "Mwen devine mwen pral gen pou kolabore pou avèk ou," mwen te souri. "Ki kote ou te jwenn m' soti nan... sa a se yon ekipman ke ou kapab men nan men m'?"
  
  
  "Nan chanm mwen," li te souri smugly. Li tounen tounen l 'sourire, ak yon lòt fwa ankò, li pa t' wè kondisyon lanmò nan sa a dell nan kòb li. Amatè, li te di tèt li ankò. "Lè sa a, ou pral kolabore byen?" "Ki sa ki se li?" li te mande ankò. "Pwomèt".
  
  
  Li te souri nan li, yon ti kras jennen. "Mwen pral kolabore byen, mwen te pwomèt," mwen te di. "Se pou yo jwenn bagay ou deyò. "Mwen dwe sou wout mwen."
  
  
  "Nou ap sou wout nou," li te korije, tit pou lotèl la. Mwen te gen yon gade nan imilite melanje ak grudging admirasyon, ak li te ale pou l tankou yon pwason pou yon vè. "Mwen panse ke mwen souzèstime ou," li te di respè, l ap gade l ' fè li.
  
  
  Lè li louvri pòt la nan chanm li, li byen vit gade toutotou sal la, wè ke tout bagay mwen te gen. Yo te nètman anpile nan yon kwen. Te gen yon louvri sak vwayaj sou kabann lan, ak li te ap gade l 'pou yo wete l' parka. Li te jis vire tèt yo nan direksyon pou lè m 'ee te pwan l' pa kou a, kenbe l ' ak yon men gwo. Li te lanse figi l 'desann sou kabann lan, yo rale koupe l' chanday ak mare li yo bò kote l 'chemiz manch, voye bra l 'dèyè do l'. Li te eseye rele, men li ranvèrse l 'sou yo ak frape l' yon fwa, difisil ase yo fè Nah dan moulen. Li rale l 'nan pye l', lè sa a, jete l ' sou yon chèz. Li rale soti yon ba bò kote l 'louvri sak vwayaj, mare l' nan yon chèz, ak te demisyone tounen. L 'tete te bourade kont li, bra, ak je l' yo te pa gen okenn ankò smug desen ak smug, men plen ak laterè.
  
  
  Li kache. "Ki sa ki... ki sa yo ou pral fè?" "Tanpri, l' ... mwen te jis ap eseye fè travay mwen."
  
  
  Li undid soutyen li epi rale l off. Li gasped kòm si li ta te frape, e li te wè dlo nan je nan je l'. Tete l ' te trè byen vize, plen ak chik, ak pwent tete plat yo nan yon jenn fi.
  
  
  "Ou ... ou bouje," li te di nan dlo nan je l', pou l respire soti nan pawòl bondye a. "Ou te pwomèt la ke ou ta kolabore avè m' byen."
  
  
  "Li se dwa a kolabore avèk ou," mwen te di. "Mwen fè sa a se konsa ou pa gen pou yo moute desann otou nan glas ak nèj, e petèt jwenn nan menm plis pwoblèm."
  
  
  Li te rive nan soti avèk yon sèl men ak cupped nan yon sèl tete, full ak avoka, ak lis, po jenn. Li te eseye rale lwen, ak flinched. Dlo nan je yo ki te ranpli je l ' ankò, men, kòlè li bat ih.
  
  
  "Mwen pral pini ou pou sa a, mwen fè sèman," li te respire. "Nou pral kite m' pou kont li, ou tande?"
  
  
  "Mwen kapab tande ou," mwen te di, kouri gwo pous m 'sou l' pwent tete. Li gasped ankò ak yo te eseye pou avanse pou pi lwen. "Kounye a ou ka tande. Mwen kapab fè sa mwen vle avè ou, " mwen te di, fè bak lwen. "Mwen te kapab moutre ou sa li vle di yo dwe yon ti fi, oswa mwen te kapab jis anbarase kote mò yo ye nan ou. Oswa li te kapab gen a jete ou nan yon falèz yo ak pa gen okenn yon sèl isit la ta gen yo konnen oswa pran swen. Nan ti bout tan, Hilary mwen renmen anpil, ou ap jwe soti nan lig ou. Ou jwe, epi m ap travay seryezman. Sa a se premye leson an. "Leson an dezyèm se pa janm mete konfyans nenpòt moun, ou te jis kite ou ."
  
  
  "Ban m' rad mwen an," li te di, reziste l ' pè.
  
  
  "Pa gen okenn mèt kib," mwen te di. "Ou pral dwe lib nan aswè a, ak lè sa a, ou ka jwenn abiye. Tout sa ou pral gen yon ti ka frison. Ak yon sèl bagay dènye. W ap nan chans. Mwen ka gen yon pi gwo anpil ranpe."
  
  
  L ' yo, te ale deyò epi yo gade nan nah ankò. Kòlè li te resevwa pi bon an nan li, kounye a ke li te asire w ke mwen pa te ale nan kadejak. Mwen renmen l ap gade l 'vire tout koulè diferan nan wouj pandan ke mwen pran tout reta yo eksplore tete l' ak pwòp je m ' yo.
  
  
  "Tankou mwen te di, bon ekipman,"li te kòmante ak yon grin. "Ale tounen nan Manchester epi eseye sèvi ak mwa ou."
  
  
  Li fèmen pòt la, pran l 'ekipman ak l'. Nan mwens pase dis minit, li te abiye ak sou fason l ' yo. Yo te ban m ' yon ki graj kat jeyografik nan Oni Pase nan glasye, ak mwen te deja te gen tout rès la.
  
  
  Gwoup la nan kay ki te grandi ki pi piti ak plis atire kòm li te mache desann glasye a nan pant yo ak yon valiz sou do l ' ak yon Marlin 336 lans wòch sou zepòl li. "Hilary Cobb," li te di ak van an. "Ou pa konnen li, men mwen te fè ou yon modi favè."
  
  
  Chapit II.
  
  
  Mwen pa panse mwen te janm te santi se konsa ti, santi yo poukont yo, epi yo soufri depresyon pandan y ap fè wout mwen an nan likidasyon, glise glas santye nan Himalayan Range. Mwen byen vit pèdi devan je nan vilaj la, epi kòm li carapace kontinye, van an vide nan m 'tankou kèk moun k' ap vanje, fache lespri entansyon sou detwi moun lòt nasyon yo sou li yo peyi yo. Dèyè do m', mwen te kapab fè soti nan pi wo pikwa nan Mòn Everest, ki pi wo a nan yo tout, Lhotse ak pwochen li. Yo dwat, dèyè yon tèt chaje liy nan file pics, te kanpe Makelu, epi pou yo kite, syèl - scrabbling Cho-Oyu. Kòm mwen te desann pi fon nan ridge la, mwen te antoure pa fèy papye glas ak anpil nèj blan. Baye fant loomed moute sou tout kote, gwo ase pou pèdi yon lame, ak glasyè pant koupe atravè danje ki make chemen ke li te yo te pran. A son piman bouk nan k ap deplase glas, bravo glasye, ak son an nan nèj glisad fè m ' santi ou dekouraje nan fè fas a yon fòmidab fòs yo nan lanati. Li sarepta sere boulon kapo l ' yo. Dwèt mwen sere boulon kòm mwen sere boulon li lasèt. Mwen te santi po a nan figi m redi kòm van an ansanm ak frèt konbine yo ban m ' karakteristik yon mask nan teksti. Epi li te desann nan Oni pase " repete. Li tresayir nan te panse a ki sa li ta dwe renmen pou monte pou tèt la nan sa yo tèt chaje tèt yo.
  
  
  Li sarepta sou yon gwoup nan glas-gratis wòch yo rale mete deyò yon kat jeyografik epi tcheke kote l'. Sou trase senplifye wout la, mwen te nan pozisyon. Toudenkou nan bri sa a sezi m ' ak li, ak mwen leve marlin sou zepòl mwen wè twa thars, Himalayan vanport, so sou tèren wòch, yo epè lanp ti tach koulè wouj reflete reyon nan anviwònman an solèy mitan jounen. Li veye yo monte wòch yo ak fasilite, epi yo te kòmanse mache sou, envying yo. Nan mitan jounen an solèy la te deja mete, kache dèyè tèt segondè, epi li nan ap resevwa nwa trè byen vit. Li kouri al, e li te rive nan konmansman an nan wout la li te ye tankou Oni Pase " ankò. Li blesi ant gwo mòn yo nan yon riban etwat nan enkoni vast yo nan glas glasyè, wòch yo ak snowdrifts. Mwen deside mete kanpe yon kan yon kote nan pase, ak jesyon an, constaté m 'dife a, yo pral jwenn m'. Li te chwazi yon kote sheltered soti nan van an yo epi te depanse ki rete limyè èdtan ranmase bwa dife. Nan mitan wotè santinèl, trese, lye, ak bab panyòl-kouvri rhododendron pye bwa yon jan kanmenm te grandi alantou yon endefèktibl wòch te kouwone ak nèj p ' ap janm fini. Lè li te sanble ase ti branch kòmanse yon dife ak ase gwo bwa pou kenbe li boule, li te wè muzk sèf ak fezan fè wout yo nan pyebwa yo. Depi mwen te gen ase fin chèch nèt vyann nan sak lekòl mwen an, mwen pa t ' bezwen nenpòt lòt bagay, se konsa, mwen trennen bwa dife tounen pou m chwazi kote.
  
  
  Li te resevwa nwa ak mwen te kòmanse pou limyè dife ak yon pi lejè lè mwen reyalize mwen pa t ' pou kont li. Mwen tonbe nan fizi nan men m ' epi yo tounen vin yo nan figi a kanpe tou dousman senkant yad lwen. Nonm sa a te kòmanse tou dousman apwòch, ogmante men l 'nan salitasyon, epi li bese zam l' yo. Mwa a pou yo fè fas a, prèske kache anba ba fouri kapo a nan anpil nan pakin, devwale degrade po, ti je yo, ak plat, laj Nepalese pomèt. Mwa a pye yo te vlope nan moso twal, ak de pye l ' yo te kouvri ak goatskin bòt. Nonm sa a te vin moute pou m ' ak te pale nan kase angle.
  
  
  "Ou ap tann pou yon fil," li te di. Sousi m ' te ale moute.
  
  
  "Ou pa espere pou yon pi plis kèk èdtan," mwen te di.
  
  
  "Li twò bonè pou li," li te di. "Eske ou pral nan Liungi fanmi?"
  
  
  Mwen nodded pou l 'a, epi li balanse men l' swiv mwen.
  
  
  "Yon vwayaj ki long," li te di. "Mwen te vin byen bonè. Se konsa, gwo twou san fon desann yon anpil tan nan mitan lannwit."
  
  
  Pou li, li te monte zèpòl. Mwen te konnen ke vwayaje nan pase nan mitan lannwit te patikilyèman danjere, men mwen pa t ' gen resous yo nan diskite ak sa. Anplis, mwen pa t 'tankou lide a nan depans pi fò nan mitan lannwit lan pou kont li nan yon campfire nan a vas vid nan pase, ak sèlman urleman nan van kenbe m' konpayi. Si mwen te gen chans. San yon dout, te gen chen mawon nan zòn nan. Epi finalman, li te souri nan tèt li, kote li te vini soti nan? Yti, vye bonom. Li regarda nan li eten an bwa piramid epi ki te swiv gid l ' yo. Li te demenaje ale rete ak konfyans nan yon goudwon, ak mwen jwenn mwen eskalade ak glise lwen rete yon distans rezonab dèyè l'. Li te fè yon santye an ki te mennen nou alantou a pase nan premye dan ak moute, eskalade sou glise, glas ki kouvri ak ap fè fas wòch ak etwat sou kornich. Lannwit tonbe, ak nou kontinye pou avanse pou moute nan fè nwa a, ak lè sa a, ak li yo majik espesyal yo, lalin lan leve, ak magazen an gwo glas ble miwate soti nan nèj la ak glasyal fòmasyon. Ténèbres la nan wòch yo te yon kontras frape nèj la, epi lè yo wè nan dezè a, li gi angilè ak byen file, grave modèl nan yon Duchamp oswa Mondrian twal.
  
  
  Koulye a, li te kapab byen klè wè je l 'louvri nan devan l', epi nou te vini ak yon jistis lajè ledge nan wòch.
  
  
  "Nou ap repoze isit la," li te bougonnen, apiye kont yon glas ki kouvri ak wòch jemi ki leve soti nan yon sèl bò nan ledge la. Mwen te mete ajenou desann, pwan valiz lekòl mwen an, ak gade nan eskente nan bèl la," li te di, ouvèti moute devan je m', yon tèt chaje bote ke mwen pa t ' kapab chase nwaj menm nan frèt la anmè kou fièl.
  
  
  Hawk te renmen yo di ke prensipal la ajan nan sa a fonse, degoutan dell dwe gen katreven ane eksperyans nan, chat reflèks, trapèz nè, ak pouvwa psychic nan yon klèrvwayan. Si li vle rete vivan, nan kou. Psychic pati ke mwen toujou jwenn patikilyèman vre toudenkou vin rive vre ankò. Tout cheve nan tèt la sou do a nan kou li pa t ' twò frizè yo toudenkou leve kanpe, epi li te santi li kanpe sou fen a menm jan li akoupi atè ak regardant nan mayifik panorama. Li file alantou kòm li te vin nan direksyon m', tou de men li lonje pou pouse m ' sou tèt sou kwen an. Mwen te gen sèlman yon chans, epi li te pran li, plonje nan tè a ak arachman mwa a janm yo. Li te tonbe yo, tonbe sou tèt yo nan m', ak nou tou de prèske woule sou kwen an. Li leve yon sèl janm ase yo pouse tèt li pi devan, epi glise soti nan anba l'. Men, li te, ke mwen ta wè l 'anvan, mwatye yon ti mòn kabrit la, ak li te sou de pye l 'ak chita sou tèt nan m', voye m 'tounen ak fòs la nan atak l' yo. Mwen te santi pye m 'ale soti nan anba m' sou glas la, e li te tonbe. Ego men yo te rive pou m-fè-mal, men fò ak pwisan men yo. Talon pye l ' yo frape yon krak nan wòch la, epi li te pouse. Li woule soti nan wout la lè l mwa a kouri dèyè nan. Mwen janbe lòt li sou bò dwat mwen ak santi li rebondisman naivman koupe lou fouri kwen nan mwen mwa hood.
  
  
  Mwen vole nan pye m 'lè li te leve ankò, ak kounye a mwen te kapab wè l' kap apwoche m ' konsyamman. Premye atak sipriz voye fizi yo tap vole sou ledge la, epi Reine te antere l ' anba mwen parka ak chanday. Mike a etwat ponyèt anpeche m ' nan jete Hugo nan palmis m. Mwa a se ti je te jis entèselan pwen nan lun a, ak men l', sa ki te mwatye-ki plwaye, pa te bay okenn endikasyon nan sa ki mwa pwochen mouvman ta dwe. Mwen gade atè nan pye l', te wè ki jan li deplase l 'alenka l' jigo dwat la, te deplase pou pi devan epi eseye gen tan pwan m'. Li te plonje nan bò gòch la ak pase kouto. Tan sa a li konekte, ak li te kòmanse pou avanse pou pi retounen lakay yo epi desann, sur la wòch difisil dèyè resif. Mwen te ale apre l', ak tèt mwen te pran vòl soti nan anba m ' sou yon moso glas ki kouvri ak wòch. Li tonbe, te pwan kwen an, ak pouse off. Li leve nan pye l 'ankò, li kouri dèyè m' nan tèt la. Mwen jere pou fè pou evite li pa arachman mwa a janm ak yanking, epi li tonbe desann akote m'. Nou grappled, epi li pouse l ' tounen, men li te wiry ak goumen ak yo trè danjere dekourajman. Li te eseye voye jete karate pwenson nan bò a nan mwa a nan kou, men epesè nan lam febli efè a. Li kraze gratis nan m echapatwar, file alantou li, ak jan li yo te tounen, li te wè yo briye nan moonlight a sou long koube lam nan yon kouto. Li byen vit antre nan epi yo koupe ak koube lam. Li chire yon twou bayman nan devan m ' yo double, ki kouri prèske longè a tout antye nan rad mwen an. Li tonbe kòm li te kout kouto ankò ak lam la, ri kòm li te branche mwa, ak ankò, li te santi li antre nan volumineuz parka. Li te depafini parka, men li te tou te fè yon pratik twou nan li, nan ki li te rive soti nan l', rale Reine soti, e yo te tire. Li te fèmen nan sou m ' ankò lè li te frape pa gwo bal 9mm, ak li tensed, swayed bak, ak tonbe plat atè. Li te mouri anvan mwen te resevwa l ' la.
  
  
  Mwen fouye li, men yo te jwenn pa gen anyen. Mwa a levit te twò piti nan anfòm m', men li te bon ase pou ploge twou bayman li ta te fè nan mwen yo ye. Li te dechouke li nan mwa a nan mwa a nan kò a mò ak pouse nan twou kote byen file nan van te deja penetrasyon.
  
  
  Mwen te gen okenn chwa men pou yo eseye jwenn tounen nan kote dife a te kòmanse nan pase. Kontinye vle di ap resevwa iremedyableman pèdi ak risk lanmò a sèten. Menm jan mwen te kòmanse mache tounen konsyamman, ap eseye sonje ki jan nou te rive, mwen sezi si gen ta evantyèlman dwe yon reyèl gid pou rankontre m'. Yo gen asasen yo pou jwenn m ' pi bonè, men, petèt yo menm tou yo touye reyèl nèg. Te gen pa gen anyen li te kapab fè men rete tann ak wè. Li ranmase fizi a soti nan kote li te glise soti e li te kòmanse desann ankò, trase wout nou yo ak sèlman yon kèk erè minè. Mwen ti kras an bwa piramid te toujou entak, epi mwen jere jwenn dife a ale byen vit, jwi mwa a chalè. Li bloti pa dife a, ak van an ranmase kòm nwit la la approfondir, epi somnole koupe plizyè fwa. Pou m', sa a se sèlman transmisyon maladi a nan ranni nan yon nèj leopar prowling nan fè nwa a nan mitan lannwit.
  
  
  Li te byen ki sot pase yo minwi, lè li te tande endispoze son an nan mak pye yo nan nèj la, yon mou crunch. Li diminuer ozalantou ti sèk ki nan mond lan kreye pa la dife ak file gwo Marlin otou ak dwèt li sou deklanche la.
  
  
  Nan lun chemen, li wè yon figi tou dousman ap apwoche. Li tann jouk nan figi a, tou vlope nan yon fouri bouchon ak epè jakèt, pwoche bò dife a, ak lè sa a deplase pou pi devan, vise nan fizi l ' nan Nah.
  
  
  "Rete isit la," mwen te di. Figi a te sispann, epi li te mache sou nan li. Vini yo manje l', mwen te wè ke nouvo la te nan ti wo, pa pi wo pase zepòl mwen.
  
  
  "Ki sa yo ou ap fè isit la?" Mwen te mande l ' la. "Èske ou koulwa yo?"
  
  
  "Mwen te vini nan pran ou pou zansèt mwen yo," yon bagay ki mou, lis vwa a reponn li:. Li bese nan fizi l ' yo.
  
  
  "Yon ti fi?" Mwen pran rele nan sipriz. Li te deplase pou pi devan, ak mwen te wè yon ti, lis, jèn fè fas a peeking soti nan anba yon gwo an gonfle chapo ak yon leve soti vivan kolye. Li te gen yon piti, koken nen ak mou, zanmann-ki gen fòm je mawon. Li chita wearily pa dife a.
  
  
  "Pa dwe etone," li te kòmante nan pafè angle, ak yon allusion ti tay nan yon aksan Britanik la nan l ' ton. "Fi Cherpa ka depase nenpòt moun ki alantou moun. Li pa yon sherpa, men li te grandi moute nan mòn sa yo."
  
  
  "Supriz sanble tankou yon pati nan peyi ou," mwen te di, chita akote li yo. "Mwen te deja gen yon sèl aswè." Mwen byen vit te di l 'sou lòt gid yo ki te vin pou m', epi mwen te tande l respire sevè.
  
  
  "Yon mil ekskiz pou ou," li te di. "Zansèt mwen yo pral tris tande sou sa. Nou te pè ke yon bagay tankou sa a ta rive, men nou te san fòs yo anpeche li. Jis twa jou anons sa pibliye depi, nou te aprann ke youn nan domestik ki te pase mesaj ant papa m ' ak Mesye Angsley ki te fè pati Gotaka Koulèv Sosyete. Se poutèt sa, li imedyatman voye m ' al kontre ou. Li te konnen li te ka mete konfyans mwen.
  
  
  Li te planèt la men l ' nan devan yo nan dife a, epi mwen mete plis bwa yo sou li. Menm vlope nan inform kouch rad ki te sou, te gen yon bagay petite sou li, ak mouvman li kòm li te lonje nan devan nan flanm dife yo te lis ak grasyeuz.
  
  
  "Li Halin," li te anonse tou senpleman. "Entènèt la se yon pitit fi ki te nan Kay la nan Liunga ak, apre yo fin manman m' nan lanmò, yon fanm nan kay papa m ' lan."
  
  
  "Ak Tinon li, Nick Carter, Halin," mwen te di. "Ou pale ekselan lang angle. Ki kote ou te etidye?"
  
  
  "Mwen te ale nan lekòl nan England tankou yon timoun," li te di. "Mwen tounen vin apre yo fin manman m' te mouri. Nou gade pou pi devan pou arive ou a ak espere ke segondè ki fèt nan dezespwa. Ghotak se fèmen nan viktwa."
  
  
  Li te souri grimly. "Mwen pral fè sa mwen kapab," mwen te di. "Mwen deja gen yon kont pèsonèl yo sèvi ak mikro ak moun ki pale fè regleman ak sa gotak chat. Asasen ki te voye pou touye m ' yo, se pi plis pase yon ti kras anmèdan pou mwen."
  
  
  Halin te souri, dan l ' bèl ak blan. Li te etidye m 'ak yon bon konprann nan je l' fèt pa eksperyans nan, men yo nan eritaj.
  
  
  "Mwen panse si gen nan toujou tan yo, ou pral jwenn yon fason yo ede nou, Mesye Carter," li te di dousman.
  
  
  "Nick," mwen korije li. Li te souri ankò epi yo vin pou manje m'. Mwen te vle wè l 'pi plis pase jis yon ti jan ti nan figi l' ki montre yo nan kouch yo nan rad.
  
  
  "Nou pral pran repo pou yon kèk èdtan pa boukan dife anvan tit tounen," li te di. "Nou pral kouche fèmen ansanm, pou siplemantè chalè." Li te kanpe la devan dife a ak dousman rale m ' nan li. Vire sou bò l', se konsa ke nou mete tounen nan tounen, li imedyatman tonbe nan yon dòmi gwo twou san fon. Lè l ' toujou kèk tan kouche san kavo yo, li te reyalize sa a verite a nan aksyon li. Menm nan li lou rad sou li, li ta ka santi chalè a nan kò l ' kont li. Li byento tonbe dòmi ak fizi nan men l ' yo.
  
  
  Li te toujou fè nwa lè mwen te wè li, te santi li deplase, ak leve.
  
  
  "Nou pral kòmanse kounye a," li te di. "Li nan yon vwayaj ki long ak difisil." Nou jete kèk nèj sou dife a, epi mwen te jwenn tèt mwen sa ki annapre yo l ' nan yon etonan apante. L ' ti figi deplase nimbly ak byen fasil nan chemen, desann apik fèt yo ak sou wòch kornich se konsa etwat ke nou te gen pou yo avanse pous pa pous, chak etap yon envitasyon nan lanmò toudenkou. Lè jou lannwit tonbe ankò, nou te ale desann nan mòn yo ak sa, mwen wè vejetasyon. Tanperati a te tonbe yon ti kras. Sepandan, dife a te toujou akeyi yo, e nou te manje sèk vyann nan valiz lekòl mwen. Nou te pale trè ti kras pandan vwayaj la, pou l respire ak anpil atansyon epi konsève enèji nou. Lè nou finalman mete moute kan, nou tou de te twò fèb pou fè anyen lòt pase kavo a, ak nan denmen maten nou mete yo ale byen bonè ankò. Halin kwonometre li se konsa ke nou ta glise nan Katmandou nan mitan lannwit, epi li skirted trankil, lari yo fè nwa a finalman mennen m ' nan papòt la nan yon gwo kay an bwa ak yon tradisyonèl pagoda do-kay ki te sipòte pa solid bwa. Li louvri pòt la ak siy m 'yo swiv l'. Anndan an, li rele soti pou yon moun nan lang natif natal li. Mwen tande son ki soti nan chanm nan pwochen, ak nan yon doorless arch, mwen te wè nonm sa a ki gen foto mwen ta wè nan fim nan. Li te antre nan yon apante anime ak bese yon ti tan. Li, tou, te fè pi byen m ' yo bese nan mwen ankonbran ekipe.
  
  
  Li te ede m 'ak m' bagay sa yo pandan y ap Halin te pale byen vit l', ak ki lè li te fè, li te gade m ' ak gwo twou san fon, je wonn. "Mwen regrete ke ou entwodiksyon nan nou an peyi a te ka touye moun," li te di. Ego nan je ere moute ak desann figi m 'nan m',
  
  
  imans ak kap te menm pi gwo a nan la ki ba-covert chanm.
  
  
  "Ou se yon bèl moun, Mesye Carter," li te di. "Sa a bon. Moun yo se fasil pou mennen, fasil pou enpresyone. Vini non sou, kite la ale ak chita. Nou gen yon anpil nan pale sou yo."
  
  
  Pou li, li te remake ke Halin te disparèt menm jan li te swiv patriyach a nan yon chanm cho ak nwa rvetman bwa ak yon wòch recho nan yon sèl kwen ak yon tou limen an chemine a nan lòt la. An bwa nich ki te fèt briyan kwiv ak kòb kwiv mete urn, plato ki anba po yo, ak po a, ak yon epè tapi kouche neglijans sou planche a. Nou te chita sou ban ki ba yo ansanm ak chèz kouvri ak kouvèti yo, ak patriyach la te vide nan eten mugs.
  
  
  "Demen mitan lannwit, nan tanp lan hall nan Gotaka, gen se yo dwe yon kwiv reyinyon ak Karkotek," nonm lan fin vye granmoun te di. "Mwen pè li pral plis pase je ou te wè anvan, jenn moun."
  
  
  "Sa je te temwen yon gwo zafè," kòmante li.
  
  
  "Pandan yon reyinyon, Ghotak inflames moun nan mas erotik," Liungyi kontinye. "Lè yo ap nan prwa yo nan erotik yo sansasyon, li pral ankouraje pi plis ak plis nan sa a mas sikolojik fenomèn jiskaske moun yo fatige ak fin itilize. Lè sa a, moun yo nan mwa Koulèv Sosyete a pral men petisyon an pou Wa a nan mèkredi pou yo siyen, ak nan kou yo ap fè se konsa."
  
  
  "Mwen pran l' ou gen yon plan pou yo anpeche sa a?"
  
  
  "Youn nan sèlman posib nan moman sa a," nonm lan fin vye granmoun te di. "Lè tout bagay se pare, mwen pral entwodui ou kòm yon zanmi fin vye granmoun ki moun ki te vini soti nan yon lwen peyi ak nouvèl sou Karkotek. Dapre lejand, Lespri bondye a nan Karkotek roams figi a nan tè a."
  
  
  "Apre sa, mwen pral di moun yo ke Karkotek pa te bay nenpòt ki endikasyon ke li sipòte Gotak a pozisyon," mwen te di.
  
  
  "Sa a dwa," Liungyi te dakò. "Ghotak ap diskite ak menase. Mwen pa konnen egzakteman ki sa li ap vini ak yo, men li pral goumen ak tout l ' ta ka, ou kapab asire w. Bagay la enpòtan an se ke nou ka touche nan mwa a nan yon pozisyon kote li ka jwenn mwa a lapriyè bondye a siyen nan fen a nan seremoni an ."
  
  
  "Mwen jwenn li," mwen te di. "De tout fason, tayè pran li, yo pral fè yon seremoni, vrèman?"
  
  
  "Sa a se kòrèk," patriyach a te di. "Li te kapab pa refize moun ki fè seremoni an. Men, nou dwe anpeche l ' soti nan akonplisman mwa a nan objektif yo nan tout depans."
  
  
  Mwen te mande l ' la. - "Èske ou panse ke yo pral reyèlman peye atansyon m'? ""Apre yo tout, mwen se yon moun lòt nasyon konplè yo."
  
  
  "Yo pral koute ou, paske nan premye ou te renmen m', lòt yon sèl, epi mwen respekte isit la," li te reponn. "Ak lè sa a, paske lè ou tande pale sou Gotak nan deklarasyon sa a, ou te ale tout ke distans ki pou pale kont li."
  
  
  Li te souri nan li. Li te kòmanse a yon avi torsion yo konplike epi yo vire nan nonm lan fin vye granmoun nan aparans, aparamman edike ak gen bon konprann nan fason yo nan pèp li a. Li te kanpe moute sibitman.
  
  
  "Chanm ou a se anwo kay, epi gen yon beny ap tann pou ou,"li te souri. "Lwès-style beny se yon konfò mwen te grandi abitye pandan tan m' ki nan Britanik Lame a. Mwen panse ke mwen kay se pwobableman youn nan kèk nan tout rejyon sa yo ki gen enstalasyon sa yo deyò nan Palè Wa a."
  
  
  "Pale nan gwo kay yo wayal,"mwen te di," ki sa wa a te fè avèk li?"
  
  
  "Li priye pou nou siksè, men li te kenbe yon pwofil ba," Liungyi te di. "Si nou fail yo sispann Gotak, li pral fòse yo soumèt devan l' mwa ' demand yo s."
  
  
  Nonm lan fin vye granmoun ak mwen echanje banza, epi li te antre nan l ' ti, men konfòtab chanm ak yon kabann lajè, kouvri yo avèk yon epè goatskin dra. Basen lan te nan yon ti kabin tache nan yon chanm nan sa ki te reyèlman gwo ase yo kenbe basen lan tèt li ak yon sèvyèt etajè. Dlo a te deja nan basen an, epi li pèmèt chalè yo detann li douloureux misk. Mwen ta jis seche koupe ak te sprawled soti anba yon goatskin dra lè te gen yon frape nan pòt mwen yo ak Halin te vini nan. Li sezi sel. Li te pote yon limyè ble rad sou yon twal mens, ak tout cheve nan tèt li tonbe nan nwa kaskad nan zepòl li. Figi l ' yo te lis ak kòn elefan san yo pa yon souri, yo ak gwo, gwo pomèt mete nan pa èkstraordinèrman zanmann ki gen fòm je yo. Bouch li, kounye a mouye ak mouye, klere byen bèl ak cham. Menm si tete l 'te ti, tete l' jutted soti sevè soti nan anba yo, e li te chita nan devan m ' tankou yon piè bijou, yon radyan tandrès gaye soti nah. Li chita bò tab la akote m ' sou kabann lajè, ak li te wè ke Nah te mete pa gen anyen anba gwo rad li. Konsèy yo nan tete l 'te pwovokan pwen yo, menm si li pa t' sanble yo konnen li.
  
  
  Li mete yon bra pase sou zepòl mwen epi yo pouse m ' tounen sou kabann lan. "Tanpri vire sou," li te di. Mwen t 'se konsa, ak sa, li te kòmanse masaj do m', nan kou, ak zepòl yo ak yon manyen ki konbine sansibilite ak fòs.
  
  
  "Sa a se yon koutim?" Mwen te mande kiryozite.
  
  
  "Pou moun ki envite ki moun ki te vwayaje pou yon trè long tan nan vizite nou," li te di. Mwen te kouche toujou, ap detann ak jwi sensual santi nan men l 'menm jan li masaj kò m' yo. Mwen te konn masaj anvan yo a, men Halin nan men yo te karese kòm byen ke masaj, epi li sezi wè si li te konnen sou li. Mwen tounen vin tèt mwen pou gade nan nah, epi li te souri nan m ' tankou li te kontinye ak travay li. Li rale desann nan fouri dra, epi li men lis la po a nan baz la nan kolòn vètebral mwen, peze rasuran sou mwen tèminezon nève.
  
  
  Lè sa a, li dousman vire m 'sou yo ak fwote pwatrin mwen pandan y ap kontanple l' ap gade la danse limyè a siyman lanp lwil oliv jwe atravè li fikse fas. Finalman, lè li te fè, li vlope dra a sou pwatrin mwen. Men l 'kenbe l' nan ponyèt mwen, ak li chita tou dousman, pa eseye pou avanse pou pi lwen.
  
  
  "Ou se yon trè bèl bèt, Halin," mwen te di. "Ou fè konnen?" Li te souri yon gen bon konprann Azyatik souri, epi li te resevwa li rimatism. Tankou tout fanm nan mond lan, li te konnen li pwòp cham tout twò byen. Li dousman kouri tou de men anba pwatrin mwen, pou m ' kou a, ak lè sa a, desann ankò.
  
  
  "Ou gen yon kò bèl," li te di dousman. Li te kanpe moute, te souri, kònen m ' yon bo, ak bò gòch ak ki mou, an silans etap sa yo. Li imedyatman tonbe nan dòmi ak dòmi tankou yon ti bebe.
  
  
  Lè maten rive, papa l ' te sezi nan ki jan cho jou a te nan fon an. Mwen sèlman bezwen yon chemiz ak yon limyè anorak mache desann nan lari an. Nonm lan fin vye granmoun te gen manje maten ak m', epi mwen kenbe yon aperçu nan Halin flitting alantou kay la. Lè sa a, manje maten l', li ale, soti nan lokal gou. Li te sèlman te mache yon blòk kèk lè li rive enpoze tanp lan ak long, ba sal asanble pi lwen pase. Ghotak, ki moun ki te gade jis tankou nan sinema yo, li ta wè nan Hawke a nan biwo a, te vin desann etap sa yo, ki te swiv pa twa olye yo ran ras / tèm, fè-gason ame nan wa a ble chemiz ak blad chemiz manch, louvri nan ren an. Mwen te resevwa enpresyon a ke li te ap tann pou m ' deyò nan pòt la. Mwa a tan an te twò bon. Li te vin fran m', epi l ' ego ak domine fè fas a te frèt ak sevè. Li nodded, inyore abityèl banza.
  
  
  "Gen nan yon lòt yon sèl tout lòt peyi sou Liunga nan kay la," li te di ak yon grin sou bouch li. "Nou ve yo te ap tann pou ou."
  
  
  "Nan dell tèt li?" Mwen te di l. "Yon jan kanmenm, mwen te konnen ke yo pa t' ka-a."
  
  
  Mwa a je yo yo te deplase yon ti kras, men figi l ' te rete lekspresyon.
  
  
  "Ou ta dwe avize w pa jwenn enplike nan zafè ki gen ki pa konsène ou," li te di. Li te aparamman te aprann tou li angle nan Britanik lekòl ki te yon fwa yo gaye toupatou atravè peyi an. Pirin nan Mwa a frèt, gwo twou san fon je, li imedyatman reyalize ke moun sa a pa te gen okenn chans yo nan ke yo te anyen men yon lènmi, se konsa li te deside yo jwe li ouvètman.
  
  
  "Ou ap di m' nan lide pwòp biznis mwen an," mwen te di.
  
  
  Li te monte zèpòl. "Sèvi ak piman bouk lang si ou vle," li te di. "Ou Loksidan sanble obsede avèk malonnèt."
  
  
  "Epi ou atravè mond lan lès sanble yo dwe pouvwa-obsede," mwen reponn. "Remèsye ou pou konsèy ou. Mwen pa pral bliye mwa."
  
  
  Li pa t ' kapab ede flash nan kòlè ki klere nan mwa a nan je kòm li yo te tounen ak te mache tounen nan tanp lan. Li te pale nan twa l ' asistan yo fèt, epi yo tounen vin jwenn mwen.
  
  
  "Ou ap vini ak nou," a pi wo yon sèl te di, vwa l ' ba ak long. "Si ou pa vini tou dousman, nou pral fè li klè ke ou gen joure lama. Nan yon kèk minit, yon gwo foul moun va sanble yo chire ou apa."
  
  
  Mwen te peze menas la ak deside te gen yon bagay pou li. Men, mwen te plis enterese konnen ki sa yo vle di. Li lage kò l ' kap vini yo. Yon koki te devan yo, ak de lòt yo ki te tout bò kote m'. Mwen te dirije pou yon ki ba reyinyon kay, alantou li, ak nan yon ti, pye bwa a-kache netwaye.
  
  
  "Ghotak te panse ou te isit la fè m' anyen," a pi wo yon sèl te di, gade m ' nan figi an. "Li vin nesesè pou yo fè ou reyalize ki jan sa ki mal ou pa fè sa. Gotaku se regrèt ke li te anseye ou sa yo yon difisil leson."
  
  
  Li te souri nan tèt li. Li te yon apwòch diferan, men mwen te konnen taktik yo ta dwe menm bagay la. Yo gen entansyon bay m ' yon bon lide. Prèske kòm yon sèl, yo te rive nan nan yo ki lach chemiz, ak chak rale soti yon teren etwat nan geri banbou kòm epè kòm yon monte levit. Trio nan lidè leve soti vivan men l', li te mache desann avèk li. Mwen tande li yon siflèt jan li te pran vòl nan lè a, tounen vin lwen, ak leve soti vivan men m ' nan defans. Mwen te santi fè mal koupe, lè li frape l', epi imedyatman te santi yon group nan san sou bra m. Li rale retounen lakay yo epi te souri. Mwen te wè l', yon trankil men, anbarasan ti kras zam. Pi wo a yon sèl te vini ankò, e kounye a, de lòt la te sou yo kòmanse ranje andedan ak branch bwa yo.
  
  
  "Rete tann," mwen te di. Yo te kanpe obeyisan. Ghotak ta ka gen te panse a mwa a asasen te rate an koneksyon m', men sa pa t ' sa li te pral jwenn deyò. Twa bagay sa yo ta ka yo te brut nan Nepal, men konpare ak sa yo li te itilize pou trete yo, yo ki te fè pati sèlman nan forè a lig. Mwen te souri lè mwen wè yo kanpe la, ap tann pou ki sa mwen te pral di.
  
  
  Lè sa a, ak vitès la nan yon chat, li file ozalantou yo ak delivre yon souflèt pwisan nan solè plèksus a nan yon sèl la sou bò dwat la. L', te wè ego nan je bonbe kòm li te pwan pou lavi ak double sou. San yo pa kanpe k ap deplase, li file alantou li, plonje, e te pwan lidè nan trio nan janm li. Li jerked sevè, epi li woule sou. Yon sèl nan twazyèm refè ase yo frape m 'ak l' yo banbou baton. Koupe a sou zepòl li pran l', te pwan Ego nan bra, epi yo tounen vin l ' toupatou. Li te yelped ak mwatye-te tounen lè li bourade l'. Li pa t 'kite ale lontan ase yo peze l' nan kou a, epi li tonbe. Pi wo yon sèl lè sa a, te rive nan de pye l 'yo, ak te vin moute pou m', ak file alantou choute m ' soti segondè moute.
  
  
  Kònen kenbe m ' nan kwis pye a menm jan mwen te tounen. Lè li te mete pye l 'sou tè a, li te pèdi balans l' yo. Li rotond choute te flagran ak te santi tankou machwè l ' yo te kraze yo. Li t ap naje bak nan direksyon yon pye bwa yo epi tresayir, tonbe nan tè a kont miray la. Youn nan moun ki ta te frape nan plèksus solè a te sou jenou l', jis ap eseye trape souf l ' yo. Li te pwan l', li rale l 'nan pye l', ak jifle l ' ego atravè yon souflèt la. San koule soti nan blesi a ke li te frape tè a. Li trennen twazyèm kote de premye kouche prèske kòt a kòt. Pi wo yon sèl te étourdi, men konsyan. Mwa rale tèt li pa tout cheve nan tèt la.
  
  
  "Asire w ke w di bòs nan travay ou ke mwen vrèman regrèt ke mwen te gen pou tren ou nan fason sa a," mwen te di. "Li pral konprann, l' konfyans."
  
  
  Mwen kite l ' yo ak tounen al jwenn nan lari a prensipal, kè kontan ak ki jan li te ale. Ghotak te gen okenn moun fou. Li te konprann fòs ak enpitwayabl. Malgre ke mwen doute li, manifestasyon an nan sa yo kalite ka tou senpleman ralanti desann mwa.
  
  
  Li kontinye moute desann nan lari yo, obsève moun, sispann nan fournisseurs yo nan lari, ak evantyèlman te fini moute sou katye yo nan bouk la. Mwen te jis sou yo vire tounen nan Liunga nan kay la lè a, gade yo moute nan mòn yo, jis pi lwen pase ti vilaj, mwen wè twa figi ki t ' ap soti nan mòn yo. De premye yo te sherpa gid yo, li te aprann nan ihc. Twazyèm lan te pote yon klere vèt nilon ski jakèt.
  
  
  Mwen pa kwè ke li, li te di tèt li awotvwa. Mwen pa t ' vle kwè sa mwen te wè, men, mwen konnen modi byen sa ki mwen te wè. Twa figi yo lonje soti nan yon moun ki pa marye ligne te grandi gwo jiskaske yo te sou tèt mwen. Mimmo te pase de chèk yo dwe sove-sherpa. Figi a twazyèm te sispann ak gade nan m ' ak sekou ak deden.
  
  
  "Sanble tankou ou dvine li," li te di sevè. "Mwen pral ba w yon lòt chans pou yo kolabore avè m'," li te ajoute volontyé.
  
  
  "Mwen manyen," mwen gronde.
  
  
  "Mwen te konnen ou ta dwe sezi," li te di, ak ki te swiv gid yo. Li voye je nan Nah ak yon melanj de kòlè, yon drapo nan pèmisyon fè, ak envolontè admirasyon. L yo, deside ke nenpòt ti fi ki gen detèminasyon sa yo, pa ka dwe pou swadizan move. Li kapab tou dwe gen yon doulè nan manman bourik la. Men, li ta ka gen rate leson an, li te di tèt li, sonje sezi gade nan je l ' pandan sesyon ki sot pase a. Si ou pa, hey, hey youn nan pi plis ak rapid. Kòm li te akonpaye tounen nan vilaj la nan Liunga nan kay yo, li te souri kòm li te pase a mimmo tanp lan nan Ghotaka, epi yo te wè twa figi yo ede chak lòt moute etap sa yo.
  
  
  Chapit III.
  
  
  Lè mwen tounen tounen nan kay la, mwen te jwenn nonm lan fin vye granmoun ap tann pou m ' pou gen te. Yon mwa nan enfòmasyon ki gen plis detay pase nenpòt bagay mwen te konn tande ki te devwale yon eta danjere nan zafè ki te deja te rive jwenn. Halin, okipe ak devwa li yo, flitted nan ak soti nan chanm lan sou nahum, chak fwa je l 'yo rankontre m' yo, nan yon ti konvèsasyon prive. Mwen sonje kenbe tendres la nan men l 'sou kò m', ak mwen te kenbe sonje nonm lan fin vye granmoun nan mo yo.
  
  
  "Pou dat, plis pase 5,000 nan sa yo imigran ki te rive nan Nepal," li te di. "Depi tout moun bò kote yo, se yon ki resevwa fòmasyon Kominis mneur, ki byen vèrs nan fason nan brase moute dezakò nan moun yo ti sèk, sa a se yon fòs enpòtan. Ghotak, si li fòs wa a yo ki pèmèt plis imigrasyon san restriksyon, ki pral fini gouvènen peyi l 'anba lidèchip l' yo Chinwa Kominis zanmi."
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Ak moun ki vrèman kwè ke Ghotak se gide pa lespri bondye a nan Karotek?"
  
  
  "Wi," sa a granmoun lan reponn li:. "Li te trè entelijan lè sa a, jwe sou tout ansyen supèrstisyon ak rituèl yo. Jodi a seremoni a se yon koutim nan ansyen ke li te vle fè reviv kòm yon mwayen pou kontwole moun."
  
  
  Halin te vini nan ak yon fre kettle, li chita desann pou yon moman yo koute. Li te pote yon ki lach nwa kòsaj ak tangerine pou pantalon, ak ki li gade tankou yon bèl fanm-pitit.
  
  
  "Men, menm plis pase lespri bondye a nan Karkotek, li te yon egzanp nan ki jan yetis touye moun ki piblikman te opoze ak l'," patriyach la te kontinye.
  
  
  "Yeti?" Mwen pran rele. "Degoutan bigfoot? Yon fwa ankò, li pa lanbisyon m ' yo dwe yon lejand."
  
  
  Pou li, mwen te panse osijè de kenbe tèt nou anplas silans ki te koze m remak. Tou de nonm lan fin vye granmoun ak ti fi a gade m ' ak gwo twou san fon, ki grav je yo.
  
  
  "Sètènman w pa kwè nan egzistans la nan tankou yon bèt, èske ou?" te di, mwen toudenkou santi a ke mwen te deja te resevwa rimatism.
  
  
  "Pa gen yon sèl alantou isit la yo dout egzistans lan nan yon yti," nonm lan fin vye granmoun te di. "Yti a egziste. Mwen te jis panse ke li se yon konyensidans ke li te touye moun ki te opoze Ghotak, ak Ghotak se tirer alantou sa a."
  
  
  "Men, èske ou kwè nan Yti a? Tou de nan nou?"
  
  
  "Men, nan kou, gen nan yon lòt yon sèl," li te di, ak Halin nodded, je lajè. "Pa gen okenn dout ke li egziste."
  
  
  Mwen te demisyone tounen byen vit, ka akonpli ke mwen te foule a sou make tè a. Supèrstisyon, omwen kèk supèrstisyon, yo te evidamman pa limite a sa sèlman mas yo. Men, anvan li konplètman retrete, li eseye souke tèt yon fwa plis nan yon direksyon ki nan rezon ki fè ak lojik.
  
  
  "Eske ou te panse ke petèt Gotak touye moun sa yo ak te blame li sou yeti? Mwen mande l
  
  
  "Se sèlman yetis te kapab touye ih. Ou ta konnen si ou te wè ihc, " li te reponn. Telefòn li sonnen, epi nou fini nou yo te. Nonm lan fin vye granmoun te ale tounen anwo kay repo, ak Halin nesesè yo fini l ' kèk travay lap fè. Mwen te ale pou yon mache ak te rete anndan an pou senk minit lè mwen te rankontre Hilary Cobb. Li te pote yon kostim lenn mouton, ak yon lòt fwa ankò li te remake kijan parfe sansuèl tete l ' te.
  
  
  "Mwen jis fè antrevi ki pi bon moun," li te anonse volontyé. "Sa a se Ghotak, segondè Lama nan Teoan Tanp lan."
  
  
  "Ou se reyèlman fè gwo,"li te kòmante. "Mwen etone ke li te dakò al kontre ou. Mwen te konn tande ke li se trè aleka."
  
  
  "Ou ta dwe etone ki jan anpil pòt louvri lè ou flash laprès la kat," Hilary te reponn. "Li te di li te vle di yon Lwès jounalis sou wè l' yo sou ogmantasyon nan imigrasyon nan Nepal."
  
  
  "Li pa manke yon trick," mwen bougonnen.
  
  
  "Ki sa ki sa sa vle di?" "Ki sa ki se li?" li te mande toudenkou.
  
  
  "Anyen," mwen te di l 'byen vit, men li te kenbe jwe fent la, li gade nan m' mefyans.
  
  
  "Pa eseye pouse m' lwen," li te di. "Petèt mwen konnen l' pi plis pase mwen te panse mwen te fè. Sa a se poukisa Angsley te voye isit la paske nan imigrasyon Chinwa nan Nepal? "Poukisa ou te pran mwa a nan plas yo?"
  
  
  "Poukisa ou pa al lakay ou anvan ou jwenn mouri?" Mwen te di fòseman.
  
  
  "Eske yo pa ou yon ti kras mélodram, ansyen?" "Ki sa ki se li?" li te mande alalejè. Li te pran rvèr yo nan kostim li nan youn nan men yo, yo rale l 'fèmen, soulaje wè yon rapid flash nan gen krentif pou travèse figi l'.
  
  
  "Ou ka bliye dènye fwa ou te resevwa entelijan an ak m', siwo myèl," mwen gronde. "Mwen avèti ou pa dwe twò entelijan, epi mwen mwen di nou ankò."
  
  
  "Epi li te di li pa t' pou enkye," li kase.
  
  
  Li lage l', epi li te demisyone tounen, l ' je ble wonn ak grav. Li te di. "Poukisa pa nou rele yon trèv?" "Mwen pa pral deranje ou, epi ou pa bezwen deranje m'."
  
  
  "Oh, mwen Bondye, li manje nou," mwen jemi. "Ou konnen, pou yon entelijan, detèmine, debrouyar ti fi, ou se yon fò anpil estipid fanm. Mwen bay ou kèk konsèy bon. Plas sa a ka vire nan yon sitiyasyon trè dezagreyab nan nenpòt ki lè."
  
  
  "Ak yon gwo istwa," li te di san pwoblèm mwen tap.
  
  
  "Ale sou, kite m' pou kont li," mwen di kolè. "Jis rete lwen yo nan men m'." Li, yo te tounen ak te mache lwen soti nan nah. Mwen gen yon travay isit la, epi mwen demanti rapò medya yo sou li. Eseye rezon ki fè ak gwo agresif angle fanm pa t ' yon pati nan li. Yon jan kanmenm, sa a-madichon bondye a kote yo te kòmanse pou bay m ' yon santi w trè dezagreyab. Travay li se pou li ale nan kè a nan bagay sa yo, dekouvwi ak rasin soti yon bagay, ekspoze lènmi an ak rankontre l ' fas pou fas. Men, isit la tout bagay te deplase anba sifas la, yo te degize tankou etranj atitid yo ak apwòch. Li te deside yo konsantre sou Ghotak. Li te deplase pou pi devan de fwa. Petèt mwen ka pran m ' mwa pou louvri moute a, epi fè yon erè fatal. Mwen te ale tounen nan kay la, lonje sou kabann lan, epi eseye klè tèt mwen nan bonom degoutan, dragon bondye yo, ak tout lòt supèrstisyon. Yon madichon ka atmosfè anvlòp ou yo epi fè ou yon pati nan tèt ou. Li kite l ' panse moute desann tounen nan Halin. Sa a te yon bagay ki vo vlope moute nan.
  
  
  Li repoze jiskaske li te tande mou gong siyal dine ak te ale desann. Nou te manje byen vit, paske, kòm nonm lan fin vye granmoun yo eksplike sa a, seremoni an te kòmanse yon èdtan apre solèy fin kouche. Halin eskize tèt li pou yon ti moman, ak nonm lan fin vye granmoun te pran yon kèk ki sot pase pòf alantou ouka la. Li te fini tas nan dous diri diven, ke li te sèvi.
  
  
  "Mwen pral eksplike ki sa ki rive pandan seremoni an, ki jan li k ap pase," li te di m'. "Ak pi fò nan li, mwen pa panse ke mwen bezwen yo eksplike li pou ou. By wout la, èske w konnen ke gen se yon lòt envite sou peyi Lwès hall isit la nan Katmandou?"
  
  
  "Mwen konnen," mwen te di. "Mwen pa t' konnen ou ta tande pale sou li."
  
  
  "Li te rete isit la," li te di. "Li te pran m' nan kay la kòm yon kote pou vwayajè a, epi mwen eksplike fason li. Li se yon jounalis ki moun ki se trè fasil yo kominike avèk yo."
  
  
  "Ak trè entelijan," mwen ajoute. Li te kenbe an silans pa lefèt ke Hilary ta tou parèt nan seremoni an. Halin te fè koule a nan konvèsasyon nou an yo pote. Li pete nan sal la ak yon klere zoranj swa cape mare nan ren l ' zepòl fè. Anba, li te pote yon ti bout tan, emaye tèt tank ki te fini nan yon vid nan vant. Yon ble transparan materyèl tonbe soti nan ren li nan tè la. Tete l', sanble nan tèt la nan kòsaj kout la, leve nan doub monte desann, sevè vize, et l ' cheve nwa te klere byen bèl klere sou li roze-machwè woz. Li chè, yon lumineux, lumineux pearl, te vin nan lavi, éblouisant ki mou ak bèl.
  
  
  Li te mache ant papa l 'ak m', ak lè nou te vin yon long bilding ki gen yon do-kay ki ba pou tanp lan, li te deja gen blokis ak moun. Mwen te swiv nonm lan fin vye granmoun nan kòm li te ale desann eskalye yo. Pa te gen okenn chèz, ak tout moun te chita sou etaj la an bwa. Yon platfòm leve soti vivan, nan tout otèl nan zòn nan, ak etap la, ki te okipe devan an nan sal la, epi li te wè pa Ghotaka chita sou li pou kont li. Pami foul moun yo te yon nèg kèk yo te rele Koulèv Sosyete nan ble chemiz. Li, remake ke mwen gen twa zanmi ki te disparèt, ak te souri dousman. Gwo lansan brûler te pandye soti nan miray ranpa yo, epi te chita sou sèn nan, ranpli sal la ak yon dous, cloying pran sant.
  
  
  Estati yo ak divès kalite skultur nan Karkotek dekore do a nan sèn, ak twa mizisyen ki te chita sou yon bò, de nan tout yo jwe dousman sou long-tèt di sitars, ak yon twazyèm dousman caresses tanbou la. Lafimen ki soti nan limen lwil oliv lanp asonbri sal la epi ajoute nan solèy kouche a nan yon gwo chanm. Menm lè a, plizyè lòt mizisyen ki te jwe tankou yon jwèt ansanm twa nan premye a soti, ak li te tande etranj mizik yo nan yon kwiv kònen klewon ak konk kokiy rantre nan tanbou ak sitars.
  
  
  Fin vye granmoun, vann yo te sou yon sèl bò nan m', ak Halin te sou la lòt, ak ki lè mwen gade nan l', mwen te wè l ' tete ap monte dousman anba jeweled tèt. Mwen te panse ke yo ta gade tankou nah, ti men bon nèt. Kontanple l 'tcheke mitan foul moun la nan rechèch nan yon sann-blond tèt, ak finalman remake l' fran je opoze a kote li te chita. Hilary Cobb a te chita sou miray la, yon estati pwochen yo Nepalese fanm kanpe pwochen l'. Li leve je l ' nan platfòm la ak wè Ghotak jwenn kanpe, mache nan kwen an. Sal la imedyatman a te tonbe an silans. Li leve soti vivan bra l ' yo, Mwa a volumineuz safran chemiz manch tonbe blesi, epi yo te kòmanse yon seri de enkantasyon. Foul moun yo t 'ap bougonnen ansanm avè l'. Finalman, li te fini, bese men l', ak gade nan odyans lan ak yon fyerman kite lògèy vire tèt yo fas.
  
  
  "Aswè a nou selebre fètilite nan Karkotek Lespri bondye a," li te di. "Aswè a Karkotek, seyè a nan forè a nan tout koulèv yo, ap ede nou pou nou lib pou tèt nou, jwi kò nou yo, vin tounen youn nan nou ego. Men, an premye, li voye yon mesaj pou nou. Mwa a dezi se pou l ' di ou ke tan an te vini pou mande nou estime chèf, desandan Vishnu, moun ki Responsab la, yo akeyi tout moun ki ap viv nan nou an, sentespri a peyi a anba Lespri bondye a nan Karkotek ."
  
  
  Foul moun yo t ' ap bougonnen sou apwobasyon yo.
  
  
  "Lè seremoni an se sou," Ghotak kontinye, " ou pral demontre ke ou te tande Karkotek a vle ba ou nan mwen soumèt demann lè w siyen yon gwo woulo liv la yo dwe voye bay wa a, yon leve desandan Vishnu."
  
  
  Yon fwa ankò, foul moun yo t ' ap bougonnen sou konpreyansyon yo.
  
  
  "Kòm li se ekri nan Liv yo Sakre," Ghotak te ajoute, "se pou l' defi a Karkotek moun, pale ouvètman, oswa yo rete an silans pou tout tan."
  
  
  Mwen te santi m yo, men yo sere boulon kòm nonm lan fin vye granmoun te kanpe moute, gade ozalantou yo foul moun, ak gade nan Ghotak.
  
  
  "Karkotek pa pale nan bouch la nan Gotak," li te di, ak foul moun yo soupi byen fò. "Mwen te di l' devan, ak mwen di ou li kounye a ankò. Men, jodi a mwen gen yon lòt moun ki ta renmen pale ak ou. Li vin nan yon peyi anpil dè milye de kilomèt lwen. Li te mache sa yo kilomèt paske li te vle pale pou ou. ou. Mwa a nan ajoute jiska dola a se konsène ke li te tande byen lwen tèlman."
  
  
  Patriyach la te tounen m', epi mwen konprann. Li te kanpe moute, inyore Ghotak a boule kontanple, ak tounen vin jwenn fè fas a foul moun yo.
  
  
  "Patriyach Liungi pale sa a verite a," mwen te di, regardant byen vit yo nan lanmè koute, an silans moun nan dim, fume hall. "Moun sa yo ki ki vle antre nan peyi ou pa vini sou nou tankou zanmi yo. Li te tande pa Karkotek Lespri sou peyi m, ak yon mwa vwa mande m ' pou yo kite, alantou kay mwen, yo di ou sa. Sa a pral yon siy pou ou, mwen te di . "
  
  
  Gotak a, vwa a trene li kòm li te pran aksyon.
  
  
  "Nonm lan fin vye granmoun se fin vye granmoun, ak lòt nasyon an nan bay manti," li te kout loraj. "Koute, byen, Lespri bondye a nan Karkotek se fache ak yo pral pote nan sa ki mal sou ou. Èske ou ap chache pou siy? Panse nan ki yti a touye moun ki te opoze Ghotak."
  
  
  "Yti a pa pral fè mal nenpòt moun ki," mwen rele byen fò. Li prèske te di ke yti yo te yon dyableman fo, men kenbe nan tèt li.
  
  
  "Pa t' yti a yo tou, yo touye tout moun ki te opoze Ghotak?" mwàn a rele byen fò, ak foul moun yo gwonde nan rimatism.
  
  
  "Pa t' Karkotek ba ou yon siy ak mirak sa a?" "Ki sa ki se li?" li te mande, epi ankò, foul moun yo gwonde. Ghotak vire, li pwente yon dwèt nan Liungi.
  
  
  "Ale nan mòn yo, nonm lan fin vye granmoun, ak vini tounen intact nan yti a," li te di byen fò. "Si ou ka fè sa, Ghotak pral konnen ke Karkotek Lespri bondye a se pa pale nan mwa a soti nan bouch, e ke ou ak lòt nasyon an pa fè sa bay manti."
  
  
  Li te wè patriyach nan bouch yo fòme yon mens souri.
  
  
  "Mwen aksepte defi a," li te di. "Woulo liv la pa pral dwe siyen jiskaske yo rele ou fin ranpli a."
  
  
  Foul moun yo gasped, yon sifleman fò son eklate alantou yo, ak lè sa a, yo te bat. Liungi sel, rale m ' nan direksyon pou li.
  
  
  "Li se bloke tèt li," nonm lan fin vye granmoun te di eksitasyon. "Mwen reyalize ke ak imedyatman pran avantaj de li."
  
  
  "Men, ou kwè nan Yti a," mwen te di.
  
  
  "Nan kou, men se pa ke li te touye Kostya Ghotak. Lòt touye moun te aksidan. Li pa pral rive ankò."
  
  
  Mwen te enkline yo dakò ak nonm lan fin vye granmoun, espesyalman depi mwen te konnen ke tout yeti a istwa yo te yon pati nan bwa a tradisyon. Petèt mwàn a te bloke tèt li, panse ke nonm lan fin vye granmoun pa ta dwe twò pè yo aksepte mwa defi. Te trase je m ' tounen nan etap la lè Gotak vwa boomed soti ankò.
  
  
  "Seremoni an kòmanse," li te anonse avèti. Imedyatman, mou background nan mizik la te bay fason pou yon byen file, prèske pè bat, yon insistans bat ke vivifye, ralanti, ak akselere ankò nan yon enpilsyon bat.
  
  
  An sitarists te kòmanse yon kontinuèl chatwayant seri de kòd, ak jan li ap gade, sis ti fi te parèt sou dais, klè ak fè-pwatrin anba yon moso twal mens. Chak moun te pote ki sa mwen okòmansman te panse yo te gwo lanp sèt branch. Nan yon sans, yo te, men lè yo te mete kanpe, twa sou chak bò nan platfòm la, mwen te wè ke yo te sir falik senbòl, yo chak ak pwòp li yo konvèks baz. Lavi reyèl, sir senbòl yo te eklere sou yon ti mèch nan fen a nan chak yon sèl bò kote yo.
  
  
  "Sir se trete yo ak yon lwil oliv espesyal se konsa ke li fonn byen vit," nonm lan fin vye granmoun orèy m'. Sis ti fi prostèrne nan tèt yo anvan senbòl, lè sa a, yo te rasanble ansanm nan sant la nan sèn nan.
  
  
  "Ghotak, kòm Siprèm Lama nan tanp lan, yo pral chwazi yon ti fi pou yo touye pou Karkotek," patriyach orèy m'.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Ki moun ki ka li te chwazi?"
  
  
  "Yon moun isit la," nonm lan fin vye granmoun te di. "Li anjeneral chwazi tanp lan ti fi yo youn pa youn. Yon ti fi yo te rele pa yon Saint yo ap kòmanse pou motive tout kalite erotik emosyon ke li te kapab danse ak lòt aktivite fizik. Diferan moun ap sote sou etap la epi yo ofri tèt yo pou yo. li dwe chwazi yon sèl anvan an phalluses boule nan sann dife, ak nan yon sèl li te chwazi a, li dwe bay tèt li aswè a."
  
  
  Kòm li ap gade, Ghotak te kanpe nan devan nan sis ti fi. Lè sa a, li te toudenkou vire gade ozalantou yo ak pwente nan odyans lan.
  
  
  "Mwen chwazi Halin, pitit fi a nan Kay Leunga, yo ofri omaj a nan Lespri bondye a nan Karkotek," li te di byen fò.
  
  
  Je l ' lansa nan nonm lan fin vye granmoun. Li regardant nan mwàn a nan yon ebete.
  
  
  "Li pa nan ap vini soti?" Ghotak mande patisipan yo. "Se pitit fi a nan Kay la nan Leunga tou twò bon pou Karkotek Lespri bondye a? Ki jan bay gabèl tankou yon kay pale de Karkoteka?"
  
  
  nonm lan fin vye granmoun orèy m 'nan dan l' yo.
  
  
  "Si mwen refize kite l pou l bay tèt li pou Halin, mwen dwe sispann goumen l'," li te di. "Li te konnen ke. Sa a corkscrew se "souvan".
  
  
  "Epi si ou pa di pa gen okenn, ou pral kite Halin pou Bondye konnen ki moun ki," mwen te di. "Di e yo ale nan lanfè. Mwen pral jwenn yon lòt fason pou li ale nan l'."
  
  
  "Dyab la nan monachism rad frape pi pliye dola souvan ak lafwa," patriyach la murmures. Sanzatann, li tande yon rapid mouvman ki sòti bò kote, yon flash nan zoranj swa stries nan lè a. Li te tounen pou wè Halin kous nan direksyon platfòm la. Mwen rele soti nan li, men li pa t ' menm sispann. Kòm li te moute sou sou platfòm la, foul moun yo bravo l ' sou. Mizik la te grandi pi fò, ak toudenkou te gen yon sant evok alantou urn ansanm miray ranpa yo - yon etranj ki enteresan pran sant. Li presanti entansifye sansibleri nan odyans lan li wè ke gen kèk fanm yo te deja jete nan foula swa, vwal, ak bagay asòti. Halin te sou sèn nan, ki chita tou dousman, ak Ghotak bò gòch la, mache desann kwen an nan platfòm la. Falik senbòl yo briye, yo chak ak yon lonbraj diferan nan klere flanm dife alantou li. Halin nan je yo kenbe li kòm li te regardant nan ki pi pre falus, epi yo te klere byen bèl ak yon etranj klète. Koulye a, mizik la te bat li vibrasyon ritm ak yon prèske asourdisant volim, ak li te enposib yo jwenn lwen soti nan son yo ak ritm. Yo lave sou mwen tankou vag yo nan lanmè a, submerging, absòbe, mande. Li ap gade jan Halin yo te kòmanse danse, tou dousman an premye, lè sa a, ak ogmante sensuel. Mwen te wè l', yo ekzotik nan dansè sou tout pisin lan deyò, men yo ap tout imajine. Halin te chanje, je l 'demi-fèmen, l' a sib panche tounen. Li pwoche bò kote chak falus, yon ti kras plat sir imaj, lè sa a, te mache alantou chak youn, pouse chak tete ak tete li. Li te dodine retounen ak lide, epi kounye a ke li te kòmanse ap monte ak glise a soti, ak li te deplase nan sant la nan platfòm la. Ble a rad li te pote byen vit chire apa kòm kòlè a nan mouvman li yo entansifye, ak li mens ak mens janm throbbed ak swayed.
  
  
  Parfumé ak sibstans ki sou chabon dife yo rive jwenn odyans lan, epi li te santi yo chèf, tande jémisman yo ak demi-kriye. Halin ki te fèt yo, gaye janm li, ak vout tounen. Mwen tande yon rèl fanm ak gade tounen nan wè yon nonm woule sou etaj la avè l 'yo, balance l' nan pye yo leve, li desann. Gason ak fanm yo kole youn ak lòt. Yon pye kèk lwen, fanm lan vout kò l ' retounen lakay yo epi yo te kòmanse tranble kou fèy bwa nan ipnoz erotik. Yon tèt chaje ecstasy ap vale tèren nan mitan foul moun yo, ak lè ki te ranpli avèk mou jémisman ak son etranj. L', te wè Hilary Cobb kenbe bucaram sou jémisman ak fikse ak lajè, pè je yo. Li te souri nan l', li siye l 'earlobe ak yon souflèt ak palmis nan men l', e menm nan a dim limyè, li te kapab wè ki jan po li glistened soti nan bokal la.
  
  
  Halin tonbe pou planche a nan platfòm la, janm lonje a, tounen vout, ee la nan lavi yo rebondi ak konvulsion mouvman yo ki nan plezi, ak sir phalluses kontinye ap boule. Mwen te kapab santi yo swe sou pla yo, ak tounen lakay ou nan chemiz mwen te mouye. Kòm Halin kontinye ap monte ak tonbe ensiste bat la nan mizik la, nonm sa a sote atravè oditoryòm nan ak sou platfòm la. Li te kanpe sou li, pye gaye, tors l ' yo ap travay. Halin woule sou, ak li te apiye lwen ak tonbe sou platfòm la bay manti esoufle sou etaj la.
  
  
  Yon lòt figi a vole sou sèn nan e danse nan devan nan Halin, kounye a woule retounen lakay yo epi soti sou sèn nan. Li te vire do, l ' pwòp erotik mouvman yo yo toujou ap deplase, ak li te kite. Li te kapab wè ke Halin te kenbe nan pwòp li yo, bagay moun fou, glisad ak woule nan tout etap la, k ap deplase l ' tounen ak zepòl yo nan yon voluptuieu ritm, leve janm li nan enpasyan ki thrusting mouvman kòm waxen falik senbòl yo kontinye boule nan sann dife. .
  
  
  Nan devan m', la demi-fanm lan pete rele ak tonbe nan pye mwen. Imedyatman, li woule sou yo ak te kòmanse k ap deplase tankou yon dragon sou janm mwen. Yon lòt fanm ak yon nonm ki mete l', epi yo te fwote tèt yo ansanm nan yon ralanti foli. Plis ak plis moun yo ofri tèt yo pou Halin, epi chak te rejte yo paske yo te vire a nan tèt li oswa vire yo nan kò li. An phalluses yo te pa gen okenn pi plis pase yon pous kèk nan an gonfle sir baz yo. Papa l ' anroue chichote rive jwenn li.
  
  
  "Li pa ka refize ankò," li te di nan yon long vwa. "Li te gen yo chwazi yon moun. Tan se kouri soti pou nah."
  
  
  Urleman yo ak urleman yo te kounye a yon sèl kontinyèl bri, epi li te reyalize ke Halin, kenbe nan pwòp li yo, bagay moun fou, men te gen ki te fèt koupe an terib nan moman sa a pou osi lontan ke li te kapab. Men m ' te mouye, ak swe yo ki te kouri desann bra mwen yo. Li sote nan pye l ' yo, pran sote sou writhing, tonbe nan kò a, ak kouri pou platfòm la. Li ta wè Hilary Cobb, etoudi mesye, bourade l ap jemi, l ap gade yon sèn nan anvan tout koreksyon erotik dezi. Li te kenbe pa li sezi kontanple kòm yon mimmo vole pa. Halin a je yo te rete fèmen kòm li te vole sou platfòm la, te kanpe sou li, epi rele l ' non. Li louvri je l', epi li writhing kò kontinye li yo sensual ritm. Mwen kanpe sou li, kòb li, te santi ren m vin anfle ak dezi, kòb li, souke tèt mwen ak kwaze men m'. Bondye, doulè a nan kote sa a te mal. Dezi l ' tonbe sou li yo bèl nan kò a, pran ki ti kras fòm pafè e fè li pwòp ou yo. Men, mwen pa t ' vin isit la pou sa, mwen refize rapò medya yo sou li. Li te isit la pou anpeche yon bagay, pa komèt li. Toudenkou Halin a ki te kanpe e te pwan janm m ' yo. Li bourade l 'fè fas a kont arèt mwen, fwote tèt li kont m', ak lè sa a, jete tèt li retounen lakay yo epi kite soti yon-wo ' al moute kan rèl la nan liberasyon.
  
  
  Bri a sispann ak sezisman supriz, ak pou yon tan long te gen yon ki mouri silans. Sir imaj kraze, ak sal la te prèske nan fènwa. Silans la te kounye a kase sèlman pa son yo nan ekspire souf ak siprime sobs. Li voye je nan Halin. Li tonbe san konesans nan etaj la. Li te chwazi l 'leve epi yo te pote l' sou mimmo platfòm nan Ghotak a boule je yo. Mwen te fè wout mwen alantou sal la jwenn papa l 'kanpe pwochen nan m'. Li pouse ouvè pòt la ak te demisyone soti nan nwit lan la fre van, yon klè, entérésan briz. Halin te yon plim nan men m', yon bèl dòmi poupe. Kòm mwen te kite avè l', mwen te wè yon blond sib parèt bò kote sal la, epi mwen gade tounen nan wè l', Hilary Cobb, apiye kont jémisman bilding ak je l ' fèmen ak sanble.
  
  
  Halin tèt anba, epi li te sispann. Li louvri je l 'ak yon etonan mou souri ki parèt sou figi l'. Li rale l 'nan pye l', epi l 'gwo twou san fon je regardant tounen nan m'.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Èske ou ka mache?" Li nodded, ak papa l 'mete bra l' bò kote l ' ren. "Li nan plis pase, epi w ap tout dwa," mwen te di. Li te wè gwo twou san fon sekou ak rekonesans nan nonm lan fin vye granmoun nan je yo, ak Halin li vin apiye tèt li sou Emeu a zepòl. Mwen te ale pi devan epi kite ih pou kont li. Erotik eksitasyon pou yon ti tan efasman danje a reyèl, men se sèlman pou yon ti tan. Yo te toujou genyen, petèt menm plis. Men, yon lòt fwa ankò, yo te kouvri moute pa ekzòbitan imaj de peyi sa a etranj. Yon defi te bay, yon rimatism tès te bay yo, ak lè sa a, li te kouvri moute pa yon epidemi nan seksyèl twoub sou echèl la nan yon mas debòch. Demen, nonm lan fin vye granmoun yo ap ale nan mòn yo pou pwouve ke li pa pral touye pa yon bagay ki pa egziste, ki pwouve ke mitoloji, bondye pa t ' kominike atravè yon pouvwa-fou mwàn. Li te souke tèt li e yo te eseye ankò, men li te menm bagay la. Tout moun nan sa a kote yo te mete mask, ak mwen te gen santi a alèz ke yon sèl bò kote yo te kache lanmò.
  
  
  Chapit IV.
  
  
  Li ta pran l 'pou yon ti mache nan nwit lan la fre lè a, epi li ta kite Halin ak papa l' ale kay premye. Finalman, li glise nan trankil nan kay la epi ale moute nan chanm li. Evènman yo Stahl te jis temwen ta gen rêverie yon estati mab, epi li te jwenn tèt li tap voye yo vire nan silansye a nan mitan lannwit lan. Fouri dra a te cho ak mou, se konsa yo modi anpil tankou yon fanm. Li leve lè li te tande endispoze son nan ouvèti pòt la. Li sel ki te toutouni eksepte pou yon yon sèl kout, ak Reine te nan men m', pare nan dife, gwo pous m ' peze difisil sou deklanche la. Yon mou ble saint a te vini nan nan fenèt la kòm li te tann pou li, ap veye pòt la louvri plis. Menm lè a, yon figi ki piti yo parèt nan sal la anba yon volumineuz gwo rad swa.
  
  
  "Nick, se ou reveye?" vwa li te di dousman.
  
  
  "Halin," mwen te di. "Ki sa yo ou ap fè isit la?" Li te antre nan chanm lan, fèmen pòt la dèyè l'. Li chita sou kwen nan kabann lajè, ak mou lun nan fenèt la limen moute kwen yo nan figi l'. Je l ' yo te nwa, twou fon, yo chak nan ki te klere limen alantou.
  
  
  "Mwen te vini pou yo te wè ou, Nick," li te di. "Li di ke ti fi a pral ba tèt li nan yon sèl la li te chwazi yo."
  
  
  "Halin," mwen te di, mete men m 'sou l' ti zepòl yo. "Mwen te panse ou konprann. Mwen te vini pou ou pou ke ou pa gen pou bay tèt ou yo ba nenpòt moun."
  
  
  "Mwen konprann," li te di dousman. "Mwen konnen ou te fè li pou m'."
  
  
  "Lè sa a, ou pa bezwen yo dwe isit la," mwen te di. "Ou pa bezwen kontinye sa a avè m'."
  
  
  "Men, li tou te di ke yon ti fi se submerged ak dezi a yo te nonm sa a li te chwazi," Halin reponn. "Sa a verite tou."
  
  
  Fwon li ride. "Sa a se ka a avèk ou, Halin?" Li pa t ' reponn. Olye de sa, li bese modest, ak nan yon sèl mouvman rapid yo, volumineuz abiye te voye jete tounen, ak li te wè yon ke yo te se konsa parfe ki gen fòm, pè se konsa sensual, tankou yon gem nan tout aspè yo, ki te trè eksitan. Li chita candid, li klivaj koube nan yon ark bèl, tete l ' pwente moute, plen ak awondi anba pwent tete yo ak koube ak simetri pafè pou ti vle pèse anvlòp tèt yo. L 'pye yo mens yo te trè byen ki gen fòm, ak l' ranch yo te byen balanse. Li te vin nan manje nan fouri dra, mete men l ' sou zepòl mwen.
  
  
  "Sa a dwa, Nick," li te respire, li te santi l ' ti kò brannen. Li te pouse m 'tounen sou kabann lan ak te kòmanse pou kouvri kò m' ak nan bouch li, pou l respire dousman, ape_man nan po m, k ap deplase dousman desann pwatrin mwen, tout lavi m', desann, desann, desann ak yon touche kòm mou tankou yon papiyon zèl. . Li voye yon foli nan dezi a nan mwen, epi mwen te santi kò m ' reponn. Li woule l 'sou fouri dra, epi kite men l' karès de ti, trè byen vize essayant nan tete l'. Li jemi dousman, ak janm li ki te anvlope nan ren m. Mwen te santi bra l 'sere boulon otou m', epi toudenkou tout mou sansibilite te bay fason yo yon gwo, akablan grangou. Li frajil kò yo kache yon kokenn muscles fòs, yon tension fòs matche pa l ' andirans. Li pa t ' jouk pita jou lannwit sa a, lè li te te panse sou li, ke li vin chonje li deplase se konsa fasil à la perfides ak likidasyon mòn yo.
  
  
  "Mwen se pou ou, Nick," li te respire. "Mwen se tout pou ou." Li te demisyone soti nan anba m', detachman an sere priz yo ki nan janm li, epi yo tounen vin pote plis nan tèt li nan bouch mwen. Li nan pwòp bouch pa te yon fyévreuz, grangou bèt, grangou pou m ' manyen. Mwen te jwenn l 'anba m', ke mwen ranch yo, langi sou figi m', tout fè ak lis mouvman yo ki nan favè bondye a ak légèreté. Li te kapab glise kò l 'nan, yo soti, ak nan tout ak fasil bote a nan yon koulèv, ak bouch li ak lang yo toujou ap t' ap chante yon kantik nan Priapus. Li te kite bouch li manyen pafè konsèy yo nan tete li, ak li te kapab santi yo vibrasyon nan manyen yo. Halin dousman deplase l ' tete, peze yo nan bouch mwen. Lè sa a, li te fèt ih se konsa, byen ke mwen te pè, mwen te ale nan fè mal l 'yo, ak bra li mare nan tout tèt mwen, kenbe m' sere. Li rale lwen sibitman epi yo tonbe, arching bak sou kabann lan, leve ranch li moute se konsa ke ih te kapab pran l', ak yon lòt fwa ankò li te menm bagay la tou kòm li te pandan seremoni an, vibrasyon febrilman ak dezi. Li te mache sou nan li, epi li te pran yon gwo souf ak yon mou jemi. Kò li brannen l 'tou dousman nan ritm ak li jan l' ti, janm mens anvlope nan ren m yo, e li te frison a pou yon moman, bra yo kouraj sou kabann lan, men l 'yo antere l' nan kouvri. Li te rete nan eta sa a pou yon tan long, plonje nan plezi a-doulè a nan l ' lsiyis, mwen pa vle lage menm yon infiniman moman sa a nan plezi. Lè nan dènye li kò a te ale limp et, li tonbe sou do sou kabann lan, li bourade tèt mwen nan pwatrin li, kenbe m ' pa gen pwèske tankou yon manman kenbe yon ti bebe.
  
  
  Mwen finalman demenaje ale rete l', epi li rkrokviye moute nan bra m', l ' bèl ti tete toujou ap chèche moute desideman. Kontanple l ' te sou nahum, fanm lan-pitit, yon bèt se konsa, anpil renmen peyi sa a nan li, yon mèt nan diferansye. Kòm li te mete nan bra mwen yo, bra yo ke prèske anbwase lòt l ' ti kò, li te panse nan yon liy ki sòti nan yon Endou lapriyè-Om mani se li te ye nan hum - "Ah, piè bijou an nan lotus a". Li te reyèlman revele, paske te gen yon bagay tankou yon gem nan fizik li pèfeksyon. Li tou dousman kouche sou planche a pou yon ti tan, lè sa a yo te kòmanse brase. San yo pa louvri je l', men l 'glise desann kò m', ak nan bouch li ak lang lan diminuer sou pwatrin mwen ankò. Je l ' yo te toujou fèmen, epi li caresses ak bourade ak karese ak yon dife sansibilite a ki te toujou pou li epi li pou kont li. Li deplase anba manyen l', epi li pa t 'jouk li vin apiye desann epi rale li desann nan tèt li ke li louvri je l'.
  
  
  "Mwen se pou ou, Nick," li te konfime ke, ak yon lòt fwa ankò yo te kòmanse montre m ' ki jan yo konplètman ak konplètman li nan gi a vle di mo sa yo. Lè nan dènye li te bay manti nan bra mwen yo ankò, li tonbe nan dòmi,
  
  
  Li te karakteristik nan nah ke nan dimanch maten byen bonè li glise lwen tèlman dousman ke mwen te sèlman vagman okouran de depa li. Lè mwen leve, mwen te pou kont li, solèy la te klere, ak kò m ' toujou craved li. Li lonje, te resevwa moute soti nan fatra, lave ak kale. Li te toujou mete bout pantalon l 'yo, lè pòt la louvri, ak Halin te vini nan ak yon plato nan te ak bonbon nan men l'. Mete yon lach rad ak yon senti nan mitan an, li te fèt soti nan yon plato sou kabann lan ak vide cho, te fò. Li te je-ouvèti ak enspire. Li sèlman di yon kèk mo, men je l', gwo twou san fon ak mou, te pale komèsan. Lè li te te fini, li pouse plato a sou kabann lan, kouri dèyè li wete gwo rad li, li kouche toutouni akote m'.
  
  
  "Sipoze ou papa se kap pou ou," mwen te di.
  
  
  "Papa a konnen mwen isit la avèk ou," li te di dekontrakte. "Li te tou te depanse pifò nan jou a nan lapriyè, ak prepare zanmi l' yo pou nwit la la."
  
  
  Malgre bote sansasyonèl nan ki lis, ate, kò mens lonje soti nan devan m', epi li ranvèrse tete yo te tèlman sevè pwente, mwen te santi m alèz panse sou sa a lannwit ta ka pote.
  
  
  "Mwen pa renmen sa," li te di byen fò, pi plis nan tèt li pase pou ti fi a. "Mwen pa kwè nan Bigfout, men mwen pa kwè Ghotak pa pral jwenn nenpòt kote."
  
  
  "Gen a pa gen anyen li te ka fè," li te di. "Papa m' ak mwen pral yo ale nan pye a nan mòn yo. Plizyè Cherpa te anplwaye yo gen yo kanpe gad palè, epi fè sèten ke pa gen okenn yon sèl te antre nan pase, mòn yo, epi pa gen okenn yon sèl kite jouk denmen."
  
  
  Li te konnen ke wout la sèlman nan jwenn nan mòn yo te nan yon etwat pase nan plenn yo. Li grunted nan akò sa a, men pa t ' satisfè. Halin snuggled moute nan kò m', men l ' sou vant mwen. "Mwen se pou ou, Nick," li te t ' ap bougonnen sou ankò, ak akomode jiska lanbe. Li kouche sou etaj la pwochen nan m', kite m je pran nan bèl l ' ti kras figi, ak lè sa a, li leve, li mete sou li rad.
  
  
  "Papa m' ap kite yon èdtan anvan solèy kouche," li te di.
  
  
  "Mwen pral pare," mwen te di. Li te kite san yo pa yon ti koutje sou bak, ak pou li a, abiye ak ale deyò. A lari yo te plen ak moun, fèmye yo ak pwodwi yo, fournisseurs yo nan lari, ak moun apa pou bondye mache fè egzateman pou kont li. Li te ke yo te tou dousman bonbade desann nan lari a, nan ven nonchalant nan mwen mache maskin byen lwen soti nan o aza objektif mwen te gen nan tèt ou. La fin vye granmoun patriyach a te konvenki ke Gotak te bloke tèt li ak defi l ' yo. Li pa t ' konsa pou sa asire w. Li te wè mens souri sou mwàn a nan bouch yo kòm Liungyi aksepte defi a. Cherpa te sipoze anpeche nenpòt moun ki soti nan k ap antre nan oswa sòti nan pase apre yo fin vye granmoun nonm te ale nan mòn yo, oswa omwen rapò li. Ankò Ghotak te yon mwàn, yon nonm venere, ak sa yo te moun òdinè. Li te kapab li te gen konfyans, fasil konvenk ih sote mwa a ak di pa gen anyen sou li. Yo pa t ' ale nan dezobeyi Saint a mo. Si sa a te mwa a nan plan yo, li ta jwenn plis pase yon sèl fin vye granmoun nonm nan mòn yo, mwen te panse grimly.
  
  
  Chapit V
  
  
  Li te dekontrakte mache nan direksyon pou Ghotaka Tanp lan lè li remake yon flash nan cheve blond kèk distans dèyè l'. Li te kanpe nan devan yon tapi machann nan lari an. Yon ti koutje sou rapid te di m ' ke blond nan sib te trennen tèt li nan dèyè a trump cart. Li te souri nan l ' ak mache sou. Li te nan tanp lan ak te mache alantou li, retounen nan kote yo lontan reyinyon hall prèske ki konekte nan tanp lan tèt li. Pi lwen pase yon tan, ki ba bilding, nan do a nan tanp lan, li te kapab wè nan fenèt yo nan sa ki te sanble ak trimès k ap viv. Sa a te sa mwen te vle, epi mwen te brwi moute sou lik ak peeked anndan an. Isit la, mwen te wè yon chanm nan, olye gwo, dispèrse furnished nan ki di anviwònman befitting yon mwàn. Yon lòt sal ap dirije yo an premye. Li te byen vit te mache sou anvan yon moun te pase, skirted tanp lan, li tounen nan lari yo. Mwen te wè Hilary Cobb kache alantou kwen an nan bilding nan. Li travèse lari a, kouri alantou kwen an, ak prèske tonbe sou Nahum pandan y ap li te estime desann. kont miray la.
  
  
  "Ki sa ki lanfè a ou ap fè, tayè?" "Jwe detektif tèt ou? Ti bebe a, ou gen yon anpil yo aprann ki jan yo foule anba yon hema."
  
  
  "Mwen pa jwe detektif tèt mwen," li kase, ap detann. Se sa yo rele "Istwa Rechèch". Li te pote yon mou mawon anorak, ak wout la li sayi fè m sonje ankò nan andomaje tendres a nan tete l'. "Gen a pa gen okenn lwa ki di mwen pa ka gade ki moun ki ap fè sa ki oswa kote yo ap ale nan lari a," li te di, fyerman ak smugly.
  
  
  "Mwen pa panse konsa," mwen te di. "Pale nan l ap gade li, mwen te wè ki jan byen ou jere li yè swa."
  
  
  De endispoze roujer parèt sou machwè li, men li jis glared nan m'.
  
  
  "Poukisa ou pa t' kite cheve ou desann ak rantre nan nan plezi a?" Mwen te mande l ' la. "Mwen te panse ou te ale nan fè li."
  
  
  Li fèrme machwè, ak li te kontinye ekla nan m'.
  
  
  "Mwen te remake ke ou yo pa gaspiye nenpòt ki lè ap resevwa patisipe," li te quipped.
  
  
  "Ou pa t' mete konfyans sa a verite a si li te te di ou," mwen te di.
  
  
  "Mwen konnen ou sove l' soti nan yon sò pi mal pase lanmò," li chuckled. Sarcastic te toupatou.
  
  
  "Nan yon fason, sa a, se egzakteman sa mwen te fè," mwen te di.
  
  
  Li snorted. "Souple," li te di. "Poze a jis pa anfòm. Ou jis pa t ' kapab pase moute opòtinite."
  
  
  "Hilary, mwen renmen anpil,"mwen di," gen lòt bagay sa yo ki fè ou anvye."
  
  
  Kout zèklè klere nan je ble li. "Mwen ta dwe kalòt ou pou sa," li te hissed nan dan gritted.
  
  
  "Ou pa," mwen te di lakonikman. "Ou konnen li, pa gen dout mwen pral frape tounen."
  
  
  "Wi, mwen konnen yon lòt bagay kòm nan yè swa," li blurted soti. "Mwen konnen mwen te di yo istwa mwen, ak mwen pa pwal bay moute sou nahum. Gen nan pa gen modi rezon ki fè pou ou pou w ka se konsa, enkyete sou yon ti kras imigrasyon yo si sa a, se tout li pran."
  
  
  "Ou konnen, mwen te panse sou ou, Hilary," li te di l ' dekontrakte. "Mwen te deside ke w ap pa gen anyen plis pase yon ensèk nuizib. Menm si ou gen sa a istwa, ou ka voye voye li soti isit la. Ou pral gen yo rete tann jiskaske ou jwenn tounen nan Darjeeling oswa Boutan. Pa lè sa a, lòt sous ap gen fèmen kouvèti a sou ou."
  
  
  "Ou jis kenbe panse ke, Yankee." Li te souri frwa, yo te tounen sou talon pye l', epi kite. Li ap gade l ' ale, ranfroye apre yo fin li, santi yo atire long koub nan janm li. Ki sa ki lanfè a pa t gi vle di pa ki skre remak? Mwen te konnen li ta ka chike ak vante, men yon bagay nan ton l 'te di m' li pa t ' fè ke tan sa a. Liy lan t 'ap flote nèt irritatingly nan devan m'. Li te yon operasyon tèt sekrè, ze a ap mache, kòm Hawke mete l', se sèlman te gen yon bagay trè danjere ki genyen ant ze yo. Li te yon zafè sekrè anvan, pandan, ak apre, espesyalman nan premye. Nou te eseye pou satisfè Chinwa Reds yo ' entelijan deplase, ki itilize nòmal konbinezon de entèn trayizon ak sekrè panse. Li te yon difisil, deplase, epi nou te gen al kontre yo sou tèm yo menm. Nenpòt piblisite se mare yo deklanche tout kalite dirèk fas-ekonomize aksyon, ak sa a, se bagay la pase nou vle nan sa a dell.
  
  
  Li tou dousman retounen nan kay la ak yon trè alèz santi yo. Mwen te asire w ke Hilary Cobb nan remak ki obligatwa plis verifikasyon, epi mwen te fè yon nòt mantal yo fè sa. Anndan, Halin chita pa fenèt la nan yon gwo rad swa ki kouvri l ' petite ankadreman.
  
  
  "Ou te pale nan yon angle jounalis," li te di tou senpleman kòm mari l 'yo pwoche bò kote l'. "Mwen te nan mache a epi yo te pase mimmo ou. Li trè bèl."
  
  
  Li te gade m anpil, l 'gwo twou san fon je li di anpil bagay, kèk nan yo ki mwen pa t' bay gabèl li. Mwen mete men m 'sou zepòl li, epi li vin apiye kont m' pou yon moman, lè sa a, bò gòch la.
  
  
  "Papa m' se kite yon ti kras byen bonè," li te di. "Mwen pral jwenn abiye yo epi yo dwe pare nan yon kèk minit." Li gade l ' yo apwòch doorless arch ant chanm yo. Li tounen, li te gade m, epi se pou swa rad soti tonbe nan zepòl li ak vin toutouni, trè byen toutouni, tankou si li te k ap flote nan vòl, klere yon nenf pou yon moman, ak lè sa a, disparèt nan pasaj nan pòt yo. Li te fè li se konsa trè byen, yo ofri m ' tou de yon rapèl ak yon pwomès, yon jès tou de pwisan ak sibtil.
  
  
  Mwen te ale nan chanm mwen, li te jwenn ke li te gen repare mwen chire anorak, ak abiye pou yon ti mache nan la lonbraj nan mòn yo. Lè papa l ' te vin desann, Halin te gen, vlope nan plizyè yad twal, gade tankou yon pake nan rad fin vye granmoun. Papa l', byen abiye nan yon lou levit alantou yon kache kolye ak bòt, ak fouri-aliyen pantalon, te pote yon ti ble sak sou do l 'ak ki te fèt yon bon bout kann nan nan men l'. Nou avèti te santi regrèt sa pou men chak lòt la, oswa omwen li te solanèl. Nonm lan fin vye granmoun te souri konfyans; yon l ' jis bezwen yo ap depanse nwit la la ak Ghotak ta dwe otomatikman kritike. Nou te ale randone nan mòn yo ansanm. Anpil nan vilaj bese respè, blocage men yo nan tradisyonèl jès nan lapriyè, ak bon volonte. Deyò bouk la, tanperati a te tonbe notables menm jan nou pwoche bò pase nan fon lanmè yo nan tèt segondè. Tankou nou saproche pye a nan mòn yo, mwen te wè Ghotaka ak twa mwa moun ap tann nan devan nan kat Cherpa ki te aliyen yo nan papòt la nan pase. Liungyi sispann ak bese tèt jouk atè nan mwàn a, ki moun ki te bese tèt li nan rimatism. Li te remake ke Gotaka te mete lou, kouvri ak nèj bòt anba l ' safran gwo rad.
  
  
  "Ghotak te nan mòn yo?" li te mande l', kap nan l ' bòt yo.
  
  
  "Sa a maten," li te di. "Mwen ale nan mòn yo de fwa nan yon semèn yo medite nan yon solitèr mond lan."
  
  
  "Li nan vre," Halin tande l ' chichote. "Li te te fè sa a pou ane. Yon moun apa pou bondye yo ta dwe kalkile nan silans ak solitid, tankou yon otè adapte yo ki antoure nati a nan mwa a."
  
  
  Papa l 'fwote yon souflèt l' ak bouch li epi yo te bese devan m'. Li te tounen pou Ghotak.
  
  
  Nan demen, lè m ' jwenn tounen, ou plan sa ki mal yo ap vini nan limyè. Moun pral konnen sa a verite a ."
  
  
  Mwen gade nan Gotaka yo fè fas a lè nonm lan fin vye granmoun yo kite, men, m mwa a mank de ekspresyon ki di m ' pa gen anyen. Mwàn a ak pou mwa moun regardant pou yon ti tan, lè sa a, vire a ak bò gòch. Halin ak kòb li te gade figi ki piti yo grandi pi piti ak pi piti, jiskaske li finalman disparèt soti nan view kont twal la nan wotè tèt yo. Nou te mache tounen nan kay la ak lè nou finalman te rive, li te fè nwa.
  
  
  "Mwen ap vini wè ou ankò aswè a, Nick," Halin orèy.
  
  
  . Li te estime li ti senti a ak yon sèl bra mwatye mare nan ren li.
  
  
  "Mwen gen pou fè yon bagay, Halin," mwen te di. "Li pouvwa oswa pa pouvwa pran yon tan long. Ou pral rete tann pou m'?"
  
  
  "Yon angle jounalis?" "Ki sa ki se li?" li mande piti / ba. Li ta gen te souri, men te gen tankou tristès nan vwa l'.
  
  
  "Non, ti bebe," mwen te di. "Yon lòt bagay."
  
  
  "Mwen ap rete tann," li te di. "Pa gen pwoblèm ki jan an reta ou yo."
  
  
  Halin te ale nan chanm li, rete tann pou l ' pou yon ti tan, ak lè sa a kite kay la. Cherpa te nan pase, men li pa t ' kapab konte sou li. Li te trè fonse lè papa l ' te Ghotak nan chanm nan tounen nan tanp lan. Li te mache ansanm konstriksyon an liy ak wè limyè ki apa pou gaye alantou fenèt la. Li pa t ' ase. Yon tayè, yon moun te kapab te kite sentespri a limyè sou. Sepandan, li te konnen ke si Gotak te ale pou yo ale nan mòn yo, l ' ta gen yo ale trè vit. Si li te moute nan yon bagay, la emeu nesesè yo aji anvan lajounen, ak grenpe moute sou mòn lan tèt li ta pran èdtan.
  
  
  Li te sou etap lwen soti nan lavil la miray ranpa a nan yo lè li wè yon gad sekirite nan yon chemiz ble ak chemiz manch desann, toudenkou silhouetted kont mond lan bò kote fenèt la. Li te gen yon moso long nan bwa ak dout pa gen okenn yon nen kouto yon kote. Mwen te chita nan lonbraj la epi tann pou l ' tounen lè li te pase nan fenèt la. Yon ti moman apre, li te vin retounen lakay yo epi te mache lwen soti nan mwen. Mwen te ale deyò epi yo prèske te rive l 'lè li tande son an nan m' mak pye yo. Li te tounen ak yo te eseye ranmase klib la, men li te premye a yo rive jwenn l ' ak yon souflèt byen file nan gòj la. Li gasped, seran nan gòj li. Li chire baton an ki sòti bò kote l ' ego nan bra yo epi li te kriye byen fò nan tèt li. Li tonbe plat atè nan yon pil, epi li te demisyone sou li. Li te rive tèlman vit ke mwen doute ke li te kapab wè ki moun ki mwa l ' yo te nan fè nwa a.
  
  
  Li te ale nan fenèt la ak gade nan. Ghotak te nan sal la, kwa-janb sou yon tapi sou planche a. Li gonfle sou yon ouka e li te ekri sou yon woulo liv parchemin. Je l ' lansa nan gad palè yo. Li pral absan pou omwen mwatye yon èdtan, men gen pouvwa pou lòt moun. Mwen gade deyò fenèt la ankò, te pran yon lòt gade, tcheke gade m', ak deside mwen ta dwe rete tann. Li toujou te gen tan pou avanse pou soti. Li te pran an gad palè yo, lè l sèvi avèk mwa a pwòp chemiz ak kèk fèy yo, mare l 'moute, gagged l', yo trennen l ' nan bag yo ki tou pre. Li te pran yon travay nan Gotaka a fenèt, tcheke mwa l ' chak èdtan mwatye. Li te kontinye pou yo ekri sou parchemin jouk finalman li mete ego sou kote, epi limen yon ouka nan ti bout tan, saccadé pòf. Li regarda nan gade l 'e yo reyalize ke si li te koki a pou Patriyach a, li ta dwe gen te sou wout pou l' pa kounye a. Li lowlander desann, yo te mache nan fen a nan fennèt la, li te mache tounen nan vilaj tou nwa.
  
  
  Li te isit la. Mwen ta yo te satisfè, men mwen te toujou alèz, ak nan menm enkyetid ke mwen te santi apre Hilary Cobb a skre remak. Mwàn la te twò kalm. Li te konnen jis kòm byen ke nou te fè sa lè patriyach a tounen, li ta diskredite tout edifis nan pouvwa espirityèl ke li te bati pou tèt li. Poukisa kote mò yo ye te li te tèlman kalm sou tout bagay sa a tounen lè sa a,? Mwen swete mwen ta konnen l ' rimatism sou yon sèl sa a. Lè mwen te resevwa tounen lakay, kay la te nan fènwa total, ak mwen te ale nan chanm mwen, panse ke petèt Halin te ale nan kabann ak tonbe dòmi. Men, yon ti, cho men yo rive jwenn soti nan anba fouri dra ak li byen vit dezabiye ' w, tap mete Reine ak Hugo sou planche a kap vini an pou kabann lan. Mwen glise anba kouvri yo ak li epi li te jwenn li prese, délisyeuz rive soti nan m', men l 'yo rive soti nan akeyi kò mwen sou li, l mou pye anvi ouvè portails nan ecstasy pou m'.
  
  
  Nou te fè lanmou, ki te fèt chak lòt, epi fè renmen yon fwa ankò, tankou si nou te tou de yo ap eseye pa yo reflechi sou nonm lan fin vye granmoun, nan fè nwa a, pou kont li nan fè fas a move van ak nèj ak segondè dra glas. Lè nou finalman tonbe dòmi, konplètman fin itilize ak erente a, li te ranmase pa ee kòm si kenbe yon dòmi pitit.
  
  
  Nan maten an, lè m 'leve, li te toujou bò kote m'. Li te deplase, epi nou te kite nan mond la fèmen nan lòt la anbrase. Lè nou finalman te resevwa leve, Halin te fè manje maten pandan y ap li te rive, ak kòm si pa gen kèk akò explicit, okenn nan nou te pale sou ki sa nou te panse ki pi. Nan denmen maten, Halin okupe tèt li ak travay nan kay la, epi li te ale deyò. Je m ' te ineluktableman trase a anwo nan tèt yo ki antoure bouk la. Mwen te plen ak yon fache enkyetid ki te grandi pi fò kòm jou yo te ale pa lè Papa Halin pa t ' montre moute. Li te pa janm te nan yon misyon kote se konsa anpil te pase, e se konsa ti kras te rive. Mwen menm te santi anmè kou fièl sou Harry Angsley ak mwa a nan dane a lafyèv. Li ta dwe gen yo te isit la sou li. Angle yo te pi plis ki gen eksperyans ak pi natirèlman adapte nan sa a jwèt nan chat ak sourit. Nou Ameriken yo twò dirèk ak aksyon-oryante. Nan kou, mwen pa t 'kapab te li te ye l' nan tan an, men an aksyon mwen craved pou li a nan yon rapid eripsyon.
  
  
  Hilary Cobb, skultural nan yon levit blan
  
  
  ak Campbells 'kolore tartane jip, te vin desann yo, yo te wè m', ak te dirije tounen nan kote li te kenbe li.
  
  
  "Li pa te tounen ankò?" "Ki sa ki se li?" li te mande an tout senserite. Li importunity, espyonaj, ak otantisite sèlman irite m ' fache, kè sote enkyetid.
  
  
  "Pa gen yonn nan ou modi biznis," mwen gronde. Kòb li, te wè sousi l 'yon ti kras monte ak je l' etwat imedyatman.
  
  
  "Swa fason, ou se ki konsistan," li kase. "Li toujou dezagreyab. Osi lwen ke li se konsène, ou pa t ' tande anyen, epi ou ap trè nève sou li."
  
  
  Li te kapab gen te ge vide pou sa yo yon analiz egzak. Li regarda nan li yo gade.
  
  
  "Si ou di m' li te deja gen tan pou yo vini tounen, mwen pral choute manman bourik ou tout wout la nan Everest," mwen gronde. Li regardant long ak difisil nan je l', epi toudenkou wè yo adousi ak ekspresyon li chanje. Li blinked, gade lwen pou yon moman, ak lè sa a, voye je nan m'.
  
  
  "Èske ou kwè nan Yeti?" "Ki sa ki se li?" li te mande avèk kalm, sobreman, prèske tankou yon ti fi ti kras.
  
  
  "Ou twò?" Li flagrant rele byen fò. "Pa gen okenn, pran li, tayè, mwen pa kwè nan fe yo bon, banshees, oswa anbarasan bonom." Lè sa a, li te tounen ak te mache lwen, zòrèy yo tèt li. Halin te chita pa fenèt la lè papa l 'te vini nan, te pwan l' lou levit, ak te dirije yo pou pòt la. Hey, mwen pa t 'gen yo mande l' kote mwen te ale.
  
  
  "Mwen pral ale avè ou," li te di tou senpleman.
  
  
  "Pa gen okenn," li te di l 'sevè, ak lè sa a, asoupli vwa l' ak anbwase lòt l ' pou yon ti moman. "Mwen ta pi bon ale pou kont li. Mwen pral pran de Cherpa avè m'. Mwen panse ke petèt papa ou se kole sou yon nèj glise oswa nan yon bouche chemen. Nou pral jwenn mwa a tounen."
  
  
  Li akomode jiska m', te ban m ' yon rapid bo, ak te demisyone tounen. Li soti, mwen vle santi tankou konfyans kòm absid. Mwen pa t ' kwè nan dane a abominab bigfoot, men mwen te pè ke yon bagay te rive pou nonm lan fin vye granmoun. Tout sa mwen te kapab wè nan tèt mwen se te yon desen nan Ghotak nwit lan la anvan, ki chita trankilman ak aletman sou pip l ' yo. Li te kenbe pa de Cherpa a, epi nou te dirije pou menasan gwo fò tou won nan nèj ak glas ki gade desann sou nou ak sa yo rijid deden. Patriyach a nan mak pye yo te klè, ak nèj la te fasil yo swiv. Kòm nou te monte pi wo ak nèj la sou tè a te resevwa pi fon, l ' mak pye te vin menm pi lejè, epi nou te gen yon bon moman. Li te gwo twou san fon nan mòn yo, ak trail la te vin pi apik ak plis danjere. Nan dènye mwen wè yon nèj-kouvri ridge devan yo nan tèt la nan apik monte nou te swiv yo, epi mwen vize pou li. Sherpa a nodded nan akò a, epi nou te kòmanse nan direksyon l ' yo. Li te sanble tankou yon fitting plas pou mwa a yo mete moute kan. Li te rive li premye fwa li wè kadav yo nan dife a. Ble a nan sak lekòl li te mennen l 'avè l' te gaye toupatou sou tè a, ak nèj la te pilonnen anba pye e ki graj. Mwen te swiv resif kote li skirted yon pati nan mòn lan, e kounye a, youn nan Cherpa sispann, ak mwen tande yon mwa-kouve a ak segondè- ' al moute kan vwa kriyan nan laterè. Mwen tounen, ak li te pwente nan nèj la.
  
  
  "Yti!" "Ki sa ki se li?" li gasped. "Yti!" Li te suiv mwa a nan men ak wè mak pye yo nan nèj la, an damnedest mak pye li ta tout tan tout tan wè. Nan premye fwa, mwen te di tèt mwen ke li te ekri ak lèt detache a nan yon gwo lous, paske grif yo te mak vizib klèman. Men, olye de sa, nen te gen anprint a nan yon moun sèl ak talon pye. Li mete ajenou, li pran yon gade pi pre nan ekri ak lèt detache a nan nèj la. Te gen plizyè Ihs, e li egzamine chak yon sèl ak anpil atansyon. Fòm nan ak fòm nan pye a te byen klè prezante, men li te fini nan ponyèt blòk memo nan yon bèt ak long grif. Mwen pa janm ta wè yon tras tankou sa a anvan, ak bagay la, kèlkeswa sa li te, yo te trenen yon bagay nan nèj la. Mwen te swiv tren yo, ak Cherpa a swiv mwen. Kòm mwen te pran yon lòt vire, mwen te wè ak anvi wè yo kase, sanglan figi. Mwen te mache sou nan li epi ranmase rad sou li. Inifòm yo te apèn aparan, tankou yon nonm la. Patriyach Liungi te literalman chire apa a, ak gwo blesi sou po l 'yo, yon sèl bra chire soti , ansanm ak pye l' trese nan yon grotèsk fòm. Mwa a nan pwatrin te fè, yon gwo bann nan kòdon kò yo te kale koupe ansanm nah, ak fil a yo nan yon kraze zo kòt yo te rete soude soti alantou a kache.
  
  
  "Yeti," Cherpa tap chante, vire pawòl bondye a nan yon solanèl chant.
  
  
  "Istwa san sans," mwen te di. "Mwa metòd touye yon bèt, pwobableman kèk gwo bear."
  
  
  Yo sekwe tèt yo nan dezakò epi li mete san-koagulasyon la mak pye sou do yo. Mwen te gen pa gen okenn eksplikasyon pou sa yo etranj mak pye, ak mwen te kapab sèlman asime kèk kalite rann peyi a karakteristik yo nan sa yo mòn. Tout sa mwen te konnen te ke li te yon rache, chire, redwit nan kò a, ak gen te gen kèk lojik, eksplikasyon rezonab pou li. Yon degoutan bonom pa ta dwe lojik nou, oswa rasyonèl pou nou. Nonm lan fin vye granmoun te aparamman te touye pa yon bèt nan gwo fòs, ak grif yo ak defans. Gwo kabwèt la te pa sèlman lojik, men tou sèlman eksplikasyon posib, ak posib la eksepsyon nan fòm la nan yon gwo gwo nèj leopar. Youn nan Cherpa te gen yon gwo dra l 'nan sak lekòl, epi nou te vlope nan san, rache figi nan li, epi mare l' byen sere. Lè sa a, nou te kòmanse ralanti ak danjere vwayaj tounen desann ak terib nou an chay.
  
  
  Finalman, nou rive nan yon zòn ki plat ak te dirije pou vilaj la. Kòm nou pwoche bò, lòt moun vin rive jiska mande, ak Cherpa te kòmanse ap pale ak yo. Mwen tande pawòl la "yeti" repete sou yo ak sou ankò, ak questioners gaye yo gaye pawòl la. Mwen te konnen ke anvan Halin t 'kapab rive jwenn l', li t ap tande li. Cherpa te di m ' ki kote yo pran kò yo prepare mwa a pou antèman. Nan kou, gen yo pral yon ponp finèb pyre. Finalman, li tounen tounen nan kay la. Ghotak te sanble gen anpil chans, epi mwen te jwenn ke li byen vit kapitalize sou li. Li te panse Halin te konn tande pale sou li mwen anvan m 'te rive, epi li te jwenn l' ajenou nan lapriyè. Li te kanpe la moute ak tounen vin jwenn fè fas a m', ak dlo nan je yo te nan vwa li, pa nan je l'.
  
  
  "Yti a te di l'," li te di tou senpleman. "Ghotak pral genyen. Li pa kapab otreman."
  
  
  "Papa ou te mouri pa kèk bèt, Halin," mwen te di. "Yon lous oswa petèt yon nèj leopar. "Efreyan bonom, Halin."
  
  
  "Ou ta pi bon ale, Nick," li te di. "Mwen se pou ou. Mwen pral ale avè ou. Men, anvan, mwen gen yo ale nan sal asanble. Ghotak te rele yon reyinyon, epi tanp lan hall yo pral plen. L 'mwen ta dwe ale ak adore l', te nan maraton a lonè de papa m'."
  
  
  "Non," mwen di sevè. "Pa ale lwen. Pa bay moute sou l'."
  
  
  "Men, mwen gen pou," li te di. "Defi a te aksepte ak Ghotak genyen. Li se yon onorab koutim pou m 'parèt devan papa m' yo ak banza desann nan Ghotak."
  
  
  "Tout dwa, ale," mwen te di. "Men, di moun ki papa ou yo metòd touye yon bèt.
  
  
  Bra l 'vlope nan kou m epi li te gade moute nan m'.
  
  
  "Nick, ou se konsa gwo, se konsa fò, tankou yon nonm nan aksyon," li te di. "Ou ka pa kwè ke gen yo se bagay sa yo ki ale pi lwen pase nòmal eksplikasyon. Ou kalite a nan moun, ki ou rele literalman imen, yo pa pèmèt pou enkoni an. Ou gen yo gade pou yon rezon ki fè ki lojik pou tout bagay. Nou konnen pi bon isit la."
  
  
  Li ti jan nan bouch li. Li yon lòt fwa ankò fè fas a wòch sa a miray ranpa a nan nan kwayans koutim, men fwa sa a li pa t ' tounen desann. Tan sa a, mwen te gen pou fè fas a yo tèt-sou. Li te jwe a sou tèm pwòp li yo, ak nonm ki bon, te kouche mouri, ak Gotak te ale nan sèvi ak li. Mwen te gen ase nan Koulèv Bondye, lespri bondye a transmissions, yetis, ak tout sipèstisye koutim. Koulye a, li te gen pou yo ale pwòp fason l ' yo.
  
  
  "Ale," mwen te di apeprè. "Mwen pral ale nan yon reyinyon avèk ou." Li te kite avèk Halin ak te ale nan tanp lan sal. Mwen te kapab wè foul moun yo ap vini nan bilding lan, epi nou te prèske gen lè Hilary Cobb kenbe moute ak nou.
  
  
  "Mwen se konsa regrèt sa," li te di Halin, ak vwa li pa t ' janm tande se konsa, mou, se konsa dou. "Mwen fò anpil regrèt." Je l 'flickered pou m' menm jan Halin nodded apresyasyon li yo ak akomode jiska bra m.
  
  
  "Mwen wè ou te tande pale sou Gotak a rele pou fidèl yo," Hilary te di, mache bò kote m'. Li nodded grimly.
  
  
  "Li pa gaspiye nenpòt ki lè," li te kòmante.
  
  
  "Ki sa a li te rive jiska, Yankee?" li te mande.
  
  
  "Mwen toujou ap chèche pou ke istwa a," mwen te di. "Pa gen okenn plis Barents Lanmè teritwa, Hilary."
  
  
  "Mwen regrèt sa, mwen pa ka ede li," li te di. "Sa a se travay mwen. Li se yon pati nan m'."
  
  
  "Mwen espere ou pa gen yon istwa di," mwen te di. "Sa a travay mwen." Mwen te pran opòtinite pou chanje lide mande l 'ankò, epi li te jwenn ke mwen pa t 'renmen l' rimatism. "Li te tankou mwen te di ou, poupe, si ou jwenn li, ou ka fè anyen ak li soti isit la," mwen te di.
  
  
  "Ak tankou mwen te di,"li te reponn," pa konte sou li."
  
  
  Ant nouvèl la nan sa ki te rive ak Ghotak a konvenk, plas la te chaje. Fò vapè Gotaka te aprann yon bagay ki egare disip yo te pa pral admèt. Li te adrese foul moun yo lè nou te rive, yo di yo ki jan evènman yo te montre final ke Karkotek nan lespri bondye a ak dezi te pale nan l'. L', te wè mwa moun yo gaye toupatou nan mitan foul moun yo ak petisyon nan men yo. Halin ak li te mache desann ale nan platfòm la. Li kite l', li vole sou sèn, ak tounen vin jwenn fè fas a foul moun yo.
  
  
  "Ghotak se kouche ankò," mwen rele byen fò. "Patriyach Liungi te touye pa yon bèt, kèk nan bwa, bèt nan bwa ki. Men, pa gen okenn bigfoot. Yti a se jis yon nonm ki fin vye granmoun nan istwa fe ke pa fè pè timoun yo."
  
  
  Mwen tande foul moun yo nan kòlè ak yo te wè Gotak pwen yon dwèt nan m'.
  
  
  "Yon lòt nasyon ri nan fason nou an," li te di byen fò. "Li mok nou an lejand ak vyole sakre nou kwayans yo. Gade isit la, tout moun ozalantou w yo." Li te bat men l, epi li, epi yo tounen vin wè ke de mwa-menm gwosè ak moun ki te pote yon long, kòd-tankou mouri koulèv la nan men yo, sa ki pèmèt li glise desann sou chak bò.
  
  
  "Yon lòt nasyon ki touye koulèv," yo rele byen fò Gotak. "Li te jwenn yo pa yonn nan moun mwen yo ki pann yo sou fenèt la nan sal la kote li te rete nan Liunga nan kay la. Emeu jwi ridikulizan konesans nou ak pilonnen sou sakre nou kwayans yo."
  
  
  Li te santi kòlè l ' te eklate. Sa a trèt bata te prepare ak rete tann, tout bagay se pare pou m'.
  
  
  "Mwen te pa janm wè ke koulèv," mwen rele byen fò. "Ghotak se kouche ankò."
  
  
  Foul moun yo rele byen fò kolè. Ghotak apiye nan direksyon m'. "Se ou ki di ke ou se pa koupab de touye koulèv sa a?" li te mande.
  
  
  "Mwen byen asire," mwen te di.
  
  
  "Lè sa a, gen nan yon sèl fason yo jwenn deyò," li te di, e te gen yon miwate nan triyonf nan Mwa a je nwa. "Cobra Jijman. Ou gen al goumen cobra toutouni.
  
  
  Si ou ta siviv, li pral vle di ke ou se inosan, ak Karkotek sove ou lavi mizerab. Si cobra ranport, lanmò ou yo pral vanje ou mefe, ak Karkotek pral satisfè ."
  
  
  Li voye je nan mitan foul moun yo, lè sa a, tounen vin jwenn Gotak.
  
  
  "Oswa mwen pral vire ou nan yo," li te di.
  
  
  "Li pa nan men ou de tout fason," L 'te di l' dousman.
  
  
  Li te monte zèpòl. "Ki sa ki nan desizyon ou?"
  
  
  Li te bloke, ak entelijan bata te konnen li. Foul moun yo te rele ak bouyonant. Li, te santi an swaf dlo deplase k ap monte soti nan yo tankou yon nwaj sa ki mal. Yon ti kònen soti Ghotak epi yo pral chire m ' yo moso. Men, plis pase sa, si mwen refize li, li pral yon admisyon nan kilpabilite ak nan pi bon, mwen pral voye jete deyò. Natirèlman, yo pa janm ta koute sa mwen di, ak mwen pa t ' kapab kite sa rive. Mwen te bezwen yon lòt chans pou defèt Ghotak, yon lòt chans pou yo detwi mwa-ak anpil atansyon konstwi kay nan nasyonal trayi nou. Mwen gade moute nan mwàn a ak wè mens, triyonfan souri sou bouch li, ak ego l 'ki te ranpli je, entèselan ak viktwa, glared nan m'. Halin te chita nan ale a, ki te jele nan plas la, e Na wè Hilary dèyè l', je ble l 'lajè kòm asyèt, fikse tounen nan m'. Goumen yon cobra avèk men ou konsa ou yo pa fè anpil sans, tankou yon yon sèl-fason tikè pou endertèyker, men sa ki nan lanfè a, petèt mwen pral jwenn chans ak fini li koupe ak yon kout-aperçu dragon. Lide mande l ' cho sou dènye a posibilite. Reine snuggled moute sou zepòl mwen, se konsa mwen te kapab rale l 'soti, fè yon twou lajè ase yo wè nan yo sou Mòn Everest nan Ghotak, ak eseye kouri nan direksyon l'. Regardant nan mitan foul moun yo, li, mwen deside mwen te gen yon chans pi bon ak eskòpyon. Men, plis pase anyen, si li te kapab yon jan kanmenm siviv, li ta dwe inosan nan Ghotak chaj epi yo dwe kapab pran mwa a soti nan gen. Lè sa a, omwen mitan foul moun yo ap koute m'. Li pa t ' ki anpil, ofisyèlman, men li te dwe fè. Li te souri grimly pou tèt li. Li se yon aksyon dirèk otèl. Li te trè modi asire w ke li konprann. Ghotaku ti souri, li wè c klere nan pèmisyon drapo a nan mwa a nan je yo.
  
  
  "Mennen koulèv la, zanmi," mwen te di. Ghotak tounen vin jwenn fè fas a foul moun yo, epi mwen te kapab wè ke li te pèdi chemen l 'yon ti kras, paske nan m' negligans. Li pa t ' konnen ki jan bon yon aktè li te ye.
  
  
  "Yon etranje ap rankontre la cobra teste," li te di. "Cobra pa janm bay manti. Nou pral ale nan twou yo."
  
  
  De nan po Gotaka a moun ki antoure m', ak mwen te dirije deyò tankou foul moun yo bondi nan lòt pòt pou sòti yo. Halin kenbe yon aperçu nan l', ak Hilary nan bò kote l', menm jan mwen te dirije sot pase sal la tout pèp, sot pase a vid pye bwa ak wòch, kote de twou yo te fouye soti nan tè a. Chak twou san fon te kare kare nan fòm yo, sou dis pye pa dis, ak senk pye gwo twou san fon. Foul moun yo te rasanble sou sifas ki an pant alantou restoran an, pouse yon lòt moun yo ka resevwa yon gade nan plas la. Gen kèk moute sou pye bwa pou yon pi bon sondaj. Ghotak te frape nan m ' nan kwen an nan pi pre twou san fon.
  
  
  "Èske ou gen yon zam?" li te mande. "Souple, ban ih m'." Mwen gade alantou ak wè Halin ak Hilary ki tou pre. Lè sa a, li te mache sou nan Halin ak lage l ' ay, luger,ak talon. Je l ' yo te gwo twou san fon ak tris.
  
  
  "Mwen lapriyè pou ou, Nick," li te t ' ap bougonnen.
  
  
  Mwen mande si mwen ta dwe di Hey tire koulèv la nan tèt koupe si li leve men l 'sou m', men mwen te konnen touswit ke te gen yon lide estipid. Li pa janm ta jwenn alantou ke bagay a yon fwa, epi si mwen te gen yo sèvi ak sa yo zam yo, m ta vle pèdi li nan menm tan an kòm mwen genyen li. Li te sou yo vire do, lè Hilary vwa koupe atravè syèl la.
  
  
  "Èske w se absoliman estipid, Stahl?" "Ki sa ki se li?" li te mande sevè. "Kèlkeswa sa ou panse w ap fè, yo sispann li imedyatman. W ap ale pou yo touye tèt ou, ou tayè, ki nan tout."
  
  
  Je l ' yo te gwo twou san fon yo ak konsène yo, epi li earlobe te ranfroye.
  
  
  "Sa a se premye fwa mwen renmen ou, Hilary mwen renmen anpil," mari l ' chuckled. "Men, yon lòt fwa ankò, mwen dwe di ou pa bay moute."
  
  
  "Bo mwen rosy bourik," li te eksploze. "Pa gen yon modi moun fou, Yankee. Sa a se swisid. Ou pa yon fucking mangoust."
  
  
  "Ou pa janm konnen, poupe," mwen chuckled. "Epi yo te yon fucking moun fou a se yon pati nan travay mwen."
  
  
  Li vire, te mache nan pòt la, ak vole desann sou nahum jan de Gotaka gason te rive ak yon panyen wicker avèk yon kouvèti. Yo retire kouvèti a epi jete sa ki nan panyen an la a nan twou san fon an. L', te wè cobra vole deyò epi yo frape tè a, sifleman fou. Li devine te ke li te gwo, sou nèf pye. Li te sou de pye l 'nan yon moman, l' hood bate ominously louvri. Li te deplase tou dousman, indirect a dwat. Cobra a sournwa je yo swiv m', li lang lan rete soude soti twò vit wè. L', te wè l ' monte pi wo. L', te konnen ki sa sa vle di. Dragon an ka frape nan plen longè a, vire nan lè a. Li bati jiska grèv la osi lwen ke posib. Mwen te kenbe li nan kousinen yo nan janm mwen, koube kò mwen an dwa, lè sa a, a gòch, kòm li swayed tounen yo epi pwoklame. Mwen te konnen li ta jwenn m 'si li jere yo frape m' premye. Mwen te gen pou bay yon kout kouto l 'gen nenpòt chans pou evite l' kou. Men dwat li a, tou dousman leve, jifle l', ak dragon sote nan m', voye tèt li nan lè a ak yon kout zèklè-vit mouvman yo. Li selansa nan bò gòch la ak te santi l ' apwovizyone flash nan lè a. L', te ateri sou bò l 'yo, woule sou k jemi twou san fon an ak leve nan pye l' yo.
  
  
  Cobra piki moute ankò, ki dyableman sa ki mal hood aplati. Li te deplase pou pi devan, epi li frape l 'ankò, epi li tonbe tounen pou fè pou evite l' apwovizyone. Mwen te santi manch rad la nan chemiz m ' chire kòm youn nan mwen defans pès twal la.
  
  
  Cobra frape miray la, lè sa a, vole, ak tan sa a, olye pou yo k ap monte imedyatman, li ranpa nan twou a ak vitès etonan. Li eskive bò lanmè a, ak dragon an lunged ankò, men tan sa a li pa t ' pare pou dwa a souflèt, ak kou a echwe. Li rkrokviye moute ak kanpe ankò, e li te gade nan li soti nan lòt bò a. Li te panse se te pou yo eseye mennen l 'bò kote ki pozisyon ak lè sa a, plonje nan gen tan pwan l' pa kou an. Limyè-ladrès tantativ nan yon fent pwodwi yon presipitasyon, se pou rapid ke li te pa plis pase yon allusion, epi li te tounen ankò ak pran sote tounen, klakan nan twou san fon an miray la. Mwa defans chire nan do a nan chemiz m ' tankou si li te koupe ak yon razwa.
  
  
  Li maké ankò, feinted, ak dragon frape ankò. Tan sa a mwa a apwovizyone kenbe sou sifas la nan po m ' yo, jis ase yo kite apre yo fin, menm si pa ase nan domaj nan po a, men mwen wè yon sèl bagay; li anfòm tout lik chak fwa. Reyaksyon m ' tan te sipoze ralanti desann, epi li te sipoze rive pi vit pase nan mwa pwenson yo te ralanti desann. Si mwen pa vini ak yon bagay pi bon, li pral sèlman yon kesyon de tan. Li trese ankò, pawa m ' moute pou sa kap vini soufle. Li te chita sou miray la nan twou san fon an nan yon ti chanm pou manèv. Mwen te kòmanse eskive soti nan yon sèl bò nan lòt la, men mwen te konnen ke pa gen anyen mwen pa t ta distrè l ' twò anpil ki soti nan objektif li. Pou yon moman, li dwate moute, ak lè sa a, frape ankò. Mwen te vrèman gen chans tan sa a, paske mwen te k ap deplase lwen lè li lunged, ak ki ka touye moun apwovizyone koupe nan m ' chemiz manch ankò. Dragon imedyatman rkule epi leve ankò pou yo frape. Mwen te konnen l ' sèlman yon sèl bagay. Mwen pa t ' kapab rete toujou. Rete nan yon sèl kote a vle di fè lanmò inevitab. Li pa t ' kapab bay Ay tan jwenn pare. Lè li swayed, ki visye lang ta ka pòp soti nan yon zèklè-vit mouvman yo, e li te kòmanse sote soti nan yon sèl bò nan lòt la, rebondi koupe chak miray lavil la nan yon twa-fason dansè etap. Cobra vole ankò e ankò, ak chak fwa li te manke kò mwen an mimmo dolly pa yon pous.
  
  
  Finalman, mwen te gen yo sispann. Mwen te tranpe nan yon swe frèt, ak souf mwen pran nan gòj mwen. Li te sispann, epi yo modi cobra frape ankò. Mwen tonbe retounen lakay yo epi te santi l 'apwovizyone koule nan twal la nan m' pantalon. Yo te kraze yo, lè li te tonbe. L', reyalize ke li te initil pou yo jwenn nan pye l ' yo. Mwen reflèks amelyore lè m ' te fatige, ak cobra te osi vit ke tout tan tout tan. Li te deplase pou pi devan sou tè a, epi papa l te apiye lwen, pouse koupe soti nan miray la ak jwenn yon ti kras plis espas ke li tounen vin ak leve nan lè a. A chire manch rad la nan chemiz m 'te pandye blesi nan ponyèt mwen, ak ke li frape po m', mwen toudenkou te gen yon te panse, yon dezespere dènye chans te panse. Li fè menm jemi, yon ti tan soti nan rive, ak chire koupe l ' chemiz. Kenbe li soti devan m', tankou yon matadô kenbe l ' wouj muleta nan yon ti towo bèf, li tou dousman te deplase pou pi devan. Cobra swayed pi wo, li kapo a konplètman louvri. Li te deplase l ' chemiz retounen ak lide. Li tann yon ti moman, lè sa a, frape, li apwovizyone fouye nan chemiz li. Pou yon moman tou kout, pa gen okenn pi plis pase yon dezyèm fwa, li apwovizyone te plonje nan twal la. Li pran sote pou pi devan, vlope tou de chemiz manch alantou koulèv la nan tèt la, vlope twal la alantou ki ka touye moun rta ak tèt. Cobra writhed ak writhed nan lè a, ke li bate nan raj. Li te pwan koulèv la nan ke ak yo te kòmanse tòde la koulèv nan yon lajè arc ak, sa ki pèmèt fòs la santrifujeur ki kenbe mwa nan kò a lonje, prèske nan yon liy dwat. Menm lè li te pouse nan dra alantou tèt li. Li pase kouto li difisil ak te kriye byen fò li kont miray la. A chemiz mare nan ren l 'tèt asoupli enpak la, men li te toujou ase yo frape l' soti pou yon ti moman. Li pase kouto koulèv la ankò, fwa sa a, frape li sou la tè. Ke li tonbe epi yo kouri dèyè li kòm difisil kòm li ta ka kont la cobra nan tèt, kounye a se prèske gratis nan chemiz li.
  
  
  Laperèz ak kòlè lave pase m 'jan mwen te demisyone sou koulèv la nan tèt, pouse l' nan tè a, te stomped ak tè a, li jouk tè a tounen wouj. Li finalman sispann. Trè danjere asasen te toujou tòde kò li nan nève spasm apre lanmò, men mwen pa t ' pran nenpòt chans. Ak anpil atansyon, li te tounen l ' koulèv sou ak zòtèy li bòt ak wè ke sib li yo te gen tout bon vin aplati ak mò . Mwen gade, li wè silans ak yon anpil nan fè fas fikse nan m'. Li te tout sou yo, epi li te vivan. L', mwen te santi men m ' pran tranble. Demisyone tounen, mwen apiye kont jémisman twou san fon kòm swe frèt toudenkou anvlòpki kò m ' yo. Men li te rive pou m'. Mwen te pwan yo, et yo rale m ' nan twou san fon an. Lanmò, yon terib lanmò, klere atravè mimmo m 'tankou l', gade nan cobra a mò nan kò moun. Vant mwen fèrme nan toudenkou ne, ak mwen toujou vin chonje ke ti twou.
  
  
  Men, mwen pa t 'fini l' ankò, se konsa, m te gade alantou li epi li te jwenn Ghotak kanpe yon pye kèk lwen, figi l 'enpasibl, menm si mwen te kapab li li l' kòlè nan je l ' yo. Toujou, pa gen pwoblèm ki jan fache li te, li te ajil ase yo pran li.
  
  
  "Karkotek te di," li te di, gaye bra l ' yo. "Lòt nasyon an te di la verite. Li pa t ' touye koulèv la."
  
  
  "Apre sa, mwen pral di ou plis," li te koupe, rele foul moun yo. "Mwen pral ale nan mòn yo aswè a. Mwen pral fè sa Patriyach Leunga fè ak tounen vin. Mwen pral pwouve ke yo ou ke pa gen okenn Yti, ak ki Gotak pa pale pou Karkotek lespri bondye. Karkotek pa vle ou yo louvri moute peyi yo etranje yo. Lè m ' jwenn tounen, ou pral konnen sa a verite a ."
  
  
  Ghotak dezaprouve. Li distrè l ' ankò. Tan sa a, li te gen yo ale avè l'.
  
  
  "Tanp lan klòch pral rele ou demen," li te di foul moun yo. "Yon fwa ankò, Gotaka a te pawòl bondye a te defye, ak yon lòt fwa ankò lespri bondye a nan Karkotek dwe reponn. Nèj la nan mòn yo pral vire wouj, ankò, sonje pawòl mwen yo."
  
  
  Mwen te mache ale a, epi foul moun yo tou dousman yo te kòmanse dispèse. Halin remèt Reine tounen nan m', ak Hugo, ak Hilary Cobb te chita la pwochen nan m', l ap gade kòm Halin snuggled jiska m'. Li rapide gade, kenbe l'.
  
  
  "Li te trè modi byen fè," li te di. "Poukisa yo ap ou eseye chans ou?"
  
  
  "Ki sa egzakteman sa li vle di?"
  
  
  "Mwen vle di, poukisa yo ale nan mòn yo aswè a?" li te mande. "Malgre sa, mwen jis te wè, ou pa ap irézistibl. Pa gen yon sèl tankou sa."
  
  
  "Li se dwa, Nick," Halin te di. "Mwen pè pou ou. Pa ale lwen."
  
  
  "Mwen gen pou," mwen te di. "Premye a tout, li te aksepte defi a, e mwen pa kapab tounen desann kounye a. Men, plis enpòtan, li ka fòs la ego nan yon dirèk, louvri deplase. Li fèt pou li batay li soti. Mwen gen pou li ale nan l 'anvan li te vin pou m'."
  
  
  "Yti pral touye ou tankou l touye papa m'," li te di an silans. Li te echanje kout je ak Hilary sou Halin a tèt yo.
  
  
  "Bliye yti a, Halin," mwen te di. "Li pa manyen m'. Papa l ' te souri, epi li te vire lwen, ki grav ak unsmiling.
  
  
  "Yeti oswa ki pa gen okenn yti," Hilary interjected, " w ap fè tèt ou gade tankou yon payas kanna. Mwen pa t ' renmen li nan tout."
  
  
  Je ble li asonbri ak enkyetid gwo twou san fon, epi li ti souri nan li. "Atansyon, Hilary," mwen ri. "Ou son pozitivman santimantal."
  
  
  "Èske ou gen blag otou ak tout moun?" li glared nan m', je l ' toudenkou plen ak doulè.
  
  
  "Li te ede," mwen te di, chache hey nan je la. "Men, di ou mèsi de tout fason," li te ajoute piti / ba. "Mwen apresye ou enkyetid. Li montre ke kapab genyen yon ti fi yo te dèyè yon jounalis ki moun ki p ' ap janm mouri a nan ou."
  
  
  "Ale nan lanfè," li kase, ak bò gòch la. Kòb li, ri, epi yo te mache sou yo ak Halin.
  
  
  Chapit VI.
  
  
  Pandan y ap mwen repoze, Halin mete l 'ti cho figi a pwochen nan m' yo sou kabann lan. Lik, pa aswè a li leve epi li te santi rafrechi ak repoze. Mwen te tou akable pa egi patisipe ki toujou te plis pase m ' lè mwen te santi ke mwen te kòmanse aji ouvètman kont pwoblèm nan prensipal yo, nan ka sa a ak Ghotak. Li te yon lòt defi dirèk ke l 'jete nan l', ak li te konnen li te reponn li. Mwa a chans te fenomenn, men mwen te konnen li pa t 'kapab konte sou yon lous oswa yon nèj leopar pou m fini m' koupe. E yo pral gen yo asire tèt li, ak mwen pral pou yo pare pou rete tann pou l'. Halin te ede m 'pake moute kovèti pou mwen ak fè menm m' nan chak opòtinite. Li te pote sèlman yon gwo rad swa, ak li te kapab santi l ' tendres anba li.
  
  
  "Vini non tounen nan m', Nick," li te mouri kòm li te tounen vin jwenn kite, vlope mens li bra yo nan kou mwen. Li voye je nan je l 'ak te wè ou ankò sa li pa t' kouraj yo wè. Je l ' yo te je yo nan yon fanm nan renmen, ak sa ki te move. Pa pou m', men pou nah. Li an silans te espere ke sa a te vrèman yon emosyonèl pann, pè a ak rekonesans, e ke li ta disparèt, lè sa a te tout sou. Li regarda tounen nan l ' ti figi a nan pòt la kòm li te kite. Mwen te wè terib demisyon nan je l 'ak te konnen li pa t' kwè mwen te vini tounen.
  
  
  Mwen balanse l 'koupe ak trudged sou, trè konfyans ke mwen pa ta sèlman retounen, men tou, avèk espwa nan bondye a nan ap resevwa kache nan tou sa bèt etranj ki te touye papa l'. Mwen Marlin 336 fizi te lans wòch sou zepòl mwen. Li ka kout pyen yon twou nan yon elefan, ak, nan kou, fè fas ak yon leyopa oswa lous. Nan Cerro-ble crépuscule saint a te deja kòmanse epesir lè li te rive nan jis chemen ki mennen nan mòn yo. Mwen te deside swiv chemen an menm ke nonm lan fin vye granmoun te pran ak 'al moute kan byen fèmen nan plas la menm, mwen pa t' mwatye gen lè fènwa te kòmanse apwòch ak van an urla nan etranj li yo, san-koagulasyon jemi. Mòn yo ak yo ih glas apwovizyone ak baye krak machwa yo te kòm byen yon lènmi kòm nenpòt lòt moun. Yon sèl erè epi li Ghotak ta genyen san yo pa leve yon dwèt li. Mwen te gen yon valiz sou do m, ki gen ladan sitou alantou kouvèti lou, gen kèk manje ak dlo, ak yon ti twous premye swen. Li te sèlman vle di pou yon jou lannwit, se konsa te gen pa gen okenn rezon ki fè la pou plis ekipman.
  
  
  Li te deplase tou dousman, ak anpil atansyon. Mitan lannwit lan te tounen vin pi frèt epi yo te syèl la sonbre,
  
  
  nèj la nan lè a te santi li. Dwèt mwen ached soti nan frèt la ki répandu menm pi cho nan gan, ak figi m ' sere boulon ak wouj kòm mwen plede anwo, rekonesan pou chak pye kèk nan wòch la ledge. Li te rive nan ledge la kote nonm lan fin vye granmoun te moute kan yo, ak deside monte pi wo a, kote li te fèbleman fè soti nan yon pi laj resif. Li te finalman te fè li ak te kontan li te fè. Li te yon ti jan pwoteje soti nan pi fò nan van epi yo te yon pati nan yon seri de ti mòn plato. Anplis, te gen ase touf ranmase ase bwa pou m fè dife. Mwen mete moute kan ak valiz lekòl mwen soutenue atake miray ranpa a nan wòch ke leve anwo dèyè do m', ak bati yon ti men planèt la dife. Nan mwa limyè a, mwen te kapab wè ke tèren an te krible ak segondè fant vètikal yo ak gwo twou san fon fèt nan wòch la, ak pi wo a tèt mwen te yon gwo ledge nan ki kouvri ak nèj wòch. Yon ti aflèman nan plato a ki te dirije moute, kourb soti nan je, epi li pa t ' gen nan figi konnen ki jan lwen li koube. Li pa t ' ale nenpòt ki pi lwen pase sa. Ak Marlin bò kote m', dife a nan devan m', l', apiye tounen kont wòch la jémisman ak tande refrijerasyon ranni nan bwa van ki siflan nan mòn yo. Kòm èdtan koche pa, li te lage pa l ' ti sak nan manje. Li fè yo mennen l ' yon tas fèblan ak plizyè pake nan kafe enstantane. Ak dlo nan fonn nèj, tout bagay te amann. Omwen jiska la, ak glas van bilding nan kòlè, gou a te etonan. Mwen te jis mete lwen lòt sak mwen ta mennen l 'lè m' tande yon bri, son an nan yon moun oswa yon bagay k ap apwoche sou ledge la.
  
  
  Li te pwan fizi de kou yo ak pouse yo ale soti nan dife a, kouche jis deyò sèk la nan limyè. Kòm vizitè yo pwoche bò kote l', li wè yon figi a, yon nwa èstime nan mitan lannwit lan, konsyamman apwoche dife.
  
  
  "Hey, Yankee," Rhys te di. "Èske ou gen? Mwen pa ka wè ou."
  
  
  Li te prèske tonbe a fizi de kou, ap tranble anba pye tèt li, li gade ankò. Mwen pa t ' wè anyen pou li. Figi a te gen, kounye a, fèmen dife a, kap alantou. Li te leve e te ale nan boule nan dife.
  
  
  "Ki sa ki lanfè a ou ap fè isit la, tayè?" Mwen mande kolè. "Eske ou soti nan tèt ou ou a?"
  
  
  "Pa enkyete, moniman," li te reponn, flache yon ti jan nan frizè souri. "Mwen pa rete isit la."
  
  
  "W ap modi dwa," mwen te eksploze. "Ou ap ale tounen nan kote mò yo ye a nan vilaj la."
  
  
  "Oh, pa gen okenn," li te di. "Yo mete moute kan alantou la pliye ak te ale desann. Ou ka pa wè m ' dife ki soti nan isit la, men mwen pa ka wè font la nan ou. Mwen deside ke si ou te vini isit la, li dwe enpòtan yo, epi sa a, poukisa li enpòtan pou m'. Oswa, mwen ta ka di, pou yon istwa m ' yo. Anplis, mwen pa gen dwa a menm jan ou moute desann bò kote nan mòn sa yo."
  
  
  "Ou, epi ou dyableman istwa," mwen te di. "Ou te kapab gen te mouri jis vini isit la."
  
  
  "Istwa san sans," li te di. "Mwen pral kenbe lajan an ke mwen te skye ak ale nan mòn yo plis pase ou. Men, li jis tonbe pa wè si ou te gen nenpòt ki te. Mwen bliye pake kèk nan li lè mwen te kite, ak mwen yon ti kras swaf dlo."
  
  
  Li te mete desann nan fizi l 'yo, gade l', ak ' ap tranble anba pye tèt li.
  
  
  "Vini non tounen, Hilary," mwen te di. "Mwen pa ka enkyete sou ou ak kenbe yon je sou ou. Si gen nan nenpòt ki pwoblèm, mwen pral gen okipe jis pou yo rete an vi."
  
  
  "Mwen pa t' mande ou pou veye sou m'," li te di. "Petèt mwen pral kenbe yon je sou ou. Koulye a, si ou pral ban m ' kèk te, mwen pral ale tounen nan kan mwen."
  
  
  "Kafe," li te di, grundman pawòl la.
  
  
  "Lè sa a, li pral gen kafe," li te di. Ay lage l ' de pake nan kafe enstantane, epi li nodded politès.
  
  
  "Mèsi poutèt ou se konsa anpil, memorial," li te di. "Rele m' si ou bezwen m'."
  
  
  Li te tounen ak te mache desann nan resif, toudènyeman alantou kwen an. Mwen te swiv li yo ak te sispann nan kwen an. Nan fè nwa a nan mitan lannwit lan, li te gen deja disparèt, men, mwen te kapab tande li vini desann nan nèj-kouvri falèz yo. Koulye a, li te wè pa ee dife soti nan yon kwen yon pwen. Yo mete moute kan yo sou yon lòt nan ledge a yon kèk santèn pye pi wo pase m'. Li te kanpe ak gade a, e finalman wè figi l ' parèt pa dife a. Mwen ap gade l ' fè kafe pou yon ti tan, lè sa a, vire tounen nan chalè a nan pwòp mwen an dife. Yon kèk minit soti nan dife a, epi li te jwenn frèt la glas enfiltrasyon nan rad sou li, kondwi pa van fò nan yon san pwoteksyon kwen nan ledge la. Mwen te chwazi l ' leve nan dife a epi li te jwenn tèt mwen souri nan te panse a nan Hilary Cobb. Tayè, ou dwe te admire l ' tenacity. Li te di li te ale nan sou m ' kou jouk li te gen istwa, ak li te fè. Mwen te regrèt ke mwen te fè asire w ke istwa li pa te pibliye. Li te souri ankò. Aswè a, hey, pa gen anyen yo montre nan men kèk modi move souvni, sof si Ghotak montre moute. Yon jan kanmenm, lide l ' yo te kòmanse panse ke li te échappe aksyon dirèk. Li te pran l 'chal yo, yon dra, ak yon epè lenn ròb abiye, ki kouvri pye l 'ak li, mete Marlin 336 fizi sou jenou l', epi li fèmen je l ' yo. Yon dife ak fre bwa pral pwobableman kenbe m ' cho jiskaske solèy leve. Li tonbe nan yon demi-ap dòmi, kò mwen an se pi plis chans yo dwe nan dòmi pase reveye, sans mwen yo gen plis chans yo dwe reveye pase ap dòmi.
  
  
  Èdtan te pase, epi sèlman rèl la nan van an kase silans lan. Plizyè fwa li te louvri je l ' pou fè son pou la, se sèlman koute ak tande ke li te sèlman klake la nan glas oswa glise nan yon nèj resif. Nan syèl la te nwa, epi nèj te kòmanse tonbe, yo toujou limyè ak pa gen anyen plis pase yon gwo toubouyon. Li fèmen je l ' ak kontinye nan rès nan yon demi-ap dòmi vijilans. Gri dimanch maten byen bonè te kòmanse koulè a nan syèl la, ak tèt mòn yo te fè nwa formes, file yo ak dan yo nan kèk mitoloji jeyan. Li te gade nan yo nan mwatye-je fèmen lè li te tande urleman, premye Hilary a, lè sa a, yon san-koagulasyon mwatye-gwonde ak mwatye-rèl. Li pran sote leve, fizi nan men yo, pran sote fran nan smouldering dife, ak te kouri nan kwen nan ledge la. Mwen te kapab wè kan li byen klè. Li te ap bat vit vit atravè yon ti plato a, tonbe sou glas la, ak sou tèt nan li, sou de pye yo, se te yon bèt ki soti nan kote mò yo ye a, yon move lespri sou li ki soti nan kèk ansyen mitoloji, yon bagay ki pa t ' kapab pètèt egziste. Ego nan kò a ki te kouvri nan tan dodo-cheve blan. Li te gen yon pèn fè fas a, detriman men, ak detriman de pye yo. Li te dvine ke lè li te kanpe ouvètman, li ta yo te prèske sèt pye wotè, l ' toutouni ki kouvri pa apelike grizatr cheve. Mwen te wè l 'rive jwenn desann ak yon jeyan men yo ak gen tan pwan ti fi a nan jakèt, leve l' moute soti nan dèyè tankou yon timoun.
  
  
  Li te ki vize atravè fizi, men, li oswa li te yo tap voye ti fi a nan devan l'. Mwen pa t ' kapab jwenn yon vaksen ki klè, men, mwen kalkile yon piki de tout fason, jis pou efè, ta ka pi bon pase pa gen anyen. Kòm mwen te desann apik glas chemen, l', mwen te tire de vaksen epi yo te wè bèt la sispann, gout ti fi a, ak gade nan m'. Li desann nan plato a, kapab pou yo sispann glise ak tonbe. Mwen te gen tout bagay mwen te kapab fè yo kenbe sou zam la epi yo pa kase kou m. Bèt la te pran sou yon lòt kokenn kriyan gwonde, ak lè li te ateri sou plato a, li sped off nan yon direksyon ki diferan. Li kouri dèyè l', davwa ke yo pran fizi l', kòm li te kouri, e yo te tire. A goch frape zepòl li, epi li te tounen pou raj ak doulè. Li te sispann pran yon lòt piki, men lè li te fè, mwen te kòmanse soti nan anba m ' sou yon plak nan lanèj ak glas. Li lage kò l dèyè, voye rafal vole.
  
  
  Bèt la lunged nan m', epi kounye a, nan ranje fèmen, Mwa te kapab wè li fè fas a subhuman, long ak fè l sanble souvan yon djòl. Mwa a je yo te ti ak fè nwa a, tankou sa yo ki nan yon lous. Tout sa mwen te gen tan fè yo te plonje pou m ' fizi a ak gen tan pwan barik yo. Li pase kouto l ' ak tout nanm li, ak pi lou bwat kenbe yo pou madichonnen bèt kareman, nan figi an. Li te yon souflèt ki ta gen kase yon moun nan zo bwa tèt. Bèt la sispann, repati tounen pou yon moman, ak pran sote nan m'. Toujou kenbe nan sèvo fizi, ee tounen vin jwenn li, yo jwenn deklanche la, e yo te tire yon piki nan lè a, espere li ta ka fè pè l'. Mwen pa t ' gen espas ki la, tan an, pou yo dirije tèt li. Modi bèt jis vole. Mwen te tonbe nan tè a ak te santi yon gwo figi manyen m'. Mwa a kenbe yon aperçu nan l ' grif, imen nan fòm eksepte pou detriman devan blòk memo. Bèt la kenbe ale apre li yo so, sote soti nan yon wòch nan yon lòt. Li te ki vize a t ' ap ponpe bagay, men yo te tire twò vit ak nan yon move pozisyon. Piki rate, epi li te kanpe moute yo wè l ' disparèt nan gwo twou san fon, striye fant.
  
  
  Hilary te chita leve, l ' je lajè, ak chòk. Li te mache sou li ak rale tounen kapo a nan li double. Koulye a, kokiy lou lanèj ki tonbe an.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Èske ou se tout dwa?" Li leve je l 'nan m' ak tonbe nan bra mwen yo, l 'souf t' ap soti nan gwo twou san fon sobs. Li, gade nan nah. Eksepte pou la dekousi tounen nan treno a kote bèt la nan grif yo te pran l ' leve, li te bon. Pè anpil, men otreman amann.
  
  
  "Oh Bondye mwen," li te finalman orèy. "Ki sa ki te ke, Nick?"
  
  
  "Mwen pa konnen," mwen te di. "Li te yon bagay ki pa egziste, nan yon lejand, yon moso nan tradisyon. Li toujou enkyete pa kwè li. Yo te wè li, te resevwa li an boulvès / magregò sou li, epi ou toujou pa kwè enkyete."
  
  
  Hilary nan sib te nan bra m', cheve li prèske blan ak nèj. Li kapo rale ee anpil nan pakin sou tèt li. "Oh, Nick, Nick," li te di. "Anbarasan Bigfoot egziste. Yti a se toujou vivan. Ou ka ri nan lejand ankò. Ou kapab, mwen pa kapab. Li nan vre, Nick, li nan vre."
  
  
  Mwen pa t ' gen nenpòt repons. Yo tout te devore pa yon move lespri sou li a pwal sou tout kò dapre kèk ansyen liv sou êtres mythologiques. Men, li te yon bèt? Oswa li te yon moun yo te? Hilary te kòmanse. "Bondye, Nick, sa a, se yon non bon," li te respire. "Li te definitivman degoutan. Mwen pa janm ap konplètman rejte lòt lejand sou anyen lòt pase apre sa."
  
  
  Je l 'yo te lajè, fikse nan m', ak fò anpil ble. Flokon ki kouvri sousi l ' epi kole yo nan li po je yo, epi li bèl figi wonn te sanble yo c klere. Li chire je l ' lwen Nah epi li te jwenn tèt li panse sou rapid jukstapoze nan bagay sa yo, ki soti nan laterè absoli nan fre, pi bon kalite bote nan yon kesyon de minit.
  
  
  "Mwen pè, Nick," li te frison a ankò. "Mwen pè li ap vin tounen."
  
  
  "Yon jan kanmenm mwen pa panse konsa," mwen te di. "Gen kèk trè enteresan aspè isit la. Yti a se aparamman vivan, men se konsa se pou li."
  
  
  "Sa a se pa gen tan pou riddles," li te di. "Ki sa ki nan ke yo yo sipoze yo vle di?"
  
  
  "Nou gen pou aksepte ke sa a dyableman bagay se reyèl," mwen te di. "Men, li pa t 'atake m'. Li atake kan ou. Li pa touye oswa atak paske Karkotek Lespri bondye a di l ' pou yo fè sa. Li touye avègleman. Si li se ki gen rapò ak pou yon bagay, li kenbe lajan ke li se Ghotak. "
  
  
  "Pa gen okenn yon sèl te kapab kontwole sa a bèt, Nick," Hilary te di.
  
  
  "Pa kontwole ki jan ou vle di li, se pa tankou li te gen yon ki resevwa fòmasyon chen," mwen te di. "Men, gen yo se tout kalite nan kontwòl. Yon jan kanmenm, mwen pa panse ke li ap deplase konplètman sou pwòp li yo."
  
  
  Hilary te kanpe kanpe. Li regardant nan nèj la, ki te koulye a te tonbe nan yon searing, mòde, kouche raj. Lòt tèt yo yo te prèske envizib paske nan rido blan.
  
  
  "Li se yon san blizzard, Nick," li te di. "Nou pa janm ap vini tounen isit la. Li ta gen lanmò sèten. Poukisa, nou pa t ' kapab wè yon krak nan devan nan nou."
  
  
  Li vire m ' ak te pwan bra m. "Mwen pè, Nick," li te di. "Mwen pè."
  
  
  "Nou pral gen yo ale moute," mwen te di. "Nou ap bezwen jwenn yon plas kote nou ka pase nwit lan la anvan li te eksploze. Mwen gen ase manje ak kafe pou dènye m ' de jou. Nenpòt bagay ka rive midi. Ale, kote se tout detèminasyon sa a vini soti nan?"
  
  
  "Modi vle ale," li te di. "Mwen panse ke madichonnen bèt pè lanfè a soti nan m'."
  
  
  Ee te pran men l'. "Pake moute kovèti pou ou a ak kite la kòmanse lachas," mwen te di. "Pi lontan nou tann, gen mwens chans a nou ap jwenn anyen." Li nodded, ak yon kèk minit pita nou te k ap grenpe mòn lan. Nou te sispann yo ranmase m dra ak Eda, lè sa a, te deplase sou. Nèj ak sub-zewo tanperati konbine yo kout fwèt pou nou nan fè fas ak mòde frèt, pike doulè, ak chak etap te tankou voye yon ti ponyen nan byen file ti wòch nan figi ou. Li te chwazi yon chemen etwat ansanm yon absoli glas miray la, nan ka a li mennen nan yon gwo krak ki genyen ant de glasye. Si nou te ka jwenn kote ki gen, nou ta dwe pwoteje soti nan van an nan kòlè omwen yon ti kras. Ledge flèch yo, ak chemen an incline leve ansanm kwen an nan falèz la. Toudenkou li laji, epi li te jwenn tèt li sou yon ti plato. Nan jemi nan falèz la, yon fènwa fòm parèt, yo epi li deplase nan direksyon l ' nan blan rido. Apwoche li, li te wè ke li te antre nan yon gwòt, nan twou wòch la.
  
  
  "Fason sa a, Hilary," mwen rele byen fò eksitasyon. "Ann ale." L', te antre nan twou wòch la, ki ba-apiye desann nan pase nan ti antre. Li te sèk ak pwòp, epi yo te evidamman te itilize pa lòt vwayajè yo ki nan yon sèl fwa, paske bwa a te ranmase kò l kont yon sèl miray la. Mwen pa t ' kapab kanpe ouvètman andedan, men, li te sou kenz pye gwo twou san fon ak dis pye lajè. Nou limen yon dife nan twou wòch la antre a, jis pi lwen pase liy lan nèj sa ki te rapidman akimile deyò. Van an kenbe moute chalè a ke yo te tounen tounen nan twou wòch ki te, ak apre yon èdtan, twou wòch ki te kòm cho tankou nan kaye la chanm k ap viv. Nou te pran koupe nou deyò rad ak gaye li soti sou tè a ak kite li sèk. Hilary te gen kalme ak te pote yon zoranj chanday ak ble fonse pantalon anba l ' deyò rad. Li koze san pwoblèm mwen tap sou sot pase l', li lavi lakay yo nan England, ak nou echanje blag ak istwa. Li te yon diferan Hilary Cobb, yon cho, kè kontan ti fi ki gen pa gen okenn ostil avantur, ak li te kòmante sou li.
  
  
  "Li nan ou salo ki fè ti fi a agresif," li te di. "Ou janm panse ke yon ti fi ka fè yon bagay dwat."
  
  
  "Men, gen yon anpil nan ti fi ki moun ki aksepte li epi li pa gen plen nan dezi fè konpetisyon ak pwouve bagay sa yo," mwen te diskite.
  
  
  "Mwen panse ke li se jis pa nan iht," li te di yo kareman, e li te souri lè l te wè kòlè li fize moute imedyatman.
  
  
  "Mwen konnen," mwen te di. "Se poutèt sa ou te swiv m' isit la."
  
  
  "Oke, repons lan se wi, men se sèlman pasyèlman," li te reponn.
  
  
  "Ki sa ki fè ou vle di?"
  
  
  Li tounen vin ak regardant nan m 'avè l' bèl je ble, nan lajè ak wonn. Li pert nen yo ak bèl, po a klere byen bèl nan reflete firelight.
  
  
  "Èske ou kwè m'?" "Ki sa ki se li?" li te mande san yo pa yon souri. Li nodded pou l'.
  
  
  "Yo dwe onèt, mwen te enkyete w sou ou ke yo te yon sèl la sèlman isit la," li te di. "Mwen panse ke li te yon melanj de de volonte yo. Mwen bezwen istwa mwen, ak ou ta pi bon pa bliye li. Men apre, lè mwen te wè ou nan yon lut avèk ki koulèv terib, mwen te konnen ke ou yo te yon bagay ekstraòdinè, ak tout bagay ki te fè nou isit la te enpòtan. Ak l', li te santi tankou ou te fè li pou kont li, ak yon jan kanmenm li te santi sa ki mal ."
  
  
  "Mwen manyen, Hilary," mwen te di yo oserye. Men, mwen pa t ' fè li pou kont li. Nonm lan fin vye granmoun te yon asistan ak gid. Ak Halin te trè itil nan plizyè fason."
  
  
  "Mwen pral parye," li te di sevè, epi li ti souri. Jalouzi, li ta te aprann ane de sa, te yon natirèl rezèv tanpon fanm nan ensten yo, ak li te gen menm lè na pa te gen okenn modi dwa a yo dwe gen.
  
  
  "Ou konnen, yon ti fi a se nan renmen avèk ou," li te ajoute, epi mwen te raple yon lòt rezèv tanpon fanm bon jan kalite, sa a kapasite inik yo santi yo sèten bagay sa yo san yo pa kesyon oswa dout, yo epi yo dwe absoliman dwa sou yo. Li te kenbe sere ti tay sou figi m'.
  
  
  "Oke, li la vre, ak mwen santi mwen regrèt pou li," li te di.
  
  
  "Pitye pou li?" Li, dezaprouve: "Poukisa yo pa?"
  
  
  "Ou konnen rimatism sou sa corkscrew kòm byen ke mwen fè," li kase. "Paske ou se pa ki kalite nan kè yon nonm tonbe nan renmen ak yo, omwen pa nan menm fason an kòm li." Li, nan kou, te konnen ke li te absoliman dwa, ak ralanti m ' souri te montre li.
  
  
  "Et ou ap ale nan fè mal Hey, paske ou pa ka ede men fè mal Hey," Hilary te ajoute. "Sa a, se poukisa mwen santi mwen regrèt pou li."
  
  
  "Ou se trè pwoteksyon nan tout moun jodi a," mwen chuckled. "Premye vini isit la pou m', epi kounye a li fè m mal pou Halin."
  
  
  "Mwen se jis tankou yon ti fi scout ap eseye jwenn yon espesyal merit badj,"li kase. "Mwen te di ou ou pa ta konprann."
  
  
  "Ou ta pi bon gade soti pou emosyon pwòp ou a," mwen te di. "Ou se ou se konsa bon nan defann tèt ou?" Li tande imitation nan vwa m', ak li yo je yo flèch.
  
  
  "Bon," li te di. "Mwen pa patisipe nan anyen, epi mwen pa fè anyen pou l' si mwen pa azade jij li."
  
  
  Li, ti souri ak te resevwa edu. Nan vyann bèf woule saccadé te aparamman unappetizing, menm si li te grangou pou li. Li mete yo sou l 'parka ak ranmase fizi l' yo.
  
  
  "Oke, nou pral jwenn ke dènye pwen yo nan plis detay pita," mwen te di. "Nan entre-temps la, mwen panse ke petèt mwen kapab fè yon pi bon travay nan bay manje. Rete isit la, fanm lan, ak pran swen nan twou wòch la."
  
  
  "Wi, mèt, mèt," li te di, voye mesaj ak yon souri nan metye obsequiousness. Li kite dife a ale soti, te demisyone sou li, e te enplike nan tanpèt la. Mwen vin chonje wè fezan nan wòch yo menm pi wo moute pase nou te kounye a sou premye vwayaj mwen yo ki nan mòn yo. Mwen konnen ke zwazo yo ' abitid pa chanje menm nan tanpèt, men mwen te eseye yo kanmarad nan la blan rido. Li te deplase atravè plato a, koute chak kèk mach. Gro nan van an kouri dèyè leve, nèj ant gro ak pèmèt m ' wè devan yon ti kras. Li akoupi atè a ak te jele avèk chak dezyèm pase. Li te sou yo rejte li kòm yon travay move, lè li te tande nan bate zèl ak te wè de fezan fè wout yo atravè plato a, kote yo leve soti vivan yon ti kras al kontre yon touf nan plant la. Li te leve soti vivan zam ak yo te pran atansyon vize. An marlin te kapab te fè yon twou se konsa gwo ke ta gen pa gen okenn manje gòch la nan zwazo. Ki pi pre a frape l 'nan tèt la, trancher l' ego, epi kite rès la nan kò l ' entak. Retounen nan twou wòch la ak trophy a, dife a te ravive ak Hugo te itilize li pou yon operasyon pwòp sou fezan.
  
  
  "Yon rèn-merite apremidi a," li te anonse pita. "Griye fezan. Ki sa ki plis ou ka mande pou?"
  
  
  "Pa gen okenn diven?" Hilary te di tartly.
  
  
  Nou te nan mitan an nan nou an manje midi, manje yon fezan ki te yon ti kras plezi, men tou sansib, lè Hilary mande de trè kesyon dirèk. Mwen deside pou yo reponn yo tou de onètman. Li pa difisil yo dwe onèt lè ou gen tout kat yo.
  
  
  "Ki sa ki nan tout sa a sou, Nick?" li te mande. "Poukisa ou isit la? Poukisa yo te Harry Angsley voye isit la? "Li te kap nan Nah, l 'je ble sobreman fiks sou m', l 'blond cheve distribisyon coppery refleksyon nan siyman firelight, epi l' gwo tete vle pèse anvlòp se konsa seductively dèyè yon zoranj klere chanday. Tan sa a, hey jere yo jwenn se konsa gwo twou san fon nan sa ki te pase ke mwen deside yo jwe avèk li sensèman, espesyalman depi mwen te konnen ke li pa ta voye istwa li nenpòt kote.
  
  
  "Wouj Chinwa yo ap eseye pran sou Nepal nan sekrè," mwen te di yo kareman. Ey te di l ' sou detay yo li te konnen nan li, sou Ghotak nan wòl li kòm lidè nan enteryè senkyèm kolòn, sou deja siyifikatif foul de ki resevwa fòmasyon revolisyonè yo degize tankou lapè imigran yo. Lè mwen fini li, li te unsmiling ak grav.
  
  
  "Finalman, di ou mèsi pou yo te onèt," li te di. "Mwen te santi tankou li te yon bagay tankou sa, men mwen pa t' reyalize ki jan fèmen yo te nan siksè."
  
  
  Li tonbe an silans, ak papa l 'ki t' ap veye l ' nan firelight. Li te gen depi lontan anons sa pibliye depi deside ke li te tout bon yon ti fi bèl anpil. Isit la, nan chalè a nan boukan dife a, ak nèj la fewòs deyò, li te dezirab yo ak bèl anpil. Dezyèm corkscrew kòmanse kònen klewon tankou li te li nan lide m'.
  
  
  "Sa a nèj pa pral sispann nenpòt ki lè byento," li te di. "Nou ka pase nwit la la isit la. Se ou menm ki pral fè renmen m', Nick?"
  
  
  "Mwen pa eseye," mwen te di. "Mwen pral fè li." Li te wè ostilite imedyatman reflete nan je l'.
  
  
  "Mwen te di ou ke mwen pa fè anyen jouk tan mwen vle," li te di.
  
  
  "Mwen tande ou," mwen chuckled. "Sa a se nòmal. Ou ka rele. An reyalite, mwen se asire w ke ou pral rele l'."
  
  
  Bouch li sere boulon, epi yo kite l ' ego gen. Li te leve e te ale deyò, longan dife. Fènwa te vit apwoche, ak blizzard te toujou pral sou. Li te fache ak wont, yo pè nan sa ki Ghotak ta ka fè. Tanpèt la ta pwobableman tou fè li difisil pou Mwa yo vwayaje, men mwen te konnen ke lè li te fini, nou ta bezwen jwenn tounen nan Katmandou byen vit. Mwen te ale tounen andedan ak jwenn Hilary ap gade m', je l ' yon melanj de defi yo ak ensèten a. L ' tete te soulve moute tankou ti replike nan mòn yo deyò kòm li vin apiye sou li yo koud yo. Li te mete ajenou desann bò kote l', gade moute nan je l', epi toudenkou reyalize ke moun nan ki moun ki te wè l 'te gen l' mask. Li te itilize mwa a pou mask li nan dezi pwòp yo, yo kache yo soti nan tou de tèt li ak lòt moun.
  
  
  Li te apiye desann epi yo manyen bouch li pou li. Li te rete imobilité pou yon ti tan, ak lè sa a, te kòmanse rale lwen. Ee te pwan l 'pa zepòl yo ak file l' alantou li, peze bouch li pou li. Mwen louvri bouch li ak lang mwen ak te santi l 'tranble kou fèy bwa, men l' bwose zepòl mwen. Konpayon li vlope bra l 'alantou l' epi kite l 'lang glise nan bouch li, voye mwa l' tounen yo epi pwoklame. Mwen te santi bouch li toudenkou adousi ak tranble, yo te santi yo detann epi pou yo reponn a m ' yo. Lang li bourade kont m', epi li gasped, peze l ' tout pawòl nan bouch nan bouch mwen, dife, boule, swaf dlo.
  
  
  Men m 'yo te jwenn l' tete, epi li t ' ap rele, jan mwen ere li mou, kò sansib. "Oh, Bondye mwen, Nick, ak... Oh, Bondye mwen," li te respire. Chanday li te rale koupe ak soutyen li te undone. Bèl l 'tete gwo yo te repoze sou pwatrin mwen, ak li te deplase nan direksyon pou m', li janm tòde kò li ak fwote yon sèl plis kont lòt. Li te jwenn l ' tete ak bouch li, tou dousman manyen ih, ak urleman ki te ranpli ti twou wòch ak son yo pi bon kalite plezi. Mwen te sispann ak chire bouch mwen lwen yo, epi li fòlman leve yo mete ih nan bouch mwen. "Oh, pa sispann, tayè... pa sispann," li te di. Li rale tounen lakay ou ankò ak gade nan figi l', je l ' fèmen nan plezi, bouch li separe, tranble kou fèy bwa.
  
  
  "Ou rele, Hilary?" Mwen mande piti / ba. Li whimpered ak bourade tete l ' kont bra m. "Pou yo," li sanglote. "Ou bouje. Wi, mwen rele l '... mwen vle, oh Bondye, mwen vle l ' la." Mwen apiye nan l ' tete dous ankò, li te santi l jenn fi tubes monte anba mou sèk nan lang mwen. Hilary nan pantalon toudenkou tonbe nan janm li, epi li te eksplore pa jenn ti gason, difisil vin anfle nan lavi li, an cho imidite nan kwis li, kòm li te kontinye fè endispoze ap jémisman son yo nan ecstasy. Li te ateri sou nahum. Men l 'yon sèl kou m' tankou yon vize, ak bouch li bourade insistans kont figi m'. Lè li rive l', li kòmanse kriye, yon lontan, ki ba, fanatik yo kriye ki te grandi pi fò menm jan li ogmante mouvman l ' yo. Toudenkou li yo, yo rale lwen epi tann pou yon tan long. Li kouche sou planche a nan sispann animasyon, arching do l', li pa kapab respire, ak lè sa a pete rele nan vwèman emosyone doulè, yon rèl nan non kessyon pou grangou. "Oh-oh-oh-oh ... ou pa ka sispann. Oh, Bondye mwen, pa gen okenn. Ou se byenveni... ah, ah, tanpri." Apwòch l 'pou l' ankò ak Stahl yo avanse nan yon pi fò ak odasyeu ritm, e kounye a, Hilary te pwen sou pwatrin mwen nan yon sovaj, enkontwolab pasyon. "Ah, mwen pa kapab... mwen pa ka okipe li," li te di. "Mwen pa ka okipe li."
  
  
  "Ou pral jwenn sou li," li te di li, ak li te konnen li te gen sa dous gwo dezi nan enkontwolab ecstasy, nan yon moman ke se sèlman kèk fanm te janm li te ye, lè ih pasyon literalman ale pi lwen pase ih tèt yo. Menm avantur, menm detèminasyon, kounye a transfòme nan yon ecstasy nan plezi, te pote l nan wotè li pa janm te konnen te egziste, nan Himalayas yo nan pasyon, epi mwen te gen yon passagers te panse ke nou te atmosfè apwopriye pou nah. Toudenkou, menm jan mwen vyolans gwo twou san fon nan l', li te pwan m', ak jenn l', di kò ' ap tranble anba pye konvulsiv, ak pou l respire te vin dekousi. Finalman, tankou yon anpoul limyè etenn, li tonbe plat atè, konplètman fin itilize epi yo fin itilize. Li te kouche bò kote l', jwi supèrb kontou yo nan kò li. Hilary te yon gwo ti fi, men se sèlman yon kèk yo grandi ti fi te gen skultural bote nan li. Li te gen kèk tan anvan sa, li louvri je l', li gade nan m'. Li woule sou yo ak te vin tounen nan m', peze bouch li nan zòrèy mwen.
  
  
  "Ou te konnen yo tout ansanm, ou pa t'?" li te mande. "Ou te konnen yo tout ansanm ki sa li vrèman te vle."
  
  
  "Pa nan premye," mwen te di. "Omwen konsyans. Men mwen byen kontan mwen te jwenn soti."
  
  
  Li te tounen l ' gade hey nan je la. Mwen te mande l ' la. "Et ou?"
  
  
  Li nodded ak te ban m ' yon akolad gwo. "Mwen kontan," li te di. "Mwen espere ke li pa janm sispann nèj."
  
  
  Nou mete tou dousman nan cho ti kras nan mond nou te gen jwenn yo, ak menm anvan nwit la la te fini, Hilary aprann plis sou mòn yo nan pasyon ak ecstasy. Li te enèjik ak sensè, men, li te fè moute pou mank li nan eksperyans ak pi bon kalite plezi nan dekouvèt. Nèj la te sispann nan solèy leve, e nou finalman te resevwa byen abiye ak te kòmanse ap mache. Li te sispann m ' sou wout la soti, li bourade bouch li pou mwen yo ye.
  
  
  "Mwen pap janm bliye jou lannwit sa a," li te di. "Apre sa, mwen santi menm plis regrèt pou Halin. Lè ou jwenn leve, ou kite yon twou gwo nan mond l', epi kite kòm ou pral."
  
  
  "Sispann fè m' santi inumen," mwen te di. "Li te pral jwenn sou li. Li te rive m ' tout mare nan rituèl, koutim, ak ansyen kòd. Mwen te eseye vire l ' nan bò la."
  
  
  "Mwen pral parye ou lajan, ou eseye li pou trant oswa karant segonn," li chuckled.
  
  
  "Mwen ap eseye jwenn Hillary tounen," mwen te di. "Miss bagay Dous ak kè Poze".
  
  
  "Petèt mwen eseye Hillary pa janm kite," li te di. "Petèt te gen sèlman yon pran yon poz momantane yè swa." Men l 'toudenkou sere boulon sou m' yo, ak objektif li bourade kont pwatrin mwen. "Petèt mwen ap eseye jwenn Hilary tounen, paske hey, li a twò modi move mond lan fin vye granmoun te gen pou tounen," li te di nan yon vwa faible. "Petèt paske yè swa a vle yo ka ale sou pou tout tan."
  
  
  Ee anbwase lòt l ' pou yon ti moman ankò, lè sa a deplase pou pi devan atravè twou wòch la. Deyò, solèy te ban nou yon lòt sipriz. Nèj la te sispann ak ban pou laprès te tout lòt peyi sou, yon gwo dra blan, men kounye a li te a premye fwa mwen te wè kote nou te. Soti nan ledge a nou gade desann sou yon gran chemen, ak nan nen te gen dis kan anba tant twal ak anpil sòlda ki te gen jis vini soti nan kote yo kache yo.
  
  
  "Yo ap Chinwa!" Hilary gasped.
  
  
  "Yo ap trè modi asire w ke," mwen te di. "Chinwa anvayisè yo".
  
  
  "Men, sa ki yo yo ap fè isit la, Nick?" li te mande.
  
  
  "Mwen pa konnen, men mwen ka fè yon trè bon devine," mwen reponn. "Mwen parye yo ap sou wout yo nan satisfè Ghotak. Li te pwobableman rele nan yon brigad nan twoup yo menm jan asirans."
  
  
  "Asirans kont ki sa?"
  
  
  "Kont lefèt ke yon bagay te ale sa ki mal nan dènye minit te. Kont prezans mwen nan sèn nan. Kont inatandi devlopman yo. Si, pou egzanp, wa a deside abandone mande l ' nan dènye minit te, li te kapab gen te pote soti yon koudeta ak reyalize li a etablisman an ki nan pouvwa."
  
  
  Nou chita sou yon resif ak gade sòlda yo detire soti ak klè nèj la. Yo pa t ' demoli tant yo, ki vle di ke yo te ap tann pou yon moun, pa gen okenn dout, yon gid, gid ih tou de fason. Petèt yo te ap tann pou yon moun pou delivre pawòl ki soti nan Ghotak sou sa ki ih a deplase pwochen yo ta dwe. Mwen te wè yon ofisye ale soti nan kan anba tant twal yo ak voye de sentinel, youn chak swa fen a nan pase. Yon sèl la sou bò nou yo pran yon pozisyon ki prèske ouvètman anba plas la kote nou te viv.
  
  
  "Yo sètènman te vin nan Tibet," mwen te di. "Men, mwen vle tès li pou tèt mwen. Mwen pa ka jwenn repons yo mwen te vle soti nan sentry li te voye isit la tèt li."
  
  
  Hilary lage l ' fizi a. "Kenbe fèm nan fè sa a, epi rete isit la jouk tan mwen jwenn tounen," papa l ' te di. "Èske ou konprann? Pa gen okenn desizyon ki pran sou pwòp mwen, oswa mwen pral kraze ou nan mwatye, lè mwen ratrape avèk ou."
  
  
  Li nodded. "Mwen te pwomèt," li te di. "Mwen pral rete isit la."
  
  
  Konsyamman, yon lòt kouran nan etwat resif skirted li, yo jwenn yon kote pou desann, epi yo kite tèt li tonbe nan yon drift nan gwo twou san fon nèj. Mwen te plane tankou yon ti kouran dlo nan nèj tonbe sou m ' soti nan ledge a, twoublan mwen an mouvman. Kòm mwen gade nèj la rezoud, yon souri ki parèt sou figi m'. Avèk okenn chans, li kapab yon trè récompense jou. Li te grenpe moute atravè snowdrift e li te kòmanse desann, ap eseye pou avanse pou pi sou wòch yo pi bon jan li te kapab, ap eseye pa choute ki lach nèj. Chinwa sòlda pozisyone tèt li ant de gwo wòch fòmasyon ak te kanpe tou dousman, panse ke mwa a post te plis nan yon protokòl pase nenpòt lòt bagay. Dèyè de wòch, te gen yon ti krak nan glasye, fon pase je a te kapab wè. Li te rete kanpe sou tèt la nan yon wòch ak chaje nan li, frape sib la. Li lage kò avè m ' nan krak la. Mwa manyen machwè l ' ak men dwat li, epi li te ale limp. Rale mwa a ansanm ak l', li antre nan mi segondè yo adjasan a krevas. Kòm li pwoche bò, li mwa trennen tèt li ak zepòl sou kwen an nan yon w pèdi fon diferans nan mòn yo. Chinwa m 'te bon ase si li pa t' pale nan youn nan la ki pi fènwa dyalèk. Li te tounen soti ke li te konprann m ' trè byen. Apre sa ki pèmèt l 'yo wè nan gwo twou san fon an, Mwa rale l 'sou do l', kenbe l ' mwatye nan tout woulèt la nan gwo rad li.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Poukisa yo ou ap tann isit la?" Li te wè nan je m ' ke mwen pa ta stahl panse de fwa pou voye mwa sou fen.
  
  
  "Nou yo ap tann pou lòd la pou yo avanse," li te di.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Òdonans ki soti nan moun?"
  
  
  Li te monte zèpòl. "Mwen se jis yon sòlda," li te di.
  
  
  Mwen pouse l ' tounen, ak li te pwan bra m pou sipò. Mwa a etwat je laji nan lapèrèz.
  
  
  "Òdonans ki soti nan moun?" - repete li. "Mwen parye ou te espesyalman chwazi a, epi nou tout nou konnen poukisa w ap isit la."
  
  
  "Òdonans soti nan mwàn a," li te respire.
  
  
  "Lè ou ap atann ih?"
  
  
  Li te kòmanse bay m ' yon lòt klè rimatism tès yo, men li chanje lide li. "Byento," li te murmures. "Nenpòt ki lè. Nèj la se ranvwaye nou."
  
  
  Li te papa l 'ki moun ki rale l' ale. Li te sèlman ale pou toudi mwa ak kite l 'jwenn wout li tounen nan Tibet lè li leve, si li te kapab, men li te fè erè nan atake m'. Li eskive atak la, frape mwa a soti nan anba li, epi yo koupe l ' nan kou. Li tonbe, woule sou, e kòm yo ki lach nèj te ban fason anba pwa a nan kò l', li glise sou kwen an, epi li tonbe tounen nan kote li ta kite Hilary.
  
  
  "Nou ta dwe ale tounen, men, pa anvan nou pran swen nan gwoup sa a," Hey te di l', l ' ton sèk.
  
  
  "Ou se yon moun fou," li te di. "De la nan nou kont yo tout? Ou pa ka grav."
  
  
  "Ou fè sa mwen di ak pran swen nan tout moun ki bò kote yo tout nan yon fwa," mwen te di. Li te pran yon sòlda nan fizi avè l 'ak li renmèt li bay Hilary, pran l', Marlin ansanm avè l'. Li pwente nan pant mòn byen wo sou chak bò pas la.
  
  
  "Sa yo wòch yo ak kornich yo tout yo kouvri ak tòn fre nèj ki pa gen ankò etabli yo," mwen te di. "Mwa a ka rive dekole pa nenpòt toudenkou, vibration ak lakòz yon gwo lavalas."
  
  
  Li te wè a toudenkou konpreyansyon nan je l'.
  
  
  "Ak vibration ka ki te koze pa repete apre lòt fin nan kout zam rebondi sou pant mòn yo," li te di.
  
  
  "Entelijan ti fi," mwen te di. "Pafwa li sèlman pran vibration an soti nan vag yo son yo nan yon sèl piki deklanche yon snowslide. Men, nou ap ale nan fè asire w nan sa. Mwen pral pou yo ale desann epi travèse lòt bò lanmè. Lè ou tande m ' premye piki a, ou pral kòmanse tire. Vize ouvètman nan bò opoze a nan mòn lan. Pran sis vaksen yo ak lè sa a, sispann. Kèlkeswa sa ou fè pou nou, pa kite isit la. La a ou pral dwe pwoteje, anba rebò anwo a tèt ou. Lè li nan tout sou, ou ka vini desann. Rankontre m ' yo nan pati anba a nan sa yo koupe ."
  
  
  Li te kòmanse desann, leve hey, nan rimatism. Mwen pa t ' deplase, jouk tan mwen te rive nan fen an nan pase a, kote sentry te kanpe. Wriggling sou vant li nan espas ki la louvri, li te rive lòt bò lanmè a ak yo te kòmanse goumen nan glise la, ki lach nèj. Jwenn yon tonèl-pou egzanp, sou nivo a menm jan ak Hilary opoze m', kòb li - mwen gade nan sòlda nan ale la. Mwen pa t 'kapab wè Hilary nan limyè a nan fre nèj, men mwen leve soti vivan m' fizi a epi revoke. Li te imedyatman tande pa ee piki. Li te kontinye tire nan lè a, tire yon total de sis jij. Anba a, Chinwa yo te trè aktif alantou tant yo, gade yo moute epi yo mande sa ki lanfè a te ale sou. Kòm li te sispann, Hilary a dènye piki répéta desann pase, ak li te koute pou son ke li te prèske sèten ta vini. Li te kòmanse kòm yon mou bri nan premye, lè sa a te grandi pi fò jiskaske tòn sou tòn nan nèj yo te kòmanse woule desann wòch yo sou swa bò nan pase, yon frémisman gwonde ponctué pa byen file nan fant yo nan solidifye nèj ke yo te chire soti nan tè a. Lavalas la gwonde nan pase, antere moun ak kan anba tant twal nan yon kesyon de minit, anpile lanèj sou nèj jiskaske yo te gen pa gen anyen kite men gwo mound nan blan lanmò. Li tann pou l ' nan silans, awed pa yo kataklismik fòs yo nan sa ki Stahl te temwen. Yon etranj silans tonbe sou chemen an, yon silans absoli ak final finalite, menm jan si wotè wòch gran yo te di pwòp yo pax vobiscum.
  
  
  Li te kòmanse desann tou dousman epi yo te rankontre Hilary nan pati anba a nan coupure la. Nou te mache nan likidasyon chemen tounen nan mòn yo, yo pa di yon mo pou nou. Je a nan pouvwa a etonan nan lanati te fè mo sa yo preske gade tankou moun, yo sanble initil ak ensiyifyan.
  
  
  Nou te rive jwenn vilaj la, ak Stahl ankò temwen an travay la nan Nepalese Western Union. De premye moun nou te rankontre yo te pran yon sèl gade nan m ' epi li kouri desann nan lari an. Mwen te konnen ke nan yon èdtan, tout moun ta konnen ke etranje yo te retounen san danje.
  
  
  "Wè ou pita, Nick," Hilary te di kòm nou pwoche bò Halin nan kay la. "Li pa yon kouran ankò, se li?"
  
  
  Mwen te di, " Pa ankò pwòp." Pandan ke Ghotak se toujou ap eseye fè yon bagay."
  
  
  "Lè sa a, dwe fè atansyon, oke?" li te di, l ' je toudenkou twoub.
  
  
  "Kenbe an kontak, poupe," mwen te di. "Ou pa gen pwòp ou a istwa ankò."
  
  
  Lè m 'pwoche bò kote l', Halin kouri soti nan kay la epi li tonbe nan bra mwen yo, l ' ti kò souke. Li te kontan Hilary te ale.
  
  
  "Mwen Nick, m' Nick," li sanglote. "Ou te dwat. Ou se, tou vivan, ak tout bagay ou te di te dwa. Koulye a, moun pral jwenn deyò."
  
  
  "Se pa tout bagay mwen te di," mwen murmures. "Yti a se vivan. Li ego wè li."
  
  
  Li rkule nan men m ' tankou si li ta yo te kout kouto. "Èske ou te wè yti a?" li te di ak laterè nan vwa li. "Ou te wè mwa ki soti nan yon ti jan lwen, nou pa ou?"
  
  
  "Mwen goumen l'," mwen te di. "Mwen gade l' nan je la."
  
  
  Li te sanble yo sumilye e li te anbwase lòt pa ee.
  
  
  "Ki sa ki nan sa ki mal, Halin?" Mwen te mande l ' la. "Kisa ki te pase?"
  
  
  "Li se li te ye ke nenpòt ki moun ki sanble yo nan figi a nan yon yti pral mouri," li te di an silans.
  
  
  "Oh, Bondye a, zo yo," mwen te eksploze. "Ou gen yon li di: tout bagay sou yti la. Li te fikse nan sa a modi bagay, epi mwen pa pral mouri sou-nah. Sa a pral yon lòt dyableman li di: ke ou ka efase alantou liv yo."
  
  
  Li te tounen ak te mache nan kay la, epi mwen te santi regrèt pou l'. Li kè kontan san limit te chire apa. Lè sa a, li te vire epi yo te mache desann nan lari a nan direksyon tanp lan. Ghotak, ki moun ki te aparamman te avèti pa Odin alantou mesye l 'ke mwen te vini, yo te parèt sou etap sa yo, yo vin desann figi m'.
  
  
  Mwen te di l. "Eske yo pa ou rele yon reyinyon?""Vini non sou, zanmi, se pou yo tande tande sa pèp la gen pou di. Li tounen, ou wè la a, ak anpil vivan."
  
  
  "Mwen ka wè ke," li te di nan fèrme bouch yo. "Mwen pa pote moun yo ansanm. Li sèlman vle di ke ou bezwen rete tann pou yon lòt siyal soti nan Karkotek."
  
  
  Li te gade alantou li epi yo te wè ke yon foul moun te gen byen vit sanble bò kote ak li te gen nan je klè.
  
  
  "Oke,"li te monte zèpòl. "Pa gen reyinyon, epi pral gen yon lòt siy. Yon sèl kap vini an pral vle di ou ap fè, Ghotak, ou, yti, ak tout ekip ou." Mwen te tounen ak te kòmanse pou avanse pou pi, lè sa a, sispann ak gade tounen nan l'. "Oh, pa la fason," mwen chuckled. "Konpayi an ou ve yo te ap tann pou pa yo pral kapab siviv. Mwen vle di ou ke yo yo se jis ki kouvri ak nèj."
  
  
  Mwen te wè l 'ego, li fèrme machwè, ak je l' glinting ak raj. Li te tounen ak te ale tounen nan tanp lan, e li bò gòch la. Mwa a enpasibl eksteryè a pa t ' kapab rete la menm bagay la kòm nan mwa a nan kay nan kat, ki se kòmanse konfizyon.
  
  
  Li tounen tounen nan kay la ak te ale nan chanm li. Mwen te fatige, modi fatige, ak li pa t 'pran m' lontan yo tonbe nan dòmi. Mwen te vagman konnen ke Halin la cho ti kras figi pa t 'glise nan sal la ak akomode jiska m', ak mwen te santi m yon ti kras regrèt ak tris.
  
  
  Chapter VII-la.
  
  
  Lè m 'te vin desann nan maten an, li te ap tann pou m' ak te cho ak bonbon.
  
  
  "Mwen se konsa regrèt mwen te tèlman fache yè swa," li te di tou senpleman. "Li a sa ki mal nan m' yo atann pou w kwè kòm anpil jan nou fè. Petèt ou pral pwouve li mal ankò. Mwen vrèman espere ke se konsa."
  
  
  Je l ' yo te gwo twou san fon ak plen ak anpil enkyetid. Espwa, tristès, pè, men pi fò nan tout ak yon lòt bagay, ak mwen jwenn mwen madichon Hilary pou l kondane rezèv tanpon fanm bon konprann. Mwen te deside ke ak Halin, tout bagay ta dwe rezoud sou yon nivo diferan.
  
  
  "Ghotak se pa sa fini ankò," mwen te di. "Li se moute nan yon bagay, epi mwen te gen pou pale ak l' premye. Ou di ke li te ale nan mòn yo kalkile pou kont li de fwa nan yon semèn, ak li te fè sa a pou ane. Poukisa nou pa t 'la yti janm atake l'?"
  
  
  "Trè kèk moun yo te aktyèlman wè yon yti sou dell," Halin te di. "Anpil moun te wè mwa mak pye yo nan nèj la. Men, Ghotak se yon nonm apa pou bondye, epi lespri bondye a nan Karkotek pwoteje mwa a, pèsonalite la."
  
  
  "Ak ki sa li a ap eseye fè sa, ki jan ou ka rele nan mwa a nan yon nonm apa pou bondye?" Li te mande.
  
  
  "Sa ki mal yo te antre nan l'," li te reponn san ezitasyon. "Petèt li pa ka simonte li. Pandan se tan, li la toujou yon saint."
  
  
  Mwen pa deside angaje yo nan sa a mare panse. "Lè li te fè yon pelerinaj nan mòn yo?" Mwen mande l'."Ou konnen?"
  
  
  "Wi," li te di. "Li pral fè yon sèl demen ak lè sa a, pwochen semèn."
  
  
  Sa a tout mwen vle tande. Lè Halin bò gòch ak te ak tas, mwen te ale nan plak moute yon kèk plis posib twou. Li te di Hilary verite a tout antye, men pa t bliye li skre remak. Mwen te ale nan vwayajè yo ' klib, te gen chanm li yo nimewo, ak yo moute nan tèt la nan dezyèm etaj la. Li te tande pwentaj la nan yon typewriter ak glise nan yon ti tonèl yon pye kèk desann sal la. Mwen rete la ak tann pou li. Li tape la pou apeprè yon èdtan, ak lè sa a, mwen te wè l ' vini soti nan yon blan chanday byen klere ak yon kilt. Li te ale desann, ak papa l ' ki te eseye louvri pòt la. Li te fèmen akle, men, aparamman, tankou tout Nepalese pòt yo, fèmen a kle a te pa gen anyen pi plis pase yon souke tèt protokòl. Yon ti kras presyon, epi li louvri. Te sal la piti, ki tipik nan Nepalese kay la, ak lou rvetman bwa, ti fenèt yo, ak kolore kouvèti sou kabann lan.
  
  
  Hilary bagay sa yo te gaye toupatou. Li tcheke rad sou li, ki te pandye nan sèlman klozèt, ak lè sa a, te pran soti nan sak li. Mwen rummaged nan l kilòt, soutyen, kòsaj, ak chanday. Mwa a yo te jwenn li nan kwen an, anba yon gri chanday kashmir. Le pli vit ke li te rale soti pa ee, ee a smug remak te eksplike. Li te yon ti transmetè, pwobableman tranzistò ak pil ak sètènman kapab rive nan yon jaden biwo yon kote nan peyi Zend. Dousman, li te souri nan tèt li. Lè sa a, li te ale nan typewriter a ak gade nan papye-a. Li te ekri yon telegram anvan ou voye li. Mwen te jis panse nan pran twous ak m', men lè sa a, mwen te resevwa yon pi bon ide. Ki ta ka pi byen. Mwen louvri tounen nan li, te soti nan pil yo, epi mete yo nan ih pou chak minit. Lè sa a, li ak anpil atansyon mete twous la nan kwen an nan sak l 'yo, anba l' chanday gri. Li te pran yon dènye gade rapid nan fè w Nah pa t ' gen nenpòt ki pil siplemantè nan sak li. Byen, te gen pa, epi li te kite, glise soti nan pòt la, kapab kenbe souri soti nan bouch mwen. Mwen te wè l ' desann nan chanm nan manje yo manje soup ak yon ti plak ak fos ekri sou yon moso papye. Mimmo glise sot pase li te mache soti nan pòt la inapèsi.
  
  
  Mwen depanse yon pati nan jou a, pèdi wout lari yo, kite nan kòm anpil moun kòm posib wè ke mwen te vivan. Li te konnen ke sa a te yon peyi kote ki gen nan rimè kap kouri, li wè m 'nan kò a ta dissiper nenpòt rimè kap kouri ke Gotak ta ka yo te gaye ak ti gason l'.
  
  
  Pa lè Halin te ale nan tanp lan pou yo lapriyè pou papa l ' nan lespri bondye a, epi li te kontan, li te ale. Mwen te panse sou sa ki Hilary te di sou blese hey, ak sa ki te bagay la pase mwen te vle fè. Men, li te inevitab. Pa kenbe l 'nan longè bra a, mwen pral fè mal l' tou, sèlman pi bonè. Li pral doubl fè mal kounye a, ak pita. Mwen deside yo jwe li pa zòrèy, ak lè li rive tounen, nou te gen a, diven an pou dine ak te ale nan kabann byen bonè. Li te gen sèlman yo te anba fouri dra yo pou yon kèk minit lè li te vini nan toutouni, epi li bote grasyeuz te yon lòt fwa ankò yon bote sansasyonèl. Li brwi moute sou m 'ak bouch li gide l' mou, k ' ap vòltije vwayaj sou kò mwen an. Li vin apiye pou pi devan ak tout oto-disiplin li te kapab reinyon ak leve tèt li.
  
  
  "Ki sa ki se li?" li te mande. "Poukisa ou rete m'? Pa ou renmen m'?"
  
  
  "Oh, Bondye a, pa gen okenn, li nan pa l'," mwen te di. "Men, mwen pa vle fè ou mal, Halin, men mwen ka gen pou yo. Ki sa ki si mwen gen pou yo kite ou byento?"
  
  
  "Si li di se konsa, lè sa a, li ta dwe se konsa," li te di dousman. "Nan entre-temps la, mwen se pou ou, ak mwen bezwen tanpri ou."
  
  
  Li bese tèt li ak te kòmanse caresses kò mwen an ankò.
  
  
  
  avèk bouch ou. "Mwen regrèt sa, Hilary," mwen di dousman. Mwen te eseye mwen pi bon. Halin te mete kò m ' sou dife, epi mwen apiye desann epi yo te wè bote delika li. Nou te fè sansib ak sensual renmen, ak nwit la la te vlope nan ecstasy.
  
  
  Li leve nan dimanch maten byen bonè ak abiye byen vit. Halin fè m 'cho te ak te mande m' kote mwen te ale, men mwen te refize di li.
  
  
  "Mwen ap eseye ale tou de fason," mwen te di. "Kwè nan m'."
  
  
  Li nodded, l ' gwo twou san fon je se konsa, konfyans ak plen nan kache emosyon yo. Kòm li te kite, lari yo te prèske dezète nan premye plan an nan gri lajounen. Se sèlman yon kèk kiltivatè yo ki moun ki te ale nan mache a pi bonè pase m ' menm jan mwen te dirije pou mòn yo. Mwen te gen Marlin la fizi ak m', Reine ak Hugo nan jakèt mwen. Li te rive konsa, nan pye a nan mòn yo epi pou yo jwenn yon wotè boulder kote li te kapab kache yo epi yo toujou wè. Solèy la pa t 'leve soti vivan pou plis pase yon èdtan lè mwa a te wè l' kap apwoche, mache pou kont li, mwa a safran rad yo kache nan bòt lou ak tyèd rad ki te sou li te pote. Mwa rate li yo ak wè wotè nepe li a te pote. Lè li te byen lwen ase devan yo, mwa a yo te jwenn li apre sa, li wè ke li te deplase lwen soti nan wout la nonm lan fin vye granmoun te pran ak wout la li te gen yo te pran. Li te travay tèt nan ravin yo ak nan twou enkoni rive sou mwen. Soti nan tan zan tan, yon patch nan safran kenbe devan je nan l ' devan, ak mwen jwenn mwen panse ke li te k ap grenpe byen wo, jis kalkile.
  
  
  Yon seri de etap sa yo wòch sibitman te fini nan yon san patipri lis, chire chemen, apik men, entoure sou tou de bò yo pa file wòch yo kouvri nan ane a nan glas ak nèj. Gotaka pa t ' wè li, men mwa tande li. Li carapace te twò vit, tou sloppy, jan ble-shirted figi yo swooped desann sou m 'soti nan tou de bò, de, twa, kat nan yo, epi mwen remake plis nan l' ke mwen te plonje anba kouran dlo a nan kò yo. . Mwen kouri dèyè l', te santi tèt mwen ale nan yon sèl, men mwa a te lou, Suedwa yo te pwoteje pa mwa. Lòt la te pwan tèt mwen. Li te rive nan soti, te pwan Mwa pa tout cheve nan tèt la, ak yanked. Li te lage li, yo rale l 'yo koud gratis, ak boure a l' nan bouch li. Mwen frape yon lòt ak yon sovaj swing ak te santi Mwa a rive jouk nan machwè gout. Koulye a, mwen te sou yon jenou ak difikilte lè yon moun frape m ' sou tèt la avèk yon epè baton. Mwen te santi tankou yon pye bwa akajou yo te tonbe sou mwen. Kò l 'lurched pou pi devan, figi l' kouvri ak nèj, ki mennen l ' bay konsyans, woule sou, te pwan la ki pi pre nan men, epi yo te tounen. Mwen tande l ' kriye soti nan doulè a, ak lè sa a, mwen tonbe ankò, fwa sa a, yo frape m wotè yon sèl. Li kouri pi devan, ak tout bagay yo te tounen, pitit gason-nwa. Lè m 'leve, li te mare, ak bra mwen yo te pwopaje soti nan dèyè do m'.
  
  
  Ghotak te kanpe la ap gade nan m 'tankou mwen te apeprè gantan charye nan pye m'.
  
  
  "Mwen anpil souzèstime ou," li te di dispassionately. "Men koulye a, ou te souzèstime m'. Mwen te asire w ke pi bonè oswa pita ou ta eseye swiv mwen, e nou t ap tann."
  
  
  Li tounen vin jwenn moun li yo epi li pale sevè ak yo.
  
  
  "Pote mwa a avèk ou," li te di. "Men, prese moute. Tan se yon bagay enpòtan. Mwen dwe retounen nan tanp la." Li te kòmanse moute yon de pli zan pli apik chemen ki finalman disparèt nan abityèl la dezòd nan wòch yo ak vètikal monte. Nou finalman rive nan yon ti zòn, ak jenou mwen ak bra yo te panche ak fè mal nan men yo te pouse yo ak leve sou wòch yo.
  
  
  "Mwen pral pran mwa soti nan isit la," Ghotak te di mesye l ' yo. "Nou pral retounen nan tanp lan epi rete tann pou m'. Ghotak pral debarase m de sa a sa ki mal apre meditasyon, ak Karkotek vwa a ap pale pou l'."
  
  
  Mwen ap gade kòm lòt moun obeyisan retrete desann wout la nou ta vini. Ghotak aparamman te kenbe moun li yo nan yon distans ak sibi ih yo menm andoktrinman ke li te itilize pou tout rès la nan moun yo. Li te rive nan l ' rad ak rale soti yon repouse-rtrouse Britanik lame trant-uit-kalib pistolè.
  
  
  "Ale pi devan nan m' epi yo pa pran nenpòt ki etap yo sa ki mal," li te di. "Mwen pa vle yo tire nan ou, men mwen pral si mwen gen."
  
  
  Nou te mache sou li a, ak Ghotak gide m ' ak kòmandman vwa. Tèren an te flate koulye a, glas ak fredi. Yon gwo twou toudenkou parèt nan ki kouvri ak nèj wòch la, ak Gotak pwente li soti pou mwen.
  
  
  "Plis pase gen," li te croaked. Mwen te ale sou yo devine ki jan mwen ta jwenn yo Reine ak Hugo. Ghotak mete yon men sou mwen tounen tankou nou saproche ouvèti ak pouse m'. Li t ' ap flote nèt sou glas la tè ak tonbe nan ouvèti an. Bwa chandèl yo nan bèt grès boule ansanm mi yo, ak mwen te wè ke nou te nan yon gwo tinèl koupe nan wòch la. Kòm nou te deplase pou pi devan, li te tande yon terib, san-koagulasyon rèl ke li te sèlman konn tande yon fwa anvan. Gotak pouse m ' pou pi devan sou yon ti poto, ak mwen jwenn mwen nan devan yon asye gwo kaj. Andedan te yon yti, li efreyan fè fas peeking soti, ak guturo grond te kapab tande nan alantou li-fè-mal. Bèt la vole eksitasyon kòm Ghotak apwoche, ak krache koule desann kote sa yo nan tan li yo defans ki jutted soti nan li bouch lajè. Li te ankò frape pa bèt la bear a-tankou figi a, moun fwon yo ak je yo, ak detriman men yo ak pye yo. Lè li te wè m', li pete rele ankò, nan yon terib-wo 'al moute kan son, ak gritted dan l' menm jan li te lanse tèt li kont ba.
  
  
  Kalòj la ap tranble anba pye men ki te fèt, ak Gotak te souri yon mens, sa ki mal souri. "Li te sonje," li te di. "Malerezman pou ou."
  
  
  "Ki sa ki se li?" Mwen te mande, tande revelasyon an nan vwa m ' pwòp. "Li se yon Yeti?"
  
  
  "Li se yon yti, oswa omwen li pral anfòm tankou yon Yti," mwàn a reponn li:. "Lejand nan Yti a se yon mil ane fin vye granmoun, ak bèt sa a se sèlman sou ven ane fin vye granmoun, men ki moun ki se li yo di ke li se pa reyenkanasyon an nan orijinal la Yti?"
  
  
  "Pa dwe konsa modès," mwen te di. "Li nan ke metòd touye Patriyach Liungi ak lòt moun ak prèske metòd yo touye m'."
  
  
  "Sa a bèt se yon pwodwi nan fòs yo ke ou nan mond Lwès la pa konprann," Gotak te di. "Se sèlman isit la nan peyi solèy leve a fè nou reyalize ke gen yon bagay plis ale sou ke yo pa kapab eksplike pase sa ki ka eksplike. Menm jan fanm nan montay peyi a, lè yo seksyèl apati ka pa gen okenn ankò yo pral immobilisés, te itilize bèt, se konsa li se tou ka a nan peyi Oksidantal yo."
  
  
  Nan kou, li te dwat. Pa tèlman jou sa yo, men pratik la te yon fwa pi plis komen pase otorite yo te panse.
  
  
  "Yon sherpa fanm ki itilize yon lous animo sou li mòn fèm," Gotak te di. "Mwen te sèlman yon seminè elèv nan moman an, men mwen ta gen yo te vizite fanm sa a nan fèm yo. Nan yon fason dwòl nan lanati, pitit la te vin ansent, ak anivèsè nesans la fanm ki te angaje yo imedyatman te eseye voye jete mwa a anba nan falèz la. Menm pou yon kèk èdtan, lè sa a, yon anivèsè nesans yo, li te yon bèt twò terib yo gade nan. Li pran ti bebe yo ak mennen l ' nan mwa isit la ak kenbe mwa a vivan. Lè mwen te wè li ap grandi epi yo te wè ke li te wilder pase yon moun, yon ekip nan Ewopeyen enjenyè bati yon kalòj ak pote l ' isit la. Mwen byen vit reyalize ki jan gen anpil valè m ' yo reyenkanasyon nan yti a ki moun ou rele abominab bigfoot te."
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Ak sa a yon sèl... bagay sa a obeyi ou?"
  
  
  "Nan yon fason," li te di. "Mwen lage l' ak li roams mòn yo, touye yo ak detwi nenpòt ki bèt ak moun ki li ka trape. Men, avèk mwa a limite entèlijans ak trè devlope ensten, li toujou vini tounen. Mwen toujou kite l ' ak vyann plis nan kalòj la. Lè li te pran vyann, pòt la fèmen, epi li te la nan prizon."
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Sipoze li atake ou lè ou lage mwa ou?" Mwàn la te monte zèpòl. "Minè danje. Mwa a nan lekòl primè entèlijans se ase yo di l ' ke mwen kontribiye nan mwa a nan egzistans. Ou gen sonje ke li se mwatye imen."
  
  
  "Modi ti kras pati," mwen bougonnen. Bèt la pa t 'sispann li yo-wo' al moute kan urleman, men tou senpleman bese li ih nan yon grundman son guturo. Li voye je nan l ' nan je yo epi yo te wè boule glob nan bèt visye. Ghotak te demisyone nan dèyè do m 'ak kouto, li te trase soti nan anndan kaj l', li koupe kòd la alantou ponyèt mwen ak imedyatman te mache sou kwen nan kalòj la, kenbe sou chèn lan ki te kenbe pòt la ouvri.
  
  
  "Ou ka kòmanse kouri," li te di. "Ou gen yon chans pou yo chape bigfoot. Mwen mal?"
  
  
  "Sa a, se trè komik nan ou," mwen te di. "Poukisa nou pa?"
  
  
  "Paske mwen vle ou yo dwe yo te jwenn asasinen nan mòn yo. Mwen vle Cherpa vwayaje nan mòn yo jwenn ou ak yti grif mak. Li espesyalman enpòtan yo yo dwe yo te jwenn nan fason sa."
  
  
  "Mèsi poutèt ou," mwen te di. Li evidamman pa t ' panse ke mwen ta kouri byen lwen soti nan bagay la oswa touye li olye. Li, gade nan li ankò, e mwen te dakò ak mwa a rezònman. Li te kòmanse yo louvri pòt la.
  
  
  "Yon dènye bagay," li te di. "Mwen konprann pafètman byen yo ke ou ap ame. Ou san dout yo gen yon revòlvè ak yon ti kouto, ki ou te bay ti fi a anvan batay la cobra. Yo pral itil nan ou. Yti a nan po a se tankou difisil kòm yon elefan la kache."
  
  
  Li te wè ego nan men gout ak pòt la yo kòmanse monte. Konvèsasyon tan se sou. Li te definitivman kouri fwa, epi li te kòmanse kouri, mete tout bagay mwen te gen nan li. Li te kòmanse desann chemen an, glise, glisman, ak tonbe. Li tande bèt nan aparans, mwa a kriye retantir, kounye a eko yo nan van an. Li te pwan moute ak m ' ak ridikil fasilite. Trail la pote yo ale nan kote nan yon sèl bò se te yon apik gout soti nan fen a nan falèz la. Kap tounen, li te wè ke bèt la te mache dwat, ak yon mélanger bearish demach. Yon wotè wòch te wè l', yo disparèt dèyè li, ak Stahl tann.
  
  
  Bèt la shuffled pou pi devan mimmo nan wòch la. Li te plonje, frape bèt vivan ki soti nan bò a ak yon bon nèt pou yon woulo liv. Li pouse ak tout fòs la nan kò l', klakan nan li ak fòs la nan omwen twa bon abord. Li frape l 'nan pye a soti nan anba l', epi li te ale desann ak yon gwonde, men mwa pa t 'gen tan pou yo voye l' sou kwen nan falèz la. Pou yon moman, li te kouche sou do l', epi li ki vize yon souflèt nan plas la kote li ta gen frape mwa a pi rapid. Men, bèt la twisted janm pwisan li yo ak frape m ' sou kwis pye. Li te chita leve, radote koule soti nan l ' ego-bared defans, men, li te nan bon nèt nan pozisyon yo pou yon bon kout pyen. Li pa t 'kapab reziste chans ak pase kouto tout l' zepòl misk yo. Mwen te santi atak la pase, ak yon byen file doulè piki nan bra m. Bèt la jis vole kanpe, epi eseye frape m ' ak yon balanse nan yon gwo bra.
  
  
  Mwen te plane ak te santi yon mouvman ke prèske frape tèt mwen. Li te eseye yon lòt bay kout pwen, men mwen te gen vit ase yo tounen lwen. Li te wè yon seri de wòch etap nan yon falèz ak sote moute yo, yo koupe jenou l yo ak pye yo lè li, glise ak trebiche. Dènye wòch ki te ase pre nan kwen nan sayi resif ke mwen te kapab jis jwenn li epi li rale tèt mwen moute. Li leve kò l ' pi wo a li yo ak mete la pou yon dezyèm, ranmase fòs li ak panse. Mwen t al gade soti nan dèyè miray ranpa a nan epi yo te wè l ' swiv mwen. Te gen yon etwat ledge nan pati anba a, ak yon ranje nan file wòch ki anba a.
  
  
  Mwen clambered moute resif ak yon dekourajman mwen pa janm ta gen te kapab simonte sikonstans nòmal, men bèt la te vin apre m ' ak limyè, pwisan ladrès yo nan yon lous. Li te konnen ke kouri lwen, ta sèlman pran reta inevitab la. Li pral kenbe moute ak m ' yon kote, epi mwen pral wete moute pa youn nan yo flailing alantou li, chire a apa nan yon kesyon de minit, pa gwo detriman men yo. Mwa pa t 'depase L' isit la nan sa yo glacé, rocky mòn yo, epi pa gen moun ki te kapab bat mwa. Li rale Reine soti nan pòch li epi deplase pistolè la nan men gòch li. Lè sa a, Hugo a, kite li tonbe nan men m. Mwen te gen sèlman yon chans, epi li te plas la dwat pou l'. Li pral sal ak degoutan, men li se bagay la sèlman ki kanpe ant lavi ak lanmò nan Ajan N3. L ' laprès ban sou yon ledge fè fas kwen nan ledge la. Ap tann pou l', chak nan misk tensed, ak tensed. Ghotak ta dwe gen te sou wout pou l ' tounen pa kounye a, santi yo trè konfyans ke li te tout sou. Mwen te konnen li te modi dwa.
  
  
  Premye yon gri-blan cheve parèt sou ledge la, lè sa a, yon detriman men nan yon sèl kwen nan ledge la. Sa a te swiv pa yon ki te vreman orib fè fas ak yon djòl ak defans gwo rete soude soti nan rta. Tou de detriman men yo te kounye a sou ledge la, leve nan yon gwo kò yo moute. Li te frape ak yon sèl men pou pi devan ak Hugo kouraj, kondwi talon gwo twou san fon nan bèt la an je. Yti a pete rele, louvri bouch li nan lajè. Sa a te moman sa a ki konte pou li. Li te tire twa fwa nan luger, voye twa bal nan bèt la louvri bouch. Ghotak te di nan bal yo pa ka penetre po epè, men yo koupe nan mou enteryè a nan rta, chire twou gwo ak penetrasyon baz la nan zo bwa tèt la.
  
  
  San-koagulasyon la urleman yo toudenkou sispann, epi bèt la fè menm ledge la, jezi vire tèt li nan yon sèl bò, epi li te wè yon lòt ekspresyon toudenkou parèt nan mwa a rete je - gade nan imen tristès. Li louvri bouch li ankò, tan sa a san yo pa fè yon son, epi li te wè ego nan detriman men yo fouye gwo twou san fon nan nèj la nan ledge a, toujou ap eseye jwenn moute. Li te tire, ankò, voye yon lòt bal nan mwa a ou louvri bouch ou, e kounye a, san ki spurted tout sou bèt la, sou mwa a rta, zòrèy yo, ak menm alantou je yo. Mwen te wè l ' detriman men yo ale limp ak li diminuer koupe nan fen an. Li bese pou gade jan gwo kò frape etwat resif anba yo, rebondi koupe l', epi jete tèt li nan yon seri de file wòch, finalman kwoke sou yon sèl bò kote yo, nan silans la nan lanmò. Tou dousman, li diminuer desann falèz la, ak tonbe nan nèj la.
  
  
  Li te ale desann nan kote li kouche ak kanpe sou li nan pè. Si youn nan moun ki detriman men yo te chire m ' apa, mwen ta gen yo te mouri. Li te pwan l 'pa yon sèl pye, ak Stahl yo trennen l' ansanm. Lè mouvman an te vin twò lou, li te pouse pa mwa nan devan l 'jouk li jwenn yon plas kote mwa yo te kapab rale l' soti. Finalman, men m 'te douloureux, ak mwen te rive nan plenn lan ki te apwoche vilaj la, trenen mò trophy dèyè do m'. Chak etap li te ap resevwa pi rèd, men, koulye a, li te akeyi pa yon lajè-peas natif natal ki moun ki kouri koupe yo di lòt moun yo, ak nan yon kèk minit yon foul moun ki te mache bò kote m', zòrèy eksitasyon ak tranble kou fèy bwa yti. Mwen remake ke byenke li te byen klè mouri, pa gen okenn yon sèl te ofri pou ede m 'jwenn l' soti. Ih pa t 'blame l'. Menm moun ki mouri a, li te kapab fè pè yon nounous, bèt ak pay. Li te mache nan lari yo, epi te dirije pou tanp lan ak Ghotak.
  
  
  Chapit VIII.
  
  
  Ghotak sonnen tanp lan klòch yo ak rele pou disip li yo, ak kòm li te pwoche bò kote l', trenen bèt la dèyè l', li wè mwa gad kouri andedan nan eksite pè. Li te kite l ' bèt la nan pye a nan tanp lan etap sa yo. Li te gade dèyè ak wè Halin kouri. Ay balanse nan li yo ak antre nan la ki ba-covert sal asanble nan do a nan tanp lan. Ghotak a moun okouran mwa, ak lè li te kòmanse nan direksyon sèn nan, li rale yon revòlvè ki soti anba chemiz li ak piki m'. Mwen pa t ' espere sa a deplase, ak piki a an premye voye yon chofe nan bwa vole sou miray ranpa a nan yon pous soti nan tèt mwen. Li, yo te tonbe nan etaj la, ak nan kòmansman an nan dezyèm piki inofansiv vole mimmo. Gotaka a etap te di m ' ke li te konnen yo te jwèt la te sou. Te gen pa gen okenn ankò nenpòt ki y ' ap plede a nan ke yo te yon gwo saint a devan pèp li a. Vaksen yo voye foul la bri a nan sòti a, epi Papa l te gade nan bri figi yo epi yo te wè Ghotak disparèt dèyè sèn nan ki mennen ale nan tanp lan tèt li. Mwen vole sou platfòm la epi swiv l'. Mwa a, moun ki te sanble toutafè si, toutafè si sou sa pou yo fè. L', te wè de nan yo ale nan epi kouri ak foul moun yo. Youn nan yo te eseye bloke chemen mwen. Li lunged nan m', ak li dwa byen file choute te kraze l ' la rive jouk nan machwè. Li tonbe atè tankou yon etandu ble pake. Li kouri nan chemen etwat ki konekte nan tanp lan nan asanble sal. Mwen tande non mwen te rele epi yo sispann yo wè Halin kouri dèyè m'. Li jete tèt li nan bra mwen yo, epi nou anbwase lòt pou yon moman.
  
  
  "Jwenn soti nan isit la," mwen te di. "Ghotak yo pral dezespere. Li ka fè anyen."
  
  
  "Yo ale," li te di, fè bak lwen. "Mwen pral swiv ou. Ou ka bezwen li."
  
  
  Mwen pa t 'gen tan diskite avè l'. Anplis, kòb li, te konnen ke li tèt di ki baze sou tradisyon yo te fè l ' isit la.
  
  
  Mwen rele byen fò yo kòm mwen kouri al nan tanp lan. Mwen pral prezante l ' si mwen kite Ghotak glise alantou dwèt mwen. Ak moun sa yo, yo supèrstisyon ak kwayans ansyen, li te kapab kòmanse tout lòt peyi sou ankò. Anplis, ke bata te gen kat tantativ yo touye m'. Li onè piki nan rimatism te sou yo fè li deplase.
  
  
  Tanp lan te trankil, ak li sarepta pou koute. Shaggy tande l ' atan mak pye yo, epi yo te wè youn nan ble-shirted figi yo vole moute yon ti vòl nan eskalye sou yon sèl bò nan bilding lan. Li pa t ' vle yo yon pati nan batay la, se konsa li kouri pou pòt la. Li lage l'. Mwen pa t ' ki enterese nan ti-tan mèsenè. Li kite l', te dirije pou mach eskalye yo, epi gade dèyè kòm li te kòmanse desann. Li te wè l ' apwòch Khalin, ak alantou a louvri pòt nan tanp lan, li te wè yon blond tèt. L', te ale desann eskalye yo. Lè li rive jwenn anba a etap, zepòl mwen crinkled soti nan bal yo, ak kòb li tonbe tounen ak kouche imobilité. Li te pa ki te swiv pa yon lòt, ak mwen te chita leve, li wè ke mwen te nan yon sousòl gwo ak an bwa travès, mi yo ki nan ki yo te aliyen ak estati divès kalite divinité. Safran te wè yon flash nan fen a byen lwen nan chanm lan, ak Ghotak te vin antre nan vi. Li fè remake revòlvè a nan m', ak mwen te plane. Alexi tande grounded la nan telefòn nan frape miray vid nan kamera a. Mwen leve kanpe, epi te mache nan sou l'. Li te depoze zam la ak tann pou mwen. Men m 'louvri ak fèmen nan enpasyan antisipasyon, ak li te mwatye atravè sal la, lè etaj la louvri anba m' ak li tonbe desann. Li leve je l ' jis nan tan yo wè Gotak nan men rive nan retounen lakay pou mwa a, peze yo kont miray ranpa yo panèl, ak lè sa a, li te sou tout four sou sal etaj la. Li te tande nan pòt la ouvè epi fèmen, ak mwàn a vwa répéta sovaj ak ri. Kale la pòt louvri sou dis pye pi wo pase tèt mwen. Li te enposib yo rive jwenn l'.
  
  
  Lè sa a, mwen te wè ke mwen te gen konpayi yo, nan sousòl la, kòm nan tout twou san fon ravin te kòmanse pou avanse pou pi, vini nan lavi nan yon trese, trese mas ki lè sa a, yo te kòmanse tòde ak pli nan separe direksyon. Li te wè wa cobras, trè danjere vipèr, mambas green, ak yon varyete de vatnokorotovs, yo chak nan ki te kapab touye a yon moun ak yon souflèt sèl. Koulye a, yo te sifleman jan yo pwoche bò kote m'. Mwen gade alantou nan dezespwa. Te gen pa gen anyen, jis miray ranpa yo fè. Li te eseye pou vole sou kwen nan pòt la, men li te rete soti nan rive. Koulèv yo deplase ak vitès, byen klè grangou ak pare yo atake bèt yo.
  
  
  Mwen tande l ' rele yo ak leve je yo, yo wè Halin nan kwen an nan pasaj nan pòt yo. Hilary nan sib la parèt pwochen l'. "Oh Bondye mwen!" Mwen tande l ' rele. Li te eseye pou yo rive nan men l ' desann, men distans la te twò gwo.
  
  
  "Gen, sou rido yo," li te di, leve je l ' nan tanp lan. "Mwen pa pral jwenn li."
  
  
  Halin te rete sou kwen, kap desann nan m'. Hilary kouri lwen, epi mwen te ka tande l ' chire moute materyèl la. Men, mwen te konnen li ta ka twò ta. Koulèv yo te prèske sou tèt mwen. Pa tan an li ta mare pwent yo ansanm, yo bese mwa yo, yo ta deja vinn m'. Halin remake li, tou.
  
  
  Mwen te wè l ' voye jete janm li sou kwen an, ak sezon otòn. "Non!" li pete rele nan nah. "Sispann!" Men, li te twò ta, oswa omwen li pa ta gen remake m'. Li te ateri pwochen nan m', ak mwen te pwan li, men li glise lwen ak pijon nan mas la nan grenpe nan koulèv ki te atake l'.
  
  
  Hilary te kounye a rale a desann rido yo, ak Halin gade tounen nan m', li fè fas a contorted ak doulè a ke dragon an-koulèv atake Nah, li apwovizyone gwo twou san fon l ap desann nan pye yo ak je pye yo. Li te detounen ih atansyon lwen nan men m', ban m 'tan yo sove, epi kounye a je l' yo te m ' t 'ap mande charite yo pa kite l' touye pou yo ale nan fatra.
  
  
  "Mwen mare pwent yo nan poto yo," Hilary te di, souke soti rido yo. "Yo pral kenbe sou li a, sèlman chwèt la nan Bondye, prese moute."
  
  
  Pou li, gade nan Halin, ak pèrch yo te tranpe nan dlo nan je, men se pa tout nan yo ki fè mal. "Vini non sou, Nick... "ale," li te respire. Li te kòmanse pou monte pou rido yo, lè sa a, tonbe.
  
  
  "Pran tayè," mwen fè sèman. Li kouri al nan Halin, ki moun ki te toujou chita la ak koulèv yo nan pye l'. Mwen ballet pantouf yo te lou ase yo kenbe tèt ak yon mòde kèk. Li kouri dèyè moun ki pi pre l', te pwan l 'pa senti a, ak leve l' alantou mas la nan t ' ap ponpe reptil yo. Li vole tounen, kenbe ren li ak yon sèl men, e li te kòmanse rale tèt li moute nan drapery. Kèk nan yo te pran vire koule yo apwovizyone nan pati ki pi ba nan moso twal la, men mwen fè menm nah, rasanble l ' leve kòm mwen rale nan ti fi a ak tèt mwen. Halin te mwatye sou zepòl mwen, epi mwen jere yo touche li ti tay ankadreman se konsa, mwen te kapab sèvi ak tou de men. Nan kwen an, Hilary te pran ti fi a nan limp kò a soti nan m', ak kò l ' te tonbe nan etaj la.
  
  
  Halin te deja respire supèrfisyelman. Yon gwo dòz nan pwazon an li te resevwa yo ap travay nan yon kesyon de minit. Mwen te wè l 'po je yo ajitasyon, li leve je l 'nan m', ak men l ' glise sou mwen yo ye.
  
  
  "Se mwen menm pou ou pou tout tan," li te respire, ak kouvèti li dousman fèmen l ' gwo twou san fon je yo. L ' ti figi tresayir ak te jele. Li jis mete l ' ti kras nan men yo leve epi yo te kanpe moute. Hilary je asonbri ak li te fè sèman l ' byen fò.
  
  
  "Modi li, Tayè, kote sa a se monte santi!" Li fè sèman. "Hey, ou pa ta dwe gen fè sa."
  
  
  "Bezwen yo ak dezi," Hilary te di nan yon kre vwa. Yo se de bagay diferan ."
  
  
  Lè sa a, li te vire, li kouri al deyò pòt la tounen. Ghotak te okenn kote yo dwe wè, men mwen wè yon sèl nan mwa a moun ki gen krentif pou nan je l 'lè li remake m'. L 'jouk koulye a, enkyete pa t' reyalize ki jan pwisan li stahl a figi a te pou yo. Li te siviv yon batay ak yon cobra li touye yon yti. Ou pa ka ale pi wo sa a nan lig. Li te eseye pou kouri men li te pwan l', leve l 'nan tè a ak yon sèl men, ak estime l' jemi nan tanp lan.
  
  
  "Ki kote te fè li ale?"
  
  
  "Mwen pa konnen," nonm lan te di, souke tèt li pou l ' mete aksan sou mo yo. Li te kriye byen fò mwa l ' sou miray la ankò ak tande nan mwa zo krak.
  
  
  "Ou gen yon lide," mwen rele byen fò. 'Ki kote te fè li ale? Manyè di m', oubyen mwen pral kraze tout sa ou sipèstisye zo yo."
  
  
  Nonm sa a pwente nan yon kay ti ak yon shingled do-kay, petèt yon santèn yad lwen. "Petèt li te kache a, gen," li te di.
  
  
  "Li pa nan kache, li kouri," mwen rele byen fò. Li rale lwen ak kite nonm sa a jwenn yon byen file krak nan figi an. Li tonbe nan tè a, kriyan plis pase pè a nan sa ki ka rive kap vini yo, plis pase doulè a.
  
  
  Li pete rele. "Gwo larivyè lefrat la! Li pwente tou dwat devan yo, mimmo nan tanp lan, ak lide mande l 'imedyatman klere tounen nan ki jan pandan youn nan li mache l' te kenbe yon aperçu nan bri dlo sou katye yo nan bouk la. Li kouri dèyè l', pase mimmo fanm retounen ak frèch lave rad yo. Sou riverbank a, li te wè moun kap en, ak nan distans la, li wè yon boutèy demi lit dugout ak yon klere plak nan safran pwojeksyon nan li. Twa mesye yo gantan charye kosto buffalo kache sou rivaj apre jis travèse larivyè lefrat la, sou sa yo inik seri de ti bòt. Li te pwan pa odin ak yon zaviron, ak pouse soti nan mwa a nan gwo larivyè lefrat la, tonbe nan nah ak ban pou laprès, balans sou li gonfle po. Bèt la nan kat pye yo te rete soude moute, ak tout bagay te sanble ak yon kat-afich kabann lan k ap flote tèt anba. Men, li te limyè ak manyabl, ak mwen jwenn mwen pwan moute ak Ghotak a lou log bato. Aktyèl la te vit, epi nou yo byen vit t ap naje desann larivyè lefrat la, pase sayi pye bwa ak an pant bank. Gwo larivyè lefrat la koube, e li te wè Gotak disparèt alantou yon bend, regardant tounen nan wè m ' pwan moute ak mwa. Li te ke yo te rami furieux, ak balon-tankou buffalo kache prèske ekreme sifas la nan dlo a. Kòm li te awondi siyalizasyon, li te wè yon bato sou bank la ak yon Ghotak k ap grenpe soti nan li. Mwen te mache sou l 'epi yo te wè l' rale soti yon revòlvè. Li te toujou yon long distans ale ak yon pòv yo sib, sof si li te tire yon anpil pi bon pase li te panse. Men, li te konnen li pa te ap eseye pou frape mwen. Gawking je frape l ' gonfle po a, epi li tande whoosh nan chape pran echantiyon lè, ak li te nan & nb, naje kont bri aktyèl la.
  
  
  Ghotak te pare yo kouri, ak trèt mwàn te sispann m ' ankò. Li travèse nan rivaj la, santi an aktyèl la ki pote m ' en jan li t ap naje. Lè li rive nan bank la, li pouse tèt li moute, kikin koupe l ' trampe levit ekstèn. Lè mwen te wè l', mwen moute nan bank la epi yo te wè yon kay wòch kanpe sou senkant yad soti nan rivaj la. Fennèt yo te fèmen ak li te sanble dezète, men li te nan kay la sèlman alantou li, epi li kouri al nan direksyon li, kouche ba, ap eseye fè tèt li yon mwens vilnerab sib. Mwen te gen pou yo travèse tout zòn ki louvri pou li ale nan l', men mwen pa t ' frape pa nenpòt ki bal
  
  
  epi li rive nan kay la pa yanking sou pòt la. Li louvri, epi mwen te ale andedan ak jwenn ke li te yon sòt de ki estab. Nan sant la te gen de bourik, ak yon chaje treno a, atle manman bourik yo ak pare yo ale.
  
  
  Li te rele l'. "Ki kote ou ye, Ghotak?" "Mwen konnen ou se isit la yon kote." Li te deplase pou pi devan konsyamman, regardant moute pou wè ledge a nan dezyèm etaj ki pi wo. Bales nan zèb yo te ki estoke nan yon ti zòn nan dezyèm etaj la. Kat depa yo aliyen youn nan fen ki estab, ak de plis ardan Sherpa bourik peered nan m ' sou la tèt yo nan tenyen yo an bwa. Pa te gen okenn son, men an m ' enerve brase nan manman bourik yo, ak li te vini yo. Lou saddlebags te pandye soti nan chak bèt, epi li louvri yon sèl ak rale soti yon ti ponyen nan pyès monnen lò ak Nepalese roupi. Li te ale nan treno a ak chire prela soti nan bwat yo ak sakado mare nan li. Mwen louvri yonn nan bwat yo. Mwen te gade nan pa estanda yo; - idantifye ak pyèr. Mwen te wè ke Ghotak te prepare pou nenpòt ki evantyalite, epi yo te pare pou avanse pou pi ak mete kanpe yon kay ak sa yo yon ne nan yon lòt kote.
  
  
  Men, kote kote mò yo ye te li? Petèt lè li te konsa fèmen sou pinga 'w l', li te bay moute lide a nan kouri lwen ak richès sa a. Reine rale li soti e li te kòmanse moute ba yo mach eskalye ki mennen nan dezyèm etaj la aterisaj yo, se sèlman mande poukisa, si li te gen, li pa t 'tire m'. Mwen jwenn sèlman bales zèb sou aterisaj la, men, te gen anpil nan ihs, chak apeprè senk pye long ak twa pye lajè, pi plis pase ase pou yon nonm ki kache dèyè. Yon chemen etwat te louvri ant bales, e li te demenaje ale rete nan l 'ak Wilhelmina nan men l', pirin konsyamman nan chak bale kòm li mimed li. Toudenkou, ki soti nan dèyè ki sot pase bales nan fen a nan aterisaj la, safran tande yon bri, li wè mouvman. Ghotak gade moute pou yon moman, lè sa a, apiye tounen kont pake. Mwen byen vit te ale apre yo fin l 'epi li te jwenn konnen twò byen ta nan ke li te mete m' kanpe parfe. Mwen kòmanse ateri sou flagran sezon prentan mekanis nan pèlen bèt, ak feròs chiriji machwa fè kolizyon ak janm mwen. Yon doulè douloureux piki nan kò m', epi mwen tonbe sou figi a nan chak branch fanmi. Ghotak pran sote leve, pye l 'kouri dèyè m' di, e li te tonbe sou do l', mwen kòmanse trese nan yon lou chiriji pèlen. Reine disparèt soti nan rive, ak Gotak a sa ki mal souri kenbe je l', l ' ti je klere byen bèl nan triyonf final.
  
  
  Li te kanpe sou mwen epi l te ri. "Mwen te kapab touye ou, men li ta ka twò fasil pou ou," li te di. "Ou te koute m' tendres. Ou pa pral gen yon fasil lanmò." Pèlen an te ban m ' yon grav agresyon doulè nan janm mwen, men li te eseye pou frape mwàn la ak pye lòt la. Mwa a kenbe l 'nan shin, epi li a, te apiye lwen l', je l ' twoub.
  
  
  "Ou gade anpil tankou yon cobra," li te di. "Toujou danjere si se pa konplètman mouri." Mwen ap gade jan li te pran yon pake nan alimèt ak limen a bales zèb, k ap deplase soti nan yon nan lòt la jiskaske flanm dife yo te kòmanse pli alantou kwen yo nan bales. Li te souri ban mwen ankò ak te disparèt desann anlè eskalye a. Li sel ak gade nan pèlen an pou yo wè si mwen te kapab louvri li ee chiriji machwa, men imedyatman reyalize ke mwen te fini. Sa a te teritwa a tout antye nan otèl la, yon, ki te yon fwa vole soti yo te kapab sèlman dwe louvri pa yon kle metal, ki lage yon pwisan mekanis nan sezon prentan.
  
  
  Mwen te kapab tande l 'ki pi ba, kòm Gotak moute sou bourik l' yo. Li te trennen devan pa yon mimmo nan vapeur boule bales. Chèn lan nan pèlen an te lontan ase yo rive nan fen a nan platfòm la. Gotak te chita sou yon jenn ti bourik, epi pòt la te louvri. Mwen te wè l ' choute bèt la, ak bourik la tou dousman te kòmanse jwenn deyò. Hugo kite li tonbe nan men m', leve soti vivan tèt li moute pou yon sèl jenou yo, te pran bi, epi jete talon kòm difisil kòm li te kapab. Pou li, wè li frape egzakteman ki kote li vize nan do a nan mwàn a tèt yo. Kòm sib li jerked leve, li wè ti kouto lam ki vle pèse anvlòp soti nan lòt bò a nan mwa a nan gòj. Li leve soti vivan men l', ak Stahl grate nan kou l', li dwèt yo tòde kò li konvulsiv kòm li te eseye jwenn okipe nan talon. Li te finalman ranmase li ak yon sèl men kòm kò l 'tensed ak bra l' yo te tonbe byen lwen. Li mwatye-te tounen nan sele a, je l 'gade retounen lakay yo epi moute kote l' te kap sou ledge la, nan bouch li te ouvè, ak lè sa a, li tonbe lou soti nan aparèy la epi yo kouche plat sou planche a, leve je l ' ak unseeing je yo nan moun ki mouri yo.
  
  
  Lafimen an te grandi lou ak flanm dife yo menm pi fò. Li ranpa tounen, sa a chèn nan kote li te tache nan yon fèt an bwa peg a nan ap plenn. Mwen te pran yon mouchwa epi mare l 'nan figi m kòm vag nan lafimen ki bloke poumon m'. Vlad te resevwa pi fò, ak bales yo te kòmanse boule avèk raj. Mwen kouri dèyè miray la ak pye lòt m', li wè ke li te yon mou jete. Li te dezespereman fouye nan lacho ki antoure yo an bwa pikèt kwòk avè, gouging soti fragman yo nan materyèl la. Lafimen an te se konsa epè ke mwen te kapab pa gen okenn ankò wè do kay la pa tèt mwen pou tout tan. Chans, li toujou te gen chanm pou yo grenpe moute, epi li pa t 'konplètman vale m'. M kontinye ap fouye fòlman, fè fas a lanmò ban m ' fòs pi lwen pase nòmal.
  
  
  Finalman, li te pote tou de pye yo leve, yo plenn, epi flechi chak nan misk yo menm jan li rale sou chenn ki te atache a pikèt kwòk avè. Kòb li, te santi tankou li te bay nan. Doulè nan janm pèlen te prèske ensipòtab, men, janm li difisil bourade kont jémisman ankò ak rale. Peg a te ale vole nan mi yo ak pòp yo nan yon chanpay cork, epi li tonbe bak. Trenen pèlen an ak chèn, li ranpe atravè etaj la, kouche pou lè. Yon zès seared figi m, ak etab la ki te ranpli avèk klake la nan flanm dife yo. Li te jwenn yon nechèl yo ak mwatye tonbe sou li, men yo rive jwenn anba a ak ranpa soti nan ouvè a. Li mete desann gwo twou san fon, epi yo bwè sirot nan pran echantiyon lè. Finalman, lè li leve nan pye l ' yo, li te wè ke manman bourik yo te deplase alantou bilding lan, pa gen okenn dout, le pli vit ke flanm dife a te kòmanse. Li te rive nan plas la kote yo te kanpe, jere yo sou mòn bourik la, ak te dirije tounen nan vilaj la. Li, regarda tounen nan bilding lan. Koulye a, li te sou dife. Malgre terib doulè nan janm li, li te santi etranj satisfè ak nan kè poze, tankou si sa a flanm dife ki te gen kalme yon anpil nan bagay sa yo.
  
  
  Chapit IX.
  
  
  Hilary te rankontre m ' menm jan li te kondwi nan vil la, kap tankou yon bat-up cherif alantou kèk Oksidantal yo. - Idantifye pyès monnen lò nan devan nan tanp lan, eksplike nan reyini moun ki Ghotak te kouri lwen ak tanp lan nan lajan. Lè sa a, nou jwenn yon forj ki te zouti lage pèlen an, epi li te pran m 'nan chanm li ak panse cheviy m' yo. Apre sa, li tounen tounen nan trankil nan kay ak chaje l ' bagay sa yo. Li pa t 'kap siksede yo ankò, se sèlman ki rete a nan pake a kèk bagay li ta mennen l' la. Mwen te kenbe wè l', se yon ti, grasyeuz figi k ap flote nan pasaj nan pòt yo, k ap flote nan chanm vid. Li leve byen vit soti nan lanfè.
  
  
  Mwen cheviy toujou fè mal, men, li te mare l ' ak epè pansman, ak li te kapab mache san yo pa fèblès. Pòt la Hilary chanm te antrouvèrt, e li te rele soti, pouse l ' yo louvri. Li te chita nan sant la nan sal la, epi lè mwen te antre nan, li lunged nan m', ban m 'yon rotond choute ak frape m' sou yon souflèt la.
  
  
  "Ou se yon bouje!" li rele byen fò. "Ban m' sa yo pil." Li pase kouto ankò, epi li eskive li yo.
  
  
  "Poukisa, Hilary mwen renmen anpil," mwen te di. "Ki sa yo ou ap pale de?"
  
  
  "Mwen pral touye ou," li te rele byen fò, lunging nan m'. Ee te pwan ponyèt li ak file l ' alantou nan yon semicircle. Li te ateri sou kabann lan, rebondi leve, li desann twa fwa. Li te kraze lwen soti nan twazyèm so a, flailing bra li, leve bra l ' nan lè a, kòlè nan li klere byen bèl je ble. Kò l 'eskive kou yo ak li te sispann yo, l' tete poutan.
  
  
  "Ou pral jwenn se konsa cho ak alèz fè sa," mwen te di. "Poukisa pa ou chita epi di m' ki sa ki nan ale sou?"
  
  
  "Ou konnen modi byen ki sa ki sa a se tout sou, gwo lèd touye m'," li te di. Toudenkou vwa l 'te kraze a, ak dlo nan je welled moute nan je l'. "Ou pa gen dwa," li te respire. "Pa nan tout. Mwen te travay manman bourik mwen off sou sa a istwa."
  
  
  Mwen te ale nan l 'ak anbwase lòt l', ak toudenkou li te sou kabann lan ak m', snuggling jiska m ' ak kriye. Li te travay di pou li, ak mwen te konnen ki jan anpil li dwe vle di, men mwen pa t 'kapab kite l', voye li.
  
  
  "Gade, siwo myèl," mwen te di. "Petèt ou ka di m' istwa ou, men, mwen bezwen pou jwenn pèmisyon an premye. Li ta dwe pale ak bòs nan travay l', ki moun ki pral tcheke li soti ak Entèlijans Britanik. Men, mwen pa ka fè anyen jouk tan mwen kontakte l'."
  
  
  Li chita bò tab la. "Lè sa a kite a jwenn soti nan isit la, epi byen vit," li te di. Bra li te ale nan kou mwen. "Ak pou lòt rezon," li te ajoute. "Mwen vle ou ankò, Nick, men se pa isit la, pa nan sa a kote. De tout fason, tounen nan England ak m ' pou yon kèk jou. Paran mwen gen yon kaye ti nan Surrey kote nou ka kache."
  
  
  "Yon vwa ak yon bon lide," mwen te di. "Se pou yo travay sou li.
  
  
  Nou te resevwa moute, ranmase nou kèk bagay,epi te mache alantou lotèl la. Kòm nou te dirije pou mòn yo, mwen te konnen ke vwayaj la retounen nan yo Khumba, pa gen pwoblèm konbyen difisil, ta dwe pi fasil, paske nou te tit lakay yo. Li gade tounen nan do kay la nan Palè Wa a, klere byen bèl nan solèy la apremidi. Li pa t 'Monwa Li nan fòt, e pa gen yon sèl wè l' aksepte èd deyò. Li pa t ' sèlman nan mwa imaj ki pa te detounen, men tou, yo te lapè a nan mwa a nan lòt nasyon yo ini. Sèlman yon ti ponyen moun nan pèp te konnen, ak mwatye nan yo te deja mouri, a ki yon entelijan ki eseye pran sou nasyon an yo te fè ak echwe. Li te wè yon liy nan marchers ak long riban liquidation nan lari yo.
  
  
  "Fè ou konnen ki sa sa a se tout sou?" Hilary te mande l ' la.
  
  
  "Yon yti lanmò mas," li te di. Mwen nodded, ak imaj la nan bèt terib klere devan je m'. Tankou Hilary, li pa ta gen Stahl ri nan lejand yo fin vye granmoun ankò. Nou te konnen mwens sou kuryozite nan mond sa a pase nou te panse, ak otèl la tout antye zòn te konnen anpil bagay sou m', men yon sèl sa a.
  
  
  Nan Khumbu, li te kontakte ou pa Britanik entèlijans yo, ak yon espesyal avyon te chwazi nou moute ak retrieved nou nan Lond. Hawke yo rele li yo ak enfòme mwa a nan detay. Li te kontan, ak te sanble abòdab. Hilary vin chonje li epi li istwa.
  
  
  "Sa vle di li yon anpil pou yo nahum," mwen te di. "Yo ak ba yo ke li se fini, nan tout kay yo atravè, sa ki bon yo ka li fè sa?"
  
  
  "Pa gen anyen fini, N3," li te reponn.
  
  
  Li nan twa mil kilomèt lwen. "Nou pa vle pou yo kòmanse yon lòt diplomatik ranje yo ke yo pral fini nan aksyon militè, ou konnen."
  
  
  "Mwen pran li sa pa vle di yon istwa," mwen te di.
  
  
  "Oh, ki sa ki lanfè, se pou l' voye sa a," li te di toudenkou. "Chinwa yo ap refize yo tout bagay, ak rele pou nou ka fè pesonn konfyans yo, men yo toujou fè l' tout tan tout tan an."
  
  
  "Mèsi, bòs nan travay," mwen te di. "Hillary pral rekonesan."
  
  
  "Ak l', mwen se asire w ke ou pral benefisye sa a soti nan rekonesans la," li te di insistans. "Asire w ke ou tounen isit la pa pita pase nan fen semèn nan."
  
  
  "Wi, mesye," mwen te di. Telefòn la te ale nan mouri, epi li te di nan Hilary. Antouzyasm l ' te fou. Li te souri nan l', sonje Hawke a mo. Li te ajoute yon istwa pou yo li jounal, ak nou te ale nan kay li ak te rankontre fanmi l ' ak pi piti frè. Frè l', tankou tout douz-ane-timoun ki gen yo, yo te plen nan kesyon, enèji, ak antouzyasm.
  
  
  "Vini antre nan chanm mwen," li te di. "Mwen pral montre w m' bèt kay nouvo." Hilary ak mwen te swiv ti gason an ke li te antre nan mwa a chanm yo, ki yo te dekore ak modèl avyon. Li pwente nan yon kaj sou fen tab la.
  
  
  "Li pral nwa," li te di. "Yo te fè trè bon bèt kay."
  
  
  Li rive nan deyò epi yo rale soti yon koulèv ki glistened tankou goudwon.
  
  
  "Bondye, li, mwen espere ke w ap pa bezwen pè nan koulèv," li te di m'. Hilary a je yo te rankontre m ' ak yon étoufè ri.
  
  
  "Ki kote nan ki kaye ou te di m' sou?" Mwen mande tou dousman.
  
  
  "Mwen pral pran kle yo," li te ri.
  
  
  Nou te kite frè l ' ak nwa koulèv mwa nan dèyè a epi li te jwenn yon ti kaye nan Surrey. Angle peyi a, lòd, senp atmosfè ak Hilary. Li te lè solèy kouche lè nou te rive nan kaye la, epi nou te ale soti nan dine premye. Lè nou te resevwa tounen lakay, li bati yon dife nan chemine a yo debarase m de frèt, ak nou te jwe tankou yon jwèt sou yon epè tapi nan devan chemine an. Hilary a bagèt briye nan firelight, ak etensèl nan briyan kwiv klere byen bèl l ' soti nan cheve blon. Li etenn lanp lan, ak tout rès la nan sal la te plonje nan fènwa. Li te sèlman nou, yon ti sèk nan dife a ak chalè. Nou tounen tounen nou nan twou wòch yo nan Mòn yo Himalayan, ak Hilary te tonbe nan bra mwen yo, bouch li grangou, anvi, kò l ' vibrasyon ak dezi. Nan yon moman nan maladi, nou te toutouni yo boule nan dife a, nan chalè a nan flanm dife a antour nou, ogmante lafyèv nan kò nou. Hilary a gwo, plen tete rive nan bouch mwen kòm li te bourade kont m', ak li te jemi ak jouk kòm lang li remonte yon ralanti modèl nan plezi.
  
  
  Hilary bourade tèt mwen nan vant li, l ' kwis, pwatrin li. Li te fyévreuz ak grangou, ti son yo nan ecstasy k ap monte soti nan, ranpli sal la piti. Lè li te fèt pa l ' sans, li gasped, epi li mou urleman yo tounen vin nan yon pèrpetuèl apèl pou plis. Nou te fè sovaj, sovaj renmen pou twa jou, li pèdi tras nan tan ak mond lan, vire kaye a nan pwòp nou an, pwòp tèt ou-ki genyen mond lan, jis tankou nou te gen sa yo ti kras twou wòch.
  
  
  Men, jou yo t ' vle vini nan yon fen. Dimanch maten byen bonè te vini, epi li kouche gen, archless, panse sou ki jan mwen ta dwe retounen nan New York ak lè sa a Washington, nan yon kèk èdtan, chita atravè tab la soti nan Malfini. Hilary te kouche pwochen pou m', tou reveye, ak men m ' sou pwatrin li.
  
  
  "Ou pral janm vini tounen nan m'?" "Ki sa ki se li?" li te mande yo rete, vwa li ki ba, li pèdi. Li nodded epi yo tounen vin wè l ' souri, yon souri tris.
  
  
  "Mwen pral pretann yo dwe l' de tout fason," li te di. "Ak li, mwen kanpe nan sa ki mwen te di, li te nan twou wòch ki te nan mitan lannwit. Bondye, li sanble tankou yon bon bout tan de sa."
  
  
  "Ki sa ki fè ou vle di?"
  
  
  "Mwen vle di, li nan gwo pou yo fè lanmou avèk ou, men gen nan pa gen yon sèl ki tonbe nan renmen avèk yo."
  
  
  "Mwen pa janm te di ou te sa ki mal," mwen te di.
  
  
  "Men, lè ou kite, ou kite yon gwo twou," li te di, jezi vire bò m'. "Mwen te panse li pa t 'bezwen deranje m'." Mwen kite l ' Hilary ke maten. Li te kondwi m 'nan ayewopò a ak mwen te wè l' frank, bèl fè fas ak balanse l ' soti nan avyon an. Lè sa a, nou frape pist la ak li te tout sou. Kòm jeyan nan avyon an te pran vòl sou blan fòmasyon nwaj ki te sanble ak sou ti mòn yo nèj, mwen te kenbe wè l ' ti, mens, delika figi k ap flote nan nyaj, ak mwen te panse sou diferans ki genyen ant dezi a ak renmen. Yon kote, nan kou, yo te vini ansanm, men, jwe fent la te separe ih. Oswa te li?
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Kasbah Asasen
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  
  
  Kasbah Asasen
  
  
  tradui pa Lev Shklovsky
  
  
  
  Original Tit: Casbah La Asasen
  
  
  
  
  Chapit 1
  
  
  
  
  
  
  
  
  Dane a kawotchou kannòt yo pa te ale nenpòt kote. Li te renmen monte yon Coney Island coaster a roulo nan mitan yo nan mitan lannwit lan. Se sèlman nan coaster a roulo te mouye, epi li pa t ' Coney Island, men, kòt la nan Maròk, ak fènwa goudwon nan yon jou lannwit moonless anvan douvanjou, ak sou sèt kilomèt nan nò nan Casablanca.
  
  
  Mwen te di ki pa tèlman lontan de sa, anvan Deloure Waf la te bati, vapeur rele nan Casablanca te toujou mare byen lwen soti nan rivaj la. Pasaje yo nan panyen pote ale wicker yo te bese nan lou, twò chaje waf yo tit pou rivaj la. Dépôt se te yon evenman ki komen yo, ki afekte nè yo te evidan, li te kòmanse a konprann ki sa yo te nan. Long submerged sandbanks ak ki graj lanmè a te transfòme anpil nan Mawòk a kòt Atlantik la nan yon seri kontinyèl nan imans vag ak woule vag yo.
  
  
  Ti kras mwen kawotchou kannòt leve nan krèt la nan chak onn, lè sa a, te fè aksidan nan fon an avèk yon gwonde nan van ak bave, sèlman pou leve vivan ankò sou pant lan nan yon lòt vag. Biwo mwen an, ekipman, ak tout lòt bagay yo te bese soti nan youn nan pi gwo Ministè afè Etranjè elikoptè alantou yo nan Saratoga avyon konpayi asirans la. Sou rad mwen, mwen te mete yon sere yon sèl-moso lwil oliv kostim ki gade tankou yon kostim plonje. Anndan an kontwar a yo te yon ti valiz ak yon kostim vlope nan yon ki enpèmeyab ka.
  
  
  Mare ak lanmè a te travay ansanm pou yo mennen m ' sou rivaj, ak zaviwon te sitou yon vid jès. Li te rekonesan ke kòt la sandy epi yo pa te antoure pa wòch yo. Lè m 'te montre l' nan elikoptè a gwo ke li te kapab disparèt, epi gade li disparèt nan fènwa ak navigasyon limyè yo koupe, li te sanble tankou tankou yon senp vwayaj nan kòt la. Epi lè li, mwen moute sou premye anba dlo y 'a krache ak tablo a leve, li te sanble ke yo vole soti nan anba m'. Rès nan nou te toujou ap lite pou yo rete mache dwat devan bondye. Men koulye a, li te kapab fè soti nan fè nwa deskripsyon nan kòt la, nan dou pant yo nan mòn sab kòtplaj yo sab bò lanmè.
  
  
  Kontrèman a vas vil yo nan kòt la Ameriken yo, ki sosyolojis yo te rele "megalopol", lavil yo nan Maròk, ak lòt peyi yo nan Nò ak nan Lwès Lafrik se endepandan anklav. Yon fwa koupe-peyi, ou ka jwenn tèt ou sou primitif nan peyi a, nan dezè a, oswa sou kòt la, kote se sèlman ti bouk yo ak izole nan zòn lakòt yo te gaye nan tè la. Sa a te santi yo poukont yo ak aleka plaj nou te chwazi yo tonbe m ' koupe. Mwen di "nou menm," men, mwen refere li a super-efikas operasyon planifikasyon anplwaye nan RACH katye jeneral.
  
  
  Li peye atansyon a fèmen ki sa mond lan pa t ' wè. Casablanca ak li yo ki antoure zòn yo te, nan kou, yon Mecca nan pwòp dwa yo, yon refij pou tout kalite kontrebann, kote tout kalite kontrebann devlope ak tout limajinè transpò ilegal yo te jwenn pwòp li yo nan gran wout. Kòm yon rezilta, otorite yo double klas an doub bò lanmè siveyans. Djip ak chwal yo yo te itilize sou peyi a, ak motè tòpiyè bato depi nan konmansman an nan dezyèm Gè Mondyal la, patched leve, li refitted, yo te itilize sou peyi a. Men, li te fè nwa, ak mwen te konnen soti nan eksperyans pwòp mwen ke mwen te gade nan bagay la mal.
  
  
  Li te kounye a fèmen nan rivaj la. Tab la te leve ankò ak kondwi a rivaj pa yon vag pwisan, jouk yon sandy tout cheve nan tèt leve, gen tan pwan pati anba a ak mwen te voye jete pou pi devan, se konsa ke mwen mwatye tonbe desann. Li te pwan li, krache a soti nan dlo sèl, ak te demisyone sou bò a, rale tab la soti sou sab la.
  
  
  Nan tèt yo nan yon sandy mòn ki kouvri avèk marram zèb ak lanmè a pye, cheni te jwenn li. yon apwopriye bòdi. Li sel, yo retire lwil la sak, retire nan bwat la soti nan valiz lekòl la ak sak lekòl, li mete l 'tout sou tab la, ak lè sa a itilize yon pi lejè yo mete l' sou dife. Li boule byen vit, san yo pa ekla, yon espesyalman trete materyèl ki oksid nan yon etone pousantaj, se konsa ke nan yon moman te gen pa gen anyen kite, nou boule rès, nou sann, pa gen anyen. Vapè a soti nan Efè Espesyal te di m ' ki sibstans ki ta tèt-destriksyon nan yon kesyon de minit, e mwen nodded curtly, evalye efikasite li yo kòm mwen ap gade pent-up flanm dife yo.
  
  
  Li sèlman pran yon kèk minit, epi nan ki kantite lajan ki kout nan tan, Nick Carter, RACH Ajan N3, te arsele pa Glen Travis, atis la, ranpli ak yon bwat penti abazde yo, bwòs, palèt, vlou pantalon, ak yon bèlj louvri-chemiz ki gen tèt di. . Andedan atis la, nan vilaj yo te yon ansanm konplè nan pentire, tib yo nan nouvo acrylic, ak chak tib te yon chèf nan pwòp fason li yo.
  
  
  Nan kou, pa anpil atis te gen Reine, mwen 9mm Luger, nan yon espesyal pòch, ak Hugo a kreyon-mens talon nan yon gèn sou avanbra. Nan yon ti valiz, mwen te gen yon pwòp, Swedish ak parfètman fè paspò Ameriken, ki endike ke mwen te jis janbe lòt fwontyè a soti nan Aljeri.
  
  
  Syèl la tou dousman yo te kòmanse aleje, ak desen ti bwat la nan men l', li moute sou sab la dune epi yo tounen vin gade tounen nan fè nwa a lanmè a ak manyak zetwal yo lannwit yo. Mwen devine mwen te pran sou wòl nan Glen Travis, atis la, twò anpil, paske tout sa mwen tande nan moman sa a pase a se te yon bouke anpil sifle son.
  
  
  Li vitès zèklè vire ozalantou yo ak te resevwa frape pa yon wòch sou tè a segondè. Li kenbe yon aperçu nan fil kraze, ak lè sa a, tout bagay klere jòn, violèt ak wouj. Mwen sonje m te panse ke sa a te enposib ak ke pa gen okenn youn te kapab gen li te ye mwen te vini.
  
  
  Men, dezyèm lan kònen mete fil la nan sa a konsyans mwen te kite. Li te ale desann nan sab la epi yo kouche la. Lè mwen pa t ' reveye, tèt mwen te vibrasyon. Li fòse je l ' louvri, ak menm mwendr efò fè mal.
  
  
  Mwen pran sant sab nan bouch mwen, epi li te itilize lang li a ki pasyèlman pwòp bouch mwen ak jansiv. Li krache li soti ak ap tranble anba pye tèt li, yo wè ki kote li te ye. Piti piti, gade nan nan chanm nan te vin pi file, si ou ka rele li yon chanm. Li te pote yon sèl, ak ponyèt mwen fè mal, ak mwen reyalize, yo te mare dèyè do m'. Pòt la, mwatye nan gon li yo epi yo louvri, yo te dirèkteman atravè ki soti nan kote li te chita sou etaj la. Nan l ' nah, mwen te kapab kenbe yon aperçu nan lanmè a pi lwen pase a mwa. Li te evidamman pa byen lwen soti nan kote mwen te konn lave. Je l ' lansa nan sal la.
  
  
  Yon woule-up chèz, de egalman woule-kanpe chèz, ak yon kèk chire mouton zòrye yo te fè moute pifò nan mèb la. Yon dezyèm pi piti chanm louvri moute kote pou li te gen te, ak ki sa ki te sanble ak woule-up bedclothes kouche sou etaj la.
  
  
  Mwen te eseye sonje sa ki te rive, men tout mwen ka sonje te gade nan wòch la, ak vagman ka akonpli ke li te nan mitan an nan kraze li. Li te yon primitif, men trè efikas zam, ak toudenkou li te wè Malfini a nan figi sou lòt bò a nan mwa a chèz nan RACH la katye jeneral biwo nan Washington.
  
  
  "Li nan yon kote ki etranj, Maròk," li te di. "Mwen te gen pou yon ti tan pandan dènye Gè Mondyal la. Li te nan Casablanca lè Roosevelt ak Churchill gen te rankontre, ak yo te eseye konvenk de Gaulle ak Giraud pou yo travay ansanm. Sa a se yon reyèl semen ki nan mond lan, sa a se Maròk, kote ki sot pase a ap viv nan prezan an, ak ki kote prezan pa janm bliye sot pase a.
  
  
  "Gen yo se kote ak pò ki sanble yo atire tout moun ak tout bagay paske yo géographique kote yo ak karakteristik yo. Sa yo se reyèl bokit fatra pou atizan nan mond sa-a. Hong Kong, se youn nan yo, ak se konsa se Marseille. New Orleans itilize yo dwe tankou sa a, ak Casablanca definitivman se. Nan kèk kote, tout touris se modèn, ak nan lòt moun - nan lespri bondye a nan diznevyèm syèk la ."
  
  
  "Ou evidamman pa atann pou pwoblèm yo," mwen te di. "Li kouvri pou m' ak vini leve ak efè espesyal."
  
  
  "Nou pa konnen ki sa hema ou ta ka rankontre gen. Tout sa nou konnen se ke Carminian te yon premye-klas kontak, toujou byen balanse ak toujou serye. Tankou lòt mwa espès, nou te gen pou peye pou sa li te pote, men li te modi itil, li nan yon kote ki etranj, bagay etranj rive la." "Pa gen okenn," li te di.
  
  
  Pou li, li vin chonje ki jan Hawke a asye je ble te grize, ak ki jan ke ti kras pli te parèt ... sou fwon l ' yo.
  
  
  Li flinched, ak mwa a figi a disparèt. Kontanple l ' tounen vid la pòt. Mwen rale sou kòd ki te fèt nan men m 'dèyè do m'. Oni Li ralenti, e li toudenkou reyalize ke mwen te kapab fè gratis nan segonn si mwen te kapab nan pwen ih nan yon bagay menm yon ti kras byen file. Ak rustèd, kase charnyèr yo ki, li ta ka gen te travay.
  
  
  Mwen te jis ap eseye jwenn moute lè mwen te wè de figi parèt nan pòt la. Yon sèl nan premye te gen yon goatskin po a po. Li te abiye an rad tradisyonèl - lajè pantalon bagi ki te rive nan estati ti towo bèf la, ak yon koton chemiz.
  
  
  Mwa konpayon te mete yon pakèt, pi plis komen nan yon sèl-moso rad yo rele yon djellaba. Tou de nan yo te dekousi fezzes sou tèt yo. Yo te yon ranyon, pa gen vyann koup. Yon sèl nan premye te gen sèlman yon sèl grenn je, ak lòt la te pa gen anyen pi plis pase yon koule fèmen twou nan tè la.
  
  
  "Ah, nou pijon se reveye," li te di, yo jwi rès l ' menm jan li mete desann goatskin sak. Nonm lan dezyèm, pi wo ak mens, te moulen byen fò sou yon ti ponyen nan rezen ak voye krache deyò grenn yo nan dan l ' yo. Li te pote m 'nan desen ti bwat la ak li tonbe sou planche a ak evidan an degou nan yon vòlè ki moun ki te gen jwenn yon bagay ki te konplètman enposib pou l' yo sèvi ak.
  
  
  Yon sèl-je a yo te kanpe nan devan yo nan m', figi l ' tankou yon tane, ride moso nan parchemin.
  
  
  "Ou pa gen anpil lajan," li te di. "Nou te deja te dekouvwi ke." Li pa t ' pale anpil franse, men li te konnen ase pou yo konprann. Depi franse mwen te pi bon pase arab, mwen mande l ' pou li:
  
  
  "Poukisa ou vle volè yon pòv atis ki moun ki se ale nan Casablanca nan rechèch nan yon travay?".
  
  
  Li te souri, yon ki graj, move souri. Te gen ase kòlè nan l ' yon je bon pou tou de nan yo.
  
  
  "Ou se pa yon move atis," li te di. "Yon moun ki pral peye ou yon anpil lajan. Ou di nou ki moun ki, epi nou pral vann ou pou l'."
  
  
  Ranson pou prizonye a se youn nan pi ansyen epi pi respekte metòd yo nan peyi Mizilman. Te chèf branch fanmi yo lage yo enpòtan prizonye pou ranson. Wa ki te fèt ki ostil yo chèf pou ranson. Vòlè ki te fèt moun rich yo pou ranson. Mwen pa t 'panse ke nenpòt moun ki te ap tann pou m', epi kounye a li vire soti ki sispèk mwen te jistifye. Sa yo de te pa gen anyen plis pase rize, koken ki moun ki te wè l ' rive e kounye a, gen entansyon fè pi plis nan li.
  
  
  Li te lanse nan yon lòt refi pou ranfòse l ' kouvri istwa.
  
  
  "Mwen se jis yon òdinè atis," mwen te di. "Atis ameriken".
  
  
  "Yon pòv atis pa jwenn soti nan kabann nan sou yon kannòt nan mouri nan nan mitan lannwit ak lè sa a, detwi l' tren ak ponpye," Yon sèl - Je a reponn kolè.
  
  
  Li tounen tounen l ' sounwa kontanple avèk yon macabre ekspresyon. Pa te gen okenn pi long nenpòt dout nan tèt mwen. Sa yo de te pa gen anyen plis pase Maròk vèsyon pipiti de youn nan bandi yo ki te nan plas la dwat nan moman an dwa.
  
  
  "Li se yon pitye ke ou jis te ateri nan devan nan kay sa a ti kras nou te fini moute nan," Yon sèl - Je a te di. Li te souri, kontan ak tèt li.
  
  
  Mwen gen kèk move nouvèl pou l'. Mwen te kapab yon ti kras malheureux ak tout sa, men li ta yo te fatal pou l', epi mwa nan konplis. Mwen pa t 'kite nenpòt moun ki di istwa a nan nonm sa a yo te wè ki t' ap soti nan gwo larivyè lefrat la sou yon kannòt.
  
  
  De sa yo kanay yo te gen jis komèt swisid nan yo obsèn dezi pou yo fè yon k ap viv bon. Yo deside pwòp sò. Reine te toujou nan m ' zepòl pòch la, ak pou Hugo te toujou pa atache nan ponyèt mwen. Tankou pifò entèrmedyèr vòlè yo, yo pa t ' konnen anpil sou navèt yo. Youn nan moun ki se El Vinograd te vin kanpe devan m'.
  
  
  Mwen ap gade jan li te deplase pye l ' ale, pran li alatranp bi, ak kouri dèyè. Egoyis kouri dèyè m ' nan lavi yo. Vag yo nan degoutan doulè piki nan m', epi mwen te tonbe bak. Li te kouche pandan ke yo te tire doulè piti piti konmanse bese. Bata. Ki estipid bata. Si mwen te gen nenpòt dout sou sa mwen ta dwe fè, ih te ale kounye a. L', mwen te santi mwa a bra leve m ' moute ankò.
  
  
  Li te mande. "Ki moun ki yo ou ap tann pou, pitit gason nan yon kochon?"
  
  
  Li te kontredi pa rapò sa yo nan medya yo ki tou de men m 'te toujou byen sere mare dèyè do m'. Koulye a al kontre l ' nan pozisyon sa a ta ka twò anpil yo dwe yon pati nan jwèt la.
  
  
  "Sou plaj la," mwen te di, " nan sab la kote li te ateri, li te kache nan yon tiyo, yon ti tiyo. Ale jwenn li. Li pral di ou tout bagay ou bezwen konnen."
  
  
  Yon sèl-je te pale byen vit nan lòt la nan arab. Wotè nan yon sèl byen vit vole soti, jellaba k 'ap vòltije apre l', janm li yo fanm k ' ap pile.
  
  
  L', te wè l ' disparèt sou dune deyò pòt la. Le pli vit ke li te soti nan je, li te sanble yo vire nan lòt la, mete yon bagay ki ijan ak trètr nan vwa li.
  
  
  "Kite m' ale ak mwen pral di w ki kote mwen kache lajan an," mwen te di. "Ou kapab di ki lòt moun ke mwen twonpe ou ak pou pran kouri."
  
  
  "Manyè di m' ki kote ou te resevwa lajan ki soti, epi mwen pral kite nou ale," li te imedyatman reponn. Li te wè yon sounwa smug miwate nan mwa a nan je kòm li te sanble yo aksepte mwa a ofri ak tout li inosan.
  
  
  "Isit la, nan chemiz m," mwen te di. "Genyen yon espesyal bous tache anba gòch mwen anbabra." Kòm mwen espere, li imedyatman te sezi opòtinite nan.
  
  
  Li tonbe sou yon sèl branch fanmi yo ak bese atè pou rive nan chemiz m'. Souf li pran sant nan pwason ak lay. Lè l ' men te disparèt nan chemiz m, mwen kouri dèyè li. Mwen kòmanse frape nan mwa a ouvètman nan arèt la. Ego nan bouch te pran vòl la louvri, ki fè mal. Li tonbe bak ak clutched nan lavi l ' ak tou de men.
  
  
  Li te deja kanpe leve, epi yo kouri dèyè l 'di sou mwa a nan kou l' ak bòt. L ' kò a tensed, twitched de fwa, ak lè sa a, kabann lan ki te toujou la. Li te kapab deja wè pete venn nan kou l', san tach nan po a nan mwa l ' yo rive jouk nan machwè. Mwa woule l 'ak pye l' ak ap plenn, lè sa a, te mache sou devan pòt la rusty charnyèr. Li te estime li desann ak kòd nan alantou ponyèt li ak fwote rouye bouk. Apre yon kèk segond, yo te bay moute. Men m ' yo te gratis, epi li selansa alantou pòt la kòm lòt pwese kouri ale tounen soti nan plaj la.
  
  
  Li te ap tann jis an deyò pòt la lè li te pete nan, rele nan yon melanj de franse ak arab. Li mwa a frape l 'ak pwen yo nan lavi l', sa ki lakòz mwa a yo pliye an. Yon byen file pouse moute ale mwa yo pi lwen fil soti nan chanm lan. Li te pwan pa nan yon sèl nan chèz kase ak tonbe sou tèt li. Li te kouche rkrokviye moute nan yon boul, l ' zo bwa tèt kraze louvri, ap tann yo mouri.
  
  
  Li ranmase penti abazde la ak tcheke ti bwat sa.
  
  
  Tout te gen.
  
  
  Mwen te ale soti nan solèy la ak te mache desann wout la nan Casablanca. Atis Glen Travis te sou wout la ankò, men tanporè lakun te gen yon enpak sou edikasyon li. Li te reyalize ke nan peyi sa a, yon sèl pa ta dwe pèdi twò lwen soti nan pèsonalite yo nan Nick Carter, Killmaster N3.
  
  
  Wout la yo te ale tou dwat nan bò kòt la epi yo te pitorèsk. Mwen te wè turbaned gason ak klè fanm, gadò mouton yo okipe yo trump mouton, mouton ak kabrit. Vilaj la mwen te pase nan mitan dwe gen te gen yon baza, yon mache jou.
  
  
  Yon gwoup nan komèsan yo ak peyizan yo louvri depa yo ak yo te okipe yo achte, vann, ak komès. Li te sispann achte kesra, yon nourisan Maròk pen, ki soti nan yon fanm klè. Li te toujou cho, ak li ego te ronj jan li te mache. Mwen te wè l ' mete rad ki gen tou Arab ak enfliyans Lwès.
  
  
  Mwen te wè l', modèn la bilding nan Casablanca parèt sou orizon an, ak jan mwen te manje l', mwen te wè pi plis ak plis ti fi nan chemiz ak jeans ak menm yon pè nan miniskirts ap mache ansanm ak lòt fanm yo nan tradisyonèl heike. E li te kòmanse reyalize ke li te yon senbòl nan lavil la tèt li; la fin vye granmoun ak nouvo a yo te melanje, ko-egziste yo a, epi pati yo konplètman inyore lòt la.
  
  
  Li te tounen soti ke desen an nan bwat yo te yon siy nan kalite, epi li te jwenn ke mwen te ke yo te regardant nan uncertainly, sitou pou jèn fi. Li te wè ke lavi a nan yon atis sètènman gen atraksyon anpil, epi li ta dwe vin chonje ke wòl te yon istwa kouvèti a, se pa yon gwo opòtinite. Mwen te fè yon lòt bagay, savwa jwenn Anton Karminyan, yon exportateur ak importateur.
  
  
  Hawke nan asye ble je yo klere nan devan m', ak mwen te kapab tande Ego nan vwa a menm jan mwen te kondwi desann wout pousyè. "Carminian a denye mesaj yo te ke li te gen yon bagay gwo," li te di m ' sou chèz la. "Li vle yon moun espesyal pou kontakte l pou plis enfòmasyon. Natirèlman, sa a vle di ke li te kapab negosye pou yon anpil lajan. Men, li tou vle di ke li te aktyèlman te resevwa yon bagay. Li pa janm bay fo enfòmasyon."
  
  
  Li yo te ajoute nan sa a. "Ak sa ki te bagay la pase ou te tande pale de l'?"
  
  
  "Aktyèlman, Nick," Hawke kontinye. "Li pa janm kontakte nou ankò. li byento disparèt. Mwen ka pran sant li, yon bagay ale mal. Tout tantativ nou an kontakte l ' te echwe. Sa yo fin vye granmoun zo nan kò m ' ap fann, e ke sa vle di ki pwoblèm ."
  
  
  Mwen kite l ' sa yo fin vye granmoun zo jis ke yo te. Hawk se te youn nan ageless moun bò kote yo. "Vye zo" se te yon euphemism pou youn nan peze ki pi pwoblèm yo sou planèt la nan otèl la an antye kòm byen. Tan ak tan ankò, li te enplike nan pèsonèl analiz sistèm ki li te itilize pou RACH.
  
  
  "Sa a pati nan mond lan te surprenante trankil pou nou, "li te di." Oh, Izrayelyen yo ak Arab yo ap lazing alantou sou lòt bò a nan Lafrik di, ak Larisi yo tout kote, ap eseye gonfle sitiyasyon an kòm anpil ke posib, men Nòdwès di Sid rete kalm.
  
  
  Mawòk te pratikman vin tounen yon kalite Islamik Swis, yon kote reyinyon, yon teritwa net. An reyalite, tout a basen Mediterane rete relativman kalm. Epi, koulye a sa. Mwen pa renmen li."
  
  
  Hawke fè fas a p ' ap klere ankò, e li te panse sou travay la devan yo. Jwenn moun, Karminian - si mwa yo ka jwenn. Petèt li te kache. Petèt li te a mouri. Si mwa a pa t ' kapab jwenn li, mwen te bezwen pou yo eseye jwenn konnen ki sa ki li ta yo te jwenn ak kontakte Hawk sou li. Plizyè fèmen pòt yo, ak yon nimewo nan kesyon ki gen akimile nan nonm sa a li te ye sèlman nan l ' premye non.
  
  
  Li te rive nan katye yo nan vil la ak koki byen dekontrakte. Koki li yo kouri ansanm Moulay Abderhaman Boulva ansanm pò-a, ke a ak ranje yo nan bato ki repoze kont waf la. Gaz yo, bato kago yo, bato pasaje yo, bato atravè mond lan, enpekableman pwòp, frèch ki pentire ak wouye fin vye granmoun veteran kanpe nan dè milyon yo nan kolizyon vag.
  
  
  Waf yo, tankou tout moun nan pò a nan ba a, yo te yon pwen koleksyon pou za zaboje, za zaboje, barik, ak bales. Casablanca, Dar al-Beida nan lang arab. Li te pòtigè a ki moun ki premye te ba lavil la non an Kay Blan nan sèzyèm syèk la. Li te remake ke Medina, Arab trimès, yon okipe, ki gen anpil moun, likidasyon mas moun nan pèp, entoure pò-a. Li te souri nan tèt li, vle parye ke sa a pil gwo nan kago a te fè wout li yo tou dousman yo ki gen anpil moun nan souk yo nan Medina.
  
  
  Mwen te ale soti ansanm pò-a ak janbe lòt boulevard nan Plas Mohammed V sou Quage Lari a, kote, selon enstriksyon m 'yo, Carminian te gen magazen l' yo. Mwen jwenn li trè byen vit, ak panno nan fenèt la ak fèmen. Li te mache toutotou lakou a tounen, yo desann yon ti eskalye nan sousòl la, ak jwenn yon pòt bò. Li te fèt moute desen an nan bwat ak te eseye louvri pòt la. Li te deplase yon ti kras. Fèmen a kle a te senp, e li te louvri nan mwa a nan yon kèk minit. Boutik la te plen nan vaz, estati, penti, ak biblo soti nan yon atizay importateur. Li pran sant suwanee, tankou yon ti chanm ki pa t ' te fèmen pou omwen yon semèn. Li te jwenn pa gen anyen ak mache ale soti nan fason li te vini nan, bloke pòt la dèyè l'.
  
  
  Nou te konnen li te gen yon kote pa byen lwen soti nan isit la, ak sa a te m ' yo sispann pwochen. Bilding lan se te yon de-istwa bilding ak yon ekstèn eskalye, yon fin vye granmoun etwat estrikti ak abityèl sikilè pasaj sa yo.
  
  
  Lè papa l ' te frape, pòt la nan Mwa a nan apatman an louvri dousman. Li ak anpil atansyon te mache anndan an epi imedyatman wè ke plas la te byen fouye. Yon pil nan Suedwa yo te gaye toupatou, afè pèsonèl yo te gaye, mèb yo te ranvèse ak sa ki nan bwat yo ki te koule atè sou planche a.
  
  
  Li kouri moute kouri desann nan twa chanm ti sa yo ki te fè leve nan apatman an. Sal la ap viv ki te antoure pa yon fenèt ki neglije lari an. Sanble tankou li pa t ' yon sèl la sèlman ki moun ki te vle Carminyan. Men mwen te toujou fè tèt mwen sonje ke dezòd sa a ta ka rezilta nan yon woutin vòl nan kay la, jaden, ak kwizin. Li te kapab trè byen, men, mwen pa t ' reyalize li.
  
  
  Mwen sizyèm sans a te di m 'yon lòt bagay, ak sa mwen te wè tou di m' yon lòt bagay. Si Carminian te ale nan kache, li ta te fè sa trè byen vit, pran prèske pa gen okenn rad sou li avè l'.
  
  
  Lè mwen egzamine fèmen, mwen te wè ke li pa t ' fòse, men jis louvri ak yon kle. Li fèmen pòt la, li chita bò tab la, li pouse sou kote yo pake nan fèy papye yo ak panse sou sa yo dwe fè pwochen. Te pran desizyon a te fè pou de rezon ki fè yo ke mwen te dekouvri. Premye a te yon liv adrès, kouche pwochen nan yon ranvèse bwat. Te gen sèlman yon non kèk nan nen, sitou lòt enpòtatè oswa achtè. Men, nan nen, te gen yon non: "Athena" ak yon nimewo telefòn, lè sa a, pou li. Mwen sonje l', tou de nan yo.
  
  
  Lè sa a, pwochen l 'sandriye, mwen te wè yon matchboks gade nan direksyon m' yo. "Bedwin Club" 25 Rue du Kassim. Li louvri katab la, epi li anons la sou kouvèti a andedan. "Ekzotik Athena," li te li. "Bèl Athena".
  
  
  Mwen te kite l ' yon bwat de penti abazde nan apatman an, mete de tib yo nan penti abazde a nan yon minit, ak ale nan Bedwin klib. Li te twò bonè pou aswè a fèstivite, men, mwen jere yo pale ak bartender la. Li te trè janti ak konfime ke Karminyan te yon vizitè regilye nan klib la epi yo te toujou ap nan konpayi an nan Athena, yon ekzotik nan dansè. Karminyan, dapre Mwa a, te aparans yon moun vivan, trè sosyabl. Mwen te di e mwen ta ale nan Athena ak te ale tounen nan Carminian a nan apatman an.
  
  
  Yon lide ki te fòme nan tèt mwen, epi mwen byen vit te vin enterese nan li. Mwen te mande poukisa mwen ta dwe rete nan Carminian a nan apatman an olye pou yo rete nan yon otèl nan yon kote. Si mwen ta te gen tan yo pran yon gade pi pre nan kay la, mwen te ka jwenn lòt endikasyon. Epi, pi plis intriguingly, petèt yon bagay ki pral rive sou pwòp li yo.
  
  
  Lide li te fè yo leve byen vit epi li depanse tout rès jounen an pou netwaye kay la. Pa tan an li te pare pou li retounen nan Klib la, kay la gade trè byen òdone ak prezantab.
  
  
  Bedwin a klib la pa t 'egzakteman yon ansasen' den, men li pa t ' byen lwen soti nan li. Men, li mete yo sou yon menm kantite vòt, kòm yon siy respè pou chamber of commerce ak dezi a pou diyite. Mwen te resevwa l ' yon kote ki tou pre kafe a ak yon view bèl nan ti etap. Li te kale pa de mizisyen ak yon malere majisyen ki gen bon trick a te fè tèt li disparèt nan fen a nan pèfòmans lan.
  
  
  Lè sa a, Athena te parèt, pote abityèl toubiyon an nan vwal yo ke se sèlman ki pasyèlman kouvri l ' bejeweled soutyen ak payèt kilòt. Li te difisil yo wè l 'nan chanje a limyè, ak li lou makiyaj pa t' ede soit. Men, kòm li te yo te kòmanse koule l ' vwal, li te vin aparan ke Nah te gen yon fò, jivenil kò, yon ti kras twò kout sou tèt yo dwe se vre wi: grasyeuz, men ak yon bèl wonn, gwo lestomak.
  
  
  Li wè ekzotik nan dansè sou tout pisin lan deyò. Bon dansè yo nan lavi, si ou pa sèvi ak non anpenpan, te natirèl ap koule tankou dlo liy ak natirèl favè bondye a. Lòt moun yo te eseye jwenn fèmen nan li, e pa gen anyen plis.
  
  
  Li byento te deside ke Athena a ki te fè pati dezyèm gwoup la. Li te fè tout bagay yo fè: a sensual poze, balans ranch yo, torsion yo nan lavi sa a, la lanm lanmè, fo nan orgasme, tout bagay. Men, nan liv mwen an, li te resevwa yon Yon pou travay di. Vote e ke sa a li. Natirèl dansè yo te montre tèt yo nan yon kèk minit. Gen lòt moun tou senpleman pwouve ke yo yo te imite, gen kèk bon, lòt moun yo, men yo kontinye ap imite.
  
  
  Men, foul moun yo nan Bedwin a klib la pa t ' egzakteman konesans yo, epi yo te kontan. Finalman, swe ak mete sèlman yon soutyen et kilòt, li te fini li dans ak disparèt nan yon ti pòt nan do a nan etap la. Mwen te kite mwen an vè pou l', te mache ansanm la klib sou miray ranpa yo, epi ale sou sèn.
  
  
  Nan koulis a zòn fèt nan yon enbesil ak sonm koridò a ak yon pòt ki mennen ale nan yon ale ak yon pòt sou bò dwat la ki pa te fèmen. Li te politès frape sou pòt la fèmen ak Stahl tann. Apre yon ti moman, pòt la louvri, ak Athena peeked soti mefyans ak konsyamman. Li te toujou nan kostim l', men li te deja retire li coursil fo. San yo pa sa sil ak moute fèmen, li gade yon anpil pi piti ak mwens tankou yon femme fatale. Je l ' yo te mou ak ble.
  
  
  Li te di. 'Repons lan se wi?"Ki sa ou vle?' Li te pale ak yon epè grèk aksan.
  
  
  "Li ta renmen pou pale ak ou, si sa posib," mwen te di.
  
  
  'Sou sa?'Ki sa ki se li?' li te mande, yon allusion nan sispèk yo nan vwa li.
  
  
  "Yon moun ou konnen," li te di li ak yon souri, ap eseye kalme li. "Anton Carminians".
  
  
  "Mwen pa konnen anyen sou nen," li te reponn, men mwen te wè yon flash nan pè vin sou li. Li te eseye pou slam pòt la, men mwen te demisyone sou li ak jere yo kenbe li louvri.
  
  
  "Souple," mwen di avèk kalm. "Mwen chèche pou yon mwa, e mwen te panse ou ta kapab ede m."
  
  
  "Pa gen okenn, pa gen okenn," li te di kolè. "Mwen pa konnen anyen. Li te eseye pou slam pòt la ankò, men pye l 'te toujou ki te fèt l' desann. Li te eseye pouse m janm ale avè l 'pwòp, men li pa t' bay moute sou sa yo nivo mwen.
  
  
  Toudenkou, li pouse ouvè pòt la epi li vin apiye soti.
  
  
  "Jimmy!" li te pran rele kòm byen fò kòm li te kapab. Li te tounen pou yo wè "Jimmy" ap vini soti nan do a nan klib la,yon gwo, kote figi yo ak poutan demach nan yon ansyen boxer.
  
  
  Li anpil fwa te rankontre moun yo nan sa a jan anvan. Chak kote ki tankou sa a yo te youn nan yo kòm yon bouncer. Li te tou pa t mande nenpòt kesyon yo, ki te tou tipik nan espès ' ego. Li te jis te wè evènman an, te vini nan l ' avèg konklizyon, epi yo atake.
  
  
  Li te konnen ke nenpòt ki eseye eksplike yon bagay ki ta dwe yon fatra nan enèji ak souf. Men, mwen menm mwen te te konnen ke Athena te twò ezite pale sou zanmi l ' Carmine. Mwen te ale nan chèche konnen poukisa. Jimmy kite l 'gen tan pwan m' pa scruff nan kou a ak mache avè l ' yo ale a òti. Li ofri sèlman senbolik nan rezistans. "Sispann," mwen te di. "Mwen jis vle pale ak li."
  
  
  "Fèmen, bom," li kase. Li an silans soupi. Tout moun te fè ki sa yo te fè, ki gen ladan li. Kòm nou pwoche bò ale a, li te plante pye l ' sou planche a, tensed leve, epi nan yon sèl mouvman rapid te pwan yon epè nan bra yo nan yon judo priz. Li, yo te tounen, epi li tonbe nan la alley, kote li te ateri sou jenou l ' yo.
  
  
  Li te wè konfizyon an sou bat l ' fè fas kòm li te kòmanse jwenn moute. Li te bèl wotè, ak dout pa gen okenn, gen te toujou yon kantite lajan ki jis nan misk anba kouch nan grès li te pote a, men li te soti nan fòm. Plus, li te kapab di ke li pa t ' gen reflèks yo dwe pi plis pase yon twazyèm-klas boxer. Li te pwoche bò m', plis konsyamman kounye a. Li jete yon kout pyen ke mwen fasil eskive. Li te eseye ankò, ak li te plane. Li te fè yon kèk mouvman ak men l', soti nan abitid, e yo te eseye de fò pwenson, yon kite la ak dwa. Li te pare pa ih ak retrete. Lè sa a, li feinted ak vole kòm si li te ale nan mimmo l ' yo. Li te frape nan men m, men, mwen pa t ' gen. L', rebondi tounen, ak lè so l 'jete mwa a mimmo nan m', l', vole soti nan dèyè mwa a tounen, te kondwi l ' nan zepòl la emeu a tounen, ak sibitman pouse pou pi devan. Li te kriye byen fò nan miray ranpa a nan yo, ak mwen tande mwa a sib frape brik yo.
  
  
  Li retrete, ak li tou dousman te plonje nan tè a tankou yon sak.
  
  
  Li te tounen tounen nan pavilion la jis nan tan yo wè pòt la nan Athena nan chanm nan kazye louvri ak yon vèt flash disparèt desann koulwa a nan direksyon lòt la. Mwen kouri, li al jwenn yon lòt sòti ki te mennen nan yon lòt ale. Li te kenbe yon aperçu nan yon vèt chemiz vini alantou kwen an epi ki te swiv li.
  
  
  Li te mache nan direksyon pak la pou Rashidi Boulevard lè ee kenbe moute avè l'. Ee te pwan ponyèt li ak file l ' alantou. Li te gen pou pale avèk kalm ankò lè li te wè l 'men soti bò kote l' valiz ak miwate la nan yon penknife lam. Athena a jete tèt li nan men m, ki te deja kenbe l 'nan ponyèt mwen, ak li byen vit kite ale nan l'. Li te sispann ak kouto a, je l ' yon melanj de laperèz ak kòlè.
  
  
  "Kite m' pou kont li," li te di nan l ' etranj aksan.
  
  
  Li te monte zèpòl ak te kòmanse tounen lwen. Mwen te wè l 'yo detann pou yon moman, ak mwen pa t' bezwen pi plis pase sa yo ki moman. Li vin apiye pou pi devan, te pwan ponyèt li, ak file l ' alantou. Kouto a tonbe nan men l'. Li gasped, ki fè mal.
  
  
  "Oh, ou dyableman bata," li te pran rele nan pi bon kalite Ameriken an. "Bata sal, kite m' ale!"
  
  
  "Oke, oke," mwen te di, pa kite ale nan ponyèt li. Mwen vire l 'sou lè sa a, li te bourade kont pwatrin mwen, et leve men l 'dèyè do m'. Li gade l ' sere figi. "Kisa ki te pase nan Athena, Bote nan Athens?"
  
  
  "Kite m' ale, ou bata sal," li te hissed. Li kouri dèyè cheviy m 'ak talon pye l' ak grate kò mwen.
  
  
  Li pete rele, file l ' toupatou byen vit, epi yo te pwan li nan gòj la. Je l ' yo te toudenkou ranpli ak laterè.
  
  
  "Konpòte tèt ou, oswa mwen pral fè mincemeat ki ozalantou ou," li kase l'. Athena te konnen lavi sa a ki li li mesaj la nan je m'. "Mwen jis vle kèk repons," mwen ajoute. "Apre sa, mwen pa rekonèt li, sè."
  
  
  'Ou menm ki pral touye m'?'Ki sa ki se li?' li te mande enkyetid.
  
  
  "Sof si ou fè m 'fè l'," mwen te di. Li lage l', epi li te demisyone tounen, je l ' yon melanj de rayi ak respè.
  
  
  Mwen remake ke li te pote yon nwa woz swa mini abiman, epi mwen dvine ke nah pa t ' gen tan pou anyen lòt bagay. Konsèy yo nan l ' tubes jutted soti parfe soti anba swa, fòme ti kras pwente monte desann. Menm san yo pa l 'bra, tete l' te segondè, epi plen.
  
  
  "Ou se yon Ameriken yo," li te di ak yon enterè nan vwa li. 'Sa fè ou vle a?'
  
  
  "Jis kèk enfòmasyon," mwen te di.
  
  
  "Sa a ki sa yo te di," li te di ankò. 'Oni? Mwen te mande l', epi li te gade alantou li nèrveu. "Gade," li te di, " mwen kay se sèlman de blòk lwen. Si ou vle pou yo pale, kite yo ale pa gen. Mwen pa pwal yo dwe isit la nan sa a èdtan."
  
  
  "Tout dwa," mwen te di. Li te kòmanse mache nan direksyon pou li yo ak pran yon gade nan l ' bèl fè fas a. San yo pa lou makiyaj, Nah te gen yon figi ke li te yon fwa te, li te asire w, bèl ak bèl.Sept. Mwen pa t ' panse ke li te vo nenpòt moun ki sou ven-senk.
  
  
  "Èske ou sèten ou fè konfyans m' ase yo pote m ' lakay ou?" mande l ' yon ti jan ri.
  
  
  Li voye je nan m'.
  
  
  "Pa gen, mwen pa asire w," li te di. "Men, mwen pral pran risk la. Petèt ou, kòm yon Ameriken, ap pran sa alalejè. Anplis, ou gen yon lòt bagay. Ou se pa yon òdinè moun ki san kay yo isit la, ak ou se pa yon touris kap chèche yon chanm bon mache ."
  
  
  "Mwen se yon atis," mwen te di. "La pèdi atis. Si w ap pa alantou ekzotik Atèn, lè sa a, kote ou soti?
  
  
  "Non li se ekzotik Akron, Ohio," li te gronde. "Mwen konnen pwochen corkscrew pa kè, Papa. Kisa mwen fè la a?'
  
  
  "Ou dvine li," mwen te di. "Ki sa ki kalite yo nan rimatism?'
  
  
  "Pa gen anyen anpil," li te di, " mwen ka di ou. Mwen te sou vwayaj ak yon ti gwoup. Mwen te rankontre yon nèg isit la ak te resevwa branche sou li. Li te rete avè l ' lè gwoup la bò gòch. Yon ti kras pita, mwen te dekouvri ke li pa janm bati nenpòt ki plan alontèm pou nou. Mwen te dekouvri li yon maten apre li fin kite ak peni an dènye mwen te gen."
  
  
  "Epi avèk yo firè, ou pa t' tande anyen sou nen," mwen ajoute.
  
  
  "Ki jan ou konnen?" li te di ankò. "Mwen te resevwa yon travay nan yon Bedwin klib. Li te sèlman biznis ki anplwaye m san yo pa yon viza pèmanan oswa yon lokal atis lisans. Bedwin a klib la pa t ' konsa difisil, ak li te yon travay, epi li te nah rekonesan. La fin vye granmoun Turk moun ki kouri biznis la se jis yon manadjè, men li se inofansif. Mwen te eseye pou konsève pou kòm anpil jan mwen te kapab jwenn soti nan isit la."
  
  
  Nou te rive nan kay li, epi li mennen m ' nan li-premye etaj la nan apatman an. Li te tou fèt nan twa chanm yo, men yo te pi piti pase Carminian nan kay, ak nan menm tan an pi plis delambre.
  
  
  Athena te monte zèpòl soti nan rad li, epi li te kapab wè bèl la, di fòm nan kò li. Nah a pye yo te yon ti kras kout, rive desann nan l ' ti towo bèf, epi yo te byen-bati a, jenn ti gason, ak atire. Woz rad kole byen sere nan kò l', te gen pa menm yon liy endispoze nan naje walson soti nan chòtdeben. Koulye a, tou li te asire w ke li pa t 'mete yon soutyen, paske li plen tete swayed ak tingled lib kont bò kote l'.
  
  
  'Ki sa ki nan non reyèl ou?' Mwen te mande l ' la.
  
  
  "Aggie," li te di byen vit. - Aggie nan ap Tann Chanm yo. Bondye, li te se konsa lontan depi mwen te te di ke, mwen panse ke li nan komik."
  
  
  "Oke, Aggie," mwen te di, " ki kote nan ou youn nan lòt, Carminian?"
  
  
  "Mwen pa konnen," li te di. "Ki sa ou vle konnen sou Anton? Ki moun ou ye? Mwen pa menm konnen non ou.
  
  
  "Mwen te di ou mwen te yon atis," mwen te di. "Non mwen se Glen. Glen Travis. Pou zanmi ou, Carminian achte kèk penti nan men m 'nan lapòs la, men li pa janm peye m'. Mwen te vin isit la yo jwenn li epi li te jwenn ke mwa a te fin ale. Mwen vle lajan m ' yo."
  
  
  Li te etidye m', l 'santi zantray nan bidonvil yo ap travay lè siplemantè pou yo fè yon desizyon sou ede m'.
  
  
  "Ou ka fè konfyans m'," li te di l ' dekontrakte.
  
  
  "Mwen panse ke se konsa," li te di finalman. "Mwen te pa janm te rankontre yon atis anvan, men ou pa ap ekzakteman ki sa mwen te panse ou te. Epi ou trete Jimmy tankou yon pwofesyonèl."
  
  
  "Mwen itilize nan bwat l'," mwen te di plezant. "Vote se konsa li touche lajan yo sa ki mal nan je desen".
  
  
  Li te chita desann nan yon gwo twou san fon chèz, ak rad li te rive nan mitan kwis-kòm li te janbe lòt janm li. Li te panse ki te ke li te jis gade yon sexier anpil ak pi bon pase sou sèn nan. Men, li pa gen pwoblèm si li konplètman kwè istwa mwen. Mwen pa vale li ankò.
  
  
  "Ki kote nan Carminian?" Mwen te mande ankò. "Mwen panse ke ou konnen."
  
  
  Lè li reponn, toudenkou alam la nan je l ' yo te trè reyèl.
  
  
  "Pa gen okenn, mwen pa konnen, onètman, pa gen okenn," li te di. Li toudenkou bò gòch la. Li te di m 'ke E te gen toudenkou te gen yo kite sou biznis, ak sa ki te pase a mwen te tande nan men l'. Mwen enkyete w sou li. Anton a te sèlman moun bèl ki moun ki te zanmi avè m ' nan dènye ane yo ."
  
  
  Li te deside ke petèt li te di verite. Li pa t ' entelijan ase yo dwe yon jeni.
  
  
  "Ou te di ke yon lòt moun te poze kesyon sou nen," mwen te di.
  
  
  'Ki moun ki te li?'
  
  
  "Kat moun," li te di, sezi. "Sou ti mòn lan salo ak kèk kalite nan kirye. Yo pa mete konfyans m ' ak di: yo ap vini tounen si mwen pa sonje anyen. Yo pè lanfè a soti nan m'. Yo pa t 'mete konfyans m' pa konnen anyen."
  
  
  M apiye tounen, ak nan sèvo mwen an file. Sa a se prèv nan sa ki li ke yo sispèk. Carminian nan chanm otèl pa te fouye pa òdinè, vòlè. Objektif mwen se te konpayi sa a. Men, si l ' hotel mwa te yo dwe jwenn, mwen bezwen konnen plis bagay sou nen.
  
  
  Li te dekouvri sa sa pibliye depi lontan ke moun sa se yon bèt nan abitid. Menm lè li kache, mwa a debaz modèl ki nan konpòtman se devwale. Li ka chanje kwafur li, non, aparans, ak zanmi, men li pa ka chanje debaz l ' pwòp tèt ou. Li te yon verite li te ye nan tout fòs polis nan mond lan.
  
  
  "Ou lòt Carminian," li te di l ' dekontrakte. "Ki sa ki te li vrèman renmen sou dell? Anpil moun sanble yo vle "jwenn" mwa.
  
  
  Li ap gade jan je l 'toudenkou te vin mou ak plen, ak difisil nan liy disparèt nan figi l'. Pou yon moman li jivenil dous tounen tounen l ' tristesse.
  
  
  Ki sa ki Anton te renmen, li sonje byen fò. "Li se pa konsa pou sa ki sipozeman difisil. Li te toujou plezi lè mwen te bezwen gen plezi, epi li te trete m byen. Li te renmen yo bwè yon anpil, men li te pa janm trè bwè. Lè li te fini k ap travay nan klib la, nou te ale deyò pou yon ti mache plizyè fwa nan yon semèn. Nou te vizite prèske tout tant yo ke yo yo louvri tout nwit lan ."
  
  
  "Anton te renmen ki sa li te rele cho jazz. Li te kapab koute li pou èdtan, epi li moutre m ' yon anpil. Mwen sonje l 'koute anrejistreman fin vye granmoun ak montre yo ti kras bagay pou m'. Enpòtans ki genyen nan ki jan Benny Goodman ki te jwe oswa sa ki Louis Armstrong t ' ap chante. Li te anseye m ' yon anpil. Li te menm aprann ase franse yo ede m ' isit la nan Casablanca. Li te renmen moun yo ak plezi. L', mwen vle l ' tounen."
  
  
  Mwen te ekri desann nan lide m 'sa li te di m'. Sa a te enfòmasyon ki enpòtan. Li te yon sosyabl moun, yon djaz fanatik yo ak alkòl, ak tout abitid ki te bezwen yo dwe defann.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Ki moun ki lòt bagay ta ka konnen sou nen?" "Li dwe te fè lòt zanmi."
  
  
  Athena apiye tounen nan chèz li, peze pwent tete l ' difisil kont twal swa, fòme doub pwen yo ke yo te kapab pa gen dout pran kou yo libreman. Li pa t ' sanble yo remake byen file pikotman sansasyon nan pwatrin li.
  
  
  Mwen fòse tèt mwen pou li retounen nan sijè a nou te diskite sou - Carminian, ki manke enfòmasyon.
  
  
  "Gade, siwo myèl," mwen te di soothingly. "Petèt li se nan pwoblèm. Petèt l ' bezwen èd ak se poutèt sa li te disparèt. Si mwen ka swiv l ' desann, mwa, mwen pral kite w konnen.
  
  
  Li pa t ' yon pwòp mouvman an, men li frape kay la. Li te reyèlman te santi regrèt pou nèg sa a, ak figi l ' te plen ak undisguised enkyetid.
  
  
  "Mwen konnen," li te di. "Mwen panse sou li tout tan tout tan an. Tout dwa, ale nan Yosef ben Kashan, yon moso twal komèsan atravè Arab trimès. Anton t ' ap pale yo sou nen a pou premye fwa. Ak bartender nan Chez Kalif sou Zerkatuni Boulevard.
  
  
  "Mèsi poutèt ou, Athena," mwen te di, "oswa mwen ta dwe rele ou Aggie?" Li te panse sou li pou yon moman, lè sa a, te souri. Li te a premye fwa li te souri ak yo enkyete kòm li te rankontre l', epi te gen yon gwo tristès nan sa.
  
  
  "Ou rele m' Aggie," li te di. "Paske ou gen Ameriken yo ak li te se konsa lontan depi mwen te rele Aggie."
  
  
  Li te kanpe epi kupidman egzamine li difisil yo ti kras kò a, kontanple l 'nan pèsistan sou byen file ranvèrse fini nan tete l'.
  
  
  "Mwen te panse atis gade nan fanm diferan," li te di dousman.
  
  
  "Ki sa ou vle di, otreman?" Mwen mande ak yon grin. Li modi byen te konnen sa li vle di pa gi.
  
  
  "Li nan diferan," li te konfime. "Li pwobableman pa vle di anyen."
  
  
  "Se sèlman si yo trase li a, mwen renmen anpil," mwen sneered. "Epi pafwa, menm lè sa a,. Li toujou vle di yon bagay. Nou atis apresye bote. Bote susit nou menm pi plis pase moun òdinè."
  
  
  "Èske mwen ka atire ou nan li?" "Ki sa ki se li?" li te mande, li rezèv tanpon fanm vo anyen imedyatman vini nan avan an, ki tout tan tout tan - rezèv tanpon fanm natirèl bezwen yo dwe vle.
  
  
  Vwa l ' vole.- 'Ki sa ou panse?' Mwen te vle di hey ke mwen reyèlman te vle mete ke ti, rable kò a sou kabann lan konsa mwen te kapab etidye fòm sa yo ki ak ti mòn ak wè si li ekzotik dans woutin yo ta ka tounen reyalite. Men, mwen fèt yo tounen, yo wè enterè a ap grandi nan je l'. Li pi bon kalite parye se pou absteni nan fè sa, omwen pou yon ti tan.
  
  
  Petèt li te di m ' tout bagay li te konnen sou Carminian, e petèt li pa t fè sa. Li difisil yo jwenn deyò. Mwen te yon ti kras etone pa repons li pou m ' corkscrew, men lè sa a, li te jis yon lòt aspè nan sa a rezèv tanpon fanm bezwen.
  
  
  "Èske ou vle pou yo fè m'?" "Ki sa ki se li?" li te mande krentivman, gade nan m ' soti nan kwen an nan je li.
  
  
  "Wi," mwen te di, " ann pale sou sa demen."
  
  
  Li nodded, je l ' pa gen okenn ankò ki sispèk oswa defans.
  
  
  Li adoptif paran yo te resevwa ansanm byen ak Aggie. Mwen te espere mwen ta ka kòm byen jwenn konpayon li.
  
  
  Li te vin pi plis ak plis konvenki ke li pa t ' jis sou jwenn mwa a, men tou, yon konpetisyon yo wè ki moun ki ta jwenn mwa a an premye. Kèlkeswa sa Carminian Nas leve men l ' sou yo, sa a "yon bagay gwo" ke li te kontakte Hawke enterese plis moun pase li te imajine.
  
  
  Aggie ap gade m ' ale desann eskalye yo, epi li te konnen li te deja ap tann pou pwochen mwen vizite. Li te toujou pi bon fason pou yo kite ih ap tann ak gwo dezi.
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 2
  
  
  
  
  
  
  
  
  Li te gen dòmi yon nwit bon an, propping yon chèz sou miray la kòm yon prekosyon. Nan maten, li te kòmanse élimination nan Carminian nan apatman yo ak tout byen, kòmanse sou yon sèl bò nan kay la ak ekzamine chak pous nan li.
  
  
  Mwen sipriz nan premye te yon mwa dosye koleksyon anpile pwochen nan yon ti pòtab Ameriken - fè a jwè dosye. Soti nan ki sa ki Aggie Adoptif te gen te di m ' sou nonm sa a, li te ap tann yon koleksyon bon jazz, Muggsy Spanier, Li se Ou Russell, Buck Clayton, Goodman, Armstrong, Eddie Condon, omwen ki pi bon.
  
  
  Olye de sa, yo te anrejistreman nan Bach, Mozart, Palestrina, Scarlatti, ak kèk Gregoryen chante. Sou anpil albòm sa a, te gen kout mesaj ekri nan yon bèl fi men: "Anton, mwen te wè sa yo kouche alantou epi yo te chwazi li pou ou." Oswa, " mwen espere ke ou renmen li." Tout nan yo te siyen ak Marina.
  
  
  Ki sa ki lanfè a pa t yon djaz fanatic, yon pasyone le cho jazz fanatik, fè ak jis yon koleksyon klasik nan dosye a, e menm yon ti kras Barok? Nan kou, mwen te mande ki moun ki "Marina" te. Mwen menm mwen te jwenn l ' fè tiyo koleksyon. Aparamman, Carminian te yon fimè, epi, tankou anpil moun ki te fimen, tou yon tiyo pèseptè nan kalite. Li tou te gen yon rezèv pou bon nan bibwon nan kofr a ak fè tèt li yon rim martini pou manje midi.
  
  
  Rès la nan apatman an pa t 'pote m' anyen enpòtan. Mwen te deside swiv yon kèk enstriksyon Aggie te ban m', kòmanse ak Yessif ben Kashan, moso twal la komèsan.
  
  
  Medina a, Arab katye nan Casablanca, se te yon ki gen anpil moun ak restrenn plas. Li pran sant tankou twò anpil moun yo anpile nan twò piti yon espas, ak yon varyete de manje ke yo te transfere nan dè santèn de ti kontè. Nan Madinah, li te sanble tankou chak jou se te yon baza an, e mache a te gen yon konstan toumant.
  
  
  Li te pase pa mimmo nan fanm nan long rad ak touris yo, moun nan djellaba ak lwès kostim biznis. Li te pase pa la mimmo nan yon fanm vann harira, yon soup cho te fè nan gwo chodron fè, ak lòt moun ki te fè mehuy, yon kalite griye Maròk ti mouton fri sou chabon cho.
  
  
  Kapèt, kwiv, kwiv, en, ak glasswork yo te vann nan dè santèn de kan anba tant twal yo kolore ak depa. Nan kèk kote, mwen te pouse ak pouse pa foul moun yo, ak pi fò nan tout, li te rele nan vwa, pandan yon komès oswa kont, se sèlman an fason ki akseptab pou fè biznis nan Maròk.
  
  
  Mwen jere pou mande pou direksyon, ak mwen tande ke Jozèf ben Kashane te pa youn nan vwayaje komèsan yo ki te vin nan Medina. Li te gen yon magazen, yon kreyasyon pèmanan, ki evantyèlman jwenn li. Li te yon an bwa twou nan lapenn, kouvri ak kolore Maròk kapèt.
  
  
  Mwen te wè l', byen, nan Mitan an Atlas Mòn yo, trikote nan tout koulè nan bèlj, russet, ak mawon. An Chicaqua oswa Atlas Segondè yo Ranje tapi yo te dife reds ak ochres, pandan y ap Sahara tapi yo te reds muet, blan, ak blues. Modèl yo ak motif yo nan liy yo te menm jan ak sa yo ki nan Sid Ameriken Endyen yo.
  
  
  Li pli vit te aprann ke Jozèf ben Kashane te pa sèlman yon tapi komèsan, men tou, yon gid pou tout pran plezi yo nan Medina. Kòm li te antre, li te bese tèt jouk atè, mwa tarbush, wouj nan tradisyonèl fez, prèske manyen tè la. Li te mete yon serval ak pom-poms nan mwa nog, ak mou, delice bwode Maròk pantouf.
  
  
  "Salaam," li te di, siy l ' yo mou, wonn, anj figi. Li te gen menm bagay la tou nan lavi yo. "Eske ou vin admire m' bèl rad?"
  
  
  "Salaam," mwen te di. "Tapi yo yo se reyèlman bèl, men, mwen te vin wè Yosef ben Kashan pou yon rezon ki diferan."
  
  
  Ego nan je yo flèch pou yon moman, ak li figi wonn te kraze nan yon souri.
  
  
  Li te mande. 'Ah! Èske ou ap chache pou plezi nan Medina,
  
  
  "Ti fi, nan kou. Yon? De? Oswa petèt yon anpil? Petèt nèg konfyans, mou ak bèl tankou ti fi?
  
  
  Li leve soti vivan yon men fè silans mwa. "Pa gen okenn, pa gen okenn," li te di lè li te jwenn yon kote nan koule nan mwa mo yo. "Mwen gade pou yon moun, ak mwen te di ke ou ta ka konnen kote yo. M ' ap chache yon nonm yo rele Karminyan.
  
  
  "Carminian?" Yessif ben Kashan nan je laji. "Ah, mwen te konnen li, mwa a nan dell tèt li. Li te rive pou Jozèf ben Kashan pou anpil plezi. Li te yon nonm ki gen anpil preferans seksyèl, youn nan pi gran. Pafwa li te vini ak yon bèl fanm, pafwa, pou kont li, men yo toujou fè m ' rechèch pou ki pi etranj plezi erotik ke zòn lan te ofri ."
  
  
  Epi, kenbe lajan an, te di l ' pwòp tèt ou, li kapab trè dwòl. "Fè ou konnen ki kote Carminian se?" Mwen mande, ap eseye pou fè son konsène olye ke detèmine.
  
  
  Tapi komèsan te monte zèpòl. "Nan fen a nan lari sa a, pran yon tou dwat, vire yo antre nan yon kay ti nan mitan an nan ti kras Jenin," li te di. "Ale la epi pale ak Fatasha, Berber ti fi. Karminyan souvan depanse jou l ' la ."
  
  
  Tapi machann yo te sispann epi yo te souri plis pou tèt li pase pou m'. "Ak Fatasha, li se yon kote yo ap depanse jou ou."
  
  
  "Shukran," mwen te di, remèsye l'. "Se mwen menm ki dèt anvè ou pou aji byen ou yo. Mwen ap viv nan Carminyan a nan apatman an. Si ou tande plis sou nen, tanpri, ban m ' yon apèl. Mwen pral kè kontan peye pou bon enfòmasyon." Nimewo telefòn li te ekri sou yon moso papye, ki li ak anpil atansyon rantre nan pòch li. Mwen te konnen ke si mwen pa t ' jwenn Carminyan nan Berber fanm nan kay la, fè lasisiy lajan ki ta atire Ben Kashan.
  
  
  "Pouvwa a demand ou dwe te kouwone ak siksè," li te di, yo bese tèt enb menm jan li te mache soti nan pòt la.
  
  
  "Yon pous nan Allah," mwen te di, retounen nan solèy la tou limen an. Mwen te mache desann yon lari etwat yo, ki fè fason mwen an nan foul moun yo moun nan pèp, vire dwa nan fen a, epi rive nan yon kay ti mete nan yon ti lakou. Pòt la te louvri, epi li te mache nan. Li te fre ak nwa ak pèsyèn yo, trase yo bloke soti nan solèy la. Li sarepta pou yon moman ak te sou yo rele soti lè yon fanm parèt alantou yon vout koridò avèk yon rido.
  
  
  Li te wo, mete nan yon emaye soutyen, tik lè pantalon, ak delice grann. L 'ki lach, ap koule tankou dlo cheve nwa te bay l' segondè-jou fè fas a yon ti jan feròs gade.
  
  
  Nah te gen yon diferan nen an ak yon bouch lajè. Gwo fèt an kwiv zanno ak yon pyèr nan sant la nan fwon li te ajoute nan l ' orijinal aparans. Nan bejeweled bra lite pou kenbe l ' gwo, saggy tete anba kontwòl.
  
  
  Pa gen pwoblèm ki jan nan bwa ki ak konplo lan te li ta ka sanble nou, te gen yon senpl bèt sensuel nan fanm nan kontanple lè li gade nan m', men sou ranch yo ak yon t ' ap jwe, gade nan je yo nan yon fanm pou moun pa te gen okenn plis supriz.
  
  
  "Salaam," mwen te di. "Jozèf ben Kashane voye m' pou ou."
  
  
  Menm lè a, yon bèl grin parèt, revele klere blan dan yo. Li siy ak tèt li ki swiv li yo ak glise nan rido pòt. Li te mache nan e li te imedyatman ki te antoure pa eksite, pale anpil ti fi.
  
  
  Mwen estime yo te ant 11 e 14 ane fin vye granmoun, epi yo tout te toutouni. Yo gen anpil moun ki bò kote m', pouse ak bouskile yo jèn nan kò a pi devan. Ih kò yo te mens, ki soti nan limyè a fè nwa mawon, ak tout bon trè bèl nan yo fre éklèrè bote, epi mwen te raple yo ke yo natif natal nan moun Lagrès yo konsidere tèt yo pi bèl fanm ki gen laj ant douz ak katòz, jivenil, men rezèv tanpon fanm, pa gen okenn plis se konsa, lè yo premature ak jis plenn frelikè.
  
  
  Ih te santi men l 'sou kò m', glisman leve, li desann bra mwen yo ak janm yo, santi dite a nan misk mwen yo, ak ih bavardaj te grandi pi fò ak plis rekonesan. Ih an gonfle nenf-tankou bote te aksantu pa ékivok sensuel nan ih mouvman.
  
  
  Alantou yo, Odina apiye kont yon chèz ak gaye janm li, aparamman yo montre m ' ki jan anpil nan yon vyèj li te ye.
  
  
  Fatasha a te yo pi renmen erotik manman manman poul ak te souri ak fyète. "Bon, dwa?" li te di. 'Tout pou ou. Ou ap gen yon anpil nan plezi isit la nan Fatashe a. Ou pral wè ke ti fi sa yo ka pran ou nan wotè gwo ."
  
  
  "Kalme, detann ou," mwen te di. "Mwen te vin poze w kèk kesyon."
  
  
  'Poze kesyon?'Li dezaprouve, yon gwo nwaj nwa te sanble yo kouvri l ' nan tout figi.
  
  
  Yon remèt li yon bòdwo dola.
  
  
  "Isit la, anvan tan ou," mwen te di. "Mwen chèche pou yon Carminyaea moun. Yon moun te di m ' li ta ka nan kay ou.
  
  
  Lajan an li te ede kalme l ' resantiman nan mwen rejete òf li. "Carminian se pa isit la," li te di, yon ti kras apeprè.
  
  
  "Lè te pase nan tan ou te wè mwa?"
  
  
  "Sou dimanch, petèt yon ti kras pi plis," li te reponn. Sa a omwen te ede mwa a pou yo evalye yon ti kras. Yon semèn de sa, li te toujou vivan epi yo alantou.
  
  
  Li te ensiste. "Eske li di ou ki kote li te prale? Li te di youn nan po a al kontre ti fi ke li te kite?"
  
  
  Fatasha te pale sevè pou ti fi yo, epi yo sekwe tèt yo. Le pli vit ke yo reyalize mwen pa t ' yon kliyan, yo te jwe jwèt sa a sou gwo kabann, yo te pale epi li te jwe kat, ak youn nan ti fi yo menm te gen yon poupe pou ki li te eseye sou rad sou li, jis tankou tout ti fi ti kras. Eksepte yo ke yo te konplètman toutouni, pa t ' peye nenpòt atansyon a li.
  
  
  "Carminian se pa isit la," Fatasha di ankò, voye m ' koupe ak sijesyon sa a.
  
  
  Hey nodded, lè sa a, glise nan rido koridò a ak deyò nan lari a ankò. Sispann pwochen mwen te Chez Kalif, deyò nan Medina, ak menm si lari yo nan Casablanca te okipe apre midi, yo te sanble prèske dezète pou m'.
  
  
  Sa a plas sou Zerktuni Boulevard jwenn li, jis tankou Aggie te di m', ak bartender la pa lide ap pale de Carmine. Sepandan, ki sa ki li te di fè m', nan kou, ogmante sousi m ' konsyamman.
  
  
  "Natirèlman, li te vin isit la pou yon vè sherry alantou senk è," nonm sa a te di. Li te gen yon Ewopeyen an ki te pale bon angle. "Karminyan te yo trè rezève ak anpil trankil. Li te toujou jis te chita nan kwen an epi gade nan moun. Mwen te sèlman wè l ' yon fwa oswa de fwa ak yon fanm, yon bèl nwa-chveu fanm, wotè ak reyèlman élégance ."
  
  
  Tayè pran li, li pa t ' Aggie nan Chanm ap Tann, mwen te panse. Ak Karminyan te ale ak yon sèl nan lòt? Sa a te tou sa ki mal. Li te an reta ak lannwit te apwoche. San yo pa yon kòrèk dekri teren de sa ki nonm sa a te sanble, li te initil pou yo eseye jwenn alantou jazz ba. Mwen deside pou tounen nan Mwa a nan apatman an epi tann pou Aggie yo mete yo sou montre l 'se konsa, mwen te kapab vizite l' epi mande l ' yo dekri moun ki pi bon.
  
  
  Mwen te sispann nan Rissani Restoran ak manje sou yon poul bon gou-vlope plat. Li te sèvi ak grenn oliv ak sitron ak boure ak nwa, rezen chèch, smoul, siwo myèl ak diri.
  
  
  Tounen nan Carminian nan kay, mwen lave li tout desann ak yon bèl vè wotè nan bourbon ak dlo, ak te panse sou ki jan yon nonm kapab sosyabl, yon lou tafyatè yo nan erotik, ak nan menm tan an solitèr ak sherry, djaz, ak yon koleksyon nan Mozart ak Scarlatti dosye. Karminyan yo te tounen soti yo dwe yon versatile moun.
  
  
  Deyò sou mach eskalye yo, son an nan mak pye yo te kapab tande anvan vwa yon fanm nan kapab tande l'. Te gen yon byen file, byen file frape sou la pòt.
  
  
  "Anton," te di yon bagay ki mou, vwa dous, "kite m' nan." Mwen konnen ou ap gen. Mwen te wè l 'tankou yon saint, lè m' te vin desann."
  
  
  Te gen yon pran yon poz, lè sa a, yon lòt frape. "Anton," li te di, "louvri m', tanpri. Ki sa ki nan li? Ki sa ki nan ale sou isit la? Poukisa ou pa t 'kite m' konnen ou te tounen?"
  
  
  Nan de etap rapid nan kòb li, li te ale nan pòt la ak rale li louvri.
  
  
  Fanm lan prèske pete nan sal la, epi li kenbe l 'ak men l'. Je l laji nan drapo a nan pèmisyon pou fè travay, ak mwen wè l ' apetisan cheve nwa, yon ti kras rkrokviye dèyè zòrèy li; etwat nwa sousi ki anwo je nwa; mawon, pè defini pomèt ak yon olye long aquiline nen. Li te yon je inoubliyab, bèl ak fyè, sansib ak sensual nan menm tan an.
  
  
  Kò l 'matche figi l', plen, enpòtan tete nan yon krèm rad ki pandye nan kò l ' tankou yon petal yo sou yon bòl. L ' ranch yo koube nan yon tan, liy lis, ak yon jan kanmenm li te konnen ki moun ki li te.
  
  
  "Ou pa ap Anton," li te mouri lè li jwenn vwa l ' ankò.
  
  
  "Pa gen okenn, men ou ap Marina," mwen di tou senpleman. "Tanpri vini nan."
  
  
  Li dezaprouve ak gade nan m ' mefyans. Toujou, li te antre nan sal la. Lè mwen fèmen pòt la dèyè l', mwen te wè l ' tete dousman k ap deplase ak pikotman kòm yo te mache, evidamman anpil ki te sipòte pa ki lach soutyen.
  
  
  'Ki moun ou ye?'Ki sa ki se li?' li te mande, epenglaj m ' ak li fè nwa a mawon je yo ki te sanble yo di plis pase li mo yo.
  
  
  "Non li se Glen Travis," li te di ak yon souri. "Mwen kap chèche Anton Karminyan, ak depi mwa l' se pa isit la, li te rete isit la. Li dwe m 'lajan sou entènèt ke li te achte nan men m'."
  
  
  "Jan ou fè konnen non m'?" "Ki sa ki se li?" li te mande nan yon ba, cho vwa ki ' yo shimmered tankou velours sou yon dife.
  
  
  "Ou dvine li," mwen te di. "Mwen te wè ke non yo sou kèk nan dosye yo, epi ou gade tankou ou non se Marina. Yon non bèl, yon etranj non. Se sèlman yon bèl fanm ka gen li."
  
  
  "Ou konnen bagay ki dwat yo di," li te souri, ak bèl l', fyè figi limen moute ak yon lumineux espesyal.
  
  
  "Tankou pifò atis," mwen te di. "Mwen vle jwenn Carminyan. Ak toupatou nan ki sa ou te di, ou ka konnen ki kote li se."
  
  
  Li chita, ak yon gade nan tristès brwi nan je l'. "Mwen swete mwen te konnen l'," li te di. "Tout sa mwen konnen se ke Anton rele m' yon fwa, nan move tan, ak te di ke L ' te bezwen kite kay la san atann. Li pa t 'menm gen tan wè m' ak di alo."
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Yo te ou yon mwa ti fi?" Li voye je nan m ' frwa. "Mwen te yon mwa, zanmi," li te di. "Anton ak mwen te gen yon trè etranj relasyon."
  
  
  "Mwen pare yo a kwè li," mwen te di. "Ou vwèman gade tankou yon moun ki ta ka gen yon etranj relasyon. Men, ou pa konnen ki kote li te ale?"
  
  
  Li ap tranble anba pye tèt li.
  
  
  "Ou konnen," mwen kontinye, " li trè enpòtan ke mwen jwenn li. Mwen pa ka ale nan tout detay yo, men si ou ede m', ou pral fini moute fè m ' yon gwo favè."
  
  
  "Mwen pa ka ede w," li te di, travèse janm li. Janm li yo te fè, ak yon long liy de l ' kwis pye a te yon travay nan boza.
  
  
  Pou yon ti moman, mwen te vle mwen reyèlman te gen atis nan m ' nan trase li yo.
  
  
  "Marina," mwen te di, goute pawòl bondye a nan bouch mwen, " se yon non dwòl ak yon etranj fanm, mwen ta ka di. Ou pral rantre nan m ' pou yon bourbon?"
  
  
  "Scotch, tanpri,"li te di," ak dlo."
  
  
  Li apiye tounen nan chèz l', li gade m ' fikse kòm mwen prepare bwason yo ak lage yo nan Abe. L ' tete te sanble yo koub la nan yon bèl, elegant liy kòm li te chita nan chèz la se konsa dekontrakte.
  
  
  "Kounye a ke mwen te wè ou," mwen te di, " petèt mwen pa vle gade pou Carminyan ankò."
  
  
  Marina te souri yon malfezans, ralanti souri ke rkrokviye nan kwen yo nan bouch mou l'. "Men, ou konnen," li te di. "Ou reyèlman vle jwenn mwa a.
  
  
  "Aktyèlman," mwen te di. "Li te dwe m' yon anpil lajan."
  
  
  "Pa gen okenn," li te di. "Mwen panse ke li nan plis pase sa."
  
  
  Li te gen yon femèl chen entelijan, ak li ti souri nan li. "Ou gen yon espesyal entwisyon," mwen te di. "Èske ou gen nenpòt eseye devine?"
  
  
  "Pa gen okenn, men gen se yon atmosfè bò kote ou ki toujou fè m' santi ou bezwen an, petèt menm kèk danje," li te reponn. "Men, yon jan kanmenm, ou fè m' santi tankou mwen ta dwe ede ou. Mwen pa reyèlman kwè ke istwa ou sou Anton, ki moun ki dwe w lajan pou sèvis ou yo."
  
  
  "Pa di m' ou se yon moun peyi Lejip fòtin teller," li te di l ' ak yon ri. Li te twò fasilman pou m'.
  
  
  "Mwen mwatye panyòl, mwatye Maròk," li te di. "Petèt sa a, se poukisa mwen gen kapasite etranj."
  
  
  "Lè sa a, ou ta pi bon kwè m' ke ou lòt Anton ta dwe an danje si mwen pa jwenn li mwa," mwen reponn. "Yo te di m' ke li te bwè yon anpil epi li ka danjere."
  
  
  "Anton? Yon bwè? li te di ak yon gwonde. 'Definitivman pa. Jis yon ti kras diven ak petèt kèk konyak apre manje midi.
  
  
  Sa a matche mo sa yo nan barman a Chez Kalif. Men, rès la yo toujou pa t ' anfòm. "Manyè di m' plis sou nen," mwen ensiste pou l di.
  
  
  "Anton ak mwen, jan mwen te di anvan, te gen yon olye etranj relasyon," Marina di, l ap desann pi fon nan chèz li, l ' je nwa yo pran sou yon byen lwen ak klè gade. "Li se yon entelektyèl, trè rezève. Li pa t ' renmen foul moun oswa anpil moun nan an patikilye. Li pi pito yo dwe isit la oswa nan kay mwen; jis de la nan nou, koute dosye nan silans. Nan kou, li te renmen Bach ak Mozart, byenke li espesyalman pi pito Palestrina."
  
  
  "Li pa t lafimen?" Mwen mande l', mete corkscrew kòm dekontrakte ke mwen te kapab. "Se sèlman atravè mwa a rive jouk nan vant," li te reponn.
  
  
  "Yo te di m' li te yon gwo fanatik," mwen te di. Li dezaprouve.
  
  
  'Ki sa ki sa sa vle di?'Ki sa ki se li?' li te mande an tout senserite.
  
  
  Mwen te souri nan li.
  
  
  "Li vle di ke li te yon sensual moun, yon nèg nan plezi seksyèl yo, yon reyèl rezèv tanpon fanm, nonm," mwen reponn.
  
  
  Marina dezaprouve, ak lè li reponn, li ba, mou vwa a kònen klewon prèske kontan menm. "Funny," li te di. "Li te prèske timid, yon nonm nan tèt ou, pa kò an. Sa ki te bagay la sèlman... Li te en, ak li ti souri.
  
  
  "M fini sa ou te di," mwen te di. Je l ' flèch.
  
  
  "Pa gen anyen tankou sa yo," li te di.
  
  
  "Ou kapab di ke sa a te sèlman ki manke a nan aspè te rankontre nan relasyon ou," li te di l ' ak yon smirk.
  
  
  Li voye je nan m', li fè fas a lis ak parfe kontwole. Se sèlman briye nan fè nwa, dife a nan je l 'te di m' mwen ta frape kay la.
  
  
  "Mwen espere ke mwen pral pa janm yo pral kapab konprann sa a entelektyèl," mwen chuckled.
  
  
  "Sa a pa pral rive ou," li te di ak yon allusion nan précision. "Anton se sèlman te kapab konprann yon fanm nan entèlijans li ak sansiblite."
  
  
  "M' tou, siwo myèl," mwen te di. "Men, pa inyore rès la nan li, ak sa ki ou montre nan yo pa ka inyore."
  
  
  Li regardant nan m ' pou yon moman long, ak lè sa a, li ri, yon mizik ri ki ale tout wout la desann nan gòj li epi yo tounen vin nan yon anvlope kri. "Mwen ta renmen ou," li te di. "Ou se konsa diferan soti nan Anton."
  
  
  Li prèske te di hey ke mwen te tèlman diferan de l', men li leve, li te mache sou nan li. Mwen te konvenki ke li te konnen plis pase li te di m', men sa a pa t 'rezon ki fè la sèlman mwen pa t' vle kite l ' ale. Te gen moman nan ezitasyon nan je l', yon rezèv sèten, ak dezi l ' yo konnen ke li te konnen.
  
  
  Mwen te mande l ' la. 'Èske ou reyèlman bezwen yo ale?' 'Ou se yon bèl fanm. Mwen vrèman vle ou rete."
  
  
  Kontanple l 'sou m' te kache, men vwal la pa t 'konplètman kache enterè a nan je l'.
  
  
  "Petèt nou ka pale ankò," li te di.
  
  
  "Ou ka konte sou li," mwen te di. Ak kraze sa a kontrent. Kite m 'jwenn zanmi ou Anton, epi ou pral fè l' yon gwo favè."
  
  
  Li te sispann pou yon jou, li gade m ' nan je. "Mwen ap viv nan 9 Hassan Suktani Avenue," li te di, " ak mwen pral dòmi gen, tankou Ameriken yo di."
  
  
  Li, gade l ' ale, li nan twou flotan, libreman ak envite. Pou yon ti moman, mwen te sezi si bèl fanm konprann ki jan fasil yo reveye oswa mete yon nonm sou dife, ak li te konnen rimatism prèske kòm pli vit ke mwen te sa ki te panse. Yo te konnen.
  
  
  La tayè, yo te konnen.
  
  
  Li fèmen pòt la ak te souri nan tèt li. Carminian pa te jis yon kontwovèsyal pèsonalite. Mwa gou yo nan direksyon pou fanm yo se egalman divize.
  
  
  Mwen te mande si li te youn nan moun ki moun ki te atire yo se konplètman diferan pèsonalite nan fanm diferan, yon nonm nan moun diferan fanm provoke santiman diferan. Mwen te wè l ' devan, men se pa kòm anpil jan mwen te fè ak Carminian. Mwen menm mwen te sezi si ou te bay manti pou m ' ak moun ki. Aggie Foster deskripsyon an nan nonm sa a ki te konfime pa tapi an vandè a, kòm byen ke Fatasha ak li precios ti fi. Marina ak bartender la nan Kalif te konnen yon konplètman diferan Carminian.
  
  
  Rèl la koupe nan lide m ' tankou yon kouto nan bè mou. Li te Marina a vwa, ak li te kraze nan nan lapèrèz.
  
  
  Li jta louvri pòt la, li sarepta nan ranmase de tib yo nan penti abazde alantou bwat penti abazde yo, ak an tirè desann eskalye yo. Li te rive jis nan tan yo wè de rable moun voye jete l ' nan yon long nwa Mercedes Pullman limousine. Tout bò kote yo, Odin regarda nan m', ak li ego wè yon kare, taye ki an tèt sou yon epè kou, ti ble je yo nan yon kote figi ki ta ka kòm byen yo te mete so " ki FÈT NAN LARISI."
  
  
  Yon briye nan antèn limyè dèyè ble gmetal tou kenbe je l ' ak li te plane sou bò la. Gawking je whizzed sot pase yo mimmo nan tèt mwen ak te kriye byen fò nan bwa a nan montangn pòt. Li te dwe omwen .44 Magnum.
  
  
  Li te kanpe epi l te wè yon gwo nwa Mercedes van disparèt alantou kwen an.
  
  
  Lè sa a l', li kouri deyò yo kenbe yon taksi. "Swiv l'," mwen rele byen fò, montre de tach wouj alantou kwen an. Taksi a te gen yon fin vye granmoun London Austin taksi, ak chofè a pa t ' vle fè sa. Mercedes a te kondwi lwen byen vit, ak nonm mwen te renmen fez sou tèt li pi bon pase kòmanse yon kouri dèyè.
  
  
  'Etap sou kote! Mwen rele byen fò kòm nou te vire kwen an. Li te kanpe, ak Mwa vole deyò epi yo rale l ' soti nan dèyè volan an.
  
  
  Mwen rele byen fò li soti. "Mukkadem!" vle di "gouvènman an ajan," ak frape pedal gaz la. "Yo ka Allah beni ou," mwa yo rele sou zepòl li nan sezi figi a kanpe nan lari an.
  
  
  Li kouri dèyè apre Mercedes, soulye pedal akseleratè a prèske nan pati anba nan. Li te fèt pa yon lòt poto sou de wou, candidats Baraka, Diven Pwoteksyon. Lari yo nan Casablanca te enpekableman dezète nan tan soufrans sa a, ak fin vye granmoun taksi te omwen kenbe moute ak Mercedes. Mwen vrèman pa t ' vle kenbe moute ak ih. Mwen ta pito rete dèyè yo ak jis kenbe yon grenn je sou yo.
  
  
  Finalman, li te wè yon gwo machin nwa vire nan lari a ak tande son an nan kawotchou frenaj. Li te sispann nan lari a ak vole soti. Li te fèt sou miray wòch jouk li te rive nan kwen an epi yo te wè Mercedes vini tounen.
  
  
  Te gen sèlman yon sèl moun ki rete nan nen, ak li te kite.
  
  
  Li te kite l ' ale, yo kouri al antre nan yon òneman Maròk kay la. Mwen wè yon flash nan limyè ki andedan li, epi li pwonmennen je l sou wout mwen yo andedan. Li te senp ase. Ba planch ki te fòme yon pati nan pyès devan kay do-kay.
  
  
  Li vole kanpe, anbwase lòt yon gwo bout bwa yo, ak monte sou ti a nan do-kay.
  
  
  Yon etwat resif mennen nan yon espesyal fenèt vout. Li ranpa sou li ak tou dousman fè wout li sou kwen danjere. Lè papa l 'manyen fennèt la, li louvri fasil, epi li brwi nan kay la, rete ap tann pou je l' ajiste nan fènwa. Sal la te vid, men, nan arch la nan saint a te kapab wè li ak tande vwa yo sou planche ki pi ba.
  
  
  Li te deplase tou dousman epi an silans, gras a Maròk mozayik etaj. Nan l ' bò pòtay la, soti nan nan koridò a, e kounye a, vwa yo te pi fò ak fache. Li tande son an nan yon souflèt, ki te swiv pa yon kout rèl, ak lè sa a, yon pi long, ki fè mal rèl.
  
  
  Li te jwenn yon nechèl yo, epi ak anpil atansyon desann li. Marina pete rele ankò. Li te rive la balkon etwat ki kouri ansanm nan kat mi yo ki nan sal la ak gade desann nan espas ki la anba-a.
  
  
  Marina te chita sou yon dwat chèz. Li te pote sèlman kilòt nwa ak yon inform soutyen nwa. Kat Larisi yo te kanpe bò kote Nah, ak youn nan yo gade tankou yon ansasen ak yon kout tèt ak yon charnèl fè fas. Marina a gonfle lestonmak - plen ak bèl - yo te kounye a rete soude soti, ak men l te mare dèyè do a nan yon chèz. Youn nan Larisi yo te gen yon bouk kabrit la kòn epi yo te yon mwa nan matematik ak yon kout tèt.
  
  
  "Isit la, Estan, pran sa," li te di.
  
  
  Marina a, se sib la te pandye pou pi devan, ak yon sèl la yo rele Estan te rale l ' apeprè pa tout cheve nan tèt la.
  
  
  Mwen te wè dlo nan je briyan sou figi l'.
  
  
  "Ki kote nan Karminyan?" nonm lan rele Estan mande nan yon epè aksan ris. Twa lòt te kanpe la, jwi ti fi a nan bote.
  
  
  Mwen te kapab santi men m 'fèmen ak unclenching, ak mwen pa t' kapab rete tann yo gen tan pwan moun sa yo ki epè, rable kou.
  
  
  Marina nan soutyen et kilòt te tankou yon koute chè penti pou yon bann bèt nan kochon pou sa yo salo.
  
  
  'Kote se li? Ris rele byen fò ankò. Li rale tèt ti fi a tounen, ak mwen te kapab wè l ' tete kounye a ranpli fleksib soutyen menm jan li te flechi epi yo pete rele, ki fè mal.
  
  
  "Mwen pa konnen, mwen di ou," li te respire.
  
  
  "Si ou kontinye bay manti, nou pral angaje avèk ou pou byen," Estan te di.
  
  
  "Tout sa a se pa gen anyen." Li rale men l 'dèyè ak jifle l' difisil atravè figi an.
  
  
  Marina tonbe sou bò kote l', chèz ak tout moun, ak li te tande l ' étoufè kriye yo nan doulè.
  
  
  "Poukisa w ap vizite zanmi ou a nan mwa a apatman?" Ris rele byen fò kòm lòt moun yo ranmase ti fi a ak chèz epi li mete l ' nan mwa tounen sou planche a:" mwen te panse Anton te gen, " Marina gasped. "Mwen te panse li te tounen. Mwen pa t ' konnen ki moun ki te gen." Ris frape l ' ankò. Pa tèlman tan sa a. Ti fi a pete rele ankò.
  
  
  "Ou ap bay manti," ris la te di. "Nou te gade nan apatman an. Nou te wè sa nan nouvo te rive ak tcheke nan gen. Nou pral jwenn nan li pli vit ase. Li sanble ke li se tou kap pou Carminyan ak deklare tèt li yon atis ."
  
  
  Li te pi plis pase enteresan, si sèlman pou aprann ke Larisi yo yo te jis kòm anvi pou Carminian kòm nou yo te.
  
  
  Sa vle di ke omwen yon sèl bagay. Si li te mouri, yo pa t 'vle l' yo. Men, si li te jis kache, li te soti nan Larisi oubyen yon lòt moun? Pa minit la, yo Carminian ka a te vin pi plis enteresan.
  
  
  Marina a, se rèl, zòrèy-divize ak plen ak doulè, sispann panse m epi m te gade desann. Ris poked Hey nan lonbrik ak kòn li. Koulye a, li te vin pi plis ak plis sadik nan tantativ li nan jwenn enfòmasyon ki Marina pa t ' kapab pou nou bay.
  
  
  "Nou rayi atis mank rèspè a nan bote," li te di tèt li, yo rale soti yon sèl oswa de tib yo nan penti abazde a soti nan pòch li.
  
  
  Balkon la te mennen jiska yon etwat wòch eskalye yo sou bò opoze a nan ledge la, ki te pandye desann soti nan kat kote. Li desere bouchon an nan tib la ak yo te kòmanse peze ble penti abazde atravè balkon etaj, jémisman.
  
  
  Li te fè wout li tounen kanpe la pou eskalye a wòch jouk li te vin yon long, mens chemen sou bò a nan balkon la. Penti abazde a te reyèl ak acrylic-ki baze, se konsa nenpòt ki atis ki te kapab penti ak li, men te gen yon lòt sekrè engredyan yo enkli ladan li.
  
  
  Li te ale desann nan yon kèk etap, te resevwa soti nan yon pi lejè, ak limen yon afè de bann long nan kòdon flè. Boule yo te kòmanse. Li pral fè yan pou yon moman ak lè sa a, te eklate. Paske nan longè nan an tras la, eksplozyon an pa dwe konsantre, men li ap toujou dwe fò ase fè sa m ' vle, ki se yo jwenn yo eksite.
  
  
  Li te nan pati anba a nan mach eskalye yo, ducking soti nan je nan kwen an nan a L-ki gen fòm oubyen yon koulwa, louvri nan pòt la nan sal la kote li te ak Marina yo te.
  
  
  Penti abazde a te eksploze, ak klake la nan machete ak wòch endike ke li te ase yo kònen yo moute yon sèl bò nan balkon la.
  
  
  Larisi yo kouri nan chanm yo, rele sa pou nou fè pou chak lòt. De nan yo te tire moute a, ak twazyèm te ale moute mach eskalye yo. An katriyèm nonm sa a te sispann ak gade alantou mefyans. Deyò lafimen ak pousyè tè woule desann nan balkon, mach eskalye yo.
  
  
  Li te kouri soti nan vitès plen pou vire a, Hugo nan men l'.
  
  
  Ris yo te wè m', te wè ti kouto nan men m', ak kouri dèyè m 'ak yon vitès ak presizyon yo ke sezi m'. Mwa a bòt manyen m avanbra a, voye yon vag nan dòmi doulè a jiska zepòl mwen.
  
  
  Pou li, mwen te santi Hugo glise soti nan dwèt mwen.
  
  
  Lè sa a, ris la te fè yon erè. Li bese desann nan talon. Mwen kòmanse frape mwa sou bò a nan kou an. Mwen te wè l 'gen tan pwan kou l', tonbe pi devan, ak ront, aletman pou lè. Li te kapab te bay e yon lòt bay kout pwen ke yo ta gen touye l', men, chak dezyèm konte. Li pral pran l ' yon kèk minit anvan li ka respire ankò e pran aksyon.
  
  
  Men m te toujou angoudi, se konsa, Hugo te pran li epi li pran kouri nan sal la. Lè l sèvi avèk an kouto a ak bò gòch, li koupe kòd nan alantou ponyèt li ak te wè nan ekstrèm konfizyon nan Marina a nan je yo.
  
  
  "Pran rad la," mwen te di.
  
  
  Li te rive soti ak ranmase Mwa soti nan etaj la. Pran ee men, li li pran kouri nan direksyon pou jou. Mwen te tande urleman. Lòt moun yo pral tounen isit la nan yon kèk minit. Fenèt la te frape, ak pye l ' laji twou an. Nou vole sou li ak nan lari an.
  
  
  Pandan y ap kouri, Marina rale sou rad li. Li te jis kòmanse fè li lè m rale l ' soti, epi sou. Nou moute sou yon wòch ki ba parapň, pi lwen pase miray lavil la, jouk nou te rive nan lari an.
  
  
  Pale fò ak mak pye yo ka tande tout alantou bilding lan. Pandan se tan, yo te dekouvri ke Marina a te gen ankò, e kounye a, yo te kouri deyò.
  
  
  Nan kwen an nan li, li vole desann soti nan miray la ak leve soti vivan men l ' pou ede Marina desann. Nan moman sa a, projèkteur la te vini sou yo, epi pase kouto byen vit retounen ak lide nan lari an. Li ta trape moute ak nou nan yon kèk moman, ak mwen te wè ke yo te ke yo te manyèlman opere pa yon moun chita sou menm parapň nou te jis ranpa sou.
  
  
  Li pa t ' kapab wè figi a dèyè limyè a, men li ki vize li nan projèkteur, ak yo te tire. Li te ale soti ak son an nan glas kraze.
  
  
  La fin vye granmoun taksi te toujou la, epi nou te kouri al nan li.
  
  
  "Jwenn nan,"l' chofè a te di l', Marina. Yon taksi te vire l ' ozalantou yo ak te kondwi lwen. Mwen te konnen yon gwo nwa Mercedes ta dwe chèche pou nou nan yon kèk minit, men pa lè sa a, nou tout nou te an sekirite. Petèt.
  
  
  "Ki kote yo, lady?" Mwen te mande volontyé.
  
  
  "Mwen ... mwen pa konnen," li te di. "Mwen toujou souke."
  
  
  "Mwen te kapab ale tounen nan zanmi ou Carminian kay la, men mwen se trè asire w yo ap chèche pou nou gen. Èske ou panse yo konnen kote w ap viv?
  
  
  "Pa gen okenn," li te di. "Yo te ap gade Karminyan a nan apatman an. Pa m'.'
  
  
  "Lè sa a, li pral nan 9 Hassan Suktani Avenue," mwen te di. Nou te rive sou avi kout, epi li te ki estasyone nan yon taksi yon blòk kèk nan kay li. Li te tou yon de-istwa kay, men plis elegant ak pi wo pase Carminian a, ak yon palè konpare ak kote Aggie nan ap Tann Chanm yo viv.
  
  
  Marina louvri pòt la epi li te antre nan sal la ap viv, ki te rich dekore avèk lò ak nwa rido. Yon long, koube sofa apiye kont kwen an nan sal la, li nwa twal sevè konparan ak abondans la nan kolore zòrye nan tout fòm ak tout gwosè. Mwen gade, li wè desann Marina gade nan m', mwen te kanpe pwochen nan m'.
  
  
  "Mèsi poutèt ou pou sa ou te fè," li te di. "Eskize m' pou yon ti moman epi nou ka pale sou sa. L', mwen santi sal epi yo fatige. Fè tèt ou konfòtab. Gen nan likè nan dégéné la. Tanpri sèvi tèt ou."
  
  
  Li te disparèt nan chanm nan pwochen an, ak yon kèk segond apre m ' te tande son an nan dlo k ap koule.
  
  
  Li vide l ' yon bourbon sou wòch yo ak yon scotch a epi yo rete tèt li ant abondan zòrye. Kòm li sipped bwè l 'ak gade leve, li wè kanpe l' nan pòt la nan yon fè nwa lò swa gwo rad yo ki te pandye soti nan pwen ki pi wo nan pwatrin li nan etaj la. Tout cheve nan tèt li tonbe sou zepòl li, ak lè li te vini jiska m', mwen te wè l 'plen, ranvèrse tete balans dousman ak lib anba l' soie rad.
  
  
  Marina te tounen desann byen klere lumière nan saint la, ak douser lumière vlope l 'delika pomèt segondè nan fè nwa lonbraj yo, amelyore regal, aristocrate ekspresyon sou figi l'. Li ranmase scotch l', te pran yon tan long angloutir, lè sa a, rete pwochen m ' yo, l ap desann byen fon nan pil la nan zòrye.
  
  
  Pou kèk rezon, swa rad pa janm louvri a, pa janm deplase ekspoze menm yon pous nan kò li. Se sèlman ralanti mouvman yo nan tete li a ki endike ke te gen pa gen anyen lòt bagay anba moso twal swa.
  
  
  "Ki moun ki te moun sa yo?" "Ki sa ki se li?" li te mande ak kè poze. "Mwen konnen yo te ris. Men, poukisa yo bezwen Anton?
  
  
  "Li," te monte zèpòl. "Mwen pa konnen.""Petèt li te dwe yo lajan, tou."
  
  
  Li te souri.
  
  
  "Glen," li te di, " sa a istwa ou a, men, hey, mwen pa kwè li. Koulye a, mwen konnen sa a, se pa ka la. Li te vle li te konnen yon lòt bagay. Petèt lè sa a, mwen ka ede ou." Ak Anton.
  
  
  "Ak Anton," mwen te di. "Se pou yo pa bliye sou Anton. Di nou ki kote ou panse ke nou ka jwenn Anton, epi ou ta dwe kapab ede nou tou de.
  
  
  Li pa t 'di anyen, men li fè nwa, gwo twou san fon je etidye m'. Li ap gade jan mwen kontanple ekreme sou liksye, mou sensuel nan chanm nan epi yo rete sou li. ,
  
  
  "Se konsa, ki ka vote yo, ki kote ou te ak Anton depanse entelektyèl ou aswè?" Mwen te di yo, reflechi byen. Li te remake ke moun ki bouke anpil nan souri sou bouch li.
  
  
  "Yon fatra nan ou panse, se pa li?" li te di ak yon souri.
  
  
  'Poukisa? Yon anviwònman bèl se egalman enpòtan pou entelektyèl plezi ."
  
  
  "Mwen pa janm te di li pa t'," mwen te di. "Men, mwen pa separe kò l' ak lespri. Mwen te pa janm te yon nonm nan youn oswa lòt la. Mwen kapab jwi tèt ou kòm anpil jan ou kò a, ak vis vèrsa. Mwen pa kwè nan w ap chwazi ant youn oswa lòt la. Mwen vle tou de.'
  
  
  "Ou ap visye," li te di ak yon mòd ri ak apiye tounen.
  
  
  Tan sa a, rad la louvri pou premye fwa a, revele koub dou nan tete l ' - yon mound envite mwa yo eksplore.
  
  
  Mwen te santi men m ' deplase pou pi devan envolontèman.
  
  
  Marina a, se je yo ki te gwo twou san fon, prèske nwa, entèselan esfè.
  
  
  "Petèt," mwen admèt. "Pa di m' li pa janm te gen visye."
  
  
  "Pa janm," li te di. "Mwen te di ou ke nou te gen yon trè etranj relasyon. Pati nan li mande ki jan Anton te kapab rete konsa fre ak platonik. Koulye a, mwen konnen ke li te ego nan fòt, ke li nan toujou la. Li te fè lanmou m', nan pwòp fason l 'yo, ak lide l' yo, mizik ak pwezi, ak dou touche a nan men l ' sou mwen yo ye. Li pa janm ale pi lwen pase sa."
  
  
  Li te kenbe panse nan Carmine a, dejwe a, Fatasha itilizatè, jwi etranj yo ak etranj plezi yo nan Madinah. Nonm sa a te etranj pou m'.
  
  
  "Ou te di li te Carminian nan fay ke li te tounen soti yo dwe pa gen anyen lòt pase sa a," mwen te di. "Poukisa ou di ke kounye a?"
  
  
  "Paske mwen ka wè kounye a ke li ta dwe enposib yo chita isit la avèk ou," li te reponn. Je l ' yo tounen vin nan de nwa chabon dife, dife ak yon nwa yo nan dife.
  
  
  "Ou se absoliman dwa," mwen te di.
  
  
  Li vin apiye pou pi devan, te pwan gwo rad swa pa kolye-a, epi yo rale l ' fèmen. Li te wè bouch li kòm bouch mwen te rankontre li, epi li te santi dous dous nan bouch li. Li se pou l 'jwe ak m' pou yon moman, rale mwa mwen tounen, lè sa a, te demisyone pou pi devan ankò, envite ak pikotman. Koulye a, li respire anime, ak bra l ' vlope nan kou mwen.
  
  
  Mwen te santi m men bwòs ki mou, lis po a nan zepòl li. M ' gwo pous bourade dousman sou po a jis anba a umerus la kubital. Li lage nan bouch li ak bourade yon souflèt l ' pou mwen yo ye.
  
  
  "pa gen okenn... pa gen Okenn, "li mouri... mwen ta bliye ki jan anpil li te renmen li. Men, mwen pa kapab... pa gen okenn, tanpri.
  
  
  Li te deplase men l ' yon pous kèk nan pwatrin li ak tande li trase nan yon byen file souf. Mwen te mande l ' la. 'Poukisa yo pa?"Soufri soti nan lwayote?"
  
  
  "Petèt," li orèy, leve je l 'nan m', je l ' t 'ap mande charite m' konprann.
  
  
  Men, mwen reyalize sa pibliye depi lontan ki konprann yo pa toujou ede.
  
  
  "Petèt sa a, se tout, "li te di,"marye."
  
  
  "Pou ki sa?" Mwen te di vyolaman.
  
  
  Li te wè choke doulè flash nan je l 'ak pouse men l' nan gwo rad swa ki kouvri tou de nan bèl l ' yo, plen, pwa ki gen fòm tete.
  
  
  Marina pete rele nan dechire pran plezi ak jete tèt li tounen, fèmen je l', sold yo nan l ' rèl toujou eko nan silans chanm.
  
  
  "Pou ki sa?" Mwen konfime, fwote m ' pous sou mou, apèn drese tubes.
  
  
  Marina pete rele ankò, mwatye nan laterè, mwatye nan plezi. Li te l ' dènye sa yo kriye. Li te rive nan soti, te pwan kou m', yo rale m ' fas ant li tete.
  
  
  Li te pran l 'pwent tete nan bouch li ak caresses mwa a tendres, woule mwa a retounen lakay yo epi soti anba lang li jouk Marina fè menm m' tounen, zepòl yo, epi kou a nan fyévreuz lanvi.
  
  
  Li dousman lage tèt li soti nan pwatrin li pandan li te toujou respire lou. Dousman, mwen wete rad mwen an, gade nan nah, ak li te konnen ke li te kap nan m ' ak li mwatye-je fèmen. Menm lè a, li kouri pou pi devan pou kenbe mwen, kò toutouni l 'ak antere l' figi l 'nan pwatrin mwen, bo m' ak dezi fyévreuz. Isit la ou te gen yon pasyone ke yo te ki moun ki, nan kèk etranj, entrovèrti, fason sa a, jere yo kenbe tounen gwonde la nan vòlkan an ki te anndan nah. Li te kontan ke li te gen yo temwen eripsyon an.
  
  
  Marina te deplase m 'anba l' lontan-janb kò a, youn nan pi klere zòrye ki gen koulè propping moute ren li. Li vlope l 'nan lis ranch nan ren m yo, ak akeyi m' ak yon segondè- ' al moute kan kriye yo nan plezi, yon soupi nan éfréné plezi, ak yon rèl nan anvi wè sa ki te finalman lage.
  
  
  Li te demenaje ale rete anba m', mete l 'pwòp ritm lan éfréné, ak li te santi nan konsèy yo nan tete l', elaji ak monte ak dezi. Bouch mwen anvi pou mwa a tendres, ak lang mwen remonte mou santye nan plezi nan chak sèk nan anvi wè, pandan y ap Marina jemi ak murmures sovaj mo sa yo nan dezi a nan mitan lannwit lan.
  
  
  Menm lè a, lide mande l ' te separe soti nan Nah, ak pou yon dolly dezyèm li kouche toujou, kò li toujou plen nan koupe enspirasyon. Ak lè sa a, li te eksploze kont m ' nan yon raj nan pasyone anvi wè.
  
  
  "Oh, pa gen okenn, pa gen okenn," li te respire. "Oh Bondye mwen, ou ka sispann ... repons lan se wi, pa gen okenn." Li te pwan m', yo rale m 'nan l', k ap deplase ranch li fòlman, e kounye a, li te kriye dousman.
  
  
  Lè li tounen vin jwenn li, li pete rele ak yon trionfe melanj de sekou yo ak dezi, ak grangou te ensasyabl.
  
  
  Bouch li te jwenn bouch mwen, m 'tete, ak lè sa a, li vout do l', leve tèt li moute nan li fyévreuz dezi a yo jwi m ' tout.
  
  
  Koulye a, li te nan li, ak Stahl yo te k ap deplase pi vit ak pi vit, jouk sèlman tèt mòn yo te rete, ak chak pik yon ti kras pi wo pase yon sèl anvan an, ak Marina gasped epi li pete rele ak akablan kè kontan.
  
  
  Mwen te santi li toudenkou tansyon, kò l 'pi sere bò kote m', e menm si bouch li, yo te gaye nan lajè, pa te gen okenn allusion nan son, ak gwo twou san fon nan je yo te yon lòt kote, nan yon mond nan pwòp yo.
  
  
  Se sèlman frison difikilte nan kò li te di m ' sa ki te ale sou, ak lè sa a, finalman li bay yon soupi, yon lontan soupi ki te ale tout wout la nan fon an nan li ke yo te, ak lè sa a, li kouche gen tankou yon limp, itilize poupe ranyon, yon poupe ranyon. bèl poupe ranyon.
  
  
  Li te fè yon laprès ban pwochen l 'yo ak bourade bouch li pou l' délisyeuz leve soti vivan nan pwatrin yo, epi li bourade tèt mwen kont li.
  
  
  "Sa ki te yon tan long de sa," li orèy, apèn kapab respire.
  
  
  "Epi ou te konnen. Yon jan kanmenm ou te konnen.
  
  
  Mwen pa t ' reponn. Mwen pa t ' konnen repons lan, mwen pa asire w ke. Li te konnen l', li vle, li bezwen yo, li te santi l ' nan kèk fason ki san konesans? Oswa li te nan lòt fason alantou? Èske li sans yon moun nan m ' ki moun ki ka libere tout bagay ki te maltrete? Lè sa a, pou nah li ta dwe tou de yon al rann tèt la ak yon viktwa. Epi li te pale osijè de sa a viktwa pita, lè li te fèt m ' fèmen.
  
  
  "Nou konnen se konsa ti kras sou youn ak lòt ankò," li te di. "Men, li te gen yo dwe fè. Mwen te konnen li soti nan moman sa a nou te rankontre."
  
  
  Pou Nah, viktwa a te konplete, men, se avèk l 'al rann tèt, li te jis kòm enpòtan, ak li te konnen li soti nan gwo twou san fon tendres nan je l'.
  
  
  Li te kòmanse aji byen vit, prèske vyolans, men, mwen konnen mwen pa ka kenbe tounen nenpòt ki pi long.
  
  
  "Ki kote nan Carminian?" Mwen mande piti / ba.
  
  
  Li jis ap tranble anba pye tèt li enpwisan.
  
  
  "Oke," mwen ensiste pou l di, "ki moun ki ta konnen ki kote li te ye a?" Li te pale ak je l 'fèmen, li dan fèrme, kòm si ap eseye pou pa tande l' pwòp mo yo. "Gen se yon moun," li te di, " yo te rele Rashid de Polish. Li ap viv nan peyi Arab yo sezon. Anton te pale l ' sou zafè enpòtan ."
  
  
  Li bourade bouch li pou l ' mou, pwa ki gen fòm nan kòf lestomak.
  
  
  "Mwen byen kontan ou te di m', Marina," mwen te di, pou l respire dousman sou la woz pwent. Mete konfyans nan m'.'
  
  
  Li tèt anba epi leve tèt mwen nan men l', gade m ' nan je. 'Ki moun ou ye?'Ki sa ki se li?' li te mande, pwèske pweake.
  
  
  "Yon lòt yon sèl," mwen te di.
  
  
  Nan yon sèten mezi, sa a te vre. Mwen ta gen yo te yon zanmi ak yon bon zanmi, si li pa t ' janm kont lòd mwen. Nan pwofesyon sa a, amitye, renmen renmen, te gen klèman defini limit yo.
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 3
  
  
  
  
  
  
  
  
  Marina te fè m ' pwomèt yo vini tounen byento. Li te yon pwomès, li pa ta dwe gen yo kenbe yo. Mwen te mete tout panse nan l ' soti nan tèt mwen.
  
  
  Souvni yo genyen de li lakte blan po pwochen l 'cheve nwa, l' tete bèl ak long, mens kwis yo te rete nan tèt mwen tankou trouble, travay ki afekte vizyon. Li te konnen ke li grangou, ki li te refize pou lontan, pa ta dwe satisfè nan yon sèl ale. Li te yon pwospè enteresan, men kounye a mwen te gen lòt bagay yo fè, lèd ak danjere.
  
  
  Rashid de Polish, "li te di m', ak mwen te ale nan yon ti tapi machann nan Medina. Mwen te konnen li te kapab di m ' ki kote yo jwenn Rashid Rif.
  
  
  Mwen teste memwa m ' sou sa ki mwen te konnen sou Resif oswa Riffians. Ti, depi lontan kache yo reyalite, yo te kòmanse fwit nan tèt mwen.
  
  
  Reef a te fò a nan Maròk, yon montay teren nan inospitalye peyi a nan Nò a nan Lafrik di ki detire soti nan pwent an nan Mawòk, opoze peyi Espay, sou Lanmè Mediterane a nan fwontyè a ak Aljeri.
  
  
  Kòm konkeran apre konkeran dekouvri, moun yo nan Reef a te fò vanyan sòlda, rapid nan kòlè, ak trè diferan soti nan rès la nan konpatriyòt yo. Women yo pa janm nan plas nan viktwa oswa subjugating Resif yo nan ih natirèl sitadèl. Pa gen okenn plis pase Èspayol yo oswa franse. Sèlman Berber oswa Arab lidè ki moun ki te resevwa ansanm ak Resif yo te moun ki te nan lapè, se pa pou li konkeri. Nan 1926, an Bergriffs anba Abd-el-Krim jere yo sispann 325,000 franse sòlda ak 100,000 panyòl sòlda ak jis 20,000 vanyan sòlda. Resif yo, ak kokenn yo fèt sou swift poulen chwal yo, epi sou dezè a plenn sou mehari - sandy rapid chamo, yo te yon kas la nan sòlda yo, yon fyè ak inaksesibl moun.
  
  
  Map mande mwen si li te ki gen rapò ak sa a oswa si sa a Rashid Rif te ap travay sou pwòp tèt li.
  
  
  Ben Kashane pa t 'ban m' faintest lide. Lè li te wè m', li ban m ' yon pale, apolojetik souri.
  
  
  "Enfòmasyon sa a vandè yo te vin fò anpil visye," li te di, gaye bra l 'gran, je l' yo reflete enkyetid.
  
  
  Mwen te resevwa mesaj li.
  
  
  "Lè sa a, di ti visye sa yo ki si enfòmasyon sou yo, se kòrèk la, mwen pral peye yo de fwa tankou anpil jan mwen ta otreman," mwen reponn. "Mwen kap chèche l' dwa kounye a, ak yon moun yo te rele Rashid de Polish."
  
  
  Ben Kashan fè fas a asonbri, ak mwa l ' nan je yo te vin pridan.
  
  
  "Sa pa di w anyen," li te di. "Li se yon move moun yo rete lwen."
  
  
  Ben Kashan a konsèy te sensè, men, mwen te konnen ke Arab yo an jeneral te rayi Resif yo ak te pè ih ak yon lejand gen krentif pou sa ki te dire pou yon mil ane de sa.
  
  
  Ben Kashane te kapab wè nan je m ' ke mwen pa te enpresyone.
  
  
  - Si ou bezwen yon mwa jwenn, yon mwa, nan kay la nan sal la sou lòt bò a nan Medina a, pou tou pre boutik souvni. Ego nan kay la itilize yo dwe yon ki estab ."
  
  
  "Ki sa ki se li fè a, sa a Rashid Rif?"
  
  
  Ben Kashane te monte zèpòl ak woule je l ' yo. "Li se yon Reef," li te di. "Li pa janm di anyen yo ba nenpòt moun, li pa pale yo Hema ak m'. Li vin nan Medina sèlman yon kèk mwa de sa, ak mwen tande ke li te peye pou lwaye l ' nan ekèstr yo. Men, ki nan tout sa mwen konnen.
  
  
  "Plis pase ase," mwen te di, yo tap voye l ' yon dola US.
  
  
  Li te retounen nan Medina ak te jwenn yon nimewo nan touris boutik souvni plen kapèt, kòb kwiv mete ak kwiv tabl, ak tradisyonèl atizay lokal yo ak atizana. Dèyè yon ranje a nan boutik, li te jwenn yon fin vye granmoun ki estab. Yon ki ba estrikti ki depas nan fòm nan lèt la L.
  
  
  Li te mache nan pòt la ouvè, lè sa a, en rale an klòch kòd.
  
  
  Rashid Rif tou dousman parèt alantou kay la. Li toudenkou te kanpe la devan m ' ak te san dout la ki moun li ta gen te renmen. Li te mete yon djellab ak yon bann nan katouch sou zepòl li ak yon long koube Mor nepe sou senti l ' yo. Li te gade m ' ak je yo nan yon falcon; frèt, byen file, predatè, ak ki ka touye moun.
  
  
  Se sèlman mwa yo fè fas a te hawk-tankou, ak yon byen file nen, chik po, ak yon gade ki pèse m ' mwen te tankou mouton yo sou yon krache. Nonm lan literalman pran sant yo sa ki mal, ak li te santi nan cheve sou do a nan kou l ' kanpe sou fen. Li te ap tann pou m ' nan di yon bagay nan premye.
  
  
  "Mwen chèche pou yon nonm yo te rele Carminian," mwen te di. "Yo te di m' ke li te resamman te vizite ou."
  
  
  "Mwen pa konnen anyen sou sa yo yon moun, yon moun lòt nasyon," li te krache a, chak pawòl bondye a pwononse desizyon yo nan lou aksantye Arabic.
  
  
  Mwen te eseye li ankò. "Mwen te di li te fè biznis ak ou."
  
  
  "Si se konsa, sa a, se biznis mwen an, pa batay pa nou," Rashid de Polish kase. "Men, mwen di ou, mwen pa konnen ego."
  
  
  San yo pa nenpòt prèv, li te asire w ke li te bay manti. Anplis de sa, mwen pwòp tèt di a te vin avan an.
  
  
  "Mwen te di li te wè ou nan mwens pase yon dimanch de sa," mwen ensiste pou l di. Lè je m ' yo flèch, mwen te wè mwen nan mwa a men deplase nan yon long, koube Mor ponya nan yon bejeweled gèn.
  
  
  "Se ou ki di Rashid se yon mantè?" li murmures tristeman.
  
  
  "Mwen jis di ki sa ki mwen te di," mwen te di. Mwen te santi janm pwofite sou pesonn ak te espere ke bata sal ta eseye sèvi ak ki kwochi kouto kont mwen. Men, li pa t', menm si mwen te gen yon santiman fò ke li pa t ' rejte lide a antyèman, men li te jis mete li koupe.
  
  
  "Mande twòp se yon fason pèdi lang ou," li te gronde.
  
  
  "Mèsi poutèt ou," mwen te di. "Mwen pral gen sa a tattooed sou pwatrin mwen." Lè sa a, li te tounen ak te mache lwen. Pou li, li te konnen ke plis tantativ pou jwenn enfòmasyon yo te initil. Li, te santi tankou Reef nan je yo, l ap gade m', jouk tan mwen te pèdi nan mitan foul moun yo, ak ki lè mwen te kite l ' alantou Medina, souf li te vini nan gwo twou san fon.
  
  
  Li te vin de pli zan pli aparan ke byen lwen tèlman enkyete, mwen te gen sèlman te gen de fasil wout yo Carminian, ak tou de te fanm.
  
  
  Ak li, te santi tankou yo te ka tou de ede yon ti kras pi byen. Mwen pa t 'kwè yo yo te fè espre kache anyen, pa gen anyen plis, men yo ta ka konnen bagay sa yo ti kras ki pa sanble enpòtan yo men yo te jis kòm enpòtan nan m'.
  
  
  Li te deside pou pote l ' moute ankò soti nan bò sa a, tan sa a kòmanse ak Aggie nan Resèpsyon.
  
  
  Li te gen jis yon kèk minit anvan mwen te rive nan nah ak te rankontre m ' yo nan vèt klere pijama pla ak yon tèt ki ekspoze lavi li. Li byen vit kache etensèl nan kè kontan nan je l ' ak ranplase li ak yon bagay tankou resantiman. Li gade etonan san yo pa makiyaj Li gade girly, lis difisil liy sou figi l ' asoupli pa lumière natirèl la nan ee tayè.
  
  
  "Mwen te mande sa ki te pase nou la a," li te di, pouting. "Se konsa, mwen pa panse ke ou se ki enterese nan wè Anton."
  
  
  "Wi, men mwa l 'te vle l'," mwen te di, souryan. "Mwen te okipe chache pou mwa mwen."
  
  
  "Mwen te panse mwen ta renmen tande pale de ou yè," li te di. "Jan ou fè konnen ke mwen pa t' konnen yon bagay?"
  
  
  Tan sa a, li chuckled kè. Li te genyen yon evidan deplase, men mwen pa te ale nan bay nan li.
  
  
  "Èske w pa sonje anyen?" Mwen te mande byen vit. "Se pou yo tande li."
  
  
  "Pa janm tèt ou," li te di toudenkou volontyé. "Li ta ka toujou vle wè ou nan yon lòt kote. Mwen te panse sou li. Yon foto ka bay yon bote diferan soti nan nòmal klere foto. Te kapab ou fè yon bagay konsa anfòm toutbon? '
  
  
  "Mwen pa konnen," li te reponn ak yon ralanti souri. "Yon atis pa ka jis mete fè sèks nan yon bagay. Li dwe vini soti nan atik la tèt li ."
  
  
  "Li pral vin," li te di grimly. "Espesyalman nan jou sa yo."
  
  
  "Poukisa, espesyalman nan jou sa yo?" Mwen te mande naivman. "Èske ou manke Carminian tèlman?"
  
  
  Je l ' flèch yo ak li te fè tèt di toujou. "Ki sa si li te?" Pridans, li te di, plopping desann sou kanape a epi mete men l 'dèyè do l', l ' tete yo gonfle, yo wonn, ti mòn yo segondè yo nan envite bèl. Li te dodine retounen lakay yo epi soti nan kòmansman an, k ap deplase restlessly tankou yon chat.
  
  
  Li te isit la pou aprann yon ti kras plis sou Carmine, men toudenkou li te wè yon pi bon fason yo reyalize sa l ' se otèl, ak sètènman youn nan ki te kapab gen te yon ti kras pi plis plezi. "Mwen te mande. "Ki sa ki te tèlman enpòtan pou ou sou Carmine?" "Li evidan, ou ve yo te panse yon anpil sou nen."
  
  
  Li konprann rayri. "Petèt mwen pa vle pale sou li kounye a," li te di byen vit. "Petèt mwen te bliye l' ankò."
  
  
  "Ou ka sonje," mwen te di, kanpe devan li.
  
  
  Li te vin mosad ankò, e li te enkyete kontanple diminuer sou figi m'.
  
  
  Li te rive soti, li te pwan tèt li,yo rale l ' moute.
  
  
  "Pa gen okenn pwenson, ou te pwomèt," li te di. Je l ' yo te pè.
  
  
  Mwen te di l. "Ki moun ki di anyen sou ke yo te difisil?" "Mwen vle pou amelyore memwa ou. Petèt si mwen fè ou sonje nan nen, mwen pral fè li ."
  
  
  Li te apiye desann epi li bo l', separe bouch li ak lang li. Li pa t deplase, men bouch li fwote m ' yo, reyaji prèske imedyatman.
  
  
  "Èske ou manke li?" Mwen murmures, bouch mwen toujou fèmen sou ee a ren.
  
  
  "Bata," li murmures nan rimatism.
  
  
  Li se lang li glise pi fon nan bouch li, ak Stahl yo te deplase li retounen ak lide, santi kò l ' yo pran tranble.
  
  
  "Ki jan nan memwa ou a?" Mwen orèy, bouch mwen toujou fèmen sou li.
  
  
  "Motherfucker," li te di ankò, ap eseye gratis tèt li nan men m ' pandan y ap kenbe bucaram sou menm pi sere.
  
  
  Li bese men l ' sou li jiskaske yo manyen segondè li, wonn nan kòf lestomak.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Fè ou sonje ke yo te ki te fèt nan pozisyon sa?"
  
  
  "Oh, Bondye mwen!" li te pran rele. "Sispann li. Mwen pa ka kanpe li. Sispann jwe avè m ' tankou sa."
  
  
  Mwen te sispann jwe ak li. Li rive nan ak vlope bra l ' alantou yon sèl nan li mou men fèm jenn tete.
  
  
  Aggie prèske pete rele ak bourade kò l ' la kont mwen yo ye. Kwis li rkrokviye ak bourade kont mwen fourche. Li te rive nan tounen yo gratis tèt li, libere men m 'alantou l' pwatrin.
  
  
  Mwen li pran kouri gwo pous m 'sou ti woz, prèske koule pwent tete a, epi li te kòmanse pou avanse pou pi fòlman retounen ak lide nan direksyon m'. L ' tete te reyèlman wonn, plen, epi yo trè jèn, epi li bourade ih nan bra mwen yo, dousman griyotaj kou m ak bouch li.
  
  
  Li te fè l ' tounen pou yon moman, kap nan li fè fas a tansyon ak byen sere fèmen je yo. Li te prèske fou ak dezi yo, sa a piti, mens, ki senp kretyen, fou ak anvan tout koreksyon, toutouni, anvan tout koreksyon pasyon.
  
  
  L ' yo, panse ke Marina a te tou pwodwi a nan sovaj dezi. Youn te rive nan yon pwen bouyi paske nan mank nan mwa, ak lòt paske yo te nan prezans pou mwa a. Pou yon ti moman, mwen te jwenn tèt mwen vin admire yon prestijyez Carminian. Li te jwe yon jwèt gwo sou pwòp l ' yo.
  
  
  Men, lè sa a, Aggie fèmen nan ak yon cho dezi alantou tout lòt bagay. Zepòl li yo te deplase nan yon sikilè, trese mouvman, ak li te santi tete l ' yo fwote kont mwen an pla yo. Li te rive soti, estime pye l', ak leve l 'atè a pou yo pote l' nan chanm lan.
  
  
  Lè ee mete l 'sou kabann lan, nah te prèske soti nan pantalon l'. Ak jan li anlè a epi yo tounen vin, ee te wè l ' fèm yo, jèn ak gra nan figi. Li te difisil, ak chak mouvman nan kò li mande, mande ... li pete rele.
  
  
  Li dezabiye ' w ak bourade pwatrin li pou kòb li.
  
  
  Aggie te kòmanse tranble kou fèy bwa ak tranble kou fèy bwa ak jemi, ala bon sa bon ti pawòl ki t ' ap soti nan bouch li, plis pase jis soupir, men se pa mo sa yo ankò.
  
  
  Kontrèman ak Marina, te gen pa gen anyen dezas, sibtil, oswa sofistike sou Aggie Foster amour metòd. Fondamantalman, ekzotik nan dansè a te pa gen anyen plis pase yon ti fi yo te alantou yon ti bouk yon kote nan Midwès la, et l ' amour se te yon primitif ak mete, enkontwolab fòs.
  
  
  Aggie anbwase lòt m 'pou l' ak woule sou mwen, l ' anpil grès nan kò a balans, pikotman, ak k ap flote.
  
  
  Ee te pwan l 'pa zepòl yo ak adapte mouvman l 'pou l' ki graj, mande ritm.
  
  
  Li te kouri retounen lakay yo epi rele byen fò ke hey te vle plis nan men m'. Li pa t ' wè atwosite, yo mazochism te konplètman etranje. Li te konplètman absorbe nan li dechene pasyon.
  
  
  Lè mwen fè renmen li, Aggie leve kò l 'pi wo ak pi wo sou kabann lan ak chak poussée, etone m' avèk fòs li ti wo. Kòm mwen resipwòkman li chak poussée, li te rele pou pi plis, jouk toudenkou li prèske te pran vòl nan lè a ak te pwan m ' ak yon writhing, kè-dechiran kriye yo nan ecstasy, epi li te ale sou yo ak sou sou.
  
  
  Nou kouche bò pa bò, sèlman pi amèr ecstasy ki rete yo, yo prèske fè mal sansiblite nan de fatige kò yo.
  
  
  Apre yon pandan y ap Aggie leve je yo e li te wè je l 'konsantre ankò, kòm si li te retounen nan Tè a, epi li voye je nan m' tankou si li te soti nan kavo yo, " vwa li te travay ak anroue. "Oh, Bondye mwen," li orèy. "Oh Bondye mwen an. Li pa ta janm kwè li. Mwen pa t ' panse ke nenpòt moun ki ta ka pi bon pase Anton."
  
  
  "Pa konpare li," mwen chided l ' yo.
  
  
  "Wi," li orèy, peze yon souflèt l ' kont pwatrin mwen. "Mwen jis di verite a." Ankò, menm jan ak Marina, mwen deside pran avantaj de li cho, san pwoteksyon atitid, sa a tou kout moman sa a lè li te emosyonèlman m ' prizonye. "Èske w te janm tande l' mansyone yon moun yo te rele Rashid Rif?" Mwen te wè l ' souke tèt.
  
  
  "Jis anvan mwa a disparèt," li te reponn. "Li te di m' ke li te pè a nan yon moun yo te rele Rashid."
  
  
  Figi l ' sere. La sal bata bay manti, kòm li deja te konnen l'.
  
  
  - T Karminyan pran ou nan apatman an avè l'? Mwen te mande, flexing yon lòt nan misk.
  
  
  Li te tout te fè leve nan ineksplikab bits yo ak moso. Koulye a, li vin yon jwèt, ki jan anpil plis yo kontradiksyon mwen pral dekouvri.
  
  
  "Pa janm," Aggie murmures. "Nou sèlman te vin isit la."
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Li pa t lafimen?"
  
  
  "Wi," li te di. "Terib lou tik sigarèt. Pa gen anyen plis. Epi li te yon fimè lou ." Kontradiksyon, kontradiksyon ak pi plis travay. Li se Aggie kouche sou do m ' pou yon tijan plis minit, ak lè sa a, li te gratis nan nah. Mwen te gen pou yo ale ak gade nan sa a mistè plen diferansye yo, men premye fwa mwen gen yo peye yon vizit nan Rashid Rif. Carminian gen te fè fas ak l', epi sèlman dènyèman. Sa a te web-ki baze, fyab, enfòmasyon ke mwen te deja gen, konfime pa tou de Marina ak Aggie.
  
  
  Tan sa a, Rashid ap pale. Li te kap pou pi devan pou reyinyon an sa ki mal nomad Reef.
  
  
  "Ou ap tounen, pa ou?" mande Aggie kòm li te abiye. "Mwen reyèlman pa gen gi nan tèt ou ke mwen vle ou fè m'."
  
  
  "Nan kou," mwen te di, remarke deskripsyon nan kò l 'menm jan li te kouche a sou planche a ak veye m'. "Mwen pral sispann pa lè ou jwenn tounen nan yon fason reyèl ... oswa petèt sensèman anvan ou kite kay la. Mwen pral wè ou pita.'
  
  
  "Mwen renmen ou," li te di toudenkou. "Mwen vle di, mwen panse ke ou se yon bon moun."
  
  
  Hey te souri nan li.
  
  
  Kòmantè a te jis tankou l', ki senp, dirèk, ak senp. Li mete men l 'sou wonn nan pwatrin, epi yo kite l' la.
  
  
  Toudenkou Aggie nan ap Tann Chanm yo te pran yon gwo twou san fon pitye l ' yo. Li reyèlman yo ta dwe tounen nan Akron, Ohio, nan kabann nan ak kèk senp, plezi, senp nèg.
  
  
  "Mwen pral tounen," mwen te pwomèt, rale men m ' lwen. Li vire alantou jwenn kèk dòmi.
  
  
  Li te kite li ak mache desann nan lari an. Li ta dwe fè nwa anvan m ' te rive Medina, men mwen te pran tan mwen.
  
  
  Li te panse pwofondman ak te eseye rezoud mistè a rele Carminian. Li te yon modèl nan kontradiksyon. Pifò nan enfòmasyon serye, li te bay yo sèlman te fè foto a an jeneral nan nonm sa a pi plis konplike. Men, mwen te reyalize ke li pa t ' egzakteman déconcertante. Tout damn bagay ki te kalite nan inform, twoub.
  
  
  Aggie aksepte nonm sa a nan likid ak san kòm yon pati nan bwa ki-goer, lou tafyatè, èkstravèrti, ak lover nan anpil moun.
  
  
  Marina te di m ' sou yon moun timid ki prèske pa janm bwè, yon entrovèrti ki moun ki te rayi anpil moun.
  
  
  Aggie te konnen yon djaz fanatic ki moun ki te konnen manyè yo ak styles nan tout gwo djaz atis, yon reyèl jazz fanatik ki moun ki ka chita ak jwi li pou èdtan.
  
  
  Marina te konnen l ' tankou yon lover nan Scarlatti, Palestrina ak pwezi.
  
  
  Nan Aggie a, li se sèlman fimen lou tik sigarèt.
  
  
  Ak Marina, gen pa janm a anyen nan men mwa a nan tiyo.
  
  
  Li te regilyèman te pran yon ti fi nan apatman l ' yo. Li pa t 'pran Aggie avè l'.
  
  
  Dapre Fatasha nan Medina, li te yon kliyan regilye nan pi vyolan plezi seksyèl ak yon koneseur nan erotik.
  
  
  Dapre bartender Chez Kalif, li te prèske pa janm wè ak yon fanm.
  
  
  Ak te gen yon lòt enteresan moman sa a nan golov. Karminyan te kontakte moun pou RACH pou anpil ane. Men, Larisi yo te isit la, epi yo te jis kòm dezespere jwenn mwa a jan yo te jwenn li. Natirèlman, sa a pouvwa ap paske yo konnen ke li te konnen yon bagay sou yo. Men, pou kèk rezon ki fè, kache yon kote nan do a nan lide m', li pa t ' fè sans.
  
  
  Li byen vit tcheke lis la ankò, epi ankò yo te di tèt li ke li te pi plis pase jis yon lis ki gen kontradiksyon.
  
  
  Nan kou, li te konnen moun ki te fann pèsonalite, kontradiksyon yo nan tèt yo. Moun sa yo se reyèl chèchè nan diferansye, pandan ke yo supèrfisyèl aksyon yo deja ouvètman opoze a nan chak lòt.
  
  
  Carminian ta ka tankou yon moun. Oswa petèt li te fè espre kreye de konplètman diferan personnalités, yonn pou Marina a ak yon sèl pou Aggie. Men, dwa nan moman sa a, mwen te gen yo sispann, ak mwen pa t ' kapab deplase sou.
  
  
  Yon moun te kapab, pou rezon pwòp yo, montre ap fè fas diferan nan diferan moun. Li kapab bay tèt li yon trè pwofondman fann pèsonalite moun yo, men menm yon pèsonalite fann pa fann beyond yon pwen sèten. Si nèg la te vrèman kòm absorbe nan ki graj la fè sèks kòm Ben Kashane ak Fatasha te montre, pa te gen okenn fason ki mwa ta ka gen wè l 'chita akote Marina, kenbe men l'. Li te mal. Kontrèman, si li te yon etranj zwazo yo, yon asèt ki te fè lanmou sèlman entelektyèlman, li pa ta dwe kapab prezante mwa yo Fatasha nan kay pou thousand ak one sware.
  
  
  Mwen pa t ' kapab kwè ke yon moun nan idantite a te kapab separe byen lwen tèlman. Toujou, li te gen admèt ke bata a te sanble pou yo te nan plas. Travay mwen te jwenn mwa a, oswa pou chèche konnen sa k te pase pou li. Men, li te vin pi plis pase jis yon travay. Carminian te kòmanse pou vin yon bagay nan yon pasyon pou m'. Nonm sa a Stahl se yon bon moun ak nan kèk fason admirab. Li te viv de vi, ak li te fè yon bagay etonan alantou li, twò, tayè pran li.
  
  
  Lè li te rive nan Madinah, li te sanble ke yo mande ki jan li te fè li ak poukisa.
  
  
  Menm nan mitan lannwit, Arab sezon an te yon okipe, ki gen anpil moun nan zòn nan, men nan fè nwa a li te pran sou yon dimansyon siplemantè.
  
  
  Etwat, likidasyon lari yo te menasan. Tout nan yo, kòm byen ke jòn lanp sèt branch lan deyò nan kay, te ajoute yon étranjman lugubr lumière nan plas la. Muezen la kriye te bay fason yo mou, sensual son yo nan bwa wozo kenbe enstriman mizik, ak isit la epi gen te vin spesifik kriye yo nan yon jennès, li pa byen yon jemi ak li pa byen yon chante pou yo chante.
  
  
  Li te pase pa mimmo boutik souvni, ki te kounye a fèmen, ak panno fèmen. Li te vire kwen an nan likidasyon lari a ki te mennen yo la fin vye granmoun ki estab nan kote Rashida te rankontre l', epi, yo rete sispann. Rashid te gen konpayi.
  
  
  Senk chwal yo te kole nan devan kay la, senk san Arab poulen chwal, pa gen dout pou yon moun ki te konnen yon bagay sou chwal alantou yo-pou ih a fò, gwo do a, anwo nan ke a, epi fwon segondè, ak siplemantè sèvo, yon boul ti pi wo a fwon an ke Arab yo te rele jibba.
  
  
  Mwen deside pou yo fè yon arc nan direksyon kay la, kote yon vout fenèt yon kèk pye pi wo pase tèt mwen siy m ' nan. Mwen gade alantou chemen etwat epi li te jwenn tèt mwen pou kont li. Li vole kanpe, te pwan ledge a, epi yo rale tèt li leve.
  
  
  Fenèt la te louvri, ak li te mache an silans nan ki sa ki dwe yon fwa yo te yon konplé farin avwàn oswa depo. Kat etwat baro kouri soti nan miray ranpa a nan ak yon fenèt nan miray la opoze a, kote pòt pou sal kap vini la a te louvri. Sergei a ki inonde fè nwa depo.
  
  
  Youn nan travès yo te ki lokalize dirèkteman anwo a nan pòt la. Li ranpa nan direksyon l 'sou la etwat gwo bout bwa an bwa, ap eseye kenbe balans l' yo. Li te ale tou dousman, ak li te santi a ki fè mal ekla nan mouri nan bwa w pèse kò w m ' nan lavi yo. Mwen te gen pou yo sispann chak nan tan yo ka resevwa la ih soti.
  
  
  Finalman li te rive nan tou de bout nan gwo bout bwa a, kote li te rankontre ak yon an bwa lento a louvri nan jounen an. Pi wo a fenèt la te yon ti sikilè ouvèti a nan ki li te kapab gade nan sal la kote senk Resif yo te kanpe bò kote yon chèz ak Rashid.
  
  
  Sizyèm nonm, ki moun ki te kanpe la avèk do l 'pou m', yo te mete pantalon, yon chemiz ak yon sere nan tèt. Tout lòt moun yo te abiye an yo djellabs ak, tankou Rashid, yo te ame ak senti katouch, pistolè, ak koube Mor nepe.
  
  
  Li te konnen ke Resif yo te pale yon Berber dyalèk yo rele Tarrafit, epi li te remèsye Bondye yo ke yo pa t ' sèvi ak li. Yo te pale franse, ak mwen dvine yo ke yo te chwa a te dikte pa nan prezans nan yon sizyèm moun nan azi rad ki te sou. Odin maké Reef, pi wo pase lòt moun yo, diskite ak Rashid, ki gen malen je klere ak kòlè.
  
  
  "Karminyan se mouri," Rashid te di. "Mwen touye l' tèt mwen, mwen di ou."
  
  
  Paske nan sa a, li te prèske pèdi balans l ' yo. Li te sanble tankou li finalman te resevwa omwen yon wonn nan repons li. "Lè sa a poukisa yo, se pou anpil moun ap chèche pou mwa?" "Yo pa panse ke li se mouri."
  
  
  "Yo pa konnen," Rashid te di. Men, yo pa pral jwenn li.
  
  
  "Se konsa, ou di, frè," Segondè Reef reponn. "Men, El Ahmid konnen ke si chen mawon ogmante ase nan pousyè tè, la malfini karanklou yo pral atire. Nou pa ka pran okenn chans. Se pa kounye an.'
  
  
  Sizyèm nonm sa a te pale moute.
  
  
  Mwen swete mwen te kapab wè li mwa a fas.
  
  
  "Kòm yon kesyon de reyalite, nou ka fè sa," li te tonbe dakò. Li a twò ta sispann oswa febli. Pèp mwen ta dwe fò anpil choke si gen yon bagay ale mal kounye a."
  
  
  "Pa gen anyen ki pral rive," wotè youn te reponn. "Li se yon wout long soti nan la Kasbah nan Tangye, men nou te vini pou detwi chen mawon. Yo pral kenbe moun nan yo ap chèche pou konpayi yo, tout moun. Si nou touye yo tout, pa gen okenn plis kesyon yo pral mande w, e pa gen plis tantativ yo dwe fè yo jwenn Karminyan."
  
  
  Li te tounen pou Rashid. "Mwen espere ke ou pa diskisyon ki gen bon konprann nan El Ahmid a desizyon," wotè nonm sa a te di. "Mwen ka di em sou kolaborasyon ou a?"
  
  
  "Nan kou, nan kou," Rashid byen vit admèt. "Ou gen yon jenn ti fi, yon dansè ak yon atis ki moun ki se kap chèche Carminyan. Lè sa a, ou gen kat Larisi ki moun ki yo tou kap chèche ego."
  
  
  "Nou pral pran lis la tout antye nan men ou," wotè yon sèl te di. "Kòm ou konnen, yo menm ki te pote l' avèk yo se ekspè sou nou an plasman."
  
  
  Mwen te wè senk ansasen alantou Kasbah, pitye ale sou biznis yo.
  
  
  Li te sezi ki jan anpil nan Della Lari Rashid aktyèlman te konnen. Papa l ' te sou mwa a lis. Aggie, twò. Men, li pa t ' mansyone Marina. Petèt jis paske li pa t rive nah ankò.
  
  
  Li te sou yo rale tounen moute nan gwo bout bwa etwat lè li fann. Li sèlman fè sa ak yon byen file krak kòm yon avètisman. Li jis jere yo so devan, gen tan pwan travès la nan lento a ak kwoke pa gen. Gwo bout bwa a kraze gratis epi yo tonbe nan tè a ak son an nan splintering bwa.
  
  
  Resif yo pete nan fènwa a nan depo. Kenbe sou travès la, li pa t ' kapab rive jwenn Hugo pou nou, Reine pou nou.
  
  
  Yo te kanpe nan yon gwoup nan fran ap fè fas ki pi ba m', gade moute nan gwo bout bwa a tonbe nan yon gwo nwaj nan pousyè tè. Nan jis yon kèk segond yo, yo ta gade leve, li wè figi a pandye gen.
  
  
  Lè mwen te wè ke sizyèm moun nan azi rad ki te sou pa t 'la avèk yo, li dwe gen kouri byen lwen, ak mwen te asire w ke li pa t' paske li te natirèlman se konsa timid.
  
  
  Mwen pa t ' gen anpil chwa, se konsa, mwen deside yo omwen pran avantaj la nan sipriz. Li kite ale nan bwa ak te ateri sou yon gwoup nan rad. Li, te santi pye m 'frape yon sèl bò kote yo kòm li l' te ateri lou sou tèt li. Sezon otòn la ki te voye m ' etandu sou tèt lòt la, ak li te plonje nan yon dezòd nan rad ak voltijman jellabs.
  
  
  Li woule sou yo ak te resevwa moute tounen anvan yo te tout ansanm, epi kouri atravè limen chanm nan pòt la. Li te jis te rive nan li yo ak pete nan rido pòt lè piki a an premye rang soti, byen fò, krepitman eksplozyon ki te kapab sèlman rive nan yon fin vye granmoun lou pistolè. Gawking frape miray la ak yon bang, men, mwen te deja deyò.
  
  
  Mwen te kapab tande l ' eksite urleman jan yo swiv mwen. Etwat la lari yo te literalman dezète, ak koule li yo te byen lwen nan men m'. Yo ta gen pou wè m 'anvan li te rive l'.
  
  
  Li te plane nan ale ant de a fèmen boutik souvni. Bò kote pòt yo pa t ' gade twò solid. Li te fè, epi li pete moman sa zepòl li frape li. Li fèmen l 'dèyè l' ak te demisyone nan fènwa a nan magazen an.
  
  
  Li te wè kòb kwiv mete chodron, yon pil nan moso twal, chamo saddles kouvri nan kwi, tiyo dlo ak kètl, lansan brûler, asyèt fayans ak kòb kwiv mete plato ki anba po yo.
  
  
  Kote an antye te literalman yon pèlen. Yon sèl sa ki mal deplase ak yon bagay ki pral tonbe nan sifas la. Li ranpa nan yon kwen epi yo tonbe sou yonn nan chak branch fanmi. IH te kapab tande l ' soti deyò, wotè nan yon sèl vwa ki bay enstriksyon yo.
  
  
  Berber konprann li byen ase yo konprann pi fò nan sa. Yo fouye chak kay, aparamman konvenki ke mwen pa t ' gen tan pou fè mache nan tou de bout nan long street.
  
  
  Li chita tou dousman epi tann pou li. Byento li te tande bò kote pòt louvri. Li te wè yon cloaked figi antre nan sal la konsyamman, yon long koube ponya nan men l'. Nenpòt ki son an ap vini soti nan yon sèl bò kote nou yo ap alèt lòt moun ki fofile alantou deyò. Li ap gade jan li te deplase konsyamman alantou magazen an, eskive potri.
  
  
  Hugo tonbe soundlessly nan men m', ak asye a frèt lam kalme m. Briye te di m ' ke Reef te gen yon mwa-yon long, Mor-style koube lam pare fè grèv. Stahl arach men l ' ale ak tann. Li te gen yo dwe fè sa ki dwat. Mwen pa t ' kapab kite li aksidan ant kwiv plato oswa frape sou fayans.
  
  
  Li tann jouk li tou dousman pase mimmo epè pil nan kapèt nan sant la nan magazen an. Hugo te kouri nan fènwa a, lanmò a sou zèl yo sou fè tèt di toujou asye. Li te wè Reef gen tan pwan pwatrin li, repati tounen, epi yo tonbe an silans nan mou pil nan moso twal. Nan bat je l nan yon grenn je, li te gen nan bò kote l', men te gen pa gen okenn sot pase yo kriye soti nan mwa a.
  
  
  Li te byen vit dechouke li nan l ' djellaba ak burnoose. ih mete l ' sou, ak Hugo te pran li tounen ak te ale soti nan pòt la. Li glise soti otou yon ti pase, dwate moute, epi yo te mache desann nan lari an. Li se tèt bese tèt jouk atè tankou yon Arab nan djellaba. Li te pase de Resif yo lè yo te sòti nan yon sèl atravè mond lan.
  
  
  Yo te ban m ' yon ti koutje sou rapid yo ak prese tounen nan magazen kap vini an.
  
  
  Li te rete nan djellaba jouk li te soti alantou Medina. Lè sa a, mwen te resevwa soti nan anba li yo ak te dirije pou Aggie a nan apatman an. Koulye a, li pral byento retounen nan klib la, kote li te ap tann deyò a, nan pòtay lavil la fèmen nan kay la. Mwen finalman te wè apwòch li kòm li te kouri nan direksyon bilding lan. Li te vini soti nan lonbraj yo epi yo rele pou li. Li vole kanpe, sezi.
  
  
  "Sa a se pa komik," li te di kolè.
  
  
  "Mwen pa eseye yo dwe bèl swa," mwen te di. "Vini non sou li a, kite yo ale andedan."
  
  
  Li presanti a fòse yo nan vwa m ' ak byen vit louvri pòt la nan apatman li.
  
  
  "Ou te jwenn Anton?" "Ki sa ki se li?" li te mande, pran koupe rad li. Li te toujou mete kostim l ' anba.
  
  
  "Pa egzakteman," mwen te di.
  
  
  Li deside pa di anyen sou Karminyan nan lanmò. Rashid te fè sèman ke li te touye Karminyan, men Rifa nan mwa kamarad yo te pa konsa pou sa asire w ke. Li pa t ' menm si si li te gen konfyans pou kont li. Mwen pa ta gen vinn li nan nenpòt kote pa di Aggie, men, lè mwen te di l 'mwen te vle l' jwenn soti nan bouk byento, li te fè tankou yon meli melo ki mwen te gen yo dwe yon ti kras pi plis onèt ak l'.
  
  
  "Koute, mwen renmen anpil," mwen te di. "Mwen tande bon zanmi ou Carminian te patisipe nan yon bèl sal ka. Tout moun ki moun ki mwa te konnen se nan danje, epi ou yo definitivman youn nan yo ."
  
  
  Li te ban m ' yon dout gade, epi li te louvri pa yon lòt bagay.
  
  
  "Li pa t' ekzakteman ki sa ou te panse nen te," mwen te di. "Pou kèk moun, li te yon moun konplètman diferan. Li te sanble yo gen de diferan pèsonalite. Mwen panse ke li te absoliman nwa."
  
  
  Mwen mansyone kèk enkonsistans minè ke mwen te jwenn, san yo pa ale nan detay yo.
  
  
  'Se konsa, sa? Aggie di pridans. "Lè sa a, li te gen yon pèsonalite fann. Tounen nan Adron, yo te di menm bagay la sou sè m 'ak m'. Nou te konplètman diferan nan tout bagay: nan aparans, gou, abitid, rad, plezi, tout bagay. Moun mande ki jan de sè m yo te kapab, se pou diferan nan tout fason."
  
  
  Li te yon mesaj inosan, ak li te mande yo reponn li otomatikman.
  
  
  "Oke, men li te ou ak sè ou," mwen te di. "Li la toujou de moun, ak ..." mwen kite fraz la kwoke nan lè a osi byen klere limyè yo te kòmanse flache andedan m'.
  
  
  Mwen panse pete soti nan yon geyser nan bri konekte debri. Aggie ak sè l ' ... de moun ... trè diferan. Ki sa ki si la Carminian fèt nan sèlman de moun? Frè m ' yo, marasa idantik yo?
  
  
  Li chita sou bra a nan chèz mwen kòm mwa a nan senplisite akable m'. Nan kou li te!
  
  
  La twoub nan foto a toudenkou te vin klè, ak tout kontradiksyon ak kesyon yo te kòmanse bay repons sou pwòp yo. Moun ki de - jimo, ak konplètman opoze nan karaktè. Sa a te etranj, men se pa etranj. Marina ak Aggie aktyèlman te konnen de diferan Carminans.
  
  
  Mwen te ale menm pi lwen. Ki sa ki yo si yo ta te espyonaj ak ap fè li pou ane sa yo, yon sèl kontakte RACH nan vann enfòmasyon, kontakte lòt la Larisi? Yo pral, nan kou, ap resevwa yo ofri ak lè sa a, vann a pi ofran. Ou yo pral bay chak pati ki gen enfòmasyon sou la lòt pati nan aktivite yo.
  
  
  Lè nou Carminian kontakte Hawk, frè l ' yo, nan kou, kontakte Larisi yo. Ki eksplike ki sa sa yo Kremlin luten yo te fè isit la. Tankou Malfini, yo te sezi sa ki te pase a ih kontakte yo lè yo pa t 'tande nan men l' ankò. Men, enpòtans ki genyen nan sa ki mwen te dekouvri te toujou pa konplete.
  
  
  Ki sa ki te sa a "yon bagay gwo" dekouvwi pa Carminians? Ki sa ki sou Resif yo? Yo touye Carminian, yon sèl la sèlman yo te konnen te egziste; ki vle di ke lòt yon sèl te kache yon kote nan gen krentif pou pou lavi l ' yo.
  
  
  Li te souri nan tèt li. Nan moman sa a, li te youn nan sèlman ki moun ki te konnen ke nan konmansman an nan dezyèm Carminian te kache yo soti nan pè. Li te konnen, nan kou, ke Resif yo te dèyè l', ak li te konnen ke yo te touye m, frè jimo a mwa.
  
  
  Mwa a yo ta yo te jwenn li an premye. Li te kle nan tout bagay, ak map mande mwen si li te yon entrovèrti oswa yon èkstravèrti, Marina a Carminian oswa Aggie a.
  
  
  L', te wè Aggie vini soti nan chanm yo, kote li te chanje soti nan kostim li pou yon rad.
  
  
  Sa a pè anpil moun pral san dout pi bonè oswa pita eseye vire nan yon moun pou èd. An reyalite, li te konnen li ta dwe te ankouraje l pou l rete fèmen nan ka a, li Carminian te toujou vivan. Men, li pa t ' kapab jwenn li. Ki ta dwe ee touye moun. Asasen yo te Kasbahs sou wout la, san fwa ni lwa, yo detèmine ki moun ki. Carminyan ta gen jwenn li nan yon fason diferan. Petèt yo ta jwenn yon mwa pou m'.
  
  
  Aggie te pwan l ' pa zepòl yo.
  
  
  "Jwenn abiye epi ale nan ayewopò oswa estasyon otobis la," mwen te di. "Tout kote ou pran nou, ou ka kontakte m' nan la Ameriken Anbasad isit la si ou vle. Men, jwenn soti nan isit la, oke? Bliye sou Bedwin klib. Mond lan nan ih se plen, e yo gen dwa kounye a ou ap ale nan dwe pè nan Akron. Konprann ke, Aggie.
  
  
  Li pa t ' di anyen, bouch li pouting.
  
  
  Li, gade nan nahum ki gen yon smirk. "Fè kòm mwen di, mwen renmen anpil," papa l ' te di. "Kwè m', ou pral jwenn desten ou a yon lòt kote. Mwen konnen ou se pa sa fini ankò, men, li pa gen pwoblèm kounye a. Ale lwen, mwen renmen anpil. Li nan tan.'
  
  
  Li bo l 'byen vit epi kite, espere li ta pè l' ase yo kite kay la.
  
  
  Mwen te ale nan Carminyan nan apatman yo ranmase bagay m ' yo, ak lè sa a, yo te jwenn yon lòt kote pou travay. Li te sou lis la Rashid te fè pou Kasbah asasen, epi kounye a chita nan ke apatman kòm garnier ta fè ih a travay pi fasil.
  
  
  Mwen te kapab imajine ke larisi otèl ta jwenn Carminyan si yo sispèk mwa a nan vann yo ban nou, oswa si yo te konnen li te resevwa yon bagay ki ih pran swen sou. Men, fyè vanyan sòlda nan ti mòn Reef? Li te mal, e ankò yo te isit la pou touye mwa.
  
  
  Mwen prese nan trankil, lari yo fè nwa nan Casablanca, santi ke dekouvèt mwen nan Carmine a pa t 'sèlman vire inatandi pou m' nan zafè sa a.
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 4
  
  
  
  
  
  
  
  
  Li pa ta gen te tèlman estipid yo ale tounen nan Carminyan nan kay la ak kolekte bagay sa yo m'. Li te gen yo dwe fè - li ta kite l ' twò anpil bagay sa yo. Li te yon jou tan, epi mwen te kòmanse santi yon ti kras fatige jan mwen boure nan de tib yo nan penti yon minit, fèmen bwat penti abazde, epi yo te pran yon dènye gade nan apatman an anvan fèmen pòt la dèyè do m'.
  
  
  Mwen te jis te demisyone soti nan pòtay lavil la lè de figi parèt, youn sou chak bò nan m', ak mwen te santi m di barik nan de zam peze nan m'. Li leve je l ' nan ris ajan ti, je ble, bouch li, mete yo nan yon sinistr liy.
  
  
  "Nou pral touye ou isit la si nou gen pou li," li te murmures.
  
  
  Mwen te wè l ' kòm yon nwa Mercedes 600 rale soti nan ale la.
  
  
  "Sa a pa nesesè," mwen di ak yon osman. "Mwen trè fasil yo ka resevwa ansanm ak yo."
  
  
  Li byen vit fouye m ' ak te pran Reine lwen. Lè sa a, li ranmase penti abazde ti bwat la epi pase li bay lòt moun. Mwen pa t 'bezwen yo dwe te di yo mete l' nan la Mercedes.
  
  
  Li te ki te swiv pa gen yo chita ant yo. Chofè a vire, li gade m 'pou yon moman, l' je ble prèske ki idantik ak lòt la a frèt ble yo. Li mete machin nan nan kovèti pou yo epi nou te kondwi dousman. De revolve yo te pwente nan m'.
  
  
  Nan sitiyasyon sa a, kapab genyen pa gen anyen men yon konvèsasyon.
  
  
  Mwen te eseye pou yo kòmanse li. "Ki sa ki nan tout bagay sa yo sou?" Mwen sèlman repons te silans. Yon frèt, fache silans.
  
  
  "Pa di anyen," li te eseye ankò. "Kite m' devine. Nou pral wè... Ou bezwen pòtrè ou. Li regarda nan m', men di pa gen anyen.
  
  
  Yon lòt trick te eseye li. "Si ou panse mwen konnen ki kote Carminian se, w ap gaspiye tan ou," mwen te di.
  
  
  "Ivan pa t' konnen ki swa,"li te finalman reponn nan yon gwonde ki ba," men ki pa t ' sispann nou soti nan touye mwa."
  
  
  "Mwen pa t' touye nenpòt moun ki nan tout," mwen te di.
  
  
  Li te wè ris la ogmante men l 'ak lè sa a balanse, li nan yon ti, rapid, mouvman, kenbe revòlvè a byen fèm nan men l'. Li frape m ' yo yon souflèt ak lèv anwo, epi li imedyatman te santi yon group nan san ruisèlman desann alantou kwen an nan la rta. "Ou vle di kochon," li krache. "Ou te panse Ivan te konnen kote Carminyan te nan sal la, ak ou te touye l' lè li te refize pou yo di ou. Koulye a, nou pral fè menm bagay la avèk ou." Lide m ' te kouri, epi mwen imedyatman reyalize sa ki te rive.
  
  
  Resif yo te te fè fas yon lòt kònen a, men pa te gen okenn pwen nan ki di l ' ak mwa sou li. Premye, otèl l 'yo pa t' ba yo nenpòt ki enfòmasyon, epi yo pa fè konfyans m ' de tout fason. Li ta ka pi bon yo jis bwa nan istwa m ' yo.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Lè sa a te Ivan sipoze touye l'?"
  
  
  "Ou konnen ki trè byen, kochon," li kase. "Lè ou remake ke li te pou kont li nan kay ap tann pou yon radyo mesaj soti nan Moskou."
  
  
  Li mwa a koupe, " Poukisa se li kòb li?'"Li te kapab nenpòt moun ki. Menm yon vòlè ."
  
  
  "Bah," ris la gronde. "Ou ap tou kap chèche Carminyan. Li te yon nonm fò, ki moun ki te konnen ki jan okipe yon Mor ponya. Sa a eksklizyon de fanm yo. Epi w ap pa yon atis. Nou panse ke ou se yon Ameriken ajan."
  
  
  Li mwa prèske felisite l'. Omwen yo te gen yon sèl bagay ki dwat. Epitou, li reyalize poukisa li ih te lojik sispèk, ak deside jwenn soti pou tèt li. "Te gen senk nan ou, ki gen ladan makak, ki moun ki kounye a jwe chofè a bò kote l'."
  
  
  Makak la vire, li gade m ' fikse. "Wi," chèf la te di. "Panovsky se tann lap tann pou nou nan kay la. Se konsa, gen yo, se sèlman kat nan nou. Plis pase ase yo fè fas avèk ou."
  
  
  Li pa t ' byen lwen, epi li konnen ki sa li bezwen pou konnen. Te gen pa gen gen yon sèl men moun ki te wè l ' depi nou te rankontre premye.
  
  
  Mercedes sispann epi mwen te wè a ba kwa travès ki te fòme yon pati nan do kay la pi wo a papòt la. Li soti. Tou de zam yo te rete anba zo kòt mwen yo, epi fwa sa a, chofè a te swiv nou. Yo pa t 'pran nenpòt chans avè m'.
  
  
  "Panovsky!" lidè a pran rele. "Estan se isit la."
  
  
  Pa te gen okenn repons, ak yon san-koagulasyon sans de premonisyon kouri nan m'.
  
  
  Ris pete rele ankò, epi kay la te an silans.
  
  
  Mwen te wè l', gwonde nan li.
  
  
  "Sa a se etranj," li te gronde.
  
  
  Yo pouse m ' nan devan yo.
  
  
  Li pa t etone pou jan yo te.
  
  
  Panovsky te kouche sou planche a nan yon pisin nan san, mwa l 'prèske koupe soti nan kou l'.
  
  
  Pou li, m te wè a koupe sou kou l 'gi yon fòm koube pwolonje prèske nan kou l' nan yon pwen jis anba a manton l ' yo. Jije pa fraîcheur la nan toujou-gaye pisin nan san, li pa t ' kapab yo te pi plis pase kenz minit anons sa pibliye depi.
  
  
  Larisi yo regardant nan nonm lan mò kò yo tankou si yo pa t ' kapab kwè je yo.
  
  
  Li, panse sou Resif. Li evidan, yo te gade plas la, l ap gade lòt moun yo kite, ak lè sa a, frape soti. Yo te eseye touye Larisi yo, yon sèl nan yon tan, trè byen klè, tou dousman, san yo pa fè bwi tire.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Lè yo pa t mwa a touye l'?" "Lè ou t' kenbe m ' nan machin nan? Li pa t ' mouri plis pase kenz oswa ven minit anons sa pibliye depi. Èske ou kwè m ' koulye a?'Yon Estan rele te pale ak lòt moun nan a kout, rapid fraz, nan kou, mwen pa konnen ke mwen ris te pi plis pase kèlkonk.
  
  
  Yo te choke, choke, ak konfonn. Yo te diskite sou ki moun ki touye m', lè, ak poukisa, men, yo te kenbe yo modi zam nan zo kòt mwen. Finalman Estan vire tounen m'.
  
  
  "Ou pa travay pou kont li," li te anonse. "Gen lòt moun ak ou ki fè sa."
  
  
  "Wi," mwen te di. "Yon lòt Mor ponya. Nou toujou sèvi ak ih. Nou toujou adapte yo ak koutim lokal yo ."
  
  
  Mwa sa a difisil, kochon-tankou je ble etidye m', ak mwen te wè ke li te ap eseye panse li nan byen vit. Li te panse.
  
  
  "Petèt ou pa t konnen," li te di finalman. "Ou ka yon atis. Li pa enpòtan ankò. Nou pral gen yo touye ou de tout fason. Ou konnen twòp kite yo kite w soti."
  
  
  "Mwen pral bliye tout bagay byen vit," mwen te di, men, Larisi yo te kenbe kap nan m'. Hugo mete an silans kont mwen avanbra. Li te kòmanse gade tankou li te fini ki sa ki Resif yo te te kòmanse. Sa se, si mwen te kapab fini li.
  
  
  Yo te kenbe zam yo nan plas yo. Yon mouvman toudenkou ak de bal ap frape kò m ' yo.
  
  
  "Kisa mwen ta dwe fè, Estan?" Mwen mande pou nan konmansman an nan dezyèm lan ris.
  
  
  "Se konsa, sa a, se li," li te di. "Nou pral kite mwa a kò isit la ak Panovsky ak jwenn yon lòt kote. Premye, pran Panovsky a paspò ak idantifikasyon dokiman yo. Mwen pa renmen débordan travay."
  
  
  Chofè a te pran ki mouri man la idantifikasyon papye, epi li te konnen mwen te bezwen yo achte tan, ak trè vit.
  
  
  "Rete tann," mwen te di. "Kouman sou mwen pote ou wè Carminian?"
  
  
  Ris se ti je laji yon ti kras, ak yon ralanti, satisfè grin gaye nan tout figi l ' yo.
  
  
  Li fòse tèt li gade kòm pèdi espwa ak lespwa ke posib.
  
  
  "Oke, oke," li te di, peze devan yo nan chemiz m ' ak kam-ki gen fòm pwen. "Memwa ou a se vini tounen koulye a, se pa li?"
  
  
  L 'ap tranble anba pye m' ki sòti bò kote, ak li te kite tèt li yo detann yo.
  
  
  "Ki kote se li, kochon?" "Sispann li!" li te kout loraj.
  
  
  Pou li, l ' ap tranble anba pye tèt li. "Se sèlman si ou pwomèt pou yo kite m' ale apre sa a," mwen te di.
  
  
  Ris tou dousman kite ale nan l ' men gwo ak ti souri, yon ti kras, li evidan nan mwen naivté.
  
  
  "Tout dwa," li te di kareman. "Oke, nou pa pral touye ou. Nou jis vle yon ti kras koperasyon."
  
  
  Yon ti kras naivman, li ego bounty gratitude ti souri. "Mwen pa ka di w ki kote li se, men, mwen ka pran ou la," mwen te di. "Mwen te sèlman yo te jwenn deyò sou li yè swa. Kote sa a te vize deyò pou m ' pa yon moun ki te wè mwa a gen ."
  
  
  Li jis niche bouch li. "Prese moute," li te bay lòd la. "Nou pa gen tan. Tounen nan a Mercedes, yo chita sou chak bò nan m', toujou kenbe yo zam nan ak pare nan dife. Chofè ak mwen bwat penti abazde yo toujou pwochen l 'rale sou twotwa a, epi li te kòmanse montre l' wout la alantou lari yo ak avni yo.
  
  
  Mwen te vle li pou yon tan long, lè mwen te jwenn kote sa a, sipozeman mwen te vle landmarks ki ta ka ede m'. An reyalite, li dezespereman te vle yon kote ki ta ban m ' yon chans. Li, te santi ih a enpasyan plis grandi kòm li kontinye pou li kondi machin lan nan koridò yo, vire ak boulevard.
  
  
  Mwen te konnen mwen pa t ' dire lontan nan sa a masquerade. Toudenkou, li te jwenn li, yon ri fè nwa ki angaje nan pase mimmo yon sèl alantou an fin vye granmoun bidonvilles, bidonvil yo sou asfalt papye ak barik nan gazolin ki yon fwa te ranpli nan vil la. Nan epidemi an nan Gè Mondyal II, Casablanca te yon pwospere vil la. Nan fen lagè a, dè santèn de milye nan Arab te rive nan pò a, te atire pa pwomès la nan fasil travay. Yo te kreye yon terib sanitè bidonvil, ki pli vit yo literalman ki inonde vil la. Premye franse a ak lè sa a, Maròk gouvènman ki te pran moute nan pwoblèm ak otorize anpil nan Bidonville lari yo.
  
  
  Sepandan, kèk nan yo toujou egziste: kay bati nan fèblan a ak asfalt papye, ki pa gen okenn va lòt pase kat mi yo ak do-kay yon. Youn nan ki jwenn li te jis tankou sa yo, ak nan lari li yo ki te sèlman pasaj sa yo etwat nan delambre bidonvil.
  
  
  "Kenbe sou!"
  
  
  Li te deplase byen vit, epi li louvri pòt la anvan nou te sispann. De Larisi yo ap gade m ' byen kòm mwen te antre nan Bidonville. Mwen kenbe yon aperçu nan l ' kòm man la twazyèm maké sou kapo a nan Mercedes a, li chofè a nan mwa a toujou klèman boutone leve.
  
  
  Mwen te mache yon sèl nan yon moman alantou pasaj etwat, te pase mimmo kay ki sitiye nan tout direksyon, epi yo sispann nan devan yon joupa ak pòt la antrouvèrt, ki mwen kounye a konnen yo dwe dezole. Li te goudwon nwa anndan an.
  
  
  "Isit la," li orèy nan ris la.
  
  
  Li siy pou chofè a pou avanse pou pi nan do a nan joupa a.
  
  
  "Gade l'," li te di nan yon lòt, ris, ki montre nan m 'ak anpil atansyon anvan k ap antre nan joupa a, yo tounen l' yo byen fèm bourade kont fèblan bankal miray la.
  
  
  Kòm lidè a tou dousman disparèt nan fènwa a nan joupa a, papa l ' te gade nan lòt la ris. Li kenbe montre zam la nan m', men, je l ' yo te kenbe darting nan direksyon kabin an. Li pa t ' kokenn, men li te pi bon bagay mwen te kapab fè nan done yo anba sikonstans ak lòt.
  
  
  Li te deplase l ' yo avanbra a, trese li tou dousman, flexing misk yo. Mwen te santi talon vini koupe ak tonbe nan palmis m. Janm m tensed, misk mwen ak nè tensed.
  
  
  Li, gade nan ris la. Ego nan je yo selansa nan kabin an. Li te sèlman yon fraksyon nan yon dezyèm fwa, men sa ki te tout mwen te bezwen.
  
  
  Hugo jete li ak tout nanm li ansanm ak plonje sou bò dwat la. Nan talon ti jan nan pwatrin li, epi mwen te tande l ' trase nan yon byen file souf.
  
  
  Kòm li te espere, dwèt li otomatikman rale deklanche la e yo te tire yon piki anvan tonbe. Se sèlman mwen pa t ' gen ankò. Mwen li pran kouri nan odin alantou fè nwa, pasaj etwat ki pran sant nan pipi a, dekonpozisyon nan fatra, ak plis ankò.
  
  
  Nan tan sa a, lidè a te deja deyò ak sa yo m', jan sa te yon sèl la ki moun ki te samblan yo dwe chofè a bò kote l'.
  
  
  Ih tande l ' anroue urleman jan yo separe yo fè yon jij kèk. Yo te fè lavi m ' pi fasil. Men, mwen tande yon lòt son tankou nou la a bidonvil yo te kòmanse reveye. Li te rive nan plas la kote de pase te rankontre. Li tande shaggy chèf kouri apre m', ak dezespereman gade alantou kòm mwen mande pou yon bagay ki ta ka dwe itilize kòm yon zam. Yon moso nan bokal ki kenbe je m', mwatye nan chire soti nan yon sèl nan fin kraze. Li te mens men solid, ak nan fen mwa a te file ak yon ki ka touye moun précision, tankou ekla an glas.
  
  
  Mwa te pwan li epi li eseye rale li soti lè li te santi san splattering alantou bra mwen yo. Ak yon moso nan metal nan men l', li tonbe sou yon sèl nan chak branch fanmi nan gwo twou san fon lonbraj nan joupa a.
  
  
  Lidè yo parèt desann koridò a ak te kanpe la kap alantou koridò yo.
  
  
  Memwa se yon bagay komik, ak mwen toudenkou imajine yon ti gason ti kras kanpe sou rivaj la nan yon lak yon bon bout tan de sa epi voye nan plat wòch nan l'. Li te menm bagay la mouvman, yon ti bout tan, byen file tonbe tire nan ponyèt la. Li te pran vize ak te kite yon moso nan bokal la vole.
  
  
  Lidè a te tounen kòm li frape l ' nan fè fas a, yo file fini kap tankou yon santèn moso nan metal yo ke yo te chire apa. San koule soti nan égoizm. Li pete rele nan doulè, tonbe revòlvè, epi kouvri figi l ' ak tou de men.
  
  
  Li te rive desann nan zam la, te pwan mwa a, bourade li nan mwa a nan nan lestomak. Mwen te tire l ' de fwa, vaksen yo ale nan li nan mwa rad.
  
  
  Koulye a, te gen sèlman yon sèl ris la bò gòch, epi li te tounen nan lonbraj la nan fin kraze. Mwen jis te gen nan rete tann.
  
  
  Li te kouri, te wè yon imobilité figi kouche nan entèseksyon an, vire alantou ak tire nan tout direksyon. Li te tire pwi enflasyon bò kote l', nan o-aza, ak bal yo chire nan bokal la tou pre mwen.
  
  
  Li tonbe nan lavi ak bal nan rimatism.
  
  
  Li te repati soti nan vaksen ki frape l', men yo te rete mache dwat devan bondye ak kontinye tire nan rimatism. Koulye a, li se vize m'.
  
  
  Li, te santi yon goch ale nan m kolye ak frape joupa.
  
  
  Apiye men l 'sou fèblan a miray ranpa a nan, li tou dousman te pran bi, ak piki m frape l' dwa ant je yo.
  
  
  Li tonbe sou do l ' ak kouche imobilité.
  
  
  Li, ki moute ale nan l'. Mwa a, chofè a levit te chire louvri, ki montre m', poukisa li te rete mache dwat devan bondye pou lontan. Nen te mete yon fe bal vès alantou kalite chire Ewopeyen an ofisye polis yo lè yo k ap patisipe nan mass revòlt.
  
  
  Li voye je nan zam la nan men l', tcheke li, epi yo te wè ke li te dezète. Loraj la nan kout zam se sèlman transmisyon maladi a nan zòn nan tout antye, sentespri a limyè yo te limen ak urleman ki te ranpli lè a.
  
  
  Li kouri, li al jete lwen initil zam. Kòm solèy leve ki gen koulè pal nan syèl la, li toudenkou tande byen file jemi nan yon apwoche sirèn lapolis.
  
  
  Li te sipoze ranmase Hugo, men mwen pa t ' gen tan pou tounen paske nan Casablanca flik yo yo te jis alantou kwen an. Mwen te resevwa nan Bidonville ak te rive nan Mercedes a. Pran plezi l', li te wè ke kle a te toujou nan ignisyon.
  
  
  Kòm li te resevwa dèyè volan an ak tou dousman te kondwi lwen, yon mimmo nan de machin polis ak ekla limyè ak sélectionneur blaring nan vit-k ap monte lajounen pase l'.
  
  
  Mwen te ale nan Marina a, men Aggie an kay te sou wout mwen. Li te tounen ak te sispann nan lari a anfas kay li. Si li pa t 'kite yo pa kounye a, mwen ta yo te pran l' nan ayewopò an tèt mwen. Mwen kouri moute mach eskalye yo epi yo te wè ke pòt la nan apatman li te antrouvèrt. Nan je a nan sa a, mwen toudenkou te santi yon melanj nan espere ak pè; mwen te espere li te vle di ke li te kouri byen lwen byen vit, arèstasyon ke li te vle di ke li pa t ' vit ase.
  
  
  Li dousman pouse pòt la ouvè.
  
  
  Aggie Adoptif p ' ap janm wè Akron, Ohio ankò. Li te kouche sou planche a demi-toutouni sou planche a, gòj li te koupe prèske nan mwatye, jan sa te rive ak ris la, ak aka kwochi liy.
  
  
  Lè sa a, li mete ajenou bò kote l ' ak deplase janm li. Pa te gen okenn prèv ki montre ke li te te touche, nan okenn lòt fason. Li te touye yon moun, trankil ak efikas. Yon frèt kòlè ki te ranpli m'. Sa yo vye, asasen salo yo se pou peye pou sa.
  
  
  IH te deja redwi nimewo li soti nan senk kat yo, pa konte Rashid. Men, mwen ta diminye ego zewo.
  
  
  Frèt kòlè kontinye ap monte nan m', men mwen jere yo kenbe l ' tounen. Sa a te gen okenn tan pou frèt kòlè. Sa a egzije, aka an silans ak ki ka touye moun ki efikas, ki yo itilize. Men koulye a, mwen te devore pa yon diferan pè. Li kouri alantou bilding lan, ducked nan Mercedes, et te koupe ak yon plindr nan pwoteste kont kawotchou.
  
  
  Rekonesan pou toujou lari vid nan maten an byen bonè, li kouri dèyè gwo van desann Avenue de Ipodrom a, yo te tounen sou de wou sou Zerktuni Boulevard, ak te rive nan kawotchou a-te make plas nan lari an opoze Marina Hassan Suktani a nan apatman an. Je m ' yo tcheke zòn la kòm kòb li, ducked nan bilding lan. Genyen sèlman yon sèl mandyan sou koki Lari yo.
  
  
  Li te kriye byen fò pòt la, ak respire yon soupi nan sekou lè l tande fèmen la louvri soti nan anndan an.
  
  
  Marina louvri pòt la yon krak, je l ' toujou demi-fèmen. Li louvri l 'ih pi laj lè li te wè m'.
  
  
  Li te ale andedan ak dezaprouve.
  
  
  Li te mete ti kilòt ak yon soutyen, ak balè pantouf yo te pwochen nan ti otoman nan devan sofa a.
  
  
  Pòt chanm yo te louvri, e li te wè ke kabann la te konplètman te fè leve.
  
  
  Li sèlman t ' ap dòmi nan l kilòt et soutyen. Li evite m fouyanpòt kontanple.
  
  
  "Bliye pou yo ale nan kabann?" Mwen mande tou dousman.
  
  
  "Nan yon fason, repons lan se wi," li te di byen vit, fwote figi l 'ak men l'. "Mwen ... te lekti sa a, ak lè sa a, mwen tonbe nan dòmi."
  
  
  "Ou dwe te mete liv la desann premye," mwen te di, kap alantou.
  
  
  "Oke, repons lan se wi ... mwen panse ke se konsa," li murmures nèrveu. Li te pran rad la soti nan fen a nan sofa a epi li te pandye sou yon zen. Li gade bèl mouvman nan tete l 'kòm li te lonje bra l 'yo pann abiye l'.
  
  
  "Ou pa sanble patikilyèman kontan wè m," mwen te di.
  
  
  Li te tounen, ak yon etwat gwonde ogmante fwon li.
  
  
  "Sa a ... li la pa tankou sa yo," li te di. "Jis m' ... mwen pa santi m byen sa a maten ... mwen vle pou yo eseye jwenn kèk dòmi. Mwen pral rele li yo ak kontre ou pita.'
  
  
  Mwen te wè l', yon bèt bèl ki moun ki pa ta kite m 'ale jouk tan mwen te pwomèt l' a, mwen ta tounen. Yon bagay te mal isit la. Li te kapab wè li nan l 'kout je rapid, nan sistèm nève ak mouvman nan men l'.
  
  
  "Pa gen okenn, pa rele m' pita," mwen te di. "Ou ap kite isit la imedyatman."
  
  
  Je l laji. 'Kite tout bagay isit la?'li te esoufle. "Men sa se enposib. L ' ... mwen pa ka jwenn li. Sa... sa a se ridikil.
  
  
  "Pa kòm komik kòm ke yo te touye yo," mwen te di.
  
  
  Marina te pran yon gwo souf. "Pou yo kapab touye yo?" "Wi," li te di.
  
  
  "Konpayon ou Karminyan te patisipe nan kèk dezagreyab biznis," mwen te di. "Depi ou te konnen l', ou yo se nan gwo danje. Plizyè moun ki te deja te touye."
  
  
  Èske w gen te di ke, mwen tande tèt mwen tankou yon reparèt, yon eko nan anvan an diskou.
  
  
  "Tout dwa," li te di byen vit. "Mwen kite demen. Li ta dwe rete isit la jodi a." "Li te ap eseye kalme m' desann.
  
  
  "Poukisa ou te rete isit la jodi a?" Mwen te mande, gade nan Nah fikse.
  
  
  Li pursed po bouch li, li gade byen lwen pou m ' pou yon ti moman. Lè li te tounen alantou ankò, li avèg l ' serenite.
  
  
  "Yon moun ki pral vin isit la," li te di. "Aspirasyon mwen se matant. Mwen gen pou ret tann pou l ' isit la. Li te gen fè ak enpòtan fanmi an zafè."
  
  
  Tout dwa, mwen te di, lè sa a, mwen pral kenbe l ' tou. Mwen panse ke ou bezwen pwoteksyon. Li te souri grimly pou tèt li.
  
  
  Li te istwa a kòm fo kòm yon twa-bòdwo dola. Enkyete a nan je l 'lè mwen te di l' mwen te ale nan rete te final la prèv, pa ke mwen pa t ' bezwen li ankò.
  
  
  "Pa gen okenn, Glen," li te di, " ou pa ka rete. Li pral vin jwenn mwen. "Sa a ... sa a se trè konfidansyèl. Tanpri, konprann.'
  
  
  Li te souri nan li. Li te di l 'yon anpil, espesyalman ke li pa t 'vle l' alantou.
  
  
  Koulye a, li te fè fas a tansyon ak blan. Kèlkeswa sa te twouble li te fè l ' ajite tankou yon fe prentan an.
  
  
  Li tou remake ke li pa t ' gade trè etone lè li te di ke Carminian te enplike nan sal dell. Petèt li deja konnen sa, oswa petèt li te patisipe nan li tèt li. Sa a te yon opòtinite, mwen pa ta gen rate soti sou.
  
  
  Mwen te kòmanse sispèk ke li te resevwa pi gwo ak pi gwo kòm segonn koche pa. Sa a dous ti kras bèt ki te gen se konsa, dènyèman te febrilman pining pou mwen, dezespereman ap eseye debarase m de m'. Li te kache yon bagay.
  
  
  Senk gason ak yon ti fi yo te deja te touye, ak mwen te bezwen pou m fini travay la.
  
  
  Tan an pou jwèt ki te pase.
  
  
  Mwen ap gade l 'kòm li te pwoche bò m', l ' tete ap monte ak tonbe, eksitan a ak hatian. Men, menm si li ta ka gen yon Deyès nan Renmen pou m 'koulye a, mwen pa t' pran swen. Li te nan yon misyon, ak sa ki te tout sa ki inport.
  
  
  "Tanpri, Glen,"li te di," fè kòm mwen mande, epi mwen pral esplike l ' pou ou aswè a."
  
  
  Kòb li, ak Vann te souri. "Ou pa eksplike anyen yo ba nenpòt moun tonight si mwen kite ou pou kont li," mwen te di. Mwen pa lide rete fèmen. Lè matant ou vini, mwen pral ale nan lòt chanm epi ou ka pale an prive.
  
  
  Marina whirled alantou, fache desepsyon obskursisman l ' fas.
  
  
  Li ranmase yon magazin ak Stahl aksidantèlman ranvèrse nan li.
  
  
  Marina te mache retounen ak lide a plizyè fwa, li te ale nan kwizin nan, yo te vin retounen lakay yo epi chita bò tab la, leve, te ale nan fenèt la ak chita bò tab la ankò.
  
  
  "Se yon bagay ki trakase w, mwen renmen anpil?" Mwen te mande façon.
  
  
  "Wi," li te kase nan m', " tout bagay la. Sa a se jis estipid. Nou pa bezwen li. L', mwen vle ou pou yo kite, ak mwen pral rele ou ankò lè matant mwen yo fèy bwa."
  
  
  Li te kanpe tou dousman, souri, men li pa t ' wè ki ka touye moun gravite a nan li. "Tout dwa, siwo myèl," mwen te di. "Si sèlman mwen ta fè yon bagay."
  
  
  'Ak sa ki se li?'Ki sa ki se li?' li te mande byen vit.
  
  
  Li te mache sou nan kote li te chita ak gade desann nan li. Li lage nan men l ' ak te pwan soutyen nwa nan mitan an. Kòm li leve l 'nan pye l', nan bra diminuer desann ak apetisan l ' tete te lage. "Si sèlman ou ta te di l' sa a verite a," li kase.
  
  
  Li te eseye rale lwen, men, mwen te pwan ponyèt li, rale, ak estime l ' pou tapi an.
  
  
  Je l laji nan dekouraje pè.
  
  
  "Sa a verite a, Marina a, ak yo byen vit," mwen te di.
  
  
  "Ou ... ou fè m' anyen, " li te di.
  
  
  Li kase l 'priz sou ponyèt li epi itilize l' men nan lòt yo karès a mou woz konsèy nan l ' tete.
  
  
  "Mwen regrèt sa," mwen te di. 'Se sa a pi byen?'
  
  
  Je l ' yo, ki te fè nwa a ak kòlè nan premye, koulye a yo te kòmanse vire nan yon lòt bagay.
  
  
  "Sispann li," li te chante chante ki tris. "One Stop".
  
  
  Mwen te santi mou linèt kenbe ak grandi anba m karese. Ih kontinye konjesyon serebral l ' dousman ak rhythmic. "Oh, Oh Bondye mwen, tanpri, sispann," li te respire. "Tanpri, Glenn ... pa fè sa."
  
  
  "Lè ou pral resevwa yon notifikasyon soti nan l'?" Mwen toudenkou mande l', ansanm retire men m ' soti nan pwatrin li. Li gade m ' ak yon tranble kou fèy bwa, pi ba lèv.
  
  
  Li manyen pwent tete l ' ankò, epi yo lage li lòt bò. "An verite, Marina," mwen di piti / ba. 'Di m'.'
  
  
  Je l 'kontinye fikse nan m', ak lè sa a toudenkou ranpli ak dlo nan je. Li te moute, bourade figi l ' nan pwatrin mwen, ak te kòmanse kriye dousman ak jerkily yo.
  
  
  Li te kontinye anbrase l ' byen sere.
  
  
  Ki kote se li? Mwen mande tou dousman. "Vini non sou li a, Marina a, di m'."
  
  
  "Mwen pa konnen," li sanglote nan pwatrin mwen. "Li te rele dènye mitan lannwit. Mwen te pwomèt l ' mwen pa ta di nenpòt ki moun.
  
  
  "Mwen vle pou ede ou," mwen te di. "Ak nan l', twò."
  
  
  Li te panche tèt li tounen ak siye dlo nan je yo soti nan je l'. Ay te ede l ' nan yon pozisyon chita.
  
  
  "L ap rele m' ankò sa a maten kòm pli vit ke li kapab jwenn nan telefòn lan," li blurted soti. "Li te gen lajan nan yon ki an sekirite, ak kle yo se yon lòt kote. Li beru kle a, pran lajan an epi pote l'. Le pli vit ke li te rele m 'tounen, li pral ban m' tout sa pou nou fè."
  
  
  "Vwa poukisa ou som koupe Eugene," nah fini l ' matematik. "Ou ta dwe reveye lè li te rele."
  
  
  Li nodded. Li te di m 'verite a, tout bagay li te konnen, ak sa a te m' yo opòtinite pafè a yo jwenn Carminian.
  
  
  Mwen te bezwen li yo koperasyon. Li pa nan ale nan otèl la se konsa li ta eseye debarase m de m 'si li ale nan l', se konsa li te deside yo jwe jis ak li yo ak di hey, tout sa mwen konnen.
  
  
  Mwen te kòmanse li ak de Carminans nan espyonaj, epi lè mwen fini l', li te pale ak tranble kou fèy bwa, ak je l ' yo te gwo twou san fon ak wonn.
  
  
  "Mwen pa ta janm te kwè nan li," li te di dousman. "Se konsa, ou se pa yon atis nan tout." Mwen devine te kòrèk, Glen.
  
  
  "Oh, yo rele m' yon atis nan travay mwen," mwen te di, souryan. "Epi ou pa gen yo rele m' Glen ankò. Non mwen se Nick ... Nick Carter.
  
  
  "Nick," li te di, rjoue li nan tèt li ak repete li awotvwa, " wi, sa a se plis apwopriye pou ou," li te di finalman. "Gen se yon irézistibl danje yo kachèt nan nen, ki li te santi nan men ou nan moman sa a premye."
  
  
  Marina li vin apiye pou pi devan, ak mwen te rale tèt mwen ansanm, kenbe men m ' sou moun de bèl tete. "Pòv Anton," li te di malerezman.
  
  
  Mwen te mande l ' la. - "Ki moun ki sou Karminyanov kontakte ou? "" Eske ou te remake nenpòt chanjman ki fèt nan vwa ou?"
  
  
  "Oke, li dwe m Anton," li te reponn. "Mwen mande si yon sèl nan lòt te konnen nan egzistans mwen? Apre yo tout, sèlman mwen Anton te konnen yo te nan bagay sa yo ti kras ki genyen ant nou ke li te mansyone. Pèsonèlman, mwen pa panse ke yon bagay pral rive l', Nick. Mwen santi mwen konsa terib ke mwen pa t ' kenbe pwomès mwen."
  
  
  "Moun mwen yo pa lakòz l' mal," mwen reponn. "Larisi yo gen lòt metòd, men yo menm yo pa danjere ankò. Resif yo pral siman touye l'. Petèt yo deja ap tòtire de l ' jwenn deyò ekzakteman ki sa li te konnen. Ak li pa ta dwe tèlman move pou ou si ou di m'. Ou ap fè l ' yon jwèt modi bon vire. Ou ap ekonomize l ' nan lavi."
  
  
  Li repoze tèt li sou zepòl mwen. Li ta tèlman fasil kenbe li, epi fè renmen pou li, men li pa t'. Li pa t 'vle m' yo dwe koupe pa yon apèl nan telefòn pandan yon bagay tankou sa. Pa ak Marina.
  
  
  Epi nou pa t ' gen yo rete tann lontan. Lè telefòn nan sonnen, Marina gade nan m ' ak bouch li sere boulon.
  
  
  "Pran telefòn la," mwen te di byen fèm. 'Jis fè li. Jis lache kò ou.'
  
  
  Li te pran yon gwo souf, ranmase telefòn lan, ak ap gade kòm li te pale ak l', tout pandan y ap ki gade nan m'.
  
  
  "Wi, repons lan se wi, Anton," li te di. "Mwen pare yo ... mwen konnen kote sa a. Nan non ou. Mwen konprann ke. Bon. Mwen pral gen ak tout bagay. Wi, Anton, orevwa."
  
  
  Li te nan plas, epi li te nan bò kote l'. "Vini," mwen te di, davwa l ' leve.
  
  
  Li mete yo sou rad li, epi li pouse l ' soti nan pòt la.
  
  
  "Ki sa ki nan plan an?" Mwen te di sevè. 'Di m'.'
  
  
  Kle a san danje nan sal la nan Mahraba Otèl la se nan yon anvlòp ki adrese l', " li te di. "Li te di biwo grefye a ke mwen ta vin chwazi l' leve. Ki san danje depo bwat nan biwo a post prensipal la hall nan Plas des Nations Unies ."
  
  
  "Sa se yon bagay," mwen te kòmante lè nou te jwe yon jwèt tankou sa a nan Mercedes. "Lè ou ranmase lajan an, kote ou prale?" t
  
  
  Li voye je nan m 'pou yon moman, ezite, lè sa a, te di," mwen pa konnen.: "Nan Marcel Cerdan Estad. Li pa nan sèvi ak jodi a, ak mwen bezwen pou yo ale nan Pawas katòz nan koridò a epi rete tann."
  
  
  "Marcel Cerdan Estad" repete li nan tèt ou. Mimmo pase li yon fwa. Li te yon gwo, modèn bilding, tipik nan kalite li yo, ki te rele apre franse middleweight champion a ki moun ki te mouri nan yon aksidan avyon yon kèk ane de sa. Li te sezi grimly, si li te kache nan estad la tout tan tout tan sa. Pandan jwèt la, li ta dwe nan mitan an nan mitan foul moun yo, ak lè li te fèmen, li te kapab kache pa gen.
  
  
  Li te gwo ase pou fè pou evite pwodui netwayaj ak faksyonnè lannwit. Li te pwobableman tou vòlè edu a gen alantou kontwar. Yon briyan kote yo kache, men mwen deja te konnen ke frè jimo yo te gen yon lis tout briyan plan.
  
  
  "Le pli vit ke ou jwenn lajan an soti nan san danje a, pran yon taksi nan estad la," li te di Marina. "Fè egzakteman jan li te di ou."
  
  
  Li te sezi ki jan mwen te kapab jwenn nan estad la san yo pa ke yo te wè. Te gen toujou yon gwo espas ki louvri alantou bilding sa yo. Men, mwen kalkile konnen kouman ou kapab rezoud pwoblèm sa. Mwen gade nan Marina a epi yo te wè ke li te gade m ' etranj.
  
  
  'Ki sa ki nan ale sou ak ou? Mwen te mande sevè.
  
  
  "Mwen ... mwen pa konnen si ou te fè li yo kòrèkteman," li te reponn. "Ou se sikatris m'. Ou se yon lòt bagay, tankou predatè kòm yon leyopa ki sniffs soti nan bèt li yo."
  
  
  Li flinched, epi li pa t ' eseye ranje li. "Li se yon apwòch pwofesyonèl," mwen te di. "Li a twò ta chanje lide ou, Marina."
  
  
  Li gade tounen nan Nah epi yo te wè ke li toujou gade pè ak kontan. Li te deside ke petèt kontretan yo nan lavi sa a ki ta ka kenbe l ' nan chèk, nan ka Nah te gen lòt lide nan dènye minit te.
  
  
  "Mwen pral pa gen, Marina," mwen te di. "Si ou jis swiv nan ak plan an, mwen pa ka gen tan pwan li ak pran l' pou sekirite. Men, si ou eseye ede l ' chape anba, li pral tire pa mwa."
  
  
  Mwen pa t 'di Hey mwen pa t ' gen yon zam avè m'.
  
  
  "Ou reyèlman renmen m', pa ou," li te di, mo li vini kòm yon chòk.
  
  
  "Ou dwe aji, mwen renmen anpil," mwen te di. Li te kanpe nan devan nan Mahraba Otèl. "Pran kle a," mwen te bay lòd. "Ak prese kite a."
  
  
  Li te kite avèk yon fè mal, sezi gade sou figi l', men mwen te konnen kounye a ke li te ale nan jwe san patipri. Yon kèk minit pita, li tounen ak yon anvlòp, ki li te louvri, ak kabwa a fè wout li nan gwoup la nan bilding li te ye kòm Kote a des Nations Unies.
  
  
  Mwen swerved l 'ankò, li chita deyò, rete ap tann pou l' nan prese nan bilding lan. Lè li te soti ankò, Nah te pote yon ti valiz ki te sanble ak yon sak vwayaj. Li deboutone li mwa a nan machin nan, epi yo pa t ' menm bezwen deranje yo konte pil pwòp nan bòdwo yo. Te gen yon anpil nan lajan nan sak la, mwen kenbe lajan an, sou dis oswa kenz mil dola. Li te konpresè moute sak li ankò, e li te mache nan lari a dèyè ran taksi.
  
  
  "Pran yon taksi yo e yo kontinye jan li te planifye," mwen te di. "Pa gade m', pa panse sou ede m'. Mwen pral gen nan moman an dwa."
  
  
  Li kontinye ap gade li kòm li te mache nan premye a taksi, yo te rive nan epi yo te wè bèl liy nan janm li disparèt nan chèz la tounen nan taksi.
  
  
  Li te deside sou pawòl nou yo, epi li te santi yon tansyon nève nan li, men mwen fè konfyans l ' kenbe pawòl li.
  
  
  Mwen te pran yon taksi pou yon ti tan, ak lè nou te nan estad la, mwen vire nan yon ale. Li te pran limo tounen estad la. Li te sispann yon blòk bonè, ak lòt moun yo t ' ap mache.
  
  
  Kòm mwen te pè, te gen pa gen anyen men, louvri espas fè wonn li.
  
  
  Carminian pral san dout dwe sou gad palè l ' yo. Pwobableman yon kote jiska la, yon kote ki kote li te kapab wè chak pati nan li deyò oval. Li ta definitivman remake m 'si mwen te pase l' pa.
  
  
  Yon bri dèyè do m 'te fè fè m' vire byen vit, epi li te wè yon nonm ak yon ti fwi cart apwoche desann nan lari a, ak yon gwo parapli perchée sou tèt yo nan mwa a nan de-wou cart.
  
  
  Mwen tann jiskaske li te pase mimmo m', lè sa a, byen vit swiv li. Rivnensky aplike anpil presyon pou l', dousman ak dousman, epi li tonbe san konesans nan tè la.
  
  
  Li te yon biznis ki riske. Yon ti kras twòp epi li ta dwe mouri. Li te estime pa mwa nan bilding lan apre tcheke mwa pile yon dola. Li te respire nòmalman, epi, li ta reveye nan dis minit.
  
  
  Li te pwan kabwa a ak kòmanse pouse li nan direksyon espas ki la louvri alantou estad la. Anba la klere parapli, lè yo wè soti nan pi wo a, li te jis yon pè nan pye yo tou dousman pouse yon fwi panyen.
  
  
  L', te mache nan pòtay lavil la make sen yo te mache moute nan konkrè jemi estad. Li te kounye a soti nan je a nan nenpòt moun ki ap gade anndan an. Li rive nan yon lòt ravin ak sispann yo antre nan li. Li te fèmen akle. Mwen te pase nan li pou de plis pòt fèmen jouk tan mwen rive nan yon ti, etwat chemen. Te devan pòt kay la te fè nan bwa, epi li te sispann nan yon kabwa pouse li louvri. Li te tou fèmen, men li pa t ' kapab kanpe presyon an.
  
  
  Vire alantou li, mwen te wè ke kous taksi a te sispann nan antre a an premye, ak Marina a te resevwa soti.
  
  
  Karminyan yo pral gade l ' koulye a. Li te pran yon etap retounen lakay yo epi te kriye byen fò zepòl li yo nan bwa a, matche son an nan gwonde nan nan machin a motè. Mwatye peche, mwatye tonbe la, li te mache nan estad la nan crépuscule.
  
  
  Li te anba chèz sa yo tounen tounen desann plizyè koulwa yo nan prensipal la antre nan estad la. Mwen tande byen file son nan Marina a pinga 'w frapan sou konkrè a pi wo a tèt mwen epi yo te wè flèch la montre odyans lan Ranje B. Li swiv l' yo, ap mache tou dousman kounye a.
  
  
  Lè li te sot pase yo Ranje Yon, li te finalman te demisyone soti sou lestrad la. Prèske rale ak kache dèyè ranje nan plas, li te peered nan figi a nan Marina a ap tann nan koridò la.
  
  
  Mwen fouye yon mil diferan kote, kap chèche ego, men, te gen silans. Bloti l ' nan plas yo, pirin nan etwat la diferans ant de la bò kote yo.
  
  
  Jiska pwen sa a, li te vrèman entelijan ak atansyon.
  
  
  Pou li, mwen te wè Marina kounye a ritm retounen ak lide, kap alantou vid estad. Li te chita nenpòt kote epi gade nah.
  
  
  Lè sa a, tout nan yon toudenkou, mwa te wè l', yon ti fè nwa figi a yon kote nan kwen an nan estad la. Li te mache desann an pant ranje a nan chèz nan direksyon jaden an.
  
  
  Marina pa t ' wè, Mwa ankò, epi li te toujou kenbe vitès nèrveu. Li pa t 'jouk li te vini nan pye-bourik pri a ke li te wè l'. Li vire ozalantou yo ak te kòmanse leve nan emeu.
  
  
  Mwen te wè l ' gade alantou byen vit, ak mwen te konnen li te ap eseye jwenn mwen.
  
  
  Sispann li, li hissed nan tèt li. Ou fè mwa a nève ...
  
  
  Li balanse l ' ankò jan li te pran sote moute mach eskalye yo sòti nan ki pi ba yo plas. Li te byen wo ak yo te gen cheve nwa. Li te tou te gen bèl karakteristik feminen yo ke yo te fè fanm yo santi yo pwoteje.
  
  
  Marina kouri moute l', epi mwen remake ke li te premye te pran sak la ak lè sa a, anbwase lòt l'.
  
  
  "Anton,"mwen tande Marina di," mwen te fè sa ki te pi bon pou ou."
  
  
  Mwen te wè l', gwonde nan yon fwa. Li bavardaj kenbe mwa sou kwen epi yo te sou kouri a nenpòt ki moman. Li lè yo grèv, ak vit. Mwen te pa sèten ki jan anpil nan sa ki te vre ke mwen sote sou chèz yo ak dirije nan direksyon l ' yo.
  
  
  Li vire alantou epi imedyatman te wè m'. Li te tounen nan Marina a, ak men l ' te pran vòl soti. Li ap gade l ' sumilye kòm kònen frape Ay nan fè fas a, ak son yo reverberated tankou yon bal nan yon vid estad.
  
  
  'Femèl chen!'li rele byen fò nan nah.
  
  
  "Pa gen okenn, Anton, pa gen okenn!" di Marina. Men, li te deja ale ak kouri.
  
  
  Mwen te kouri nan yon ranje nan chèz yo koupe mwa mwen lè toudenkou nou te gen konpayi. Rashid la dyabolik te fè fas a premye remake lè li te parèt nan tèt yo nan mach eskalye yo ant de ranje a nan chèz.
  
  
  Lè sa a, mwen te wè lòt kat ap vini nan nou soti nan tout direksyon. Premye fwa mwen te panse a te ki jan lanfè a ta yo te konnen nou te isit la, men mwen se sa ke ale ak deside pran aksyon.
  
  
  Se konsa, yo pa t Carminian, e mwen kenbe yon aperçu nan Marina a sezi figi.
  
  
  Koulye a, li te trè pre l ' yo, rive soti ak arachman mwa a bra.
  
  
  "Rete avè m'," li l ' kase.
  
  
  Li te kache pou yon moman, ak mwen te panse li ta dakò. Olye de sa, li te vire, li kouri dèyè m', l ' asèt figi te plen nan kòlè. Mwa a choute sezi m ' ak frape m nan do la pi ba yo. Li tonbe sou yon sèl pou chak branch fanmi.
  
  
  "Vini non tounen, ou kondane moun fou," emeu rele byen fò nan li. "Mwen vle pou ede ou.'Li pa t ' koute. Li te kouri, vole sou chèz la, lansa retounen ak lide, li kouri al moute, li desann koulwa yo.
  
  
  Odin po Reefov te eseye mòde l', kenbe yon jeweled koube Mor ponya nan men l'.
  
  
  Carminyan pa t 'kapab fè yo touye l'. Li te sèlman m ' siy pou ka sa a. Si li te ka kite kay la, mwa ta yon jan kanmenm jwenn li ankò. Men, si li te mouri, tout mwen ta te kite yo te Resif yo, ak li te konnen yo ta fonn tankou yon miraj. Yon lòt Reef, yon wotè yon sèl, ki te vin moute soti nan dèyè kondwi Carminian nan kwen an kote de pass separe.
  
  
  Mwen te swiv Carminian kòm li te kòmanse sote sou chèz sa yo ak fòse mwa pou li retounen nan Reef la ak yon trase ponya. Lè li rive nan Reef a, li vole pase sou yon ranje nan chèz la ak te demisyone ant Arab ak Nima.
  
  
  Pran avantaj de moman sa a, la sove enfòmatè kouri nan lòt direksyon an ak kouri desann ale la.
  
  
  Reef lunged nan m', balance l ' ponya nan yon sovaj arc. Kòm lam la tranche nan lè a, li te plane anba chèz sa yo ak wè li frape bwa nan chèz sa yo ak yon douch nan ekla. Li vole kanpe, ankò e te pwan Reef a bra anvan li te kapab rale l 'tounen, yanking l' pou pi devan. Lè li te tonbe sou do a nan chèz la, li te frape desann pa Mwa Janm ak yon karate choute ke kraze Mwa a pòm adan an. Li grunted ak tonbe nan pye mwen.
  
  
  Li te eseye gen tan pwan kouto a, lè li te tonbe sou Mwa yo nan men yo, men li glise anba chèz sa yo. Sa a pa t ' tan a gade pou yon mwa.
  
  
  Yon lòt reef, yon yon sèl long, yo te sèlman yon pye kèk lwen. L', te wè ki jan li te kache, devine sou hema li ta ale.
  
  
  Mwen deside fòs desizyon sa a pa kouri dèyè m mwa.
  
  
  Li te vire m 'ak rale l' ponya.
  
  
  Dèyè l', li te wè Carminian voye jete tèt li nan tout chèz sa yo epi kouri desann koulwa yo. Li te kounye a soti nan rive nan lòt Resif.
  
  
  Li kouri dèyè a, de chèz nan youn nan koulwa yo epi kouri nan sòti a, kote li te tande Marina a rèl. Li pa gen okenn ankò wè li e te espere l 'pou yo kouri nan konfizyon ak eksitasyon, men kounye a li te wè l' kòm Rashid jete l ' nan tè la.
  
  
  Li chanje direksyon ak te mache sou nan li. Li te vire do soti nan Marina a ak tounen vin jwenn mwen.
  
  
  Segondè Reef swiv m', ponya nan men yo. L', te wè de lòt yo k ap apwoche soti nan kote sa yo.
  
  
  Li te kanpe, rkrokviye moute nan yon pil, ak te santi tankou yon sèf kwense pa yon pake chen mawon nan.
  
  
  Rashid te trase l', ponya ak te vin nan direksyon m', men wotè Reef pete rele ak sispann.
  
  
  "Pa gen okenn, ou pa pral touye mwa," li te bay lòd la. "Mwen vle l' et sa a ti fi vivan."
  
  
  Li kite soti yon fèbl soupi nan sekou, dwate moute, epi kite l ' misk rilaks.
  
  
  De lòt Rif rale Marina nan pye l', ak mwen te wè ke figi l ' te blan yo te pè.
  
  
  Mwen te santi lam la nan yon ponya sou do m', ak nan yon segond, mwen te antoure.
  
  
  Wotè nan yon sèl la ki moun ki te kenbe ponya nan devan yo nan m 'sèlman te ban m' yon gade supèrfisyèl. Mwen te wè ke mwa a je yo te fiks sou Rashid.
  
  
  "Se konsa, Rashid, pitit gason nan yon shithead," li krache , "ou te touye Carminyan, ou pa t'?"
  
  
  L', te wè Rashid la sousi monte nan yon pwotestasyon. "Men, mwa yo touye l', mwen di ou," Reef reponn eksitasyon.
  
  
  "Ou pa ap jis kouche a, ou ap kontinye masquerade," wotè yon sèl rele byen fò. "Ki kouche nan lang ou pa pral deplase ankò."
  
  
  Li fè remake nan de lòt Resif menm jan yo apwoche Rashid ak trase nepe.
  
  
  Rashid la devilish fè fas a trese nan yon mask nan laterè absoli. Li te demisyone tounen, tonbe ponya a, ak tonbe sou jenou l ' yo.
  
  
  "Souple kwè m'," li te di nan yon vwa anroue.
  
  
  "Mwen kwè je m'," segondè Reef krache, siy de lòt ankò.
  
  
  Rashid te resevwa nan pye l', epi yo kite la otèl. De la lòt ki te mache dèyè l', ak mwen te wè l 'lajè wonn Marina je yo gade nan m 'ak enkredilite sou figi l'.
  
  
  Li squinted nan li, gade l nan je, epi li di l ' fèmen. Li te konnen modi byen ki sa li te panse. Li te konnen sa ki te ale sou yo, epi te kapab pou anpeche tankou yon malonèt eta a nan zafè.
  
  
  Pa di m', Sè, li te di tèt li. Sa a bata yo pral pini mèt la pou tout sa ki mal la ki se deja sou konsyans l ' yo.
  
  
  Li tande Rashid la rèl, yon segondè- ' al moute kan rèl koupe pa yon kraze gurgling son, ki te swiv pa yon dégoutant mwatye-jemi, mwatye-rèl.
  
  
  De Resif te vin retounen lakay yo epi jete yon bagay sou konkrè nan devan nan wotè a yon sèl. Li te gade nan li pou yon ti moman anvan ka akonpli li te Rashid a lang.
  
  
  Li regarda nan Marina a epi yo te wè je l ' woule tounen nan tèt li kòm li pase soti. Li kenbe l ' anvan li frape tè a. "Nou ap pran sa yo de tounen El-Ahmid," wotè yon sèl te di. "Li konnen ki jan yo jwenn de sa yo di nou ki kote Carminyan se kache."
  
  
  "Mwen pa konnen anyen sou li,"mwen te di," lè m ' ni fè ti fi a."
  
  
  Reef ri, yon dousman, fache son. "Se poutèt sa li te vin isit la ak lajan an," li te di sarcastic. "Se poutèt sa ou te entèveni epi yo kite l' chape anba men nou."
  
  
  "Mwen te gen pwòp rezon ki fè yo," mwen reponn, alalejè karese Marina sou yon souflèt la.
  
  
  Ih mande l'. "Jan te fè ou konnen nou te ale nan satisfè ego isit la?"
  
  
  Ih toudenkou prezans toujou anmande m'. Mwen pa t 'wè nenpòt ki siy ki montre yo nan ih, ak mwen pa t' wè nenpòt moun ki swiv mwen.
  
  
  Segondè Reef te souri.
  
  
  "Nou jis itilize ekipman nou yo nan mòn yo nan lavil la," li te di. "Nou mete yon nonm sou tèt la minasé nan Moske nan great. Li te wè nan lari yo nan vil la kòm nou ta renmen wè mòn pase soti nan pwen vantage segondè nan mòn yo. Nou te wè ou kouri byen lwen pou Larisi yo nan yon ih gwo nwa cart. Kenbe tras nan wout ou nan machin nan te fasil. Nou te vin isit la lè nou te wè ou ale nan estad, pake machin ou epi yo kontinye ap mache."
  
  
  Li te souri grimly. Mwen te anseye yon leson nan bon sou ki jan yo te fè lavi trè difisil pou franse, Anglè ak an panyòl. Pa sèlman te ih teknik ki bon, yo te kapab adapte ih a chanje sikonstans, ki te règ la premye nan tout taktik militè yo.
  
  
  "Ou se yon Ameriken ajan, nan kou, "Reef te di. Karminyan travay pou ou ."
  
  
  "Mwen se yon atis," mwen te di. "Ti fi a pa konnen anyen. Li te yon zanmi nan Carminian a.
  
  
  L', mwen te wè Reef jès nan yon moun sou lòt moun yo ki te vin dèyè m'.
  
  
  Ak Marina nan bra l, mwen eseye vire alantou li, men, yon byen file doulè ki te eksploze nan zo bwa tèt mwen. Bright limyè klere pou yon moman, ak lè sa a, rido nan fènwa tonbe.
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 5
  
  
  
  
  
  
  
  
  Mwen te panse yo te tounen m ' nan yon momi. Mwen te toujou, tou vivan, ak mwen te momifye. Lide m ' te kouri restlessly kòm konsyans yo tou dousman retounen. Reyalizan ke mwen te mare, mwen te kòmanse yo konsantre vizyon twoub mwen an, ak tou dousman reyalize ke mwen te kapab wè nan ouvèti etwat la. Li te eseye pou avanse pou pi bra l 'yo ak santi nan yon entèdiksyon presyon sou l' mare ponyèt.
  
  
  Li te kouche sou do l ' nan limyè a pal, souke nan ki sa a te evidamman yon machin. Mwen jere yo vire tèt mwen, ak mwen te wè yon lòt figi vlope nan kèk kalite twal kap vini m', epi mwen pa t ' reyalize ke mwen ta te trete yo menm fason an.
  
  
  Li te leve epi yo te wè ke machin yo te konplètman fèmen. Lè sa a, li te rive m ' ke nou te ke yo te pran nan yon korbiyar, nan yon kabwèt ki te pote kadav vlope nan twal la pyres fineray.
  
  
  Mwen pa t 'kapab di si Marina a te konsyan oswa ou pa, ak mwen te panse petèt mwen ta dwe choute l' jwenn soti lè tranblemandtè a toudenkou sispann. Machin nan sispann, ak apre yon ti moman li tande yon byen file son, ak solèy la klere nan sentespri a, Seyè eklere enteryè a nan machin lan.
  
  
  Mwen te santi men yo trenen m 'a moute yo tounen nan machin nan epi mumbled yon bagay pou fè yo konnen mwen pa t' rèv. Mwen te dwate soti, epi ki materyèl la te dechouke li nan m'.
  
  
  Kòb li, te wè gwo Reef ri ak gade nan m', ak pou li a, gade desann nan ponyèt yo.
  
  
  "Koupe ih nan," li te bay lòd, ak yon sèl alantou lòt moun yo te libere m 'ak yon ajil balanse nan koube l' ponya.
  
  
  Li te wè ke Marina a te tou konsyan ak ke l ' bon yo te tou koupe.
  
  
  Nou te kite Casablanca epi yo te kounye a kanpe sou bò a nan wout la. Li te yon cho epi sèk nan plas, epi li te wè chwal mare nan do a nan korbiyar. Yo sèlman itilize korbiyar yo mennen nou alantou Casablanca san ke yo te remake. L', mwen te panse yo ta pran nou pi lwen lwen sou yon cheval yo.
  
  
  "Imajine si mwen pa konnen ki jan yo monte chwal li yo," li toudenkou te di yo Segondè Reef.
  
  
  "Lè sa a, sa a pral ou premye ak dènye leson," li te gronde.
  
  
  Konprann li.
  
  
  Li, gade nan chwal, ak ti souri. Yo te panse yo ekipe tout bagay yo jan yo wè anfòm.
  
  
  Te gen kat bèl, vit Arabi poulen chwal yo, yon sèl pou chak reef a, ak de rable, fò men ralanti mon. Ap eseye chape anba, se tankou kouri lwen soti nan yon Maserati sou yon Volkswagen. Yo pa t ' menm gen pou peye twòp atansyon nou. Nan kou yo, yo te jwe sa a jwèt sou yo Arabi poulen chwal sou yon ti ekip alantou lontan Reef a, ak tann pou Marina a ak m ' pou monte cheval nou yo.
  
  
  "Pa gade konsa crestfallen," hey te di l ' kòm nou te swiv la Resif. "Ou ap toujou vivan. Nou pral jwenn soti nan isit la."
  
  
  L 'hotel ee sipòte l', epi mwen swete mwen te ka te fè yon sans ti kras pi plis. Li te mande l ' chwal direksyon Reef lontan. Lè mwen te rive l', li tounen vin ak regardant nan m', unperturbed l.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Ki kote ou pran nou?" "Nan Tangye Casbah?"
  
  
  "Pa gen okenn," li te di, " sa a se sèlman ofisyèl nou baz. Nou pral pran ou nan nou operasyonèl baz, la Kasbah ke El Ahmid bati sou tèt Mòn Dersa. Li nan ap tann pou nou gen la."
  
  
  Li te ale desann epi yo te ale tounen nan Marina.
  
  
  An Dersa Forè a se nan kè a nan Rif Mòn yo, kote Abd-el-Krim kòmande twoup li pandan Rif Lagè ak ki te fèt soti pou mwa nan vil la nan Tetouan.
  
  
  Mwen te kòmanse ap mande si sa a El Ahmid te wè tèt li kòm yon lòt Abd-el-Krim, lidè a nan yon lòt rebelyon Polish. Li te jwenn ke li te rated tèt li yon anpil pi wo.
  
  
  Resif yo te ale nan yon bon coursier, byenke li te konnen ke ih Arabi chvo yo te kapab kenbe yon anpil vitès ki pi wo pou yon peryòd ki pi long nan tan.
  
  
  Li te swe abundant nan solèy la cho. Li voye je nan Marina a ak te wè sa ki rad li te se konsa mouye ke li gade tankou li te gen tonbe nan yon a lak.
  
  
  Li te pandye alantou Nah ak evidan dansite, mete aksan sou chak koub nan l ' tete gwo, ak ti pwente pwen. Li fè menm insistans nan long liy de kwis li ak disparèt nan yon gwo twou san fon V nan pati anba a nan kò li. L 'cheve nwa cascade desann dèyè l', epi li te pran sou yon diferan bote, yon férosité ak sovaj sinplisité.
  
  
  Li te di m ' ke Marina a se mwatye panyòl, mwatye Maròk. Ak panyòl san te leve soti vivan nan sifas la, se konsa ke li gade tankou yon sovaj gypsy soti nan ti mòn yo nan Andalusia.
  
  
  Ankouraje yo janmn ka rache l 'alantou aparèy la plant yo leve nan mwen, pou fè renmen l' nan tout l ' èkstravagans. Ak l', te konnen ke si li te panse se konsa, Resif yo ta dwe definitivman nan opinyon an menm.
  
  
  Men, mwen ta deja remake ke yo pa t ' yon femèl chen nan mòksis gòj-slashers, men yon trè disipline gwoup. Petèt yo te panse ke se konsa, men yo pa t'.
  
  
  Marina, li fè fas a mouye ak klere, te konn moute ak yon detèmine, prèske fache enèji, ak li te konnen li te ap eseye ranplase l ' laperèz ak kòlè. Jiskaske nou te sispann nan zitoun a, yon estati achera nan pye oliv, nan dlo chwal yo, mwen te panse mwen te nan plas. Men, lè li vini, li kanpe pwochen nan m ' ak ap gade Resif yo manje chwal yo, mwen te konnen pi byen.
  
  
  Li te di. "Ki sa ki nan pral rive nou, Nick? ""Poukisa pa yo jis touye nou, si sa a, se sa yo ap planifye pou fè, omwen li pral sou."
  
  
  Ey ta ka gen te di ke li te twò fasil, men se pa Stahl.
  
  
  Yo pral gen anpil tan figi konnen sa yo ap fè. Mwen pa t 'konnen li pou kont li, men mwen pa t' panse ke li te pral gen yon konvèsasyon zanmitay nan yon campfire.
  
  
  "Mwen panse ke yo vle mande pou nou gen kèk kesyon," mari l ' te di. Mwen pa t ' presize ki jan yo poze kesyon.
  
  
  Resif yo fin wouze tout chwal yo ak siy pou nou chita desann. Solèy la te pandye pi ba nan syèl la, ak lè nou te kite yo ankò, li pa t ' se konsa cho.
  
  
  Mwen tcheke ke de tib yo nan penti abazde a te toujou nan m ' tounen pòch yo, epi yo te gen.
  
  
  Resif yo, nan kou, fouye m ' lè mwen te san konesans, epi deside penti abazde a te inonsan. Nan tan sa a, li te sèlman zam, ak Konstelasyon nan mwa a te limite jodi a.
  
  
  Mwen te deside ke Marina a ak mwen ta dwe bloke pou yon pandan y ap jouk mwen te gen tan jwenn lwen li tout. Mwen aplike pou tèt mwen mo sa yo "a anvan yo", li, pa gen anpil siyifikasyon mwens pesimism pase "si".
  
  
  Nou te konn moute sou, ak cho jou, yo finalman te fè li pou nwit lan la fre kòm nou te rive premye ti mòn yo nan la Mòn Rif Fò.
  
  
  Resif yo sispann ankò, men, pa pou lontan, nan kwen an nan yon ti mòn lak. Koulye a, te gen de moun sa yo Marina ak m ' nan fè nwa a. Nou kontinye sou li a, ak savann lan plenn te bay fason pou defile ak pasaj etwat. Marina te jwenn li difisil yo rete reveye, epi li gade l ' byen. Li te fin itilize, vide ak konplètman fin itilize.
  
  
  Kòb li, te santi yon ti kras diferan, ak te etone ke li te dire sa a lontan. Menm mouvman an nan chwal la pa gen okenn ankò detounen Ay dòmi. Li te wè je l ' fèmen epi yo remake ke li te kòmanse pou diaporama sou aparèy la. Li te dwat bò kote l', jis nan tan yo kenbe l ' menm jan li woule sou.
  
  
  Li te fèt yo tounen, epi yo te imedyatman ki te antoure pa Resif.
  
  
  "Li ka pa ale sou," mwen te di, kenbe la ti fi a nan bra mwen yo.
  
  
  Wotè yon sèl te pale piti piti nan lòt moun, ak Marina a te trennen alantou bra mwen yo ak voye yo jete tankou yon sak farin frans pou lavi sou aparèy la, tèt li ak janm li pendant nan li yo kote.
  
  
  Avèk yon rapid kèk vire nan kòd la, yo mare l 'nan plas, lage m' nan ren yo, epi rekòmanse a menm shofe coursier.
  
  
  Sa yo salo pa janm jwenn fatige? - Mwen te mande l ' nan tèt mwen. Toudenkou, wout la vin pi apik ak nou te ale pi dousman. Mwen te asire w ke nou te rive nan Mòn Dersa.
  
  
  Nou te kondwi nan ki pi nan mitan lannwit, ak je l ' tcheke nan syèl la pou siy yo an premye nan k ap apwoche solèy leve. Sa a te pa ankò te pase lè, apre yon vire byen file nan yon chemen etwat, nou toudenkou te rive nan fè nwa a silwèt a nan ti fò ki, de masiv sentry-tankou gwo fò tou won nan chak kwen anwo yon koleksyon nan fleo ak konekte estrikti.
  
  
  Li te Casbah la nan El-Ahmid. Malgre ke li te sèlman dènyèman te bati, li te swiv règleman achitekti a nan fin vye granmoun tradisyonèl fò oswa sitadèl.
  
  
  Bò pòtay lavil la prensipal, segondè yo ak vout, yo te louvri, ak ih te totalman siveye pa sèlman sentinel.
  
  
  Nou te kondwi ansanm li epi yo sispann nan yon wòch lakou. Mwen te wè lòt resif sou mi yo ak sou tè a poto yo nan de gwo fò tou won. Yo kite ale nan Marina a, ak li diminuer sou planche-a, reveye. Li te eseye pou kanpe a, men li fèrme, douloureux misk yo te refize èd.
  
  
  De Resif yo leve l 'nan pye l' ak yo te kòmanse trennen l ' ale.
  
  
  "Fanm yo nan trimès," wotè yon sèl te di. "Manyè di nèg konfyans yo, pou veye l'."
  
  
  Li vire m'. "El Ahmid pral wè ou kòm pli vit ke li vin leve, li gen manje maten," li te di. "Nan entre-temps la, ou gen yon kèk èdtan panse sou sa ki pral rive ou si ou pa kolabore ak nou."
  
  
  "Mwen ap panse avèk anpil atansyon," mwen te di. "Mwen te pwomèt."
  
  
  Kòm yo te mennen m ' ale, mwen te deja panse, men se pa sou sa yo vle di. Li te remake ke mi yo ki nan fò won yo yo te pi wo pase twati yo nan konekte youn ak bilding dèyè Kasbah. Li te tou te wè ke miray ranpa a nan pa t ' kouvri do a nan Kasbah, men yo te konekte nan bilding yo.
  
  
  Lè yo te mennen m ' desann wòch mach eskalye yo, mwen te deja gen yon trè bon kat jeyografik nan zòn nan nan tèt mwen. Pòt la dèyè ba pase kouto louvri, epi mwen te pouse nan yon mouye wòch selil, sans ak vid eksepte pou pay la nan kwen an.
  
  
  "Sonje m' pa janm vin isit la ankò," li te murmures de Resif.
  
  
  Yo voye je nan m ' blankly, te kriye byen fò devan pòt kay la, ak pozisyone tèt yo sou swa bò nan Nah. Gen yo pral yo dwe sou devwa pou tou de bout nan nwit la la. Li pa t 'reyèlman gen pwoblèm, paske mwen pa t' pare pou aksyon ankò.
  
  
  Frèt la wòch planche a te di, men, nan omwen li te kapab detire soti ak deplase li douloureux misk.
  
  
  Li te panse sou sa ki wotè nonm te di sou travay ak yo, epi yo ri ruefully. Li pa t ' kapab menm kolabore menm si otèl la te fè. Kote Carminian te kache a se kòm anpil yon mistè pou m ' menm jan li a se nan yo. Men, mwen te konnen mwen pa janm ta kapab konvenk ih nan sa.
  
  
  Olye de sa, mwen te gen yo chèche konnen ki moun ki te an chaj. Mwen te gen pou yo eseye figi konnen sa ki te ale sou. Nan nenpòt ka, yo te deja kalifye a m ' tankou yon Ameriken ajan. Mwen te gen pa gen anyen a pèdi, men tèt mwen, men mwen te itilize li.
  
  
  Li tonbe nan dòmi sou planche a wòch, toujou mande ki jan li te resevwa isit la ak ki jan sa yo sovaj sou mòn abitan anfòm nan fou sa a mistè nan zin jimo enfòmatè.
  
  
  Li leve lè a entèdi pòt louvri ak yon krake nan unlubricated gon.
  
  
  De Resif antre nan sal la ak rale m 'nan pye m'. Ih ka fè yo touye tou de peyi yo, men li pa t ' tan ankò. Li pa gen pou pou genyen yon batay ak pèdi lagè a.
  
  
  "El Ahmid se tann lap tann pou ou, kochon," youn nan yo gronde, pouse m ' alantou kamera a.
  
  
  Mwen te dirije tounen moute mach eskalye yo pou yon bon bout chanm ki kounye a louvri moute ankò pou yon chanm ak moun rich sou rido yo, lansan, epè kapèt, ak epè zòrye jete isit la epi gen.
  
  
  Sou lòt bò a nan li te yon nonm nan yon klasik Arab kwaf, ki louvri chemiz, ak kalson. Li chita sou kabann lan, otou moun sa yo zòrye.
  
  
  Yon mens, etwat-waisted ti fi te ajenou bò kote l', bay manje l mwa oliv ak rezen. Li te pote wè-atravè pantalon ak yon soutyen ki pa t ' kouvri ren li. Nen l 'te long ak te kòmanse nan fen a, je l' te klere byen bèl nwa, ak tout cheve nan tèt li te pandye blesi a desann l ' tounen. Li te bon, men se pa trè, et tete l 'bulged nan bra l' yo tankou de ti mòn nan oliv pertness.
  
  
  De Rif ki te avè m ' bese tèt jouk atè modest jouk ih tèt yo prèske manyen etaj la nan devan sou nonm lan.
  
  
  Mwa a pou yo fè fas a te long ak angilè, ak yon segondè, laj fwon ak yon long, mens, pi wo a nen byen-ki te fòme, enpòtan bouch yo. Li te yon domine fè fas a, kite lògèy vire tèt, mechan, ak konplètman pwòp tèt ou-konfyans. Mwa a nan je, nan fè nwa epi w pèse kò w, gade nan m ' ak deden.
  
  
  "Bow desann jan ou kanpe devan El Ahmid, pitit gason nan yon kochon," li te hissed, je l ' yo raz nan mwen yo ye.
  
  
  "Mwen pa konnen ki jan yo fè sa," li te di li ak yon souri.
  
  
  Li, te wè nan mepri nan je l ' yo vire nan kòlè. Li aksidantèlman regarda nan ti fi a.
  
  
  Je l ' yo te leve soti vivan nan enkredilite. Li te klè ke sa yo repons pa ta dwe bay El Ahmid.
  
  
  Li kenbe je m ' ak leve kanpe. L ' devine te ke li te wo, sis pye.
  
  
  "Bow desann," li te bay lòd, flagran fou, jès nan direksyon pòt la.
  
  
  Mwen te konnen sa mwen te fè, ak mwen te fè li sou objektif. Mwen pral pran l 'mwa a soti nan balans lan, fè l' fache. Li pa t ' pran tan. Li te sèlman itilize yo ranpli obeyisans.
  
  
  "Tonbe a," mwen te di suksen.
  
  
  Li murmures yon madichon ak rale soti yon fwèt soti nan anba youn nan zòrye yo. Li te pran de long pwogrè nan devan m ' ak fwete soti ak fwèt.
  
  
  Mwen te sèlman te tounen tèt mwen kite kònen frape tèt mwen. Mwen te santi yon tras nan yo san ke fwe chire sevè ak gwo soufwans nan m ' yo yon souflèt. Li mimmo gade nan ti fi a.
  
  
  Li t ap gade tout bagay la ak pike enterè yo. Li te kanpe avèk li fwe leve soti vivan, rete ap tann pou m ' nan banza oswa pran yon lòt souflèt. L 'yon ti kras tonbe jenou l, tankou si sou yo tonbe, lè sa a jete yon frank kout pyen soti nan dèyè do m'. Li screeched nan bouch li tankou yon bal, e li te pran vòl bak, zòrye vole nan tout direksyon kòm li frape tè a.
  
  
  Ti fi a te deja nan bò kote l 'anvan li te ateri sou etaj la, frape hey nan tèt nan jenou l 'kòm li te caresses mwa a pou yo fè fas a ak men l'. Men, je l 'yo te sou m', toujou etone, men kounye a melanje ak yon lòt bagay, petèt respè.
  
  
  De Resif lunged nan m', chak kenbe men m ' yo.
  
  
  Li te eseye pa rale lwen, li kanpe rilaks.
  
  
  El Ahmid soutenue tèt li moute sou yon sèl manch rad koud bra a, san yo kouri tout lòt peyi sou kwen an nan rta mwa.
  
  
  Jenn fi a te ba l ' yon kè sote akolad.
  
  
  Li te souke li koupe kolè yo epi yo te leve kanpe. "Kite ale nan la mwa," li te di nan de Resif, ki moun ki imedyatman retrete. "Pou sa a, li pral mouri yon mil moun ki mouri," li te ajoute.
  
  
  Li voye je nan ti fi a ki moun ki te deja bò kote l 'jan l' chita tounen desann sou zòrye yo. Li te pi plis pase jis yon sèvant, kòm li te koze avè l ' ak te pran swen nan tout bezwen li. Li te yon mwa pi renmen e yo te vle li rete fason sa a. Wout la li dabbed nan mwa a senyen lèv ak yon moso twal mou te fè m ' sezi si li te kapab pètèt renmen ego. Li pa t ' reyèlman gen pwoblèm pou Della. Li te gen yon bagay fè ak gi, ak yon lide byen vit yo te kòmanse nan fòm lan nan mwen labou nan sèvo.
  
  
  El Ahmid pouse l 'ale jan sa a te gen yon pouki tout bri dèyè m', epi li tounen.
  
  
  Marina te dirije pa de plis Resif. Li te wete desann nan yon soutyen nwa ak ti nwa kilòt, l 'lontan janm fèt san pwoblèm koube nan pati ki pi ba nan kò li, et tete l', pi gwo ak fuller pase sa yo ki nan yon ti fi Arab, bulged soti nan bra.
  
  
  Resif yo pouse l pou pi devan nan devan nan El Ahmid.
  
  
  Mwen te wè l 'jete yon sezi gade nan direksyon m ' menm jan yo te pase mimmo m', men je m 'yo te sitou sou El Ahmid, ak mwen wè l' bay na yon gade atansyon.
  
  
  Li voye je enpasyans nan Marina a long, gra kò a, absòbe l 'ak je l', ak mwen te wè ke li te deja imajine l ' nan tan kap vini an.
  
  
  Li te tou te wè Berber ti fi gade nan l ' ak flèch je yo. Ak bon konprann p 'ap janm fini nan sèks l', li te konnen danje ki genyen nan pozisyon li moman sa a li te wè ih.
  
  
  Lide a nan tèt mwen byento te kòmanse vin pi momantòm. El Ahmid te vinn leve epi li te kounye a ap mache alantou Marina a, gade nan li soti nan tout ang, tankou si li te pral achte yon san mare.
  
  
  Marina chita imobilité, li sayi manton soti. Sèlman pi rapid ap monte ak tonbe nan bon gou l tete devwale terib tanpèt fewòs andedan nah.
  
  
  Avèk tipik Arab awogans, El Ahmid sispann nan devan m', je l ' yon lòt fwa ankò te ranpli avèk siprèm mepri.
  
  
  "Ou se yon Ameriken ajan," li te di. "Nou konnen pou asire w. Se li fanm ou?"
  
  
  "Aktyèlman," mwen te di. "M' ak li pou kont li."
  
  
  Marina te tounen, ak je l 'klere ankò jan li te gade nan l'.
  
  
  Mwen pa t ' renmen lè l sèvi avèk li nan fason sa a, men mwen te konnen sa ki El Ahmid a konplitché sans ta fè ak ti sa a, moso nan enfòmasyon, ak mwen te absoliman dwat.
  
  
  "Li se pa batay pa nou ankò, Ameriken yo," li te anonse. "Li ki dwe nan El Ahmid."
  
  
  Li ri ak wè kòlè bouyonant nan mwa a nan je yo.
  
  
  "Li pral pa janm bay tèt li moute nan yon òdinè mòn ansasen lidè," mwen te di. Ak yon glise rapid nan men l', li te mache sou nan Marina a ak chire bra sou pwatrin li.
  
  
  El Ahmid je laji avèk pasyon kòm li te regardant nan fertile krèm-e-blan ti mòn nan Marina a tete. "Sa a se sèlman pou yon nonm brav, yon nonm nan aksyon," mwen te di. "Mwen konnen sa a, fanm lan. Li obeyi sèlman pi bon gason. Ou ap pa gen anyen.'
  
  
  Li te demisyone pou pi devan pou kout fwèt soti, men ki te fèt tounen tankou je l ' klere ak kòlè. "Non an nan El Ahmid pral li te ye nan tout mond lan," li te makònen anpil. "Li pral gen kè kontan kap vini El Ahmid."
  
  
  'Poukisa?'jis mande l'. "Li se ale nan volè yon gwo caravan?"
  
  
  "El Ahmid ap mennen nan nouvo konkèt nan Ewòp," li te di byen fò. "El Ahmid pral fè istwa repete tèt li."
  
  
  Li frape sib la ak kenbe pouse.
  
  
  "El Ahmid se tankou plen nan mo vid tankou yon nonm ki fin vye granmoun," li te reponn ak yon fin vye granmoun Maròk pwovèb.
  
  
  Tan sa a, mwa a tanperaman te eksploze, e li te lage yon seri de kou yo ak fwèt.
  
  
  Li eskive kou ak tounen vin jwenn trape ih ak zepòl li.
  
  
  De Resif te pwan m 'epi yo tounen vin nan m' alantou. La twisted fwe koupe gwo soufwans nan segondè mwen yon sèl, ak yon ti tan manyen machwè mwen, ak mwen te santi m san ruisèlman desann manton mwen.
  
  
  "Koute m', ou ensolan chen," li kase. "Mwen anvan m' chire ou minables po apa a, ba ou yon leson nan istwa ansyen ak evènman nan lavni. Nou, pèp la nan Reef la, yo te inyore lontan ase. Nou yo te toujou kenbe nan entimite se konsa ke nou ta dwe tou pre, lè nou goumen, yo te kondwi soti uzurpe, men otreman nou yo te inyore. Men, li la tout sou kounye a. Mòn sa yo, ki sitiye sou pati nò a kloti ak pòtay yo, yo nan Ewòp, yo pral sèvi kòm pasaj pou nouvo konkèt soti nan Lès la. Èske w konnen istwa nou, infidèl?" Èske w konnen ki jan Mizilman yo fòs yo nan setyèm lan ak wityèm syèk bat Ewòp?
  
  
  Li nodded pou l'. "Yo te janbe lòt Kanal la nan Gibraltar,"mwen te di," soti nan kote Maròk, ak peyi Espay yo ki pi pre."
  
  
  "Mal la non," li te di, je l ' yo ekleraj moute nan prospect la. "Ki sa ou rele Gibraltar, nou rele li apre a Mizilman yo emir ki moun ki te kaptire mwa a nan Jabal Tariq oswa Mòn Tariq. Men, Gibraltar se jis yon moso nan wòch. Nou pral konkeri peyi Espay."
  
  
  "Si ou menm ak konpayi ou se planifikasyon yo anvayi Espay, ale pi devan," mwen te di, ranfroye.
  
  
  Mwen pa t ' kapab imajine li te gen yon ih plan.
  
  
  An Carminans ta te rekonèt nen pou ki sa li te vo, yon plan pou envante pa yon moun fou ki pa ta gen te pase sou nou, pou Larisi yo, pou nou, yo ban nou. Yo pa t ' menm eseye vann li. Pa gen okenn, li dwe yon lòt bagay, epi li te santi yon distenk fredi nan pwochen l ' yo nan mo yo.
  
  
  "Pwogram yo se konkeran an nan Islam, yo te pote ak yo nan mond lan nan Lès la byen Lwen nan moun, lide yo ak ki gen tout pouvwa," li te di ak yon souri. "Mwen te konkli jis tankou yon akò ge benefis ak zanmi nou yo soti nan Lès la."
  
  
  Frèt Stahl se menm pi frèt. "Ou vle di la Wouj Chinwa," mwen di, ap eseye pou fè son pou nonchalan.
  
  
  Li te souri ankò, tankou yon satisfè cobra. "Absoliman kokenn," li te hissed. "Ansanm, nou pral louvri yon chapit nouvo nan istwa lemonn."
  
  
  Li vin chonje sizyèm man nan fin vye granmoun ki estab, ki moun li te gen sèlman yo wè li soti nan dèyè.
  
  
  "Yon sèl jou, pa chans, pandan y ap chita sou yon promontory nan Resif tou pre Tetuan," li te di, " mwen te vini atravè yon kokenn estrikti ki ka kenbe tèt la piramid ak sfenks. Li te jwenn pa yon wityèm syèk tinèl ki kouri soti nan Mawòk anba Kanal la nan Gibraltar nan peyi Espay. Li te konplètman mete, eksepte pou dènye santèn mèt, nan yon direksyon ki nan peyi Espay. Li te aparamman pa janm te itilize, ak pesonn pa konnen poukisa ankò. Men, an mwa yo ka te itilize ."
  
  
  Mo sa yo kònen klewon menasan, ak mwen vrèman pa t ' bezwen mande poukisa, men, mwen te gen pou koute tout bagay sa yo.
  
  
  "Ou gen te dakò ak Chinwa Kominis yo," mwen te di. "Ou vle anvayi Espay nan tinèl la." Jan mwen di, lide m ' gen otorize moute. De peyi yo te sèlman kenz kilomèt apa.
  
  
  Tinèl la ap bay la premye atak sipriz, men tinèl la pral sèlman yon zouti. Men, Konstelasyon a nan mwa a te yon reyèl eksplozif faktè jodi a, ak Carminians imedyatman reyalize li.
  
  
  Pou Espay, Mediterane a rete nan yon jistis ki estab frè parèy. Li ta dwe yon benefis reyèl pou la Chinwa pou kreye pwoblèm ki genyen. Dè milye de long kanpe rivalite, alyans, ak relasyon emosyonèl yo pral etabli. San dout, Chinwa volontè yo pral anvan pa Resif, epi sa ap menm prezante yon aspè nan a Ansyen lagè apa pou bondye ant Mizilman ak Kretyen, reyèlman kreye yon pakèt moun sou pwoblèm enprevi.
  
  
  Li te tout kokenn nan tout sans, fantastikman sovaj ak fantastikman danjere.
  
  
  Koulye a, li te wè ki sa ki El Ahmid vle di pa repete istwa.
  
  
  Li te wè tèt li kòm yon modèn Mizilman konkeran ak Chinwa a kòm mwa moun k ' ap ede. Men, pa tout bagay ki te nan plas yo ankò. Nan tankou yon operasyon, moun ki te bezwen, yon anpil nan moun. Ak ki jan lanfè a yo te sipoze jwenn isit la?
  
  
  Li voye je nan Marina a, ki moun ki te kounye a chita imobilité, gade nan etaj la. Lè sa a, li gade tounen nan El Ahmid. Li soupi dekontrakte ak chuckled.
  
  
  "Bon istwa," mwen te di. "Mwen prèske reskonsab li nan ou. Men, tankou yon operasyon mande pou moun yo, anpil moun. Ak premye ou gen pou yo eseye jwenn ih isit la san yo pa nenpòt moun ki wè oswa remarke ih, ak ou pa kapab fè sa. Nan pwen sa a, ou tout antye istwa a vire nan pousyè ."
  
  
  El Ahmid te souri ankò, ki smug, grimes kulote lase ak degoutan mepri ...
  
  
  "Dwa koulye a,," li te di, " yon gwo caravan ap apwoche Ujda, lès fen a nan Taza Ravin. Karavàn lan pati de yon trè rich machann vann esklav, yon trafikè nan fanm, nenpòt ki moun ki wè li. Gen plis pase senk san fanm abiye nan lekòl segondè, ki, kòm ou konnen, konplètman kache moun yo, eksepte pou je yo. Li tou te gen sou de san gad nan djellabs ki pwoteje a nan fanm."
  
  
  "Ak fanm yo anba ih haikami yo aktyèlman Chinwa sòlda yo, kòm yo se gad yo," fini l ' pou sa.
  
  
  "Moun ki te te pote sou rivaj bato kago nan sou ven-senk pò nan Le Kalle Algiers. Gen, aranjman yo te fè yo pote ih nan yon pwen reyinyon nan Sahara la. Gen karavàn lan te reyini e yo voye yo sou wout li. Senk plis nan sa yo karavàn yo te reyini, ak tout nan yo ap rive pandan dimanch. Nan kou, apre yo fin atak la premye sou panyòl tè a te fèt, gen ta dwe pa gen okenn bezwen pou sa yo sekrè antrepriz. Nou te dédié moun ki se pare yo touye wa a ak kle yo gouvènman dirijan le pli vit ke batay la kòmanse nan peyi Espay. Tout nan Maròk ap vire nan yon chodyè, epi mwen yo ap vin pi popilè nan tout mond lan kòm yon lidè ."
  
  
  Li fèmen zòrèy li pou rès la nan El Ahmid nan bèl diskou. Li te konvenki ke li te reyenkanasyon an nan jwèt la ansyen Islamik konkéran yo ki te anvayi nan Ewòp. Li pa t ' trè enpòtan. Chinwa yo te itilize mwa. Yo pa t ' pran swen si Mwa a brital plan nan plas nan etap final la oswa ou pa.
  
  
  Kèlkeswa rezilta a, li pral lakòz konfizyon ak destriksyon sou yon echèl la katastwofik pou pouvwa Lwès yo ak mete ih nan yon ti mas glo dimansyon nan mitan an nan Mediterane basen lan. Mwa pwopagann ki gen valè yo pral pran sou astwonomik pwopòsyon pou anpil enstab tibebe ki fèk fèt nasyon yo.
  
  
  Nan kou, li te konnen ke Larisi yo ta ka egalman fache si wouj la Chinwa toudenkou parèt isit la, nan zòn nan nan Nò ak Sid Ewòp. Lontan de sa, yo deside ke si gen te ale nan yon kominis soulèvman nenpòt kote, li ta gen yo dwe ki te òganize pa yo, yo pa pa la Wouj Chinwa.
  
  
  Mwen te panse sou momantòm lan ki te sa a ta vle di pou wouj gwoup la nan Espay, Pòtigal, e menm Frans. Plis la l gade nan plan an, plis nan li te reyalize ke li ta gen konsekans ki aplikab nan tout mond lan.
  
  
  El Ahmid fini pale, epi l 'a atansyon te desine tounen nan l'. Li te mache sou nan Marina a ak rive jwenn soti nan manyen l ' tete.
  
  
  Li flinched, epi kouri nan direksyon m'.
  
  
  "Yon ki ra bote," El Ahmid murmures, gade nan Marina a, ki moun ki te ap eseye kouvri l 'tete fè soti nan m'.
  
  
  Li leve je l ' soti nah.
  
  
  "Ou chwazi defisi a," papa l ' te di. Mwen pa ka ede ou, mwen renmen anpil. Li se lidè a. Li kenbe tout kat yo."
  
  
  "Yon te panse de ki ra klè," El Ahmid te di. Fè espre inyore choke enkredilite, li te wè nan Marina a je yo, li te dekontrakte deplase kontanple l ' yo Berber ti fi a ki kanpe yon ti kras apa.
  
  
  Li te sinistr, menm si li te souri seductively kòm li te pwoche bò El Ahmid ak orèy yon bagay em.
  
  
  Li te pale sevè pou l 'nan Tarrafit, je l' pa janm kite Marina a.
  
  
  Li te wè kòlè flash nan je l', ak li te di yon bagay em.
  
  
  Mwa a nan rimatism te yon toudenkou, backhanded kònen ki voye l ' ekraze nan tè a. Anvan li te kapab jwenn leve, li te wè ego nan pye gout hey, nan lavi yo.
  
  
  Li gasped epi li te tonbe nan etaj la.
  
  
  "Ou pa gen pou yo di El Ahmid sa ki fè," li abwaye, hey.
  
  
  Ti fi a bese tèt li, ap eseye trape souf li, men mwen te kapab wè ke je l ' te vle Marina a, ak te gen rayi nan yo.
  
  
  Li ta ka prèske li panse kouri nan lespri li. Li ta ba l', hey, yon sèl plis pouse. Mwen voye l ' yon lèt nan Marina.
  
  
  "Ou ta pi bon dwe bon pou l', siwo myèl," mwen te di. Ee mete bra l 'alantou ren li yo ak te ba l' yon ti kras pouse nan Ahmid nan direksyon.
  
  
  "Rezonab," mwen kontinye, " jwe kat ou byen, epi ou pral vin tounen tou de fason nan yon sèl pyès."
  
  
  Marina a je yo te nan pisin nan fache doulè.
  
  
  "Ou pa gen okenn prensip," li te kase m'. "Ou ta ka fè anyen pou yo eseye pou konsève pou po pwòp ou yo. Ou ta ka menm vann manman ou soti.
  
  
  Li te monte zèpòl li di pa gen anyen.
  
  
  El Ahmid te ap gade sèn nan, epi kounye a li te pale, vwa l ' difisil. "Ap apresyasyon ou jwenn nan pwen kote ou pa ka di m ki kote Carminian se kache?"
  
  
  Li nodded pou l'. "Mwen pa konnen kote egzak la," mwen te di, " men, sid la nan Casablanca ou gen yon bagay yo rele Nwa ak yon bagay lòt bagay."
  
  
  "Wòch nwa," li te koupe. "Les Roches Moires".
  
  
  "Wi, sa a, se ki sa ki li rele," mwen te di. "Li te kache nan zòn sa a, yon kote nan yon ti cannery."
  
  
  Li pral pran yo nan omwen yon jou yo dekouvri ke mwen te fè sa a moute. Pa lè sa a,, mwen pa pral isit la ankò, oswa li pa pral gen pwoblèm.
  
  
  "Oke, ki jan sou ou, kite m' ale kounye a," mwen te di. "Li te kolabore ak ou, epi ou te resevwa sa ou te vle." Li voye je nan Marina. "Nan reyalite, ou gen menm plis pase ou été te planifye."
  
  
  "Ou anfantin naivté amazes m'," El Ahmid te di yo ak yon grin sou figi l ' yo. Li kase dwèt li, ak de Resif te demisyone pou pi devan pou gen tan pwan m'.
  
  
  "Pran l' ale," li te di. Li te dousman te santi machwè l ' yo. "Nan demen maten, mwen pral deside ki jan li pral mouri. Mwen vle pou yo vini ak yon bagay espesyal pou l'."
  
  
  Kòm yo te mennen m ' ale, li pran yon ti koutje sou rapid nan Berber ti fi. Li te kanpe yon ti kras sou yon bò ak gade nan El Ahmid, ki moun ki te kòmanse pou flechi jan li te gade nan Marina.
  
  
  Marina pral dwe san danje pou kounye a. Li ta trete l ' ak gan swa, omwen pou premye jou yo kèk.
  
  
  El Ahmid ranmase rad li ak vlope li sou zepòl li.
  
  
  Li gade tounen nan Berber ti fi, epi li rele alantou pòt la.
  
  
  "Manyè di em, kite m' ale, Marina."
  
  
  Evidan siyifikasyon nan demann mwen fè, lefèt ke Marina a pral byento pran sou yon pozisyon enfliyan, te fè egzakteman sa ki otèl li te fè. Sa te twòp pou yon Berber ti fi. Mwen te wè l 'vire ak mache ale, je l' yo flèch ak kòlè frèt.
  
  
  Li chuckled pou tèt li. Apre tout ane sa yo, li ta gen li te ye yon bagay sou fanm yo, li te di tèt li. Ak fanm nan sikoloji a ap travay menm bagay la tou pou tout moun, si wi ou non yo rive nan Manhattan oswa Mawòk, otou Paris oswa Palermo, otou lavil Atèn oswa nan addis ababa. Mwen te konte sou li pou yo travay ankò.
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 6
  
  
  
  
  
  
  
  
  Li pa t ' retounen nan selil la menm. Tan sa a, li te yon gwo wòch prizon ak lapenn-ki gen fòm chiriji bag. Mwen ponyèt yo te mare nan sa yo bag, fòse m 'yo ouvètman kanpe kont miray la ak men m' leve soti vivan.
  
  
  Li te yon kote ki te bati yo kenbe anpil prizonye, men nan tan sa a li te youn nan sèlman gen. Nan lòt kwen nan li, mwen wè sa ki gade yon ti jan tankou yon diven laprès, men, mwen te konnen tach yo sou kote sa yo pa ji rezen.
  
  
  Nan ant gade insect, ravèt, ak areye scurry alantou sou tè a, li te eseye vini ak yon plan. Si nou sipoze tout bagay ale jan li te planifye, mwen pral jwenn soti nan isit la. Oke, men lè sa a, ki sa mwen ta dwe fè?
  
  
  Nou te gen yon konsila Ameriken nan Tangye. Si mwen te kapab jwenn l', RACH la priyorite kòd ta mennen m ' nan Malfini, ak li te kapab manch li yo soti nan gen. Men, li te pran tan, epi tou li te pran m ' lwen soti nan aksyon an.
  
  
  Si premye a caravan te akòz yo rive nan nenpòt ki minit, ak te gen senk plis sou ih wout la, li vle di ke pwoblèm yo te pral rive. Li te yon vriy nan jou sa yo, petèt menm èdtan.
  
  
  Mwen bezwen voye yon mesaj bay Malfini ak jwenn tinèl la. Depi mwen pa t ' kapab yo dwe nan de kote nan yon fwa, mwen te gen fè konfyans sou Marina.
  
  
  Menm koulye a, li pa ta menm di m ' ki sa ki tan li te, men mwen te konnen ke ta ka chanje. Men, li pral ale tou de fason sou l poukont li, oswa ou pral li fè bak epi pou yo jwenn soti nan dezòd sa a? Li pa t ' menm yon Ameriken, ak chans li nan sa a sitiyasyon yo yo te trè minim nan pi bon.
  
  
  Li te souri nan tèt li. Mwen ta bay li nan l', men lè w ap pran pati nan tout bagay sa, yon wòl pèsonèl ki trè kèk fanm vle gen. Anplis, li jis te di m ' ke mwen pa gen okenn prensip. Petèt li te dwat.
  
  
  Li te fè pran pwòp desizyon l 'ak yo te eseye soti miray ranpa a nan de gwo chenn yo nan amizman l' yo, balance l ' yo ponyèt dèyè, yo soti ak ap eseye gratis ih soti nan miray ranpa a nan konsolidasyon. Natirèlman, li te yon fatra nan tan, men mwen te fè li.
  
  
  Mwen te gen plizyè vizitè yo nan plizyè okazyon. Sentry resif te vini pou tcheke sou mwen. Sou lòt bò a nan prizon an, yon liy mens nan limyè solèy la eklere prizon an. Lè li te ale, mwen te konnen jou a, te chèf, ak tou dousman fènwa a seeped nan kacho m', jouk tan mwen te nan anplasman an nwa nan mitan lannwit lan. Limyè a sèlman se te yon siyman limyè ki apa pou reflete soti nan yon miray-monte flanbo nan koridò deyò.
  
  
  Pandan lè t ap pase, mwen te kòmanse ap mande si mwen kwè nan prensip debaz yo nan fanm yo sikoloji yo te deplace. Li chuckled dryly. Si gen yon bagay ale mal, li pral yon lanfè nan yon anpil nan plezi.
  
  
  Ak lè sa a, zòrèy mwen kenbe yon bouke anpil son; mou shaggy nan ki fè nwa. Li gade desann kourb koridò a, nan espas ki la louvri, li wè yon figi mens parèt, lè sa a, sispann ak gade alantou.
  
  
  "Mwen isit la," mwen orèy.
  
  
  Li imedyatman te vin sou m 'ak mete ajenou akote m'. Li te toujou mete ekipe a ki kenbe lavi l ' ki lach ak absoli pantalon.
  
  
  "Mwen te ap tann pou ou," chuckled li nan fè nwa.
  
  
  Li franse a te lou ak yon Berbère kirye epi li te di: "se Konsa, ou pwomèt pou yo kenbe kontra a?"
  
  
  Li nodded pou l'. "Èske w ap pwomèt yo pran l' avèk ou?" li te mande.
  
  
  "Ou te kite m' ale, epi mwen pral pran fi a avè m', mwen te pwomèt," mwen te di.
  
  
  Li te rive jwenn deyò epi desere a fè kwa boulon ki te fèt menòt ' ponyèt ansanm. Men m ' tonbe pou m kote sa yo, ak ih fwote li pou li ale san an ap koule tankou dlo ankò.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Ki kote nan ti fi a?"
  
  
  "Nan fanm yo nan chanm yo," li te reponn, ap resevwa moute. "Mwen ap pran ou la."
  
  
  Nou te ale deyò nan koridò la. Lè nou te pase mimmo flanbo jemi, l ' a fikse a te hey, nan figi an.
  
  
  Li gade trè smug. Pa gen dout li te panse a retounen nan plas nan tèt. Ak yon mouvman ki senp, li te debarase m de la evidan menas ak tounen tèt li pou l ' pi wo pozisyon.
  
  
  Li te pran yon amèr plezi nan ke yo te dwa sou li curieux ak nati aktif.
  
  
  Li mennen m ' yon vòl nan eskalye etwat, nan yon koridò apèn gwo ase pou yon sèl moun ki, atravè yon louvri balkon ki neglije lakou a, ak nan yon sèl nan bilding ki te fòme tounen nan la Kasbah.
  
  
  Mwen te kapab tande vwa fanm ak ri kòm nou te mache nan la dim koridò.
  
  
  Nou te pase nan mitan yon limen chanm, epi li wè twa fè-pwatrin yo ti fi, abiye sèlman nan etaj-longè twal swa, pran vire souyman chak lòt ak kèk kalite lwil oliv. Li ta bon pou yo sispann ak gade pou yon ti tan, men mwen te swiv yon Berber ti fi ki moun ki te fòmasyon sou mou grann li kouri al nan yon lòt pati nan kay la.
  
  
  Li siy pou m ' al kache nan lonbraj la nan mirhab, yon tanporèman nich menm jan ak yon sèl la fè fas a Lamèk, ak antre nan sal la. Yon moman pita, lòt ti fi te vin soti, li te mache desann sal la.
  
  
  Berber ti fi reparèt nan pòt la ak pwente nan m'. Mwen te ale nan sal la ak wè ke Marina a te chanje rad sou li.
  
  
  Je l laji nan ekzekisyon an pèmisyon drapo lè li te wè m'. Ee anbwase lòt li yo ak gade nan nahum ki gen yon smirk.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Èske w vrèman panse ke li te ale nan kite ou isit la a, mwen renmen anpil?"
  
  
  Li te ban m 'yon akolad gwo ak nodded, soulajman nan je l'. "Wi," li te admèt. "Wi, mwen te panse konsa. Jis tankou ou yo ak tout sa ki. Li nan pi plis ki fè mal pase yo te bloke isit la."
  
  
  Li patted sou do l ' la. "Mwen pa t' kapab kite ou," mwen te di. "Mwen bezwen ou, ak li bezwen ou. Nou ap yon ekip, siwo myèl.
  
  
  Li nodded san pwoblèm mwen tap, epi li tounen vin jwenn Berberka. Ki smug ekspresyon yo te tounen sou figi l', lè sa a yon otantik smirk. Li te sanble prèske satisfè, epi, toudenkou li, te santi cheve sou do a nan kou l ' kanpe sou fen.
  
  
  Li te yon pèrpetuèl, entwitif siyal ke li te sa pibliye depi lontan te aprann yo pa inyore.
  
  
  Li te mande pa sl. - " Ki sa ki fè kounye a?" Li te kite avèk yon curt vag nan men l'.
  
  
  Li te swiv mwen ak Marina.
  
  
  El Ahmida a ti fi te mennen nou moute nan yon wòch nwa eskalye yo yon sòt de kouvri patyo ki kouri bò la tounen nan bilding lan.
  
  
  Mwen te remake ke chak dis pye nan ap plenn, te gen vout nich. Li te sispann nan pati anba a nan mach eskalye yo ak pwente nan yon bilding fè nwa nan fen a lòt nan yon long patyo kouvri.
  
  
  "Sa yo se sa yo ekèstr," li orèy. "Gen de sele chwal yo ap tann pou ou."
  
  
  "Ou ale pi devan,"mwen te di," nou ap swiv ou."
  
  
  "Pa gen okenn," li te di, fè bak lwen. "Mwen pa ka ale nenpòt ki pi lwen."
  
  
  'Poukisa pa? Mwen te mande, gade grimly nan Nah.
  
  
  "Petèt ... petèt yo ap wè m', " li te di.
  
  
  Li te gratui rimatism, ak li te panse ankò nan ke smug ekspresyon sou figi l'. Petèt li te menm pi entelijan pase mwen te panse. Petèt li pa te sèlman ap resevwa debarase m de menas la, men tou, kreye kèk sòt de sekirite se konsa ke li te kapab retounen kòm El Ahmid pi renmen.
  
  
  Li te pran men l 'ak trese li dèyè do l' ak yon men epi li mete lòt la sou bouch li. "Kòmanse deplase pou pi devan," li te kase.
  
  
  Li te eseye pou libere tèt li, men, mwen te kenbe l 'se konsa sere, ke li pa t' kapab fè li ankò. Je l ' woule tounen nan tèt li, epi li te mache pi devan nan dekouraje lapèrèz.
  
  
  Mwen nudged l ' nan longè bra a, epi nou te mache ansanm miray la. Nou yo te deplase tou dousman, ak li te ap eseye rale lwen. Li te sere boulon priz li sou li, epi li te sispann difikilte. L ' kò ' tranble anba m priz, kòm si nan yon vize, menm jan nou te pase nan premye tanporèman nich, lè sa a, dezyèm, lè sa a, yon lòt ak yon lòt.
  
  
  Nou te mwatye nan ekèstr yo, epi li te mande si mwen entwisyon te voye soti yon fo alam tan sa a, lè li te rive vrèman vit, anvan li konplètman reyalize li.
  
  
  Nou te sèlman yon etap lwen soti nan pwochen tonèl lè yon nonm pran sote deyò, yon long, doub-bò nepe nan men l'. Li balanse yo koupe ak tou de men yo tankou li te an tirè soti nan tonèl la san yo pa menm gade nan nou. Li evidan, li te gen konfyans ke li ta jwenn sib la dwat.
  
  
  Mwa a nepe prèske koupe ti fi a nan mwatye. Li, te santi kò l 'tonbe sou m', ak plis pase sa li tande li, te santi l', osi byen file nan ekzalasyon nan lanmò lannwit pa-ee rta
  
  
  Li lage l', epi li imedyatman tonbe. Li akoupi atè bò kote l', men l 'yo rive pou gad palè yo nan gòj anvan li te kapab trase nepe l' yo. Li ego nan priz sou gòj li te rapid, trankil, epi yo efikas.
  
  
  Li kole nan bra mwen pou yon ti moman, men, mwa ki te fèt l ' sere. Mwa a bulged je alantou nan sipò yo, men l ' yo tonbe, e li te bese li ego etaj la, kote li te mwatye tonbe sou tèt yo nan ti fi.
  
  
  Li dvine kòrèkteman.
  
  
  Li te rankontre yon sèl alantou sentinel, ak li te pran yon ti kras imajinasyon figi konnen kouman li ta te planifye li.
  
  
  Li ta touye nou tou de nan segonn. Lè sa a, li ta gen te kòmanse rele pou fè son pou alam la. Pa lè yon moun rive kote sa a, nou yo te redwi a de mòso bwa, ak nan El Ahmid a estimasyon, li ak sentry ta gen fè bagay ki dwat.
  
  
  Si li ta jis kite nou ale san yon sekous, ta gen kesyon sou ki jan li te resevwa lwen. Nan fason sa a, li te kapab kalme li mwa a avèk yon istwa sou ki jan mwen te antre nan fanm nan yo chanm nan, ak ki jan mwen trennen Marina lwen devan l'. Li swiv nou desann ak leve soti vivan alam la. Fason sa a, tout bagay pral ale byen yo ansanm.
  
  
  Men, li pa t ' travay soti fason sa a, e li te wè Marina kanpe la, toudi, gade nan de kadav. Li te leve pa sentry a lou doub-bò nepe a, te pwan Marina a bra a, epi rale l ' alantou nan yon sansasyonèl vizyon.
  
  
  "Fason sa a," mwen orèy, rale l ' ansanm. 'Ki sa ki te pase?'Ki sa ki se li?' li te mande kòm li te kouri.
  
  
  Li se yon istwa ki long, " mwen di ak yon souri. "Si ou vle manje manje nan toude direksyon, sa a se yon teknik ki amater ta dwe janm sèvi ak."
  
  
  Nou te rive nan ekèstr yo ak glise andedan. Li te plen ak chwal yo, epi ke mwen espere, te gen pa de sele chwal yo ap tann pou nou.
  
  
  Li sele de premye poulen chwal li te kapab jwenn yo, ak anpil atansyon louvri pòt ki estab, epi glise soti.
  
  
  "Rete ki ba nan aparèy la," li te di Marina. "Fè yon ti sib ki ozalantou ou, epi yo pa jwenn mare jouk sa m' ap di ou yo. Pran avantaj de sa a epi yo swiv mwen."
  
  
  Gwo vout pòtay yo, yo te toujou louvri, epi sentinel yo te afiche sou chak bò. Li te fòse yo gwo, pwisan mal mache desann wout sa a, kite l ' yo pran yon kèk etap sa yo sou pwòp li yo. Gwo twou san fon nan aparèy la, li te gen okenn plis sentinel pase yon figi nwa nan aparèy la. Tout sa yo te kapab wè te gen de chwal ak de pasaje yo.
  
  
  Li te tounen stallion la nan direksyon bò pòtay la ak ki te fèt mwa fiks. Marina te swiv m ' ouvètman.
  
  
  Li te jwe fwadman ak te vini ak tout lik ak lik. Depi nou te gen jis vini soti, atravè ki estab, yo te gade nan nou ak ti kras pi plis pase aksidantèl enterè yo. Si nou te vini soti lòt bò lanmè a, ki soti nan deyò yo, yo ta gen te gen nou anba kontwòl la nan fizi yo sa pibliye depi lontan.
  
  
  Li te tounen mal la nan tèt la nan direksyon bò pòtay la, regarda tounen, epi yo te wè ke Marina a te mete chwal la nan plas li. Lè sa a, pinga 'w l' frape l ' nan zo kòt yo. Li aplati zòrèy li ak pran sote pou pi devan, bri a te tankou yon dezè tanpèt.
  
  
  Yon mimmo nan de sentinel te pase l', epi yo kite anvan yo te kapab ogmante zam yo. Li te deja mete desann apik chemen, lè li te tande Marina a vwa.
  
  
  Li te gade dèyè ak wè l ' tonbe sou saddles, ak yon sèl pandye nan men yo alantou sentinel.
  
  
  Li te panse byen vit ak reyalize ke li pa t 'gen tan ranmase fizi l' ak dife. Li pran sote pou pi devan e te pwan l ' menm jan li te pase mimmo.
  
  
  "Modi la tayè," mwen fè sèman, jezi vire bò a mal. Li te pwese kouri ale retounen lakay yo epi yo te wè youn nan sentinel a te gen difikilte ak Marina. Lòt la, wè m 'galope tounen, eseye ranmase fizi l' yo.
  
  
  Li pa t ' siviv. Li se mal la kouri dwat nan l', ak l ' te gen so soti nan fason an. Lè li te fè, li te kite doub-bò nepe tonbe sou l ' nan tèt. Nan ki son kre a te son an nan Jijman an Denye. Youn nan moun ki te gen difikilte ak Marina, yo jete l 'nan tè a e te eseye pou vize alantou zam l', men mwen te twò vit.
  
  
  Li se pou kout nepe a vini desann sou l', ak tout fòs kouraj li a.
  
  
  Li eskive, ak mwen te tounen pou yo eseye ankò, men lè sa a, mwen te wè ke nan yon dezyèm, li ta dwe pare yo tire. Li te voye jete difisil nan lagè, ak li te plonje nan l ' nan pwatrin lan tankou yon frenn.
  
  
  Marina a te resevwa sou chwal li yo anvan li frape tè a, epi nou te koupe.
  
  
  Yo pral swiv nou, men nou yo te devan yo nan yo, epi yo dwe trè chans yo pran chemen an menm jan nou te fè, nan anpil pase. Men, mwen pa te ale nan pran okenn chans. Li kenbe jiska yon vitès breakneck jiskaske nou rive nan pye a nan mountain range la. Nou te pran danjere apik chemen yo nan koupe kòm tou dwat ke posib, e kounye a, li sispann nan kwen an nan Taza Ravin.
  
  
  Soti kote solèy leve a, yon karavàn chamo kouri otou Aljeri oswa sid Maròk. Lwès la nan Tangye Ravin ak NOU Konsila. Li desann bourik ak trennen Marina sou l'.
  
  
  "Ou te konn tande nan ki sa ki El Ahmid se planifikasyon," mari l ' te di. "Li dwe sispann. Mwen pral ba w yon kòd sekrè siyal. Ou kondwi nan Tangye ak pa gen anyen sispann ou. Ou ale ouvètman nan konsila Ameriken an. Ou bay yon kòd siyal nan la moun ki an chaj yo epi mande mwa yo rele RACH katye jeneral. Li pral fè sa atravè yon kòd siyal. Lè ou jwenn nan kontak ak RACH katye jeneral, di nou istwa a tout antye nan matematik ak sou telefòn la. Ou pral fè li?
  
  
  Li nodded, ak li te kontinye.
  
  
  "Bagay ki pi enpòtan," mwen te di, " se pou yo di yo sou karavàn chamo k ap antre nan ti Basen Ravin. Di yo ke mwen rekòmande ke ou prese moute ak komès la."
  
  
  Li dezaprouve.
  
  
  "Sa vle di yo gen yo fè yo pi byen depann sou sitiyasyon an," mwen te di.
  
  
  "Ki kote ou pral, Nick?" li te mande.
  
  
  "Mwen ap jwenn yon kote yo rete tann pou sa a caravan," mwen te di. "Si pèp mwen an pa ka fè yo sispann, mwen pral gen yon lòt chans pou fè yon bagay. Mwen pa konnen ki sa ki li se, men, mwen pral eseye li, modi li."
  
  
  Mwen gade nan l ' ak vin chonje ke mwen ta ba li yon pèsonèl yo pataje nan sa a. Kounye a li nan vire mwen an achte sekirite yo. Li bourade bouch li pou li e te pwan li tete yo ak tou de men. Li dousman kouri l 'sou tete l' tubes et te santi yo vin anfle anba twal la nan rad li.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Sonje sa mwen di sou nou bezwen yon lòt zanmi? "Yo" ak apre ou te gen te rive, anvan m ' moun, ak li nan tout sou, petèt nou ka fè li pèmanan."
  
  
  Mwen te wè je l 'grandi pi fon, epi li nodded, snuggling pi pre m'.
  
  
  "Mwen deja edu, siwo myèl," mwen orèy nan zòrèy li, ap eseye kite ale nan li tante mou tete. "Chak konte dezyèm fwa."
  
  
  Li te ede l 'sou chwal li yo, li bo l' ankò, epi veye l ' ale. Lè li te soti nan je, e premye tach gri nan yon nouvo dimanch maten byen bonè yo te kòmanse gaye atravè syèl la, li mal yo te tounen ak te konn moute bò solèy leve ansanm kwen an nan Taza Ravin.
  
  
  Syèl la te grandi pi klere, ak piti piti li te wè gwo plat dezabiye nan peyi li te pile yo, istorik chemen nan batay la nèt ale a soti nan Lès la. An Taza Pasaj kouche ant Mòn Rif ak Mwayen Atlas Mòn yo. Nan gran ravin, yo gwo lame yo te deplase soti nan east nan lwès, kite mak pye sou tè a tèt li. Li te pase pa mimmo kraze yo nan ti bouk kote ansyen Women an kèk ganizon sòlda te kanpe, ékivok rete yo nan achitekti Women, eko nan ih jou tout bèl pouvwa.
  
  
  Wout la ki ap dirije segondè nan mòn yo, men yo te rete yon tranzisyon a yon natirèl ant de mòn senti.
  
  
  Li te kenbe fèmen nan kwen an nò ak gade fikse tankou solèy la leve segondè nan syèl la.
  
  
  L', te konnen ke El Ahmid ak mwa moun yo te sou wout yo epi yo vini isit la. Yo ta ka kontinye sou nan Mòn Rif pou yon pandan y ap, men lè sa a, yo pral desann ale nan Taza Ravin tankou Marina a ak mwen t', ak pi bonè oswa pita mwen pral wè l ' ankò. Kounye a ke li te konnen mwen te chape nan batay la, te gen sèlman yon sèl bagay li te kapab fè: tèt soti al kontre obstak yo epi pou yo jwenn devan yo nan li mwen anvan m ' te kapab jwenn èd.
  
  
  Mwen te gen yo sispann plizyè fwa nan dlo m chwal, men mwen te konn moute piti piti, rekonesan pou unik andirans nan Arab steed anba m'.
  
  
  Li te an reta lè li rive nan lès sòti nan canyon la. Li voye yon chwal nan premye Rif ti mòn yo, te jwenn yon bag nan kloti a alantou gwo wòch, ak kache chwal la soti nan vi.
  
  
  L ' solèy kouche a sou wòch, ban pou laprès lavi ak stahl gade alantou li fortin nich eagle a. Li te kapab wè pasaj la soti nan tou de bò, ak mande ki jan Marina te okipe travay la. Li te trè asire w li te swiv tout lòd, men li pa t 'asire w ke yo pa t' kenbe l ' anvan li te twò lwen. Tan pral montre. Kòm mwen t ap tann pou l ' nan solèy la cho, mwen reyalize mwen te dekouraje kòm kote mò yo ye. Mwen pa t ' gen yon revòlvè pou nou, yon fizi pou nou, yon ponya pou nou, oswa menm yon toothpick pou nou. Si Marina pa t 'fè sa, ki jan lanfè a kapab yon lame caravan nan sèt santèn moun gen sispann l'? Plis tout moun El Ahmid pral pran avè l ' nan satisfè yo? Mwen vrèman bezwen yon bagay tankou yon jeni nan yon boutèy, li te di tèt li. Li nan swa Aladen ak mwa lanp majik.
  
  
  Mwen vid panse yo te koupe pa yon gwo nwaj nan pousyè tè nan lwès la. Nwaj la te grandi, e konkretize yo nan El Ahmid ak mwa moun. Ih te sou de san fò, epi yo moute tankou fou, ak Reef la Chèf monte nan plon an. Yo parèt sou lòt bò lanmè a jan mwen gade El Ahmid ogmante men l ' ak sere boulon ren yo.
  
  
  Li te gade nan direksyon lòt la, li wè yon bèt yo rele chamo tren an apwoche, majestic, pézibl mouvman yo ki nan chamo plis oswa mwens fè l sanble souvan yon royal pwosesyon. Karavàn lan lonje pi lwen pase li te kapab wè, epi li ta dwe wè pa yon doub ligne de chamo pote fanm abiye nan lekòl segondè yo, de sou chak chamo.
  
  
  Ame gad yo, konplètman kache nan yo burnooses ak ankonbran djellabs, te konn moute sou swa bò nan yo koute chè kago. El Ahmid ak de mwa gason an te konn moute gen yo voye bonjou pou la caravan, pandan y ap rès la nan mwa twoup yo te rete dèyè
  
  
  
  Mwen te wè yo panse li sou yo byen vit, ak lè sa a, yon seri de rele byen fò lòd rang soti nan caravan.
  
  
  Li te wè chamo a toudenkou vini nan lavi ak chaj pou pi devan nan yon vitès etonan. Lè yo te vini yo manje l', li wè yo ke yo te lè l sèvi avèk mehari, la vit sab-sifas ki gen koulè dromadèr itilize pa Chamo Kò twoup yo.
  
  
  Mwen tann ak ap gade kòm karavàn lan te pase mimmo ak kontinye west nan Taza Ravin.
  
  
  Chwal li sel epi yo te kòmanse yon pridan chase, kenbe yo etwat etap sa yo nan ti mòn yo. Chamo, menm pi rapid yo, yo te pi dousman pase chwal, ak tout caravan demenaje ale rete relativman tou dousman. Menm si mwen te ale leve, li desann ti mòn santye, mwen pa t ' gen yon pwoblèm ak yo.
  
  
  Men, li te prèske aswè a kounye a, ak mwen te enkyete. Mwen pa te wè nenpòt siy li gen SIDA ankò. Lè li te fè nwa yo, yo kontinye sou li a, epi pa gen okenn dout ki rive nan wout ki mennen ale nan Mòn Dersa-El-Ahmids-Kasbah. Soti nan gen, li pwobableman pa t ' byen lwen nan tinèl la antre.
  
  
  Mwen toujou te gen de tib yo nan penti ki nan pòch mwen. Si ou mete ih sou dife nan yon tiyo, yo chak youn nan yo te pi plis pouvwa anpil pase de baton nan dinamit, men, menm lè sa a, isit la nan sa a espas ouvri yo nan Taza Ravin, ki pa t ' vle di anpil.
  
  
  Toudenkou, menm jan li te mache ansanm chemen etwat nan pi wo a, li te wè ke te karavàn ak ti lame nan Resif yo te sispann. Pi lwen pi devan, yon lòt nwaj nan pousyè tè parèt, ki nan premye vire nan yon wouj klere plas. Li byen vit transfòme nan fòm lan nan ki gen eksperyans Gad palè Wayal pasaje, yo chak ke yon gri Arabi mal bò kote yo, epi chak pote yon frenn lontan kòm byen ke òdinè fizi ak zam.
  
  
  Li konte kat batayon, yon gwo kantite moun, men, mwens pase mwatye kantite a nan resif ak moun atravè caravan.
  
  
  Mwen te di yon trankil di ou mèsi pou Marina a. Li evidamman te fè, men, map mande mwen si li ta bliye di yo ki jan anpil moun yo te nan karavàn nan.
  
  
  Li te wè gad yo apwoche epi yo te wè yo gaye soti toupatou nan lajè nan Taza Ravin, ki soti nan yon sèl bò nan lòt la. Yo te deplase pou pi devan nan yon coursier ralanti, yon mens liy wouj la.
  
  
  Mwen te sispann nan tèt la nan yon ti chemen ki mennen dirèkteman nan mitan karavàn lan. Apwoche pasaje yo te swa surom oswa trè modi konfyans.
  
  
  Yo rekòmanse ralanti yo coursier, epi kounye a li te kapab wè El Ahmid mete mesye l ' yo nan yon dezèspere raj kòm li kontinye ap galope retounen ak lide. Li te wè zam yo te balanse nan lè a, kòm byen ke koube Mor nepe ak lou doub-bò nepe. Lè sa a, li te tande yon lou stakato son, whirring hum nan elis lam nan syèl la.
  
  
  Li leve je l', pwoteksyon je l ' soti nan solèy la, epi yo te wè kat, senk, sis gwo elikoptè apwoche tè a dèyè a nan karavàn. Ih tou te wè l ' kap apwoche. Yo te bato kago yo, Marin AMERIKEN Anbasad la te di, ki soti nan yon avyon konpayi asirans estasyone nan Lanmè Mediterane a. Yon sèl nan premye te deja te ateri ak louvri cape a, epi li te wè plis redcoats sou gri poulen chwal bri soti nan kale la.
  
  
  Dapre anbasad la, omwen kat plis batayon te ateri nan dèyè a caravan, pyèj El Ahmid ak mesye l ' yo. Imedyatman, kòm anbasad la rapòte, yo te pran koupe ankò, ak Gad palè Wa a imedyatman mete yo nan yon coursier ralanti, ki fòme nan menm liy dwat atravè lajè a nan pasaj la.
  
  
  Li te tande li yon siflèt, epi li ralanti coursier te tounen nan yon yon sèl vit. El Ahmid fòlman deplase mwatye nan moun li yo nan dèyè a nan karavàn lan yo repouse atak la soti nan ki direksyon.
  
  
  Nan pwochen siflèt, Royal Gad chaje. L', te wè pou yo lage yo pikes nan yon atake pozisyon. Yo men byen bale nan El Ahmid s moun tankou pwent an nan gwo fourch nan yon bal la nan zèb, regwoupe nan dènye minit yo konbine fòmasyon yo ak lanse yon doub grèv. Batay la te akonpaye pa byen fò gwonde e son an nan echanj kout zam melanje ak anroue rèl moun nan pèp ak galop pye. Fanm yo Chinwa yo te san zam e yo te kouri nan laterè, sote sou chamo yo ak ap eseye chape anba, lè Gad palè Wa a te kraze nan El Ahmid nan gason ak atake caravan.
  
  
  Li lè yo rantre nan la plezi. Li te mande l ' chwal moute santye an. Gen mwen te jwenn tèt mwen nan mitan an nan li tout, jis tankou youn nan gad Wa a kouri nan yon frenn nan youn nan gad yo ak yon zam. Nonm sa a tonbe sou chamo a, epi li bese desann nan ranmase mwa a fizi. Li te yon Chinwa vèsyon pipiti de youn nan M-16.
  
  
  Li te tire egzak vaksen ki frape de sove Chinwa ak yon sèl alantou El Ahmid nan gason. Li te kraze nan yon dechennen, tournwa dezòd nan chamo, chwal li yo, ak moun ki kouri nan mitan lannwit. Li te pran pa youn nan Mor scimitars soti nan senti a mouri nan Reef a, ki moun ki te toujou nan aparèy la, ak trennen nan mwa a senti.
  
  
  Isit la, kòm toujou, bòs taktik yo nan sòlda pwofesyonèl yo te fè tèt yo santi yo. Gad palè Wa a nan kraze desann nan bwa El-Ahmid vanyan sòlda ak unremarkable, men trè danjere efè.
  
  
  Vanyan sòlda pa nati ak feròs avyon de gè a, Resif te surpase nan taktik yo nan frape ak kouri nan yon roaring ofansiv nan inatandi férosité. Men, kont taktik yo nan byen-ki resevwa fòmasyon cavalrymen yo nan Wayal Gad palè yo, yo te gen plis bri pase férosité, plis enèji pase efikasite.
  
  
  El-Ahmid a "esklav" yo te koupe yo desann jan yo te eseye chape. Moun sa yo ki moun ki jere yo sove ta pi bonè oswa pita dwe te kaptire oswa tonbe konfyans nan a piman bouk mòn yo sou tou de bò ravin lan.
  
  
  Men, El Ahmid te soti a, gen yon kote. Lè m 'te demisyone sou kote yo ka resevwa yon gade pi bon nan batay la, mwen te wè l' ego. Li te angaje nan yon batay ak de gad yo, eskive ih pwenson ak eskive yo ak yon briyan manevwe.
  
  
  Li te mande chwal l 'yo swiv l' lè li te wè l 'vire ak vag yo twa l' asistan yo fèt, lè sa a dash koupe soti nan chan batay la. Gad yo te gen plis pase ase lènmi yo fè fas ak. Yo pa te gen okenn yon sèl kite kouri dèyè sove Resif.
  
  
  Li te travay fè wout li nan batay la, poz pou yon moman nan echanj nan dife ak youn nan Chinwa toujou sou chamo l ' yo.
  
  
  Li te kapab fasilman kouri de bal nan m ' soti nan yon chwal, men tire soti nan yon bèt yo rele chamo a te tankou yo ap eseye pou frape yon sib ki sòti nan yon dodine kannòt. Bal vole sot pase mimmo m', epi li ego moman sa a te yon repons rapid.
  
  
  El Ahmid ak twa mwa Resif yo te toujou nan je, men yo yo te rapidman toudènyeman nan distans la.
  
  
  Mwen te swiv yo, kè kontan yo pral kapab al kontre yo fas a fas. Ih pa gen trape moute avè l ' ankò.
  
  
  Yo te al nan mòn yo sou lòt bò a nan Taza. Yo bò gòch la Taza Ravin ak disparèt nan Reef a tèt li.
  
  
  Mwen ap gade l ' byen. Si yo te konnen mwen te swiv yo, yo pa ta montre li. Li te kenbe distans l', men, ase pre yo wè ih de tan zan tan kòm yo te kouri nan pasaj sa yo etwat nan Reef la.
  
  
  Li te prèske nwa, ak li te konnen yo te tounen nan Mòn Dersa lè li te wè yo toudenkou vire sou santye an ak antre nan yon pasaj etwat.
  
  
  Mwen te swiv yo desann yon etwat, segondè-ranpa byen wo chemen. Li te long ak etwat, ak li te reyalize ke li koupe atravè mòn yo ak te dirije nan kòt la.
  
  
  Ih te kapab pa gen okenn ankò wè li pou ogmante vitès l 'yo, kanpe de tan zan tan pou koute pou son an nan chwal yo nan devan m'.
  
  
  Nan pasaj etwat finalman laji dèyè yon estati achera zoranj pye bwa, vire nan yon etwat mountain valley. Li te konn moute desann wout la ak tounen yon byen file kwen.
  
  
  Toudenkou yon kò ki tonbe sou tèt yo nan m', voye l ' vole sou la saddles. Sou tè a, nonm lan te pèdi priz li pou yon ti moman, epi mwen te vire alantou. Li te yon sèl toutotou Resif yo.
  
  
  Li te vini desann ak moute sou resif tou pre kwen an pou ret tann pou m'. Li rale soti yon ponya ak te mache nan men m'.
  
  
  Li eskive kònen nan premye yo ak eskive, dezyèm lan. Mwen prèske bliye ke youn nan menm bagay la tou dag mwen te gen tèt mwen te sou senti m ' yo, epi byen vit rale soti mwa. Koube ponya a pa t ' zam li te itilize yo, ak kont yon ki resevwa fòmasyon avyon de gè, li ta dwe byen lwen plis danjere pase pa gen okenn zam nan tout.
  
  
  Li adrwatman eskive. Li imedyatman reponn ak yon move kout pwen an, " ki prèske te fini nan batay la. L', mwen te santi lam a nan lam la glise atravè nan gòj mwen. Li cowered ak mache bò kote l'.
  
  
  Li leve soti vivan lam l ' yo nan yon arc ak, lè sa a balanse, li retounen ak lide nan de rapid mouvman. Yon fwa ankò, mwen jere yo dodge yo ak sèlman yon pous kèk nan clearance.
  
  
  Nan kòlè li, li jete lwen la-madichon bondye ponya ak tounen vin jwenn fè fas a li. L', te wè mwa a kase dan flash jan li ti souri, ap tann pou yon viktwa fasil.
  
  
  Li lunged nan m', ak mwen te ap tann pou sa. Li akoupi ak leve soti vivan ankò nan rive nan mwa koube ponya ak yon souflèt difisil gwo ènmi nan mwa lavi yo.
  
  
  Li te gronde. Mwa a te pwan l 'pa bra a ak pase kouto l' sou ren li. Li te ateri lou sou tè a. Anvan li te kapab kolekte tèt li, li ranmase kouto a, li a te tonbe epi yo te fè fas yon souflèt fatal. L', te wè, mwa a nan sib la separe soti nan kò an.
  
  
  "Sa a se pou Aggie nan Ankouraje Kay yo," mwen murmures.
  
  
  M mal sispann pa byen lwen yo. Li te pran zam li epi yo mete yo nan yon galope. El Ahmid ak de lòt la ap tann nan yon lòt kote. Li te asire w nan li.
  
  
  Li te konn moute pou yon ti tan, lè sa a, kontinye mache. Li te deplase m ' ak anpil atansyon epi tou dousman sou chemen an. M kite, forè a leve nan yon seri de fòmasyon wòch, ak santye an meandered ak sere. Toudenkou li te tande vwazen apre sa nan yon cheval yo.
  
  
  Li brwi dousman, kenbe nan gwo twou san fon lonbraj nan mòn lan. Mwen wè yo kanpe la, ap tann. El Ahmid ak de lòt moun. Li ranmase fizi a, tcheke li, epi yo pran gwonde yon madichon ki te akonpaye pa yon di ou mèsi. Te gen sèlman yon sèl wonn bò gòch nan li. Sa a ta dwe yon trè dezagreyab sipriz pou m'.
  
  
  "Mwen pa ka tann ankò," El Ahmida tande l ' di. "Si pa gen anyen te rive, Muhad ta dwe isit la kounye a ouvètman. Petèt yo ap tou de mouri.
  
  
  De lòt nodded gravman, ak mwen ap gade jan El Ahmid te mache moute ti mòn lan ak yo te kòmanse pouse yon wòch.
  
  
  Toudenkou, te gen yon plenn nan loraj, ak Odin te kòmanse pou avanse pou pi dousman alantou wòch yo jiskaske yon sòt de pasaj parèt. Jis tankou nan istwa a nan Ali Baba ak Karant Vòlè yo, " li te murmures nan tèt li. Li rete kalm nan chèz l', lè El Ahmid epi de lòt ankò ki te jwe tankou yon jwèt sou chwal yo ak te disparèt nan woods yo pi wo yo. Apre yon ti moman, wòch yo te kòmanse k ap deplase ankò e te tonbe sou plas la ak yon aksidan.
  
  
  Konprann li. Yo te nan yon tinèl. Swa yo te kache a, gen, oswa yo te ale nan peyi Espay, oswa omwen yo te rete la. Li te ap tann pou l ' ba yo tan pou yo disparèt gwo twou san fon nan tinèl la. Li pa te ale nan otèl la, se konsa yo ta tande pòt la louvri ankò.
  
  
  Lè sa a l', li ale nan wòch la jemi ak yo te kòmanse pouse sou nahum kòm El Ahmid te fè. Pa gen anyen ki te pase, ak mwen prèske santi tankou mwen te di " Louvri Wowoli." Li te kòmanse ankò, peze pi di tan sa a, optik la wòch fè fas pous pa pous. Mwatye nan lis tranzisyon an, mwen te santi yon mouvman ti tay.
  
  
  Li te pran yon etap retounen lakay yo epi yo te wè ke falèz yo te louvri moute ankò. Li leve li sou chwal l ' yo ak te konn moute sou yo, ap tann yo wè fènwa total. Li te jwenn tinèl la fèbleman limen, omwen eklere pa yon seri de ti esfè yo nan limyè yo pandye soti nan plafon an, aparamman powered by yon dèlko.
  
  
  Li se stallion la monte desann bò a nan tinèl la. Li te surprenante lajè, ak yo, li remake fin vye granmoun travès an bwa sou tèt li, ki nan pifò kote yo te ankò ki te sipòte pa nouvo travès.
  
  
  Tinèl la kontinye desandan apik li yo pou yon tan long. Lè sa a, li te rive nan yon zòn ki plat.
  
  
  Li te mande l ' yo chwal yo nan yon coursier, risk yon eko nan tinèl la. Lè te imid, epi mwen sipoze nou te anba dlo.
  
  
  Yo te gen yo dwe yon kote nan devan m'. Yo pa t ' kapab ale nenpòt kote.
  
  
  Bèt kontinye kondwi li. s ' arrête chak kounye a epi lè sa a, koute. Mwen pa t ' tande li e te deside pou avanse pou pi sou menm pi vit. Kòm li se konsa galo desann tinèl la, li wè ih devan yo nan l', rete ap tann, ih ap fè fas yo te tounen nan direksyon pou m'. Li te sou dis mèt lwen nan men yo.
  
  
  "Se konsa, yon Ameriken," El Ahmid te di. "Mwen souzèstime ladrès ou. Men, ou gen antre nan ou kavo a."
  
  
  "Petèt," mwen te di. "Se konsa se pou li pou tout moun nan nou." Li leve je l ' nan wòch la ak pousyè tè do-kay, mi wòch, ak ajil difisil. Yo te te egziste pou syèk, ki te fèt ansanm pa chimik jeni nan yon ansyen kilti. Men, mwen te gen dout mwen ke li ta siviv yon gwo eksplozyon. Yon vag chòk ta dwe ase. Rès la pral fè pa dlo a sou lòt bò a. Epi kòm pli vit ke li kòmanse tonbe, tout bagay ta disparèt nan bat je l nan yon grenn je.
  
  
  Li, gade nan trio a nan devan m'. Si yo te fè li nan peyi Espay, yo ta gen te yo menm sèlman ki moun ki te konnen sou tinèl la nan egzistans. Li te konnen ke lè sa a, El-Ahmid ta dwe tann pou yon lòt tantativ, ak petèt avèk èd nan lòt alye yo. Mwen pa t ' kapab kite yo chape anba nan tout frè.
  
  
  Sa a ansyen feat nan Arab jeni a se yon kalite nan bonm tan pou paj sa yo nan istwa, yon eritaj nan ansyen Islamik konkéran. Li ta dwe paradoksal, si, apre yo fin dè santèn de ane sa yo, li toujou te gen lan dènye mo an nan mond Lwès la.
  
  
  Si l ' te te gen chans lan, El-Ahmid ta gen kouri byen lwen. Li te yon nonm twò danjere yo kite ale nan mwa l ' yo.
  
  
  Mwen te gen yon ponya ak yon sèl-bal fizi. Pa anpil pou yon batay. Tib yo nan penti ki nan pòch mwen mwen te pi bon chans. Sa ta koze yon gwo eksplozyon. Li te asire w ke li te omwen ase yo kònen moute fin vye granmoun tinèl. Èske mwen kapab jwenn l ' soti nan isit la anvan li konplètman efondre? Chans yo te pito negatif.
  
  
  "Jwenn sa," El Ahmid te di dousman, ak li wè yo tou de trase yo long, koube nepe jan yo te konn moute jiska m'.
  
  
  Li fòse l ' yo chwal yo te tounen nan tinèl la, epi fè yon kalkil rapid. Mwen te gen de tib yo nan eksplozif dlo. Si yon sèl, yo tout bò kote yo, te ase yo detwi tinèl la konsa ke li tonbe plat atè ak dlo koule nan, yo pa janm ta gen te gen ase tan yo sove soti nan dlo fèk ap rantre ak chape nan papòt la. Mwen te konnen yo ta ka eseye, men yo pa ta reyisi.
  
  
  Men, mwen pral gen yon sèl rive jouk nan vant ak mwatye nan yon minit, petèt yon minit plen, anvan tinèl la plen moute. Mwen te eseye sonje sa, mwen vin chonje sou dlo a lwa ak backpressure. Mwen te konnen ke Malfini te di m ' ke apre yo fin vire sou switch machin nan, penti a ta boule anba dlo, ak ... li pral eksploze. Wi, mwen murmures, li te vo risk la. Li pa t ' kapab peye yo dwe filozofik. Li pa anpil, mwen te kapab fè. Men, yo nan lòd yo gen yon yon sèl-nan-yon-milyon dola chans, m ' premye bezwen pou fè pou evite ke yo te koupe dechikèt kounye a.
  
  
  Li file stallion la alantou li, pran sote tounen yon kèk yad, epi yo tounen vin ankò nan atak yo. Yo sispann ak tann pou m', yo efreyan nepe leve soti vivan, pare yo koupe m ' nan dechikèt si mwen te eseye pou monte ant yo.
  
  
  El Ahmid a mépris grimes te rankontre je l ' ankò. Li te fèt pi mal nan tout galope, te konn moute ouvètman moute pou li, li rale l ' ponya. Lè m ' glise soti sou aparèy la epi yo te resevwa kenbe yo anba chwal yo nan kou a, chwal la te tèt nivo ak chwal - yon trick mwen te anseye pa yon kaskadeur nan yon fim ane de sa.
  
  
  L', tande ih nepe kenbe bucaram sou yon lòt ke yo te pase nan vid lè. Apre w fin pase mimmo yo, li remounted ak vole koupe chwal la, ki te toujou kouri. Li te toujou kouri desann tinèl la lè yon rive jouk nan vant nan penti abazde a soti nan pòch li. Mwen te fè pi lejè, yo moute l', epi li limen moute ak yon bèl limyè wouj. Mwen te gen apeprè kenz segonn anvan eksplozyon an.
  
  
  Li te voye jete pa mwa nan twa Resif, ki moun ki te apiye lwen nan pè. Yo tonbe menm pi lwen kòm li te eksploze ak yon gwonde asourdisant. Li pa t ' gade nan yo de tout fason. Je m ' yo te kole nan jemi kòm yon konsantre eksplozyon ki te fèt. Mwen te voye jete tounen, men mwen te ap tann li, ak mwen kite kò m ' woulo liv nan yon fason dekontrakte. Li a, te kanpe sou yon sèl nan chak branch fanmi, chache nan yon miray.
  
  
  L', te wè yon kouran ki alantou tè a ak labou a flo nan tinèl la, ki te swiv pa yon kouran nan dlo. Gwo twou yo te fòme sou kote sa yo, ki imedyatman vole nan tout direksyon. Nan chak nouvo krak, tout otèl nan zòn nan parèt, ak lè sa a, dlo a parèt dèyè li. Lè sa a,, ak yon gwonde asourdisant, tout bagay tonbe plat atè, tinèl la rupture, ak yon gwo torrent fewòs dlo parèt, ki etann nan tout direksyon. Mwen te kenbe pa dlo a, epi li vole jiska plafon an nan tinèl la. Li t ap naje kont bri kounye a tounen nan antre prensipal la. Ant dlo k ap monte ak do-kay la te rete nan yon distans de d.
  
  
  Li te wè abandone kò a nan Resif yo sou lòt bò a nan kaskad dlo ak te konnen ke El Ahmid a rèv pa te rive vre. Koulye a, te gen pa gen okenn plis pase mwatye yon mèt nan lè a pran echantiyon bò gòch la.
  
  
  Li te pran dezyèm lan nan vant ak jete l ' nan dlo ki anba a li. Kòb li, te konnen ke li te lou ase pou omwen koule tou dousman nan fon an. Li tann pou li pou kenz segonn, pran yon gwo souf, ak aspire lè l eardrums yo ak sinis.
  
  
  Eksplozyon an te fè ekzakteman ki sa mwen te kalkile. Mwen te santi m tèt mwen yo te leve tankou yon gwo mouye men yo ak voye jete nan dlo a nan yon twou nan tinèl la do-kay. Presyon an te terib. Mwen santi kò m 'sere, m' poumon yo boule, e li plede ke dlo a jete m ' yo moute tankou yon tòpiyè.
  
  
  L', mwen te santi m ballet pantouf yo dlo, lè sa a, mwen Suedwa yo chire. Presyon an te pi wo pase kò imen an ka okipe, epi li te santi venn yo ak san veso elaji nan pwen an nan eklatman ke mwen te tire nan lè a. Poumon m 'ached oribleman lè m' te pran m ' premye souf nan syèl la pran echantiyon. Li te tankou glas dlo, ak mwen te santi tèt vire. Men, mwen jere yo rete ap flote epi gaye men m ' chetif.
  
  
  Finalman, mwen kite tèt mwen flote sou do m', ak dlo a te pote m ' soti nan sekouan kouran. Mwen te rete ap flote jouk tan mwen te santi ase fòs retounen nan bra m ak janm li, ak mwen pa gen okenn ankò te santi tankou mwen te ke yo te chire apa.
  
  
  Deplwaye vwal tou dousman ak byen fasil, ak mezire, mouvman lis, li tounen tounen nan kòt la nan Mawòk. Heureusement, mwen pa t ' ale sa byen lwen nan tinèl la, epi lè mwen finalman te rive nan plaj la, mwen tonbe epi mete gen repo. Li kouche la pou yon tan long, lè sa a, tou dousman leve. Mwen pa t 'kapab ede nou men panse nan m' premye landing sou kòt la nan Maròk, ak mwen gade toutotou ak anpil atansyon pou asire w ke mwen te pou kont li.
  
  
  Mache sou plaj la te tankou yon dou desandan, ak mwen te santi m rekonesan. Li te jwenn wout la ak te dirije nan lwès, nan direksyon Tangye. Lè maten rive, li te toujou ke yo te te pote ansanm sa a wout la. Li te wè pa yon Jeep vini nan direksyon m ' soti nan lòt bò a. Li te tounen soti yo dwe yon lame machin plen nan Maròk sòlda pou chèche Chinwa refijye yo sou kòt la.
  
  
  Apre yo fin istwa mwen, yo vire tèt yo Jeep alantou epi nou te kondwi nan Tangye, nan konsila Ameriken an.
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 7
  
  
  
  
  
  
  
  
  Li repoze, douch, epi chanje rad sou li, lè sa a, tann pou Malfini yo rele. Mwen te jwenn ke tout bagay te tounen soti egzakteman jan mwen te planifye.
  
  
  Marina te pale byen vit pou fè l 'istwa son posib, men kòd la siyal l' lavil ayi yo te pran swen de tout lòt bagay. Sou telefòn la, Malfini informe m ' sou detay yo. "Soti nan ti fi a nan istwa," ego nan vwa vasiye sou telefòn la, " mwen te dedwiz ke ou te yon kote nan lanmè a san yo pa zaviwon ak kalite. Maròk Gouvènman an te nesesè nan fòs fè fas ak pwoblèm sa a, men pa t ' gen dwa a transpò. Nou te vle di yo nan transpò, men se pa fòs ame, se konsa nou te vin ansanm, epi ou wè rezilta a. Mwen pa ta lide di ou ke mwen te pale yon ti kras konvenk ih ke mwen pa t ' pran ELÈSDE ak ke mwen te nan rèv."
  
  
  "Mwen swete ke yo te vre," mwen te di. "Mwen te panse li te yon bèl devinèt ak yon anpil nan diferan sournwa detay."
  
  
  "By wout la, nou te resevwa Hugo ak Reine soti nan Larisi yo ou te kite kouche isit la epi gen nan Casablanca," li te di. "Pran yon jou konje, N3. Rilaks epi jwi solèy la ."
  
  
  "Jenerozite ou debord m' ankò e ankò," mwen te di.
  
  
  "Se konsa, anpil konsa ke li beru vakans se pou tout la semèn."
  
  
  'Ki moun ki se li? Malfini mande. "La ti fi ki moun ki ap travay isit la kontakte nou?"
  
  
  "Wi,"mwen te di," mwen bezwen pou anile asirans mwen an politik."
  
  
  "Èske ou se tout dwa, N3?" mande Hawk, toudenkou, ak yon bagay analogue nan enkyetid nan vwa li. "Èske ou te mansyone yon bagay sou yon politik asirans?"
  
  
  "Mwen pral yo eksplike lè mwen wè ou ankò." Li chuckled ak hung moute.
  
  
  Kòm li te sòti nan konsila yo, li te wè depi lontan-janb bèt ak trè bèl lokal kwafe ak byen-penyen cheve yo k ap apwoche, menm frajil men, sensual ti fi li te premye te rankontre l ' jou lannwit sa a nan Carminyan a nan apatman an. Men l 'glise nan m', ak nan bouch li fwote m ralonj.
  
  
  "Oh, Nick," li te di,"ou pa konnen ki sa lanfè a li te ale nan, chita ap tann epi mande si ou ta tounen vin vivan."
  
  
  "Mwen toujou gen pou di ou mèsi pou sa," mwen te di. "Omwen pasyèlman."
  
  
  "Mwen te kenbe panse sou ki sa ou di lè ou te kite," li murmures. "Sou kreye yon pè, yon pèmanan pè."
  
  
  Li kè grimaced ak gade nan moun sa yo ki gwo twou san fon nwa je yo. Abiye l 'te yon mou koulè bèlj ak yon kol ta plonge aksantu wonn, pwovokan beauté de l' tete.
  
  
  "Ki sa ki mwen te di lè sa a, Marina a," mwen a te kòmanse, " mwen vle pou pale ak ou sou li."
  
  
  "Se pa isit la, Nick," li te di, peze dwèt li nan bouch mwen. "Ann ale tounen nan kay mwen an nan Casablanca. Mwen pral pi plis konfòtab la ."
  
  
  Pou li, li te monte zèpòl. Petèt li te pi bon fason sa a. Petèt mwen te kapab panse a yon bagay yo di hey. Pa gen moun ki renmen yo dwe yon cheater, menm si ou konnen li a fè pou yon bon rezon. Nou te kondwi tounen nan Casablanca nan yon lame machin, ki Maròk gouvènman ap ba nou kòm yon siy rekonesans. Lè nou te rive nan kay la, li louvri pòt la epi yo tounen vin nan m', je l ' klere ak klere byen bèl.
  
  
  Li ta yo te mande pou yo fè renmen l', men ki ta ka sèlman konplike zafè, ajoute insult pou blesi (n). Bondye, si sèlman li pa t ' se konsa damn dezirab.
  
  
  Sou wout la alantou Tangye, nou koze sou supèrfisyèl bagay sa yo, tankou si nou te tou de evite sijè sa a. Swa fason, mwen te trè modi asire w ke mwen te fè, men mwen te konnen tou mwen pa t ' kapab ale sou tankou sa a pou tout tan.
  
  
  "Marina," mwen a te kòmanse, "sou sa ki mwen te di li tounen nan mòn yo ... mwen pa t' gen tan di anyen plis pou l ' lè a byen file son nan pòt la ke yo te jta louvri fèmen bouch mwen. Lè mwen vire ozalantou yo ak wè l', Carminian soti nan chanm lan ak li tousled cheve, figi l 'pale ak l', je wouj, ki kenbe yon gwo .357 Magnum pistolè nan men l'.
  
  
  "Mwen te konnen ou ta tounen vin yon sèl jou a," li te di Marina. "Mwen jis pa t' atann ou pou yo vini tounen ak li."
  
  
  "Anton," li te di, k ap apwoche l'. "Ah, ki jan bèl yo wè ou ankò. Ou ap toujou vivan. Fè lwanj Seyè a.'
  
  
  Li ri rèd. "Trèt ... Femèl chen," li krache, hey. Dyab la a pitit fi. Mwen vivan kounye a, men pa gen okenn, di ou mèsi."
  
  
  "Hey, rete tann yon minit, zanmi," mwen di dousman, gade nan zam la nan mwa a, men, nan bi nan Lekòl ak nan lavi. "Li te ap eseye ede ou. Yo dwe egzak, li te pran tèt li."
  
  
  Li balanse l 'yo zam nan m'. "Lè sa a, li se yon bon lide pou ou pou mouri ansanm," li te di. "Mwen vin isit la epi tann pou yo touye l'. Koulye a, ou ka mouri avè l."
  
  
  "Anton," Marina di, "tanpri koute m'. Mwen sèlman t ' sa ki te pi bon pou ou. Mwen pa t 'pase l' sou ou."
  
  
  Fwa sa a, li te grounded li yo nan amenyen. Li byen vit konprann sitiyasyon an.
  
  
  Li te pran nan mask l ' yo. Li pwobableman pa t ' pran tan yo ka resevwa sa a byen lwen. Lè ou konsidere sa ki Marina a te di m ' sou ih relasyon, li te definitivman te gen yon etranj atitid yo nan direksyon pou fanm yo. Li pa t 'pran tan nan konvenk l' ke li te yon trèt, yon yo te dyabolik.
  
  
  Li te yon lòt kalite, kòm hey te gen yon fwa te di l', yon entrovèrti asèt, ak si li vin chonje yo kòrèkteman, sa a ki kalite, li te egoyis. Yo te toujou te konvenki nan pwòp siperyorite akòz yo espirityèl apwòch nan lavi.
  
  
  Si li te ase yo kenbe ki zam nan men pral koupe nan men l', mwen te bezwen apwòch l ' menm jan an.
  
  
  "Gen nan pa gen pwen nan ri nan l', Marina," mwen te di. "Li a konnen nou pa ap bay manti. Mwen panse ke li la pi bon si ou mande l ' pou padon."
  
  
  Marina dezaprouve, men fwa sa a, li te konprann sa m te vle di epi yo tounen vin yo Carminian.
  
  
  "Ou ta pi bon jwenn sou jenou ou, Marina," mwen te di. "Ou ta dwe mande pou padon li."
  
  
  Marina te ale nan l', yo tonbe jenou l', bese tèt li nan remò. "Èske ou ka padonnen m', Anton?" li te mande.
  
  
  Papa l te gade l 'ak espere ke li gade desann sou Nahum ak l' anj gravite a nan la mache dwat devan bondye ki moun ki dwe pase jijman sou ki sa ki se enjis. "Mwen pa ka padonnen nou, Marina," li te di. "Men, ka Seyè a fè sa a twò?"
  
  
  Li te leve soti vivan je l 'ak gade nan l'. "Kite m' santi men ou sou tèt mwen, Anton," li te di. Li te fè li parfe.
  
  
  Li prèske te souri l ' ak favè bondye a ki nan syèl la. Li deplase Magnum nan pla men gòch li, ak manyen l ' tèt. Li te jis moman sa a dwa pou m'.
  
  
  Li, pijon an e te pwan mwa a zam. Zam a te pase nan an flagran mimmo nan zòrèy mwen, men mwen te deja te kriye byen fò mwa l ' yo kont miray ranpa a nan ak tèt mwen. Li te tande zam gout ki soti nan mwa l ' nan men epi ale koupe atravè etaj la. Li te frape difisil sou bò dwat la, epi li kouche imobilité.
  
  
  Mwen te ranmase l, rele lapolis la, ak ansanm nou t ' ap tann pou yo pou pran li lwen. Mwen te di yo pou yo rele leve yon lame epi yo pase sou mwa yo. Lè yo te fin ale, Marina a te vin moute pou m 'ankò epi li mete bra l' nan kou mwen.
  
  
  Apre yo fin wout la, li ta trete Carminian, kòb li, li te santi menm plis oblije hey.
  
  
  "Mwen bezwen sòt soti yon bagay ak ou," mwen te di. "Sou sa ki mwen te di a pwopo ke yo te yon pèmanan koup."
  
  
  "Li pa nan renmen an découvrir te panse sou nenpòt lòt bagay avèk yo, tankou ou te di, Nick," li te di ak yon souri.
  
  
  "Oh, Bondye mwen," mwen jemi. Poukisa yo toujou gen pou fè bagay sa yo pi difisil?
  
  
  "Gade, siwo myèl," mwen te eseye li ankò. "Sa ta gen gwo pouvwa, men li pa posib. Pa kounye a, pa pou m'. Mwen te di nou sa paske mwen te fè ... Byen, paske mwen te santi tankou mwen ta dwe. Mwen pa t ' di li fason sa. Kounye a non l ' se Marina. Mwen pa t ' di li fason sa.'
  
  
  Li gade m ' ak pursed po bouch li. Toudenkou li tonbe ri, yon gwo twou san fon, son guturo.
  
  
  "Ki sa ki nan tèlman bon sou li?"
  
  
  "Ou," li te di. "Mwen konnen ke sa a pa ki sa ou vle di. Mwen te konnen li lè sa a. Li pa kostim ou, Nick. Ou ta ka kapab moun fou gen kèk ti fi, men se pa m'."
  
  
  Mwen vin chonje ki jan yo modi vijilan li te lè m ' premye te rankontre li. Mwen te santi m yon ti kras alèz sou wout la li te souri ban mwen.
  
  
  "Lè mwen te di ou pou yo jwe francheman kat kont El Ahmid, ou pa sa ki entelijan," mwen te di. "Lè sa a, ou gen konfyans nan mwen." Ou akize m 'nan fè tout sa mwen kapab pou konsève pou m' pwòp sou po yo."
  
  
  "Li nan vre," li te di. "Mwen kwè ou paske li adapte ou. Ou ta ka fè anyen pou konsève pou po pwòp ou a si ekonomize lavi ou vle di ranpli misyon an. Ou ta vann soti, m ' ak tout lòt moun, si li te fè pou bon an komen. Nan kou, mwen kwè ou lè sa a.
  
  
  Li te gade tankou yon moun sòt.
  
  
  Li te souri ban mwen ankò.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Lè sa a poukisa ou te vini tounen isit la avè m'?"
  
  
  "Paske li vle ou a rete nan wòl ou," li te di, l ' je ekla. Li rive jiska m 'ak mete men l 'anndan chemiz m'. Dwèt li yo te dou mesaje a nan dezi, ak louvri l ' ak bon gou bouch yo te jwenn mwen yo ye. Li te deja deboutone chemiz m, ak men l 'te okipe pliye senti m' yo.
  
  
  Li te chwazi l 'leve epi yo te pote l' nan chanm lan.
  
  
  "Mwen pral rete nan wòl mwen," hey te pwomèt li a, yon allusion nan férosité nan vwa li.
  
  
  Marina te deja pran koupe rad li yo ak te peze nan kò l ' la kont mwen yo ye. Li te plen nan dezi a ankò, men kounye a ke dyableman pent-up dekourajman te ale. Mwa a gen ranplase pwòp li yo sans nan ègzultasyon, yon fèt san pwoblèm deplase kò bèl ki detèmine ritm pwòp li yo ak tan pwòp li yo.
  
  
  Marina bourade tèt mwen nan pwatrin li, epi li t ' ap rele nan ecstasy kòm bouch mwen te jwenn mou konsèy. Li pouse tèt li moute jiskaske li te sanble ak li te vle bouskile tout kabinè avoka li, krèm nan tete nan bouch mwen.
  
  
  Li karese l 'ak men l', bouch li, lang li, epi li te yon fanm transpòte li nan yon lòt mond.
  
  
  Nou te fè lanmou tou dousman, dousman an premye, ak lè sa a, ak fyévreuz dezi, men pa janm pa ki graj oswa difisil. Pa te gen okenn tras nan brutality nan Marina a kò a, men lè sa a, tout bagay chanje.
  
  
  Mwen caresses kò li nan yon ritm ki bay lavi a, li jemi ak panted, ak toudenkou li jerked kò l 'moute kòm li te pwan men m' ak ki te fèt li pou li, ak bouch li separe nan yon sovaj grin; lè sa a, mwen te wè l ' ankò, sovaj la gypsy fi mwen te monte a ak toupatou nan Mòn Rif.
  
  
  "Antre nan m', Nick," li gasped. "Antre andedan nan m'."
  
  
  Mwen woule sou sou tèt li, epi li ti jan nan zepòl mwen. Li te doulè a ki fèt nan plezi, epi li urleman yo te yon pwotestasyon nan ecstasy.
  
  
  Jou a vire nan mitan lannwit, ak kò nou yo finalman kouche bò pa bò, fin itilize ak manke tout fòs fizik, men ki te ranpli avèk tout plezi sensual.
  
  
  Marina a, se tete yo repoze sou pwatrin mwen, et li leve je l 'nan m'. "Si sa a ka a," li te di, " ki sa ki diferans li fè si li pa pèmanan?"
  
  
  Yon bon corkscrew. Mwa deside memorize li pou referans nan lavni.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Arab Lapès
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  Arab Lapès
  
  
  
  tradui pa Lev Shklovsky
  
  
  
  
  
  Chapit 1
  
  
  
  
  
  
  
  
  Mwen te kouvri nan yon grate dra nan m 'enerve tansyon, epi li pa t' konnen poukisa. Li te anjeneral yon siy danje, yon kalite sistèm avètisman senbòl. Kòb li, te konnen pi byen pase sa ki inyore li, men mwen te kirye si li pa t 'paske li pa t' vle travay tan sa a.
  
  
  Mwen pa janm ta fè yon travay ki pa t ' limyè a ak sal, men fwa sa a, mwen te devore pa yon kalite espesyal nan fatra.
  
  
  Byen, si wi ou non ou renmen li ou pa, mwen te isit la nan Jeda, pòtay prensipal la nan Arabi Saoudit. Li reyèlman se te yon plas kote ou te kapab santi yo alèz ak an sekirite, yon peyi kote yo yè a pa janm te bay fason yo jodi a. Savchenko, 42 degre, sèk lè a tou, yo pa t ' ede ou. Li pa t 'siye kou l' avèk yon mouchwa mouye anvan li te kapab kòmanse sou.
  
  
  Lè sa a, mwen te panse, petèt li te ti fi a ki moun ki te fè m ' se konsa, tansyon moute. Premye fwa ee te wè l 'te toupre ayewopò a, lè li pwoche bò yon taksi pou mennen m' nan lavil la. Li te wo, ak janm long ak cheve blond ki ranje nan yon piramid sou tèt li; li te pote yon sere jip ble ak yon sere kòsaj blan ki te montre nan l ' ase tete aklè konsa ke li te kapab gen te kanpe soti nan nenpòt kote. Isit la, nan mitan turbaned ak klè figi, li te fòme yon klere plak nan koulè a nan yon penti kamayeu.
  
  
  Lè li rive jiska m', je l 'yo rankontre m' pou yon ti moman, epi mwen wè yon etensèl nan rekonesans nan moun sa yo ki frèt je ble a, menm si mwen ta janm wè li anvan an. Li sèlman te dire pou yon dezyèm, ak lè sa a, li te ale, jis kòm li tèt li te disparèt nan mitan foul la.
  
  
  Mwen menm te sezi, si sezon an te afekte m ' enkonsyaman. Sa a te tan an lè a pèlren yo te ale nan vwayaje nan lavil la apa pou bondye nan Lamèk. Li te rive yon jou yo byen bonè ak lwe yon chanm nan Nomad Otèl, youn nan Ibn Hasuk nan otèl atravè mond lan. Omwen, li te sanble ke Hassuk ki posede mwatye peyi Arabi. Li te fabulezman rich, pitit gason yon dezè prince, yon playboy ak yon libertin, e malgre l ' anpil - pibliye eksè ak lejand womanizing, li rete rete l yon nonm misterye-yon kalite Arab Don Juan.
  
  
  Kòm li te strolled nan lari yo trè aktif nan Jeda, li t ap gade foul moun yo nan adoratè yo ki te rive pa tout vle di yo nan transpò: bourik, cheval, chamo, machin, chwal-trase cha lagè ak tout chwal yo, anvi pou yo resevwa hajj la, moun ki te fè pelerinaj ale nan Lamèk ak te kanpe la devan nan Kaaba a, tanp lan nan Islam.
  
  
  Pandan peryòd sa a, peryòd la nan lavi yo, yo yo ranplase pa l-Hijjah a, mwa a, nan pelerinaj, yo vini soti nan tout mond la. Li wè vèt, gwo mouchwa mare tèt yo soti nan Iran, trase Endonezyen sarong, modele moun peyi Lejip galabia, ble kaftans alantou Yemèn, ak tradisyonèl heikkas nan Arab fanm, pafwa ak yon vwal, epi pafwa san yo pa yo. Anvan ou ale sou dènye sèn nan pelerinaj ale nan Lamèk yo, yo tout yo abiye an senp rad sou li, pilgrim ' s rad ki te sou alantou de moso nan moso twal blan san yo pa aèm, yon sèl sou senti a, lòt la sou gòch zepòl. Nan je yo nan Allah, Ihrar egalizasyon la ih nan tout ak kache tout deyò sijesyon nan richès ak prestige, oswa mank a nan tou de.
  
  
  Li te byen ironik ke mwen te nan Jeda ouvètman kounye a. Mwen te tou yon pilgrim, men mwen pelerinaj yo te pa janm sakre. Pandan divagasyon l', li pa ta dwe bon, men move. Suedwa yo nan mwen pilgrim, Suedwa yo nan touris la kache bagay sa yo soti nan je yo nan moun, pa Allah. Nan l ' espesyal matlasye soulye kouche Wilhelmina, mwen pwisan Luger ,ak li yo 9-milimèt jij; ak nan yon etwat gèn sou avanbra a kouche Hugo, mwen asye-bò talon. Sa yo te bagay sa yo ke yo kache m pilgrim rad sou li, Nick Carter a pwofesyonèl zouti, RACH Ajan N3, Killmaster. Paspò m 'te montre m' kamouflaj idantite: Ted Wilson, kopi dokiman yo.
  
  
  Mwen te eseye debarase m de santi a de enkyetid ki te fè m ' se konsa alèz pa rasyonalizan li, mwen konnen nan fon kè l ki di ke gen se pa gen okenn eksplikasyon rasyonèl pou li. Lè sa a, mwen te wè l ' ankò kòm yon ti fi.
  
  
  Pandan mitan jounen lapriyè a, li te rete nan chanm otèl l ' yo, koute son yo nan mutawwa, yon relijye polisye, klakan panno yo, rele pou ih yo fèmen pou lapriyè. Pa tan an yo rele yo nan muz yo soti nan minare rang soti, lavil la te trankil. Kòm mwen gade plafon an fanatik tou dousman vire, mwen fòse tèt mwen se pa yo reflechi sou poukisa li te isit la, yo pa panse osijè de Fred Danvers ak reyinyon mwen an avè l ' jou kap vini an, lè li tounen soti nan vwayaj li nan Medina.
  
  
  Lè lapriyè a te sou yo ak lari yo te plen ak yon foul moun fè bwi, mari l ' te ale deyò. Lè sa a, mwen te wè l ' ankò kòm yon ti fi.
  
  
  Li te sispann nan devan yon nòmal nan baza an - yon mache - yon pye kèk lwen, groping pou woulo nan entèselan brokar ak byen klere swa. Li mwatye vire, li gade m 'ak frèt je ble, ak mwen te santi yon bagay nan je l' ankò. Yon liy nan bourik pote krich fayans te pase nan devan m', obskursisan wè m ' yo. Lè yo te pase, li te ale.
  
  
  Nan enkyetid yo ki toujou fè menm m ' te kòmanse ankò, ak li te konnen ke ti fi a te omwen an pati kòz pou blame. Te gen yon bagay nan je l', yon bagay mwen te kapab wè men pa t ' kapab di. Mwen te eseye debarase m de santiman dezagreyab; li mete m 'nan yon move atitid, ki pafwa pran m' anba sa sikonstans diferan. Mwen te panse sou Hawke repons dènye mwen vire pandan yon konvèsasyon nan mwa yo nan biwo.
  
  
  'Poukisa l'?"Mwen mande l', epi li imedyatman reponn: "Paske ou konnen sou ax epi yo pa kenbe tounen santiman konpasyon, jantiyès, ak favè bondye a, ak mwen vle sa a yo dwe ka a."
  
  
  Bouch mwen sere boulon kòm mwen te panse sou li kòm mwen te mache nan la etwat, trè aktif nan lari yo nan Jeda. Si Hawk te vle li, li ta gen fè li fason sa. Mwa rimatism ta kapab yon bagay nan yon konpliman yo, men yo pa egzakteman yon bagay ki te kapab ankadre pou jémisman.
  
  
  Ak vwa li, Ted Wilson, finalman te rantre nan mache a, kote Arab yo te machande sou kòb kwiv mete lansan brûler, kafe po, sapat nan pye, ak woulo nan mokèt. Lè sa a, mwen te wè l ' pou yon twazyèm fwa. Mwen te jwenn li anba nan segondè, teras nan kay la kòm yon torrent nan debri ak fèy swirled alantou m ' ak kraze yon chodyè a flè sou pave yo. Li gade, li wè yon ti fi ki moun ki te angaje nan mwatye-pann sou miray wòch nan yon teras ak po flè sou premye etaj plan.
  
  
  Ak tan sa a, li pa t ' pou kont li. Gade leve, li wè yon nonm ki mete yon blan chapo ak yon kostim blan. Li te vlope youn nan bra bò kote l 'kou a, ak lòt la, li sere men l' sou bouch li e yo te eseye rale l ' ale soti nan kwen an. Ti fi a te pwan kwen an ak tou de men yo ak yo te eseye kite soti yon toufe kriye, ak mwen te wè l ' je ble lajè ak gen krentif pou. Kòm li ap gade, nonm sa a panche tèt li tounen. Li pèdi l 'priz sou jémisman ak disparèt soti nan je l'.
  
  
  Mwen pral toujou gen yon ti gason scout, se konsa, mwen kouri al nan etwat deyò eskalye nan kwen an nan bilding nan. Mach eskalye yo ki mennen moute nan teras yo, epi li moute sou li yo twa nan yon tan, ak lè li te tounen nan tèt la kwen, li wè yon gra, fè nwa-skinned nonm nan yon kostim blan epenglaj yon ti fi nan tè la. Li te eseye rale lwen, ak rad li te pandye desann, ekspoze l ' superbe pye yo ak dantèl blan naje kalson.
  
  
  Dèyè nonm lan nan kostim blan te yon gwo mawon figi abiye sèlman nan yon gillette ak chire pantalon. Jeyan a te fè fas a gwo ak segondè pomèt, ak zo bwa tèt la te konplètman ekspoze. Yon gwo bag lò te pandye soti yon sèl zòrèy yo. Anba l ' kout, deboutone bal, mwen te wè yon bèl, kò miskilè, kò a nan yon bèt nan forè a-tankou yon sis-pye bèt alantou forè a, mwen dvine.
  
  
  Mwa a sib chòv glistened nan solèy solèy la, epi l 'gwo twou san fon nwa je twinkled lè li te wè m' nan tèt yo nan mach eskalye yo. Lòt moun yo jete ti fi a nan li yo ak lè sa a, te vin sou mwen. Li te gen yon gwo fè fas ak yon avnan lajè nen an, epi li snarled kòm li te vin pi devan.
  
  
  "Ale lwen," li te gronde. Li pa t ' gaspiye li sou kesyon ki pa te janm reponn. "Montre m' nan pòt la," mwen te di.
  
  
  Li te ezite, lè sa a, chaje tankou yon ti towo bèf. Li te kenbe atak la ak yon byen file kite la choute yo pou mwa a rive jouk nan machwè, lè sa a, te fè yon kout dwat zen an. Li te repati, je l ' yo grize, e li te tonbe.
  
  
  Mwen gade, li wè mawon jeyan voye jete ti fi a fòs, lè sa a, li te demisyone sou nahum ak te vin nan direksyon m'. Mwen te konnen li ta dwe diferan. Li te vin moute pou m 'byen fasil, epi l' long, ajil kò a deplase ak fleksibilite nan pwisan.
  
  
  Li byen vit lage bò gòch la yon sèl ke li te eskive. Li te eseye li nan de fwa pi plis, epi lè sa a, te mache alantou miray ki ba nan teras la. Li te wè yon espas ak tire sevè pou bò gòch la, ki li te panse li ta ka evite. Li pa t'; kònen a te ateri ak yon bang. Sib la nan mwa a te pran vòl tounen, ak pwochen mwen dwat men ta gen te pafè, si li pa t ' janm te demisyone sou yon kase po flè sou etaj la wòch.
  
  
  Mwen kòmanse glise, ak enpak la te vin sèlman nan mwatye kapasite. Men, - sousi m ' te tire moute-jeyan t ap naje bak, kraze nan yon kawotchou plant, ak te fè aksidan nan devan li. Li kouche a souke tèt li ak pa t ' eseye jwenn moute.
  
  
  "Mwen ta ka mouri ane ke yo bliye," mwen murmures. "Tout moun sa yo misk yo ak pa gen okenn pouvwa a dèyè yo." Li te santi yon men sou bra l', li gade nan la gwo je ble kòm li yo te tounen. "Vini non sou, tanpri," ti fi a te di, rale bra m. "Byen vit, anvan li reveye." Tanpri.'
  
  
  Li te kite Ay mennen m ' kanpe deyò mach eskalye yo, sispann salye refayim yo, ak ap gade kòm li te dousman moute sou yon branch fanmi nan yon tan. L ' ap tranble anba pye tèt li ankò, kwè. Mwen konnen ke ou ta dwe pa janm jije pa aparans ou a, men yo toujou twonpe ou, sou kontrè a: yon inonsan figi a vire soti yo dwe yon roaring raj. Li te ba l ' yon dènye gade nan epi yo te mache sou, ou santi okipe ak yon ti kras konfonn. Men, ti fi a te kouri, e li te swiv l ' desann yon ale nan yon lajè, okipe lari a, kote li te finalman te sispann nan kwen an nan yon moske. Je l 'yo, ki te vin fre epi ki kalm, yon fwa ankò, voye je nan m'.
  
  
  "Mèsi dèske ou," li te di, pran yon gwo souf, tete l ' rebondi leve, li desann nan sere swa kòsaj. "Yo te di moun ki te ale pou yo vini pou li epi li peye m', men yo pa t ' gen konfyans nan li."
  
  
  Li te kenbe pa endispoze Swedish aksan nan l ' mo yo.
  
  
  "Peye kisa?" Mwen te mande l ' la.
  
  
  "Mwen te ale nan yon nayklib semèn pase a ke mwen pa te sipoze pou yo ale nan pou kont li," li te eksplike. "Ki pi piti yon sèl alantou yo de te vin moute pou m' ak te eseye pou frape mwen. Li te gen anpil agresif, ak nan fen a mwen te gen yo rele yon lapolis ofisye yo te arete l'. Wotè yon sèl te di yo ke yo moun yo te pral vini yo pou li ak peye m', men, mwen tounen vin tout bagay nan."
  
  
  Li prese men m'. "Si ou pa t' vini nan... mwen pa vle panse sou sa ki ka rive." Li tresayir. "Se konsa, anpil k ap pase isit la nan Jeda ke moun yo vire do nou."
  
  
  "Lè sa a, Jeda se pa diferan de anpil lòt lavil yo nan Amerik la." Li, chuckled.
  
  
  "Èske w se yon Ameriken?" li te mande. "Non mwen se Anis, Anis ladan yo halden. Mwen travay pou Vwayaj-Gid Vwayaj isit la nan Jeda. Yo gen yon anpil nan ti fi ap travay atravè diferan peyi, yo pale lang diferan ."
  
  
  Li nodded pou l'. Mwen te wè l', ke non, pandan m envestigasyon nan Washington. Pou chak plasman yo, nou dwe etidye yon seri espesyal nan dosye ak sinema yo, ki se kowòdone lè l sèvi avèk yon teknik espesyal ki pèmèt tou nou mantalman absòbe, katalòg ak magazen yon gwo kantite lajan nan enfòmasyon. Sepandan, li chonje ke" Touristik tours yo " te tou lide a nan Ibn Hasuk.
  
  
  "Non mwen se Wilson," mwen te di. "Ted Wilson, enpòte ak ekspòtasyon. Mwen byen kontan mwen te gen yo ede w."
  
  
  Mwen te santi yon bèl presyon sou men m 'ak te jwenn ke Aniz te vin niche; mou koute a nan tete l' te repoze sou mwen avanbra.
  
  
  "Mwen pa panse ke li nan ase yo jis di di ou mèsi," li te di, ak li nan frèt ble je regardant nan m'. Li te yon bon premye yo, ak mwen pa t ' gaspiye nenpòt ki lè. Apre yo tout, mwen te aswè a tout antye anvan m ' yo.
  
  
  "Lè sa a, gen dine ansanm avè m' aswè a, ak ban m ' yon espesyal vwayaj nan vil la," mwen sijere.
  
  
  Li te souri lajman. An rimatism te tèlman vit ke li te sanble mekanik. Pwobableman yon pwofesyonèl reflex. "Gwo, Ted," li te di. "Aran-efasman nimewo senk. Nou pral di uit trant-yo?"
  
  
  "Nou pral. Mwen nodded pou l'. 'Wè ou aswè a.'
  
  
  "Mwen gen pou yo ale nan travay," li te di. Je l ' te chanje yon ti kras, ak ekspresyon li yo te vin satisfy.eske ou te imajine li? Li te rive soti, li manyen bouch li pou m ' yo yon souflèt, epi byen vit kite. Li regardant nan l 'figi bèl ak etwat bounda yo anba yon jip ble jouk li te wè l' disparèt nan mitan foul moun yo. Li gade toutotou yo wè si te gen de plis ee lènmi l ' yo, men li sanble tankou yo byen vit disparèt. Li te gronde, ki jan sonje te jeyan a te tonbe apre yon sèl ezite kònen. Petèt li te wont ke tout sa ki favè bondye a ak miskilè bote kache tankou yon kre veso. Li kenbe trakase m 'yon ti jan, epi mwen te toujou panse sou li lè m' te rive nan Otèl Nomad.
  
  
  Li te vann sou yon teras, yon sèl otou anpil boutik kafe, yon sèl alantou gahwoa, kote fò arab kafe yo te sèvi. Li te chita ak gade foul moun yo jiskaske li rele byen fò: "sòs Salad! Sòs Salad! Yo ap laaaaat! 'Mwen te tande. Li se tan pou aswè a lapriyè, dènye a senk fwa nan yon jou lè yon Mizilman yo ale nan Lamèk. Mwen te ale nan chanm mwen, lonje sou kabann lan, epi yo te eseye detann, kite m ' enkyetid drenaj lwen. Men, li te kontinye, e finalman li te tan yo pran yon douch, chanje, ak ranmase Aniz.
  
  
  Adrès la te sitiye nan youn nan zòn ki pi bon nan Jeda. Aniz te rankontre m ' nan pòt la nan apatman li. Kòm li te di m', li retire mwa a soti nan mèb la. Li voye je alantou nan pouf, epè kapèt, ak chèz an bwa. Ki ba, nan lajè sofa te kouvri ak yon goatskin dra. Men, pi fò nan tout, mwen kontanple pran tout reta yo sou Aniz. Koulye a, li te pote yon senp rad nwa ak espageti yo etwat yo; rad te trè mini, ak yon trè ba koupe ak yon kare kare kol ki montre koupe tete l ' desideman. Lè li vlope bra l 'nan kou m' epi li bo m 'ak mou, louvri bouch li, mwen te kapab pran sant l' ak yon melanj de vitek ak leve.
  
  
  "Mwen mèsi an avanse," li te di, kite tounen byen vit, epi li te wè l 'gade nan m' soti anba l ' ki plwaye sil - nan lajè a nan zepòl mwen, etrwa la nan ranch mwen. Finalman, li te pwan yon blan an gonfle vès, pran men m', ak nou te ale deyò, ak mwen te panse mwen te gen yon bon chans pou finalman vin debarase m de sa enkyete. Men, li pa t ' rive jouk lè sa.
  
  
  Aniz te ban m ' yon deskripsyon detaye vwayaj nan pi bon klib lannwit, ak kèlkeswa kote nou ale, tout moun te vire tèt yo pou gade superbe pye yo, tousled cheve blond, ak ase tete prese nan dèyè kare kare kol nan yon rad ki senp. Li konnen ke Anis renmen bwè, epi byento te aprann li nan yon fason bèl. Presyon an soti nan l 'ase pou m' menm jan nou chita bò tab la te grandi pi fò avèk chak pran yon poz.
  
  
  Nou te wè yon bon bagay, byen dansè, manje nan arab, ak te ale nan prèske nwa anba tant yo, kote erotik montre koupe la amour nan vizitè yo. Nan pwofesyonèl vre, li sipoze gen yon tan gwo. Men, li pa t ' kapab jwenn li. Te gen bagay sa yo ti kras, sa yo dyableman ti kras bagay sa yo ke yon moun ki òdinè pa ta avi. Men, sou ane yo, ou pral aprann pou koute bagay sa yo ti kras, otreman, ou pral pa janm tande bagay sa yo gwo.
  
  
  Ti bagay sa yo pa t ' vle di anyen ankò, men yo te gen alòske. Pou egzanp, pou li a, mwen remake ke Anis te gen yon orè sèten. Li pa t 'gen pwoblèm, men, lè li sijere yon lòt bagay nan mitan an nan aswè a, li pa t' vle tande pale sou li. Li brid sou kou ak toudenkou te reyaksyon ki te imedyatman maske pa yon klere tou souri yo ak yon osman.
  
  
  "Se pou yo fè li wout mwen," li te di, ak ri. "Mwen sonje l' vwayaj espesyalis, Ted." Vrèman. Li te monte zèpòl, ak moman sa a pase. Men, lè sa a, te gen nève kout je mwen te wè l 'voye jete soti nan tan zan tan, epi finalman mwen te pote l' moute.
  
  
  "Mwen kontinye ak dat mesye sa yo de," li te di. "Mwen espere ke yo pral toujou ap parèt yon kote. Mwen regrete.'
  
  
  Parfe ki rezonab ak konvenkan, se konsa, poukisa pa aksepte li? Petèt paske li te yon pati nan yon modèl, tankou wout la li byen vit regarda nan li gade anvan sijere ke nou avanse pou pi nan yon lòt tant.
  
  
  Bagay sa yo ti, ti ensiyifyan manyè, petèt, abitye jès ke yon moun ki òdinè pa ta avi. Bondye, li te di tèt li, petèt li te pou li yo dwe youn nan ak yo konnen yo jès. Li te reyèlman move, si ou pa t ' kapab jis ale deyò epi yo jwi konpayi an nan yon bèl, bon fanm. Li te sipoze santi yo dekontrakte ak nan fasilite. Lè sa a, poukisa pa t ' ou fè li?
  
  
  Li pouse sou kote repons yo ke yo te ap eseye fòse tèt yo sou l', epi tounen atansyon li nan Aniz a sensuel. Li pa difisil, ak lè li te finalman ofri yo pran lakay li, mwen te santi yon vag nan eksitasyon.
  
  
  Lè nou te rive nan apatman l', li jis yo te tounen sou yon bagay ki mou brylev. Je l 'pa t' frèt ankò, men yo te boule ak grangou enkyetid, ak bouch li te jwenn mwen yo ye nan yon kout bo ak yon lang ke yo di li tout. Mo sa yo ta dwe inutiles. Li te tounen ak te ale nan twalèt la. Men, menm kounye a, menm isit la, bagay sa yo ti kras fè wout yo.
  
  
  Mwen te konnen anpil nan ti fi yo nan anpil vil ki te chèn kadna sou pòt yo, epi yo, yo tout imedyatman chenn ih moute le pli vit ke yo te antre nan. Li te yon otomatik jès, tankou respire ak exhaling. Anis pa t ' fè li. Mwen te wè l 'ki nah te gen yon chèn lock, men li pa t' manyen li.
  
  
  Mwen te chita l 'desann sou yon sofa lajè ak yon goatskin dra, ak tann tou dousman, lide m' ap bat vit vit dèyè, yo soti, eksplore bagay sa yo ti kras. Mwen toujou pa te asire w ke lè Aniz te vini soti nan twalèt la, ki kouvri sèlman pa yon pè nan ti blan kilòt. Li fè tete yo te Rubens-tankou nan gwosè. Sal la te plen ak pwovokan sant nan vitek ak roz.
  
  
  Li diminuer desann nan pwochen m ' sou mou kouvreli, etenn lanp lan, ak sal la te inonde ak yon ble mitan lannwit limyè ki briye fosforesans. Mwen kouri dwèt mwen alalejè sou l 'tete gwo, ak li te pwan m', yo rale m ' nan li. Li te gade nan li, ak malgre tout bagay sa yo ti kras yo, dife dezi li ta wè nan je l 'pa t' fennen.
  
  
  Li lage l ' kanpe. Li te siprime ankouraje, yo te mache tou dousman nan yon chèz, epi ki te pran tout rad sou li, premye l 'ballet pantouf, lè sa a, l' pantalon ak chemiz. Reine ak Hugo mete l ' anba chemiz yo te mete.
  
  
  Sou wout mwen tounen nan kanape a, mwen "aksidantèlman" pouse soulye mwen kont pòt la ak mwen fè pye yo devan papòt la. Lè sa a, li te deplase byen vit nan Aniz, bourade kont li, ak te santi pikotman a ecstasy nan po a nan po a, yon moun vle ki deklanche dezi.
  
  
  Aniz ladan yo halden dezespereman te vle yo dwe foutu, li te nye, ak tout kò l 'leve pou trape m' tankou yon gwo basen byen fon jemi chape alantou gòj li. Bra li te mare nan ren mwen tounen tankou kranpon yo, epi li te kòmanse wòch anba m ' nan yon etranj sevè, sovaj mouvman, ak yon detèmine enèji nan gwosè konsiderab. Nan Aniz a ka, nou pa t 'gen nenpòt gwo preliminèr, pa gen anyen pou prepare nou pou gwo moman nan ecstasy; li pa t' vle tande pale sou tèm long-eksperyans. Men l 'alantou nan do m', yo rale m 'pou pi devan, epi li vole kanpe, kouri t' ap mande charite m ' yo rive jwenn pik la nan satisfaksyon avèk chak deplase.
  
  
  Li te prèske jete tèt li nan nah kolè, ajiste li kouri al, ensiste mouvman. Lè sa a, malgre toufe son nan l ' pou l respire ak konsantrasyon konsantre nan pasyon mwen, mwen tande li: mou krake nan soulye mwen an sou etaj la. Pòt la louvri. Aniz fò nan bra ki te fèt m 'sere, epi li pa t' sispann l ' frantic orientations. Mwen flechi tout misk mwen, woule sou bò goch la, yo te eseye libere tèt mwen de nah, men li te kenbe m'. Li woule l 'sou yo ak wè l' ak je vin pi laj ak bouch li chape.
  
  
  'Ankò!'Pa gen okenn!' li pran rele nan laterè toudenkou, men li te twò ta. Mwen tande pale de vaksen epi yo te santi Aniz kontraksyon jan de bal te kriye byen fò nan Ey a tounen. Kontanple l 'mimmo nah kòm li tensed, pwatrin li te leve soti vivan, epi li te wè ki jan ti kras nan zam te mete lwen alantou pòt la, lè sa a, li te tande l' kouri shaggy.
  
  
  Li te voye sou Anis ak kouri al nan pòt la, arachman Reine sou wout la. Konplètman toutouni, mwen te ale nan mach eskalye yo ak wè de figi yo, kouri soti nan pòt devan an: yon sèl te abiye nan yon kostim blan, ak lòt la te wo, nwa, fè-pwatrin,ak chòv. Mwen te rete nan tèt yo nan mach eskalye yo, se pa paske mwen toutouni, men, paske mwen te konnen yo ta dwe ale nan fè nwa, likidasyon lari yo mwen anvan m ' menm te rive nan pòt la.
  
  
  Li vire, li te mache nan sal la kote Anis ladan yo halden te kouche sou vant li sou goatskins. De gwo tach wouj pwopaje soti sou do l ' ak te vin youn. Mwen vire l ' ozalantou yo ak wè ke li te toujou vivan. Li po je fluttered louvri, ak bouch li te fè apèn acoustics son. Li apiye sou li nan trape l ' fòse mo yo.
  
  
  "Boule nan kote mò yo ye a!" li te respire, leve tèt li yon demi pous. Lè sa a, ak yon final tranble, li lage kò l ak, kouche imobilité, yon bèl, mò kò. Li te kite san yo pa gade dèyè, yon gou anmè nan bouch li.
  
  
  Koulye a, tout bagay sa yo ti kras bagay sa yo te vini ansanm. Asasen yo te gen entansyon yo bal pou m', ak Aniz te yon pati nan plan an depi nan konmansman an trè nan ayewopò an. Lè sa a, mwen kòrèkteman konprann ki sa ki te nan je l'. Li te yon konfesyon-soti nan swadizan viktim. Ak apre ekonomize l 'soti nan sa yo rele an-atak, ki satisfè gade li presanti nan je l' te definitivman reyèl. Se konsa, tout bagay ale selon plan. Mwen gronde. Koulye a, li te konnen poukisa sa a miskilè jeyan te tonbe konsa fasil, apèn frape l ' ego. Li te tout yon pati nan yon plan elabore pou prepare m ' pou yon asasinasyon tantativ. Men, poukisa? Li te fè m ' eseye jwe nan Arabi vèsyon ki kote li te yon viktim mefyan pou yo kapab touye yo e yo vòlè? Pwobableman di li nan tèt li. Pwobableman. Mwen pa t kapab pote tèt mwen yo pran li pou yo akòde. Lè li te rive nan otèl la, li lonje sou kabann lan ak te panse sou enpòtans ki genyen nan ti bagay sa yo. San yo pa sa yo ti kras bagay sa yo, mwen ta dwe mouri koulye a, mouri anvan m lokalite nan Larisi menm te kòmanse isit la. Te pitit gason l ' vrèman yon owaza chwazi viktim nan yon vòl nan yon? Oswa li te gen yon koneksyon a yon lòt kote?
  
  
  Yo te fòme yon etranj trio: yon frape blond - " swedwa, yon kout, gra, nwa gason ak yon miskilè, chòv, nwa jeyan. Men, sa a te yon peyi etranje, yon peyi kote etranj te komen, ak sèlman òdinè a te dwòl.
  
  
  Li te toujou panse sou li kòm li te tonbe dòmi anba tou dousman wotasyon lam yo nan fanatik la plafon.
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 2
  
  
  
  
  
  
  
  
  Yo nan ayewopò an, mwen te enfòme ke 443 vwayaj alantou Medina ta rive 15 minit reta, ak mwen te fè wout mwen nan ajitasyon an nan arive hall ki te se konsa tipik nan peyi sa a etranj.
  
  
  Arab lidè a te chita pwochen l ' yo ame gad kò a, ki moun ki te pote yon zam mitrayeur ak yon pèl-okipe ponya. De Ameriken lwil oliv endistriyalis, ékivok nan aparans yo epi yo attitude kòm sheikh yo nan dezè a, chita opoze lidè a, ki moun ki te abiye nan yon burnoose. Klè fanm nan haikas glise ansanm ak fanm Ewopeyen yo. Kaftans ak Kretyen Diors, bums ak Balmains, radyo tranzistò ak lapriyè tapi, ak tout bagay ki te konekte nan yon etranj, reyèl fason.
  
  
  Li te jwenn l ' yon chèz pa fenèt gwo neglijans la pis aterisaj, ak pandan ke li te ap gade avyon yo pou yo wete yo ak peyi a, reyalite a ta vle chanje koulè e li te ale tounen nan indéfinisabl biwo nan Washington nan Dupont Sèk, gade Malfini mache san yo pa menm moulen sou li. anjeneral yon enbrule siga.
  
  
  Si yon Malfini te mache tankou sa yo, li te li te ye ke li te trè enkyete. Li mèg, move tan-bat fas a te sanble yo gen chanje yo, epi li te gade plis tankou yon Mennonite filozòf kontanple mal nan peche pase malen, slick, briyan direktè a nan RACH.
  
  
  "Mwen pa fin sèten ki sa yo panse, Nick," li te di. "Mwen jis pa konnen ki sa yo panse. Mwen malad nan tout sa a sal dégoutant biznis. Mwen santi mwen t ' ap trayi, epi yo dwe onèt, li fè m mal."
  
  
  Li te konnen ki jan anpil li fè mal-pou yon fin vye granmoun mesye. Li pa t ' jis ke li te kouri yon byen-kouri biznis, yon trè efikas ajans espyon, men tou, paske yo tout mwa a-kle moun yo te men-ranmase apre ane nan fòmasyon ak travay. Anplis, enfidelite te yon mo ki Hawke pa t ' reyèlman konprann, epi li te se konsa byen lwen pi lwen pase mwa a konprann ke li pa janm kapab konprann li nan moun ki pwòp tèt li. Mwa yo te eseye kalme li olye pou yo abityèl l ' yo moke jabs.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Poukisa ou konsa kontan ou anvan ou konnen pou asire w ke li la vre?"
  
  
  "Paske sa m' konnen kounye a se pi plis pase ase yo fè m ' mizerab, tayè pran li," li te kase nan rimatism. "Bondye, ou konnen Fred Danvers. Ou te travay avè l'. Ou konnen konbyen tan li te travay ak RACH.
  
  
  Li nodded pou l'. Fred Danvers te pi gran pase lòt RACH ajan, marye ak te gen timoun yo nan Amerik la, e li te youn nan moun yo an premye anplwaye pa Hawke lè RACH la te fonde.
  
  
  "Danvers te nan jimnastik la pou anpil ane, sa a nan dezè a," Hawke kontinye. "Li te kreye yon rezo ekselan nan enfòmatè yo ak konnesans. Gen nan pa anpil ale sou nan zòn Sid Ewòp, Afrik dinò, ak Mwayen Oryan an ke li pa konnen. Politik shaggy, militè chanjman, mouvman twoup, asasina plan, sekrè koudeta - kèlkeswa sa ou vle, ak Fred Danvers, ki moun ki te jis te rive nan Arabi Saoudit, se jiska vitès. Peyi sa a se yon regilye pwen transpò piblik pou enfòmasyon ki enpòtan yo, epi nou sètènman te itilize li pou voye mesaj ak enfòmasyon deyò nan nòmal chanèl."
  
  
  "Epi, koulye a li tout ale mal," mwen kòmante, ap gade Hawke a bouch sere boulon.
  
  
  "Trè sa ki mal," li te di. "Plan sa yo ke nou te kòmanse bati tonbe. Sekrè enfòmasyon tonbe nan men yo mal. Gen kèk deplase yo te bloke paske yo te yon moun yo te jwenn soti sou li."
  
  
  "Mwen devine sa a, se tout Fred Danvers te ale atravè tout," mwen te di. "Men, ou konnen ke bagay sa yo ka dwe rezilta a nan tout kalite sikonstans." Malfini a te ban m ' yon w pèse kò w gade, epi li a cringed. "Modi li, Nick," li kase, " si ou te asire w ke, si mwen te gen nenpòt prèv nan tout, mwen pa ta gen yo voye ou soti nan gen yo chèche konnen sou sa a dell."
  
  
  "Wi, mesye," mwen di piti / ba. Hawk te mache sou nan biwo li, li chita desann, l 'chiriji-gri je pirin nan m' soti nan anba yon gwo basen byen fon gwonde.
  
  
  "Nou te fèk lage fo materyèl," li te di. "Nou transfere mwa pou Fred Danvers nan wout la dabitid."
  
  
  "Ak sa a se kote li pa ta dwe," li te fini. Li apiye retounen lakay yo epi toudenkou li gade fatige ak tris.
  
  
  "Li te fini egzakteman kòm nou te panse," li te di. Lè sa a, mwen te vini ak konklizyon an ke mwen pa t ' kapab eskize pou tèt mwen ankò. Nick, mwen pa gen liksye a nan kap nan lòt fason nan chèz sa a - nan nou, Fred Denver, nou, tèt mwen, nou, nenpòt moun ki." Li sarepta, ap chèche yo retire, lè sa a, kontinye nan menm biznis, abitye ton, san yo pa nenpòt emosyon.
  
  
  "Ale epi pou yo jwenn soti sa k ap pase sou," li te bay lòd la. "Mwen bezwen enfòmasyon yo, reyalite! Si li pa Fred Danvers, chèche konnen ki moun ki li oswa ki sa li se. Gen yon gwo koule yon kote. Men, si Fred Danvers se koule a ...
  
  
  Li pa t ' fini fraz la, men mwen te konnen sa li vle di. Si Fred Danvers te yon koule, si li te chwazi bò sa ki mal, lè sa a, li ta dwe gen yo te pran pa nesesè shaggy. Li te kapab te voye tounen pou Washington pa mwa, oswa, si ki pa te posib, ta gen yon minimòm de kesyon sou mwa a lanmò. Li te vin chonje ki sa ki Hawke te di yon bon bout tan anons sa pibliye depi: "Yon bon jandam, pa konpòte tankou yon chen, danjre nan bann mouton li yo. Li ap toujou gen yon mouton asasen, epi ou pa janm ap debarase m de sa. Ou dwe swa kenbe mwa a fèmen oswa debarase m de li. Nan nenpòt ka, li se yon risk, se pa yon ki an sekirite byen ." Sèlman chwèt Hawked l', avèk lespwa Fred Danvers pa t yon trèt.
  
  
  Sa ki te nan fen a nan konvèsasyon mwen ak Hawk. Li te ban m 'm fo sètifika pou Ted Wilson, importateur a, epi mwen te voye koupe, epi Danvers te avize m' te rive. Si sa nèg nan matematik te gen pa gen anyen yo kache, li te ta dwe plis pase kontan wè m'. Si li pa t ' gen yon konsyans klè, li ta ka yo te pran sant yon bagay dezagreyab. Danvers pa estipid; li te konnen mwen pa t ' te voye yon kote ki san yo pa yon rezon ki fè trè bon ...
  
  
  Mwen panse yo te toudenkou koupe pa ayewopò an nan gwo pòtvwa: "Vwayaj 443 alantou Medina se kounye a rive nan Pòtay 2," yon vwa fi a te di, ak lè sa a, anons sa a te repete.
  
  
  Li leve, li ale pou sòti nan dezyèm, ak tann pou pasaje yo jwenn soti sou avyon an. Mwen te wè l', Arab anpil chèf yo ak madanm yo, plizyè jenn elèv yo, yon gwoup touris alman, plizyè moustachu Englishmen, de mens prepoze vòl, epi finalman ekipaj la. Pa Gen Okenn Fred Danvers. Mwen rive jouk nan machwè sere boulon. Nan kou, li ta ka gen rate vwayaj la pou kèk rezon ki fè, men yon jan kanmenm mwen te konnen pi byen. Mwen pa konnen konbyen li te konnen, mwen jis te konnen l'. Yon ti moman pita, sa a te konfime lè li tou dousman te mache lwen soti nan pòtay lavil la. An opalè sonnen ankò, ak tan sa a mwen kamouflaj te non yo te rele byen fò tout lòt peyi sou tèren avyasyon an.
  
  
  "Pa gen Mesye Ted Wilson vini pou enfòmasyon, tanpri?" yon frèt, anonim vwa te di. "Si Mesye Ted Wilson ap vini pou plis enfòmasyon, tanpri. Lèt la te rive pou l ' sou vòl 443.'
  
  
  Vwa a te kòmanse repete mesaj la kòm li a chanje direksyon ak te pase nan hall la arrivals. Mwen te sou yon mwatye nan wout la gen lè mimmo te pase yon ti fi ki gen yon valiz ak yon shopping cart, trebiche ak tonbe sou tèt yo nan m'. Li te genyen photographier ak de valiz ak yon kosmetik sak, ak kenbe ti fi a nan bra l ' yo. Li te ti, ak je nwa ak lwil po, epi li vale nan estatik ak fè mal lè li te pran moute nan ee. Bagaj a te epapiye yo toupatou, ak gad pòtay tanp yo te rive.
  
  
  "Padonnen m'," li te ekskiz.
  
  
  'Li pa gen pwoblèm."Li te souri hey. "Mwen te frape ak vin pi mal." Mwen te sou yo etap sou valiz mwen lè m te santi men l ' sou bra m.
  
  
  "Tanpri rete tann," li te di. "Èske ou sèten ou pa t' fè mal tèt ou? Li ta gen yo te fache anpil si li te fè mal ou."
  
  
  "Mwen santi mwen gwo," mwen te di. 'Vreman vre.'Li te kòmanse ap mache ankò, men, men l 'te pwan m' nan bra. 'Rete tann. Ba ou yon nimewo telefòn ki kote ou ka kontakte m', " li te di. "Si anyen k ap pase nan ou, rele m'. L ' asirans kont bagay sa yo."
  
  
  "Sa pa pral nesesè," mwen te di. "Mwen byen."
  
  
  Hey ba li yon lòt rasire souri. Li kache, lè sa a, te monte zèpòl ak kite ale nan men m'. Li te pase nan gad pòtay tanp yo ki te davwa ke yo pran valiz li. Kòm li te pwoche bò kote yo, jenn grefye nan biwo enfòmasyon a, yon Arab nan azi rad ki te sou, gade moute.
  
  
  "Non li se Ted Wilson," mwen te di. "Ou gen yon lèt pou m' yo ke yo te rive sou vòl 443." Li voye je nan m ' nan kèk sipriz, lè sa a, dezaprouve. "Men, Mesye Wilson te jis pran lèt sa a, mesye," li te di.
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 3
  
  
  
  
  
  
  
  
  San m tounen glas frèt, ak mwen kamouflaj chire.
  
  
  "Èske Mesye Wilson jis pran lèt sa a?" - repete li.
  
  
  "Wi, mesye," jèn sèvitè a te di, gade ki grav epi ki enkyete kounye a. "Li te montre m' l ' kat ID. Te yon erè ki fèt?
  
  
  'Absoliman! Mwen te di kolè. 'Ki sa ki te fè li gade tankou? Ki kote te fè li ale?'
  
  
  "Yon nonm gen anpil grès nan yon kostim blan," domestik la reponn li:. "Apre sa, li jis gòch nan antre prensipal la." Li nodded.
  
  
  Lè sa a, li te vire, li wè pòt la toujou balanse louvri, ak "Mesye Wilson" te kite. Lè l ' la, apwoche jou k ap vire, li, gade tounen sou zepòl li. Ti fi a pa t ' gen, men, valiz a te toujou gaye, menm jan mwen ta imajine. Li itilize distraksyon bay yon lòt moun tan pou revize enfòmasyon, montre yon ID fo, ak ranmase lèt la.
  
  
  Li klere sou mwen ke gen se yon trè avanse òganizasyon opere isit la. Li pa t ' yon o aza touris ranmase pa Anis ladan yo halden ak zanmi li yo. Ke anpil te klè koulye a,. Yo ta li te ye mwen te vini lontan ase yo pwodwi kat idantifikasyon. Tout bagay sa yo te ak anpil atansyon prepare ak anpil atansyon egzekite. Yon moun definitivman pa t ' vle dwe mennen ankèt pa Fred Danvers. Ta ka li dwe Fred Danvers tèt li?
  
  
  Li te ale soti nan pòt k ap vire ak sou twotwa a, kote li te kenbe yon aperçu nan yon kostim blan mete yon angle Ford ki screeched pa mimmo ak yon krise nan kawotchou. Yon kèk yad lwen, yon lè mesaje yo tounen vin koupe motè yo nan l ' Honda Hawk motosiklèt.
  
  
  "M regrèt, zanmi," mwen te di, frapan Wilhelmina nan l 'dèyè zòrèy la epi mete l' desann sou planche a.
  
  
  Li pran sote nan sele a, akselere, ak bisiklèt la gwonde pou pi devan tankou yon zwazo mal. Li te fè wout li nan yon foul moun nan moun yo, bourik yo, chamo yo, ak otobis yo yo plen nan pèlren yo.
  
  
  Ford pa te byen lwen soti nan m', paske nan trafik la lou. Li toudenkou balanse men l ' ak koupe a nan tout a ale. Mwen te swiv l ' epi yo te wè ke te gen anpil mwens trafik sa a sou lari a, epi li te kondwi pi vit. Li louvri Honda gaz lajè ak apiye nan pwofondman kòm nou balanse yon lòt kwen. Chofè a te wè m ' koulye a, fè de-wou a vire, kenbe yo nan katye yo nan vil la, men tit nan direksyon nòdwès kòt la. Lè nou te kite, toupatou nan vil la sou yon wout louvri, li te kapab te pase l', men sipozeman li te li ki moun ki pa t ' kapab pouse mwa sou wout la ak yon motosiklèt. Anplis de sa, li te ale yon kote, epi l ' otèl, ki kote pou yo ale. Petèt sa a lèt ki genyen tout repons yo mwen te bezwen. Mwen te gen ide sa a. Lèt la te pran Fred Danvers ' plas, ak ki ta ka vle di anyen, men li te definitivman pa bon.
  
  
  L ' pran sant yon rad Wouj ak yon mwa nan trè wo salinity, ak lè sa a, li te wè plat, misty dlo cho nan denmen maten solèy. Ford te tounen sou yon wout pousyè tè ant de mòn sab kòtplaj yo sab. Mwen te swiv l 'plis pa gwo nwaj pousyè tè pase pa aparans l' yo. Wout la te louvri pou rivaj la. Lè chofè a te vin difisil sab nan plaj la, li te vire machin lan ozalantou yo ak te kondwi nan vag yo woule. Mwen te rete sou ke li yo ak te wè nan yon ti bato nan yon santèn yad soti nan rivaj la; yon bato avèk yon motè extérieurs. Mwen te wè l ' nan nen, yon mawon, miskilè jeyan ak yon tèt chòv ki glistened nan solèy la.
  
  
  Ford sispann sibitman. Nonm lan vole soti nan machin an ak kouri al nan & nb, ak mwen tande outboard motè kòmanse moute. Yon Honda frenaj li yo yon sispann, voye sab anba wou dèyè. Nonm lan te gen kounye a te antre nan lanmè a; li te prèske ren-gwo twou san fon nan dlo a, ak bato a te vini nan direksyon l ' yo. Li evidan, sa a te yon rapidman an pant anba a ki pèmèt bote apwòch rivaj la. Mwen jete tèt mwen nan dlo a, se konsa ke kim pwojeksyon, ak mwen te wè nonm lan vire m', lè sa a, gade nan kannòt la. Li aparamman konkli ke li ta gen fè fas ak m 'anvan bato a te kapab rive jwenn l'.
  
  
  Li te demisyone pou pi devan, nan pwatrin-fon nan dlo a nan Rad Wouj, ak lè li te vini nan l', li lunged malabiyman ak kout bra. Li akoupi atè, te pwan Ego nan bra yo, ak file l ' alantou. Men, mwa a kout, rable kò yo te gen fòs la nan yon ti towo bèf; li te plonje anba dlo a, e mwen te voye jete sou mwa a tèt yo.
  
  
  Li Rad Wouj vale kèk dlo, fèmen bouch li, e te leve pou l respire. Nonm lan nan kostim blan yo te vin nan m 'ankò, men, fwa sa a, bra l' yo te rale atravè dlo a, epi l mwa te kenbe yo nan je la ak yon rapid bò gòch la zen. Li bite epi yo tonbe, epi dlo a fèmen sou tèt li. Mwen dove apre l', men li te vole retounen lakay yo epi eskive m ' leap. Mwen moute al jwenn kèk lè a, ak wè l 'naje nan pi fon dlo a, e kounye a, mwen te wè yon bato mwens pase kat mèt lwen nan men m'.
  
  
  An chòv jeyan te fè yon bato ki sòti dirèkteman nan m ' ak motè a kouri pwi enflasyon. Li te plonje nan fon an. Se lifeboat a klere yon pous kèk ki sot pase m ' pou tout tan. Lè li te rive nan sifas la, li te wè kannòt la vire ak vire alantou.
  
  
  Mwen kounye a te gen Reine nan men m'. Li te tire nan yon nonm chòv, men kannòt la te danse nan vitès plen, e li te manke. Li te detwi kòm li te wè jeyan nan glise desann, fè yon mwa prèske enposib sib.
  
  
  Mwen pouse l 'tounen nan Wilhelmina nan pòch la epi yo plonje kòm kannòt la ap akselere lwen ankò, tit dwat pou m'.
  
  
  Fwa sa a, mwen te santi krise nan elis lam, ki prèske frape m nan do. Li imedyatman leve, li pran soti Reine ankò. Goumen kont yon outboard bato motè te yon biznis ki danjere. Premye a tout, mwen pral byento jwenn fatige nan li, yon sèl miscalculation - epi mwen pral kraze.
  
  
  Men koulye a, jeyan a kache nan pati anba a nan kannòt la, se sèlman detanzantan sa yo m ' avèk yon gade supèrfisyèl. Mwen te eseye pa vize nan l ' ankò, men mwen trou de pwòp twou yo, dwa pwochen nan chak lòt, nan kannòt la anba dlo an. Kannòt la danse ak swerved, vire tounen m'.
  
  
  Li tann yon ti moman, lè sa a, trou de plis twou nan hull, dwa pwochen youn ak lòt. Li te kapab imajine dlo bri nan. Yo te sèlman ti twou, men ih te kat, epi ou pa bezwen yon twou ki gwo koule yon bato. Kannòt la pase kouto sevè sou bò dwat la, epi li te kanpe fikse l ap gade yo, pare yo plonje kòm pli vit ke li te wè jeyan nan mouvman kap vini an. Men, sloup yo te tounen ak te dirije pou rivaj la nan vitès plen. Yon nonm nan yon kostim blan pete rele nan l', yon melanj de ekzekisyon drapo ak kòlè. Li te kriyan. 'Tounen vin! Vini tounen, pran tayè! Pa kite m ' pou kont li!'Men, bato yo te navige nan yon liy dwat, ak yon jeyan nan pati anba nan. Li te yon présipitè bak, se konsa yo pa nwaye yo ak fè fas a bonbadman. Li ta ka yo te ale byen lwen ase anvan l ' te oblije ap vole soti nan kannòt la, men mwen te gen nonm lan nan kostim blan sou la men, epi li toujou te gen lèt la.
  
  
  Li sispann rele pou kite bato a epi yo tounen vin nan m', gritting dan l 'ak gade nan m'. Toudenkou li te kòmanse mache tou dousman nan direksyon rivaj la. Li fasil kenbe moute avè l 'pandan li te shellin' nan ren-segondè kovèti pou.
  
  
  "Ki nan ase," mwen te di, leve zam la. "Ban m' lèt sa a."
  
  
  Mwen te wè l 'rive nan mouye l' nan pòch la ak rale soti yon anvlòp. Lè sa a,, anvan li te reyalize sa l te fè a, li jete anvlòp la nan lanmè a. Mwen te wè anvlòp la frape dlo a, ki flote pou yon moman, ak lè sa a, koule. Nonm sa a te ale tounen nan plaj la ak Ford, m 'ap tann pou yo plonje pou lèt la epi kite l' ale. Men mwen mete yon moso fil pou li. Li retire Wilhelmina, ale apre l ' ak kenbe mwa nan chak branch fanmi. Li te tounen, ak l 'yo, kouri dèyè apre l'. Li tonbe ak yon splash. Li imedyatman te pwan l 'ankò, leve, li moute ak men gòch li, ak frape l' ankò ak dwa l ' yo. Li apiye retounen lakay yo epi pèdi konesans. Li ego tèt li ki te fèt pi wo a dlo ak te bay l ' yon lòt dwa kout pye ki voye mwa bondi; li kontinye ap flote sou vant li.
  
  
  Li kouri al nan kote lèt la te disparèt e te plonje nan anba a sandy, ki incline pik. Li te rekonesan l ' pou klere limyè ki apa pou nan cho Arab solèy ki penetration gwo twou san fon nan dlo a.
  
  
  Mwen te gen pou plonje nan. Mwen te espere ke fèk ap rantre gwo inondasyon dlo nan dlo a ta ka anpeche m ' anba pote anvlòp la pi lwen, epi mwen te genyen chans. Mwen te wè l ' kouche sou anba a sandy, balans dousman ak aktyèl la.
  
  
  Li te pwan anvlòp la nan kwen an, te mache sou yo, epi t ap naje nan direksyon rivaj la. Lè li te santi tè a anba pye l', li te kanpe moute, epi li louvri an trampe anvlòp. Modi li! Lèt la pa t 'tape tankou m' espere, men, ekri alamen nan lank - lank ki sitou fwir, ki fè mo sa yo prèske lizibl. Li te byen vit li nan sa ki te rete li ak di mo yo byen fò jan li te li ih:
  
  
  "Di Hawk ... tout ane sa yo ... pa gen ... yo pran ou lavi ... akeyi... ou te deside ... padonnen m'." Ke yo te tout mwen te kapab decoder. Tout lòt bagay te lizibl yo, eksepte pou caption a: "Fred."
  
  
  Se konsa, Danvers komèt swisid. Apa de sa a enfòmasyon a, li sèlman te resevwa yon lèt ki vle di pa gen anyen nan tout. Papa l 'te kòlè ak desepsyon l' yo. Li te mete lèt la nan yon minit epi yo te mache sou nan kote nonm lan nan kostim blan te toujou mwatye submerged. Madichon, li trennen l ' nan mwa nan sèk la beach ak chire levit la sou kò li. Li sel straddled yon kare gra kò ak fè CPR pou li. Li ego ta gen te pote l ' tounen nan lavi, si li te kapab. Petèt li te paske mwen te tèlman fache sou depafini nan imel ke li te refize bay moute ego a, oswa petèt li te jwenn enfòmasyon ki soti nan li . Li sarepta, ak mwa a nan pwatrin elaji kòm li krache soti sou yon galon nan Rad Wouj la. Li te ede L 'nan jenou l' yo. Byento, li te kòmanse respire plis nòmalman, epi yo mouri blan koulè yo ta vle chanje koulè soti nan mwa l ' yo. L', mwen te wè mwa a gade retounen nan nòmal, epi mwen jis bezwen li. Mwa a te pwan l ' pa chemiz la ak bourade kont twal mwa a pòm adan an jouk mwa a bulged je.
  
  
  "Koulye a, di m' sa ou konnen, oswa mwen pral trangle ou," mwen gronde. Li te wè a gade nan je m ' ak te konnen mwen te grav.
  
  
  "Mwen pa konnen anyen," li te di; aksan l ' yo te pòtigè. "Kwè m', mwen pa konnen anyen sou sa ki te nan lèt sa a."
  
  
  Yon ne sere boulon li, epi li gasped: "Tanpri, kwè m'! "Mwen jis ap travay, fè sa Toma di m' fè."
  
  
  "Mwen te mande. "Ki moun ki se Thomas?"
  
  
  Li nodded ant souf. Mwen rale l ' chemiz sou do yo, epi li te kòmanse vire ble. "Ki sa ki te nan lèt sa a?"
  
  
  'Li fè m mal! li murmures. 'Mwen pa konnen.'
  
  
  "Poukisa ou, ou lòt Thomas, ak sa a ti fi eseye touye m'?"
  
  
  "Bagay la sèlman ki m' ... Thomas ak ti fi a te di ou ... touye ... " li te mouri.
  
  
  "Thomas konnen tout bagay sou sa a, pa li?" Gen te pè nan je l', ak mwen te konnen li te di verite. Mwen te wè sa a kalite nan pè a anvan. Ou aprann rekonèt reyalite, ak ki lè ou wè li, ou menm tou reyalize ke li nan enposib pou bay manti pou yon moun ankò.
  
  
  Sa a nonm estipid se te yon bann mèsenè, pa gen anyen plis, yon segondèr, yon ensiyifyan anplwaye, e kounye a, li te konnen yon lòt rezon ki fè chòv jeyan te gen kouri byen lwen. Li te konnen nonm lan pa t 'di m' anyen. Men yon lide ki te fèt pou m'. Thomas, epi yo ki moun ki li te travay pou, pa t ' konnen si imèl ta dwe lizib oswa ou pa. Kòm pou ih, li te resevwa lèt la epi li tout bagay, e kounye a, li te konnen istwa a tout antye. Si sa a mèsenè pa t ' kapab di yo otreman, omwen pou kounye a. Tou sa lèt sa a te di ak nou, kèlkeswa sa nen te di yo ban nou, li te tèlman modi enpòtan, se konsa enpòtan ke mwa a te mouri.
  
  
  Li, gade nan nonm sa a nan devan m'. Li te patisipe nan de tantativ sou lavi m', te pran pati nan asasina-a nan yon ti fi. Mwa patwon yo ka gen pitye pou mwa a, epi mwen pral fè wout pou yo. San yo pa l', mond lan te kapab sèlman jwenn pi bon.
  
  
  Li dwe gen ke li te panse nan m ' glas kontanple, oswa petèt li te jis entwitif sans nan lanmò ke tout bèt yo vle, nan moman sa a nan verite. Li li te kite soti yon anroue kriye, chire alantou bra l', ak mouye chemiz chire louvri nan yon sot pase, kòlè pete nan pouvwa. Li te eseye pou kouri nan direksyon pou Ford, men li kenbe l ' anvan li te pran de etap. Mwen file l 'alantou li, ak kwen mwen jete l' sis pye tounen nan navige. Li te swiv ak lage yon gwo karate choute nan mwa a kou. Li te tonbe fas-premye nan dlo a, ki kouvri kò l ' ak kim. L ' epi yo te ale, mwen te konnen li te mouri.
  
  
  Li te sispann yo tcheke Ford-wè fich la nan lokasyon pwen ki sou tablodbò. Mwen reyalize ke machin nan te dwe lwe anba yon non sipoze, men mwen pa bezwen yo tcheke li. Li te gen nan Honda, te kòmanse motè a, ak te kondwi tounen nan direksyon Jeda. Van an mòde figi m', epi yo pa tan an mwen te rive nan lavil la, mwen Suedwa yo te pratikman sèk. Mwen kite l ' bisiklèt, toupre ayewopò a, mwen konnen mwen ta gen te avèti lapolis la pou vle li, ak tounen pou otèl lan.
  
  
  Nan chanm li, li vin yon boutèy nan bourbon, ki li toujou pran avè l ' pa desizyon. Mwen dezabiye ' w, mete yo sou sèk kilòt, epi yo bwè yon bourbon sou wòch yo, panse sou sa ki te rive ak ap eseye mete kèk nan moso yo ansanm.
  
  
  Yon lòt ti koutje sou nan lèt la devwale pa gen anyen plis, men alantou sa li te genyen, li te san patipri klè ke Fred Danvers te komèt swisid. Li te tou klè ke yon nonm tankou Danvers pa ta gen fè si li te gen yon lòt wout, si li pa t ' twò gwo twou san fon nan li.. Epi li te gen yo dwe plis pase yon senp pwoblèm pèsonèl, tankou jwèt aza dèt. Kòm mwen te konnen l', biznis steamboats kapab san fwa ni lwa, men yo pa t 'pran swen si Danvers wrote m' yon konfesyon. Yo pa t ' pran swen konbyen tan li te vle li, ak te santi ke li te nan dèt.
  
  
  Pa gen okenn, te gen yon lòt move, trètr pran sant. Pa komèt swisid, Danvers san dout te konnen ke li te sèlman yon vriy nan tan anvan nenpòt moun ki li te patisipe avèk yo ta fè li pou l'. Men, echèl la nan sa ki te dèyè li yo te kounye a ap travay nan favè m ' yo. Yo dwe vini nan m'.
  
  
  Mwen pa t ' chita epi rete tann pou yo pou yo fè yo deplase. Danvers te mouri, men mwen te gen adrès la nan yon kay sou katye yo nan Jeda, ak Akes ' dosye te di ke li te gen yon sekretè. Mwen pral wè ki kote kle sa yo plon. Men, mwen te rele Hawke premye. Mwen fini mwen bourbon, abiye, e te soti. Yon ti magazen konvenyans ak yon peye telefòn yo te jwenn l ' yon blòk kèk lwen yo.
  
  
  Hawka mande pou li. Erezman, liy la te ki klè ak mwen pa t ' gen yo rete tann yo tande mwa a ki klè ak natirèl vwa. Li te yon liy ki pa gen okenn deformation nan diskou a, se konsa li te pale nan yon klè fason.
  
  
  "Danvers ale wout la difisil," mwen te di. "Endepandan".
  
  
  Te gen yon pran yon poz, lè sa a, Hawke te di dousman, " mwen wè." Te gen yon tris ton nan mwa a vwa.
  
  
  "Mwen pa t' wè, mwa a," li te kontinye. "Mwen te okipe anpil." Sa, mwen te panse grimly, se te yon deskripsyon pafè nan yon tantativ sou lavi m ' ak bal ak yon mother, pandan y ap kouvèti mwen te nan lok.
  
  
  "Li sanble sa a se ki sa nou te espere," mwen te di. "Lèt la gen entansyon pou mwen pa t' delivre byen."
  
  
  Malfini touse. "Mwen espere ou kontinye," li te di. "Ou sonje kounye a ... Willard Egmont, Britanik entèlijans."
  
  
  Li te kite li kòm li te, mwen konnen mwen pa bezwen tande nenpòt ki plis, e nou hung moute. Li te raple Willard Egmont ak espyonaj ensidan li te enplike nan. Li te gen yon bon entèlijans Britanik ofisye nan Hong Kong ak komèt swisid nan yon ane oswa de de sa, epi pa gen okenn eksplikasyon gen tout tan tout tan yo te jwenn pou sa a inatandi, aji. Li te gen rimè ke nan mwa votum-votum ta dwe rele nan pou kesyone, men, nan moman sa a nan mwa a swisid, sa yo ki te jis vag rimè kap kouri. Evènman ki pa gen rapò ak sa a? Petèt. Petèt pa. Hawke a te evidamman kirye, twò. Mwen te pran l ' soti nan magazen an nan solèy la mitan jounen. Anvan ou ale nan kay la kote Fred Danvers te viv pou anpil ane, mwen deside sispann pa Vwayaj-Gid Vwayaj biwo yo. Plis enfòmasyon detaye sou Anis ladan yo halden ka pote yon bagay ki enteresan.
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 4
  
  
  
  
  
  
  
  
  Vwayaj-Gid Vwayaj se te yon gwo chanm dèyè yon devan boutik, tou meble ak yon ren-segondè yo vann san preskripsyon, syèd mèb nan biwo a, ak peple pa twa ti fi ak yon gason. Li te kapab yon Ameriken, yon Endonezyen, oswa menm yon Filipino-li difisil pou di. Li te gen mawon sou po yo amann ak karakteristik feminen ak yon ekspresyon nan je l ' yo ki ta ka ki ra pou yon nonm dwat.
  
  
  Twa ti fi yo te trè diferan soti nan chak lòt, men yo tout te mete blan kòsaj ak marin jip ki Aniz ladan yo halden te chire, ak aparamman li te yon fòm nan touris chèk kenbe. Youn nan ti fi yo te kout, lwil-skinned, petèt grèk; lòt la te pi wo, men, te gen ti tete, cheve mawon, ak yon indéfinisabl fas - kreyòl ayisyen, mwen te panse. Twazyèm ti fi a te fè nwa ak blond, ak yon bouch lajè, nètman taye po bouch yo, ak plat pomèt tankou yon Bèlj fanm nan.
  
  
  Men, pi fò nan tout, ih nan je yo kenbe atansyon m ' yo. Yo tout te konsiderableman sanble nan pwòp frèt, byen lwen, yon jan kanmenm klè ekspresyon; nan menm ekspresyon ki Anis ladan yo halden te wè nan je l'.
  
  
  Vwayaj-Gid Vwayaj yo te tounen soti yo dwe yon biwo plen nan politès repons, pafè bèl souri, ak absoliman pa gen okenn enfòmasyon.
  
  
  Fè yo konnen Manke ladan yo halden? Repons lan se wi, men li pa t ' travay la ankò. Lè li te kite? Li te difisil yo di, petèt yon kèk semèn de sa. Li vin chonje ki nan ka sa a li pa ta gen chanje li kòsaj blan nan yon nwa jip ble. Ki kote mwen ka jwenn Manke ladan yo halden kounye a?" Yo pa t ' konnen. Ki moun ki te kapab gen li te ye? Yo te gen okenn lide. Ki moun ki anplwaye l'? Mesye Ibn Hasuk anplwaye tout anplwaye a tèt li. Yo t ' mande la polis sou li? Pa gen okenn, poukisa ta yo? Pa gen okenn, li pa t 'kite l' adrès ou. Pa gen yo, yo diman te konnen l'. Pa gen okenn, pa gen okenn, pa gen okenn, nou pa konnen anyen.
  
  
  Li pa t boksè lonbraj ak li a te kenbe distans yo ak ajil ak respectueux politès. Tout bagay te fre, ou kalm, ak absoliman ki pa peye-obligatwa pou nou. Li te tankou si li te mande l ' sou echanj pousantaj lajan an nan riyal la. Men, yo pouse l ' tout twò fèt san pwoblèm, ak lè li te te demisyone soti nan antravè chalè, tèt li te te fè leve. Depi biznis te posede pa Ibn Hassuk, epi li yo, dapre yo-ih, anplwaye tout manm pèsonèl la, mwen pral peye Ibn Hassuk yon vizit byento. Tours gide, ban m ' yon sèten gou nan bouch mwen, yon gou amèr.
  
  
  Nan entre-temps la, mwen te gen pou yo ale nan Fred Danver nan kay epi pou yo jwenn l ' yon taksi. Mwen te gen nan mache sis blòk yo anvan yon sèl wè li, pa ki tan chemiz m ' te rete soude kò mwen renmen sticky papye. Mwen te bay chofè a yon adrès ki localize andeyò lavil la.
  
  
  Chofè a taksi, fin vye granmoun Austin, touse repiyans. Foul moun yo nan pèlren bloke chemen nou, epi nou te deplase trè dousman jiskaske chofè a te tounen nan yon ale jis sou wout la pousyè tè.
  
  
  Savchenko te tou gen, kote gwo jaden rezen an nan pye oliv dechaje vil la soti nan dezè a. Lè mwen gade nan li, mwen te panse nan Fred Danvers.
  
  
  Mwen te travay avè l ' yon fwa kèk, oswa omwen itilize mwa yo nan konesans ak èd sou de misyon, epi li vin chonje ke li te aji timid ak timid, men li te yon kouvèti pou mwa a nan kèk enkwayab konplote. Li te gen yon fanmi yo nan Amerik la, yon fanm ak de pitit fi; ego fanm ki te chwazi rete nan Amerik la paske li te sanble plis fezab pou manje lekòl anseye timoun yo. Li te vizite Danver omwen de fwa nan yon ane, ak mwen te resevwa enpresyon a ke li ta prèske gen pi pito yo ke aranjman.
  
  
  Mwa a dosye a pa te mansyone nan nenpòt ki relasyon ak lòt fanm. Li te sanble tankou yon tipik karyerist nan yon sèten kalite, yon nonm ki te viv yon nètman ranje lavi. Men, koulye a, mwa a pou yo fè fas a parèt pou yon moman nan danse vag yo chalè-pleasant, kè kontan, ak yon ti rouj moustach ki te ba l ' yon ti jan débordan kalite a - yo ak li te raple yo yon sèl aswè lè nou te ale deyò pou yon bwason kèk, ak ki jan li ta fikse nan tout fanm pase mimmo, ki jan li ta egzaminen ih nan tout ti detay, ak lè sa a, li ta rejte ih prèske ak mepri.
  
  
  Taksi lurched nan yon arè epi li mennen m ' tounen nan prezan an, ak mwen te wè ke nou te sispann nan devan yon pou separe wòch ki ba nan kay la. Li peye chofè a, te ban l ' yon ti pwent, lè sa a, te ale deyò epi yo gade nan kay la. Li te kouvri ak blan boudine, ak do-kay la te dekore avèk mozayik nan yon tipik Arab style ak fenèt vout ak yon kanle do-kay liy. Te gen yon gwo sitwon jaden dèyè kay la.
  
  
  Mwen te eseye manch la nan devan pòt la, epi yo remake ke li te deplase; pòt la pase kouto louvri. Nan devan m ' te yon k ap viv chanm dekore avèk yon melanj de Oksidantal ak arab mèb, ba pouf, chèz modèn ak chamo chèz. Mwen remake ke Danvers gi te gen yon bon gou pou dekoratif miray ranpa a nan siy ki montre yo, men mwen te konnen ke si kay la te kenbe sekrè, mwen pa t 'jwenn l' nan sal la ap viv.
  
  
  Li te mache desann ti bout tan oubyen yon koulwa, te pran yon gade rapid nan anpil nan kwizin nan modèn, lè sa a, deplase sou nan yon lòt chanm ki te prezimableman chanm li. Men, lè li te dezaprouve, li te wè ke sa a pa Fred Danvers ' chanm. An bedspreads ak rido yo te enkontèstableman rezèv tanpon fanm nan koulè ak style. De abiye ti tab ki te kanpe sou swa bò nan sal la, ki separe pa yon gwo kabann doub. Nan yon ki tou pre tab abiye, li te wè yon koleksyon boutèy ak bwat fèblan, eau de colo. sodo de twalèt, krèm figi. Te gen yon hairbrush pwochen nan boutèy. Ee te pwan li epi li kouri al dwèt li sou li. De tan cheve mare nan ren dwèt majè m ' tankou ego eleman li nan bwòs la. Ih ak anpil atansyon pran li koupe, li wè li byen klè. Li te cheve blon. Ih brit plwaye li nan yon boul ak li tonbe nan wastebasket akote tab abiye.
  
  
  Bwat l ' louvri. Pantalon, vests, ak bra plen tiwa la yo ra bouch la, ak mwa a kouri dèyè li nan epi li vin chonje li long cheve blon.
  
  
  Mwen te ale nan dezyèm tab abiye ak wè yon prèske ki idantik peny nan yon ti kosmetik sak. Dwèt li fwote sou sak ak tan sa a soti ak kout nwa cheve, mou ak swa, notables rezèv tanpon fanm. Limyè tout cheve nan tèt sou youn bwòs; kout cheve nwa sou lòt la.
  
  
  Yon panyen lesiv yo chita nan kwen an. Li te louvri li epi li te wè pantalon, chemiz, ak bra ankò. Yon sèl miray nan chanm lan te prèske antyèman te fè leve nan yon pòt glisman. Mwen pouse li louvri, epi yo te wè yon gwo klozèt plen ak bèl sentiwon pase, pantsuits, ak mens peignoirs. Te gen inonbrabl pè nan fanm sapat nan pye ak soulye sou etaj la. Mwen te pran yon kèk nan yo, lè sa a, yon lòt ak yon lòt. Yo te diferan nan longè ak lajè. Li fèmen pòt la twalèt ak gade toutotou sal la.
  
  
  Danvers ak mwen pa pataje yon fanm isit la, men de. Yo pa t ' rete la, men te rete la. Suedwa, panyen lesiv, bèl sentiwon pase sa ki endike pa yon pati nan fen semèn nan, men, yon rete lontan. Danvers, yon bon nonm fanmi ak yon madanm ak pitit fi nan Amerik, ki moun ki pa t ' kominike ak lòt fanm, dapre dosye. Trè etranj, mete li léjèrman.
  
  
  Ki kote yo te fanm yo kounye a? Ki kote yo ta ale, si yo te viv isit la ak Danvers? Ak poukisa yo te kite? Lefèt ke ih pa t ' isit la ak tout nan ih nan zafè ki endike yo ke yo dwe kite yo nan yon prese. Men sa ki te jis espekilasyon sou pati m ' yo, apa de prèv la nan prezans fanm yo isit la. Te gen pa gen anyen lòt bagay yo sipoze.
  
  
  Li, yo te sezi ke bagay sa yo yo pa te janm dekouvri. Si Danvers te mennen yon lavi sekrè a, li ta gen fè l ' pou asire w, konplètman kache li. Hawk te konnen pèp li a, te konnen ih abitid, ih feblès, ak li pa t ' menm allusion ke yon bagay tankou sa a ta ka dwe pase nan Fred Danvers. Mwa pa ta dwe etone si li te te jwenn yon bagay tankou sa a nan apatman mwen an. Onètman, li te panse avèk yon ri anbachal, li ta dwe etone si li pa t ' jwenn yon bagay tankou sa. Men, sou ane yo, Danvers gen montre yon trè diferan figi. Mwen te kirye tankou sa ki sa a te fè ak sa ki te pase l ' la. Tout? Pa gen anyen tankou sa?
  
  
  Mwen te mache soti nan yon sèl chanm nan yon lòt lè, mwen te santi yon pensman nan eksitasyon. Li te gen yon biwo ak yon miray nan liv, yon fin vye granmoun metal kabinè ranpli yo, ak yon biwo nan yon angle zanmann pye bwa a nan kwen an. Yon bearskin kouche sou etaj la. Si te gen yon bagay yo dekouvri, sal sa a te kote ki pi apwopriye.
  
  
  Te gen pa gen anyen sou la fin vye granmoun biwo, men yon kèk tiyo, papye, ak yon kèk kode sekrè RACH dokiman yo. Li te louvri nan tiwa, kabinèt ak Stahl yo gade nan ih. Mwen te konnen li ta pran èdtan yo tcheke dosye a, epi mwen demisyone tèt mwen pou travay nan lè mwen louvri tiwa anba. Ego louvri li sibitman, e li te sou yo fèmen l ' ankò lè li te wè yo briye nan metal. Li te rive nan yon louvri yon tiwa e rale soti yon ti metal silenn. Ego louvri li, ak yon woulo liv nan fim nan tonbe nan men m. Mwen te kòmanse batman kè entwitif yo ap bat vit vit, ak lè sa a, mwen tande vwa li.
  
  
  "Mwen pral pran sa a," te di yon fanm nan vwa, trè mezire, trè angle, ak trè rezèv tanpon fanm. Li te tounen tou dousman, li wè yon jenn ti fanm kenbe yon gwo anpil Colt .45 nan men l'. Li te gen jis vini soti nan klozèt la nan kwen an nan sal la. Li te kenbe zam la nan plas, ak kontanple l ' kase lwen menasan barik yo wè ki mou vèt pantlon, yon sitwon jòn-kòsaj yo, yo rale moute nan yon gwo, fè remake nan pwatrin, ak yon koken fè fas ak yon ranvèrse nen yo ak kout cheve mawon. Je l 'yo, ki mwen ta te panse te nòmalman yon limyè mawon, kounye a' yo shimmered prèske nwa nan yon entans, feròs précotion. Li nòmalman mou, sensual nan bouch yo separe nan gwo twou san fon fosèt sou li wonn, mou machwè yo, fòme yon kabinè avoka, liy dwat.
  
  
  "Mete tèt yo chapo sou chèz la ak etap tounen," li te di grimly. Li te pèmèt tèt li yon ri anbachal. Jenn ti bourik la oswa ki pa gen okenn jenn ti bourik, li pa t ' bay gabèl pou yo jwenn twò pre.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Men, si mwen pa fè sa?"
  
  
  "Lè sa a, bagay sa yo pral travay," li te di, epi li aksan angle a te egzak ak mezire. "Ak l', mwen pral tire ou.'
  
  
  Plan l 'te achte yon tan, jwenn yon fason soti ke mwen te ka sèvi ak san yo pa l 'tire m' nan tèt la. Li te fèt nan zam la fiks, pa gen okenn siy nan vibration.
  
  
  'Tire m'?' - repete li. "Ki moun ki ou panse mwen menm, mwen renmen anpil?"
  
  
  "Mwen konnen ki moun ou ye e poukisa ou vle Etta a fim. Ou ap pou kont li, tout otou yo. Prese leve, mete l ' sou yon chèz. Ale pi devan.'
  
  
  Li te monte zèpòl ak mete silenn nan fim nan sou yon chèz. Lè mwen gade nan l', mwen reyalize ke li adapte trè byen nan modèl la nan ti fi gid yo. Li te jenn ti gason, bèl, ak etranje yo. Se sèlman je yo yo te diferan. Yo te entans, pa frais. Yo louvri bagay sa yo, pa t ' kache yo.
  
  
  Mwen te mande l ' la. 'Ki moun ou ye?'
  
  
  "Li pa gen yonn nan biznis ou," li te replica. "Rèd, zanmi li Fred Danvers."
  
  
  Li soupi lou. "Sanble tankou Fred Danvers te gen yon anpil nan kopin," mwen te di. "Ou se yon sèl, alantou de, ki moun ki te rete isit la ... nan sal la ak lòt?"
  
  
  Li flèch je l', ak kòm yo te trase pi pre, nwa brylev klere nan yo. "Fèmen ou nan sal bouch la," li hissed. Mwen gade men l 'ak zam, ak zam la pa t' bouje yon pous. Nan kòlè, li te trè atire. Tete l ' te kounye a gonfle nan sitwon jòn kòsaj akòz li gwo twou san fon pou l respire.
  
  
  "Etap lwen chèz la," li te di. "Kanpe nan kwen an, tayè pran li!" Li pwente nan yon lòt kwen, ak toudenkou li te prèske te souri.
  
  
  "Byento ou pral di m' nan bay manti figi desann sou planche a," mwen te di.
  
  
  Je l ' ale wonn. "Modi bon lide," li kase. "Fè li, lantikite, epi byen vit. Sou gen sou tè a.
  
  
  "Mwen gen yon anpil nan lide," mwen gronde. L', te ale nan kwen an, nan fen bearskin, ak ban-bourade vant li sou etaj la. Soti nan kwen an de je m, mwen te wè l ' rush sou tab la epi pran silenn nan fim.
  
  
  "Rete desann epi yo pa deplase, epi ou pral dwe bon," li te avèti, montre zam la nan m ' pou yon dezyèm, ak lè sa a, byen vit te mache atravè mat. Reine te kapab te sezi li moute ak piki l ' a sis fwa, men sa ki te bagay la pase li te vle. Mwen bezwen enfòmasyon ki soti nan nah, petèt repons la, si nou bezwen li.
  
  
  Mwen te wè l ' prese a pòt la. Bra mwen yo te pwopaje soti, pla plat sou planche a, kote li te tonbe nan kwen an nan bearskin. Li te prèske yon jou fin vye granmoun, men yo toujou, li tounen nan m', sou fouri a, lè a mou nan fouri a te pwan l ' ak rale ak tout li ta ka. Tapi a glise soti nan anba nah. Janm li te pran vòl leve, jan li te tonbe bak.
  
  
  Li gasped nan drapo a nan pèmisyon fè, ak vwa li leve ak te deja rele l ' anvan li frape tè a. Mwen te plane desann li, epi lè mwen jifle ponyèt mwen, zam la clattered koupe. Ee te pwan bra l 'ak te sou yo leve l' kanpe lè li te kase m ' ak yon judo priz, epi li te pran vòl sou kote nan syèl la. Men, olye pou yo kite ale nan men l', li trennen l 'ansanm avè l'. Li pete rele nan doulè kòm nou te ateri ansanm sou planche a, bra nou ak pye yo mele.
  
  
  "Sal bata!" li te pran rele, kenbe l ' zong mwen je yo. Li te plane, yo jete l 'tounen, ki bay l' yon difisil bouskile sou zepòl la. Li te eseye pou frape ak pye m ' ant janm li lè li te swiv, epi li te vire sou kote trape yon kout pye nan kwis pye. Li plede tankou yon tigrès, trese ak plonje, men papa l 'yo rive soti ak tou de men, te pwan je pye l', yo rale l 'bay l'.
  
  
  Yon sitwon jòn kòsaj diminuer desann pantalon l ' yo, revele yon krèm blan patch nan lavi ak tounen lakay ou. Li te tounen l 'bò kote ak jete l' apeprè nan etaj la, epi li pete rele nan doulè kòm sib li frape etaj la. Li te eseye ogmante men l', men li te nan men m ' koulye a. Li te leve bra l 'moute ak tounen lakay ou ak file l' alantou. Tan sa a, li aktyèlman pete rele, ki fè mal.
  
  
  "Si ou pa t' kalme, mwen pral kraze l'," mwen te di. "Mwen vle jwenn kèk repons ak asire w ke li nan vre. Ki moun ou ye?' Li te wè l 'mare nan bouch li yo ak leve men l'. Li pete rele ak pase kouto l ' nan pye yo, ki fè mal.
  
  
  'Ki moun ou ye?'- repete li. "Sa a se pa yon jwèt, siwo myèl." Li rale bra l ' ankò, epi li pete rele ankò.
  
  
  "Judy Judy ... Mitchell," li te respire, eswiyan lwen dlo nan je l ' ak gwo soufwans. Li te konnen non an nan Fred Danvers ' fichier.
  
  
  "Èske ou Fred Danvers' sekretè a?" Mwen te mande, sezi. Li pa t 'reponn; dlo nan je l' yo te ranplase pa yon difisil, rayisab gade. "Se konsa, w ap avè l' nan ka sa a," mwen te di.
  
  
  "Bay li pou nou, ki mwen pa patisipe nan," li kase. Silenn nan fim nan mete sou planche a yon kèk decimeters lwen. Li pwente nan l ' ak tèt li. "Lè sa a poukisa ou bezwen li?"
  
  
  "Sa a biznis mwen an." Li glared nan m'. "Poukisa ou bezwen sa? Pa gen pou ou fè ase ankò? Li mouri. Ou pa pral jwenn nenpòt lòt bagay nan men l'."
  
  
  Kòm senserite nan vwa li fè m ' gade nan li yon fason diferan. Li priz sou bra l ' kase. "Gade, petèt nou tou de sa ki mal," mwen s ' aventure. "Petèt nou ta dwe pale sou sa tou dousman."
  
  
  Je l ' chè. "Bon lide," li te di. "Si sèlman ou ta sispann ap eseye rip bra m nan."
  
  
  Mwen sèlman demare m priz sou ponyèt li yon ti jan, li kouri dèyè cheviy m 'ak talon pye l' yo, ak byen file doulè kout kouto yo te fè m ' rele. Mwen leve janm li otomatikman, epi li a, te apiye lwen m', ducking pou zam la. Li lunged apre l', frape pi rèd toujou l 'a koupe pye l' lè jenn ti bourik te pous nan dwèt li, ak li te kòmanse clawing nan etaj la, ap eseye jwenn l ' la. Li te tounen l 'alantou ak frape l' ak louvri l 'palmis, fè l' vire. Li te pwan pa l ' kout cheve mawon ak te kriye byen fò nan tèt li kont etaj la gwo bout bwa.
  
  
  "Modi la tayè," mwen fè sèman. "Ou ap tankou yon chat, yo pa ou? Mwen ap eseye ede ou. Non li se RACH. Fè sa vle di anyen pou ou, Tayè pran li?
  
  
  Li kouche imobilité sou planche a pou yon ti tan, li kliyotant mawon je fiks sou figi m'. Lè sa a, ak yon toudenkou tonbe tire, li te eseye rale lwen yo ak pouse l ' chak branch fanmi ki genyen ant janm mwen yo. "Mwen pa kwè ke li," li te gronde. "Ou ap pou kont li, bò kote yo, tayè pran li."
  
  
  Li jete l ' nan tè a ankò, epi li pete rele.
  
  
  "Si ou te alantou M', ou pa ta gen pou yo vini snife alantou isit la," li te di, prèske kriye. "Lè sa a, ou pral konnen tout dyableman istwa dèyè ki lèt li te ekri ou. Li mwa pran li moute sou avyon an."
  
  
  "Yo te premye moun ki resevwa lèt sa a," mwen te di. "Lè mwa l' yo te resevwa fatige, te gen pa gen anyen kite pou li." Je l 'tounen pou m', ak li toudenkou dezaprouve, ap eseye pou deside si wi ou non yo kwè m ' oswa ou pa. Je l ' yo te tout bon yon anpil nan hazel limyè, renmen nwazèt. Li te toujou ranfroye, toujou ap eseye fè moute lide mande l', lè m ' tande yon machin nan rale moute nan devan pòt la, ak yon ti moman apre, pòt la te kriye byen fò.
  
  
  "Nou gen konpayi," mwen orèy, mete men m ' sou bouch li. Mwen kite ale nan l', li kouri al nan fenèt la, te kanpe bò kote l', yo epi gade deyò. Li te wè kat moun ki mache nan direksyon pòt devan an. Yo te abiye ak pantalon ki lach, ak kout louvri vests pandye desann sou yo bare lestonmak tankou yon chòv jeyan, men yo pa t ' gen tankou ego. Yo te sispann epi yo te pale tou dousman nan chak ak lòt, lè sa a, te mache de pa de nan do a nan kay la. De plis de, mwen te panse imedyatman, an tèm de defans. Judy Mitchell gade nan m ' ak pè je yo. "Ki moun ki yo ye?" "Ki sa ki se li?" li orèy.
  
  
  "Kat moun," mwen te di. "Mwen pa konnen ankò. Koulye a, w ap nan pwoblèm. Petèt yo ap sou RACH, epi ou te dwat sou mwen. Men, petèt mwen te di ou sa a verite a, ak ou te panse mwen te youn nan yo. Ki bò yo se ou sou, siwo myèl?
  
  
  Li te kanpe moute, l ' je tou limen an. "Mwen pa si poukisa, tayè ti gason," li te di, toujou trè stiffly,"men, mwen se sou bò ou." Li te ranmase pou fè yon woulo liv nan fim nan, mete desann nan yon minit epi yo te pran jenn ti bourik nan men l'.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Mwen te mande.Se pa gen yon sousòl isit la tou?"
  
  
  "Pa gen okenn," li te di.
  
  
  Mwen te mande l ' la. - "Èske gen yon chemen pou tounen nan jou a?"
  
  
  "Wi, mwen pral montre li nan ou."
  
  
  Li rale l ' tounen yo epi mete yon dwèt nan bouch li. Li orèy li. "Rete tann".
  
  
  Li te ak Judy Mitchell sou jou a nan sal la, koute koup la vini nan nan devan pòt la ak de lòt la nan do an. Menm jan yo rasanble, te gen yon kout, anvlope agiman, prezimableman nan sal la.
  
  
  "Gen a pa gen okenn youn nan la tounen," youn nan moun ou tande l ' di. "Nou ta dwe kòmanse kap."
  
  
  Judy te di li. 'Koulye a!"Nalo kouri byen lwen. Yo pral tande nou, men pa gen anyen nou ka fè sou li." Mwen te gen deja te travay soti yon plan; li te pran yon anpil nan chans ak distribisyon egzak, men nou te gen avantaj la ak li ta dwe gen te travay. Omwen nou ta jwenn soti nan kay la, ki te yon enpòtan premye etap la. Nou ta dwe bloke andedan, epi yo ta ka fè nou nan feu la.
  
  
  Judy la ti kras wonn chey jutted soti devan yo nan m ' desann sal la ak toutotou kwen la nan yon bò koridò. Mwen te kapab tande l ' dèyè nou, rele eksitasyon, epi nou shaggy eko vwa a nan kay la. Judy chita nan do a nan jou a yo louvri li, epi li pwese kouri ale mimmo nah jou, se konsa nou te pran vòl soti ansanm ak te ateri nan mitan an sitwon pyebwa. Sitwon pyebwa yo grandi jiskaske yo manyen youn ak lòt ak antrelasman nan branch yo, fòme yon canopy dans sou tè a. Pyebwa sa yo yo te pa gen okenn eksepsyon. Ih vèt walson leve yon pye oswa de, ak isit la branch separe prèske nan ang dwat, fòme yon tapi vèt chaje ak sitron jòn.
  
  
  Mwen te bay Judy yon jenn ti bourik. "Pa tire jiskaske li bay siyal la. Mwen pral tire l ' de fwa, epi ou twò. Ak nan moman sa a, li te jete m ' bèl plan nan fatra an.
  
  
  "Li pa chaje," li te di dousman. "Mwen te jwenn mwa a sou Fred nan biwo a lè mwen te vle kasèt yo. Li mwa a te pwan l ' lè li te tande ou vini nan.
  
  
  "Oh, pran tayè," mwen fè sèman. "Jis kache dèyè pyebwa sa a. Byen vit! Li te pouse pa ee, lè sa a, leve nan mitan feyaj dans ak ban pou laprès pami branch yo. Jenn ti bourik la, yo mete l ' nan yon minit ak rale Reine soti.
  
  
  Kat mesye yo te deja soti nan kay la, men, yo te kanpe ak peered nan fre solèy kouche anba pye bwa sitwon an, ap eseye nan plas nou. Mwen gade nan branch yo nan Judy ak wè l 'kenbe bucaram sou pye bwa a pwochen nan m' yo. Li te souri nan li. Next, yon sitwon jòn-kòsaj ak mou vèt pantalon yo te yon reyèl kamouflaj.
  
  
  Mwen te ap tann pou l', ap eseye chanje orijinal mwen gen plan pou nou te kapab jwenn soti nan isit la vivan. Li te swe ak siye men l ' sou chemiz li. Kalm la ant bwa sitwon te relatif. Mwen kalkile mwen ta ka dife de vaksen anvan yo te kapab retounen dife. Fason sa a, de ta yo te touye, ak Judy ta gen tan touye de lòt la pa Colt. Si sèlman li te chaje, mwen te panse grimly. Men, koulye a m 'premye de vaksen, pa gen pwoblèm ki jan egzat yo te, yo ta gen bay lwen pozisyon mwen, e yo ka gen estime m' desann, anpeche m ' depi nan lè w ap pran bi. Si ih premye vaksen yo pa t 'frape m', petèt mwen te kapab gen te tire yon lòt bal ki p ap touye yon moun twazyèm. Men, yonn nan katriyèm pral definitivman jwenn mwen. Si m ' premye sipriz avantaj disparèt, yo pral gen yon chans pi bon. Mwen te bezwen yon dòz doub nan ekzekisyon an pèmisyon drapo.
  
  
  Mwen byen vit te panse sou li kòm mwen te tande ih konsyamman apwoche. Petèt te gen yon chans, yon chans anpil ti. Mwen te wè yo parèt nan devan m', bò pa bò ak zam nan men yo, k ap deplase pou pi devan konsyamman, kanpe nan chak etap.
  
  
  Li tou dousman leve soti vivan bra l ' yo, ki vize nan de pi pre moun, tann jiskaske yo te yon ti tan kache pa feyaj, ak yo lè yo te vin fas-a-fas ankò, li te revoke. An Luger vire l ' nan yon kout liy dwat soti nan nonm sa a premye nan dezyèm lan, tire yo tou de desann yo anvan yo te kapab gade moute. Men kòm mwen deja te konnen, ak lòt de yo imedyatman remake m'. Vaksen yo an premye whizzed nan feyaj la nan tèt mwen.
  
  
  Li pete rele, tonbe soti nan la nan branch nan tè a, nan lavi yo. Bra l ' ak zepòl te rèd ke li te ateri epi li te santi yon kraze. Li kouche seran zam la nan l ' fè men deplwaye. Mwen te kouche toujou ak tande de mesye yo kouri nan direksyon m'. Sa a lè Judy te ede m', mwen pa konnen sou li. Li kite soti yon ti bout tan, sezi kriye, ak de mesye yo te sispann nan pye m ' pou fè rechèch pye bwa a ti sèk pou li. Li te yon anpil-nesesè siplemantè dezyèm lan, ki mwen gratitude te pran avantaj de.
  
  
  Li fèrme ak woule, frape tou de nan yo nan je pye yo, ak tire nan menm tan an.
  
  
  Figi a nan youn nan mesye yo ki te eksploze nan yon wouj kaskad. Lòt piki frape pati a mou nan zepòl mwen. Li te santi doulè a byen file nan chire kò a ak tyèd koule nan san. Men, li pa t ' gen yon chans ankò, paske Reine yo te tire, ankò, e li te tonbe dèyè ak tonbe mò.
  
  
  Li leve, li gade nan pye bwa yo, epi yo rele Judy. "Se ou menm ki pral chita gen tout jou?" Li mwatye glise, mwatye tonbe soti nan branch yo, yo tonbe ak gade nan m ' ak lajè je.
  
  
  "Mwen te panse ou te mouri," li te konfese.
  
  
  L', Hey chuckled. 'Yo tou."Kote nou prale koulye a?" Men, li te wè plas la wouj anba jakèt mwen, epi li louvri je l ' gran. "Ou ve yo te piki a!"
  
  
  "Epi li fè m mal tankou kote mò yo ye a," mwen te di. "Li k ap pase lè w ap blese."
  
  
  "Ann ale, ann ale nan apatman mwen an," li te di. "Mwen ki estasyone machin mwen an sou senkant mèt ale, te vin isit la-ap mache." Li te pran men m 'pou fiks m', ak li, hey chuckled.
  
  
  "Mèsi poutèt ou," mwen te di, " men mwen pa pare ankò. Ou kouri osi vit ke ou janm ka pote ou." Li te ban m ' yon 'kontan menm gade ak strode lwen, tete l' danse ge. Te gen yon bagay ki trè fè apèl kont sou tout vye l 'attitude, men mwen reyalize ke mwen te konnen prèske pa gen anyen sou patisipasyon li nan ka sa a, eksepte ke li se te Fred Danvers' sekretè.
  
  
  Nan machin li, yon ble Volkswagen a, nou te kondwi nan silans desann sandy wout peyi nan lavil la. Ee a katye jeneral yo te sitiye nan Jeda nan nouvo sezon an, fè fas a Vlijgveldweg. Apatman an te sunny ak agréable tou meble, ak yon ba, sofa lajè ak anpil nan epè zòrye ak ti Arabic tapi ki kouche sou planche a nan chanm k ap viv gwo. Dèyè chanm li, mwen te wè yon chanm ak yon kwizin. Judy te ale nan twalèt la ak te vin tounen ak pansman, koton lenn mouton, ak antiseptik pansman. Li itilize yon pè sizo pou li koupe manch rad la nan chemiz m ' lè mwen wete levit li. Li rale koupe rès la nan chemiz li yo ak ap gade kòm li te netwaye blesi a. A goch ale sou zepòl mwen san yo pa sa ki lakòz gwo domaj, ak blesi te pi plis ki fè mal pase grav. Judy adrwatman panse m ' yo moute. "Mwen te yon enfimyè nan Lancashire," li te di, remarke mwen vin admire yon prestijyez gade.
  
  
  Kòm li te te demisyone tounen nan gade nan travay li, kontanple l ' tonbe sou mwen, laj nan kòf lestomak.
  
  
  "Ou reyèlman yo Nick Carter," li te anonse. "Fred te di m' sou kèk nan bagay sa yo ou te fè. Ih yo te kapab sèlman dwe fè pa yon moun yo nan sa a bati.
  
  
  Li te kapab di yon bagay sou li fizik, twò, men li te fèt yo tounen. Pandan ke li te pansman m', tete l ' te toujou ap dousman manyen pwatrin mwen ak bra.
  
  
  Li te kanpe epi li te ede l ' netwaye dezòd la. Li anlè mwen levit sou yon chèz ki travèse sal la, ak mwen te mache sou nan li yo ak pran yon woulo papye nan vlope plastik alantou pòch mwen. Mwa pa t ' gen, se konsa li dwate moute, epi mwen te santi yon vag nan kòlè. Li te mache ki travèse sal la kòm Judy te soti nan kwizin nan. Li te pwan li epi li jete l ' sou kanape la.
  
  
  "Ale," mwen di kolè. "Mwen pa konnen ki sa jwèt ou ap jwe, poupe, men, si m' te ou, mwen ta vòlè li."
  
  
  "Ou fè m' anyen," li te di. 'Mwen pa konprann sa ou vle di.'
  
  
  "Kasèt yo," mwen gronde. 'Ki kote yo se moun yo?'
  
  
  "Sa a ... ou dwe gen pèdi ih nan yon goumen nan jaden an," li sijere.
  
  
  Pou li, l ' ap tranble anba pye tèt li. "Bèl eseye, men pa gen okenn," mwen te di. "Mwen tcheke pòch mwen anvan nou te kite lavil Dann nan kay, ak mwen toujou te gen yo lè sa a,." Li te rive pou tèt bouton de l ' kòsay et rale. De bouton a te vin koupe. "Kasèt yo," mwen te di. "Ki sa ou fè avèk yo?"
  
  
  'Ki sa yo ou ap fè?'Ki sa ki se li?' li te mande nan sipriz, kap desann nan kòsaj li. Li tire ankò, ak de plis bouton déja louvri, revele krèm tèt yo nan tete l ' nan yon blan soutyen.
  
  
  "Mwen pral pran sa a kòsaj koupe premye, siwo myèl," mwen gronde. "Epi, koulye a, yo di, si ou pa fè sa, mwen pral trete ou tankou nenpòt ki kouche jennès."
  
  
  "Poukisa, ou gen yo gade kasèt sa yo?" "Ki sa ki se li?" li te mande, epi toudenkou dlo nan je welled moute nan je l'. "Yo pa gen pwoblèm. Yo pa pral di ou ki moun ki dèyè sa a ka. Yo pa pral reponn nou anyen ou vle konnen."
  
  
  Li ta deboutone rès la nan kòsaj li, e kounye a, soutyen li te gratis.
  
  
  "Kasèt yo," mwen gronde. "Mwen pa byen asire, men mwen pa jwe jwèt. Ann ale lakay ou. Li nodded, dlo nan je streaming desann machwè li, ak pwente tèt li nan yon chèz nan kwen an nan sal la. "Nan tiwa la," li snorted.
  
  
  Li lage l', te ale nan biwo a, ak louvri yon tiwa. Top la chapo te gen, yo te pran l ' ego ak pran fim. Li te ale nan lanp lan ak chanje l ' sou, lè sa a, gade nan Judy Mitchell. Li chita la ansanm ak tèt li vire do, li bagèt andwi ak an silans ak dlo nan je. Li te kenbe fim nan moute nan limyè a epi kite vaksen yo tou dousman glise ant dwèt li. Fim nan ta gen te genyen premye pwi nan nenpòt ki pònografik festival la.
  
  
  Fim nan fèt nan yon seri de pieced ansanm vaksen. Fred Danvers ak yon blond ti fi ki moun ki te fè ki konplike anpil poze. Dann Danvers ak yon femèl, sou menm twal kostim, ak varyasyon yo. Dann Danvers, ki moun ki te sèvi nan tou de jèn ti fi nan yon bèl triyo. Li gade tounen nan Judy. Li pa t ' gade moute. Nan dènye seri de foto, Danvers vide blond la ak lè sa a, te fèt yo okipe nan fwe kont l ' tankou yon fo penis.
  
  
  Li an silans woule moute fim nan, mete li nan silenn lan, te mache sou nan Judy Mitchell. Li mete l 'dwèt pous l' anba manton, leve tèt li, ak manyen li.
  
  
  Je l ' yo te toujou mouye soti nan pral desann, epi toudenkou li bourade tèt li kont mwen fè pwatrin lan ak te kòmanse kriye, ki fè mal.
  
  
  "Mwen pa vle ih yo dwe wè," li sanglote. "Nou ou pa, nou yo nan AH, pèsonn."
  
  
  "Yo te ti fi yo gen rad sou li wè yo pandye nan chanm li?" li te mande l ' la. "Yo te rete la avè l'?"
  
  
  Ant sobs, li nodded ak jere yo di yon kèk mo yo. "Gen lòt moun," li te di. Finalman, li rale lwen ak siye je l'. Foto a yo te kòmanse klè moute, ak kèk pati nan li te vin pi plis terib ak sal.
  
  
  Danvers te ke yo te chantaj, mwen dvine, ak Mitchell ak Judy te monte zèpòl.
  
  
  'Mwen panse ke se konsa. Mwen pa janm te konnen l 'pou asire w," li te di.
  
  
  Li te panse nan Willard Egmont. Te Mwa a tou chantaj? Se sa ki poukisa li inèksplikabl komèt swisid de zan de sa? Ak te gen nenpòt ki koneksyon ant Egmont ka ak Danvers ka, oswa yo te yo de menm jan an men konplètman gen rapò evènman? Sa yo te tout bon kesyon. Trè enpòtan kesyon yo. Men, mwen te ale twò vit. Tout sa mwen te konnen pou asire w li te ke Fred Danvers te gen yon ekstrè soti nan yon anpil pwèv fim. "Manyè di m' tout bagay ou konnen, Judy," mwen te di, chita akote li yo. "Tout sa ou kapab konnen."
  
  
  "Li pa gen anyen espesyal," li te di, efasman yon dlo soti nan kwen an nan je li. "Mwen te konnen ti fi sa yo yo te k ap viv avè l'. Ou ka kache anpil soti nan sekretè ou a, espesyalman lè li ap travay avèk yon moun kòm byen ke pou li ak Fred la. Mwen te konnen li te patisipe nan yon bagay, men, mwen pa janm mande mwa sou li. Li te konnen ke li te mwa a gwo twou san fon ak nwa pati ki li te wont nan, menm pè a nan yo, epi li te mande yo pa fè mal em pa mande mwa sou li. Lè nou te jwenn deyò ke ou te vini isit la pou wè mwa, li te sanble yo konplètman kase desann."
  
  
  Jis vote, mwen te panse. Danvers dwe gen dvine rezon ki fè la pou vizit mwen.
  
  
  "Ou te di ou te pran lèt la nan ayewopò an. Èske w konnen ki sa li te di?
  
  
  "Pa gen okenn, li te sele, epi li jis voye li nan m'," li te reponn. Kòb li, te wè je l ' vapè dlo a sou nan memwa la. "Mwen sonje sa li te di. "Mwen pral debarase m nan yo, Judy. Avèk sa a imel. Yo pa pral kite m 'ap viv, men, mwen p 'ap kite yo touye m'. Bliye sou move bagay sa yo ou tande. Sonje yo, yo se nan bon fwa, lè nou kolabore. Sa a lèt ki eksplike tout bagay. Pran mwa pou pilòt la nan avyon an, se konsa yo ke yo ka pèsonèlman ekstrè mwa pou Ted Wilson, ki moun ki se tann lap tann pou m ' nan ayewopò an. Ki moun ki konnen, si mwen te di yo sa mwen te ekri nan lèt la yo, yo ta ka panik, manti l', ak kite m ' ap viv la. Mwen jis pa konnen sa ki ta dwe pi bon fason sa a. Mwen pa ka fè fas a moun an tout senserite dwa koulye a,, Judy. Pa ankò.'
  
  
  Li vwa a trene nan. Mwen mete li tout ansanm nan lide m 'ak wè kote Danvers te fè erè l' yo. Si li pa t ' di yo ke li te ekri tout bagay yo nan lèt la yo, yo pa ta gen jwenn soti jiskaske li te twò ta. Men, li te ba yo youn chans ki sot pase a, epi yo sètènman pran l', premye ap eseye detwi m 'ak lè sa a, entèrsèptan lèt la nan devan m'. Men, te gen toujou anpil twou vid ki genyen ki nesesè yo dwe ranpli nan.
  
  
  "Ou pa t' konnen mwen pa t ' jwenn lèt la," mwen te di. "Lè sa a poukisa ou te nan Danvers' kay?"
  
  
  "Li te mande yo detwi sa a fim," li te di. "Mwen te wè mwa yon fwa pa aksidan. Li te kouran soti nan yon kèk liv ki nan etajè liv la, ak lè sa a, fim nan te tonbe nan etaj la paske nan liv yo. Mwen te tèlman sezi lè mwen wè li ke mwen prèske jete moute. Men, li pa vle ou oswa nenpòt lòt moun yo wè li."
  
  
  "Se konsa, sa mwen gen kounye a?" Mwen mande l', byen fò pou tèt mwen. "Te gen non yo, ki kote sa yo ak motif nan mwa a lèt, se mwen menm konvenki nan sa. Men, tout sa mwen konnen se ke mwa a te chantaj ak yon fim pònografik. Ak menm sa ki mal. Si li te gen yon fim, ki jan yo ta ka sèvi ak mwa kont li? "
  
  
  "Li te yon erè," Judy te di. "Yo te gen orijinal yo. Li te di m ' sa. Pòv Fred, pòv, pòv Fred. Mwa te dwe manje moute pa sa a fè nwa terib istwa. Li ta ka gen siviv si yo ta kite tankou ego yo pou kont li.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Ou kenbe pale de yo ..."
  
  
  Li te monte zèpòl enpwisan. "Yo ap menm ki te voye emeu pou ti fi sa yo," li te di. "Mwen te di ou ke sa yo de pa yo menm sèlman. Te gen lòt moun, ak menm anvan sa. Oh, mwen Bondye, pòv Fred. Li vole kanpe, epi te ale nan twalèt la, epi m ' tande son yo nan vomisman. Apre yon tan, li tounen ak seche dlo nan je ak blan machwè anba rouji je yo. Men, nah toujou te gen yon bèl nen an ak pi bèl je mawon ki gade ravaged. Kòm mwen gade l', mwen reyalize ke li te kapab ede m ' ak sa della. Vag panse k ap flote nan nan do a nan lide m 'sa yo ki pa t' fòme ankò, men te deja di m ' nan mwen enkonsyan ke mwen te bezwen yon ti fi yo kanpe pou sa a fè nwa nan sa ki mal, yon moun ki ta ka kouvri pou mwen. Men, premye fwa mwen bezwen pou chèche konnen ki jan gwo twou san fon santiman li vrèman te pou Della. Li gade l ' wonn, tris, douloureux je yo ak ba li yon chans.
  
  
  "Ou te nan renmen ak Fred Danvers," mwen te di.
  
  
  Li voye je nan m ' ouvètman.
  
  
  "Pa nan fason ou vle di," li te di.
  
  
  "Ki sa mwen vle di, lè sa a?"
  
  
  "Ou vle di gen kèk romans biwo, bòs nan travay ak mwa sekretè," li te di kolè. "Epi, koulye a ke ou te wè fim nan, ou pwobableman te panse li te yon fin vye granmoun womanizer. Oke, li pa t'. Li te diferan ant nou ."
  
  
  'Ki jan yo te li? Mwen te mande l ' nan ton an menm.
  
  
  "Fred Danvers te ban m' travay lè mwen te emosyonèlman deprime," li te di kolè. "Mwen apre fè presizyon jeyometri pati te mouri nan yon aksidan avyon lè Fred te nan England. Li sigjere ke mwen jwenn lwen soti nan li, bliye tèt mwen. Epi lè li te te rive nan konnen ki mwa ki pi bon, kòb li, li dekouvri ke li gade anpil tankou fiyanse m ' nan gwo Rad. Li te malad, dou, konpreyansyon, menm gade tankou " gwo Rad Blan vèsyon pipiti de youn ".
  
  
  "Epi sa a, poukisa ou tonbe nan renmen avè l'," mwen te di frwa.
  
  
  "Pran li, Tayè, ou fè l' son tankou li te yon biznis sal," li te di, koulye a kòlè. "Li pa janm mete yon dwèt sou mwen. Li te yon bagay mwen te kenbe pou tèt mwen. Li, mwen gen dout li tout tan tout tan te konnen ki jan mwen santi sou li. Li ego konprann li, epi li te kote mò yo ye konnen ke ak gade l ' jwe."
  
  
  "Ki sa mwen bezwen konnen? Ke li te yahoo ak ti fi sa yo?
  
  
  "Ou ap degoutan," li te di, ak vole kanpe,. "Konnen ke li chire mwa a nan moso, ki li te pran yon terib priz sou yon sèl la pwòp mwa. Lè li te anba presyon, mwen te konnen li soti nan mwa a-chire gade sou figi l', ki soti nan nwit blanch, li te di m ' sou. Li te detwi! '
  
  
  "Se pa anpil pou l' sispann epi li di nou," mwen te di sourdeman. E petèt li pa t ' byen jwe l. Li pa t ' byen pataje Judy a rezèv tanpon fanm konpasyon.
  
  
  "Inumen!" li rele nan m'. "Eske se sa ke tout sa ou ka panse a?"
  
  
  "Pa gen, mwen pa ka panse a nenpòt ki pi lwen," mwen te di. "Mwen ta ka panse ke nan mwa a te plis konsène ak pèvèsyon sèks pase a mwa nan pati la."
  
  
  Li li pran kouri nan m', l 'a balanse l' pwen, kriye e kriyan. "Li te malad, èske ou pa konprann? Malad, malad! Li te kriye byen fò l ' pwen nan pwatrin mwen. "Ou pa vle konprann. Ou jis vle yo kondannen mwa a, tayè pran li!
  
  
  Li mete men l 'nan pwatrin li, pouse l' desann sou kanape a, ak estime l ' desann. Li te di, paske li sanglote ankò. Men, li te reponn mwen corkscrew. Li te trè ki patisipe, epi mwen te santi plis regrèt pou l ' pase pou Danvers. Nou yo te diferan, sa a, kulote ti fi ak li. Tankou pifò fanm, li te emosyonèl, ak li, konprann li. Nan kou, li posib ke Fred Danvers te malad. Men, menm moun ki malad gen yon chwa gratis. Men, mwen pa t ' di Judy ke. Li ta ede m', mwen te konnen, ak anyen li te kapab fè pou vanje Fred Danvers. Pou kounye a, li te tout sa ki li hotel la ki te te vo.
  
  
  "Ou se yon ti fi bon, Judy," mwen te di l 'dousman, epi li voye je nan m' quizzically. "Èske w ap ede m' regle zafè Fred Danvers?"
  
  
  Li te chita leve, li gade m ' fikse. "Oh Bondye Mwen An, Repons Lan Se Wi! Jis di m ' ki jan ak ki lè."
  
  
  "Mwen pral di ou," mwen te pwomèt la. "Nou pral fè yon randevou."
  
  
  Li gade m 'ak lajè je yo ak toudenkou bourade figi l' tounen pou m ' fè pwatrin. Bra l 'vlope nan ren m ak li akomode jiska m'.
  
  
  "Oh, Bondye mwen," li te murmures. "Ou fè m' santi trè modi san danje. Ou ap kòm serye tankou yon pye bwadchenn pye bwa."
  
  
  Li ti souri ak caresses l, mou mawon cheve.
  
  
  "Ale," mwen te di. "Santi yo an sekirite."
  
  
  Mwen sispèk ke li pa t ' santi fason sa a nan yon tan long. Li te vle li te kapab dwe vre kounye a. Men, byen, osi lontan ke li te panse ke, li te vre.
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 5
  
  
  
  
  
  
  
  
  Cho je mawon, touche a nan men l', feròs tanperaman ki te kondwi l 'yo mallow, reflete nan long siprime dezi sa ki te fewòs andedan li, epi li te vle pou yo vini soti tankou a plen tete yo ki te ranpli bra l' ... Men, pou pati ki pi, li te toujou yon enkoni, yon fanm nan tanperaman rapid ak kouraj. Judy Mitchell te toujou kache nan men m', ki soti nan mond lan, ak nan tèt li, ak fanm lan an li te klè. Petèt lè sa a ka a se sou, bagay sa yo ap diferan.
  
  
  "Mwen byen kontan ou vle pou yo fè ih peye pou Fred, tou," li te di. "Mwen te pè ke yon fwa ou te jwenn deyò ke Fred te mouri, li ta dwe tout lòt peyi sou pou ou."
  
  
  Pou li, l ' ap tranble anba pye tèt li. "Nou pa swen, mwen renmen anpil," mwen te di. "Sa a pa ki jan mwen travay yo."
  
  
  Mwen pa t 'di hey ke mwen motivasyon prensipal la pa t' tire revanj pou Fred Danvers. Li te kontan pou yo panse konsa, se konsa, mwen kite l ' pou li. Soti nan ki sa mwen te konnen sou sa a dell, Fred Danvers ' swisid ta ka jis pou yon ti pati nan yon pi gwo ka. Li te tout bagay sa yo Judy. Pèsonèlman, mwen panse ke li te pi plis pase jis chantaj.
  
  
  Bay fanm pou fè sèks ak lè sa a, fè chantaj sou yo te yon bagay nouvo nan tèt li, ak li te vle parye ke Danvers pa yon ka izole. Atansyon a fason yo te eseye touye m', wout la yo te itilize fanm yo nan operasyon yo, anpler ak ki yo te eseye dot tout bagay ak kache tout bagay yo, pwente nan yon bagay konplètman diferan mete fen nan lagè a nan jis yon kèk blackmailers yo.
  
  
  Li te raple Hawke a kòmantè sou Danvers ' pozisyon nan Arabi Saoudit, ki te aktyèlman yon passerelle pou enfòmasyon sou intrig nan Sid Ewòp, Mwayen Oryan an, ak Nò Lafrik di. Petèt Danvers pa t ' sèlman sa yo figi.
  
  
  Yon sèl bagay ki te pou asire w: gen yon bagay enpòtan ki te ale sou, ak byen lwen tèlman li ta sèlman wè deyò a nan li. Pou li ale anba a nan li, yo jwenn repons ou yo dwat, mwen te jwe trump kat. Premye yo, yo ke yo pa t ' konnen si lèt li te li yo; ak dezyèm, Judy Mitchell. Yo itilize Anis ladan yo halden kont mwen. Judy Mitchell ta gen te itilize li kont yo.
  
  
  Judy te kòmanse formidable po yo ak chodyè pou kwit manje pou Ed, ak li te deside pou yo ale nan otèl la chanje nan yon pwòp chemiz. Chemiz la mwen ta pran koupe yo te konplètman pèdi tou.
  
  
  "Pa louvri pòt la sof si w ap asire li nan kòb li," Judy te di l'. Si yo te konnen ke anpil sou Danvers, yo ta konnen sou l ' ak ta ka mande ki jan anpil li te konnen sou yo.
  
  
  "Pouse klòch la ak mwen ap gade deyò fenèt la," li te di.
  
  
  Li glise soti nan pòt la, te kouri tounen nan otèl la, ak apre yon ti moman nan te panse, chaje l ' moute bagay sa yo. Lè mwen tounen tounen ak bagaj mwen, mwen te gen pou yo ri anbachal nan Judy a gwonde. Li te souri nan yon lòt bagay, twò. Li te chanje rad sou li e li te kounye a mete yon housecoat ak yon déchirure la nan hip ki te montre sou li long, bèl janm, mens je pye yo, epi dousman balanse kwis jan li te mache.
  
  
  "Mwen te panse ou te jis ale nan mete yo sou yon pwòp chemiz," li te di, gade nan m ' warily.
  
  
  "De moun ka viv kòm chèr ke yon sèl," mwen te di volontyé.
  
  
  'Anyen lòt bagay?'Ki sa ki se li?' li te mande, gade nan m ' frwa.
  
  
  "Li pi bon pase isit la nan chanm otèl m'," mwen te di.
  
  
  'Yo ak sou sa?'
  
  
  Li, chuckled. - "Pwoteksyon". "Konsidere m' ou gadyen."
  
  
  "Se pa gen anyen lòt bagay?" "Wi," li te di.
  
  
  "Nan kou pa," li te di l ' nan yon ton nan blese inosan. "Mwen espere ke ou pa panse ke mwen se ki kalite nèg ki pran bagay sa yo tankou sa a pou yo akòde."
  
  
  "Et si mwen panse ke se konsa," li kase. "Pwobableman ou pa mete konfyans nou ak yon sèl pawòl bondye a ki li te di ou sou Fred Danvers ak Andrea m'."
  
  
  "Natirèlman mwen te fè," mwen di an tout senserite. "Men, mwen pa Fred Danvers. Li nan konplètman diferan pou li ."
  
  
  Li voye je nan m ' pou yon tan long. "Wi, ou reyèlman yo diferan," li te di nan dènye. Lè sa a, li toudenkou te souri. "Vide m' yon bwè pandan y ap mwen fè dine," li te di, epi li te reyalize ke sa a te premye fwa li ta ri depi nou ta rankontre. Li ranvèrse nen ride ak je l ' danse, epi li te mwatye malfezans fe, mwatye fi, epi jeneralman bon. Kòm li te mache nan kwizin la, li te regardant nan pa lontan, pye bèl ke yo te vizib soti anba rasanbleman an nan li housecoat.
  
  
  Judy te yon bèl kreyòl ayisyen gin epi sèk vèrmout nan kofr la, ak kòb li te de trè sèk ak trè frèt matini. Li te vin nan sal la ak rkrokviye moute sou kanape a kap vini m'. Nou t 'ap bwè ak yo te eseye pou pale sou ti, bagay sa yo endiferan, men nou pa t' kapab. Kisa ki te pase te twòp pou mwa inyore.
  
  
  "Sa a te Ibn Hasuk," mwen te di, "yo konnen mwa pèsonèlman Fred?" Ee rimatism sezi m', pou kèk rezon ki fè mwen te espere l ' pou yo reponn nan negatif la. Olye de sa, li te di, " Wi, nan kou." Modi li, Nick. Gasuk souvan envite yahoo a mwa a pou mwa a chato. Li se yon ti kras pi lwen nan sid isit la, sou kenz kilomèt soti nan Jeda.
  
  
  Mwen te panse sou li pou yon pandan y ap. Mwen toujou te gen sa a tounen gou nan bouch mwen, lè sa a, te vizite Vwayaj-Gid Vwayaj, epi li te mande pa Judy ki sa li te konnen sou konpayi sa a.
  
  
  "Yo fè tout kalite nan tours yo isit la nan Jeda ak tout lòt peyi sou Arabi Saoudit," li te di, fini li yo tas. "Bèl konpayi ... poukisa ou souri tankou sa?"
  
  
  "Tout bon òganizasyon te gen yon pwòp fasad," mwen te di.
  
  
  "Men, yo fè reklam yo ti fi nan jounal toupatou nan pisin lan deyò," Judy okontre. "Yo gen yon tan pi rèd jwenn yon travay pase vin tounen yon asistan vòl. Yon fwa yon zanmi m ' yo aplike, men te rejte. Li te ale nan jwenn marye, e yo te sèlman vle gratis ti fi ki moun ki pa gen okenn obligasyon."
  
  
  Ak pesonn pa ka mande enfòmasyon sou yo, li sonje byen fò.
  
  
  'Ki sa ki te fè ou di nou fè? Judy te mande.
  
  
  "Anyen," mwen te di, panse li soti byen fò. "Mwen vle ou pou aplike pou genyen. Sa a pral premye etap la nan kanpay nou an."
  
  
  Li dezaprouve. "Ki jan yo kapab sa a ede w?"
  
  
  "Mwen pa fin sèten ankò," mwen di ak onètete. "Men, li pouvwa gen yon pote dirèk sou sa a. Mwen jis pa konnen ankò. Mwen tande ke Ibn Hasuk pèsonèlman fè entèvyou ak tout aplikan. Si se konsa, pran yon randevou avè l ' epi mwen pral di ou ki sa nou ap ale nan fè."
  
  
  Li te kanpe moute, ki montre l ' bèl krèm-yo ak blan-janm ankò.
  
  
  "Eda pral pare pli vit," li te di. "Li grangou.'
  
  
  Mwen te grangou tèt mwen, epi nou te gen yon rapid ak senp manje midi nan mouton ak safran diri. Judy chanje arab cuisine. Sou dine, mwen moutre l ' sa pou yo di si li aplike pou yon travay nan Vwayaj-Gid Vwayaj. Lè nou fini, li te fè nwa.
  
  
  Judy tonbe sou kanape a kap vini m', finalman kite tèt li yo detann, lè sa a, tansyon an ak eksitasyon nan jounen an. Tete l ' swayed rhythmic anba sere kò a nan gwo rad li yo; pye li yo te mwatye vizib. Li pa t ' sanble yo remake ki jan tante li te ye. Men, mwen te tou okouran de li.
  
  
  "Mwen panse ke ou ta pi bon ale nan kabann, mwen renmen anpil," mwen te di, souke zepòl li. "Mwen pral dòmi isit la." Li nan oke, li se byen long ak lajè ."
  
  
  Li te moute, yo te mache nan pòt chanm a kouche, epi yo sispann. "Li ta dwe fèmen pòt yo?" "Ki sa ki se li?" li mande piti / ba.
  
  
  Li, chuckled. "Poukisa?' "Si mwen vle ale nan, mwen ka toujou louvri pòt la."
  
  
  "Omwen ou ap ke yo te onèt," li te di. "Bon lannwit, Nick."
  
  
  "Jou lannwit bon," mwen di, ap gade li disparèt nan yon lòt chanm. Li kache yo lonje sou papòt la, kòm si li te vle di yon bagay lòt bagay, men chanje lide l'. Li yo, dezabiye 'w nan fè nwa a, san yo pa pran sou walson l' ak ban pou laprès sou kanape la. Kòm dabitid nan Jeda, jou lannwit sa a te trè cho, men te gen yon limyè breeze ak li te ede yon anpil. Finalman li te tonbe nan dòmi.
  
  
  Mwen pa t 'konnen konbyen tan mwen ta te ap dòmi lè mwen te santi po m' boule kòm yon avètisman. Men, mwen te resevwa fòmasyon tèt mwen pa janm reveye soti nan yon mouvman toudenkou, jouk tan mwen konnen ki sa ki nan ale sou. Epi se konsa mwen te kouche toujou, epi li louvri je m 'yon ti kras, jis konnen ke mwen pa t' pou kont li nan chanm lan. Nan je l', li wè yon figi blan kanpe pwochen l', ki tou dousman ap pran fòm nan yon sèvyèt vlope toutotou kò li.
  
  
  Li te chita ak gade ouvètman nan m'. Kòm mwen veye, li te rive nan soti nan touche nan pwatrin mwen. Men, lè dwa li te yon fraksyon nan yon pous soti nan po m', li rale men l ' ale. Finalman, li bese men l', kanpe sou tiptoe, ak bò gòch la. Li te tande nan pòt chanm fèmen dousman.
  
  
  Judy te santi kò m', nan gou mwa san yo pa manje mwa a, yo kanpe sou bank lan nan gwo larivyè lefrat la epi yo pa antre nan li. Chita akote m 'nan fènwa a pa t' jis yon ti fi bèl. Gen te kanpe yon bèl bèt nan dezi ak espwa, laperèz ak ensèten. Mwen te mande sa ki ta rive si je l ' te louvri, ak chita moute dwat. Mwen tonbe nan dòmi ankò, panse sou posiblite yo.
  
  
  Nan denmen maten, mwen leve byen bonè pase sa li te fè, te resevwa abiye, kale, li kouri al nan la mache anvan Judy te ale nan Vwayaj-Gid Vwayaj. Bay efikasite li deja te santi nan sa a fè nwa òganizasyon, te gen yon bon chans yo te konnen Judy Mitchell, Fred Danvers ' resepsyonis. Lè mwen fini transfòmasyon l 'yo, yo pa t' rekonèt li.
  
  
  Li te ap tann pou m 'lè mari l' te vin retounen lakay yo epi mete yon koleksyon antye nan sache ak bwat sou kanape la. Ak yon jès grasyeuz, li rale soti peruk li bò kote l ' blond cheve natirèl, li coursil fo, ak mwatye yon douzèn bwat nan teyat makiyaj.
  
  
  Mwen te di l. "Èske m ka prezante l' pou ou, Jill Mannion?" Nou gen pou li ale nan travay." Li te obeyisan, te ale nan chanm lan ak retounen ak yon sèvyèt vlope sou zepòl li, ki te kouvri soutyen li nan wont. Eske mwen genyen ase eksperyans nan travay ak degizman. Mèsi pou sa m ' te aprann ki soti nan "Efè Espesyal" depatman, lè m ' te transfòme ki soti nan tan zan tan, li te kapab dwe ranplase pa prèske yon atis form alantou Hollywood. Pou fanm, nan kou, bagay ki pi enpòtan se tout cheve nan tèt, paske yo ka chanje aparans yo nan yon sèl tonbe plongée. Li te aplike ak yon limyè mawon krèm figi, apwofondi koulè yo, ak lè sa a, te ajoute coursil fo. Lè sa a, te gen peruk a, ki li ak anpil atansyon mete sou yo ak sou tache. Pa lè mwen te fini, Judy a dous, kulote sinplisité te ale. Nan plas li te vin yon gwo ti fi ki moun ki se angaje nan rechèch la pou avanti ak eksitasyon.
  
  
  "Mwen pral rete isit la," mwen di kòm Judy te vin soti nan chanm lan ankò, mete yon ba-koupe rad ble ki te montre nan plen l', krèm blan tete.
  
  
  "Eske ou sonje tout bagay?" Mwen te mande, epi li nodded. "Di l' ankò," mwen te bay lòd.
  
  
  "Non mwen se Jill Mannion, omwen kòm nan sa a maten." Li ri eksitasyon. Jill se marye, pa angaje, pa gen okenn amoure koneksyon. Paran li yo mouri. Li te soti nan yon ti vil tou pre London ak se sèlman yon timoun ki gen pa gen okenn imedya fanmi an."
  
  
  "Tout dwa," mwen te di. Li te ban m ' yon rapid bo sou yon souflèt la "pou bòn chans" ak bò gòch.
  
  
  Mwen te ale nan fenèt la ak wè l ' kouri byen lwen byen vit. Premye faz nan plan mwen te yo te aplike. Li te konnen ke si Judy te anplwaye, li ta gen yo ale nan etap, dezyèm lan. Ak le pli vit ke Hey kouche moute yon randevou pou pale ak Hassuk, mwen pral sèvi ak li ki gen plis kouraj.
  
  
  Mwen te eseye li li l', men mwen te kenbe panse sou Judy, mande ki jan li te fè. An minit te pase tou dousman, ak te sanble yo pran pi long ak pi lontan. Li te rayi rete tann nan ak kenbe ritm sal la yo gade deyò fenèt la. Finalman, mwen wè yon flash nan limyè ble vini desann nan lari a, ak lè sa a, bèl janm long byen vit nan kite nan solèy la maten.
  
  
  Judy pete nan apatman an ak yon souri gwo, ak menm an kamouflaj ka kache l ' kè kontan natirèl. Li anbwase lòt m ' ak te pran nan peruk li nan mouvman a menm.
  
  
  "Li te travay, Nick!" li te di eksitasyon. 'Li te travay. Yo dakò, yo te fè yon apèl nan telefòn, ak Ibn Hasuk vle pou pale ak m ' jodi a, pa lè ."
  
  
  Fwon li ride. 'Jodi a, pa lè?'
  
  
  "Poukisa, sa ki te pase jodi a, pa lè?" li te mande.
  
  
  Pou li, li te monte zèpòl. "Pa gen anyen sou dell tèt li. Mwen vle wè Hasuka Kay Otèl anvan ou ale la, vote, sa a, se tout, men mwen pa kapab fè li dwa kounye a. Pa gen okenn tan. Èske w konnen ki sa kay sa a sanble?
  
  
  "Jis yon kèk bagay Fred te di m' ak sa m ' te wè nan pase," li te reponn. "Li kanpe sou kwen nan dezè a, ak bilding yo yo ki te antoure pa couverture segondè alantou rododendron ak ekaliptis touf raje. Li te enpòte tout ou bati li espesyalman pou tèt li-kanal irigasyon, lwil ak dat pyebwa yo, tout nan li. Bilding prensipal la, nan sal la opoze. Soti nan ki sa mwen te konn tande, li la ki konekte nan bilding nan dezyèm pa yon ekstèn koridò. Lè sa a, gen nan twazyèm bilding, osi byen ke ekèstr yo ak garaj ."
  
  
  Li fè sèman anba souf l ' yo. Li pa t vle voye jete Judy pou lyon yo san okenn pwoteksyon, men, li sanble tankou mwen pral gen yo. Mwen pral fè pi byen m ' ak jwe pa manyen yo.
  
  
  "Kisa pou mwen fè lè mwen jwenn gen?" li te mande. "Aksepte travay la?"
  
  
  "Si w ap pou kont li avèk Hassuk, di l' ou pa reyèlman bezwen yon travay," mwen te di. "Oke, Mesye Wilson te voye ou. Si li te gen anyen fè ak ka sa a, li te konnen an non. Si se li ki enplike nan sa, li va reponn, epi fè yon randevou pou m'. Si li pa mòde li, lè sa a, li ka vle di ke li pa pèsonèlman enplike nan sa. Li se posib ke mwa a anplwaye a nan Vwayaj-Gid Vwayaj yo jwe jwèt pwòp yo. Franchman, w ap ale lapèch, bisiklèt, Judy.
  
  
  'Gwo travay! Li regarda nan li yo gade. "Li lè pou yon mòde manje, ak lè sa a, mwen pral ale nan la prinsyé imobilye nan yon sèten Ibn Hassuk." Li te souri ban mwen. "Jis wè mwa a se enteresan. An reyalite, li nan tankou yon nonm misterye.
  
  
  "Mwen kite," mwen te di. "Mwen pral wè ou isit la pita." Bon chans, siwo myèl. Epitou, pa bezwen pè.'
  
  
  Lè li gade l ' wouj, enpasyan fè fas a, li reyalize ke nan dènye anplis de sa ki te nesesè. Li pa t ' konprann byen sa nou ka resevwa nan, ak pwobableman pou pi bon an.
  
  
  Nan pati anba a, yon taksi ki konsidere li yo ak te di chofè a te kondwi nan Ibn Hasuk nan kay la. Chofè a te tire m 'yon ti koutje sou rapid, ogmante l' sousi. Pifò nan moun yo te pwobableman vwayaje nan limos.
  
  
  Li te gen yo dwe nan kay la anvan Judy te resevwa pa gen. Li te lè l sèvi avèk li, jis renmen Anis ladan yo halden itilize li, men, konsyans mwen ta dwe klè si li te bay hey, kòm anpil pwoteksyon ke posib. Gen plis chans, si Hasuk se reyèlman ki enplike, li pa pral dwe grosye ase fè fas ak Judy dirèkteman, nan pwòp lakay ou, konnen ke mwen te voye l 'kote l'. Men, mwen pa t ' asire w ke. Otèl li ta dwe nan kay la lè li te pale ak l', epi li te panse reyinyon an pa pran plas li jouk jou kap vini an oswa konsa, se konsa, mwen ta gen tan fè yon plan pou yo jwenn andedan. Men koulye a, tout bagay te ale tèlman vit ke mwen te gen pou yo eseye fè san yo pa bagay sa yo.
  
  
  Byento, li te wè a wo plan yo nan bilding palè parèt nan tout dezè a. Li te bay lòd chofè a yo sispann sou mwatye yon mil de kay la ak te resevwa soti. Savchenko te tankou yon babekyou, ak kòb li te tankou yon poul. Mimmo te pase pa yon gwoup de blan-rekouvèr pèlren apiye sou mache baton, epi li te suiv yo jistan li te rive nan Manje a byen imobilye.
  
  
  Li te kapab wè wotè kloti Judy te mansyone ki antoure bilding yo, ak nan papòt la, li te kapab wè lame sentinel ak nwa pistolè senti alantou yo waists. De santèn yad soti nan pòtay lavil la, yon vid, klè lwil pye bwa te kanpe bò chemen an, e li te rete ki pa pèlren yo ak bourade kont yon olye etwat pye bwa kòf. Soti isit la, li te kapab wè bilding prensipal yo, antre, ak wout la.
  
  
  Trafik sou wout la ki te byen lou. Pilgrim otobis, touris otobis, moto, pasaje yo machin, bourik yo ak chamo kanmpeng, fanm ak dlo nan bidon, vwayaje komèsan ak omniprésente pèdi wout wanderers ki gen anpil moun nan wout sandy.
  
  
  Li te byento dekouvri pa yon moun sou wout yo nan Ibn Hasuk a chato. Pi fò nan lòd te delivre yo machann yo; li cheval yo, charyo yo, e chamo yo te chaje ak bwat yo, kapèt, ak sak nan ble ak pitimi. Judy yo pral isit la pli vit, ak si gen nan anyen mwen vle yo fè, koulye a, lè a.
  
  
  Nan distans la, frison nan chalè an, li wè yon ti van k ap apwoche. Li te deplase lwen soti nan pyebwa yo ak leve soti vivan men l'. Yon Arab mete yon burnoose poked tèt li alantou taksi a, epi li byen vit regarda nan direksyon an nan machin. Li te di "Lesiv" nan lang arab.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Eske ou pral Ibn Hasuk nan kay?" Li nodded, epi mwen byen vit trou nan emeu nan machwè. "Dòmi byen, mwen lòt yon sèl," mwen murmures, arachman mwa nan bra mwen yo ak trenen l ' nan tounen nan van an.
  
  
  Sache yo nan sal lesiv yo te sou yon sèl bò nan kabann la, ak pil nan netwaye lesiv yo te sou lòt la. Isit la ou ka chanje rad ou. Li te jis rale yon pakèt burnoose ak yon kijaff sou rad li. Mwa mare l 'leve ak gagged l' yon sèl nan yon tan nan pwòp fèy papye yo; li te pi piti a mwen te ka fè. Lè sa a, li te pran yon sak vid ak boure li nan se konsa ke li te kapab respire.
  
  
  Mwen ranmase ti van lè mwen te wè Mimmo pase Judy a ble Volkswagen. Li te ap kondwi tou dousman pou pèmèt Hey kanpe nan pòtay lavil la, kite l ' ID ak sentinel, ak antre nan lakou yo. Li rale moute nan pòtay lavil la, se sèlman devine nan ki yon sèl pral tcheke pou wè lè li jwenn pou pòtay lavil la.
  
  
  Sentinel yo balanse nan m', l', balanse nan yo nan rimatism ak te konn moute sou. Lesiv la kamyon te evidamman yon vizitè regilye nan palè a. Mwen te wè Judy a blue beetle pake nan antre kay la nan devan kay prensipal la. Li te yon bilding enpresyonan ak yon mab woz fasad ak mi yo tiled. An mimmo nan kay la tou dousman te kondwi sot pase yo epi yo te wè yon bout koridò a, yon flè-kouvri gazebo konekte bilding nan premye ak yon kare, egalman enpoze bilding nan.
  
  
  Je l ' yo te louvri nan devan nan kay la dezyèm, ak koridò a te fini nan yon arch. Li apiye retounen lakay yo epi pran yon gwo pake souvètman ki make "Hasuk." Li te mete pake a sou zepòl li yo ak moute soti nan kabwèt la.
  
  
  Zèb la nan lakou a te antravè anba solèy solèy la, ak mwen mande ki sa a bòdwo dlo yo ta dwe pou zèb la rete ke vèt. Ak pwòp fèy papye yo vlope sou zepòl li, li te antre nan bilding lan. Li ta gen tan te renmen yo gade toutotou yon ti jan, men sa pa t 'objektif prensipal mwen an, pran l' nan otèl la, jwenn yon kote yo kache jouk Judy bò gòch la. Men, si li pa kite ou rete la jouk tonbe.
  
  
  Kòm li te antre nan bilding nan, li te tande vwa, vwa yo nan fanm ri, epi chante. Mwen te frape pa sant la nan vitek ak roz, an menm ki pèsistan sant ki Aniz ladan yo halden gaye. Li te kenbe kilòt li bay tèt li kòm Schell swiv vwa yo atravè mozayik etaj, li desann yon ti bout tan, vout koridò.
  
  
  Li tounen vin kwen an ak te sispann nan kwen an nan yon gwo andedan kay la pisin. Pi gwo sous dlo yo pa pwason an kwiv dousman te gen dlo. Kat kote nan zòn nan rezèvwa dlo a te aliyen ak mab, ak k & nb te ki te dirije pa yon wòch eskalye. Men, bèt vivan yo nan basen yo pa t ' te fè nan mab oswa wòch. Yo te vyann-ak-san ti fi, ki jis la ak fè nwa a, ki moun ki rilaks, t ap naje ak jwe nan espre a nan sous dlo, toutouni nenf benyen nan yon basen, ak bèl, fleksib nan kò nou.
  
  
  Li te yon ansyen sèn a, fanm yo nan la seray nan Malheurs a, sèlman fran nan devan je m'. Li te tankou sa a, dwa desann nan kat yo se figi yo ki kanpe nan devan nan mi yo ki nan limyè kostim ak louvri vests sou yo fè lestonmak, sa yo te rad yo ke chòv jeyan te wè l ' nan. Chak pote yon lò-okipe ponya nan senti l 'yo, e li toudenkou reyalize ki sa yo te: nèg konfyans yo, ki moun ki t' ap veye nan seray a, seray nan Ibn Hasuk.
  
  
  Li byen vit konte nan ti fi yo epi yo konte ih ven. Ih varyete a sezi m'. Mwen te wè lakte-blan blond, evidamman, atravè peyi Scandinavian, ki fè nwa-skinned moun yo alantou Mediterane a, Chinwa ak Afriken ti fi. Gasuk evidamman te renmen varyete. Pandan ke li te kanpe imobilité nan lonbraj yo, gade nan sèn nan, ti fi yo de paresezman t ' ap flote nèt sou kwen nan basen lan. Ih te wè l 'ak frèt, byen lwen ekspresyon ki Aniz ladan yo halden ak lòt jèn ti fi atravè Vwayaj-Gid Vwayaj yo wè l' ak. Li te gade nan fas yo nan ti fi lòt. Mwen te wè menm bagay la tou, gade nan je l'. Bèl bagay. Mwen panse yo te toudenkou koupe pa yon sèl rèl byen soti nan dèyè do m'. Vire alantou, li te wè figi wotè li, tèt chòv, ak bèl miskilè kò a nan yon mawon jeyan. Li te kenbe yon fwèt nan men l', ak mwa a je yo te fè nwa a ak kòlè.
  
  
  "Ha!" li rele byen fò ankò, te pwan m 'ak gwo l' men an, pouse m 'pou pi devan, yo jete m' nan tè la. Lesiv la sak pete ak fèy papye yo tonbe soti. Li te tande krak la nan yon fwèt, lè sa a, te santi welt epi li te kontan, li te mete yon epè Arab burnous.
  
  
  "Madichon bondye, pitit gason nan yon ti pis-mòde chamo," jeyan gronde. "Ou konnen ke li se entèdi pou antre nan pati sa a nan kay la." Li te te santi ankò pa fwe ak vant la pou laprès sou planche a, rele nan pi byen m ' arab.
  
  
  "Mwen se nouvo isit la, gwo mèt, mèt," li chante chante ki tris. "Yon regilye anplwaye ki malad. Mwen pa t 'konnen l'.'
  
  
  Li kouri dèyè m ' nan zo kòt yo, ak li te eseye pli moute. Li kouri dèyè m 'nan do a ak fòse m' nan woulo liv sou yo ak aksidan nan miray la. Mwen te kouche ak tèt mwen jete tounen, mande ki jan anpil kase zo kòt mwen te gen.
  
  
  "Bay manti chacal nan pitit pitit yo!" li gwonde, ak fwe frape m ' ankò, sifle.
  
  
  "Mwen di verite a," mwen pete rele ak gwo soufwans ke mwen te vide ankò. Mwen pa t ' gen fo doulè. Li te rive soti, te pwan m 'pa kou a, leve m' anlè, li jete m ' sèt mèt ale ak yon gwo balanse. L', vin chonje ki jan li te bouke tem maten apre m ' desiziv kout pyen. Li te yon desan yon aktè. Misk yo te reyèl, epi si li te vle yo dwe menm plis nan asire w ke, li te kounye a. Ki sa ki t ' nèg la sou plaj la rele mwa tounen lè sa a,? Thomas. Tout dwa, Thomas, mwen te panse grimly. Jis rete tann. Nou pral bezwen pou pale ak kèk plis."
  
  
  "Plis pase gen," li te di byen fò, montre ak fwe l ' nan yon koridò etwat ki mennen ale nan lòt fason. "Pran fèy papye ou ak kite. Si ou vini isit la ankò, mwen pral po ou vivan."
  
  
  "Yo ka Allah gen pitye pou ou," li te murmures, ak ranpa nan direksyon l'. Mwen te wè l 'vire ak mache ale tankou yon bèt indirect forè a, de pye l' limyè yo sou zòrye yo.
  
  
  Li te kounye a klè ke Thomas se te youn nan Hassuk a nèg konfyans yo, pa gen okenn dout chèf la nonm peyi letiopi. Toma ak kèk nan zanmi l 'ka gen te kòmanse pwòp biznis yo, men li pa t' fè konfyans ak li. Seray nèg konfyans yo, etranj ase, yo li te ye pou lwayote yo nan mèt yo. Yo ka santi yo yo ke yo bezwen pwoteksyon an nan tout moun ki chatre yo. Petèt ih pèdi virilité se ranplase pa yon fetich nan obeyisans. Modèn sikyatri san dout te detaye eksplikasyon pou sa a fenomèn.Tout sa mwen konnen se ke nèg konfyans nan palè wa a yo te glisad nan konsepsyon vre nan tout listwa, se konsa li se fasil ke Thomas pral kouri pwòp biznis l ' yo anba mèt li a nen an.
  
  
  Mwen te pran pwòp fèy papye yo nan sal la Thomas te montre m', epi gen mwen te jwenn sak nan sal lesiv mwen ke mwen te kapab pran yo avè m'. Sou chak vwayaj pou ale ak pou soti nan l ' nan van an, mwen te ale soti sou gazon an pou yo pou yo gade nan Volkswagen. Li te toujou gen, epi li te toujou yo te trennen alantou nan sache yo parèt okipe yo. Finalman, mwen te wè Judy kite. Li tonbe l 'yo bag la soti nan zepòl li yo nan van an epi ki te swiv l' alantou palè a. Lè li te tounen, li te wè yon ardan, chòv nonm peyi letiopi ap mache desann koridò a konekte de bilding yo. Mwen te kondwi nan pòtay la ak te santi tankou mwen te kite yon etranj, diferan nan mond lan, yon mond ki te konnen règ pwòp li yo ak pa t ' obeyi lwa yo nan mond lan deyò, yon moso nan antikite ki te vin nan lavi, yon oasis nan yè nan mond la jodi a.
  
  
  Men, kòm li te kondwi sou wout la pousyè tè, li te reyalize ke sa a te yon fitting deskripsyon nan tout nan Arabi Saoudit. Ki sa ki mwen te wè nan sa a peyi etranje pa t ' yon erè nan tout. Gwo arèm yo nan ansyen chèf Arab yo te sitou ki te ranpli avèk esklav fi ki moun ki te achte, yo vòlè, oswa pran prizonye pandan lagè a. Ibn Hasuk a seray te sèlman yon eko nan l ' ta vle chanje koulè ak tout bèl pouvwa. Men, ki jan ki idantik, mwen te panse.
  
  
  Li te konnen ke esklav yo te toujou ke yo te vann nan peyi Arab. An Britanik yo te eseye mete yon moso fil pou komès sa a. Franse, panyòl ak pòtigè moun tou. Yo pa janm konplètman nan plas, ak kòm nouvo, endepandan Etazini devlope, koutim yo fin vye granmoun yo te retabli nan tout bèl pouvwa yo nan rejyon anpil. Li, te santi tankou Alice nan Meservey. Ka sa a te vin tounen pi plis ak plis "kirye". Retounen nan vil la, li te kanpe ak lage yo nan sak nan ki li te mete chofè a. Li mwa a bayonne te retire pa rta. Yo pa rele oswa mwen pral vlope ou nan yon pork, li mwa te avèti l'. Ego nan je, lajè ak gen krentif pou, te di m 'ke li ta rete an silans long ase pou pèmèt m' jwenn soti san danje. Lè sa a, li pral rele, yon moun ap lage l'.
  
  
  Lè mwen te resevwa nan apatman li, Judy te ap tann, lumineux ak eksitasyon.
  
  
  "Li te travay, Nick," li te di, san reflechi pami yo te ban m ' yon akolad. "Mwen te pale Hasuk ak te di ekzakteman ki sa ou te di m'. Li envite nou tou de pou dine demen lannwit.
  
  
  Mwen te mande l ' la. 'Se ke tout bagay sa yo?"Li sèlman envite nou pou nou?"
  
  
  "Sa a tout," Judy te di. Li te souri yon ti kras weirdly ak nodded lè li te di ke. Li nan tèlman gwo, Nick, se konsa grès.
  
  
  Li te sispann ak dezaprouve. "Mwen toujou enkyete pa konprann ki sa sa a gen fè ak Fred a lavi," li te di. "Ou pa panse Ibn Hasuk gen anyen fè ak blackmailers sa yo, fè ou?"
  
  
  Pou li, li te monte zèpòl. "Se pou yo jis di, mwen ap chache pou pi devan pou wè l' ankò." Ak sa a te pa gen okenn vle di yon manti yo ban nou.
  
  
  Se konsa, lwen enkyete tout bagay te ale byen. Pwason an te pran garnier an, ak ki pou kont li te ase pou m'. Pwochen etap la te gen pou yo vini nan m', ak li mwa te gen pou prepare yo pou li. Judy te jwe yon pati li byen. Mwen gen pou jwe m ' pwòp jwèt lannwit demen. Mwen pa t 'konnen ki jan anpil Ibn Hasuk ta ka ede m' jwe wòl sa a, ak ki jan sal wòl la ta vin.
  
  
  "Ou merite dine soti," li te di, ak Judy te dakò. Nou chanje yo, epi li te pote yon ki ba-koupe rad vèt ki te montre nan l ' jenn tete yo trè byen, ak lè sa a, nou te kondwi nan lavil la. Mwen te eseye rete lwen soti nan kan anba tant twal yo kote Anis ladan yo halden ak mwen te, pou fè pou evite dezagreyab memwa, pami lòt bagay.
  
  
  Men, Judy te yon plezi-renmen ti fi ki moun ki pa t ' yo te soti nan yon tan long. Li te kontan, lumineux, pale anpil, ak lè sa a, toudenkou mou, nan mayifik ròch, ak cho. Po li te mou ak swayeu w manyen yo, ak je mawon toudenkou chanje soti nan yon pasyans ti kras ti fi pou yon cho sensuel.
  
  
  Lè m 'mennen l' lakay li, li te tankou yon mou pussy, snuggling jiska m ' ak yon etonan inosan seduksyon. Nou te gen yon lòt bwè, epi li chita bò tab la akote m', ak li te santi lanvi pou m ' nan plizyè fason, li te vle yo dwe brav, men li te pè.
  
  
  Li te patted sou lajè a nan sofa a epi li te mande. "Poukisa pa ou rete isit la aswè a?" Li pa t 'reponn, pa t' gade ale.
  
  
  "Lè sa a, ou pa pral gen yo vin isit la sou tiptoe," mwen te di. Lè sa a, li leve je l', epi li te wè konfizyon nan je l'. Li te fini moute kenbe tèt li nan pwatrin mwen ak li anbwase lòt m'.
  
  
  'Mwen pa si poukisa ou se konsa diferan soti nan Fred,' li te di dousman. Li mou tete bourade kont mwen. "Ou gaye yon bagay, yon sexiness ki vrèman frape m'."
  
  
  "Petèt w ap jis trè reseptif," mwen dvine.
  
  
  "Ki sa egzakteman ou vle di?" li te mande.
  
  
  "Oke, paske ou se konsa fèmen," mwen te di.
  
  
  "Apre sa, mwen pral kenbe lajan an, ou ap bon nan rekòlte," li te di, peze bouch li pou mwen yo ye. Li te bo pa ee, epi li te tankou diven dous, mou ak pasyone ak yon jenn fi sansibilite. Lè sa a, li rale lwen, ak kòlè li te kòmanse.
  
  
  "Mwen pa bezwen charite," li te di.
  
  
  "Èske mwen gade tankou yon travayè charite?" Mwen te mande, gade li je mawon vire mou ak nwa.
  
  
  "Pa gen, di Bondye mèsi, pa gen okenn," li te di.
  
  
  "Lè sa a, fèmen," mwen te di, peze bouch mwen hungrily nan kòb li. Li separe l 'dous, mou bouch ak lang li epi kite em roaming nan li mou, mouye bouch yo, ki demanti nan rapò medya yo ki te parèt devan m' sou lòt bagay. Li, te santi kò l ' tranble kou fèy bwa nan bra mwen yo, ak lè sa a, yon rekreyasyon aktif nan pent-up dezi a akable l.
  
  
  Judy tounen tounen m 'yo bo, ak men l' manyen ti zip sou do a nan rad li, ak men m te jwenn youn nan li yo mou blan tete yo, ki te kounye a pi rounder ak lesivyèz pase sa li sanble. Lè li te manyen l', li kite soti yon rèl nan konbatan plezi, ap plenyen ecstasy nan yon bon gou dezi ki te fèt yo tounen pou twò lontan. Kanape a te pi plis pase lajè ase pou tou de nan nou, ak jan mwen eksplore kò li, Judy kite soti mou fredone son, manipile m ' yo eksplore men ak mouvman yo ki nan janm li.
  
  
  La mou, mouye sant nan tout li ke yo te prese men l'. Li te jemi ak difisil bourade kont m', t 'ap mande charite, t' ap mande charite, ki vle m ' ankò, men, fwa sa a ak toutouni, ékivok sensual dezi. Judy a tete, ak ti pwent tete apèn k ap monte pi wo a blan ti mòn yo, yo te tipik nan yon ti fi, jenn fi a men, a travè lemond antye, timoun yo ak madanm. Li anvi, grangou bezwen fè m ' santi sansib. Next, eksite reyaksyon an touche nan lang mwen sou l 'ti woz tubes se pi gwo magazen nan nayif inosan nan santiman l' yo.
  
  
  Sa a bon gou epi ki enteresan konbinezon nan yon likid kò ki fèt ak renmen ak dechene enèji, ak chak nouvo kontak yo te tounen antre nan yon toubiyon nan soupir ak jémisman. Nou te vin ansanm, intans, epi l 'pou l respire anime, tete l ' leve ak tonbe rhythmic anba men m', ak lè sa a, ak atann, men toujou supriz inatandi, li kite soti yon rèl, ak tan sispann, mond lan te eksploze, epi nou enpulsyonèl, twitched, epi yo pran tranble avèk viktwa.
  
  
  Judy te kouche pwochen pou m', bra l 'vlope toutotou kò mwen an, janm li vlope alantou m', mwen pa t ' vle pou avanse pou pi lwen. Li jemi dousman nan manyak ecstasy.
  
  
  "Mwen sinik oswa yon bagay," li te finalman orèy. "Mwen pa regrèt li oswa santi yo koupab oswa yon bagay tankou sa. Petèt li nan ou nan enfliyans ."
  
  
  "Petèt," mwen te di. "Men, ou pa janm ap gen yo regrèt ou santi ou koupab sou yon bagay se konsa bèl. Mwen jis swete mwen pa t ' tann lontan.
  
  
  "Mwen panse ke ou ta dwe gen tann," li te di reflechi byen, oserye, ak toudenkou li te tande vwa tankou mèki. "Men, mwen vle kenbe moute," li te di.
  
  
  Se konsa, nou te, ak nan mitan lannwit yo te tounen cerulean ble, ak nan maten an anvan nou tonbe nan dòmi, Judy te bò kote m', li mou wonn tete bourade kont pwatrin mwen.
  
  
  
  
  Mwen pa konnen poukisa, men mwen te gen yon santiman etranj ke mwen te gen yo kontakte Hawk a ankò anvan ou ale nan Hassuk. Vwa poukisa li rele l ' te sa a maten. Konvèsasyon an te tounen soti yo dwe enpòtan, byenke nan moman an mwen pa t ' reyalize ki jan enpòtan li a te.
  
  
  "Mwen byen kontan ou rele, Nick." Bòs nan travay la nan New England kirye se ridikulman dwòl. "Willem Willoets yo te jwenn mouri jodi a, komèt swisid."
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Willoats, ki an tèt Entènasyonal Zam Komisyon?"
  
  
  "Absoliman kokenn," Hawke te di. "Li te nan Saoudit jis yon kèk jou de sa, te pase sis mwa gen ap travay sou zam pwoblèm. Li nan fou ki jan li te rive. Pa gen okenn yon sèl ta gen li te ye pou premye twa jou, petèt plis. Li parèt ke li te kite yon nòt swisid l ' nan Amstèdam biwo yo. Li te fè sa a apre mwa a sekretè te ale sou yon twa-jou vakans. Men, li sanble tankou li bliye yon bagay ak te vin tounen lakay anreta nan mitan lannwit epi li te jwenn yon nòt. Li rele la polis ak te di ke Willoets te gen yon dezyèm kay nan Forè a Nwa nan Bayview, ak ke li te kapab yo te ale nan gen pou kont li. ale. Espere sispann mwa, Dutch, lapolis te rele kòlèg li yo nan Bayview, ki moun ki ta gen kay pou prèske yon jou. Lè yo te jwenn mwa a, li te fimen yon nofwaj ak mekonesabl boule-soti kadav yo nan Willoats anndan an. Yon ki pa peye-ki ka pran dife etikèt idantifikasyon yo te di yo ki moun ki li te."
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Ki sa ki nan tèlman etranj sou sa?"
  
  
  "Pa gen moun ki konnen poukisa Willowetts komèt swisid, eksepte ke te gen rimè ke li ta dwe anba envestigasyon. Mwen te panse nou te vle konnen."
  
  
  "Tout bagay pral ede yon ti kras," mwen te di. "Mwen pral rele ou pita."
  
  
  Mwen hung moute yo epi yo te panse sou sa ki mwen ta jis tande. Men, tout mwen te vini ak a te yon pakèt moun sou "posib", "si-e" yo, epi sipozisyon, se konsa li te gen nan fè li. Koulye a, li te konsantre sou Ibn Hassuk, epi ki te pran priyorite.
  
  
  Nan moman sa a, mwen pa t ' konnen ki jan anpil nan yo mare fil a, te gen sa a sou tapi.
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 6
  
  
  
  
  
  
  
  
  Woz mab ak lò, ble fonse rido, yon òkès, tab longè a nan sal la ranmase kò l segondè ki gen manje, koub la nan yon eskalye elegant sou lòt bò a, ak yon anpil nan moun ki nan sal la. Sa a te sèn nan nan sal de dans la nan Ibn Hassouk a palè. Li te deplase sou bò a ak gade nan Nah. Hassook pa t ' montre moute ankò, men te gen yon anpil nan otès, ti fi yo nan krèm mini abiye ak yon ba-koupe lonbrik la. Fre-te dirije ti fi atravè anpil peyi, pale anpil lang ak kalme envite.
  
  
  Judy te di Hassuk te fè li klè ke chak jou Suedwa yo se gwo, ki yahoo ego ta dwe plezi. Li te nouvo pantlon, yon nwa roulé chanday, ak yon krèm-ak-blan levit prèske lonbraj la menm jan a otès ' abiye. Judy te mete yon fènwa wouj rad ki tap fèt ki te fè l 'sou po klere ak ekspoze l' ase tete.
  
  
  Pandan ke nou rete tann pou Hassuke, li ap gade lòt envite yo. Te gen Endyen, Chinwa, Indonesians, Ewopeyen yo; kèk moun te gen madanm ak yo, lòt moun yo te pou kont li. Pifò nan moun yo te rann koupon pou achte a nan ofisyèl gouvènman yo, moun ki te travay fè wout yo leve soti nan ti biwokratik pozisyon pou pozisyon enpòtan. Judy te deja ke yo te akonpaye nan dans etaj la nan twa mesye diferan. Pandan youn nan mizik li repo, mwen mande l 'lè li te chita akote m':
  
  
  "Ou konnen moun sa yo isit la?"
  
  
  Li nodded. "Gen kèk nan la moun nan Fred te pale yo de tan zan tan," li te di. "Ki wotè nonm kanpe la pale ak ti fi nan woz-Hendricks sou Kanadyen Komisyon Komès. Ak sa a se Henri Jakar nan koulè wouj violèt senti, pale pou ke Ameriken nan devan mouchwa tèt la. Li ap travay isit la sou yon franse militè misyon. Wotè wouj-chveu nonm se Seyè Boxley alantou Britanik konsila a, ak ti gason ak yon bab se Willem Willowetts sou Entènasyonal Bra Kontwòl Komisyon."
  
  
  L 'kontanple fiks sou Nahum, epi li dezaprouve nan m' ekspresyon.
  
  
  'Ki sa ki se li?'Ki sa ki se li?' li te mande.
  
  
  "Èske ou asire w ke li nan Willowetts?" Mwen mande, ap eseye pou fè son pou nonchalan.
  
  
  "San yon dout," li te di. "Li te bay Fred a nan biwo a yon fwa kèk."
  
  
  Li te gade nan nonm sa a Judy te di l ' te Willem Willowetts. Li te ti ak wiry, ak men l ' te toujou fèrme nèrveu. Mwa nwa je kouri moute kouri toutotou sal la, gade nan long eskalye sou lòt bò a. Li te gade tansyon ak enkyete. Li voye je tankou yon moun anba gwo presyon, men, li te trè vivan. Mwen te panse sou li byen vit. Isit la nan sal la te yon swadizan moun ki mouri, ki gen kò te boule pi lwen pase rekonesans yo nan yon kache nan kay la. Li te kwè ke li te Willem Willoets, epi yo mete konfyans sa a paske li te se konsa, yo deziyen nan yon ignifuje tag.
  
  
  "Li ta ka pran nou yon kèk jou yo la figi soti ki moun ki la nan sal la nan kay sa a ti kras," Hawke te di. Pandan se tan, Willowetts te isit la nan Hasuk nan kay la. Li flèch je l ' nan tansyon, nève nonm sa a ti kras. Nan premye fwa li te sanble ke Fred Danvers te konekte nan Hassuk, epi kounye a yo Willoughts ak Bondye konnen ki lòt bagay. T Gi Willard Egmont gen anyen fè ak li nan Hong Kong ak yon kèk ane de sa? Sa a te pa yon ki sot pase operasyon. Li te deja asire w ke Hassuk te patisipe nan komès esklav la. Mwen te kirye sou sa l ' fè a san konte ti fi; ak poukisa.
  
  
  Mwen panse yo te koupe lè gwoup la te jwe yon kout tanbou woulo liv la. Tout je yo te tounen nan mach eskalye yo, ki gen ladan m', ak Ibn Hasuka te wè l', ak yon wotè fanm bò kote l'. Envite yo te kòmanse bat bravo kòm Hassuk desann eskalye yo, epi yo li mwa a-figi wonn ki te fèt san pwoblèm ranplase pa yon lis, lwil souri.
  
  
  Li te wotè ak grès, ak yon allusion nan misk anba kouch nan grès. Mwa a te fè fas ate, l ' tout cheve nan tèt dwat ak anpil atansyon peye, ak li figi wonn toujou te mete yon ekspresyon de zanmitay amizman. Te gen yon bagay ki develope sou figi a ki te fè mwa a gade tankou yon ti gason chubby ti kras. Men, je yo yo te konplètman diferan de sa yo ki fè fas a.. Yo te kòm atizan konn fè ak difisil tankou nwa lagrèl. L', te wè ego nan je repwoche fim sou foul moun yo, epi yo sarepta pou yon moman yo lè yo te wè m'. Lè sa a, li te wè ki jan pè li te lè Willem Willowets te deplase pou pi devan nan ti sèk ki nan moun.
  
  
  Dutchman a ak Hassuk te pale pou yon kèk segond; Hassuk plede pou kenbe l ' lwil souri. Nan ti bout tan, tansyon konvèsasyon te fini lè Willowetts byen vit kite. L', mwen te wè yon nonm vini moute mach eskalye yo sou premye etaj la. Yon nonm peyi letiopi parèt nan tèt yo nan mach eskalye yo. Willoats te di yon bagay e yo, e sèvitè a te dirije Dutchman a desann yon koridò, kote li te disparèt soti nan je.
  
  
  Lè Hasuk ta pi ta ale nan Willowetts', otèl li ta dwe gen, si sa posib. Pandan se tan, li te tounen atansyon li tounen nan Hassuk, ki moun ki te okipe bonjou envite yo ak ap jwe kè kontan lame. Mwen te wè fanm lan chita bò kote l 'gade nan m'. Kontanple l 'te sou Nahum nan l' dwat etaj-longè rad alantou briyan lò.
  
  
  Nah te gen yon regal attitude, l ' cheve nwa a te ranmase kò l sou tèt nan tèt li, ak li te kapab mache soti sou yon moun peyi Lejip kavo a, yon pèsik enprime, yon swa Chinwa penti soti nan Han peryòd,oswa yon medyeval tapestry. Figi l ' te yon bote timeless, yon eko nan anpil peyi, kilti anpil, anpil pèp. Se sèlman fè nwa a, unnaturally klere, prèske visye je detracted soti nan bote a trankilite nan sa figi.
  
  
  Hassuk maké envite l ' tankou yon balèn nan yon lanmè plen nan ti pwason. Yon fanm te mache bò kote l', yon fwa pou kont li. Finalman, li te kanpe la devan nan m'. Li regarda byen vit nan Judy, lè sa a, nan fanm lan.
  
  
  "Byenveni kay la nan Ibn Hassuk, Mesye Wilson."
  
  
  Hassuk te souri, ak mwa a epè bouch lonje tankou yon slick lwil oliv. Li voye je nan m', li mete m ' desann, yon komèsan evaliye machandiz ak entelijan, ki gen eksperyans je yo. Mwen te aksepte anvan, men, nonm sa a gade nan m ' tankou si mwen te yon vann esklav. Men, mwen te isit la pou fè bagay pwòp mwen. Mwen te tounen nan fanm lan akote l', li wè ke je l 'yo te tou gade nan m', menm si nan yon fason diferan. Kontanple l ' boule ak yon trè pèsonèl santi, pandan y ap Hassuk te gen inpasibl kontanple a nan yon tabak komèsan, yon swa koèsan.
  
  
  "Sa a se asistan mwen, Karana," li te di, jès nan fanm lan ak yon mou, ki byen swaye men yo. "Nan yon kèk minit, se la va gen danse ti fi yo amize envite m' yo. Yo pa pral manke m'. Vini avè m', mwen panse ke nou bezwen pou diskite yon bagay." Fason sa-a, tanpri.
  
  
  Li te mache lwen fasil ak byen vit avèk gwo l 'ankadreman, Karana nan bò kote l', ak Judy ak mwen nan pinga 'w l'. Nou te mache desann yon trè byen fèt voute koridò. Endispoze sant nan vitek ak roz plen l ' ankò, apre Karana.
  
  
  Hasuk mennen nou nan yon bibliyotèk ak yon tapi se konsa epè ke li te santi tankou nou te ale nan lè a. Yon ti moman apre sa, yon figi wotè antre nan ak yon plato ak yon boutèy brandy. La sib chòv glinted nan chanm nan limyè, ak pou yon moman nan je regardant tounen nan m ' ak enpasibl, kapuchon je yo. Hassuk te souri.
  
  
  "Ou sonje Thomas, nan kou," li te di. "Ou te plis oswa mwens te rankontre."
  
  
  "Plis oswa mwens," li te di li ak yon souri. "Ak plis souvan pase Thomas konnen. Lesiv se pafwa yo te delivre pa yon tanporè asistan ."
  
  
  Li te wè jeyan nan je vin pi laj pou yon moman, lè sa a, rezime yo gade nan kache ostilite. Hasuk leve soti vivan sousi l', epi kounye a li te souri, tou dousman souke tèt li kòm li gade l', nonm peyi letiopi.
  
  
  "Gade, Thomas, nou aprann yon bagay nouvo chak jou," Hasuk te di, gade nan m ' ouvètman. "Nòmalman, sa ki ta sipriz m', men, ou te ban m ' byen kèk supriz, Mesye Wilson. Mwen renmen style ou. Pou egzanp, metòd ou nan fè aranjman pou fè yon reyinyon avè m'. Pa sibtil, men ki efikas ."
  
  
  "Mèsi poutèt ou," mwen di dryly.
  
  
  "Men, nan kou, gen nan plis nan li pase style," Hassuk kontinye. "Ou te wè yon trè entelijan pèlen. Ou te tounen chans kont fanm nou yo voye pou ou. Lè sa a, ou touye youn nan moun ki te pi bon, ak lè sa a, plis kat nan moun mwen yo. Li mwen dwe di li te yon siksè reyèl, li yo anba presyon.'
  
  
  "Ou ap bliye bagay ki pi enpòtan," mwen te di. "Lèt la mwen te resevwa men m' sou."
  
  
  Hassuk nan souri yo te tounen glas. "Oh, repons lan se wi, lèt la," li te di. "Mwen pa gen okenn dout ke sa a di ou yon bagay sou sa òganizasyon mwen, men mwen pa panse li te di nou anpil bagay, malgre ke mwen pral admèt ke mwen se kirye de ki jan pi plis ou dvine. Men, tout bagay sa ki te rive a te ede m ' devine yon bagay."
  
  
  Li te pran yon bwè ti gout nan brandy, kite li kouri desann nan lang li, ak vale li. "Pou egzanp," li te kontinye, " mwen pa kwè ke non ou se Ted Wilson. An reyalite, li se endesi ke nenpòt moun ak non sa a ap travay pou òganizasyon ou. Ou wè, mwen toujou eseye chèche konnen tout bagay sou anplwaye nan espyon ajans, osi byen ke anplwaye nan divès kalite anbasad etranje yo, komisyon yo ak òganizasyon ki sanblab. Malgre ke RACH ki te pi difisil pou aprann, pou li pa t ' enposib - gras a moun yo renmen Mesye Danvers. Jije pa fason ou twonpe pèp mwen an, entèlijans la ou te montre nan adapte pou sitiyasyon inatandi, wout la ou te itilize sa a bon bèt ti kras "- li nodded nan Judy - " mwen te kapab kreye yon imaj de yon sèl moun, yon nonm yo rele Nick Carter, Ajan N3 pou RACH.
  
  
  Li te souri expectantly ak nodded nan li. "Nan yon pwen nan ou favè," mwen admèt. "Kounye a ou ap mande ki sa ki sijesyon mwen an se."
  
  
  Li nodded, bouch li keurlin nan yon ti, sarcastic souri, kontan ak tèt li.
  
  
  "Mwen vle yo dwe yon pati nan tout sa ou fè," mwen te di. "Ou konnen yon bagay pi enpòtan pase peti chantaj nan moun tankou Danvers. Li te yon ajan-RACH pou twò lontan. Ki sa ki mwen te jwenn soti nan li? Souvni, mak ak blesi. Mwen fè ak li. Mwen vle jwenn yon bagay. Mwen bezwen lajan, mwen renmen anpil Hassuk, yon anpil lajan. Mwen pa bezwen t ' ap nonmen non yo ankò. Mwen ta pito jwenn li nan lajan kach."
  
  
  Li te konnen Judy a bouch yo te louvri nan chòk ak enkredilite. Mwen pa t 'kapab avèti l'. L ' reyaksyon, ak klè degou, se te ekzakteman ki sa li ta yo te mennen nan fè sa, epi li te konplètman natirèl. Li pa t 'gade nan Nah, men li te kenbe je l' sou Hasuk.
  
  
  "Mwen wè," li te di. "L' pati pyès sa yo mande poukisa yon moun ki gen talan ou ta fè tankou yon difisil ak danjere travay pou sa yo yon ti rekonpans finansye."
  
  
  Li pa t 'plèzantè; li te sètènman yon bagay pi lwen pase m' ego nan konpreyansyon a, ki te amann ak m ' byen lwen tèlman. "Franchman,"li te di," yon nonm nan talan ou ta dwe trè ki gen anpil valè nan òganizasyon mwen."
  
  
  Li te jwe ak l', brandy an vè. "Men, yo ka resevwa sa a byen lwen - epi ou vrèman ta dwe trè rich - mwen bezwen yon lèt ki soti nan Danvers ak yon kasèt nan ranvèse a fim."
  
  
  Li jete tounen tèt li ak ri nan Mwa a glas souri. Karana gade ouvètman nan m', ak bèl l ' te fè fas a kalm, ak lekspresyon.
  
  
  "Ou pa grav, mwen renmen anpil Hasuk," mwen te di. "Tou de nan nou yo se twò atizan konn fè yo pou sa a manevwe. Lèt sa a se pa sèlman patnè mwen kontra yo, men tou mwen asirans lavi politik. Si anyen rive m', li yo pral voye pou mwen ajans imedyatman. Vini non sou, ou ta sipriz m ' si ou te panse mwen ta dwe se konsa kwè.
  
  
  Li leve zepòl li. "Li te vo yon eseye," li te di, ak lè sa a, te vini ak inatandi, smeli, ak sal yon pati nan plan an. "Men, mwen bezwen tou prèv senserite ou. Ou vle l ' yo enplike ou yo nan lòd yo louvri moute m òganizasyon pou ou, malgre ke petèt sa a se jis yon manevwe pou aprann plis."
  
  
  "Jis di m'," mwen te di. "Mwen pral ba w prèv. Tan pral montre sa.'
  
  
  Men, Hassouk pa t 'gen tan, l' bezwen imedyat prèv, e li te enflije yon dyableman atizan konn fè rimatism atak - yon tipik Arab reyaksyon ki prèske imedyatman chanje sitiyasyon an.
  
  
  "Mwen vle sa a ti fi," li te di, siy nan Judy. "Li parfe matche ak chwa nou kalifikasyon."
  
  
  Mwen plisman dola vole ak plen ak douloureux doulè, espesyalman depi mwen te konnen mwen te kapab sèlman bay youn nan rimatism. Li te gen yo dwe kontinye. Li te chwazi pa san fwa ni lwa opōtinis, ak san fwa ni lwa opòtinis yo pa t ' timid lwen soti nan detwi lòt moun yo. Si mwen te montre ezitasyon mwendr, Hassuk ta gen te kriye byen fò devan pòt kay la nan figi m'. Kounye a ke li te sou devan pòt la, li te entèdi. Bata a twonpe m', epi li te kenbe prale a, pa gen pwoblèm sa.
  
  
  Hassuk ak Karana regardant nan m'. Li te leve soti vivan sousi l ' ak te monte zèpòl. "Ou ka gen li," mwen te di. "Ak konpliman mwen." Mwen tande Judy soupi, lè sa a, li pete rele: "ki Sa w di? Kisa sa vle di?'
  
  
  Li gade nan Nah frwa. "Li nan yon difisil nan mond lan, ti bebe," mwen te di. "Manje oswa pou manje yo." Kalm desann, lè sa a, tout bagay pral vin amann."
  
  
  Li mawon je yo limen moute, ak enkredilite te vin tounen kòlè. 'Bata sal! Ou sal, pouri, monte santi bata!
  
  
  Li te kenbe pa fè jès Hassuk te fè chòv jeyan, te wè nonm sa a glise dèyè Judy tankou yon chat. Li te tounen ti fi a ozalantou yo ak jifle l 'nan tout figi li ak gwo l' men. Li pete rele ak tonbe nan tè a, kote li te leve je l 'nan m' ak yon group nan san sou bouch li. Je l ' blinked, epi li te twò etoudi mesye yo konnen ki kote doulè a te vini soti, andedan oswa deyò. Lè l ' Aryen gade nan Nah, li pete nan dlo nan je.
  
  
  Wotè nonm peyi letiopi bent desann ak chire sou devan an nan rad li ak soutyen ak yon men, kite l ' toutouni ren an. Li te rive soti, leve soti vivan men l', li frape ankò. Li pete rele, ki fè mal. Mwen te kapab santi Hasuk ak Karan gade nan m', ak mwen pa t ' pran swen. Thomas te pran Judy a bra ak disparèt nan pòt la tounen nan bibliyotèk la kòm li te baleye ale tankou yon dekouraje pake nan sobs ak siprime konfyans.
  
  
  "Sa a se yon gwo brandy," Hassuku te di l', epi fini li a tas. Li te souri anpil epi l te echanje kout je ak Karana. Figi l ' te toujou lis, lekspresyon, pafè.
  
  
  "Mwen kwè nou ka fè biznis, Carter," li te di.
  
  
  Mwen nodded pou l', ap eseye étoufé noze ki te koze pa m degou. Li te travay. Hassuk konprann enpitwayabl. Li te konprann imoralite. Li te yon remakab konbinezon de kalite yo pou l'. Mwen fòse tèt mwen yo pa koute Judy a sobs toujou k ap sonnen nan zòrèy mwen, pou yo pa wè konfonn gade nan je l'. "Mwen ap eseye peye ou tounen anvan sa a biznis se sou," li sama te pwomèt la, vire atansyon l ' yo Karana. Fanm nan kontwole sensuel te kokenn, tankou danje ki kache nan yon forè bèt.
  
  
  "Natirèlman, gen nan plis nan pwoblèm sa a ak Danvers," li te kòmante dekontrakte. "Si li nan nan dell', mwen bezwen konnen tout bagay."
  
  
  Hasuk te sanble pare ak menm fyè montre m ' tout bagay. Li te pase tès la, omwen pou kounye a. Jiskaske li te tounen soti yo dwe yon mantè, li te jwe ansanm avè m'.
  
  
  "Mwen pral yon ti tan montre ou òganizasyon nou an, ak lè sa a, mwen pral gen pou li retounen nan envite m' yo," li te di. "Karana ki vini avèk nou. Nou travay nan pi wo nivo, Carter, men tankou pifò òganizasyon, nou gen yon mwens enpresyonan bò liy yo, nan ka sa a abityèl komès esklav la."
  
  
  Lè li te wè m 'leve sousi m' pou yon ti moman, li te bay yon gutural ri, yon ri ki te kraze nan kouch yo nan grès.
  
  
  "Ou rayi komen komès esklav la," li te di. "Ou modèn Oksidantal yo degoutans komès esklav la di pa gen okenn. Byen, nou sipòte sa plis kòm yon konvenyans pou fin vye granmoun swèd yo ak kliyan pase nenpòt lòt bagay, men ou gen sonje ke komès esklav la se yon aspirasyon a nan yon tradisyon ki te pa te deja li te ye nan ou mond lan swa ."
  
  
  Mwen gade l ' ouvètman, men, li te pa plèzantè. "Ou nan West la renmen moun fou tèt ou ak reyalite a ke se sèlman bak, pèp primitif te angaje nan komès esklav la. Pa gen anyen ki mwens vre. Pwogram yo se moun Lagrès yo, ki moun ou respè pou ih bon konprann p ' ap janm fini, filozofi ak bousdetid, konsidere tèt ou yon komès esklav la yon pati nan sosyete a chak jou. Women yo, ki moun ki te fè san parèy kontribisyon yo nan kilti Oksidantal nan jaden yo nan achitekti, ki gouvènman an, ak lwa a, te fonde yo vas anpi sou komès esklav la. Men, ou pa bezwen ale tounen ki lwen. Pwòp ou a Ameriken konstitisyon, ki souvan eko mo sou libète a, te ekri pa moun ki evidamman pa t ' wè kontradiksyon nan antretyen an nan esklav. Ak tan an ap vini lè mond lan ap yon lòt fwa ankò kapab wè ke esklavaj te gen yon plas nan lavi yo."
  
  
  Mwen te di l. "Pandan se tan, nou ap kontinye tradisyon la fin vye granmoun, pa nou? "Ak pwofi".
  
  
  Hasuk ri. - "Toujou ak yon pwofi". 'Vini non sou. Vini avè m ' nan yon lòt bilding nan."
  
  
  Li te mache devan, Karan bò kote l'. Li te mache yon ti kras dèyè yo Nahum, epi gade ki mou, poutan mouvman yo ki nan li bounda yo nan lò rad. Li te asire w ke li te pote absoliman pa gen anyen anba rad la, ak ankò pa gen anyen te kapab entèwonp lis, ap koule tankou dlo kontou yo nan kò l', pa menm endispoze avancée nan yon pwent tete.
  
  
  Nou te pase chanm nan lesiv nan bilding nan dezyèm li te yon fwa te te nan, yo te mache desann yon ti koridò a, ki toudenkou te mennen nan plizyè wòch vast yo, tankou selil yo kote te gen pa gen okenn ba. De gwo chenn yo te vise nan mi yo. Chenn yo nan gason ak fanm yo te nan chenn nan miray opoze. Moun yo, sitou Arab, Chinwa, epi yo Afriken, yo te toutouni. Fanm yo te mete mens jut, rad ak louvri pòch sou kote sa yo.
  
  
  Mwen mande l poukisa mesye yo te toutouni, ak Hasuk te di:
  
  
  "Nèg konfyans yo pral gen plezi. Men, ih enstwi nou pou nou pa domaj nan kago a nan okenn fason."
  
  
  Jan nou te pase nan ranje yo nan prizonye yo, mwen te wè Karana fikse nan jenital gason ak boule je yo. "Epi, pafwa," Hasuk te di, ensidan sou kote nan Nah, " pafwa gen nan yon sèl ke nou kenbe avèk nou pou yon ti tan."
  
  
  Li te koute kòm Hasuk enfòme m ' nan aktyèl la pri pou yon bon esklav ak yon bon esklav yo travay avèk. Komès te sitou fèt nan Mwayen Oryan an. "Karan ta renmen l' bay moute komès esklav la," Hasuk te di. "Men, mwen panse ke li nan sa nesesè. Pou nou, sa vle di aksè nan anpil lòt opòtinite. Petèt yon sèl jou nou pral diminye mwa a yon ti kras oswa transfere nan depatman sa a nan yon konsesyonèr."
  
  
  Li te konplètman enkonsyan nan kolosal enkonsistans l ' yo sèvi ak nan biznis modèn tèm nan relasyon ak trafik moun. Men, li te vrèman komik, mwen te sezi. Li tou senpleman aplike biznis modèn metòd yo fin vye granmoun komès, se sèlman te modènize aktivite li yo. Tankou tout lòt bagay nan peyi sa a, erè sa a te sanble parfe ki rezonab.
  
  
  "Koulye a, nan kacho a," li te di, ki mennen m ' moute nan yon pakèt wòch eskalye yo ak atravè yon pòt la totalman siveye pa yonn nan nèg konfyans toutouni. Premye bagay mwen te tande lè nou te antre nan long la stone prizon, limen pa pil, yo te Judy a vwa, ki tounen yon terib, dechire rèl. Lè sa a, li te wè l', toutouni, mare nan yon ralanti-vire volan an bwa. Anba sa a wou te genyen yon tafyatè ak bouyi dlo bouyi.
  
  
  Kòm li ap gade, Judy diminuer desann nan farin lan, l ' pwatrin lan ak lavi diminuer desann. Li urleman répéta. Kòm li te demisyone soti lòtbò dlo, nan premye bagay li te wè yo te Thomas fè fas a, kanpe pwochen nan volan an volan. Twa lòt nèg konfyans yo, ki te nan helm la, tou dousman vire mwa se konsa ke li te kapab wè ih nan pati pyès sa yo ke li te pase mimmo.
  
  
  Volan an sispann. Judy te pran desann ak trennen yo jemi, kote yon pil nan pay a te bay manti. Ponyèt li te cuffed. Thomas gwo pous bourade l 'nan yonn nan l' wouji tete, epi li pete rele, ki fè mal. An chòv jeyan ti souri.
  
  
  "Tout bagay ki k ap pase isit la se ak anpil atansyon kalkile," Hassuk te di. "Prèske w bouyi dlo, kite pa gen okenn mak. Nou ba yo medikaman pou anpeche sa. Li sèlman santi doulè. Nou sètènman pa bezwen lakòz domaj fizik nan tout kay yo alantou pou ti fi."
  
  
  "Nan kou pa," mwen di, ap eseye pou gen kòlè m'. Nou te ale sou, ak mwen te wè ke te gen toujou yon afè yon douzèn ti fi nan kacho a, tout moun toutouni yo ak nan chenn nan miray ranpa yo, nan divès kalite eta yo nan laterè ak fatig mantal.
  
  
  Li ap gade jan Thomas ak Odin Poe nan nèg konfyans leve ti fi nan pye l', lage l ' nan men. Li louvri je l', te wè nu, e li te kòmanse kriyan nan laterè. Thomas gade tounen nan Hassuk, ki moun ki nodded, epi yo trennen toujou-kriyan ti fi moute mach eskalye yo.
  
  
  "Li te prèske kontinyèl pou twa oswa kat jou," Hassuk te di, epi li dwe remake gen enkredilite nan je m'. Kò ti fi a te anonim, jenn ak bèl. "Nou te ee kote pa gen okenn tras yo kite," Hasuk eksplike. "Kawotchou kawotchou desann plant yo nan pye l' yo, kote yon pati nan li bounda yo, epi sou tèt nan tèt li. Kwè m', nou gen yon tretman efikas, kòm li urleman montre aklè. Ou wè, ti fi yo isit la yo se kondwi ranpli fizik ak emosyonèl gwo fatig. Ih vulgèr se entimide ak teworize, ak chak bat, chak eksperyans ki fè mal se te pote soti pa yon moun. Tout kote yo gade, yo wè yon sèl nan nèg konfyans mwen yo bò kote nou yo, ak lè sa a tòti a toudenkou sispann ak ih se te pote anlè. Nou aplike dènye medikal ak sikolojik, konesans pou ti fi. Ti fi sa yo nou espesyalman ki resevwa fòmasyon anplwaye yo. Men vini sou, m ap montre ou."
  
  
  Li te ale moute mach eskalye yo nan tèt la nan dezyèm etaj la nan bilding lan. Nou te antre nan yon ti chanm kote sis toutouni ti fi chita sou dwat-apiye chèz, chak ki te antoure pa yon ranje nan elektwòd, fil kouran, ak lòt ekipman elektwonik. Ih je yo te fèmen oswa mwatye-yo fèmen, epi yo te sanble yo dwe nan yon vizyon.
  
  
  "Timoun yo ap pote moute lè l sèvi avèk elektwonik entoksikasyon teknik," Hassuk te di. "Nan pwen sa a, lè fizik la laterè te pèdi ih tout li yo mantal defans, ih rayi a nan moun se anplifye nan yon pi plis sibtil fason. Ih aprann fè tou sa yon moun vle, paske yo konnen li pral peye pou li. Entoksikasyon ak sa a elektwonik metòd la nan etap sa a nan mantal defenselessness mennen nan absoli kontwòl sou moun."
  
  
  Li te ale nan tablodbò a ak vire knob la. Vwa a anrejistre sou tep yo te soti alantou oratè yo sou panèl la.
  
  
  "Lè yon esklav, se pa yon esklav?" "Ki sa ki se li?" vwa a mande. "Lè li se mèt la. Lè yon esklav, se pa yon esklav. Lè li se mèt la ."
  
  
  "Mwen eseye yon Arabic pwovèb," Hasuk te di, vire desann son an. "Gras a sa a teknik, yo mete yo moute ak tout bagay. Yo tounen esklav, ki moun ki aktyèlman konsidere tèt yo mèt nan objè yo nan rayi-yon nonm. Nou se modifiable ih lespri yo, ih psyche a se deja enposib ranje. Apre faz sa a, ih se transfere nan yon lòt pati nan bilding lan, kote yo aprann tout bagay sa yo ki se li te ye nan mond sa a yo nan zòn nan tankou kòm erotik, kote yo vin ekspè nan jaden an nan gason satisfaksyon, espesyalis nan tout fòm nan erotik. Ih apresye nan luks yo ak rekonpans yo pa janm reve nan, dramatikman chanje tout bagay yo te gen eksperyans jiska pwen sa a. Sa a se yon espesyalize aplikasyon pratik nan modèn teknik nan laterè, vilnerabilite sikolojik, kontwole tèt ou, ak rekonpans." Hassuk te an silans, epi mwen te pi plis pase enpresyone. Li te choke pa nonm lan devilish anpler. Apre sa, li te konvenki ke li pa t ' jis pou abityèl la chantaj oswa relativman ti pwofi soti nan abityèl komès esklav la. Aparamman, te gen anpil plis nan li pase sa.
  
  
  "Se konsa, sa espesyalman ki resevwa fòmasyon ti fi yo ki moun ki yo te domine yo te delivre ou pou moun ki renmen Danvers," mwen dvine.
  
  
  "Nou pa jis delivre, Carter," li te di. "Nou ap ale apre yo fin achtè a ak lè sa a, sèvi ak ti fi yo esplwate mwa. Ak ti fi, nou bay mwa ak espesyal dezi pèsonèl, ak gras a sa yo konnen sou erotik, yo vin dejwe jis kòm anpil jan yo yo ki ap dejwe dwòg ."
  
  
  "Epi li pral esklav ou," mwen konkli.
  
  
  Hassuk nodded. 'Egzakteman.'Mwa a nan lavi, li karyè yo ka sispann pa nou nan nenpòt ki lè. Ti fi nou yo te aprann nou yo bay nou ak fim yo ke nou lè sa a, sèvi ak. Men, ou konnen, Carter, ki pi kliyan yo gen plis pè ke nou pa pral rezèv ih ak ti fi pase yo nan ke yo te mare nou. Vote sou kijan yo depann ."
  
  
  "Epi ou kenbe fournir nouvo ti fi," mwen te di.
  
  
  "Toujou," li te di. "Nou pa bay gabèl yo sèvi ak sa yo metòd kontwòl pou plis pase yon kèk mwa nan yon ranje, ak kliyan nou yo tou yo kwè sa ki nou yo ap eseye satisfè ih gou pou divèsite. Anjeneral nou jete tout ti fi yo ki moun ki yo te voye yo tounen. Nou te jwenn ke yo pa t ' tolere seri an dezyèm nan pwosedi yo."
  
  
  Hassuk yo te tounen tounen yo an Monte. "Nou pral gade etap final la, ak lè sa a, nou pral retounen nan envite yo. Mwen gen kontra avèk yo pou yon ti tan. Ak mwen bezwen pou pale ak yon moun nan prive."
  
  
  Etym Hema-li te dwe sa yo rele an-commando swisid Willowetts. Li te ki te swiv yo nan chanm abondan ki kote lòt fè-pwatrin ti fi yo te ap detann. Li te wè ki frèt, byen lwen gade nan ih nan je ankò, men kounye a li te konnen sa li vle di. Yo te kontwole bèt vivan yo, erotik robo, moun ki gen lespri ak emosyon yo te tèlman balanse ki ih te sèlman ki enterese nan yon sèl bagay: fè sèks ak sensual plezi. Tout lòt bagay-kòlè, doulè, imilyasyon, renmen - te efasman pa Hassuk a devilish artifices.
  
  
  Finalman, vwayaj la te vini nan yon fen epi nou tounen tounen yo sal de dans la. Hassuk kite m 'imedyatman, men Karana chita akote m' pou yon ti tan. "Ou ap fè amann, Carter," li te di, gade nan m'. "Lè mwen te wè ou twonpe nou ak deranje plan nou an, mwen te santi yon gwo bezwen pou li ale nan konnen ou pi bon."
  
  
  Mwen regardant nan l 'figi andomaje, chak gade yon abilman skulte travay yo nan atizay yo, epi li regardant ouvètman nan m', je l ' boule ak yon bwa dife anndan.
  
  
  "Byen, ou ta dwe konnen m'," mwen te di. 'Fache?'
  
  
  "Li pral rive," li te di grimly. Li te yon skre kòmantè, ak li pa t ' elabore. Li kite lè yon lòt envite balanse, epi li te sezi moute pa yon doub bourbon ak vide nan vè nan yon sèl gòje. Mwen te wè move lespri a nan kote mò yo ye sou latè, yon demonyak maryaj ant pi mal alantou an fin vye granmoun ak nouvo. Men, Hassuka manman an pa t 'di m' sa li te vle konnen: motif ki dèyè li.
  
  
  Mwen te konnen ke Hassuk te panse li te yon plezi jwèt pou tounen esklav nan mètrès, men mwen te konnen li pa t ' ki fasil. Li te gen okenn aksidan ki tout mwa a kliyan te sanble yo dwe moun yo bò kote segondè ti sèk gouvènman an. Danvers, e kounye a, Willowetts, te gen de lòt egzanp. Si mwen te kapab pale pou Willowats, te gen yon chans mwen ta jwenn kèk repons vit ase rezèv Judy nenpòt ki pi lwen nan laterè. Premye a tout, li te gen pou yo lage l 'isit la yo anvan yo te mennen l' bay yon emosyonèl ak mantal pwen nan pa janm tounen. Bondye konnen ki jan mwen ta ka janm fè lapè avè l 'ankò, yo fè l' konprann. Men, pou kounye a, li te kontinye ap jwe yon pati l ' yo. Yon deplase sa ki mal, yon sèl etap sa ki mal, epi li ta touye m'. Mwen te gen pou yo fè Hassuk kwè ke mwen te yon san fwa ni lwa opportunist a jiskaske mwen te gen ase lajan nan men m 'kloure l' atè.
  
  
  Li te rete nan kwen an nan mitan foul moun yo, finalman gade Hassuk kraze lwen soti nan envite yo ak monte mach eskalye. Thomas te swiv li pye atè, tankou yon silans lonbraj jeyan, apre mèt li kòm li te dirije pou Willoway a. Li te asire w ke Dutchman a te ap tann nan youn nan chanm yo sou planche a tè. Li diminuer nan yon kote lakou sa yo ki neglije yon dans lakou. Erezman, teras la te vid.
  
  
  Li mete glas la desann sou wòch la balistrad, diminuer sou balistrad la, ak vole nan jaden an. Yon mimmo nan kay la kouri atravè li yo, kote yon kwen fè nwa loomed byen lwen soti nan pati a ki kreye tout limyè.
  
  
  Mwen te rekonesan l ' pou Arab achitekti ak li renmen nan dekorasyon boudine, nich yo ak ark. Yo ofri m 'konsiderab sipò kòm yon kote yo pann sou yo ak men m' ak pye yo. Li ranpa moute kwen an tankou yon skarabe, tou dousman, pous pa pous. Yon balkon long kouri ansanm nan premye etaj la nan kay la. Li te eseye pou yo rive nan balistrad la ak moute sou li.
  
  
  Fenèt yo vout te klete, ak li groped fason l ' yo desann yon dim koridò a nan yon chanm nwa. Soti nan lòt bò a nan kay la, pi lwen lwen a, li ta ka tande son yo nan festival la, epi li te kapab wè refleksyon an nan limyè yo. Mwen te ale nan ki direksyon epi pase enpresyonan eskalye nan fen koridò la. Te gen chanm sou tou de bò. Willowetts ak Hassook te sipoze yo dwe nan chanm nan menm.
  
  
  Li pa t ' difisil figi konnen ki youn nan yo. Ih vwa yo te byen fò ak kòlè, espesyalman Hassuka a.
  
  
  "Ki sa ki yon gwo fou a pou vini isit la!" li te tande l ' di ke li, snuggled jiska fèmen jou a, ak lè sa a, tande Willoughby a rimatism:
  
  
  "Yo pa pral jwenn ke kò a nan kay mwen an nan yon kèk jou. Yo pa t 'menm jwenn nòt swisid, li ta kite l' nan biwo a pou twa jou kap vini yo. Mwen sekretè a se lwen pou yon fen semèn long. Epi li pèsonèlman mete dife nan kay la. Tout bagay se bèl, egzakteman dapre plan ."
  
  
  "Lè sa a poukisa ou pa t' rete nan otèl la menm jan nou te dakò?" Hassuk pran rele. "Mwen te di ou ke mwen ta voye m' moun yo pran w la."
  
  
  "Men, yo pa t' vini, se konsa, mwen te kòmanse enkyete." Koulye a, Dutchman a te t ' ap plenn. "Ou te pwomèt m' yo ta vini, yè swa. Ou te pwomèt m ' mwen ta dwe amann pou de bout nan lavi mwen. Ke mwen ta gen alo Kitty, Susie, ak Anna-nenpòt moun ki mwen te vle li nan dwe. Mwen te vini nan resepsyon an, men pa gen yon sèl pran m'. Natirèlman, li, enkyete!
  
  
  "Moun mwen yo sèlman ki te rete pou yon ti moman, sa a, se tout," Hassuk te di, kalm kounye a, men evidamman degoutan. "Mwen kenbe pwomès mwen, zanmi mwen renmen anpil. Rete tann isit la pou yon pandan y ap, ak nou pral fè ou jwenn gen san danje."
  
  
  Hassouk adrese lèt Thomas nan arab, ak kòb li te gade pwi enflasyon alantou pou yon kote yo kache. Chans a sèlman yo te pòt la fèmen nan tout sal la. Li, plonje nan gen. Si pòt yo te fèmen, oswa si nenpòt moun ki te nan sal la, li ta yo te kenbe. Men, te devan pòt kay la klete, ak sal la te nwa ak dezète. Li te akoupi nan demi-louvri pòt yo epi gade deyò. Hassuk te pi plis itil pase sa li ta panse. Li te vini ak Toma soti nan yon lòt chanm, epi yo te sèlman pous lwen soti kote l ' te akoupi, ak Hassuk te pale dousman ak yon ti tan.
  
  
  "Mande de mesye yo pran mwa nan sousòl la, kote kapèt yo pare yo dwe lage sou yo Sheikh al-Habib Habe," Hasouk te di. "Yo gen pou yo touye mwa a ak vlope li nan yon moso nan tapi. Karavàn lan ap rive demen. Li kite ak rès la nan kapèt. Mwen pral voye l ' yon mesaje nan sheikh a ak yon ekskiz. Al-Habib Haba pral konprann. Li rele l ' pou yon anpil nan sèvis yo."
  
  
  "Trè byen, mèt, mèt," nonm peyi letiopi a reponn li:. Li chita sou li haunches kòm li yo ak Hassuk te mache desann koridò la.
  
  
  "Pran mach eskalye yo tounen nan fen an nan koridò a," mwen tande Hassuk di.
  
  
  Li tann dis segond pou l', lè sa a, apre sa, yo tounen tounen yo sal ak lòt, lè sa a, kouri desann koulwa a nan mach eskalye yo tounen. Li te yon prèske kache etwat eskalye wòch, nan kwen an nan miray ranpa a nan kote koridò a te fini. Li pran l ' desann yon etwat, mouye eskalye espiral. Te gen yon aterisaj nan premye etaj la, ak soti nan gen li yo te tounen desann. Toudenkou li te wè yon pòt nan devan l'. Mwen dousman pouse li louvri, epi jwenn mwen pa nan sousòl la, menm jan mwen te espere, men, nan yon kre nan zòn nan anba kay la. Mwen vire ozalantou yo ak yo te eseye jwenn soti, men mwen pa t ' kapab louvri pòt la sou bò sa a nan li, paske pa te gen okenn levye.
  
  
  "Modi la tayè," mwen fè sèman. Aparamman, li te reyalize ke twò ta ke antre nan la sousòl te sipoze pou yo ale moute yon eskalye espiral nan premye etaj la ak pran yon chemen diferan. Li te fòse yo kouri, men, li pa t ' travay paske mwen te gen pou yo pliye desann. Mwen te jwenn tèt mwen nan yon labirent fè nwa nan koridò yo, egou, ak chanm yo ki anba kay la an premye.
  
  
  Li te santi tankou yon sourit nan yon labirent nan laboratwa, kouri malabiyman alantou yon koridò apre lòt, yo toujou jwenn tèt li nan yon fen mouri oswa yon lòt ven koridò. Pandan se tan, Willowetts te pran nan sousòl la pou touye moun, ak li te mande yo anpeche li. Si mwen te kapab jwenn an kontak ak Dutchman a nan tan, mwen te konvenki mwen te kapab louvri nan tout ka, koulye a, anvan li te ale nenpòt ki pi lwen, anvan Judy te kenbe fèm plis fè pase mizè. Men, mwen te kwense isit la, nan sa yo kondane yo koridò fè nwa, groping yo ak peche nan yon epwizan penche.
  
  
  Sa a dyableman eskalye ki mennen isit la, ak sa a dyableman pòt sèlman louvri sou yon sèl bò, se konsa, gen te dwe yon lòt fason deyò. Li kouri pi vit, ainsi soti nan yon inegal miray ranpa a nan nan yon lòt, ak kòm segonn koute chè pase, li kouri pwi enflasyon nan youn koridò nan pwochen an. Li te kòmanse jwenn fache. Se pa sèlman t 'li pèdi l' chans pou konsève pou Willowayts a ak ekspoze ka sa a, men, pi bonè oswa pita Hassuk oswa Karana pral kòmanse chèche pou m ' nan mitan envite yo. Si l ' te toujou kwense isit la, lè aswè te pase, li ta ka kapab rete isit la.
  
  
  Menm lè a, lè li te santi yon alantou mi yo, li te reyalize ke li te frèt. Sa a kapab sèlman vle di yon sèl bagay: li te miray ranpa a nan deyò. Li byen vit moute sou groping l ' ak tou de men. Mi yo ki al frèt, ak toudenkou li yo, te fè aksidan nan yon lòt miray ranpa a nan nan fen koridò la. Li presanti yon pòt, ankò san yo pa gen yon manch. Li pouse li louvri, epi li louvri, epi li te deyò a, anba syèl la aswè.
  
  
  Mwen te wè ke mwen te nan yon fon ravin, yon sòt de drenaj menm twou a ki itilize yo dwe dèyè bilding prensipal la. Li te swiv nan yon twou epi yo tonbe nan lavi, lè yon pòt louvri prèske ouvètman ki nan devan yo nan m ' ak de nèg konfyans yo, ki te soti sou la nahum. Yo te vin pou yon ti vòl nan eskalye fran opoze a, jou a epi yo disparèt sou tèren an pa m ' pou tout tan.
  
  
  Li tann yon ti moman, lè sa a te mache pou pi devan. Yon sèl sa a te gen yon manch sou li, epi li louvri lè mwen rale li. Mwen te fache sou yon bagay mwen te konnen yo te pral rive pa kounye a, men mwen te konvenk tèt mwen nan li. Fwa sa a, li te nan sousòl la, kote ki te gen sou de douzèn byen woule kapèt sou planche a. Epè offres nan papye yo ki te rantre yo nan pwent yo, ak chak tapi te mare ak twa kòd yo.
  
  
  Rale soti nan papye frwase pa yo pral nenpòt ki pi vit pase koupe kòd yo atravè tapi, men, mwen pral ekonomize tan pita si mwen te woule nan li moute ankò. Si li te an reta - epi, koulye a li, mwen te trè asire w nan li-otèl li ta kite tout bagay nan lòd.
  
  
  Li te apeprè mwatye nan yo kolekte nan kapèt lè li te jwenn li. Mwen te wè bèl arabe, Chinwa, amenyen, Afganestan ak kapèt yo pèsik. Yo vlope Willowett nan yon gwo twou san fon-pil nan tapi pèsik. Mwen unwrapped tapi a ak te wè pwòp twou a nan chemiz li. Sou nahum menm ale moute sou plat la, se konsa ke san yo pa tach tapi an. Mwen bourade m ' yo yon souflèt pou mwa a nan bouch yo ak léjèrman te santi mwa a souf. Sou dell tèt li, li te toujou vivan, eleman yo-eleman, men li te vivan.
  
  
  Li mwa masaj ponyèt li ak kou. Li mwa a mennen l 'nan yon pozisyon chita ak te pale l' la. Ego nan po je yo blinked ak lè sa a, louvri, mwa nan sèk po bouch deplase soundlessly.
  
  
  "Yo pral," mwen te di. "Koute m', nonm. Ki sa ki te ou menm ak Hassuk patisipe nan?
  
  
  L 'alalejè eksplwatè l' sou midsection epi yo te wè ke je l ' yo klere. Li te eseye pale.
  
  
  "Li te jis sou fanm yo?" L ' a mande nan zòrèy li. "Eseye vire tèt ou olye pou yo pale." Willowetts te eseye li. Li te kòmanse souke tèt li di pa gen okenn , oswa se konsa li te panse. Mwen te pa sèten. Mwa a sib yo te tounen mwatye nan yon sèl bò, lè sa a, tonbe tounen. Li bent sou l ' ankò. Sèk po bouch pa gen okenn ankò respire. Li te mouri, ak tan sa a pou reyèl.
  
  
  Lou tapi a woule l ' moute ankò ak mare kòd yo ansanm. Li rantre la frwase papye tounen nan bout li. Pa gen okenn yon sèl te kapab wè ke tapi an te manyen.
  
  
  Li te ale soti nan sousòl la ak moute mach eskalye nan lari an. Gen kèk detay yo te kòmanse vin pi klè. Men, mwen toujou pa t ' gen ase ih satisfè Hassuk ouvètman. Mwen toujou bezwen jwenn kèk prèv reyèl - si mwen te eseye anyen kounye a yo, yo ta debarase m de Willoway nan kò a nan yon batman kè. Men, mwen te kòmanse pou konprann foto a gwo.
  
  
  Hasuk ak li kontwole esklav ak Willoats ak-ki sa? Ak yon patikilyèman enpòtan kantite lajan nan enfòmasyon. Enfòmasyon vo dè milyon. Pou egzanp, li te lajman li te ye ke Entènasyonal la Zam Komisyon ta eseye enpoze yon bra anbago sou sèten peyi yo ki te konsidere kòm yon menas nan yon pisin deyò nan yon zòn an patikilye. Si li te bay Hassuk ki gen enfòmasyon sou la peyi ki ta dwe afekte pa anbago an avanse, enfòmasyon sa a ta ka yo te vann bay ki enterese nan peyi nan dè milyon yo. Sa a pral pèmèt yo achte ekipman militè yo anvan anbago a se te deklare, akimile minisyon ak zam, ak anile anbago an.
  
  
  Sa vle di ke Hasuk aktivite a demenaje ale rete nan de separe men relye nivo. Mwa komès esklav la te sou nivo a menm, ak li te itilize esklav li ak sèks robo yo fè yon anpil pi gwo ak pi plis ki ka touye moun travay. Li te mache pou devan an nan kay la ak glise andedan. Yon sèl bagay te trè enpòtan. Mwen te gen aksè a nan yon sèk ki entim. Mwen te rete la nan tout frè, jouk tan mwen te gen prèv ki ta pèmèt m ' nan klou Hassuk.
  
  
  Kòm envite yo te kòmanse kite, li wè Karan kanpe pou kont li nan pye yo nan lajè eskalye. "Mwen vle ou," li te di, gade nan m'.
  
  
  "Mwen te deyò nan jaden an," mwen bay manti ak nan yon zanmitay souri.
  
  
  "Kounye a ke w ap pou kont li, tout alantou nou, rete isit la," li te di. "Nou pral chwazi ou leve bagay sa yo nan maten an. Mwen pral montre ou chanm ou."
  
  
  Kòm nou te k ap grenpe eskalye yo, mwen wè ke chòv jeyan Thomas te gade nan m', epi si sa sanble vrèman touye l', li ta dwe te mouri sou tèren an. Li te fè yon danjere lènmi nan kòb li.
  
  
  Karana kontre m ' nan yon gwo bèl chato suite ak rido fertile, epè kapèt yo ak sou yon kabann gwo. Kèlkeswa sa li te, li te pa youn nan Hassuk a vid-peas ti fi. Je l 'klere ak boule ak devore m' kòm li gade m ' leve, li desann.
  
  
  "Yon ti moman de sa, ou te di ke ou ta dwe wont nan m'," mwen vin chonje. "Ki sa ou te vle di pa sa?"
  
  
  L 'je regardant nan m' ak ke etranj, entansite boule. "Ou pral konnen ki lè mwen jwenn tounen aswè a," li te reponn, sibitman vire ak glisad alantou nan sal la tankou yon ajil golden panther, tete l ' balans anba a lò rad.
  
  
  Te gen yon kabinè ak boutèy yo ki nan alkòl nan chanm nan, se konsa, mwen vide tèt mwen yon bwè, dezabiye ' w, ak tonbe sou gwo kabann mou. Saint a tounen vin li koupe epi li te somnole koupe lè li te tande nan pòt la ouvè. Li sel ak nan moonlight a en nan nan fenèt vout, li te wè Karana nan figi wotè ak li nwa cheve nan tèt ranmase kò l segondè apwoche kabann lan. Li ban pou laprès ankò epi rete tann. Kòm li pwoche bò, an lò nan rad li chè nan moonlight. Li pa t 'deplase oswa fè yon son menm jan li ap gade l' apwòch kabann lan, je l ' entèselan ak mystérieu bote nan mou lun. Li leve soti vivan men l', li pran koupe rad li, e li te wè l 'chita la devan nan m', yon atemis, bondye fanm ak bèl tete gwo yo ki pa te ki te fèt segondè, tankou yon ti fi ak ti tete. Li lajè, rezèv tanpon fanm kwis yo, plat li vire kò eksitasyon nan yon triyang nwa a nan dezi.
  
  
  Mwen pase kouto pye m 'sou fen a nan kabann lan ak te kanpe la moute, ou santi yon pasyon boule boule andedan m'. Fanm nan terib, dévoran sensuel kenbe moute ak m 'ak te pote m' ale. Lè sa a, li te fèt soti men l 'nan m', epi kounye a te gen yon terib dezi nan je l'. Ay mete men l 'ant janm li, pran l' moute, epi jete l ' sou kabann lan.
  
  
  Nah atake l', epi li te kole nan m', pa kondwi m 'tounen al, men, fè desen m 'nan l'. L ' tete fèm te tou adorabl, ak li te santi l gwo wonn nan pwent tete ak bouch li. Kòm li te dousman aspire nan pa ee, Karan, yo te kòmanse deplase li yo kò anwo sou kabann lan, glisman retounen lakay yo epi soti nan yon sibtil ritm lan nan bat nan bouch mwen ak nan kòf lestomak. Li pa t di yon mo pou nou, men, bouch li te fè son bèt nan plezi, ak ki ankouraje m'.
  
  
  Li lunged nan m', eksplore kò m ' ak bouch li. Men l 'yo te plonje nan do m', ak san koule desann kou m. L ' kò bèl pa ka tann, ak li te kondwi nou tou de nan yon gwo toubouyon nan dezi. Karana tounen pou m', ak lè ee pran l', li di l ' premye mo sa yo nan renmen, yon apèl e yon lòd, yon espwa ak yon vle.
  
  
  "Pi rèd la," li te respire. 'Plis, plis. Ou pa bezwen pè." Li rale l ' ranch pi devan nan spasmodik, rapid mouvman, li lonje ak tensed, e li te evidan ke te gen pa gen okenn sansibilite oswa sibtilite ak Karana. Li te jis te vle santi fòs la, prèske pouvwa a brital, epi li te kriye byen fò nan l ' ak vyolan orientations.
  
  
  L', te wè l ' trankilite figi a, louvri nan yon rèl ke li kite soti ak bouch li rkrokviye. Ritm li ralanti kòm li jemi ak mande. Li ralanti desann menm plis, ak eksitasyon l ' te yon bagay li pa janm te gen eksperyans anvan. Toudenkou, li chanje ritm li yo ak frape vit epi yo ka difisil.
  
  
  Li reponn ak yon fwe a-tankou kriye ak bourade klou l 'pou m' tounen, men li toujou fèt yo tounen oswa pa t ' kapab rive jwenn pèl la. Li te pa janm wè yon fanm ki dire pi lontan pase li, men sa a poutan deès nan lachas la te resevwa pi gwo ak pi gwo, e kounye a, li pete nan gwo twou san fon, frèt sobs ki te soti nan yon kote andedan li. Ak lè sa a, li reyalize sa li vle di pa gi, mwen di li a mare yo dwe wont.
  
  
  Li te resevwa fache, flechi misk l ' yo, ak itilize yon teknik ki diferan. Ritm lan nan ki li te kouri tou dousman. Li te santi l ' reyaksyon kò a, wè bouch li louvri nan pèfòmans pèmisyon drapo, kòm si li toudenkou te santi yon bagay li pa janm te santi yo anvan. Je l ' kase louvri, epi kounye a mwen ka wè yon pwotestasyon nan yo. Yo te di m ' yo sispann, ak mwen te wè pè a nan entèselan lanmè yo.
  
  
  Men, mwen pa t ' sispann. Mwen pouse li pi vit ak pi vit, pa reyèlman atan. Je l 'louvri lajè, ak kò l' te kòmanse tranble, ak lè sa a, ak yon rèl ki te ale tounen nan fè nwa antikite, vantr yo nan primitives fanm, li te rive l 'premye, epi li kriye te pandye nan mitan lannwit lan, yon son li pa t' janm ki te fèt avan...
  
  
  Li diminuer koupe nah ak kouche sou planche a ak je l 'louvri, gade nan m' ak yon pè ki te pi fon pase òdinè pè, yon ekspresyon, li pa janm ta wè nan yon fanm nan je yo. Finalman, di yon mo, li leve, mete yo sou abiye l', li gade m ' jan mwen te kouche sou kabann lan. Anplis de sa nan pè a nan kontanple l', li wè rayi ak yon gwonde nan enkredilite. Li voye je nan m ' pou yon tan long, lè sa a, vire li kite yo, yo toujou pa di anyen.
  
  
  Mwen kouche a apre li te kite epi yo te panse sou li. Kòlè lè remèsiman ta dwe gen te gen. Yo te pè lè yo gen a ta dwe gen plezi. Mwen te kirye sou sa ki sa vle di, epi li te santi li ta dwe dezagreyab konnen.
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 7
  
  
  
  
  
  
  
  
  Anba y 'ap plede ke li te vle l' pou jwenn konnen ak tout premye etap yo nan operasyon an, Hassuk te jwe yon jwèt nan veye tann.Nan denmen maten, mwen te montre yo nan kacho yo ankò, fwa sa a te akonpaye pa Thomas. Kòm li te mache glise nan devan m', mache pye atè, li regardant nan ki tounen gwo ak admire ondulasyon misk yo. Desann, yon ardan nonm peyi letiopi a reponn, epi li te jwi ap travay ak Judy tankou kote mò yo ye. Mwen te konnen ke tòti a te yon ranplasan pou fè sèks pou anpil nèg konfyans yo, men lè Thomas aplike preskri touman yo Judy, je l 'pa janm te kite m'. Li te vle nenpòt ki siy ki ta trayi m 'santiman sa-yo, ki ta pran malad la, frèt tristès nan m'.
  
  
  Judy, ki moun ki te reveye ase pou wè m 'pi fò nan tan an, te gen yon ki pèsistan tansyon nan je l', kòm si doulè fizik pa t 'kapab manyen l'. Men, doulè a fizik reyèlman frape l', epi li minables urleman swirled nan tèt mwen tankou pike flèch nan kilpabilite.
  
  
  Mwen te soulaje lè Hassuk te rive byen ta nan maten an ak te pran m 'anwo kay pou montre m' yon kagezon esklav destine pou mache la an jeneral. Yo te gen de moun ki gen fòs ak twa nan fò fi. Ih te mare men ak tout pye ak gagged, chaje nan yon kamyon piti yo dwe yo te pran nan dezè a, kote yon karavàn chamo ta chwazi ih leve, li pran l ' pou yon sèten Sheikh Abdullah El Kefa. Hassouk te pale nan longè sou ki jan yo chwazi kalite yo dwa nan yon esklav pou yon nonm tankou El Kefa, ki moun ki mande pou travay ki soti nan yo, pa plezi. Swa li te konvenki ke mwen reyèlman te vle jwenn yo konnen Mwa Del, oswa li te yon gwo aktè. Mwen pa t ' asire w, se konsa, mwen koute tankou yon fouyanpòt elèv. Hassuk te rele nan telefòn nan, ak jan li te kite, li te di ke li ta wè m 'apre sieste a, ki pa t' kòmanse jouk lè yon kèk minit pita.
  
  
  Mwen te wè Thomas kanpe nan manch rad koud bra m 'yo, ak jeyan fèm akonpaye m 'pou m' chanm. Pa gen okenn yon sèl te di m 'mwen pa t' kapab ale kote sa, mwen te vle, men mwen toujou te santi tankou mwen te ke yo te subtile restriksyon. Li yo, dezabiye ' w ak laprès ban sou kabann lan, lè sa a mitan jounen chalè a frape kay la.
  
  
  Li fèmen je l ' yo yon ti tan jan Karan te antre nan sal la. Li te mete blan kalson ak yon chemiz blan. Je l 'yo te kole nan m', ak li te gen yon espesyal férosité ke li te kounye a rekonèt kòm pi bon kalite lanvi, ki jouk dènye jou lannwit pa t ' janm nan filozofi.
  
  
  "Mwen konprann ke ou pa t' wont," li te di l ' dekontrakte.
  
  
  Li pa t 'reponn, men deboutone kòsaj li, moute sou soti nan pantalon l' yo, ak te vin sou mwen. Jis je a nan lanvi l ' te fè san m bouyi, ak presyon nan pwatrin li kont pwatrin mwen te plis pase ase. Li te lanse l ' sou tapi an epè. Yo kouche gen, frison, anvi wè pou yon karès, men, je yo yo te plen ak rayi.
  
  
  "Pa gen okenn," li te murmures. "Pa gen," jan l 'kò a mande m'. Mwen tonbe nan renmen ak nahum-toutouni kò, toutouni dezi a, pouvwa anvan tout koreksyon, eklatman an ki voye yon shockwave nan kò m 'ke li pa t' kapab genyen. Karan te pran l 'pwi enflasyon, gade bèl l' fè fas grandi tansyon ak pè, jouk finalman ki orijinal yo rele sonnen soti ankò, ki long, san souf kriye nan defèt ak ecstasy.
  
  
  Kò li te souke, epi li te soutni tèt li moute sou yon sèl manch rad koud bra a ak gade nan m ' ak enkredilite yo ak rayisman. "Ou fè li ankò," li te di. "Ankò."
  
  
  Li mete yo sou rad sou li epi yo tounen vin nan m', ak mwen te wè yon terib tristès nan je l', pa konte frèt kòlè. Lè sa a, li te ale soti nan chanm yo. Li te mache sou nan li, rale sou pantalon l', li wè l ' ap mache nan Hassuk a trimès prive. Fwon li ride. Li pa t ' konprann sa fanm nan tout, men li te deside swiv li.
  
  
  Li te demisyone soti nan prensipal la koridò, wè sentry li ta mimmo pase, ak glise nan direksyon yon ranje nan vout fenèt yo. Yo te nan jémisman nan Hassuk a nan apatman an. Anba a fenèt yo te nan yon pakèt resif alantou woz mab. Sou tout four ak tèt li desann, li tou dousman ranpa ansanm ledge a, kontan ke li te sieste tan ak pa gen okenn youn ta dwe nan lakou a oswa nan jaden yo. Li ranpa jiskaske li te tande Karan la vwa, lè sa a, bourade yo sou resif anba fenèt la.
  
  
  Jwenn mwa ou soti nan isit la, mwen te tande l ' di. "Jwenn debarase m de li."
  
  
  "Poukisa ou pa mete konfyans l'?" Hassuk mande. "Ou pa t' di m 'rezon ki fè yo, epi li definitivman te pase tès la ke nou mete l' nan. Mwen panse ke li ka trè ki gen anpil valè pou nou. Li se san fwa ni lwa, unprincipled, ki kalite moun nou bezwen. Epi yo ka mwen fè ou sonje ke se lèt la toujou kache yon kote?
  
  
  "Pran yon chans ak lèt la," li te di. "Petèt li nan jis chike."
  
  
  Vwa li te long ak ton l ' anmè kou fièl. Fwon li ride. L', mwen pa t 'konprann l' nan tout.
  
  
  "Ou sanble fache pou kèk rezon ki fè, mwen renmen anpil," Hassuk te di. Li te kapab imajine je l ' darting retounen ak lide. "Pran mwa pou brig yo epi montre l' ki sa k ap pase nan moun ki eseye tronpe Hassuk. Nan entre-temps la, mwen pral panse sou li, men mwen pa nan yon prese jwenn li pou anyen."
  
  
  Karana tande l ' ronfle. Li ranpa sou ledge la, rive nan fenèt la nan ki li te gen ranpa, ak moute tounen anndan an. Li prese tounen nan li, chanm nan koridò yo trankil, panse vit.
  
  
  Poukisa yo te li te tèlman detèmine pou jwenn m ' soti nan wout la? Li te asire w ke li te satisfè l ' tankou pa gen yon sèl te janm fè anvan, petèt, la pou premye fwa nan lavi li. An reyalite, mwen te panse li ta ban m ' yon avantaj sou li. Olye de sa, li chita desann pou yo te mari l ' mouri. Li pa t ' fè sans, kite pou kont li fè mal mwa mwen. Mwen te toujou panse sou li pandan y ap resevwa abiye lè li te vin nan chanm mwen.
  
  
  "Vini avèk mwen," li te di. Li tounen vin sibitman, men ee te pwan l ' pa zepòl yo, ak ki li imedyatman yo te kòmanse tranble. Li rale lwen. "Yo ale," li te di.
  
  
  "Pa di m' ou ap wont," li te di yo ke bèl trankilite pwofil yo. Li te tounen l 'fè nwa, pè je gade nan m'. Men, li pa t 'di anyen ak kontwole ak evidan efò kòm mari l' ki te swiv l ' nan yon chanm kare kare prèske antyèman te okipe nan pisin lan.
  
  
  "De ti fi yo ki moun ki yo ap vini isit la kounye a," Karan di, " nou te aprann yo ke yo te trase pou nou chape."
  
  
  "Pa t yon bagay ale mal ak sèvo ou kontwole teknik?" Mwen te mande dryly.
  
  
  "Li evidan," li te di. 'Pa gen anyen ki pafè. Sistèm nou aplike pou yo a se menm ak sa pou ti fi yo nou pote tounen, ki moun ki yo pa bezwen nou."
  
  
  Ki te konvèsasyon an koupe, lè pòt la louvri, ak de ti fi yo abiye nan mens abiye te antre nan. Karana te bay lòd yo dezabiye ak ale nan dlo a. Yo gade m', kiryozite ak obeyisan swiv enstriksyon li. Dlo a gade atire.
  
  
  Karan demenaje ale rete nan ranje ki nan levye yo nan ap plenn. Li rale difisil sou youn nan la manch. Mwen gade nan li, men mwen pa t ' wè anyen etranj. De ti fi yo te paresezman naje nan mitan an nan pisin lan. Lè sa a, li toudenkou te wè soti nan lòt bò a nan sekouan dlo bouyònman a nan basen an. Lè sa a, mwen te wè fè nwa a fòm yo, de, twa, kat, senk moso. Gwo lanmè tòti, yo chak peze plis pase senk san liv. Koulye a, ti fi yo nan basen lan remake monstr anba dlo. Yo pete rele ak t ap naje nan kwen an, men Karan te retire etap sa yo te vin desann, ak nan fen a nan pisin lan te twò wo monte.
  
  
  Mwen te konnen ki sa sa yo jeyan tòti lanmè te kapab nan, ak mwen te konnen pouvwa a nan yo kokenn machwa. Yo te kapab kraze kwis renmen sirèt.
  
  
  "Yo pa gen manje nan semèn," Karan te di dousman. "Yo ap mouri grangou."
  
  
  Sou tè a, mutan yo te dousman ak maladwa, men nan eta natirèl yo, yo te zeklè vit. L', te wè yo naje leve, yo dekouraje fanm. L', te wè yon sèl nan ti fi yo jwenn te pwan pa yon tòti gwo, wè ay jwenn l ' nan janm chire koupe nan yon sèl mòde menm jan li pete rele. Yon dezyèm turtle pwoche bò l ' soti nan lòt bò a ak ti jan zepòl li. Li urleman te mouri soti anba dlo kòm li trennen l ' ansanm. Apre yon kèk segond, dlo yo te vire wouj kòm jeyan nan tòti yo te pran tou plonje yo mòde sou kò a, literalman chire bèt yo an miyèt moso.
  
  
  "Nou sèvi ak sa yo mutan yo paske yo manje tout bagay," Karana di dryly. "Kontrèman a kèk pwason ke se sèlman manje vyann yo, yo pa kite anyen dèyè. Lè yo ap fè isit la, nan kou, nou pral gen manje ih kèk plis. Pou yo, li nan jis yon ti goute."
  
  
  Koulye a, dlo a te prèske opak-wouj ak mousant vyolans. Karana te ale nan levye a, rale sou yon sèl, dezyèm lan, ak sanglan dlo koule desann nan bò a nan pisin nan. Nan dènye li te dezète, eksepte pou tòti yo kouche sou lis anba a. Jis tankou Karan te di, yo pa t ' kite anyen dèyè. Li rale twazyèm levye se konsa ke flòch dlo koule nan mwa a netwaye pisin. Mwen itilize katriyèm levye yo pou vide dlo fre nan li.
  
  
  "Anjeneral nou kite yo ale tounen nan lòt la pisin lan nan kote yo ap viv," Karan te di, epi li te wè ouvèti pòt la nan yon pisin ki tou pre sa ki te tou ki te ranpli avèk dlo fre. "Men, mwen vle montre w yon lòt bagay."
  
  
  Pisin lan byen vit ranpli leve, ak apre yon kèk minit, tòti yo te kòmanse naje ankò nan rechèch la nouvo manje.
  
  
  "Pran yon gade bon nan yo," Karan te di, epi li te kanpe nan fen a nan pisin lan ak veye jeyan reptil yo naje fèt san pwoblèm. Mwen te konnen Karana te kanpe dwat kap vini m', men, nan pi move mwen panse, mwen pa t ' kapab imajine ki sa li te pral fè.
  
  
  Li frape m ' difisil nan la tounen ak zepòl li, ak mwen te santi tankou mwen te tonbe nan yon pisin. Lè li tonbe nan dlo a, mwen te simonte ak yon melanj de kòlè, yon drapo nan pèmisyon pou yo fè, et, kiryozite, enkredilite. Men, li tou imedyatman reponn pa lè l sèvi avèk kèk sòt de otomatik mekanis chape.
  
  
  Li te plonje nan anba a, t ap naje nan kwen an pi lwen, ak te leve pou l respire. Li pral sèlman pran yon kèk minit pou monstr yo yo rive jwenn m ' ak jwenn yon nouvo viktim yo. Li te plonje ankò epi l te naje al nan fon an. Koulye a, mwen wè de bèt yo k ap deplase byen vit sou kote, jezi vire bò lanmè a, yon siy ke yo te remake m ' tou pre nan prezans.
  
  
  Li kite Hugo nan talon glise nan men m ' ak sere boulon priz li sou manch lan nan talon. Li ta gen fatal pou ret tann pou tortu yo nan apwòch li yo; li pa t kapab ont te evite pa vitès la nan bri sa yo kò, ak nan yon kesyon de minit mwen ta gen chire dechikèt. Li te mache moute nan devan tòti ak te kondwi talon gwo twou san fon nan gòj li yo, yanking l ' desann nan fè yon koupe gwo twou san fon. San jè frape dlo a, ak lòt tòti yo imedyatman swooped nan. Yo te pounced ak rapid, byen file mòde sou blese bèt, sant la nan san. Kòm yo te devore tòti a, li dove anba yon sèl bò kote yo, rete soude Hugo prèske nan plas la menm.
  
  
  De tòti yo chaje nan nah, ak dlo a vire nwa ak san yo ankò. Li t ap naje anba li, byen vit plonje nan pati anba a, ak nan toujou-louvri anba dlo nan pòt la premye ak dezyèm pisin. Mwen te ale leve, epi yo te wè ke mwen te kapab jwenn soti byen fasil. Mwen te wè l ' nan yon kaj pandye, e gen menm plis tòti. Koulye a, kòm mwen te mache l ' alantou basen an, mwen te wè pòt fèmen ki mennen ale nan premye basen. Li te louvri li san yo pa yon mo, li gade nan li. Karana long sou bò a nan basen an, pirin nan san dlo, ap eseye wè wouj kouch sou sifas la. Li te pran yon etap nan direksyon l'.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Èske ou ap chache pou yon moun?"
  
  
  Li vire tèt li, je l ' elaji nan enkredilite, men, li te konnen li touswit.
  
  
  "Pòt youn nan basen, de," li te respire.
  
  
  "Aktyèlman," mwen te di. "Ou te nan twò anpil nan yon prese yo touye m'." Li te mache sou nan li, epi li te apiye moute jouk li te sispann nan fen a nan pisin lan. "Poukisa, modi li, tayè, poukisa?" Hey rele byen fò nan li.
  
  
  "Ou fè m' santi fason sa a," li orèy. "Ou mennen m' nan orgasme. Pa gen okenn yon sèl tout tan tout tan fè sa anvan. Si li te rive ankò, li ta vin jwenn ou ankò. Mwen ta dwe ou esklav, mare ou pou tout tan, bloke nan yon bagay mwen pa t ' kapab kontwole. Pa janm.'
  
  
  
  Ki eksplike pè nan je l ' yo, rayi. Te fè l 'vilnerab, te fè imen l', epi li pa t ' kapab peye sa. Li te pwoteksyon li yo pa janm kapab satisfè ak yon moun, epi li soumèt li pwoteksyon. Li te jis tankou move kòm Hassuk.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Ki jan ou ta eksplike m' kraze?"
  
  
  "Li te mande yo di e ke ou te eseye pou konsève pou ti fi yo paske ou pa t' kapab kanpe li," li te reponn. Li te souri nan li. Mwen toudenkou reyalize ke mwen te kapab tou jwe jwèt sa a jwèt esklav.
  
  
  "Men vwa li se vivan epi yo byen, Karana," mwen te di, k ap apwoche li. Li chire l 'chemiz koupe kò l' ak dekonprese l ' vole. "Epi m ap fè ekzakteman ki sa ou gen krentif pou, Karan. Ou pral vin tounen m ' esklav, epi ou ap obeyi tout sa mwen fantezi. Gade nan m', Karan. Ou se sibòdone, tankou tout lòt moun isit la, men sibòdone m', paske de sa ki mwen ka fè pou ou.
  
  
  Je l 'yo, yon lòt fwa ankò boule ak dezi ak laperèz, regardant tounen nan m'. Bouch li separe ak li dove nan direksyon m ' yo. L 'yo, wè pye l' glise, pye l ' frape kwen nan pisin lan, li vire alantou epi yo tonbe nan li. Mwen kanpe dèyè l', men dwèt li fwote m ' ak te disparèt. Li te rele kòm li frape dlo a, ak papa l 'lage kò l' nan tè a ak ki te fèt soti men l'. Men, li te nan mitan twa k ap viv jeyan mutan. Yo te pwan l', rale sou kò l', epi li te gade nan lòt fason. Pòv Karan. Bèl metrès la nan yon kokenn esklav mache, ki moun ki tèt li te pè yo vin yon esklav.
  
  
  Hassuk, nan kou, te mande m 'lè m' pwoche bò kote l'. Men, mwen te di em sa a verite a, omwen an pati. Sa a Karana te ap eseye debarase m de m', epi lè li te choke yo wè ke mwen te toujou vivan, li te pèdi balans li yo ak tonbe nan pisin lan. Hassuk gade plis énervé pase tris oswa yon bagay tankou sa. An gwo, figi grès te gen pa gen okenn lòt santiman pase piman fizik yo.
  
  
  "Nou pral gen pi vit pwòp nou fòmasyon, Carter," li te di. "Mwen ta ka bezwen ou pi bonè pase mwen te panse."
  
  
  Thomas gade m 'dispassionately, kòm li te di l' sou ensidan an ak Karana, epi li te kapab wè enkredilite nan li ego nan je yo. Mwen te souri nan l 'ak te espere li te kapab li te pwomèt la nan je m'.
  
  
  Mwen pa t ' gen anpil tan pou pyès de, se konsa li konsyamman te fè wout li nan Karana nan chanm yo, espere jwenn yon bagay ki te revele. Nah te gen yon gwo, abondan chanm ak pandri plen ak rad. Mwen te sou yo kite lè yon ti etajè liv, mwatye kache dèyè yon rido, kenbe atansyon m ' yo. Sa te sitou travay syantifik: Freud, Kremensha la "Etid nan Sèvo Modèl", "Sikoloji a nan Disiplin", Pavlov a liv, e m te eseye trè difisil yo jwenn yon liv ki rele "Komès Esklav nan Ansyen Saoudit".
  
  
  Pandan y ap kap nan mwa a, mwen remake yon souliye pasaj mwen te lekti.
  
  
  "Mwen eseye komès esklav la te yon zam," li li l'. "Pwisan sultans souvan itilize tankou ego yo pou yo pran pouvwa sou gwo chèf yo, potanta, ak anpil chèf. Pa bay yo ak esklav yo, yo te kapab asire ih nan lwayote."
  
  
  Mwen mete liv la desann, ou santi tankou yon moun ki moun ki te jwenn kle yo, men se pa konnen ki kote yo mete li. La fin vye granmoun sultans kenbe yo dezè chèf yo ak anpil chèf yo nan gen pitye a nan komès esklav la. Nan pwofesyonèl reyèl, mwen te gen yon lide ki moun ki te kenbe Hassuk nan pouvwa yo, men-poukisa? Mwen te gen kle a, tout mwen te fè yo te jwenn trou. Sa a se tou prèv konkrè. Ak tan te kouri soti, se pa konsa pou sa anpil pou m ' jan pou Judy.
  
  
  Mwen te vizite l 'nan prizon an, ak te wè l' fèblès, apiye kont miray la, je l ' yo mat ak lustres ak doulè. Nan yon jou osinon de jou, li pral transfere nan sèvo a andoktrinman laboratwa. Gen li pral definitivman chanje. Gen, li pral vin tounen youn nan definitivman pèdi nanm ak frèt, byen lwen je yo, ineluktableman sere sikolojikman ak emosyonèlman. Pou li, li te santi ensanèi retire.
  
  
  Yon ti kras pita jou sa a, mwen te panse mwen te gen chans, men li la chans te pèdi. Mwen te rele yo wè Hassuk. Lè papa l ' te antre nan mwa a chanm nan, li te nan la k ap viv sal ap pale ak Thomas. An chòv nonm peyi letiopi gade nan m ' questioningly.
  
  
  "De bagay sa yo te rive prèske ansanm," Hasuk te di. "Princess Nancy pote nou yon nouvo gwoup de jèn ti fi. Mwen bezwen yo. Mwen ap resevwa pi plis ak plis kliyan yo. Ak Sheikh Al-Nassan, yon fin vye granmoun sheikh nan dezè a ak yon founisè nan òdinè esklav, te di ke li te gen yon kago pou nou."
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Ki moun ki se Princess Nancy?"
  
  
  Hasuk balanse kesyon an lwen sibitman. "Li pa gen yonn nan biznis ou ankò," li te di. "Toma ak mwen se aksepte Princess Nancy pran sou jesyon an nan ti fi yo. Ou ale nan Al-Nassan nan negosye avè l ' sou esklav yo. Odin alantou m nèg konfyans yo, ki moun ki konnen wout la, yo pral ale avè ou. Tout ti fi yo ak gason nan Nassan yo se jis kago, ak yon kèk eksepsyon. Ou ta dwe achte ih nan pri ki pi ba posib, men yo toujou satisfè bezwen yo nan Al-Nassan kòm yon lavni founisè ."
  
  
  "Mwen pral fè pi byen m," mwen te pwomèt la.
  
  
  "Ou imedyatman kite sou yon chamo ak ale nan dezè a pou fwontyè a nan Fwote al-Khali, yon Vid plenn. Nonm mwen pral montre w fason an." Nan twazyèm oasis ak pye oliv, ou pral jwenn Al-Nassan yo epi yo dwe kapab negosye."
  
  
  Yon grès, wile malfini chita epi jwe ak yon jade sispansyon. Li te kontan ak tèt li. Mwen te san danje kouri dèyè li pandan ke sa a Princess Nancy te fournir nan "machandiz". Mwen te panse sou li byen vit. Si mwen te kapab trape Princess Nancy ak ti fi yo, mwen ta gen prèv. An pwèv prèv ki montre li nesesè: nan prizon ti fi pare yo pale. Men, mwen te voye yo ale. Byen panse deyò, men petèt pa ase pwòp, mwen te panse.
  
  
  Li te deja okipe ak yon sovaj, kaprisyeuz plan. Te gen sèlman yon sèl-nan-yon-mil chans yo nan siksè. Men, nan fòm li ye kounye a, sa a, chans yo te pi bon pase nenpòt ki lòt.
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 8
  
  
  
  
  
  
  
  
  Sa a sou dezyèm jou a, solèy la, epi sab fizyone nan yon sèl gwo, san fwa ni lwa, an silans lènmi. Mwen te bay yon Lame Britanik ofisye a inifòm ak yon solèy kas. Nonm peyi letiopi a te abiye nan l ' burnoose, epi nou te gen de pake chamo ak nou, pa konte bèt nou te konn moute. Li te kontan ke li te aprann monte yon chamo anpil ane de sa epi yo te ap detann nan chèz la dodine-tankou pozisyon ant mwa humps. An reyalite, nou te fè bon pwogrè kòm li ensiste pou l di sou pral prèske toujou ap.
  
  
  Mwen te pi plis pase rekonesan lè nou te wè nan twazyèm oasis ak pye oliv. Al Nassan ak mwa moun ki te deja gen ak tant yo ak mens, fatige chamo repoze. Kòm nou janbe lòt la boule dezè a, Ey fè plan, ak si mwen espere ke yo te dwa, si l ' devine te dwat, lè sa a, Judy te gen yon chans, yon chans slim, men, yon chans alòske.
  
  
  Lè nou te rive a, tout nan Nassan a moun yo te sanble bò kote nou; yon dezas bann mèsenè ki gen nepe, zam, ak bearskin te fè leve yon ti depo. Hassouk te ban m ' m ' kalifikasyon, e li te prepare pa ih kòm mwen te desann nan chamo m yo ak pwoche bò kote Al-Nassan anba tant moyiz la.
  
  
  Sheikh parèt, yon wo, mens nonm ki fin vye granmoun ak lò molèr ak je atizan konn fè kòm yon fwin a, ak yon figi ki matche ak li. Li te gen okenn lide ki jan fin vye granmoun li te ye, men li te konnen ke l mwa kò a te toujou fò ak lide l ' yo te amann. Li pa t ' konnen, men, nou te ale nan machande sou bagay sa yo diferan.
  
  
  Li tcheke mwen an detay. Nou bese tèt jouk atè pou chak lòt, epi yo te kòmanse nou yo anpil renmen-Arab pre-negosyasyon rituèl. Aswè a te pase ak yon gwo fèt nan ti mouton ak diri ak plak nan sòs salad, berejenn, ak flan. Pwochen nan vyann yo te plat moso nan pen ak, nan kou, oliv ak dat. Kafe alantou rasin jenjanm ranpli manje a, ak sheikh regaled m 'ak flater deskripsyon nan imen l' yo kago nan ant tost pou sante m.
  
  
  Pa lè dine a te plis pase, nan dezè a, zetwal yo te deja klere byen bèl, ak aswè a te frèt. Al-Nassan akonpaye m ' nan tant lan, e nou tou de te konnen ke negosyasyon yo reyèl ta kòmanse denmen maten an. Pandan ke li te ap pale de relasyon long kanpe ak Ibn Hasuk, li te wè yon diferans nan li epi li te fè premye l ' deplase.
  
  
  "Princess Nancy se pote plis ti fi yo Hassuk kay la semèn sa a," mwen te di l 'dekontrakte, men yo je m' te fikse sou byen file l ' yo, moun entelijan fè fas. Mwa souri ban m 'a premye, yon pati ki pi enpòtan nan m' repons lan. Li te konnen nan Princess Nancy a egzistans. Ou te kapab wè li nan mwa a koub nan li lèv ak lis a, gade nan je l'. Li te kòmanse enkyete. Si li pa t 'konnen l', vwayaj mwen ta gen tan te nan gremesi. Men, sa a te pòt la ke Ibn Hassouk te kite louvri - fin vye granmoun sheikh a long kanpe patisipasyon nan komès esklav la. Li ke yo sispèk ke li te te konnen yo tout sou Princess Nancy ak ki jan ak ki kote pou kontakte li. Men, mwen pral gen yo rete tann jouk denmen maten mwen anvan m ' ka mache nan ki pòt la.
  
  
  Yo òf la fin vye granmoun sheikh bon lannwit ak te ale nan tant randevou a, kote nonm peyi letiopi a Hassuka te deja dòmi.
  
  
  Mitan lannwit lan te pase byen vit, li te gen dòmi yon nwit bon an epi yo te rêverie moute nan byen klere nan maten, solèy. Apre yo fin lave figi l ak dlo sa yo ki te toujou surprenante fre nan yon goatskin sak, li te antre Al Nassan nan tant yo tès konpetans l ' yo. Te gen douz fanm, alantou onz moun yo te òdinè fanm, men trè jèn epi fò. Nan fin vye granmoun rena te gen yon bagay yo di sou chak fanm. Yo te soti konsakre l ' fanmi yo. Sa a yon sèl ka travay tankou dis chamo. Yon sèl sa a te gen sis frè m ' yo, se konsa Nah te pitit gason nan san li. Elatriye. Li te kite l ' yo atraksyon prensipal pou dènye a - yon jenn ti gason, yo pa dezagreyab a ti fi ki moun ki ta gen mete yo sou sou dis liv pa kounye a.
  
  
  "Li se yon jenn fi," sheikh te anonse dousman. 'Jenn fi! Sa a pral pote yon kokenn pri nenpòt kote. Mwen bay zanmi fin vye granmoun mwen Ibn Hassouk premye l 'yo chans pou yo achte l' yo ak sou sa. Yon jenn fi, espesyalman youn nan osi jèn ak bèl tankou yon sèl sa a, se vo ven fwa pri a nan yon ti fi òdinè. Sa a se absoliman vre ."
  
  
  Li nodded avèti yo ak te dakò, lè sa a, jete l ' nan premye dezyèm boul. "Mwen gen pwòp metòd yo pou yo negosye," mwen te di. "Mwen pa negosye nan devan lòt moun. Lè m negosye, li a sèlman ant ou menm, m ' yo, ak esklav yo."
  
  
  "Mwen moun yo rete lwen soti nan tant lan," Al - Nassan te di, men mwen souke tèt mwen. "Yo toujou gen zòrèy yo tande ak di. Lage moun ou. Gen yo pote yon dezè antelope se konsa, nou ka selebre biznis nou an aswè a. Sinon, mwen pral vini tounen pou kont li.
  
  
  Al-Nassan te monte zèpòl. Apre yo tout, li te kliyan an, e poukisa pa t kapab li bay nan m'? Mwen te ale deyò avè l 'nan kan anba tant twal yo ak wè l' ap mache nan direksyon l ' gason yo, ki moun ki te rasanble alantou chamo. Lè mwen te wè mesye yo ap resevwa jiska, mwen rele nonm peyi letiopi a Hassuk nou anba tant. Papa l 'te mache nan devan yo nan l'. Lè li te antre, li te frape nan kou a pa yon emeu karate choute. Li tonbe tankou adobe illustrator, yo jete l ' mwa ' nan yon kwen. Sou dell tèt li, mwa a pa t ' bezwen yo dwe mare. Sepandan, Mwa yo mare l 'ak yon burnous ak gagged l' yo. Nan kou sa a, ou pral aprann aksepte sèlman moun ki risk ke yo pa kapab evite.
  
  
  Lè mari l ' tounen Al-Nassan nan tant randevou a, li te mande pa mwa pou retire tout esklav yo eksepte vyèj la.
  
  
  "Nou pral kòmanse ak nah, paske li nan chè a pi plis," mwen te di. "Mwen pral peye ou yon bon pri pou nah si ou di m' tout bagay ou konnen sou Princess Nancy."
  
  
  Nonm lan fin vye granmoun nan je yo chè, ak abityèl l ' yo pridan attitude te imedyatman aparan. Men, mwen espere sa.
  
  
  "Ou pa konnen Princess Nancy?" "Ki sa ki se li?" li te mande tou dousman. "Pa t' Ibn Hasuk kè kontan yo di ou sou li?" Lè sa a, mwen pa ka pale sou li."
  
  
  "Mwen dakò ak ou pri pou yon jenn fi, nonm lan fin vye granmoun," mwen te di. "Manyè di m' sou Princess Nancy."
  
  
  Al-Nassan yo te kòmanse deplase konsyamman lwen. "Mwen pa renmen li," li te di. "Si mwen te di ou yon bagay ke ou mèt pa vle di ou, Ibn Hasuk ta gen flayed m vivan."
  
  
  "Sispann pale sou fanm," mwen te di kolè. "Mwen vle pou konnen tout sa ou kapab di m'."
  
  
  Al Nassan leve ak yon rapid, ajil mouvman, seran an lò kros nan ponya nan ren l'. 'Petèt Ibn H'asuk pa t' menm voye ba ou,' li te di.
  
  
  Li te gen espwa ke yon douch limyè pou jenn fi ta dissiper mwa nan gen krentif pou, men, li te reyalize ke li te mal. Ibn Hasuk la pouvwa pwolonje pi lwen.
  
  
  "Hasuk voye m', men mwen se bòs nan travay pwòp mwen," mwen gronde. "Manyè di m', koulye a, oswa m ' ap fè ou zo yo sèk nan dezè a solèy." Mwa a te reyaksyon ki te karakteristik. Sezi ak konfonn, li pa t ' kapab fè anyen, men defann tèt li. L', te wè ego men yo atrab yon ponya ak kòmanse trase mwa a gèn; lè sa a, li atake l ' ak te bay em yon ti bout tan, byen file kou pou kou. Li a cringed, repati tounen, e te frape yo desann pa Mwa yon janm, ak yon kout dwat zen an. Li te chire koupe pa bann nan kòdon mwa burnous ak byen sere mare mwa.
  
  
  Li leve lè li te jis fini travay sa a. Li te madichonnen m ' nan lang arab. Li leve nan mwa sou yon pil dra ak te mache sou nan ti fi a. Li te pran koupe senp rad li te pote a ak egzamine li toutouni kò, prèske jivenil men trè rezèv tanpon fanm-ti tete, ranch etwat-atire nan yon frelikè, virjinite fason. Ak men l 'mare nan li yo ponyèt dèyè do l', li ti tete sayi seductively. Mwen manyen yo epi yo te santi yo ke yo yo te trè mou. Li regarda nan sheikh. Li flèch je l ' nan enkyetid.
  
  
  "Pa manyen l'," li te di byen fò. Emeu ti souri nan l', lè sa a, pran l 'moute yo ki mete l' sou tapi an ki kouche sou sab la.
  
  
  "Manyè di m' ki sa ou konnen sou Princess Nancy, oswa mwen pral pran tifi a nan sa a adorabl bèt ti kras," mwen te di.
  
  
  Al-Nassan rele byen fò: "Kite l' pou kont li!"
  
  
  Li te jwe ak ti fi a nan tete a, epi fè nwa l 'je yo gade m', san yo pa bezwen pè. Mwen te sezi si ou ta renmen lide sa a. Li te ateri sou nahum. Sheikh gwonde fou.
  
  
  Li te kriyan. "Ou ap vòlò m'!" Rèv li. Li nan sèlman m ' chans pou yon kont laj fin vye granmoun ."
  
  
  "Ou se yon malen fin vye granmoun mantè," mwen te di. "Princess Nancy, fin vye granmoun nonm, oswa nan dis minit ee pri a pral tonbe pa dis mil pousan."
  
  
  Li te kriyan. "Mwen ta ka kòm byen gen yo touye tèt mwen."
  
  
  Li te monte zèpòl zepòl li, li bese tèt li menm pi plis sou tèt yo nan ti fi. Li mwatye-vlope l 'nan pye yo mens alantou m' tounen. "Gade soti, nonm ki fin vye granmoun," mwen te di.
  
  
  "Oke, oke, sispann! "Mwen pral di ou ki sa ou vle konnen," li te di. 'Kite l' pou kont li.'
  
  
  Li rale lwen, ak ti fi a fèmen l ' nan pye yo. Li te kanpe ak gade nan fin vye granmoun sheikh; ti gout nan mwa sou figi l 'pa t' rezilta a nan maten an chalè.
  
  
  "Princess Nancy se yon bato," li te di apeprè. "Ah, yo ka Allah, ede m' nan jou vini, epi sove m ' anba kòlè bondye a nan Ibn Hasuk."
  
  
  'Yon bato?'- repete li. "Ki kote te fè sa a bato a vini soti nan?"
  
  
  "Princess Nancy vwal la Lanmè Wouj la soti nan Gòlf Aden prive pò a nan Bar Ibn Hasuka, tou pre Yidda."
  
  
  "Esklav bato a!" Li siflan dousman nan dan l ' yo. Mwen te panse sou li byen vit. Li te bon nèt, senp prèv li te vle. Imen kago-Hassuka, dapre ti fi yo lòt-yo ta dwe yo te kaptire, men se pa pa Hassuk. Ih istwa yo ta dwe absoli, kraze prèv.
  
  
  Li te vle pou konnen si yo fin vye granmoun sheikh reyèlman te konnen plis, men li te tande pa mou kraze nan chamo kouri atravè sab la. Li te kouri al nan pòt kote yo antre nan tant randevou a, li wè ke Al Nassan a gason yo te gen vini nan tant lan. Li te pran yon dènye gade nan sheikh a, ak ti fi a ak je l 'louvri, ti souri nan l', li kouri al nan l ' chamo yo kouche nan lonbraj la nan yon pye oliv. Mwen te galope nan tout dezè a nan wès nan Lanmè Wouj la lè lòt moun yo kouri antre nan kan yo, men mwen te konnen yo ta dwe apre yo fin m ' nan dis minit. Mwen chamo yo te bay yon repo ak yon bwè. Yo pral jwenn fatige nan kouri dèyè a epi li pral pran yo yon pandan y ap trape moute avè m'. Li te trase yon kat jeyografik nan zòn nan nan tèt li nan je ak wè ke la ki pi pre pò a nan yon liy dwat nan sal la te louvri nan direksyon wès la, nan vil la ti nan El Khali. Gen mwen te kapab jwenn soti si Mwa yo te pase a Princess Nancy sou wout li nan nò. Lè m ' gade dèyè, mwen wè yon nwaj nan brûlures sab k ap monte, ak lè sa a piti, galop nwa figi a vole sou dune. Tout nan Nassan nan moun ki te nan pouswit, ak fin vye granmoun sheikh ta san dout mennen ih.
  
  
  "Prese moute! Mwen rele byen fò nan bèt yo rele chamo ak choute mwa difisil. Li ranmase mach la, men mwen reyalize erè a nan plan mwen. Bèt la te tout bon pi bon repoze, men mwa a nan pou l respire te dekousi. Nan Ibn Hasuk a ki estab, mwa ki te byen manje ak anfòm pou yon ti mache trankil, men li pa t ' kapab kanpe a anime galope, konstan vitès anwo nan syèl la nan dezè chamo.
  
  
  Nwa tach dèyè do m ' ki te grandi piti piti pi gwo, ak mwen chamo Stahl trotted plis tou dousman. Pa te gen okenn kote yo kache nan sa a tounen yon dezè jaden flè te fè leve nan sab ak yon gwo kantite lajan nan sab. Menm mòn sab kòtplaj yo yo te sèlman mòn ki ba, kontrèman ak segondè, mòn sab kòtplaj yo nan Sahara la. Lè sa a, li te wè ke lajè mawon sekouan nwaj sou orizon an, yo te agrandi rapidman, voye deyò dife flèch yo tankou solèy la te klere byen bèl sou grenn sab bri atravè syèl la.
  
  
  Li te yon tanpèt, dè milyon de grenn nan Ness samum, yon gwo toubouyon nan dezè a Arabi. Mwen gade retounen lakay yo epi wè m 'dèyè, kounye a se rekonèt figi yo, yo pase m' nan yon vitès etonan. Simum te tit nan nò a ak yon tanpèt lapousyè sovaj, men mwen te kapab pou fè pou evite li pa swiv pwòp mwen kou. Men, bèt yo rele chamo a pou l respire te vin pi plis ak plis difisil, ak Al-Nassan a moun yo ta pwal byento te kaptire m'.
  
  
  Li te tounen ren yo ak galo l ' mujisman ak pwoteste kont bèt nò. Kòm nou pwoche bò kote yo, nan yon gwo nwaj ki te tounen soti nan ajan-mawon nwa, e li te wè ke lòt moun yo te sa ki annapre l ' yo. ih te kapab imajine l ' enkredulite ak pè anpil. Anvan nou te rive nan limit la nan pwochen tanpèt, mwen wete m ' chemiz la ak vlope li alantou tèt mwen, kite sèlman de louvri, menm jan yo di, nan ki mwen te kapab wè. Li te mande l ' chamo nan tanpèt la.
  
  
  Yon milyon dola delice zegwi a nan sab frape m', epi mwen urla nan doulè. L', li vole desann nan chamo a, epi pou yon moman nou te kanpe kache nan yon gwo nwaj nwa, ak van an ta ranni nan nou. Li te pou l respire anba chemiz li. San yo pa chemiz m 'sou, bouch mwen ta dwe ranpli ak sab, ak figi m' ta ka chire apa pa byen file grenn nan sab. Li te rale nan yon chamo, ak mwa a pa t ' bezwen pou yo pouse. Li te tounen l 'tounen nan sant la nan tanpèt la, ban-peze sou sab la ak vire l' lontan nan kou yo kouvri tèt li ak yon bòs la.
  
  
  Li ban pou laprès te pwochen nan yon mas nan bank-tranpe kache figi l 'te antere l' nan bèt yo rele chamo a bò. Si Al-Nassan a gason yo te ki te swiv nou, yo pa janm ta gen te jwenn nou nan sa a nwa toubiyon nan sab. Men, mwen pa panse ke yo te kenbe nan yon tanpèt. La fin vye granmoun sheikh pa t ' vle fè pi plis nan li. Li te yon nonm pratik ak toujou te rete ak yon jenn fi. Si sa nesesè, li ta ka toujou vini ak yon istwa pou Ibn Hassuk.
  
  
  Li te kouche pwochen pou chamo a, ak van an-mòde sab seeped nan rad mwen an, ak chemiz la ki kouvri tèt mwen, ki kote li a te kole nan figi m'. Chamo fèmen li yo depi lontan-fwete je yo ak li yo pursed po bouch yo, ak te kapab nan tanperati tanpèt la. Mwen mete gen ak pèdi tout sans nan tan pandan y ap samum urla ak choute sab atravè kò mwen. Mwa ap tranble anba pye l ' koupe, deplase nan yon lòt plas pwochen nan bèt la, ak Stahl tann. Tan ki rete. Mond lan te fèmen. Te gen pa gen anyen men pike sab, w pèse kò w sab, zegwi-byen file sab ki bò gòch yon mil koupe ti sou kò mwen an. Epi jis lè po m 'te sanble ke yo bay soti, m' te tande l ' chuichui mou nan espwa. Boule a ak sire atè diminye yon ti kras, lè sa a, sispann.
  
  
  Yon jòn limyè klere byen bèl nan simum tankou solèy la te klere byen bèl nan sekouan sab. Li plede nan pye l ' yo, te peze desann nan sab la ak caked nan rad sou li. Li rale sou ren yo, e chamo yo te kòmanse vire, ap tranble anba pye masiv li kanpe, epi yo te kòmanse ap monte nan fason nòmal li yo. Li te fèt sou ren yo ak bonbade nan ekla a nan solèy la kòm samum te makònen anpil, koulye a ankò tankou yon ajan gwo nwaj sou orizon an. Li, gade alantou. Al Nassan ak mwa a, moun ap mouri.
  
  
  Mwen dezabiye ' w, souke koupe tout rad mwen an. Li fwote la kolan sab la wete kò l ' ak abiye ankò. Kò m ' yo te krible ak ti blesi ki te koze pa tanpèt la, ak li te konnen ke doulè a ta pwal kontinye pou yon tan long. Li te leve sou yon chamo epi nou tounen tounen west ankò, tit pou Rad Wouj ak reyinyon princess la.
  
  
  
  
  
  
  
  Chapter 9
  
  
  
  
  
  
  
  
  Li te sanble yon letènite anvan l', te pase nan dezè a, nan ki pase nan Mòn Jebel kòm li te mache, epi finalman te rive nan pò yo nan al-Khali. Li te ti kras plis pase yon foul moun nan bato lapèch, ak yon prive yatch ak yon kèk bato touris isit la epi gen. Lè li te rive nan aswè a, li te mare pa yon chamo nan kay la nan yon nonm ki gen siy ki di ke li te yon potter. Nan maten an, si pa gen okenn yon sèl te vin pou te chwazi moute bèt la, li ta siman konkli ke Allah te byen ekipe pou li. Kòm mwen janbe lòt dezè a nan solèy la tou limen an, Judy te okipe pi fò nan panse m', epi mwen te espere li pa t ' twò ta pou nah.
  
  
  Koulye a, nan fre a nan aswè a, menm jan li ap gade bato nan pò a, li te konsantre sou kenbe esklav yo. Mwen pa te wè yon bato yo rele Princess la Nancy ki sanble ak yon slaver a bato. W ap an reta pou l'?" Li te yon nwa te panse ke li byen vit ranvwaye. Lè sa a, yon bato yo te vin antre nan vi, yon mwa yo te nwa deskripsyon, k ap flote soundlessly ak san yo pa limyè. Ki pou kont li te sispèk. Kannòt la pran yon batiman, tou dousman, trè dousman. Li kouri al nan fen a nan waf la, kote mwatye yon douzèn felucas, wotè Arab bato avwal yo, yo te mouye. Odina lage li, leve soti vivan yon ti kras konik vwal, ak aswè a van an pouse bato a nan pò a. Li an silans t ' ap flote nèt sou felucca nan yon direksyon ki nan ralanti-deplase bato. Li te Princess la Nancy, ak si se konsa, mwen ta dwe vwal la ak alète otorite yo? Rimatism repons sa a corkscrew te vini ak yon terib realizasyon ki, menm jan li te raple la klasik reyaksyon ansyen slaver chèf yo lè yo te pè pou yo te dekouvri. Yo pil fatra yo imen kago sou tablo. L', te konnen ke ih modèn kòlèg li ta dwe gen okenn mwens san fwa ni lwa. Rekonesan pou silans vwalye, li te fè felucca an tout senserite dèyè misterye bato. Lè li rive nan manje li, li te wè ke li te yon coaster a ak yon deplasman nan sou 1,500 tòn, yon fin vye granmoun, wouye, bat bato. Kondwi pa aswè a van, bato mwen te ale prèske yon pye pi vit pase yon bato kago, epi li kenbe yon lick nan sevè la. Piti piti, nan kou, penti kap dekale lèt te vin lizib:
  
  
  "Princess Nancy-Alexandria". Yon trè bon non pou yon bato fin vye granmoun; se menm nan fè nwa a, Egomaniac te kapab wè li. Se pa etonan kannòt la pran yon batiman konsa tou dousman.
  
  
  Li te fèt pa felucca lik, nan pò bò, ki kote, ak previzib sloppiness, kòd la nechèl yo toujou ap pandye sou bò la. Li te rive nan soti, te pwan nechèl la ak yon sèl men, ak rale tèt li moute, soulye pous nan ti bato. An felucca swerved ak vole koupe nan fènwa a kòm li fè menm nechèl la.
  
  
  Li te resevwa moute konsyamman ak peered sou balistrad la. Pa te gen okenn yon sèl sou pil, se konsa li te monte sou balistrad la ak desann nan pil ankadreman. Li te asire w ke bato a te gen yon ti ekip, petèt pa gen okenn plis pase mwatye yon douzèn moun plis kòmandan an. Ekipaj kabin sa yo pral lokalize pi devan, jis anba pil la.
  
  
  Li brwi pi devan ansanm kwen an nan sal kontwòl, finalman bite atravè yon pòt ki jis anba a nan waf yo. Gwo twou san fon gwonde nan nan machin lan fin vye granmoun nan travay souke bato a, ak mwen te mache desann anndan an ale, kap chèche siy ki montre yo nan moun kago. Li pa t ' wè anyen, jis yon kèk vid kabin, twalèt, ak chanm depo.
  
  
  Li te kanpe nan crew a cabin ak tande l ' ronfl. Li konte sèt figi nan gen ak te ale nan kale nan pou pi devan kenbe. Li te twò nwa yo gade desann, men, mwen koute pou nenpòt ki son. Mwen pa t ' tande li. Li te demenaje ale rete konsyamman nan sevè a men dezyèm kenbe. Manyen la nan solèy leve ki gen koulè pal syèl la e li te bay ase limyè pou yo gade nan syèl la. Kay la te dezète eksepte pou yon kèk za zaboje ak barik.
  
  
  Dimanch maten byen bonè te di m ' nan prese. Ekipaj la te reveye, ak mwen sèlman te gen yon kèk minit yo ka kontinye. Deyò sal la pòt te yon woulo papye nan fò clothesline. Li te ranmase l, koupe l an ti moso ak kouto l', li kouri al tounen nan ekipaj kabin.
  
  
  Kòb li, glise andedan tankou yon silans lonbraj. Nan ki pi pre a bunk te yon ardan moun Nwa. Mwen men yon sèl mwa nan kou a, ak dwèt li bourade desann difisil sou mou tach dèyè zòrèy li. Kavo gwo twou san fon pou l respire te vin mou pou l respire nan san konesans la. Mwa byen vit mare l ' epi ale nan kap vini an nonm.
  
  
  Mwen te bezwen mare de plis lè youn nan yo toudenkou sel, pètèt leve pa yon sans sizyèm. Li te yon pwisan, rable-karosri Chinwa demi-kwaze. Lè li te wè m', li te reyaji byen vit. Li vole kanpe, pye gaye, ak kouri dèyè m'. Li te plane ak wè ki moun ki sot pase a, yon nwa-skinned Endyen yo, yo te tou reveye.
  
  
  Yon Chinwa demi-Kwaze nan jis pantalon l 'yo te fwape nan m'. Li te kenbe pa Mwa menm jan li sote ak yon feròs upèrkut ki te voye Mwa a vole difisil nan kwen an nan youn nan de moun ki li. Li te mwa l 'ankò, mwa l' yo, ak sib la te tounen nan bunk la. Li te eseye pou kanna ak chaj nan m ' tankou yon ti towo bèf, tèt bese tèt jouk atè. Lè li te vini moute ak frape l 'ego sou kou a, li tonbe nan pye m' ak te jele. Li leve je l ' jis nan tan yo wè Endyen disparèt nan pòt la. Mwen kouri dèyè l', men li te deja sou pil, rele nan wheelhouse kote bareur te kanpe. Li te frape pa Mwa Nogi, men kòm li frape pil la, mwen te wè wheelhouse pòt louvri ak bareur la parèt soti nan kwen an de je m ' yo.
  
  
  Ameriken ka gen te yon ti gason, men li te ajil tankou yon zangi ak dezespere. Li bourade nan youn nan branch fanmi mwen pwatrin lan ak pouse m 'lwen nan men l', kraze m priz. Li eskive l ' yo janm nan lòt la, ki imedyatman frape m nan figi a, frape tèt li sou pye a, men li te soti nan mwen rive jwenn. Te gen yon gwo bokit an bwa nan devan nan wheelhouse. Li te pwan manch lan ak balanse l ' la pwi enflasyon. Mwen te gen pou yo tonbe plat sou pil kat la pou fè pou evite kraze tèt mwen ak whizzing bokit. Lè sa a, Endyen yo te eseye kouri byen lwen; ki sa ki te yon erè ki te. Li pijon pou pi devan ak te kriye byen fò nan l ' tankou li te fè wout li nan balistrad la. Li te fè aksidan, ak mwen tande yon grounded ke li frape sib la balistrad. Mwen konnen mwen pa bezwen mare mwa a, "ak tounen vin jwenn bareur a, ki moun ki te t 'ap desann mach eskalye yo ak yon zam nan men l'.
  
  
  Mwa piki frape yon pye bwa de pous soti nan tèt mwen, epi li te tonbe nan pil kat la, woule sou epi yo leve kanpe, pandan y ap Reine yo te tire de vaksen rapid. Premye yon sèl rate, ak dezyèm lan yon sèl frape. Li tonbe bak jan yon lou 9mm fikse pèse l'.
  
  
  Mwen tande slam pòt la, ak mwen te konnen ki moun li te ye. Li te gade moute nan kabin kòmandan lagad la a ak te wè yon nonm ak cheve dezord, yon moustach, ak yon ble kapitèn a jacket ak lò bann sou li fè pwatrin. Li regarda nan m 'ak zam yo nan men m' ak te deplase lwen soti nan balistrad la. Mwen tande l 'kouri atravè pil la anwo kay la, ki te swiv l', epi nou te frape nan yon lòt, zanmi, kòm li te ale desann eskalye dèyè chemine an. "Pa tire," li te di. Li te gen yon fò tik aksan. L 'sonm figi a te moute l' la. Mwa nan gwo twou san fon-mete je yo te eseye ekla nan m'.
  
  
  "Pa gen anyen ki gen valè yo sou tablo sa a bato," li te di. "Rechèch la kenbe. Yo se pratikman vid.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Ki kote yo ti fi?"
  
  
  Ego nan je flickered pou yon moman, lè sa a, li byen vit dezaprouve.
  
  
  'Sa fè ou vle di?'
  
  
  Li mwa a frape l 'nan fè fas a ak Wilhelmina, epi li te tonbe nan pil kat la, san koule soti nan mwa l' yo lèv. Pasyans mwen kouri soti ak mwen pa t ' gen ase tan. Mwa a, yo rale l ' soti.
  
  
  "Ki kote nan moun ou kago a, ou minables eskiz pou yon kòmandan bato a nan?" "Ki kote yo se esklav yo?" Li te kòmanse yo te pwotèste kont ankò, men, li te koupe pa yon mwa choute nan lavi ke double. Li te frape, ki te swiv pa yon dwa ke mwa frape desann.
  
  
  "Mwen pral chire ou nan dechikèt piti piti," mwen kase, rale mwa nan pye l ' yo. "Ou myeleu, degoutan bato rat." Li te wè kòlè a sou figi m ' ak te konnen mwen vle di ki sa mwen te di. Blòf a tantativ te sispann; li tonbe plat atè tankou yon kreve balon. "Fo pil," li te murmures hoarsely. 'Anba pon an.'
  
  
  Li, gade nan pon an nan batiman an. Li pa t ' trè long oswa lajè.
  
  
  "Montre m'," mwen te di. 'Byen vit!'Li te poked pa Reine nan mwa a, apre sa, li mennen m ' moute mach eskalye yo ak atravè pil la anwo sou pon an. Li te ale nan bò gòch la nan waf la, te mete m ajenou nan kwen an, epi yo te kòmanse leve pil la ak levye a kouche gen. Li gade l ' ak anpil atansyon, ak lè li te desine sou yon trimès nan kale a, li te demisyone pou pi devan.
  
  
  "Plannen nan levye yo ak kanpe dèyè," mwen te bay lòd.
  
  
  Lè li te obeyi li, li te ale nan kwen an nan pil la ak peered sou kote pil planch yo te. Machwè mwen fèrme nan kòlè. Yo mare l ' ti fi yo kouche nan ranje doub sou fo pil, plizyè pous pi ba pase se yon sèl la reyèl. Mwen estime ke te gen apeprè sis pous ant pon an ak leve soti vivan pil.
  
  
  "Gen tan pwan rès la nan ankadreman yo, ou bata," Turk la kase nan l'. "Men, prese moute!"
  
  
  Li te gade yo ak ki te fèt nan Luger sou nonm sa a jouk finalman, li louvri moute tout pave zòn nan epi li te desann nan de ranje nan yo te mare fanm. Nan total, ih te kenz oswa ven.
  
  
  "Pran soti ihs yon sèl nan yon tan," mwen te bay lòd. "Epi m' ta demare chak ti fi lè ou jwenn li soti."
  
  
  Mwen te prèske nan wheelhouse ak regarda nan volan an ke bareur te garanti lè li te vini jiska m'. Te kou a dwat, te gen pa gen okenn lòt bato nan je, se konsa li te kite helm la pou kont li. Ti fi, choke ak pè anpil lè yo t ' ap soti, yo te toujou mete rad ih te kidnape nan: gen kèk nan mini bèl, lòt moun nan jip ak kòsaj.
  
  
  "Mare moute mwa," li te di yon sèl ti fi, atravè Ewòp. 'Èske ou konprann lang angle?' Li nodded ak gagged kòmandan an ak menm bagay la tou kòd ki mare l'. Ti fi yo te rasanble nan chanm nan kontwòl ak gade nan m ' warily.
  
  
  "Mwen pa alantou ih nimewo," mwen te di. "Mwen isit la pou konsève pou ou. Ki moun ki konprann lang angle?
  
  
  Senk oswa sis ti fi a reponn, epi li te chwazi ti fi a ki moun ki te etidye, ki moun ki te tounen soti yo dwe Ilandè. Li te byen vit te di m ' ki jan li te rankontre yon Vwayaj-Gid Vwayaj reprezantan lè li te nan Lagrès. Li te fè antrevi ti fi ki moun ki reponn a yon anons nan yon Atèn jounal.
  
  
  Lòt moun te gen menm jan istwa sou sa yo rele job entèvyou ak lè sa a, yon figi-a-fas reyinyon yo nan ki yo te dekouvri ke ih te sezi, anjeneral, apre yo ta dwe te sedated. Te gen sis Ewopeyen an, kat Afriken, kat Chinwa ak twa ti fi Scandinavian. Pifò nan yo te pale yon ti kras angle, ak nan mitan tèt yo, yo pale yo lang anpil ke yo te kapab byen vit tradui yon lòt ak lòt, ak li yo yon ti tan di yo sa ih espere lè yo te rive nan Hassuk a dig prive.
  
  
  Kounye a ke yo te gratis, pè ak chòk la te pase byen vit. L ' te ranplase pa entans raj. Li te santi kòlè l ' leve vivan jan l te di yo tout bagay sou Hassuk nan operasyon. Yon fou plan yo te kòmanse pran fòm nan nan tèt mwen. Ti fi sa yo yo pa t ' òdinè; yo te ti fi ki moun ki te konnen lavi. Kèk nan yo te rive atravè tout ti bouk yo kotyè yo, pò maritim yo, kote yo te aprann pou temwayaj yon bato pandan y ap aprann mache a - kòt nan Iland, zile yo grèk, kòt la Afriken.
  
  
  "Ki moun ki ozalantou ou kapab kontwole batiman an?" Mwen te mande, ak ki te fèt moute yon pakèt moun sou men yo.
  
  
  "Ki moun ki ka kenbe sal la motè nan sa a basen fin vye granmoun kouri?" Yon pè nan men yo balanse.
  
  
  "Papa m' ak frè m ' te gen yon ti flòt nan mother nan Hebrides yo," yon sèl ti fi pran rele. "Motè a nan bato sa a se kounye a kouri. Li pa difisil yo wè ke nan mwa travay."
  
  
  Li, chuckled. Mwen te gen pa sèlman temwen, men tou, yon ekip de alye yo ki.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Ki moun ki alantou ou konnen ki jan yo manyen zam afe yo?" te tou leve soti vivan yon men kèk. Mwen te wè ak ap grandi eksitasyon ke li ta travay. Li sèlman pran yon kèk gason pou nou gide bato a fin vye granmoun.
  
  
  "Koute moute, tout moun," mwen te di. "Nou kapab travay ansanm ak trape Ibn Hasuk. Ki moun ki se k ap patisipe? '
  
  
  Mwen pa te etone yo lè yo rele byen fò tounen.
  
  
  "Oke, lè sa a, isit la se plan pou mwen," mwen te di. "Hassuk espere sa a minables basen waf nan mwa prive pò a nan bar la nan yon kèk èdtan. Sinon, li pral imedyatman panse a nan kouri ale. Lè sa a, li touye tout ti fi yo ke yo se kounye a nan kay la, ak lannwit. Mwen pa ka kite sa rive. Mwen vle Hassuk pou yo ale nan prizon oswa ki mouri, kèlkeswa sa ki, se konsa, lontan ke li pa lakòz nenpòt ki plis pwoblèm. Ekipaj bato a se mare anba yo. Gen ta dwe anpil nan rad gason an, ak mwen se asire w ke nou pral jwenn yon kantite lajan ki jis de zam sou tablo. Ou pote "Princess Nancy" nan pò a nan Bar Hassuk. Si li menm ak pèp li apwòch ou, tire yo ak touye kòm anpil jan ou kapab. Lè sa a, sispann nan mitan an nan gwo larivyè lefrat la jiskaske ou resevwa yon notifikasyon ki soti nan m'. Sa a pral ban m ' tan pou yo ale nan mwa palè ak kolekte rès la nan kle yo mwen bezwen kont Hassuk.
  
  
  Li te kanpe ak gade yo nan je. "Èske ou panse ou ka okipe li?" Mwen te mande l ' la.
  
  
  Yo te pran tou asire m ' ke li ta travay. Sa a ta dwe gen te travay twò. Hasuk a moun yo pral konplètman kenbe nan gad. Ak sa pa pral dwe premye moun ki prese reyini lame pou pou genyen. Istwa se plen de bagay sa yo. Li lapriyè yon ti tan, ak eksprime espwa a ke sa a ta kontinye jodi a.
  
  
  "Tout dwa," mwen te di. 'Kite yo jwenn te kòmanse. Pandan ke ou fè pati ou a, mwen gen li travay pou yo fè.
  
  
  Li te asiyen nan youn nan ti fi yo, yon ardan Swedish blond, yo dirèk. Yon ti franse fanm yo te pran volan an, ak yon Endonezyen-Chinwa ti fi yo te sèvi kòm yon vijilan ak navigatè. De fanm grèk te ale desann nan kite sal la motè. Nan mwens pase mwatye yon èdtan, an pil planch yo te ankò mete yo sou pon an, men fwa sa a, kòmandan lagad la ak ekipaj yo ki te anba a, anba fo pil. Nan yon metal kabinè a nan kabin kòmandan an, yo te jwenn fizi, dis mousketon ak anpil revolve. De moun ki mouri yo te unceremoniously jete deyò.
  
  
  Li te konklizyon ke mwen te ka jwenn yo Hassuk nan palè pi vit nan peyi yo. Li mete rad sou li nan yon sache ki gen yon lwil sou twal epi mache sou balistrad la nan l ' walson. Li te pran yon dènye gade nan Princess Nancy a nouvo ekip. Gen kèk nan ti fi yo te mete graj chemiz gason an, lòt moun ki kout double epi an jeneral, ak tout bagay te mete headdresses kache cheve nan tèt yo. Yo te sinistr, ame, ak fache.
  
  
  Li pa t ' lwen rivaj la. Li te sèk li byen vit nan solèy byen klere, lè sa a, abiye. Li carapace te mache sou yon pousyè wout la bò lanmè ak wè yon Arab nan Lwès rad yo, men ak wouj nan tradisyonèl tarbush sou tèt li, mete yon fin vye granmoun Ford kamyon pickup. Men l ' te leve soti vivan, epi li ralanti desann konsa ke li te kapab so nan machin nan. Depi mwen pa t 'di l' anyen, epi li te yon vyolasyon nan Arab etikèt yo pou poze kesyon, nou konn moute nan yon silans jiskaske li te wè pi popilè tower nan Ibn Hasukh nan palè parèt.
  
  
  Wout la koube andedan soti nan kòt la, se konsa, mwen pa t ' kapab wè la dig prive. Men, mwen te konnen li te dwe genyen. Mwen te remèsye m ' Bon Samariten an ak sote soti nan machin nan fin vye granmoun kòm nou pwoche bò Hassuk a nan byen imobilye. Mwen te kenbe l ' anba yon dat pye bwa a ak te panse sou ki jan pi bon yo jwenn atravè lè mwen te wè yon ti parad alantou de limouzin ak yon kamyon rale soti nan pòtay lavil la. Apre w fin kondwi sou wout la pou yon ti tan, yo te tounen sou yon plenn sandy yon kèk santèn mèt ale. Mwen te wè ardan figi a nan Hasuka nan backseat la nan machin a an premye. Mwen te konnen kote li te ale.
  
  
  Lè motorcade a te soti nan je, li kouri al nan pòtay lavil la. Mwen toujou te gen kalifikasyon yo ke Hassouk te ban m ' montre Al-Nassan, e kounye a, mwen te montre li ih de sentinel. Yo nodded ak kite m ' pase.
  
  
  Yon fwa andedan, li te kouri nan kay la, ak koridò a konekte premye moun ki dezyèm kay. Li vole desann eskalye yo nan kacho yo, epi li pran kouri nan mouye chanm. Lè li te antre yo, de nèg konfyans yo, yo te okipe ak yon sèl nan ti fi. Kontanple mwen diminuer mimmo nan yo nan mwen, Judy. Lè mwen te wè l', toujou sedated, apiye kont miray la, mwen plisman dola yo te kòmanse liv yo ak sekou.
  
  
  De nèg konfyans yo leve je yo, pou yon moman, lè sa a, te ale retounen nan travay, yo paske yo te itilize yo wè m ' bò kote. Li te ranmase pa yon moso nan fè tiyo kouche sou planche a, diminuer dèyè yo, ak leve ih tou de nan tè a ak yon sèl kònen. Li lage tòtire ti fi ak bese l ' dousman nan etaj la, lè sa a, lage Judy.
  
  
  Mwen te planifye yo pran l ' ale soti isit la epi voye li nan apatman li, men, mwen te wè ke sa a te enposib. Li te twò fin itilize, prèske san konesans, kontinye nan k ap viv sou pwòp tèt li. Li mete l ' desann ak anpil atansyon, lage de lòt ti fi yo nan sitèn lan, ak bese ih nan tè a kòm byen. Yo ta gen te gen pou omwen yon kèk èdtan. Li te nan plas la dwat. Si bagay sa yo jwenn nan pik yo, Hassuk ap gen men l ' plen. Li pa ta gen te panse nan bèt pòv nan li a kondane a prizon. Men koulye a, mwen te gen yon chans pou yo rantre nan mwa a nan kay la, kote li te konnen repons li te vle ta dwe jwenn. Li kouri al anwo kay, yo antre nan bilding prensipal la. Li te pran vòl moute eskalye a mab nan tèt la nan dezyèm etaj la, k ap grenpe de etap nan yon tan. Li kouri al nan Hassuk nan chanm, nan chanm nan k ap viv, chanm, ak etid. Mwen te wè yon ranje nan kabinèt alantou yon sèl miray, ak nan pati anba a, nètman anpile sou tèt yon lòt, dè santèn de wonn metal tanbou yo nan fim yo, yo chak ak enskripsyon ak kòd nan tout sou li.
  
  
  Mwen te jis sou yo gen tan pwan yon sèl ozalantou tanbou a lè loraj la nan echanj kout zam yo kraze silans la. Men, li pa t 'yon piki, epi li te santi yon koupi louvri atravè m' yo yon souflèt, ak lè sa a, yon bon bout kwi fwe vlope nan kou mwen. Mwen te trennen dèyè yo, ak jan li te tonbe nan tè a, li te wè yon gwo chòv figi a kanpe nan pòt la ak yon fwèt nan men l'.
  
  
  Li pa t ' kapab undone nan moso twal kamwazi a nan fwe a, epi mwen te fè pi byen m yo pa ka toufe sou yo. Thomas te vin nan direksyon m ' ak long, catlike pwogrè. Li te rive jwenn desann ak rale Reine soti nan pòch la anba mwen kaki levit, lè sa a, woule soti nan kònen la ak te santi fwe glise desann kou m. Mwen tande Thomas ronfle ak wè l ' voye jete Reine deyò fenèt la. Li te pran soti fwe l', li frape ankò. Mwen tounen vin nan moman sa a lè mwen te frape pa yon boule, yo koupe doulè, mwen tande yon terib, nonm peyi letiopi gwonde: De-te fè fas chacal! Mwen te desann nan sitèn lan, ak mwen te konnen li te ou.
  
  
  Li te fwete soti ankò, epi mwen te santi m doulè a ankò kòm fwe koupe gwo twou san fon nan do m ' yo. Li te rive nan pou l', men li te chire mwa a soti nan alantou bra mwen ak te nan direksyon m 'ankò e ankò kòm li te eseye dodge l' abati pouvwa. Li te yon ekspè sou bagay la modi, epi mwen konnen ke yon fwe renmen ke yo te kapab touye oswa domaje nenpòt moun ki pou lavi sa a ki nan men dwat.
  
  
  Mwen te eseye yo plonje pou l', men li te deplase byen vit ak byen fasil, ak se fwèt la frape m 'sou la tounen lakay ou ankò, ak lè sa a, mwen te santi li kòm fwèt la ki te anvlope nan kou m' ankò. Mwen woule sou do m, se pou Hugo glise nan palmis m', yo jete l ' nan pozisyon an. L', te wè talon vini nan lavi a nan yon ardan nonm peyi letiopi.
  
  
  Li panted lou, tonbe fwèt la, ak rale soti yon etwat ti kouto alantou kò l ' yo. Li te depoze zam yo dedeyezman. Li bese desann nan l 'ak mwa l' sou jenou l ' yo. Li te apiye lwen, men janm li yo te tankou pye bwadchenn. Mwa a se ale nan li yo ak te tonbe nan tè a anvan li te kapab touche kou m ak men l'. L', tande van an sifle lè li te manke, epi glise soti nan swe yo ki te bat. Mwen vlope m nan bra bò kote l 'cheviy ak rale, ak li te pèdi balans l' yo. Men, li te tounen sou de pye l ' jis kòm byen vit ke li, ak yon lòt frape ak pye klere sot pase mimmo fè fas a kòm kòb li te apiye lwen.
  
  
  Te gen san kouri otou blesi a nan Mwa a nan vant lan, men, Toma pa t ' sanble a yon avi. Li eskive kou pwochen l 'yo, men li te santi yon gwo fòs destriktif nan men l', li te tankou tonbe mas. Li te plane anba yon lòt bay kout pwen et lage yon dwat zen an pou mwa a nan manton nan yon pafè pozisyon. Li te gen yon piki egzat, ak tout fòs kouraj mwen dèyè li. Li bite, te kriye byen fò nan yon chèz, te tonbe sou li, epi kraze li. Yon moun ki òdinè nan machwè ta gen te kase ak yo ta gen te frape deyò pou asire w, men, jeyan nonm peyi letiopi leve nan pye l', kwake yon ti kras pi dousman. Li te kenbe sou yon sèl pye yo nan chèz sa yo ki te jis te fè aksidan.
  
  
  Li rive jiska m', kenbe chèz janm nan men dwat li ak men gòch li sou vant li. Blesi yo enflije pa Hugo te kòmanse yo pran efè. Thomas pase kouto chèz la nan janm, yon souflèt terib ki ta gen kase bra m si mwa a te gen te eseye detourner li. Li ta ka sèlman dodge ak plonje nan ankò kòm li te pase kouto chèz la janm retounen lakay yo epi soti nan gwo ark. Menm lè a, yon dechaj nan vaksen rang soti nan distans la, lè sa a, yon lòt ak yon lòt. Gwo nonm peyi letiopi sarepta pou yon dezyèm fann ak koute ak men l 'sou la leve soti vivan janm nan chèz l' yo. Mwen pa bezwen plis pase sa dolly dezyèm. Mwa a te pwan l 'pa bra, file l' alantou nan yon judo priz, epi li te pran vòl sou tèt mwen ak tonbe tankou yon pye bwa ki tonbe. Sal la tranble. Li leve yon janm chèz ak jifle l ' ego difisil nan lestomak la. Li clutched l 'pi ba kò a ak tou de men, ak doulè sere figi l' yo. Chèz l 'janm vin pou desann ankò, men fwa sa a ak yon kalòt di nan kou ke li te rive nan jenou l' yo.
  
  
  Li te tonbe pi devan, aletman nan doulè. Kenbe tèt li nan yon men, li te kòmanse jwenn moute kòm li chèz janm frape mwa l ' ankò nan zo bwa tèt la. Li te jele pou yon dezyèm fwa, lè sa a, tonbe ak mwatye woule sou. Li te fini, mwa a nan frizè je yo te an silans prèv nan mwa a lanmò. Fiziyad la kontinye, e li te souri nan li. Ekipaj la nan Princess la Nancy te tounen nan plas apwopriye yo. Avèk l ' nan yon gwo wotè, Hassuka ta dwe definitivman yon sib fasil chak. Li te demisyone sou Thomas ak te ale nan ranpli kabinèt kont miray la.
  
  
  Li louvri tiwa a ak gade nan kat yo, chwazi youn nan o aza. "Smith, Josh, X-22." Li, gade nan fim nan dwoum, yo, ki te wè Odin ak X-22 ekri sou li, epi yo pran l ' leve. Mwen te vire alantou li, videyo-yo ak te wè yon nonm yo fwete yon fanm Chinwa, ak yon Afriken ti fi fwete yon mwa. Tout twa nan yo te toutouni. Pwochen figi a montre yon nonm yo mete yon kawotchou kawotchou nan yon fanm Chinwa. Ak te gen plis nan sa a bote.
  
  
  Tanbou la ranplase li ak chwazi yon non diferan ki soti nan kat la katalòg: "Remou, Pierre, fwansè Enèji Atomik Komisyon an." Fim nan mwa a nimewo a te H -, 7yèm, ak nan mwa a tanbou sa, li te jwenn li pa fim o nen an ak de ti fi yo pa gen plis pase dis oswa douz disip yo. Li te pran kasèt la epi yo kontinye ap chache nan kat la katalòg.
  
  
  Li te jwenn non yo ke li te konnen, moun nan anpil peyi, moun pwisan yo, minis, depite, espyonaj ajan, manm nan Kongrè a, moun ki nan pozisyon enpòtan nan biwo entènasyonal, ak yon lame antye nan pi piti non yo nan ki pi piti posts gouvènman an. Sa a sistèm kat ki kouvri prèske tout peyi yo nan Ewòp, amerik di Nò ak Sid Amerik, Lazi ak Lafrik.
  
  
  Sa yo te moun Hassuk te bloke, eksplwate, ak ki konekte nan ti fi l 'yo, l' erotik espesyalis. Sa yo ki te mèt yo, ki moun ki te aktyèlman esklav mare nan Hassuk. Men, li te jis chantaj? Li pa t 'sanble dwa, epi mwen te panse sou li lè m' te tande a sire atè a nan machin kawotchou deyò.
  
  
  L', te ale nan fenèt la. Li te kamyon an mwen ta wè l ' mennen nan machine pou Princess la Nancy . Pòt la pase kouto louvri, ak yon ardan Swedish blond fanm vole soti nan machin lan, ki te swiv pa de ti fi lòt. Ih rele soti nan l ' ak kouri desann pou rankontre ih. "Ou ta naje nan mitan an nan gwo larivyè lefrat la ak drop jete lank," mwen te di. 'Ki sa ki te pase?'
  
  
  "Nou pa t' gen pou yo kite," blond a reponn. "Yo tout ap mouri oubyen kouri. Nou gen tout bagay, men sa a ak gwo grès yon sèl.
  
  
  "Hassuka," mwen te di grimly.
  
  
  "Nan premye plan an te tire, li te resevwa nan machin l', ak disparèt, kite lòt moun yo dèyè."
  
  
  'Modi li!'Li te di. "Ale tounen nan bato a e rete la a jiskaske ou resevwa yon notifikasyon ki soti nan m'. Mwen pral eseye jwenn li. Pran m ' nan wout prensipal la."
  
  
  Yo mete l ' nan kamyon an epi nou te kondwi nan pòtay lavil la. Sentinel yo, tande vaksen yo, te santi ke jwèt la te plis pase, ak disparèt. Osi lwen ke mwen konnen, nan kèk ki rete nèg konfyans yo, yo te kapab kite kay la. Yo te ti fri. Men, prensipal la barracuda te toujou nan gwo. Li vole soti nan kamyon an ke nou te resevwa soti sou wout prensipal la ak ti fi yo te kondwi nan lanmè a.
  
  
  Wout la yo te kounye a plen ak blan-vlope pèlren. Dènye jou a nan Hajj la te gen 24 èdtan pita. Gen kèk nan pèlren yo te te pote sou bwanka, lòt moun limped sou beki, pifò te mache ak parèy yo pèlren, yon kouran nan blan-vlope moun trans pa relijye yo zèl.
  
  
  Li gade desann wout la, espere wè Hassuk a limo. Si li te eseye chape la nan sa a pouki tout bri, li ta gen pou avanse dousman. Koki li se pote pèlren nan yon direksyon ki nan yon gwoup moun ak twa polisye. Yon ti kras pi lwen sou li a, mwen te wè yon MIZILMAN-SÈLMAN siy. Sakre nan otèl la an antye rezon, li te kounye a cordoned koupe pou fidèl la, ak petisyon pou pelerinaj la te gen yo dwe siyen ak Kaakli, relijye majistra.
  
  
  Lè l', pwoche bò polis la, l', te wè yo ke yo te kanpe bò kote yon nonm ki moun ki te toutouni eksepte pou yon pè nan walson. Li te di lapolis la ke yon moun trennen mwa sou pyès devan kay la epi yo te pran lwen l ' ihram, yon senp blan pilgrim a rad.
  
  
  Li pa stahl ap tann yo tande plis. Li pa t ' sa nesesè. Li t ap goumen pou bò a nan wout la epi kouri sot pase yo mimmo a tou dousman avanse pou ranje yo nan pèlren, tout gade menm bagay la tou nan blan yo ihrams, ak jan l ' koki a, foul moun yo te grandi dans. Li te pase a Mizilman yo-se SÈLMAN siyen ki endike yon rezève plas la repoze ak gade nan gason ak fanm chita sou la ' kapab fè pitit zèb mouri. Mwen li pran kouri, mwen gòj sèk soti nan chalè a ak nwaj nan pousyè tè ap monte dè santèn de milye de pye yo.
  
  
  Li te wè yon ti vilaj, yon kèk labou kay la sou swa bò nan wout prensipal la, ki kote nan vilaj yo pa t travay yo. Ak lè sa a mwa te wè l', yon figi grès apèn kouvri pa ihram, ap mache sou lòt bò a nan wout la, kap tounen nèrveu. Li pa t 'gade nan bon direksyon an ankò, men lè m 'pwoche bò kote l', menm lòtbò lari a, li te wè m ' e yo te sispann. Li te sou yo pouse nan gwo foul moun lè li te leve soti vivan vwa l ' ak yon gwonde fache. "Frè m'!" li te pran rele. "Nou gen yon enkwayan. Gen se yon sèl la isit la ki moun ki defiles non an nan Allah." Li pwente nan m', ak dè milye de atak konpetans pwen yo te trase. Te gen yon gran silans, ki byen vit tounen nan fache mutterings. "Se la li se!" pran rele Hassuk. "Yon payen, yon kirye infidèl soti nan yon lòt peyi ki te swiv m' isit la nan metye m ' pou tout tan. Gade nan l', li pa t ' menm mete yon mak a, li te ri nan apa pou bondye nou an konfyans nan bondye."
  
  
  Yon gwonde te eklate tankou yon bouyi vòlkan. Li te pran yon sèl gade nan kòlè Hassuk te deklannche ak kouri. Li te tounen sa yo deja emosyonèlman ensiste pou pèlren nan yon foul moun k ' ap vanje. Sa a se pa tan an pou demanti, deklarasyon, oswa li fè tantativ nan refi. Foul moun yo danjere, li se toujou menm bagay la tou tout kote, ak sa a gwo foul moun te ale nan chire m ' apa.
  
  
  Mwen li pran kouri pou kay yo ti vilaj, ak avantaj la sèlman mwen te gen te ke moun nan foul la te fwape nan chak lòt nan yo éfréné dezi a gen tan pwan m'. Men, yo yo gaye toupatou ak fouye chak kay jwenn mwen. Urleman yo ak urleman yo te yon tèt chaje hum, yon gwonde nan anvan tout koreksyon, enkontwolab emosyon. Li li pran kouri nan kay la, lè sa a, nan nan konmansman an nan la dezyèm ak jiska twazyèm. Twazyèm kay la te ekèstr yo, epi li kouche zèb.
  
  
  Deyò, shaggy tande l 'kouri ak rele kòm foul moun yo te plen ti bouk la, ak li te kapab imajine Hassuk a satisfè, lwil grin kòm li yo te tounen ak te dirije tounen nan byen imobilye l' yo. Kounye a ke mwen te gen yo kache soti nan foul moun yo madding yo epi yo dwe asire w ke mwen ta dwe jwenn ak chire dechikèt, li te kapab vini tounen, ranmase sinema l ' ak kat, yo epi yo kòmanse yon nouvo biznis, yon lòt kote. Li te tout pou gremesi. Li pral kouri byen lwen pou yo e yo kontinye sa l ap fè.
  
  
  Son an nan trote mak pye yo te apwoche. Blan-rekouvèr figi yo klere nan pòt ki estab, ak foul moun yo kouri retounen ak lide ak yo te kòmanse chèche kay yo youn pa youn. Toudenkou, yon fanm nan yon nwa rido ki te sispann nan pòt la. Nah te gen yon panyen nan dat sou tèt li ak te kap soti nan kriyan foul moun yo.
  
  
  San yo pa yon mo, li bese tèt li, diminuer sou li, ak mete men l ' sou bouch li. Nan yon sèl mouvman rapid, li trennen l ' pi plis nan ki estab. Li te pèdi konsyans e yo te mare l levit chemiz manch. Nan mwens pase yon minit, yon nwa-klè figi soti alantou a ki estab ak yon panyen nan dat sou li yo tounen ak yo te mache tou dousman, respire, tankou Arab fanm, avèk lespwa ke madichon panyen ta rete nan plas.
  
  
  Li te fè wout li serenite nan sove foul moun yo, yo jere yo rale sou bò a nan wout la, epi yo te mache mimmo ranje yo nan pèlren tounen nan Hassuk nan kay la. Li te kenbe ap mache tou dousman, piti piti, répwésyon ankouraje a pou li kouri. Li pa t 'vle kòmanse yon lòt revòlt oswa kite polis la kenbe m'. Te gen pa gen tan pou abityèl yo kesyon ak repons yo.
  
  
  Se konsa, mwen te kenbe ap mache piti piti jiskaske mwen te rive nan teren yo nan Hassuk a nan byen imobilye. Lè sa a, panyen an la a jete l lwen, chire koupe an dra yo ak rad yo, ak li pran kouri nan kay la. Li moute eskalye a mab nan silans. Li te tande mou klike sou yo ak metal. Yo te fim nan dwoum, yo, ak lè li te antre nan sal la, Hassuk vire alantou. Gwo nonm peyi letiopi toujou mete fikse nan nou ak mouri, unseeing je, ak Hassuk toujou te mete yo vòlè li ihram.
  
  
  "Li nan plis pase, gen anpil grès dèryèr," mwen di piti / ba.
  
  
  "Mwen pa kwè ke li," li te di, ak lè sa a zam la kenbe l ' nan je yo. "Li pouvwa dwe plis pase pou ou, men li la pa sou la pou m'." Mwen te mache nan sal la epi fè yon ti sèk, men li balanse zam la nan m'.
  
  
  "Se pa pou tout tan," li te di. Li te tounen nan fenèt la, ak li te sou yon sèt-mèt gout nan zèb la anba. Chèz la sou ki li te mete film nan dwoum, yo te nan rive, men li te gen yon zam ak te bloke.
  
  
  "Mwen te di, ou se yon etonan entelijan ajan," Hassuk admèt. "Mwen regrèt ke ou pa t' konsa malonèt jan yo rantre nan m'. Li te vo li.
  
  
  "Chantaj pa ta dwe konsa enteresan," mwen te di, voye l ' garnier an. Li ri.
  
  
  'Chantaj? li te di, gwo twou san fon li ri eko nan chanm nan. "Natirèlman, chantaj se yon pati nan li, men li la pa sèlman sou lajan, mwen renmen anpil."
  
  
  Mwen te mande l ' la. 'Poukisa?'
  
  
  "Ou te wè m' dosye, epi ou konnen ki jan enpòtan kèk alantou kliyan mwen yo," li te di. "Tout moun alantou yo te ak anpil atansyon chwazi apre yo fin li te vin konnen ke yo te gen feblès. Pa kenbe sou moun sa yo, mwen ka kòmande sou mond lan soti nan dèyè sèn yo, Carter. Mwen ka fè mond pwòp mwen. Mwen kapab fè tout kalite bagay sa yo, epi yo pa fè ih. Mwen ka gen yon enfliyans, yon silans, kache enfliyans, sou tout gouvènman yo ak zafè lemonn. Ak ranplase yo chak nan ki pi gran moun ki bò kote m', mwen gen pi piti moun ke li te soumèt devan."
  
  
  Alexander te gen yon mwa-sere plan an. Pouvwa-dèyè-an-fotèy sendwòm. Rale strings yo ta gen te plezi pou em, epi pa gen okenn dout li ta gen kòm anvi jan otèl la. Nan kou li te fou, ak nan kou li te kapab te fè ekzakteman ki sa li te di si l ' te te gen chans lan. Li pa ta dwe se konsa wouldnt difisil. Moun yo li te kontwole yo te fè desizyon ki baze sou mwa yo nan menas yo. Pou yo, li te pè pou yo pèdi sa ki li te dejwe, pè a nan pèdi l ' karyè, repitasyon, ak, nan anpil ka, lyen fanmi yo. Epi se konsa tout moun ki bò kote yo pral obeyi mèt yo nan plas yo, ak komès esklav la nan peyi Arabi yo ap vin yon komès esklav pou lemonn antye.
  
  
  Hassuk je pouse lwen pou yon moman, pa gen okenn dout konsantre sou plan l ' pou tan kap vini an. Mwen sèlman te gen yon ti tan repo. Bliye li, ou gen anpil grès bata. Li kouri dèyè li yon chèz janm yo. Fim nan tanbou clattered nan etaj la. Hasuk a kontanple otomatikman deplase yo, ak li te plane pou pi devan, anba zam la. Zam la te kriye byen fò, a goch pès do m', ak mwen te santi m cho san flo soti.
  
  
  Objektif mwen frape nan mwa a nan gwo lavi, epi nou frape yon chèz ansanm. Mwa te pwan men l ak zam epi yo te pwan li difisil ase yo vire mwa ozalantou yo ak slam mwa-gwosè figi ou kont miray la. Li te panse li te ale nan lage zam la, men li pa t', ak kouri atravè sal la, lè li te kraze nan miray ranpa yo. L', te plane nan fenèt la kòm Mwa a te kòmanse dezyèm piki a, epi li rate. Li te fè yon tono, ak sa ki-ki jan li te ateri sou de pye l ' yo. Reine te kouche sou zèb la kote Thomas te voye jete l'. Yon Luger te pwan l', file alantou, e yo te tire nan yon gwo figi nan Hassuk ki te parèt nan fenèt la. Mwen te tire twa vaksen yo, epi yo tout frape m kareman nan sa epè nan kòf lestomak. Mwen te wè l ' rive jouk nan machwè gout, ak yon wouj tach yo gaye toupatou nan yo vòlè li blan ihram. Li te tonbe pi devan ak ban pou laprès, mwatye apiye tounen sou fenèt la, tresayir pou yon moman, lè sa a, te jele, mwatye toutouni nan forè a nan kò.
  
  
  Mwen mete l 'nan Wilhelmina nan pòch epi toudenkou reyalize ke kò m' ached nan chak selil, ak ki mwen te trè, trè fatige. Li te mache nan trankil nan kay la, pran moute telefòn nan, epi yo te rele US Konsila. Li te itilize nan kòd idantifikasyon RACH ak yon ti tan di ou istwa a, lè sa a, mande ih kontakte Hawk ak gid sa a kòm anpil moun ke posib.
  
  
  L', tande machin yo vini nan pòtay lavil la, epi yo te ale desann, kote mwen te wè yon kamyon ak Odin Poe limos yo, kote Prensès Nancy a ekip, ekip mwen an, tonbe. Li te di fi sa ki te rive, epi yo te pwomèt yo rete tann isit la jouk nan konsila anplwaye a te rive. Tout moun ap gen pwòp istwa yo. Lè sa a, li te ale desann, jete nan yon cape sou ti fi a ti kras, ki moun ki te toujou san konesans, epi yo pote l ' deyò. Swedish ti fi te kondwi nou nan Judy a nan apatman an ak lè sa a, te vin tounen nan rete tann pou chèf yo.
  
  
  Judy benyen l ' nan dlo tyèd e ak rele doktè a. Lè li te rive, li te prezante tèt li pou li yo ak te di em istwa a tout antye ki em bezwen konnen yo nan lòd yo trete li. Apre li te kite, li te byen ta nan aswè a anvan li leve. Li se sel kap vini an pou kabann lan. L 'je wonn, yo te ranpli ak bagay mwen pa t 'konprann, regardant tounen nan m'.
  
  
  "Li nan plis pase," mwen di piti / ba. "Apre sa, mwen se konsa regrèt sou sa ki ou te ale nan, Judy. Mwen pa ka di ki jan regrèt mwen am."
  
  
  Li te gade alantou li, konsantre sou bagay sa yo abitye nan apatman l', ak lè sa a, gade tounen nan m'. Li pa t 'di anyen, men, te gen lapenn nan je l'. Li leve, patted men l', epi kite. Doktè a te vini l 'chak jou, epi li te bay m' yon rapò, ak 24 èdtan apre mwen toudenkou te gen yon vizitè ki moun ki te moulen yon eten siga.
  
  
  "Mwen te gen pou vini," li te di. "Diskisyon sou la an komen nan fim. Nou kalkile li soti. Chak moun sa a nan dosye a te resevwa yon orijinal fim ak yon lèt ki soti nan RACH.
  
  
  "Yon lèt pou mande ih pou chanje abitid li yo, mwen pran l?"
  
  
  "Sa a sètènman enplisit," Hawke te di. 'Li di se konsa anpil nan yo ke yo ka gen kè kontan yo ke yo yo gratis ankò, gras a youn nan ajan nou yo."
  
  
  "Gwo Liberateur la," mwen murmures.
  
  
  "Moun ki pi enpòtan nan ki pi sansib pozisyon yo, nan kou, kontwole pa pwòp gouvènman yo," Hawke te ajoute. "Ki kote yo kwè li nesesè, medikal ak sikyatrik swen yo pral ofri."
  
  
  Malfini sèlman rete la pou yon jou, ak dous bèt yo ofri bay kite m ' rete pou yon pandan y ap jouk Judy refè yon ti kras. "Mete sou kote nan yon lòt jou osinon de jou," li te di magnanimously. Finalman, nou ' re finished mwa nan prèske de dimanch yo.
  
  
  Mwen te kòmanse panse ke li pa t ' ase. Mwen sèlman te tande doktè a rapò sou, men Judy tande pawòl nou yo. Fen yon jou lannwit, li te pou kont li nan chanm otèl la kote li te rete lè te gen yon frape nan pòt la. Li te di, gade nan m 'avè l' gwo je wonn. Li vin nan san yo pa di anyen, epi mwen gade l ' kanpe nan sal la nan yon trè chik ak trè rezèv tanpon fanm rad vlope alantou woz swa.
  
  
  "Ou gade bèl, Judy," mwen te di. "Mwen byen kontan sou li. Li trè kontan.'
  
  
  "Deyò a se geri," li te di dousman. "Li pran plis tan andedan an. Pafwa li pa geri nan tout. Mwen te panse li pa t ' travay pou mwen."
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Men, li travay?"
  
  
  "Mwen te panse yon anpil," li te di yo oserye. "Nan premye fwa, mwen te wè pa gen okenn rezon ki fè yo padonnen ou. Ou itilize m ' fè eksprè ak fè espre. Mwen te konnen ou pa t 'vle kite m' ale nan sa ki te pase m'. Ou te gen yo, li te konnen ke. Men, gen kèk moun ki pa ta dwe kapab konprann m'. Yo ta panse nan m ' kòm yon moun yo te, yon moun yo te. Men, ou pa t', ak mwen te rayi ou pou li. Men, lè mwen te resevwa pi bon, mwen te panse sou li e te kòmanse pou yo konprann ou. Mwen panse ke ou te panse sou m 'yo, sou sa yo te fè m'."
  
  
  "Mwen te fè mal tou, Judy," mwen di dousman, pran men l'. "Men, mwen genyen li."
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Bouro
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Bouro
  
  
  Dedye a manm nan Etazini an Eta Sèvis Sekrè
  
  
  Chapit la an premye.
  
  
  U. S. N. Paycock te dènye a nan lou misil kwazyè nan Sid Pasifik la Jwenti Defans Flòt. Li te fèt katòz san moun, te peze douz mil tòn, gi sis 8-pous zam ak de jimo rokèt ekipe ak LV "Tèrye" supèrsonik misil. Jimo rokèt ka lansman de misil yo pou chak lans chak trant segonn. Yo te kapab lanse kat wokèt nan uit-dizyèm nan yon dezyèm fwa. U. S. N. Paycock te yon gwo kovèti pou konba ak pri a $ 225 milyon dola.
  
  
  Sou nwit la la nan mwa jen 4, 1969, li koupe atravè ténèbres nan yon prèske moonless lannwit nan Sid Pasifik la. Moun ki sou fèmen pon te kapab detanzantan wè fè nwa a mas yo nan lòt bagay k ap patisipe nan jwenti Ostralyen-Ameriken naval manèv. Kapitèn Wilbur Kontremèt te sou pon an, ap gade tankou coxswain nan mwa a yo te kòmanse dousman pò siy, jan sa nesesè, pou Rivnenskaya nan 0 èdtan ak kenz minit. Tout bato yo te san yo pa k ap deplase limyè, nan kondisyon konba, ak rada a, kap nan li yo vèt ekran, dezaprouve.
  
  
  "Bato a ap apwoche nou sou pò bò, mesye," li te di byen fò. Kapitèn Kontremèt gade deyò fenèt la ak wè gwo èstime nan Ostralyen konpayi asirans avyon Downing, youn nan Ostrali a Majestic-klas transpòtè, ki chaje ak ven mil tòn. . Li te konkli ke li ta ka balans yon ti kras.
  
  
  "Kenbe kou ou," li te di nan bareur a, ki moun ki te fè sa. Lè sa a, akòz yon dezas toudenkou nan lanmè a, gwo mas nan konpayi asirans lan avyon frape Etazini yo. Paycock se nan mitan an nan kannòt la nan vant, k ap deplase nan nah tankou yon kouto k ap deplase nan bè. Moun pete rele, motè yo te eksploze, maren yo plonje nan lanmè a, ap eseye s ' étendre flanm dife sa a ap vale tèren ih kò yo. Kòm yon rezilta nan piki a, batiman an nan sistèm elektrik la te detwi, epi li te enposib fèmen tout klwazon yo manyèlman. U. S. N. Paycock byen vit tonbe. Te gen moun ki sove, men se pa anpil.
  
  
  Abò Ostralyen konpayi asirans avyon Grès Cape pran toucher la nan aksidan an, ak nan mwa klwazon yo te byen vit fèmen. Sou pon an, Radarman apiye tèt li kont ekran an nan enstriman l ' yo, ap eseye nwaye soti nan son yo nan moun yo mouri deyò. Mwa a te non Burton Ford, ak pandan yon baz naval ankèt, li te revele ke nan mwa ekran rada a montre yon gwo distans ki genyen ant bato yo. Li te konkli ke rada a ta dwe misread, ki elektwonik je yo pa ta ka travay byen, epi ki evidan neglijans te akseptab. Men, Burton Ford te nonm sa a asiyen nan kontwòl ak entèprete elektwonik je siyal yo ki ta gid la jeyan konpayi asirans la.
  
  
  Yon mwa pita, prèske yon jou pita, la jwenti manèv militè nan Etazini Pasifik Defans Alliance te pran plas sou bèl plaj blan nan Papua. Blan fòs, "atakan", yo te etabli yon pye. Ble a Defans Fòs, ki anba lòd yo nan pi Gwo Ronald Singleton nan Ostrali, te pi wo pase a ranje mòn yo ap rete tann yon airstrike pa li yo defans avyon. Sou bò dwat la nan plaj yo te twoup yo nan New Zeland ak Filipin nan; sou bò goch la, Ameriken yo - avèk sipò a nan Grann Bretay. Ostralyen Air Force avyon te ekipe ak ap viv bonm yo ke yo jete yo nan lanmè a nan pre-detèmine objektif yo. Si objektif yo te frape, yo chak defèt te synonym nan yon pre-detèmine kantite a nan "s" twoup frape soti ak te kredite yo defansè yo.
  
  
  Li te yon jistis tipik nan fè egzèsis la nan jwèt lagè. Pi gwo Ronald Singleton, kòmandan nan Ostralyen Defans Fòs, tcheke syèl la pou l ' avyon, ak toudenkou li te wè ke yo te pran momantòm. Èskwad lidè, k ap monte wo, te bay lòd yo lage bonm, ak èskwad a te swiv kostim. Pi gwo Singleton gade leve, li wè ti objè, ap grandi pi gwo nan dolly segonn, tonbe nan rivaj la. Ih loraj te ponctué pa urleman yo nan konplètman prepare ak san pwoteksyon moun ki sou plaj yo.
  
  
  "Se pa isit la, ou kondane moun san konprann!"la pi gwo yo rele byen fò nan radyo. "Sispann ih, pran ayè!" li rele byen fò nan radyo a post lòd. "Sispann ih! Yo lage bonm yo twò bonè!"
  
  
  Men, pa gen okenn jeyan men yo te kapab kenbe trè danjere bonm yo vole nan lè a, pa gen okenn majik lòd, ki ta ka rele ih tounen. Anbilans te pran kò yo ale pou èdtan - kò kase, kadav yo. Sa yo yo te New Zeland, angle, Filipino ak Ameriken enstriman mizik.
  
  
  Non an nan Ostralyen èskwad kòmandan te Lyetnan Dodd Dempster, ak nan qui ankèt, li te temwaye ke mwa òdinatè te bay erè nan kalkil tan, distans la, ak tè a vitès, ak ke yon enstriman defayans te sa ki lakòz ego prematireman "reyajiste non an plen". "lòd. Lyetnan Dempster di Mwa a vizyèl obsèvasyon nan plaj la te mou. Pa gen plis akizasyon fòmèl yo te depoze annatant kontinyasyon nan ankèt la. Men, fache akizasyon yo te pran vòl nan lè a, sitou akòz neglijans atitid ak efikas operasyon sou pati nan Ostralyen nan lè a,
  
  
  sitou paske nan neglijans atitid ak efikas operasyon nan Ostralyen lòd. Te gen yon anpil plis chofe konvèsasyon koulis pase yo te enkli sou dosye a. Yon sèten kantite moun nou te wont nan Ostralyen.
  
  
  Twazyèm ensidan ki te fèt nan mwa septanm nan pandan yon Ostralyen-Britanik jaden egzèsis pwograme sis mwa de sa. Fè egzèsis konsène pwoteksyon an nan fiks enstalasyon - nan ka sa a, yon minisyon faktori plant nan nò Claremont nan Queensland. Britanik yo te plase nan wòl nan defansè, ak liy lan nan Ostralyen tank yo te deplase nan direksyon pou defansè yo, ki moun ki te gwoupe nan nan devan ak dèyè prensipal la ekipman pou de minisyon ap viv andedan ki ba-covert bilding yo. Yo te konn itilize nouvo, gwo, vit tank yo, ak nan yon pre-detèmine moman sa a, tank yo ta vire toutotou ak fè bak, swa ranpli yo fo objektif oswa li pap resevwa yo fè sa.
  
  
  Liy nan clanking dragon te kòmanse vire a, tout men, yonn sou bò dwat la fas, youn ki sot pase a alantou liy. Observateur yo te ap tann pou chofè a pou donte li yo ak metal mons. Olye de sa, yo te wè tèt kale a louvri, ak nonm sa a vole soti nan forecastle, tonbe nan yon woule tono, ak grenpe moute sou de pye l ' yo, ki fè yon sekirite liy. Li te menm bagay la ak pi fò nan tap asiste lè gwo tank te dirije ouvètman pou depo minisyon.
  
  
  Èstime nan twoup yo Britanik gwoupe sou lòt bò a nan bilding lan pa t ' reyalize sa k t ap pase jiskaske tank la te fè aksidan nan yon ap viv minisyon depo. Tout otèl la, nan yon pete nan fedatifis eksploze fran alantou inferno la. Yon fwa ankò, anbilans t ap travay lè siplemantè, pran lwen moun ki mouri ak blese. Yon fwa ankò, vwa yo nan kòlè yo te grandi pi fò ak pi plis mande.
  
  
  Chofè a nan tank la rapòte ke l ' volan te blokis. Pa gen okenn prèv ki montre rete yo tès mwa a istwa. Mwa a te revoke soti nan sèvis la pou pèdi tèt li ak panik lè l ' ta dwe gen te eseye sispann li rezèvwa nan tan. Non l ' te John Dawsey. Men lekòl lage pi l 'pa t' kalme fache vwa. Epi li pa t ' pote tounen a mouri Britanik sòlda yo.
  
  
  Twa trajedi - ak sa, mwen wè l 'ankò, byen, menm jan yo te pase a - jis tankou nan jou yo nan biwo a, apre Malfini yo rele m'. Tout detay yo te rete grave nan memwa mwen. Li wè klip nan tout fim sa yo ke yo te disponib nan kèk ka. Mwen li istwa yo nan dè santèn de temwen yo ak patisipan yo. Mwen dijere dè milye de paj nan rapò a, rapò, yo ak deklarasyon temwen. Je yo ak mo yo nan lòt moun te fè l ' santi kòm si li te sou tout moun alantou yo.
  
  
  Yon gwo BOAC avyon te sou tè a nan Brisbane lè li wè limyè yo kliyotant a nan kapital Ostralyen. Men, jan nou plonje pi ba a, li te sonje ankò de RACH katye jeneral nan Dupont Sèk, Washington, DC. Mwa a nan New England Minis la tane fè fas a deman mwa a nan RACH la Operasyon chèf nan wòl.
  
  
  "Li ta sanble ke la Ostralyen vle detwi tout modi Sid Pasifik la Defans Alyans lan," li te di.
  
  
  "Sa a se estipid," li te kòmante. "Oke, sa a se prensipal la defans kont Chinwa Kominis yo."
  
  
  "Li pa enpòtan si yo vle detwi mwa a, oubyen si yo soufri yon atak nan jigantèsk ensifizans, menm koule a se reyalize," Hawk kase. "Ou se lekti konfidansyèl rapò a tache nan materyèl sa yo mwen te bay ou. Tout travayè yo ' alliance vote-vote yo pral tonbe apa. Men, toujou, Ostralyen yo pa gen sispann sa a kalite bagay ak pa t ' jwenn repons ki satisfezan a Corkscrew a kesyon sou poukisa erè yo te fèt. Tout efò, tan, travay, ak dè milyon te depanse nan Etazini yo bati sa a serye, k ap travay defans, vote-vote, yo pral eksploze devan je nou. Mwen vle ou pou yo vini byen vit, epi jwenn konnen ki sa ki k ap pase sou."
  
  
  "Nenpòt lòt bagay?" Mwen te mande l ' la. Ane sa yo nan travay ak Malfini a te fè m aprann yon bagay. Li pa t 'voye m' oswa nenpòt lòt tèt RACH ajan sou endefiniman defini misyon yo. Te gen toujou yon bagay konkrè, pa gen pwoblèm ki jan ensiyifyan li te sanble yo ban nou, ki mete mwa a nan kategori a nan "sipoze". M apiye tounen nan chèz m ' kòm li te regardant nan plafon an ak unwrapped yon siga fre, ki li souse olye ke fimen.
  
  
  "De mwa de sa, kò a nan yon nonm Chinwa yo te lave sou rivaj la nan yon pwen tou pre Hinchinbrook Zile a ansanm Great Baryè Reef. Nen te mete kovèti pou otonòm, ak otopsi a te montre ke li te mouri nan yon anbolik."
  
  
  "Sa a endike ke li te opere soti nan yon soumaren, epi yo pa t' byen dekonprimra mwa a soti nan dènye a sòti a," li te kòmante, réfléchisan awotvwa.
  
  
  "Li te gen senkant mil dola nan Ostralyen liv sou li plonje senti," li te di. Li jis bò gòch la mwa a pa gen e ap gade m ' ranmase ego e ak moulen.
  
  
  "Louvri moute yon antye box Pandora a nan posiblite, pa li?" "Nenpòt aksyon plis?"
  
  
  "Li nan oke, osi lontan ke ou pa vle yo sèvi ak imajinasyon ou epi ou pa ap ale nenpòt kote," li te reponn. Li te refere li a twa toudenkou trajik aksidan, nou pa mansyone ke. "Pi gwo Rothwell nan Ostralyen Entèlijans te enfòme ke ou se sou wout ou.
  
  
  Mwa katye jeneral-apatman nan yon sal nan Ayr sou kòt la. Li se byen kontan ou te vin, kidonk, ou pa pral gen nenpòt pwoblèm. Li asire w ke li pral di ou. pou nenpòt ki detay ou vle. Tout bagay sa a "se konsa ke barbarism li te rele nou an mityèl misterye opozan. Bouro yo."
  
  
  Li leve. "Ki sa ki si li nan jis kèk modi ensifizans?" Mwen te mande l ' la.
  
  
  Malfini regardant nan m', l 'je lekspresyon, l' fè fas gen anpil wòch. "Mwen pral sezi," li te di. "Mwen pa te etone pa l' pou yon tan long."
  
  
  Lide mande l ' rple etenn lè a gwo avyon an te ateri nan Brisbane, men, lide li te toujou panse sou siyifikasyon an nan twa evènman trajik ki te pase. Twa aksidan, chak nan yo ki lakòz yo nan lanmò yo nan Ostrali a alye ak anmè kou fièl resantiman. Mwen pa t ' kapab konplètman soti règ posibilite pou ensifizans, men kòm Hawke pwente soti, li te sanble tankou yon toudenkou bout nan maladi. Si sa pa t ka a, an long men konyensidans a ta gen yo dwe konsidere kòm.
  
  
  Koulye a, te gen yon mo li pa janm ta reyèlman panse sou yo. Eksperyans nan te anseye m ' ki di ke gen trè kèk koensidans nan lavi reyèl, onèt moun-ak nan espyon jwèt ih pratikman pa rive. Men, si li pa t ' yon ensifizans ak si li pa yon konyensidans, lè sa a, sa a se pa yon amatè lannwit swa. Se sèlman pwofesyonèl bon, pi wo a kouch a nan bann espyon, kapab òganize epi yo ka fè yon vrèman sibtil ak konplèks operasyon. Pa sa ki avantaj yo yo pa sa ki mal. Li nan jis ke menm ih erè gen yon bagay espesyal sou yo.
  
  
  Men, asistan vòl te di orevwa nan tout moun, epi li te sispann panse ak te demisyone koupe, jeyan nan avyon pou chanje an yon pi piti jimo-motè turboprop sou dènye janm a nan vwayaj la nan Ayr. Pati sa a nan jaden an te kout. Yo nan ayewopò an, Er ee te pran de nan sak mwen an - youn nan pi plis pase mwen anjeneral pote-ak te resevwa yon kle yo pataje kazye. Mwen te pran gwo sak ki genyen ekipman ki Stewart alantou Efè Espesyal te bay m ' ak mete li nan yon kazye.
  
  
  "Mwen pa gen okenn lide ki sa pwoblèm ou ta ka kouri antre nan yo," li te di m 'ke li te bay m' nan materyèl la. "Men, Ostrali se yon zile, epi ou ka literalman fini nan lanmè a. Ki sa ki mwen te mande pou yon asistan yo travay avèk yo, men ou ka bezwen yon sèl. Natirèlman, sa a se yon devlopman nouvo."
  
  
  Apre sa, li te enfòme m 'nan sa a, li ego mete li nan yon sache espesyal, epi yo kite ak li, e kounye a, isit la nan Ayr, li te deside pa pran mwa avè l'. Mwen te gen okenn lide ki sa mwen ta dwe atake, epi li ta yo te pi an sekirite isit la.
  
  
  Yon popilè New York bijou maker a yon fwa yo voye tèt li youn nan pi présié diamonds nan yon òdinè pasèl ki te voye pa NOU Pòs. Olye pou yo yon anpil nan ak anpil atansyon te panse-soti prekosyon ki ta atire atansyon sou pwòp yo, sa a te yon egzanp ekselan nan lè l sèvi avèk trè òdinè yo kache trè dwòl. Li kole m'. Li fèmen yo pataje kazye yo ak mete kle a nan yon minit. Li te pita te deplase pa mwa mwen fè yon ti dan nan talon pye a nan soulye mwen.
  
  
  Li te ale deyò, konsidere yon taksi, e li te bay E nan adrès la nan la Ostralyen sèvis Entèlijans. Mwen te pase vwayaj la ap gade Ostralyen ti fi sou lari yo kòm nou te pase mimmo yo. Yo te gen yon bon jan kalite pwòp yo, li byen vit deside ke straightforwardness. Yo te mache ak tèt yo moute ak te souri byen vit. Yo te abiye nan mini jip, yo te fò, janm mens, yon bèl pwatrin liy, ak bon po klè. Men, sitou ih make bon jan kalite a nan tèt-up.
  
  
  Kous taksi a ralanti, lè sa a, te sispann nan devan yon ti gri bilding lan, ak li te andedan. Gad yo imedyatman te sispann m', epi mwen prezante m ' dokiman yo. Foto a imedyatman chanje. Pi gwo Alan Rothwell, KCB, ap tranble anba pye men yo kouray. Yon mens nonm nan plenn rad sou li, ak rapid, byen klere je yo ak yon ti moustach. Mwen jwenn li difisil pou kenbe je m ' sou pi Gwo. Te gen de chèz yo nan mwa a nan biwo a, ak dèyè yon sèl nan dezyèm te pi fasinan plat li ta wè tout tan tout tan, nenpòt kote, tout tan tout tan. Li te rekonesan pou yo pi Gwo pou vitès la nan pèfòmans lan.
  
  
  "Sa a se Mona Star," li te di. "Mona se mwen men dwat-ou nonm. Li konnen jis ki jan anpil, petèt plis, sou biwo sa-a pase li fè. Li se youn nan nou an sivil pèsonèl sekirite. An reyalite, ou pral travay pi plis ak Mona pase avè m'."
  
  
  Li te eseye pa yo souri twò san pwoblèm mwen tap nan prospect la. Men Mona-Star byen vit pran plezi nan je m', epi li pwòp kontanple te franchman enterese. Li te wo, wouj-chveu, ak vèt-peas, ak lè li te kanpe jiska souke men, mwen te wè a gorgeous liy nan janm li, long ak fèm, kourb fèt san pwoblèm li yo nan lajè, awondi ranch yo. Ee tete dwe gen vin yon fado ki te lou pou Ostralyen soutyen endistri.
  
  
  "Mwen te fò anpil eksite ak firè yo le pli vit ke mwen te tande ou te vini." Li te souri ban mwen.
  
  
  "Mwen pral admèt nou tout te renmen sa, Carter," Gwo Rothwell te ajoute. "Malfini ak mwen te zanmi yo pou byen kèk tan, ak lè nou pale sou yon pwoblèm isit la ak li te mande si li te kapab ede nou, li san gad dèyè yo te dakò.
  
  
  Voye yon ajan ak repitasyon ou te pi plis pase li espere nan men l'. Nèg bèl, Malfini. "
  
  
  Li te souri nan li. Ostralyen yo te yon kote ki louvri, dirèk nasyon. Mwen pa t ' di em ki Hawke a te enterè motive pa anyen pi plis pase pi bon kalite kè ak bòn volonte.
  
  
  "Natirèlman, mwen reyèlman pa panse ke pwoblèm nan se anyen pi plis pase pwòp nou yo entèn ensifizans," pi gwo kontinye. "Men, si sa a ka a, nou jis pa ka okipe li. An Britanik yo te konspire pou jenerasyon, ak nan kou Ewopeyen yo ap viv avèk li tout tan tout tan an. pou sa a. Men, nou jis pa gen konnen ki jan-an ankò. Mwen pa lide yon bagay tankou "Pandu".
  
  
  Li, nodded, aksepte mwa a onèt konfesyon, ak kenbe Mona Stary a spéculatif evalyasyon nan m'. Te gen louvri enterè nan je l', ak yon bagay lòt bagay, prèske patisipe. Li te souri nan tèt li. Li pa janm pèmèt jwèt yo entèfere ak l ' travay, men, ti repo ant travay la te bon pou moun yo. Li te tounen atansyon li tounen nan pi Gwo Rothwell.
  
  
  "Gen yo twa nan kle moun ki nan trajedi a nan la operasyon espesyal," mwen te di. "Mwen sipoze ou gen ih militè yo dosye, epi ou te etidye ih byen."
  
  
  "M' te voye twa nan mwen envestigatè dirèkteman nan ih baz chèf egzaminen moun nan dosye yo," li te di. "Mwen te gen rapò ke pèp mwen tonbe nan ouvètman isit la."
  
  
  Li, grimaced. Li pa pral fè pou m'. Lekti rapò sa yo nan twa separe chèchè yo te kite twòp espas gratis. Chak moun te bay entèpretasyon pwòp yo nan sa ki te enpòtan nan dosye track nan moun yo te fè rechèch sou. Li pèmèt ou konpare dirèkteman chak moun nan dosye aktyèl.
  
  
  "Mwen regrèt sa. Li te souri nan pi Gwo. "Pa gen anyen bon. Tanpri pote plen nan dosye a nan chak moun isit la nan maten an. Mwen vle etidye ih ansanm, an menm tan an, nan plas la menm. Mwen pa pral gade pou bagay sa yo gwo. Bagay sa yo ti kras yo enpòtan isit la. biznis, Gwo, paske tout nan yon toudenkou ou jwenn ke li la pa vrèman ti bagay ."
  
  
  Pi gwo Rothwell tounen vin jwenn Mona, e li te wè ke li te deja ranmase telefòn nan epi yo te konpoze yon nimewo. Li te souri ban mwen.
  
  
  "Ou konnen sa mwen vle di, Carter?" - li te kòmante. "Li nan trè efikas." Li regarda nan gade l ' yo. "Nou pa konn jwenn isit la sa a byen ta nan, men nou ve yo te fè tout moun tann pou ou lè siplemantè. Nou te lwe yon ti kaye pou ou sou katye yo nan vil la. Li nan spasyeu ak yon ti kras pi bon pase calve. Epi tou li licks nan biwo nou an. Machin nan se deyò pou ou sèvi ."
  
  
  "Trè rekonesan," mwen te di. Mona a frèt, vwa byen file yo koupe konvèsasyon an.
  
  
  "Tout dosye yo ou bezwen pral lage isit la nan maten an, Mesye Carter," li te di. Pi gwo Rothwell leve kanpe.
  
  
  "Mwen sijere nou rele li aswè a epi yo kòmanse ankò nan maten an," li te di. "Mona pral montre ou la machin ak kaye la. Mwen espere m klib. Wè ou demen, Carter."
  
  
  L', reyalize ke anpil nan style Britanik te toujou yon pati nan Ostralyen lame. Mwen tann jiskaske Mona te procesna moute bagay sa yo l', ak lè sa a, li te dwa akote m', souri nan m'.
  
  
  "Pa gen okenn yon sèl te di m' ou te tèlman modi gwo yo ak bèl," li te di kòm nou te mache deyò nan kote krèm ki gen koulè pal England te chita nan dèyè a nan bilding lan nan yon pakin ti. Mona men m ' kle yo nan machin ak te kòmanse ap mache nan direksyon lòt la.
  
  
  "Pa gen okenn yon sèl te di m' pi gwo te gen yon asistan tankou ou," mwen replica kòm mwen diminuer nan chèz chofè a ak plen la devan nan ti angle Ford. Mona chita nan opoze a kwen nan chèz la, li minijup revele ralanti, bèl koub nan l ' hip. Ee trè gwo ak anpil gwo twou san fon tete yo te tankou dwat ak revele nan ih rode kòm ee a ouvètman enterese ekspresyon.
  
  
  Mwen swiv enstriksyon li yo, ak te dirije pou ti ayisyen Ford sou yon gran lari a nan limyè trafik.
  
  
  "Mwen ap eseye kite biwo a lè mwen mache soti nan pòt la, Arachman," Mona te di. "Men, mwen panse ke mwen ta dwe di ou yon bagay. Soti nan sa m 'te wè nan l', mwen konvenki ke tout sa a se pa gen anyen pi plis pase nou yo pouri, brit enkonpetans ak ensifizans. . "
  
  
  Hey te souri nan li. Li te répéta Gwo Rothwell a panse ak plis konfidans. Petèt yon pwoblèm alantou ih te yo ke yo te chwazi yo blame tèt yo olye ke figi yo dezagreyab ak pè lefèt ke fòs ekstèn yo yo te opere nan dwa anba nen yo. Li refize soti nan kòmantè, ak li pa t ' di anyen plis enfòmasyon sou li. Nou te vin yon gwoup nan pwòp ti kras an bwa chale, frèch ki pentire, ak Mona te di m ' yo sispann. Li lage m ' yon lòt kle.
  
  
  "Nimewo senk," li te di. "Ou ap jwenn li bon ase, Mesye Carter."
  
  
  "Eseye Nick," li sijere, epi li te souri.
  
  
  "Tout dwa, Nick," li te di. "Kouman sou ou pran m' nan kay ou a? Jis kondwi sensèman epi ou pral bite sou fran Castle Apatman.
  
  
  Nou rive nan kwen tipik apatman
  
  
  grap yo nan bilding apatman, pa kòm yon wo nan lavil Ameriken an, men otreman prèske menm bagay la.
  
  
  "Mwen espere ke ou pa pral twò okipe pou l te vin sou pou dine, yon jou lannwit, Nick," Mona te di. Vèt la nan je l 'briye dousman, prèske tankou yon wout goumen di m' nan avanse pou pi devan.
  
  
  "Mwen pral pran swen nan li,"mwen di dousman, obeyi limyè trafik yo.
  
  
  Anvan yo te retounen jou lannwit sa a dèyè pòt la fèmen yo nan yon ti, men nètman furnished kaye, li te rale soti pa Reine poe, ki soti nan yon espesyal zepòl pòch ak yon enpèmeyab sabatani. Alantou tout ti fi yo li te janm li te ye, Reine te toujou a ki pi serye. Ee bal 9mm te pale avèk pouvwa plen, ee vaksen rapid renmen deklanche ata grenn cheve yo te yon rasire atik ki te travay pou m'. Apre jete yon ti gout lwil oliv sou sabatani obtenir epi retounen nan sezon prentan, Luger mete l ' tounen nan pòch li. Li pran sou chemiz li yo ak kase mens kwi gèn sou avanbra dwat li. Hugo rale li soti alantou etwat li yo ka, yon kreyon - mens talon nan fè tèt di toujou asye kouche nan palmis m, nan lòt la bèl ak trè danjere. Tou de razwa-file lam diminuer nan yon pafè pwen, lam a te nan balans ak pwa pou unerring presizyon lè jete kòrèkteman. Tou de zam sa yo te pi plis pase jis zouti. Yo te yon pati nan m'. Li siye lam pwòp ak yon gout nan lwil oliv ak mete gèn tounen sou men l', montre l ' moute. Ak kantite lajan an dwa nan presyon, Hugo ta tonbe nan palmis m', ak mwen ta sèvi ak li imedyatman. Tankou tout zanmi fin vye granmoun, yo te bon yo dwe alantou.
  
  
  II
  
  
  Yon pati nan sa a biznis ke yo te kapab fouye. Hawk te renmen yo di ke yon bon MOUN-Rach ajan dwe gen fòs la nan yon ti towo bèf, kouraj a nan yon lyon, atizan konn fè a nan yon rena, ak kapasite la pou yo fouye tankou yon mòl. Nan denmen maten, mwen te nan dig la estasyon ak yon pil nan nòt ki Mona-Star te mete yo nan devan yo nan m ' nan Ostralyen Entèlijans biwo yo. Mwen te bay yon ti bò kote biwo a kote li te kapab dwe izole epi yo pa detounen. Mona, mete yon blan jip ak kwi bouton sa yo ak en pasan, antèt ak yon kòsaj nwa, mete tout dosye yo nan devan m', ak te dirije yo pou pòt la. Li sarepta ak men l 'sou manch pòt la, anyen la gade nan je m' lè Na gade nan li.
  
  
  "Ki sa yo ou enterese nan?" li te mande.
  
  
  "Poukisa, pi gwo a ap fè kèk travay avèk ou," mwen te di. Li te ri epi li fèmen pòt la dèyè l'. Li te yon bèl rad. Li te trouble kòm kote mò yo ye. Men, mwen bliye pati sa a nan tèt mwen ak konsantre sou epè dosye nan devan m'.
  
  
  Li te travay pandan manje midi, san yo pa yon ti repo ak yo jouk nan aswè. Mwen li tout sa yo modi dra, nòt, ak rapò premye, lè sa a, te ale tounen nan yo ak te kòmanse chwazi sèten bagay. Mwen te fè yon lis nan dout faktè a pou tèt mwen nan yon kaye anba chak moun non, epi lè mwen fini li, mwen te gen yon kèk difisil pwen yo ke yo te nan plis pase enterè pase. Li apiye retounen lakay yo epi egzamine ki sa li ta remake.
  
  
  Premye, Burton Ford. Li te yon kwonik rale malè. Li te patisipe nan anpil bar grafonyen yo. Li te li te ye pou yo sispann sèvis li chak fwa li te bwè twòp. Li te resevwa divès kalite pinisyon pou konpòtman l ' sou vakans, ak mwa te lage twa fwa nan prizon sivil atravè mond lan.
  
  
  Chofè a nan tank la, ki t ' ap soti nan liy lan asanble epi yo pran kònen moute yon depo minisyon te tou patisipe nan scandales anpil. Li te sibi plizyè aksyon disiplinè pa supérieure l ' yo. Yon pyon nonm, li te eksprime agresif ostilite nan direksyon pou prèske tout moun, resenting ih lavi yo, travay l ' yo. Li tou te note ak gwo enterè ke John Dawsey ak Burton Boyd yo te enplike nan ensidan nan menm bagay la tou ba, yon kote Yo rele cheve koulè kannèl Krich.
  
  
  Man la twazyèm, yon Lè Fòs lyetnan, te gen pa gen anyen sou dosye l 'yo konekte mwa ak Wouj Krich, men, li parèt menm desu pèsonalite kòm de lòt - sou pwòp l' nivo, nan kou. Dapre mwa a dosye yo, li aplike de fwa pou pèmisyon pou yo kite sèvis la, ak chak fwa ego nan lapriyè bondye a te rejte. Li te lè sa a mande pou yon pwolonje konje nan absans, men l ' te refize. Olye de sa, li te pran konje maladi pou trè long ak souvan peryòd. Selon rapò evalyasyon, mwa a rating a te piti piti te bese.
  
  
  Mwen te jwenn mwen, dwèt frapan sou kontwar la. Twa trajik "aksidan", ak twa moun, yo chak nan moun se yon konvenki complainer, satisfè di tou ak sò yo-tout moun ki alantou yo se mi pou pwoblèm. Li te gen yon te panse ke toujou te rete ak kè poze nan tèt ou a, tankou yon un kale ze, ak kontre ak anpil posiblite yo. Mwen leve kanpe, epi louvri pòt la nan ti biwo yo wè Mona aplike lèvr.
  
  
  "Yo ap vini soti nan kokon la?" li te souri.
  
  
  "Pa di m' li an konsa an reta," mwen te di.
  
  
  "Ou te gen tout jounen an," li te reponn. "Kouman sou ou, di m' sa ou ve yo vini ak pandan y ap ou pran m ' nan plas ou?"
  
  
  Pi gwo Rothwell te evidamman deja kite. Li te monte zèpòl yo te mache nan direksyon pòt la, ki te swiv pa Mona. Tete li fwote kont m 'menm jan mwen louvri pòt la pou l'.
  
  
  "Èske w te janm tande pale de yon bar rele cheve koulè kannèl Krich?" Mwen mande l ' kòm nou te kondwi nan apatman li. "Li a nan Townsville."
  
  
  "Wi, li nan yon ki graj kote, sitou itilize pa militè pèsonèl ak travayè yo," li te di. "Townsville hall se sou kenz kilomèt soti nan kay mwen an. Li se yon kòb kwiv mete ki nan lavil-nan raffinage yo ak pou dous la-sant kwiv, fè, e menm kèk kòb kwiv mete bijou."
  
  
  "Mwen te kapab stop pa epi tcheke deyò yon ti jan gen aswè a," mwen te di. "Men, mwen pral wè ki Jan Dawsey premye."
  
  
  "Nèg la nan tank la," li te di byen vit. "Pa panse ou pral jwenn byen lwen, men bon chans."
  
  
  Nou rale moute nan devan nan chato la, ak Mona te resevwa soti nan machin nan epi li vin apiye tounen nan machin nan, l ' tete fèm, rete soude soti seductively.
  
  
  "Pa panse ke ou gen tan pou yon bwè oswa yon bagay yo manje," li sijere. Li te bay li yon ralanti souri ki sanble di yon bagay pou tèt li. Li byen vit konprann mesaj la.
  
  
  "Mwen devine ou ap dwat," li te di. "Mwen pa vrèman renmen rush a li swa. Fè atansyon, mwen gen dine vini byento."
  
  
  "Ki jan te kapab mwen bliye?" L', Hey chuckled, epi yo te kondwi ale.
  
  
  * * *
  
  
  Malgre ke Jan Dawsey te ranvwaye nan sèvis la, mwa a dosye te montre adrès la nan kote yo voye l la salè akòz em. Li te yon Townsville adrès. Kòm mwen te antre nan vil la, mwen te wè li ranje yo nan nwa gri kay yo, yo pa kontrèman ak sa yo nan min nan tout ti bouk nan Wales. Malgre ke Townsville te Queensland a dezyèm pi gwo nan vil la, nen te gen yon ki graj vibe - yon sans de enkonplè - ki kalite plas kote ou santi ou tankou li k ap deplase yo sou nan yon chapit nouvo nan lavi li. Adrès mwen te gen pou Jan Dawsey te tounen soti nan gen yon kay nan mitan an nan yon ranje nan etwat kay - raz, tris, ak nan bezwen nan penti. Fanm lan ak broomstick sou pyès devan kay la byen vit te di m ' ki Jan Dawsey pa gen okenn ankò te viv isit la.
  
  
  "Li te la te deplase," li te di, mete aksan sou gwo a " ak " diskou nan Britanik la nan klas la anwo a. Li te ban m 'yon mwa yon nouvo adrès, 12 Chester Lane, ki li te di se te nan yon klib espòtif a nan" nouvo yon pati nan vil la." Ame ak enstriksyon soti nan nah, mwa yo jwenn li, sèlman nan ap resevwa pèdi nan yon fwa. Li reyèlman te trè nouvo, trè banlye, ak anpil ta di yo ki pi plis chè Zhirinovsky Ameriken bilding banlye. Li te jwenn nan nimewo a 12, yon brik ki ba-ankadreman ranch-style kay, jis kòm fènwa te kòmanse apwòch. Li, sonnen klòch la. Nonm lan ki moun ki reponn pran sant la nan byè. Yon aplati nen chita nan sant la nan l 'lou nan figi yo, epi sousi l' yo te kouvri ak mak. Li te pase plizyè ane nan bag la - yon kalite nan konstan belligerence te yon pati nan mwa a nan ekip la. Lè li te di l ' ke li te vini pou plis enfòmasyon sou tank la ensidan an, li te tounen nan louvri ostilite.
  
  
  "Mwen ale, ostralyen," li te gronde nan m'. "Yo mete m' deyò epi yo te kontan sou li, epi mwen pa gen pou reponn nou pou yon modi vire."
  
  
  Mwen bezwen enfòmasyon, yo pa pwoblèm yo, epi eseye dousman apwòch an premye.
  
  
  "Ou se absoliman dwa, Dawsey." "Mwen te jis ap fè yon kontwòl kontab la pou gouvènman Ameriken an. Nou te gen yon kèk moun yo ansanm ak mwen jis bezwen klè moute yon kèk ti pwen yo."
  
  
  Li glared nan m', men, kite m ' ale andedan. Li pa t ' trè savoureuse, men li te koute chè. Te gen yon boutèy nan intrepid sou tab la kafe, ansanm ak mwatye yon douzèn katalòg yo nan dous kwazyè bato. Mwen te pran yon gade rapid nan yo e yo reyalize ke pi bon mache bò kote yo koute sou dizwit mil. Sou paj la nan youn nan catalogues, Poe te wè yon kolòn nan chif yo te make ak yon plim. Dawsey li vide l 'yon lòt byè, insistans inyore m'.
  
  
  "Ann fè sa," li te murmures. "Mwen ki okipe yo."
  
  
  "Panse sou achte yon sèl alantou yo?" Mwen te mande dekontrakte, davwa ke yo pran nan katalòg la.
  
  
  "Pou lanfè ak biznis ou," li te gronde, sezi katalòg la soti nan men m'. Li bèl l ' te souri. "Si w gen nenpòt kesyon, ou ta pi bon pran tan ou avèk yo," li te di. "Mwen ki okipe yo."
  
  
  "Wi, w ap chwazi nouvo mwen an bato." Li te souri nan li. "Mwen ta ka di ke sa yo se byen chè Zhirinovsky bagay sa yo pou yon moun ki te jis kite sèvis la."
  
  
  Dawsey nan je yo flèch imedyatman. Li te yon nonm kare, pa kòm yon wo ke mwen te genyen, epi ki gen yon epè senti nan mitan an. Men Tipa te konnen l'. Li ta ka yo te yon sispèk kliyan.
  
  
  "Jwenn soti nan isit la," li te gronde.
  
  
  "Nouvo kay," mwen te di, kap alantou. "Mwen renmen anpil nouvo kay la. Catalogues nan anpenpan bato yo. Nouvo mèb. Ou yo te sove yon anpil nan lajan sou frè sèvis, pa ou, Dawsey? An reyalite, mwen ta di ou sove plis pase sa ou touche."
  
  
  "Petèt fin vye granmoun tonton kite m' yon gwo fòtin," li te gronde. Li te ebulisyon kounye a, men te gen yon toudenkou gade nan alam nan l ' fache je yo. Li byen vit ensiste pou l di.
  
  
  "Petèt ou vle ban m' yon mwa non," mwen te di. "Oswa kote li te rete."
  
  
  "Pran ou, tayè, jwenn soti nan isit la," Dawsey rele byen fò ak yon boutèy byè nan men l'.
  
  
  "Pa gen ankò," mwen te di. "Pa jiskaske ou di m' sekrè yo kite sèvis la epi fè yon ne pou nwit la la."
  
  
  L', te wè ego nan men yo gout byen vit, kraze boutèy la sou kwen an nan tab la kafe. Mwa a pou yo fè fas a tounen fè nwa wouj,
  
  
  
  
  
  Mwa a je yo te ti ak fache kòm li te deplase nan direksyon m ' nan fen a nan chèz la, byè toujou koule soti nan file boutèy nan Mwa a nan men yo.
  
  
  "Tayè modi ou," li te gronde. "Mwen pral moutre ou ki jan vin isit la epi mande entelijan kesyon."
  
  
  Li lunged, epi li te vire do soti nan file fen a nan boutèy la kòm li pouse l 'nan figi m'. Li te demisyone tounen konsyamman. Li te kapab gen te fini li ak yon sèl Reine piki, men li hotel mwa a se vivan. Pa gen okenn, pa sèlman, tou vivan, vivan, kè sote ak pè. Li te deplase pou pi devan, ak mwen te wè ke li te sou tiptoe, k ap deplase tankou yon avyon de gè nan yon bag. Li te fè li yon pwen pa janm underestimate nenpòt ki moun. Mwen te konnen ki Jan Dawsey pa moun nan dwa pou kraze règ ki avèk yo. Li pèmèt l ' antre ankò, fè balansin nan yon pakèt balanse, ak lè sa a, trape tèt li. Kòb li, te wè ki jan li pran sou boutèy la, lè li pase kouto. Mwen te deplase pou pi devan, epi li imedyatman pare, snagging la file vè zam ankò. Tan sa a, li te frape difisil pa fran zòrye. Li frape l 'anba plisman dola, epi mwen te tande l' toufe pase mal. Li otomatikman bese men dwat li, epi li te kenbe pa mwa a kite bouk segondè pi wo a tèt li. Li te louvri yo fin vye granmoun mak ak yon mens liy wouj la. Li te eseye yon upèrkut ak yon boutèy ak ri kòm li te pwan ee. Li eskive li yo, ap resevwa yon ti pay nan bave byè nan figi l ' kòm li siflan, ak janbe lòt mwa ouvètman nan pwent an nan mwa a rive jouk nan machwè. Li te vin tounen sou tab la kafe ak sprawled sou tèt nan Bach, boutèy la tonbe sou planche-a. Li te mwa ki moun ki te resevwa l 'soti nan wout la ak wè l' kòmanse souke tèt li. Mwen tann yon kèk segond jouk Mwa nan je yo otorize ak li yo konsantre sou m'.
  
  
  "Mwen pral tounen," l 'te di l'. "Ou pi bon kòmanse jwenn repons yo dwa ansanm, zanmi."
  
  
  Li te kriye byen fò pòt la dèyè l', te resevwa nan Rezo a ,epi te kondwi lwen. Li pa t 'tande m' imite l ' pou tèt mwen. Li awondi kwen an, sispann, ak prese soti, indirect machin nan. Li travèse lari a, kenbe soti nan la gwo bout bwa nan limyè ki soti nan lòt kay, epi yo rete desann nan pye a nan yon jenn ti pye bwa a pye bwadchenn.
  
  
  Mwen louvri li kounye a, te panse ke li te doused l ' fè fas a ak dlo frèt, dwate moute, aplike yon tès nan odè a ekspoze mak - ak te enkyete. Mwen te bay e yon lòt minit. Li regarda nan gade l ' yo. Senkant-youn Rivnen segonn pita, li te soti nan kay la epi kouri nan direksyon ti garaj ki nan anvlòp la. Li byen vit disparèt, kouche desann ak retounen nan kote li ta kite machin nan. Li kite l', kòmanse motè a, kondwi nan garaj la, ak wonn kwen an anvan ou vire motè a sou.
  
  
  Li te monte sou yon ti gwo bout bwa nan limyè lari yo, ak mwen te tounen dèyè do l', kite mwa a limyè dèyè bri m ' menm jan nou te deplase nan banlye nan lari yo. Kòm li te rale nan trafik nan Townsville, li te chanje sou limyè devan yo. Li te gen yon limyè ke. Li pa t 'gen faintest lide ke li te dèyè l', epi mwen te vle parye kote li te ale. Lè li te rale moute nan cheve koulè kannèl Krich, li swiv li.
  
  
  Li annonce la machin ant lòt machin nan yon pakin ti ak pèmèt l ' antre nan premye. Yon red lumineuz siy anlè tèt yo dekri fòm nan yon gwo byè godèt. Anndan, te gen syur sou planche a, kontwar sou kote sa, ak plizyè wonn tab la nan sant la nan etaj la. Yon anwiye pyanis pataje mizik devwa ak yon klere jukebox ki te kanpe nan bò la. Nan bar a long okipe yon sèl gwo chanm. Li te gwo ase ak ki gen anpil moun ase ke mwen te kapab rete soti nan je pandan l ap gade li nan menm tan an. Mwen glise nan vid la izolwa ak wè l ' ap mache nan direksyon bar ak ti fi a ki moun ki posede li nan fen an. Li te bèl nan yon unpolished fason sa a, nan yon rad ki te twò ble, sere e klere. Men, li te ba ase pou yon kliyan, epi li gwo, wonn tete jutted soti nan pi wo yo.
  
  
  Mwen remake ke te gen yon anpil nan moun maren yo ak sòlda yo nan mitan vizitè yo - sitou, kòm Mona te di, travay di lèzòm. Dawsey tann pandan y ap ti fi a te ale nan eskòt koup la yo youn nan ti joupa yo. Lè li tounen, li imedyatman te pale ak l', l ' wouj fè fas a tansyon ak ajite. Ti fi a koute, gade atravè tab, souri nan abitye kliyan yo ak leve nan lòt moun. Yon gason parèt pwochen nan m', ak li te fè nan yon mwa ak yon lòd pou wiski ak dlo.
  
  
  Kòb li, te wè ti fi a nan bouch yo deplase konsyamman jan li reponn Dawsey. Sibitman fini, li te tounen sibitman epi mache soti nan nah, tit pou jounen an nan la tab ki gen anpil moun. Li voye je nan ti fi a ankò, men, li te vin soti yon fason diferan, epi li te wè l ' apiye kont miray la, mete yon pyès monnen nan miray ranpa a nan telefòn nan. Li tann yon ti moman, lè sa a, te pale nan telefòn nan - pa gen okenn plis pase de oswa twa fraz-yo ak hung moute. Li apiye tounen nan chèz l ' ak ap gade kòm li te rive soti nan ti sèk ki an kliyan yo.
  
  
  Li te fasil a konprann ki sa mwen jis te wè. Ti fi a te yon kalite kontak oswa entèmedyè. Dawsey te di nan Yon ke li te vle fè kontak yo, ak li te retransmèt yon mesaj pou mwa. Koulye a, mwen te gen pou ranpli nan detay yo. Li te kòmanse ap mache otou tab, ak mwen t 'ap tann pou l' pou yo kite.
  
  
  
  
  
  li te vini fèmen nan m'. Li te fè yon bon travay. Li te abil ak fèm nan eskive enpasyan men overzealous ak fanatik yo. Li te amikal, akeyan, men byen lwen, men se pa rezève - an jeneral yon gwo travay. Mwen te tande yon kèk kliyan regilye rele l 'pa l' premye non, "Judy." Li atifisyèl gete te mwens parvenus pase pi fò nan ti fi yo nan liy li nan travay, ak figi l ' anba makiyaj ta ka yon fwa yo dwe bèl. Koulye a, li te montre dite a nan lavi sa a ki nan yon sèten sere nan machwa yo. Li fume je gri yo te je yo nan yon nonm ki moun ki te wè twò anpil epi yo te twò piti. Men, li te an je ki te an dife. Li te mache sou nan izolwa kote mwen te chita ak te ban m ' yon souri gwo.
  
  
  "Alo, ostralyen," li te di. "Byenveni nan La cheve koulè kannèl Krich."
  
  
  "Mèsi, Judy," mari l ' chuckled. "Èske ou gen yon ti moman pou pale?"
  
  
  "Ou gen yon Yankee," li te di, ak je l ' limen moute ak enterè yo. "Nan kou. Ki sa ki fè ou vle pale sou? Ki sa yo ou ap fè isit la nan Queensland - sou jou ferye?"
  
  
  "Nan yon fason," mwen te di. "Ki sa ou konnen sou Jan Dawsey?"
  
  
  Li te wè yon gade nan sipriz nan li fume je gri, men, li te byen vit refè.
  
  
  "Mwen panse ke ou te fè kèk erè, Arachman," li te di, ranfroye. "Mwen pa konnen yon sèl Jan Dawsey."
  
  
  "Èske ou toujou rele moun ou pa konnen?" Mwen te di l ' dekontrakte.
  
  
  "Mwen pa konnen sa ou ap pale de," li kase. Li te kòmanse yo ka resevwa leve, men mwen te rive nan deyò epi yo te pwan ponyèt li.
  
  
  "Sispann jwe jwèt, Judy," mwen di piti / ba. "Pale."
  
  
  "Èske ou se yon jandam?" "Ki sa ki se li?" li te mande konsyamman.
  
  
  "Li la toujou Dawsey." Mwen te di l.
  
  
  "Tayè pran li," li te di, rale l ' ponyèt lwen. Li chita sou de pye l', siyal. Mwen gade jan de long-ame, masiv figi detache tèt yo soti nan kwen an chèz ak te vin nan direksyon m'. Lè mwen leve, Judy te kap nan m ' enkyetid.
  
  
  "Li pa pral pran pa gen okenn pou yon repons," li te di de nan malfra yo menm jan yo pwoche bò, epi li te souri. Li te ban m ' youn nan repons mwen san yo pa menm ka akonpli li. Osi lwen ke Dawsey te konsène, li te entèdi pou kont li. Si de malfra oswa yon bar te patisipe, li pa ta gen te di yo fo istwa. Yo te kanpe sou swa bò nan m', ak mwen kite yo mennen m ' ale. Mwen pral ale tounen nan ti kras Judy.
  
  
  "Rete lwen nah," Odin snarled nan m ' soti nan goons yo.
  
  
  "Mwen ap eseye sonje." L', l ' chuckled. Mwen te wè l 'ap eseye pou deside si li ta ban m' yon bagay yo ede memwa mwen. Petèt li te lefèt ke mwen tour plis pase l', oswa petèt m konplè akseptasyon konfonn mwa l ' yo. Kèlkeswa sa li te, li te vire l 'desann, epi li menm ansanm ak zanmi l' te ale tounen nan bar la.
  
  
  Li te deja ke yo te akonpaye nan machin lan. Dawsey pa t ' vle rete tann pou rezilta yo nan Judy a apèl nan telefòn, ki vle di ke li te espere yo ka resevwa nan manyen yon lòt kote-pwobableman nan kay la. Li te tounen ti machin tounen nan direksyon pou 12 Chester Liy. Li te jwenn tèt li ranfroye pandan y ap pase yon mimmo kay. Li te konplètman fè nwa, epi li vin chonje ke Dawsey te kite saint a nan sal la ap viv lè li ta kouri soti.
  
  
  Apre pakin ankò alantou kwen an, li tounen tounen nan kay la. Deplase konsyamman, li te wè ke te devan pòt kay la antrouvèrt. Li pouse li tou dousman, koute. Mwen pa t ' tande li. K ap antre nan pòt la, papa l ' rive jwenn soti nan manyen limyè a chanje. Dwèt mwen te jis manyen plak an metal alantou li lè mwen te frape pa enpak la, li leve je l', men byen difisil. Chèf fanmi yo te k ap sonnen, men, mwen te tounen ak plonje nan etaj la nan yon direksyon ki kònen te vini soti nan. Li vlope bra l ' alantou janm li ak rale. Kò a tonbe sou do m', ak janm mwen te kriye byen fò nan zo kòt mwen. Li kouri dèyè li, ap batay plis sou ensten pase nenpòt lòt bagay, sib la toujou bondi. Li te kanpe lè dezyèm lan kònen te vini, tan sa a frape m ' sou do a nan tèt la. Pa gen pwoblèm ki jan vakabon li nam te, li te vin okouran de plon-filaplon ji lè li presanti mwa. Lè sa a, tout bagay te sispann, ak ténèbres te grandi nwar jouk pa gen anyen te ale.
  
  
  Mwen pa t ' gen tan menm yo estime konbyen tan te pase anvan li te kòmanse pou yo vini alantou. Mwen te konnen mwen te vivan sèlman pa chalè a sou machwè m ' yo. Mouri a pa santi anyen. Li te kenbe je l 'fèmen epi kite lide l' travay. Lontan de sa, li te metrize atizay la nan rete nan san konesans pandan y ap li te vini nan. Li te yon corkscrew nan kontwòl, kenbe tounen tout reyaksyon nòmal nan jémisman, etann, louvri je ou, k ap deplase. Mwen te ke yo te trennen nan tout metal planche a ak tou de men, ak de tan zan tan mwen te kapab tande tande hiss yo nan vapè ak rezone nan metal. Li te nan kèk faktori oswa faktori. Mwen te gen yon santiman etranj nan bouch mwen - mwen reyalize ke mwen te gagged. Je pye m te tou mare. Je l ' louvri, jis ouvèti, men ase yo wè nan yo. De pè nan pye yo t 'ap mache devan m', trenen mwen sou vant mwen. Toudenkou, yo te sispann epi li te tonbe nan etaj la. Li tande vwa yo rele pou yon moun twazyèm lan, ki te reponn nan yon distans.
  
  
  "Mete yon pistolè l' nan yon minit," te di yon sèl bò kote yo. "Pa gen anyen, pa kite li. li pral jis disparèt, epi yo ap depanse tan ak efò lachas, hi
  
  
  
  
  
  
  desann."
  
  
  Mwen te santi tèt mwen ap vire sou bò kòt mwen, epi li li te kite kò l ' woule limply. Odin alantou yo bese desann ak pouse Wilhelmina nan m ' nan yon minit. Nan flèch je yo, mwen te wè ke men m', toujou lonje pi wo a tèt mwen, yo te mare l nan ponyèt yo ak mouchwa. Apre sa, mwen wè yon lòt bagay. Li te sou yon podium nan kèk sòt, kote li te kapab wè font la zoranj nan yon gwo flanm dife k ap fonn gwo founo dife. Li te andedan yon sèl nan Townsville kòb kwiv mete fondeur. Janm ranvèrse m ' tounen nan lavi ankò, epi mwen te kapab wè li desann kwen an nan podium a. Yon long, lajè senti conveyor kouri paralèl nan pon an, sou kat pye anba a li, pote minrè a antre nan yon gwo gwo founo dife. Faktori a evidamman te travay mwatye orè, petèt mwens, ak petèt yon kèk travayè te sou devwa tout nwit lan. Anpil alantou sa yo faktori yo te la otomatik ki fonksyone ak opere sou pwòp yo. Li rete konsa reyalize sa yo te pral fè. L', tande yonn nan mesye yo rele soti pou yon twazyèm fwa ankò, epi yo te wè mwa figi a nan fen a byen lwen nan senti a conveyor. Yo te ale pou tounen m ' nan yon kòb kwiv mete kettle.
  
  
  "Koulye a, nan" man la twazyèm yo rele. Mwen te pwan pa ki graj men yo ak pouse koupe an fini nan podium la. Li sere kò li yo ak jere nan peyi sou ki graj, byen file minrè yo sou mwen fè kalkil. Li te santi tankou yon santèn spears te kondwi nan kòt li yo, epi li kouche gen, batay vag yo nan doulè. Li woule sou yo ak te santi vitès la ak ki senti a conveyor te deplase. Kap sou zepòl li yo, recho a te resevwa cho ak pi gwo pa, dezyèm lan.
  
  
  "Gade! Li te vini nan, "youn nan la moun tande l' rele. Nan lòt moun tonbe ri. Li te gade yo leve byen vit. Ri te pi wo; li te gen yon stern fè fas, e yo te abiye nan rancher nan rad jis tankou lòt la.
  
  
  Li kouche a, zo kòt mwen toujou douloureux seryezman kòm kòb li te santi tankou mwen te deplase sou yon senti conveyor ak santi a dekouraje a nan yon nonm fè fas a yo ki inexorable yo fè lanmò. Wotè moun tonbe ri ankò, byen klè jwi devan je a nan viktim l ' yo vivan epi yo konsyan ke li te antre nan gwo fou la. Li rale moute janm li e yo te eseye pou avanse pou pi devan sou senti a conveyor yo, men ak je pye l ' a mare yo ansanm, li te yon déplorable, efò initil. Nan yon kesyon de segonn, jenou mwen te chire ak senyen soti nan bor yo byen file nan minrè a, ki se nòmalman fèt sitou nan cuprite ak chrysocolla, entoure ak kwats. Li te gade moute nan senti a conveyor epi yo te wè gwo founo dife a nan lumière zoranj apwoche, gwonde nan li yo zantray - yon terib aplodi. Mwen rale jenou m 'moute ankò ak ranpa pou pi devan, rejwenn petèt swasant segonn yo nan lavi anvan mwen mare nan je pye yo voye m' woule nan bò la.
  
  
  Nan dezespwa, li gade tounen nan recho a. Kenbe tounen pase mal, deplase nan direksyon flash la toudenkou nan espwa a ke li jwenn, l ' ranpa pou pi devan sou senti a conveyor yo achte yon ti kras pi plis tan koute chè. Koulye a, li te kòmanse fwote mouchwa alantou l ' ponyèt kont fen a byen file nan minrè. Li te mumbled yon lapriyè, nan mèsi yo ke tout yo te kapab jwenn te mouchwa, pa yon kòd fò. Materyèl la te kòmanse chire, epi li rekòmanse efò l ' yo. Pa te gen okenn tan pou rale pou pi devan ankò, e li te kouri l ' mare ponyèt yo sou bor yo byen file nan minrè. Mwen gade nan kasèt la, li wè ke mwen te sou swasanndis segonn lwen soti nan dife pou chofe fou a.
  
  
  Wotè moun te ri pi fò kounye a, ak inplakabl senti conveyor kontinye mennen m ' nan kwen an nan gwo fou la. Vlad te sikatris kò m ' yo. Le pli vit ke mwen rive nan fen an nan conveyor la, chak pati nan m ' ap boule nan chalè a nan kòb kwiv mete fonn. Pral gen kèk defo nan minrè kwiv yo ke yo pral filtre deyò, ki nan sistèm la, men pa gen anyen lòt bagay. Senti a conveyor yo te kòmanse desann, ak Savchenko te ensipòtab ke mwen ponyèt chire ak chire an divès moso. Li rale tèt li moute sou byen file minrè, ekonomize kenz segonn nan prete tan. Li te tounen otou ak yon fèt yon sèl kou byen file nan minrè nan men l 'ak dezespereman koupe mouchwa sou je pye l'. Li, woule sou kote, ki soti nan fen nan conveyor la, jis nan moman sa a lè li, mwen te santi ke mwen te k ap deplase ak minrè. Men m 'kenbe déplacement kwen, jis pou yon dezyèm fwa, jis ase yo ban m' yon dezyèm fann yo dwat moute ak tonbe nan etaj la anba a.
  
  
  Li te ateri sou de pye l ' ak akoupi atè, pou l respire pwofondman, nan lonbraj la nan yon gwo gwo founo dife. Li te wè pa twa moun, twazyèm lan te ale nan zanmi l ' yo. Yo te vini desann soti nan podium a epi imedyatman ki te swiv mwen. Men, mwen pa t'. Li te rive nan yon dezyèm nan prèske te boule tou vivan, ak deside mwen ta dwe bay tèt mwen yon siplemantè moman nan rès.
  
  
  Twa gason yo te rive nan etaj la, e li te wè yo ke yo te separe: de nan yo te kòmanse mache toutotou gwo recho sou yon sèl bò, epi wotè a youn nan moun ki te ri anpil yo te deplase nan lòt la. Li te kòmanse k ap deplase nan yon direksyon ki li te pran. Li entansyon yo te fè yon bagay ki gen yon mwa sans de imè. Mwen te mache nan gwo founo dife a, li wè ke plant la te elaji nan bòdi a nan zòn nan sou la lòt bò. Gen, rivyè nan kòb kwiv mete fonn koule nan etap sa yo ansanm nan yon sèl kout fè sentiwon.
  
  
  
  
  
  k ap deplase soti nan yon sèl antonwa nan yon lòt, ki fòme kaskad dlo byen klere koulè a zoranj. Yon gwo distribisyon wou file tou dousman nan baz la, ki te antoure nan bor yo ki pa lumineux orange kare nan kòb kwiv mete fonn ke koule nan mwazi yo sòti nan fè ray yo. Gen kèk nan gwo kòb kwiv mete mwazi yo, lè sa a, refwadisman kapab dwe netwaye ak fonn desann pou sèvi ak yo nan divès fason.
  
  
  Mwen te kòmanse ap bat vit vit alantou perimèt la deyò nan bò dwat la nan gwan distribisyon wou lè yon ran ras / tèm, difisil-yo fè fas a nonm pwoche bò nan vi yo, kouri nan yon ang nan blòk m'. Li te tounen yo fè fas a m 'menm jan mwen pwoche bò kote l'. Li pase kouto nan m', men mwen te deside li ta dwe mwa a premye deplase, se konsa, mwen pijon ki ba, pwan mwa ak jenou mwen. Mwa pran li leve, li voye anlè li tankou yon Ekose yo tap voye yon caber. Li vout nan syèl la, ak ateri sou yon fèy yon sèl nan fonn kòb kwiv mete. Mwa a kriye te sanble yo souke trè mi yo, yon terib lanmò chante pou yo chante. Li pa t ' ri yon fwa, epi li kontinye ap kouri otou kwen an deyò de la fè gwo volan.
  
  
  De lòt yo nan kou tande ak te konnen sa ki te pase, se konsa lè l ' wè pòt la ki mennen ale nan yon lòt pati nan rafineri a, li kouri al nan direksyon pou li. Li te wè pa ih parèt nan moman sa a li te disparèt nan pòt la, ak tande ih shaggy kouri dèyè m'. Li te jwenn tèt li nan yon chemen etwat plen nan tiyo gwo ak chanèl, ak te kouri nan sòti a nan fen a byen lwen. Yon bal répéta nan chemen etwat, rebondi koupe tiyo ak chemine yo. Li frape planche a ak woule soti nan pòt la sòti, rejwenn de pye l ' nan sa ki parèt yo dwe yon gwo zòn depo pou materyèl la. Li te wè fèy papye mens nan kòb kwiv mete, lou ba, ak dal epè ke li te li pran kouri nan yo. Sal la te prèske nwa, ak youn oubyen de yon sèl anpoul limyè segondè nan plafon an depoze yon dim lumière. Li te wè yon lòt pòtay la ak kouri nan li jwenn tèt li nan yon chanm kote yon kouran an te plen ak gwo an bwa anwoulman nan gwo kòb kwiv mete fil, chak bobin uit pye wotè. Anwoulman yo yo te ki te fèt moute pa la an bwa kousinen anba la devan bor yo nan ih premye ranje a. Li te kouri pou pi devan ak prese nan fènwa a nan twou vid ki genyen ant gwo anwoulman. Mwen tonbe nan jenou mwen, taché men m 'sou planche a, ak jan de moun te antre nan sal la, mwen te frape l' difisil sou zòrye a kenbe bobine mwen an dwa, ak lè sa a, sou bò gòch mwen an. An bwa kousen frape sou kote lage la jeyan anwoulman, ak yo te kòmanse woule, imedyatman pran momantòm. Yon lòt kout pyen lage premye a nan twa jeyan bobines de fil kwiv ki soti nan bò gòch la.
  
  
  Li te tounen pou yo wè de mesye yo dezespereman ap eseye pou eskive gwo anwoulman ki te woule sou yo nan yon vitès etonan. Yo te twò okipe eskive, ap eseye pa ka kraze nan lanmò a, pou peye nenpòt atansyon a m'. Li rale Reine alantou pòch li a, apiye sou yon sèl nan chak branch fanmi yo ak pran bi nan eskive figi. Te gen sèlman yon sèl bagay mwen bezwen yo pran swen nan. Li te kenbe pa mwa ak yon piki egzak kòm li te sispann ant de bobines. Lòt la mwa, sezi pa piki, tounen vin jwenn wè sa ki te rive. Yon sèl wonn nan anwoulman frape l', frape pi rèd toujou l 'nan pye l', epi yo ramming l ' ak yon mil liv yo nan kraze, touye vesa. Li pa t ' rele. Tout sa ki te soti nan l ' te yon ki ba, aletman soupi.
  
  
  Mwen te wè yon siy ki te di SÒTI. Li te sou yon poto dife. L', soti nan nwit lan la fre lè. Plizyè nwit lan travayè te deja rele flik yo, e kòm mari l ' te kòmanse mache ale, li tande son an nan sirèn yo k ap apwoche.
  
  
  Mwen te gen chans la, ak mwen te konnen li. Li te tou yo te kòmanse pou apresye kòd la non "Pandu". Bon. Mwen pa te ale yo dwe yon viktim.
  
  
  Mwen te jwenn tèt mwen yon ti pad ki te jis fèmen leve, epi mande pou direksyon yo. Li te tounen soti ke mwen te yon bon distans nan yon nouvo ti bouk banlye, ak nan tan sa a li te très damn difisil pou jwenn transpò. Li apiye sou yo pi ansyen li te ye nan imen sistèm nan transpò - ego nan pwòp de pye-epi yo mete yo nan yon fiks, alèz apante. Men, mwen toujou te gen anpil tan pou sòt deyò sa ki te rive. Mwen te mache tounen nan John Dawsey kay la, men mwen te gen yon santiman fò ke li pa t 'ale nan pale avè m'. Twa moun pa t 'ap tann pou m' montre moute, lè li pwoche bò kote yo. Yo pa t ' konnen mwen te ap vini an.
  
  
  Pa tan an li rive nan devlopman banlye, kòb li te koupe nan yon coursier. Dawsey nan kay, toujou goudwon-nwa, se pou li, vin tounen jounen an. Li te louvri, ak saint a nan kwizin la te vin nan epi yo tounen vin li sou. Te nan kay la dezè a, oswa te sanble vid. Mwen te konnen l ' pi bon.
  
  
  Li te kòmanse fouye nan pandri yo epi yo te resevwa osi lwen ke sal la klozèt lè li te jwenn ki sa li te panse. An reta Jan Dawsey, resamman te yon manm nan Ostralyen Tank Lame Corps, tonbe sou tèt yo nan m 'lè li te louvri pòt la pou l'. Li te nètman koupe ba, ak mwa a je regardant nan m 'accusingly, kòm si si li pa t 'pou l', li ta dwe toujou vivan epi yo byen. Li admèt ke l ' te pwobableman dwa sou sa. Tou sa yo te ban nou yo, yo te fè asire w ke pa gen anyen te trennen alantou pa John Dawsey. Moun ki mouri moun ki pa pale, kòm yon moun yo te jwenn soti sa pibliye depi lontan
  
  
  
  
  
  anpil ane de sa.
  
  
  Mwen te kòmanse jwenn fache lè mwen te ale soti nan pòt la tounen. Yon bon mennen frape m nan figi an. Mwen tayè, pran li, yo te prèske imortalize nan kòb kwiv mete, epi li fè mal tankou kote mò yo ye a, espesyalman koupe jenou. Ti propriyeter rele Judy gade gwo pou m'. Mwen te ale nan gen yon long ak anpil pitit pitit konvèsasyon avè l', " kounye a.
  
  
  Mwen te pran machin li ak te kondwi Wouj la Krich . Kòm mwen konprann li, li te fèmen pa kounye a, men, te gen yon etwat yo ale kap vini an pou li ak yon fenèt ti nan ale la. Te gen yon fatra kapab chita akote li; li leve kouvèti a, tann pou yon kamyon pase yo ranpli lannwit ak li gwonde, ak lè sa a, kraze fenèt la. Leve men l', li louvri li, epi li louvri li ak anpil atansyon. Mwen te gen ase pou file atik ki gen valè pou yon sèl lannwit.
  
  
  Yon fwa andedan, li te jwenn biwo a, yon ti cubbyhole nan do a nan sal la. Yon ti lanp tab sa yo ki te bay m ' kòm anpil lapè kòm mwen te bezwen. Gen te dwe gen kèk anplwaye dosye, epi finalman ih jwenn li - tayè modi li, anpil nan yo nan yon pousyè klozèt-ti kat, prezimableman pou tout moun ki te janm te travay nan plas la. Mwen pa t 'menm gen nenpòt ki non dènye, se konsa, nan lòd alfabetik pa t 'reyèlman ede m'. Mwen te gen yo ale nan chak smeli kat ak gade pou Judy a non yo sou li. Mwa a finalman te jwenn li-Judy Henniker, 24, ki te fèt nan Cloncurry, kounye adrès: Ven Wallaby Sturt. Li te non an nan yon lari ke li te pase a yon avi li lè li te mete gen, epi yo pa twò byen lwen yo. Mwen mete dosye a tounen nan plas li, epi yo kite menm chemen mwen te vini an.
  
  
  An Wallaby Sturt Lekòl la te yon òdinè sis-istwa bilding brik. Judy Henniker non li te sou yon pwòp kat eleman nan sonèt la plas. Li pa t ' tan an dwa pou yon vizit ofisyèl, se konsa, mwen deside jete yon pati sipriz. Ee-te apatman nan dezyèm etaj la, 2E, aparamman sou bò solèy leve nan bilding lan. Li te wè chape nan dife kouri alèz ansanm miray ranpa a nan deyò nan, ak vole moute pou pwan pati anba a baro yo nan nechèl la. Fenèt la nan dezyèm lan-apatman etaj te louvri, jis lajè ase pou Rivnenskaya jwenn nan, aplati soti.
  
  
  Li te deplase trè dousman epi tou dousman. Li te fenèt chanm a kouche, epi li te kapab wè yo ap dòmi ti fi nan li, fiks son rit l ' pou l respire byen fò nan silans. Li tou dousman te mache sou kabann lan ak gade nan nah. Makiyaj l ' te ale, ak cheve mawon li te vlope sou zòrye alantou tèt li. Dòmi l ' fè fas a te pran sou yon tendres li dwe gen yon fwa te gen, epi li te sanble trè bèl, prèske bèl. Li tou mouri toutouni, ak yon sèl tete, bèl wonn ak segondè, ak yon woz ide yo ak yon ti pwòp ide yo, yo te lage soti nan fèy la ki te kouvri li. Li mete men l 'byen sere sou bouch li epi ki te fèt l' la. Je l ' kase louvri, te pran yon moman yo konsantre, ak lè sa a, laji nan pè.
  
  
  "Pa kòmanse kriyan ak sa ou te genyen' t jwenn fè mal," mwen te di. "Mwen jis vle ranmase kote nou rete sou."
  
  
  Li jis kouche a ak regardant nan m 'ak lapèrèz nan je l'. Li rive nan deyò epi limen lanp nan kabann li, toujou kenbe men l ' nan bouch li.
  
  
  "Koulye a, mwen pral pran men m' sou ou rta," mwen te di. "Youn sèl rèl byen, epi ou gen li. Kolabore avè m ' ak mwen swete w yon bèl ti kras ale nan.
  
  
  Li te demisyone tounen ak li te chita leve, imedyatman rale fèy moute pou kouvri tèt li. Li te souri nan l', panse sou jan fanm yo se enkonpatib ak modesti. Yon swa ròb abiye kouche sou do a nan yon chèz pa kabann lan. Hey jete li.
  
  
  "Mete sa a sou li a, Judy," mwen te di. "Mwen pa vle anyen entèfere ak memwa ou."
  
  
  Hey, mwen jere yo rale sou rad mwen an pandan y ap kenbe fèy la nan devan m', " lè sa a, li vole soti nan kabann.
  
  
  "Mwen te di ou anvan, Arachman," li te di,"mwen pa konnen anyen sou nenpòt ki Jan Dawsey." Li fume je gri yo te kounye a tounen nan gwosè nòmal yo, ak pè a te ale nan yo. Figi l 'te fèm ak kontra enfòmèl ant anba a sere ranpa yo nan l' swa rad, ak yon jan kanmenm jèn li te plis yon pati nan l ' koulye a pase sa li te nan Wouj la Krich. Sèlman li yo an dife nan je t 'ap trayi l' bon konprann monn lan. Li te mache sou yo ak chita sou bra a nan yon matlasye chèz.
  
  
  "Koulye a, koute, Judy," li te kòmanse trè dousman, ak yon trè danjere kwen pou vwa l ' ki pa te gen okenn efè. "Pa konsa pou sa lontan de sa, mwen te prèske boule. Ak zanmi ou Dawsey pa pral vini nan plas ou yo rele em sou la telefòn ankò. Li mouri. Anpil moun mouri."
  
  
  Li, gade l nan je vin pi laj toujou. Yo te pwoteste devan bouch li te kapab.
  
  
  "Tann yon minit, Yankee," li te di. "Mwen pa konnen anyen sou nenpòt ki touye moun. Mwen pa pral jwenn kenbe moute nan dezòd sa a."
  
  
  "Ou se deja nan sa a," mwen te di. "Dawsey te touye pa moun yo menm ki te eseye anseye m' yon kòb kwiv mete smelting kou a wout la difisil. Ki kote mò yo ye? Ou rele Dawsey. Kòmanse pale, oswa mwen pral tòde kou ou tankou yon poul."
  
  
  Li rive nan deyò epi yo te pwan devan nan gwo rad li. Li rale l koupe nan chèz l 'ak lanse li kòm li gade l' frank nahum-laterè a yon sèl moun fume je yo.
  
  
  "Mwen pa konnen ih," li murmures. "Se sèlman ih non".
  
  
  "Ou te konnen ki kote pou kontakte yo," mwen te di. "Ou te gen yon nimewo telefòn. Ki sa ki te li? Ki kote kote mò yo ye a t li?"
  
  
  "Li te jis yon nimewo," li te respire. "Mwen rele, yo ak nan telefòn dosye sove m' mesaj. Pafwa li te kite avèk mo yo rele yon moun, pafwa, - yo rele yo ankò."
  
  
  "Ak sa a aswè a ou te di yo ta dwe kontakte Dawsey," mwen konkli. Li nodded, epi li pouse l ' tounen antre nan chèz la. Te gen yon telefòn a sou tab li.
  
  
  "Fè sa ki rele ankò," mwen te di. Li te rive soti ak konpoze nimewo a, premye ajiste gwo rad li. Lè li te fini konpoze nimewo. Li te pran telefòn yo sou men l ' ak ki te fèt li nan zòrèy li. Vwa a sou fen nan lòt nan liy lan, konprese ak menm, ak ékivok ton nan yon anrejistreman, te di m ' pou yo kite yon mesaj lè a sonèt a tranble. Mwen rakwoche telefòn nan. Nan nenpòt ka, li te di la verite sou li.
  
  
  "Koulye a, kite a fè rès la," mwen te di. "Ann kòmanse ak ki kote ak ki jan ou anfòm nan sa a konfigirasyon."
  
  
  "Yo te kòmanse pale avè m' yon bon bout tan de sa, nan cheve koulè kannèl Krich," li te di. "Yo te di ke biznisman yo ap chèche pou moun ki moun ki ka dwe itilize yo. Ih te patikilyèman enterese nan pèsonèl militè ki moun ki te sanble yo dwe kontan oswa ale atravè tout fwa difisil. Yo te di yo ta ka fè yon anpil nan bagay sa yo bon pou la dwa moun. Yo mande m pou m kite yo konnen si mwen ta janm tande pale de yon pechè oswa sòlda ki moun ki ta ka vle pou pale ak yo."
  
  
  "Epi, nan kou, pyon pèsonèl militè ta dwe gen ale nan yon kote tankou cheve koulè kannèl Krich. Ak lè ou jwenn li, ou te kontakte zanmi ou yo, vrèman?"
  
  
  Li nodded.
  
  
  "Ou ap definitivman ih ak Jan Dawsey," li te di, epi li nodded ankò, bouch li sere.
  
  
  "Eske ou te konekte ih ak yon gwo kantite pèsonèl militè?" li te mande l', epi li nodded ankò. Sa ki te tou konprann. Yo ap gen fè kontak plizyè jouk yo jwenn youn nan dwa.
  
  
  "Fè ou sonje non yo nan tout moun Hema te pale yo?" Mwen te mande l ' pi lwen.
  
  
  "Bondye, pa gen okenn," li te di.
  
  
  "Èske Burton Ford vle di anyen?" Li bourade nan li, epi li dezaprouve kòm li te vin chonje. "Mwen pa ka di ke sa a vre," li te finalman reponn li:.
  
  
  "Ki sa ki sou yon Air Fòs lyetnan?" "Non Dempster."
  
  
  "Mwen panse ke mwen sonje l' tankou yon nèg soti nan Fòs Aeryen an," li te di. "Li te vini plizyè fwa e li te pale l' la. Li te yon ofisye, osi lwen ke mwen ka sonje."
  
  
  Li winced, ak ti fi a dezaprouve ankò. "Mwen pa t' peye anpil atansyon a yo," li te di. "Mwen jis mete devan oke, ki nan nou tout. Mwen te panse mwen te fè yo yon gwo favè."
  
  
  "Jis yon zanj nan bon pral," mwen te di, epi yo te wè je l ' flash kòlè.
  
  
  "Aktyèlman," li kase, souke tèt li desideman. "Ak tout timoun yo te sanble kè kontan, se konsa, mwen pa t' wè anyen ki mal ak sa mwen te fè."
  
  
  "John Dawsey se pa kontan," mwen di dryly. "Li se mouri."
  
  
  Je l ' imedyatman trouble ak bouch li sere boulon. Li leve, li te vin sou mwen.
  
  
  "Pou bondye ede m', Yankee," li te di. "Mwen pa patisipe nan yon bagay tankou sa. Mwen pa konnen anyen sou li, oswa poukisa li te mouri oswa ki te ka fè li."
  
  
  Mwen mande l', " Kisa ou te jwenn pou yo te sa a zanj yo ki nan bòn nouvèl sa yo?" Li roujise ak gade nan m', ak dlo nan je yo toudenkou inonde je l', sasonbri la smokiness.
  
  
  "Sispann fwote li nan tayè, modi ou," li te di. "Wi, yo, yo peye m 'pou m' pwoblèm. Jis yon ti kras, yon liv kèk, men chak yon sèl te ede yon ti kras. Mwen te ap eseye pou konsève pou li pou yon vwayaj nan Etazini yo. Mwen gen yon kouzen k ap viv la."
  
  
  Li te tranble dlo nan je yo soti nan je l ' epi yo tounen vin lwen. Ki sa ki sove li yo ki te li te di sou li yo dezi pou yo ale nan Etazini yo pou referans nan lavni. Men l ' te sere ak unclenching nèrveu, e kounye a, te gen yon bagay ki nan lapen-pè sou li, yon senserite li te vle kwè nan. Toudenkou, li te yon ti kras pèdi a ti fi, ak bèl anpil. Li te kenbe pa l 'kontanple, gade nan m' yo, nan sèk ak sèk san sou ponyèt ak men. Mwen menm bliye sa li te gen.
  
  
  "Ou bezwen li dwe te pran swen nan," li te di. "Ou te gen yon ki graj woulib."
  
  
  "Mwen pa ka rete tann," mwen te di. "Ki lòt bagay ou konnen sou mesye yo ki moun ki kontakte ou? Eske yo te janm mansyone kote yo ap soti nan oswa kote yo ap viv?"
  
  
  Soti nan fason a bagay yo te ale, mwen pa t ' atann sa a yo dwe ka a. Li te yon prekosyon ak entelijan operasyon. Men, yo ta ka gen tonbe yon bagay mwen te kapab sèvi ak yo. Judy ezite, te sanble yo panse, ak lè sa a, finalman reponn.
  
  
  "Yo te soti nan yon ranch nan kanbrous a," li te di. "Sa a tout sa mwen konnen. Tout kat nan yo te vini soti nan la."
  
  
  "Kat?" "Mwen sèlman te rankontre twa moun. Ki sa ki te fè yo gade tankou?"
  
  
  Judy deskripsyon matche twa malfra ki moun ki te touye Dawsey. An katriyèm nonm sa a pa t ' yon sèl la sèlman alantou yo. Li se likid ak san nan mwa a, tankou yon nonm ak yon malfini-tankou fè fas ak boule je yo ki " fè ou tranble ". Deskripsyon l 'nan twa lòt yo te trè modi bon, ak kenbe l' katriyèm nan kwen yo nan tèt mwen.
  
  
  Li leve kanpe, epi li louvri yon klozèt ansanm yon sèl miray la. Sa a te pa etranj. Dezyèm twalèt yo tou pre kabann lan te gen plis bagay sa yo pou ti fi yo, men te gen tou yon koleksyon gwo nan kovèti pou otonòm.
  
  
  "Li nan m' plezi," Judy Henniker di pridans. "Mwen te fè sa a pou ane sa yo, ak yo yon fure, tankou nèg la ki moun ki yon fwa smèl l' ak, te kòmanse anseye m ' sa a."
  
  
  Nan l ' ou te etidye materyèl la. Tout bagay te anfòm, men li se amann. Te gen pa gen anyen gen defi li yo istwa, ak li te konnen ke plonje otonòm te popilè nan Ostrali. Pou fè sa, yo te gen yon lavi anba dlo ak lajè, fèbleman peple zòn nan plaj epi reef. Li gade l 'ak yo te eseye li li l' fas. Te gen pwoteksyon, pè, ak onètete nan li. Otèl li bezwen l 'pou yo travay pou m', hey, si ou ka fè konfyans l'. Te gen yon katriyèm moun, epi li te sipoze kontakte Judy ankò. Men, mwen sonje sa kò a nan yon nonm Chinwa ak senkant mil Ostralyen liv yo nan li. Lè li te jwenn, nen te tou pote kovèti pou otonòm. Menm lè a, ti fi a te vin moute pou m', ak mwen te wè ke li te gade figi m ' kòm li te ale nan youn te panse apre yon lòt nan tèt li. Je l 'yo te fiks sou m' fikse.
  
  
  "Gade, li nan pè nan lanmò, apre sa ou te di m'," li te di. "Si moun steamboats te touye pòv Dawsey kenbe l' trankil sou yon bagay, yo ta gen swiv m ' -espesyalman si yo te konnen mwen te ap pale ak ou."
  
  
  "Si ou te yon kontak ti fi, lè sa a ou pa konnen anyen vo touye pou," mwen reponn. "Yo pa pral deranje ou, men mwen pral. Epi, koulye a ou se yon akseswar touye moun. Mwen pa ka bliye sou li. Mwen ka menm fè aranjman pou pou ou pou w vizite yo, Etazini yo ou bezwen."
  
  
  Li coursil leve. "Ou kapab fè l?" li te mande. Te gen yon etranj naivté sou li, malgre li difisil eksperyans. Te gen toujou ase nan ti fi a ti kras nan li konfyans ay. Men, sa a te sèlman manifeste nan eklat kout, ki te imedyatman ranplase pa précotion nan syantifik defye.
  
  
  "E konbyen li pral koute m'?" "Ki sa ki se li?" li te mande, gade nan m ' soti nan kwen an nan je li.
  
  
  "Koperasyon," mwen te di. "Mwen pral ba ou yon nimewo telefòn ki kote ou ka kontakte m'. Si sa a katriyèm nonm montre moute, ou pral rele nan m'. Oswa si nenpòt lòt bagay vini leve, oswa si ou panse yon bagay, rele m nan nimewo sa a epi kite ou non, si mwen pa gen. Ou jwe boul ak m', Judy, epi mwen pral ba ou yon bèl lontan-rete viza pou yo ale nan Etazini yo."
  
  
  Li te ekri desann pi Gwo Rothwell nan nimewo telefòn yo sou yon moso papye epi di hi. "Mande Nick Carter," mwen te di.
  
  
  "Tout dwa," li te di. "Mwen pral fè li. Sa a, se jis ase."
  
  
  Mwen te kòmanse vire a, men, men l 'te pwan m' chemiz.
  
  
  "Rete tann," li te di. "Ou se yon total dezòd gen san. Ou pa ka mache tankou sa. Chita desann pou yon moman."
  
  
  Tansyon an ak ritm lan nan nwit la la te vini nan yon fen, ak ak li doulè nan zo kòt mwen yo, koupe sou ponyèt mwen, men, ak jenou yo te kòmanse braye pou ih tande. Judy tounen ak yon kivèt dlo tyèd e ak yon moso rad. Li pran sou chemiz li, li wè je l 'fèmen sou Hugo kòm li te kase a gèn sou bra l', ak pistolè la nan zepòl pòch. Li lave a fin chèch nèt san nan ponyèt mwen, men, ak jenou. Zo kòt mwen yo te plis panche pase koupe, epi ki gen pa anpil mwen te kapab fè sou yo. Lè sa a, li te pote yon pomad antiseptik ak masaj dousman koupe ak li. Nah te gen yon manyen dou, e li konsantre sou ki sa li te fè ak yon ti tay gwonde. An gwo rad swa tonbe louvri, se konsa ke mwen te ka wè l ' balanse tete yo, trè segondè, epi plen.
  
  
  "Mwen ap gade ou nan Krich la," mwen te di. "Ou ap mache yon trè bon tightrope."
  
  
  "Ou vle di rete lwen moun maladroite mesye a?" li te di. "Li se pa difisil yon fwa ou jwenn pann an nan li. Li pa beru nenpòt moun ki nan men sou mwen si mwen vle yo dwe gen."
  
  
  "Li trè difisil yo rete nan sa yo lapòs-lòd biznis, se pa li?" Mwen mande tou dousman.
  
  
  "Petèt, men, mwen kenbe sou li," li kase, yon fè tèt di nòt nan fyète nan vwa li. Li te fini fwote nan pomad a epi kite men l ' kouri sou pwatrin mwen ak zepòl yo pou yon moman. Je l 'yo rankontre m' pou yon moman, lè sa a, disparèt. Li te kanpe moute, epi li rive jwenn deyò epi yo te pwan li nan zepòl. Li pa t 'vire alantou li, men chita ak basen an nan men l'.
  
  
  "Mèsi poutèt ou," mwen te di. "Mwen espere ou te di m' verite a sou tout bagay, Judy. Petèt sa a pral fini tout ke yo te yon bagay pi bon pou ou."
  
  
  "Petèt," li te di san yo pa kap. "Petèt."
  
  
  * * *
  
  
  Kite l ' Judy Henniker ak yon melanj etranj nan santiman yo. Li te yon troublan mitan lannwit nan anpil fason. Yo ta fèmen bouch John Dawsey, men Burton Ford oswa yon Lè Fòs lyetnan ta fè pale a, li te pwomèt tèt li. Te gen ti dout nan lespwi mwen ke twa" aksidan " sou dell tèt li te sèlman sa. Men, sa ki pi twoublan nan tout te ap grandi sètitid ke mwen te fè fas ak trè apwofondi, trè konpetan, ak trè danjere pwofesyonèl. Si m sispèk sou la operasyon yo te kòrèk, li te dyableman travay entelijan.
  
  
  Ak lè li rive, ak yon posib krak parèt nan fòm lan nan Jan batis Dawsey yo, yo byen vit ak efikasite pran swen nan li. Se konsa, nan pwen sa a, mwen te gen yon pil nan debouya teyori ak ipotèz, men te gen pa gen anyen mwen te kapab di nenpòt ki moun konvenk ih ki Ostralyen yo pa kòz pou blame pou trajedi. Tansyon an nan Sid Pasifik la Defans Alliance kontinye vin pi grav, epi mwen te gen pa gen anyen a chanje.
  
  
  Lè mwen te resevwa nan kaye la, li te dimanch maten byen bonè. Li tonbe nan dòmi avèk lespwa ke Judy pa t ' patisipe nan nenpòt ki pi plis pase li te di. Mwen te toujou te rayi li lè yon bagay ki reyèlman bon ale anba machete.
  
  
  III
  
  
  Mwen blese, fin itilize kò a bezwen dòmi, epi li boule èdtan yo tankou yon sèch tout teren yo otèl pandan y ap bwè nan lapli a. Mwen pa anjeneral gen rèv, men mwen te gen moman tou kout lè li te wè kaskad nan kòb kwiv mete fonn rivyè ap koule tankou dlo dèyè do m ' jan li te kouri desann chemen kontinuèl. Pa mitan-maten, li fòse tèt li leve. Douloureux fòs ak ranmase l 'anti-doulè nan fòs, li te flechi l', paké misk jouk li te kapab omwen deplase yo libreman. Si li pa t ' reveye lè li te rive nan pi Gwo Rothwell nan biwo a, Mona te pran swen nan ke. Nan yon chatwayant limyè vèt jersey rad ak wouj cheve, li te kòm supèrb kòm solèy la. L ' tete te deplase pou pi devan, ki se yon pwoklamasyon nan tèt li. Pi Gwo boure kèk papye yo nan sèrvyèt l', li te sispann voye bonjou pou m ' cho.
  
  
  "'Manke kontan ou te vin, Carter," li te di. "Mwen gen yo ale nan yon reyinyon nan Victoria. Mwen pral tounen nan yon jou oswa de, petèt twa. Mona pral fè asire w ke ou jwenn tout bagay ou vle."
  
  
  Li te kenbe yon figi dwat a kòm li ap gade souri glise atravè Mona a bouch yo ak lè sa a disparèt imedyatman. "Ou t' jwenn anyen nan nòt yè?"
  
  
  "Sòt de," mwen te di. "Mwen te gen yon aswè yè swa." Li sel ak enfòme mwa a nan sa ki te rive, di em sou Judy nan wòl kòm evidan kontakte ti fi, men se pa mansyone l ' akò avèk mwen. Mwen pa t ' pwoteje li. Tout sa yo imen ensten yo te sa pibliye depi lontan abandone. Nan jwèt sa a, de pati yo ap dyametralman opoze a ke yo te yon bon Joe ' s epi rete vivan. Men, Judy Henniker te pèsonèl mwen lidè a, epi li te règ mwen an, te aprann wout la difisil, ki ou toujou kenbe ou mennen tèt ou jiskaske ou gen yon atitid pozitif nan direksyon pou tout moun ak tout bagay. Ou toujou fèt yo tounen yon ti kras - yo ak ki te fèt do l 'te Judy a pèsonèl konpreyansyon yo genyen sou m'.
  
  
  Lè m fini m', istwa a pi Gwo te gri ak souke, men li te kite apre ki vle m ' luck ak mwen envestigasyon. Mwa a je yo te fatige, reflete oteur anndan l', epi li te konnen ki sa li te santi. Li te pwofondman afekte pa panse ke peyi l ' ta dwe konsa pwofondman enfiltre pa lènmi. Mwen pa t 'di l' yo pa enkyete. Petèt li te bon pou yo tout souke bagay sa yo moute. Men, mwen te konnen ke espyon la pi byen inite te kapab jwenn nan anyen. Ou kont ekip la detèmine ki jan lwen yo te vini. Li tounen vin jwenn Mona apre yo pi Gwo yo te kite epi yo te jwenn ke je l ' yo te jwe.
  
  
  Se pa li posib ke John Dawsey te touye pou anpil rezon pèsonèl? "Ki sa ki se li?" li te mande. "Sipoze li te te enplike nan dwòg kontrebann oswa fwod?"
  
  
  Mwen te gen admèt ke te gen bagay sa yo, epi pa konsa pou sa anpil plis. Dawsey te kapab fè yon anpil nan lajan ki soti nan operasyon anba tè, epi li te pè ke mwen siveyans ta dwe ekspoze yo. Lè li te rele ami l ' yo, yo deside yo jwe li an sekirite epi yo fèmen moute tankou ego yo tout ansanm. Nan kou, yo te fè menm bagay la pou m ' lè m li pran kouri nan yo. Li te parfe posib. Li jis pa t 'achte l'. Men, mwen te gen pou yo ale ak li. Anplis, li te devwa l ' yo pa vyole sou fyète nasyonal ke yo te fè Mona a, menm plis pase pi Gwo, vle admèt li feblès.
  
  
  "Ban m' Baz Kòmandan Lyetnan Dempster," mwen te di. "Mwen vle Dempster yo dwe sou baz pou yon entèvyou. Petèt mwen ka pi byen reponn kèk nan kesyon ou yo pita."
  
  
  Men, mwen pa t ' gen nenpòt chans. Apre prèske yon èdtan nan apèl nan telefòn ak tep wouj, Mona te di m ' ke Dempster te sou vakans. Li te sipoze tounen nan de jou.
  
  
  "Gen baz kòmandan rele m' le pli vit ke yo konnen Dempster ap vini," mwen te di. "Lè sa a mete ou chèf nan baz naval operasyon sou telefòn la. Mwen vle pou kesyon Burton Ford."
  
  
  "Koute, Nick," Mona te di. "Ou te gen yon sèl lanfè nan yon ki graj lannwit, epi ou ap trè modi byen ponpe. Poukisa yo pa koupe li desann yon ti jan? Jis vini sou yo sou kay mwen an pou yon bwè ak dine ak detann. Mwen ta di ou bezwen li."
  
  
  "Li se yon gwo baz naval," mwen te di. "Mwen pa t' kapab detann nan kounye a jiskaske mwen te resevwa yon pi plis kèk repons yo."
  
  
  Li soupi ak te fè apèl la, ale atravè divès kalite chanèl nan MEADE a wouj tep - yon balanse, efikas, dyableman bèl fanm. Mwen gade l 'yo, koute mwatye nan konvèsasyon li te gen, ak lè sa a, finalman, li te resevwa sou telefòn la, ak te gen yon gade nan triyonf nan je l'.
  
  
  "Nonm sa a ou vle, sa a Burton Ford, te transfere nan tribinal bò Pòtay la Patwouy ak pou yo travay sou Innisfail," li te di.
  
  
  "Innisfail Hall se louvri sou kòt la, petèt kondwi yon èdtan nan soti nan Townsville oswa yon ti kras pi plis. Pò a patwouy se reyèlman yon gade bò lanmè, ti veso ki rezoud tout kalite bò lanmè pwoblèm. Ed a sou devwa kounye a. Li nan ap vini nan nan fen nan chanjman l ' yo, nan minwi aswè a. Li te kite avèk yon avi ke li dwe rapòte bay kòmandan an nan biwo a, ak ke ou pral gen."
  
  
  L', li chuckled. "Mwen panse ke nan tout, lè sa a,."
  
  
  "Sa a se li." Li te souri smugly. "Epi, koulye a ke ou pa gen anyen fè men rete tann, ou ka gen cocktèl ak dine nan plas mwen, pandan ou rete tann. Ou ka kite sou tan. Li nan sou kot la, epi yo mennen dirèkteman nan pò a patwouy baz."
  
  
  L', Hey chuckled. "Se pa sèlman yo se ou bèl, men ou se tou ki pèsistan," mwen te di. "Epi yo pa sèlman yo se ou ki pèsistan, chans la nan bondye yo se sou bò ou. Ann ale."
  
  
  Mwen ap gade li kòm Mona te pran soti bagay sa yo l', ak lè sa a, li te dwa akote m', men l 'yo kapab fèmen nan m', bò a nan pwatrin li bwose dousman kont bra m menm jan nou te mache soti nan kote yon ti anglè te machin nan ki estasyone. Li te sou kwen nan ak gratèl, ak li te konnen poukisa. Mwen te rayi reta, ak mwen te gen de nan yo, youn sou tèt lòt la. Ak reta, yon bagay inatandi ki ka toujou rive, ak lefèt ke li allusion pa t 'kapab fè anyen osijè de sa yo pa t' ede anpil. Li te rayi poze kesyon yo nan yon Air Fòs lyetnan ak yon rada moun. Ou pa oblije rete tann de jou oswa menm senk èdtan pou li. Men, mwen te gen yo, tayè pran li. Li fè sèman anba souf l ' yo.
  
  
  Kòm mwen gade Mona mache bò kote m', mwen te konnen ke m 'enerve dife anndan m' ta sanflaman ak konsome l ' si li te jwe nan jwèt. Li te yon superbe fanm, ak je l 'yo te pwovokan tankou kote mò yo ye, men li te pi Gwo Rothwell a asistan, epi li pa t' vle kòmanse yon bagay dezagreyab. Men, li murmures nan tèt li, sa a se pa nwit la la yo jwe avèk alimèt.
  
  
  Mona a apatman yo alèz furnished, ak yon bèl long sofa ak yon inikman gen fòm tab kafe. Dekorasyon an te blan ak wouj, ak yon matche wouj sofa ak rido, de gwo blan chèz boure a ki te kreye yon kontras. Mona te montre m 'li diven kabinè epi li te mande m' pou prepare bwason pandan y ap li a chanje. Mwen te gen yon martini pare, trè frèt ak trè sèk, lè li te vini soti nan nwa pantalon ak yon tèt nan yon blan jersey ke karese tete l'. Li te kòmanse manje an premye martini ak soti vin chita avè m ' nan a dezyèm fwa.
  
  
  "Ou te fèt isit la nan Queensland?"
  
  
  "Mwen te fèt nan Hong Kong," li te di. "Papa a te yon gwo nan Britanik Lame a, epi nou te tou nan Beijing pou yon ti tan. Nan kou, sa a te anvan Kominis yo te nan pouvwa."
  
  
  "Ki sa ki se yon bèl fanm tankou ou, marye?" li te mande l', epi byen vit ekskiz pou corkscrew. "Mwen pa vle di yo dwe grosye, men modi li, mwen te panse Ostralyen yo te bon nan konpreyansyon fanm yo."
  
  
  Li te ri epi li te mande m ' fè yon lòt wonn. "Mwen te sèlman yo te isit la pou twa ane," li te di. "Jiskaske m' te vin isit la, li te sitou nan England, ak tout bagay sa yo etwat-hipped, pa gen vyann angle fanm fè m ' santi soti nan plas li. Mwen te kenbe yon anpil nan li nan tèt mwen.
  
  
  Li te rimatism ki pa t 'reponn mwen corkscrew, men li stahl pa t' ensiste sou li. Mona je ere sou m 'menm jan li sarepta pou m fini l' martini.
  
  
  "Èske ou kwè nan enstantane atraksyon, Nick?" li te mande, apiye tounen sou kanape la.
  
  
  "Yo ou refere li a kèk dirèk entèraksyon pwodui chimik ant de moun?" Mwen te mande l ' la. "Mwen kwè nan li. Li te rive m'."
  
  
  Li te chita leve, epi li vin apiye pou pi devan, figi l ' jis pous soti nan mwen yo ye. "M' tou," li te di. "A premye fwa li te wè ou." Bouch li, plen ak imid, voye yo soti nan pwòp envitasyon pandan y ap li te rete isit la nan devan m', pa k ap deplase, jis voye soti nan vag nan chalè. Mwen vin apiye pou pi devan, ak bouch mwen te jwenn kòb li-pou li, epi imedyatman te santi bouch li louvri, lang li peze kont kwen an nan dan l', rete ap tann pou kwasans lan pi devan. Nou bo san yo pa manyen kò nou, bra nou nan nou an kote tankou de koulèv yo k ap deplase ansanm nan yon balans ritm. Menm lè a, li rale lwen.
  
  
  "Mwen ka pran sant boule a," li te di, epi li pran kouri nan kwizin nan.
  
  
  "Asire w ke, siwo myèl," li murmures dousman nan tèt li. "Ak sa a se li." Revèy la chimed dousman, ak li ap gade hypnotically kòm ih pandil la pase kouto. Li te yon antique objè ki pentire blan ki repoze sou yon tab ak vaz antoure pa roz wouj.
  
  
  "Dine a pare," Mona te tande l ' di sou lòt bò a nan sal la, epi yo te ale nan. Li te sèvi dine a kòm si nou ta pa janm li bo, kòm si yo nan elektrisite pa t ' ale yo ale nan moman sa. Li te sèlman lè li kenbe l ' nan je yo ke li reyalize ke kounye a toujou egziste. Li byen vit vire do yo, tankou si li te pè ke ti etensèl ta ka sanflaman ankò, epi kontinye chat ensesaman sou bèl konvèsasyon an pandan dine. Li te sèvi yon bon Ostralyen sauternes ak poul ki kontra avèk gi a dezagreyab gou. Lè sa a, manje midi a se yon bon panyòl brandy Domecq ak yon kò reyèl ak bon sant. Nou te antre nan
  
  
  Li prèske te panse li te klòch la ki te sove li. Li te wè l ' gade nan revèy la sou miray la. Li te uit è.
  
  
  "Si ou kite isit la nan dis-trant, ou pral dwe bon," li te di, lekti lide m'. Kòb li, Hey chuckled, ak toudenkou elektrisite a tounen vin sou nan je l'. Yo te fèt m 'ak pa t' flechi jan li te fini l ' brandy.
  
  
  Menm lè a, li kouri pou pi devan, vlope bra l ' nan kou mwen. Bouch li te travay febrilman yo ak m ' yo, griyotaj, dévoran, lang li ta plonge gwo twou san fon nan bouch mwen. Ak lè sa a tout m 'enerve, grate fristrasyon a kouri nan m', epi mwen reponn li fyévreuz grangou ak pwòp mwen.
  
  
  Mona a blan kòsaj jersey te yon fantòm flash kòm li te pran vòl sou tèt li, ak tete li, lage soti nan soutyen a, koule atè sou men m ' tankou fwi mi ki tonbe soti nan yon pye bwa, ki te kreye se konsa ki ih ta ka goute, rale, ak savored. Li te rive jwenn deyò epi yo tounen vin koupe la limen lanp yo, epi nou te fè lanmou nan obscurité nan chanm nan pwochen an. Mona te tounen l 'nan pwatrin nan direksyon m', epi li te pran kenbe nan ih a konsèy woz ak dan l ' yo. Woz ti sèk ki nan tete l ' yo te gwo ak ki graj, epi li te santi pwent tete grandi nan bouch mwen kòm Mona gasped nan plezi. Mwen dezabiye l', mete Reine ak Hugo anba kanape a nan rive fasil, pandan y ap Mona a, kouche nan devan yo nan m 'ak je l' fèmen, epi pou li a, dousman masaj tete l'. Kò l ' te nan pwatrin-yo tankou, plen ak mi yo, avèk yon avoka, gonfle vant ak lajè, gwo twou san fon kwis. Lè mwen bourade tèt mwen kont li, li jemi ak te kòmanse fè konvulsion mouvman yo, peze chak pous nan tèt li kont m', ap eseye vire l 'nan po m lan, l' vibrasyon vle nan dezi mwen. Li fwote nan bouch li a sou kò l', epi li rele soti nan yon fiks, k ap monte soupi ki te fini nan yon rèl nan ecstasy kòm sant la nan l ' plezi, nwayo a nan tout dezi li, yo jwenn li. Men l ' te tou vlope nan alantou zepòl mwen, tèt mwen, epi li te yon kretyen pi lwen pase tout swen eksepte ecstasy nan kò li. Li te deplase nan direksyon l 'ankò, ak tan sa a li te vini li pou kont li, ak Mona nan kò a deplase anba m' nan yon ralanti-ap grandi foli.
  
  
  Mwen te deplase l 'tou dousman, dousman, kenbe tounen menm jan li pete rele pou yon prese, mwen konnen li pral di mèsi m' pou inyore sl. Ak lè sa a, lè pasyon li te resevwa soti nan kontwòl, li te pran pa ee. Nan moman sa a, Mona te kriye soti ak yon seri de glous - enkredilite, enkredilite - de fanm nan final la, final soumisyon an moun ak nan tèt li. Li chute desann sou kanape a, vlope bra l 'bò kote m', bloke l 'nan pye yo dèyè m' yo.
  
  
  Li te soutenue tèt li moute sou yon sèl manch rad koud bra a ak regarda nan revèy la sou miray la. Li te nèf-kenz. Nan pasyon, pa gen okenn moun kenbe tras nan tan. Yon lè yon minit, ak yon minit, ki se yon èdtan. Mona bourade tèt mwen pou l 'tete, peze m' fè fas sou kont yo.
  
  
  "Ou gen tan," li orèy. "Jiska dis-trant. Li-mwen vle ou ankò, koulye a,. Fwa sa a, mwen vle fè lanmou avèk ou."
  
  
  "Moun ki fè lanmou pou chak lòt ansanm," mwen te di.
  
  
  "Wi, men tan sa a mwen vle pou limyè yon dife," li te respire. Li te deplase nan direksyon m', epi mwen te santi bouch li sou vant mwen. Li te deplase la ih moute, sou yo ak sou nan pwatrin mwen - endispoze dous mak pye, tankou papiyon mak pye. Lè sa a, li te deplase desann kò m', pèsistan sou koub la nan kò mwen an, ak lè sa a, menm pi ba yo. Li te kalite a nan amour li ta sèlman rankontre nan East a, epi li te yon ekskiz plezi sa ki te tou de kalme ak enteresan. Vagman, li sezi jan li te konnen sa. Oswa petèt gen kèk fanm ki te bagay ki vini natirèlman - enkult, enkult, pi wo a-an mwayèn talan natirèl yo. Li te vle pou limyè yon dife. Li te fè yon modi bon travay nan li, ak nou fè renmen yon fwa ankò, toufe lafyèv nan dezi li pa janm bese. Men, finalman, moman sa a te vin ankò, ak tan sa a te gen yon kalite ri nan l ' soupi, kontantman nan yon konplètman satisfè fanm.
  
  
  Mwen te rive nan soti kòm Mona finalman lage m ' nan men li anbrase. Li regarda nan gade l ' yo. Li te nèf-kenz. Mwen gade l 'ankò, konble je m', konble je m'. Men yo pa t ' chanje. Mwen li li l ' kòrèkteman. Li te nèf-kenz. Mwen vole nan kanape la ak fouya pou mwen gade. Li ego ta gen mete l ' pwochen nan Reine. Li te onz-ven.
  
  
  "Ki sa ki nan moute, Nick?" te di Mona, chita moute kòm papa l ' te fè sèman.
  
  
  "Nou modi, gade," Hey rele nan l ' jan li te pran vòl nan rad sou li. "Yo ap anreta. Bagay la modi te pwobableman ralanti yo kòmanse avèk yo."
  
  
  Pi long pran yon poz nan mwen pansman te tache Hugo a gèn tounen nan m avanbra, epi li pa t ' pran plis pase de segond. Li te toujou fars l 'chemiz nan pantalon l' lè li te mache soti nan pòt la, toujou bay madichon. Mona chita toutouni ak supèrb nan pòt la.
  
  
  "Mwen regrèt sa, Nick," li te rele apre m'. "Rete sou wout la kòt. Ou pral jwenn frape ouvètman sou tèren an."
  
  
  "Reta," mwen fè sèman, ducking nan chèz chofè a. Yo toujou vle di pwoblèm. Mwen te konnen sa ki Mona te panse, mwen te kanpe toutouni. Si sèlman mwen te gen li, mwen ta gen tan te manke l'.
  
  
  Mwen pa ka rive jwenn li nan maten an. Men, li pa t 'panse se konsa, ak sa, li pa t' aji fason sa a. Mwen te wè l ' tou anpil fwa lè pa gen okenn demen.
  
  
  Li te fèt pa yon machin ti sou yon vòl ki se kòm fèmen kòm posib nan jè a pran-off ke yon machin kapab fè. Te gen prèske pa gen okenn trafik sou wout la bò lanmè, lalin lan klere byen bèl sou lanmè a te yon je bèl. Mwen te kenbe kontè vitès la zegwi bourade kont tèt la nan enstriman an. Li te pran yon anpil efò yo kenbe limyè machin sou wout la. Malgre ke sitou nivo ak sitou nan nivo tè, wout la pa t ale plizyè fwa, sa ki lakòz machin nan ajitasyon ak vibre kòm li te fòse pa motè a kouri nan kapasite plen. Li te travèse wout la nan yon apante éfréné, ak tan an te toujou trenen sou.
  
  
  Li te sou douz è lè li pete nan vilaj la ti nan Innisfail. Li imedyatman te wè ki ba bilding gri nan bò lanmè Patwouy, ak sentinel ritm nan papòt pòtay yo, yo. Mwen te sispann ak te montre m ' d 'a, epi moun yo kite m' nan. Li te sèlman te mache yon kèk santèn yad lè li te wè ekla limyè nan machin polis e yo te tande jemi nan sirèn anbilans. Rale sou bò a nan wout la, li te soti. Baz la nan lòd bilding te louvri moute devan yo, epi li sarepta sou etap sa yo gade deyò kòm branch nan moun yo gaye, bay fason nan yon ti blan anbilans.
  
  
  "Kisa ki te pase?" Yon pechè pase mimmo mande.
  
  
  "Yon aksidan," li te di. "Odin alantou mesye yo menm tou yo jis te vin sou rivaj. San embesil touye moun. Mwa a te touye yo."
  
  
  Yon toudenkou fredi pase sou m', ak mwen te santi m cheve sou do a nan kou m kanpe sou fen.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Ki sa ki te mwa a non?" Burton Ford?"
  
  
  "Wi, sa a, se nèg la," pechè a te di. "Eske ou te konnen mwa, zanmi? Mwa a nan kò a se tou senpleman yo te pran lwen."
  
  
  "Jan te fè sa rive?" Mwen te mande, odyans la fè nwa kòlè nan vwa mwen. Maren an pwente nan yon gwo blende pèsonèl konpayi asirans ki te ki estasyone ak yon radyatè kondwi nan miray ranpa a nan nan yon brik kay.
  
  
  "Li se yon anpil nan travay, konpayon," li te di. "Li te ki estasyone sou yon ti mòn. Entimidasyon kase desann, e li te woule desann pou kraze nèg la pòv nan bilding lan kòm li te pase mimmo. L', mwen di li nan move chans."
  
  
  Li, ale. Mwen pa te gen okenn rezon ki fè yo rete ankò. Mwen pa t ' bezwen pou tès la big kamyon nan entimidasyon. Yo pral fè jis anfòm. Yon fwa ankò, yo pa t 'rive m', fwa sa a, mèsi pou chans. Pral gen yon ti ankèt, ak ankò pa pwal gen okenn eksplikasyon ki pa diverges anyen. Pou kèk rezon, pouswit la nan kamyon an ki te jis te lage. Yon sèl ta asime ke yo yo te mete ou enkòrèkteman, ak toudenkou kite ale nan wou yo. Sèlman, yo te fè li jis kòm Burton Ford te sou wout li nan lòd la chanm pou rankontre m'. Konyensidans. Jis yon sèl bagay bò kote yo. Mwen te konnen l ' pi bon.
  
  
  "Mona a modi, gade," mwen te fè sèman l ' dousman. Si li te la sou tan, li ta yo te nan ancrage estasyon ap tann pou Atak la. Li te retounen nan machin l', li te kondwi soti nan la ti baz. Sèlman Lyetnan Dodd Dempster rete. Men, an premye, mwen pral jwenn l', mwen te fè sèman l'. Li, santi janm pwofite sou pesonn, kont m ' konplo a paske nan echèk. Menm memwa a nan Mona a nan pasyon pa ka efase lapenn alantou m rta. Lè li te retounen nan ti kaye, li te toujou kòlè, kòlè ak fache nan tout bagay - nan mond lan, nan l ' degoutan chans, nan tèt li, nan Mona a gade. Tayè, li te di tèt li, yo modi bagay yo dwe te sispann yo te nan chanm nan menm jan Mona ak m'. Surchof. Mwen tonbe nan dòmi nan yon raj ak te konnen mwen ta jwenn tankou sa.
  
  
  IV
  
  
  Li te dwat. Nwa m 'kòlè te apeze pou nwit la la, epi lè mwen te ale nan pi Gwo Rothwell nan biwo a, li te jwenn soti nan baz aeryen an kantite epi yo rele m'. Mwen te di baz la, kòmandan ki moun mwen te ak ki sa mwen te vle, ak liy telefòn literalman al moute nan lafimen ak entans kòlè nan vwa mwen.
  
  
  "Mwen vle pou konnen egzakteman lè sa a Lyetnan Dempster ap fè yon rapò pou devwa, Kòmandan," mwen te di. Mwen pral gen al kontre l', men jis nan ka, mwen vle mwa yo dwe akonpaye pa mwa nan kay la oubyen nenpòt kote li rele nou soti nan baz la."
  
  
  "Trè etranj, Mesye Carter," kòmandan an bougonnen.
  
  
  "Sa a tout bagay se trè etranj," mwen te di. "Lyetnan Dempster a vwayaj a se trè enpòtan nan m' nan moman sa a. Mwen pa vle anyen rive l'."
  
  
  "Li ta dwe rapò a nan aeroports la nan uit nan maten an," ansyen ofisye te di. "Mwen gen yon rapò ke li te tounen pa ap detann maten sa a ak se nan jimnastik la nan apatman l' yo."
  
  
  "Konpayon l' tout kote li ale jouk li te rive nan demen maten," mwen te di. "Si ou bezwen plis autorisations yo, mwen pral bay li pi Gwo Rothwell a asistan."
  
  
  Li te remèt telefòn nan Mona, tcheke priyorite pou mwen a kondisyon yo, ak finalman tounen tounen telefòn la pou li kanpe. Je l 'anwiye nan m'.
  
  
  "Tout dwa, vini sou li a," li te di. "Ou ap barging nan isit la, kite pwòp ou a nan kontak ak apèn pale yon mo pou m'?
  
  
  "Mwen regrèt sa, sa a se egzakteman sa ki te pase yè swa. Li toujou fache.
  
  
  Li sou li." Mwen te di l 'sou sa ki mwen te jwenn lè mwen te rive nan pò a patwouy baz, ak je l' teni.
  
  
  Mwen regrèt sa, " li te di. "Mwen panse ke li nan fòt li, nan yon fason. Gade m ' fè li "li leve, Li te mache nan men m', epi mwen te jwenn bra l 'vlope nan kou m, tete l' bourade kont mwen."Men, li te gwo, Nick," li te di."Reyèlman gwo."
  
  
  Kòm kò l 'bourade kont m', li gwo twou san fon tete dousman bourade sou mwen, jou lannwit sa a bondi sou mwen. Li te bèl. Li te yon bèt ki ra pasyon ak apwopriye talan. A telefòn nan sonnen, kraze yo te rasanble fòs yo nan prezan an tan. Mona ranmase mwa a epi remèt li bay m'. "Pou ou," li te di, ak mwen te wè kiryozite a nan je l'. Mwen imedyatman rekonèt li kòm ti kras Judy a vwa."
  
  
  Li te di. "Mwen te panse de yon bagay." "Sa a pouvwa dwe enpòtan. John Dawsey te gen yon fanm. Li ap viv isit la nan Townsville. Li te di m ' sou li. Yo te di yo separe ak li te itilize non jenn fi li, Lynn Nòb."
  
  
  "Bon fi," mwen te di. "Mwen pral an kontak." Li hung moute yo epi yo vin chonje Dawsey a dosye track. Te gen pa gen okenn mansyone nan Jin nan nen. Mwen te jwenn Lynn nan lis nan liv telefòn sou lòt bò a nan Townsville epi ale nan biwo an.
  
  
  "Mwen pral tounen," Mone te di l'. "Mwen ta ka gen yon nouvo plon an."
  
  
  "Pa tèlman vit," li te di. "Si w ap an reta, tanpri souple, vin wè m' aswè a."
  
  
  Je l 'yo te ajoute pwòp vle di l' mo sa yo. Li byen vit manyen bouch li ak ale deyò. Si papa l ' te ale nan Mona a, li ta gen li te ye yon sèl bagay davans. Mwen te sipoze yo dwe nan baz aeryen nan uit denmen maten, ak Kléopat, Helen nan Troy, ak Madame Du Barry pa t 'sispann m'.
  
  
  Li te kondwi nan Townsville, skirted kwen nan yon gwo smelter kwiv, epi li te jwenn yon adrès ki sou lòt bò a nan lavil la. Li te yon katye nan ti de-istwa bilding apatman ki te antoure pa brik. Lynn dezabiye venn yo nan apatman nan premye etaj la plan. Mwen rele l', ak yon fanm nan yon ta vle chanje koulè housecoat reponn. Yon ti kras pi piti pase sa mwen ta espere a, li te yon sourit-blond ak yon twoub gade. Je ble l 'te gade nan m' ak undisguised enterè yo, men yo te tou pridan. Yon kay rad ak devan zip louvri pi plis pase yon trimès nan wout la soti nan kou li te montre ke Nah te gen lontan, mens tete ak pa gen okenn soutyen.
  
  
  "Mwen regrèt deranje ou," papa l ' te souri. "Mwen vle pou pale ak ou sou Jan Dawsey."
  
  
  Gade nan endispoze annwi nan je l ' toudenkou ak soudèneman chanje. "Ki sa ki sou l'?" li te di pridans.
  
  
  "Li se mouri," mwen te di yo kareman, e mwen te wè ki jan ti kras koulè po yo te kite figi l'. Men l ' ki te fèt nan pòt la tounen vin blan tankou li yon sèl la devan pòt la byen sere.
  
  
  "Petèt ou ta dwe vini nan," li te di dousman. Li te ki te swiv l ' nan yon yon ti jan ranyon, ta vle chanje koulè apatman yo ki gade anpil tankou nah nan pwòp fason li yo.
  
  
  "Mwen travay ak Ostralyen entèlijans yo," mwen te di. "Mwen te di ou te yon mwa fanm."
  
  
  Li souke tèt li epi li chita sou kwen an nan yon chèz ranboure. Janm li yo te surprenante long ak bèl, ak tou dousman diminuer ti towo bèf ak mens je. Pa gen okenn dout, li te konnen yo te li pi bon karakteristik, paske li te revele yon gwo pati nan ih. "Mwen konnen li te di ke pafwa," li te reponn. "Men, Della pa t' reyèlman li ego madanm. Mwen devine ou ta ka di nou viv ansanm pou byen yon kèk ane, omwen chak fwa li te koupe devwa. Lè sa a, mwa yo rele l ' pou yo kite. Se sèlman li pa t 'kwè m'."
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Ki sa sa pibliye depi lontan te sa?"
  
  
  "Petèt sis mwa de sa," li te di. "Lè sa a,, apre yo fin li te nan lame a paske nan sa aksidan epi li te egzeyate, li te vin isit la yo viv avè m', men mwen kouri dèyè l ' deyò. Li te di m ' li te sou yon bagay li te kapab fè yon anpil nan lajan ki sòti nan."
  
  
  Mwen bourade li. "Li te di ou anyen sou li?"
  
  
  "Pa gen okenn," li te di byen vit. Li, te santi prèske twò vit. "Tout li te di ke nou ta gen tout bagay mwen te toujou te vle, tout bagay li te kapab pa janm ban m'. Li te pwomèt yo vini tounen pou l ' si li te di sa a verite a."
  
  
  "Epi li pa janm te di ou Hema te mare jiska oswa sa ki li te?"
  
  
  Li ap tranble anba pye tèt li, epi yo te gen yon melanj de tristès ak arèstasyon nan je l'. "Pa gen okenn," li te di. "Men, mwen pa janm te panse li ta touye tèt li pou li." Li fè m pè menm, msye ."
  
  
  "Poukisa nou pa?" Mwen te mande byen vit, reyinyon Hey nan je yo lè li reponn.
  
  
  "Petèt li te di yon istwa osijè de m' nan moun ki mouri mwa," li te di. "Petèt yo te panse ke mwen konnen yon bagay sou ki li te antre nan."
  
  
  "Mwen gen dout li," papa l ' te di. Li mòde l', pi ba lèv, ak je l laji ak enkyetid. Oke, li te pè, e petèt li te pou rezon ki fè yo li te di. Men, petèt li te pou lòt rezon. Li te deside ke si Lyetnan Dempster pa t ' montre nenpòt ki ti fant, Lynn pa ta dwe sijè a pli lwen siveyans. "Pa eseye kache," papa l ' te di. "Mwen vle pou pale ak ou ankò."
  
  
  Li te kite li ak te ale nan wè Judy Henniker. Li pa t ' nan cheve koulè kannèl Krich ankò - li te twò bonè yo kòmanse travay. Li louvri pòt la nan yon pè nan bout pantalon ak yon tèt rekòt.
  
  
  "Vini non nan," li te di, l ' je ekleraj moute.
  
  
  "Eske ou te jwenn yon mwa madanm?"
  
  
  "Mwen te jwenn fanm lan li te k ap viv ak," mwen te di. Judy pa t ' mete yo sou nenpòt ki makiyaj ankò, epi li gade pi piti ak fresher ankò - segondè li, wonn tete yo ki te vyèj.
  
  
  "Mwen jis te rive nan di ou mèsi pou rapò Linn pou Grannèg." L', Hey chuckled. "Ou gen avantaj la nan yon viza pou Etazini yo."
  
  
  Li chuckled san pwoblèm mwen tap ak gade nan m', gade m ' nan je. "Ou se yon nèg reyèlman bon, Yankee," li te di.
  
  
  "Pa reyèlman," mwen te di. "Si ou kenbe sou m', ou pral konnen ki li." Je l ' imedyatman trouble, epi li tounen vin lwen. Mwen pa nan tout asire w ke Judy te gen te di m ' ki sa li reyèlman te konnen. Li kontinye pann garnier an nan devan l'. Nan fen a, li ta ka peye. Si smouldering, maske dife nan je l ' li te li yo kòrèkteman, petèt li ta ka te itilize kòm yon lòt garnier kont Nah.
  
  
  "Mwen pral jwenn tounen nan ou, Judy," mwen te di. "Kenbe memorize bagay sa yo." Li, yo te tounen pou yo kite, et l ' men yo te sou ponyèt mwen.
  
  
  "Dwe fè atansyon," li te di. Li te pale tankou si li te gen gi nan tèt ou. Li patted l ' sou yon souflèt la, epi yo kite. Mwen te wè l', pa revèy la, ki Mona-yo pral nan kay la nan yon minit. Mwen te kondwi l 'gen ak li te rankontre m' yo nan yon swa ròb abiye. Pwen ki pouse twal la soti sevè te di m ' ke te gen pa yon modi bagay anba li. Mwen li bo l', li bo l', ak men m 'te di m' mwen te dwat.
  
  
  "Rete isit la aswè a, Nick," Mona te di. "Ou yo, se sèlman ven minit lwen soti nan baz la lè. Mwen pral lage l ' koupe nan maten an."
  
  
  Li te sipoze di pa gen okenn nan m', men toudenkou li te sanble tankou yon lide degoutan. Se sèlman tan sa a li ta gen yo ale nan gade ou. Li te kouri men l ' desann nan kou a nan gwo rad swa, ak li te sot tonbe louvri. Li te apiye desann ak antere l ' tèt li nan sa yo gwo, zòrye mou. Li te reyèlman sèlman te vin soti alantou minwi. Lè sa a, nou ofisyèlman te ale nan kabann a dòmi, epi li mouri byen ak Mona nan bra li. Men, mwen mete mwen yo entèn revèy alam ak leve nan Rivne nan sèt. Mona te rive moute sleepily ak veye m ' kòm li te abiye.
  
  
  "Mwen pral ale nan baz tèt mwen." Mwen te di l. "Ou pral tonbe nan dòmi ankò. Ou pral toujou bezwen vire alantou epi yo tounen vin ankò. Sa a ka pran kèk tan."
  
  
  Li nodded ak chita moute, gade m koupe tout cheve. Lè li te pare yo kite, li leve, li te mache avè m ' nan jounen an, trè byen toutouni. Je l', kòm li ap gade m ' kite yo, yo te yon melanj nan enkonpreansibl panse, men yo te klere byen bèl ak yon etranj entansite. Li te, li te deside ankò, kòm li te kondwi lwen, yon pi etranj bèt.
  
  
  Li te ap tann nan baz la lè Lyetnan Dodd Dempster te rive. Li te bèl wotè, ki jis, ak bèl, men te gen tou pwòp tèt ou-tolerans nan mwa l ' yo fè fas, yon kache feblès. Anplis, li te nève kòm kote mò yo ye.
  
  
  "Mwen konnen ou ve yo te mande tèt ou yon anpil nan kesyon yo pandan ankèt la nan beachhead trajedi," mwen te kòmanse. "Men, gouvènman mwen an te gen yon pi plis kèk. An reyalite, Della, yon lyetnan, te patisipe nan kèk lòt aspè yo nan la pi laj sou Entènèt. Konbyen fwa yo te ou te nan cheve koulè kannèl Krich?"
  
  
  An corkscrew kenbe mwa nan gad palè yo, ak ego nan je yo byen vit gade nan m'. Li pa t ' rete tann pou yon repons, men, kontinye.
  
  
  "Nou konnen ou te gen, se konsa gen nan pa gen bezwen kouche," mwen te di. "Hema yo te la ki moun ou te rankontre genyen? Ki sa yo vle nan men ou?"
  
  
  Nonm sa a regarda nèrveu alantou a chanm nou ta ale nan pale - a ofisye ' sal.
  
  
  "Gade, mwen te prevwa tout bagay sa yo vini soti pi bonè oswa pita," li te di. "Ak otèl li ta gen yon anpil yo di. Mwen jis pa ka pa kenbe l ' tounen ankò. Men, mwen pa ap pale isit la. Se pou yo jwenn soti nan isit la e petèt nou ka fè yon kontra."
  
  
  Li te konnen kontra a pa t 'ale nan travay, men li kite l' panse ke otreman. "Mwen pral koute," mwen te di. "Ki kote ou vle ale?"
  
  
  "Mwen pa gen pran sa a avyon pou yon fòmasyon vòl," li te di. "Sa a se yon estanda de-plas avyon. Poukisa ou pa vini avèk m ' epi nou ka pale sou plan an."
  
  
  "Mwen pa panse ke ou ka gen plis pase sa yo ki prive," mwen te di. "Mwen pral vole avèk ou. Ann ale."
  
  
  Li mwa pa t ' vle kite nou soti nan je yo pou yon minit. Nan kabin an, li te jwenn li mete yon siplemantè kostim, ke li te kapab vole nan, ak li te swiv Dempster kote yon avyon, yon nouvo, amelyore vèsyon nan Hawker-Siddeley, yo te ap tann sou pist la. Dempster te pran volan an ak nou an te tire moute. Yon kèk segond apre nou te travèse orizon an. Dempster yo te kòmanse pale nan yon ajite vwa.
  
  
  "Mwen frape l' nan yon bagay," li te di. "Ak l', mwen vle pou yo kite. Men, mwen vle l 'pou pwoteje m' tou."
  
  
  "Kite a di nou kòmanse ak kèk repons premye," mwen te di. "Ou te gen te rankontre kèk moun. Ki moun yo ak ki kote yo te vini soti nan?"
  
  
  "Mwen te pa janm li te ye pi plis pase ih non," li te reponn. "Men, yo te opere sou yon ranch nan kanbrous la. Kòb li, te gen twa oswa kat fwa pou reyinyon yo. Si ou vle, mwen te kapab vole sou ou nan plas sa."
  
  
  "Ale," mwen te di. "Mwen ta anpil tankou sa yo otèl." Li, yo te frisonen. Yon kèk repo a te fèt pou yon chanjman. Dempster gade enève
  
  
  soti nan inevitab pou yon ti tan e yo te pare pou yo sispann travay.
  
  
  "Oni vle ou pou deranje lagè jwèt ke manèv yo," mwen te di. Silans li te plis ankò revele pase nenpòt lòt bagay li te kapab yo te te di. Finalman, li te pale.
  
  
  "Mwen pa ka non li nenpòt non yo paske mwen pa reyèlman konnen," li te di. "Men, mwen ka mennen ou a pou yo. Tout lòt bagay se jiska ou."
  
  
  "Jis pwen soti sa a ranch yo m'," mwen te di. "Ou reyèlman pa t' gade sezi lè li te montre moute. Poukisa nou pa?"
  
  
  "Mwen panse ke mwen espere li depi nan konmansman an trè nan ankèt la," li te di. "Mwen vrèman pa t' panse ke yo ta ka fèmen ka sou sa." Li sarepta ankò, epi mwen gade soti nan sèk, arid, boule ti plant latè nan kanbrous la. Li te tout otèl nan zòn nan kòm byen ke yo te tounen nan yon gwo poubèl, inpénétrabl, ki ra medsin eksplore pa moun blan yo. Se sèlman Aborijèn, youn nan pi ansyen nomad ras yo nan egzistans, te sanble kapab viv sou tè arid. Pòv konsèvasyon tè pratik sa yo ki te fè pati yo, men nan ane nan sechrès yo te fè pi plis. Li te yon plat zòn nan otèl la, ak sou vast yo vas nan ki gwo meteyorit fòmasyon parèt de tan zan tan. Sou katye yo, gen kèk pyonye vanyan pès la scott, men, nan sant la a, te gen pa gen anyen men boule ti plant latè, van, ak ki natif natal yo. Pou li, kap soti sou teritwa a vas kòm li konpresè pa anba zèl nou an. Li te yon wouj-mawon nan mòn yo ak fèt tankou corrugated bwat katon. Lè a tèt li te sanble yo sentiye ak pèrpetuèl a, chalè, solèy solèy la vire mwa a nan antre nan yon gwo gwo founo dife. Li te inpénétrabl ak entimidasyon nan otèl la an antye rezon, epi li, tou, te konnen ke sa a soti nan jè a nan dlo bri segondè pi wo a li, youn te kapab sèlman vagman imajine li yo nan awfulness.
  
  
  Kòm nou kontinye vole nan gwo twou san fon nan dezè a nan vitès jet, mwen te konnen nou ta deja bat lanfè a soti nan sou sis san mil, epi mwen te mande ki jan moun ki te kapab jwenn nan ak soti nan Townsville tèlman vit si ih ranch te tèlman modi move isit la, ale okenn kote.
  
  
  "Dempster," li te rele. "Èske ou sèten ou pa t' manke?" Pilòt la te tounen pou m', ak mwen te wè mwa a rive men pou dach a. Twò ta, mwen te wè ego nan gwo pous manyen la èkstrakteur bouton. Li, te santi tankou mwen te pouse alantou avyon an, chèz ak tout moun. Li te leve avèk fòs gwo pa ekspilsyon an nan mekanis a, ak lè sa a, nan jis yon kèk segond, li te santi parachit la louvri. Lè li t ' ap flote nèt desann, jè a te yon ti tras pwolonje nan distans la. Mwen te atire lwen. Yo te rive nan Dempster pa yon lòt wout, pa gen okenn dout konvenk l 'ke pou elimine pou nan m' te sèlman reyèlman ki an sekirite wout. Parachit la swayed pou yon moman, lè sa a, dousman bese m ' nan tè sèk.
  
  
  Avyon an disparèt soti nan view lè li te unbuckled pa senti ki mare l ' nan parachit gwo fistibal. Li te kite l ' tonbe nan tè a epi yo mete yo gen tankou yon swa dra. Li te byen vit dezabiye soti nan vòl li yo kostim. Li te gen sèlman yo te desann pou yon minit, ak deja te santi tankou yon bouyi woma nan nen. Li te gade alantou li epi yo te wè yon espas vid osi lwen ke je a te kapab wè, tè sèk, sèch yo tè. Ak te gen silans - silans la nan kavo a, mystérieu, ki bien fèmen. Mwen ranvèrse yon pyès monnen ak te dirije pou sa mwen te panse ta dwe sou bò solèy leve. Koki li te mache pou sou ven minit, lè mwen te pran wete tout rad sou mwen, dezabiye desann sou mwen bout pantalon ak yon chemiz, ki te mwen mare nan ren li. Panse sou Dempster fè m ' bliye m sitiyasyon pou yon ti tan. Li ta san dout te fè aksidan yon avyon nan yon kote, epi li te kache. Oswa mwa, vòl la orè te deja mete kanpe pou l'. Nan nenpòt ka, ta gen pa gen okenn mwa. Li te fèt yo tounen pa ih soti nan touye mwa a tankou lòt moun yo, se sèlman pou l ' vire tab yo sou mwen.
  
  
  Solèy la te bat desann sou m', e menm si li te kenbe prale a, mwen te kapab santi efè ap detann nan unfiltered reyon. Byento, ki soti nan tan zan tan, li ta kanpe nan liy ak chak branch fanmi yo ak tout rès. Li te kòmanse pran yon reyèl gade nan sitiyasyon l'. Li te pi mal pase li ta admèt yo nan tèt li lè sa a. Li te gen sèlman yo te nan dezè a pou yon ti tan. Mwen toujou gen yon anpil nan optimis ak espwa. Li te deside ke sèl bagay sa pou yo fè te kontinye ap mache nan yon liy dwat kòm anpil ke posib. Pi bonè oswa pita, m ' ap vin nan yon bagay. Ak mwen te fè li. Plis espas.
  
  
  Mwen gòj yo te sèk, ak mwen te konnen ki sa sa vle di. Swaf dlo a ta dwe pi mal pase grangou, espesyalman isit la, men yo te fè m ' yon kandida pou tou de nan yo. Kòm jou yo te pase, li te kòmanse santi sèk. Pa sèlman m ' nan gòj, men kò mwen an te fin chèch nèt ak sèch. Li te kòmanse mache nan eklat kout, repoze ant yo pou konsève fòs li. Men, mwen te konnen ke vrè pwoblèm nan pa t ' distans ak fòs. Li te solèy la, inplakabl, endefèktibl, siye m', seche m ' nan tout enèji mwen - an lavi-bay solèy ki pèsiste nan lanmò.
  
  
  Nan fen jounen an, bouch li te fin chèch nèt epi li pa te itilize moute tout krache l'. Lavi m ' te kòmanse convulse, ak ansoleye lannwit akeyi li. Kalm se te yon fòm nan sekou, yon milyon zetwal sou tèt li, kèk fòm nan espwa. Li te jwenn yon ti twou nan tè a difisil ak etann soti sou li. Li pa t ' difisil pou yo tonbe nan dòmi. Dòmi t 'ap flote nèt fèt san pwoblèm sou m', menm si li te yon rad repetisyon pou lanmò.
  
  
  Mwen leve nan solèy la klere, cho ak brûlures, epi li te jwenn mwen nan bouch yo jèrse ak fè mal. Li te pran yon anpil efò yo jwenn yo. Gòj mwen ached - mwen te vle dlo, men, vant mwen toujou ached ak grangou. Men, mwen te ale nan okenn kote, nan tè a, ki pa te yon gwo boule ti touf bwa, men li ensèk sa a sou ti touf bwa. Sèlman bag yo te arid peyi a, kote ki gen pa t ' yon sèl kaktis ki te kapab jwenn ak koute chè likid.
  
  
  Mwen te kenbe li pral pou kèk èdtan, men kòm je m ' fè mal pi plis ak plis, lè te vin yon san sans pa gen anyen, jis tankou tout lòt bagay. Pa midi, li te pa gen okenn ankò ap mache. Li rale sou tè a nan kout moman nan enèji. Doulè nan vant mwen te vin tounen yon konstan doulè mat, ak gòj mwen te anfle epi yo fè soufri. Li te kapab te viv pi lontan ankò san yo pa dlo, ofisyèlman san yo pa manje, si se pa pou inplakabl solèy. Men, li te piti piti siye moute, ak li te konnen ke si mwen pa t ' jwenn soulajman, mwen ta pwal byento dwe tankou pousyè bwote pa premye van. Li te rive nan pwen kote mwen te plen ak kòlè, kòlè nan yon envizib lènmi yo ke li pa t ' kapab goumen. Mwen plede goumen pou pye m 'ankò, alimenté pa adrenalin a andedan m', lanse pou pi devan tankou yon bwè, ak lè sa a, tonbe. Pwosesis la te repete jouk tan mwen te pèdi m ' kòlè ak fòs. Lè jou lannwit tonbe, li pa t ' deplase pou plizyè èdtan. Mitan lannwit lan van tèt anba m', ak mwen louvri bouch li, avèk lespwa ke li ta kònen yon bagay yo mouye nan li. Men, te gen pa gen anyen - li te tonbe, sprawled sou tè an.
  
  
  Li pa te konnen si se yon lòt jou a t ' vle vini, oswa de jou, ou twa. Tout sa mwen te konnen te ke li te solèy la, epi mwen malad nan kò a, lide m 'te kapab apèn panse ankò, je m' te kapab apèn konsantre. Mwen te rale sou tè a lè m leve tèt mwen, koulye a, li te yon gwo efò, ak lòt figi yo t ap naje nan devan je m'. Li squinted, je l 'yo ak bourade men l' pou l ' elèv yo, peze soti yon kèk gout nan lubrification. Li te finalman konsantre ak wè yon touf pye bwa, yon kout pye bwa ak yon zigzag kòf ke Ostralyen rele yon Gidgee. Lide m ' te panse nan mouvman dousman, men mwen reyalize ke pa gen okenn pye bwa a ap viv nenpòt kote san yo pa dlo. Sepandan, fouye kote ki gen ta kapab anba tè dlo pou taha nan koripsyon te kòm enposib jan ou ale moute nan lalin lan. Tè a te osi difisil ke yon wòch, seche ajil ak endefèktibl tankou solèy la pi wo a li.
  
  
  Men, lè sa a, mwen wè figi lòt yo, gen kèk imobilité, gen lòt ki t ' ap ponpe lontan. Kangouwou, yon gwo gri varyete, yo regwoupe ansanm anba Gidgee pye bwa. Yo pral bezwen dlo pou li siviv. Yo pral mennen m ' nan & nb. Li ranpa pou pi devan. Men, sa vle di, defòme pa swaf dlo ak solèy la, fonksyon tankou yon kout-sikwi sistèm, émettant etensèl nan mal la kote, voye elektrik tolki desann sa ki mal la fil kouran. Li tou dousman te deplase pou pi devan tankou yon bèt nan bwa grangou, fèmen nan sou la kangouwou. Vagman, mwen vin chonje ke yon kangouwou ki te gen yon kout pye ki ka touye yon moun. Li te gen yo gade soti pou moun sa yo ki gwo pye dèyè yo ak pye yo. Lè li te vini yo manje l ' ankò, li leve soti vivan tèt li sou li haunches epi yo rete imobilité.
  
  
  Kangouwou a se yon kirye bèt, epi finalman de alantou yo konsyamman vole jiska m'. Yon gwo gason ki te vin moute pou lanbe tout moun, ak lide mande l ' limen moute, konsantre sou enposib, ak Stahl tann. Lè li te vole kanpe, pou yo manje l ' ankò, li vole ak fòs la nan dekourajman. L', te ateri sou do l', vlope bra l ' alantou ego nan kou, vlope janm li alantou mwa a tounen tankou yon gwo conducteur sou yon lòt chwal yo. Gwo roo, kòm Ostralyen rele bèt yo, yo te pran koupe ak yon gwo leap. Li te ateri, ak li te pèdi l ' priz. Li pran sote ankò, epi li vole moute nan lè a ak te ateri avèk yon terib aksidan sou tèt di, tè sèk. Ak tout fòs kouraj mwen ak konprann, li ta dwe yon ézitan deplase. Nan mwen ye kounye a eta a, li te pi bon kalite sòt-rezilta a nan mwen an tòtire, defòme lide.
  
  
  Mwen kouche a ak te santi solèy la ale lwen kòm tout bagay fèmen nan sou m', dra nan grayness grandisan nan anile a nan enbesilite. Li kouche toujou, insansibl, endiferan, epi mond lan te sispann pou m'.
  
  
  V
  
  
  Li te kapab santi nan imidite nan l', tankou si li te ap mache otou kèk byen lwen nan mond lan. Li te gen okenn ankò yon pati nan mwa a. Men, li te rele m', m 'siy pou m' nan sans mwen. La sèk, ki rèd, ate misk yo nan je m ' deplase, ak po je mwen pran tranble, finalman louvri nan yon twoub mondyal nan endesi fòm. Mwen te santi imidite a ankò, fwa sa a fre, ak soulajan kont je m'. Piti piti, endesi fòm yo te kòmanse gaye deyò, e mwen te wè tèt yo gade nan m'. Li te eseye ogmante tèt li, men efò sa a te twò anpil, epi li louvri bouch li, aletman tankou yon pwason voye jete nan dlo. Mwen te santi m fre degoute imidite a nan bouch mwen, ruisèlman desann nan gòj mwen, ak toudenkou rive m'. Li te vivan. Mwen vale li desann, ak dlo pi plis creeps nan anfle, roughened pawa a nan gòj mwen.
  
  
  Li te gade nan ap fè fas yo ankò. Gen kèk yo te nan mawon yo, gen kèk te bèlj, gen kèk te gen nwa cheve tranble, yon sèl fin vye granmoun nonm nan cheve ki te prèske limyè. Yo te gen lajè nen ak bèl bouch yo, ak degrade je yo. Fò men dou men yo te ede m ' chita, epi mwen te wè a fanm fin vye granmoun nan chire chemiz ak jenn ti fi toutouni ak ki ba-pandye cheve.
  
  
  ti tete. Mesye yo te sitou amann zo, pa twò gwo. Mwen te konnen ki moun ki yo te, men yo pa t kapab di menm bagay la pou m'. Li te nonm sa a yo te jwenn, mouri, pou kont li, san yo pa manje ni dlo, nan sa a piman bouk, enpitwayabl peyi - ih peyi a, peyi a nan Aborijèn yo Ostralyen. Yo te yon pèp apa, sa yo Aborijèn, anthropologically ak rasyal, pwobableman pi gwo ras nan branch fanmi nomad nan mond lan. Ih orijin yo yo toujou kache nan vwale istwa, yo te rete nan la vas nan kanbrous a Ostralyen, kèk nan kontak ak sivilizasyon, lòt moun kòm byen lwen kòm zansèt yo a te yon mil ane de sa.
  
  
  Mwen gade alantou. Yo te pran koulè wouj violèt m ' soti isit la pou yo vilaj, si ou ka rele li yon ti bouk. Li te pa gen anyen plis pase yon seri nan bann moso twal pandye soti nan poto a, alantou ki yon fanmi oswa gwoup ki te rasanble nan ti ne. Men, ap eseye gade toutotou te fatigan, e li te tonbe nan tè la. Mwen te santi twal mouye vlope toutotou mwen blistered po a epi yo tonbe dòmi.
  
  
  Li te pwobableman yon kèk èdtan pita lè mwen leve, li wè yon nonm ki fin vye granmoun akoupi pwochen m ' ak yon ti dife. Li te pran yon fayans bòl soti nan dife a ak siy pou m ' yo chita, yo bwè. Likid la, tou sa li te pou nou, te gen yon byen file, prèske anmè kou fièl gou, men, mwen te pran li epi li te santi li cho andedan m', tankou yon bon bourbon fè kò m ' sezi.
  
  
  Li te kouche sou do l ' ak ap gade nonm lan fin vye granmoun nan travay yo sou boumrang ak brut zouti. Next l ' sou tè a te yon gwo frenn ak yon woomera, yon frenn-voye gadgets. Li gade l ' pou yon ti tan, lè sa a, te ale tounen nan dòmi. Li te nwit la la lè li te leve, ak otèl la an antye zòn kòm byen yo te lite avèk ti boukan jaden. Gòj mwen te santi pi bon ak fòs kouraj mwen tounen. Mwen te pwoche bò pa yon jèn ti fi kenbe yon zwazo a pye, yon gwo janm ke yo te kapab sèlman pètèt fè pati nan yon emeu, yon jeyan vole zwazo analogue nan yon ostrich. L ' ale ak lè sa a, tou dousman - nah te gen yon fò yo, men se pa dezagreyab gou. Mwen te konnen, nan kou, sa ki te yon moso nan kwir ta pwobableman bon gou pou m ' nan tan sa. Kò l ' toujou fatige byen vit ak tonbe dòmi ankò apre yo fin manje. Men, nan denmen maten, mwen jere yo ka resevwa leve, stupéfiants yon ti kras nan premye, men mwen te kapab mache. Li tour sou ki pi natif natal yo, men isit la sou ih peyi a, li te yon olye dekouraje jeyan. Nou pa t ' kapab kominike nan pawòl, men mwen te resevwa yon sans de ki jan efikas nan douz gwoup zetwal yo kapab jodi a chif yo ak kalite a nan touris.
  
  
  Odin alantou gason yo te di m ' yo ke yo te ale sou yon manje lachas. Mwen te di l ' mwen te vle pou yo ale. Mwen li lans wòch sou Wilhelmina nan zepòl yo, men mwen pa t 'vle sèvi ak zam lan si mwen pa t' gen yo. Li pa t ' konnen si sa yo primitif moun ki te gen nenpòt eksperyans avèk zam afe. Nomad aborijèn, ki moun ki diferans nan plizyè fason ki soti nan pi primitif pèp, ki te tou ki inik nan yo ke yo pa te marsyal. Yo chase yo siviv, epi yo te toujou ap deplase nan sa ki gen kèk branch fanmi yo abitye avèk nonm lan blan nan lang yo rele yon "jwèt lachas." De jenn gason, yon nonm ki fin vye granmoun ak yon gri bab ak dwat ajan-blan cheve, ak li fè moute lachas pati. Mwen pa t ' wè li, fonksyon nou ki se pou lachas sou la louvri plenn yo, men mwen reyalize li ankò, yon reyalite mwen te konnen, men prèske bliye. Wè se plis nan yon corkscrew nan konnen ki sa yo gade pou pase nenpòt lòt bagay. Nou te deplase tou dousman yo ansanm sèk la streambed, epi yo sispann nan pwen soti tren pou m', lè sa a, siy ki dekri bèt yo ih te kite dèyè. Mwen te wè koulèv, wallabies, kangourou, leza, ak emeu. Epi li konnen ke pou yon Aborijèn, mak pye yo te pa sèlman mak pye a kite sou tè a, men chak yon sèl te yon foto nan istwa a. Yo etidye sa a ak deside si wi ou non bèt la te deplase tou dousman oswa byen vit, si wi ou non li te mèt jèn oswa granmoun, ak ki jan sa pibliye depi lontan li te pase nan chemen sa a.
  
  
  Primitif moun, li te mande tèt li? Wi, yo pa t ' konnen anyen sou aparèy mekanik nan lavil la gwo. Men, isit la li te primitif. Yo te deside pou yo ale apre yon zandolit ki ih idantifye te disparèt byen dènyèman. Kòm nonm lan fin vye granmoun ki te swiv nou, nou kenbe moute ak yon zandolit, yon gwo kontwole zandolit ak bwa grif. Chasè yo byen vit kout kouto mwa, epi nou te pran koulè wouj violèt mwa soti nan isit la a lòt moun. Dife a bouyi a reptil, ak yon fwa ankò mwen jwenn kont mwen jwi yon repa mwen ta gen revòlte kont nan nenpòt ki lòt lè.
  
  
  Yo te viv ak ki natif Natal yo nan jou l ' yo, k ap deplase nan ak yo, li ale lachas ak yo. Piti piti, mwen ton nan misk te retabli, ak blistered po a sou kò m ' retounen nan nòmal. Mwen fòs te prèske konplètman retabli, ak yon sèl maten mwen te kòmanse ap eseye pou di yo ke mwen te bezwen pou yo kite pou li retounen nan sivilizasyon. Yon jan kanmenm, li kalkile li soti paske li pa t ' gen faintest lide kòman ou kapab jwenn tounen. Mwen te konnen ke si mwen te swiv li je fèmen, mwen ta pwobableman fini nan sitiyasyon an menm m ' te nan lè mwen te katapulte desann avyon an. Mwen pa t ' panse ke mwen ta dwe kapab siviv ale yon dezyèm fwa - omwen pa konsa pou sa byento.
  
  
  Nonm lan fin vye granmoun te pale de menm ki pi piti ak yo te vin ak te kanpe la akote m'.
  
  
  Otèl li se rekonesan pou sove lavi m, men, ki jan ka yon tayè di ke an tèm de touris? L 'ti kras-wè sa, kè sansib-kap anviwònman yo nan sa yo nomad, men li te tonbe nan tè a, ak men l 'kwaze nan devan l'. Mwen panse ke yo konprann. Yo nodded ak ti souri de tout fason.
  
  
  De jenn gason yo te kòmanse lwen, ak mwen te swiv yo. Yo demenaje ale rete nan toujou-mouye ravin kote ih a pye yo rete fre. Yo te pran avantaj nan fè nwa a bò nan pant lan, pa gen pwoblèm ki jan ti li te bay nou. Ak nan mitan lannwit nou toujou te gen vyann sou la dife. Youn nan maten, yo te sispann epi yo mete yo nan yon ti mòn ki ba nan sèk la ak boule ti plant latè. Yo detèmine ke mwen ta swiv li, epi lè sa a, kontinye nan menm direksyon an. Li bese tèt jouk atè ankò e mete yo ale. Lè l', mwen gade tounen an, yo te deja ap kouri lwen, li nan wout la nou te vin pa.
  
  
  Pandan lè t ap pase, mwen remake ke otèl la an antye zòn nan te resevwa yon ti kras pi piti sèk, petèt yon liy amann nan diferans, men li te vre alòske. Li te remake plak mawon nan zèb mouri, yon kèk ba touf, ak lè sa a, nan distans la, yon gwoup nan kay yo. Yon vye granmoun gason yo te jwenn li, ak kèk kouri-desann Scott. Li pa t ' gen yon telefòn, nan kou, men li pa t gen dlo ak kèk manje nan bwat. Mwen te pa te janm gen yon pi bon resepsyon nan Waldorf. Li te montre m ' chemen an kap vini an ranch yo, yon sèl pi gwo, ak kòm li te deplase soti nan yon fèm a yon lòt, li te jwenn yon sèl ak yon machin. Li prezante tèt li nan li epi li te jwenn tèt li nan yon vil pousyè kote te gen yon teritwa ajan ak yon radyo. Li te retransmèt mesaj la nan biwo a nan Er ak Gwo Rothwell, e nan lespas de yon èdtan jè a te sispann sou tè plat, tou pre lavil la. Mete yon prete chemiz ak pantalon. Pi gwo Rothwell te nan tèren avyasyon, ak Mwa a je yo te plen ak enkredilite nan Mwa a mo.
  
  
  "Hey, Bondye a, Carter," li te di, souke men m'. Ou di yon lòt bagay. Nou te panse ou te mouri. Lyetnan Dempster nan avyon, yon sèl nan ou te sou avè l', te fè aksidan nan lanmè a. Nou te panse ou te tou de nan nen. "
  
  
  "Mwen gen dout menm Dempster te enplike," mwen te di. "Li te jete m' soti ak kite m ' yo mouri nan mitan an nan okenn kote."
  
  
  "Oh Bondye mwen!" Roth te di konsa menm jan nou te jwe jwèt sa a nan machin ak chofè. "Pou dedomajman pou Bondye a, poukisa yo. Carter? Eske ou fòs la mwa pou fè yon bagay?"
  
  
  "Pa gen okenn, men mwen te tou pre pou yon bagay," mwen te di grimly. Epi li podoydu lik. Se mwen bagay sa yo toujou nan kaye a?" "
  
  
  "Wi, nou pa te fè anyen ak yo ankò," pi gwo a reponn li:.
  
  
  "Lè sa a, tout mwen bezwen se yon nouvo seri a nan flèch," mwen te di.
  
  
  "Mona pral gen yo," Rothwell asire m'. "Li ta gen te avè m', men li te pran kèk jou konje. Li pa konnen ke ou pa fini ankò."
  
  
  "Mwen pral sipriz l'," mwen te di. "Men, mwen vle pou lave moute yon ti kras an premye."
  
  
  "Ou ka fè li nan katye jeneral," pi gwo a te di, mòde lèv l ' yo warily. "Men, gen se yon bagay. Carter. Hawke yo rele li yo ak te di em sou avyon an ekraze nan lanmè a avèk ou ak Dempster."
  
  
  Li chuckled yo e te fè yon ti parye nan prive. Machin nan rale moute nan entèlijans biwo, ak pandan ke li te, lave moute, Hawke a yo rele pi Gwo. Mwen te chwazi li moute lè li te vini nan. Li te genyen agiman an ak tèt li lè li di hello, ak pa te gen okenn allusion nan sipriz nan Hawke a vwa.
  
  
  "Pa èske ou ka pretann yo dwe etone ak kontan pa lefèt ke mwen se toujou vivan?"
  
  
  "Mwen pa t' panse ke ou te sou ke avyon an," li te di dousman. "Twò munden yon chemen pou ou."
  
  
  Li, chuckled. "Yon bagay san mank pouri isit la," mwen te di. "Mwen panse ke mwen gen yon istwa yo, men se pa yon jete."
  
  
  "Rete ak li," li te bougonnen. "San yo pa yon voye jete, ou pa gen anyen. Kenbe m ' afiche."
  
  
  Liy lan fini, ak li te tounen yo Gwo Rothwell. Mwen te konnen li merite yon brèf, men, mwen tounen vin li desann. Tout sa mwen te gen te sa a, mwen eksplike yo tèt mwen, epi li pa t ' ase.
  
  
  "Mwen pral sispann nan Mona a epi pou yo jwenn siplemantè kle pou kaye a," mwen te di.
  
  
  "Machin lan te retounen nan Fòs Aeryen an," li te di. "Li se nan do a, ap tann pou ou. Oh, yon sèl bagay plis. Yon ti fi yo te rele Judy Henniker apèl prèske chak jou pou pale pou ou."
  
  
  Li nodded ak te ale soti nan jwenn machin lan. Li te fè nwa, ak Judy ta dwe nan cheve koulè kannèl Krich nan yon minit. Mwen pral jwenn yo nah pita. Li te kondwi nan Mona a nan apatman an, sonnen klòch la, ak Stahl tann. Li louvri pòt la ak te jele, bouch li pandye louvri, l ' je kliyote nan enkredilite. Li ti souri ak ale nan. Se sèlman lè mwen te andedan li te dekouvri tèt li ak vole nan bra mwen yo.
  
  
  "Pran tayè, men mwen pa kwè li ankò," li te di, bouch li mouye ak grangou kont mwen yo ye. "Oh, Nick," li te di. "Ou pa gen okenn lide ki jan mwen te santi. Li jis vle pou kouri ale yon kote ak kache soti nan tout bagay ak tout moun."
  
  
  "Mwen se difisil yo touye," mwen te di. "Mwen renmen k ap viv twòp. Malgre ke li pi di ke sa a tan yo te gen yon lanfè nan yon dòz la."
  
  
  Li rale lwen nan men l 'epi li bo l' sou yon souflèt la. "Mwen te vini pou yo yon seri siplemantè nan kaye kle yo," mwen te di.
  
  
  "L', ap vini tounen pou naje ak detann. Mwen bezwen panse yon anpil."
  
  
  Li te pran kle yo atravè tiwa dresser yo ak akomode jiska m 'ankò, l' tete yon rapèl bèl bagay an nan tete m. Men, mwen te bezwen yon lòt ven-kat èdtan yo nan rès anvan li te pare pou Mona. Renmen l 'ak bo l' a difisil epi byen vit reyalize ke li ta ka yo te mal sou ven-kat èdtan. Men, li toujou ale.
  
  
  Nan kaye la, mwen benyen nan yon basen cho pandan y ap mwen ranmase sa m ' te. Remak mwen yo Hawke te gen plis ke vre yon blag. Lefèt youn: twa moun ki patisipe nan twa trajedi ki te yon jan kanmenm fèmen bouch. Mwen te ap eseye pou li ale nan Dawsey, lè sa a, Ford, se konsa, yo deside yo sispann pwochen mwen an ta dwe Dempster. Yo te bèl ak chanje metòd ak yo, men rezilta a te sipoze fè menm bagay la ak mwen pa t ' kapab jwenn enfòmasyon an. Lefèt nimewo de: Dawsey, Ford, ak Dempster yo yo te achte, ak Dawsey a toudenkou richès prezaje li. Lefèt twa: de mwa de sa, yon nonm Chinwa lave moute sou plaj la ak 50 mil dola Ostralyen. Dwe gen yon koneksyon ant l', ak premye a twa gason.
  
  
  Men, sa ki te nan fen nan enfòmasyon. Mwen pa t ' konnen ki moun ki te fè li oswa poukisa. Li te gen kèk kalite nan homegrown bann? Si se konsa, yo bezwen bay la. Ranch la Judy te mansyone ta sètènman fè. Men, si li te yon sous deyò, yo ta tou bezwen yon pi plis sofistike kouvri. Men, byen lwen tèlman li te gen lonbraj yo, eksepte pou twa ot ke yo te eseye bay m ' yon kòb kwiv mete beny.
  
  
  Tit yo ak atik nan Ostralyen jounal ke li te wè yo te gen ase prèv ke relasyon an alantou li te ale sou prèske nan limit la. Lòt manm alliance yo te toujou kontan ak Ostrali a eksplikasyon ak byen vit retrete. Ostralyen yo te reyaji avèk ih fyète feròs nan sa a "fuck ih tout". Ak tout mwen te gen se te yon bèl, elegant teyori. Mwen bezwen pi plis ak vit. Nenpòt moun ki te dèyè sa a pa pral toujou kanpe. Pwochen trajedi a te kapab detwi alliance san yo pa plis rekiperasyon.
  
  
  Li abiye tou dousman. Li te deside pa pou yo ale nan Judy a Wouj Krich . Hey ta gen yo peye l ' yon vizit. Gade m 'te di m' ke li ta dwe rive byento, se konsa, mwen te dirije nan l ' ti apatman. Li te premye a epi li te ap tann pou m', dwa nan pòt la lè li te rive.
  
  
  "Akeyi lakay ou," mwen di piti / ba.
  
  
  "Yankee," li te di, l ' je ekleraj moute. "Mwen te ap eseye pou rele ou pou jou, petèt yon semèn."
  
  
  Nou te ale nan kay li. Tan sa a, li te mete yon rad nwa sa yo ki te prèske kòm ki ba-koupe, tankou anvan, sa ki lakòz li wonn nan pwatrin nan debòde.
  
  
  "Li te prèske chak swa," li te di m ' nan yon ton pridan. "Nan katriyèm, ak yon malfini-tankou figi. Li te kenbe di m 'jwenn kèk lòt moun pou jwenn li pou l'. Li te di ke tout bagay te travay soti byen ak lòt moun, men, li te voye nan zafè ki pi grav."
  
  
  "Mwen espere ou te di li ke ou te kap pou kontak nouvo," mwen te di.
  
  
  "Wi, men mwen pè kòm lanfè," li te di. "Mwen pè li te pral jwenn deyò ke ou konnen papa m' papa. Lè sa a, si mwen ale nan Eta sa a, li pa pral gen kè kontan."
  
  
  Laperèz li te jistifye. Men, koulye a, li ak Linn Nòb mwen te sèlman posib nan kondwi. Mwen pa t 'renmen kite ay baton soti nan li, bèl nan kou, men yon anpil nan bon moun pa t' renmen ih pou mouri pou pa gen anyen swa. Li vire do l ' sou jijman moral. Li pa t ' travay mwen. Travay mwen se te figi li soti, krak mwa, ak pa enkyete sou ki moun ki ta ka jwenn fè mal sou wout la. Kòb li te twò mechan? Modi difisil, men rès asire, rès la nan nou pa gen tan pou sensibilité. Li, twò.
  
  
  "Kenbe ap fè sa ou ve yo te fè, Judy," papa l ' te di. "Mwen te te lwen pou yon pandan y ap, se konsa, pa gen yon te wè ou avè m'. Mwen pral gade l ' pi bon jan mwen ka. Eseye pou ranfòse ego ou. Chèche konnen ki kote yo travay soti. Men, pa ka twò evidan."
  
  
  "Mwen byen kontan ou ap tounen," li di, kanpe akote m'. Yo pèdi, pè bon jan kalite a te yon pati nan l ' ankò, epi li te santi tankou yon katòz-kara dyaman. "Yon jou, petèt apre sa a se tout sou, petèt nou ka ale ansanm, jis ou menm ak m', pou plezi."
  
  
  "Petèt," mwen te di. Li cupped l 'manton nan men l' ak gade nan l ' fume je gri. Tayè pran li, nah te gen yon fason pou jwenn ou tankou yon ti chat. Nah te grif yo epi yo te kapab grate tankou yon tayè, men li te rive pou ou.
  
  
  Li te kanpe sou tiptoe, li bo papa m', yon limyè, dou bo. "Mwen santi mwen pi an sekirite lè ou se alantou li," li orèy. Li patted l ' alalejè sou do a, lè sa a, vire a ak bò gòch. Li te yon solid, wonn dèyè a sa yo ki te vo wè ankò yon jou. Mwen te ale tounen nan kaye la espere ke tout bagay ta dwe tout dwa. Li ta dwe nice yo pase kèk tan ak Judy. Mwen te gen yon santiman ke li merite yon bon moman.
  
  
  * * *
  
  
  Jou kap vini an li tonbe dòmi an reta, ak lè li leve, l ' premye fwa te santi fin vye granmoun ak firè yo tankou mwen te voye jete deyò sou plan an. Lynn Delba deside yo peye l ' yon vizit. Yon bagay sou fanm sa kite m ' ak yon fini santi yo. . Li te sanble tro pè ke pa gen anyen ki te mal.
  
  
  Mwen pa t ' konnen sou Dawsey a patisipasyon. Mwen te kontan pou yo jwenn lakay li, ak je l 'limen moute lè li te wè m'.
  
  
  "Vini non nan," li te di. Nah te gen menm bagay la tou ta vle chanje koulè bon jan kalite a ke mwen remake l 'dènye fwa a, men, pye l', kounye a nan bout pantalon kout, te kòm bon jan mwen vin chonje li. Wout la tete l 'demenaje ale rete anba jòn pal kòsaj te di m' ke li te toujou pa t ' vle mete bra.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Gen yon moun kontakte ou sou Dawsey?" Li dezaprouve.
  
  
  "Pa gen okenn," li te di, vwa li byen file. "Poukisa yo ta dezòd avè m'. Mwen te di ou ke mwen sèlman te konnen ke li te patisipe nan yon bagay ki mwa a te di ta fè l 'yon anpil lajan e mwen ta gen tout bagay yo nan l' hotel. Nan nou ki ki pa gen okenn rezon ki fè yo pou kontakte m ' sou anyen."
  
  
  Mwen te souri agréable nan li, men mwen te panse sou ki jan li te konpòte pandan premye vizit mwen nan li. Retounen lè sa a, li ta yo te pè kòm lanfè ke Dawsey ta ka te di l ' asasen sou li. "Petèt yo pral panse ke mwen konnen yon bagay sou ki li te antre nan," li te di, ak pè a nan je l ' yo te reyèl. Epi, koulye a li te yon ti jan pwovokatif: "Poukisa ta nenpòt moun ki kontakte m'?" Mwen te gen plis pase yon lide klè nan sa ki te koze sa a toudenkou chanjman nan wòl. Premye, li te pè, paske Nah te gen bon rezon pou yo sispèk ke Dawsey nan asasen yo yo te mande ki sa li te konnen. Men, nan tan an depi premye vizit mwen, li te kontakte ak konvenki pa ih ke li pa t ' konnen anyen. Oswa petèt li pa t ' te kontakte ou nan tout ak te santi san danje. Nenpòt fason, li te santi konfòtab, ki an sekirite, epi ki klè koulye a,. Pè tonbe. Tout bagay sa a vle di ke li te konnen plis pase ki sa ki li te di m', men li te pa gen anyen.
  
  
  Li te vle konnen ki sa ki "lòt" te, pa gen pwoblèm ki jan ti li te ye, men, mwen pa t ' vle jwenn li grosye. Nan premye fwa, li pa t ' si li ta ka jwenn nan fason sa a, si mwen te trè grosye. Anba yo ki pale eksteryè, li te montre yon fè tèt di severite li. Oswa petèt li pa t ' vrèman konnen anpil sou Della Lari yo. Règ mwen an pa t ' touye yon moustik yo ak yon mato. Otèl li se yo dwe yon ti kras pi plis asire w ke li te vrèman konnen yon bagay anvan l', mwen pral fè li.
  
  
  Je l 'gade m' ak menm bagay la tou apwobasyon mwen ta wè nan yo anvan, epi li chita nan yon chèz, leve pye l ' yo ak yo gaye Rivnenskaya a ih apa nan yon teasing fason. Nah te janm supèrb; mari l ' te tou dousman vin admire yon prestijyez yo ankò. Mwen te ale nan eseye yon diferan wout li.
  
  
  "Oke, si mwen pa gen anyen yo di, mwen pral ale." Mwen te souri agréable nan li yo ak, kite l 'gade jan je m' lansa moute ak desann janm li. Bout pantalon kout l tonbe sou yon pous desann bò kwis li a kòm li chita ak pye l ' nan syèl la. "Men, mwen pral tounen. Li la vo yo ap vini jis jwenn tounen sou de pye ou." Li te souri ankò.
  
  
  Je l ' imedyatman te vin vivan menm jan li te reyaji ak byen file anprèsman nan yon fanm bzwen atansyon.
  
  
  "Èske w vrèman panse konsa?" "Ki sa yo ou ap fè?" li te mande, desen l ' ih se konsa ke li te kapab admire yo. "Èske ou pa panse ke yo ap twò mens?"
  
  
  "Mwen panse ke yo ap dwat," mwen te di. Li leve, li te vin sou mwen. "Oke, mwen kontan wè ke w ap pa konsa pou sa vlope moute nan travay ou ke ou pa ka reyaji," li te di. "Èske ou ta renmen bwè yon bagay?"
  
  
  "Mwen pa konnen," mwen te di ezitasyon. "Mwen ta renmen yon otèl, men mwen ta pito pa rete pou tout tan."
  
  
  "Poukisa yo pa? li dezaprouve. "Ou se fin vye granmoun ase, ak Bondye konnen ou gen gwo ase." Mwen ap gade kòm li kontanple deplase byen vit sou mwen zepòl yo ak pwatrin.
  
  
  "Oke, premye nan tout, mwen pa t' te pwomèt anyen apre yon bwè," mwen te di. "Pa ak janm ou. An reyalite, mwen te pa janm wè bagay tankou li."
  
  
  Li te souri dousman. "Ki moun ki te mande w pwomèt anyen?" li murmures. Li te ale nan yon ti kabinè a ak te pote soti nan yon boutèy wiski ak linèt.
  
  
  "Rete tann," mwen te di. "Mwen ta dwe enterojan ou, pa bwè avèk ou."
  
  
  "Bondye, ou Yanki yo, se pou konsyans," li te di ke li te ranpli linèt yo. "Se konsa, mande m' pandan ke nou ap bwè. Yon bwason kèk ki ka ede m ' sonje yon bagay."
  
  
  Li te souri dousman nan tèt li. Bon."Pou li," mwen te monte zèpòl, pran glas la, li lage m'. Tete l 'demenaje ale rete desideman anba l' pale sitwon kòsaj. Lynn Nobleman te yon grangou fanm ki craved atansyon, konpliman, ak sèks. Li te konnen ki prèske tout nan bon ane sa yo yo te dèyè l', epi li te danse sou kwen nan moun dezespere ane lè yon fanm reyalize ke pi fò nan l ' zam yo ale. Lè sa a, tankou yon anksyeu aktè ki repete liy pou li, li ale sou tès zam li nan asire w ke omwen nah toujou gen li.
  
  
  Li te yon tris jwèt, yon fason pou kenbe ou anndan an pwòp tèt ou-konfyans, men li te inonsan, eksepte pou nah. Jwèt mwen te menm plis ki lach. Men, modi li, li pa t ' isit la yo jwe sikyat. Li ta ba l 'atansyon ak konpliman li ta jwi, ak soti nan wout la li ta te gen premye li bwè, li te konnen li ta kite bibwon an kenbe l' soti nan gade nan glas la twò souvan. Byento, li te vin moute pou m ' niche, ti pwen-li soutyen-mwens tete fòme ti monte desann kont kòsaj li.
  
  
  "Mwen te trè tris yo panse nan zanmi ou, Dawsey
  
  
  Mwen te di, apiye tounen nan chèz m', apre yo fin yon ti kras konvèsasyon.
  
  
  Fuck Dawsey, "li te di prèske ki pa peye-briskeman kòm li sel ki te pwochen l', figi m ' jis pous soti nan li. Je l 'yo te kenbe kouri moute ak desann janm li ak lè sa a, relache sou pwatrin li, men li pa t' deplase, - li te kondwi l ' fou. Li te kanpe moute kolè yo epi yo te kòmanse vide sou tèt li yon lòt bwè. Li rapid deplase sispann l ' menm jan li te kòmanse pou te chwazi moute glas la ak tòde li. Li te bo pa ee lè li te rive jwenn anba an sitwon kòsaj ak te santi a awondi anba a nan tete l'. Li te pran yon sèl bò kote yo ak ki te fèt li nan men l'. L 'flicked lang pwi enflasyon alantou bouch mwen, epi mwen te santi l' pwent tete deja difisil ak reveye. ee nan pwatrin lan, lè li toudenkou te kraze lwen soti nan men l'. Li chita tounen desann sou kanape ak rale kòsaj li sou tèt li. Mwen te mache sou nan li yo ak cupped tete l 'nan men m', ih tendres sanble alèz nan m ' pla yo. Li te kòmanse pou deboutonnen li bout pantalon yo, men ee sispann li.
  
  
  "Mwen pa ka rete," mwen te di. "Mwen ta dwe yon lòt kote nan yon èdtan."
  
  
  "Bondye, ou ka mache," li te pwoteste, seran nan m'.
  
  
  "Sa a ki sa mwen te pè," mwen te di. "Li pa ede ou sonje anyen, epi li kenbe m' soti nan ap fè sa mwen te fè."
  
  
  "Wi, li pral," li te di, kenbe sou mwen. "Mete konfyans nan m'." L 'tete fwote difisil pwen yo nan tete li, maron pwen gwo pou gwosè a nan tete l'. Li flinched, men, mwen souke tèt mwen.
  
  
  "Mwen panse ke li a, se jis l'," mwen te di, pandan l ajoute yon touche nan gwo twou san fon tristès nan vwa mwen. "Mwen te toujou te renmen sa. Mwen te jistifye rete isit la, omwen pou mwen menm, pandan y ap mwen se nan travay ou. Si sèlman ou ta ka panse nan yon lòt bagay pou di m', yon bagay ki ta ka ede m'. "
  
  
  Kòb li, te wè je l ' toudenkou bouche ak li mwatye rale lwen. "Mwen pa ka panse a anyen ankò," li te di. "Men, mwen pral." Li te retrete rapidman. Mwen fwote m 'pous sou pwent tete l' ankò, e li te frison a ak te vin tounen nan bra mwen yo. Papa l ' te kanpe leve byen vit, epi li tonbe tounen kont sofa la.
  
  
  "Mwen pral tounen pita aswè a," mwen te di. "Si ou pa kapab sonje nenpòt lòt bagay, fè m' konnen. Mwen pral rele ou an premye. Mwen vle l ' tounen. Jis di m ' rezon ki fè la."
  
  
  Li vlope bra l 'bò kote l' kou a, leve l 'moute tankou yon poupe, ak bourade bouch li pou l ' tete, k ap deplase difisil mawon tubes anba dan l'. Li whimpered nan ecstasy. Lè sa a, Ay pèmèt li yo etap retounen lakay yo epi pwoche bò kote l'. "Aswè a," mwen te di, s 'arrête, l ap gade l' kòm li te regardant nan m 'ak demi-fèmen kouvèti, tete l' k ap deplase leve, li desann kòm li a pou l respire te travay. Li te konnen ke li te reveye epi li pa ta chanje koupe fasil. Li fèmen pòt la ak te mache desann sal la nan lari an. Li, te konnen li ta dwe yon batay ant l ' grangou ak prekosyon. Li parye sou elefan an, sof si li vin yon moun ki fèmen mwa a pou nah. Li te toujou posib. Mwen pral jwenn soti pita.
  
  
  Li te depanse pifò nan jou yo nan Lynn Chèf yo', epi yo sispann pa restoran an gen tan pwan yon mòde manje anvan li te fè nwa. Lè l ' fini, li te dirije nan cheve koulè kannèl Krich. Li te mache nan ak te rankontre Judy nan je kòm li te mache sou yo ak chita la desann nan youn nan tab yo nan sant la nan sal la. Mwen gèrye kontanple diminuer sou li, epi li te souri kè ke li pa t 'montre nou mwendr ekspresyon sou figi l'. De malfra ki moun ki ta voye jete m ' soti nan yo te chita nan tab nan kwen an. Yo pa t 'sonje m' yo, eksepte kòm yon fè fas a yo ta wè nan kote sa a anvan. Li pa t ' jwenn yo nan nenpòt ki pwoblèm grav, epi yo sèlman pran swen yo sonje reyèlman dezagreyab yo. Mwen te bay lòd yon wiski ak dlo, gade otou kote yo, ak vann li.
  
  
  Judy te fè l ' travay, k ap deplase soti nan chèz tab ak izolwa pou izolwa, te charmante bèl ak atire, tan sa a li ki ba-koupe rad ki te yon byen klere koulè a zoranj. Li te sanble enkonsyan Nah, yon silans, mòksis kalite, konsantre sou pwòp tèt li panse ak pwòp l ' yo bwè. Mwen te bay lòd yon lòt wiski, lè sa a, yon lòt.
  
  
  Plas la ki te ranpli moute menm plis, epi li te yon kakofoni nan pyano tinkling, ri tapajeur, epi byen fò nan konvèsasyon. Judy apiye kont yo vann san preskripsyon. Sanzatann, li wè yon nonm ki ap apwoche li. Menm nan lafimen an nan kote sa a, li te kenbe pa moun nan "boule je" ak mwa fè fas a, ki te sanble ak yon otour ak yon bèk nan yon enpòtan nen. Li te kanpe nan bar la pwochen nan ti fi a ak aksidantèlman te pale l ' nan yon vwa faible. Li reponn, e mwen te wè l ' souke tèt li plizyè fwa. Li te sanble yo dwe di e ke pa te gen okenn kandida nouvo. Mwen te wè l 'souke men avè l', ak mwen te pran lajan an, li te ban m ' lè mwen te kite. Yo toujou peye hey yo dwe kontakte yo ti fi. Bon bagay yo pa t 'sispèk l' nan anyen. Men, mwen te konnen ke Hawkface t ' kapab reponn yon anpil nan kesyon yo. Mwen te swiv l', k ap deplase dekontrakte nan direksyon bar la.
  
  
  Li te wè m ' kòm li te vin li, regarda moute, ak te kouri atravè gwo chanm kap vini an nan ba a.
  
  
  Depi rat yo pa bezwen yo dwe te di ke yon apwoche terrier vle di pwoblèm, li enstenktiv konnen ke mwen te ekri menm bagay la pou li. Mwen te wè l', tit pou pòt bò nan fen a byen lwen nan bar la. Mwen te entravée pa lefèt ke mwen te gen pou avanse pou pi ant tab yo pandan li te kouri nan yon liy dwat. Lè jou li pwoche bò, li te disparèt soti nan je. Mwen kouri soti nan anpil nan pakin ak tande gwonde nan motè a, ki te vin nan lavi. Limyè devan yo a te vin sou yo, e li te wè Jeep la so soti nan chèz li yo ak gwonde la nan direksyon m'.
  
  
  "Sispann!" li rele l ' sou li. Li te vire gade m, epi m prepare pou depeche ou tounen. Li pa t ' wè frèt la miwate nan Reine a zam nan men mwen. Li vole tounen tankou Jeep la pase kouto frape m', tire kòm kòb li frape tè a. Li te gen yon piki fasil, epi Goch a je yo te dwa sou sib. An reyalite, twò anpil nan yo. Li te mouri anvan Jeep te vin nan yon brid sou kou sispann, rebondi koupe chok nan yon ranje nan machin ki estasyone. Mwa Poe rale li soti nan Jeep la, rummaged nan pòch li, epi li te jwenn ke Mwa pa t ' kapab idantifye. Koulye a, te gen lòt moun ap mache ansanm Krich la nan cheve koulè kannèl, ak mari l ' vole nan Jeep la ak gwonde soti nan estasyon an.
  
  
  Li te kenbe kondwi jiskaske li te yon distans bon yo ale. Lè sa a, li, sispann ak egzamine an machin, ale sou li a kawotchou sou teras anwo kay la. Te gen pa gen anyen nan lòj la gan, ak bagay la sèlman mwen te jwenn yo te make nan la tounen. Sa a, kòm byen ke zoranj-wouj pousyè sou tout kawotchou yo, ki rete kole nan chak ti towo bèf kraze modèl yo ak nan wou yo tèt yo.
  
  
  Li te tounen nan Jeep la ak te dirije nan lwès, desann Townsville, nan peyi dèye an. Li te kenbe pa lajan ki li te rive pa twò lwen, de oswa twa èdtan lwen. Te gen anpil ranches yo ki nan zòn nan.
  
  
  Yon fwa deyò nan Townsville, Ostralyen bò a byen vit te vin sovaj ak piman bouk. Apre sa, nan vas a zòn nan dezè ki genyen plizyè k ap travay-klas ranches akòz li yo aridity, ak yo lè yo te di Judy yo ke yo te soti nan "forèstye," yo itilize tèm nan blesi. Mwen te gen yon tag, epi li te itilize li jwenn ranch la.
  
  
  Li te swiv premye wout li jwenn yo, ki te mennen dirèkteman nan yon zòn aleka, epi kontinye kondwi nan yon rit regilye pou prèske de zè de tan. Wout la mennen m ' nan sidwès a, nan yon sovaj vèt tè ak lè sa a, nan yon sèk ak dustier peyi. Mwen ralanti desann ak traktè sou wout la lè mwen te wè ranch kay yo, limyè yo toujou sou nan fenèt la. Chen yo te kòmanse abwaman kòm li pwoche bò kote, ak yon desen nan torch te klere byen bèl desann sou Jeep la ak m'. De elvè ak yon lòt moun te vini soti nan kay la, chak pote yon gè. Mwen te wè figi yon fanm nan pòt la.
  
  
  "Mwen regrèt deranje ou," li te t ' ap chante. "Mwen bezwen yon ti kras ede." Mesye yo bese fizi yo ak mache sou jeep la.
  
  
  "Mwen pa vle yo dwe nève," an gran nonm yo di. "Men, ou pa janm konnen ki sa ki nan ale sou jou sa yo."
  
  
  Li te pran mak sou chèz la e li te bay li nan Mwa a, ampharos. Li te gen yon sèk ki gen twa pwen yo andedan.
  
  
  "Mwen vle jwenn sa a tounen, men mwen pa ka jwenn ke mwa a tach," li te di l ' dekontrakte.
  
  
  "Sèk, Twa," de elvè te di. "Yo ap sou kenz kilomèt nan lwès nan isit la. Yo pa vann yo scott tankou rès la nan nou, men mwen te wè li, etikèt la sou yon kèk parasites. Yo gen yon ti bann bèt li yo, sitou pou itilize pwòp yo, mwen panse ke. "
  
  
  "Trè rekonesan," mwen te di.
  
  
  "Sou sa bò nan kloti a," li te rele m ' menm jan li te kondwi lwen. Mwen te konnen sa li vle di, ak mwen ta ale yon lòt dis kilomèt lè mwen te wè Mwa, sis pye wotè ak yon pye oswa pi plis antre nan tè la. Li te bati alantou Queensland a prensipal la mouton peyi a epi yo te bati pou pwoteje prensipal la branch soti nan Ostrali a chen mawon, rize ak predatè dingoes. Jouk nan "dingo kloti" a te bati, chen mawon ki te koze gwo pèt pou mouton nan mouton, seche vital nan yon pi gwo Ostralyen, endistri yo. Fèt pa yon metal mare politik, li te wo ase pou dekouraje sote, ak ki ba ase yo dekouraje fouye anba tè. Te gen toujou ravaj ak avans, men li fè yon travay bèl bagay nan kenbe marauding sovaj dingoes soti nan kè a nan bann mouton li yo peyi a.
  
  
  Li te tounen sou wout la ak te kondwi nan sid, ansanm kloti a, ak lè sa a, yo te wè fè nwa a deskripsyon an nan yon gwoup nan ranch bilding - kay la prensipal yo, ekèstr, sheds, padok.
  
  
  Li te resevwa soti nan Jeep la ak deplase pou pi devan, desann yon pant dou kantite ti vilaj ak touf sou tèren an. Pa gen okenn sentinel te wè li. Li te ale desann nan anklo a epi yo wè ki make sou ke a nan la ki pi pre w ti towo bèf, yon sèk ak twa pwen andedan li. Kay prensipal la te nwa, ak plas la te sanble fèmen pou nwit la la.
  
  
  Li brwi moute nan kay la, yo te jwenn bò fenèt gran louvri, ak te ale andedan. Te gen yon lalin lan deyò, ak li te bay yon kantite lajan etonan nan limyè a nan fenèt la. Li te pase pa mimmo nan sal la ap viv, kwizin ak alèz furnished chanm k ap viv. Nan fen a nan sal la, nan pye a nan sal la, te yon gwo chanm ki te byen klè te konvèti nan yon etid nan chanm nan manje.
  
  
  Lè mari l ' antre nan biwo a, li tande son an nan ronfl soti nan dèyè mach eskalye yo. Ansanm mi yo ki te plizyè chèz, yon solid chèz fin vye granmoun, ak yon koleksyon nan za zaboje yo nan kokiyaj ak marin objè yo. Ka gen yon bagay ki ra ak koleksyon manyifik. Li te takte pa yon bagay ki ra melwardi cowry, yon mab kòn, ak de amann kòn sou dore moso twal. Jeyan starfish ak gwo bon marse kokiy plen yon sèl nan vaz gwo. Yon lòt bagay se wouj-ak-blan reef poulp ak trase bra. Sur anfèr, ti kras Warty Cowrie ak dè santèn de lòt moun ki te fè moute rès la nan koleksyon an. Yon sèl nan yo te montre l ' pati a anwo nan koki a nan yon jeyan palourde ke dwe gen yon fwa li te peze apeprè sis san liv. Regard l ' deplase soti nan koleksyon an chèz. Sou tèt nan li, nan kwen an, te gen yon nòt ki sòti nan yon fanm.
  
  
  "Li nan vre sou pwochen vizit mwen nan lavil la," nòt la te di, lè moonlight eklere li ase yo fè soti grifone ekriti. Li se kontra enfòmèl ant pran yon ti repo nan men m', prèske a boule lè li te gade nan li. Mwen mande ki fanm li te fè pati yo. Yon moun ki te rete nan lavil la. Li te vil la nan Townsville? Mwen pa t ' atann sa a nan tout. Lynn Partitions, ak yon chanjman toudenkou nan atitid li? Te li isit la, kesyone, ak lage? Oswa Judy? Li te konnen plis bagay sou anpil moun nan valè pase li te di yo? Li te tou travay ak yo pi byen pase sa li se sou? Petèt dezi li pou li ale nan Etazini yo te motive pa kouri byen lwen pou zanmi l ' kòm anpil kòm anyen lòt bagay. Oswa petèt li te gen kèk fanm li pa janm ta te rankontre. Pou kèk rezon, li pa t ' soti. Mwen te santi li, men mwen pa t ' konnen li.
  
  
  Li te toujou panse sou li lè chanm nan pete nan limyè ak li regarda nan li karabin ak sèvis yo trant-uit pistolè. An karabin te ki te fèt nan yon wo, mens nonm Chinwa, ki gen nwa je konsidere m ' dispassionately. Trant-uit-kalib pistolè ki te fè pati yon ardan nonm ak yon figi sireu, slicked tounen cheve nan tèt, ak byen klere je nwa.
  
  
  "Nou pa t' ap tann vizitè," li te di. "Gade ki moun ki nan isit la. Mete desann nan kontra enfòmèl ant, tanpri."
  
  
  Mwen te fè li kòm li te di. Yo kouvri m ' trè byen, ak kounye a mwen te kapab tande lòt moun yo k ap apwoche.
  
  
  "Nou pa janm mete yo deyò sentinel," te di jòn-te fè fas moun. "Men, chak antre nan kay prensipal la se elektwonikman konekte ak yon silans alam sistèm. Nenpòt ki kontak sou ankadreman an fenèt oubyen rebò, oswa nenpòt ouvèti nan pòt la deklannche yon silans alam."
  
  
  Chinwa nonm sa a te pale nan yon bagay ki mou, prèske fatige ak vwa.
  
  
  "Mwen ap pran libète a nan an konsideran ke ou yo se yon RACH ajan ki moun ki se tracking nou an kontak ak ap eseye chèche konnen si rimatism se ou sispèk yo," li te di. "Mwen kwè Raymond te frape nan ou aswè a nan Townsville."
  
  
  "Si Raymond se yon fin vye granmoun hawk-nen, w ap dwat," mwen te di. "Epi depi nou ap sipozeman te fè kèk bagay, mwen asime ou se yon sèl la ki moun ki nan hosting montre la."
  
  
  Chinwa nonm ap tranble anba pye tèt li ak te souri. "Sipozisyon yo sa ki mal," li te di. "Mwen se sèlman isit la kòm yon obsèvatè. Nam Bonar, nou pa kouri montre isit la, yo sèvi ak etranj ou Amerikanis. Ou pa janm pral konnen ki moun li se. An reyalite, ou te rive nan de bout nan liy lan lè l sèvi avèk yon diferan, Ameriken ekspresyon. Ou yo te trè debouya nan pouswit ou a, ak li te trè difisil pou jwenn debarase m de ou. Jodi a, ou te twò debouya pou pwòp ou a bon."
  
  
  Wout la li te di li te di m ' ke li te di sa a verite a sou ke yo te an chaj. Anplis, te gen pa gen okenn rezon pou l ' bay manti sou li. Yo te kenbe m ' nan bra yo. Si li te moun nan prensipal la, li ta ka menm dwe sifizan ase pou fè m ' konnen. Li te di li te yon "obsèvatè a". Li pa t ' pran tan nan figi konnen ki sa ki hema li te ap gade.
  
  
  Toudenkou pran sant la nan Chinwa kominis te vin trè fò. Mouri Chinwa dayiva ak lajan an, ak sa a enpasibl, wotè Chinwa nonm yo te jwe nan ekip la menm ak lè l sèvi avèk teknik yo menm. Ki tou fè pi plis sans. Sa a pa yon efò entèn yo, pa yon pakèt moun sou assholes yo ap eseye detwi alliance lan, men yon metikuleu ekip pwofesyonèl te apiye nan Chinwa Kominis yo. Petèt ih te pi plis pase jis sipòte yo. Yo pouvwa yo te travay pou yo dirèkteman. Li ta prèske kalkile konnen kouman yo te travay-yo achte moun ki pa t ' kontan. Ak britalite ki make operasyon sa - a mechan touche nan Bouro la - te tou òdinè Chinwa.
  
  
  "Manyè di m', ou t ' touye Lyetnan Dempster, twò?"
  
  
  "Ah, Lyetnan," te di Chinwa yo. "Yon malere pwoblèm. Nou rele l ' pou di ke ou pral dwe mwa a arseleur. Nou dirèkteman te di e sa pou yo fè. Natirèlman, lè li te lanse ou soti nan mitan an nan okenn kote, nou pa t ' atann ou pou li siviv. Lyetnan te di yo se mwa a nan aksidan avyon nan lanmè a, epi gen ta dwe yon bato nan chwazi l ' moute. Nan kou a, kannòt la pa janm te pran mwa."
  
  
  "Se konsa, ou te debarase m de tou de nan nou," li te souri grimly nan li. "Oswa ou panse ou te debarase m de li."
  
  
  "Nou pral pran swen nan ou tan sa a," Yellowface gronde. Li te ale deyò nan koridò a, epi mwen te ka tande l ' rele lòd yo lòt moun pandan ke Chinwa yo ki te fèt nan yon karabin sou mwen. Li te retounen ak de belye heavyweights yo, ansasen yo, pa gade nan yo.
  
  
  Yo fouye m, yo te jwenn Wilhelmina, ak vide rès dlo zam la. Vid la zam te mete m ' nan yon minit. Yo te pwofesyonèl - yo te jwenn Hugo, twò,ak yanked m ' nan manch rad yo, fè desen a, yon lam mens nan li gèn. Yon sèl la yo rele Bonar ti souri yon anbarasan, mechan grin.
  
  
  "Se pou l 'kenbe l'," li te ri. Sa emeu toothpick pa pral ede." Youn nan bandi yo pouse Hugo tounen nan kwi gèn sou bra m, epi yo te pwan m 'ak pouse m' nan sal la.
  
  
  "Nou pa fè amatè travay," Bonar te di ke mwen te ki te dirije deyò. "Nou pa renmen soti nan nina ricci plen nan bal ke nou bezwen debarase m de yo, otreman yo ta ka jwenn epi yo kòmanse yon envestigasyon. Se konsa, nou ap ale nan voye ba ou nan yon ravin kote ki gen yon anpil nan trè gwo ak trè lèd gobi. yo pral va mache ou nan lanmò. Lè sa a, li pral pi fasil pou nou jwenn ou jou kap vini an epi tou senpleman lage ou nan men otorite yo ke yon moun pran nan yon débâcle."
  
  
  "Trè bèl,"li te kòmante. "Pwofesyonèl".
  
  
  "Mwen te panse nou ta apresye li," li te di. Mwen te ke yo te mete nan yon lòt Jeep a, karabin lans wòch sou do m, m mwa a toujou ki te fèt nan Chinwa, ak de asasen lateral m ' ak Bonar nan wou an. Li ta wè lòt moun kondwi yon bann bèt nan lontan-janb orient ki gade tankou Texas longhorns alantou anklo. Bèt yo te roaring ak sistèm nève a, nève ak fache sou ke yo te anmande pa ih. Yo te pare pou yon débâcle. Ravin lan te sèlman mwatye yon kilomèt soti nan ranch la. Yo te kondwi nan li, ak mwen te wè ke li te fèmen nan falèz absoli sou chak bò. Yo rale nan li nan mwatye, tann jiskaske yo tande son an nan yon bann bèt la k ap apwoche pòtay la, ak lè sa a, mwen te voye vole alantou Jeep la ak yon pouse fò. Li te ateri nan labou a epi yo tounen vin wè Jeep vitès tounen desann ravin lan.
  
  
  Li te kanpe ak gade alantou ankò. Nou pa t ' gen la mwendr chans yo nan k ap grenpe sa a apik miray ranpa yo wòch. Li, gade nan ki lòt fil yo ki nan ravin lan. Pant yo apik incline desann, pi lwen pase sa li te kapab wè. Mwen te konnen li te gen te pase yon lòt kote, men mwen pa t ' konnen sa yo dwe fè pwochen. Mwen te asire w ke li te byen lwen ase lwen ke mwen pa t 'kapab rive jwenn li, sinon yo pa ta janm yo te voye jete m' deyò. Men, pran l', tayè, epi mwen pral eseye.
  
  
  Li ta sèlman ale nan yon santèn yad lè li tande yon sèl bal. Te gen yon long, byen fò gwonde, ak lè sa a etourdisan tande li. Yo te kondwi jenn ti towo bèf yo nan yon panik. Fason ki pi efikas fè sa a te nan dife yon piki sèl nan nève, pè bèt, e ke sa a ekzakteman ki sa yo te fè. Li vire sou tout vitès li yo. Li te initil yo gade pou yon brèch - omwen pa ankò. Bann bèt li yo ranmase vitès epi te dirije pou ravin lan. Yon lòt piki rang soti. Nan konmansman an nan dezyèm lan ki te koze yon gwo panik nan bann bèt li yo.
  
  
  Li te kouri, gade nan wòch yo sou swa bò yo, ap eseye jwenn yon kote yo jwenn yon pye, kèk nan fant. Ih Men, li pa t'. Yo te konnen yo ravin, tayè ih modi li. Ba grundman toudenkou li te grandi pi fò, anplifye pa ravin lan sou miray ranpa yo. Li te tande pa bychkov ak te santi ih nan tranble kou fèy bwa nan tè la. Janm mwen yo te prèske kranp soti nan kòlè a nan mach la mwen ta mete. Men, mi yo te toujou segondè, ak de bout nan ravin lan pa t vizib ankò. Men koulye a, Longhorns yo te fèmen, epi li regarda sou zepòl li. Yo te vin vit, ranpli pasaj la soti nan miray nan miray, yon fiks mas nan formidable pye ak kat kòn, te pote ansanm pa pwòp estipid, pè raj ak momantòm lan ki te nan moun ki dèyè yo.
  
  
  Koulye a, li te konprann poukisa Bonar te pèmèt bandi yo retounen nan talon li gèn. Hugo ta dwe initil kont sa a fewòs mas nan vyann bèf. Menm yon chaje Reine ta ka fè ti kras pou yo sispann ih. Yon seri de vaksen ta gen yo te tounen ih bò lanmè a, men menm ki te endesi. Men, mwen pa t 'ban nou minisyon la pou yo eseye, nou pa t' gen tan espekile sou li. Yo te prèske sou m', ak tout sou otèl la, ak mwen frison. Li mwatye-te sispann ak gade nan apwoche orient. Youn te nan devan, toujou, yon sèl la devan, epi li te bri a nan direksyon pou m'. Li mwa pa t 'kapab frape l' desann. Pou fè sa, mwen ta gen pran bò l ' yo. Nenpòt fason, li ta sèlman vle di lanmò. Nou ap tou de tonbe ajenou, yo pral pilonnen anba pye sou. Yo pa t ' kapab sispann menm si yo te vle. Pa gen okenn, li nan otèl la, se konsa ke li te ka kouri ak lòt moun. Mwen gade sou li ankò, evalye chans mwen. Yo te prèske sou mwen.
  
  
  Li tonbe sou zepòl yo nan chak branch fanmi, li tensed misk, ak prensipal la ti towo bèf, yon gwo, mens, long-duk yon sèl, te formidable nan m'. Mwen doute ke se li menm ki te wè m ' kòm yon moun. Li te jis kouri - yo ak li te ale nan kouri antre nan tout bagay nan chemen l ' yo. Objektif la nan mwa a li te leve soti vivan, ak li te di yon lapriyè nan di bondye mèsi.
  
  
  Mwen vole lè li te vini jiska m', rebondi moute anba l ' nan kou. Li te pwan l ' pa bò a nan tèt li ak leve janm li yo vlope yo alantou li, gwo, epè kou. Li te pwan po a essayant sou chak bò a nan kou l', ak ki te fèt ih ak men l'. Li te pran tranble tèt li ak te eseye ralanti, men lòt moun yo te peze desann sou l 'a tounen, fòse l' pou avanse pou pi. Li te kouri, toujou souke tèt li, toujou ap eseye pou retire tou sa te kenbe bucaram sou l'.
  
  
  Men, mwen kole nan pati ki pi ba nan ki yon gwo kou, janm mwen yo vlope byen fè wonn li. Krache ak kim nan alantou rta mwa a te vide nan figi m', epi li te yon lanfè nan yon woulib. Li souke, ak souke kòm li te kouri, lòt moun yo bourade desann sou l'. Soti nan tan zan tan, li te eseye debarase m de tout bagay ki fè menm mwa l 'kou a, men li pa t' gen tan pou nou, nou te gen yon chans pou fè plis pase kouri. Sa a te sa m ' te konte sou, ak si mwen te kapab te ki te fèt sou li, li ta ka jis gen te travay. Men bra mwen te restrenn ak janm mwen yo te fatige vit. Mwen janbe lòt je pye m 'yo pwochen nan chak lòt sou kou l', epi ki nan tout sa yo ki kenbe pye m ' soti topping off.
  
  
  Lè sa a, tout nan yon toudenkou li, mwen te santi ke te gen plis lè echantiyon alantou m'. Nou te ale soti, atravè ravin lan, epi koulye a, mwen te kapab santi kò kraze pèdi fòs. Yo ralanti desann, pwopaje soti. Ti towo bèf la ke yo te kenbe bucaram sou l ' pa gen okenn ankò clattered li yo, pye yo, men yo rete nan yon ven coursier. L 'ap tranble anba pye tèt li ankò frape m' desann, epi mete tèt li sou tè an. Men, mwen te resevwa kole nan nan kre an nan kou l ' ak te kenbe kenbe bucaram sou nahum. Finalman, li te sispann. Mwen tann yon lòt minit, jis asire w ke. Lè sa a, li dekonprese l ' nan pye yo ak te tonbe nan tè a, imedyatman woule lwen byen file nan pye. Men, orient te jis kanpe bò kote koulye a, tout raj yo ale. Yo kalme desann.
  
  
  Mwen ranpa lwen, kite santi a retounen nan m cuffed men yo. Lè sa a, li leve, li te mache tou dousman, ki fè yon sèk lajè alantou a anwo nan mi yo ki nan ravin lan. Bonar ak lòt moun yo te pran tan yo, pase nan ravin jwenn mwen. Gen plis chans, yo pral rete tann jouk denmen maten, lè yo ka kenbe yo tou de orient an menm tan an. Li carapace te deplase tou dousman nan katye a, longan an byen lwen ranch kay.
  
  
  Li te finalman te rive nan kote li ta kite Djip la, te kòmanse motè a, ak te dirije tounen nan Townsville. Mwen remake ke mwen ballet pantouf yo te kouvri ak menm amann poud tè ke tout wou yo nan Jeep la. Nenpòt ki moun ki te vizite ranch la te resevwa lwen ak li. Kòb li, te konnen ke anpil nan Ostralyen tè a se moun rich nan fè kabonik, ki ba hey yon diferan wouj-mawon koulè po yo, epi yo te kap pou pi devan pou desizyon an yo tcheke soti shg yo nan Lynn gwo fonksyonè leta ak Judy. Mwen preske pwan m 'bato jou lannwit sa a, men mwen te toujou vivan epi yo te konnen yon bagay kèk mwen pa t' konnen, lè aswè a te kòmanse.
  
  
  Chinwa Kominis yo, te gen tou de pye isit la, epi ranch la te yon kouvèti, men se pa prensipal la kouvri. Gen ta dwe gen yon sèl plis, petèt de plis, yon lick, nan rivaj la. Sa a te fè klè pa kò a moun ki mouri a plonje dayiva. Menm si li te jis yon courier, baz la yo ta dwe yon kote sou kòt la. Ak Mesye yo Gwo yo pral nan kote a dezyèm nan abri yo. Li te trè klè ke ranch la te gen yon operasyonèl nan pwen pou moun ki te rekrite moun ki pwòp yo, men, operasyon sa a te twò tise byen planifye, twò ak anpil atansyon panse deyò, yo opere avèk yon sèl abri. Si Lynn gwo fonksyonè leta, oswa Judy posede yon tem kontra enfòmèl ant atik ki te wè l', sou ranch yo, yo ta pale ak pale anpil. Ak Chinwa yo, foto a chanje - ak l ' chanje ak li.
  
  
  Tounen nan vil, yon ti machin ki te estasyone deyò cheve koulè kannèl Krich pran li moute ak jete l ' nan Jeep la. Dimanch maten byen bonè yo te kòmanse kraze, ak premye a woz patch nan dimanch maten byen bonè te kraze atravè syèl la. Li deside pou yo eseye Linn gwo fonksyonè leta premye, epi li vin apiye sou klòch la jiskaske li louvri nan mwa a.
  
  
  "Oh, Bondye mwen," li te di, l ' je yo anvi dòmi, men sezi. "Mwen te panse ou ta rele m' tounen lakay yè swa."
  
  
  "Li yon ti jan nan yon dezòd," mwen di, ap mache mimmo nah nan sal la. Li te pote sèlman tèt la nan yon pyjama tèt, l ' lontan janm supèrb aksantué sensuel nan sa a distans. Mwen te regrèt ke m pa t vini pou lòt rezon. Men, mwen pa t', epi ki gen yon grimes, mwen pouse ouvè pòt la twalèt nan chanm li. Li te imedyatman nan bò kòt mwen.
  
  
  Li te kòmanse mande. "Ki sa yo ou menm ki fè?". L 'kontanple fiks sou Nahum, ak menm menm si li te toujou mwatye dòmi, pa te gen okenn trompe ki sa ki je m' te di. Li te demisyone tounen.
  
  
  "Chita epi yo fèmen moute," mwen gronde. Te gen sis pè soulye sou twalèt la etaj. Li te rale soti pa ih nan tout la moun ki nan sal la, akoupi atè egzaminen ih. A strappy sapat nan pye, pa gen okenn plis pase plant kwi ak travèse espageti, yo te kouvri ak twal wouj-mawon poud nan pousyè tè sou mens kote sa yo ak anba nan plant yo. Li te kanpe moute, yon sèl sapat nan men yo, epi gade nan Lynn nan seksyon. Li te gade nan m 'ak yon gwonde, l' je ble ki montre ke li pa t ' kalkile konnen ki sa ki mwen te bezwen ankò. Nan tèt la nan pijama l 'yo te pi ba pase ren li nan devan an, men li plen-longè janm te fè fas a m' menm jan li te chita nan chèz la.
  
  
  Li te mache moute l', epi, ak vitès zèklè, te pwan yon sèl nan je pye l ' e li te bay li yon byen file tug. Li vole soti nan chèz la ak te ateri sou do l 'sou planche a nan pijama l', voye bra l 'bò kote l' kou. Nah te gen yon bon tors, yon ti senti a, ak yon vant plat. Janm li trese, epi li woule sou sou figi l'.
  
  
  Avèk èd nan li sapat yo yo te ee sou bounda yo. Li pa t ' yon kalòt nan figi a, men li te pote yon anpil nan pwa ak raj, epi li pete rele plis pase sa li fè mal. Mwen kite ale nan janm li, epi li vole kanpe, tankou yon krab pou figi m', l ' je lajè, ak gen krentif pou.
  
  
  "Koulye a, imajine ke ou te kòmanse di m' sou Sèk la nan Twa Ranch," mwen te di. "Tout dwa, tayè pran li, otreman ou pral sou wout ou a Dawsey a."
  
  
  Mwen balanse soulye mwen nan li yo ak kònen kèk pousyè wouj sou li. Li te kòmanse pou konprann foto a.
  
  
  "Ou te jwenn deyò mwen te gen," li te di, rale tèt li moute nan chèz l', yo toujou pè.
  
  
  "Mwen reyalize yon anpil nan bagay sa yo. Sa a te youn nan yo."
  
  
  "Mwen te pè pou di ou sa a," li te di. "Mwen pa t' vle patisipe nan sa ki te pase Jan batis. Mwen te sèlman te gen yon fwa. Dawsey te pran m ' genyen."
  
  
  "Poukisa nou pa?" Mwen mande l ' byen fèm.
  
  
  "Mwen te di nou ke li te vin pou m' ak mande m 'pou tounen avè l'," li te di. "Mwen pa t' reyèlman gen konfyans nan mwa a ak istwa a ke mwen te rankontre kèk moun ki te ale nan kite em touche yon anpil lajan. Konvenk m', li ranje pou yo pran m 'avè l' lè li te ale gen yo diskite sou biznis. Yo te chwazi nou moute nan yon djip ak pran nou soti. Nou te gen yon en babekyou, li te akeyi pa nu, ak sa ki te tout te gen pou li."
  
  
  "Ki moun ou te rankontre?" Mwen te mande l ' la.
  
  
  "Kat moun, petèt senk oswa sis," li te di. "Mwen pa sonje egzakteman. Youn te gen yon gwo nen ki koube tankou yon bèk. Mwen sonje l ' ego. Lè sa a, te gen yon nen ki pi piti, ak lis cheve nwa ak yon jòn complexion. Li te sanble tankou yon bòs nan travay. Mwen pa konnen." Mwen pa sonje anpil sou lòt moun."
  
  
  Li byen vit leve, li te vin sou mwen. "Mwen di nou verite a," li te di, davwa ke yo pran m dekousi, chemiz rumpled. "Sou dell' tèt li, nan. Li jis pa janm mansyone li paske mwen pa t 'vle fè paran yo tèt mwen, ak aktyèlman Della pa t' yo, sipozeman anpil."
  
  
  "Poukisa ou te tèlman pè ke dènye semèn yo ta gen swiv ou, men, koulye a, ou se konsa konfyans?"
  
  
  "Pa gen okenn yon sèl rive toupre m'," li te di tou senpleman, osan. "Mwen te panse li te vle di yo pa ta deranje m'."
  
  
  Li pa t 'mansyone pi wo, mens nonm Chinwa, ak li te deside pa mansyone l' swa. Sinon, istwa a te byen ase, osi lwen ke li te di m'. Mwen te gen yon santiman ke nu vrèman pa t 'egziste ankò, men mwen toujou pa t' mansyone Chinwa. Li posib ke li pa t ' montre moute nan tout sa ki lannwit. Li te toujou kap antre nan je m', rete ap tann pou kèk siy ke mwen pa ta fè konfyans l'.
  
  
  "Tout yo te fè te konfime Dawsie la istwa pou m'," li te di. "Yo te ale nan peye e yon anpil nan lajan pou sa ki li te pral fè pou yo. Sa a tout sa yo te di m'."
  
  
  "Mwen pral tounen," mwen te di grimly. "Mwen espere ou te di m' tout bagay sou tèt ou tan sa a." Li souke tèt li, je l ' gran. Li te kite l ' gen, souke, pè anpil, epi yo te ale nan machin nan. Omwen li konnen li te nan ranch la. "Mwen ta dwe gen te pote l 'tounen avè m'," li te souri grimly nan li. Li te deside yo wè Judy anvan tit tounen nan kaye la. Li te mande yo tcheke sa a, malfini an-fè fas a yon sèl sou la te di anvan l', bri a apre l'.
  
  
  Judy te reponn telefòn nan, ak mwen jwenn mwen fikse nan l ' anvi dòmi je ankò. Li louvri pòt la lajè, ak li te mache nan. Yon gwo rad swa yo te mare nan ren nah, ak li a plen, wonn tete te trè byen eale-etann. Li yawned epi li vin apiye tèt li kont pwatrin mwen.
  
  
  "Bondye, ki sa ki tan li se," li te di sleepily. "Ou konnen, mwen te travay se konsa modi anreta."
  
  
  Je m', ap chache mimmo ee tèt yo, yo te wè l ' nan valiz sou la fen tab la. Tout bagay te gen-liv adrès, chanje, hairbrush, kle, bous, lipstick, tisi, linèt solèy. Tout tenten sa yo ki yon ti fi yo te pote nan valiz li. Men, mwen jwenn mwen ranfroye. Yon sèl bagay te manke yo. Kontra enfòmèl ant poud bwat, men petèt li pa t ' mete li. Se pa tout ti fi yo mete li.
  
  
  "Mwen wè li te netwaye sak ou," li te di l ' dekontrakte.
  
  
  "Oh, sa a," li te di, kap tounen nan chèz la. "Mwen ta renmen m' kontra enfòmèl ant poud bwat." Mwen te santi m yo, men yo sere boulon alantou li. Li, gade nan nah.
  
  
  "Ou bò gòch la mwa a nan ranch lan," mwen di piti / ba. La sezi gade nan je l 'yo te m' repons, plis ankò revele pase nenpòt lòt bagay. Sa a belied nenpòt ki mo nan yon pwotestasyon li ta ka yo te tande. Men, te gen pa gen okenn demanti. Li vire lwen nan men m', te mache sou tab la, ak gade nan m ' ankò.
  
  
  "Mwen se konsa regrèt sa," li te di. "Mwen regrèt mwen pa t' di ou. Mwen jis te panse ke si mwen te di ou, ou ta panse ke mwen te vrèman nan lig la ak yo, li ou ta pa janm mete konfyans nan m'."
  
  
  "Lè sa a, di m' koulye a," mwen te di. "Manyè di m' byen vit, epi yo di m ' sensèman, Judy, oswa mwen pral debarase m nan ou wout la difisil."
  
  
  "Ak apre sa, mwen prezante l' pou ih ak Dawsey ak yon anpil nan lòt mesye yo, yo te mande m ' si mwen te vle li pou yo ale epi ki satisfè ih bòs nan travay. Mwen te gen jou a koupe, epi mwen te di poukisa yo pa. Yo te pran m ' nan sa a ranch. ak mwen dined pa gen. Li te rankontre avèk bòs nan travay li, yon nèg ak slicked tounen cheve nwa yo te rele Bonar. Li te mande m 'yon anpil kesyon sou m', tout kalite bagay sa yo
  
  
  lè sa a, yo te pran m', ki nan tout. Pita, lè mwen te di l', mwen te panse, tout bagay li te mande m', li te tankou li te ap eseye figi konnen si mwen ta anfòm nan ak ih gwoup. Men, li toujou pa t 'fè moute tèt li epi li te mande m' pou travay pou yo. Li te di mwen te fè yo yon favè gwo, epi mwen jis vle kenbe prale. Li te di mwen ta jwenn plis lajan pou yo ede m."
  
  
  Lide m ' ki anrejistre ki sa ki li te di. Tout enfòmasyon te posib ase. Men, pi fò manti, omwen bon menm, se posib.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Poukisa ou pa t' di m ' tout bagay sa yo anvan?"
  
  
  "Mwen te pè," li te di dousman. "Mwen te fucking pè. Mwen te ale nan, yon koup de fwa, men mwen jis pa t ' kapab rassemblement moute kouraj. Si mwen ta di ou, mwen te panse ou ta mete m ' tankou yon sèl bò kote yo, ak mwen te panse ou ta ka jwenn soti sou ranch la sou pwòp ou yo."
  
  
  Li fume je gri yo te louvri lajè, pi laj pase nenpòt moun ki te janm wè l', epi yo te tris, twò. Petèt li te di m ' sa a verite a kounye a. Petèt Lynn Delba te di m ' verite a, twò. Men, yo te tou de nan ranch la. Youn nan yo ta dwe bay manti. Li regarda nan gade l ' yo. Te gen toujou tan trape Mona kay anvan li te kite pou biwo-a. Mwen vle l 'bay m' tankou ranpli yon fatige nan tou de Judy ak Lynn seksyon ke posib. Li te kapab kòmanse pandan y ap li ale nan kaye a yo nan douch ak chanje. Mwen tounen vin ak louvri pòt la, ak Judy te bò kote m', men li adapte m'.
  
  
  Li te di. "Ou pa kwè m', ou fè?"
  
  
  "Mwen si ke ou konnen," mwen te souri republican sen. "Mwen pral an kontak. Ou ka konte sou li."
  
  
  Ee kite l 'nan pòt la, li wè ke je l' yo te toudenkou ranpli ak dlo nan je. Portnoy pran li, li te yon etonan aktris, oswa li te vrèman di verite a. Men, fanm yo se natirèl komedyèn. Yon machin pouse l sou twotwa a ak rive jwenn Mona a apatman jis nan tan yo kenbe l'. Li louvri pòt la, je l ' klere ak fre kòm tout bèl pouvwa maten, mete yon fènwa rad ble ak yon ranje nan bouton blan sou devan an ak yon etwat blan senti. Li te kenbe yon blan soulye a nan men l'.
  
  
  "Nick," li te di. "Ki sa ki lanfè a ou ap fè isit la nan sa a èdtan, tayè? Ou gade tankou ou ve yo te nan yon lòt plak ki graj."
  
  
  "Ou te kapab di ke, mwen renmen anpil," mwen te di. "Li vle ou fè yon bagay pou m' le pli vit ke ou jwenn nan biwo a."
  
  
  "Yo di ak fè," Mona te di. "Manyè di m' sou li pandan y ap mwen fini polisaj sa ballet pantouf. Blan ballet pantouf yo modi difisil yo netwaye",
  
  
  Li te ale nan kwizin nan ak li yo swiv li. Li te wè yon lòt soulye a chita sou koule a, ki kouvri nan yon fim mens nan wouj poud nan pousyè tè. Soulye a-netwaye moso twal li te itilize solisyon yo. Li regardant nan Mona pou yon moman long, ap eseye pou deside si pou li di yon bagay sou pousyè tè. Kòb li yo, refize li, mwen enteryè prekosyon drapo yo vole tout kote. Petèt li ranmase kèk poud nan pousyè tè a yon kote. Petèt pa.
  
  
  Li te sonje kèk bagay sa yo ki toudenkou te pran sou yon antye nouvo karaktè. Lè m 'premye te rive, Mona te eseye pou pale m' soti nan li. Li te di li te jis yon estipid Ostralyen maladrès. Li desann nan pwen an nan pa vle fè fas a fè dezagreyab. Men, li te jis tankou ke? Yo te revèy la ki te sispann e te fè m ' miss reyinyon Burton Comford, li te jis youn nan faktè yo? Ak pilòt Dempster, ki moun ki te ap tann pou m ' montre moute - t moun yo ozalantou ti Sèk Twazyèm lan enfòme mwa? Oswa te li Mona?
  
  
  Li te fini l ' ballet pantouf epi mete yo sou yon ih. "Tout dwa?" li te di, vini jiska m ' mèg kont li bèl gwo tete. "Ou pa t' di ase?"
  
  
  L ' lavil ayi a, te souri e te deside yo kite lavil ayi ranmase enfòmasyon ki mwen te bezwen. Nan nenpòt ka, li pral kenbe l ' okipe.
  
  
  "Mwen vle jwenn kòm kantite enfòmasyon ke posib sou de moun," mwen te di. "Youn nan se yo rele Lynn Partitions, lòt la se Judy Henniker. Ale, ale, poupe?"
  
  
  "Imedyatman," li te di, ban m ' yon limyè bo. Mwen vin chonje jou lannwit sa a nan otèl la ak li yo ak ki jan li te fè lanmou m ' lè l sèvi avèk teknik yo, mwen ta pa janm jwenn nenpòt kote deyò nan peyi solèy leve a. Mona Etwal, yon bèl, juicy Mona Star, aliyen yo pwochen nan Lynn Delba ak Judy. An reyalite, li sonje dousman, li ta ka menm dwe lidè nan lotri trase. Li kite ak li yo ak ap gade l', mache desann nan lari an nan otobis la sispann. Li balanse l ' yo ale nan ak te kondwi nan dacha la. Mwen te bezwen tan yo dijere rapidman chanje evènman yo. Mwen te gen twa queens nan men m, men se yon sèl la nan yo te djokèr a, trè danjere nan djokèr.
  
  
  VI
  
  
  Mwen douch, kale, ak mouri pou yon kèk èdtan. Kò m 'ached ak jemi, ak mwen deside ke orient te pa yon karyè pou m'. Mwen leve wa ajou, ak yon sèl reyalite yo te vin moute nan yon pakèt slick, glisman desèpsyon. Li te te gen ase nan lonbraj boksè. Operasyon sa a te gen yon sipèvizè, yo ak mwen te gen pou jwenn mwa a yo vini pou pi devan. Youn nan twa ti fi yo te bay manti soti nan kòmansman an, men, apa ki soti nan tòti, li pa ta yo te kapab jwenn soti nan ki yon sèl. Men, si li ta dwe deplase pa ih
  
  
  Nan yon sitiyasyon kote yo gen yo montre men yo, mwen pral jwenn tout repons yo mwen te bezwen konnen. Li abiye tou dousman, kite l ' plan yo pran fòm. Koulye a, li te gen pou avanse pou pi ak anpil atansyon. Apre sa mwen te aprann enfòmasyon sou Mona sa a maten, sekirite a zile yo te pa gen okenn ankò gen. Operasyon sa a te kapab yo te penetration plis moute. Apre yo fini abiye, li te kondwi nan Ayr.
  
  
  Mwen te ale nan pi Gwo a nan biwo a epi li fèmen pòt la dèyè do m'. Mwen te repetition ki sa mwen te pral di ak ki jan mwen te ale pou li eksprime li.
  
  
  "Mwen pè mwen gen kèk trè sispèk kondwi, pi Gwo," mwen te di. "Men, pa gen anyen konkrè. Men, gen yon kèk kesyon final yo ke li ta renmen reponn kesyon an."
  
  
  "Kèlkeswa sa ou vle, Carter," pi gwo a te di. "Mwen pa ka di mwen se twò etone ke ou pa t' vini ak yon bagay konkrè. Mwen pè ke petèt gen nan jis pa gen anyen."
  
  
  "Petèt," mwen te souri, pandan l ajoute yon ti kras nan tristès ou. "Men, mwen gen yon boutèy sou ou pèsonèl. Kouman byen èske ou tcheke ih? Pran Mona, pou egzanp. Li, mwen kwè, yo te byen souke tcheke."
  
  
  "Oh, dwa," pi Gwo Rothwell te di. "Nou gen tout jan nou koumanse enfòmasyon sou. Ou ka wè li si ou vle. Li te fèt nan Hong Kong ak te viv pou anpil ane nan Beijing ak papa l', ki moun ki te sèvi nan Lame Britanik la. An reyalite, li te anboche pa nou nan Lond. Ah, tout bagay se byen tcheke, ou ka rès asire."
  
  
  Li nodded pou l'. Mwen pa t ' di em ki sa mwen ta wè anvan, ak anpil atansyon ègzamine manm pèsonèl ki moun ki te tounen soti yo dwe ajan lènmi.
  
  
  "Yon dènye bagay," mwen te di. "Yo se gen nenpòt lòt gwo manèv oswa inisyativ planifye nan fiti prè yo ki, si yo te ale mal, te kapab souch Ostrali nan relasyon yo ak zanmi li yo nan limit la?
  
  
  Pi gwo Rothwell pursed bouch li, li gade moute nan plafon an. "Oke, gen nan yon sèl bagay," li te di. "Yon gwo baraj se ke yo te bati nan sid la nan isit la. Sa a se fè pa yon fèm Ameriken yo ak patisipasyon nan Ostralyen travayè yo. Sa a te deja ki te koze kèk friksyon ak resantiman. Anpil nan nou an machin vapè konpayi pa t ' kapab konprann poukisa li ta dwe yon konpayi Ameriken. . Konpayi sa yo yo te pwi yon anpil pi wo nan pri a estime, men moun ki pa peye atansyon sou bagay sa yo lè yo vle rezoud yon pwoblèm emosyonèl. Ak kòm ou konnen, Ostralyen yo ap trè kontan ak akizasyon ki te pote kont nou, rezon oswa mal. Si gen yon bagay ale mal ak sa a dam ak moun ka mouri paske nan l', li modi bon yo panse ke li pral cherry la sou tat la. Retrè mouvman atravè tout alliance jwi konsiderab sipò. sitou soti nan resantiman, men yo toujou."
  
  
  Mwen te konnen ke pi gwo a te pi plis pase dwa. Mwen pa t ' gen nenpòt plis kesyon, se konsa, mwen kite. Anvan yo te retounen nan kaye la, li te fè de arè nan anba lavil Townsville: yon sèl nan yon kado magazen an ak lòt la nan yon famasi. Lè sa a, li fèmen pou tout rès jounen an. Nan maten, li te rele sou la pi Gwo. Mwen ak anpil atansyon planifye ki sa mwen ta di. Si Mona te enplike, li ta dwe pwoblèm mwen. Li ta gen li te ye mwen te nan ranch la ak chape anba lanmò. Li te konnen li te sou yon bagay, se konsa, mwen pa t 'kapab jis banza deyò epi yo di mwen pa t' siksè. Si sèlman li te pwòp l ' yo.
  
  
  "Mwen pè mwen gen kèk move nouvèl," mwen te anonse. "Mwen gen yo ale tounen nan Etazini yo - te gen yon ijans epi yo rele m' tounen. Mwen te pale Malfini yè swa."
  
  
  "Sa a se yon vye wont," pi gwo a te di. "Men, mwen konnen ou gen pou swiv lòd yo, jis tankou rès la nan nou."
  
  
  Malfini voye ou li yo ekskiz, " mwen bay manti politès. "Li te di mwen yo ka tounen si ou toujou santi tankou ou bezwen m'. Li tou jis te gen kèk ki grav mennen."
  
  
  "Petèt ijans sa a ap pase nan yon jou osinon de jou," a pi gwo di. "Pafwa yo fè. Bon chans, Carter. Mèsi pou tout bagay byen lwen tèlman enkyete ."
  
  
  Yon apèl nan telefòn nan Gwo te fini konvèsasyon nou an, e li te sispann pa Mona a chèz. L', Hey chuckled. "Mwen pa bezwen pou esplike, poukisa, mwen renmen anpil."
  
  
  "Nou ka pase nwit la la ansanm?" li te mande. Pou li, l ' ap tranble anba pye tèt li. "Yon jou vwayaj tikè te deja rezerve," mwen te di. "Mwen pral tounen. Save ki enkyete pou m ' jouk lè sa a." Li te ban m ' yon ti gade epi li te souri. Li te sou wout li tounen nan Etazini yo - omwen osi lwen ke yo te konsène. Sispann pwochen mwen te Judy. Mwen te di Ey menm istwa a sou ke yo te rele tounen sou lòd. Je l 'yo te fiks sou m' fikse.
  
  
  "Sa yo se nimewo yo," li te di ankò. "Nan nenpòt ka, mwen pa t' panse ke li ta aktyèlman rive vre."
  
  
  "Ou vle di mwen te ede ou jwenn nan Etazini yo?" Mwen te di l. "Petèt pi plis. Mwen pa ka ale tounen."
  
  
  "Pouri," li te di. "Et, menm si ou vini tounen, ou pa kwè m' ankò."
  
  
  Hey jis te souri nan li. "Ou ap dwat, mwen renmen anpil," li te di nan kè l'. Ou kovèti pou otonòm nan twalèt la ka itilize pa sèlman pou plezi ak jwèt anba dlo. Kòm mwen te kite, li pouted, wonn li fè fas a tansyon ak je l ' kote li akize. Modi po l', si li te tèt li, li ta dwe pi bon aktris nan mond lan. Papa l ' byen vit kite la ak te sispann nan Lynn nan plas li. Li te ajoute yon sibtil manyen istwa mwen pou nah.
  
  
  "Mwen te bay li non ou pou Ostralyen Entèlijans e li te ekri desann tout bagay ou te di m'," mwen te di.
  
  
  "Mwen devine koulye a, mwen ka atann yo enportune m' chak jou," li te di kolè. Li voye je nan m', je l ' darting moute ak desann byen vit. "Oke, si yo ap tout renmen ou Yanki yo, mwen panse mwen ka okipe li," li te di. Omwen li te vre fòm li yo. Li te souri nan tèt li. Li toujou pa t ' mete yon soutyen.
  
  
  Sa a te dènye m ' sispann. Nick Carter a te fè wout li tounen nan Amerik la.
  
  
  * * *
  
  
  Dènye mitan lannwit, cheve koulè kannèl Krich yo te gen yon kliyan nouvo. Li te wouj-chveu, ak yon gwo, ensolit fè fas ak yon tonben wouj-mawon moustach. Li te gen cheve koulè kannèl, po a anba freckles, ak yon byen fò raspy vwa. Mete yon travay chemiz, pantalon, ak soulye lou, li te chita leve, li balanse nan Judy. Li ap gade l 'apwòch, ak souri li a te fòse-yon mani sou li ajite anpil, lugubr figi - yon imitation nan l' boulvèse je yo.
  
  
  "Fou soup, ti fi," li te rele byen fò nan hoi. Judy tounen vin jwenn kafe a ak mande pou yon sèt-ons vè nan byè. Li te fè mwa a ak te resevwa yon nonm nan chèz la. "Byenveni nan La cheve koulè kannèl Krich." Li te souri ankò.
  
  
  "Mwen se yon ti kras fatige, siwo myèl," li te di, l ' yo Ostralyen diskou kòm natirèl yo kòm lefèt ke li ta te gen yon byè. "K ap travay sou baraj la anba moun dyableman Yankee enjenyè yo ta dwe nan gwo a, mwen di ou."
  
  
  "Ou ka toujou detann nan cheve koulè kannèl Krich," Judy te di, kòmanse pou avanse pou pi sou.
  
  
  "Oke fè," nonm lan rele byen fò. "Vide m' yon lòt yon sèl lè ou ale nan vann san preskripsyon. Li nan yon cho, estipid mitan lannwit."
  
  
  Ti fi a te kontinye san yo pa gade dèyè, epi li te souri kè. Li te egzamine. Mwen te travay sou mwen degize tout jou, sonje divès kalite makiyaj ti kras ke trik nouvèl Stewart te anseye m ' nan Efè Espesyal. Moustach la nan kado magazen an te bon, ak nan ant, mwen kolore tout cheve nan tèt, diferaman slicked tounen, ak freckles, mwen te yon nouvo moun-Tim Anderson, yon travayè sou pi gwo baraj sid nan Ayr. Mwen jere fè grèv moute yon byen fò konvèsasyon avèk de moun yo nan pwochen tab, ak plis ankò nan mwen bwè li, plis la mwen te di yo sou ki jan move li te travay pou yo modi Yankee enjenyè. Mwen te pote plent sou ih nan salè, ki jan yo trete m', sa a kalite travay yo te mande, tout sa m te ka panse nan.
  
  
  Ke premye jou lannwit, li kite byen bonè. Jou lannwit sa a pwochen li te pita, ak lannwit ki vin apre a menm pita. Chak swa, te gen lòt moun, ak li te eseye asire w ke Judy tande m ' byen fò epi ki klè. Li te sou katriyèm mitan lannwit ki jòn-fè fas Bonar te vini nan, ak mwen te gen a ki kache m ' sourire. Li pa pouvwa ap pi bon an, men li te nan nivo ki pi wo a, ak isit la mwa pa gen pwoblèm. Li te yon ranvèse revizyon nan dent ke li te deja kite, lè sa a, iht.
  
  
  Soti nan kwen an nan je l', li gade l ' sispann pou pale ak Judy. Li pa t ' souri nan em. An reyalite, li te konplètman mòksis. Men, nan fen a, li nodded nan direksyon m ' yo. Bonar te kanpe nan bar la, ap tann pou l ' yo sispann pale ak nenpòt moun ki lòt bagay. Li se pou l 'rete tann pou l' pandan y ap li byen fò rele byen fò sou modi Yanki ih " modi konpòtman kite lògèy vire tèt." Finalman, li sel epi yo bwè wiski yo ak byè.
  
  
  "Ou lide si mwen chita l desann?" Li te tande Bonar vwa ak gade leve, fèmen je l ' yo. Li pwente nan yon chèz vid nan lutren la. Mwa a te apwòch lis ak pézibl. Nan emeu te jwe ansanm avè l', tankou yon pechè jwe trout, se sèlman li te panse li te yon pechè. Mwen kite em konnen sa m 'te pwofondman nan dèt, ak ki yon sèl an patikilye dèt te depoze sou do m'. Li te montre moute nwit la la pwochen ak lannwit ki vin apre a, e nou te vin gwo, bwè ami.
  
  
  "Mwen te kapab ede ou jwenn soti nan konfiti a w ap nan, Tim," li te finalman di m'. "Ou te di yon kèk santèn liv yo ta dwe ase pou sa. Isit la, pran sa. Li se yon prè."
  
  
  Kòb, t ' bagay ki dwat, rekonesan ak enpresyone. "Ou ka fè yon bagay pou m' nan retounen." Bonar te di. "Nou pral pale sou li lannwit demen."
  
  
  Li envesti lajan nan li, lajè a ak bò gòch. Men nwit la la pwochen, li te gen pi bonè yo, ak se konsa, te li.
  
  
  Li te mande m'. "Se konsa ou vle pou fè kèk vrèman gwo lajan, Tim? "" Epi fè tèt ou ak peyi ou yon favè, nan menm tan an?"
  
  
  "Mwen ta renmen sa," mwen te di.
  
  
  "Mwen patisipe ak kèk gason ki pa vle baraj la w ap bati yo rete moute," li te di nan yon ba, konfidansyèl ton. "Yo te santi yo menm jan an ou fè lè modi Yanki vini isit la ak domine nou. Yo vle wè ke li pa rive ankò, epi gen a se sèlman youn nan fason yo fè li."
  
  
  "Sa a se chemen sa a?" Mwen mande l ' yon ti kras hoarsely.
  
  
  "Gen kèk moun ki ka jwenn fè mal epi yo gen kèk pwopriyete pouvwa dwe ki te domaje, men, Yanki yo pa pral rele isit la nan travay ankò, "li te di. Sa pral dous tire revanj pou tout bagay ou te di m', Tim."
  
  
  "Sa a ta dwe nice, pa t' vle li?" Li te souri, apiye tounen. "L', pran li, otèl la ta renmen wè ih baraj ki te tonbe sou yo."
  
  
  "Pèp mwen vle ba ou ven-senk mil dola si ou fè sa yo vle," li te di tou dousman.
  
  
  Li te kite je l 'vin pi laj ak machwè l' lage.
  
  
  "Bondye, se pi plis lajan pase mwen janm te espere pou wè nan yon sèl kote," mwen begeya.
  
  
  "Li pral tout ap nan pòch ou, Tim," Bonar te di. "Ki jan sou sa a?"
  
  
  Li te tan pou m ' dodge. Mwen te ale nan rmou.
  
  
  "Pa tèlman vit," mwen te di. "Lajan an se yon bon bagay ak tout sa ki, men moun ki pa bay soti ih nou pou anyen. Kisa mwen ta dwe fè pou sa? Si mwen ale nan prizon pou sa a, mwen pa yo pral alantou pou kolekte oswa pase sa yo ki ven-senk mil."
  
  
  "Pa gen okenn risk pou ou," li te di. "Ou ap resevwa plis enfòmasyon an detay pita. Nou jis bezwen yon moun nan zòn travay la ki moun ki ka fè sa nou vle."
  
  
  Li deplase nan dezyèm kovèti pou. "Se pou yo di li te dakò pou yo ede ou. Ki jan fè mwen konnen ou pral kenbe fen ou nan negosye an?"
  
  
  "Nou pral transfere lajan nan yon kont labank nan non ou," li te di. "Li pral sou yon dat espesifik pou ou. Dat sa a va gen de jou apre ou fin ranpli pati ki nan tranzaksyon an. Tout sa ou dwe fè se ale nan ak reklamasyon mwa."
  
  
  Li te souri nan tèt li. Sa a te ih de paiement a sistèm nan. Tout bagay te remak bwèf, tanpri m ' -yon pyon, fache gwo matematik. Li se tan pou avanse pou pi moute yon nivo segondè yo.
  
  
  "Mwen ap fè l," mwen te di. "Men, pa anvan mwen fè yon kontra ak moun prensipal la. Li se yon kontra gwo, e mwen vle yo dwe asire w ke nan kote mwen kanpe."
  
  
  "Mwen se an chaj," Bonar te souri rasuran. L 'je beady piki l' yon gade difisil.
  
  
  "Non mwen pa te fèt yè, ostralyen," mwen te di. Moun nan prensipal ki pa pral refize kontak. Pa nan ekipe ou ap mete dèyè do ou. Ki gen yo, gen kèk gwo Ostralyen konpayi konstriksyon yo? "
  
  
  "Petèt." Li te souri ankò, kite m 'kouri ak panse si li kontan m'. Lè sa a, li te eseye ankò.
  
  
  "Men, li moun prensipal la," li te di. "Ou yo pral kapab fè fas ak m' san danje."
  
  
  L 'ap tranble anba pye tèt li t' ap fè tèt. "Nou gen yon manadjè tèt, ekip nou an se Anderson," mwen te di. Bonar te kanpe moute ak eskize tèt li. Mwen ap gade l ' ale pou telefòn ak bag li. Li te vin tounen kèk minit pita ak ti souri, nan m', li figi sireu crinkling.
  
  
  "W ap fè yon difisil fè fas, Tim," li te di. "Prensipal la moun ki pral wè ou. Demen mitan lannwit. Mwen pral kontre ou isit la."
  
  
  "Ou ta dwe gen te di m' ou te ale nan rele," mwen te di. "Mwen vle yon lòt bagay. Mwen vle yon bon fanm, gen yon bagay espesyal, yon etranj lari ti fi. Mwen vle yon moun, mwen ka ale deyò avè l ' hema epi yo pa bezwen pè ke mwen pral wè. Ak mwen vle l ' lannwit demen. fè fas ak yon bèl, cho fanm.
  
  
  Bonar te eseye pa yo souri, men Em jere li. "Mwen konprann," li te di. "Mwen pral satisfè ou isit la demen swa."
  
  
  Nou te kondwi koupe ansanm, epi li te resevwa nan Jeep la ak mwen te mache desann nan lari an. Li te asire w ke prensipal la moun ta montre moute. Oni vle sa a rive. Li pa t ' se konsa, asire w ke si li ta travay osi lwen ke fanm lan te konsène. Pou estestvenno, li ak espwa a yo ta vire nan nenpòt moun ki te ke yo te itilize ouvètman kounye a - Mona, Lynn gwo fonksyonè leta, oswa Judy.
  
  
  Li tounen, pa nan kaye la, men nan yon ti yon sèl-chanm apatman ke l lwe nan yon ba-lwaye nan zòn nan. Nan chanm li, li rale soti yon kat jeyografik nan zòn nan alantou baraj la ak eksplore li ankò. Sou kat ti bouk ki te fèmen pa, anba a baraj yo, epi uit plis yo te yon ti distans lwen yo. Si baraj efondre apre kèk tan, inondasyon an nan dlo yo pral detwi tout ti bouk ki tou pre yo ak pi fò nan lòt moun. Nan kou, fèm yo ak pwopriyete a pral detwi konplètman. Pèt la nan lavi yo te devine nenpòt moun a, men ki ta gen te yon anpil. Sa a, kòm pi gwo di, ta definitivman mete jivraj la sou gato a, sa ki lakòz yon de-fason anmè ki ta prèske tout tan yon bagay nan k ap travay alliance. Ak kòb li, te konnen yo pa t ' sispann la. Yo pral jwenn plis pyon nanm yo fè menm plis domaj jouk nan alyans la se pou kase ren yon fwa pou tout, ak Ostrali se izole nan mòksis ostilite. Efè sa a ta gen sou perimèt la otorite yo te menm plis pè, menm jan yo te wè Lwès la nan jwenti efò yo tonbe apa devan pwòp je yo. Li te gen vire kat jeyografik la koupe ak Brylev vire li koupe. Li te kap pou pi devan pou yon trè édikatif jou lannwit vini.
  
  
  Bonar te ap tann nan Jeep la deyò Wouj Krich lè li te rive. "Chita," li te di. "Li se yon kondwi reyèl."
  
  
  Mwen chita akote l 'ak pa t' di anpil kòm nou te mache tounen nan ranch la. L 'kè ki te souri jan nou te pase mimmo kote l' te kanpe pou mande direksyon yo. Tan sa a, lè nou te vini ak ti Sèk Twazyèm lan, lakou a te limen moute ak kote ki te aktif. Li te santi tansyon an nan misk mwen kòm nou rale soti nan lakou a ak te pran yon gwo souf. "Kounye a se pa tan an yo dwe pè nan etap la, nan moniman an," li te di nan kè l'. Mwen te mache soti, epi Bonar mennen m ' nan ranch a, mimmo k ap viv sal, jiskaske li te tounen nan etid la ak gwo bwat transparan yo nan marin objè pawa miray ranpa yo. Nan yon tab gwo, je vèt-frèt je - regardant tounen nan m ' anba yo cheve mawon,
  
  
  Li te pran nan tout detay yo nan moun kanpe devan li. Mona-Star ki te kanpe.
  
  
  "Pa gen moun bò kote moun ki ki moun ki te travay avèk nou tout tan tout tan te rankontre m'," li te di frwa. "Nou te espere yon nonm, nan kou."
  
  
  Mwen pa t 'gen pou pran pòz sipriz nan je m'. Se pa paske li te Mona, men, paske se nan wòl yo. Li te detèmine pou wè ee, oswa Lynn, oswa Judy, men nan ih fi wòl, pa kòm plon an gason. Ak kòb li pa t 'anfòm l' debaz rezèv tanpon fanm sensuel nan "Bouro Yo."
  
  
  "Mwen panse ke w ap sezi, madam," mwen te di krentivman.
  
  
  "Kounye a ke ou te rankontre m'," Mona te di byen fèm,"se pou yo travay sou detay yo dwat lwen." Li te gade nan m ' ak yon trè penetrasyon kontanple, epi li te ajite anpil, pare yo pran yon ti repo si tout moso yo te koupe. Men, lè li te gen l ' ee tchekòp yo, yo rete ansanm. Li te konnen ke yon ti jan komik, bese bèt kanpe nan devan yo nan l ' pa ta dwe li tas te.
  
  
  "Ou vle yon fanm pour selebre avèk ou," li te di m ' frwa. "Biznis se pi plis enpòtan pase plezi, Mesye Anderson. Ou ka selebre apre yo fin travay la fè. Ki moun ki konnen, mwen ta ka menm yo te selebwe li avèk ou."
  
  
  Li te ban m ' yon souri rapid. Gorgeous femèl chen. Li te voye nan yon ti kras ankourajman siplemantè pou pòv yo bèbè bata nan devan l ' fè tou sa li pran jwenn travay la fè dwat. Li enpasyan souri nan rimatism ak kite l ' an lang woulo liv plis pase bouch mwen. Li te kite je l 'devore l' gwo, gwo twou san fon tete ak avidity. Li te yon bon kantite, epi li pa t ' difisil.
  
  
  "Epi, koulye a pou detay yo nan travay ou, Mesye Anderson," li te di. "Nou konnen ke yo yo te kòmanse ranpli baraj la. Jodi a yo fè tout pati ki pi ba. Demen yo fè plan yo ranpli nan pati santral la, ale orizontal soti bò gòch dwat. Koulye a, nan kou, tout bagay se ki te fèt nan plas. sèvi ak mwazi an bwa jiskaske li solid, ki pral pran yon kèk plis jou. Pa gen okenn chanjman nan mitan lannwit nan baraj la, eksepte petèt pou yon sèl oswa de gad. Ou pral gen imedyatman pran yon èdtan ak mwatye nan yon apre yo ou gen, Kondwi moute. Kamyon an pral transpòte sak nan ajil ak wòch kalkè jis renmen yo, ki yo itilize fè siman pou baraj la. Men, melanj la nan sache sa yo se trè espesyal. Lè li se vide nan siman melanje, li pral gade tankou sa yo ap lè l sèvi avèk ak aji tankou sa yo ap lè l sèvi avèk. Men, li gen yon pwisan dezentegre ajan. Lè siman solid, ak materyèl sa yo nan nen, li pral kòmanse dezentegre soti nan anndan an. Dapre kalkil nou an, nan lespas de semèn, apre baraj la se bati ak pwograme yo louvri, seksyon an prensipal yo pral tonbe, epi yo lakòz inondasyon."
  
  
  "Ou vle l' pou asire w ke sa yo espesyal pakè pa sont melanje ak yon jwèt regilye melanj de regilye ajil ak wòch kalkè," nah fini l'.
  
  
  "Absoliman kokenn," li te di. "Ou ap pran sache yo yon sèl nan yon tan ak melanje ih ak lòt sak ap tann pou vire yo nan siman. Li nan kòm senp tankou sa, Mesye Anderson. Ven-senk mil dola pou yon nwit nan travay se trè byen peye, pa ou panse?"
  
  
  "Wi, madam," mwen di avèk imilite. "Wi, nan dell tèt li."
  
  
  "Koulye a, ale ak Mesye Bonar," li te di. "Li ta dwe travay tankou mekanism. Nou vle pakè yo pral nan men ou se konsa ou ka melanje ih ak lòt moun."
  
  
  Hey nodded, ak te swiv Bonar, ki moun ki mennen m ' nan jeep la. Li chita tou dousman pandan woulib la nan baraj la. Operasyon an antye te tèlman senp ak pwòp, ke li te serye. Men, li te fè plan pwòp tèt li kòm Jeep la gwonde nan nwit la la. Mwen te gen de bagay sa yo fè, ak mwen pa t 'kapab pèdi pou nou nan yon sèl, sinon mwen pa ta yo te pèdi l' nan tout bagay. Mwen te gen yo sispann operasyon an epi yo gen tan pwan kèk bò kote yo kòm prèv nan klou a Mona. Mwen pa t 'bay gabèl gen tan pwan Bonar ak ponp l' pou plis enfòmasyon. Li ta dwe sèlman yon sèl plis yon pati nan viktwa, e yo gen dwa kounye a mwen te bezwen yon viktwa konplè.
  
  
  Menm jan mwen te kondwi, mwen te gen de trè diferan panse. Pou yon sèl bagay, wotè Chinwa nonm mwen ta wè sou premye vizit mwen nan ranch la te rete soti nan je, menm si li te asire w li te ki tou pre. Dezyèm, li te kontan ke je yo li ta wè li lè li ta te rantre nan ranch biwo yo pa t ' fume gri. Pa gen yon sèl, men pa gen okenn yon sèl tout tan tout tan yo rele m 'yon sentimentalist, men, mwen te kontan yo wè l', twò. Modi li fume je gri ak jenn ti gason, ki gen bon konprann fè fas a, li te di tèt li. Ou te resevwa yo - mwen te resevwa yo.
  
  
  Jeep la te vin nan tèt la nan mòn lan, ak mwen jwenn mwen gade moute nan wotè deskripsyon nan causeway woods yo. Bonar te kondwi nan debri nan nan travay konstriksyon-tiyo, planch, dra asye, ak ti charèt. Finalman, li te sispann nan devan nan wotè echafodaj ki te mennen soti nan fòm an bwa yo ki te sipoze yo dwe ranpli yo ak konkrè.
  
  
  "Ou ka rete isit la," li te di. "Ou konnen ki sa ki fè lè nan kamyon an vin isit la." "Modi l' tayè, li te reyèlman te konnen sa ki fè," li te di, siy, ak li te kondwi lwen. Echafodaj la rezo loomed plis pase m ' pou tout tan, epi mwen byen vit fè sondaj zòn nan nan tan an kout mwen te gen. Mas, so, pèl yo, epi planch yo te gaye toupatou alantou. Nan fen a nan baraj la echafodaj, de gwo machin yo pake sou ray doub. Yo te mobil konkrè konsol, ak mwen te wè yon transporteur chaje ak pakè yo ki mennen nan machin nan.
  
  
  Nan tèt la, kote yo senti a ranvèrse sou tèt li, te gen yon platfòm gwo ase pou de moun pou yo kanpe sou li a, louvri sak yo ke yo te ale moute, ak vide ih a sa ki nan yon gwo mixer. Sou senti a conveyor, li te sipoze melanj sache ak menm mak yo avèk yon melanj espesyal.
  
  
  Men, mwen pa t ' kapab kite sache sa yo jwenn nenpòt ki pi pre la bande transporteur. Li ta yo te yon reyèlman yon blag macabre si li te rache pa yon operasyon, men yo toujou echwe kòm ih pouri melanj te resevwa nan regilye a fè yon melanj. Mwen egzamine gwo ji konsantre epi yo te wè ke woulèt yo te sou yo te kouri kite la ak dwa yo ansanm causeway an. Anplis de sa, li te gen anpil levye ki kontwole ih operasyon elektrik. Yon sèl deplase machin yo sou doub tren, lòt la kontwole direksyon an nan yon long antonwa ki gen fòm twou, atravè ki siman vide. Lide a te fòme nan tèt mwen lè mwen te wè l ' kap apwoche limyè devan yo. Soti nan dèyè fa a, yon ti tyòk la ak yon louvri bò parèt, epi li te sispann nan levye yo. Kòm li te te demisyone nan limyè devan yo, li balanse yo nan yon sispann anba gwo konkrè a mixer a sou bò dwat la.
  
  
  Chofè a te kole tèt li soti nan kamyon an nan fenèt yo. "Èske ou vle yo dwe desele ouvètman isit la?" "Ki sa ki se li?" li te mande hoarsely.
  
  
  "Nan yon minit," mwen te di. Li te demisyone tounen nan lonbraj yo epi rale yo an premye levye yo make "Liberasyon." Son an nan konkrè a mixer fanm k ' ap pile jan li woule sou andedan an gwo ankadreman kraze nwit la la, ak li te di yon lapriyè kout. Li te konte sou yon kantite lajan ki jis nan ki pa peye-seche siman rete nan mixer la. Li rale yon lòt levye, jete nan yon antonwa ki long sou kamyon an, epi yo te soulajman yo wè yon epè, lou, ki gri kouran an kouri desann antonwa la, tankou maten an kajou nan kèk jeyan. Li te kòmanse voye yon gwo lapli desann sou kamyon an ak mwa sache espesyal preparasyon. Chofè gwonde alantou taksi a, ap resevwa yon chaj nan siman mouye sou tèt li. Li te pran yon etap pi devan, Reine nan men l'.
  
  
  "Kenbe li louvri isit la," mwen te di. Men, lè sa a, twò ta, mwen te wè ke nen te pote yon tolki-tòki. Lè sa a, li te tande de lòt la so soti nan lòt bò a nan kamyon an. Yo menm tou yo te gen tolki tolki -, epi mwen te ka tande yo rele nan aparèy yo.
  
  
  "Sa a se nonm ou, Andersson," li te di byen fò. "Li se yon trèt."
  
  
  Li kapab tande de motè machin yo vini nan lavi. Youn te pran koupe sou yon vit dekolaj ak sire atè kawotchou, lòt la te deplase pou pi devan, ak mwen te wè, mwa a nan limyè devan rebondi kòm li te kouri nan zòn nan nan baraj la. Chofè kamyon an te eseye tronpe. Li te tounen ak plonje pou la kovèti pou aterisaj, espere jwenn anba an lòt bò lanmè a epi pou yo jwenn soti sou nahum. Li piki a te vini yon fwa nan yon spray nan siman, epi li ban-bourade imobilité. Nan yon kèk minit, li pral kraze pa yon kamyon, yon glisman mas gri siman ki kouvri mwa a ak koule desann soti nan tout kote. Men, kòm machin yo te louvri, li te tande Bonar vwa rele lòd. Li te sispann, ak Stahl koute. Li te konte l ' kat pè nan mach ke li te kouri, pa konte Bonar. Ki fè de pone, kat lòt moun, ak Bonar, pou yon total de sèt. Epi yo pwopaje soti pou avanse pou pi nan direksyon m ' yo, sou chak bò nan kamyon an. Li kouri desann nan kwen ki pi ba nan mimmo baraj segondè woods yo. Mwen tande yo reyini bò kote kamyon an, epi swiv mwen. Toudenkou, li te sispann, ranmase yon gwo sledgehammer kouche sou tè a, ak gade nan wotè echafodaj. Bonar ak lòt moun kouri nan direksyon m'. Li pase kouto l ' ak tout nanm li, klakan la lou mato nan jwenti yo nan echafodaj. Li te bay fason ak yon aksidan, epi li vole soti nan wout la kòm yon antye seksyon nan echafodaj ki tonbe. Li te kapab tande yon moun kriyan, toufe sou doulè a, men pi fò nan moun yo bò kote yo jere yo fè bak nan tan pou fè pou evite mòso bwa ak an asye yo ki te vin ekraze desann sou yo. Men, rido alantou aneantisman a te ban m ' yon lòt chans pou vole sou li. Li wè yon nechèl ki mennen jiska yo, vole nan li, e li te kòmanse k ap grenpe. Li mennen nan echafodaj ak pi lwen, tout wout la nan tèt la nan dig la, kote yon an bwa resif mimicked an koub dou ki konkrè ta pran lè li te fini.
  
  
  Toudenkou mwen te santi eskalye a souke, li wè yo k 'ap moute dèyè do m'. Peeking sou kwen an, mwen wè li kòm lòt moun ki moute sou yon lòt eskalye, yon kèk santèn pye lwen, men paralèl ak yon sèl la li te sou. Mwen te gen okenn chwa men yo monte, se konsa, mwen te kenbe k ap grenpe tout wout la nan tèt la nan baraj la, oswa sa ki ta yon sèl jou a dwe nan tèt la nan tèt li. Lè sa a, li voye je l ' bò gòch la. De lòt yo te k ap grenpe yon lòt yon sèl alantou yo te long nechèl pou echafodaj, ki mwen kounye a konprann yo dwe mete apeprè 100 pye apa, ak yon lòt ak yon lòt pou travayè yo. Mwen te prèske nan tèt yo, men yo te sou mwen kite ak dwa, e yo gen dwa dèyè do m ' nan menm tan an. Mwen te kwense, ak okenn kote nan kache ak okenn kote nan kouri. Depi li te enposib yo tire nan de direksyon an menm tan an, li te enposib yo jwenn soti nan isit la. Li te kanpe, kanpe nan tèt yo nan yon koube an bwa resif. Bonar te deja sou ledge a ak ap vini nan direksyon m', zam yo nan men yo. Odin sou pèp la tankou ego yo te vini nan ki sòti nan yon direksyon ki diferan.
  
  
  "Ban m' zam ou," li te di. "Dousman ak anpil prekosyon. Yon sèl sa ki mal deplase epi w ap mouri."
  
  
  Mwen pa t ' kapab diskite. Mwen te bezwen pou achte kèk tan. E remèt li nan Wilhelmine, dousman ak anpil prekosyon, jis kòm li te espere.
  
  
  "Koulye a, yo kòmanse ale desann tou dousman," li te di. "Nou pral dwe sou chak bò nan ou, l ap gade."
  
  
  Li te kòmanse yon long, ralanti desandan, epi yo vize zam yo nan m ' soti nan twa direksyon bò gòch, dwa, ak anba. Yo te ap tann pou m 'lè mwen te resevwa desann, epi yo trennen m' nan Bonar nan machin. Nou te jis pase plas la kote l ' te frape ak yon sledgehammer nan junction de echafodaj la. Moso nan seksyon sa a te pandye blesi, epi li te wè ke yon sèl nan seksyon yo ki adjasan te koube nan ki pi ba yo nan jwenti. Li pa pran anpil tan pou repo mwa. Bonar, nan kòlè l ' ak fristrasyon, bliye sou Hugo. Mwen flechi m ' misk yo, rale ih soti nan anba kwi a gèn, ak talon tonbe nan palmis m.
  
  
  Nonm lan sou bò dwat mwen te mwatye nan yon etap dèyè m', mwa zam ki te fèt blesi nan men l ' ak pwente nan tè la. Mwen t ap tann pou l', kalkile chak dezyèm nan mouvman, ak lè sa a, kòm nou te pase yon kache echafodaj junction, li file alantou, frape Hugo. Nonm sa a, rèl te koupe tankou ti kouto koupe nan l ' jugular venn ak yon souflèt sèl. Lòt moun yo, yon ti tan sezi, te pwan m', men mwen te deja t 'ap ponpe soti nan wout la, sur m' zepòl kont junction de echafodaj la. Li te kraze - ak dezyèm pati a nan echafodaj tonbe sou tèt yo. Se sèlman tan sa a, li te tou anba li.
  
  
  Yon moso bwa frape m nan do a ak frape m 'sou de pye m' pou yon dezyèm. Li bourade kont li kont an bwa nan fòm yo nan la ki fèk vide konkrè baz la nan baraj la kòm nouvo aliminyòm branch bwa ak bwa vole desann. Mwen kouri ansanm kwen an nan dig la, k ap grenpe sou echafodaj, ak anpil kout zam boomed atravè zòrèy mwen jan yo refè soti nan dezyèm lapli tonbe nan echafodaj.
  
  
  Li chanje kou a ak akselere nan yon zòn travay la ak yon pil nan asye a travès yo ak sou anwoulman nan fil kab bay manti sou tè an. Yon gwo traktè te ki estasyone nan mitan tout materyèl yo nan bilding ak; akumulasyon nan idwolik gaz nan wotè nan silenn lite plas la. Li plonje nan yon gwoup nan wotè tank. Yon acetylene flanbo kouche sou tè a. Li te leve soti vivan nan mwa a lè gen yon prospèktor chwazi moute yon lò pepit.
  
  
  "Pwopaje soti," Bonar te di. "Bata an se isit la yon kote."
  
  
  Li te rete bourade kont tank yo, kap soti nan twou kote ih ajutaj yo pa t ' rankontre nan tèt la. Mesye yo te resevwa deyò epi yo fè wout yo nan pil la yo nan travès yo, epi câbles. De nan yo te indirect a gwo traktè, youn sou chak bò. Lè sa a, shaggy te tande l ' ki tou pre ak te wè figi a deplase nan direksyon pou tank yo. Ap tann pou l'. Flanbo a ta ka vini sou ak yon whizzing son, epi li te gen nan tan li jis dwat, otreman li ta gen te avèti.
  
  
  Li modest akoupi atè. Kòm li te ak anpil atansyon ekzamine tank, yon flanbo chanje sou ak poked nan emeu nan figi an. Li li te kite soti yon rèl ki kraze nwit la la, ak tonbe bak, peze tou de men nan figi l ' yo. Mwa a yo te zam kouche sou tè a, kote Mwa yo te tonbe li. Mwa te chwazi l ' leve, yo te tire yon piki nan la lòt moun ki te kouri, e te kite. Yo te pwofesyonèl. Yo kite moun kriyan ak writhing sou tè a epi kontinye kouri dèyè m'. Li vole sou bandage ak anwoulman nan kòd renmen yon santèn yad nan obstakl. Li te wè yon ti joupa yo, ki pentire klere wouj, ak sèlman yon sèl siy bwode nan blan sou kote sa yo: "Eksplozif."
  
  
  Mwen rale ouvè pòt la nan joupa a, byen asire w ke mwen ta jwenn li. Baton nan dinamit te chaje nan bwat katon. Yon sèl ti bwat nan tèt la te rasanble nan yon gwoup nan sis deja kole ansanm. Li te pwan pa nan yon sèl gwoup yo ak kouri soti, pandan y ap Bonar, ki mennen ale nan lòt moun, kouri sou. Li skirted kabin an ak te dirije pou yon dwat chemen ki genyen ant sis-pye pil nan asye a travès. Yo te kouri dèyè m'. San yo pa ralanti desann, li pèch yon pi lejè alantou pòch li, limen fuzibl a nan dinamit, lè sa a, vire alantou epi jete li nan yo. Moute devan, Bonar te wè objè a vole nan lè a. Kòm li te kouri, mwen te wè l 'sispann, tonbe, so pye l', ak plonje pou yon sèl alantou li ranje yo nan asye a travès. Li te twò ta pou lòt moun yo swiv l ' byen lwen ase. La dinamit ouvètman te eksploze nan figi yo nan yon gwo eksplozyon.
  
  
  Li te voye jete pou pi devan, dvine li, sou dis yad, frape tè a avèk yon woule, bondi wou yo. Men, mwen te prepare pou li, ak mwen kite tèt mwen ale, yo tonbe souke tè a. L ' rete la tou dousman jiskaske tout otèl zòn olye pou yo sispann tranble. Lè sa a, li, te resevwa moute.
  
  
  De te deja matirite pou yo: yon sèl yo te yo te kout kouto nan lanmò sou echafodaj la, epi lòt la te pran soti pa yon acetylene flanbo. Li te deplase pou pi devan nan rak brouyar a, demisyone sou yon sèl bò kote yon fil ki gen ase lavi sa a ki nan li pou yo fè l ' lapenn lè yon bal rang soti nan ranje fèmen. Mwen te santi yon gwo doulè kòm li pèse zepòl mwen ak te vin soti nan lòt bò a, chire m ' misk yo ak tandon.
  
  
  Li imedyatman tonbe, ak Bonar a kò a, te pran vòl sot pase m ' nan yon vit-k ap deplase dwa atake. Li mwa te resevwa yon bòt nan machwè. Zam la tonbe soti nan bra m '- mwen te wè l 'kòmanse ogmante men l' ankò. Lè pye l ' kouri dèyè ak frape mwa a bra koupe, piki a te ale mimmo. Men, bi m 'te vin klè, epi l' kouri dèyè l ' nan janm la ankò. Li lage kò l, yon lòt piki te ale mimmo. Li te sou nen, goumen pou zam li yo, lè li te tande tire pin klike sou vid la kamera dijital. Nan emeu frape l ' nan fè fas a, men li te vit ak muscles. Li woule Rivnenskaya jis ase pou grèv, ak lè sa a, kase gratis sou mwen echapatwar. Apre yo fin wè zanmi l 'sou tè a, li leve nan pye l 'ak yon bagay nan men l'. Li te yon moso nan kòd fil, epi li voye mwa vole ak yon krak tankou yon fwe. Mwen te vire do soti nan li, men li frape m nan dèyè, e mwen te santi li koule nan tankou yon kouto. Li te prèske tankou move kòm searing, searing doulè nan zepòl mwen kòm gawking antre nan m'.
  
  
  Li voye kab vole ankò, men se yon sèl mwatye tonbe, mwatye tonbe tounen, frape tè a difisil. Mwen lonje men yo te jwenn yon bagay frèt ak metalik, li te yon te wè, yon gwo, pwisan te wè. Bonar te vini nan ankò avèk kab an. Mwen li kouvri tout ak yon te wè epi ki, lè l sèvi avèk li tankou yon plak pwotèj, filme-li kònen sa ki frape m'. Jwenn nan pye l 'yo, li te wè nan devan nan l' ak deplase nan direksyon l ' yo. Li frape l ' ankò avèk kab la, epi li ranmase a te wè ankò.
  
  
  Lè sa a, li te grandi plis bon konprann. Ducking, li frape l ' ak kab la, ak mwen te santi li vlope alantou janm mwen, ak yon searing doulè. Men, anvan li te kapab trase zam mòtèl, li pase kouto a lou te wè nan yon bon bout arc. File metal dan yo kenbe l ' nan kou a, ak san koule soti nan li tankou yon sous dlo. Li te repati tounen, seran kou l'. Li pijon an e te pwan mwa a, frape l 'difisil nan pye l'. Mwa a jòn fè fas a vin tou blan, li te gen yon rat mouri, yo toujou goumen fòseman. Ego men yo detriman nan figi m', li bese tèt li ak frape l ' ego ak li. Pou li, li te tande nan mwa sib mèg tounen ak frape tè a ak yon grounded. Mwen leve m je / zo koud ak te kriye byen fò li yo nan mwa l 'nan kou, kenbe l' nan plas. San koule nan yon fiks wouj kouran desann koupe atè nan Mwa a kou.
  
  
  "Li te Mona yo ki jis rete nan yon lòt machin," emeu yo rele soti nan li. Mona ak Chinwa yo kominis. Ki kote te fè li ale?"
  
  
  Ego nan je yo te kòmanse glaze sou, ak figi l ' te oribleman blan, men yo toujou tansyon ak rayi ak raj.
  
  
  "Ou pa janm ap jwenn ih," li te respire. "Pa janm."
  
  
  "Fè yon bagay ki bon nan ou dènye dyableman minit," emeu rele byen fò nan li. "Ki kote te fè li ale?"
  
  
  "Pa janm jwenn ih... pa janm," li te respire ankò, bouch li fèrme nan yon grounded nan lanmò. "Li a twò entelijan... twò entelijan. Li te mete yon gwo baryè ant ou... twò entelijan."
  
  
  L 'ap tranble anba pye l' ankò, men, li te souke yon nonm mouri. Pou yon moman li mete sou nen a, rasanble fòs l', ak batay la doulè nan zepòl li. Ak lè sa a, tou dousman, gwo soufwans, li leve li moute. Li pran li soti nan Wilhelmina nan mwa pòch. Mwen te resevwa desann sou jenou m 'ak fouye l' ego, men li pa t 'gen anyen pou di m' tout bagay mwen te vle konnen. Li te resevwa moute ankò epi yo te mache tou dousman tounen nan kote panèl la kamyon te ki estasyone, yon apèn rekonèt silhouette ak yon kouch epè nan mouye siman ke prèske efasman mwa. Li te frape pa Ballard nan machin, yon Mercedes nwa. Zepòl mwen ached tankou kote mò yo ye. Gawking dwe gen frape yon nè. Ak Mona kite, yo pran kouri. Mwen te jwenn li.
  
  
  Li te tou dousman mete machin nan nan kovèti pou, woule tounen, ak te dirije pou Townsville. Zepòl mwen kontinye vibrasyon ak boule - li te konsa ki fè mal ke mwen te kapab diman konsantre. Mona, Mona, Mona, yo di pou tèt yo, mwen te gen jwenn Mona. Li te asire w ke li te pral disparèt, epi pa gen okenn mwens asire w ke li dwe sou plaj la. Li te yon pwofesyonèl, epi li pa ta janm ale tounen nan ranch la oswa apatman an. Li te deside ke pi bonè oswa pita ih ta kouvri pou tou de nan yo. "Pran tayè, men sa a zepòl nan votum-votum pral eksploze," mwen te panse, wincing.
  
  
  Li te gen yon long ak torturous woulib Townsville, ki te sanble yo dire pi lontan pase sa li te fè sou aktyèl la dell', ak ki lè machin li te kanpe, mwen te santi tèt vire soti nan konstan searing doulè. Mwen kouri ozalantou machin nan ak moute mach eskalye yo, reyon yo an premye nan jou sa yo m ' nan koulwa an. Finalman, pòt la louvri yon krak ak cerro-fume je regardant tounen nan m', ranfroye nan m balans figi a nan koulwa an. Lè sa a, je l laji nan rekonesans, ak pòt la pase kouto louvri.
  
  
  Li gasped. "Yanki yo!" "Ki sa ki lanfè a te pase pou ou, tayè?"
  
  
  Li mimmo nah glise ak tonbe sou kanape a, epi li te wè yon bloodstained tach sou zepòl mwen. Li te imedyatman mete ajenou avèk yon pè sizo e li te koupe sou chemiz lan. Li te ede m ' ak antre nan chanm lan. L', te plonje desann sou kabann lan ak gritted dan m 'kòm li kraze m' desann nan bout pantalon m'. Vwa li te bay soti ti kriye nan alam lè li te wè koupe sou do l ' ak pye soti nan kab la.
  
  
  Li lage m ' yon boutèy nan wiski, ak li te pran yon tan long, yo bwè. Li te ede, men se pa anpil. Frèt konprès li mete sou zepòl li yo te finalman mennen l ' kèk sekou. Lè sa a, ak yon twous premye swen pou plonje otonòm, li aplike antiseptik losyon pou m'.
  
  
  "Li vin tounen yon abitid, se pa li?" L', Hey chuckled. Rad la, deboutone nan tèt yo, pèmèt l 'wonn tete gade vit soti bò kote m', tankou si yo ofri yon ankourajman pou yo fè yon rapid rekiperasyon an. Mwen te pale l 'pandan y ap li te ap travay avè m', di l ' pwen prensipal yo nan sa ki te pase. Li pa t 'vle kwè l' byen fò, ensolit Tim Andersson si mwen pa t 'deja mete makiyaj ak tout cheve nan tèt mwen pa t' toujou wouj.
  
  
  "Bondye ki gen tout pouvwa," li te di. "Ak panse ke ou apresye m' tankou yon pati nan li tout."
  
  
  "Oke, tayè pran li, ou te yon pati nan li," mwen te di, "Ak li, remake ke ou te kenbe jwenn moun yo pou yo apre li te kite. Ou te bay ih k Tim Anderson."
  
  
  Li sel epi yo te wè bouch li sere boulon. "Wi, pran tayè, aktyèlman," li te di. "Ak apre ou te kite, li te se konsa fucking fou nan tout moun ak tout bagay. Si yo kenbe ban m 'lajan, sa ki te amann ak m'. Li te toujou pa gen anyen pou m', e mwen espere ke li toujou yo pral. ti Judy, eksepte pou nah tèt li ."
  
  
  "Men, lè ou toudenkou ale soti nan jwèt, ou imedyatman te ale tounen nan fin vye granmoun izolwa a," li te akize l'.
  
  
  "Petèt li te," li te di, insistans rete soude soti li manton. "Pa gen okenn yon sèl te montre m' yon pi bon pozisyon pou li retounen nan."
  
  
  Li te fini kole adezif sou zepòl mwen ak te demisyone tounen. Boule a sispann, e li te wè ke li te gade nan m'.
  
  
  "Bondye, ou se yon estipid nèg," li te di. "Mwen menm te resevwa tout bagay kònen moute tankou ou jis kounye a."
  
  
  Li vire lwen yo, rasanble moute pansman yo ak riban, ak kòb li te pran yon lòt bwè ti gout nan wiski. Li te panche tèt li tounen, li gade moute nan plafon an. Mona-Star te wè l ' nan espas blan-ki ka touye moun, superbe, kouche Mona - ak yo te eseye figi konnen ki kote li ta dwe kache. San yo pa la Mona nan men m', mwen reyèlman pa t ' gen anyen. Li te sèlman yon ti tan sispann pa ih. Li te entelijan, juicy, ak vle di. Li ta gen kòmanse ankò si li ta kite l ' kouri otou - li te kounye a konvenki ke li te yon ajan dirèk nan Chinwa. Te gen toujou yon anpil nan twou vid ki rete nan li ki bezwen yo dwe eksplike, espesyalman jan li te vin pi Gwo Rothwell tèt asistan ak plen clearance. Men, mwen pa t ' ki enterese kounye a. Sèvo l 'te kouri tankou mwen te mande pou kèk chaj, gen kèk ti, memorab pwopriyete, aksidan, oswa objè ki ta ka montre m 'pou l' nouvo kachèt. Men, li te trase yon espas vid. Mwen te bezwen yon bagay, oswa yon moun, yo louvri pòt la ki te kapab aktyèlman aktive mwen vle di. Nan pwen sa a, Judy tounen tounen yo sal la, epi t se konsa, toude literalman ak imaje. Li louvri pòt la twalèt ak mwen te wè tout kovèti pou otonòm, li te gen nan gen. Li te deklanche la ki te fè m ' fè yon seri de rapid so yo - plonje anba dlo, anba dlo, marin objè, yon koleksyon nan gwo bwat nan Sèk Twa Ranch yo-kèk nan nan rar bagay sa yo nan koleksyon sa a yo te jwenn nan yon sèl kote sèlman Gwo Reef nan Baryè a koupe kòt la nan Queensland! Yon egzanp se te yon jeyan palourde koki. Sa yo gwo bivalv grandi nan gwosè sa a nan reef nan dlo a, dapre youn nan ki pi kokenn koleksyon yo nan lavi maren nan mond lan.
  
  
  Koulye a, li te kapab tande Bonar a dènye t ' ap jwe mo sa yo: "Ou pa janm ap jwenn li... li nan mete yon gwo baryè ant ou menm." Li te depreferans adapte pou yon operasyon ki pa t ' bezwen yo dwe te apiye ak lajan pou peman yo nan Chinwa. Moso yo toudenkou te vin ansanm sou pwòp yo. Dezyèm kouvèti a nan operasyon an te yon anba dlo estasyon, yon kote sou la Great Baryè Reef a!
  
  
  Li vole soti nan kabann nan, inyore doulè a byen file nan zepòl li. Judy te pran rad la alantou twalèt la, te ale nan chanm nan pwochen, ak chanje. Li tou senpleman konpresè li moute, yon byen klere jòn ak koulè wouj violèt ekri an lèt detache ki reskonsab pare yo ansanm yo kreye yon muet klere. Mwen te mache sou nan kote li ta te pandye mwen pantalon sou do a nan yon chèz ak pèch soti de ti kle sou yon separe bag.
  
  
  "Èske ou vle pou yo sispann panse sèlman sou Judy?" Hey li te di. "Èske ou vle ede m'?"
  
  
  "Petèt," li te di, gade nan m ' warily. Pou li, l ' ap tranble anba pye tèt li.
  
  
  "Petèt sa a, se pa ase," mwen te di. "Mwen pral bezwen kèk èd, e yo gen dwa kounye a, w ap la sèlman ki san danje moun ki mwen konnen isit la. Mwen kapab ' t mete konfyans nenpòt moun ki - omwen pa ankò."
  
  
  "Bon pou tande pou yon chanjman," li te di. "Sou ke yo te fè konfyans. Kisa mwen ta dwe fè?"
  
  
  "Ale nan pataje kazye nan Ayr Ayewopò," papa l ' te di. "Vote kle. Jwenn sak ou atravè kazye yo, ak pote l ' isit la imedyatman. Gen nan yon machin desann ke ou ka itilize. Ou ka kondwi yon machin, dwat?"
  
  
  "Bondye, repons lan se wi," li te di, pran kle a nan men m'.
  
  
  "Epi pandan w ap fè sa, mwen pral rele li. Nan Amerik la, " mwen ajoute. Sousi l ' tire moute.
  
  
  "Modi a tayè a, konpayon," li te di. "Fè ih tranble."
  
  
  VII-la
  
  
  Yon bèl atlas nan Judy bibliothèque jwenn li, epi li te louvri yo nan jenou m ' lè mwen rele Malfini finalman te ale nan.
  
  
  "Mwen gen yo sèvi ak bon kalite pyès limine Stewart te ban m'," mwen te di. "Èske nou gen nenpòt ki soumarin tou pre Great Baryè Reef a?"
  
  
  Te gen yon ti moman de silans, ak mwen te konnen li te tcheke yon trè klase kat jeyografik nan baz naval deplwaman. Finalman, li te vin tounen.
  
  
  "Mwen panse ke se konsa," li te di. "Nou gen ih twa nan Coral Lanmè. Youn nan yo ka ale desann nan reef trè byen vit."
  
  
  "Bon ase," mwen te di, kouri dwèt mwen sou kat jeyografik la. "Kite l flote nan sifas la yo epi yo dwe pare pou nou siyal, menm jan ou ka manje yo Flinders Pase. Gen nan yo trè gwo twou san fon dlo. Nou pral sèvi ak tinon a Boumrang."
  
  
  "Mwen gen sa a," Hawk te reponn. "Bon chans." Li te pandye moute epi li te souri grimly. Hawk te konnen li ta jwenn plis pita. Epi li te aprann yon anpil soti nan nou an konvèsasyon kout, pi plis pase lòt moun. Lefèt ke mwen mande w pou youn nan nou an soumarin yo imedyatman te di l ' ke te gen pwoblèm grav ak Ostralyen entèlijans. Backup inite tou enfòme l ' ki mwen te toujou lachas.
  
  
  Li sel ak egzamine kat la nan men l ' yo. Great Baryè Reef a detire pou plizyè mil mil sou kot la nò Queensland. Nòmalman, rechèch la ta dwe yon gwo travay, men, mwen konte sou faktè sa yo ki flèch sijè ki abòde lan pwoblèm nan. Si li te mal nan panse l ' sou ki anba dlo estasyon, li ta ka byen gen elimine tout moun sa yo ki fon nan zòn nan reef la. Li te kapab tou dwe pou ekskli nan kwen an deyò nan yon gwo reef akòz toujou ap churning navige su entènèt la, ki ta fè nenpòt kalite anba dlo operasyon trè danjere. Finalman, depi Mona te opere sou peyi a nan yon pwen alantou Townsville, lajan li te fèt ke li naval kouvri pa ta dwe twò lwen. Judy te vini nan ak te pran l ' sak nan Nah.
  
  
  "Bon fi," mwen te di. "Koulye a, ou ka ale soti nan sa a kovèti pou ak kolekte kovèti pou otonòm ou."
  
  
  Li souke tèt li epi li mete men l sou ranch li, jan mwen louvri sak li. Li te pran soti avè l ' kovèti pou otonòm ak yon moso fil mens tache yo nan de ti nwa po-sere valiz, yon ti kras pi gwo pase lòt la. Te gen tou yon ti wonn objè a nan valiz la ki te sanble la trè devan yon appareil ak yon etirabl elastik bann nan do.
  
  
  "Petèt mwen ta pi bon eksplike ki sa yo ou premye," mwen te di, "bay ki jan ou pral lè l sèvi avèk ih avè m'. Ou pral braslè a pi gwo youn nan sa yo de ti kouche. Ou ka rele ih yon bagay tankou yon anba dlo tolki-tòki. Ki pi piti nan de bwat yo yo pral atache nan do m', ak yon fil mens pral kouri soti nan nah pou li, ki se ki sa ou ap gen. Lè mwen pale nan sa a mikrofòn, ki byen ajiste nan mwen mask plonje, pawòl mwen yo pral imedyatman dwe konvèti nan enfli elektrik ki ap pase nan fil la, ki, nan kou, se ki izole. Lè enfli elektrik atteindre ou mete yo, yo se otomatikman konvèti tounen nan son ak pawòl. Mwen pral anba, anba dlo, epi ou pral sou sifas la. Sa a se yon yon sèl-fason tolki-tòki, ki soti nan m ' pou ou, paske lòt pati yo nan aparèy ou a se aparèy transmèt. Lè li ba ou enfòmasyon ki li vle ba ou a, ou peze yon bouton sou aparèy ou an epi yo kòmanse mwa a voye. Mwen pral di ou ki sa ki ak ki jan yo di li. Koulye a, kite a ale. Chak konte minit ".
  
  
  Judy, ki moun ki gade kenbe tèt nou anplas e petèt yon ti kras pè, te ale nan lòt chanm yo chanje, e yo te byen vit mete nan yon plonje kostim, eksepte pou plaques, mask figi, ak kovèti pou espesyal. Mwen te fè yon nòt mantal yo felisite Stewart pou yo te tèlman klè sou sa mwen ta ka bezwen.
  
  
  Judy te vin soti, ranpli li kovèti pou otonòm ak fòm bèl. Li pa janm te konnen sa ki yon sèl bò kote moun ki modi ekip te kapab gade sexy. Nou telechaje tout bagay sa yo nan Mercedes a, pran de lè siplemantè tank avèk nou, ak te dirije pou plaj la. Mwen te bay Judy yon final brèf sou ki jan yo fè siyal la soumaren si ak lè nou jwenn sib nou yo. Li, nan vire, te di m ' kote ki pi bon yo kòmanse rechèch nou an - yon ti zile nan reef nan sid la nan Mayetik Zile. Kòm Mercedes rale l 'soti sou la difisil blan sab nan plaj la, li te ban m' yon long, gade fiks.
  
  
  "Manyè di m' ki sa ki lanfè m ap fè isit la," li te di.
  
  
  "Mwen pral ba ou kat rezon ki fè. Ou chwazi youn nan ki ou renmen pi bon. Ou ap fè yon bagay pou peyi ou. Ou pral resevwa konpasasyon pou ede yon gwoup nan zafè etranje ajan. W ap ede m'. Ou pral jwenn yon plen viza pou Etazini yo ."
  
  
  Li voye je nan m', san yo pa souri. "Petèt yon ti kras ti jan nan tout bagay," li te di. Hey ti souri, epi nou te kòmanse mete sou ekipman espesyal ak kovèti pou otonòm. Anvan ou mete yo sou mask la, ee pran l ' pa zepòl yo.
  
  
  "Koulye a, sonje lè lè a va rive, ak apre w voye mesaj la ke mwen ba ou nan voye, ou kite, ou konnen. Mwen ka oswa ka pa vini pou ou. Men, ou dwe kite kay la imedyatman. Jwenn wout ou tounen isit la yo machin ak ale lakay ou. Èske ou konprann ke kòrèkteman?" "
  
  
  Li pi ba lèv pouted yon ti kras
  
  
  "Mwen jwenn li," li te di kolè. "Men, li la yon ti jan tankou li te gen yo kite lè aswè a kòmanse."
  
  
  "Jis ale," mwen di sevèr. "Oswa ou pral jwenn sa a pati trè trè danjere."
  
  
  Mwen apiye desann e li te bay li yon rapid bo yo, epi li akomode jiska m ' pou yon ti moman. Lè sa a, nou mete sou nou espesyal kovèti pou epi ale nan cho, dlo klè nan Coral Lanmè.
  
  
  Fil la te mare nan ren yon ti bobin ki ta lè sa a, kole yo nan m plonje senti ak van tèt li moute. Enterè te kòmanse; kòm Judy t ap naje pi wo pase sifas, sou sifas la, oswa kareman anba li, ou santi dou ekar nan fil la k ap gide l', pandan y ap li carapace byen lwen anba a, li eksplore kache nan ata sou nan a vas koray fòmasyon li te ye kòm Great Baryè Reef. Bati sou dè milyon ak dè milyon de ane yo pa trillions de ti kalkè-sekretan polip, Gwo Reef a se estrikti ki pi gwo sou Latè te konstwi pa k ap viv òganis. Li te evite pa fon nan twou nan estrikti coral. Ki sa ki mwen te vle ta mande pou espas. Anplis de sa, te gen moun slayers yo, jeyan èèl moray ak razwa-byen file dan yo, wòch ki ka touye moun pwason, ak kalma jeyan nan ti twou. Li pa t ' vle jwenn nan pwoblèm pou dezas bote nan ki lurked nan dlo sa yo. La Mako reken gwoup mimmo pase pa ak respire yon soupi nan sekou yo menm jan yo kontinye ap mache. Yon chanm plen nan pentire papiyon dous te kenbe m ' konpayi an pou yon ti tan, ak lè sa a, ale sou pwòp demand li. Li te ralanti, rigoureux, ak fatigan. Malgre ke li te byen kouvri pa yon plonje kostim, kèk nan koray varyete yo yo te ka touye moun byen file, ak mwen te gen pou fè pou evite ih ak anpil prekosyon. Li te frape nan yon wouj-ak-blan reef poulp ke li te vini ak peeked sou tèt la nan yon sèl plas. Plis pè ak sezi pase pwòp l', li pran kouri nan menm fason dwòl yo te fè, k ap deplase alantou tankou yon uit-ame balerin leve bra l ' yo fèbl mizik.
  
  
  Finalman, sifas li ak balanse Judy ki sòti nan yon ti distans lwen yo. Li te resevwa nwa, epi nou te k ap grenpe nan tèt la nan yon ti reef, jis yon kèk pous pi wo a dlo a. Li te pran koupe pa youn nan tank yo ki te prèske dezète - yo dwe gen yo te je m ' sou mwen fristrasyon.
  
  
  "Ou toujou gen yon èdtan anvan li vin vrèman fè nwa a," Judy te di. "Ann eseye ankò." L 'lavil ayi yo te souri epi mete yo sou mask l' yo. Mwen te konnen mwen te kapab kenbe kap chèche l ' apre yo fin fè nwa, men li te pi rèd jwenn li.
  
  
  Li te glise tounen antre nan dlo a ak yo te kòmanse desann, pwan yon aperçu nan Judy a figi kòm li te sifas sou tèt li. Li pran yon batiman difisil tan sa a, k ap deplase soti nan koray fòmasyon nan fòmasyon koray. Li te sou bay moute lè, apre yo fin naje mimmo yon long koray vout la ki te sanble kontinuèl, san yo pa yon ti repo sou nen a, li toudenkou remake yon bagay etranj. Nan tout coral li ta wè, sa a te kote a sèlman kote ki gen pa t ' pwason darting ant mwa a ride miray ranpa yo. Pa yon sèl anemon leve li tranble dwèt soti nan mwa a sifas, epi yo pa yon sèl ti demwazèl peeked soti nan anba li. Mwen t ap naje sou li epi li te santi brutality la.
  
  
  Li te mò, san yo pa yon allusion nan koray. Li te plastik-byen yo te fè ak trè byen fèt. Li te kòmanse panse ke si te gen yon anba dlo estasyon, li pa janm ta gen jwenn li, chache tankou sa a. Li te menm kòmanse panse ke petèt, yo te gen kache l ' ale soti nan kote sa a. Men koulye a, eksitasyon an mache ale nan tout kò m ' ak yon pikotman tranble. Kalkil m ' yo te toujou kòrèk.
  
  
  Li t ap naje ansanm ak atifisyèl koray jouk li jwenn yon nwa ouvèti ki te sanble ak yon groto. Mwen pa t ' ale nan, men mwen te trè asire w, mwen ta jwenn li si mwen te ale. Li te evidan ke yo te deplase ak enstale yon estasyon ki gen ladan nan pwòp tèt ou-ki genyen tank yo gwo. Yon sèten kantite anplwaye yo ta dwe toujou gen, epi ou te kapab sèlman antre nan ak kovèti pou otonòm. Mwen gade nan anba dlo konpa tache senti m ' yo. Lè sa a, li chanje sou yon ti anba dlo radyo.
  
  
  "Koute, Judy," li te di nan oratè la mask nan devan nan bouch mwen. "Koute sa a, Judy. Pase sou mesaj sa a soti nan Boumrang. Repete, di "Boumrang apèl" a jiskaske ou jwenn rimatism. Mesaj la ta dwe ale nan yon sèl-kat-sis latitid nò a dis lwès latitid. Eksplozyon et detwi long koray fòmasyon nan kote sa a. Coral se yon woz pwa, koray modèl. Repete, kònen moute ak detwi tout koray pati. Ankò e ankò."
  
  
  Mwen tann yon ti moman, lè sa a, te santi yon ti frape sou fil la, ki vle di ke Judy te resevwa mesaj mwen. Mwen kase l ' fil epi kite l flote lwen se konsa ke li te ka naje al sou rivaj la. Mwen te ale nan rete tann yon ti jan jouk mwen te kapab omwen wè soumaren la.
  
  
  Mwen pa t ' atann konpayi a rive vit konsa, men mwen te resevwa li ee - sis divès plonje nan kostim nwa sòti nan twou a nan koray. Ame ak zam yo, yo gaye ak antoure m'. Nan bat je l nan yon grenn je, mwen te gen yon chwa: mwen te pann soti sis diferan direksyon, oswa mwen te ale ansanm ak yo tankou yon pwason nan yon pèlen. Mwen te chwazi l ' pou yon pwason.
  
  
  Yo t 'ap flote nèt bò kote m', k ap deplase m ' nan yon ouvèti ki te sanble ak yon groto. Anndan, yon fluorescent brylev toudenkou limen moute.
  
  
  Li anvlòpki espas ki la nan yon brouyar a ble, epi li wè pòt la nan papòt la sal louvri. Kòm yo bourade byen sere kont mwen, pouse m ' nan direksyon pòt la, mwen te wè ankò ki anndan sele chanm te bati andedan yon fo "reef" - yon antye plastik koray fòmasyon tache nan do a nan byen reef. Li te trè byen fè, ak nenpòt ki moun ki t ap naje oswa t ap naje sou yon anba dlo bato ta ka wè jis yon lòt plak nan woz koray. Li te dezespere, epi li prèske twonpe m'. Men, li pa t ' twonpe pwason ki ap viv nan ak toupatou nan natirèl nan coral zòn.
  
  
  Mwen te pouse nan chanm devan an, se pòt la fèmen dèyè nou, epi li te kanpe ak sis lòt divès pandan y ap dlo a vide soti nan selil la. Lè sa a, yon dezyèm pòt la louvri, ak mwen jwenn mwen nan yon kare klere limen pa yon anba dlo estasyon. Mwen wete m mask plonje ak najwa lè Mona te vin sou nan yon nwa, bikini. Yon wo, mens Chinwa nonm te kanpe pwochen l'. Dèyè l', Nakh te kapab wè kad pou kouche, tab, yon frijidè, ak plizyè oksijèn tank yo ak presyon nan mezi pawa mi yo ki nan estasyon yo.
  
  
  "Mwen te pa janm wè nenpòt moun ki se konsa, yo detèmine ki touye tèt yo kòm ou yo, Nick." Mona te souri yon asasen souri.
  
  
  "Epi ou te gen pa janm wè nenpòt moun ki se konsa abil nan evite li," mwen te di.
  
  
  "Mwen gen admèt ke ou gen yon talan," li te di. Lè li gade nan ki supèrb kò a, ki supèrb nan pwatrin ki te fè bikini gade tankou yon band-aid nan yon melon, li sezi sa ki te gen vire l ' sou. Li te bèl, pasyone, epi ki entèlijan. Ki kote mò yo ye, hey, se sa a ti jan pou? Mwen pa gen anyen pèdi ap eseye figi sa a soti. "Sa se yon ti fi bèl renmen fè sa a nan yon kote ki tankou sa a?" L', Hey chuckled. Li te sekwe tèt li nan sipriz.
  
  
  "Mwen te konn tande ke ou pa janm enkyete w," li te di. "Mwen gen admèt ke sa a se definitivman vre. Si mwen te ou a, pi fò moun ta swa sipliye pou gen pitye oswa aksepte sò yo. Ou mande kesyon diferan. W ap aktyèlman trè modi dekontrakte, ki nwi m'. Mwen panse ke ou dwe gen yon bagay moute manch rad ou."
  
  
  Mwen te di l. "Vrèman, twò?" "Kisa mwen ka fè nan yon kote ki tankou sa a?"
  
  
  "Mwen pa ka wè anyen," li te di. "Nou ka pran ou pa soumaren nan peyi Lachin. Men mwen panse ke yo ka jwenn yon anpil nan enfòmasyon nan men ou."
  
  
  Ran ras / tèm Chinwa nonm sa a pwochen li te pale yo, l 'je nwa glinting nan m'.
  
  
  "An reyalite, gouvènman mwen an ap gen anpil kontan gen ou, Carter," li te di.
  
  
  Mwen te di l. - "Sou yon soumaren, eh? "" Al gade nan ki jan ou aji lè yon soumaren pote ou pwodwi ak lajan."
  
  
  "Se sèlman detanzantan oswa si nou pa mande pou yon bagay espesyal," Mona te di. "Lè nou te planifye operasyon sa a, nou te konnen li ta pran tan, lajan ak moun. Nou te konnen tou ke li pa ta dwe sèlman ankonbran, men tou, ki riske kontinye ap eseye peyi mesaje ak lajan sou rivaj soti nan soumarin yo. Nou bezwen yon estasyon ki ta ka tou pre, men se pa te konplètman te dekouvri nan nou pa aksidan, pou nou pou nenpòt lòt rezon. Avèk sa a anba dlo estasyon, nou ka opere pou plizyè mwa san yo pa risk nan antre an kontak souvan yo avèk nou moun ki pou pwodwi pou, lajan, oswa moun. Epi nou, sou tèren an, jis mete yo sou yon plonje kostim ak disparèt nan & nb tankou yon lòt plonje dayiva yo eksplore resif yo. Lè nou chanje direksyon nou yo, nou ap jis yon lòt plonje dayiva vini debarke."
  
  
  Mwen regarda nan sis moun ki ta mennen m ' nan. Yo te Chinwa.
  
  
  "Dayiva a ki moun ki te dekouvri ak senkant mil nan yon kèk mwa de sa se te youn nan yo menm ki ki moun ki pral rankontre pèp ou a, jan mwen konprann li," Anpil, di l'.
  
  
  "Sa a se yon malere ijans," li te di. "Li te fè plizyè vwayaj ak pwodwi pou soti nan soumaren a, ak yon bagay ale mal ak li ekipman yo. Li te sipoze vini tounen nan nou ak lajan an, men li pa janm te montre moute. Nan kou, li te jwenn soti sa ki te pase nan biwo an."
  
  
  "Pale nan biwo a," mwen te di, " ki kote mò yo ye a èske ou te jwenn clearance sekirite nan plas an premye? Jis soti nan kiryozite, mwen ta renmen konnen li. Depi li pa ale nenpòt kote, ou kapab di m'."
  
  
  Kòmantè dènye m 'te pi egzak pase l' hotel. Te gen okenn kote nan kouri sou kare a, yon estasyon tren anba dlo - epi yo te gen sèlman yon sèl sòti. Lè MEAD soumaren kòmanse mouche moute ego, li pral pou tout moun nan odyans lan anndan an. Mwen byen vit memorize kote yo mete m mask plonje. Lè tank te toujou sou do m'. Men Mona a smug sourire imedyatman te pote m ' tounen pou li.
  
  
  "Mona-Star ki te pase Ostrali a clearance sekirite atravè chanèl abityèl yo," li te di. An Britanik tou, ak anpil atansyon tcheke ak egzamine li. Men Mona-Star la se mouri. Nou te touye l', apre li te w tcheke yo deyò epi yo pare yo kite pou Ostrali. Li te pran plas li. An reyalite, Della Mona te konnen trè byen. menm jan nou koumanse, nou te tou de fèt nan Hong Kong, ak Lame Britanik ofisye nan devan papa m - tout san pouri sèn ."
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Ki moun ou de tout fason?" "Ki sa ki lanfè a ou ap fè isit la, tayè?"
  
  
  "Non li se Caroline Cheng," li te di, l 'je vèt kap flache nan m'. "Se mari m' Kolonèl Cheng, ki moun ki se responsab pou Chinwa yo aktivite espyonaj nan Sid Pasifik la. Mwen marye l ' sou yon dekad anons sa pibliye depi, men mwen te ap tann pou chans lan pou pou repeye Brits, an Ostralyen, ak tout sa ou smug, siperyè kalite pou ane ankò."
  
  
  Te gen yon rayi nan je l 'ke li pa t' wè anvan. "Ki sa ou ap peye nou pou tout?" "Ki sa ki se li?" li te mande ak yon espre ekzòbitan dousè.
  
  
  "Pou m', papa," li te di m'. "Li te yon ofisye Britanik, men li te tou te kwè nan dwa pou yo tout moun nan pwòp tèt ou-detèminasyon. Li te panse li ta pi bon si nou Brits al koupe atravè Azi, ak lòt tankou ego yo te joure ak shunned. Li te eseye pou ede Chinwa mouvman endepandans yo, e li te tribinal-martialed pou li, epi yo transfere. Ak lè sa a, ane pita, apre yo fin li te vin tounen yon kase, depafini moun yo, yo deside fè menm bagay la ke li te premye ankouraje. Men, li pa janm bliye sa yo te fè l ' la. Li te gen avè l'. Ak ih rayi yo tout, chak youn nan yo."
  
  
  Mwen te konnen sa a verite a nan sa ki li te di. Politik nasyonal ak chanjman nan klima, ak yè a mechan vin jodi a ewo. Men, mwen pa t ' ki enterese nan abstraksyon nan politik filozofi. Yon chans, li sèlman chans, te wè l'.
  
  
  "Lè w ap pran nan tout bèl pawòl lwen, mwen renmen anpil, li sanble ke ke nan moman sa a ak kote ki, fin vye granmoun nonm te yon trèt nan peyi l'," mwen te di. Li pran sote pi devan ak jifle figi m 'ak men l'.
  
  
  "Bay manti bata!" li te di, figi l ' contorted ak raj. Men, modi li, li retrete twò vit. Mwen te eseye ankò.
  
  
  "Ou se yon chèk pou sa ki te fè, nou ap tout yon chèk," li te di. "Lè mari m' ansanm Chinwa entèlijans yo, mwen te panse sou sa a konplo, ak lè li te tan yo mete li an pratik, mwen ensiste pou l di ke li kite m ' fè fas ak li. Li nan prèske fè travay li yo, ak ou pa ap ale nan rete m ' soti nan ranpli li. Li te lakòz ou koperativ defans machin pou tonbe, vire nan dezakò ak kòlè, jis tankou yo te ki te koze papa m 'nan bon zèv yo vire kont l'."
  
  
  "Li nan tout paske ou nonm lan fin vye granmoun te yon trèt ak yon fou ofisye yo," mwen ri. "Fou."
  
  
  "Ou bata sal," li te rele, ak pran sote pou pi devan ankò, men fwa sa a li te kouri l ' klou nan tout figi m. Lè li leve soti vivan l 'lòt men yo kenbe l 'nan je m', li te deplase, te pwan bra l', epi yo tounen vin l ' toupatou. Li te fè l 'nan devan m', men nan yon sèl bò kote l ' nan gòj, ak aplike dousman, fiks presyon.
  
  
  "Pa gen okenn yon sèl deplase, oswa mwen pral kraze ou larenks," mwen te di. "An plas an premye, kouman te fè ou konnen ke mwen te deyò a nan pyès sa a nan fo coral reef?"
  
  
  "Ki pi pre a deyò miray ranpa yo yo ki te antoure pa vag yo son, sa a se yon vèsyon nan sistèm detèkte son anba dlo," te di Chinwa yo. "Nenpòt objè ki gwo a eurt ak koray yo se imedyatman detekte, ak nou te voye nou moun yo pou yo mennen ankèt sou. Òdinè pwason fòm nan yon trè endividyèl modèl yo lè yo travèse nan sistèm nan."
  
  
  Li sere boulon priz sou kou li. "Koulye a, nou ap ale nan ale pou yon ti kras naje avè l'," mwen te di. "Epi nou tout nou rete isit la, oswa mwen pral touye li."
  
  
  "Tire l'," li te rele byen fò pou lòt moun. "Li pa gen pwoblèm sa k ap pase nan m'. Touye mwa."
  
  
  "Petèt ou ta dwe reflechi sou ki jan ou eksplike li touye moun nan bòs nan travay ou ak mari l'," mwen te di. "Si li vini avè m', nah ta ka gen yon chans kraze deyò epi yo kite."
  
  
  "Pa gen okenn, pa koute mwa," li pete rele. "Ou konnen, Kolonèl Cheng pral konprann. Ah, isit la, tayè ou yo tout, tire!"
  
  
  Men, mwen gen plan pou ih solisyon yo yo te vin ansanm akademik pwoblèm. Yon gwonde terib ' ap tranble anba pye plas la, ak mwen te santi m tèt mwen ke yo te frape atè a. Mona te pran vòl soti sou mwen artifices, epi li te konnen sa ki te pase. Ameriken soumaren te rive e te kondwi premye tòpiyè yo kòmanse reparasyon yo mwen te bay lòd la. Li, tankou lòt moun yo, yo te ap eseye pou li ale nan pye l ' lè dezyèm tòpiyè te ateri. Tan sa a, tout estasyon ranvèrse sou, ak mwen te santi tankou mwen te tonbe ee fil. Dlo a te kòmanse vide nan li nan dis oswa plis diferan kote. Dousman an premye, men mwen te konnen ke presyon an ta kòmanse chire twou nan pi gwo moun nan yon moman. Estasyon an te plonje nan fon an nan yon fou ang, e li te kouri l 'bò lanmè a kote l' te dènye wè l ' mask plonje.
  
  
  Mona pa te nenpòt kote mwen te kapab wè, ak lè sa a, mwen remake yon ti klozèt-tankou estrikti nan fen a byen lwen. "Li te gen yon lanfè nan yon tan pou yo ale nan twalèt la," mwen te panse. Kòm mwen diminuer nan tout planche an pant yo mwen fè fas a mask, mwen te wè yon ran ras / tèm Chinwa nonm plonje apre m', zam yo nan men yo. Li te kite l 'vlope bra l' alantou janm mwen yo, e nou tou de tonbe. Otèl li dwe lik, epi li ego frape jenou l ' yo nan lavi yo. Li bent sou yo ak yo te eseye pou tire. Li pa t ' ale byen lè mwa a pouse l pou pi devan sou planche an pant. Li vlope bra l 'alantou nekoulan la nan dwa ak mete l sou bò a nan kou l'. Mwen tande l ' gasp, gout zam la, ak gen tan pwan nan gòj li. Nan fen m ' yo nan estasyon yo, pwofondè dlo a te pi plis pase yon pye gwo twou san fon, epi mwen jere yo gen tan pwan mask figi kòm li t ap naje mimmo. Li te mete li sou jis kòm twazyèm lan frape tòpiyè.
  
  
  Tan sa a, estasyon an te sanble pou ogmantasyon an ak hover pou yon moman, ak lè sa a, yon sèl bò tonbe a ak yon miray nan dlo te fè aksidan desann sou mwen.
  
  
  Lòt moun Chinwa yo te toujou ap eseye mete yo sou kostim yo, ak mwen te kapab wè yo ke yo pa janm ta fè li. Wotè nan yon sèl ki moun ki te resevwa li te yon goner. Menm jan dlo kouri sou m', voye m 'tounen ak lè sa a, leve m' ak sote tounen soti, mwen te wè yon plonje-rekouvèr figi a nan ap vini soti nan tonbe nan estasyon yon kèk pye pi wo pase m'. Li te pote sèlman tèt la nan kostim li yo. ansanm ak yon mask figi ak kovèti pou otonòm, ak ti kilòt, ak bikini kreye yon enkonpatib foto. Lè l sèvi avèk li wolf sèvo a, li te pwan anpil l ' ekipman, li kouri al nan twalèt la, nan kwen an pi lwen nan estasyon an, moute nan yon rad sou li.
  
  
  Li imedyatman pwese kouri ale apre l'. Mwen te pwan moute avè l ' lè mwen te wè ke li te pran yon lòt bagay ak l - pou yon zam. Li file otou ak piki m'. Mwen jere dodge, ak frenn pèse zepòl mwen an kostim li pase fèmen nan gòj mwen, li kite sèlman yon fraksyon nan yon pous.
  
  
  Mwen tounen vin jwenn gade pou Mona, li wè l 'kap apwoche m' ak yon kouto. Li frape m ' sou tèt la, epi li te santi lam la rip nan yon pati nan kostim. Li te tankou yon dyableman sele nan yon & nb, vit ak ajil. Mwen te pwan li epi li manke, se sèlman yo santi yo an kouto ale nan janm mwen yo kostim ak po a anba. Li te wè yon wouj group tach dlo a ak madichon pou li. Sa a tout mwen bezwen kounye a - reken yo. Anba dlo asasen yo te kapab pran sant san an nan & nb mwatye yon kilomèt lwen.
  
  
  Mona te apwoche m ' ankò, ak tan sa a mwen demenaje ale rete lwen ak li kòm li te antre nan. Hey, mwen te gen yo swiv ankò ak men m ' leve soti vivan ak mwen kouto pare lè li te toudenkou rale pou pi devan, arachman ponyèt li . Nan moman sa a, soumaren a, kanpe nan yon kote ki sèten, yo lage yon nouvo tòpiyè ak eksplozyon an leve nou tou de leve, li desann, dousman wotasyon nan ti sèk. Li te pèdi kontwòl nan Mona ak wè l ' en nan yon vrè reef koray. Lè l 'est à l' kap vini an vire ralanti ak tourbiyon yo te kòmanse diminye, li te wè ke li te toujou isit la. Kòm li te mache nan direksyon l', li te wè l ' pye kwense nan priz la nan yon jeyan palourde. Mwen estime ke gwo palourde dwe gen te peze plis pase de san liv, epi li te pasyèlman entegre nan koray. Li te wè ti fi a nan je yo dèyè mask figi, lajè ak pè kòm li te rive jwenn deyò epi yo tire sou li nan janm. Men, li pa janm pral jwenn gen yo, yo pa renmen sa. Kòm papa l 'yo pwoche bò kote l', li dwate moute, kenbe kouto a pare yo defann tèt li. Li te rive pou kouto. Tou dousman, li bese men l ' ak ki te fèt li soti pou mwen.
  
  
  Nan moman sa a, yon lòt soumaren eksplozyon jete m 'sou la difisil, byen file koray, ak li te santi bor yo byen file ale nan m' tankou san yon zegwi. Li te kole nan li jouk nan tourbiyon sispann, ak lè sa a, pouse koupe soti nan reef la. Ti gason yo alantou Flòt yo te fè abityèl li yo metikuleu travay, men, mwen te vle rele, " Ase se ase." Mona a, kouto a te epè epi fò, epi li te koupe nan plas la kote jeyan bivalv te gen te kriye byen fò nan koray. Li, te santi tankou koupe nan mou kote yo, ak sab, ak lè li pouse nan yon mas gwo, li te deplase. Mwen pa t 'konnen ki jan anpil pran echantiyon lè Mona te kite nan tank l', men, mwen te konnen mwen te trè modi ti kras.
  
  
  Li te frape sou koray ankò, ak tan sa a li te santi tankou yon gwo palourde bay nan lè a, li te pouse pa mwa. Yon lòt difisil pouse, ak li a te kraze lwen soti nan koray yo. Li mete l ' sou zepòl yo Nah ak pouse menm jan Mona te vini nan sifas la. Anba dlo a, nou te kapab deplase yon mas gwo. Yon fwa sou sifas la, li pral yon bagay diferan.
  
  
  Mwen te santi li chanje direksyon ak te wè nan fon an nan yon ti zile koray. Li te dirije nan direksyon pou l 'yo ak t' ap flote nèt leve, sou plaj la, mwatye nan kò l ' toujou pandye nan dlo a. Li mare sou plaj la, yo rale lou palourde kadav nan rivaj la, pandan y ap Mona rale tèt li moute, li kouche, esoufle. Papa l 'te pran plizyè respire pwofondeman, apiye sou manch rad koud bra a pwochen l'. Li te rive soti, li pran off mask li, ak kase l ' espre ka. Lè sa a, li te fè menm bagay la tou pou tèt li. Li se kouche sou vant li epi yo ka pa woule sou plis pase mwatye paske yo te yon gwo bivalv palourde kenbe janm li. Li te mache sou nan gwo palourde, ranmase yon kouto, ak kole mwa a nan twou a ki kote mwa a koki fèmen alantou ti fi a nan cheviy. Palourde manto a te elektrik vèt, ak lè li kouto diminuer andedan koki an, koupe nan manto a, ansanm bor yo nan k ap viv nan twal, palourde toudenkou li louvri ak yon krake, ak Mona, yo rale l 'kraze ak libere l' cheviy.
  
  
  Li pouse manje a tounen antre nan dlo a ak gade l ' cheviy. Li pa t ' kraze, men li te mal koupe, ak pwobableman fann nan zo yo. Li woule sou do l', prèske konplètman retire li pla bikini.
  
  
  "Poukisa ou fè sa?" "Ki sa ki se li?" li te mande m', gade nan m ' ak vèt dots. "Poukisa ou pa t' jis kite m ' gen yo mouri?"
  
  
  "Se sa a kisa ou vle?" Mwen te mande. "Ou te vin tounen se konsa, lès nan panse ou a? Se li pi bon mouri pase pèdi?"
  
  
  Li pa t ' reponn, men te kontinye pou fikse
  
  
  li te gade m ' ak je vèt. "M regrèt, poupe," mwen te di. "Petèt li te fòs nan abitid sou pati m' yo. Ekonomize yon lavi se pi plis enpòtan pou nou dekadans panse pase pran yon lavi, menm ak moun tankou m'."
  
  
  Mwen kòmanse fè mal ki kote mwen koupe l ' ak yon kouto, epi mwen gade, li wè desann ke li te toujou senyen. Li te kapab wè ki jan gwo twou san fon an te koupe lè yon difisil ak byen file moso nan koray frape tanp mwen an. Li tonbe tounen ak woule sou yo wè Mona ak bra l ' leve soti vivan atake ankò ak yon moso nan wòch. L', te wè l ' nan brouyar a, sib la te tèt vire ak vertige. Feròs kòlè ke bondi nan m ' tankou yon eksplozyon otorize tèt mwen. "Imoral sa ki mal femèl chen," mwen te di.
  
  
  Li te leve soti vivan yon men ak ki pasyèlman bloke dezyèm wòch choute. Mwen te pwan janm li, men, li pran kouri. Li frape dlo a nan yon bon nèt plonje ak yon kouri-up ak vole soti. Mwen te kòmanse swiv li lè mwen te wè ih, senk long triyangilè najwar. Yo yo te atire pa pran sant lan nan san, ki pa tan sa a te sou tout plas la.
  
  
  "Vini non tounen, modi ou ayè!" li te rele apre l'. "Ou pa kanpe yon chans."
  
  
  Men, li kontinye ap flote nan tout senserite nan yo. Mwen te wè l ' najwar toudenkou kòmanse pou avanse pou pi nan rapid, rapid, mouvman, ak lè sa a, mwen tande rèl li - yon terib, ap plenyen kriye yo nan doulè, lè sa a, yon lòt. Mwen te wè kò l ' mwatye-anlè soti nan dlo a ak lè sa a, voye jete tounen nan churning lanmè. Wouj ki gen koulè nan dlo a, ak urleman yo toudenkou sispann. Kòb li, ak Vann yo tounen vin lwen. Mwen ta gen yo rete tann kèk tan, petèt èdtan, anvan tit nan kòt la Ostralyen, ki se yon relativman ti distans lwen yo. Mwen pa janm pral konnen si li te hara - kiri filozofi nan East la oswa konsyans la nan Wès la ki te fè l ' plonje sou tèt nan mitan an nan sa yo reken yo. Petèt li pa t ' menm konnen yo te gen. Malgre ke mwen te gen yon santiman ke li te fè li sou objektif.
  
  
  VIII
  
  
  Lè li finalman te rive nan ris Prezidan Vladimir Putin, mwen te mache desann Odin plaj-tou dousman-kò mwen fatige - travay ou fè. An souflèt fatal lage nan Sid Pasifik la Defans Alliance te rpouse. Gen rapò, eksplikasyon, ak tout kesyon yo devan ou, men yo ke yo ka rete tann pou kounye a. Li te vle pou yo ale tounen nan Judy ak wè si li te vrèman rive vre pwomès la ki kouche nan je l'. Mwen pa t ' atann yo wè Mercedes toujou sou plaj la, kote li ego te kite nou ak yon jòn bikini-rekouvèr figi ki leve yon ti kras kòm li pwoche bò kote. Li kouri sou m ' ak akomode jiska m mouye plonje kostim.
  
  
  "Oh Bondye mwen, mwen te se konsa enkyete w," li te di. "De tout fason, li pa t' kite kay la touswit. Mwen t ap naje nan yon ti coral reef a sou yon trimès nan yon kilomèt lwen ak te panse mwen ta rete tann lan."
  
  
  Li te wè bouch mwen ak ap grandi refi nan je m'. "Mwen konnen li pa sa ou te di m pou m fè, men pa fè yon meli melo sou li," li te di. "De tout fason, li te ap tann gen, epi ap tann, ak li te kòmanse enkyete. Finalman, li te deside pou yo vini tounen isit la, epi li te jis trape te kòmanse lè tout san lanmè a te sanble pou yo te eklate. Byen, li a, plonje nan yon direksyon ki lòt epi fè yon ti sèk gwo jwenn tounen isit la. Si li enkyete w anvan, li definitivman enkyete lè sa a,."
  
  
  Li vin apiye tèt li kont mwen an kostim. Li, te santi kò l ' yo pran tranble.
  
  
  "Hey, kounye a," mwen te di, leve l ' bab. "Pa gen anyen tankou sa."Ee te pran li nan men la. "Ann ale tounen," mwen te di. "Mwen bezwen tretman."
  
  
  Nou te ale tounen nan kay li yo ak li te mouri pou yon kèk èdtan ak te santi pi bon lè li rive nan ak kafe ak ponmkèt. Li te nan bout pantalon yo, epi li te mete yon mens koton rad. Tete l 'deplase dousman anba l'. Li te kapab mete yon soutyen, oswa yo ta gen te se konsa bèl ak segondè. Li te fini l 'ponmkèt ak rive jwenn pou telefòn l' yo.
  
  
  "Mwen rele bòs nan travay mwen," mwen te di. "Rale tèt ou ansanm," li te ajoute ak yon grin.
  
  
  Li mete men l 'sou telefòn la, ak gen nan pa gen okenn souri nan je l'. "Pa gen okenn," li te di byen fèm. "Pita."
  
  
  Li te deplase nan direksyon m ' yo, ak bouch li bourade kont mwen, epi li te tonbe nan kabann lan. La rad koton te vin koupe, ak Judy a te chita leve, peze l ' wonn, dous tete nan bouch mwen. Li bo li, li kouri lang li nan sèk konsantrik alantou woz pwent an nan pwent tete l', ak li te santi grandi pi gwo. Men l 'te kenbe m', k ap deplase monte e desann, eksplore, ak kò li te plen nan pwòp li yo dezi. Li ofri tèt li pou m', pa avèk fache abandone nan Mona, men ki gen yon plezi ak pasyon yo ki te jis kòm fò paske nan dous li yo.
  
  
  "Yankee, yankee," li te t 'ap bougonnen sou, antere figi l' nan pwatrin mwen, l 'ap mòde po m' tankou li te ki te dirije pa ee nan papòt yo, an rete yo nan ecstasy. Lè sa a,, lè li te kite l ' nan, li kriye soti ak yon alte, an pati nan sekou a, an pati nan kè kontan, ak an pati a nan pitye. Apre sa, nou mete tou dousman ansanm nan satisfy kontantman. Finalman, lè li te demenaje ale rete ak leve je nan m', mari l ' soutni tèt li moute sou yon sèl manch rad koud bra a ak te pran nan bote a nan kabinè avoka li, jenn kò a, balanse tete yo, wotè ak fyè, li figi rezèv tanpon fanm, li dous sensuel. eko a nan li fume je gri.
  
  
  "Poukisa ou pa t' rele m ' pi bonè?"
  
  
  Mwen te mande, gade nan Alo nan je yo.
  
  
  "Mwen pa vle fè ou panse ke mwen ap fè sa a paske ou te resevwa viza sa a pou m'," li te di tou dousman. "Ou te fè plis pou m' pase ou ta ka te fè ak sa-a viza. Ou fè m ' santi fyè de tèt mwen ankò. Epi ou fè m ' santi pi plis enpòtan. Li jis te viv, jis grate, epi ki nan pa bon. Yon moun dwe santi, menm si yo santi yo se yo soufri. Èske ou pa panse konsa? "
  
  
  "Mwen panse ke se konsa, Judy," mwen te di, e li te rive pou m ' telefòn. Apèl la te pase byen vit, ak li te tande Hawke a plat, sèk vwa.
  
  
  "Li nan plis pase, bòs nan travay," mwen te di. "Ou te dwat. Ou pa bezwen sezi. Chinwa reds yo te dèyè li. Yo te gen yon sibtil, entelijan operasyon. Mwen pral di ou tout detay yo lè mwen jwenn tounen. L', mwen pral jwenn sou yon avyon. Nan maten an. Nan entre-temps la, ou ka prese moute epi pou yo jwenn yon pwolonje viza pou m', oke? Mwen pral pote yon moun ki gen m'."
  
  
  "Yon moun ki te ede w ak sa a?" "Ki sa ki se li?" li te mande konsyamman. Li te mwa a natirèl sispèk. Li te konnen, mwen pa fòse yon bagay entelijan sou la emeu.
  
  
  "Aktyèlman," mwen te di.
  
  
  "Yon ti fi, nan kou," li te remake ak yon allusion nan précision nan vwa li.
  
  
  "Pa ti bebe a," mwen te di, ak hung moute. Viza a yo pral tann pou nou lè nou rive, "Judy te di l'.
  
  
  "Mèsi poutèt ou, Yankee," li te di.
  
  
  Mwen te di l. "Èske ou pa panse ke lè ou konsidere ki jan w ap ale pou yo vini nan Etazini yo ak m', ou ka rele m ' Nick?"
  
  
  "Le pli vit ke ou fè renmen m' ankò," li giggled. Li te byen vit anbwase lòt pa ee. Mwen te konnen li ta kenbe rele m ' Nick. Apre yo tout, li pral vizite Etazini yo, epi mwen pa t 'vle l' yo manke kay la.
  
  
  
  
  
  
  Nwa Lanmò
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Nwa Lanmò
  
  
  PÒTRÈ YON ESPYON
  
  
  Sis-pye-plis konprese fòs , ak li a te gen yon bagay nan tèt li san konte zo. Li te gen yon prèske memwa fenomenn; konesans nan anpil kote, moun yo, lènmi, zam ak ekipman yo. Li pa jis tankou sèks, l ' vrèman renmen li. Li pwefere yo renmen fanm li ale nan kabann ak. Li te eritye James Bond manto alantou liv yo nan fen mwa Ian Fleming. Li nan Amerik la nimewo yon sèl espyonaj ajan, epi yo li melanje mistè, dezòd, ak renmen nan posib ki pi bon dòz. Li kanpe pou kont-espyonaj nan nivo ki pi wo.
  
  
  Non kòd Killmaster, non reyèl li se Nick Carter.
  
  
  
  Chapit 1
  
  
  
  
  
  Sèlman endispoze, apèn notables twanblé nan yon byen lwen tren tren - yon son ki mwen imajine olye ke tande-kenbe mwen sou wout mwen nan New York. Mwen entesten ak mwen dola bòdwo a te nan yon nwa forè a yon kote an Ayiti, kote tanbou te mumbling sullenly, jou lannwit sa a te tonbe, ak bagay sa yo te pase ki pa t ' kapab dwe pase.
  
  
  L 'bwè nan gode sa ki te tonbe soti anvan seremoni an, tankou ti fi a kap vini m', ak CIA ofisye, Steve Bennett, ak tout lòt moun nan odyans piti-ak l', te konnen mwen te sou dwòg. Se sèlman dousman, men, se avèk dwòg. Mwen espere sa. Li pa t 'konsa move, ak lè sibstans la te kòmanse frape m', mwen te rele li ego mèskalin oswa peyote. Petèt psilocybin. Mwen pa t ' gen anpil tan figi li soti. Yon vodou legliz la biznis trè byen vit, menm si li nan nan yon sal sou Anwo Bò solèy kouche a nan Manhattan.
  
  
  Nan yon gwo, fè nwa chanm nan, tanbou a asoupli nan yon mele nan vibrasyon. Drummer la te nan fè nwa a. Yon moun te kòmanse frapan yon spike nan yon horseshoe ak yon mou regilye sonnen. Lè a te santi ak cho, ak kò l ' te swe abundant. Ti fi a nan men yo te fre. Fre ak long-dwa. Li kontinye ap kouri dwèt li sou palmis m 'ankò e ankò, ak men l' te rete fre, prèske frèt - pandan ke li te swe.
  
  
  Li te gade nan tout ti fi yo nan Bennett, CIA ofisye. Li te difisil pou Mwa a pou yo fè soti, chita sou yon kousen sou planche a ak gade nan lotèl la ki Papals te jis leve soti vivan men yo. Tanbou la sispann. Son an nan klou ak fèr konmanse bese. An papals te kanpe la eklere pa yon sèl etwat teren nan misty ble mond lan. Li leve soti vivan men l ' ankò, ak zòrèy sispann. L ' pou l respire sispann. Nèg la te bon. Tout modi bagay te bon, epi, osi lwen ke mwen te konnen, natif natal. Li pa nan renmen mwen sipozeman konnen yon anpil sou vodou. Fòt mwen, nan kou. Li ta dwe te atire nan vodou. Lè Hawke rele soti nan Washington ak te di m ' yo kontakte CIA a, mwen dwe gen te gen omwen yon èdtan ak mwatye nan yon nan rafrechir moute.
  
  
  Ti fi a prese men m ' ak li fre yon sèl. Li apiye nan ak bouch li fwote zòrèy mwen.
  
  
  "Vwa l'," li orèy. "Sèn nan gwo. Poukisa fè yo bati tout lannwit lan? Ou te janm wè bagay tankou li nan lavi ou! "
  
  
  Li prese men l 'ak l' gwo sueur yon sèl. Non li te Lida Bonaventure, epi li te Ayisyen. L', te konnen sou li, ki sa-ki sa ki li pa t 'konnen, te konnen l'. Nan mitan pèp li a e Ayisyen anba tè, li te li te ye kòm Nwa a wilson Swan. Li voye je ki apwopriye yo. Bèl ak sofistike, tankou yon swan - ak danjere si w ap resevwa twò pre.
  
  
  Papalii te di, " Nan nom tout Rappeurs ak tout Mystfere."
  
  
  Yon bagay tankou nan non an nan Bondye ak Sekrè. Mwa franse te twò bon, twò bon yo dwe Kreyòl Ayisyen, se konsa li deside ke li te chwazi yon pwodwi lokal. Yo di ou ka jwenn tout bagay nan New York, epi yo ap dwat!
  
  
  Ble saint soti, ak pou yon moman te gen fènwa konplè. Ti fi a caresses men m 'avè l' depi lontan, fre dwèt yo. Steve Bennett orèy m 'nan fè nwa a," ki Sa ki lanfè a yo te mete nan sa a bwè, Nick? Mwen kòmanse kwè ke li tout."
  
  
  "Rilaks epi jwi tèt ou," mwen di piti / ba. "Sa a te fè yo pou gratis, epi, nan ka nou an, legalman. Pa gade yon magazen kado nan bouch la."
  
  
  Li chuckled nan m', men anvan li te kapab repons lan, ak lòt ki apa pou limyè limen moute. Li te yon liy mens nan san vapè dlo enfiltrasyon nan dèyè ak pi wo nou yo, ak nan li mamaloi chita kwa-janb devan lotèl la. Li te pou kont li, sa a mwatye chemen ant lotèl ak konplike wever pentire sou etaj la ak cornmeal. Li te nwa, mens,ak demenaje ale rete tankou si yo te fè atravè yon fil. Objektif li ki te vlope nan yon wouj fouler, pote yon sak ki tankou rad, epi l ' kout dan jòn yo te sere otou yon kout tiyo. Li te youn nan pi bon aktè alantou. Mwen te kapab konprann ki jan Steve Bennett te vin kwè ke.
  
  
  An Mamaloi-ee imajine Maman Semko-te trase nan li bagèt, ak figi l ' gade tankou yon nwa zo bwa tèt.
  
  
  Li te fè yon sifleman son, ak mwen te santi yon koulèv nan sal la.
  
  
  Alantou nan pòch la nan rad li, li pran de ti gode fèt ak, apiye pou pi devan, vide ih sou dekapite poul ki ponn anndan wever. Kòk wouj ak nwa kòk chante. An papalas itilize tòde tèt yo ak tòde tèt yo, e kòm yon rezilta, mwen $ 300 kostim te gen poul san sou li.
  
  
  Yon boutèy lwil oliv ak yon boutèy diven. Homaloi tou dousman vide ih sou dekapite kok. Li te deplase men l ' se konsa, sa la lwil oliv ak diven melanje ak fòme yon modèl sou wever mayi..
  
  
  Lè flacons te vid, li te jete soti ih epi panche tèt li tounen nan gade moute. Li tou dousman leve soti vivan tou de men l ' yo. Yon sèl tanbou ' tranble dousman nan tenèb ... en...
  
  
  "Damballa," te di mamaloy. "Oh, Bondye Mwen Damballa! Gwo, mechan, renmen, ak pini Bondye, Damballa! Vire sou yo, epi beni ki sa nou fè, paske nou fè li sou non ou, Damballa, ak pou ou. Damballa-Damballa! "
  
  
  Tanbou a pran moute tèmpo a. Limyè a ale soti ankò. Fè nwa. Ti fi a patted men m'. CIA moun murmures yon bagay mwen pa t ' kapab tande. Chuichui te deplase alantou m ' tankou yon miasmic briz. Li transpire.
  
  
  Apa pou bondye ankò. Yon pi laj saint, fwa sa a yon pal koulè vèt yon sèl, eklere ti fi a ak nwa kabrit. Pa te gen okenn hominy.
  
  
  Ti fi a te trè jèn. Pandan adolesans ak maryaj. Trè nwa ak bèl anpil. Li te mete yon sit entènèt nan Suedwa yo , yon kout chemiz blan ki anbwase lòt l 'kò a byen sere ak kouvri, men pa t 'kache l'. Pye l ' yo te fè. Nah te gen tan zanmann-ki gen fòm je, kounye a flèch kòm li te kòmanse dans dousman alantou bouk kabrit la. Tanbou a yo te kòmanse ranmase yon bat. Pi vit ak yon ti kras pi vit.
  
  
  Kabrit pa mare. Li te kanpe tou dousman nan sant la nan fanatik yo epi gade ti fi danse bò kote l'. Li te yon gwo kabrit ak klere kat kòn koube. Li te byen peye ak abiye, ak te gen ble ak wouj riban mare alantou li fouri. Li gade tournwa ti fi. Bouk kabrit la nan je yo, nan mou, cho, limyè vèt, yo te gwo, wonn, ak klere byen bèl lò. Li te tou dousman vire tèt li gade nan ti fi a.
  
  
  Ti fi a danse tounen nan fènwa a, ak lè li te vini soti sou brylev ankò, Nah te gen yon bagay nan bouch li. Yon bransh nan vejetasyon. Fèy li yo yo. Li tonbe nan jenou l ak ranpa dousman nan direksyon bouk kabrit yo. Bèt la te kanpe imobilité, fikse nan nah ak je jòn.
  
  
  Mwen deplase li nan pozisyon yon ti kras fè li pi fasil pou Luger, kote li te kriye byen fò nan m'. Mwen prese dwèt mwen nan manchèt jwenn pwent an nan syèd kouvri ki te fèt talon pin sou bò dwat mwen avanbra. Santi a nan tou de zam yo te rasire. Yon bagay ki te jis frape zantray mwen ak li te kòmanse yo ka resevwa yon ti kras nè yo.
  
  
  Nwa fi ranpa sou nan bouk kabrit yo. Bèt la te deplase pou premye fwa. Li te pran yon etap nan direksyon ti fi a ak te fè yon son. Moun son.
  
  
  Bouk kabrit la te kriye ak jémisman tankou yon timoun.
  
  
  Steve Bennett murmures. Mwen te gen yon baton ki leve kolòn vètebral mwen. Li te konnen ke li te mwatye-droge ak ke li te tout yon fo, men, li te toujou mwatye-pè. Ak mwen se nève. Mwen gen yon santiman.
  
  
  Ti fi a te kòmanse chevrote tankou yon kabrit, dousman, plentiv, non kessyon pou yon bagay ki soti nan bèt sa yo ki te kounye a plis moun pase li te. Li ranpa sou tout four, jouk lè li te fas a fas ak bouk kabrit la. Yo te regardant nan chak lòt, ti fi a nan je yo fè nwa ak etwat, ak bouk kabrit la nan je yo ki te klere byen bèl lò nan fènwa. Ti fi a te gen yon obsève nan bouch li atravè fèy yo ak brendiy. Li apiye desann epi niche epi yo te niche a, ak bouch li manyen kabrit la. Bèt la te pran iso rta fèy ak yo te kòmanse manje tou dousman, tout pandan l ap gade ti fi a.
  
  
  Koulye a, silans. Ti fi a tou dousman te apiye lwen, te rive nan jenou l', epi yo jete kò l ' tounen. Li te kòmanse chevrote dousman ankò, kabrit son. Li regardant nan fènwa dèyè yo nahum, ap eseye fè soti fòm nan homaloy ak papaloy. Li te très damn bon vantriloki, ak map mande mwen ki moun ki te fè l ' bò kote yo.
  
  
  Ti fi a lanse retounen ak lide, toujou bri. Bouk kabrit la te kriye tankou yon ti bebe. Ti fi a te fè yon mouvman rapid, ak blan chmiz tonbe soti nan zepòl li ak diminuer desann nan ren li. Kò li te wile, nwa ak klere, et tete l ' te ti, di, e byen file. Li lanse retounen ak lide, kap nan bouk kabrit ak bri dousman, epi yo te kòmanse konjesyon serebral pwent tete difisil li ak dwèt li. Li te swe kounye a. Li, twò.
  
  
  Tanbou la te anvlope ankò, apèn acoustics yo nan fènwa. Ti fi a tèt anba, men chmiz te ale, e li te toutouni. Li te kanpe epi l te leve soti vivan men l ' yo. Li te pran yon etap nan direksyon bouk kabrit epi yo te kòmanse repiyans kò l 'tou dousman, trese ak fwote l' basen, caresses tèt li, prèske tonbe jenou l ' nan yon mouvman ajil, ak lè sa a, k ap monte ak yon oreur trennen deyò. Bouk kabrit la te deplase nan direksyon l', an silans kounye a, li golden je entèselan. Bouk kabrit la bese tèt li, souke li, e yo te kòmanse paw Paul.
  
  
  Ti fi a danse sou kote alantou bouk kabrit la se konsa ke li te ale nan swiv li, e te gen yon long ak orèy soupi nan fènwa kote m ' kòm nou te wè tout gwosè ak fòs-senbòl la nan fòs brital - nan bouk kabrit la falus.
  
  
  An fi tou dousman plonje l ' jenou, pye yo gaye nan lajè ak bent tounen. Koulye a, li te kòm silans tankou bouk kabrit la. Ti fi a te leve je yo, je l ' woule tounen nan tèt li. Dwèt li diminuer nan tout pwatrin li.
  
  
  Bouk kabrit la te deplase nan direksyon l'. Pwochen m ' yo, yon moun jemi dousman.
  
  
  Lida Bonaventure te pran men m'. Li te deplase men l ' nan plis zòn prive.
  
  
  Te gen yon lumière nan sentespri a limyè a, blan ak avegleman, ak lè sa a, tire te kòmanse.
  
  
  Chapit 2
  
  
  
  
  
  Ih te twa. Tout nan yo yo te mete ski mask ak pote
  
  
  zam machin, ak nan ih kè te gen carnage ak touye moun. Yo te ale nan yon sèl pòt tounen ak tou dousman separe, e kounye a, te gen ihs, youn sou chak bò nan gwo chanm ak yon sèl la nan do an.
  
  
  Zam machin vole nan ih men jan yo te tire kout eklat nan mitan foul la. Sa yo salo pa t ' serye - yo te aji tankou yon fizi chas. Touye tout moun nan je yo ak ou se asire w ke yo jwenn yo ki ou yo te kouri dèyè.
  
  
  Li te byen planifye, paske nèg la sou bò dwat la te resevwa homaloi ak papaloi soti nan premye a vire. Lè Papaloyev te kònen moute, li li te kite soti yon kriyan rèl ke yo te kapab tande menm pase urleman yo nan zam yo.
  
  
  "Tonton Makute!" Bogimen! Papa Doc anvayi New York.
  
  
  Chak batay kapab ajitasyon ak konfizyon, ak yon sèl sa a te gen okenn eksepsyon. Lida Bonaventure te anba m', ap eseye pwoteje l', epi dezyèm piki a soti nan Luger frape flèch la sou bò dwat la. Piki premye fwa mwen te segondè paske Lida te grabbing bra m ' ak kriyan yon bagay nan mwen.
  
  
  Sa kenbe atansyon a nan tirè a sou bò gòch la, ki moun ki te eseye pou m ' ak frape Steve Bennett olye pou yo. Bennett te sou jenou l 'yo, montre revòlvè nan avanbra a, e yo te tire, ak tire koupe pi fò nan l' an tèt. Li frape twa lòt moun ak yon Luger, ak sentespri a tonbe l 'yo zam machin, clutched li, epi li tonbe sou jenou l' yo.
  
  
  Sa a kite nonm lan dèyè, pèdi tèt li, epi yo te kòmanse fè bak nan direksyon pòt la, tire owaza nan kriyan, sanglan foul moun yo. Mwen te eseye pou atake l', men li pa t 'travay, paske kat nèg ak yon fi li pran kouri nan direksyon pou l 'nan konprann laterè ak panik, kriyan ak clawing nan l'. Mwen pa t ' kapab tire a, epi li te touye de moun anvan li te vire, li kouri al deyò pòt la. Li mwa pa t 'ale nan ante l'. Li te gen okenn ankò mwen ka; Lida Bonaventure te, ak li te gen, sèlman nan kontak li te gen fè fas ak yo nan travay sa a, ak nan sou yon minit, dis mil flik yo te anpile sou pwopriyete lekòl la. Mwen te kapab yo te fè san yo pa li. RACH se sou bò a nan zanj bondye yo, nan omwen nan pifò ka yo, men nou gen yon lòd kanpe janm yo kontakte polis lokal la si li ka evite. Ti gason an ble pa janm sanble yo konprann RACH la pwen de vi .
  
  
  Lida te rale sou bra m 'ak rele nan m'. U nah te! bèl dan yo ak li te montre ih tout bagay lè li rale m ' ak pete rele: "fason Sa a, Nick! Anba lotèl la! Gen se yon fason soti.
  
  
  Li pa renmen flik nenpòt ki pi plis pase li fè. Pa gen okenn moun bò kote nou pa ta ka fè yon lòt nenpòt ki bon nan yon sak. Nou kouri pou lotèl la, l ' ap mache sou kò yo ak glise nan san. Kòb li, te panse Waterloo dwe gen gade yon bagay tankou sa a denmen maten an.
  
  
  Pa te gen okenn tan pou yo konte moun ki mouri ak blese, menm si li pa t ' gen, epi pa gen okenn tan yo ede yo. Gen te gen okenn siy nan nwa fi. - Madichon bondye kabrit la te kanpe tou dousman sou bò a, moulen sou brendiy ak fèy yo, ak kontanple a carnage ak kalm, lò soufle je yo. Drummer la tonbe sou do l', tanbou, toujou tòde kò li, ak tou de mamaloi ak papaloi te mouri nan san yo.
  
  
  Te gen yon louvri trap dèyè lotèl la. Te gen yon eskalye, ak byen lwen pi ba a, yon tonbe feblès ekla nan limyè jòn. Lida kite ale nan m 'ak pase kouto l' mens, janm long desann eskalye yo. "Vini non sou li a," li te respire. "Prese leve, prese moute! La polis yo pral isit la nenpòt ki dezyèm fwa."
  
  
  Li te se konsa, dwa! Li diminuer la luger tounen nan pòch li sou senti l ' yo, epi swiv li. Mwen te chans ase yo jwenn yon fason soti, ak li te konnen li. Si gen nan yon sèl bagay Hawke rayi, li arete youn nan ajan l ' yo epi ki gen pou reponn yon anpil nan kesyon yo. Oswa pa reponn yo, sa ki ka mennen nan konplikasyon.
  
  
  Mach eskalye te fini nan yon koridò lontan. Li te fèbleman limen, ak amyant-vlope tiyo machin vapè kouri ansanm tèt la. Li te santi tranbleman an nan yon byen lwen tren tren ankò. Mwen te panse li ta dwe IRT Broadway.
  
  
  Lida Bonaventure patted men m 'ak te ban m' yon sinistr souri yo ak bèl dan, ak te di: "Vini non sou, Nick! Kouri!"
  
  
  Li te tounen dwat ak li pran kouri. l ' janm long briye nan relyèf kostim anba li yo mini jip. Mwen te swiv li. Hum nan tren an te grandi pi fò kòm nou kouri.
  
  
  Yo di ou ka toujou aprann yon bagay nouvo, ak aswè a li te jwenn soti. Li konnen ke se konsa anpil bilding nan New York yo ki konekte byen lwen anba tè a nan pòt yo ki mennen ale alantou sousòl yon sèl nan yon lòt ak nan sousòl yon sèl pou yon lòt. Si ou gen kle yo nan sa yo pòt yo, oswa yo ka fè yo rete louvri, ou ka ale nan yon lanfè nan yon fason lontan anba tè. Kòm nou te fè kounye a. Osi lontan jan mwen viv, mwen pa gen okenn dezi yo wè yon lòt chanm chofaj. Te gen tinèl yo, rat, mouye dezè kote, incinerators, buandri yo, ak zòn depo ak pil nan tapi an dife.
  
  
  Nou te wè yon nèg. Odin. Yon mèg, fè nwa-skinned moun souse sou yon siga souch ak veye nou kouri atravè mimmo.
  
  
  Lida te pale l ' la. "Fèmen pòt la dèyè do nou, Jose! Ou pa t ' wè anyen."
  
  
  Mwen te panse ke timoun sa a te yon outsider. Li konnen ki sa li a sou. Koulye a, tout mwen te fè te figi konnen ki sa ki li te ale pou yo ak pran li nan men gen. Bagay la sèlman mwen pa t ' kapab fè a te fè konfyans hey. Pa gen okenn plis pase moun sa yo ki bouk kabrit yo sou la.
  
  
  Li te sou yon demi èdtan anvan nou te rive nan sifas la. Tout tan sa a nou yo te ap kouri oswa mache vit, ak Lida pa t ' di plis pase yon kèk mo yo. Tankou:"Prese moute!"
  
  
  Mwen te konnen nou pa t ' nan anpil nan danje pou yo te arete dwa koulye a,, ak mwen te kòmanse mande poukisa li te swe se konsa, anpil. Mwen te deside ke nou te san danje ase pou kounye a. Li pa t ' fè li. Li te kenbe kouri epi rele soti nan m', ak Nah te kraze soti nan swe, briyan sou li lakte sou po yo. Li te pote kèk chè Zhirinovsky pafen melanje ak swe li. Yon koup de fwa lè nou yo te ralanti desann ak ap resevwa pi pre, mwen vin chonje l 'manyen m' nan gen, jis anvan do-kay tonbe plat atè. Li, panse ke yon bagay ta ka yo te fè sou li. Men, sa a pa t ' tan an pou yon tour. . Nou ta gen pou wè li.
  
  
  Nou yo dènye sousòl la te yon gwo bilding apatman sou 79th ak Fen nan West Avni. Pa move lè ou konsidere ke nou te kòmanse soti sou 84th Street nan Amstèdam, nan sa ki te yon fwa yon Ilandè kafe a posede pa yon mesye ki te rele Thulan, ak se kounye a HIUS katye jeneral. Ayisyen nan Peyi Etazini.
  
  
  Asansè a te desann, ak yon kote ki mwen te kapab wè limyè ak tande rapid kouvri nan panyòl. Lida mennen m ' alantou an louvri asansè ak moute mach eskalye yo nan yon gwoup tankou trankil, fènwa a, ak prèske kòm gwo kòm yon katedral. Li pinga ' w segondè fè menm twil yo nwa ak blan kòm nou te mache nan pòt yo an vè ak soti sou Fen a West. Li te yon jou lannwit bèl, twò grav ak cho nan mitan mwa-fen mwa avril, etranj pou vil la nan tan sa a nan ane.
  
  
  Nou te ale nan kwen an nan 79th Street. Li te jis apre onz, ak te gen yon anpil nan machin. Yon kèk vid kab kouri nan Fen a West. Li te deplase ant Lida a ak twotwa yo ak pran men l'. Li te souri ban mwen ak lè sa a, ri.
  
  
  "Pa enkyete, Nick. Mwen pa pral kouri ale."
  
  
  Li nodded pou l'. "Mwen konnen ke, Lida. Mwen p ' ap kite ou chape. Ki sa nou ap ale nan fè sa, ou menm ak mwen, se ale yon kote epi yo gen yon konvèsasyon bèl sou yon anpil nan bagay sa yo. Sa a se travay mwen, e an jeneral li se yon trè kirye moun. Espesyalman kounye a, lè li te gen. Dwa?"
  
  
  Li te bay l 'pi bon l' souri. "Nou ap fè li fason ki pi fasil oswa pi difisil wout?"
  
  
  Nou te sispann nan kwen an. Fò l ' yon sèl te kenbe ee nan men yo. Nou an bò gòch, flanm dife ak kakofoni nan anwo Broadway siprime nan mitan lannwit, kenbe tounen fènwa. Moun ki swarmed ozalantou nou. Twotwa a te tranble kòm tren rumbled nan yon kanpe nan 79th Street la station. Anba a piman bouk ekla nan limyè lari yo, nan twoub lumineuz ton, nou etidye yon lòt yon sèl. Li te gade nan m', je l 'yon flèch ti kras, l' dwat nen tòde kò li ak l ' tete ride, ak mwen te kapab wè ki kantite li te panse.
  
  
  Mwen pa t ' ensiste pou di. Ba ou yon anpil nan tan. Nou te fini moun lòt nasyon, sa a Lida Bonaventure ak l 'yo, ak jou lannwit sa a mwen te rankontre l' la pou premye fwa. Nan uit è nan HIUS piblik chanm. Reyinyon an te òganize pa Steve Bennett, yon CIA ofisye. Koulye a, Bennett te mouri epi li te posede boul la, ak nan moman sa a mwen te mande sa ki lanfè a mwen te pral fè ak li. Yon sèl bagay - mwen te gen nan kenbe fèm nan Lida Bonaventure.
  
  
  Li ap veye l', ap tann pou l ' yo dwe twonpe tèt nou, ak rete tann. Li bezwen pou l 'fè deplase a an premye yo te ban m yon rezon ki fè, paske byen lwen tèlman li découvrir te vini soti nan espekilasyon, ak Bondye, ak sa ki ti kras Hawk ak Steve Bennett te kapab di m'.
  
  
  Li manyen bra m. "Vini non sou, Nick. Se pou yo ale nan gwo larivyè lefrat la. Pa lè a, nou jwenn yo Riverside Drive, mwen pral gen deside sou ou. Youn nan fason oswa lòt. L', mwen te pwomèt."
  
  
  Nou janbe lòt nan Fen Lwès la ak yo te mache tou dousman nan direksyon Kondwi. Li te ke yo te ki te fèt nan ee a manch rad koud bra ak yon kwochi men yo. Li te deplase tou dousman. Li te mache moute l 'pou etap la ak di," ki Sa ki nan pwoblèm nan, Lida? Nan opinyon mwen, ou ta dwe mete konfyans mwen. Ki moun ki lòt bagay mwen kapab fè konfyans? Ou jis te wè sa ki te pase gen. Papa duvalier (janklod divalye se pare yo ede moun ou yo. Ou gen sèlman wè longè a nan mwa a bra. Ki lòt bagay ou vle a? San yo pa èd mwen, ou ak òganizasyon ou a pa ta gen lapriyè. Nou vle ede. Oh, mwen admèt li nan egwize pwòp nou rach yo, men li toujou ede. CIA a pa t ' ede ou. Men koulye a, yo ap anchene ak ka ede ou ankò, epi nou ve yo te rele nan. Steve Bennett se mouri deyò, ak tèt li kònen koupe paske nan ou yo ak kovèti pou ou yo. Li te kapab te te mouri paske nan ou. Se konsa, poukisa chè timidite? Ou fè oswa ou pa vle pou yo ale nan Ayiti ak pote Dr Romera Valdez?
  
  
  Li te sispann sibitman, snuggled jiska m', ak gade alantou a kote nou ta vini soti nan. Pa te gen okenn yon sèl men, gen yon koup granmoun aje yo deyò pou yon mache ak yon chat ki pèdi.
  
  
  "Se pa pou tout tan," li te di. "Pa pale sou li! Pa isit la."
  
  
  Li te trè fèmen nan m', ak je l ' yo te fè nwa mawon, e kounye a, yo te plen ak laterè otantik. Li, te santi tankou yon embesil. Timoun sa a te pè nan lanmò e yo te eseye pa montre li. Li tou fè yon bon travay. Men, mwen te enpasyan. Li dousman prese men l'. "Lè sa a, li se amann. Se pou yo jwenn nan lari a epi pale. Èske ou vle pou yo vini nan m'? Oswa nenpòt lòt kote kote ou ka ale ak santi yo an sekirite? Pwen an se, kite a jwenn te kòmanse. Li te rive m ' ki kote li itilize yo dwe nan tankou yon douloureux prese, li te kounye a trè fasil. Li te ban m ' yon dènye gade long ak sòt nan soupi. Mwen devine mwen pral gen konfyans nan ou. Gen a, se jis se konsa anpil nan pye - se konsa, anpil lajan, se konsa anpil lavi, ak se konsa, anpil planifikasyon. Mwen pa kapab peye fè yon erè. Mwen jis swete mwen te gen nan pran desizyon sa." Lè sa a, li te, jan li te, pwovoke pa ay, pouse pa ee. Li pwòp tèt ou a te kòmanse santi yon ti kras naked, chita sou 79th Street. Mwen te di l': "Ou te fè desizyon an, pa ou? Eske yo pa ou otès a? Yon sèl la yo rele Black Swan? Li pouse l ' ankò. L', ri, men se pa nan plèzantè, ak di, "Sa nou pa t' konnen te ke ou se yon fanm ki moun ki se angaje pa ka fè yon desizyon!" Lè sa a, yon panse frape m', ak li te ajoute, " Men, ou ta pi bon fè moute pou li, epi byen vit, oswa mwen pral lave li tout moute a, epi kite ou isit la pou kont li. Pa tèt ou. Si ou pa bezwen ede m', mwen pa pral fòse l ' sou ou. Orevwa, Black Swan La ." Li tonbe men l ' epi yo tounen vin lwen. Nan kou, li pa ta gen te Stahl nan lide pou yo ale tou de fason, men li te vo yon eseye. Mwen te bezwen fè yon bagay ki konfonn l', ak vrè pwoblèm nan te ke mwen pa t ' gen otorite pou yo arete oswa yo te arete li. Teknikman, si ee te pran l 'nan prizon ak ki te fèt l', mwen te kapab gen te fè kadejak sou pou chache fidèl la. Mwen pa t ' vle fè li, jouk tan mwen te gen nan. Li te travay. Li t ' ap kouri dèyè m. "Okenn fason! Pa kite m ' pou kont li. Mwen pral pale ak ou. "Bon ti fi. Ki kote? Mwen ta pito pa ale nan kay mwen si m ' ka." "pa gen okenn. Mwen gen yon plas. Yon bato. Sou la, sou 79th Street. Nou kapab ale la kounye a ouvètman. Men, mwen pa vle pou yo rete nan Basen an, Nick. Si Taunton Macoutes te kapab jwenn yon vodou legliz la, yo ta dwe kapab jwenn yon kannòt. Si nou pèdi kannòt la, nou pèdi tout bagay! Vwa a te kòb li... mwen pa t ' azade mete konfyans ou, Nick. Sòsyè nan Lanmè yo se biznis nou! Li, nou envesti nan nah tout bagay. Èske w konnen kouman pou temwayaj yon bato? "Mwen pran men l' ankò epi yo mennen l desann nan Riverside Drive. Anba la a Kondwi a, trafik sou Bò solèy kouche Wout ki te deplase retounen ak lide kontinyèlman. Sou gran wout la, Moe ' yo shimmered nan limyè ak lonbraj, lajè ak trankil, sal sèlman pa yon liy nan chalan en en. Limyè yo limen moute Jersey Shore, ak sou 96th Lari a, Vif siy ki te kap flache. "Mwen ka trennen kannòt la," papa l ' te di. Nou te pase yon mimmo izolwa telefòn, ak li te reziste ankouraje a yo rele Malfini, di em ki sa ki yon dezòd a li te nan, epi mande l ' pou lòd. Mwen te gen yon santiman ke Lida Bonaventure te dwat. Pi bonè a nou jwenn nan lari a, jwenn nan kannòt la, epi y ' a vire bato a sou, mwen pral santi yo pi an sekirite. Mwen te tou kirye. Bennett pa t ' di anyen sou kannòt la. CIA a pa t ' di anyen sou kannòt la. Malfini a pa t ' di anyen sou kannòt la. Lè sa a, tout nan yon toudenkou te gen yon bato, epi li te aji tankou li te vo yon milyon dola. L', te panse ke petèt li te.
  
  
  Chapit 3
  
  
  
  
  Sòsyè nan Lanmè te nan yon prairie, 57 pye nan longè, epi li te yon k ap viv poupe. Yon lanmè eksprime kwazyè ki koute sou $ 150,000. Lè ti fi a te di "bato," li pa t ' konnen ki sa yo atann - petèt ki soti nan yon bato nan yon schooner - men mwen pa te prepare pou lis, briyan bote yo ke yo te deja balanse nan yon doub jete lank yon pye kèk lwen nan de bout nan waf la. . Nou te konn moute l ' nan yon metal bato ak "Lanmè Sòsyè" ekri nan penti abazde ble sou stern an. Pa gen okenn yon sèl ki te peye nenpòt atansyon nou. Pisin lan te san patipri ki gen anpil moun, ak yon koup nan ouzbowt mouye tou pre rivaj la ak etalaj la abityèl nan ti navèt bobbing tankou kana nan mare wo. Te gen yon nwa-pentire schooner, yon bote reyèl, pa gen okenn limyè, ak yon asye trape kote yo te gen yon pati yo. Mizik la te trè plezi, e jije pa ri ak rele yo, yo te ale nan pase nwit la la sou nahum. Lida Bonaventure chita tou dousman nan dèyè batiman an kòm li te rami. Li te an silans jiskaske li awondi nwa schooner a pwen. Fran devan yo, Sòsyè nan Lanmè yo, dousman rale banza a ak stern lankr: "non reyèl Li se Toussaint," li te di. "Men, nan kou nou pa t' kapab rele l ' ki. Ou wè, li nan ale nan dwe yon moun mouri vann. Li te kalm kounye a, tonbe anpil ak deside konfye yo nan m', ak la pou premye fwa mwen remake ki mou kiltirèl ton, mank nan drawl, yo prèske twò pafè diction, ki klèman endike ke ayisyen pa ta ka yo te premye lang li. Mwen pa t konnen anpil sou li nan etap sa a, men mwen t ' konnen ke li te yon Ayisyen milat, originating youn pa youn alantou an fin vye granmoun ak elit fanmi ke Papa Doc duvalier (janklod divalye kouri dèyè li, lè li te vin sou pouvwa. Li fè pati yo ki lè sa a, li ta yo te yon timoun, paske koulye a, hey, pa ka gen plis pase 25. Fin vye granmoun ase yo rayi. Fin vye granmoun ase yo konnen ki sa yon doub oswa trip kwa a se. Mwen te gen pou gade li. Ak travay avèk li. Moun sa yo ki te lòd mwen. Nou pwoche bò espesyal kwazyè ak li te ale moute mach eskalye yo. Li mare kannòt la nan pase ' l ak swiv li. Kle jangled, epi li okupe tèt li unlocking kabin yo.
  
  
  "Se pou yo pa gaspiye tan nou an," li te di. "Nou bezwen minit. Se pou yo deplase li, Nick. Èske ou konnen nan nenpòt ki kote ki an sekirite kote nou ka pran l'?" Omwen pou jodi a?
  
  
  Li te sanble pè ankò, ak li te deside yo jwe ansanm. Petèt li vrèman te konnen ki sa li te pale sou. Swa fason, mwen te konnen mwen pa te ale nenpòt kote ak mwen pa te ale nan jwenn li reyèlman pale jouk presyon an te ale ak li dekontrakte. Lè sa a,, si mwen te kapab jis vide nan yon bwason kèk, mwen te kòmanse fouye soti nan dezòd sa a.
  
  
  "Tout dwa," mwen te di. "Nou ap deplase li. Jis ban m 'yon kèk minit yo egzaminen l', eh? Se pa sèlman ap ou tablo yon etranj bato yo ak pran koupe nan minit kap vini yo."
  
  
  Nou te ale nan mèt kay la nan kabin nan chanm nan kontwòl. Li rale rido sou kòf epi yo tounen vin sou mou endirèk benediksyon, lè sa a yo tounen vin gade nan m ' ak yon lumineux mawon fikse. "Ou te di ou te kapab okipe yon bato, Nick." Akizasyon.
  
  
  "Mwen fè. Mwen ve yo te sou bato a, kounye a ak lè sa a,, pou pifò nan lavi mwen. Mwen toujou bezwen egzaminen l ' devan mwen rale li soti. Jis kite m ' okipe sa a sou pwòp mwen, eh? Ak kite a dwe klè: se mwen menm ki kòmandan lagad la, ak ou se nan ekip la. Mwen bay m ' yo lòd, epi ou obeyi. Konprann?"
  
  
  Li dezaprouve, lè sa a, te souri e yo te di: "mwen wè la a, Kòmandan. Di ou sa a verite a, mwen pa konnen anyen sou bato a, se konsa mwen gen fè konfyans sou ou."
  
  
  "Mwen te mande sou sa," mari l ' te di. "Si ou sèlman te konnen yon bagay sou bato yo."
  
  
  Li te deplase grasyeu atravè miray-a-miray tapi nan yon ti ba. "Li pa t' jis pa admèt li. L '... li te planifye ki yon moun lòt bagay ta kouri l 'olye pou yo m'.
  
  
  Li wete levit l ' yo ak chapo, yo jete ih nan yon chèz. Sou tab la, sou tèt yon pil nan kat, chita yon ble yatch bouchon. Gi a bouchon te gen yon mou tèt la, byen fasil ki gen fòm e li te pote de janbe lòt lò lankr. Mwa a mete l 'sou, epi li anfòm m' parfe. Yon playboy bouchon, pa sa k ap travay, Swedish, men li pral fè. Li woule moute manch. Mwen te deja gen poul san sou mwen London kostim, ak mwen te panse yon ti kras sèl lanmè ak lwil motè pa ta fè mal nenpòt ki moun.
  
  
  Lida te fè fou bwi nan la barre. Li te sispann ak gade nan Luger nan senti li pòch la, ak talon nan syèd li gèn sou men dwat mwen an. Li louvri bouch li epi niche bouch li avè l ' woz lang.
  
  
  "Mwen devine li te yon moun fou," li te di m'. "Mwen vle di, yo pa mete konfyans ou." Ou te touye de moun bò kote yo aswè a! Ou... ou pa ta te fè sa a si ou pa sou bò m', si ou pa t ' ki sa ou rele tèt ou.
  
  
  Mwen te montre li m kalifikasyon. Li ra anpil pwodwi medsin pote avèk yo kalifikasyon ke yon pwofàn ta rekonèt, men jodi a li gi. Bennett prezante m ' jan Nick Carter. Malfini vle sa. Li pa t 'yon infiltre travay - li pa t' menm asire w ke te gen yon travay - epi li te jwe li konplètman. Omwen jiskaske découvrir ka devlope ak foto efase moute.
  
  
  Bagay sa yo te devlope, repons lan se wi, men se konsa byen lwen te gen pa gen okenn eksplikasyon espesifik.
  
  
  Lida melanje yon martini. Koulye a, li vide de ak wagged dwèt li nan m'. "Ak kapitèn a pèmisyon, mesye, èske nou ka gen yon bwè anvan nou ale nan travay? Èske w konnen yon bagay, Mesye Carter?" Ou gade tankou yon bato nan ki bouchon.
  
  
  Li te mache sou nan ba a ak ranmase yon vè frèt. Mwen sipped li. Li te fè yon bèl martini.
  
  
  "Yon bwè," papa l ' te di. "Lè sa a, ou chanje nan yon bagay lòt bagay ak nou pou yo jwenn nan travay. Epi ou pouvwa vle kenbe nan tèt ou ke - ou jis te di - mwen se yon bato ki lè mwen bezwen yo dwe. Mwen espere ke mwen pa gen fè ou mache komisyon konsèy la, Lida. Kostya pou tou de nan nou.
  
  
  Li leve m tas. Te gen yon allusion nan imitation nan jès la. Tach jòn yo tèt anba ak tèt nan l ' je mawon kòm li te te souri. "Wi mesye!"
  
  
  Li toudenkou vin apiye pou pi devan, epi li bo m ' dousman sou bouch yo. Li te ap tann pou sa a chans, epi kounye a li byen vit koule anba minijup l', dwèt mwen jis manyen l 'anndan kwis, et vide yon ti pistolè, atravè jartèl pòch yo li te mete segondè, epi bò kote l' fourche. Mwen remake li lè li te vini moute mach eskalye yo.
  
  
  Li te fè jwèt la nan pla men l ' yo. Li te yon .25 Beretta ak yon kòn elefan plak. L', Hey chuckled. "Kounye a ke ou te deside mete konfyans m', Lida, ou pa pral bezwen. Ou ap kite m ' enkyete sou zam, yo pa ou?
  
  
  Li gade m 'ak kè poze a sou rim a nan vè li a, men bouch li sere boulon ak jòn etensèl swirled nan je l'.
  
  
  "Natirèlman, Nick. Ou se kòmandan an chèf, mwen renmen anpil.
  
  
  Kòmandan an chèf, mwen renmen anpil, te di, " Tout dwa. Koulye a, fini sa a bwè ak chanje nan yon bagay ou ka travay sou. Mwen pral pran yon gade toutotou. Mwen pral tounen nan dis minit, epi nou pral deplase sa a montay.
  
  
  Li motè nimewo tounen. Jimo V8, Cummins ak EE diesel estimasyon alantou 380 puissance. Li ta dwe ale nan sou 22 ne, ak yon vitès maksimòm de 25 oswa konsa.
  
  
  Li te kontinye yo tcheke li, lè l sèvi avèk flach la, li ta yo te jwenn nan atake bwat tou pre motè. Travay la te sipoze yo dwe vit, men mwen te konnen sa mwen te kap chèche epi yo te trè bon jan. Li te 16 pye nan lajè ak 57 pye nan longè total. Akajou pye bwadchenn ankadreman sou an kwiv. Fini dènye nouvèl sou akajou ak vèrni tèk. Li te pote 620 galon gaz ak 150 galon dlo. Ou ka ale yon fason lontan nan sa yo ih nimewo gwo
  
  
  An wheelhouse te chaje ak za zaboje, long ak plat, ak map mande mwen ki sa ki kalite nan zam yo te. Mwen pa t 'gen tan yo aprann li kounye a, ak mwen wasn' t vrèman enterese nan li. Pita li ta ka yo te-si sa yo zam yo te itilize pandan envazyon an nan peyi Ayiti. Li te jis youn nan bèl ti travay Hawk te bay m ' - yo sispann yon envazyon nan Ayiti si ak lè li te inevitab. Nonm lan fin vye granmoun pa t 'ban m' nenpòt sijesyon sou kòman yo fè sa. Jis fè li. Yo te lòd.
  
  
  Li te tounen kannòt la, atravè e jete li nan rale. Li te deside pou yo glise soti alantou a jete lank olye pou yo pwan plezi ak otou ak yo akòz lefèt ke mwen te gen pou men kèk, se konsa koulye a, li diminuer sou stern kòd la epi kite l ' vire jan li te vle. Li te retounen nan motè yo, te pote nan ih, ak yo te kòmanse dousman ronron nan net. Li te jwenn li chanje epi yo tounen vin sou hey kouri lanp sèt branch lan. Nah te gen doub kontwòl, men, mwen deside pran l ' en nan flybridge. Li te kapab te pi bon twonpe soti nan gen, epi li toujou te santi yon ti kras nève; Yon lòt bato, se tankou yon fanm lòt nasyon yo - jouk ou jwenn yo konnen l', nenpòt bagay ka rive, ak trafik ak Rivyè Hudson chanèl yo menm yo pa yon bagay moun fou otou ak.
  
  
  Lida Bonaventure te kanpe dèyè do m ' jan mwen te etidye la lumineux tablodbò. Li ta chanje nan pantalon ak yon chanday epè koudr ak pigtails ki kache l ' gwo, mou tete. Li bo zòrèy mwen, epi li vin chonje ki jan li ta manyen m 'nan vodou legliz, epi li te pran kèk konsantrasyon sou pati m' yo, menm si li te konnen li te jwe ak jwèt sipoze mwen te yon sèks-jwèt fan yo, yo di hey pou ale ak retire banza yo jete lank. Li te reyèlman te konnen ase pou yo fè sa.
  
  
  Yon minit pita, nou te naje kont aktyèl la, kont aktyèl la, gwo diesel ranni dousman, ak reveye an te etwat ak krèm. Mwen koute motè pou yon ti tan ak te konnen yo te nan fòm bon. Li te vire sou pa la blan kouri saint nan devan l'. Lida lounged pwochen nan chèz mwen pandan y ap mwen eksplike pou l 'sa l' televizyon boue yo te, ki jan yo detekte yo, ak ki sa yo vle di. Li koute, nodded, ak te vin sou chèz la ak caresses m ' yo yon souflèt ak long li yo, fre dwèt yo. Chak kounye a epi lè sa a, li ta di, "wi, mwen renmen anpil," ak "pa gen, mwen renmen anpil," ak li ta mande ki jan anpil nan yon pistons li te panse mwen te. Nou te rive nan nou pi renmen sèn trè modi vit; mwen te mande sa ki li gi te gen nan tèt ou pi lwen pase sa. Si li pa t ' menase biznis aktyèl la a, fin vye granmoun Barkis te pare!
  
  
  "Kote nou pral, Nick?"
  
  
  Li pa yon sèl grenn je sou gaz yo ale en nan pò a. "Sou karant kilomèt amon," papa l ' te di. "Gen nan yon waf la, pa lwen soti yon kote yo rele Montrose. Li nan kouri pa yon nèg yo te rele Tom Mitchell, epi nou yo te trè bon zanmi. Nou ka bay manti la pou yon ti tan, epi nou pa pral gen nenpòt kesyon."
  
  
  "Mwen renmen sa," li te dakò. "Pa gen okenn kesyon yo te mande."
  
  
  "Se sa ki, eksepte pou m'.
  
  
  Li patted m ' yo yon souflèt. "Nan kou, chè. Eksepte pou ou.
  
  
  Yon chèn balize lokalize l ' ak diminuer nan babor. Soti nan devan nan nou, Bridge la George Washington te yon entèselan arc ak la blan branch bwa k ap deplase limyè devan yo nan machin yon resi entèselan tapestry alantou pa gen anyen.
  
  
  Mwen te panse mwen ta ka kòm byen amelyore èdtan trankil, resevwa soti nan pi bon nan vwayaje ke mwen kapab.
  
  
  "Sou ke vodou bagay, Lida. Ki jan natif natal yo te li? Mwen vle di, si wi ou non kabrit te reyèlman ale nan...
  
  
  Li chita ak men l ' sou zepòl mwen, pou l respire nan zòrèy mwen. Li te kapab pran sant sa yo chè pafen ak bon sant la nan sèk fanm nan cheve l ' sou po ate.
  
  
  Li te ri dousman. "Wi, mwen renmen anpil, sa a bouk kabrit la reyèlman te ale nan. Sa a se yon pati regilye nan montre la. Sa a se youn nan pi bon fason pou ranmase lajan pou kòz nou an. Ou menm ak Mesye Bennet, pòv parèy, yo ka jwe pou gratis nan jwèt sa a, men tikè yo anjeneral koute yon santèn dola.
  
  
  Nou te kounye a anba pon an ak plonje nan relatif fènwa a pi lwen pase. "Nan lòt mo," mwen te di, " li te jis yon lòt sal montre? Renmen yon pone ak yon fanm, oswa yon chen ak yon fanm, oswa yon triyo, oswa yon kwatuor? Ki sa ki ou pral wè nan Plas Pigalle?
  
  
  Mwen te santi m l ' osman. "Mwen ta kwè ou ta ka rele li ki. Men, li fè yon anpil lajan, nou kite moun ki trè ak anpil atansyon epi pa janm fè deer, se sèlman melanje pè, yo nou te eseye pa fè twòp li. Sou vodou - kèk nan yo te byen natif natal. Li depann sou sa ou vle di pa natif natal." Li tonbe ri ankò epi li vin apiye desann nan kritike nan zòrèy mwen. Li reyalize ke li pa te jis blag ak m ' pou tout tan, menm si sa a pouvwa ap yon pati nan li tout. Li te vrèman reveye, reveye seksyèlman, ak li te kapab konprann ke. Vodou yoga, fo oswa ou pa, epi yo touye moun, ak san, ak lanmò, ak ap resevwa nan yon bato nan yon kote ki fè nwa ap koule tankou dlo gwo larivyè lefrat ak mou avril lè a - tout bagay sa yo yo te pwisan afrodizyak. Ih te santi li pou kont li.
  
  
  Lida chita sou coaming ankò, gade m ' nan limyè a dim. Li squinted nan m ' ak kouri yon dwèt sou li plen bouch li, jis tankou anvan.
  
  
  "Gen twa kalite nan vodou a sou dell tèt li," li te di. "Byen vodou ke lòt ki soti andeyò yo prèske pa janm wè, ak touris vodou ke tout moun ka wè - ak nou.
  
  
  Ki sa ki ou te wè aswè a. Fo vodou sèks ."
  
  
  Li bay yon soupi. "Li te bon pandan ke li te dire. Nou te fè yon anpil nan lajan sou sa a dell."
  
  
  Li te pran yon pake sigarèt nan soti nan pòch chemiz li, ak anlè yo Hey. Li nan te fèt pa ih nan Istanbul-trè long ak mens, atravè Latakia, perika ak Virginia, ak NC lò relief nan filtre a - ak li nan youn nan trè kèk vo anyen an miyèt moso.
  
  
  "Limyè nou moute," papa l ' te di.
  
  
  Mwen ap gade l ' etid la golden NC kòm li te limen ih soti nan pi lejè sou tablodbò a. Li kònen lafimen nan ti l', nen tou dwat ak men m ' m ' yo. "Mwen enpresyone," li te di. "Vrèman enpresyone. Epi soulaje. Mwen reyèlman kòmanse kwè w ap Nick Carter.
  
  
  Nan tan sa a nou te gen te pase Harlem larivyè Lefrat la. Li rale soti ee ti licks, nan mitan an nan rek ' s vant. Nan entre-temps la, nou te gen gwo larivyè lefrat la a jete nou an, eksepte pou yon liy nan chalan sou Jersey shore, k ap deplase tankou fantom kont segondè a kornich nan Palisades.
  
  
  "W ap difisil nan konvenk," mwen te di yon ti tan. "Men, pa janm tèt ou - sa ki te nan ki bwè aswè a?"
  
  
  "Pa gen anyen espesyal. Jis yon ti kras ELÈSDE."
  
  
  Li nodded pou l'. "Sa se yon bon bagay yo konnen. Yon ti kras ELÈSDE, dwa? Bon. Mwen te enkyete w sou li - mwen te panse li ta dwe yon bagay pwisan oswa danjere ."
  
  
  Li te rive nan sen nan tablodbò a. Nah te gen tan, byen-swaye klou koulè a nan san. Li mezire mikwo-pwen yo sou li gwo pous klou. "Egzakteman sa ki anpil. Ti chou - li pa pral fè mal nenpòt ki moun. Nou te jwenn ke li te ede ilizyon, fè li sexier, susit moun. Se konsa, petèt yo pral tounen vin ankò ak depanse yon lòt koup san dola. Jis biznis bon, ki ka vote yo, e ke sa a li.
  
  
  "Nan kou. Jis biznis bon."
  
  
  Li kònen lafimen nan m', flèch je l', lè sa a, mete men l ' sou bouch li ak ri. "Ou pa sanble yo apwouve. Ki sa yo ou, Nick Carter, kèk kalite moralist?
  
  
  Li kalite te fèt m', epi mwen te gen pou yo souri. Li te kapab di pa gade sou figi m'.
  
  
  "Ou te touye de moun aswè a - oswa yon sèl pou asire w - e pifò moun ap di ke fè ou tounen yon ansasen. Oswa ou pa? "
  
  
  "Li te nan liy nan devwa," mwen te di. "Mwen yon ajan ki resevwa akreditasyon nan RACH, ki an vire se yon ajans nan gouvènman Etazini an."
  
  
  Gen pa sanble yo gen nenpòt ki pwen nan ki di, hey, ke mwen te yon wo-plase ofisye, ak ke plis moun te touye l ' pase sa li te gen nan ane sa yo. Dout li te ke li te janm tande pale de RACH, nenpòt ki pi plis pase li te tande nan Nike Carter anvan uit è nan aswè an.
  
  
  La ri yo ta vle chanje koulè. Li ka chanje atitid li yo tankou yon aganman chanje koulè li yo. Li cupped l 'manton nan men nan yon sèl ak regardant nan m 'ak yon jòn briye nan je l'.
  
  
  "Mwen menm tou sou devwa. Ou te dwa - li Black Swan! Mwen pa gen yon estati ofisyèl, epi li pa fè okenn diferans. Pi bonè oswa pita, m ' ap mennen pèp mwen an tounen nan Ayiti, epi nou ap pran tounen ki sa ki se nou. Mwen pral pèsonèlman fè aranjman pou pou ke monte santi nwa bata a, ke Papa Doc duvalier (janklod divalye, yo dwe foutu nan devan l ' pwòp palè nan Port-au-Prince! Ki sa ki fè ou panse de sa, Mesye Carter?"
  
  
  L', ri nan l'. "Yo ke yo pral pita, Manke Bonaventure. Pa anvan. Yon pati nan lòd mwen se asire w ke Ayiti se pa anvayi. Absoliman pa gen okenn! Tonton Samyèl jis mache ale nan tout yon trè difisil tan nan Repiblik Dominikèn nan, e li pa la ale nan fè l ' ankò nan Ayiti. Tonton mwen te reyèlman vle lapè ak trankil nan Karayib la, epi se konsa li pral. Ak ki sa ou panse nan ki, Manke Bonaventure?"
  
  
  Li jete l ' bou sigarèt pi lwen. Li te kanpe moute, mete men l sou ranch li yo, ak gade nan m ' nan konba chèz.
  
  
  "Mwen pito panse ke li te," li te di dousman, douser, ak rezonab. "Sou dell tèt li, sa a se pa gen anyen nouvo. Steve Bennett te di m menm bagay la."
  
  
  "Li te konsa dwa," mwen murmures.
  
  
  "Kòm ou konnen, Bennett te mwen kontak ak CIA. Mwen pa konnen ki sa ki pwal sou nan dell tèt li, ki sa ki se fonksyonman yo enteryè, oswa poukisa ou RACH moun? "yo te al nan an CIA a, men, mwen konnen Bennett et l' bloke a fè fas. Tranzaksyon yo. Eske ou pral yo respekte kontra sa a, Mesye Carter?"
  
  
  Li soustrè obligasyon. "Depann sou òf la. Ki sa ki te fè ou ak Bennett dakò?" Mwen te konnen l 'paske Bennett te di m' yon ti tan, men mwen te vle tande bò l ' nan istwa.
  
  
  Li te dèyè m ' ankò, fwote fre dwèt sou kou m. "Mwen te sipoze pou anile nenpòt envazyon tantativ, pa eseye li, ak CIA a te ale pou yo ale nan Ayiti ak rele Dr Romera Valdez. Èske w te konnen ke Papa Doc te vòlè mwa ouvètman nan Columbia University ak te kenbe ego pou senk ane?
  
  
  Mwen te konnen li. Li te pale sou ki jan Bennett te di m ' ke. Toujou, mwen te gen yo sispann li. Mwen pa t ' kapab fè nenpòt ki angajman fèm jouk tan mwen te pale Malfini. Ak Hawke, nan kou, bezwen jwenn pèmisyon nan men yon Moun.
  
  
  Sepandan, li se otèl la, fè l ' kontan, epi kenbe hey soti nan fè nenpòt makak biznis pandan y ap mwen fè fas ak li. Moun sa yo ki moun fou bent yon anpil nan bagay sa yo lè yo te kòmanse tire.
  
  
  Li te di: mwen te di, " mwen panse ke nou ap fè kontra sa a, Manke Bonaventure.
  
  
  Mwen di l ' pou panse sou li, paske kounye a mwen pa ka ba ou yon absoli pwomès, men gen se yon bon chans nou pral eseye jwenn sa a Doktè Valdez soti pou ou. Men, ou pral gen yo dwe pasyan. Sa a ki kalite fè fas a pran tan, otreman nou pral jis kònen tèt nou nèt tankou anpil nan zanmi ou yo. Èske ou gen nenpòt lide ki jan anpil li fè tantativ pou anvayi Ayiti ki te fèt nan dènye a dis ane?"
  
  
  Mwen pa t ' konnen kantite egzak la tèt mwen, men ih te yon anpil. Tout echèk. Papa Doc te trè difisil sou pwòp li yo teritwa.
  
  
  Li te masaj kou m. "Anplwaye yo," li te di. "Moun fou, laches ak imbeciles. Ou cretins! Ak mwen entrizyon, li ta yo te diferan."
  
  
  Mwen te renmen ee douz gwoup zetwal jodi a sibjonktif oblik. Petèt li te pral jwe apre yo tout, nan opinyon mwen.
  
  
  Mwen te di l', " se Konsa, kite a kite li tankou sa a pou koulye a,, eh? Gen yon bon ti fi, yo dwe pasyan epi yo kite tout bagay pou m'. Mwen pral wè sa mwen ka fè, epi mwen pral fè li byen vit. Jis tankou aswè. Men, kenbe nen ou pwòp, mwen renmen anpil. Pa gen okenn ke trik nouvèl oswa efondre. Ou eseye anyen avè m', epi mwen pral voye ou jete nan prizon, epi sa a bato ak kago yo pral konfiske se konsa byen vit ke ou pa pral konnen ki sa frape ou. Yon zafè?"
  
  
  Li poked m ' nan zòrèy la. Li kole lang li nan zòrèy mwen ak li yon ti jan ti kras. "Biznis," li orèy. "Pou di nou verite a tout antye, Mesye Carter, kounye a mwen pa reyèlman enterese nan envazyon an nan Ayiti oswa menm Doktè Valdez. Mwen pral tounen pita, men, mwen pa janm fè yon melanj bèl ak itil, epi li travay tou de fason. Koulye a, mwen fasine pa plezi nan prensip. Ou plezi ak plezi m'. Nou plezi. Mwen kwè ke kòm vit ke posib nou ta dwe bay youn ak lòt plezi nan maksimòm la - kòm anpil jan tout moun ka donnen. Ki sa ki fè ou di yo sa, Mesye Carter?"
  
  
  Limyè yo nan nich zwazo a Yacht Club diminuer nan tout bò babor. Tom Mitchell a ba pa t ' byen lwen soti nan pò a. Tèt li panche tounen nan gade nan nah. Nou ap fè fas yo te trè fèmen. Pou yon ti moman, mwen te gen enpresyon a nan yon bèl Afriken mask pandye nan lè a: nwa cheve klere byen bèl fèt san pwoblèm tounen soti nan yon segondè, pale mawon fwon; je mete lajè apa, long ak fè nwa mawon, ak jòn pinwheels sekouan nan yo: nen an se dwat epi ki frajil, ak bouch la se yon ti kras lajè, gra ak imid-wouj ak dan ki klere tankou pòslèn miwa. Li demenaje ale rete nan laprès l ' gwo, mou tete kont mwen.
  
  
  "Oke, Mesye Carter?"
  
  
  Hey nodded. "Biznis," mwen te di. "Nan sèten limit, Mesye Carter se yon enprenabl parleur."
  
  
  Li jis dezaprouve. "Pa gen restriksyon! Mwen pa tankou restriksyon. Mwen fè tout sa pou ou, epi ou fè tout bagay pou m'. Yon zafè?"
  
  
  Nou tou de ri, yon espontane eksplozyon ki te sanble yo bwa nan mwa avril fènwa. Li bourade figi l ' nan pwatrin li. "Fè li, Lida! Mwen jis espere ou ka manch li yo. Mwen ka jwe li trè ki graj lè mwen jwenn te kòmanse.
  
  
  Li apiye desann nan bo m ' yo. Bouch li te cho ak mouye, ak li kole l ' lang nan bouch mwen pou yon moman, lè sa a, rale li lwen.
  
  
  "M' tou," li te di m'. "Se konsa, mwen jwe ki graj, gwo nèg. Koulye a, mwen pral melanje l ' yon lòt martini. Tout dwa?"
  
  
  "Tout dwa."
  
  
  Li te ale la, ak li, t ' ap repase. Mwen te panse sex te otantik - li te yon pasyone ti fi, li te reveye, ak mwen te bezwen fè yon bagay sou li - men ou ka pa janm yo dwe youn san pousan asire w ke. Fanm yo ki fèt pou souse moun, ak Lida Bonaventure te pa gen okenn eksepsyon. Li pa t 'gen pwoblèm de tout fason - si Nah te gen yon reyèl bwat de bout pantalon, li ta yo te jis kòm malen ak danjere yo lè lide l' te frèt. Petèt menm plis, paske yo fè sèks yo pral disparèt pou yon ti tan, ak li yo pral kapab konsantre sou fason ou kapab triche.
  
  
  Li pa t ' konnen ki sa li te, men li ta pwobableman panse a yon bagay. Li te li kounye a, bezwen m'. Li te pè yo nan Taunton Macute-plis pase li te kite sou - ak nan moman sa li te l ' pi bon chans pou siviv. Vodou legliz fiziyad te trè konvenkan. Li se yon lanfè nan yon ranje.Sa a konvenk m', epi mwen pa fasil entimide.
  
  
  Yon lòt bagay te ke mwen te konnen sekrè l '- li ki chita candid nan mitan an nan yon bato ak zam ilegal vo sou yon milyon dola - li pa t ' te kòmanse eksplore ki kwen ankò, men mwen te konnen yo te gen - ak li, yo te asirans sèlman li te kapab jwenn. Nan pwofesyonèl reyèl, mwen te panse, mwen te kapab gen konfyans nan li pou yon ti tan. Tankou kap vini kèk èdtan.
  
  
  Li tounen vin ak bwason yo, epi nou clinked linèt, epi yo bwè. Sòsyè nan Lanmè awondi nan pwent an epi yo te wè devan pa la dim limyè ki apa pou yo nan Montrose Yatch Bar. Jòn panèl limyè yo te montre yon koup nan ti kwazyè ak kabin ak yon ekar, pa gen anyen plis. Li te toujou yon ti jan bonè pou komès reyèl.
  
  
  Li te fini li, li mete glas la desann sou pil la. "Pou dosye-a, Lida, ki moun ki fè sa bato sa a apatni? Ki sa ki sou papye yo? "
  
  
  Li limen sigarèt pou nou. "Tout bagay se amann pa gen. Li se ki anrejistre nan Donald Campbell, ki moun ki ap viv nan Stamford ak travay sou echanj nan stock. Mwa a, nan kou, pa egziste."
  
  
  "Ki kote yo papye yo jis nan ka?"
  
  
  "Nan yon bwat nan kabin an. Èske ou vle ih? "
  
  
  Pou li, l ' ap tranble anba pye tèt li. "pa gen okenn. Pa aswè, men petèt pita. Mwen konnen nèg la ki moun ki posede sa a marina. Nou pa pral gen nenpòt pwoblèm isit la."
  
  
  Li mete yon sigarèt nan bouch mwen. Li kouri al dwèt li ansanm manton mwen ak te santi limyè a boule tankou pay chèch.
  
  
  "Pa koupe tout cheve nan," li te di m'. "Mwen renmen li lè moun ki pafwa gen yon ti bab."
  
  
  Mwen te di li ke bab pa t 'te rive m'.
  
  
  "Tanpri, fè tou sa ou bezwen fè epi pou yo jwenn li sou avèk yo," li te di. Li patted m ' yo yon souflèt. "Ak vini tounen byento. Lida vin yon ti kras pasyans.
  
  
  Te gen de nan nou.
  Chapit 4
  
  
  
  
  Li te ki te dirije pa Sòsyè nan Lanmè yo k ap flote nan pò a nan kafe, ak Lida, yo jete yon kòd nan yon nèg ki moun ki te vini soti nan voye bonjou pou nou. Li te yon mens ti kabrit ak grav akne ak yon olye kout tèt. Li rezoud motè ' rechèch sou pwoblèm sa yo ak te ale pi devan pran an ancrage. Lè kwazyè te byen mare, li te di Lida yo rete sou tablo yo, epi rete soti nan je.
  
  
  "Pa bwè twòp," mwen ajoute. "Nou gen yon jou lannwit long devan nou."
  
  
  "Wi, Kapitèn, mwen renmen anpil."
  
  
  Ti gason an te ap gade ak pwobableman te gen dezagreyab panse, se konsa li te pran mwa nan men epi nou janbe lòt pèlen pou prensipal la nan waf yo, epi li te mande: "Se Tom Mitchell isit la?"
  
  
  "Wi, mesye. Nan biwo an. Anjeneral, mwa se pa isit la nan sa a èdtan, men jodi a li te rete ta. Taks sou oswa yon bagay tankou sa.
  
  
  Tom Mitchell te konnen li lè li te yon gad marin nan konsila a nan Hong Kong. Li te gen yon fin vye granmoun gunnery sèjan transfere nan sèvis la diplomatik yo, ak nou pataje yon kèk demeplè ak fè chak lòt yon favè. Li te resevwa yon lèt ki soti nan l ' ak yo firè kòm li te moute konsè ak envesti li nan ekonomi a yon marina.
  
  
  Ti bebe a te toujou avè m'. Li pwente nan yon ti bilding an brik frank devan yo. "Sa a se yon biwo?"
  
  
  "Wi, mesye."
  
  
  "Mèsi poutèt ou. Mwen konnen Tom ak mwen pa bezwen ou ankò. Yon ti biznis prive. Mwen te bay Em yon senk-bòdwo dola. "Sa a se pou ou pwoblèm. Bon mitan lannwit."
  
  
  "Bon lannwit, sir. Si gen nan nenpòt lòt bagay, mwen pral ...
  
  
  "pa gen okenn. Bon mitan lannwit."
  
  
  Pòt la te antrouvèrt. Tom Mitchell chita nan biwo l 'ak l' tounen nan m'. Li te kòmanse ale chòv, ak epè monte desann ki parèt sou kou l'. Li te travay nan yon taks sou fòm ak yon plim biy, ak li pa t ' gade kè kontan.
  
  
  Li frape nan pòt la, ak Stahl tann. Tom te tounen nan chèz l 'yo ak regardant nan m'.
  
  
  "Jezi Kris La!"
  
  
  "Non," mwen te di. "Ou flate m', men, pa gen okenn. Nicholas Lachas Carter nan kò a te vini yo ap depanse kèk lajan nan sa a miserable harbor. Epi mande pou yon favè."
  
  
  Tom ranpa alantou chèz la, lunged nan m', te pwan bra m, epi eseye rale li desann. Li te vin pi gra, men li te toujou fò. Li indéfinisabl Ilandè figi limen moute tankou yon limyè kòm li te mennen m ' nan yon chèz, louvri yon tiwa, epi pran yon boutèy fin Vye granmoun Pil Chofè. Li te ale nan twalèt la ak te vin tounen ak de sal linèt. Li te la Tom Mitchell li vin chonje. Pa gen okenn pale jouk nan bwè te kòmanse.
  
  
  Li te plen m 'vè mwatye, epi li tresayir, te gen anpil, epi yo di," li Bon yo wè ou, Tom. Epi li se byen kontan w ap kontan wè m', men kite a dwe onèt: li pa nan ale nan dwe yon bwè. Mwen ap travay sou li. Mwen bezwen yon ti èd, sitou negatif, tankou mwen pa isit la ak ou pa janm te wè m', epi ou ka okipe sa a jenn ti kabrit? Li pa janm la wè m ' swa."
  
  
  "Wayne? Asire w ke. Vini tounen touswit."
  
  
  Li limen yon sigarèt, li pran yon lòt sip bon mache bwè. L', tande pale Tom ap pale ak yon nèg yon kote sou waf la. Tom pa t 'konnen sa l' AXE te, men li te konnen mwen te fè yon trè espesyal travay. Mwen pa t 'pale ak l', epi li pa t ' mande, epi nou tou de te vle. Mwen te panse li te panse mwen te CIA a, epi mwen pa t ' sispann la.
  
  
  Li te ale tounen nan biwo a epi li fèmen pòt la dèyè l'. "Li nan tout dwa kounye a. Wayne pa di yon bagay - L 'renmen travay sa a, epi l' bezwen li, epi li pa vle l ' a kase kou. Jezi Kris la, Nick, men li bon yo wè ou.
  
  
  L', l ' chuckled. Bon. Koulye a, koupe l ' deyò. Nou pral gen yon reyinyon kèk lòt fwa, lè nou ka kite cheve nan tèt nou desann ak menm kantite vòt yon ih. Koulye a, ki moun ki fè pati moun sa yo lòt atizana? "
  
  
  Tom te plonje nan yon chèz epi leve soti vivan vè l'. "Moun lokal yo. Ih konnen l'. Pa gen anyen enkyete sou, Nick. Bato a ki dwe nan konpayi asirans lan, ak nan kwazyè yo, tou, tankou mwen te di, moun nan lokalite. Li regardant nan m ' nan glas la. "Ou bezwen nenpòt ki fizik ede, Nick?" Li te sanble reflechi.
  
  
  Pou li, l ' ap tranble anba pye tèt li. "pa gen okenn. Ou ta dwe gen te rete nan hull, artiyeur, si ou bezwen fizik yo pati.
  
  
  "Mwen konnen. Men, mwen te grandi fin vye granmoun, Nick. Modi fin vye granmoun.
  
  
  Li te pase yon dizyèm nan yon dezyèm santi w regrèt sa pou fin vye granmoun warhorse, lè sa a, ranmase telefòn lan sou biwo li.
  
  
  "Tout sa mwen vle ki soti nan ou, se diskresyon a," l 'te di l'. "Silans. Bliye mwen te isit la. Epi kenbe tout moun lwen soti nan ke 57-pye bato a pandan ke li se isit la. Mwen pa ka di konbyen tan li pral."
  
  
  Tom Mitchell nodded. Li rive nan yon lòt tiwa ak rale soti yon pistolè Colt .Yon 1911 otomatik-likidasyon 45, se konsa fin vye granmoun ke bluing sou barik la yo te chire koupe, epi li chè nan limyè a tankou yon reseptif jaden.
  
  
  Li se konpoze nan Operatè a. Tom te di: "ou vle l' pou yo kite? Mwen ka pran yon ti mache ozalantou asire w ke Wayne se toujou pa kole soti."
  
  
  Li te yon bon lide. Mwen te fè konfyans Tom Mitchell ak lavi m 'plis pase yon fwa, men li pa t' biznis mwen an pou yo kenbe sekrè prive, TRANPE.
  
  
  L ' nodded. "Ou fè li. Wè ou nan yon kèk minit."
  
  
  Ti fi a te pran m ' RACH la biwo nan Washington. Mwen kontakte swa asistan, prezante tèt mwen, ak lè sa a, tcheke kòd la, nwit la la moun te di m 'ke Malfini te vole nan New York wè m'.
  
  
  "Li te kite alantou nèf, sir. Li ta dwe gen pa kounye a. Li te kite pawòl bondye a ke si ou ki rele isit la, ou ta gen l ' yo."
  
  
  Mwa a te remèsye l ' ak hung moute. Nonm lan fin vye granmoun nan m ' penthouse? Tout wout la alantou Washington pou wè nimewo ou yon sèl ti gason? Li dwe tout kote mò yo ye!
  
  
  Mwen messenger Pok reponn telefòn nan penthouse la. Reconnaissant vwa m, li te di, " fin vye granmoun mesye se isit la yo wè ou, Manke Nick."
  
  
  Mwen te renmen li. Mwen te espere Hawk te koute m'. Yon ansyen mesye!
  
  
  "Tout dwa," li Poku te di. "Abiye yon respektab mesye, Pok.
  
  
  "Wi, mesye. Mwen menm ki isit la kounye a.
  
  
  Malfini a atake tankou yon tig ak yon gòj fè mal: "N3? Bagay la bon se pou yo sonje ke pa gen okenn brouyeur. Sa se yon konvèsasyon ki senp. Clearcode. Konprann?"
  
  
  Mwen te di l ' mwen te resevwa li. Malfini a ka anmèdan soti nan tan zan tan. Li panse sa a, se li, men, li la toujou nan jadendanfan.
  
  
  "Gen nan yon anpil nan kote mò yo ye sou SB," Hawke te di. "Fantom yo kouvri moute, epi nou pa janm sifas ankò. Kisa ki te pase ak ki kote se girland nan petar la?"
  
  
  Lanfè te leve soti vivan sou touye moun an nan Steve Bennett, epi PA gen moun te patisipe, e ki kote sa te jenn fi?
  
  
  "Mwen te resevwa m' rekonpans," L 'te di l'. "Yon jwèt swan. SB ka te yon dirèk enpilsyon - daddy a ti gason yo te ap eseye fè mwa a fyè. Sipriz reyalize. Mwen kenbe de nan yo, ak li te sanble ke yo m ' ke mwen te bezwen nan kouri sou track la.
  
  
  Mwen te gen yon mennaj, epi li kouri tankou yon vòlè.
  
  
  Mwen te kapab tande sekou a nan mwa a vwa lè li te di, " mwen pa konnen.: "Eske ou te resevwa sa yo merite?"
  
  
  "yeah. Ak yon gunboat."
  
  
  "Hmmmmm-san danje?"
  
  
  "Li nan ki an sekirite pou kounye a. Men, tanpu fugit, ak tout bagay chanjman yo. Anyen alantou katye jeneral pou m'? "
  
  
  Li mande l ' pou lòd.
  
  
  IH te resevwa li. Ih te resevwa li nan kenz minit. Te gen yon anpil nan enfòmasyon ki nan bunker a, ak yon anpil nan kat moute déja tout lòt peyi sou òdinatè a ki montre fure nan dènye konvèsasyon ak Hawk. Mwen koute l ' ak ki sa ki souvan yo rele yon entesten-l ap desann sansasyon.
  
  
  Finalman, li te kite m ' di yon bagay.
  
  
  "Jis l'?" Mwen te mande l ' la. "Pou kont li pou kont li? Petèt ka a se twò gwo, oswa petèt mwen pa ka kenbe rit.
  
  
  "Ou bezwen pou fè balansin li," Hawk te di. "Gen nan pa gen yon lòt. Fantom yo yo ap mouri nan fil la, ak sa yo se nou nan moman an. Ou gen fè li pou kont li."
  
  
  CIA nan peyi Ayiti a te byen double - mwen deja te konnen ke - yo ak te gen pa gen okenn moun ki sou zile a alantou rach la ki moun ki ka ede m'. Mwen pa t ' konnen sa. Nick Carter. Sèl fòs envazyon.
  
  
  "Li ka difisil," mwen te di. "Kòm yon rekonpans - file yon rach. Pwòp lide sou pwoblèm aktyèl. Enfidèl ."
  
  
  "Mwen wè," nonm lan fin vye granmoun te di. "Okipe li."
  
  
  Asire w ke. Jis tankou sa. Jere.
  
  
  Li, soupi ak te dakò. Lè sa a, paske mwen bezwen konnen, epi mwen bezwen tande l 'soti nan Hawke, mwen mande l', " Ultim sou V?"
  
  
  Piblisite pou dènye solisyon pou Dr Romera Valdez, zo nan deba, nèg la ki te koze tout pwoblèm yo. Karaktè la ke li te sipoze yo pote yo Ayiti.
  
  
  Malfini otorize gòj li. "Istwa a fini, se touye oswa geri. Otorize pa blan yo ."
  
  
  Si Valdez ka jwenn l 'soti, mwa a gen yo touye l'. Yon desizyon ki fèt pa yon Moun.
  
  
  "Tan se fè yon fugit," Hawke te di. "Pa gen okenn fatra. Mwen pral fè tout sa mwen kapab sou grafik sou òdinatè. Fè ou premye vwayaj li sou rivaj, ak ranmase pwodwi pou nouvo si sa disponib. Tout dwa?"
  
  
  Yo jwenn li louvri kounye a. Malfini ta manch li yo ak Kòt la Gad palè yo, epi li te sipoze fè tcheke soti nan Key West pou nouvo lòd. Si pa gen.
  
  
  "Tout dwa," mwen te di. Li absid, tankou yon moun ale nan l ' pwòp ekzekisyon. "Mwen gen yon koupon isit la," mwen ajoute. "Li sa a, eh?"
  
  
  "Siyen nan mwa kòrèkteman, epi li pral make," Hawke te di. Sèk. Aktyèlman. Kòm yon kontab ki moun ki mande pou prèv la nan fwod.
  
  
  "Orevwa," Hawk te di. "Kolekte sotiye la menm jan ou ale. Pa gen okenn plan. Dlo pwòp. Bon chans. Bon mitan lannwit."
  
  
  "Bon swa," li te di l ' mouri telefòn. "Et remèsye ou pou sa."
  
  
  Kolekte devinèt la kòm koki li yo ap grandi. Jwe o aza, epi li pa Bondye, epi jwe pa manyen epi yo pa nan zòrèy yo. Jwenn Ayiti epi pou yo jwenn Valdez soti - oswa touye mwa. Swiv Lida Bonaventure. Asire w ke li pa òganize yon envazyon. Asire w ke pa gen okenn yon sèl abize. Rete vivan. Kite Lida Bonaventure vivan, paske si li te kapab jwenn bourik nou soti nan isit la nan yon sèl pyès, tou de Malfini ak CIA te kapab gen konvèsasyon long ak sa a lady.
  
  
  Pafwa m ap mande si m ' objektif se twò byen file. Gen yo dwe pi fasil fason yo fè yon k ap viv pase yo te yon ansyen mèt asasen!
  
  
  Mwen limen yon sigarèt, yo bwè kèk move bibwon soti nan Tom Mitchell, epi li li te kite soti yon ti kras plenn ak gade moute nan figi l ' yo. Li te sanble ak fin vye granmoun Carter te ale nan kwa a fewòs nan gran wout, te ale nan fè li sou lanmè segondè yo. Ogmante lankr.
  
  
  Li te kole tèt li deyò pòt la ak siflan dousman. Tom te soti nan fènwa, tucking la .45-kalib pistolè nan senti l ' anba yon pliye nan moso twal. Li te ban m ' yon estipid Ilandè grin.
  
  
  "Biznis fin ranpli a?"
  
  
  "Wi," mwen di sourly. "Nan ka a se sou, ak petèt li, twò."
  
  
  Li te gade m'. "Move, Nick?"
  
  
  Li nodded pou l'. "Move ase, men ou pa gen enkyete sou li. Ban m ' kèk papye, yon fòm, kèlkeswa sa ou genyen. Mwen pral ba ou yon koupon pou li.
  
  
  L ' ap tranble anba pye tèt li. "Ou pa gen pou yo fè sa, Nick. Tayè pran li! Nou se zanmi yo, zanmi yo.
  
  
  Li, yo te santi ou akaryat. "Sispann kaka sa a," mwen kase l ' sou li. "Li se sèlman lajan kontribyab, ak w ap ale nan touche ih." Lè sa a, kòb li, ti souri, li nodded nan fòm taks li te ranpli. "Swa fason ou reyèlman peye pou li - mwen sèlman retounen ou lajan pwòp ou yo."
  
  
  Tom te pran soti boulon alantou zo bwa tèt li, siye l 'gwo bouch, ti souri nan rimatism ak di," Oke, depi ou pa ta mete li fason sa."
  
  
  Li te ban m 'youn nan l' yo yon lis-fòm ak madjigridi sou li: "Pou sèvis rann". 2000,00 dola ameriken. Li te siyen pa nan Mwa NC ak piblisite nan yon espesyal C pli kite Malfini konnen li natif natal.
  
  
  Li tonbe nan men E nan yon jounal. "Pou fè sa, w ap ale yo rete moute tout lannwit ak fè kèk patwouy. Si nenpòt moun ki ap eseye apwòch la cruiser, swa pa peyi oswa lanmè yo, ou pral tire yon koup nan vaksen yo avèti m'. Jis avèti m', ou konnen? Pa tire nenpòt moun ki, epi yo pa bwa tèt ou nan manman bourik la pou yon bagay ki pa konsène ou. Èske ou konprann?"
  
  
  Tom te souri e yo nodded. "Mwen jwenn li. Li ta tou dwe nice yo gen sa ki di ou gen sou sa a kwazyè.
  
  
  Pou li, kap nan l'. Li woule je l ' yo komik ak te di. "Mwen te ale nan de bout nan waf la. Li te chante. Mwen pa te wè l ' ankò, men vwa li se pa move. Li t ap chante an franse?"
  
  
  Mwa patted l ' nan men yo. "Sonje sa ki te pase a kirye chat, zanmi fin vye granmoun. Ou jis fè travay ou, epi touche moun sa yo ki de grand. Pa gen okenn yon sèl apwòch la cruiser. Li ka rete isit la demen, mwen pa kapab, men si li fè menm bagay la. Pa gen espyon. Se sèlman nan lajounen, pa fè sa a ak yon vyann cleaver oswa yon fizi. Panse de yon bagay. Ann di nou gen move maladi po sou tablo.
  
  
  Li vide l ' yon lòt piki nan fin vye granmoun pòp zo bwa tèt. Li te refize li. "Mwen gen yon ki graj lannwit devan yo nan m'."
  
  
  "Mwen kenbe lajan an."
  
  
  "Kèlkeswa sa li se, ou se yon nonm marye. Ou pa t 'di m' nan lèt sa yo ke ou te marye?
  
  
  "Wi, swadizan. Mwen marye ak li." Li te gade macabre. "Non li se Jasmen, ak li kounye a peze sou 300 liv."
  
  
  "Se konsa, ou pral pou tout tan," l 'te di l'. "Ou ta dwe te nan gad kòt yo."
  
  
  "Wi, swadizan. Mwen ta dwe gen. Men, mwen te di nou, Nick, li stahl se twò fin vye granmoun.
  
  
  Li souke L ' nan men yo. "Di ou mèsi pou tout bagay, Tom. Mwen ka oswa ka pa wè ou ankò. Mwen pa konnen ki lè mwen pral jwenn li soti. Men, di ou mèsi. Ak jodi a mwen pral depann sou ou.
  
  
  Li te ban m ' mwatye nan voye bonjou pou. "Pa gen okenn bank yo, Nick. Pa enkyete w."
  
  
  Li ego kite li fikse apre m'. Li toujou gade reflechi.
  
  
  Sòsyè nan Lanmè te fènwa eksepte pou limyè a dim nan mèt kay la nan kabin. Nah a plaiting te jwe dousman, ki pa t 'sipriz m'; li te jwe Ravel a bolero a, ki te jwe yon ti kras. Men, lè li mwa pase kouto l ' sou balistrad la ak nan limyè ak mizik, li te sanble yo konnen ki sa li te tout sou - non orijinal la nan Bolero te Danse Lascive, jouk ipokrit yo fòse Mwa a chanje mwa.
  
  
  Li te mache tou dousman nan chanm de kontwòl a, desann nechèl la yo, e te kanpe nan pòt la, gade nan Nah. Sa a ti fi te yon bagay nan yon foren, ak li te konnen kouman yo sèvi ak koulè.
  
  
  Li te sprawled soti, yon vè a nan men l', yon ble fimen sigarèt nan dwèt li. Li te pote long blan chosèt ak yon blan ba senti a, ak sa ki te tout. L ' tete gwo, mou nan repo, kouche plat ak dousman sou li ribcage. Objektif li ki repoze sou bra a nan sofa a, arching do a yo revele tout sa ki long Modigliani-fè-mal. Je l ' te fèmen, men li te konnen mwen te gen.
  
  
  San yo pa louvri je l', li te di: "Ou te yon tan long de sa."
  
  
  "Anpil nan tan yo jwenn bagay sa yo ranje soti," papa l ' te di. "Mwen panse ke nou ap tout dwa byen lwen tèlman. Nan nenpòt ka, pa gen okenn youn pral deranje nou aswè a. Epi nou pa yo pral isit la lontan."
  
  
  Li balanse sigarèt la nan lè a tankou yon fimen bwa. "Sa a bon. Sa a, se yon bon bagay yo konnen. Koulye a, kite pou yo pa pale sou li nenpòt ki plis. Nou ap an sekirite. Bliye li. Gen yon bwè oswa de, wete rad ou, epi vini nan plas mwen."
  
  
  Li te pran nan bouchon l ' yo sou chèz la, te mache sou nan ti ba, epi yo bwè yon wiski, ouvètman. Li kònen klewon tankou yon lòd, epi li pa t ' lide obeyi. Li, yo te dakò avè l ' ke li te san danje, omwen pou yon kèk èdtan. Li te voye jete l ' ti kras tirè nan Ministè a nan Sitiyasyon Ijans. Se pa ke li inport. Nan moman sa a, Lida a te panse nan yon sèl bagay. Lè doulè li te vinn - li te tan fè yon gade nan nah ankò.
  
  
  Li sipped li wiski kòm li dezabiye ' w. Li etidye li. Blan sou mawon se yon bèl et panse a eksitan koulè konplo.
  
  
  "Trè bèl," papa l ' te di. "Blan sentiwon pou chosèt ak kostim sou kwi nwa. Li la tou yon jennès a jwe fent. L', mwen asime ke ou konnen sa?"
  
  
  Li fèmen je l ' ankò. Li te souri, vout kou l', li di: "mwen konnen sa. Chè Kapitèn yo, mwen devine li se yon ti jan nan yon jennès. Se pa tout fanm? "
  
  
  "Frape m'," mwen te di. "Li pa nan renmen mwen sipozeman konnen yon anpil sou fanm."
  
  
  Li te kap nan m ' kounye a. Li te toutouni ak pare.
  
  
  Lida regardant nan m 'pou yon moman, lè sa a, kite soti yon long soupi ak ki te fèt soti l' vè. Li kouve l ' sigarèt. "Mwen te konnen li," li te di. "Mwen te konnen li yon fwa - ki sa ou ta gade tankou sa a san yo pa rad ou sou. Vini non isit la, Nick. Kostya nan Bondye, vini isit la! "
  
  
  Li mache sou kanape a ak Stahl te chita akote li yo.
  
  
  Li te rive soti ak dousman caresses m 'ak li dwa, lè sa a, li bo m', yo rale m ' nan li. Bouch nou te rankontre, epi yo te lang li cho epi yo ki graj ak mouye kòm li te santi bouch mwen, trese ak writhing anba m'.
  
  
  Li te yon parleur. "O, mwen renmen anpil," li te di. "Ah, Kapitèn Nick, mwen renmen anpil. Oh, mwen renmen anpil, mwen renmen anpil, Bondye mwen, mwen renmen anpil. Ahhhh-o-cheri, cheri, cheri, cheri ...
  
  
  Men, li pa ta kite m ' antre nan nah. Yo pa renmen sa. Bagay yo te trè ki graj pou yon ti tan, paske yo pa lè sa a li te tankou yon tan, chas ti towo bèf ki remake yon bèf. Sèks te pran plis pase, ak sa ki ti kras mwen ta dwe te gen te byen vit ranplase pa plezi nan prensip. Pandan atak sa yo, mwen toujou kenbe yon ti ki frèt, yon pati nan sèvo mwen an alèt, men, aswè a mwen pa t ' panse mwen te bezwen li. Li te di fuck li, hey, kite m ' limyè fize mwen an ak te resevwa pare yo pou yo wete.
  
  
  Lida te sispann pale epi yo te kòmanse mòde. Li rale yon kèk bon moso yo bò kote m', epi mwen pa t ' santi anyen. Li te fini moute nan mitan janm li, jenou ak yo te eseye separe ih, men li toujou pa t ' santi li. Li writhed fòlman, trese ak trese, ak toudenkou li trese soti nan anba m ' ak woule sou tèt mwen.
  
  
  "Mwen se sou tèt," li te jemi. "Mwen se sou tèt la kounye a. Nonm li, siwo myèl, moun pa l'! "
  
  
  Doc Freud te kapab eksplike sa. Mwen pa t ' pran swen sou tèt mwen nan moman an.
  
  
  Li te pwan m 'ak pouse m' nan direksyon otèl la. Tete l 'te di, e pwent tete l' te yon demi pous nan longè. Vit - depi lontan anvan li te pare-li te kòmanse plindr. Byen fò, long, ak enstab urleman, epi si Tom Mitchell te koute, li pwobableman te panse, mwen te tòtire de li. Mwen panse ke li te, nan yon fason.
  
  
  Lida kite soti yon final kriye ak tonbe sou tèt yo nan m', tete l tankou k ap fonn mawon, bè sou figi m'. Nan pwen sa a, li te definitivman yon move lespri sou lover epi yo tounen vin ee sou - je l ' te fikse, epi li te sèlman mwatye konsyan - ak mwen inyore li ap jémisman, ak kòb li te pran ee difisil ak long. Lè sa a, finalman, mwen te tande l ' jemi nan distans la, ak mwen te panse li te komik ke li te kapab pou li. Mwen kite pwa m 'yo tonbe sou tèt la nan nahum, epi li bèrso tèt mwen nan men l', sou zòrye mou nan pwatrin li, ak hummed yon bagay ki pa t ' fè sans nan tout. Tout sa mwen ka fè se naje - naje ak dòmi.
  
  
  Mwen te panse konsa. Dis minit pita, li te vin tounen nan m'. Li te sanble ke kounye a nou ta deplase sou li nan biznis la reyèl nan aswè an. Li pa t ' blag ke tout moun fè tout bagay pou tout moun. Ak mwen te gen yon teknisyen sou men m'. Li te fèmen pa, Bondye konnen, men sa a ti fi te konnen ke trik nouvèl li pa janm ta tande pale de.
  
  
  Yon koup nan èdtan apre sa, mwen leve nan etaj la pwochen nan kanape la. Nen m 'te antere l' nan tapi a - mank nan pèspektiv yon ti kras defòme leve modèl-ak li, mwen te santi m kòm si mwen te konn trete pa KGB la nan youn nan Kremlin an kacho. Bouch mwen yo te anfle epi yo fè soufri, te gen grafouyen sou andedan an, ak li te kache nan yon anpil nan ti kal kal. Jis tankou mwen te ke yo te pecked nan pa yon fache swan. Li te yon trè bon konparezon.
  
  
  Li te ap dòmi, rkrokviye moute nan yon boul ak yon sèl bra sou figi l', malgre kalkil li. Mwen koute l ' pou l respire pou yon minit, lè sa a, sanble tout fòs mwen, leve, mete yo sou mwen bout pantalon ak bouchon - mwen pa konnen poukisa mwen mete yo sou yon bouchon - yo te jwenn yon flach ak ale nan gade pou li.
  
  
  Mwen te kòmanse li ak zonyon ak te vin tounen. Sòsyè nan Lanmè te chaje. Modi, li te chaje! Li te dechouke li nan tout aparèy yo ki yo pa t ' absoliman nesesè pou fè plas pou kago. Ak sa ki yon chaj! Li te enpresyone. Nenpòt moun ki chaje li tou te fè travay yo pwofesyonèl, paske li te parfe ekilibre, san yo pa nenpòt woulo, ak chaj la te garanti se konsa ke li pa t ' kapab deplase soti nan plas li.
  
  
  Li pa nan yon prese. Lida te dòmi pou plizyè èdtan, epi li pa t 'gen pwoblèm de tout fason - li espere m' nan jwenn li pi bonè oswa pita. Lide l ' te yon ki graj mantal kalkil:
  
  
  9 recoilless zam, 57 mm lajè.
  
  
  Fizi ak yon grenad nan men, 15 bwat yo chak, lafimen ak ekla grenad.
  
  
  Zam machin, ih sou senkant, ki soti nan fin vye granmoun Chicago Thompson tanbou magazin nan modèn Ameriken an, Japonè ak syèd zam yo.
  
  
  20 mòtye ak yon estimasyon 7,000 jij nan minisyon.
  
  
  200 min. Min yo! Kèk nan yo te anti-tank min, gen kèk yo te fin vye granmoun shuming min yo, deballers ki te eksploze ak eksploze nan ou antre / mitan janm.
  
  
  Senk vye granmoun Browning zam machin, lou, dlo-refwadi. Tout koulè yo nan Premye Gè Mondyal la.
  
  
  Fize-lans grenad.
  
  
  14 kès transparan yo plen nan bra ti, ki soti nan Japonè ak italyen yo te fè colt .45s yon ansyen Webley Naval revòlvè ki bezwen wou yo pou mwa a transpò.
  
  
  Sou yon mil fizi nan tout mak yo ak vintaj: Mauser, Miss, Krags, Springfields, Enfields, AK, M16, plizyè e menm yon ansyen italyen martini. Yon flintlock pa ta sipriz m ' yo, oswa Jebel.
  
  
  Katouch pou tout moun nan pi wo a. Anpil nan minisyon. Li te dvine nan prèske yon milyon dola jij nan minisyon. Yon amatè te montre moute isit la, paske minisyon la yo te melanje moute nan tout direksyon, ak li ta yo te très damn difisil pou demele li ak anfòm minisyon pou zam la.
  
  
  Ekipman radyo - kèk modèn, gen kèk fin vye granmoun, transmeteur, elatriye.
  
  
  transceivers ak yon pè nan modèn transceivers.
  
  
  Tolki tolki -, dezyèm Gè Mondyal la.
  
  
  Medikaman yo abondan.
  
  
  Jaden telefòn ak fil tanbou, DR4 depi nan konmansman an nan Dezyèm Gè Mondyal la. Pil yo, zouti, ak yon ti dèlko yo te retire.
  
  
  Inifòm yo se yon siplemantè nwa lame inifòm ak kaskèt, vèt.
  
  
  Badj la nan distenksyon se frèch ak tenm sou li sou klere kwiv, yon baskètbòl ak yon insert nan fòm lan nan yon black swan. Zetwal yo, grilles, malfini ak fèy yo nan peyi ETAZINI Lame. Li te kapab sèlman imajine Lida ak kat zetwal yo. Li te twò anpil, se konsa sel limen li. Ih, te yon antye fè fas. Kòm byen ke ration yo, epi gen kèk ki gen laj Ostralyen vyann bèf.
  
  
  Mwen fimen li ak te panse sou li. Menm jan chaje kòm li te, nan Sòsyè nan Lanmè te kapab pote kenz oswa ven moun. Li te yon ti fòs pou envazyon an nan Ayiti, byenke mwens te te eseye, ki vle di ke li te espere pou ogmante prensipal li yo fòs apre aterisaj. Otèl la, paske li se trè modi asire w ke li pa la pral anvayi kounye a. Sof si li te sou m ' mouri nan kò moun. Mwen pa t ' renmen lide a anpil. Li anlè a sigarèt soti nan fenèt la ak retounen nan kabin an, kote tout konfò yo nan lavi yo te konsantre.
  
  
  Lida te toujou ap dòmi. Li te vlope nan yon dra limyè sou li e pran yon douch nan abondan twalèt tiled. Kòm li konble, li te panse sou li, te souri, ak ri. Te gen yon komik bò nan li, twò - Sòsyè nan Lanmè yo, tankou nenpòt ki inonsan navèt plezi pou moun rich yo, chita naivman nan jete lank nan 79th Street pisin. Fran entèvyou ak dè milye yo nan flik yo, FBI ak CIA, epi, jan mwen te konnen kounyeya, yon kantite enkoni nan malfra yo sou Panèl la. Taunton Macute. Ou ap pote ase poud soufle moute mwatye nan Manhattan atravè dlo an. Se pa etonan li te swe se konsa, anpil jan li rale kwazyè a soti.
  
  
  Mwen toweled koupe l', toujou ap ri. Lè sa a, li sispann ri. Li kole ak tout ekipman sa a. Nou, enstitisyon yo, pa t ' gen tan pou dechaje ego nou an! Mwen jis bezwen yo pran mwa ak m 'ak espwa mwen ka kenbe l' cho men ti kras l ' yo. Li te bay lòd pa yo ki pèmèt hey, sèvi ak ego yo ki nan Waf la.
  
  
  Mwen pa vle l 'yo sèvi ak m' ego, swa.
  Chapit 5
  
  
  
  
  Li tounen al jwenn kabin yo jwenn abiye. Lida te toujou ap dòmi. Jis asire w ke, mwen mete gwo bout bwa flach sou figi l 'pou yon koup nan minit, ap gade je l', ak koute l ' pou l respire. Li pa t ' faking li.
  
  
  Suedwa yo te yon minè pwoblèm. Mwen Savile Ranje kostim te deja pèdi tou - mwen gen entansyon fè w peye mwa pou depans si mwen te resevwa soti nan dezòd sa a - men, pwosè a pa t ' gen pwoblèm. Ki sa ki inport te ke li ta dwe frèt nan lanmè a nan mwa avril, ak m mens chemiz - deja nan tètchaje-ak levit pa ta fè isit la. Mwen te bezwen yon Swedish travayè.
  
  
  Li te remake yon kèk OD chanday, lame sipli bagay chaje ak inifòm l ' yo, epi yo te sou yo ale epi pou yo jwenn abiye lè li te remake yon gwo bati-nan klozèt tou pre twalèt la. Soti nan kiryozite ak jis tcheke li soti, mwen te pran yon gade nan li.
  
  
  Klozèt la li te boure ak rad sou li. Kostim, abiye, pantalon, elatriye. se nètman ranje sou krochi. Lè sa a, li te rive m ' ke Lida dwe gen te pase kèk tan abò kwazyè. Li te tankou yon k ap flote nan apatman an, epi yo te gen anpil chans - oswa petèt Taunton Makuta te twonpe - paske yo evidamman pa t ' remake Lanmè Sòsyè ke li la nan plas kote kache.
  
  
  Te gen yon douzèn pè soulye sou planche a nan klozèt la. Yo dèyè yo, yon pè nan klere nwa chapo bwat yo ki chita sou miray la. Lè nu wè li, yon bagay bourdone nan tèt mwen - yon long kanpe abitid yo ak eksperyans, mwen ta kwè - epi mwen te resevwa santi a ke yon bagay te mal yon jan kanmenm. Lida pa t ' la a ki kalite ti fi ki moun ki te mete chapo.
  
  
  Sergey rale l ' chapo bwat yo ak louvri ih.
  
  
  Li nodded tou dousman. "Mwen te di ou ke yè swa. Mwen gen konfyans ou. Mwen pa gen okenn chwa."
  
  
  Li, nodded nan rimatism. "Ou se konsa dwa, Lida. Nan diferan fason. Nan moman sa a, li se sit entènèt ou defans kont Taunton Macoute. Men, si mwen vle fè je chèch ak ou, tout mwen te fè se pran sa k ap flote asenal a nan batri a epi y ' a vire ou nan Koutim ak Gad Kòt. Ou pral nan omwen senk ane yo fin vye granmoun, ak moun ki sou Panèl la ap tann pou ou lè ou vini soti. Yo pa bliye.
  
  
  Li étoufè yon baye. "Mwen sipoze ou te vole tout lòt peyi sou bato a." Eske ou te jwenn tout bagay? "
  
  
  L', Hey chuckled. "Ou te konnen mwen ta."
  
  
  "yeah. Ou ta konnen li. Se konsa, sa yo ou pral fè sou li? "
  
  
  Mwen te panse sou li. Li pa te vini nan yon desizyon encore, men li te di, "bagay La sèlman mwen ka fè se voye jete tout ekipman sa a pi lwen kòm pli vit ke nou jwenn soti nan lanmè a."
  
  
  Je l ' yo flèch ankò, men, li sèlman te fè yon ti jès ak kontraryete te di: "Tout sa ki lajan, Nick! Nou te travay sa difisil, ki te sove se konsa, anpil, ak te fè sa yo terib bèt pou touye yo ka resevwa sa a. Mwen ta renmen pou konsève pou li kòm anpil jan mwen kapab."
  
  
  "Nou pral wè," papa l ' te di. "Mwen pa fè pwomès bondye. Epi yo pa eseye twonpe m', Lida. HIUS leve soti vivan lajan sa a pou ranson an yo nan Dr Romera Valdez, yon pa yo achte zam yo pou ou ka kouri dèyè Papa Doc. Nan yon sans, ou te gaspiye lajan sa a yo e te fè ih objektif pwòp ou a. Sa a se yon lòt rap kont ou si nou tout tan tout tan vle pou yo sèvi ak li.
  
  
  Sa a maten, li rale yon dra sou tete l, ki te mou ak rilaks. L', vin chonje ki jan yo te apwoche byen fèm ak byen fèm lè li te ajite. Souri li te t ' ap jwe.
  
  
  "Ou ka pa janm jwenn mwa a nan bwa," li te di. "Mwen Nwa a wilson Swan, sonje! M 'pwòp moun pa janm ap vini apre m'. Lè de tout fason, ki bata duvalier (janklod divalye pa janm pral achte Dr. Valdez soti. Pa janm! Li se sèlman yo te moke nou, pou dènye a de ane sa yo. Taunts nou, ak ap eseye kenbe an kontak se konsa ke mwa a fantom yo ka jwenn nou, epi pou detwi nou youn pa youn. Mwen te li te ye l ' pou yon tan long. Se konsa, gen yon kèk lòt moun. Li te desizyon m ' yo, desizyon nou pran an, yo ap depanse lajan sou sa a bato ak zam, ale la, touye pap la ak pran plis pase gouvènman an ."
  
  
  Mwen te panse se konsa, tou. Yon ti difisil nwayo, se yon minorite nan HIUS, ki te dirije pa sa a ti fi, ki te vini ak lide fou nan anvayi Ayiti. Li doute ke ke ran a-ak-dosye manm nan HIUS te konnen anyen sou plan yo. Tout sa yo pote l ' tounen te lajan-lajan ki Lida Bonaventure itilize yo kòm li wè anfòm.
  
  
  Li te resevwa moute soti nan chèz l ' yo. "Oke, babay. Nou pral gen anpil tan pou yo pale sou fason yo Ayiti. Poukisa pa ou pran yon douch, jwenn abiye, epi fè nou pran manje maten? Mwen vle pou yo ale en nan yon èdtan."
  
  
  Li jete tounen dra ak scampered alantou fatra a, l ' tete gwo souke. Li te toujou pote l ' blan chosèt ak glas. Li rive jiska m', rid cheve m 'yo, li bo m' sou yon souflèt la, ri.
  
  
  "Èske ou reyèlman ale nan fè sa, Nick? Ou pral jwenn Doktè Valdez?"
  
  
  "Nou pral ale jwenn Doktè Valdez," mwen te di. "Nou ap ale nan eseye pou jwenn mwa a yo soti." Gen nan pa gen pwen nan ki di, hey, ke si mwen pa ka jwenn Valdez soti, mwen pral gen yo touye mwa.
  
  
  L ' kontanple fiks sou Nahum. "Epitou, RACH la ap eseye kenbe pwomès bondye te fè pou ou pa CIA a. Li pral eseye mwen pi bon. Men, konprann yon sèl bagay - nan premye siy ki nan ou makak biznis, kontra a tout antye pral tonbe nan. Èske ou konprann?"
  
  
  Lida apiye desann ban m ' yon limyè bo. "Gen yo pral pa gen okenn makak jwèt," li te pwomèt la. Mwen mete konfyans nan ou, epi ou kwè m'."
  
  
  Li frape m ' alalejè epi yo te apiye lwen. Li te fwape ak fwote tèt li, woule sou sou tèt la nan m', ak li kouri al nan twalèt la. Ri. Li fèmen pòt la, ak yon ti moman apre li te tande douch la kòmanse.
  
  
  Li te mache sou nan chanm de kontwòl a epi gade ak anpil atansyon nan marina la. Li pa t ' vle moun yo avi cobwebs ak nan pòch la. Tom Mitchell te nan fen a byen lwen nan waf la, chute kont yon pil, yon sigarèt boule nan bouch li. Li te bat.
  
  
  L ' l ' rele soti,"Alo, Tom!"
  
  
  Li dwate sibitman epi balanse nan m'. Maten an te mou ak manman-of-pèl, ak kouch nan mouye gri bwouya k ap flote sou nan larivyè Lefrat la Hudson.
  
  
  Li te eksplwatè nan pòch la. "Li kòb li kounye a, te resevwa li, Tom. Ale lakay ou epi pou yo jwenn kèk dòmi. Ak di ou mèsi. Mwen pa bezwen ou jodi a - mwen pral kite nan yon kèk minit.
  
  
  Li te mache desann soti nan waf yo ki kote yon k ap flote monte kanna mennen nan kwazyè. Li te gade gra, grès, ak fin vye granmoun. Li te kanpe ak manman bourik l ' jete nan dlo a. "W ap pran koupe, huh?"
  
  
  "Wi, swadizan. Lòd. Mèsi ankò, Tom, ak pran swen tèt ou. Asire w ou fè lajan sa a ki bon ."
  
  
  Li grate tèt chòv li yo ak te ban m ' yon souri fatige. "Mwen pral lajan kach li soti. Bondye, Nick, li ta dwe gen yo te mande yo vini avèk ou."
  
  
  L', l ' chuckled. "Pa Gen Okenn, Tom. W ap twò fin vye granmoun de tout fason. Ou te di li tèt ou. Orevwa, Tom." Petèt mwen pral wè ou ankò, epi nou pral konekte ego tankou anvan."
  
  
  "Nenpòt ki lè," li te di. "Nenpòt Ki Lè, Nick. Orevwa, zanmi.
  
  
  Li leve soti vivan men l', lè sa a, vire, li te mache tounen nan waf la. Li pa t ' tounen gade dèyè. Li te plonje nan taksi an ak egzamine motè. Yon minit pita, li te tande machin lan kòmanse ak li te kondwi lwen. Orevwa, Tom."
  
  
  Mwen tcheke li soti trè byen, ak ki lè mwen te resevwa tounen nan m kabin, Lida te deja fè manje maten yo. Bekonn a, ze, pen griye, ak plis ankò kafe. Li tou te ban m ' yon sipriz: li te pote yon vèt inifòm militè yo, yon ti bouchon nan Castro ak nan yon bouchon, ak sou chak zepòl nah te gen yon sèl etwal ajan.
  
  
  Kontanple l ' te sou nahum. "Se konsa, ou se yon mèt koulye a, huh? Ou konnen, w ap kalite a nan fou a, twò. Si Papa Wu steamboats trape ou sou sa a badj nan distenksyon, yo pa menm rete tann pou ou. Yo pral tire ou soti nan kontwòl.
  
  
  Li grimaced nan m'. "Mwen konnen. Yo ap toujou tire m', zetwal yo oswa ou pa. De tout fason, mwen pa pral mete li lè nou jwenn sou rivaj.
  
  
  Hey nodded. "Li fucking kokenn, siwo myèl. Sonje ke. Men, si ou vle jwe jeneral sou wout la desann, mwen pa swen. Jis pa bezwen pè. Sonje ke ou se toujou nan ekip la - epi ou pral gen yon anpil nan travay pou yo fè."
  
  
  Pandan ke nou te manje, E te di li ke nou ta dwe sou fason nou kòm pli vit ke manje maten ki te sou. Li te sanble ézitan.
  
  
  "Nan lajounen an? Pa li ta dwe pi bon yo rete tann jouk apre yo fin fè nwa?
  
  
  Pou li, l ' ap tranble anba pye tèt li. "Risk la se minimal. Sentespri a pa t ' avi Sòsyè nan Lanmè a, otreman nou pa ta dwe isit la. Ou definitivman pa pral.
  
  
  Li te ban m ' yon ti koutje sou rapid. "Mwen konnen. Li ta dwe mouri."
  
  
  "yeah. Se konsa, mwen panse ke li la ki an sekirite desann ale bò larivyè lefrat la avèk li. Nou pral bay akolad la Jersey shore, ak yon fwa nou jwenn nan pò a koule a, nou pa pral detounen."
  
  
  Te gen yon ti risk ke mwen pa t ' mansyone. . Si Taunton Macoute takte kwazyè a ak pou kèk rezon ki fè sispann k ap deplase epi yo te wè nou kite yo, yo ta gen yon trè bon lide ki kote nou te ale.
  
  
  Sa a te kapab vle di yon Ayisyen komite admisyon an. Mwen te gen nan risk li.
  
  
  Li te ale nan chanm nan kontwòl, te pran off may senti ak pòch, ak kache ih nan yon kazye. Li pa t 'vle m' yo dwe enterese nan yon kannòt polis. Radyo inite nan kwen an nan sal kontwòl a, louvri li ak tcheke ekipman an. Li pa t ' move - yon bato-a-rivaj telefòn ak yon CW émetteur. Lida rive nan chanm de kontwòl a ak kanpe akote m ' pandan y ap mwen egzamine bagay sa yo li.
  
  
  Yon erè ki te fèt ak manyèl yon kle te mete nan émetteur. Li pwente nan flèch la. "Fè ou konnen ki jan okipe yon kle? Èske w konnen Entènasyonal Morse?
  
  
  Li ap tranble anba pye tèt li. "Li a ale. Nou gen... te... amatè radyo operatè. Juan te ale nan ... ki sa li gen pwoblèm kounye a?
  
  
  "Pwobableman pa," mwen admèt. "Sepandan, ou pa janm konnen. Ak mwen pa ka fè tout bagay ."
  
  
  Li te flicked yon switch sou konsole a, ak brylev vire vèt. Mwen pa t ' gen anyen ki mal ak erè, men mwen pa t peze kle yo, ki mwen okipe trè byen, e kounye a, mwen bourade kle a yon koup de fwa, epi yo te gen yon mens plindr sou oratè la. Li te mete yo sou kas ekoutè, bourade cq (ayiti kreooli) bouton yo, epi ajiste vernier ak volim jouk kòd la te byen fò epi ki klè, senk - pa-senk. Li te gen kle a nan, vire a rele, ak koute pè a nan kou travay chak soti ak lòt. Lè sa a, mwen te resevwa lide nan, epi li te ale cq (ayiti kreooli) pou yon RACH estasyon sou yon remote zile nan kòt la nan South Carolina. Mwen vrèman pa t ' atann yo dwe kapab pase, paske trafik la te lou, epi mwen te mete sou tèren, nan nivo nan je yo, ak reflete siyal yo nan Palisades.
  
  
  Men, yon minit pita, yon en ak retantir siyal te tande: R-pou pi devan, N3-R-pou pi devan-K—
  
  
  Mwen pa t ' gen yon mesaj, men yon jan kanmenm mwen te santi m pi byen lè mwen premye tande yo mache nan. Yon fèb koneksyon pou pèp mwen an, men se yon koneksyon tout menm bagay la.
  
  
  Mwen frape l ' sou kle a. K-tès - K-tès - AR—
  
  
  Rimatism te vin tankou yon revenan. K-AR-Silans.
  
  
  Switch la vire tèt li koupe, bay ekipaj la nan yon lòd kèk, epi yo te ale pou yo kòmanse motè. Ekipaj la te fè trè byen ak liy lapèch, bisiklèt, epi li te sipòte pa Lanmè Sòsyè nan mare wo yo e te fè, ak plis en en yo jwenn kèk solèy kouche a ak anbrase rivaj la byen lwen. Solèy la te plonje anba a orizon an epi yo tounen vin plat plonbe koulè a nan gwo larivyè lefrat la nan lò ak an reseptif nan zòn nan. Byen lwen a rive nan yo te vid ak pa te gen anpil nan dlo, men yon koup nan tugboats te rale en, ak yon grès blan pétrolier te kouche sou Kon-Ed panèl nan nò la.
  
  
  Jodi a li twonpe l ' alantou taksi an, pa vle kanpe deyò plis pase sa nesesè. Yon ate jeneral te vin moute pou m 'epi li bo zòrèy mwen, epi mwen te di l' pou yo kite.
  
  
  "Li pa nan ale nan dwe plezi oswa pou plezi yo fè sa tour nan pò a," mari l ' te di. "Jwenn yon bagay fè." Mwen mande ki jan vit li pral manke lajan an ak ki sa ki reyaksyon li yo pral.
  
  
  "Lave asyèt yo," mwen te di. "Ou ap yon ekip, epi mwen renmen pwòp] flann bato. Epi li ta dwe nice si ou ta rete anba abri a jouk lè nou jwenn soti nan lanmè. Pa gen okenn pwen nan pran okenn chans ."
  
  
  Li te bon, vini soti nan m'. Risk li? Sa a tout antye fou lokalite nan Larisi te gen yon aksidan - yo ak pa yon gwo aksidan, swa. Mwen te gen yon trè move santiman sou sa a fè fas.
  
  
  "Gade wè si ou ka jwenn yon lanmè pwevwa a," papa l ' te di. "Ak kite m' konnen."
  
  
  Se pa ke li inport. Mwen te gen yo ale soti nan lanmè de tout fason, paske anyen mwens pase yon siklòn pa ta gen enpresyone Hawke. Mwen te gen lòd mwen.
  
  
  Lida Entelijan bonjou m ' ak te souri klere. "Wi, repons lan se wi, mèt. Li te gen yo dwe fè ."
  
  
  Nan tan sa a, li te bèl ankò. L ' maten migrèn yo te sou, epi li te plen espwa ak eksitasyon. Mwen ta ba anpil yo wè l ' nan sèvo a kounye a. Sa ta ka ede, paske nou te gen yon long optimis sesyon, ak mwen te mande konbyen bay manti li te ale nan di m', ak ki jan li ta dwe detekte ak abandone pa ih. Ak ki jan anpil nan yo bay manti, m ap gen pou m di ou? Pa vrèman, mwen te panse. Mwen pa ta gen bay manti twòp. Li ta ka yo te jis rate kèk bagay sa yo.
  
  
  Lida te rete nan chanm nan kontwòl pandan ke li te travay la Lanmè Sòsyè nan trafik, anba pon an etwat, ak nan outer harbor. Yon kwazyè bato te apwoche, yon koup nan rusty drifters yo te kite, yo ak nan Sheepshead li te vin atravè yon bann mouton nan bato lapèch. Pa gen okenn reyèl bank. Trè byento yo, nou te kòmanse woule ak dodine yon ti jan, ak li te santi nan lanmè a louvri nan Lanmè Sòsyè. Li te byen chaje, kondwi altitid ba ak fiks. Li te tounen sid la ak yo te kòmanse woule yon ti kras sou yon long, plat, ondulasyon vag. Senk minit pita, li tande son yo vini soti nan kontwòl la chanm. Lè sa a, ou ka tande nenpòt ki plis. Li te nan twalèt la.
  
  
  Dis minit pita, li poked tèt li atravè wheelhouse. Li fè menm ankadreman an ak te vèr ki fè nwa-skinned ti fi a li ta tout tan tout tan wè.
  
  
  Li te di: "mwen se malad, Nick. Oh, li se konsa malad! "
  
  
  Mwen te renmen li. Yon se vre wi: moun ki malad pa ka gen plan pou anpil malè rive fanm, ak li te kapab di soti nan yon gade ke timoun sa a te gen yon trè move ka mal-de-mer.
  
  
  Kòb li, nodded, pa t 'souri, ak bèt yo ofri l' bay manti senpati.
  
  
  "Kouche," mwen te di. Mwen te di. "Gade nan kabinè a medikaman. Mwen te panse mwen te wè kèk grenn gen sa a maten. Si ou pa santi w pi byen vit, mwen pral vini, epi fè ou yon bòl gwo nan epè bouyon.
  
  
  Li mete men l ' sou bouch li, yo te tounen, li kouri al.
  
  
  Yon Gad Kòt kouto pran m ' ouvètman pou Ambrose Limyè. Non li te Excalibur, epi li te vin sekouan nan, fòme yon gwo krèm sèk, ak mwen te wè l 'ofisye gade m' nan fenèt la. Li leve soti vivan l ' men dwat yo ak te fè yon découper mouvman nan direksyon pou ponyèt gòch li. Mwen te li twa fwa. Yon moman pita, ee vire siyal reponn, pal je nan lajounen: R-AR -: ou te Resevwa ak konprann.
  
  
  Excalibur kite m', li kouri al bò solèy leve jiskaske li te jis yon dot sou orizon an. Lè sa a, li tounen nan sid ak kouri dèyè m ' desann nan plaj la.
  
  
  Hawk te moute nan vitès.
  
  
  Chapit 6
  
  
  
  
  
  Lanmè prévisions yo te kòrèk tan sa a, ak tan an te bon. Mwen kreye nan Virginia Beach ak te dirije pou Key West ak Excalibur toujou suiv mwen. Mwen yon fwa te travay avè l 'sou yon louvri sous CW émetteur ak te di ke li ta eskòt m 'nan fen lès nan Kiba ak lè sa a, kite m'. Soti nan gen, mwen dvine ke li ta vin kouri nan Guantanamo. Nan nenpòt ka, li te ale nan gen pou kont li nan etwat zantray ant Kiba ak kòt nò a nan Ayiti.
  
  
  Lida te yon parfe malad ti fi yo pou de jou, lè sa a, te gen lanmè a pye yo, epi yo te kòmanse pou li retounen nan nòmal. Yon ti kras bouke anpil ak pal, men ankò ki montre siy nan yon Black Swan. Li pa t 'montre nenpòt ki enterè nan sèks ankò, ak sa ki te amann ak m'. Evantyèlman, mwen te gen pou yo ale nan dòmi ak konnen hey, ak mwen te tonbe nan dòmi, epi lè mwen leve sou 12 èdtan pita, li te chita nan yon chèz sou yon jiroskop ak gade nan m'. Li ta dwe dane a si li pa t 'gen ke gwo Webley nan men l', ak tou de men, epi li pwente li nan m', ak li te tranble leve, li desann ak sou kote yon ti kras. Li te yon gwo zam lou, li te yon nève ti fi, ak li te trè, trè atansyon. Vwa li te mou, dou, epi li te souri nan li.
  
  
  "Ou ta pi bon panse sou li," mwen te di. "Ou pa ka vole sa a kwazyè pou kont li. Ak sa a Gad Kòt kouto konnen mwen nan lòd, epi yo pral tcheke li soti yo anvan yo kite kay la. Si mwen pa alantou, yo pral pran ou nan prizon an, epi ou pral nan gwo pwoblèm ."
  
  
  Gwo zam nan vasiye kòm li te yo te tire yon mwa nan m'. "Ki kote nan lajan an, ou bata?"
  
  
  "Oh sa!" Mwen te eseye pou fè son pou kè kontan, tankou si zam la pa t 'bezwen deranje m' nan tout. "Mwen kache li. Pa enkyete w sou li. Li nan ki an sekirite, epi ou pral jwenn l ' tounen lè li se tout sou.
  
  
  Li gade fache, enkyete w, ak endesi. "Ou pa t' fè anyen fou? Ki jan yo voye jete lajan sou tablo?"
  
  
  Mwen tou dousman te rive nan pou yon pòch sigarèt nan, men li pa t 'tire m', se konsa li te panse mwen te deja a sou glise la.
  
  
  "Sèvi ak tèt ou," mwen te di. "Li gade tankou yon nonm ki moun ki ta voye jete yon santèn mil dola pi lwen?"
  
  
  "Plis pase sa," li te di. "Prèske yon santèn ak senkant-ak pwòp, mwen panse ke ou pa ta fè sa. Jete l ' pi lwen. Men, kote se li? "
  
  
  Li limen li, kònen lafimen nan plafon an, ak te di: "mwen pa pwal di ou ke, Lida. Jis mete konfyans mwen. Mwen te panse ke se te lide la an antye - ke nou ta mete konfyans chak lòt. Si nou pa fè sa, si nou kapab, nou ka gout nan ka sa a imedyatman. Nou ap sèlman mwatye nan lapriyè kounye a, epi si nou goumen youn ak lòt ankò, nou pa pral kanpe yon chans. Koulye a, mete ki modi zam desann ak sispann yo te yon moun fou.
  
  
  Li bese revòlvè, men, je l 'klere jòn etensèl nan m'. "Sa a lajan se tout sa mwen gen nan mond lan. Tout sa nou gen yo se pèp mwen. Mwen menm ki reskonsab pou sa."
  
  
  "Sa ki mal," mwen te di. "Se mwen menm ki responsab pou sa a. Sa a se envazyon lajan, epi pral gen pa gen okenn envazyon, se konsa ou pa bezwen li kounye a. Mwen pral di ou sa m ' pral fè-dwe onèt anvan nou ale an Ayiti, mwen pral montre w ki kote li se. Mwen pa bay li nan mwa ou, men mwen pral montre w ki kote li kache yo. Tout dwa?"
  
  
  Li pa t ' bon, men, hey, mwen te gen mete monte ak li. Li nodded ak tonbe Webley sou tapi an pwochen nan chèz la. "Mwen panse mwen konnen ki kote yo ye a," li te di grimly, " men, mwen pa ka deplase bwat yo sa yo."
  
  
  Li te kapab konprann ke. Li ka leve 300 liv, e si li te kraze yon swe mete bwote tounen nan kazye a sou forepeak.
  
  
  Webley li te pran ak ti souri nan hey. "Poukisa sa a blunderbuss sou tout gaz yo nou te sou tablo a? W ap gen yon tan difisil kenbe ou mwa a nan chèk yo,."
  
  
  Li te monte zèpòl e yo te eseye pa yo gade nan m'. "Li gade gwo ase yo touye ou, epi li te deja chaje.".. Mwen vrèman pa konnen anpil bagay sou zam, Nick.
  
  
  Jete l ' clip pa Webley. Pa yon gwo pati nan li. "Pa kite twoup ou konnen sou sa a," mwen te di. "Li se sipoze ke lidè a, ta dwe kapab fè tout sa ke twoup yo bezwen, epi fè li pi bon."
  
  
  Li kouvri figi l 'ak men l' ak te kòmanse kriye. Li ap gade an ajan dlo nan je woule desann kafe li yo-sifas ki gen koulè machwè. Nè yo. Vòltaj. Seasickness, kèlkeswa sa. Li patted li dousman sou zèpòl li, pa senpatik, paske li te konnen li pa t ' reyèlman santi ke fason.
  
  
  "Rele li soti," mwen te di. "Epi kwè m', ti bebe. Kostya pou tou de nan nou.
  
  
  Li, ki moute ale nan la flybridge, te resevwa ee koupe jirokonpa ak te pran plis pase tronpe.. mwen kite, Excalibur arsele nou tankou yon nwa ti pay sou andedan an nan yon ble tas.
  
  
  Li pa t 'pou m', men, Malfini a te di ke Key West, ak se poutèt sa Key West, te wout la li ta dwe. Kèlkeswa sa li te, mwen te deside pou jwenn li, gen gaz ak dlo a, pran avè m 'ase yo tou de yo ka resevwa m' nan Ayiti, ak vis vèrsa. Tounen? Mwen pa t ' reyèlman konte sou do m, men si nou te fè, mwen pa ta vle kouri soti nan gaz ak dlo yon kote nan mitan an nan Karayib la. Nou awondi nan pwent an nan Florid ak te dirije pou Kle. Mwen te kenbe l 'sou yon ven-kat èdtan radyo gade ak Excalibur, epi lè mwen voye l' nan lwès, li te konfonn, te gen kèk konfizyon sou lòd, epi li te ale nan opalè pou mande m ' yon vire.
  
  
  Mwen eksplike l ' ke mwen te gen lòd pou Key West, ak yon ti moman apre siyal la te vini ankò pou yo kontinye kondwi. Menm siyal la te sanble yon ti kras anbarase ak lapenn, e li te konnen ki jan bato kòmandan te santi - li te ap travay nan fè nwa a sou direksyon alantou Washington, ak li pa t ' konnen ki sa lanfè a li te tout sou yo.
  
  
  Bay la se te yon mill pond. Move tan ki te fèt moute, ak avril te cho. Li te wete desann nan senti a, mete l 'luger ak talon ballet pantouf nan kazye a, epi yo te kòmanse retabli l' tan. Lida a se itilize yo mete trè kout, bout pantalon ak yon kòsaj kout. Li te nan yon atitid bon, ankò, chante kòm li te ale sou biznis li. Yo dwe onèt ak Key West, lè mwen te gen yon jirokonpa kwazyè, li toudenkou te pwan m ' nan chanm nan kontwòl yo, epi nou woule alantou sou planche a pou yon pandan y ap, ak mwen te resevwa yon lòt travay reyèl. Li te bon ak enteresan, ak mwen pa t 'chonje wout la li ti jan nan m'.
  
  
  Lè li te sou yo ak li te satisfè, li te ke fre ak bèl tankou tout tan tout tan. Mwen te sipoze l 'yo modèl emosyonèl trè byen pa kounye a, ak jis te espere li pa t' vle pèdi soti nan yo lè nou aktyèlman jwenn desann nan biznis.
  
  
  Li te ki te dirije pa Lanmè Sòsyè nan pye Duval Sturt. Olye de sa nan d', li mete kanpe yon fortin jete lank ak pran kannòt la. Mwen pa vle tante Lida nenpòt ki plis pase sa ki nesesè, se konsa, mwen te fè m ' kle yo, epi, jis nan ka, yon koup nan vital motè kadna. Lida gade ak yon sardonic souri.
  
  
  "Konfyans mityèl, huh?" Souri l ' yo te blan ak tounen. "Li pa sanble yo travay tou de fason, fè li?"
  
  
  Ee bo li sou bouch yo ak caresses l ' pi ba tounen. "Mwen gen konfyans nan ou," mwen bay manti. "Men, mwen gen yo swiv lòd la, otreman mwen pral jwenn l' panse moute. Lòd ta dwe pa gen absoliman okenn chans."
  
  
  "Ha."
  
  
  Li te fèt do l ' ak chuckled. "De tout fason, si ou dola chemine a se pwòp epi ou pa ap ale nan fè nenpòt ki biznis makak, ki sa ki fè li pwoblèm?"
  
  
  Pouse koupe nan gros a, li te di l', " Rete kòm byen lwen soti nan pil kat la ke ou kapab. Rete soti nan je. Kle a se plen nan refijye Kiben ak Bondye konnen ki moun ki lòt moun - petèt kèk nan Taunton Macoutes. Nou pa vle ou yo dwe remake.
  
  
  Li te ban m ' yon ti kras vag ak prèske kouri al nan chanm nan kontwòl. Tout sa mwen te fè te mansyone Taunton Macaut, epi li èkstraordinèr deyò. Te gen plis nan li pase sa li te konprann kounye a.
  
  
  Mwen pa t ' konnen ki moun ki mwen te kap chèche. Kontra a te ke yon RACH ajan yo ta kontakte m ' lè mwen te ale sou rivaj sou Lanmè Sòsyè. Li neglije bato ak moute mach eskalye yo. Mwen te mete vèt soti nan nina ricci, yon blan T-shirt, ak yon yatch bouchon, ak li te espere m ' gade tankou nenpòt ki lòt pati-tan pechè sou yon ti bato a,
  
  
  Mwen pa t ' pare pou nonm lan fin vye granmoun, men li te an moun. Malfini. Nen te pote yon rumpled koton pwosè ak yon chemiz blan ak yon sueur kole ak yon terib menm kantite vòt. Li te pote yon nouvo panama chapo l ' sou gri a tèt, ki li te pwobableman te panse te vicieux.
  
  
  Li rive jiska m', ki te fèt soti men l', ak gronde nan m', "Hey, pitit gason. Mwen byen kontan wè ou. Ou gade tankou yon bato.
  
  
  L', l ' chuckled. Li te fimen yon sèl alantou li bon mache siga ak gade tankou yon kiltivatè vizite vil la pou vizite.
  
  
  Li te di, "sa a Ki sa tout moun di m', seyè a."
  
  
  Li bese m ' nan men et squinted nan solèy la piman bouk. "Wi, swadizan. Pou li, mwen ta kwè. Se pou yo ale. Nou pa gen anpil tan. Mwen gen pou li retounen nan Washington imedyatman, epi nou gen yon anpil yo aprann. Yon anpil nan bagay sa yo rive ."
  
  
  Mwen te kenbe moute avè l'. "Li dwe dwe," mwen te di. "Pou ou pou w vini isit la nan moun."
  
  
  Nonm lan fin vye granmoun nodded grimly. "Cho yo ak ap resevwa cho. Jis ba ou yon allusion a, mwen pral di ou ke sa a ta ka kòm difisil kòm kriz misil Kiben an."
  
  
  Li siflan dousman pou li. "Trèt. Trè trètr. L', te panse tout mwen te fè te ale ak rip soti sa a Valdez alantou dan yo nan Papa a Panèl.
  
  
  "Yo ap timoun," Hawke te di. "Ki twò - men pri a se anpil plis."
  
  
  Li mennen m 'nan la Chevy rijid ak lage m' kle yo. ""Ou kondwi. Epi ou ka detann - jis nan ka ta gen twa moun ki kouvri nou. Pwobableman yon fatra nan tan, paske mwen panse ke Taunton Macute te pèdi ou menm ak ti fi a, pou kounye a."
  
  
  "Kite nou lapriyè," mwen te di.
  
  
  Li regarda atravè bay la nan kote Excalibur te vizib, lè sa a, te ban m ' yon sinistr souri ak fo dan. "Ki jan ou ap fè ak eskòt?"
  
  
  "Jis amann. Sèlman skipper a pa sanble yo konprann ki sa k ap pase sou.
  
  
  Hawk te bay yon kout ri. "Li pa fè sa. Li te yon prese nan travay - mwen te gen so sou chanèl yo ak ale ouvètman nan matematik klas yo ."
  
  
  Mwen te pran Chevrolet. "Kote?"
  
  
  "Jis ale. Mwen pral di ou
  
  
  Mwen gade nan glas la ke mwen te kondwi nan trafik. Ford ak de mesye yo rale sou zepòl yo nan wout la ak ki te swiv nou. Kòm mwen apwoche limyè a trafik, yon wouj limousine piki soti nan anpil nan pakin yo epi yo pase nan devan m'.
  
  
  Li regarda nan Malfini. "Mwen santi se konsa ki an sekirite, bòs nan travay. Ou konnen, w ap ale nan dezòd m ' yo moute ak nan tout sa sekirite sosyal. Mwen pa ka jwenn itilize li."
  
  
  Li te fè yon tounen nan figi li. "Se pa pou tout tan. Byento ou pral pou kont li. Pran pwochen ale."
  
  
  Nou jwe yon ti kras pandan y ap Hawke gade nan glas la. Apre mwa a enstriksyon, li te kondwi nan nan yon Ernest Hemingway Mize a, mimmo Chevy ak atravè Truman Avenue sèk Ganizon Bayte. Te gen anpil charter bato yo. Nou maké ak koupe atravè fin vye granmoun turtle kraals, epi finalman jwenn tèt nou nan devan yon kay prive sou Vèt Sturt. "Hawk te di m' yo kondwi moute nan kay la. Wouj MG vire kwen an nan devan nan nou epi yo sispann. Ford rale moute mwatye yon blòk dèyè nou.
  
  
  Malfini bougonnen. "Modi istwa san sans, men, mwen gen pou fè sa. Mwen pa panse gen nan yon thug yo nan lespas sèt santèn kilomèt nan isit la. Vini non sou, Nick.
  
  
  Ayiti te yon ti kras plis pase sèt santèn kilomèt lwen.
  
  
  Jis aplodi l 'moute yon ti kras, li te di," Paske kòmandan an nan Pueblo te panse sou Nò Koreyen yo."
  
  
  Li jis grunted ak pa t ' reponn mwen.
  
  
  Malfini louvri pòt la ak nou antre nan yon gwo, chanm k ap viv fre ke yo pran sant nan pousyè tè. Tout rido yo te trase, rido yo trase. Malfini an te pran yon pake nan zonyon dekortike resèptakl soti nan l 'anndan pòch e anlè yo nan m'. Li te enprime nan yon ti, yon sèl-espace font, e li te sou ven paj.
  
  
  "Li a sa a," li te di. Gratis tan sou wout la nan Ayiti. Lè sa a, detwi mwa. Ki jan nan unsub?"
  
  
  Li te di li ke nah a te amann, ak byen vit ak suksen prezante pou l ' evènman yo ki swiv nan fiziyad la nan vodou legliz la. Li te kenbe siy ak moulen sou li siga ak pa t ' entèwonp.
  
  
  Lè li te fini, li te di, " Gade nan nah chak minit. Mwen panse ke li ak HIUS yo sou yon nivo vle debarase m de sa a Doktè Valdez nèg, men sou lòt men an yo, yo ta vle pou mwa-etap nan. Nou konnen yo vle l ' yo dwe pwochen prezidan peyi d Ayiti. Sa se, mulattoes. Elit. Yo vle tounen peyi yo, pwòp kann ak plantasyon kafe, ak fè sa, yo bezwen yo touye Panèl la nan Papa ak ranplase mwa ak sa a Valdez. Li se yon milat, twò, ou konnen.
  
  
  Mwen pa t 'konnen l', li di l ' konsa. Malfini balanse yon men yo.
  
  
  "Kèlkeswa. Li pa enpòtan ke Doktè Valdez tou se yon fizisyen. Yon teorisyèn, men yo toujou yon fizisyen. Omwen li te nan Columbia anvan Papa Doc te pwan ego, e mwen pa panse ke li te bliye anpil pou senk ane. Fè sa vle di anyen pou ou, Nick?"
  
  
  Li te tankou sa. "Li nan kòmanse pou fè son pou yon ti kras abitye ak lèd," mwen te di.
  
  
  "Sa a. Èske w sonje sa yo Sidewinder a misil ke ki te yo vòlè nan Bonn dènyèman? Li te sipoze yo dwe voye nan Moskou? "
  
  
  Mwen te di l', mwen vin chonje.
  
  
  Malfini déja yon lòt siga nan bouch li. "Yo yo pa janm te rive nan Moskou. Ih te yo vòlè li ankò, en wout, ak yo te fini an Ayiti. CIA a te gen chans ak enfòmasyon sa yo. Pa se konsa lontan de sa, Kòt la Gad palè a arete yon refijye Kiben. Li te yon manm nan Kiben an entèlijans sèvis, epi yo te tire trè byen lè li te pran yo sou tablo kannòt la. Anvan li te mouri, li te resevwa CIA a nèg yo di yo ke Doc la papa te gen misil yo modelize apre Sidewinder, e ke li te ap eseye devlope atomik tèt de gè yo pou yo. Castro konnen sa a, ak vwa-a vwa yo ap ale fou. Èske ou te wè li?"
  
  
  Mwen te wè li. Si Papa Doc te gen misil, ak si li te kapab bra ih ak tèt de gè nikleyè, li te ale nan domine Karayib la. Tout ti bannann repiblik ki te ale nan dans la mwa melodi.
  
  
  Dr Romer Valdez te yon fizisyen. Se pa etonan Papa Doc te refize achte soti nan Mwa ak milyon dola leve soti vivan pa HIUS. Lida te dwa sou sa.
  
  
  "Valdez te yon kominis lè li te nan Kolonbi," Hawke te di. "FBI ak CIA gen yon dosye sou l', ki soti nan isit la fè isit la. Li te pa janm yon aktivis yo, se sèlman yon woz salon, men li te yon kominis. Nou vrèman pa vle l ' tounen vin jwenn Etazini yo."
  
  
  Papa l te gade l ' ak anpil atansyon: "Èske ou vle li toutbon mwa a nan lanmò?"
  
  
  Malfini ' ap tranble anba pye tèt li. "Se sèlman kòm yon dènye rekou, pitit gason. Se konsa, di Nonm lan. Ou pa ta dwe touye l ' si gen se absoliman pa gen okenn espwa pou jwenn mwa a yo soti." Li dezaprouve ak krache l ' yo siga ki sou etaj la. "Mwen pa ta vle fè sa, men, Moun te vle li, e mwen gen pou yo obeyi lòd yo jis renmen tout lòt moun. Men, nou pa ka kite Pap la Doc kenbe ego.
  
  
  Li limen li. "Ki sa ki fè ou panse Lida Bonaventure konnen sou ki sa nou konnen?"
  
  
  Nonm lan fin vye granmoun ap tranble anba pye tèt li. "Mwen ka sèlman devine. Nan tout l ' rapò ak CIA, li te jwe trè pre vès. Yo te eseye entèfere ak chak lòt, li ak CIA kontak, ak modi li, mwen konnen ki moun ki te vin pi devan. Ou bezwen aprann nan men Nah pi bon jan ou kapab.
  
  
  "Li nan tout pou jwenn Valdez soti," mwen te di. "Omwen sa a, se sa li di m. Epi li yo dwe konnen ke li se yon fizisyen ak yon kominis.
  
  
  Malfini nodded. Li pral konnen ke. Li tou konnen ki kote an Ayiti Valdez se ke yo te ki te fèt prizonye. Pa kite moun fou hey ou ke li pa. Li kapab delivre ou an tout senserite l'. Fè ou konnen ke li se yon Black Swan? "
  
  
  "Mwen konnen.
  
  
  "Mwen te di em sou zam sa yo ak inifòm, ak ki mwen te gen RU sou men m'.
  
  
  "An nah pwobableman gen yon trè bon òganizasyon anba tè nan Ayiti," Hawke te di. "Li te planifye yo sèvi ak nwa kòm ran-ak-dosye manm nan l' envazyon lame. Nah sèlman te gen yon ti gwoup nan mulattoes."
  
  
  "Poukisa fè nwa yo fè sa? Lè mulattoes retounen sou pouvwa a, moun nwa yo pral vin pi mal koupe pase anba duvalier (janklod divalye."
  
  
  "Yo pa konnen li ankò," Hawke te di. "Bagay sa yo yo, se pou move anba Papa Doc ke nwa a se pare yo eseye anyen. Lè yo reveye, li pral twò ta. Si li ka rale sou yon envazyon.
  
  
  "Li pa pral fè nenpòt envazyon," li yo [l'] te pwomèt la. "Oke, li nan bèl ak entelijan, men se pa kòm bon jan li la sipoze yo dwe. Mwen kenbe li anba kontwòl. Bliye sou envazyon an."
  
  
  Malfini soupi, apiye tounen, ak regardant nan plafon an. "Tout dwa, pitit gason. Mwen mete konfyans nan ou pou fè sa. Men, ou toujou bezwen pou li ale nan Valdez, pran mwa soti nan tout Ayiti, oswa touye mwa ak fè nou konnen nan sa ki etap nan evolisyon Papa Doc reyalize li misil yo ak atomik tèt de gè. Bagay la pase nenpòt ki moun nan mond lan vle fè se reoccupy Ayiti. Yo rayi nou ase kòm li se, nou toujou pran sant tankou Dominiken, ak sa a se yon move tan pou pwoblèm nan Karayib la. Nenpòt ki lè se pa tan an dwa, men kounye a li ta dwe touye moun. Nou gen ase eksperyans nan Mitan bò solèy leve a ak Vyetnam. Ou te te yon travay fè pa gen, ti gason, ak ou pa pral jwenn nenpòt èd. CIA a se kònen nan lanfè, epi mwen te gen sèlman yon sèl ajan yo ki rete nan Port-au-Prince. Yon sèl moun! Mwa Otèl yo ta dwe gen yo kenbe li. Men, si bagay sa yo ale mal epi ou chape ak ka jwenn nan Port-au-Prince, li ta ka kapab ede ou.
  
  
  Li te di m ' ki jan pou kontakte nonm sa a nan Port-au-Prince. Li te kontinye pale pou yon lòt mwatye nan yon èdtan, reyèlman tension m', li, koute, epi mwen te vin pi mal pa minit la. Ki sa mwen vrèman bezwen se te yon rejiman nan Marin-byen vanyan Marin tankou sa yo ki okipe Ayiti nan 1915 nan 1934. Mwen pa t ' gen gad kòt yo. Mwen sèlman te gen pou li. Kòm mwen te kondwi Chevy tounen nan Duval Sturt, Malfini te di m ' sou New York.
  
  
  "CIA a te gen yon anpil nan enkyetid yo sou pèdi Steve Bennett, men yo ap kouvri moute. New York City flik yo pa konnen sa ki nan ale sou, men yo pa ka pran sant yon rat, ak Omisid ofisye yo pa eseye twò difisil. Twazyèm thug kite pwòp, ak de nan lòt yo mouri.
  
  
  "Mwen te konnen pou asire w ke mwen te gen yon sèl," mwen te di. "Mwen pa t' kapab asire w ke nan nenpòt lòt bagay."
  
  
  "DOA," Hawk te di. "Li pa t' pale nan anbilans la."
  
  
  Malfini a pa t 'vini soti sou waf la avè m'. Nou ap tranble anba pye men ak li te di, " Gen yon nèg isit la, pitit gason. Li la vo yon anpil plis pase mwen te gen tan pou. Asire w ke ou detwi mwa."
  
  
  "Mwen pral fè li. Orevwa, msye."
  
  
  Li pwente nan m 'ak l' kwochi men yo. "Orevwa, Nick. Bon chans. Mwen pral tann pou yon repons nan men ou.
  
  
  Kòm kannòt l 'pran yon batiman tounen nan Lanmè Sòsyè, li te kapab sèlman espere ke mwa l' a rete tann pa ta dwe nan gremesi. Ki sa ki li pral tande nan men m'.
  
  
  Chapit 7
  
  
  
  
  
  Li kouri nan fin vye granmoun Bahama Kanal la, kenbe klè nan Kiben dlo. An reyalite, li te se konsa byen lwen nan nò ki jan li te tounen sid la pou yo antre nan Windward Pasaj, li te kapab jis fè soti dim bwouye nan Matye Vil astern.
  
  
  Excalibur, tankou yon chen fidèl yo te anseye yo pou yo mache, kouri yon koup kilomèt nan kite nan m'. Le pli vit ke mwen te antre nan koridò a, li bouyi moute, swirled nan devan m', ak siyale:
  
  
  Kite ou kounye a-Dat dapre apèl la enstriksyon - orevwa, ak bon chans -
  
  
  Li te santi yo poukont yo ak frèt, kòm li ap gade l ' ale. Li ofisye yo ak moun gade nou sou zepòl yo, ak santi yo kòm pou kont li kòm li te fè, li pa t ' kapab ede men ri anbachal. Yon jou pase nan Key West, Lida tounen nan topless. Li te di hey bezwen solèy la sou pwatrin li, epi nan kote mò yo ye a ak yon pakèt moun sou peeping tomes.
  
  
  "Ou se yon ègzibisyonist," hi te di l', " ak ou kondwi yon anpil nan bèl pwòp Ameriken mesye yo fou ak ih roker yo. Masturbation se dezaprouve sou nan Gad Kòt la, epi ou ankouraje mwa. Nan ka sa a, ale san yo pa yon soutyen a se pwobableman fason ou kapab triche."
  
  
  Hey, mwen pa t ' pran swen, se konsa li te di sa. Mwen pa t ' pran swen sou tèt mwen, ak mwen te ri chak fwa mwen te panse sou sa ki ofisye yo ak gason yo sou kannòt la yo dwe panse. Espesyalman kòm yon skipper. Li te konnen, mwen pa konnen detay yo, ke mwen te sou yon misyon ki grav, ak li te dwe mwa a-patizan zenon nanm kondwi ki choke m ' ap gade nou jwe Lanmè Sòsyè. Mwen te mande si li ta mete l 'nan yon magazin oswa mete li nan rapò l' nan Washington, ak sa a ekspresyon sou Otour fè fas a ta dwe lè sa a, li li rapò.
  
  
  Lida a te vin plis pase m ' ak nou ap gade Bato mwen disparèt sou orizon an. Li te chita dèyè m', l ' tete bwose mwen fè egzijans kò a, li mouye bouch bwose zòrèy mwen. Fwa sa a, nou te deja tonbe anpil nan renmen ak chak lòt.
  
  
  Excalibur te soti nan je.
  
  
  "Li nan pral fè fas a Guantanamo," mwen te di. "Bay ekipaj la yon vakans ti kras, gen tan pwan kèk founiti, ak tounen vin isit la yo ale sou yon kwazyè alantou estasyon an. Mwen jis espere ke nou wè l ' ankò."
  
  
  "Amèn," Lida te di. Li te ban m ' yon byen file, enkyete gade
  
  
  yon konspirateur, ak li te kapab prèske tande l ' bouyi anndan an. Nou te ale nan jwenn desann nan ti bagay, epi li te kontan ak pare.
  
  
  Solèy la te tonbe vit nan lwès la, ak pase a te rich ki gen koulè pal. Lavand, an lò, wouj ak gwo twou san fon koulè wouj violèt. O aza vole pwason glise nan ajan ekla. Lanmè a te kalm, ap koule tankou dlo nan longè, fon, vèt, ganmèl, te kouwone ak dantèl, ak komès la van alantou Lafrik di respire tranpe sa yo ap fè fas ak mouye kalm. Pa te gen okenn lòt bato nan je, ak jan lannwit pwoche bò, sa ki te amann ak m'. Depi koulye a sou, li pral trè difisil.
  
  
  Li difisil youn jifle ee sou manman bourik la ak te di l ' pou yo kwit manje dine. Lè sa a, li motè rezoud pwoblèm rechèch yo san yo pa apwoche li, epi yo tounen vin sou jiroskop. Koulye a, mwen gen yon kantite pwoblèm.
  
  
  Mwen li li l 'ak memorize li, an egzak enfòmasyon Hawk te ban m', ak lè sa a, detwi li. Li te yon tèt fè mal, pa gen anyen lòt moun, men travay, pwoblèm, epi danje, men te gen pa gen anyen ou kapab fè sou li. Li pral tou siyifikativman ogmante kantite a nan karaktè yo ki-yon bagay mwen te kapab yo te fè san yo pa-paske yo te gen deja twò anpil chefs pwan plezi ak otou ak sa a soup. Mwen te li ki te sou Pòl Penton Trevelyn ak detanzantan wè l ' ra ak demode foto, men, koulye a, mwen ka gen rankontre sa a karaktè etranj nan kò fizik la. Mwen ta ka menm gen yo touye m mwa.
  
  
  Nan mwa Trevelyn, kòm mwa a te gen souvan li te ye, yo te yon bilyonè inik ki moun ki te rete nan Ayiti nèt. Hawke yon ti tan yo admèt ke RACH pa t ' gen anpil enfòmasyon sou P. P. a, e ke sa yo te te demode epi yo pa trè serye. Mo. Mo. se te yon nonm misterye, yon hermit ak yon feròs fachis, epi li ak Papa Doc yo te jis kòm difisil vòlè a ke yo te, te Gen pa gen dout sou li. Mo.Mo. fè Howard Hughes gade tankou yon débordan èkstravèrti epi yo gen plis lajan pase Geti. Pi dènye mwa a te foto ven ane fin vye granmoun.
  
  
  Mes. Mes. yo te tou tèt la nan entèlijans la sèvis yo nan Pap la Panèl ak envesti lajan nan li. Li te Mo. ki moun ki kenbe Dr Romera Valdez nan gwo nan byen imobilye ki toupre kraze yo nan Palè a nan Sanssouci epi yo pa byen lwen soti nan Sitadèl la. Li te mwen devine, osi byen ke CIA a ak RACH, ke Mr Trevelyn te rele soti yon anpil nan melody yo ki sou Panèl la.
  
  
  Lida tou te panse se konsa, epi yo admèt ke li pa ta dwe difisil yo ka resevwa Valdez deyò pa janm P. P.. nonm Lan te gen yon lame pèsonèl! Sa a fè m ' yon advèsè nan de lame yo-Papa Pani ak Mo. Mes.
  
  
  Mwen te toujou panse sou li lè li te mande m ' pou ale pou manje. Li te lanse sigarèt l ' pi lwen ak pran yon dènye gade alantou. Solèy la te mete ak koulè yo te ta vle chanje koulè, men, te gen yon bon jan kalite a nan lapè a ak trankilite nan trankil la énormité la krépuskul syèl ki yon sèl ak ki te fèt m', espesyalman depi mwen te konnen li ta kapab yon bon bout tan anvan mwen te santi li ankò . Si tout tan tout tan. Li te dwe difisil, ak li te santi klerman alèz.
  
  
  Lè sa a, mwen te di l ' pou jwenn Lida tout kat sa yo ak dosye, ak prepare ih pou dènye militè manm gran konsèy yo. Mwen te ale anwo kay, yo rezoud R & D motè, ak mete kanpe yon Lanmè Sòsyè jete lank. Li te konplètman fè nwa, koulye a, avèk sèlman yon tranch nan lalin lan vizib nan east la. Nou te gen seksyon sa a nan pase, ak li pa t ' gen ladan yo nenpòt ki kouri lanp sèt branch lan. Apre yon chèk final sou li, li te fè wout li nan ankonbre lwil oliv ak dlo bwat yo tounen tounen yo kontwòl la chanm. Lida te gen mete yo sou yon kòsaj kout ak yon chanday limyè pou fè pou evite fredi ti tay, e li te ak anpil atansyon optik nan tableur ak yon taye pile yo nan nòt yo.
  
  
  Li limen li pou tou de nan nou, ak peered nan tablo a nan lafimen. "Tout dwa," mwen te di. "Kite a jwenn sou ak li. Mwen vle kouri nan Tortuga aswè a ak kache a jouk li limyè. Èske ou gen nenpòt moun ki sou zile sa a?"
  
  
  Li nodded ak dezaprouve nan kat jeyografik la, niche bouch li ak yon long woz lang. "Yon kèk moun. Si pa gen anyen te pase ."
  
  
  "Èske ou ka kontakte yo san danje pou nou?"
  
  
  Li gade l ' byen. Nou te ansanm lontan ase yo konnen ki lè li nan bay manti oswa menm panse osijè de bay manti. Koulye a, ride fwon li. "Ou ta gen tande, pa ou, si anyen te rive? Ou se Nwa a wilson Swan, metrès."
  
  
  Li nodded, men, ban m ' yon byen file gade. "Mwen vle di dènyèman, Nick. Nan New York, ou ta gen tande pale l', repons lan se wi, men nou ve yo te yon ti kras soti nan kontak pou dènye jou yo kèk, dwat?
  
  
  Li te dwa sou sa. Ak eksepsyon de k ap travay ak Excalibur yon koup de fwa, li kenbe strik radyo silans, e te gen pa gen okenn rapò sou moun ki pwoblèm ki ozalantou Port-au-Prince. Nou te toujou ap suiv Radyo Ayiti. Sa a, nan kou, se fonksyon nou vle di pa gen anyen. Papa Doc se yon trè sekrè moun.
  
  
  "Tout dwa," mwen te di. "Nou pral gen yo pran risk. Èske gen anpil moun ki nan Tortuga? "Se te yon zile nan kòt la zòn nò yo nan peyi d' Ayiti, pou egzanp, 20 kilomèt soti nan Porte de Paix sou tè pwensipal la, ak yon fin vye granmoun pò prive.
  
  
  "Pa reyèlman. Yon kèk pechè, ak yon kèk Nwar. Gen nan pa anpil la.
  
  
  "Ki kote nou ka kache kannòt la, ak degize li?"
  
  
  Li nodded. "Pa gen okenn pwoblèm nan tout. Anpil ans ak bè. Èske ou enkyete w sou lè patwouy?"
  
  
  Li te enkyete w kòm lanfè sou air patwouy yo, li di yo konsa.
  
  
  Doc a papa pa t 'gen anpil nan yon air fòs, ak mwen pa t', ak yon sèl plan, se ase nan plas yon bato ki pa ta dwe gen.
  
  
  Lè sa a, li pote moute nan yon fin vye granmoun ak sijè fè mal. Nou te diskite sou li tout wout la desann Kle ak nan Lwès.
  
  
  "Si sèlman ou ta kite m' sèvi ak radyo, Nick! Ou te kapab rele pèp ou a nan tè pwensipal la, ak li ta ka pi pi fasil pase ap fè li nan fason ou vle. Li-"
  
  
  "Pa gen okenn, modi la ayè!" Li te kriye byen fò men l ' desann difisil sou tab la. Amater yo jwenn sou nè mwen pafwa.
  
  
  "Li pral pi fasil fason sa a," li te kontinye. "Pi fasil pase Pap Doc ak yon sèl sa a.P.Mwa Trevelyn. Ki jan fè mwen jwenn soti ki jan anpil nan yon direksyon ki radyogonyomètr ak siveyans estasyon yo genyen? Sa a se mande pou transmisyon maladi a nan tè pwensipal la, Lida. Yo pral ranje nou an, sa a, se tout. Yon moso fil nan istwa. Fil la se tout alantou nou. Epi yo pa panse sou li ankò! "
  
  
  "Wi, Chèf. Mwen pa pral fè li." Te gen yon abitye grin nan souri li.
  
  
  "Nou ap rete soude pou m' orijinal la plan," mwen te di. "Nou ap bay manti sou Tortuga pandan ke ou fè kontak ak voye ego pou pèp ou a sou tè pwensipal la. Sèlman nan fòm nan bouch. Pa gen okenn nòt. Ou anbasadè pral mete kanpe yon reyinyon sou kontinan an sa a aswè. Se konsa, li pral."
  
  
  "Natirèlman, Nick."
  
  
  "Yon sèl plis bagay," mwen te kontinye," mwen pa vle nenpòt moun ki ozalantou ou zanmi ap vini abò Lanmè Sòsyè. Si yo a eseye, mwen pral gen tire ih. Jwenn li sensèman, Lida. Paske mwen pral fè li, epi si fiziyad kòmanse twò bonè, nou pral jwenn tou pare. Nou ta ka kòm byen voye Pap Doc yon telegram.
  
  
  Li te wè pwen an ak te dakò san yo pa yon souri. "Mwen konnen. Mwen espesyalman pa vle moun Nwa yo te konnen sa ki nan tablo a, paske yo gen pa ta dwe yon antrav. Yo gen... yo ka gen pwòp ide yo ."
  
  
  Mwen pa t ' kapab ede nou men rayri. Pandan dènye jou yo kèk nan pataje bato ak fatra, nou te rive jwenn li gratis, fasil, ak pratik etap kote nou pa t ' chonje byen file mo oswa yo te pè ofiske yon lòt moun.
  
  
  Li te di, " moun Nwa Yo se yon ti jan nan yon nwuizans, yo pa yo? Ou ta dwe sèvi ak ih, paske pa gen anpil nan nou nwa moun, men ou pa fè yo konfyans. Mwen konprann pwen ou nan view - ou mulattoes fè yon revolisyon, ak lè sa a, nwa yo etap nan, chache arete pouvwa a, epi kwoke ou ansanm ak Papa Doc."
  
  
  Lida te monte zèpòl. "Si li anvayi, li enkyete sou li, men, depi gen pa ta dwe yon envazyon, li pa gen pwoblèm. Bliye entrizyon, Nick. Li se te pwomèt pa pou yo eseye nenpòt ke trik nouvèl.
  
  
  Kòb li, te panse bondye te pwomèt la te vo mwatye yon Ayisyen goud, pou egzanp. Nou kopèk.
  
  
  Li aplike gwo pous li nan tablo a, lè sa a, ranmase yon kreyon ak fè fè yon mak. "Li se isit la, sou kòt nòdwès nan Tortuga, ki di ke gen yon bè ak yon bò larivyè lefrat. Li nan sèlman yon kouran sou dell tèt li, men li ta dwe gwo twou san fon ase pou yon Sòsyè nan Lanmè yo.
  
  
  "Pa gen okenn pwoblèm. Nou gen yon pwofondè kalib. Nou ka prezante li kòm dousman kòm li vle. Li se yon ti jan ki riske, men, nou gen yo pran risk ."
  
  
  Li te pè rete sou Barr.
  
  
  Li rantre yon kreyon nan tout cheve nan tèt epè l ' ak te souri ban mwen. "Li ta dwe amann. Dènye fwa li te isit la, li te sou yon bato ki angaje atire plis pase nou, ak nou pa t ' gen nenpòt pwoblèm. Yon fwa nou antre nan bouch la nan kouran an, nou ka kouche sou kote nou yo ak pyebwa yo palmis pral kache nou."
  
  
  Mwen gade je l'. "Lè te sa? Dènye fwa ou te isit la?
  
  
  "Sou twa mwa de sa. Mwen te di ou ke yon fwa. Mwen vini nan Ayiti chak fwa mwen vle ."
  
  
  Li te di m', vini nan panse a li.
  
  
  Mwen te di l': "Ou te deja planifye yon envazyon tounen lè sa a,?"
  
  
  L ' je nwa te sensè ak frèt. "Mwen te. Mwen te konnen menm lè sa a, ke duvalier (janklod divalye pa t ' ale nan achte Dr. Valdez soti, ke li te jis ap jwe ansanm."
  
  
  Li nodded pou l'. Bon. Lè sa a, nou fè menm jan nou te planifye. Nou pral sèvi ak satisfè ou envazyon an moun ak envazyon an nan wout, men pa gen okenn envazyon. Ki sa ki ou menm ki pral di ou ki moun ki? Nou gen yo sèvi ak ih se konsa, yo pa konnen yo se ke yo te itilize."
  
  
  Lida dezaprouve ak niche bouch li. "Mwen konnen. Sa a ka yon ti jan difisil e menm danjere. Mwen ta ka gen nan kouche yon ti kras.
  
  
  L', Hey chuckled. "Pa gen okenn pwoblèm pou ou, jenn ti kabrit."
  
  
  Li inyore li epi li te di: "mwen ka manch li yo, Nick. Mwen pral di yo ke sa a se ki sot pase rekonesans anvan aktyèl la envazyon. Men, mwen pral gen vini ak yon istwa pou yo eksplike ou li.
  
  
  Li mete yo sou yon chemiz T-yo ak espò jakèt, tcheke luger ak talon ballet pantouf. Li te atache nan ak yon .45-kalib jenn ti bourik nan yon chire-soti nan pòch.
  
  
  "Manyè di yo tou sa ou vle," mwen te di. "Jis asire w ke mwen konnen ki sa w ap di yo. Bon. Sa a tout pou kounye a. Mwen pral pran l ' sou wout li. Mwen vle yo dwe nan kouran sa a ak kache a jouk solèy la vini leve."
  
  
  Nan yon pase ' l ki mennen ale nan chanm nan kontwòl, li regarda tounen nan Nah. "Mete an jeneral ak yon bouchon si ou vle, men, pran koupe etwal la. Ak jwenn tèt ou yon zam-yon revolvè ke ou ka okipe. Yon limyè pistolè. Si ou pa fè li, mwen pral ba ou yon koup la leson yo."
  
  
  Li te retounen nan motè yo ak pote ih yo net. Li te rale soti pa lanmè a lank ki fèt an Lanmè Sòsyè kont van an. Kòm kòb li mete nan ankò, kouri alantou san yo pa kè poze, pou li mande si l entelijan te itilize l ' invasion du pou rezon pwòp yo. Pou li, li te monte zèpòl. Li te pi bon pase ale sou rivaj la ak woule nan forè a san yo pa nenpòt ki kontak.
  
  
  Mwen jis te gen nan gade l ' chak dezyèm, menm plis lik pase anvan. Asire w ke li pa t 'touye m' oswa touye m', ak lè sa a, etap l ' pwòp envazyon de tout fason.
  
  
  Lè solèy la leve ak dore la sèlman ki ba mòn lan sou Tortuga - kat la endike yon altitid nan 1240-Lanmè Sòsyè kouche alèz nan yon kouran anba yon canopy epè nan pla kokoye ak anpil nan dlo anba li. Lida, paske, eksite ke li te nève, yo te sou yo ale sou rivaj epi yo jwenn pèp li a. Li te pote yon vèt inifòm ak yon kontremèt nan bouchon san yo pa yon etwal, epi li te pote yon ti .32-kalib Smith & Spin pistolè ak yon rezèv kèk jij yo nan yon senti sak. Mwen parye nah te gen yon kouto yon kote. Mwen pa t 'wè li epi li pa t 'mande l'.
  
  
  Yon ti tan anvan li debake, ay te di l', " Rete soti nan pwoblèm. Si m tande l 'jwenn bal yo, mwen pral tann pou l' pou dis minit, pa plis, ak lè sa a, mwen pral kouri ale. Èske ou konprann?" Dis minit."
  
  
  Li ri, snuggled jiska m', ak te ban m ' yon bo mouye ak lang li nan bouch mwen. Li te writhing nan devan m', epi li te tèlman eksite ak cho ke li ta renmen gen yon mòde rapid, la manje dwa isit la sou pil la. Li pouse l 'ale, yo te vin tante l'.
  
  
  "Ale pi devan. Tounen vin le pli vit ke posib. Fè kèk bri lè ou jwenn tounen lakay ou, ak yon siflèt ou anvan ou jwenn twò pre. Mwen pa vle yo touye, ou pa aksidan epi yo pa pran nenpòt moun ki ak m'.
  
  
  Li te souri nan m', te ban m ' yon salitasyon rapid, ak vole sou bò la. Kouran isit la se te konsa gwo twou san fon ke mwen te kapab trennen kannòt la prèske ki sòti dirèkteman nan rivaj la. Yon ti moman apre, li te disparèt nan yon lyann nan bwa jon. Mwen koute l 'ak pa t' tande anyen. Mwen remake li. Li te demenaje ale rete nan lyann tankou yon revenan.
  
  
  Bagay la komik se, mwen rate li. Li itilize pou sa a bèl mens sèrvant. Li bay yon tab de vwayèl konpatibilite a nan kafe, te ajoute yon vè nan bibwon pou li, epi li te ale pi devan. Li te chwazi twa nan yo ki pi avanse machin zam nan depo nou an, rummaged nan tiwa la jouk li jwenn dwa jij yo, lè sa a, te pran zam yo epi yo mete deyò ih sou pil la nan men yo. Gen se toujou yon bagay yo fè sou bato a, e kounye a, li te okipe pou yo fè lè ale pi vit, epi li pa nève.
  
  
  Sou yon èdtan pita, li te kòmanse pou lapli, gwo gout gwosè a nan bal spattering pil la ak an ajan. Li te pran zam ak te ale nan chanm nan kontwòl.
  
  
  Li te nan mitan jounen, ak pa te gen okenn siy nan li. Lapli a te sispann yo, solèy la tounen, ak forè yo te kòmanse vapè. Li te magouy ak motè yo. Soti nan dèyè batiman an nan kannòt la, mwen te kapab wè creek la ak bay la soti nan lanmè a, ak yon sèl jou a nan yon bò lanmè gros ak vwal plen janbe lòt bay la. Yon fragman nan yon Kreyòl chante pou yo chante a te rive nan m', ak sloup disparèt.
  
  
  Li te chita ak janm li pendant sou bò a, yon zam mitrayeur sou jenou l', ak veye la pedroche ajitasyon nan yon mele nan orkide sovaj. Yon gwo zandolit te vini nan bank la, epi, apre yo fin kap nan m', te deside ke li pa t 'panse ke anpil nan m', ak kouri ale.
  
  
  Nan dwoum, yo te kòmanse jwe. Yon kote nan sid la ak bò solèy leve, gwo twou san fon vibre bas, nève ak mal dom-dom-dom? dom Pou egzanp, apre yo fin senk minit, premye tanbou sispann, ak lòt la te pran moute ritm lan. Yo t ' ap pale retounen ak lide pou yon demi èdtan, lè sa a, sispann sibitman.
  
  
  Mimmo bato diminuer yon long dragon vèt ak jòn mak. Mwen gade l 'ak te fè yon ti son, ak li te kanpe ak vout tèt li gade nan m'.
  
  
  "Ki natif natal yo yo se m' enerve jodi a," li te di koulèv la. "Rollback."
  
  
  Li te lapli ankò. By twazè, lapli a te toujou yon koki a, epi li te menm jan nève kòm yon jennès nan legliz la. Ki kote kote mò yo ye te li?
  
  
  Nan dis minit ki sot pase yo de, li te tande yon bal. Son an te tankou yon .32 kalib, yon limyè son soti byen lwen. Li te pran sekirite a sou zam machin ak kouri al nan abri a nan wheelhouse. Li te disparèt soti nan je, mete l ' ti fizi sou ledge la nan bank la left ak ap tann pou Stahl.
  
  
  Mouri silans. Ke yon sèl piki kouve tout bagay nan touf raje. Menm zwazo a pa t ' deplase. Li te peered nan lyann nan yon ti touf bwa ak yon bwa nan kann ak te wè pa gen okenn siy nan nou.
  
  
  Li siflan nan kòd Morse, menm jan nou ta dakò. De ti bout tan, de tan, de tan, de kout . Chansonèt-dom-dom-chansonèt. Mak kesyon. Tout bagay se amann?
  
  
  K siflan nan l'. Long, kout, lontan. Da-de-da. Vini nan.
  
  
  Li te demisyone soti nan jon yo, epi te dirije pou kannòt la. Nah gade etranj tansyon, epi li te kenbe yon .32 nan men dwat li. Mwen te ale nan kontre l ' ak yon zam mitrayeur sou mwen kite avanbra a ak dwèt mwen sou deklanche la.
  
  
  Li te fè yon ti siy li di: "Li nan tout dwa kounye a. Li mwa yo touye l'."
  
  
  Ay rive jwenn deyò epi yo leve l ' abò. "Ki moun ki fè ou touye?"
  
  
  Li te swe yon ti kras, ak po ate te pèrle ak ajan pèl. Kontanple l ' te lugubr. "Odin se alantou pèp mwen an. Omwen, sa a, se sa li te panse jis yon kèk minit anons sa pibliye depi. Li pa t 'obeyi lòd mwen yo ak ki te swiv m' lè mwen te resevwa tounen isit la. Absoliman kont lòd mwen, Nick! Mwen pa t 'asire w ke nan premye a, men li te maladwa, ak li te kenbe odyans mwa dèyè l', epi li mete yon pèlen, epi li te resevwa nan nah."
  
  
  Li nodded pou l'. "Ki sa li te di lè ou atake l'?"
  
  
  Lida gade m ' trè etranj. "Di yon bagay? Li pa t ' di anyen. Li mwa pa t ' mande nou anyen. Li ta jis piki l ' yo. Mwa a te non Tomaso-Odin po nwa.
  
  
  "Èske ou asire w ke li se mouri?"
  
  
  Li nodded. "Mwen kalme desann. Li konfime li." Li te pran yon gwo souf ak chita moute sibitman sou pil la. "Kounye a ke li a sou, mwen pa konsa asire w. Petèt li te jis kirye. Kirye. Li ta konnen mwen pa t ' pou kont li."
  
  
  "Oswa petèt li te travay kòm Papa Doc," mwen te di. "Bliye li. Ou t ' bagay ki dwat. Jis se konsa, ou ka absoliman asire w ke li se mouri.
  
  
  "Fran ant je yo nan yon distans dis pye," li te di frwa. "Mwen te di ou. Li se mouri."
  
  
  Li aksepte li. Li te yon ti kras enkyete sou piki a, men te gen pa gen anyen li te kapab fè sou li. Mwen te rete kote mwen te jis li te fènwa.
  
  
  "Ban m' yon sigarèt," Lida te di, "epi bay m' yon bwè. Mwen bezwen li pou tout tan."
  
  
  Li te fè sa, epi yo te pran kat yo sou pil. Lè l fini li bwè ak pran yon koup la pòf, li te di, " Oke. Ki sa ki nan bòdwo a?"
  
  
  A bwè pa t ' ede ou. Men l 'sispann souke, epi li te souri ban mwen epi l te di," se Konsa, lwen, tèlman bon. Nonm lan, pou kont li alantou pechè yo, ale nan tè pwensipal la yo prepare mwa a pou aswè a. Mwen pral montre w kat jeyografik isit la.
  
  
  Li te pran m ' kreyon, etidye kat jeyografik la pou yon moman, lè sa a, trase yon ti nwa kwa a mwatye chemen ant Porte-de-Paix ak Cap-Haitien.
  
  
  "Nou pral ale sou rivaj la. Yon moun ap tann pou nou. Kòt la se dezè, forè ak forè a-pa gen okenn wout pou anpil kilomèt - ak sèlman 25 mil de peyi yo Sans Souci ak Mo.Mwa. Trevelyn Estates. Gen kèk ti bouk yo, men vil la sèlman nan nenpòt ki gwosè a se Limbe, epi nou ka kontoune mwa ak antre nan soti nan lwès la. Gen nan yon lòt vil bò solèy leve nan Sans Souci, Milot, ak Papa Wu te gen yon anpil nan twoup yo pa gen.
  
  
  Li te etidye li ak yon limyè kreyon sou kat jeyografik la. "Èske gen yon gwo gran wout la sèlman deyò vil sa a? Milot.
  
  
  "yeah. Pèp mwen an di m ' li an lou ki tap patwouye kounye a. Lame a ak Taunton Macute yo toupatou.
  
  
  Lè li te di sispann nan Taunton Macoute, li te sispann ak gade nan m', ak mwen te wè laterè nan je l 'jan mwen te wè l' devan. Li te tan ki pi bon tout tan tout tan.
  
  
  Li te di l', " ki Sa ki nan pwoblèm nan avèk ou ak Taunton Maku, Lida? Mwen konnen yo ap grosye ak minables salo, men, poukisa yo fè pè ou se konsa anpil? Ou pa sanble yo dwe bezwen pè nan anyen lòt bagay, men nan pòt la nan Taunton, gen yon siy pou ou. Se konsa, ki jan?"
  
  
  Li pa t ' pou repons pou apeprè trant segonn. Li pa t 'gade nan m'. Lè sa a, nan yon chuichui ki te kapab apèn ka tande, li te di, " Yo te vyole mwen lè li te yon ti kras ti fi. Mwen te kenz. Li te dwa apre Papa Doc te nan pouvwa - nou yo te arete yon jou lannwit pa Taunton Macoutes. Nou te mawon, milat, nou te gen yon anpil nan peyi, nou viv byen, epi yo te rayi nou. Yo bezwen nou tout otèl nan zòn nan kòm byen ke lakay nou.
  
  
  "Jou lannwit sa yo te touye papa m' ak te pran mwa nan prizon. Li te mouri nan yon semèn pita. Yo te fè manman m 'gade kòm sis moun yo bò kote yo fè kadejak sou m' sou la chanm k ap viv etaj la. Pita, pita anpil, kòb li, yo kite yo e yo te ale atravè Ayiti pou Etazini yo. Mwen te gen zanmi tout lòt peyi sou plas la Monotonously, epi pou yo okipe l ' pou mwen. Manman l 'te pran l 'avè l', epi li te mouri fou nan Bellevue. Mwen... mwen pa t ' gen lajan an pou yon lopital prive. Mwen pa t ' gen nenpòt ki lajan nan tout."
  
  
  Li pale byen dousman kòm li te vin chonje. L', pa t ' di anyen. Li te a premye fwa li te tout tan tout tan te vrèman fache sou lavi pèsonèl li, epi li te kontan tande li. Ki jan bèl nan li tande sa! An plis mwen te konnen sou ki sa ki te fè li travay yo, pi bon an chans mwen te gen nan rete vivan ak ranpli misyon an.
  
  
  Lida siye je l ' sou manch rad la nan levit li yo ak ale sou pale. Fwa sa a, li te santi tankou li te vle di absoli, epi li egzak verite.
  
  
  "Te gen byen yon kèk Ayisyen nan Etazini yo. Mulattoes ak nwar, tout kouri lwen Pap la Panèl. Pifò nan moun yo ki bò kote yo te pòv yo ak inorganize. Te gen de ti geto - ble tak chamber of commerce-youn nan Brooklyn ak youn sou bò lwès la, tou pre Columbia. Nou te nan Eta yo nan pasyans, yo te pòv, te fè travay lake e yo te eseye pi bon nou an. Mwen te gen chans. Li te travay kòm yon sèvez nan restoran nan yon bar sou 113th Lari a, ak yon jou lannwit Doktè Valdez te vini nan ak kèk zanmi yo. Li te tande m ' pale nan yon lòt sèvez nan restoran epi imedyatman te konnen mwen te Ayisyen. Li pa t ' di anpil jou lannwit sa a, men, yon kèk jou apre li te ale tounen nan bar la pou kont li epi nou te vin zanmi."
  
  
  "Eske ou te konnen ke Valdez te yon kominis?"
  
  
  Li te fè desen ak yon kreyon sou kwen nan tablo a. Li ti souri a m ' ak snorted. "Yon kominis? Ha, Romera Valdez te inosan, totalman inosan! Bondye mwen, li te se konsa nayif. Li te kapab menm wè yon bagay ki bon sou Papa Doc. Romera a te yon salon kominis, yon vwayajè parèy yo ki pa t ' konprann sa ki te ale sou, yon moun dou yo ki te rayi ekrazman yon vole. Li te fache m 'tèlman bagay ke otèl l' yo ak touye mwa a, kòm li te toujou pa t otèl la vire yon souflèt nan lòt ."
  
  
  Li te fè l 'pale, epi li pa t' vle kraze eple a, men, mwen te gen pou mande corkscrew. "Eske ou renmen Valdez?"
  
  
  Li nodded byen vit, ak pou yon ti moman quicksilver klere nan je l ' ankò. Li te jwenn yon mouchwa ak efase li.
  
  
  "Mwen te fou sou l'. Nou te ale nan kabann la pou premye fwa sou mwen 17yèm anivèsè nesans li yo, epi li mòde
  
  
  Mwen te avè l ' pou twa ane. Li te bo pa tè a, li te mache sou. Li te papa l', frè, ak lover tout woule nan youn. Ni te fè mari m', nou menm nou pa t ' kapab jwenn marye. Madanm li se toujou vivan, yon kote nan Frans, ak li te yon Katolik.
  
  
  Li limen yon lòt sigarèt ak di pa gen anyen. Li pa t ' fini. Te gen yon lòt bagay, epi li te vle tande li.
  
  
  "Romera lwe m' yon apatman sou 115th Street, pa byen lwen soti nan Kondwi nan, epi li te Columbia. Li te nan lekòl nan Pari ak Swis - mwen te lakay vakans lè li te rive nan mitan lannwit Tonton Makute - ak kòb li te pase yon egzamen espesyal, ak Columbia aksepte m'. Pa lè sa a, Romera te yon pwofesè plen, epi chak fwa nou te rankontre sou lakou lekòl la, nou te pretann yo dwe moun lòt nasyon. Mwen sètènman pa t 'gen yon mwa, nou pa t' konnen ki sa klas yo pran - li te twò avanse pou m ' ak sèlman etidye elèv ki gradye."
  
  
  Lida fini l ' bwè, ak ki te fèt soti nan glas la. "Jis yon ti kras pi plis, Nick, mwen renmen anpil. Lè sa a, mwen panse mwen pral jwenn kèk dòmi.
  
  
  Lè l 'bwè te retounen, li te kouche sou pil kat la ak je l 'fèmen ak solèy la sou figi l', li gwo mou tete rhythmic k ap deplase leve, li desann. Pou yon moman mwen te panse li te ap dòmi, men, li te te rive nan soti pou yon bwè ak vale li kupidman. Lè sa a, li te pale ankò.
  
  
  "Pou yon pandan y ap, li te plezi yo fofile alantou tankou li te jis yon jenn ti kabrit, epi li te misterye ak curieux konsa, mimmo Romera sou lakou lekòl la, m' ak yon men plen nan liv, jis ba l ' yon souke tèt frèt ak kontinye . Tout pandan y ap ri anndan ak panse sou ki sa nou te fè nan fatra a nwit lan la anvan. Nou te wè youn ak lòt prèske chak swa ak nan wikenn, malgre ke nou te gen yo dwe trè atansyon. Lè sa a, li te rive senk ane de sa. Nan mwa jen, senk ane. Yon semèn anvan mwen gradyasyon.
  
  
  Li te an silans pou yon tan long. Li pa te fe pression sou pa nah. Li te pran youn nan zam mitrayeur ak te ale pi devan. Kouran te trankil, gwo twou san fon, ak dezète, zwazo ekla klere nan bwa jon, ak lòt m zandolit te mennen yon zanmi ansanm yo wè moun lòt nasyon. Tout bagay te gade e te fè sans ti kras yo dwe gwo ènmi nan forè a, ak yon minit pita li tounen vin jwenn ti fi a ak squatted desann, mete zam nan machin sou janm li yo. Solèy la te mete nan west la, ak palmis pye bwa yo te reflete nan ran ras / tèm, lonbraj nwa ki te antoure kannòt la.
  
  
  "Mwen pa te wè Romera nan yon semèn," Lida te di. "Li pa t' vini nan apatman an ak pa t 'rele yo, ak chak fwa li te rele l 'nan l' lakay ou oswa nan biwo a, li pa t ' lakay yo. Oswa ki pa gen yon reponn. Mwen te malad, ak li te pè-pè ke li te tout sou yo, ke li te fatige m'. Men, mwen te gen twò anpil fyète pou yo ale nan mwa a apatman oswa yon mwa nan biwo a sou lakou lekòl la ak konfwonte l'. Li jis te ap soufri anpil pou yon semèn.
  
  
  "Yon fwa, li pa t' lè mwa a te wè l ' sou lakou lekòl la. Li jis te resevwa tounen apre yo fin pran nan bouchon l ' yo ak rad pou prom, li te sou Broadway pandan y ap li te ap mache desann nan libreri nan 116th Lari a ak Broadway. L ' l 'balanse yo ak pete rele, fè yon moun fou nan tèt li, epi kouri nan direksyon pou l'. Mwen devine li te yon santèn pye lwen. Li te vire gade nan m', epi li voye je kòm endispoze - lè sa a, li te vire tèt li lwen nan men m', janbe lòt 116th, epi yo te mache desann nan tren an. Trè vit mache. Li enkyete toujou sonje ki jan vit li te mache, kòm si li pa t 'vle wè m' oswa pale ak m'. Li sispann nan kwen an ak veye l ' disparèt, jenou mwen te souke ak mwen te panse mwen plisman dola a ki ta sispann bat."
  
  
  Lida te souri léjèrman ak gade nan m ' ak flèch je yo. "Yon vwa mwen tankou mwen te jenn ti gason, Nick. Romera te premye renmen m', nonm nan premye mwen tout tan tout tan pran l ' avèk konsantman mwen. L', te panse yo te mond lan te sou.
  
  
  "Li nan plis pase, mond lan ki te konnen l' anvan sa firè, men se sèlman reyalize li pita. Li te ale tounen nan l ' ti apatman, fèmen tèt li nan, ak yo te kòmanse kriye. Mwen sispann li. Li pa gen anyen gòch, pou de jou, pou bwè wonm, ap resevwa bwè ak malad, epi li te jwe pa tout dosye yo ke nou te renmen yo ansanm, epi mwen te santi reyèlman move. Sou twazyèm jou a, mwen te gen kouraj la yo rele Em nan biwo an. Tan sa a, li te reponn.
  
  
  Li vire lwen nan men m', lonje l 'ajil mawon kò a, epi yo antere l 'figi l' nan men l'. "Seyè Jezi - lè mwen panse sou li kounye a! Li dwe te sezi pa nèg la pòv yo, ak l ' yo dwe gen te malad, tou. Mwen pran rele epi li te mande yo ak yo menm te panse mwen te menase em - mwen te di mwen ta di tout lakou lekòl la, papye, deyò pisin sou nou dell. Nan nenpòt ka, li te pwomèt pou yo vini nan m ' ke aswè. Mwen sonje l mwa a egzak mo sa yo - li pa t ' gade tankou tèt li nan tout, tansyon, anroue ak sistèm nève - ak li te di li te gen yon viris."
  
  
  Yon bagay klere nan lide m, yon microsecond nan entwisyon ki klere mwen anvan m ' te kapab trape li, yon lonbraj ki pa gen okenn sibstans ki sou yo eksplike li, yon koud nan doulè ak san ki disparèt lè li kòmanse. Yon katriyèm jenerasyon-òdinatè yo ta te kenbe nan mwa a ak estime li. Mwen pa t ' kapab jwenn li.
  
  
  Men, mwen te mande l: "ki Sa egzakteman te li te di?"
  
  
  "Li di:"W ap aji tankou yon timoun, Lida, epi ou pa ta dwe." Li nan tout dwa. Mwen te malad, mwen te travay di, ak mwen te enkyete w sou yon bagay. Yon bagay ou pa konnen sou. Pa gen anyen yo fè avèk ou. Men l ' yo
  
  
  Mwen pral gen aswè a, ak nou pral pale li sou yo ak sòt li soti. Mwen pral gen nan Rivne nan nèf. Asire w ke w ap pou kont li. Mwen pa vle wè moun ki, men ou."
  
  
  Manman bourik l ' te voye jete pi lwen. Mwen te di l ' mwen te yon ti kras ensèten.
  
  
  "Fè ou sonje tout bagay sa a? Egzakteman? Literalman? Nan senk ane? "
  
  
  Li nodded, pa gade nan m'. "Mwen fè. Wout la li te di li. Chak mo. Li pa janm te rive m ' paske mwa a te pran yè swa, apre sa, mwen panse ke simante mo sa yo nan tèt mwen. Apre sa, mwen reyalize sa li te enkyete w sou yo ak poukisa li te rete lwen mwen. Romera te ekri yon seri de atik kont Pap la Panèl pou New York la Fwa, epi li pa t 'vle fè paran yo m'. Mwen panse ke li te gen yon présantiman ke Taunton Makute te ale nan jwenn mwa a. Men, li dwe yo te espere yo pou yo touye l, pa kidnape l 'ak voye l' tounen bay Ayiti."
  
  
  Mwen te panse sou li pou yon koup nan minit. Nan premye gade, li sanble ki lojik ase yo fè sans, men, yon bagay te manke yo. Men, te gen pa gen anyen yo kenbe, se konsa, li balanse l ' ale.
  
  
  Lida te di: "mwen tann ak tann. Li pa janm vin rive. Yon kote ant Mwa a nan apatman an - li te gen yon kay tou pre Barnard - ak kay mwen an, ki li te resevwa. Li te dwe fasil. Romera te tèlman inosan. Li pa t ' menm konnen ki jan yo defann tèt li."
  
  
  Wi, mwen te panse. Sa a ta dwe fasil. Yon moun ap mache desann okipe, ki gen anpil moun anwo Broadway sou yon klè jen mitan lannwit. Machin nan rale moute nan koub la, ak yon koup la malfra yo vole soti, te pwan Mwa, ak pouse l ' nan machin nan. Sa a ta dwe fè fèt san pwoblèm epi avèk efikasite. Le pli vit ke li te resevwa nan machin nan, li te tout sou. Yo pwobableman te mennen mwa ouvètman kèk bannann bom sou yon waf nan Brooklyn oswa Staten Island.
  
  
  Solèy la te mete a, ak kout twilight nan koulè wouj violèt nan subtropikal yo tonbe tankou yon transparan nèt nan Lanmè Sòsyè. Lida Bonaventure kouche ak je l ' fèmen, pou l respire pwofondman, ant dòmi ak lensomni, ak li te konnen ke li te fini pale. Kèlkeswa. Mwen te konnen rès la nan istwa a. Pifò nan li te ye nan RACH la nan dosye a, ak kèk nan li te soti nan Steve Bennett, CIA a espyon ki moun ki te mouri nan yon vodou legliz la.
  
  
  Li te chwazi l 'leve, li te pote l' nan chanm nan kontwòl, epi li mete l ' sou kanape la. Ee patted l ' sou yon souflèt la. "Pran yon ti dòmi ti kras, jenn ti kabrit. Se pa pou lontan, paske nou pral pran li kòm pli vit ke li vin fè nwa."
  
  
  Mwen kache de supplémentaires de zam machin nan wheelhouse, epi yo te pran yon sèl nan twazyèm ak m ' lè mwen te ale nan kolekte sakado nou an. Yo pa t ' vle montre li nan pèp bondye a, se konsa yo te gen prese. Twilight nuajeu swente nan pò yo te deja manyak nan fènwa.
  
  
  Li te fè l ' de siplemantè lame sakado ak de musette sak, epi tou li fè de ceintures ak cantines ak istansil ansanm, kòm byen ke yon pè nan Swis Lame zouti kouto yo ak konpa yo. Tout bagay sa a te nan yon sèl gwo tiwa, ak jan li te ranje nan li, li te vin chonje nan istwa a nan Dr Romera Valdez, kote mwa yo te tonbe Lida.
  
  
  Li te ekri sou yo nan jounal yo. An patikilye, Fwa yo, pou ki Valdez te ekri atik, ki te jwe yon gwo wòl. Nan Barents Lanmè teritwa kategori yo, epi sou paj la modifye. Rezilta a nèt se yon gwo zewo. Papa Doc te chita ak refize oswa yo inyore tout bagay, epi apre de oswa twa dimanch istwa a te sispann. Pa gen okenn yon sèl te vin pi devan. Pa gen okenn yon sèl wè Valdez a fè anlèvman. Pa gen okenn yon sèl wè anyen. Li te antre nan trap an epi yo disparèt nan fon canyon.
  
  
  Li pa byen. FBI la te gade nan li - nou te gen ih materyèl ki nan dosye nou an - ak dekouvri ke yon ti bato, yon antik rusty po a, te kite Staten Island nan denmen maten, ki te swiv pa Valdez nan disparisyon. Li te La Paloma a, ki anrejistre nan Panama. Lè yo rive nan pouvwa a, CIA a te fè asire w ke li ki te fè pati Ayiti, ak sa ki te nan fen li. Swadizan, La Paloma a te fè pati nan Bank la nan Ayiti. Papa Doc.
  
  
  Te gen pa gen anyen Etazini yo ta ka fè sou li. Valdez pa janm vin yon sitwayen Ameriken. Li te pran CIA a nan yon ane pou yo jwenn soti ke li te ke yo te ki te fèt nan kacho yo anba palè a. Sa ki te tout sa yo te kapab jwenn soti - ki Valdez te vivan epi yo aparamman ke yo te trete byen. Koulye a, dapre RACH dosye, sa a P. P. Trevelyn kenbe mwa yon kote sou byen l ' yo, tou pre Sans Souci. Sa a te sipoze si Valdez te ap travay sou atomik tèt de gè pou misil Papa Doc te sipoze gen. Yo pral bezwen espas ak vi prive yo ke yo pa t ' kapab jwenn nan Port-au-Prince.
  
  
  Li te ranpli yon lòt sak ak muset minisyon ak te pote ih tounen nan chanm nan kontwòl. Mwen te gen ase minisyon pou yon ti lagè, ak mwen te espere mwen pa ta gen yo sèvi ak ih. Mwen tou te gen yon douzèn gaz, lafimen, ak frag grenad chak. Mwen te vin tante l ' pran yon sèl nan recoilless fizi ak yon mòtye, men, mwen ri nan tèt mwen ak bliye sou li. Nou ta dwe byen okipe, epi nou ta bezwen pou yo ale vit ak byen lwen.
  
  
  Sa a se li sèlman transmisyon maladi a nan Lida, epi nou kouri alantou bay nan yo san yo pa lapè ak tounen nan kanal ki genyen ant Tortuga ak tè pwensipal la. Li squatted nan kabin an ak li kat jeyografik la pa limyè a nan tablodbò a. Nou te nan nen koulye a, nan dlo ki nan Ayiti ak sot pase pwen nan pa janm tounen, epi si youn nan yo ki tap patwouye Papa U remake
  
  
  nou, li pral tout dwe plis pase.
  
  
  Lè nou te pase nan lès pwen nan Tortuga, Lida te gade nan konpa a. "Dis plis kilomèt ak nou ap vire nan sid. Ki mete nou sou 15 kilomèt soti nan kòt la ak nan randevou pwen."
  
  
  L ' muet "Lanmè Sòsyè" purred ak konvèti kilomèt pou ne, ak lè lè a te rive, li te tounen l 'nan yon direksyon ki nan siy ki montre yo direksyon sid, lè sa a, bese l' vitès nan yon trennen sou vant senk ne. Pa te gen okenn lalin, ak li te kòmanse yon sèl lapli tonbe. Jou lannwit sa a te frèt, menm frwa, men li yon ti kras sueur. Lè Lida te kòmanse fimen, li entèdi li. Li kouvri nan tablodbò a.
  
  
  "Mwen espere ke ou konnen ki sa w ap fè," mwen te di. "Èske w se asire w sa a fin vye granmoun waf la pa se ke yo te ap veye nou? Mwen panse Papa Doc ta mete gad espesyal nan yon kote ki tankou sa a - ou konnen, li la pa estipid.
  
  
  Nou te tit nan yon plas solitèr sou kòt la kote US Fwi Konpayi an yon fwa kenbe yon waf ak plizyè bilding yo. Kote sa a te long ak rès tounen nan fin kraze, ak Lida fè sèman ke li te itilize mwa yo plizyè fwa pou li ale nan Ayiti epi pa janm kouri antre nan nenpòt pwoblèm.
  
  
  Li te ri dousman, ak yon allusion nan fin vye granmoun entimidasyon. "Ki sa ki nan sa ki mal, siwo myèl? Ou sanble nève sou devwa."
  
  
  "Paske mwen te nève, mwen te kenbe l' vivan pou yon tan long," mwen te di. Sa a jenn ti kabrit te pare pou yo ale nan lagè. Sa a mens, fè nwa-skinned ti fi ki moun ki te pratike dènyèman te kriye.
  
  
  "Sa a, se bote nan li," li te kontinye. "Kote a se konsa modi evidan ke Papa Doc ak Taunton Macute pa remake li. Li pa janm rive pou yo ke nenpòt moun ki ta bay gabèl yo sèvi ak li. Se konsa, nou pa sèvi ak mwa. Entelijan an, dwa?
  
  
  "Bon chans. Pou li, mwen espere ke li pral."
  
  
  Nou jogged tou dousman nan direksyon pou kòt la, woule yon ti kras nan kondisyon ki enplike yon korektè nan zantray la. Li regarda nan gade l 'ak te di," pi Bon jwenn yon flach ak ale pi devan. Si tout bagay se amann, nou pral wè yon ih siyal nan demi èdtan yon ."
  
  
  Li apiye desann nan bo m ' yo. Souf li te cho ak dous, ak pran sant tankou bibwon. Li patted men m'. "Mwen gen yon bon santiman sou sa. Li k ap pase yo dwe tout dwa, Nick. Jis asire w ke ou sonje ou nouvo non epi yo pa dwe twonpe. Mwen te vann yo pou yon komodite reyèl kont pou ou, epi li pa t ' fasil. Dappy se jis kòm entelijan jan yo ye, epi li pral trè kontan ke li te gen nan deranje ou ankò. Men, mwen ka manch li yo jouk nou pati kite m'.
  
  
  Gen nan pa gen pwen an di Hey ki jan anpil wòl li te jwe sou ane yo ak RACH.
  
  
  "Mwen pa pral avanse ou," mwen te di. "Ale pi devan. Asire w ke ih siyal la kòrèk. Absoliman kokenn!"
  
  
  Li tonbe ri ankò e li te kòmanse imite chante nan tèt li.
  
  
  Nouvo m ' non Sam te Fletcher. Mwa itilize li paske li te konnen Sam Fletcher te nan Lafrik di goumen pou Biafrans. Si sèlman li te toujou vivan. Fletcher te youn nan dènye a nan fin vye granmoun-alamòd sòlda nan fòtin. Malgre ke li pafwa goumen pou lajan, li pa t 'yon bann mèsenè; lè li te kwè nan yon bagay, li ta goumen pou gratis e menm depanse lajan l' yo. Soti nan tan zan tan, li ta fè travay enpè pou AX, sa ki te fè l pi fasil yo kenbe yon je sou l'. Mwen pa t 'panse Sam ta lide si mwen te di l 'non l' yo.
  
  
  Lida te di m ' yon ti kras ti jan sou sa a Duppy nou te ale nan satisfè. Nan dyalèk Ayisyen, vodou jagon, duppy vle di lespri oswa fantom. Yon nonm ka mouri, men pafwa yon duppy nan mwa ka vini tounen otou kavo a. Pafwa duppy pa menm kite kay la, men rete nan tè yo, epi sou dell tèt li; li te pran plas la nan nonm sa a mouri.
  
  
  Dappy, nan kou, se te yon psedonim. Lida pa ta gen te di m ' Mwa a non reyèl menm si li te konnen li. "Nwa yo rele mwa Duppy," li te eksplike: "paske nan wout la li te deplase nan forè yo ak mòn. Tankou yon revenan. Yo di ou pa janm tande ego, epi ou pa konnen li nan ap vini - ou jis gade leve, li toudenkou li parèt. Yo ap tout mwa-pè, moun nwa.
  
  
  Lè sa a, li ri, li te ajoute: "Li a, se kalite etranj. Dappy se youn nan nwar Nwar mwen te wè tout tan tout tan.
  
  
  Li bourade l ' menm pi rèd jouk Sòsyè nan Lanmè te kòmanse rale. Mwen apèn kenbe moute avè l'. Li te rubrique tou dwat nan sid, ak yon kote byen lwen nan tenèb la te kòt la nan Ayiti. Li pase kouto l ' sou jiroskop, te mache nan tren an, epi gade devan yo. Li mete yon flach "bwat" se konsa, sa mwa pa t ' kapab ka wè soti kote sa yo, se sèlman fran yo nan devan, epi kòm li apiye sou tren an e li te rive nan fènwa a, li sezi si Lida a te toujou bay siyal la. Li te yon sèl nan pi gwo danje. Nou ta te sinyale premye. Motè sa te byen anvlope yo e te fè yon chuichui mou menm jan yo ralanti desann. Nou pa t ' kapab konte sou kòt la bò tande nou.
  
  
  Li se prepare. Limyè blan pin soti nan rivaj la. Li chè nan mitan lannwit lan, rapid ak kesyone. Ki sa?
  
  
  Sergey disparèt, ak byenke mwen pa t ' wè Lida a siyal, mwen te konnen ki sa li te voye:... — - - - - L, e mwen te espere ke li konprann tout bagay kòrèkteman. Li te fòse pa ee pratike ase.
  
  
  Li te dwe paske yon koup nan segonn pita Sergey Beregovoy te vin tounen ak -. -. Oh, byen, vini sou yo nan. Lè sa a, ténèbres ankò.
  
  
  Lida, yo pran kouri soti Luka, tansyon ak palpitasyon ak eksitasyon. "Li nan tout dwa, Nick! Yo ap tann pou nou."
  
  
  La jiroskop vire li koupe ak pwente nan volan an volan. "Mwen konnen. Èske ou te wè li
  
  
  . Isit la, pran volan an, jouk tan mwen jwenn sou flybridge." Mwen pa ka pran l ' soti isit la nan waf la. Jis kenbe ee Rivnenskaya pou yon minit.
  
  
  Lida te ban m ' yon egzat deskripsyon nan bati-nan eleman sa yo pou ki li te kreye. Li te bati pou lanmè a-ale veso, epi li rammed yon long, koulye a, pouri, gwo pous otou gwo twou san fon crest nan bay la. Li te gen nòmal pil ak ki strenje, men pou kèk rezon ki fè li te fèmen nan kote sa yo, tankou yon ansyen kouvri pon. Lida ensiste pou l di ke nou te ka lanse Lanmè Sòsyè anba waf la, ak li ta renmen kache nan yon bwa long tinèl. Ou te kapab bliye sou kamouflaj.
  
  
  Li pa t ' konsa pou sa asire w. Ak li, enkyete w sou araché koupe flybridge lè nou te vini nan.
  
  
  Vwa li rele dousman pou li. Bon. Li te kenbe pa ee. Ale pi devan epi jwe fent m'. Kenbe vwa ou desann.
  
  
  Mwen prèske sispann li ak koute mou hum nan motè yo menm jan li te deplase tou dousman. Devan yo nan m', li te tankou yo te andedan yon barik goudwon. Nan yon fason, li nan yon bon bagay, paske si mwen pa t ' wè li, yo tap patwouye Panno yo pas être kapab swa.
  
  
  Li te chire pa yon Luger nan yon senti pòch, ak yon talon nan yon gèn sou avanbra dwat li. Mwen chanday ak jakèt ki kouvri tou de. Mwen te yon jenn ti bourik .45 atache sou deyò a, epi li te seran nan zam machin nan jenou m ' pandan m t ap gade epi tann pou limyè endikatè yo vini sou.
  
  
  Yo te vin vivan, mat, jòn, prèske envizib. Youn sou chak bò ak tou de bout nan estasyon ancrage. Tout sa mwen te fè te mete yo nan Lanmè Sòsyè fran ant yo.
  
  
  Li pa t ' fasil. Ee prèske pa t 'trape moute avè l', ak volan an volan pa t ' reponn. Aktyèl la te vit apwoche rivaj la, ak komès la van yo ki te pouse m 'soti bò solèy leve a pa t' ede anpil. Sòsyè nan Lanmè te kontinye tonbe babor.
  
  
  Lida a vwa te vin tounen m ' nan yon chuichui. "Sou bò gòch la, Nick. Leftward. SOU BÒ GÒCH LA!"
  
  
  Mwen te gen pou yo vire sou motè yo yon ti kras yo jwenn li tounen nan bò gòch la pozisyon. Lè l 'motè a ralanti desann ankò, li kole l' banza fran ant limyè yo. Yo ap ale. Mwen mete machin lan nan do pou yon dezyèm fwa, lè sa a vire sou motè yo pou yo rezoud pwoblèm rechèch, bese atè epi yo leve soti vivan mwen men pou yo santi yo pou yon diferans, si te gen yon sèl. Dwèt mwen manyen fragman yo nan pati anba a nan panèl la. Mwen te gen sis pous nan clearance.
  
  
  Kale pòt louvri nan waf la fran pi wo a tèt mwen, epi yon gwo bout bwa a blan nan limyè klere byen bèl sou mwen. Yon vwa gwo twou san fon nan Kreyòl Ayisyen te di, " Bon jou, Blanc."
  
  
  Hi, mwen se yon moun blan.
  
  
  Li te demenaje ale rete nan yon mitrayeur zam konsa ke li pa t ' kapab manke li, men li te kenbe dwèt li lwen soti nan deklanche la. "Ki moun ou ye?"
  
  
  Yon gwo basen byen fon gwonde nan ri. Li te kole tèt li nan twou a, se konsa ke Sergey te degize, yo e te fè yon flach sou figi l ' yo.
  
  
  "Li Duppy se blan. Sont ou nonm lan Siyu te di nou sou yo?" Sam Fletcher nonm?
  
  
  Li nodded pou l'. "Li Fletcher."
  
  
  Li pa t ' bay tèt li lwen. Mwen te gen twò anpil pratik pou sa. Men, moman sa a li te wè l', ki lajè, klere byen bèl figi nwa yo, ki lajè, blan, souri toothy, li te konnen ki moun ki Dappy te. Nou te gen ego foto nan RACH la dosye. Chak gason elèv depanse yon anpil tan kap nan sa yo dosye yo, epi memorize yo, epi mwen fè devwa m ' menm jan tou nenpòt lòt bagay.
  
  
  Foto te montre l tankou yon jenn gason ak cheve - koulye a, mwa a nan sib la te rive - a men li te nonm sa a menm.
  
  
  Ego nan non reyèl te Diaz-Ortega, epi li te Kiben an. Li te yon fwa ki te fèt yon gwo pozisyon nan Kiben entèlijans lè li ak Che Guevara te kopen. Koulye a, li te mouri, ak Ortega ta gen te mouri, tou, si li pa t ' chape nan batay la nan tan. Castro te jwenn deyò ke Tòtiya della te aktyèlman nan KGB la, k ap travay yo pou yo Kremlin an ak ap chèche soti pou Kiben.
  
  
  Nwa nonm sa a te fèt soti yon masiv men yo. "Vini non sou, Fletcher. Nou pa gen tan pou gaspiye, nonm.
  
  
  Mwen inyore men l ' ak di mwen te fè yon bagay nan premye. Nou te fè Sòsyè nan Lanmè vit, fisèl defans, se konsa ke li pa ta siye yon twou nan hull epi pou yo jwenn kovèti pou nou debarke. Mwen pral dwe gen dwa gen avè l'.
  
  
  Nou orèy nan fè nwa la. "Mwen gen moun ki pou fè tout bagay sa a, Fletcher. Nou pa gen tan pou sa."
  
  
  "Mwen bezwen tan," mwen te di. "Apre sa, mwen pral fè li. Mwen pa vle nenpòt moun ki vini sou tablo. Se konsa, yo pa t Swan. Li dwe te di ou ke?"
  
  
  "Ki kote nan Swan?"
  
  
  "Li louvri isit la, Duppy! Ki jan yo se ou, gwo mons la?" "
  
  
  Lida prese sot pase m', li te rive pou men m', epi prese li kòm li te fè sa. Bouch li fwote zòrèy mwen jan li bay yon soupi, "Kite m ' okipe l'."
  
  
  Li te te ede nan yon trap nan waf la. Yo orèy, ak li te tande son an nan yon bo. Duppy gronde gwo twou san fon nan gòj li tankou yon bèt, ak l ' ti kras mwa a kenbe sou.
  
  
  "Sa a Fletcher... deja bòs nan travay la... ki moun ki li panse de yo...
  
  
  Dezakò ki deja egziste. Pa yon fanm kontan. Li mwa ap tranble anba pye l koupe ak te fè Sòsyè nan Lanmè a, deplase byen vit. Mwen te pandye soti m ' zèl. Lè sa a, mwen vin chonje l 'yo, madichon tèt mwen, epi l' tounen ki rale sou kòd yo ankò, paske mwen pa t ' kite yo mare gout. Nou te rive nan mare wo, entansyonèlman, ak l 'tayè te pran, prèske twonpe alantou li, l', te di tèt li, Carter, pran tout bagay avèk ou ak pran bagay sa yo kòm ih vini nan. Yon sèl nan yon tan. Pran tan ou. Pi bonè oswa pita, mwen pral jwenn konnen ki sa ki Diaz-Ortega, Kremlin an nonm, te fè nan Ayiti, ap eseye pou ankouraje la Black Swan envazyon.
  
  
  Anvan sa, mwen te gen pou yo kenbe m 'fèmen bouch, jwe kat la pwochen nan m' yo bal, epi rete vivan. Romero Valdez ta gen rale l 'soti, oswa mwa a yo ta dwe fè yo touye l'.
  
  
  Li te sipoze yo dwe teste yo sou misil ak atomik tèt de gè Papa Doc te sipoze gen. Mwen te gen pou kenbe yon je sou Lida Bonaventure ak asire w ke li pa te òganize yon envazyon. Li ta dwe te ... Ah, a tayè a ak l', mwen te panse ke mwen ranmase tout ekipman yo ak trennen mwa a flybridge. Youn nan Otour a gwosye blag lè li se fatige, se ke li se "kòm okipe kòm yon yon sèl-janb moun k ap travay manman bourik l' koupe!"
  
  
  Mwen te rezoud li pa rale nan kale la. Lè ak si mwen te resevwa li tounen, mwen te trè modi asire w ke mwen ta mande pou yon pwomosyon. Mwen pa lide nan travay ak mwen pa tèt ou an danje, men li te vinn yon ti kras pi gwo dènyèman.
  
  
  Li te rale soti nan kale a pa kapitèn an ak jete nan Mwa a nan pil kat la. Mwen te kapab fè soti nan k ap deplase nan lonbraj yo nan moun ki bò kote m', ak li te trè zòrèy. Pa gen okenn siy nan Lida oswa Dappy.
  
  
  Youn nan lonbraj yo pale avè m'. "Swan ak Dappy yo ale sou rivaj, Blanc. Di yo ou ap vini kounye a.
  
  
  Li te lapli, ak van an te mouche yon amann vapè dlo nan figi m'. Lonbraj yo bò kote m ' te an silans, epi mwen te kapab tande tanbou yo byen lwen deyò nan peyi a. Youn nan lonbraj yo te ranplase kale. De lòt figi, vagman vizib, yo te sakado ak musette sak ak te mache desann waf la fin vye granmoun. Mwen dwe li pou yo.
  
  
  Akote m', yon vwa ki di, " gade Wè si gen nenpòt ki twou, Blanc. Waf la se trè fin vye granmoun ak pouri. Sa a se definitivman plas la pou yon janm kase."
  
  
  Tou de Lida a nan zam machin ak pwòp l 'yo te pote l'. Li te tou dousman deplase devan yo nan l', yo te kouri dèyè pa yon lonbraj. Li te eseye étoufé panse de Diaz Ortega. Pandan. Premye bagay sa yo an premye.
  
  
  Moun nan pwochen m 'te di dousman," Swan, pa di anyen fwa sa a, Blanc. Jan sa te rive? Nou te pare pou yon envazyon pou yon tan long, pann Papa Doc soti nan yon wotè pye bwa. Ki jan fè sa a rive, Blanc?
  
  
  Mwen te di l mwen pa t ' konnen swa. Li Swan te travay ak akonpli lòd yo jis renmen tout lòt moun. Mande Swan, pa m'.
  
  
  L', mwen tande l ' krache. Lè sa a, li li te kite soti yon sousèt soupi ak te di ," mwen panse ke nou ve yo te ap tann twò lontan. Yon bagay gwo se definitivman k ap pase kounye a, Blanc. Gen yon anpil nan twoup yo kounye a, ak Taunton Macute. Yo tire moun, pann, yo boule, anpil kabin yo ak tout ti bouk. L', mwen te konn tande ke tout moun bezwen pou yo kite tè a pou kilomèt. Èske w konnen poukisa sa a se konsa, Blanc?
  
  
  Mwen te di l mwen pa t ' konnen. Mwen pa t 'konnen l' swa, men mwen te kapab pran yon devine edike. Si Papa Doc yo te netwaye peyi a pou kilomèt alantou, lè sa a, li dwe gen te jwenn yon sèvi ak bon pou li. Li vle yon bagay. Yon bagay ijan.
  
  
  Tankou yon misil ranje?
  
  
  Chapit 8
  
  
  
  
  
  Amann farinen konmanse bese ak dimanch maten byen bonè, ak yon gwo wouj solèy leve sou Bouchon Evèk la, yon blunt pik sikatrizé pa kraze yo nan ti Fò ki. Li te soutenue moute sou koud l ' nan yon ti touf bwa epè, etidye sèn nan pwisan longvi. Mwen pa t ' depanse anpil tan sou Sitadèl la, li nan yon gwo nich ki te konstwi pa Wa Heinrich Christophe, nwa Napoleon, kont reyèl Napoleon ki moun ki pa janm vin rive. Sa a se istwa mwen. Epi, koulye a nou te chita nan yon hotbox, kote yon nouvo istwa ki te ke yo te fè fè yo.
  
  
  Nou te mwatye moute sou yon ba resif. Nan pye a nan pant lan nou te gen dènyèman moute ak éfréné, san souf prese prese, yon etwat wòch ak wout pousyè tè skirted baz la nan mòn yo. Nou apèn tan yo te kache anvan solèy leve, ak sa ki te sèlman paske Duppy te mete yon vit ak inplakabl apante.
  
  
  "Nou pral kenbe soti nan ouvè a," li te di, " nou se moun ki mouri. Sa bata P. Mo. te gen elikoptè pwòp l ' yo patwouy."
  
  
  Koulye a rilaks, li gade tankou yon sèl elikoptè maké yon altitid ba Bosni ak Erzegovin tribinal ki kondane sou yon patwouy jeep sou yon wout etwat. Yon konvèsasyon sou radyo. Elikoptè a te yon alman youn, bati alantou yon nouvo 105 a, ak senk sièges ak yon kenbe kago. Pandan y ap etidye mwa, mwen te panse ke petèt mwen te nan nen yo pou yon mwa nan tèt mwen. Hawke a nòt ki endike ke Trevelyn te yon nonm ki moun ki ou fè konfyans pa gen okenn yon sèl ak renmen yo kenbe yon je sou bagay sa yo pou tèt li.
  
  
  Te gen yon anpil yo gade. Yon ti bouk boule yon kilomèt soti nan wout la. Ak eksepsyon a nan yon franse-style legliz te bati nan wòch, kaban ak kabin yo te te fè alantou ki graj bwa ak palmis pay, natirèl brike, ak flanm dife yo ak lafimen leve nan yon epè kolòn se konsa ke ih ta dwe kenbe ak ... swirled nan lwès pa van an.
  
  
  Tonton Makut, abiye an rad sivil ak ame nan dan yo, akonpaye kolòn nan moun ki soti nan vilaj la. Yo te sanble ak refijye atravè yon lagè fim nan yo, eksepte yo te tout nwa yo epi yo pa t ' gen yon anpil nan bagay. Epouvantay pa t ' ba yo anpil tan pou avanse pou pi.
  
  
  Longvi yo konsantre sou kare a vilaj ak ajiste konsantre la. Te gen yon byen nan kare a, ak pwochen nan li te yon gwo pyebwa. Kat kò - twa gason ak yon fanm-pann soti nan yon long, epè branch pye bwa. Yo pann limp ak mò, tèt yo trese kruoté nan yon sèl bò. Objèktor. Yo dwe gen te diskite ak Taunton Macute.
  
  
  Li te kenbe pa pran sant la epi yo santi nan Lida kòm li wriggled alantou m'. Li te pran longvi yo nan men m ' ak ajiste yo, lè sa a regardant nan vilaj la pou yon tan long. L ' ap gade jan li mi bouch sere boulon, ak liy parèt sou lis fè fas a kòm li te dezaprouve.
  
  
  "Ki sal, pitit gason an nan yon femèl chen," li te di. "Ki bata! Li pral peye pou li. Oh, li pral peye! "
  
  
  Elikoptè a kite djip la ak vole lwen, fè kont efò pou altitid.
  
  
  Li bourade tèt li menm pi fon nan zèb la epè ak gade nan Lida.
  
  
  "Ki sa, pitit gason an nan yon femèl chen? Papa Doc oswa Mo. Mo.? "
  
  
  "Tou!"
  
  
  Li te fèt soti men l 'ak woule sou do l', pran yon gwo souf ki te fè li mou tete leve l ' anba levit vèt. Li fèmen je l'.
  
  
  "Tou de nan yo," li te konfime. "Lè lè a va rive. Byento, kòb li, mwen espere."
  
  
  Son an nan zam fwete rive nou desann pant lan. Mwen mete l ' sou yon gwo poto a, li wè yon nonm nan yon twou bò chemen an. Ego nan fè nwa pye yo stomped, ak lè li te resevwa yon klè imaj la, thug kanpe sou de pye l ' vize li revòlvè ak chaje li. Se konsa, tou dousman epi fè espre ke mwen te kapab konte chak piki. Nwa janm sispann k ap deplase.
  
  
  Lida pa t ' deplase. "Sa Tonton Macoutes pa moun fou alantou li," mwen te di.
  
  
  Li po je ride. "Ansasen ak pervert, tout nan yo. Tan an nan ih ap vini."
  
  
  Li te souse sou yon plat disk nan pen kasav. Li te tounen ak mwazi, epi li te espere yo ta lave soti tout prussic asid, men li te pi bon pase ansyen C nan rejim alimantè. Dappy ak konpayi mwa a mennen l ' kèk manje ak yo. Jis kasav pen, kèk vyann kabrit, epi yon koup la boutèy nan Barbancourt wonm. Mwen pa t ' kapab blame wonm. Barbancourt se bon nan mond lan.
  
  
  Ti fi a pouted ak te di, "Ban m' yon sigarèt, mwen renmen anpil. Bondye mwen, ki sa yon mas! Mwen te panse mwen ta mouri yon fwa douzèn."
  
  
  "Pa kounye a. Woulo liv plis pase tou dousman ak kache figi ou. Li te vini isit la pa elikoptè."
  
  
  Mwen gade nan Duppy, ki moun ki te ap dòmi pwochen yo ban nou. Li te kouche sou lestomak li, figi l 'nan men l', epi l 'dekousi chapo te panche kenbe solèy la soti nan l' nan je yo. Li te bon.
  
  
  Yon elikoptè rumbled sou tèt li, trè trankil paske nan son an, epi nou kouche imobilité, nou ap fè fas yo antere l ' nan lis zèb. Soti nan kwen an nan je l', mwen wè li vole bò solèy leve nan direksyon Sans Souci ak Mo.Mwa. Trevelyn Estates.
  
  
  Lida, yo chita ak anpil atansyon. Èske ou panse yo te wè nou?
  
  
  "Pwòp" Li ti souri rèd. "Pa gen okenn chans. Nou ta konnen si nou yo te. Yo dwe gen zam machin sou tablo a pou ze beater.
  
  
  Li te fèt soti yon mens mawon men yo. "Lè sa a, fimen m' yon sigarèt." 11 se fimen ki san danje?
  
  
  Li limen de sigarèt ak lage l ' yon sèl. "Jiskaske ou jwenn moute ak lafimen souflèt gwo bag yo."
  
  
  Li regarda nan Dappy ankò, mande si sa a te sèlman transfè a nan mwa a pa elikoptè. Li pa t ' deplase. Mwa a ma-nwa, fè fas a gade ki pi piti nan yon eta de somèy, menm si li ki te fè pati yo ke li te nan karantèn. Men, li pa t ' gade nenpòt ki pi piti nan rèv la. pou egzanp, nan 6-5 ane fin vye granmoun, epi omwen te peze 260 liv. Nen te ta vle chanje koulè mete bout pantalon kaki ak yon sal, chire T-chemiz ki te prèske twò piti pou barik la-chested mwa. Li te konnen ke tan an pa ta janm bezwen deranje nonm sa a. Yon pè nan fin vye granmoun lame pijama san yo pa socks chita sou li yon gwo pye yo. Grès ren nan mwa a te gen yon minisyon senti a, ak li te pote yon jenn ti bourik .45 kalib menm jan ak yon sèl la mwen te gen. Yon sèl mwa-gwosè nan bra, sou gwosè a nan yon operasyon tenis, repoze sou Thompson a clip-sou pistolè. Akote li te yon musette sak plen nan pyès klip papye ak yon gwo moso nan pen kasav.
  
  
  Li te dekontrakte ak lonje bò kote l'. Li te ale yo dwe yon jou lontan.
  
  
  "Chichote," mwen te di. "Ki jan ou fè li? Pa gen okenn entrizyon? "Sa a te pwemye opòtinite pou pale ak li nan prive.
  
  
  Li te kouche sou vant li sou planche a, fimen tou dousman ak mouche lafimen lwen kòm li ekspire.
  
  
  "Pa gen okenn gwo pwoblèm. Ankò. Mwen te di Dappy mwen ta chanje lide mwen an - sa mwen pa t ' vle risk yon découvrir anvayisè yo jiskaske nou te gen Valdez. Ke mwen te pè yo ta ka touye Valdez lè envazyon an te kòmanse, paske yo konnen nou vle fè mwa a prezidan, ak mwen pa t ' risk li. Mwen panse ke li te fè konfyans mwen.
  
  
  Li te chichote yon sibilant, toufe chuichui, men pa gen okenn pi fò pase twittering nan yon ensèk akote m'.
  
  
  "Ou ka dwe gen dwa sou sa," mwen te di. "Sa a te panse te fèt m'. Si yo pa ka kenbe Valdez, yo pa pral kite nenpòt moun ki pran l ' vivan."
  
  
  Li te egzakteman politik, tankou Hawke a tèm, men, se avèk yon ranvèse, tòde.
  
  
  Li stubbed l ' sigarèt ak rkrokviye moute nan pi renmen li nan rezèv tanpon fanm nan pozisyon. "Mwen pral nan kabann, Nick. Moun ki mouri li. Pa fè sa dezòd ak Dappy - reveye m ' si anyen k ap pase.
  
  
  Yon minit pita, li tonbe nan dòmi, pou l respire dousman, ronfl dousman chak kounye a epi lè sa a. Li vire sou do l', li gade moute nan syèl la klè ble. Li te pran yon bwè ti gout nan cho fèblan dlo nan flakon an. Lè nou te rive nan ledge la, li te bèl anpil ralanti desann, men kounye a li pa t ' santi nou, anvi dòmi, nou fatige. Apre yon kèk minit, li pran longvi yo ak te kòmanse rale bò solèy leve osi lwen ke men l ' ki ta pèmèt.
  
  
  Evèk la nan Bouchon ak Sitadèl yo te koulye a, mwen kite. Woods yo mennen desann nan yon fon, kote mwen te kapab wè yon kèk chom kabin, ak lè sa a, te gen yon lòt vèt-kouvri mòn yo. Te gen yon kloti nan pye a nan mòn sa a. Mwen resevwa fòmasyon mwen longvi ak konsantre yo, ak apre yon pandan y ap mwen te kapab ranmase yon sèl kwen nan kloti a, ajan klere byen bèl nan solèy la. Li te enpresyone. Kloti a te dis pye wotè epi yo te kouwone ak sou anwoulman nan fil fil fè. Byen sere mare asye may eleman nan konkrè a nwayo.
  
  
  rezon. Mwen te souri sourly. Lè ou se yon bilyonè, ou kapab peye yo fè sa ki dwat tout bagay.
  
  
  Tou de Lida ak Dappy di kloti te sou senk mil kawo tè. Te gen sèlman yon sèl bò pòtay. Jis yon sèl, epi yo te t ' ap veye nan revèy la.
  
  
  Andedan kloti a, pa byen lwen soti nan semi-depafini ak twopikal Palè Sans Souci, ki Henri Christophe ki refwadi pa voye yon kouran anba planche yo, te yon lòt modèn palè te konstwi pa Mwa. Trevelyn. Sa bata gen pwòp l ' yo ti kras nan peyi wa a! Mwa a, lame pwòp ak pwòp fòs aeryen. Ak li te gen Dr Romera Valdez.
  
  
  Pandan ke li te gade nan kwen an nan briyan kloti, mimmo pase yon gad sekirite, ki mennen yon polis chen sou yon lès. Gad palè a te gen yon senti pòch yo ak yon fizi lans wòch sou zepòl li yo, ak nen te pote yon nwa some bouchon, inifòm nwa, ak segondè nwa klere bòt. Mwen doute ke nan mwa badj yo sou bouchon an te gen yon zo bwa tèt ak crossbones - distans la te twò gwo pou fè soti mwa-men sa a nwa inifòm raple m ' nan yon mo.
  
  
  Gestapo A! Mwen deja te gen yon degoutans Mesye P. Mes. Trevelyn, e kounye a, mwen te dekouvri ke mwen pa renmen l ' anpil. Li pwofesyonèl ak ra pouvwa gerizon rayi li, men mwen te konnen li pa ta deranje m ' twò anpil si mwen te gen yo touye Trevelyn.
  
  
  Duppy chita bò tab la akote m', ak mwen te konnen ke moun nwa yo te rele mwa a kòrèkteman. Li te reyèlman te deplase tankou yon revenan. Pa gen okenn yon sèl tout tan tout tan te vin dèyè m', men li te fè. Sa a gwo nonm yo te rele Duppy, ki moun ki te aktyèlman Diaz Ortega nan KGB la.
  
  
  Li pran sant nan move swe. Li te gade nan m ' ak fatigués je mawon, martens ki te gen yon bouke anpil safran hue ak te marbre ak wouj. Apre yon ti moman, li te ban m ' yon blan, souri toothy.
  
  
  "Ki sa ou panse, Blanc? Nou ka jwenn gen epi pou yo jwenn Valdez soti?"
  
  
  Li te monte zèpòl epi yo tounen vin nan Sam Fletcher. "Poukisa yo pa? Li pa gade konsa difisil ki soti nan isit la. Gen pouvwa gen yon ti pwoblèm ak kloti a, men, nou ka krak li.
  
  
  Duppy te ban m ' yon jete-fè gade. "Aha, Blanc. Ak gad yo, ak chen, ak zonbi yo ."
  
  
  Mwen te sou yo di yon bagay, men, mwen te bliye sa li te, ak bouch mwen te tonbe louvri. Lè sa a, mwen jere yo di,"Zonbi?"
  
  
  Li te souri lajman. "Aha, Blanc. Zonbi. Fin vye granmoun P. te resevwa ih, nonm. Li te travay di sou yo, yo toujou ap travay, epi li se ih bòs nan travay la, epi yo tout fè Mo.Mwa. Di yo fè li. Pa ou kwè nan zonbi, Blanc?
  
  
  Si li te kapab jwe jwèt yo, mwen te amann. Li, ti souri nan rimatism ak di, " pa gen Okenn, Dappy. Mwen pa kwè nan zonbi. Ki sa ki se jwe fent la? "
  
  
  Finalman, li te gade byen lwen pou m ' ak rummaged nan pòch li a pou yon pake frwase nan lokal Splendids. Byen file lafimen demanti rapò ki te parèt nan medya yo sou Chinwa sigarèt. Dappy kònen lafimen nan lajè twou nen yo ak rive jwenn pou longvi.
  
  
  "Mwen pa di mwen kwè nan zonbi, Blanc. Li tou, pa di mwen pa kwè nan zonbi. Tout bagay mwen di se sa ki nan Mwen yo ye. fè zonbi yo travay pou l'. Vle di tou salo.
  
  
  Sa ki te tout li te di sou zonbi yo. Li te an silans pou yon tan long, ak anpil atansyon etidye zòn nan sou bò solèy leve. mete linèt. Finalman, san yo pa retire linèt l 'soti nan je l', li t ' ap pale ankò.
  
  
  "Lè li nan fè nwa a, Blanc, twa nan nou ap ale desann nan fon sa yo epi jwenn yon humfort nan forè an. Pa gen okenn reyèl bilding, pa gen anyen men yon netwaye, men li la toujou yon vodou legliz la. Yon sèl la ke Papa Doc ak P. P. pa konnen se pou li, Lè sa a, petèt ou pral wè yon lòt bagay ou pa konprann."
  
  
  "Nou pa gen tan pou sa a yo vodou bagay," mwen te di. "Si nou ap ale nan fè sa, nou bezwen fè li byen vit. Trè vit. Chans pa dire pou tout tan."
  
  
  Li ajiste konsantre la echèl nan longvi. "Ki kote ou te rankontre Swan, Blanc?"
  
  
  "New York". Pa bay manti.
  
  
  "Konbyen se li peye ou?"
  
  
  "Yon mil yon mwa. Bonus si mwen jwenn l ' soti nan Valdez vivan. Pa move pou étourdi panse.
  
  
  Li regardant nan l ' fikse. "Hmm-yon mil dolar yon mwa. Petèt mwen se sa ki mal, Blanc. Petèt mwen ta dwe vin yon bann mèsenè pou tout tan, tou, pa ou panse?
  
  
  "Sa a, se biznis ou," mwen di yon ti tan. "Mwen goumen pou lajan. Mwen ba l ' yon onèt mezire ."
  
  
  "Mwen pa kont, Blanc. Mwen pa goumen nan tout. Men, onètman, onètman-lè ou jwenn tout nan lajan sa a, ou gen nan pran plis risk, fè travay danjere, eh?
  
  
  Li te dakò ak li. Mwen te kirye yo wè sa ki tout bagay sa a mennen nan.
  
  
  "Ou te pa janm te an Ayiti anvan, Blanc?"
  
  
  Mwen te li yon kèk ane de sa, men, mwen pa t ' kapab admèt li. Li te di pa gen okenn.
  
  
  Duppy mete desann longvi yo li voye je nan m 'ak wouj l' -vene je yo. "Se konsa, ou pa konnen anyen sou Ayiti, Blanc. Li a te isit la pou yon tan long. Swan, li te fèt isit la. Se konsa, nou fè planifikasyon, Blanc, epi ou pral stud la, eh? Ou se yon pwofesyonèl avyon de gè, men Lebed ak mwen ap panser, pa nou? Sa a ki sa nou fè, Blanc.
  
  
  Li te ap eseye sispann meprize m 'pou kèk rezon ki fè nan pwòp l' yo.
  
  
  Mwen pa t 'panse ke li aktyèlman te achte Sam Fletcher istwa, men, menm se konsa, li pa t' kapab konnen ki moun ki mwen te ye. Sof si Lida te di l'. Mwen pa t ' panse ke nah te gen oswa ta ka genyen. Mwen doute ke li te konnen ki moun ki Duppy vrèman te.
  
  
  Li tou doute ke Duppy te konnen ke mwa l ' yo te remake. Si li te konnen, oswa si li te konnen mwen te MOVE, li ta te te fè fas ak m ' pi bonè. Fòse kat konfwontasyon. Li pa t', se konsa li te deside mwen toujou te gen yon avantaj ti tay.
  
  
  Se konsa, mwen pa vle fòse bagay sa yo swa. Pa ankò. Mwen fimen, li te jwe ak li dekontrakte ak konfyans, etidye li, zepòl, biceps, ak tors, ak te konnen ke si mwen te gen pou goumen l ' nan yon bèl batay, li ta dwe yon lanfè nan yon batay. Li te konnen yon anpil nan ke trik nouvèl, ak ak sa a yon gwo karaktè, mwen ta bezwen tout moun alantou yo.
  
  
  Lè Duppy te pale ankò, te gen yon conseil de amizman nan vwa li. Li te konnen mwen pa ta rele e, se konsa li te rele m ' poul. Mwen te renmen li. Lè konfwontasyon a te kòmanse, li te ban m ' yon ti kras pi plis avantaj.
  
  
  "Se konsa, nou fè li tankou mwen di, ak tankou Swan di, Blanc. Aswè a nou pral ale nan fon an, nan forè a, epi chwazi moute yon lòt blanc. Gason non se Hank Willard. Mwen sipoze Swan ka di ou tout bagay sou nen?" Li di ki jan hungan ak manbo te kache sa a blan gason pou yon tan long? Ki jan move li te pou l', epi li se pare yo ede nou? Li t ' di ou tout bagay sa a?"
  
  
  "Li te di m'." Lè nou te sou rivaj la, ak nan mwatye nan tèt, li di m ' konsa.
  
  
  Duppy tire m ' yon lòt byen file gade. "Sa lòt Blanc, sa a Hank Willard, li se yon mèsenè tankou ou. Li se yon bon bagay ou te ede sove mwa - tout bagay ou vide lajan yo ta dwe bwa yo ansanm.
  
  
  Li ranpa lwen, ak mwen ap gade jan li te souse pen kasav ak lè sa a, te ale tounen nan dòmi. Li pa gen okenn ankò gade nan m ' oswa pale.
  
  
  Lida te toujou ap dòmi. Mwen te mande l pou l dòmi, men, mwen pa t ' kapab, se konsa, mwen te ale tounen nan longvi.
  
  
  Vilaj la te toujou an dife. Se sèlman yon ti franse legliz rete yo, li blan-wòch yo benyen nan limyè solèy la. Gwoup la nan refijye yo disparèt, jan yo pa t jeep la ak Taunton Macute . Nou son, nou elikoptè son. Nan moman sa a, sèn nan ki te nan lapè, trankilite, trankilite patience nan fin vye granmoun Frans kouvri sou nwa nan Lafrik di. Sovaj kafe ak bannann pye bwa yo te grandi sou fertile pant ak vale, ak breadfruit ak orkide mare ak chak lòt. Pou valley a nan baz la; apik ascents nan mòn yo te epè ak forè ak forè a, epi li te kapab wè sa tankou Hank Willard ta ka yo te kache tout mwa sa yo.
  
  
  Bagay la se, Hank Willard te nan RACH la dosye. Endepandan, sòlda nan fòtin, yon pati-tan bwè, ak plen-tan mèsenè. Li te nan ven an reta, nan yon ti vil nan Indiana. Odin Poe, yon kont ak orijinal ti gason ki moun ki te pran vòl avyon de gè pandan Lagè koreyen an, ki te yon doub ace epi pa janm te kapab pou li retounen nan lavi sivil. Li te tou pa t ' tolere disiplin, se konsa, lè sa a mwa nan lagè a byen vit separe. Avèk yo yon enkyete, li te pran vòl tout sou pisin lan deyò, kontwole tout bagay ki te kapab jwenn nan tè a, ak travay pou moun emeu ki moun ki te peye. Pandan dènye tantativ pou anvayi Ayiti, Willard te pran vòl nan yon fin vye granmoun B25 ak yo te eseye bonm Pap la nan palè a tou pre Port-au-Prince.
  
  
  Mwen pa t ' kapab ede nou men souri lè mwen te panse sou li kounye a. Hank Willard pa t ' anpil siksè. Li tonbe de bonm yo, rate mimmo Palè pa mwatye yon mil, epi yo tou de bonm te pwouve yo dwe minisyon. Yon kèk minit pita, B25, yon bwat ki te fèt ansanm ak krache ak tep adezif, ki te debarase m de fantom a, ak Willard te gen nan aksidan ak peyi mwa nan forè an. Gen te gen okenn siy de découvrir o nen ak yo.
  
  
  Papa Doc ak Taunton Macute awondi moute ak lòt anvayisè yo, te ba yo yon jijman rapid, epi pandye ih nan divès pati nan peyi a kòm yon avètisman. Ih ti lanp yo yo te sispann, fèmen nan yon kaj fè a, epi pandye sou chenn yo, ak omwen se sa ki Lida te di m', toujou pouri tout peyi a. Papa Doc mete yon dis-mil-dola bounty sou Hank Willard.
  
  
  Mwen te genyen surpris pa sa a lè mwen te pran nan linèt mwen, fwote je m', epi yo konfese ke mwen te ka a la fen dòmi. Dis mil dola se yon anba tantasyon! Sepandan, pa gen okenn yon sèl yo vann Willard. Se pou yo ale, montre yo konbyen yo dwe rayi Papa Doc. Ak MO.
  
  
  Lè m 'mete l' nan dòmi, nan dwoum, yo te kòmanse tatouan ankò. Mou frapan sanble ak loraj ke li pa t ' kapab detekte akòz gaye toupatou sou mòn acoustics. Tanbou yo kenbe ap pale, pi fò ak pi fò, yon mòksis ak kontinuèl pèkisyon ki finalman bèrse m ' nan dòmi.
  
  
  A rèl, se la sèlman transmisyon maladi a nan m'. Pa yon moun son. Yon long, trase-soti kriye nan lè a friksyon kont lis, surchofe metal. Li woule sou yo ak tonbe sou jenou l', la .45-kalib pistolè nan men l'. Lida ak Dappy te reveye, kouche desann ak kap alantou.
  
  
  Dappy siy m ' desann. Li te Tom a pistolè pare nan men gòch li.
  
  
  Ti fi a, ki moun ki te rêverie leve ak yon chòk toudenkou, yo te fikse nan m ' ak bouch li louvri. "Ki sa ki nan non an nan Kris la?"
  
  
  Li soupi ankò. Li te modi fèmen! Nick rele m'.
  
  
  Dappy te mete linèt ak kap desann pant lan! dèyè nou se pant lan nou te travay sou nwit lan la anvan! Apre yon ti moman, li siy pou nou ak ri briskeman.
  
  
  "Pa gen anyen fè avèk nou, Blanc. Swan. Revni anyèl! Pa gen anyen men tenten.
  
  
  Nou ranpa sou l', li pran vire yo ak longvi. Depanse misil kraze sou yon touf nan hibiscus ak pwensètya imòtèl. Metal blan, kounye a file solid debri, mete yo gaye toupatou, yon menasan kontras nan mond lan nan tou dousman tonbe crépuscule.
  
  
  Li te ajite. Li te gade nan Lida ak Dappy. Espesyalman sou Duppies.
  
  
  Lida ta ka yo te yon aktris ak yon pozeur, men mwen pa t ' panse ke li te samblan yo dwe sezi kounye a. Li regardant nan nou, bouch li pandye louvri, l ' je mawon lajè nan kesyon an.
  
  
  "Ki sa ki lanfè a te ke, tayè? Sa a? Se yo ki te tire nan nou? "
  
  
  Duppy kite l 'gen l' ego. Gade l'.
  
  
  Li voye je nan m 'sou kote, karese l' sou zepòl la. "Papa Doc ak fin vye granmoun Mwa.Yo gen wokèt, Swan. Tire yo soti nan Sitadèl la sou yo gen. Zonbi te bati ranp yo pou tèt yo. Yo ve yo te tire ak fòmasyon pou yon semèn kounye a, epi mwen pa di ou anvan, paske mwen pa vle deranje ou. Mwen panse ke ou gen twò anpil enkyete w sou dwa kounye a.
  
  
  Lida gade nan m', lè sa a, tounen nan Duppy. Je l 'flèch, epi li te wè l' kòmanse mete tout bagay ansanm. Li te konnen, nan kou, ke Dr Romera Valdez te yon fizisyen. Men, isit la nan yon adwaz vid - li pa t ' konnen sou wokèt jouk koulye a.
  
  
  Li te di: "se poutèt Sa yo ap touye moun ak netwaye ih nan peyi a. Misil ranje ".
  
  
  Dappy nodded. "Vwa poutèt sa, Swan. Men, nou pa pran swen, tankou mwen te di. Papa Doc ak Mo.Mwa. Mwen panse ke yo ap soti nan lespri yo. Nou ke fize sa yo se pa bon pou kote mò yo ye a, pa nan tout. Yo vole nan tout direksyon, sa yo misil, ak tout tan tout tan an yo detwi tèt yo ."
  
  
  Li pwente nan vilaj la, fimen nan k ap apwoche lè solèy kouche. "Mwen panse ke petèt yo ap eseye frape l' ak misil ke yo pa menm vin fèmen. Pa tèt nou, Swan. Nou pral pran Valdez soti nan yo, yo pa yo pral kapab nan dife wokèt ankò."
  
  
  Lida, yo tonbe atè la ak yon étourdi gade nan je l': "Wokèt! Oh Bondye mwen, fize! "
  
  
  Dappy pa t 'gade nan m'. Li te kòmanse kolekte l ' ekipman yo. Li te pote l 'nan sak lekòl ak musette sak, epi kounye a li te rale sou l' senti.
  
  
  "Li nan ap resevwa nwa byento," li te di . Yo ap tann pou nou nan woods yo. Apre nou te kouvri plizyè kilomèt sa yo jwenn nan pozisyon an pa denmen maten."
  
  
  Finalman, li voye je nan m ' ouvètman. "Dwa, Blanc?"
  
  
  Li souri fo ak nodded. "Aktyèlman, yon Duppy."
  
  
  Mwen te kòmanse konprann ke. Pou konprann omwen yon pati nan sa k ap pase. Li te byen etranj, men sa a non an nan jwèt la.
  
  
  Tanbou yo, anvlope pou yon kèk minit pa gwonde nan fize a, rekòmanse yo anvlope vibrasyon.
  
  
  Chapter 9
  
  
  
  
  
  Bagay la sèlman mwen pa t ' atann te pou Hank Willard yo rekonèt Sam Fletcher pa je. Petèt mwen ta dwe gen te panse sou li, paske sòlda nan moun ki gen chans jwenn ansanm de tan zan tan nan ba ak klib tout sou pisin lan deyò, men mwen pa t'.
  
  
  Willard, yon nèg mens nan yon chire ofisye a woz ak dechire men pwòp OD chemiz, byen vit konprann. Li pa t 'ban m' ale. Ki sa ki li te reyèlman te ban m ' te yon sèl gade nan twoub gri je yo ke yo te di tout bagay-mwen pa Sam Fletcher, ak li te konnen li. Ak li vle l ' yo konnen ke li konnen li. Mwen te panse yon mwa-fèmen bouch yo ki ta koute m ' yon bagay, ak mwen te dwat.
  
  
  Lida, Dappy, ak li te ale desann ti mòn lan nan fon an kòm pli vit ke li te fè nwa ase. Dappy jwenn yon santye epi li te mennen nou moute nan pwochen mòn, lè sa a, nou tounen tounen nan yon pasaj etwat ki te mennen nan yon lòt ravin, lè sa a, yon lòt. Ansanm lan dènye ravin te yon gwo netwaye, ak yon rfuj ak yon simen nan palmis-fèy ovan. Yon ti dife smouldered nan sèk la nan wòch yo. Yon douzèn moun nwa ak Hank Willard te chita alantou dife a.
  
  
  Dappy ak ti fi a te pale mou Kreyòl la nwa nan yon dyalèk mwen pa t ' rekonèt, menm si mwen kenbe pawòl li de tan zan tan. Nwa yo te ap prepare pou yon seremoni vodou, oswa omwen li pa janm dvine li, paske te gen yon wever pentire nan ash ak cornmeal kap vini an dife. Kalite bèl avantaj yo te kondwi nan sou chak bò nan fanatik la. Sou yon gwo poto a te yon zo bwa tèt, nan lòt la yon ajan kwa. Gen yon anpil nan Krisyanis nan vodou, byenke li se pa sa ki te apwouve pa legliz la.
  
  
  Li te rete nan lonbraj yo ak ap veye nou. Mwen te panse li te toujou istwa san sans, yon fatra nan tan, ak te di se konsa, men, Lida te dakò ak Duppy ke li te vo li. Nou ka bezwen èd nan sa yo nwa pita.
  
  
  Te gen yon lòt fanm, yon mens nwa fi a nan yon wouj endyèn abiye, ak yon ble bandaj sou li wile cheve ak mouchwa wouj mare otou bra li. Lokal hungan, yon nonm ki fin vye granmoun ak tout cheve nan tèt tankou gri lenn mouton asye, fè yon mak sou ti fi a fwon yo ak lwil oliv ak sann ak lage l ' yon bagay. Drummer la, ki moun ki te kanpe pa byen lwen nan men m', yo te kòmanse tiyo ak Nwa l ' yo goatskin lan lonje sou yon pye bwa kre kòd lonbrik. Nan premye fwa, pa konsa pou sa ki pi frapan tankou fwote. Yon anvlope, mòksis, glise son yo ki te resevwa sou nè m ' yo.
  
  
  Yon goblin lalin, wonn ak jòn, ak yon ble zo bwa tèt sou li, klere byen bèl dirèkteman nan netwaye la. Ti fi a chwazi moute atik ki hey hungan te ba l', ak mwen te wè ke li te yon poupe. Trè grosye. Jis yon moso nan ranyon sou yon baton, yon figi ki pentire ak yon ze, ak kèk seksyon nan cheve nan tèt kole nan ze a. Pa gen okenn yon sèl te sipoze di m 'ki figi a reprezante, men yon moun te di m' de tout fason. Hank Willard.
  
  
  Li brwi moute sou m', fèblès seryezman. Li janm li k kase lè li te tonbe, B25, ak moun ki emeu-ee se, kraze, messed moute. Li limen yon sigarèt, pouted, et squinted nan m ' yo, mete li léjèrman.
  
  
  "Yo pral rekonsilye P. Mes. Trevelyn ."
  
  
  "Mwen pral parye ou lajan an," mwen te di, " ke li nwi fin vye granmoun Mwa.Yon mwa oswa yon lanfè nan yon anpil pi plis ."
  
  
  "Rediscover, eh?"
  
  
  Mwen pa t ' di anyen pou li. Li fimen pou yon ti tan ak lè sa a, te di, " Petèt. Mwen pa konnen. Li pa tankou ensèten kòm li te, li konnen sa. Mwen te wè l ' yo, belèt t kèk modi bagay sa yo etranj pou yo, kache nan forè modi. Men, sa a pa ki sa mwen vle pale ak ou sou.
  
  
  Li se prepare. Li ap gade ti fi a ki moun ki te travay kòm si li ki te fè pati yo, kanzo, yon vodou prèt la apranti, kòm li hummed yon ti dekousi poupe, lè sa a, krache sou nahum, leve l ' sou tèt li, epi yo t ap ba li fòs. Tanbou yo ogmante nan volim.
  
  
  Hank Willard orèy. "Ou pa ap Sam Fletcher. Mwen konnen l ' soti nan Sam. Mwen te gen yon lèt ki soti nan l 'jis mwen anvan m' te pran vòl nan aneantisman la isit la - Sam te sou wout li nan Umuohiaga nan Biafra, ak li te vle l 'yo rantre nan l'. Li te di ke salè a te modi bon. Men, li te deja siyen yon kontra ak kèk fou salo yo anvayi sa a monte santi kote, epi mwen pral parye li se pa trè entelijan nan fwa. Pa gen sèvo."
  
  
  Yo pase poupe a nan mitan Nwar. Chak krache sou li epi yo te pase l ' nan lòt la. Lida ak Dappy te kanpe apa, gade ak zòrèy.
  
  
  "Mwen sipoze ou ap CIA," Willard te di. "Vote se konsa, ki chak ane yo gen wokèt ki P. Mes. ak Papa Doc yo ap eseye amelyore. Li nan dwa?"
  
  
  Sa a te fason soti, ak mwa l ' aksepte. Mwen deja te konnen mwen te kole ak Willard, se konsa mwen ka sèvi ak mwa a pi bon jan mwen te kapab. Petèt li pa t ' konsa move. Yon lòt Endyen a sou bò kote m ' ta ka vini nan sou la men.
  
  
  Se konsa, li nodded pou l', jwe misterye pati, e te di, " Oke. Se konsa, ou dvine li. Poukisa ou pa t 'ban m' ale?" "
  
  
  "Èske ou vle chita? Sa a baz touye m 'si m' kanpe sou li twò lontan."
  
  
  Li tonbe nan tè a epi mwen akoupi desann pwochen l'. Poupe a prèske rive Lida ak Dappy.
  
  
  "Mwen bezwen jwenn soti nan sa a dyableman peyi a," Willard te di. "Mwen gen chans, men li kapab pa dire pou tout tan. Tout lòt moun ki patisipe nan envazyon an mouri, yo pann kadav, ak Papa Doc leve yon lanfè nan yon pri sou tèt mwen. Mwen vle jwenn soti nan kote sa a epi tounen nan Hong Kong, kote Mai Lin depanse tout lajan mwen. Mai Lin se mwen regilye mennaj. Eurasian ak damn bon gou plat. Tout sa mwen fè isit la se panse osijè de Mai Ling."
  
  
  Mwen te di li ke mwen pa t ' patikilyèman enterese nan mwa mwen, lavi pèsonèl, oswa mank de li. "Ki sa ou vle soti nan m', Willard?"
  
  
  Li limen yon lòt sigarèt ak orèy ant l ' cupped men yo. "Mwen vle jwenn soti nan sa a twou. Ou ede m', ak mwen pral ede ou. Mwen konnen ou guys yo nan CIA a toujou gen fason yo jwenn soti nan isit la. Pran m ' ak ou, ak mwen se nonm ou. Yon bagay. Mwen pa pran swen sa li ye. Li se yon trè bon nonm avèk yon zam.
  
  
  Pou li, kap nan l'. "Ki sa ki fè ou panse ke gen nan pral fè yon kout zam?"
  
  
  Willard a pale gri je yo ki te fèt m ' pou yon ti moman, epi li ti souri. "Pran tayè, nonm! W ap vini isit la chaje ak yon lous, ak yon Duppy ki moun ki nan fè sa mwen konnen kòm yon asasen, ak ak yon Black Swan - mwen pa konnen sou li yo twò - lè ou ap mande m ' sa! Men, mwen ta kwè li ta ka yo te sa ki mal. Petèt ou te vini nan bati yon baraj pou nwa yo, eh?
  
  
  Rezoud li. "Tout dwa, Willard. Ou gen kontra yo. Men, konprann yon sèl bagay - ou obeyi m'! "
  
  
  "Nan kou a nan kou an. Men, gen se yon lòt pwen ."
  
  
  "Gen toujou se. Ki sa ki se li?"
  
  
  "Menm si m' jwenn soti nan sa a, mwen pral gen yon ti kras pwoblèm ak Depatman Deta a."
  
  
  Ke te gen yon egzajere.
  
  
  "Mwen tande ou CIA moun ki mete yon anpil nan poud nan gen. Èske ou kwè ou ka ranje sa a pou m ' avèk èd nan eta a? Se konsa, yo pa pral pran paspò mwen an? "
  
  
  Mwen te trè etone ak te montre li nan l'. "Ou vle di yo pa fè l ankò?"
  
  
  Li ti souri a m', epi toudenkou mwen te renmen sa a guy. Li te gen yon dan nan devan an ak yon eflanke wouj bab, e li te gade tankou yon pa-konsa-entelijan Ameriken ti gason ki moun ki yon jan kanmenm yo te fè yon erè. Inosan. Yon bagay tankou yon cad, men sitou solid. Nan kou, pa gen yonn nan sa a te vre.
  
  
  "Mwen te gen chans," li te di. "Men, tan sa a, Eta a pral definitivman kloure m' sou kwa a. Si ou pa ede m'.
  
  
  Yon malfini ka fè bèl mèvèy si li panse sou li. Li te di, " Oke. Pa gen okenn pwomès, men, mwen pral wè sa m ' ka fè.
  
  
  Sa a tout nou gen tan pou. Nwa fi a mennen l ' ban nou yon poupe, epi nou tou de krache sou nahum e li te bay li tounen nan alo. L 'lis mawon te fè fas a klere soti nan bank la, ak li montre yon anpil nan blan eyeballs yo lè li gade m', mwen devine yo pa wè m ' nan tout.
  
  
  Li lage poupe a tounen nan Hungan ak remèt li nan emeu. Lida kenbe je m 'ak siy m' yo rantre nan gwoup la. Mwen vin jwenn yo, ak Willard hobbled ansanm bò kote m'.
  
  
  Hungan pran yon kiyè an ajan nan pòch yo epi yo te kòmanse fouye yon twou tou pre ti sèk otou wòch yo. Li te pran m ' yon ti moman yo reyalize ke li te fouye yon ti kavo a.
  
  
  Nan tèt la nan kavo a, yon kwa te plante alantou branch yo. Tèt anba. Hungan te mache alantou dekousi poupe ak murmures yon bagay. Li te Routibel ki moun ki te fè li soti.
  
  
  Lida te deplase lwen soti nan Duppy ak te kanpe nan manch rad koud bra m ' yo, li vwa susurman nan zòrèy mwen.
  
  
  "Rutibel se yon move lespri sou. Youn nan moun k ' ap ede yo nan Satan. Sa a se yon vrèman pwisan obih."
  
  
  Li sam te yon ti kras etone, men li te di
  
  
  Nan RTA: "YON rafine dam. . Anba enpresyon a nan vodou ke trik nouvèl.
  
  
  Li prese men m'. "Se pa pou tout tan! Pa di sa. Se pa kounye an. Pa isit la."
  
  
  Hank Willard te di: "mwen jis kè kontan ke mwen pa yon vye Mo. Mo. aswè. Menm si pitit gason an nan yon femèl chen se yon bilyonè. Ou konnen, sa a mwa a se byen ze a tout cheve nan tèt. Odin nan mwa domestik yo te ankachèt soti nan ih.
  
  
  Yo te tout kalite nwa, ak mwen pwobableman pa t ' santi yo pi bon nan moman an. Mwen gade, li wè Duppy je sou mwen. Moun sa yo ki rouji je yo te frèt epi chèche, ak epè l ' nan bouch demenaje ale rete nan yon mwatye-souri. Dappy, mwen te panse, pa t ' patikilyèman enpresyone pa tout bagay sa a yo vodou istwa san sans. Duppy panse sou ede m', mande si l 'ap gen pou yo touye m'. Ki gade yo te konnen l'. Men, poukisa? Mwen pa t ' konnen sa.
  
  
  Hungan mete poupe a nan yon ti kavo a, epi li kouvri tout ak yon dra. Plis pase ak òneman. Rutibel sa a ak Rutibel li.
  
  
  Ti fi a tounen ak yon chodyè nan mèrd. Yon gwo joumou koupe nan yon bòl fòm, ki te ranpli avèk imèn mèrd. Hungan jete tout bagay sou kavo a ak murmures yon lòt madichon, obaya. Pa gen okenn yon sèl te di yon mo pou nou. Li te santi yon toudenkou, fache ankouraje ri, men li pa t 'kapab, epi li pa t' vle. Ki ta dwe konplètman gratui.
  
  
  Tanbou woule yon klere tatoo, ak ti fi a vole pase sou frè pou tonm lan ak te kòmanse dans alantou nah. Lida pouse li. "Se pa sa a tanbou danjere? Se konsa byen fò?"
  
  
  Li souke tèt li, li pa gade nan m'. Li te sanble fasine pa danse ti fi nwa.
  
  
  "pa gen okenn. Mwa-fin vye granmoun gad yo pa vini nan isit la nan mitan lannwit. Ak Taunton Macoutes, tou, paske yo se Ayisyen, twò. Yo ap tout pè yo nan istwa. Espesyalman Rutibel, obeah. Nou ap an sekirite isit la.
  
  
  Li te yon ti kras sou bò la, epi li te pran yon piyaj sou vwa m'. "Oke," mwen rasped. "Ann pran Duppy yo epi yo dwe sou wout nou. Li, vle yo dwe deyò P. P. pòtay lavil la, lè solèy la vini leve. Ase, ase."
  
  
  Lida te pran men m'. Li te kòmanse konjesyon serebral mwa. Kòm li te caresses mwa, li te pase yon nwit nan yon vodou legliz nan New York. Li frèt fwote dwèt mwen palmis.
  
  
  "Pa gen ankò," li te di. "Rete tann yon ti jan. Jis gade - a gade ti fi dans ak wè sa ki rive ." Te gen yon souf nan mo sa yo, tankou si li te fòse yo. Li toudenkou te santi l ' tranble kou fèy bwa.
  
  
  Ki sa ki lanfè a! Yon lòt foule? Sou tan, li kite nou.
  
  
  Nwa fi te yon jan kanmenm divize. Li danse alantou kavo a, swe briyan sou li satine kò a, tèt li jete tounen, je l ' demi-fèmen, li byen file tete bobbing leve, li desann. Lòt moun ki fèmen nan yo, fòme yon ti sèk. Yo te kòmanse bat bravo men yo dousman bat la nan tanbou la.
  
  
  Ti fi a te fè yon son ki te mwatye jemi ak mwatye rele, ak tresayir kòm li te tonbe nan tè a bò kote kavo a. Li kouche sprawled sou planche a, writhing kont basen lan.
  
  
  Te gen yon son tankou yon mal apwoche yon mare. Duppy sote nan sèk la, pouse nwa yo ale avè l ' masiv bra yo, epi yo tonbe sou tèt yo nan ti fi. Li te frape nan yon wriggling nwa ti fi ak li pete rele, ak lè sa a, te vin al kontre l 'ak te pwan mwa avè l' depi lontan, mens pye yo, epi l ap gade moun ki soupi tankou yon briz limyè a ak kenbe bat bravo jan yo ap gade. Tanbou a yo te kòmanse matche ak la Duppy a bat.
  
  
  Lida ti jan zòrèy mwen. Souf li yo te sou dife. Li rale nan m'. "Yo ale," li te di. "Jis kite yo ale! Ou. Oh, ou se yon moun! Ann ale."
  
  
  Li mennen m 'tounen nan bag yo, yo tonbe desann, yo rale m 'nan l', epi li pa ka dire de minit. Men, sa ki de minit!
  
  
  Lè li te tout sou yo ak li te sispann plenyen ak soupire ak jémisman ak ap pale, li kouche gen pou yon minit oubyen de ak je l ' fèmen. Lè sa a, li gade m ' frwa ak te di nan yon frèt vwa ki ba: "Ou se dwa. Nou kapab pa gaspiye nenpòt ki plis tan isit la. Nou ta pi bon jwenn yo te kòmanse.
  
  
  Sa a te ti fi mwen an. Fè li ak bliye li. Mete sou ou sèk kilòt epi pou yo jwenn okipe.
  
  
  Li te panse te ke si mwen te resevwa alantou nan li epi li rapòte l ' bay Hawke, mwen ta kite li deyò nan kesyon an. Nonm lan fin vye granmoun pa t ' kwè li de tout fason.
  
  
  Chapit 10
  
  
  
  
  
  Solèy leve te toujou twa èdtan lwen lè nou desann soti nan bò opoze a nan mòn lan. San lalin lan, pal kòm lannwit ki gen laj, te plonje nan fon yo, ak nou te pase sot pase de zè de tan nan fènwa total. Duppy mennen nou ansanm yon santye etwat ki angaje nan torsion ak vire tankou yon fou dragon an, ak fè sa avèk aplon kòm byen ke elabore endijèn nan New York City travèse a nan Times Square. Lida a te dwat dèyè l', ak li te dwat dèyè, detanzantan ede Hank Willard. Li ego te wè yon pye ak yon grotèsk defòme ki fèk geri zo yo. Li te chè pou L ' kenbe moute ak fwa yo, men li te fè trè byen. Li pa t ' gen anpil ekipman - jis Suedwa yo nan ki li te kanpe, ak yon fin vye granmoun Britanik zam mitrayeur miray la. Li te gen yon sak fè makèt plen nan 9mm fizi katouch. Shopping sak te soti nan Macy a Herald Kare. Mwa mande l ' sou li. Pandan youn nan kèk repo Duppy te ban nou, Willard eksplike. Si sèlman li te kapab dwe rele yon eksplikasyon.
  
  
  Li te monte zèpòl ak te ban m 'kase l', toothy grimes. "Li se yon dyableman ri, se pa li?
  
  
  Konpayi an Ded avèk mwen dwe gen okipe ekipman ak lojistik nan Fache Magazin. Mwen konnen pou yon reyalite yo ke yo te achte ki sòti nan yon bazouka tenten konsesyonè nan New Jersey. Pa gen yonn nan yo te travay pou nou. Mwen pa janm te jwenn konnen ki kote yo te gen jan mwen te vole nan la, men jis anvan nou te pran koupe, yo lage m ' sa Sten ak mwatye nan yon sak fè makèt plen nan minisyon. Si mwen fè sa, mwen pral jwenn te tire epi yo gen al goumen wout mwen soti. Pa gen yon chans, mwen pral eseye ke wonm, Sam. Sa a dyableman yon nivo se touye m'."
  
  
  Mwen te di pa gen okenn nan Rom a, mwen sonje apeprè mwa dell. Lè opòtinite a prezante tèt li, li te bwè. Menm jan an tou, yon foto nan Barbancourt te kapab gen te itilize li.
  
  
  "Duppy a te gen yon bwè," l 'te di l'. "Ak Duppy ap kenbe l' ankò jouk li sou. Anpil tan pou yo gen yon bwè, lè sa ki ap pase ak ki lè ou kite pou Ayiti. Lè sa a, ou ka bwè tèt ou nan lanmò, mwen pa swen.
  
  
  Nou pa t 'wè chak lòt nan fè nwa a, men, mwen te fè l' vwa rud. "Mwen vle di, Willard. Ou pral twouble m 'ak mwen pral kite l' pouri a ou isit la!" "
  
  
  "Tout dwa, Sam. Bon! Li se initil enkyete sou li. Mwen jis te panse a yon bwè ki pa ta fè mal nenpòt ki moun.
  
  
  Li tonbe mwa a, epi ale nan di m 'ke B25 pa t' gen yon bonm sijè ki abòde - ego anplwayè yo pa t ' kapab peye ego - e ke li te tonbe bonm sou yon mouri a bòdwo lopital la. Sote palè a, ak Papa Doc, jwenn yo Fè a sou Mache yo ak fatra.
  
  
  Li chuckled. "Anyway, yo modi bonm yo te vid. Pwobableman pa menm ame. Sèlman Kris la konnen ki kote oni ih te achte ."
  
  
  Otèl li vle Hank Willard gen kè kontan ak rete fidèl m'. Miray ranpa a nan pistolè pral voye jete 550 jij pou chak minit, epi gen pouvwa rive yon tan lè mwen bezwen li. Mwen pran pòz yo dwe enterese nan mwa a nan mizè.
  
  
  "Pa t' ki yon pati nan travay ou, Hank?" Enspekte bonm yo anvan yo pran koupe sou fou sa a vòl?
  
  
  Li ri. "Mwen pa konnen anyen sou bonm yo. Kostya Boga, li te yon pilòt avyon de gè. Mwen pa janm te vole yon commando anvan. Mwen te di yo mwen te la lè yo anboche m ' paske mwen te tout-an ak bezwen yon pil. Mwen konprann l', twò. Senk mil dolar, mwens pase sa ki mwen te sipoze bay nwa yo pou yo kache ak manje m'. Li louvri isit la nan lajan an senti."
  
  
  "Sa a ta dwe pran ou nan Hong Kong," mwen te di.
  
  
  "Ou fuck ak Yon, yo pral. Ak Mai Lin. Bondye, mwen rèv sou ke grandma chak swa ."
  
  
  Li soupi, epi yo ap tranble anba pye tèt li. Hank te rachitik nan devlopman l ' yo. Yon timoun ki toujou goumen nan Lagè koreyen an. Jouk koulye a, enkyete demode itilize jagon nan tan sa a. An jeneral, li te rekonèt, nou tout nou te yon tris olye lame ti kras. Fou kòm Willard, Lida, ak rèv li nan grandè ak pouvwa, se ap eseye fè sa ki enposib paske Hawke te di yo fè li.
  
  
  Yon lòt bagay se yon Duppy. Dappy-Diaz Ortega-te konnen egzakteman kisa li te fè.
  
  
  Sa a lè li te di, " Oke, tounen pa gen. Ou blanchir. Se pou yo deplase li, repons lan se wi. Pou tout tan jwenn ak kache yo anvan solèy la reveye nan yon koma. Oswa nou se moun ki mouri.
  
  
  Nou te fè li. Nou te sispann nan yon mele nan mouye forè a, epè ak kantite ti vilaj ak pye rezen. Menm Duppy respire yon soupi nan sekou kòm li te tonbe li kovèti pou ak Lida a sak lekòl. Hank flopped desann sou tè a, jemi kont janm li, ak tonbe dòmi. Lida twò. Li te pran koupe l 'sak lekòl ak musette sak, men li te kenbe yon mitrayeur zam nan men l'. Duppy fè menm bagay la.
  
  
  Li te vin sou yo ak squatted desann pwochen m 'ak te di m' ke mwen te ka lafimen. "Se konsa, lwen, nou ap amann, Blanc. Nou ap nan fen a nan yon chemen ki pa pwolonje desann mòn lan nan fon an. Nou gen yon kay nan pye bwa a, mwen pral montre ou lè li se limyè ase e nou ka wè fon an antye leve, li desann. Gade andedan kloti a, ak anpil lòt peyi yo Mo. Mo. Menm wè ego nan kay yo, epi pisin lan, wè zonbi katye, wè yon anpil nan bagay sa yo soti nan ki fin vye granmoun pye bwa ."
  
  
  Nan rak lafimen nan Manyifik nan mwa t ap naje nan je m'. Li te fwote lwen pa lafimen ak di, " Tounen nan zonbi yo, huh? Ki sa ki li, yon Duppy? Ki sa ki nan reyèl la goudwon? Si nou ap ale nan travay ansanm pou yo pran sa a Valdez nèg, mwen panse ke mwen ta dwe konnen tout bagay, ou konnen. Ki jan sou sa a? "
  
  
  Ap tann pou l'. Plis alèt pase tout tan tout tan. Li ta fè l 'pi bon yo asire w ke Mwa Thompson te san danje, epi kounye a li te ap tann pou li nan mòde, ak li pa t'. Li te an silans pou twa minit. Li, gade mwa a sigarèt lumière nan fè nwa.
  
  
  Lè sa a, li te ri nan yon gwo twou san fon, gwo twou san fon gwonde. "Ban m' yon bagay yo di, Blanc. Jis pran yon tayè. Yon bagay te rive m'. Yon fwa li ki gen bon konprann Alec, tankou ou, di nan vodou matematik ke li te tout trè trivial. Ki jan yo se ou.
  
  
  "Li te jis gade nan m', moun sa a, ak di, ' ale epi jwenn ze. Nenpòt ki ze. Yon poul berry, si ou renmen. Lè sa a, pote l ' ban mwen isit la. Mwen pa ri, men, mwen fè. Li te jwenn yon ze nan lòd soti nan zanmi m ' ak mwen konnen ke sa a ze jis kale. Mwen te bay li nan Mwa a nan vodou matematik, ak li te di mwen bezwen yon vè dlo frèt. Dlo frèt.
  
  
  "Mwen ap fè li. Lè sa a, li te di m ' yo mete ze a nan yon vè dlo. Li pa manyen nan ze an. Pa janm. Lè sa a, li kouri nan men l 'atravè glas la, di yon bagay nan vodou, parèt nan m' ak di, " koulye a, kraze ze a." Se konsa, mwen ri epi yo krak yon ze.
  
  
  "Li se yon difisil-bouyi ze, blanc!"
  
  
  Duppy sarepta, ap tann pou m ' reyaksyon. Istwa a te tou yo te di, l ' yo gwo twou san fon vwa koloran nuans yo kòrèkteman. Mwen te mande ki jan absid li te lè li pa t 'montre enkult mwatye kreyòl, mwatye nwa a karaktè ke li te itilize avè m'. Diaz Ortega te edike nan Moskou.
  
  
  "Bon istwa," mwen te di. "Men, si sa a vre, li te enpresyone. Men, mwen pa konprann ki sa sa a gen fè ak zonbi Mo.P., si nenpòt.
  
  
  Li te ri ankò. "Ou ap difisil konvenk, Blanc. Mwen pa vle li ankò. Rete tann pou Yon bondye apa ak kite ou wè tèt ou. Koulye a fin vye granmoun Dappy pral jwenn kèk dòmi. Sa a se yon kote ki san danje ase, men pa deplase. Petèt ou pral tonbe sou yon falèz yo ak kraze kou ou.
  
  
  Li nan ridikulman rasire. Mwen pa t 'gen kè pou di l' ke mwen pa te ale nan tonbe anba nan falèz la.
  
  
  Mwen te kapab tande li nan rezoud desann, frolman ak defèt sou sou kèk nan période a, ak lè sa a, li te kòmanse ronfle yon ti kras. Li pa t ' snored nwit lan la anvan. Li te jis yon fou chante pou yo chante, men, mwen deside yo jwe li. Li te resevwa desann sou tout four, k ap deplase dousman epi an silans, ak lè sa a, mimed yon koup nan ronfl ak limyè lou pou l respire.
  
  
  Dappy jwe jwèt la pou dis minit. Lè sa a, li sispann ronfl ak mwen te kapab santi l ' tande. Li gasped, snorted, ak sye nan yon ti boutèy demi lit. Li ego te konvenki, paske yon minit pita li te tande l ' ap mache lwen, mwa, gwo bourik yo grate wòch la. Li carapace ki te swiv l', sou tout four, ak anpil prekosyon, k ap deplase sèlman lè li te fè. De fwa li sarepta, tande, ak kè a sispann bat. Mwen te nan kalish ankò, ak wòch yo ak fragman nan vè yo te fwete nan m'.
  
  
  Li te fè plis bri kaliche, epi li te fasil pou l 'yo swiv l'. Lè sa a, li te ale. Bèbè. Pa gen anyen. Li akoupi atè, pou l respire supèrfisyelman nan bouch li, ak sezi si li ta te itilize vodou a yo grandi zèl.
  
  
  Li ego tande l ' ankò. Nan m'. Nan syèl la. Bata a te nan pye bwa a!
  
  
  Mwen vin chonje ki sa li ta di sou pyebwa kay la, ak te kòmanse santi nan fè nwa a, pa byen lwen soti nan santye an. Mwen te chans ase yo jwenn mwa a nan mwens pase yon minit. Yon pye bwa ak kalson epè e ki lis walson yo, yo yo ki an bwa travès yo te kloure pou k ap grenpe. Li te kanpe moute, konte kat travès, lè sa a, te tounen sou tout four ak ranpa pou pi devan bò chemen an yo ka resevwa yon gade bon nan pye bwa a nan devan.
  
  
  Mwen jis kenbe yon aperçu nan ti kras flach a siyman mwa nan je yo soti nan pi wo a. Li blinked rapidman nan blan ak blinked rapidman, bege, ak lè sa a, te ale deyò, ak sa ki te tout. Bon.
  
  
  Bon. Gwo bout bwa dirije nan direksyon pou nan byen imobilye.P.Mwa Sa a kote mò yo ye te mal?
  
  
  Mwen pa t ' gen tan panse sou li lè sa a. Mwen tande l 'ki t' ap desann soti nan pye bwa a, li kouri al tounen desann chemen an, toujou sou tout four. L', te ale tounen nan chèz l', gurgled ak snored ankò kòm li te tounen li te kanpe moute, koute, lè sa a, flopped desann ak aktyèlman te tonbe nan dòmi. Li pa t ' ronfl.
  
  
  Li pa t ' dòmi yon wink. Mwen kole tout evènman yo ki sot pase yo, ki soti nan Malfini an premye apèl telefòn yo prezan, epi kite yo kouri nan tèt mwen. Mwen koupe li soti, edited li, korije li, ak èkstrapolasyon li, ak nan fen a mwen te resevwa yon olye etranj montaj. Li ta li li yon anpil, gen kèk nan varyete li ta te aprann, kèk pa kalite a nan sòti a, ak lè solèy leve a, filtre nan estati achera a nan yon pye bwa, li te konnen li-tankou sa ki li ta li te ye anvan. Duppy te jwe kèk detourne jwèt nan pwòp l ' yo. Pa tèt ou. Lida pa t ' konnen sa. Hank Willard pa te enplike; li te nan yon "ka a-1" pozisyon ki te gen anyen fè avèk sitiyasyon an. Se konsa, li te ant Duppy ak m'. Li te konnen sa a depi nan konmansman an. Li te gen sèlman yo sispèk l', men kounye a li te konnen l ' tou.
  
  
  Ki moun ki te li siyal yo andedan P. P. s 5,000-acre Trevelyn sit? Poukisa?
  
  
  Ki kote mò yo ye a èske ou te jere yo kreye yon rasyonèl foto alantou tankou pati disparate? An duppy, Diaz Ortega, se te yon KGB ofisye. Commie.; Mes. Mes. ak Papa Doc yo te fachist ak kominis lènmi. Apre yo tout, li te tankou yon fin vye granmoun blag - ki moun ki fè sa ki ki moun, ak ki moun ki peye pou li? Mwen tonbe nan dòmi nan dimanch maten byen bonè, ak mwen pa t ' gen nenpòt repons.
  
  
  Tout sa li te konnen te ke Duppy te toujou yon enkyete. Li te gen yo dwe sispann. Li te moute avè m 'yo pran plon an, ba l' yon ti kras pouse, wè si li fè yon erè.
  
  
  Mwen kouche nan li jouk midi. Lè mwen leve, rèd e frèt, nan abityèl mwen degoutan reveye atitid, Dappy ak Lida te okenn kote yo dwe wè. Hank Willard te chofaj yon flakon nan kafe enstantane plis pase yon ka nan Sterno. Mwen mete l ' ak fè tèt mwen yon tas kafe.
  
  
  Kòm li te pran premye bwè ti gout nan cho a anmè kou fièl, li gade nan Willard. "Kote moun yo?"
  
  
  Li nodded moute, lè sa a, vize yon mens, sal dwèt li. "Nan kay la pyebwa. Gade deyò pou zòn nan, mwen ta kwè. Mwen te envite yo, men ak janm sa a, nou konnen ki sa ki kalite nan pye bwa mwen pa monte.
  
  
  Dènye mitan lannwit, nan fè nwa a, sa a pye bwa te sanble tankou Pari. Li te wè kounye a ke li te sou trant yad lwen. Pye bwa a se te yon wo, an pant kokoye pyebwa nich nan buison nan aki, rezineuz ak fè pyebwa yo. Te gen yon sovaj bat bravo alantou walson yo. Mwen te mande pou li, pyebwa kay, ak nan premye fwa mwen pa t ' kapab wè li.
  
  
  Hank grate tèt li ak ti souri nan l ' bab wouj. "Pale sou zòn nan, mwen sonje li te yon fwa ..."
  
  
  "Fèmen," l 'te di l'. "Li twò bonè pou kaka sa a." Bouch li te scalded ak degoutan kafe a epi li kontinye pou fè rechèch pou kay pyebwa a epi finalman pwal takte osinon li.
  
  
  Bèl. Trè entelijan. Yon moun te itilize câbles asye ak turnbuckles vlope toutotou pye bwa yo ki antoure
  
  
  ak fòm nan yon bagay tankou yon ajour vèt selilè. Yo, epi sou dell tèt li, li pa t ' yon kay nan pye bwa nan tout, men yon plat platfòm sou 10 x 10 nan gwosè, se fiks nan de tyè yo-nan wotè a nan pye palmis. Câbles yo ak gen te pentire vèt. Li te yon bon travay pwofesyonèl, epi mwen te mande konbyen tan li yo te gen. Epi poukisa? Pou kèk rezon, mwen pa t ' panse ke lokal la nwa yo te blame. Sa kalite yo nan travay ki gen rapò ak planifikasyon te yon ti kras pi lwen pase ih nan kapasite yo.
  
  
  Li te ale tounen nan ti touf bwa a kalm desann, epi pandan y ap li te nan nen, li te tcheke soti pa Luger, pwenson, ak yon jenn ti bourik .45. Lè li rive tounen, li pran l ' Tommy zam ak te ale nan pye palmis. Hank Willard, kap anwiye, te jwe ak yon scout kouto ak yon lam kase. Li te ban m ' yon anpil pwekosyon souri epi yo te di pa gen anyen. Pase mimmo, li, ap tranble anba pye tèt li. Si se pa t pou zam la sou miray la akote l', ilizyon an ta gen te ranpli: yon moun ki aje scout malfini jwe nan yon kan. Li te ankò flirted avèk ide ke tout sa a te fiksyon, ke sa a echwe ak echwe lokalite nan Larisi, an reyalite, pa t ' te pote soti. A telefòn nan sonnen nan nenpòt ki moman, mwen leve ak reponn apèl la, ak Hawke te gen yon reyèl lokalite nan Larisi pou m'.
  
  
  Lè li te vini nan li, Lida a te vini desann soti nan pye bwa a tankou yon bèl makak. L ' janm long te jis dwa pou crossbeams.
  
  
  Ee te pwan l 'pa ren an epi leve l' leve. Li reyone ak li bo m'. Li te eksite.
  
  
  "Mwen te wè li, mwa. Sam, mwa, aktyèlman te wè li. Romera Valdez. Li te nan yon Jeep anba lou sekirite." Li vize nan east la. "Mwen panse yo te pran l' nan Sitadèl la." Gen se yon wout nouvo, jis bati. Li rive nan tèt la. Li te travay nan Sitadèl la chak jou ak tounen isit la yo Mo.P. nan mitan lannwit.
  
  
  Ee mete bra l ' alantou zepòl li. "Èske ou asire w ke li te Valdez?"
  
  
  Lida gade nan m'. "Ki sa ki fè ou mande sa? Li nan prèske kòm si ou se ...
  
  
  Li sarepta ak dezaprouve, li pi ba lèv kenbe nan l ' ti blan dan yo.
  
  
  Men l sere boulon sou zepòl li. "Tankou l' ki sa ki?"
  
  
  L 'lis, fè nwa figi ride nan ap reflechi," mwen... repons lan se wi, mwen vrèman pa konnen li. Lide li se konfonn kounye a. Apre yo tout, mwen pa te wè l ' nan senk ane. Men, ... li se tankou w ap li lide m'.
  
  
  Li te fè l 'ale nan men l', yo te leve l 'bab ak pwen l', epi ki te fòse l 'pou gade nan je m'. "Ou pa sèten si moun nan ki moun ou wè se reyèlman Romera Valdez? Se pa sa ki dwat, Lida? Se pou yo ale. Gaye li."
  
  
  Li nodded, inclinaison tèt li nan direksyon long la swan nan gòj. "Petèt. Mwen jis pa konnen li. Dappy di li a Valdez. Epi li ta dwe konnen - li a te espyonaj soti nan isit la pou yon tan long. X-li te di yo ke senk ane a se yon kontra gwo, e ke petèt Valdez te malad, oswa malad-trete, menm tòtire yo, epi ki eksplike tout bagay.
  
  
  "Sa vle di?" Mwen te konnen li pa t ' Dr Romera Valdez. Pou kèk rezon, yo te lè l sèvi avèk garnier.
  
  
  Li apiye kont m', epi mete tèt li sou zepòl mwen. "Li gade yon anpil pi gran. Ak yon jan kanmenm diferan. Ak wout la li chita nan Jeep la, se konsa, ajite epi yo pa chèche tounen nan anyen. Sepandan, mwa a figi a te kòrèk, ki mwen te kapab wè nan pwen yo. Li jis ke yon bagay ki sanble yo dwe sa ki mal, ak mwen menm mwen pa asire ki sa li se. Dappy di mwen se yon moun fou.
  
  
  "Petèt," mwen te di. "Petèt pa. Ou panse sou li pou yon pandan y ap. Ki jan a lòt nou Dappy maten sa a?"
  
  
  Li reponn nan yon anroue chichote kòm li te desann soti nan platfòm la nan pye bwa an. "Ale, Blanc. Mwen ki montre li nan ou zonbi."
  
  
  Li te gade nan Lida questioningly. Li te monte zèpòl ak ap tranble anba pye tèt li. "Mwen pa konnen sou li swa. Yo te reyèlman gade tankou zonbi. Mwen vle di, yo sanble tankou mwen li li l', tankou zonbi a gade. Ale pran yon gade, ak lè sa a, di m'."
  
  
  Li kouche sou yon pye bwa. Duppy nan epè nwa kò kouche sou gwo bout bwa a platfòm. Nan Emeu te gen longvi vise nan je li. Mwa a Koud te gen yon vid Cration kapab ak yon kiyè plastik ak yon flakon toujou mwatye plen ak kafe.
  
  
  Li te fèt soti nan longvi san yo pa gade nan m'. "Èske ou dòmi byen, Blanc?"
  
  
  Li te gronde nan afimatif la ak anpil atansyon egzamine anviwònman l ' yo. Yon enjenyeu lide: nou tout nou te nan tèt nan yon high, penensil etwat, yon kontinyasyon nan mòn resif, yon lou kantite ti vilaj resif ki kouri nan yon pakèt valley. Yon rezo de câbles te fè yon ekran pwoteksyon alantou pye bwa anviwon palmis pyebwa yo ak platfòm, men abil nan koupe ak koupe a pèmèt pou yon lajè, ak view degaje nan fon ki anba la a ak sou bò solèy leve. Li te tankou yon entelijan glas: nou te kapab wè deyò a, men yo pa t ' kapab wè anndan an. Sof si yo te elikopte nan 300 pye ak kap desann gòj nou.
  
  
  Li ajiste konsantre nan la nan l ' longvi. L', li te di, sa vle di: "Trè entelijan. Dous. Jouk jou a nan mwa avi pa elikoptè.
  
  
  Li chuckled. "Nou ap isit la, pa nou? Enkyete sou li, lè lè a va rive. Koulye a, Blanc, ou gade nan pòtay la ak di m ' sa ou wè."
  
  
  Longvi yo te ekselan, ak sèn nan te vin tounen yon reyalite ak pwofondè ak klè nan yon dyorama. Te gen yon brik gwo porteri, asye ak fil pòtay yo, ak gad yo nan inifòm nwa yo, tout nan yo ame, ak kèk nan yo te gen chen. De gason nan inifòm nwa li yo te kanpe ki tou pre.
  
  
  nan porteri, pale ak konsiltasyon papye yo nan yon kaye, inyore lòt moun yo. Rès la fèt nan mwatye yon douzèn gad yo ak twa separe travay bitches. De gad yo nan yon gwoup. Travayè yo te abiye nan abako ble inifòm, pantalon ak yon levit, ak sou do a nan chak double yo te stenciled blan lèt: Mo. Mo.
  
  
  Li te fè sèman l ' dousman, ak Duppy konpwann ak ti souri. "Biznis, Blanc? Gen kèk lojisyèl ki pral satisfè ou ka jwenn fache? "
  
  
  P. Mes madichonnen l'. Trevelyn. Awogans nan yon bata! Posede yon prizonye nan kan lagè, menm sou yon pentire. Yo te reyèlman pa t ' gade tankou prizonye nan lagè. Li wè ih dè milye sou tout pisin lan deyò.
  
  
  Men, mwen pa janm te wè prizonye a nan lagè yo deplase tankou moun sa yo. Ralanti, difisil mouvman, trenen pye. Yo pa janm vire tèt yo. Yo vire kò yo ak konbatan lanteur, tèt yo bese tèt jouk atè devan ak zepòl yo chute. Yon zonbi? Mwen pa t 'achte l' pou yon kèk minit, men yon bagay vrèman fucking etranj te pase.
  
  
  Li pa t 'di anyen, ki mennen l' yon allusion nan kontraryete Duppy a ton. "Oke, Blanc? Ki sa ki fè ou panse de sa?" Oni se yon zonbi, oswa se pa li? "
  
  
  Li te kwè nan ak enkyete, epi lè l ' tankou sa a, li ka aji grosye. Li spurs l ' yo te yon ti kras twòp. "Petèt yo ap tout catatonic, Dappy. Oswa p. M. sant la spa yo travay, e yo te malad. Nan nenpòt ka, mwen pa ka wè ih je yo soti nan sa a distans. Se pa sa ki ki jan ou di zonbi-ih pa je yo? "
  
  
  "Mwen te wè, ih je, blanc. Leve fèmen. Move kòm moun sa yo ki je yo se sou yo. Pa gen okenn koulè. Pa gen okenn, pa gen anyen. Mwen se jis gade nan ou. Mouri je yo. Mwen konnen li. Mwen te wè li."
  
  
  Mwen te konnen li te di verite. "Jan te fè ou jwenn yo ase pre yo wè ih je, Dappy?"
  
  
  Silans. Li koute mouvman an, nan repwoche fim nan mwa l ' nan men yo nan direksyon Tommy a zam, nan kalkil yo, li ta te fè. Li te jwe ak chans sou bò kote m'. Echanj kout zam ta gen pèdi la fas yo, ak mwen pa t ' panse ke li te pare pou sa.
  
  
  Li te di, "Yon ti kras entelijan, osi lwen ke mwen konnen l', Blanc." Mwen konnen l', ki nan tout. Men, ou pa pral kwè ke li, se konsa, bliye li. Ou pral wè sa yo ap fè la? "
  
  
  Mwen te wè l'. "Yo mete min yo andedan kloti an. Repati nan dis-pye entèval. Sa a se kloti elèktrik, Dappy?"
  
  
  "Mwen te bliye." Kounye a li nan mòksis. Lè sa a,: "mwen pa panse ke se konsa, menm si. Regleman P. P. mwen pa panse emeu bezwen ji yo, yo gen gad, chen ak min yo ak yo. Ak zonbi! "
  
  
  Li te kòmanse etid la, nan zòn dèyè kloti a. Yon gwo gravel road mennen jiska flè-kouvri ak rakbwa pant yo nan yon gwo, plat monte. Mwen te kapab fè soti nan yon sèl zèl yo nan kay la, twa istwa segondè, ki te antoure pa yon entèselan wòch blan, ak nan yon pakèt teras fè fas a li ak yon balistrad ki antoure menm wòch la. Gwo urn, anfor, yo te dekore avèk long vriy nan fertile twopikal flè. Trevelyn te renmen flè yo pi plis pase moun.
  
  
  Yo bò gòch la, separe de kay la pa klèman jaden yo gwo ranpa ak antretnu touf bwa chèch, ki te pi gwo frikin pisin mwen ta wè tout tan tout tan. Arp yo nan klè ble dlo ki te antoure pa twil yo. Yon bò te kouvri pa vè yon canopy. Te gen yon flote, wo ak ba plonje ankadreman yo, ak divès kalite gonfle plastik zwazo yo ak bèt yo. Nan chak nan fen a nan pisin lan te briyan sab blan ki lonje pou tout moun kilomèt soti nan rivaj la, ak sou sab la bò kote yon wotè gwo bout bwa a mete yon nonm. Yon nwa-chveu jèn fanm yo te fwote losyon solèy sou li ego. Mwen tounen vin konsantre nan vis la yo jwenn yon gade pi bon nan li.
  
  
  Menm soti nan inevitab ang, bilyonè a bata te resevwa yon gade bon nan li pou yon ti moman. Mwen pa janm doute ke li te m ' yo.Mwa. Trevelyn. Li voye je ki apwopriye yo. Li te yon inivèsèl jete, men yon pafè jete nan yon tipik yon sèl.
  
  
  Li te kouche sou do l', men l 'mele l' anba tèt li. Te gen yon gwo pwen nwa sou nen. Yon long mawon siga te pandye soti nan rta tankou yon dèyè, nen an te yon bouton, ak zo bwa tèt la te yon ate boul replik ak tach nan sal gri sou chak zòrèy yo.
  
  
  Mo. Mo. li pa t ' gen gwo tete, men l mwa vant se te yon miniature mòn lan. La ti fi vide lwil sou li. Li vide bè la ak fwote li, ak vant la swayed ak tranble tankou yon mound nan jele. Li te gade figi ti fi a nan longvi pou yon moman. Tann, menm tann pou kèk fou rezon ki fè, yo jwenn gen ki ekri degou. Menm degou.
  
  
  Li te yon bèl ti fi, ajil, ak long branch ak, kòm li te sanble m', yo te devlope pye yo nan yon dansè. Li te pote yon ti bikini ki pèmèt tete l ' gaye deyò, e li te dwe fè kale, li pibyen zòn nan, otreman tout cheve nan tèt li ta gen yo te vizib. Petèt yon mwa. Mwen te renmen li anpil.
  
  
  Ti fi a te yon reyèl zonbi. Je l 'yo te mwatye-fèmen ak bouch li deplase kòm li te pale, epi te gen absoliman pa gen okenn ekspresyon sou bèl l' fè fas kòm li fwote lwil oliv nan ki ti mòn yo nan fin vye granmoun entesten. Li te santi yon flash nan pitye pou li yo ak te konnen li te imerite. Li te konnen sa li t ' ap pale yo sou. Milyardèr yo pa grandi sou pyebwa yo.
  
  
  Duppy wagged yon dwèt nan li. "Vwa. Pran yon gade. Sa a se p. M.? "Yo ta dwe, men li pa gen okenn konfimasyon.
  
  
  Mwen te fèmen nan tonbe nan renmen ak Duppy lè sa a, tankou mwen pa janm te gen anvan. Li leve je l', ak epè l ' nan bouch demenaje ale rete nan sa yo te kapab sèlman dwe degou ak rayi. "Nonm sa a," li te murmures. "Sa a, pitit gason an nan yon femèl chen, nan kou. Li jis te soti depi mwen dènye te gade li. Seyè Jezi a - mwen mande ki jan sa a se ti fi blan
  
  
  Mwen kenbe lajan an, li odè tankou yon tranche.
  
  
  Papa l 'te pran l'. "Lè ou gen yon milya dola, Dappy, li la vre. li pa enpòtan ki sa ou pran sant tankou."
  
  
  Ego nan bouch twitched, epi li voye je nan m ' frwa. Ego nan eyeballs yo te jaundiced ak anflame soti nan wouj cobwebs. Li te inyore m', woule sou l ' Tommy zam, ak yo te kòmanse netwaye ak demonte Mwa.
  
  
  Mwen mete l ' tounen nan pisin lan, jis nan tan yo wè Mo.Mo. di yon bagay nan ti fi a. Li nodded expressionlessly ak tire sou mwa a nan l ' naje kalson. Lè sa a, li vin apiye sou li, l ' wouj bouch la louvri, ak apre yon ti moman, mwa lavi yo te kòmanse souke.
  
  
  Mwen te nan yon ti jan nan doulè ak pa t ' vle wè yon lòt bagay, ki te leson an epi mwen kite l dwe anrejistre. Absoli pwòp tèt ou-konfyans. Mwa kay, mwa pisin, mwa sekirite, mwa, espas pèsonèl ak mwa pwòp mennaj. Mwa. Mwa. Trevelyn pa t ' pran swen sou mèt la, ki moun ki te wè sa! Li posede jwenti la. Emeu posede mond lan. Li te panse.
  
  
  Mwen etidye wout la nouvo ke blesi a tou dousman desann pant yo, nan defile yo ak falèz, nan Sitadèl la sou dis kilomèt lwen. Wout la te etwat, jis lajè ase pou yon Jeep, yo tout alantou gravye ak debri, ak li te trè modi chans, epi li dwe te koute yon milyon dola pou konstwi e pou amelyore li. Gwoup plizyè nan denim-rekouvèr "zonbi" te toujou ap travay sou li, damaj ak woule, ak yon awozaj machin nan te rale ansanm, flite dlo pou mare fondasyon an.
  
  
  Gen te gen okenn siy nan inifòm nwa sou wout la. Gad yo isit la yo te Tonton Makut, ki moun ki te konn moute yon kamyon ak gade sa ki te pase alantou djip ak 50-kalib zam machin monte sou yo. Abako la-rekouvèr travayè te travay ak menm bagay la tou rèd ak gòch mouvman yo ki jan moun yo nan tribinal bò pòtay la. Yon zonbi? Men, poukisa? Poukisa yo fè tankou yon mascarade?
  
  
  Mwen te konnen l ' lè sa a. Mwen te yon ti kras estipid, oswa mwen ta gen tan kenbe li pi bonè. La "zonbi" te jis yon lòt prekosyon, yon lòt fason yo kenbe kirye oswa fache nwa lwen soti nan kote sa a. Li te bon sikoloji. Pa gen okenn òdinè peyizan yo ap vini nan yon santèn kilomèt nan yon zonbi, si li ka ede l'.
  
  
  Fize a ki te fòme yon mens, searing tras kòm li te pran koupe soti nan la lanse ranp nan Sitadèl la ak vole sou fon an. An Duppy grunted ak woule nan bò kòt mwen. Nou te swiv yon patch nan metal poli kòm la misil ralanti, vasiye, chanje direksyon nan kou yo, ak te fè aksidan nan yon ti mòn nan yon pakèt chire metal, Dappy chuckled.
  
  
  "Bagay sa yo yo pa vo yon gurd. Mwen te espyonaj sou l ' pou yon tan long ak mwen pa janm te wè yo tire anyen. Mwen pa konnen poukisa Swan se konsa enkyete. Gen nan pa gen anyen yo dwe pè pou isit la! Li pral pran yon santèn ane pou yo fè ih wokèt travay.
  
  
  Mwen te gen longvi nan Sitadèl la, dis kilomèt lwen. Sitadèl la pran sote nan direksyon m ' nan yon jeyan kwasans, ak mwen te wè ti pwen k ap deplase ansanm miray ranpa yo fò, ak mwen te panse mwen te wè chiriji ranp yo briyan nan solèy la. Li te kapab fè soti ranje yo depi lontan nan lafimen-rustèd cannonballs ak triyangilè ti mòn. Fizi a ki kontra ak nou te janm te tire yon piki.
  
  
  Yon lòt fize piki soti nan Sitadèl la ak te monte nan entèselan lè. Li kraze fè ti miyèt nan sièl la, eksplozyon nan yon gwo nwaj nan lafimen nwa ak metalik lapli.
  
  
  Li te di l', " Èske li tout tan tout tan rive nou la a, Duppy, ke petèt Valdez se pa reyèlman ap eseye fè li? Petèt li ralanti desann, sabotaj, avèk lespwa ke yon bagay ki pral rive - pou egzanp, nou pral vini pou l'."
  
  
  "Pa Gen Okenn, Blanc. Mwen panse ke Doktè Valdez se fè l ' pi bon. Papa Doc ak Mo.Pran swen nan li - yo menm yo pa moun fou. Dr Valdez se ap eseye rete an reta, e mwen panse yo te tòtire mwa nan lanmò trè byen vit. Li pran yon tan long yo mouri. Pwoblèm lan se, Papa Doc, Ayiti se pa pare pou fusées ankò. Toujou nan forè a, Blanc. Doktè a, li nan jis yon sèl moun e li ka fè li - ak menm yon bata P-Mwa ka achte sèvo pa vini isit la." Dappy ri nan yon vwa gwo twou san fon.
  
  
  Mwen te kite li sou Sitadèl la. Li te pouri depi 1830 ak te toujou yon je enpresyonan. Li jutted soti toupatou nan Cape Berenis Evèk tankou prou nan yon bato, kou pa tan ak toujou chanje. Ven mil moun ki te mouri nan trèz ane li te pran yo bati li. Mi yo yo se 12 pye epè, twa san pye yo nan lafimen, trimès pou kenz mil " sòlda yo. Pa janm itilize yo. Mwen te pa janm te gen nan kenbe tèt ak yon atak. Nan fen a, Henri Christophe te touye tèt li ak yon bal an ajan, ak fizi a rustèd, ak van an, lapli, ak rat yo te pran plis pase. Sitadèl la te t 'ap repase sou ane yo, abandone ankò sovaj, voye li febli nen nan yon rad nan vejetasyon twopikal, te nwaye soti nan nwaj k' ap vòltije soti nan gwo fò tou won li renmen vwal. Isit la, mwen ap tann.
  
  
  Mwa a tan te vini ankò. Te gen pa gen okenn pi bon kote pou yo lanse misil ke nan tout moun nan Ayiti.
  
  
  Pa te gen okenn plis wokèt. Je m ' te fè mal ak dlo, men li longvi yo li voye je l nan Dappy. Li te ale tounen pou yo travay sou zam machin l 'yo, bilding l' moute ego l ' ki resevwa fòmasyon men yo.
  
  
  Li limen li. "Valdez ale nan Sitadèl la chak maten, retounen isit la chak swa. Anba lou sekirite. Dwa, Duppy?"
  
  
  Li fwote l 'moso ak yon lwil ranyon, pa gade nan m'. "Sa a dwa, Blanc. Lou sekirite. Yon Jeep nan devan, yon dèyè, Doktè Valdez nan mitan yo. Gadyen yo Tonton Makut. Bogimeny. Sneaky salo. Lè yo apwòch pòtay lavil la, yo pase mwa a nan moun yo nan Mo. Mo. "
  
  
  Li te fimen nan silans pou yon ti tan.
  
  
  An duppy te di:
  
  
  "Mwen konnen kisa w ap panse, Blanc, men sa a se pa sa k ap travay. Pa eseye li San yo pa yon chans. Nou jis tire nou ke koupe, epi kite tout pisin deyò konnen, nou ap isit la." Ego nan la ri a te sinik. "Lè sa a, li pa reyèlman gen pwoblèm pou nou. Nou se moun ki mouri.
  
  
  Li te li m ' kòrèkteman. Oswa prèske. Mwen pa te ale nan di Duppy ki sa mwen te vrèman panse.
  
  
  Li gade opak ebony karakteristik ak anpil atansyon epi yo di:: "Èske ou panse nou pa ka fè li? Pran Valdez yon kote sou wout la ant pòtay lavil la ak Fò a?
  
  
  Dappy writhed, krache, ak glared nan m 'ak wouj l' -ak-je jòn. "Pa Gen Okenn, Blanc. Mwen te di nou konsa! Li pa travay fason sa a."
  
  
  "Nou gen grenad. Mwen gen plastik. Tout kat nan yo gen zam otomatik." Li te gen yon ti jan nan mwa a-apa, ak mwen te renmen li, ak li te fè tèt li sanble yon ti jan kite lògèy vire tèt ak ponpye fin.
  
  
  "Mwen panse ke sou wout sa a li ta dwe byen ki sa li se yo p / anbiskad. Nou pral gen avantaj la nan sipriz. Mwen konnen gen sèlman kat moun nan nou, men si nou gen plan pou ak anpil atansyon, nou kapab ...
  
  
  Li te pran tan l 'yo vire Thompson nan zam yo kouvri m'. Men nan yon sèl, tankou yon pakèt moun sou nwa fig, rkrokviye alantou deklanche la. Li pa t ' eseye kache li, men li eale-souri toothy te blan ak kalite pou yon chanjman, ak nah voye yon frison desann mwen kolòn vètebral. Mwen te gen yon présantiman ke lè Duppy te souri e yo te zanmitay, li te pare yo touye ou.
  
  
  Li pa te pare pou sa ankò. Ou pa yo pral kapab konfiti Tommy a zam.
  
  
  Dappy, toujou souri, flèch je l ' ak te di ," Ou gen yon anpil yo aprann, Blanc. Li nan se yon sèl bagay ke ou pa ap bòs nan travay la isit la. Swan bòs nan travay. Si Swan di nan al kache kò m', mwen pral fè li, men Swan pa di li. Li pa nan menm jan bèbè kòm ou se.
  
  
  Kòb li, nodded, matche mwa souri ak mwa koutwazi. "Ekselan. Li moun ki moun ki pral koute. Ki sa ki nan mal ak ki plan pou mwen? "
  
  
  Li soupi, epi yo t ap ba l masiv tèt nwa. "Bri! Ki sa ki nan bagay ki pi mal sou l ' yo. Menm si nou ap karès Valdez, nou toujou bezwen pou li ale nan kòt la, epi ou ap sou yon bato. Pa janm fè sa, Blanc. Papa Doc wete kò l ' air force, mwa kòt patwouy sanble sou, mwa lame peny forè an. Rete konekte pou Taunton Macoute nenpòt kote. mo. mo. Mwa a nan nwa fòm poursui nou. Nou te gen yon chans, Blanc, nou te gen yon chans.
  
  
  Mwen pran pòz yo etidye mwa a nan pawòl bondye a. Nan kou, li te dwat. Li te yon degoutan dyagram, ak mwen jis te eseye li sou pou gwosè.
  
  
  "Nou pa gen lòt bagay sa yo pale sou, Blanc. Kat la nan nou yo pa isit la. Swan, rete lwen soti nan gunfights. Nou bezwen Swan pou rebelyon an, pou envazyon an.
  
  
  Swan mouri, tout bagay ap mouri. Pa gen okenn. Nou pa ap mete Swan nan danje."
  
  
  "Genyen tou Hank Willard." Otèl li vle Duppy yo kenbe pale.
  
  
  Li krache ak ri, yon otantik ak mépris kè kontan. "Ke pa gen vyann foumi! Ki sa ki byen, se li? Li te fè mal de tout fason. Li se tou pè ak jis vle pou kite pou Ayiti, ak sa a se pa yon mwa goumen pou anyen. Hank nan pa gen bon nan tout, Blanc.
  
  
  Mwen pa t 'dakò avè l', men mwen te kenbe fèmen bouch mwen.
  
  
  Dappy leve soti vivan men l ' ak te kòmanse konte sou moun nwa bannann dwèt yo. "Se konsa, gen vrèman se sèlman de nan nou. Li yo ak ou. Koulye a, gen senk Macoutes nan devan nan Jeep la, senk Macoutes nan do a, kat Macoutes nan mitan Djip, ak kat Macoutes pou Doktè la. Genyen 50 sou tout djip. Makut gen menm mitrayeur zam menm jan nou. Mo. Mo. te tracking chen. Èske ou toujou vle eseye li, Blanc?"
  
  
  Li te gen yon modi bon aktè. Pitit li yo, lè m ' ta dwe. Li fidgeted, grunted, ak murmures yon ti kras ak te panse ke petèt li te fè erè. Lide m ' gate.
  
  
  Te gen yon silans lontan. Li limen yon sèl alantou li, Sipè ak regardant moute nan syèl la. Lè sa a,, kòm si li te yon kesyon de refleksyon, li te di, " Kèlkeswa sa li te, ou te bliye, Blanc. Ou se yon mal! Sa a ki sa nou deside, mwen sonje. Ou gen yo peye tout lajan an. Ou bezwen monte sou kloti a nan teritwa nan Ministè a nan Defans.Mwa ak pote soti Doktè Valdez. Nou ede ou fè plan li yo ak kouvèti a pou ou, men ou fè li."
  
  
  Li te konsa dwa. Mwen te konnen li depi nan kòmansman an. Li te youn nan moun ki te antre nan ak peri. Paske otèl sa a yon Duppy. Dappy te ale pou gen plan pou ak fè aranjman pou tout bagay lè tan an rive. Pou rezon pwòp ou yo. Rezon ki provence soti nan KGB lòd. Gwo ènmi alantou Kremlin an.
  
  
  Solèy la se cho ak fonn bè, sou figi m'. Li fèmen je l ' yo epi kite tèt li hover sou la kwen nan vout la. Li pa t ' twò fache. Mwen te gen yon moso nan devinèt la, men, te gen twou vid ki genyen, gwo twou vid ki genyen, epi sèlman tan ak evènman yo te kapab ranpli li. Tan an te trè fèmen.
  
  
  Lida rive nan platfòm la avè l ' manje midi. Kès transparan yo ak enstantane chokola a nan dlo frèt. Li te jwenn yon sous dlo-manje pisin lan, li pran yon beny, men, cheve l ' te toujou mouye. Li rete ant de la nan nou, ranmase l ' longvi, ak etidye fon an pou yon tan long. Nou te pale e te fè preliminè plan. Kòb li yo, te dakò ak yo sou tout bagay, se sèlman detanzantan dakò ak fè bagay sa yo gade pi bon, epi evite Duppy a mefyans. Mwen te gen plan pwòp tèt li. Tout sa mwen te fè se te rete tann pou moman sa a dwa mete l an pratik.
  
  
  Sa ki te pase anvan m ' te pare pou li. Solèy la te toujou nan wotè a nan yon moman lè te gen yon pouki tout bri nan pòtay lavil la, epi nou te wè yo ranmase "zonbi", k ' ap mache ak konte ih. Lida pwente nan yon gwo nwaj nan pousyè tè k ap flote desann wout la pou ti Fò ki. Twa Djip.
  
  
  Li arach nan longvi soti nan m'. "Koulye a, yo ap retounen Valdez. Mwen vle pran yon lòt gade bon nan li. Petèt mwen te sa ki mal sa a maten."
  
  
  "Ou se sa ki mal," Duppy gronde. "Sa a Valdes se amann. Definitivman. Ou pa konnen sa senk ane nan prizon an pou yon nonm, Swan.
  
  
  Mwen te panse li te kouche, epi mwen mande poukisa li te se konsa enkyete. Li te asire w ke nonm sa a Lida te wè te yon payas, yon fo Valdez. Reyèl Valdez te twò koute chè pou risk de fwa nan yon jounen sou yon long deyò monte. Li te gen yon louvri anba tantasyon, yon envitasyon ...
  
  
  Hidden tirè aksepte envitasyon an. Nou te ka tande krak la nan yon wo-mache ak pil fizi vini desann nan fon an nan direksyon nou.
  
  
  Lida, nan kap nan longvi nan mwayèn Jeep, tresayir, kòm si gawking te resevwa nan nah. Li gasped: "Bondye Mwen! Oh Bondye mwen! Li te tire nan. Yo te tire Valdez! "
  
  
  Dappy te fè sèman l ' ak te pwan pou longvi. Li tou dousman te deplase nan do a nan platfòm la, ak lè sa a, leve kanpe. Je m 'te yon ti kras pi bon pase bon nèt, e mwen te kapab wè l' byen ase.
  
  
  Tout twa Djip yo sispann. La Tonton Makute kouri toupatou, fache ak konfonn, kap ak montre moute ti mòn lan. Sa a tirè a pi bon kache.
  
  
  Yon ti gwoup yo nan Taunton Macoutes sanble bò kote an nan mitan Jeep. Yo te kap nan yon bagay sou la tè. De nan yo te sou jenou yo, k ap travay avèk moun. Li te wè yon blan chapo Panama kouche sou tè a sou bò la. Li te panse li te yon èdchot nan yon fizi ak yon je telescopic. Yon tirè ki gen eksperyans. Li te pwoche bò pa yon ti kras manje, pou yon eskalye an bwa ki mennen desann yon pye palmis.
  
  
  Mwen te gen yo vire tiyo yo wè. Odin po Tonton-makutov, evidamman yon ofisye, dwate moute, epi fè yon jès nan degou. Mwen souke tèt mwen ak gaye bra mwen yo lajè, ak li te kapab prèske tande pawòl bondye a "Mort!"
  
  
  Dappy te di ," Yo touye l', Swan. Gen kèk sal bata touye ou Doktè Valdez.
  
  
  Lida te nan chòk. Li te bliye m'. Li fè menm Dappy a masiv biceps, gade, epi repete sou yo ak sou, "Poukisa? Men, poukisa? Poukisa yo ta touye mwa? "
  
  
  Li lè yo ale. Li te kòmanse desann pye bwa a san yo pa fè yon son pou nou. Sou wout la, mwen tande Duppy di, " Li pa gen pwoblèm ki moun ki yo ye a, Swan. Pa M'.Mes. oswa Papa Doc - yo pa janm touye yon moun kòm ki gen anpil valè kòm Valdez. Men, mwen konnen ki moun ki vrèman vle mwa a moun ki mouri a, Swan. CIA vle mwa a mouri. Pa gen dout moun sa yo ki pòv Ameriken salo vle Valdez yo dwe bon ak moun ki mouri. Yo ap fè li, Swan. CIA a, fè li! "
  
  
  Li te souri nan li, kòm li te desann nan tè la. Yon lòt moso nan devinèt la se nan plas.
  
  
  Mwen tande Lida kite soti yon anvlope kriye nan raj ak doulè. Li ranmase l ' deja chaje musette sak ak kouri dèyè a somnole Hank Willard nan zo kòt yo. Li te vini madichon, epi li mete men l ' sou bouch li yo ak orèy pou trant segond.
  
  
  Willard nan je laji, bouch li louvri, epi li te kòmanse nan pwotestasyon.
  
  
  "Ki sa ki lanfè a, Sam? Ou vle m ' mouri. Avyon li chofè a, pa yon embesil ...
  
  
  Tan yo te koute chè. Chak dezyèm te iranyòm. Li kouri yon men nan Mwa a wouj beard epi yo tounen vin alantou. "Fè li," mwen hissed. "Ou ap fè bagay ki dwat. Èske w te janm espere wè Eta yo oswa pou mennaj ou a nan Hong Kong ankò, ou pral fè li! Kite m ' desann epi mwen pral touye ou.
  
  
  Li gasped, nodded, ak te kòmanse grate bra m. "Oke, oke. Men, Jezi ... kòb li ...
  
  
  Li ego pouse l ' ale. "Èske li! Dwa! Mwen pral wè ou pita. Si ou ka mouri oswa yo pral jwenn rekonpans a se moute nan ou."
  
  
  Li lè yo ale. Li te plane nan bwòs epè e li te kòmanse desann pant lan. Li byento te resevwa nwa, ak mwen pa t ' panse ke Duppy ta swiv mwen. Li pral okipe ak Lida pou yon ti tan.
  
  
  Duppy a rèv mondyal te kòmanse tonbe apa, ak kòb li te yon demolisyon ekspè.
  
  
  Chapit 11
  
  
  
  
  
  Tan, menm jan nonm sa a te di, te fè sans. Ak silans la te lò. Li vin chonje yon pi plis kèk cliches kòm li te glise desann pant 45-degre nan spur a nan pant pyeray ki te sou li te kanpe. Men m 'te epè e te fè li difisil pou avanse pou pi; sou lòt men an, li kouvri m' soti nan pi wo ak anba a, ak te kenbe m ' soti nan glisman ak fè bri. Lè li te vini tan fè bri, mwa l ' te fè yon anpil. Men, pa ankò.
  
  
  Ki kote bag yo te disparèt ak pyeray la te fòme, li machin yo te sispann epi yo te disparèt nan dènye epè kwasans nan touf raje. Pi ba pase m, tèren an te kòmanse nivo a soti nan, sou de san yad nan ki lach wòch, ti wòch, ak sandy ajil. Pa gen okenn kouvri. Li te yon ti tan sezi si zòn nan te beta-bloke, men li te bliye sou li. M 'oswa ki pa gen okenn m' yo, mwen te gen pou travèse mwa mwen.
  
  
  Nan dis minit, li pral nan fè nwa ase pou yo eseye. Mwen te pase kèk tan yo prepare grenad. Mwen te gen fisle, riban, ak tout bagay mwen te bezwen, epi li te pran m 'nan senk minit, mwen pa t' gen nenpòt Eto.Mo. grenad, jis ekla, ak mwen te gen pou mete konfyans yo ak travay mwen. Tommy a pistolè, yon .45, yon Luger, ak yon talon nan yon syèd sezon prentan gèn tcheke l ' soti. Lè sa a, li te fè nwa, epi mwen pa te gen okenn rezon pou retade ankò. Li te kòmanse desann pant pyeray nan kloti a pi lwen pase. Mwen te mwatye gen lè sentespri a Limyè yo te limen, epi mwen te pè nan sa. Yon limyè ki apa pou te deja boule nan tribinal bò pòtay la, men kounye a pwisan spot, kache nan pyebwa yo, kote Pa gen yon sèl te remake l', yo te kòmanse jwe moute ak desann kloti a. te jele epi detwi tout bagay.
  
  
  Duppy dwe gen li te ye sou kache lanp sèt branch lan. Dappy pa t ' mansyone yo. Mwen kalkile li soti.
  
  
  Yo te jis pitye otou ak limyè devan, santi san danje epi yo pa ap tann nenpòt ki pwoblèm, epi yo te manke m', ak apre yon koup la minit, limyè yo ale deyò. Li ranpe jiska kloti a, pè a ap mache gad yo ak chen, ak te kòmanse tap mete grenad.
  
  
  Li rale soti nan lach epi kole sezon prentan an bra ' atè, mare yon fil nan fil alantou chak teren nan kòdon bann (adezif). Mwen kole nan yon grenad nan yon pòs kloti a tou pre baz la, lè sa a, yon grenad nan mitan fil la ant de poto yo, lè sa a, yon lòt grenad nan baz la nan post nan dezyèm. Twa kòd yo te vin tounen nan menm kantite vòt la lou kòd nan yon sèl liy, ki dousman undid li kòm li ranpa lwen soti nan kloti an.
  
  
  Yon gad palè a te pase pa, longan andedan kay la kloti. Li te gen yon chen sou yon lès, e li te kenbe lè l sèvi avèk yon flach, dekontrakte simen la "gwo bout bwa". Figi l 'te antere l' nan fragman nan wòch ak Stahl tann. Si li te remake grenad, mwen ta gen te gen pou eklate ak risk touye tèt mwen, kòm byen ke ego mwen.
  
  
  Li pa t ' wè nenpòt ki grenad. Li tann jiskaske shaggy nan mwa a yo te konmanse bese, lè sa a, retrete ankò. Lè m ' te gen swasanndis-senk yad de rezèv ki piti, mwen te sispann, kole tèt mwen sou yon pye-segondè wòch yo, ak prepare yo ale nan tout.
  
  
  Li te pran m ' yon minit pou sezi sa ki te ale sou nan spur a, ant Dappy, Lyda, ak Hank Willard. Li te yon aksidan, epi pa gen yon te konnen. Li te bay enstriksyon nan men Hank sou nan ti fi a ak Dappy. Duppy te dwe firye paske li te twonpe pa mwa ak pwese kouri ale deyò ak yon zam, ak petèt menm ekspoze Mwa a plan pou m ' mouri. Li pa t 'kapab ede men enkyete l' yo. Se konsa, li te ke li mwa a te fòse men l ' - kounye a li te gen pou yo ale nan m melodi, pa li-ak ke mwen jete poupou a nan fanatik anvan li te pare pou li.
  
  
  Li te yanked difisil sou li lase. Lide a te ke kòd la rale twa fil nan rapyèr a, ak fil la chire koupe kasèt la ki mare sezon prentan an levye sou grenad.
  
  
  An Flex te ale limp nan men m, tansyon an ale. Ap tann pou l', yo te panse, ap eseye peze nan yon bon tè nan peyi Ayiti. Senk... sis... sèt ... eh-
  
  
  Tout nan yo kole ansanm nan yon ti tan. Grenad, ak yon byen fò thudding gwonde ak gaye wouj ak jòn koulè ak tranble kou fèy bwa concussions, kònen moute nwit la la. Ekla a hissed soti nan pyeray la pwochen nan m'. Li te pare.
  
  
  Tou de kloti posts yo te bent ak afesman renmen espageti kwi. Longè a nan fil ant yo tonbe. Mwayen grenad chire yon sis-pye nan espas sa a nan asye griyaj. Li pouse wout li nan nah, frape yon porcupine sou fil la fil fè, kouri dèyè li epi yo kraze nan nah ak vole ale tankou yon grès-assed zwazo a nan kouvèti a nan pyebwa yo. Li te senkant yad lwen, ak mwen te konnen mwen te kouri nan yon arbr, epi mwen te frèt, ak nan menm tan an li swe. Mwen te eseye kouri san yo pa manyen tè a, mwen konnen li nan enposib.
  
  
  Carter te gen chans, epi li te toujou amann. lè li pete nan pyebwa a ak te ateri jis nan tan pou premye pwen enpòtan yo manke m'. Mwen te kouche gen, aletman pou souf, epi byen vit tcheke yo wè si mwen toujou te gen tout bagay. Mwen te fè li. Mwen tann dis segond l 'pou l' -tout sa mwen kapab peye - pou wè si twa nan yo ta pase sou spur. Li depann sou Duppy, ki moun ki te deja manje l ' gwo blan dan yo nan yon raj.
  
  
  Yo te kòmanse tire nan baryè a, epi li mouri yon soupi nan sekou. Lida dwe gen te pale l ' la. Li te kapab tande ti tay begeye nan Miray ranpa a nan pistolè ak pi fon nan gwonde nan Tommy a .45-kalib pistolè klakan nan ak soti nan terib spasmodik eklat. Li te tankou yon lame, sou yon ridge, ak otèl li te jis ke, jis tankou otèl li te yon distraksyon, se yon otèl nan fè nwa a inifòm ak Taunton Macoute panse ke li te vini soti nan deyò. Pandan li te andedan.
  
  
  Te gen yon pouki tout bri nan pòtay lavil la, ak Brylev te ale soti. Yon moun pete rele, ki fè mal. A kache pwen enpòtan yo kenbe vire, kite m ' ak twou nan fil la nan tout tan tout tan an. Li te priye pou eta sa a nan zafè a ta kontinye, e li te kòmanse moute ti pant ki nan direksyon Mo.Mwa. Modèn Trevelyn Palè. An prong nan jòn lalin leve pi wo a nan ti Fò ki sou bò solèy leve. De mesye yo te vini desann nan m'.
  
  
  Li te akoupi nan baz la nan ansyen pye bwa akajou ak trennen kros nan ti kouto nan men dwat li. Men, dife a pa t ' ale deyò sou ridge la. Mwen te konnen pa kliyot wouj ak son yo ke yo te fann moute ak triyangule la Moskou pòtay lavil la."
  
  
  Tou dousman, an silans, Tommy a otomatik ak musette sak te mete sou tè a pwochen nan m'. De mesye yo te deja la, pale nan anroue whispers. Yon epè pye bwa kòf skirted li yon ti kras, se konsa ke li te ant mwen menm ak apwoche gad yo. Son a koupe nan mitan lannwit, men mwen te panse yo te sou dis pye apa ki soti nan chak lòt. Yo dwe pase sou tou de bò nan pye bwa an. Mwen te konte sou li. Li Stahl se ti. Li pa sou poumon yo, paske mwen pa piti. Nan pwen sa a, mwen pa ta vle gen yon pwoblèm. Jis li yo yon otèl se konsa, yo pase mimmo m'.
  
  
  Li pa t ' vle di yo dwe. Nan Emeu te malheureux, ak
  
  
  Mwen te chwazi sa a an patikilye ti moman nan espas ak tan yo pou yo reponn lanati. Nan tan sa a, lalin lan te klere ase pou l 'yo wè gwo pye bwa akajou, ak l' sèlman nesesè yo apwòch li. Yon reyèl pitit gason an nan yon femèl chen.
  
  
  Li te nan lonbraj la nan gwo tahs ki koupe atravè tè a. Mwen te bay em yon chans, men li pa t ' fè li. Li te sou sis pous lwen soti nan m', lè sa a, gade desann ak wè musette sak ak Tommy a zam. Souf li yo te pran nan gòj li, li rann dènye souf, paske bra l ' te tou vlope nan alantou Mwa a nan kou a ak talon nan mwa a te plisman yon dola soti nan dèyè. Li te siprime tout son yo, tou dousman kite l ' desann, epi te plane tounen nan lonbraj la nan pye bwa an. Kenz segonn max.
  
  
  Ap tann pou l'. Lòt moun yo te sispann, epi yo rele dousman, " Carlos? Kote ou ye, nonm? Ki sa ki lanfè a ou ap fè, tayè?" "Mou, anpate Kreyòl.
  
  
  Ap tann pou l'.
  
  
  Li te kòmanse k ap deplase dousman nan direksyon pou pye bwa an. Lè li t ' ap pale ankò, vwa li sonnen nève. "Carlos? Ou se yon gwo fou, nonm. Sont ou ap jwe jwèt ak m'? Carlos - vini deyò epi yo reponn kesyon m ' yo, nonm.
  
  
  Li te demisyone nan yon reyon de moonlight a, epi li te leve soti vivan nan talon pou zòrèy nivo ak yon ti kras dèyè sou zepòl li. Lè li te wè ki sa ki li te, li te ezite pou yon dezyèm fann, ak nan tan sa a, li presanti nan prezans mwen ak yo te eseye ranmase fizi an. Nen te pote yon abako inifòm, ak Mwa a je yo te nan blan nan pale moonlight. Zonbi.
  
  
  Te gen pa gen anyen zonbi-tankou sou mwa a mouvman yo. Mwen talon te yon moman pi vit. Li frape l ' nan gòj la, anba a pòm adan an. Mwen vole sou li ak te kriye byen fò m ' pwen nan fizi. Li vire alantou. Li mwa a frape l ' nan tanp ak pwen dwat, ak men gòch li li te rive pou yo okipe de la epeng cheve. Li te fè konbatan bwi, yo te eseye rèl ak pa t 'kapab, ak chire nan talon l', epi gòj li ouvè, ak cho san koule soti sou bra m. Li tonbe sou jenou l ' yo. Nan talon rale li soti, te demisyone tounen, ak kouri dèyè l ' ego tou de fason.
  
  
  Li te disparèt tounen nan ombres yo et koute pou yon ti tan. Koulye a, yo te tire tounen nan pòtay lavil la. Byento yo pral òganize, ak lè sa a, Dappy, Lida, ak Hank Willard pral gen so deyò epi yo kouri. Mwen ta te espere yo ta kouri vit, byen, ak lontan ase, men, mwen pa t ' konte sou sa. Duppy ta gen kalkile li soti nan kounye a, ak mwen pa t ' konnen ki sa li ta fè. Se sèlman Bondye ak Duppy te konnen sa, epi mwen pa t ' gen tan a enkyete sou li kounye a.
  
  
  Tankou tout bon egzekisyon, li te trankil. Li te mache sou nan an zonbi epi yo tounen vin nan mwa sou ak pye l'. Li mete ajenou, li gade l ' ak anpil atansyon. Moun sa yo ki je yo?
  
  
  Lantiy kontak. Lantiy kontak yo se lakte blan nan koulè. Li te yon trick ki te fè enstantane zonbi fè pè nan timid natif natal yo. Lè sa a, mwen te gen yon lide, epi li te retire pa fikse vè fragman soti nan mwa a nan je yo. Odin ki te fèt l ' moute nan lalin lan. Soti nan la itilizatè yo nan bò lanmè a, sa a te byen klè, transparan. Yon ti kras syantifik fo te bay yon foto klè. Li siye talon sou Mwa a abako levit ak trennen l ' tounen antre nan lonbraj yo.
  
  
  Li te travay vit. Dife a sou Stahl resif se eklèsi soti ak ap resevwa pi fò nan tribinal bò pòtay la. Avanse pou pi lwen soti nan pòtay lavil la. Moun yo nan Mo. Mo. resevwa reinforcements, dvine piti nimewo a nan atakè yo te ak yo te kòmanse kite kay la. Apre sa, lè yo mete tout moso ak moso yo ansanm ak ranje soti twou a nan kloti a, yo te kòmanse chache m'. Men, sa ki te pita.
  
  
  Li dezabiye ' w tou de nan nou epi mete yo sou mwa a bloodstained jeans. Li kontak te itilize anpil fwa pou yon degize, epi li pa t ' pou bank la, byenke li te kapab te fè li ak yon vakyòm tas. Li ego andwi ak san tout lòt peyi sou figi l, jouk li te vin yon abstrè laterè nan koulè wouj violèt, yon bagay tankou yon revenan.
  
  
  Li trennen tou de kò yo nan rasin labirent a nan yon gwo pye bwa ak te kòmanse moute pant lan ankò. Dèyè do m', dife a te kòmanse mouri desann. Te gen yon whoosh ak yon grounded, ak yon blan-cho piti fize plane sou ridge la pou yon moman ak lè sa a, t ' ap flote nèt desann, yon balon nan lumineux flanm dife w pèse kò w li. Li tonbe nan tè a ankò.
  
  
  Twa mesye, sispann tire. Mwen te espere yo ke yo yo te ap kouri lwen, epi ki Lida te omwen swiv enstriksyon m ' yo.
  
  
  Mwen fiks zòn nan nan tèt mwen. Li te dirije yo sou bò goch la, k ap deplase osi vit ke li te kapab, fè pa gen okenn son, ak skirted zèl yo nan kay la ke li te pa t ' kapab wè nan longvi yo. Li te limen moute ak limyè ak mwen te kapab tande gason yo ap pale yo sou teras la. Mo. Mo. ak nan mwa maryonèt yo dwe yon ti kras fache kounye a. Li te kontinye nan la ki fèmen jaden ak louvri sou yon pisin gwo. Li te fè nwa ak toujou, tankou glas la nan yon k ap monte lalin. Mwa te demisyone atravè li ak te vin nan teren nan sab nan fen a byen lwen.
  
  
  Li mete men l ' nan sab ki lach, toujou cho ki sòti nan solèy la, epi li te gwo twou san fon ase. Li te antere l ' la mitrayeur zam, musette sak, ak .45 Colt, kenbe luger ak talon. An Luger ak minisyon li te etanch. Li andwi plas kache l ' yo ak sab, ranpa nan pisin lan, ak diminuer nan li san yo pa yon tranch rid, silansyeu tankou yon kwokodil ki annapre yo manje. Koulye a, rete tann ki te kòmanse. Li te gen yo dwe pasyan jouk pi move a nan bri nan te mouri desann, epi li te espere ke Lida ak lòt moun yo te mennen Moose moun ak Taunton Macoutes sou yon chase zwa sovaj.
  
  
  Li t ap naje nan yon ba gwo bout bwa ak pwan nechèl la. Dlo a te klè, mou, cho soti nan solèy la ak gi te gen yon efè geri. Li te fou, men mwen te santi anvi dòmi!
  
  
  Nan tout èdtan li ta depanse nan pisin ki yo, se sèlman de patwouy te pase. Yo pa janm vire sou pèp bondye a nan pisin nan. Li te tande apwòch la nan patwouy lontan anvan yo, te antre nan anba a etap, ak, nan moman sa a pase, li ale anba dlo a ak tonbe sou bò a nan pisin nan. Antren te gen yon pwoblèm - mwen pa t ' bay gabèl rann souf ak eklate bul - men mwen fè menm ki graj, non konkrè ki anba a ak jere jis amann. Li te de segonn epi yo gen mwens pase twa minit kite. Chak fwa nen l ' poked sou dlo a, li te gen yon sèl.
  
  
  Alantou minwi, Brylev yo te kòmanse ale soti nan kay la gwo. Faisant projèkteur, te ale deyò. Gen pa t ' janm nenpòt ki tire nan yon tan long, epi li te panse tout twa nan yo te swa chape nan batay la oswa te deja mouri. Li quitté nan pisin lan zòn nan. Mwen pa te frèt, men men m ' ak pye yo te mou ak ride. Mwen wete m 'abako, vide soti ih, ak mete l' tounen sou, paske li difisil pou avanse pou pi dousman lè ou ap koule galon dlo. Mwen ta komès pwochen mwen peye ogmante pou lafimen ak yon Barbancourt piki.
  
  
  Mwen fouye soti kovèti pou mwen ak mitrayeur zam, ak tcheke mwen musette sachè a yon sèl, dènye fwa a asire w ke mwen te gen tout sa m anbarasan ti biblo. Lè sa a, li te estime pa Tommy a zam nan koud l ' e li te kòmanse k ap deplase nan direksyon teras la sou vant li.
  
  
  Yon limyè ki apa pou te boule yo sou teras la, pi wo a yon gwo pòt la, ki te kloure fèmen. Yon nwa-inifòm gad palè yo ak yon fizi strode sou balistrad la. Pa te gen okenn chen, e ke sa fè m ' kontan. Yon chen ta gen pou wè m ' touswit.
  
  
  Mwen te chita ant de pye bwa zanmann ak yo te eseye figi li soti. Li ta dwe gen ale nan pòt la, epi fè li san yo pa ogmante yon alam. Li te gade nan gad palè yo.
  
  
  Li te rete fèmen nan balistrad la, k ap apwoche m ' nan kwen an kote yo ray yo fòme yon L-ki gen fòm nan kwen. Gen li te tounen ak te mache nan tout teras la nan longè a plen nan zèl, glise yon ti tan soti nan je yo kote yo te zèl la ansanm ak kay prensipal la. Li te pa janm soti nan je pou plis pase yon kèk segond anvan li te retounen. Mwen yon fwa te tande l ' ap pale ak yon moun nan yon ba ton nan plent lan. Sa vle di ke yon lòt gad palè ta ka parèt nan yon lòt pati nan teras la. Mwen pa t ' renmen li, men mwen espere li an, e te gen pa gen anyen mwen te kapab fè sou li. Si sèlman Mo te ka jwenn pou li.Mwa. vit ase, li pa t 'gen pwoblèm, si mwen pa t' jwenn Mo.Mo. vit ase, li pa ta gen pwoblèm swa. Li ta dwe mouri.
  
  
  Li eksplore kwen yo te L, kote balistrad la koube yo pote kout li yo segman tounen nan jemi zèl. Yon anfor te kanpe louvri nan yon sèl kwen, ki te antoure pa gwo wòch krich, ak yon pwente baz kole nan pedestal la. Yon anmele cascade nan flè ak vriy yo te pandye alantou krich la anwo balistrad la tankou yon miniature vèt kaskad. L', te panse pou yon koup nan segonn, soupi e te deside eseye li. Yon jwèt entènèt la nan lavil la. Ak mwen distribisyon pi bon dwe gen dwa!
  
  
  Lè gad palè yo te soti nan je, minit nan pwochen li te wè l', li kouri nan. Kouche ba, li apiye nan direksyon kwen an. Mwen te rive nan li epi li te jwenn tèt mwen anba yon mens rido a nan pye rezen ak flè lè gad palè yo te demisyone tounen. Li te pran yon gwo souf epi ki te fèt li.
  
  
  Fwa sa a, li sarepta pou yon moman nan kwen an, apiye desann y 'a krache ak murmures nan tèt li, epi miwate la nan mwa a nan l 'segondè, nwa bòt yo te pous soti nan figi m'.
  
  
  Lè li te kòmanse tounen moute balistrad la, li te vire ale. Tommy anlè soti musette sak ak pistolè ak bourade sezon prentan an nan ka-a. Nan talon glise nan men m'. Mwen tann jiskaske li disparèt dèyè zèl, lè sa a, pran sote sou balistrad la ak glise nan yon wòch krich ak anba yon canopy nan flè. Li te okipe pou yon sèl dezyèm lan, men li te yon nève, dezyèm lan.
  
  
  Li pa fonse yo pou yo gade kounye a. Mwen te gen pou yo ale nan zòrèy. L', tande difisil konvèsasyon nan mwa bòt vini pi pre niche et niche. Li fòse tèt li yo detann ak pran yon gwo souf. Li te gen yo dwe fè byen vit ak tou dousman, epi l mwa pa t 'vle pou yo touye l'. Toujou.
  
  
  Li te kanpe nan egzakteman plas la menm. Toujou pale pou tèt li sou pa ke yo te kapab lafimen nan travay. Pou li, gade nan soulye l ' yo. Li te konsa fèmen ke li te kapab pran sant li, tande li fè l rann gaz, pran sant la tounen epis sou souf l ' yo. Lè li te vire a ozalantou, mwen t ' ap swiv li.
  
  
  Li jifle l 'ego atravè gòj la ak men gòch li tankou yon fè kafe, frape mwa l' yo dousman nan zòrèy la ak bou la nan talon, ak te pote mwa tounen nan balistrad la, atravè nah ak desann nan toubiyon nan vèt. Mwa a bòt grate kont wòch kòm Mwa a trennen l ' sou balistrad la, men sa a te sèlman son. Li straddled l', li mete talon lam mwa jugular, ak Stahl tann. Li pa t 'frape mwa l' twò difisil.
  
  
  Li te yon blan gason ak yon figi sal ak boule tankou pay chèch. Nwa cap pa t ' tonbe, epi li te wè yon plak pwotèj an lò ak ble lèt-P. Mes. Te gen twa bann sou bò gòch la bra nan mwa chemiz. Li te bay peti ofisye!
  
  
  Jis ase limyè a reflete ki soti nan wòch la krich nan ti tonbe nan forè a nan flè yo ak pye rezen yo; ase yo dwe wè pa mwa pou yo fè fas a epi
  
  
  se konsa, ke li ka wè mwen. Li te louvri je l', li gade m 'ak li a, epi te kondwi ti kouto nan l' la nan gòj yon wityèm nan yon pous.
  
  
  Li, orèy: "Èske ou vle pou yo viv la?"
  
  
  Li nodded, je l 'bwa, mwa l' egzijans kò a ap eseye chape anba lam la.
  
  
  "Repons mwen an kesyon," mwen te di. "Sa a se chans sèlman ou. Pa di-souke tèt tèt ou, repons lan se wi oswa ki pa gen. Konprann?"
  
  
  Li nodded, je l ' woule tounen nan tèt li, ap eseye wè klere bagay sa yo ki pa te blese em.
  
  
  "P. M. ban pou laprès nan dòmi?
  
  
  Li nodded.
  
  
  Li nodded nan direksyon zèl. "Se li dòmi isit la?"
  
  
  Li nodded ankò, epi mwen te santi yon pi bon anpil. Mwen pa ta gen te gen pou yo ale nan yon santèn chanm nan, mwen mande ke bata.
  
  
  "Ki sa ki etaj ki li te ap dòmi sou? Yon sèl la an premye?"
  
  
  L ' ap tranble anba pye tèt li.
  
  
  "Nan konmansman an nan dezyèm lan?"
  
  
  Yon lòt dezavantaj ki genyen.
  
  
  "Nan twazyèm lan, lè sa a?"
  
  
  Yon souke tèt.
  
  
  "Devan yo nan zèl?"
  
  
  pa gen okenn
  
  
  "La tounen nan zèl?"
  
  
  Yon souke tèt nan tèt la.
  
  
  Mwen te gen tout bagay li yo otèl te gen ak tout bagay mwen te gen tan pou. Li ego mete yon men sou bouch li ak kole l ' nan talon pliye dola.
  
  
  Li flinched ak rebondi anba m', li janm souke yon ti kras, ak li te deplase l ' yo alenka tounen yo sispann li. Li te kole nan talon tounen nan, lè sa a, siye mwa sou li inifòm nwa ak mete yon bouchon sou l ' fè fas a yo kenbe li soti nan briyan. Tommy a zam ak musette sak te lanse nan, ak li te resevwa pare yo ale.
  
  
  Lè li tiptoed atravè teras la, te gen pa gen okenn siy nan lòt gad palè yo. Pou kèk rezon etranj, li te panse de Tiny Tim ak prèske tonbe ri. Hawkeye te akize m ' pou yo te yon ti kras fou a anpil fwa. Mwen estanda rimatism ekspè Alexander: nan pouswiv sa a pwofesyon, ou bezwen yo dwe yon fou ti kras.
  
  
  Gwo kloure pòt louvri ak yon chuichui, ak lè frèt soti. Èkondisyone, natch. Pa gen anyen men pi bon an pou yo fin vye granmoun Mo.Mwa. Li pwobableman pa t 'koute L' pi plis pase yon milyon dola yo refwadi desann, sa a palè.
  
  
  Li te nan yon gwo fwaye ak yon mozayik etaj, fèbleman limen pa lò chandèl limyè. Modèl la mozayik reprezante figi a nan yon curvy nwa fanm. Nan do a nan fwaye a te yon pakèt, tapise eskalye ki mennen jiska yon etwat aterisaj epi yo tounen vin a dwat. Sou aterisaj la chita yon ti poli konsole yo ak yon lanp Tiffany. Lanp lan te fè nwa.
  
  
  Li pa t ' vle retade ankò lontan ase yo admire décor. Li moute sou mach eskalye yo ak pye l ' sou nen an, fè pa gen okenn son sou epè tapi, epi gade desann nan koridò yo ke yo janbe lòt mach eskalye yo, tankou si T. Carter te gen chans jodi a. Te gen yon nwa pòt ki mennen desann sal la, men li te gen l 'tounen nan m' epi yo te kap nan lòt fason. Mwen swerved li pou siy ki montre yo ak te rive nan konmansman an nan dezyèm aterisaj.
  
  
  Men, sa pa t ' bon. Li pa t ' kapab konte sou chans. Li te kapab konte sou gad yo ki sou chak etaj. Mwen pa t ' kapab rete sou tribinal la, paske mwen te nan doub danje. Odin, ki te antoure pa de patwouy nan gad yo, yo pral definitivman wè m ' sou lakou rekreyasyon an. Pou yo, li ta dwe pou estestvenno gade nan mach eskalye yo chak fwa yo pase.
  
  
  Koulye a, li te desann nan detay yo pi piti, men mwen te gen yon chwa. Li te chwazi nan dezyèm gad sekirite, yon moun ki avè m'. Mwen ranpa moute mach eskalye yo, antere l 'nan nen m' nan chè tapi, ak rete tann. Li pa pral anpil. Yon sèl nan yon direksyon ki nan bri a, ak mwen te gen li. "-
  
  
  Li rele tèt li yon estipid bata ak chanje plan l ' pou yon microsecond. Li te sanble ak yon fim laterè ak mwen sanglan fè fas ak blan je yo, ak kòb li te pral manke m ' avantaj. Tommy kase l 'pistolè ak musette sak, unbuckled l' may senti, ak tonbe .45 sou mach eskalye yo. Li dwate moute, anbwase lòt miray la, epi tann pou Stahl nan tèt yo nan mach eskalye yo, soti nan je a nan nenpòt moun ki nan koulwa an. L', tande l 'ap vini nan direksyon m', mwa bòt frapan sou gwo twou san fon chen. Lè yo ap di istwa a.
  
  
  Kèk moun tande yon chen yon siflèt. Mwen ka fè li. Mwen tann jiskaske li te kat etap lwen soti nan pati anba a nan mach eskalye yo, lè sa a, te vin alantou kwen an ak te rankontre nan mwa a ak pi bon mwen zonbi fikse. Li trennen pye l ' ak te pran vòl soti nan koridò la.
  
  
  Yon lòt blan gason. Elit p. Mwa. Chòv anba yon bouchon nwa ak boure ak lavi a nan yon nwa chemiz. Sa ki mal je yo flèch sou mwen. Men, ou pa bezwen pè pou mwen. Jis wout la li te vle li.
  
  
  Li te kanpe ak leve soti vivan l ' yo zam mitrayeur. "Ki sa ki lanfè a ou ap fè isit la, zonbi?" Nan kou, li te konnen tout bagay sou fo zonbi.
  
  
  Li te pran yon etap nan direksyon l 'ak sispann lè l' wè, Mwa a deklanche dwèt vire blan. Li pwente moute. "Yon mesaj pou Mesye Trevelyn, sir. Enpòtan. Sèjan te di mwen ta dwe pote li nan Mwa pèsonèlman.
  
  
  Sergei te move, men nan sou dis segond li ta wè yon blan gason, yon lòt moun blan kouvri nan andwi ak san. Li te pran yon etap nan direksyon m', ak li te ede. Ak li dekontrakte dwèt li sou li lanse a nan zam mitrayeur. Li dezaprouve nan m'.
  
  
  "Ou konnen ou ka vin isit la!"
  
  
  Li nodded ak grate tèt li. "Mwen konnen, seyè, men, sèjan voye m'. "Li enpòtan," li te di. Sou tire a, mwen panse ke.
  
  
  Li pa t ' achte anyen. Li regarda nan mach eskalye yo mimmo m', ak mwen te konnen li te ale nan rele yon gad sekirite la epi tcheke sou mwen. Otèl li pa t ' bay gabèl sèvi ak talon.
  
  
  Li louvri bouch li. Yon zam mitrayeur frape li soti sou mwa ruk, priye ke gwo twou san fon-pile tapi yo ta absòbe son a, ak jis nan tan te pwan mwa pa gòj la. Li trene koupe
  
  
  tankou yon sourit, lè li santi l yon grif chat la, yon vòt, e ke sa a li. Li te vlope men l 'bò kote l' ego gòj, pouse l ' tete nan mwa yo nan lavi, epi yo tounen vin sou presyon. Mwa vwa bwat fann louvri tankou yon ze, ak li te pèdi tèt li e te pwan men m', ap eseye chire ih koupe, olye de arachman zam li yo nan pòch li. Pa tan an li te panse sou li, li te deja twò ta.
  
  
  Ego nan je yo gade jiska m ' e li te kòmanse vire wouj soti nan senyen. Yo mande. Mwa a jenou rilaks. Mwa pran li moute nan longè bra a nan devan nan l 'ak te pote l' yon kèk etap desann sal la. Li ego prese gòj li. Li tounen vin jwenn gade nan tèt yo nan mach eskalye yo.
  
  
  Li te ke yo te trete pa egomaniac, li te gen jis vini soti. Li ak anpil atansyon bese li, li kouri tounen nan mach eskalye yo, ak ranmase Tommy a pistolè, Musette sak, ak jenn ti bourik la .45. Li te kòmanse swete li ta touye gad anba l', men li te twò ta. Li pa t ' ale tounen desann.
  
  
  Li te louvri pòt la, toupre mach eskalye yo epi li te jwenn twalèt la. Bon. Kò li te trennen yo nan ak mwa te kache nan basen lan ak yon zam mitrayeur sou pwatrin li tankou yon bouquet. Li te gade tèt li nan glas la epi yo pete rele tankou yon tayè, lè sa a, te resevwa deyò epi yo te kòmanse fè wout li nan dènye a vòl nan eskalye. Li te sou yon vag nan chans, tankou yon reyèl gunslinger, e li te ale nan pran Bard a konsèy epi pou yo jwenn gen chans nan gwo inondasyon an.
  
  
  Pwoblèm la te, mwen te resevwa pi fon nan woods yo. Mwen pa gen menm te kòmanse li ankò.
  
  
  Pa te gen okenn sekirite sou nan twazyèm etaj la. Mwen pa t 'mete konfyans l', se konsa mwen te kouche sou mach eskalye yo ak gade leve, li desann sal la. Yon bagay ale mal. Lè sa a, sekirite a tcheke ke li découvrir te obsève byen lwen tèlman, li pa t ' chachere ki P. Mo. ta kite chanm etaj ireflechi. Se konsa, kote yo te pitit gason an nan yon femèl chen?
  
  
  Mwen pa t ' kapab rete tann. Tan vole pa sou òdinatè a tankou nanoseconds. Mwen ta te kite, nonm. Ale pi devan!
  
  
  Yon gwo doub pòt la nan fen a byen lwen nan sal la remake li, epi yo di:: chanm mèt, ak prive suite! Trevelyn a tangier. Li kouri dousman desann sal la, Tommy a zam nan pò a ak talon nan dan l'. Taktik ekspre nan laterè. Li te ap eseye fè pè yo fin vye granmoun Mo.Mwa. yo, epi konsa jwenn yon koup nan segonn yo nan avantaj. Men, pa gen sekirite? Mwen pa t ' renmen li.
  
  
  Li te kanpe nan pòt doub ak koute. Lè sa a, mwen gade. Mwen pa t ' kapab kwè ke li nan premye, men se pa Bondye, li te vre. Yon sèl nan alantou pòt yo te louvri yon koup la pous!
  
  
  Li te panse nan yon pèlen ak distrè l'. mo. mo. pa t ' konnen mwen te nan yon mil kilomèt. Men, si li te yon pèlen, yo ta gen te fè li pi fasil pou m', lè nou konsidere ke mwen te touye de moun yo pou yo jwenn isit la. Kat, si ou konte gad yo sou pant.
  
  
  Pawòl sa yo te vin nan m 'lè sa a, soti nan lòt bò a nan pòt la, ak ih tande l' byen klè ak san yo pa gen dout, ak pa t ' konnen ki sa yo panse. Kòb li, te konnen li te M ' yo.Mwa. Trevelyn, ki moun ki te pale. Yo dwe. Yon anroue susurman vwa, menm jan fin itilize ak sèch kòm nonm lan tèt li. Toujou, te gen otorite nan vwa l', ak yon anroue, ri sa ki mal lè li te bay lòd la.
  
  
  "Hey, bay li tounen, nigger." Ale pi devan! Yon lòt mil dola, si ou kapab.
  Chapit 12
  
  
  
  
  Li te demisyone dousman nan la p 'ap klere ankò nan koulwa yo ak fèmen pòt la dèyè l'. Kadna yo te byen wile. Mo. Mo. epi li playmates te twò absorbe nan amizman peye anpil atansyon a nenpòt lòt bagay. Kòm yo te deplase an silans desann nan ti koridò a, li te tande Trevelyn a anroue, fin itilize vwa ki leve vivan ankò nan sounwa ak mépris reprimand.
  
  
  "Vini non sou li a, jenn ti kabrit. Ou ka fè li pou yon lòt mil dola! Konsa, sa a ankò." Fè li senk fwa nan yon ranje ."
  
  
  Yon vwa fi te di: "Ou se yon fin vye granmoun mons, siwo myèl. Tanpri, mwen ka rès? Li, tankou yon bunny ti touf bwa.
  
  
  Mwen pa yon ekspè nan acoustics, men, vwa a te di Brooklyn, Hoboken, petèt minisipalite yo - "Zoranj". Souse konsòn. Anpate vwayèl. Drop soti.
  
  
  Yon vwa gason, moun rich nan Ayisyen ak Kreyòl, pote yon allusion nan edikasyon, te di: "Ou ap kraze ou, pwomèt ankò, Mesye Trevelyn. Ou te di ou pa t ' sèvi ak mo sa 'negro'! "
  
  
  Mwen te wè pou tèt mwen. Anvan Lapen an Blan ranpa nan miray yo epi ki mennen m ' ale.
  
  
  Yon ti kras louvri krèm ki gen koulè pal pòt te tout sa ki separe m ' nan men yo-yo pi lwen pase akademi. Dousman, trè dousman, li pouse l ' yon mwa koup la pous. Yon flash nan reflete limyè ki frape m'. Sal la nan Miwa! Twa figi yo reflete infiniman soti nan plafon an miray, ak etaj. Mwen ta gade nan l 'nan je m' sipò yo, mwen retin a douloureux ak flòch, nan sal nonm ki fin vye granmoun ak egoist helots.
  
  
  Moz. Moz. chita sou yon chèz fè fas a pye a nan yon gwo wonn kabann. Koulè wouj violèt fèy. Sou kabann lan, toutouni, yo te ti fi a li ta wè nan kay la nan pisin lan. Li, ki moun ki ap etidye, sou lòd sa a, te eseye pou chofe moute yon ti kras bata. Wouj ak lò ate ak etwat bann ak kòn elefan. Pwatrin lan se sere ak anfle, ak mwen yo sispèk yon kale kunlun.
  
  
  Nonm sa a sou kabann lan ak li te jenn ti gason, ran ras / tèm, ak ajil. Nwa. Klere byen bèl. Patisipasyon de.
  
  
  Nonm Ki Fin Vye Granmoun Soufri.Mes. Trevelyn - se sèlman de ak de nan sa fertile pisin ak pònografi Klib - ki vize yon fim kamera a nan kabann lan, yo rale deklanche la nan fòm la nan yon revòlvè okipe. Kamera a bourdone.
  
  
  Li te di, " Ale sou li a, Betty. Ou ka fè li.
  
  
  Mwen te pwomèt, sa a se youn nan dènye. Lè sa a, ou ka pran yon ti repo."
  
  
  Ti fi a pouted, boukle bouch li joliman, e li di: Bon. Kite a jwenn sa a sou avèk yo.
  
  
  Bonheur yo nan fè sèks.
  
  
  Li te santi yon vag nan otantik admirasyon pou yo fin vye granmoun Mo. Mo. Li pouvwa yo te yon Fachis yo, men li te yon nonm ki gen rezon. Te gen yon ti lagè fewòs deyò, li te gen tout rezon ki fè yo enkyete sou l ' pwòp sekirite, men li nonchalantly ki vize a kamera a e li te pran vòl ale.
  
  
  Romeo te nan tray la. Li te mòksis. Pa nan atitid la. Li evidan, li rayi sa ki Vyacheslav Lajan ki te fè; yo rayi nonm lan fin vye granmoun ak ti fi blan. Li te kapab te itilize yo ke yo rayi.
  
  
  Ki gate vwa rumbled ankò. "Ale sou li a, Betty! Reveye l ' leve. Ou konnen ki sa yo fè."
  
  
  Miwa chè ak klere, ak yon santèn ti fi bent sou figi nwa nan Yi ...
  
  
  Mwen te wè ase nan li. Li te mache nan sal la ak balanse Tommy a zam nan yo. Li te pale nan yon kalm, stern, kontwole vwa.
  
  
  "Pa panike," mwen te di. "Pa fè okenn mouvman toudenkou. Kenbe kalm, ak trankil, ak petèt pa gen anyen ki pral rive ou. Petèt."
  
  
  Ti fi a nan wouj nan bouch, lajè pou yon lòt rezon, s ' aventure yo rele. Li te Tommy ki menase l 'ak mizo a nan zam l' yo. "Youn son epi mwen pral touye ou."
  
  
  Li kwè m'. Young Nèg kouche imobilité ak gade nan m ' sullenly. Li pa t ' twò pè. Mwa te renmen l'.
  
  
  Moz. Moz. chita imobilité, sal la lonje la devan l'. Li te toujou te mete linèt nwa l ' yo, ak découvrir te deplase dèyè yo kòm li te plede ak sipriz ak endiyasyon. Li pa t 'gade trè pè swa, epi mwen pa t' tankou sa.
  
  
  Li croaked nan m'. "Ki lanfè a ou ye, tayè, ak ki sa ou vle?"
  
  
  Li te sanble tankou yon kesyon ki jis, epi mwen te pare pou rimatism. Li te pran non an nan moun ki mouri a. Pa pou gremesi, menm jan mwen te espere.
  
  
  "Steve Bennett. Yon CIA ajan. Ou se Mo.Mwa. Trevelyn? Pòl Penton Trevelyn?
  
  
  Ti fi a tonbe ri nèrveu. "Li pral yon jou, msye! Epi ou dwe dwe gen kèk kalite nutcase. Ti gason, w ap nan pwoblèm! "
  
  
  Nonm lan fin vye granmoun ak mwen te pale nan menm tan an. Nou tou de te di ti fi a: "Fèmen."
  
  
  Mon. Mon. te di: "mwen sipoze ou se apre Doktè Valdez?"
  
  
  Li nodded pou l'. "Ou panse ke ou se dwa. Ann al gade pou mwa?
  
  
  Ego nan bouch yo pa t vreman vre gade tankou yon dèyè, e kounye a, li te rkrokviye moute nan yon woz pal fòm nan deden. "Ou se yon ti kras an reta. Dr Valdez te mouri jounen jodi a, se pa lè. Mouri. L', mwen te panse ou te fè li.
  
  
  Pou li, l ' ap tranble anba pye tèt li. "pa gen okenn. Li kite yo pa blag yo ozalantou. Li pa t ' Valdez ki moun ki te tire. Li te yon apèl. Pou rezon sa a, yon payas yo te itilize - se konsa ke yon moun ta touye mwa! Se konsa, ke ou ka gaye pawòl bondye a ke Valdez ki mouri ak soulaje tansyon an ."
  
  
  Trevelyn nodded. "Se konsa, ou konnen, huh? Mwen te panse ou ta ka fè li. Mwen pa janm reyèlman kwè nan plan sa a. Oswa nan Valdez, pou ki matyè.
  
  
  Li jete m ' yon ti jan, men pa te gen okenn tan pou puzzles yo. Li te fè yon move mouvman ak Tommy a zam. "Se konsa, byen Valdez la se vivan epi yo byen epi l ap travay pou ou sou kontrent? Se konsa, kite a-kite a jwenn li. Pou li, mwen di ou yo pou dènye fwa. Li te ranpli vwa l ' ak malis epi kite dwèt li sere sou deklanche la.
  
  
  Li te yon gra fin vye granmoun sfenks ak byen file pye yo ak yon nwa gwo rad ble. Li pa t ' deplase. Mwa je yo joure m ' dèyè linèt nwa. Lè li te pale, vwa l 'te aksidantèl ak intrepid, ak figi l' te yon ti kras sueur. Petèt li pa pral tèlman fasil.
  
  
  "Ou pa ap ale nan fè yon bon zonbi," li te di. "Twò entelijan. Men, toujou pa entelijan ase. Oswa ou se enfòmasyon ki kòrèk. Ou pa bezwen m', pitit gason. Mwen konprann ou! Spider l', epi w ap nan mwen entènèt. Ki sa ki fè ou panse de sa?" "
  
  
  Mwen memorize done egzak Hawk te ban m', nan Key West. Chak mo yo sonnen nan tèt mwen kounye a.
  
  
  An anroue fin vye granmoun vwa kontinye. "Ou pa ka entimide yon moun mouri trè byen, Msye Bennett. Li mouri. Gòj kansè nan. Mwen te deja te gen twa operasyon ak pa gen anyen kite yo koupe soti. Yo di mwen pral viv yon lòt de mwa. Yo espesyalis yo pi byen nan mond lan, e mwen kwè yo ."
  
  
  Li te aksepte li kòm verite. Aksepte sa e li te kòmanse kap chèche yon fason alantou li.
  
  
  Anvan li te kapab di anyen, jenn fi a te pran aksyon. Fwa sa a, li ajiste ton an nan vwa l ' ak oubyen bite. Anba estrès, li tounen tounen pou kote Mò yo ye a Kwizin.
  
  
  "Poukisa pa ou pran koupe, Junior, epi pou yo jwenn tounen nan kote ou ye. Ou pral fè l', epi li pa pral yon pwoblèm ankò, e petèt mwen dous fin vye granmoun nan Mwa ap kite ou viv."
  
  
  Nonm lan nwa chuckled. Yo ri. Li woule sou yo ak antere l ' fè fas a nan zòrye a, li miskilè souke zepòl yo.
  
  
  Toujou ap eseye jwenn alantou sa a blòk, li te souri malerezman nan ti fi a. "Ou desevwa m', mwen renmen anpil. Mwen te panse mwen te ekonomize ou soti nan wont ak imilyasyon. Li gen entansyon pran ou tounen nan manman ou ak reyabilite ou. Ou konnen, retounen nan lekòl, fournir lèt ak bonbon nan lokal la lekòl dimanch, ak tout sa ki bagay. Ou ta bay moute sou sa?
  
  
  Li gade m ' ak jan li lèv ak li blan, dan pafè. Ki pi bèl moun sòt mwen te janm wè. Mwen te konnen sa mwen te fè, ak mwen te yon ti kras regrèt sou li. Pa twò anpil.
  
  
  "Ou fou pitit gason an nan yon femèl chen," ti fi a te di. "Vini isit la epi pa janm eseye ruin tout bagay pou mwen." Vwa li leve, epi li pa roujise.
  
  
  "Yon mwa pral fè m' yon etwal fim. Mwen Key tou te pwomèt la.Mwa. kenbe pawòl li. Koulye a, poukisa pa ou jis fè sa m ' te di ak pou yo wete tout! "
  
  
  Lapen Blan an te deja avèk nou. Nan Chapelye a Fache te ap tann pou l ' nan nenpòt moman.
  
  
  Nonm lan nwa te ri. Li pa t ' kapab sispann. Li te pwan yon kwen nan sak zòrye ak boure ego nan bouch li, men li toujou pa t ' kapab sispann tèt li. Li te antere l 'nan tèt zòrye a ak di," Aha-aha-aaaaaaaaa -"
  
  
  M. P., bon vye tonton, te pale ripwoch pou ti fi. La ap fè fas zanmitay yo te tranpe ak limon. "Koulye a, Betty, mwen renmen anpil. Sa a se pa nan kapasite pou pale ak CIA. Eseye rete kalm. Tout bagay yo pral amann. Mwen te pwomèt ke ...
  
  
  Li pouse ti kouto nan men l'. Zam la glinted nan miwa kòm mwa pran li leve, li tonbe li nan bat je l nan yon grenn je. "W ap modi dwa sou sa, Papa. Tout bagay yo pral amann."
  
  
  Nan talon fè menm nah tankou yon aloès ekipe pou wayans. Mechan zegwi te renmen ate po a anba tete gòch li. San vè kouri desann l ' lonbrik la. Li gade atè, pòv ti fi a, ak pa t 'kwè ke li, ak ki lè nan dènye li te reyèlman t' kwè li, li te pran yon etap nan rale chiriji soti, men li te twò ta, e li te mouri a ak bouch li louvri, epi wouj, epi ou toujou ap san rete ap kalkile.
  
  
  Silans nan reflete chanm. Tommy te deplase mizo a nan zam li retounen ak lide ant moun nwa yo ak nonm lan fin vye granmoun.
  
  
  "Chòk revize," mwen te di. "Nati a nan reyalite, Mo. Mo. Pa tankou yon dou allusion. Ale pi lwen? Oswa ou pa pran swen sou de mwa ou te rete? Reflechi sou tout travay la sal foto yo ke yo ka pran nan de mwa, Mwa yo.Mwa.
  
  
  Nwa nonm sa a te woule byen lwen soti nan bèl la kadav. Ego nan je laji kòm li te regardant, ak mwa a-fè-mal te yon sèk byen ki pa gen okenn son. Li pa t 'kwè l' ankò.
  
  
  Mwa te fè. Je nwa klere nan devan nan m'. Li janbe lòt bra l ' sou vant li, ak mwa a te chichote yon chuichui nan kondanasyon ak tou dousman k ap monte nan pè.
  
  
  "Ou touye l', Mesye Bennett. Pa jipitè, sir, ou te touye l ' nan devan an nan de temwen yo!" L ' ... mwen te wè li. Mwen te wè ak pwòp je m ' ke mwen te tande ke ou se san fwa ni lwa, men sa a se-sa a se enkwayab."
  
  
  "Ou ta pi bon kwè ke li," mwen di yon ti tan. "Koulye a, jwenn moute soti nan chèz ou ak pran m' wè Valdez. Vit ak trankil, pa gen okenn meli melo. Ou ye mwen an otaj, ak mwen pral kenbe sa a Tommy zam nan disposition ou chak etap nan wout la."
  
  
  "Ki graj," li te di. "Ou yo, se pou grosye ak vilgè moun,."
  
  
  "Li se yon ti kras diferan," mwen admèt, " lè ou touye tèt ou. Pa menm jan ak peye pou li yo dwe fè. Koulye a, ale, ou fin vye granmoun bata. Mwen jis kouri soti nan pasyans.
  
  
  L ' ap tranble anba pye tèt li. "pa gen okenn. Mwen pa panse sa. Mwen panse ke ou pral jis gen yo touye m', Msye Bennett.
  
  
  Si li te kòmanse chike, mwen te amann ak li. Mwen te kapab wè swe sou tèt chòv l ' yo. Li crackled.
  
  
  Li te Tommy a zam ki te tounen l ' nan direksyon a moun nwa, ki moun ki te toujou fikse nan Betty a ti fi mouri nan pasyon. "Rale ke épingl," mwen te bay lòd. "Siye mwa ou sou yon fèy papye."
  
  
  Li te kache. Vwa l 'te kraze l' la. "Èske li!"
  
  
  Li te fè li. Li te kouche ak yon ti kouto nan men l', kap nan men l 'm'.
  
  
  Li,Mo te di.Mo. e yo te di dousman ," ou renmen sa a fin vye granmoun sak nan entesten yo?"
  
  
  Nonm lan nwa regardant nan m', bouch li sere. Mo. Mo. deplase nèrveu nan chèz l ' yo. Li rale rad la pi sere sou li ridikil janm yo. Li te gen yon lide nan sa ki mwa a te ap tann pou.
  
  
  Mwen kase nan yon nonm nwa. "Ou? Renmen mwa? Bay manti pou m ' ak mwen pral touye ou."
  
  
  "N-pa gen okenn, sir. Mwen pa renmen l ' ego."
  
  
  Li, ti souri nan moun nwa. "Èske li te renmen ou?"
  
  
  Lajè je. Anpil nan blan. "Mwen... mwen pa konnen sa ou vle di, mesye. Mwen pa panse...
  
  
  "Vwa a se tout," mwen te di. "Pa panse sou li. Santi yo. Jis santi li. Ou konnen Mo.Mo. pa renmen ou. Ou konnen li pa respekte ou. Ou konnen ke li meprize ou, konsidere ou yon enferyè nwa bèt. Apèl ou yon nigger, pa li?
  
  
  Li te pran yon gwo souf ak gade nan Mo.Mwa. Yon bagay ki flickered nan je l', epi li te konnen mwen te gen li.
  
  
  "Wi, mesye. Li rele m ' yon nigger.
  
  
  "Tout dwa," mwen di piti / ba. "Mwen konnen ki jan ou ta santi ou sou sa. Yon nonm reyèl pa ka kanpe li. Ak ou se yon nonm reyèl. Mwen ka wè li. Ou se yon bèl ak edike moun yo, epi ou ve yo te mete sou sal montre pou sa a defòme fin vye granmoun. Ou dwe santi w sal. Mwen konnen li. Se konsa, li pral ba ou yon chans pou yo lave figi ou - mwa san. Pran sa a ti kouto epi yo kòmanse k ap travay avèk li. Fasil nan premye, menm si. Sove mwa ou ze pou dènye. Mwen ap gade li.P. Mwa soti nan kwen an de je m ' yo. Li chita imobilité. Swe dripped soti nan mwa a nan lis la zo bwa tèt la ak kouri desann dèyè zòrèy yo.
  
  
  Nonm lan nwa gade nan talon. Li voye je nan Mo.Mo. ak ego nan bouch trese nan yon dezagreyab souri. Ki sa ki yon pòt pou yo, rèv li te louvri pou l'.
  
  
  Toujou, li te yon rezonab moun. Li te kache. "Mwen pa vle pou mouri."
  
  
  L ' te souri nan li. "Nou tout gen pou mouri nenpòt moman. Reflechi sou sa ou kapab fè ak li anvan ou mouri. Ak omwen ou pral mouri tankou yon nonm. Pa tankou yon bèt achte ak peye pou yo, piblikman ki fucking otou ak yon anpil lajan ak yon zo nan plezi ki soti nan ki terib smeli fin vye granmoun sak lajan! "
  
  
  Li te toujou ezitasyon. L', te kontinye: "Petèt ou pa pral mouri. Mwen pral pran ou avè m ' si ou vle yo ale. Mwen pa ka pwomèt ke ou pral viv, men, mwen te pwomèt ke si ou
  
  
  Si ou touye l', mwen pral mouri avèk ou. Mwen pa pral kite ou pou kont li ak sa."
  
  
  Li te konvenk. Nonm lan nwa diminuer koupe nan kabann lan ak te mache sou nan Mo. P. a, talon nan mwa a men glinting. "Bon," li te di. Se pou yo mare l ' moute.
  
  
  Nan mwa Trevelyn leve soti vivan yon men yo. "pa gen okenn. Sa a pa pral nesesè. Mwen konnen li lè, mwen pral fè yo touye. Mwen konnen ou ap. Epi w ap byen dwat, Mesye Bennet. Li te chike li. Li reyèlman vle sa yo de mwa nan lavi yo. Mwen pral pran ou nan Doktè Valdez.
  
  
  Nonm lan nwa te sispann li. Li te kanpe, repiyans, epi mwen te di em lage talon sou kabann lan. Li te fè.
  
  
  Mo. Mo. di yon glas mwa vwa: "mwen vrèman pa blame ou, Thomas. Men, ou konnen ki sa yo atann si w ap pran yo tou vivan - mwen pa padonnen sa yo trayi nou! "
  
  
  Nonm lan nwa gade pè.
  
  
  "Bliye sa," l 'te di l'. "Li te jis mouri epi yo pa di anyen nan mwa a tèt yo. Jwenn abiye."
  
  
  Pandan ke li te kouri vin abiye, li te poked pa Tommy a zam nan mens kou pa Mes. Mes. "Ale nan sa a telefòn, rele pèp ou a, sekirite oswa kèlkeswa sa, epi eksplike reyalite yo nan lavi yo. Yon sèl sa ki mal deplase epi w ap mouri. Asire w ke yo konprann ."
  
  
  Lè li te reponn telefòn nan, Mwa a pantouf rustled sou tapi an. Li te kòmanse pou te chwazi l ' kanpe a, men hésité. "Gen kèk nan moun ki bò kote m', ran la ak dosye yo, yo pa trè entelijan. Mwen pa ta vle yon erè yo dwe fè isit la."
  
  
  Li, chuckled. "Bon lide, Mo. Mo. Jis asire w ke pa gen okenn erè."
  
  
  Li pa t ' reponn telefòn nan. "Èske mwen ka montre w yon bagay?"
  
  
  Li nodded pou l'. "Fè li. Ak anpil atansyon."
  
  
  Li louvri yon klozèt ak te montre m ' yon long liy de trè byen ki gen fòm krochi. "Ou wè, l' lyetnan jeneral nan Ayisyen lame. Tou, yon kolonèl nan duvalier (janklod divalye a Gad elit. Mwen gen anpil ranje ak tit ."
  
  
  "Mwen kenbe lajan an."
  
  
  "Bagay la se, si twa nan nou te mete yon inifòm, li ta gade pi bon, pi plis natirèl, epi gen mwens chans pou, uh, aksidan. Mwen pa ta vle pou mouri paske nan kèk fou moun fou.
  
  
  Nonm sa a te dwat. Men, yon panse frape m '- mwen pa t 'gen yon boule nèt cork ak m', ak mwen pa t ' gen tan pou form de tout fason.
  
  
  Li pwente li soti nan li. "Li Whitey, sonje? Li se Ayisyen lame! "
  
  
  Mwa a ekspresyon te tounen. "Mwen konnen. Li pa reyèlman gen pwoblèm. Nou anboche blan mèsenè yo de tan zan tan, menm si Papa Doc pa renmen admèt li. Ou ka pase kòm Odin. Ou pral travay byen vit, ak fòm nan se bagay prensipal la."
  
  
  Li te dwat. Li te gen yo ale vit oswa yo pa ale nan tout. Pa fwa a nenpòt moun ki dout valè a nan po m', li pral twò ta pou yo. Li trè kout te peze nan sou kontra a.
  
  
  Sa vle di ke mwen ta gen bay moute zam nan machin. Li ta dwe ki gen anpil valè yo gen kèk pi bon moun. Ak ta gen yon lojik sèten nan sa a - paske nan atak la, fiziyad la, nou fè yon chèk la. Mwen pa ta yo te kapab chase nwaj ilizyon ke si mwen ta te gen Tommy a zam moute manman bourik mwen an. Li nodded pou l'.
  
  
  Bon. Aksepte li. Mwen pral di ou ki sa yo di. Chak mo. Di anyen lòt bagay, jis yon sèl siplemantè pawòl bondye a, epi mwen pral touye ou."
  
  
  Trevelyn rive jwenn pou telefòn. Li voye je nan m', je l ' demi-fèmen dèyè gwo glas nwa, ak te gen pè yo ak demisyon nan mo li yo: "Ou bay manti non m', Mesye Bennet. Ou ap pa CIA a. W ap sou AH!
  
  
  Chapit 13
  
  
  
  
  
  Mwatye yon èdtan pi ta, ki te abiye tankou-wo plase Ayisyen lame pèsonèl - abiye nan plimaj menm plis bèl pase menm doormen sou Sutton Plas - nou te demisyone nan asansè a ak te dirije desann. Pa gen okenn labank. Mo. P. a, nan m ' ensistans, voye tout ki disponib gad yo ak ofisye nan pòtay lavil la nan patwouy la kloti ak òganize pouswit la nan fòs anvayisè yo. Li kè chuckled nan sa. Gen kèk kalite fòs anvayi! Lida, Hank Willard ak Dappy.
  
  
  Mwen lave figi m 'ak te pran m' lantiy kontak. Inifòm an pa t ' anfòm byen mwen ta te gen nan koupe yon anpil nan pwen ak yon talon - men li te modèl la nan yon modèn pi gwo Jeneral. Papa m ' Te Nan Lame a. Mo.Mo. plis pouvwa pase m', ou fin vye granmoun bata.
  
  
  Li carapace se sou yon trè mens komisyon konsèy la, ak mwen te konnen li. Touye fi a pè ih tou de, ki te entansyon mwen an, epi mwen te gen yo aji anvan chòk la te mete sou. Epi anvan Thomas, an nwa yon sèl, yo te kòmanse gen dout. Mwen te panse mwen te kapab mete konfyans Thomas, men li pa t ' bay ' em yon zam. Li te kite Tommy a zam nan chanm li ak kouri dèyè ih nan asansè a nan Luger.
  
  
  Kòm nou desann, Trevelyn wete soulye l ' yo siye desann ih, ak la pou premye fwa nan mwa je yo te wè li. Ti, twò fèmen nan mwa a nan nen, ak yon atizan konn fè zwazo a fè nwa a limyè, yo pa t 'di m' yon bagay ke mwen pa t ' deja konnen. Mo. Mo. te yon imoral moun, pa yon imoral yon sèl. Yon konstitisyonèl psikopat ki moun ki eritye yon fòtin nan dè milyon yo te tounen ego nan dè milya, ak Stahl se yon esklav moun sa yo dè milya. Li te yon nonm sensè. Li se vre wi: kwè ke mwa dè milya te ba l ' dwa yo, chay la, ak devwa pou fè melody pou mond lan. Yon bagay tankou ranvèse noblès.
  
  
  Li te kondwi pa ih nan koridò yo ak besment, shuffled pou mwa pa arthritic-janb lidè nan yon gwo chanm kote yon plaiting pou etwat-kalib tren yo louvri atravè tinèl la. Sou tab la te yon ti machin elektrik ak twa mou kwi kwa plas.
  
  
  Li pwente l ' Luger nan machin lan. "Ale nan Sitadèl la?"
  
  
  "Wi." Mes.Mes. gwo soufwans te pran vòl nan machin nan epi li vin apiye tounen; ak yon soupi. Li pa t ' pretann yo dwe nan doulè oswa gaga. Nonm lan fin vye granmoun jis te gen li. Mwen te mande ki sa li ta dwe renmen yo kite tout moun sa yo dè milya dèyè.
  
  
  Thomas, koulye a, yon kolonèl, ak kap entelijan e bèl gason nan inifòm, te pran plis pase kontwòl. Thomas te panse sou li. Pa konsa pou sa anpil sou pwòp mwen ego sitiyasyon, men sou konvèsasyon avè m'. Thomas te jis yon kòmansman yo konplètman reyalize, ak reyèlman konnen, ke mwen te touye a, ti fi a nan san frèt. Li dwe gen te panse se konsa, paske li pa t 'kapab te li te ye rezon ki fè yo reyèl pou m' touye moun. Epi li te konnen l ' RACH, ak li te konnen sa li vle di! Thomas te mande sa ki mwen ta ka fè ak li lè mwen pa gen okenn ankò bezwen li.
  
  
  "Pran l'," mwen te di. Thomas rale levye a ak machin lan diminuer nan tinèl la, k ap deplase fèt san pwoblèm ak prèske an silans whirr nan motè a elektrik. Li sel nan do a, kouvri ih Luger sou janm li epi yo te kache nan je klè anba bò a nan P bouchon, mete yo sou linèt nwa ak regardant nan m'. Li te sanble yo te refè yon ti kras, men mwen te santi ke li te sèlman supèrfisyèl. Realizasyon an ke mwen te DWA plen l ' ak yon gwo twou san fon anndan pè.
  
  
  Li te sezi m ' lè li te di: "mwen remake ke gen kèk nan natif natal yo' fanmi yo mete vodou madichon sou m ' soti nan tan zan tan. Èske ou kwè nan efikasite nan sa yo cham, Mesye Bennet?"
  
  
  Mwen te panse li te tan yo ba l ' yon lòt chòk. Tout bagay al fèt san pwoblèm, andwi ak pè, epi li te voye nan otèl la pou kenbe li ki fason.
  
  
  "Non mwen se Carter," mwen te di. "Nick Carter. Thomas te fè yon gutural son ak regardant nan m'. Mo. Mo. regardant nan m', ak mwa a detriman men twitched ak li shrank yon ti kras nan yon byen klere fòm. Lè li te pale yo, l ' kansè-sikatrizé vwa a te souke.
  
  
  "Nick Carter! Asire w ke. Mwen te dwe konnen pi bon."
  
  
  L', l ' chuckled. "Koulye a, ou konnen. Kòm pou efikasite nan vodou madichon, mwen pa t ' kwè nan yo jiska dènyèman. Mwen konnen l ' kounye a."
  
  
  "Ou pral fè li?"
  
  
  "Nan kou. Tou senpleman. Byen fèt=), P. Mwa. Mwen li! "
  
  
  Mes. Mes. tonbe an silans. Li mete men l 'nan jenou l' ak gade yo nan je. Thomas, etoudi mesye, yo regardant nan m ' ak je yo ke yo te resevwa pi gwo pa, dezyèm lan.
  
  
  Nou whined ansanm etwat tren. Tinèl la te segondè, epi lajè, ak byen limen pa lanp ki kwense nan fil. Li pran sant tankou fre konkrè.
  
  
  Luger prezante l'. "Konbyen tan li pral pran pou nou rive nan Sitadèl la?"
  
  
  "Mwatye yon èdtan lwen." Mes. Mes. te monte zèpòl li mens zepòl yo. "Ralanti Machin Yo. Li te vle achte nouvo, menm pi vit, men te gen anpil pou yo fè. Pou egzanp, yon nouvo plant pouvwa. Mwen se pa apwopriye, lè sa a tinèl bati. Men, lè yon moun mouri, yo gen tandans yo mete bagay sa yo off la. Koulye a, nan kou, li pa gen pwoblèm anpil."
  
  
  "Valdes rete nan Sitadèl la tout tan tout tan an? Li pa janm vin nan kay ou a? Èske w sèvi ak yon payas yo kreye ilizyon an ke li te te pase nan soti? Ak bay nenpòt moun ki konnen yon piki bon nan li? "
  
  
  Silans, eksepte pou mou lamanté a nan machin lan. Li sere l ' yo joni dwèt yo. Lè sa a,: "Wi" nan tout kesyon ou yo. Mwen pa te wè l ' fas-a-fas pou semèn. Li ensiste pou l di ke li dwe konsa ke l ' ta dwe gen dwa travay nan kè poze. Men, w ap mal, Msye Carter. Valdez pa vle mwa a yo dwe sove. Li pa pral kite kote sa a. Li deja peye l ' te dis milyon dola depoze nan yon Swis bank yo, epi yon lòt dis milyon dola ta vini lè li te konplete avèk siksè travay li. Ou ka wè chans kont ou."
  
  
  L ' te souri nan li. "Valdez ap vin avè m'. Oswa -"
  
  
  Moose nodded ak te monte zèpòl. "Oswa ou pral touye mwa a, twò." Asire w ke. Mwen te panse li ta ka dwe ou sa pou nou fè."
  
  
  Machin lan awondi kwen an e li te vin yon byen klere zòn nan. Yon gad nan yon inifòm nwa te ritm retounen lakay yo epi soti ak yon fizi lans wòch sou zepòl li. Yon luger bese l ' soti nan je.
  
  
  "Pawòl nou yo, repons nou an soti nan de la nan ou," mwen te di. "Mwen ka okipe li. Thomas, pran musette sak. Fè atansyon ak sa. Voye jete oswa frape li, e nou ap tout vole moute nan syèl la."
  
  
  Thomas nodded ak rale levye a. Machin lan diminuer nan direksyon platfòm la. Yon gad sekirite yo te vin moute pou nou. L ' l ' te souri e yo nodded nan Mo. Mes.
  
  
  "Di Mesye Trevelyn," mwen te di. "Li te la pa santi m trè byen."
  
  
  Li pa t ' ale nan konfòme li. Li te gwo ak nwa a, nan menm bagay la tou nwa inifòm, men te gen yon bagay diferan sou nen. Li te mòksis ak enkyete w, pa konfonn nou toudenkou aparans, men li te plis pase sa. Lè sa a, mwen konprann li. Li pa t ' yon P. R. moun.! Ki sa ki se li lè sa a?
  
  
  Mwen te fè bagay la sèlman mwen te kapab. Li mwa a vide l': "Vini non sou, nonm. Deplase! Nou ap nan yon prese al wè Doktè Valdez.
  
  
  Repiyans, li te apiye sou machin lan, ak ki te fèt soti men l'.P.Mwa Mwa lase li sou zòrèy li ak bou la nan yon luger. Li tonbe nan machin lan. Li voye je nan Thomas. "Mare mwa a ak yon senti ak fistibal ak bayonne li. Prese leve."
  
  
  Old Key pouse li.Mwa ak Luger. "Vini non, Papa." Li te bay em men l'. Menm ak yon paunch, li pa t ' peze plis pase yon santèn liv.
  
  
  Mes. Mes. gade nan san konesans la gad. "Mwen pa konprann ou, Mesye Carter. Poukisa nou pa jis touye mwa? "
  
  
  "Mwen deside ki moun ki touye epi ki moun ki pa touye."
  
  
  "Ak ti fi a? Pòv Betty? Asire w...
  
  
  "Pòv Betty te yon KGB ofisye yo," l 'te di l'. "Estipid Ameriken commie ki moun ki pa t' fè sa ou te di." Pou li, gade nan figi l ' yo. "Li aspire ou Mo.Mo. Betty te Kremlin an tout wout la." Kèk nan yo te nan Hawke a detay. Rès la se sitou ipotèz. Men, Duppy nan dosye a, Ortega Diaz dossier, te di :" Prèske toujou ap travay ak yon patnè fi. Anjeneral, Ameriken oswa Ewopeyen an. Anjeneral blan. Pa janm sèvi ak nwa oswa ris fanm. Wè dosye pa Bettina Smid, ki te fèt nan New York, 1939. Kwa-indican vle di yo ke yo te travay ansanm anvan. Dappy siyale yon moun nan chato la.P.Mwa Sa a pa ka yon konyensidans. Si sa te ka a, ak mwen te sa ki mal, mwen ta gen limen yon lanp pou nah.
  
  
  Trevelyn nan bouch la te louvri. Mwa dan yo dwe te koute l ' milye. Li regardant nan m'. "Ou vle di ke tout tan sa a li te...?"
  
  
  A l 'menase l' ak yon luger. Reflechi sou li yo menm jan ou ale. Ki kote se Valdez? "
  
  
  "Anba sa a tinèl."
  
  
  Nou te anba Fò a. Tinèl la te nouvo, ak kèk nan depo yo te nouvo, men pi fò nan planche yo te fin vye granmoun kacho yo ak caves. Gen kèk yo te byen limen, gen kèk te fè nwa. Nan kèk nan la limen chanm yo bò kote l', li te wè pil nan bwat transparan yo ak za zaboje ak plizyè long, klere wokèt monte sou chwal asye.
  
  
  Pou mwa, li shuffled pou pi devan. Thomas te vin leve nivo ak m', se konsa mwen te kapab kenbe yon je sou l', pote musette sak kòm si li te genyen ze. Nan yon sans, sa a se vre.
  
  
  "Ki jan lwen se li Valdez?"
  
  
  Mo. Mo. bite kont miray la ak panted, kenbe sou yon bracket pou limyè sipò. "Pa twò lwen. Alantou kwen an kap vini yo. Men, mwen pa panse ke se konsa,... mwen pa kapab...
  
  
  L', l ' chuckled. "Wi, ble, Mon. Mon. Panse pozitivman. Tankou yon tren ."
  
  
  Anvan nou awondi siyalizasyon, nou te pase yon klere limen twou wòch fè mete pòtre nan wòch difisil nan mòn lan. Pa te gen okenn sekirite nan papòt la. Li te kanpe yon ti kras nou pati ak peeked andedan, kache Luger dèyè janm li yo.
  
  
  Twou wòch ki te long ak gwo twou san fon. Sis long, etwat tab lonje retounen ak lide atravè nan soutèren. Te gen yon fize sou chak tab. Pi long, pi epè, pi epè pase nenpòt fize découvrir te janm wè li anvan an. Yo tout te pentire nwa. Moun ki te travay alantou wokèt, polisaj ak adrwatman ajiste ih - s ak ti, diamonds klere.
  
  
  Mwen ap gade li.P.Mwa a Li te kap nan l ' ak yon trè etranj ekspresyon sou figi haggard. Mwa a te kòmanse souke. Mwen te wè l 'agraf men l' ansanm ak peze ih se konsa ke dwèt li pa ta deplase.
  
  
  Li, entimide l ' yo. "Kisa ki te pase, Mo. Mo.? Te yon bagay nouvo ajoute - yon lòt bagay ou pa t ' konnen sou? "
  
  
  Mwen itilize yo pwason li. Mwen pa t 'konnen l'. Toujou, te gen pa gen okenn dout ke nwa a misil ke ki te yon jan kanmenm souke nonm lan fin vye granmoun.
  
  
  Li te pran tranble tèt li ak murmures plis pou tèt li pase pou m'. "Gen nan yon bagay mal isit la. Yon bagay mwen pa konprann nan tout.
  
  
  Li nudged l'. "Sa a dwa. Ann al jwenn Valdez. Petèt li ka eksplike.
  
  
  Nou kontinye desann tinèl la. Li te tounen nan yon ang dwat yo ak te fini nan yon gwo kreuz-soti nan twou wòch. Twou wòch ki te plen nan biwo, ranpli kabinèt, ak desen tablo. Kat ak pil de modèles yo te pandye sou mi yo. Nan fen la anpil nan gwòt la, yon nonm chita nan yon tab, figi l ' yo awondi nan tonbe limyè. Li ap gade nou apwòch.
  
  
  Li te Thomas, ki moun ki te kondwi l ' yon ti kras pi devan, se konsa tou de li ak Mo te fè.Mwa yo te nan devan m'. Li orèy li. "Fè jan m' ap di ou. Kenbe trankil. Mwen ka manch li yo tout. Li te resevwa yon ti kras ti jan nan Luger vise nan kolòn vètebral li pa Mwa. M. " Se sa Dr. Romera Valdez?"
  
  
  "yeah. Sa a se Doktè Valdez."
  
  
  Te gen sèlman kat moun nan nou, nan twou wòch la. Revèy la montre li yon ti kras apre kat. Solèy la ap vini byento. Dèyè nou, desann sal la, mwen te kapab tande endispoze crashes metal sou metal. [Pou kèk rezon, po tèt mwen te kòmanse rale.
  
  
  Nonm lan sou tab la yo tounen vin fasil pou yo fè fas a nou. Li pa t ' jwenn moute, men janbe lòt yon sèl lontan janm sou lòt la ak sprawled sou biwo a, men nan yon sèl repoze sou mwatye-louvri tiwa. Nen te pote yon limyè gri kostim, chemiz blan, ak yon menm kantite vòt ble mare nan yon ak anpil atansyon mare ne, ble chosèt, ak poli nwa ballet pantouf. Ego nan epè cheve te tent ak gri ak lou sele. Yon kreyon-mens boule tankou pay chèch nan moustach kouvri l ' depi lontan lèv anwo. Li te gen yon long, nen tou dwat, yon byen file nen an, epi po je yo lou jòn. L ' je nwa yo te kouvri lè li voye je nan nou. Gade l', nen yo te mete yon lò ponyèt, ak sou dwèt yo nan mwa a nan men dwat yo te plizyè bag an lò. Li voye je egzakteman tankou likid ak san nan Mennen Bonaventure mwa.
  
  
  Nou te mache desann ale a ant tab ak desen! bwa ankadreman. Yon douzèn pye lwen Valdez l', te di, " Oke. Rete ouvètman isit la.
  
  
  Li se chwa ant Thomas ak Mo.Mwa a nan moun ki te chita nan tab la. Li pa t ' eseye jwenn moute. Li pa t ' deplase nan tout. Li jis gade m 'ak je l' fèmen. Li te gen yon sèten kalite Latin maskilen bote, li te ki gen laj yon ti kras, e mwen te wè ki jan Lida ta renmen ego.
  
  
  Yon bagay te mal, mwen te konnen li, epi li anmande m'. Men, mwen pa t ' kapab mete mwa a. Li te eseye yon manyen limyè, men yo te eseye kite Valdez wè Luger .
  
  
  "Doktè. Romera Valdez, kòb li, mwen te sipoze?"
  
  
  Li te panche tèt li trè yon ti kras. "Li se doktè Valdez. Ki moun ki ou ye a, mesye?"
  
  
  Li te di L ' ki moun li te ye ak poukisa li te isit la. Li te koute expressionlessly, l ' je nwa etidye nou.
  
  
  Te gen yon anpil nan panse ki pwal sou dèyè ki lis, aquiline fasad.
  
  
  Yon l 'menase l' ak yon luger. "Nou ta pi bon jwenn yo k ap deplase, Doktè. Nou gen yon orè okipe anpil, ak pi mal la se poko vini. Mwen espere ke ou konnen fason ki san danje soti nan Sitadèl la."
  
  
  Mwa souri te gen dan pafè. "Mwen konnen, repons lan se wi. Men, mwen pa ale avè ou, Mesye Carter. Ou, Manke Bonaventure, ak supérieure ou a nan gouvènman Etazini an, yo tout sa ki mal. Kòm ou mete li, mwen pa gen okenn dezi yo sove. Mwen kontan travay ak Mesye Trevelyn ak Dr duvalier (janklod divalye. Mwen pral dwe byen peye, epi byen trete. Erezman, mwen te vini ak konklizyon an ke mwen fason, anvan m ' pwen de vi, yo te sa ki mal. "Mwen pè anpil, Mesye Carter, ki ou ve yo te gaspiye tan ou.
  
  
  Anvan li te kapab reponn a fin vye granmoun Moose, " interjected. Li te fidgeting ak difisil pou l respire, kòm si li te yon bagay lou sou tèt li, e kounye a, mo sa yo yo te vide desann mwa a nan gòj fè mal, nan yon torrent.
  
  
  "Fanm sa, Valdez! La Betty disk ou te ban m ' ... li... Carter isit la di li nan KGB la ... eksplikasyon... mwen pa ka panse dwat ... ak moun nwa wokèt ... mwen pa janm te konnen sou yo ... mwen mande li, Valdez ... mwen mande li ...
  
  
  Abitid la te twò fò pou nonm lan fin vye granmoun. Mouri, ap soufri anpil nan doulè ak pervert, prizonye yo ak dekouraje, li te toujou te panse de tèt li kòm bondye a nan lajan ak ki mwa kapris te lalwa moyiz la. Li kouri al nan Valdez. Valdez reyalize ke blòf te san espwa epi te ale nan tout. Mwen te kenbe tankou yon chita kanna a, sa a verite a glise soti nan men m ' pou yon dezyèm fann, li te pran Valdes yo rive jwenn nan kès la ak vini soti ak yon zam mitrayeur. Twò ta, mwen flopped tounen nan lavi, sonje musette sak ak arachman ee lè Thomas te gen yon dlo nan vant li epi ki plwaye sou tèt mwen. Yo mouri soti nan bal yo ke yo te vle di pou mwen.
  
  
  Li woule sou fòlman, ap eseye jwenn nan chèz la, ak Luger lonje nan longè bra a ak krache a Valdez. Koulye a, li te kanpe ak janm li gaye nan lajè, na pé mété sipò tèt li kont yon chèz kòm mwa l 'frape l', balans men, hosing alantou zam mitrayeur. Nonm lan fin vye granmoun kenbe plon an nan farin frans ki nan gòj li a, ki te swiv yon operasyon pi gwo, file ozalantou yo ak te tonbe nan nwa tè. Klere wouj atè san koule soti nan rta.
  
  
  Li te frape nan zo kòt yo, sa ki lakòz li nan plindr.
  
  
  Mwen fouya ak mwen musette sak-pi bon goch nan m ' pase nan li - ak kouche sou etaj la e yo te tire nan luger jouk clip la kouri soti. La mitrayeur zam kite soti yon final yo gwonde, yo tonbe an silans.
  
  
  Mwen groped pou yon lòt clip nan Luger jan mwen gade l ' mouri. Li tonbe zam mitrayeur ak yon rezone nan metal sou wòch. Li fè menm chèz la ak swayed, ap eseye kenbe balans l ' yo. Li voye je nan devan la nan bèl l 'yo gri kostim, kote kat moso yo otou mwa kè te mete li, ak lè sa a, li te gade m' ak yo te eseye di yon bagay, men li pa t ' kapab. Mwa a jenou vwale ak li yo te tounen sou chèz la ak diminuer nan etaj la.
  
  
  Li te kouvri nan san. M', Thomas a, ak nonm lan fin vye granmoun la. Li te pwan l ' musette sachè a epi vole sou tab la. Li te pwan an moun ki mouri a tèt yo ak tounen vin jwenn li pou pi devan, epi yo te wè ke mak dèyè zòrèy li ak ansanm liy nan machwè l ' yo te manyak.
  
  
  Mwen te kapab tande l ' urleman ak kouri pye. Li te wè yon pòt an fè sou dis pye soti nan chèz la, mete nan miray la, kounye a antrouvèrt ak plen ak konkrè yo anfòm nan miray la. Prive Valdez antre. Mwen fason soti nan pyèj. Li selansa nan nah tankou yon découvrir desann yon twou lapen, li te kriye byen fò fèmen, ak tonbe nan fè ba a tounen nan plas li. Mwen te gen yon kèk segond.
  
  
  Yon tinèl etwat incline anwo. Li chape nan batay la. Nan yon dim limyè jòn ki flickered, ta vle chanje koulè, tounen, ak lè sa a, ta vle chanje koulè ankò. Li te kouri pou lavi l', men yo toujou kenbe ritm lan lè an jòn lanp sèt branch lan te ale soti ak limen moute. Kòd! Yon moun te ap travay ak yon transmetè patrone pa la menm dèlko ke Sergey yo te tounen nan m'.
  
  
  Mwen awondi kwen an e yo te wè yon plak nan limyè a nan tinèl la, etaj la devan nan m'. Li te vin nan twou wòch yo. Li kouri sou tiptoe ak Luger ak peered andedan. Li te yon radyo chanm. Yon nonm nan kask yo a te chita nan transmetè a, frapan yon kle. Nan yon sèl kwen, kote twou wòch ki te ayere pou pote lwen lafimen, yon ti dèlko gwonde.
  
  
  Mwen te dèyè kameramann anvan li te reyalize ke mwen te gen. Li te frape nan zo bwa tèt la pa mwa l 'yo ak bou la nan yon Luger, epi li leve, l 'ego dekontrakte l', epi li chita l ' desann nan yon chèz. Carter jis te vini ak yon trè entelijan lide.
  
  
  Li te voye nan mwa a nan tèks ki klè, se konsa ke radyo direksyon-jwenn estasyon yo ak Panno yo pral definitivman li mwa a byen fò ak byen klè. Pa te gen okenn tan pou sibtilite, e li te espere yo ke yo ta mete konfyans nan li epi ki pa gade pou yon trick. Li te voye nan mwa a ak yon gwo pwen, frape pi rèd toujou soti mwa Ayisyen dimanch maten byen bonè:
  
  
  Wouj Mato Black Swan-pran Sitadèl la-Valdez ak Trevelyn ap mouri - nou misil yo yo ki an sekirite - kòmanse envazyon an imedyatman jan li te planifye - Tout moun Nwa leve pou kontre ou, Gonaiv - Grèv difisil ak long viv Libète-Bennett.
  
  
  Mwen voye l ' de fwa. Ak sa ki Hawke rele m devilish grin. Si li te travay, li ta gen yon bon trick, ak Papa Doc, mwa a nan lame a ak Air Force yo, ak Taunton Macute tout te jis yon pakèt moun sou okipe salo. Gonaiv te lavil la pafè pou rankontre.
  
  
  Li te sidwès nan Sitadèl la; plan l ' te kouri nan nòdwès kòm kote mò yo ye.
  
  
  Li te trankil, eksepte pou hum nan dèlko a. Mwen te gen yon ti kras pi plis tan. Li te pran yon moso nan plastik alantou musette sak, fè yon l ' fòm yo, epi deside ke transmetè la konsole te jis kòm anpil nan yon tach kòm rès la. Mwen te gen okenn lide ki sa ki nan move tan an te tankou deyò, se konsa, mwen te gen pou panse ak pran risk. Li te itilize pa yon bawometrik plon.
  
  
  Mwen te travay l 'vit, mwen pa t' vle panse sou li, mwen mete la detonateur nan sekirite a trape yo epi mete li nan presyon ki wo. Mwen te bay tèt mwen menm jan anpil maj ke mwen te kapab, epi li pa t ' anpil. Pa gen anyen ki te pase, ak objektif li te toujou yo fèmen l 'konsole a, gen tan pwan l' musette sak, epi trennen li nan kote mò yo ye. Plastik la te nouvo, super, envante pa moun, epi li se apeprè ekivalan a dis tòn de TNT. Otèl li yo pral pwochen lè li te ale. Li te tout bon chans yo dwe nan fwontyè tit pou Etazini yo, men, li pa t ' reyèlman konte sou li.
  
  
  Li te kòmanse desann tinèl la ankò. Piti piti, dèlko a nan vibrasyon yo konmanse bese. Li te mache sou nan yon fè nechèl mete nan wòch la ak ki mennen jiska nan tèt la nan tinèl la. Vapè dlo a anvlòpki m', frèt lapli fwote figi m', ak li bay yon soupi ankò. Mwen dvine li egzakteman nan move tan an. Sa a fuse a pa pral travay nan la detonateur jiskaske move tan an amelyore.
  
  
  Pa te gen okenn kouri dèyè a pou nou, pa gen okenn eseye gen tan pwan oswa koupe m ' wete, ak byen lwen tèlman li découvrir te twò okipe pou yo panse anpil sou li. Koulye a, li te fè, li te tande son an nan echanj kout zam ap vini nan arbr a ak konprann yon ti kras. Yo goumen gen. Li pa t 'konnen ki moun ki te goumen Hema, pa gen okenn plis pase li te konnen poukisa yo te yo te goumen l', men li te fè m ' kontan anpil. Si yo kontinye yo ti kras entèn lagè a, petèt mwen ka disparèt nan forè a san yo pa ke yo te remake ak tèt pou kòt la.
  
  
  Li bay yon soupi. Anvan li te te kapab fè sa, mwen te gen yo kite Sitadèl la. Mwen te gen yo asime ke mwen tinèl te bloke nan tou de bout yo. Otèl li pa t 'tounen ak pa t' panse ke li ta ka vo pi plis pou sante li. Sèlman mach eskalye yo rete. Li te kòmanse monte.
  
  
  Chapit 14
  
  
  
  
  
  Kòm mwen te k ap grenpe, yon lapli limyè a te tonbe sou mwen. Fè baro yo te glise. Etann soti, Lik te wè yon tras nan gri limyè, yon bouke anpil reyon solèy leve. Te gen yon baraj nan echanj kout zam, spasmodik nan maten an, ak krepitman sonic baraj tranche nan lè a.
  
  
  Li te sispann jis anba a sikilè ouvèti. Mwen koute li epi idantifye li; rezone nan kat oswa senk zam mitrayeur, mat loraj nan grenad, la splash nan yon fizi. Boul la te chofe. Mwen pa t 'konnen ki sa li te, ak mwen vrèman pa t 'vle konnen l', men, mwen te konnen mwen te gen yo. Mwen te kouri, e kounye a, li te tan an pafè.
  
  
  Li te apiye lwen tounen sou fè nechèl ak, arching moute, louvri kwen an pòt, li wè yon long pil nan rusty cannonballs. Fragman nan mizo la nan yon ansyen fizi ak yon mouri. Prensipal la zam platfòm nan Sitadèl la.
  
  
  Mennen orèy pa m ' pou tout tan. Li tayè te di ak sa yo ki, ak monte soti nan twou yo. Kouche ba, mwen kouri nan direksyon tonben jemi nan men gòch mwen. Li louvri nan tribinal la. Yon moun yo rele byen fò, epi l te tande yon vwa a abitye, ak mennen klere nan devan nan m'. Fragman nan wòch koupe figi m'. Li abandone tribinal la ak plonje sou tèt nan vout casemate. Mwen te kouche fè fas a desann nan twou wòch la ak pousyè tè, panse sou sa yo ki vwa. Yon duppy!
  
  
  Fiziyad la kontinye. Li prese nan ak poked nen li soti sou kavo a nan casemate. SE-YON 32-liv boul frape yon wòch de pous soti nan figi m'. Li te fè li tankou yon tòti, madichon. Soti nan yon kote dèyè m', mwen tande yon Duppy ri.
  
  
  "Bon maten, Carter. Fwa sa a, ou entèveni, zanmi m ' yo. Sa a casemate se fèmen nan fen a byen lwen - pa gen okenn fason soti pou ou.
  
  
  Li te deplase yon ti kras. Mwen rele byen fò li soti. "Sa k te pase pou ou kirye, Dappy? Oswa, depi nou ap sipoze yo dwe jwe verite sa a maten, Diaz-Ortega? Nan sèvo mwen te kouri tankou yon kaj sourit la, ap eseye jwenn yon fason soti.
  
  
  Li ri baso la. "Wi, Carter. Sanble masquerade se sou, huh? Ki kote fè Mes.Mes. ak Valdez vini soti nan? Mwen te pèmèt tèt mwen yon ri anbachal. "Poukisa mwen ta di ou, Ortega?"
  
  
  "Poukisa nou pa, nonm? W ap ale nan mouri byento. Petèt ou kalm, konsyans ou. Enfòmasyon sa a pa pral fè ou nenpòt ki bon nan kavo a.
  
  
  Li te dwat. "Mouri. Tou de yo se bò kote yo. Fin Vye Granmoun P. Mo. ak fo Valdez. Kòmanse nan dezyèm fo Valdez - yon sèl la ke ou mete nan Mo. Mo. ak Papa Doc."
  
  
  Yon lòt obtu gaye wòch ouvètman nan devan m'. Yon vole teson frape m nan figi an. Li enstenktiv te deplase lwen ak te santi yon mòde nan doulè te pote soti kalkil yo, nan plas la kote mwen te koupe pa gawking je yo. Mwen T-shirt te crusted ak san anba mwen ki graj inifòm, epi li te swe. Rad li yo te kòmanse frisoné. Li te retiran soti nan post la nan Majò Jeneral nan Pap la a lame. Yon lòt pakèt nan echanj kout zam, lè sa a, silans. Ortega te di, " se Konsa, ou konnen yo ke yo, twò. Mwen souzèstime ou, Carter Neglijans. Nan kou, mwen sèlman te konnen ou te Nick Carter yon kèk èdtan de sa. Se pa ke li enpòtan kounye a. Ou pa yo pral kapab jwenn soti nan twou a, epi kòm pli vit ke mwen moun jwenn Moose-Moose ak Taunton Macoute moun ki soti nan fason an, nou pral pran swen ou.
  
  
  Tout sa nou dwe fè se déblotché tinèl la ak antre nan casemate dèyè ou. Ou pa ka chape anba.
  
  
  Li voye je alantou nan lapli a-tranpe zam platfòm ak li yo wouye fin vye granmoun kanon ak yon pil nan dife cannonballs. Pi lwen pase, tankou yon jele navige, vèt, vapè dlo kouvri ti mòn incline lwen nan lanmè a. Petèt li te dwat sou sa. Mwen mete l nan tèt mwen. Li te kwense m ' trè byen.
  
  
  Mwen te panse vit, epi mwen pa t ' jwenn nenpòt kote. Mwen reskonsab li pou l 'sou lefèt ke casemate te ke yo te bloke dèyè do m'. Si m ta kole tèt mwen deyò oswa yo te eseye travèse zam pil et monte sou balistrad la, mwen ta te vire l ' nan yon egoutwar anvan mwen ta ale sis pye.
  
  
  Omwen li mwa a te kapab fè l ' pale. Nan fason sa a li ta konnen ki kote li te ye. Mwen te mande ki jan anpil moun li te gen ak ki jan l ' jere pou li ale nan yo ak Mes.Mes. moun ak Papa a.
  
  
  Li cupped men l 'ak rele byen fò nan l'. Pral Lida manyè di m ' sou ekipman ou a? Repons lan se wi, nan kou. Li te pran soti yon frag grenad soti nan atravè Muset nan sak.
  
  
  "Li te fè, Carter. Dam lan se yon ti kras wont epi fache avèk ou kounye a. Mwen pè li nan fòt li. Kòm ou di, Yankee, li te vann pa Abèl, Byblos.
  
  
  "Mwen parye ou te fè." Grenad pin la, yo rale li deyò epi yo te kòmanse frisoné nan direksyon bouch la nan casemate.
  
  
  "Mwen konvenki li ki P. M. a garnier te byen Valdez, ak ki ou menm ak CIA twonpe l', te fè l ' gade tankou yon pistons, ak mwa a touye tout moun ozalantou w yo. Li kwè m'.
  
  
  Li te vire m ' ri. "Nou ap swe yon ti kras, yo pa ou? Lè ou te panse Lida ak ou fo Valdez ta gen al kontre fas-a-fas? Sa ki ta vrèman wine plan ou a, pa li, Tòtiya?
  
  
  Li, woule sou sou do l ' ak bra dwat li lonje a, yon grenad, gra ak kabinè avoka a nan pwen li yo.
  
  
  Li ri. "Mwen admèt li. Mwen te enkyete pou yon ti tan. Mwen bezwen sa a ti kras entrizyon distrè Doc a papa. Men, li la tout dwa kounye a. Swan retounen nan kannòt la ak envazyon an ap kontinye. Li se Hey ak Pap Doc frape tèt li soti, epi li lè sa a, beru sou tèt li.
  
  
  "Men, san yo pa ou fo Valdez kòm yon figur." Ki jan ou fè esplike sa a pou moun nwa ak mulattoes? "
  
  
  Li te di yon trè anbarasan bagay pou m'. Li ri, diminuer soti nan embrasures sou do l ' yo, jete grenad nan yon long arc. Lè mwen te plane tounen, plon rang alantou m'. Ortega-rele byen fò yon madichon. Men, bata te gen entesten yo. Li te lanse grenad tounen nan m'. Li te eksploze nan sièl la, yon pye kèk nan men m twou san fon an, chòk dodine m', fragman yo nan glas kòmanse moute ak ponksyon la casemate. Pa gen anyen frape m'.
  
  
  Mwa a te ri yon ti kras fèb. "Mwen admire kouraj ou, Carter. Mwen rayi touye ou. Mwen vrèman fè. Si ou bay moute, petèt nou ka travay soti yon bagay."
  
  
  Li blinked wòch pousyè tè a soti nan je l'. "Li ka dwe plezi," mwen dakò. "Ki sa ki ta nou vini ak - ki jan yo jere Ayiti ansanm?"
  
  
  Li pa t ' reponn. L', tande l ' bay lòd pou yon moun. Tire la te gen kounye a yo konmanse bese, epi mwen sipoze ke Ortega te prèske nan plas nan kaptire Sitadèl la. Li te etidye nyaj yo sou ti mòn yo byen lwen. Yo chita moute yon ti kras. Ak lapli a te sispann. Li te koute li, tension zòrèy li. Pa gen anyen. Pa gen anyen ankò. Li te rive nan pou yon lòt grenad.
  
  
  Otèl li se mwa a nan atansyon. Otèl la konnen ki kote li a te. Li te di li, " Ou pral gen pou li gouvène nan mond lan san yo pa ou larenn, Ortega. Mwen touye l'. Se ke non reyèl li, Bettina Smeed?"
  
  
  Silans. Lè sa a,: "èske w Te touye Bettina?"
  
  
  "Ou ap di odyans la, Ortega. Oswa se li acoustics yo nan kote sa a? Li te di l 'li ta touye l'. Te gen kraze moute kèk pònografi pati yo ak P. Mo. pou fè sa. Li te mouri tankou yon dam, Tòtiya, ki mwen gen dout.
  
  
  Li te gen yon move bouch ou. Mwen pa t ' konnen ki sal li te ye. Li te vini fèmen nan chokan m'. Mwen koute e yo reyalize ke li te niche fason l ' yo parapň a. L', mwen te panse ke grenad yo te boule soti, men mwen te gen nan pran yon chans. Mwen kite ale nan l ' plim ak konte-1-2-3-4-5.
  
  
  Li te fèt soti men l ' epi li tonbe.
  
  
  Li dwe gen te eksploze gen, nan nivo a nan balistrad la. Ortega pete rele nan doulè ak raj. Plis raj pase doulè, paske li te kenbe kriyan lòd ak madichon nan m', ak mwa l 'yo pa t' konprann.
  
  
  Apre sa, li te sispann pale pou m', menm si mwa l 'yo te ap eseye fè lasisiy l' nan.
  
  
  "Ou te nan renmen ak Schmidt fanm, Ortega? Kouman se li?" Soti nan ki sa ti kras mwen te kapab wè, li te konnen ki jan yo jwenn alantou kabann lan. Tout nan liy nan devwa? Yon bagay pou a bon fin vye granmoun KGB? "
  
  
  Mwa pa t ' kapab trase li. Pa plis te tire kounye a. Li tande crashes ak rezone nan zouti nan fen a byen lwen nan casemate tinèl. Yo te dekouvri li. Lè yo louvri nan mwa a, tout sa yo te fè a te kole yon koup nan zam mitrayeur nan li epi li voye dlo sou mwen. Mwen te kouvri a soti nan devan an.
  
  
  Yo wè ki jan ki kouvri li te, li te rive soti, li pase kouto byen vit, ak arach li tounen. Mennen yo t ' ap chante atravè arch la sou twa kote. Li te fè sèman l ' ak apiye lwen osi lwen ke li te kapab. Okenn kote yo kache, Carter.
  
  
  Mwen tande li lè sa a. Endispoze buz komarov. Limyè denicheur avyon. Li desann nan nwaj yo, prèske nan grate nan mòn yo, ak hummed wout li nan Sitadèl la. Nan yon aplodisman nan renmen, Papa l ' beni Panno yo ak mwa radyo direksyon commissions. Yo te jiska par.
  
  
  Tòtiya rele byen fò lòd nan m ' pou tout tan. Trankil. Rete soti nan je
  
  
  . Pa tire. Tout bagay ta dwe gade nòmal. Li te pwomèt pou yo tire moun ki te fè revele deplase.
  
  
  Li, chuckled. Li te deja deside touye m', epi mwen pa te gen anyen pèdi. Li te kòmanse rale soti broch yo ak voye grenad osi vit li te kapab. Ih woule li soti sou zam la pil ak tande yo pòp ak pete kòm denicheur avyon te pase m ' pou tout tan. Mwen te wè pilòt la rive jwenn soti ak pale nan mikwofòn la. Li woule soti nan twou l 'ak yo te tire la Luger clip nan l', fè atansyon pa manke. Mwen te plane tounen nan, frèt ak sueur an menm tan an, ak labouyl kote kolòn vètebral mwen itilize yo dwe. Chans gwo, men mwen te resevwa lwen ak li.
  
  
  An denicheur avyon vire ozalantou yo ak te dirije pou nwaj yo ankò. Pou li, li te espere li ta wè ase. Li rete tann pou pwochen an dis minit jiskaske pa gen anyen ki te pase. Yo te sispann ap travay nan tinèl la dèyè do m'.
  
  
  Mwen rele byen fò nan silans la. "Pi bon kouri, Ortega! "Daddy yo pral isit la nenpòt minit." L', mwen te pwomèt ou. Li te rapòte nan mwa yo sous louvri radyo direksyon commissions.
  
  
  Yon briz nan men byen bale atravè zam pil, ak soti nan yon ti jan lwen li pote mwa a nan rimatism, vye a ak odyeuz. Mwa pa t 'kapab blame l'. Li mwa a te detwi plan l ' ak tout li ta ka.
  
  
  Konbatan yo vin rive, yo ak anplwaye li yo te enkyete w sou bourik yo. Ih te kat, fin vye granmoun ak demode avyon, men byen ase pou travay sa a. Yo desann youn pa youn, snarling alantou nwaj yo ak sou tout la Sitadèl, zam machin pwojeksyon ak kanon formidable, ak le pli vit ke premye a jè avyon fini vòl li yo e li te k ap grenpe ankò, li tonbe yon koup nan plen-non lanp sèt branch lan. . Papa Doc ta kapab yon ti kras konfonn, pa ta ka konnen sa ki te ale sou, men li pa t ' pran nenpòt chans.
  
  
  Fwa sa a, li te di yon reyèl ti kras lapriyè - ke Lida Bonaventure ta ka chanje lide l', panse li sou yo, kraze janm li yo - yon bagay kenbe l ' soti nan pral tounen nan Lanmè Sòsyè ak kòmanse yon mwatye-crazed envazyon. Papa Doc 'ap touye l'.
  
  
  Bonm frape yon pil nan cannonballs, ak lè a te fè nwa ak plen ak difisil nan yon siflèt la nan lanmò. Li cowered nan twou l ' ak yon jan kanmenm siviv. Yon foundry te kòmanse moute nan zo bwa tèt mwen. Mwen te kouche gen, souke, souke, ak madichon, ak san te kòmanse koule tankou dlo desann kolòn vètebral mwen ankò. Avyon yo tounen jou kap vini an.
  
  
  Zam.50 - se trou, souse nan, ak ravaje Sitadèl la. Bonm lan kònen yon sèl nan yo menm fin vye granmoun moute nan lafimen ak kònen li nan direksyon m ' tankou yon toothpick nan yon siklòn. Li, ap gade yon koup nan tòn yo nan ansyen irons flote nan direksyon m', li te jele, epi li di tèt mwen ke omwen li ta dwe vit. Berserker la fizi rate m ' ak chire koupe mwatye nan tèt nan arch la, yo kontinye ap pase nan douz pye nan wòch ak mòtye.
  
  
  Dènye avyon de gè a te ale, ale, ak soti nan frison kraze yo. Sètadi, li yo. Mwen te santi mwen te tankou Adan, se sèlman moun k ap viv nan savann sa a " paradi." Li plede nan pye l', epi mwen te entelijan ase yo bwa yon lòt clip nan luger ak rale dènye grenad soti alantou musette sak. Li, yo te nan chòk, mwen te gen elastik nan pye yo, ak objektif mwen se te yo pou yo vole lwen yo. Nan premye fwa, lè m 'te tande son an nan yon elikoptè, mwen pa t' gen konfyans nan li. Li regardant nan li, kapab reyaji kòm li te pran vòl nan ak, fou-fou-donkey-assed ki sa ki te rete nan platfòm zam. Li sanble tankou l ' yon ti kras bese tèt jouk atè, li di yon bagay estipid. Tankou, " Byenveni nan m mouententop. Leve bonm kratè ak tout rès. Pa chonje m', mwen se toujou konsa vèt, epi ou pa t ' rive gen yon kamizol, pa t ou?
  
  
  A rotor te kriye byen fò. Yon nonm - se pa yon Marsyèn, men yon nonm reyèl-apiye sou yo ak t 'ap rele nan m'.
  
  
  "Bennett! Bennett! Chita desann, nonm. Ale, ale, ale! "
  
  
  "Hank Willard! Mens, sal, wouj-krinit, ak kase dan, Hank. Li te prèske t ' ap rele tankou li kouri al. Mari l ' te vini nan. Li pouse yon bagay, ak ze beater leve ak panche. Rat yo te vin soti sou masonry la ankò. Ou pa janm ap touye ih tout nan yon bonbadman.
  
  
  Bal yo yo te kòmanse tire nan plèksiglas. Hank te plane desann ak di, " ki Sa ki fuck a? Mwen te panse fiziyad la te sou.
  
  
  Men, li tounen tounen nan ensèten nan ki li te k ap flote. Mwa te pwan bra l ' ak pwente desann. "Pa gen. Gen! Fè yon pase nan li. Jis yon sèl pase."
  
  
  Diaz Ortega te kanpe sou yon ti mòn, nan yon kase wòch yo, epi li te tire nan nou ak tout zam li. Mwa sib te panse, mwa a gwo nwa kòf lestomak la te wouj ak san, ak dan l ' klere tankou li pete rele.
  
  
  Hank Willard ' ap tranble anba pye tèt li. "Okenn fason! Bagay moun fou - yon sèl bal se ase yo frape nou sou pye nou. Li pa egziste ...
  
  
  Li mete dwèt li sou li pa gen vyann bra ak prese. Yon emeu poked l ' nan figi li ak yon Luger. "Fè yon moun pase pou l'!"
  
  
  Li nodded epi yo tounen vin volan an volan, ak nou te ale nan yon long glise nan direksyon Ortega. An Luger pote l 'soti, kenbe l' nan mwa sou l ' kite avanbra, epi yo yo te kòmanse tòde soti clip la. Yon nwa nonm nan yon gwo-janb poze a te kanpe la tè li yo ak piki nan m 'jan nou li pran kouri nan l'. Te kabin an plen ak metal myèl. Li te prese soti nan dènye l ' piki. Ortega-tonbe nan fizi l ' yo, clutched pwatrin li, tonbe, leve epi kouri. Li jete grenad dènye.
  
  
  "Jezi Kris la ... Swe trickled desann Hank bab. Mwa patted men l ' ak te souri nan em. Li mwa a te renmen l ' tankou yon frè. Li pwente nan rivaj la. "Pran l' ale."
  
  
  Hank te pran ee. Li te pran vòl elikoptè a sou ti mòn yo nan fon an e li te kòmanse sote leve, li desann pye bwa. Mwen pa t 'panse ke nou te kapab fè l' yon koup de fwa.
  
  
  Youn nan dènye yo pè lanfè a soti nan m', epi li pete rele: "Chwèt Bondye a, chwazi l' leve. Mwen pa vle pou yo jwenn mouri. Li jis ranpa soti alantou kavo a ."
  
  
  Hank ' ap tranble anba pye tèt li ak jerked yon gwo pous sou zepòl li. "Mwen pa kapab. Yo ap kouvri nou. Sa yo salo kraze tout bagay epi yo pa poze kesyon."
  
  
  Nou yo te kouri dèyè pa de konbatan yo ki nan Papa a.
  
  
  "Osi lontan ke nou rete sou pil, nou ap amann," Hank te di. "Sa yo konbatan yo ki ka jwenn soti nan yon plonje vit ase."
  
  
  Nou moute sou tèt ti mòn lan epi li fèmen je l ' yo. Li te kapab byen klè wè yon nich zwazo a ak twa mawon ze.
  
  
  Mwen dwe gen jemi soti byen fò, paske Hank te ban m ' yon fè mal yo gade. "Pa dwe konsa pou sa kritik, Bennett, oswa kèlkeswa sa ou non. Mwen te sèlman te gen de klas sou sa dyableman bagay sa yo.
  
  
  Li te siprime pa l ' rimatism. Li se pi bon pa fache l ' yo.
  
  
  Avyon yo tounen vin tounen. Yo te ba sou gaz, se konsa, yo tounen nan baz la. Mwen respire yon soupi nan sekou ak te kòmanse kap chèche yon fin vye granmoun waf ak fwi enstalasyon depo nan NOU epi priye ke Lida te gen ak nou te kapab chape anba anvan Papa Doc te resevwa l ' bò lanmè patwouy nan aksyon. Mwen pa t ' plèzantè ke elikoptè a ta ka ale inapèsi. Papa Doc te gen te avèti - yo ak ki jan li te gen te avèti - yo ak plezi a pa te jis kòmanse.
  
  
  Nou frape plaj la. Mwen te wè Tortuga kouche sou orizon an nan rivaj la, ak mwen te konnen nou te twò lwen west. Mwen te bay Hank direksyon yo, epi nou gen nan tèt bò solèy leve a, vole ki ba sou plaj ak ans. Soti nan tan zan tan, yon figi nwa ta fikse soti kòm nou te pase mimmo. Pa gen okenn yon sèl piki nan nou.
  
  
  Mwen konnen sou dezi a fò, se konsa, mwen limen yon sigarèt nan siwo Myèl ak te eseye detann yo. Si nou ap gen chans, nou ka toujou fè li.
  
  
  "Ki kote ou t' jwenn elikoptè a?" li te mande l ' la.
  
  
  "Mwen te vòlè li. Nan Mo a lakou.Li te gen pou yon mwa ak jis chita gen ak mande pou mwa a yo dwe itilize. Sa a te apre m ' te vin tounen."
  
  
  Mwen rale l ' soti nan fenèt la. Ki dyableman waf pa t ' kapab dwe byen lwen yo. "Tounen?"
  
  
  Hank te ban m ' yon mwa pou yon ti tan. Li te retransmèt enstriksyon m ' yo, ak Dappy, byenke kòlè, te dakò yo kouvri moute. Lè li te resevwa twò cho, yo etenn tout twa nan yo epi yo te dirije tounen nan kòt la. Lè sa a, Duppy kite ih.
  
  
  "Jis disparèt," Hank te di. "Yon minit li te gen, pwochen an li pa t'."
  
  
  Li te souri nan li. Duppy-Ortega-te konnen mwen te ale nan demoli mwa teyat, ak l 'te gen pou yo eseye sispann m'. Li te dvine ke mwen ta rive jwenn Fò a, se konsa li te ale gen pou ret tann pou m'. Li ego fòse men, oke.
  
  
  "Ki kite ou ak ti fi a," mwen te di. "Ki sa ki lè sa a?"
  
  
  Hank te ban m 'yon sidelong gade ak tire nan m' bab li pouse. "Nou te pale yo. Li te ale nan ale tounen nan kannòt ou a, ranmase l ' gason yo, ak lanse yon envazyon. Li te reponn pa ee sa a soti nan. M ap panse."
  
  
  "Ou panse?" Li te trakase m'.
  
  
  "Mwen te di mwen ta tounen, rete, epi yo gade pou ou. Li te di nou bezwen tande ou bò anvan li te fè anyen fatal.
  
  
  "Sa se te yon bon lide, Hank."
  
  
  "Nah deja gen dout li. L', te konnen ou pa t 'mete konfyans ke Duppy, se konsa ou pa t' mete konfyans li yo, ak ki lè ou te gen yon chans yo reflechi sou li, mwen pa panse ke li te fè swa. Sepandan, nan premye li te konvenki ke ou ankadre nèg sa a Valdez pou touye moun. Nèg la yo touye yo sou wout la. Li te firye, ak Duppy trete l ' byen. Men, pita-"
  
  
  Solèy la klere byen bèl pou yon ti tan. Li te gen yon klè, bèl, klè, fre jou. Li vin chonje li epi gade yo tou dwat pou kote Sitadèl la te yon masiv koulè wouj violèt pate sou tèt mòn lan.
  
  
  Menm lè a, tèren an fonn nan wouj ak jòn bandes. File wòch wokèt vole moute nan yon trajectoire koube, plane nan syèl la, ak tonbe desann. Nwa alimèt yo ke yo te kapab sèlman dwe kanon disparèt pou yon kout parabòl nan yon twou bayman sou mòn lan. Kolòn nan lafimen an te kòmanse drèdlok ak chèf nan van an. Son an ak eksplozyon te rive nou ak tranble elikoptè a tankou yon jeyan terrier touye yon rat. Nou desann, leve, epi fwote tèt yo nan pye bwa wo.
  
  
  Hank Willard plede ak kontwole yo ak gade nan nan tranble. "Chwèt pou Bondye, sa ki te sa?"
  
  
  Mwen ap gade li pou yon tan long. Fò yo toujou chita la, men li pa janm ta dwe menm bagay la ankò. "Yon ti kras yon bagay yo rele yon bawometrik fuzibl a," l 'te di l'. "Pa enkyete, zanmi. Kite Papa Doc eseye figi li soti.
  
  
  L 'ap tranble anba pye tèt li, epi l 'wouj beard' ap tranble anba pye tankou avèk yon drapo. "Se konsa, anpil istwa san sans ke mwen pa konprann," li te murmures. "Petèt, si nou jwenn soti nan isit la, ou ka eksplike, huh?"
  
  
  "Petèt," mwen te di. "Men, pa kounye a. Pa gen okenn tan. Gade plis pase gen. Nou gen yon lòt pwoblèm ."
  
  
  Nou te kouri nan direksyon fin vye granmoun waf ak dekonpozisyon atnan. Gen te gen okenn siy nan Lanmè a Sòsyè a, ki mwen te espere vle di ke li te toujou nan sal la ki pi ba a waf. Li te yon bon vitès, ak yon ti moman apre Lida Bonaventure kouri soti nan yon sèl, otou bilding yo, leve je yo e li te kòmanse kriyan.
  
  
  Li te sanble kontan wè nou. Mwen te kontan yo wè l', men kounye a, mwen te mande sa ki lanfè a yon soumaren ris te fè nan pati sa a nan mond lan. Fran sou rivaj la sou Panèl la kòm li te sifas, li nwa hull briyan nan solèy la, dlo a en alantou mwa a nan sayi byen file vwal, ki te gen yon mato ak kouto digo ki senbolize nan wouj.
  
  
  "Ki sa ki lanfè a se li kounye a, tayè?" Hank pran rele. "Sa a se vire nan yon kochma terib!"
  
  
  Mwen pa t 'kapab dakò avè l' nenpòt ki plis.
  
  
  Chapit 15
  
  
  
  
  
  Toujou, li te fè sans. Soumaren a te katalis la ki alimenté trase a nan plizyè fason. Mwen te wè li pita. Nan pwen sa a, nou te gen nouvo pwoblèm.
  
  
  Motè a bloke lè Hank Tribinal nan Bosni ak Erzegovin kondane epi tire desann sl. Nan dènye senkant pye nou genyen nan yon segondè-vitès asansè. Elikoptè a te konplètman kraze, epi Hank ak mwen te woule soti sou nahum, madichon ble tras ak gerizon nan yon seri antye nouvo nan koupe ak boul. Mwen pa t ' santi anyen alantou li. Mwen kouri otou rele lòd ak mande ki jan anpil tan nou te gen ak konbyen tan nou te kapab blòf.
  
  
  Paske mwen pa t ' ale nan fòs Duppy men se konsa difisil! Li wete lespri l', li rele soti nan kanmarad li.
  
  
  Lida te pwan l 'pa bra a ak trennen l' ansanm. Hank te fèblès ansanm, madichon ak pote plent. Nou te vole nan soti nan waf la lè a U-bato a kale louvri ak yon ofisye poked l ' mete tèt yo deyò.
  
  
  L', l ' a balanse yo ak crier. Se pou yo panse ke sa a se yon komite admisyon an. Ki natif natal yo yo te soulajman ak ' manke kontan. Li balanse nan Rimatism, ak mwen wè l ' magouy ak longvi.
  
  
  Lida rele byen fò nan li. "Lik-kote a modi bagay?" Mwen pa t ' kapab fè li soti.
  
  
  Li te jwenn mwa a ak pran l 'moute, epi li pouse l 'nan devan l'. "Jwenn ki soti nan bouch ou, Lida. Hank, ale pi devan epi pou yo jwenn youn nan recoilless fizi bò kote yo. Jwenn kòm kantite minisyon ke ou ka pote. Prese leve."
  
  
  Hank gade nan m'. "Ou vle di nou pral - èske ou fou?"
  
  
  Li ego kouri dèyè l'. "Nou. Deplase li!" Nou ka jwenn kenbe nan premye koup nan vaksen yo paske yo pa konnen nòt la. Hubba, pitit gason m'! Nou hung moute isit la, ak nan Papa a te resevwa yon kòd tann pou ou, sonje?
  
  
  Li te pran koupe. Lida te voye soti nan berth câbles. Li sote long nan kabin an, kòmanse motè a, ak te kriye byen fò li nan ranvèse. Menm jan ak Pena mwen te demisyone soti nan anba panèl la, li regarda nan la sub. Gen kat gason sou li pil, tout nan yo ki pote linèt yo ak gade nou. Gòj mwen te santi yon ti kras sèk. Yo te gen yon pil zam ak zam machin. Yon koup nan maren a soti nan hatchway, mitrayeur zam lans wòch nan tout lestonmak yo.
  
  
  Hank tounen ak yon recoilless mekanis ak kèk nan minisyon.
  
  
  "Nan chanm nan kontwòl," mwen rele byen fò. "Tire nan objektif la, lè mwen vire alantou. Eseye ee, recouvrir! Pa kite m ' ale anba dlo."
  
  
  Hank parèt pal. Li jete yon sezi gade nan la sub. "Pran tayè, nonm! Yo pral kenbe nou.
  
  
  Ofisye a pwente, epi li rele, ak moun ki kouri nan pil zam. Li ji a te vide nan Lanmè Sòsyè nan acct plen, epi li gwonde e leve soti vivan l ' banza. Lida pèdi balans li yo ak prèske tonbe pi lwen. Mwen siy l 'nan taksi an ak m'. Li pa te deside sou yon mo pou nou ankò. Koulye a, li te souri, yo rive pou men m ' ak peze li, li toujou pa di yon mo pou nou. Li te tout dwa lè sa a,. Nou te vin zanmi ankò.
  
  
  Li te mete yo nan Lanmè Sòsyè sou yon koub nan kwa a bese nan soumaren la. Estanda naval taktik. Admiral T Carter! Mwen rele byen fò, li nan yon Hank. "Tire, pran an tayè. Sèvi ak zam pénétration! "
  
  
  An Ivans yo te nan okenn prese alantou dife a zam machin, ak pil zam abwaye nan nou. Flanm dife pete soti. An flybridge te ale nan lanfè. Lida pete yon rèl, li kouri al nan chanm nan kontwòl.
  
  
  Hank te tire yon recoilless fizi, ak 0.57 mm mitrayeur zam messed moute zam machin ak vide de moun yo sou soumaren a pil.
  
  
  "Pi ba!" Li pete rele. "Pi ba a, pran tayè! Jwenn ee.
  
  
  Pou li, mwen te wè yon bato patwouy vini soti nan bò solèy leve a ak yon zo nan dan li yo ak yon nwa-e-wouj drapo a sou forepeak. Mwen dola pile te jele. Lè sa a, mwen te wè l', panse sou li, epi yo rele byen fò nan Lida. Li te piki a nan soumaren la ak yon zam machin.
  
  
  "Lida, pran sa a nan drapo Ayisyen ak rip nan mwa ou! Prese leve."
  
  
  Yon koki frape pil zam, U-bato prèske kònen tèt mwen off. Li chire byen lwen a gòch, men chòk nan lè a pran echantiyon trese tèt mwen ak fè m ' ki soud pou yon minit. Hank te tire nan soumaren anba dlo an. Yon pete nan flanm dife ak lafimen, ak kannòt la panche yon ti kras.
  
  
  "Frape sib la," mwen rele byen fò. "Vwa yo ak tout-bay, hey plis."
  
  
  Li janbe lòt T ak te fè Sòsyè nan Lanmè a soti nan lanmè. Hank moute de plis pye anba dlo an. Lida t ' ap kouri ak kouri moute nan nwa ak drapo wouj. J di yon lapriyè, ak balanse nan bato patwouy, ki te koulye a atout vitès mimmo nou an sub, ak mwen te di Hank ak ti fi a nan vag, souri, bat bravo men yo, ak dans pou kè kontan.
  
  
  Nou ap jwe trè byen. Rete fidèl Ayisyen byenveni ede. La bato patwouy ki te achte yon mwa epi yo te kenbe k ap deplase, fèmen vit sou soumaren yo epi yo louvri dife ak banza ak zam machin. Odin a Papa déja moute alantou nwaj yo sou yon panèl alantou avyon de gè, ak plonje nan la sub ak yon long lamanté. Li te bèl. Mwa fizi ak zam machin al koupe nan eklat atravè tout pil yo nan soumaren la, ak sa ki te li.
  
  
  Li kale te desann, men li pa t ' fè nenpòt ki efò yo antre nan dlo a, ak mwen te panse Hank te èkstraordinèr soti li zantray avèk èd .57 mm. Ki sa ki nan kite nan ekip li yo ak Papa Doc pral pale yon ti jan byento. Mwen te konnen sa ki te sou sa soumaren, ak mwen te santi m yon ti kras senpati pou Larisi yo. Pa twò anpil. Lè ou pwason nan entèdi dlo, ou yo ap tann pou kou yo.
  
  
  Mwen te gen plen acct sou Sòsyè nan Lanmè yo, epi mwen te ap eseye jwenn li a jiska trant ne, paske mwen te gen yon move santiman nou pa yo te soti ankò, atravè woods yo. Pa nan tout.
  
  
  Hank ak Lida a tounen nan taksi an. Hank te pote yon boutèy wiski. Mwen te konnen li te bwè, men mwen pa t ' di anyen. Nèg la te touche l ' bwè.
  
  
  Lida a vide tout bagay nan twa linèt, ak nou tout nou bwè. Li pwente nan dèyè kannòt la ak te di: "mwen te ale nan pwopoze yon pen griye a, men mwen panse ke li ta dwe yon ti kras twò bonè. Wè si ou ka wè sa ki mwen wè nan li? "
  
  
  Patwouy la bato te toujou sou orizon an, men pa te gen okenn dout li te sa ki annapre yo nou. Gen kèk nan chèf yo te kirye.
  
  
  Hank Willard te pran yon tan long bwè, lè sa a, yon lòt. Li ti souri nan Lida ak m'. "Ki sa ki lanfè a! Nou te fè nou pi bon. Si yo trape nou, epi kwoke nou, omwen mwen pa pral santi kòd la. Li ranmase boutèy la. "Tout dwa, vwa nou, ak kote mò yo ye ak Papa Doc. Larisi yo tou ."
  
  
  Lida pran men m ' ak te souri... mwen regrèt sa, Nick. Mwen pa t 'mete konfyans l' ak ou. Li te reskonsab pou la manti nan Duppy ak prèske komèt yon fou aji." Li bo m ' sou yon souflèt la. "Mwen regrete. Mwen vle fè w konnen sou sa a-si nou pa fè li. Li te mal. Ou te dwa sou tout bagay."
  
  
  Li ri nan de la nan yo. Hank karese boutèy la tankou yon ti bebe, ak Lida gade nan m 'reflechi byen avè l' depi lontan je mawon ki te sekouan ak pwen jòn.
  
  
  "Ou mesye yo tou yon ti jan twò bonè," mwen te di. "Yo pa yo te pran nou ankò! Ont ou janm tande de twa-mil limit?
  
  
  Hank te pran bi, lè l sèvi avèk boutèy la kòm yon teleskòp. "Mwen pa panse ke yo ve yo te janm tande pale de li, Admiral t."
  
  
  Yon bato patwouy te apwoche nou. Te gen pa gen anyen nou te kapab fè. Mwen te gen Sòsyè nan Lanmè kouri nan acct plen, ak sa ki te li. Rès la te deside pa sò oswa kèlkeswa sa ou vle yo rele li. Li te yon sèl bagay yo gen yon long, difisil chase pou yon bato patwouy. Sòsyè nan Lanmè te prèske matche vitès limit la, ak bato patwouy ki te apèn ap apwoche nou. Men, li te byen bonè, epi li te konnen mwen pa t ' kapab konte sou fènwa a pou ede nou soti. Pou soulaje tansyon an, ih deside yo ka resevwa l ' yo pale.
  
  
  Li te di yo sa ki te pase apre li ih bò gòch la. Soti nan tan zan tan, li regarda aft. Patwouy la bato te toujou rale. Li te ale nan inyore bò lanmè a fwontyè. Mwen te pè de sa. Ti gason yo nan Papa a pa enkyete sou yon ti kras piratage, ak Lida prese l ' mens, ate dwèt yo ak dezaprouve. "Ki sa ki yon moun fou li te! Li te fè konfyans pa Duppy - ou di li te Diaz Ortega. Li te nan KGB la tout tan tout tan an ."
  
  
  "Li te byen," mwen te konsole l'. "Mwen te genyen chans ak idantifikasyon an, paske mwen fè devwa m' ak dosye yo. Epi li twonpe M ' yo.Mwa. Ak Papa Doc pral sonje, twò. Yo pa janm te wè mwa ak pa t ' menm konnen li te egziste, men li te twonpe ih de tout fason. Li mete yo fo doktè Romera Valdez. Nonm lan te yon milat, pwobableman Kiben an, epi li dwe gen te yon bellwether pou Valdez ki soti nan kòmansman an. Yo te fè mwa a pi plis konvenk pa aplike operasyon an plastik. Mwen te wè l ' cicatrices apre mwen fin touye mwa."
  
  
  Hank te pran yon bwè ti gout ak di, "Sa a se twò difisil pou m'. Li nan jis yon senp raider ki moun ki vle jwenn tounen nan Hong Kong anvan Ling men sou mwen grog magazen nan mwa Me." Mwa a wouj-borde je diminuer sou mwen. "Mwen te tout tan tout tan di ou ke mwen te gen yon ti biznis? Eske se mwen tout tan tout tan di ou sa, eh?
  
  
  Mwen te konnen Hank pa t 'ale nan kraze yon swe, li te bwè, e li te di," Men, em pa t 'bezwen konnen sa m' te sipoze di pou Lida. Li mete bato a sou jiroskop ak te di l ' chita la yo epi gade bato patwouy. Rele m ' lè li se nan fasil rive."
  
  
  Li ti souri ak pwente nan yon recoilless fizi ak yon ti pil nan 57mm jij. "Mwen pral bat kaka soti nan yo."
  
  
  Lida pran l ' nan chanm nan kontwòl. Li veye kòm mwen prepare bwason ak limen sigarèt. Finalman, li te di, " Romera se mouri, se pa li? Li te mouri yon bon bout tan de sa."
  
  
  "Repons lan se wi. Plis pase senk ane, si mwen mete l ' dwat. Èske ou vle pou yo tande tout bagay sa yo? "
  
  
  Li apiye nan direksyon m', li frajil twou nen aletman soti lafimen. Mwen dwe l'. .. Mwen panse ke mwen te sispann renmen mwa a yon bon bout tan de sa, men, mwen vle konnen."
  
  
  "Vwa. Sa a ale tounen nan kriz misil Kiben an. Larisi yo pa t ' rale mete deyò tout misil yo." Sa a se sa mwen te di pa yon entwodiksyon kout Hawke.
  
  
  "Gen kèk yo te kache nan twou wòch yo. Tou pre Managwa, pa plis pase katòz mil nan Lahavàn. Nou te konnen sa a soti nan avyon espyon, men nou pa t ' ensiste sou li. Ou konnen, kite dòmi chen kouche. Men, nou te ap gade.
  
  
  "Yon moun, mwen ta ka di yon Duppy, gen kalkile konnen kouman yo sèvi ak sa yo misil. Nan Ayiti. Kòmanse yon fo revolisyon an ak lè sa a, chache arete pouvwa. Pa lè sa a, fize a pral gen demenaje ale rete nan Ayiti, e li pral gen yon ace. Men, l ' bezwen yon chanteurs, yon figi bon.
  
  
  Nonm sa a te dwe Ayisyen. Yon moun ki te byen li te ye ak ou fè konfyans ."
  
  
  Ti fi a nodded. "Nan kou. Romera Valdez ".
  
  
  "Nan kou. Duppy te gen pwòp li yo moun an Ayiti, epi li te konnen Papa Doc te reyèlman ale nan kidnape Valdez. Petèt Papa Doc te fize a nan otèl - la byen Valdez te yon fizisyen - oswa petèt li jis te vle debarase m de Valdez. Nan nenpòt ka, li te planifye yo pran mwa, ak Duppy konnen sou li. Se konsa, Duppy te premye pran Valdez, touye mwa, ak fo li olye. Papa Doc te kidnape yon Duppy nonm! Mwen te panse li te gen yon reyèl Valdez.
  
  
  Je l ' te kòmanse yo kriye, epi li vale l, yo bwè. "Lè sa a, moun ki te wè li jou sa a, yon sèl la ki moun ki kouri lwen nan men m' sou tren an, pa t ' reyèlman Romera. Li te-"
  
  
  "Wi, jenn ti kabrit. Li te yon fo. Ou dwe te pè mwa a soti nan li san. Yo dwe gen konnen sou ou, - yo pa ta gen rate li pa devan je - men, yo te panse fo Valdez ta ka inyore li ak pil fatra ou. Li pa t ' travay deyò. Ou te anvi pou renmen, epi ou rele ak yo te menase, epi ou te fè tèt ou fò anpil alèz. Epi w ap konsa modi chans! "
  
  
  Li te konprann ke. Li fwote nan bouch li a, ak dwèt li pran tranble. "Ou vle di ke swa li te pwomèt pou yo vini nan m', li te ale nan...
  
  
  "Li te ale nan touye ou. Ou te kreye twò anpil pwoblèm. Sonje sa li te di yè swa?
  
  
  Li niche po bouch li ak li koulè wouj violèt lang. "Mwen sonje. Li te di, " asire w ke ou ap pou kont li."
  
  
  "yeah. Mwen te di l ' ou te gen anpil chans. Li te ale nan touye ou dènye lannwit. Men, Papa Panèl la malfra te pwan mwa sou wout la, panse li te reyèl la Valdez.
  
  
  Lida kouvri je l 'ak men l'. "Ak Romera? Nonm sa a li te konnen li te nan renmen ak? "
  
  
  Mwen te fè li kòm anpil atansyon kòm mwen te kapab. "Li te mouri pa lè sa a, Lida. Mouri epi yo antere l ' kote mwa a pa janm ka jwenn. Mwen pa te ale nan bay hey nenpòt detay, menm si ih te konnen. Men, li ta ka gen dvine-yon konkrè levit nan yon gwo larivyè lefrat, yon ke nan pine land sou Long Island, yon dife nan apatman nan Jersey, te di vandredi nan yon fin vye granmoun machin tren anpile nan yon kat-pa-kat moso nan metal e te transpòte yo aletranje. Bon, kite l ' kouche.
  
  
  Li siye je l 'ak te ale nan bar la pou rafrechi l' bwè. "Yo t' ap tann yon tan long, Duppy ak mwa moun."
  
  
  Li nodded pou l'. Yo trè pasyan. Epi yo te gen pou ret tann pou Kiben ka yo refwadi desann. Li te trè enteresan. Yo te gen yo dwe asire w ke jwe fent la ta travay, ke Papa Doc ak Moe ta.Mwa. Trevelyn ta te aksepte fo a Valdez menm jan ak yon sèl la reyèl.
  
  
  L', Hey chuckled. "Yo dwe gen te gen kèk move fwa. Fo Valdez te pa yon fizisyen, men pito yon aktè - ak yo te gen yo dwe boure ak ego ak trennen ansanm. Supriz, fize sa yo sou Panèl la pa t ' ale nan. Men, byen ke fize sa yo, nwa a menm, li ta wè nan twou wòch la, yo ta gen te travay. Yo te jis kòmanse yo pote ih nan soumarin yo ak sou yon bato kago nan mitan lannwit, epi yo ta tou pote nan moun ki kalifye.
  
  
  "Tout sa ou bezwen, Duppy, se mwa a nan revolisyon an. Li te vle ou fè li pou l', epi pandan ke y ou ak Papa Doc te nan gòj chak lòt la, li te demisyone nan ak te pran plis pase. Moun sa yo pa janm bay moute - yo pa t ' kapab te fè li nan Kiba, se konsa, poukisa pa an Ayiti! "
  
  
  Toudenkou li te souri. "Petèt li la pa tankou move jan li la sipoze, Nick. Mwen toujou gen Sòsyè nan Lanmè yo, zam ak lajan."
  
  
  Fwon li ride. "Ak Papa Doc toujou ap kouri Ayiti. Kòm pou ou, li pral kontinye jere sa. Sonje sa mwen te di nou - pa gen okenn biznis makak. Yon deplase sa ki mal, mwen renmen anpil, epi ou pral ale nan prizon.
  
  
  Lida Bonaventure ri ak souri ak janbe lòt l 'janm long, epi li te kapab wè fedatifis yo ekla nan l' tèt. Li te konnen ke li ta dwe nan pati anba a pou yon ti tan, men pi bonè oswa pita li ta eseye ankò. Li bay yon soupi. Kite yon lòt moun pran swen nan li. Petèt Hawk ka jwenn m ' yon bon plasman nan pi Ba Slobbovia.
  
  
  Premye koki vwale sou Lanmè Sòsyè ak te eksploze byen lwen nan devan nan nou. Nou kouri soti sou pil.
  
  
  Patwouy bato a te piti piti ap apwoche. Li te tire, ankò, ak tan sa a li te Lik ' vire.
  
  
  Hank Willard te stupéfiants otou pil kat la, ap eseye chaje l ' recoilless fizi. Li balanse 0.57 mm wonn, epi li rele pou bato patwouy, lè w rele nan yon rele.
  
  
  "Ale pi devan, ou salo. Ale ak goumen! "Li swayed epi yo te pratikman pi lwen, epi li mwa a te pwan l'. Li tonbe koki a nan dlo a. Mwa a, yo rale l ' tounen.
  
  
  "Pa bay moute sou batiman an," li te t ' ap chante. "Nou pa gen te kòmanse batay ankò. Full vitès pi devan ak vis nan tòpiyè."
  
  
  Mwen te pran minisyon ak fizi nan men l 'ak mennen l' tounen nan taksi an. "Kalm desann, Kòmandan. Se pou yo pa enkyete ih twòp. Yo gen gouvènman ki sou nou yo - yo ka chita tounen ak dlo nou an miyèt moso ."
  
  
  Mwen te fè pi byen m ' ak pèdi. Men, petèt li te pa tankou move jan li te sipoze yo dwe. Lè Papa Doc tande istwa mwen, li ta ka menm kite nou ale. Ban nou yon meday oswa yon bagay. Rèv Sou, Carter.
  
  
  Li voye je nan Ayisyen drapo yo ak lè sa a, nan Lida. "Pi bon jwenn tou pare yo frape ki bagay."
  
  
  "Nick-gade!"
  
  
  Li se yon je bèl bagay. Excalibur te kouri sou orizon an. Li te tou beni Gad Kòt. Li te nan estasyon an kòm te pwomèt la. Li pouvwa yo te ale yon ti kras pi lwen, men nou
  
  
  Nou te sou lanmè segondè yo, ak mwen pa t ' panse ke bato patwouy ta dwe kapab fè anyen.
  
  
  Li te dwat. La bato patwouy te deja swerving, epi lè li tounen, ak lè sa a, apre sa, li te fòme yon delice sèk. Hank fè menm taksi an ak inyore nen an.
  
  
  Excalibur koki a se dèyè nou, ak nan mwa lanp byen vit flickered. Ou pral vwayaje nan Etazini yo anba eskòt nou an.
  
  
  Li ta definitivman stahl fè li!
  
  
  Li te fè li klè ke li te dakò. Li te plonje nan kabin an, mete yon nouvo kou yo, ak mare li pou yo a jiroskop. Hank te sprawled nan yon chèz ak yon boutèy la nan men l', gade nan m ' sleepily ak imite chante nan tèt li.
  
  
  "Se ou menm ki pral ranje manman bourik mwen ak Depatman Deta a lè nou jwenn lakay ou?"
  
  
  Li ti souri, nodded, ak patted Mwa sou zepòl la. Toudenkou, li te santi trè, trè bon.
  
  
  "Mwen pral fè pi byen m," nan Mwa asire l ' yo. "Ou se pa egzakteman sèl la ki sou latè, Hank, men, w ap tout dwa. Mwen pral fè tout bagay nan pouvwa mwen ranje manman bourik ou a nan devan nan Eta an. Jis eseye kenbe li nan lavni an."
  
  
  Li balanse nan m ' ak te pran yon bwè ti gout. Li te pase nan chanm nan kontwòl yo ak nan kabin an. Pòt la te fèmen. L', frape.
  
  
  "Ki moun ki nan sa?"
  
  
  Ki sa ki lanfè a? "Nick," mwen te di. "Petèt w ap tann, Papa?"
  
  
  Li giggled nan pòt la. "Mwen jis te vle asire w ke li te ou. Mwen renmen Hank, men se pa tankou sa.
  
  
  "Tankou ki sa?"
  
  
  Li louvri pòt la. Li te vlope tout bagay la kòf, epi yo te mete yon cape ak blan chosèt ak yon blan ba senti anba.
  
  
  "Fèmen pòt la," li te di dousman. "Fèmen li. Nou pa vle l ' entèfere."
  
  
  Nan kou pa.
  
  
  Jis anvan nou te resevwa reyèlman yo te enplike, mwen tande Hank kòmanse chante ankò. "O, sou wout la nan Mandalay, kote ti kras mwen Mai Lin se rete..."
  
  
  Mwen te espere li pa t ' tonbe pi lwen. Mwen pa te nan atitid la pou yo sispann sa m ' te fè. Fil
  
  
  
  
  
  
  Kanbòdj
  
  
  
  
  Anote
  
  
  
  AJAN KOULÈV SOSYETE A,
  
  
  Kanbodyen teroris yo ki trè danjere pasyone.
  
  
  GRÈV PATWOUY
  
  
  Ameriken Rangers yo se antrene espesyalman, konplètman ame ak pare yo touye ...
  
  
  NICK CARTER
  
  
  RACH la prensipal ajan-ofisyèlman asiyen nan vwayaj la Kanbodyen forè a, aksidantèlman mete pa yon natif-natal yo, epi li se mete sou yon induljans touye ...
  
  
  Tout moun nan yo ap patisipe nan yon frèt-vigoureux entènasyonal la jwèt nan lanmò, ki se nòmalman kòmanse nan yon kwen ti nan Kanbòdj epi yo ka fini nan yon lagè mondyal la.
  
  
  * * *
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Kanbòdj
  
  
  
  
  
  Dedye a manm nan Etazini an Eta Sèvis Sekrè
  
  
  
  Chapit la an premye
  
  
  
  Nou te prèske yon èdtan nan kondwi soti nan Saigon. Yon gwo, fè bwi C-47 te gen jis vole sou Ksuan Lok epi yo te tit nan direksyon pou la Premye Sta. Li te chita sou yon ti ban an, gade soti nan pòt la ouvè. Li te yon jou lannwit moonless. Li te ale nan pase nan ki pòt byento, nan fènwa ak ostil forè an. Yon kote nan ki Long Khanh pwovens, li te dwe bailed deyò. Li te kòmanse tcheke ekipman l'.
  
  
  Valiz lekòl la te atache nan do m ' yo. Li te genyen tout atik yo ke efè espesyal te panse mwen ta ka bezwen. Parachit a santi ankonbran sou pwatrin mwen, et li repoze manton l ' sou li, sant twal la. Kat jeyografik la ak flach yo te nan chemiz m ' pòch. Wilhelmina, mwen Luger pistolè, repoze anba gòch mwen anbabra. Hugo nan talon te gene nan men gòch mwen. Ti, ki ka touye moun Pierre gaz bonm te ant janm mwen yo.
  
  
  Mwen te pa sèten si mwen Azi peyizan kamouflaj ta travay. Kòb li te twò wo. Mwen te kapab mete yon kostim, chanjman nan je m', ak mwen chanje poto yo, men pa gen anyen ki ta ka chanje gwosè mwen.
  
  
  Pou li, mwen tande motè nòmal yon ti kras. Tan se prèske isit la. An copilot lè sa a tounen nan kote li te chita. Li te leve dwèt yo nan yon men. Senk minit. Li te kanpe epi tcheke parachit a janm espageti. "An copilot te ap gade m'. Wouj avètisman limyè yo andedan avyon an te bay mwa a jenn fè fas a yon fantòm lumière. Li te dvine ke li te mwens pase 25 ane fin vye granmoun. Jèn yo te evidan nan tout karakteristik eksepte je yo. Yo gade fatige nan laj, kòm si li te gen eksperyans 50 ane nan fristrasyon nan yon tan trè kout. Li te fè fas a pi fò nan la jenn avyon de gè Ameriken nan Vyetnam. Petèt je yo pral dwe jenn ankò yo lè yo jwenn lakay ou. Men, koulye a yo gade fatige nan li tout, fatige nan panse sou la kontinuèl lagè.
  
  
  Amerik te Vyetnam ak nayif awogans. Ki sa ki te Ameriken yo te dwat. Nou pa t ' kapab fè anyen ki mal. Men koulye a, yo avyon de gè yo yo fatige nan li. Lagè a pa t 'mennen nou nan yon bagay, pa t' mennen nou nan yon bagay, epi yo pa t ' montre siy yo nan de bout.
  
  
  Men, nou pa t 'panse sou li, ko-pilòt te kòmanse, ak l'. Li te fèt jiska de dwèt. Yon koup de minit. Li te sèlman konsène ak ap resevwa m ' soti nan pòt la ak frape sib la. Li te preyokipe ak ranpli travay. Yon minit.
  
  
  Mwen te deplase, fèmen ase pou louvri pòt pou a cho van yo kout fwèt rad mwen an. Li gade desann nan fènwa prononcée. Li te konnen ke te gen yon forè desann gen epi ke li ta dwe grouyman ak lènmi patwouy. Li te fèt yo okipe nan kab la nan men l'. Mwen te santi copilot vwa manyen zepòl mwen, epi li te tonbe pi devan nan pòt la ouvè. Van an imedyatman pran m 'leve, pouse m' sot pase a C-47 la mimmo ke. Je l ' yo te rete fèmen kòm li te panse. Twa, kat... mwen woule nan lè a, tonbe. Mwen pa t ' kapab tande anyen men yon byen fò chantèz nan zòrèy mwen. 5. Li rale l ' lase. Mwen te kenbe tonbe pou yon kèk segond ke espageti yo sere boulon sou mwen. Lè sa a, kòb li, mwen te santi kontraksyon zepòl mwen kòm parachit la kònen soti. Janm mwen swayed tounen yo epi pwoklame. Chantèz nan zòrèy mwen ta vle chanje koulè. Li pouse tou dousman desann. Mwen louvri je m epi m te wè pa gen anyen.
  
  
  Objektif mwen ta dwe gen te yon ti netwaye. Mwen pa t ' konnen ki jan mwen ta jwenn mwa a nan nwit la la fè nwa. Yo te di m 'mwen pa t' gen yo. Pilòt la pre-detèmine vitès van an ak desandan a vitès. Tout sa mwen te fè te tonbe desann. Vote sa yo te di m'.
  
  
  Hum nan C-47 la motè yo ta vle chanje koulè, soti nan earshot. Te gen sèlman silans kounye a. Anba la a m', nou pa t 'wè batay yo, nou pa t' wè deskripsyon an nan netwaye la. Mwen imajine tèt mwen goumen fason mwen an nan lou-branches pyebwa yo, tangling bon marse liy, ak plan pandan y ap yon lènmi patwouy itilize m ' pou tire pratik. Koulye a, mwen te kapab wè lonbraj pi fonse pase nwit la la pi ba a m'. Arbr. Li te deplase pou pi devan kòm li t ' ap flote nèt desann. Nan arbr te rapidman apwoche pye m'. Li fò moun te pwan parachit la espageti ak Stahl tann. Li te konnen ke arbr tour sou forè dans. Ak li te sanble ak papa l ' te antre nan li.
  
  
  Mwen te santi branch bate kont, janm mwen yo. Mwen bese jenou m ' ak te santi doulè nan janm mwen yo tankou pikan yo grate ih. Men m ' sere boulon sou espageti. Mwen braced tèt mwen, panse ou pral pral kouri antre nan moun sa yo pyebwa yo. Toudenkou pye bwa yo te kite dèyè. Li te tonbe atè a ankò. Li te kite kò l ' rilaks. Finalman, mwen te rive nan netwaye la, ak li te sanble, mwen te ale nan frape yon fen mouri.
  
  
  
  Mwen pinga ' w frape mou tè. Li lanse pou pi devan sou tèt zòtèy pye l', lè sa a, woule headfirst. Otèl la an antye, ak frape m ' lè mwen tonbe desann. Parachit desann ak trennen m ' prèske kat pye. Te gen silans ankò.
  
  
  Mwen te panse mwen te fè yon anpil nan bri. Mwen te konnen ke koulye a, mwen te gen yo aji byen vit. Li kanpe sou de pye l ' ak retire parachit la espageti. Li voye je nan lumineux rele nan gade l ' - li te senk minit an reta. Li pwonmennen je l ' netwaye la. Fran mwen an dwa a te yon chemen nan forè a. Li demenaje ale rete nan pwen an, trenen parachit la dèyè l'. Lè li te rive nan fen an nan netwaye la, parachit la woule nan yon boul gwo. Li te mete nan mwa a nan yon lyann, se konsa ke nan mwa pa t ' kapab ka wè. Savchenko nan mitan lannwit yo te bouche yo, e Shvedov kole nan m ' soti nan bank la. Moustik bourdone nan zòrèy mwen. Li te deplase ansanm kwen an nan forè a, pou chèche santye an ak je l ' yo. Pa te gen okenn vire tounen.
  
  
  Li tonbe sou yon sèl pou chak branch fanmi. Li rale yon kat plastik ak yon ti kreyon flach alantou pòch chemiz li. Li defiled nan kat jeyografik la ak kenbe yo kap moute yo ka resevwa l ' bearings. Li sanble yo te file koupe. Chemen an ki te sou lòt bò a nan netwaye la. Li te deplase byen vit sou bò opoze a nan netwaye la ak prèske te mache desann chemen an nan l ' prese prese. Lè li remake li yo, li te sispann. Yon sèl moman sou wout la. Li te gade nan gade l ' ankò. Mwen byen vit kalkile tan an pèdi e yo reyalize ke mwen ta gen kouri nan mwatye chemen an, yo fè moute pou li. Men, nan omwen li te sou track dwat la. Tout bagay pral amann. Mwen te ale.
  
  
  Gen de fouchèt devan yo. Mwen bezwen yon kat pou yo konnen ki youn nan yo pran. Tras la boukle tankou yon gwo S pou yon lòt. Sou swa bò nan m', forè a leve, tankou yon gwo miray ranpa yo. Li te kapab pa gen okenn ankò wè nan syèl la. Tout otèl la, ak anba pye m ' li te menm jan solid tankou konkrè. Chemen an te sanble byen-itilize yo. Mwen te gen yo ralanti nan chak vire. Kòb li, te konnen ta gen pyèj. Li ralanti, akselere, ralanti ankò, kenbe je l ' sou track la.
  
  
  Koki li yo, 20 minit, lè mwen te rive premye fouchèt. Li te nan yon twa-fason fouchèt. Li mete ajenou, li pran soti yon kat jeyografik, ak déja li. An nan mitan chemen yo te byen pile, de lòt la yon ti kras kantite ti vilaj ak touf. Men, mwen te gen anpil tan nan kenbe moute ak orè mwen. Kat jeyografik ki te men-trase ak landmarks ki graj. Yon twa-concerté fouchèt te montre. Mwen te gen yo chwazi yon sèl la ki te dwat.
  
  
  Li te kòmanse kouri sou li. Mwen li pran kouri pou sou 50 yad, men lè sa a, forè a te kòmanse yo ka resevwa pi pre . "Lè mwen te fè wout mwen, fèy li yo yo flapped kont mwen . Li pa gen okenn ankò kapab wè ki kote li yo foule. Chemen an kontinye ansanm S-ki gen fòm koub. Nan fwa, plant yo te se konsa epè ke mwen te gen pou avanse pou pi sou kote yo. Mwen te gaspiye tan mwen. Ensèk kole nan kou m ' ak nan figi li. Savchenko te ensipòtab. Mwen te fè wout mwen nan li pou 15 minit, lè mwen te vini atravè la dezyèm fouchèt. Sa a te yon sèl senk-pwente. Li te mete ajenou desann, rale kat jeyografik la, ak dedye l ' ankò. Li te pran chemen an mwayen.
  
  
  Wout la te lajè ak san patipri tou dwat. Pye m ' frape sou la sifas ki difisil menm jan ou kouri. Li te fè yon long ralanti poto yo ak toudenkou yo sispann. Devan yo nan m ' te yon ti touf bwa. Li te sanble ak yon kare nan zòn sa yo ki te prèske senk pye nan longè. Bag yo yo pa t 'trè wo, sa ki te fè m' sispèk. Li te nivo a menm jan ak sou wout la. Li ak anpil atansyon pwoche bò kote l ' ak Stahl te mete m ajenou sou fen an. M ' gwo zòtèy manyen kòd la ki kouri nan tout chemen an. Li tande yon siflèt pi wo pase l', li wè yon branch pye bwa toudenkou dwat. Nan fen branch la te ti pwente banbou spikes yo. Si mwen ta te kenbe nan li, pics sa, yo ta frape m ' dwa nan figi an. Li nodded grimly. Branch lan te bese ak blesi mare ak yon kòd. Si mwen manyen kòd la, branch ki ta byen vit dwat moute ak frape m ' nan fè fas ak li banbou spikes yo. Men, li toujou pa t 'di m' sa ki te anba branch yo. Mwen pouse branch ki sou kote moso pa moso, mwatye tann yon bagay yo sote soti nan devan nan m'. Lè sa a, li te dekouvri ke bwòs la te kouvri yon twou san fon louvri.
  
  
  Kote sa yo ak anba nan twou san fon an yo te chaje ak file banbou pye bwa walson. Kout ak ki ka touye moun, yo te sitiye nan yon distans de mèt soti nan chak lòt. Si branch la pa t ' frape, ou ta te tonbe nan pèlen an. Nan nenpòt ka, li pral dezagreyab epi yo fè soufri.
  
  
  Mwen te kite nan twou a louvri pou li. Li te pran sis etap retounen lakay yo epi pran sote sou Nahum nan yon gwo kouri. Li te pèdi yon anpil tan. Men, mwen pa te ale nan touye tèt mwen ap eseye pou ka ranje li. Li deplase kòm byen vit ak anpil prekosyon kòm li te kapab. Mwen te gen pou li ale nan kouran an, ak mwen te konnen mwen te pral yo dwe byen ta nan.
  
  
  Li te kenbe k ap deplase nan mwatye vitès, ralanti desann nan chak vire. Chemen an te prèske dis pye lajè, ak li te fasil pou yo mache. De fwa li te ale nan aklè yo, li te sipoze yo dwe gade. Ih tcheke li kont kat jeyografik la, yo te jwenn kòrèk la ihs, ak kontinye. Pa tan an li te resevwa nan kouran an, li te mwatye yon èdtan an reta.
  
  
  Te gen yon pon an bwa atravè kouran an, menm si bri dlo tèt li te sèlman apeprè twa pye nan lajè. Men, bank yo, sou chak bò te marekaj.
  
  
  
  Pon an pyeton te kòmanse e yo te fini nan kwen an nan marekaj la. Li te mete ajenou pa pon an ak koute. Tout sa mwen te kapab tande te tande group la nan kouran an. Forè a te grandi tout wout la nan fen a nan marekaj la, lè sa a, yon espas ki louvri moute nan devan nan kouran yo ak opoze a marekaj, kote dans kwasans te kòmanse ankò. Li te konnen li te fèmen nan bouk la, men li pa t ' konnen ki jan fèmen. Li jis te gen pou ale nan kouran an. Ap tann pou l'.
  
  
  Yon bagay ta ka ale mal. Senk minit te ap tann pou l'. Marekaj la te grouyman ak moustik. Yo bourdone nan devan je m ' ak te sanble ke yo vole nan zòrèy mwen. Mwen te panse mwen ta ka gen pou yo eseye jwenn vilaj la tèt mwen. Si gen yon bagay ale mal, mwen pral bezwen yon plan altènatif. Te gen yon lòt fason pou yo travèse pon an. Petèt li ap mennen nan vilaj la. Toudenkou yon vwa orèy non mwen.
  
  
  "Mesye Carter," vwa a te di. "Rete mete. Pa deplase."
  
  
  Li te vin dèyè m'. Mwen tande li deplase kòm yon moun te pase nan mitan touf raje. Mwen te monte zèpòl zepòl gòch mwen, ak Hugo tonbe mwen ti kouto nan men m'.
  
  
  "Vire alantou tou dousman," vwa a te di. Li te fèmen nan m ' koulye a, dwa nan dèyè zepòl gòch mwen.
  
  
  Mwen file ozalantou yo ak vole nan pye m', ak Hugo te demisyone nan devan m'. Li te sispann l ' presipitasyon la pou yon sèl dezyèm lan anvan yo touye nonm ki san zam.
  
  
  Li te kanpe imobilité, yon lonbraj nan fènwa. Sib la nan mwa swayed ke li te soti nan figi m ' nan talon, ak vis vèrsa. Li te yon Vyetnamyen peyizan, et l 'bab blanch fè l' gade fin vye granmoun. Kò l ' te ti ak mens. Li tann, souke tèt li, yo wè sa ki mwen te pral fè ak Hugo.
  
  
  Lè segonn yo te pase, epi pa gen moun bò kote nou pa te deplase, li te di: "se non L' Ben Quang. Li kontakte ou."
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Ki jan fè mwen konnen?"
  
  
  "Ou vole soti nan yon avyon Ameriken nan yon netwaye. Ou itilize kat jeyografik la, mwen te fè dirèk ou isit la. Mwen sipoze pran ou nan vilaj la. Ou te sipoze al kontre m ' nan kouran an, men ou te twò ta."
  
  
  "Ou ap tou ki twò gwo yo pase pou yon peyizan. Mwen te panse yo ta voye yon moun ki pi piti."
  
  
  "Tout dwa," mwen te di, lanvlop Hugo. "Mwen gwo. Mwen te panse ou ta dwe gen yon pi piti hema." Èske ou ka pran m ' nan vilaj la oswa ou pa?"
  
  
  Li te ale an premye. Li te mache sot pase m ' pon an epi yo tounen vin. "Mwen pral pran ou nan vilaj la. Nou dwe avanse pou pi ak anpil atansyon. Gen se yon Vietcong patwouy nan zòn nan. Li te pase nan vilaj la de zè de tan de sa. Swiv mwen." Li fin vye granmoun nonm. Kenbe moute si ou kapab."
  
  
  Li byen vit deplase pou pi devan. Li te mwatye atravè pon an anvan li yo, k ap deplase apre l'. Pa te gen okenn chemen ki te sou lòt bò a. Lè Ben-Quang kite pon an, li disparèt nan forè a. Mwen te swiv l', ap eseye kenbe moute avè l'. Bag yo mòde pye m 'ak jifle figi m'. Mwa te toujou okenn kote yo dwe wè. Li t ' ap swiv li pa plis pase son aparans. Men, li muscles kò a te fè mwens bri pase m'. Twa fwa mwen te ale nan yon direksyon ki mal, se sèlman yo tande mwa a bouke anpil thuds mwen an gòch la oswa dwa. Mwen te gen yo sispann epi koute soti nan tan zan tan asire w ke egzakteman ki kote li te ye. Li te k ap grenpe sou walson pye bwa ak kraze branch yo, men li te kenbe sa l'.
  
  
  Lè sa a, li sispann yo tcheke ego nan kote, men pa t 'tande l'. Mwen te santi tankou mwen te bloke nan yon labirent nan broussaï. Swe trickled desann figi m'. Li te koute fikse, men pa t 'tande l'. Li mwa a te pèdi li. Nan kòlè li, mwen te deplase nan yon direksyon ki ke mwen te panse li te ale. Mwen kenbe tèt mwen nan fòm gwo fizik. Sepandan, sa a nonm lan fin vye granmoun te fè m ' santi tankou li gi se te yon 40-liv siplemantè alenka epi li te patisipe nan yon byè-alimenté fè egzèsis ak pwogram yo sou TELEVIZYON. Men, mwen te kenbe pral, avèk lespwa mwen te ale nan bon direksyon an. Lè senk minit te pase, epi li toujou pa t 'wè nenpòt ki siy ki montre yo nan mwa a, l' sispann. Li, gade nan tout direksyon. Mwen te kapab te fè sèman mwen tande mwa pou l respire.
  
  
  Ben-Quang te pran yon etap a dwat a ak a te kanpe ouvètman nan devan m'. "Mesye Carter,"li te di nan l' yo mou vwa," ou se fè yon anpil nan bri."
  
  
  "Ki jan lwen se vilaj la?" Vwa li te toufe. Mwen te konnen li te te fè plezi nan mwen, epi mwen te jwi li.
  
  
  "Pa byen lwen. Nan fason sa." Li te kòmanse kouri ankò.
  
  
  Men, tan sa a, li te rete gwo ènmi sou ke l ' yo. Mwen te konnen li te te jwe yon jwèt ti kras, ap eseye jwenn lwen sipriz m ' ankò. Men, mwen te kenbe yon fermer je sou sa ki mwen te kapab wè epi yo tounen vin yo. Li te demisyone kote li te fè, demenaje ale rete nan kò l ' menm jan li te fè. Menm si mwen te genyen pi gwo nan tèren familye, ak pote yon sak lekòl lou, li te toujou sensèman dèyè l ' tankou li te mache nan forè a nan yon gwo netwaye.
  
  
  Nou te nan vilaj la. Li te piti anpil. Te gen nèf pay-covert kabin ranje nan yon sèk. San yo pa di yon mo pou nou, a Ben-Quang deplase nan direksyon dezyèm joupa yo sou dwa nou.
  
  
  Mwen pa t 'wè li, nou pa t' wè nenpòt ki siy ki montre yo nan mouvman, limyè nou an, pèp nou an. Li te ki te swiv pa Ben-Quang nan joupa a. Yon lumineux antèn te pandye soti nan vout plafon an. Te etaj la sal epi yo ka difisil-chaje. Mèb a sèlman yo te yon sèl chèz san yo pa chèz ak de tapi sou yon sèl bò nan joupa a. Te gen yon sèl fenèt ki louvri. Ensèk bourdone atravè antèn. Ensèk bourdone atravè antèn. Kadav ke yo te twò fèmen nan flanm dife yo blayi nan etaj pousyè tè.
  
  
  
  
  Mwen te pran nan valiz lekòl mwen ak mete mwa a sou yon chèz. Lè sa a, li li pran kouri nan Ben-Quang.
  
  
  Nan lamplight, l ' te pi plis nan yon élégance laj. Mwa a pou yo fè fas a yo te trese tankou yon pye bwadchenn kòf. Li te sèlman yon kèk pous pi wo pase senk pye. Nan lamplight, Belaya bab gade mwens blan. Mens nan bouch yo te tachte ak mawon. Mwa a etwat nan fè nwa je regardant tounen nan m'.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Ki sa ki nan ale sou?"
  
  
  Ben Quang yon sèl - on-yon sèl pa matting. "Ou ap pran repo. Lè li nan limyè, Nam Kiyoung pral dwe isit la. Li ap gide ou pou yo kraze yo."
  
  
  Li nodded ak chita kwa-janb sou kabann lan. Ben-Quang te ban m ' yon sèl sot pase yo gade, lè sa a, vire epi kite joupa. Li rale yon sèl soti nan sigarèt ak lonje sou kabann lan. Lè flanm dife a nan mwen pi lejè manyen sigarèt la, li kònen lafimen nan direksyon pou plafon an. Kenbe yon sigarèt ant bouch li, li mete men l 'sou kou l' ak gade nan ensèk mouri soti nan antèn lan.
  
  
  Yon lòt etap nan vwayaj mwen te fini. Pati ki pi difisil se ankò ap vini yo. Li pral pran m ' nan kraze yo nan Angkor Thom nan nòdwès Kanbòdj. Men, vwayaj la te kòmanse plis pase yon dimanch de sa nan Hawke a biwo yo.
  
  
  
  An dezyèm chapit
  
  
  
  Apèl la soti nan Hawke pa t ' kapab te vini nan yon tan vin pi mal. Li te nan New York l ' apatman, nan fatra a, epi yo pa pou kont li, lè telefòn nan sonnen.
  
  
  Janet jemi kòm li rale soti nan telefòn nan, ak sezi li. Aparèy chofaj la nan apatman an pa te konekte, ak chanm rete fre nan mitan lannwit. Te gen yon konfòtab chalè ant fèy papye ak kouvèti, kalite a nan chalè ki fè ou di tèt ou ke lagè a pa pral fè ou jwenn soti yo, swa. Ak Janet te gen pwòp li yo ti kras bati-an aparèy chofaj.
  
  
  Li bougonnen yon bagay nan telefòn lan.
  
  
  Lè sa a, li te tande Hawke a ékivok vwa. "Move tan an nan Washington se trè bèl tan sa a nan ane a, Mesye Carter."
  
  
  Hawke vle l ' yo dwe nan Washington. Lè? "Mwen konprann ke sa a maten se byen frwa," mwen te di.
  
  
  "Pa byen ta nan maten an. Di yon ti tan anvan manje midi?"
  
  
  "Jodi a?"
  
  
  Mwen pa t 'asire w, men mwen te panse m' te tande Hawk ri anbachal nan tèt li. "Pa gen okenn," li te di. "Demen yo pral amann."
  
  
  Lè mwen te pandye moute, mwen te santi Etonan nan bra mens vlope nan kou mwen. Li ranpa ant cho dra ak ranmase mens kò aparèy chofaj.
  
  
  "Cheri," li te t ' ap bougonnen sou sleepily. "Se konsa byen bonè."
  
  
  Men m te fè yon bagay pou li. Li te pasif nan premye, lè sa a tou dousman te kòmanse pou avanse pou pi kont mwen men yo.
  
  
  "Mwen toujou nan rèv," li orèy. "Mwen fè l ' nan dòmi m'."
  
  
  Janet se te youn nan pi bon modèl nan New York. Pi renmen bò kote yo, Nah te gen yon jivenil kò a ak ti tete. Po l ' yo te lis ak andomaje, ak cheve mawon li te epè ak long. Li te pase yon anpil nan tan nan Florid yo, epi li wonze kò a te montre ke li te pase yon anpil tan nan solèy la. Li te kite men l 'pou avanse pou pi fasil ant pye l' yo.
  
  
  "Moun yo se terib!" li te pran rele. "Nan maten an, anvan m leve. Èske ou jwi tout maten an?"
  
  
  "Shh". Bouch li te bourade nan li. Li te deplase kò li yo ki kote men m ' itilize yo dwe. Lè li te antre nan, mwen te tande l ' soti nan nah byen fò pou l respire.
  
  
  "Oh, Nick!" li te pran rele. "Oh mwen renmen anpil!"
  
  
  Kòm toujou ak Janet, premye a tan te pase byen vit. Li long klou grate nan m ' menm jan li hissed nan fèrme dan yo. Kòm nou tou dousman deplase ansanm ak pouse apa, mwen konnen ke yo kòmanse yon dezyèm tan yo pral pou tou de nan nou, epi li pral pran kèk tan.
  
  
  "Nou ap bèl," li te di hoarsely. "Mwen bèl bagay, bèl bagay nèg."
  
  
  Figi m ' te pèdi nan li epè, epè cheve. Li te kouri men l 'desann do l' ak rale l 'bay l'. Li te kapab santi nan zès nan souf l 'sou kou l'. Chalè a nan fèy papye yo approfondir, ak kò nou yo te vin mouye. Li te tankou si nou te soude yo ansanm.
  
  
  Li, te santi l ' yo mouvman yo ki egwize. Li te monte ankò. Nou te kòmanse kòm timoun k ap grenpe eskalye yo, premye etap pa etap, jouk nou te ka estime distans la. Lè sa a, mach la ranmase. Gen kèk nan la mach eskalye yo ta dwe moute sou de nan yon tan. Men nan men, nou te kouri moute mach eskalye yo. Mwen te santi yon gwonde ki t ' ap soti nan gòj mwen. Nou te tou de te trè fèmen, epi fè bwi. Fèy papye yo yo te yon mou-aliyen fou ki literalman èstofe nou.
  
  
  Lè sa a, nou te rive jwenn tèt yo ansanm. Janet a te yon ti kras devan yo nan m'. Men, lè li te vin okouran ke li te gen fè se konsa, li byen vit swiv li. Sou lòt bò a nan mach eskalye yo ki te yon long glise. Nou vole sou li ansanm, epi pou minit long nou glise, ou santi van an te sou nou an fè mal machwè yo, yo kenbe youn ak lòt byen sere nan bra nou an.
  
  
  Nan fon an nan glise la te zwa-zòrye plim nan lapè. Nou glise nan yo ansanm e li te kòmanse woule ak woule. Lè sa a, tout fòs nou te ale deyò epi yo nou tonbe ansanm.
  
  
  "Oh, Nick," Janet orèy hoarsely. "Lè m' mouri, mwen pa vle pou mouri pou vote tankou sa a." Li te santi l ' distans soti nah. "Easy," li te di.
  
  
  Li te fè atansyon. Lè li te chita ak do l 'kont dosre la, li di l':: "Èske ou vle yon sigarèt?"
  
  
  "Mmmm."
  
  
  Nou fimen nan silans pou yon ti tan. Mwen rapid pou l respire retounen nan nòmal. Li te yon tan bèl.
  
  
  
  Zak la nan renmen tèt li se konsa senp ke tout bèt ka fè li. Men, sa yo santi, mo sa yo anvan, pandan, ak lè sa a, se sa ki bay siyifikasyon nan yon relasyon.
  
  
  Li voye je nan Janet. Figi l ' te yon bote klasik. Karakteristik yo ki vizaj yo te byen file, men, te gen yon tendres alantou rta. Men, li sèr-je vèt yo te pi enpòtan karakteristik.
  
  
  Nou te rankontre nan yon pati. Mwen te konnen li te yon modèl; li te konnen mwen te travay pou kèk entènasyonal fòs polis. Nou pa t ' konnen anpil sou chak lòt ankò. Bagay sa yo ti kras yo te mare yo vini nan konvèsasyon nou an. Mwen te konnen ke Nah te gen yon pitit fi ilejitim yon kote; li te konnen ke mwen te tire plizyè fwa, ak omwen yon moun te touye l'.
  
  
  Sa a te ale sou pou prèske de zan.
  
  
  Mwen te sispann ap eseye figi konnen ki jan mwen te santi sou li yon bon bout tan de sa. Nou jis pa t ' wè youn ak lòt ankò. Lè m ' te nan New York, mwen toujou rele Alo. Si li te nan kay la, nou ta rankontre. Tan nou ansanm te limite, epi nou tou de te konnen li. Swa li oswa mwen ta ka rele a nenpòt ki moman, menm jan li te pral fè denmen. Fwa sa a, li te prèske nan dimanch.
  
  
  "Mwen kite demen," mwen te di.
  
  
  Li kònen fran lafimen sigarèt nan plafon an. "Mwen panse ke mwen renmen ou, Nick. Ou te pwobableman tande sa a ki sòti nan yon anpil nan fanm anvan. Men, mwen pa janm te panse mwen ta dwe kapab fè lanmou nenpòt ki moun. Epi, koulye a mwen panse ke mwen renmen ou."
  
  
  "Eske ou te tande sa m' te di?"
  
  
  Li te souri, je l ' kliyotant. "Mwen konnen w ap kite. Mwen te konnen li lè telefòn nan sonnen. Eske ou te tande sa m ' te di?"
  
  
  Li bo l ' sou nen an. "Tout sa mwen ka di ou se ke mwen toujou kontan lè ou reponn telefòn ou. Ak mwen santi mwen tris lè nou pa gen pou kase."
  
  
  "Pwomèt ke ou pral fè renmen m' ankò anvan ou kite?"
  
  
  "Mwen te pwomèt.
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Tan sa a, move tan an nan Washington te desan. Lè mwen te tcheke nan nan Amalgamated Laprès ak Fil Sèvis nan biwo a, li te yon klè jou ki klè. Mwen te ale ouvètman pou Hawk a biwo yo.
  
  
  Malfini a ki te manje manje midi, lè li te vini nan. Li prèske kounye a gen ladan tou ki ra pen, epi gen yo, se sèlman moso nan fries franse bò gòch la. Hawke a mèg, wiry kò bent sou plato a. Mwa a tane fè fas a leve m', epi li te pwente nan chèz la opoze pwòp tèt li. Li te vale yon moso steak li te moulen.
  
  
  "Ou te gen manje midi, Carter?"
  
  
  Li nodded pou l'. "Wi, mesye, sou avyon an." Hawk te pote yon chemiz manch long. Li wete levit l 'yo, epi li moute l' sou yon hanger. Li te sel pandan y ap Hawke wete moso ki sot pase a nan steak. Li pouse plato sou kote.
  
  
  Hawke a frèt je ble etidye m'. "Mwen regrèt pou l trennen nou lwen... sa ki nan non li?"
  
  
  "Janet," li te di li ak yon souri. "Janet ak mwen gen yon konpreyansyon sou apèl sa yo."
  
  
  "Humph. Se konsa, ki jan ou te kite l'?"
  
  
  Mwen souri laji: "kè Kontan, sante, wòch-solid, epi yo ate."
  
  
  Malfini chuckled. Li pouse tèt li soti nan chèz la ak kanpe. Nan etajè rad yo, li rale soti yon long mawon siga alantou l ' pòch levit. Lè siga kenbe mwa nan dan yo, li toudenkou vire tèt li gade nan m'.
  
  
  "Pran tayè, Nick. Mwen konnen ki di ou gen travay yo ki pi difisil. Li sanble ke RACH toujou vin sal travay. Men, li pa ta dwe twò difisil."
  
  
  Fwon li ride. Men, mwen pa t ' di anyen. Pou li, li te konnen Hawke ta ale nan li nan tan. Li te ale tounen nan tab la ak chita bò tab la. Lè li limen yon match nan de bout nan siga, yo te sal la plen ak yon bon sant inik. Li te pran yon trennen sou sigarèt l ' yo, lè sa a, louvri tiwa an tèt la sou chèz la ak rale soti yon katab.
  
  
  "Ki sa ki kouche mwa a apa se ke nou konnen se konsa ti kras sou nen." Malfini a ki te fèt yon siga ak etidye gri pwent. "Si nou aji ouvètman yo, Etazini yo te kapab fè fas defi grav." Lè sa a, li toudenkou te di, " Nick, ki se istwa ou a nan Sidès Lazi?"
  
  
  Li blinked ak ap tranble anba pye tèt li. - Mwen panse ke, pou egzanp, kòm byen kòm ou ta ka atann. Poukisa?
  
  
  Malfini bent sou dosye a. "Kite m' li ou gen kèk enfòmasyon yo. Twa san ane de sa, grangou Vyetnamyen yo desann soti nan nò a ak konki Mekong Delta a soti nan moun yo endijèn nan Kanbòdj. Sa a delta se yon marekaj mond lan nan rivyè koube ak entèseksyon chanèl ki, pandan sezon lete an mouason, inondasyon bank yo ak transfòme peyi a ki antoure nan youn nan la pi rich diri bòl nan tout la nan Azi Sidès."
  
  
  Mwen te di, "Wi, mèt, mwen konnen l'. Yon delta gwosè a nan, di, Denmark. Mwen konprann ke prèske trant-senk pousan nan popilasyon an nan Sid Vyetnam viv la."
  
  
  Malfini nodded. "Aktyèlman," li te di. "Apre sa, yo travay nan labou a nan dè santèn de milye nan jaden diri."
  
  
  "Li se byen yon istwa ansyen."
  
  
  Malfini ki te fèt moute yon men yo. "Koulye a, nou pral pran plis dènye enfòmasyon. Depi nan konmansman an nan dezyèm mwatye nan diznevyèm syèk la, Delta a te vin tounen yon koloni franse, e li te chanje non Indochina. Lè franse a Indochina Anpi tonbe nan 1954, Delta la te mi pou Kominis yo."
  
  
  "Oke, li te ye. Men, lè Ong Dinh Dièm a, gouvènman an te pèdi pouvwa nan fen ane 1960 yo, Etazini yo entèveni."
  
  
  Malfini apiye tounen. "Lè w patisipe se yon bon pawòl, Nick, paske nou ap fucking enplike nan sa."
  
  
  "Pa di m' Kominis yo te pran plis pase Delta la."
  
  
  
  
  Malfini a te ban m ' yon ki gen bon konprann souri. An siga te ale deyò epi yo li te moulen li. "Rèd, gen se yon posibilite yo ke yo ta ka eseye. Yon moun - nou pa konnen ki moun ki-se mete tèt yo ansanm yon gwoup rete fidèl volontè yo repran Delta la pou Kanbòdj. Si yo yo se Kominis ou pa, nou menm tou nou pa konnen."
  
  
  Li limen yon sèl alantou l ' sigarèt. "Sa a se plasman mwen? Jwenn soti?"
  
  
  Malfini rale soti yon siga ak ki te fèt l ' ant gwo pous li ak dwa. "Nick," li te di, " pou kèk tan kounye a, Etazini yo gen te pote plent nan gouvènman an Kanbodyen sou Chicoms opere ak batay deyò nan Kanbòdj. Malgre lefèt ke nou gen ayeryen ki konfime sa yo pote plent, Kanbòdj nye tout bagay sa yo. Nou te santi yo renmen nou men yo te mare yo, se sa ki, jouk yè ."
  
  
  Fwon li ride. "Yè?"
  
  
  Malfini nodded. Li kontinye ap fikse nan eten siga nan men l'. "Yè, yon manm nan gouvènman an Kanbodyen te di yon reprezantan Ameriken - koupe dosye, nan kou - ki gen kèk gwoup sekrè li te ye kòm Ajan Koulèv Sosyete ta ka sa ki lakòz sa a pwoblèm nan tout antye. Dapre moun sa yo, lidè nan sosyete sa a te gen sèlman yon sèl dezi - pou li retounen nan Mekong Delta nan Kanbòdj. Nou pa gen okenn lide ki moun ki se lidè yo nan sa a Sosyete a, oswa si li menm egziste."
  
  
  Li te di: "Sa a pouvwa jis yon kouvèti pou gouvènman an Kanbodyen. Petèt yo te di li jwenn nan zen an."
  
  
  "Petèt," Hawk te di. Li mete siga tounen ant dan l', epi limen li. Li stubbed soti sigarèt l ' ak gade nan Hawke, ki moun ki te aletman ankò. Li te di: "Ouvètman, Etazini yo se nan yon pozisyon delika kounye a. Sa a sa yo rele Sosyete sipozeman opere alantou plizyè depafini sit tanp nan Angkor Thom nan zòn nan. Kanbodyen yo sanble yo panse ke lidè a se lè l sèvi avèk Sosyete a pou ede rebèl yo. Anplis, yo pèmèt Etazini yo voye yon ti fòs grèv detwi Sosyete a. Men, grèv ekip dwe ranpli travay li yo ak kite Kanbòdj nan trant jou nan aterisaj."
  
  
  Tèt mwen te kòmanse yo fòme imaj nan yon sitiyasyon delika. Li vin apiye pou pi devan, propping l ' koud yo sou chèz la. "Ou konnen, mesye, li kapab yon jwèt estipid. Sipoze Sosyete sa a vrèman egziste, epi yo sipoze li vin twò pwisan ak gouvènman an Kanbodyen vle kraze an mwa yo nan lòd yo anpeche yon koudeta nan gouvènman an Kanbodyen tèt li. Pa li ta dwe posib yo kite Etazini yo fè sa travay sal? "
  
  
  Malfini repoze men l ' sou chèz la. "Egzakteman. Ak pandan ke nou ap repote, Nick, kite a sipoze ke gouvènman an Kanbodyen vle sa a grèv gwoup andedan fwontyè li yo pou rezon pwopagand. Mwen menm asire w ke sa a ta ka travay soti pou yo fè mond lan panse ke Etazini te anvayi Kanbòdj. Nou ta dwe nan yon infernal pozisyon."
  
  
  Hawke a te an silans pou yon ti moman, moulen sou li a siga. Mwen pa t ' kapab tande anpil nan pouki tout bri nan lòt biwo deyò. Nan Hawke a biwo, lafimen pandye soti nan plafon an ak te gen yon sant pike nan sal la. Li flinched lè Hawk te pale ankò.
  
  
  "Gen nan yon lòt posibilite, Nick. Petèt Sosyete sa a vrèman egziste, epi ki ap fè sa ki mwa a di manm li yo ap fè - genyen tounen Delta la pou Kanbòdj. Petèt yo ap goumen Poul la, twò. Ih kapab itilize yo kòm yon alye ."
  
  
  Mwen te konnen sa ki travay mwen te pral yo dwe menm anvan menm yo Malfini yo eksplike li fè m'. Li pouse moute soti nan chèz li epi l te kanpe pou yon moman, lè sa a, te mache sou nan fenèt la epi yo tounen vin nan figi m', men yo nan l ' hip pòch yo.
  
  
  "Se konsa, sa a se plasman ou, Nick. Ou pral ale nan Kanbòdj anvan nenpòt ki leve men sou fòs oswa lame a, li se voye gen. Mwen bezwen kèk enfòmasyon. Sa a Ajan Koulèv Sosyete a egziste sou dell tèt li? Si se konsa, ki kote? Se li reyèlman ap eseye jwenn Delta tounen pou Kanbòdj, oswa sa a se yon kouvri-up pou lòt motif? Sa a se sa yo rele Sosyete ki konekte nan mouvman an nan twoup lènmi alantou Kanbòdj kont Etazini? Aprann bagay sa yo."
  
  
  Malfini retounen nan biwo li epi li fèmen dosye a. Lè li t ' ap pale ankò, li kontinye ap gade nan dosye a.
  
  
  "Si ou yo te kaptire, nou te pa janm tande pale de ou. Etazini yo se pa sa ki konekte nan nenpòt fason. Si ou bezwen yon grèv espesyal fòs nan sèz Marin yo, yo pral kontakte ou.Si yo te rele Sosyete a vire soti yo dwe lènmi nou ." Malfini an te pran yon gwo souf.
  
  
  "Nan Sid Vyetnam, kontakte te fè a, osi byen ke fil kouran yo pran ou nan kraze yo nan Angkor Thom. Gen bagay ou bezwen ranmase nan Efè Espesyal. Avyon ou kite pou Saigon nan maten an."
  
  
  Mwen te di l': "Nenpòt lòt bagay, sir?"
  
  
  Malfini blinked de fwa. "Bon chans, Nick."
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Alantou Efè Espesyal li yo ranmase yon kèk bagay sa yo. Youn te yon ka plastik ak 12 elektwonik bouton, 11 blan, yon sèl wouj la. Avèk li, li te kapab dwe rele yon Grèv Espesyal Fòs si mwen te bezwen yo. Mwen koute l ' ak anpil atansyon jan yo eksplike m ki jan yo sèvi ak bouton sa yo.
  
  
  Li tou te pran de léger plastik kostim ak kwòk san li pa yon bab. Kostim gade tankou lejè combinaisons. Pandan ke mwen te tande ki jan ih yo pral itilize yo, yo ki eksplike m sa ke mwen gen de ih paske mwen pa pale Vyetnamyen. Lè mwen pa sèvi ak li, mwen gen gen yon moun ak m'
  
  
  
  
  Atik yo te mete yo nan yon sak ansanm ak ti elektwonik koute aparèy, ak yon ti reseptè radyo. Te gen tou yon camouflage, yon Azyatik peyizan nan camouflage, ki mwen chanje nan le pli vit ke mwen te rive nan Saigon. Nan denmen maten, ak sakado li, li te ranmase sou yon plan Saigon.
  
  
  Nan obsèn ak koripsyon vil nan Saigon, mwen te rankontre pa yon lame ofisye entèlijans. Li konnen ke mwen kontakte nan Vyetnamyen yo forè a pral gen yon nonm yo te rele Ben-Quang. Kite m ' wè kat jeyografik ki graj, li te trase. Li chanje rad ak nan mitan lannwit sel nan C-47 ou. Lè sa a, yon nonm yo rele Nam Kyen li te ap tann pou l 'nan yon vilaj joupa a, apre sa, li mennen m' nan kraze yo nan Angkor Thom tanp lan.
  
  
  
  
  Twazyèm chapit
  
  
  
  Mwen leve ak yon kòmanse. Ensèk yo pa gen okenn ankò bourdone atravè antèn. Li te limyè. Li chita tou dousman, ak kò m ' paké soti nan dite a nan kabann lan. Mwen te kapab tande ri timoun yo deyò a la joupa. Mwen te wè l', mwatye-fimen, kouche sou etaj pousyè tè. Kontanple l ' otomatikman deplase nan chèz la. Bagay sa yo l ' te toujou entak. Li te toujou cho epi li te swe.
  
  
  Li konsantre tout fibre nan m ' yo detann misk mwen ak kite rèd sove nan yo. Li fèmen je l ' ak te di tèt li ke li te reveye e byen repoze. Je l ' finalman louvri, epi li te konplètman alète ak rilaks. Pa te gen okenn allusion nan frigidité. Li voye je nan pòt la. Ben-Quang te kanpe la.
  
  
  Li te souri ban mwen, l ' sere figi crinkling. "Ou te byen dòmi, Mesye Carter?"
  
  
  Li nodded pou l'. Li kanpe sou de pye l ' ak leve kanpe. "Li se jou apa pou bondye," mwen te di. "Ki kote se Nam Kiyoung?"
  
  
  Ben-Quang balanse yon men yo. "Li pral vini, li pral vini yo. Ou Ameriken yo, se pou enpasyan. Se konsa, enpasyan ak se konsa amizan."
  
  
  "Ki sa ou fè jwenn se konsa komik?" Mwen te mande l ' la.
  
  
  Ben-Quang ki te fèt soti men l 'm'. "Gade nan tèt ou. Ou se tèlman gwo, epi ou ap ap eseye pase tèt ou koupe menm jan yon peyizan. Se sèlman yon Ameriken ta fè yon bagay konsa estipid ak komik. Vini non sou, Mesye Carter, nou pral manje."
  
  
  Mwen te swiv l ' nan kabin an. Timoun yo kouri ant kabin yo, urleman ak ri. Yo pa t 'peye nenpòt atansyon a m'. Nan sant la nan sèk la nan kabin, yon gwo nwa po bul sou plis pase yon dife louvri. Li te pran swen nan pa twa fanm fin vye granmoun. Pou chak joupa te gen yon jaden yon kote li ta ka wè pa travay gason. Lè a te epè ak imid, ak solèy la te prèske avegleman. Vilaj la te sanble ak li te andedan yon ti fort. Malgre ke gen yo te mawon twati yo nan kabin yo ak labou glades, yon vèt forè miray ranpa a nan ki antoure tout bagay, vèt te se koulè a dominan, kreye yon sans de fre trankilite. Ensèk yo te grangou. Jis tankou l'.
  
  
  Kòm nou pwoche bò louvri dife, Ben-Quang te di, " Nan Kwa Wouj pote nou lynx yon fwa yon semèn. Nou eseye pou konsève pou kòm anpil jan nou kapab."
  
  
  "Poukisa pa ka nou kenbe l' tout?" Mwen te mande l ' la.
  
  
  Li te monte zèpòl. "An Vietcong se pase nan vilaj nou yo. Yo bezwen diri pou lame yo. Oni se mwa yo yo te pran lwen."
  
  
  Nou te rive anvan yo nan boukan dife. Fanm yo te deplase nan o aza. Yo te inyore m'. Ben-Quang te pran de bòl an bwa, tranpe l 'ih nan yon chodyè diri, ak lage m' yon sèl.
  
  
  Li te di: "timoun Yo pa t 'avi m'. Fanm, twò. Petèt yo pa panse ke mwen twò gwo pou yo pase pou yon peyizan."
  
  
  Ben-Quang mennen m ' nan lonbraj la nan youn nan kabin yo. Nou jwe jwèt sa a kwa-janb, ak do nou pou yo jemi. Li te kole dwèt li nan bòl la ak déja nan yon moso nan diri nan bouch li. Mwa a je yo te rete fèmen. Li te fè menm bagay la. Rhys pran sant tankou koule atè lakre pousyè.
  
  
  "Fanm yo ak timoun yo remake ou," Ben - Quang te di.
  
  
  "Yo pa t fè sa," mwen te di. Kòm yon rezilta, lynx nan dezyèm mòde yon jan kanmenm te yon ti kras pi byen.
  
  
  Ben-Quang te di, " Yo konnen ki moun ou ye e poukisa ou se isit la. Yo pa peye atansyon pou ou paske yo konnen w ap ale nan dwe ale pi vit."
  
  
  "Mwen wè. Manyè di m', èske ou jwenn tou Wouj la Kwa a, ki te pote ou yon lynx yon fwa yon semèn, komik?"
  
  
  Ego nan je flickered pou m', lè sa a, imedyatman yo te tounen tounen yo forè an. "Pa gen okenn," li te di. "Men, si pa te gen okenn Ameriken yo isit la, petèt nou te kapab ogmante pwòp nou lynx."
  
  
  "Ou ta pito dwe domine pa Kominis yo?"
  
  
  Li mete desann bòl nan diri ak gade nan m ' pou yon tan long. Lè li te pale, vwa l ' te trè mou. "Mesye Carter, frè m' gen fèm tou pre Hanoi. Nen se domine pa Kominis yo. Yon fwa yon mwa, yon moun ki soti nan tout mond lan vini nan fèm lan. Yo chita epi pale. Yo pale sou la jaden, nan move tan an, ak ki sa ki pri a nan diri yo pral. Frè m ' lan se trete yo tankou yon nonm, yon fyè nonm, yon moun. Frè m ' lan se pa yon politisyen. Li sèlman konnen moun ki moun ki vini yo wè l ' yon fwa yon mwa. Ameriken mòtye kokiy pa bonm mwa fèm Mwa a vi prive se pa anvayi pa sòlda Ameriken kap chèche lènmi an. Mwa pa t ' pran soti nan kay la epi mete yo nan yon efreyan migran kan. Frè m 'yo toujou te gen ase manje pou yo nouri fanmi l' yo. Ak sa a se eda, li te grandi a tèt li. li pa t 'bay yon l' tankou yon mandyan nan lari a." Li ranmase l ' bòl ak kontinye manje.
  
  
  "Yon jan kanmenm, mwen jwenn enpresyon ke ou pa fè pati yo nan sa a ti vilaj," mwen te di.
  
  
  
  
  Li chuckled. Li déja la dènye bobcat nan bouch li epi li mete desann vid bòl. "Se mwen menm tèt la nan sa a ti vilaj," li te di. "Anvan lagè a, li te yon pwofesè nan Inivèsite a nan Saigon."
  
  
  Lynx a fini li. Ben-Quang te kap soti nan forè a ankò. Mwen te mande si li te kapab di m ' anyen sou sa a sa yo rele Ajan Koulèv Sosyete. Mwen te sou yo mande l 'lè li t' ap pale ankò.
  
  
  "Sa a se vilaj ki pwoteje," li te di. "Ou limyè enfantri bwigad tren yon konpayi nan regilye nan Sid Vyetnamyen twoup yo. Fè ih ekri ke nou te toujou ap tan anvayi tout zòn pa Vietcong. Se konsa, kounye a regilye twoup yo isit la ak Ameriken yo. . Men, yo ap tann. Osi lontan ke Ameriken yo isit la, Vietcong pa pral atak. Men, yo pa kwè ke menm avèk dè milye de M-16 fizi ak ekipman, Ameriken yo pral tout tan tout tan fè yon inite konba kont Sid la Vietnamese. . Se konsa, Vietcong pase nan vilaj nou tou dousman ak nan mitan lannwit. Yo ap tann nan forè a pou Ameriken yo pou yo kite. Lè sa a atak yo kòmanse ankò."
  
  
  Li rale yon sigarèt, epi limen li. Ben-Quang refize ki sa mwen ofri l'. Li te jis ap chache nan forè an. Li te di, " Ben-Quang, ou konnen poukisa li te nan isit la?"
  
  
  "Wi," li te di. "Ou vle pou yo ale nan kraze yo nan Angkor Thom."
  
  
  "Aktyèlman. Èske w konnen anyen sou yon gwoup ki rele an Ajan Koulèv Sosyete a?"
  
  
  Ben-Quang nan je yo tonbe. "Mwen te tande sou li," li te di tou senpleman.
  
  
  Fwon li ride. "Ki sa ki rimè kap kouri?"
  
  
  "Yo di ke yo rekrite yo rekrite alantou bouk nan vwazinaj yo. Yo sèvi ak laterè yo ak touye moun."
  
  
  "Fè ou konnen ki kantite ih gen nan Kominote a?"
  
  
  Ben-Quang kanpe sou de pye l ' ak leve kanpe. Ego nan je yo pa janm kite forè an. Li siye la tounen nan pantalon l 'jan li te kanpe pwochen l'. Li te kite je l ' yo swiv kote li te ap chèche. Te gen yon wout ki mennen ale atravè forè a nan direksyon bouk la.
  
  
  "Ki kantite?" Mwen te mande l ' la.
  
  
  San yo pa gade nan m', Ben-Quang di:: "mwen pa konnen anyen lòt bagay sou Sosyete a. Mande kesyon ou yo pou Nam Kyen. Li pral konnen. Metòd sa a yo touye pitit gason m ' lan ego." Li te leve soti vivan yon kwochi men ak pwente nan la byen lwen nan figi. "Vwa ak li," li te di.
  
  
  Apwoche nonm gade kout ak rable. Shaggy se tankou ego yo te gen konfyans ak vit. L', te panse li te yon jenn ti nonm, menm si li te toujou twò lwen pou wè mwa a fas. Li regarda nan Ben-Quang.
  
  
  Nonm lan fin vye granmoun te sanble yo dwe ap tann enpasyans, tankou si yo k ap apwoche figi a te yon fin vye granmoun zanmi. Mwen te panse li te etranj, men se pa vrèman. Yon Ameriken touris ta pwobableman eksploze ak endiyasyon, si li te tande sa ki Ben-Quang di m'. Mwen te vizite prèske tout peyi nan mond lan. M 'pwòp kwayans pa t' enkyetid nenpòt moun men m'. Li te yon ajan nan peyi l ' yo. Si mwen te te kaptire, li ta dwe vire m ' refize sèlman egzistans mwen. Mwen te pran li kòm yon pati nan chèk. Men, mwen te konnen ke nan nenpòt sitiyasyon gen toujou anpil kote.
  
  
  Nan opinyon mwen, bò kote m ' te pa toujou dwat. Te gen kèk erè estipid nan istwa li yo. Men, menm mo yo "dwa" ak" sa ki mal " yo te relatif. Kapab genyen pa gen okenn diferans sibtil. Se konsa, li koute an silans Ben-Quang nan mo yo. Ih te tande l anvan an. Chak ideoloji, chak bò yo te vle li yo pwòp pèsonèl ou kote ki anba solèy la. Tout moun panse yo nan fason ki dwat.
  
  
  M ' pwòp kwayans yo te pi fondamantal la ak pi plis pèsonèl. Yo sèlman konsène de bagay sa yo-lavi ak lanmò. Pou m', lanmò a te toujou pwochen etap la, ou alantou kwen an kap vini yo. Lavi se te yon bagay mwen pa t ' kapab kenbe sou pou lontan. Mwen pa t ' kapab déchets tan jis pran moute espas. Li ta dwe te pwan tout bagay li te kapab, te jwi li konplètman, epi kite l ale jan li te deplase sou. Chak travay te moun pou m'. Li te gen anyen fè ak peyi yo, ideyoloji, oswa lagè. Yo chak te gen yon senp oswa konplèks pwoblèm ke sèlman sa, li te gen yo rezoud. L', te konnen mwen te jis yon zouti, men, mwen gen entansyon yo dwe youn nan zouti ki pi bon yo atravè sou ban an, si sèlman pou rezon ki jis yo rete vivan. Se konsa, Ben-Quang te gen pwòp l 'opinyon, ak mwen te gen m' yo.
  
  
  Nam Kiyoung akeyi Ben-Quang ak yon akolad. Yo te souri nan chak lòt epi pale tou dousman nan Vietnamese. Nam Kiyoung pa t ' jèn. Mwa a tou dwat cheve ki te koulè a nan sèl ak yon zwazo. Li pa te gen okenn kou, tankou si se sib la te chita ant mwa a gwo zepòl yo. Li te yon anpil pi piti pase mwen te, men mwen doute ke li te peze anpil mwens. Li te tankou konplèks kòm yon ti towo bèf, ak pwisan, epè bra. Mwa a pou yo fè fas a te ride, men se pa sere tankou Ben-Quang a. Mwa a vwa a te ba. Li te kanpe la an silans, pandan de mesye yo pale. Nan fen a, yo te vini anvan m ' yo.
  
  
  Dn Fanmi yo te vire do nan men zanmi l 'ak gade nan m'. Li voye je reflechi. "Se konsa, ou se yon Ameriken yo, Nick Carter." Li pa t 'yon corkscrew, jis yon deklarasyon kite l' konnen mwen ta te takte. "Ak w ap ale nan pase tèt ou kòm yon natif natal."
  
  
  "Mwen pral seye," li te di l ' nan fèrme bouch yo. "Èske w ap pran m' nan Angkor Thoma oswa ou pa?"
  
  
  "Wi, mwen pral pran ou."
  
  
  "Kilè?"
  
  
  Li leve je l 'nan syèl la, pwoteksyon je l 'ak men l'. Lè sa a, li gade tounen nan m'. Yon reflechi ekspresyon te yon pati entegral nan egoyis. "Ak wotè ou a, ou ka vwayaj nan lajounen. Lè solèy la desann, nou pral kite."
  
  
  
  Ben-Quang te di, " Li te mande sou Ajan Koulèv Sosyete a."
  
  
  Nam Kiyoung a ekspresyon chanje. Mwa a rive jouk nan machwè sere boulon, li kò a tensed. Li te gade nan figi m ' ak evidan deden. "Si w ap toujou, tou vivan," li te di dousman,"mwen pral touye ou sou tèren an."
  
  
  Li pèmèt yon ti souri pou yo gaye toupatou nan bouch li. "Lè sa a, li ta dwe komik yo di ou ke mwen se toujou yon Sosyològ."
  
  
  Li te rete imobilité. Ben-Quang mete yon men sou Emeu a zepòl. "Li pa t' konnen sou egzistans lan nan Sosyete a, jouk tan mwen te di l'," nonm lan fin vye granmoun te di.
  
  
  Nam Kiyoung rilaks yon ti kras. Li te toujou gade nan m', men mepri te ale soti nan tankou ego yo.
  
  
  Mwen te di l': "èske ou Kapab di m' anyen sou sa a Sosyete a?"
  
  
  "Yo bouchi ak ansasen. Mwen pa di ou nenpòt ki plis." Lè sa a, li te kite avèk Ben-Quang.
  
  
  Li gade l ' yo jiskaske yo te antre nan joupa. Lè sa a, mwen sel li yo ak limen yon sigarèt. Timoun yo kontinye pou yo jwe nan kabin yo. Fin vye granmoun fanm ki te retounen nan chodyè sou dife louvri. Nan vilaj yo kontinye pou yo travay nan jaden yo.
  
  
  
  
  Katriyèm chapit la.
  
  
  
  Vlad pa t ' kalme ak kouche solèy la. Byung-quang ak Nam Kyen depanse pifò nan jou a nan joupa yo. Li loitered alantou li, obsève aktivite chak jou nan bouk la. Moun ki te sanble yo anbarase m', men ih kiryozite a pa te ase pou poze yo kesyon. Yo kite m 'konnen sa yo te fè, men yo pa t 'pale pou m'.
  
  
  Pa lè se sèlman granmoun aje nan gason, fanm ak timoun ki jèn anpil yo te rete nan bouk la. Rès la nan yo te travay nan kat jaden yo diri ke etann nan sid la. Nan solèy kouche a, fanm yo te kòmanse rive soti nan la jaden diri. Yo te sitou ti ak wiry, ak byenke ih limyè gade jivenil ki soti nan travay, ih ap fè fas yo te montre laj devan yo nan tan. Kòm yo te resevwa pi pre, yo te pran chaj nan timoun yo ak te kòmanse fè kèk travay lap fè nan kay la. Lesiv la te ke yo te kondwi soti nan isit la pa koulè wouj violèt kouran ebulisyon lwès la nan vilaj la. Mesye yo pral byento dwe tounen soti nan paddies diri, ak yo toujou gen yon anpil nan travay fè.
  
  
  Nan solèy kouche, li te mache ant la chom kabin ak gade kiryozite.
  
  
  Nan solèy kouche, Nam Kiyoung soti nan joupa a ak yon valiz sou do l ' yo. Li te kanpe la devan joupa a ak koute son yo nan forè an. Li te prèske twò nwa pou yo pou wè byen klè. Nam Kiyoung te mache nan direksyon pou m ' nan yon ti espas ouvri.
  
  
  "Nou ap ale kounye a," li te di.
  
  
  Li nodded ak stubbed soti sigarèt l ' yo. Nam Kiyoung je te grandi lou, lè sa a, vout. Li te mache sou nan joupa a e te pwan l ' sak lekòl. Li tann enpasyans pou mwa a mete l 'sou do l' yo. Lè sa a, l 'nodded pou l' a, epi li te kòmanse koupe nan silans. Li te swiv tou dousman. Ben-Quang te okenn kote nan je.
  
  
  Malgre ke Nam Kiyoung a rable janm te kout, li te deplase yo leve, li desann nan pati pyès sa yo. Mwen te jwenn tèt mwen fè gwo shaggy deplase yo kenbe moute. Li pa janm gade dèyè pou wè si li te gen la, epi yo pa janm pale. Pa tan an nou te rive nan forè a, chemiz mwen te tranpe nan swe.
  
  
  Forè a zwazo rele byen fò kòm nou plonje. Te gen ase limyè fè soti Nam Kyen nan do a, men kòm epè fèy fèmen nan alantou nou, fènwa a te vin absoli. Nam Kyen koki sou yon byen-pile wout. Li pa t 'konnen si li te ale nan jwe jwèt ak m' tankou Ben-Quang, men li te kenbe sou ke l ' jis nan ka.
  
  
  Apre yon èdtan, mwen te santi tankou mwen te ap mache vit desann yon koridò etwat. Wout la te ki graj ak likidasyon. Men, forè a te bati mi nwa yo ki sou chak bò.
  
  
  Nam Kiyoung te deplase byen vit ak an silans. Lè yon èdtan ak yon mwatye a te pase, li te kòmanse jwenn fache. Mwen te gen yon trè bon lide de sa Nam Kiyoung te ap eseye pwouve. Li te ap tann pou l 'jwenn fatige, di l' pou ralanti oswa pou sispann ak ti rès ki rete. Petèt li te panse ke tout Ameriken yo pouse bouton sa yo. Mwen pa t 'konnen ki sa li te panse, ak mwen pa t' swen yo nan moman an. Mwen pa t ' atann anpil bavardaj ak zanmitay souri, men trankil ostilite, twò. Mwen pa t 'bezwen li; mwen pa t' bezwen li.
  
  
  "Rete Tann, Nam Kiyoung!" Li te kanpe ak te kòmanse pran sak sou zepòl li.
  
  
  Li te pran yon lòt sèt etap sa yo anvan l rete. Lè sa a, li tou dousman te vire alantou. Li te twò nwa yo wè ekspresyon an nan egoyis yo sou yo ap fè fas. Li te vin jwenn mwen epi li te mande."Eske ou fatige?" "Ou vle pran yon ti repo."
  
  
  L', chita sou yonn nan chak branch fanmi. "Mwen vle pale," mwen te di. Li limen li.
  
  
  Dn Fanmi wete l 'nan sak lekòl yo epi mete ajenou akote m'. "Ameriken yo toujou pale," li te di sarcastic.
  
  
  Li te kite li pase. Mwen te konnen ki jan li te santi, men, mwen pa t 'konnen poukisa, epi mwen pa t' pran swen. Li, gade nan fè nwa lonbraj nan égoizm. "Nam Kiyoung, mwen panse ke ou menm ak mwen ta dwe konprann youn lòt sensèman kounye a. Mwen pa mande ou pou w renmen m'; mwen vrèman pa pran swen yo, si ou konprann. Men, si ou vle kouri nan Angkor Thom, lè sa a, ale lwen. Mwen bezwen yon gid, se pa yon atlèt Olympic. Si li vyol ou pou nenpòt rezon ki fè, jis kite m ' konnen epi mwen pral pran li moute sou ou.
  
  
  
  Mwen pa bezwen ou ap eseye fè m'. Mwen pa bezwen ou ostil silans. Mwen pa bezwen ou remak sarcastic." L 'kite l' di li nan yon kèk segond.
  
  
  Li squatted atravè nan men m', kap desann chemen an menm jan li te pale li. Nou te tou de koule ak swe. Forè a zwazo yo te toujou fè bwi. Si Nam Kiyoung te koute, li te fè pa gen okenn siy.
  
  
  Finalman, li bay yon soupi, epi li di, " Gen se yon vilaj ki pa lwen soti nan isit la. Nou pral pran repo, epi pou manje la."
  
  
  Li nodded pou l'. Bon. Ki sa ou konnen sou sa a Ajan Koulèv Sosyete a?"
  
  
  Nam Kiyoung leve kanpe toudenkou. "Mwen pral gide ou," li te di nan yon long vwa. "Men, mwen pa pral pale sou Sosyete a." Li pran l 'sak lekòl e te kòmanse anfile bra l' nan espageti. "Nou ap ale pi dousman si sa a sa ou vle."
  
  
  Li te kòmanse. Li rale sou l ' nan sak lekòl yo epi swiv li.
  
  
  Malgre ke Nam Kiyoung kontinye ap mache nan silans, li te toujou ralanti desann. Chemen an te vin mens nan kote yo, ak ou te gen pouse nan broussaï dans. Apre yon lòt èdtan nan sa ki annapre yo l', li te demenaje ale rete nan dwa yo nan forè dans. Li carapace se dwat dèyè l', kenbe moute avè l ' pi plis nan son pase aparans. Fènwa a te absoli. Mwen pa t ' menm wè pye rezen yo, mwen te fè aksidan nan. Forè yo te kòmanse mens deyò, e anpil nan chemen yo te sanble yo kwaze avèk wout la nou te sa ki annapre yo. Lè chemen an laji ase, li te demenaje ale rete nan bò kote Nam Kiyoung.
  
  
  Vilaj la te sanble yo parèt devan nou. Premye li te wè twati kay pay, ki gade prèske ajan nan moonlight. Forè a te sanble pou disparèt sou swa bò nan nou, epi nou parèt nan yon netwaye. Nan sa a, tankou nan premye a ti vilaj, kabin yo yo te ranje nan yon sèk.
  
  
  Li tounen vin jwenn bò gòch la ak te wè de jèn moun ak granmoun fizi lans wòch sou zepòl yo. Yo te soti nan forè a sou 50 yad lwen ak mache a byen vit ak m'. De plis moun te vin konnen atravè forè a sou distans la menm sou bò dwat mwen.
  
  
  Je l ' flickered pou Nam Kiyoung. Li te pale nonchalantly, ak mwen te panse mwen te kapab wè kwen nan rta nan mwa vire leve nan yon élégance souri.
  
  
  Yon nonm pwoche bò soti nan ki pi pre joupa ak de bòl an bwa nan men l ' yo. Lè nou rive nan l', li tonbe nan men nou tou de Kiyoung ak m ' bòl nan diri. Nam Kiyoung kite valiz lekòl la tonbe sou zepòl li, li squatted desann. Yon lòt moun, ki moun ki gade sou laj la menm jan Nam Kyung, chita bò tab la anfas li. Yo te pale nan Vyetnamyen kòm Nam Kiyoung tranpe dwèt yo nan diri alantou bòl la nan bouch li.
  
  
  Li bese l ' sak lekòl ak squatted desann yon ti distans lwen soti nan de mesye yo. Li te kòmanse yo manje diri. Malgre ke li te byen ta nan, vilaj la te sanble yo dwe trè aktif ak aktivite. Te gen yon lanp boule nan prèske chak joupa. Pandan ke li ale, li gade kat gason ki moun ki te soti toupatou nan forè a. Yo kenbe je yo sou m ' menm jan yo te mache. Yo pwobableman te deplase lide a nan fizi a alantou soti nan yon fin vye granmoun John Wayne fim. Yo te adolesan, gade sou 18 oswa 19 ane fin vye granmoun. Li te gade yo jiskaske yo antre nan youn nan kabin yo.
  
  
  Nonm lan ki moun ki te pale pou Nam Kiyoung leve kanpe toudenkou. Nam Kiyoung te rete sou l ' haunches. Li koute moun ki te kanpe la di yon bagay nan yon byen file, piman bouk ton an, lè sa a, nonm sa a te vire ozalantou yo ak te mache lwen.
  
  
  Li, Kiyoung te vin moute pou Nou. "Ki sa ki te li tout sou?"Mwen te mande l ' la.
  
  
  "Mèt, mèt," li te di, siy yo se moun. "Li pa vle nou yo dwe isit la. Li vle nou tounen vin."
  
  
  "Ki sa ki lanfè a?"
  
  
  "Li te di ke ou se twò gwo pou zòn riral kòm byen ke devlope. Li te di a North Vyetnamyen te konnen ou te gen kèk kalite nan ajan."
  
  
  Fwon li ride. "Sa a se estipid. - Ki te kapab yo konnen?"
  
  
  "Li te di yo konnen ou se Ameriken. Li te di yo te panse ou te yon espyon."
  
  
  Li déja plis diri nan bouch li. Mwen pa t ' konnen ki sa yo panse. Nan kou - si sa a North Vyetnamyen te wè m ' yo, yo ta ka panse ke mwen se te yon espyon. Men, lè yo te wè m'? Yo te sa ki annapre yo nou?
  
  
  "Ki sa ki diferans li fè sa bòs nan travay ki moun ki se li ki?" li te mande l ' la. "Ki sa li te pran swen sa a North Vyetnamyen te panse?"
  
  
  San yo pa gade nan m', Nam Kiyoung te di ," Petèt vilaj la se an danje. Petèt tout ti bouk lòt yo nan danje." Li voye je nan m', rive nan pou l ' sak lekòl.
  
  
  Lè m 'te sere li epi li mete men m' nan espageti nan sak lekòl mwen an, mwen te di l':: "ki Sa ki sou kat moun yo ki te vin soti ak nou nan forè a? Petèt yo te ban nou an North Vyetnam mesaj."
  
  
  Nam Kiyoung squinted nan yon direksyon ki nan joupa a ke kat gason ki te gen te antre nan. Li voye je nan m 'ak pa gen okenn ekspresyon nan je l' yo. "Mwen panse ke nou bezwen yo kite kounye a," li te di.
  
  
  Li nodded pou l'. Nou mete yo ale byen vit. Lè nou te rive nan fen a nan forè a, papa l ' tounen. Kat jenn gason sa yo te vini soti nan joupa a. Odin alantou yo pwente nan m'. De lòt yo ansanm yo epi gade ki kote li te montre yo. Tout sis nan yo te fin vye granmoun fizi ak yon glisman glise boulon. Yo kouri soti nan joupa a pou nou.
  
  
  "Yo ap vini pou nou, Nam Kiyoung," mwen te di.
  
  
  Nam Kiyoung gade sou zepòl li nan sis moun. "Yo ap jenn ti gason," li te di ensanse. "Li pral pi fasil yo jwenn lwen soti nan nh."
  
  
  Yon kèk minit pita, forè fènwa vale nou kanpe ankò. An kroasman ak rele a nan zwazo yo te di nou ke nou te endezirab.
  
  
  
  
  Nan tan nou jenn dèyè yo te antre nan forè a, nou te kouvri prèske mwatye yon mil. Forè anmwe dèyè nou, si nou gen yon trè bon lide ki kote yo sis nan yo se. Li te fèt soti nan Nam Kiyom, e mwen panse ke sezi mwa. Mwen te panse ke ostilite, li te montre m ' te paske li te panse mwen te gen kèk kalite nan fatra. Petèt li pa t ' konnen ki sa yo chemen pou yo pran nan forè a, men mwen te gen okenn moun lòt nasyon yo tankou yon vwayaj.
  
  
  Nam Kiyoung etenn wout prensipal la ak te kòmanse kraze nan branch epè. Mwen te konnen ke si nou te ka tande nou yo ak dèyè yo, yo ta siman tande nou. Si Nam Kiyoung te gen kèk kalite nan mitan lannwit avyon de gè, li ta konprann ke gen se yon tan nan kouri, yon fwa kanpe ak batay, ak yon tan kache yo epi gade. Respè mwen pou l 'grandi jan l ap dirije nou pou yon ti kat-pye sikilè netwaye lwen soti nan santye prensipal yo, ak lè sa a, toudenkou leve soti vivan men l'. Nou ap lè w konjele. Nou chita bò tab la, tou de nan nou yon ti kras soti nan souf. Mwen te kapab santi swe koule soti nan li. Nam Kiyoung fè fas a te lekspresyon.
  
  
  Nou tann, akoupi ak imobilité, epi finalman nou te tande thuds. Moun kite la prensipal santye, men sou bò opoze a nan nou. Li te pi fasil pou l'. Ak petèt yo te panse yon koup la fin vye granmoun-timers tankou Nam Kiyoung ak m ' ta pran pi fasil wout la.
  
  
  Yo yo te deplase tou dousman kounye a. Li, Kiena gade Nou. Je nou te rankontre. Tout moun bò kote nou pa konnen kisa lòt la te panse. "Nou te kapab fasilman yo te bat yo ak tout sis nan yo.
  
  
  Latranblad kontinye diminye mimmo nou. Lè li te twò trankil pou mwa tande, Nam Kiyoung nan misk te sanble yo detann. Li rale koupe l ' sak lekòl e te alonje. Li tonbe l 'sak lekòl dèyè l' ak apiye tounen kont li. Li rale yon sèl soti nan sigarèt ak remèt em yon sèl. Lè nou tou de limen moute, mwen te di l', "Si yo te alantou North Vyetnam, poukisa pa t' yo eseye pran nou tou dwat nan bouk la?"
  
  
  "Yo ta gen pèdi figi nan vilaj yo. Te gen sèlman de nan nou epi yo sis nan yo.
  
  
  Nam Kiyoung te ba l ' yon élégance souri. "Mwen menm mwen pa asire w ke li ta yo te fasil pou nou pou yo touye."
  
  
  "M' tou," li te di.
  
  
  Li stubbed soti sigarèt l ' ak ranmase yon pake.
  
  
  Li rale sou l ' sakado ak te kanpe la devan li. "Sa a laterè taktik se yon ti jan tankou Ajan Koulèv Sosyete a," mwen te di.
  
  
  Li te tounen l 'tounen sou m'. "Koulye a, nou pa pral gen pou yo ale tèlman vit," li te di jan li te mache tounen nan forè an.
  
  
  Lè nou te rive nan santye prensipal, li te rete dèyè do l ' kòm nou te mache. Nan fen a, mwen te aksepte li: mwen pa te ale nan aprann yon bagay sou Sosyete a soti nan Dn Kiyoung. Bagay la pi byen fè ta dwe mande alantou kòm nou te deplase nan ti bouk tout ti bouk. Natirèlman, yon moun lòt pase Nam Kiyoung te tande nan Sosyete a. Natirèlman, mwen te kapab gen te ankadre pa Ben-Quang ak Nam Kyen. Petèt te gen pa gen okenn Sosyete a nan tout. Petèt tout bagay sa a pale sou bouchi ak asasinen pitit gason te jis yon gwo tronpe a nan depans mwen.
  
  
  Nan forè a bèt la kenbe pote plent kòm nou te deplase nan ih teritwa. Kòm nou te mache, li te menm pi plis respekte pa Nam Kyen kòm yon zanmi. Li te konnen forè a tankou yon jou k ap travay, se konsa ke li pa janm te konnen wout la nan travay li. Pandan lè t ap pase, li te jwenn tèt li mande sou nen - ki sa ki fanmi l 'yo te tankou, ki jan li te rankontre Ben-Quang ak sa yo vle di youn ak lòt, ki kote li aktyèlman te viv, ki jan e jere yo jwenn travay sa a-ede m'. Sa a te kesyon sa te kapab pa janm dwe reponn. Nam Kiyoung pa t ' alantou moun ki te koze.
  
  
  Li te dwe sou de zè de tan anvan dimanch maten byen bonè, li te panse, lè forè a yo te kòmanse mens soti ankò. Chemen an nan lajè ak te vin byen-pile. Lòt chemen janbe lòt li. Nou te apwoche yon lòt bouk. Mwen te mache bò kote Nam Kiyoung. Li te enkyete w sou yon bagay. Lè sa a, li te resevwa twò enkyete w.
  
  
  Nam Kiyoung gaye men l 'nan l' kote sa yo nan silans. E pa t ' gen fè li de fwa; li te konnen sa li vle di. Kòm li yo te tounen bò gòch la, pou li, rete lwen l ' sou bò dwat la. Si nou te ale yon kote, nou pa ta dwe mache nan yo tankou yon koup nan drunks, men nan men.
  
  
  Li te konplitché, tankou yon rèv ou te epi ou eseye sonje li ak mwa ou, men ou pa kapab. Santi a te gen, epi li te reyèl, men mwen pa t ' kapab figi konnen ki sa li te ki te lakòz li. Si nou te tonbe nan yon pèlen, nou ta dwe prepare pou li. Nam Kiyoung ak li te sou 20 yad lwen soti nan chak lòt. Nou pa t ' san zam. Tou de Reine ak Hugo te gen.
  
  
  Men, danje a pa t ' pou nou. Danje a te sou. Nam Kiyoung ak li te antre nan bouk la konsyamman ak anba kouvri. Nou te rete fason sa a menm lè nou te jwenn premye fwa a ti bebe mouri ak tèt li koupe. Epi nou tout nou te toujou bri alantou kabin kabin apre yo fin pase yon mimmo nan kò yo nan de moun ak yo entesten yo, koupe soti ak kat rache fanm yo. Nou ta renmen yo te ap gade ak kontinye pou gade jouk nan syèl la yo te kòmanse aleje ak solèy la. Lè sa a, nou te aksepte li. Lènmi an ale. Tout moun, fanm ak timoun ki te mouri. Vilaj la te detwi.
  
  
  
  
  Senkyèm chapit.
  
  
  
  Ou ka prepare yo pou yon bagay tankou sa. Ou di tèt ou ke ou se yon ajan, ki ou ap fè tèt di toujou pa devan je a nan lanmò.
  
  
  Mwen te wè mouch ak vè rale soti nan mwen an sightless je yo. Ou te wè fanm ki oribleman defigire pa fè pase mizè. Li nan toujou sitiyasyon ki fwistre, men pa gen anyen espesyal sou li. Ou te wè li tout anvan. Men, sa a se pa ka la.
  
  
  Nou fouye chak joupa epi teritwa a nan bouk la. Malgre ke nou pa t di li nan chak lòt, nou te konnen. Nou te vle sis jèn ti gason. Si nou te gen te dekouvri ih, nou ta gen tan touye ih san yo pa kesyon. E nou jwenn yon kout pye soti nan chamber of commerce.
  
  
  Li pa t ' yon pati nan travay mwen. Travay mwen te aprann sou yon sèten sosyete. Men, kòm li te fouye nan bouk la, sa a Sosyete a te sanble yo dwe yon pati nan yon lòt lavi. Mwen te antoure pa la ki pi terib lanmò mwen ta wè tout tan tout tan. Epi li se nan otèl la pou kòz lanmò, pa mwens terib.
  
  
  Ak lè sa a, yon sèl jou a mwen te kanpe nan mitan an nan yon vilaj ak yon Luger nan men m'. Solèy la te peeking soti nan dèyè forè an. Dn Kin te vin moute pou m', kap alantou.
  
  
  "Yo te vle ou," li te di. "Yo te vin isit la paske yo te vilaj la pwochen, ki nan kote nou te ale, ki nan kote nou te ale pran yon ti repo."
  
  
  Li, gade l ' ak flèch je yo. "Se ou ki di ke tout sa a te fè paske mwen isit la?"
  
  
  Li nodded grimly. "Sa a te fè kòm yon egzanp se lòt vilaj yo konnen. Nou pa gen okenn èd nan men kounye a sou. Pa gen yon sèl alantou vilaj yo ka fè konfyans. Yo pral bezwen pè."
  
  
  Mwen mete l ' tounen nan Wilhelmina nan pòch. "Nam Kiyoung, ou son tankou ou te wè yon bagay tankou sa a anvan."
  
  
  Li te gade alantou li, rete lwen soti nan mwen. L', te wè l ' ego nan coursil bat je. "Yon sèl jou a," li te di dousman. "Wi, mwen te wè l' fè yon bagay tankou sa a yon fwa. Lè pitit gason m ' te touye yo."
  
  
  Li te deplase se konsa ke li te kanpe la devan l'. Ego nan je misted yon ti kras. "Se ou ki di ke sa a ki jan sa a Sosyete ap travay?" Mwen te mande l ' la.
  
  
  Nam Kiyoung te pran yon gwo souf. "Li nan de zè de tan nan ti bouk nan pwochen. Si North Vyetnamyen ap chèche pou ou, jou a saint a pral fè li pi fasil pou yo. Nou gen yo dwe trè atansyon lè nou antre nan ti bouk yo kounye a."
  
  
  Li voye je alantou nan labatwa. "Ki sa ki sou yo?"
  
  
  "Yo pa pral lide pou nou kite. Èske ou jwenn li barbarism kite ou konbinèzon ki ekspoze nan move tan an? Èske li nenpòt ki mwens barbarism pase kap nan yon sèkèy byen fèmen louvri nan yon kò? Kòm mwen konprann li, nan peyi ou, zanmi ak fanmi se aktyèlman pase nan fè liy moute pou wè kò a."
  
  
  "Tout dwa," mwen te di. "Ann ale."
  
  
  Menm anvan menm yo nou te kite vilaj la nèt, li te jwenn tèt li panse ke Nam Kiyoung te dwat. Li ta yo te pran nou jou pou yo antere tout moun sa yo, ak mwen pa t ' gen jou. Men, mwen te mande ki jan entelijan li te kache soti sa yo de jèn gason. Petèt mwen ta dwe gen tann ak touye ih lè yo te pase. Yo te devan yo nan nou kounye a, k ap antre nan ti bouk yo anvan nou rive nah. Petèt, kòm Keane te di nou yo, yo pa t ' eseye nenpòt ki bagay nan vilaj la denye paske yo ta gen pèdi figi. Men koulye a, yo te kapab fè yon mouvman nan nenpòt ki lè.
  
  
  Yo te kapab fè youn oubyen de bagay sa yo. Yo te kapab siye soti tout ti bouk menm jan yo apwoche li, avèk lespwa yo ap mouri grangou nou soti oswa fè pè nou lwen. Oswa yo kapab rete tann nan nenpòt kote nan wout la epi touye nou menm jan nou pase mimmo. De tout fason, yo te gen men an anwo kay la.
  
  
  Kòm Kiyoung deplase nan direksyon Nou, li te jwenn ke li te kapab santi forè tout otou l'. Ansanm ak solèy la, sa yo ensèk yo parèt. Li fese komarov ak lòt pi gwo mòde bèt. Nam Kiyoung Chagall lavi yo kòm yon moun ki gen yon objektif. Li te tankou si li te ap tann yon bagay. Solèy la pa ka manyen nou nan forè. Men, lè solèy la leve, lè a te santi tankou nou te ale nan yon sona. Feblès savchenko vide m ' fòs, ak vide mwen douloureux pye yo.
  
  
  Li kenbe ale paske Nam Kiyoung te ale. Men, lè maten rive, li wè ke li te twò fatige. Mwa a mouvman yo te byen file, maladwa. Kòm li te rive pi pre, li bite plis souvan. Obstak ti, tankou branch sou santye an, ki te vire nan aparèy ki ka trebiche sou. Men, li pa t ' sispann pran yon ti repo. Ak kòb li te louvri dèyè l'. Mwen te siye je m ' paske bank la fèmen ih. Kou m te kouvri nan moustik fin mòde. Mwen Suedwa yo te mouye ak kolan. Mwen te kapab te fè sèman yon moun ki te mache dèyè m', chaje wòch nan sak lekòl mwen an kòm nou te mache.
  
  
  Li pèdi tras nan tan. Li sanble tankou nou ve yo te nan yon étoufan chalè vag pou prèske de dimanch oswa pi lontan. Li te gen vin yon konstan pati nan lavi mwen. Si mwen ta tout tan tout tan yo te frèt, li pa t ' kapab sonje ki lè. Men, li koki a, peche lè Nam Kiyoung bite, bite lè li bite. Lè sa a,, finalman, li leve soti vivan men l ' pran yon ti repo.
  
  
  Nam Kiyoung rale espageti sakado sou zepòl li ak gwo efò. Lè nonm lan tonbe plat atè nan tè a, li byen vit swiv li. Mwa a sib se apiye tounen kont l', je yo fèmen, bouch louvri, ak pou l respire lou.
  
  
  Li te nan jenou m ' lè mwen valiz tonbe sou zepòl mwen. Mwen jere jwenn tou pre l'. Lè l', apiye tounen, li stahl te chèche pou yon sigarèt. Pifò nan moun yo ki bò kote yo te mouye soti nan bank la. Nan do a nan sak lekòl la, mwen te jwenn de nan yo ak san patipri ki sèk la fini. Nam Kiyoung te pran yon sèl, lè sa a, mete men l 'sou m' menm jan li limen li.
  
  
  "Vilaj la se pa byen lwen," Kyen te di Nou, soti nan souf. Gen pa menm anpil bagay yo pale sou.
  
  
  
  
  "Ki sa ki fè ou panse ke nou pral jwenn?"
  
  
  "Ki moun ki konnen? Li te monte zèpòl, men mwen te kapab wè enkyete a nan je l ' yo. Li pa t ' gade bon. Pa gen youn sou nou te renmen sa yo nan Nò Vyetnamyen mesye yo nan devan nan nou.
  
  
  Si nou te gen jwenn yon lòt bouk sanble ak yon sèl la nou jis kite, mwen panse ke mwen ta te deside hunt desann sa yo jenn sòlda. Li te kapab kreye yon bon agiman pou kite tout lòt moun ale nan lanfè. Li apiye tounen, limen yon sigarèt, ak leve je l ' nan vèt la ki kouvri syèl la. Nan yon vwa ki pa t 'son tankou pwòp m' yo, li te di, " nou pral pou yo ale ouvètman nan sa a ti bouk tankou yon sèl la anvan yo?"
  
  
  "pa gen okenn. Vilaj la se trè fèmen. Menm koulye a, mwen ka pran sant sant la nan kwit manje diri. Yo ta ka gen gad ki moun ki deja konnen, nou ap isit la. Pa gen, nou ap ale grenn pa grenn. Mwen pral ale ouvètman sou santye an. Ou pral mache senkant pye dwat mwen. Si li se yon pèlen, ki yo ap chèche pou yon Ameriken. Mwen pral wè l ' lè mwen jwenn andedan yo, epi m ap avèti ou."
  
  
  "Ki sa ki nan pral rive ou?"
  
  
  "Li pa t ' fè mal m'," li te di.
  
  
  Li te prèske bay moute ap eseye yo aprann anyen sou Ajan Koulèv Sosyete a nan men l'. Mwen respekte l', te vin teyat yo Fim kòm yon moun, epi, etranj ase, mwen menm te renmen l'. Malgre ke li pa t 'imedyatman vin di li, ki sa ki rive pitit gason l' ego ak sa li te konnen sou Sosyete a, te pa gen yonn nan biznis mwen an. Si mwen te gen yon pwoblèm ak Sosyete a, li ta dwe genyen ant mwen menm ak yo. Sa a pa t ' sou Nam Kiyoung, epi li pa te ale yo dwe yon pati nan li. Mwa manyen énervé m', men mwen pa te ale nan kraze li, ak mwen te konnen li. Reyalite sa a pou kont li te pwobableman yon rezon ki fè yo pou respè m ' yo.
  
  
  Kòm si yon dòz depase nan enèji te jis yo te sou fòm piki nan Kyen nan kò a, li stubbed soti sigarèt l 'ak vole nan pye l' yo. Li pran l 'sak lekòl, epi kòmanse pouse men l' nan. "Nou ap ale kounye a," li te di.
  
  
  Li, te resevwa nan pye l ' yo. Pa lè mwen mete li sou sakado m ' yo, li te deja sou wout li. Mwen te konnen li te tankou fatige jan mwen te. Nou te mache tout lannwit lan ak pi fò nan maten an. Epi nou pa t ' manje anyen depi nou premye yo te rive nan vilaj la.
  
  
  Nam Kiyoung te dwat. Nou pa t ' ale plis pase 15 minit lè li tou pran sant diri. Mwen mande poukisa li te repoze tou pre vilaj la. Li te lè sa a ke li reyalize ke li te espere pwoblèm. Li ta dwe fre otank posib lè nou aktyèlman rive nan kote yo ye.
  
  
  Tankou nan lòt ti bouk, forè a se mens, ak byen-pile chemen kwaze toupatou. Li cocked tèt li, koute, men, pa te gen okenn son. Koulye a, nou te kapab wè twati kay pay. Twa fanm fin vye granmoun bent sou la po. De mesye yo sprawled nan devan joupa nan premye nan pòt la. Nam Kiyoung balanse m 'lwen ak men l'. Li te deplase 30 pye a dwat. Kyen ak mwen yo te separe pa yon joupa. Nou te antre nan vilaj la nan apeprè menm tan an. Mwen te kenbe je m 'sou l', ak deplase nan pwochen joupa. Li nodded nan de mesye yo nan salitasyon. Yo te pale Vyetnamyen. Mwen pa t ' kapab konprann mo sa yo, men mesye yo te nève. Kontanple l ' men byen bale vilaj la. Timoun pa t ' jwe. Nou gason ak fanm yo te okenn kote yo dwe wè, se sèlman moun ki ki moun ki te kanpe la devan joupa nan premye.
  
  
  Nan devan nan plas la kote li te estoke a, yon ti jenn ti kabrit ki te soti nan joupa a. Li te yon toutouni ti fi ki poko gen laj la nan de. Li kouri moute kouri desann azar, yo t ' ap rele. Li nan ti pwen kontinye nan laprès kont je m'. Li te sanble ak li te vle yon diferan kabin. Menm lè a, yon jèn ti fi nan 13 oswa 14 ane fin vye granmoun déja moute tout sou menm kabann. Li kouri al nan timoun nan, te pwan mwa soti nan tè a, gade alantou an pè anpil, epi byen vit kouri tounen nan joupa a.
  
  
  Yon bagay pa nan dwa isit la.
  
  
  Li te Reine Poe ki rale li soti nan pòch li. De mesye yo sprawled soti nan devan joupa a, twa fanm rkrokviye moute sou po a, pa t 'wè m'. Li te deplase sou bò a nan joupa a. Lè pwoche bò pa l 'manje, l' sak lekòl rale soti ak bese mwa nan tè la. De mesye yo te mache nan direksyon pou joupa a antre. Dn Kin gade yo ak anpil atansyon kòm li te pale yo. Li dvine ke li te mande chèf nan vilaj la, epi li pa t ' jwenn nenpòt satisfaksyon soti nan de la nan yo. Luger te chwazi l ' leve. Yon bagay inatandi ki te ap tann pou l', epi li te ap tann pou l'. Mwen te panse mwen te kapab tire de vaksen rapid, touye tou de gason yo anvan yo vole nan joupa a. Li tann pou yon moun yo etap yo.
  
  
  Konvèsasyon an te fini. Nam Kiyoung te pran yon etap tounen, kite je l ' yo moute desann nan bouk la. De mesye yo pwoche bò lik k jou joupa.
  
  
  Lè mouvman an te rive, li te vini byen vit ak soti nan yon sous inatandi. Youn nan twa fanm fin vye granmoun toudenkou dwate moute, epi li te leve men l ' anwo. Nan men l ' te yon ponya long. Lè sa a, lòt de dwate moute, epi li te leve nepe yo. Nam Kiyoung te pran yon lòt etap tounen menm jan a twa nan yo pwoche bò. Mwen te wè yo ke yo pa te fin vye granmoun fanm nan tout. Odin a bò kote yo te yon sèl atravè tout vye adolesan li ta wè nan premye vilaj. Li te pi pre Kienu pou Nou.
  
  
  Li piki a pou l te ouvè zòrèy la. Kòm sib li jerked pi devan ak tout rès la nan kò l ' yo swiv, lòt moun yo te gade alantou nan konfizyon.
  
  
  
  Li,pran sant nan boule nèt poud soti nan Luger. Li te tire, ankò, et la dezyèm nonm sa a te tounen, seran bò kote l'. Lè sa a, byen fò fizi vaksen rang soti alantou an forè nan vilaj la. Labou a sou de pye m ' billowed kòm bal te kriye byen fò nan yo. Nam Kiyoung leve janm li wo, frape pi rèd toujou ponya alantou moun nan twazyèm nan bra. Yo woule sou tè a ansanm. Lè Ey te tire l 'piki premye, de nève gason sprawled deyò joupa a kouri nan direksyon l' yo. Yo pa janm pral konnen ki jan fèmen yo nan lanmò.
  
  
  Li te deja ap kouri tounen nan forè an. Sa ki te sanble tankou pi pre a kouvri. Rafal bal yo vole alantou m'. Li li pran kouri nan yon modèl zigzag, sote ak plonje menm jan li te deplase. Lè li rive nan premye vèt forè a, li plonje nan nah, woule twa fwa, ak te rive nan pye l ' ankò. Li te tounen bò gòch ak kouri ankò, longan vilaj la. Nan ti louvri degajman, li te kapab wè vilaj la. Anpil kout zam nan alantou fizi a yo te tounen nan yon ti krak. Lè sa a, li reyalize ke li pa t ' sèlman yon sèl fizi te vize a. L', te wè yon jèn ti fi kouri soti nan joupa a ak yon timoun piti nan bra li. Joupa a yon jan kanmenm kenbe dife, ak lòt moun yo ki te swiv ti fi a. Li te premye moun ki mouri. Goch chire nan yon sèl bò nan Ey a fè fas a koupe, men kòm li te tonbe, li te eseye adousi timoun nan sezon otòn la ak pwòp kò li. Timoun nan te kòmanse kriyan nan pè. Yon lòt fanm, ki moun ki te kouri dwat dèyè ti fi a, bese desann nan ranmase pitit la menm jan li kouri. Kòm li te kouri, li te wè mesye ki te blese a kouri nan yon lòt joupa. Mwen te ap eseye wè ki kote tout moun sa yo vaksen yo te vini soti nan. Yo te sanble yo dwe tire nan vilaj la sou objektif. Hema si yo te nou an, yo te tire sou tout forè a epi li te sanble yo dwe byen kache. Travay li se pou fini nan yon sèl bò kote yo. Li se yon otèl ak touye ih tout.
  
  
  Li te kòmanse mangonmen sou Nam Kiyoung lè li te rive nan tou de bout yo nan bouk la. Tout sa ki rete se te pou avanse pou pi soti nan joupa a joupa. Mwen pa t ' kapab jwenn yon fizi nan forè a, men si li te kapab yo te tire nan vilaj la, li ta ka yo te frape pa youn oubyen de fwan tirè yo. Li te chwazi pa yon lòt gòch-men chemen ki mennen nan gwo ènmi nan bouk la. Lè sa a l', li kouri nan pa gen.
  
  
  Yon nonm ki te kouche nan chemen mwen. Li te toutouni, ak pati ki pi ba nan kò l ' yo te oribleman defigire. Li te gen mak yo nan yon chèf. Mwa a nan je yo ak bouch yo te gran louvri nan lapèrèz. Yon fizi al koupe trè pre m'. L', te wè ki jan gawking je te resevwa kenbe pa yon granmoun fanm ki moun ki te angaje jis te soti nan boule joupa. Li leve je yo, gade ak anpil atansyon pou yo pa nenpòt mouvman. Yon lòt piki rang soti, epi li te jwenn tèren an. Li ki pa peye-nan mwa a te kapab wè byen klè, ki te amann, paske li vle di ke li pa t 'kapab wè m' swa.
  
  
  An Luger leve l ' nan frolman a nan fèy ak yo te tire de fwa. Li te sou dis pye wotè. Fizi tonbe an premye. Li te vole nan branch yo ak lè sa a, tonbe sou planche-a forè. Tirè ki monte anbiskad a te swiv nan fizi l ' yo. Mwen pa t ' gen yo tcheke si li te mouri. Li frape tèt li sou tè a ak bent sou tankou yon obtu pandan y ap sote soti nan yon wotè. Fizi yo te toujou ke yo te yo te tire alantou an forè an. Mwen koute l', chita, ap eseye figi konnen ki jan anpil. Li dvine twa plis.
  
  
  Te gen yon kabin sou 20 yad lwen. Li te demisyone sou lanmò nan chèf ak kouri nah. Kòm jou li pwoche bò, li voye je l pi lwen nan vilaj la kote Nam Kiyoung te. Mwa nou an, nou pa t ' kapab wè ki moun twazyèm.
  
  
  Fran sou kontrè an jou nan joupa a te tire pa yon fizi. Gawking nan l 'chire yon moso sou zepòl yo nan chemiz m'. Nan kòlè l', li te tire kat vaksen rapid nan yon direksyon ki bal yo te vini soti nan. Mwen tande l 'segondè-' al moute kan rèl. Tire la sispann.
  
  
  Poe te soti nan joupa a. Nam Kiyoung te toujou okenn kote nan je. Prèske tout kabin yo te sou dife. Lafimen anvlòpki tè a, limite vizibilite. Kòm li te akoupi nan sekouan lafimen, li te reyalize ke nonm sa a ki moun ki te tire l ' soti nan pye bwa a pa te yon tinedjè. Li sanble ke mesye yo te te ede sou wout la. Vwa li toudenkou flinched. Mwen te panse mwen te tande van due dèyè do m'. Men, nan sa a imid chalè nan kòb li, mwen te konnen gen te gen okenn van. Gen kèk kalite fòs yo te nan ap vini nan m'. Li te tounen, brandise la Luger.
  
  
  Jenn ti kabrit la te vin soti nan twa pye pi lwen. Li te kouri nan vitès tèt, mwen pa konnen sa yo dwe fè pwochen. Men mwa a nan pye gòch la tè ak li te kanpe sou tèt mwen, headfirst. Nan vitès sa a, mwen te konnen mwen pa t ' kapab sispann mwa. Je m ' yo te boule soti nan lafimen an. Li te gen prèske sou tèt mwen anvan li te wè miwate la nan long ponya nan mwa a nan men yo. Ekspresyon "pèmisyon pou fè travay la" parèt sou jenn l 'yo fè fas a-pèmisyon pou fè drapo ki soti nan sa ki mwen pwobableman te wè nan l'.
  
  
  Li tonbe nan tout four epi byen vit woule sou do l ' yo. Lè fòs la nan mwa a choute frape m', mwen kite pi fò nan la vesa mwa nan peyi a sou de pye m', ak lè sa a, jis kenbe k ap deplase janm mwen yo, lè l sèvi avèk ego inertia pouse mwa ant m ' ak desann. Men, menm anvan menm mwa a te kapab sispann l', ponya a men ki te leve soti vivan nan voye jete. Mwen jere yo ranmase Wilhelmina, revoke byen vit, rate, e yo te tire ankò. Mwa a sib apiye tounen; a goch frape l ' nan sant la nan fwon li. Ponya a te tonbe sou mwa a nan men, lè sa a, li jis baskil tounen.
  
  
  
  
  Tout kabin yo te sou dife kounye a. Li touse nan epè ak lafimen epi te kanpe kanpe. Pa te gen okenn plis vaksen yo te tire alantou fizi. L', avèk lespwa Nam Kiyoung pa t ' nan forè a ak yon sèl bò kote yo. Okòmansman, te gen sis jèn moun. Se konsa, mwen kalkile yo ta ka yo te ranmase pou fè yon moun ki pi gran, tankou yon lidè. Se konsa, te gen toujou de moun ki pèdi wout li. Nam Kiyoung plede ak yon sèl lè li te kite l ' yon mwa. Te gen toujou yon sèl kite.
  
  
  Moun bondi alantou boule kabin. Konfizyon gouvènen. Tout moun te frape nan lòt moun yo. Gen kèk nan pi gran ak plis bon konprann lèzòm te pran chaj ak tou dousman te dirije nan fanm ak timoun ki genyen ant boule kabin a ak bò gòch la alantou vilaj la. Li te trè difisil yo kriye.
  
  
  Li te fè wout li nan yo, fè atansyon pa frape nenpòt moun ki alantou yo. Mwen te mache ansanm yon sèl bò nan vilaj la ak te dirije nan direksyon pou nan fen kote nou te antre nan. Konbinezon an nan imid, étoufan chalè searing ak lafimen ki te prèske ensipòtab. Se sèlman ensèk yo yo te kite deyò.
  
  
  Kòm li te deplase, li pèmèt li boule je rechèch tout zòn nan nan vilaj la. Li te mwatye atravè sèk la nan kabin lè li te wè yon bagay nan netwaye a, epi ant de lòt boule kabin. Nan premye fwa, li gade tankou yon ti blòk nan wòch. Mwen te ale jiska l ' yo ak, ap vini jiska manje, yo te wè yo ke yo te gen twa moun, de kanpe, ak yon sèl la kouche sou tè a. Li kouri. De nan yo te jenn ti gason, ak youn ki te toujou ap mete kostim nan yon granmoun fanm yo sou bouyi. Tou de nan yo te gen tan kouto.
  
  
  Li te li te ye lè yon moun ki moun ki te sou tè a, Nam Kiyoung.
  
  
  Li vize a, te ki vize a luger. Kòm mwen te kouri atravè li, mwen te panse li ta pran m ' kat oswa senk vaksen yo touye de moun. Pandan tan sa a, yo te kapab gen anpute branch nan Kyen pou Nou. De la nan yo te fè yon bagay pou l', men li pa t ' kapab figi konnen ki sa ki. Omwen Nam Kiyoung te toujou vivan. Ego nan men yo te flailing, frape mesye yo nan pye yo, ap eseye jwenn lwen nan men yo. Mwa a figi te kouvri nan san. Lafimen ki genyen ant nou te mwens dans koulye a. Souf mwen pran nan gòj mwen. San yo pa ralanti desann, li kanpe sou de mouri vilaj yo.
  
  
  Li te vin pi pre. Li pran bi e yo te tire de vaksen rapid. Tou de vaksen frape nonm lan ak ponya. Youn nan premye frape mwa l ' sou zepòl yo, ak lè sa a, yon sèl, dezyèm lan chire yon moso nan vyann sou bò gòch li baton. Li te vole tankou yon timoun yo wè zanmi l ' yo nan kòd la. Li te reyèlman ap eseye chape. Men, apre de etap sa yo, mwa a jenou vwale tankou yon foutbòl millieu frape soti nan dèyè. Li woule sou boule joupa ak kouche imobilité. Men, nonm lan dezyèm imedyatman tonbe sou youn nan branch fanmi, ak lè li te kanpe moute, li te gen yon long ponya nan men l'. Nam Kiyoung rive jwenn pou fizi a yo ke yo te deja kouche pwochen l'. Li te kikin moun, ap eseye pouse mwa lwen nan men l'. Nonm sa a leve soti vivan ponya a segondè pou bay yon kout kouto mwa a nan li. Mwen te tire l 'ak frape l' nan pye a nan matematik. Li te tounen yon mwatye-vire nan direksyon m'. Mwa a pou yo fè fas a gade trè jenn ti gason, pa gen okenn plis pase 17 ane fin vye granmoun. Li te pè, tankou yon moun kouri lwen soti nan yon pourswivan. Li te gen mwens pase dis pye lwen m', ak mwen te pare yo vole l ' yo. Ponya a leve segondè. Nam Kiyoung ranmase fizi an. Li te tire, frape jenn gason nan pwatrin nan.
  
  
  Lè papa l 'pwoche bò kote l', li li te kite soti yon-wo ' al moute kan rèl. "Nan lanmò nan tout moun Yankee repouse anvayisè yo!" li te pran rele. Li te tonbe desann, pouse m ' menm jan li frape nan mwa a bò.
  
  
  Enpak la te ase yo fè m ' ti pen. Li mwa pa t ' kenbe moute byen, epi li trese alantou bra mwen kòm li te sot tonbe. Nam Kiyoung vize fizi a barik nan adolesan ' bouch ak rale deklanche la. An bal kraze mwatye nan tinedjè fè fas a, men pa anvan li te plonje l ' ponya kros la nan Nam Kyen a nan kòf lestomak.
  
  
  
  
  Chapit la sizyèm.
  
  
  
  Lè mari li te resevwa nan pye l', tinedjè a te deja rèd ak tonbe bak. Li pouse l ' Luger tounen nan pòch li a ak te jele, gade sa ki Nam Kiyoung te fè.
  
  
  Men l 'te sou kros la nan l' ponya. Li grimaced nan doulè kòm pwisan l ' yo kò te bay yon pwisan tug, ak lè sa a lam la vole soti nan tout Mwa a nan pwatrin ak senyen. Nam Kiyoung jete ponya lwen nan degou. Li tonbe sou do l 'kouvri je l ' ak men l'.
  
  
  Li kouri. Kòm li te awondi kraze yo nan joupa a, kote li ki te anvan, li te pwan l ' sak lekòl ak kouri tounen nan kote Kiyoung te bay manti. Ajenou bò kote l', mwen rale l 'twous premye swen soti nan bò kote l' sak lekòl. Men, lè papa l 'te gade nan blesi a, li te konnen li pa t' ede ou.
  
  
  "Se li move?" "Ki sa ki se li?" li te mande nan yon vwa ki fèb. Li te wè a gade sou figi m ' ak te konnen.
  
  
  "Si nou te kapab pran ou nan lopital la..."
  
  
  Li snorted ak fèmen je l ' yo. Nou tou de te konnen ke te gen pa gen okenn lopital nan yon santèn kilomèt nan kote nou te. Li te panse li blesi ak sa ki mwen te gen. Menm lè pa gen okenn espwa, ou dwe kwe ke pa gen. Yon fwa / fresi mou ak kèk atè yo te kreve. Li pa t ' kapab sispann senyen entèn nan tout. Mwa a je yo te tounen lakte, ak souf li te sanble yo glouglou ak nen k ap koule.
  
  
  Tout sa ki te rete pou yo fè se te chita pwochen l 'yo epi gade l' mouri. Mwen te vle touye pi plis nan sa yo jenn gason. Mwen swete te gen plis ih.
  
  
  
  
  Ki vin pou ou, depi li se yon gratui fatra nan li tout. Ti fi a, pitit la, Nam Kiyoung, vilaj la an antye, menm jèn moun yo tèt yo. Epi poukisa? Pou ki sa? Pou yon moso nan tè? Chemen lavi? Evaris a?
  
  
  "Ameriken yo," Keane te di nou, " mwen pa vle pou mouri nan vilaj la nan lanmò. Gen se yon kote ou ka pran m'."
  
  
  Lè li te fèmen je l ankò, li te gade alantou. Sèlman vye zo eskèlèt yo te rete kote kabin yo te. Men, lafimen yo leve, tou dousman pouse lwen. Gaye kò yo gade tent ak nwa.
  
  
  "Ki kote ou ta vle m 'pran l'?" Mwen te mande l ' la.
  
  
  Ego nan je ' tranble, epi li louvri ankò. "Gen nan yon ti bouk yon èdtan nan mache nan sid la.... Mwen gen... gen zanmi ki gen."
  
  
  "Kouman se li isit la, e se li nan vilaj la denye?"
  
  
  E jere yon endispoze souri. "Sa yo... ti bouk ki te jis fèmen. Mwen gen... Gen zanmi nan sa a ti bouk, mwen di l ' sou." Mwa a je yo te non kessyon ak m'. Li te a premye fwa li te wè tankou yon ekspresyon sou figi yo.
  
  
  Mwen te deside voye l ' ego ak sa yo ki bouk. Lè li te abiye, li mete men l 'sou l' nan retounen lakay yo epi jenou yo, ak leve mwa sou teren an. Li hissed byen fò, ki fè mal. Jije pa mwa pwa, li te konnen ke mwen ta gen rès la pati. Li pwente nan dwa pou direksyon, ak mwen te kòmanse ap mache.
  
  
  Li pa t ' yon ti mache fasil. Lè nou tounen tounen yo forè, Savchenko ak ensèk yo atake ak fre fòs. L', te konnen ke Nam Kiyoung te vin pi fèb. Li te sanble ke yo koupe som nan bra mwen yo, tou dousman fèmen je l ' ak lè sa a, ouvèti a, sibitman, tankou si li te gen difikilte nan li. Respè mwen te ale pi lwen pase mwa kapasite, tankou fil kouran. Men, nan adisyon nan respè, mwen reyèlman te renmen li kounye a. Li te yon mòksis ak silansyeu vwayajè parèy, men, petèt li chanje mwa l ' yo opinyon yo Ameriken yo yon ti kras.
  
  
  Yon sèl èdtan nan sid, te pran m ' plis pase de zè de tan. Nam Kiyoung pa te louvri je l ' pou sot pase a 20 minit. Nan premye fwa mwen te wè li kòm yon eklèsi nan forè a, entèsekte pa byen-pile chemen, vilaj siy. Te gen yon doulè mat nan zepòl mwen. Mwen te panse de pye m ' yo te fè nan jele.
  
  
  Li te bite sou chemen an, teke pye lòt pandan de fwa ak prèske tonbe nan de fwa. Mwen fèrme dan m ' pou lontan ke mwen rive jouk nan machwè fè mal.
  
  
  Nam Kiyoung te toujou trè ak anpil lou nan bra mwen yo. Nan premye fwa, li te ap eseye ede yo pa kenbe sou kou m, men, koulye a, bra l 'yo te pandye, men l' frape jenou m ' ak chak bite sou anyen. Li snorted nan l 'louvri bouch ak prèske tonbe jenou l' lè li te wè nan premye joupa nan vilaj la. Pou èdtan, li te di tèt li ke te gen pa gen tan pran yon ti repo. Chak fwa li te santi tankou mwen ta dwe, li, di tèt mwen, li nan yon ti kras pi lwen, pran sis plis etap sa yo, 12 lè sa a,, lè sa a, 20. Li te kounye a ywit oswa nèf mach soti nan premye a joupa nan vilaj la, epi mwen doute ke si mwen te kapab jwenn l ' fè li.
  
  
  Vilaj la te trè aktif ak lavi. Fanm yo ak timoun yo rive nan bank la nan yon kouran dlo ki prèske janbe lòt ti bouk. Lesiv la te rense, yo te sou wòch yo, rense, jifle sou wòch yo. Yo kontinye ap chante chante yo ansanm nan la Azi bavardaj, kont ak tripotay. Pi lwen vilaj la te gen sis gwo jaden diri kote moun te travay nan vilaj la. Nan devan nan premye joupa, yon granmoun fanm te brase yon chodyè sou plis pase yon dife louvri. Timoun yo scurried, li kouri al sou li.
  
  
  Mwen te gen sis mach yo ale, e li pwojektil a te desann. "Bonjou gen!" Mwen rele soti nan l', ak mwen te kapab tande dekourajman nan vwa li. Jenou mwen te frape atè a, e li te deplase pou pi devan nan direksyon figi l ' yo.
  
  
  Mwen pa konnen ki kote moun sa te soti, men, mwen te toudenkou ki te antoure pa yon ti foul moun yo. Nam Kyen li te pran alantou m ' plon an-ki te ranpli bra yo an premye joupa. Mwen te te ede nan pye m 'ak sipòte jouk m' a dlo jenou yo te vin rèd. Lè sa a, mwen te te ede nan joupa a ak anndan an. Li chita lou, ak yon moun pouse yon an bwa bòl an diri nan men m'. Ak mòde an premye nan li, mwen te santi m fòs retounen. Li siye swe yo ki te soti nan je l', li te kanpe moute. Fanm lan fin vye granmoun te apiye sou Nam Kiyoung, epi li te deplase.
  
  
  "Sariki," li te di nan yon vwa ki fèb. "Fanm lan fin vye granmoun, rele m' Sariki." Fanm lan fin vye granmoun nodded ak byen vit kite, indirect la joupa. Yon gwo foul moun te rasanble deyò pòt la nan joupa a, men pa gen yon lòt te antre nan.
  
  
  L', apiye sou yo ofri Nam Kiyoung kèk diri, men li te pase deyò ankò. Mwen te jis fini mwen an diri ak fimen yon sigarèt lè mwen te wè l ' deplase ankò. Mwen te konnen li te mouri, ak mwen te konnen li pa ta dwe lontan.
  
  
  Te gen sèlman yon sèl mat nan joupa a, ak Nam Kiyoung te kouche sou li. Nan sant la se te yon ki ba chèz ki pa gen okenn chèz. Yon sèl kewozin antèn te pandye soti nan plafon koube. Li pa t ' limen, pwobableman akòz chalè a ak lefèt ke solèy solèy pèsiste ase byen nan mond lan. Nam Kiyoung te kouche sou do l'. Li chetif leve soti vivan men l 'ak siy pou m ' nan rantre nan l'.
  
  
  "Sariki... bon fil. Sariki ap mennen ou... nan Angkor Thom, " li orèy hoarsely.
  
  
  "Pa eseye pale kounye a, Nam Kiyoung."
  
  
  Ego nan bouch yo deplase, men, pa gen okenn mo sa yo te vini soti. Mwa lang niche ih. "S-Sosyete... An Ajan Koulèv... move. Yo touye pitit gason m ' yo. Lè Sosyete a bezwen moun yo, yo se... antre nan bouk la. Tanpri volontè. Yo di ke sa a se yon devwa patriyotik. Retounen nan Mekong Delta nan Kanbòdj. Si... si... pa yon sèl jenn gason yo pral travay kòm volontè. yo pral touye yon sèl oswa de. Lè sa a, pa gen okenn ... pwoblèm pou jwenn volontè ."
  
  
  
  Li te vle pou tande li, men mwen te konnen ke lè mwen te di li, Nam Kiyoung te prese lanmò pwòp tèt li. Mwen te panse sou tan an nou ta depanse yo ansanm ak ki jan mwen ta pèdi l', yo te eseye jwenn enfòmasyon ki soti nan li. Koulye a, li te pare pou di m', menm si li pwobableman pa t ' di nenpòt lòt moun. Li, yo te santi yo koupab.
  
  
  Li bay yon soupi. Mwa a je yo te fèmen, e menm jan li te pale yo, yo te rete fèmen. "M' ... pitit gason m ' se nan yon ti vilaj... nan nò-lwès la nan Kanbòdj. Yon ti fi a ale nan. Sosyete te vini nan l '... mwen te di l 'pou rantre nan m'. Li te refize. Li pa t ' alantou vilaj la. Li te vizite yon ti fi. L 'pa t' pran swen ki moun ki posede Mekong Delta a. Yo repete yo ... lè tan ankò e ke li pa nan vilaj la. Nan denmen maten... Li te resevwa Odin pa Ponya Sosyete. Trè misterye ... anvan yo fè nwa a ... m... pitit gason... se mouri...
  
  
  "Kouman?"
  
  
  Li te niche bouch li, kenbe je l ' fèmen, epi rete tann. L', te konnen ke l ' te nan doulè. Li te mouri tèt li, men li toujou t ' ap pale sou pitit li a lanmò. "Ponya a," li te di. Mwa a vwa te vin pi fèb. "Sosyete a te resevwa yon anpil nan volontè yo alantou vilaj la. Yo se san fwa ni lwa...... plis pase ke... La Vietcong... North Vyetnam..."
  
  
  Mwen te panse li ta glise ale. Chak nan misk nan mwa l ' yo fè fas a rilaks. Li te gade pasif ak konplètman dépourvu nan lavi yo. Ak lè sa a, mwa a bouch yo te kòmanse k ap deplase ankò.
  
  
  "Nan Sarika a... gen se yon ponya. Ou dwe... di Sariki montre mwa a... pou ou. Sariki ap mennen ou... yo ... Angkor Thoma..."
  
  
  Ego nan bouch yo sispann k ap deplase. Ego nan bouch la te louvri. Li mete parfe toujou, chak nan misk nan figi l ' rilaks. Menm anvan menm yo li te trete, mwa batman kè, l', te konnen Nam Kiyoung te mouri.
  
  
  Yon moun te vini nan pòt la nan joupa a. Li te tounen byen vit wè ki moun ki li te. Tankou, hey, te gen 18 oswa 19. Li chokola pèse je m', men pa te gen okenn ekspresyon sou figi bèl. Li te yon Vietnamese, epi li gi po te gen yon moun rich, lis teksti. Dèyè yo Nahum, yon gwo nonm ki te dwe chèf la te antre nan.
  
  
  Ti fi a gade nan m 'ak kè poze e te di," non Mwen se Sariki. Mwen te di ke Nam Kiyoung ki te blese."
  
  
  
  
  Chapit Sèt
  
  
  
  "Li pa fè mal L' ankò," mwen te di. "Li se mouri."
  
  
  Toudenkou, li tout ekspresyon chanje. Dan l 'yo te bared, ak je l' te ranpli ak yon ekspresyon de boule. Li se soti byen fò toufe sobs yo tonbe jenou l ' pwochen nan Nam Kiyoung a nan kò moun. Mens li kò a te souke ak gwo twou san fon sobs.
  
  
  Chèf la fin vye granmoun, ride fas a te montre tristès kòm li voye je nan ti fi a. Lè sa a, je fatige l 'tounen pou m'. "Ou ap kite, tanpri."
  
  
  "Jwenn soti?"
  
  
  "Ou pral rete tann nan lòt joupa," li te di. "Ale!"
  
  
  Mwen te rive nan nan pye m ' ak ranmase valiz lekòl mwen. Bagay sa yo te pase isit la ke mwen pa t ' konnen anyen sou, ak pwobableman pa gen yonn nan biznis mwen an. Li te mache deyò san yo pa yon mo. Yon granmoun fanm geste pou mwen pou m swiv li. Kòm nou te mache nan lòt la joupa nan sèk la, li te resevwa yon anpil nan sanble soti nan fanm ak timoun. Li, te santi tankou yon etranj nonm sou yon dat. Li te gen vin isit la kòm yon manm nan sosyete a, e kounye a, li te konekte nan gid sa a, mwa a vilaj, ak ti fi a ki moun ki te angaje te pran plas la. Mwen te mande ki kalite a nan koneksyon Nah gen ak Nam Kiyoung. Li te gen sèlman yon pitit gason. Te li yon kouzen? Lè sa a, li, mwen mande poukisa mwen te enterese.
  
  
  Fanm lan fin vye granmoun te deplase lwen, ak mari l ' te antre nan joupa. Sa a yon sèl pa t ' gen yon chèz. Pa te gen okenn tapi sou etaj pousyè tè. Tèt mwen frape yon bagay ki mou, sak ankonbran, ak mwen te panse mwen ta eseye yoga yo detann san yo pa ark. Sa yo ki te dènye bagay mwen pa sonje.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Li te souke zepòl mwen yon fwa, lè sa a, te demisyone tounen. Li te trè gwo twou san fon nan memwa l ' nan tan lontan an. Mwen te la avèk yon bèl fanm yo te rele Katie, pitit gason l ' yo, epi nou te kondwi nan yon fin vye granmoun Austin atout vitès nan direksyon Hong Kong fwontyè. Lè sa a,, kòm li bo l 'ak te santi l' tendres, li te doute ke sa ki li te te soti nan. Men, dout yo ki te mouri lè li te tounen nan mari l'. Li te remèsye m', li di li te vle... men lè sa a, li pa t ' di anyen. Mari l 'te chwazi l' ak pitit gason l 'moute et te kite, kite m' ak yon Malfini, stèk, yon tafyatè lannwit nan Hong Kong, ak yon reyinyon ak yon avyon asistan vòl yon semèn pita, nan peyi Espay. Lè mwen te santi yon tranbleman nan zepòl mwen, pye m 'manyen anba a sandy nan sot pase a, m' jenou li pliye, lè sa a tensed, e li te kòmanse flote moute nan nwa enkonsyan. Presyon la desann, epi mwen kouri dèyè l 'tankou mwen te rale yo sou yon kòd, ak lè mwen te kraze nan sifas la a, je m' louvri pou yo gade nan Sarika a figi bèl.
  
  
  "Ameriken yo," li te di. L', ap tranble anba pye tèt li ak konsantre sou li, sniffed, mumbled yon bagay bèl, lè sa a, sel frank.
  
  
  Solèy la te deja desann sot nan syèl la. Mwen te swe nan dòmi m', se konsa, bou m ' te se konsa mouye ke mwen te ka tòde li soti. M twou yo te rèd, men mwen te santi wa ajou. Sariki te ajenou devan m'. Li te pote yon senp, ki lach chemiz, ak li fè nwa, briyan cheve yo te rale tounen nan yon pen nan nuk a nan kou l'. Li nan lajè, yon ti kras incline je yo gade m ' kiryozite. Nah te gen yon triyangilè fas ak yon byen file, prèske manton an vle pèse anvlòp. Li te bouch lajè, ak bouch li te plen. Mens li kò a pa te bourade nenpòt kote, epi yo pa t ' detire rad. Li gade frajil, kòm si li te trè fasil pou kraze.
  
  
  
  
  Men, te gen de bagay ki belied li: klè nan kontanple l', unblinking, difisil, ak yon fò jawline ki koupe sevè nan yon manton ki gade fò ak fè tèt di.
  
  
  Li mawon je yo gade m ' ak yon allusion nan kiryozite ak yon allusion nan ki sot pase nan doulè. Yo te rouji soti hollyhocks. "Eske ou te konnen Kiyona te isit la?" li te mande. Vwa li te surprenante ki ba pou tankou yon jenn gason yo.
  
  
  L ' ap tranble anba pye tèt li yon ti kras. "Pa trè byen. Li te mache m ' isit la. Mwen vle di, li te sipoze pran m ' nan Angkor Thoma. Pou egzanp, de oswa twa kilomèt lwen, nou te anbiskad pa gen kèk jèn ki Nò a Vietnamese..."
  
  
  "Pa di nenpòt ki pi plis, tanpri!"
  
  
  Fwon li ride. "Mwen vrèman regrèt. Mwen te panse nou te vle konnen ki jan li te mouri."
  
  
  Li gade nan etaj pousyè tè. "Li te pale pou ou anvan l' te mouri?"
  
  
  "Li te di m' ki jan, pitit gason l ' te mouri. Li mennen m ' nan konpayi an nan Ajan Koulèv. Mwen bezwen konnen li sou Sosyete. Sa a rezon ki fè li nan isit la. Li te di m ' ke Sosyete metòd touye mwa a nan pitit gason an ak yon ponya, ak ke ou gen yon sèl alantou moun nepe. Li ta dwe mande ou pou montre mwa ou. Ak li te di ou ta akonpaye m ' nan Angkor Thoma. Si ou pa, mwen pral gen yo ale tounen. Mwen panse ke mwen ka jwenn li M ' pwòp fason. Supérieure mwen pral jwenn yon lòt fason pou mwen pou m jwenn yon travay ."
  
  
  "Mwen pa t' di mwen pa t ' pran ou."
  
  
  "Oke, li nan pa trè popilè. De ti bouk ki te deja te detwi, ak anpil moun inosan ap moute pou pale-paske nan m'. Nam Kiyoung te sèlman yon sèl bò kote yo. Si ou pa vle yo pou nou gide m', mwen ap konprann. "
  
  
  "Ameriken yo," li te di wearily. "Ou se yon ajan yo te voye isit la pa gouvènman ou jwenn Kò a nan Ajan Koulèv. Ki sa ki pral ou fè ak Sosyete a lè ou jwenn mwa a?"
  
  
  "Mwen pa ka reponn ke corkscrew dwa koulye a,," mwen di ak onètete. "Mwen pa yo pral kapab reponn jouk tan mwen jwenn ih."
  
  
  "Ou pa ka tann." Li leve, li te mache san pwoblèm soti nan joupa a. Li te jifle pa yon moustik sou do a nan tèt li. Mwen te fè fas a crusted soti nan bokal la, ki te cheche, epi lè sa a ranpli leve ankò. Mwen Suedwa te santi ak pran sant tankou mwen pa ta te mete li san yo pa yon chanjman pou yon ane. Mwen te jis ekleraj yon sigarèt lè Sariki retounen nan kabin an. Nah te gen yon bagay avè l', yon bagay ki te anvlope nan yon dekousi ranyon. Li jete l 'nan mwa nan pye m' ak te apiye lwen opoze a jemi. Li chita bò tab la ankò, gade nan m'.
  
  
  Li stubbed soti sigarèt l ' epi li vin apiye pou pi devan pou ranmase pake a. Li ak anpil atansyon unwrapped li.
  
  
  Ponya a te ajan oswa omwen te menm jan an reseptif nan zòn nan. Mwa a nan pwen a, te koulèv la nan objektif yo, file nan yon kwen razwa la. Rès la nan lam la se te yon tranble sentr apenndis yo nan yon koulèv la nan kò moun. Bor yo deyò yo te trè byen file. Manch la te fè nan trikote kwi, ki te bay enpresyon ke yon dragon te sote soti nan yon ti panyen. Li te yon dezas zam, ak li te kapab konprann poukisa li te garanti yo frape pè nan kè yo nan nenpòt ki moun ki reziste nan emeu. Mwa a te kòmanse vlope li moute ankò ak gade nan Sariki.
  
  
  "Kijan ou te vini nan sa a?" Mwen te mande l ' la.
  
  
  Li souke tèt li, kòm si anile corkscrew. Lè sa a, li te di: "se mwen menm ki chèf fi. Mwen gen fanmi nan yon ti bouk nan nòdwès Kanbòdj kote li te viv yon fwa. Si Nam Kyen a dènye te vle pou l ' bay gide ou nan kraze yo nan Angkor Thom, mwen pral. Men, mwen pa pral mennen ou a kraze yo. Mwen pral pran ou nan yon ti vilaj kote kouzen m 'ak de mwa frè m' yo ap viv. Li nan pa lwen kraze yo." Li leve grasyeu nan pye l', ranmase vlope ponya, ak diminuer nan direksyon l ' yo. Kò li te ajil ak mouvman li prèske te sanble ke yo balanse. Nah pa ta gen yon pwoblèm mache tou dousman nan mitan lannwit. Li vire tounen pou yon jou. "Nou ap deplase ou nan Kanbòdj aswè a," li te di. "Lè nou yo se nan Kanbòdj, nou pral mwens konsène sou Nò Vyetnam ak Vyetnamn Kong. Nou pa ap ale nan vwayaje pa jou oswa nan mitan lannwit. Rès byen vit si ou kapab." Lè sa a, li te kite.
  
  
  Mwen pa t ' konnen ki jan vit mwen ta pran yon ti repo. Li lonje l 'sou valiz a epi fèmen je l' yo. Petèt mwen te kapab ale tounen nan Kathy oswa avyon an stewardess nan peyi Espay pou ou ranmase kote mwen te kite anvan Sariki ' ap tranble anba pye zepòl mwen. Men rèv la se pa yon koki.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Li te lè solèy kouche lè nou te kite. Solèy la te deja mete pou prèske 20 minit, Vlad te toujou avèk nou, ensèk yo te ranmase nan nyaj yo, ak lè solèy la desann, li rale yon gwo ride koulè wouj violèt nap atravè syèl la. Twal la pa te jele ankò. Sou nen, ki te gen twou vid ki genyen ak twou yo, cerro-ble yo te vizib, epi yo lonje prèske ouvètman sou vilaj la.
  
  
  Sariki chanje nan peyizan pantalon ki pi fò nan nan vilaj yo te mete, ak yon kòsaj ble ak bouton sa yo sou devan ak chemiz manch long woule leve koud yo. Malgre ke li chanje rad sou li, li te kite ak karaktè a menm. L 'bèl fè fas a rete pasif nan l' spesifik indiféran. Nah te gen yon sak lekòl atravè graj bagay.
  
  
  Nou te mache nan forè an. Pou m', te gen yon trè reyèl diferans ki genyen. Mwen benyen, kale, ak chanje rad mwen an. Ak yon lòt bòl nan diri, li, te santi pare yo dwe reyini ak limanite. Pa gen okenn yon sèl balanse orevwa, pa gen yon sèl gade. Si te gen yo dwe yon fineray, Kiena se vini pou Nou, Sariki se vini pou nou, epi nou pa t ' menm wè li. Lavi nan vilaj la te sanble yo ale sou kòm dabitid..
  
  
  
  
  Lavi nan vilaj la te sanble yo ale sou kòm nòmal.
  
  
  Fènwa tonbe byen vit. Sariki te mache ak long, efemine pwogrè, ak lè sa a, Kiyoung te jwenn li tou de kaptivan ak etranj. Mwen pa t ' gen nenpòt pwoblèm avèk li. Li pran chemen l ' tankou si li te konnen ki sa li te fè. Nan fènwa a, li te jis yon lonbraj nan devan m', yon ajil figi a ke mwen te yo swiv.
  
  
  Nou te deplase byen vit ak te gen bagay ki ra ki ka geri ou repoz. Sariki te montre ke li te omwen kòm silans kòm Nam Kiyoung. Mwen te itilize yo vwayaje nan forè a, ak mwen te panse nou te fè bon pwogrè. Lè nou te repoze, Sariki pa janm pale, jis chita la atravè nan men m ' ak regardant nan tè la. Epi li pa janm te di lè li te tan pou yo kòmanse ankò; li jis leve kanpe ak mache.
  
  
  Yon ti tan apre minwi, li te di m ' premye pawòl li te di apre nou kite vilaj la. "Nou demenaje ale rete nan Kanbòdj," li te di. Li te kontinye ap mache san yo pa ralanti desann.
  
  
  Mwen gade alantou. "Gad fwontyè nou, ELEKSYON nou?"
  
  
  "Gen anpil kote sa yo."
  
  
  Ak sa ki te rezilta a nan konvèsasyon an.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Pou jou kap vini an ak jou lannwit, nou te vwayaje nan Kanbòdj larivyè Lefrat la Mekong. Nan ti bouk ki te nou te pase nan mitan, Sariki te trete yo ak modès respè, aparamman kòm pitit fi a nan yon chèf. Li sèlman te pale ak tèt la nan chak vilaj ak nan prive. Nou te manje nan tout ti bouk ak mouri nan yo. Plizyè fwa li te eseye kòmanse yon konvèsasyon, men li te te rankontre ak silans rgar ak yon wòch nan figi an. Layout a te vin sa ki senp. Nou te mache nan devan l'. Si nou rive nan vilaj la, nou te imedyatman remake, epi li pa t 'wè l' ankò jouk li te tan yo kite. Si pa te gen okenn vilaj apre yon kat-èdtan mache a, nou ta sispann ak manje yon ti ponyen diri.
  
  
  Vlad pa t ' sanble yo gen nenpòt ki efè sou Nahum. Si pa te gen okenn vilaj nan nightfall, li ta yo chwazi yon kote pou m ' ak yon ti kras pi lwen lwen pou tèt li. Yo mete deyò tapi ak te ale nan kabann. Li toujou souke m ' moute anvan douvanjou, malgre mwen pafwa etone li yo pa reveye lè li te vini nan. Mwen te panse mwen ta reveye l ' moute nan yon jou osinon de jou.
  
  
  Premye l', enkyete w sou li. Li te santi ki pi wo paske Nam Kiyoung te mouri, e petèt nan kèk fason li te fòt li. Se konsa, sa li te fè pou m'? Rayi se yon vizib emosyon. Meprize a se diferan. Bagay sa a ka ka wè pa yon sounwa gade oswa yon awogan jès. Men, li pa t 'montre m' nenpòt nan sa. Li te montre m ' indiféran. Epi li pa t ' menm konnen ki sa Nam Fanmi an vle di Nah.
  
  
  Si li te Kiyona ki te fè l ' pou Nou, li te yon lòt rezon ki fè yo pou li indiféran. Princess. Mwen te panse li te yon kontra gwo isit la nan pati sa a nan pwovens Lazi. Petèt yo rekonèt li panse li te tèt li ak zepòl pi wo a nan ras imen an. Nan ka sa a, li te pi ba li nan pozisyon. Men, paske se nan kèk ineksplikab koneksyon pou Nam Kiyoung ak lefèt ke li ban m 'pawòl li, li te santi oblije asosye ak m', yon sèlman commoner. Sa a se si ou vle rele sa nou fè kominikasyon.
  
  
  Tout moun heures de yo ap mache sou li, si mwen pran yon anpil nan tan yo reflechi sou li. Malgre ke li te enkyete w sou li nan premye fwa, li byento chanje li nan twò grav kiryozite. Si sikonstans sa yo yo te diferan, epi si li pa t 'santi yo koupab de Nam Kiyoung nan lanmò a, li ta gen yo te di yo pa Sariki nan vann liv gid l' yon lòt kote.
  
  
  Nan direksyon aswè a nou te rive jwenn larivyè Lefrat la Mekong. Li te kapab te tande l ' depi lontan anvan nou te vin jwenn li. Chemen an te fè yon ti poto nan forè a, sifas la vin mou, vire nan alg ki kouvri ak sab, yon epè pye rezen grandi nan devan, ak sou lòt bò a te gwo larivyè lefrat la. Kote nou te kanpe, li gaye byen fon, li vit, tankou yon riban lajè nan vèt twal. Paske nan pwofondè ak lajè nan kote sa a, li nan yon sans relache nan inaktif pouvwa.
  
  
  Sariki toudenkou te vin trè bavar.
  
  
  "Nou pa ka kwa isit la," li te di, pi fò pase li ta tout tan tout tan tande li. "Nou gen sa yo jwenn yon kote fon, epi nou te lè sa a, deplase sou li apre yo fin fè nwa." Li pert nen te ride. Li gade leve, li desann larivyè lefrat la.
  
  
  Li te di."Poukisa nou pa?" "Nou kapab ale ak sikilasyon an. Nou ka ale nan ansanm ak kenbe youn ak lòt pou lòt la. Si ou bezwen, nou ka pran yon boutèy demi lit oswa kèk bwa flote sou yo. Poukisa nou bezwen gen yo rete tann jiskaske nwa?"
  
  
  "Gwo larivyè lefrat la se tap patwouye. Li pral mwens danjere nan mitan lannwit. Pa lè gwo larivyè lefrat la se ke yo te itilize pa Vietcong. Ak lè sa a, pa gen okenn fason lè ak nan mitan lannwit Ameriken bato patwouy ak ki jan anbasad la rapòte. Yo tire nan anyen ki deplase."
  
  
  "Mèveye," li te di ensanse.
  
  
  Li te tit aval, kenbe ase pre nan forè a ke fwan tirè yo sou & nb pa t ' kapab wè nou.
  
  
  Li ap gade l 'ak anpil atansyon, remarke ke piti, sere ne yo nan do a nan kou l' te kase. Li swayed avèk chak etap li te pran, ak spider tufts fè menm l ' mouye kou. Li te yon bèl kou, depi lontan e ki lis. Mwen te konnen ke si gen yon bagay nan relasyon nou yo pa t chanje oswa nou pa t ' jwenn nan destinasyon nou byen vit, mwen ta ka nan pwoblèm.
  
  
  Kòm mwen te swiv li ki te gen, mwen te jwenn tèt mwen chèche pou yon bagay. Li ta wè sa a sere l ' peyizan pantalon lè li ta fè moun ki depi lontan shaggy bagay sa yo. Li te tankou yon kòsaj ble kenbe bucaram sou l ' tete. Li te konnen l ' byen fizikman. Nah te twò fasil, gade nan ak twò souvan twò pre.
  
  
  
  
  
  Nou te mache nan anpil rapids, blan sekouan dlo ak bouyi alantou gwo wòch ak byen file file bor yo jis anba sifas la. Mwen pwobableman te panse sou sote soti nan wòch wòch, men te gen yon plas kote mwen ta gen so sou wotè nan twou wòch ki nan yon sèl sote. Sariki kenbe mache. Li te kontinye pou gade ak gade.
  
  
  Pi wo a nan rapids yo, nou antre vit dlo fon. Aktyèl la te tèlman vit ke li te sanble danjere, men dlo a te sanble yo dwe ki anba a ren an. Sariki etidye mwa a, gade en, lè sa a, en. Avèk chak jès, ne la nan ee tèt kase moute pi plis ak plis. Pou fè pou evite panse sou li, mwen tcheke l ' fon tach tèt mwen. Te gen ase wòch yo kenbe sou pou kenbe ou soti nan ke yo te efase. Mwen te panse nou ta dwe bay li yon eseye.
  
  
  "Lè li nan fè nwa a," Sariki te di. "Li a twò danjere nan lajounen."
  
  
  Nou moute sou deyò a nan sak lekòl la yo ak sa yo yon jwèt sou wòch yo bò rivaj la. Sariki gade nan lòt bò a nan gwo larivyè lefrat la.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Poukisa ou pa t' kite?"
  
  
  Sib li yo te tounen m'. Li te ase pou prèske kraze ne la, men li pa byen. Li voye je nan m ' tankou si mwen te entru sou panse li. "Ale ki kote?"
  
  
  "Pou sa ti bouk nan nòdwès Kanbòdj kote de viv kontre ou, frè m ak yon kouzen."
  
  
  Li vire lwen nan men m'. Li te kapab wè ki jan li rive jouk nan machwè te redwi a yon byen file manton. Po a nan li bagèt gade pou lis ke li te santi tankou li te lonje. Men, li pa t ' reponn mwen. Mwen reyalize mwen pa janm ta wè l ' souri anvan.
  
  
  Li te sou yon inèdtan oswa de anvan yo fè nwa. Li apiye sou yo ak limen yon sigarèt. "Sariki," mwen te di, " ou menm ak mwen gen te vwayaje ansanm pou yon jou lannwit tout ak prèske yon sèl plen jou. Nan tan sa a, mwen te kapab konte kantite total nan mo sa yo ou di m 'sou m' dwèt epi yo pa itilize tou de men. Petèt lefèt ke mwen Ameriken vyol ou. Petèt ou panse ke mwen se pi kout pase ou, w ap chèf nan pitit fi ak tout moun. Petèt ou panse ke mwen kole sa ponya nan Nam Kiyoung a nan kòf lestomak." Li te kap nan m 'kounye a, men pa te gen okenn ekspresyon nan je l'. Men, nan omwen li te gen atansyon li.
  
  
  "Si ou panse se konsa, ou pa t' kapab dwe mal ankò. Mwen konnen ou te di m ' pa nan pale sou li, men, si ou panse ke Nam Kiyoung ak mwen te lènmi, w ap mal. Nan yon ti vilaj, nou te pwèske mouri pa yon gwoup de Vietcong. Nou kouri al kache pandan ke yo te pase mimmo nou. Nan pwochen ti bouk yo te detwi yo, ak nan pwochen yo te ap tann pou nou. Li te yon pèlen. Li te touye sis moun bò kote yo. Li te retire pa siperyè, lidè a, pwobableman. Setyèm te touye pa Nam Kiyoung, men pa anvan li te kout kouto Nam Kiyoung nan pwatrin lan. Li te di m ' yo pran mwa nan bouk ou yo. Mwen pa janm te fè li. Mwen te avè l ' lè li te mouri."
  
  
  "Ou se yon ajan Ameriken k ap chèche konpayi a."
  
  
  "Men, poukisa ou se konsa endiferan nan m'? Paske mwen Ameriken? Mwen vle di, mwen itilize yo vwayaje pou kont li, men mwen pa t ' kite kat echantiyon tren yo, epi mwen te mennen nan kwè ke mwen te jis pran moute espas."
  
  
  "Sa a se fason mwen. Mwen vrèman regrèt."
  
  
  "Tout dwa," mwen te di. "Si w ap tankou sa a, lè sa a tout mwen ka fè se yo santi yo regrèt pou ou. Ou se yon ti fi tris, epi ou kite tristès nan chemen ou."
  
  
  "Tanpri!" Li vire lwen nan men m'.
  
  
  "Lè sa a, li pa fason ou. Gen nan yon rezon ki fè w ap fè sa a. Eske ou di li ke, oswa se li yon bagay ou pa t ' manyen ankò? Ou pa enpresyone m ' tankou yon ti fi ki moun ki pa renmen sistèm kas oswa se lògèy. Men, mwen pa konnen l'. Mwen pa konnen ou. Nou te kapab gen te ale sou paske se konsa anpil mwa epi li toujou pa te rekonèt ou."
  
  
  "Sa a se lagè," li te di.
  
  
  "Pa gen okenn, li twò jeneral. Ki sa ki yon pati nan lagè a? Li t ' manyen ou pèsonèlman? Mwen vle di, eksepte pou Nou Kiyoung. Te vilaj ou boule desann oswa fanmi ou te mouri?"
  
  
  "Sa a, se ase!" Li vole kanpe, epi te ale byen lwen ase yo moute gwo larivyè lefrat la ke mwen pa t 'kapab wè l'.
  
  
  Li te lanse sigarèt nan nan gwo larivyè lefrat la nan degou. Lontan lonbraj lonje la nan mitan dlo la. Li t ap obsève vitès la nan gwo larivyè lefrat la ak yo te eseye vini ak yon kont ki te aktyèlman Sariki. Petèt li te konnen yon bagay sou Sosyete a ke li pa t 'di m' sou. Mwen sonje twa bagay sa yo sou li: sa ki te relasyon li ak Nam Kiyoung renmen? Poukisa Nah gen youn nan Ajan Koulèv Sosyete a nepe? Ki moun ki li te jwenn li soti nan? Petèt li vrèman te yon manm nan Sosyete tèt li.
  
  
  Li tou dousman tounen. Yon tipik fanm ta gen pouted. Men, pa Sariki. Li te itilize lè a byen lwen soti nan kesyon ajiste ne ak sou tèt li. Li te gade m ' ak anpil atansyon kòm li te pwoche bò nan manyak limyè solèy la. Ekspresyon li gade reflechi, tankou si li te gen yon bagay yo di. Li chita bò tab la akote m'.
  
  
  "Ou se bèl, kòm tout moun Ameriken yo ta dwe bèl," li te di. "Ou gade fò ak an sante. Epi ou di mwen se neglijans. Sa a vre, men mwen mande ki jan yo louvri ak zanmi ou Ameriken yo ta dwe si ou te kenbe moute nan yon dilèm yo ak repouse anvayisè yo."
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Nou te kòmanse nan tout gwo larivyè lefrat la yon èdtan pita, apre solèy fin kouche. Siplemantè èdtan te sipoze bay crépuscule tan konplètman bouche.
  
  
  Ak nou sakado ki te fèt segondè, nou waded nan dlo a, Sariki ki mennen wout la ak kòb li jis dèyè l'. Surprenante, kounye a te tounen soti yo dwe pi fò pase li te sanble. Nwa dlo kouri desann janm mwen yo ak je pye yo, epi mwen te gen yo kenbe sou byen sere nan wòch yo. Sarika te nan tray la. Pye l ' yo te kenbe nan glise soti nan anba li, ak lè li te eseye gen tan pwan wòch yo, dwèt li glise soti sou kwen an. Li te byen vit te mache moute l 'ak ki te fèt soti men l'. Li gade m 'ak fyè rebelyon ak te refize men m'.
  
  
  Kote mò yo ye avè l', mwen te panse. Mwen pa ta dwe gen kite Hey pran sou travay la, Kyen a isit la. Mwen te ale retounen lakay yo epi eseye jwenn yon lòt fil.
  
  
  Lè nou yo te mwatye atravè larivyè lefrat la, dlo a te resevwa pi frèt ak pi fon. Sariki jete tèt li tounen, li mens men hatian chak wòch li pwoche bò, li sakado ki te fèt segondè. Petèt, kòm chèf la nan pitit fi, li te panse ke li te gen kapasite ki plis pouvwa pase lòt moun ti fi. Men, pouvwa li pa pral ede alo si li vin pi fò sou tan.
  
  
  Nou ap mwatye gen. Gwo larivyè lefrat la pa t 'apwofondi, ak shallows yo pa t' kòmanse ankò. Depi pye m ' yo te pi fò, li te rale moute nan Sariki. Li te fasil a di tèt mwen ke mwen pa t ' pran swen si li vole sou rapids yo, men reyalite a rete ke li te konnen wout la nan bouk la. Mwen pa t ' konnen sa. Si li te vle yo dwe fyè ak estipid, sa a, se jiska li. Dlo a te kòmanse fonn. Lè sa a, li te tande yon lòt bagay san konte chantèz nan bri dlo.
  
  
  Nan premye, li te sanble byen lwen yo. Sariki ak mwen te jele nan plas li. Yon ti lalin twinkled sou & nb. Li te kapab wè li en, et mande si li te nan yon kannòt. Te gen anpil nan chanm nan ant wòch yo pou bato yo pase, ak byenke rapids yo ki anba a te vit ak wòch, yon bon paseur te kapab manevwe ant yo. Lè sa a,, lè li tande yon wup-wup-wup son, l reyalize sa li te ye. Sariki pouse li.
  
  
  Li, pete rele. "Prese rivaj la!"
  
  
  Sariki frape vit, mwatye naje, mwatye sote sou wòch yo. Papa l ' te nan yon prese pou pale ouvètman sou li. Lè sa a, kòb li, te panse li ta pi bon si li te nan devan l'. Mwen te kapab jwenn sou rivaj, lage m ' nan sak lekòl yo, ak ede Hey. Li t ' ap flote nèt nan yon ang kòm son an nan kou sou la & nb te grandi pi fò. Men, li te ka toujou tande gwonde pwisan nan unmuted motè. Li te tit en ak ap vini pi pre.
  
  
  Li te deplase yon ti kras aval soti Sarika, sa ki pèmèt aktyèl la pou ede m'. Li pase kouto ant wòch yo tankou Tarzan nan Senj yo nan pyebwa yo. Li te yon ti kras pi plis maladwa, menm si. Nan fè nwa a, mwen te kapab wè nan fè nwa a bank la nan gwo larivyè lefrat la avèk je m ' tou dwat devan yo. Gwo larivyè lefrat la kabann pa t ' amelyore, ak bank la gade gwo, labou, ak zèb.
  
  
  Lè sa a, son an nan motè a te tèlman fò ke li te sanble yo dwe dirèkteman anwo nou. Li te premye yo te wè pa la pwisan Brylev. Mwen te ap vole desann bò larivyè lefrat la pa elikoptè. Elikoptè a skirted siyalizasyon amon ak paresezman janbe lòt bò larivyè lefrat la jan li pwoche bò kote nou. Mwen pa t 'wè l' zam machin yo, men mwen te konnen yo te gen. Sariki te sou dis pye lwen m', epi mwen te toujou yon bon senk pye soti nan rivaj la. Elikoptè a desann, ak mwa a gwo elis churned dlo anba li. Tribinal la nan Bosni ak Erzegovin kondane Li, k ap deplase tou dousman. Li apiye retounen lakay yo avèk valiz lekòl la, pouse mwa pou pi devan, ak grunted ak satisfaksyon lè li te tande, li frape bank la. Lè sa a, li bese yon ti kras ak plonje nan direksyon rivaj la. Aktyèl la ki pote m ' yon lòt 15 pye anvan mwen te jwenn yon pye rezen pou pwan. Li moute sou yon apik, labou a pant.
  
  
  Elikoptè a te pran vòl pase nou yo ak tou dousman te deplase sou. Nan limyè a nan lalin lan ak refleksyon an nan antèn yo sou & nb l ' te wè sou nen an Ameriken ensiy. Lè sa a, li te fè yon parese sèk. Li pwojektil se amon, fè wout li atravè dans vejetasyon. Copter te vin tounen pi vit. Fèy yo jifle figi m, epi mwen prèske trebiche sou yo.
  
  
  Nan ekla a nan torch, Sariki te wè li. An toupe nan cheve l 'yo te konplètman unraveled, ak cheve l' deplwaye soti sou tè a tankou nwa bab panyòl.
  
  
  Elikoptè a te vini tounen, jis yon kèk pye pi wo pase dlo a. Toudenkou, ki soti nan yon kote nan pati anba a nan elikoptè a, te gen yon krak byen fò, ak eklat nan dife. Liy lan nan dife pwojeksyon nan yon avyon nan dlo a mwens pase twa pye lwen Sarika. Men l ' yo diminuer koupe wòch la. Aktyèl la ki ap dirije li nan yon lòt yon sèl, ak li te eseye gen tan pwan li. Li te manke ankò. Copter te pran vòl soti nan siyalizasyon ankò. Li desann ak leve, lè sa a, woule tounen pou pran yon lòt etap la. Tout bagay te ale anpil pi vit kounye a. Nan zam machin lou yo te tire, ankò, epi bal frape dlo a. Sariki te prèske nan bò kòt mwen. Li te pare yo ale ak gen tan pwan l'. Men, la aktyèl byen vit chanje. Sariki te baleye nan sant la nan gwo larivyè lefrat la, epi desann nan rapids.
  
  
  Mwen pa t 'kapab wè l'. Nan a dim moonlight a, li gade detire aktyèl la, ki te gen te pote l ' ale, epi yo te wè ki te wòch a, li te antoure ak ki bò nan gwo larivyè lefrat la ta rive nan rapids. Li te rete nan sant la pi fò nan wout la.
  
  
  
  Lè sa a, li te sanble pou avanse pou pi nan de ti rmou nan bank lan opoze. Li te santi san espwa dezespwa. Li pa nan tout sa posib jwenn pase nan tan. Ak lè sa a, Sariki te wè li.
  
  
  Li te rive nan papòt la, epi li pouse tèt li soti nan aktyèl la, ki te pote l ' ale. Li te naje nan yon kwen nan rivaj la. Aktyèl la pa t 'rale l' nan; sib li pa t ' frape wòch yo. Men, li te fatige. L 'kou yo te tankou yon ti bebe nan yon beny; bra l' leve ak tonbe, men san yo pa fòs.
  
  
  Li sote sou pye rezen yo e te fè wout li nan epè fèy kòm li te kouri nan direksyon pou li. Li te kòmanse woule desann rapids yo, ak yon pati nan fatig l ' te akòz lefèt ke li te gen difikilte ak aktyèl la. Nah pa t 'fè nenpòt ki pwogrè, men omwen li pa t' dérive. Ki te ban m ' ase tan yo ka resevwa devan yo nan li. Li te mwatye desann papòt la lè li te demisyone sou yon ledge ti ak yo te kòmanse tòde ak vire. Sakado li te deja pase mimmo m'. Mwen te konnen li ta dwe danjere.
  
  
  Li te kite rivaj la nan yon vole ki te lakòz l ' yo tonbe sou yon gwo wòch. Li te ateri sou men l ' ak pye a ak te jele, kenbe sou. Wòch yo te glise. Gwo larivyè lefrat la nan dlo pwojeksyon kont figi m', fèmen je m'. Tou dousman, li leve kanpe sou wòch la. Sariki pa t 'vini tou pre m'. Li te niche fason li nan direksyon sant la nan gwo larivyè lefrat la, k ap deplase headfirst, l 'cheve long nwa k' ap vòltije dèyè l ' tankou yon leve drapo. Mwen te gen yon akablan ankouraje yo pou yo kenbe je m ' sou li. Petèt sa a, se poukisa moun nwaye pandan ke lòt moun gade yo.
  
  
  Li, gade nan zòn nan alantou m'. Li te vini trè vit. Byento li ta dwe ale, ak lè sa a, gen ta dwe pa gen anyen dwe fè. Senk pye byen lwen se te yon jistis plat wòch. San yo pa reflechi, mwen jete tèt mwen nan li. Bor yo nan wòch la frape m ' nan lavi yo. Souf mwen pran nan gòj mwen. Aktyèl la tire nan janm mwen yo, leve yo sou wòch la. Li zong yo te kòmanse rete kole sou. Dlo a te santi glas la, pi frèt pase nenpòt bagay mwen ta tout tan tout tan te santi. Li repoze koud l ' sou wòch la ak pouse tèt li leve. Sariki te pase sou lòt bò a.
  
  
  Li te fèt soti men l'. L', rive nan soti nan li, ak yon kouran nan tradiksyon te pran l 'deyò nan m'. Men m ' a frape dlo a, arachman nan anyen. Mwen te santi spidery seksyon nan cheve l', ak lè sa a, ih epesè. Li te pran yon ti ponyen nan li, vlope li alantou ponyèt li, ak apiye tounen, rale. Li, te santi kò li ke yo te rale pa aktyèl la. Li kontinye ap rale l ' jouk li te sou bò opoze a nan falèz la. Koulye a, objektif l ' yo te fèmen. Li te rive desann, yo jwenn l 'tounen, li pran l' pa bra a, epi rale l ' moute sou wòch la.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Menm nan forè a, yon feu ka bay yon brikabrak chalè. Yon sèl la mwen te fè te fume paske te gen pa anpil bwa sèk nan gen. Ansanm rapids yo, mwen jere yo jwenn youn oubyen de mòso bwa yo ki te submèrje ak lè sa a sèk nan solèy la. Li te yon brikabrak feu.
  
  
  Sariki a Suedwa yo te siye moute bò kote l'. Li te pote m ' siplemantè chanjman nan rad sou li, ki li te pran pou chanjman an. Tout bagay nah te gen te pèdi lè l ' sak lekòl te baleye pa inondasyon an. Li kalite jete li nan jenou m 'ak te sanble pou fè l' kontan.
  
  
  Li te pran l 'tounen, limen yon dife, prepare yon pakèt nan diri, e li te bay mwatye li nan l' yo sèk rad yo. Li te deside sou remèsye nou. Menm se konsa, mwen te santi bon. La pou premye fwa ak yo, enkyete, jan mwen te rankontre l', li, te santi nan chaj. Li ta ka gen li te ye wout la nan bouk la, men mwen te gen ee yo nan Suedwa yo.
  
  
  Li chita sou yon wòch la devan dife a, pye yo ansanm, strings yo nan chemiz m 'byen sere mare nan ren l'. Li gade gòch, jennen. Li te pran lynx ki kwit li ak manje l ' nan silans. Lè sa a, li te jis chita gen ak sere l ' depi lontan, cheve epè.
  
  
  "Oke," mwen te di, etann ak beans, " mwen panse ke li nan tan jwenn tounen." Li te mete ajenou nan devan l'. Li tounen vin lwen.
  
  
  "Sariki," li te di l 'piti / ba," mwen pa lide netwaye Ed aswè a, paske ou te gen yon bèl eksperyans atros. Men, depi koulye a, mwen panse ke li a sèlman ki jis ke ou rale ak pwòp pwa. yon tapi pou kavo yo; li te fè yon kabann konfòtab alantou fèy yo. Men, ou pa pral bite senkant yad lwen yo ap depanse nwit la la. Si mwen joure ou se konsa anpil, lè sa a, ale pi devan. Jis kite m 'mat, ak ego yo te mete l' tout soti nan dife a, se konsa ke ou pral santi bon ak cho. Mwen panse ke nou pral kòmanse dwa apre solèy leve, si ou pa lide." Si pa, mwen ta gen kè kontan yo tande nenpòt ki lojik rezon ki fè yo poukisa yo pa. . "
  
  
  Ap tann pou l'. Li kontinye ap fikse nan tè a pou l ' dwat. Bra l 'te tou vlope nan alantou cheve l', tankou si li te k ap grenpe sou kèk kalite kòd. Pa te gen okenn ekspresyon sou figi l'. Papa l 'te souri e yo dousman li bo l' earlobe. "Pa gen okenn plent? Bon. Wè ou nan maten an."
  
  
  Sou lòt bò a nan dife a, li te lonje sou kabann alantou fèy yo vèt, men l ' dèyè tèt li. Dòmi elude m'.
  
  
  
  
  Te gen se konsa, anpil panse nan nen - yon rivyè k ap flote sou Sariki, yon elikoptè. Ameriken an. Gwo. Mwen mande ki jan byen lwen nou te soti nan destinasyon nou an? Nan ant, pral gen ti bouk kote Sariki ka jwenn rad, edikasyon, ak petèt yon lòt sak lekòl. Men, nou pral gen yo ap viv nan m ' materyèl jiskaske nou jwenn enkyete. Nan opinyon mwen, li te yon engra, bra gate. Mwen te panse sou lide a nan voye l 'nan tout branch fanmi ak fwete l'. Ki sa ki nan pwen an? Pa gen okenn, li pral kite hey hum m ' nan kraze. Nan vilaj la nan sou, li t 'ap pale sou kote frè l' ak yon kouzen li te viv, li te kapab swa anboche yon lòt moun, oswa fè rechèch sou pwòp li yo. Nenpòt fason, li ta gen kase moute avè l'. Lè sa a, je m ' yo te lou. Li te ap dòmi.
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Yon bagay leve m 'anlè, li fè m' reyalize mwen pa t ' pou kont li. Mwen vire sou bò m ' ak pran sant sant epè nan tout cheve nan tèt li. Je m ' te toujou fèmen. Li rive nan deyò epi yo manyen cho, lis kò. Men m diminuer desann l 'tounen, plis difisil koub nan li lis pi ba tounen, ak je m' kase louvri.
  
  
  Sariki kouche pwochen pou m ' kouche sou kabann mwen a alantou fèy yo. Ti l', fè tete yo te bourade byen sere kont pwatrin mwen. Je l 'chache m' fè fas a fikse, kòm si li te gade nan direksyon orizon an, ap eseye wè yon bagay. Bouch li separe yon ti kras.
  
  
  "Sariki," mwen te kòmanse, men, men l ' te vin nan bouch mwen. Li te yon mens men ak lontan, dwèt mens.
  
  
  "Ou sove lavi m'," li te di, ak gwo twou san fon te tande vwa anroue. "Ou aji avèk fòs konviksyon. Mwen vle eksprime gratitid mwen pou ou."
  
  
  "Mwen pa vle ke," mwen te di.
  
  
  "Lè sa a, pran mwa pou kèlkeswa rezon ki fè ou vle." Li petal bouch yo bourade kont m', bouch li louvri, lang li darting, men l ' manyen, sonde.
  
  
  Lè sa a, li te nan devan m', leve yon ti kras se konsa ke se sèlman pwent tete yo nan tete l ' yo te manyen cheve yo sou pwatrin mwen. Li mouye bouch fwote machwè m ' yo, m zòrèy, nan gòj mwen. Li woule sou bò kote l 'ankò, li fèbleman yo te eseye pouse l' ale. Mwen dola chemine a pa t ' nan li, epi li te konnen li. Mwen te kenbe di tèt mwen ke mwen pa t ' vle sa a soti nan gen pitye a, men soti nan mityèl bezwen, fizik konsyans nan lòt, ak lòt la-yon nonm ak yon fanm - te bagay la prensipal yo.
  
  
  Men mwen jwenn la jelatineuz tendres a nan tete l'. Li te fè l ' pwent tete nan bouch mwen. Men m 'glise dousman desann l' tounen; pou li, mwen rale l 'pou m' ak leve l 'moute sou manch rad koud bra m' yo.
  
  
  Je l ' te fèmen. Li briyan cheve nwa te deplwaye soti nan anba tèt li yo, fòme yon ankadreman. Kò li te akajou ak yon poli bwa teksti. Li pèmèt dwèt li pou trase yon liy imajinè ki genyen ant tete l', sou ti l 'lonbrik la, sou ti avancée nan tete li, ak desann mou desann nan velours ant pye l' yo.
  
  
  Otèl li di hey ki jan mwen wè l ' deplase, ke mwen apwouve nan wout la li te deplase ak wout la li sanble.
  
  
  Men l 'te sou m', k ap gide m ' li nan imidite. Janm li yo gaye apa. Lè l', te antre nan nah, ee, li pi ba lèv te sere ant dan l'. Pou li, li gade nan fè nwa a chante ke pwente nan lis determinasyon la nan tete l'. Ti jémisman yo chape anba bò kote l ' - fè-mal kòm nou deplase ansanm, lè sa a, separe. Li te gen yon anpil yo di. Men, hey, mwen pa t ' di anyen.
  
  
  Mouvman sa yo te vin iregilye. L', mwen te santi tèt mwen ap monte. Li gade l 'epi yo te wè ke li pi ba lèv te toujou sere ant dan l'.
  
  
  Lè sa a, li te ale nan bwa. Jenou l te vini, li louvri bouch; li writhed ak writhed anba m'. Dwèt li yo te pwan yo cheve m ' ak rale bouch mwen desann nan kote li te ap tann pou yon ouvè ak anvi yon sèl.
  
  
  Lè li rive nan tèt la nan fini an, li te tankou yon machin se nan yon miray brik. Kò l ' vin vivan ak yon tranble. Mwen te kapab santi l ' lang glisman nan ak soti nan bouch mwen.
  
  
  Ak lè sa a, li, mwen te santi tankou mwen te kite. Mennaj li ki te fèt ee byen sere l', inyore li mens kriye yo nan doulè ak fèb eseye trape souf li.
  
  
  L ' hotel te gen anpil di, men pa gen anyen di yo. Li te pran pa ee wout la li te vle yo dwe pran.
  
  
  
  
  Chapit Uit
  
  
  
  Li, te santi l 'nan bra l' yo ki pi nan mitan lannwit lan. Li te santi li dous souf sou li yon souflèt. Seksyon nan li chabon cheve chatouye nen m'. Cho tendres nan kò toutouni li bourade kont mwen. Men l ' te genyen ant pwatrin mwen ak zepòl. Sepandan, lè yo byen klere chabon dife nan solèy la maten fè m 'brase, li pa t ' nan fatra a ak m'.
  
  
  Mwen leve jwenn li konplètman abiye nan rad sèk, ekleraj yon dife. Gade nan nah, mwen te panse mwen te renmen l ' pi bon nan mwen peyizan chemiz. An reyalite, mwen te renmen l ' pi bon nan tout.
  
  
  "Bon maten," li te rele volontyé. "Yo ou ap eseye pou enpresyone m' ak konesans ou nan pye bwa a? Mwen vle di, fè yon dife ak tout sa ki."
  
  
  Li pa t ' di anyen nan tout.
  
  
  Fwon li ride. "Se yon bagay sa ki mal, Sariki?"
  
  
  "Li nan tout dwa," li te di.
  
  
  Monte li desann soti nan fèy yo epi yo te leve dèyè l'. Li tou dousman vlope bra l ' alantou ren li. "Gotcha!" Li te ri.
  
  
  Li wriggled nan bra mwen yo, lè sa a, rale gratis. Li vole lwen nan men m 'ak bared dan l'. "Sispann!" li rele byen fò. "Sispann li!"
  
  
  Li te remake ke cheve l ' yo te rale tounen antre nan yon pen lèt. Li chita sou yon wòch, li gade nan nah. Lè sa a, li te santi yon vag nan kòlè.
  
  
  "Mwen regrèt sa, Sariki
  
  
  
  
  "Men, lè mwen fè renmen nan yon ti fi, yon fanm mwen pran swen sou yo, li nati m' jwenn konnen. Mwen anjeneral kwoke li lè mwen kapab, konjesyon serebral l 'lè li te pase mimmo, ak petèt bo kou l' lè li viraj desann. Mwen kontinye pou yo mete men sou li, paske mwen santi yon sèten san konte sa ki. Sepandan, mwen santi mwen ke sa a kreye yon sèten matirite responsablite, ki di tou ke tout moun ta dwe trete lòt avèk jantiyès. Mwen leve santi bon paske dènye mitan lannwit. Otèl li, jis se konsa, ou konnen."
  
  
  "Dènye mitan lannwit te estipid," li te kase m'. "Estipid erè, mèsi pou gwo larivyè lefrat la."
  
  
  "Li te plis pase sa ki pou m', Sariki. Men ou ka jwe tankou sa si ou vle. Repitasyon ou pa pral domaje nan bèt vivan yo alantou nan forè a ke te wè ak tande nou. Men, mwen vle fè ou sonje yon sèl bagay. Ou te vin wè m ' dènye lannwit. Rele li yon nyè erè rekonesans, si ou pral. Si sa pa t vle di anyen nan ou, petèt ou ta dwe. Men, sonje, ou te vin jwenn mwen."
  
  
  "Nou ap gaspiye tan nou an," li kase. "Nou pral manje manje yo ak lè sa a, ale. Nou toujou gen yon fason lontan yo ale."
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Se konsa, li te rete pou de nan pwochen jou ak nwit. Nou te mache nan silans, ak lè nou te kanpe pou nwit la la, li pa janm te vin wè m ' ankò. Nan premye vilaj nou te rive nan, li mete yo sou rad sou nouvo ak yo te pran yon sak lekòl.
  
  
  Lè te fè fas ak yon bagay tankou sa a, yon nonm ki gen tandans doute tèt li, ak petèt menm kapasite l ' yo. Li te rive m ' nan mitan lannwit, mwen vle fè sèks pi bon kalite. Pa gen pwoblèm sa sou etikèt la, li mete yo sou li, tankou gratitid, li te toujou vle fè sèks. Pa ke Nah te gen anpil chwa isit la nan forè a, men li ta ka gen rate soti sou mwa a pa ap tann pou yon lòt moun ki moun ki te renmen l ' pi bon. Toujou, li te chwazi yo te gen fè sèks avè m'. Men, poukisa?
  
  
  Li te sanble yo vire li sou yo ak sou tankou yon tiyo.
  
  
  Sepandan, yon nonm ki gen tandans doute tèt li. Li te vin pou m ' ak yon dezi pou yon bagay. Mwen te ban nou sa a. Nan denmen maten, li tounen tounen l ' trankil atitid. Ki sa ki te li te di m'? Eske ou te pèdi kontak ak l'? Mwen te pa janm te gen yon plent, epi mwen definitivman pa t ' gen li kont nah. Nan l ' ki pi entim relasyon, Sariki te konplètman transfòme nan yon primitif fanm. Li disparèt tankou trè kèk fanm yo mwen te janm li te ye. Nan yon dispit nan renmen, li tounen yon senp fanm forè.
  
  
  Nan nan apremidi a byen bonè nan twazyèm jou a, nou te rive nan vilaj la.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Mwen deja fatige ak kado a nan pye. Li te fin itilize ak Sariki a fatige nonm reyalize ke li te twò. Nou te antre nan ti bouk kòt a kòt ak solèy la nan do nou. Timoun yo te wè nou premye, yo rele byen fò yon bagay, epi li kouri lwen. Byento, mwayen ki gen laj-fanm ki t ' ap kouri pou timoun yo. Yo ki gen anpil moun alantou Sarika kòm si li te wayote. Lè sa a, de nan yo pouse l 'ale nan men m'.
  
  
  Li tonbe l ' sak lekòl nan tè a epi tonbe desann pwochen li. Vilaj la gade jis tankou tout lòt moun, nou ta pase nan: pay-covert kabin ranje nan yon sèk, ak pi fò nan aktivite sa yo te fèt andedan sèk la. Pi lwen, yo mete a p ' ap janm fini jaden diri. Jèn moun yo gen jis te kòmanse ap vini soti. Yo gòch mwen an, mwen te wè yon gwoup jèn gason ki te akoupi nan sèk la dwat. Odin a bò kote yo, kache soti nan view, ki te fè yo konnen yo bwi, abitye men, soti nan kote yo nan sa a bouk.
  
  
  "Mwen pral soti," li te di. "Tout tarif yo ki te disparèt. Vini non sou, ti bebe, pale pou mwen. Mwen te pale ak papa m'. Pale trè byen." Te gen yon pran yon poz ti tay. "Kat," te di vwa a. "Mesye, pwen kat. Parye sou m', paske m ' fè de pa de. OK, w ap tou lèd. Ak ou? Ven fran? Ou te ta vle chanje koulè. Vote e ke sa a li, mesye. Tout parye yo koupe. Vini non sou, ti bebe. Mwen te pale ak papa m'."
  
  
  Lòt moun yo te pale tankou tout jwè yo nan fòm ki bon, men yo te diskite nan Kanbodyen, epi li te diskite nan Ameriken an GI. Petèt li te fatige, men se pa sa fatige. Mwen te bezwen wè li, se konsa, mwen te ale sou nan gwoup la. Kòb li, apiye sou yo, men tout mwen te kapab wè nan l ' a te yon porcupine Kanbodyen sib nan yon koupe ekipaj.
  
  
  "Kat!" li rele byen fò. "Oke, mesye, ou te pèdi." Lòt moun yo te kòmanse fè bak. "Ase deja? Se pou yo ale, koulye a."
  
  
  Fanm lan te antre nan gwoup la nan yon coursier. Li rekonèt li kòm youn nan fanm ki moun ki te kidnape Sariki. Lè lòt jwè yo soti nan wout la, anplwaye li yo se pi bon kapab fè yon gade nan jwè la. Li anlè zo yo, moute a ak desann nan men l 'pandan y ap koute a, fanm lan pale avè l' nan Kanbodyen. Anplis de sa nan yon kout tèt, li te pote yon wouj chemiz. Li te pote konba bòt nan komansman. Li te moulen chiklèt kouray ak gade tankou si li te jis te demisyone soti nan yon machin yo itilize magazen an. Li bay fanm lan yon curt souke tèt yo ak te ale ak li. Mwen te kanpe pwochen l', se konsa, mwen pa t 'panse ke li ta remake m'. Lè li te antre nan joupa kote Sariki te, li pran l ' sak lekòl. De fanm pwoche bò kote m 'ak siy pou m' swiv yo. Yo te pran m ' nan yon lòt joupa kote li te chita, epi mwen te sèvi nan yon plak nan diri ak yon lòt bòl nan legim yo. Te gen fragman nan pwason bouyi nan diri bòl. Li te ale kupidman, lè sa a, pliye tounen nan pake a ak fimen ak je l ' fèmen.
  
  
  
  
  Mwen pa t 'vle yo panse, paske panse m' yo toujou te ale tounen nan Sariki. Mwen vin chonje wout la Sarika an jenn kò ki te te santi men m ' sou li nwit la la li te vin jwenn mwen, e mwen pouse te panse a nan tèt mwen. Toujou panse osijè de travay la, misyon an.
  
  
  Se konsa, mwen te fè sa. Li fè pati yo ke mwen menm mwen nan lespas yon jou oswa de nan kraze yo nan Angkor Thom. Sa a te vilaj kòm byen lwen kòm Sariki te gen te di m 'pou yo pran m'. Soti isit la, mwen pral swa gen anboche yon lòt moun oswa jwenn yon kat jeyografik yon kote.
  
  
  Li te asire w ke Sosyete a egziste. Si sa a te yon bon bagay oswa yon move bagay, mwen pa t ' kapab deside. Sarika te gen youn nan nepe ki te touye Nam Kiyoung a pitit gason. Men, mwen pa te gen okenn prèv. Gen se toujou de kote sa yo nan chak istwa. Petèt Nam Kiyoung a te pitit gason yon rale malè sa a kontra avèk yo. Petèt Sariki ki te fè pati yon Sosyete oswa te zanmi ak youn nan atravè mond lan. Te gen toujou yon anpil yo aprann.
  
  
  Lè sa a, panse m te koupe.
  
  
  Li te mache nan pòt la nan joupa a, souri lajman. "Alo, Sòlda Joe," li te di, vini jiska m 'ak men l' kouraj. "Ban m' men ou, nonm." Lè nou te santi regrèt sa pou men chak lòt la, li chita bò tab la akote m'. Souri te toujou sou figi l ' yo. Li te yon jèn fè fas a nan sou mil nèf san. Li gade tankou yon gato. "Hey, ou pa t' panse ke mwen remake ou te gade jwèt zo sa a, pa t ou? Otèl li pral tcheke pou wè sou ou anvan nou pale."
  
  
  Li te toujou kenbe men m ' yo. "L' tinon a se Carter," li te di, yon ti kras a kwè.
  
  
  "Fre ase, Nick. Li Chong, Sarika a kouzen."
  
  
  Li nodded nan konpreyansyon. "Ou te nan joupa a ak pale ak li. Ki kote ou te jwenn sa a Ameriken jagon soti?"
  
  
  "Hey, ki jan sou sa a? Mwen pale trè byen l', eh? Mwen te resevwa yon anpil nan bagay nan Saigon, "li te di, aletman sou l' a siga. Mwen ap eseye jwenn timoun yo isit la pran plezi nan pak la. èske w konnen? Jis se konsa, mwen ka touche kèk lajan.",
  
  
  "Chong, mwen panse ke ou se yon gwo atis kon," mwen di ak yon gwo souri.
  
  
  Li ti souri a m ' souri. "Poukisa, Nick, sa ki te ba ou lide sa a?" Li kònen siga fimen nan plafon an. "Ou ap dwat, l', ou t ' ap pale yo Sariki. Li te di m ' ke w ap isit la yo tcheke Ajan Koulèv Sosyete a."
  
  
  "Jis tcheke," mwen te di. "Mwen pa fè anyen jouk tan mwen fè. Mwen tande yo te nan kraze yo nan Angkor Thom. Li pa dwe fè twò byen lwen soti isit la."
  
  
  "Sou de jou sa yo, aktyèlman. Ou bezwen yon gid, epi ou ap trè chans nan ke konsiderasyon. Pi gran li gid sa a, tracker, ak avyon de gè nan tout nan Kanbòdj se yon tayè, petèt nan mond lan. Mwen pral pran ou nan Angkor Thoma. men, si sa a Sosyete a bezwen yo dwe te fè fas ak, nou pral fè fas avèk li. Vrèman, Nick? "
  
  
  "Bon..."
  
  
  "Tayè, nonm, mwen pa atann ou pran pawòl mwen pou li. Mwen pral montre w ke mwen se pi bon an. Natirèlman, yo pote ou gen vle di mwen pral oblije ranvwaye kèk nan m ' lòt inisyativ isit la. Yon k ap flote zo jwèt la te kòmanse, epi mwen mete l ' moute pou fè kontak nan tout ti bouk lòt yo ka resevwa yon pati nan pwofi yo ." Li regarda nan m'. "Konbyen tan ou panse ke nou pral ale?"
  
  
  Pou li, li te monte zèpòl. "Nenpòt kote nan de a senk jou. Gade, Chong, si sa a se pral entèfere ak ou okipe travay la, ou ta dwe kite m'..."
  
  
  Chong leve soti vivan men l'. "Yo di pa gen okenn plis, nonm. Ou menm ak mwen, nou pral jwenn nan Sosyete ansanm, vrèman? Mwen vle di, mwen gen pou gid ou; li se (ak, souvan manm fanmi yo. Sariki te di m 'ou sove hey nan lavi yo rale l' fran alantou rapids. K ap gide ou se pi piti mwen kapab fè nan rekonesans pou ekonomize dous mwen kouzen. "
  
  
  "Tout dwa, Chong," mwen te di. "Ou se gid mwen. Ann gade pou wè ki jan bon ou se. Mwen vle jwenn dòmi yon nwit bon an. Mwen te panse nou ta kite demen maten."
  
  
  Li te kache, grate do a nan tèt li, rale l 'earlobe, sniffed, li gade m' nan yon ang. "Gen a se sèlman yon sèl bagay."
  
  
  "Ki sa ki se li?"
  
  
  Li voye je reflechi ak menm yon ti kras enkyete. "Sa yo se Sariki frè m' yo," li te di. "Sou yon dimanch de sa, Sosyete a rekritè te vin isit la. Yo te pale yon anpil nan istwa san sans sou bezwen sòlda yo te pran tounen nan Mekong Delta a pou Kanbòdj. Sarika de frè m ' yo yo te fòse yo rantre nan. Entènèt la rezon yo pa t 'konprann sa m' te paske mwen pa vle fè anyen tankou sa yo , ou konnen?
  
  
  "Le pli vit ke li te konnen yo t ap vini, fin vye granmoun Chong klere tankou yon zèklè ak disparèt. Li te kite yo. Nick, tou sa ou menm ak m 'fè nan Kominote a, mwen vle di, si nou kite ih pou kont li oswa kònen l' kanpe, nou gen jwenn Sariki a frè m ' soti nan gen ak kay. Sa a se yon bagay nou jis gen pou fè. Mwen te pwomèt l ' a, mwen ta mande."
  
  
  Li sel, ranfroye. "Li vle ou mande m' konsa? Poukisa pa t 'li mande m' pou? Tout tan tout tan an nou te pase ansanm, li pa janm mansyone nan nou ki frè m ' yo li te gen te rekrite. Li pa t 'pale sou fanmi l' nan tout."
  
  
  "Oke, li pa t' konnen jouk li te resevwa isit la." Chong apiye retounen lakay yo epi mete men l 'sou kou l'. "Sariki se yon komik ti kras chick. Li te pa janm trè bavar, ou konnen? De tout fason, li te yon ti jan nan plezi jouk nan Sosyete a te vini ansanm sou de mwa de sa. Ou wè, Sariki te ale nan marye yon nèg yo te rele Lee Kiyoung."
  
  
  "Tann!" Li entèveni. "Chong, ou te di Lee Kiyoung. Ou vle di pitit gason an, Kiyoung pou Nou?"
  
  
  
  
  "Li menm bagay la, nonm. Hey, l, m ' te tande sa ki te pase Nam Kiyoung. Sa a bèl anpil tout bagay pou Sarika."
  
  
  Papa l ' te chita avèk senserite, yo tou dousman deplase tèt li ki sòti bò kote. Sa a eksplike sa yon anpil, tankou ki jan Sariki te resevwa Sosyete a ajan ponya. Li pwobableman te resevwa mwa a apre mwa a yo te itilize sou l ' gen entansyon. Ak poukisa li te se konsa tristesse pa Nam Kiyoung nan lanmò. Li ta dwe li papa-an-lwa a, epi yo ta pataje nan pèt la nan Lee a sal sinema.
  
  
  "Li nan tankou yon etranj ti kras chick, oke," Chong di. Li vire m'. "Men, nou ta dwe pote tounen hey ee frè m' yo, reyèlman?"
  
  
  "Nou pral fè pi byen nou," mwen te di.
  
  
  Chong leve kanpe. Li te piti, wiry, ak demenaje ale rete ak rapid, limyè jès. Li te fèt soti men l'. "Mwen respekte sa, Nick."
  
  
  Mwa te pran men l'. "Èske w ap pare pou kite kòm pli vit ke li vin limyè?"
  
  
  "Dude, mwen pral dwe an tout senserite ou sou jou a nan dimanch maten byen bonè. Mwen pral pran swen nan manje ak lòt bagay. Èske ou gen bagay ou vle fè?"
  
  
  "Mwen gen sal lesiv, ak mwen vle yo lave l' ego. Èske ou gen yon kouran dlo oswa letan ki tou pre?"
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Dezyèm fwa a, mwen te rankontre yon fure ak yo, li te vin pou m ' anreta nan mitan lannwit. Lè li rive l', li te reveye. Li, santi prezans li nan ti joupa kòm pli vit ke li te antre nan. Lè sa a, li ban-bourade sou kabann lan ak koute vole nan twal. Mwen pa t ' kapab wè li byen klè. Son yo nan forè a lannwit filtre nan, kreye yon background son pou l ' dezabiye. Li te silhouetted kont louvri jou a nan joupa a, tete l 'di ak fè, l' tout cheve nan tèt rete soude soti, kò li ajil kòm li vire mache nan direksyon m'. Mwen te rete imobilité kòm li te ajenou bò kote m', ak yon estipid te panse te fèt m'. M ap mande si li te souri. Li enkyete pa janm te wè souri li anvan. Mwen doute li. Men l ' manyen andedan nan janm mwen.
  
  
  "Nick?" li orèy. "Nick?"
  
  
  "Mwen reveye," mwen te di, kenbe vwa m yon chuichui. "Mwen ap gade ou dezabiye."
  
  
  Li te dwa akote m'. Mwen te santi dwèt li jwenn bra m. Li te jwenn mwa a yo ak dousman aplike li nan tete m, kote an fè tèt di toujou fwote pwent tete m ' yo palmis.
  
  
  Bouch li fwote m ralonj, lè sa a, demenaje ale rete nan zòrèy mwen. "Nick, yo pral ou ban m 'frè m' tounen?"
  
  
  "Mwen pral fè li si sa posib. Men, poukisa ou toujou gen pou fè eskiz pou li? Poukisa pa ka ou wè li kòm yon bezwen, yon moun vle?"
  
  
  Li fèmen bouch m 'pa te kouvri m' separe bouch. Nou bo tou dousman, ak li te fè l 'kò mens l' yo. Pa te gen okenn tansyon nan relasyon nou an, jis yon ralanti ak nan sensuel kòm li te dousman bourade kont mwen ak yon ti kras enteresan presyon. Ak lè sa a, li, ki moute ale nan li, leve l ' nan koud yo epi kenbe Alenka soti nan mele.
  
  
  Li te pran nou 30 segonn yo konplètman vin ansanm, epi lè sa a, yon lòt 30 segonn separe. Nou mouvman yo te paresseux, parese. Je nou yo te louvri, gade nan lòt lòt enstriman mizik. Sarika je chè. Li gade bouch mwen, lè sa a, bouch mwen. Men l 'deplase m' soti nan zepòl yo swa bò a nan kou m. Lè sa a, bouch li fwote m ' yo. Bo te kòm long ak parese kòm mouvman nou an.
  
  
  "Ou se yon bon nèg," li orèy.
  
  
  "Sariki, Sariki, Sariki," te tout mwen te kapab di.
  
  
  Sariki epi li te ansanm. Pi pre a nou te rive nan sifas la, pi vit nan nou pouse. Men mouvman sa yo kontinye yo dwe parese. Amour nou an pa t ' kòm entans ak sovaj tankou li te nan forè an.
  
  
  Li te santi li yon ti kras tranble, ak lè sa a, li lis, parfe ki gen fòm kò a tensed. Je l ' yo te pran sou yon fiks, gade nan mayifik ròch, lè sa a, fèmen. Li te trè bon.
  
  
  Lè pou li, mwen te santi m l 'kite m', l', epi mwen te rive nan soti nan li. Mwen kenbe l ' pou te kenbe li tounen, men li te kenbe mache lwen. Dwèt mwen diminuer sou zepòl li, li desann bra l', santi a cobwebs nan cheve l ' tankou li glise soti nan moonlight mond lan, ak apre yo abiye nan fè nwa a, rete nan joupa a.
  
  
  Yon lòt fwa, "Sariki" rele l ' nan mitan lannwit. Pa te gen okenn repons. Nan maten an, lè m ' leve, te gen pa gen okenn siy ke li te janm te gen.
  
  
  Chong ak mwen te ale nan vilaj la epi li pa t ' wè li. Nan piman bouk, mouye limyè solèy la nan apatman l', mwen sezi si mwen ta te reve. Men, mwen te konnen li pa t'; li te jis kòm anpil nan yon p / o tankou yon linè brylev. Map mande mwen si mwen ta tout tan tout tan yo pral kapab chichote mo sensè pou l ' ankò. Mache pwochen nan kè kontan, pale Chong, nan yon kote ki cho ak imid atmosfè ak antoure pa ensèk, mwen te kapab dakò ak sa Chong te di m'. Sariki te vre yon trè etranj ti fi.
  
  
  
  
  Chapit Nèf
  
  
  
  Mwen pa ka di si Chong te pi gran gid nan tout nan Kanbòdj, men li te definitivman youn nan la pi klere. Kòm maten an èdtan pase epi nou te mache kòt a kòt, li te konnen ke plis la mwen te rive nan konnen sa jèn vagabon, plis la mwen ta renmen l ' yo. Se konsa, lwen découvrir maten sa a te pa lwen youn nan pati ki pi agreyab nan vwayaj la tout antye.
  
  
  "Mwen te tout lavi m', filozofi ki sòti nan yon sòlda nan Saigon," Chong di. Li te fèt youn nan mens l 'yo eten siga ant dan l' yo. Kòm li te pale, li te nan devan m', yo fè fas a m', ak koki do. "Sa a sòlda Joe' s a te rele Mike O'Lear," li te kontinye. "Li te soti nan peyi a fin vye granmoun.
  
  
  
  
  Ak pitza? Nèg la, nèg sa a renmen pitza, epi kenbe li di sa E pa t ' kapab rete tann yo ale nan Brooklyn, kote li te kapab gen yon bon pitza."
  
  
  Pou li, l ' ap tranble anba pye tèt li. "Chong, mwen panse ke w ap plèzantri m'."
  
  
  "Wi," li te di krentivman. "Petèt jis yon ti jan ti kras. Mwen menm mwen pa asire w ki peyi Mike aktyèlman vwayaje nan sou dell. Men, gen reyèlman te yon nèg tankou sa yo, ou konnen? Ak li ban m ' sa a gwo filozofi."
  
  
  Chong sarepta lontan ase nan limyè fisèl la nan l ' siga ak yon matche ak limen. Mwen pa konnen ki jan l ' jere yo fè sa, men li pa janm trebiche oswa trebiche lè li te k ap deplase bak.
  
  
  "Mike ak mwen yo te gen yon kalite de patenarya. Li te travay nan yon magazen nan baz la nan Saigon epi byen souvan yo pran bagay sa yo soti se konsa, nou ta ka vann ih yo pou puten.
  
  
  "Fanm movèz vi yo te toujou nan la tout vye mache, tankou jeans ak Ameriken yo abiye. Nou te gen yon trè bon maj, pa gen anyen te rate akòz lefèt ke nou te fè fas ak komèsan laj, epi nou te gen yon anpil nan lòt bagay ti kras. twa jwèt zo nan Saigon, ak Mike ak mwen pèsonèlman te gen sis hookers ke nou koupe yon anpil pou estestvenno. Tankou mwen te di, nou te gen yon anpil nan bagay. Men, fin vye granmoun Mike, li te di m ' yon bon bout tan anons sa pibliye depi Li te di, "Chong," li te di, " yon jou M. T. Barnum a te di ke yon pistons se ki te fèt chak minit. Ou rete avè m', epi mwen pral montre w ke sa a se estimasyon konsèvatif. Sou dell lak la tèt li, yon lak ki se fèt chak kenz ven segonn. Ak modi li, li te toujou vre. Mwen te pa janm wè anpil pasyans chactor se konsa anvi pou pati ak lajan yo."
  
  
  "Pifò nan moun yo ki bò kote yo se san dout militè pèsonèl," mwen te di.
  
  
  "Asire w ke, men pa bliye, Mike te tou yon sòlda. Nou te gen yon patenarya. Epi nou koupe abityèl nan Sid Vyetnamyen sòlda yo. Tankou Mike toujou di:"pa distenge ant vantouz? Ego nan dan yo klere nan yon lajè, zanmitay souri.
  
  
  Pou li, l ' ap tranble anba pye tèt li. "Se konsa, ou dwe gen vinn kenbe trè byen. Ki sa ki te rive ak sa yo ki?"
  
  
  "Mike te pran l' tat avè l ' lè li te voye lakay yo. Pou yon pandan y ap, li te panse sou rete nan Saigon yo ak kontinye koperasyon l ' yo. Nou ta gen pèdi kèk kontak, mwen vle di, tankou ego yo pa nan baz done a ansanm ak tout, men nou ta te fè byen, ou konnen? Li woule je l ' nan degou. "Men, fin vye granmoun Mike, li renmen tout sa ki stinky Brooklyn pitza. Nou vann tout bagay, divize l ' nan mwatye, ak li te pran vòl ale."
  
  
  Li te souri lajman nan Jeongguk. "Petèt ou gen yon pitza nan kalite pwòp ou isit la."
  
  
  Chong blinked nan syèl la. "Hey, Nick, li nan prèske midi," li te di. "Kite a pran yon ti repo. Tout sa yo mach yo fè m ' grangou. Ale, ale jwenn yon plas ki genyen lonbraj kote ki gen yo se mwens pase yon mil ensèk, epi nou ap chita, epi pou manje epi bwè kèk nan diven an, mwen pote l 'avè m'. Pa janm fè anyen sou yon lestomak vid, ki se ki sa Mike toujou te di. Hey, Nick, ou ap kòm trankil tankou Sariki, yo pa ou? Ou pa pale anpil."
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ann wè kouman li ale. Kòm Chong Lizhet eksplike nan aswè a, menm jan nou te apwoche lavil la nan Kompong Chikreng a, corkscrew te kote ki nou ta kan pou nwit la la. Tout jou nou te ale alantou ti bouk ki te ak Hema ak mwen pa t ' gen nenpòt ki kontak.
  
  
  Li te lide m ' lan. Li pa te enterese nan nenpòt ki moun pou rapòte nan Sosyete a. Si Sosyete a vire soti yo dwe yon zouti nan gouvènman an, ak yo dekouvri ki yon gwo Ameriken yo, degize tankou yon peyizan, ap deplase atravè peyi a, gen kèk dezagreyab kesyon pouvwa leve nan Washington. Premye, li te mande yo fè asire w ke ki kalite Sosyete li te ye.
  
  
  Nou mete kanpe kan sou yon ti mòn neglijans tout vil la. Byen bonè, nou te sispann nan yon ravin kote Chong te montre m 'kapasite l' yo pwason ak yon twa-concerté bwa. Li te fini moute ak kat bonm-menm gwosè ak trout.
  
  
  "Li te deplase vit, pa t' li, Nick?"
  
  
  "Trè byen vit," mwen te di.
  
  
  Chong ak mwen te chita sou tapi yo ak do nou pou yo pyebwa yo, kap desann nan mòn lan. Ant nou, nan pye nou, yon ti dife briye, pa gen okenn ankò yon flanm dife, jis wouj chabon. Tout moun ki bò kote nou te pèdi nan panse pwòp yo. L', te panse ke si nou te fè kòm anpil pwogrè demen kòm nou te fè sa jodi a, nou ta rive kraze yo demen mitan lannwit.
  
  
  "Pafwa, mwen di li twò anpil, "Chong di toudenkou. Tayè, li te pale yo ou tout jounen. Gade, Nick, chak fwa mwen kòmanse vide deyò twò anpil nan li pou ou pou w pran an, ou jis di:"Chong, fèmen mwen pral kenbe bouch li fèmen."
  
  
  L', ri nan l'. "Chong, si ou te konnen ki jan familye mwen ak lòt pasaje parèy yo te, ou ta konnen ke mwen akeyi kèk defi."
  
  
  Chong, mwen bwè, gen kèk diven. Li nodded nan m 'ak klere l' kwochi souri. "Jis sonje, si ou vle l' yo fèmen, jis di sa."
  
  
  Mwen bwè l ' diven. Nou regardant nan kristal limyè nan Kompong Chikreng anba a nou. Li vide gode l 'ak mete l' nan pòch li. Zetwal yo te sanble ki ba ase yo ki ih ta ka frape ak yon baton. Lè li limen li, li te di, " Chong, ki sa ou panse nan sa a Ajan Koulèv Sosyete a?"
  
  
  Li te monte zèpòl, sipped plis diven, lè sa a, panche tèt li retounen lakay yo epi fini rès la nan diven an. Li siye bouch li ak do a nan men l', sniffed, tire nan l ' earlobe, ak belched byen fò.
  
  
  "Osi lwen ke li se konsène, yo se yon pakèt moun sou radikal," li te di nan yon long vwa. "Sidès Azi se batan ak yo. Èske ou konprann ke, Nick?
  
  
  
  
  Nou yo sanble yo dwe plen nan kilt, supèrstisyon, ak chak jou laperèz. Se konsa, nonm, sa yo ti kras gang yo eklate moute toupatou. Fin vye granmoun Mike te di m ' ke gen yo, se pou-yo rele bandi motosiklèt gang nan Amerik di; byen, petèt sa a, se sa gwoup sa yo yo se isit la pou ou, ou konnen? Li grate tèt li."Men, sa a Ajan Koulèv se yon ti kras diferan."
  
  
  "Ki sa ki fè ou vle di?"
  
  
  Chong tonbe nan tas pwochen l', lè sa a diminuer desann ak bourade l ' tounen sou kabann lan. Li steepled dwèt li nan kou l'. "Byen, pi fò nan sa yo kilt oswa gang yo gaye sèlman yon sèl bagay; yo tout jis kriye ke nou ta dwe kondwi soti nan Yankee anvayisè yo tout lòt peyi sou Azi Sidès, pa gen anyen plis. Yo fè yon anpil nan bri, men sitou yo te sèlman di yon sèl bagay.
  
  
  "Koulye a,, sa a Ajan Koulèv Sosyete se ri ankò. Ki sa ki yo se vide soti a se pou ou tout pou yo ede pote Delta tounen nan Kanbòdj. Makakri ki moun ki ale nan batay yo ap tann pou lapè, li fè sans, gen lojik ak rezon.
  
  
  "Oke, petèt sa a Sosyete reyèlman kwè ke li pral reyisi. Petèt yo gen sèlman yon sèl objektif nan tèt ou. Men, yo di yo ap goumen kapitalis ak Vietcong. Nenpòt gwoup ki pran pati nan sa a kalite aktivite, nan opinyon mwen, se yon bon bagay. Se konsa, ih rekritman metòd yo kite yon anpil yo dwe vle, mwen vle di, Lee Fanmi ki te zanmi m. Li rekonèt sa a vye ajan ponya ak touye yo pou fè pè lòt moun epi pou yo jwenn ih yo rantre nan. Mwen rayi VC, pi Vietcong, ak Wouj Chinwa.
  
  
  "Pou m', li nan jis Nazism ak fachism ak yon non diferan. Men, si Sosyete a te batay kont aksyon sa yo, lè sa a, yo se bon pou Kanbòdj. Epitou, mwen jwenn li komik ke youn nan gang kanpe deyò epi yo sèmante tankou l'. An plis mwen panse sou li, plis kirye, mwen jwenn ."
  
  
  Fwon li ride. "Ki sa ou vle di, Chong? Èske ou panse ke yon moun entansyonèlman imilyan ih?"
  
  
  Chong soutenue tèt li moute sou yon sèl manch rad koud bra a fè fas a m'. "Se pou yo jis di mwen ap resevwa kirye. Nick, lidè nan Sosyete sa a se yon nèg yo te rele Tonle Sambor. Pa gen okenn moun ki konnen anyen sou nen, ki kote li soti nan, ki sa li kwè, pa gen anyen. Se konsa, petèt li se yon kominis la, men, pèsonn pa vrèman konnen. Pandan ke mwen pa rekonèt mwa rekritman metòd yo, yo fè pwodwi rezilta yo. Li a te gen yon san lame. Ki moun ki, nan opinyon ou a, se konsène sou yon gwo lame? "
  
  
  "Gouvènman an nan Kanbòdj," mwen te di. "Se konsa, w ap di ke gouvènman an se konsène ke petèt sa a Tonle Sambor se vin twò pwisan."
  
  
  Chong ki te fèt soti men l', palmis moute. "Se konsa, nonm, mwen pa di l' anyen tankou sa. Mwen vle di, mwen kirye, ak li a pi plis pase jis posib, ou konnen?"
  
  
  Li chita sou kabann li ak te panse sou Chong a pozisyon. Ki sa ki li te di m ' jete plizyè diferan eleman yo nan sa a sa yo rele Sosyete. Sipoze gouvènman an Kanbodyen itilize nan tou de m ' ak Etazini yo debarase m de yon vle monte pouvwa? Grefye a ki moun ki bay NOU ak enfòmasyon sou Sosyete a yo te kapab sèlman fè sa pou objektif sa a. Petèt gouvènman an te vle pou nou fè sal yo travay pou yo.
  
  
  Koulye a, mwen pa t ' byen asire ki sa mwen te pral fè plasman sa a; te gen twò anpil nan bout ki lach louvri kounye a. Mwen bezwen konnen tout bagay sou sa a Ajan Koulèv Sosyete. Chong 'te tande l' wonf jan li tonbe dòmi.
  
  
  Jou lannwit sa a pwochen nou te rive jwenn katye yo nan Siem Reap. Chong di ke nou ta gen yo dwe plis atansyon kounye a paske nou te gen te antre nan Sosyete ' opere nan zòn nan.
  
  
  Nou te deside kontinye k ap deplase nan fènwa. Nou te fèmen nan kraze yo; nou te kapab yo te fè l ' devan dimanch maten byen bonè a san yo pa yon pwoblèm.
  
  
  Chong te fè wout li ak anpil atansyon nan forè a. Plizyè fwa nou te jele nan etap nou an, paske nou te bri a bò kote nou. Nou te wè moun pase nan mimmo nan gwoup nan twos ak threes. Chong pwouve li pou m'; li pa gen pouvwa yo te pi gran gid nan mond lan, men mwen se trè modi asire w ke li te youn nan Po a pi bon. San lalin lan ak forè anvai pi wo pase nou, te gen fwa lè nou demenaje ale rete nan fènwa total. Moun yo pase mimmo te lonbraj nwa. Menm jan syèl la te kòmanse aleje, Chong 'te di m' ke nou te trè pre pou kraze yo. Nou te gen pou avanse pou pi yon santèn yad nan yon moman, lè sa a, kanpe toujou ak koute. Jis anvan solèy leve, jan nou pwoche bò kraze yo nan Angkor Thom, Chong te montre m ' ki sa ki kalite yo nan avyon de gè li yo te.
  
  
  Nou te vin soti sou yon plenn grassy ki lonje tounen nan fin kraze. Nan predawn limyè, nou te kapab wè wòch masiv estrikti imans pi wo pase nou. Wòch yo te mawon, ak ark ak fenèt yo te jis nwa pòch yo nan pal limyè. Pouri anba tè a parèt kristal blan nan bor yo ak nan kwen nan blòk la. Li te tankou yon bonbade-soti nan wòch vilaj. Li te konnen ke gen ta pwobableman dwe tinèl, caves, ak pasaj sekrè.
  
  
  Chong ak mwen chita sou kwen an ki te nan plenn lan. Zèb la te prèske ren-gwo twou san fon nan devan nan nou. Chong tari chiklèt. Li voye je nan m 'ak leve soti vivan sousi l'. Mwen te konnen ki sa li te panse. Mache oswa rale?
  
  
  Si nou te gen yo te mache ki ba a, nou ta gen detounen zèb la. Men, nou ta tou achte tan. Si nou rale, nou ka san danje chwazi chemen nou.
  
  
  
  
  Men, li pral pran plis tan. Swa fason, yon moun chita nan jémisman tanp lan ak longvi yo te kapab wè nou kòm pli vit ke solèy la te kòmanse monte.
  
  
  Mwen te gen yon anpil yo aprann sou Sosyete. Li pa t 'vle m' jwenn kenbe anvan l', menm jwenn yo. Li te deside pou rale.
  
  
  Zèb la te wotè tout wout la nan fen a nan fin kraze. Chong ak mwen tonbe nan lavi nou epi yo mete nan. Mwen pa t ' renmen li. Sa a te yon move chemen, paske menm si nou te sanble yo dwe byen kache, nou pa t ' kapab wè pi lwen pase nou an imedya a nan zòn nan. Yon moun te kapab kanpe de pye soti nan nou, vise ouvètman nan do nou, epi nou ta pa janm konnen, yo te gen. Syèl la yo te tounen soti nan pale gri nan fè nwa ble. Nou ap prèske mwatye gen. Lè sa a, mwen wè yon bagay ki louvri nan devan nan nou.
  
  
  Chong sispann nan menm tan an kòm mwen te fè sa. Woulo liv la nan fil fè fil gade tankou yon long, palme dlo tiyo. Tèt seksyon yo ki yo te sou sis pous soti nan tèt la nan zèb la. Dèyè ranje a an premye kouche yon lòt rkrokviye moute, ak lè sa a, yon twazyèm. Zèb la rustled kòm Chong apiye nan ak manch rad koud bra l ' yo.
  
  
  Li te di. "Dud, ki sa ki lanfè a se sa nou pral fè ak sa a?"
  
  
  Li te chwazi l 'leve ak kouri men l' desann avant de l ' chemiz. "Nou ap chèche pou kase fil," mwen te di.
  
  
  "O, vrèman? Men, poukisa yo ta dwe fil yo ki gen yon ti repo?"
  
  
  Souri li laji. "Manm yo nan Sosyete a yo te jwenn nan fil la yon kote, pa fè sa yo?"
  
  
  Bobin an nan fil yo te sanble pou disparèt nan aparans. Yè swa nan imidite fè menm fil a tankou yon mil ti moso nan vè ki kase, kliyotan nan nou nan solèy la ap monte. Lè sa a, toudenkou fil a kase.
  
  
  Nan fen a, li te koupe. Yon gwo netwaye parèt nan zèb la, lè sa a seksyon nan fil yo te kòmanse ankò. Chong ak mwen repoze, pwan souf nou. Chemen an te klè, epi li te tankou yon envitasyon.
  
  
  "Ki sa ou panse?" Chong di.
  
  
  Pou li, l ' ap tranble anba pye tèt li. "Twò fasil. Swa li nan beta-bloke, ou yo ap tann pou nou gen la." Li voye je soti sou zèb la nan crusted tèt yo nan kraze yo. Li te patted pa Chong wo nan porcupine tèt yo. "Ki Gwoup ki fè ou panse ke yo apatni?"
  
  
  Kraze yo te sanble yo kouche nan plizyè tanp, petèt uit oswa nèf. Pi lwen pase miray ranpa a nan devan, yo te kapab detire pi lwen ak pi lwen. Men, pa gade nan tanp lan la devan miray lavil la, te gen twa. Li te enposib yo konnen konbyen tan trip liy yo nan tanp yo te dire jouk nou rive lòt bò lanmè a nan sa yo la devan miray la.
  
  
  "Mwen ta di li nan bò gòch la twazyèm nan miray la, kareman opoze a la netwaye," Chong di.
  
  
  Papa l ' nodded nan akò. "Nou gen pou kwa sa a netwaye. Ann bwa nan zèb la jiskaske nou gen yo ale alantou fil la. Yon fwa ke nou pase mimmo fil, nou pral deplase li nan bò dwat nan miray la. Èske ou vle yon buzz oswa mwen ta dwe?"
  
  
  "Poukisa chanjman koulye a,?" li te mande
  
  
  Li te sanble ki lojik m 'ke Sosyete a ta m' oswa gad nan teritwa a ouvètman nan devan nan tanp li. Si nou te ale nan fil la ak tou dwat devan yo, petèt nou te kapab ale pou mwa a tanp yo ak mete kanpe kèk kalite nan baz kan.
  
  
  Nou rive nan fil yo. Chong regarda nan m 'ak tounen lakay ou, te ban m' yon souri rapid, ak brwi nan netwaye alantou an plat fen nan liy. Li te deplase sèlman yon sèl pye sou tout four ak wete kò men l ' kòm si li te manyen yon bagay cho.
  
  
  "Li se isit la," li orèy.
  
  
  Mwen nodded ak tann jiskaske li te prèske sot pase fil la. Li fè remake nan twa plis min anvan li te pèdi nan zèb la ankò sou lòt bò a nan fil la. Li te mache soti nan netwaye la, ap eseye mete men l ' ak jenou kote li te ye. Lè mwen te jwenn li kareman devan nan fil la, mwen tande zèb la toudenkou vole nan devan m'. Plant yo nan soulye l', jifle yo kont tonbe nan tè wòch. Li tande Chong bay yon fò groyeur, ak lè sa a, zèb la tranble vyolans sou lòt bò a nan netwaye la. Li pa t ' jis Chong ki grunted. Te gen omwen de Ihs, petèt pi plis.
  
  
  Li reziste ankouraje a so ak kouri ak ede Chong. Misk mwen tensed kòm li te deplase tou dousman ant dyableman pyèj yo. Gwo plak nan zèb yo ki te deplase. An grunts te grandi pi fò epi yo te ranplase pa pantalon. Li te pase de min yo. Gen a se sèlman yon sèl bagay bò gòch la. Bri sa a pa t ' sanble pi mal, men mwen te konnen Chong te okipe yo. Nan dènye li te pase twazyèm lan arbr, skirted fil la, ak antre nan zèb la wotè. Li leve nan pye l 'yo, bent nan jenou l' yo, yo te mache nan direksyon bri a, tèt bese. Hugo a te nan men mwen.
  
  
  Ih te de. Chak nan yo te gen machete-tankou kouto. Chong te glise lwen nan men yo sou do l ' yo. Yon sèl li ki te fèt nan ponyèt la avèk yon kouto, ak lòt la te antre nan soti nan bò la. Chong te rale nan yon senti nan pantalon l ' yo, ap eseye rale yon bagay soti. Li pa t ' gade pè, jis nève. Li te trase yon long, fin vye granmoun bayoneta-kouto a soti nan ren li. Le pli vit ke li te nan men l', li woule sou nan ponyèt la li te kenbe. Nonm lan te tonbe nan jenou l ' yo. Li te eseye jenou Chong nan arèt la. Chong te gen l 'tounen nan la lòt moun, epi li te mache nan direksyon pou l'.
  
  
  
  
  . Mwen te panse li ta dwe m'.
  
  
  Li te gade nan nonm sa a nan bò dwat la, toujou pasyèlman kache nan zèb la. Li leve soti vivan l ' yo longsword ak pwese kouri nan direksyon pou Chong a tounen. Ducking, li te vole soti. Kòm dezyèm nonm pwoche bò Chong, li te remake m'. Li mwatye vire, bouch li, ak je yo louvri nan sipriz. Mwen te gen moute sou yon pye nan devan l', file alantou se konsa ke mwen te genyen ant l 'ak Chong, ak lè sa a, te kriye byen fò zepòl mwen nan l'. Men gòch mwen te pwan ego nan bra, epi li deplase li nan mwa a ponyèt.
  
  
  Si nonm sa a te sezi anpil, li pa t ' dire lontan. Li te pran twa etap tounen epi yo tounen vin sou bò la. Zepòl mwen eurte kont la mwa nan anch mwen. Li te eseye rale kouto a soti nan men l'.
  
  
  Li ta ka yo te pran m 'si li pa t' fè yon bagay estipid. Mwa te kenbe bra dwat li. Li te kapab gen te pwan ponyèt mwen ak men gòch li tankou kòb li. Men, li te panse li te pral yo bat mwen. Ego nan bò gòch pwen frape m nan do, kou, ak tèt. Mwen talon te rankontre pa gen okenn rezistans, ak li te emeu a mwa nan lavi yo ki kole li. A lam mens nan koupe atravè pwatrin lan ak pèse plisman dola.
  
  
  Li, yo te tounen pou Chong.
  
  
  Li ak mwa moun yo te toujou woule sou zèb la. Chong te gen yon ti grafouyen sou fwon li. Li te ap eseye ogmante jenou li yo nan pwatrin li. Tou de gason nan pye shuffled kòm yo te eseye jwenn yon pye nan hard labou. Chong finalman te rive nan jenou l ' yo. Li plante pye l ' sou nonm sa a nan pwatrin lan, lè sa a tensed janm li yo. Nonm sa a te pran vòl lwen l', epi Chong kite rès la nan kò l ' fè balansin pou pi devan nan yon direksyon ki nan Nog mwa. Nonm lan te apiye lwen. Li te kòmanse desann, ak enstenktiv bese tou de men adousi sezon otòn nan. Chong Stahl te yon epe. Li jabbed gwo ènmi bayoneta. Lam la te plonje nan nonm sa a nan kòf lestomak. Chong tou dousman rale soti lam la. Li siye mwa l ' sou nonm sa a nan pantalon janm ak tounen vin jwenn mwen.
  
  
  "Moun," li te di. "Se pou yo jwenn lanfè a soti nan isit la."
  
  
  Nou te dirije pou kwen opoze a nan miray-la.
  
  
  
  
  Nan chapit nan dizyèm
  
  
  
  Nou te rive nan kwen an nan miray ranpa a nan solèy la maten. Bò kote l', miray ranpa a kontinye. Si teyori nou yo se kòrèk yo, nou te sou bò opoze a nan Sosyete a tanp lan. Nou apiye kont miray la pou yon ti tan, esoufle.
  
  
  "Ki sa ki k ap pase yo lè yo jwenn de sa yo?" Chong mande.
  
  
  "Li pral siman dwe jou anvan nenpòt moun ki jwenn ih. Pou li, mwen espere ke mwen ap fè yon lanfè nan yon long fason soti nan isit la pa lè sa a,."
  
  
  Mwen nodded Chong, epi nou te kòmanse ap mache sou miray la. Nou te kondwi nan gwo kuvèt yo, chèche antre nan ' kapab fè pitit tanp san twati. Mi yo dwe te ogmante pa arp. Li se enkoni ki jan anpil tanpliye yo te sou dell tèt li.
  
  
  Vini nan arch la nan ap plenn, nou ak anpil atansyon pase nan nah. Tankou pifò lòt tanp, yon sèl sa a te gen pa gen okenn do-kay; mi yo ki lonje prèske 14 pye, lè sa a, te sanble konfizyon nan fen an.
  
  
  Li te bouche anndan tanp lan. Mwen gaje sak lekòl mwen an, ak Chong fè menm bagay la. Nou repoze nan silans pou yon tan long.
  
  
  "Kote sa yo ta dwe konekte," mwen te di.
  
  
  Chong te souri sagely. "Panse nan kap alantou?"
  
  
  Vwa nou te anvlope, tankou si nou te nan yon canyon. L yo, deside ke fason ki pi bon yo chèche konnen ki kote nan sal la nan tanp lan nan Sosyete a pou yo jwenn mwa a soti nan pi wo a. Mwen te mande ki jan fò wòch yo ta kenbe fèm nan tèt yo nan miray ranpa yo. Chong veye avè m'. Ego nan je yo te rankontre m ' yo, ak san yo pa di yon mo, nou te rive nan pye nou. Chong te vini sou m', epi nou bourade kont youn nan mi yo. Nou moute sou li, davwa ke wout nou yo ant wòch yo.
  
  
  "Mwen jan te modi bon stonemasons," li te di dousman.
  
  
  Li te mwatye jémisman anvan li te jwenn yon krak gwo ase yo sèvi ak. Li te jis anwo jenou mwen. L', mwen te wè lòt moun k ap grenpe pi wo a sou swa bò nan m'. Chong 'a rele l' sou yo ak pwente nan yo.
  
  
  "Fason a mwen wè li,"mwen te di," nou ap gen pou monte nan yon modèl zigzag."
  
  
  "Oke, nonm, ou vle m' pou yo ale an premye?"
  
  
  "Gade, ou te travay pou pote m' isit la," mwen te di. "Ou te fè li. Koulye a, tout rès la se jiska m'. Ou ka ale retounen lakay yo epi kòmanse jwèt zo yo ankò. Lè mwen fini li, mwen pral jwenn wout mwen. Ou ve yo te yon bon vwayaje konpayon, Chong. Mwen apresye li. "
  
  
  Li te ranfroye nan m'. "Dud, ki sa ki lanfè a se ke, tayè? Mwen pa te anplwaye kòm yon gid, men mwen te vin ede w paske se nan Sarika. Mwen toujou ale nan ede ou, men, koulye a, mwen gen rezon ki fè yo, ou konnen? W ap ale nan di, " mwen pa vle tande sa. Mwen vle di, si wi ou non ou konnen li ou pa, ou pral bezwen m'."
  
  
  Li bay yon soupi. "Chong, mwen di ou kite kay la. Si ou vin avè m', li nan volontè."
  
  
  "Kèlkeswa sa li vire ou sou, nonm. Nou pral kanpe isit la, oswa yo se nou pral monte sa a, jemi?"
  
  
  "Mwen pral premye ale," mwen te di. Li frape krak la ak leve tèt li moute. Mwen Suedwa yo tranpe ankò. Li te jwenn dwèt kwòk ak deplase tou dousman soti nan yon sèl bò nan lòt la ke li moute. Chong te deja kòmanse lè dwèt mwen manyen tèt la nan miray-la.
  
  
  Wòch yo te deplase menm jan li te touche yo a. Valiz lekòl mwen gen tandans yo rale m ' retounen lakay yo epi desann. Tèt yo nan mi yo te file, tankou leve, li desann fon eskalye. Si tèt la tout antye wòch yo te gratis, mwen te bezwen vini ak yon lòt fason alantou li.
  
  
  
  
  Sou kat pye soti nan kote li te orijinèlman te rive nan tèt la, li te jwenn yon miray solid. Mwen ranpa sou yo ak repoze. Mwen te kapab wè plis pase yon hectare nan li, wòch difisil tankou yon ban piknik ak penknife mak. Lè sa a, gade pi pre, li te remake ke kèk nan tanp yo toujou te gen twati. Li, yo te tounen nan Chong a direksyon ak te panse ke ka gen yon Sosyete tanp lan. Men, li te twò lwen yo fè soti yon bagay byen klè.
  
  
  Chong te grundman nan pye m'. Ego nan men manyen miray la. Li te rive nan soti, te pwan Mwa a ponyèt, epi li te ede l ' leve. Lè Chong leve dèyè m', li te kòmanse ap mache nan direksyon pou Sosyete a tanp lan.
  
  
  Nou toujou te gen yo dwe trè atansyon lè nou te demisyone. Gen kèk nan wòch lòt dekonstonbwe. Chong te rete dèyè do m'. Nou te pase yon mimmo nan wòch la-fè mete pòtre ap fè fas yo nan bondye yo ansyen. Nen yo ak baton yo te manje lwen pa ewozyon ak tan. Je yo fèmen, yon ti kras panche, epi bouch yo te plen.
  
  
  Nou te vin nan tanp lan anba do kay la. Anba a nou te lakou a. Tanp lan te U-ki gen fòm. Chong pwente nan bò a nan bilding.
  
  
  "Sa a se kote èstime nan lame a dòmi," li orèy.
  
  
  Sepandan, li remake ke lakou a ki te fèmen pa yon gwo pòtay an bwa. Kontrèman ak chire wòch ak suwanee aparans nan rès la nan tanp lan, nan pòtay lavil la te sanble yo dwe antoure pa fre mòso bwa. Yo menm tou yo gade fò ase kenbe kamyon an soti nan ale nan ih. Pat gen anpil aktivite.
  
  
  Li te gade moute nan do kay la ak rkule. Chong vin tounen avè m'. Li vin chonje ke te gen yon louvri-covert tanp lan nan sid la nan sa a yon sèl. Li te kapab dwe itilize pa mwa a kòm yon baz kan. Li fè yo mennen l ' nan yon koupi lè li te byen lwen ase lwen soti nan kwen an nan do kay la.
  
  
  Chong manyen bra m, li mande yo.. "nou pa pral rete epi tcheke sou ih?"
  
  
  Emeu winkèd nan li. "Mwen gen yon bagay nan sak lekòl mwen an ke mwen vle jwenn soti premye. Ann ale."
  
  
  
  
  Chapit Onz
  
  
  
  Kòm li yo te tounen soti, mwen pa t ' gen desann ale la ap plenn. Lè nou te vin konnen, atravè Sosyete a tanp yo ak deplase sou nan yon sèl la ke otèl li ta sèvi ak, nou te jwenn yon seksyon nan miray ranpa a nan ki gen yon gwo kavite koupe nan tèt la jiska kat pye soti nan etaj la. Li te yon inegal kavite ke ou ta ka ale desann tankou si ou te ale desann yon nechèl. Lè nou te sou planche a nan tanp lan, mwen gade alantou, jouk tan mwen jwenn yon ti rtrèt yo ak do-kay la entak. Li rale soti nan pòch li epi kite Em tonbe, lè sa a, mete ajenou bò kote l'.
  
  
  "Mwen duno sou ou, Nick," Chong bougonnen, louvri l ' sak lekòl. "Men, mwen menm ki grangou kounye a ke mwen pa pran swen sou Ajan Koulèv sosyete. Èske ou konprann?"
  
  
  "Mwen konprann," mwen te di.
  
  
  Lè Chong wè sa ki mwen te rale soti nan valiz lekòl la, li te sanble yo te konplètman bliye sou Ed. "Moun-o-man-man," yo te kenbe li di:. Lè sa a,: "Eksplike sa yo kalite pyès limine pou m', Nick."
  
  
  Premye, li te rale soti pa de plastik kostim ak kwòk san yo pa echankrur. "Nou pral sèvi ak pi fò nan materyèl sa a aswè," mwen te di. Lè sa a, kòb li, Jeongguk chuckled. "Nou ap ale nan gen yon okipe jou lannwit." Plastik kostim te chwazi l ' leve. "Nou ap mete ih aswè a. Kwòk ke nou pral bwa nan fant yo ak nan twou a ansanm mi yo ki nan Sosyete tanp lan. Fason sa a, nou ka pann deyò fenèt la ak koute sa yo te di. Ou pral gen entèprete tout bagay ki te di. "
  
  
  "Fou," Chong murmures. Li te gade nan yon lòt bagay. "Se konsa, ki lòt bagay èske ou gen?"
  
  
  Li te rale soti pa yon ti émetteur ak de gri boutèy bouchon. Li te fèt moute l ' kap pou Chong wè. "Sa yo se koute aparèy. Anvan nou se pare yo aswè a, ou dwe konnen ki kote Tonle Sambor nan chanm yo."
  
  
  Li fèmen pake a. "Sa a tout pou kounye a. Gen yon sèl plis bagay nou ta kapab sèvi ak yo pita. Si nou pa fè sa - " mwen te monte zèpòl.
  
  
  Chong nodded. "Mwen konnen li nan pa gen yonn nan biznis mwen an."
  
  
  Li sel epi li vin apiye sou sak lekòl la. "Mwen ka sal ak sueur, men mwen pa panse ke ta gen anyen mal ak zòrèy mwen. Mwen te tande ou mansyone yon bagay sou Ed?"
  
  
  Chong ri. Li rale soti yon goumè fèt alantou l ' sak lekòl; bagay sa yo tankou sèk fwomaj, difisil bonbon, ak epè mugs nan istwa san sans. Nou te soti nan diven a, se konsa nou t ' ap bwè dlo nan cantines.
  
  
  "Lè nou kite, nou pral sispann pa Gwo Lak sou lòt bò a nan Siem Reap, ak mwen pral kenbe nou kèk pwason, ou konnen?" Pou desè, li rale soti de baton nan jansiv moulen alantou trezò-plen sak lekòl. Mwen te mande ki jan li te resevwa li tout gen.
  
  
  Move bagay sou manje byen se ke ou rete reveye, epi yo vwayaje tout nwit lan - byen, ou gen tandans jwenn anvi dòmi.
  
  
  Pandan mitan lannwit lan, mwen te panse sou Sariki, pran sant lan nan Otour siga fimen, Nam Kyen, Ben Quang, Ameriken elikoptè ...
  
  
  "Nick?"
  
  
  Objektif mwen-vole kanpe. Li regardant nan Chong a jenn fè fas a pou yon moman, pa konsantre. Je m ' te sanble ke yo boule. Papa l ' ap tranble anba pye tèt li, ap eseye klè li. "Dwe gen somnole la."
  
  
  Chong gade nan m ' senpatik. "Mwen prèske pare yo tonbe. Nick, nou bezwen pou yo ale tounen laba a kounye a? Poukisa pa nou pran yon ti dòmi an premye."
  
  
  Li te pran tranble tèt li ak te resevwa nan pye l ' yo. Li te fèt soti men l ' nan Chong. "Ale pi devan, tig.
  
  
  
  
  Nou pral pran yon ti dòmi anvan nwa. Menm koulye a, li dwe konnen ki kote Tonle Sambor nan chanm yo."
  
  
  Se konsa, fatige ak yo ak misk yo renmen gwoup mizik kawotchou yo, nou moute sou wòch miray ranpa a ankò, li te fè wout nou nan do kay la nan Sosyete a Tanp lan. Solèy la te wo, prèske dirèkteman sou tèt li. Nou te tonbe nan tè a ak ranpa senk pye nan kwen an nan do kay la. Lakou a te 14-15 anba pye nou. Tan sa a, te gen plis evènman yo.
  
  
  Mesye yo nan peyizan rad ki te sou yo te divize an pè. IH pa t ' eseye konte li, men li se estime yo dwe sou de san. Yo te yon ti kras restrenn, epi yo te sanble yo dwe pratike men-a-men konba. Yon lòt ti gwoup nan dis sanble nan bò a nan lakou a. Yon nonm ki te pale yo, jès param fe, bay egzanp nan kou. Chong te pran vòl plis pase m'.
  
  
  "Ki pi piti gwoup se te fè leve nan rekri," li orèy. "Ou pral wè de sou bò dwat la fen a?" Li nodded pou l'. "Li Sariki frè m' yo, nonm. Si li nan kote mò yo ye oswa yon inondasyon, nou gen jwenn ih soti nan gen. Ka ou konprann?"
  
  
  Li nodded ak yon ironik mwatye-souri. Mwen te kapab konprann tout bagay sa yo. Men, sa ki mwen pa t ' kapab konprann, te gwosè a nan Sosyete a lame. Si yo te tounen soti yo dwe endezirab, mwen travay ta dwe detwi ih. Menm si yon grèv fòs rele l', gen ta dwe toujou mwens pase dis moun nan nou. Ki jan nou ta okipe plis pase 200 moun? Jouk lè a vin rive, yo te gen pa gen okenn pwen nan mangonmen sou li.
  
  
  Nou te gade mesye yo pou yon lòt èdtan.
  
  
  Lè sa a, te gen yon ti tay pouki tout bri alantou vout la nan fen a nan lakou a. Gen kèk alantou mesye yo ki te sanble pou vole ak friz renmen planch. Byento, tout moun te kanpe toujou, tèt ki te fèt segondè, bra janbe lòt nan koud yo. Nonm sa a te ale soti nan ark la sunny klere Bryliv.
  
  
  Chong prese men m ' se konsa li difisil fè mal. "Sa a l' la, nonm. Sa a se lidè a nan Tonle Sambor tèt li."
  
  
  Mwen te wè yon sèl, lè sa a, twa, lè sa a, se sèlman senk nan yo. "Ki moun ki se li?" li te mande l ' la.
  
  
  "Yon sèl la nan devan. Yo yo diferan-mwa kou siprèm nan jeneral yo. Bondye, mwen pa janm te panse mwen ta vrèman wè mwa ankò."
  
  
  Mwen pa t ' renmen Chong a ton. Li te pale de Jeneral Sambor ak yon sèten tranble nan tande vwa li.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Lè ou t' wè, mwa?"
  
  
  Chong siye swe yo ki te soti nan sousi l ' yo. "Nick, mwen te di nou yo rive nan vilaj la yo rekrite. Nan kou, kòb li, ale. Men, li te kache nan forè a ak ap gade sa a ti kras peacock. Wè? Gade nan wout la li te mache alantou kap nan sòlda yo. Yon tayè, li pa mache, li janb alantou. Ou pral wè l 'twirling pwent an nan moustach l' yo. Wi, li nan yon kite lògèy vire tèt ti kras bata."
  
  
  "Lè sa a, poukisa tankou respè?"
  
  
  Chong chuckled. "Monchè, ou gen pou respekte yon nèg tankou sa. Mwen vle di k ' ap mache soti nan bouk nan bouk, mande ke gason ki rantre nan lame ou yo. Li pran kouraj, e ke sa a ki sa nou ponpye fin jeneral yo gen.
  
  
  Sambor te yon fyè man la. Li rythme ki genyen ant gason ak yon anpil nan awogans. Kontrèman ak lòt moun yo, li te pote yon klere inifòm jeneral la ak yon some bouchon. Inifòm l 'yo pa t' kapab dwe idantifye yo, men, sa pa t vle di anyen. Li pwobableman te fè li nan lòd nan Saigon oswa yon sèl nan pi gwo a vil yo. Men nan yon sèl te dèyè do l', lòt la twirling long li vin moustach.
  
  
  Li, gade Tonle Sambor pase nan ti sèk yo nan moun li yo. Kat jeneral te sanble yo aji kòm yon zòn de defans genyen ant l ' ak sòlda yo. Tonle Sambor te gen yon konvèsasyon long ak rekrite nouvo. Nan yon pwen, li te lanse tèt li tounen, ak l 'ti kò' ap tranble anba pye ak ri. Li te gade alantou li, siy l ' yo jeneral yo, epi yo san pwoblèm mwen tap ansanm ak nou. Men, sèlman pi wo krepitman vwa a nan Tonle Sambor rive jwenn nou sou do kay la ak nenpòt ki klè. Nou tann ak wè jouk nan eskwadwon nan jeneral yo kite lakou a ankò. Nou te gade, jiskaske nou te wè Tonle Sambor parèt nan youn nan fenèt yo nan fen a nan bilding lan. Li te souri epi yo balanse nan moun yo ki anba a. Lè sa a, li vire do l ' ak Stahl yo te pran sou li lajè senti.
  
  
  Li te frape pa yon Chunga nan bra. Koulye a, nou te konnen kote ti kras jeneral nan trimès yo te. Ki te ase pou kounye a. Nou pouse koupe soti nan kwen an nan do kay la. Lè nou te byen lwen ase lwen, nou leve, li te mache tounen nan nou an ti baz kan. Nou tou de te mache fatige ak nou bra pandye ki lach. Si nou te kenbe yo, nou pa ta goumen tounen. Men koulye a, li te tan yo pran yon ti dòmi anvan nwa.
  
  
  Li te deside ke li ta pi bon yo kite telefòn nan nan yon ti cubbyhole. Tout Chong ak mwen te gen ak nou te tande ki bay sipò. Nou te mete plastik kostim ak kwòk. Yo menm jan ak combinaisons. Yo te tache nan devan an. Kwòk yo te pandye desann sou tout kote yo, men yo te byen lwen ase apa ke yo pa t ' crashes ansanm ankò.
  
  
  Chong ak mwen te gen yon rès bon e li te kòmanse ap mache ankò. Solèy la mete pou prèske yon èdtan. Nou moute sou miray la ak te dirije tounen nan Sosyete a Tanp lan. Kòm nou rive nan do kay la, nou te tande crashes metal plato ki anba po yo. Li te tan pou dine pou la twoup yo.
  
  
  Chong, epi mwen moute sou kwen nan do kay la. Nou demenaje ale rete nan li nan toude direksyon, ki kote li konekte nan do kay la nan fen ka a.
  
  
  
  
  Te gen yon diferans nan sou senk pye ant de tèt kay la, ki nou byen fasil vole sou. Kenbe fèmen nan kwen an, nou deplase ansanm do kay la jiskaske nou yo te ekspoze pi wo a fenèt la nan Tonle Sambor chanm.
  
  
  Chong te kanpe la devan m', tankou li te montre li nan l', lè nou te fòmasyon. Mwa yo nan men yo fèmen alantou ponyèt mwen an, ak men m ' te fè menm bagay la tou ego. Mwa a te fann nan direksyon pou kwen an nan do kay la. Li te te santi pa Alenka nan mwa a lè li te te demisyone sou kwen an. Tou dousman li te desann sou yonn nan chak branch fanmi, lè sa a, yon lòt. Li tonbe nan koud l'. Li te yon ti lonbraj yo nan nwit la la jis kounye a, men kounye a li te soti nan je. Li te kouche sou vant li, bra l ' yo pandye sou kwen an. Mwen te santi ke mwen te kenbe Alenka a tout antye mwa a. Lè sa a, Chong kite ale nan gòch mwen ponyèt, epi li te santi yon fò tug sou bò dwat la. Mwen te kapab apèn tande l 'kòm li pouse kwòk yo nan kostim l' nan miray tanp. Ale leve, li desann jemi ta dwe nice. Men, te gen omwen yon twa-pye ledge a sou do kay la, ki nou tou de te gen pou yo ale nan anvan nou te kapab mete yo moute kwòk.
  
  
  Bay / fè presyon sou ponyèt mwen vinn. Kòb li, te konnen ke Chong te kounye a sou zen an. Li vire, li te fè wout li nan kwen an nan do kay la. Mwen te gen pou avanse pou pi dousman paske yo te kwòk yo nan mwen kostim yo te grate do kay la wòch. Lè mwen te vire alantou li, li te kòmanse yo tou dousman pouse koupe soti nan do kay la. Mwen te santi pye m 'ale sou kwen an, lè sa a, mwen shins, lè sa a, jenou m'. Kòm mwen te monte desann se konsa ke kwen nan do kay la repoze sou ren mwen an, mwen reyalize ke mwen fè konfyans Chong tankou kote mò yo ye. Si mwa a pa t 'la lè pye m' desann, mwen premye etap la ta yo te difisil, sou 15 pye.
  
  
  Kwen an nan do kay la repoze kont lavi mwen. Li te kòmanse pou diaporama kòm do kay la panche nan kwen an. Janm mwen yo te pandye, ak mwen te dousman poked zòtèy mwen nan lè a, kap chèche Chong. Bagay la sèlman ki kenbe m ' soti nan glisman konplètman sou do kay la te presyon an nan m koud yo sou do kay la an pant. Lè a te cho; li te swe, ak koud mwen te kòmanse glise. Zòtèy mwen yo sanble yo te vin tounen pi plis pase jis anpil pwekosyon. Ki kote kote mò yo ye te Chong?
  
  
  Li te fèrme men l 'pou l' nan kòf lestomak ak yo te eseye kenbe l ' koud yo pi sere. Lavi m ' skidded ansanm kwen an nan do kay la. Pou li, mwen te santi fen a ap apwoche m ribcage. Lè sa a, li te tonbe nan pwatrin li. L', mwen te santi Chong nan men gen tan pwan janm m ' yo. Alenka tou dousman deplase l 'soti nan koud l 'nan pye l'. Chong mennen m ' nan jemi nan tanp lan.
  
  
  Pou yon moman, mwen pa t ' panse ke mwen ta fè li. Li tankou si elikopte ki nan suspann. Lè sa a, li te santi presyon sou fourche l ' yo ak tounen lakay ou. Mwen te fèt sou nan miray la, ak kwòk yo te fèt m ' gen. Chong te dwa akote m'. Rezon ki fè la poukisa li te gen te dire lontan yo te paske li te konplètman vire do l ' sou jémisman. Apre ak anpil atansyon blocage kwòk sou bò a nan kostim l', Chong tou dousman te tounen yo fè fas a Jemi. Nou te pwochen nan chak lòt.
  
  
  Nou ak anpil atansyon desann nan mitan wòch larivyè lefrat la. Li te yon san patipri senp pwosedi yo. Plis an nou ki resevwa fòmasyon, pi vit nou te kapab deplase. Men, li pa t ' yon kous. Otèl li vle Chong yo dwe pwochen nan m ' lè nou rive ke fenèt. Osi lwen ke mwen konnen, tout moun sa yo sòlda yo te pale Kampucheanand Chong te ale nan tradui mwa yo nan lang angle.
  
  
  Moun t ap mache dèyè, yo soti nan lakou a. Pou dwa nou an, nou te ka tande bavardaj la nan sal la kote moun. Pa te gen okenn lalin, ak Suedwa nou te mete te pèdi nan fènwa a.
  
  
  Kòm nou kontinye desandan nou, Chong toudenkou sispann. Pou li sispann bò kote l'.
  
  
  Li orèy li. "Ki sa ki fè ou tande?"
  
  
  Li mete l ' dwèt endèks nan bouch li. Apre yo fin koute pou yon pandan y ap, li te vire m 'ak apiye nan pou manje m'. "Moun ki nan kafeterya a pale sou Delta a," li te di. "Yo sanble yo panse ke li nan yon ki baze sou wèb lame a sib la." Li te monte zèpòl. "Petèt yo ap dedye a."
  
  
  Li siy pou nou kontinye. Nou kontinye desann jemi tankou de robots nan fen a nan yon sit entènèt, li gaye li soti jan nou ale. Se sèlman sib nou t ' gen kèk dekouraje vole buz nan yon kolan entènèt; nou te deyò fenèt la. Ak lè nou te ale desann nan tèt la, li te tankou yon fouchèt pou nou. Chong ' al tou dwat devan yo; mwen t al bò gòch la. Nou kontinye desandan nou yo ak te rankontre ankò dwa anba fenèt la louvri.
  
  
  Tonle Sambor pa t ' pou kont li nan chanm li. Li te gen kat mwa jeneral avè l'. Chong ak mwen bouskile kwòk gwo twou san fon antre nan tè la ant twil yo. Nou hunched desann pwochen youn ak lòt. Byenveni nan nou ak kristal klè, men mwen pa t ' kapab konprann mo sa yo.
  
  
  "Ki sa yo yo di?" Li orèy li.
  
  
  Te gen degou nan Chong vwa. "Yo pran desizyon nan nivo ki pi wo. Gwo Tonle Sambor ak mwa jeneral yo ap eseye pou deside lè yo ta dwe manje."
  
  
  "Ah tayè."
  
  
  Nou koute pou yon tan ki pi long, lè sa a, chèz yo te kòmanse grate sou etaj la wòch. Odin alantou an jeneral touse. Chong tounen vin jwenn mwen.
  
  
  "Yon desizyon enpòtan ki te fèt," li orèy. "Yo ap ale pou yo manje kounye a."
  
  
  Li koute l ' jouk devan pòt kay la te kriye byen fò fèmen. Chong ak mwen te ap gade yon lòt bagay. Mwen pa t ' panse ke te gen nenpòt ki pwen nan bri nan sa a. Tout sa nou dwe fè se voye yon sèl pye sou fenèt la pou nou ka antre nan sal la epi kite youn nan jeneral yo tounen paske li te bliye l ' fè tiyo oswa yon bagay. Nou, si yo gen yon anpil nan tan, ak lè nou te panse ke li ta dwe posib antre, nou pral ba yo yon ti kras plis tan.
  
  
  
  
  "Vini non sou," li te finalman te di l'. Li te pran kenbe nan fenèt la epi kase kwòk. Pote chak branch fanmi yo sou fenèt la ak kouche solèy nan chanm lan. Li te tounen pou Chong ak yo te ede E nan.
  
  
  Mi yo yo te wòch, tankou rès la nan kraze yo. Te gen yon unpainted chèz ak yon chèz, yon ki ba chèz sou sèt pye nan longè, ak yon voute mat nan kwen an byen lwen. Tonle Sambor te foto a nan madanm li ak timoun yo sou biwo li. Fanm lan te gra ak solid; te gen sèt timoun yo, kat gason ak ti fi twa. Pi ansyen ki gade yo dwe sou 12 ane fin vye granmoun. Mwen te mande sa ki li ta santi tankou, Jeneral, si yon sèl mwa-kondwi timoun ki te rekrite nan lame a pa mwa-kondwi metòd.
  
  
  Chong, epi mwen sèlman te bay chanm nan yon gade supèrfisyèl. Mwen pa t ' konnen ki jan tan an jeneral yo ta dwe ale, ak objektif la nan envazyon sa a te sèlman nan plante pinèz. Nou pa t ' gade nan plaka oswa rale soti nan tiwa yo nan chèz la biwo yo. Tonle Sambor jwenn yon fason yo ranje foto krochi ant fant yo nan wòch yo. Nan total la, li te gen senk foto - bèl scenic sèn nan ti mòn yo ak kaskad dlo. Pandan ke Chong fiddled ak papye yo sou biwo li, li te pran soti nan de foto yo plante pinèz sou.
  
  
  "Alo," Chong rele soti kòm pinèz yo yo te plante. "Gade sa a."
  
  
  Anba papye yo sou biwo li, li jwenn youn nan Ajan Sosyete nepe. Mwa twirled li nan men l'. Li te definitivman yon dezas zam. Chong ti souri a m'.
  
  
  "Mwen mande ki jan anpil ajan, ki te gen fòm lan nan yon sèk, ki ta pwal mennen si ponya a te fonn desann," li te di.
  
  
  Li te pran tranble tèt li ak kole ponya nan senti l ' yo. "Ann ale."
  
  
  Nou te ale deyò fenèt la ankò ak moute mach eskalye yo sou kwòk. Li te jis difisil jwenn sou ledge la. Mwen te fèt an kwòk moute, vout do m 'jouk mwen te kapab gen tan pwan kwen nan do kay la, lè sa a, Chong lage m kwòk ak pouse m' yo moute. Yon fwa sou do kay la, li te lonje sou vant li e li te rive a sou kwen an pou Chong. Nou byen vit moute sou do kay la nan kan nou an.
  
  
  Nou repoze, fimen dènye nan mwen sigarèt alantou. Nan yon kèk minit, nou pral kapab tande tout bagay ki se ke yo te di nan Tonle Sambor chanm. Mwen pa t ' konnen si li ta pwouve anyen. Si Tonle Sambor ak mwa ki gen tout pouvwa a yo se reyèlman ap eseye repran Mekong Delta a pou Kanbòdj, gen nan pa anpil mwen kapab fè sou li. Si yo te ap eseye pran sou gouvènman an Kanbodyen, te gen pa gen anyen mwen te kapab fè sou li swa; eksepte ke mwen ta ka jwenn ki touye, paske gouvènman an Kanbodyen te lè l sèvi avèk Etazini yo pou fè travay sal li yo. Li te yon long, sueur monte, epi kounye a li te ale nan chèche konnen si li te vo li.
  
  
  Reseptè a mete l ' kanpe. Chong gade nan m ' ak enpasyan je yo. Li kouri dwèt li nan cheve l ' kòm li te remèt em kas ekoutè.
  
  
  "Sonje," mwen te avèti l'. "Ou te di m' tout bagay sa a te di, si wi ou non ou panse ke li enpòtan oswa ou pa."
  
  
  "Mwen ka konprann ke, nonm," li te di. Mwen mete sou mwen headset. Li te chita devan l', gade nan figi l ' yo. Li te grate nen l ' yo. Ego nan je yo deplase soti nan yon pati nan miray ranpa a nan dèyè do m ' nan lòt la. Lè sa a, li te gade m epi l te di: "mwen pa tande anyen, monchè."
  
  
  "Petèt yo toujou ap manje."
  
  
  Li te fèt soti men l', palmis moute. "Gen se yon chefeul. Se pòt la fèmen. Yo ap vini tounen." Li te tounen ak apiye devan yon ti kras. Gen te yon konsantre ekspresyon sou jenn l ' yo fè fas. "Yo di ke yon bagay bezwen yo dwe fè ak manje. Yo pale sou ki jan li te kwit; li te reyèlman move aswè a. Chèz yo ap ke yo te grate; yo dwe chita nan chèz sa a." Chong apiye tounen.
  
  
  "Tayè, kounye a y ap pale sou chik. Fin vye granmoun Tonle Sambor panse yo ta dwe gen yon poul kèk nan tanp lan. Li te di petèt yo ta dwe kòmanse yon kanpay yo rekrite fanm. Uh-oh, yon lòt jeneral te di move nouvèl Yo pa ka fè sa; li pral vire ti bouk ki te sou kont yo. Sa a ta dwe fen nan ih rekritman pwogram yo. Fin vye granmoun Tonle Sambor pa renmen sa a kalite pale, men li te di li konnen nèg sa a se dwa. nou dwe kenbe nou rekritman pwogram." Chong dezaprouve. "Tayè, koulye a, yo ap ri."
  
  
  "Ri?"
  
  
  "Yeah, tankou sa a se tout yon gwo blag." L 'ap tranble anba pye tèt li, lè sa a, misk yo nan mwa l' yo fè fas a tensed. "Yo ap pale ankò, men, yo toujou ap ri. Yo rele sòlda yo moun san konprann." Chong yo fè fas a tounen wouj; mwa l ' yo nan machwè sere boulon. "Yo ap pale sou yon bagay yo rele Operasyon Dragon an." Lè sa a, li regardant nan m ' ak bouch li louvri, sousi vout, je lajè. "Nick," li te di nan yon vwa anroue. "Nick, Tonle Sambor ak mwa yo an jeneral-ajan la nan Chinwa Kominis!"
  
  
  
  
  Chapit Douz
  
  
  
  Li apiye tounen, apiye tèt li kont miray ranpa a nan wòch yo jemi. Operasyon Dragon? Ki sa ki lanfè a te Operasyon Dragon? Chong te toujou koute. Mwa a pou yo fè fas a paled. Li te konnen kòman ou te santi sou Chong Kominis yo, epi li te kapab wè rayi nan Tonle Sambor ap grandi andedan l'.
  
  
  "Chong?" li te di. "Mwen bezwen konnen ki sa ki Operasyon Dragon an. Ki sa ki yo ap fè kounye a?"
  
  
  
  
  Lè Chong te pale, vwa l ' te ridikulman long. "Yo sispann ri, salo. Chèz yo ap grate. [Òti kat lòt jeneral yo.] Tonle Sambor volonte jeneral l ' yon jou lannwit bon. Pye m ' chefeul sou etaj la. Pòt la louvri. Koulye a, yo ap tout ale. Tonle Sambor, ki manman ravèt, se toujou chuckling nan tèt li. Deplase papye. Ratman chèz la ." Chong gade nan m'. "Li dwe dwe chita nan biwo li, li, oswa ekri."
  
  
  Li nodded pou l'. "Kenbe dekout yo."
  
  
  Yon èdtan te pase yo, ak tout Chong te kapab tande te tande Tonle Sambor ritm toutotou sal la. Pa te gen okenn vizitè, pa gen vwa. Lè yon lòt demi èdtan te pase, Chong 'te di m' ke li te tande yon bòt tiyo sou etaj la wòch. Ven minit pita, a ti kras jeneral te ronfl.
  
  
  Li ranmase headset a ak pran li soti alantou Chong a zòrèy. "Gade," mwen te di. "Poukisa pa ou pran yon ti dòmi? Mwen pral koute l 'byen, epi si mwen te tande l' anyen, mwen pral reveye ou moute. Lè ou dòmi pou yon kèk èdtan, ou ka soulaje m'."
  
  
  Li mete yo sou ekoutè ak rilaks, apiye l ' tounen sou miray la, pou yo jemi. Paske nan do kay la nan nou an ti kras kwen, nou pa t ' ka wè zetwal yo. Tonle Sambora koute l 'ronfle ak pèmèt tèt li fèmen je l' yo. Hawke a mo ki sot pase yo tounen vin jwenn mwen. E enfòmasyon ki nesesè. Te fè an Ajan Koulèv Sosyete yo reyèlman egziste?
  
  
  Wi, li te egziste kòm yon lame. Ki kote? Gen kèk abandone kraze yo nan Angkor Thom. Te Sosyete sa a vrèman ap eseye pou retounen nan Delta nan Kanbòdj, oubyen li te yon kouvèti-up pou lòt rezon? Li toujou pa t ' konnen repons lan nan sa a corkscrew. Li te konnen yo te Kominis yo, men yo toujou pa t ' konnen ki sa ih a objektif nan Kanbòdj yo te. Li te asire w ke Operasyon sa a Dragon te gen yon bagay fè ak li, ak li pa t ' kapab fè anyen pou Sosyete a, jouk li jwenn konnen ki sa ki te operasyon.
  
  
  Te nwit la la trankil. Yon jan kanmenm pa konsa pou sa wouldnt ak kwit. Tout sa mwen te kapab tande nan m ' kas ekoutè te Tonle Sambor ronfl. Je m ' yo te rete fèmen. Mwen panse pouse yo Sarika fè fas a. Nan fwa trankil, m panse yo ta ka retounen nan li. Mwen te pa janm li te ye nenpòt moun ki tankou Nah.
  
  
  Lè sa a, mwen te kapab wè klète sou lòt bò a nan mwen pompier; mwen te konnen mwen pa t ' kapab dòmi pou plis pase 20 minit. Ankò klète an pa te konstan renmen solèy solèy la, men briyan tout alantou.
  
  
  Koulye a, li te kapab tande gason ap mache sou tonben tèt miray ranpa a, ap pale youn ak lòt nan yon lang etranje. Li te rete imobilité, sa ki pèmèt sèlman je l ' kouri sou jémisman, swiv chak moun ki gen yon reyon nan mwa flash. Mwen konte sèt nan yo.
  
  
  Li tou dousman vin apiye pou pi devan. Kenbe men gòch li sou Jungwoo nan bouch, mwa ap tranble anba pye l sou zepòl la ak dwa l ' yo. Ego nan je laji. Mwen mete mwen nan gwo pous nan dwa pou bouch mwen, e mwen konnen li pa nesesè, paske li pa ka wè m'.
  
  
  Nou tou de chaje leve, radyo, tapi, ak sakado ak trennen ih avèk nou, pouse koupe soti nan miray la anndan. Tout moun nan nou te chwazi yon kwen byen lwen ak prese nan. Reine rale li soti. Chong te trase tout lame l ' yo bayoneta. Nou tann.
  
  
  Yo te definitivman ap vini nan direksyon pou nou. Demidwat yo ki nan limyè danse nan direksyon pou la nan mitan vant la nan tanp lan jip, ak lè sa a deplase nan direksyon nou an. Sou jémisman nan dwa nou yo te kat moun, de nan nou kite yonn sou bò ki pi lwen jémisman ouvètman nan devan nan nou. Osi lontan ke yo te rete sou miray ranpa yo, li moute yo ke nou ap tout dwa. Men, si yon sèl la nan devan nan nou desann ak pwen l ' yo flash nan direksyon nou, li pral definitivman wè nou, epi mwen pral gen yo touye mwa - ak sa a ap lakòz yon reyaksyon chèn. Chak nan sòlda yo te gen yon fizi bò kote yo. Ak yo kontinye chat ak chak lòt.
  
  
  Yo te vin desann nan nou. Mélanger tounen pou yo jemi, l ' kas ekoutè yo te koupe. Chong pwoche bò m', kòm trankilman ke nou kapab. Demidwat yo ki nan limyè ki te fè ti sèk yo nan devan nan nou, lè sa a, jwe ankò sou la planche nan tanp lan ak te disparèt. Vwa yo te grandi fainter, ak finalman te sanble byen lwen.
  
  
  Chong soupi lou.
  
  
  "Eske ou te tande sa yo di?" Mwen orèy nan li.
  
  
  Chong nodded. "Yo te jwenn de moun ki mouri nan zèb la wo, moun." L ' ap tranble anba pye tèt li. "Li pa bon."
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Nou altering nwit la la ak kas ekoutè. Li te sou yo pi fò nan maten an. Li te tande Tonle Sambor jwenn leve, li rele an pou manje maten, lè sa a, men kas ekoutè yo Chong. Pandan ke nou rete tann, nou te panse sou li.
  
  
  L', te konnen ke tan te kouri soti. Yo pral kouri atravè kraze yo, ap eseye kenbe nou. Sa a te yon gwo zòn, epi li te fasil yo ke yo ta voye anpil moun gen.
  
  
  Alantou midi, lè Chong te sou lakou rekreyasyon an, li toudenkou leve soti vivan men l'. Nan mitan lannwit, yon maten, te fè pitit. Tonle Sambor te swa lekti oswa gade nan kèk papye. Chong te souri ban mwen ak winkèd. "Jeneral yo ap vini," li te di ak yon conseil de eksitasyon. Yon pene ekspresyon ki parèt sou Chong ' s face. "Koulye a, yo ap pale sou yo lè yo ap ale yo gen manje midi."
  
  
  Li déja yon lòt moso nan istwa san sans nan bouch li epi lave l ' ak dlo ki soti nan chak nan pote yon boutèy plen.
  
  
  "Yo ap pale sou Operasyon Dragon an! Chong di eksitasyon.
  
  
  
  
  Li lanbe rive jiska Jung, se konsa jenou mwen te bourade kont li. Li bourade l ' mete tèt yo nan kask yo. "Manyè di m' tout bagay yo di," l 'te di l'.
  
  
  Chong nodded. "An jeneral yo te deside rete tann pou Tonle Sambor pale fè nan peyi Lachin anvan yo manje."
  
  
  Fwon li ride. "Konvèsasyon?"
  
  
  Chong ki te fèt moute yon men pou silans m'. "De jeneral yo rale yon transmetè radyo sou lòt bò a nan sal la. Tonle Sambor se ale nan kontak la nan Chinwa Kominis yo pa radyo."
  
  
  Li te mete ajenou pwochen Chong se konsa ke nou te ka tou de tande vwa yo. Chong te an silans, epi mwen konnen poukisa. A ti kras te jeneral yo te pale sou radyo a, epi si Chong te pale a, li ta ka manke yon bagay. Nou tou de koute, yo nan frizè, pou prèske yon èdtan. Lè sa a, vwa yo nan radyo a ta vle chanje koulè. Tonle Sambor di yon bagay pou youn nan jeneral yo.
  
  
  "Yo ap mete radyo a tounen," Chong di. Yo ri jan yo kite. Nick, mwen panse ke yon bagay reyèlman santi." Li wete l 'kwaf ak jete l' desann nan degou.
  
  
  "Ki sa ki se li?" Mwen te mande l ' la. "Ki sa ki se Operasyon Dragon?
  
  
  Chong gade nan direksyon wès la, lè sa a, tounen vin jwenn mwen. "Dud, nou pral oblije prese."
  
  
  "Modi la tayè, Chong! Pa ban m ' riddles. Ki sa ki lanfè a se pral sou ak Operasyon Dragon, Tayè?"
  
  
  Pandan konvèsasyon an, Chong remonte yon krak ant wòch yo nan etaj la. "Yon gwoup nan Chinwa Kominis yo se akòz rive nan tanp la demen maten. Yo pral rive nan senk kamyon yo nan Kampong Wout. Yo pral sèvi ak Sosyete a nan tanp yo, kòm baz prensipal la. Soti nan la, yo pral sèvi ak hit-and-kouri taktik kont twoup Ameriken ansanm Mekong larivyè Lefrat la. Sa a se Operasyon Dragon, nonm sa a."
  
  
  "Ak tab la fwontyè a?"
  
  
  Chong nodded. "Sa a pral gen yon jijman operasyon. Si yo kapab rale sa a la ak tout bagay ale byen, lè sa a, lòt twoup Chinwa yo pral mennen l ' nan pita. Kamyon yo pote twoup yo tou chaje avèk gwo kantite zam, materyèl, ak manje. Ou konnen, Nick, pa gen yon sèl degoutan detay sou sa. Rekrite pral dwe te di ke kamyon yo se plen ak volontè yo degize tankou Chinwa sòlda yo. Se pa sa ki vrèman low klas, nonm? "
  
  
  "Anpil," mwen te di. "Fè ou konnen ki kote sa a Kampong wout la nan sal la, Chong?"
  
  
  Li nodded. "Sa a pral pran nou mwatye yon jou. Nick, mwen vle di, nou ap ale nan gen prèske kouri tout wout la.
  
  
  "Nou ap ale nan detwi Ajan Koulèv Sosyete a, se pa nou?" li te kontinye.
  
  
  Li nodded pou l'. Nou te deplase nan lwès kòt a kòt. Chong jogged ansanm bò kote m ' avèk yon fèm detèminasyon. Mwen te konnen tout bagay sa a kounye a, ak mwen te konnen sa mwen te fè. Mwen bezwen jwenn soti sou wout la an premye. Ak dezyèmman, mwen te bezwen jwenn yon bon plas pou Grèv la Patwouy avanturyé a nan peyi.
  
  
  
  
  Trèzyèm chapit.
  
  
  
  Kompong Wout ki te yon chofè Djip ta ka rele yon santye. K ap apwoche li nan fè nwa a tankou Chong ak mwen te fè, nou prèske te pase mimmo nah. Te gen de etwat ornyèr sou swa bò a nan wout la, ak yon gwo teren zèb kouri desann mitan an. Forè a te grandi tout wout la nan fen a, sispann yon ti tan pou prèske dis pye, ak lè sa a, yo te kòmanse drèdlok ankò. Li te yon etwat, ti kras-yo itilize wout la.
  
  
  Chong ak mwen te chita pwochen nan chak lòt pou tout rès. Nou kouri, lè sa a, trotted, lè sa a, te mache, ak lè sa a, kouri ankò pou plis pase 12 èdtan.
  
  
  Men, nou asire w kòm lanfè te fè li nan Kampong Wout, sa ki te premye a bagay mwen bezwen fè. Koulye a, kite a deplase sou li nan yon sèl nan dezyèm.
  
  
  Li, patted l ' pote plent lavi a ak tou de men yo ak gade nan Chong. Li te kouche sou do l ' ak tou de pye yo gaye apa.
  
  
  "Chong?" li te di.
  
  
  "Dude, mwen pa pral avanse pou li pou nenpòt ki moun. Mwen pral kouche isit la jiskaske tout zo nan kò m vire blan nan solèy la. Li se vre moun mouri; kò m ' yo pa te di anyen ankò."
  
  
  Li vin apiye pou pi devan epi yo te nan pye l ' yo. "Vini non sou, tiger, mwen gen travay pou yo fè."
  
  
  Chong jemi, men, yo te kanpe moute. Nou prale. Mwen pa t ' wè ki jan senk kamyon plen ak twoup yo, zam, materyèl, ak manje ki te kapab pase nan li san yo pa frape forè a sou chak bò.
  
  
  Li ta gen yo te jwenn yon netwaye yon kote sou wout la kote yon grèv patwouy te kapab tè. L', te konnen ke yo ta parachit desann soti nan avyon, epi yo pa t ' wete, jouk lè li te bay siyal la. Men, mwen pa t ' kapab siyal la jiskaske mwen te jwenn yon plas nan peyi. Chong bite bò kote m', pwoteste kont ke mwen dwe yon fwa yo te an chaj nan komès esklav la soti nan Kòt la Gold nan Lafrik di pou New Orleans. Li te swa li, oswa mwen ravèt ak papa. Li te byen adapte a tankou yon komès, men li te mwa a nan kadav yo ki te fè l ' deplase.
  
  
  "Chong," mwen te di. "Ou se youn nan moun ki te di nou ta dwe konsève Sarika a frè m' yo, reyèlman? Mwen travay se kounye a pou sa ki senp. Tout sa mwen gen pou fè siyal pou èd, detwi la senk kamyon an militè Chinwa a ki pral pwobableman dwe isit la yon ti tan apre solèy leve, yo atake Ajan Koulèv Sosyete a epi, si sa posib, touye Tonle Sambor, konvenk rekrite yo ke tout la lide nan Sosyete a se yon kominis plan pou passe nu, epi, Si m 'ka manyen tout bagay sa a, mwen ka sove Sarika de frè m' yo. Jis, ou konnen? ou vle ede m ' oswa ou pa? "
  
  
  Chong bite nan devan yo nan m 'ak leve soti vivan bra l' yo tankou yon Lwès yo. "Hey, moun, rilaks.
  
  
  
  
  Mwen pa ta lide di nou la a, Nick, zanmi fin vye granmoun, mwen pa renmen chans. Mwen panse ke gen nan yon ti kras mwens nan nou, ou konnen? "
  
  
  L ' te souri nan li. "Petèt mwen ka balans chans yo yon ti kras." Nou te rive nan plas la nan Kampong Wout jis anvan li te kòmanse avèg vire. Ak vejetasyon k ap grandi sou tou de bò nan wout la ak nan sant la, nenpòt siyalizasyon ta dwe avèg. Men, mwen te jwenn yon kote ki mwen te renmen. Sou yon bò, kòm wout la yo te kòmanse fè yon koub, ou te kapab wè forè dans; sou lòt bò a, oswa andedan pliye, te gen yon gwo gazon. Next, koupi byen lou pye bwa yo te fè diferans la. Li sanble ke nan mwa a te yon fwa otorize pou yon entèmedyè estasyon oswa rès sispann. Li fè m sonje nan yon sot pase tan an lè gouvènman ameriken an te deside prezante yon aleka Ameriken rezèvasyon nan bèl bagay yo nan moun modèn ki sove tan. Yon chajman nan klere, mak-nouvo frijidè ak machin lave yo te voye nan branch fanmi an. Men, moun ki te vin ak ide sa a bliye jwenn soti nan yon sèl ti detay: te gen pa gen okenn elektrisite nan apatman an. Se konsa, branch fanmi an te resevwa byen chè Zhirinovsky depo. Frijidè a ki genyen byen-izole zouti ak ti bokal nan boulon ak nwa.
  
  
  Sa a ki jan Sisavang-baton kalkile li. Gouvènman azyatik yo te sanble yo dwe depanse plis sou mwens pratik nouvo pwojè ris pase Ameriken yo. Yo se dezyèm sèlman Latin Ameriken, ki moun ki bati koridor ki kondwi pa machin ak bèf, ak modèn lavil sa yo ki vin fantom tout ti bouk ki nan senk mwa.
  
  
  Li rale soti nan yon sache plastik ak elektwonik kapsil. Chong kouri moute pou m 'lè li wè m' nan sak la.
  
  
  "Sa a se yon ti elektwonik machen ke mwen pa te wè anvan?" li te mande.
  
  
  "Se sèlman kounye a nou pral sèvi ak yo." Mwen te di l. "Li pral dimanch maten byen bonè nan yon èdtan oswa se konsa, Chong, se konsa koute ak anpil atansyon." Mwen te ba l ' senk blan kapsil, ak te kenbe senk pou mwen menm, plis yon trè enpòtan yon sèl wouj. Chong gade nan yo kiryozite a, ki mwen te ba yo l'. Yo gade tankou blan bouton ki sanble ak yon corkscrew sou yon sèl bò. "Ki sa ou fè, Chong," mwen eksplike, " se tache ih nan pyebwa yo atravè netwaye. Jis tache ih sere, ak lè sa a, yon lòt mwatye-vire pou fè yo travay."
  
  
  Chong dezaprouve. "Ki sa ki lanfè a se yo, tayè? Gen kèk kalite nan bonm?"
  
  
  "Mwen pral di ou lè nou jwenn tout bagay ansanm. Mwen vle ou pou yo ale moute wout la sou senkant yad. Tache kapsil yo nan pyebwa yo, sou dis yad apa, lòt la sou lòt bò a. Tache ih bò lanmè a nan pyebwa ki fè fas a netwaye. fè ou sonje ke? Pa bliye fè ba yo yon siplemantè mwatye-vire yo vire yo sou yo."
  
  
  Chong te ban m ' yon curt souke tèt ak sped tounen desann wout la, lwen soti nan pliye an. Li te kouri devan yo, skirted siyalizasyon, ak plonje nan forè a nan direksyon netwaye la. Li te deside ke li te sou 50 yad lwen, sou bò opoze a nan Chong. K ap deplase nan yon shofe coursier, kanpe sèlman chak dis oswa kenz yad, li te kondwi nan pyebwa yo fè fas a netwaye. Li gade fran pa m ' pou tout tan. Li te imajinasyon m? Oswa te syèl la pa tankou fè nwa kòm li te gen te yon èdtan de sa? Dimanch maten byen bonè pa t ' konsa wouldnt deplase sou, ak li te jis rele pou èd.
  
  
  Menm forè a fèy santi mouye soti nan chalè a. Yo te m 'lè m' deplase ant yo, ak po m itched. Yon bwòs epè anmele alantou janm mwen, fè m ' kontraksyon ak chak etap pou gratis ih. Imidite a nan rad mwen te santi tankou yon konstan pati nan egzistans mwen. Mwen pa t ' kapab sonje li tout tan tout tan yo te seche oswa fre.
  
  
  Koulye a, Chong ak mwen yo te san yo pa manje, nou te gen ti kras dlo, ede ta ka oswa ou pa ta ka sou wout la, e te gen biznis devan yo. Li te sipoze sispann sa yo kamyon yo depi ke l rive nan Sosyete Tanp lan. Yon konpayi Chinwa sòlda plis prèske 200 moun ta ka twò anpil pou menm pi di a frape patwouy.
  
  
  Li te retounen nan netwaye la. Mwen te gen okenn lide ki jan anpil moun ta ka parachit desann ede m', men mwen te konte sou sèt oswa uit. Menm ak Chong ak m', li pa ta dwe ase. Nou tout ap goumen yon konpayi Chinwa yo. Mwen pa t ' panse sa. Li te nan yon netwaye ak travèse li. Li jwenn pyebwa lik pi pre a netwaye pase nenpòt ki lòt. Chong kouri moute l ' la.
  
  
  "Nick," li te di. "Ki sa ki lanfè a se tout sa yo etranj ti kras bouton sa yo yo sipoze fè?" Mwen te mande konbyen moun ki nan Sidès Lazi ki te renmen l'. Epi mwen te vle parye ke mwen te kapab konte ih sou dwèt yo nan yon men.
  
  
  L ' wouj kapsil te boulogne nan yon pye bwa. Li, yo te tounen pou Chong. "Sa yo ti kras bouton emèt radyo siyal. Tout blan yo emèt yon siyal ke son tankou estatik; tout siyal yo konfli ak chak lòt. Nenpòt moun ki ap eseye figi konnen ki kote yo ap vini soti nan pral fini ak sa yo yon labirent nan estatik ke li ta san espwa." Li patted wouj kapsil. "Se sèlman youn nan bouton sa yo pwodui yon bon vre siyal."
  
  
  "Toudenkou," Chong di. "Bondye, mwen te pa janm wè yon bagay tankou sa a nan lavi mwen." Li toudenkou dezaprouve. "Men, poukisa ka sa a aterisaj avyon tande tout sa estatik twò?"
  
  
  "Paske li se branche nan menm frekans lan, yon sèl la ki vini soti nan wouj kapsil. "Ti grèv gwoup mwen te di ou sou yo ap ede nou sispann sa yo senk kamyon yo.";
  
  
  
  
  "Ou, m', ak yon mens grèv ekip kont yon konpayi Chinwa? Ki sa nou bezwen, zanmi m'?"
  
  
  Li leve je l ' nan pale syèl. "Si yo pa vini byento, Chong, li la pwobableman jis ou menm ak l' kont tout moun sa yo moun Chinwa."
  
  
  "Konbyen tan ou panse ke li pral pran yo?"
  
  
  Pou li, li te monte zèpòl. Ase tan te pase pou anyen rive. Sa a manm nan gouvènman an Kanbodyen te kapab yo te kontakte US Anbasadè ak te di l ' ke tout kontra yo te echwe. An gouvènman an Kanbodyen te kapab yo te byen fò pwoteste kont Endyen otorite yo. Lefèt ke yon Vyetnamyen ti bouk yo te detwi yo te kapab chanje tout bagay. Petèt Hawke a te bay lòd anile tout bagay nan Ajan Koulèv Sosyete. Twò anpil bagay sa yo ka rive.
  
  
  Si te gen nenpòt chanjman ki fèt nan plan yo, ki jan mwen ta dwe konnen? Lè sa a, te gen Hawke a bèl mo sou ki jan si mwen te te kaptire, Etazini yo pa t 'konnen m'. Ki jan mwen ta dwe konnen? Mwen te deja te gen fè yon kèk chanjman nan pwòp m ' nan chemen an.
  
  
  Li, gade nan Chong. "Mwen duno," te tout mwen te kapab panse a pou yo di.
  
  
  Li te sanble ke yo aksepte li. Se konsa, lwen, enkyete pa trebiche nou; petèt li te panse nou ta kontinye fè sa. Li voye je nan pyebwa yo bò kote nou. "Nick," li te di, " nou pa ka fè anyen sou kamyon yo jiskaske nou konnen yo ap vini, vrèman?"
  
  
  Li nodded pou l'. Li pa fè anpil sans lojikman, men mwen te mande ki sa ki li te ap resevwa nan.
  
  
  "Mwen pral ale monte yon sèl alantou pyebwa sa yo yo wè si mwen ka di l' yo lè yo ap vini?"
  
  
  Mwen ap gade jan li te chwazi yon sèl nan pi wo pyebwa yo. Li moute sou li fasil, li muscles kò balans tankou yon moso nan bann kawotchou ki soti nan manm yo manm kòm li te moute. Li te kanpe anba yon pye bwa, pwoteksyon je l ' soti nan solèy la. Lè li te prèske nan tèt yo, li te jwenn yon chèz konfòtab ak prese nan ant twon an ak yon manb nan kò. Li balanse nan m ' ak yon souri kè kontan.
  
  
  Li te konnen sa ki Chong a te zam; ki long, mat lame bayoneta. Ak tout bagay eksepte mwa, rapid tèt ou, ak ajil kò a. Mwen te gen Reine, mwen Luger pistolè ak mwatye nan jij yo yo te tire; Hugo, mwen talon, ki se bon pou fèmen kontak, men se pa nan yon distans; ak Pierre, m bonm gaz. Sa a se tout fòs nou. Avèk sa a zam, Chong ak mwen te ale nan goumen yon konpayi Chinwa régulière. Mwen te vle fimen.
  
  
  Yon èdtan te pase. Li te mache moute ak desann wout la. Bèl vizyon danse fran devan je m'. Sipoze, apre tout sekous la nan dènye jou yo kèk, sa yo ti kras elektwonik kapsil soti nan asanble? Sa a ka rive nan nenpòt ki lè. Li pa t ' twò atansyon ak sa a sak. Petèt sa a, ti kras wouj bouton pa t ' travay nan tout.
  
  
  Chong sonnen klòch la. "Ih tande l'!"
  
  
  Li te kapab kounye a tande kamyon sou lòt bò a nan pliye an.
  
  
  "Ki sa nou pral fè, nonm sa a?" Chong mande. Li bese vwa l', ak mwa a ton yo te enkyete. Li te gade nan siy ki montre kote premye kamyon yo ta rive nan yon kèk segond.
  
  
  Si nou te kache ak ap tann pou yon grèv fòs ki pa ka menm avanse, nou ta gen kite yo nan kamyon yo pase. Sa a pa pral yon pwoblèm. Tout sa nou dwe fè se kache nan forè an. Men, wout la isit la te jis jis. Mwen pa konnen sa ki te pase pwochen. Si nou te gen nenpòt avantaj nan tout, li te isit la.
  
  
  Li te frape pa yon Chunga nan bra. "Vini non!"
  
  
  Nou kouri al nan bò opoze nan wout la se konsa ke kamyon yo ki te vini nan nou ki soti bò gòch la. Chong te rete fran sou mwen ke. Li te plonje nan forè a, lè sa a, imedyatman vire tounen. L', chita sou jenou l ' yo. Chong desann avè m'. K ap travay motè te anpil nèt kounye a, epi yo te deplase ouvètman, ak yon vire, tankou si yo te deja antre nan li.
  
  
  "Ki sa ki lanfè a se sa ou pral fè, Nick?" mande Chong.
  
  
  "Sispann sa yo kamyon yo si mwen kapab. Ba yo ase tan pou rive nou si èd rive."
  
  
  Chong patted m ' dousman sou zepòl la. "Nick, mwen vle ke ou konnen ke li te yon vrè fortes vwayaje avèk ou, men mwen panse ke mwen jis kraze moute dwa koulye a,."
  
  
  "Gen nan yon pwoblèm." Li ak anpil atansyon gade koub. Lide la an antye depann sou gwosè a nan sa yo kamyon. "Wout la isit la se trè etwat," Jeonggu te di l'. "Si nou pa ka sispann la mennen kamyon, lòt moun yo pa yo pral kapab kontoune li. Yo pral gen klè wout la anvan yo deplase sou, e petèt yo ke yo pral ase tan pou nou ede."
  
  
  Chong fwote yon men sou bouch li, gade koub la. "Lide a te gen yon solisyon, zanmi, men di m' ke pa kèk mirak nou ka sispann plon kamyon, ki sa ki lè sa a?"
  
  
  L', l ' chuckled. "Nou ap kouri tankou moun fou."
  
  
  Nen nan premye kamyon yo tou dousman koube alantou la pliye. Li te tankou ralanti mouvman an nan yon tren ki t ' ap soti atravè yon tinèl. Limyè devan yo te soti. Kòm li te kòmanse dwat leve, li te wè ke li te yon de-tòn, sis-wou kamyon, ki pentire yon etranj nwa lonbraj nan ble. Pa te gen okenn regilye nèf semenn klas. De mesye nan mawon inifòm nan Chinwa sòlda yo te chita nan taksi an. Bò kote fenèt yo te louvri.
  
  
  
  
  Ih kò swayed tounen yo epi pwoklame ak bò kote menm jan an kamyon ranpa yo sou sifas inegal. Motè a whined, deplase kamyon an nan yon vitès kalmason a. Yon sòlda te wè l ' nan do a nan yon kamyon. Yo chita nan de ranje sou swa bò a nan kamyon an, souke tèt yo, fizi ant janm yo.
  
  
  Li rale soti yon ti gaz bonm yo ak fè l 'pou l' haunches. Sou sa a, pliye papye a, te gen pa gen okenn chans dezyèm fwa; yon sèl nan premye te fè li. Chong te pare pou kouri.
  
  
  Lè sa a, li te tande yon lòt son, tankou loraj la nan kamyon motè. Li te yon pi fon, steadier son, yon fiks hum. Mwen te konnen li te gen menm anvan menm yo Chong trou m ' ak pwente nan syèl la. Li te abèy nan yon aterisaj avyon. Li leve je l ' nan syèl la ak yon grin. La duve nan blan parachit te sanble imobilité nan syèl toujou, nan toute moun ki te sanble ak jwèt la sòlda yo nan tout mond lan. Yo te gen zam mitrayeur sou lestonmak yo. Yo te gen yo dwe trè pi bon konbatan yo ki nan Amerik te ofri. Oke, li te gen 16.
  
  
  Men, pwoblèm mwen te louvri devan m'. Devan fender a nan kamyon an te deplase trè dousman. Li te wè je fatige nan chofè a ak balans anvi dòmi tèt yo nan mwa a nan pasaje yo sou bò l ' nan kamyon an. Fenèt la bò te sou de pye pi wo pase m ' ak kat pye lwen. Mwen tande Chong trase nan yon souf. Li te k ap vire nan yon bonm gaz. Nan yon kèk segond, li pral lage trè danjere gaz. Li te fasil yo jete nan pa mwa, tankou si li te voye flechèt. Li te ale nan fenèt ki louvri ak te ateri nan pasaje a janm yo.
  
  
  Chofè a dezaprouve. Lè sa a, li prije l ' - fè-mal ak de men yo. Li chute dèyè volan an. Nan do a nan kamyon an, an premye sòlda yo tonbe figi a an premye sou do a nan kamyon an. Next l', Mwa a fizi clanged byen fò. Kamyon an nan devan wou yo yo vire a dwat la. Kamyon an poukont li jerked ak swayed, sispann, pran sote pou pi devan ankò, lè sa zèl dwat la te kriye byen fò nan forè a ak kamyon an te vin nan yon kanpe nèt. Yon lòt sòlda ki soti nan dèyè tonbe soti nan chèz l ' yo. Li te ansanm ak lòt moun. Premye a nan atak la parachit vole desann nan netwaye a, nan mwa parachit rit leve nan devan l'. Kòm li sanble moute gwo fistibal, yon lòt youn nan te ateri.
  
  
  Men, dezyèm kamyon te kounye a konplètman vizib. L', mwen te wè yonn nan sòlda yo dèyè do m ' ki pwen nan dènye parachit desann nan netwaye. Alantou bend la, anpil kout zam boomed alantou fizi. Yon parachitis parèt pwochen nan dezyèm kamyon, indirect forè an. Li jete yon sèl, lè sa a imedyatman ki te swiv lòt grenad nan do a nan dezyèm kamyon. Gaz tank te tankou yon vòlkan erupting. Raider te deja te disparèt nan forè a anvan eksplozyon yo. Machin-zam dife te soti nan alantou la pliye. Sis sòlda yo te mache alantou boule dezyèm kamyon. Yo te wè Chong ak m ' sou wout la. Li te te tire de vaksen, touye de moun bò kote yo, lè sa a, vole nan forè an. Chong te dwa akote m'. Te gen yon krak nan echanj kout zam dèyè do m', lè sa a, son an nan yon pi gwo zam. Tire nan fizi a te sispann apre yon gwo eksplozyon.
  
  
  Mwen vire li te dwat ak te kòmanse pou yo ale tounen. Lè nou frape wout la ankò, nou te deja nan bend la. Chinwa sòlda te resevwa soti nan twa ki rete a kamyon. Yo te tire yo menm jan yo kouri. Rangers yo koupe ih ak dife.
  
  
  Chong te pwan mouri Chinaman nan fizi yo, epi nou tou de te kòmanse tire nan sove moun. Mwen pa te wè l', sèlman yon sèl Ranger. Ih vaksen yo te trè danjere egzat, epi li te santi tankou yo te tire yo tout sou forè an. Yo fann moute ak deplase sou tou de bò nan wout la. Chak fwa youn nan Chinwa a te eseye chape anba nan forè a, yo te touye yo. K ap deplase tankou sa a, kenbe Chinwa sou wout la pandan y ap rete sou tou de bò yo. Nimewo a nan Chinwa yo te tonbe nan dis, lè sa a sèt. Twa nan yo kouri desann wout la, lwen soti nan kamyon. Apre kat mach yo, yo tonbe yo lou fizi ak jere yo ranmase vitès. Apre 20 etap sa yo, yo te tire pa kache rangers yo.
  
  
  Chong ak mwen itilize dènye kamyon pou kouvri. Rès la nan Chinwa te prèske soti nan je. Yo te tire nan mouvman ak lonbraj. Li te pran li koupe pou kont li, apiye Luger kont do a nan yon kamyon. Chong piki yon lòt yon sèl. Anpil kout zam ki te deja kònen klewon tankou yon wòch lavalas kounye a ralanti desann nan okazyonèl vaksen ki soti nan tan zan tan. Sou bò gòch la, isit la-tat, tande li. Anpil kout zam nan alantou fizi a te vini soti nan wout la nan devan nan plon kamyon. Li leve je l ' nan syèl la, li wè yon lou lise nan nwa lafimen an ap monte nan dezyèm kamyon. Kò yo nan Chinwa sòlda yo te epapiye atravè Kompong Lari osi lwen ke mwen te kapab wè. Lè sa a, te gen silans. L', ap tann pou rangers yo yo kòmanse vini soti nan forè an. Pa gen anyen ki te pase. Mwen jerked tèt mwen nan la dwa lè mwen tande krak la nan yon zam gwo twou san fon nan forè a dwat mwen. Prèske imedyatman, li ki te swiv pa yon lòt piki byen lwen yo. Chong te kanpe la akote m'. Tou de nan je nou tcheke forè a pou siy ki montre yo nan avanturyé yo. Nou te kapab sèlman pran sant pike pran sant nan boule kawotchou ki soti nan dezyèm lan.
  
  
  
  
  Katòzyèm chapit.
  
  
  
  Chong te Chinwa fizi rantre nan kou l ' ak te kenbe yon mwa pou barik la ak bou. Li te kanpe nan mitan an nan kamyon an kabann, li tou dousman te tounen alantou pou enspekte plas la. Te gen de kamyon ki estasyone nan devan yon sèl la nou yo te mete. Nan bend a, yon sèl kamyon ankadreman a te toujou sou dife, ak lòt la kamyon te jis te kriye byen fò nan forè an. Kadav yo nan sòlda mouri yo te epapiye sou wout la ak toupatou nan kamyon yo. Li te kanpe akote Chong. Osi lwen ke mwen te kapab di, nou tout te pou kont li.
  
  
  "Koute," Chong di. "Koute an silans."
  
  
  Fwon li ride. Li pouse l ' tounen nan Wilhelmina nan pòch. "Ou te konn tande silans anvan, Chong," mwen te di.
  
  
  "Nan kou. Men, nonm, mwen te pa janm wè bagay tankou li. "Èd ou voye pou se mortèl mwen te janm wè."
  
  
  "Yo gen yo dwe pi bon an."
  
  
  "Yo se pi bon pase bon. Li nan pratikman nan tout peyi a, epi yo ap vo yon anpil plis pase li." L ' ap tranble anba pye tèt li. "Mwen toujou pa rive jwenn ou, fè mwen?" Te gen yon etranj tranble nan mwa a nan je yo. Li te tounen fizi a sou bò li yo epi li mete bra l sou zepòl mwen. "Fèmen je ou, Nick, ak koute yo." Lè li te fè, li te di: "Ou sèlman tande silans. Te gen yon batay isit la, Nick. Li te kout, men, te gen yon konpayi antye nan sòlda yo genyen. Li mande ou a, kote t urleman yo fè mal? Ki kote yo urleman nan blese grav nan bra a oswa janm yo? "
  
  
  Li te dwat. Tout sa mwen te kapab tande te tande silans. De fwa mwen te panse mwen tande fèy frolman nan forè a, men lè mwen gade nan l', mwen te wè pa gen anyen.
  
  
  Chong di, " Chak piki se te yon asasen. Chak goch frape tèt la oswa chemine yon dola. Yon jan kanmenm yo, yo yo ki te siviv eksplozyon an te tire a mò. Pa gen okenn, nou gen yon sèl sivivan, nou gen yon blese."
  
  
  Mo sa yo yo te prèske etranj nan background nan nan mwa a silans. Li gade desann nan tè a pwochen nan kamyon an. Lè m ' gade tounen nan detire nan Kampong Wout ki lonje dèyè tyòk la, mwen wè te gen yon sèl figi ki te kanpe nan mitan an nan wout la sou 50 yad lwen.
  
  
  La mitrayeur zam kouche atravè mwa yo nan lavi, an kout barik repoze kont koub la nan toutouni bra. Li te mete yo nan lwil vèt la nan twoup Ameriken; ego nan chemiz manch te woule moute; ego nan pantalon yo te rantre nan cheviy-wo bòt. Li te kanpe yon ti kras.
  
  
  "Mwen kap chèche Nick Carter!" Yon sèl figi kriye.
  
  
  Mwen reponn li. "Louvri isit la!"
  
  
  Li mete yon bagay nan bouch li. Lè sa a, te vin retantir yon siflèt nan yon polis siflèt. Mesye yo te ale soti nan forè a ak t ap naje sou wout la. Yo ranpli diferans ki genyen ant m ' ak sèl figi. Yo te ale soti sou wout la epi tcheke zam yo. Nan gwoup nan twos ak threes, w pèdi enkonsyan ak nou, pou m', pou nou, pou la lone figi, kounye a pwoche bò m'.
  
  
  Yon sèl figi yo pwoche bò kote nou kòm papa l ' vole sou kamyon an. Li te yon lyetnan ak ki te fèt soti men l'.
  
  
  "Mesye Carter, l' Lyetnan Diri. Mwen te di pou swiv lòd ou."
  
  
  Li te pran men l'. L ' gade yo dwe nan mitan ven -, ak lis, ate machwè yo, yon aksidantèl tèt, ak jenn ti gason, ki klè je ble. Nen l ' te long ak yon ti kras ranvèrse. Mwa a pou yo fè fas a gade rektangilè, ak pomèt, jawline, ak manton yo te angilè. Li te gen pi supèrb moustach li ta tout tan tout tan wè. Jije pa evidan, atansyon a li te peye pou li a, li pwobableman te konnen li ranpli mwa a ak fyète.
  
  
  Nou akoupi atè dèyè ki sot pase kamyon an liy. Mwen gratitude aksepte sigarèt la li ofri m'. Pandan ke yo te manyen ak yon flanm dife pi lejè, Lyetnan Diri te di, " Cho pase lanfè a kok." Li siye swe yo ki te soti nan fwon l 'ak l' thumbnail.
  
  
  Plizyè moun yo te ekzamine kadav yo. Lòt moun yo te nan yon semicircle, pale pou Chong.
  
  
  "Eske ou te pèdi yon moun, Lyetnan?"Mwen te mande l ' la.
  
  
  L ' ap tranble anba pye tèt li. Lè li te pale, konsèy yo nan mwa l ' moustach twitched. "Yon sèl moun pran bal la nan ren l', men li te yon vin manje twò pre. Li pral amann. Ki sa ki nan pwoblèm ou a, Mesye Carter?" Tout sa nou te tande yon bagay sou kominote a ak kraze yo fin vye granmoun ki tou pre."
  
  
  "Lyetnan, mwen panse ke ou ta pi bon kòmanse rele m' Nick. Li yo deja santi yo fin vye granmoun ase yo satisfè pèp ou a, ak mwen pa t ' jwenn rele msye. Konpayi sa a te tit pou kraze yo ou te tande pale sou." Lè sa a, li te di e sa ki Chong ak mwen te gen te aprann enfòmasyon sou Ajan Koulèv Sosyete. Mwen te gen yon anpil yo devine. "Nou pa konnen ki jan anpil moun nan tout lame regilye yo pral sipòte Tonle Sambor. Reyalite a se ke gen yon anpil nan moun ki te twonpe tèt nou. Li, mwen konnen pou yon reyalite yo ke yo te rekrite nouvo. Mwen pa konnen konbyen twoup regilye gen. Vote se sa ki fè li difisil. Si nou rale nan tanp sa a renmen ou menm ak pèp ou a fè kolizyon ak sa yo kamyon yo, anpil inosan jèn moun yo ap mouri."
  
  
  Lyetnan te pran yon trennen sou sigarèt l ' yo. Mwa klè ble je regardant nan syèl la pi wo pase l', kòm si li te vle sa a aterisaj nan avyon yo, tounen vin ak pran mwa a ak ego nan moun yo.
  
  
  Li te gade nan m ' ak yon sèl je fèmen kont solèy solèy la. Ego nan nen ride yon ti kras. "Nick," li te di , " ou ta vle nou chwazi soti sa yo ki rete fidèl Tonla Sambor epi kite lòt moun yo ale, vrèman?"
  
  
  "
  
  
  "Petèt li ta pi bon travay fason sa a. Lè nou rive nan tanp lan, nou gen yo jwe li soti byen fò. Pral gen konfizyon, espesyalman apre mwen fin touye l ' Tonle Sambora. Men se yon sèl eleman ki pa jwenn konfonn se Sambor fidèl. Yo pral aji lè yo wè mwa kòm "mouri".
  
  
  "Nan lòt mo, yo dwe bon nan elimine moun sa yo ki ki moun ki montre agresyon nan direksyon pou nou. Davwa epi chwazi se pa sa ki nou te anseye yo, Nick, men mwen devine li nan pi bon pase lè w konjele nan lanmò san yo pa frape nenpòt ki moun. Wè ki jan divizyon pèdi moun." Li te ban m ' yon ti souri. "Ou pa t' di ki jan nou ale nan tanp."
  
  
  "Nou pral pran kamyon yo, Lyetnan. Si ou enstwi moun ou an, n ap chanje nan Chinwa inifòm epi pou yo jwenn nan kamyon. Nou ka ranpli nan twou vid ki genyen yo ak moun ki mouri sòlda. Ou eksplozyon an nan kamyon sa yo kapab poze yon defi. Tonle Sambor espere senk kamyon, pa kat."
  
  
  Lyetnan Diri a te monte zèpòl. "Lachin se byen lwen yo. Se konsa, yon sèl kamyon te kraze desann."
  
  
  Papa l ' nodded nan akò. "Nou gen pou yo retire la kònen-up kamyon soti nan wout la. Yon fwa ke a fè, mwen pral pran sou plon an kamyon. Ou mennen nan konmansman an nan dezyèm lan, Chong-a twazyèm, ak ou pral bezwen pou moutre matematik bri nan katriyèm lan. Mwen pral pran kat moun, chak nan do a nan premye twa kamyon yo; sot pase kamyon an pral gen de moun ki nan li."
  
  
  "Ki sa ki sou siyal la?" Lyetnan mande.
  
  
  Mwen te panse sou li. Li te gen yo dwe yon bagay byen fò ak senp. Li leve, li te mache sou bò a nan kamyon an nan taksi an. Li te moute sou sou la kouri tablo a, gade deyò fenèt la bò, ak bourade beep bouton. Yon metalik son tankou rèl la nan yon mekanik mouton rang soti nan devan an nan kamyon an. Li gade nan do a nan kamyon an. Lyetnan te kanpe la avèk anch dwat li soti. Chong te gade nan m', men sa pa t 'sispann l' soti nan bourade yon ti ponyen nan Ameriken sigarèt nan pòch chemiz li.
  
  
  Li vole desann soti nan kouri tablo a epi yo tounen vin nan lyetnan. "Gates la nan tanp lan yo dwe louvri pou nou. Mwen pral kondwi li nan ak deplase sou pi lwen jemi.
  
  
  "Depi Tonle Sambor se tann lap tann pou sa yo kamyon yo, li ta dwe rete tann nan lakou a. Lè tout kamyon yo andedan pòtay lavil la ak mwen si ke mwen gen yon piki klè nan Sambor, mwen pral kònen mwen kòn. li pral yon siyal pou satisfè pèp ou a jwenn soti nan kamyon. Yo touye nenpòt moun ki ki moun ki montre agresyon. Le pli vit ke li son son, li pral mete yon bal nan Sambor. Chong pral pran swen nan kat jeneral yo. yo ap mouri, epi ou pral byento jwenn soti ki moun ki ih aktyèlman sipòte. Se konsa, kouman se li ak ou, Lyetnan?" "
  
  
  "Li son prèske possible," li te di. "N ap gen mwens travay pou yo fè."
  
  
  Apre 20 minit, yo boule nèt-soti kamyon te antere l ' nan forè a epi nou te woule nan direksyon Ajan Koulèv Sosyete Tanp lan.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Nan retwovizè a, mwen te wè Lyetnan Diri nan fran kamyon dèyè do m'. Chong moute dèyè do l', ak dènye a kamyon an te kondwi pa yon ranger sèjan. Ant de ranje yo nan moun yo nan do a nan chak kamyon, bwat transparan yo nan zam ak manje yo te mare. Nou te rale nan mwens pase senk kilomèt yon èdtan.
  
  
  Li rale Reine soti nan pòch la ak lanse l ' ant janm li, sou fotèy la. Sa a te sipoze yo dwe fen an. Tout vwayaje a, fofile, ak batay yo te mennen nan sa. Li te santi yon vag nan eksitasyon kòm nouvo an bwa nan pòtay lavil yo te kòmanse konsantre plis sevè. Plasman mwen te senp: chèche konnen si Ajan Koulèv Sosyete a egziste, epi si li egziste, ki sa objektif li yo se.
  
  
  Pa midi, Tonle Sambor yo pral mouri, ak Ajan Koulèv Sosyete a ap oblije sispann egziste.
  
  
  Li te kapab reyisi, epi li te konnen li.
  
  
  Te gen anpil bagay sa yo ke yo te kapab ale mal. Petèt Chinwa lame te resevwa fòmasyon nan defann kont ki sa nou te eseye pou yo fè. Nou pa te ale nan touye de san moun. Non, sèlman nan fason yo travay se frape Tonle Sambor kòm pli vit ke tout machin yo nan lakou a.
  
  
  San yo pa yon lidè, se konfizyon ki inevitab, espesyalman si Tonle Sambor te kalite a nan lidè mwa l ' yo imajine.
  
  
  Li te tande yon kèk byen fò klik, ak lè sa a, gwo baryè a yo te kòmanse ouvè epi fèmen. Yo te prèske 14 pye wotè, ak kok creaked menm jan yo pase kouto louvri pou nou. Yon patch nan lakou a te wè l'. Sòlda yo te kanpe nan lakou a, aliyen yo nan kat ranje yo depi lontan. Pòtay lavil la louvri konplètman ak yon kamyon kondwi sot pase yo li.
  
  
  Li carapace se k ap deplase dousman, tit nan direksyon pou konsepsyon final la. Mwen pa te wè l ' ankò, Tonle Sambor, oswa nenpòt moun ki alantou an jeneral. Lyetnan Diri a te kondwi yon dezyèm kamyon nan pòtay lavil la antre. Je m ' tcheke nan ranje ki nan sòlda yo. Li te enposib pou li separe lame a regilye soti nan rekrite yo paske yo te tout ki te bati yo ansanm. Li te apwoche fen a nan bilding lan. Chong waf twazyèm kamyon. Lè sa a, Tonle Sambor ak kat mwa jeneral yo te soti nan ark la nan devan m'.
  
  
  Yo te apwoche bò gòch la devan fender. Mwen eksepsyonèl te pous lwen soti nan kay la anvan li te sispann pa yon kamyon.
  
  
  
  
  Creaked entimidasyon. Dèyè m', entimidasyon yo te kòmanse krake. Yon raider sèjan te eskòte katriyèm kamyon nan pòtay lavil la.
  
  
  Sou swa bò nan Tonle Sambor te de jeneral yo. Li te mache sou nan kamyon an, souryan lajman. Mwa a dan glistened ak lò fouraj. Men m ' tonbe nan chèz la ant janm mwen yo. Kat dwèt ak gwo pous m ' vlope alantou bou la nan luger. Mwen dwèt endèks diminuer alalejè sou deklanche la gad palè yo, lè sa a, yo te jwenn deklanche la. Li te gen yo dwe vit.
  
  
  Son an nan kòn lan deklanche yon eksplozyon nan aktivite. Kamyon an, li te chita nan lanse tounen yo epi pwoklame kòm kat alye yo vole nan tè la. Ranje a nan moun ki mouri Chinwa rebondi koupe youn ak lòt. Kas sonnen. Se konsa, lwen, pa yon sèl piki te revoke nan nou.
  
  
  Reine te chwazi l ' leve, kole li lèd djòl nan fenèt la, ak pran bi nan Tonle Sambor a fyè, elaji pwatrin nan inifòm. Pòt la pase kouto louvri lè li te tire. Li te sipoze yo dwe yon ewo. Odin alantou an jeneral nan Sambor nan dènye moman nan lavi l ' te montre tèt li rapid-enjenyeu. Li lokalize a luger ki vize a lidè a nan mwa a ak vole pou pi devan ak soti nan wout la. Kòm Luger jerked nan men m', mwen te wè mwatye nan kou m nan mwa menen koupe. Tonle Sambor mete l ' sou kote fyète ak awogans. Li vire, li kouri al. Pòt la te louvri tout wout la. Yon lòt jeneral yo te rale soti nan sèvis li revòlvè. Li te tounen Wilhelmina nan direksyon Mwa a pock-make fè fas ak yo te tire yon lòt piki. Li te rebondi twa pye ak tonbe.
  
  
  L', mwen tande Chong dife de vaksen dèyè do m'. De ki rete jeneral yo fè kolizyon youn ak lòt ak tonbe desann, senyen abundant. Tonle Sambor te rive nan arch la ki mennen ale nan mwa a chanm. Li te kouri trè vit. Izole vaksen rang soti alantou m'. Nan ranje ki nan sòlda yo divize ak yo gaye toupatou. Lyetnan Diri te di tout moun yo friz. Li te rele nan Kanbodyen.
  
  
  Tonle Sambor pa t ' alantou yo kite ale. Menm san yo pa ki gen tout pouvwa ak jeneral, li te toujou yon menas. Kèk moun ap gen menm rekritman opòtinite kòm Tonle Sambor. Li te kòmanse nan grate, kòm li te yon fwa te fè anvan, epi byento gen yon lòt lame pi fò, yon lame toujou nan twou san fon an nan pyèj yo ke Tonle te jwenn tèt li nan.
  
  
  Lè m 'te rive nan tèt la nan mach eskalye yo, mwen remake ke yon moun te apwoche m' soti nan dèyè. Li pa t 'tounen gade dèyè, paske Tonle Sambor te bri a nan devan m' ak yon sèl alantou li, ajan nepe.
  
  
  Li gaye janm li yo ak ki te fèt Alenka sou kousinen yo nan dwèt li. Mwen te Hugo a nan men m'. Tonle Sambor demenaje ale rete nan yon panik. Dèyè l', li te wè flanm dife yo nan mwa a chanm nan, papye yo ki bezwen yo dwe boule. Mwa a se ti je nwa te gen menm ekspresyon kòm yon rena a. Li kouri, li al goumen nan pè. Nan emeu ta te touye m 'konsa, mimmo m', ak moun kap vini an pou yo pase mimmo l ' yo. Nan emeu pral gen pou l kontinye jouk li lannwit oswa yon moun atravè mwa a moun atrap li. Mwa te ale nan jwenn li. Mwen te pran yon lòt etap pou pi devan; men m ' te tounen, pare pou yo balanse devan ak koud mwa a ak yon lam mens.
  
  
  "Tann!" Yon vwa ki te soti nan dèyè do m'. Li te bondi, pare yo satisfè nenpòt moun ki li te. Chong te kanpe la avèk yon Chinwa fizi pwente nan m'. "Pa touye mwa ou yo, Nick," li te di dousman.
  
  
  Fwon li ride. "Ki sa ki lanfè a se sa a tayè Chong?"
  
  
  Chong fè fas a rete lekspresyon. "Ou pa gen dwa touye Jeneral Tonle Sambor," li te di nan yon plat vwa.
  
  
  Li nodded nan Chong nan direksyon. "Sa yo ap ou eseye pou di, Chong? Èske ou yon pati nan Sambor lame? "L' yo, konnen ke w ap pran mwa lwen ta dwe yon pwoblèm. Li te twò lwen yo vole ak Hugo. E li te gen sa a pandan y ap fizi Reine te vid. Men, plis pase sa, li te kout ak konfizyon. Chonga pa t ' konprann. Yon anpil nan bagay sa yo pa t 'sipriz m' twò anpil, men li jis pa t ' klè pou Chong. "Ki sa ou fè plan yo fè?" Mwen te mande l ' la.
  
  
  Chong pa t ' di anyen. Dèyè do m', Tonle Sambor yo te kòmanse monte. Li grunted soti nan efò sa a nan l ' te kase bra. Li te repati nan direksyon m'. Lè sa a, Chong fè yon lòt bagay misterye. Li balanse m ' ak pwente nan Tonle Sambor.
  
  
  "Jis pa panse sou kouri lwen, Jeneral," li te di.
  
  
  Li te panche tèt li ak regarda latexo nan Chong. Mwen te mande l ' la. "Ki sa ki lanfè a bò yo se ou sou, Chong?"
  
  
  Li te klere m ' yon souri gwo. "Pran li, tayè," li te di dousman, " mwen te toujou yo te sou bò ou. Li pa nan yon otèl pou ou ka touye vè nan dwa koulye a,, sa a, se tout. Gen nèg li te twonpe ap tann desann. ti kras jeneral, ou konnen? "
  
  
  Li tounen tounen Chong a souri. "Mwen konprann." Li, pran yon etap tounen. "Ak lè sa a, ou, an Jeneral."
  
  
  Nan stormtrooper nan lakou a, tout bagay te nan men yo. Yo pèdi yon sèl moun, yon lòt te blese; yo touye 22 Sambor sòlda yo. Nou te pase atravè arch la ki te dirije pa Sambor. Mwa sòlda yo veye jan Chong ak mwen kouri dèyè Mwa soti, li gade nan l 'ak je yo plen nan kesyon yo, li pa t' kapab reponn kesyon an. Pandan ke Chong sote sou do a nan youn nan kamyon yo, Lyetnan Diri demenaje ale rete nan lòt bò a nan Tonle Sambor, mete an jeneral ant nou.
  
  
  Chong rankontre yon gwoup moun ki moun ki yon fwa ki te fè pati Sambor lame. Li te kòmanse pale ak yo nan Kanbodyen.
  
  
  
  
  Lyetnan Diri wiggled l 'bèl moustach, te rive nan nan pòch chemiz li, epi yo lage m' yon sigarèt.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Ki sa li di?"
  
  
  Lyetnan te ban m 'yon ti souri, se konsa ke pwente bout nan mwa l' moustach sèlman leve yon ti kras. "Li di yo sou jan ih itilize sa a nèg ti kras isit la."
  
  
  Toudenkou Tonle Sambor te pale byen fò. Li te panse sou koupe l 'nan gòj ou e ki menm janbe lòt papòt la, men, Lyetnan Diri ki te fèt moute men l'.
  
  
  "An ti kras bata a ap goumen pou lavi l'," lyetnan te di. "Se pou l' pale deyò."
  
  
  Menm Chong koute ak moun yo ki sa ki jeneral la te di. Lè li te fini, de mesye yo te gade nan Chong. Chong a ekspresyon te youn nan pi bon kalite degou. Li te kòmanse rale Odin alantou kamyon an nan kès transparan yo.
  
  
  "Se konsa, ki sa li te di?" Mwen te mande l ' la.
  
  
  Lyetnan gade nan Sambor ak mwatye nan yon-souri. "Li te di ke nou epi nou alye yo lènmi nan Kanbòdj. Li panse ke mwa moun ki ta atake nou oswa yon bagay."
  
  
  Li ta dwe matche lyetnan a souri. Leve men sou Fòs Rangers yo te estasyone nan chak kwen nan lakou a, nan twa papòt yo, ak tout rès la te kenbe vitès retounen ak lide sou twa yo ak sou tou de bò pòtay lavil la. Yo tout te ame ak zam mitrayeur. Tout zam yo nan Sambor lame a te mete deyò nan do a nan youn nan kamyon yo.
  
  
  Chong louvri youn nan zam kaj. Li rale soti yon zam mitrayeur ak jete Mwa a sou kwen an nan kamyon an nan mesye yo a pye. Lè sa a, li rale soti nan fizi l ' yo ak fè menm bagay la.
  
  
  Lyetnan Diri tounen vin jwenn mwen. "Li te di moun yo pou yo kite mak yo sou zam sa yo pou asire yo sont Chinwa zam yo. Li te di Tonle Sambor ak mwa a jeneral yo te Chinwa ajan." Tonle Sambor rele byen fò yon kèk mo yo. Lyetnan ' ap tranble anba pye tèt li. "Nou ti kras lòt apèl Chong yon mantè."
  
  
  Chong te deplase soti nan za zaboje yo nan ranje ki nan mouri Chinwa sòlda yo. Li rale soti kò a, epi jete mwa a nan mesye yo a pye.
  
  
  "Li te di moun yo pou yo egzaminen kò a ak anpil atansyon. Yo pral wè yo ke sòlda yo te Chinwa a."
  
  
  Twa gason egzamine kò a ak dwate moute. Tout je yo te tounen nan Tonle Sambora; e te gen pa gen okenn trompe sa ki te nan sa yo je - pi rayi. Ti kras Jeneral Stahl gade alantou tankou yon chase moun.
  
  
  Tonle Sambor pouse nou tou de apeprè sou kote ak te dirije pou louvri pòtay. Twa atak patwouy estasyone sou toits yo leve soti vivan yo zam mitrayeur nan zepòl yo. Lyetnan Diri ki te fèt moute yon men yo. Avanturyé yo bese zam yo. Lè ti kras jeneral te rive nan pòtay lavil la ak te disparèt nan li, Chong vole sou kamyon an epi yo te kouri dèyè l'. Sarika de frè m ' lè sa a, kouri apre Chong. Byento, tout moun te kouri soti nan pòtay lavil la.
  
  
  Lyetnan ak mwen fimen sigarèt, gade nan tè a, ak koute. Mwen pa te gen okenn dout ki moun ki ta dwe premye a yo rive jwenn Tonle Sambor. Mwen pa panse ke lyetnan se swa. Yon kèk minit pita, li te gen konfyans. Te gen silans, yon silans san yo pa moun, kote lyetnan ak mwen te kapab tande shaggy avanturyé sou twatur yo.
  
  
  Premye te gen silans, ak lè sa a, te gen pi konbatan kriye lanmò li pa ta janm tande. Ak l', te konnen ke Tonle Sambor te mouri yo ki pi terib nan lanmò. Li tou te konnen ke Chong te premye yon sèl apwòch l'.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  La pou premye fwa ak yo, enkyete, jan mwen te rankontre l', li, te wè ke Sariki te vrèman souri. Men, li pa t 'yon souri dirije nan m' nan rekonesans pou mwen retounen an sekirite. Pa gen, li te souri paske de frè yo te retounen lakay ou san danje. Nou pote l ' ih pa kamyon, ki te fè vwayaj la pi fasil. Nou ranmase tout ekipman la rete nan kraze yo, ak avèk èd nan radyo te pote pa la stormtroope, nou te deja avèti Ameriken yo elikoptè a ki ta chwazi nou moute nan denmen maten.
  
  
  Li te sou kat è nan apremidi a, e te gen pa gen anyen fè men pen alantou jouk elikoptè a yo te rive. Nan vilaj yo te kontan ak tout manje a sou kamyon yo. Li te gen yon konvèsasyon nan mitan lannwit sou gwo fèt ak selebrasyon an nan frè m ' retounen. Yo anpil nan nan vilaj yo, li yo ak grèv la ekip te ewo gwo. Men, pa pou Sarika. Li te sanble yo dwe ap eseye li pi bon pou fè pou evite m'. Mwen pa te wè l', Chonga, tout jou.
  
  
  Li te pran opòtinite pran yon plonje nan lòt bò a nan kouran an. Mwen kale off her sideburns ak lave rad sou li. Li te rete anba dlo fre a nan ravin pou prèske de zè de tan. Lè sa a, li chanje nan rad ki pwòp ak te mache tounen nan vilaj la nan apwoche fènwa. An fèt ak selebrasyon te deja kòmanse. Malgre ke li te pwòp e byen repoze, mwen te gen yon santiman ki fò nan fatig. Jouk koulye a, enkyete, mwen te gen yon objektif, ki sa ki li te visant pou. Men koulye a, ke li te pase, li te santi tankou tout fòs deyò yo te pouncing sou mwen.
  
  
  Tounen nan vilaj la, papa l ' apiye kont joupa a ak gade nan festival la. Te gen yon gwo feu sou ki yon kochon woz te torréfaction, tou dousman wotasyon. Vilaj la tout antye te sanble yo dwe ki manke. Oni sa yo yon jwèt nan yon ti sèk gwo alantou boukan dife a. Men, kote yo te Chong? Mwa a toujou pa t ' wè li.
  
  
  
  
  Li ta ansanm nan selebrasyon an lontan ase yo manje manje kèk nan sa a bon gou vyann epi yo bwè kèk preparasyon ke li pa t ' kapab menm konnen non an nan, se pou kont li sonje. Lè sa a,, lè aswè a pa t 'sou yo, l' offre tout moun bon jou lannwit, li ale, pou kont li nan joupa l ' e li te bay moute.
  
  
  Mwen te kouche reveye pou yon tan long, ak fatig mwen te kenbe m ' reveye. Li koute ti ensèk bò kote l', ak lè sa a-etranj tanbou ak vwa, ak prèske bougonnen a nan yon kouran. Mwen te panse sou ki jan Chong te fè yon rafal nan m ' ouvètman nan lapè nan Tonle Sambor. Lè sa a, mwen vin chonje ke mwen te wè sa ki te rete nan ti kras jeneral nan kò a lè nou te kite kraze yo nan Angkor Thom. Blesi yo te pi mal pase nan nenpòt nan tout ti bouk yo li te gen te pase nan mitan. Ak Chong fè li. Li te sezi si Chong te pi plis pase jis pi gran gid ak wrèstle nan tout nan Kanbòdj. Yon fwa ankò, mwen sezi kote li te ye. Dòmi te vin m ' nan adapte ak kòmanse.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Yon fwa ankò, Sariki te vin m ' nan yon rèv. Li ajil jenn gason kò sa a te vin tounen abitye. Li te kòm etranj jan nou te toujou li te ye. Manyen l 'fè m' naje atravè yon ti mas glo dimansyon kavo. Mwen te santi men l sou zepòl mwen, lè sa a, li te nan devan m', ak li vin pou desann sou lòt bò a nan figi m', l 'pwen bourade kont pwatrin mwen, otou jenou m 'ak m' kwis. Nah pran sant fre savon; souf li te dous nan bwè. Nan distans la, li te kapab tande group nan yon kouran.
  
  
  Li wriggled ak wriggled, ap eseye jwenn yon sèl pye anba m'. Mwen leve l ' moute yon ti kras, epi li diminuer anba janm mwen, lè sa a, bourade mwen shin tounen kont mwen yo ye. Li, te santi lòt la kòmanse monte pi wo a m', te santi l ' peze desann sou mwen kwis pye. Pwen yo sou pwatrin mwen demare, ak bra l 'vlope toutotou zo kòt mwen ak bourade kont do m'.
  
  
  Pa te gen okenn mo sa yo; pa gen okenn, di ou mèsi pou pote m', frè m 'tounen pou m'; pa gen, sa a se pa pou m', men, pa favè bondye a; nou pa gen eskiz oswa rezon ki fè yo poukisa. Tan sa a te gen pa gen okenn diskou, sèlman mouvman.
  
  
  Lè sa a, gen te avèg la recherche nan fè nwa a, k ap gide yo manyen yo, presyon an tout tan elajisman yo, sonde, santi a nan mouye rezistans, ak lè sa a, mou detant ak pénétration. Mwen tande l 'pran yon ti souf nan lè a pran echantiyon nan nen l' jan nou konekte, ak lè sa a, nou tout nou te nan nivo ak gwo twou san fon ansanm. Li leve tèt li yon ti kras pi wo, deplase nan pozisyon li, vlope bra l 'bò kote m', e te fè yon ti, cho son nan satisfaksyon.
  
  
  Men m 'glise desann ti fi a ti tounen jouk li rive l' bèl bourik. Li te pran Fanny nan cho, lis, difisil kò yo epi yo tounen vin l ' nan yon renmen ti kras typewriter ak jis yon touche ak pwesyon. Ak lè sa a, ralanti, rit balans nan ranch li te kòmanse, entans epi mande.
  
  
  Li te fè nwa tout otou, ak li te finalman tounen vin li plen bouch pou m ' pou yon bo. Lavi rete ralanti ak fiks jouk nan enkyete a rive yo, jiskaske nou tou de mete off jwenn yon lòt ak lòt.
  
  
  Ak toudenkou fantastics ak mond reyèl disparèt byen lwen yo nan men m'. An Tonl Sambors, an Ajan Ponya Sosyete a, Chongs, ak Grèv la Patwouy, nan malfini Karanklou, ak Aks - li te tankou ranvèrsan nan paj sa yo nan yon liv. Mwen te mond lan yon pèsonèl mondyal nan bezwen, yon ti, prive, ak konplètman pataje mond lan. Ih ap fè fas yo te mask alantou materyèl twati ak krache pandye sou strings yo soti nan yon vid pye bwa. Yo te yon pati nan van an ki fin cheche nèt epi cheche nan vid dola chemine. Sa dezenkarne ap fè fas ak non yo pa yo te alantou mond m ' yo.
  
  
  "Ah," te di sèlman k ap viv bagay nan mond m ' yo. "Ah."
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  E ankò, nan denmen maten,, li te pa gen. Li pa t ' parèt kòm elikoptè a lam pase kouto sou twati kay pay. Grèv la ekip, fatigués-peas ak anvi dòmi-peas, moute nan elikoptè a gwo, men mwen te demisyone tounen, l ap gade ak ap tann. Nou pa t ' gen, men, Sariki ak Nam Chong te dèyè nou. La fè bwi, fimen gaz elikoptè a te deplase dèyè do m', rete ap tann. Gen twa gason yo te kite vale ih gwo vant Air Force; twa gason ak yon sèl Nick Carter.
  
  
  Mwen mande si mwen ta dwe gade pou ih. Petèt Jeongguk te nan doulè, te demisyone sou yon min pyeje, oswa yon jan kanmenm tonbe nan hyom-a nan pèlen; men, moun sa yo ki te jis panse yo san fè anyen konsa nan enkyete. Mwen te gen fè fas ak sa a. Yon Ameriken rive. Ameriken yo te fè l ' travay. Ameriken te kite.
  
  
  "Nick! Li te Chong ak nan yon pakèt grin sou figi jivenil. Li te kouri nan direksyon pou m'. Li te rive m ' nan yon swe. "Hey zanmi, mwen byen kontan mwen kenbe ou anvan ou te pran an."
  
  
  Li mete men l 'sou L' a zepòl, lè sa a, te pran Mwa a, se men ponyèt. "Se konsa, ki sa ki nan ale sou ak ou kounye a, Chong? Plis òganize jwèt? Yon vwayaj nan Saigon?"
  
  
  "Pa gen okenn moun, pa gen djaz pou m'. Mwen te pase prèske de jou ap pale ak sa yo rekrite nouvo. Ou konnen ki nouvo motè vapè ak yo ki te ak Sambor pou yon ti tan. Yo tout te dakò yo finalman rete ansanm . "Mwa a souri laji. "Mèsi poutèt ou, pou m' yo te panse Ameriken yo gen tout dwa, mesye, ou konnen, mwen vle di, sa ki sou J. R. R. Tolkien? Joe li nan tout dwa. Yo panse ke Ameriken yo reyèlman yo isit la nan Sidès Lazi yo ede tout moun nan pèp nou an. fouye ki sa mwen vle di. Mwen vle di, mwen pral pwobableman pwobableman ap tankou yon gwo lidè yo kòm yon gid ak yon avyon de gè
  
  
  
  
  Li ego caresses l ' holoae. "Mwen pa gen dout sou sa pou yon minit, Chong." Ak lè sa a li gade pou l 'yo kite, epi gen chita Sariki, l' tout cheve nan tèt ki lage ak voltijman dèyè l ' tankou yon drapo. Li te mache sou nan li, li pran men l ' yo. Yon ti souri ki parèt sou li bouch gra.
  
  
  Li pa t ' di anyen. Olye de sa, li vlope bra l 'nan kou m' ak te ban m ' yon bo gwo. Lè sa a, li te mache lwen soti nan m', toujou souri. Li te santi yon pang nan anvi wè pou li. Mwen te pa janm te rankontre nenpòt moun ki tankou Nah anvan.
  
  
  Pilòt la te enpasyan. Li, yo te tounen ak Stahl moute nan vant lan nan elikoptè. Li balanse kouray nan Chong le pli vit ke li te anndan an. Lè sa a, li te wè Sariki vag men l ' yon ti kras. Kòm elikoptè a leve atè a, li remake ke Sarika te gen dlo nan je kouri desann machwè l'.
  
  
  
  
  Chapit Kenz
  
  
  
  Lapli ap tonbe nan Washington koki. L', te wè l ' ap bat kont Hawke a fenèt. Ego nan biwo a te plen ak lafimen ki soti nan siga li ta fimen pandan y ap li l 'te di l' tout bagay. Li te kenbe yon ajan ponya ke Chong te bay m ' jou a, nou ekout Tonle Sambor nan chanm yo.
  
  
  Malfini tonbe ponya a nan chèz l ' yo. Li otorize gòj li, yo rale soti yon nwa eten siga bou alantou dan l', gade nan li ak degou, grate do a nan tèt li, ak lè sa a gade m ' fikse.
  
  
  "Ou ap dwat, Carter. Li nan yon pè-kap zam." Li vin apiye pou pi devan, propping l ' koud yo sou chèz la. "Epi w ap di ke sa a Chong te pran kamyon yo ak se kap chèche ak bagay la Kominis fòs?"
  
  
  "Wi, mesye, tout kote li ka jwenn ih, si wi ou non li nan Chinwa yo, Vietcong, oswa North Vyetnamyen. Li rayi Kominis yo ak yon pasyon."
  
  
  Hawk te toujou gade nan m'. "Èske ou panse li se sa ki bon?"
  
  
  "Trè bon, mesye."
  
  
  Malfini snorted. "Petèt nou ka ede l' yon ti kras."
  
  
  "Mwen panse ke li ap apresye li."
  
  
  Malfini apiye tounen. "Carter, w ap tout dwa. Mwen pa bezwen di ou. Mwen pral wè si nou ka gen pitye pou ou gen kèk tan siplemantè a." Janet, kòb li, mwen te sipoze?"
  
  
  Li te souri nan li. "Kòm mwen te di nou byen bonè, sir, Janet ak mwen gen yon konpreyansyon. Mwen ta dwe rekonesan pou yon kèk jou, di ou mèsi."
  
  
  Hawk te leve e te ale nan fenèt la. Li te sere a siga ant dan l', lè sa a regarda sou zepòl li nan ponya sou biwo li. Lè li te pale, li prèske te sanble ke yo dwe pale pou tèt li.
  
  
  "Mwen mande ki sa nou te reyalize? Gen nou te ede nenpòt moun ki, Carter? Gen nou te fè batay la nan Sidès Lazi nenpòt ki pi fasil jis pa retire yon plannen? Mwen vrèman mande ki jan anpil Tonle Sambors ap itinérance alantou?"
  
  
  "Mwen pa konnen, mesye," mwen di ak onètete. "Petèt lòt moun tankou Chong ak Mwa ti group pral bay repons."
  
  
  "Petèt," Hawk te di. "Li posib. Men mwen kirye?"
  
  
  Mwen menm mwen te sezi, se pa sèlman sou sa ki Chong 'te fè, men tou, sou sa ki Ben-Quang te gen te di m', sou ki jan sa a santi pwolonje nan Ameriken yo nan pwovens Lazi. Lè sa a,, toudenkou li, li te santi yon doulè nan lestomak li. Li te panse tandrès nan ti fi yo te rele Sariki ak sezi sa ki ta vin nan li.
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Souch danjere
  
  
  Ajan N-3 se yon tipik Ameriken an ewo, yon nonm ki moun ki se pa bezwen pè pou yo ale nan danje a, epi ki se kapab fè fas ak nenpòt advèsè. Nick Carter te gen yon mens figi. Mwa cheve se anjeneral nwa mawon, epè ak klere, ak yon" yon ti kras demonyak " vèf a lè blokis yo. Li te gen yon fwon segondè, ki pa gen okenn ondilasyon pi wo a yon nen tou dwat. Mwa a je yo yo mete nan lajè a sou segondè pomèt; yo te di yo dwe " etranj je ki prèske pa janm rete toujou ak chanje koulè a kòm byen vit ke lanmè a." Mwa bouch la se kabinè avoka ak trè byen ki gen fòm, anjeneral ki rezève, men pafwa ak yon touche nan sensuel. An akò avèk mwa a long tèm aktivite difisil, mwa a nan kò a se nan jimnastik la nan pikwa nan kapasite fizik. Mwa zepòl yo yo se masiv. Li te gen yon etwat ak ren etwat, ak pye l ' yo dekri kòm "ate poto yo nan misk lis." Mwa misk yo ki te pa twò klè, men yo te tankou chiriji câbles alòske. An indefatigable Nick Carter te gen kèk moman enteresan. Gen anpil moun sou dell tèt li ke li nan difisil yo konnen ki youn nan yo kòmanse alantou. Nan kenbe ak wòl li kòm yon super-ajan sekrè pou NOU ajans gouvènman RACH, Nick Carter te gen yon ti rach tattoo sou andedan an nan manch rad koud bra dwat li. Sa a se youn nan fason ki pi bon yo ale inapèsi. Yon lòt reyalite a se Nick 's zam, ki li pran avè l' toupatou. Mwa a se vwa yon pistolè, yon luger ke li rele Wilhelmina, nan yon zepòl pòch sou bò gòch la. Hugo se non an nan mwa talon, ekipe ak yon moso nan syèd sou mwa a dwat ponyèt ak prentan-chaje yo vole nan mwa a priz ak yon tiyo selibatè ... Finalman, li te pote yon gaz plon, ki tou pote non an Pierre, sou gwosè a nan yon boul gòlf, men egzakteman ki kote bal la se kache se enkoni. Kouvèti a pou RACH nan Washington se katye jeneral la Amalgamated Laprès ak Fil Sèvis yo, ki chita sou Dupont Sèk. Moun ki responsab se David Hawke. Li se yon sevè nonm ki moun ki se dekri kòm yon nonm ki pi gran, men se toujou dekri tankou " mens, wiry ak difisil kòm po." Li renmen siga ak remoute ih difisil lè gen tansyon. Malgre ke li se li te ye pou grip kite biwo l 'yo, l' byen souvan yo gen pou yo fè se konsa lè w ap fè travay li. Li liaises ak pi tèt-nivo lidè gouvènman yo, men repons yo sèlman nan "chèf la," tou li te ye kòm prezidan an.
  
  
  Nick Carter
  
  
  Souch danjere
  
  
  Dedye a moun yo nan Sekrè a Sèvis nan Peyi Etazini nan Amerik
  
  
  Chapit la an premye.
  
  
  Lanmò a devinèt te kòmanse sou yon trankil ak lapè dimanch nan Cumberland Mòn, kote Kentucky ak Virginia se vwazen yo ye. Sa a apremidi, Kolonèl Thomas McGowan apwoche de sòlda yo kanpe nan devan pòt la nan yon gri de etaj plat-covert bilding nan.
  
  
  "Wouj" McGowan li kamarad klas nan Pwen an, men definitivman kolonèl la pou tout lòt moun, te deja sot pase yo deyò pòs ak pòtay prensipal la estasyon. Kòm li te pwoche bò pòt la, de prive te pran avi. Li reponn yo ih bonjou ak anprèsman. Dimanch te toujou trankil pa gen pwoblèm lè a, nan reyalite a raz, pa gen pwoblèm lè li te sou devwa, men li te nan la k ap vire pisin lan, ak sa a te dimanch la li te fè desen. Li te pote papye nan maten anba bra l', nounous, ak abityèl la ankonbran dimanch seksyon.
  
  
  Jan sa te koutim l ' yo, Kolonèl Thomas McGowan sarepta pou yon jou a ak gade alantou trankil konpoze. L ' ta dwe te dekontrakte, kòm yon nonm yo ta dwe sou yon raz vwayaj biznis. Men, pou kèk rezon, li te sou bò a, apèn nève. Mildred pa t 'menm kòmante sou li pandan manje maten, men li ta mete l' desann nan yon move rèv. Kolonèl la te yon tradisyonèl nonm militè yo ak pa t ' mande pou panse nan psychic presantiman.
  
  
  Atravè plat, gri, désagréable bilding nan prensipal yo, men, nan konpoze an nan gwo ranpa-nan lakou a, yo te ti rechèch anplwaye chale. Fen semèn sa a, prèske tout moun kite pou yon gwo seminè nan Washington. Bilding prensipal la, ak kay la dèyè li, toudenkou li parèt nan Cumberland Mòn yo Fò yon mwa pita, kòm yo si yo te mete gen pa kèk jeyan men yo.
  
  
  Li doute ke ke nenpòt moun ki alantou senkant-mil zòn menm ke yo sispèk ke objektif la nan bilding yo. Wi, li te sou sekrè a travay gouvènman an, yo, epi sou sezon livè ki long nwit, li nan relache fouraj pou oditif. Men, kominikasyon ant konplèks la nan syantis yo ak moun ki abite yo te kenbe nan yon minimòm.
  
  
  Kolonèl la te andedan bilding lan, nan yon pwòp, antiseptik-blan enteryè ak divès kalite koridò ki pwolonje soti nan prensipal la fwaye ak laboratwa ouvèti atravè chak koridò. Anvan ou ale jiska l', dezyèm lan-etaj biwo a, li sispann nan yon pòt asye make " RESTRIKSYON ANPLWAYE SÈLMAN." Li te gade deyò ti vè fenèt. De sòlda yo te kanpe andedan ak fizi nan men yo. Dèyè yo te yon lòt fèmen pòt asye, yon sèl sa a pa gen okenn fenèt yo ak yon plas. Sèjan Hanford ak Kòporèl Hines ki te sou devwa. Yo tounen, kontanple l 'avèk wòch fè fas a, ak li te konnen yo pa t' tankou dimanch detay yo nenpòt ki plis pase sa L ' te fè.
  
  
  Li vire, te mache moute kout vòl nan eskalye, ak antre nan biwo l ' yo. Jeneral O'radford te nan lòd nan fòmasyon an, men an jeneral te nan Washington ak Kolonèl Thomas McGowan te nan lòd. "Petèt, li sèlman ogmante mwa a précision," li te di nan kè l'.
  
  
  Wouj McGowan gaye jounal la soti sou tab la ak te kòmanse pou li. Caption a nan kolòn tit imedyatman kenbe je m'.
  
  
  ENTÈNASYONAL BACTERIOLOGISTS RANKONTRE VIRIS LA, CONCLURE YON POSIB PWOBLÈM
  
  
  Kolonèl la te souri yon ti kras macabre kòm li te li atik la.
  
  
  "Creole Senpozyòm nan Bacteriologists te rasanble nan kapital nan peyi a konsantre sou k ap grandi kreyasyon ak prezèvasyon nan ki ka touye moun bakteri lagè kont viris ki moun pa gen okenn li te ye-pwoteksyon. Dirijan gouvènman bakteryolojist Dr Jozèf Karlovy Varye rele tankou viris yon envitasyon pou dezas. Li se yon vas peyi a, yo sispann plis akumulasyon nan rezèv. Ofisyèl gouvènman an te di pa te gen okenn rezon pou enkyetid ak ke tankou mezi pwoteksyon yo ta dwe kontinye."
  
  
  Wouj McGowan a souri laji nan pawòl bondye a ke pa te gen okenn rezon pou enkyetid. Yo te dwat. Yon san otorizasyon pinèz pa t ' kapab antre nan bilding nan prensipal yo, nou pa mansyone zòn nan vwazinaj la. Li tounen vin jwenn lèt la nan espò paj.
  
  
  Sou etaj ki anba la a, Sèjan Hanford ak Kòporèl Hines gade soti nan yon fenèt ti nan yon wotè, gri-chveu, mens man sou lòt bò a nan lari an. Yo tou de te konnen ke Mwa a te nan moun yo, epi L 'te gen yo ale nan twa chèk sekirite pou li ale nan pwen sa, men, yo fòse Mwa a yo montre l' ID.
  
  
  Dèyè asèt-ki te fè fas a moun chita Lesa, ki moun ki te mete plant yo tankou yon nonm, peze sou 325 liv nan vyann, Sèjan Hanford dvine, yon moun Japonè ki moun ki ka gen yon fwa te yon wrèstle sumo. Mwa te antoure pa de kout, mèg, wiry Japonè gason. Sèjan louvri pòt la pou Dr Jozèf Carlsbad, ak syantis la te antre nan yon ti koulwa. "Mèsi poutèt ou, Sèjan," syantis a te di. "Nou vle pou yo ale nan Vout la. Èske ou ta kapab di la sekirite entèn yo kite nou an?"
  
  
  "Èske moun sa yo gen clearance, sir?" Sèjan a mande. Kòporèl Hines te demisyone tounen, fizi nan men yo.
  
  
  "Yo gen vizitè feblès ak yon jeneral clearance sekirite." Savan an te te souri. Nan yon jès, twa mesye yo te montre yo idantifikasyon papye. Sèjan Hanford ranmase telefòn lan. Li imedyatman rang sonèt la.
  
  
  biwo a ki kote Kolonèl McGowan te jis fini lekti nan seksyon nan espò.
  
  
  "Dr Karlovy Varye se isit la, mesye," sèjan a te di. "Li vle pou yo ale nan vout la, epi gen twa vizitè yo ak l'." Li sarepta pou yon moman, lè sa a, kontinye. "Non, mesye, yo gen sèlman aksè pou vizitè regilye," li te di.
  
  
  "Mwen pa ka pale pou kolonèl sou li," te di Karlovy Varye doktè. Sèjan remèt Em telefòn la.
  
  
  "Kolonèl McGowan," te di doktè a soti nan Karlovy Varye, "mwen gen avè m' twa vizite bacteriologists soti nan Japon. Yo ale nan yon senpozyòm nan Washington. Men, nan kou ou konnen sou li. men, mwen pa ka garan pou yo. Apre yo tout, li te sipoze yo dwe ki te siyen pa ih jeneral pèmisyon, pa t li? Li ri, yon bagay ki mou, companionable ri. "Mwen pral pran tout responsablite, Kolonèl. Mwen jis pa t 'panse ke yo mande Jeneral O'radford sou li lè m' wè, Mwa a nan Washington. Mwen ta dwe fò anpil jennen si mwen kòlèg li te mache tankou yon distans pou pa gen anyen."
  
  
  "Pou estestvenno, Dr Carlsbad," kolonèl la te reponn. Portnoy, li te di tèt li, yo nan Karlovy Varye te direktè la syantifik nan enstiti sa a yo. Li, si nenpòt moun ki, ta dwe konnen sa l ap fè. Anplis de sa, te gen de lòt ame gad yo sou teritwa a.
  
  
  "Ban m' peti ofisye a, tanpri," li te di. Lè sèjan hung moute, li te vire tèt ak rele nan krak la nan asye jou. Yon ti moman apre, li te louvri pa yon sòlda ak yon zam. Dr Karlovy Varye ak lòt mesye yo te antre nan Vout la, ak pòt la fèmen imedyatman dèyè yo.
  
  
  Li te tounen soti ke kolonèl la te dwa sou yon sèl bagay. Yon bon doktè te konnen trè byen sa ki li te fè. Li te pote lòt moun dekontrakte sou yon koridò aliyen ak ranje nan ti chiriji bwat, nan chak gwosè nan yon bwat siga, men byen sele epi yo te fè nan epè an asye. Next nan chak bwat te yon tablo ki bay lis sa ki nan bwat ak mwa a nan syantifik konstelasyon jodi a.
  
  
  "Pa gen moun ki ka kite baz la ak youn nan sa yo za zaboje," li te eksplike nan gwo Japonè, " san yo pa lòd ki te siyen twa fwa pa kòmandan an, tèt la nan dizyèm bakteri Gè bay, ak youn PO nan Jwenti te Chèf branch fanmi nan Anplwaye yo."
  
  
  Nan Karlovy Varye doktè a rale yon sèl soti nan alantou an kès asye atravè nich la ak wè soti nan kwen an nan je l ' ki de sòlda yo, youn nan chak nan fen an nan koridò a, yo te rive pou yo fizi. Li te souri e yo diminuer bwat la tounen nan plas li. Gwo Japonè nonm dekontrakte strolled desann byen lwen nan koridò a ak te souri agréable nan sòlda yo, pandan ke Karlovy Varye doktè ak de lòt mesye yo demenaje ale rete nan bò opoze a nan sal la. Toujou souri, nonm sa a gwo fwete soti avèk yon sèl men e te pwan sòlda la pa gòj la ak men l', konplètman fèmen nan sou nen. Pa peze tach dwat yo, Japonè yo touye sòlda ki te nan mwens pase senk segonn.
  
  
  Pandan se tan, nan fen opoze a nan chanm nan, de mesye yo dekontrakte pwoche bò kote gad palè yo ak, aji kòm yon sèl, kout kouto de nepe nan l'. Sa a tou te pran yon kesyon de segonn. Nan Karlovy Varye doktè yanked soti yon patikilye bwat alantou sipò yo; li te konnen ke ti poban andedan bwat metal te byen fèmen nan kote yo epi pwoteje yo soti nan rupture ak aksidan debwatman.
  
  
  "Fenèt la se dèyè nou, sou Jémisman 'gen dwa," li te di tensely. Pita, Sèjan Hanford rapòte ke Dr Carlsbad a nòmalman klere je te sanble trè byen klere ak boule, je yo nan yon nonm sou yon misyon sakre.
  
  
  Fenèt la fenèt la te dekouvwi, pita, koupe an silans ak yon plastik-okipe dyaman-baskil kouto an vè ki te pase inapèsi nan elektwonik juda nan pòtay prensipal la. Li te kite avèk yon nòt. Kat mesye yo te dènye wè dekontrakte mache nan lakou dèyè a nan konplèks la, ki kote chale yo ki te chita. Prive Wendell Holcomb, ki moun ki te sou devwa nan bò a nan kloti a, te wè nan quartet la. Pa te gen okenn rezon pou l ' kesyon ih andedan konpoze, mwen konnen yo te gen yo pase nan tout anvan an sekirite pòs enspèksyon yo. Anplis, li rekonèt Dr Carlsbad imedyatman.
  
  
  Nan sans biwo, Wouj McGowan te santi plis m ' enerve. Li pa t ' reyèlman enkyete w sou Dr Carlsbad, men li te kite E pran nan twa moun sa yo ki pa yo te pèmèt yo nan zòn nan ki gen restriksyon. Wouj McGowan te gen pa janm kase yon règ nan ven ane, e li te dépressions pou Mwa a sa li te fè se konsa sou sa a okazyon. Li ranmase ble telefòn nan epi rele Sèjan Hanford desann. Lè sèjan te di Kolonèl McGowan ke doktè a pa t ' soti ankò, McGowan hung moute yo epi yo te pran yon ti etap jiska twa etap nan yon tan.
  
  
  Hanford ak Haynes toujou te gen lekspresyon fas yo wòch, men ih a je yo te pè anpil. Li te grandi lè kolonèl la pa t ' jwenn yon repons ki lè li te rele nan yon krak sou vout jou. Menm lè l ' te trè frèt, ak McGowan te pran soti yon pakèt moun sou kle yo, epi louvri a plat nan pòt la. Kò yo nan ki pi pre entèn gad palè a te mwatye-bloke pòt la kòm li pase kouto louvri. Kolonèl la pa t ' bezwen gade nenpòt ki plis.
  
  
  Li rele byen fò, " Wouj alèt!" "Pouse bouton sa-a, tayè pran li!" Twa segond apre, li te tande yon tanzantan alam kòm li
  
  
  li répéta soti nan yon fen nan konplèks la nan lòt la. Kolonèl la ak de sòlda yo te antre nan vout la. Lè yo te wè plas la vid, ih a je yo te rankontre, eksprime konfonn sipriz, kòlè - ak pi plis pase jis chak jou pè.
  
  
  Se konsa, li te kòmanse, yon gwo sou entènèt laterè ki te sipoze menase deyò nan pisin nan tèt li.
  
  
  * * *
  
  
  Yon èdtan apre sa, David Hawke, direktè a ak chèf la nan operasyon yo nan epitou, RACH la Espesyal Entèlijans Ajans, tande bag telefòn nan l ' k ap viv chanm. Li te jis fini koupe treyise roz alantou yon ti gazebo nan pòt la nan l ' kay ankadreman modès deyò kapital la. Li te mwa a dimanch apremidi travay nan renmen. Flè yo apeze l'. Yon ti kras nan solèy la ak dlo, epi yo te grandi. Senp ak se konsa, kontrèman ak rès la nan mwa mond lan. Li wete l ' epè gan jadinaj ak ranmase telefòn lan. Li te Prezidan an nan Peyi Etazini.
  
  
  * * *
  
  
  Evènman yo nan ki trankil dimanch aprè midi afekte m', men mwen pa t ' konnen li lè sa a. Li te okipe ak reyalizasyon l ' yo. Li te jis te fini l ' twazyèm trè frèt sèk martini, nan fen a nan yon parese dimanch aprè midi nan yon elegant homes nan bon Washington katye rich nan Georgetown. Atravè nan men m', tou trè pitye ak elegant, chita Sherry Nestor, pitit fi a nan bilyonè anbake enkyetid mèt kay Harry Nestor. Sherry, trè wo, trè sansuèl, ak trè pasyone, apiye tounen nan l ' otès a glas ble rad, koupe ba anpil. Tete l', awondi ak dousman koube, peeked soti nan tout woulèt la nan rad ak yon gwo twou san fon V-kou. Li ta te rankontre Sherry lè li te ap travay nan yon konpayi ak yon anpil nan "papa a bato" - te di nan bato yo te yon flòt nan sou senkant gaz yo lwil oliv. Sherry te pran yon senpati l 'yo, yon bagay li pa janm ta wont l' ak. Li te yon konyensidans kè kontan ke Hawke te bay lòd m ' pou yo ale nan yon senpozyòm sou bakteryolojik lagè sou la nan wikenn, ak Sherry ki posede tout kay vil yo, ak eksepsyon nan domestik yo, nan kou.
  
  
  Koulye a, Sherry fini l martini, li gade m ' nan mwatye-je fèmen. Li te pale tou dousman. Sherry fè tout bagay tou dousman, jouk lè li te nan kabann nan. Mwen te toujou mande ki jan tankou yon dekontrakte, ralanti, prèske timid ti fi ki te kapab jenere se konsa, anpil enèji lè li rive nan fè sèks. Petèt li te jis pasyon. Kèlkeswa sa li te, Sherry poked m ' ak li cerro-vèt je ak pursed po bouch li, leve yo nan yon boude.
  
  
  "Dine a se pa jiska uit, ak Paula ak Cynthia Ford ap vini," li te di. "Yo midnighters, epi mwen pa espere l' pou lontan. Li grangou!"
  
  
  Li te konnen sa li vle di pa gi. Nou te nan chanm yo sou planche a tèt, ak lè li leve, Sherry san limit nan ti obtenir ki te fèt nan tèt la nan rad li ansanm. Li pase kouto louvri, epi li balanse tete yo te kanpe deyò tankou de woz-baskil bouton éklèrè nan solèy la maten. Gen kèk ti fi ki gen tete yo gonfle, kèk nan yo te yon byen file moute. Sherry a nan pwatrin te mou ak awondi, epi li te jwenn li ak bouch li, cajoling ih, jwi ih a tendres.
  
  
  "Tankou dènye mitan lannwit, Nick," li te respire. "Tankou yè Swa nan" li te premye fwa a pou Sherry ak m', epi li te pwomèt hey, pi gwo ak pi byen. "Oh, Bondye mwen, sa a pa ka pase," li te di nan zòrèy mwen. Mwen te ale nan montre li nan ou. Mwen te chwazi l 'leve epi mete l' sou kabann lan, ak pye l', k ap deplase leve, li desann, choute koupe rad li yo ak fouye pou kò m ' yo. Li kouri bouch li sou kò l', ant tete l', sou vant li, sou koube liy devi.
  
  
  Li te kontan ke jou a nan kay la fin vye granmoun alantou epè pye bwadchenn pye bwa. Sherry pete rele nan ecstasy, li urleman ap grandi pi fò kòm papa l 'te fè renmen l'. Avèk chak nouvo sansasyon, li kite yo deyò ki long, trase-soti urleman yo epi, pafwa, te mete fen nan ri nan plezi pi bon kalite.
  
  
  "Oh, Bondye mwen, Bondye mwen," li te di konsa, epi l 'janm long ki te anvlope nan ren m kòm li rale tèt li moute pou m'. Ritm lan te grandi pi vit ak pi vit, ak toudenkou li te antere l ' tèt li nan pwatrin mwen ak pete rele nan yon tout tan tout tan vwèman emosyone kriye nan satisfaksyon. Kò l ' pran bat byen fò pou yon tan lontan anvan li te tonbe, ak janm li tonbe apa limply. Li te rete avèk li, epi li jemi nan mou son yo nan plezi. Li, ki moute ale nan li. Li pa t 'di anyen pou yon tan long, epi nou mete ak kò nou manyen kòm li admire bote nan figi l'. Finalman, li te vire tèt li, epi li louvri je l'.
  
  
  "Ou pa vle pou yo ale nan anbake, Nick?"
  
  
  L', Hey chuckled. "Mwen kapab yon jou. Mwen ka panse osijè de li?"
  
  
  "Tanpri fè li," li te t ' ap bougonnen. "Mwen pral pran yon ti dòmi anvan manje midi. Mwen vle retabli enèji mwen... pou pita."
  
  
  Mwen te kenbe l ' fèmen, e nou tou de tonbe nan dòmi.
  
  
  * * *
  
  
  Nou te nan mitan an nan dine nou lè chèf kanbiz la te anonse ke mwen te sou telefòn la. Li te telefòn nan ranmase nan biwo a, mwen konnen modi byen ki moun li pral. Hawk se te youn nan sèlman ki moun ki te konnen kote li te ye. Li te gen yon règ sevè pou tout RACH ajan nan rapò kote yo. Hawke a long, long, ak menm vwa a te di m ' te gen yon pwoblèm anvan li te te di yon demi douzèn mo yo.
  
  
  Li te mande. "Ki moun ki la pa gen san konte Nestor a ti fi?" Mwen te di L ' sou Pòl ak Cynthia Ford ak ki jan nou tout nou te nan mitan an nan yon gwo manje midi. Anjeneral Hawke te neglijan ak sa mwen te ale nan. Tan sa a mwa sarepta pou yo tande li.
  
  
  "Tout dwa, fini li," li te di. "Mwen pa vle ou nan kouri soti nan la, paske mwen te rele. Apre dine, yo dwe nan fasilite yo ak di yo ke mwen vle pale ak ou pou yon tan, e ke ou pral tounen. Di yo li nan pa gen anyen enpòtan. Lè sa a, eskize. epi yo vini isit la touswit."
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Pou wè ou?"
  
  
  "Pa gen okenn, nan biwo an. Li te gen kounye a."
  
  
  Li te pandye moute, epi li tounen al jwenn manje manje jis tankou nonm sa a te di. Men, pou rès la nan manje a, lide m ' te kouri ak kiryozite. Hawke a ensistans sou mwen pézibl negligans te yon siy. Sa vle di ke kèlkeswa sa te pase pa t ' o aza nan tout. Li te kenbe li fre sou yon tas kafe nan Nestors ' antik lò chanm desen, ak lè sa a, yon ti konvèsasyon. Finalman, regardant nan gade l', li eskize tèt li pou yon èdtan oswa konsa. Sherry vin avè m 'nan pòt la, li byen file gri-vèt je etidye m'.
  
  
  "Sont ou vrèman vini tounen?" li te mande. "Oswa li nan youn nan ke trik nouvèl ti kras. Mwen konnen ou, Nicky ti gason."
  
  
  Hey ti souri nan l 'ak caresses tete l', ki dekri nan metrès li nan rad. Li tresayir.
  
  
  "Tayè modi ou. Ou ta pi bon ale tounen kounye a, " li te di.
  
  
  "Si mwen ka jwenn l' tounen, mwen pral vini," mwen te di. "Epi ou konnen li." An passagers souri nan je l 'te di m' repons lan se wi.
  
  
  * * *
  
  
  Limyè yo nan epitou, RACH la DuPont Sèk biwo nan anba lavil Washington te je jòn, l ap gade m ' jan mwen pwoche bò kote. Yon long nwa Lincoln rale lwen soti nan twotwa a kòm kòb li, te mache nan pòt devan an epi yo te wè yon ti koupon pou achte soti nan Eta a Depatman sou li. Li te note ke tout sekirite ki te tounen sou lè montre kalifikasyon an twa fwa, dwa desann nan bèl bagay ti kras nan biwo an.
  
  
  De mesye yo chita ak sevyet pwochen nan chak lòt alantou yo, gade nan lemonn antye renmen vandè de. Ih rapid, chèche je yo ki swiv chak deplase m ' t ' ap trayi ih. Li te souri agréable nan yo ak mantalman ti souri nan efò a li pran yo souke tèt yo nan rimatism.
  
  
  Ti fi a te pase kat mwen an nan li òdinatè piti, ak sou ekran an ti pwochen nan chèz la te yon foto nan m'. La nen tou te di ke mwen te yon RACH Ajan N3, ak yon Killmaster rating, te kapab vole yon avyon, kondwi Fòmil 1 kous machin, ap pale twa lang yo parfe, ak pale plis kat passably. Li te tou te di, hey, mwen se yon sèl, ak lè li te tonbe nan men m 'dèyè kat mwen, je l' yo te plen nan enterè yo. Mwen te fè yon nòt mantal yo jwenn soti nan l ' non. "Bòs nan travay la, pou tout l' New England conservateur, te konnen ki jan yo egeye jiska deyò biwo a.
  
  
  Li te chita nan chèz kwi, l 'mèg, mèg fè fas a kòm rezève kòm tout tan tout tan, je l' yo koulè a nan asye pridan. Se sèlman wout la li te deplase l 'yo eten siga ki sòti bò kote te di m' ke li te trè eksite. Li toujou souse siga, pa fimen. Li te vitès la nan ki li ih souse e li te yon siy.
  
  
  "Anpil nan vizitè yo nan tan sa a, nan mitan lannwit," li te kòmante, chita nan chèz l ' yo. Li te konnen imedyatman ke mwen te refere li a Depatman Deta a limousine.
  
  
  "Yon gwo pwoblèm," li te di. "Se poutèt sa, li pa t' mande yo kite li jwenn soti ke ou kouri soti nan Nestor kay. Nou deja gen ase nan jounal bonellis snife alantou."
  
  
  Li soupi, apiye tounen, ak regardant fikse nan m'.
  
  
  "Mwen sèlman voye ou nan sa a bacteriology senpozyòm paske mwen te vle ou pou kenbe moute ak dènye devlopman yo," li te sonje byen fò. "Men, pafwa mwen panse ke mwen klèrvwayan."
  
  
  Li pa Stahl yo diskite sou sa a corkscrew. Mwen te wè anpil nan prèv ki montre sa a.
  
  
  "Ou sètènman konnen sou Cumberland Laboratwa Rechèch," li te di.
  
  
  "Mwen sèlman ki konnen sou li," mwen te di. "Nou viris faktori. Yon bagay ke anpil moun ki te peye atansyon dènyèman."
  
  
  Malfini nodded. "Gen swasant tansyon nan bakteri yo nan Cumberland operasyon pou ki moun pa gen okenn li te ye antidot. Pa divilge ih, oni ka siye soti tout katye, e petèt menm pi plis pase jis estatistik. Alantou tout nan yo, yo mortèl souch se youn nan yo rele X-V77, X-Viris sèt-sèt. Yon kote ant kat ak dis kat-ven sa a se pa lè X-V77 te vòlè li soti nan Cumberland Repozitwa."
  
  
  Vwa li te yon ki ba yo yon siflèt. "Sa a," Hawk kontinye, " te pran pa Cumberland a direktè a, Dr. Joseph Carlsbad, ak twa lòt moun enkoni yo ban nou. De gad yo te touye."
  
  
  "Karlovy Varye se nèg la ki moun ki te fè yon anpil nan bri dènyèman," li te raple. "Li se kèk kalite moun fou?"
  
  
  "Sa ta ka twò fasil," Hawke te di. "Li se yon briyan bakteryolojist ki moun ki, si nou tout jwenn ansanm, te gen te travay ak nou yo dwe kapab enfliyanse panse nan gouvènman an. Lè li te jwenn ke li pa t 'kapab aktyèlman fè li, li te kòmanse planifikasyon yo pran bagay sa yo nan pwòp men l' yo."
  
  
  "Ou di' planifikasyon '. Sa vle di ke ou santi ou ke li pa t ' yon toudenkou, aksyon san reflechi."
  
  
  "Tayè, pa gen okenn," Hawk te di. "Etap sa a mande bab li alatranp planification. Li te rete nan plas."
  
  
  Li lage m ' nòt la, epi mwen byen vit li li l byen fò. "Mwen te sispann pale," li te di. "Sa a se mwen iltimatòm. Si tout aksyon yo nan zam bakteryolojik yo pa detwi yo, mwen pral detwi tout moun ki vle detwi limanite. Syans pa kapab itilize pou rezon politik. Mwen pral nan plis kontak ak li. Si sa m di a se pa sa fè, mwen pral frape nan tout moun toupatou."
  
  
  Hawke leve, yo te mache toutotou sal la, ak te ban m ' yon foto konplè nan li montre kouman li te remodeled. Lè li te fini, liy ki sou figi l ' menm pi lwen approfondir
  
  
  "Sa a ta dwe rive devan yo nan Mond lan Konferans Lidèchip pwograme pou semèn pwochen," Hawke murmures. Li te konnen sou konferans la ki te ke yo te konsidere kòm premye a reyèl rasanbleman nan mond lidè yo, pou yo eseye rezoud pwoblèm sa a fin vye granmoun nan planèt, men li pa t ' konnen ke RACH te enplike, ak Malfini grimaced nan kesyon mwen an.
  
  
  "Tout moun ap patisipe," li te di. "Yo gen FBI la pou Sekirite Nasyonal, Leta a pou Operasyon yo, CIA a pou siveyans li te ye-zòn yo pwoblèm. Jis gade nan sa a lis nan evènman enpòtan yo dwe ki te fèt nan Nasyon Zini Asanble Jeneral Bilding nan jou a ouvèti a nan Konferans la."
  
  
  Je l ' ekreme nan lis la, epi li te wè sou trant non. Je m ' yo vize moun tèt yo nan eta a nan tout pouvwa yo nan gwo: Larisi, Frans, Japon, ak peyi Itali. Mwen te wè ke Rèn nan Angletè te sou lis la. Se konsa, te Prezidan an nan Moun yo nan Repiblik Demokratik la nan peyi Lachin, Mao, mwa a vwayaj premye nan la NASYONZINI. Tèt la nan Konsèy Entènasyonal la nan Legliz yo ki te sou lis la, jan sa te Pap la, tout moun ki te viv nan tan lontan an kòm prezidan nan Peyi Etazini an, premye minis, prezidan, ak wa yo nan chak peyi nan mond lan. Sa a te sipoze yo dwe premye a nan kalite li yo, byen, yon etap enpòtan nan direksyon pou yo pote lidè yo nan lemonn yo ansanm nan yon sèl kote, se konsa ke yo ta aji, menm aparans, kòm yon antite sèl. Lis la te retounen nan Hawke.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Nenpòt ki mennen sou Carlsbad, ki patikilye l' nonm sa a se nesesè?"
  
  
  "Nou te rapòte tout sa nou konnen sou nonm sa a nan Pentagòn an chèf sikyat, Dr Tarlman," Hawk te reponn. "Mwa a se konklizyon ki Carlsbad nan byen dezi sa a se pou dommages Etazini, pwobableman pa enfekte youn nan lidè nan mond lan. Carlsbad nan paran yo ak sè yo te touye nan Iwochima, kote, tankou Methodist misyonè, yo te entèrne nan epidemi an nan Gè Mondyal II. Dr Tarlbut di. Carlsbad nan prensip yo ka sensè, men yo se mwa yo favorize pa yon reprime rayi pou tout sa yo ki moun ki touye paran yo ' ak sè ego."
  
  
  "Enteresan," li te kòmante. "Nan nenpòt ka, tout bagay sa a vle di ke doktè a pa ka fè anyen avè l' ki ka touye moun souch bakteri. Men, si nou kòmanse avètisman chak enpòtan moun yo nan mond lan, chat la ap vini soti nan sak la."
  
  
  "Absoliman kokenn," Hawk te dakò. "Se konsa, omwen pou kounye a, li la toujou yon tèt-sekrè sekirite detay. Wèb nou an karaktè prensipal la se Carlsbad nan nyès, Rita Kenmore. Li gen yon tras avè l', epi nou konnen ke li se trè tache yo nan ti fi. Li la toujou nan mwa kay. Li". Mwen pa gen moun ki gade li nan revèy la. Demen, mwen vle ou pou yo ale nan l ' ak wè sa ki ou ka aprann. Mwen gen yon santi ke Karlovy Varye pral eseye kontakte l'."
  
  
  "Èske mwen ta dwe ale tounen nan Sherry Nestor a aswè a?"
  
  
  "Absoliman kokenn," Hawk kase, ak li te konnen li pwoche, l 'a ban m' yon lòt jou lannwit sa a nan plezi. Li anjeneral wè m ' sou yon avyon nan yon èdtan. "Mwen pa vle pa gen anyen yo dwe ajoute nan rimè kap kouri yo ke yo te deja te kòmanse gaye. Boxley a deja tande yon bagay soti nan Post-Fwa, ak modi li, mwa a ekip la se kònen bag yo nan tout direksyon. Nan denmen maten, olye pou yo ale nan senpozyòm nan, ou pral ale nan Carlsbad kay isit la nan Washington. Men, konsilte m ' premye. "
  
  
  Malfini vire, li gade deyò fenèt la, ak mwen te konnen li ta pase.
  
  
  Li te kite avèk yon fredi, yon santi yo ki eleman ki depase kontwòl moun yo te ap tann desann. Yon bèl ti fi nan biwo a te souri ban mwen. Li te di souri nan rimatism, ak mwen te bliye pou chèche konnen non li. Li pa t ' sanble ki enpòtan ankò. Mwen te mache l ' tou dousman nan mitan lannwit lan, panse sou sa ki mwen ta jis yo te di ak piecing ansanm ki sa ki ti kras nou te konnen. Karlovy Varye pa t ' pou kont li. Li te gen kèk kalite nan òganizasyon. Jeyan Japonè a ta dwe fasil ase yo plas.
  
  
  Retounen lè sa a, mwen te gen okenn lide ki sa ki peyi Karlovy Varye te k ap travay pou. Sepandan, mwen te jwenn deyò ke yo te nan elit la dyableman.
  
  
  * * *
  
  
  Lè li te vini tounen nan Sherry, Paula ak Cynthia te toujou gen, epi li kenbe yon aksidantèl lè a jouk yo te kite. Li te Sherry, ki moun ki te wè m ' fasad ak ay la abityèl abilte.
  
  
  "Mwen konnen li la bon yo pa mande, men, yon bagay te ale sa ki mal," li te di. L', Hey chuckled.
  
  
  "Se pa isit la," mwen te di. "Kite a jwenn pèdi." Li nodded, ak nan yon ti moman li te toutouni nan bra mwen yo, e nou te pèdi pou tout modi mitan lannwit, pèdi nan plezi nan santi olye pou yo panse, ki nan kò yo sou lespri yo, pou yo prezante olye pou yo nan tan kap vini an. Li te yon bon fason ak yon bon plas yo ka resevwa pèdi, ak Sherry te kòm pare tankou kòb li.
  
  
  Nan chapit dezyèm lan.
  
  
  Li te Sherry, ki moun ki kite l', mwatye dòmi, zòrèy yo tèt li yo rete. "Mwen pa ka, mwen renmen anpil," mwen di nan zòrèy li. Li mou tete yo te deyò a la fèy, epi li te kouvri pa ee. Li rale dra a tounen desann san yo pa louvri je l'. Li te tcheke pa Reine, yon 9mm Luger nan yon zepòl pòch anba jakèt mwen, ak atache sou pa Hugo, yon kreyon-mens talon nan yon kwi gèn sou avanbra. nan plas la dwat, ak lam la frape palmis m ' sou fè tèt di toujou asye, glise, manke touye li.
  
  
  Li te kanpe nan biwo a desann ak yo rele Hawke. Li te toujou fin itilize, nonm sa a jungle plis pase li te kapab san danje okipe.
  
  
  Li te di m ' yo ke yo te konfiske kopi a sèlman nan diskou a ke Karlovy Varye te voye a prezidan an nan senpozyòm nan pou fè li konnen.
  
  
  "Li te dezoryante enfòmasyon, yon vag menas," Bòs nan travay la te di. "Dr Kwit manje, prezidan an, yo te konplètman flummoxed, epi li te kontan wè nou pran sa a koupe mwa nou men ou."
  
  
  "L' edikasyon pou l ' nyès," mwen te di.
  
  
  "Li nan fè li pwòp rechèch yo, Nick," Hawke te di m'. "De mesye yo gade devan an ak tounen lakay ou nan kay la yo se ajan FBI, ak mwen se nan radyo kontak ak yo. Mwen pral di yo ou ap vini."
  
  
  Mwen te sou yo pann moute lè li te pale ankò. "Ak Nick ale pou li. Tan se kout."
  
  
  Li te ale deyò nan ti a ble machin ki estasyone yo deyò Nestors ' kay. Mwen te kondwi nan kwen an nan Washington ak yo te jwenn Carlsbad nan kay la nan yon kouri-desann nan katye a, kay la dènye sou yon long street. Sou ven yad dèyè kay la se te yon miray epè nan woods yo, ak opoze a kay la se te yon patch nan touf raje epè. Kay la poukont li te fin vye granmoun ak delambre. Li te franchman sezi. Apre yo tout, Karlovy Varye pa t ' jwenn yon jandam nan pozisyon li kòm direktè a nan Cumberland operasyon yo. Nan kou, li te kapab peye yon bagay pi byen.
  
  
  Mwen ki estasyone machin mwen an, te mache sou nan degrade, fann pòt la, epi yo sonnen klòch la. M pwochen sipriz te ti fi a ki moun ki louvri pòt la. Li te wè l ' ak porselèn ble-je, gwo ak wonn anba yon chòk nan kout cheve mawon, ak yon wonn, fonse fè fas ak yon fonse nen ak bouch plen. Yon ble jersey kòsaj ke prèske matche je l 'ak anbwase lòt l' plen, ranvèrse, gonfle lestonmak, ak yon ble fonse mini jip te montre nan l ' jenn gason, lis, kabinè avoka janm yo. Rita Kenmore te, mete li léjèrman, jis yon te fè.
  
  
  "Dr Carlsbad, souple," mwen te di. Li Chinwa-ble je te toujou menm bagay la tou, men, nan yon sèl sa a-delle-ou aprann trape bagay sa yo ti kras, ak li te wè liy lan amann nan tansyon sere nan bèl l ' nan bab li. Li tou remake ke pwen li te blan sou manch lan pòt.
  
  
  "Gen a pa gen okenn mwa isit la," li te di kareman. Li te souri agréable ak te mache nan kay la nan yon sèl rapid etap. Li te montre l li kat ID, ki li te apèn te gen tan li. "Lè sa a, mwen pral tann pou l'," mwen te di. "Carter, Nick Carter."
  
  
  "Nan Karlovy Varye Doktè pa ka vini tounen," li te di nèrveu.
  
  
  "Jan ou fè konnen?" Mwen te mande byen vit. "Eske ou te tande anyen nan men l'?"
  
  
  "Pa gen okenn, pa gen okenn," li te di tou byen vit. "Mwen pa panse ke li vini tounen, ki nan tout."
  
  
  Little Miss Ble-Je yo te bay manti. Swa sa, oswa li te konnen modi byen sa ki te rive ak te panse ou pral pral tande soti nan Carlsbad, epi yo pa hotel la se konsa ke li ta dwe gen lè li te fè. Je m ' tcheke sal la ak chire-soti nan mèb yo. Li te ale nan pòt la epi gade nan chanm nan pwochen, chanm lan. Yon fanm nan sak vwayaj te louvri sou kabann lan.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Ale soti, Manke Kenmore?" Pou li, wè l ' je ble flash ak grandi ki pi piti a kòm li te te pran yon imilye etap.
  
  
  "Jwenn soti nan kay sa a, moun ou reprezante a," li te rele byen fò. "Ou pa gen dwa pou yo vin isit la ak kesyon m' yo. Mwen pral rele lapolis ki nan."
  
  
  "Ale," ay di li, n ap deside pou yo ale ak yo. "Tonton ou te gen pa gen okenn dwa yo nan vole enpòtan gouvènman an materyèl yo."
  
  
  Li te wè braggadocio fennen soti nan je l ' yo epi li deplase lwen. Ki sòti bò kote, pwatrin li woz sevè nan yon piquant liy. "Mwen pa konnen sa ou ap pale de," li kase, pa gade nan m'. Li te gen admèt ke te gen absoli kondanasyon nan vwa li. Men, lè sa a, petèt li te jis yon bon aktris ak yon natirèl rezèv tanpon fanm talan. Li te tounen m ' yo, ak te gen yon melanj de pwoteksyon lajistis ak enkyetid nan wonn ble-ble je yo.
  
  
  "Li pa t' fè anyen ki mal," li te di. "Tonton mwen se yon sensè, dedye a moun. Tout bagay li fè sa se jis fè mond lan koute. Yon moun te fè mwa a koute."
  
  
  Mwen ofri li. "Doktè yo nan Odin nan Karlovy Varye, eh?" Li te pran yon gwo souf, byen klè ap eseye kalme tèt li. Li ta ka yo te ede Ay rale tèt li ansanm, men wout la li tete bulged kont kòsaj ble pa t 'ede m' sanfwa. Li dyableman difisil yo imajine l ' nan kèk bouche laboratwa.
  
  
  Li voye je nan m'. "Mwen te di ou mwen pa t' konnen anyen," li te di. Lè li gade tounen nan m', je l ' yo te vwale. "Mwen vle ou di m' sa ki te pase," li te di.
  
  
  Toudenkou, mwen te gen distenk santi ke li te di m 'omwen mwatye nan sa a verite a, ke li pa t' reyèlman gen konfyans nan Karlovy Varye. Men, li te ap tann pou yon moun oswa yon bagay e li te ale yon kote. Li deside pa klere sl. Fason sa a, li enkyetid ap rete segondè yo. Li ta ka konfonn l ' nan revele yon bagay. Hey jis te souri nan l', epi li te vire ale epi yo te kòmanse ritm sal la. Mwen dekontrakte rkrokviye moute nan yon chèz ranboure ak pran pòz yo pa trape li fofile kout je deyò fenèt la. Bon. Li te ap tann moun, pa apèl nan telefòn. Petèt menm Carlsbad tèt li. Li ta dwe nice yo fini sa a se konsa byen vit, mwen te panse.
  
  
  "Èske ou tou yon bakteryolojist?" Mwen te mande façon. "Oswa ou pa ka sispann mache a lontan ase pou yo reponn."
  
  
  Li voye je nan m', li fòse tèt li a, chita sou kanape la atravè nan men m'.
  
  
  "Mwen fè seksyèl rechèch," li te di nan yon ba-kle vwa. Sousi m ' te tire moute. Li, yo te santi yo kite, ak te souri nan hey.
  
  
  "Li son tankou yon plezi sijè a kounye a."
  
  
  Je l ' yo menm te tankou glas kòm vwa li. "Mwen te travay sou efè yo nan estrès, tansyon, ak enkyetid sou yon moun nan repons seksyèl."
  
  
  Lespri li tounen vin jwenn li sou yo ak te souri nan Hey. Li te yon sijè ke yon moun te kapab di l yon bagay sou.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Tout entèvyou?"
  
  
  "Entèvyou, rapò detaye ki soti nan chwazi a matyè ak obsèvasyon, kòm byen ke chwazi matyè yo." Li te eseye pou fè son fò anpil detache ak syantifik.
  
  
  "Ouch?" Mwen souri laji. "Li se byen yon zòn gwo ak enteresan."
  
  
  Je l 'klere ak li te kòmanse yo pou yo reponn, lè sa a chanje lide l'. Men, fyè leve l ' bab kòm li yo te tounen lwen te di li tout: li te yon syantis ak ideyal ak depase objektif yo, ak kòb li te yon ajan gouvènman gen yon sal lide.
  
  
  Li te doute ke syantifik detachman nan nenpòt ki moun, pa gen pwoblèm ki jan idealism, ki moun ki te kanpe ak yo te pran nòt ak "gade" pandan y ap moun ki te fè renmen, men li pa te ale nan diskite ak lefèt ke li te twò bon pou diskite ak. Anplis, li te kòmanse panse ke prezans mwen te kenbe l ' tounen soti nan fè anyen. Petèt si mwen kite kay la, li ap eseye pou rantre nan Carlsbad, nan ka sa a mwen pral swiv li.
  
  
  Lè sa a, li te vire tèt ak te dirije pou pòt la. Apre s ' arrête, li te pran yon moso nan papye a soti nan pòch li a e li te ekri sou nen ou anvan rmiz l hey. Otèl li yo fè li gade bon.
  
  
  "Pa kite vil yo, epi si ou wè oswa tande pale de Dr Carlsbad, rele nimewo sa a," mwen te di. Li te pran papye a san yo pa gade nan li.
  
  
  "Mwen pral tounen," mari l 'chuckled, kontanple l' nan pèsistan sou konsèy yo nan tete l'. "Pou sa a oswa ki rezon ki fè."
  
  
  Li porselèn ble-je pa t 'avi anyen, men mwen remake l' nan bouch sere boulon yon ti kras, ak li te konnen li te gade m ' nan sal la ti fenèt kòm li koki a nan machin nan, sel nan nah, epi yo te kondwi ale. Li gade tounen nan kay la jan li te vire kwen an ak mande ankò poukisa kote mò yo ye a Carlsbads te vle viv nan tankou yon branlan fin vye granmoun bilding ki fin vye granmoun.
  
  
  Mwen te kondwi ozalantou blòk la epi yo sispann. Deplase byen vit ak an silans, papa l ' pwoche bò kwen nan woods yo dèyè kay la, kote Hawk te di yon sèk nan FBI pèsonèl te ap gade zòn nan. Li te di ke li te nan konstan kontak ak yo atravè tolki-tòki; kominike ak yo ta dwe fason ki pi rapid pou m 'jwenn nan kontak ak l'.
  
  
  Yon fwa nan kwen an nan forè a, li te deplase tou dousman. Bal nan vant li pa t ' bezwen deranje li. Gen plis chans, FBI la mesye yo te fè atansyon anvan ou tire, men, ou pa kapab asire w ke. Li ranpa sou tout four nan broussaï an ak regarda nan kay la. Li te vrèman dèyè li kounye a.
  
  
  "N3... RACH," li te di l ' nan yon anroue chichote, poz yo rete tann. Pa te gen okenn repons. Li te deplase pou pi devan epi yo rele byen fò ankò nan mwatye nan yon-chuichui. L', te wè yon men leve soti nan dèyè yon ti touf bwa nan touf raje. Yon men siy m'. Mwen te mache sou yo l', ak yon nonm yo te vin antre nan vi, yon jèn gason ak yon figi dwat, fikse nan m ' fikse. Nan yon men, li te kenbe yon zam 38. Mwen mete l ' nan Wilhelmina nan pòch.
  
  
  "Nick Carter, RACH," mwen te di. Li te ba l ' yon postal idantifikasyon ak mansyone Malfini. Li te dekontrakte, ak chwal l 'yo, sispann bò kote l'. Li nodded nan mimmo m ' ak li, lè sa a, tounen vin jwenn wè yon lòt ajan ak yon karabin ap vini nan direksyon nou soti nan dèyè yon pye bwa. Li kouvri pou m', twò.
  
  
  "Se pa gen anyen lòt bagay?" Li, ti souri nan l ' man.
  
  
  "Jis de la nan nou," li te souri. "Ki nan ase." Nan pifò ka yo, li ta dwe gen dwa. Osi lwen ke li konnen, pa gen anyen sou li te ase. "Mwen bezwen pou kontakte Hawk sou ou elektwonik siyal," mwen te di. Li te remèt li bay m'. Yo tou de te kenbe yon pwofil ba, ak ih swiv kostim. Ak radyo a nan men l', li file ozalantou yo ak tonbe nan manch rad koud bra dwat li.
  
  
  Mwen te gen chans. Piki a an premye frape radyo a kote sib mwen te gen te, ak li te eksploze. Mwen vire, vire lwen, men se pa mwen anvan m 'pran yon ti jan nan metal sou li epi li te santi ti kras nan rigòl san flo nan figi m'. Li te tankou si la tout antye dyableman zòn rakbwa ki te eksploze nan yon lagrèl nan otomatik echanj kout zam konbine avèk fizi dife.
  
  
  An ajan ak an karabin vole kanpe, tresayir, ak tonbe mouri. Mwen te ateri nan dèyè kèk touf ak wè figi - de, kat, sis - vini nan pye bwa a nan direksyon nou, yo tout ame yo. L ' madichon. Modi li yo, yo te panse kay la ta dwe gade, ak woods yo dèyè li yo te gen plis chans plas. Se konsa yo t ' ap veye la watchers, etone yo ak yon sipriz.
  
  
  Ajan an ki pi pre pou m ' te tire, ak figi yo vole soti nan pyebwa yo, fanning yo soti. Si li te tire youn oswa de, lòt moun t 'vle vini soti nan vide mennen nan mwa a direksyon, ak nan l' ta gen kenbe tire ak woule, tire ak woule. Li te yon trè danjere teknik, ak bal nan zam otomatik chire nan tè a nan mwa a, tèt yo. Li mete an silans ak Wilhelmina nan men l'. Mwen te wè FBI ajan apwoche klè peyi a nan kwen an nan yon zòn rakbwa, ak mwen te konnen ki sa li te pral fè.
  
  
  "Ou pa kanpe yon chans," mwen orèy hoarsely.
  
  
  Men, li te soti nan earshot. Li evite de plis eklat nan zam otomatik yo, te rive nan klè tè a, ak vole nan pye l ' kouri. Li te pran sou senk etap anvan vil la nan bal kenbe moute ak l ' ak ki li te tonbe.
  
  
  Li te kouche toujou ak regarda nan direksyon kay la. Yon nwa Chevy sedan te ki estasyone bò koub la nan devan kay la. Li te kanpe lè FBI la te yo te mouri. Moun ta antre nan kay la nan ranmase ti fi a, pandan y ap jaden an gason ta ka ale sou biznis yo nan distans la. Li kenbe yon aperçu nan Rita Kenmore a kòsaj ble nan fenèt la tounen nan kay la.
  
  
  Kap tounen nan woods yo, mwen te wè yon liy nan asasen yo, pa gen anyen plis pase yo fè nwa formes fanning yo soti, k ap deplase konsyamman, tou dousman, nan direksyon m'. Yo te wè m ' lè yo louvri dife, epi yo te konnen te gen twa gason gen. Se konsa, lwen, te gen sèlman de ihs. Li te gen yo dwe soti la yon kote, epi yo te deplase nan lajè koridò a trape m'. Pa gen pwoblèm ki jan vit li yo tirè te, mwen pa t 'kapab rive jwenn plis pase mwatye nan yo ki bò kote yo anvan lòt moun yo ki vize nan m'. Yo ak chape yo pral sèlman pote sò a menm jan ak yon ajan FBI.
  
  
  Mwen kalkile distans la nan kay la. Yon sèl etap nan netwaye la ak anplwaye li ta dwe pafè a sib. Men, la distans pou yo dèyè fenèt yo pa t ' konsa wouldnt dwe gwo. Karant-senk segonn nan vitès maksimòm se ase pou sa. Li te tan rele moute efè espesyal, epi li rive jwenn nan pòch double.
  
  
  Mwen toujou te gen yon bagay soti Stewart avè m'. Ou pa janm konnen ki lè nan mwa a pwodwi li yo nan bèl bagay yo nan zam avanse laboratwa a ap vini an sou la men. Patnè RACH Efè Espesyal te yon pyonye nan jaden an nan esoteric zam, mwa aparèy yo toujou espesyalize, toujou efikas ak pati sove lavi. Sa se, pou moun ki itilize ih. Lòt moun yo te pran li yon fason diferan. Stewart, ki moun ki kouri an plas, li te montre yon doktè bénévoles atitid nan direksyon RACH la ajan li te sèvi, trete yo pwodwi tankou frèt grenn oswa gan cho ki bèl yo gen alantou. "Mwen te toujou te vle ti gason yo kenbe yon bagay nan mwen yo ye ak yo, yo jis nan ka," li te fanatik nan di. Li te anjeneral pa chire mwa atik sèlman lè l ' pou sèvi ak ih pou sèten rezon nan yon misyon. Men, li te reklame yon fwa, pa konsa pou sa sa pibliye depi lontan, epi kounye a li se mwa a dèyè li.
  
  
  Liy lan nan asasen ak zam mitrayeur te fèmen nan. Li te louvri yon ti ak trè òdinè bwat de aspirin, byen klè ki make sou kouvèti metal. Li te resevwa li, de aspirin, ak pa t ' kapab ede, men souri. Li te di m ' ke si mwen te gen yo pran ih pou yon tèt fè mal yo, yo ta pote kèk efè ak fè pa gen okenn mal. Men koulye a, ih, te ale nan sèvi ak li pou tèt fè mal nan yon lòt peyi.
  
  
  Sant la nan chak grenn te bourade difisil ak zong li, kenbe presyon an pou trant segond. Pou li, li te kapab santi ki mou sant ki bay fason ki anba presyon la. Andedan inonsan ti kras grenn, yon deklanche te deklannche pa presyon an, ak yon pwosesis chimik ki te mete an mouvman. Li tann yon lòt kenz segonn, lè sa a, anlè de grenn nan lè a, yon sèl dwa ak yon sèl bò gòch, kòm asasen yo pwoche bò Lik.
  
  
  Kouche ba, li tann pou li, konte desann segonn nan tèt li. Dis segond apre, grenn yo te eksploze nan yon doub cascade nan epè, opresif, pitit gason-nwa lafimen-tankou sibstans ki sou. Yon gwo nwaj nan étoufan fume moso twal billowed leve, li desann, men yo pa t ' tonbe soti, fòme yon kalite rido.
  
  
  Li pran sote nan pye l ' ak te kouri atravè espas ki la louvri nan direksyon kay la, konplètman kache nan wè pa rido epè. Materyèl sa a èstofe ak reta, men se pa tue, lafimen ekran nan fòm lan nan yon epè rido alantou lou chimik. Yon fwa yo jwenn atravè sa a, yo pral amann yo, eksepte pou kèk je dlo, se konsa, mwen pa t ' ralanti desann ih. Fenèt la dèyè loomed devan yo. Kouvri figi l 'ak men l', li lunged nan l', kraze glas la ak yon souflèt kraze, ateri sou planche-a epi imedyatman woule sou.
  
  
  Mwen te rive nan pye m 'ak Wilhelmina nan men m yo ak ti moun k 'ap kenbe Rita Kenmore nan devan l', mwen pran dwèt mwen sou deklanche la pou yon dezyèm fann anvan li te twò ta. Li te fè bak nan direksyon pòt la nan sal ki vivan an, e li te wè ke li te antre nan yon chanm sou premye etaj la plan. Li te deplase nan direksyon l', kouche ba, gade pou yon chans pou yo tire avèk presizyon. Li te fèt ti fi a la devan l ' byen. Mwen ap gade jan li te vini ak yon zam ak te kòmanse tire soti nan dèyè l', men li te gen tou de men sou zepòl li.
  
  
  Rita a je yo yo te gran, men li te pi plis pè pase pè, ak li yo swiv l ' tounen, se pa san yo pa yon batay. Li te klè ke li te pa bezwen pè nan mwa a, epi li-madichon bondye a anba souf l ' yo. Li te pwobableman tann konpayi yo. Hey, ede m ' yo disparèt. Plis èd pase mwen te panse. Mwen te swiv yo nan sal la ap viv, ak nan kou yo frape m ' soti nan tou de bò kòm li mimmo jou pase.
  
  
  Li te santi yon mouvman ti tay sou bò dwat li epi yo tounen vin yo, men nèg la sou bò gòch li frape l ' ak bou la. Li pès mwen an segondè yon sèl, ak li swayed pou yon moman. Lè li diminuer nan etaj la, li rale l ' ego nan pye yo, epi li woule sou. Lòt pounced sou m', ak li, ak jete mwa a sou tèt li. Mwen jere yo kenbe Wilhelmina nan, epi li te tire yon fwa nan pwen-vid ranje.
  
  
  . Premye nonm lan vole konvulsiv epi yo tonbe. Nonm lan dezyèm te eseye rale lwen epi pou yo jwenn zam l ' yo. Mwen piki frape l ' nan pwatrin, ak yon gwo 9mm goch te kriye byen fò mwa kont miray la.
  
  
  Li te kòmanse vire lè choute la te vin. Mwen kenbe yon aperçu nan yon gwo pye k ap apwoche m 'ak mwatye nan vire yo, men kònen a kenbe m' nan do a nan tèt la. Si mwen pa t 'janm sou jenou mwen, li ta gen chire m' misk kou. Li te pran vòl ki travèse sal la ak te ateri sou nonm sa a mouri, kont miray la. Reine diminuer alantou ponyèt mwen ak anba chèz la, ak nan l ' vitre je, mwen wè yon figi gwo, mòn yo nan yon nonm, jeyan sumo wrèstle ki moun ki te gen kalkile nan Cumberland vòl. Li te deplase nan direksyon pou m ' tankou yon kay ak pye yo, ak pwòp mwen janm te definitivman enstab.
  
  
  Mwen flechi m ' misk yo, santi yo reyaji lantèman kòm sib mwen sonnen tankou yon gong ak kou m boule ak doulè. Mwen pwoche bò kote l 'soti sou planche a, vire a gòch la, men mwen pa t' fè li nan tan, paske mwen te toujou bondi. Kònen kenbe l ' sou pomèt la, epi li swatted nah lwen kòm si li te yon moustik mòde. Gwo men yo te pwan m', epi mwen te rive nan soti pou jwenn mwa a yo fè fas a, men mwen te santi m tèt mwen te leve ak jete yo kont miray la. Mwen frape li se konsa difisil ke lacho fann. Mwen te tonbe nan etaj la, souke tèt mwen, dezespereman kenbe bucaram sou konsyans yo, ap tann pou yon lòt kònen ki ta pran tèt mwen koupe. Fèbleman li tande pale la ti fi a kriye.
  
  
  "Vwala," mwen te tande l ' di, ak wrèstle la grundman nan repons. Shaggy nan mwa quieted, epi li pouse koupe soti nan miray la, woule sou bò l ' yo, ak regardant undulatively atravè etaj la. Li te takte Reine anba tab la, rive jwenn soti,e te pwan a luger . Tripping jis yon fwa, tèt toujou k ap sonnen, ak moun ki nan kou pa rawly fè mal, li dash pou devan pòt la te vin jis nan tan yo wè Rita Kenmore disparèt nan backseat la Chevy.
  
  
  Sumo Sam, ki moun ki te chita sou lòt bò a nan machin nan, te wè l 'bite soti nan kay la ak tire l'. Li te plane kòm Goch kase kòd la sou do kay la nan machin lan, li tour sou. Piki m ' reponn, epi l te frape tè a, woule sou, e te vini yo wè nwa a Chevy gwonde lwen koub la. Yon lòt piki a frape l', men li sèlman frape l ' nan sèvo an.
  
  
  Madichon, li kanpe sou de pye l ' ak kouri a machin nan ble a, li ta ki estasyone pwochen pòt. Lè li te rive nan tou de bout nan kay la, li vin chonje asasen nan woods yo, ak plonje nan tè la. Pirin tounen nan woods yo, li wè yon lise nan lafimen toujou kenbe bucaram sou kwen la anpil. Twa asasen te nan sa a, men yo te sou pou li retounen nan forè an. Yo te wè nwa Chevy kondwi lwen, ih yo te travay la fè. Mwen pa t ' gen tan kouri dèyè ih. Nwa Chevy genyen tout detay enpòtan.
  
  
  Li te plonje nan machin nan,epi li gwonde bò kote l'. Li te kenbe yon aperçu nan do a nan la Chevy jan yo awondi kwen an e mete pedal gaz la sou planche-a. Lè yo rive jwenn kwen, li desann l ' sou de wou, koute sire atè son. Li te wè ih ke vire yon lòt kwen yo epi swiv yo. ih te kapab wè li kounye a, epi yo tounen vin sou yon wout pave ki kounye a kouri paralèl ak plis ki gen anpil moun expressway. Lè l sèvi avèk sèlman yon sèl men, li te chanje sou radyo a ak tande Hawk a krepitman vwa.
  
  
  "Li nan m', Nick," mwen te di. "Gen a pa gen tan yo eksplike. Deklanche yon alam pou yo sispann yon nwa Chevy sedan tit nò sou wout la sèvis ansanm expressway." Mwen bourade "sou"bouton an.
  
  
  "Mwen wè," Hawk te di. Li te tounen sou ankò. La Chevy a te fè yon vire byen file.
  
  
  "Rete tann," mwen te di, jete zouti sou chèz la pwochen nan m ' konsa mwen te kapab gen tan pwan volan an volan ak tou de men kòm li te pran vòl nan kwen an nan machin lan. Do a nan machin nan skidded, men mwen jere pou fè pou evite pwan lari lanp.
  
  
  "Norbert Baton,"mwen te rele nan radyo a. "West Norbert Wout. Dwe prepare. Ankò e ankò."
  
  
  Li te mete pye l ' sou pedal gaz la epi yo santi machin nan vole pi devan. Nwa Chevy a te nan katreven dis, ak Norbert Wout la te genyen yon seri de torsion ak vire. Ih pèdi li mwatye tan la ak te konnen yo te gen sèlman pa sire atè nan ih kawotchou yo lè yo kite siyalizasyon yo. Lè sa a, ih te wè l ' pou yon moman, jiskaske vire kap vini an.
  
  
  Te gen yon jeyan Japonè nonm nan la Chevy, fin vye granmoun sumo Sam, ak de pi piti moun, ak Mesye Kenmore-plis pase sèt santèn liv nan pwa yo kenbe ego mwen kont mwen katrevendis. Paske nan sa a, yo te vin jwenn yon ti jan nan chak vire. Li gwonde nan yon byen file pliye ak prèske te ale nan yon vire, wou a goumen fou ak m'. Lè l 'rale l' soti nan li epi li te ale tou dwat lwen, nu te okenn kote yo dwe wè, epi li dezaprouve. Men, te gen yon lòt poto, limyè epi yo louvri devan yo, ak machin li koupe atravè Mwa a, mete yo nan yon liy dwat san yo pa ralanti desann. Te gen toujou pa gen okenn siy nan nwa Chevy. Li te kondwi yon kèk santèn yad plis, ak frape entimidasyon pedal, epi li te sispann sibitman. Fè bak moute a, li te fè yon vire rapid ak te dirije tounen nan menm fason an, madichon van an.
  
  
  Ouvèti a te dwat mwen, yon ti antre nan yon long kloti an bwa ke mwen pa t ' menm wè anvan. Li te sèlman posib plas. Yo dwe te ale nan gen. Mwen tounen nan papòt la epi li te jwenn tèt mwen desann yon apik pousyè tè pant. Machin nan frape anba a, rebondi tankou yon poutèt, ak kòb li te pran vòl soti nan yon jou pita ak yon tolki-tòki nan men yo. Li te chita andedan yon gwo sit konstriksyon ak gwo pil nan pasaj idwolik yo ak asye fèrmèt, gwo dèlko toujou kanpe sou yo an bwa luj, ankadreman asye yon demi douzèn estrikti, wout pousyè tè ak chemen nan tout direksyon. Men, te gen pa gen okenn nwa Chevy. Yo te gen anpil nan kote yo kache.
  
  
  Li ranmase radyo a pou pale ak kontwòl lè vaksen rang soti nan twa direksyon diferan. Mwen te kapab santi vil la nan bal chire nan lè a ak klakan nan metal nan mwen Puma. Li mwatye-glise, mwatye-dove nan tè a lè youn goch frape tolki-tòki nan men m'. Enstriman an kraze, e mwen fèmen je m 'epi yo tounen vin lwen yo tankou ti moso nan metal te ateri sou figi m'.
  
  
  Mwen te kapab santi ti file nan san kouri desann m 'yo yon souflèt dwa, men li pa t' anyen. Li te men m', angoudi ak pikotman ke si mwen ta te ap dòmi sou li pou èdtan. An tolki-tòki glise alantou m angoudi dwèt kòm yon dezyèm seri de vaksen répéta nan kre la. Li woule anba machin nan epi te santi l ' gawking je yo vin manje twò pre janm mwen. Li jere yo rale Reine deyò epi yo retounen dife, men bra m ' ak bra yo te toujou angoudi. Mwen pa t ' kapab kenbe zam la. Soti nan anba machin nan, m ' te tande son an nan pye yo nan kouri sou tè a, ak lè sa a, mwen te wè yo te yo ap vini soti nan tou de bò nan machin lan.
  
  
  Li woule sou do l', trese bra l', ak yanked la Luger ak men gòch li. Mwa a te jis lage li ak tande gwonde nan motè a vini nan lavi. Jete Luger, mwen ranvèrse nan lavi sa a ki jan machin nan te deplase bak, an transmisyon maladi a nan patiraj zepòl mwen. Chofè a vire volan an, epi li te wè ankadreman an deplase sou bò dwat la, ak wou dèyè frape tè a ak te kouri nan m'.
  
  
  Mwen jete tèt mwen nan bò gòch la, ak dwa wou dèyè grate zepòl mwen kòm li te pase mimmo, ak lè sa a, machin nan te gen okenn pi long sou tèt la nan m', men mwen te kapab tande fren krakman ak angrenaj clattering kòm chofè a mete li nan ranvèse. . Mwen te leve tèt mwen sou teren an kòm machin yo te vin nan m'. Mwen plonje ankò, plat tèt mwen kont tè a, epi yo pete rele nan doulè kòm arbr transmisyon kenbe lam zepòl yo. Chofè a te sispann anvan li te kapab konplètman sèk m', yo mete machin nan tounen nan kovèti pou, ak akselere pou pi devan. Li te kite aplati, ak machin nan te pran vòl soti ankò, pou tout tan. Tan sa a, li rale tèt li ansanm ak ti pijon pou pi devan, woule nan yon tono. Mwen te gen jis rive nan fen a lè mwen te santi gwo men yo gen tan pwan zepòl mwen yo ak leve m ' anlè.
  
  
  Mwen jere mete yon pye byen fèm ase, ak li mwatye-te tounen yo wè jeyan nan moun Japonè a, ak dèyè l', m machin ak yon moun ap resevwa soti nan li. Mwen te eseye frape tounen nan gwo nèg, men li te jete m ' desann tankou yon sak nan pòmdetè, epi li te ateri mwatye sou kès an bwa. Pou tout gwosè li, Japonè yo te vit tankou yon chat, epi li te sou tèt yo nan m ' lè li frape bwat la. Mwen pase kouto li, men, li pran kònen ak yon pye bwadchenn men an, ak nan mwa counterstroke voye m ' vole.
  
  
  Mwen te ateri sou do a nan kou m, te fè yon baskile, e yo te wè bèl woz, jòn, ak wouj lanp sèt branch lan. Mwen souke tèt mwen ak dwate moute, sèlman jwenn ke pa reflect, Hugo a te nan men m', ak li te bat nan kout, visye ark. Men, se sèlman lè koupe atravè li, ak m ' te tande son an nan yon machin motè a kòmanse moute, yon abitye son.
  
  
  Souke tèt mwen pou klarifye sitiyasyon an, mwen te finalman te wè m ' yo ble Cougar pran koupe desann nan tè ranp. Li kouri alantou an kwen nan bwat la ak te tonbe nan tè a kote Reine te bay manti. Li te tire nan yo, plis wont pase nenpòt lòt bagay, menm jan yo te disparèt sou ranp sòti. Li tande son an nan yon machin k ap deplase lwen ak mete Luger tounen nan pòch li.
  
  
  Yo te sou kouri nan, ak Hawke bay lòd la flik yo gade pou nwa Chevy. Mwen deside pou yo fè menm bagay la epi li te jwenn yon ih machin dèyè yon long ak dèlko. Yo te kite kle yo nan li. Li te kondwi pa mwa a soti nan Norbert Wout konstriksyon sit. Yon jandam elikoptè parèt sou tèt li ak yon l 'a balanse l'. Yon kèk minit pita, mwen te antoure pa ekla jòn-wouj lanp sèt branch lan ak yon kòdon polis machin. Mwen te resevwa soti nan machin nan, te gen yon chat rapid, epi yo kite m ' jwenn nan kontak ak Malfini sou radyo. Li korije sitiyasyon an epi ba yo yon nouvo deskripsyon nan ble a cougar machin.
  
  
  "Pran yon tayè, yon lòt yon sèl," yon polisye grimaced. "Pa kounye a, yo ta gen vole nan nan nenpòt ki modi direksyon."
  
  
  "Rechèch epi jwenn," mwen te di. Li voye je nan m ' ak degou kòm li te fèmen nan pòt la nan machin nan patwouy yo. Li te tounen nan nwa Chevy ak te dirije pou Carlsbad nan kay la . Mwen tcheke yo chak modi pous nan li epi li wè si li te ban m ' anyen. Se konsa, lwen, Enkyete a se Rita Kenmore a idealism, sensè, ak konsakre tonton, angaje nan fè mond lan koute yo, epi yo te responsab pou kat moun ki mouri - de gad sekirite sou Cumberland operasyon an, e kounye a, de ajan yo FBI. Men, sa a tou parèt. Li lontan yo te li te ye ke gen se pa gen anyen plis gwosye pase yon ideyalis ki moun ki panse li te mete men l ' sou pèp bondye a se verite. Pa gen anyen zafè eksepte mwa a demand.
  
  
  * * *
  
  
  Li, te panse a nan ti fi a, apwòch ka nan kay, byen asire w ke li pa t 'konnen ki jan gwo twou san fon tonton l 'te antere l'. Petèt li pa pral konnen jiskaske li a twò ta. Oswa petèt li pral jwenn deyò epi yo gade nan lòt fason.
  
  
  Li te kondwi moute nan kay la ak tou dousman te resevwa deyò. Kò mwen pete rele nan yon pwotestasyon, chak nan misk nan li. Sa a te fè m sonje ke mwen bezwen pa sèlman jwenn yon viris ki ka touye moun, men tou, sèvi ak abacus mikro ak moun ki pale. La devan pòt la te louvri, ak li te kòmanse soti ti fi a nan chanm, kote li te wè l ' louvri sak vwayaj sou kabann lan. Aparamman, li jis jete yon bagay kèk nan la, paske pi fò nan rad sou li te toujou nan klozèt la, ak kèk bagay sa yo te nan etaj la. Li te sou yo kite nan chanm yo lè je m kenbe yon briye an ajan, ki gen fòm tankou yon sèk, ak li te rive soti nan ranmase yon ti objè ki gade tankou yon medayon oswa kechen. Plizyè lyen ki mennen pandye blesi ki sòti nan yon wonn ajan objè. Yon moso nan yon bagay tankou kòn elefan oswa nan zo yo te entegre nan metal la. Yon moun te extraits soti nan mwa a, epi yo kite li nan yon prese pou pake Rita Kenmore nan bagay sa yo. Mwa gaje li nan yon minit ak te kòmanse kap alantou rès la nan kay la.
  
  
  Li pa t ' jouk li te rive nan yon ti chanm, pa gen okenn pi plis pase yon rtrèt, ak yon ti biwo ak plizyè etajè yo ke li te montre absoliman pa gen anyen. Sou etajè yo yo te gwo, klipse offres nan karo epin; nan tiwa la nan chèz l', mwen te jwenn yon kanè chèk ak twa twou nan li. Kòm li te ak anpil atansyon etidye tcheke souch chèk, li toudenkou te vin klè poukisa Karlovy Varye viv nan sa a branlan kay fin vye granmoun.
  
  
  Mwa a salè a chak mwa yo te ak anpil atansyon antre nan chak tan, ak lè sa a, k ap antre nan o aza kouche nan chèk nan diferan kantite lajan yo te ekri nan yon kont labank nan Hokkaido, Japon. Sou kèk nan epin yo yo te skre nòt: peman; machin; eda. Pifò nan yo pa t ' jwenn nenpòt eksplikasyon. Men, lè mwen te fè yon kalkil rapid, mwen te wè ke yon gwo kantite lajan nan lajan te pase sou li sou ane ki sot pase kèk. Yo di ke li tou senpleman sale mwa a te twò senp yon eksplikasyon. Tout bagay pran sant tankou preparasyon, voye lajan pou yon moun oswa yon kote yo dwe itilize pou yon evènman espesifik oswa tan.
  
  
  Li jis sanble tout swen medikal sigarèt anba bra l ' yo pran ih ak voye jete li nan Hawke a lap lè li te rive. Tout modi kay te eksploze anba m'. Mwen mande lè bagay sa yo rive, ki sa ou sonje yo ak avi premye a se l 'tande gwonde nan yon eksplozyon tankou yon eripsyon vòlkan, ak li te tande m' pwèstasyon sèman kòm mwen te leve ak katapulte soti nan yon ti chanm.
  
  
  "Ou salo yo!" Mwen rele byen fò nan l ' jan mwen frape pòt ankadreman ak flote desann sal la. "Yo te kite yon bonm tan dèyè." Li te konsyan ase yo rekonèt bagay la pou yon kout kliyote moman sa a, ak lè sa a, mach eskalye yo leve pou kontre m ' ke li te ateri sou yo. Lè boul la te eksploze, te gen yon eksplozyon dezyèm fwa. Mwen te santi m poumon yo detèmine kòm mwen te frape pa yon kouran nan ajite, anpwazonnen lè a pran echantiyon. Mwen ka prèske sonje wè fragman gwo nan lacho ak bwa tonbe sou m 'ak ap eseye yo kouvri tèt mwen ak men yo, ak lè sa a, fènwa a ap vale tèren m' kòm yon byen file doulè piki nan tèt mwen.
  
  
  Mwen leve pwobableman pa plis pase yon kèk minit pita, ak mwen je fatigués finalman konsantre sou sèn nan aneantisman ak aneantisman. Men, menm vin pi mal, menm jan li kouche a, lide m ' tou dousman navige ki moun ki li te ak poukisa li te kouche nan mitan, tout debri la, li te santi lè a cho epi yo te wè zoranj la flanm dife a nan flanm dife. Li te trè cho, trè cho, ak lè li leve kanpe, sou tout four, li te wè ke te kote a nan flanm dife. Li tonbe sou nan premye etaj la lè li tonbe sou nan dezyèm etaj la, ki te sove lavi m. Koulye a, do kay la te sèlman nan konmansman an nan dezyèm etaj la, ak tout lang nan dife niche alantou twou yo ki nan debri. Mwen te antoure pa imans flanm dife yo ke yo te deplase nan direksyon pou mitan an nan aneantisman nan vant ak nan direksyon pou m'.
  
  
  Li te mare yon mouchwa alantou figi l ' lè li te kòmanse touse. Li te yon piti, prèske initil jès, men segonn yo fò anpil koute chè lè lavi sanble ap glise lwen. Yon van ki soti nan yon kote, pwobableman ki te kreye pa vakyòm a nan dife tèt li, lage yon long lang nan flanm dife ki nan debri la ki sòti dirèkteman nan m'. Mwen rkule ak te santi tèt mwen pouse nan kase parke. Mwen te pwan yo, yo kenbe youn nan yo pou yon moman, ak lè sa a, li, tou, te bay fason. Men, li te fèt sou lontan ase pou yo sispann m ' tonbe, ak li te ateri blese sou etaj sousòl.
  
  
  Plas la te toufe bon ti plant ak lafimen ak pousyè tè a soti nan eksplozyon gwo fou, men mwen te kapab wè yon saint nan kwen an byen lwen. Li moute sou plis pase sere tiyo ak blòk yo konkrè nan direksyon li ak te santi mouvman yo ki nan lè a. Li te renmen devan je a nan dlo a pou cheche yon nonm, e li te bourade desann, chire janm li sou yon moso nan dan an metal.
  
  
  Menm lè a, yon solèy saint parèt nan devan m 'ak nan lè a te toujou plen ak étoufan pousyè tè a, men lè a alantou an tounen antre nan sousòl la te toujou la, epi li vole soti nan ouvè a, toujou santi chalè a nan flanm dife yo dèyè l'. Li tonbe nan zèb la ak kouche gen aletman pou lè a lè li te tande apwoche sirèn a nan yon kamyon dife. Mwen te resevwa nan pye m 'ak mouchwa mwen toujou pandye nan figi m' jan yo woule nan devan kay la, ki te kounye a jis yon roaring gwo kay won nan flanm dife yo.
  
  
  "Gen nan pa gen yon sèl anndan an," papa l ' te di, eswiyan pè a soti nan ih nan je yo. Lè yo te kòmanse vide dlo sou ao alantou kawotchou a, li te resevwa nan la Chevy, chire, fè mal, senyen soti nan plizyè douzèn nan koupe ak boul la, ak tankou yon fache tayè.
  
  
  Li te sispann yo rele Malfini an nan yon wout izolwa telefòn. Li te di m ' pou yo ale repo, manje manje, ak lè sa a, vini nan biwo a.
  
  
  "Mwen pral isit la," li te di. "Yo te pote m' yon bèso, ak mwen pral rete isit la jouk sa a se sou, ak Mond sa a Konferans Lidèchip, epi kounye a ak sa yo modi bagay."
  
  
  Li te pandye moute ak tou dousman te kondwi tounen nan apatman l ' yo. Yon long beny cho ki te swiv pa yon tan frèt martini te travay bèl bagay pou kò a ak nanm. Jis apre manje midi, mwen te fè wout mwen nan Hawk a biwo nan RACH katye jeneral. Li te kanpe bò fenèt la bay, kap soti nan sekouan nan trafik ki anba a, epi li siy nan m ' menm jan mwen te antre nan. Mwen te mache sou yo kanpe bò kote l', gade nan gwo twou san fon, fatige liy sou figi l ' yo.
  
  
  "Nou ap renmen sa a kouran, Nick," li te di. "Ale nan ti sèk, san yo pa tou de bout yo, jis pi plis ak plis ti sèk." Li te vire ak kite. Li te deplase l 'yo chèz la atravè nan men l'. "Ou p ap kwè sa n ap moute nan ak Mond lan Konferans Lidèchip. Nou te dekouvri nan simityè kont plizyè douzèn diferan prezidan ak mond lan figi yo pou anpeche ih soti nan k ap patisipe nan Konferans. Konferans lan te mande tout psychos yo ak gwoup pwofesyonèl nan aksyon. Epi, koulye a sa a Karlovy Varye ak mwa dyableman ki ka touye moun souch. Li nan pi bon an nan yo, Nick, paske li afekte lemonn antye, ak li te viris nou an, atravè aksyon nou yo."
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Èske nenpòt moun ki fouye moute anyen sou kontwòl souch ki yo te ba ou nan telefòn lan?"
  
  
  "Pèp nou an nan Tokyo ki ap branche sou sa a," li te di. "Kont la te fèmen twa jou anons sa pibliye depi. Li te itilize pa Mesye Kiyishi, ki moun ki te dekri tankou yon nonm gwo."
  
  
  "Sa yo se nimewo yo," mwen murmures.
  
  
  "Depi Karlovy Varye ki te planifye sa a ak kontak entènasyonal ak ka gen te planifye pou grèv a nenpòt moun, nenpòt kote, prezidan an te bay lòd m' pou etabli sèten kontak. Ih enstale li, men, mwen ka sèlman travèse dwèt mwen."
  
  
  "Ou te gen m' kwè, bòs nan travay,"mwen te di.
  
  
  "Nou louvri sa a moute nan lidè yo nan chak pi gwo ajans entèlijans ki baze sou koperasyon entènasyonal ak fòs ankò enterè pèsonèl yo," Hawke te di. "Mwen vle ou pou patisipe nan reyinyon an pwograme pou uit è nan maten nan la Blan Kay demen maten. Ardsley rive sou entèlijans Britanik. Pral gen Nutashi nan Japon. Claude Mainon sou franse Entèlijans Sèvis, Manuchi sou italyen kont-espyonaj sèvis, Adams alantou Kanadyen Sèvis nan Sekirite sosyal ak Larisi yo ki ap voye "Sovyetik entèlijans espesyal".
  
  
  "Byen yon etalaj enpresyonan," li te kòmante. "Mwen te kenbe pi bon an nan tout moun," Hawke te di. "Chinwa Reds voye Zhong Li."
  
  
  Pou li, li siflan nan l ' dan. "Ki lanfè a te fè ou fè sa?"
  
  
  "Depi Prezidan Mao se ale nan Mond lan nan Konferans Nasyon Zini yo, yo pa kapab peye pou yon bagay yo ale mal," Hawke te di. "Yo pa konnen, ni fè nou, ke Carlsbad pa ta ka eseye pèdi X – V77 Chinwa a lidèchip. Si mwa a se plan pou li mete Amerik nan yon pozisyon ki difisil, sa a pral siman dwe wout la fè li."
  
  
  "Ak sa yo yon sounwa fin vye granmoun Mesye Gwo alantou Chinwa reds yo ale soti nan twou l' pou yon jou a apa pou bondye," li te sonje byen fò. "Li te dwe kèk kalite nan premye an." Chun Li te gen te rankontre ak bat ekspè anpil moun, men, gwo mèt nan wouj Chinwa entèlijans te toujou yon figi fantòm nan otèl nan background nan, soti nan rive, prèske envizib.
  
  
  "Èske ou panse sa a ap travay?" mande Hawka. "Èske ou panse ke nou tout ka kolabore lè tout moun se ki sispèk ak pridan, konsa tankou yo anpeche sekrè yo materyèl yo nan men yo te fwi?"
  
  
  "Mwen panse ke se konsa," Hawke te di. "Chun Li te deja pran yon shaggy etap sa yo pwoteje tèt li. Nou te aprann ke nou konsil nan Hong Kong te gen yo te pran anba gad nan kèk sekrè imobilye. Nan kou, yo pa t ' di nou anyen, men, yo konnen nou te resevwa mesaj la. "
  
  
  Li te rive nan yon minit ak rale soti yon ti objè a ke li te yo te jwenn nan Karlovy Varye kay anvan eksplozyon an. Li te Mwa Hawke ki moun ki jete li.
  
  
  "Ann wè si nenpòt moun ka ede nou nan yo," mwen te di.
  
  
  Malfini egzamine li. "Mwen panse ke li nan yon zo fragman," li te di nan materyèl la antoure nan yon sèk an ajan. "Oke, kite la wè si yo ka di nou sou li demen."
  
  
  Li leve. "Uit nan maten an, Blan Kay," mwen te di, ak fin vye granmoun fox nodded, je l ' yo fatige.
  
  
  "Epi pa gen okenn siy nan Carlsbad ak lòt moun yo?" Mwen mande, ap mache nan direksyon pòt la. "Yo jis leve kanpe, epi yo disparèt nan lè mens."
  
  
  "Hey, yo pa Bondye, mwen panse ke se konsa," Hawk te di sevè ak kolè. "Nou kontwole chak pi gwo otowout yo, nan chak tren ak estasyon otobis la, ak tout pi gwo ayewopò. Petèt yo ap pèrfore moute yon kote. Si se pa sa, yo te manke li. Nenpòt fason, li nan pral fè ou jwenn nan pwoblèm."
  
  
  Twazyèm chapit lan.
  
  
  Tout nan nwit la la ak jouk dimanch maten byen bonè, yo te pran vòl nan shores yo nan kontinantal Etazini. Tout moun alantou yo te toujou ap siveye ke rada a kontak, epi yo pèmèt yo te bay nan pre-prepare pou fè enspeksyon. Tout moun ki bò kote yo te rankontre pa yon Ameriken avyon ak akonpaye nan Andrews Jaden deyò nan Washington.
  
  
  Ardsley te premye a yo rive atravè grann Bretay la nan yon Zèklè F. MK-3, ki te k ap deplase ki ba ak vit, men, ti gason nou ranmase mwa, sou kat san kilomèt bò solèy leve nan Nova Scotia. Franse Mainon te rive sou Daso Msye 4A, epi yo te rankontre sou twa santèn kilomèt pi wo a Oseyan Atlantik la. Nonm lan Japonè te rive nan Hawaii sou yon Fuji Avyon Antrenè T1F2 epi yo te transfere yo yon gwo Boeing Avyon pou de bout nan vwayaj la.
  
  
  Russky sou zile a te fè yon seri de kout so sou MIG-19, nan yon espesyalman ki bati yon pou l ' ak pilòt la, ak pi fò nan wout la mwa yo te akonpaye pa ris long pòte avyon de gè. Nou ranmase Mwa apre li te otorize yo nan peyi a nan Goose Bay yo, Newfoundland. Yon Chinwa wouj, Chung Li, te pèmèt nan peyi a nan Fairbanks, Alaska, nan Ilyushin gwo ris transpò. Soti nan gen, nou akonpaye mwa a gwo avyon nan Andrews.
  
  
  Li te pran pa yon taksi ak kole nan trafik sou Pennsylvania Avenue. Lè m ' te rive, yo tout te gen, ak klima a ki te yon bagay espesyal, tankou politès degou. Zile a mwen ta wè l ' anvan te ardan, ak yon epè kou epi yo ka difisil ble kwatz je yo. Li te li te ye kòm yon moun fre nan tout fason e yo te pati la. Mwen kontanple flickered plis pase lòt moun yo: Ardsley dekontrakte, aksidantèl kòm sèlman yon Britanik moun ka, men yo toujou sanblans sèk; Claude Minon, franse, entelijan, rapid-peas; mesye sa yo de sou Lame entèlijans. Li te konsantre sou Chang Li.
  
  
  Wouj Chinaman te sanble yo dwe ap tann yo rankontre kontanple mwen epi nodded nan m'. Li te gen yon wonn, mou figi, prèske gra, anpil tankou figi a nan mwa bòs nan travay Mao Tse tung -. Li pa t ' gade tankou yon moun entelijan ak entelijan espyon bòs nan travay, men lè sa a, mwen te panse,pa t Hawk, ki moun ki te kanpe nan fòm la nan yon New England Batis minis. Lè mwen antre nan sal la, Malfini prezante m', men se sèlman Jan Lee te pale.
  
  
  "Mwen vrèman kontan, Carter," li te di nan yon vwa byen dou, prèske sifleman. "Pati nan li mande ki sa ou gade renmen. Yon moun bèl bagay sou moun nan ki moun ki te pran l ' nan anpil pwoblèm."
  
  
  Li te souri, yon souri Bouda a, bon men trè danjere.
  
  
  "Mwen espere ke w ap pa wont," mwen te di, restore mwa a cham. "Pa nan mwendr an," Zhang Li te reponn, e mwen te kapab wè l 'ti je nwa pirin nan chak fasèt nan figi m'. Lè li voye je nan m', mwen te gen santi a ke mwen te ke yo te vizyèlman enfòmatize epi kataloge yo. Li te konnen ke mou anpler nan tankou ego yo te yon natirèl mask pou yo kache frigidité.
  
  
  "Mesye," Hawk te di, " mwen pral kout. Gen nan pa gen pwen an nan samblan yo ke nou ap tout reyinyon isit la kòm zanmi yo. Nou ap isit la yo se sèlman paske nan ka sa a nou an enterè yo kowenside."
  
  
  "Nou ap isit la paske nan danje a ke ou aparamman trè pòv mezi sekirite yo te mete deyò pisin nan," Zile a gronde. Malfini a pa t ' bat yon grenn je.
  
  
  "Mwen si ke ou ta renmen yo dwe pi piti pase yo," li te di dousman. A nan Zile a ble kwatz je te grandi menm pi frèt.
  
  
  "An ti poban nan nou Bakteryolojik Lagè pwojè a, ke yo rekonèt kòm X – V77," Hawk kontinye, " se yon trè danjere souch ki sòti nan yon seri de botulisms. Li nan ka enfekte lè ak ap grandi nan tout klima, ki egzije sèlman yon lame òganis. se poutèt sa, jis mezi prevansyon kont lidè yo nan peyi ou pa pral ase.
  
  
  "Ajan N3 isit la te asiyen nan jwenn Dr Carlsbad ak viris yo. Mwen panse ke ou pral tout dakò ke pa gen okenn pi bon jaden ajan nan mond lan. Men, tan se trè enpòtan. Nenpòt èd ou ka bay pral apresye pou tout moun nan nou. Jouk nan X-V77 se retounen nan nou yo san danje, nou ap tout ansanm. Isit la, pa gen yon espere nenpòt lòt moun revele sekrè, men, nan kad sa a, nou dwe kolabore. Mwen pral di ou tout sa nou konnen byen lwen tèlman."
  
  
  Tankou Malfini enfòme sal la, kòb li, li te panse yo tèt li ki sa yon konsantrasyon nan pwisan espyonaj enfòmasyon ki te sanble isit la, nan sal sa a, nan la mezon Blanch. Lè Hawke a te fè, li chwazi moute yon moso papye.
  
  
  "Sa a se sa Prezidan an nan Peyi Etazini te resevwa sa a maten," li te di. Li voye je nan m ' pou yon ti moman. "Li te la so lapòs nan yon ti vil nan Iowa." Mwen nodded pou l ' a, epi li te ale tounen nan lèt la.
  
  
  
  "Mesye Prezidan," li li, " pa kounye a, mwen espere ke ou te kontakte lidè yo nan tout pouvwa yo nan gwo yo ak te di yo ke yo ansanm, ou dwe detwi tout aksyon nan lagè bakteryolojik. Si ou pa fè sa, ou pral sèlman gen yon tan ki kout. Anvan mwen montre w efè a plen nan laterè ou ap pote sou mond lan. Li pral atann aksyon, Li pral atann aksyon, epi li pral koute piblik kominikasyon sistèm ak laprès la jwenn ou rimatism. Jozèf nan Karlovy Varye ".
  
  
  
  Hawke remèt lèt sou, pase premye mwa yo Manuchi, la italyen ki moun ki te kanpe niche tout moun pou l'.
  
  
  "Petèt nou ta dwe fè yon piblik montre nan sa ki li te di," Ardsley travay kòm volontè sou entèlijans Britanik. "Tout gouvènman nou an anonse l ap ke nou ap detwi laboratwa nou yo ak materyèl pou lagè bakteryolojik."
  
  
  "Li te la pa gen okenn moun fou, sa a Karlovy Varye nèg," zile a te di. "Emeu bezwen plis pase mo yo."
  
  
  "Mwen pè mwen dakò ak Jeneral sou zile a sou sa a," Hawk te di. "Li nan evidamman ak anpil atansyon planifye ak kèk èd. Li ka pwobableman rete tout kote li se kache nan nou, epi tann pou nou bay prèv."
  
  
  "Epi ou mesye yo pa t' kapab montre em prèv, te kapab ou?" te di Claude Minè, yo ak yon sounwa souri sou figi l ' yo. "Sa ta vle di aktyèlman detwi ou bakteryolojik gè zam."
  
  
  Pa gen yon sèl di anyen, nou gen yon Malfini, Zile nou an. Li pa t ' kapab ede men, souri tèt li. Franse a manyen youn nan ki pi sansib tach.
  
  
  "Nan entre-temps la, kite a konsantre sou ap resevwa X – V77 tounen," Hawk finalman te di. Li anlè yon ti wonn ajan objè ak yon kòn elefan oswa nan zo yo entegre nan li sou yon chèz.
  
  
  "Sa a se entènèt la-esansyèl ki mennen Ajan N3 jwenn," li te di. "Èske nenpòt moun bò kote ou ede nou ak sa-a?"
  
  
  Li ap gade jan mesye yo pwoche bò k ' ap manje sou tab la ak gade nan figi. Ardsley, Minon an, italyen, ak Zile yo tout ap tranble anba pye tèt yo. Japonè Nutashi ranmase mwa a ak egzamine li ak anpil atansyon. Li te kapab wè Chun Li gade l 'nan ouvèti a nan je l', yon moun ki malad, prèske s 'amuse ekspresyon sou figi l'.
  
  
  "Li nan yon idantifikasyon ki make," Nutashi te di. "Nou konprann ke li se itilize pa yon ti sekrè sosyete, semi-relijye, pratike sakrifis moun. Materyèl la nan sant la se yon moun nan zo, ki soti nan yon viktim nan Iwochima bonbadman, pa gen dout toujou yon ti kras radyo-aktif. A aspè relijye nan sosyete yo santre sou Iwochima dezas . "
  
  
  "Natirèlman, Carlsbad gwoup ka resevwa asistans finansye," mwen te di. "Tankou yon kote pou yo kache."
  
  
  Nutashi mete an ajan pyès monnen yo tounen sou chèz la, epi Li Zhong rive jwenn deyò epi yo te ranmase l, pendant kèk rete lyen ki mennen tache pou li. "Pi gwo Nutashi se jeneralman kòrèk sou gwoup sa a," li te di nan l ' yo ki mou, sifleman vwa. "Nou yon fwa kontakte yo pou yo evalye ih posib konstelasyon jodi a, pou rezon nou an."
  
  
  Pou li, li te wè Nutasha a sere boulon machwè a, men li kenbe l ' deyò serenite. Chun Li kontinye, li mou, dou ton vizib klèman nan silans la nan sal la. "Sepandan, nou te jwenn ke gen tou kèk nus epi yo yo se trè tètchaje. Men, sou ane ki sot pase yo, nou te konn tande ke ih nimewo yo te ogmante, ak yo ke yo sanble yo te genyen nouvo fòs. Etranj ase, sa a mennen nan ih ale pi fon anba tè. "
  
  
  Mwen te wè l 'nan lide m', tout moun yo tcheke souch chèk ki soti nan Carlsbad. Si gwoup sa a te vin jwenn nouvo fòs, lè sa a, omwen kèk nan yo li te ye nan depans lan nan mwa fon.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Ou vle di ou pa konnen ki kote yo ankò?"
  
  
  "Se sèlman yo ke yo se yon kote nan Kuril Zile yo," Chung Lee te reponn. "Nan kèk ansyen Boudis tanp"
  
  
  "Lè sa a, sa a se etap pwochen nou yo," Hawke te di. "Carter ap ale nan gen ak eseye jwenn ih. Tout endike ke Karlovy Varye se k ap travay avèk gwoup sa a. Nenpòt fason, li nan tout sa nou gen ak sa nou ap fè se konsa byen ak li."
  
  
  "Nou pral fè ou yon sèl nan Japonè pechè pwason ki sou Kuril Zile yo chak jou," Nutashi sijere. "Sa a asire ke ou antre nan san yo pa sispèk."
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Ki sa ki si Carlsbad vin li yo ak mwen bezwen yon backup fòs?"
  
  
  Sou zile a otorize l 'yo gòj, ak mwen te wè ke li te pran kèk efò pou l' pale. "Nou gen ... er ... .. gen yon nimewo nan soumarin nan zòn nan," li te admèt. "Nou te kapab fòs ih yo aji sou nou, pou nou fè."
  
  
  Hawk reyèlman te klere byen bèl. "Sa ki son trè bon, mesye." Li te souri. "Natirèlman, nou dakò ke tout moun yo pral imedyatman enfòme sou tout evènman yo. Nou ap devlope pwosedi operasyon. Nan entre-temps la, Nick, ou ta pi bon jwenn sou ak efè espesyal. Stewart se tann lap tann pou ou."
  
  
  Chamber of commerce aksepte li ak yon souke tèt yo epi yo sarepta pou yon moman al kontre Jung Lee a je yo. Petèt li te panse sou konbyen fwa li te gen detwi l ' ego plan yo ak detwi ego nan moun yo pi byen. Petèt li te panse sou ki jan li te ka debarase m de m ' ouvètman kounye a. Swa fason, ti l ' yo fè nwa je reflete trè danjere amizman, ak li te konnen ke pou Jung Lee, kolaborasyon sa a te gen okenn pi plis pase yon moman yo ale. Je l ' yo te sanble yo di ke li te kap pou pi devan pou reprenan batay nou pi vit ke posib. Nenpòt ki lè w ap pare, mwen se pwòp je m ' yo wè repons lan ak vire alantou.
  
  
  Li gade tounen nan twa etaj karakteristik yo ki nan la mezon Blanch kòm li te demisyone deyò. Depi 1800, venere sa a bilding te òganize anpil istorik reyinyon, men, pa gen yonn bò kote l ' te pi enpòtan oswa etranj yo pase nwit la la mwen jis kite li. Nan epitou, RACH la biwo, Stewart te rankontre m ' nan papòt la nan gwo efè espesyal laboratwa. "Li pa etranj pou ou tan sa a, Nick," li te di nan l 'yo abityèl profeseur monotone," mèt kay la te di ke ta gen yon pwoblèm ak koneksyon an."
  
  
  "Youn otou pwoblèm nan,
  
  
  "Mwa korije l'." Eske gen yon bagay nan liy yo nan jèm repèlan? "
  
  
  Stewart te inyore m', ki li anjeneral te fè. Li te toujou te sanble ak yon manman poul ki moun ki pa t 'pran swen sou li yo trè espesyalize pwodwi destriksyon, ak te konnen l' paske li te panse m 'derespektan, an reyalite li pa t' jije l mwa fantastikman entelijan melanje. Mwen panse ke yo te sove lavi m ' plis pase yon fwa. Li jis te panse ke l ' yo ta dwe trete yo mwens apa pou bondye, espesyalman depi yo te tèlman modi pwofàn.
  
  
  Stewart te sispann nan yon sèl nan ti blan-antèt tab, kote yon senti a ak yon pè chosèt yo te nètman mete kòt a kòt.
  
  
  "Yon bagay nouvo nan rad gason an?" Mwen mande l', epi li te pèmèt tèt li yon passagers souri. "Mwen ta renmen wè l' nan yon twa-bouton levit ak yon trankil tcheke," mwen plezante.
  
  
  "Mete senti an sou," Stewart te di. "Premyèman, peze sant la nan bouk la sou do a." Bouk la te epè ajan ak yon toubiyon modèl sou devan an. Lè mwen bourade tounen nan li a, tounen diminuer nan bò a, ak mwen jwenn mwen kenbe yon kare panèl ak yon ti griyaj nan sant la.
  
  
  "Microelectronic," Stewart te di. "Sa a se yon ti mete yo voye. Pa gen okenn resepsyon. Transmisyon sèlman. Bòs nan travay la te di yo ankouraje mwa nan yon bagay yo pa ta vle yo pran lwen soti nan ou."
  
  
  Lè papa l ' te gade nan ti aparèy yo, li te leve yon ti pake sou gwosè a nan yon wa-gwosè pòch sigarèt sigarèt. "Li vini ak yon senti," li te eksplike. "Gen se pa ase pouvwa a nan transmisyon inite yo pote nenpòt ki siyifikatif distans. Men, gen nan yon anpil nan sa a ti valiz. Mete yon mwa a yon kote nan yon mil de ki kote w ap ale, baskile chanjman an sou bò a, ak inite a ou pral resevwa siyal ki soti nan senti a transmetè. Li pral lè sa a, transmèt ih sou yon distans ki rive jiska de san kilomèt. Li se tou ki enpèmeyab ."
  
  
  Mwen chanje li espageti apre sa, mwen glise tounen nan panèl la nan bouk la nan kote a lè li lage m ' chosèt yo. "Gen nan pa gen bezwen mete li kounye a," li te di. "Andedan dekoratif zo kòt yo sou kote sa yo, yo gen eksplozif fil. Jis aplike yon matche ak pou tout chosèt epi ou ap jwenn ase pou yon bon eksplozyon an te nan chak yon sèl."
  
  
  L', pouse l ' chosèt nan yon minit. "Voye m' yon douzèn nan mawon ak yon douzèn nan yo nan ble. Mwen espere ke pa gen okenn yon sèl teases m ' pandan y ap ih se mete li." Stewart se stern fè fas a rete lekspresyon, ak li te deside ke li ta pa janm devlope yon sans de imè. Li te kite e te ale anwo kay yo pou Hawk a biwo yo. Mwen te di yo rete tann epi rete tann. Ti fi a bèl nan chanm nan ap tann, te gen yon non, nimewo telefòn, ak yon adrès kote li te rete pou kont li. Tout twa nan yo te resevwa li anvan Malfini retounen. Mwen te swiv l ' antre anndan biwo yo.
  
  
  "Ou pral jwenn pi Gwo Nutashi nan Andrews Jaden nan de zè de tan," Hawke te di nan yon ton byen file. "Pran ou tou de nan Hokkaido. Gen, moun li ap prepare ou pou chèche nan Kuril Zile yo. Yon flòt nan kat ris SOI-klas soumaren chasers pral estasyone sou Kuril Zile yo. Nou te deside pa sèvi ak soumarin akòz ih mank nan pil zam sa yo ke ou ta ka bezwen. Anplis de sa, sa anba dlo chasè yo ka deplase nan pandan y ap mete yon senti sekirite. Zile a te di twa fòm W-klas patwouy soumarin yo ta dwe estasyone anba sifas la si sa nesesè. Zhong Li te ban nou yon espesyal frekans kote nou kapab kontakte li dirèkteman, epi li te dakò ke tout Chinwa bò lanmè fòs yo ta dwe okouran nan nenpòt etranj aktivite, tankou Carl a tantativ yo rive jwenn tè pwensipal Chinwa pa bato. Nan radyo kominikasyon ak hema, tanpri sèvi ak kòd la non "Operasyon DS".
  
  
  Hawke sarepta, ak Ego nan bouch yo sere boulon. "Tout rès la se jiska ou, Nick," li te di. "Tout sa a background kolaborasyon pa yo pral vo nou prezante si ou pa jwenn yo Carlsbad. Tout moun te dakò pou yo rete nan ombres yo et ret tann pou mo nan men ou. mwa byen vit, san yo pa mangonmen sou ke yo te sispann. Jis klarifye aksyon ou a nan Operasyon DS."
  
  
  "Bon ase," mwen te di. "Tout moun nan sa a se bay ke Karlovy Varye pa chita soti peman nan dwa isit la."
  
  
  "Ah, mwen bliye mansyone l'," Hawk te di. "Nou ap trè asire w li nan ale tout lòt peyi sou peyi a. Nou gen yon rapò sou yon seri de sis avyon prive te kite abandone soti isit la nan Portland. Chak avyon te rezève pou diferan charter school vòl plis pase yon mwa de sa, ak tout nan yo yo te rezève pa Mesye Kiyishi." Li, grimaced. Non sa a ankò. Yo te òganize yon seri de vòl kout toupatou nan peyi a, chanje avyon chak fwa, jis yo dwe san danje. Ak anpil atansyon, mwen te gen admèt.
  
  
  "Nou panse yo glise nan pèp nou an mimmo nan Portland ak te pran vòl lòt bò dlo sou yon komèsyal avyon," Hawke konkli. Li leve, li te mache avè m ' nan pòt la.
  
  
  "Li pa jis sou ap resevwa Carlsbad," li te di. "Si X-V77 se lage nan pwosesis la, nou ap pèdi tout bagay."
  
  
  "Ou di mwen gen pou avanse pou pi vit epi yo ka difisil, dousman ak prekosyon," mwen chuckled. "Manyè di m' ki jan mwen pwal fè li, Menm ki gen bon Konprann Yon sèl."
  
  
  Ou ta dwe konnen pi bon pase underestimate fin vye granmoun fox. "Imajine ke ou bezwen youn nan pi lou blondes alantou li," li te di. "Li ap vini tounen ba ou."
  
  
  Katriyèm chapit
  
  
  Nan Kuril Zile yo te sèd nan Larisi anba Yalta Akò, ak firè yo se toujou yon plas fè mal pou Japonè yo. Japonè yo yo toujou enkyete pwason nan rich yo dlo malgre ris kontwòl, ak ti ak hardy moun ki rete yo endepandan pechè yo -
  
  
  yon konstan pwoblèm pou Soviet yo. Etann soti nan anpil nan pwent nan peyi Japon nan Mitan Dwèt long lonje dwèt desann Larisi, zile yo ap lave pa kouran yo frèt nan Lanmè a Bering ak depanse plizyè jou nan yon refrijerasyon bwouya.
  
  
  Nan youn ti moun ki pa marye-vwal bato lapèch, twa Japonè nan pechè rale soti plen ak privye yo mete bann nouvo sou, k ap deplase yo ti kannòt pi pre a island nan shores yo. Alantou yo, yon sèl te yon bese men yo toujou gen fòs ak ki kapab nonm ki fin vye granmoun, lòt la yon égoïste pitit gason, jèn yo ak volan an nan yon kannòt. Moun nan twazyèm te gwo pou yon Japonè yo. An reyalite, li pa t ' menm Japonè - li te te Tinon li, Carter.
  
  
  Li te rete hunched tankou lòt moun yo, aka rad travay pa kole kwi, anba ki li te mete yon long Japonè shirt ak kout jenou-longè pantalon. Je m ' te yon oriental pli, mwen gi po yon bouke anpil amber hue, ak li te konnen mwen te kapab fasilman pase pou yon lòt pechè pou nenpòt moun ki ap gade soti nan rivaj la. Pi gwo Nutashi eksplike de pechè yo ke yo te sipoze fè travay yo kòm dabitid, men ki fè sa mwen di yo fè pa t ' fè anpil sans pou nou.
  
  
  Sou premye jou a, nou pèch nan nyaje èdtan yo maten ak lè sa a, t ap naje lantèman alantou pandan ke solèy la boule soti. Lè sa te rive, yo pa repare privye yo, epi li fouye yon twou nan pati anba a nan lanmè a ak eksplore zile pandan y ap nou yo te deplase nan ak tout otou yo. Mwen te remèsye Bondye ki pou pi fò nan yo, pa t ' gen menm jan anpil yo eksplore bò kote yo kòm te gen sipoze yo dwe, otreman nou ta dwe toujou eksplore lè lè a te leve.
  
  
  Li te yon kouran nan dezyèm jou a, ak ki ba-bay manti nan reyon solèy te deplase atravè kòm nou te pase mimmo yon ti zile ki gen yon dra nan pye bwa yo imans nenpòt yad soti nan rivaj la. Li te kenbe pa yon flash toudenkou nan limyè solèy ki reflete nan longvi.
  
  
  "Jis kenbe naje mimmo," li te di dousman anba nan fon an nan kannòt la. Nonm lan fin vye granmoun nodded kòm nou te deplase sou, lè sa a, maké tou dousman, tankou si yo te retounen. Lè nou te pase nan zile a, ankò, papa l ' te chita, casting yon sèl alantou privye yo nan banza yo sèvi pou kannòt la. Yon fwa ankò, li kenbe yon aperçu kout nan limyè solèy la sou li longvi. Nou te mache jouk jou lannwit tonbe, ak lè sa a, te bay lòd yon ti kras l ' nan menm vin tounen. De pechè pa gen okenn kesyon yo te mande. Lè nou kite ti zile a, ankò, li te goudwon-nwa. Lalin lan pa t ' moute anwo nan syèl la ase ankò, ak pa te gen okenn ap tann pou li.
  
  
  "Koulye a, ale tounen nan kay ou a," li, nonm lan fin vye granmoun ak mwa a te di pitit gason l ' yo kòm li te vole sou kwen nan lak la, kite yo fini.
  
  
  Yo nodded gravman, ak li te kapab tande endispoze son nan dlo a, frape l ' kote yo menm jan li te tounen. Mwen t ap naje nan direksyon nwa a mòn lan ki te zile a, m ballet pantouf mare nan ren mwen an, ak mwen anpenpan chosèt rantre nan pantalon m'. Mare nan te vini nan, epi li te ede m'. Byento, li te santi gale anba anba pye l', ak ranpa soti sou plaj wòch. Li tann pou li pou yon ti tan, lè sa a, te mache lwen soti nan lanmè a ak siye pye l ' sèk sou zèb la ke kounye a te grandi nan kwen an nan pyebwa yo. Lè sa a, li mete yo sou chosèt ak ballet pantouf. Sa yo mache pye atè se pa chwa ki pi bon. Li te demenaje ale rete konsyamman nan pyebwa yo. Li te yon santèn yad andedan lè li te wè yon flash nan limyè.
  
  
  Li brwi pi devan, koupi, k ap apwoche sa ki parèt devan yo dwe yon tonbe wòch mas ki te gen yon fwa te yon tanp nan kalite. Men destriksyon an te sispann nan nouvo blòk wòch yo mete yo nan pozisyon estratejik yo ak planch an bwa ranpli nan twou yo. Li rete la nan tanp lan lonje tounen nan otorize zòn, e li te wè ke nan do kay la te byen repare, ak kanivo ak goutyè alantou bor yo. Yon figi parèt atravè arch etwat san yo pa pòt yo - yon enfim ak sere nonm ki fin vye granmoun. Li limen yon flanbo kole nan yon miray ranpa a nan detantè a, lè sa a, te mache sou bò a nan tanp lan disparèt dèyè l'. Li te Japonè a, oswa omwen Azyatik. Mwen t ap tann pou l ' epi yo te wè, de mesye yo nan mwàn a rad vini soti, ranmase bwa dife, ak ale tounen anndan an.
  
  
  Atravè fant nan wòch ak planch, ak nan limyè a reflete nan a louvri kare yo ki te yon fwa te yon fenèt, li te kapab wè siyman nan bwa chandèl yo soti nan anndan an ak tande son an nan chante. Si Karlovy Varye te isit la, li ta gen yo admèt ke li te chwazi yon kote ki infernal kache. Si mwa nou zanmi yo pa t ' pèdi sa a medayon, nou te kapab te pase dis ane pou chèche kote sa a. Si li se isit la, li ta dwe santi yo an sekirite. Ak eksepsyon de yon remak sou yon bato lapèch nan longvi, te gen pa gen okenn gad yo nenpòt kote sou yo.
  
  
  Li te janbe lòt pa ti vout nan k jemi tanp lan lè louanj sispann. Peze do l ' pou yo Jemi, li glise nan fènwa a nan vout pòt, lè sa a, te demisyone andedan, nan yon rejyon nan gwo twou san fon lonbraj. Etaj la nan papòt la te labou, men etaj la wòch te kòmanse francheman andedan la vout. Anvan ou deplase pi lwen anndan tanp lan, li pibliye ti relè inite te demisyone nan gwo twou san fon lonbraj nan pòt la ak ranvèrse yon switch limyè. Mwen te kapab tande vwa anndan an, vwa fanm yo, epi mwen te kapab tande moun k ap deplase.
  
  
  Men mwen enstenktiv fè menm Wilhelmina,
  
  
  nan pòch li a, Hugo a difisil plat sou bò dwat mwen avanbra. Pran yon gwo souf, li te deplase pou pi devan. Mwen te fè amann jouk tan mwen te demisyone sou wòch nan premye anba vout la; li te yon lajè, wòch plat, epi li te konnen poukisa pa gen okenn gad yo te afiche. Dane a bagay ki te nan kèk sòt de swivel prop - li ranvèrse sou, ak mwen te santi tankou mwen te ke yo te voye demi-pouse pou pi devan pou fè yon sòti grand.
  
  
  Reine te nan men m 'lè m' branch fanmi manm frape planche-a epi tonbe nan yon gwo chanm santral kote figi yo yo te apwoche m ' soti nan tout direksyon. Mwen remake yon gwo figi, dezabiye senti a, sou bò a, men mwen pa t ' gen tan pran envantè. Madichon madichon wòch, li pete nan bal gaye ih, ak li te tande urleman yo nan doulè ak alam lè li te wè twa nan tonbe figi. Chanm lan te limen pa siyman limyè nan miray ranpa a nan bwa chandèl ak plen ak lonbraj k ap deplase epi tou pre-zòn yo ki fè nwa. Kòm lòt moun yo gaye toupatou, li tounen vin jwenn fè fas a pòt la, tan sa-a kite plis pase yon wòch. Lè mwen te ale deyò, mwen te wè moun ki t 'ap soti nan plizyè bò sòti a ak bri nan m'. Mwen te tire, ankò, li wè de plis tonbe. Yon bal rang soti nan wòch la yon pous soti nan tèt mwen, epi mwen kouri tounen nan tanp lan, t ' ap ponpe sou k ap deplase wòch ankò.
  
  
  Mesye yo te fèmen nan m ' sou andedan, pandan y ap mwen te kapab tande lòt moun bri a nan nan pòt la. Hugo deside pa sèvi ak li. Te gen yon bon chans ke, jan sa te souvan ka a, li ta ale inapèsi epi yo vini an sou la men pita. Dwa koulye a,, li ta jis efase yon kèk, ak tout rès la ta ka ale nan m'. Ih moun ki pa t ' sanble yo dwe pè pou yo te touye - yo te vini soti nan tout direksyon.
  
  
  Je l ' lansa nan byen lwen bò jemi kòm de vaksen rang soti, whizzing sot pase zòrèy mwen ak kònen klewon tankou fizi nan cavernous enteryè a nan tanp lan. Li te plonje, yo te tonbe nan etaj la, e te kouri ankò. Twa gason yo te vin nan koupe m ' wete, epi mwen te kriye byen fò nan yo, ou santi mwen pwenson frape kò a ak zo yo. La nan de bò kote yo tonbe. Yon sèl nan twazyèm anbwase lòt m 'janm gòch, ak li frape l 'di l' ak janm dwat. Mwen te santi pye m frape l ' nan fè fas a, ak men yo kite ale. Li chanje kou a ak yo te eseye rive jwenn lòt bò lanmè a nan gwo sal.
  
  
  Yon lòt piki rang soti. Ki piki pès mwen earlobe, ak mwen te santi yon gwo doulè ki soti nan li kòm li singed po a jis anba a mwen felur. Mwen te plane, trebiche, ak tonbe kòm yon lòt piki pèse m'. Kò l ' woule sou pou fè pou evite twazyèm piki yo, ki li te asire w nan. Sa a te rive, kòm yo pa t nan gwo Japonè nonm. L', te wè l 'ego, kò ranpli espas ki la avè m' pou tout tan. Pitit gason an nan yon femèl chen yo te gen yon pozitif talan pou ede m ' soti nan lè li te kout sou dòmi.
  
  
  Mwen woule sou yo jwenn lwen nan men l', men li tonbe tou de men, blocage yo ansanm tankou yon sledgehammer. Kònen frape m 'difisil ant lam zepòl yo, voye l' etandu nan etaj la. Mwa Nachalah swiv mwen, grabbing m 'nan tanp lan, ak li te santi l' leap de pye yo bò. Plis men yo te leve soti vivan sou m ' pa lavil la nan kou. Yon souflèt byen file soti nan yon bagay metalik, pwobableman barik nan yon zam, frape m ' sou la tèt nan tèt la. Mwen te wè koulè wouj violèt kliyot, ak lè sa a, fènwa a te fin ale.
  
  
  Li ta ka yon letènite oswa jis senk minit, men li te kòmanse yo tou dousman kraze soti nan fènwa a. Lè mwen te kòmanse reveye, mwen te santi l 'manyen mou nan yon twal mouye sou figi m', manyen je m', manyen fwon m, lè sa a, machwè m ' yo. Sa a modi bèl nan ih, mwen te panse vagman. Lè mwen louvri je l', mwen te wè yo ke yo pa te dou, men jis lave koupe makiyaj mwen. Yon yon sèl-ame fanm lan fwote m ' ak yon twal mouye.
  
  
  Mwen te santi m men yo mare dèyè do m ' nan ponyèt yo. Je pye m te tou mare, ak mwen te soutenue moute kont yon plenn. Dèyè fanm lan fin vye granmoun, mwen te wè l ' fè fas ak fòm sa a menm jan mwen te kòmanse yo konsantre. Je a premye en la pi enpòtan an bagay sa yo; nan ka sa a, gwo fòm lan nan Japonè, kò l ' nan ranpa sou yon gwo pwatrin lan ak nan vant, se vre wi: byen nanm de yon moun. Next l', gade mens pase li te, se te yon gri-chveu moun ak byen klere je ble, ak pwochen l ' yo te Rita Kenmore, kounye a nan pantalon nwa ak yon jòn tèt tank la. Li voye je nan Carlsbad. Omwen li, konnen li te vrèman isit la.
  
  
  Odin, bò kote mesye yo dèyè Rita, ki te fèt Wilhelmina nan men l'. Mwen te kapab santi Hugo toujou atache a mwen avanbra. Rès la nan moun yo nan tanp lan te rasanble nan yon semicircle ak regardant nan m'. Pifò nan moun yo ki bò kote yo te Azi, men se pa tout nan yo, epi te gen yon bagay etranj sou tout nan yo. Sitou gason yo, te gen kèk fanm nan gwoup la, ak pi yo te fin vye granmoun, ride fas yo, malgre ke te gen yon kèk ki pi piti, ki byen bati gason. Men, yo tout te gen yon kè sote gade nan je yo, yon ekspresyon nan enteryè doulè. Kèk nan yo te mangled ak defòme. Fanm lan fin vye granmoun fini bwose lwen makiyaj mwen yo ak leve kanpe pou yo etap tounen.
  
  
  Pi lwen pase l ' moun, mwen te wè koridò ki mennen ale nan pati prensipal la nan tanp lan. Kont miray la byen lwen, ranje nan bouji boule nan yon kalite nan lotèl - yon long, wòch plat slab sou ki te pandye yon kalite eskilti - yon eskilti nan metal yo nwarsi ak moso nan zo yo.
  
  
  Carlsbad a vwa ki te trase atansyon m 'tounen nan l'.
  
  
  "Sa a se moun nan ki moun ki prèske pa t' kite ou kouri koupe ak Rita?" li te di pou Japonè a an patikilye. Avyon de gè a nodded.
  
  
  "Se mwen menm ki enpresyone ak dekouvèt ou a nan ti kras nou an fè nich yo," Karlovy Varye te di m'. "Ki jan ou fè jere sa?"
  
  
  "Pi bon kalite lavi," mwen te di, ak Japonè yo te kòmanse rale soti yon gwo men nan direksyon m'.
  
  
  Karlovy Varye sispann l'. "Pa gen okenn, kite mwa a pou kont li. Li pa ka fè nou mal. An reyalite, nou ka kenbe mwa a isit la. Nan fen a, li ta kapab itil."
  
  
  Jeyan Japonè nonm dwate moute, men mwa a nan je yo, ti nan ranpa yo nan l ' gwo tèt, chè. Li pa t ' di anyen, ak map mande mwen si li te kòm sibaltène kòm Carlsbad te panse.
  
  
  Carlsbad te mande l ' la. - "Ki kote X-V77?"
  
  
  "Ki an sekirite isit la," a bakteryolojist reponn. Li voye je nan Rita ak yo te eseye figi konnen ki sa ki te dèyè moun je ble. Mwen te panse mwen te wè kèk ensèten, epi ale tounen nan Carlsbad.
  
  
  "Ou te deja te touye kat moun paske nan sa a," mwen te di, epi yo te wè Rita ba l ' yon ti koutje sou rapid. Koulye a, li te konnen ki sa li ta wè nan je l'. Sipriz, chòk. Karlovy Varye adrese yon lèt pou m', men li reponn li kesyone gade.
  
  
  "Yon pri ti pou peye pou sa ki bezwen yo dwe reyalize."
  
  
  "Ki sa ki nan sa?" Mwen te mande l ' la.
  
  
  "Pou jwenn lidè mondyal yo sispann abize syans," te di Karlovy Varye.
  
  
  Li siy yo nan lòt moun ki kanpe ki tou pre. "Tout moun isit la se yon viktim nan imoralite yo nan syans modèn ak politik. Tout moun isit la se yon viktim nan sa a oswa ki pwogrè syantifik, ki pa sèvi ak li vrèman limanite enkonvenyans yo nan tout kay yo alantou."
  
  
  "Tankou ki sa?" Mwen te mande l ' la. "Sa a gwo idyo parèt an sante."
  
  
  "Mesye Kiyishi, tankou anpil lòt moun, yo te yon timoun nan Iwochima nan yon moman nan bonbadman an," eksplike Karlovy Varye. "Li se arid yo ak pa ka gen yon timoun. Gen kèk alantou pèp mwen an isit la yo se travayè ki moun ki te soufri ekstèn oswa entèn blesi akòz konstan ekspoze nan radyoaktivite nan biznis yo travay pou. Gen kèk nan moun ki bò kote yo te sòlda pèmanan ki andikape a pa efè nan nè ki desann nan gaz. Gen lòt ki te andikape yo. pechè ki gen vant yo te sitou te disparèt akòz manje pwason ki kontamine ak ensektisid.
  
  
  "Gen kenz fanmi isit la, nan kenz anviwon de san ki te mouri nan Kokas Mòn yo lè yon ris avyon aksidantèlman tonbe nan yon veso ki nan bakteryolojik viris yo. Pa gen anyen ki te di sou ensidan an. Nan Amerik, dè milye de bann mouton li yo ki te mouri nan yon aksidan menm jan an. mouton an ki te kapab fasil pou moun yo ."
  
  
  Koute l', mwen reyalize ak laterè ke Karlovy Varye te ale pi lwen wòl nan nan yon nonm pwoteste kont nan syans. Li kreye yon kalite elit nan dane a, sa ki fè ti sans kòm yon politik ak moral subtext.
  
  
  "Mwen panse ke nou ta dwe touye mwa a imedyatman," gwo Japonè nonm te di, montre nan m ' ak je ti osi difisil ke wòch yo.
  
  
  "Pa gen," te di Karlovy Varye sevè. "Li nan evidamman pi bon an ajan. Li ka ede nou nan tan, nan ap, oswa yo te nan kaptivite."
  
  
  Rita te toujou la, men, je l ' te fikse sou etaj la. Mwen te konnen ke si mwen te gen yon chans jwenn soti nan isit la, li ta depann sou yon sèl mens ti fi ak yon mens talon soulye. Karlovy Varye tounen nan nyès li epi li mete men l ' sou zepòl li.
  
  
  "Nou ap ale kounye a," li te di. "Ou pral dwe san danje isit la jouk nou tounen. Chanm ou se pa nan Grand Hotel la, men sa a se ase. Tan pase, e pa gen aksyon ki te pran pa gouvènman Ameriken an oswa nenpòt lòt moun. Nou ap kòmanse ki pi kritik faz nan lokalite nou an Larisi koulye a, mwen renmen anpil. Men, yon sèl jou a li pral vo li."
  
  
  Li bo l 'dousman sou yon souflèt la epi yo tounen vin nan jeyan bò kote l'. Mwen pa t 'kapab wè anyen sou nonm gwo nan enpasibl fè fas a, men mwen te gen distenk santi a ke li te kanpe sou bò liy yo epi yo fè pran pwòp desizyon l'. Petèt li te fason mwa je ti kras konnen tout bagay, entèselan ak mechanste.
  
  
  "Ki moun ki fè ou kite ki an chaj?" Karlovy Varye mande, ak nonm mòn vize pou yon figi ki nan syèl la ki te deja te demisyone pou pi devan.
  
  
  "Tumo," jeyan a te di, ak Tumo bese respè pou Carlsbad, lè sa a, byen vit deplase kontanple l ' nan nonm gwo. Yon bagay te rive ant de mesye yo, unspoken, passagers, men yo toujou pa gen. Tumo te nan l ' ven an reta, byen bati, ak yon difisil rta liy ak je yo ke yo te prèske kòm nwa kòm sa yo ki nan Karlovy Varye. Sou pwatrin li, ekspoze pa ki lach rad, li te mete yon silver meday ak yon moun nan zo yo nan sant la. Yo tout te mete sa yo refize pote bijou, kèk nan fòm la nan braslè cheviy, lòt moun yo pandye sou ponyèt yo.
  
  
  "Tumo ak ekip li a byen diskite ki sa egzakteman li ta dwe fè,"Sumo Sam te di." Si anyen rive nou, li ap kontinye."
  
  
  Karlovy Varye te souri. "Pa gen anyen ki pral rive nou." "Osi lontan ke mwen gen konfyan okenn nan viris, yo dwe dwe trè atansyon nan mouvman yo. Ann ale, ann ale."
  
  
  Karlovy Varye bo a ti fi ankò, fwa sa a sou earlobe a, ak te dirije yo pou pòt la. Jeyan ak lòt de Japonè ki moun ki te avè l ' yo swiv. Mwen te bay e yon dènye eseye.
  
  
  "Lemonn antye se sou yon alèt a, Karlovy Varye," emeu rele apre l'. "Ou pa ka genyen. Anile".
  
  
  Li te kanpe nan lonbraj yo ki anba vout la, ak te souri nan m ' nan rimatism.
  
  
  "Ou se sa ki mal," li te di. "Mwen pa ka pèdi."
  
  
  L ' madichon kè, mwen konnen sa a verite a nan sa ki li te di. Nan minit li te lage soti nan tansyon sa a, li te konprann pwen l ' de vi. Men, li te pa gen okenn ankò kontni jis mete aksan sou pwen l ' yo. Li te ale pou itilize X-V77 detwi mond lan bò kote l'. Mwen gade leve, li wè Tumo moun ap gade m'. Li te tounen sibitman epi yo prese lwen. Lòt moun yo te kòmanse flote lwen ak disparèt nan anpil nan koridò yo ki mennen yo desann nan pati santral la nan depafini tanp fin vye granmoun yo.
  
  
  Rita Kenmore te toujou la. Li te sou yo di yon bagay lè son an nan yon motè hummed nan tanp lan miray ranpa yo. Li te pa elikoptè. Li te konnen ke son diferan, epi yo koute li kòm elikoptè a te pran koupe epi finalman disparèt. Se sèlman ti fi a te rete la ap gade nan m'.
  
  
  "Mwen se konsa regrèt sa," li te di. "Mwen vrèman regrèt."
  
  
  "Jwenn m' soti nan isit la," vwa li te di dousman. "Dwa koulye a, gen nan pa gen yon sèl isit la ankò. Byen vit!"
  
  
  Chinwa je ble te vin menm rounder, reflete ee nan chòk ki mwen menm te panse de tankou yon bagay. Li pa t deplase, men mwen te santi li a, etap tounen.
  
  
  "Mwen pa ka," li te di nan yon vwa faible. "Mwen regrèt sa, men mwen jis pa kapab."
  
  
  "Gade, sa ki si mwen di ou ke mwen panse ke tonton ou se dwa, men mwen konnen li pa ka genyen," mwen sijere. "Kite m' soti nan isit la epi mwen pral ede em."
  
  
  "Mwen pa kwè ke ou," li te di yo oserye. "Ou pa panse anyen nan sòt la. Men, li nan dwa, ou konnen. Ak sa ki li ap eseye fè sa ki dwat."
  
  
  Li fèrme machwè. Mwen pa t ' gen tan pou filozofik abstraksyon, men, mwen te gen pou li ale nan li.
  
  
  "Oke, mwen pral admèt ke mwen pa konnen si li se bon oswa yon move. Men, mwen konnen li. Ou pa ka fè anyen ki mal. Lè ou fè sa, ou detwi tout légèreté ki di ou gen, ak sa a, se sa tonton ou fè. Malerezman, li se pa sèlman detwi konsèp, li te ale nan detwi moun, moun ki gen chè ak san ."
  
  
  Li te gade nan m', l 'ap mòde l' anba po bouch ak dan l', ak mwen te kenbe je m ' sou li. Mwen te konnen mwen te finalman ap resevwa nan nah. Tumo toudenkou reparèt ak te premye moun ki apwòch l'. Vwala te gen de gason ak de fanm avè l'.
  
  
  "Pran l'," li te di dousman, ak mwen jemi. Rita gade moute kòm de moun byen vit pwoche bò kote l', grabbing men l ' yo. Li dezaprouve, pa byen konprann. Men, mwen konnen modi byen sa ki te ale sou. Te gen plizyè kwa-kouran nan Carlsbad a idealism mouvman.
  
  
  "Ki sa yo ou ap fè?" Rita gasped jan yo vlope hey, men yo dèyè do yo. "Kite m' ale imedyatman!"
  
  
  Tumo a repons yo te yon byen fò kalòt atravè figi l 'ki te fè l' bèl tèt vire. L', te wè dlo nan je yo vini Na je... mwen pa konprann," li panted.
  
  
  "Mwen pral eksplike byen vit," mwen reponn. "Tumo, vòt la, ak nonm sa a nan gwo bò solèy leve a se diferan, li gen pwòp l' yo lide yo sou kijan pou jere bagay sa yo lè tonton ou a se fè fè bagay l ' yo."
  
  
  Tumo te souri yon ka touye moun sa ki mal souri ak kouri dèyè m ' nan a pwatrin. Lè l mwa te wè l ' pye k ap apwoche epi li te sèlman mete sapat, li jis fè mal tankou kote mò yo ye. Li te tounen nan Rita ak kouri men l 'sou tete l'. Li te eseye dodge, men, lòt de mesye yo ki te fèt l ' nan plas. Fanm lan te chita la ak veye.
  
  
  "Tonton ou se sèlman ki enterese nan mond lan fè konprann," Tumo te di. "Nou la a, viktim yo ak moun ki viktim nan move itilizasyon nan syans nan mond lan, ki enterese nan fè li pwofitab.
  
  
  Li te tounen pou fanm yo. "Prepare lotèl la an premye, ak lè sa a, pati," li te di. Mesye yo te deja fini mare Rita a men dèyè do l', ak je pye yo te mare ansanm tankou kòb li. Yo jete l 'nan pwochen m' yo, ak mwen tande l ' kriye soti nan doulè kòm li frape miray la. Lè li finalman leve je nan m', Tumo ak lòt moun yo an silans gòch, ak figi l ' te benyen nan dlo nan je.
  
  
  "Ki sa yo pral fè ak nou?" "Ki sa ki se li?" li te mande, yo te pè nan vwa li.
  
  
  "Touye nou," mwen te di yo kareman. Li pa t ' di anyen sou fè li wout la difisil. Li pral konnen pli vit ase. An reyalite, li te vin li te ye a pi bonè pase li te imajine lè de fanm yo tounen. Youn nan yo te ale nan lotèl la ak yo te kòmanse ranplase bouji yo, yo pote yo pi pre wòch slab epi mete yo sou li nan yon semicircle. Yon lòt fanm pwoche bò Rita ak yon ti penknife ak te kòmanse koupe ti fi a nan rad, jouk lè li te toutouni. Je l 'yo rankontre m' yo, yon melanj de dechire konfizyon ak pè. Fanm lan pwoche bò lotèl la.
  
  
  Konfizyon li te vin tounen yon alte nan laterè kòm a de fanm tounen, leve l 'nan pye l', ak trennen l ' nan wòch la slab nan lotèl la. Toudenkou mwen te laperèz, ak li te wè sa ki te bati sou lotèl la slab. Rita a bèl jenn kò ki te mare nan lotèl la, l ' je pye yo lage yo, janm li yo gaye, ak lè sa a, sekirite ak espageti cheviy. Men l ' te mare nan li yo kote. Sou wòch la slab, bouji yo yo yo te ranje yo pou ke sir cho dripped sou long metal bann nan kòdon sispann soti nan balanse fil. Tou de fanm yo te wè ki jan laperèz li te lè yo fini ak Rita.
  
  
  "Aktyèlman," youn nan yo te di, jezi vire bò m'. "Bouji yo te fè nan yon espesyal sir ki rete cho pou yon long, lontan tan. Paske sir plen bann metal
  
  
  yo pral bese atè ak tonbe sou nahum. Pa maten, li pral kouvri nan sir ki soti nan tèt zòtèy."
  
  
  Mwen te konnen li te di verite. Rezo a nan metal chmine ak senti anwo a wòch la slab ta di yon devilish machin.
  
  
  "Ti pa ti pa, li pral mouri," fanm lan te di. "Li pral fè sèvis ofrann bèt nou yo lespri bondye a nan doulè. Gen lòt ki ka priye senbòl nan renmen, lapè, ak bon, men nou yo ki te soufri blesi yo iremedyabl priye pou nou gide lespri bondye a nan doulè. Li nan doulè a ki te toujou gide lavi nou, doulè fizik, emosyonèl doulè ."
  
  
  Lòt fanm te okipe ekleraj la ak anpil atansyon fè aranjman pou bouji yo ki te yon pati nan la fache konplo. L', te wè Tumo antre nan nan tèt la nan pwosesyon, tou dousman koki a, zòrèy chante. De fanm ansanm gwoup la kòm yo tout te mete ajenou nan devan nan wòch la slab. Pandan y ap fanm yo kontinye ap chante, mesye yo, ki te dirije pa Tumo, te kanpe sou swa bò nan wòch la ak fwote men yo sou ti fi a nan kò a toutouni. Rita pete rele nan laperèz, pa doulè. Doulè a ap kòmanse byento. Finalman, yo te deplase lwen soti nan ti fi a ak ansanm ak fanm yo nan sa ki annapre yo chante. Rivnenskaya a bouji yo kontinye boule, epi li te kapab wè bann metal kòmansman ranpli ak likid cho sir.
  
  
  Papa l ' tcheke kòd alantou ponyèt li epi li te jwenn yo ke yo yo te twò fò pou kraze. Hugo te toujou atache a mwen avanbra a, men pa te gen okenn èd nan men l ' nan moman sa a. Si mwen pa jwenn yon fason soti, Rita Kenmore pral mouri, ak mwen pral kap vini an. Ti pa ti pa, sir flite sou Nahum ak yon searing, searing doulè, evantyèlman kouvri l ' bèl pawòl nan bouch ak nan figi li jouk nan asfiksi te sou.
  
  
  Toudenkou chante a sispann, ak tout twoup yo leve, yo rete nan silans, indirect sal prensipal la. Rita a je lasi / ak dlo nan je kòm li vire tèt li gade nan m'.
  
  
  Li te okipe ap eseye jwenn yon fason soti nan la. Mwen kontanple ekreme sou toutouni ti fi a nan fòm sa a, inyore l ' ekstrèm cham. Li gade nan men l'. Yo te kapab louvri ak fèmen lib, menm si ponyèt li te mare wòch la. Li ka kenbe yon bagay nan yo, tankou Hugo! Mwen pa t ' konnen ki jan lontan nou ta dwe pou kont li, se konsa li te kounye a oswa pa janm.
  
  
  Li te kòmanse pou avanse pou pi atravè etaj la tankou yon vètè, li mare nan je pye yo ansanm. Mwen te sèlman mwatye gen lè mwen reyalize mwen Suedwa yo te tranpe nan ka, men, mwen te kenbe k ap deplase, pafwa vire sou do m ' ak pouse pou pi devan, lè sa a, glise sou kote.
  
  
  Lè m te rive nan fen an nan wòch la slab, mwen te gen yo sispann pou yon moman trape souf mwen. Pwatrin mwen te poutan, bouch mwen yo te sèk, ak misk mwen yo te sere ak reklam yo detann. Kouche desann osi ba ke mwen te kapab, mwen vin apiye sou fwon mwen kont kwen nan wòch dal ak balanse lè m ' jere jwenn moute. Li te trè enfidèl, je pye yo yo te byen sere mare. Men, nan fen a, li te kanpe moute, toujou kenbe men l 'byen sere dèyè do l' yo, mwatye apiye sou Rita a toutouni kò a kenbe balans l ' yo, yo rete mache dwat devan bondye. Tèt mwen tonbe sou l ' dwa nan kòf lestomak. Anba nenpòt ki sikonstans lòt, li ta gen te jwi li anpil anpil.
  
  
  Bouch mwen fwote kont ti woz pwent.
  
  
  Rive sou fen a nan slab la, men l ' te sispann kote li te repoze sou wòch la. Toujou apiye pou pi devan, mwen sib kounye a repoze sou li ranch yo, kontanple l 'sou sayi lavi ak nwa mound devwale devan je m'.
  
  
  "Koute m' avèk atansyon," mwen te di. "Mwen pral vire alantou epi yo gen yon ti kouto nan men m'. Mwen pral mete mwa mwen nan men ou. Kenbe mwa ou sere, pwen yo moute, epi mwen pral kase kòd sa yo sou ponyèt ou. ? "
  
  
  "Wi," mwen te tande l 'di, vwa l' long, husky. Li te tounen konsyamman, ap eseye rete mache dwat devan bondye ak kenbe balans l ' yo. Peze avanbra l 'nan kwen an nan slab a, Hugo lage l' ak te santi talon gout soti nan li gèn nan men m'. Manevr ak anpil atansyon, li te santi Rita a louvri men epi yo mete yo an ti kouto sou li. Li te fèt sou jouk li te te santi men l ' fèmen alantou kros a nan lam la.
  
  
  "Bon fi," mwen te di. "Koulye a, kenbe li sere." Tou dousman, eseye pa janmn ka rache Hugo ale nan ke trik nouvèl l', li bourade kòd yo sou ponyèt li pou lam la, k ap deplase ih leve, li desann li, pafwa bese ih sou lam la. Li jis te kòmanse lè li te pase, touswit. Mwen te konnen l ' pi plis pase mwen te wè sa ki te rive. Premye bagay Rita fè te kriye soti nan pi bon kalite doulè. Men l 'louvri envolontèman, ak li te santi talon gout nan men l' ak tande yo li tonbe sou planche-a.
  
  
  Li te pèdi balans l', li tonbe pi devan, se pou fè pou evite yon panche fè fas a. Kòm li te fè sa, li te wè ke premye kouch nan fonn sir cho te lage, ak sibstans la te bay manti sou ti fi a nan vant lan, toujou émettant ti file nan machin vapè.
  
  
  Rita a kriye nan doulè te kounye a yon toufe kriye. Kòm li te kouche sou etaj la pwochen nan wòch dal ak kap leve, Pou l ' te wè a dezyèm ti moso nan metal rive nan limit li yo, yo bese atè epi voye yon lòt avyon de likid sir nan ti fi a. Yon sèl sa a te ateri pwochen nan yon sèl la an premye, yon ti kras pi wo a, sou kwen nan li, zo kòt yo, epi li pete rele ankò.
  
  
  .
  
  
  Li te panse osijè de davwa Hugo ak dan l 'lè talon te nan rive, rale tèt li moute, li mete la mwa tounen nan men l'. Men, mwen te konnen li te initil. Li se pwogrè excruciatingly ralanti, ak byento li urleman moun nan pèp yo ki pral vini apre l 'ak jwi mizè l' nan bag la. Lè sa a,, menm si mwen pran lam la nan men l ' ankò, yon lòt kouran nan sir ap pote rezilta yo menm. Mwen pa t 'gen ase tan, epi ki te fè m' fache ak dezespere.
  
  
  Fwa sa a, li woule desann longè a nan wòch la slab kote yon epè chandèl boule nan yon wotè detantè a nan fen a byen lwen nan lotèl la. K ap monte nan jenou l', li lunged pou pi devan, frape segondè fòje-fè detantè difisil. Li tonbe, chandèl la toujou an plas, ak kouche sou etaj la wòch. Inyore panche doulè nan jenou l ' ak douloureux misk, li tou dousman te deplase nan direksyon pou chandèl la sou etaj la. Gritting dan l 'kont pike nan doulè, li pouse l' ponyèt yo nan dife a, kenbe l ' osi lontan ke li te kapab kanpe doulè a, ak lè sa a, rale lwen. Men, sèlman pou yon ti moman. Lè w ap pran yon lòt gwo twou san fon souf, li plonje kòd yo tounen nan flanm dife chandèl. Po a sou ponyèt mwen an te kouvri ak po ak ti anpoul, ak vant mwen te santi m malad, sa ki mal. Lè sa a, mwen te santi ke kòd yo yo te boule nan ase. Mwen woule l 'tounen ak rale, ak men m' te gratis. Mwen te bay tèt mwen dis segond yo kouche, ak lè sa a, chita moute, mwen rive jwenn pou Hugo e li te koupe kòd ki te mare m ' nan je pye.
  
  
  Li te kanpe moute, te kòmanse rale soti nan senti bouk panèl, lè li te wè yon lòt antonwa metal kòmanse yo pwent sou. Li tranche nan Rita a cheviy ak ponyèt espageti ak leve l ' koupe nan wòch la yo te slab an menm jan yon lòt kouran nan sir cho vide sou li. Li te nan bra mwen yo, kenbe bucaram sou m', frison, li kò mouye soti nan bokal la. Li pouse l ' ale ak rale soti yon ti transmisyon blòk sou do a nan li bouk sentiron.
  
  
  "DS operasyon yo," mwen rele byen fò. "DS Operasyon". Li te rele nan siy ki montre yo twa fwa plis, ak lè sa a mande pou yon piki. Te ba yo yon deskripsyon ak pozisyon nan zile a, ak te di yo pou yo detwi nen tanp lan. Zile a te di kat S. I. O. Sub Chasè ta dwe pare. Chak nan yo te pote kat 50-mm zam nan jimo mon ak kat senk-barrelled lans grenad. Ansanm, yo te kapab bay plis pase ase zam a fe. Si propulsion a te fè travay li yo, yo ta gen tande m ' rele.
  
  
  Mwen te jis fini lè Tumo parèt ak twa lòt moun. Lè li te wè Rita a toutouni fòm pwochen l', li te konnen imedyatman ke yon bagay te ale sa ki mal. Li mete yo sou yon rad ak rale soti yon zam. Son an nan yon bal yo di m ' li te Reine. Li te pouse sou kote pa Ritu ak frape etaj la kòm Tumo yo te tire yon lòt piki. Li te kouri nan direksyon m', epi mwen woule sou wòch la slab nan lotèl la kòm ansyen gong kout loraj nan tanp lan.
  
  
  Tumo, ansanm ak yon lòt moun, yo te apwoche wòch la slab. Kouche atè a sou lòt bò a, ih pridan shaggy tande li. Chandèl la mwen ta itilize yo boule kòd alantou ponyèt mwen ki te toujou boule nan wotè li detantè, jis pous lwen soti nan mwen. Li rive nan deyò epi yo tou dousman, san yo pa fè nenpòt ki bri, rale li nan direksyon l ' yo. L', tande lòt moun kouri. Kòm mwen espere, Tumo te ap tann, pandye desann sou yon sèl bò nan wòch la slab, pandan ke lòt moun yo te deplase alantou tou de bout yo.
  
  
  Kenbe pati ki pi ba nan wotè detantè, li pouse yon boule chandèl nan je yo nan youn nan atakè yo kòm li skirted yon kouran dlo nan lotèl la wòch. Li pete rele epi yo tonbe sou do l ' yo. Tumo te kounye a eskalade moute lotèl la wòch yo ka resevwa yon piki klè nan m'. Li te ranmase pou fè yon fè lontan detantè ak lanse nan mwa a, nètman balanse bouji ak chmine pi wo a wòch la. Li woule bò lanmè a lè li te tande Tumo a kriye. Cho sir koule atè mwatye yon douzèn bann metal sou li. Li te sou lotèl la, seran do a nan tèt li lè Hugo kite l ' vole. Li te antre nan mwa a dwa segondè yo, louvri pi wo a je a, avèk fòs plen, penetrasyon tout wout la kros la. Li te wè nonm sa a flechi ak tonbe pi devan, rale sou pye sou lotèl wòch, bra kwaze ak cho sir ki toujou flite sou li.
  
  
  Hugo rale li soti, siye lam la sou Tumo nan chemiz, ak pran Reine moute. Odyans Rita rèl, mari l ' te vire a ozalantou yo ak yo te tire de vaksen. De mesye yo kenbe l ' te voye jete tounen nan pwisan 9mm bal nan ranje fèmen. Rita kouri jiska m 'ak mwen te rankontre l' nan mwatye, tire yo nan lòt moun yo menm jan yo pete nan zòn nan vwazinaj la koulwa.
  
  
  Mwen te tire nan tout bagay nan liy m ' nan je ak tire nan eklat kout, simen yo tankou fèy nan van an. Li te deplase bak, trenen Rita ak li, lè piki a an premye rang soti nan Katerov patwouy ak tanp lan ansyen te tranble. Plis vaksen byen vit swiv yo, kèk yo pa frape nan pye bwa, lòt moun ki frape francheman objektif. Mwen te konnen ke larisi a tireur yo te vise nan sib yo. Gen kèk gason ak fanm ki te eseye
  
  
  lòt moun yo te rasanble ansanm pou ransanble ansanm, ap tann yo mouri. Te gen yon plen pete nan bal yo, ak mi yo ki nan tanp fin vye granmoun yo te sanble yo tonbe renmen nan timoun yo yon bwat katon kay.
  
  
  Lè sa a, li moute sou aneantisman la ak te dirije soti nan lajounen an, trenen Rita ak l', poz sèlman pou retire rad la soti nan imobilité kò a, epi di hello.
  
  
  Li te vlope li alantou tèt li. Nou te tonbe nan tè a, woule sou yon pil nan debri, ak de kokiy whizzed sou tèt nou. Derapaj l 'ansanm avè l', li leve, li kouri pou pye bwa, tonbe ankò kòm yon lòt pè nan kokiy whizzed sot pase yo rete la nan tanp lan. Koulye a, yo te aktyèlman takte sib yo, e nòmalman chak koki a frape sib la. Rita ak mwen bite soti nan mens teren nan pye bwa nan plaj la, ak kòb li te kouche gen, rale soti yon pasèl twous pa senti yo ak bouk.
  
  
  "DS Operasyon yo," li te rele soti, espere vaksen yo pa t ' touye ti kras koripsyon inite. "DS operasyon yo. Pa tire. Chwazi m ' nan plaj la. Repete. Chwazi m ' nan plaj la. Absoliman."
  
  
  Nou te sprawled sou plaj la kòm twa kokiy maké anlè tèt yo. Ti zile a te souke ak kòlè nan hull yo te mete desann nan kat patwouy kwazyè, ak li te konnen yo te tou lè l sèvi avèk lans misil. Lè sa a, tire toudenkou sispann, e mwen respire yon soupi nan sekou. Koripsyon an blòk ki te toujou ap travay. Mwen gade, li wè yon blan flash nan espre sou dlo a soti nan banza yo nan yon vit-k ap deplase veso ap vini ouvètman nan direksyon nou. Lè sa a, pi ba bilding nan patwouy bato yo te vin antre nan vi, ki vini kòm fèmen kòm li kouraj.
  
  
  "Vini," mwen te di, trenen Rita nan navige a, " nou bezwen trape yon otobis."
  
  
  Patwouy la bato ralanti, traktè, epi yo te fè rechèch travay pa gen okenn pi plis pase yon kèk santèn yad soti nan rivaj. Rita ak mwen te deja naje, ak Rita te ale atravè tout yon tan difisil nan li volumineuz bato a, ki te tranpe moute dlo ak kouche sou li tankou yon pwa ki mouri. Li te te ede pa Ay jouk bra fò trennen nou nan patwouy kwazyè. Mwen komen sans te deja bliye sa ki te rive ak te kenbe panse sou li Karlovy Varye.
  
  
  "Pran ti fi a pi ba pil, tanpri," li te di nan kwazyè a nan kòmandan, yon ran ras / tèm, kare ris ak kout cheve blond. "Te cho a pral ede tou."
  
  
  "Wi," li nodded.
  
  
  "Ak pran m' nan radyo ou," mwen te di. Li nodded ankò, ak mwen te swiv li anba pil. Pandan ke yo te gen yon pè nan an jeneral ak yon chemiz blan pou Rita, li te nan radyo kontak yo, ki fè kontak relay premye ak yon gwo ris fòm W-klas soumaren ak lè sa a, ak yon espesyal frekans mete pou sa a operasyon. Li rapòte move nouvèl yo se ke Karlovy Varye gen vole alantou tanp lan ak se pwomouvwa plan li yo yon lòt kote.
  
  
  Li te tande nan zile a nan vwa a, apre yo fin ki radyo koneksyon a te pou yon ti tan koupe. Lè li te retounen, la inyon Sovyetik entèlijans chèf a te bay m ' kèk enstriksyon ke yo te byen vit klarifye ak yo te dakò sou pa tèt li, Yastreb, Zhong Li, ak Kolonèl Nutashi. Yo te ale nan chwazi nou moute sou yon gwo Sovyetik yo avyon ak pran nou nan youn nan transpòtè Ameriken koupe kòt la nan Japon. Nan entre-temps la, li te gen yo prepare yon rapò konplè, ki te yo dwe transmèt nan yon pwisan transmetè. Li gwosye gwonde te pi plis pwononse pase nòmal, ak dènye l 'separe mo sa yo te fè m' alèz.
  
  
  "Mwen espere yon bagay pi byen, Carter. Ki moun ki te nan men ou."
  
  
  "Èske ou vle chanje kote?" Mwen mande l', epi li te pandye moute. Li te vire do soti nan transmetè la ak te mache sou nan Rita, ki moun ki te abiye an yon lach gri pechè chemiz ak an jeneral. Men l 'yo te jwenn m' lè l 'sel te pwochen l', restrenn andedan patwouy kwazyè.
  
  
  "Mwen pa janm ka di ou mèsi ase," li te di dousman.
  
  
  "Mwen pral kite ou eseye," mwen te di. "Aktyèlman, ou ka kòmanse ouvètman kounye a. Reflechi sou li. Eseye sonje tout bagay ou ta ka te tande tonton ou oswa ego nan gwo Japonè zanmi di sou ki kote yo te ale. Yo kite nan elikoptè a, ki vle di ke tout kote li te, li pa t ' twò lwen."
  
  
  Pandan ke li te panse, li ap gade kòm yon ti gran ki te fòme sou li lis fwon. "Tonton mwen sèlman te vin nan tanp lan pou yo pran m' la a," li te di. "Viris la souch a te janm gen. Li te di ke si bagay yo jwenn soti nan men, tanp lan yo pral yo dwe kote ki pi an sekirite, izole ki soti nan dlo ak yon kontwole popilasyon an."
  
  
  "Se konsa, yo dwe gen kache souch lan yon lòt kote," mwen te di. "Panse sou li, ban m' tout bagay ou ka sonje."
  
  
  "Yo sitou te pale konsa dousman ke mwen pa t' kapab tande yo pandan ke nou te vole nan Kuril Zile yo," Rita te di. "Men, mwen te konn tande ase yo konnen ke faz final la nan plan sa a pral enplike yon avyon pilòt ki moun ki te sipoze rankontre ih, yon nonm ki gen madanm ki te mouri nan yon radyo-aktif yon eksplozyon."
  
  
  Lide l ' ale sou li mo yo. Li, yo te konnen yo ta vle di yon anpil plis si nou te kapab anfòm ih ak jis manke pati. Yon avyon pilòt la te kapab vle di yo ke yo bezwen yon gwo vitès, long pòte avyon. Ak sa a menm yo flèch sijè ki abòde lan nan kesyon yo yon ti kras. Pilòt la nan yon avyon avyon ak madanm li ki moun ki te mouri kòm yon rezilta nan yon radyo-aktif yon eksplozyon. Mwen pa t ' kapab rete tann yo jwenn soti nan isit la sou la vole bato. Li te sipoze yo dwe sou radyo a ak Hawk. Rita mo mennen m ' tounen.
  
  
  "Epi te gen yon lòt bagay," li te di.
  
  
  "Mwen te konn tande Kiyishi sèvi ak fraz la 'pwent nan twa'. Li te di pilòt la te konnen li ta pwal rankontre ih sou troika la.
  
  
  Rita apiye retounen lakay yo epi te deplase men l ' enpwisan. "Sa a tout, mwen sonje, Nick. Te gen pa gen anyen lòt bagay."
  
  
  Yon tip de twa. Mwen se pou fraz sa yo kouri nan tèt mwen, men, li pa t ' travay, ak lè sa a, mwen tande son an nan yon vole bato a lou motè apwoche.
  
  
  "Se pou yo ale anwo kay," mwen te di. "Chak konte dezyèm fwa." "Dimanch," Hawke te di. Se sèlman yon kèk jou kite. Li ap gade jan gwo taksi avyon sispann ak bato patwouy pwoche bò louvri pòt. Nou akòste yon gwo avyon, ak yon kèk èdtan pita yo te jwenn tèt nou abò yon Etazini avyon konpayi asirans nan nyaje a dlo yo kotyè nan nò Japon. Bato a enfimyè ranmase Rita ak pran l ' pou kont li nan kabin rezève pou wo-plase envite. Mwen te resevwa nan radyo a ak Malfini yo, ak kòm toujou, li te obeyi premye. Li pa t ' di anyen jiskaske li fin ranpli rapò an plen, ak lè sa a, li interjected ak yon mwa-fatige ak vwa.
  
  
  "Li ironik, Karlovy Varye, yo rele nou maryonèt. Li se pa menm mèt la nan pwòp li yo plan. Petèt nou tout ap fache, Nick, tout moun bò kote nou."
  
  
  Li te ekri desann yon kèk bagay sa yo Rita te di m'. Mwen te kapab tande l 'ap eseye egwize l' yo tande vwa yo, men li te pran yon efò. "Mwen pral jwenn tout moun fè li dwat lwen. Ou pral jis gen a kanpe sou bò liy yo. Li ka pran tan, èdtan, si nou ka panse a anyen nan tout. Ki kote ti fi a kounye a?"
  
  
  "Repoze nan kabin an," mwen te di.
  
  
  "Se yon moun avèk l' tout tan tout tan an," li te di. "Petèt li pale nan l dòmi. Petèt gen nan yon bagay nan enkonsyan l ' yo ki pral vini soti lè li te ap dòmi."
  
  
  "Roger," mwen te di, ak Malfini te pandye moute. Mwen te jwenn tèt mwen souri. Apre yo tout, te gen pa gen yon sèl konfyans. Mwen te ale jiska kòmandan an ak te di em ki Rita Kenmore ak mwen te sèlman yo dwe detounen, si yon òganizasyon espesyal ki rele sou radyo. "Nou gen te enpòtan anpil plan yo ale," mwen te di. Mwen panse ke kapitèn a menm fè konfyans mwen. Ti gason yo nan ekipaj kabin pa t ' fè sa, ki endike enpèfeksyon yo nan twòp edikasyon.
  
  
  Li te kouri al nan kabin an, frape, ak Rita louvri pòt la. Ee a souri, premye yon sèl reyèl li ta wè tout tan tout tan soti nan nah, limen moute sal la.
  
  
  "Oh, Nick, tanpri vini nan," li te di. Li te pote yon nwa wouj chanday ak yon krèm jip. Li te wè m kontanple glise sou mou anpler a nan tete l'. "Mèsi poutèt ou nan pèsonèl medikal sou tablo a," li te di, jès pou rad sou li.
  
  
  L', Hey chuckled. "Yo ou ap pale nan dòmi ou a?" "Paske mwen gen jwenn soti."
  
  
  "Mwen pa konnen li, mwen konnen ke ou gen ti kras chans jwenn deyò. Mwen fatige, men mwen twò eksite pou dòmi."
  
  
  "Petèt mwen ka detann ou," mwen te di. Je l ' yo te fè nwa a ak serye.
  
  
  L', te ale nan l', bouch mwen bourade bouch li, louvri bouch li, ak li, yo jwenn lang li ak l ' yo. Li frison ak fè menm m 'yo, bonjou m' ak yon enpasyan plis ke répandu chak mouvman nan kò li. Mwen glise men m ' anba chanday li yo ak te jwenn ke enfimyè pa yo te mete yon soutyen. Men m ' sere boulon alantou mou dite, ak li gasped. Li te pwan l ' chanday ak rale li sou tèt li. Li imedyatman kole nan m', kenbe bucaram sou yo, epi li estime l ' tounen nan kabann lan. Tete l 'pwente nan m', ak nu li bo l', nan premye tou dousman, lè sa a, dousman griyotaj sou chak vle pèse anvlòp pwent. Li sib apiye tounen, epi li gasped ankò e ankò, seran mwen tounen avè l ' nan men yo. Piti piti, pwent tete yo te kòmanse ap monte ak kenbe. Ih rale l dousman ak bouch li, ak Rita prèske pete rele. Li te rekonesan l ' pou ensonorize mi yo ki nan flòt bato.
  
  
  "Oh-oh-oh!" li pete rele ak vout do l', bourade l ' tete a pi fon nan bouch mwen. Lè ih lage l', li lage kò l sou kabann lan. Bouch mwen diminuer sou kò l', epi li jemi pasyone jan li te deplase pi pre nan tout kote.
  
  
  Li bèl janm separe invitingly. Mwen te plonje nan nah, nan l 'nan imidite, santi yo akeyi chalè, li te peze bò kote m', e kounye a, kò l ' te k ap deplase nan akò pwòp li yo, apa de jémisman manifestasyon nan bouch li. Li te konnen ke li te sèlman pwoteste kont ecstasy, ki yo pa te disponib l ' nan moman sa a. Men, li te eseye fè l 'ak tout prese mete yo nan misk la, ak cho imidite a ki te soti nan nah, ak dezi a ki ap tranble anba pye l' superbe kò.
  
  
  Lè sa a,, lè li te rive nan pikwa nan pasyon, li lonje janm li soti vid ak lè sa a, leve, yo tonbe tounen. Men l 'te sou pwatrin mwen, pouse m 'lwen nan men l', pandan y ap pye l 'yo sere boulon otou m', ak lè sa a, li te kenbe bucaram sou m', k ap deplase konvulsiv, kreye pasyon pi bon kalite. Finalman, li tonbe, li pèdi tout, men li byen file, fon pou l respire. Li kouche pwochen l', mwen sib la bourade kont pwatrin li, bouch mwen bwose l ' tubes.
  
  
  Apre yon ti tan, mwen te wè l 'ak te santi men l' caresses tèt mwen. Li akomode jiska m', li mou tete renmen dous zòrye kont pwatrin mwen. "Mwen sezi nan l', ou konnen," li te di. "Mwen pa janm ta gen te panse ke mwen ta dwe kapab, byen, aji nan atmosfè a tansyon ke nou ap nan. Mwen panse ke li ta dwe ou."
  
  
  Li te gen moute sou l ' manch rad koud bra a, epi rale imajinè ti kras liy sou pwatrin mwen.
  
  
  "Èske ou seksyèlman stimulé pa estrès?" li te mande.
  
  
  L', Hey chuckled. "Rechèch oswa pèsonèl kiryozite?"
  
  
  Li chuckled dousman. "Yon ti kras nan tou de, mwen panse ke.
  
  
  "Onètman, li pa fè nenpòt ki diferans, "Hey te di l' onètman."Estrès, pa gen estrès, mwen kenbe l ' sou dife."
  
  
  Yon kèk minit pita, li te son ap dòmi sou pwatrin mwen, li respire mou ak menm.
  
  
  Mwen jete tèt mwen retounen lakay yo epi somnole la. Li te rive nan jis plis pase yon èdtan ak yon mwatye pita, lè li te tande yon politès men fèm frape sou la pòt. Kite soti nan anba Rita, ki moun ki sèlman mumbled yon anvi dòmi pwotestasyon, li te abiye, epi li louvri pòt la.
  
  
  "RACH katye jeneral rele ou, sir," pechè a te di, saluting. Mwen fèmen pòt la dousman dèyè do m 'epi ki te swiv l' nan radyo chanm. Hawke a vwa ou sonnen soti nan m ' tankou mwen te mete sou kas ekoutè yo.
  
  
  "Pa t fi a di anyen?" li te mande.
  
  
  "Pa gen anyen ki enterè ou, mesye," mwen te di.
  
  
  "Sa yo se nimewo yo," mwen eseye Lisa te reponn. "Men, nou te mete ansanm yon kèk bagay sa yo pou ou ki ta ka ede. Joon Lee kwè ke yon avyon pilòt ka fè yon sèl sou tout ih moun. L ' te fè yon kèk konfesyon ki dwe te fè mal yo, men yo konfime ki sot pase rapò sa yo soti nan pwòp nou an sous. Premyèman, Chinwa te gen yon masiv eksplozyon pandan y ap fè tès ih tèt de gè. Yon fanm te mouri. Mari l ' te yon avyon pilòt yo te rele Chang Hwa. Zhang Li tou te gen admèt ke pratikman tout ih espesyal long pòte jè avyon te manke pandan dimanch ansanm ak pilòt Chang Hwa."
  
  
  "Oke, yon Chinwa pilòt ak yon vole avyon l' ak pwòp plent yo pral ede Carlsbad pote soti nan egoyis l ' yo," mwen te di. "Li pa di nou ki kote yo gade pou mwa a."
  
  
  "Mwen pa ka jwenn li tou," Hawke te di. "Deklarasyon sa a sou 'pwent nan twa', Nick, te ban nou cryptanalysts. Li pa kòd oswa byen chifreman, men yo gen anpil espesyalize pou rezoud puzzle fòmasyon ke mwen kalkile yo ta dwe pi bon an ak pi rapid. Yo te vini ak lide a nan rimatism: pa lwen soti nan Kuril Zile, gen yon plas kote Sovyetik Larisi, Lachin, ak Kore di satisfè. Li ka rive yo pa elikoptè. Twa peyi yo sèlman manyen nan anpil nan pwent nan Changkufeng distri. "
  
  
  "Mwen ap resevwa pa gen dwa ale," mwen te di. "Si nou pa ap deja twò ta."
  
  
  "Fè ou pi bon yo, Nick," Hawke te di. "Jung Lee se vwayaje ak de espesyalman chwazi moun. Yo ak tout Zile a. Chun Li, trè konsène. Mwen panse ke sa a, poukisa li te eseye se konsa difisil pou kolabore pou. Li se pè ke Karlovy Varye ki pral mete X-V77 kont Prezidan Mao ak nan kou Siprèm nan. Konsèy La. Li vle Mao pou yo kite Nasyon Zini Mondyal Konferans Lidèchip devan de orè. Yo dwe onèt avèk ou, mwen pè ke sa a pouvwa tou pou Karlov Izvestiya plan an, epi ou konnen ki sa li ap mennen yo."
  
  
  "Mwen ka jwenn yon Vigilante YON-5A isit la," mwen te di. "Sa a yo pral fason ki pi rapid pou m' fè li."
  
  
  "Mwen sètifye ou clearance sekirite," Hawke te di. "Pran ti fi a. Petèt pran yon tayè, koute l', si ou jwenn l ' la."
  
  
  "Sa pral fè yo," mwen te di. "Yon fil nan kominikasyon."
  
  
  Konpayi asirans la kòmandan te pran posesyon nan radyo kòm kòb li, bri a tounen nan kabin l ' yo. Li se sèlman transmisyon maladi a nan Ritu, ak bra l ' vlope nan kou mwen. Li mwatye-louvri je te di sèlman yon sèl bagay.
  
  
  "Pa kounye a, mwen renmen anpil," mwen te di. "Twòp tan."
  
  
  Li te chita leve, fèy la tonbe soti nan pwatrin li. Li imedyatman tranpe l ' nan rad sou li. "Pi bon yo lapriyè sou tan," mwen te di. "Sa a pouvwa ap dènye chans nou."
  
  
  Senkyèm chapit.
  
  
  Rita ak mwen prese nan youn nan de Vigilante chèz, nou pilòt yo nan lòt la. Yo te jwenn yon pè nan jeans ak yon postal-up levit ki ta anfòm Rita. Li ta dwe brikabrak, si pi fò nan nou en pakè pa te konvenyan. De J79 turbojets akselere avyon an nan yon vitès nan sou 1,400 mil pou chak èdtan, pa gen okenn pi plis pase yon long minit. Sou yon èdtan pi ta, nou te pran vòl sou Sosura sou kore a kòt, ak lè sa a, nan kwen an nan peyi a kote twa peyi yo te rankontre, nou te wè vilaj la nan Changkufeng sou fwontyè a ak Manchouri. Imedyatman dèyè li te fwontyè a ak Larisi ak vilaj la nan Podgornaya. Nou maké Changkufeng ak lè sa a, vole sou chom-covert mas ak labou kay ak tèren aksidante chaje ak touf bwa chèch ak rachitik pye bwa. Mwen pa t ' wè nenpòt ki siy nan yon jaden gwo ase nan peyi yon avyon jè.
  
  
  Tankou nou te vole ansanm etwat la, pwente dwèt yo nan peyi a kote twa peyi yo te rankontre nan pwent la, tit pou teritwa a nan Manchouri, pilòt la plonje ba a sou jaden yo ak kay yo. Li ego wè men l ' lonje dwèt desann, epi li fè yon woulo liv. Nan pati anba a nan tè krich la-ranpa byen wo kay, yon figi balanse, epi li te devwale yo dwe plen nan figi a nan Chun Li. Wouj Chinwa espyon boss la ki te fèt yon fizi nan men l', ak balanse l ' la. Li ta vini isit la premye a,, jis kòm Hawke te sispèk. Kòm pilòt la leve Vigilante A5-Yon moute yon panche apik, li te sanble ke yo mande ki Jan Lee te jwenn.
  
  
  Lè nou jere yo rasanble ase altitid, pilòt la bourade ekspilsyon an bouton, ak mwen te santi m tèt mwen ke yo te voye jete byen lwen, ak te monte moute, ap bat vit vit nan syèl la, epi toudenkou kanpe lè parachit la tresayir. Mwen kenbe yon aperçu nan Rita bòl, yon fòm wonn kont syèl la, k ap monte dèyè m 'tankou yon sèn, ak lè sa a, mwen te wè l' glise desann, rale nan gwo fistibal.
  
  
  Li frape tè a nan yon santèn kèk yad soti nan jaden an, unhooked parachit l', epi yo kouri al nan kote Rita te . Li te jis pibliye pa l ' parachit lè li te tande gwonde nan twa MIG-19s apwoche soti nan nò a, se tout otou yo. Yo te tounen, banked, epi ki te pran koupe, pran altitid. Sa a pral yon Zile vini soti nan Yakutsk).
  
  
  Ak Rita pa bò kote m', li, mwen te dirije pou kay la. Chun Li te ale tounen anndan an, ak kòm li te antre nan, je m ' men byen bale a sal, mache mimmo ki sot pase yo de Chinwa gason nan inifòm, nan kabann etwat kote Karlovy Varye kouche ak yon gwo, wouj-tache twou nan tanp li. Mwen tande Rita alte pwochen nan m ' menm jan li te prese sot pase yo mimmo ak kouri al nan kabann. Chanm nan tèt li, ajil ki senp miray ranpa yo avèk yon do-kay an bwa, branche koupe an de lòt chanm ke se sèlman yon aperçu nan l ' te kapab wè. Li nodded nan direksyon Carlsbad.
  
  
  Mwen te mande l ' la. "Se li mouri?"
  
  
  Zhong Li tou dousman ap tranble anba pye tèt li. "Pa ankò, de tout fason. Men, gawking te ale nan mwa a nan wotè. Li se nan yon koma. Kòm ou ka wè, te gen yon batay. Nou te jwenn yon kay ak yo te atake."
  
  
  Li fè remake nan de sòlda yo mouri sou planche a, yon sèl ak yon jaden transmetè bò kote l'. "De nan moun mwen yo te touye," li te di. "Mwen reziste nan chanm nan pwochen. Lè goch te rive nan Karlovy Varye, lòt moun yo pran kouri."
  
  
  "Lòt moun yo? Ou vle di yon gwo Japonè nonm ak yon avyon pilòt? "li te mande l' la.
  
  
  Lee Jun nodded. "Ak de lòt mesye yo," li te di. "Sou yon peyi Rover. Avyon an te dwe kache yon kèk kilomèt nan kòt la nan youn nan pi gwo preri. Men, omwen nou imedya a pwoblèm yo rezoud."
  
  
  Li te wè yon bagay nan Jung Lee a je yo ke li pa t ' kapab li. Men, te gen yon triyonf nan li, yon Cheshire cat-tankou santi. Mwen pa t ' renmen li, men, mwen eksprime mwen satisfaksyon ke mwen te premye moun ki rive nan Karlovy Varye.
  
  
  "Ki sa ou vle di, nou pwoblèm imedya yo sou?" Mwen mande tou dousman. Tèt la nan Chinwa entèlijans vize deyò inaktif fòm lan nan yon bakteryolojist. "Li se fini," li te di. "Mwen te wè moun ki gen yon blesi tankou sa a ap viv pou mwa, paralize ak nan yon koma, tankou li se kounye a. Kèlkeswa mwa a nan plan an te, li te sou. Tout sa nou bezwen kounye a se pou jwenn ploton yo ale pous-pa-pous pou chèche zòn yo detekte X-V77."
  
  
  Li veye kòm Chun-li apiye tounen kont la ki graj ajil miray ranpa a nan pou yo jemi, anpil nan fasilite yo, ak ki mou satisfaksyon nan yon nonm. Li pa t ' santi bon, epi li yo te tounen kòm zile a, epi twa mesye yo pete nan pòt la ouvè. Ris lidè nan kontanple evalye sitiyasyon an yon ti koutje sou epi yo konsantre li yo glas determinasyon sou Chun Li. Chinwa nonm ki di e sa ki te rive ankò, epi lè li te fini, li te wè ke li ajite anpil figi li te gen pèdi kèk nan li grimness.
  
  
  "Mwen dakò ak jeneral la, "li te di." Carlsbad a moun ka chape anba, men yo pral ka jwenn li. Pandan se tan, pi gran an danje a te sou. Karlovy Varye se pa nan yon pozisyon pou pote soti nan sa li te planifye, oswa menm dirèk lòt moun nan mwa ekzekisyon."
  
  
  "Mwen pa ka rele li jouk X-V77 se yo te jwenn yo ak nan men nou," mwen te di. "Ki sa ki si sa a gwo Japonè nèg konnen ki kote li se ak ap eseye jwenn tounen nan yo?"
  
  
  "San yo pa ih sèvo, san yo pa chèf yo, yo pa pral fè anyen. Sof si yo kache nan laterè." Lee Jun te souri ban mwen.
  
  
  "Mwen dakò, ankò," zile a te di hoarsely. "La chen mawon yo ap kouri. Li toujou k ap pase fason sa a." Mwen pa t ' reponn, men mwen te panse sou moun sa yo nan legliz la fin vye granmoun nan Kuril Zile yo. Yo tout te dedye a pasyone nan pwòp dwa yo, ak Carlsbad nan manke asistan yo te yon pati nan li. Lee Jun te souri nan m ' ankò, yon kondesandans, kondesandans souri.
  
  
  "Enkyetid ou se konprann, kòm pwoblèm nan tout antye te gen parèt akòz pou gouvènman ou a akumulasyon nan brutal metòd yo nan lagè," li te di. "Men, yon bon jan enspeksyon fèt nan zòn ki pral definitivman detekte viris la."
  
  
  L', mwen te santi Rita deplase nan direksyon m', epi mwen gade soti nan Chinwa a espyon bag nan yon sèl ris la ak tounen lakay ou ankò. Chun-li nan pozisyon yo te ase ki lojik. Lè Karlovy Varye te ki te fèt prizonye, prèske mouri, ak tout rès la yo te sove, li te sanble ke danje a prensipal te sou. Karlovy Varye te klèman pa nan yon pozisyon yo pouswiv anyen plis. Se konsa, poukisa li te se konsa modi konsène? Yon gwosye, frwa vwa pa t ' bay mo sa yo, nenpòt ki plis nan do a nan tout lespri nou.
  
  
  "Mwen pa bezwen yo rete nan nenpòt ki pi long," li te di. "Pèp mwen epi m ap travèse fwontyè a pou Kraskino. Li se san danje yo di ke sa a peryòd de koperasyon te vini nan yon fen. Nou pa pral rankontre ankò anba sa sikonstans diferan, mesye."
  
  
  Mwen te konnen li te modi dwa sou sa, men mwen te toujou panse sou ki manke a souch bakteri. Mwen pa janm te renmen fini bagay sa yo. Pwent yo ki lach ki te koze pwoblèm.
  
  
  "Mwen vle pote Dr Carlsbad nan Amerik se konsa ke doktè nou yo ka travay sou l'," mwen te di. "Li se toujou vivan. Petèt nou ka pote l ' tounen ase yo di nou ki kote X-V77 se kache."
  
  
  "Li se gratui," Chang Li te di nan mask la nan l ' souri mou. "Moun mwen pral jwenn li si ou gen tan pou yo byen mennen ankèt sou yo, mwen asire ou."
  
  
  Mwen gade nan Zile yo ak tann pou l 'te ofri pou ede m' deplase Karlovy Varye yon ti distans pou Kraskino travèse fontyè ak yo. Li tou senpleman te monte zèpòl, te bay yon shofe voye bonjou pou, epi yo tounen vin l ' sou talon pye. "Li nan plis pase," li te di. "Mwen gen bagay sa yo enpòtan pou yo fè.
  
  
  "Li te ale soti ak twa l' asistan yo fèt. Li gwo-te apiye je yo swiv ego, men li te kenbe ap mache jouk li te soti nan je. An kolaborasyon te tonbe tèlman vit ke mwen te kapab tande moso yo tonbe.
  
  
  Mwen tounen vin jwenn Pitit Li yo, ki gen ti zye yo te fikse nan m ' fikse. Montre nan yon transmetè radyo nan youn nan pwochen ego nan moun ki mouri sòlda yo, li di l': "otèl Li ta kontak l' moun." Chun Li kache pou yon moman, lè sa a, te souri ankò.
  
  
  "Nan kou. Mwen vle pou pale ak ou Malfini ak tèt mwen." Li te unstrapped transmetè a soti nan nonm sa a mouri nan zepòl yo ak lage m ' mete nan. Mwen te rele konpayi asirans la lè l sèvi avèk yo te dakò kòd non. Lè ih rimatism tande l, li te mande pou li konekte li yon repetition pou Hawk a nan Washington, li di bòs nan travay mwen sa ki te rive. Lè Chung Lee te fè yon jès, li te transmèt pou l ' pa yon transmetè. Li demontre panse l ' yo konvenkant, ak li nan prèske enposib.li konvenk m 'lè mwa l' yo koute. Prèske. Men, mwen te toujou ronj anndan an. Joon Lee tonbe nan twous la tounen nan m', ak Malfini a endispoze vwa ta ka tande.
  
  
  "Mwen pral pataje sa a avèk lòt moun ki te nan reyinyon an," li te di. "Men, mwen pè ke yo pral tou konprann li nan fason Chun Li fè. E franchman, Nick, mwen pa wè ki kote mwa a se analiz sa ki mal. San yo pa sèvo, san yo pa Carlsbad, lòt moun yo pral jis kenbe kouri."
  
  
  Mwen pa t 'kapab di ki sa mwen te panse ke Wouj la Chinwa chèf ki te kanpe nan rive bra a nan m', men kòm li te gen lontan li te ye, menm silans te pale Malfini.
  
  
  "Mwen konnen sa a trakase w," Mwa tande l ' di. "Ou pa gen konfyans nan pitit gason an nan yon femèl chen, pou yo mete l' nan ou inimitabl fason."
  
  
  "Mwen panse sa a, se tout," mwen admèt.
  
  
  "Mwen pa mete konfyans l' nenpòt ki plis pase sa ou fè," Hawke te di. "Men, gade nan li fason sa. Si, kòm ou panse, Carlsbad nan zanmi gòch ak X-V77, Joon Lee pral enkyete w pou kesyon tankou kote mò yo ye sou ap resevwa mwa l ' tounen. Sa ta vle di kòm anpil pwoblèm pou l ' menm jan li orijinal te vle di. Entènèt la rezon ki fè li koopere nan tout te paske li te pè ke Karlovy Varye ta ka frape bòs nan travay la ' ego. Mwen pa wè Zhong Li te neglijan sou li si li pa t ' asire w ke danje a te sou."
  
  
  "Mwen toujou vle Carlsbad tounen," mwen te di. "Mwen ta santi ou pi bon sou tèt mwen si mwa a te kapab yo dwe fè yo pale."
  
  
  "Pa tout vle di, rete fidèl ego," Hawk te dakò. "Ann kite infirmié mete presyon sou l'."
  
  
  Li, gade nan Jung Lee kòm li te mete desann la mete. "Mwen gen yo pran Dr Carlsbad avè m'." Mwa a imobilité souri a rete nan plas. Sèlman miwate la nan mwa a nan je brightened. Mwen te mande l ' la. "Mwen ka sijere patisipasyon ou nan sa a?" Mwen te konnen ke anba nenpòt ki lòt sikonstans, anba nenpòt ki sikonstans lòt, li ta gen te di m ' pou yo ale nan lanfè. Oswa, plis chans, li ta gen tan touye m'. Men, mond lan konferans lidèchip te toujou ap tann nan zèl yo ak yon mwa bòs nan travay. Nan tan sa a, li pa t ' vle risk fè yon deplase sa ki mal.
  
  
  Li te souri kòm li ranmase transmetè. "Ki pi pre èpòt la kapab resevwa yon gwo avyon se Yenki. Mwen pral asire w ke pa gen yon avyon ap tann yo pran ou nan Japon. Mwen pral kowòdone li pa akò avèk Gwo Nutashi."
  
  
  Li te pale sevè nan telefòn nan, ak Masky te nan dòmi pou yon kèk segond. Mwen remake li kòm yon stern, enèjik moun ki mwen te konnen te kache anba yon mou eksteryè. Finalman, li te vire m'.
  
  
  "Gen a yon machin vini pou m'," li te di, souri l ' nan frizè ankò. "Medikal kamyon yo pral menm tou yo vini pou ou ak pou Carlsbad. Tout sa ou dwe fè se rete tann isit la. Nan kou, mwen panse ke tout sa a se konplètman nesesè. Moun sa a pa janm yo pral refè, ak mwa l ' nan plan yo se detwi. Poukisa tout bagay sa twòp mwa-ajitasyon? Sa a se estipid."
  
  
  "Twòp enkyetid pou lavi moun se yon hallmark nan kilti nou an, pa gen pwoblèm ki jan dekadans," mwen te di. Lee Jung a souri a rete, men, li te pran plis efò. Rita te jwenn yon chèz ak trennen Mwa sou nan kabann. Chun Li te fè pa gen okenn pou tantativ pou ede m ' lè li te trennen soti pa de moun ki mouri Chinwa sòlda tout lòt peyi sou kay la. Byento, yon Chinwa anplwaye machin pase sou wout la. Kat regilye Chinwa sòlda ak fizi te soti, epi Chun-Li soti al kontre yo.
  
  
  "Avyon ou ap tann yo nan ayewopò an nan Chicago, Carter," li te di. "Peryòd sa a nan koperasyon ant fòs nou yo te trè bèl. Pi plis pase mwen espere."
  
  
  Ki kote mò yo ye sa vle di, li te mande tèt li, kòm Chun-Li te kòmanse jwenn nan machin nan. Li voye je ridikulman tankou li ta genyen kèk kalite a nan viktwa, ak sa ki anmande m'. Petèt li te panse ke bat Carlsbad te gen kèk kalite nan pwi. Oswa petèt li te santi bon sou domaje syantis la nan plan an, tou sa yo te li pou nou. Tout mwen an ki lojik eksplikasyon nan allusion a pa t 'afekte santiman m' nan tout. Li fèmen pòt la machin, epi yo te kondwi ale. Li pa janm gade dèyè.
  
  
  Rita te ale deyò, epi nou te jwe sa a jwèt sou yon kraze miray ranpa a nan epi rete tann.
  
  
  "Èske ou panse ke li pral viv la?" li te mande m'. "Oswa ou pa pran swen sou anyen lòt pase reponn kesyon?"
  
  
  "Mwen p' ap bay manti nou la a," mwen te di. "Mwen pa reyèlman sousye. Mwen jis vle doktè yo pou jwenn mwa mwen ase byen pou li pale."
  
  
  * * *
  
  
  Yon èdtan te pase, lè sa a, yon lòt, epi li te kòmanse jwenn nève. Li te ritm retounen lakay yo epi soti, je l ' fiks sou wout la likidasyon ki mennen ale nan abandone farmhouse. Rita
  
  
  li te mache nan men m', yo rale m 'desann pou l' sou zèb la, pa kite l ' pwòp chalè, mou zòrye nan pwatrin li, eseye detann mwen. Hey, li pa t 'twò move lè m' te tande son an nan machin nan epi yo te wè yon gwo nwaj nan pousyè tè ap vini desann wout la. Nou te kanpe ak gade tankou yon kamyon ak yon twal sou tèt rive nan yon kanpe nan devan nan kay la. Yon Chinwa ki non-komisyone ofisye ak yon sòlda te vin soti. Ki pa peye-komisyone ofisye yo te pale nan lang angle epi yo rale yon kabann alantou kabwèt la.
  
  
  Li yo ak te ale andedan ak yo menm jan yo te pote yon komateu Carlsbad soti nan kabann nan kabann yo ak te pote nan koulè wouj violèt mwa soti nan gen kabann lan boulogne sou planche-a nan kamyon an. Li te lokalize nan devan an nan kamyon pa yon ti kazye ak pansman ak boutèy - aparamman itilize kòm kèk kalite nan jaden anbilans. Sòlda a pran yon pozisyon sou ban an opoze kabann lan, mare Carlsbad desann. Rita te chita nan do a nan kamyon an, gade ak enkyetid nan je l'.
  
  
  "Ou ap mete devan yo," papa l ' te di. "Mwen pral rete isit la avè l'."
  
  
  "Ou pa panse ke yo ap -" li te te kòmanse, men li te koupe.
  
  
  "Mwen pa panse ke anyen nan li. Mwen pa pran nenpòt ki risk ki genyen, mwen pa bezwen swa."
  
  
  Kòm nou mete koupe, fènwa te kòmanse tonbe. Te wout la likidasyon, rezistan, ak labou. Li te konprann poukisa sòlda te mare Karlov Sitwon yo nan kabann lan. Nou kontinye pouse ti rivyè ki anjeneral kouri paralèl pou nou, toudènyeman pou yon ti moman sèlman nan retounen ankò. Li poked tèt li alantou an tounen nan machin nan epi yo te wè ke nan mitan lannwit te limen moute pa yon lalin plen. Gwo larivyè lefrat la te yon kalm, nwa riban, briyan nan lun a, ak sou lòt bò a nan wout la te pye bwa ak ti mòn.
  
  
  Carlsbad tcheke sou l ' soti nan tan zan tan. Mwa a pou l respire te fiks ak batman kè l ' te fiks. Li regardant tristeman nan imuiabl l ' fè fas ak te panse de militè pèsonèl li ta wè menm jan ak blesi nan sèvo. Yo te te egziste pou mwa, tou vivan, men tou mouri. Li apiye retounen lakay yo epi fèmen je l ' yo tankou kamyon an rebondi. Nou te ale sou senkant kilomèt, petèt swasant yo, lè jou lannwit tonbe, lumineux woz tankou flash klere ouvètman sou tèt li. Kamyon an frenaj ak sispann sibitman kòm flash la nan yon fize ki te swiv pa yon pakèt nan fizi tire. Li regarda nan sòlda la. Mwa a ki konsène yo te otantik kòm li te pwan fizi l', li vole soti nan do a nan kamyon an.
  
  
  Mwen wè l frape tè a, kòmanse vire, ak lè sa a, vire nan yon grotèsk Arabèsk kòm li te frape pa twa vaksen yo. Li te pwan bò a nan kamyon an epi yo tonbe sevè, rete fèmen nan kamyon an, tonbe anba dèyè surandetman. Mouri sòlda nan fizi a te fèmen ase yo rive jwenn, ak mwen yo rale l ' fèmen. Li te gade sou tè a anba a kamyon chasi ak wè Rita ak yon Chinwa ki non-komisyone ofisye bò kote l'.
  
  
  "Sou ti mòn lan nan bandi," li te di, ak mwen gade soti sou tèren an aksidante ki epi yo te wè fè nwa figi yo k ap deplase soti nan ti touf bwa ti touf bwa nan eklat kout. Ki pa peye-komisyone ofisye ki te ale nan kamyon an, yo te tire de fwa nan figi yo k ap deplase nan direksyon nou, epi yo te eseye kouri nan direksyon pou yon espesyal ti touf bwa. Li pa t ' siviv.
  
  
  Yon fize a leve soti nan dèyè yon ti touf bwa a gòch. Nou pa t ' kanpe yon chans osi lontan ke yo te kapab kenbe sèn nan klere limen. Li konte uit, petèt dis figi yo k ap deplase pi devan.
  
  
  "Rete anba kamyon an," Rita te di l', rale tounen ak toupatou nan kamyon an, ki te rete sou vant li. Bwòs la te sèlman yon kèk yad lwen, epi li kouche nan nah. Yon fwa andedan, li akoupi atè a ak deplase moute. Mwen sarepta pou wè twa figi ki apa a, epi swiv mwen. Mwen chanje direksyon an ak pa t ' di anyen jan yo demenaje ale rete nan bag yo, tit pou gwo larivyè lefrat la, an konsideran mwen ta sove pa gen. Men, mwen te kenbe rale moute nan bata dèyè ti touf bwa a ak lans misil. Lè mwen te resevwa ase pre, mwen te wè li mwa ap tann, ap gade, kòmanse yon lòt chaj misil nan zam l ' yo. Hugo te tonbe nan men m. Li vize pou li, jete l',, epi yo te wè a fè tèt di toujou asye nan talon ale nan mwa a nan zo kòt yo tout wout la nan kros la. Li te tonbe pi devan, epi li te an tirè pou ti touf bwa a, Hugo rale soti ak rete soude yon fize pistolè nan senti l ' yo.
  
  
  Mwen te gen yon fizi, yon Wilhelmina, ak yon pistolè siyal. Li te kòm bon yon kote ki menm jan li ta ka espere jwenn pou yon sipriz fas atak. Li te kòmanse ak fizi yon, te tire an premye, epi kenbe ih nan gad kòm yo te deplase nan direksyon kamyon an. Mwen frape li soti kat, senk, sis fwa nan alantou yo. Lòt moun yo te pran kouvri ak yo te tire nan m'. Vaksen sonnen nan touf raje, ak yon koupe atravè pli nan zepòl mwen. Twa moun ki te vole soti nan gwo larivyè lefrat la lè sa a, tounen tounen apre piki a an premye. Yo te kouri soti nan anba a epi ak sou bò dwat mwen, toutespre jwenn yon feu vini avè m ' nan mitan yo.
  
  
  Mwen woule sou sou do m', kouche sou tè a, te vire fizi a gòch la e yo te tire avèk men gòch mwen, pa eseye vize, jis kite yon ti kras mennen vole nan lè a. Lè twa lòt yo te vin moute pou m ' ak leve soti vivan yo fizi, mwen te tire yo ak mwen pistolè nan yon pozisyon ki gen tandans. Gwo Luger abwaye twa fwa, ak tout twa nan yo tonbe.
  
  
  Woz font nan torche te konplètman disparèt, kite sèlman moonlight jwe sou lonbraj nwa yo nan mòn li yo. Mwen te gen yo chèche konnen ki jan anpil.
  
  
  Li te pran fize zam ak limen moute nwit la la ankò ak yon woz, reyèl limyè. Mwen te wè de figi mwatye chemen moute mòn lan, ak lè sa a, mwen remake yon twazyèm moun chita nan yon netwaye sou bò a nan ti mòn lan, pale rapidman nan yon jaden radyo.
  
  
  Fwon li ride. Mòn bandi ak yon jaden radyo? Banditisme nan Chinwa a aryèr, aparamman, stahl se trè modèn. Li te pran bab li alatranp bi, ak nonm sa a nan kò te sanble yo rebondisman nan lè a menm jan li mwatye-te tounen ak tonbe tounen nan tè. Li te tounen Reine a gòch la e yo te tire yon seri de vaksen nan ti touf bwa a. Figi a leve kanpe ak bese atè monte sou yon ti touf bwa. De plis figi te kraze soti nan abri a e te dirije tounen nan ti mòn yo. Pou yon sèl bagay, li te tout yon erè pou yo. La lòt fè se konsa lè la flash te ale soti.
  
  
  Li te kouche toujou epi tann pou li. Koulye a, se pa tan an pou komik kouri pwogrè yo. Pou jwe li an sekirite, li tounen tounen nan kote yon sèl nan bandi yo te kouche fè fas a desann. Mete l 'nan mwa nan devan l', li leve, li te ale soti, alantou touf raje. Pa te gen okenn vaksen yo te tire, men, Chinwa a moun ki te fèt nan l 'nan devan l' pou yon kèk plis pye, lè sa a, tonbe li mouri nan kò moun. Rita rele soti nan l 'ak wè l' nan moonlight a kòm li te gen soti nan anba kamyon an.
  
  
  "Ki sa yo ou kap chèche?" "Ki sa ki se li?" li te mande lè li te wè m ' fouye nan mouri a Chinaman a rad.
  
  
  "Mwen pa konnen," mwen te di. "Bandi ak lans rokèt, mwen ka konprann li. Lans a misil se fasil ase yo jwenn. Jaden radyo se yon lòt bagay."
  
  
  Anndan nonm sa a nan rad sou li, li te jwenn li pa yon ti bous, ak andedan-yon kat idantite.
  
  
  "Pi gwo Su Han Kov nan Chinwa Lame a," li te li li l awotvwa pou Rita. "Mwen ap parye tout rès la nan yo se tou nan Chinwa lame a, yo te abiye yo gade tankou bandi."
  
  
  "Men poukisa?" Rita mande. "Poukisa atak kamyon an?"
  
  
  "Mwen pa konnen poukisa," mwen te di. "Men, mwen konnen li te rele yon moun sou radyo a pou èd, epi nou ta pi bon jwenn lanfè a soti nan isit la."
  
  
  "Pa t' Joon Lee garanti Yenki sekirite nou yo?" mande Rita. "Petèt yo te reyèlman yo se bandi. Petèt yo atake yon ti gwoup oswa yon anplwaye machin yo ak te vòlè sa a kat ID ak jaden radyo."
  
  
  Petèt, mwen te gen admèt. Men bandi yo pa anjeneral atak inite militè yo. Pifò nan moun yo bò kote yo pa menm konnen ki jan yo travay yon jaden radyo. Ankò, mwen te gen pa gen okenn repons, se sèlman mefyans. Nou te rive nan kamyon an epi li rummaged nan tablodbò a. Mwen te jwenn sa m ' te espere pou - yon kat jeyografik nan zòn nan. Ti gwo larivyè lefrat, nou ta te jwe tag ak te trese ak louvri venn yo.
  
  
  "Sa tout," mwen te di. "Nou ap kite ki pa kamyon ak ale desann bò larivyè lefrat la." Travers la, bati toutotou yon gwo twal ak yon ankadreman an bwa, yo tounen vin nan yon kontra enfòmèl ant ti kras tab, ak Rita ak mwen te pote mwa a nan dlo a. Gwo larivyè lefrat la te cho epi yo pa trè gwo twou san fon tou pre rivaj la. Ki mennen ale nan kabann ak Carlsbad, nou te kanpe nan rivaj la, pi fò nan tan an te mache, yon ti kras pran yon batiman lwen. Kòm gwo larivyè lefrat la pwoche bò wout la prèske nan Pari, nou t ap naje nan mitan an nan gwo larivyè lefrat la nan vant, kenbe sou kabann lan, sou chak bò yo epi ki mennen pasyan an ansanm dlo a chemen.
  
  
  L', mwen te wè lame a, kamyon yo ak motosiklis k ap deplase sou wout la. Ak lè sa a, li te wè yon gwoup moun abiye moute tankou mòn bandi. Men, yo deplase yo tankou sòlda yo, vit ak egzak. Mwen te byen kontan nou pa t ' a eseye, pou yo ale nenpòt ki pi lwen nan kamyon.
  
  
  Nou t ap naje tounen nan rivaj lè gwo larivyè lefrat la te kite wout la epi nou repoze pou yon ti tan. Lè sa a, nou te mache sou jouk nan syèl la yo te kòmanse aleje. Li te jwenn yon gwo touf pye bwa sayi gwo larivyè lefrat la ak bloke soti nan wout la. Nou trennen Carlsbad ak yon kabann nan youn nan altitid ba pandye nan pyebwa yo. Li soufle Rivnenskaya, men otreman pa t ' chanje. Lè solèy la te vini, Rita ak mwen kouche sou mou marekaj zèb anba epè fèy yo nan yon pye bwa.
  
  
  "Nou ap rete isit la jouk nwa ak lè sa a, deplase sou," mwen te di. "Mwen panse ke li la bon pou li ale nan Janki yo anvan denmen maten."
  
  
  "Mwen pral kite rad mwen an sèk, menm si yo jwenn mouye ankò," Rita te di, e li te gade jan li dezabiye 'w ak mete l' bagay sa yo sou zèb la. Kò li te plantureu, ak long, grasyeuz janm ak dousman balanse ranch yo. Li apiye tounen sou zèb vèt la, ak lè li voye je nan m', l 'je ble p' ap klere ankò.
  
  
  "Vini non isit la ak kouche pwochen pou m'," li te di. Li mete rad li sou zèb la pwochen l ' ak ban pou laprès ak li. Li vlope bra l 'bò kote m', peze nan kò l ' la kont mwen yo ye. Se konsa, li prèske imedyatman tonbe nan dòmi. Mwen kouche a san yo pa yon vout pou yon ti tan ankò epi yo te eseye rekonstwi sa ki te rive.
  
  
  Atak la sou tyòk la te ekspre ak te planifye. Li te gen admèt ke Rita a eksplikasyon te posib. Yo te kapab bandi yo ak yo vòlè kat Idantite ki gen yo ak yo vòlè li ekipman yo. Men, yo ta ka tou yon degize entèlijans inite nan Chinwa lame a. Soti nan yon kote nan nen, Chong Li a mens lès men an te santi li. Li voye je nan ti fi a bèl nan bra mwen yo, pou l respire dousman sou pwatrin mwen, epi li fèmen je l ' yo. Solèy la seeped nan epè fèy yo, ak eklatman an te vin tounen yon rekonfòte dra. Mwen tonbe nan dòmi panse ki sa ki yon fucking etranj mond li se, yo te toutouni ak yon ti fi supèrb nan bra ou, anba yon pye bwa nan Manchouri, ak yon moun ki pral touye ou.
  
  
  Mwen pa t 'reveye, jouk tan mwen te santi Rita avanse pou pi ak avanse pou pi lwen m'. Mwen gade, li wè l 'sou riverbank a, lave figi l' nan pwòp, dlo tyèd, tankou yon bagay sou Entènèt la ki soti nan disetyèm syèk la. Li te nan mitan an nan jounen an, epi mwen tande son an nan krikèt. Nou te kapab bay manti sou yon rustic gwo larivyè lefrat nan Ohio. Li te soutenue tèt li moute sou yon sèl manch rad koud bra a, ak Rita te tounen nan direksyon son an. Li leve, li te mache nan men m', ak jan mwen gade l ' apwòch, mwen te santi yon gwo dezi. L 'je regardant nan m', k ap deplase leve, li desann kò m', relache, ak toudenkou li te tonbe nan jenou l. Men l 'bourade kont kò m', e li te antere l ' fè fas a nan lavi mwen.
  
  
  Li voye je nan m ' pou yon moman, lè sa a bese tèt li ankò. Bouch li nipped nan kò mwen an, limen, kapte atansyon moun, ak li te sanble yo manyen m ' anndan kondwi. Li te jwe ak karese m', epi kòm li te fè, l ' pwòp eksitasyon te grandi jouk li te frison a ak bèl li kò a te mouye ak dezirab. Li te apeprè leve pa ee, men li te goumen m 'kontinye nan sa ki te ba l' anpil plezi. Toudenkou, li lunged nan m', l 'ranch poutan ak pikotman, epi li woule sou yo ak l' kòm li te antere l ' tèt li nan zepòl mwen, antravè urleman yo ki te vin sou nahum.
  
  
  Mwen demenaje ale rete anndan l 'tou dousman, lè sa a, pi vit, santi rush a nan sovaj ecstasy ke chak deplase m' te fè. Lè sa a, li te kanpe moute, ak dan l 'yo te plonje nan kò m', menm jan li pete rele ak eksitasyon. L 'ki te fèt l' la, kò a kò. Yon fizik senbòl nan ke yo te, incorporée nan moman yo nan pasyon. Finalman, li tonbe nan zèb la ak je l ' jwenn mwen yo ye.
  
  
  Nou mete ansanm pou yon tan long, gade fènwa a woule nan tankou yon tou dousman tonbe rido. Lè sa a, nou woule moute rad sou nou yo nan yon sere sak epi mete yo sou tèt nan Carlsbad sou yon kabann. Rita a je yo ki te ranpli avèk tristès, chak fwa li gade nan l'. Hey, li te pi rèd pase m. Tout nah te gen te doulè ak tristès pou li. Mwen fache detèminasyon jwenn konsolasyon m'.
  
  
  Lè jou lannwit finalman tonbe, nou glise tounen antre nan gwo larivyè lefrat la ak deplase pou pi devan. Vwayaj la te byen jiskaske nou a te rive nan Ayewopò an. Li te wè limyè a nan tèren avyasyon an nan pist la, pi lwen pase vilaj la. Gwo larivyè lefrat la entoure nan yon bò nan jaden an, ak dimanch maten byen bonè te kounye a mwens pase yon èdtan lwen. Mwen te wè l ' kòm pli vit ke jaden an te ireflechi, lè nou rale nan kabann sou rivaj epi yo mete yo sou rad sou nou.
  
  
  "Èske ou panse ke avyon an se toujou isit la?" Rita mande. "Si nou pa t' rive yè, li ta ka te kite."
  
  
  L', Hey chuckled. "Petèt li pa t' isit la nan tout. Nan nenpòt ka, mwen pa pou risk " aksidantèlman "ankò. Rete isit la. Mwen pral jwenn nou yon avyon."
  
  
  Angar yo te frank nan devan m', pawa moute sou do a nan jaden an. Li te kouri, kouche, ak regarda nan premye tach gri nan syèl la, ki pi pre a angar bò kote l'. Bò pòt la te louvri, epi li glise andedan. Te gen twa ti avyon. Yo ta gen nan pa gen pou sèvi ak nou; Ale yo te ale nan kòmansman an nan dezyèm lan. Li te yon boutik la reparasyon kote pati ak moso nan avyon yo yo gaye toupatou.
  
  
  Twazyèm ane a te pi plis pwodiktif. Nan nen an te yon fin vye granmoun ris limyè commando Tu-2 ak yon piston motè, yon ansyen avyon. Men, li te gwo ase epi yo te nesesè vòl ranje yo rive nan peyi Japon, se konsa, li te demisyone nan kabin an pou pran yon gade rapid alantou. Tout te sanble yo dwe amann, men, mwen pa t 'kapab dwe asire w jiskaske mwen tounen vin jwenn li sou, ak mwen pa t' kapab fè li jiskaske moman sa a pase.
  
  
  Mwen te ale tounen pou Rita ak Carlsbad, gade alantou fen nan angar, ak akomode jiska jemi kòm mimmo te pase yon ti pétrolier kamyon ak de moun Chinwa nan kaki soti nan nina ricci. Apre li te pase, li te kontinye kanpe nan gwo twou san fon lonbraj nan angar la sou miray ranpa yo. Li te definitivman ap resevwa limyè ak vit. Mwen kouri yon ti distans la nan fen a nan jaden an, ak Rita te leve pou kontre m'. Lè li te sispann pa ee, li te kòmanse leve nan kabann.
  
  
  "Kite l'," mwen te di. "Sa a ap ralanti nou desann twòp." Carlsbad leve l ' limp kò ak lans wòch mwa sou zepòl li. Li pa egzakteman preskri tretman pou blesi twomatik nan sèvo pasyan nan yon koma, men li te pi bon an mwen te kapab fè. Ak Rita nan bò kote m', Reine nan men nan yon sèl, ak Carlsbad nan lòt la, mwen te dirije tounen nan angar la, longan la tounen nan gwo miray ranpa yo ankò.
  
  
  Nou te vin twazyèm lan angar " ak fin vye granmoun Tu-2, tou. Carlsbad tou senpleman te pote l ' nan kabin an ak mete Mwa a sou planche a, lè li te tande angar la pòt louvri. Rita te toujou deyò, nan pye a nan glisman etap li ta mete kanpe pwochen nan avyon an. Nan banza fenèt la, mwen wè twa Chinwa mekanik nan blan an jeneral kòm prensipal la garaj pòt louvri. Yo te wè Rita an menm tan an epi ki te swiv li. Li te eseye vire alantou epi kouri, glise sou yon slick lwil oliv la, epi glise sou planche a konkrè. Twa moun Chinwa imedyatman te pwan li yo ak trennen l 'nan pye l'. Li pa te ale nan fè tout bri sa a de tout fason. Yon lou kle wè l ' sou planche a nan kabin an, te pwan mwa, ak vole.
  
  
  L', te ateri sou yon sèl alantou Chinwa a, e li te tonbe.
  
  
  li vire kle a nan yon ti arc, santi li slam difisil nan mwa l ' nan zo bwa tèt. Li te tonbe sou plas. Li te sou planche a, nan premye plan an, ki te toujou yon ti kras étourdi lè yon sèl nan twazyèm vole sou mwen. Li te resevwa desann sou jenou l 'epi li te ede l' tonbe sou tèt li. Li te ateri sou do l', li te kòmanse woule sou, e li te sèlman mwatye nan lè Hugo klere nan palmis m 'ak gwo twou san fon nan mwa l' pwatrin.
  
  
  Men, yon sèl ki sot pase, yon sèl la ki te ateri sou li, te resevwa alantou omwen ase yo kouri dèyè l', li, te wè Rita bwa pye l ' deyò epi li te ale vole. "Bon," li te di, voye Hugo di, e vit. Lam la tranche nan do a nan Mwa a nan kou a, ak Rita grimaced epi yo tounen vin lwen. Li te ke yo te rale soti pa yon talon lè de plis moun te vini alantou kwen an nan angar la, sarepta pou yon moman, lè sa a, te tounen, li kouri al. Yo te kouri atravè tèren avyasyon an, rele, epi li te fè sèman l 'anba souf l' yo.
  
  
  "Jwenn sou avyon an," li te rele nan l', epi li vole kanpe,. Nan fen a byen lwen nan angar la, nan yon kwen, mwen te wè l', pwobableman dis barik nan gaz. Li te pentire pa Reine. Mwen te bezwen distrè ih, anyen ki ta lakòz eksitasyon ak konfizyon, se konsa ke tout ih atansyon pa ta dwe konsantre sou nou. Nou te byen lwen ase lwen soti nan barik yo ke nou pa t ' gen yo ale ak yo, omwen pa gen dwa ale.
  
  
  Li te resevwa sou plan an, louvri pòt la pou yon dezyèm, ak yo te tire nan gaz barik. Li nan pòt te kriye byen fò fèmen ke yo te pran koupe ak yon gwonde nan flanm dife yo, ak fin vye granmoun avyon tresayir. Lè m ' finalman te resevwa dèyè volan an ak vire sou motè yo, mwen te pè a te panse ke si avyon an te nan motè reparasyon, jwèt la ta dwe pase. Li te resevwa menm scarier lè li bourade starter a chanje ankò, epi pa gen anyen ki te pase.
  
  
  Li bourade l ' yon twazyèm fwa, ak tou de motè yo touse nan yon whirring gwonde. Pa te gen okenn tan yo rete tann pou yo pou cho a moute. Li te voye pa yon Tu-2 kondwi ansanm Angara wout lè chabon dife yo nan la flanm dife yo te kòmanse kale koupe penti abazde la. Pist la loomed ouvètman nan devan m', ak mwen te ale nan nah. Mwen te wè mesye yo kouri otou bilding prensipal la. Gen kèk nan moun yo kouri angar la te panse mwen te jis k ap deplase avyon an sekirite, se konsa yo te tounen enèji yo nan dife. Lè sa a, li te wè lòt k ap deplase soti nan bilding prensipal la ak fizi nan vitès tèt. Li te ranmase pa yon fin vye granmoun avyon, te santi li krake, epi reponn, wou yo davwa ke yo pran vitès sou konkrè. Gad yo te tonbe nan jenou yo ak yo te tire. Mwen tande pale de bal ale nan taksi an ak nan nah.
  
  
  "Rete ba," li te rele nan Rita. Li te fèt pa yon fin vye granmoun Tu-2, ki te leve l ' ak li lè li kite tè a. Li pa deside fè yon rapid konsèy ak motè yo pa gen ankò yo t ' ap chofe moute. Li tande yon demi douzèn plis vaksen nan avyon a koute, ak lè sa a, yo te eseye woule dousman. Desann anba a, li te kapab wè gad yo bri tounen nan bilding prensipal la nan jaden yo, ak li te konnen yo ta dwe sou radyo a nan yon kèk segond. Li imedyatman te dirije soti nan lanmè a, ak Rita te parèt nan kabin an.
  
  
  "Ki jan nan tonton ou?" Mwen te mande l ' la.
  
  
  "Pa gen okenn chanje," li te di. "Men, nou te fè li."
  
  
  "Pa konte poul," mwen di hoarsely. "Pa gen ankò."Mwen vire sou radyo a epi yo rele operatè telecom.
  
  
  "DS operasyon yo ke yo te rele pa Yorkville Konpayi asirans," mwen di nan mikwofòn la. "Vini nan Yorkville. Sa a se nimewo a 3. Vini nan Yorkville. Vin isit la."
  
  
  Mèsi poutèt ih Marin kè yo, yo pran m ' moute touswit apre sa, mwen tande yon vwa ak yon Dixie aksan.
  
  
  "Nou kapab tande ou, N3," li te di. "Ki sa ou vle?"
  
  
  "Mwen vole yon Tu-2 ak Chinwa Air Force mak, tit sid ak sidès sou lanmè sa a Lanmè Japon. M ' ka yo te vle konpayi. Nou bezwen eskòt kouvri imedyatman. Mwen repete, imedyatman. Èske ou li m ' konsa?
  
  
  "Nou ap lekti ou," vwa a reponn li:. "Youn Phantom II èskwad se pran koupe. Kenbe yo sou kou ou. Nou pral chwazi ou leve. Ankò e ankò."
  
  
  "Roger," mwen te di, epi klike sou transmetè. Solèy la maten te splotching syèl la wouj, ak fin vye granmoun Tu-2 akselere l ' nan yon vitès nan twa san ak karant-senk. Li te jemi ak tranble, ak nan mwa ralanti li desann yon ti kras.
  
  
  "Kenbe kap soti nan fenèt la," mwen te di l ' yo Rita. "Rele si ou wè lòt avyon."
  
  
  "Èske ou panse ke yo pral voye avyon apre nou?" Rita mande. "Èske ou toujou panse ke Chang Li se dèyè sa ki te pase?"
  
  
  "Mwen pa ka debarase m de santiman m' yo," mwen te di. "Mwen si ke nou pran nan sa yo ki fin vye granmoun zwazo a pa t rive nan Chong Li ankò. Dwa koulye a,, li nan jis yon avyon nan vòl."
  
  
  Si Rita te gen yon lòt corkscrew, li te kay ki pat fèmen pa dwa pou motè, menm jan li touse yon fwa, lè sa a, te mouri de fwa. Li te dezespereman bourade lè tèt bouton ak ki te fèt souf li kòm motè revved, gwonde, ak te mouri ankò. Dwèt mwen te rèd ak spasmodik, epi ih rale l'. Lè sa a, li te tande gwonde nan motè a, ak Rita pwente nan syèl la. Mwen te kap deyò fennèt gòch la ak mwen te wè yo soti nan solèy la, Phantom II a, epi yo te indirect ak indirect ayeryen nan eights. Yo te yon rasire ak rekonfòte je.
  
  
  "Poukisa akrobatik?" Rita mande, ak souri li te kwochi.
  
  
  "Nou ap ale petèt twa san ak yon mwatye yon èdtan," mwen te di. "Yo fè plis pase yon sèl ak yon mwatye mil. Yo ap fè eights se konsa, yo ka rete la avèk nou."
  
  
  Se konsa, li te jiskaske nou takte konpayi asirans lan avyon. Si Chinwa yo Reds voye avyon apre nou yo, yo te rive pre ase pou pran yon gade epi yo disparèt. Li te mete nan yon fin vye granmoun Tu-2 sou konpayi asirans pil kòm fèt san pwoblèm ke posib, sa ki te pa lis nan tout.
  
  
  
  
  Blan koridò yo nan Walter Apennine Lopital yo te prèske anonim, tankou koridò yo nan tout lòt lopital, ak yo rasire konfyans. Yon Marin avyon retrieved nou nan kòt la, kote nou transfere nan yon lòt avyon ki retrieved nou nan Washington. Hawk te prepare ih tout moun pou arive nou an, ak yon ekip nan doktè nan te ap tann pou transpò yo Carlsbad yo nan espas yo louvri nan lopital la. Dr Hobson te ban m ' sa pou nou fè.
  
  
  "Nou pral gen yon preliminè a opinyon pou ou nan yon kèk èdtan," li te di. "Rele m' si sa ou pa tande pale de nenpòt nan nou pa dis."
  
  
  Li te pran Rita ak mennen l ' deyò. Lannwit te jis tonbe sou Washington. Mwen te ale nan taksi a nan twotwa a.
  
  
  "Ou ap rete avè m'," mwen te di. Li squinted nan m'.
  
  
  "Ou gen okenn kote lòt bagay yo rete," mari l ' te demanti rapò medya yo. "Tonton ou a te kònen moute, sonje? Li te prèske mouri ak ke eksplozyon."
  
  
  Li pa t ' di anyen - ak sa ki te kapab li di kounye a? Hey, yon pyjama te jwenn tèt li pou l ' pote sou ou apre douch la. Li te fin vye granmoun, date tounen nan yon tan lè li te toujou pote pijama yon bon bout tan anons sa pibliye depi, ak mwa a li te prèske ase yo dwe yon rad. Men, lè Rita rkrokviye moute anndan an, etann soti nan l ' long, bèl janm, li te tou de séduire ak sensual. Nòmalman, lide m ' ta sou longèdonn a menm jan ff a, men li te toujou brooding ak enkyete. Yon fin vye granmoun-alamòd bourbon te fè li pou nou, ak jan li sipped li, li gade m ' sou rim a nan li glas.
  
  
  "Ki nwi w, pa li?" li te kòmante.
  
  
  "Ki sa ki sa sa vle di?"
  
  
  "Yo pa gen tout repons yo."
  
  
  Li voye je l 'nan bèl l' nan pye yo nan mwatye kache anba l, la a blan lis po a rive nan premye anpler nan li bounda yo, ak lè sa a, li te kanpe ak te deplase nan direksyon l'. Li twa etap yo te pran lè telefòn nan sonnen: nan tota ke li kenbe nan tiwa chèz, yon sèl la gen rele yon lòd. L, vire alantou ak pran mwa otou bwat la. Hawke a vwa te fatige ak long, prèske fin itilize.
  
  
  "Vini isit la nan biwo a," li te di. "Rele soti Jung Lee Ou nan kenz minit. L', mwen vle ou yo dwe isit la."
  
  
  "Kenz minit?" Mwen pran rele. "Mwen pa konnen si mwen ka fè li."
  
  
  La fin vye granmoun ti gason ta ka fatige, men li te pa janm twò fatige yo dwe byen file. "Ou ka fè li," li te di. "Ki ba ou kat yo jwenn abiye, odin bo orevwa l' ak di l ' w ap vini tounen, ak dis jwenn isit la."
  
  
  Telefòn la te ale mouri, e li te tankou li te di. Rita pa t ' gen tan pou li pwoteste yo oswa mande kesyon yo. Trafik te sa ki retade m ' ki pi, epi li te yon kèk minit reta, men mwen te gen chans. Apèl la te tou ranvwaye. Hawk te moulen fou sou yon siga lè li te antre nan. Li lage m ' yon tape mesaj. "Li vin rive, yo kode. Ti gason nou yo decoder mwa a epi yo te pase l 'sou m'."
  
  
  Mwen li li l ' byen vit. "Pral gen yon radyo rele nan 10: 15 p. m., tan ou," nen te di. "Diskite sou aksidan an fèt la avèk ajan asirans ou N3. Jeneral Chun Li, Moun nan Repiblik nan Lachin."
  
  
  Mwa a te jis pouse l ' tounen nan Hawke lè telefòn nan sonnen ak yon ranje nan ti bouton wouj. Malfini pran yon iso rta siga ak lanse li nan wastebasket; mwa a jès nan degou pa t ' jis pou siga. Vwa l', li lè li te pale a, ki te ajite, menm, degize; li nodded nan m'.
  
  
  "Wi, Jeneral, Carter te rive san danje ak Dr Carlsbad. Ou ap soulaje... repons lan se wi... "mèsi. An reyalite, li a kanpe la avè m'. Ou ta ka vle pale ak li dirèkteman. ... Nou yo ap trè rekonesan ."
  
  
  Li lage m 'nan telefòn lan, l' je ble enpasibl. Jung Lee te ka tande l 'ki mou, kontwole ton, ak te kapab pwèske wè li mou, figi wonn nan devan l' kòm li te koute.
  
  
  "Mwen prese eksprime m regrèt sou atak la nan bandi yo sou kamyon nou an," li te di. "Lè gwoup ou a pa t' rive nan Vil la pi ta ke mitan lannwit, nou te voye yon eskwadwon yo chèche konnen sa ki te rive. Lè yo te vin atravè yon kamyon ak de la nan nou an moun ki mouri epi li rete la nan bandi yo, yo rapòte tounen nan m ' yon fwa. Pou estestvenno, nou premye sipoze ke ou te kaptire. Li pa t ' jouk jou kap vini an, apre li te aprann enfòmasyon sou vòl la nan youn nan avyon nou yo nan London, ke li te reyalize sa ki te pral rive. Èske mwen ka mande l 'poukisa ou te fè sa a olye pou yo ale nan ayewopò an, epi mande li pou kontakte m' gen? "
  
  
  "Mwen pa t' panse ke yo ta mete konfyans istwa mwen," mwen bay manti.
  
  
  "Li ta dwe yon anpil pi fasil," li te di. Mwen parye li ta, mwen te dakò an silans. Li te kontinye, e te gen yon bouke anpil allusion nan refi a nan li vwa ki kalm ankò. "Li pa gen pwoblèm, ak Dr Carlsbad, ou gen san danje rive jwenn shores ou. Sa ki te m ' pi gwo enkyetid. Yon fwa ankò, mwen prezante eskiz pou pa ap konsidere posibilite pou yon atak. Mwen gen yon gwo fòs ki se byen chèche zòn nan. enfòme pèp ou a kòm pli vit ke yo refè."
  
  
  "Tanpri fè l'," mwen te di. "Ak di ou mèsi pou enkyetid ou yo. Mwa te kapab tonbe li jis kòm byen ke li te kapab yo te bay li lwen - telefòn nan te ale mouri epi li te pandye moute.
  
  
  Li leve je yo, yo wè Hawke ak anpil atansyon ranplase reseptè a sou la telefòn. Ego nan je yo te rankontre m ' yo.
  
  
  "Gen yo, se sèlman de jou rete nan Mond lan Konferans Lidèchip," li te di. "Mwen bezwen ou. Mwen bezwen chak moun, mwen gen. Ba ou yon sèl jou a pi plis ak Carlsbad. Si ou vini moute ak nenpòt ki bagay ki nouvo oswa teyori ki fè sans, mwen pral koute l'. Jis ase?"
  
  
  Li grimaced, men nodded. Sa yo ki te jis ase, espesyalman nan moman an. Men, mwen te konnen li ta ban m ' yon lanfè nan yon anpil nan tan vini ak yon bagay nouvo.
  
  
  "Dr Hobson rele," Hawke te ajoute. "Gen yon ti espwa ke yo Carlsbad yo pral retabli. Grav domaj nan sèvo. Men, Hobson tou yo te di yo pa janm konnen lè youn nan sa yo ka yo pral yon ti tan vin nòmal. Trè souvan yo te rive ak lè sa a disparèt ankò. Kenbe espwa, epi kenbe tcheke pou wè si yo te ego separe mo yo." Li nodded ak bò gòch, ki bay Malfini yon dènye gade. Mwen pa panse mwen te janm wè, mwa a pou yo fè fas a gade konsa fatige.
  
  
  * * *
  
  
  Lè mari l 'tounen nan chèz l', Rita te ap dòmi, men, fèy la te chire plis pase boutone. Li kontanta tèt li ak kap nan bote nan dòmi l ' kò. Li te bay manti mwatye sou vant li, yon sèl pye leve soti vivan, tete gòch li tankou yon envitasyon ak yon mou woz pwent. Li vlope yon fèy papye sou li epi yo te ale nan sal la ap viv, kote li vide yon piki nan bourbon. Mwa sipped li, kite chalè a tou dousman desann drenaj. Mwen te eseye mete moso yo ansanm ankò pou nwaye soti nan mwen an modi enkyetid, men mwen pa t ' kapab kalme sispèk mwen. Li te asire w nan kèk bagay sa yo. Youn nan yo te kamyon an nan atak - mwen te sèten mwa te ki fèt Chun Li. Mwa a nan apèl nan telefòn aswè a sèlman ranfòse ki sispèk. Nan entrigan bata te gen yo chèche konnen si nou te vrèman tounen.
  
  
  "Pran ayè!" li te di l ' nan dan gritted. Poukisa li te se konsa, sispèk yo nan Chun-li jis paske nou yo te sou chak bò opoze nan la sot pase a? Mwen te gen pa gen okenn prèv ke li te aji nan konfyans nan bondye move - pa gen okenn prèv nan tout. Li fòse tèt li yo sispann goumen li ak dezabiye ' w. Lè m monte nan kabann nan pwochen Rita a cho, mou nan kò a, li mete men l 'sou pwatrin mwen yo ak snuggles jiska m'. Li kouche gen jiskaske li te finalman tonbe dòmi, toujou kontan ak l ' yo rezonab eksplikasyon, toujou sou bò a, toujou pè nan etranj la.
  
  
  Lè mwen leve, li pa t ' nenpòt ki pi bon. Men, te gen Rita, ak li te fè m 'bliye di tout moun pou yon pandan y ap, jouk l' leve nan bouch li, bouch li deplase sou kò mwen an. Mwen te santi m tèt mwen brase lè grangou anprèsman nan dezi li te kominike nan yon lòt zanmi. Bouch li, k ap deplase desann kò m, s 'arrête pou yo devore m' hungrily, yo te tou de fre ak cho, ak li te santi tankou li te ap eseye efase troublan tansyon li te konnen te andedan nan m'. Li ta fè yon lanfè nan yon bon travay pandan y ap sa a ki te ale sou, ak toudenkou mwen te jwenn tèt mwen bourade, voye, ak bliye tout bagay eksepte ensanèi pasyone bèt fè renmen m'.
  
  
  Mwen te chwazi l 'leve epi yo antere l' kò m 'fas nan pwatrin li, epi li imedyatman vire pou resevwa m', janm li yon cho anbrase. L', te antre nan nah byen vit, pratikman moun yo pa grosye, men, li rele soti pi plis ak plis, ak lè sa a, menm plis. Finalman, te gen ki boule, anroue rèl, ak lè sa a, li kouche sou etaj la pwochen nan m ' fin itilize, men li te dous fatig, yon fatig ki te yon jan kanmenm tou retounen. Nou mete ansanm, kò nou manyen, men l 'travèse m' nan satisfè satisfaksyon. Lè sa a, telefòn nan sonnen - espesyal sa a telefòn ankò.
  
  
  "Chang Lee voye yon telegram, mwen panse ke ou ta ka dwe enterese, Nick." Hawke a vwa te vin sou fil la. "Mwen ap li sa." Mwen kontan pou kontinye kolaborasyon nou sou ev nan Mond lan Konferans Lidèchip. Di Ajan N3 ke nou te di ke Carlsbad nan moun yo nan New York. Yon fanm yo te rele Lin Wang 777 Doyer-sturt te wè nèg la gwo.."
  
  
  Malfini en. "Mwen tcheke adrès la ak NYPD," li te di. "Li se yon bouzen, trankil, ak byen-kenbe, restoration sitou nan kominote a Chinwa, ak pou moun ki renmen manje Chinwa an, ou ta ka di."
  
  
  "Sa Lin Wang dwe fè yon sèl la alantou ti fi," mwen te di. "Èske ou panse ke li ap travay pou Jung Lee?"
  
  
  "Mwen gen dout li ta gen te di nou non li otreman," Hawk te reponn. "Li pwobableman gen te di yon moun, ki moun ki te di yon lòt moun, ki moun ki te di sa youn nan moun yo. Onètman, Nick, mwen etone pa tout bagay sa yo. Li reyèlman pa t ' atann nenpòt pli lwen koperasyon ak Jung Lee nan."
  
  
  "Mwen sezi, twò," mwen te di. "Men, mwen pral fè li imedyatman."
  
  
  "Yon lòt bagay," Hawk te di. "Mwen tcheke deyò Dr Hobson. "Carlsbad a batman kè se vin fèb. Ak li se toujou nan yon koma."
  
  
  "Mèsi poutèt ou," mwen di grimly, ak hung moute. Si Chun Li te gen nenpòt enkyetid sou pale sou Carlsbad, yo te sanble enjustifye. Li te tounen nan Rita, ki moun ki te deja mete yon soutyen et kilòt ak gade twò adorabl yo kite. Men, li te kite l'.
  
  
  "Mwen bezwen pou yo ale nan New York," mwen te di. "Ou lòt tonton nan gwo Japonè ki gen la."
  
  
  "Se li nan New York?" li te di ak enkredilite nan vwa li.
  
  
  "Pa gen yon move kote pou yo kache,"li te kòmante.
  
  
  "Dwe fè atansyon, Nick."
  
  
  Li bo l 'ankò ak cupped l ' tete ak palmis l'. "Prese tounen," li te respire. Li chanje rad, epi yo kite nan tan trape yon navèt èdtan woulib alantou Distri a nan Columbia nan New York.
  
  
  Nan mwens pase de zè de tan, li te fè wout li nan etwat, ki gen anpil moun nan lari yo nan New York nan Chinatown. Moun ak fin vye granmoun bilding ki gen anpil moun ansanm, ak te gen yon gri tristès ki limyè yo klere nan restoran ak boutik yo pa t ' kapab kache.
  
  
  Chanm 777 nan Doyer Sturt te yon wotè bilding ki fin vye granmoun ak yon kado boutik sou planche a tè. Rès la nan kado sa yo ki bezwen dwe te achte nan tèt la. Odin Vesna te resevwa moute ak rang sonèt la. Pòt la te louvri, ak epè, cloying pran sant lansan an te tèlman fò ke li prèske te santi tankou yon fizik kònen. Fanm lan kanpe nan devan m ' te Erazyen, yon ti kras tousled, twò lou fè leve, nan bouch li te tou wouj, ak cheve nwa ki te kouvri tou gluttonously, ale moute. Li te pote yon nwa metrès nan rad bwode ak yon dragon wouj. Kontanple mwen te ale mimmo nah nan de moun ki nan koulwa a, nam, youn nan moun pa t ' Chinwa, lounging kont miray la nan shirtsleeves. Ih yo flèch, mobil je deziye ki sa ki yo te - "pwoteksyon."
  
  
  Ee je te mande m 'yon unspoken vire, jije m' ak ane eksperyans nan. L ' slouched pwèstans tounen Hey nan byen file kontanple.
  
  
  "Zanmi m', te di m ' yo sispann isit la," mwen te di. "Li te di pou mande Lin Wangyi."
  
  
  Je l ' deplase nan jis yon ti kras. "Lin Wang," li konfime. "Li pa nan okipe nan moman sa a. W ap gen chans."
  
  
  Pou li, li te monte zèpòl. "Mwen panse ke se konsa," mwen te di. Li fèmen pòt la dèyè do m 'yo ak siy pou m'. Li te swiv li desann sal la ak nan yon resepsyon gwo nan zòn nan. Ti fi, sitou Chinwa yo men, gen kèk blan ak yon sèl nwa, yo te sprawled soti sou chèz boure yo. Yo te mete swa bra ak pla bikini, oswa absoli abiye. Ih je m ' ki te swiv jiskaske koki li pou ih madame. Fanm lan mennen m ' desann yon lòt koridò yo tounen yon eskalye.
  
  
  "Pwochen atè a, premye a pòt la sou bò dwat la," li te di. Li te pran l ' moute mach eskalye yo, epi li t ap gade pou yon moman, lè sa a, kite sou trankil, glise pye. - Madichon bondye parfumé sibstans ki sou yo te toupatou, lou kòm boukan dife lafimen. Li te pase yon pòt sou bò gòch la ak tande ti fi yo ' piman bouk, fòse ri. Mwen te wè l ' twa fwa plis nan koridò a, lè mwen te sispann nan devan yon sèl nan premye sou bò dwat la. Li frape sou li epi vire manch pòt la. Li reyèlman pa t ' vle yo dwe yon kliyan. Bon mache jennès yo te pa janm m ' bagay. Men mwen te kontinye konsyamman. Mwen bezwen enfòmasyon ki soti nan sa a ti fi, ak mwen pa ta gen vinn li pa scaring l ' yo ale. Whores te toujou te pè a nan entèferans ki ta ka entèfere ak biznis ou. Yon ti nwa-chveu ti fi a louvri pòt la.
  
  
  Mwen te frape pa bote li, l 'ti nen ak plat pomèt yo, epi l' gwo twou san fon zanmann-ki gen fòm je yo. Li te sèlman mete yon limyè kimono, ak pwatrin li te fyète ki vle pèse anvlòp segondè. Mwen toudenkou pran sant li pran sant rat. Kèlkeswa sa Wang Lin nas te, ak ki ta ka yon anpil nan bagay sa yo, li pa t ' yon òdinè, chak jou, kouri-of-faktori a-jennès ki ta ka yo te jwenn nan yon kay tankou sa a. Pou fè sa, nah te gen yon kò, men yo pa je. Yo te gwo twou san fon, ak yon nwa, penetrasyon klète. Yo pa t gen tòtire, di, sinik, blese a mò gade nan yon jennès.
  
  
  "Vini non nan," li te di, souri lajman. "W ap nouvo isit la, yo pa ou?"
  
  
  Vwa li sezi m'. Li te nan nen an, kòm si li ta kenbe yon frèt. Men, mwen gen admèt, li te yon bon ouvèti fraz ke yon òdinè otès ta ka gen te di.
  
  
  "Wi, li se nouvo isit la," mwen te di. "Ak modi konsène, siwo myèl." Li tou dousman ay te souri. Li te toujou ale pou avanse pou pi konsyamman, men pou lòt rezon. Li te pa bezwen pè nan sikatris jennès ankò, men, si li te aji yon konkou, mwen te kapab kenbe koupe. An reyalite, kòm je m ' ere sou Lin Wang a koken ti kras figi, mwen te panse sa a ta kapab yon bèl konpetisyon. Lè sa a, li tounen vin jwenn dresser a epi mete de dizèn ak yon senk sou li. Lè sa a, li te kòmanse dezabiye, retire li mare a an premye.
  
  
  Reine a levit te pran l ' koupe, ak nan yon sèl mouvman li mete Luger nan jakèt la, mete mwa sou chèz la. Te gen yon gwo kabann doub pou Lin Wang, ak map mande mwen ki jan lwen li ta ale ak wòl li. Li rimatism te resevwa vin pi mal lè li leve soti vivan men l', yo rale koupe l ' kimono. Li te chita toutouni nan devan m', l ' tete wonn ak gwo ak ti pwent tete yo, sa ki lakòz yon piquant eksitasyon. Li te tounen, ranmase yon pake nan alimèt soti nan nan fen chèz yo, epi limen de urn yo boule lansan, youn sou chak bò nan kabann lan. Lè sa a, li chita desann sou kabann lan, leve janm li, ak demenaje ale rete deyò. Map mande mwen si evalyasyon mwen te mal. Petèt li te jis yon lòt ti kras jennès apre tout.
  
  
  "Mwen te panse ou te enkyete w, gwo nèg," li te di, ak mwen te frape ankò nan nen ton an nan vwa li. L', te deside ke li te yon anpil plis atire lè li pa t ' ap pale. Mwen te plonje desann sou nahum ak te santi janm li ap monte ak tonbe, bwose kwis mwen. Mwen te eseye bo l', men, bouch li te yon sere, fèmen liy yo, epi li fòse tèt mwen nan pwatrin li, arching do l 'ak leve l' pwent tete nan bouch mwen. Li pran sant la-madichon bondye lansan kòm bouch li fwote tete li, yon malad pran sant dous ke li te kapab yo te fè san yo pa.
  
  
  Li te rale pwofondman pa ee nan pwatrin lan, ak toudenkou nah te gen twa, kat, senk tete, ak yon fim parèt sou je m'. Li souke tèt li epi soutni tèt li moute sou koud l', men fim nan pa t ' ale lwen.
  
  
  Pwatrin mwen te sere ak sere, epi li te ap eseye respire nan nen l', men ke se sèlman te fè li vin pi mal. Yon lòt gren nan lansan frape twou nen mwen, ak mwen te santi tankou mwen te woule nan espas.
  
  
  Mwen te rive jwenn deyò epi yo santi tèt mwen glisman koupe kabann lan, epi mwen te pwan fèy papye yo kòm mwen frape etaj la. Fèbleman, li te wè yon endesi toutouni figi yo k ap deplase nan devan m', ak tout mwen te kapab fè kounye a te eseye rale souf ou ak pran sant la-madichon bondye lansan, epi toudenkou li reyalize li, epi ankò, epi ankò, m ' ap tranble anba pye tèt mwen avèk fòs. Li otorize moute pou yon moman, epi li te wè Lin Wang ki tou pre, ap gade m', li toutouni kò a vizib klèman.
  
  
  Li te lansan, dyableman lansan. Te gen yon bagay ki sou nen, ak li te eseye plonje sou kwen an nan kabann la frape mwa nan etaj la. Mwen jere yo gen tan pwan l', li tonbe, men, yon lòt sou bò opoze a nan kabann lan kontinye spew lafimen. Mwen te kapab apèn respire, epi mwen te touse sou mwen manch rad koud bra a, ak mwen konnen mwen souse nan pi lafimen avèk chak souf, men, mwen pa t ' kapab ede li. Li woule atè ak frape tèt li kont yon pye bwa ak tout fòs li. Li otorize moute ankò, e li te wè yon ti fi ki tou pre ak te rive nan pou l', men li jis te mache lwen.
  
  
  Poukisa nou pa t ' la-madichon bondye parfumé sibstans afekte nah? Ak lè sa a, nan dim kwen nan lide li, li vin chonje fò brutality nan vwa li ak te resevwa rimatism. Nen ploge ak filtè. Ti men efikas nen ploge, sa ki pèmèt sèlman lè antre nan poumon li, epi yo pa ase yo boule lansan pou yo ekspoze.
  
  
  Mwen woule sou ankò, ak lè sa a, mwen te santi m kòm si mwen te k ap flote, disparèt nan lè mens, epi yo terib yo k ap vire nan tèt mwen ogmante ak entansifye jouk tan mwen pèdi konesans.
  
  
  * * *
  
  
  Li te pase soti nan fè nwa a, ak leve nan fè nwa a. Konbyen tan te pase, li pa t ' konnen. Men, nan fènwa sa a, te gen pa gen anyen alantou a bondi yon sèl, yon bagay ki mou, étoufan bon jan kalite tankou lòt la. Pwatrin mwen fè mal, poumon m ' yo te anflame, ak mwen te sere ak mare moute tankou yon kochon. Li te anndan yon bagay flèch, mare yo, e ke lide l 'te kòmanse yo konsantre ak navige, li reyalize ke pye m' yo te leve dèyè m ' ak mare nan je pye yo. Men m 'te mare dèyè do m, prèske manyen m' nan je pye. Mwen te kapab santi brutality la nan lou twal sak sou po m', ak mwen te konnen mwen te nan machin nan kòm nou swayed alantou kwen an.
  
  
  Mwen levit ak pantalon yo te boure nan sak la avè m', li te reyalize, lè mwen te santi ih sou po fè nan pye m'. Yo pa t ' kite nenpòt ki prèv ki montre nan kay la sou Doyer Sturt. Hugo te toujou yo te mare m nan avanbra a ak gèn. Mwen te santi machin nan sispann epi yo tande yon bri, ak lè sa a, mwen te ranmase ak jete nan tè la. Li fè mal tankou kote mò yo ye, ak li te difisil pou pa fè okenn bri. Mwen te souke ak rebondi kòm sak la te trennen sou sa ki te dwe pave.
  
  
  Mwen te santi m tèt mwen te anlè nan syèl la. Lè l ' tande splash ak te santi chòk la kòm li frape dlo a, li konprann sa ki te rive. Sak la te jete yo nan gwo larivyè lefrat la. Men, lou sak te byen sere mare yo, ak epè twal te ki enpèmeyab. Mwen te gen yon kèk segonn koute chè, men se sèlman yon kèk. Lè sak la te bese, dlo presyon fòse tèt la yon pati ouvè ak vide m'. Yon kèk gout te deja fè wout yo atravè li.
  
  
  Hugo tonbe li yo nan men l', li dwèt hatian kros la. Mwen te gen pou travay bak, men mwen te kapab fasilman rive jwenn kòd ki mare m ' nan je pye. Li te yon òdinè fisle, e li te fouye fon nan l', abati ak abati pwi enflasyon ak talon, santi li chire byen vit. Men, li te l ap desann menm pi vit, ak presyon dlo a te kòmanse louvri moute. Toudenkou lasèt yo nan tèt yo te bay fason sa a, ak dlo koule nan sak la. Mwen te pran yon gwo souf, frape l 'ankò, epi li te santi je pye m' gratis. Sa a tout mwen te gen tan pou. Li menm ak Hugo chire louvri sak la nan kote sa yo, kouri dèyè l ' ak tout nanm yo, epi yo te gratis.
  
  
  Men yo toujou mare dèyè do m', toujou seran Hugo, li t 'ap flote nèt sou sifas la ak ki rete l' souf. Vwa li leve nan sifas la, jis tankou nan poumon mwen te bay fason yo votum votum. An entèselan lanp sèt branch nan New York City skyline chè sou m ' nan gwo twou san fon fènwa a nan mitan lannwit ak rivyè. Mwen kouri dèyè l 'ankò, woule sou do m', ak t ap naje pandan y ap Hugo sere li ak men l ' ak koupe kòd yo ke yo toujou yo te mare ponyèt mwen. Li te ralanti ak difisil soti nan tankou yon gòch ang, ak mwen te gen yo vole soti epi y ' a vire alantou yo rete ap flote. Mwen te ke yo te te pote ale nan aktyèl la, ak mwen te wè ke yo te voye jete m ' nan gwo larivyè lefrat la sou yon blòk ki soti nan bay la. Si mwen pa jwenn sa yo dyableman kòd yo koupe ponyèt mwen, ferry a pral fè travay li yo.
  
  
  Mwen te kapab wè limyè a nan youn nan gwo k ap deplase nan direksyon m ' menm jan mwen frape glise, mouye kòd la ankò epi ankò. Finalman yo te bay fason. Li mete bra l 'bò kote l', te pwan Hugo, ak t ap naje tounen nan kote li ta soti nan. Sifas la nan dlo a te lwil ak labou a, epi li t ' ap flote nèt anba li. Yon fwa li leve nan lè a, ak lè sa a, plonje ankò.
  
  
  Li te goudwon-nwa anba a, men mwen te gen chans. Reta lè echantiyon ki te koze sak twal ki flote nan sifas la nan dlo a, ak mwa takte li yon douzèn yad lwen. Mwen rale li soti, te pwan li, epi li te jwenn ke mwen levit ak pantalon yo te toujou andedan an. Pi enpòtan, Reine te nan pòch mwen double.
  
  
  Li te pran li tout nan yon sèl men ak t ap naje nan direksyon pou rivaj la, yo finalman pwan sou pil nan pouri nan waf yo. Fin itilize, li te fè menm pi fò aktyèl la nan gwo larivyè lefrat la.
  
  
  Lè sa a, li sarepta l', moute sou etaj la an bwa. Li mete sou li rad mouye yo te mache ak anpil atansyon sou opoze yo, ki pouri nan waf yo. Mwen pral konekte l ' pita. Louvri kounye a, otèl l ' yo pral retounen nan Lin Wang.
  
  
  Men, mwen pa t ' gen nenpòt chans. Oswa yo te ap fè byen. Mwen ta jis te demisyone koupe pouri fin vye granmoun sou waf la pave ke lè mwen te wè twa mesye kanpe nan yon machin yon kèk pye soti nan kwen dlo a. Yo te wè m 'ekzakteman menm jan an tou kòm l', byen, ak ak sa yo ki siplemantè flair ki vini soti nan yon lòt kote, li te konnen ke yo te yo menm ki te voye m ' nan Moe la gwo larivyè lefrat. Li te konnen li menm anvan menm yo li te tande ke soupi, te wè ego nan je vin pi laj nan enkredilite, epi ki kò l ' edi. Y 'al moute lari yo yon reta-lannwit kafe ak te gen jis tounen nan machin yo, youn nan yo toujou kenbe yon moso nan pen sa ki alantou l' tankou li tari.
  
  
  "Jezi Kris La! Mwen pa kwè ke li!" pran rele yon sèl nan yon vwa anroue. De lòt file alantou. Twa nan yo te kanpe stupéfyé pou yon moman, ak lè sa a, yo te vin nan m'. L', te wè sa yo pa t ' Sam a Sumo ti gason. Ih te anplwaye kòm malfra, peye pou travay sal yo ak pa gen okenn kesyon yo te mande. Fantom sa a te konnen l', epi li te diferan de tout nan yo. Li te rive nan levit l 'yo ak anvlope mwa l' sou Reine. Zam la te tranpe mouye soti nan gwo larivyè lefrat la. Mwen pa t ' kapab risk lè l sèvi avèk li. Anyen lòt pase yon kritik rate se pi bon. Yon bagay lòt moun te kouri, epi mwen te tankou yon lapen, yon lapen mouye.
  
  
  Ih shaggy rumbled dèyè m ' menm jan li te kouri desann ke la. Yon gwo, fè nwa, ki nan anvlòp kago waf loomed devan yo, e li te dirije nan direksyon pou li. Gwo prensipal yo te devan pòt kay la fèmen, pi lou pòt asye a sou tèt li. Men, ti pòt sou bò a te blesi a fèmen. Li te jerked louvri pa Nah, ak li te plonje nan fènwa gwo twou san fon an gwo nan waf yo. Kès transparan yo, barik, ak za zaboje yo te bulkily anpile sou tou de bò. Li kouri pi fon, lè sa a, te tounen, kite je l ' ajiste nan tou pre-ténèbres nan plas la. L', mwen te wè twa malfra vini nan.
  
  
  "Rete isit la," youn nan yo te tande l ' di. "Yon bon jou. Si li ap eseye jwenn soti, ou pral touye l ' ego."
  
  
  Kòb li, disparèt ant wotè bales nan twal. Li yon bagay ki mwen te wè - yon lontan-okipe objè apiye kont bales. Mwa te ranmase l epi li te souri. Li te yon terib-kap bal zen. Lòt de yo te kòmanse yon bon jan rechèch nan bwat, nan za zaboje, ak bwat transparan yo. L ' rive jwenn deyò epi yo santi yo nan fen a bales ansanm twal. Chak te vlope nan fò bann nan galvanised fèblan, de-nan-yon-bal. Li te kole dwèt li andedan teren an premye ak rale tèt li moute sou bales. Pwan sou yon bale, li deplase l ' priz nan pwochen anbale ak rale tèt li leve. Lè li te sou sèt pye nan tè a, li te pandye sou li a, kenbe bucaram sou kwen an nan yon twal ki kouvri anbale, men nan yon sèl hatian kòdon an nan fèblan bann, lòt la kenbe yon laprès zen eleman nan bal. Sa ki te gen kèk kalite nan byen chaje manje ki mou.
  
  
  Mwen te kapab tande moun ki pi ba yo fè wout yo nan ranje li te kenbe bucaram sou. Odin maké yo ak anpil atansyon alantou kwen an nan la bales, pistolè nan men yo, pirin desann koridò etwat ant kès transparan yo ak bales. L', te wè yon sèl nan lòt ap fè menm bagay la sou lòt bò a nan waf la. Yon sèl la sou bò m ' te demisyone nan yon pye kèk plis nan chemen, nan rive fasil. Li te pran soti alantou a bale pa peze yon zen ak byen vit ak anpil prekosyon vire mwa desann. Yon visye ti zen kenbe l ' jis anba manton an. Mwen tande son an nan zo yo ak nan gristle chire, ak yon wouj geyser koule desann mwa nan tèt mwen. Yon son guturo chape kò l ' pou yon moman, ak lè sa a, li pann limp, tankou yon moso vyann bèf ak yon po sou yon vyann zen. Zam la tonbe soti nan men l', li frape etaj la ak yon byen file grounded. An bal zen lage l ' ak tonbe nan etaj la. Lòt la te kouri soti nan bò ki pi lwen.
  
  
  Ogmante zam la, li te sispann, te mete ajenou, e yo te tire de fwa. Tou de vaksen frape l ' tankou li li pran kouri nan koulwa an. Li sprawled sou planche a nan devan m', ak mwen te demisyone sou l ' ak soti nan prensipal la yon pati nan waf la. Deplase avèk do l ' nan kès transparan yo, li te deplase nan direksyon pòt la. Mwen pa t ' kapab wè yon sèl nan twazyèm nan gwo twou san fon fènwa. Li te deplase nan direksyon chiriji jou, epi sa a bay l ' ak ekselan pwoteksyon. Nan kou, li te tande vaksen yo, epi yo, pa tande nou son nan men zanmi, ki te konnen ke yon bagay te ale sa ki mal. Men, li te gen yon pi bon pozisyon. Si otèl li te ale nan jwenn soti nan isit la, mwen te bezwen jwenn sa a ti kras kote, epi li ta wè m ' menm jan mwen te ap eseye pou yo fè.
  
  
  Te gen aras an bwa tout alantou. Yon chariot kamyon yo te ki estasyone pwochen yo, ak menm lè mari l ' te resevwa soti.
  
  
  Jete tout four, li ranpe sou chariot a, te resevwa andedan, epi yo tounen vin li sou. Mwen te demisyone sou pedal gaz la, yanked volan an volan, epi li woule soti nan yon ang. Li te travay parfe. Li te panse mwen te nan nen ak te kòmanse tire yo menm jan li woule desann nan waf la. Lè li te yo te tire, li te senp trase yon liy sou pitit gason-nan-yon-ajan flash mwa zam. Li piblisite twa vaksen nan yon liy kout, apeprè yon pous ak yon mwatye apa. Li pete rele, yo tonbe atè la. Li ta tande ke son an anvan ak te konnen li pa te ale nenpòt kote. Zam la frape l ' ale. Nan nenpòt ka, te gen sèlman yon sèl piki gòch nan nen. Glise soti nan pòt ti, li te kontinye kote li te kite, tit nan direksyon pou Lin Wang nan kay la.
  
  
  Yon taksi ki konsidere l', ak chofè a, tankou yon bon New York taksi chofè a, remake mwen rad mouye, men li te di pa gen anyen. Li tonbe m 'koupe yon blòk soti nan 777 Doyer Sturt, dapre enstriksyon m' yo. Li te rete fèmen nan liy lan nan bilding yo ak pwoche bò kote miray ranpa a nan deyò. Li kouri moute mach eskalye yo ak te eseye louvri pòt la. Li te fèmen akle. Sonèt la sonnen, ak yon lòt fwa ankò te louvri pòt la pa yon curvy Eurasian fanm. Li te kriye byen fò nan Nah, frape pi rèd toujou l ' soti nan wout la, ak te kouri desann sal la, nan ti fi yo nan chanm nan ap tann, ak moute mach eskalye yo tounen. Mwen te kapab tande l 'kriyan soti nan dèyè l' de malfra, men, mwen te deja gen sou la etaj nan pwochen an. Yo te resevwa premye pòt sou bò dwat la, mwatye nan frape pi rèd toujou li sou gon li yo. Yon blond ak gwo tete ak yon ti nonm chòv gade moute soti nan kabann lan, yon nonm ki gen krentif pou nan je l', yon blond ak kòlè.
  
  
  "Ki sa ki lanfè a?" blond a te di.
  
  
  Li kouri toutotou sal la.
  
  
  "Eske se sa ke Wozo?" L', tande nonm lan di, ak blond murmures yon bagay ki pa t ' kenbe. Li frape nan pòt la pwochen. Yon gwo nonm toutouni te kouche sou kabann lan ak de Chinwa ti fi. Ti fi yo tonbe nan l ' tankou li jerked mache dwat devan bondye.
  
  
  "Eskize," mwen murmures kòm mwen kouri soti. L ' a, li wè de nan Madame nan malfra ap vini moute mach eskalye yo lè li te fè aksidan nan twazyèm chanm nan tout sal la. Te gen yon fanm Chinwa ak yon fin vye granmoun krinit Chinwa nonm. Yo te tou de ap di byen fò yon bagay. Li pa t ' konprann li, men li pa ta dwe gen. Sa vle di yo te devwale. Li vire alantou epi li wè de malfra. Li eskive yon sèl kout pyen nan ak frape l ' te parèt aklè nan lavi yo. Li double sou, epi li te kriye byen fò mwa l 'sevè kont miray la ak bò gòch li ak chire mwa a soti nan alantou ankadreman an, frape bò a nan kou l'. Li diminuer nan etaj la.
  
  
  Lòt la vole sou do m, men l ' atiran nan gòj mwen. Li tonbe sou jenou l 'ak ranvèrse mwa a sou do l' yo. Li te gen difikilte pou yo jwenn nan pye l 'lè mwa a koupe ba l' soti nan bò dwat la. Li kenbe l ' nan machwè. Li t ' ap flote nèt tounen, sis pous koupe etaj la, ak te kriye byen fò nan pòt kap vini an. Li pase kouto louvri kòm li te tonbe nan sal la.
  
  
  Tout bri a te pran telefòn li yo. Chinwa nèg andedan te deja nan pantalon l ' et grabbing Mwa a nan chemiz lan. Ti fi a te toujou nan machin nan, lajè - peas ak pè anpil. Li kouri desann eskalye yo, epi yo te rankontre Madame mwatye. Ee te pwan l 'pa l' briyan, tousled cheve, trennen l ' nan kap vini an aterisaj, ak estime l pou l jemi. Li pete rele, ki fè mal. Tout bagay te plen rele, rele, epi kouri pye.
  
  
  "Kote lanfè a se li?" Mwen rele byen fò li soti.
  
  
  "Fou, pitit gason an nan yon femèl chen!" li te rele nan m'. "Mwen pa konnen sa ou ap pale de!"
  
  
  Li frape l ' difisil, ak objektif li ki rebondi sou tèt miray la.
  
  
  "Lin Wang," mwen te di. "Manyè di m', oubyen mwen pral rip ou pouri nan tèt yo ale." Mwen te atache l nan ankò, ak li te konnen mwen te vle di biznis. Li ta yo te isit la twò lontan pou yo pa konnen siy ki montre yo.
  
  
  "Mwen pa vrèman konnen l'," li te respire. Li te fèt pa ee a tout cheve nan tèt ak frape tèt li kont miray la pou dekole ee a lang. "Yo te vin isit la ak peye m' yon anpil nan lajan pou kite l ' sèvi ak sal sa a. Yo te di ke tout mwen te fè te voye nenpòt moun ki mande l ' pou yo ale gen. Li te bon lajan."
  
  
  "Nenpòt ki lajan se lajan bon pou ou, sè. Ki kote se li kounye a? Ki kote te fè li ale?"
  
  
  "Mwen pa konnen. Li jis bò gòch la. Mesye yo te vini, ak li te ale avèk yo."
  
  
  "Gwo nonm, gwan nonm sa a?" Mwen te mande l ' la.
  
  
  "Pa gen okenn, de mesye yo nan wotè nòmal. Se yon sèl Chinwa, lòt la se blan, " li te di. "Yo te vin jis ak lwe yon chanm nan men m'."
  
  
  "Nenpòt lòt bagay?" Mwen te mande. "Manyè di m', èske w konnen nenpòt lòt bagay?"
  
  
  "Gen a pa gen anyen lòt bagay," li te di, ak li te tande précision byen vit retounen nan vwa li. Li te sipoze sispann Ay soti nan simonte pè l'. Li te yanked l 'pou pi devan, yo jete l' nan yon chanm kap vini an dezyèm-etaj aterisaj. Li te pwan l', yo jete l jemi. Li vole lwen nan men l', ak pè tounen nan je li. "Mwen te di ou tout bagay," li pete rele.
  
  
  "Mwen pa kwè ou," mwen te di. "Mwen pral surpasser ou, jis yo ede memwa ou." Ee te pwan li yo ak li vale difisil.
  
  
  "Rete tann," li te di. "Oni m' yon nimewo telefòn. Yo di mwen ta dwe rele yo si Manke Wang janm te gen nenpòt pwoblèm nan plas mwen." Li te rive nan nan pòch li, yo rale soti yon moso frwase papye. Li ego pran l 'ak pouse l' difisil kont miray la. Li
  
  
  Li te di verite a, mwen te konnen l'. Pa te gen okenn plis. Sitiyasyon an te sa yo ki pa gen yon lòt ta gen di anyen. Li te mache soti nan pòt la ak te pran twa long pwogrè moute mach eskalye yo. Lè mwen te rive nan premye etaj la, mwen tande li rele apre m'.
  
  
  "Ki sa ki sou tout pwoblèm ou yo te ki te koze isit la, gwo bata?" li te rele byen fò. "Ou gen pou peye pou li!"
  
  
  L', Hey chuckled. - "Pote plent nan pi Bon Biznis Biwo".
  
  
  Setyèm chapit.
  
  
  Mwen bezwen konvèti yon nimewo telefòn, yon adrès. Li te rele New York City Polis Depatman an ak, apre yo fin ale atravè inonbrabl mesaj, pwoche bò komisyonè an. Mwen te bay l ' m nimewo idantifikasyon.
  
  
  "Ou ka kite m' soti nan RACH katye jeneral li nan Washington," mwen te di. "Men, mwen bezwen yon adrès ki matche ak chwa nimewo telefòn lan ke li te bay li pou ou, epi yo vit."
  
  
  "Nou pral tcheke ou soti, tout dwa," komisyonè an te di. Li te ban m ' yon espesyal dirèk liy nimewo. "Rele m' nan kenz minit." Stahl te pandye moute epi rete tann nan lonbraj yo nan papòt yo, mwen Suedwa yo toujou mouye ak bat la. Li te gen yon lanfè nan yon tan kenz minit, men lè li te rele l ' ankò, précotion nan vwa li li te ale. Li ta evidamman tcheke ak Hawk.
  
  
  "Sa a se telefòn nan sal la nan Apatman 6-B nan 159 Nevyèm Avenue.
  
  
  Li te mande."Èske ou bezwen èd?"
  
  
  Mwen te panse sou li pou yon dezyèm fwa. Nòmalman, mwen ta ka te di repons lan se wi, men li te yon lespri lide. Mwen pa t ' vle fè pè nenpòt ki moun. "Mwen pral ale pou kont li. Se sa rele m ' pi bon chans."
  
  
  "Bon chans," li te di byen fèm. Li te pandye moute, konsidere yon taksi, e li te bay chofè a nan adrès la.
  
  
  Kòm nou pwoche bò kote li, li te di pa l ' yo ralanti desann ak jis konsa, mimmo. Li te yon nwa, delambre, bilding apatman, sandwitch ant de grenier. Yon shirtsleeved figi sprawled sou pyès devan kay la.
  
  
  "Vire kwen an ak mwen pral ale la," mwen te di. Lè taksi a te sispann, li byen vit awondi grenye an sou bò goch la nan bilding nan apatman an. Yon ale ak yon wouye fè kloti jwenn li. Apre k ap grenpe sou kloti a, Ei Yi dove nan fènwa a nan etwat la ale a, epi li voye an, de mesye yo nan tou de kote yo kouri. Li te demenaje ale rete nan do a nan yon bilding apatman. Yon pè nan rusty sove dife a pandye soti nan do l ' yo. Li te vole, te pwan anba a baro nan anba la nechèl yo, ak rale tèt li leve. K ap grenpe moute tankou yon vòlè chat, mwen te ale nan tèt la nan dezyèm etaj la. Li te kanpe nan fennèt la ak tande yon chen k ap jape. Santi tankou yon vòlè, li kouri al nan twazyèm etaj la. Fenèt la te antrouvèrt, ak tou de men hatian splintered bwa a rebò a, li ak anpil atansyon epi tou dousman leve tèt li moute. Mwen tande l 'pou l respire soti nan anndan an ak antre nan la p' ap klere ankò chanm.
  
  
  Yon nonm ki fin vye granmoun yo te ap dòmi nan yon kwen bò miray la. Li tou dousman janbe lòt sal la, li louvri pòt la nan sal kap vini an, ak te demisyone deyò nan koridò la. Otèl 6B te sou etaj la anba. Li t al gade nan etwat eskalye an bwa ak gade desann. Pa te gen okenn yon sèl nan koulwa an. L', te ale desann eskalye yo epi yo te wè saint a soti anba jou a apatman ke hotel te gen; li te nan kòmansman an nan dezyèm etaj la aterisaj.
  
  
  Wilhelmina nan asye frèt nan palmis m', mwen koute l ' ak tande chuichui a nan vwa yo andedan sal la. Mwen te jis n ap deside si wi ou non yo vire manch la tou dousman oswa slam nan pòt la, lè te gen yon piki, yon sèl piki, yon ti, distenk eksplozyon. Li te sanble ak yon .22 kalib revòlvè, men, lide li te fè yo leve byen vit.
  
  
  Li te kriye byen fò devan pòt kay la ki louvri yo avèk tout fòs li. Li te sou jenou l ' yo, bese tèt sou planche a, epi yo te wè de figi disparèt nan chanm nan pwochen, tit pou chape lè gen dife. Lin Wang te yon imobilité figi a nan yon gwo rad ble bay manti sou planche a, ak yon ti pwòp twou nan sant la nan fwon li. Lè li pete nan, de mesye yo te gade dèyè ak wè ke yon moun te Chinwa ak lòt blan. Nonm lan blan sispann, yo te eseye rale soti zam li, ak lè sa a, vole tounen tankou Reine la lou bal 9mm te kriye byen fò nan l'.
  
  
  Li kouri nan chanm nan pwochen an, t ' ap ponpe plis pase mwa a sere kò. An Chinaman a, mete yon pye sou fenèt la, ak li wè yo briye nan zam la nan Mwa a nan men yo.
  
  
  "Kenbe l' oswa mwen pral touye ou,"mwen te di, menm si li se te dènye bagay mwen te fè pou otèl la. Zam la nan mwa a nan men yo te mwatye leve soti vivan, e li te jele nan plas, yon sèl nachah vole nan fenèt la, yon sèl nachah anndan an. "Pa fè mouvman," mwen te di. "Jis gout nan zam nan."
  
  
  Li regardant nan m 'pou yon tan long, ak lè sa a, ak yon byen file repwoche fim nan ponyèt li, li te vire zam la ak tire koupe l' pwòp tèt ou, omwen pi fò nan li. Li te kenbe yon .38-kalib lapolis revòlvè. Goch te kriye byen fò nan L ' a fè fas a prèske pwen vid, mwa ak sib eksploze nan yon wouj kouran an jan li tonbe tounen nan sal la.
  
  
  "Pitit gason an nan yon femèl chen!" li fè sèman, bourade Reine tounen nan li double. L', te mache soti nan sal la ap viv, kote Lin Wang te kouche ak yon lapè gade. Te gen yon demi douzèn senkant-dola bòdwo yo kouche pwochen nan men l'. Mwen te gen twa kò ak pa gen okenn repons, men, menm apre lanmò, de mesye yo te di menm bagay la. Yo te pwofesyonèl, detèmine, resevwa fòmasyon pwofesyonèl ki gen yon lide nan reyaksyon ke anjeneral vini sèlman soti nan Lès la. Chinwa yo pa t ' risk tankou ego yo te fòse yo divilge anyen. Epi li te genyen yon kalite nan viktwa sou mwen.
  
  
  Wang a valiz te chita sou yon ti tab pwochen nan lanp lan. Li tounen vin jwenn li sou, ak abityèl melanj de epengl, lipstick, chanje, ak mouchwa tonbe soti, ansanm ak de ti, kontra enfòmèl ant nen ploge. Ih twirled li nan men l ' pou yon moman, lè sa a, voye anlè li tounen sou chèz la. Te gen pa gen anyen yo gade pou isit la. Li te ale deyò epi yo te ale desann eskalye yo. Li carapace te ap mache desann nan lari an lè m 'te tande la sirèn nan yon machin polis ap apwoche bilding lan apatman dèyè do m'. Li, remake ke méridien long ak chemiz manch vole moute. Lè li wè yon ti pak triyangilè, pa gen okenn pi plis pase yon blòk lontan, li te demenaje ale rete nan youn nan dezè ban. Mwen toujou pa t gen repons li te vle, ak yon terib enkyete toujou te makònen anpil nan m'. Men, gen kèk bagay sa yo yo te kounye a pi lwen pase dout, epi li te kòmanse mete moso yo ansanm kòm li te chita gen pou kont li. Li ta yo te rele Hawke men l 'nan otèl, yo, epi kolekte kòm anpil ke posib anvan m' fè.
  
  
  Sa a tout antye bagay te mete kanpe nan trennen m 'nan sa a epi yo touye m'. Premye apèl la te vini soti nan anplwaye nou yo zanmi Chang Lee. L', li chuckled. "Gwoup la", ki gen-mwen!
  
  
  Li te depanse apeprè mwatye yon èdtan nan panse, lè sa a, yo rele Hawke. Li te toujou nan biwo an. Lè L 'yon ti tan te di l' sa ki te rive, li te dakò ke Chinwa entèlijans te make m ' pou touye moun.
  
  
  "Men, mwen ap dane si mwen pa konnen poukisa, Nick," li te di m'. "Eksepte yo ke yo ap asire w ke li nan yon lòt konpayi. Èske w konnen ki sa yo jis pa t? Yo te refize yo patisipe nan Mond lan Konferans Lidèchip! Yo pa pral patisipe nan li."
  
  
  "Yo ap ale?" Mwen pran rele. "Konferans la yo ta dwe louvri demen maten? Sa a se yon etranj kòmantè, oke."
  
  
  "Yo toudenkou reklamasyon ke Mao ak mwa a nan anplwaye a pa t' gen tan pou prepare yo pou bon jan patisipasyon," Hawke te di. "Koulye a, ki nan pi bon kalite foutèz, ak damnedest rezon ki fè yo rale mete deyò yon chapo nan dènye minit te."
  
  
  Malfini sarepta pou yon moman. "Pa gen yonn nan sa a pa fè anpil sans. Gade, mwen pral nan New York nan yon koup nan èdtan. Nou sèvi ak sa a fin vye granmoun mawon wòch kay sou bò solèy leve a karant-senkyèm nan Lari kòm yon jaden baz pandan konferans. Charlie Wilkerson se gen kounye a. Ale pi devan. fini, jwenn kèk repo, al gade nan ou byento."
  
  
  Li te yon long dire lide, ak lè mari l 'te ale nan adrès la li te mansyone, l' mande mwen si te gen nenpòt ki koneksyon reyèl ant Wouj la Chinwa kite konferans ak Chun Li a eseye touye m'. Lè yo kite, pa te gen okenn bezwen pou koperasyon, men li toujou te gen yon gwo opòtinite. Li te pandye yon garnier ke li te konnen mwen ta ale soti epi pou yo jwenn tire revanj mwen sou yo. Ki ta ka eksplike tout bagay.
  
  
  Li te ranmase l, konsidere yon taksi, ak te dirije pou bilding wòch sou kwen nan Premye Avenue, kote li te kapab wè limyè a nan East larivyè Lefrat la. Wilkerson ki te voye m 'nan chanm li yo yo jwenn kèk dòmi, ak te ban m' rad la tayè pou yo pase tout nwit lan. Mwen leve yon kèk èdtan pita lè Malfini an te rive. Li toujou gade fatige ak fin itilize, epi li mete yo sou frèch bourade rad yo rantre nan l ' pou kafe a nan premye-etaj nan koulwa.
  
  
  "Yo dwe gen yon rezon ki fè yo toudenkou aji tankou mwen te -" mwen kite fraz matematik la pann sou ke yo fini yon sèl ak wè Hawke a je yo bouche menm jan yo te rankontre m ' yo.
  
  
  "Ou te ale nan di ki enfekte," li te di trè dousman. Li te eseye san siksè yo konvenk l ' mo yo. "Pa gen okenn, li pa ka."
  
  
  "Se pa sèlman yo ka li dwe, men li se," mwen di, ap resevwa moute soti nan chèz mwen, yon frèt eksitasyon kouri nan m'. Tout moso ki manke toudenkou tonbe nan plas li.
  
  
  "Ou panse ke viris la se vle di ke yo dwe itilize kont Mond lan Konferans Lidèchip," Hawk te di kareman.
  
  
  "Li te gen yo dwe tankou sa a," mwen te di. "Sa a eksplike tout bagay-Jung Lee a tantativ pou yo sispann m' soti nan vini tounen ak Carlsbad. Pa ke li te pè ke Karlovy Varye ta ka revele ki kote li kache a X-V77. Li te pè ke Karlovy Varye ta revele sa ki plan an te."
  
  
  "Èske ou panse Chinwa Reds yo ap travay ak Carlsbad Japonè?"
  
  
  "Non, mwen pa panse konsa," mwen te di. "Men, yo te wè ke yo te gen yon gwo opòtinite ak deside pran li. Yon jan kanmenm, anvan batay la nan jaden an, yo te jwenn deyò sou Carlsbad nan plan an. Petèt yo te tande l ' ak lòt moun yo diskite sou li lè yo te brwi moute sou yo Lè sa a, nan yon Karlovy Varye dikisyon li te tire nan tèt la ak lòt moun yo chape nan batay la. Chun Li te konnen ke yo ta pwal kontinye ak plan an. Lè li te rive, li te gen yon istwa pare pou m'. Zile a vale li san yo pa frap yon grenn je."
  
  
  "M' tou," Hawk te di dousman.
  
  
  "Li te rezonab," mwen te di.
  
  
  "Yo ap touye tout moun enpòtan nan pozisyon yo lidèchip nan mond lan," Hawke te di. "Nan yon sèl egzak kònen, paske yo ap tout nan konferans ansanm."
  
  
  "Ak eksepsyon nan wouj Chinwa," li l ' refize rapò medya yo. "Byen, li pa pral gen. Ih moun yo pral vivan epi yo byen. Lè X-V77 finalman touye tout lòt la lidè, pral gen yon gwo vakyòm atravè mond lan, yon vakyòm nan ki yo ka ale jan yo tanpri. oni otèl ".
  
  
  "Ou ta dwe anile konferans lan anvan li ouvè demen maten," mwen te di.
  
  
  Malfini voye je nan m 'tankou si li ta pèdi tèt ou l' yo
  
  
  "Enposib!" li te kase. "Li pa dwe anile kounye a. Nan kou, se pa paske nou gen yon teyori, pa gen okenn pwoblèm ki jan bon li se pou nou. Ou pral wè ki jan nou konvenk tout moun sa yo nan sa a kokenn bagay? Ak ou pral wè ki kote sa ap mennen nan tèt la nan Amerik? Epitou, akòz pi bon kalite mekanik, li se pa posib yo defèt li. Tout bagay te ale twò lwen pou yo sispann."
  
  
  Li te dwat, nan kou, ak mwen toudenkou te santi yon fredi. Koute Hawke a plat monotone, map mande mwen si li vrèman te kwè sa l ' te di. Li te ap eseye kalme m ' desann oswa li te ap eseye kalme tèt li desann?
  
  
  "Ou konnen, yo ka pa fè li menm si yo vini nan eseye," li te di. "Nasyon Zini teritwa a ak zòn nan vwazinaj yo pral gen pi gwo konsantrasyon nan fòs sekirite tout tan tout tan rasanble nan yon sèl kote"
  
  
  Li louvri l', atache a sèrvyèt ak trase yon kat jeyografik nan Nasyon Zini teritwa. < CIA a se yo tcheke sekirite a nan tout moun ak tout moun soti nan anndan an soti. Yo ap ede moun pa manm nan Nasyon Zini Sèvis Sekirite Entèn yo. Ih se pyese pa ak anpil atansyon ègzamine prive lapolis ajans. FBI ak Trezò ajan bay sekirite andedan Sal Asanble tèt li. Nan sèt antre nan Sal Asanble a, nou pral mete moun nou yo ki moun ki pral analysis tout moun ki antre nan, chèche pou nenpòt ki moun ki ka eseye antre avèk yon fo pèmi. Nan kou, yo pral avi yon moun gwosè a nan yon Carlsbad Japonè yo. Li ta tou jwenn de mwa ami nan wotè nòmal. Nick, ou konnen ki jan byen file je nou yo."
  
  
  Li nodded pou l'. Sa ki te vrè ase, men, m ' enerve, byen file santi li ta te santi pou jou sot pase yo kèk a te tounen ankò. Hawke te trase yon kreyon trase a tout antye dizwit kawo tè nan NASYONZINI teritwa.
  
  
  "Deyò, NYPD a te ranpli zòn nan tout antye," li te di. "Yo rale siplemantè gason nan chak katye. Tout depa yo anile. Premye Avni, Karant-dezyèm Lari a, ak Karant-wityèm Lari yo yo grouyman ak inifòm ak sivil ofisye lapolis yo. Lapolis bato ap fè patwouy sou bò solèy leve larivyè Lefrat epi yo pral ede pa de bato patwouy Gad Kòt. Li se byen sere ki kouvri yo nan tout kote sa posib. Yo pa ta pral kapab jwenn fèmen ase yo louvri boutèy la nan Sal Asanble yo si yo tire li, otou fize la.
  
  
  "Ou toujou pa renmen li, ou fè, Nick?" "Yo dwe onèt, mwen pa panse ke yo pral montre moute, e si yo fè sa, yo pral wè yo ke yo pa ka jwenn atravè."
  
  
  "Yo pral montre w," mwen murmures. "Yo gen pou yo fè l', menm si li a sèlman yon ontraryete. Sa a se ih chans, ih sèl chans",
  
  
  "Tout dwa," Hawk te di grimly. Li la toujou ou ti bebe. Mwen pa pral bay li nenpòt kote. Ou ka jwe jan ou vle. Tcheke entèn ou clearance sekirite dokiman. Yo pral pèmèt ou vwayaje nenpòt kote nan Nasyon Zini teritwa a."
  
  
  "Yo se gen nenpòt chans ke Karlovy Varye ka pale?" Mwen mande l ' ke mwen ranmase yon ti kat yo ak badj.
  
  
  Malfini ' ap tranble anba pye tèt li. "Li a ta pral nwaye. Mwen batman kè a se pi fèb, kè m ' taux gen ralanti desann."
  
  
  "Tayè! "Lè sa a konferans la kòmanse demen?"
  
  
  "Nan dis è nan maten an nan Rivne, Pap la pral louvri konferans lan ak yon kout lapriyè," li te di. "Prezidan an nan Peyi Etazini yo pral swiv pa salitasyon pou envite yo."
  
  
  Hawk te ale. Telefòn nan youn nan chanm yo remake li epi rele m ' nan kay la. Li sonnen sèlman yon fwa, ak a Rita vwa reponn eksitasyon.
  
  
  "Kote ou?" "Pa gen okenn," li te di nan yon fwa. "Yo nan ayewopò an?"
  
  
  "Mwen toujou nan New York," mwen te di. Menm sou l 'liy telefòn, mwen te kapab santi l' lè w konjele.
  
  
  "Mwen pa t' konnen ke fè biznis yo te pran tèlman lontan," li te di.
  
  
  Li, chuckled. "Li se pa toujou tankou sa yo, men fwa sa a mwen te gen yon anpil nan pwoblèm. Mwen ap tounen demen."
  
  
  "Mwen ap rete tann," li te di, vwa li san atann mou. "Pri janm ou pi long si ou gen yo. Fè atansyon, Nick."
  
  
  Li hung moute yo epi yo reyalize ke li pa t ' jis rele yo di sa. Mwen bezwen pou pale ak l', yon etranj, bezwen toudenkou, prèske yon présantiman ke mwen ka pa janm gen yon lòt chans. L ' tounen nan ti chanm ak ban pou laprès sou la jis jis kabann, yon ti kras pi gwo pase yon kabann. Tan pou panse, pou panse, pou yo mangonmen sou. Tan a yo aji te tou pre.
  
  
  Li fòse tèt li fèmen je l ' ak fòse tèt li nan dòmi, mete sou kote tout panse eksepte bezwen pou repo. Mwen fè teknik sa a anpil ane de sa. Sa a te travay pou plizyè èdtan.
  
  
  * * *
  
  
  Li leve nan dimanch maten byen bonè ak abiye byen vit. Lavil la te yon dòmi jeyan, toujou kouvri nan yon sal gri dra. Li te mache dousman atravè Premye Avni Nasyon Zini bilding yo.
  
  
  Mwen pa t 'pran yon etap desann avni la lè yo sis nan pi bon detektif nan New York te vin ansanm pou m'. Mwen te gen pou montre m pase senk fwa plis anvan mwen finalman te resevwa nan nan bilding prensipal la. Li te admèt ke li te yon bon sekirite nan detay, ak petèt Hawk te dwat. Men, mwen te kenbe panse sou ki jan byen-veye a Cumberland te plant yo, kote li tout te kòmanse.
  
  
  Li regarda nan gade l ' yo. Sis è. Nan kat èdtan, nan mond lan yo pral yo te pran premye etap la nan direksyon vre entènasyonal koperasyon-oswa lènmi an kont ki moun ki pa gen defans ap kraze ego nan lidè yo. Li te kòmanse yon ti mache lantèman atravè Nasyon Zini rezon, kòmanse nan andedan an mwa miray ranpa yo ak deplase soti sou planche rive nan etaj la.
  
  
  Mwen toujou te vle li yo, toujou tcheke li, toujou yo te eseye jwenn yon twou, kòm plis ak plis moun te vin nan lavi nan bilding lan - regilye NASYONZINI delege yo, delege espesyal, enpòtan pou envite espesyal, ord ak foul moun yo nan newspapermen ak TELEVIZYON moun, tout gen twou vid ki genyen yo, tout ak anpil atansyon tcheke. Nan sèt antre nan Sal la tout Pèp, li te wè moun sa yo melanje ak lapolis la ak sekirite NASYONZINI gad yo, je l ' darting soti nan fas a fas, penetrasyon tout moun ki pwoche bò kote yo. Sou yon sèl bò nan li, li wè Hawke kanpe akote polis la, kòmandan yo ak ale plis pase l'.
  
  
  "Ki moun ki gen pèmisyon vini isit la sa a maten?" li te mande l ' la. La polis kapitèn gade nan lis la long nan men l'.
  
  
  "Anplis de sa nan jounalis, envite yo ak delege yo, se sèlman ak anpil atansyon chwazi, epi yo dwe verifye anplwaye ki nan resepsyon ekipman ki pwodwi pou NASYONZINI ak nap, napkin ak ekipman pou sa yo yon gwo dine. Youn kamyon ak moun ki nan nen an pral pote founiti pou ki nesesè pou la ka."
  
  
  "Ak mesye yo te otorize yo ak tcheke, ou di," repete li.
  
  
  "Atansyon," kòmandan an chèf te di. "Ih pase tou gen ih foto sou yo."
  
  
  "Gen yon foto sou chak ale nan Cumberland, twò," mwen murmures.
  
  
  Hawke a je flickered. "Epi pa gen okenn outsider te kraze nan Cumberland, Nick," li te di tou dousman. "Li te Karlovy Varye, sonje, yon serye moun anndan an."
  
  
  Li nodded ak trudged lwen. Yon serye anndan moun. Ka Karlovy Varye gen yon mwa isit la, andedan, travay avèk li? Ka vòltaj dwe transfere nan sa a nan matematik? Lè sa a, sekirite a nan mond lan pa pral gen pwoblèm. Li te yon opòtinite, men mwen te bay moute sou nahum. Aksepte li vle di ke yo ale lakay ou ak bliye sou tout bagay. Li te enposib yo tcheke tout moun ki te deja te admèt.
  
  
  Li regarda nan gade l ' yo. Nèf è. Li te wè yon vid izolwa telefòn ak glise andedan. Li te resevwa yon apèl ki soti nan Walter Apennine Lopital pou poze kesyon sou Carlsbad. Li te toujou nan yon koma, ak mwa l ' batman kè kontinye febli. Li hung moute telefòn nan ak te ale desann eskalye yo, lwen eksite buz bri sa a nan foul moun yo. Li ta dwe te kalme. Li pa t ' vini ak anyen. Sekirite a te etonan.
  
  
  Li sarepta nan premye etaj la ak ap gade kòm Prezidan an nan Peyi Etazini te rive, antoure pa sekrè a sèvis pèsonèl, NYPD a, ak NASYONZINI gad sekirite. Mwen gade nan antre prensipal la ak wè plis inifòm pase nenpòt lòt bagay. Gen kèk moun ki te kanpe la nan pòs yo, lòt moun te deplase retounen lakay yo epi soti, ap sikile nan mitan foul moun yo. Monwa li Rèn nan nan Angletè te antre nan bilding lan ak yon dous, tann figi. Larisi yo te kap vini yo, unperturbed l, bèl souri yo fiks yo. Li te yon lòt fwa ankò wè ak yo pa yon gwo kantite ofisye polis ak sekirite gad yo.
  
  
  Petèt Hawke te dwa apre tout. Ki sa ki li te di, li te mande l', tèt li. Yo pa ta pral kapab jwenn fèmen ase yo louvri ti poban nan Sal Asanble yo si yo lage yon mwa otou fize la. Kòmantè a kole nan tèt mwen, ap tann pou mwa mwen revize l ' ankò. Lè sa a, li toudenkou te jele nan plas, tout cheve nan tèt la sou do a nan kou l ' kanpe sou fen. Petèt yo pa t ' bezwen pou nou nan sal la tèt li, nou tout nou te nan yon fize. Tout sa yo bezwen se te yon bagay egalman efikas. Mwen te panse sou sa ki mwen te di sou pwopriyete yo nan X-V77. Kontrèman ak kèk tansyon yo ki te mande pou kontak pèsonèl, li te yon santèn pousan efikas nan lè a. Tout moun nan Karlovy Varye te fè yo te lage tankou ego yo nan Asanble Sal.
  
  
  Gade m di nèf-trant-senk. Li vire, li kouri desann eskalye yo, mimmo nan premye sousòl la ak li yo ranje nan dosye ak kabinèt, mimmo nan dezyèm lan, epi desann nan twazyèm lan, kote ranje yo depi lontan nan tiyo yo kouri ansanm koridò yo etwat. Li gade desann pi long nan koridò yo ak wè yon reparatè nan fen a byen lwen. Mwa yo rele l', li kouri al. Li t 'ap tann, l ap gade m' fè kous nan direksyon l ' yo.
  
  
  Wityèm chapit.
  
  
  Mwen pa t ' konnen li nan tan, nan kou, men nan moman sa a yon wouj brylev te vin sou nan kwen an nan Third Avenue ak Senkant-premye Lari yo. Van ak fèmen panno nan Siperyè Bankè Konpayi Ekipman sispann. De mesye nan yon taksi ap gade yon parad nan miniskirts travèse entèseksyon an. Lè jou a ih kamyon yo te voye jete louvri, yo pa t ' gen tan fè plis pase louvri bouch yo anvan yo te mouri.
  
  
  Yon sèl bal yo te tire nan chak nan yo fèmen bouch fizi. De mesye yo, tou de nan Lès la yo, yo vole nan kamyon an, pouse kadav yo lwen, epi yo mete yo ale kòm vèt brylev pran dife. Yo byen vit tounen sou Twazyèm Avni ak lè sa a, kwen an kap vini yo epi yo sispann nan devan yon akòste-up nan bilding ki te ale yo dwe demoli. Yon nonm gwo, k ap deplase surprenante vit pou gwosè l ' yo, louvri nan do a nan kamyon an epi prese nan.
  
  
  Pandan se tan, de lòt yo louvri pòt la ant la chofè a nan lòj la ak dèyè a nan machin lan. Yo pouse de moun ki mouri nan epi yo te pran yo kat ID. Apre yo rale soti nan foto a soti nan kouvèti an plastik yo, yo ranplase ih ak foto nan tèt yo. Li tout te pran sis minit, ki gen ladan ap tann nan yon limyè trafik yo.
  
  
  Yo ak Ekipman pou Konpayi an kamyon te sou wout li nan NASYONZINI an ankò.
  
  
  Ih te sispann nan premye la vire a nan polis la, te montre sètifika ak pèmèt yo pase. Ih te sispann de fwa pi plis, epi chak fwa polis la yo konpare ak foto yo ak pasaje yo nan kamyon an epi yo pase ih sou.
  
  
  Yo te kondwi dousman sou bò a nan sèvis antre nan Bilding nan Asanble ak te resevwa soti. Yon ti metal ranp te bese nan do a nan kamyon an, ak yon gwo fèmen kès la te woule nan li. Tiwa la genyen yon plen ekipman pou yo nan fre twal fin blan kabann, nap, sèvyèt kwizin, ak lòt bankè pwodwi. Ak yon sèl plis bagay. Yo te soti nan kamyon an ak wou gwo kès nan bilding lan, lè sa a, te ale desann ranp lan nan sousòl la.
  
  
  Yon ti tan anvan tout bagay sa a te rive, li te kontakte sèvis la anplwaye yo, epi mande yo pou montre mwa a volontè depatman edikasyon sa. Li te montre li nan m ' ak li te amann.
  
  
  Mwa mande l', " ki Kote se sistèm vantilasyon ki mennen ale nan Oditoryòm la?"
  
  
  "Nan fen an nan koridò a, pran yon tou dwat nan vire," li te di. "Ou pral wè kanal lè a. Yo se kouvwi, kat bò kote yo, de nan tèt la ak de nan pati anba nan. Poukisa se pa gen yon bagay ki mal?"
  
  
  "Pa gen ankò," mwen te di, bri desann sal la. "Pa gen ankò. Li awondi kwen an e yo te kouri desann nan pwochen koridò. Lè kanal yo te nan plas yo, ekran yo nan plas, ak pou li, gade nan metal ti siy anba yo.
  
  
  "Sistèm nan vantilasyon nan sal la tout pèp," mesaj la li. "Fanatik kontwòl nan chanm nan chodyè No. 3".
  
  
  Li te mete zòrèy li pou ekran an ak tande son an nan lè a pran echantiyon pral moute. De kanal lè a, ki dirije lè fre leve, ak de-tounen desann. Li te kote a pafè. Tout yo te fè te louvri ti poban sou kanal, ak nan yon kèk segond, trè danjere pwodui chimik ta antre nan Asanble Sal.
  
  
  Li te mache nan tou de bout nan koridò la. Te gen yon ti koulwa ki mennen nan dife a sòti. Mwen te eseye li. Te devan pòt kay la fèmen soti an deyò de la, men ki louvri yo ansanm koridò la. Li te mache tounen nan sot pase a, ranje yo nan tiyo nan tèt wotè epi yo tounen vin kwen an ki mennen nan prensipal la koridò. Mwen te ale tounen nan kote mwen te rankontre manm pèsonèl la. Te gen pa gen okenn nou, pa gen okenn pòtay, pa gen okenn lòt koridò yo. Nenpòt ki moun ki rive nan kanal yo pral gen yo ale nan fason sa. Eskòt a gòch, ak kòb li te pran moute nan yon pozisyon nan kwen an.
  
  
  Li regarda nan gade l ' yo. Nèf senkant-senk. Nan vèt, lò, ak ble Sal Asanble, pou vote ka vote, Mond lan Konferans Lidèchip an te sou yo kòmanse. "Petèt li pral dwe tout dwa," li te murmures nan tèt li.
  
  
  Mwen tande li nan sou menm tan an. Li gade, li wè de moun, pouse yon gwo fèmen kès la an bwa a sou wou. Yo te kòmanse desann sal la nan direksyon m', ak mwen te li lèt la pou kalkil yo sou volan an bwat: "Pwodwi pou telefòn pou premye klas bankè."
  
  
  "Rete tann," mwen te di ke yo pwoche bò kote m'. "Kite a pran yon gade nan kat ou." De mesye yo tonbe nan men m ' yo nan kat. Foto matche leur. Li te vin chonje ki sa ki polis la kapitèn te di sou ekipman ki ta pote bankè pwodwi.
  
  
  "Ale," mwen te di. Yo nodded ak kontinye ap pouse yo nan gwo wou kès desann sal la. Li te vire ale pou kenbe je l ' sou fen nan lòt nan koridò a, lè sa a, reyalize yon bagay. Pa te gen okenn modi rezon ki fè yo pou gen yo dwe pwodwi pou resepsyon an. Gen pa menm yon sal lesiv nan zòn nan.
  
  
  Machin li file alantou jis kòm youn nan gason yo te tire, ak li te tande anvlope anvlope son nan yon silansye. Li ta gen te mouri, li ta yo te tire li nan do a si li pa t ' vire alantou. Kèlkeswa sa li te, piki a frape Wilhelmina, ki moun ki te toujou holstered anba jakèt mwen. Mwa fòs jete m 'tounen, ak li yo fè mal fò anpil lè lou Luger frape m' nan zo kòt yo. Li te tire, ankò, jan mwen te tonbe, ak piki a frape m ' moute segondè, epi li te santi l yon byen file, searing doulè. Mwen kouche a, santi vag yo nan fènwa a ap eseye jwenn pi pre pou m', ak yon group cho nan san kouri desann tanp mwen an. Yo te deside yo ke yo te fè li ak te kontinye.
  
  
  Li kouche a, je fèmen, dan fèrme, goumen fènwa a ankò. Li te piki a ke crinkled m ' segondè, epi li te domaj la. Li te soutenue tèt li moute sou yon sèl manch rad koud bra a, te wè cerro-blan koridò vire, ak ap tranble anba pye tèt li. Li sispann k ap vire ak li leve nan pye l ' yo. Reine tcheke li soti. Goch te kriye byen fò sou deklanche la ak obtenir, trese ak pense tou le de. Reine pa pral tire ankò.
  
  
  Pye l 'deplase byen vit pou pi devan sou boul la nan pye l'. Gen ta dwe yon lanfè nan yon anpil nan kote yo kache nan sa yo ' kapab fè pitit koridò, epi yo te deja vire kwen an. Mwen toujou te gen chosèt anpenpan nan pòch mwen ke Stuart te bay m'. Men, si mwen sanflaman li ak kònen moute twa nan yo, X-V77 pral ale ak yo, eksploze franchman nan sistèm nan vantilasyon. Se konsa, mwen te gen yon bèl zam ke mwen pa t 'kapab sèvi ak yo, ak yon zam ke li pa t' kapab tire. Ak lè a leve.
  
  
  Mwen te plen ak entans raj. Yo pa t ' vle gen a jete yo modi boutèy nan kanal la. Nou koulye a, nou lè sa a, nan tout sa a. Chun Li se pa nan otèl la yo chita, mete men ou moute ak jwi triyonf la nan lide atizan konn fè. Mwen vire sou vitès mwen, epi lè mwen frape kwen an, mwen te pran vòl atravè Mwa.
  
  
  Carlsbad nan gwo Japonè zanmi te vini soti nan yon gwo kès an bwa ak yon boutèy la nan men l'; twazyèm yon moun te ede l'.
  
  
  Mwen te gen Reine nan yon men ak Hugo nan lòt la. Lè li frape miray la, li te jete pa yon talon nan moun ki kenbe ekran an. Lam la te antre nan mwa a nan segondè a yon sèl. Li tensed, lè sa a, frwase, ak ekran an tonbe sou li. Reine te pran vòl nan lè a epi kenbe nan dezyèm bata frank l ' nan la dole. Li tonbe sou do l ' tankou san koule atravè blesi grav. Jeyan Japonè nonm ki te jele pou yon moman, toujou kanpe la avèk yon sèl pye nan ti bwat la an bwa. Mwen te ale nan jwenn li, epi li te vin kontre m'. Kòm li lunged, li jete boutèy la nan ouvè a vantilasyon. Panse tounen pou l ' yo foutbòl nan kolèj jou, li file, ranvèrse, ak vole moute ak tounen lakay ou nan menm tan an.
  
  
  Pou li, mwen te santi dwèt mwen fèmen nan alantou jarèt a menm jan li te pran vòl nan lè a, ak lè li te tonbe, l', mwen te pwan li, kenbe mwa lwen nan men m'. Mwen frape tèt la etaj konkrè, ak pou yon moman mwen wè zetwal yo. Japonè nonm kouri dèyè m ' nan a pwatrin ak bòt. Mwen te santi souf mwen trape nan gòj mwen, ki fè mal, men mwen te woule lwen, toujou seran boutèy la pi wo a tèt mwen. Mwen pa t 'kapab kite l' jwenn l ' gwo men sou li. Li te sou tèt yo nan m', tout mwa twa san ak ven-senk liv, rive pou jarèt la. Men m ' te toujou sou tèt mwen. Ego louvri li, kite boutèy la woulo liv desann nan etaj la, ak mwa a yo te desann koridò a ak dwèt li.
  
  
  Japonè yo te nonm sa a te fè sèman, epi m te santi Alenka nan mwa gout kòm li te kòmanse plonje pou jarèt la. Li te vlope nan tou de men yo alantou pye bwadchenn lan janm ak trese li. Li tonbe lou sou zepòl yo nan chak branch fanmi lè g pete soti nan l'? n? rale pase sa li fè m mal. Li te frape pa mwa l ' zepòl a e li te tonbe sou bò la. Li woule lwen ak rive pou yon boutèy ki kouche nan lespas fasil rive nan kont lòt la miray la.
  
  
  Pye m 'te gen premye, aterisaj difisil sou tèt zòtèy pye l'. Li pete rele nan doulè ak otomatikman rale men l ' ale. Li mete dwèt li sou boutèy la epi te mache nan mwa ki pi lwen desann sal la, avèk lespwa, modi li, li pa t ' kraze. Jeyan a te sou de pye l 'ak lunged nan m'. Li te konnen pi bon pase pou yo eseye satisfè moun sa a locomotive fas-a-fas. Li vire ozalantou yo ak te resevwa sèlman yon pati nan mwa a mennen nan machine. Li te ase pou slam m ' kont miray la ak fòs sa yo ke mwen te santi tout zo mwen sekwe. Li te gen yon dezyèm fann yo deside si l ap swiv mwen oswa boutèy la. Vre misyon l', li te ale nan jwenn nan boutèy la. Kòm li sped sot pase yo mimmo m', pye l ' a kole soti, epi li te tonbe nan etaj la, ak bilding lan te tranble. Li ego kouri dèyè l ' yo nan machwè a ak yon lòt frape ak pye, epi li woule sou yo ak blinked. Li te wè sa l 'ta gen pou te chwazi m' anvan li te resevwa boutèy la. Li te kite l ' kanpe nan chemen an nan chak branch fanmi ak pase kouto, frape nan mwa a ak yon bon nèt kònen sou pwent an nan machwè. Ego nan je yo te rankontre e li te tonbe dèyè, men se sèlman pou yon ti moman. Li ta ka touye kèk moun, ak sa ki pi lòt moun. Men, nèg sa a te vin tounen sou de pye l ' yo.
  
  
  Men, gen kèk nan pouvwa ki te pran soti nan li. Li pase kouto ankò ak yon byen file, abati kònen louvri yon de-pous koupi pi wo Mwa a dwa nan je yo. Mwen te swiv dwat dèyè l', epi li vire tèt li, jis nan tan pou fè pou evite resevwa kenbe nan machwè. Li pès mwa a gwo, plat pomèt la, epi li te santi li menen. Li bese tèt li ak pran sote pi devan. Li te eseye dodge, men pa t ' kapab. Mwa nan gwo bra yo mare nan ren kò mwen, epi mwen imedyatman te santi nan nonm lan fòs, tankou yon grizzly lous. Bese tèt li, li apiye nan pwatrin mwen, rale m ' devan pa ren an. Li, te santi zo kòt mwen votum votum kraze. Men m 'yo te estime yo kote m, epi li pa t' kapab kraze mwa a priz.
  
  
  Li te leve soti vivan sevè ak byen vit bay chak branch fanmi, frape nan mwa a nan arèt la. Mwen te santi m l ' toufe sou doulè a, e mwen te voye jete nan tout sal la ak antre nan miray la. Li rebondi koupe l ' epi yo te tonbe nan etaj la. Doulè a te pran telefòn li yo, men li tou kontre ak mwa a, nan yon sovaj move. Li te plonje ak monte nan m'. Tonbe bilding nan m 'pa t' kapab vin pi mal. Souf mwen kenbe nan yon rush gwo, ak doulè tire nan chak pati nan kò m ' yo. Li te kanpe moute, men li regardant nan grayness, ap eseye pou l te reprann souf li. Mwen te santi mwa a gwo men gen tan pwan kou mwen, ak ki mwen te leve tankou yon timoun ak te kriye byen fò tounen kont miray la. Fwa sa a, grayness vire nwa, epi mwen apèn te reyalize li anvan mwen te tonbe nan etaj la.
  
  
  Pou li, l ' ap tranble anba pye tèt li, aji alantou otomatik reflèks ak eksperyans nan ap vini soti nan tan lontan an. Li te pran yon gwo souf ak ap tranble anba pye tèt li ankò. Rido a leve. Li te sèlman yon dezyèm oswa de. Men, nonm sa a gwo vire boutèy la. Konsantre, mwen te wè l 'ranmase mwa l' yo ak kouri ak li nan ouvè a lè, vantilasyon, tit pou m'. Li te longè yon bra a lwen soti nan nonm sa a mouri, Hugo rete soude soti alantou tanp li. Li te rive soti, li te pwan talon, rale mwa soti, epi li jete l ' atravè chanm pou kouche, depi jeyan Japonè nonm sa a te mwens pase yon etap lwen nan lè a adezif.
  
  
  Li frape mwa l 'nan bò gòch la, ak mwen wè l' ale gwo twou san fon nan yon gwo vout nan kò. Li gasped, sispann, ak repati. Mwa a pou yo fè fas a contorted nan doulè kòm li te rive jwenn soti ak men gòch ak rale soti yon ti kouto. Li sèlman pran yon dezyèm lan, men yon dezyèm
  
  
  tout bagay mwen te bezwen. Li te sou de pye li, ak li dove nan apre l'. Kòm li te yanked lam la alantou kò l', l ' dwa a te frape. Li te repati tounen, ak boutèy la te sezi nan men l'. Mwa plane bra l 'kòm li tounen vin jwenn gen tan pwan m', ak lage yon byen file upèrkut. Yon fwa ankò, li te apiye lwen.
  
  
  Li bese atè yo ak ranmase Hugo. Li te demisyone pou pi devan, epi li akoupi atè a, kenbe boutèy la nan men yon sèl ak Hugo nan lòt la. Li te plonje pou boutèy la. Nan talon leve li nan yon ti arc ak tranche gòj li ouvè. Yon liy wouj klere. Li te leve soti vivan yon men l '- fè-mal, mwatye-te tounen nan m', rive jwenn pou m', epi yo tonbe sou chak branch fanmi yo a zepòl. Li te kòmanse yo ka resevwa leve, lè sa a, tonbe sou bò kote l ' e li trebiche sou miray la.
  
  
  M ' tout kò a te souke ak vibrasyon, epi mwen te pou l respire difisil. Li voye je nan mens boutèy la nan men l, sere boulon priz li sou mwa a avèk dwèt li, epi li vin apiye kont miray la pou yon tan long. Lè sa a, toujou apiye kont miray la, li tou dousman te fè wout li tounen desann koridò la. Li ak anpil atansyon moute mach eskalye yo.
  
  
  Li te kanpe lè li rive jwenn nan prensipal etaj ak mache soti nan gwoup la, sanglan, mètri, ak bat yo. Flik yo vole sou m', men mwen pa t ' ranmase boutèy la.
  
  
  "Fasil, mesye," mwen te di. Li voye je nan pi gwo revèy sou miray la opoze. Li te kat minit pase dis. Pap la louvri lapriyè te jis te fini. Ak Karlovy Varye jis te mouri nan Walter nan Apennines yo Lopital. "Se sèlman lè sa a, mwen pa t' konnen sou Carlsbad.
  
  
  "Jwenn m' Hawk, tanpri, deyò nan Sal la tout Pèp," mwen di ak yon efò, apiye do m kont miray la ak toudenkou santi trè fatige. Lè Malfini te vini desann, li regarda nan ti poban an nan men m', epi mwa nan bouch yo sere boulon. L ' tonbe sou li.
  
  
  "Yo prèske frape èkondisyone kanal. Di yo nan Cumberland yo pa pèdi mwa yo ankò, " mwen te di.
  
  
  "Mwen pral fè li," li te di dousman. "Èske ou vle fè yon rapò pou m' koulye a?"
  
  
  "Demen," mwen te di. "Mwen pral pran yon avyon tounen nan Washington."
  
  
  "Òdonans se yon pati nan ke yo te yon RACH ajan. "Mwen gade l' ak wè yon bouke anpil twinkle nan je l ' yo. "Mwen byen kontan ou pa pran pawòl mwen pou li," li te ajoute. L', li chuckled. Li te mwa a nan fason a nan peye yon konpliman.
  
  
  Li te mache soti nan bilding yo ak gade nan senbòl la nan mond koperasyon ankò. Li te dépourvu nan tout emosyon, tankou yon nonm ki moun ki te janbe lòt fwontyè a nan kote mò yo ye. Sèlman de moun te konnen ki jan fèmen nan mond lan koperasyon te nan katastwòf mondyal la. Men koulye a, mwen kite viktwa klere nan je m'. Nan Beijing, Chun Li byento jwenn soti ki yon jan kanmenm, yon kote, mwa vivasité echwe, ak san yo pa vrèman ke yo te asire w, li te jwenn deyò ke mwen te jwe yon pati nan ke echèk. Nou pral rankontre ankò, l 'a ak l', yon fason oswa yon lòt.
  
  
  Li lave moute nan kay la mawon nou yo te itilize pandan konferans la, ak lè sa a, akòste navèt la nan Washington.
  
  
  Rita pa t ' lakay yo lè li rive nan kay li, ak Bourbon te fè li pou nou lè li te tounen lakay ak episri yo. Li tonbe sache li yo ak tonbe nan bra mwen yo. Bouch li te dous ak cho, ak fè m sonje nan tout bagay sa yo bon. Mwen te di l 'sa ki te pase, epi li te di m' sou tonton li nan lanmò. Kòm nou te kòmanse nan dezyèm wonn nan bwason, li te ban m ' yon gwo twou san fon, reflechi gade.
  
  
  "Ki sa ki nan ale sou ak a X – V77 koulye a,?" li te mande.
  
  
  "Li ale tounen nan Cumberland."
  
  
  Li te di. "Ki sa k ap pase nan tonton mwen nan kesyon?" "Yo ap toujou nan dwa, ou konnen. Yo ap toujou san repons. Nou kontinye kreye ak akimile bakteri yo ki nou pa gen okenn pwoteksyon kont? Nou kontinye risk touye dè milyon de moun?"
  
  
  "Mwen pa reponn kesyon," mwen te di. "Mwen te jis mete deyò dife. Mwen pa ka reponn si wi ou non nou ta dwe fè alimèt ke limyè yon dife."
  
  
  "Li ta dwe fè tankou sa a?" li te mande.
  
  
  "Wi," papa l ' te di. "Li se dwa pou mwen. Yo, repons yo ou vle, se pa pou m ' pou nou bay."
  
  
  "Mwen pa panse ke se konsa," li te di. Li vin apiye pou pi devan, ak bouch li te jwenn siyifikasyon. Gwo pous m 'karese ti, mou konsèy nan l' tete. Sa a te kalite a nan dife, ke li te mande pou yo mete yo deyò.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"