61-70 Killmaster संग्रह गुप्तचर बारेमा कथाहरू निक कार्टर
61. मास्को http://flibusta.is/b/662356/read
मास्को
63. बरफ बम शून्य http://flibusta.is/b/678525/read
बरफ बम शून्य
64. साइन Cosa Nostra http://flibusta.is/b/610141/read
मार्क को Cosa Nostra
65. कायरो माफिया http://flibusta.is/b/612056/read
कायरो माफिया
66. The Inca मृत्यु दस्ते http://flibusta.is/b/610907/read
Inca मृत्यु दस्ते
67. आक्रमण मा इङ्गल्याण्ड http://flibusta.is/b/612937/read
आक्रमण मा इङ्गल्याण्ड
68. ओमेगा आतंक http://flibusta.is/b/612938/read
ओमेगा आतंक
69. कोड नाम: Werewolf http://flibusta.is/b/668195/read
कोड नाम: Werewolf
70. हडताल शक्ति को आतंक http://flibusta.is/b/646617/read
हडताल शक्ति आतंक
कार्टर निक
मास्को
निक कार्टर
मास्को
द्वारा अनुवाद लेभ Shklovsky
को स्मृति समर्पित मरेको छोरा एंटोन ।
अध्याय 1
Moonlight shone मा पोखरी मीड गर्न पूर्व. उनको अगाडि उभिरहेका, यो सञ्झ्याल, उच्च माथि संसारको बाँकी सुनेर, यो गर्जनका, hum, र hum तल देखि. यहाँ पनि होटल मा, शोर को लस भेगास थिएन suppressed. यो एक सानो प्राप्त fainter बाहिर बाक्लो पर्खाल, तर तपाईं समय थिएन बिर्सन तपाईं कहाँ थिए - यो मजा को राजधानी the world. 'उपनाम? निक, स्वर्गदूतले, तपाईं माथि? पानाहरू rustled पछि मलाई । हुनत उनको बत्ती थिएन lit, त्यहाँ थियो पर्याप्त माध्यम moonlight, सञ्झ्याल हेर्न Gail गरेको लामो खुट्टा बढ अन्तर्गत पाना ।
"ओछ्यानमा जान," I whispered. "I' ll have something to drink." त्यो गरे विरोध ध्वनि । पानाहरू rustled फेरि, र उनको लामो, पातलो, नाङ्गो शरीर बाहिर आए रद्दीटोकरीमा सक्छन् । त्यो उत्प्रेरित तिर, मलाई उनको आँखा आधा-बन्द । उनले बनाएको अर्को आन्दोलनकारी ध्वनि । जब त्यो गर्न अर्को थियो, मलाई त्यो पहिलो थिचिएको उनको निधारमा र त्यसपछि उनको नाक बस तल मेरो काँध बीच, मेरो घाँटी र मेरो हात । त्यो फर्केर, उनको टाउको मा एक पक्ष अप्ठ्यारोमा र भारी leaned against me. त्यो बाहिर गरौं एक लामो, गहिरो विलाप को सन्तुष्टि. "मलाई लिन, कृपया," उनले भने, मा एक सानो केटी गरेको आवाज ।
बरफ बडा घन मा गिर मेरो खाली गिलास । राख्दै आफ्नो हात उनको वरिपरि काँध, उहाँले नेतृत्व उनको फिर्ता गर्न ओछ्यानमा । त्यो माथि बसे पहिलो, त्यसपछि बाहिर stretched उनको मा फिर्ता. उहाँले मा माथि देख्यो nah र देखे को moonlight प्रतिबिम्बित रसीला घटता र नरम hollows.
Gail कालो थियो, एक सदस्य एक केटी को समीक्षा समूह लास भेगास. हरेक रात तिनीहरूले र चालीस-नौ अन्य सुन्दर जवान महिला माथि लुगा मा महंगा Zhirinovsky वेशभूषा संग प्वाँख र danced । जब म पहिलो यो देखे, म छक्क थियो कि कसैले पाउन सक्छ त धेरै जोडी को सुन्दर खुट्टा राखे र ih एक पंक्ति मा.
Gale भेट उनको होटल मा. आफ्नो eggshells लागि नास्ता र रोकिएको एक पल को लागि एक चौथाई ड्रप को एक डलर मा मिसिन वेंडिंग. त्यहाँ को ध्वनि थियो पाङ्ग्रा, त्यसपछि क्लिक को एक ब्रेक पाङ्ग्रा, एक सानो पछि अर्को क्लिक, र तेस्रो क्लिक त्यहाँ को ध्वनि थियो पैसा गिरने । म अब छ थियो चौथाई को एक डलर ।
त्यसपछि Gale, उनको याद । यो जस्तै देख्यो त्यो पनि थियो जाँदै भोजन कोठा । त्यो हुनु पर्छ फर्केर मा ध्वनि को पैसा गिरने । त्यो थियो, मा बसिरहेका, को doorway को भोजन कक्ष देख, मलाई संग सोधपुछ मुस्कान । उनको मा हँसे rheumatism. त्यो थियो लगाएका तंग गुलाबी slacks र सेतो मिनी स्कर्ट hung बस माथि उनको नाइटो । त्यो लगाएका थिए, उच्च-heeled ब्यालेट चप्पल. Nah गरेको बाल थियो महोगनी, लामो र बाक्लो छ । तपाईं के गर्न सक्नुहुन्छ मा एक धेरै नहू. यदि एक महिला पहिरनलाई अहंकार flawlessly, बिना एक गलत कपाल संग, तपाईं गर्न सक्छन् सुरक्षित छ भनेर भन्न त्यो धेरै व्यर्थ, सुरक्षित र शान्त । यस प्रकारको महिला गर्ने गरौं थिएन, उनको बाक्लो कपाल सुनिनु दिनुभयो हुनुको छाप, छाडा दिँदै जाने ।
अचानक त्यो मलाई आए. एक चौथाई को एक डलर बाउन्सगरीएका मेरो हात मा, म प्रयास गर्न चाहे निर्णय गर्न दूर चलान संग पैसा वा फेरि प्रयास गर्नुहोस् । उहाँले थाले बुझ्न कसरी यी गरिब मान्छे बन्न सक्छ आशक्त जुवा. तर जब यो केटी मलाई आए, म बारेमा भूल, को क्वाटरमा डलर, जुवा, र लस भेगास.
यो थियो लगभग एक नृत्य । यो आन्दोलन थियो, वर्णन गर्न सजिलो छ: बस राखे, एक खुट्टा को सामने अन्य र एक पैदल लागि जाने. तर यो सुन्दर प्राणी थिएन बस बढ यसको खुट्टा । उनको कम्मर बहकिन्छन्, उनको cleavage थियो बाहिर stretched, उनको छाती jutted बाहिर, उनको काँध फिर्ता निकालयो थिए, उनको नृत्य खुट्टा बनाएको लामो देख्नासाथ. र त्यहाँ सधैं थियो कि हाँस्नुहुन्थ्यो ।
"नमस्ते," उनले भने, मा एक सानो केटी गरेको आवाज । "Did you win?"
'आह
"तपाईंलाई थाहा छ, अन्तिम शो पछि, म फाले पाँच डलर मा यो कुरा and didn' t win anything. कति पैसा तपाईं यो के हो?
"एक चौथाई को एक डलर।"
त्यो गरे क्लिक ध्वनि संग उनको जिब्रो र माथि उभिएका थिए, एक खुट्टा मा झुकन अन्य अलिकति । त्यो हटाइरहेका उनको तेज नाक र ट्याप उनको दाँत संग उनको औंलाको. "तपाईं हुनेछ कहिल्यै जीत संग यी मूर्ख पठाउन । म छैन जस्तो लाग्छ यो कुरा कहिल्यै बन्द तिर्न।" त्यो देख्यो मेसिन रूपमा थियो भने यो कसैले त्यो रुचि थिएन.
उहाँले हँसे reassuringly. "Look," म भने , " तपाईं अझै नाश्ता थियो?" "ठीक छ, म तपाईं प्रदान नाश्ता? यो कम से कम म के गर्न सक्छन् कि अब म जिते छु, उनको एक डलर र एक आधा पैसा।"
त्यो हँसे पनि कठिन र बाहिर आयोजित उनको हात छ । "मेरो नाम Gail कालो छ । म काम को लागि एक पत्रिका।"
Ee उनको हात समाते. "उनको उपनाम कार्टर । यसको छुट्टी मा. '
अब चन्द्र सेन्ट थियो बुनाई एक चाँदी रे र छाया को Gail गरेको नाङ्गो शरीर । कोठा अचानक भए धेरै शान्त छ । हल्ला को क्यासिनो हुन देखिन्थ्यो बाहिर डुबेर मर्छन् हाम्रो सास र आन्दोलन हाम्रो शरीर मा पानाहरू छ । म लाग्यो उनको पातलो शरीर पुग्न लागि मेरो हात ।
उहाँले चूमा tautness उनको घाँटी घुमाउन, आफ्नो ओठ उनको कान । त्यसपछि मलाई लाग्यो उनको हात मा, मलाई र त्यो नेतृत्व मलाई टाढा छ । क्षण उनको प्रविष्ट आफ्नो nah, ती शरीर देखिन्थ्यो स्थगन । उनको बिस्तारै प्रविष्ट नहू. म सुन्न सक्थे उनको सास hissing माध्यम उनको clenched, दाँत र उनको नङ मा खनेर, मेरो काँध कारण मलाई भयानक पीडा । I moved closer to उनको लागि अर्को चाट्नेछन्, र लाग्यो उनको एडी को फिर्ता मा मेरो खुट्टा थिचेर, मलाई उनको विरुद्ध.
हामी त बाँकी अझै पनि एक जबकि लागि. उनको लाग्यो उनको भिजेको स्नेह वरिपरि मलाई । उहाँले आफूलाई माथि propped मा आफ्नो कोहनी र देख्यो उनको अनुहार मा. त्यो बन्द उनको आँखा, उनको मुख खुला झुन्डिएको, एक जबकि लागि उनको बाक्लो कपाल पतन wildly वरिपरि उनको टाउको । एक आँखा थियो आधा द्वारा कवर छाडा बाल ।
उहाँले सार्न थाले धेरै बिस्तारै तल को भित्र एक जांघ माथि, अन्य. मेरो कम्मर गरिरहेका थिए, धेरै ढिलो रोटेशन्स. त्यो बिट उनको तल्लो ओठ बीच clenched दाँत । त्यो बढ सुरु, पनि.
"त्यो ठूलो हो, निक," she whispered hoarsely. "त्यो त अचम्मको बारेमा you."
उहाँले चुम्बन उनको नाक, then slid आफ्नो ओठ मार्फत उनको कपाल. म महसुस गर्न सकिन्थ्यो उनको शोर बनाउने उनको गले, तर म थिचिएको मेरो ओठ उनको कपाल. हरेक समय म उत्प्रेरित, उनको जिब्रो slid into my mouth. त्यसपछि सुझाव उनको जिब्रो उनको पक्रेको बीच उनको दाँत र ओठ । उहाँले climbed माथि र तल, र प्रयोग आफ्नो जिब्रो साथै आफ्नो शरीर ।
The protesting आवाज रोकियो । उहाँले छोटकरीमा लाग्यो उनको हात मा उहाँलाई । मेरो अनुहार तातो महसुस. मेरो सम्पूर्ण शरीर परेशाना. उहाँले छेउमा थियो आफूलाई । त्यो थियो, अब सजग उनको कोठा, उनको ओछ्यानमा, या हल्ला below. हामीलाई दुई बस थिए, त्यहाँ अमेरिकी र हामी के गरिरहेका थिए सँगै । म मात्र थाह थियो, उनको र गर्मी, searing गर्मी थियो कि अब engulfing मलाई । जस्तै मेरो छाला थियो पनि तातो स्पर्श गर्न नहू.
I could feel the swirling फोम को नदीको घनघोर मा मलाई, bubbling तिर उनको । यसको पारित जहाँ बिन्दु यसको लाग्यो म रोक्न सक्छ । Ee झिकेर उनको नजिक रोकिराखेको, उनको त कस कि त्यो छैन सकेजति सास फेर्न । The swirling पानी जस्तै स्वाद एक तालाब खोजी खण्डमा । र त्यसपछि बाँध भत्कियो । Gail थियो सुकेको फूल भनेर पछ्याइरहे उनको । I couldn ' t उनको पकड पर्याप्त तंग; त्यो थियो clinging to nah, उनको पुल गर्न खोजिरहेको through the skin. म लगभग सकेन महसुस उनको नङहरु. हामी परेशाना अप सँगै । मेरो सास रोकियो । र त्यसपछि हामी भत्कियो ।
मेरो टाउको मा थियो अर्को तकिया गर्न उनको, तर त्यो अझै पनि थियो झूट मलाई अन्तर्गत, र हामी अझै पनि थिए entwined. मेरो सास फर्के संग कठिनाई छ । उहाँले मुस्कुराइन् र उनको चुम्बन उनको गालामा मा.
"म महसुस गर्न सक्छन् आफ्नो डलर को थुप्रो पिटाई," उनले भने ।
"ठूलो थियो कि," म पछि भने यो बारेमा सोच. यो समय, यो साँच्चै जारी भएको थियो ।
हाम्रो अनुहार थिए त नजिक सँगै देख्न सक्थे म प्रत्येक lash अलग. यो cobwebs उनको कपाल अझै पनि एक आँखा ढाकिएको. त्यो सखाप उनको अहम् संग उनको औंठी. त्यो मलाई मुस्कुराइन् । "यो सबै थियो बिदाहरू मा एक व्यक्ति संग, सबै रक्स, रकेट, रकेट र विस्फोट।"
हामी त्यहाँ राख्नु र प्रत्येक अन्य देख्यो । यो सञ्झ्याल खुला थियो, एक जबकि लागि. मरुभूमि हावा हुरी बिस्तारै माध्यम पर्दे.
"यो देखिन्छ कि लगभग असम्भव यो मात्र हुनेछ लिन एक हप्ता," Gail भने एक कर्कश आवाज ।
त्यसपछि हामी सुतेको पतन नाङ्गो, अझै पनि न्यानो देखि काम बनाउने गर्न प्रेम ।
म लाग्यो जस्तै म थियो बस मेरो आँखा बन्द गर्दा फोन घण्टी बज्यो । At first I thought I was dreaming. त्यहाँ थियो एक आगो कहीं, र आगो ट्रक पारित भएको थियो । उनको सुने । फोन घण्टी बज्यो फेरि ।
मेरो आँखा भरी खुला । दिन थाले तोड; पहिलो सेन्ट कोठा प्रविष्ट, त्यसैले म देख्न सक्थे दराज, कुर्सी, र प्यारो Gail सुतिरहेको मलाई अर्को.
बेइमान फोन घण्टी बज्यो फेरि ।
उनको उठ्नुभयो । Gail moaned एक पल को लागि र थिचिएको उनको नाङ्गो शरीर विरुद्ध मेरो । म लिए । "नमस्ते," मैले भने । यो छैन धेरै अर्थमा बनाउन छैन एक अनुकूल एक ।
"कार्टर?" कसरी चाँडै तपाईं गर्न सक्छन् प्राप्त गर्न वाशिंगटन?" यो थियो हक, को मालिक को बन्चरो, मेरो मालिक ।
"म लिन सक्छन् अर्को device." उनको, म महसुस Gail प्रेस विरुद्ध मेरो शरीर ।
"तिमीलाई भेट्न राम्रो," हक भन्नुभयो । "यो महत्त्वपूर्ण छ । Register रूपमा चाँडै तपाईं आउनुहुन्छ मेरो डेस्क मा."
"धेरै राम्रो, सर।" उहाँले ह्याङअप र तुरुन्तै फोन छानिएन फेरि । Gail लुढका away from me. She was sitting next to me. म महसुस हावा मा उनको घाँटी र बुझे त्यो मलाई देख थियो. जब त्यो मिल्यो एक कल हवाई अड्डा देखि, त्यो थियो बुक मा एक प्रत्यक्ष उडान को लागि छोडेर लस भेगास मा सत्र मिनेट विगत नौ । उसले देख्यो आफ्नो घडी । यो पाँच मिनेट थियो, विगतमा छ । उहाँले देख थियो Gail.
त्यो lit एक वरिपरि मेरो चुरोट. त्यो shoved यो मेरो मुख र त्यसपछि लिए । त्यो उडा धुवाँ मा छत । "म लाग्यो शायद हामी जान सक्छ पानी स्कीइंग आज," उनले भने ठाडै.
'Gail ...'
त्यो बाधा मलाई । "There are no प्रदर्शन भोलि, यो मुक्त छ । मलाई लाग्यो हामी पाउन सक्छ एक स्थान मा पोखरी मीड लागि कहीं स्विमिंग र picnicking. एल्विस प्रदर्शन हुनेछ भोलि रात । म सजिलै टिकट प्राप्त ." त्यो भारी sighed. "We could स्विमिंग जाने र एक पिकनिक, त्यसपछि फिर्ता आउन प्राप्त गर्न यहाँ लुगा, त्यसपछि खान र जाने शो
"Gail, म ..."
त्यो राख्दछ उनको हात मेरो मुख । "होइन," उनले भने weakly. "Don' t say that. म बुझ्न उनको । छुट्टी छ।"
"हो, मा डेल नै।"
त्यो हिलाया र उडा धुवाँ मा छत फेरि । त्यो कुरा, त्यो देख्यो ओछ्यानमा को खुट्टा. "म साँच्चै बारेमा केही थाहा छैन । शायद तपाईं बिक्री छौं suspenders वा एक माफिया मालिक गर्ने गरेको vacationing यहाँ।" त्यो मलाई देख्यो । "मात्र कुरा मलाई थाहा छ कि म खुसी महसुस गर्दा, त्यो तपाईं संग. That ' s enough for me." त्यो sighed । यो स्पष्ट थियो कि त्यो फिर्ता रोकिराखेको उनको आँसु । "म तिमीलाई हेर्न फेरि?"
उहाँले बाहिर squeezed चुरोट. "म साँच्चै थाहा छैन. I don ' t sell उनको पट्टियाँ र म छु छैन एक माफिया मालिक । तर मेरो जीवन छैन जिम मा, यो मा मेरो हात । र म खुसी छु, तपाईं संग पनि।"
त्यो बाहिर निकालयो एक चुरोट र मलाई देख्यो intently. उनको ओठ थिए pressed together. त्यो swallowed दुई पटक । "मलाई ... हामी अझै पनि समय छ ... अघि आफ्नो विमान छुट्छ?"
उनको हँसे र hugged ee. "We' re not in a hurry."
त्यो मलाई स्वीकार संग एक छली आवेग छ । र त्यो कराए सबै समय.
अध्याय 2
जब म अवतरण मा वाशिंगटन, d. c., Gail कालो थियो नै छोडेर मलाई प्यारो गर्ने सम्झनाहरु । उनको थियो अब बस एक मानिस मा छुट्टी गर्न प्रयास अलमल्याउन आफूलाई । उहाँले थियो एक बन्चरो agent. Wilhelmine गरेको पेस्तोल, मेरो लुगर थियो, holstered अन्तर्गत मेरो हात । ह्यूगो, मेरो stiletto राख्नु, आराम मा यसको scabbard मेरो देब्रे हात मा. एक आन्दोलन को काँध र चक्कु हुनेछ द्वितीय सजिलै फस्न मेरो हात । पियरे, घातक ग्याँस बम छ, अब मा फँस गुहा को मेरो दायाँ खुट्टाको जोर्नी. यो सानो थियो, र मेरो अहम् थियो ढाकेको इटालियन जूता । तिनीहरूले थिए बस रूपमा धेरै बन्चरो उपकरण रूपमा मेरो मन र शरीर.
म गए Hawke कार्यालय र फेला अहम्, भन्नुभयो विन्डो बाहिर देख मा हिउँ । उहाँले आफ्ना फिर्ता संग खडा गर्न मलाई म प्रवेश गर्दा. बिना वरिपरि बदल, उहाँले औंल्याउनुभयो एक कुर्सी को सामने आफ्नो सानो डेस्क । रूपमा सधैं, पुरानो जमानाको रेडिएटर खडा मा चिस्यान को कार्यालय द्वारा एक प्रतिशत नम्बर छ ।