64. Tegnet av Cosa Nostra http://flibusta.is/b/610141/read
Merk av Cosa Nostra
65. Kairo Mafia http://flibusta.is/b/612056/read
Kairo Mafia
66. Inca Død Troppen http://flibusta.is/b/610907/read
Inca Død Troppen
67. Angrepet på England http://flibusta.is/b/612937/read
Angrep på England
68. Omega Terror http://flibusta.is/b/612938/read
Omega-Terror
69. Kode navn: Werewolf http://flibusta.is/b/668195/read
Kode Navn: Werewolf
70. Strike Force av Terror http://flibusta.is/b/646617/read
Strike Force Terror
Nick Carter
Moskva
Nick Carter
Moskva
oversatt av Lev Shklovsky
Dedikert til minne om den avdøde sønnen Anton.
Kapittel 1
Måneskinnet lyste på Lake Mead øst. Hennes står foran vinduet, høyt over resten av verden, lytte til torden, hum, og summingen fra nedenfor. Selv her på hotellet, støy fra Las Vegas var ikke undertrykt. Det fikk en litt svakere utenfor de tykke veggene, men du ikke har tid til å glemme hvor du var moro hovedstaden i verden. 'Kallenavn? Nick, Angel, er du klar? Arkene tuslet bak meg. Selv om hennes lampen ikke lyser, det var nok måneskinn gjennom vinduet for å se at Gerd ' s lange ben beveger seg under arket.
"Gå til sengs," jeg hvisket. "Jeg vil ha noe å drikke." Hun laget en protesterte lyd. Arkene tuslet igjen, og hennes lange, slanke, nakne kroppen kom ut av papirkurven. Hun gikk mot meg, øynene halvt lukket. Hun laget en annen protesterte lyd. Da hun var ved siden av meg, hun først trykket henne på pannen og deretter nesen rett nedenfor skulderen, mellom nakken og armen min. Hun snudde hodet til den ene siden i forlegenhet og lente seg tungt mot meg. Hun la ut et langt, dypt sukk av tilfredshet. "Ta meg, vær så snill," sa hun i en liten jente stemme.
Isbiter falt på min tomt glass. Legger armen rundt skuldrene hennes, han førte henne tilbake til sengs. Hun satte seg opp først, deretter strekkes ut på ryggen. Han så opp på lukk og så måneskinn reflektert i den frodige kurver og myke daler.
Gail Svart var medlem av en jente gjennomgang gruppe i Las Vegas. Hver kveld de og førti-ni andre vakre unge kvinner kledd opp i dyre Zhirinovsky kostymer med fjær og danset. Når jeg først så det, ble jeg forundret over at noen kunne finne så mange par vakre ben og sette ih på rad.
Kuling møtte henne på hotellet. Hans eggskall for frokost og stoppet for et øyeblikk, for å slippe en fjerdedel av en dollar inn i automaten. Det var lyden av hjul, og deretter klikke på en brems hjul, litt senere en annen klikk på, og på den tredje klikket det var lyden av fallende penger. Jeg har nå hatt seks kvartalene av en dollar.
Så Gale lagt merke til henne. Det så ut som hun skulle også til spisestuen. Hun må ha slått på lyden av fallende penger. Hun ble sittende i døråpningen til spisesalen, ser på meg med et spørrende smil. Henne, lo på revmatisme. Hun var iført stramme rosa bukser og en hvit mini skjørt som hang like over navlen hennes. Hun var iført høyhælte ballett tøfler. Nah ' s hår var mahogni, lang og tykk. Du kan gjøre mye på lukk. Hvis en kvinne bærer ego feilfritt, uten et eneste hår feilplassert, du kan trygt si at hun er veldig forfengelig, reservert og rolig. Denne typen kvinne som ikke lar henne tykt hår svelle ga inntrykk av å være løs, la gå.
Plutselig kom hun til meg. En fjerdedel av en dollar spratt i min hånd som jeg prøvde å bestemme om du vil stikke av med pengene, eller prøv på nytt. Han begynte å forstå hvordan disse stakkars folk kan bli avhengige av gambling. Men når denne jenta kom til meg, jeg glemte kvartal dollar, gambling, og Las Vegas.
Det var nesten som en dans. Bevegelsen var lett å beskrive: det er bare å sette en fot foran den andre og gå en tur. Men denne vakre skapningen var ikke bare å flytte bena. Hennes hofter svaiet, kløften hennes var strukket ut, hennes bryster jutted ut, skuldrene hennes var trukket tilbake, hennes dans bena laget langpasninger. Og det var alltid til å le.
"Hei," sa hun i en liten jente stemme. "Visste du vinne?"
'Ah
"Du vet, etter den siste forestillingen, jeg kastet fem dollar på denne tingen, og ikke vinne noe. Hvor mye penger har du?
"En fjerdedel av en dollar."
Hun laget en klikke lyd med sin tunge og sto på ett ben, bøying den andre litt. Hun løftet henne skarpe nese og banket på hennes tenner med henne negl. "Du vil aldri vinne med disse dumme enheter. Jeg tror ikke dette ting noen gang vil lønne seg." Hun så på salgsautomat som om det var noen hun ikke liker.
Han lo en betryggende. "Se," sa jeg , " har du hatt frokost ennå?" "Greit, kan jeg tilbyr deg frokost? Det er det minste jeg kan gjøre nå som jeg har vunnet henne en dollar og en halv av penger."
Hun lo enda hardere og holdt ut hånden hennes. "Mitt navn er Gail Svart. Jeg jobber for et magasin."
Ee grep henne i armen. "Hennes Kallenavn er Carter. Det er på ferie. '
Nå månen saint ble veving en sølv ray og skyggene av Gail ' s nakne kropp. Rommet plutselig ble veldig stille. Støy fra casino som syntes å være overdøvet av våre pust og bevegelse av kroppen vår på ark. Jeg følte hennes slanke kroppen nå for hånden min.
Han kysset tautness av halsen hennes, skyve sine lepper til øret hennes. Da følte jeg henne i hånden på meg, og hun førte meg bort. Øyeblikket hennes gikk inn i sitt nah, de organer syntes å fryse. Hennes sakte inn nah. Jeg kunne høre pusten susende gjennom hennes sammenbitte tenner, og hennes negler grave i mine skuldre, noe som fører meg forferdelig smerte. Jeg flyttet nærmere henne for en annen slikke, og følte hælene på baksiden av beina mine, trykker meg mot henne.
Vi har vært så stille for en stund. Henne, følte hennes våte varme rundt meg. Han støttet seg opp på albuene og så henne i ansiktet. Hun lukket øynene, munnen hennes henger åpne for en stund, hennes tykt hår som faller vilt rundt hodet hennes. Det ene øyet var halvt dekket av løse hår.
Han begynte å bevege seg veldig sakte nedover innsiden av en låret, opp den andre. Min hofter gjorde veldig treg rotasjoner. Hun bit hennes underleppa mellom sammenbitte tenner. Hun begynte å bevege seg, også.
"Det er flott, Nick," hvisket hun hoarsely. "Det er så fantastisk om deg."
Han kysset henne på nesen, så gled hans lepper gjennom håret. Jeg kan føle henne å lage lyder i halsen, men jeg presset leppene mine til håret. Hver gang jeg flyttet, tungen hennes gled inn i munnen min. Så tuppen av tungen fanget hennes mellom tennene og leppene. Han klatret opp og ned, og brukt sin tunge, så vel som hans legeme.
De protesterende lyder stoppet. Han kort følte hendene på ham. Ansiktet mitt følte meg varm. Hele kroppen min bøyde. Han var ved siden av seg. Hun var ikke lenger oppmerksom på rommet hennes, hennes seng, eller støy nedenfor. To av oss var bare det, oss og hva vi gjorde sammen. Jeg bare visste om henne og den varme, brennende hete at nå var involverte meg. Som huden min ble for varmt å ta på lukk.
Jeg kunne føle den virvlende skum av elvene strømmet inn i meg, boblende mot henne. Dens passert det punktet der dens tenkte at jeg kunne stoppe det. Ee trakk henne tett, holde henne så godt at hun ikke kunne puste. Den virvlende vann smakte som en dam som søker etter passering. Og så dam kollapset. Gerd var en visnet blomst som klamret seg til henne. Jeg kunne ikke holde henne fast nok, var hun klamrer seg til nah, prøver å dra henne gjennom huden. Jeg nesten ikke kunne kjenne hennes negler. Vi bøyde seg sammen. Min sluttet å puste. Og da vi kollapset.
Hodet mitt var på puten ved siden av henne, men hun var fremdeles ligger under meg, og vi var fortsatt flettet sammen. Min pust tilbake med problemer. Han smilte til henne og kysset henne på kinnet.
"Jeg kan føle din dollar stabelen å slå," sa hun.
"Det var flott," sa jeg etter å ha tenkt på det. Denne gangen er det virkelig ble utgitt.
Våre ansikter var så tett sammen at jeg kunne se hver lash separat. Spindelvevet av hennes hår som fortsatt er dekket av ett øye. Hun tørket hennes ego med henne tommelen. Hun smilte til meg. "Det var alle helligdager i en person, med alle steinene, raketter, raketter og eksplosjoner."
Vi lå der og så på hverandre. Vinduet var åpent for en stund. Ørkenen vinden blåste forsiktig gjennom gardinene.
"Det virker nesten umulig at det vil bare ta en uke," Gail sa i en hes stemme.
Så vi sovnet naken, fortsatt er varme fra act av å elske.
Jeg følte som om jeg akkurat hadde lukket øynene, da telefonen ringte. Ved første trodde jeg at jeg drømte. Det var en ild, og en brannbil var forbi. Henne, hørte det. Telefonen ringte igjen.
Mine øyne fløy åpne. Dagen begynte å bryte; den Første saint kom inn i rommet, så jeg kunne se skapet, stolen, og bedårende Gail sover ved siden av meg.
Den jævla telefonen ringte igjen.
Hennes rose. Gail stønnet for et øyeblikk og trykket nakne kroppen hennes mot min. Jeg tok det . "Hei," sa jeg. Det gjør ikke mye fornuftig å ikke ha en vennlig ett.
"Carter?" Hvor fort kan du komme til Washington?" Det var Hawk, sjefen for AX, sjefen min.
"Jeg kan ta det neste enhet." Hennes, jeg følte Gail trykk mot kroppen min.
"Hyggelig å møte deg," Hawk. "Dette er viktig. Registrer deg så snart du kommer på pulten min."
"Veldig bra, sir." Han hengt opp og umiddelbart plukket opp telefonen igjen. Gail rullet bort fra meg. Hun satt ved siden av meg. Jeg følte bris på hennes hals og skjønte at hun var ute på meg. Da hun fikk en telefon fra flyplass, hun var booket på et direktefly til at venstre i Las Vegas på sytten minutter over ni. Han så på klokka. Det var fem minutter over seks. Han var ute på Gail.
Hun tente en rundt min sigaretter. Hun dyttet den i munnen min, og så tok det. Hun blåste røyk på taket. "Jeg tenkte kanskje at vi kunne gå på vannski i dag," sa hun kategorisk.
'Gail ...'
Hun avbrøt meg. "Det er ingen forestillinger i morgen, det er gratis. Jeg tenkte vi kunne finne et sted på Lake Mead et sted for bading og piknik. Elvis vil utføre i morgen kveld. Jeg kan lett få tak i billetter ." Hun sukket tungt. "Vi kunne bade og ha en piknik, for så å komme tilbake her for å kle på seg, spise og gå til vis
"Gerd, Jeg ..."
Hun legger hånden sin over munnen min. "Nei," sa hun svakt. "Ikke si det. Jeg forstår henne. Ferien er over."
"Ja, i dell seg selv."
Hun nikket og blåste røyk i taket igjen. Mens hun snakket, så hun ved foten av sengen. "Jeg vet ikke noe om deg. Kanskje du selger bukseseler eller en mafiaboss som er på ferie her." Hun så på meg. "Det eneste jeg vet er at jeg føler meg glad når hun er med deg. Det er nok for meg." Hun sukket. Det var tydelig at hun var å holde tilbake tårene. "Får jeg se deg igjen?"
Han presset ut en sigarett. "Jeg vet ikke. Jeg kan ikke selge henne stropper og jeg er ikke en mafiaboss. Men livet mitt er ikke i treningsstudioet, det er i mine hender. Og jeg er fornøyd med deg, også."
Hun trakk ut en sigarett, og så på meg intenst. Hennes lepper var presset sammen. Hun svelget to ganger. "Meg ... vi har fortsatt tid ... før flyet ditt går?"
Hennes lo og klemte ee. "Vi er ikke i en hast."
Hun tok imot meg med en desperat lidenskap. Og hun gråt hele tiden.
Kapittel 2
Når jeg landet i Washington, D.C., Gail Svart hadde allerede forlatt meg med gode minner. Hennes var ikke lenger bare en mann på ferie prøver å distrahere seg selv. Han var en ØKS agent. Wilhelmine er pistol, min Luger, var holstered under armen. Hugo, min stiletto, lå komfortabelt i sin scabbard på min venstre hånd. En bevegelse av skulder og kniven blir jevnt fall i min hånd. Pierre, dødelig gass bombe, er nå fast i hulrom i den høyre ankelen. Det var små, og mitt ego var dekket av italienske sko. De var like mye AX verktøy som mitt sinn og min kropp.
Jeg gikk inn i Hawke ' s office og funnet Ego ser ut av vinduet på snøen. Han ble stående med ryggen til meg når jeg kom inn. Uten å snu seg, han pekte på en stol foran en av sine små dusj. Som alltid, gammeldags radiator hevet fuktighet på kontoret med en prosentandel antall.