69. Kode naam: Weerwolf http://flibusta.is/b/668195/read
Kode Naam: Weerwolf
70. Strike Force van Terreur http://flibusta.is/b/646617/read
Strike Force Terreur
Nick Carter
Moskou
Nick Carter
Moskou
vertaal deur Lev Shklovsky
Opgedra aan die nagedagtenis van die oorledene se seun Anton.
Hoofstuk 1
Die maanlig skyn op Lake Mead na die ooste. Hare, staan in die voorkant van die venster, hoog bo die res van die wêreld, luister na die donderweer, hum, en die gedruis van onder. Selfs hier in die hotel, die geraas van Las Vegas was nie onderdruk. Dit het'n bietjie dowwer buite die dik mure, maar jy het nie tyd om te vergeet waar jy is - die pret hoofstad van die wêreld. 'Bynaam? Nick, Engel, is jy gereed? Die velle ritsel agter my. Hoewel haar lamp was nie aangesteek, daar was genoeg maanlig deur die venster om te sien Gail se lang bene beweeg onder die vel.
"Gaan slaap," het ek gefluister. "Ek sal iets om te drink." Sy het'n protes klank. Die velle ritsel weer, en haar lang, skraal, naakte liggaam het uit die asblik kan. Sy verhuis na my, haar oë half-toe. Sy het nog'n protes klank. Toe sy langs my, sy eerste druk haar voorkop en dan haar neus net onder my skouer, tussen my nek en my arm. Sy draai haar kop na die een kant in die verleentheid en leun swaar teen my. Sy kom uit'n lang, diep sug van tevredenheid. "Neem my, asseblief," het sy gesê in'n dogtertjie se stem.
Ysblokkies het op my leë glas. Sit sy arm om haar skouers, het hy haar terug na die bed. Sy gaan sit op die eerste, dan uitgestrek op haar rug. Hy kyk op na nah en sien die maanlig weerspieël in die welige kurwes en sagte holtes.
Gail Swart was'n lid van'n meisie oorsig die groep in Las Vegas. Elke nag het hulle en nege-en-veertig ander pragtige jong vroue geklee in duur Zjirinovskij kostuums met vere en gedans. Toe ek die eerste keer gesien het, was ek verbaas dat iemand kan vind soveel pare van die pragtige bene en sit ih in'n ry.
Stormwind het haar ontmoet by die hotel. Sy eiers vir ontbyt en gestop vir'n oomblik te laat val'n kwart van'n dollar in die vending masjien. Daar was die geluid van die wiele, dan is die klik van'n rem wiel, 'n bietjie later nog'n kliek, en op die derde kliek daar was die geluid van die geld om te val. Ek het nou ses kwartale van'n dollar.
Dan Storm opgemerk haar. Dit het gelyk asof sy was ook gaan na die eetkamer. Sy het omgedraai by die klank van geld te val. Sy sit in die poort van die eetkamer, op soek na my met'n ondervraging glimlag. Haar, lag by die rumatiek. Sy was die dra van stywe pienk langbroek en'n wit mini-romp wat hang net bokant haar naeltjie. Sy dra hoë-hakken ballet pantoffels. Nah se hare was mahonie, lank en dik. Jy kan'n baie te doen op nah. As'n vrou dra die ego foutloos, sonder'n enkele misplaas hare, jy kan veilig sê dat sy is baie tevergeefs, voorbehou en kalm. Hierdie soort vrou wat nie toelaat dat haar dik hare swel het die indruk van die feit dat los, te laat gaan.
Skielik het sy na my gekom het. 'n kwart van'n dollar wip in my hand as ek probeer om te besluit of om weg te hardloop met die geld of probeer weer. Hy het begin om te verstaan hoe hierdie arme mense kan raak verslaaf aan dobbel. Maar wanneer hierdie meisie het na my gekom, ek het vergeet oor die kwartaal dollar, dobbel, en Las Vegas.
Dit was amper'n dans. Die beweging was maklik om te beskryf: net sit een voet in die voorkant van die ander en gaan vir'n wandeling. Maar hierdie pragtige wesens was nie net die verskuiwing van sy bene. Haar heupe wieg, haar cleavage was uitgestrek, haar borste jutted, haar skouers is terug getrek, haar dans bene gemaak is lank verby. En daar was altyd die wat lag.
"Hallo," het sy gesê in'n dogtertjie se stem. "Het jy wen?"
"Ag
"Jy weet, na die laaste show, ek gooi vyf dollar op hierdie ding, en het nie wen nie. Hoeveel geld het jy?
"'n kwart van'n dollar."
Sy het'n kliek klank met haar tong en staan op een been, buig die ander effens. Sy lig haar skerp neus en tik haar tande met haar vingernael. "Jy sal nooit wen met hierdie dom toestelle. Ek dink nie hierdie ding ooit sal betaal af." Sy kyk by die vending masjien as as dit was iemand wat sy het nie soos.
Hy lag gerusstellend. "Kyk," sê ek , " het jy ontbyt gehad het nie?" "Okay, ek kan bied jy ontbyt? Dit is die minste wat ek kan doen, nou dat ek gewen het vir haar'n dollar en'n half van die geld."
Sy lag selfs harder en hou haar hand uit. "My naam is Gail Swart. Ek werk vir'n tydskrif."
Ee gryp haar arm. "Haar Bynaam is Carter. Sy is op vakansie. '
Nou is die maan saint was weef'n silwer straal en die skadu van Gail se naakte liggaam. Die kamer het skielik baie stil. Die geraas van die casino was om te verdrink uit deur ons asemhaling en die beweging van ons liggame op die velle. Ek voel haar slanke liggaam bereik vir my hand.
Hy soen die tautness van haar nek, gly sy lippe teen haar oor. Dan voel ek haar hand op my, en sy het my weg. Die oomblik haar ingeskryf het vir hul nah, die liggame was om te vries. Haar stadig geloop nah. Ek kon hoor hoe haar asem bespotting deur haar gebalde tande, en haar naels grawe in my skouers, wat veroorsaak dat my verskriklike pyn. Ek beweeg nader aan haar vir'n ander lek, en voel haar hakke op die agterkant van my bene, druk my teen haar.
Ons bly so stil vir'n rukkie. Haar, voel haar nat warmte rondom my. Hy stut homself op sy elmboë en kyk haar in die gesig. Sy maak haar oë toe, haar mond hang oop vir'n rukkie, haar dik hare val wild rondom haar kop. Een oog was die helfte bedek met los hare.
Hy het begin om te beweeg baie stadig af in die binnekant van een heup, op die ander. My heupe doen baie stadig rotasies. Sy byt haar onderlip tussen gebalde tande. Sy begin beweeg, ook.
"Dit is'n groot, Nick," fluister sy hees. "Dit is so amazing oor jou."
Hy soen haar neus, dan gly sy lippe deur haar hare. Ek kon voel haar die maak van geluide in haar keel, maar ek druk my lippe aan haar hare. Elke keer as ek verhuis, haar tong gly in my mond. Dan die punt van haar tong gevang haar tussen haar tande en lippe. Hy klim op en af, en gebruik sy tong sowel as sy liggaam.
Die protes klink gestop. Hy kortliks voel haar hande op hom. My gesig voel warm. My hele liggaam gespanne. Hy was buite homself. Sy was nie meer bewus van haar kamer, haar bed, of die geraas hieronder. Die twee van ons was net daar, ons is en wat ons doen saam. Ek het net geweet het oor haar en die hitte, die versengende hitte wat was nou geteister my. Soos my vel was te warm om aan te raak nah.
Ek kon voel die kolk skuim van die riviere giet in my, borrelende na haar. Sy verby die punt waar sy gedink het ek kan dit stop. Ee trek haar nader, hou haar so styf dat sy kon nie asem kry nie. Die kolk water geproe het soos'n dam op soek na verloop. En dan is die dam in duie gestort. Gail was'n verdorde blom wat klou aan haar. Ek kon nie hou haar styf genoeg nie; sy was vasklou aan nah, probeer om te trek deur middel van die vel. Ek kan amper nie voel haar naels. Ons gespanne saam. My asemhaling gestop. En dan het ons in duie gestort.
My kop op die kussing langs haar, maar sy was nog steeds lê onder my, en ons was nog verweef. My asemhaling teruggekeer met moeite. Hy glimlag vir haar en soen haar op die wang.
"Ek kan voel jou dollar stapel klop," het sy gesê.
"Dit was wonderlik," sê ek na te dink oor dit. Hierdie tyd, dit was regtig vrygestel.
Ons gesigte was so naby aan mekaar dat ek kon sien elke wimper afsonderlik. Die spinnerakke van haar hare nog steeds bedek een oog. Sy vee haar ego met haar duim. Sy glimlag na my. "Dit was al die vakansiedae in een persoon, met al die rotse, vuurpyle, vuurpyle en ontploffings."
Ons lê daar en kyk na mekaar. Die venster was oop vir'n rukkie. Die desert wind waai saggies deur die gordyne.
"Dit lyk byna onmoontlik dat dit sal net neem'n week," Gail het gesê in'n hees stem.
Dan het ons aan die slaap geraak naak, nog warm van die wet van liefde maak.
Ek het gevoel soos ek het net my oë toegemaak toe die telefoon lui. Ek het eers gedink ek droom. Daar was'n brand iewers, en'n vuur vragmotor is verby. Haar gehoor het dat. Die foon lui weer.
My oë vlieg oop. Die dag het begin om te breek; die Eerste saint die kamer binnegekom het, so ek kon sien die kas, die stoel, en die pragtige Gail slaap langs my.
Die damn foon lui weer.
Haar rose. Gail kerm vir'n oomblik en druk haar naakte liggaam teen myne. Ek het dit geneem . "Hallo," sê ek. Dit maak nie veel sin om nie'n vriendelike een.
"Carter?" Hoe gou kan jy kry om te Washington?" Dit was Hawk, die baas van die BYL, my baas.
"Ek kan die volgende toestel." Haar, het ek gevoel Gail druk teen my liggaam.
"Nice om jou te ontmoet," Hawk gesê. "Dit is belangrik. Registreer so gou as jy kom by my lessenaar."
"Baie goed, meneer." Hy hang en dadelik opgetel die telefoon weer. Gail gerol weg van my. Sy sit langs my. Ek voel die bries oor haar nek en besef sy was op soek na my. Wanneer sy'n oproep van die lughawe, sy is bespreek op'n direkte vlug wat links vir Las Vegas op sewentien minute afgelope nege. Hy kyk op sy horlosie. Dit was vyf minute afgelope ses. Hy was op soek na Gail.
Sy steek een om my sigarette. Sy druk dit in my mond en dan het dit geneem. Sy blaas die rook op die plafon. "Ek het gedink miskien kan ons gaan waterski vandag," het sy gesê botweg.
'Gail ...'
Sy onderbreek my. "Daar is geen vertonings môre, dit is gratis. Ek het gedink ons kan vind'n plek op Lake Mead iewers vir swem en piekniek. Elvis sal voer môre nag. Ek kan maklik kry die kaartjies ." Sy sug swaar. "Ons kan gaan swem en het'n piekniek, dan terug te kom hier om aan te trek, dan eet en gaan na die show
"Gail, Ek ..."
Sy sit haar hand oor my mond. "Nee," het sy gesê swak. "Moenie sê dat. Ek verstaan haar. Die vakansie is verby."
"Ja, in die dell self."
Sy knik en blaas die rook by die plafon weer. Soos sy gepraat het, sy kyk na die voet van die bed. "Ek weet regtig nie enigiets oor jou. Miskien is jy die verkoop van bretels of'n mafia baas wat met vakansie hier." Sy kyk na my. "Die enigste ding wat ek weet is dat ek voel gelukkig wanneer sy met jou. Dit is genoeg vir my." Sy sug. Dit was duidelik dat sy haar trane terug te hou. "Ek sal sien jy weer?"
Hy druk'n sigaret. "Ek weet regtig nie. Ek verkoop nie haar bande en ek is nie'n mafia baas. Maar my lewe is nie in die gym, dit is in my hande. En ek is tevrede met jou, ook."
Sy trek uit'n sigaret en kyk stip na my. Haar lippe was saam gedruk. Sy sluk twee keer. "My ... ons het nog tyd ... voor jou vliegtuig vertrek?"
Haar lag en omhels ee. "Ons is nie in'n haas."
Sy het my aanvaar met'n desperate passie. En sy het gehuil al die tyd.
Hoofstuk 2
Toe ek geland in Washington, d. c., Gail Swart het reeds verlaat my met goeie herinneringe. Hare was nie meer net'n man op vakansie probeer om te lei homself. Hy was'n BYL agent. Wilhelmine se pistool, my Luger, was sakkie geplaas onder my arm. Hugo, my stilet, lê gemaklik in sy skede op my linker hand. Een beweging van die skouer en die mes sal glad val in my hand. Pierre, die dodelike gas bom, is nou vas in die holte van my regterenkel. Dit was klein, en my ego was gedek deur die italiaanse skoene. Hulle was net so veel BYL gereedskap soos my gedagte en liggaam.
Ek het in Hawke se kantoor en gevind Ego kyk uit die venster op die sneeu. Hy staan met sy rug na my toe ek ingeskryf het. Sonder om om te draai, hy wys na'n stoel in die voorkant van sy klein lessenaar. Soos altyd, die ou-outydse verkoeler wat die humiditeit in die kantoor deur'n persentasie getal.