ნიკ კარტერი : другие произведения.

81-90 კოლექცია დეტექტივი სიუჟეტებს ნიკ კარტერი

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  ნიკ კარტერი
  
  81-90 კოლექცია დეტექტივი სიუჟეტებს ნიკ კარტერი
  
  
  
  81. კრემლის შემთხვევაში http://flibusta.is/b/663741/read
  
  კრემლის ფაილი
  
  82. ესპანური კავშირი http://flibusta.is/b/607273/read
  
  ესპანური კავშირი
  
  83. სიკვდილი ხელმძღვანელი Conspiracy http://flibusta.is/b/607245/read
  
  Death-ის ხელმძღვანელი Conspiracy
  
  84. პეკინი საქმე http://flibusta.is/b/690087/read
  
  პეკინის საქმე
  
  85. საშინელებათა ყინულის ტერორი http://flibusta.is/b/691313/read
  
  Ice-Terror trap
  
  86. Killer: კოდი დასახელება Vulture http://flibusta.is/b/612804/read
  
  Assassin': კოდი დასახელება Vulture
  
  87. =================================
  
  88. ვატიკანის Vendetta http://flibusta.is/b/635621/read
  
  ვატიკანის Vendetta
  
  89. Cobra ნიშანი http://flibusta.is/b/671056/read
  
  Sign of Cobra
  
  90. ადამიანი, რომელიც გაიყიდა მისი გარდაცვალების http://flibusta.is/b/678851/read
  
  ადამიანი, რომელიც გაიყიდა სიკვდილი
  
  
  
  
  კრემლის შემთხვევაში
  
  
  თარგმნა ლევ Shklovsky
  
  
  in memory of ჩემი შვილი, ანტონ
  
  
  
  
  
  თავი 1
  
  
  
  
  
  
  
  ავტოსატრანსპორტო საშუალებების გატაცების ამერიკული თვითმფრინავი არის შეუძლებელი. თქვენ იცით ეს, მე ვიცი ეს, და ყველა, jerk, რომელიც ოდესმე ნათქვამია გაზეთი იცის.
  
  
  მაგრამ რატომ იყო ფრენის დამსწრის რასის 709 on Grand Lachlair კუნძული ასე ახლოს მუქი skinned, შავი სამგზავრო იჯდა ერთ მთელს წინა სავარძლები? იყო ის, flirting მასთან?
  
  
  მოკლე barrelled რამ, რომ იგი ინახება მისი უნიფორმა, ყველა დროის, გათბობა შორის breasts, რომელიც მე მინდა სარგებლობდა თვალს თავიდანვე ფრენის. ყველას, როგორც ჩანს, ეძინა, და, პირველ რიგში, მეგონა, რომ კაცი იყო ეხება მისი პატარა და გაქირავების emu ნუ, რა საჭიროა ამის გაკეთება. კარგი ში, მომხმარებელს ჯერ მეფე. და როდესაც მან გახსნა zipper მისი მჭიდროდ tunic პატარა, იგი უკვე მოუთმენლად peeping tom თამაში. მანამ, სანამ იგი გადმოათრიეს გამოუყენებელი ცალი ლითონის, რომ glinted მოკლედ ფონზე.
  
  
  მან დააყენა ego ego-ს მხრივ, აღმოჩნდა, და დადიოდა კარი ნაბიჯია სალონში. კაცი წამოდგა და ჩანდა ქვემოთ aisle ერთხელ, იარაღი ნათლად ჩანს Ego-ს მარჯვენა ხელი. მე მქონდა მოციგავის ამ მხრის ბუდე ქვეშ ჩემი ქურთუკი, მაგრამ ვიცოდი, რომ მაშინვე ყურადღების ego-ს ყურადღება, თუ მე ეს ნაბიჯი. საქართველოს stiletto იყო მოთავსებულია suede ტყავის ქარქაში ახლოს მისი მარჯვენა წინამხრის. ეს შეიძლება ყოფილიყო გამოყენებული ჩუმად გაზაფხული მექანიზმი, გამოშვების ego ჩემს ხელის გარეშე შენიშნა, მაგრამ რის გამოც ego იყო, სხვა საკითხია მთლიანად. კაცი ნახავთ. მას ჰქონდა შანსი გადაღება სანამ მისი ego, რომ, მაგალითად.
  
  
  მიუხედავად იმისა, რომ მე ჯერ კიდევ ცდილობს გადაწყვიტოს, რომელი მოქმედება ჰქონდა საუკეთესო შანსი წარმატების მოცემული გარემოებები, გადაწყვეტილება არ იყო, დამზადებულია ჩემს მიერ. ყველას გაიღვიძა ხმა ცეცხლსასროლი სალონში. ის შეიძლება მოვისმინოთ გაკვირვებული ხმები მგზავრი jumping up და down მათი რაოდენობა ყველა მის გარშემო. მაშინ ხმამაღლა გადაჭრის უზრუნველყოფა კვლევის პრობლემები. "ყველას სიმშვიდე. ფრენის მიმართულებით შეიცვალა. ჰავანა, თქვენ შეგიძლიათ დარჩენა უსაფრთხო და sound. არ არსებობს მიზეზი, რომ პანიკა."
  
  
  მისი აქცენტი იყო ესპანური. ჩემს გარდა, Tara Sawyer აიღო ღრმა სუნთქვა, და მის უკან, Randolph ფლემინგი სუნთქვა დაიჭირეს მისი ყელის.
  
  
  'დამშვიდება.. იგი ჩურჩულით სიტყვები გარეშე მოძრავი მისი ტუჩები," ცდილობენ დუმილის ქალი."
  
  
  'კუბის? მაგრამ რაც შეეხება ანტი-გატაცების ხელშეკრულება?
  
  
  იყო არარის დროს განმარტონ. ერთადერთი ადამიანი, ვინც შეიძლება მიიღოს away მასთან ერთად კუბაში იყო Castro-ს აგენტები ან egos საქართველოს დიდი მეგობარი საზღვარგარეთ. მაგრამ თუ ის ფიქრობს, რომ ამის შესახებ და shuts up, მას შეუძლია გასარკვევად თავად. იგი არ იყო, რომ სულელური.
  
  
  კაცის მუქი მზერა ხელისუფლებაში მეტი მგზავრი. Ego თვალები ისვენებდა აშშ-ერთი წუთით, შემდეგ მან დააყენა მისი ih ლიანდაგი რეაქცია, ჩვენს უკან.
  
  
  მისი უფროსი ნელა აღმოჩნდა, რომ მხარეს, თითქოს ცდილობს, რომ გაიგო, რომ გოგონა, ჩემს გვერდით. საერთო ჩემი ერთი მხრის, ჩემი მხრივ slid ქვეშ ჩემი lapel მიმართ მოციგავის . კაცი იგნორირებული ჩემთვის.
  
  
  იყო ვარაუდი, რომ მგზავრი არ იყო შეიარაღებული. მან დააყენა იარაღი, მისი მარცხენა. ის იჯდა aisle მარჯვენა მხარეს თვითმფრინავი და ადვილად დააყენა ego ქვემოთ მიღების გარეშე მდე. ის გამოყვანილია გამოიწვევს.
  
  
  იარაღი გაფრინდა მასშტაბით ego-ერთი მხრივ, და ჰერები წავიდა ისევ. თვალწინ თოვლი-თეთრი მაისური ego აღმოჩნდა წითელი. იგი დაეცა ჩამორჩენილი წინააღმდეგ კარი და ეკიდა იქ, თითქოს nailed to იგი. Ego-ს პირში დაეცა ღია scream, რომ არ გამოვიდა. Ego-ს მუხლებზე ხელი და იგი დაეცა. ვიღაცამ აიძულა ღია კარის მეორე მხრიდან, მაგრამ ego სხეულის დაბლოკა გავლას. მაშინ ჩემი ორი პირველი გასროლა მისი, გადახტა წინ.
  
  
  მის უკან, მან მოისმინა მისი ისტერიული კივილი ქალს. მორალი დაიწყო spiral out of control. გვამი ისხდნენ მისი მოშორებით ერთი ფეხი და კარი გაიღო გახსნა. ფრენის დამსწრის-ის რევოლვერი წავიდა doorway. Gawk whizzed მეშვეობით ჩემი საყვარელი, დააზიანეს ჩემი ქურთუკი, და განაგრძო მისი ტრაექტორია, სანამ შეძახილი უკან თვითმფრინავი მაცნობა, რომ ვინმე იყო დააზარალებს. მან საპირისპირო მხარეს, მოგვეწონა გოგონას მაჯის, და spun მისი გარშემო მანამ, სანამ იგი დაეცა რევოლვერი. იგი იბრძოდა, რომ დავიცვათ თავი, ტესტირება, მისი ხანგრძლივი, მძაფრი ფრჩხილების ჩემი სახე, და მე უნდა წვეთი ჩემი მოციგავის, რომ knock მის გარეთ ერთად კარატე დარტყმა კისერზე. იგი დაეცა limply ჩემს იარაღის, და მე ესროლა მისი გადატანა გვამი მისი მეგობარი. მან სამი რევოლვერები, ჩადებული ორი წუთი, და გაიმართა მოციგავის მზად.
  
  
  მე არ ვიცი, რა იყო კაბინა. თვითმფრინავი shuddered, მოულოდნელად შეიცვალა მიმართულება და უეცრად დაიწყო დაეცემა შევიდა ოკეანეში. დავკარგე ბალანსი და წავიდა საფრენი მეშვეობით სალონში კარი, და მე უნდა დაიბრუნოს კარი კარკასი.
  
  
  პილოტი იყო ცრუობს სახე ქვემოთ თავის ადგილს, მოდუნებულ კონტროლი ჯოხი. იყო სისხლის გაშვებული გარშემო ტყვია ჭრილობა თავის უკან. ნავიგატორი იყო, იდგა მას. Co-pilot შემდეგ, რაც frantic ძალისხმევა, რათა მიიღოს თვითმფრინავი უკან სწორი სიმღერა. ნავიგატორი გამოყვანილია პილოტი საჭეს და გაჩერება სცადა, სისხლდენა და ცხვირსახოცი. იგი შეიძლება ასევე შევეცადეთ, რომ შეწყვიტოს Niagara Falls. Co-pilot მაშინ აიღო კონტროლი თვითმფრინავი და გადავიდა ავტოპილოტი. ის აღმოჩნდა, ალბათ, რომ დახმარება navigator, დამინახა, და ამყოფებდნენ. რა თქმა უნდა, ის ფიქრობდა, რომ მე ვიყავი Privateer ნომერი სამი.
  
  
  საქართველოს მოციგავის holstered და winked Emu. "ჩვენ შეგვიძლია ფრენა Grand Laclair. ისინი ომი წააგო."
  
  
  პირველი copilot ჩანდა mimmo ჩემთვის სასადილო aisle. ნავიგატორი მოულოდნელად აღმოჩნდა, ჩატარების პილოტი ქვემოთ, ერთი მხრივ, და დაიწყო at me. ეს იყო სასიკვდილოდ powdery. "ვინც ჯოჯოხეთი ხარ, მკერავი?"
  
  
  "Янтье Параат". მისი, თავი დაუქნია, რომ პილოტი. "ის მკვდარია?"
  
  
  იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. საქართველოს copilot შემომხედა.
  
  
  "მან ესროლა, Howie ... ფრენის დამსწრის!" მაშინ ego ტვინის გადაინაცვლებს მეორე მექანიზმი. "თქვენ . .. გამარჯობა . .. რას აკეთებთ იარაღით?
  
  
  მისი, emu chuckled. "თქვენ არ მიხარია, ის იყო ჩემთან ერთად? უკეთეს საკონტაქტო კენედის აეროპორტში, ny და ანგარიში. მაშინ დაუყოვნებლივ ვთხოვ, თუ ნიკ კარტერი აქვს ნებართვა შეასრულოს იარაღით ბორტზე. ვუთხრა მათ, რომ კონსულტაციები ტიმოთე Whiteside. იმ შემთხვევაში თუ თქვენ მივიწყებული, ის პრეზიდენტი, ეს ავიაკომპანია.
  
  
  ისინი უყურებდნენ ერთმანეთს. მაშინ copilot დაეცა შევიდა თავის ადგილს, შენახვა მისი თვალები მე, და გააკეთა რადიო კონტაქტი. საქართველოს რევმატიზმი მოვიდა შემდეგ, ხოლო. ისინი, ალბათ, უნდა მიიღოს Whiteside გარეთ ნაგავი. Ego ხმა არის absurdly წყნარად და აღშფოთებული. ჰერები, იცოდა, თუ რას ფიქრობდა ის დარღვევა. მას უკვე შეუძლია მკვლელობა თუ ერთი ego თვითმფრინავი ჩამოვიდა ერთი წუთით გვიან.
  
  
  ამასობაში, დანარჩენი ორი ფრენის დამსწრეთა სალონში მოვიდა სახლში. ისინი სწრაფად იგრძნო, რომ სიტუაცია კონტროლის ქვეშ ისევ, და ითამაშა დამამშვიდებელი შეტყობინებები მეშვეობით ხმის სისტემა.
  
  
  პილოტი აიღო მისი პულსი. ეს იყო არალეგალური. მან შეატყობინა, რომ navigator ამის შესახებ და შესთავაზა იმისათვის, ego ცარიელი ადგილების უკან.
  
  
  მისი emu მაინც არ მომწონს ძალიან, მაგრამ მიხვდა, რომ emu ჩემი დახმარება სჭირდებოდათ. ჩვენ unhooked პილოტი და მოხვდა ego უკან მეტი ცხედრები aisle. ფორმიანი ქერა გაუმართლა საკმარისი დასტის armrests შორის სამი ცარიელი ადგილები ასე რომ, ჩვენ შეიძლება დადონ ego. ის არ იყო ზუსტად კომფორტული პოზიცია, მაგრამ მე მქონდა განცდა, რომ ego არ აწუხებს ბევრად უფრო.
  
  
  ერთი ფრენის დამსწრეთა დაიწყო, რათა პირველი დახმარების და Tara Sawyer გვერდით იდგა მისი. მან ჩანდა, ერთი წუთით და შემდეგ თქვა: "დამანებე. მე შეუძლია მას. თქვენ ჯერ კიდევ ბევრი უნდა გააკეთოს."
  
  
  ნავიგატორი და მე მარცხენა პილოტი გოგონები. გადავედით ჯერ კიდევ გაუცნობიერებელი ფრენის დამსწრის ცარიელი სავარძლის უკან პილოტი.
  
  
  ის გაჩხრიკეს მისი საფუძვლიანად, მაგრამ აღმოჩნდა, არც მეტი იარაღი. ის მინდა შეკრული მისი ხელები, ankles და გააღიზიანა მჭიდროდ, მხოლოდ იმ შემთხვევაში უნდოდა, რომ ცდილობენ რაღაც ერთად მისი შხამიანი ფრჩხილები, როდესაც მან გამოიღვიძა up. ჩვენ მკვდარი hijacker კარადა ასე რომ მგზავრი ვერ ვხედავ, ego, და ხელმძღვანელობდა უკან სალონში. მაგრამ copilot ჯერ კიდევ ჩანდა, ღია და აწუხებს. მან ამის შესახებ პილოტი მდგომარეობა, და ჩემი რევმატიული ego არ იყო ბედნიერი. ის დაწყევლილი. - Koehler ... როგორ შეიძლება ისინი ბორტზე ეს იარაღი? და თქვენ?'
  
  
  "მე მაქვს ნებართვა, რომ გავაკეთოთ ეს, როგორც გითხარით. ორი რევოლვერები იყო გადამალული ქვეშ მისი bra. ელეგანტური, არ ფიქრობთ? რამდენადაც მე ვიცი, ეკიპაჟის არ არის გადამოწმებული იარაღი.
  
  
  ორი მამაკაცი გააკეთა snorting noises, რადგან მათ აღიარეს, უსაფრთხოების დარღვევა. მე მაინტერესებს, რა იყო, როგორიც co-pilot. ჩვენ ჯერ კიდევ დიდი გზა აქვს გასავლელი.
  
  
  "თქვენ ფიქრობთ, თქვენ მაინც მიიღეთ თვითმფრინავი პორტი ესპანეთში, ან გსურთ მისი მიიღოს მეტი?"
  
  
  Ego-ს წარბების თაღოვანი. ის ფიქრობდა, რომ მე ვიყავი დასცინის მას. "თქვენ ამბობთ, რომ თქვენ შეგიძლიათ ფრენა თვითმფრინავი?"
  
  
  ის გაყვანილია მისი საფულე და აჩვენა მისი მისი ლიცენზია. იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "დიდი მადლობა შეთავაზება, მაგრამ მე ამას თავს."
  
  
  "თუ თქვენ შეგიძლიათ შეცვალოთ თქვენი გონება, მე მიიღოს მეტი", - ვუთხარი მე. "მე უფლება არსებობს."
  
  
  ის chuckled, და მან იმედი გამოთქვა, იგი სიმშვიდეს. მისი, გამოვიდა მთელ სალონში. ფრენის დამსწრის მსახურობდა, სასმელების და ცდილობდა, მშვიდი მგზავრი ქვემოთ. სხვა მისცა ჟანგბადის მოხუცი. ის, ალბათ, ჰქონდა გულის შეტევა. Tara Sawyer ჯერ კიდევ დაკავებული პილოტი. მშვიდი და ეფექტური. მე მომეწონა მისი ხმა უფრო და უფრო. არა ბევრი ქალი იყო კომფორტულად ამ სიტუაციაში. მან აიხედა, როდესაც მისი ქმარი იდგა მისი. "მას არ შეუძლია მიიღოს იგი, ნიკ."
  
  
  "არა, მე ვერ ვხედავ."
  
  
  უკან იჯდა პილოტი, ვალდებული ფრენის დამსწრის დაიწყო აღდგენა. მისი თვალები გაიხსნა ერთი, და მას სურდა, რომ ამაღლება, თავის მხრივ, ინსულტის მისი ტკივილი კისრის. როდესაც მან შენიშნა, რომ მის ხელში იყო მიბმული, იგი ცდილობდა მიმოიხედე გარშემო. ტორტი ტკივილი გამოწვეული ეს მოძრაობა არის ერთადერთი გადაცემა sl. "Oi . .. ", მან დაიჩივლა. "ჩემი კისერი.'
  
  
  მან ჩანდა up at me.
  
  
  "არ გატყდა," მან განაცხადა, laconically. "და თქვენ არ უნდა მიიღოს ბოროტი თვალის სროლა."
  
  
  იგი დახურულია მისი თვალები და pouted. მისი არ აპირებს სასტუმრო ასე რომ, მან გონება დაკარგა, კიდევ ერთხელ, და მოუწოდა ერთ გარშემო სხვა ფრენის დამსწრეთა. მას სთხოვა, რათა ერთი ჭიქა ვისკი და წყალი და სთხოვა, რათა დავრწმუნდეთ, რომ მისი თანამშრომელი ჰქონდა სასმელი. მან ყურადღებით დაემორჩილა ჩემს ბრძანებებს, სწავლის გამო გოგონა თავმჯდომარე, მოხსნას თავისი უფროსი მიერ chin და ჩამოსასხმელი სასმელი ქვემოთ მისი ყელის. გოგონა შთანთქა, ჯუჯები, და gasped როგორც ფრენის დამსწრის მოსაკლავად ვისკი შევიდა ატმოსფერული ჰაერის. ზოგიერთი, რომ ვისკი მიიღო მისი უნიფორმა.
  
  
  მე ვკითხე მას: "ოდესმე მინახავს მისი ადრე, სანამ ამ ფრენის?"
  
  
  სიმაღლის ბორტგამცილებელი ერთად სერო-smoky eyes წელში მის უკან და შემომხედა. ახლა, რომ მან დაასრულა ეხმარება მგზავრი, იყო მინიშნება თავშეკავებული აღშფოთება მისი ხმა. "არა, ედიტ, გოგონა, რომელიც, როგორც წესი, დაფრინავს ჩვენთან, ე. წ. ცოტა ხნით ადრე, ფრენის უნდა ითქვას, რომ იგი იყო ავად, და გაუგზავნა მეგობარს. შეამოწმეთ ამ მეგობარს!
  
  
  "ეს არ ხდება ხშირად?"
  
  
  "რამდენადაც მე ვიცი, ეს იყო პირველი შემთხვევა. როგორც წესი, არსებობს სარეზერვო ფრენის დამსწრეთა აეროპორტში, მაგრამ დღეს ერთ-ერთი ასეთი გოგონა არ მოდის ჩვენთან."
  
  
  მისი საეჭვოა. "არ დაისვა ასევე ვფიქრობ, რომ ეს უფრო მეტი იყო, ვიდრე დამთხვევა?"
  
  
  მან უბრალოდ შემომხედა. "სერ, საავიაციო ფოსტა ბიზნესი, თქვენ ყოველთვის შეგიძლიათ ველით არაფერი, ბოლო წუთს. ჩვენ სთხოვა გოგონას რამდენიმე კითხვას და, როდესაც აღმოჩნდა, რომ იგი მიხვდა, პროფესია, ჩვენ წაიყვანა ჩვენთან. რა სახის პოლიციელი ხარ მაინც?"
  
  
  "ვინც გაუმართლა დღეს. შეიძლება თქვენ გადაყარეთ საბანი მეტი პილოტი? ყველა ეს ადამიანი იფიქრებს, ისინი ხედავენ გვამი."
  
  
  მან ჩანდა მწარედ red-haired ფრენის დამსწრის, რომელიც ნელა აღმოფხვრას თავის ადგილს, და recoiled.
  
  
  მან შემომხედა, როგორც დაჭრილი ფრინველი hopping ქვემოთ ტყის გზას მიმართ მშიერი კატა. მისი sel არის შემდეგი მისი. ეს ადვილია ქალებისათვის გაიგო, რომ მე თუ არ შეშინება მისი. იგი ცდილობდა, რომ გამოიყურებოდეს როგორც კარგი, როგორც შესაძლებელია.
  
  
  "როცა გავიდნენ ციხეში, თქვენ არ გამოიყურება, როგორც appetizing, როგორც თქვენ ნუ ახლა, დას. საძიებო მკვლელობის ბრალდებით plus რასაც ისინი მზად არიან, რათა თქვენ გატაცების თვითმფრინავი. მაგრამ მეორეს მხრივ, თუ მუშაობა ჩემთვის ცოტა, მომეცი ღირსეული რევმატიზმი ტესტი, იქნებ მე შემიძლია რამე თქვენთვის. რა არის შენი სახელი?"'
  
  
  მან უპასუხა, და ვფიქრობდი, რომ მე რაღაც იმედი და მოლოდინი მისი თხელი, დაძაბული ხმა. "მერი Austin."
  
  
  "და თქვენი მეგობრის?"
  
  
  "ხუან ... Cardosa ... სად არის იგი?"
  
  
  ეს იყო თქმით, hey, გარეშე ado. 'ეს ძალიან გვიან უნდა ვიფიქროთ nen.'
  
  
  მე საჭირო, რომ ვიცი მისი რეაქცია. იგი შეიძლება მითხრათ, თუ მას ნამდვილად ჰქონდა არაფერი mistletoe. მისი სახე ჩანდა, ეს იყო ამოღებული მისი დაწყობა დოლარის გადასახადები ტელ. Nah დაიწყო ტირილი.
  
  
  მან განაგრძო მეგობრული ტონი. "მეუბნებოდა, უფრო მეტი ხუან მერი. ვინ იყო ის?'
  
  
  მისი ხმა იყო, muffled როგორც მან ისაუბრა შორის sobs. "არის კუბელი ლტოლვილი. ის იყო ყველა-in, და emu უნდა დაბრუნდეს. მან განაცხადა, რომ ის დაკავშირებული იყო კასტრო, და რომ ისინი არ გამოიწვიოს emu ზიანი მიაყენოს მას."
  
  
  ვფიქრობდი, რომ ის უფრო ჰგავდა, საიდუმლო პოლიციის ოფიცერი. რომ იყო სირთულის აღების ლტოლვილთა; თქვენ არასდროს არ ვიცი, ვინც ნამდვილად გაიქცა, ან ვინ არის სამუშაო მტერი ."
  
  
  "რამდენი ხანია ცნობილია, ego?"
  
  
  'ექვსი თვის.'ის ჰგავდა ბავშვის ტირილით გატეხილი სათამაშო. "მე შევხვდი მას, როდესაც მე ვმუშაობდი აღმოსავლეთ-ში ფრენის Miami. ორი კვირის წინ, მან მთხოვა დატოვა ჩემი სამუშაო. Em ჩემი დახმარება სჭირდებოდათ. ის მემკვიდრეობით ბევრი ფული კუბაში, და თუ მას ეს, ჩვენ შეგვიძლია ცოლად. ახლა ... თქვენ მოკლა ეგო."
  
  
  "არა, მერი, თქვენ მოკლა, როდესაც თქვენ მისცა em იარაღი და ესროლა მას."
  
  
  მან ქვითინი იყო, ხმამაღლა. მგზავრი ჩანდა გარშემო სიურპრიზი, ზოგიერთი მათგანი მაინც ეშინია.
  
  
  "მე გასროლა ... ეს იყო უბედური შემთხვევა ... ნავიგატორი pounced ჩემთვის ... ის მოხვდა მე ... მე ... მე არ მინდა, რომ გაიყვანოს გამოიწვევს ... მისი ... მისი პირველი ელოდება ონის უნდა შეიცვალოს, რა თქმა უნდა ... '
  
  
  მისი ადგა, ამით armrests ქვემოთ, და ამით მისი სამი მანდატი. იგი უკვე სთხოვა Hawka, რომ რამე nah. სულ ცოტა, მან არ იცის პირველი წესი გამოყენებით იარაღი: არ დასჭირდეს რევოლვერი, თუ თქვენ არ აპირებთ გამოიყენოთ იგი. მეორე წესი: ბავშვები არ უნდა ითამაშოს ერთად რევოლვერები.
  
  
  
  
  
  
  
  თავი 2
  
  
  
  
  
  
  
  როდესაც ჩემი უფროსი, დავით Hawke, მეუბნება, N3, რომელიც არის ჩემი ოფიციალური კოდი, როგორც პირველი Killmaster, მე ვიცი, რომ ის აპირებს მომეცი შეუძლებელი მისია.
  
  
  როგორც წესი, როცა არავინ არ არის ირგვლივ, ის მირეკავს ნიკა. მაგრამ, როდესაც ის coughs და ამბობს, N3, მისი პირველი აზრის არის, რომ მე უნდა ორმაგი ჩემი სიცოცხლის დაზღვევის პოლისი. სამწუხაროდ, არც ერთი კომპანია არ იყო გიჟი საკმარისი, რათა უზრუნველყონ, me, ასე რომ არ აქვს მნიშვნელობა.
  
  
  მე ჩამოვედი ანგარიში მისი. ნაჯახი აქვს ღარიბი შტაბ-PO ბინა ყველა სპეცსამსახურების. ბიჭები გარშემო CIA და FBI გარდამტეხ ზურგი on იგი, და საიდუმლო სამსახურის წევრები არიან კიდევ უფრო რთული, გთხოვთ. მათ მიაჩნიათ, რომ ისინი არიან საუკეთესო არჩევანი, იმიტომ, რომ ისინი უნდა დავიცვათ საქართველოს პრეზიდენტი.
  
  
  იგი დაიღალა. მან დაასრულა რუტინული ამოცანა იყო და მოუთმენლად რამდენიმე კვირის თევზჭერის ჩრდილოეთ მიჩიგანში. Hawk მივიღებთ გაზეთი მასშტაბით თავმჯდომარე, coughed, და განაცხადა,, " N3, თქვენ არ მესმის, რას ნიშნავს ეს?"
  
  
  მას შეეძლო მიეცა, რომ რევმატიზმის, სანამ კითხულობს სათაურით, რომ ყვიროდა " სირთულეები."
  
  
  
  
  ზოგადი HAMMOND
  
  
  მოკლეს FLYRE
  
  
  
  
  მე არ ვფიქრობ, რომ ბევრ ამერიკელს ვიცი Hammond. ამისათვის ისინი უნდა ვიცოდეთ კუნძულ გრან Laclair. ზოგადი იყო დიქტატორი არსებობს. კუნძული ჰქონდა რთული ისტორია. მას შემდეგ, რაც დაიპყრეს ესპანური, იგი ჩავარდა ხელში ფრანგული, და მაშინ დაიჭირა ბრიტანეთის. მოსახლეობა იყო 90 პროცენტი შავი, წარმოშობით მონები მოუტანა მთელს აფრიკაში მუშაობა შაქრის პლანტაციები და ხშირი ტყე. ათი წლის წინ, კუნძულის გადაწყვიტა რეფერენდუმის მოხსნა ბრიტანეთის და აცხადებენ, დამოუკიდებელი რესპუბლიკა. Tam stahl უნდა წესი Randolph ფლემინგი
  
  
  Fleming იყო ყველაზე ნიჭიერი და პოპულარული ადამიანი კუნძულზე. მან მნიშვნელოვანი ცვლილებები და Stahl იყო ნამდვილი მამა ფიგურა თავის ხალხს. მაშინ ego შეწყდა. მას არ მისცეს, ძალიან ბევრი სამხედრო, და ისინი აღშფოთებული. Fleming გაიქცა, ამერიკის შეერთებული შტატები, სადაც Emu მიენიჭა პოლიტიკური თავშესაფარი. Hammond მოვიდა ხელისუფლებაში და ამყოფებდა ხალხს, როგორც სამხედრო დიქტატორი უნდა. ახლა Hammond მკვდარი იყო. შემთხვევით? იქნებ არა. არ აქვს მნიშვნელობა. მან დატოვა ძალაუფლების ვაკუუმი. ყველას, ვინც აჩვენა ნიშნები ხელმძღვანელობის ქვეშ დიქტატორი იყო დაპატიმრებული ან სხვაგვარად მიღებული, იმ ქვეყანაში დროს Hammond-ის წესი, და მას ეშინოდა, მან უკვე იცოდა, ვინ დიპლომატები იყვნენ ეძებს, რათა აღდგეს წესრიგი კუნძულზე.
  
  
  Hawk grunted: "ჩვენ გვაქვს ინტელექტი, რაც მიუთითებს, რომ რუსები არიან შექმნის სარაკეტო ბაზები კუნძულზე. რა თქმა უნდა, ძალიან მშვიდი, როგორც ყოველთვის. ასე რომ, ჩვენ ასევე უნდა იმუშაოს მშვიდად და undercover. გადაიტანოს, კუბა მიღების ბევრი ხმაური შესახებ Grand Laclair. მათ სურთ, რათა დაეხმაროს მათი მეზობლები სჭირდება. მაგრამ ჩვენ ვიცით, რომ ყველაფერი ხელში რუსებს, და რომ იმ მიზნით, რომ "დახმარება" უნდა დააყენოთ რაკეტები კუნძულზე. ასე რომ, ეს ოპერაცია მთავრდება კრემლის საქმე."
  
  
  დავით Hawke გეხმარებოდნენ მისი თითების ზღვარზე სკამის და შემომხედა სერიოზულად. "ეს არის ერთ-ერთი ოპერაცია, N3. ჩვენს მთავრობას არ სურს, მეორე კუბის სარაკეტო გაშვება. თქვენ უნდა Randolph ფლემინგი, რათა გრანდიოზული Laclair, რაც შეიძლება მალე."
  
  
  ის ეჭვობს, რომ სამხედრო ჩაჯდებიან მაინც ან არაფერს ამბობენ ამის შესახებ.
  
  
  "ეს თქვენი სამუშაო, რათა დავრწმუნდეთ, რომ ისინი არ გამოიწვიოს ზიანი. თქვენ უნდა მიიღოს ფლემინგი, რომ საპრეზიდენტო სასახლე. და თქვენ უნდა ვიმოქმედოთ ისე, რომ არავინ იცის, რაც ჩვენს ქვეყანას აქვს რაღაც უნდა გავაკეთოთ ეს."
  
  
  მისი სარკასტულ ნათელი იყო: "მე გამოიყენება ესროდნენ, მოწამლეს, ემუქრებოდნენ ყოველმხრივ, არაფერი განსაკუთრებული, მაგრამ მე არ აღმოჩნდა, იგი ამჟამად: თავს უხილავი. როგორ გინდათ, რომ მისი stahl უხილავი? '
  
  
  მისი კარგი ბევრი რამ, მაგრამ რაც Goshawk სიცილი არ არის ერთ ერთი მათ გარშემო. ის მთლიანად insensitive. ის კი არ ღიმილი.
  
  
  "ეს უკვე მიღებული ზრუნვა. იღბლიანი Fleming და ტომ სოიერი არის კარგი მეგობარი ."
  
  
  "მე მინდა, Huck Finn უკეთესი, მაგრამ როგორ შეიძლება, მარკ ტვენი წიგნი, დამეხმაროთ?"
  
  
  Hawke არ მოსწონს, რომ ასეთი ვიტ, ასე რომ, ის მაძლევს მჟავე სახე. ტომას სოიერი. თქვენ შეიძლება სმენია nen. ის არის საქართველოს პრეზიდენტის Sawyer სასტუმრო,, ყველაზე დიდი მსოფლიოში. სამი წლის წინ, ზოგადი Hammond მისცა Em მიწის ნაკვეთი სანაპიროზე აშენება სასტუმრო და კაზინო, სადაც მდიდარი ტურისტი შეიძლება გართობა და კიდევ, რა უნდა დახარჯოს ფული. ისინი, როგორც იმსახურებენ. გესმით, რა თქმა უნდა, რომ Sawyer არ ისარგებლოს takeover, რომ დაუყოვნებლივ nationalizes ego მომგებიანი კომპანია. მე იმედი მაქვს, რომ თქვენ ახლა მესმის, რომ Sawyer დაჰპირდა, რომ ყველა ჩვენი დახმარება სანაცვლოდ ფლემინგი დაპირება, რომ ბიზნეს-ის ego არ უნდა დათმობაზე წავიდა მომავალში. და ფლემინგი მისცა თავისი სიტყვა ."
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი. პოლიტიკა, რაც უცნაური თანმხლები ნაგავი. პატრიოტი Fleming და უყვარს, ბიზნესმენი Sawyer. და მე უნდა დააყენოს ორი მათგანი ერთად. მან დატოვა Hawke-ს ზედმეტად მკაცრი ოფისში ბანალური იდეა, რომ მსოფლიოში იყო სასადილო.
  
  
  ყველა Sawyer ნიუ იორკში ჩანდა, როგორც ყველა სხვა სასტუმროები იგივე ფასი დიაპაზონი: პატარა ლობის გარშემორტყმული ძვირი მაღაზიები. მაგრამ ერთი რამ იყო განსხვავებული. იყო კერძო ლიფტი, რამაც ღიად ზედა სართული. როცა მიაღწია ყველაზე კიბეებზე, მე გააძლიერა გადატანა რბილი ხალიჩა ფართო დარბაზი, სადაც ელეგანტურად ჩაცმული ქერა იყო მელოდება. ძვირი ჟირინოვსკი წიგნები ინტერნეტში იყო ჩამოკიდებული ყველა კედლები, მაგრამ მხოლოდ ერთი მათ გარშემო ვერ შევადარებთ ხარისხის და ორი ფეხები winking at me ქვეშ ვიწრო კაბაში. პატარა, სუსტი მხრივ მოიცილეს at me. "ბატონი კარტერი? მე თავი დაუქნია მისი.
  
  
  "მისი სახელი არის Tara Sawyer", - განაცხადა მან. "ჩემი მამა არის ტელეფონი როგორც ყოველთვის და მთხოვა, რომ ნახოთ თქვენ."
  
  
  მან მომცა მისი ხელი და გამიყვანა ქვემოთ დარბაზში ოთახი მეორე მხარეს. ოთახში შევედით იყო ერთ-ერთი უდიდესი მინდა ოდესმე მინახავს მისი. საშემოსავლო გადასახადი მისცა ხელმისაწვდომობის ტერასა ივსება მცენარეები და პატარა ხეები. არ იყო სკამები ჩვენთვის, არ კარადები ჩვენთვის, არა ფოლდერები ჩვენთვის, უბრალოდ კუნძულებზე კომფორტული სკამები და couches. და ბარი. ბატონი Sawyer იცოდა, თუ როგორ უნდა მიიღოს სტუმრები. გოგონა გამოვიდა, მე და გაემგზავრა ბარი.
  
  
  "რა შემიძლია თქვენ, ბატონო კარტერი?"
  
  
  "რა თქმა უნდა, გთხოვთ."
  
  
  მას მოსაკლავად მე ჭიქა კონიაკი და დაეხმარა თავად სოდა. წავედით მინის patio კარს და ჩანდა იმ თოვლის parque ქვემოთ.
  
  
  "რა სირცხვილია", - განაცხადა მან. "არსებობს ძალიან ბევრი ლამაზი რამ, და ვერავინ გაბედავს, რომ იქ ღამით.
  
  
  მეგონა, რომ პირადად მე ვფიქრობ ბევრი ადგილები რომ იყოს სახიფათო ზოგიერთი ადამიანი, მაშინაც კი, როდესაც. მაგალითად, ამ ოთახში არ იყოს ისე უსაფრთხო, Tara Sawyer თუ მან არ იცის მამის ყოფნა იმავე სართული. იგი იყო ძალიან დიდი, ბევრი ქალურობას ქვეშ თხელი ქსოვილი რომ ეკიდა ასე თავისუფლად მის მკერდზე და ჩავეხუტე მისი hips მჭიდროდ. იგი გადაეცა ჩუმად სადღეგრძელო მიერ nah, რათა დავრწმუნდეთ, ჩემი აღტაცება არ გადაიჩეხო დაშორებით nah. შემდეგ კარი გაიღო, ჩვენს უკან და ეს იყო მთელი.
  
  
  თომას Sawyer არ იყო, რასაც ველოდი, მას უნდა იყოს. მე წარმოიდგენდა, მისი, როგორც მაღალი, ენერგიული კაცი, გამოსხივების წარმატება და ძალა. ამის ნაცვლად, მან დაინახა კაცი არ ექვსი ფუტი სიმაღლის, მაგრამ ნახევარი ხელმძღვანელი მოკლეა, თუმცა სწრაფი მოძრაობები. Ego-ს მხოლოდ ძლიერი წერტილი nen იყო მისი მოულოდნელად დაბალი ხმა. მან შეწყვიტა რამდენიმე ფუტის მოშორებით ჩემგან და ჩანდა me up და down, როგორც ვინმე ეძებს მანქანის ისინი ფიქრი ყიდულობენ. "ბატონი კარტერი?" იგი არ იყო დარწმუნებული.
  
  
  მან თავი დაუქნია მოკრძალებულად.
  
  
  "თქვენ არ ხართ რა მე წარმოიდგენდა, მისი უნდა იყოს."
  
  
  ის არ იყო უკმაყოფილო, და მან იცოდა, რომ ეს. ყველაზე ფიქრობს, რომ სუპერ აგენტი ჰგავს ჯვარი შორის ბოგარტი და სერ Ogilvie რენი, სამწუხარო ბიჭი ვინ იყო, სახელად "C" მიერ ბრიტანეთის დეპარტამენტის M. I. 6, ადამიანი, რომლის საფარის ამბავი იყო დანგრეული სტატია გერმანული ჟურნალი " დერ Stern. და მისი არ არის, თუ როგორ ვუყურებ ყველა.
  
  
  "მისი სასტუმრო,, მინდა გაიგო, რომ თქვენ მაგიდა საზღვარზე," სასტუმრო mogul გაგრძელდა. მაგრამ ეს შეიძლება ველოდოთ. თქვენ და Tara გაქვთ თვითმფრინავი, დაჭერა, და დრო არ ითმენს. თქვენ დატოვე გარშემო კენედის აეროპორტში, NY-დან ხუთი წუთის გასული ორი.
  
  
  ასე რომ, ქერა გადავიდა. შემთხვევაში იყო უფრო საინტერესო. იგი შეეხო მისი იდაყვის. "თუ თქვენ უკვე შეფუთული თქვენი რამ, ჩვენ გვინდა უკეთესი წასვლა. ჩემი ჩანთები უკვე დაბლა, მაგრამ სანამ არ შეუძლიათ დატოვონ, მე უნდა გაიგო, რომ ლედი Hema."
  
  
  იგი შევიდა მეორე ოთახში, როგორც Sawyer ბადრაგირება ჩემთვის დარბაზში. მომენტი შემდეგ, იგი დაბრუნდა ტარება წაულასი ქუდი და შესაბამისი წაულასი ბეწვი მეტი ღია ლურჯი კაბა. მან გადაჰქონდა ქეისი, რომელიც მან განზრახ ესროლა ჩემთვის ხუთი ფუტის მოშორებით. ასე რომ, მან იცოდა, როგორ ზღუდავს თავად. რაღაც მე ვერ ვაფასებ. მისი ჩემოდანი დაიჭირეს მისი და უყურებდა, მისი დავემშვიდობოთ მისი მამა.
  
  
  ლიმუზინი, რომ იყო დიდი საკმარისი, რათა განგსტერი მანქანა გამოიყურებოდეს ცუდი Toyota, მან დახურა ლუქი, რომ გამოყოფილი ჩვენთან მძღოლი და მოულოდნელად წავიდა მისი საქმე. "ახლა შემიძლია enlighten თქვენ რამდენიმე რამ. დოქტორი ფლემინგი, მე არანაირი იდეა, რომელიც ნამდვილად არის, ან რა თქვენი უძრავი საქმეა. ის უნდა ვიფიქროთ, თქვენ დაქირავებული ჩემი მამა, როგორც უსაფრთხოების დაცვა სასტუმროში. მან ეს უცნაური სიამაყე, დარეკეთ ეს უდანაშაულობა, თუ თქვენ, და თუ მან იცოდა, რომ სხვები გარდა ego საკუთარ ხალხს დაეხმარებოდა მას ascend ტახტზე, მან შეიძლება თქვას, პრეზიდენტობის.
  
  
  "დიახ?' - მე ვუყურე მისი რეაქცია. "არ იცით, რომ თქვენი მამა უბრალოდ შეიძინა არმია?"
  
  
  მან twitched კუთხეში მისი პირით ერთი წუთით, და მისი ტუჩები, როგორც ჩანს, ამით მახინჯი სიტყვა, მაგრამ მან გადაწყვიტა, რომ არ ავიცილოთ თემა. "მას არ აქვს იდეა, და ის არასდროს ვიცით, უკეთესი. მას მიაჩნია, რომ სამხედრო ფიქრობს, რომ ის ერთადერთია, ვისაც შეუძლია არსებული ვითარება. მაგრამ ჩემი მამა არ არის დარწმუნებული, რომ არმიის სარდლობის დაიცავს თავის სიტყვას და თქვენ უნდა იყოს მომზადებული უსიამოვნო სიურპრიზები ამ მხარეს.
  
  
  მხოლოდ მაშინ არც მე მესმის მისი. მამა გაიგზავნა მისი cute პატარა ქალიშვილი, რათა დავრწმუნდეთ, ვაკეთებდი ჩემს საქმეს. ეს იყო არა მხოლოდ გრანდიოზული Laclair არმია, რომ ის არ ენდობა. ის არ ენდობა აშშ Aces, ჩვენთვის, ჩემთვის, და იგი იყო მზად იმისათვის, რომ მისი წვნიანი ქალიშვილი, როგორც სატყუარას, რათა დარწმუნდეთ, რომ ყველაფერი წავიდა თავისი გზით. ისე, ეს იყო სატყუარას მე ბედნიერი მიიღოს.
  
  
  "ამ შემთხვევაში, ეს არ უნდა გამოიყურებოდეს, როგორც ჩვენ გვეკუთვნის, კიდევ ერთი მეგობარი. რა თქმა უნდა, თომას Sawyer-ის ქალიშვილი არ წავიდეს, უმნიშვნელო მსახური. ეს იგივე ფლემინგი. მაგრამ თქვენ უნდა გაასწორონ ის."
  
  
  მისი ვარაუდით, რომ ყველამ მიიღოს ტაქსის ცალკე უნდა მივიდეს კენედის აეროპორტში, NY ცალ-ცალკე. გარდა ამისა, ეი, არ იყო უნდა იცოდეს, რომ მჭირდებოდა, რომ არაფერი სხვა. მე დაეცა off ავიაკომპანია ის, მანჰეტენის ოფისი, აჩვენა, ჩემი საბუთები ავიაკომპანია პრეზიდენტი, და დაელოდა, მიუხედავად იმისა, რომ მან შეამოწმა ჩანაწერი სატელეფონო ზე ცული შტაბ-ბინა მდებარეობს ვაშინგტონში. მისი სასტუმრო boarded შეიარაღებული და არ შეეძლო გავამახვილო ყურადღება თავად როდესაც შემოწმების მგზავრი.
  
  
  Hawke ს რეაქცია შთამბეჭდავი იყო საკმარისი, რომ პრეზიდენტი მაშინვე აღმასრულებელი დირექტორი აეროპორტში, და როცა იქ, მე პირადად ბადრაგირება, რომ თვითმფრინავი.
  
  
  Tara Sawyer უკვე თვითმფრინავი, საუბარი, რომ სიმპათიური, განათლებული წინაშე, მუქი skinned კაცი იჯდა ზედიზედ სამი ადგილების მიერ ფანჯარა. იგი ეჭვმიტანილია, რომ ეს იყო Randolph ფლემინგი, თომას Sawyer-ის ახალი jewel Grand Laclair კუნძული. მე მოხვდა მას, როგორც მე დაჯდა, მისი და შენიშნა, რომ მან აღადგინა ძველი ხელმძღვანელობა და პატიოსნება. მან შემომხედა მომენტში, მაშინ იგნორირებული მე კიდევ ერთხელ.
  
  
  ისინი, ალბათ, ფიქრობდა, რომ მე ვიყავი საჭირო გზის აუცილებლობა. მისი ego ვერ წავიკითხე მისი აზრები. მას შემდეგ, რაც მან მიაღწია კუნძულ, რომ ის თავს უსაფრთხოდ გრძნობს; მაგრამ, რადგან იგი არ იყო საპრეზიდენტო ბინა, ის იყო ადვილი სამიზნე.
  
  
  მე გვაინტერესებდა, ერთი წუთით, თუ რატომ Sawyer არ გამოიყენება, მისი ერთ-ერთი კერძო თვითმფრინავი, ტრანსპორტის ჩვენთვის, და მაშინ, მაშინვე ვიფიქრე, რომ სიამაყე Tara ჰქონდა აღნიშნული: ფლემინგი, რომ ეჭვი არ ეპარება, არ თქვა ასეთი რამ, რადგან ეს შეიძლება მოგვეჩვენოს, როგორიცაა დაბრუნების aftershocks. Fleming ხმა იყო, რბილი, მისი სიტყვები იზომება, და მან ისაუბრა Tara in a matter-of-ფაქტი, ტონი. ეს, როგორც ჩანს, მგზავრი, რომ ისინი საუბრობდნენ არაფერი. როდესაც ჩვენ ჰაერში ფრენის დამსწრის მოუტანა ბალიშები და საბნები. მალე, ყველაზე მგზავრი აღმოჩნდა off მათი ფარები, და საუბარი განიმუხტა. ძილის გამორიცხულია ჩემთვის. პირველ რიგში, რა თქმა უნდა, მე მქონდა თვალი ფლემინგი, მაგრამ, ამასთანავე, Tara მაცდუნებელი ყოფნა, ჩემს გვერდით არ მიიღოს ჩემი ცხოვრების ნებისმიერი ადვილია. და ჰერები, იგრძნო, რომ დაძაბულობა იყო ორმხრივი. ყველა ჩვენ შეიძლება არ იყო, შეეცადეთ ვფიქრობ რაღაც. მაინც ინახება მე მეძინა.
  
  
  მე მხოლოდ გააცნო ფლემინგი შემდეგ გატაცების ინციდენტის ჩაიგდო მისი. მას შემდეგ უხალისოდ აღიარა, რომ ეს იყო ბედნიერი დამთხვევა, რომ ახალი უსაფრთხოების ოფიცერი Sawyer Grand Lachlair სასტუმრო იყო იმავე ფრენის. მან იმედი გამოთქვა, რომ ego კუნძულზე და ego მოსახლე, რომ მიემართა.
  
  
  მაშინ, როგორც მაგალითი, რომ კვლავ დაუღალავი მგზავრი, მან შეამცირა უკან თავის ადგილს და უფლება თავად მოხვდება მშვიდობიანი ძილის.
  
  
  
  
  
  
  
  თავი 3
  
  
  
  
  
  
  
  Grand Laclair აეროპორტში არ იყო, როგორც დიდი, როგორც ჩიკაგოს O ' Hare აეროპორტში, მაგრამ ჩანდა, ბოლო თვითმფრინავი იყო dumped ყველა მგზავრი La Grand Clare. აეროპორტში იმდენად თანამედროვე, რომ მე გვაინტერესებდა, თუ Sawyer ჰქონდა გადახდილი ირგვლივ აგრძელებს თავისი სასტუმრო და კაზინო. ნათელი ფერის islanders ჩატარდა უკან ჯგუფის მიერ ჯარისკაცი შორტები და მოკლე sleeved მაისურები. გარდა ამისა, მათი იარაღი, მათ ჰგავდა დიდი Boy სკაუტებს. ზოგიერთი მათ გარშემო ჩამოყალიბდა კორდონი გარშემო თვითმფრინავი და შავი limousines ელოდება ih.
  
  
  ფრენის დამსწრის განაცხადა, რომ ჩვენ ყველა დარჩება ჩვენი სავარძლები, სანამ დოქტორი ფლემინგი მარცხენა გარშემო აეროპორტში. კიბეებზე მიუახლოვდა და კარი გაიღო. მან უკვე ჩანს უზარმაზარი მასა, და ახლა ის შეიძლება მოვისმინოთ deafening გაისმა, როგორც ახალი პრეზიდენტი კუნძული დადგენილი ფეხით on საკუთარი მიწის ნაკვეთი.
  
  
  ჩემს გარდა, Tara Sawyer ჩურჩულით:: "შეხედეთ დამოკიდებულება მის მიმართ. მას სურს ჩვენთან უნდა იყოს ბოლოში და უყურებს მას დაცემას."
  
  
  "ნეტავ უკვე, გარეთ, მოშორებით უსაფრთხოებას." მოხარული ვარ, თქვენ აქ", - ვუთხარი მე.
  
  
  მეშვეობით windows, ჩვენ ვნახეთ ფლემინგი, ვინ იყო, ახლა ძირში თვითმფრინავი ramp, ამაღლება, თავის მხრივ, მივესალმო islanders. A fat man მსუბუქი ფორმა მისასალმებელია, მაშინ დადიოდა მეტი Fleming და შეარყია em-ის მხრივ. Fleming გაიცინა.
  
  
  "პოლკოვნიკი Karib Jerome," Tara განაცხადა. "უფროსი არმიის პერსონალი. ადამიანი, რომელიც მოწყობილი ფლემინგი ის დაბრუნდება.
  
  
  ეს იყო ჩემი საკონტაქტო. ჰერები, შევხედე მას ყურადღებით. Ego blackface არ იყო შავი. მან აღმოსავლური თვალები, მაღალი, ძვლები, და ზეთისხილის კანის, რაც მიუთითებს, რომ იგი შთამომავალი ბრაზილიის ინდიელთა დაიპყრეს კუნძული პრეისტორიული ჯერ. ის ვერ გავიდა დიდი ვიეტნამური. Jerome დააყენა მისი ტუჩები, რომ ფლემინგმა ყური ისე, რომ ego ისმოდა მასობრივი ისტერია.
  
  
  მე ვერ გეტყვით მიერ გამოიყურებოდეს მისი ego, რომ ის მინდა გააფრთხილა ფლემინგი შესაძლო საფრთხეები. მან ფლემინგი მხრივ და led Egos ელოდება limos.
  
  
  Fleming გაიცინა, შეარყია off Jerome მხრივ, და დადიოდა მეტი გულშემატკივარი უკან პოლიციის კორდონი, რათა shake ხელში ადამიანი - მოქმედებები, რომ მას, ისევე როგორც ნებისმიერ ჯანსაღ პოლიციელი და უსაფრთხოების დაცვა, სძულდა. ტაში არ შეუწყვეტია, როდესაც ის შევიდა დიდი მანქანა ოფიციალური დროშები მისი ფრთები; ზოგიერთი onlookers მოახერხა გარღვევაა პოლიციის კორდონი და ცდილობენ შეაჩერონ მოძრავი მანქანა. ჩვენ უნდა დაველოდოთ თვითმფრინავი, სანამ სამხედრო პოლიციის მოვიდა ბორტზე დაკავება ფრენის დამსწრის, რომელიც ცდილობდა გაიტაცეს თვითმფრინავი. მან შემომხედა, როგორც მათ ხელმძღვანელობდა მას მოშორებით, აღშფოთებული და დაკითხვაზე. მან გაიცინა და თავი დაუქნია. იქნებ მსუბუქი სასჯელი შეიძლება ჰქონდეს იმ პირობით, რომ ეს; ყოველივე ამის შემდეგ, ის მინდა დაეცა მსხვერპლი ძველი შეასრულა. როგორც მან დადიოდა ქვემოთ კიბეებზე გარშემორტყმული ჯარისკაცები, აუდიტორიას განიხილება მისი VIP და cheered ხმამაღლა. საზოგადოებას, ალბათ, არ იყო ინფორმირებული სცადა გატაცების. საბოლოოდ, მივიღეთ ნებართვა გასვლა. გულშემატკივარი იყო მაინც ამხნევებდა. ჩვენ გვქონდა ცნობილი დოქტორი ფლემინგი გაფრინდა. Tara გაიცინა და მოიცილეს მისაღებად მაყურებლის ყურადღება. არავის გადაუხდია ჩემთვის ყურადღება. მე მოხარული ვარ, რომ. ერთ-ერთი ყველაზე ცუდი რამ, რაც შეიძლება მოხდეს ფარული აგენტი არის ის, რომ იყოს აქტიური. ჩვენ გადაიყვანეს შედარებით მშვიდი საბაჟო ოფისში, სადაც ჩვენ დაელოდა ჩვენი ბარგის ჩამოვა კონვეიერის ქამარი. ჰერები იყო Tara ბარგის ნომერი და მისი. ჩემოდნები ამოიღეს კალათა მიერ საბაჟო დეპარტამენტის თანამშრომლებმა და განთავსდება თვალწინ ისე, რომ ჩვენ ვერ ხსნის მათ.
  
  
  საგამოცდო იყო ძალიან საფუძვლიანი. კარიბის, ასეთი განბაჟებული, როგორც წესი, ძალიან გავრცელებული. ისინი, როგორც წესი გაუმკლავდეთ მდიდარი ტურისტი, რომელიც მათ არ სურთ, შეურაცხყოფა ან დაშინებას. და რა მიკვირს, მე კი მეტი იყო, ისე, როგორც მე გაჩხრიკეს. მათ აღმოაჩინეს, ჩემი მხრის სარტყელი, unbuttoned ჩემი ქურთუკი და მოიღუშა დროს მოციგავის .
  
  
  "ახსნა, გთხოვთ." ამ კაცს არ ჰგავს, იგი აპირებს, რომ მკურნალობა ჩემთვის მოსწონს მდიდარი ტურისტული ვინც არ უნდა იყოს შეურაცხყოფილი.
  
  
  მე ვუთხარი, რომ ახალი უსაფრთხოების ოფიცერი Sawyer სასტუმრო. ეს არ შთაბეჭდილების კაცი. ის წაკვეთილია მისი თითების, და მაშინ ორი პოლიციელი, რომლებიც უკვე დგანან ძალდაუტანებლად გამოჩენილი პოზიცია გააძლიერა წინ კუთხეში ოთახში. მან მიბრძანა, რომ მოხდეს პოლიციის სამართველოში. ერთი ოფიცერი იყო მიღებული, ჩემი მოციგავის. Tara ჩანდა, იგი აპირებს ბრძოლა ღიად ადგილზე. მე გააძლიერა მისი სიმაღლეზე, ასე რომ, ის არ არაფერი სულელური. რომ არ არსებობს წერტილი კამათი ხელისუფლება აქ. მე ვუთხარი, მე ვხედავ მას შემდეგ, სასტუმრო და წავიდა შსს პოლიციის ვან გარეთ აეროპორტში. მე ეძლევა მიიღოს ჩემი ჩემოდანი ჩემთან ერთად. თუ დავით Hawke მოისმინა ეს, იგი არ გარდაიცვალა აღშფოთება. მას ჰქონდა გულგრილ დამოკიდებულებას ჩვეულებრივი პოლიციის ოფიცერი. ეს იყო ათი-კილომეტრიანი მართოს დედაქალაქი და გზა ხანგრძლივი იყო. გულშემატკივარი იყო მაინც გაფორმებულია გზაზე, და ჩვენს წინაშე ფლემინგმა მსვლელობა იყო მოძრავი სამი მილი საათში. ჩვენ მოძრავი გასწვრივ ბოლო კოლონა motorcyclists. ადამიანები, რომლებიც წამიყვანეს სადგური იყო, ისევე როგორც ყველა სხვა პოლიციელები მთელს მსოფლიოში, ზედმიწევნითი და მოსაწყენი. Hieronymus განაცხადა, დღე და ორგანიზებული პარტია რომ იყო, უნდა დაიწყოს საღამოს. ამ ბიჭებს, რა თქმა უნდა, ეს მხოლოდ იმას ნიშნავდა, უფრო მეტი მუშაობა. როდესაც ჩვენ გავიდა mimmo საქართველოს Sawyer სასტუმრო, ხალხი მაინც იდგა, მესამე და მეოთხე სტრიქონები. დიდი გაზონის წინაშე სასტუმრო იყო სავსე ტურისტები ფოტოებს იღებდა. სასტუმროს არქიტექტურა იყო სტერილური, შექმნილია awe-ინსპირირებით, და შენარჩუნება ტურისტები ავიწყდება, რა იყო აქ: დაკარგვის დოლარი დროს სათამაშო მაგიდები ილუზია, რომ ih იყო, რომ სასიამოვნოდ მთიულური. უზარმაზარი შენობა გაუწოდა on ბულვარის გასწვრივ harbor და იყო მდებარეობს ზღვარზე ბიზნეს რაიონში. მე ვნახე სამი უზარმაზარი სიამოვნება იახტები harbor და ეგონა, რომ კაზინო კარგად მუშაობს ხალხი, რომელიც ვერ ახერხებს ასეთი სათამაშოები.
  
  
  პოლიციის განყოფილებაში იყო მოთავსებული inconspicuous ადგილი, სადაც ის არ გვხვდება მკვეთრი თვალები ტურისტი. და ეს იყო თითქმის, როგორც ახალი, როგორც აეროპორტში. Sawyer გადახდილი კარგად, მისი მიწა, მისი უფლებები. იყო ნიშანი იმისა, მისაღებს აქებს ego სიკეთისთვის. მე მოიყვანა მეშვეობით უკან კარით. ფრენის დამსწრის, რომელიც გადაღებულია პილოტი იჯდა ხის სკამზე. Nah იყო დაადეს და ტირილით მშვიდად და მის თვალებში დახურულია. იგი წარმოიდგენდა, ალბათ, ყველაზე საშინელი რამ, რაც შეიძლება მოხდეს მისი. მისი sel არის შემდეგი მისი, და stahl არის მასაჟის hey კისრის. მან მომცა რამოდენიმე რჩევა, მითხრა, რომ მხოლოდ სიმართლე გითხრათ და არ ცდილობენ, ტყუილი და კიდევ ერთხელ დაჰპირდა, რომ მე ვცდილობ რომ რამე nah. ყოველივე ამის შემდეგ, იგი იყო ძალიან მიმზიდველი უნდა დახარჯოს თავისი ცხოვრების ციფრული კამერები. იგი ცდილობდა ღიმილი ჩემთვის, მაგრამ ამით მისი ხელმძღვანელი ჩემი მხრის და ქვითინი იყო. დაცვის შევიდა ოთახში და ხელმძღვანელობდა მას მოშორებით. მათ არ სურთ მისი კომფორტისთვის.
  
  
  მან ერთი საათის მარცხენა. ხრიკი, რომ არ გავაკეთებ თქვენ მძიმე. მისი აწუხებს. მე ვერ გამოავლინოს ჩემი ნამდვილი ვინაობა, და მე ნამდვილად არ გვინდა Sawyer-ის დახმარებით ამ ეტაპზე. მე გადავწყვიტე, რომ თამაში არის imbecile და ვნახოთ, რა ხდება მის გარშემო.
  
  
  და ბოლოს, ორი პოლიციელი მოვიდა ბოლოს ელოდება პერიოდში. მან გაიარა კარი აღინიშნება ადმინისტრაცია. ერთი იყო მძღოლი, რომელიც მე მიიყვანეს, სხვა იყო, სამოქალაქო ტანსაცმელში.
  
  
  "მე ვწუხვარ, მე კი თქვენ ელოდება," უკანასკნელი განაცხადა. მან გაისმა ძალიან აღელვებს. "რატომ მალავს იარაღი თქვენს მხრის ბუდე?"
  
  
  მე არ უნდა ვუთხრა em არაფერი. განაცხადა მან, " მე ვფიქრობ, რომ ეს არის ყველაზე კომფორტული ადგილი ego ტარება."
  
  
  Em არ მომწონს. "მხოლოდ ადგილობრივ ხელისუფლებას უფლება აქვს იარაღს, ბატონი კარტერი, თქვენ კანონი დაარღვია ... '
  
  
  "როგორც უფროსი უსაფრთხოების Sawyer სასტუმრო,, არ მაქვს უფლება, განახორციელოს იარაღი?
  
  
  "მხოლოდ თქვენი სამუშაო ადგილი. როგორც მე უნდა ვთქვა, თქვენ დაარღვიეთ ჩვენი კანონები, რომელიც არის საფუძველი, რომ იგზავნება უცხოეთში, როგორც არასასურველი უცხოა.
  
  
  მისი, მან chuckled აზრის Hawke-ს რეაქცია, თუ დავურეკე Emu და უთხრა, მე უკვე წიხლებს off კუნძულზე. მე გადავწყვიტე, რომ ვრცელდება acupuncture, რომ ნერვული სისტემის მასში პირი. მისი მამა, - განაცხადა thoughtfully: "მაშინ მე მინდა უკეთესი დარეკეთ Tom Sawyer. Emu არ მომწონს.
  
  
  იგი მუშაობდა. ის scratched მისი პერანგი ერთი თითი, თითქოს მისი ego ჰქონდა მოულოდნელად bitten მიერ პარაზიტების. 'Um-მ-მ... ჩვენ ეს ზოგჯერ... Um ... პირადი ურთიერთობა ბატონი Sawyer?
  
  
  "ჩვენ stepbrothers. ის უძველესი.
  
  
  "Ahem... მე აუცილებლად შეამოწმეთ იგი, ჩემი უპირატესობა.... აღმოჩნდა, რომ სხვა აგენტი. "ჰოვარდი, მიიღოს ego საკანში. ამასობაში, მე ვხედავ, თუ რა... "ის არ დასრულდება მისი სასჯელი და სწრაფად გაქრა მეშვეობით კარი აღინიშნება" ადმინისტრაცია ".
  
  
  არცერთი მათგანი ოდესმე იყოს დასაქმებული ჩემი პოლიცია. საქართველოს მოციგავის უკვე დაბნეული nu იმდენად, რომ ისინი კი არ გადაიტვირთოთ, რათა გამოიყურებოდეს რაიმე. საქართველოს stiletto მე აცვიათ ჩემი ხელი არ იქნა ნაპოვნი. მაგრამ მე არ მინდა, რომ გამოიწვიოს სხვა პრობლემები, ვიდრე ეს იყო აბსოლუტურად აუცილებელი. ახალი ამბები ჩემი როლი გატაცების ამბავი, ჯერ კიდევ არ მიუღწევია ამ თანამდებობის პირების, მაგრამ უფრო მაღალ დონეზე იქნებოდა ცნობილი. მას მოჰყვა ჰოვარდ დიდი მობილური სარდაფში შენობა.
  
  
  საკანში იყო ოვალური ფორმის სკამები ერთმანეთის პირისპირ ორი კედლები. ერთ სკამები იჯდა მსუქანი კაცი, ალბათ, ამერიკელი ბიზნესმენი. იგი იყო დაღლილი, და მან ერთი შავი თვალი რომ იყო მიღების bluer და bluer. იგი ინახება იმდენი მანძილი, რაც შეიძლება მასსა და სხვა პატიმრის, dodgy შავი კაცი. როდესაც ჰოვარდ მარცხენა, Negro ადგა და grunted, და Stahl ცდილობდა, ფეხით ჩემს გარშემო. მისი, აღმოჩნდა, რომ მას.
  
  
  "ჯერ კიდევ დგანან", - განაცხადა მან.
  
  
  იგი შეეცადა ჩემს გარშემო, მაგრამ მე კი დარწმუნებული ვარ, მან დამასწრო. გარეშე ego-ს გაფრთხილება, პირველი დაჭერილი წელის.
  
  
  Ego მოგვეწონა მისი მაჯის და flipped მის მეტი, knocking მისი დაბრუნება ადგილზე. ის კმაყოფილი ჩანდა, თითქოს ეს იყო ის, რაც მას სურდა. ის leapt მისი ფეხზე და დაიწყო შეტევა ისევ, მაგრამ როდესაც ის დაინახა, წინდები, რომ იგი ჩატარების თქმით, მან დათმო თავისი გეგმები, shrugged, და გაიყიდა. მე მაქვს შთაბეჭდილება, რომ ის არ არის ჩვეულებრივი brawler, მაგრამ emu იყო გადახდილი შეშინება მისი cellmates და ძალა ih უნდა ვაღიაროთ, ყველაფერი, რაც მან განაცხადა, რომ პოლიციის დაკითხვისას. იგი აპირებს nap ციფრული კამერები, მაგრამ ახლა მან გადაწყვიტა, რომ ეს იყო უკეთესი დარჩენა და თვალი Negro. თუმცა, მომდევნო ნახევარი საათი, ის არ გავაკეთოთ არაფერი.
  
  
  მაშინ ჰოვარდ გაჩნდა, გაიხსნა კარი და შუამდგომლობით me out. მთვრალი ამერიკელი დააპირა, მაგრამ დიდი შავი მოგვეწონა ego და წააქციეს. მისი დაიღალა მას, და გაარტყა თავის მხრივ, ego კისერზე. მან ჩამოინგრა ადგილზე, და მე ეჭვი, რომ იგი იქნებოდა რაღაც ძილის.
  
  
  "დააყენა ego სადღაც სხვაგან", Howie უთხრა. "ან მე გაიგო, რომ ჩვენი კონსული." ნებისმიერ შემთხვევაში, იგი აპირებს გავაფრთხილო ფლემინგი, რომ ეს pigsty იყო იქნება დაასუფთავეს სამუდამოდ. ეს, როგორც ჩანს, გონივრული ჰოვარდი, რომ მან უყოყმანოდ უნდა დაიცვას ჩემი ბრძანებით, გადმოიყვანა უგონო კაცი გარეთ hallway და ტოვებს ego არსებობს.
  
  
  Tara Sawyer იყო სხდომაზე ბარი. მას ეჭირა ჩემი მოციგავის, და ერთი მომენტი ვფიქრობდი, რომ ის იყო გიჟი საკმარისი იმისათვის, რომ დამეხმაროთ. იგი საკმაოდ თამამი. მაგრამ მაშინ მან დაინახა, ნერვული გამონათქვამები სახეები სამი პოლიციელი უკან Nah. ბიჭი, რომელიც ეჭვქვეშ ჩემთვის იყო ოფლიანობა.
  
  
  "თქვენი დაკავება შეცდომა იყო, ბატონი კარტერი. მე ბოდიშს გაუგებრობა." მან მომცა ჩემი ჩემოდანი.
  
  
  Tara ემსახურებოდა, ჩემთვის, ჩემი მოციგავის. Ego, რომ ეს მისი მხრის ბუდე და ერთად წავედით კარი, რომელიც გაიხსნა ორი ოფიცერი. ახლა შევნიშნე, რომ კამერა ჰქონდა ერთი უპირატესობა: ეს არ იყო,, როგორც თბილი, როგორც გარეთ. კიდევ თებერვალში, სითბოს აღდგა მოსაპირკეთებელი ქვები და აისახება off კედლები სახლები. მას შევხედე Tara questioningly. იგი მაინც, როგორც ჩანს, აღშფოთებულია.
  
  
  "რა სასაცილოა ჩანდა. მისი, წავიდა ღიად ფლემინგი; ego-ს პირველი ოფიციალური ქმედება იყო იმისათვის, რომ თქვენი გათავისუფლების და გაძლევთ საშუალებას შეასრულოს იარაღი ყველგან, ნებისმიერ დროს. და ამ საღამოს იგი მიმართავს პარლამენტის რიგგარეშე სხდომაზე. მან მოგვცა ბილეთი საჯარო გალერეა, მას სურს, რომ მოისმინოს ego შეასრულოს. 2: 30. ასე რომ, ჩვენ ჯერ კიდევ გვაქვს დრო, სადილი და სასმელი."
  
  
  "ის არის, რომ ყველაფერი?" უბრალოდ სთხოვა.
  
  
  მან მოგვეწონა ჩემი მკლავი. "ადრე შესრულება,. მე არ მინდა, რომ პიკის თქვენ, ნიკ. გარდა ამისა, ის ძალიან მშიერი.
  
  
  მე ვერ ტაქსი. ქუჩები სავსე იყო ადამიანი, ცეკვა, სიმღერა, და cheering. მათ არ სურთ, რომ დაველოდოთ საღამოს აღსანიშნავად. ცდილობს გაარღვიოს ერია, ჩვენ გავიდა mimmo საქართველოს "homegrown ბაზარზე სადგომის" იმ პირობით, რომ ტურისტებს სუვენირები მოუტანა გარშემო სინგაპური.
  
  
  იყო ზედიზედ ბიზნეს შენობები შორის ბაზარზე და სასტუმრო, ისევე, როგორც ფართო გზა, რამაც პირდაპირ მთავარ შესასვლელში სასტუმროში. ლობის იყო უჩვეულოდ დიდი, გარშემორტყმული დიდი ფანჯრები მაღაზიებში, და უფლება იყო შესასვლელში კაზინო. მან დაიწყო მიმართ წინა სამაგიდო, მაგრამ Tara თევზაობდა გასაღები გარეთ მისი ჩანთა. მან უკვე გააფრთხილა ოთახი ჩემთვის. ჩვენ ჩვენი გზა მეშვეობით ბრბო ტურისტების ლიფტი და მიიღო ზედა სართული.
  
  
  Tara დამანახა ჩემი ოთახი, დიდი ბინა ხედი bay. მან ჩანდა იმ გაზონის პალმის ხეები, თეთრი beach, და მცურავი იახტები, რომელიც მოიცავს ნათელი მწვანე წყალი. ფული. იყო ბევრი ფული ყველგან. მას შემდეგ, რაც ღამის ფრენა და რომელიც ექვემდებარება ციფრული კამერები, მან კი ვიგრძენი, ძალიან ჭუჭყიანი ზის ძვირადღირებული ავეჯით. ის დადიოდა საძინებელი და სველი წერტილი. შხაპი იყო დიდი საკმარისი, რომ ორი ადამიანი. Tara დაურეკა. "მოიტანოს სუფთა ტანსაცმელი, ასე რომ, ჩვენ შეგვიძლია სარეცხი კიდევ ერთი."
  
  
  "ოჰ, არა," - განაცხადა მან სიცილი. "არ უზმოზე. ჩემი ოთახი არის შემდეგი კარი, და მე ვაპირებ bathe არსებობს."
  
  
  ისე, მაინც ვცადე. მან მოისმინა დამაკავშირებელი კარი გახსნა და დახურვა, ბრძანა, ორი სასმელების ტელეფონი, dusted off მისი ტანსაცმელი, და აღმოჩნდა, საშხაპე. მან ნება დამამშვიდებელი ცხელი წყლის ნაკადის მეტი მე სანამ ჩემი მთელი სხეული იყო წითელი, შემდეგ გადავიდა ცივი წყალი. ასე რომ, მაშინაც კი, გარეშე საცავები, მე ყოველთვის ვგრძნობ, ახალი პირი.
  
  
  იმ დროს, Tara ჩამოვიდა, ტარება დაბალი დაჭრილი კაბა რომ შესაბამისი მისი მშვენიერი, ცისფერი თვალები, ჰერები იყო უკან საკუთარი ტანსაცმელი. იმ მომენტში ის მიესალმა მას, მათ მოუტანა სასმელი.
  
  
  მოიყვანეს მარტინიკა punch in a tall, გაცივებული მინის, მაგრამ როდესაც იგი დასრულდა, მას ჯერ კიდევ არ ჰქონდა შეცვალა მისი გონება, ასე რომ, ჩვენ აიღო ლიფტი ქვემოთ. სასტუმროს ირგვლივ ოთხი რესტორნები, Tara აირჩია ერთი, მეორე სართული. ჩვენ ითამაშა ეს თამაში მაგიდის ქვეშ მსუბუქი ქოლგა, და მან მითხრა, რომ არ იყო ცნობილი lobster მსახურობდა კარაქი და ლიმონის წვენი.
  
  
  მე მაინტერესებს, რა დევს წინ, როდესაც რუსები, რომ მათი შემდეგი ნაბიჯი. ეს იყო ჩაიშალა ih-ს მცდელობა, მოკლას ფლემინგი, რის გამოც ego rot წელს კუბის ციხეში, ასე რომ, ახლა ისინი უნდა განვითარდეს მთელი ახალი პროგრამა.
  
  
  მაგრამ რომ არ არსებობს წერტილი მშიერი, ხოლო ih ელოდა მის დაბრუნებას გადაადგილება. ჩვენ savored ჩვენი განათლება, შემდეგ დადიოდა მხრივ მთავრობის შენობა ფლემინგი გამოსვლა.
  
  
  
  
  
  
  
  თავი 4
  
  
  
  
  -
  
  
  ჩვენ არ უნდა მოვიდეს, აქ გაცილებით გვიან. ყველა სავარძლები უკვე მიღებული, გარდა ჩვენი დაცულია ადგილების, და ზოგადად გალერეა სუნთქვა სითბოს ხალხმრავალ დარბაზში. Randolph ფლემინგი იჯდა პლატფორმა ერთ მხარეს შორის ხელმძღვანელი საკანონმდებლო და Karib Jerome, ის ცარიელი სკამი მეორეს. პოლკოვნიკი უკან იდგა მიკროფონი და მიწოდება, შესავალ სიტყვაში.
  
  
  როდესაც მან დაასრულა და ფლემინგი წამოდგა, კედლები თითქმის ჩამოინგრა მქუხარე ტაში. ჰერები იყო ასევე გაარტყა და Tara შეარხია, მისი თვალები ტენიანი შფოთვა.
  
  
  Fleming დაელოდა თხუთმეტი წუთი ტაში ჩაცხრება საკმარისი იმისათვის, რომ მთლიანად იღუპება ქვემოთ, ამაღლების ორივე ხელში. როდესაც ის მშვიდი საკმარისი, ego-თბილი ხმა დარეკა გარშემო მშობლიურ. ის იყო გახარებული და ბედნიერი უნდა იყოს მთავარი, და მადლობელი ვარ, რომ ხალხი კიდევ ერთხელ დიდი ქვეყანა, ego გამოიწვიოს ქვეყანაში. მან წარმოადგინა პროგრამა, რომელიც არ ჩანს, მნიშვნელოვანი, და პირობა დადო, public არჩევნები ერთი წლის განმავლობაში, ასე, რომ იგი მიიღოს სამხედრო განკარგულება მხოლოდ ერთი წლის. მან ისაუბრა საათში, და ეს იყო ერთ-ერთი საუკეთესო პოლიტიკური გამოსვლები, მან ოდესმე გამიგია.
  
  
  იქ იყო კიდევ ერთი წუთი-ის იდგა ovation, და კორდონი ჯარისკაცები შეუშალა ფლემინგი მიღების ხელებში ერია. სამი მამაკაცი, რომელსაც თან ახლავს დაცვის, მაშინ შენობა დატოვა მეშვეობით გვერდითი კარი. ჯერჯერობით, სამხედრო მოჰყვა მისი შეთანხმებით Sawyer. და მომეჩვენა, რომ მათ კი არ შეიძლება გაკეთდეს, წინააღმდეგ შემთხვევაში, იმის გათვალისწინებით, რომ დიდი პოპულარობა ახალი პრეზიდენტი. Tara და მე დაელოდა პანიკა გასასვლელი ჩაცხრება ცოტა. შუშხუნები glittered Tara თვალები. "თქვენ რას ფიქრობთ, რომ, ნიკ? იცით, რა ფლემინგი გააკეთა? ზოგადი Hammond-ის ოჯახს ჯერ კიდევ ცხოვრობს სასახლეში, და ფლემინგი უთხრა, რომ მიიღოს მათი დრო და ვეძებთ რაღაც. ის რჩება, სასტუმრო " დიდი ხნის განმავლობაში და აქვს მთელი სართული ქვემოთ ჩვენია."
  
  
  ვინმე ნიშნავდა, რომ ჩემი სამუშაო ადვილია. ეს იქნებოდა თითქმის შეუძლებელია ფლემინგი დაიცვას, საპრეზიდენტო სასახლე, სადაც მე არაფერი მას შემდეგ, რაც ყველა. და ამ შემთხვევაში მოუტანა ego ღიად ჩემს ოფიციალური საქმიანობის სფეროში. შემდეგ იგი მოხვდა ჩემთან. "თქვენ არ ego ნუ ეს შემთხვევით, ხომ?"
  
  
  მისი ღიმილი დაადასტურა ჩემი ეჭვები. "რა ცოტა conspirator!
  
  
  "მადლობა თქვენი დახმარება, შემიძლია ახლა შეინარჩუნოს მჭიდრო თვალი მას."
  
  
  ყველაზე მეტად იმ ხალხს, მარცხენა მეშვეობით გასასვლელი, და ჩვენ ტოვებს, როგორც კარგად. კონტეინერი იყო ჩამოკიდებული ჩემი მკლავი. "და ახლა duty კეთდება ..."
  
  
  "თქვენ გაშვებული თქვენი შანსი, ახალგაზრდა ქალბატონი. ვალი არის შორს სრულდება. ჩემი დღე სრულად არის დაკავებული. მე მიიღოს თქვენ თქვენი სასტუმრო, ხმა, და რომ ეს. საუკეთესო გზა რეაგირება დაშინების არის ბრძოლა უკან ისე, რომ ახლა Tara შეგიძლიათ წასვლა მთვარე ერთხელ. და მე მართლაც მქონდა, რომ ბევრი რამ: გაიგო, რომ სასტუმროს მენეჯერი, ვიზიტის ფლემინგი, და მივიღოთ ძილის. მე არ შეუძლია ძილის ბოლო ოცდათექვსმეტი საათი, და მე შეიძლება არ ჰქონდა, დამღლელი ღამის წინ ჩემთვის.
  
  
  მან შემომხედა საეჭვოდ და pouted ოდნავ, როგორც ვთქვი ზემოთ, რომ მისი ლიფტი. კარგი, ვფიქრობდი. მენეჯერი სთხოვა მას და შენიშნა, რომ Ego უკვე განთავსებული wing. ის არ იყო ბედნიერი, ჩემი ყოფნა ego ქალაქი. იქნებ ის, რომ ეს იყო იმის გამო, რომ შეცდომები მან. მან გამაცნო მისი მთავარი უსაფრთხოების, Lewis, და მაშინ მიგვიყვანა იმ ego ოფისში, რაც შეიძლება მალე.
  
  
  Lewis იყო მაღალი, შავი კაცი, რომელიც გამოიყენება იმისათვის, რომ ითამაშოთ პროფესიონალურ დონეზე, რომელიც რაგბის გუნდი ამერიკის შეერთებულ შტატებში. ის იყო უხეში ჩემთვის, სანამ მან მოუწოდა მისი ego "express" (მეტსახელად პრეს ნაკრები მისთვის დროს) და უარყო emu-ს მედიის ინფორმაციით, ზოგიერთი ego-ს საუკეთესო მატჩები. ეს გააკეთა ego perk და იმოქმედოს უფრო მეგობრული. მან მითხრა, თუ სპეციალური ზომები, მას ჰქონდა მიღებული, რათა დავიცვათ საქართველოს პრეზიდენტი და წამიყვანეს ფლემინგი ოფისში წარმოგიდგინოთ ჩემთვის, რომ მისი გუნდი.
  
  
  ოთხი მათგანი, ყველა ზორბა ამერიკული Negroes, ფარული კუთხეში დარბაზში. Lewis დაწყევლილი მისი სუნთქვა და grumbled დროს ქედმაღლობა, არმიის ოფიცრები. მაინც, ის growled, ყოველთვის ფიქრობდა, რომ ისინი, შესაძლოა, მითითებული ყველას განზე. Ego იყო აღიზიანებთ, რომ ლეიტენანტი და ორი ჯარისკაცი იყო გაფორმებულია up in guardhouse ზე ფლემინგი ის კარი გაგზავნის შემდეგ Ego-ის მამაკაცის მოშორებით. გარდა ამისა, მათ ასევე გაგზავნილი მოშორებით ორი სხვა მამაკაცი, რომლებიც ჩურჩულით, რომ ერთმანეთს მთელი ოთახი: fat, მოკლე, მსუქანი იტალიური-ამერიკელები. ამდენად, მაფია, ასევე, დაცული ფლემინგი, და, მასთან ერთად, მათი ინტერესების კაზინო.
  
  
  გავეცანი ადამიანების გარშემო სასტუმრო, შემდეგ სამი ჯარისკაცი იდგა თვალწინ ფლემინგმა ბინა. ლეიტენანტი სთხოვა, თუ პრეზიდენტი იყო უკან. მან შემომხედა, როგორიცაა emu იყო, რაც უხამსი შეთავაზება. Lewis barked, რომ მე Sawyer-ს პირადი უსაფრთხოების დეტალი, და რომ ისინი შეიძლება არ მუშაობდა უკეთესი ჩემთვის. ლეიტენანტი მაინც ვერ შეამჩნია me; იგი პირველი აღმოჩნდა და დააკაკუნა კარზე. Ego გაიხსნა მიერ დაცვამ მეორე მხარეს. Fleming დამინახა ზე ზევით თავდასხმის უნარი ღირებულება სხვა ოთახში და beckoned მე მეტი.
  
  
  ოთახი სავსე იყო ყველა სახის ხელისუფლების სურვილს, იყოს, როგორც ble and k განსაკუთრებული პირობა მათემატიკის. პოლკოვნიკი Jerome გააკეთეს უკეთესი, ვიდრე ვინმე სხვას. მას არ დარჩება დიდხანს, მხოლოდ ხანგრძლივი საკმარისი მადლობა Fleming და მივულოცო ego მისი გამოსვლა. ის იყო ხელმძღვანელი მეტი ქუსლები მიყვარს ორგანიზაციის მისი მთავრობა, მაგრამ ის იყო დაინტერესებული ჩემი კეთილდღეობა. მან იმედი გამოთქვა, მე არ მოხვდება აღარ ექმნება კუნძულზე. Ego მადლობა გადაუხადა მას და მარცხენა.
  
  
  ლობის, ლუის მკითხა, თუ შეიძლება, რომ მის უსაფრთხო მეორე სართული. წავედით ქვემოთ სართული და დაინახა ჯარისკაცი, კერძო დაცვა, და მაფია ყველგან. პრეზიდენტი Randolph ფლემინგი კარგად იყო დაცული.
  
  
  Lewis მადლობა გადაუხადა მას, ბოდიში თავი და წავიდა თავის ოთახში. პატარა ხაფანგები მან დატოვა მისი არ იყო დაზარალებული. არავინ აწუხებს ძებნა ჩემი ოთახი. იგი დაინტერესდა, თუ Grand Laclair-ის ინფორმაცია იმის შესახებ, უნდობლობა ჯარი მოვიდა ეჭვის ზოგიერთი გადამუშავებული ჯარისკაცი. მან მოუწოდა მისი შტაბი და ელოდა, Hawke ს ხმა გადმოდიოდნენ ტელეფონი.
  
  
  მან სთხოვა, მაღალი pitched ტონი, რატომ არ შეამოწმა ადრე, მას შემდეგ, რაც სადესანტო. როდესაც მან განუცხადა Emu შესახებ მოციგავის ინციდენტი, მას ნება, მისი ნაღვლის გამო overzealous კლიენტების მომსახურება, და, როდესაც მან vented მისი რისხვა საკმარისი, მან Emu მოკლე ანგარიში მოვლენები.
  
  
  "დარწმუნებული ვარ, რომ გატაცების თვითმფრინავი იყო მოწყობილი რუსების მიერ", - ვუთხარი მე. "მაგრამ ეს კეთდება მუქი. ფრენის დამსწრის არ ვიცი, იგი გამოიყენება. მე არ ვფიქრობ, რომ ის იყო ძალიან ჭკვიანი, ან თუნდაც ის პანიკაშია. ნუ რაღაც nah." იყო პაუზა, როგორც მან გააკეთა შენიშვნა, შემდეგ კი სთხოვა, " ფლემინგი, არ ის ეჭვი, ეს, როცა ის ბორტზე? ის არ არის სულელური.
  
  
  "მე არ ვფიქრობ, რომ ის ესმის, რატომ არის აქ. ნებისმიერ შემთხვევაში, ყველა კარგად არის კუნძული. ადამიანი იმოქმედოს, როგორც იმ შემთხვევაში, თუ ახალი პრეზიდენტი არ არის ღმერთი."
  
  
  "შესანიშნავი. მე მაინტერესებს, როგორ ჩვენი მეგობარი იქნება რეაგირება. ნებისმიერ შემთხვევაში, იფხიზლეთ."
  
  
  I kissed ტელეფონი მშვიდობით, ამას ქვემოთ, და წავიდა მეტი ჭიქა ვისკი მათ მინდა მოუტანა ჩემს ოთახში. მე სადღეგრძელო ჩემი ავტორიტეტი, ე. წ. წინა მაგიდასთან და განაცხადა, რომ მინდოდა, woken up at ხუთი, და შედგა ქვემოთ ჩემი საწოლი.
  
  
  როდესაც ჩემს ტელეფონზე დარეკა დილის ხუთ საათზე, ღიმილი გამოჩნდა, ჩემი სახე. ის yawned ფართოდ და მოუწოდა Tara. ჩვენ შევხვდით ბარი at 5: 30, და მანამდე, მისი ferret freshened საშხაპე. ეს იგრძნო, როგორიცაა ჯოჯოხეთი დასვენება. როდესაც მე მივიღე ბარი, იგი უკვე არსებობს, ორი martinis in გაცივებული სათვალეები თვალწინ მისი. ყველა მამაკაცის ბარი იყო busily გახდა, მას მათი თვალები. ფანტასტიკური! იგი განწყობა მაცდუნებელი eagle, და ჰერები იყო კარგ ხასიათზე. მან იცოდა, კარგი რესტორანი მეორე მხარეს Sturt Bay, ტერასით harbor. ჩვენ დავიწყეთ ზვიგენი fin soup, მაგრამ მე ძალიან დაკავებულები Tara უნდა გვახსოვდეს, რა უნდა გააკეთოს.
  
  
  განათება რომ მოვიდა მას შემდეგ, მუქი ჩამოყალიბდა ბრჭყვიალა ვერცხლის ყელსაბამი მთელს სანაპიროზე. ხმები დღესასწაული დარეკა ეხლა ბანერი. "მოდით შეუერთდეს," მე შესთავაზა.
  
  
  ბაზარზე, ფესტივალი გაიზარდა ორკესტრი. Islanders იყო მთვრალი, ტურისტი სარგებლობს ადგილობრივი საქმიანობა, და ბავშვი დაიღალა. ჩვენ ცეკვავდა მუდმივად გზაზე დაბრუნება სასტუმროში. დაცვის, ზედა სართული შეიცვალა, მაგრამ ჩემი განსაკუთრებული ID ბარათი მოგცემთ საშუალებას, სწრაფად. გარეშე ვამბობ არაფერს ჩვენთვის, Tara გაჩერდა კარი ჩემს ოთახში. ეს იყო გახსნა ego, რომელიც გაიმართა მას უკან, რაც იგი, როგორც წესი, სთხოვა რაიმე ნიშნები გარჩევაში, მაგრამ ვერაფერი იპოვეს. Tara წიხლებს off მისი საბალეტო ტუფლები და ითამაშა, ფეხის თითები ღრმა წყობის კედლის moan მიუხედავად იმისა, რომ მისი მამა მოსაკლავად აშშ თბილი ვისკი. ის გასინჯა, tilted მისი უფროსი, უკან, და ნელა მოსაკლავად მინის ქვემოთ მისი ყელის.
  
  
  "ახლა," მან განაცხადა hoarse ხმა,"მე უნდა მიიღოს თქვენი შეთავაზება შხაპი ერთად."
  
  
  თქვენ არ მიიღოთ ბევრი ამ გთავაზობთ Grand LaClare, ასე რომ, ის ყოველთვის ბრძენი ისარგებლოს მათ. წავედით საძინებელი მისაღებად გააშიშვლეს და Tara კონკურსში გაიმარჯვა, რადგან აღმოჩნდა, რომ Nah არაფერი ჰქონდა მისი კაბა. Nah ჰქონდა გრძელი, სუსტი, სრული, გლუვი სხეული.
  
  
  იგი დადიოდა წინ მე საშხაპე, აღმოჩნდა დაკრავენ სავსე, ოდნავ თბილი, და გააძლიერა შევიდა საშხაპე. ოთახში იყო დაახლოებით ორი მეტრი ორი მეტრია. ჩვენ შეიძლება ვალსი არსებობს. Hey არ მაინტერესებს, თუ მისი თმა მაქვს სველი, ის იდგა ჩემს წინ, მერე უკან დაიხია, ისე, რომ ჰერები შეიძლება ასევე მისი სხეული სველი. მისი დაიწყო ქაფიანი მისი მდე. Ee სახე, ყელი, ტორსი და ფეხები.
  
  
  როდესაც იგი ყველა მოლიპულ, ee მოგვეწონა მისი და დაპრესილი მისი ჩემს წინააღმდეგ. ჩვენ აღმოჩნდა გარშემო დაიბანეთ off საპონი, და ის დაპრესილი მისი ტუჩები, რომ ჰერები. ჩვენ kissed ხანგრძლივი და passionately, და ის ვერ გრძნობს მისი trembling სურვილი.
  
  
  იგი აიყვანეს, ee, და გზაზე, საძინებელი, მან მოგვეწონა აბანოს პირსახოცი, გახვეული ის გარშემო Tara, და ამით იგი საწოლზე. მან გაანადგურა ეს off, მაშინ გაწყვიტა პირსახოცი. როდესაც იგი სწრაფად ხმელი, ყველაფერი მზად იყო. მისი, შევიდა nah ერთი სწრაფი მოძრაობის, როგორც მან თაღოვანი მის უკან მიღება ჩემთვის. ის იყო ფანტასტიური, ზუსტად იცოდა რა მინდოდა, და გადავიდა შეუფერხებლად ჩემთან ერთად. მე არ მახსოვს, რამდენი ხანი დასჭირდა, მაგრამ მე დაეცა ეძინა თითქმის მაშინვე, როდესაც ჩვენ გაკეთდა. მე მთლიანად ამოწურა მისი.
  
  
  
  
  
  
  
  თავი 5
  
  
  
  
  
  
  
  გვქონდა საუზმე რესტორანში. Tara აიღო ზოგიერთი ტროპიკული ხილი, მისი ორი ათეული oysters. სანამ მისი ih ჩამოვიდა, Tara გადმოხტა საწოლი, საშხაპე და მიიღოს ჩაცმული საკუთარ ბინაში. მე მქონდა სრული დღე. მიუხედავად იმისა, რომ იგი საშხაპე, ტელეფონი დარეკა მეტი ხმა წყალი. მე შევეცადე, რომ იგნორირება მოვახდინოთ, მაგრამ პირი მეორეს ბოლოს ხაზი იყო რეგულარული. მან უარყო მედიაში გავრცელებულ ინფორმაციას იმის შესახებ, Hawk. მე let it flow და გაიქცა, შემდეგ ტელეფონი, ტოვებს ბილიკი წვეთი უკან.
  
  
  საქართველოს ჩუმად მეორეს ბოლოს ხაზი იყო კონსპირაციული. "დილა მშვიდობისა, ბატონო კარტერი. ეს არის Carib Jerome. შეიძლება დაგელაპარაკოთ რამდენიმე წუთში?"
  
  
  მე გააფრთხილეს Jerome. ცულის პირები ეგონა, რომ ის, შესაძლოა, უკვე რუსეთის აგენტი კუნძულზე. მაგრამ იქნებ ეს იყო პირველი გაცნობითი ხასიათის ზარი. ნებისმიერ შემთხვევაში, ეს იქნება, როგორც ნეიტრალური, რაც შეიძლება. "მომეცი ათი წუთის მისაღებად ჩაცმული", - ვუთხარი მე.
  
  
  დავურეკე, ოთახი სამსახური, უბრძანა ცხელი ყავა და ზედმეტი ჭიქა, ხმელი, დააყენა ბალეტის ფლოსტები, და შეცვალა სუფთა ტანსაცმელი და ქურთუკი დასამალი ჩემი მხრის სარტყელი, როდესაც ყავა და პოლკოვნიკი ჩამოვიდა. ამასობაში, მე წავიდა მეშვეობით, რაც Hawk ჰქონდა მითხრა, Jerome.
  
  
  Jerome იყო ოცდათექვსმეტი წლის წევრი გამოჩენილი ოჯახი, თუმცა არ არის კუნძული. მან განათლება ოქსფორდის და მიიღო სპეციალური კურსი Sandhurst სამხედრო აკადემია. ამის შემდეგ მან სახელი თავად, როგორც იურისტი. როდესაც Randolph ფლემინგი იყო პირველი არჩეული პრეზიდენტი და ბრიტანეთის ჯარები დატოვა კუნძული, პარლამენტის იგრძნო, რომ კუნძულზე საჭიროა საკუთარი ჯარი. Fleming დანიშნული უფროსი, პოლიციის გენერალი ახალი არმია. Jerome ზუსტად პოზიცია შტაბის უფროსი. Hawk განაცხადა: "პოლკოვნიკი, თქვენ უკვირს. მისი თქმით, CIA, ის პოლიტიკურად იყო ამბიციური და უნდოდა, ხელში ჩაეგდო ძალაუფლება, მას შემდეგ, რაც Hammond-ის გარდაცვალების შემდეგ. ნაცვლად, იგი მაშინვე ბრუნდება ფლემინგი."
  
  
  ჰოკს აზროვნების მანქანა, ძირითადად, დაკავებულები თავს შესაძლებელია ego მოტივაცია. რატომ ამბიციური ადამიანი, რომელსაც ჰქონდა შანსი, რომ ხელში ჩაიგდოს ძალაუფლების პირადი წერილი, რომ პოლიტიკურ მოწინააღმდეგეს, რომელთანაც მან ადრე დაეხმარა დამხობა? ჩვენი ექსპერტები მიიჩნევენ, რომ Jerome იყო ჭკვიანი საკმარისი გააცნობიეროს მისი unpopularity. მან იცოდა, რომ პარლამენტს არასოდეს მხარს მას. მაგრამ თუ ის ნიშნავს ფლემინგი, როგორც პრეზიდენტი, მას შეუძლია გახდეს ძლიერი პირი უკან ტახტზე.
  
  
  Hawke, სთხოვა თუ Jerome Mistletoe ჰქონდა იდეა, ჩემი ნამდვილი ვინაობა. მაგრამ რამდენადაც მან იცოდა, ის იყო, მეტი არაფერი წარმომადგენელი თომას Sawyer.
  
  
  პოლკოვნიკი გამოვიდა მეშვეობით ოთახი წინაშე მიმტანი და იდგა ღიად, არც კი იღიმებოდა, სანამ ჩვენ ვიყავით მარტო. მხოლოდ ego მუქი თვალები გადავიდა. უნდოდათ. ისინი უყურებდნენ დიდი საწოლი, საბანი სართული, ვისკი და სათვალე მაგიდაზე. ის სწავლობდა, მე დიდი ხნის მომენტში, როგორც მას მოსაკლავად Emu ფინჯანი ყავა. შავი, არანაირი შაქარი. ჯერ კიდევ არ ღიმილი. მე გადავწყვიტე, რომ ითამაშოთ იგი ყურადღებით. კარი დაიხურა უკან მიმტანი. Jerome ჩაიძირა შევიდა ღრმა სავარძელში და sipped მისი ყავა.
  
  
  "თქვენ დასახლდა ლამაზად," hoarse ხმა გაისმა emotionless. იყო corkscrew უკან კითხვა. მე უნდა ეგონა, რომ ბევრად უფრო ადრე. ეს იყო suite, VIP. რა იყო მე უნდა გავაკეთოთ, როგორც უსაფრთხოების დაცვა აქ? მას შევხედე ავეჯით, გადაჭარბებული აღტაცება და ეჭვიანობა და მისცა მოკლე სიცილი.
  
  
  "აქ თქვენ შეგიძლიათ ნახოთ თუ როგორ რთულია, რომ იყოს საუკეთესო პოზიციებზე. მე შემიძლია სუნი, რადგან სასტუმროში არის სრული. მე ვაპირებ გადავიდა სარდაფი მალე. ამ სეზონში, ყველაფერი უნდა იყოს შევსებული და პოლკოვნიკი იცის. ისეთ ქვეყნებში, როგორიც Grand LaClare, ხბო უნდა გადასცეს მათი სტუმრების წიგნი პოლიცია.
  
  
  "ძალიან ცუდი თქვენთვის. იგი ინახება ეძებს me questioningly. მაშინ მან დააყენა მისი წარბები და დაეცა საგანი. "მისი სასტუმრო იღებს ეს შესაძლებლობა და მადლობა, თქვენი სამუშაო თვითმფრინავი. პრეზიდენტი Fleming - და მე-იყო ძალიან გაუმართლა, რომ თქვენ თვითმფრინავი. და შეიარაღებული ." გააკეთა frown. "იყო ეს ცნობილი dell, რომ თქვენ თავად ჰქონდა ფარული იარაღი?"
  
  
  მას არ დახუჭოს. მან გამიღიმა emu, როგორც მათემატიკის ძირითადი მიცემის მოშორებით კიდევ ერთი საიდუმლო. "ჩემი დამსაქმებელი იცის, რომ მე დარჩებით ჩემი საკუთარი იარაღი. როგორც იცით, მას აქვს გარკვეული გავლენა ."
  
  
  ისე კარგი. ახლა, პირველად, მან გამიღიმა აზრის ჩემი განსაკუთრებული პრივილეგია. "მე ძალიან ბედნიერი ვარ ისევ. თუ თქვენ არ პასუხობს სწორად, პრეზიდენტი ფლემინგი, რომ უკვე მკვდარი ან არასწორი ხელში. რეაგირება ასე სწრაფად, თქვენ უნდა იყოს ძალიან გამოცდილი უსაფრთხოების ოფიცერი." კიდევ ერთი corkscrew შესახებ ორმაგი ფსკერი. რა იყო უფრო, რომ მისი, ვიდრე მხოლოდ სასტუმრო უსაფრთხოების დაცვა? ჰერები დარჩა ფრთხილი.
  
  
  "მე და თან მის Sawyer. იგი შეიძლება იყოს დაშავდა ან დაიღუპა, და ჩემი რეფლექსები დარტყმა, როდესაც ვინმე რაოდენობა იარაღი at me.
  
  
  'O? ასე რომ, ეს ნამდვილად მოულოდნელი იყო? იცით თუ არა, რომ პრეზიდენტმა Stahl იყო სამიზნე? მაგრამ შემდეგ, რა თქმა უნდა, თქვენს ადგილზე, თქვენ ვერ სცოდნოდა, რომ ისინი ცდილობდნენ გატაცების ego და მას კუბა."
  
  
  მისი კითხვა იყო სკეპტიკურად. - "რა არის ეს p/?""ეს ფრენის დამსწრის აღიარა?"
  
  
  Ego თვალები, მისი hoarse ხმა, იყო expressionless. "ჩვენ მიღებული ინფორმაციის კიდევ ერთი წყარო. გოგონა გაიქცა, სანამ მას შეეძლო მისი კითხვა.
  
  
  გაიქცა მეშვეობით ციხეში, ის იყო? მას ეგონა, რომ ისევ მისი მოდუნებული იყო. შეიძლება ის მართლაც იყოს აგენტი საკმარისი მოტყუება ჩემთვის ყოველივე ამის შემდეგ? Jerome მიხვდა ჩემს აზრებს. "მისი სავარაუდო უდანაშაულობა შეცდომაში შეიყვანა ქალი უსაფრთხოების დაცვა. იგი გამოიყენება კარატე გადაადგილება, მოიპარეს მისი ტანსაცმელი, და მხოლოდ დატოვა."
  
  
  "მაგრამ სად შეიძლება იგი არ წავიდა?"
  
  
  დაუღალავი shrug. "ეს ფუფუნება საკრუიზო გემი, მოდით და აქ. ვფიქრობ, ის ჭკვიანი საკმარისი მიიღოს ბორტზე ერთი ეს კატარღები.
  
  
  მივხვდი, რომ ეს ძნელი დასაჯერებელია. თუმცა მან ასევე არ სჯეროდა, რომ ფრენის დამსწრის შეიძლება გადატანის ორი რევოლვერები ბორტზე თვითმფრინავი. პოლკოვნიკი მოიცილეს აქვს მნიშვნელობა, განზე და leaned უკან მისი თავმჯდომარე. "ეს არ აქვს მნიშვნელობა. დიდი მადლობა პრეზიდენტი ჩამოვიდა უსაფრთხოდ. სამხედრო დარწმუნებულია, რომ მათ უკეთესი იქნება, თუ მათ მისცეს emu სრული მხარდაჭერა, ასე, რომ ეს პრობლემა უკვე მოგვარებული ყველას კმაყოფილება." მან დაასრულა ყავა და წამოდგა. "თუ მე ოდესმე დახმარებით თქვენ არაფერი, თქვენ ნახავთ, ჩემს სასახლეში."
  
  
  მე შეარყია მხრივ, მას ჩატარდა და გაათავისუფლეს მას. მან იცოდა უფრო მეტი, ჩემთვის, ვიდრე ის აღიარა. ცხადი იყო, ego განმცხადებელთა, რომ არმიის რომ ჩუმად. უბრალოდ, როგორც მადლიერი გატაცების ინციდენტი არ გააკეთა Jerome გააკეთოს, პოლიტიკურ განცხადებებს, რომ უბრალო სასტუმრო უსაფრთხოების დაცვა. მე ეჭვი, რომ იგი ცდილობს ნება მომეცით ვიცი, რომ მე აღარ არის საჭირო, რომ ითამაშოს ჩემი ორმაგი როლი, მასთან ერთად.
  
  
  მან დაელოდა ერთი წუთით მანამ, სანამ არ მიხვდა, რომ მან დატოვა სასტუმრო, შემდეგ მარცხენა მეშვეობით ოთახი. არ იყო მეტი ჯარისკაცი ზედა სართული. Lewis ' მამაკაცის ასევე გაქრა. მხოლოდ ეს იყო ჯერ კიდევ სავსე მაფია.
  
  
  ის წავიდა ქვემოთ ფლემინგმა ბინა სართული ქვემოთ. მხოლოდ syndicate-ის ხალხი იყო წარმოდგენილი. მე მითხრეს, რომ ფლემინგი იყო ჯერ კიდევ ეძინა. მივხვდი, იგივე მხატვრობა სართული ქვემოთ მისი. უცნაური! მე მეგონა, მე მინდა შევხედოთ კაზინო. მინდა მისი პასუხი, და, შესაძლოა, ვიპოვი მათ.
  
  
  Roulette, აზარტული და პოკერის მაგიდები ჩამოყალიბდა მართკუთხედი გარშემო დივანი, გარშემორტყმული velvet-გახვეული ჯაჭვების გამოყენებით. არავინ იყო დაშვებული აქ, გარდა croupiers და მოლარეების. მაგიდები იყო გადაჭედილი ტურისტი. არ იყო windows შევხედოთ, არ საათი აჩვენებს, დრო. მხოლოდ clink of მონეტები, crunch ჩიპი, აღფრთოვანებული შეძახილებით და წყევლის. ეს არ არის ჩემი თამაში. მე ჩემი ფსონი მისი ყოველ დილით: რომ დავბრუნდები, რომ საწოლი უსაფრთხო და sound ღამით. როგორც მე ვცდილობდი, რომ ბიძგი ჩემი გზა მეშვეობით გულშემატკივარი, მე ნახევარ-jostled მიერ აღფრთოვანებული გულშემატკივარი სასაქონლო როგორც ნახირი სპილოები ჯეკპოტის გამარჯვებული. გარდა ამისა, ავტომობილი, გამოიწერეთ, მან მოულოდნელად გავიგე, გამოიწერეთ ჩემი ოთახი ფილმი. მიზეზი იყო ათი ფუტის მოშორებით, ტუჩები მოიგერია in უკმაყოფილება, წარბების დააყენა დანახვაზე ყველა შფოთვა.
  
  
  ეს იცოდნენ, როგორც შუქურა. გრძელი წითელი თმა და pantsuit ერთად bulges ყველა უფლება ადგილებში.
  
  
  ხოლო მე ველოდები მის გაკეთებას ნახირი სპილოები, დავინახე მხრივ და ქრება მეშვეობით ფარული რკინის მოცურების კარი სადღაც ახლოს სალარო. ის წავიდა და იგივე ადგილზე. ეს ჩემი ვიზიტი კიდევ უფრო აქტუალურია.
  
  
  იღბლიანი ბიჭი მივიღე სალარო ჩემს წინაშე. ელოდება Clare მიიღოს ჩიპი და გადაიხადოს კაცი. როდესაც იღბლიანი გამარჯვებული იყო წასული, მსახური შევხედე ჩემი ცარიელი ხელებით და განაცხადა შეწუხებული ტონით, " რა გავაკეთო, თქვენ, სხვა?"
  
  
  მე სიძულვილი როცა ვინმე მეუბნება მეგობარი, და მე არასოდეს მინახავს ეს ადამიანი, სანამ ჩემს ცხოვრებაში. მე უნდა ჩიპი Cappola. მე მინდა გაიგო, რომ მას".
  
  
  უსიამოვნო სახე გახდა კიდევ უფრო უსიამოვნო. "მე არასოდეს გამიგია ეს.'
  
  
  მე დააყენა ჩემი ახალი ID ბარათი counter. საქართველოს nen განაცხადა, რომ მისი ახალი ხელმძღვანელი უსაფრთხოების Sawyer სასტუმრო. კაცი უბრალოდ შემომხედა. "რატომ არ მითხარით, ეს ადრე?"
  
  
  "თქვენ არ ითხოვენ ეს. ბატონი Sawyer იმედოვნებს, ego სტუმრები უნდა იყოს თავაზიანი ego პერსონალი. რა არის შენი სახელი?"'
  
  
  ის არ ელოდა, და em არ მომწონს. ის იყო ყველა მათ გარშემო, რომელიც მყისიერად cringes, როდესაც მას არ შეუძლია ქერქი აღარ. "ტონი Ricco". ეს იყო, მეტი არაფერი გაურკვევლად.
  
  
  "თქვენ არ მიიღო ერთი გაფრთხილება. ყოველთვის არ ქონოდა აშშ, მეორე! Don ' t let me hear თქვენ უჩივიან. ახლა, სად არის Cappola?
  
  
  "მეშვეობით კარი." მან აღნიშნა, იმ მიმართულებით, სადაც წითური გაქრა. ის დაპრესილი ღილაკს ქვეშ counter და სქელი რკინის კარი გაიღო გახსნა. მისი ჭურვი, რომლის ბრმა აკეთებს. შენობის აქ ჰგავდა უსაფრთხო, და ასევე მსახურობდა უსაფრთხო. სიმაღლის შავი კაცი იჯდა მაგიდასთან ნახევრად შევსებული ზოგიერთი სახის პანელი. მას ეცვა ხაკისფერი უნიფორმა სამკერდე ნიშნის გარეშე და ვერ გავიდა სასტუმროში პოლიციის ოფიცერი. ის, როგორც მეგობარი, როგორც მოლარე. როდესაც ის მოვიდა, მისი ცივი, არასაკმარისი თვალები იყო looking at me.
  
  
  "მე უნდა Cappola," მე ვთქვი, გვიჩვენებს, ჩემი პირადობის მოწმობა.
  
  
  ის ჩემსკენ შევიდა ჩამონტაჟებული მიკროფონი და თქვა, ღრმა growl, " კარტერი აქ. ახალი უსაფრთხოების დაცვა.
  
  
  რევმატიზმის გაისმა intercom. "გაგზავნას ეგო."
  
  
  ის დაპრესილი ღილაკს და მძიმე მეტალის პანელი გაიხსნა ჩუმად ერთხელ. მის უკან იყო დიდი ოთახი შიშველი ყვითელი კედლები, ცარიელი სკამი, რამდენიმე ცარიელი სკამები, და ღრმა ერთი ტახტი, სადაც წითური იჯდა. სიგარეტის შორის გაათავისუფლეს თხელი ლურჯი კვამლი trickle შორის, ნახევრად დახურული თვალებით. მან შემომხედა, თითქოს მე ძველი ნაცნობი.
  
  
  ჩიპი Cappola იყო განსახიერება ადამიანი, რომელსაც სურს გამოიყურებოდეს ოცდაათი წლის ახალგაზრდა, ვიდრე თავად. Ego-ს თეთრი აბრეშუმის ქურთუკი ეკიდა კვნესა on თაროს. Ego-ის ღია იასამნისფერი პერანგი, მუქი წითელი monogram შესახებ ყდის იყო ერთადერთი ნათელი წერტილი ნაცრისფერი ოთახი. Ego-ს ხმა იყო, ისევე, როგორც უფერო. "ამ წლის ბატები გაფრინდა south."
  
  
  "ისინი არ დარჩება მაიამი", - ვუთხარი მე.
  
  
  მე არ ვიცი ვინ გამოვიდა ამ იდიოტური კოდი სიტყვები. ისინი, როგორც ჩანს, უნდა inconspicuous, მაგრამ, ამავე დროს, ისინი არ უნდა იყოს ის, რომ, შეიძლება ითქვას, შემთხვევით. Cappola მომცა კადნიერი გამომეტყველება.
  
  
  ნიკ კარტერი, eh? Killmaster? თქვენ არ გამოიყურება, როგორც მკვლელები მე ვიცი. მაგრამ don ' t let me შეურაცხყოფა თქვენ თვალწინ ქალბატონები." მან აღნიშნა, წითური. Mitzi გარდნერი. იქნებ თქვენ გამიგია მისი.
  
  
  გავიგე მისი. მაგრამ ეს არ strike ჩემთვის, როგორც ტიპიური Mitzi. არ არის სულელური საკმარისი. ჩემი ინფორმაციით, ის იყო საყვარელი, დიდი რაოდენობით მაფიის ლიდერები, ოთხი მათგანი უკვე მკვდარი. იგი, ალბათ, იზრუნოს კონტრაბანდის ფული მათ. Mafia თოჯინები ქვეშ საკეტი და გასაღები შვეიცარიის ბანკებში. ეს ახლა ეკუთვნოდა ჩიპი Cappola, მაღალი რანგის gangster გვესაჭიროება შეერთებული შტატები. და ასეთი ბიჭი ახლა მუშაობდა ცული.
  
  
  Cappola არ იყო დაინტერესებული ეროვნულ უსაფრთხოებას. Ego ერთგულება იყო ექსკლუზიური underworld ერების. მაგრამ ერთი რამ იყო, დარწმუნებული ვარ: ის არ მინდა, კომუნისტები, რათა მას კაზინო, ასე რომ, ეს იყო Emu-ს უპირატესობა მხარდაჭერა Randolph ფლემინგი. ერთად ფლემინგი saddle, Cappola-ს ბიზნესის Grand Laclare განაგრძო შეუფერხებლად, ისევე, როგორც ეს იყო ზოგადად Hammond-ის დროს.
  
  
  Cappola აღნიშნა, რომ სავარძელი, და მან მიიღო შეთავაზება. "მე damned მოხარული ვარ, თქვენ მართლაც, რომ თვითმფრინავი ფლემინგი მოვიდა. თუ ჩვენ დაკარგავს მას, ჩვენ ყველა რისკის ფასად საკუთარი კანი. მაშინ ჩვენ უნდა დაგვავიწყდეს, რომ ჩვენი კაზინო, და Sawyer დაკარგავთ ყველაფერს."
  
  
  "ჩვენ არ დავკარგეთ ego ამჟამად," მისი შეხვედრა მთაში უარყო მედია იუწყება. "ის, რომ პრეზიდენტი და პოლკოვნიკი Jerome ამბობს, რომ ნორმალურია."
  
  
  მაშინვე sel. "თქვენ ესაუბრა Jerome? განაცხადა emu, თქვენ ვინ ხართ? მას კამათში სიტყვა, გააფთრებული.
  
  
  "რატომ ხარ ასე გაბრაზებული?"
  
  
  "ხომ არ ვუთხრა emu?"
  
  
  'რა თქმა უნდა, არა. რა გაქვთ მის მიმართ მაინც?
  
  
  მან ხელები სკამზე და leaned წინ. "Carib Jerome შეკვეთილი გატაცების ფლემინგი."
  
  
  ჰერები ნეიტრალურ. "სად ეს იდეა მოდის, Capolla?"
  
  
  "იდეა? ჩვენ ვიცით. ნუ ფიქრობთ მხოლოდ ცული იცის, რა ხდება? ჩვენ გვყავს კაცი კუბაში. ის მინდა, რომ კასტრო." ის დაპრესილი ორი თითი ერთად. Jerome სურს ფლემინგი მუდმივად ამოღებულია.
  
  
  მე არ მოახდინა. ნებისმიერი ინფორმაცია Gordeev ის თხა აქვს ჩვენთვის, ეს ვერ გადაწონის ჩვენია. გარდა ამისა, ეს არ შეესაბამება პოლკოვნიკი ქცევა. Fleming, იყო ამერიკის შეერთებული შტატები. Jerome მოუწოდა em უკან.
  
  
  Cappola grinned. 'მოვუსმინოთ. მიუხედავად იმისა, რომ ფლემინგი იყო მატერიკზე, Jerome კი ვერ გაიყვანოს off მისი გადატრიალების დახმარებით რუსები. ამერიკელები გამოგიგზავნით ფლემინგი in შესაფერის მომენტში იმისათვის, რომ აღრეული რამ. და რომ იყოს Jerome-ის შემოვა. მაგრამ ფლემინგი აუდიტორიას, რომელიც კუბის ციხეში, Jerome შეიძლება სულელია, რომ იგი გამოუშვებს ფლემინგი, როდესაც ის მოდის ხელისუფლებაში. მან წარმატებას მივაღწევთ, და ეს იქნება უკანასკნელი რამ, ჩვენ ოდესმე მოვისმინოთ ფლემინგი."
  
  
  მე ყოველთვის მოუსმინეთ არაფერი რომ არ მაშინვე, როგორც ჩანს, მოსწონს, სისულელეა. მაგრამ მე არ მინდა, რომ იყოს dumbfounded მიერ mobsters ' ყვირილის. მაშინაც კი, თუ ეს ყველაფერი სიმართლეა, Jerome ხელში იყო მიბმული ღიად ახლა. იყო ხმაურს, სამი მოკლე beeps. Cappola გადახტა up, წაიკითხეთ ეჭვი, ჩემი სახე, და განაცხადა, რომ წითური ქალი:: "კარგით, დამშვიდდით. ის ჩქარობს გავიდნენ ოფისი.
  
  
  Mitzi გარდნერი წამოდგა და slung მისი ჩანთა მეტი მისი მხრის. მან მიიღო მისი დრო და შემომხედა appraisingly და ცოტა teasingly. "ვიღაცას ჰქონდა გულის შეტევა კაზინო", - განაცხადა მან კატეგორიულად. "ყველა ერთხელ ხოლო, არსებობს დიდი გამარჯვებული, ან დიდი დამარცხებული." Nah ხმა იყო, ოდნავ hoarse. "მოდით, წავიდეთ ride, თაფლი."
  
  
  "უსაფრთხოების მთავარი გაიქცა off with a lady? თუ ფიქრობთ, Jerome გატაცების ფლემინგი, მე მინდა უკეთესი დარწმუნდით, რომ იგი არ.
  
  
  მან shrugged მისი shoulders. "ჯერ კიდევ არსებობს ხალხი, კაზინო. Fleming არის აბსოლუტურად უსაფრთხო დღეს. ის მძინარე, და Em არ უნდა დატოვონ სასტუმრო ამაღამ. გარდა ამისა, მე მაქვს რაღაც უნდა გითხრათ და რაღაც გაჩვენოთ." მან განაცხადა, familiarly შავი footman,"ჩვენ ქვევით, ჰერცოგი."
  
  
  მან გაიცინა, ფართოდ. უყვარდა მისი ათასჯერ მეტი, ვიდრე მე. ღილაკს ახლა ის დაპრესილი გაიხსნა ლიფტი საპირისპირო კაზინო შესასვლელი, რომელიც წაგვიყვანეს სარდაფი, რომ ვერ იტევს ოთხი მანქანა. იყო Volkswagen van და ღია მეწამული Cadillac. მოსახერხებელი მომხმარებლებს, ვინც არ მინდა, ih ჩანს. მე ვუთხარი, რაღაც შესახებ.
  
  
  მან გაიცინა კეთდება. "ლიფტი ასევე მიდის ჩიფსები ბინა სახურავზე. "სად არის ფლემინგი ახლა?"
  
  
  მან საჭესთან Cadillac. მისი sel არის შემდეგი მისი. დამალვა სართულზე, სანამ ჩვენ გარშემო სასტუმრო, " მითხრა მან. Jerome მინდა გთხოვოთ, რომ გაჰყოლოდა, თუ გამოჩნდა თავს თვალწინ ინ."
  
  
  Hey ითამაშა გასწვრივ, გაქირავების Hey შეშინება, და აკეთებს bench, ხოლო Mitzi დაპრესილი ღილაკს. ფოლადის ლუქი გაიხსნა. იგი გამორთული ძრავით და ჩვენ წავიდა. მოსაწყენი echo გარედან მითხრა, ჩვენ გავლით დიდი გარაჟი. საბურავები creaked, როგორც ჩვენ მომრგვალებული კუთხეში შევიდა მთაზე. იგი აღმოჩნდა გადატანა ბულვარი და შემდეგ კილომეტრში გაათავისუფლეს ჩემს გარშემო ჩემი იმალებოდა ადგილი. yahoo-ს სასადილო წუხელ იყო ხელისუფლებაში, და ქუჩაში იყო მშვიდი ერთხელ. გულშემატკივარი იყო წასული.
  
  
  "Jerome", - ვუთხარი მე. "თუ Cappola სწორი იყო, რატომ არ ის კლავს ფლემინგი? რატომ გაგზავნას მისი ego, რომ კუბა?"
  
  
  მას არ look at me. "არავის სურს გვამი. და ცოცხალი ფლემინგი მაინც შეიძლება გამოყენებულ იქნას, როგორც ობიექტს, მოლაპარაკებები რუსეთთან ."
  
  
  'ალბათ. მისი ასევე საინტერესოა, რატომ Jerome სურს მისი გაჰყოლოდა."
  
  
  მან შემომხედა სიურპრიზი. "მან უკვე იმყოფებოდა მეტი თქვენ ერთხელ. ყველა ეს აურზაური იარაღი არ იყო უბედური შემთხვევა, რა თქმა უნდა. მას სურს თქვენ აქედან. რამდენჯერ ნამდვილად უნდა დაკრავენ ხელმძღვანელები ჩართოთ თქვენი აზრით? '
  
  
  ჰქონდა იმისათვის, რომ ეს ყველაფერი უკანა პლანზე. Fleming იყო უსაფრთხო Cappola-ის მანსარდით, და ახლა მე მქონდა დრო, რომ ვფიქრობ, რამ მეშვეობით. მე ნუ ეს საუკეთესო, როდესაც მე დასასვენებლად. ამიტომ მე გადავწყვიტე, რომ დაისვენოთ.
  
  
  ჩვენ გავიდა mimmo ბაზარზე და სასახლე. შემდგომი up hill, მან დაინახა, დანგრეული ციხე, რომელიც უნდა ჰქონდეს მოხდილი, როგორც ციხეში ძველად. სარდაფი სავსეა პოლიტიკური პატიმრები. ერთი ბინძური ადგილი. ძველი ქალაქი აშენდა ძირში hill. გზა ვიწროვდება იქ. Mitzi აღმოჩნდა, რომ ეს რთული მანევრირება მანქანა mimmo ურიკები თამაშობენ ბავშვები და ქალები ტარების სასურსათო. აქ თქვენ იხილავთ ნამდვილი ფერი და ხიბლი კუნძულზე. ჩვენ არ ვხედავთ, ნებისმიერი ტურისტი.
  
  
  ჩვენ გავიდა ძველი სასტუმრო, რომელიც სახელმწიფო disrepair. როგორც ჩანს gingerbread. გაზონების, რომლებიც overgrown ერთად ბალახის, და windows და windows არიან boarded ერთად პლაივუდი. ასი წლის წინ, ეს იყო ფუფუნების სასტუმრო.
  
  
  "მე ვცდილობ Poinciana," Mitzi განაცხადა. "როდესაც იგი აშენდა, ეს იყო საუკეთესო სასტუმრო,, კარიბის ზღვის. ახლა ეს termite paradise. ზოგჯერ ego ferret კვლავ გამოიყენება მთის მცხოვრებლებს, რომლებიც ბანაკში, იქ, როდესაც მათ უნდა ახლოს იყოს ქალაქში ."
  
  
  ზოგიერთი რამ გოგონა იყო არასწორი. მან არ გავს ბოზი. იყო განათლება და ინტელექტი მისი ხმა. და მარტივი ფული კურიერი, მისი აზრით გააკეთა დიდი სხვაობა მაფია. ისინი კი განაცხადა, hey, ჩემი ნამდვილი ვინაობა. ეს მე ცნობისმოყვარე. ვკითხე მის შესახებ. მან უპასუხა Mona Lisa smile.
  
  
  როდესაც ჩიპი აწუხებს, რომ მან შეიძლება დაკარგოს კაზინო, დეივი დაურეკა და სთხოვა, ego გამოგიგზავნოთ აქ, რათა გადავარჩინოთ დღეში."
  
  
  დეივი? დეივი Hawk? იყო Hawk შემდეგ შეკვეთებს ეს chick? ვიგრძენი, როგორიც მე მინდა უკვე წიხლებით ქვემოთ waist. იყო Mitzi გარდნერი ნაჯახი აგენტი? იყო Hawk თამაშობდა, მისი თამაში ისევ და გაქირავების ჩემთვის ტექსტური ნივთების თავს ისევ? "თაფლი", - ვუთხარი მე, " მე ძალიან უყვარს ხუმრობები, მაგრამ ვინც ჯოჯოხეთი ხარ?"
  
  
  მან უპასუხა corkscrew კითხვა რევმატიზმი. "რა ქუდი უნდა ატაროს თქვენთვის?"
  
  
  მან ფიცი დადო, მისი სუნთქვა. "მე მირჩევნია თქვენ ვარდნა მათ ყველა."
  
  
  მას არ დაკარგოთ მისი ნდობა. "თქვენ გაუმართლა. დრო თითქმის აქ."
  
  
  ჩვენ ახლა მართვის მეშვეობით ღია ფართი ხშირი ჯუნგლები მცენარეულობა. შემდეგ იყო შაქრის ლერწმის ვაკეზე და პატარა ბანანის პლანტაციები. მან მითხრა შეცვლის ეკონომიკის სფეროში. ბანანი უფრო მომგებიანია, ვიდრე შაქრის ლერწამი. ისინი მოუწოდა მას მწვანე ოქროს. ხორცი, კბილი, თურქეთი, და არომატული tonka ლობიო იყო, ასევე სულ უფრო მიმზიდველი იზრდება. მან განაცხადა, რომ Nah ჰქონდა საკუთარი მცირე პლანტაცია მეორე მხარეს კუნძულზე.
  
  
  გზა არ იყო სწორი ყველა. იგი დადიოდა სანაპიროზე, ხოლო, შემდეგ მიუახლოვდა მთებში, რომელიც გადაჭიმული, როგორიცაა ქედი მეშვეობით ცენტრში კუნძულზე. როდესაც ჩვენ დატოვა პლანტაციები, ტერიტორია გახდა ჭაობიან დასავლეთ მხარეს და მეორე მხარეს დავინახე, ღრმა კანიონები overgrown ერთად ხეები და მცენარეები. ჩვენ ვიყავით დაახლოებით ათი მილი ქალაქგარეთ, როდესაც Mitzi აღმოჩნდა მძიმე მანქანის off გზატკეცილზე გადატანა ქვეყნის გზა, მოჰყვა ის, ნახევარი მილის, მაგრამ მერე გაჩერდა lagoon.
  
  
  იგი გამორთული ძრავით, წიხლებს off მისი sandals და გახსნა კარი. დაჯდა ერთი წუთით, რათა შეისწავლოს ხედი. იყიდება მუქი ლურჯი წყალი, დაახლოებით ერთი მილის მოშორებით, თქვენ ვერ ვხედავ, მთელი სასტუმრო ფართი და რელიეფის იქ გაიზარდა მკვეთრად, და თქვენ შეიძლება ნახოთ კვალი ძველი ციხე.
  
  
  და ხედი გადახდა უფლება ჩემს წინ იყო, კიდევ უკეთესი. Mitzi აფრინდა ყველა მისი ტანსაცმელი და გაიქცა & nb. იგი აღმოჩნდა და მოიცილეს at me invitingly. მაგრამ მე არ გვჭირდება მეორე მინიშნება. მან სწრაფად გააშიშვლეს და მოჰყვა მისი.
  
  
  იყო მხოლოდ მსუბუქი გარე საქმიანობა, და წყალი იყო თითქმის თბილი. გოგონა გადაცურა სწრაფი, გლუვი motion, და იყო მხოლოდ წამოეწია მიერ მისი შორს სანაპიროზე. ვერ უძლებს, მაგრამ ჩვენ & nb. მისი კანის იგრძნო რბილი. მე შევეცადე, რომ გაიყვანოს მისი ქვემოთ მისი hips, მაგრამ მან ესროლა თავად უკან და dove ჩემს გარშემო. არავინ ჩვენს გარშემო იყო საკმაოდ მზად, როდესაც მან მოპირკეთებული, ამოიოხრა და dove ისევ მე. არაფერია გამართავს, რათა ღრმა, მაგრამ ჩვენ არ უნდა. იგი ჩინებული.
  
  
  როდესაც ეს დასრულდა, მან მოპირკეთებული. მე გადაცურა მისი და ჩვენ ისვენებდა. მისი დაეცა ეძინა მშვიდი, თბილი და nb. მე არ შეამჩნია, რომ სანამ ჩემი სამიზნე დაეცა ქვემოთ და ჩავუღრმავდი თბილი, მარილი, წყალი.
  
  
  გოგონა იყო წასული. მე ვუყურებ უკან და დაინახა, რომ იგი უკვე სანაპიროზე. მისი მუცლის, წაბლისფერი ფონზე თეთრი ქვიშა. მისი, შენიშნა, რომ თქვენ ვერ ვხედავ გაყოფილი მისი swimsuit. მან გადაცურა სანაპიროზე, შედგა ქვემოთ, შემდეგ მას, და წავიდა უკან ძილის. ჯერჯერობით, ეს არ არის ჩემი ერთადერთი გადაცემა მისი hoarse ხმა. "დილა კარტერი. თქვენ უნდა აკმაყოფილებდეს მოკავშირე.
  
  
  მან თვალები გაახილა და დაინახა, რომ მზე უკვე გარემოში დასავლეთში. იქ იყო არავინ ჩანდა სანაპიროზე. მხოლოდ რამდენიმე crabs და უამრავი ქვიშა. მაშინ მან აღნიშნა, რომ promontory მასშტაბით წყალი. რაღაც მიუახლოვდა ჩვენს მეტი წყალი, მაგრამ ეს არ იყო ნავი.
  
  
  ეს ჰგავდა ადამიანის ფიგურა. ის blinked გააქნია და ჩანდა, კიდევ ერთხელ. ის ჯერ კიდევ არსებობს. სამასი მეტრის მოშორებით, და იმ ადგილას, სადაც მან შენიშნა, რომ ეს იყო აბსოლუტურად შეუძლებელია, რომ დავდგეთ აქ, კაცი გამოვიდა. ის იყო მაღალი, თხელი, და ჩაცმული გრძელი თეთრი კაბა, რომ fluttered, როგორიცაა a fan. მას მიუახლოვდა ჩვენს სიმშვიდეს, მაგრამ განსაზღვრული მიდგომა. ეს იყო წარმოუდგენელი.
  
  
  გოგონა, ჩემს გვერდით იდგა და მოიცილეს. იგი ჩაცმული მშვიდად. ვიცოდი, რომ ეს იყო ჰალუცინაცია. მართლაც, წყალი მარილიანი იყო და დააგემოვნა, როგორიცაა სიროფი, მაგრამ ის თითქმის დაიხრჩო, როდესაც იგი დაეცა ეძინა მასში.
  
  
  კაცი იყო უფრო. დაახლოებით ათი ფეხები სანაპიროზე, მან აიღო თავისი მოსასხამი, ჩააგდო წყალში მდე მისი thighs, და აღდგა კვლავ, ახლოვდება სანაპიროზე. ვფიქრობდი, ის იყო, დაახლოებით ექვსი ფუტი სიმაღლის. ის იყო ძველი, გრძელი წვერი და თეთრი თმა. ის იყო, თხელი, მაგრამ wiry.
  
  
  ჰერები იჯდა შიშველი ქვიშა, staring შევიდა მუქი თვალები და ფართო პირით, გაღიმებული Mitzi გარდნერი. იგი იჯდა ჩემს გვერდით, და მან თავის მხრივ თითების რომ შეეძლო მიაღწია კალათბურთის, ნაზად, თითქოს კვერცხი. მან განაცხადა, რამდენიმე სიტყვა emu ენაზე მე არ აღიარებს, და ისინი იცინოდა. მან შემომხედა და მითხრა: "ეს არის ნოეს, ნიკ. ის უკვე აქ აღარ, ვიდრე ვინმეს მახსოვს. ის ასევე მეტოქეს კომუნისტური რაკეტები კუნძულზე."
  
  
  მისი ადგა. სხვას რას უნდა გაკეთდეს იმისათვის, რომ მისი?
  
  
  ნოე შემომხედა, ყურადღებით, მაშინ შეარყია ჩემი მხრივ. აფეთქდა, მთლიანად გაქრა შევიდა ego პალმის, მაგრამ მან გაანადგურა ჩემი Rivnenskaya მხრივ მხოლოდ საკმარისი, რომ გააჩინოს პატიოსნება და ნდობა. იგი შეეხო მისი ხორცი, თბილი, სისხლით შიგნით, ცოცხალია.
  
  
  "მე მართლაც აღფრთოვანებული ვარ თქვენ, ბატონო კარტერი. მან მკაფიო ბრიტანული აქცენტი, და ხმა რომ მას შეეძლო growl თუ მას სურდა. "Mitzi მითხრა შეხვდება თქვენი საქმეებით, რომელიც გაამყარა ჩემი რწმენა."
  
  
  მან შთანთქა იგი. "თქვენი რწმენა ჩემთვის?" "მინიმუმ მე მაინც აკეთებს იმას, რაც შემიძლია. მე მეშინია, თქვენ ვაჭარბებ დიდად.
  
  
  მას შევხედე Mitzi. იქ უნდა იყოს მჭიდრო კავშირი მათ შორის. ცხადია, გარშემო პატივისცემა, მეგობრობა და გაგება. შემდეგ მან აღმოჩნდა მისი ყურადღებას უკან ჩემთვის.
  
  
  "მე უნდა მოიხადოს ბოდიში, ბატონო კარტერი. Mitzi სთხოვა, რათა თქვენ აქ, სანამ შენ ძალიან დაკავებულია თქვენი მუშაობა. სამწუხაროდ, არ არის პრობლემა აქ ." მან აღნიშნა, რომ მთის. "მე უნდა დარბევა სერიოზული დაავადება. მე არ შემიძლია დარჩენა ახლა, მაგრამ მე ვფიქრობდი მაინც უნდა აკმაყოფილებდეს თქვენ და გპირდებით, ჩემი დახმარება თუ დაგჭირდებათ. მე იმედი მაქვს, რომ თქვენ ეწვევა მე კიდევ ერთხელ."
  
  
  ის ჩემსკენ ქვემოთ, kissed გოგონას earlobe, თავი დაუქნია at me, დაბრუნდა & nb, აიყვანეს კვართი, და გაქრა ისევე, როგორც ის მოვიდა.
  
  
  ის იყო თვალს მას. Mitzi giggled. "რა დარჩა თქვენი სიმშვიდით? მე ვფიქრობ, რომ თქვენ იხილა მოჩვენება.
  
  
  მან აღნიშნა ის, რომ აჩრდილი. "როგორ...?'
  
  
  იგი გახდა სერიოზული, შემომხედა, ერთი წუთით, და განაცხადა: "არ ვთხოვ, ძალიან ბევრი, ნიკ. მისი ნამდვილად ჩანს წარმოუდგენელი რამ მათ ferret, როგორც შეხვდა ეს კაცი. თქვენ განიცდიან ეს ძალიან. ახლა ჩვენ უმჯობესია დავუბრუნდეთ ფლემინგმა, სანამ იგი იღვიძებს და არ მინდა, წადით სასეირნოდ."
  
  
  როგორც მან ჩაცმული, ის მოხვდა უკან, მაღალი, მუქი ფიგურა ჰქონდა, რომ მოულოდნელად გაქრა ქანების ძირში promontory hill. "მეუბნებოდა, უფრო მეტი, თქვენს მეგობარს," მან სთხოვა.
  
  
  მან shrugged ყავისფერი მხრის.
  
  
  "ვფიქრობ იმაზე, რაც მე გითხარით. იყოს მომზადებული სიურპრიზი. ნოე შეგვიძლია მოგაწოდოთ უამრავი, მათ გარშემო, და დარწმუნებული ვარ, მე არ გამიგია და მინახავს ყველა მათგანი არ არის."
  
  
  იგი გაიქცა წინ მე მანქანა. როდესაც მისი მამა მივიღე, ძრავის ხმა იყო. სანამ მე დახურული კარი მისი, მან გააძლიერა ამაჩქარებელი და ჩვენ გადაადგილდებოდნენ, სრული სისწრაფით ერთად სიმღერა უკან გზა.
  
  
  მას არ გვეუბნებიან, ერთი წუთით, რომ ეს ნოეს ბიჭს ჰქონდა განსაკუთრებული მაგია. მე უბრალოდ ეგონა, რომ ის იყო ძალიან ჭკვიანი და ცბიერი. "არის ის, hermit?" Mitzi სთხოვა. არაფერი, მაგრამ რომ. იგი არის ლიდერი ტომის ასზე მეტი ადამიანი. ისინი ცხოვრობენ ძველი ციხე. ის ამბობს, რომ ego, ხალხი დასახლდა აქ, რამდენიმე ასეული წლის წინ, მაშინ მონა აჯანყებები. ერთად, ეს creepy ჯგუფი. ისინი შეიძლება ყველგან ჯუნგლებში და თქვენ ვერ შეძლებთ ნახოთ ih თუ მათ არ სურთ".
  
  
  "როგორ არ იცით ego?"
  
  
  მან pursed მისი ტუჩები და შემომხედა.
  
  
  "ეს იყო ძალიან უცნაური. ჰერები იყო მცურავი lagoon, როდესაც ის მოულოდნელად ჩამოვიდა მომეცი გაგზავნა. ჩიფსები თანაშემწე კაზინო მოკლეს, და ჩიპი სთხოვა, უნდა გაიაროს ეს on to Miami. ეს ბიჭი მოკლეს ათი წუთი ბოლო სამი. ნოე მითხრა, ამავე კვარტლის ბოლო სამი.
  
  
  ეს იყო ადვილი, რომ გზა. მაინც მქონდა მყარი საფუძველი ქვეშ ჩემი ფეხები ახლა. "The jungle, drum," მე გაიცინა. "ტელეფონი ჯუნგლებში".
  
  
  "ალბათ. მაგრამ მოგვიანებით, იგი ჩანს ერთი დღე სამკურნალო ძალიან ავადმყოფი ქალი voodoo. მან განაცხადა, რომ მისი pigeon. იგი იდგა ისევ, და ახლა ის მიღების უკეთესი ."
  
  
  ჩემი უფროსი tingled. გოგონა ჩემს გვერდით იყო ძლიერი გადარჩება, ამ მკაცრი სამყაროს მაფია. ამისათვის, თქვენ უნდა ჰქონდეს პრაქტიკული დამოკიდებულება ყველაფერი. ახლა იგი საუბრობდა voodoo და შავი მაგია, რადგან თუ იგი მიიჩნევდა, მათ. მე არ ვთხოვ, რაიმე უფრო მეტი შეკითხვა.
  
  
  ჩვენ გადაადგილდებოდნენ დუმილი ხუთი წუთი. მოულოდნელად იქ იყო შავი კაცი შუა გზაზე. ის შუამდგომლობით ჩვენთვის შეჩერება. Mitzi შენელება და იხსნება ფანჯარა. მან, როგორც ჩანს, flustered; მან სთხოვა ego რაღაც ადგილობრივი დიალექტი, და ის შეარყია მისი ხელმძღვანელი. გარეშე ვამბობ, სიტყვა ჩვენთვის, Mitzi გამყარებული, აღმოჩნდა გარშემო და დაჩქარებული.
  
  
  "ნოე სთხოვა, ჩვენს შესახებ," განაცხადა მან. "იყო rush. რაღაც ხდებოდა, მაგრამ მას არ უთქვამს რა.
  
  
  მას შევხედე Mitzi და შემდეგ უკან მაცნე. გზა იყო მიტოვებული. როდესაც ჩვენ გადაიქცა მომდევნო ეტაპი, გზა იყო, ძალიან ცუდი. ჩვენ გვჭირდება ჯიპი ადვილად გადავლახავთ ყველა დაბრკოლებას. მე შეწყვიტა ნახევარი გზა წინაშე დიდი pothole გზაზე.
  
  
  "ჩვენ უნდა შევინარჩუნოთ აპირებს," Mitzi განაცხადა.
  
  
  თქვენ არ მოვუწოდებ მას ფეხით. ჩვენ ავიდა ხეები, როგორიცაა მთის თხა, სანამ ჩვენ ბოლოს და ბოლოს, მიაღწია მაღალი კედელი აშენდა გარშემო ფიქლის. ციხე ოკუპირებულ მთელი კონცხი და ჩანდა მიუდგომელ. როდესაც ჩვენ გავიდა მეშვეობით კარიბჭე, ეზოში კედლები იყო ასევე გააკეთა ფურცლიდან. ქვის შენობები აშენდა წინააღმდეგ, ზოგი დანგრეული და სხვები in შესანიშნავი მდგომარეობა. Ih სახურავების მსახურობდა პლატფორმა კედელზე. ადამიანი შეიკრიბა გარშემო დაკისრების ფიგურა ტონი მოიგო. მათ ბნელი სახეები მშობლიური ამერიკელები. მამაკაცებს ეცვათ მხოლოდ loincloth, ხოლო ქალებს ეცვათ მოკლე ფერადი კალთები. ყველას ჩუმად იყო, განწყობა იყო დეპრესიაში.
  
  
  როგორც შევედით, ნოეს მოვიდა ჩვენთან. Ego-ის სახე იყო საშინელი, მაგრამ ego-ს demeanor დარჩა ამაყი და ღირსეული.
  
  
  მან დაარღვია ახალი ამბები, რომ ჩვენთან გარეშე batting თვალი. დოქტორი ფლემინგი იყო გატაცებული. ჩიპი Cappola გარდაიცვალა ცდილობს, რათა თავიდან აიცილოს იგი. Jerome აიღო სასტუმროში. საკრუიზო გემების ევაკუაცია ყველა ამერიკელები და ევროპელები."
  
  
  მე ვთხოვე, " სად არის Tara Sawyer ეხლა?"
  
  
  ეს არ იყო, სანამ მოგვიანებით, რომ ეს dawned მე სადაც მისი ინფორმაცია მოდიოდა. მაგრამ დროს ჩვენი ჩუმად Cadillac ride, მას არ ისმის jungle, drum ფრაქციის ყველა.
  
  
  გაგზავნა არ ვამბობ, არაფერი მის შესახებ, " ნოეს მითხრა. ნებისმიერ შემთხვევაში, შეტყობინება იყო. აქედან გამომდინარე, მას არ დაეყრდნოს მხოლოდ ხედვები. "როგორ თქვენ არ იცით ეს ყველაფერი?"
  
  
  ის მოხვდა ადამიანები მის გარშემო, და დაინახა, რომ ego პირი იყო, ცახცახი მოუთმენლად. "გთხოვთ, არ ეჭვი, ჩემთვის, ბატონი კარტერი. არ არის საკმარისი დრო. დოქტორი ფლემინგი მიმდინარეობს dungeons ქვეშ ძველი ციხე, და ეგო უნდა იყოს შენახული. თქვენი Miss Sawyer იყო ალბათ გაგზავნილი მთავარი ერთი ხომალდები.
  
  
  "ეს, როგორც ჩანს, ნაკლებად სავარაუდოა, რომ ჩემთვის. მე არ ვფიქრობ, Jerome იქნებოდა ნება მისი წასვლა თუ შეეძლო არ შედგა მისი გამოსასყიდი."
  
  
  "ეს არის არგუმენტი. მაგრამ ეს არ არის ყველა. აღწერილობები, როგორც თქვენ დარიგდა, და ათი ათასი დოლარი შესთავაზეს თქვენს ხელში.
  
  
  მან ფიცი დადო out ხმამაღალი. "როგორც კი მე ვარ, დაახლოებით, რათა ცოტა შემოვლითი, ცაში მიდის ქვემოთ."
  
  
  "მოხარული ვარ, რომ თქვენ გააკეთა, რომ შემოვლითი," ნოეს კომენტარი გააკეთა. "წინააღმდეგ შემთხვევაში, ნეტავ be dead by now." ახლა მაინც შეგიძლიათ ბრძოლა უკან."
  
  
  "მე მირჩევნია რამე," მე შეთანხმდნენ. მისი, შეხედა გოგონას. 'აქ დარჩენა. თქვენ უსაფრთხო აქ. მისი beru თქვენ გაქვთ მანქანა."
  
  
  'ჩვენ მივესალმებით. თქვენ არ იცით ფართი. მე ვიცი, რომ მისი, და კიდევ მაქვს სამუშაო უნდა გავაკეთოთ." იყო მეტალიკი, გაითვალისწინოთ, მისი ხმა რომ მიანიშნა, ხასიათის თვისებების, რომელიც ჰქონდა მიღებული, მისი ადგილი მაფია fraternity.
  
  
  "ის უფლება," ნოეს განაცხადა. "თქვენ არ შეგიძლიათ დაბრუნდეს პორტი ესპანეთის მიერ სანაპირო გზა. თქვენ უნდა გავლა მთებში, და მაშინ თქვენ შეძლებთ გამოიყენოთ რასაც დახმარებით თქვენ შეგიძლიათ მიიღოს." მან აღნიშნა, გრძელი თითის ერთი მსუქანი, მუქი კაცი, შემდეგ კიდევ ერთი. "შარვალი, მაისური. იჩქარეთ. თქვენ მოდის ჩემთან ერთად."
  
  
  მე არ მომწონს. როგორ შეიძლება მე დარწმუნებული ვარ, რომ ტონი ამბავი იყო, მართალია? და ვის უნდა ეს ესკორტი მოგზაურობა, რომ ღმერთმა იცის, თუ როგორ დასრულდება? მაგრამ მე მქონდა არჩევანი. ნოე და Ego ადამიანი შედგება უმრავლესობა, და კიდევ Mitzi ცალმხრივი Tony მოიგო. ასე რომ, შევთანხმდით, ყოველ შემთხვევაში, ახლა. იმ დროს, მივიღეთ, რომ Cadillac, წყვილი იყო, ძალიან, grinning. ჩვენი გიდები იყო, ახლა ეცვა მუხლებამდე სიგრძის ტყავის შარვალი და თეთრი მაისურები შემოვიდა-up sleeves. მათ machetes იმალება მათი ქამრები.
  
  
  ისინი თამაში ეს თამაში უკნიდან.
  
  
  არ იყო არსად მხრივ, და Mitzi ჰქონდა დააყენებს მანქანას უკან და მეოთხე ხუთი წუთის განმავლობაში, სანამ ჩვენ საბოლოოდ შეუძლია მიიღოს down hill. მთავარი გზა იყო უკვე ცუდი, და ეს ერთი იყო საშინელი. ჩვენ მამოძრავებელი დაბალი სიჩქარის მეტი რა ჩანდა, შვეიცარიის ყველი ხვრელია, და იმისათვის, რომ უარესი, ჩვენ დასრულდა cliff სხვა გვერდითი ქედი. ჩვენ აღმოჩნდა და მოჰყვა ვიწრო გზა, რამაც ნელ-ნელა ქვემოთ. მანქანა ერთ მხარეს ჩანდა, მთის, და სხვა მისი staring შევიდა abyss განუზომელი სიღრმე. მას არ უთქვამს, ისე, რომ არ გადაიტანოს Mitzi. მას შეეძლო კონცენტრირება უკეთ მართვის მოწმობა.
  
  
  მას შემდეგ, რაც რამდენიმე კილომეტრის ამ სირთულეებისა, ჩვენ გავიარეთ ბუჩქი ისევ, და მე ვერ ვსუნთქავ თავისუფლად ერთხელ. "ასე რომ თქვენ იცით, გზა," Mitzi უთხრა. "როგორ უნდა მოხვდნენ Jerome-ის dungeons?"
  
  
  იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "ჩვენ უნდა გავარკვიოთ, რაღაც შესახებ ეს პირველი. პირველი, ჩვენ უნდა წავიდეთ, რომ ძველი სასტუმრო, რომელიც მან აჩვენა, რომ თქვენ გზაზე თქვენი პირველი შეხვედრა ნოე. იქ ჩვენ შეიძლება განვითარდეს ჩვენი გეგმები ."
  
  
  უკვე ღამდებოდა, როდესაც ჩვენ საბოლოოდ გამოვიდა გზის ფართო საკმარისი Cadillac. ჩვენ ვერ ვხედავთ, განათების მეშვეობით მცენარეული ქვემოთ. ასე რომ, ჩვენ არ იყო შორს, ქალაქში. Mitzi აღმოჩნდა, ბორტკომპიუტერი, რომ გავიდნენ გზაზე.
  
  
  სხივი ნათელი განათებული ფორმიანი კაცი. მან აღნიშნა, იარაღი ჩვენთან. გოგონა მაშინვე შენელება, დააყენა მანქანა საპირისპირო, და დაჩქარებული ერთხელ. მისი ინსტინქტურად აღმოჩნდა გარშემო. საქართველოს taillights დაჭერილი კიდევ ერთი ჯარისკაცი, რომელმაც პირველი აღმოჩნდა მისი თოფი მდე. სანამ ego თოფი, მაღალი იყო საკმარისი იმისათვის, რომ მოხვდა ყველას ჩვენს გარშემო, ჩემი მოციგავის გაათავისუფლეს. ამავე დროს, საქარე მინა გატეხილი იყო. იყო ბევრი shrapnel on Mitzi, მაგრამ იგი ინახება მართავდა. ის იყო გადაღებული მეშვეობით უფსკრული, სადაც საქარე მინა უნდა იყოს, და ჯარისკაცი თვალწინ მანქანა დაეცა.
  
  
  Mitzi მანქანა გააჩერა და მე მქონდა დრო, რათა შეამოწმოს ჩვენი გიდები. არცერთი მათგანი დაზიანდა. ისინი მოიგერია, უკან სავარძლები, და ახლა ისინი ყურადღებით მიღების ერთხელ. გავედი, მიიღოს უფრო მჭიდრო შევხედოთ წარმოგიდგენთ პოლკოვნიკი Jerome, რომელმაც მოგვცა. ორი ჯარისკაცი დაიღუპა. IH წაიყვანა ფორმა და იარაღი და ესროლა მათ უკანა სავარძელი. Tony მოიგო ის მამაკაცის მოგვეწონა მათი იარაღი. მე ვუთხარი,. "შეიძლება თქვენ გაუმკლავდეს მას?"
  
  
  მათ შეეძლოთ. ისინი მსახურობდნენ როგორც სასახლის მცველები, როდესაც ფლემინგი იყო პრეზიდენტი. ალბათ, ოდესმე, ჩვენ შევძლებთ, რომ გამოიყენოთ ეს ცოდნა. ამ დროისათვის, იგი ინახება მისი იარაღი, რათა თავი და უბრძანა, ორი მათგანი გადაიტანეთ ცხედრები ბუჩქი, სადაც ისინი ეფუძნება მშვიდად სანამ ზოგიერთი მშიერი მხეცი გამოჩნდა.
  
  
  ნებისმიერ შემთხვევაში, გზის ბლოკადა დადასტურდა, რომ ინფორმაცია, ტონი ჰქონდა, არ იყო სწორი. ეს მოხუცი ჰქონდა, უფრო მეტი, მისი ყდის, ვიდრე იგი ზრუნავდა, რომ ვაღიაროთ. ასე რომ, Jerome იყო პასუხისმგებელი, ნოეს განაცხადა. ეს იყო დრო, რომ ვიფიქროთ ისე, რომ უფასო ფლემინგი. Tony-ის უფლებამოსილება, ასევე მომცა უფრო მეტი ნდობა ჩემი ego მეგობარი. მას შემდეგ, რაც ყველა, მათ გააცნო საკუთარი თავი, და ახლა, რომ ისინი უკვე დამტკიცებულია, მათ შეუძლია იარაღი, მათ მაინც იქნება სასარგებლო.
  
  
  ჩვენ კი არ ექმნება მიღება სასტუმროში, და Mitzi გაჩერებული მანქანა მიტოვებულ დაიმსხვრა შენობის უკან. იქიდან წავედით დანგრეული ლობი. სუნი ნაცარი და ლპობის ხის შეჯიბრებაში უზენაესობა. ჩვენი გიდები მიგვიყვანა up creaking კიბეებზე სამზარეულო. ეს იყო დიდი სამზარეულო, თაროები გასწვრივ ერთი კედელი და worktable შუა. ჩვენ არ ვიყავით მარტო. სანთელი იწვის მაგიდაზე, და სამი მამაკაცი ჭამდნენ iguana, ადგილობრივი დელიკატესი, რომ ჩემი კუჭის growl.
  
  
  მაშინ, ორი მამაკაცი და ჩვენი გიდები აღტაცებით chatting სამი წაიღო, ჩვენ საბოლოოდ შეუძლია ჭამა. როდესაც ჩემი სასტიკი შიმშილი იყო კმაყოფილი, მისი იგრძნო, ცოტა ნაკლები როგორიცაა yo-yo თოკზე მოულოდნელობებით და სირთულეები. ჩემი დისკო იყო, ჯერ კიდევ ნახევრად სავსეა, როდესაც სამი წაიღო მარცხენა. ის იყო ბედნიერი, რომ მათ წასვლა. ჩვენ საჭირო შეიმუშაოს ჩვენი ტაქტიკა, და მე არ იგრძნონ დაუპატიჟებელი პარტია.
  
  
  ნოე მომცა სახელები ჩვენი გიდები, მაგრამ მას შემდეგ, რაც მე არ ვიცი, ენა, ih დაავიწყდა ეს. მე მახსოვს, ეს მხოლოდ იმიტომ, რომ ეს იყო ხანგრძლივი და ჰქონდა ბევრი თანხმოვანი. თუმცა, nu არ მინდა, რომ შეურაცხყოფა მისი მხოლოდ ნომრებზე ih ტომი ან ჰარი, ასე რომ, მან განმარტა, მისი პრობლემაა, რომ მისი და სთხოვა ih მისი აზრი.
  
  
  გრძელია, ორი გაიცინა და თქვა: "თქვენ შეგიძლიათ მირეკავენ Lambie." ის გამოხატული, ეს მყარი "ოთხი".
  
  
  Mitzi განაცხადა, ჩემი ყური, " Lambie. ეს არის დიდი clam. ჭამენ ego ხორცი მათი potency."
  
  
  Nen აქვს სტილი, " მე grinned. "ფასი, ბევრი ადამიანი უკეთესია, ვიდრე, მაგალითად, ჩემი სახელი არის N3. და თქვენ?"მისი, შევხედე ნომერი ორი.
  
  
  მან გაიცინა, ფართოდ. 'სამხედრო მოსამსახურე.'
  
  
  "მოკლე საკმარისი", - დავთანხმდი. 'რას ნიშნავს ეს?
  
  
  მან ისევ გაიცინა. "A bird of prey. ძალიან საშიში.'
  
  
  "შესანიშნავი.'Ih უყვარდა. შესაძლოა, მათ ხუმრობით შესახებ პერსპექტივა ბრძოლა მთელი Grand Laclair არმია. შესაძლოა, ჩვენ ჯერ კიდევ ჰქონდა შანსი.
  
  
  "თქვენ იცით, რომ ჩვენ უნდა დოქტორი ფლემინგი. მიიღეთ ფლემინგი out of ციხეში სამუდამოდ. მაგრამ პირველი, ჩვენ უნდა იქ. ვინმეს გარშემო, თქვენ იცით, არაფერი გაქცევის მარშრუტები, როგორიცაა გვირაბები, რომ პატიმრებს შეიძლება ჰქონდეს გათხრილი წარსულში?
  
  
  რევმატიზმის უარყოფითი იყო. იყო ერთი. ძალიან ვიწრო ჩართოთ გარშემო და ძალიან ციცაბო სეირნობისას ისევ საკანში. სადაც ხვრელი ჰქონდა გახსნილი, იქ იყო ახლა რკინის ჭიშკარი. მთელს მისი, გაცვეთილ ქალა სამწუხაროა, კაცი, რომელმაც ერთი ბოლო გაქცევის მცდელობა მაინც ქმნის. ეს იყო დიდი ხნის წინ. ასე რომ, ჩვენ უნდა ვიმუშაოთ ჩვენი ნაწლავის ინსტიქტი, და ის ხშირად აღმოჩნდება სისხლიანი. მე ვუთხარი, რასაც ვფიქრობდი ამის შესახებ. "სადაც არ ფიქრობთ, რომ თქვენ გვინდა, რომ დაიწყოს?"
  
  
  ონის Aryans იგრძნო ბოდიში მათი shoulders. მე ვთქვი, რომ ეს ორივე მათგანი. "თუ ფლემინგი კვდება, ასე იქნება ჩვენ. Jerome სურს ავაშენოთ სარაკეტო სადგური ჩვენს პლანეტაზე. ჩვენ ვიბრძოლებთ, მაგრამ ჩვენ არ გვაქვს საკმარისი მამაკაცები და იარაღი, რათა შეწყდეს ეგო."
  
  
  დავიწყე liking წყვილი უფრო და უფრო. Ih ასაკი იყო ძნელი მისახვედრია, მაგრამ ih კანი გლუვი და ih კოორდინაცია იყო ჯარიმა. ისინი გადავიდა მადლი ვეფხვის. მან აღნიშნა, რომ ფორმა. 'დააყენა ეს. თქვენ იქნება როლი ჯარისკაცები. თქვენ ხართ ტყვედ Mitzi და მე, და თქვენ აპირებს მიიღოს ჩვენს ციხე. თქვენ უნდა ითქვას, Jerome უბრძანა, ჩვენთვის ჩაკეტილი up on Fleming-ის ციფრული კამერები.
  
  
  გოგონას თვალები ვიწროვდება მომენტში. მე არ მინდა რისკის მისი ცხოვრება, მაგრამ ჩვენი "შეასრულა" იქნებოდა უფრო დამაჯერებელი, თუ იგი იყო ძალიან.
  
  
  სამხედრო და Lambie აფრინდა მათი მაისურები და შარვლები, იშურებდნენ მათი loincloths ერთი წუთით, შემდეგ shyly აღმოჩნდა გარშემო და აფრინდა მათი ih ძალიან. ორივე მათგანი ატარებდა owang, ბრძოლა amulets მათი ქამრები, რელიგიის მიმდევარია. დარწმუნებული ვარ, რომ იარაღი იყო მოსახერხებელი, მაგრამ იქნებ ეგონათ, რომ არ იქნებოდა ურიგო, რომ ცოტა ზედმეტი დაცვა. ისინი დააყენა არმიის doublets მათი amulets, ჩაიცვი შარვალი, და თუ მათ იცოდნენ, რომ ჩვენ მზად ვართ წავიდეთ.
  
  
  Mitzi მართავდა. მისი sel იყო შემდეგი მისი, და ორი ჩვენი ხელოსნები ისხდნენ უკან, იარაღი დაუმიზნა ჩვენი კისრიდან. გზაზე ციხე, გოგონა ყველაზე მოკლე გზა. ქუჩაში იყო საოცრად ცარიელი. ყველას დარჩა შიგნით და ინახება ფარდები დახურულია. მაღაზიები იყო ბნელი და boarded up მძარცველები. პორტი ესპანეთის მოულოდნელად ბნელ ქალაქში, ძალიან განსხვავდება გართობა, წინა ღამეს.
  
  
  ციხე მდებარეობდა დაბალი hill. მწვანე გაზონის წინაშე მას ხომ თავის საუკეთესო, რათა ის გამოიყურება მეგობრული, მაგრამ ეს ეფექტი იქნა დანგრეული, რკინის ღობე გარშემო მას და ჭავლი დამონტაჟებული ცენტრში გაზონის. პარკინგი წინ კარიბჭე არ მიიღოს ადგილი რაიმე უფრო კომფორტული.
  
  
  Kapralov და ორი ჯარისკაცი დაინახა ჩვენი განათება და გზა გადაკეტეს, იარაღი შედგენილი. Mitzi შეანელა და გაჩერდა რამდენიმე ფეხები მათ წინაშე. ჩემს უკან, Lambie წამოიძახა, " Kapralov, მოდით, წავიდეთ და ვნახოთ, რა მივიღეთ. მსუქანი დაჭერა! მან ხელი მკრა ნაბიჯია muzzle მისი იარაღი და გულწრფელად იცინოდა.
  
  
  Kapralov მიუახლოვდა, ფრთხილად. სასტუმროს პირველ აქვს შევხედოთ ამ. Steamers საერთო წარმატების ისტორია იმის შესახებ, თუ როგორ მიიღო აშშ-სა და გადაულახავი გამოწვევები ჰქონდათ გადასალახი. Kapralov იყო დიდი შთაბეჭდილება მოახდინა. როდესაც ისინი დასრულდა მათი ამბავი, ის ნელ-ნელა გაიზარდა თოფი და აღნიშნა, იგი ჩემთვის.
  
  
  ჩემი ცხოვრება შემცირდა. იგი არ დახვრიტეს Mitzi. ის დარწმუნებული იყო ეს. Nah ისინი შეიძლება მიიღოს გირაოს ან გამოსასყიდი. მაგრამ რა Jerome ჰქონდა დაგეგმილი, ჩემთვის იყო სრულიად განსხვავებული. Kapralov მარცხენა me in the dark მომენტში, ეძებს ჩემს მეშვეობით visor. შემდეგ მან barked ბრძანება. ჯარისკაცები, განუბაჟებელი გზა. Kapralov ჩასხდნენ მანქანაში და უბრძანა Mitzi წასვლა ციხე. ეს იყო ნაცრისფერი შენობა. არ ფანჯრები და მხოლოდ ერთი კარი შუა, როგორიცაა ღია პირით. იყო კი ხის ენა sticking out of it. Mitzi შეწყდა და გაჩერებული კრამიტით დახურული ავტოსადგომი, და ახლა მას ვერ ვხედავ, რომ ხის ენა იყო drawbridge მეტი ღრმა თხრილი. იყო სარეველა იზრდება nen ახლა, მაგრამ დიდი ხნის წინ იყო მდგომ მონები იჯდა აქ. ასხამს წყალს გამო მისი ego მეშვეობით მისი კაბა. თითოეული თავდამსხმელი უნდა დაეყრდნოს wetsuit. ჯარისკაცი იდგა შუა ხიდი, და მთელი ტერიტორია იყო განათებული ნათელი spotlights. Kapralov გამოვიდა. "მიიღოს ih მიუხედავად იმისა, რომ მიმაჩნია, რომ ბიჭი, იარაღის მუქარის ქვეშ."
  
  
  მე მივიღებთ გარშემო მანქანა. Mitzi გადმოვიდა მეორე მხარეს. სამხედრო და Lambie ჰქონდა იარაღი დაპრესილი, რომ ჩვენი ზურგი. Kapralov gloated ცოტა მეტი და წავიდა შიგნით. რამდენიმე წუთის შემდეგ, მან ერთხელ ჩამოვიდა, რომელსაც თან ახლავს ლეიტენანტი. ჯარისკაცი ხიდი დამუშავებული მისასალმებელია, და ახალბედა ქცევა, მითხრა, რომ ის იყო პასუხისმგებელი აქ.
  
  
  Kapralov chatted დაკავებული ჟესტები, სანამ ოფიცერი გააჩუმეს ego ჟესტი. ვარსკვლავები, მისი ego თვალები, მან ვერ ვხვდები, ვის არ მოიგო ჯილდო, თუ ეს უკვე რეალური ხელში.
  
  
  Lambie აღნიშნა, " შეკვეთებს პოლკოვნიკი. ეს ორი უნდა იყოს ჩაკეტილი, აკა ციფრული კამერები, ისევე, როგორც ფლემინგი. ხედავთ, ყველა ტყვედ ფრინველი ერთად.
  
  
  "მე ვხედავ," ლეიტენანტი განაცხადა, რომ ცოტა ხნით. "მიიღოს ih, რომ guardhouse."
  
  
  ის აღმოჩნდა, და ჩვენ იძულებული გაჰყოლოდა ქვემოთ ქვის დერეფანი, რომ გაიმეორა არაბუნებრივად. ნამდვილი კოშმარი მათთვის, დაავადებული კლაუსტროფობია. ამ guardhouse, ლეიტენანტი სიგნალი, რომ ჩვენ უნდა ძებნა.
  
  
  სამხედრო სწრაფად განაცხადა, რომ " ჩვენ უკვე ჩხრეკა ih, ლეიტენანტი. ისინი ასი პროცენტით სუფთა."
  
  
  ლეიტენანტი chuckled, " ძალიან კარგი.'"ნიკ კარტერი, არ არის იგი? "ძალიან სახიფათო", - განაცხადა პოლკოვნიკმა. მაგრამ მე ვფიქრობ, რომ თქვენი კბილები იქნება გაყვანილია დღეს."
  
  
  ის shrugged და ცდილობდა გამოიყურება, როგორც ნაცემი ძაღლი. ახლა მან აღმოჩნდა მისი ყურადღებას Mitzi. კი ცრემლიანი თვალები და cowering, როგორც შეშინებული კატა, იგი მაინც ღირს ხედავს. იქნებ emu მომეწონა ეს მაშინ, როდესაც იგი პატარა მორჩილი. ერთი წუთით, მისი hips დაატყდა უკან და მეოთხე, და მან გააუქმა მისი chin ერთი თითი.
  
  
  პოლკოვნიკი ამბობს, თქვენ ღირს ბევრი სინდიკატი. რომ მათ სურთ გადაიხადოს, რომ თქვენ უკან. ჩვენ ვიცით, რომ." Mitzi ჩანდა, კიდევ უფრო შეშინებული, ტაშს მისი გადასცეს მისი პირით და ტირილი. "გთხოვთ, სერ, არ გამომიგზავნოთ მათ. ისინი მომკლავს."
  
  
  მან დააყენა მისი წარბების. "თუ გიყვარს ih იმდენად, რატომ აკეთებენ, რომ?"
  
  
  მან ცოტა მისი ტუჩის ერთი წუთით, შემდეგ, თითქოს მან იცოდა, ლეიტენანტი, რომ შეძლებს, რათა მისი გაიგო, მან ჩურჩულით, " მე არ ვიცი.: "მე საჭირო, რათა ფული სადღაც. მაგრამ ego არ გადმოგცეთ ეს. ახლა, არსებობს დოლარის ნიშნები ego-ს ბნელი თვალები. ღმერთი, მას ჰქონდა ფანტაზია. ის absurdly მოუთმენელი. "სად არის ამ დოლარი ახლა?" მან მოულოდნელად ჩანდა იმედი. "შემიძლია გაჩვენოთ, სადაც ... თუ თქვენ მოდით, წავიდეთ, მე ..."
  
  
  Ego-ის სიცილი იყო, უსიამოვნო.
  
  
  "მინდა, ბევრი, თაფლი. რაც შეეხება კარტერი, თუ მე მინდა დაკარგა მისი ego, პოლკოვნიკი იქნებოდა დაადეს ჩემს ნაცვლად. მან გააუქმა მისი shoulders. "გარკვეული მიზეზების გამო, ის რეალურად ფიქრი, ეს ჯენტლმენი აქ."
  
  
  გოგონა rubbed მისი ხელები ერთად, ჩატარდა მისი ih emu, და მოვიდა licking მას, მორჩილი და გამოიწვია ყოველ ნაბიჯზე.
  
  
  "მხოლოდ მისი, მაშინ?" მხოლოდ თქვენ და მას?'
  
  
  Lust ჩანდა მისი სახე. გარეშე მისი თვალები off აშშ, მან ისაუბრა, რომ ჩვენი ორი მამაკაცი. "ერთი ადამიანის გარშემო, თქვენ აქ დარჩენა, სხვა მიიღებს კარტერი, რომ საკანში."
  
  
  მე მქონდა საშინელი მომენტი, როდესაც ვფიქრობდი, რომ ლეიტენანტი უნდოდა მარტო girl. შემდეგ მისი, მიხვდა, რომ გამომიგზავნოთ ერთი ბიჭები გარშემო. ის მოხრის მისი კუნთების ცოტა, თითქოს მე მომეწონა იდეა და იგი გეგმავს თავდასხმას პირი გასწვრივ გზა. Mitzi შეუძლია ლეიტენანტი, მაგრამ არ შეიძლება იყოს ბრძოლა, და მე არ უნდა ინციდენტი რომ მობილიზება მეტი ჯარისკაცი. ლეიტენანტი დავინახე, რომ ჩემი მოძრაობები, grinned და გადაწყვიტა, რომ მოვიდა ჩემთან ერთად მაინც. მან მიატოვა კარი ადრე Lambie და მე. Mitzi მოუწოდა მას შემდეგ, რაც emu ტკბილი ტონი, " ლეიტენანტი ... თქვენ მოგვიანებით, კი ..."
  
  
  ის დადიოდა ქვემოთ დარბაზში, და შევნიშნე, რომ მისი სიარული უფრო წყნარად, ვიდრე მისი სამხედრო სიარული. ლეიტენანტი ის აზრები არ იყვნენ შესახებ ego მოვალეობაა. ბოლოს დერეფანში, მან გახსნა სქელი ქვის კარი, შუამდგომლობით ჩვენთვის, და გააკრიტიკა ის მის უკან. მისი ეჭვი იყო, რომ ამ გრანიტის ბლოკი ჩვენს უკან, არ ჟღერს შეიძლება შეაღწიონ მეშვეობით dungeons სართულზე. ჩვენ ავიდა ქვის spiral კიბეები და შევიდა ქვედა დერეფანში. წყლის dripped და იყო musty სუნი. არ იყო მშვიდობა, მაგრამ ლეიტენანტი ის ფარანი, და მან გამოიწვია გზა ერთხელ, გავლით ოცი დაუშვეს კარები ორივე მხარეს fetid დერეფანში. ბოლოს დერეფანში, მან სპილენძის გასაღები დაახლოებით ოთხი დუიმი ხანგრძლივი, გახსნილია კარი, და იდგა საკანში.
  
  
  დოქტორი ფლემინგი იჯდა, კედელს, ერთი მხრივ, pursed, რომ თითოეული ტომის. ის გადაჭიმული, მისი სხვა ფეხი გარეთ წინ მას. ეს ჩანდა მახინჯი და გასიებული. ის იჯდა მწვანე ხავსი რომ დაფარული ქვის სართული და ერთი Ego იარაღი ეკიდა, მისი უფროსი რკინის smash ერთვის groan.
  
  
  მას ვუყურებ, blinked, და დაინახა გაყიდვა და მე. მაშინ მან დაინახა, ჩემი მცველი და საბოლოოდ ლეიტენანტი. მისი shoulders slumped ერთხელ, და ეგოიზმი slumped ნაბიჯია dejection. ოფიცერი დაადგა მას, იღიმებოდა. ის unfastened მისი ბუდე, გაყვანილია მისი რევოლვერი, და გააძლიერა ისე, რომ მას ვერ ვხედავ, Fleming და მე გარკვევით, ნელა, რომლის მიზანია, იარაღი, ჩემი წელის.
  
  
  "ბატონო პრეზიდენტო," ხმა გაისმა მოლიპულ. "იყავით იმ იმედით, რომ იპოვოთ კარგი მოკავშირე კუნძულ? ადამიანი, რომელიც უკვე გადაარჩინა თქვენ ერთხელ, და შეუძლია ამის გაკეთება კიდევ ერთხელ? მე დღემდე ego თქვენ. იგი შეიძლება დარჩეს თქვენთან."
  
  
  ჩემს უკან, Lambie იყო, ცხადია, მისი ჩატარების სუნთქვა. მე მქონდა რამდენიმე ვარიანტი. მე შეიძლება არ იდგა განზე და ნება ჩემი მათემატიკის კლასი და კადრი ლეიტენანტი. მაგრამ იქნებ ოფიცერი იყო უფრო სწრაფად, და ის იყო თავიდან უნდა გვესმოდეს, Lambie უფრო და უფრო. ან მე ვერ აქვთ აღებული, ჩემი აზრით, ეს off და გაყვანილია ჩემი მოციგავის.
  
  
  მიუხედავად იმისა, რომ იგი ფიქრობდა, ეს, რათ ზომა კატა მიიჭრა მეშვეობით მობილური მეშვეობით გენერალ-ის ფეხსაცმელი. სერგეი ego lanterna, ალბათ, შეშინებული ცხოველი. ლეიტენანტი გადმოხტა გზა და დახვრიტეს. რომ მომცა საკმარისი დრო, რათა დაიბრუნოს ჩემი მოციგავის. მისი კადრი ლეიტენანტი ფრენკ ხელმძღვანელი. Lantern გაფრინდა მეშვეობით ეთერში. Ego შეძლო დაიჭიროთ ეს თავის მხრივ თავისუფალი, იწვის მისი თითების ცხელ ნათურა, მაგრამ მან შეძლო სწრაფად დააყენა მას, გარეშე ჩაამტვრია იგი. ლეიტენანტი დაეცა სახეზე. მწვანე ხავსი იატაკზე ნელა აღმოჩნდა წითელი. Lambie snorted კმაყოფილებით. მე გამიხარდა, რომ ჩემი გადაადგილება არ მიიღოს ego მიერ სიურპრიზი. და ბოლოს, რეფლექსი, ის შეიძლება გაიყვანოს გამოიწვევს და დახვრიტეს ჩემთვის. მან მადლობა გადაუხადა მას pat მხრის.
  
  
  Fleming blinked. მან ჯერ კიდევ არ იყო გამოყენებული, რათა ნათელი. ის გაჭირვებული.
  
  
  "მე არ მესმის არაფერი," ჩაილაპარაკა მან. "პოლკოვნიკი Jerome არის მთხოვდნენ, რომ ჩამოვსულიყავი და აწარმოებს ქვეყანაში. მაშინ რატომ ვარ მე დააკავეს ახლა? რატომ მოუტანს თქვენ აქ?" რატომ ხარ ასე კარგად აღჭურვილი ჯარისკაცი?
  
  
  "მოგვიანებით," ego გააჩუმეს მისი. "იქ არ არის დრო, ახლა." აშშ დავით Hawke, აშშ-Tara Sawyer არ მინდა ფლემინგი იცოდეთ AX-ის ჩარევა. მას შემდეგ, რაც Jerome ღალატის, ის იყო ცდუნება, რომ გითხრათ, Em ყველაფერი. მაგრამ თუ Hawk და Tara იყო სწორი, თუ ფლემინგი დაიწყო მოქმედი ჯიუტი და არ მინდა, რომ ითამაშოს აღარაა, ვის Frobel კუნძულზე იყოს? ასე რომ მე უნდა მოტყუება. მან აღნიშნა, რომ მისი ფეხი. "როგორ ცუდად ხარ დაშავდა?"
  
  
  ის მაინც ჩანდა გვაწუხებს, მაგრამ მისი ego ცდილობდა გადამისამართება მისი ყურადღება პოლიტიკურ თემებზე.
  
  
  მან ამოიოხრა. "ჩემი წამოწყება მოტეხილი."
  
  
  მან დაიწყო ეძებს, ლეიტენანტ ჯიბეები და სთხოვა გასაღები ხელბორკილი. Ego არ იყო თქვენთან ერთად. მე შეიძლება არ ესროლეს ჯაჭვი, მაგრამ მე არ მაქვს ბევრი მასალა. მე ალბათ საჭიროა გარკვეული ტყვიები ფილმი. მე დააყენა ერთი ფეხი კედელზე და გამოყვანილია მისი. ნაღმტყორცნებიდან შორის ქვები იყო საუკუნეების განმავლობაში, და იყო დასუსტებული მოქმედება ტენიანობა. მან იგრძნო, ჯაჭვი ბალთა ცოტა, მაგრამ ეს არ მოვა off. ჰერები twitched რამდენიმე ჯერ, მაგრამ ეს იყო აზრი არა აქვს. ჩვენ უნდა იჭრება ეს რამ out. მისი, მე გააკეთა სწრაფი მოძრაობა, ჩემი მხრივ, და stiletto დაეცა მისი suede scabbard ჩემს curved თითების. Razor-მკვეთრი რკინის ცოტა შევიდა ნაღმტყორცნებიდან, knocking adobe მეტი აგურის მიერ აგურის. Lambie დაიწყო ეხმარება. ეს დასჭირდა, ვიდრე ის მინდა ეგონა. მიუხედავად სიცივისა, ის იყო, ოფლიანობა. თუ ლეიტენანტ არ ჩამოვა მალე, ეს შეიძლება მოხდეს, რომ ვინმე წავიდეს გაირკვეს, თუ რა მოხდა მას.
  
  
  თავისი გააკეთა ღრმა groove ერთ მხარეს bracket. მაშინ ის გამოყვანილია ჯაჭვის ყველა მის სიძლიერეზე, ერთად Lambie. როდესაც დაარღვია უფასო, ჩვენ დაეცა გლუვი ხავსი. Fleming იყო შედგენილი ნაბიჯია. Lambie და მე დააყენა ჩვენი ეგო. ის შეიძლება დადგეს მისი კარგი ფეხი, მიუხედავად იმისა, რომ ის იყო ძალიან სუსტი, და მისი ხელმძღვანელი იყო დაწნული, ხმაური, ჩვენ უნდა გაეკეთებინათ. მარცხენა მისი Lambie შენარჩუნება მისი ego-მდე, ხოლო მან გადაიღო ლეიტენანტი-ის ქურთუკი. Ego ასევე აიღო მისი ქამარი და რევოლვერი და მისცა მათ ყველა Lambie.
  
  
  "Take off ეს ქურთუკი და ამით ეს ერთი. თქვენ უკვე დააწინაურეს ."
  
  
  Lambie დაემორჩილა. ერთად ფლემინგი ჩვენს შორის, ჩვენ დაბრუნდა guardhouse.
  
  
  Mitzi გარდნერის dainty მკერდზე თაღოვანი რელიეფური. მან მოგვეწონა თავმჯდომარე ფლემინგი, და რაც იგი ჩაიძირა შევიდა, მან მკითხა: "სად გაქვთ ამდენი ხანი? ჩვენ უბრალოდ გვინდა, რომ წავიდეთ და ვნახოთ. ღმერთი, რა იყო მათ კეთდება, რომ მას?
  
  
  "ღილაკები. შეხედეთ ამ უჯრით.
  
  
  მან გახსნა ზედა უჯრა და tossed ჩემთვის, ერთი მუჭა. ვცადე რამდენჯერმე, სანამ საბოლოოდ მოძიებაში უფლება ერთი. უფრო მეტიც, lock იყო, ასე რომ, დაჟანგული, რომ მე უნდა სცემეს ego paperweight, სანამ იგი გაიხსნა. მხოლოდ მაშინ, როდესაც ხელბორკილი მოხსნა, მან ვხედავ ფრჩხილების შიგნით და სისხლის გარშემო ჭრილობები on Fleming-ის მაჯის. Rust ძველი smashing იყო ჭრილობები, მაგრამ ეს შეუძლებელი იყო დაიბანეთ off. არ იყო მედიცინის მისაღებს. თქვენ უნდა დაველოდოთ.
  
  
  მან მითხრა, თუ როგორ იგი აპირებს დატოვოს ციხე. Lambie იდგა მის უკან კედელზე მისი ახალი ფორმა. მე უნდა ვუთხრა ჯარისკაცი ხიდზე რომ ლეიტენანტი სურდა ego. თუ ის მოვიდა, ჩვენ გაყინული ego და პირში emu. Mitzi მაშინ გაიქცა მანქანა და მოიყვანა ee, რომ drawbridge. ჩვენ ფლემინგი out ხიდზე და Ego გაიწელა მისი მანქანა. Lambie, მისი ვიცე-ის ქურთუკი, იჯდა წინა სავარძლის შორის Mitzi და სხვები.
  
  
  დროს დაცვა პოსტი, Lambie მინდა აღვნიშნო ვიცე-ის რევოლვერი ზე Mitzi, რომ მის მიმართ ასე, რომ თავის დაცვა ვერ ვხედავ, ეგოიზმი. ის, რომ გითხრათ, რომ კაპრალი, რომ Jerome უბრძანა გოგონა უნდა იყოს მიღებული, რათა მას. თუ იგი მუშაობდა, ჩვენ არ გავიდა. თუ ეს არ იმუშავებს, მე მაინც აქვს მოციგავის. Lambie და სამხედრო იყვნენ შეიარაღებული. და სამიდან სამი ძალიან ხელსაყრელი თანაფარდობა.
  
  
  ჩვენ იქ Cadillac, არ არის პრობლემა. Mitzi აღმოჩნდა მისი ფარები და წავიდა down hill. Sentries დაინახა, რომ ჩვენ ვიყავით Eden, და წავიდნენ გზის გასწვრივ დაბლოკვის გარეშე ჩვენთვის მაინც. მათ არ ველოდი გაქცევის მცდელობა.
  
  
  Kapralov დააყენა თავის მხრივ, რათა რუტინული შემოწმება, და Mitzi შემოვიდა ქვემოთ ფანჯარა. ის ჩემსკენ ველით საფარი Lambie სახე და შევეცადე თვალი მოუთმენელი. "პოლკოვნიკი შეცვალა მისი გონება. მას სურს, გოგონა მოუტანა მას. ახლა.'
  
  
  Kapralov ჩანდა აწუხებს. "ლეიტენანტი, თუ თქვენ მოუტანს ee თავს, ვინ არის პასუხისმგებელი?"
  
  
  "თქვენ," Lambie წაკვეთილია. "არ მივცემ გაივლის, სანამ მე დავუბრუნდეთ.....'
  
  
  Kapralov გადახტა უკან. Lambie ხმა არ ჟღერდეს, ლეიტენანტი ს. "Hey ... დაველოდოთ... თქვენ არ ხართ ... ეი ... რას ნიშნავს ეს?"
  
  
  ის ისმის გასროლა და მიიღო დააჩოქა. სამხედრო გადაღებული კაპრალი. ჯარისკაცი არ იყო მათი დაცვა, მაგრამ, როგორც Mitzi გადმოიყვანეს სწრაფად, ერთ-ერთი მათ შეძლეს დააყენა თავის მხრივ, doorknob. მან გაანადგურა მისი arm კონდახით მისი მოციგავის და შემდეგ დახვრიტეს ჯარისკაცი. სხვა კაცი, რომელიც მიზნად მისი თოფი, მაგრამ არ გაქვთ დრო, რომ გაიყვანოს გამოიწვევს. ეს იყო მხოლოდ დრო, რათა ტუმბო ტყვიის შევიდა emu კუჭი.
  
  
  ეს იყო დიდი. ჩვენ ახლა დაჩქარების ქვემოთ გზის, სრული სისწრაფით. ჩვენ ბოლოში hill, როდესაც გავიგე, მანქანა. მან იცოდა, ხმა ყველა ძალიან კარგად. ჩვენ გარეთ გაზი. Mitzi გააჩერა მანქანა, შემომხედა და shrugged. მას შემდეგ, რაც საგანგებო კანონები იყო, ფაქტობრივად, მთელი კუნძული, არ იყო არანაირი შანსი refueling. ყველა ბენზინგასამართ სადგურებზე დაიხურა. და ფლემინგი იყო პირობა, რომ ფეხით ოცი მილის მთებში.
  
  
  ჩვენ, შესაძლოა, შეძლებს მიიღოს ego, რომ ტონი არ სასტუმრო, მაგრამ რა არის შემდეგი? თუ Jerome მიხვდა, რომ დოქტორი ფლემინგი გაიქცნენ, ის არ იქნება უსაფრთხო სადმე ახლოს, პორტში ესპანეთი. მე უნდა იპოვოს მეორე მანქანა. სადაც ჩვენ ვიყავით, ახლა, მე ვერ ვხედავ სანაპირო გზის ქვემოთ. ჯიპი იყო გაჩერებული ახლოს ძველი ქალაქი. მუქი მოღვაწეები იდგნენ გარშემო, და ფარნები იწვოდა გზაზე. ეს იყო საგუშაგო ტრასის. მისი გადაწყვიტა.
  
  
  "ეს არის ჩვენი ახალი ავტოტრანსპორტის. მე არ ვიცი, რამდენი ჯარისკაცი, ჩვენ უნდა აიღოს ასამბლეის, მაგრამ ჩვენ ვერ რისკის საცეცხლე დარტყმები.
  
  
  იქნებ არსებობს სხვა ხალხი, რომელსაც შეუძლია ნაბიჯი. თქვენ ორი მიდგომა მათ და გადაიტანოს ეს ბიჭები. მე იზრუნოს მათ. სცადეთ აყენებს ih ერთად. Mitzi, გაქვთ რევოლვერი?" მან დანაშაული at me."ნუ მე შიშველი?"
  
  
  "აქ დარჩენა ერთად ფლემინგი. თუ ვინმე შემოდის, აჰ, აი, თუ არ არის სხვა გამოსავალი, მაგრამ, პირველ რიგში, ვცდილობთ, რომ, თუ ეს არ შეასრულა."
  
  
  Lambie და სამხედრო იყო წასული. ის დადიოდა გარშემო სახლები გორაზე. როდესაც mimmo სახლებში გავიდა, ეს იყო შეამოწმეს გარემოს. ახლა ის შეიძლება ნათლად ვხედავთ, ტრასის განათება. ჩემი shaggy პირობა დაიხრჩო ferns და სხვა მცენარეები. ის დადიოდა მეტი ჯიპი და ჩანდა გარშემო ყურადღებით, სანამ მან დაინახა, რომ საპატრულო მანქანა. Ih არ მესმის მისი, მაგრამ, რაც არ უნდა Lambie და სამხედრო იყო გვეუბნებოდა, ეს უნდა ყოფილიყო ბევრი გართობა. ოთხი ჯარისკაცი იდგა ჯგუფის გარშემო, ჩემი ორი ბიჭი იყო მოხრილი მეტი სიცილი. მათ ზურგი ჩემთვის. ის მოქმედებდა სწრაფად, ეშინია, რომ ისინი ჩართოთ გარშემო. "მან უნდა მოჰყვა მათ მოციგავის მზად არის," მე ვთქვი, რომ მკვეთრად. "თქვენ ყველანი მიმდინარეობს მიზანმიმართული. ჩვენ ერთი მოძრაობა! '
  
  
  სიცილი მოულოდნელად შეწყვიტა. მათ გვერდით იდგა გაყინული. Lambie აიღო რამდენიმე ნაბიჯი უკან და აიღო მიზანი. ოქროს ლენტები ego camisole ის epaulettes glinted სიბნელეში. ის გაიქცა, ჯიპი, მიაღწია შევიდა უკანა ნაწილების, და დაბრუნდა თოკზე. დანარჩენი იყო გაკეთდეს სწრაფად. როდესაც მე მინდა გაყინული ბოლო ოთხი კვება და მისი საყვარელი, მე შევამოწმე Jeep-ის გაზის მიწოდება. ჩემი შვება, სატანკო იყო სავსე. "დააყენა ih ბუჩქი და მიიღოს იმ lights out of გზა", - ვუთხარი მე. "მე ვაპირებ, რომ შეარჩიო ფლემინგი."
  
  
  ის წავიდა ჯიპი დაბრუნდა, სადაც ჩვენ გვინდა მარცხენა Cadillac. მხოლოდ ახლა მან შეამჩნია, რომ jeep-ის ფარები არ მუშაობს. Damn it!
  
  
  Mitzi დამეხმარა გადაცემის ფლემინგი, რომ პატარა მანქანა. მან მიიღო შემდეგი ჩემთვის, როდესაც მისი მამა მიიღო საჭესთან და წავიდა ქვემოთ. "Lamby და სამხედრო უნდა მიიღოთ სასტუმრო საკუთარი. იქიდან, მათ შეუძლიათ უსაფრთხოდ დაბრუნება ."
  
  
  ჯიპი უნდა უკვე კარგია, მაგრამ ეს არ იყო სრულყოფილი გადაწყვეტა. არ ფარები და არ ამოწმებს გადარჩენა, მე არ უნდა ვიფიქროთ, მართვის მეშვეობით მთებში. აზრის მართვის მოწმობა, როგორც ეს, მეტი უვლიან mimmo გზებზე ყველა სახის precipices, მომცა goosebumps. ეს უნდა რისკების მართვის გასწვრივ ზღვისპირა გზა.
  
  
  Lambie და სამხედრო არ მინდა, რომ დაეცემა უკან, მაგრამ მათ დაინახეს, როგორც ერთადერთი გამოსავალი.
  
  
  როდესაც ისინი დატოვა, იგი დააბრუნეს ჯიპი. ახლა მე საბოლოოდ შეუძლია მისცეს ფლემინგი spin, რომ უკვე ტანჯვა ჩემთვის ცოტა ხნით. მას, მან მეტი მისი მხრის: "იცით, რა მოხდა Tara Sawyer? მათ ნება მისი გადასვლა?
  
  
  "არა. ჯარისკაცი, რომელიც ტყვედ ჩემთვის, განაცხადა, რომ ისინი მოითხოვენ მილიონი დოლარის გამოსასყიდის nah. სად ხარ აღების ჩემთვის მაინც?"
  
  
  "ნოეს."
  
  
  Ego-ს ხმა გაიმეორა ტკივილი და შიში. "დიახ, ეს არის პირველი. მაშინ მე უნდა წავიდეს ქალაქში. ხალხი მომისმინა."
  
  
  მან დაუშვა emu სულელია მას. მე მქონდა საკმარისი პრობლემები თავს არ უნდა განვსაჯოთ მას. მე აწუხებს Tara Sawyer. მე ვერ ნება არაფერი მოხდეს მისი. მისი, გააძლიერა გაზის. ადრე მე მას Fleming და Mitzi, ადრე მე შეიძლება დავუბრუნდეთ ქალაქში. მე აღმოჩნდა კუთხეში და დაინახა, განათება გზაზე წინ. კიდევ ერთი დაბრკოლება.
  
  
  "Dive ქვემოთ," Mitzi hissed მისი. "და მზად არის."
  
  
  მე შეაფერხა მისი დანგრევა. მისი სასტუმრო,,, ასე, რომ მინდა ვფიქრობ, მივდიოდი შეჩერება, მხოლოდ გარღვევაა ბარიერი ბოლო წუთს. ვნახე ეს მხოლოდ ათი მეტრის მოშორებით: უზარმაზარი სატვირთო მცირე სწრაფი ჰაუბიცები მაგისტრალური. ეს დაბლოკა მთელი გზა. არ იყო სავალი.
  
  
  ერთ მხარეს აშშ, ცხიმიანი წყლის ჭაობში აისახება წმინდა შუქი ფარნები. ასე რომ, მე არ წავიდა რაიმე არსებობს. მეორე მხარეს იყო პალმის ხეები. ისინი არ იზრდება & nb, ასე არ იქნებოდა მყარი ნიადაგი, მაგრამ ხეები იყო licks ერთმანეთს, ვიდრე მე არ მომეწონა. მე გვაინტერესებდა, თუ შეიძლება გაიაროს ეს ჯიპი. მაგრამ ეს იყო ყველაზე ცუდი ვარიანტი. მისი საჭე აღმოჩნდა და იგი დაეცა off გზის throttle ფორუმში. გავიგე, მათ დაწეროთ," შეწყდეს", და შემდეგ, ცეცხლსასროლი იარაღით. Gawk whizzed მაღალი მეშვეობით პალმის ფოთლები.
  
  
  გამაფრთხილებელი გასროლა.
  
  
  კარგი ხალხი! Mitzi აღმოჩნდა მისი თავმჯდომარე და საპასუხო ცეცხლი გახსნეს, მაგრამ ასე არ არის ყურადღებით, არ ჰაერში. მე არ ვიხსენებთ. ვიგრძენი, როგორიც მე ცხენოსნობა ველური stallion პირველად ჩემს ცხოვრებაში. ის ხეს დაეჯახა, გადმოხტა სხვა გზა, ორი დისკები, ახალი საბურავები, და თითქმის შემოვიდა დასრულდა. ისინი ესროლეს ჩვენთვის, მაგრამ ისინი არ დანახვა. მე შევეცადე დავუბრუნდეთ გზა, მაგრამ როდესაც მე, მივხვდი, კიდევ ერთი სიურპრიზი იყო.
  
  
  იყო, ჯიპი გზაზე, და ოთხი ჯარისკაცი გაიქცა მიმართ. Fleming მოდით ყვირილის ტკივილი ჩემს უკან. ეს არ იყო გართობა მისთვის. Mitzi გასროლა მეტი Fleming-ის ხელმძღვანელი, ჯიპი რომ იყო, მისდევდნენ აშშ როდესაც იგი აიძულა, რამდენადაც იგი შეიძლება პატარა ავტომობილის მძღოლი. ეს არ იყო სწრაფი საკმარისი. ერთი, გარშემო ჩვენი საბურავები ცარიელი იყო.
  
  
  "ნიკ, ისინი იძენს ჩვენთვის." Mitzi ყვიროდნენ.
  
  
  ეი, თქვენ არ უნდა მითხრათ. Ih Gawk გააკრიტიკა შევიდა რკინის ჯიპი თითქმის ამავე დროს, როგორც მან ისმის სროლის ხმა. მან მომცა მოციგავის.
  
  
  "ცდილობენ მოხვდნენ ჯგუფი. დამიზნება და სროლა ისევ." იგი გამოიყენება ორივე ხელში, მაგრამ ეს არის ძალიან რთული მიზანი მოძრავი სამიზნე, როდესაც თქვენ, რომ შეირყა საწყისი მხარეს მხარეს. ეს იყო ერთ-ერთი იმ დროს, როდესაც მე გვაინტერესებდა, თუ ჩემი სახელი იქნება დასძინა, რომ სია, რომელიც Hawke ინარჩუნებს თავის უსაფრთხო, და ყოველი სახელი აქვს ვარსკვლავით მიუთითებს იმაზე, რომ პირი კითხვა არის მკვდარი.
  
  
  Mitzi ყვიროდა. მისი, ეგონა, ის იყო ურიგო, მაგრამ იგი იჯდა ფარული. დავინახე crash in rearview სარკის. ჩვენს უკან, ჯიპი გამოსულიყო კონტროლიდან და თავისი გუნდი, სრული სისწრაფით შევიდა ჭაობში, სადაც იგი ნელა და majestically ჩაიძირა ბოლოში. ჰერები, დაინახა, ბორტკომპიუტერი ფლეშ მოკლედ, სანამ აპირებს.
  
  
  Mitzi shoved მოციგავის შორის ჩემი ფეხები და აღმოჩნდა გარშემო. ჩვენ კატაობა იმავე ბინა საბურავი. ეს არ იყო მხოლოდ ხმაური ღამით. In jungle, ხმა ბამბუკის ჯოხებით დარტყმის ღრუ ხის დრამები ისმოდა. ეს იყო muffled, ავის მომასწავებელი ხმა. იგი დაინტერესდა, თუ სამხედრო და Lambie შეიძლება გაგზავნას უკაბელო გაგზავნა ტომის. ალბათ ეს იყო გზავნილი ჩვენი გაქცევა, გამოგზავნილი უხილავი მოღვაწეები rainforest.
  
  
  რიტმს აიყვანეს. ეს იყო კატასტროფა. ჩემს უკან, მე გავიგე, მისი სუსტი ხმა დოქტორი X. ფლემინგი. "ჩვენ უთვალთვალებენ, და ისინი სწრაფად catching up with us."
  
  
  იგი აიძულა, რომ ბოლო სიჩქარე მიერ jeep-ის პროგრამული უზრუნველყოფა.
  
  
  
  
  
  
  
  თავი 6
  
  
  
  
  
  -
  
  
  თვალწინ ჩვენს გზაზე, ვინმე ფარანი შუამდგომლობით გვაძლევს მხრივ გადატანა ქვეყნის გზა. Stahl არ დაუსვან შეკითხვები და გადავიხარეთ. ის მანქანას მასშტაბით ქვიშის სხვა ლამპარი მიერ წყლის ზღვარი, აღმოჩნდა ანთება, და გადმოვიდა.
  
  
  ნოე იყო, ახლა გარეშე თეთრი კაბა და ტარება loincloth. გზაზე ჩვენ მხოლოდ მართვის ქვემოთ, გავიგე ხმა, მანქანა უახლოვდება. ჩვენ არ გვაქვს საკმარისი დრო. ჩვენ იდგნენ ჩვენი ზურგი ზღვაში. და ჩემი Lugger იყო მიტოვებული.
  
  
  Mitzi გამოვიდა ძალიან. ნოე გამოყვანილია ფლემინგი, რომ მისი მუხლებზე ქვეშ ძლიერი ხელები.
  
  
  "მოდი ჩემთან, კარტერი. მიიღეთ Mitzi ხელი და არ გაუშვებენ. დარჩება ჩემს უკან."
  
  
  მოციგავის მოახერხა თავის ქამარი, აიღო მისი ხელი და მოჰყვა ნოე. სხვას რას გააკეთებს მისი? ჩვენ ვაპირებთ, რომ მოკვდება, მალე მაინც. და იქნებ ჩვენ კი ბანაობა ასე შორს, რომ ჩვენი pursuers არ მოვძებნოთ ჩვენთვის თუ ჩვენ მხოლოდ ინახება ჩვენი ხელმძღვანელები დაბალი საკმარისი მუქი ტალღები.
  
  
  ნოე გააძლიერა მშვიდად და დამაჯერებლად ზღვაში. ეს არის ადვილად ხსნადი მიერ ფლემინგი. ზღვის ვარდების გარშემო ego-ს ფეხი, შუა ego-ს thighs, შემდეგ მოულოდნელად დაიწყო მოიმატებს ერთხელ, ეტაპობრივად.
  
  
  შემდეგი ნაბიჯი, მისი toe რაღაც მძიმე მოხვდა. მან თითქმის იმყოფებოდა, მაშინ გააუქმა თავისი ფეხით. მისი ფეხის scraped როკ და ცოტა უფრო მაღალია, იგრძნო მყარი საფუძველი. მისი, აყენებს თქვენს alenka იგი. მე ვურთიერთობთ ყველა ტომის, და მე ვიგრძენი, როგორიც მე ვიყავი ნაბიჯი ზემოთ პირველი. ჩვენ ავიდა ოთხი ნაბიჯები და დადიოდა ღიად უსწორმასწორო ქვის ზედაპირებზე, ალბათ, ექვსი დუიმი ქვეშ წყალი.
  
  
  ის chuckled რბილად. მისი იყო კარგად გათვითცნობიერებულნი ამ incantation. ეს იყო პირველი შემთხვევა, ტონი გააჩნდა უნახავს, მიუყვებით ამ ქვის გზას. თუმცა, მიხვდა, რომ ეს იყო ძველი ქვის სტრუქტურა, ალბათ, წყალდიდობის ბარიერი, რომელიც დიდი ხნის შემდეგ ჩაიძირა ქვემოთ ზღვის დონიდან შედეგად მიწისძვრა. მე არ ვფიქრობ, რომ ნოეს ოდესმე მინახავს ego მეტი წყალი. ის, ალბათ, აღმოაჩინა, ego შემთხვევით მიუხედავად იმისა, რომ ცურვა, და მიუხედავად იმისა, რომ არ მიმდინარეობს შოუმენმა, იგი გამოიყენება, რათა დააშინოს მისი ცრუმორწმუნე მიმდევრები.
  
  
  ჩემს უკან, Mitzi ისმის მისი giggle. "ეს დიდი პატივია თქვენ, ნიკ. ახლა თქვენ იცით, რომ რაღაც არის საიდუმლო, რომ თითქმის ყველას. Watch out for მოლიპულ ადგილებში და დარჩება შუა. კედელი არის მხოლოდ ნახევარი მეტრის სიგანის ."
  
  
  მან გაანადგურა მისი ხელი. ძლიერი. "თქვენ იცოდა და ცდილობდა მითხრათ სიუჟეტებს სანტა კლაუსი, თქვენ, ჭუჭყიანი. როგორ ფიქრობთ, გახდება ცნობილი?'
  
  
  "მიუხედავად იმისა, რომ ცურვა. იგი მოხვდა მისი ხელმძღვანელი და გონება დაკარგა. ნოე გადაარჩინა. მას არ მითხარი, რასაც მე stumbled საფუძველზე, სანამ ჰერები დაემუქრა Emu, რომ მე გაუფრთხილდი თავს. მან ფიცი დადო, რომ შევინარჩუნოთ ის საიდუმლო."
  
  
  ჩვენ თითქმის მეორე მხარეს, როდესაც წყვილი პროჟექტორი ანათებს მეტი წყალი. იყო შეძახილებით ნებართვა შეასრულოს და აღშფოთება. მათ აღმოაჩინეს, ჯიპი, მაგრამ არ იყო ადამიანი. ჩვენ უკვე out of the world-ს აღწევს, ასე რომ ისინი ვერ დანახვა. ჩვენ მოვიდა ციცაბო კლდეზე ვიწრო კიბე მოჩუქურთმებული შევიდა. ეს იყო გრძელი და რთული ასვლა, მაგრამ ნოეს, ტარების ფლემინგი, აჩვენა ნიშნები არ დაღლილობის, როგორც მან მიაღწია ყველაზე ნაბიჯი და გადახტა ხუთი ფეხები ქვემოთ გადატანა პლატფორმა, რომელიც ახლა ემსახურება როგორც rampart და სახურავზე სახლები ქვემოთ. მე მეგონა, რომ იგი წარმატების მიღწევა, როგორც ფიტნეს ტრენერი ცული პროგრამა. მან გადასცა ფლემინგი შევიდა მისი გაწვდილი იარაღი, და პრეზიდენტი იყო, სწრაფად დამკვიდრდა ოთახი.
  
  
  როდესაც ჩვენ ჩამოვიდა, მე დავინახე, რომ ოთახი უკვე იყო აღჭურვილი ego მკურნალობა. იწვის torches ეკიდა ქვის კედლები. ცენტრში სართული იყო cot საერთო სურნელოვანი ფოთლები. ჩვენ გავიდა ერთგვარი ღირსების დაცვა შედგება ტომის, თითოეული მათგანი შეეხო ფლემინგი მსუბუქად, თითქოს, რათა emu ზოგიერთი მათი ძალა.
  
  
  როდესაც ფლემინგი იყო ასახული საწოლი, მან უთხრა: "ფეხი არის გატეხილი, და არ არსებობს rust მისი მაჯის. მას უნდა ჰქონდეს სისხლის მოწამვლა, და მე არ მაქვს დრო, რომ წასვლა აფთიაქი ანტიბიოტიკები. Emu სჭირდება ახლა. არსებობს გზა, რომ ეს აქ? '
  
  
  სიმაღლის, მუქი skinned კაცი შემომხედა მიუკერძოებლად. Fleming ხმა გაისმა სუსტი, მაგრამ მან გაიცინა. "დიდი მადლობა თქვენი შეშფოთება, ბატონი კარტერი, მაგრამ მე კარგ ხელში. მისი ფსონი ტონი სამედიცინო ცოდნა უფრო მაღალია, ვიდრე ყველაზე ძვირადღირებული სპეციალისტი Park Avenue."
  
  
  პატრიარქის თქმით, რბილად ," ჩვენ უკვე ინფორმირებული ბუნება თქვენი დაზიანებები, და ჩვენ შეგვიძლია დავიწყოთ მკურნალობა დაუყოვნებლივ."
  
  
  ორი ქალი ფლემინგი. ნოე ჩაცუცქული შემდეგ მას და dipped sponge თხევადი, რომ უკვე იჯდა თასი შემდეგი საწოლი. რომ, მან გაიწმინდა ჭრილობა ფლემინგმა მაჯის. ამის შემდეგ იგი გავრცელდა სქელი მწვანე ჟელე nah.
  
  
  "ეს არის თბილი ნაზავია კოკას ფოთლები და მწვანე საპონი," ნოეს განაცხადა. "ჩვენ დააყენა ცოლი მას. ეს მასალა ჩაერთვებიან out dirt გარშემო ჭრილობა, და მაშინ arm იქნება მოშუშებისა სწრაფად."
  
  
  მკურნალობის ფეხები იყო ცოტა უფრო რთული. ნოე წელში ფეხი. შემდეგ, მან dipped მისი თითის შევიდა თასი მუქი წითელი სქელი ნივთიერება. რომ, მან მიიპყრო წრის გარშემო ჭრილობა, და შიგნით წრე, მან მიიპყრო არის "X".
  
  
  მან გაიცინა at me. "Rooster სისხლი", განმარტა მან. "გაძევებას ეშმაკი მიერ ძვალი." ახლა რამდენიმე ფენა spiced ფოთლები იყო მიბმული, ფეხი, თავზე, რომელიც იყო პასტა თბილი ფქვილი. მჭიდროდ bandage გარშემო მთელი ფეხი.
  
  
  მე მაინტერესებს, რამდენად ეს იყო გამოვლინება პრიმიტიული მედიცინა, რომელიც დაამტკიცა თავისი ეფექტურობა საუკუნეების მანძილზე, და ფსიქოლოგიური ზეგავლენა.
  
  
  მე არ ვიცი მისი. მაგრამ ფლემინგი სჯეროდა ეს, და ალბათ, რომ რწმენა შეგიძლიათ მოშუშებისა ego. ისევე როგორც მრავალი წამყვანი პოლიტიკოსები, ის შეიძლება ფარულად უნდა ღრმად რელიგიური.
  
  
  და თუ ის არ აღიარებს, რომ ეს საჯაროდ, იქნებ სიღრმეში მას მიღებული აკრძალული მისტიკა voodoo. მაგრამ მე არ მაქვს დრო, რომ დაველოდოთ და ვნახოთ, როგორ აღმოჩნდება მისთვის.
  
  
  Tony წაიყვანა განზე და ჰკითხა, რა საკითხზე: "არ დასარტყამი ასევე გითხრათ, რომ ფლემინგი სურს დაბრუნდეს ქალაქში და შეასრულოს ხალხის წინაშე?"
  
  
  მოხუცი გაიცინა კეთდება. Fleming არის იდეალისტი და ძალიან ჯიუტი თავის რწმენა. მაგრამ როდესაც იგი იღებს დასრულდა შოკი, მე გეტყვით, em სიმართლე. მე ვფიქრობ, რომ თქვენ გვინდა, რომ დაბრუნდეს და უფასო მის Sawyer?"
  
  
  მე არ მითქვამს, Em, რაც ჩვენ გვინდა ითქვას სასტუმრო მაგნატი-ის ქალიშვილი. მან იცოდა, რომ დიდი გარიგება, ვინც ცხოვრობდნენ ჯერჯერობით up hill. ეს იყო, ალბათ, დრამი, რომ დაცული ego აცნობეს, რასაც, რა თქმა უნდა, უნარი, რომ სწორად ახსნა ეს იშვიათი jungle ნიშნები.
  
  
  ჩემი სახე წავიდა ცოტა ძლიერი, როგორც ვთქვი, " თუ მე არ მიიღოს მის უკან ერთ ჯერზე, მე არ ვფიქრობ, მე გადარჩება ჩემი საკუთარი."
  
  
  Mitzi იყო მიყურადება. "თქვენ გიჟები თუ თქვენ ცდილობენ ეს. მაგრამ თუ თქვენ ნუ, მე თქვენთან ერთად."
  
  
  "არასწორი ვარაუდი", - ვუთხარი მე. "არ შემიძლია არ გამოიყენოთ თქვენ. ნოეს, დარწმუნდით, რომ იგი რჩება აქ.
  
  
  ჩემდა გასაკვირად, მან თავი დაუქნია. "მე გაძლევთ ფორუმი ..."
  
  
  "არა," ego გაწყდება. "მე უბრალოდ უკან გზა ჩვენ მოვიდა."
  
  
  მან დააყენა მისი წარბების. ვიცოდი, რომ ბოლოს, ის ვერ შეძლებს შეცვალოს ჩემი აზრით. ის shrugged, აიღო Mitzi მხრივ, და გაბრუნდნენ ფლემინგი.
  
  
  ის დადიოდა მეტი კიბე კლდეში. მის უკან, ის შეიძლება მოვისმინოთ მისი rousing ტომის სიმღერა, ალბათ განკუთვნილი, რათა დაეხმაროს ფლემინგი ფეხზე. მისი გააძლიერა მეტი კედლის და წყალში უკან, მეორე მხარეს. ჯიპი ნახა ბუნდოვნად. ეს, როგორც ჩანს, მიტოვებული. არ იყო ნიშანი ჯარისკაცები.
  
  
  შუა ნაწილამდე იყვნენ ქვემოთ, ჩემი ფეხით მოხვდა მოლიპულ clump of მცენარეების მზარდი შორის კლდეები, და იგი დაეცა. ის წამოდგა, იფურთხება ტალახი. იგი წელში და დადიოდა უფრო ფრთხილად.
  
  
  როდესაც მე მივიღე სანაპიროზე, მე მივიღე გაჟღენთილია.
  
  
  მან აიღო თავისი ტანსაცმელი და ცდილობდა, wring მათ, როგორც შეეძლო. მოციგავის გამხმარი იგი, როგორც შეეძლო, და დაეცა იარაღი, წინა სავარძელზე ჯიპი. ის draped მისი ტანსაცმელი, მეტი hood ასე რომ, ისინი შეიძლება მშრალი სითბო ძრავა.
  
  
  მისი boot იყო მაინც. ისინი სველი, მაგრამ მე უნდა მათ ride.
  
  
  მე მოუთმენლად კარგი მოგზაურობა ბინა საბურავი და არ იყო იმედგაცრუებული. როდესაც მან მიაღწია ადგილზე, სადაც სხვა ჯიპი შევიდნენ ჭაობში, მან შეწყვიტა ჩატვირთვა მოციგავის . დავინახე, საქმიანობის ადგილზე, სამი ან ოთხი კაცი მხარეს გზის. იქნებ იმ ადამიანებს, რომლებიც მანქანაში ვერ კუთხეში, მაგრამ მე ვერ ვხედავ, რასაც ისინი აკეთებდნენ.
  
  
  Odin მათ გარშემო მოულოდნელად გადადგა შევიდა შუა გზაზე და შუამდგომლობით ჩემთვის მანქანა ახლოს. ის იყო თითქმის წააქციეს Ego nogi, მაგრამ მან დაინახა, რომ loincloth მხოლოდ დრო. მას ჯერ კიდევ მისი მოციგავის მზად და წავიდა მდე ლოკვა. მე გავიგე, მისი სიცილი, ერთგვარი ტრიუმფალური ხმა, შემდეგ კი ჯიპი ცხვირი კადრი მეშვეობით ჭაობში. ისინი ამოიღეს ego. ეს იყო მიტოვებული. არ გვამები.
  
  
  Tony მოიგო-ს jungle დამხმარე გაყვანილია სათადარიგო საბურავი და შემოვიდა ego უკან ჩემთვის. მე გადმოვიდა და დაინახა ორი კაცი, მათ გარშემო მოხსნას წინაშე ჩემი ჯიპი, შეცვალოს საჭე, და ამით მანქანის უკან დიდი ღიმილი, რაც იმას ნიშნავდა, ყველაფერი კარგად იყო ახლა. მერე სწრაფად გაქრა, მათ შორის, პალმის ხეები. ასე სწრაფად, ის არ ჩანს იგი, თუ მან უბრალოდ blinked.
  
  
  მისი მამოძრავებელი სწრაფი, ვხვდები, რა მე იპოვით წინ, სადაც დიდი სატვირთო აქვს გზა გადაკეტეს. ტონი მარშალის ის კაცი იყო დაკავებული იქაც, მაგრამ მანქანა იყო ძალიან მძიმე და ისინი ვერ გადატანა. ის გადმოვიდა, მიიღო საჭესთან სატვირთო, და შუამდგომლობით მათ გარეთ გზა. მე ამას საპირისპირო და მანქანიდან გადმოხტა. ეს იყო ლამაზი სანახაობაა ვხედავ სატვირთო გადაიზარდოს ჭაობში. მხოლოდ იარაღით ბარელზე იყო მაინც ოდნავ ზემოთ წყალი.
  
  
  ჩემი შემდგომი მოგზაურობა შორეულ სასტუმრო, არავინ შემხვდა. რამოდენიმე მამაკაცის უკრავდა, სამზარეულო. თამაში ჩემთვის ახალი იყო. ყოველი კაცი იყო გაპრიალებული ჩიპი, რომელიც უცნაური ჩანდა, როგორც ადამიანის თითის. ისინი მორიგეობით მოძრავი ih მაგიდის გარშემო. ვინც მოვიდა ლოკვა გახლეჩის შუა კუჭის თავმჯდომარე, - განაცხადა პრემიერ-მინისტრმა, ვიმსჯელებთ, შფოთვა, რომ ეს გამოიწვია. კოკო იყო ბოლო გააფართოვოს. მან ნება out ხმამაღალი ტირილი, როგორც მისი თითის ჩავარდა crack. ხელმოცარული გადახდილი emu ორჯერ იმდენი. როდესაც ის და Lambie დამინახა, ისინი შეწყვიტა დაკვრა. როცა ვუთხარი, რომ მინდოდა, მათ take me to the Sawyer სასტუმრო, ისინი არ გამოიყურება ძალიან აღელვებს.
  
  
  Lambie coughed მნიშვნელოვნად. "ეს იყო სარისკო საკმარისი მოტყუება ლეიტენანტი ციხე," - განაცხადა მან. "მაგრამ შეყვანას პოლკოვნიკი? "მე არ ვიცი."'
  
  
  მჭირდებოდა რამდენიმე თანაშემწეები. ეს იყო მნიშვნელოვანი, რომ მათ სანდო წარმატება ოპერაცია. ნერვული და საეჭვო ხალხს არ უნდა ჩვენთან. "ნოე იცის, სადაც ჩვენ ვაპირებთ," მე გამოაცხადა. "და ის დაგვეხმარება."
  
  
  ისინი ჯადოსნური სიტყვა. თუ ნოეს ეგონა, რომ ეს, შესაძლოა, მუშაობა, ეს იქნებოდა. ჩვენ ავიდა ჯიპი კარგი განწყობა.
  
  
  ქალაქის ქუჩებში მაინც ცარიელი. საერთო ჯამში, ჩვენ ვნახეთ, არაუმეტეს მეექვსე პირი. როდესაც ისმენენ, ჯიპი, ისინი, როგორც შეშინებული, როგორც მაუსები. არ არსებობს საგზაო მოძრაობის ყველა საჯარო შენობები დაიხურა, და windows იყო მუქი გარდა სართულზე Sawyer სასტუმრო.
  
  
  მან აღნიშნა, თოფი ჩემს უკან, როგორც ჩვენ წაიყვანა მთავარ შესასვლელთან. Sentry ჩრდილში ვუყურე ჩვენთვის ყველა დღე.
  
  
  ის გადმოხტა და შუამდგომლობით ჩემთვის გაჰყოლოდა. მისი მამა მოვიდა, რომელსაც თან ახლავს სამხედრო და "ლეიტენანტი" Lambie. მცველი შეწყვიტა ჩვენთან. 'მე ბოდიში. პოლკოვნიკი განაცხადა, რომ არავინ მოდიოდა დღეს.
  
  
  Lambie გადაჭიმული და glared ერთი ჯარისკაცი. "ჩვენ წავიდეთ შიგნით. თუ გსურთ შეწყვიტოს აშშ, თქვენ შეიძლება დასრულდება მდე მიღების დააზარალებს. ეს პატიმარი ნიკ კარტერი, ადამიანი, ვისთვისაც Jerome შესთავაზა ათასი დოლარი. დაიძრას.
  
  
  მცველი აღნიშნა თოფი at me და licked მისი ტუჩები. "ამ შემთხვევაში, მე მოუტანს მისი ego არსებობს."
  
  
  Lambie growled. "ოჰ, არა, თქვენ არ მართოთ თქვენი ego. მე სიტყვით მას თავს. თქვენ წარმოიდგინეთ, რომ თქვენ შეგიძლიათ მიიღოს ეს ჯილდო away from me. დავუბრუნდეთ, თქვენ bastard! '
  
  
  Sentry ჩანდა დამნაშავე და არ გადავა სწრაფი საკმარისი. სამხედრო კაცი დადიოდა წარსული mimmo მე და მოხვდა მისი ego კონდახით თოფი მთელს ყური. ამავე დროს, ის შემთხვევით შეეხო გამოიწვევს. Gawk ჩემი ფეხი whizzed წარსულში, მათ შორის, უფრო მაღალი, ვიდრე ეს უნდა ყოფილიყო. ეს იყო დაწყებული, რომ ძალიან რეალისტური. Lambie აჩვენა მისი კბილები კიდევ ერთხელ. "პოლკოვნიკი. სად არის ის?'
  
  
  ახლა საკმაოდ დიდი შთაბეჭდილება მოახდინა დაცვა ჩაილაპარაკა თითქმის unintelligibly: "კაზინო, ლეიტენანტი. სახელმძღვანელო, თქვენ?"
  
  
  "მე ვფიქრობ, რომ ჩვენ შეგვიძლია ვიპოვოთ იგი საკუთარ თავს." იყო გაფრთხილება Lambie ხმა. "ყოფნის დროს თქვენი პოსტი."
  
  
  მან ხელი მკრა შევიდა ლობი. თომას Sawyer იქნებოდა შოკირებულია, რომ ზიანი. დიდი სკამები იყო ასახული. თაროებზე გაზეთები და ჟურნალები იყო გააუქმა, მაგრამ არც ჩვენების შემთხვევაში დარჩა ხელუხლებელი. მაღაზიის თაროები ცარიელი იყო. რა არეულობას!
  
  
  პოლკოვნიკი Karib Jerome შეიძლება იყოს კარგი conspirator, მაგრამ ის საზიზღარი მეთაური. თუ მას არ ჰქონდა უფლება მისი კაცები ძარცვა მას, ის არ მოიგო უფრო, თუ მისი გეგმები იყო წარმატებული, რა თქმა უნდა.
  
  
  კაზინო იყო უარესი, ვიდრე ლობის. ათასობით სათამაშო მაგიდები განადგურდა და არ შეიძლება გარემონტდა. ინტერნეტში, nudes ზემოთ მოგრძო ბარი იყო, scratched, ფიგურა იყო მოჭრილი. სამხედრო და Lambie სტვენით. "კარგი ამბები გაუშვა."
  
  
  მინის იყო განადგურებული იატაკზე გარშემო ბარი. არ იყო ბოთლი. სამხედრო მამაკაცები და Lambie ჩანდა უხერხულად გარშემო ცარიელი ოთახი. "სად ყველას წასვლა? სადაც ის პოლკოვნიკი?"
  
  
  "ის მძინარე გარეთ daze. როგორ შესახებ არსებობს სამი ასეული ოთახი კომფორტული საწოლები. რაც შეეხება Jerome, მე ვფიქრობ, რომ ის Cappola ჩიპი ოფისი დათვლის კაზინო ფული. წამო მას.
  
  
  ჩვენ გავიდა mimmo სალარო. მათ დარჩა ხელუხლებელი. მაგრამ არ იყო stacks მონეტები უკან მინის დანაყოფი, არა გადასახადები ღია უჯრით. ჯარისკაცები იყვნენ დაშორებული აქ. ის დაპრესილი ღილაკს, რომელიც, ჩვეულებრივ, გააქტიურებული მოცურების რკინის კარით.
  
  
  მისი გავიდა შორის ბიჭები. არამეგობრული შავი უსაფრთხოების დაცვის კონტროლი მაგიდა იყო დაჭერილი off მცველი. მან მიაღწია თავის რევოლვერი, მაგრამ მაშინ მან დაინახა, რომ Lambie ის იარაღი იყო, ჩემს უკან, იგრძნო, me, და გაიცინა.
  
  
  "არა, მაგრამ, ბატონი კარტერი. სად პოულობთ მას, ლეიტენანტი?"
  
  
  მან, შესაძლოა, ჩართული მხარეები, მაგრამ ეს, როგორც ჩანს, უფრო სავარაუდოა, რომ ჩემთვის, რომ მან უკვე Jerome-ის spy ყველა ერთად.
  
  
  "ბორჯღალოსნები" საგუშაგოს. გითხრათ, პოლკოვნიკი ჩვენ აქ.
  
  
  მაგრამ negro არ აპირებს მოდით კიდევ. "Mitzi დარჩა აქ კარტერი. სად არის იგი?'
  
  
  Lambie არიული shrugged. "ის არ იყო მასთან. იქნებ ის წავიდა."
  
  
  "ასევე, ეს არ არის მნიშვნელოვანი." ის დაპრესილი აწერია. "პოლკოვნიკი, თქვენ გაქვთ კომპანია".
  
  
  ეს არ მიიღოს გაცილებით გრძნობა, რომ აღფრთოვანებული. "მე ვუთხარი, რომ მე ..."
  
  
  "ორი ჯარისკაცი არ მოვა სიტყვით, ბატონი კარტერი."
  
  
  Stahl-ის ხმა, მოულოდნელად ნათელი ახლა. "ეს არის დიდი. მოდით ih ში.
  
  
  კარი გაიღო გახსნა. Karib Jerome იჯდა Cappola-ს მაგიდასთან. მის წინაშე იყო piles ბანკნოტები და monettes. ბოლო კაზინო და სასტუმრო შემოსავლები და ლობის მაღაზიები: უზარმაზარი სინდიკატი და Sawyer ფული.
  
  
  მისი მეგობარი გაიცინა. "თქვენ არ იპოვეს გზა, რომ გამდიდრდეს, Jerome?"
  
  
  მან გაიცინა at რევმატიზმი. მხოლოდ ego ღიმილი იყო, ცოტა ცივი, ვიდრე ჩემია. "თქვენ უნდა ვაღიაროთ, რომ ეს არის კარგი გზა." მას შევხედე Lambie. "ლეიტენანტი, სად გოგონა, რომელიც სწავლობს ეს კაცი მოდის?"
  
  
  მისი, blurted ის. 'მკვდარი. იგი დაიხრჩო.
  
  
  შავი თვალები ვიწროვდება. "მან swims, როგორც დელფინი, ბატონი კარტერი. არ ცდილობენ, მოტყუება ჩემთვის. ღირს ბევრი მაიამიში."
  
  
  მან ჩანდა მის მხრის კართან, რომელიც ჯერ კიდევ ღიაა. საქართველოს Negro იყო, შემდეგ ჩვენი საუბარი. როდესაც ის იყო, უკან ჩემი კაცები, მე ვერ გამოიყენა ჩემი მოციგავის. რომ ნიშნავდა, რომ გარდაცვალების ტომი და Lambie. ის მინდა სთხოვა დახუროს კარი, და აირჩია ყველაზე სწრაფი გზა, რათა აცნობოს, პოლკოვნიკი, უსაფრთხოების ego-ს ყურადღებას.
  
  
  მისი მან განაცხადა, გამომწვევად რომ Jerome: "თქვენ შეგიძლიათ მიიღოთ კარგი გამოსასყიდის Mitzi, მაგრამ მე შენარჩუნება ფული, ეს ლეიტენანტი არასოდეს იხილეთ მისი ათასი დოლარი." რომ საკმარისი იყო. კარი გააკრიტიკა დახურეს. Jerome leaned შევიდა pile of ფული მაგიდაზე. როცა მას ვუყურებ, კიდევ ერთხელ, იგი ეძებს ღიად, თითქმის პირდაპირ ჩემი მოციგავის.
  
  
  "მიიღოს ის, რაც თქვენ გჭირდებათ," Lambie და სამხედრო განაცხადა, რომ მისი, როგორც ih პისტოლეტები ჩამოშორდნენ ჩემთვის, ბევრი Jerome-ის სიურპრიზი. Ego-ს სახე გამკაცრდა. "ღალატის, ბატონი კარტერი? ქრთამის ჯარისკაცები! ისინი უნდა იყოს სასამართლო-martialed, როგორც კი ეს მეტი. .. '
  
  
  ის იყო სწრაფი. მე ეჭვი მას. მაგრამ მაინც არ სწრაფი საკმარისი. ის მაგიდასთან და ხელში გადავიდა სწრაფად, რომ მისი ბუდე. ის იყო, ცოტა უფრო სწრაფად, გაიღო იმ მოციგავის გარშემო მისი მარჯვენა მკლავი მისი მარცხენა, ესროლა ქართველები, თავის მხრივ, და ესროლა. საქართველოს stiletto მნიშვნელოვანი ego-ს ხელი ბუდე და ego ვერ მოხერხდა.
  
  
  ვაღიარებ, რომ ის არ იყო მშიშარა. ეს იყო დიდი რისკი მას. მაგრამ, თუ ის შეიძლება, რომ ჩემთვის სროლა, ან თუ შეეძლო გადაღება თავს, ეს იქნებოდა სიგნალიზაცია, რომ niggas გარეთ და ჩემი შანსი იქნება დაკარგული. მან მშვიდად sel. მან მისი მოციგავის და უბრძანა emu დგომა წინააღმდეგ კედელზე. მისი პატარა შავი თვალები სავსე იყო სიძულვილი, მაგრამ მან, როგორც emus იყო განუცხადა.
  
  
  Lambie განთავსებული იარაღი თავზე დასტის ბანკის შენიშვნები და მისცა პოლკოვნიკი საფუძვლიანი ძიება. ის გაყვანილია ჩემი stiletto, ჩემი რევოლვერი, და აღმოჩნდა, სათადარიგო ერთ ერთ ჯიბეში მთელი ადგილი.
  
  
  "ახლა ზის დივანი ასე რომ, ჩვენ შეგვიძლია ვისაუბროთ. სად არის Tara Sawyer? მე ვუთხარი,.
  
  
  Jerome კი არ დახუჭოს. დაჯდა კომფორტულად დივანი და გადმოკვეთა მისი ფეხები. მან მოიგერია მისი ზედა ტუჩის სარკასტულად და მისცა counter-spin. "სად არის Mitzi გარდნერი?"
  
  
  მე არ მაქვს დრო, ან მიდრეკილება თამაში Q & A. რა თქმა უნდა, იგი ინახება Tara სასტუმროში. მაგრამ მე ვერ ითვლიან Jerome მთელი არმია მძინარე, და მე არ მინდა, რომ რისკის მქონე ძებნის მთელი სასტუმრო. მან გააძლიერა თვალწინ პოლკოვნიკ და გააკრიტიკა ბარელზე მოციგავის შევიდა მისი ego. ეს იყო მახინჯი ნულიდან. მისი ego არ მინდა, რომ მისი მოკვლა; ის ერთადერთი ადამიანი იყო, რომელსაც ვერ აკონტროლებს არმია იმ დროს, და ის ჯერ კიდევ საჭიროა nen. მაგრამ, პირველ რიგში, მე აწუხებს Tara უსაფრთხოება. მან უთხრა, რომ ეს Jerome და დასძინა, - " მე არ ვნანობ დამახინჯება თქვენი სახე, თუ მე უნდა."
  
  
  იგი ლამაზი კაცი. მან იცოდა, რომ იყო, მან უშედეგოდ. "ყველა უფლება", - განაცხადა მან. "თქვენ არ შეგიძლიათ უფასო მას მაინც. Miss Sawyer არის დარბაზში მისი suite ზედა სართული. არსებობს ექვსასი ჩემი ჯარისკაცები შორის ქვედა და ზედა სართულები."
  
  
  
  
  
  
  
  თავი 7
  
  
  
  
  
  
  
  მიუხედავად იმისა, რომ Lambie გაიმართა პოლკოვნიკი, იარაღის მუქარის ქვეშ, სამხედრო და მე გაშიშვლებულ off Jerome-ის პიჯაკი და პერანგი და დახიეს მისი პერანგი შევიდა ზოლები გვაკავშირებს მას. ჩვენ ნება emu იჯდეს on sofa.
  
  
  "აქ დარჩენა თვალი მას", - ბრძანა მისი. აჩვენა მისი emu როგორ კარით კონტროლი მუშაობდა. "დაველოდოთ Lamby და მე კარი. თქვენ გახსენით ეს Rivnenskaya მხოლოდ საკმარისი, მოდით, გაივლის, და შემდეგ იგი ისევ.
  
  
  Lambie დააყენა იარაღი, რომ ჩემს უკან ისევ, და დავიწყეთ ფეხით. საქართველოს Negro იყო ჩართული ამ დეტექტიური რომანი, და არ გამოიყურება, სანამ მას shoved ეს მისი ცხვირი, როგორიცაა emu მოციგავის. როდესაც ვნახე, რა იყო კითხვა, მე უნდა chuckle. "არ წაიკითხავს, ამას; ეს იყო დამატებული წუთით ადრე Lambie მოხვდა მისი ego მძიმე ქალა კონდახით მისი თოფი. ის შემოვიდა off თავმჯდომარე და გადატანა სართული. თუ არა იგი მკვდარი იყო, ან არ, ძირითადად, დამოკიდებულია იმაზე, სისქე ego ქალა. ჩვენ ისხდნენ ego ერთ-ერთ კაზინოს სალარო და მიბმული მას სკამზე. ჩვენ ფეხით სწრაფად ლიფტები. შუა ნაწილამდე იყვნენ ქვემოთ ლობი, ლიფტი კარი მოულოდნელად გაიხსნა. ჯარისკაცი გამოვიდა, დაინახა, აშშ, და ცდილობდა dive უკან. Stiletto დაეცა და ერთი წუთით ი ego ego Adam ' s apple. Lambie ისხდნენ ego უკან მიღება მაგიდა. გასაღებები Tara ოთახი არ იყო იქ, ასე რომ, ჩვენ უნდა მიიღონ როგორც მშვიდად ჩაიაროს.
  
  
  წავედით უკან ლიფტი, და მან აიღო ორი machetes, რომ ჰქონდა დაეცა ჯარისკაცი ქამარი შემდეგ hitting ego. ახლა ჩვენ მხოლოდ 599 ოპონენტებს.
  
  
  ზედა, ჩვენ გაიქცა, კარი Tara ბინა. საკეტი გატეხილი იყო, რომელზეც ქართველები, და ჩვენ შიგნით სანამ ვინმეს გამოჩნდა დარბაზში.
  
  
  ოთახი იყო მახრჩობელა. კონდიციონერი გამორთული იყო. Tara Sawyer ქმნის საწოლი, იარაღი და ფეხები გავრცელდა. მას ეცვა წყვილი თეთრეული და bra. მისი გააღიზიანა და ankles იყო მიბმული საწოლის ფარდა, ასე რომ, ის ძლივს გადაადგილება. Nah არ აქვს gag მისი პირით, მაგრამ ეს, ალბათ, არ იქნებოდა საჭირო. ხმის საიზოლაციო Sawyer Grand LaClare იყო შესანიშნავი. ყველაზე, ეს შეიძლება იყოს ისმის მეორე ოთახში.
  
  
  მან დაინახა, მე და Lambie. მისი სახე contorted სასოწარკვეთა, და ის, რომ იგი აპირებს ტირილი. Ey დააყენა გადასცეს მისი პირით. "Jerome ის ხალხი აქ. იყოს მშვიდი.'
  
  
  მისი თვალები მიიჭრა, რომ Lambie. იგი ფიქრობდა, რომ მე ვიყავი დაჭერილი, ძალიან. ეს იყო Ay, რომელმაც განმარტა, რომ ის იყო ჩვენი მხრიდან. მისი ლამაზი ცისფერი თვალები იყო, ახლა დიდი და მუქი . შიში, მისი თვალები იყო, ახლა შეიცვალა აღშფოთება. მან ამოიღო თავის მხრივ გარშემო მისი rta და kissed მას. მაშინ მან გამოუშვა მისი untie მისი shoelace. "მათ მოკლეს ჩემი ეგო?"
  
  
  მისი იცოდა იგი mistletoe გულისხმობდა ფლემინგი. მე ვუთხარი,. "არა ყველა. ჩვენ შევძელით დაფარავს მას. ის ტრავმას, მაგრამ ის უსაფრთხო მთებში ნოე."
  
  
  "ვინ არის?"
  
  
  რა თქმა უნდა, იგი არასოდეს გამიგია ეს ბებერი შავი ოსტატი და ego ტომის. "ნეტავ call me მატყუარა თუ მე ვუთხარი, რომ უფრო მეტი ნოემბერი, მაგრამ თუ ჩვენ ქალაქგარეთ ცოცხალი, მე წარმოგიდგინოთ მას. და კიდევ მაშინ, თქვენ არ მჯერა, რომ ეს."
  
  
  ეს იყო სწრაფად loosened მიერ shoelace, რათა შეამციროს ტკივილი. მისი ხელები და ფეხები იყო თეთრი და გასიებული საწყისი სისხლის მიმოქცევის დარღვევა. Hey, ეს დააზარალებს, და მან დაინახა, რომ ეს იქნებოდა ცოტა ხნით ადრე მას შეეძლო ფეხით ერთხელ. თუმცა, მე ვერ რისკის ტარების sl. თუ ვინმეს ცდილობდა შეეჩერებინა ჩვენს გზაზე, მე ჰაერივით სჭირდებათ ჩემი ხელები, და, ალბათ, Lambie ძალიან.
  
  
  ის dabbed Tara გააღიზიანა და ankles ცივი წყალი გარშემო tub. შემდეგ მან აიღო თხელი ბამბის კაბა გარშემო ტუალეტი. მან ჩანდა უკეთესი, როგორც იგი იყო, მაგრამ მისი panties და ნახევრად გამჭვირვალე ლიფი უბრალოდ არ იდეალური მოგზაურობა ომის დროს.
  
  
  დასჭირდა Tara ძვირფასი წუთი ყოფნის მისი ფეხზე. ჩვენ მივიღეთ ოთახი-by-ოთახი შეამოწმეთ ამ. Lambie გაგზავნილი მის ქვემოთ დარბაზში, რათა შეამოწმოს, რომ გასასვლელი იყო ნათელი.
  
  
  მომენტი მოგვიანებით, მან poked მისი უფროსი დასასრულს დღე და beckoned ჩვენთვის. ჩვენ გაიქცა ლიფტი, როგორც სწრაფად, როგორც Tara მდგომარეობა საშუალებას მისცემს. როგორც კი დაპრესილი ღილაკს, მე ვნახე მისი, როგორც კარი გაიღო დერეფანში.
  
  
  მივედით, პირველი სართული და ლიფტის კარი ნელა გაიღო. ვნახე ჯარისკაცი მეშვეობით crack. კიდევ უფრო უარესი, პოლკოვნიკი Karib Jerome იქ იყო იარაღი აღნიშნა ჩვენთან.
  
  
  ის ducked უკან რკინის კარით და ერთდროულად დაპრესილი სარდაფში ღილაკს. Gawk bounced off რკინის კედლები, ლიფტი. ეს იყო სასწაული, რომ არც ერთ ჩვენს გარშემო იყო, დაშავდა. კარი დახურულია და წავედით შიგნით. ეს იგრძნო, როგორიცაა საათი გავიდა. იყო თუ არა მანქანის ავტოფარეხით, ან გასასვლელი გადაკეტილი იყო, დავით Hawke არ წერია ერთი off მეშვეობით მისი აგენტები. Tom Sawyer არ დაკარგა თავისი შვილი, და ნოეს არ დაკარგა რა კარგი თანაშემწე.
  
  
  მე მაინტერესებს, სადაც სხვა თანაშემწე ტონი გააჩნდა იყო. ალბათ, მკვდარი. თუ Jerome ჰქონდა დაარწმუნა ეგო ეგო გაუშვებენ ამისთვის დიდი თანხა, მან, შესაძლოა, მოსალოდნელია ტყვია. პოლკოვნიკი არ ექნება მიზეზი, რომ შეინარჩუნოს თავისი სიტყვა. აშკარა იყო, რომ ეს იყო შეცდომა დატოვება ცუდი simpleton აქ მარტო ასეთი ხასიათი.
  
  
  ლიფტი მოხვდა საჰაერო ბუფერული სარდაფში. ჩვენ ავტოფარეხით. იქ უამრავი მანქანა კუთვნილი სტუმარი და უფრო მაღალანაზღაურებადი თანამშრომლები, მაგრამ მე არ ველოდი, რათა იპოვოს გასაღებები, მათ შორის, და მე ძლივს მქონდა დრო, რომ შეამოწმოთ ih ყველაფერი. სამხედრო სატვირთო მანქანა იყო გაჩერებული გასასვლელი. ეს იყო, ალბათ, მზად შემთხვევაში საგანგებო სიტუაციებში, და მუშაობდა სწრაფად. გარდა იმისა, რომ ეს, როგორც ჩანს, მილის დაშორებით.
  
  
  მან აღნიშნა ის, რომ მისი. "აწარმოებს მისი მანქანა", - ვუთხარი მე. "მიიღოს ego მიუხედავად იმისა, რომ მე cover მისი უკან დახევა."
  
  
  ისინი გაიქცა. მინიმუმ Lambie იყო გაშვებული, როგორც სწრაფად, როგორც შეეძლო, ისევე, როგორც ის იყო გადმოიყვანა დაბრკოლების Tara მიერ მკლავი. ლიფტის კარი გაიხსნა. როდესაც ისინი გაიხსნა ორი inches, ის კადრი მეშვეობით უფსკრული, შემდეგ Jerome-ს გამოიწვიოს. მე გავიგე, მისი ყვირილი და იმედი გამოთქვა, რომ ეს იყო პოლკოვნიკი. იგი ინახება სროლა, როგორც კარი გაიხსნა კიდევ უფრო და უფრო ყვირილის ხმა ისმოდა. და ბოლოს, ვინმე გამოვიდა ბრწყინვალე იდეა გაგზავნის ლიფტი უკან. იგი ინახება სროლა, სანამ კარი კი მთლიანად დახურული. ახლა ჩვენ გვქონდა მცირე უპირატესობა. ის გაიქცა, რომ სატვირთო და გადახტა შემდეგი Tara, რომელიც სწრაფად დაძრა და შემდეგ დასახლებული შევიდა სავარძელში მძღოლი. ბედნიერი ერთი. თუ ეს იყო Mitzi გარდნერი, ჩვენ რომ უკვე კამათი იმაზე, თუ ვინ იქნებოდა მანქანა, და არ იყო დრო, რომ ახლა.
  
  
  მივედი, უკან მისი მეორე მექანიზმი და აღმოჩნდა გადატანა გასასვლელი ramp. Ego არ barricaded. როგორც mimmo მიერ მიღებულ მთავარ შესასვლელთან, სასტუმრო და მოხვდა კართან, მან დაინახა, Jerome და რამდენიმე მისი მამაკაცი გადის. ისინი შეწყვიტა კიბეებზე სროლა აშშ-ში, მაგრამ ისინი ძალიან სწრაფი. კადრები, წავიდა დაბალი იტყუება.
  
  
  მე zigzagged ის, რომ მინიმუმამდე რაიმე შანსი, რომ მოხვდა მიკროფონები და მშობლიურ, და გავიგე, Lambie სროლის უკნიდან. მისი emu ყვიროდნენ მას უნდა გაიყვანოს თავი. ის არ მესმის ჩემთვის. ან იქნებ ის იყო ძალიან აღელვებს რეაგირება.
  
  
  უკვე ძალიან გვიანი იყო მაშინ. მე გავიგე, მისი კივილი მოკლედ, და rearview სარკის ვნახე Lambie ცვენას გარშემო მანქანა. ის უბრალოდ ქმნის კიდევ შუა გზაზე. წინა ego-ის მაისური იყო, გაჟღენთილია სისხლით. მისი სხეულის შეარყია, როგორც ტყვია მოხვდა მას. Jerome მიიღო მისი შურისძიების emu ახლა, რომ ჩვენ ძალიან შორს დაიჭირეს.
  
  
  მან აქცენტი მართვის, ცდილობს იგნორირება მისი დაღლილობა. აღარ ტყვია ასცდა ჩვენს უკან. Jerome და მისი ჯარისკაცები გაიქცა მანქანა გაჩერებული შესასვლელთან, სასტუმრო. ჩვენ შორს სახლიდან და უსაფრთხო.
  
  
  ბულვარი, მე გადავიხარეთ და გააძლიერა გაზის pedal. სატვირთო იყო უფრო შესაფერისი ტარების მძიმე ტვირთის ვიდრე გაზრდის სიჩქარე. ჩვენ გვქონდა გარკვეული დროის განმავლობაში, მაგრამ ეს არ იყო საკმარისი იმისათვის, რომ თავიდან ავიცილოთ პოლკოვნიკი-ის დევნა.
  
  
  ჩვენ ქალაქგარეთ, და გაემგზავრა ტონი არ სასტუმრო. რაღაც უნდა გადაწყდეს სწრაფად. მე ვერ თავიდან Jerome სანაპიროზე გზის. მე მქონდა ორი ვარიანტი. პირველი არის დასამალი სატვირთო ფარდული, ძველი ინ. სხვა იყო ცუდი გზა ლიკვიდაცია მეშვეობით მთებში.
  
  
  ეს მოხდა ჩემთან, რომ პოლკოვნიკი, ალბათ, იცოდა inn-ის არსებობა, და რომ ნოეს გამოიყენება იგი. Emu კი არ უნდა ვიბრძოლოთ. მთელი შენობა ხის. მას შეეძლო დაწვეს აშშ.
  
  
  ასე რომ, მან აირჩია სამთო მარშრუტი. ჩვენი მძიმე სატვირთო ვერ უმკლავდება potholes და მუწუკები, ალბათ, უკეთესია, ვიდრე მსუბუქი მანქანა ჩვენს უკან, და ისინი ვერ მიდიან ნებისმიერი სწრაფად, ვიდრე ჩვენს ამ გზაზე.
  
  
  იმ დროს მივაღწიეთ, მოსახვევში, ისინი არ შენიშნა აშშ. სერგეი შეცვალა ეს off და აღმოჩნდა, საჭე. ჩვენ ახლა უხილავი ჯუნგლებში გარემო ორი ჯიპი გავლის mimmo ჩვენს მთავარ გზაზე. დიდი. მან შეწყვიტა, ამოიღეს spotlights გარშემო მფლობელი, და დადიოდა მეტი დატვირთვა dock შემოწმება, რასაც ჩვენ გვქონდა ჩვენთან. ან იქნებ Lambie დაეცა იარაღი. ჩემი საბრძოლო მასალის მიწოდება იყო გაშვებული დაბალი.
  
  
  მე ვერ მოძებნა იარაღი შორის coils თოკზე, ნიჩაბი, და სამი crates. ის იყო, რომ პერსპექტივაში, როდესაც სერგეი ფარნები დაეცა ტექსტი ერთი ყუთები მთელი ადგილი: "Dynamite". ის გამოყვანილია ყუთი ნაბიჯია. რამდენიმე წნელები დაეცა out, მაგრამ ყველაზე მეტად მათ ჯერ კიდევ გახვეული neatly ნახერხი.
  
  
  თუ პოლკოვნიკი Jerome აღმოაჩენს, ჩვენ დაუტოვებიათ მთავარი გზა, ის უდავოდ ჩართოთ გარშემო. მაგრამ ჩვენ მზად იყვნენ თანახმა. ჩვენ გადაადგილდებოდნენ დაახლოებით 100 მეტრი შევიდა ჯუნგლებში. მისი გამოჩნდა გარშემო სატვირთო დაჭრილი და გაიქცა უკან გადაკვეთაზე, ემზადება გასწვრივ გზა. მე ეს დრო Jerome-ის ჯიპი შევიდა ხედი. ისინი გადაადგილდებოდნენ სწრაფი, გადმოხტა კუთხეში, და მისი dodged ih განათება. ისინი მყივანი სატვირთო მანძილი და rode მიმართ, ყვირილი ტრიუმფი. როგორც პირველი ჯიპი მიუახლოვდა, აანთო ფითილი იგი. მას ესროლეს ჯოხი დინამიტით შევიდა უკანა სავარძელი და ducked რამდენადაც შეეძლო შევიდა ფოთლები.
  
  
  აფეთქება მოხდა და მაშინვე ესროლა ჩემს უკან გზაზეც. მაგრამ ჩემი ფიზიკური მდგომარეობა ბევრად უკეთესია, ვიდრე, რომ jeep-ის მგზავრი. მე მაინც ჩატარების ჩემი სუნთქვა, როდესაც გავიგე, Tara ხმა დარეკვით out to me. იგი ადგა ადრე, ვიდრე იგი არ მოეწონა და შუამდგომლობით იყიდება Ay მოხვდეს, ეძებს ღრმა კრატერი, რომელიც ჩამოყალიბდა გზაზე. ჩემს უკან, მეორე ჯიპი გამოყვანილია მდე წარმართონ. გოგო და მე გაიქცა უკან სატვირთო. ჩვენ უკვე მართავდა, სრული სისწრაფით, როცა ჯიპი screeched, რომ შეჩერება crater crater. In rearview სარკის, მან დაინახა, Jerome-ის სიმაღლის, ფიგურა სწავლის გამო უზარმაზარი pothole გზაზე. ტყვიები whizzed წარსულში ჩვენთვის, მაგრამ ჩვენ უკვე ძალიან შორს, რათა მათ ავნებს.
  
  
  Tara არ მესმის, რა მოხდა. მან განმარტა, თუ რა ის მინდა ნაპოვნი უკან სატვირთო, leaned, რათა მისი სწრაფი კოცნა, მაშინ მოხედა უკან გზა.
  
  
  "ჩვენ უსაფრთხო ახლა," მისი ქმარი განაცხადა. "მათ არ შეგიძლიათ მართოთ მეშვეობით ამ ორმოს, წინააღმდეგ შემთხვევაში, ისინი უნდა მოჭრა ხე. და, რომ დრო სჭირდება. მოემზადეთ უხეში ზღვის ride ."
  
  
  მუქი, მე თითქმის შეუვარდნენ ხე, როგორც აღმოჩნდა კუთხეში, რომელიც შემახსენა, რომ მე საჭირო სერგეი. რისკი აღმოჩენილი იყო ნაკლებად მნიშვნელოვანია, ვიდრე რისკი გაშვებული შევიდა ხე. ერთი შეხედვით ჩემი watch მითხრა, რომ ღამე იყო უკვე დამთავრებული. ამ დროისათვის ჩვენ აღწევს ყველაზე რთულ ადგილებში, ეს იქნება თითქმის სინათლის. ეს გააკეთა, ეს არის ბევრი ადვილია ამის გაკეთება.
  
  
  მაგრამ ახლა ეს იყო ჯერ კიდევ მუქი, და წმიდა ფარები ანათებს მეშვეობით სქელი ფოთლები. Tara ჰქონდა გამართავს, რათა კარი jamb დღეში, რათა თავიდან hitting მისი ხელმძღვანელი სახურავზე. იგი დადიოდა რამდენიმე მილის, მერე მწარედ გაიცინა.
  
  
  "ნიკ", - განაცხადა მან. "მე არ ვფიქრობ, რომ მე ვარ სწორი პირი ამ. ის იყო აღფრთოვანებული, რომ აქ მოვიდა და შეხვდება ფლემინგი. ეს ასე იყო რომანტიკული ." მისი სიცილი გაისმა იმედგაცრუებული. "ახლა მე ვიცი, რომ ეს რეალურად Della ქუჩა."
  
  
  მისი, chuckled. "ეს არის ზღაპარი მსოფლიოში წარუმატებელი?"
  
  
  ასე რომ, ის იყო შეშინებული, საუბარი შენარჩუნება თავად შეამოწმეთ. ჩვენ ავიდა უმაღლესი და მაღალი, და ეს იქნება კიდევ უფრო მკაცრი ამიერიდან. მისი, ეგონა, რომ ეს იყო კარგი საბაბი გაუშვებენ სადავეები. საბოლოოდ, შფოთვა არის აღმგზნები, და სექსი არის დიდი tranquilizer. მან შეწყვიტა და აღმოჩნდა, გასაღები ანთება. ეს იყო ძალიან მშვიდი. ის გადმოვიდა, დადიოდა მანქანა, გაიხსნა კარი Tara მხარეს, და გამოყვანილია მისი გამოყვანა. მე ისხდნენ მისი მეტი მანქანა, ასე რომ მე ვერ შეამოწმეთ ფართი ერთად ფარები ნებისმიერი დრაკონები ან porcupines, რომ შეიძლება გააფუჭოს გართობა. მისი პირი იყო, როგორც მშიერი, როგორც აფეთქდა. Hey, ეს იყო უბრალოდ, როგორც მყარი, როგორც ეს იყო ჩემთვის. ეს მოხდა დიდი ხნის განმავლობაში, სანამ ჩვენ საბოლოოდ ითამაშა ასეთი სატვირთო თამაში მთლიანად ამოწურა და კმაყოფილი. მე გამიღიმა მისი. "თქვენ შეგრძნება უკეთესი?' მან თავი დაუქნია, leaned უკან მისი სავარძელი, და დახურულია მისი თვალები.
  
  
  იმ დროს მივედით, cliff სახე, ეს უკვე ნათელი. მე ვუთხარი, Tara, რომ მის თვალებში დახურულია, ხოლო, და დარწმუნებული ვარ, მან მაშინვე გახსნა ih უნდა გამოიყურებოდეს out ინტერესით. როცა მას ვუყურებ ფანჯრიდან და დაინახა, მხოლოდ უფსკრულს, იგი აღმოჩნდა ღია. იგი იჯდა სწორი, ლიფტინგი მისი chin.
  
  
  როგორც ჩვენ გავიდა სახიფათო ნაწილი უფსკრული, მეგონა ფლემინგი. იმ წერტილში, სადაც გზის მოვიდა ჩიხი, ჩვენ გადმოვიდა და ფეხით განაგრძო. ახლა მან აღმოაჩინა რაღაც, მე არ შენიშნა, ადრე. ბილიკი შეიყვანს ციცაბო ხეობაში; მიღმა პირას, მეორე მხარეს, იყო გამოქვაბულები, სადაც, ტომის ის ადრე ჭარბი მოსახლეობა ჰქონდა stung. ამ ეტაპზე, არა ერთი, როგორც ჩანს, ცხოვრობდნენ იქ. სქელი ხის ჭიშკართან ციხე დაიხურა. ის გეხმარებოდნენ ეს კონდახით მისი იარაღი. რამდენიმე წუთის შემდეგ, მან მოისმინა rattle ჯაჭვების და გადასვლის ხის ჭანჭიკები. მაშინ კარიბჭე გაიღო ღია და კაცი თეთრი პერანგი beckoned, ჩვენს შიგნით. Tara ჩანდა, ის მინდა მინახავს ghost.
  
  
  ნოე მიესალმა გოგონა სიყვარულით, განაცხადა, რომ ფლემინგი, იყო განცდა, უკეთესი, შემდეგ გადავიდა Barents ზღვის რეგიონის ცუდი ამბები დეპარტამენტი.
  
  
  "ჩვენი ხაზი იყო დაჭრილი ღამით. ჩვენ არ გვესმის არაფერი შიგნიდან ferret მათთან შემდეგ თქვენ მარცხენა. შეგიძლიათ მითხრათ, რა სიტუაცია არის პორტი ესპანეთში?
  
  
  ის ეჭვი, რომ ძველი სასტუმრო ქალაქის მისადგომებთან იყო უფრო მეტი, ვიდრე პირველი ადგილი დარჩენა ტომის, ვისაც სურდა ქალაქში. ეს უნდა იყოს ცენტრში Barents ზღვის ტერიტორიაზე შეტყობინებები, რომ მოვიდა მეშვეობით ქალაქებში და გადაეცა გამოყენებით jungle, drum. თუ არ იყო მეტი ინფორმაციით, ეს იმას ნიშნავდა, რომ Jerome ჰქონდა დაარბიეს Nach.
  
  
  იგი ძალიან დაიღალა. საათი ხანგრძლივი დაძაბულობა დაიწყო დაგროვება. ეს დიდი ციხე იყო მიუდგომელ. მეფეთა, მეკობრეები, და ამბოხებულებს ყოველთვის ცდილობდა, მაგრამ ამაოდ გამოწვევას მაღალი კედლები მათი უძველესი დროიდან. მაგრამ ამ დროს მხოლოდ დაცვა იყო ჩემი მოციგავის და ერთი მუჭა ტყვია, Mitzy გარდნერის dainty პატარა ჩერდება და რამდენიმე crates dynamite. ცოტა წინააღმდეგ თანამედროვე, სრულად აღჭურვილი ჯარი. მისი, leaned წინააღმდეგ სქელი ქვის groan და აცნობა, ტონი გამარჯვება. მე ვუთხარი emu ის, რაც მე უნდა გავაკეთოთ ერთად dynamite.
  
  
  "მე უნდა ააფეთქეს, რომ cliff დაუყოვნებლივ," მე აღიარა.
  
  
  "მაგრამ მე არ ვფიქრობ, რომ ეს მაშინ, და ახლა ის ძალიან შორს. მაგრამ მე მხოლოდ გარდამტეხი ეს მარშრუტი შევიდა minefield. მე არ ველოდი, Jerome მოვა აქ ჯიპი. Ego არის სიურპრიზი. მე უნდა porters.
  
  
  ნოე აწყობილი გუნდი და გააცნო მისი გოგონა.
  
  
  
  
  
  
  
  თავი 8
  
  
  
  
  
  
  
  ადამიანი გამოყვანილია dynamite გარშემო სატვირთო. ისინი აღების ღია იასამნისფერი ყუთი აქ fort, რის გამოც სრული ყუთი მოწყობილობები, ნაღმები, გასწვრივ გზა. გამგზავრებამდე სატვირთო, ეს მოიხსნა მიერ დისტრიბუტორი rotor ისე, რომ არავინ შეიძლება დაიწყოს სატვირთო. აღმოჩნდა, გზა შევიდა minefield, მიღების დარწმუნებული ვარ, რომ დეტონატორის შეიქმნა ისე, რომ ერთი ადამიანი ვერ აფეთქდა თითოეული პასუხისმგებელი დამოუკიდებლად სხვები. როგორც მუშაობდა, მან შეიძლება მოვისმინოთ დასარტყამი ციხე; ისინი არ შეტყობინებები, მაგრამ საზეიმო ხმები. მისი ვხვდები, ის იყო, რომ ნოე ცდილობს ამაღლება მორალი ცოტა.
  
  
  იმ დროს, როცა დასრულდა, ის განცდა, სრულიად ამოწურულია და მშიერი. მან ძლივს მივიღეთ ის, რომ ციხე. მართლაც, იყო რიტუალი. წმინდა ფრინველი დაიღუპა და მოხარშული მდუღარე წყალი. შიშველი ტომის spears ცეკვავდა ირგვლივ cauldron. მათ ჰქონდათ შესანიშნავი დამთავრებული სამხედრო იარაღის ბრძოლა ერთად bazookas და ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღი.
  
  
  ნოე იზრუნა, რომ სანამ მას ჰქონდა შანსი, რომ ჭამა არაფერი. მე კი არ ნახევრად ეძინა ჯერ. როდესაც ნოეს მივიღე ამ ერთი გადაცემა, მისი ცრუობს მაგარი ბნელ ოთახში; shadow line იმ დღეს მისი ვერ ვხედავ, რომ მზე უკვე მიაღწია შუა პოზიცია. მე რომ კაცი ფხიზლად მიერ ბილიკი. ეხლა ამ ადგილას, თქვენ უნდა შეეძლოს ისმის მანქანების ახლოვდება შორიდან. ახლა ის იდგა თვალწინ Nov და ის იყო აღფრთოვანებული.
  
  
  
  
  "სამხედრო მიუახლოვდა სატვირთო," ნოეს განაცხადა.
  
  
  მისი დაუყოვნებლივ გაიღვიძა. - 'რამდენად არის ih?'
  
  
  "მან ვერ ითვლიან." ნოე ესაუბრა watcher.
  
  
  "ის ამბობს:"ძალიან, ძალიან ბევრი."
  
  
  იგი ადგა და გაიქცა, რათა კარიბჭე. ახლა, მათ უნდა ჰქონდეთ მოჰყვა ბილიკი, და მიღებული მისი სასტუმრო უნდა დავრწმუნდეთ, რომ ისინი ვერ აღმოაჩინა dynamite. ომის ცეკვა დასრულდა და ადამიანები, რომლებიც წავიდა, რომ მათი გამოქვაბულები იყო გაქცეულ უკან ციხე.
  
  
  მან გაიარა კარი ფლემინგი ოთახი და ათვისება მომენტში. ის იდგა ერთი დღით შორის ორი გოგონა. არ იყო მახინჯი წითელი ზოლებით მისი შეხვეული arm, არ ნაცრისფერი streaks მისი შოკოლადის ყავისფერი სახე. მე არ მაქვს დრო, რომ არენაზე, მაგრამ Fleming-ის სწრაფი აღდგენა გამაოცა. მე ესროლა მას გარშემო ჩემი უფროსი, როგორც მე კი ფეხით. ის გაიქცა მეშვეობით კარიბჭე და გზას. თუ ისინი სწრაფი, მისი შეიძლება გადაეყარონ მათ, მაგრამ მისი დარწმუნებული უნდა იყოს,.
  
  
  როდესაც მე მიაღწია აკეთებს, მე მაინც ვერ ვხედავ ვერაფერს. ის იყო გაწმენდის ახლა, და მეშვეობით treetops მას ვერ ვხედავ, სატვირთო ბოლოში ხევში დაახლოებით ნახევარი მილის ქვემოთ. ჯგუფი დაახლოებით ოცდაათი ადამიანი იდგა გვერდით არ აპირებს ასვლა. მე მაინტერესებს, რატომ. მაშინ გავიგე ხმაური ჩემს უკან. ეს იყო Mitzi. Nah ჰქონდა რევმატიზმი.
  
  
  "არსებობს კიდევ ერთი შეტევის მეორე მხარეს, ნიკ. კატარღები bay. უამრავი კატარღები.'
  
  
  ამ განმარტა, თუ რატომ ჯგუფი ჯერ კიდევ ელოდება დაბლა. ეს იყო ერთობლივი აქცია, pincer მოძრაობა რომ დაიწყოს ერთდროულად ორ ფრონტზე. Ee დააყენა მისი მკლავი გარშემო მისი მხრის. "შეგიძლიათ აფეთქდა ნაღმები?"
  
  
  "ეს ყოველთვის იყო ჩემი მიზანი ცხოვრებაში. რა უნდა გავაკეთოთ?'
  
  
  მან აჩვენა, მისი hey ანთება, გადასცა hey მსუბუქია, და უთხრა მას, თუ რა უნდა გააკეთოს. "გზას შორის, ამ ორი ქულა იყო booby-ხაფანგში." მან აღნიშნა, ორი ქულა. "ანთება მარჯვენა აალების ყველაზე დაბალი გადასახადი-სამი წუთის შემდეგ ანთება დაუკრავენ. როდესაც პირველი ჯგუფის აღწევს, თავის მხრივ, ee უნდა იყოს განათებული. მე იმედი მაქვს, რომ იქნება საკმარისი, მიუხედავად იმისა, რომ ზოგიერთი ჯარისკაცი, შეიძლება სულელური დროს. მიიღეთ თქვენი დრო. მაგრამ stop ih."
  
  
  'დიდი სიამოვნებით.'მან მაკოცა და მე მივიღე შთაბეჭდილება, რომ იგი კოცნა ჩემთვის მშვიდობით. "წარმატებებს გისურვებთ ფლოტი."
  
  
  მისი, chuckled. "ეს იქნება მუშაობა. ნდობა ნოე."
  
  
  მე დავრწმუნდი, მისი უკეთესი, ვიდრე ვიგრძენი. ჩვენ არ გვაქვს აღჭურვილობა, გაუძლოს ალყაში ორივე მხარეს ხანგრძლივი. მე უნდა გავაკეთოთ ის, რაც მე ვერ ფარგლებში ჩემი შესაძლებლობები, მაგრამ რაღაც მითხრა, რომ დასჭირდება სასწაული, რომ გადარჩება ეს დღე.
  
  
  მნიშვნელოვანი ცვლილებები არ მომხდარა ამ ციხე დროს ჩემი არყოფნის. ტომის იყო დაკავებული. ხარაჩოები იდგა მყარი სახურავი, რომელიც ასევე მსახურობდა დამცავი კედელი, და თავის ქალა ზომის ქანების მიიტანეს, თაიგულების, რომ არ იყო გასული გარშემო hand-to-hand, როგორიცაა კონვეიერის ქამარი.
  
  
  Oddly საკმარისი, ეს იყო ამაღელვებელი სანახაობაა. რიტმული swaying ყველა იმ შავი ხელში, რადგან ისინი გავიდა მასალა, როგორიცაა საცხოვრებელი მხრივ მისცა რწმენა, რომ ეს ხალხი, რომელმაც, ალბათ, არასოდეს იბრძოდა ნამდვილი ომი მათი ცხოვრება.
  
  
  ნოე ღალატობენ გამოჩენა, მაგრამ, როგორც ჩანს, ნაკლებად დარწმუნებული, ვიდრე ego ადამიანი. ის იყო საუბარი ფლემინგი წყნარ კუთხეში მიერ კარიბჭე. Fleming leaned სკამზე და, როგორც ჩანს, ცდილობს დაარწმუნოს ტონი რაღაც. ლიზი მოვიდა, რათა დაიცვას საუბარი.
  
  
  "Okay, ნოეს, მინდა მჯეროდეს, რომ Jerome არის სათამაშო ორმაგი თამაში. მაგრამ მე ვერ მივცემ თქვენ და თქვენი ხალხის რისკის თქვენი სიცოცხლე ჩემი გამოიწვიოს. თუ Jerome არის, რომ ძლიერი, მაშინ მე უნდა დაემორჩილოს, ისევე, როგორც მე მისი ზოგადი Hammond. მე დაჩოქება და გადაასახლეს შეერთებული შტატები. Jerome არის ქმედუნარიანი ადამიანი, და ამ კუნძულზე, მას შემდეგ, რაც ყველა, გადარჩა სამხედრო დიქტატურა ადრე. იქნებ მე კი მისცეს em რამოდენიმე რჩევა. მისი გვინდა, რომ თქვენ მისთვის იყო ჩემი გზავნილი.
  
  
  გაგზავნის Jerome გაგზავნა მსოფლიოს იყო, როგორც ხელმოწერის საკუთარი სიკვდილის ორდერი. მაშინაც კი, თუ პოლკოვნიკი დატოვა ტონი მოიგო და Ego ტომის მარტო, მას არ ეკუთვნოდა მიწის ნაკვეთი საცხოვრებელი მომენტში. მისი, ეგონა, რომ ეს იყო ცუდი საკმარისი იმისათვის, რომ დააკმაყოფილოს დამარცხება. მას სძულდა იგი. მაგრამ ეს კიდევ უარესი, წარმოიდგინეთ, რა მოხდებოდა, რომ მე თუ Jerome იყო, როგორც შეურაცხყოფილი, როგორც მეგონა. საქართველოს კათოლიკოს-პატრიარქის პასუხი იყო ელოდება. ეს შეიჭრნენ რუტინული tirade.
  
  
  Fleming, მე პატივს ვცემ თქვენს იდეალიზმი, მაგრამ ეს გისოსებით თქვენ. როდესაც ზოგადი Hammond მოიშორეს, თქვენ, ადამიანები, ჯერ კიდევ სჯეროდა, რომ იგი დატოვებს კუნძული, კუნძულის. ის ვერ ახერხებს განდევნა თქვენ. Karib Jerome არ შეიძლება ასე რომ, გულუხვი. ის, რაც არაპოპულარული, როგორც ის არის, ამბიციური. როგორც ხანგრძლივი, როგორც თქვენ ცოცხალი, თქვენ საფრთხეს უქმნის მას. და ეს არ არის მხოლოდ თქვენი ცხოვრება, რომ ის ეხება. თუ Jerome გამოსდის, იგი გახდება ამ მთის შევიდა სარაკეტო ბაზაზე. ის მანქანა us მოშორებით, და მოუტანს ჩვენი მტრები აქ. ის ვერ დარჩება ხელისუფლებაში რუსეთის გარეშე-ის მხარდაჭერა. ამ მთის უკვე ჩვენი წმინდა მთავარი საუკუნეების განმავლობაში. ეს ხალხი უფრო იღუპება, ვიდრე უარი თქვას ამ მთაზე."
  
  
  მოხუცი ისაუბრა კარგად. იგი დარწმუნებულია ფლემინგი, რომელმაც აჩვენა, რომ ის არ იყო მგრძნობიარე გონივრული არგუმენტები. "ვაღიარებ, რომ თქვენ უფლება, ნოეს. მისი ცხოვრობს ოცნება მსოფლიოში ძალიან დიდი ხნის განმავლობაში. იმედი მაქვს, ზოგჯერ იღებს მაცდუნებელი საჰაერო. თუ გჭირდებათ, შემიძლია ჩააგდოს ქვები, ერთი მხრივ."
  
  
  იგი შეეხო ტონი მოგება-ს arm ჟესტი მიმართ, მაშინ limped მისი კარგი ფეხი parapet.
  
  
  ნოე beckoned ჩემთვის. მე ავიდა სახურავზე და ვუყურებ მეტი battlements lagoon შესასვლელი. ახლოვდება ფლოტის უარყო მედია იუწყება, რომ ჩემთვის იმაზე, თუ როგორ ბრიტანეთის ევაკუაცია Dunkirk დროს დაიწყო მეორე მსოფლიო ომის დროს. ყველა fishing ნავი, ყველა სიამოვნებით craft, მოკლედ, ყველაფერი, რაც შეიძლება იყოს ნაპოვნი პორტი ესპანეთში, ახლოვდება ჩვენთვის.
  
  
  მისი ოცნება იყო ამერიკული torpedo კატარღები და დაფარვა საჰაერო შერჩევის სწრაფი მებრძოლები. მაგრამ ეს იყო ლამაზი daydream.
  
  
  პირველი კატარღები აღმოჩნდა, ერთ შემდეგ სხვა მაქსიმალური სიჩქარე & nb ჩვენი მიმართულებით. კატარღა, რომ sail on მათ გადარჩება. პირველი პირობა იქნება სიურპრიზი. ისინი სწრაფად მიუახლოვდა, როგორც ჩანს, ყურადღებას არ აქცევენ წყალქვეშა კაშხალი, რომ მალე შეწყვეტს ih მოძრავი. Tony-ს რეპუტაცია მომგებიანი იქნებოდა დააშინოს ხალხი დაშორებით ამ პატარა harbor, ასე რომ მათ არ იციან დატბორა კაშხალი.
  
  
  მას უყურებს როგორც პირველი ორი იახტები raced გვერდით ერთად. გარეშეც ბინოკლები, მან ვერ ვხედავ bazookas და ცეცხლსასროლი იარაღი, რომ ადამიანი დაცული on deck. ისინი მოხვდა კაშხალი, ამავე დროს, როგორც ხმის რკინის cracking. მშვილდ აღიზარდა, კორპუსის შეარყია და ტვინის შერყევა ჩააგდო კაცი deck ზღვაში. და აღსანიშნავად shipwreck, ამავე დროს, იყო პოპ-ერთი პირველი ბრალდება, რომ Mitzi ჰქონდა აფეთქდა.
  
  
  უკან პირველი ორი სამწუხაროა, იახტები იყო ორი tugboats, რომ ვეღარ brake. ისინი გააკრიტიკა შევიდა ქვის კედელზე ეკიდა და კუთხე. გარშემო მამაკაცები, რომლებიც დაეცა overboard, ზოგი დაიხრჩო ქვეშ წონა ფეხსაცმელი და სხვა აღჭურვილობა, სხვები მოახერხა დაჭერა, რომ კაშხალი. მომდევნო კატარღები მოახერხა შეჩერება შუა lagoon. მაგრამ სამი კატარღა დატვირთული ჯარისკაცების კბილებამდე შეიარაღებული მოხვდა dam მიღების გარეშე რაიმე შესამჩნევი ზიანი. მათ აღმოაჩინეს, მოულოდნელი დაბრკოლება ჩხირები. ისინი ცრუობს სიმაღლე წყალდიდობის ბარიერი კიბეებზე მიმავალი ციხე.
  
  
  ადამიანი მთელს პირველი ნავი დაიწყო ჯვარი კაშხალი, რომ კიბეებზე. მესამე ნავი გამყარებული ოდნავ და გასროლა broadside მოიცავს სარკინიგზო.
  
  
  მე არ შეამჩნია, ნოეს მოდის up კიბეები, მაგრამ მე არ შეამჩნია, მას იდგა, ჩემს გვერდით. მას ჰქონდა ბამბუკის periscope ზედმეტი სარკეში რომ მისცა სახე ფარული მეტი მოაჯირები. მან დააყენა თავის მხრივ, მზად სიგნალი. ყავისფერი ფიგურები იდგა გასწვრივ სარკინიგზო, თითოეული ჩატარების rock.
  
  
  ხმა ჯარისკაცები ' boots უფრო და უფრო ისმის, მეტი სროლა და კატარღა. მაშინ გავიგე growl მეორე მხარეს კედლის, და ვიცოდი, რომ ჯარისკაცი იყო, ახლა ღიად ქვემოთ us. ნოე შეამცირა მისი ხელი. იყო მოულოდნელი მოძრაობის წინააღმდეგ კედელზე.
  
  
  მამაკაცის დაავიწყდა ტყვიები whizzing ზე მათი ხელმძღვანელები, ჩემსკენ გადმოიხარა რვა ფეხი-სქელი კედელი, ესროლა კლდეები, და აიღო საფარი ერთხელ. სამი გარშემო ჩამოინგრა მათი ჭრილობები. სხვები აიღო ih და აიღო ih სავარძლები.
  
  
  საფარი ცეცხლი მოულოდნელად შეწყვიტა. მე მოჰყვა მის გასწვრივ battlements ბოლოში კიბეებზე. ჯარისკაცი დაინახა მისი დაეცემა, ჯაჭვური რეაქცია ორგანოები მოძრავი მიმართ ზღვაში.
  
  
  Tony-ის მამაკაცის მოიგო ისევ, მოიტანეს ქვები და მზად არის გაიმეოროს წარმატება.
  
  
  საფარი ცეცხლი ჰქონდა განაახლა, და სასიკვდილო ტყვიის სტვენით მეტი battlements ერთხელ, punching ხვრელების ქარი-ნაცემი moan.
  
  
  
  
  
  
  
  თავი 9
  
  
  
  
  
  
  
  მეორე აფეთქება შეარყია ჯუნგლებში. ასე რომ, Mitzi ჰქონდა, სინათლე, მეორე დააკისროს პირველი. მას არ უნდა ნოეს ახლა. ის მაინც ვერ მოხვდა კატარღა საწყისი მოციგავის, და ტყვიები გარშემო ih საარტილერიო არ დააზიანოს კედელს, ძალიან ბევრი ჯერ. ძველი გიგანტური კონტროლირებადი კიბეებზე კარგად. მისი, გაიქცა გზას. Mitzi სამ ადგილზე მესამე დაუკრავენ მისი ხელი და ჩანდა აწუხებს. "ისინი მიღების ჭკვიანია," მითხრა მან. "პირველად მქონდა, შვიდი, და მეორე, ეს იყო ოთხი, ყველა ერთად. მაგრამ ახლა ისინი ერთ შემდეგ სხვა. მანძილი რვა მეტრი. ეს სირცხვილია, მთელი საწყობი ერთი პირი.
  
  
  "არა, ისინი არ ღირს," მე შეთანხმდნენ. "ეს არ აქვს მნიშვნელობა. ეს იქნება განადგურებული ih ინდივიდუალურად ."
  
  
  ჯარისკაცი წავიდა წინ. მათ არ სურთ ბრძოლა, მაგრამ მათ ეს გააკეთეს, გაააქტიურა მიერ ლანძღვა თანამშრომლებმა მათ უკან. ისინი არ მოველით, მაგრამ მხარეს და ადგილზე სახით booby ხაფანგები.
  
  
  მე გაიქცა მეშვეობით ქვეტყით, რომ შესაფერისი ადგილზე ჩემთვის. A protruding ნაჭერი rock, რომელიც მოიცავს გზა ქვემოთ. თუ შეეძლო იქ უფრო ადრე, ვიდრე ჯარისკაცები, მას შეეძლო მუშაობა კონსტრუქციულად მისი მოციგავის . ჰერები ახლახანს მიღებული, როდესაც იქ პირველი პირი იყო შიგნით აღწევს. ის იყო მოკლე, კუნთმაგარი და ძალიან მუქი. Ego-ის სახე იყო გაჟღენთილი ოფლი. ის გაჩუმდა დაჭერა მისი სუნთქვა, შემდეგ ნელა დადიოდა უკან, შენახვა მისი თვალები ბილიკი. მან მიზნად ისახავს მოციგავის, მაშინ შეცვალა მისი გონება და holstered ego ერთხელ. არსებობს უკეთესი გზა. ყოველივე ამის შემდეგ, მან არ იცის, მე იქ.
  
  
  ჩემი საქონლის საბრძოლო მასალის მარცხენა ბევრი იყოს სასურველი მაინც, და მე ვერ ითვლიან ეს უბრალოდ არ არის. იგი unsheathed მიერ stiletto მისი მარჯვენა წინამხრის. როგორც ჯარისკაცი გავიდა ქვეშ მე, ის leapt მას უკნიდან. იგი მოხვდა ego შესრულებისას. ეს იგრძნო, როგორიცაა პატარა შერჩევის საჰაერო მან დატოვა მისი ფილტვები იყო აფეთქებული გარეთ მას. ეს არ არის ჩემი საბაჟო მოკვლა უგონო მოწინააღმდეგე. მაგრამ ამ დროს მე მქონდა არჩევანი. ახლა ის ვერ ახერხებს ფუფუნება აღების პატიმრები. უხალისოდ, მან დაასრულა მუშაობა, გამოათრიეს მისი ego ქვეშ ბუში, აიღო Ego-ის თოფი და bandolier, და შესანიშნავად უკან მისი მალვის ადგილი. თუ განაგრძო მან, როგორც ეს, მას შეეძლო განადგურდა საკმაოდ რამდენიმე მათგანი, ისევე, როგორც დაგროვილი მარაგი იარაღი. მოსახერხებელი და გონივრული!
  
  
  მომდევნო ერთი poked მისი ცხვირის გარშემო კუთხეში. იგი შეჩერდა, სახე სიურპრიზი მისი თვალები, როგორც მან დაინახა s სისხლის ადგილზე წინაშე. მან დააყენა მისი უფროსი კიდევ უფრო მეტი, აღმოჩნდა, და დამინახა. მან განახორციელა ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღი strapped მუცლის არეში, და ის გაიღო promisingly ჩემი მიმართულებით.მან სწრაფად გამოყვანილია პისტოლეტი თავის ბუდე და ნასროლი ტყვია შევიდა emu-ს ხელმძღვანელი, სანამ ის შეიძლება გაიყვანოს გამოიწვევს. იგი ჩუმად მადლობა გადაუხადა მიერ Hawk სასწავლო სიჩქარე და სისწრაფეს, რომელიც ყველა საუკეთესო ცული აგენტები უნდა გააკეთოთ, რეგულარულად და, რაც იგი, როგორც წესი, სძულს იმის გამო, რომ მათ აქვთ ჩვევა ყოველთვის ჭრის ქვემოთ ჩემს ადუნებს. მაგრამ ზოგჯერ ფრაქციის მეორე, მეტი სიჩქარე ნიშნავს, რომ განსხვავება სიცოცხლესა და სიკვდილს შორის. იყავი თავმდაბალი, ნიკ, ვფიქრობდი.
  
  
  მაგრამ ეს მაინც ლამაზად კეთდება.
  
  
  სამწუხაროდ, კაცი შემოვიდა დაშორებით ბილიკი ისე შორს, რომ ის აღარ იყო ბრმა ლაქა. მაგრამ მე ვერ დავთმობთ ეს მანქანა.
  
  
  ერთად მოციგავის მისი მარჯვენა ხელი, ის გადახტა ქვემოთ, გაიქცა, რომ გვამი, და დაიწყო მუშაობა სწრაფად, არასდროს არ იღებენ, მისი თვალები off მარშრუტი. ეს იყო დატვირთული საბრძოლო მასალის, როგორც pack ჯორი. ოქროს მელირება!
  
  
  Ego შემოვიდა მის ქვემოთ მხარეს გზა შევიდა ბუჩქი, შეიკრიბა up მისი იარაღი და გაიქცა უკან, მის ადგილს. არავინ მოდის გარშემო კუთხეში ჯერ. უცნაურია. მე უკვე დაკავებული ხნით. ისინი უნდა მოვისმინე მოციგავის.
  
  
  მე დაელოდა კიდევ ათი წუთის განმავლობაში, მაგრამ არავინ გამოჩნდა, მე და დაიწყო ვგრძნობ, როგორიც მე ვიყავი, ჩემს დროს ფლანგავენ. ის დაბრუნდა Mitzi მისი ნაძარცვი. აქ, მას ვერ ვხედავ, სატვირთო და ჯიპები ქვემოთ. ჯარისკაცები შეიკრიბნენ გარშემო კაცი walkie-talkie. ისინი ალბათ ელოდება ახალი შეკვეთებს ვინმე უმაღლესი მდე. Mitzi შეაფასა ჩვენი ახალი იარაღი. მისი, chuckled.
  
  
  "ისინი არ შეწყვეტენ არაფერი Jerome შეუძლია იმისათვის, რომ ჩვენთვის, მაგრამ მაინც, ჩვენ გვაქვს პატარა კოზირი. რომ პატარა არმია ქვემოთ არ იქნება ვიცი, ჩვენ შეიარაღებული
  
  
  მან აღნიშნა, რომ ჯგუფის ქვემოთ. "ისინი იცვლება მათი გეგმები. გზა ძალიან საშიში და არა მგონია, ისინი სხვა შუბლის თავდასხმა. მაგრამ თვალი ih და აფრთხილებენ, მე თუ მე ვარ არასწორი."
  
  
  მან licked მისი ტუჩები. "დატოვება თოფი აქ, თქვენ?" შეიძლება მე რამე სასარგებლოა იგი."
  
  
  მე მარცხენა მისი თოფი და ზოგიერთი მასალა. როგორც კი მან მიატოვა, მან მოისმინა ახალი ხმა - a მქუხარე აფეთქდა სანაპირო გზა. იქნებ დროა, რომ აფეთქება dynamite ერთხელ.
  
  
  დაამთავრა დატვირთვა, როცა ახალი მანქანა გაჩერდა ბოლოს გზაზე. ჯარისკაცი გამოვიდა და ვნახე, კაცი walkie-talkie. მან არ იცის, რომ ამ ჯარისკაცს მიდგომა ჯგუფებში. ნაცვლად ელოდება მათ დასაშლელად, Stahl აფეთქდა პირველი ბრალდება.
  
  
  იგი აფეთქდა ქვეშ ჯიპი და ასევე განადგურდა, ორი სატვირთო მანქანა. როდესაც ხმაური აფეთქებები განიმუხტა, პაკეტური ავტომატური ცეცხლის იყო ესროლეს მანქანა უკან მისი. მანქანები რომ იყო, მაინც უცვლელი გადაინაცვლებს საპირისპირო და ფრთხილად უკან დაიხია. ისე ჩანდა, რომ ეს იქნებოდა მშვიდი, ხოლო, ასე რომ, მან გადაწყვიტა დაბრუნდეს ციხე. სახურავი იყო, ხმაურიანი. ყველას იმალებოდა, როგორც bazookas და გრძელვადიანი იარაღი განაგრძო ცეცხლი მოაჯირები. ნოე beckoned ჩემთვის გადახედეთ ego periscope. მე ვნახე დიდი ჯგუფების ჯარისკაცი გადის წყალდიდობის ბარიერი კიბეები. ზოგიერთი მათგანი უკვე მიაღწია კიბეებზე და იყო საფეხურზე მათ. ნოე ჩანდა საშინელი.
  
  
  ყველა საგზაო მოძრაობდა სწრაფად, ვიდრე მე არ მომეწონა. თუ საფარი ჰქონდა მეტხანს გაგრძელდა, ისინი არ მოხვდა მათი მამაკაცები, მაგრამ ჩვენ ვერ აღწევს მათ, სანამ ცეცხლი შეწყვიტა. მე გეხმარებოდნენ ანაზღაურება ტელეფონი და უთხრა ნოეს, რომ ნება მომეცით ვიცი, როდესაც ისინი ფილმი.
  
  
  თუმცა, ეს არ იყო საჭირო. მას შემდეგ, რამდენიმე წამი, საფარი ცეცხლი მოულოდნელად შეწყვიტა. ეს იყო ნიშანი, ჩემთვის. მისი ძირები მოვიდა გოგონა, როგორც მისი, გააძლიერა ორ კბილანები. მან თითქმის მოხვდა ჯარისკაცის სახე აქვს ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღი, მაგრამ დაუსხლტა, როგორც რიგითი მიიღო საბოლოო ნაბიჯი. A shot at "სავაჭრო მანქანა" ესროლა ego დროს კაცი უკან. ისინი ორივე დაეცა მეტი ზღვარზე. განაგრძო მან მახვილი, სანამ კიბეებზე და ყველაზე dam იყო განბაჟებული. ბოლო მამაკაცებს გაიქცა უკან მათი კატარღები და აიღო cover by diving შევიდა წყალი.
  
  
  იქ აღარ იყო სროლა. ფლოტი გადავიდა შორს ბოლოს კაშხალი და გაუძღვება, სადაც ქალ - " მე და ეხუტება ერთმანეთს სილამაზის კონკურსი. ეს, როგორც ჩანს, საუკუნეების წინ.
  
  
  ის დაბრუნდა ნოე. მე იჯდა უკან და განათებულ ერთ გარშემო გრძელი, თხელი და გემრიელი სიგარეტი გააკეთა, განსაკუთრებით ჩემთვის, სტამბულში. "ეს იყო პირველი აქტი", - ვუთხარი მე. "ჩვენ, ალბათ, მიიღოთ გარკვეული დანარჩენი."
  
  
  "ეს შეიძლება იყოს ჭეშმარიტი, თქვენ, ნიკ. ძალიან მადლობელი ვარ, რომ თქვენ ყველაფერი თქვენ გააკეთეთ. მაგრამ ალყაში არ არის გატეხილი არ არის, მხოლოდ გადაიდო და არა ხანგრძლივი. Jerome-ის არმიის დაბრუნდება. მე ვიცი, რომ ჩემი ხალხი ვფიქრობ, ისინი მოიგო, და ამიტომაც ველით yahoo. თუ მე არ მისცეს მათ დღესასწაული, ისინი თვლიან, რომ მე ვარ, ავიწყდება, რომ დიდი მადლობა ღმერთებს გამარჯვება, და ისინი ეშინია scarecrows არ გვიწყობს ხელს აღარ. მაშინ ისინი დაკარგავენ იქნება ბრძოლა."
  
  
  ნოე დატოვა ჩემზე ორგანიზება დღესასწაული წმინდა ცეცხლი, დრამი, და საზეიმო ცეკვა. იგი იყოფა თავის დროზე შორის თვალს დღესასწაული და თვალს მტრის ფლოტი. ზოგიერთი გემები იყო, შემოვიდა სანაპიროზე. იგი ნამდვილად მიკვირს, რომ ჯარისკაცები დარჩა ახლოს კატარღები და არ ცდილობენ მიაღწიონ ციხე მეშვეობით სანაპიროზე. Walkie-talkies იქნება წითელი-ცხელი ბრძანებებს და counter-ანგარიშები.
  
  
  ის იდგა ეძებს out at the water, როდესაც მან იგრძნო, ხელი მისი მკლავი. ეს იყო თბილი ხელი შენარჩუნებისათვის ჩემი თითების. მე ვუყურებ გარშემო. გოგონა, ჩემსკენ გადმოიხარა ჩემთვის. იგი შიშველი წელის ქვემოთ, და მისი კანის glowed საწყისი საზეიმო ცეკვა. მისი breasts ადიდებულმა. ჩემი სახე. ჩემი სუნთქვა დაიწყო აჩქარებს. და ეს არ არის ყველა.
  
  
  მე უნდა ინახება თვალი მისი ახლა რომ ყველას დაკავებული იყო მონათლული. მაგრამ იმ damned დრამი არ მუშაობს ჩემზე ან. გარდა ამისა, არ იყო შესამჩნევი საქმიანობის კატარღები. მე მოჰყვა მის ქვემოთ კიბეებზე. ჩვენ ვნახეთ, კიდევ ერთი სხვა რბილი flowerbed გარშემო ფოთლები წყნარ კუთხეში მიერ კარიბჭე.
  
  
  მაშინ ეს იყო მთელი. ხმა დასარტყამი იყო muffled. ეს იყო ცოტა, როგორიცაა ლოცვა, და მან იგრძნო, უცნაურად მშვიდი. მას დაეხმარა გოგონას, და ჩვენ უკან დადიოდა, ხელიხელჩაკიდებულებმა. მე მიატოვა დაბრუნდეს parapet და შეხედეთ, კედლები.
  
  
  ფლოტი უკვე გავიდნენ ზღვის!!! ერთი ნავი ჯერ კიდევ lagoon, მომზადება უნდა იყოს ბოლო დატოვება ბუნებრივი harbor. რა ჯოჯოხეთი მოხდა? ჩავედი ინფორმირება ტონი მარშალის, რომელმაც მხოლოდ ლაპარაკობენ, რომ Fleming და Tara. მე მათ ვუთხარი ამბები.
  
  
  "ახლა ჩვენ შეგვიძლია მივიღოთ Fleming და გოგონების აქედან", - ვუთხარი მე. "შესაძლოა, ჩვენ შეგვიძლია გადაადგილება სხვა კუნძულზე და გაგზავნა, რომ შეერთებული შტატები. შემდეგ ისინი შეგიძლიათ აირჩიოთ ჩვენს მიერ თვითმფრინავი. რომ გზა, მინიმუმ ფლემინგი დარჩება ცოცხალი სცადეთ კიდევ ერთხელ. და მე ვერ დავბრუნდებით, მოგვიანებით აღმოფხვრას პოლკოვნიკი."
  
  
  მაგრამ ფლემინგი არ გვინდა მოვისმინოთ შესახებ. არ თვითმფრინავები. არ აღმოფხვრის Jerome. მან დათმო და sourly განუცხადა, em, რომ იგი იყო, ეგო, პირადი საკითხია. მან უბრალოდ უნდა მოაგვაროს ეს Nov მიუხედავად იმისა, რომ იგი ეძებს დანგრეული კატარღები.
  
  
  ნოე აირჩია, რამდენიმე ადამიანი დამეხმარება. "საუკეთესო მოცურავეები," - განაცხადა მან. მე არ უნდა მოცურავეები, უბრალოდ porters. მე შესაძლებლობა ვთხოვთ, თუ როგორ Mitzi აკეთებდა.
  
  
  ეს იყო კიდევ, სადაც ee დატოვა იგი, მაგრამ არ იყო, ჯიპი ქვეშ. მხოლოდ სატვირთო, ჯერ კიდევ არსებობს. მან მითხრა, რომ მათ დატოვეს, ერთდროულად; ალბათ, ამავე დროს, როგორც გემები აღმოჩნდა. მე ვთქვი, რომ ეს მისი, და მან შემომხედა სკეპტიკურად.
  
  
  "თქვენ არ ვფიქრობ, Jerome ყველაფერს დავთმობთ, თქვენ? რა იქნება ეს გააკეთოს?
  
  
  მე არ მითქვამს, ნოე და ფლემინგი, რაც მე ნამდვილად ეგონა, თუ Della ქუჩა. მაგრამ მას შეეძლო ესაუბრა Mitzi. "მე იქნება გაითვალისწინოთ, რომ მას ევედრებოდა კასტრო დახმარებას. მე პროგნოზირება, რომ ჩვენ შეიძლება ველოდოთ, ბომბდამშენები, gunboats, და ყველაფერი, რაც რუსეთს შეიძლება გაგზავნას ჩვენი უფროსი მეშვეობით, კუბა. მე იმედი მაქვს, რომ ჩვენ არ იყოს აქ აღარ." მე ვუთხარი, რომ ნავები, რომლებიც ჩაიშალა კაშხლის, და რომ მე განკუთვნილი ვურჩევ ნოე გააგზავნოთ ego ტომის out შევიდა ჯუნგლებში, ხოლო მას შემდეგ, რაც ჩვენ მარცხენა. მთელი ფართი სასტუმრო, და underfoot შეიძლება იყოს ძალიან ცხელი.
  
  
  მან შემომხედა pityingly. "უიმედო რაიონი რუსეთი. წარმატებებს გისურვებთ, რომ."
  
  
  
  
  
  
  
  თავი 10
  
  
  
  
  
  
  
  საქართველოს headwind ძლიერი იყო საკმარისი იმისათვის, რომ შეარყიოს წყლის ზედაპირზე, მაგრამ იგი ძლივს შეაფერხა ჩვენი სიჩქარე. ბუქსირი არ იყო, განკუთვნილია სიჩქარე, მაგრამ ორი barges ტარების წარმოების მთელ შინაგან საქმეთა უბანი პორტი ესპანეთში, და მიუხედავად იმისა, რომ ჩვენ მცურავი ზედა სიჩქარე, მე მქონდა განცდა, რომ ჩვენ ვიყავით მცოცავი.
  
  
  ერთად დავეხმაროთ ხალხს, ტონი მოიგო მისი გაათავისუფლა ეს ნავი, რომელიც დაკავებული იყო გაშვებული aground დროს მტრის თავდასხმა, და მაშინ პატარა სარემონტო იგი მოვიდა მოსახერხებელი.
  
  
  ნოე თავისი კაცები ტერიტორია, მეორე მხარეს მთები, სადაც ისინი გავრცელდა, რათა თავიდან ავიცილოთ დაცემით შევიდა ხელში Jerome-ის ჯარისკაცი. ეს ალბათ ტონი Obsal გააცნობიეროს, რომ ციხე აღარ იყო უსაფრთხო, და მას მძიმე პერიოდში მიღების Ego მოვა ჩვენთან. მას უნდოდა დარჩენა, მისი ტომის, მაგრამ მე აღნიშნა, რომ მას, რომ მან მსახურობდა მისი ტომის უკეთესი მოდის ჩვენთან და გვეხმარება. გარდა ამისა, ახლა, რომ ეს იყო ცნობილი, რომ მას ჰქონდა მიღებული ფლემინგი მისი ფრთა, იგი უდავოდ იძულებულია გადაიხადოს ფასი. Fleming, ძალიან, კატეგორიულად ამტკიცებდა, რომ მან ჩვენთან ერთად, და ბოლოს, იგი უხალისოდ მისცა.
  
  
  ახლა ჩვენ გარეთ lagoon ტყვედ tug ნავი. იმ სიჩქარით, რომ ჩვენ გვქონდა ადრე, თუნდაც უახლოეს კუნძულზე, მოგზაურობა აღმოჩნდა ნაწილობრივ შევიდა ღამის მოგზაურობა. თუმცა, ნათელი მზის, ჩვენ ახლა ადვილი მტაცებელი თუ მტრის თვითმფრინავები გამოჩნდნენ, სანამ ჩვენ არ lagoon. შემდეგ მან გვთხოვა, ცდილობენ ბანაობა საფარქვეშ სანაპიროზე და გაქცევა შეუმჩნეველი, და შემდეგ ჯვარი ღია ზღვაში იმ ადგილას, სადაც ჩვენ არ იყო მოსალოდნელი.
  
  
  ყველგან ჩვენ აღმოჩნდა, რომ sandbanks იყო ზედაპირული, მაგრამ მაინც, მე ვერ ვხედავ რაიმე წყალდიდობის თავდაცვითი ქვემოთ ზღვის დონიდან. თუ ჩვენ აღმოაჩინეს? . მაშინ ჩვენ გვაქვს პატარა იმედი.
  
  
  მე მოჰყვა მრუდი lagoon. სანაპიროზე არის overgrown ერთად ჯუნგლებში მდე the water ' s edge. ფიქლის წავიდა წყლის ქვეშ შევიდა წყალქვეშა კანიონი. მისი ინახება მაქსიმალურად ლოკვა სანაპიროზე. მისი, იმ იმედით, რომ tug მუქი ფოთლები არ ჩანს შორიდან. მაგრამ ეს იყო უშედეგო იმედი.
  
  
  ჩვენ თითქმის არ არსებობს, როდესაც გავიგეთ, რომ თვითმფრინავი ახლოვდება. ეს გაფრინდა ნელა და დაბალი, არ ჩანს, შეამჩნია, აშშ, სანამ ეს იყო ღიად ზემოთ, ჩვენთან, და გაფრინდა, რათა სწრაფი აქციოს. თვითმფრინავი არ განახორციელოს ბომბი დატვირთვა, მაგრამ რატომღაც ეს იქნება შეიარაღებული, წინააღმდეგ შემთხვევაში, ეს არ ადარდებს მფრინავი უკან.
  
  
  პატარა მუშა ჩვენ გვინდა მოპარული ჰქონდა კარგი მანევრულობა და იყო სწრაფი გახდეს. ნოე shoved ფლემინგი შევიდა სალონში ჩემს უკან, მაშინ მივიღებთ Tara out, sprawled on deck.
  
  
  სწრაფი ქალაქში ტყვიები მარცხენა ჩვენთვის გადაკვეთის შემდეგ წყალი. ეს შეცვალა, რა თქმა უნდა, და ტყვია გაუშვა მათი სამიზნე. როდესაც თვითმფრინავი ჩამოვიდა, მეორედ ეს იყო ისმის thunder ჩვენი ავტომატი. სწრაფი შეხედვით aft მიჩვენა, რომ Mitzi იყო, კიდევ კარგი გოგონა. იარაღი იყო Nah ხელში, და იგი ასევე მოხვდა სამიზნე. გაზის სატანკო ერთ ფრთები აფეთქდა, და თვითმფრინავი ჩამოვარდა ზღვაში. Mitzi შეამცირა მისი ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღი და მომცა გამარჯვების ნიშანია.
  
  
  მისი მაინც ვერ გაბედა გაიხარებს. თვითმფრინავი, რა თქმა უნდა, ჰქონდა რადიო კონტაქტი ბაზა. ახლა რომ წავიდა, სხვა პილოტები, როგორც ჩანს, მიღებული გაყიდვაში. მაგრამ ეს შესაძლოა გარკვეული დრო, და ჩვენ არ ვაპირებთ, დაველოდოთ ih.
  
  
  დროს პირში lagoon, სიღრმე იყო, ასე რომ ზედაპირული, რომ sandbanks აშკარად ჩანს შეუიარაღებელი თვალით. მაგრამ ბუქსირი ჰქონდა სინათლის პროექტი, და ჩვენ გავიდა გარეშე სირთულის. მე აღმოჩნდა მისი გამორთვა promontory და აღმოჩნდება ზღვის. და ih დავინახე ერთდროულად: ორი razor-მკვეთრი prows სწრაფი საპატრულო კატარღა slicing წყალი. სუსტი greyhounds იყო racing ჩვენს მიმართ, სრული სისწრაფით, როგორც კი დაინახა, აშშ. და დაინახეს, აშშ დაუყოვნებლივ. ჩვენი ოთხცილინდრიანი Dodge ვერ შეძლებს, გაუძლოს ძლიერი ih ძრავით, ძრავის ოთახი.
  
  
  ყველა ჩვენ შეიძლება არ იყო, ყიდვა დრო. ალბათ, ჩვენ უნდა დაბრუნდეს საეჭვო თავდაცვის ციხე? მე გვაინტერესებდა, თუ ჩვენ ვერ უმკლავდება. მისი მანევრირებდა tug და სთხოვა. "ვინმემ აქ იცის, თუ როგორ ფუნქციონირებს ნავი?"
  
  
  გოგონები შეიძლება ამის გაკეთება. რა თქმა უნდა, ისინი მხოლოდ ახტა იახტები, მაგრამ ოპერაციის ბუქსირი არ განსხვავდება.
  
  
  "შეცვლის ჩემთვის. ჩვენ დაბრუნდეს ციხე. ჩვენ უნდა დაველოდოთ მუქი სანამ ჩვენ ვცდილობთ, კიდევ ერთხელ."
  
  
  Tara slipped შევიდა ფლემინგმა mimmo და აიღო საჭე. მან განაცხადა, დაძაბული ტონი. "ისინი ძალიან სწრაფად, ნიკ. ჩვენ არ მიიღოს დაშორებით მათ.
  
  
  "ჩემი ჩასაფრება იმუშავებს. ნდობა ბიძა ნიკა.
  
  
  მე არ მაქვს დრო, რომ ახსნას. ის გაიქცა, რათა quarterdeck, მოგვეწონა ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღი და საბრძოლო მასალა და გადახტა overboard. ის waded სანაპიროზე და ჩავუღრმავდი ჯუნგლებში. ბუქსირი წავიდა, უხეშად სწორი ხაზი მიმართ fort. საპატრულო კატარღა აღმოჩნდა და შეცვალეს მათი ცეცხლსასროლი იარაღიდან. უკან მდგარიყო, იქ იყო შადრევნები წყალი.
  
  
  მაგრამ ისინი ზედმეტად ჩქარობს. მათ განაგრძო ბანაობა გვერდით. ამ გზით ისინი არასოდეს არ შეიძლება გაიაროს ვიწრო ბილიკს.
  
  
  ეს არ მუშაობს, ან. პირველი ტურის aground on shoal. სწრაფი გემი აღიზარდა, სროლა ყველაზე მეტად მისი ეკიპაჟის overboard. გარშემო ჯუნგლებში თავშესაფარი, იგი მოქმედებს იმ ხალხის მიერ, ჯერ კიდევ გემზე.
  
  
  მაგრამ მეორე საპატრულო ნავი ასევე განიცადა იგივე ბედი. მაგრამ ეს იყო მიღმა მიუწვდომელ ჩემი ავტომატი. სამწუხაროდ, ეს არ მუშაობდა და მან შეცვალა თავისი პოზიცია. ვერ ვხედავ მე, და ისინი არ ვიცი ზუსტად, სადაც მე ვიყავი, მაგრამ ორი ავტომატებით იყვნენ სროლის ხანგრძლივი bursts მიმართ ხეები, რომ ჩაუყარა მათ შორის. მას ელოდა მას უკან სქელი შესვლა მანამ, სანამ ისინი დაღლილი ან გაიქცა out of საბრძოლო მასალა. ნებისმიერ შემთხვევაში, ეს არ დააყოვნა. მათ ჰქონდათ უფრო დიდი პრობლემაა, ვიდრე ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღი ნაპირზე, რომელიც ჯერ კიდევ ვერ მოხვდა ih. მქუხარე ih ძრავა გაიზარდა მაღალი pitched screech, როგორც ისინი ცდილობდნენ გაიყვანოს დაშორებით sandbank. მკაცრი შეარყია ფართოდ. ყველა, მაგრამ helmsman გადახტა overboard, რათა თავიდან ავიცილოთ მკვეთრი წერტილი. ნავი იყო დიუმიანი მოძრავი მიერ inch, მაგრამ ეს იყო მოძრავი. და შემდეგ ნახევარი წუთი მუშაობა მოვიდა off. ეკიპაჟის გადახტა ბორტზე და დაბრუნდა პორტი ესპანეთში. მისი, დადიოდა მეტი & nb და ჩანდა მასშტაბით წყლის lagoon კლდეზე. ჩვენი tug ჩამოვიდა უსაფრთხოდ და ყველამ იყო მხოლოდ ცოცვა კიბეები. მე მეგონა მე მქონდა მომზადებული სასიამოვნო სიურპრიზი მათ. თუ ერთი საპატრულო გამოყვანილია ნავი გარეთ sandbank ასე ადვილად, ჩვენ შეიძლება კიდევ ერთი. ჩვენ გვაქვს აღებული nen და აღმოჩნდა სწრაფად ქვემოთ Grand Laclair. ზოგიერთი ადამიანები ჩვენს გარშემო, რომ უკვე შეუძლია დააყენოს მათი ეკიპაჟის ფორმები. თუ ვინმეს სანაპიროზე უნახავს აშშ, ისინი არ იქნა მიღებული, აშშ-ის Jerome-ის მამაკაცი. და მიღების ნავი წყლიდან არ უნდა გამოეწვია რაიმე პრობლემა. მისი, იყო მისი გეგმა უნდა დაბრუნდეს ციხე, შეარჩიო მისი კაცები და გააგზავნეთ tug აქ. თუ მას არ ჰქონდა საკმარისი ძალა, რომ ორი barges, იგი ადვილად გაიყვანოს საპატრულო ნავი.
  
  
  უცებ ვიგრძენი, ძალიან კარგი. სანამ გავიგე მისი ხმა. და ხმა ფეხსაცმელი creaking up hill ჩემს უკან. იყო, სულ მცირე, ოთხი ადამიანი. ისინი ინახება ესაუბრებიან ერთმანეთს. იქ, სადაც ისინი არ მოდის? იქნებ ih იყო დედამიწის აქ სროლა. ეს იყო დრო, ჩემთვის, რათა იპოვოს უსაფრთხო ადგილი.
  
  
  ის ვიფიქრე, ნავი მან დაინახა aft deck საპატრულო ნავი. მაგრამ ეს არ ჩანს, როგორც საუკეთესო გამოსავალი აპირებს out შევიდა ღია წყალი. თუ დაინახეს, მე, მე მინდა იყოს მკვდარი. ის, შესაძლოა, ცდილობენ ბანაობა ციხე საფარქვეშ overhanging ფოთლები.
  
  
  მაგრამ ყველა სისხლის B & nb, ის შეიძლება იყოს დარწმუნებული, რომ კომპანია. Barracudas ან sharks. საუკეთესო მე შეიძლება არ იყო, შეეცადეთ ჯარისკაცები ფართობი ისინი უკვე ჩხრეკა.
  
  
  მივიდა ადგილზე და ფრთხილად poked თავის არეში გარეთ მეტი ბუჩქი. მესამე საპატრულო ნავი იყო გაუძღვება off სანაპიროზე, და ეგო-ს ნავი იყო ცრუობს მონაკვეთი ქვიშის ბოლოში hill. ეს ნავი შეუძლია შეასრულოს მუჭა ხალხს. ისე, ეს არ იყო ბევრი, წინააღმდეგ შემთხვევაში, მე არ მქონდა მოსმენა უფრო ხმები.
  
  
  რა არის? მე არ მინდა, რომ დაველოდოთ ჯარისკაცები, როგორც ჩანს, ჩემი სფეროში ხედვა. ის hunter ბუნებით. მე არ მინდა ელოდება სირთულეები ჩემთან. მე არ ეძებს მას. თავდასხმაში კაცი ყოველთვის აქვს უპირატესობა. გარდა ამისა, მე მქონდა დამატებითი არგუმენტი. ყველას ის ხვდება, აქ შეიძლება იყოს მხოლოდ მტერი. და ყველა ხმა გაიგეს, შეიძლება ხმა ერთი მათ გარშემო. ისინი ყველაფერს უნდა ველოდოთ, რომ ცეცხლი მანამ, სანამ ისინი დარწმუნებული ვარ, ისინი არ kill us მარტო მათი მამაკაცები, და შემიძლია თავს მას, როგორც კი ვხედავ, ან მომისმენია.
  
  
  ჩატარების ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღი ისე, რომ ეს არ დაიჭირეს დიდი ფოთლები და ვაზის, მან დაიწყო ნელა წინსვლა ადგილზე. ოცდაათი მეტრის მოშორებით, დავინახე, რაღაც ყავისფერი მოძრავი. კაცი დაიხარა სეირნობისას ქვეშ ვაზის, მისი ყურადღება გაამახვილა ყურადღება რაღაც ადრე, მის უკან ჩემთვის. ერთი სწრაფი მოძრაობა, ის მოულოდნელად გაუჩინარდა შევიდა ფოთლები, და მისი ego დაუკარგავს მას.
  
  
  მე გაჰყვა. თუ მისი ego შეიძლება მისი მოკვლა, ეს იქნებოდა დატოვე ხვრელი iht. და რომ ხვრელი იქნება დიდი საკმარისი, რომ მის ნიკ კარტერი.
  
  
  თუ მე მინდა ესროლა, ის მინდა უკვე ბულგარეთს მიერ სხვები, მაგრამ მან შეიძლება არ აღმოჩნდა გარშემო ნებისმიერ მომენტში, მინახავს მე, და მომცა სრული კადრი. ის არ იყო, ფარგლებში ნათელი მანძილი stiletto.
  
  
  მან ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღით მისი მარცხენა ხელი, შეარყია მისი stiletto მისი მარჯვენა ხელი, და დაიწყო sneak up მას. ჰერები იყო სამი მეტრი მის უკან. შემდეგ ის აღმოჩნდა გარშემო. მან შემომხედა სიურპრიზი და გაიზარდა მისი ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღი. დანა დაეცა. ეს ჩავუღრმავდი emu-ს ყელის სანამ ეს შეიძლება გაიყვანოს გამოიწვევს. ეს ჩამოინგრა გარეშე ბევრი ხმაური. მივედი, რომ მას stiletto.
  
  
  მაშინ ჩემი უფროსი აფეთქდა.
  
  
  როდესაც ჩამოვედი, რომ ჩემი გრძნობს, ჩემი ხელმძღვანელები არ ბევრად აზრი, რომ ოცი სცემეს ჯგუფად, თითოეულ სათამაშო სხვადასხვა სიმღერა მათ გარშემო. მან ჩანდა up at treetops და დაინახა სამი მახინჯი, ბედნიერი სახეები ზემოთ ჯარის უნიფორმა. ჩემს ხელში იყო მიბმული ქვეშ me. ერთი სამი იყო სერჟანტი, დანარჩენი ორი იყვნენ რიგითები. სერჟანტი მოახერხა ჩემი stiletto შევიდა მისი ქამარი, და ჯარისკაცები განხორციელებული ჩემი ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღი და ჩემი მოციგავის. სერჟანტი დამინახა ღია, ჩემი თვალები, და გოგონა მოვიდა და წიხლებს მირტყამდნენ შორის ნეკნები მისი boot.
  
  
  "იყიდება Belmont," ის, grumbled, და წიხლებს მე კიდევ ერთხელ. ასე რომ, Belmont-ს ყელის უკვე ოპერაცია. ჩემი ყელის იქნება შემდეგი. მისი ხელები უკან მის უკან, არაფერი არ იყო, მე ვერ გავაკეთებ წინააღმდეგ ეს ფორს-მაჟორული გარემოებებით. ის rubbed ხელები ერთად, კმაყოფილი მისი პრიზი. "მიიღეთ, ბატონო ათასი დოლარი," - განაცხადა მან. "და თქვენ მიიღებთ ხელშეწყობა, ძალიან."
  
  
  მე არ გადავა. ასე რომ, ისინი ღირებული ჩემთვის უფრო ცოცხალია, ვიდრე მკვდარი. თუ ისინი მაინც აპირებს მხრივ ჩემთვის, უსაფრთხოდ, ეს, როგორც ჩანს, გონივრული, რომ ისინი უნდა გააკეთოს ყველა სამუშაო, ძალიან. სერჟანტი წაკვეთილია მისი თითების. ჯარისკაცები გამოყვანილია მე ჩემი ფეხები. Odin მათ გარშემო დაპრესილი მოციგავის წინააღმდეგ ჩემი უნდა დანა და დაიწყო დააყენებს. იყო ორი ვარიანტი. ანდა ის, რომ არ დაირღვეს მისი მხრის blade. მე გადავიდა.
  
  
  ისინი აიძულა me off, სადაც ნავი იყო ნაპირზე. სერჟანტი barked დანარჩენი მისი მამაკაცი შეჩერება ეძებს. ისინი დაიჭირეს ჩემთვის.
  
  
  ორი ხმა უპასუხა, და რამდენიმე ხნის შემდეგ, ჯარისკაცები თანმხლები ih გამოჩნდა გარშემო ჯუნგლებში. ისინი ყველა ძალიან კმაყოფილი თავს.
  
  
  სერჟანტი უბრძანა ახალი ლიტერატურა, რათა შეასრულოს გარდაცვლილი კოლეგის, და ჩვენ ჩვენი გზა. სხეულის carriers, რომლებიც ჩემს თვალწინ, სხვა ორი მომდევნო ჩემთვის, და სერჟანტი უკანა. იგი ნამდვილად არ აღელვებს მისი მომავალი. მე, ალბათ, ჰქონდა შეხვედრა ნესტიანი სარდაფი და სადისტური interrogator, და მაშინ შეხვედრა noose.
  
  
  მაშინაც კი, თუ Hawk შეიტყვეს ჩემი ბედი, არაფერი არ იყო, მას შეეძლო. მისი პოზიცია, Emu გაუჭირდა უნდა ვაღიარო, რომ ამერიკელი აგენტი ჩართული იყო შინაგან საქმეთა სამინისტროს დიდი Laclair.
  
  
  როდესაც ჩვენ შუა ნაწილამდე იყვნენ სანაპიროზე, ცეცხლსასროლი დარეკა გარშემო ჯუნგლებში. შეძახილი უკან გააკეთა us ყველა მხრივ. სერჟანტი შეწყვიტა. იგი აპირებს შემოდგომაზე. წინა ego უნიფორმა ქურთუკი აღმოჩნდა წითელი. ჯარისკაცები pounced მას თითქოს ცდილობს დაიჭიროთ მისი ego. განრიდება მას, მათ თავიანთი იარაღი, რომ სქელი ბუჩქნარი, ჩვენს გარშემო. კიდევ ერთი შაშხანიდან ესროლა. ჯარისკაცი, რომ ჩემი მარცხენა, ჩატარების უკან ჩემი უფროსი, მიიღო headbutt და მიწაზე დაეცა. ერთი ჩემი მარჯვენა პანიკაშია, დაიხარა და გაიქცა.
  
  
  მან დაარტყა მის ადგილზე. ის იწვა კიდევ. სხვა ორი ჯარისკაცი დააყენა ხელში მაღალი. Mitzi გადაძვრა ქვეტყით, მიუთითებს რევოლვერი მათ. მან გასროლა ერთი, სანამ მას მჭიდრო საკმარისი შესუსტებას მისი მაჯის. დარჩენილი ჯარისკაცი დააყენა ხელები კიდევ უფრო მაღალი.
  
  
  მან glared at me. "თქვენ არ მიღების სენტიმენტალური, თქვენ, კარტერი? ჩვენ არ გვაქვს დრო პატიმრები." იგი გამოყვანილია მისი მაჯის უფასო და გაიღო ყველაზე პატარა იარაღი უკან ჯარისკაცი, რომელიც ახლა წავიდა ფერმკრთალი.
  
  
  "შეწყდეს", - ვუთხარი მე. "მე მინდა, რომ მიიღოს ih ცოცხალი. Hold my ego, იარაღის მუქარის ქვეშ, და თუ შეგიძლიათ გაათავისუფლე ჩემი გააღიზიანა, ერთი მხრივ.
  
  
  მე აღმოჩნდა გარშემო და მან დაიწყო untie თოკზე გარშემო ჩემი გააღიზიანა. მასაჟის სპაზმი ჩემი თითების, მე მიუახლოვდა ჯარისკაცები თოკზე და შუამდგომლობით, რომ მე არ ვაპირებ strangle ih მას. მიხვდნენ, თუ რას ვგულისხმობდი.
  
  
  ჯარისკაცი, რომელიც მინდა უკვე გავიდა ქვემოთ გადახტა, რათა მისი ფეხები თითქოს Nessus ჰქონდა ტონა ტყვიის თავის მხრებზე, და ორი ჯარისკაცი მოჰყვა ჩემთვის სანაპიროზე, Mitzi საფარი. თხელი გემი იყო მაინც მოხდა shallows. ჩვენ waded წყალში და მან გამოიწვია ორი ჯარისკაცი headland. მან უთხრა მათ, თუ როგორ დააყენებს ნავი, მაშინ აიღო Mitzi, რომ მკაცრი და დაეხმარა up on deck.
  
  
  იგი წავიდა კაბინა დაძრა. გავიგე ძრავის დაიწყოს და წავიდა bow. იყო hoarse საუბრობენ. მერე შეწყვიტა. კიდევ ერთი გ? n? rale, და შემდეგ არაფერი. ჩემი დიაგნოზი იყო: malfunction. და მას შეეძლო დიდი მადლობა, თავად რომ.
  
  
  "შეჩერება," Mitzi ყვიროდა მისი.
  
  
  ის გადახტა ბორტზე, რათა დავრწმუნდეთ, რომ მე მართალი იყო, და tracked ქვემოთ ხვრელების მიერ დატოვებული ჩემი დარტყმები. ის მართალი იყო. ეს მოხვდა საწვავის ხაზი, როდესაც ესროლეს გუნდი. იმისათვის, რომ უარესი, ავზი ცარიელი იყო ბოლოში. ჩვენ გვჭირდება წვეთი ბენზინი.
  
  
  მისი, იგრძნო, უძლურია. ჩვენი საწვავის, ჩვენი ენერგია. ჩვენი ძალა, ჩვენი საპატრულო ნავი, ჩვენ უნდა დატოვოს კუნძული. აბსოლუტურად არ არის ყველა.
  
  
  Mitzi ყვიროდნენ მთელ სალონში. "ნიკ, ჯარისკაცები. ისინი გარბიან! '
  
  
  მისი დარტყმული წავიდა ჰაერში, და ისინი შეწყვიტა. ერთად slumped მხრებზე. ისინი, ალბათ, ელოდა, ტყვია უკან არის. ის გადახტა ბორტზე და waded გადასცა მათ. რომ არ არსებობს წერტილი შენახვა ih, მაგრამ მისი სასტუმრო და ტარების საბრძოლო მასალა აღარ. Ih შუამდგომლობით სთხოვს, რომ საბანკო და ე. წ. ქალ.
  
  
  როდესაც იგი წამოეწია ჩვენთან, Ay დასაშვებია მისი გამართავს, მათ შორის ერთი, იარაღის მუქარის ქვეშ, და სხვა გათავისუფლდა მისი ფეხსაცმელი და შარვალი. მან გაყინული ფეხები, მისი შარვალი ერთად, ფუნქციონირებს მისი შარვალი ტყვიები, strapped მისი ქამარი, და swung მისი ფეხები გარშემო კისრის არეში.
  
  
  "ახლა გაუშვებენ ih," მან უბრძანა გოგონა. "ჩვენ არ გვჭირდება მათ უქმნით და ისინი ვერ დააზარალებს აშშ-აღარ. ორი მეტ-ნაკლებად არ მიიღოს ბევრი განსხვავება."
  
  
  ის შუამდგომლობით, რათა მათ დატოვონ. მათ არ სჭირდებათ ნებისმიერი მხარდაჭერა. როდესაც ისინი წავიდნენ, Mitzi და მე გაემგზავრა ციხე, როგორც სწრაფად, როგორც შეგვეძლო. ნოე frying თევზი და ცაში მე გააცნობიეროს, თუ რამდენად ხანგრძლივი მე უკვე დაკარგული მას. და ჩემი ძვლები მითხრა, საჭირო ძილი. მიუხედავად იმისა, რომ მქონდა გასაკეთებელი და ეს იყო კიდევ მუქი, ეს იქნება ცოტა ხნით ადრე სიბნელე ჩამოწვა, და მე ვფიქრობდი, დრო იყო ჰაერის ჩასუნთქვას რომი, ცხელი თევზი, და ხილი.
  
  
  მან აღმოაჩინა, ცარიელი ოთახი, დაეცა, რომ ქვის იატაკი, და სიმშვიდეს. Mitzi ანგარიშს. წარმოდგენა არ მქონდა, რამდენად მაღალი, იგი იყო Hawke-ს სიაში, მაგრამ თუ ჩვენ ოდესმე გააკეთა ეს ის ცოცხალია, ზოგიერთი გიჟები ბედის ირონია, მე მინდა წასვლა მას შემდეგ, რაც მისი. მან დაიმსახურა სპეციალური მედალი.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  თავი 11
  
  
  
  
  
  
  
  ეს დრო, რათა გაანადგუროს ასვლა. ახლა რომ გაქცევა ზღვის შეუძლებელია, Stahl აღარ შეუძლია ჩვენთვის.
  
  
  განადგურება ასეთი არქეოლოგიური საგანძური იყო ნაბიჯი მას არ სურს, რომ მიიღოს, მაგრამ ეს იყო ძალიან სახიფათო ხელმისაწვდომობის ციხე. ჩვენ შეიძლება მოვისმინოთ მანქანები ახლოვდება სანაპიროზე გზის გასწვრივ ბილიკი, მაგრამ Jerome, შესაძლოა, იდეა გაგზავნას, ტრენაჟორები ნავები ღამით და გაგზავნას მისი მამაკაცი კიბეებზე ჩვენს გარეშე დაენახა. და იყო ძალიან ცოტა ჩვენგანი უნდა უყუროთ ყველა ფრონტზე. Tony გააჩნდა თვალები ჩაშავებული, როგორც მან უთხრა Emu, რა უნდა გააკეთოს.
  
  
  მან გახსნა ბოლო შემთხვევაში, დინამიტით, აიღო ორი ჩხირი, და შევხედე ძველი პატრიარქი. "It hurts me too, Noya. თუ ჩვენ გავიდნენ აქ ცოცხალია, მე გპირდებით, რომ მისი ცული ავაშენებთ ახალ კიბე ."
  
  
  ეს იყო მიერ დასმული ავტომატი მესამე ნაბიჯი ქვემოდან გადაღებული რამდენიმე ხვრელების მძიმე slate, რეკლამირება dynamite ჩხირები რბილი, არასამთავრობო იჟანგება ნაწილი, და განათებულ დაუკრავენ. ის იყო გაშვებული ერთხელ და უკვე შიგნით კედლები, როდესაც აფეთქება მოხდა. ზვავი ბუნებრივი ქვის ქუხილი წყალში, და როდესაც ხმა გარდაიცვალა ქვემოთ, cliff გახდა ციცაბო, უკრძალავენ ფერდობზე ერთხელ.
  
  
  ასე რომ, ახლა იქ მხოლოდ ორი მისასვლელი გზების მარცხენა გამოიყენება ღამით. დოქტორი ფლემინგი ჩანდა, საკმაოდ კარგი, და მე ეჭვი არ ეპარება, რომ ჩვენ შეძლებს გადავიდეს ego სხვა კუნძულზე ნოე. დანარჩენი ჯგუფის შეძლო რეგ ტონი ის მამაკაცის დაამარცხა ჯუნგლებში. მე წავალ, შევიდა ქალაქში, მოძებნა Jerome, და კლავს მას. თუ სამხედრო იყო, თავი მოჰკვეთეს, რამ, ალბათ, დამშვიდებას და ფლემინგი შეიძლება იყოს აღდგენა, როგორც პრეზიდენტი.
  
  
  მე წარმოდგენილი გეგმა ნოეს, და მას არ იბადება. ჩვენ შევთანხმდით, რომ იგი დაცვა სანაპიროზე გზის იმ ღამეს, და მე watch ბილიკი. მის მიერ მომზადებული ego, აჩვენა, როგორ აფეთქდა ნაღმები და უთხრა, ყველაფერი დრო. შემდეგ ის გაქრა, სხვა მიმართულებით. რადგან ჩვენ გვქონდა დინამიტით, ვერავინ თავდასხმა აშშ ღამით.
  
  
  Tara სურს დაეხმაროს. "მამაჩემმა გამომგზავნა, რათა დაგეხმაროთ. არ დავიწყებია შესახებ? და თქვენ უნდა დაისვენოს. თქვენ ვფიქრობ, რომ მე ვერ აფეთქება, როგორიცაა Mitzi, როცა უნდა?
  
  
  განათების მატჩები არსებობს, კი. მაგრამ როგორ იქნებოდა ის სახელური შფოთვა? მაგრამ მაინც ee, კომპანიის, რომ ჩემი საათი უფრო სასიამოვნო. გარდა ამისა, მას არ ჰქონდა მოსალოდნელი თავდასხმის ღამით. პოლკოვნიკი-ს ჯარები განიცადა მნიშვნელოვანი დანაკარგები, და ის ეჭვი, რომ მას შემდეგ, რაც დაკარგვა საპატრულო ნავი ego, Jerome, რომ საჭიროა გარკვეული დრო, რათა lick მისი ჭრილობები.
  
  
  მე ვუთხარი, გოგო, მე მინდა watch პირველი რამდენიმე საათი, მაგრამ მას არ სურს მოისმინოს შესახებ. მას ეგონა, რომ მე საჭირო, რათა დაისვენოთ. გარეშე, რაც იმას ნიშნავს, არაფერი განსაკუთრებული. ასე რომ, მე გადაჭიმული და მოდით ძილის მიიღოს უკეთესი ჩემთვის.
  
  
  ეს იყო უკვე დღისით, როდესაც მზე ჩემს თვალში გამოიღვიძა me up. მე იგრძნო, როგორიცაა ადამიანის ერთხელ, გარდა bump my head, სადაც ჯარისკაცი ჰქონდა მოხვდა ჩემთან. Tara დაჯდა მის უკან ხე მაგისტრალური, მეძინა მაგრამ sleepy. Nah ჰქონდა მუქი წრეების ქვეშ თვალში. მისი შემოვიდა მეტი.
  
  
  მისი ხმა არის absurdly ღრუ. "ნიკ, ის ავადმყოფი, ჩემი ცხოვრება გტკივა. ეს მიღებული კიდევ უარესი, ბოლო რამდენიმე საათის განმავლობაში ."
  
  
  ჩვენ ქვეშ მაღალი archway, გარშემორტყმული ხეები, და streaks ყვითელი მზის გაფილტრული მეშვეობით ტოვებს. Tara კანი იყო, მომწვანო-ყვითელი და glistened პატარა წვეთები სისხლის. იყო ნაცრისფერი haze თვალწინ მისი თვალები. იგი აიყვანეს ee და გაიქცა up hill კარიბჭე. ტონი მარშალის მოვიდა და მოუწოდა მისი. მას ეშინია, რომ იგი კვლავ იყოს ფხიზლად. ყოველივე ამის შემდეგ, იგი იყო ერთადერთი მკურნალი ჩვენ გვინდა ოდესმე, რა მნიშვნელობა აქვს ღირებულება.
  
  
  ის შევიდა ციხე რამდენიმე წამის შემდეგ მე. Tara ასახული ის ყურადღებით იატაკზე, და ნოეს დაუყოვნებლივ მუშაობა. მან იგრძნო, ჯირკვლების, მისი კისრის, მოგვეწონა მისი მაჯის, გახსნა თავისი პირი, და შეისწავლა მისი პალმებით. სანამ იგი დაეცა, იგი ih დაინახა ბუშტუკები მის ხელთაა.
  
  
  მოხუცი არასდროს ყოფილა ასეთი ჩქარობს. იგი გაფრინდა შევიდა ერთ-ერთ მიმდებარე ოთახი. მე გაიქცა მას შემდეგ, მაგრამ სანამ მე მიაღწია კარი, გამოვიდა ისევ wicker mat და pumpkins. ის დაეცა, mat, წიხლებს, და შუამდგომლობით ჩემთვის, იმისათვის, რომ პატარა გოგონა იყო. მისი, მიხვდა, რომ მას სჭირდებოდა წმინდანი და არ იყო დრო, რომ სინათლის ჩირაღდნებით ერთი ბნელი ოთახი.
  
  
  მან ჩაუყარა მის ქვემოთ mat და აფრინდა მისი კაბა. მოულოდნელად Mitzi იყო ასევე ეზოში, პირველ დაინტერესებული, მაგრამ მაშინ შეშფოთებულია, მაშინ, როდესაც მან დაინახა, გოგონას უსისხლო ტუჩები.
  
  
  ნოე გაიმართა ნახევარი გოგრა, ერთი მხრივ გარშემო მისი დიდი ხელები. იგი შეარყია შინაარსი, რომელიც ჰგავდა ნარევი წყლის და მწვანე საპონი.
  
  
  """უკან". Ego-ს სიტყვა იყო მკაცრი. როდესაც ჩვენ დაემორჩილა, მან გააუქმა Tara-ის ხელმძღვანელი, გაიხსნა Hey პირში, და მოსაკლავად თხევადი ქვემოთ Hey ყელის. "Manchin", - განაცხადა მან ნელა. "ძალიან შხამიანი ხე. ერთი bite ნაყოფს ' ego შეიძლება გამოიწვიოს უეცარი, მტკივნეული სიკვდილი. კი ეხება მაგისტრალური შეიძლება ძალიან სახიფათო იყოს. უბრალოდ შეხედეთ საწყალი ბავშვი." მოულოდნელად, Tara გადაჭიმული. ნოე აიყვანეს მისი up ისევ და მოსაკლავად ზოგიერთი თხევადი ქვემოთ მისი ყელის ერთხელ. როგორც მან ქმნის სართული, gasping სუნთქვა, მისი მამა გაახსენდა, რომ მან უკვე იცოდა manzinella. ეს იყო საკმაოდ სერიოზული, როგორც ნოეს მხოლოდ აღნიშნული.
  
  
  მოხუცი საჭირო დახმარება. მისი თქმით, " დაასხით ზოგიერთი თხევადი თქვენი თითების. არა, სამი!
  
  
  მე ეს. აღმოჩნდა, მისი ასე, რომ ჩვენ ვერ ვხედავთ მის უკან. ეს იყო დაფარული ტოვებს. იგი doused თხევადი hey მოსაკლავად მის უკან, როგორც მისი სხეულის clenched მტკივნეული სპაზმი.
  
  
  გავიგე, მოხუცი, შვებით რელიეფური. "მე ვფიქრობ, ჩვენ ეს გავაკეთეთ მხოლოდ დრო", - განაცხადა მან. "იგი იქნება ჯარიმა."
  
  
  რამდენიმე ხნის შემდეგ, კრუნჩხვები შეწყვიტა, და გოგონა იწვა უმოძრაო. ნოე ჩაახშო გოგრა საპნის ნარევი და აიყვანეს სხვა pumpkins. მან დაიწყო, რათა სქელი კრემი გარშემო თეთრი ფხვნილი და რა ჩანდა, სპილენძი. აღმოჩნდა, გოგონა მეტი და მოსაკლავად მინა. მაშინ იგი ასახული მისი მისი მხრიდან.
  
  
  'ახლა ეს თქვენი მხრივ.' ის წამოდგა, unbuttoned ჩემი პერანგი, და აღმოჩნდა, რომ შიგნით გარეთ. ტანსაცმელს იყო შხამიანი. ის rubbed ჩემი ხელები, სადეზინფექციო, საუკეთესო, შემდეგ იგივე გააკეთა საკუთარი ხელებით და გაიცინა. "მე უნდა გააფრთხილა. ჯუნგლებში, როგორც წესი, სხვადასხვა, ზოგჯერ მტერი. მიიღეთ მეორე მხარეს mat; ჩვენ ახლა სულიერად ჩრდილში."
  
  
  Tara გაიხსნა მისი თვალები, როგორც ჩვენ წაიყვანა ერთი ჩაბნელებული ოთახი და ასახული მისი cot. ის იყო შეგნებული, მაგრამ მაინც ძალიან ავად.
  
  
  ეს იმას ნიშნავდა, რომ იქ არ იქნებოდა გამოსვლა მეშვეობით ციხე. ჩვენ უნდა განახორციელოს Fleming და Tara, მაგრამ რომ არ შეიძლება. არ ციცაბო მთები. არა ყველა იმ საფრთხეებზე, რომელიც დაემუქრა, აშშ. დაველოდოთ სამუდამოდ. მან დაინახა მისი მჯდომი ქერა, და უეცრად მიხვდა, რომ ის უფრო აწუხებს, მისი, ვიდრე მას სურდა, რომ ვაღიაროთ. მე მომეწონა, და ახლა ის უფრო ნათელი ჩემთვის, ვიდრე ოდესმე. თუ ნოეს არ იგრძნო ავნებს დაუყოვნებლივ, იგი უკვე მკვდარია ახლა. მოხუცი გადაარჩინა მისი nick of time, და რომ ის ვარდი ერთხელ ჩემი პატივისცემა. მე smelled მისი საუზმე. მე არ გადამხდელი ყურადღებას სანამ ნოეს მოუწოდა. მაშინ ის დადიოდა მეტი სხვები, რომლებიც უკვე რომელსაც სადილი.
  
  
  მე მქონდა სიურპრიზი ელოდება ჩემთვის. ჩვენ გვქონდა სტუმრები. მუქი skinned ახალგაზრდა კაცი loincloth. მან მოიტანა ამბები, და ვიმსჯელებთ სახე ტონი მოიგო სახე, ეს არ იყო ძალიან კარგი სიახლე. ნოე მითხრა, ხმა რომ გაიმეორა ერთად, დაღლილობა, როგორც Mitzi და ფლემინგი იდგა dejectedly ერთად. ტომის არ იყო მოჩვენებითი, რომ ღამით. ისინი გააძევეს თავიანთ სკაუტებს.
  
  
  Karib Jerome ის ჯარისკაცები არ დასხდნენ, იმისათვის, რომ მათი ხელები ქვემოთ ან. შეიქმნა კორდონი გასწვრივ lagoon ' s edge სანაპიროზე, სადაც მესამე საპატრულო ნავი იყო, შემოვიდა. ჩვენ გარშემორტყმული. ორი პაციენტებს, მე კი არ უნდა ვიფიქროთ, გადის კორდონი. მე ჰკითხა ბიჭს, თუ ის ვერ me out, და რევმატიზმის იყო მოკლე: არა. ის ჩამოვიდა აქ ადრე გარემოცვა იყო დასრულებული. ახლა მან ვერ დაბრუნდეს ან.
  
  
  ასე რომ, Tara არ შენიშნა ჯარების მოძრაობები. თუ იგი არ იყო ეძინა, ვინმე შეიძლება მოვისმინე მას. ან იქნებ ისინი ძალიან შორს მას შემდეგ, რაც ყველა. მისი, შევხედე, ჩუმად მოღვაწეები ჩემს ირგვლივ, მიხვდა, რამდენად სუსტი ვიყავით, და უცებ მისი არ იყო მშიერი აღარ.
  
  
  მე მას თავს საფუძველზე. მაინც, რომ ის, რაც ინახება ჩემთვის დაკავებული. ლანჩის შემდეგ, ჩვენ სამ დუმილი. ჩვენ დაელოდა.
  
  
  გავიგე, რომ პირველი, გაყოფილი მეორე, სანამ ნოეს აღმოჩნდა სახე ჩემთვის. ეს იყო ბნელი, ზარმაცი hum თვითმფრინავები. მოხუცი ნელა ადგა და განაცხადა, თითქოს მოწვევა აშშ-თეა, " მე გთავაზობთ, ჩვენ თავშესაფარი კატაკომბები. ბატონი კარტერი, თქვენ მიიღოს მის Sawyer თქვენ?"
  
  
  როგორც Mitzi ერთხელ მითხრა, მოხუცი სავსე იყო მოულოდნელობებით. ასე რომ, მას ჰქონდა სარდაფი ქვეშ ციხე. მე მაინტერესებს, რამდენად ღრმა, და თუ ეს ვერ გაუძლოს ბომბები, და თუ ჩვენ არ ვიყავით დაკრძალეს იქ ცოცხალი. ქალ-ს სახე ამა, და მან იცოდა, იგი ფიქრობდა, იგივე ახლა. მაგრამ ისევ და ისევ, ჩვენ სხვა არჩევანი არ ჰქონდა.
  
  
  მივედი Tara. მე თავისუფლდება, რომ მას უკვე შეუძლია დააყენოს მისი იარაღის მის გარშემო ჩემი კისერი. როგორც მან გამოიწვია მისი გარეთ, ნოეს გაიხსნა კარი გარშემო სქელი slate კედლის, რომ მას არ უნახავს მისი მეშვეობით ადრე.
  
  
  Mitzi და ბიჭი უკვე out of sight. Fleming უბრალოდ დადიოდა მეშვეობით ხვრელი ხელჯოხები. მე გაჰყვა. ნოე დახურული სქელი კარი მის უკან, რის გამოც ჩვენთვის სულ სიბნელე.
  
  
  მომენტი მოგვიანებით, მან დაარტყა ნაპერწკალი ნაჭერი ფლინტი და აანთო სანთელი. ჩვენ გვქონდა წმინდა. ნოე გადასცა სანთელი ბიჭი, აიყვანეს ფლემინგი, და დადიოდა ქვემოთ რამდენიმე ნაბიჯები, რათა ბნელ გვირაბში შესასვლელი, პატარა ალი ზემოთ ბიჭი ხელმძღვანელი beckoning აშშ.
  
  
  გვირაბი იყო ფართო საკმარისი ჩვენთვის, რომ გაიაროს, მაგრამ სიმაღლე მარცხენა ბევრი იყოს სასურველი. სიმაღლის კაცი უნდა წარმართონ ქვემოთ. მე უნდა წარმართონ ჩემს მუხლებზე, და Mitzi დაუთმო მისი ხელმძღვანელი თავიდან hitting ჩემთვის.
  
  
  ეს იყო დიდი ხნის ფეხით. ნებისმიერ შემთხვევაში, არ იყო საკმარისი ქანების ზემოთ აშშ გაუძლოს მძიმე გავლენა. როდესაც ჩვენ მიაღწია ბოლოში, ჩვენ აღმოვჩნდით შემდეგი მკვეთრი მხრივ საკმაოდ დიდი ოთახი.
  
  
  ჩვენ ითამაშა ეს თამაში იატაკზე, და ნოეს ჩააქრეთ სანთელი. "გადარჩენა საჰაერო," - განაცხადა მან. რამდენიმე წუთი გავიდა. თვითმფრინავები, შესაძლოა, უკვე დიდი ხანია დასრულდა ჩვენთვის, მაგრამ არ იყო აფეთქება, რათა დაარღვიოს დუმილი. ჩვენი მომსახურება. მე არ მომწონს. რას ელოდება?
  
  
  მაშინ მას ეგონა, რაღაც. ჩვენი rush გაქცევა სრული სათაური, ჩვენ სრულიად დაავიწყდა, რომ ჩვენ, შესაძლოა, საჭიროა ზედმეტი გასასვლელი. ყოველივე ამის შემდეგ, შესაძლებელია, რომ საჰაერო იერიში დაბლოკავს კარი კატაკომბები. იყო მხოლოდ ერთი საშუალება, რომელიც ყოველთვის გარანტირებული აშშ გამოსავალი: dynamite." და ჩვენ მარცხენა მას ზედა.
  
  
  Mitzi მოიყვანეს ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღი, და ავტობუსი მისი ego მუქი. ის ავიდა კიბეებზე, დაბრუნდა ზედა, და აიძულა მძიმე slate კარი ღია დაახლოებით სამი სანტიმეტრი. ნათელი დღისით წმიდა უფალი ბრმა ჩემთვის, მაგრამ მე მისი მოძრავი. ვიყავი, სადაც მე ვიყავი, სანამ ჩემი თვალით მორგებული ნათელი. ოთხი მამაკაცი რუსულ ფორმები გამოჩნდა. დარწმუნებული ვარ. პოლკოვნიკი სურს ფლემინგი მიღებული ცოცხალია, არ მოკლა ბომბი. მაშინ ის შეიძლება იყოს დარწმუნებული, რომ ego იყო, მუდმივად არ გამოირიცხება.
  
  
  მათ ჰქონდა ავტომატური იარაღი. მას შემდეგ, რაც parachuting ქვემოთ, მათ გამოეყო. ორი მათგანი დადიოდა ერთად ერთი მიმართულებით, ორი სხვა. ისინი ფეხით გარშემო ოთახი და აშკარად გაკვირვებული მოძიების არავინ. თანდათან, მათ დაიწყეს მუშაობა უფრო სწრაფად. არავინ მათ გარშემო ეძებდა ჩემი მიმართულებით. მან აიძულა კარი ცოტა უფრო ფართო და თავად დაპრესილი წინააღმდეგ Moan, რომლებიც ახლა ჩრდილში. მე სულელური შეცდომა. თუ მე მინდა ელოდა მას ზედა, მე არ გასროლა მისი მარტივად. ახლა მე უნდა ველოდოთ აქ და ცდილობენ, რომ ყველაზე მეტად ეს.
  
  
  დასჭირდა ერთი მათგანი დიდი ხნის განმავლობაში უნდა მიიღოს მისი უფროსი მეშვეობით კარი, სადაც ის ინახება იგი. ყველა იმ ცარიელი ოთახი გააკეთა ego უყურადღებოდ, მისი იარაღი აღნიშნა ქვემოთ. მან რამდენიმე ნაბიჯი უკან. როდესაც ის იყო შიგნით მისი, მე ჩაარტყა კონდახით ავტომატი მისი ego ტაძარი. იგი დაეცა და არ გადავა. თავის თავში დღე.
  
  
  ნომერი ორი გადაკვეთა ოთახში მისი დაბრუნება ჩემთვის. ახლოს იყო საკმარისი stiletto. მისი თითქმის არასოდეს გამოტოვებთ, მაგრამ ის აღმოჩნდა გარშემო. Razor-მკვეთრი ფოლადის გავიდა mimmo მას, smashing შევიდა კედლის და crashing, რათა ადგილზე წინაშე Ego ფეხები. მან ჩანდა გარშემო მოულოდნელი და აღმოჩნდა ჩემთვის. ის იყო უკვე გარეთ კარი. იგი ყვიროდა, რაღაც სხვა staccato რუსული. მაშინვე მოვიდა რევმატიზმი. მათ დაგეგმილი შესვლის ცეცხლს. რომ კარგი იყო ჩემთან ერთად. მისი, წავიდა ქვემოთ კიბეებზე კატაკომბები. როგორც ველოდი, ისინი არ დახვრიტეს საწყალს, მაგრამ აშკარა ნაბიჯია, ჩქარობენ ერთ შემდეგ სხვა. ეს იყო დაჭრილი ნახევარი მიერ ih წელს პაკეტური ადრე ih საკუთარი ფრენბურთი იყო muffled ისე, რომ ხმა ჩემი საკუთარი იარაღი არ სიგნალიზაცია მეოთხე მარინე.
  
  
  მე ვერ მესმის, Mitzi მოდის up კიბეები ჩემს უკან მეტი ხმაური. ახლა მისი ხმა მოვიდა ჩემს უკან. 'რა ხდება?'
  
  
  "ჩვენ გვაქვს სახლები. ოთხი. მე უკვე სამი ცრუობს აქ, ერთი გარეთ სადღაც.
  
  
  მისი ქმარი ავიდა კარი, მაგრამ ვერ ვხედავ, რომ მეოთხე პირი. მისი ხმა ყვიროდა ხმამაღლა, მაგრამ მას დარჩა დამალული. ეზოში მკვდარი იყო ჩუმად. ეს ძალიან მშვიდი. წარმოდგენა არ მქონდა, სად იყო, და ის მინდა, ალბათ, სროლა მე თუ მოხდა ჩემი უფროსი ძალიან შორს გარშემო doorway, რისკის დაკარგვის ჩემი ego სწრაფად. მე არ მჯერა, რომ მას საშუალებას მისცემს, თავად უნდა იყოს დედამიწის აქ ისევ. იქნებ ის იყო ჭკვიანი, მათ ყველა.
  
  
  ეს იყო ესროლეს Mitzi მიერ რუსეთის ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღი. "შეხედეთ საბრძოლო მასალა."
  
  
  "ეს არის საკმარისი.'
  
  
  "ნუ გავლის კონტროლის ქვეშ. მე მოვალ და ვთხოვ, თუ არსებობს კიდევ ერთი გამოსავალი, ეს არის ერთადერთი გამოსავალი."
  
  
  მას შემდეგ, რაც მისი სიტუაციის აღწერა, ნოეს აანთო სანთელი. წელს dim ფონზე ცეცხლში, მან დაინახა ფლემინგი სწავლის წინააღმდეგ კედელზე. Tara იყო მჯდომი, რამდენიმე ფუტის მოშორებით. იგი უკვე ეძებს უკეთესი, მიუხედავად იმისა, რომ იგი ჯერ კიდევ ჩანდა, dazed. ამ ბნელი ხვრელი ღრმა მთის, smelling ტალახი და ნაცარი, არ იყო იდეალური მკურნალობდა სახლში ან. მაგრამ მე ვერ შეცვალოს მისი მდგომარეობა, სანამ მე გუნდი მეოთხე ბიჭი. ნოე განაცხადა, რაღაც ბიჭი, რომელმაც გაარღვია ხაზი Jerome ' s army. ბიჭს თავი დაუქნია, აიღო სანთელი,და beckoned ჩემთვის დაიცვას. Dim შუქი დაეცა მოხატული Holst ის, რომ ეკიდა ერთგვარი პრიმიტიული საკურთხევლის. მან გააუქმა მხარეს ტილო, ზეთი. დერეფანი გამოჩნდა მის უკან.
  
  
  მან იმედი გამოთქვა, ბიჭი იცოდა გზა, იმიტომ, რომ stump, სანთელი არ დაწვა დიდი ხნის განმავლობაში. ჩვენ გამოიტანა კიბეები და შევიდა გვირაბის ნიშა კედლები. რა-სადაც სანთლები იყო ერთვის groans in მფლობელები, როგორც წესი, ისინი სტატიები რამდენიმე სმ ხანგრძლივი. იყო foul, გვამური სუნი. მე მალე დაინახა მიზეზი. ყველაზე ნიშები ივსებოდა ადამიანის ჩონჩხის, და მათ უკან, ქვის თაროები, იყო ღრუ კუ. ეს უნდა იყოს ტომის mound.
  
  
  ჩემი გრძნობა მიმართულებით მითხრა, რომ ჩვენ წავიდოდა სხვა მხარეს ციხე. რამდენიმე ხნის შემდეგ, მე დავინახე ქვის იატაკი წრე მსოფლიოში. ზემოთ ეს იყო მრგვალი groan ხვრელი, ძლივს უფრო ფართო, ვიდრე ჩემს მხრებზე. მე ვერ nah. ბიჭი დავინახე ძალიან. მან აიღო ავტომატი ჩემგან, დააყენა ego იატაკზე შემდეგი სანთელი, და დაეხმარა me up. მე დააყენა ჩემი ხელები, თავზე იგი და გადაძვრა მეშვეობით nah.
  
  
  მე ვუყურებ გარშემო. ჰერები, იდგა წინააღმდეგ გარე კედელი. არ იყო მოძრაობა სადმე. მან თავისი ხელით მეშვეობით ხვრელი და აიყვანეს ავტომატი.
  
  
  მან scrambled მეტი ზღვარზე სახურავი და დაინახა, მისი მეოთხე ცოლი. იგი ცრუობს მისი კუჭის ქვეშ parachutes, მისი იარაღი დაუმიზნა კარი, სადაც Mitzi იდგა. როდესაც მუშაობს დამოუკიდებლად, ისინი, როგორც წესი, არ არის ძალიან შთამბეჭდავი. ის იყო ახალგაზრდა და სუსტი, მაგრამ სასიკვდილო იმიტომ, რომ სასიკვდილო იარაღი მისი ego-ინფანტილურ ხელში. Ego მოუწოდა, რათა მისი რუსი: "თქვენ ვუყურებ აქ არის?"
  
  
  ის აღმოჩნდა გარშემო. ის გამოყვანილია გამოიწვევს. მშვიდობით, უცნობი ჯარისკაცი. Mitzi გამოჩნდა doorway, ნახა, რომ სხეული, და წავიდა იგი. მისი, გადახტა off სახურავი. In the blink of თვალი, მეხუთე მედესანტე გაფრინდა out უკნიდან ნახევრად ღია კარი. მან გააკრიტიკა მძიმე რევოლვერი შევიდა Mitzi კისრის. თუ ისინი მინდა იპოვეს იგი და მოკლეს ego, მე არ მქონდა გადაღება Mitzi. Damn it!
  
  
  მან შემომხედა და წამოიძახა კარგი ინგლისურით, " გადაყარეთ თქვენი იარაღი."
  
  
  მან განაცხადა, რაღაც გოგონა. ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღი დაეცა მას.
  
  
  "მოდი აქ, არ მიიღონ ძალიან ახლოს. დავდგეთ წინააღმდეგ კედელზე."
  
  
  Ego ფორმა იყო დაახლოებით უკეთესი მასალა, ვიდრე ego კოლეგებს. Nen ეცვა ოფიცერი მხრის straps და რაციის ეკიდა მისი ქამარი. თუნდაც შორიდან, Mitzi შეიძლება მოვისმინოთ მისი მძიმე სუნთქვა. მას ჩავეხუტე, მისი მკაცრი, და იგი დაეცა ჩუმად.
  
  
  მან გაიცინა. "მე გაძლევთ შანსს. მეუბნებოდა, სადაც დოქტორი ფლემინგი არის." თუ თქვენ არ, მე გადაიღოს მისი პირველი. მაშინ მოკვდება."
  
  
  ჩემი stiletto იყო მიუწვდომელია ეზოში. Mitzi ხმა მოვიდა მეშვეობით gritted კბილები. "დაე go to hell."
  
  
  მე აღმოჩნდა ნელა, ასე რომ, მან არ გაიყვანოს გამოიწვევს. ის stahl საფრთხეს უქმნის. "მე ვუთხარი, არ უნდა გადავიდეს."
  
  
  მას პრეტენზია იყოს შეშინებული. - "არ გადაიღოს. მე გეტყვით თქვენ. ის იმალებოდა. წავალ მისაღებად მას.
  
  
  Mitzi დაწყევლილი ჩემთვის. მას ასევე შეუძლია მუშაობა. რა მკვლელი გოგონა. თუ იგი საშუალებას me მეშვეობით კარი, შემიძლია snatch იარაღი ერთი რუსები. მაგრამ ხრიკი არ იმუშავებს. რუსული ასევე იცოდა, სადაც მისი თანამებრძოლები იყვნენ. მისი, დავინახე, როგორ მას ეგონა.
  
  
  მას შეეძლო მეორადი Mitzi და ჩემთვის, როგორც ფარად და წავიდა ქვემოთ შევიდა კატაკომბები ჩვენთან. ჩვენთან, როგორც მძევლები, მას შეუძლია იმისათვის, Fleming დანებდება. მაგრამ რა, თუ ფლემინგი არ აინტერესებს ჩვენი ცხოვრება? რა, თუ მან shoots გვაძლევს, რომ მოხვდა მტრის? ეს იყო შესაძლებლობა, რომ მან ვერ რისკი. ასე რომ, იგი სხვა გზით წავიდა. ის, ალბათ, მიხვდა, თუ რამდენად მნიშვნელოვანია Mitzi იყო ჩემთვის, მან იცოდა, საწყისი სიჩქარე, რომელიც მისი იარაღი დაეცა, როგორც კი მან მოგვეწონა მისი.
  
  
  
  "დიახ. ნუ ეს. გადასვლა მას. მაგრამ თუ თქვენ ცდილობენ, არაფერი, რომ ნაჭერი ბოზი მოკვდება."
  
  
  მე უნდა ითამაშოს ეს off. ის იყო ხელმძღვანელი გრძელია, ვიდრე გოგონა, და ვიცოდი, მე ვერ უმკლავდება მოციგავის, ასევე საკმარისი გადაღება emu ხელმძღვანელი მიუხედავად იმისა, რომ იგი ეძებს me მეშვეობით doorway, რომ ჰერები შევიდნენ.
  
  
  "ფეხით ნელა," მან უბრძანა . არ წარმართონ მეტი. მე თვალს თქვენ.'
  
  
  წავედით კატაკომბები. უბრალოდ სანამ მე მიაღწია კიბეებზე, მან გამაჩერა. ალბათ მიიღოთ თქვენი თვალები გამოიყენება სინათლის. ასე რომ, ის არ იყო, რომ სულელური.
  
  
  მე გაგრძელდეს. ის არ იყო, შემდეგ მე აღარ. როდესაც ჰერები ჩამოვიდა, ჰერები იგრძნო მხრივ, მისი მკლავი. "მე ვნახე და მოვისმინე. მოდი ჩემთან." ნოე ჩურჩულით ჩემი ყური.
  
  
  იგი ინახება ჩატარების მე და უბიძგებს მე ნაბიჯია. მე ჩურჩულით emu რა იყო და ეგო-ს თითების გამკაცრდა ჩემი მაჯის.
  
  
  "ეს არასდროს არ იმუშავებს. თქვენ არ შეგიძლიათ ნახოთ უკან თქვენ. რისკი ხედავს ჩრდილი და უბიძგებენ გამოიწვევს, არის ძალიან მაღალი. ჩვენ შევეცდებით, კიდევ ერთი გზა. სიტყვა "ჩრდილი" მისცა ნოე იდეა. მაინც, რომ ის, რაც მან მითხრა შემდეგ. მან აანთო სანთელი, რომელიც მხოლოდ სუსტად განათებული ყუთი სავსე პატარა ხის თოჯინები. ნოე აიღო ერთი მათ გარშემო, მოხდა დიდი ხნის ნემსი შევიდა, რომელიც მან ასევე აიღო გარშემო ყუთი, მაშინ გაიმართა თოჯინა წინაშე მას.
  
  
  Ego-ს ტუჩები დაიწყო გადაადგილება მდუმარე ლოცვა. Oh ღმერთი ჩემი, Mitzi იჯდა გარეთ რევოლვერი დაუმიზნა მისი კისრის, და ნოეს არ ვიცი, რა უნდა გავაკეთოთ, გარდა იმისა, მოწვევა ზოგიერთი ღმერთი thunder.
  
  
  Fleming და Tara იყო ასევე ვნებათაღელვა მოხუცი ფართო თვალები. ნოე გაემგზავრა კიბეებზე, მაინც muttering თავად. მე გაჰყვა.
  
  
  მე მქონდა, რომ ნახოთ იგი. გარდა ამისა, იგი უკვე გამოვიდა მიერ Mitzi თუ ruse ვერ შეძლო.
  
  
  Mitzi და ჯარისკაცი იდგნენ სიბნელეში გარეთ კარი, როგორც ჩრდილი. Nov და მე შეწყვიტა კიბეებზე შორს საკმარისი დაშორებით, დასამალი მათ. რუსეთის მოხვდა ნერვიულად ქვემოთ კიბეებზე ღია კარი. Mitzi იყო დაძაბული და მზად იმისათვის, რომ თავი ყველას, მათ გარშემო, თუ ეს აუცილებელია. ის growled ჩუმად, რომ თავად. შეუძლებელია! თქვენ ვერასოდეს მივაღწევთ ამ რამდენიმე გიჟი შეასრულა.
  
  
  მოხუცი დაეცა თოჯინა. მკვეთრი დააჭირეთ, იგი დაეცა ქვის სართული, გამოვლენის თავად ray მზის. რუსეთის სამიზნე გადავიდა უეცრად მიმართ ადგილზე. ელოდება მისი იყო კადრი, რომ ბოლოს თემა Mitzi ცხოვრება. არაფერი, როგორიცაა, რომ. ეს იყო ტონი, ვინც აგინა და მოიგო. "არ ხრიკები," რუსეთის განაცხადა. ეს თოჯინა, ნემსის მოხდა მისი უკან, იყო ყველაზე დიდი super შეასრულა ეს ოდესმე მინახავს.
  
  
  იყო მოულოდნელი, ველური მოძრაობა ჩრდილში. კაცი twitched ორივე ხელში. Ego-ს თითების გაიყო, თითქოს იგი იყო გაოცებული ელექტრო შოკი. იარაღი clattered, რათა ადგილზე. ის გაძნელდა, clutching მის მკერდზე ორივე ხელში, დაწნული მისი ღერძი, და მაშინ დაეცა მიწაზე, როგორც უსიცოცხლო მასა.
  
  
  Mitzi ego ჰქონდა იარაღი ხელში, სანამ მე კი მიიღო მათ. მან დაუშვა იარაღი გათიშეთ limply როგორც მან ჩანდა ჯარისკაცი თოჯინა daze. ის აღმოჩნდა ადამიანი, გარშემო ისე, რომ იგი ცრუობს მის უკან. იგი იღუპება. Ego-ს სახე გადაუგრიხეს შევიდა მტკივნეული grimace. Ego თვალები დააჭყიტა. კლასიკური იმიჯი გულის შეტევით.
  
  
  ეს იყო ადამიანი მოკლა შიში. ვიცოდი ეს. იმიტომ, რომ ეს იყო ერთადერთი ვარიანტი. ჯარისკაცი, ვინც დაინახა, ოთხი მისი მეგობარი მოკლეს ძველი მეკობრე, რომ ციხე იყო ლეგენდარული. კაცი გარს მტრები. დაძაბული მაქსიმალური. ყველა გარშემო, სიმბოლო სიკვდილი მოდის at ego-ს ფეხები, აქედან არსად. Ego დასძინა up დოლარი შეჩერდა. შეუძლებელია ?
  
  
  მისი, შევხედე ტონი მოიგო. მოხუცი იყო დაკავებული ცხედრები. მან გამოათრიეს ხუთი გარდაცვლილი ჯარისკაცების parachutes. ის იდგა ჯვარი-legged წინააღმდეგ ორი მათგანი. თითქოს მოდუნებული პოზიცია. იგი გაიმართა მესამე moan, მუხლებზე მოხრილი და იარაღის გადმოკვეთა. მეოთხე იყო იგივე გზა. მან დააყენა ოფიცერი wicker სკამი, სადაც ფლემინგი იჯდა. შექმნილი ჯგუფი ტიპის მამაკაცები, რომლებიც დასრულდა ამოცანა და ახლა ელოდება.
  
  
  რა? რა თქმა უნდა! როგორ შეიძლება ვიყო ასეთი სულელი? თუ ფლემინგი უკვე ტყვედ, იგი უკვე წაიყვანეს. მამაკაცი უნდა იყოს მიღებული მიიყვანეს პატიმარი. მალე ვერტმფრენით. პილოტი იქნება, მარტო იმიტომ, რომ ყველა ხელმისაწვდომი სივრცე უნდა იყოს ოკუპირებული მგზავრი. ეს შეიძლება იყოს გამორთულია ego! ყველა მე საჭირო იყო ოფიცრის რადიო.
  
  
  მივედი, მიიღეთ იგი. ნოე დასრულდა კიდევ ცხოვრება და შესწავლილი ცაში. . მან გაიცინა. "ჩვენ კიდევ ეს ვერტმფრენით. ეს შეიძლება დადგეს მოსახერხებელი შუალედში.
  
  
  მან შემომხედა, თითქოს უნდოდა გამოწვევა ჩემთვის თავდასხმა ego ხელოვნების voodoo. ამის შემდეგ იგი წავიდა კატაკომბები. Mitzi და მე ელოდნენ ვერტმფრენით.
  
  
  ნახევარი საათის შემდეგ, ჩვენ ისმის ხმა propeller პირები. მან განახორციელა დაბალი, წრიული ციხე, და ხმა მოვიდა რადიო. მას სურს იცოდეს, თუ ჩვენ ფლემინგი. ეს იყო ადვილი, მე კი არ უნდა მოტყუება. მე ვუთხარი, რომ ჩვენ გვქონდა ფლემინგი და ის, რომ იგი ჯერ კიდევ ცოცხალი იყო. პილოტი იცინოდა, დაარღვია კონტაქტი, და დაიწყო მიწის ნაკვეთი.
  
  
  მაშინ რაღაც მოხდა, რომ ჩვენ არ გაითვალისწინეს. Parachutes იყო ჩამოინგრა მიერ მოულოდნელი ნაკადი ქარის. ცხედრები რუსი ჯარისკაცები დაარღვია მეტი, როგორიცაა ცვილის ფიგურები.
  
  
  ძრავის ხმა მაშინვე გადაიქცა მაღალი pitched screech, და ვერტმფრენი გადაღებული up. როცა დადიოდა მის გარშემო doorway ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღი, თვითმფრინავი იყო, ჩემთან ერთად სამუდამოდ. მე ვერ ვხედავ პილოტი. შეუძლებელი იყო, რომ მიიღოთ ego მიწის ნაკვეთი. მას ესროლეს, ვერტმფრენი swayed. ის გაქრა უკან parapet და დაწვეს წყლებში lagoon. ჩვენი სატრანსპორტო გაქრა. მას შეეძლო მოხვდა თავი ხელმძღვანელი.
  
  
  ჩემს უკან, მე გავიგე, ქალ-განსაზღვრავს რამდენიმე წყევლის რომ იყო, ახალი კი ჩემთვის.
  
  
  ჩვენ დაიწია. სანთელი იწვის, რომელიც აისახა ცნობისმოყვარე თვალები. ჰერები, ის შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "ცუდი იღბალი. ჩვენ უნდა უზრუნველყოს ხაფანგში. ნოე იყო ჩუმად. მან ჩანდა სერიოზული და გაიზარდა მისი წარბების ისე, რომ მისი მაღალი შუბლი იყო გაფორმებულია. მან აიღო ღრმა სუნთქვა.
  
  
  "არსებობს თითქმის არასდროს ნებისმიერი წვიმა ზამთარში. როგორც წესი, მხოლოდ ივნისში, ივლისსა, განსაკუთრებით აგვისტოს. მაგრამ ეს არ დააზარალებს ცდილობენ. თქვენ leave me alone? მე ვიქნები ემზადება ცერემონია." რატომ არა? კარგი შოუ იქნება მოკვლა დრო, სანამ Jerome-ის მორიგი თავდასხმა.
  
  
  მას დაეხმარა ფლემინგი კიბეებზე უკან გოგონებს და ახალგაზრდა შექმნილი. ნოე მოუწოდა, რათა ჩვენთვის. ეს არის შეურაცხყოფა, რათა ღმერთები." მოულოდნელი აღშფოთება მისი ego-ს ხმა ათავისუფლებს ჩემთვის.
  
  
  იგი გადმოათრიეს თავმჯდომარე მიერ ოფიცრის გვამი და დაშვებული ზის. შემდეგ იგი მიიყვანეს მოწყობილობა ჯდება ხვრელი parapet. მე იბრძოდა, გადაიტანეთ მისი და საბოლოოდ მოახერხა დააყენებს ყველა მათგანი ზღვაში. მაშინ მისი sel შემდეგი ფლემინგი. მოულოდნელად გამოჩნდა ნოეს. მან თითქოს სრულიად სხვადასხვა პირი. ის იყო turbaned და ჩამოიხრჩო amulets და ჯაჭვები, და gourds ჩამოკიდებული მისი ego ქამარი გააკეთა muffled მუსიკა, როგორც ის მღეროდა. Ego თვალები იყო ღია, მაგრამ ის არ ჩანს, თუ არაფერი. მან, როგორც ჩანს, იგნორირება, ჩვენთვის სრულიად და ავიდა კიბეებზე სახურავი.
  
  
  იქ მან დაიწყო ცეკვავენ და მღერიან. ობიექტი, რომელზეც ეს ჩამოიხრჩო გააკეთა ხმები შესაბამისად რიტმს ego-ის მოძრაობები. მან გავრცელდა მისი გრძელი ფეხები, უკან ესროლა თავის არეში, და გაიზარდა მისი ხელები ცაში. ქარი, უფრო ძლიერია, ვიდრე ადრე, ruffled Ego-ს თმის და წვერის wildly. ხმა, რომელიც მე მქონდა ადრე ეგონა, შეიძლება იყოს ფართო, ახლა, ფაქტობრივად, აჟიოტაჟი გამოიწვია.
  
  
  ახლა იგი იდგა და უსმენდა სიჩუმე. რაღაც emu გამოეხმაურა. თავდაპირველად, ვფიქრობდი, რომ ეს იყო ქუხილი ახლოვდება შორიდან. მე shivered. მაშინ მივხვდი, რომ ეს იყო სხვადასხვა ხმა. ახლა მე კანკალი კიდევ უფრო მეტი. ეს არ იყო წვიმა, რომელიც უპასუხა, რევმატიზმის მოვიდა, თვითმფრინავები. ბომბდამშენი. როგორც ჩანს, Jerome და მისი საგარეო თანაშემწეები ჰქონდა მოცემული ცდილობს ხელში ფლემინგი ცოცხალი. ახლა ფლემინგი იყო პირველი დაბრკოლება თავიდან აცილების მათ შესვლის კუნძულზე.
  
  
  მე დავინახე მფრინავი მეტი parapet, იქნებ ორი მილის მოშორებით. მისი გაიქცა გვერდზე რომ არ იყო, რაც ხელმისაწვდომობა. შევიდა კატაკომბები და beckoned სხვები. გოგონა და ბიჭი იღებდა ფლემინგი purple ერთი, სკამი და ყველა, ქვემოთ გვირაბი. ნოე მოჰყვა მათ. მან აიღო სანთელი საწყისი საკურთხეველი, განათებული, და წავიდა დაბლა.
  
  
  როგორც შევედით მიწისქვეშა პალატის, იყო მოსაწყენი აფეთქება. კიდევ ერთი დაუყოვნებლივ მოჰყვა. და კიდევ ერთი. მტვერი და acrid fumes შევიდა ოთახში და შეაგროვა. იქ იყო ხუთი უტევს in a row.
  
  
  Tara იყო claustrophobic. იგი გაიქცა up კიბეები. მივედი მას შემდეგ, რაც მისი, მოგვეწონა მისი, და გაიმართა მისი მჭიდროდ. მაშინ ეს იყო მშვიდი. არ იყო უფრო აფეთქებები. პირველი აქტიური დასვენება თვითმფრინავი გაუჩინარდა. ახლა შესაძლებელი იყო, რომ ველოდებით ჩასვლას ვერტმფრენები და სადესანტო და სადაზვერვო შედეგების დაბომბვა. მისი სასტუმრო ეწვევა მათ off დრო.
  
  
  დავიწყე ასვლა, და აღმოჩნდა, რომ მე ერთადერთი არ არის. ყველას დაიღალა ამ სასაფლაოზე ქვემოთ არსებობს. Tara, Mitzi, და ბიჭი მოჰყვა. Fleming და ნოეს შემდეგ, ერთმანეთის მხარდაჭერა.
  
  
  
  
  
  
  
  თავი 12
  
  
  
  
  
  
  
  საკურთხევლის იყო დაფარული ნანგრევებიდან და ხვრელი გაკეთდა ზემოთ. ალბათ ნოეს დაუშვა ერთ-ერთი ქვემოთ, მთელს თავის ღმერთებს, თავის ამინდი ცეკვა. ოთახი ფილმი იყო, მაინც უცვლელი. გასასვლელი ნათელი იყო, გარდა გრანიტის სქელი კარი, რომელიც უკვე მთლიანად დანგრევა.
  
  
  ეზოში იყო cratered, და ნანგრევებიდან ქმნის მხრიდან კედლის groan. კოშკის parapet აიღო პირდაპირი hit. ეს უბრალოდ არ იყო იქ აღარ. რამდენიმე ოთახი იყო დანგრეული და კედლის ჩამოხეული იყო დაახლოებით ერთი მათგანი.
  
  
  ძველი პატრიარქმა დააყენა მხრივ ფლემინგი მხრის, შემოწმების დაზიანება. აღშფოთება იყო აშკარა ego პირი. აღმოჩნდა, და ჩანდა up მთის მწვერვალები, როგორც ჩანს, ვფიქრობ, ერთი წუთით, მაშინ თქვა რაღაც მისი მშობლიური დიალექტი, რომ ფლემინგი. საქართველოს პრეზიდენტი Grand LaClare მოდით უცნაური, wistful სიცილი.
  
  
  შავი და ლურჯი ცა drifted ჩვენს მიმართ მეტი treetops. ხის ფესვები swayed უკან და მეოთხე, და ძლიერი ქარის სტვენით მეშვეობით ტოვებს. მეშვეობით ხვრელი გარე კვნესა ფართი, მას ვერ ვხედავ, უზარმაზარი ტალღები lagoon.
  
  
  სიმაღლის, რუხი ფიგურა გამოჩნდა შესასვლელში lagoon: corvettes. მე მაინტერესებს, რა უნდათ ამ მსუბუქი გემი. პატარა ჭავლი on board ეს გემი ვერ სცემეს შედეგი დაბომბვა.
  
  
  შემდეგი ჩემთვის, Mitzi გარდნერი grinned. "როგორ ფიქრობთ, Jerome-ის საზღვაო ძალების ვაპირებთ სცადეთ თავიდან?"
  
  
  "ეს გემი არ ეკუთვნის Jerome. ონის იალქნები ქვეშ კუბის დროშა, მაგრამ სამაგისტრო სახელი შეიძლება იყოს უფრო ჰგავს, ვიდრე ივან ჟუანი. ეს არის წყალქვეშა hunter, ასე რომ, ისინი ატარებენ სიღრმე ბრალდებით და ნაღმები. შესაძლოა, ისინი ფიქრობენ, რომ მათ შეუძლიათ დარტყმა ჩვენს მიერ აფეთქებით როკ წყალქვეშა."
  
  
  თუ ეს ასეა, ისინი უნდა მოვიდეს ახლოს ან გამოვიყენოთ მყვინთავებმა, მე და შეუძლია მათ. სხვები შემოგვიერთდნენ, თვალს ყურადღებით, როგორც გემი მიუახლოვდა. მას თითქმის არ სიჩქარე და გადავიდა უდიდესი სიფრთხილით შორის shallow, ღია წყალდიდობის დაცვა. მე არ ვფიქრობ, რომ წასულა ისე შორს, როგორც შეტევა, მაგრამ მე, როგორც ჩანს, იმ იმედით, სანამ ბოლო მომენტში.
  
  
  მაგრამ, რომ არ მოხდეს. უბრალოდ out of range ჩვენი იარაღი, ისინი დაეცა წამყვანი და ესროლა ოთხი მოცურავეები წყალში. მათ off სიღრმე ბრალდებით. მე მივეცი დრო, რომ მჭიდრო საკმარისი ჩემი ავტომატი და შემდეგ გაათავისუფლეს, ადიდებული წყალში, შემდეგ მარშრუტი ალბათ აირჩია. პირველ ეტაპზე წარუმატებელი აღმოჩნდა. მაგრამ მომდევნო ერთი მოხვდა ih ყველა.
  
  
  შადრევნის წყლის აფეთქდა, როგორც ოთხი ბრალდებით აფეთქდა ერთდროულად. ტონა წყალი და ბიტი შავი რეზინის გაფრინდა ჰაერში. ეს გამოწვეული ტალღა, რომელიც განხილული მძიმე დარტყმა corvette. გემი დაიწყო დატოვე lagoon, მაგრამ მე მქონდა განცდა, რომ მას მიადგა მნიშვნელოვანი ზიანი. და ეძებს იმ უხეში ზღვის მიღმა lagoon, მას ეგონა, რომ ის, შესაძლოა, არ მიიღოს იგი პორტი ესპანეთში. მუქი ღრუბლები იყო სწრაფად ახლოვდება. ქარი ტაშს, გაგზავნის დიდი ქაფი ხელმძღვანელები საფრენი გარშემო .
  
  
  პირველ რიგში, მე არ მესმის, სხვა ჟღერადობა ყველა. მაგრამ მაშინ მან დაინახა ესკადრილია ვერტმფრენები ახლოვდება. შეუძლებელი იყო, ვერტმფრენები დაფრინავენ ამ ამინდის, მაგრამ ზოგიერთ ქვეყანაში, ადამიანის სიცოცხლე არ ითვლიან.
  
  
  "Take cover," მე ყვიროდნენ, როგორც ხმამაღლა, როგორც მე შეიძლება მეტი ქარი. "ისინი ცდილობენ თავდასხმა აშშ-აქ და მაშინ მიწის ნაკვეთი აქ, ერთი ვერტმფრენი. "იჩქარეთ! '
  
  
  ნოე და ბიჭი იღებდა purple ფლემინგი აქ გვირაბი. Tara მოჰყვა მათ, და Mitzi და მე დახურული ხაზი. როდესაც Tara მიაღწია კიბეებზე, მან მოულოდნელად აღმოჩნდა გარშემო. "მკერავი, მე მქონდა საკმარისი. ეჩვენებინა, თუ როგორ უნდა გაუმკლავდეს ასეთი მანქანა. მე მინდა, რომ დაგეხმაროთ! '
  
  
  Nah ჰქონდა guts, და რატომღაც იგი ამაყობს მისი. მან თავის მოკლე ინსტრუქციები, ვეუბნებოდი მას, რომ არ გადაიღოს, სანამ იგი დარწმუნებული იყო, მტერი იყო ოთახში.
  
  
  "აქ დარჩენა, Tara," მისი მამა აცხადებს. "Mitzi, ახლოს კიდევ ერთი ხვრელი. მე წავალ, სხვა გზა. მაშინ არ ესროლა ეკიპაჟის სანამ ისინი გავიდნენ. იქნებ ჩვენ შეგვიძლია გავიდნენ აქ მას შემდეგ, რაც ყველა. მან დაელოდა, სანამ Mitzi გაქრა ერთ მიმდებარე შენობები. ამის შემდეგ იგი გაიქცა მეორე მხარეს ეზო. ეს ძლივს დამალა სახურავი, როგორც ეს გაფრინდა, როგორც დაბლობის საელჩოს ცნობით, გაგზავნის ქალაქ 50 მმ ტყვია შევიდა კედლები. როდესაც ხაზები დასრულდა, მისი ქმარი გამოვიდა ეზოში და ესროლეს უახლოეს ერთ. მან განახორციელა, როგორც მთვრალი ფრინველის მიმართ ჯუნგლებში. Mitzi ისმის crack of the machine gun. იგი მოხვდა ერთ-ერთ ვერტმფრენები, მაგრამ ეს არ იყო ეფექტური მოხვდა. Tara ნასროლი რამდენიმე ხნის bursts, მაგრამ არ მოხვდა არაფერი.
  
  
  იმიტომ, რომ ხმაური საკუთარი იარაღი, მათ, ალბათ, არც კი გვესმის, მათ ესროდნენ. მოვიდნენ უკან ფრენა მეტი us ერთხელ, და საერთო სადესანტო ერთი ვერტმფრენები, რომელიც, როგორც ჩანს, პრობლემები ჰქონდა. მძიმე წვიმა დაიწყო დაეცემა.
  
  
  ვერტმფრენი დაეცა მიწაზე, როგორც დაღლილი ჩიტი. კარი გაიღო მეორე მხარეს, და ორი ცეცხლსასროლი იარაღიდან ესროლეს კედლები, სადაც გოგონები ისხდნენ. მაშინ პილოტი გადმოვიდა გარშემო ვერტმფრენი და დადიოდა გარშემო. გოგონათა ავტომატებით ტაშს. ის დაეცა, სისხლდენა იღვრება. მაგრამ მეორე კაცი ვერტმფრენი იყო მაინც სროლის ჩვენი მიმართულებით. Ego ვერ ვხედავ მისი, სადაც ის იდგა, ასე რომ, ის გაიქცა გარშემო ოთახში და გაიქცა ვერტმფრენი. მე დუმილი ego. იგი სამსახურიდან გაათავისუფლეს მეშვეობით მინის და დაინახა shooter-ის სამიზნე მივმართოთ წითელი იმაში.
  
  
  ახლა ეს იყო წვიმს მძიმე სტუმრებთან. ცაში აღმოჩნდა, ჭუჭყიანი, მწვანე. იყო ელვა, და იქ იყო deafening thunderclap. დანარჩენი, საელჩოს განაცხადა, ვეღარ გაუძლოს ქარიშხალი. ისინი ცდილობდნენ მიწის ნაკვეთი სანაპიროზე.
  
  
  მე უბრალოდ იმის შესახებ, რომ დაიბრუნოს თოკზე გვაკავშირებს სადესანტო ვერტმფრენი, როდესაც ქალ-ს ყვირილი მე შეწყვიტოს. მან აღნიშნა, რომ ოთახში, სადაც Tara უნდა იყოს.
  
  
  ვიცოდი, ეს კი, სანამ მე იქ: Tara Sawyer ეგდო იატაკზე. მისი ლამაზი სხეული გადაიქცა სისხლიანი მასა, დანგრეული მძიმე ტყვიები საწყისი ვერტმფრენი. სწრაფი შეხედვით, ის სწრაფად გაუჩინარდა ოთახში. მე ვერ ახერხებს დაეფუძნება აშშ, არაფერი. მე მქონდა გვაკავშირებს ეს ერთი ვერტმფრენით. მაგრამ ეს ადვილი არ იყო ჩემთვის, მე ძალიან აწუხებს მისი. ცუდი Tara! ეი, თქვენ არ უნდა იბრძოდნენ.
  
  
  Mitzi დამეხმარა. როცა დასრულდა, ჩვენ გვქონდა სეირნობისას დაბალი ეგდო, რათა თავიდან ავიცილოთ მიმდინარეობს წყალში გადაყრილი მიერ ქარი, რომელიც არის მაღალი ადგილები დაახლოებით, 150 mph. ჩვენ არ წასვლას გვირაბი. მას არ გვინდა, Tara ერთხელ დაუყოვნებლივ.
  
  
  მისი სასტუმრო არის მშვიდი, ვფიქრობ. Tony მოიგო არ მინდა, რომ ენახათ, ან. მან სთხოვა ქარიშხალი და მიიღო მისი ego. თებერვალში! მისი, ფიქრობდა, რამდენიმე რამ,.
  
  
  ჩვენ სამ გვერდით, არ ვამბობ, რომ სიტყვა,, როგორც ჩვენთვის, სავსე ჩვენი საკუთარი ბნელი აზრები. ქარიშხალი განაგრძო გაბრაზება კიდევ ერთი საათით ადრე დაძირვის. მოულოდნელად იქ იყო რეპრესიული დუმილი. სამხრეთით, ქარიშხლები როტაცია საათის ისრის მიმართულებით, ჩრდილო - საწინააღმდეგოდ. სიჩქარე იზრდება ცენტრიდან გარე ბეჭედი. თუ ნოეს ვერ ერთადერთი მიზეზი ქარიშხალი, არამედ შეცვლა, რა თქმა უნდა, ego, ჩვენ მალე მიიღოს სრული აფეთქება სხვა მიმართულებით.
  
  
  მან გადახედა ხვრელი, რომ ბომბები გააკეთა გარე კედელი. დავინახე, რომ corvettes. გემი გაიქცა aground და დაატყდა up და down. ტალღები, რომლებიც რამდენიმე მეტრის სიმაღლეზე მოხვდა მას დამაშინებელი ძალა. ყველაზე ვერტმფრენები მიიღო caught in ხეები და ჩამოვარდა, და დაგრეხილი საპატრულო ნავი გაქრა. დაზიანებული იახტები მცურავი lagoon იყო გარეცხილი ხმელეთზე და მთლიანად გაანადგურა.
  
  
  
  
  
  
  
  თავი 13
  
  
  
  
  
  
  
  ნოე საინტერესოა წრიული ვერტმფრენი და თავი დაუქნია თავი. მაგრამ, როდესაც ის მოვიდა ჩვენთან, მისი სახე იყო ბნელი და მისი თვალები იყო ბნელი.
  
  
  მან განაცხადა, რომ, როგორც ნაზი ტონი, რაც შეიძლება, "მე სათანადოდ ვერ შეაფასა თქვენ და ვაღიარებ, მე არ მესმის, მაგრამ თქვენ კი დაქირავებული აშშ ტაქსის მისაღებად us აქედან."
  
  
  განაგრძო მან უნდა გამოიყურებოდეს საშინელი. "მის Sawyer არის დიდი პატივია, რომ ყველა ჩვენგანი. ხელოვნების მე არ ფლობენ არის ხელოვნების აღდგომა. მაგრამ ჩვენ მაინც მოგცემთ ადგილი, მათ შორის, ჩვენი გმირები."
  
  
  Tara voodoo დაკრძალვის? მე არ ვფიქრობ ასე. ის კი ვერ წარმოედგინა, რომ მისი მამა ვაფასებ მას. იგი აპირებს მისი სხეულის მას, მაგრამ გადაწყვიტა, რომ არ ვისაუბროთ ამაზე.
  
  
  ნოე არ იყო, გაკეთდა, საუბარი არ არის. "ქარი იქნება მალე დავბრუნდები." მან აღნიშნა, გარშემო. "Fort არის სასტიკად დასუსტებული მიერ დაბომბვა. როდესაც ქარიშხალი ნანახია ერთხელ, კედლები ჩამოიშალა. ჩვენ გვინდა უკეთესი მიიღოს ქვემოთ."
  
  
  მას არ დაველოდოთ ჩვენი პასუხი, მაგრამ ფეხით ქვემოთ გვირაბი. Mitzi და მე გავყევი. მან მოულოდნელად ეგონა, Tara. აზრის მისი სიკვდილი მე ავადმყოფი. მე სიამოვნებით გამოიყენოს ყველა მეთოდი, ჩვენი ორგანიზაციის და ორგანიზაციის რომ მე ვიცი, წინააღმდეგ პოლკოვნიკი Karib Jerome.
  
  
  ორი სანთელი დაიწვა წინაშე საკურთხევლის. ალბათ ერთი მადლობა ღმერთებს და ერთი ბეგი ih კარგი მომავალი. და ჩვენ შეგვიძლია გამოვიყენოთ ნებისმიერი სახის დახმარება. ნოე იყო დაკავებული mumbling ერთხელ, ალბათ აპირებენ გლუვი Tara გზა სავანე.
  
  
  მისი, იგრძნო ზედმეტი. მისი, იგრძნო, დაუღალავი და ხაფანგში. მე კი არ ესმოდეს, მე ფეხით, სანამ ნოეს მითხრა დაბალი ხმით, "თქვენ არ უნდა დარჩეს აქ, ბატონი კარტერი. ეს maze; არსებობს სხვა ოთახი დაგვჭირდება, რომ შეისწავლონ, ასევე." იგი შეეხო როკ, რომელიც, როგორც ჩანს, კედლის ნაწილი. შედეგად, კედლის ნაწილი გაიღო შინაგანი. მიღმა, ეს იყო კორიდორი.
  
  
  მე შეიძლება მოვისმინოთ მცირე შენიშვნა, საყვედური მისი ხმა. მას, ალბათ, ეგონა, მე ერეოდა ცერემონია იყო და მოხარული ვარ, რომ მან შეძლო დაეტოვებინა. იყო რამდენიმე სანთლები ჯიბეში, და ის განათებულ ერთი. შემდეგ მან და Mitzi დადიოდა ღია კარი, და ნოეს დაიხურა ეს ისევ ჩვენს უკან.
  
  
  ჩვენ აღმოვჩნდით ოთახში კარგად შუა. ასე რომ, ეს იყო ადგილი, სადაც წყალი იყო შენახული ხანგრძლივობა ხანგრძლივი ალყის. დანარჩენი ოთახი ეკავა კვების სარდაფები. ისინი იყვნენ მაგარი საკმარისი შენარჩუნება საკვები მათ დიდი ხნის განმავლობაში. და მაშინ ჩვენ წააწყდნენ მთელი ჯალათიც მაღაზია; ოთახი სავსე პირისპირ გვამები. მე მაინტერესებს, როგორ მოხუცი ყელში მისი ტომის, თუ ისინი არ ნადირობენ უსაფრთხოდ კედლებს გარეთ.
  
  
  ჩვენ დახარჯული საათში ფეხით მეშვეობით მიწისქვეშა კამერებში, მაგრამ იყო უამრავი სუფთა ჰაერი შერჩევის ყველგან. მისი ამოცანაა, რათა იპოვოს წყარო. ჩვენ ფეხით ქვემოთ ლიკვიდაცია დერეფანი, რამაც ზედაპირზე. იმ წერტილში, სადაც მე ეჭვი ვიყავით დონეზე ეზოში, მოვედით მასშტაბით დაუშვეს კარიბჭე დაბლოკვა გავლას. მან აიღო lock მისი stiletto სანამ გახსნა. ჩვენ წავიდა და აღმოაჩინა კიბე წამყვანი კუთხეში კოშკი. საჰაერო მოვიდა მეშვეობით embrasures.
  
  
  ჩვენ წააწყდნენ დაკეტილი კარი. ეს იყო unbolted, და ჩვენ ავიდა კიბეებზე გარშემო წითელი კედლის, რამაც პირდაპირ ოთახში ზედა კოშკი.
  
  
  Mitzi, რომელმაც განაცხადა, რომ ადრე. არავინ იცოდა, ყველა ხრიკები ეს ძველი conman! ეს იყო რადიო ოთახი! ივსება გადამცემი და მიმღები მოწყობილობა: საუკეთესო.
  
  
  მისი sel წინაშე კონსოლი და გაიცინა. Mitzi რეაგირება ძალიან განსხვავებულად. ის იყო აღშფოთებული.
  
  
  "მოდით, ახლა გაიგო, რომ ძველი ფარისეველი con artist!" მან ყვიროდნენ. "მან ყველას სახე, როგორიცაა იდიოტები. მას უგზავნის ყველას დაშორებით ისე, რომ მას შეუძლია მოვუწოდებთ ღმერთები მშვიდობა, მაგრამ სინამდვილეში ის მიდის თავისი რადიო ოთახი, მოვუსმინოთ ამინდი ანგარიშები. გასაკვირი არ არის, მან იცოდა, ქარიშხალი მოდის."
  
  
  "მიიღოს მკერავი, დიახ," მე-დასძინა მან. "მან მე მესმის ხმები, რომ არ არსებობს. Jungle დასარტყამები! მე მგონია, რომ სადღაც ბუჩქებში, უახლოეს პორტში ესპანეთი, არსებობს კიდევ ერთი იარაღი დამალული, ასე რომ შეგიძლიათ სიგნალი უახლესი ამბები აქ. მოდით ვნახოთ, რა ხდება მსოფლიოში ."
  
  
  მე სავალი რამდენიმე კონცენტრატორები, და სერგეი ნათდება. მოწყობილობა დაიწყო humming. მაგრამ მხოლოდ ხმა მივიღეთ იყო crackle სტატიკური ელექტროენერგიის. ქარიშხალი იყო ძალიან ძლიერი, რომ მიიღოს არაფერი. იგი გამორთული რადიო. ხარვეზები რადიო ოთახი დაიხურა. ჩვენ არსად უნდა გამოიყურებოდეს გარეთ, მაგრამ მაინც, ხმები, ჩვენ ვერ მოისმენს, ჩვენ ვერ გეტყვით, რომ ქარიშხალი იყო უკან სრული ძალით.
  
  
  წავედით რადიო ოთახი, ცდილობს წაშალოს ყველა კვალი ჩვენი ყოფნა. იგი არ აპირებს გითხრათ, ნოეს, რომ ის მინდა გაიხსნა ego თამაში. და ერთი საათის შემდეგ, როცა მოხუცი მამის mimmo გაიარა უყუროთ ვერტმფრენი ride მეშვეობით ქარიშხალი, ის ცდილობდა, რათა უდანაშაულო სახე. მაგრამ ეს არ იყო ყველა.
  
  
  ქარიშხალი იყო. მაგრამ ვერტმფრენით, ძალიან. ყველა რომ დარჩა ეს იყო pile of ჯართის წინააღმდეგ ერთ კედლები. Propeller პირები იყვნენ მოხრილი, როგორიცაა ანიმე.
  
  
  რადიო იყო ჩვენი ბოლო კონტაქტი გარე სამყაროსთან. და ჩვენ ვერ შეძლებთ გამოიყენოთ ego მომდევნო რამდენიმე საათის განმავლობაში. მაშინაც კი, თუ მან შეძლო საკონტაქტო Hawk, იგი არასოდეს არ ყოფილა, შეუძლია გაუგზავნოს ვერტმფრენი შევიდა storm, რომ კვლავ მძვინვარებს. ყველა რომ დარჩა, იყო ლოდინი, სანამ დილით.
  
  
  მე მქონდა იდეა რა ხედი იქნება, როგორიც კუნძულ იმ მომენტში. ნებისმიერ შემთხვევაში, აშკარა იყო, რომ ყველა გზები იყო გადაკეტილი დაეცა ხეები. კი მძიმე ტანკები ვერ გადაკვეთა გზა. ასე რომ, ჩვენ არ ველით ღამის თავდასხმა. მივედი ქვემოთ ვუთხრა მას ახალი ამბები ჩვენს შესახებ ვერტმფრენი.
  
  
  
  
  
  
  
  თავი 14
  
  
  
  
  
  
  
  ჩვენ ჭამა edu, Tony ამოუწურავია მიწოდება მოიგო, როდესაც ძველი გიგანტური მოულოდნელად ვუყურებ. ის მინდა მოისმინა ეს, ძალიან: ხმა აღფრთოვანებული ხმები გარეთ კარიბჭე. ნოე კიბეებზე ორი ნაბიჯები. ის გაიქცა, მას კარიბჭე.
  
  
  ტომის დაბრუნდა. ნოე აიძულა ღია კარიბჭე და მამაკაცი შევარდა. ნოე ნათარგმნი ih სიტყვები ჩემთვის. როდესაც ქარიშხალი მოხვდა, მათ დაიმალა გამოქვაბულები გაბნეული მთელ კუნძულზე. მერე გავიგე, დასარტყამი მიმართულებით პორტში ესპანეთი: დედაქალაქი იყო განადგურებული, არმია დაიშალა. და Jerome მკვდარი იყო!
  
  
  ისინი შოკში სახელმწიფოს მიერ fort, მაგრამ ახლა, რომ ისინი უსაფრთხო ერთხელ, ისინი იმედოვნებდნენ, რომ დაზიანების. როდესაც მათ დაიწყეს მზადება დღესასწაული ღამით, Mitzi და მე იგივე გააკეთა, თუმცა ოდნავ უფრო მცირე მასშტაბით.
  
  
  მე უნდა დაველოდოთ მომდევნო დილით, რომ დარწმუნდით, რომ ჩემი დავალება არის დასრულებული. მქონდა, თუ პოლკოვნიკი-ს სხეულის, საკუთარი თვალით და თითის ანაბეჭდები პოლიცია. მისი თქმით, ტომის წარმომადგენლები, ტონი გააჩნდა სხეული ჯერ კიდევ Sawyer სასტუმრო, ასე რომ მე უნდა იქ რაც შეიძლება მალე. თუ მანქანა არ იქნა განადგურებული, მან შეიძლება იგი მიიღოს კაპიტალი სწრაფად. მინდა მიიღოს მისი ჩემთან ერთად, მამაკაცის machetes გარკვევა გზა, სადაც საჭირო. იმედი ვიქონიოთ, რომ სატვირთო არ განიცდიან ბედი ვერტმფრენები და ნავები lagoon.
  
  
  და ბოლოს, შუაღამისას, ჩვენ ეძინა. დილით, მან გადაწყვიტა, რომ არ call Hawke დახმარებას მხოლოდ ჯერჯერობით. მე არ მომწონს, და Hawke განაცხადა, რომ ეს იყო მნიშვნელოვანი, რომ მან ეს მარტო გარეშე საგარეო დახმარება. მე მაინც გვქონდა შანსი, რათა დაეხმაროს ფლემინგი მიიღოს პრეზიდენტობის საკუთარი.
  
  
  Fleming სასარგებლოდ შესვლის პორტი ესპანეთში, რაც შეიძლება მალე. მაგრამ ნოეს, როგორც ჩანს, ნაკლებად თავდაჯერებული. ჯუნგლებში დასარტყამი იყო გართობა, მაგრამ რა თქმა უნდა მას არ გამიგია არაფერი რადიო ჯერ. რაღაც ის, რა თქმა უნდა, არ მინდა, ვთქვა ხმამაღლა. მან რამდენიმე ახალგაზრდა მამაკაცის machetes გარკვევა გზა ჩემთან ერთად, მე და წავიდა მათთან ერთად სატვირთო. საბედნიეროდ, არც ერთი ხე დაეცა იგი. მე ჩასმული rotor, გამხმარი carburetor, და დახურული hood. Mitzi გარდნერი იჯდა წინა სავარძელზე, აყენებს ფოთლები სველი გადასაკრავები. Ee ავტომატი ეგდო, დაფა.
  
  
  მე არ გაუპროტესტებია. Nah ჰქონდა უფლება, დაესწროს დახურვის ცერემონია. ახლა ჩვენ ისევ მარტო, და მხოლოდ Tony დამარცხებული ის კაცი იყო გაწმენდით გზა ჩვენთვის. ეს იქნებოდა უარესი. ხეები გზის გასწვრივ იყო, ძირითადად, მცირე, ih იყო მარტივი ნაბიჯი. სადაც გზის წავიდა, ზღვასთან ახლოს, ზოგჯერ მთელი სექციები იყო დათვლილი. საჭიროების შემთხვევაში, ადამიანი დააყენა ჟურნალი ღრმა ადგილებში ისე, რომ ჩვენ ვერ მანქანა ერთად მათ უპრობლემოდ.
  
  
  დღეს ნათელი იყო. ცა იყო უდანაშაულო, ლურჯი, და ზღვა იყო წყნარი. მაგრამ პლაჟები იყო, როგორც ნავი სასაფლაოების და სახლები სანაპიროზე ძირითადად მთლიანად გაანადგურა. პირველი დიდი შენობა ჩვენ გავიდა, ძველი Poinciana სასტუმრო, უბრალოდ ბევრი ნანგრევებიდან. იქ, ტონი მოიგო ბიჭები გადმოხტა გარშემო მანქანა შესვლის ავარიის და ძიება ღირებული აღმოაჩენს under ნანგრევებიდან. მთელი სოფელი წინ იყო სევდიანი ჩანდა. ხალხი დადიოდა უმიზნოდ მეშვეობით ნანგრევებიდან, ზოგჯერ კრეფა up რაღაც, მაშინ მითუმეტეს ეს და მოძრავი.
  
  
  მე ვარ ცდილობს შეინარჩუნოს hill ციხე, რომელმაც გაუძლო ამდენი წვიმა, გაუძლო ამ აფეთქება, როგორც კარგად.
  
  
  მთავრობის მოედანზე ჯერ კიდევ ჩანდა, საკმაოდ კარგი, გარდა იმისა, რომ არა ერთი ფანჯარა იყო, უცვლელი, და გზა იყო სავსეა ნაგავი. ჯარისკაცი ფართი იყვნენ უიარაღო და დადიოდა, როგორიცაა dazed რობოტები. ბიზნეს რაიონში, რამდენიმე ჯარისკაცი იყო გაწმენდა ნანგრევებიდან, ხელმძღვანელობით უმცროსი ოფიცერი. ნახეს ჩვენთვის, როგორც ჩვენ გავიდა mimmo, მაგრამ ისინი არ ცდილობენ შეაჩერონ აშშ. ახლა, რომ პოლკოვნიკი მკვდარი იყო, ისინი, როგორც ჩანს, ძალაუფლების ვაკუუმი. იმ Sawyer Grand LaClare, ელეგანტური მაღალი ხეები, რომ გაფორმებული, გაზონების, მოტეხილი, როგორიცაა ფილიალში. ისინი მიმოფანტული აქ და იქ. In harbor, რამდენიმე კატარღა იყო მცურავი ივსება წყლით. წყალი იყო ჭუჭყიანი ფერის. თეთრი beach იყო ნანგრევებში, გარშემორტყმული დანგრეული მზე loungers და ქოლგები. არ იყო ჯარისკაცი ახლოს ინ.
  
  
  ის გამოყვანილია, რომ მთავარი შესასვლელი. შევედით ჩვენი იარაღი შედგენილი. მან გაითვალისწინა, რომ Jerome შეიძლება ჰქონდეს რამდენიმე ჯარისკაცები დაიცავენ მას, როგორც დაცვის პატივი. მაქვს, რომ ეს მხედველობაში. მაგრამ, რომ არ იყო საქმე. დარბაზში იყო მიტოვებული, როგორც იყო კაზინო.
  
  
  "იქნებ ჩიპი ჟურნალი?" Mitzi აზრის ხმამაღლა. წავედით იქ. იყიდება სალარო, რა თქმა უნდა, არ იყო შავი უსაფრთხოების დაცვა. ჩემდა გასაკვირად, ელექტრო lock იყო ჯერ კიდევ მუშაობს. ჩვენ გადავიდა. ჯერ კიდევ არავინ ჩანდა. ჩვენ გავხსენით კარი Capolla-ს ოფისში ღილაკს პანელი. Jerome არ არსებობს, მაგრამ ფული იყო. ჩემს გარდა, მე გავიგე, მისი შვებით შვებით ამოვისუნთქეთ. Mitzi გაიქცა მისი ენა, მისი ტუჩები, როდესაც მან დაინახა stacks გადასახადები.
  
  
  "ბიჭები მაიამიში მიყვარს, მესმის, რომ," განაცხადა მან. "მე ვფიქრობ, ყველა Sawyer გაიხსნება მალე."
  
  
  "მაგრამ სად არის Jerome სხეული?" მე ვკითხე მოუთმენლად. მე საჭირო თითის ანაბეჭდები. Mitzi ვარაუდობს, რომ მე შევხედოთ სახურავზე ბინა.
  
  
  "წავიდეთ, ნიკ. მე დატოვე მისი ფული აქ. ყველაფერი შეიძლება კიდევ მოხდეს, და მას არ სურს, რომ ფული ქრება nick of time."
  
  
  "მე არ მინდა, რომ დატოვებს თქვენ აქ მარტო," მისი მამა აცხადებს. "ასეთ სიტუაციაში, ამ ქალაქში უნდა იყოს swarming ერთად მძარცველები."
  
  
  მისი ტუჩის მოიგერია. "კარი შეიძლება ჩაკეტილი შიგნიდან, მაგრამ თქვენ შეგიძლიათ მხოლოდ ის გარშემო დარბაზში. ეს, თითქმის, როგორც უსაფრთხო, აქ, როგორც ეს არის სარდაფით. იცით, როგორ ლიფტი პანელი მუშაობს?
  
  
  ვიცოდი ეს. მე ახლო შეხედეთ მას, ისევე, როგორც მან გააკეთა, როდესაც ჩვენ პირველად მეორადი ego ერთად. მან ძლივს იგრძნო, ლიფტი შეჩერება, მაგრამ როდესაც კარი გაიღო, მან გააძლიერა გადატანა სქელი ხალიჩა ზედა სართული.
  
  
  საგზაო იყო, ძალიან სწრაფად. თავის მხრივ, რევოლვერი hit me in ხელმძღვანელი. მისი reflex leaned, მაგრამ მე მოხვდა. ჩემი მკლავი იყო მომენტალურად პარალიზებული. ჩემი იარაღი დაეცა მიწაზე, და მე ვერ წარმართონ ჩემი იდაყვის უნდა დაიბრუნოს მოციგავის.
  
  
  ის გადახტა უკან და მოგვეწონა მაჯის კაცი ჩატარების რევოლვერი მისი მარცხენა ხელი: ის იყო Jerome.
  
  
  ასე რომ, ის არ იყო მკვდარი. მან ჭრილობა შუბლზე. ის ალბათ უკვე გარეთ ცოტა ხნით, მაგრამ ახლა ego კუნთების სრულიად უცვლელი. და მას შეეძლო ბრძოლა თითქმის ისევე, როგორც შეეძლო. მან იცოდა, ყველა ხრიკები.
  
  
  მიუხედავად იმისა, რომ ჩემი მარჯვენა ხელი იყო ჯერ კიდევ სუსტი და ego-ს მარცხენა მაჯის იყო gripping, ის წიხლებით ჩემთვის chin და შემდეგ დაუყოვნებლივ kneed ჩემთვის groin. მისი cringed, ვიდრე მწყინს. მაგრამ მე საჭირო შენარჩუნება, რომ იარაღი away from me. მისი კუნთების გამკაცრდა, პირველ რიგში, და მერე უცებ დაეცა იატაკზე. In რევმატიზმი, ის loosened მისი ძალაუფლება. მან დააჩოქა. ის wrenched მისი მაჯის უფასო და ცდილობდა მიზნად ისახავს რევოლვერი. იგი დაკრძალეს მისი კბილები ego-ს ფეხი და ინახება დაკბენის. იგი ყვიროდა ტკივილი და გაორმაგდა მეტი ჩემს უკან. რევოლვერი დაეცა მიწაზე. მან ცოტა მისი კიდევ ერთხელ. იგი ყვიროდა და ვიგრძენი თბილი სისხლის გაშვებული ქვემოთ მისი შარვალი. მაშინ ჩემი თითების ნაპოვნი იარაღი. იგი შეეცადა მისი ფეხები, დაუშინეს up მისი ego, დაეცა ერთი ტომები, და გასროლა Jerome.
  
  
  მან მასაჟი მისი მარჯვენა მკლავი, სანამ მან იგრძნო თავისი ძალა დაბრუნდება. მაშინ იგი გამოათრიეს მიერ გვამი შევიდა ლიფტი. მე არ მაქვს დრო, რომ თითის ანაბეჭდები. შეწყვეტასთან ჩემი თითების, უგო, ჩემი stiletto, იყო უფრო სწრაფად. Ih მიბმული ეს ცხვირსახოცი და ამას წუთი.
  
  
  როცა შევედი, პირველი სართული, გამიკვირდა, რომ იპოვოს, რომ Mitzi, ჯერ კიდევ არსებობს. როდესაც მისი ტელეფონმა დარეკა მეშვეობით ინტერკომი, მან გახსნა კარი შიგნიდან. "თქვენ ი ეგო?"
  
  
  'Ego იპოვა.'
  
  
  "ნიკ, მისი სახელი არის. ავიღოთ სატვირთო და გამოაქვეყნებს ფული უნდა ნოე, ეს იქნება უსაფრთხო არ არის".
  
  
  "კარგი. დაველოდოთ აქ, მიუხედავად იმისა, რომ მე მიიღოს სატვირთო ავტოფარეხით."
  
  
  სატვირთო მას, და ჩვენ ამას ფული ქვეშ tarp და წავიდა უკან მთებში.
  
  
  ჩვენ თითქმის ციხე, შორს არ არის კაპიტალი, როცა ჯიპი გამოყვანილია საპირისპირო მიმართულებით და გადაკეტა გზა პირდაპირ ჩვენს თვალწინ. პოლკოვნიკი რუსეთის უნიფორმა გადმოვიდა გარშემო მანქანა და გაყვანილია რევოლვერი. იგი ყვიროდა რაღაც ჩვენზე. "ეს იყო უბრძანა, რომ არა მანქანა უნდა იყოს დაშვებული ქუჩაში. არ ვიცი... "მაშინ მან დაინახა, ქალ-ს წითელი თმა და დაიწყო რაღაც ეჭვი. "ვინ ხართ თქვენ? რას აკეთებს ამ სატვირთო?
  
  
  ეს გადმოვიდა, ტყვიამფრქვევით და დახვრიტეს მას. მას შემდეგ, რაც მე მოიშორეს ოფიცერი და მძღოლი ჯიპი, იგი მოხვდა გაზის გზაზე. სწორედ ამიტომ, ჩვენ არ ვყოფილვართ მაღალჩინოსნებმა სადმე, კუნძულზე. ახლა კი, ისინი ისხდნენ fort და მოსმენის ახალ ბრძანებებს. პორტი ესპანეთის ქვეშ იყო, ომის კანონების უცხო ძალა!
  
  
  როდესაც ჩვენ გარკვეული მანძილის დაშორებით ქალაქის, ჩვენ შეექმნა ნოე და ego ადამიანი. ერთად ნოემბერი ტყვიის და ფლემინგი ხის palanquin, ისინი სასაქონლო ჩვენი გზა.
  
  
  მისი growled და მოხვდა ზეწოლა pedal. როგორ შეიძლება ფლემინგი აქვს დაარწმუნა მოხუცი ასეთი რამ გააკეთოს? ღმერთმა იცის, რამდენი საგარეო საქმეთა ჯარები არიან კუნძულზე. ის გადახტა გარშემო მანქანა და ფეხით მეტი ნოეს. მივხვდი, რომ მე აღარ შეეძლო კონტროლის ჩემი ხმა აღშფოთება. მან კი დაიწყო ყვირილი მას, მაგრამ ის არ ვფიქრობ ბრუნდება. მისი თქმით, სიტუაცია ქალაქში, ჩამორთმევის ძალა. არანაირი რეაქცია!
  
  
  "ახლა, რომ Jerome არის მკვდარი, ადამიანი გაიზრდება", - განაცხადა მან. "ისინი მხარს დაუჭერს, პრეზიდენტი ფლემინგი."
  
  
  როგორ? Machete? Machetes წინააღმდეგ ავტომატებით? ნოე გააძლიერა ჩემს გარშემო და დიდსულოვნად დადიოდა. ტომის გაჰყვა გავლით mimmo სატვირთო. ისინი იმღერა და ითამაშა მუსიკა მათი ხის დასარტყამები. მისი, გადახტა მანქანიდან და დაიწყო ჩართოთ მანქანა. მაგრამ Mitzi მოგვეწონა საჭე.
  
  
  "ჩვენ არ იყოს დაბრუნების ამ ტვირთის, ძვირფასო. ეს არის ride up მთის სამუდამოდ, მაშინაც კი, თუ მე უნდა გავაკეთოთ მარტო."
  
  
  ქალი. ისე, Hawke მხოლოდ დაქირავებული მისი Fleming-ის შემთხვევაში. თუ იგი ამტკიცებდა, რომ დაიღუპა და გადაწყვიტა, რომ იგი ეწვევა მისი მაფიის მეგობრებს, რომ, როგორც მინიმუმ, მიიღოს ფული, ის ძლივს დამნაშავე მისი. მინიმუმ მისი სიცოცხლე იხსნა. ჰერები გადმოხტა გარშემო სატვირთო და გაიქცა ფლემინგი ხელმძღვანელი მსვლელობა.
  
  
  როგორც გავაგრძელეთ ფეხით, მე დავინახე, რომ hooting ჩვენს უკან მიღების louder. ვეძებთ უკან, ის მიხვდა, რატომ. უფრო და უფრო მეტი ადამიანი, რომლებიც, როგორც ჩანს, როგორც ჩანს, აქედან არსად, შემოგვიერთდნენ ჯუნგლებში.
  
  
  მცხოვრებთა ძველი სოფელი გამოვიდა ტყეში, როგორიცაა კბილების dragon. ადამიანის მდინარეები მიედინებოდა ქვემოთ hills. ჩვენ შევხვდით მოსახლეობას დედაქალაქში.
  
  
  მაშინ რაღაც გიჟი მოხდა. ადგილობრივი არმიის გამოვიდა fort არ შეტევაზე გადავიდნენ, მაგრამ შემოგვიერთდით. დაიწყეს სროლა იმ მიმართულებით, ციხე.
  
  
  მაშინ მე ესმოდა მისი. Jerome-ს ჯარისკაცები უყურებს მას, სანამ არ გაირკვა, რომ ის, რაც იყო მართლაც, რომ, სანამ რუსები განუცხადა მათ. ახლა მათ რევოლუცია. ჯარისკაცები და ხალხი დაიძრა ფლემინგი. და ჯარისკაცები შეუერთდნენ ოფიცრები, რომლებიც საშხაპე ფლემინგი. ადამიანები, რომლებიც უკვე იყიდება Cubans და ერთი მუჭა რუსული მრჩევლები იყვნენ, ახლა ხაფანგში, რომელიც ციხე და გარს მასა, ხალხი და ჯარისკაცები. და ბევრი ადამიანი ახლა ვიცი, არ შიში.
  
  
  ყვირილი და ფრიალი მათი დანები, წაიღო მოჰყვა დატენვის შეიარაღებული ჯარისკაცი. ბევრი დაშავდა. მაგრამ ბევრი უფრო დაიწყო შტურმი კედლები ციხე. ისინი იბრძოდნენ, სანამ ცეცხლს ციხე შეწყვიტა. ეს არ მიიღოს მეტი, ვიდრე ნახევარი საათი. ადამიანები, რომლებიც შევიდნენ მეშვეობით windows და მეშვეობით კედლები მოსაკლავად მეშვეობით კარიბჭე. მათ არ აქვთ აშშ Cubans, აშშ-რუსეთის "მრჩევლები".
  
  
  ჯარისკაცები ჩამოყალიბდა ფორმირება და გადავიდა, სადაც ფლემინგი თვალს ბრძოლა. ისინი მისასალმებელია და წარმოდგენილი თოფი ნიშნად ერთგულება. ვიცოდი, რომ ფლემინგი იყო მიღებული, ადგილზე, სადაც ჩემი მთავრობა ვერ ვხედავ, ჩემი ეგო.
  
  
  
  
  
  
  
  თავი 15
  
  
  
  
  
  
  
  მხოლოდ ერთი თვითმფრინავი აეროპორტში ვერ მიიღოს off. იყო მხოლოდ ერთი გემი harbor, რომ მზად იყო, რომ sail. ყველა უცხოელი პილოტები, თანამშრომლებმა და "მრჩევლები" ჩამოიყვანეს ბორტზე და ქვეყანა დატოვა, როგორც არასასურველი უცხოელებს.
  
  
  Fleming დაიწყო სუფთა ეფექტურად. Tony არ ტომის წავიდა უკან ციხე. The Hammond ოჯახის მოწვეული ფლემინგი, რომ მისულიყო სასახლეში. ისინი ტოვებენ, როგორც კი აეროპორტის გახსნის ნორმალური მოძრაობა.
  
  
  Mitzi გაგზავნილი კურიერი შენიშვნა. თუ მას სთხოვეს დეივი-ს სასტუმრო ვუთხრა ბიჭებს მაიამიში სადაც იგი იყო, და რომ იგი არ იყავი იქ, სანამ მან მიიღო შემდგომ ბრძანებებს.
  
  
  "Tara Sawyer ჩაეყარა დანარჩენი ლამაზი საზეიმო დაკრძალვა," მან დაწერა. "ის დაკრძალეს მარმარილოს სადღაც კატაკომბები."
  
  
  მას ჯერ კიდევ ერთი კვირის მარცხენა, რათა დაეხმაროს ფლემინგი, თუ ეს აუცილებელია. მაგრამ არ არსებობს სხვა პრობლემები, და emu არ უნდა ჩემი დახმარება. ეს იყო ერთგვარი დასვენება.
  
  
  როდესაც იგი დაბრუნდა ვაშინგტონი, Sawyer ranted Hawke, რომ მისი ქალიშვილის სიკვდილი. მან მოითხოვა, რომ მას დაკრძალავენ სახლში. მან ჯერ კიდევ არ ინფორმირებული Emu Tara ბედი. Hawk ნება მომეცით დასალაგებლად out პრობლემა.
  
  
  Sawyer სცადა მისი დამშვიდება და უთხრა, დაახლოებით Tara-ს იყენებს. მან აღნიშნა, რომ emu დიდი მადლიერება წაიღო და დაინახა, რომ ზოგიერთი Sawyer რისხვის და ღრმა მწუხარებას აღმოჩნდა, რომ სიამაყე.
  
  
  Emu არ უთხრა იმის შესახებ, Mitzi. არ არსებობს წერტილი დაწყებული ომი მასსა და მაფია. თუ გოგოს სურს ამოიღონ ზედა ფენა კრემი, ვფიქრობდი, რომ მან დაიმსახურა ეს. თომას Sawyer ადვილად არ გადაიხადა რემონტი, მისი კომპანიის მოგება, და, ალბათ, ახლა Mitzi ვერ წავიდა შევიდა ბიზნეს და ცხოვრობდა მშვიდი ცხოვრება.
  
  
  მან უთხრა მათ, როგორც საკუთარ ნოემბერი. Hawke შემომხედა, თითქოს ის მინდა არასოდეს მსმენია დასახელება ადრე, მაგრამ Sawyer, როგორც ჩანს, ძალიან დიდი შთაბეჭდილება მოახდინა ისტორიები ის იყო, ვეუბნებოდი მას, დაახლოებით nen.
  
  
  როდესაც Hawk და მე მარტო, მე მოუტანა jar Jerome-ს თითების თავმჯდომარე. Hawk შევხედე Nah, როგორიცაა იგი ეძებს jar არაქისის კარაქი. მაშინ, აყვავება, იგი მოთავსებული Mitzi გარდნერი, გაითვალისწინოთ შემდეგი მას. მას შევხედე nah და შემდეგ შემომხედა. მე ვერ ვხედავ კუნთების გადაადგილება ქვეშ პერგამენტის კანს. ის კი არ დახუჭოს.
  
  
  "მე მინდა, თქვენი სამუშაო". ეს იყო მისი ჩვეულებრივი საკურორტო ტონი. "მე ველოდები თქვენს ანგარიშში."
  
  
  დავიწყე ეს პატარა დეტალები. ბორტგამცილებელი; "მე დარწმუნებული ვარ, Jerome მოკლა, მაგრამ ჩვენ მაინც შეამოწმეთ იგი out. სასჯელაღსრულების, რომ ფლემინგი იყო, უნდა შეამოწმოს. Dungeons ის გადაიქცა ლაბორატორიები უნივერსიტეტი. მაშინ, რომელზეც expressionless სახე, მან ქრონოლოგიური მიმოხილვა საქმიანობის ტონი მოიგო.
  
  
  "მან იცოდა ქარიშხალი ორი საათით ადრე," Hawke, - განუცხადა მას. "არ არის საკმარისი დრო აჩვენებს, რომ მას არ ეშინია, და მისცეს სრული შესრულება. მე მაინტერესებს, რატომ დანარჩენი კუნძული იყო დაჭერილი off დაცვის, ასე რომ ისინი ვერ თავიანთი ხომალდები და თვითმფრინავები უსაფრთხოების დრო. შეიძლება მე მოვუწოდებ მისი ტელეფონი? '
  
  
  შესაძლებელი იყო. დავურეკე ამინდის ბიუროს და დაუკავშირდა ერთი ჩემი მეგობარი, რომელიც იქ მუშაობს. "ჯიმ, როდესაც არ მიიღოთ ქარიშხალი გაფრთხილება გასულ კვირაში?"
  
  
  იყო რაღაც წყევლა ჩაეგდო. "Damn it, ნიკ, ეს ძალიან გვიან გადარჩენა არაფერი. სატელიტური ვერ ვხედავ, სანამ იგი გადაეცემა Grand Lachlair. იმ დროს, მივიღეთ გაფრთხილება, და ეს იყო მთელი. ჩვენ არასოდეს მინახავს ქარიშხალი გადაადგილება, ასე სწრაფად. და ეს არის თებერვალს! კი ნოეს არ გვაფრთხილებენ წინასწარ."
  
  
  მეგონა მივდიოდი შეშლილი. "რა იცით ნოე?"
  
  
  "ის არის ჩვენი დამკვირვებლის ტერიტორია. N. O. ჰიჯრ (ნოე) ეს არის ego კოდი წერილები. ის საკმაოდ damn კარგი. იგი, როგორც წესი, ამინდის პროგნოზით, როგორც სწრაფად, როგორც ჩვენ. როგორ არის ეს? ჟღერს, ცოტა უცნაურია.
  
  
  "ნოე .. . არაფერი, როგორიცაა, რომ. დიდი მადლობა.'
  
  
  მე გამითიშა მისი. Hawk ჩაახშო მეორე. Ego-ს ხმა გაისმა საშინელი. "თუ მან ცნობით, ის დრო, ის შეიძლება ხელი შეუშალა ბევრი ზიანი. ბევრი სიცოცხლე იქნებოდა შენახული ."
  
  
  "და კუნძული ჩავარდა ხელში ჩვენი დიდი ძმა მეორე მხარეს ოკეანეში," მე-დასძინა მან.
  
  
  მან მიატოვა ოფისი სიტყვის გარეშე და დახურული კარი რბილად მის უკან. ამინდი სატელიტური მუდმივად იღებდა დიდი ტერიტორიები ოკეანეში. და ეს გიჟი ქარიშხალი არ იყო, გადაიღო, სანამ იგი მოხვდა სანაპიროზე კუნძულ. აქვს სატელიტური არასოდეს მინახავს ქარიშხალი ადრე?
  
  
  მან ანთებული სიგარეტი და ცდილობდა, არ უნდა ვიფიქროთ, რომ ეს აღარ. მისი სიგარეტის დააგდეს დაშორებით. იყო ეს სამუშაო დაწყებული, რათა ჩემთვის senile?
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  წიგნი:
  
  
  
  
  
  არსებობს მრავალი გზა, რათა მოკლას ადამიანი ... ჩინური assassins ურჩევნია დანა, ზოგი კლავს მათ შიშველი ხელებით.
  
  
  ამერიკული mobsters გამოიყენოთ დიდი კალიბრის რევოლვერები, რუსული assassins გამოყენება dynamite.
  
  
  თუმცა, არსებობს მხოლოდ ერთი ადამიანი, რომელიც შეგიძლიათ პრაქტიკაში ყველა მკვლელობაში ტექნიკას. Ego-ს სახელი არის Killmaster !!!
  
  
  ამ დროს, ნიკ კარტერი ჩვენ უნდა გამოვიყენოთ ყველა მისი უნარი, რათა გაუმკლავდეთ ყასბები ის ხვდება გზაზე, რომ "კრემლის დოსიეს".
  
  
  
  
  
  
  ნიკ კარტერი
  
  
  ესპანური კავშირი
  
  
  
  ნიკ კარტერი
  
  
  ესპანური კავშირი
  
  
  ეძღვნება წევრები ამერიკის შეერთებული შტატების საიდუმლო სამსახურის
  
  
  
  
  პირველი თავი
  
  
  ეს იყო Hawk, და ის იყო quirky. მას არ აქვს ბევრი პრაქტიკა, და მას არ აქვს შესანიშნავი მას, მაშინაც კი, თუ ის იყო დიდი ფორმის.
  
  
  "ნუ წახვალ სათხილამურო, N3?" მან მკითხა, ტელეფონი.
  
  
  "რა თქმა უნდა, მე წასვლა სათხილამურო. და ძალიან კარგი, თუ შეიძლება ასე ითქვას,"
  
  
  "შეგროვება თქვენი თხილამურები. თქვენ აპირებს ესპანეთი."
  
  
  "ეს იმისთვის, რომ სათხილამურო ესპანეთში," - ვუთხარი მე. "სუფთა თოვლი"
  
  
  "ცვლილებები. Sierra Nevada. მთარგმნელობითი. თოვლი-capped მთები".
  
  
  "ასევე, შესაძლოა, თოვს დროდადრო ..."
  
  
  "თქვენ არ თანამგზავრი."
  
  
  "ასევე მოთხილამურე?"
  
  
  "აბსოლუტურად ფანტასტიკური. ასევე ექსპერტი ნარკოტრაფიკის. ეს არის სესხი სახაზინო ის Drug Enforcement Administration."
  
  
  "თოვლის ჩიტი?"
  
  
  "ეს ბევრი გართობა. თქვენ ორივე მოქეიფე დროს სათხილამურო კურორტი in Sierra Nevada."
  
  
  "უწოდა...?"
  
  
  "Sol y Nieve".
  
  
  "ტრანსფერი:"მზე და თოვლი / არა, სერ. ვგულისხმობ, ვინ ხართ?"
  
  
  "მე ნება თქვენ იცით, მოგვიანებით. ამასობაში, მიიღოს San Diego ფრენის Ensenada."
  
  
  "Ensenada?"
  
  
  "მცირე თევზსაჭერი ქალაქის Baja California."
  
  
  "მე ვიცი, რა არის, და მე ვიცი, სადაც არის. მისი ego კი აქვს სპეციალური სუნი. რას უდაბნოში ქალაქი უნდა გავაკეთოთ, ყველგანმავალი სათხილამურო?"
  
  
  "თქვენ შეხვდებით სახაზინო აგენტი არსებობს."
  
  
  "Ah."
  
  
  "კარგი იქნება მისი. ჩვენ გვჭირდება მისი ექსპერტიზა."
  
  
  "სთხოვს?" ზარები დარეკა, ჩემი ნერვული ცენტრები.
  
  
  "Ee."
  
  
  "რა არის ეს? არა ის უნდა იყოს, ძიძა, ნარკომანები?"
  
  
  "თქვენ უნდა ნახოთ, რომ შეხვედრა ხდება."
  
  
  "შეხვედრა?"
  
  
  "საქართველოსა და ერთი კავშირების გაწყვეტის თურქეთი-კორსიკა-კალიფორნიაში. მას სურს მღერიან. მე მინდა, რომ მოისმინოს მუსიკა, სანამ emu-ს ყელის არის დაჭრილი."
  
  
  "სერ, ხანდახან ..."
  
  
  "არ ვამბობ, რომ! მისამართის არის La Casa Verde. ვთხოვთ, Juana რივერა."
  
  
  "და მერე?"
  
  
  "რათა მისი ვაშინგტონში თქვენთან ერთად."
  
  
  "როდის?"
  
  
  "მომდევნო თვითმფრინავი Ensenada."
  
  
  მას ვერ ვხედავ, ჩემი clenched პირველი.
  
  
  "ნიკოლაი!" Hawk ამოიოხრა. იგი ეჭვობს, მე რომ არასერიოზული.
  
  
  მე გამითიშა მისი. მას შემდეგ, რაც დახურვის შემთხვევაში, ფილიპინები, რომ smelled როგორც overripe ქოქოსის, ჰერები ჰქონდა მანევრის San Diego from Hawaii მხოლოდ ორი დღის წინ. ის იყო, უბრალოდ თავიდან მოშორება kinks, თავის, კუნთების დაძაბულობა, მის ფსიქიკაზე. მკვლელობაში არასოდეს არ არის სასიამოვნო, მისი გადააჭარბა თავისი კვოტა Mo. და.
  
  
  ეს არის საუკეთესო იმისათვის, რომ ეს ყველაფერი მხედველობა, გარშემო თქვენი უფროსი - დახმარებით ფარა ლამაზი ვარსკვლავები in San Diego უნდა გადაიღოს სერიალი. მაგრამ ახლა...
  
  
  დავურეკე კლერკი, ვეუბნებოდი მას ჩემი ყველაზე სამწუხარო ფერის შეცვლა, სწრაფი ზრდა გეგმები, და სთხოვა, მოამზადოს ჩემი კანონპროექტი. შემდეგ მან მოუწოდა აეროპორტში და აღმოჩნდა, რომ შემდეგი თვითმფრინავი Ensenada დატოვებენ საათი და ნახევარი.
  
  
  თუ მე შეუშალოს ჩემი spiky შხაპი, მე მხოლოდ გამოუვა ეს.
  
  
  * * *
  
  
  Baja California არის კუდი რომ კიდია ქვემოთ კალიფორნიის სწორი. არავინ ჩანდა, რომ ვიცით, რა უნდა გავაკეთოთ შესახებ. ეს უკვე საგანი დაპირისპირება აშშ-სა და მექსიკაში მრავალი წლის განმავლობაში. ერთი თვის შემდეგ, ევაჭრო მეტი საკუთრებაში უდაბნოში ზოლები, Mexicans საბოლოოდ მისცა და შეთანხმდნენ, რომ მას უკან.
  
  
  ის ჩემსკენ უკან თავის ადგილს და ეძინა ყველა გზა პატარა აეროპორტი on ჭუჭყიანი ზოლები ახლოს პატარა თევზჭერის სოფელ მოუწოდა Ensenada. სიტყვა, ფაქტობრივად, იმას ნიშნავს, "bay" ან "მცირე ნაკადი" თუ თქვენ შევიდა საინტერესო პატარა რამ.
  
  
  როცა გამოვიდა თვითმფრინავი ნათელი მზიანი წმინდანი, სინათლე იმდენად ძლიერი იყო, რომ მე სათვალე.
  
  
  ახალი Mustang ტაქსი იყო გაჩერებული გარეთ ოპერაციული კოშკი, და მძღოლს დაურეკა, რათა მიიღოს Ego back to town. მას შემდეგ, რაც გავლით rutted გზები, savannahs overgrown ერთად sagebrush და ცხიმიანი ტყის, ჩვენ საბოლოოდ მოვიდა მთავარი ქუჩის ქალაქში.
  
  
  La Casa Verde - რომელიც უნდა იყოს მწვანე, თუ ჩემი ესპანელი მაინც შეესაბამება, მაგრამ იყო რეალურად ერთგვარი უქრებათ პასტელი ცაცხვი იყო, ბოლოს მოდუნებულ ბლოკი, სადაც იგი ქმნის sunning, როგორც ხვლიკი rock.
  
  
  ის გადმოვიდა ტაქსი, აიღო თავისი ჩანთა, და შევიდა ლობი. Motel იყო მოედანზე მუქი ნათელი მზის, მაგრამ მე ვერ ვხედავ, ულვაშიანი მოზარდი თითქოს იყოს დაინტერესებული ჩემი ჩამოსვლა. Emu waved მისი და აიყვანეს ტელეფონი სახლში.
  
  
  "Livi". ეს იყო გოგონა მინიატურული switchboard.
  
  
  "შეგიძლიათ დაკავშირება ჩემთვის Senorita Juana რივერა?"
  
  
  იყო დააწკაპუნეთ, და დიდი ბეჭედი.
  
  
  "Livi". ეს იყო სხვადასხვა girl.
  
  
  "ხუან რივერა?"
  
  
  "მისი."
  
  
  "ნუ საუბრობთ ინგლისურად?"
  
  
  იყო რყევების. "Jess?"
  
  
  მისი, დახურულია მისი თვალები. ეს უნდა იყოს ერთ-ერთი იმ მისიების. ის გააქნია და თქვა კოდი ფრაზა, ცდილობს, რომ არ გრძნობს, აბსურდია:
  
  
  "ოქტომბერი მერვე თვე."
  
  
  "მე beg თქვენი შეწყალება? ოჰ, დიახ! მაშინ ვაშლი არის მწიფე."
  
  
  "კარგი გოგო! ეს არის George Peabody." ეს იყო ჩემი მიმდინარე საფარი სახელი, და Hawke არ მკითხოთ, რომ შევცვალო ჩემი ეგო. ასე რომ, მე მაინც George Peabody.
  
  
  "Ah, Senor Peabody." ის იყო, მოხარული ვარ, რომ მესმის, რომ აქცენტი იყო წასული. "სად ხარ?"
  
  
  "მე ლობირებას", - ვუთხარი მე. "უნდა მე ჯდება მისი?"
  
  
  "არა, არა!", - განაცხადა მან სწრაფად. "მე ვიქნები დაბლა."
  
  
  "ამ barre," მე ამოიოხრა, ეძებს out ძალიან მუქი ნაკადის ფოიეში, სადაც კაცი უკან counter იყო wiping ხელში.
  
  
  აღმოჩნდა, და გაემგზავრა დაფარა ბარი. ბარმენი შემომხედა. "Senor?"
  
  
  "პისკო მჟავე", - ვუთხარი მე.
  
  
  მან nodded
  
  
  
  და აღმოჩნდა, რომ ამის გაკეთება.
  
  
  მე ვერ ვგრძნობ მძიმე საჰაერო მოძრავი რბილად ჩემს უკან, შემოტანა სუნი ლიმონის ჩემთვის. ის აღმოჩნდა და დაინახა, სუსტი, მუქი-eyed, მუქი haired girl შუა რიცხვებში twenties, თითქმის luminescent ღია თეთრი კანი, რომ წყალი lilies, როგორც წესი.
  
  
  "გიორგი", - განაცხადა მან ესპანურად. ეს იყო, როგორც "Hor-hey".
  
  
  "Juana?" მე ვუთხარი, სწორად წარმოთქმა ego შუაში შორის "თ"და " w".
  
  
  მან ჩატარდა მისი ხელი. მე მას. მაშინ მან აღნიშნა, რომ მაგიდა წინააღმდეგ კედელზე.
  
  
  ჩვენ გამოვიდა. ის იყო ელეგანტური, სუფთა, და ძალიან ქალური. მისი სხეული იყო lithe და ლამაზად ფორმის. Ee ფეხები ძალიან. "კარგი ძველი Hawk!" მეგონა მისი. როგორ არაჩვეულებრივი მას!
  
  
  ჩვენ ითამაშოს ამ თამაშში.
  
  
  მან უბრძანა iced tea, დასახლებული შევიდა სავარძელი, და leaned წინ, მისი თვალები ანათებს. "ახლა. რას ნიშნავს?"
  
  
  ჰერები, ის შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "მე არ ვიცი. ჩემი უმაღლესი ვაშინგტონში იქნება მოკლე us."
  
  
  "როდის?"
  
  
  "ამაღამ."
  
  
  მისი სახე იყო ცარიელი. "მაგრამ ეს ნიშნავს, რომ ჩვენ არ იყოს დღეს აქ."
  
  
  "Es verdad".
  
  
  მისი პირით დაეცა გახსნა. "მაშინ არ იქნება დრო..." მისი პირით წაკვეთილია დახურეს.
  
  
  "რა, Juana?"
  
  
  მისი სახე იყო ვარდისფერი. "ის არის olvidado ჩემთვის."
  
  
  "თქვენ გაქვთ მოკლე მეხსიერება" მე ვთქვი, და დასრულდა ჩემი პისკო არაჟანი. ლამაზი Aguardiente, ვფიქრობდი. ოდესმე მექნება ეწვევა პისკო, პერუ.
  
  
  მისი ადგა. "ჩაალაგე თქვენი ჩანთები, Juana. ჩვენ აღების შემდეგ ფრენის აქედან."
  
  
  "მაგრამ თქვენ უნდა იცოდეს, რაღაც მისიის შესახებ..."
  
  
  "ნარკოტიკები", - ვუთხარი მე.
  
  
  "რა თქმა უნდა, მის შესახებ ნარკოტიკები"
  
  
  "და ხმელთაშუა ზღვის. ჩვენ ვაპირებთ, ესპანეთი."
  
  
  მისი პირით ჩამოყალიბდა o.
  
  
  "წასვლა სათხილამურო."
  
  
  ის იყო სასმელი, ცივი ჩაი. "შეიძლება თქვენ ვიმეორებ, რომ?"
  
  
  მე არ გააკეთა ეს.
  
  
  შემდეგ მან მოატყუა me. მისი თვალები განათებული. "Ah! რა თქმა უნდა, სიერა-ნევადის! არსებობს პირველი კლასის სამთო-სათხილამურო კურორტის მახლობლად Granada."
  
  
  მე ვუყურე მას.
  
  
  "შეგიძლიათ სათხილამურო?" მან მკითხა.
  
  
  ეს იყო დღე, ამ კითხვაზე. "რას აკეთებთ?"
  
  
  "ძალიან კარგად", - განაცხადა მან placidly.
  
  
  და მოკრძალებული, ვფიქრობდი. მან მშვიდად თქვა: "ჩვენ indulge."
  
  
  ბარმენი თვალს მე. Juana winked მისი, და მან winked რევმატიზმი. ეს იყო ლამაზი, დახვეწილი და მიღწევადია.
  
  
  * * *
  
  
  როგორც ჩვენ გამოხვიდოდით, ფლეშ განათება, bouncing off თოფი ლულის მიიპყრო ჩემი მზერა რომ შავი ხვრელი ბოლოს ეს. ეს კაცი ცრუობს ბინა სახურავი გარშემო ცხელი ხეივანი მოპირდაპირე მხარეს, და ვიცოდი, რომ ის იყო ჩემთვის ორიენტირებული ცენტრში ფარგლებს ego-ს ფარგლებში.
  
  
  იგი გაყინვის მომენტში. მაშინ მას ესროლეს იგი Juana-ის მხარეს და dove საპირისპირო მიმართულებით თავშესაფარი doorway. გასროლა დარეკა მოპირდაპირე მხარეს.
  
  
  "გამართავს!" Hey მოუწოდა, რათა მისი.
  
  
  "მაგრამ, ნიკა..."
  
  
  "მშვიდი!" მე hissed.
  
  
  მან სწრაფად ადგა და გაიქცა ლობის ფანჯარა. მე საერთო ის და ვუყურებ ფანჯრიდან. საქართველოს ბრწყინავენ თოფი ლულის დაიჭირეს მისი კიდევ ერთხელ. კაცი იყო მაინც სახურავზე მშრალი საქონლის მაღაზიაში.
  
  
  როგორც მისი მეუღლე მიუახლოვდა, მისი იარაღი, მან დააყენა თოფი და ესროლა, კიდევ ერთხელ. Gawking თვალები გათხრილი ხის სტრუქტურა, ფარული ზემოთ Juana-ს ხელმძღვანელი. ახლა იგი მცოცავი ისევ doorway. "კარგი გოგო!" მეგონა მისი.
  
  
  როცა მას ვუყურებ, კიდევ ერთხელ, კაცი იყო წასული.
  
  
  მე შეიძლება მოვისმინოთ მისი გაშვებული ფეხები. მე გადახედა მტვრიანი ფანჯარაში და დაინახა კაცი შავი ფერის გამოდის, მაღაზიაში, ქუჩაში და ეძებს იმ ადგილზე, სადაც სნაიპერის იყო ელოდება ჩვენთვის.
  
  
  ის გაიქცა გარშემო სასტუმრო,, ფრიალი Juana დარჩენა შიგნით, და ავიდა მშრალი საქონლის მაღაზიის კიბეზე, ორ დროს, ზედა სართული.
  
  
  მისი ძალიან გვიან. ის წავიდა.
  
  
  არაფერი იყო, მარცხნივ სახურავზე მაგრამ ბევრი მექსიკელი სიგარეტის butts და sombrero ის მინდა შეიძინა ორი დღით ადრე მაღაზიაში ქვემოთ.
  
  
  "უცხოელი", - განაცხადა ორი ადამიანი მაღაზიაში, კაცი fat მუცლის და მომღიმარი სახე. Gonzalez.
  
  
  "ტურისტული?"
  
  
  "დიახ."
  
  
  "შეგიძლიათ აღწეროთ ego?"
  
  
  Gonzalez shrugged. "თქვენი სიმაღლე. ყავისფერი თმა. ყავისფერი თვალები. თხელი კაცი. ნერვული."
  
  
  ეს ყველაფერი.
  
  
  Juana წაიყვანა განზე სასტუმროს ფოიეში მიუხედავად იმისა, რომ ჩვენ დაელოდა ტაქსის აირჩიოთ ჩვენთან და მიიღეთ ჩვენს აეროპორტში.
  
  
  "ის იყო, აქ ორი დღის წინ," მისი მამა აცხადებს.
  
  
  "არა?"
  
  
  "რამდენი ხანია, აქ?"
  
  
  ტური."
  
  
  "თქვენ ფიქრობთ, მან იცის, ვინ ხარ?"
  
  
  მისი თვალები ვიწროვდება. მან მიიღო ეს, როგორც შეურაცხყოფა. იგი ლათინური, ლამაზი და სავსე ცეცხლი. "მე ასე არ ვფიქრობ!" განაცხადა მან აღშფოთებით.
  
  
  მათ არ ვფიქრობ, რომ ეს იყო შეურაცხყოფა.
  
  
  "რას მუშაობს, სანამ იყო დაუკავშირდა შესახებ ეს დავალება?"
  
  
  "წვეთი პრეპარატი".
  
  
  "Break it?"
  
  
  მან თავი დაუქნია, ამცირებს მისი თვალები.
  
  
  "ეს ყველაფერი?"
  
  
  "დიახ." მისი ნიკაპი გააუქმა გამომწვევად.
  
  
  "ერთი დარჩა?"
  
  
  "შესაძლოა, ასე რომ," მან განაცხადა, evasively.
  
  
  აღმოჩნდა, და ჩანდა out of the doorway ზედა მშრალი საქონლის მაღაზიაში.
  
  
  "დიახ," მე შეთანხმდნენ. "მე ვფიქრობ, რომ იქნებ ასე."
  
  
  მისი სახე twisted გაბრაზება.
  
  
  Ee მოგვეწონა მისი იდაყვის. ტაქსის ჩამოვიდა. გაუმართლა ნიკ. შენახული Ensenada კომპანია Punished.
  
  
  "კარგით, Juana. შემდეგი გაჩერება, Washington, DC."
  
  
  ძალიან ავტორიტარული. ძალიან domineering.
  
  
  მან მშვიდად ავიდა ტაქსი, მოციმციმე ლამაზი ნაჭერი ბარძაყის. მაგრამ მე თითქმის ვერ შეამჩნია ეს.
  
  
  ორ
  
  
  Hawke დაჯდა console AXE კინო პანელი, ზრდის ღილაკები და შექმნის დისკები. ერთ ღილაკს აუდიო. ერთი ლენტი ღილაკს. ერთ ღილაკს 16 მმ კინო. ერთი ღილაკს პირდაპირ ეთერში. ერთ ღილაკს ძველი შავ-თეთრი ფილმის.
  
  
  
  
  
  
  ერთ ღილაკს სლაიდები. ან, თუ გვინდა, რომ დანარჩენი შენი თვალები, ერთ ღილაკს ნაზი ქალი ხმა გახმოვანდა დაზვერვის ქულით.
  
  
  საუბარი ამ ეტაპზე უკვე ჩვეულებრივი თემა. მისი წაშლილია იგი მთელი მისი ხელმძღვანელი. მე მხოლოდ მახსოვს, რომ მე ვერ აღიქვამენ, Juana რივერა ვიზუალურად, და მე ნამდვილად გააკეთა. თუმცა, რაღაც მისი აზრები, როგორც ჩანს, წინასწარ განსაზღვრული, წინასწარი ტესტირება, და უნაყოფო.
  
  
  მაგრამ ის იყო ლამაზი, და მე მიყვარს ლამაზი ქალები. მე ფიქრობდა: "თუ მხოლოდ მას შეუძლია წაშალოს მისი ხმა, როგორც Hawk შეუძლია წაშალოს ჩაწერა მას არ სურს მოისმინოს."
  
  
  Brylev მთლიანად გამოვიდა და ჩვენს თვალწინ იყო სურათი ეკრანზე, რომ დაკავებული magically გამოჩნდა სამი.
  
  
  "Enrico კორელი," რბილი ქალი ხმა განაცხადა, რომ მეტი გამოსახულება, რომ მოეფინა მთელს ეკრანზე. ეს იყო ჯერ კიდევ ფოტოს, გადაღებული შესახებ თხუთმეტი წლის წინ, და ააფეთქეს პატარა ნაწილი რამდენიმე ფოტოს უფრო დიდი. ფონზე სცენა იყო ვატიკანის rotunda.
  
  
  "გადაიღო, მაგალითად, 1954 წელს," ხმა გაგრძელდა. "ეს არის ბოლო გადარჩენილი ფოტოს კორელი. დანარჩენი ego ფოტო იყო შეიძინა ბევრი ფული. გამოძიება ვერ ახერხებს დაამტკიცოს, რომ ფული მოდის mafia-ს ხაზინაში. მაგრამ ის, რაც მათ მიაჩნიათ."
  
  
  მისი თვალები აიღო ხანგრძლივი და ფრთხილად შევხედოთ ფოტო. სახე იყო თითქმის indistinguishable. სახის მახასიათებლები იყო საკმაოდ ჩვეულებრივი: მუქი თმა, ფირმა chin, სახე ფორმის განურჩევლად. ეს იყო მეხსიერებაში ego, როგორც საუკეთესო, ეს შეიძლება, არამედ იმიტომ, რომ ეს უკვე აფეთქებული იმდენჯერ გარშემო ასეთი პატარა ნაჭერი grainy ფილმი, იქ ვიყავი, თითქმის არაფერი, რომ ეს შეიძლება ფოკუსირება.
  
  
  რუკა მოეფინა მთელს ეკრანზე. ეს იყო რუკა კორსიკა. ქალაქ Basria იყო ასახული წრე.
  
  
  "დადგენილია, რომ Enrico კორელი აქ ცხოვრობს, ერთ-ერთ გარეუბანში, Basria, კორსიკა, ვილა აშენდა ნაპოლეონის ეპოქაში. მას ჰყავს ათი მოსამსახურეთა და ორი დაცვა. ის ცხოვრობს ქალი, სახელად თინა Bergson.
  
  
  "კორელი არის ახლა, ორმოცდახუთი წლის ასაკში. მუშაობდა იტალიის მთავრობის ხმები, მაგრამ სამსახურიდან რამდენიმე თვის შემდეგ. იყო მოკლედ დაქორწინებული, მაგრამ ego ქალი გარდაიცვალა პნევმონიით, როდესაც კორელი არ მუშაობს. ზიზღს, მან დაიწყო მუშაობა წევრები ბანდა გამყალბებლები და გადაასახლეს ქურდები გარშემო შეერთებული შტატები, ვინც დაიბადა სიცილიის იყო და მაფიის წევრები ნიუ-იორკი და ჩიკაგო. ის stahl არის კარგი აღმასრულებელი და ძალიან კარგი ბიზნესმენი მათთვის. როდესაც სააფთიაქო ქსელი შეიქმნა, ის იყო ერთ-ერთი პირველი ადამიანი, ღია წერტილი ნაკადის ახლოს, ნეაპოლის.
  
  
  "ნარკოტიკების ქსელი აყვავდა 1960 წელს, და ბოლოს, რომ დრო, კორელი Stahl იყო საკვანძო ფიგურა მთელი მაფიის ჯაჭვი.
  
  
  "მათ, რათა გაირკვეს, მან სხვადასხვა mistresses. ერთი მოკვლა სცადა ego, როდესაც ის dumped მისი სხვა ქალის owl. მოგვიანებით აღმოჩნდა, დაიხრჩო Bay of Naples."
  
  
  რუკაზე გაქრა და ფუფუნების yacht დაახლოებით 180 ფეხები გრძელი სავსე ეკრანზე ლამაზი ფერი slide.
  
  
  "ეს არის კორელის სიამოვნებით იახტა, Lysistrata. მან იალქნები დროშის ქვეშ საფრანგეთი. კორელი მიიჩნევს, თავად მოქალაქე, კორსიკა, მიუხედავად იმისა, რომ იგი დაიბადა მილანში."
  
  
  სურათს დიდი ვილა ახლა გამოჩნდა ეკრანზე.
  
  
  "საქართველოს კორელი სახლი. მიუხედავად იმისა, რომ მას მხოლოდ ორი დაცვა დასაცავად ეგო, ეგო manor მუდმივად პატრულირებდა ნახევარი ათეული შეიარაღებულმა პირებმა."
  
  
  ახალი სურათი განათებული მდე. სხეული იწვა ბალახი. მას ესროლეს რამდენჯერმე. გვამი unrecognizable, მაგრამ ეხლა გამოჩენა მისი ნაშთები, მე გადავწყვიტე, რომ ტყვია, რომ მოხვდა, ეს იყო რაღაც ტყვია-ჩვეულებრივი ტყვიები მოჭრილი შევიდა პირები წერილი X. dumdum ტყვიები მხრივ სოკო შევიდა გაჭრა, განადგურება ფორმა, როდესაც ისინი მოხვდა სამიზნე .
  
  
  "ეს იყო ფრანგი აგენტი სახელად ემილ ფერენც. იგი ცდილობს დაარღვიოს შევიდა ვილა კორელი, როგორც ქონების ეწოდება. როგორც ჩანს, მან აღმოაჩინა პატრულირების და მოკლა."
  
  
  შემდეგ სურათს უკაცრიელ, უდაბნო-როგორიცაა სოფლის გამოჩნდა ეკრანზე. ობიექტივი zoomed ფიგურა იდგა ახლოს, დიდებული ლომბარდია ვერხვი, მხოლოდ ხე ნებისმიერი ზომის ჩანდა. როგორც ფიგურა გაიზარდა, ერთი ვერ ვხედავ, რომ კაცი იყო, ასაკი განუსაზღვრელია, მაგრამ საკმაოდ მაღალი და მტკიცედ აგებული. სახე ჩრდილში იყო მოქცეული.
  
  
  "Enrico კორელი. ეს არის უახლოესი იმიჯი, რომ ვინმეს მოახერხა ფოტოს ბოლო ათი წლის განმავლობაში. გამოსახულება იყო მიღებული ტელესკოპური ობიექტივი უსაფრთხო კენჭისყრის წერტილი მოპირდაპირე გორაზე. მიუხედავად იმისა, რომ სახეზე არის განურჩეველი, ადამიანის სხეულის ჩანს ნათლად . მისი თქმით, კომპიუტერული შეფასებით, Alenka ego იყო დაახლოებით 182, სიმაღლე-6 ფეხები, სამ სწორი და ჯანმრთელობა-შესანიშნავი ბოლოს სამხედრო."
  
  
  ეკრანზე წავიდა შავი. შემდეგ ფილმის დაიწყო. ეს იყო სცენა პლაჟზე, შესაძლოა, საფრანგეთის რივიერა. განსაცვიფრებელი, ქერა, პატარა ბიკინი აღლუმი მასშტაბით ქვიშა, swaying მისი hips, როგორც მისი გრძელი ქერა თმა fluttered გარშემო მისი shoulders. მან ათვისება ერთი წუთით, და აღმოჩნდა, როგორც, თუ ვინმე ჰქონდა ნათქვამი მისი. მას შევხედე კამერა და გაიცინა.
  
  
  "თინა Bergson. ეი, ოცდასამი წლის. დაიბადა შვედეთში, ის გადავიდა რომში, სადაც მას ჰქონდა მოკლე, მაგრამ წარუმატებელი ფილმი კარიერაში.
  
  
  
  
  
  მაშინ, ორი წლის წინ, ის გადავიდა შვეიცარიაში, სადაც იგი ჩართული იყო ფული მანიპულირება, როგორც ჩანს საკეთილდღეოდ მაფია ან რაიმე ორგანიზაცია, როგორიცაა მაფია. იგი დაიჭირეს, მაგრამ არასოდეს მოუტანა სასამართლო. ყველაზე მეტად ფული განაცხადა, რომ არ შეიცვალა ხელში, რათა დაეხმაროს მას გაქცევა შვეიცარიის ხელისუფლებას.
  
  
  მალევე, მან თავად Enrico კორელის სახლი. კორელი არ შექმნა, მაგრამ იგი არის მისი მუდმივი თანამგზავრი. იგი საუბრობს შვედური, ფრანგული, იტალიური და ესპანური, ისევე, როგორც ინგლისურად. Ee-ს IQ განაცხადა, უნდა იყოს 145 შედეგების საფუძველზე, ფაქტობრივი ტესტი მიღებული, როდესაც იგი შევსებული შვეიცარიის ბანკის სამუშაო პროგრამა. ის დიდი მოთხილამურე ."
  
  
  ფილმში, იგი ახლა ციმციმები თხილამურები ფერდობზე. მისი უნდა ვაღიაროთ, რომ ის იყო ძალიან კარგი. გასაკვირი არ არის, Ay გვესაჭიროება გაატარონ ზამთარი თვის სათხილამურო ფერდობზე; მან, როგორც ჩანს, მიყვარს სპორტი.
  
  
  კიდევ ერთი რუკა გამოჩნდა ეკრანზე. მან აჩვენა მსოფლიოს სავაჭრო გამოფენების ორგანიზატორი mercator პროექტირება ხაზი გაშვებული ახლო აღმოსავლეთში, თურქეთში, თურქეთიდან Sicily, Sicily კორსიკა, Riviera, უკან კორსიკა, ხოლო შემდეგ პორტუგალიაში, იქიდან კუბაში. , მაშინ ცენტრალურ მექსიკაში, და შემდეგ San Diego, California.
  
  
  ნარკოტიკების ჯაჭვი.
  
  
  "არსებობს ბევრი ცვლილებები მთავარ ნარკოტიკების მიწოდების ჯაჭვის უკანასკნელი რამდენიმე წლის განმავლობაში. როგორც წესი, მძიმე ნარკოტიკების დაიწყოს აღმოსავლეთ და დასრულდება up in the west, მთელს ხმელთაშუა ზღვაში, სადაც ისინი დამუშავებული. კონტროლის ეს ჯაჭვი არის გაუძღვება კორსიკა, უბრალოდ შეწყვეტენ, სანამ ყველაზე მნიშვნელოვანი გადამუშავების Riviera. ნარკოტიკების შემდეგ დაბრუნდება კორსიკა და მერე კუბის მეშვეობით ერთი სამი გაჩერება: პორტუგალია, მაროკოსა და ალჟირში.
  
  
  ახალი რუკა. მან აღნიშნა, რომ კორსიკა ერთხელ.
  
  
  "ამ სტატისტიკის გამანაწილებელი ხაზების ვრცელდება თავში ახლო აღმოსავლეთში და შემდგომ საბოლოო დანიშნულების, დასავლეთში. ფული დასავლეთიდან შემოდის აქ, სადაც ეს მაშინ ნაწილდება მათ შორის კავშირების ქსელში."
  
  
  ობიექტივი zoomed რუკაზე, ნაჩვენებია კორელი ქონების გარეუბანში Basria, გარშემორტყმული წრე.
  
  
  "რიკო კორელი არის პირი, რომელიც აკონტროლებს ჯაჭვი. იგი იღებს მისი შეკვეთებს Sicily, სადაც მოადგილე განგსტერი აკონტროლებს აღმოსავლეთ ნახევარში smash. არ დასავლეთში აკონტროლებს დანარჩენი smash, პლუს გავრცელებული."
  
  
  გამოსახულება გამოვიდა და სერგეი ნათდება.
  
  
  ჩვენ სამ დუმილი ხნით.
  
  
  Hawk განუბაჟებელი მისი ყელის.
  
  
  "საინტერესო", - ვუთხარი მე.
  
  
  "აკადემიური," Juana განაცხადა.
  
  
  "მე ვეთანხმები მას," - განაგრძო მან.
  
  
  Hawk მოიღუშა. "ეს პირველი ბრიფინგი."
  
  
  "რაც შეეხება კორელი?" Juana სთხოვა.
  
  
  Hawk დახურულია მისი თვალები და დაატყდა უკან კომფორტული swivel თავმჯდომარე.
  
  
  "Mobsters გახდა უკმაყოფილო მოგება ნარკოტიკების პროგრამა," Hawk საბოლოოდ განაცხადა. "ექვსი თვის წინ, დაიწყეს გაგზავნის ხალხის შიგნიდან გარეთ, რომ ტესტის სისტემა ინტელექტი. კორელი აიღო მნიშვნელოვანი თანხა - ძალიან ბევრი, მისი თქმით, აშშ არ. მაგრამ სიცილიური მეორე ვერ ვფიქრობ ისე, რომ გამოსწორდეს სიტუაცია. შეხვედრაზე გადაწყდა, რომ კორელი უნდა დატოვოს. ერთი ადამიანი იყო გაგზავნილი ჩაარტყა, მაგრამ ის გაქრა მეშვეობით სფეროებში ხედვა. თქვენ ნახეთ, თუ რა მოხდა ე. წ., სანგრების აგენტი, რომელიც ცდილობდა შესვენება შევიდა ქონება.
  
  
  "მაშინ მაფია capos გადაწყვიტა თავდასხმა კორელი მეშვეობით თინა Bergson. დეტექტივი ამტკიცებენ, რომ შვეიცარიიდან ცდილობდა დაკავება მისი ერთხელ Basria ძველი შვეიცარიის პასუხისმგებელი. მაგრამ Odin-ის დაცვა კორელი ჩაერია და გადაარჩინა თინა. მერე ისხდნენ დეტექტივი, თავად მიმდებარე სანაპიროზე, მიბმული ego, და მისცა მას, რომ დაველოდოთ ტალღა ჩართოთ ადრე drowning. კაცი გაიქცა და მარცხენა კორსიკა, არასდროს დაბრუნდეს ."
  
  
  მან დააყენა მისი ხელი.
  
  
  "ნიკა?"
  
  
  "ვიცით ეს ყველაფერი?"
  
  
  "კორელი გვითხრა."
  
  
  "პირდაპირ?"
  
  
  Hawk ამოიოხრა. "ჩვენ გვაქვს ვინმე ახლოს კორელი, მიუხედავად იმისა, რომ მას არასდროს არ უნახავს იგი. კორელი მისცა ინფორმაციის საკუთარი ინიციატივით."
  
  
  "რატომ არა?" Juana სთხოვა.
  
  
  "მან მითხრა, რომ უნდოდა კარგი."
  
  
  "იმისათვის, რომ გადაარჩინოს საკუთარი თავი და გოგონა?" ვთხოვე.
  
  
  "აბსოლუტურად ფანტასტიკური. და მიიღეთ თავშესაფარი შტატები."
  
  
  "სანაცვლოდ...?"
  
  
  "მთელი ბრძანების, სწორი ქსელი და როგორ მუშაობს ის."
  
  
  "ვიცით, ეს არ არის ხაფანგში?" ვთხოვე.
  
  
  "ჩვენ არ." Hawk თვალები გაახილა lazily. "ხმის მიცემა, სადაც თქვენ შევა". აღმოჩნდა, რომ Juana.
  
  
  მან თავი დაუქნია.
  
  
  "თქვენი ექსპერტიზა, თქვენ უნდა გაირკვეს, თუ კორელი გვეუბნება, სიმართლე - ან, თუ ის, რასაც ჩვენს ქვემოთ ბაღის გზას."
  
  
  მან ამოიოხრა. ზოგჯერ Hawk ' s diction არის უსუსურად ვიქტორიანული.
  
  
  Juana იგნორირებას სიტყვა. "მე გაირკვეს."
  
  
  "არაფერი ყოფილა დაყენებული?" ვთხოვე.
  
  
  "ჩვენ შეხვდება Sol y Nieve. At სათხილამურო კურორტი ესპანეთში. არ მინდა, გითხრათ ამის შესახებ?"
  
  
  "მოკლედ"
  
  
  Hawk leaned უკან. "ყოველ წელს, თინა Bergson მიდის ეს სათხილამურო კურორტი, და კორელი მიდის მისი. ისინი ატარებენ დაახლოებით ერთი თვის არსებობს."
  
  
  "ის, იქ, როგორიცაა რიკო კორელი?"
  
  
  "არა. ჩვენ არ ვიცით, რა სახელი მას იყენებს. მაგრამ ჩვენ ვიცით, რომ ისინი ყოველთვის. და კორელი სურს, რომ ჩემთან შეხვედრა არ არსებობს."
  
  
  "ეს შეიძლება იყოს setup" მე ჩაილაპარაკა.
  
  
  "რა თქმა უნდა," Hawk განაცხადა. "სწორედ ამიტომ, თქვენ აქ, ნიკ. ხმა რატომ ფოტო ცული".
  
  
  "ელოდება უტევს."
  
  
  მან თავი დაუქნია. "ვთქვათ, mobsters იცოდა კორელის გეგმები. არ მოსწონთ, რომ ჩვენი ნომერ აღმასრულებელი
  
  
  
  
  
  
  და ჩვენი ნომერ ნარკოტიკების ექსპერტი? "
  
  
  ის rubbed მისი chin. "როგორ ვხედავთ კონტაქტი?"
  
  
  Hawk განაცხადა: "ჩვენ გვყავს კაცი, Malaga. მას ბიჭი Sol y Nieve. კორელის დაცვა იქნება მიახლოება მას. თქვენ შეხვდება ჩვენი კაცი მალაგა და მან მოაწყოს შეხვედრა ბიჭი კურორტის. მაშინ თქვენ შეხვდება კორელი პირისპირ."
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი. "და მერე?"
  
  
  "მაშინ Miss რივერა მიიღებს ზე *
  
  
  "თქვენ მზად ჩვენი პასპორტი?"
  
  
  "ცული საიდენტიფიკაციო აქვს დოკუმენტები. თქვენ მაინც იყოს George Peabody, მაგრამ ახლა თქვენ ხართ პროფესიონალი ფოტოგრაფი."
  
  
  "სერ, მე კი არ კონტროლი ბრაუნი, გაცილებით ნაკლებია Hasselblad!"
  
  
  "ეს კამერები საიმედო დღეს! გარდა ამისა, ისინი კარგად მისაღებად თქვენ უნდა იცოდეს საფუძვლები. და თქვენ, მის რივერა, არის მოდელი, ფოტოგრაფი. ყველა თქვენი ნაშრომების კეთდება. დამწვრობის ih შემდეგ დამახსოვრების, შენი წარსული."
  
  
  "მე, ქერა?" Juana სთხოვა.
  
  
  Hawk შოკში. Ego-ს ლურჯი თვალები გაფართოვდა. ის იყო ბოლო ძველები, სრულიად რეპრესირებული ადამიანი საზოგადოებაში, სადაც სექსუალური თავისუფლება არის წესი. "ჩემო გოგონა!"
  
  
  "თქვენ უქმნის შიშველი?" მე ვთხოვე სწრაფად.
  
  
  "რა თქმა უნდა," განაცხადა მან. "პროფესიული თვალსაზრისით. როცა ითამაშოს მისი როლი, მე მისი ყველა გზა."
  
  
  Hawke-ს სახე შეიცვალა ფერი. ეს იყო ძალიან წითელი. მან დაიწყო მისი ხელში ისეთ აგონიაშია სტატიკური. "თუ თქვენ უკვე გავაკეთეთ," ის, interjected.
  
  
  მისი, chuckled. "გაგრძელდება."
  
  
  "მე ვიცი, რომ თქვენ არ გონება, რომ ჩვენ დააყენეთ თქვენი მოიცავს, როგორც ქმარი და ცოლი გუნდი," - განაცხადა მან სწრაფად, მისი თვალები ანათებს.
  
  
  "სერ", - ვუთხარი მე.
  
  
  "ბატონი და ქალბატონი George Peabody საქართველოს Millers მოდის, ორშაბათი."
  
  
  "მე მიყვარს იგი!" Juana განაცხადა რბილად.
  
  
  "მე სიძულვილი!" მე growled. "ეს არის ძალიან თითიდან გამოწოვილი! და ეს იწვევს გართულებები!"
  
  
  "მაგრამ ეს ხდის ადვილია ქალბატონი რივერა იმოქმედოს - თუ მას უნდა." Hawke-ს სახე აწითლებული ერთხელ.
  
  
  "მე არ დაიცვას ლოგიკა!"
  
  
  "დაუქორწინებელი ქალი, გოგონა, როგორიც მის რივერა..."
  
  
  "მე უკმაყოფილონი ეს!" Juana გაწყდება.
  
  
  "... ეს იქნება ბევრად უფრო რთული უნდა იყოს, ოჰ, stalked, მოდით უბრალოდ, ვამბობთ, ვიდრე უნდა იყოს დაქორწინებული ქალი. ვხედავ?"
  
  
  ჰერები ცრუობს სახე ქვემოთ ქვიშა. მე ნამდვილად არ დანახვა, twisted logic.
  
  
  Hawk აღმოჩნდა Juana. "თქვენ დამტკიცება?"
  
  
  "სრულიად." მან გაიცინა charmingly.
  
  
  Hawk nodded კმაყოფილება. შემდეგ მან შემომხედა. "ნებისმიერი უარყოფითი მხარეები?"
  
  
  რა მას! "ეს გამოიყურება, სანდო," მე აღიარა. "ჩვენ უნდა შეიქმნას გარკვეული სიგნალიზაცია," განაგრძო მან. "ვგულისხმობ, ამ შემთხვევაში, ყველაფერი იშლება. მე მინდა, რომ შეძლებს გადარჩენა Juana და ჩემი კანის, არ აქვს მნიშვნელობა რა."
  
  
  "ჩვენ გვყავს კაცი, Granada, მხოლოდ ნახევარი საათის დაშორებით კურორტი. მალაგა შეგატყობინებთ."
  
  
  "რეალურად. ეს უნდა დაფაროს იგი."
  
  
  "თქვენ შეგიძლიათ გააგზავნოთ ნებისმიერი კოდირებული შეტყობინება გსურთ მეშვეობით Granada."
  
  
  "ყველა უფლება", - ვუთხარი მე. აღმოჩნდა, რომ Juana. "ნუ თქვენ არაფერი არ უნდა განიხილონ?"
  
  
  მან შემომხედა და მაშინ Hawk.
  
  
  "მე ვფიქრობ, რომ არა. იგი იქნება შეხვდნენ თქვენი იარაღი, სანამ მე გაიცანი ბატონი კორელი. მაშინ მე კიდევ იგი."
  
  
  * * *
  
  
  მე უბრალოდ დოზირებულ როცა იყო მკვეთრი დაარტყა ჩაკეტილი კარი ჰყოფს ჩემი ოთახი Juana-ს.
  
  
  მისი ადგა. "დიახ?"
  
  
  "ნიკ!" მან ჩურჩულით.
  
  
  "რა არის ეს?"
  
  
  "ფანჯარაში."
  
  
  მისი, აღმოჩნდა გარშემო. "რა არის ეს?"
  
  
  "გამოიყურებოდეს გარეთ."
  
  
  მან მიაღწია მხრის ბუდე ჩამოკიდებული russian. ის დადიოდა მეტი ფანჯარაში, შენახვა ჩრდილში და snuggling მდე moan. უბიძგებენ უკან ფარდები ბარელზე მისი მოციგავის, ის დავაკვირდი იმ ბნელი ქუჩის ქვემოთ.
  
  
  მოპირდაპირე მხარეს იყო Cadillac, საუკეთესო მანქანა ბლოკი.
  
  
  ამ nen, იყო კაცი იჯდა მძღოლის გვერდით, ვინც იყო უშუალოდ წინაშე დგას ჩემთვის. მაშინ, როგორც მან უყურებს, სხვა კაცი სასწრაფოდ მოპირდაპირე მხარეს, რათა Cadillac, ისაუბრა, მოკლედ მძღოლი, და climbed შევიდა უკანა სავარძელი.
  
  
  Caddy დაიწყო და სწრაფად გადაადგილდებოდნენ ქვემოთ, ქუჩის, შესახვევის მარჯვენა კუთხეში.
  
  
  ჰერები წავიდა უკან კედელი ჰყოფს ჩვენი ოთახი.
  
  
  "არ ვაღიარებთ, ego?" Sl სთხოვა.
  
  
  "ჰო. მისი, დაინახა, მას მისაღებად out გარშემო მანქანა მომენტში წინ. მან შევხედე ჩემს ოთახში - ან თქვენი. მისი ego სახე დავინახე. და მაშინ მან სასწრაფოდ უნდა სასტუმროს ფოიეში."
  
  
  "ვინ იყო ის?"
  
  
  "მე ვნახე - ego-ზე Dulles აეროპორტში დღეს არ არის, როდესაც. როდესაც ჩვენ ჩამოვიდა. მას ჰქონდა მცირე ტყავის ქეისი. მათ გარშემო, სადაც თქვენ შეგიძლიათ განათავსოთ იარაღი ტელესკოპური მხედველობა."
  
  
  "კარგი გოგო", - განაცხადა მან absently.
  
  
  იყო პაუზა. "რა ვქნათ?"
  
  
  "წადი დაიძინე," - ვუთხარი მე. "ყოველ შემთხვევაში, ჩვენ ვიცი, რა ვიცი."
  
  
  "თქვენ არ უნდა ვეძებოთ ego?"
  
  
  "ვაშინგტონში? ეს არის დიდი ქალაქი."
  
  
  "ნიკ!"
  
  
  "წასვლა საწოლი, Juana." მისი gone in a day. "ტკბილი ოცნება."
  
  
  მისი, ისმის მისი წუწუნით მისი სუნთქვა, და შემდეგ იგი დადიოდა მოშორებით დღე. ერთი წუთით, ან ორი დღის შემდეგ, მან მოისმინა creak საწოლი, როგორც იგი ავიდა და დაჯდა.
  
  
  შემდეგ იყო დუმილი.
  
  
  ის იჯდა ფანჯარასთან, თვალს, ელოდება. მაგრამ არავინ მოვიდა.
  
  
  სამ
  
  
  ჩვენ გაიარა დაბალი მთისწინეთში და დაეშვა on airstrip ახლოს, Malaga. ტაქსის მძღოლი გადმოიყვანეს ჩვენს ქალაქი მეშვეობით swirl მინიატურული ევროპული მანქანები ყველა მარკისა და ფორმებს.
  
  
  ჩვენ დარჩა ერთ-ერთი მთავარი სასტუმროები ქალაქში, გადაჰყურებს harbor Malaga. იყო რამდენიმე სავაჭრო გემების და სიამოვნებით კატარღები შემოვიდა ან გაუძღვება ახლოს კარგად ინახება თავშესაფარია.
  
  
  Juana იყო დაღლილი. იგი ჩაკეტილი თავად მისი მხარეს ოთახში, აიღო nap, და showered. მისი დაუყოვნებლივ წავიდა AXE უსაფრთხო სახლი.
  
  
  ეს იყო მცირე ოფისი, სახლი, ერთი ბლოკი მოშორებით
  
  
  
  
  
  
  ქუჩებში, და მის გარშემო კუთხეში.
  
  
  "სამშენებლო გაუმჯობესება," წავიკითხე მოაწერონ იმ დღეს. RSS. RAMIREZ და კელი
  
  
  მისი გუნდი.
  
  
  "Quién es?"
  
  
  "Senor Peabody."
  
  
  "მისი."
  
  
  კარი გაიღო. ეს იყო მიჩ კელი.
  
  
  "გამარჯობა, Kelly", - ვუთხარი მე.
  
  
  "გამარჯობა, senor." ის grinned და მოდით ჩემთან. მაშინ, glancing და ქვემოთ მუქი, ანტიკური დერეფანი, მან ყურადღებით დაკეტილი კარი.
  
  
  მისი, შევხედე ოფისში. ეს იყო პატარა, მხოლოდ შელახულმა მაგიდა, წყობის ძველი წარდგენა კაბინეტები, და კარი წამყვანი აბაზანა. უკან მაგიდასთან, ფანჯარა, თითქოს თავზე harbor და ქალაქ მალაგაში.
  
  
  კელი სახეში გამარტყა უკან. "ვერ ვხედავ, თქვენ მათ ferret, როგორც სიტყვა გადმოვიდა შესახებ, წითელი ფორთოხალი შემთხვევაში, ნიკ."
  
  
  ეს მოხდა საბერძნეთში. "ხუთი წლის წინ, მართლა?"
  
  
  "რეალურად. Hawk-განაცხადა თქვენ მოდიოდნენ."
  
  
  მან გახსნა უჯრა და აიღო ჯარიმა წყვილი Bausch & Lomb 30x ბინოკლები, რომელიც მან იწონიდა thoughtfully ხელში.
  
  
  "მე, შესაძლოა, გარკვეული ახალი ამბები თქვენთვის."
  
  
  "Ouch?"
  
  
  მან სათვალე მეტი მისი თვალები და აღმოჩნდა, რომ გამოიყურებოდეს out მეტი harbor. მივხვდი, რომ ის იყო თვალს კატარღები, როცა გუნდი მისი კარი.
  
  
  კელი led TOPOR Malaga მინიმუმ სამი წლის განმავლობაში. Ego-ს სამუშაო იყო, რომ ვიცი, რა და ვინ იყო მოდის და აპირებს გარშემო Malaga.
  
  
  იგი ეძებს ego-ს მხრის. იგი სწავლობს სიამოვნებით dock ცენტრში harbor. მან, როგორც ჩანს, განსაკუთრებით დაინტერესებული დიდი იახტა გაუძღვება სადღაც შუა.
  
  
  "ხმა არის ყველა," - განაცხადა მან. "ეს არის Lysistrata. კორელი იახტები".
  
  
  გამახსენდა სურათი მე მინახავს მისი TOPOR-ს შტაბ-ბინაში.
  
  
  მან გადასცა ჩემთვის ბინოკლები. ეს იყო მისი ego, რომელიც გაამახვილა. ის იყო კარგი; იგი ძალიან კარგად ჩანს, იახტა. რამდენიმე ეკიპაჟის წევრები იყვნენ bustling გარშემო on deck. ყველა იყო მშვიდი და მშვიდობიანი ბორტზე. მან ვერ ვხედავ ზედიზედ კაბინაში მთავარი deck ორი რიგები portholes, რაც იმას ნიშნავდა, რომ კაბინაში იყო განლაგებული ორი decks ქვემოთ.
  
  
  ეს იყო დიდი, ლამაზი სიამოვნებით yacht. საფრანგეთის დროშა იყო მფრინავი მკაცრი.
  
  
  Mitch კელი დაჯდა მისი თავმჯდომარე და rustled ქაღალდი. მისი, იცოდა, რომ მას სურდა, მისი ყურადღება მიაქციეთ, რას ამბობდა. როგორც ის იყო, რათა მისი იმისათვის, დაინახა, ვინმე სვიტრი და შარვალი გამოვიდეთ მთავარი სალონში და გადატანა deck. ეს იყო ქალი, გრძელი ქერა თმა. იგი ძალიან დიდ ძუძუებიანი და ჰქონდა პატარა წელის და ეხურება შარვალი აღნიშნა, რომ მისი thighs და დუნდულოებსა მარცხენა არაფერი ფანტაზია. ქვეშ იმ ლურჯი შარვალი, Nah ჰქონდა კარგი ფეხები. მისი კანი იყო სამართლიანი და გლუვი, და მისი თვალები იყო ლურჯი. სტეპინგზე out შევიდა მზიანი წმინდა ნათელი, მან დააყენა მუქი სათვალე და absently ჩატარდა არის ih ადგილზე.
  
  
  "თინა Bergson", - განაცხადა მან ხმამაღლა.
  
  
  კელი craned მისი კისრის და დავაკვირდი ფანჯრიდან, squinting მზის & nb. "დიახ, სავარაუდოდ."
  
  
  "A perfect girl", - ვუთხარი მე.
  
  
  "კიდევ ერთი რამ, ნიკ კარტერი," Kelly აგდებით. "როგორ აკეთებთ?"
  
  
  "მე ვარ უბრალოდ აკეთებს რა კაცი ვაშინგტონში ამბობს," მე ჩაილაპარაკა.
  
  
  "ეს მოვიდა გუშინ," Kelly განაცხადა, შერყევისკენ ქაღალდის ერთხელ.
  
  
  შემოიხია მზერა დაშორებით თინა Bergson ის სუსტი მხრები და სვიტრი-საერთო მკერდზე და უხალისოდ შეამცირა ბინოკლები. კელი აიღო ის, აღმოჩნდა სკამის გარშემო და ორიენტირებული ih on თინა Bergson ხოლო მან წაიკითხა აკრეფილი ინფორმაცია.
  
  
  CALLIE. RAMIREZ და კელი. 3 PASEO ZAFIO. ჩამოსვლის სამშაბათს გემზე LYSISTRATA. მომხმარებელი მზად არის. თინა BERGSON მოუტანს EGO YACHT. მოგვიანებით ადგენს სათხილამურო შეხვედრა ნარკოტიკების ექსპერტი.
  
  
  "რომაული ცხვირი!" - ვიმეორებ, ეს ხითხითით.
  
  
  "ეს კორელის მეტსახელად" Kelly განაცხადა. "საკმაოდ ნათელია, არ არის ეს?"
  
  
  "საკმაოდ ნათელია, კი." რომან ცხვირი იყო ინდური უფროსი.
  
  
  "კორელი მიიჩნევს, თავად outcast. თქვენ იცით, - მაფია."
  
  
  მას შევხედე გაგზავნა ერთხელ. "ვიმსჯელებთ ფორმულირება, მე ვფიქრობ, რომ ის შეხვედრა ჩემთვის, არა?"
  
  
  "რეალურად. მან იცის, თქვენს სასტუმროში. მე უკვე გაუგზავნა მას შენიშვნა."
  
  
  "როდესაც იქნება იგი იქ?"
  
  
  "ის უნდა აირჩიოთ თქვენ მდე ლობის შუადღისას." კელი მოხვდა, მისი watch. "რომ გაძლევთ ნახევარი საათი."
  
  
  "რაც შეეხება Juana?"
  
  
  "მას შეუძლია ლოდინი. ეს არის წინასწარი გამოძიება."
  
  
  ჰერები, ის shrugged. "რა არის ეს ყველაფერი სისულელეა შესახებ?"
  
  
  "რომან Mys იყო შეშინებული. მე ვფიქრობ, რომ მას სურს იცოდეს, თუ ის მოჰყვა."
  
  
  ან თუ შეგიძლიათ, ვფიქრობდი.
  
  
  * * *
  
  
  მე ელოდა თავის დარბაზში შუადღისას.
  
  
  როდესაც იგი შევიდა, ყველა თვალები ლობის იყო nah, ქალთა ეძებს აღშფოთება, მამაკაცი ეძებს ინტერესით. ადგილობრივები მაგიდასთან მოულოდნელად გადაიქცა მეგობრული Lotharios.
  
  
  იგი ადგა და დადიოდა მეტი. "მის Bergson," მან უთხრა ინგლისურად.
  
  
  "დიახ", მან უპასუხა, მხოლოდ მცირე აქცენტით. "მე გვიან. მე ნამდვილად ვწუხვარ."
  
  
  "თქვენ ღირს ელოდება", - ვუთხარი მე.
  
  
  მან შემომხედა coldly. მას ეგონა, რომ icebergs ამ fjords. "მოდით, წავიდეთ, მაშინ?"
  
  
  "კი," ვუთხარი მე.
  
  
  იგი აღმოჩნდა და led ჩემს გარშემო ლობის და შევიდა bright sunshine of Bryliv კუნძული.
  
  
  "ეს უბრალოდ საპირისპირო მოედანზე," - განაცხადა მან. "ჩვენ შეიძლება სიარული"
  
  
  მან თავი დაუქნია და აიღო მისი ხელი ეწერება. მას შემდეგ, რაც ყველა, ჰერები იყო ევროპაში. მან მომცა ego კომენტარის გარეშე. ყველა ესპანეთის თვალის აღმოჩნდა წერილი მივესალმო ორმა - ჩემთვის აღტაცება, ჩემთან ერთად შური.
  
  
  "ეს ლამაზი დღე," - განაცხადა მან, აკეთებს ღრმა სუნთქვა.
  
  
  "მოგწონთ მალაგაში?"მისი თვალები იყო შედგენილი, რომ მისი სახე.
  
  
  "ო, დიახ", - განაცხადა მან. "ეს ზარმაცი და ადვილი აქ. მე მიყვარს მზიანი brylev. მე მიყვარს მისი თბილად."
  
  
  მან განაცხადა, რომ ეს
  
  
  
  
  
  მაგრამ მე არ უხსენებია ეს. "როგორ იყო თქვენი ნავი მოგზაურობა?"
  
  
  მან ამოიოხრა. "ჩვენ დაიჭირეს squall off კოსტა Brava. წინააღმდეგ შემთხვევაში..."
  
  
  "და თქვენი არის თქვენი მეგობარი?"
  
  
  მან შემომხედა thoughtfully. "ბატონი რომან?"
  
  
  "ბატონი რომან." Charade გაგრძელდა.
  
  
  "თქვენ ნახავთ, რომ ego მალე."
  
  
  "მე მას თქვენ სათხილამურო", - ვუთხარი მე, როგორც ჩვენ მიუახლოვდა მარინა ბარი.
  
  
  "მე მიყვარს იგი." მან გაიცინა. "და თქვენ?"
  
  
  "ზომიერად", - ვუთხარი მე. "ძირითადად, ამერიკის შეერთებული შტატები. Aspen. Stowe. *
  
  
  "მე მინდა წასვლა ამერიკაში ერთ დღეს," თინა Bergson განაცხადა, მისი ლურჯი თვალები თბილი და staring at me რუხი.
  
  
  "ალბათ, ბატონი-er, რომან - ექნება სათქმელი, რომ."
  
  
  იგი იცინის. მისი კბილები იყო სრულყოფილი. "ალბათ, მართლაც." მან შემომხედა მკვეთრად. "მე ვფიქრობ, რომ თქვენ და ის მიიღებს გასწვრივ მხოლოდ ჯარიმა."
  
  
  მაშინ ჩვენ waterfront, და ახალგაზრდა კაცი, ბოლოს იდგა ყურადღება, სარეჟისორო მისი დამოკიდებულება თინა Bergson. ის იყო საკმაოდ თხელი, მაგრამ ის ჩანდა wiry და ძლიერი. მან ხვეული შავი თმა და ფანქარი-თხელი ულვაში.
  
  
  "Senorita", - განაცხადა მან. მან ჩატარდა, თავის მხრივ, დახმარებას სთხოვს ქვემოთ შევიდა პატარა, გლუვი motorboat მიბმული dock.
  
  
  "დიდი მადლობა, Bertillo", - განაცხადა მან რბილად. "ეს არის ბატონი Peabody," მან განაცხადა, რომ em, მიუთითებს ჩემთვის.
  
  
  "Senor," Bertillo განაცხადა. Ego თვალები იყო ბნელი და ინტელექტუალური.
  
  
  მას შემდეგ გადახტა off მას შემდეგ, რაც თინა Bergson და შემდეგ Bertillo დადიოდა მოშორებით, აიღო ველოსიპედით, და ჩვენ რკალის yacht სამი ასეული ეზოები მოშორებით.
  
  
  Bay glittered მზე, თოლიების scooped ნარჩენების სანაპიროზე, და, როგორც ჩვენ გაჭრა მეშვეობით წყალი, ისინი გაფრინდა angrily ცაში, splashing ჩვენთვის ზღვის.
  
  
  რამდენიმე წუთის შემდეგ, ჩვენ ვიყავით მიბმული yacht. მისი სახელი, Lysistrata, შეიძლება ჩანს ახლა. ზემოთ, ჩვენთან, ორი მეზღვაური ჩანდა ქვემოთ და დაეცა ასვლა. ჩვენ ავიდა გემზე.
  
  
  სალონში მთავარი deck, რომელიც ემსახურება, როგორც მთავარი lounge, მან დაინახა, კუნთოვანი კაცი იჯდა კომფორტული lounge თავმჯდომარე. იგი მწეველი იყო სიგარა, რომ halos ლურჯი კვამლი ფორმა მეტი ego-ს ხელმძღვანელი.
  
  
  ჩვენ წავიდა. ის წამოდგა, მისი დიდი სამიზნე იზრდება ღრუბელი მოწევა. თინა! იგი მიესალმა მას, და მან გაიცინა at რევმატიზმი.
  
  
  "ეს არის ბატონი Peabody of the Americas," - განაცხადა მან. "ბატონი Peabody, ეს არის ბატონი ... er ... რომან".
  
  
  მე ვუყურებ გარშემო. შემოგარენში იყო ჩინებული.
  
  
  მან გაიცინა და ხელი ჩამოართვა. Ego ძალა იყო მყარი. "ბატონი Peabody, მისი, მე ვივარაუდოთ, თქვენ წავიდეთ სათხილამურო?"
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი. "მე ვაკეთებ სლალომი."
  
  
  "ასე რომ, თინა. ჰერები, ძალიან, მაგრამ არა ხანგრძლივი. ჩვენ გაატაროთ გარკვეული დრო Sol y Nieve. მე მას თქვენ იქნება იქ?"
  
  
  "მისი."
  
  
  "თქვენი თანამგზავრი?"
  
  
  "დიახ."
  
  
  "ამ თანამემამულე. ჯერ ის გავიგოთ, შეხვედრა?"
  
  
  "ის მას."
  
  
  "მარტივი?"
  
  
  "ჩემი თანამგზავრი ქალი. მას ესმის."
  
  
  ეს იყო შესწავლილი მიერ "რომაული ცხვირი". ამ სურათზე ვნახე მისი, მივხვდი, რომ ის შეიძლება ადვილად უკვე რიკო კორელი. ფაქტობრივად, ის იყო ღრმად დარწმუნებული ვარ, ეს იყო რიკო კორელი. ის იყო სწორი ასაკი, მიუხედავად იმისა, რომ მას არ ნახოთ მისი ასაკი, როგორც მამაკაცების მისი ელექტრონული ბიზნესის გაკეთება.
  
  
  "მე ყოველთვის მქონდა კარგი ურთიერთობა ამერიკელები," კორელი განაცხადა.
  
  
  თინა გაიცინა. "ყოველთვის".
  
  
  "ჩვენ ველით, რომ თქვენი ყოფნა ჩვენი ქვეყანა", - ვუთხარი მე. "მინიმუმ ჰერები, მე მესმის, რომ თქვენ..."
  
  
  კორელი დააყენა მხრივ. "მე იმედი მაქვს, რომ მოგზაურობა. თუ ჩვენ შეგვიძლია გარიგება."
  
  
  "ეს მხოლოდ ერთი შეხვედრა", - ვუთხარი მე. "იმ სათხილამურო კურორტი."
  
  
  მან თავი დაუქნია.
  
  
  "რა არის ამის მიზეზი, წინასწარი შეხვედრა?" მე ვკითხე მკვეთრად.
  
  
  "უსაფრთხოება", მან barked, puffing მისი სიგარის. სქელი კვამლი დაიწყო wander გარშემო სალონში.
  
  
  "თქვენ, როგორც ჩანს, უსაფრთხო საკმარისი." ის ჩემსკენ წინ და ისაუბრა რბილად და გამომწვევად. "გარწმუნებთ, რადგან მე გარშემო, დაცვა არ იქნება პრობლემა."
  
  
  სუსტი ღიმილი იცოდნენ მთელი მისი ტუჩები. "ალბათ, არ არის."
  
  
  Steward მოუტანა სასმელი. ჰერები, leaned უკან. შეხვედრაზე იყო განხილული და შეთანხმებული. ეს იქნება მარტივი საკონტაქტო მას კურორტის და მოუტანს Juana გასწვრივ.
  
  
  ჩვენ დალია.
  
  
  ჩვენ ვსაუბრობთ რაღაც. თხუთმეტი წუთი გავიდა. საბოლოოდ, თინა წამოდგა.
  
  
  "მე მჯერა, რომ ბატონი Peabody ძალიან შეშფოთებულია დავუბრუნდეთ, რათა მისი სასტუმრო."
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი. "დიდი მადლობა თქვენი დრო, ბატონი რომან. მე მჯერა, რომ უფრო სრული დისკუსია თოვლის ქვეყანაში."
  
  
  ჩვენ ერთმანეთს გადავხედეთ და აღმოჩნდა, რომ დატოვონ. თინა მოვიდა ჩემთან და აიღო ჩემი ხელი.
  
  
  "მე ვწუხვარ, რომ არ შემიძლია, არ წავიდეთ უკან სანაპიროზე თქვენთან ერთად. მაგრამ Bertillo გადაგიყვანთ უკან."
  
  
  ის ნელა შეარყია მისი ხელი. "დიდი მადლობა, თქვენ, როგორც თქვენი გულისხმიერი მასპინძლობისთვის."
  
  
  ჩვენ on deck, და მივედი ქვემოთ ნავი. იგი მოიცილეს at me გემბანის როგორც ნავი დაიწყო დაიძაბება და გაემგზავრა პორტში ბარი.
  
  
  ჩვენ წავიდა მხოლოდ ორმოცდაათი ეზოები, როდესაც არ იყო მოულოდნელი ყვირილი საწყისი yacht. გასაოცარია ხმა სწრაფად გავრცელდა და მუდმივად მასშტაბით წყლის ზედაპირზე.
  
  
  ის აღმოჩნდა სწრაფად. "შეწყდეს, Bertillo!"
  
  
  მისი, დაინახა, თინა გასვლა გარშემო, სპორტული დარბაზი, სადაც იგი მხოლოდ მარცხენა. მან stumbled.
  
  
  სერია ნარინჯისფერი ციმციმები აღმოცენდა სალონში, რასაც მოჰყვა მქუხარე boom.
  
  
  მე გავიგე, მისი კივილი.
  
  
  კიდევ ერთი კადრი დარეკა, და მან დაინახა, თინა Bergson დაეცემა, რათა გემბანზე, მისი ხმა cut off mid-მუცლის ტკივილი.
  
  
  ფიგურა ბნელ wetsuit იყო, მოძრავი სწრაფად მასშტაბით deck, როგორიცაა კაცი ნავი.
  
  
  
  
  
  პანტერა, და გადახტა მეტი მოაჯირები შორს მხარეს წყალში. მე გაყვანილია ჩემი იარაღი, მაგრამ მე ვერ დახვრიტეს მას სათანადოდ.
  
  
  "წავიდეთ გარშემო ნავი!" Bertillo წაკვეთილია მისი.
  
  
  გაკვირვებული, შეშინებული, მაგრამ შეუძლია, ის გასროლა დროს motorboat, და ჩვენ whizzed მიერ on starboard მხარეს mimmo მშვილდი yacht.
  
  
  მხოლოდ ბუშტები აჩვენა, სადაც კაცი wetsuit წავიდა. ის მინდა დატოვა scuba მექანიზმი არსებობს, რომ ბევრი რამ აშკარა იყო. ის წავიდა სამუდამოდ.
  
  
  ჩვენ წრიული სრული წუთი, მაგრამ ის არ გამოჩნდება.
  
  
  ის ავიდა კიბეებზე გემბანზე, სადაც ოთხი ეკიპაჟის წევრები გარშემორტყმული თინა, ვინ იყო სუნთქვის მძიმედ, მაგრამ კვნესა რბილად. მისი სვიტრი, ის უნდა იყო გაჟღენთილი სწრაფად შრება სისხლი.
  
  
  მისი, შეუვარდნენ სალონი.
  
  
  დიდი კაცი იყო ცრუობს იატაკზე. Ego სამიზნე იყო თითქმის მთლიანად განადგურებული სროლის ხმა. გარდაიცვალა, სანამ ის hit deck.
  
  
  გარეთ, იგი ეძებს out სანაპიროზე, მაგრამ კაცი wetsuit არ არსებობს.
  
  
  იგი აიყვანეს მიერ გემი მიდის სანაპიროზე და მოუწოდა მიჩ კელი. ის შოკში ჩავარდა, მაგრამ ის იყო პრო. მან მაშინვე Malaga დაცვა.
  
  
  თინა გაიხსნა მისი თვალები.
  
  
  "ეს მავნებელი!" მან moaned.
  
  
  მაშინ მან დაინახა, სისხლი და გონება დაკარგა.
  
  
  ოთხ
  
  
  Mitch კელი გაიხსნა ქვედა უჯრაში კარადები. მან დაინახა ის, რაც მე გადის. მე ვუყურე როგორც მან unzipped ტყავი შემთხვევაში, რომელიც გაიმართა უკაბელო გადამცემი.
  
  
  ეს იყო ულამაზესი პატარა კომპლექტი: Japanese-გააკეთა, მყარი სახელმწიფო ტრანზისტორები. თქვენ შეიძლება თითქმის go to the moon და დავბრუნდებით მას.
  
  
  ეს hummed რამდენიმე მომენტი შემდეგ ის აღმოჩნდა ego, სანამ ის გაათბო. მას არ შევხედოთ ჩემთვის ყველა, მაგრამ მან მიიღო მუშაობა, დაუკავშირდა ცული მას შემდეგ, რაც რამდენიმე წინასწარი ზარი, და მოკლედ chatted ერთად ოპერატორი ცული მონიტორი გამოყენებით ჩვეულებრივი R / T გაუგებრობა.
  
  
  "მე მაქვს Hawk."
  
  
  ეს იყო უპასუხა, რომელსაც " ბატონო?" მისი აღშფოთება იყო, ძლივს შეიცავს.
  
  
  "ნიკ, ეს არ არის უფლებამოსილი დარეკეთ! მისი, მინდა იცოდეთ..."
  
  
  "ჩვენ სუფთა?"
  
  
  "დიახ."
  
  
  "შეტაკება".
  
  
  "ეს უფლება." Hawke Stahl-ის ხმა იყო ფრთხილი. "რა ხდება, ნიკა? მე ყოველთვის პეპლები, როდესაც თქვენ დაიცვას უსაფრთხოების ზომები."
  
  
  "ვინ მოაწყო ეს მისია? სახაზინო?"
  
  
  "თქვენ იცით, მე არ ვარ უფლებამოსილი, რომ საუბარი."
  
  
  "ეს უკვე სასაცილო სუნი."
  
  
  "ამბობენ, რომ ერთხელ?"
  
  
  "ეს სუნი ასდის! კორელი მკვდარია."
  
  
  "მკვდარი?" პაუზა. "Ah, მისი darling."
  
  
  "ვინ მოაწყო ეს?" მე ვკითხე ერთხელ.
  
  
  "არ შემიძლია..."
  
  
  "ეს იყო setup. და ვინც მოაწყო ეს ჩემთვის მოკვლა კორელი."
  
  
  "არანაირი გზა! ოჰ, მისი, მე ვიცი, რას ნიშნავს."
  
  
  "შეამოწმეთ იგი out, სერ, გთხოვთ! თუ მაფია არ არის სუფთა, მაშინ რაღაც წავიდა არასწორი ჩვენი მხრიდან. თუ კორელი იყო სათამაშო თამაში, მაშინ სახაზინო იყო ღალატი."
  
  
  "დარწმუნებული ხართ, რომ ის მკვდარია?" Hawk სთხოვა მკვეთრად. Ego ტონი, მისი ხმა იმას ნიშნავდა, რომ მას ჰქონდა ამოღებული მისი პირველი შოკი.
  
  
  "ნახევარი ხელმძღვანელი იყო დანგრეული? Oh, yeah. ის მკვდარი, სერ."
  
  
  "და მისი თანამგზავრი?"
  
  
  "ის ცოცხალია, მაგრამ ის დაჭრილი."
  
  
  "მე ვფიქრობ, რომ ეს იყო სწორი," Hawke განაცხადა. "რომან კონტროლი შეამოწმა კორელი."
  
  
  "რომან კონტროლი შეიძლება იყოს გადახდილი მაფია!"
  
  
  "ნიკოლოზი..." მან chided ჩემთვის.
  
  
  "მიგვაჩნია, სერ, რომ რაიონი რუსეთის დასრულდა."
  
  
  "Calm down, ნიკ. მე დაუბრუნდეთ თქვენ რაც შეიძლება, როგორც მე რამდენიმე ზარი."
  
  
  "მის რივერა და მისი არ იქნება ხელმისაწვდომი შემდგომი კომენტარი."
  
  
  "იქ დარჩენა! მე მინდა, რომ ეს ნათელია."
  
  
  "ეს უკვე განმარტა, Hawk. ან, შესაძლოა, უფრო ზუსტი ტერმინი არ არის დატანილი. მშვიდობით."
  
  
  "ნიკ!"
  
  
  მე გამოწერილი იგი.
  
  
  კელი განცვიფრდა მიერ საუბრის Hawk და მე. მას არ ჩაერთონ მიზანმიმართული დაუმორჩილებლობა. ამიტომაც მან ისაუბრა უმნიშვნელო რამ. ის წავიდა თავის მაგიდასთან და დაჯდა. იგი სწავლობს ჩემთვის ცხადი ხდება, ელოდება სახურავი უნდა დაიშალოს თავზე მე.
  
  
  "ფიქრობთ, რომ ეს იყო ნაჯახი?" მან საბოლოოდ სთხოვა.
  
  
  "მე ასე ვფიქრობ, მაგრამ მე არ ვიცი."
  
  
  "გაჟონვის?"
  
  
  მან დახედა ხელში. "იქნებ".
  
  
  "რაც შეეხება, გოგონა?"
  
  
  "Juana? მისი ნამდვილად არ ვიცი მის შესახებ. თუ ის იყო ჩართული, მან უნდა იყოს, დიდი ხნის წინ წავიდა."
  
  
  "სად მიდიხარ?"
  
  
  მისი, აღმოჩნდა, რომ დღე. "მოდით, წავიდეთ დაბრუნება სასტუმროში. მე მაინტერესებს, თუ ის იქნება იქ."
  
  
  იგი. მისი ვერ მოისმენს მის rummaging მეშვეობით მისი ოთახი როგორც კი მისი შევიდა მისი ნახევარი-ერთი ოთახი. მაინც ეს იყო, როგორც nah. უბრალოდ უნდა დავრწმუნდეთ, რომ მან თავისი Lugger და გადავიდა მიმდებარე დღე.
  
  
  "Juana?" მე ვუთხარი მშვიდად.
  
  
  "Ah. ნიკ?"
  
  
  "ბატონი Peabody."
  
  
  "როგორ მოხდა ეს წავიდეთ?"
  
  
  ეს იყო Juana, ნორმალურია. მე ვერ გეტყვით მიერ მისი ხმა. მან მხარი დაუჭირა Lugera, რომელმაც გადაწყვიტა, რომ თუ იგი იყო მკვლელი, იგი უკვე დატოვა მადრიდი, მას შემდეგ, რაც მისი მონაწილეობა charade იქნებოდა დასრულებული.
  
  
  მან გახსნა კარი და წავიდა. ის იყო ჩაცმული, ძალიან მკაცრი, მაგრამ cool-ეძებს სარჩელი, რომელიც მიანიშნა გემო და ფული, მაგრამ არ იყო ძვირი. იგი იღიმებოდა, რაც იმას ნიშნავდა, მან არ იცის, არაფერი კორელი.
  
  
  "თქვენ დაიღალა, ნიკ."
  
  
  "მისი. ახალი ენერგო."
  
  
  "რატომ არა?"
  
  
  მან გააუქმა მისი ზღვარზე საწოლი და შევხედე Nah. მისი სასტუმრო მიიღო ყველაზე მსოფლიო, როდესაც კითხულობს მისი სახე. ის აღმოჩნდა, რომ სახე მე, ძლიერი მზის მალაგაში ასხამს nah, გასანათებელი ყველა დეტალს მისი სახე.
  
  
  "რიკო კორელი მკვდარია."
  
  
  მისი სახე ამა. თუ იგი მუშაობდა, Nah ჰქონდა შესანიშნავი კონტროლი მისი არტერიული სისტემა. ნებისმიერი ფსიქოლოგი
  
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  ეს გეტყვით, რომ არტერიული სისტემა არის იძულებითი.
  
  
  "მოკლეს? On yacht?"
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი. "პერსონაჟი wetsuit."
  
  
  "რაც შეეხება ქალს, რომელიც სწავლობს მასთან?"
  
  
  "თინა Bergson იყო დაშავებული, მაგრამ ის ჯერ კიდევ ცოცხალია. ეს ჰგავდა კონფიგურაცია, Juana."
  
  
  "რა ვქნათ?"
  
  
  "ჩვენ ველოდებით," - ვუთხარი მე. "ამ სიტყვებს Hawk. ეს უკვე მიღებულია."
  
  
  იგი ეძებს ჩემთვის. "შეიძლება თქვენ გინახავთ ადამიანი, რომელიც მოკლეს კორელი?"
  
  
  "მხოლოდ ego სილუეტი."
  
  
  "ხომ არ ჰგავს ერთ-ერთი, რომელიც გადაღებულია აშშ Ensenada?"
  
  
  ჰერები, ის shrugged. "მისი ego არასოდეს მინახავს არც."
  
  
  "ეს შეიძლება ყოფილიყო ადამიანი, მანქანაში ვაშინგტონში."
  
  
  "ამ დროს მას ეცვა wetsuit. ის შეიძლება იყოს ერთი. ის ასევე შეიძლება იყოს სენატორი Barry Goldwater."
  
  
  Juana იგნორირებას. "მან აიღო ჩვენს მდე Ensenada და მოჰყვა აშშ-Malaga მეშვეობით ვაშინგტონში." ახლა მან დადებითი იყო და ჩანდა ღიად at me.
  
  
  "იქნებ".
  
  
  "ეს უნდა იყოს!"
  
  
  "თუ ვიტყვი, რომ ასეა."
  
  
  იგი გადავიდა მიმართ ჩემთვის, სანამ იგი დაახლოებით ექვსი ინჩის away from me. "მათ თქვეს, რომ თქვენ გარშემო ერთი საუკეთესო. როგორ ფიქრობთ, მოდით ეს მოხდეს?"
  
  
  მისი მზერა მიმართული იყო Nah, არ მიეცა რაიმე გამოხატვის რათა ნახოთ ჩემი სახე. მაგრამ არ იყო იმდენად აღშფოთება ჩემთვის, რომ ტალღების ემოცია უნდა ჰქონდეს მიაღწია შეეხოთ მას, რადგან იგი recoiled თითქოს მოსალოდნელი იყო, ჩემთან რომ მოხვდა მისი.
  
  
  "მე დაგვავიწყდეს, თქვენ ოდესმე განაცხადა, რომ."
  
  
  იგი გამოყვანილია თავი ერთად და შეარყია მისი ხელმძღვანელი grimly. "მე არ"
  
  
  ტელეფონმა დარეკა.
  
  
  "კელის აქ," ხმა განაცხადა. "მე ვარ კონტაქტი თინა Bergson."
  
  
  "Ouch?"
  
  
  "სამოქალაქო გვარდიის წაიყვანა კერძო კლინიკა არ არის შორს ჩვენგან, შორს არ არის Alcazaba. შემდეგ ექიმი იღებს ჩვენი ხელფასი."
  
  
  "როგორ მოსახერხებელი."
  
  
  "ის შეგნებული. მას სურს, რომ ნახოთ თქვენ."
  
  
  მე მეგონა, რომ იგი სწრაფად. კარგი. მომეცი მისამართი."
  
  
  "მე უნდა მიიღოს თქვენ არ არსებობს."
  
  
  კარგი. მე დაუბრუნდეთ თქვენ თხუთმეტი წუთი." კელი, როგორ მოიქცა სამოქალაქო გვარდიის ვიცი, სად უნდა მიიღოს მისი?"
  
  
  კელი chuckled. "ჩვენ ასევე გვაქვს რამდენიმე გარშემო."
  
  
  გაღიმებული, ის გამოფინეს.
  
  
  "რა იყო ეს ყველაფერი?" Juana მკითხა. ის იყო, მაინც აშკარად შეირყა მიერ ამბები კორელის სიკვდილი. იმ მომენტში, მისი მამა გადაწყვიტა, რომ იგი უდანაშაულო იყო.
  
  
  "თინა Bergson. ის აღმოფხვრას. მე წავალ გაიგო მისი."
  
  
  "სთხოვს?"
  
  
  მისი სასტუმრო, ასე რომ Juana იყო ყოველთვის ჩანს. "თქვენ წავიდეთ წინ."
  
  
  იგი სიმშვიდეს. "ეჰ, კარგი." ღიმილი. "მე მაინტერესებს, რას აპირებს ჩემთან ერთად."
  
  
  "როგორც ყოველთვის, მისი beru მოგაწვდით მას. თქვენ ძალიან ლამაზი გოგონა, და მე, როგორიცაა ლამაზი გოგონები." მისი, chuckled.
  
  
  მან, ფაქტობრივად, გაწითლდა. მე ვფიქრობ, რომ ის აწუხებს, ისევ და ისევ, ითხოვს, მისი საღი აზრის.
  
  
  * * *
  
  
  Mitch კელი გაატარა ყველაზე გამგზავრება და კლინიკები bragging, რომ Juana რივერა. მან ითამაშა როლი ძალიან მაგარი, დახვეწილი სპეციალური აგენტი. სინამდვილეში, ის შეიძლება ხიბლი ქალები, მაშინაც კი, როდესაც მას არ თამაშობენ როლს. Juana, როგორც ჩანს, გადაწყვეტილი იკისროს ego აქტი, ცხადია, გამოყენებით მათი ინტერესი კელი შეუწყობენ ჩემთვის.
  
  
  მაგრამ მე არ გადამხდელი ყურადღებას, მე ძალიან დაკავებული აზროვნება.
  
  
  პირველი, ის იყო აღშფოთებული თავად არ ველით წარმოება. ამ sniper მოქმედი Ensenada და უცნაური გუნდი თვალს ჩვენს ვაშინგტონში, მე უნდა ყოფილიყო მომზადებული ექმნება Malaga. თუმცა, სანამ მისი, მეგონა, რომ მკვლელები იყვნენ, მას შემდეგ, რაც მე და Juana, და არ კორელი. როგორ სულელური!
  
  
  ეს იყო ის, რაც მივხვდი, რომ ჩემი აზრები. საქართველოს honking რქები გარეთ მანქანის საბოლოოდ მოუტანა me out of my daze, და მან დაიწყო watch mimmo me მეშვეობით ვიწრო ქუჩებში Malaga.
  
  
  მანქანა გამოყვანილია ასალაგმად და ჩვენ გადმოვიდა მეშვეობით nah. კლინიკა იყო განთავსებული, ვიწრო ქუჩა shaded პირდაპირი მზის მიერ შენობების მიმდებარე nah. შენობები იყო სუფთა და კარგად მოვლილი. ეს იყო ნამდვილად არ არის ნაწილის ბედი Malaga.
  
  
  კელი გავლით მთავარი შესასვლელი. ჩვენ ფეხით up curving მარმარილოს კიბე, რასაც მოჰყვა ქალს თეთრი უნიფორმა საკმაოდ ნორმალური უკანა, რომელიც ასევე chatted მოკლედ მიჩ კელი, როგორც ჩვენ შევიდა. როგორც ჩვენ ფეხით ქვემოთ, მეორე სართული-ჰოლი, თხელი კაცი ბიზნეს სარჩელი და შავი ჰალსტუხი მიესალმა კელი დიდი ღიმილი.
  
  
  როგორც კელი, ეს იყო დოქტორი Hernandez, თინა Bergson ის მკურნალ ექიმთან. ეხლა Hernandez-ის გაბრწყინებული ღიმილით, ის ვერ გეტყვით, რომ ფული ყოველთვის გადახდილი ego-ს გადასახადები და მოიყვანა ego სრული იმატებს, როდესაც იგი მიესალმა მისი დამსაქმებელთა მონები.
  
  
  "როგორ არის იგი?" კელიმ სთხოვა.
  
  
  Hernandez დაკეცილი ხელები წინაშე, აიღო ღრმა სუნთქვა, აწუხებს დიდი ხანია.
  
  
  "ეს არის ტყვია ჭრილობა, თქვენ იცით. ასეთი ჭრილობა ზოგჯერ რეალურად იწვევს სეფსისი სისხლძარღვებში. სეფსისი არის უკმაყოფილებას, " მითხრა მან, თითქოს ის იყო მთავარი blockhead ჯგუფი. "მე ნამდვილად ვფიქრობ, რომ მან უნდა გამოვიდეთ ამ ერთი ჯარიმა. ღვთის დახმარება, ეს არ გამოვა!"
  
  
  "როგორ შეიძლება?" ვთხოვე.
  
  
  "რამდენიმე დღის განმავლობაში," Hernandez განაცხადა, მას შემდეგ, რაც მომენტში ეგონა.
  
  
  "Ah", - ვუთხარი მე. "მაშინ ეს არ არის, რომ სერიოზული ყველა."
  
  
  Ego-ს შავი თვალები განათებული მომენტში. მაშინ მან გაიცინა, შეშფოთებული, დაინტერესებული ღიმილი. "სერიოზული საკმარისი, Senor Peabody," ის, intoned. ეს იმას ნიშნავდა, რომ მან არ დაუშვა მისი წასვლა დაუყოვნებლივ. მე უნდა მიიღოს ის ფაქტი, რომ ego წინააღმდეგობა შეიძლება იყოს სამედიცინო გამართლებული. ტყვია ჭრილობა შეიძლება იყოს ძალიან ცოტა რამ. "მაგრამ კარგია, რომ ის
  
  
  
  
  
  "იგი მოვიდა აქ, მაშინვე," Hernandez გაგრძელდა. ის იყო თითქმის შოკი. როდესაც საქმე ტყვია ჭრილობები, თქვენ არ უნდა ფიქრი, შოკი."
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი. "შეიძლება ჩვენ მივდივართ, რათა ენახათ?"
  
  
  "რა თქმა უნდა, რა თქმა უნდა," Hernandez beamed, გთხოვოთ კელი და ფრიალი მათ მიმართ კარი hallway. "გთხოვთ შეიყვანოთ."
  
  
  კელი გახსნა კარი და ფეხით შევიდა დიდი, ჰაეროვანი ოთახი საავადმყოფოს საწოლი შუა. ჟალუზები იყო შედგენილი, და ნათურა იყო წვა bedside მაგიდა.
  
  
  თინა Bergson ლამაზი იყო, მაშინაც კი, თუ ის იყო გახვეული, ძალიან დახვეწილი თეთრი არდაგი, და მის მკერდზე იყო დაფარული საავადმყოფოში საბნები. მისი თმა იყო fluffed თავზე ბალიში, halo spun ოქროს.
  
  
  Nah ჰქონდა მის თვალებში დახურულია, როდესაც შევედით, მაგრამ მან გახსნა ih, როგორც ჩვენ დახედა nah.
  
  
  მის სახეს უნდოდა. "ბატონი Peabody," - განაცხადა მან.
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი. "მოხარული ვარ, რომ ვხედავ, რომ თქვენ ასე კარგი."
  
  
  იგი ცდილობდა ღიმილი. "ეს იყო... ეს იყო..." და ცრემლები welled up მისი თვალები.
  
  
  მისი, ავიდა მისი. "თინა, ეს იყო საშინელი. გაქვთ რამე მითხრათ?"
  
  
  მისი ხმა იყო ჩუმად. "მე ასე მრცხვენია. მე..." მან შევხედე ჩვენთვის pleadingly.
  
  
  მისი, აღმოჩნდა გარშემო. კარგი. ნათელი ოთახი. მას სურს, რომ გაიგო, ჩემთვის მარტო."
  
  
  Juana წელში მდე. "და მე."
  
  
  ჩვენი თვალები შეხვდნენ. "იყავი, Juana. დანარჩენი თქვენ, გავიდნენ!"
  
  
  Hernandez და კელი მორჩილად გამოვიდა მეშვეობით ოთახი ქალს თეთრი უნიფორმა.
  
  
  მან თინა ხელი. "რა არის ეს, თინა? რას მრცხვენია?"
  
  
  იგი აღმოჩნდა დაშორებით მე. "დაჭერა", - განაცხადა მან. "თამაში ვითამაშეთ."
  
  
  "თამაში?" Juana ხმა იყო მკვეთრი და კიდევ.
  
  
  "დიახ," თინა-განაცხადა ნერვიულად.
  
  
  "გვითხრათ ამის შესახებ," მისი ai უბრძანა.
  
  
  "ეს იყო Rico-ს იდეა. ვგულისხმობ, იგი შეშინებული იყო და იცოდა, რომ ვინმე ცდილობს მოკლას ეგო."
  
  
  "როგორ ხომ არ იცით?"
  
  
  "ეს უკვე სცადა."
  
  
  კარგი. ის ეჭვი, რომ ვინმე ცდილობს მოკლას ego. იმიტომ, რომ ego მოწყობა ჩვენთან ერთად?"
  
  
  "დიახ," მან ჩურჩულით.
  
  
  "იმ შემთხვევაში, თუ მან იცოდა, რომ ვინმე აპირებს მოხვდა მისი ego, რატომ მოხვდება აშკარა ხაფანგში?"
  
  
  "მან არ გააკეთა ეს," თინა განაცხადა. "მას არ მოხვდება ხაფანგში. ეს მხოლოდ მას."
  
  
  ის აღმოჩნდა და დაიწყო Juana. უცნაური აზრის მოხდა ჩემთვის. მისი მამა squeezed თინა მხრივ მჭიდროდ.
  
  
  "წასვლა", მან მოუწოდა მისი.
  
  
  "ეს არ იყო რიკო ნავი," თინა საბოლოოდ განაცხადა, მოძრავი მისი თვალები pleadingly.
  
  
  დაყენება! გასაკვირი არ არის, რომ ეს ყველაფერი მოხდა, ისე სწრაფად!
  
  
  "არა?"
  
  
  პირი, თქვი, რომ არ იყო რიკო კორელი. ეს იყო ადამიანი, რიკო ჰქონდა ცნობილია წელი. Ego-ს სახელი იყო Basillio di Vanessi. სიცილიური.
  
  
  "რაც შეეხება Riko? იყო ის, ნავი?"
  
  
  "არა. Rico in Sierra Nevada დარბაზი. როგორც კი შეხვედრა on yacht დასრულდა, ჩვენ უნდა აცნობოს ego - და მაშინ თქვენ და ის, რომ შეხვედრა სათხილამურო კურორტი. ეს მოსამზადებელი შეხვედრა იყო ტესტი. საქართველოს Rico-Hernini deck."
  
  
  "Guernini?"
  
  
  "ჰო. A-როგორ არის, რომ? "twin!"
  
  
  "A ორეული," Juana განაცხადა.
  
  
  "დიახ! თქვენ იცით, რათა გაირკვეს, თუ ვინმეს მოკვლა სცადა რიკოში. ვხედავ?"
  
  
  ან მომკლან, ვფიქრობდი.
  
  
  "ეს არის რეალური."
  
  
  "ასე რომ, ეს Vanessa ვინ არის მკვდარი, არ კორელი?"
  
  
  მან განაცხადა, რომ " დიახ. ეს სიმართლეა."
  
  
  Juana მკრა მოშორებით და იდგა საწოლი. "თქვენ ცრუობს," მან წაკვეთილია. "მე შემიძლია გითხრათ."
  
  
  თინა ნახევარი იჯდა საწოლი, ველური-eyed. "რატომ ვსაუბრობთ, ჩემთვის მინდა, რომ?"
  
  
  "თქვენ არ ამბობს სიმართლეს! კორელი არის მკვდარი! და თქვენ ცდილობთ კარკასი აშშ ყალბი!"
  
  
  "ეს სიმართლეს არ შეესაბამება! ვფიცავ ეს!" თინა სახე იყო დაფარული ოფლი.
  
  
  "მე არ მჯერა, რომ ეს!" Juana დაპრესილი მძიმე.
  
  
  "რიკო არის ახლა in Sierra Nevada. ჩვენ გაათავისუფლეს ego yacht ვალენსიაში. მე შემიძლია ამის დამტკიცება"
  
  
  "როგორ?"
  
  
  "მისი... მისი..." თინა ჩაშალეს. მან დაიწყო ტირილი.
  
  
  "როგორ?" Juana წამოიძახა, სწავლის გამო და იმუქრება მისი ძალადობრივად.
  
  
  თინა shuddered და ამოიოხრა, რომელიც დააზარალებს. მისი ცრემლები იყო მიედინება. "ეს სიმართლეა!" მან ქვითინი იყო. "კორელი არის ცოცხალი!" ახლა იგი ღიად ტირილი. "ვალენსია აქვს ჩანაწერები ego რის გამოც yacht!"
  
  
  Juana წელში up, მისი თვალები ვიწროვდება, მაგრამ კმაყოფილი. "ჩვენ შეგვიძლია შეამოწმეთ იგი out."
  
  
  Juana ნაზად აიძულა, მისი განზე, რაც Nah მნიშვნელოვანი და იცის სახე. Juana იყო თამამი, და მე მომეწონა, რომ. ახლა ჩვენ ვიცოდით, კორელი ჯერ კიდევ ცოცხალი იყო.
  
  
  "სად არის ის?" ჰკითხა, თინა.
  
  
  "მე ვუთხარი,. In Sierra Nevada." მისი თვალები შემოვიდა უკან საშინელებათა.
  
  
  "მაგრამ..."
  
  
  "ის მეუბნებოდა, სადაც ის შეხვდება თქვენ."
  
  
  "არის ის ინკოგნიტო კურორტის?"
  
  
  თინა თავი დაუქნია უიმედოდ. "დიახ, დიახ! ოჰ, ბატონო Peabody, მე ვარ, ასე რომ, ვწუხვარ, რა გაფუჭდა."
  
  
  "უნდა იყოს," მე წაკვეთილია.
  
  
  "თქვენ იქ შეხვდება ego?"
  
  
  "ჩვენ მივესალმებით!"
  
  
  "არა?" მისი სახე დაიმსხვრა.
  
  
  მისი "არა!" კატეგორიული იყო.
  
  
  "რატომ, რატომ არა?"მან ტირილი დაიწყო ისევ. "მან... მან... kill me!"
  
  
  "დიახ," მე ვუთხარი მშვიდად. "მე მჯერა, რომ ის იქნება."
  
  
  თავი მეხუთე
  
  
  არ არის საჭირო, რომ პროექტი ეგონა, ტალღების გარშემო თქვენი ტვინის გადატანა სხვისი. მე უკვე ცდილობს ამ წლების განმავლობაში, მაგრამ უშედეგოდ. მაგრამ იმ მომენტში ვიცოდი, რომ მე მხოლოდ უნდა დაუკავშირდეს Juana რივერა მეშვეობით ტვინის ტალღების - რეალური ფსიქიკური აღქმა.
  
  
  ის ფიქსირებული მისი მზერა, მისი სახე და გახდა ძალიან გააზრებული. მეგონა, " მოვიდა მისი დახმარება, Juana." თქვენ კარგი ბიჭი;
  
  
  Juana შემომხედა, მისი სახე აწითლებული, თითქოს იგი იყო გაჭირვებული, რომ ადამიანი ეძებს მისი ასე მჭიდროდ.
  
  
  მე ვიცოდი, ჩემი თავდაპირველი ეგონა, რომ არ შეაღწია მისი. ვფიქრობ, თქვენ ჩემი დაკარგა ერთი
  
  
  
  
  
  ბიჭი, თუმცა.
  
  
  ჯანდაბას, ის,, ის ფიქრობდა, ბოლოს და ბოლოს. ისეთი შეგრძნება მაქვს, ის დაიჭირეს.
  
  
  აღმოჩნდა, რომ თინა და წაკვეთილია, "ჩვენ არ უშვებენ!" და განაცხადა, რომ ეს კიდევ ერთხელ. "ეს მეტი. თქვენ ატყუებდა, რომ ჩვენთვის ბოლო დროს. არა შეხვედრა."
  
  
  Juana თვალები ვიწროვდება, და მას შეეძლო თითქმის დაიცვას მისი აზროვნების პროცესებს, როგორც იგი გადიოდა convolutions თამაში და counterplay.
  
  
  "დაველოდოთ წუთში," - განაცხადა მან სწრაფად. "ჩვენ არ შეგვიძლია უბრალოდ დატოვოს ესპანეთი გარეშე ხედავს ბატონი კორელი!"
  
  
  თინა შეწყვიტა ტირილი და შემომხედა იმედია.
  
  
  მან დაიწყო Juana, როგორც ბაღში ჭია ახალი სალათი. "ოჰ, დიახ, ჩვენ შეგვიძლია!" მე ვთქვი გაბრაზებულმა. "ისინი მოატყუა ჩვენთვის, და ეს არის თემა."
  
  
  "მაგრამ, რაც შეეხება ინფორმაციის კორელი უნდა მოგვცეს?"
  
  
  "ჩვენ არ გვჭირდება იგი."
  
  
  "თქვენ არ გჭირდებათ ეს," Juana დანაშაული", მაგრამ მე სჭირდება! ჰერები არის ერთი, რომელიც გაიგზავნა აქ მისთვის. თქვენ მხოლოდ ძალით!"
  
  
  მე მოხვდა თინა, თუ რამდენად მან აიღო ჩვენი პატარა დრამატული იმპროვიზაცია. იგი გადაიქცა მაყურებლის სწრაფი paced ჩოგბურთის მატჩი.
  
  
  "მე დაუკავშირდა ცული, "მე growled, აკეთებს რაღაც გვიან-ძველებური ბოგარტი. "რუსეთის რაიონი, განუბაჟებელი!"
  
  
  "ნება მიბოძეთ მოგახსენოთ, რომ მათ!" - განაცხადა Juana, უკვე flustered. "მე დააყენა ბევრი ხაზი!"
  
  
  "ჩვენ არ უნდა გაიგო, თვალწინ მისი," მე ვუთხარი უხალისოდ, ფრიალი თინა.
  
  
  "მე არ მაინტერესებს, ვინ ესმის! ეს არის ჩემი დავალება!"
  
  
  მე მეგონა, რომ იგი, თითქოს, უნდა მოხდეს შედეგები. და ბოლოს მე ვუთხარი მას: "მართლა გსურთ, რომ წავიდეს და შეხვდეს კორელი?"
  
  
  Juana თავი დაუქნია. "რა თქმა უნდა! მხოლოდ იმიტომ, რომ თქვენ დანგრეული პირველი შეხვედრა..."
  
  
  "და თქვენ?" მე შეუშალა მას, გთხოვოთ თინა. "რა გარანტია შეიძლება მოგვცეს, რომ თქვენ შეხვდება უძრავი კორელი in Sierra Nevada?"
  
  
  "მე უკვე გითხარით! თქვენ იცით, როდესაც თქვენ მიიღეთ სწორი ინფორმაცია."
  
  
  ჰერები, ის shrugged.
  
  
  Juana გაწყდება. "ჩვენ უნდა აკმაყოფილებდეს კორელი," - განაცხადა მან. "ეს არის საშინლად მნიშვნელოვანია ჩემთვის!"
  
  
  კარგი გოგონა, ვფიქრობდი. შენახვა მისი სახე impassive, ის ჩემსკენ გადმოიხარა თინა. "ჩვენ ვცდილობთ, კიდევ ერთხელ."
  
  
  იგი დახურულია მისი თვალები რელიეფის და გაიცინა.
  
  
  "თქვენ უნდა მჭიდროდ ითანამშრომლებს ჩვენთან, თინა," მისი მამა აცხადებს. "არ არსებობს არანაირი მიზეზი, უნდა ვივარაუდოთ, რომ მკვლელი წავა სახლში არის. ის მინდა, რომ მოგკლას, ძალიან."
  
  
  Juana მოიღუშა. "რატომ არა? თუ Emu იყო გადახდილი მოკვლა რიკო კორელი, მან შეიმუშავა მისი კონტრაქტი."
  
  
  "მაგრამ ის აუცილებლად გაირკვეს, მისი შეცდომა. მაფია იცის, რომ კორელი ცოცხალია - ან იღუპება. მაშინ hitman აყვანას თინა - გამოიწვევს ego კორელი!"
  
  
  თინა snorted.
  
  
  "ჩვენ დააყენა მესაზღვრეებმა ამ ოთახში," მე გამოაცხადა. "მე გეტყვით, მიჩ კელი."
  
  
  "მაგრამ, გაწვრთნილი მკვლელი შეიძლება infiltrate სადმე. როგორ არ მცველი ვიცი, Hema დაიცვას?" Juana სთხოვა.
  
  
  მისი brow furrowed. "ჩვენ არ ვიცით, ვინ არის მკვლელი. Emu უბრალოდ უნდა შევინარჩუნოთ ყველას დაშორებით."
  
  
  "მაგრამ ჩვენ ვიცით," თინა განაცხადა, რომ მოულოდნელად სხდომაზე და wincing ტკივილის დროს უეცარი მოძრაობა.
  
  
  Juana მე და აღმოჩნდა, რომ მისი, ბაგეს ჩამოკიდებული გახსნა. "თქვენ იცით, რა?"
  
  
  "ვინ არის მკვლელი. ეს არის ერთი კაცი, სახელად Komar. უნდა იყოს. ის პროფესიონალი მკვლელი. Ego-ს ნამდვილი სახელი არის Alfreddo Moscato."
  
  
  "თქვენ რა იცით,?"
  
  
  "იმიტომ, რომ მკვლელი ცდილობდა შესვენება შევიდა Rico-ს ვილა კორსიკა ექვსი თვის წინ. იყო ბევრი ხაფანგები და მოწყობილობების გასწვრივ კედლები, ასე რომ, მან ვერ შიგნით. მაგრამ, როდესაც ის ცდილობდა, ის მოხვდა მავთული, რომლებიც იღებენ ინფრაწითელი ფოტოები. ფოტო გამოჩნდა, და ის მიხვდა, რომ ეს იყო Moscato."
  
  
  "არ რიკო კორელი ვიცი Moscato?"
  
  
  "არა. ისინი არასოდეს შეხვდა. Odin გარშემო Riko ის ადამიანი ცნობილია, როგორც Moscato."
  
  
  "ასე რომ, თქვენ განაცხადა, რომ Moscato არ ვიცი, კორელი მხედველობა და ფიქრობს, რომ ის მოკლეს ეგო."
  
  
  თინა თავი დაუქნია. "მე არ მიფიქრია ამის შესახებ, თუმცა კი, მე ვიტყოდი ასე."
  
  
  "რა იცით Moscato? ყველაფერი, რაც დაგვეხმარება იდენტიფიცირება ego?"
  
  
  თინა ის სახე აღმოჩნდა, ვარდისფერი. "Emu ნამდვილად უყვარს გოგონების", - განაცხადა მან.
  
  
  "არაფერი მეტი?"
  
  
  "Emus, როგორიცაა წყვილი," თინა გაისმა, გაჭირვებული.
  
  
  "წყვილთა?" მე ვკითხე, მხიარულად.
  
  
  "ეს არ არის სასაცილო!" Juana თქვა მკვეთრად.
  
  
  აღმოჩნდა, უკან თინა. "აქვს მას სამსართულიანი sex ჩვევა?"
  
  
  "დიახ," თინა განაცხადა. "ეს უკავშირდება მას. ის აკეთებს ამას ყოველ ჯერზე, სანამ ის ტოვებს სამუშაოს. ეს relaxes ეგო."
  
  
  "შესაძლოა, ჩვენ შეგიძლიათ გამოიყენოთ ეს ცოდნა, რათა იპოვოს იგი, სანამ იგი აღმოაჩენს us."
  
  
  "აღმოაჩენს us?" Juana დაადასტურა, dully.
  
  
  "ის, რა თქმა უნდა შეეცადოს იპოვოს თავისი გზა კორელი ერთხელ. იმიტომ, რომ მან არ იცის, ego ერთი შეხედვით." მან დაიწყო out shuttered ფანჯარა. "და იოლი გზა დაჭერა კორელი არის, რომ გვიყურეთ."
  
  
  Juana თვალში ნათდება. "მაშინ ჩვენ ვხედავთ საკუთარ თავს, Malaga და ის მოდის ჩვენთვის."
  
  
  "არა. ჩვენ იპოვით ego პირველი." მაგრამ საჭიროა დაფიქსირება რაღაც. "თინა, როგორ დავუკავშირდე რეალური კორელი?"
  
  
  იგი გატრიალდა. "თქვენ უნდა დაველოდოთ, სანამ იგი მეუბნება."
  
  
  "მაგრამ რამდენად იქნება ის ვიცი, სადაც თქვენ ხართ-მე ვგულისხმობ, იმალება ამ სპეციალურ კლინიკაში?"
  
  
  მან shrugged მისი shoulders. "ის იქნება. მე გარანტიას, რომ ეს"
  
  
  "მე არ მინდა წასვლა სათხილამურო კურორტის და დაველოდოთ ego არსებობს", - ვუთხარი მე.
  
  
  "ექიმი ამბობს, მე ვიქნები ჯარიმა რამდენიმე დღის განმავლობაში."
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი. "მაშინ ჩვენ უნდა დაველოდოთ. ამასობაში, ჩვენ შევეცდებით swat კოღოს. მას სურს, მას ქრება, მიუხედავად იმისა, რომ ჩვენ მუშაობა ეს აქცია."
  
  
  * * *
  
  
  იგი სწრაფად აცნობეს მიჩ კელი
  
  
  
  
  
  
  ერთი წუთის შემდეგ კი, ის იყო, ტელეფონი, tricking კომენდანტს მალაგაში შევიდა იმის წევრმა, სამოქალაქო დაცვის თვალი თინა Bergson. გზაზე დაბრუნება სასტუმროში, მე ვუთხარი, კელი მიმართულებით ოპერაციები.
  
  
  მან განაცხადა, რომ არ გამიგია, რომ Mosk იყო მალაგაში, მაგრამ რა თქმა უნდა მას არ აღმოაჩინოს რაიმე გრძნობების სფეროში. მან, როგორც ჩანს, ვფიქრობ, რომ მისი ego იყო გააკრიტიკა. მე დაარწმუნა, რომ მე არ.
  
  
  "ჯოჯოხეთი", - განაცხადა მან. "რატომ არ შევხედოთ?"
  
  
  "რა underworld?"
  
  
  "მალაგა stew", - განაცხადა მან. "ხმის მიცემა, სადაც ისინი გაეცნობიან მწერების. მკერავი, თქვენ და Juana გამოიყურება შესანიშნავად ლეგიტიმური. თქვენ შეიძლება იყოს რამდენიმე გარყვნილი expats ცდილობს აიყვანოს დაცვამ. მე მაქვს კონტრაქტი, რომ იცის, stew შემოაბრუნა. Ego-ს სახელი არის დიეგო პერესმა. მოუსმინეთ, მე გაგზავნას სთხოვს, რომ თქვენ დღეს. ეს იქნება გარს თქვენ."
  
  
  ჰერები, მე მოხვდა Juana, ყველა prim და დაძაბული ჩემი მამაკაცური შოვინიზმი.
  
  
  კარგი. მოდით ცდილობენ."
  
  
  ჩვენ დასრულდა ride დუმილი.
  
  
  როგორც კი მივიღეთ დაბრუნება სასტუმროში, მისი ტელეფონმა დარეკა.
  
  
  ეს იყო Kelly.
  
  
  "Odin. მე გაურიგდნენ დიეგო."
  
  
  "ყველა უფლება".
  
  
  "ის ხუთი ფეხები შვიდი inches სიმაღლის, ნაზი, ლამაზი, პატარა ულვაში, და ძალიან ინტელექტუალური. არ დაუშვათ თქვენი კავშირები, შეცდომაში შეყვანას თქვენ."
  
  
  "ეს უფლება"
  
  
  "ორი. ეს იყო პირველი გაშიფრული მიერ ინტერპოლის სიგნალი".
  
  
  "ინტერპოლის?"
  
  
  "მე გაუგზავნა, მათი თამაშის აღწერა dead man ერთად ანაბეჭდები. ეს არ არის კორელი. ეს Vanessa, ნორმალურია."
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი. "ასე რომ, თინა სიმართლეს."
  
  
  "ჰო. წარმატებებს გისურვებთ ამაღამ, ნიკ."
  
  
  * * *
  
  
  დიეგო პერესი აღმოჩნდა, რომ ზუსტად ის, რაც მიჩ კელი ჰქონდა აღწერილი - გლუვი-ეძებს ესკორტი ტიპი, რომლებიც ატარებდნენ, ნათელი, მაგრამ სათანადო ტანსაცმელი და ღალატობენ ნაკადი არათანმიმდევრული ჩეთები გასართობად ქალბატონები, ამ შემთხვევაში ხუან რივერა.
  
  
  "მისი სახელი არის დიეგო პერესმა," მითხრა მან, როდესაც მე მივცემ მას.
  
  
  "როგორ ხარ?" მე ვუთხარი,. "ეს არის ჩემი ცოლი Juana."
  
  
  "Fair lady", - განაცხადა მან მშვილდი. მან მოიპარა შეხედვით Juana. იგი შეეცადა მისი სახე მაინც, მაგრამ მე ვერ ვხედავ აღშფოთება შენობა შიგნით მისი. იგი ეჭვმიტანილია მე დასცინის მას.
  
  
  "ბატონი კელი მითხრა, იმ მიზნით, ჩვენს საღამოს," დიეგო-განაცხადა მოკლედ, რაც ჩემთვის მნიშვნელოვანი სახე.
  
  
  "სად უნდა დაიწყოს?" ვთხოვე.
  
  
  მან დაასახელა ადგილი, და ჩვენ მოუწოდა ტაქსი და ითამაშა, თამაში მოსწონს ეს. დიეგო დაჯდა Juana, გაბრწყინებული და სტატისტიკა ესპანური და მერე ინგლისური. იგი ეძებს ფანჯრიდან.
  
  
  Malaga, თქვენ ნამდვილად არ ვიცი, სად stews დაიწყო და სადაც კლუბები დასრულდა. ჩვენ დავიწყეთ რესტორანი ხედით ხმელთაშუა ზღვის, შემდეგ harbor, ტერიტორია, ქალაქის სახელწოდებით La Malagueta. მზე ჩავიდა მეტი ზედაპირზე ხმელთაშუა ზღვის, და ჩვენ შეჭამა ზღვის პროდუქტები და დალია ღვინო და კონიაკი. მიმტანებად სანთლები დაანთეს ფერადი სათვალე, და ღამის დაეცა.
  
  
  "მე მაქვს იდეა, დიეგო," - ვუთხარი მე.
  
  
  "იდეა?" დიეგო დაიწყო ღიმილი. Emu მომეწონა ინტრიგები.
  
  
  "მე ვარ მდიდარი ამერიკელი ტურისტი. ეს ჩანს ისე მე იმისათვის, რომ ფული გარშემო. თავისი ფეხით ჩემი ცოლი. მაგრამ მე შეწუხებული ჩემი ცოლი. მე მინდა მისი წასვლა საწოლი, არა მხოლოდ, როგორც უბრალო გლეხის გოგონა. მე მინდა, ორი მათგანი!"
  
  
  დიეგო იყო აღფრთოვანებული. "მაგრამ როგორ ახსნით თქვენი მეუღლის ყოფნა, senor?"
  
  
  "ის, თქვენთან ერთად, დიეგო."
  
  
  Ego-ს სახე შეიჭრნენ გაბრწყინებული ღიმილი. "ეჰ!"
  
  
  "და როდესაც ჩვენ ორი გოგონა, რომლებიც მუშაობენ წყვილებში, ჩვენ გაირკვეს, თუ ih უკვე სთხოვა, რომ შეასრულოს ბოლო რამდენიმე დღის განმავლობაში, განსაკუთრებით ღამით."
  
  
  დიეგო-ის სახე იყო სავსე აღტაცება: "მაშინ მოდით წავიდეთ."
  
  
  "რეალურად. ჩვენ დავინახავთ, რა მოხდება შემდეგ."
  
  
  ჩვენ დავიწყეთ აპირებს discos, Malaga. ევროპული disco არსებითად ბნელ ადგილას დაბალი ჭერი და ძალიან ცოტა windows. პატარა მაგიდები მოწყობილი გარშემო პლატფორმა შუა. საწყისი ჭერი გათიშეთ ყველა სახის trinkets - გამხმარი moss, ქამრები, თოკები, garters, thongs, ბიუსტჰალტერები, შოლტები, მათრახები, თითქმის ყველაფერი, თქვენ წარმოიდგინეთ.
  
  
  იქ ყოველთვის ხმამაღალი სტერეო ფირზე სათამაშო სადღაც. ხმის გადასცემს ხმაური ყველა მიმართულებით გარშემო დამალული ნიშები. სტრობოსკოპები ფლეშ მრავალფუნქციური ფერადი ფარები, ალუმინის დისკები, ყველა მიმართულებით. ფერი სლაიდები შიშველი სხეულები და წყვილი სხვადასხვა თანამდებობებზე სქესობრივი დაპროექტებული კედლებზე. ხმაური არის ფანტასტიური.
  
  
  მაშინ ყველა strobe lights გამორთეთ და ჯგუფის გიტარისტი შეიყვანეთ ეტაპზე. მამრობითი ან მდედრობითი ფლამენკოს მოცეკვავე, როგორც ჩანს.
  
  
  მიერ შუაღამისას, ჩვენ გავიდა ნახევარი ათეული ადგილებში უარყოფითი შედეგები.
  
  
  "ყველა უფლება?" რამდენიმე ხნის შემდეგ, დიეგო სთხოვა.
  
  
  "არაფერი, senor", - განაცხადა მან. "არსებობს ბევრი ქალები ხელმისაწვდომი-ერთადგილიანი, ორადგილიანი, მაშინაც კი, სამ, მაგრამ ცოტა ხნის წინ არავის აქვს შესრულებული სამ."
  
  
  "ასე რომ, ჩვენ ვცდილობთ, კიდევ ერთხელ."
  
  
  "ჩვენ გარეთ სავარძლები." დიეგო თვალები ვიწროვდება. "მე ვფიქრობ, რომ ჩვენ უნდა ვეცადოთ, Torremolinos."
  
  
  "სად არის იგი?"
  
  
  "ცოტა უფრო სამხრეთით. კოსტა del Sol".
  
  
  "უფრო discos?"
  
  
  "საუკეთესო. ცხოვრობენ. ცხოველი. გარყვნილი."
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი. "ხმები, რომ კარგი. მოდით წავიდეთ."
  
  
  მაგალითად, ერთ-ოცდაათი შევედით ადგილი შუა ნაწილამდე იყვნენ ქვემოთ მთავარ ქუჩაზე Torremolinos. ეს იყო ბნელი ადგილი. Caged ცხოველები იყვნენ გრაფიკის უკან და მეოთხე გალიები შეკიდული ჭერი შესასვლელთან ბარი.
  
  
  Luminescent მოხატული სკამები და მაგიდები glistened მუქი. ფლამენკოს მოცეკვავე გაქრა მისი ჩვეულებრივი stride
  
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  s მცირე სცენა ცენტრში ოთახი. Slide ორი ecstatic lesbians იყო დაპროექტებული გადატანა კედელზე. გაძლიერდეს გიტარა მუსიკა შეჯიბრებაში ერთად frenzied დაიტიროს და არასოდეს ადრე არსებული მომღერალი აშკარა მცდელობა, რომ stun ყველა პატრონების.
  
  
  ჩვენ დაჯდა, უბრძანა sangria, და ვუყურე.
  
  
  დიეგო იყო წასული.
  
  
  Juana მე და დაიწყო ერთმანეთს.
  
  
  ჩემი მხრივ მოიცვა ჩემი მხრის. ის whirled გარშემო, მოდუნებული მიერ მოულოდნელი ადამიანის კონტაქტი.
  
  
  "მე მათ," დიეგო განაცხადა, ჩემი ყური.
  
  
  იგი შეეხო Juana-ს arm, გააფრთხილა, მისი იქ დარჩენა, და მოჰყვა დიეგო შევიდა სიბნელე. იყო მცირე კარი მხარეს დისკო. დიეგო გამიყვანა მეშვეობით, და ჩვენ ფეხით ქვემოთ მუქი hallway, რომ ოთახი ბოლოს. ქალს გაურკვეველი ასაკის ბინძური, ჩამოძონძილი ფლამენკოს სარჩელი დაჯდა მაგიდასთან. ამ moan ზემოთ მისი ხელმძღვანელი, სუსტი ელექტრო brylev glowed. Nah ჰქონდა შავი თმა, შავი თვალები და შავი ჩანთები ქვეშ მათ.
  
  
  "ბიანკა," დიეგო განაცხადა. "ეს კაცი".
  
  
  Bianca გაიცინა tiredly. "მე, როგორც თქვენ," განაცხადა მან.
  
  
  მან გამიღიმა მისი. "შენი მეგობარი?"
  
  
  "ის არ არის, როგორც კარგი, როგორც მისი, მაგრამ მან უნდა იქ."
  
  
  "მისი სახელი?"
  
  
  "კარლა". მან shrugged მისი shoulders.
  
  
  "ბიანკა", - ვუთხარი მე. "თქვენ უნდა იყოს კარგი. მე არ მინდა, რომ ნარჩენების ჩემი ფული."
  
  
  "ნუ დაკარგავთ ფული ბიანკა და კარლა!" ქალს snorted. "ჩვენ კარგი. ძალიან კარგი."
  
  
  "მე არ მინდა, მოყვარულთა!" მე ვუთხარი,. "მინდა, იცოდეს, თუ თქვენ ერთად მუშაობდნენ ადრე."
  
  
  "რა თქმა უნდა, ჩვენ ერთად ვიმუშაოთ," Bianca განაცხადა, ვნახე დამაიმედებელი ხელი ჩემთვის. "არ ინერვიულოთ შესახებ. ჩვენ გაყოფილი ფული."
  
  
  "რამდენი?"
  
  
  "შვიდი ათასი პესეტა დააჯარიმა."
  
  
  "ეს არის ბევრი! თქვენ უნდა იცოდეს, თუ თქვენ კარგი!"
  
  
  "მოუსმინეთ, სთხოვოთ ..."
  
  
  დიეგო განაცხადა, " რომელიც, ბიანკა? გაქვთ რაიმე რეკომენდაციები?"
  
  
  "რა თქმა უნდა, მაქვს რეკომენდაციები! ამ ფრანგმა ცხოვრობს Marbella."
  
  
  ჰერები, ის შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "მე არ მჯერა, რომ ნებისმიერი ფრანგმა!"
  
  
  იგი იცინის. "ეს კარგია. მისი შვილი!"
  
  
  დიეგო და მე shrugged ჩვენს მხრებზე.
  
  
  "Hey," - განაცხადა მან. "იყო ერთი, რომ ჩვენ არ მხოლოდ გუშინ! კარლა და მისი. რეალური bastard, ის იყო! მან ყველაფერი იცის! და დაუყოვნებლივ! ოჰ, მე გეუბნებოდით..."
  
  
  "ვინ იყო ის?"
  
  
  იგი მოიღუშა. "მე არ ვიცი. მას არ გვეუბნებიან, მისი სახელი. ის მუქი ბიჭი. თქვენ იცით. იგი გამოიყურება იტალიური ან რამე. მას არ საუბრობენ, ესპანური."
  
  
  მე შევხედე დიეგო, და მან დაიკლო სახურავი ერთი თვალი.
  
  
  "სად ცხოვრობს?"ვთხოვე.
  
  
  "ჩვენ წავედით ვილა ღიად აქ Torremolinos."
  
  
  მან მიაღწია თავის ჩანთაში და გაყვანილია ათი ათასი პესეტა. "მომეცი მისამართი," მე ვუთხარი:"და ნუ ათი ათასი."
  
  
  მისი თვალები გაფართოვდა და მან დაინახა, ოფლი შესვენება out შუბლზე. მისი ტუჩები სველი იყო და ნერწყვის. იგი იყო მოწყვეტილი შორის გაუმაძღრობით და სიფრთხილით. ახლა იგი ეჭვმიტანილია, რომ ჰერები, შესაძლოა, იყოს უფრო მეტი, ვიდრე უბრალოდ მომხმარებელს უცნაური სექსუალური სურვილები. მაგრამ ის უფრო აინტერესებთ, ფული, ვიდრე ეჭვი.
  
  
  მან მიაღწია ფული.
  
  
  "მისამართი?"
  
  
  "მე არ ვიცი მისი მისამართი... მე გადაგიყვანთ არსებობს."
  
  
  დავბრუნდი მისი ფული და გაიყვანა ხუთი ათასი რუბლი. "დანარჩენი კი, როდესაც ჩვენ იქ, Bianca."
  
  
  დიეგო ჩანდა გვაწუხებს. "Senor. რაც შეეხება სხვა senora? თქვენი...?"
  
  
  "დაბრუნდეს იქ, დიეგო, და მიიღოს მისი მთავარი ნახევარ საათში."
  
  
  მას ეგონა, რომ თუ ვინმე თვალს დიეგო, ისინი გაჰყოლოდა და Juana დაბრუნება სასტუმროში.
  
  
  Bianca მოგვეწონა მისი მკლავი და წავედით უკან კარი დისკო.
  
  
  ეს იყო ძალიან მუქი გარეთ. ნეონის შუქებით განათებული შენობის წინ, მაგრამ უკან თითქმის pitch black.
  
  
  Bianca განაცხადა: "დაველოდოთ აქ."
  
  
  მან დატოვა, და ნახევარი წუთის შემდეგ ტაქსის გამოყვანილია მდე სახლი და იგი მოიცილეს at me.
  
  
  მისი sel არის, გარდა მისი სუნი musty სუნი მისი სახე, მისი jar, და მისი ტანსაცმელი.
  
  
  მან ისაუბრა ტაქსის მძღოლი, სამწუხარო-eyed Viejo beret, და ის წავიდა off, ლიკვიდაცია მეშვეობით ვიწრო ქუჩებში, რამაც მთისწინეთში მისადგომებთან ქალაქში. დავტოვეთ საკურორტო მონაკვეთზე Torremolinos და შევიდა საგარეუბნო საცხოვრებელი ფართი.
  
  
  ათი წუთის შემდეგ, ბიანკა leaned წინ და გეხმარებოდნენ ტაქსის მძღოლი მხრის.
  
  
  "Aqua! კენჭისყრის შედეგები".
  
  
  იგი მიესალმა ტაქსი.
  
  
  "ეს ერთი იქ?" მე ვთხოვე, Bianca, საიდენტიფიკაციო ვილა იგი მიუთითებს.
  
  
  მან თავი დაუქნია.
  
  
  "კაცი-ჯერ ის ცხოვრობს მარტო?"ვთხოვე.
  
  
  "ეს არის რეალური. არსებობს არავინ."
  
  
  Ey გადასცა ხუთი ათასი პესეტა, გადმოვიდა ტაქსი, გადახდილი მძღოლი, და მოიცილეს მათ, როგორც გზაში.
  
  
  ტაქსი იყო წასული.
  
  
  მე შევამოწმე ეს ჩემი მხრის holster. საქართველოს მოციგავის ელოდა.
  
  
  ვილა რომ Bianca ჩაწერილი იყო პატარა stucco სახლი გარშემორტყმული კარგად ინახება ბაღი. იყო ღია კარიბჭე წინაშე სახლი.
  
  
  მისი მეუღლე მოვიდა.
  
  
  სახლი იყო ბნელი.
  
  
  ეს იყო გვერდს აუვლის. აშკარა იყო, რომ ოკუპანტი სახლი იყო ან გარეთ ან მძინარე ნაგავში.
  
  
  მე ვუყურებ ფანჯრიდან და დაინახა, სამზარეულო და სასადილო ოთახი.
  
  
  მეორე ფანჯარა გაიხსნა გადატანა საძინებელი, და ვინმე იყო მძინარე ერთი მათგანი.
  
  
  მე ვუყურებ გარშემო დარწმუნდით, რომ არავინ უყურებდა ჩემთვის. შემდეგ, რაც, როგორც პატარა, ხმაური, რაც შეიძლება, ის წავიდა სამზარეულო ფანჯარა და ცდილობდა გახსნა.
  
  
  ჩემდა გასაკვირად, იგი გამოვიდა და გაფრინდა.
  
  
  მას მეშვეობით.
  
  
  Sex ვილა იყო კრამიტით დახურული სახურავი, და ჰერები დაეშვა ის გარეშე ხმა. მე დავხატე ეს
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  მე გაყვანილია ჩემი მოციგავის და გაემგზავრა კარი hallway უკან სამზარეულო.
  
  
  საძინებელი კარი იყო ajar. მან სწრაფად დადიოდა nah, საძინებელი და შენიშნა light switch ფანჯარასთან. მან თავისი ცალი საწოლი და აღმოჩნდა brylev.
  
  
  "გაყინვას", - ვუთხარი მე, ფიქრობს, რომ, შესაძლოა, იარაღი მოსახერხებელი.
  
  
  არავითარი მოძრაობა. არაფერი. მე ვუყურე მას. სერგეი, ვინ იყო დატბორილი ოთახი, მიჩვენა, თუ რა მოხდა, და მე ვიგრძენი ცუდი. ადამიანი, რომელიც იყო ცრუობს ნაგავში იყო, აღარ არსებობს. ბალიში და თეთრეული იყო აიძულა up გამოიყურებოდეს, როგორც sleeper.
  
  
  შეგრძნება მომენტში აბსოლუტური პანიკა, მე მიაღწია სინათლის ჩაქრობას ჩემი ეგო.
  
  
  ხმა ჩემს უკან მოვიდა, ძალიან სწრაფად. მიუხედავად იმისა, რომ ის გამოსულიყო, როგორც სწრაფად, როგორც შეეძლო, გარდამტეხი მოციგავის დაჭერა ვინც ეს იყო, ჰერები არასოდეს დასრულდება მოძრავი. ეს იყო ჩავუღრმავდი სიბნელე მომენტში მძიმე მეტალის ობიექტი მოხვდა ჩემს ქალა.
  
  
  პირველი, რაც მივხვდი, როცა გონს მოვიდა, ის იყო, რომ მე ვერ ვსუნთქავ. და მაშინ აღმოვაჩინე, რომ ჩემი ხელმძღვანელი იყო hurting ძალიან. მესამე, რაც ვიგრძენი იყო პოზიცია, რომელიც ჩემი სხეული იყო twisted. ჰერები იყო ძალიან ვიწრო სივრცეში, ძლივს საკმარისი ოთახი ჩემი მტკიოდა ძვლები.
  
  
  მე gasped, ცდილობს ისუნთქოს სუფთა ჰაერი მეშვეობით ნისლის ტოქსიკური fumes, რომ გარშემო ჩემთვის.
  
  
  გავხსენი ჩემი თვალები და დაინახა, არაფერი, პირველ რიგში. ჩემი თვალით stung, ბუნდოვანი, და refocused. უცებ მივხვდი, რომ მე ვერ გადატანა ჩემი ხელები და ფეხები.
  
  
  ცდილობს იჯდეს გარეთ, დაინახა, ჩააქრე შუქი, რომ მე ვიყავი ჩარჩენილი წინა ადგილს ძალიან პატარა Volkswagen. ძრავის იყო გაშვებული, მაგრამ მანქანა არ მოძრაობს.
  
  
  ის coughed და სცადა გარკვევა, მისი ყელის, მაგრამ ვერ შეძლო.
  
  
  Exhaust fumes! აზრის განათებული მეშვეობით ჩემი აზრით, და ის იჯდა, მოულოდნელად, ეძებს გარშემო, დაენახა, პირველად როგორ შლანგი იყო sticking შევიდა თითქმის დაიხურა ფანჯარა.
  
  
  გამონაბოლქვი იყო ასხამს მეშვეობით შლანგი შევიდა folksy მანქანა. მან იცოდა, საკმარისი ამ მანქანაზე უნდა იცოდეს, რომ ისინი, პრაქტიკულად, ჰაერი და წყალი-მჭიდროდ შიგნით. და ჩამოსვლას გაზით, მე არ მაქვს ბევრი დრო.
  
  
  ჩემი გააღიზიანა და ankles იყო მჭიდროდ შეკრული თოკებით მიბმული ერთად ისე, რომ მე ჰგავდა bull გატანა bull dog. მან მიაღწია, ცდილობს დაიბრუნოს გასაღები ანთება ირონია, მაგრამ მას არ შეეძლო მანევრირება მისი ankles მაღალი საკმარისი ფარგლებში მანქანის საზღვრებში, რათა მიაღწიოს გასაღები.
  
  
  იგი ქმნის ქოშინი, სასოწარკვეთილი. ვიცოდი, რომ არ გაქვთ დრო, რომ სუნთქვა სუფთა ჰაერი ჩემს ფილტვებს.
  
  
  ვიცოდი, რომ იქ იყო მწერების ელოდება გარეთ, და მას შემდეგ, ხუთი ან ათი მილის იგი შევიდა ავტოფარეხით, გააღო მანქანის კარი, გამორთული ძრავით და წამიყვანეს სადღაც მიწოდება. ის მთლიანად მოატყუა, მე!
  
  
  მე ვერ აღწევს ჩემი ankles, ჩემი მარჯვენა ხელი, მაგრამ მე ვერ მოხსნას ih მაღალი საკმარისი შეეხოთ ფოლადის დანა ერთვის უკან ჩემი ტერფის. ის slid იმ ადგილს და მოხვდა gearshift ბერკეტი, თითქმის კარგავს მისი ego ფორმის.
  
  
  და მაშინ ფოლადის დანა შეეხო მას.
  
  
  მე გონება დაკარგა ერთი წუთით, და მთელი ჩემი სხეული იყო გატანჯული agonizing ხველა. მე არ მაქვს დრო, ყველა.
  
  
  დანა გამოვიდა, და იგი ცდილობდა გაჭრა მეშვეობით თოკები ჩატარების ჩემი ankles. ერთი წუთის შემდეგ კი, თოკზე წაკვეთილია. მან ვერ სუნთქვა აღარ, და გაიმართა მისი სუნთქვა. სიბნელე დაიწყო შემოდგომა ჩემთვის ყველა მხრიდან. მან ძლივს გადავიდეს მისი თითების ახლა.
  
  
  ნახშირბადის monoxide განაგრძო ჩაედინება მანქანა.
  
  
  მაშინ ჩემი ფეხები იყო სასწაულებრივად გამოვიდა. Ih აიძულა მისი დაშორებით მისი გააღიზიანა და გააძლიერა გაზის pedal ერთი ფეხი. Volkswagen გადახტა, მაგრამ დაშინების გაიმართა.
  
  
  აღმოჩნდა, gearshift ბერკეტი მხარეს და ქვემოთ საპირისპირო, და ამით მისი ფეხი გაზის ერთხელ.
  
  
  Volkswagen გადაღებული მეშვეობით დახურვის ავტოფარეხით კარი და შეეჯახა nah.
  
  
  მაგრამ კარი არ გაიხსნება, მიუხედავად იმისა, რომ მე შეიძლება მოვისმინოთ crack ხის.
  
  
  Volkswagen მართავდა მისი ნაბიჯია.
  
  
  ჩემი ხედვა გაცვეთილ ერთხელ, და მას ვერ ვხედავ, ბევრი. ჩემი ფილტვები იყო შერყევისკენ ტოქსიკური საჰაერო შერჩევა.
  
  
  ისევ, დაარღვიოს იგი.
  
  
  დღეს გადავიდა გარდა.
  
  
  დავინახე გარეთ ღამით. ნაბიჯია.
  
  
  Volkswagen შეცვალა ეს კიდევ ერთხელ, და მეშვეობით ღია კარის ეს კადრი out შევიდა driveway. Skidded გაჩერება ღია ტერიტორიაზე. სუფთა ჰაერი მოსაკლავად ფანჯრიდან.
  
  
  მისი უფლება, მოულოდნელი ადიდებული ფორთოხლის ალი წინ უსწრებდა ხმა ცეცხლსასროლი იარაღით.
  
  
  ის cut თოკები მის გარშემო გააღიზიანა და გათავისუფლდეს მისი გააღიზიანა. ის yanked კარი გახსნა და შემოვიდა ქვემოთ ფანჯარაში, ხველების სუფთა ჰაერზე. ერთი წუთის შემდეგ, მე მქონდა საჭე ჩემს ხელში. Volkswagen გაიღო ის გარშემო, აანთო წმინდა ნათელი, და მიზნად ego ადგილზე, სადაც კადრი მოვიდა.
  
  
  ვიღაც ყვიროდა. კიდევ ერთი კადრი დარეკა. ის წავიდა მასშტაბით driveway, რომ გაზონის და გაემგზავრა ბუჩქნარით, რომ გაიზარდა ახლოს, ავტოფარეხით. როდესაც დავინახე, დავინახე, ადამიანის სილუეტი გადმოხტა მთელი ბუჩქი და გაუშვით მთელს გაზონის. ეს იყო Volkswagen, რომელიც გაიმართა ეს მიუთითა მას.
  
  
  აღმოჩნდა, მას შემდეგ, რაც, მისი მოდუნებული სახე განათებული მანქანის ნათელი ფარები. ის იყო მოკლე, მუქი, მრგვალ სახიანი კაცი, სქელი წარბები, გრძელი sideburns, და gnat - jawed ლურჯი წვერი.
  
  
  მან გასროლა, კიდევ ერთხელ, მაგრამ გაუშვა, და მოხვდა მძიმე გაზი. Volkswagen leapt ნაბიჯია.
  
  
  Moscato zigza
  
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  gged ახლა, ცდილობს იპოვოს თავშესაფარი პატარა ეზოში. მე მოხვდა გაზის პედლებიანი და იძულებული Volks წასვლა, როგორც სწრაფად, როგორც შემეძლო. მისი, დაინახა, მას ხტომა აგურის კედელზე და ნახტომი მეტი nah.
  
  
  მან თავისი ფეხით off გაზის პედლებიანი და უეცრად დაპრესილი დაშინების ღილაკს. Volkswagen აღმოჩნდა sideways, გათხრილი ბალახის, და გააკრიტიკა შევიდა აგურის კედელზე.
  
  
  საჭე არის ჩემი კუჭის, მაგრამ მე არ ვაპირებ სწრაფი საკმარისი, რომ სერიოზულად დაზიანების თავს.
  
  
  მან climbed გარშემო მანქანა და გადახტა კედელზე, გადავხედავ tangle მცენარეული და ბუჩქი შემდეგი ეზოში.
  
  
  იქ იყო არავინ ჩანდა.
  
  
  მე დავბრუნდი შიგნით და წავიდა შიგნით. მისი საძინებელი, მე ვერ ვხედავ კომაროვი, სადაც ინახება ეს და სად ის დამალა, სანამ იგი მოხვდა ჩემთან. მივხვდი, ჩემი მოციგავის სართულზე, სადაც მისი ego დაეცა მას.
  
  
  Ego აიღო მისი მდე და დავიწყეთ ფეხით out მეშვეობით საძინებელი, გეგმავს მითითებული ხაფანგი Moscato. ადრე თუ გვიან, emu უნდა დავბრუნდებით.
  
  
  უცებ მივხვდი, რომ მე მარტო არ არის მისი სახლი.
  
  
  კაცი იდგა hallway, იღიმება at me.
  
  
  პირველი, რაც დავინახე, იყო Webley Mark VI, ძალიან lethal weapon. თითქმის მაშინვე, მისი თვალები ორიენტირებულია კაცი ჩატარების იარაღი.
  
  
  ის იყო დიდი, ვეება კაცი belted ლაბადა. ის clutched Webley, თითქმის შემთხვევით, როგორც თუ ეს იყო, მეტი არაფერი სავიზიტო ბარათი, მისი ego აღნიშნა პირდაპირ ჩემს ცხოვრებაში.
  
  
  ექვსი
  
  
  მან დიდი ხნის, თითქმის გამხდარი სახე, მუქი თვალები და ხვეული თმა, რომ დაეცა დაუდევრად მეტი მისი თვალები. და, ამავე დროს, მიუხედავად იმისა, რომ ego-ის თვისებები იყო immobile ამ expressionless ნიღაბი dispassion, მისი ტუჩები იყო slanted ბინა ღიმილი.
  
  
  "ის გაფრინდა," - განაცხადა მან, სამწუხაროდ, ძალიან ბრიტანული ინგლისური. "ახლა, რომ იყო სულელური რამ თქვენს ნაწილს, რათა emu გაქცევა."
  
  
  Emu waved მისი, ფრთხილად, რომ არ მიზნად საკუთარ მას. "გთხოვთ, მიიღოთ, რომ სახე და ჩემი სახე?"
  
  
  "რა? Ah!" მან გაიცინა. Webley slid შევიდა მხარეს ჯიბეში belted payt და გაქრა. "თქვენ ამერიკელი, არ ხართ თქვენ?" მან, როგორც ჩანს, ვწუხვართ იდეა.
  
  
  "ჰო. და არ არსებობს წერტილი დასდო მე გარბიან. თუ თქვენ არ barged ეს კორიდორი, როგორიცაა Q E II, მისი ego არ მოკლა!"
  
  
  ის shrugged. "ისე, რომ ხდება ზოგჯერ, არ არის ეს?" "თქვენ რას ფიქრობთ? უნდა გაჰყოლოდა?" რაიმე შანსი?"
  
  
  "ის უკვე შორს აქ", - ვუთხარი მე. "მე ვშიშობ, ჩვენ შეიძლება დაგვავიწყდეს ეგო."
  
  
  ის სწავლობდა, მე ყურადღებით. "მე არ აღიარებს თქვენ, buddy. CIA? სამხედრო დაზვერვის?"
  
  
  მისი მშვიდად თქვა: "მე ვარ ამერიკელი ტურისტი. რას ლაპარაკი?"
  
  
  მან გაიცინა. ადამის ego apple გავიდა და ქვემოთ, როგორც მისი სამიზნე tilted უკან. ის იყო დიდი, ლამაზი კაცი ტიპიური ბრიტანული სტილის tweed ქურთუკი. "თქვენ არ გაქვთ faintest იდეა, თქვენ?"
  
  
  მან ამოიოხრა. "რა მკერავი. მისი Parson. Barry Parson. ბრიტანეთის მოქალაქე. დასვენება ესპანეთში. და თქვენ?"
  
  
  "George Peabody. ანალოგიურად, მისი დარწმუნებული."
  
  
  მან მისცა გაბრაზებულმა grin. "Bullshit."
  
  
  "ამ dell თავად კი," მან უთხრა, ასევე chuckling. "ეს მუქი in აქ. გსურთ, რომ სასწორზე გარეთ ego?"
  
  
  "მაპატიეთ, გთხოვთ?"
  
  
  "ქმნის ego. თქვენ იცით. დაველოდოთ ego აქ."
  
  
  "Ah. შენარჩუნება დაკვირვებები? სასარგებლოდ. მე მთლიანად გეთანხმებით, ანტიკურ."
  
  
  "Call me ჯორჯ."
  
  
  ის snorted. "მაშინ, ჯორჯ."
  
  
  ჰერები, ის shrugged. "ჩვენ უნდა დაველოდოთ." ის დადიოდა მეტი საწოლი და დაჯდა ზღვარზე იგი.
  
  
  ის დადიოდა წარსულში მე და ჩამოინგრა ბალიშის უკან დახევას წინააღმდეგ headboard. მე შეიძლება მოვისმინოთ მას fumbling ჯიბეში. იგი გადმოათრიეს პაკეტი ესპანური სიგარეტი, გამოჩნდა ერთი თავის პირში, და სწრაფად აანთო იგი დიდი ხნის ცვილის მატჩი. ბოდიშს. მოწევა?"
  
  
  ჰერები, ის შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "დატოვა".
  
  
  "როგორ მოხვდნენ ეს პირველ რიგში?" "რა არის ეს?" ჰკითხა მოულოდნელად.
  
  
  "ვინ?" ის grimaced, რადგან მან იცოდა, რამდენად სულელური ეს ყველაფერი გაისმა. მაგრამ იქ იყო ყოველთვის უსაფრთხოება.
  
  
  "მწერების," Parson განაცხადა, თითქოს იგი სრულიად არაკომპეტენტური.
  
  
  მისი ცდილობს დაინახოს თავისი გზა სწორი საფარი. "ეს ქალი ცხოვრობს მალაგა", - ვუთხარი მე. "იგი არის დაქორწინებული ბიზნესმენი ვიცი. თუმცა, როდესაც მისი მეუღლე დაიწყო სათამაშო თამაშები შვეიცარიაში მისი საყვარელი, ქალი გადაწყვიტა აქვს საქმე man თქვენ დარეკეთ მწერების. ახლა ის შანტაჟი მისი, იმუქრება, რომ გითხრათ, მის შესახებ ih-ს საქმე მეუღლესთან. მისი სახელით მოქმედი senora მისაღებად მწერების შეჩერება და თქვას ego ჯერ ქაღალდის შანტაჟი ."
  
  
  სიგარეტის მოწევა ვარდების ჰაერში. ეს იყო ბნელი, მაგრამ მე ვერ ვხედავ, რომ Parson იღიმებოდა დაბნეულობა. ის grinned ერთხელ, ძალიან რბილად, ძალიან contemptuously.
  
  
  "თქვენ იცით, თუ როგორ გამოიყენოთ კლიშეებისაგან", - განაცხადა მან საუბარი. "გიორგი? გიორგი, არის ეს საჭირო?"
  
  
  "თქვენ სთხოვა ნამდვილი ამბავი. ეს არის ნამდვილი ამბავი." მისი, აღმოჩნდა, რომ მას. "და თქვენ?"
  
  
  "Ah. მისი." მან აიღო ღრმა სუნთქვა. "ისე, კომაროვი, რომელიც ცნობილია ჩემთვის, ბევრი გზები, მაგრამ არა იმდენად, როგორც დიდი გულშემატკივარი."
  
  
  "კარგად", - ვუთხარი გაუბედავად.
  
  
  "ეს ძირითადად ცნობილია, რომ ჩემთვის, როგორც prezzolata პისტოლეტი. ეს არის გატეხილი ლათინური სიტყვა Tut კაცი / Ego ნამდვილი სახელი არის Alfreddo Moscato, აქედან გამომდინარე, კოღოს. Ego იყო იგზავნება რითმა მუშაობა აქ ესპანეთში, მაგრამ მე არ ვიცი, რა სახის სამუშაო. მწერების და ნეაპოლიტანური წარმოშობის "
  
  
  "მაგრამ რატომ ნადირობის მას?"
  
  
  "ეს არის
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  პირველ რიგში ეს იყო არა-სამხედრო საქმე, მაგრამ ახლა იგი გადაიქცა გასამხედროებული საქმეა. კომაროვის swooped ჩვენი ერთ-ერთი მამაკაცის ხმები ექვსი თვის წინ და მოკლეს ეგო."
  
  
  "იქნება Odin Po დააკმაყოფილებს თქვენს ხალხს?"
  
  
  "სამხედრო დაზვერვის," Parson განაცხადა, მშრალად. "ჩვენ შეშფოთებული ნარკოტრაფიკის ხმელთაშუა ზღვის. შეიარაღებული ძალების სავსეა ეს. ჩვენ უკვე ცდილობს შეაჩეროს ego ორივე გზა მას შემდეგ, რაც მეორე მსოფლიო ომის დაწყების. და ჩვენ ამჟამად მილსადენის როდესაც სამი მოკლეს Moscato." Parson ათვისება thoughtfully.
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი. "მე ვერ ვხედავ. ბოდიშს."
  
  
  "მე ესპანეთში ბოლო კვირას, როდესაც ჩვენ მივიღეთ შეტყობინება, რომ მწერების იყო აქ. ვეცადე მოძებნა, მაგრამ ვერ მოხერხდა. შემდეგ, უბრალოდ ამ საღამოს, მე გაიქცა გარეთ გასვლა და მისი აღმოაჩინა, რომ თქვენ იყო საუბარი, მეძავი, რომ მისი უნდა იყოს მისი პირველი ეჭვქვეშ მას შემდეგ წავიდა უკან დისკო და მოვიდა აქ მიიღოს.
  
  
  "სამხედრო დაზვერვის?" მე ამას მიჩვეული. "MI6?"
  
  
  "რეალურად, ხუთი". მან გაიცინა. "თქვენ ძალიან აღქმის, როდესაც ფიქრობთ, რომ MI6. მეექვსე, რა თქმა უნდა, ჯაშუშობა. და ხუთეულში არის კონტრდაზვერვის. უფლება? ახლა მე არ შეგაწუხოთ თქვენი კონკრეტული ID tag, რადგან მე ვიცი, რომ თქვენ Yankees არიან საშინლად ზედმიწევნით შესახებ უსაფრთხოების და ყველა რომ. თუმცა, ეს არ უნდა გაართულოს ჩვენი ურთიერთობა. მე გთავაზობთ, რომ ჩვენ მუშაობა ტანდემი და ცდილობენ, ჩვენი კაცი Moscato."
  
  
  "რა არის თქვენი ბრძანებები დაკავშირებით Moscato?" ვთხოვე.
  
  
  "მე beg თქვენი შეწყალება? Ouch. ფაქტობრივად, მწერების არის ძალიან შემაშფოთებელი მოთამაშე. მე მითხრეს, რომ ჩემი იმედი ეგო."
  
  
  "საერთო ego?"
  
  
  "ჰო. აღმოფხვრას ეგო."
  
  
  "თქვენი აზრით, ვინ არის უკან ეს?" ვთხოვე.
  
  
  "ერთი შეხვედრა მთაში, ეჭვი არ ეპარება. მან გააკეთა მუშაობა მისი მამები ბევრჯერ ადრე."
  
  
  "მე ვწუხვარ, Justin."
  
  
  "სამი?" მან მიჩვენა ცარიელი სახე.
  
  
  "ადამიანი, რომელიც მოკლეს. თქვენი..."
  
  
  "ოჰ, სამი Delaneys. კი.ცუდი სამ." Parson ამოიოხრა. "ასევე, მან იცოდა, რა იყო არც თავად შევიდა, როდესაც იგი შეუერთდა, არ ის?"
  
  
  ჰერები, ვნებათაღელვა მას მუქი. მისი, ეგონა, რომ ეს იყო, ისევე, როგორც the Brits. ძლიერი ზედა ტუჩის და ყველა რომ.
  
  
  "რას იღებთ თქვენი მფარველი?" მან მკითხა, sardonically.
  
  
  "მფარველი წმინდანი?"
  
  
  "დაკარგული ქალბატონი?" მან პაუზა. "თქვენ აიღო კოღოს ადგილი ჰერები ... სიყვარული?"
  
  
  Ouch. ჩემი საფარი ამბავი. "ეს არის წმინდა წყლის რაინდული corkscrew," მან უთხრა ღიმილით.
  
  
  "თქვენ Yankees ნამდვილად არ აქვს პატარა, ძალიან ბევრი მოძველებული gallantry. კარგად გაკეთდეს!"
  
  
  ჩვენ ჩუმად დაეცა.
  
  
  საათის შემდეგ, ჩვენ გადავწყვიტეთ, რომ Moscato არ ბრუნდება.
  
  
  ორი საათის შემდეგ, ჩვენ ვსვამდით, ჩემი სასტუმრო ოთახი. მაშინ ეს იყო "ბარი" და "გიორგი". ჰერები იყო, მაინც საეჭვო, მაგრამ გადაწყვიტა, რომ ეს, შესაძლოა, გამოიწვიოს ინფორმაცია.
  
  
  * * *
  
  
  Juana იჯდა doorway მისი ოთახი, მისი თმის ჩამოკიდებული ქვემოთ მისი shoulders, მისი თვალები სავსე თაღები, და მისი ლამაზი სახე იყო frowning.
  
  
  "რა არის ეს ხედვა pulchritude?" Parson ყვიროდნენ, ფრიალი მისი კონიაკი მინა.
  
  
  "ეს არის Juana", - ვუთხარი მე. "გამარჯობა, Juana."
  
  
  "ის არის, რომ ჩემი senora თქვენ ვეუბნებოდი ჩემს შესახებ?" ჰკითხა Parson, რაც დახვეწილი ჟესტები. ის იყო თითქმის, როგორც მთვრალი, როგორც იყო.
  
  
  "არა, რა თქმა უნდა, არა", - ვუთხარი მე. "ეს არის ჩემი ქალი!" Parson აღმოჩნდა look at me. შემდეგ მან ჩანდა უკან და დაიწყო Juana.
  
  
  "მე ვამბობ, ახლა! თქვენ გაქვთ დიდი გემოვნების, ბებერი კაცი! დიდი გემოვნებით!"
  
  
  ადგა და დაუთმო. "დიდი მადლობა, ბარი. ოჰ, Juana. გთხოვთ შემოდით." მე ვწუხვარ, მე გვიან. იგი შეხვდა ძველ მეგობარს ჰერები."
  
  
  Parson grinned. "დიახ, რა თქმა უნდა, ძვირფასო. ეს Barry Parson სახელი."
  
  
  "ეს არის Juana Peabody", - ვუთხარი მე.
  
  
  Juana უკვე მეძინა. იგი შევიდა ოთახში, აშკარა at me. "რა მოხდა?"
  
  
  "მე გეტყვით, მოგვიანებით, ქალი," მე ვთქვი, ახსენებს hey მისი სტატუსი Parson. "საკმარისია, რომ ამბობენ, მე შეუვარდნენ ჩემი ძველი მეგობარი Barry Parson მთელი ექვსი."
  
  
  "ხუთი" Parson განაცხადა.
  
  
  "ხუთი და ერთი ექვსი, როგორც მე ვთქვი." მან გამიღიმა მისი. "შემოგვიერთდით, Juana?"
  
  
  "ეს გვიან და დაღლილი ვარ."
  
  
  "თქვენ არ დაიღალა," Parson განაცხადა, ფეხით up მისი და ეძებს Nah რუხი. "თქვენ ძალიან მხიარული." ის ჩემსკენ ქვემოთ, გააუქმა მისი chin, და მისცა სწრაფი კოცნა პირში. "ხედავთ?"
  
  
  ის დახურულია მისი თვალები, ელოდება აფეთქება. ეს არ მოხდა. როდესაც გავხსენი ჩემი თვალები ისევ, დავინახე გაღიმებული Parson და სიგარეტს რომ ჰქონდა თავისით დაეშვა მისი პირით. ესპანური კვამლის ვარდების გარშემო ego glowing ზედა.
  
  
  მისი მამა leaned უკან მწვრთნელი, დამწუხრდა. რა მოხდა გაათავისუფლა Juana?
  
  
  Juana იყო, ახლა გადავხედავ პარსონსი " თვალები, მისი სხეულის თავისუფალი და ყოვლისმომცველ მიმართ მას. "თქვენ ინგლისელი არ ხართ თქვენ?"
  
  
  "ძველი Shaggy ლომის Parson!", - განაცხადა მან სიცილი. მას ჩავეხუტე მისი. "თქვენ Yankees ვქმნით super ჯიშის ქალი."
  
  
  მას არ shake it off. "5?", - განაცხადა Juana. "რას ნიშნავს, ხუთი?"
  
  
  "სამხედრო დაზვერვის", - ვუთხარი მე. "კონტრდაზვერვის, eh, Barry?"
  
  
  Parson თავი დაუქნია. "აბსოლუტურად ფანტასტიკური, კაცი. მისი, მე ვამბობ, არ მინდა ორი გადმოდიოდნენ ჩემი იჭრება საიტზე და აქვს სასმელი?"
  
  
  Juana გაიცინა ნათელი. "სიყვარული."
  
  
  მან ჩანდა up სუსტად. "ყველა უფლება".
  
  
  "თქვენ შეგიძლიათ მოდის ძალიან, ჯორჯ."
  
  
  "მე ვსაუბრობ", - განაცხადა მან, როგორც გულწრფელად, როგორც შეეძლო. მან დაიწყო გამოიყურებოდეს დავით Niven.
  
  
  * * *
  
  
  მე მქონდა ჩემი ego Juana. მან ითამაშა ego, ასევე მან ითამაშა sl.
  
  
  წმინდანი იყო იწვის მისაღები Barry Parson ვილა. ეს იყო ლამაზად მოწყობილი ბინა.
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  შინაგან საქმეთა არის გაფორმებული ჩვეული სტილი ესპანეთის სანაპიროზე-ხალიჩები, გობელენები, სქელი ხის სავარძლები, დივნები, მაგიდები.
  
  
  იგი ჯერ კიდევ მთვრალი, როდესაც შევედით ოთახში. მას შემდეგ, რაც იგი ყველაზე ახლო, მისი მამა დადიოდა მეტი დივანი და დაჯდა პირას, სროლა მისი უფროსი და უკან yawning horribly.
  
  
  Juana შემომხედა, მერე აღმოჩნდა და გამიღიმა Parson. ის მოხვდა ჩემი მიმართულებით, grinned და გააუქმა Juana შევიდა მისი იარაღი. მათ kissed დიდხანს და ღრმად. ის უყურებს მათ შორის, მისი თვალები, და კიდევ ერთხელ აინტერესებს, თუ რა ხუან რივერას, უდიდესი მხატვარი იყო.
  
  
  "Que bruto! En nuestra casa! Mil rayos te patten!"
  
  
  მისი, დააყენა მისი ხელმძღვანელი. ქალი იჯდა doorway, იარაღის გადმოკვეთა, ეძებს Parson და Juana. ის იყო ლამაზი, ახალგაზრდა ქალი ყავისფერი თმა, მუქი ყავისფერი თვალები, და ნაღების კანს.
  
  
  Parson გამოყვანილია Juana წაართვეს და აღმოჩნდა, რომ ქალს doorway. "ელენა", - განაცხადა მან. "ეს არის გიორგი, და ეს არის Juana."
  
  
  "Hmm!" snorted ელენა.
  
  
  Juana მოხვდა მესამე პირს, მაშინ უკან ქალი. "ვინ ხარ?" "ეს რა არის?" ჰკითხა მან რბილად.
  
  
  "ეს არის ჩემი -" Parson აღმოჩნდა ჩემთვის და თითქოს პასუხი, " - ქალი."
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი. "როგორ ხარ, ელენა?"
  
  
  "ელენა Morales", - განაცხადა მან და გაიცინა. ის აღმოჩნდა, რომ Parson, გააუქმა მისი chin, დახედა მას, და დადიოდა მეტი საწოლში ჩემთვის არბილებს.
  
  
  Juana-ს სახე უშლიდა ხელს მდგომარეობის სწორად მომენტში, მაგრამ მერე თავისით განუბაჟებელი როგორც Parson squeezed მისი და გამოიწვია მისი მეშვეობით ოთახი მეშვეობით კარი ელენა შევიდნენ მეშვეობით. მომენტი შემდეგ, გავიგე, მას გაისმა სათვალე და ბოთლი. უფრო სასმელები!
  
  
  ელენა კვართი დაეცა მისი shoulders. მას ეცვა თხელი nightgown მისი კვართი, და აშკარად ხედავდა მონახაზი მისი breasts. Nah ჰქონდა სრული აშენება და დახვეწილი ფორმის ხელმძღვანელი ankles.
  
  
  "თქვენ მართლაც ცოლად Parson?" ვთხოვე.
  
  
  მან grinned mischievously. "რატომ გინდათ იცოდეთ?"
  
  
  "იმიტომ, რომ მე ვარ ცნობისმოყვარე."
  
  
  "მე შენარჩუნება თქვენ posted."
  
  
  "თქვენ არ მეტყვით?"
  
  
  "მე არ ვფიქრობ, რომ ეს არის დიდი გარიგება." მან მიაღწია და pinched ჩემი ცხვირი. "ეჭვი მაქვს, თქვენ იცით, რომ."
  
  
  მან მიაღწია და მოგვეწონა მისი shoulders.
  
  
  "Hey, თქვენი ქალი,", - განაცხადა მან. "ის ლამაზია. მე ვფიქრობ, Barry მოსწონს მისი."
  
  
  "კარგით, ლედი," მე ვუთხარი მას, როგორც მან ჩემსკენ ჩემს წინააღმდეგ, კვართის კომფორტულად რჩება.
  
  
  "მე არ მესმის, თუ რას ამბობდა," მან გაიცინა.
  
  
  "იქ ყოველთვის ძალიან ბევრი გაიგო, ყოველ შემთხვევაში," განაცხადა მან სათანადოდ. "ხომ არ ფიქრობთ, ასე რომ, გიორგი?" მან გადაწყვიტა, ეს იყო "Hor-hey".
  
  
  "დიახ, სავარაუდოდ."
  
  
  ჩვენ შეკრიბა ისევე, როგორც ჩვენ ვიყავით მიწის thunder, და მან გაიხსენა, მოსმენის clink of ბოთლი და სათვალე, რომელიც მეორე ოთახში. მაგრამ რომ იყო ყველა. რასაც Parson იყო შერევით ჩვენთვის არ დასრულდება up in ნებისმიერი სათვალე ელენა და მე. მე არ ენახათ ერთხელ, Parson, ან Juana.
  
  
  ელენა ასევე კომენტარი არ გააკეთა ნაკლებობა ალკოჰოლის. იგი ძალიან დაკავებულია აჩვენებს ჩემთან რამდენი მინდა გაუშვა მისი მთელი ჩემი ცხოვრება არ nah.
  
  
  მან აიღო დიდი სიამოვნებით ჩემი მხრის სარტყელი, და ჩემი 38-მისი მოციგავის. იგი ცდილობდა გაუქმება ego, და ყველაფერი მიიღო აირია. ეს იყო ბოლო, რაც მე ეცვა, და კიდევ უფრო მეტი, ვიდრე ის იყო. რატომღაც, აფრინდა, ჩემი ბუდე და დაეცა იგი ფილა სართული.
  
  
  მისი, იგრძნო-დაუცველები გარეშე, ეს მისი თითქმის განცხადებით, "შიშველი".
  
  
  მან მიაღწია ნათურის შეცვლა და გამორთული brylev.
  
  
  მან შენიშნა, რომ ხმაური ბოთლი, რომელიც მეორე ოთახში შეწყვიტა.
  
  
  შვიდი
  
  
  მიღწევა Sol y Nieve სათხილამურო ფართი, უფროსი გარშემო მალაგაში ლიკვიდაცია გზა up სამხრეთ ფერდობებზე Sierra Nevada. Sierra Nevada სასტუმროში, სადაც ვიყავით, რეგისტრირებული იყო ბოლოში Prado Llano და Juana და მე ტარება სარჩელი, რომ შეუმჩნეველი სათხილამურო ფერდობზე.
  
  
  თეთრი ფერდობზე Borreguilas ჰყოფს სათხილამურო run შუა ნაწილამდე იყვნენ შორის Picacho de Veleta და Prado Llano. ქვედა საკაბელო მანქანა Prado Llano დამთავრდა, ხოლო ზედა cable car იწყება Borregilas. ძრავის ოთახი არის იქვე.
  
  
  ორი პარალელური morgan შეიცავდეს ქვედა სათხილამურო ეშვება Borregilas Prado Llano. ისინი ერთმანეთისგან მკვეთრი ქედი, მთელი გრანიტის და ქარსი, რომელიც მაშინაც კი, მას შემდეგ, რაც უმძიმესი თოვის მხოლოდ მცირე წერთ თოვლი ჩანს.
  
  
  საკაბელო მანქანა, რომელიც გადის Prado, რომ Llano Borreguilas შეჩერებულია ზემოთ მთავარი barranca, სადაც სინათლის ბილიკების მდებარეობს. უფრო რთული ტრასების მდებარეობს აღმოსავლეთით მიმდებარე ხევში.
  
  
  მე იჯდა აივანზე რომ გაიქცა გარშემო სასტუმრო და უყურებს მოთხილამურეები, მაგრამ მალე გადაწყვიტა, რომ მე უფრო სათხილამურო ვიდრე უყუროთ. მაგრამ მხოლოდ იმიტომ, რომ მოგაწოდოთ ჩემი საფარი, მე ნახევარი ათეული ფოტოები გამოყენებით Rolleiflex 1, რომელიც მე მოუტანა უფასოდ AXE დასაცავად დეპარტამენტის, რათა დავრწმუნდეთ, რომ სახლები, ქვემოთ დამინახა.
  
  
  ეს იყო დამღლელი ride, და მალე მას შემდეგ, მივედი შიგნით, წიხლებს off ჩემი ფეხსაცმელი, და დაღლილი შვებით, მე bench-დაპრესილი საწოლზე. მაგრამ მე ვერ ძილის. მისი, ფიქრი მოვლენების ბოლო ორი დღის განმავლობაში.
  
  
  ეს იყო ორი დღის განმავლობაში, მას შემდეგ, რაც კოღოს მოკლეს რიკო კორელი ტყუპებს, მეორე - in-ბრძანება. აბსოლუტურად არაფერი მომხდარა ამ ორი დღის შემდეგ ჩემი შეხვედრა Barry Parson და ელენა Morales. მაგრამ იგი დაუკავშირდა Mitch Rosen და რამდენიმე შეტყობინებები მოვიდა ეხლა Hawk:
  
  
  რამ
  
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  შეკითხვის ავტორი: გთხოვთ ნუ ეცდებით დაუკავშირდეს უშუალოდ რიკო კორელი ქვეშ ნებისმიერი სხვა გარემოებები. AXE-ს, მასთან შეთანხმების უცვლელი რჩება. არანაირი ნიშანი გაორებისა ნაწილი ego. დაველოდოთ სანამ არ მიიღებს შეტყობინებას, ის მეშვეობით თინა Bergson.
  
  
  პოზიცია: ჩვენი ინფორმაცია, მიუთითებს, რომ Moscato არ არის გაკეთებული მალაგაში ან Torremolinos. არ გავიმეორებ, არ ცდილობენ დაიცვას იგი. თვალყური ადევნეთ იგი.
  
  
  ჩანაწერი: Sol y Nieve შეხვედრა ჯერ კიდევ მუშავდება.
  
  
  პოზიცია: მოთხოვნილი ინფორმაცია იმის შესახებ, Barry Parson ხელმისაწვდომი არ არის. MI5 არ გასცემს, არის თუ არა ასეთი ადამიანი. ცხადია, სახელი არის ფსევდონიმი; MI6 ალბათ, არ გამოავლინოს ego პირადობის სანამ ego ასრულებს მისი ამჟამინდელი მისია. უკაცრავად, მაგრამ ჩვენ არ გვაქვს დასტური, ჩვენ არ გვაქვს უარყოფა ego ან ego როლები ეს სქემა.
  
  
  პოზიცია: Moscato არის მკვლელი, რომელიც მუშაობდა მაფია მრავალი წლის განმავლობაში. მან ასევე დარტყმები დიდი.
  
  
  პოზიცია: ელენა Morales - ცოტა რამ არის ცნობილი მის შესახებ. Nah არ აქვს ჩანაწერი, წინა ჩართულობა ჯაშუშობა, კონტრდაზვერვის, ან ფარული მუშაობა ესპანეთში მთავრობა. თუმცა, იგი არ შეიძლება იყოს ესპანეთის ყველა, მაგრამ ფრანგი ან იტალიელი. არ იწვევს ყველა.
  
  
  პოზიცია: დადასტურების Moscato ყოფნა მექსიკაში დროს სნაიპერი თავს დაესხნენ თქვენ Ensenada. გარდა ამისა, არსებობს ჩანაწერი, რომელიც მან გააკეთა ვიზიტებს ევროპის, ამავე დროს, როგორც თქვენ, მიუხედავად იმისა, რომ არ via იბერია.
  
  
  ეს იყო Hawke.
  
  
  მეორე დილით, მას შემდეგ, რაც მკვლელობის understudy რიკო კორელი, მე მივიღე ზარი, ხოლო რომელსაც საუზმე Juana.
  
  
  "Kelly," ხმა განაცხადა. "თინა მიიღო შეტყობინება, რომაული ცხვირი. თქვენ უნდა წასვლა Sol y Nieve დღეს."
  
  
  "ეს უფლება."
  
  
  "არ ვეძებთ ego. დაველოდოთ პირველ ღამეს. შუაღამისას, გადადით საბაგირო ძრავის ოთახი და შეხვდება ego საკონტაქტო არსებობს. საკონტაქტო სახელი არის Arturo. იგი შეიქმნა შეხვედრა შორის თქვენ და რომან Nos რა დროს უნდა შეიქმნას შეხვედრა Juana. მაგრამ პირველი ორი შეხვედრა, თქვენ უნდა წავიდეთ მარტო."
  
  
  "მივიღე იგი."
  
  
  "ხმა არის ყველა," Kelly განაცხადა. "წარმატებებს გისურვებთ."
  
  
  "გამართავს. როგორ თინა?"
  
  
  "შემოგვიერთდით."
  
  
  "როდესაც ზუსტად არის იგი აპირებს კურორტის?"
  
  
  "არაფერი არ არის ნათქვამი. Hernandez არ გამოვიდა ee ჯერ და არ განაცხადა, როდესაც მან უნდა გაათავისუფლოს იგი."
  
  
  "არაფერი Parson?"
  
  
  "უარყოფითი".
  
  
  "ელენა Morales?"
  
  
  "ზუსტად იგივე."
  
  
  "თქვენ ბიჭები ნამდვილად ვიმუშაოთ, ხომ?"
  
  
  "ღმერთო, ნიკა!"
  
  
  * * *
  
  
  დაახლოებით ოთხი საათისთვის დღის მეორე ნახევარში, მე შემოვიდა გარეთ საწოლი და ამით ჩემს სათხილამურო შარვალი, მაისური და სვიტრი.
  
  
  მოთხილამურეებში ჯერ კიდევ ფერდობებზე. მას ვერ ვხედავ, მამაკაცის წითელი ქურთუკები, გოგონა მწვანე ქურთუკები, და მოღვაწეები, ორივე სქესის, ქურთუკები ფეხით ქვემოთ ხეივნები დაბალი სართული. გავლის შემდეგ ძრავის ოთახი mimmo ყველაზე დაბალი ფერდობზე საბაგირო, ვნახე, რომ იწყება მეორე ფერდობზე, იზრდება Borregilas დიდი U-turn ყველა გზა ზევით უმაღლესი falls - Veleta.
  
  
  საკაბელო მანქანები იყო ჯერ კიდევ გაშვებული, მიდის up და down, ამავე დროს, გადაცემის კიდევ ერთი, იზრდებოდა სავსე, აპირებს ქვემოთ ცარიელი. მან ჩანდა thoughtfully ზე ძრავის ოთახი.
  
  
  მიერ რიკო კორელი. თუ მხოლოდ მან იცოდა ის, რაც ნამდვილად ჩანდა. სასტუმრო იყო პატარა - თქვენ შეიძლება თქვენი ადგილი ლობის და მასთან შეხვედრა გარეშე ყველა სასაცილოა cape და ხანჯლები, რომ Hawk და მისი minions ისე შეიყვარა.
  
  
  მაინც. ერთი ადამიანი უკვე დაიღუპა. Rico კორელი იყო დიდი კაცი საშიში მისია. უსაფრთხოების მნიშვნელოვანი იყო.
  
  
  ის გუნდი Juana-ს კარი.
  
  
  "დიახ?"
  
  
  "მოდით, წავიდეთ ქვემოთ, Juana."
  
  
  ჩვენ გამოვიდა ერთად, როგორც ქმარი და ცოლი, - ვცდილობ, არ იყოს დაქორწინებული წყვილი, რომელიც ხანძრის სექსი და სიყვარული დიდი ხანია უკვე ლიკვიდირებულია. ბაკალავრის მეუღლე და ქალიშვილი ქალი.
  
  
  * * *
  
  
  საჰაერო იყო ცივი, მაგრამ ცოცხალი. თოვლი აღმოჩნდა, რომ იყოს სრულყოფილი, სათხილამურო, უბრალოდ მსუბუქი ფენის ფხვნილი უფლება ადგილებში. არ ქარიშხალი იყო იწინასწარმეტყველა. მაგრამ ვიგრძენი, რომ იქ შეიძლება იყოს თოვლი, რომ ღამით.
  
  
  ჩვენ ითამაშოთ ეს თამაში Odin გარშემო ბოლო მაგიდები Prado და soaks ცხელი შოკოლადი კონიაკი. ოთხკაციანი ჯგუფი ჩამოვიდა ფერდობებზე, გაჩერებული მათი თხილამურები და ხელკეტები წინააღმდეგ მხარეს სასადილოში და ეძებდნენ სკამზე და სკამები.
  
  
  ისინი ისაუბრა გერმანული. მე ვიცი, ცოტა გერმანული, ასე რომ, მე შესთავაზა მათ ნახევარში ჩვენი თავმჯდომარე. ისინი მოხვდა Juana და სწრაფად შეთანხმდნენ. პარტია შედგებოდა ოთხი ადამიანი. ერთი იყო მისი forties იყო და ცხადია, ლიდერი ჯგუფი; დანარჩენი სამი იყო, ალბათ, მათი ოცდაათის. ლიდერი ლაპარაკობდა გერმანულად, მაგრამ Delle იყო რეალურად შვეიცარიის. დანარჩენი სამი იყო შერეული-Dane და ორი გერმანელები.
  
  
  ისინი ვერ მიიღოს მათი თვალები Juana, ან თუნდაც შემდეგ Muchacho მოუტანა მათ ოთხი ორთქლზე კათხა შოკოლადი.
  
  
  "Herr Bruno Hauptli," დიდი კაცი განაცხადა, რომ მიაღწია out shake ჩემი მხრივ.
  
  
  "George Peabody. გარშემო შტატები."
  
  
  "აჰ, დიახ! დარწმუნებული ვარ. მან იცის, რაღაც ამერიკული აქცენტით თქვენს გერმანელი."
  
  
  "ვწუხვარ", მე chuckled. "ეს არის Juana, ჩემი ქალი."
  
  
  "ასეთი იღბლიანი ბიჭი!" Bruno Hauptli წამოიძახა, გარდამტეხი მისი თანმხლები და განმარტავს, გერმანულ, რომ იგი დაქორწინებული იყო ჩემთვის.
  
  
  "დიახ, დიახ," ორი გერმანელები განაცხადა, ეძებს Juana. Dane dipped შევიდა შოკოლადი.
  
  
  "თქვენ ბიჭები აპირებს სათხილამურო ხვალ?" Herr Hauptli სთხოვა.
  
  
  Juana თავი დაუქნია. "ჩვენ ვაპირებთ."
  
  
  "Ah! მე არ იყოს ფერდობებზე ხვალ, მაგრამ იქნებ მომდევნო დღეს, ან მალე
  
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  Herr Hauptli გაარტყა მისი ბარძაყის აღტაცებით."რატომ არ ვაკეთებთ დუეტი - ტრიო, ვგულისხმობ", - განაცხადა მან, დამახსოვრების ჩემთვის.
  
  
  Juana glared მას. "მე მინდა, რომ სიყვარული!"
  
  
  "Herr Peabody?"
  
  
  "ეჰ, მიყვარს, მიყვარს!"
  
  
  ყველას იცინის, იმიტომ, რომ აშკარა იყო, რომ მე არ ვაპირებ, როგორც ეს.
  
  
  საუბარი განაგრძო. Hauptli მოულოდნელად მოგვეწონა Juana-ს arm, გამოყვანილია მისი გარეთ სკამზე, და დაიხარა თავის მათი თხილამურები და ბოძები. ისინი ღრმად შევიდა გარკვეული ტექნიკური დისკუსიები lock მან მისი თხილამურები. Juana seethed და hissed.
  
  
  "Herr Hauptli," ერთი ახალგაზრდა მამაკაცი განაცხადა, რომ მისი გერმანული. "ის ბიზნესმენი, არა?"
  
  
  გერმანიის ჩემს გვერდით იყო, კლასიკურ ცისფერთვალება და ქერა. "დიახ! Herr Hauptli არის ერთ-ერთი ყველაზე წარმატებული ბიზნესმენები გერმანიის ბაზარზე," - განაცხადა მან. "Nen აქვს ბევრი პასუხისმგებლობა."
  
  
  "არის ის შვებულებაში?" ვთხოვე.
  
  
  "დიდი შეხვედრა გაიმართება პარიზში კვირაში. ახლა Herr Hauptli დასასვენებლად, მოსარგებლე მზე, თოვლი და..."
  
  
  პაუზა.
  
  
  გერმანელები გაიცინა, და არა-საკმაოდ-სევდა Dane გაარტყა მაგიდა.
  
  
  "გოგონები!"
  
  
  სიცილი.
  
  
  ეს მაგონებს ერთი იმ ბებერი გერმანელი საოპერო comedians მე მინახავს გვიან ღამით შესრულება - ძველი ფილმები 1930. რაღაც ეს არ ჩანს, საკმაოდ უფლება, რომ ჩემთვის. მაგრამ მე ვერ გაერკვნენ ის.
  
  
  * * *
  
  
  რესტორანი შეიქმნა, როგორიცაა ტიპიური სატრაპეზოს, სათხილამურო კურორტი, ერთად ერთი გრძელი მაგიდის ცენტრში ოთახი სტილი ესტაკადა და პატარა მაგიდები გასწვრივ კედლები ოთახი.
  
  
  ჩვენი ჯგუფი - Juana და მისი მეუღლე, ერთად Herr Hauptli და მისი მეგობრები-იყო ცნობილი ცენტრში შეხვედრა. Herr Hauptli განაგრძო rattle განუწყვეტლივ Teutonic თემა, რომელიც თითქმის ერთდროულად დამწუხრდა და დამწუხრდა ყველას. კი, ვინც არ მესმის, გერმანული ან ინგლისური, როგორც ჩანს, მთლიანად მიეცით ego ქარიზმა.
  
  
  მან თავის დროს ხანგრძლივი კვება და ყურადღებით გამოკითხულთა დანარჩენი სასტუმროს პატრონების.
  
  
  უნდოდა რომაული ცხვირი, ცდილობს დაინახოს რეალური რიკო კორელი ზღვის სახეები ჩემს გარშემო. იქ არ ჩანს რაიმე შესაძლებლობები.
  
  
  ეს იყო თერთმეტი-ოცდაათი, სანამ მისი დრო კი იყო ცნობილი. კონიაკი მივიდა და ჩამოჯდა, sipping მისი ego. როდესაც Herr Hauptli ათვისება დაჭერა მისი სუნთქვა, მისი მამა აღმოჩნდა Juana და განაცხადა: "მე გარეთ სუფთა ჰაერზე ადრე აპირებს საწოლი. ხარ მომავალი, ძვირფასო?"
  
  
  მან მომცა მშვიდი ღიმილი. "არა, ძვირფასო. ბოდიშს. ეს ძალიან ცივი. არ იყოს გვიან."
  
  
  მან გაიცინა და დასრულდა მისი კონიაკი.
  
  
  "Herr Hauptli, ეს იყო რეალური მკურნალობა. შენ ხვალ ან ოდესმე - ნამდვილად?"
  
  
  "დიახ," - განაცხადა Herr Hauptli, მისი სახე აწითლებული ღვინო, კონიაკი, და შფოთვა ჭამა. "Auf weidersehen".
  
  
  მან აიძულა უკან მისი თავმჯდომარე, დაუთმო ორი გერმანელები და Dane, და დადიოდა ხალხმრავალი რესტორანი.
  
  
  ძალიან ციოდა გარეთ. საჰაერო იყო მაგარი. ის მოხდა მისი ხელმძღვანელი და შემდეგ წავიდა უკან ფილმი ჩვენს ოთახში და შეიძინა თავად ზოგიერთი ყურსასმენები და შენახვა. მე ასევე დააყენა ჩემი windbreaker, შემოწმების წონით მხრის სარტყელი, და დარწმუნებული ვარ, დანა იყო strapped ჩემი ტერფის.
  
  
  მან მიაღწია ყველაზე ლიკვიდაცია გზა გარეშე ინციდენტი. დაშორებით დაცვის შენობები, ვიგრძენი ცივი, ვიდრე ferret იგრძნო მათთან მივედი in Sierra Nevada. ქარი გაჭრა მეშვეობით ჩემი ტანსაცმელი, სანამ ვიგრძენი, ნახევრად შიშველი.
  
  
  არ იყო მშვიდობის ძრავის ოთახი. არ იყო მინიშნებები, მთის ან. იგი მოხვდა მის მხრის. ყვითელი სხივები მზის გარშემო, სასტუმრო ოთახი და გარშემო windows წინაშე Prado გააკეთა ოქროს თარგების თეთრი თოვლი.
  
  
  შენობაში, სადაც chairlift მანქანა იყო განთავსებული იყო გარშემორტყმული თოვლი. მთავარი შესასვლელი ხეობაში შეიძლება ჩანს. ძრავის ოთახის კარი დაიხურა, მაგრამ არ არის ჩაკეტილი. აღმოჩნდა, სახელური და აიძულა ის გახსნა. შინაგან საქმეთა სამინისტროს შენობაში იყო ძალიან მუქი, მიუხედავად იმისა, რომ ასახვა ვარსკვლავები თოვლი მოიყვანა პატარა მშვიდობა. ეს იყო საოცარი, როგორ ნათელი ცა იყო, მაშინაც კი, dead of night.
  
  
  იგი ხედავდა, რომ მისი საჭესთან, სანამ შემობრუნება, სადაც საკაბელო მანქანა აღმოჩნდა semicircle საპირისპირო მიმართულებით. იყო cable car in შუა semicircle ის მუცლის, რომელიც გაიმართა ferret, სანამ მანქანის დაიწყო დილით.
  
  
  მისი იყო, რომ ფეხით წინ, როდესაც მან დაინახა, ვინმე ავლით mimmo cable car. ვინც ეს იყო, რომ შემოვიდა ეს უნდა ყოფილიყო შენობის შიგნით ან გავლით ზოგიერთი სხვა შესასვლელი. ვფიქრობდი, რომ ის უნდა ყოფილიყო მელოდება. მაშინ, რა თქმა უნდა, ის იქნება ჩემი საკონტაქტო პირი.
  
  
  Arturo.
  
  
  მან მოგვეწონა მისი ცალი, გაყვანილია ego, და დაძაბული, მიიწევს წინ, გახსნა თავისი პირი, რომ ჩუმად " Arturo."
  
  
  მე არასოდეს უთხრა, რომ.
  
  
  ვინმე გააკეთა!
  
  
  "Arturo!"
  
  
  ხმა, როგორც ჩანს, მოდის უკნიდან საკაბელო მანქანა. მისი აიყვანეს ცალი და გააკეთა ego სილუეტი არსებობს. თუ მან მოუწოდა Arturo, ეს არ იყო Arturo. და მას შემდეგ, რაც იგი უნდა იყოს მოუწოდა Arturo, მისი, ვიცოდი, რომ ეს ადამიანი იქნება ვინმე, ვინც შეეცდება იპოვოს Arturo ჩემს წინაშე, ვინმე არ არის ჩემი მხრიდან.
  
  
  "დიახ?" "რა არის ეს?", - ჰკითხა ხმა სხვა მხარეს დიდი ძრავის ოთახი.
  
  
  მყისიერად, ხმამაღლა დარეკა.
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  ექო ცეცხლსასროლი იარაღით-ანგარიში, რომელიც swayed უკან და მეოთხე, ამ პატარა ოთახში, როგორიცაა ნაყვა ასობით დასარტყამები. Flash ფორთოხლის ალი გამოჩნდა და მომენტალურად გაქრა. მე გავიგე, მისი კივილი ჩემი მარცხენა.
  
  
  იგი მაშინვე crouched ქვემოთ და ესროლეს ფიგურა უკან საკაბელო მანქანა.
  
  
  ვინმე იყო გინება ესპანური. ჩემი მარცხენა, გავიგე ხმა სხეულის დაცემა და groan. მისი გადაღებული ერთხელ, ცდილობს, რომ ნახოთ კაცი საკაბელო მანქანა. მე ვერ გაარჩია ერთი ნაწილი ego.
  
  
  კარი გაიღო, ისევ, და მისი ფიგურა იყო გამოვლინდა; მან თავისი გაქცევა. იგი სამსახურიდან გაათავისუფლეს მას შემდეგ, რაც უფრო მეტად ხმა დღე, შემდეგ გაიქცა მეშვეობით სიბნელეში იმ ადგილას.
  
  
  არავინ იყო იქ.
  
  
  იყო კარი რომ იყო, მეორე შესასვლელი ძრავის ოთახი. მე გავუხსენი და ვუყურებ. იქ იყო არავინ ჩანდა. მან სწრაფად გარეთ გავიდა და აიხედა და ქვემოთ თოვლიან ფერდობზე. აშშ Odin. არავინ.
  
  
  უკან კორპუსში, მისი გამიგია ვინმე gasping და ხიხინი, მისი იპოვა ბიჭი და Stahl დაჩოქილი გამო მას ბეტონის იატაკზე. Ego ვერ ვხედავ მისი ყველა.
  
  
  "არტურო?" ვთხოვე.
  
  
  "დიახ." ის shuddered.
  
  
  "სად შემიძლია შეხვდება პირი, ჩამოვედი ვხედავ?"
  
  
  "ზედა Veleta არის Picacho de Veleta. თორმეტი საათისთვის. ხვალ."
  
  
  "Okay," მე ჩურჩულით. მისი, მოხრილი ქვემოთ. მისი ego ისმის ნაგროვები, დაგლეჯილი სუნთქვის. მაშინ, სანამ ის შეიძლება ითქვას, არაფერი, მან მოისმინა ნაცნობი gurgling rasp რომ გაისმა ძალიან ჰგავს rattle, მაგრამ ეს ნამდვილად არ იყო rattle ყველა.
  
  
  რაღაც.
  
  
  ცხოვრება, ტოვებს სხეულს.
  
  
  Arturo მკვდარი იყო.
  
  
  მან სწრაფად ადგა და დატოვა მეშვეობით ძრავა ოთახი, მამოძრავებელი გარშემო outcrop ხანგრძლივი და მზად ფიგურა, სანამ მან მიაღწია Prado Llano და გაიქცა სასტუმრო.
  
  
  თუმცა, მან ჩანდა უკან მხოლოდ ერთხელ და დაინახა, რომ ძრავის ოთახი იყო ნათდება წმინდანი, და ბნელი ფიგურა იყო მოხეტიალე გარშემო შიგნით.
  
  
  კადრები იყო ხმამაღალი საკმარისი alert მთელი Sol-მე-Nev პოლიცია. სამოქალაქო დაცვა იყო.
  
  
  შოკირებულია მისი, მე ავიდა კიბეზე და დადიოდა ლობი, გარდამტეხი მარცხენა ბარი, ცდილობს დაჭერა ჩემი სუნთქვა ძლიერი sip კონიაკი.
  
  
  რომ დაეხმარა.
  
  
  რამდენიმე.
  
  
  მაგრამ ნამდვილად არ არის.
  
  
  8
  
  
  მდუმარე შფოთვა, რომელმაც პიკს მაშინვე სროლა Arturo და მომდევნო მკვლელობის გამოძიება ჰქონდა სრულიად განიმუხტა ნახევარ საათში. სამოქალაქო გვარდიის სამთო-სათხილამურო კურორტის იზრუნა გვამი და დაიწყო ხანგრძლივი, რუტინული პროცესი დაკითხვის სია და მომსახურე პერსონალის კურორტის.
  
  
  მას არ შეშურდება მისი პოლიციის მუშაობა. ეს იყო grueling, უმადური, და განსაკუთრებით არასასიამოვნო მუშაობა ამ სიმაღლეებზე, ამ დროს წლის. ისინი კარგი ხალხი.
  
  
  გამიმართლა. არაფერი მოუტანა ih ჩემთვის.
  
  
  მე მიყვარს კონიაკი ცოტა. მე კი ჩემი თვალები სასტუმროს ფოიეში, თვალს ყველას მოდის და გარეთ. ის არ მომეწონა ადამიანი, რომელიც გამოიყურებოდა, როგორც ადამიანი, ის მინდა ნაპოვნი ნაგვის დროს ვილა Torremolinos, კაცი, მე მინდა მოვიდეს მჯერა იყო კოღოს.
  
  
  და ბოლოს, ის ადგა, დადიოდა შევიდა დარბაზში და ვუყურებ Prado Llano. იქ, როგორც ჩანს, არავინ საზღვარგარეთ არის.
  
  
  მე გადმოკვეთა ლობის და წავიდა up კიბეები მეორე სართულზე, სადაც ჩვენი ოთახი იყო განთავსებული. როგორც მე ამით გასაღები კარი, გავიგე მისი იცინის, რომელიც მეორე ოთახში. Juana-ის სიცილი.
  
  
  გაღიმებული, Brylev აიძულა ღია კარი და აღმოჩნდა იგი. ასე რომ, იგი უერთდება Herr Hauptli მისი ოთახი. მინიმუმ მან, როგორც ჩანს, სასაცილო, თუნდაც მისი უხეში Teutonic გზა. ერთადერთი ნუგეში ის იყო, რომ ასეთი ექსტრავერტი პირი ჰქონდა რამდენიმე ფარული ნაოჭებს.
  
  
  ის დადიოდა მისი და ამით მისი ყური მისი.
  
  
  Giggle. გართობა დაღვრილი გარეთ nah, როგორიცაა ბუშტები გარშემო შამპანური მინა. Herr Hauptli უნდა იყოს, უკეთესი იქნება, სასადილო, ვიდრე მისაღები, მას ეგონა, idly. მას არ ენდობა, ეს მათემატიკის.
  
  
  "გთხოვთ," Juana განაცხადა. "და ამით ზოგიერთი ყინულის არსებობს, გთხოვთ, Barry?"
  
  
  Barry!
  
  
  იგი დადიოდა დაშორებით დღე, frowning.
  
  
  Barry Parson?
  
  
  მაშინ მისი ego ვერ მოისმენს მის ხმას, muffled მაგრამ უტყუარ - უტყუარ ბრიტანული აქცენტი, მდუმარე გასართობი და მდუმარე შფოთვა.
  
  
  "რეალურად, თაფლი. ერთი ჭიქა ვისკი, ყველა უფლება!"
  
  
  ბოლო დროს ჩვენ დავინახეთ, Parson იყო, Malaga. მომდევნო დღეს, მას შემდეგ, მკვლელობები რიკო კორელის ორმაგი, ის და ელენა შეუერთდა Juana და ჩემთვის სავაჭრო მოგზაურობა და სადილი. წავედით სადილი მათ ღამის სანამ ჩვენ არ Sol-მე-Niev. მაგრამ ჩვენ არ ვუთხრა ვინმეს, მათ გარშემო, სადაც ჩვენ ვაპირებთ, იმიტომ, რომ ჩვენ არ ვიცით, სანამ გამთენიისას. როგორ არა Parson ვიცი, სად ვართ?" და რატომ კონტაქტი? ხომ არ აღმოაჩინეთ, რომ კოღოს იყო ასევე შემდეგი ჩვენთან? სავსებით შესაძლებელია. კომაროვის იყო აქ - მე ეჭვი მან მოკლა Arturo. სულ მინიმუმ, ეს იყო ყველაზე აშკარა შესაძლებლობა.
  
  
  მაგრამ რატომ არ Parson იქ შეჩერება მწერების, თუ მას მოჰყვა მას? და რატომ...?
  
  
  აზრის მწერების გამაჩერა. მისი გონება სწრაფად refocused და აჩეხვა ბარათები შევიდა სრულიად ახალი ხელში. მაშინ მივხვდი, რომ ეს შესაძლებელი იყო, რომ Barry Parson შეიძლება არ იყოს უდანაშაულო ბრიტანეთის MI5 ოფიცერი იგი ამტკიცებდა, რომ იყოს.
  
  
  ამდენად:
  
  
  Tart უერთდება ჩემთვის ვილა, სადაც მწერების იმალებოდა Torremolinos.
  
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  ვინ დაეხმარა em ემსახურება ego ღამეს.
  
  
  მე ი კაცი საძინებელი და ცდილობდა, დაიბრუნოს მისთვის, მაგრამ მე შეწყდა. კაცი გაიქცა. კიდევ ერთი ადამიანი, რომელმაც გამოავლინა საკუთარი თავი, როგორც Barry Parson, შევიდა საძინებელი, ამტკიცებენ, რომ იყოს ბრიტანელი საიდუმლო აგენტი, მაშინ მწერების.
  
  
  დავუშვათ, რომ Parson არ იყო აგენტი ყველა. მოდით ვივარაუდოთ, რომ პირი კითხვა იყო მხოლოდ John Doe. ვთქვათ, კომაროვის აქვეყნებს John Doe იქ და მაშინ აწყვეტინებს მომეცით ნება ცრუ მწერების ქრება. და შემდეგ დავუშვათ, რომ emu შეძლო დავერწმუნებინე, რომ კოღოს იყო წასული.
  
  
  ის იყო მწერების მაშინ! Barry Parson! და ის უბრალოდ მოჰყვა ჩემთვის Sol-მე-Niev, მოყვება ჩემთვის ძრავის ოთახი, მოკლეს Arturo, ალბათ, ვთქვათ, რომ არტურო იყო ჩემთვის, და გაიქცა. ახლა ის ურთიერთობა Juana, იმ იმედით, რომ egos მიგვიყვანს რეალურ რიკო კორელი!
  
  
  მან დაიწყო ცივი ოფლი.
  
  
  მან სწრაფად უპასუხა ტელეფონი. ერთ თითოეულ ოთახში suite. მისი აიღო ტელეფონი და სკამი მაშინვე უპასუხა - არა, ასე wouldnt ბევრი ზარები dead of night.
  
  
  "ქალბატონი Peabody, გთხოვთ."
  
  
  მომენტი მოგვიანებით, ტელეფონმა დარეკა, რომელიც მეორე ოთახში.
  
  
  "გამარჯობა?" ეს იყო Juana.
  
  
  "სიტყვა არ იყო ნათქვამი, რომ ჩვენთვის. ეს არის ნიკა. მე მესმის მისი, იქ, Parson. წარმოიდგინეთ, რომ ეს არის არასწორი ნომერი."
  
  
  "მე ნამდვილად ვწუხვარ. მისი, მე მჯერა, რომ თქვენ უნდა..."
  
  
  "თქვენი ego არსებობს. მე შეხვდება კორელი შუაღამისას ხვალ ღამით. Велета. საკონტაქტო მკვდარია. შენარჩუნება Parson იქ მთელი ღამე, თუ შეგიძლიათ. იგი შეიძლება იყოს პირი, რომელიც მოკლეს კორელი lookalike."
  
  
  "თქვენ მაწუხებდა, გთხოვთ, და მე არ უნდა შევეგუოთ."
  
  
  "არ ვუთხრა em არაფერი. შეინახეთ თქვენი ego დაუკავშირდა. თუ თქვენ გესმით ეს ყველაფერი და შეიძლება შეასრულოს, ვთქვათ, ასე:"მე არ ვგულისხმობ, რომ იყოს უხეში, მაგრამ მე ვერ დაგეხმარებათ. მაშინ გათიშეთ ტელეფონი."
  
  
  "მე არ ვგულისხმობ, რომ იყოს უხეში, მაგრამ მე არ შემიძლია დაგეხმაროთ."
  
  
  მე გამითიშა მისი. იგი შეიძლება მოვისმინოთ Parson ' s ხმა მთელს ჩაეგდო ოთახი.
  
  
  "ვინ იყო, რომ, Juana?"
  
  
  "არასწორი ნომერი. რამდენიმე მთვრალმა ინგლისელმა."
  
  
  Parson იცინოდა. "დარწმუნებული ხართ, რომ ის არ არის ამერიკული?"
  
  
  "მან იმავე აქცენტი, როგორც თქვენ," Juana შეეპასუხა.
  
  
  კარგი გოგო! ის იყო მაგარი, როგორც ფხვნილი.
  
  
  მან შეამოწმა მისი stiletto, მისი მოციგავის, და შეცვალა turtleneck სვიტრი და ქურთუკი. მივდიოდი ბარი ერთხელ. მისი სასტუმრო უნდა ვიფიქროთ. და მას არ სურს დარჩეს ამ ოთახში ორივე მთავრდება ღამის. იქნებ მე ვერ გადაიხდის, ბარმენი, რომ let me go, რომ ლობის შემდეგ ბარი.
  
  
  წმინდანი აღმოჩნდა, რომ ეს off და მშვიდად მარცხენა.
  
  
  ბარი იყო, ზუსტად ისე, როგორც მისი ego დატოვა იგი. მე ვუყურებ გარშემო. მე არ ვფიქრობ, რომ ყველას ეძინა ჯერ.
  
  
  სკამზე გასინჯა. "სადაც არის ყველას?"
  
  
  "Disco," Klera განაცხადა, გამიკვირდა. "სარდაფში."
  
  
  "მე არ მესმის, ნებისმიერი ხმაური."
  
  
  "ეს ხმაურისაგან, სექტორი."
  
  
  ის shrugged და წავიდა ქვემოთ კიბეებზე, რომ მას ეგონა, led ქვედა დონის სასტუმროში, სადაც მიწოდების ოთახი იყო განთავსებული.
  
  
  სამი კარი led საწყისი სადესანტო ქვემოთ, და ერთი ამბობს: DISCOTHÈQUE.
  
  
  წავიდა ბარი მარჯვენა და უბრძანა სასმელი. Bartender, ჩაცმული, როგორც ფლამენკოს მოცეკვავე ხანგრძლივი sideburns sticking თავის ქალა, სწრაფად მომზადებული სასმელი.
  
  
  ახლა მე ჩემი თვალით wander ყურადღებით მეტი disco პატრონების. ის არ შენიშნა ადგილი: ეს შეიძლება ყოფილიყო იმ ადგილას, სადაც მწერების უკვე იმალებოდა მკვლელობის შემდეგ, თუ მართლაც მწერების არ იყო, Barry Parson.
  
  
  მაგრამ მე ვერ ვხედავ მას, პირი მე პირველად ვნახე საძინებელი ვილა Torremolinos.
  
  
  ის იყო, რომ დასხდნენ, როდესაც მან დაინახა ნაცნობი.
  
  
  იგი იჯდა შორეულ კუთხეში, მარტო ქვეშ overhanging სექციაში, რაც ჩანდა, ფართო, ბრტყელი rock. ერთ-ერთი იმ ნათელი მომენტები, სერგეი წიხლებით მისი ღიად სახე, და იგი blinked და გატრიალდა.
  
  
  ეს იყო აშკარად ელენა Morales.
  
  
  რა იყო მისი როლი ამ charade? არ იცოდა, რატომ Barry Parson მოვიდა Sol y Nieve? იყო ის ნაწილი? ან იყო ის, უბრალოდ, უდანაშაულო თვალწინ, ნაწილი გამოფენაზე Parson შეიქმნა, რათა დაიცვას საკუთარი ნაწილი?
  
  
  ან იყო ის, არასწორი შესახებ Parson?
  
  
  ის დადიოდა მისი, მოულოდნელად გამოჩენა სიბნელეში ზემოთ მისი და ფართოდ იღიმებოდა.
  
  
  "გამარჯობა, ელენა."
  
  
  "გიორგი! რა სასიამოვნო სიურპრიზი!"
  
  
  "როდის მოვა?"
  
  
  "ოჰ, ბარი, და მას აქ დაახლოებით თერთმეტი. ჩვენ, როგორც showered, შეიცვალა და წავიდა ფარული სასადილო, მაგრამ, რა თქმა უნდა, ეს იყო დრო, ჭამა. და ჩვენ ვნახეთ თქვენი ცოლი. მან განაცხადა, რომ თქვენ შეჭამა წავიდა." მისი თვალები მუხტი. "ბიზნესის."
  
  
  "მაგრამ ახლა თქვენ ხართ მარტო!"
  
  
  "ასევე, ჩვენ ჩამოვიდა აქ, სამი ჩვენთვის. იქ იყო კიდევ ერთი მომხიბლავი პირი აქ. გერმანული. Barry ჰქონდა წავიდეს ფილმი დასალაგებლად რაღაც out ერთად მისი ბარგი. ის დაბრუნდა დაახლოებით ნახევარი საათის შემდეგ. უნდა დატოვონ. მაშინ ჩვენ ცეკვავდა და ... "
  
  
  "რამდენი ხანია გააკეთა გერმანიის დარჩება?"
  
  
  ელენა გაიცინა. "ეს არის ის, რაც თქვენ დარეკეთ,, ჯვარედინი, ჯორჯ?"
  
  
  ჰერები იყო იცინის. "რა თქმა უნდა, არა. რა მოხდა მას შემდეგ, Barry დაბრუნდა მეშვეობით ბარგის?"
  
  
  "გერმანიის დარჩა, როგორც ვთქვი, და შემდეგ მთელს თორმეტი-ოცდაათი Barry განაცხადა, რომ მიიღოს Juana მისი ოთახი. Juana იყო დაღლილი. მან მითხრა, რომ უნდა ველოდოთ აქ." იგი მოიღუშა angrily. "მე ჯერ კიდევ აქ."
  
  
  მისი უბრძანა სასმელები.
  
  
  "რა მოხდება, თუ Barry არ მოვუწოდებთ თქვენ?" მას ჰკითხეს, გ
  
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  გავიხსენოთ, რა მქონდა დაავალა, Juana.
  
  
  მან grinned. "მე დასაძინებლად მარტო."
  
  
  "იქნებ სუფთა."
  
  
  მისი თვალები ორიენტირებულია ჩემი სახე. "თქვენ მითხრა რამე?"
  
  
  "იქნებ".
  
  
  "Okay," მან განაცხადა, რომ მე და აყენებს თავის მხრივ, ჩემი hip. "ხმა, რაც მე გეტყვით თქვენ. თქვენ რატომ არ მიიღეთ ბოთლი და წადი ჩემი ოთახი? ჩვენ დაველოდებით, სანამ Barry იღებს უკან არსებობს."
  
  
  მე წაიყვანა ბოთლი კონიაკი და ჩვენ ავიდა კიბეებზე ერთად. ელენა იყო ცოტა უივერი, მაგრამ იგი ინახება ლიქიორით კარგად.
  
  
  საქართველოს ih ოთახი იყო, მესამე სართული. ელენა აიღო გასაღები გარეთ მისი ჩანთა და გადასცა იგი ჩემთვის. მან გახსნა კარი და ნება მისი. იგი შეიწოვება წმინდანი, და ის დახურულ კარს მიღმა ჩვენთვის.
  
  
  მან აიღო რამდენიმე ქაღალდის ჭიქა, გახსნა ბოთლი, მოსაკლავად კონიაკი, და დაიწყო დალევა, იჯდა ზღვარზე საწოლი.
  
  
  "თქვენი ცოლი ძალიან ლამაზი," ელენა განაცხადა.
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი.
  
  
  "გაქვთ ოჯახური პრობლემები?"
  
  
  "არც მეტი, ვიდრე ვინმე სხვას."
  
  
  "მაგრამ, როგორც ჩანს, თქვენი ჟან უყვარს სხვა მამაკაცებს."
  
  
  "როგორ Barry?"
  
  
  "დიახ."
  
  
  "არის ბარი, თქვენი ქმარი?" ვთხოვე.
  
  
  იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "ჩვენ faking იგი." მან გაიცინა.
  
  
  "რამდენი ხანია ცნობილია, ego?"
  
  
  "Ah. იქნებ თვეში."
  
  
  "სად შეხვდით ego?"
  
  
  მან დააყენა წარბი. "Malaga."
  
  
  "რას Barry ნუ საცხოვრებელი?"
  
  
  იგი იცინის. "ის, რაც მიყვარს."
  
  
  "არა. ვგულისხმობ, რა არის ეგო რამ?"
  
  
  "მე არ ჩაერიოს მამაკაცის ბიზნესი."
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი. დარწმუნებული ვარ. იგი არ. ის იყო, ესპანეთის. ესპანელი არ ჩაერთოს მისი ქმარი, ის "სხვა" ცხოვრება - ოდესმე.
  
  
  "და თქვენ," განაცხადა მან ღიმილით. "რა ვქნათ?"
  
  
  "მე ფოტოგრაფი", - ვუთხარი მე, ცდილობს მახსოვს რა იყო ჩემი მოიცავს შემდეგ მომენტში სრული ამნეზია. "ვყიდი ონლაინ რეჟიმში."
  
  
  ელენა შემომხედა, ყურადღებით. "თქვენ იცით, მე არასდროს მინახავს თქვენ კამერით."
  
  
  "ჩვენ შვებულებაში," მე ვთქვი, lamely.
  
  
  "ისე, ეს, ფაქტობრივად, ბრიტანეთის, ძალიან," მან დრტვინავდნენ რბილად.
  
  
  "Barry არ მუშაობს ან?"
  
  
  იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "ის ამბობს, რომ ის არის კომპანიის წარმომადგენელი, დიდი ბრიტანეთი. გაყიდვების წარმომადგენელი".
  
  
  ეს იყო ახალი. ეს იყო აშკარად Parson ' s legend. მე გადავწყვიტე, რომ უფრო მეტი შესახებ nen.
  
  
  "რას გაყიდვა?"
  
  
  "მე ნამდვილად არ ვიცი. მე არ ვკითხე."
  
  
  "ჯერ ის ოდესმე შეესაბამება ბრიტანეთში?"
  
  
  "მე ასე არ ვფიქრობ. მე არასდროს მინახავს წერილებს ვწერ. მაგრამ ის, რაც ბევრი სატელეფონო ზარები."
  
  
  "Ah."
  
  
  "მე ვფიქრობ, რომ მას აქვს მდივანი. ის ყოველთვის საუბრობს მისი."
  
  
  "მე ვერ ვხედავ." მისი brow furrowed. "სად არის იგი?"
  
  
  "მე არ ვიცი. ის ტელეფონი, და მე ნამდვილად არ ვიცი, სადაც ის მოუწოდებდა, რადგან მე არ ვარ ოთახში, როდესაც იგი იწყებს. ან როდესაც იგი მოუწოდებს emu, ეს უნდა იყოს იმის გათვალისწინებით, რომ emu ტელეფონით, და ის ელოდება მისი ოთახის დატოვება."
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი. "თქვენ ესპანური მშვენიერი გოგონები არიან", - ვუთხარი მე. "ამერიკელი ქალი იყო მიყურადება კართან. ან მოსმენის ეგო." "მაგრამ, რათა თავიდან ავიცილოთ ფარული მიყურადება, საჭიროა სპეციალური დისციპლინა."
  
  
  მან თავი დაუქნია. მაშინ მან გაიცინა. "ძალიან ბევრი ჩემთვის."
  
  
  "თქვენ უსმენს?"
  
  
  "მე."
  
  
  მისი, chuckled. "კარგი გოგონა."
  
  
  "თუმცა, ეს არ საუბრობს იმაზე, თუ რა mail ბიზნესი. ის ყოველთვის ვსაუბრობთ ადამიანი. ადამიანი, მე არ მესმის. იგი მოუწოდებს ih " ერთი, ან თავად, ან კაცი, ან ქალი ."
  
  
  იყიდება აგენტი, ეს არ მიიღოს გაცილებით გრძნობა, როგორიცაა კარგი თემა.
  
  
  "ოდესმე ესაუბრა ego მდივანი?"
  
  
  "ჰო. მივეცი ცოტა აქცენტით, რათა მისი ვფიქრობ, იყო სულელური." მან გამიღიმა ჩემთვის მოულოდნელი pixies-როგორიცაა ფლეშ იუმორის.
  
  
  მან გაანადგურა მისი thighs. "თქვენ არ stupid ყველა, ელენა."
  
  
  "მაგრამ ის ფიქრობს, რომ მე ვარ სულელური."
  
  
  "ვინ?"
  
  
  "Chris. ქალს Barry არის საუბარი."
  
  
  "იცით, მას სხვა სახელი?"
  
  
  ელენა შეარყია მისი ხელმძღვანელი.
  
  
  "მან გაიგო, რომ მისი, როგორც ხანგრძლივი, როგორც თქვენ ego იცოდა?" მე ვთხოვე, მიუხედავად იმისა, რომ მე არ ვიცი, სად მივდიოდით, უბრალოდ გრძელდება ჩვეულებრივი გზა ინფორმაციის შეგროვება.
  
  
  "აჰ, დიახ. ის იყო ყოველთვის დაუკავშირდა მას. მან მოუწოდა საქალაქთაშორისო ნომრები, რათა მოაგვაროს თავისი ბიზნესის საქმეებში."
  
  
  "ინგლისში?"
  
  
  "ოჰ არა, არა ყოველთვის. ზოგჯერ საფრანგეთში."
  
  
  "დარწმუნებული ხართ, რომ ეს იყო საფრანგეთი?"
  
  
  იგი მოიღუშა. "მე ასე ვფიქრობ. მე ყოველთვის არ მოუსმინოს მას, ასე რომ ფრთხილად, გიორგი. მე ყოველთვის არ გაქვთ უფლება შანსი. რატომ ხარ ასე დაინტერესებული?"
  
  
  "მე მინდა, ბარი." მან გამიღიმა მისი. "მე ვარ უბრალოდ მაინტერესებს, რა ქვეყანაში ბიზნესი არის, ის აუდიტორიას."
  
  
  "მე მინდა, Barry ძალიან."
  
  
  "იცით, ღამის ბარი და მივედი სახლში ვილა Juana?"
  
  
  "დიახ."
  
  
  "სადაც იყო, ის, რომ დღეს?"
  
  
  "ის იყო სახლში მთელი დღე. მე ვფიქრობ."
  
  
  ასე რომ, მან არ დახვრიტეს კორელი - ეს იყო კოღოს ან გაურკვეველი ჯგუფი. Barry არ იყო, მწერების - არანაირი შანსი.
  
  
  "და მან ისაუბრა კრის იმ დღეს?"
  
  
  "Chris?"
  
  
  "გოგონა. მდივანი".
  
  
  "Ah. არა. მე ასე არ ვფიქრობ. მას დარჩა ვილა. ჩვენ წავიდა სანაპიროზე."
  
  
  "The beach? ზამთარში?"
  
  
  "ჩვენ ისხდნენ ქვიშა მზე". მან giggled. "ეს იყო გართობა."
  
  
  "როგორ შესახებ, რომ მეორე დღეს? ზარები ინგლისში?"
  
  
  "არა. არაფერი, რომ დღე."
  
  
  "შემდეგ?"
  
  
  "მე ვფიქრობ, რომ ის მოუწოდებდა ამ დილით. თქვენ იცით, ეს ადრე დღეს."
  
  
  "კრის შეყვარებული?"
  
  
  "წმ. ის ლამაზი გოგონა. ძალიან ეფექტური. მე მაქვს სურათი, მისი სათაო ოფისი. თქვენ იცით, რა? ზის მაგიდასთან ამ ოფისში. ძალიან ფორმალური."
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი.
  
  
  "მე ვხედავ მისი ტელეფონი. მისი, მე ვხედავ, მისი საუბარი ბარი. იგი ფიქრობს, რომ მე ვარ ცუდი, და იგი, ეი, არ მომწონს." ელენა აჩვენა მისი კბილები.
  
  
  "არა ის იცით თქვენ და ბარი?"
  
  
  "ოჰ, რა თქმა უნდა. Kristina და მე..."
  
  
  მიაღწია, ეს
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  მან მოგვეწონა ee-ს arm. იგი თითქმის დაღვრილი მისი სასმელი. "რა არის ეს?" იგი გადავიდა აქცენტი.
  
  
  "Kristina? თქვენ თქვით, Chris."
  
  
  "ეს იგივეა, სახელი. არის რაღაც?"
  
  
  რაღაც არასწორი. რაღაც ძალიან უფლება. ახლა ყველაფერი ჩავარდა ადგილი. კრის იყო ქრისტინა. Christina იყო ქრისტინა. ქრისტინა, შეწყვიტა შუა წინა ნაწილი დაკარგული იყო თინა.
  
  
  ელენა ამოიოხრა. "თქვენ ტოვებს?"
  
  
  ჰერები, ის შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "რა მისცა თქვენ, რომ იდეა, მაინც?"
  
  
  "თქვენი აზრით, უკვე წავიდა, სადღაც სხვაგან."
  
  
  მან მიაღწია და აიყვანეს მისი მდე. "არ უქმნით. გამოიყურება. არ არსებობს უფრო მეტი კონიაკი. რაიმე იდეები?"
  
  
  "მე ვფიქრობ, რომ ეს," ელენა განაცხადა, არღვევს უფასო გარშემო ჩემი იარაღი. "მე ტარება რაღაც უფრო კომფორტული."
  
  
  იგი ადგა და წავიდა აბაზანა.
  
  
  როდესაც იგი გამოვიდა, მან არ გრძნობენ არც მეტი არაფერი.
  
  
  და მე სრულიად კომფორტული.
  
  
  ცხრა
  
  
  დილით, მისი საუზმე იყო თითქმის დასრულდა, როდესაც Juana შევიდა სასტუმრო, სასადილო ოთახი და ჩემთან მოვიდა. მან მხოლოდ showered და იღიმებოდა.
  
  
  "დილა მშვიდობისა, ქალბატონო Peabody," მე ვთქვი, იჯდა და თითქოს, უნდა მშვილდი წელის.
  
  
  "დილა მშვიდობისა, ბატონო Peabody," მან განაცხადა, მშრალად.
  
  
  ჩამოჯდა.
  
  
  "თქვენ შეხედეთ აღიზიანებთ", - ვუთხარი მე, buttering კრუასანი. "ქანების თქვენი ნაგავი?"
  
  
  იგი მოხვდა გარშემო დარწმუნდით, რომ არავინ უსმენს. მომენტში, იქ მხოლოდ ექვსი სხვა მომხმარებელს, სასადილო ოთახი.
  
  
  "მე ინახება ego იქ მთელი ღამე, მხოლოდ შენ!" მან თავს ჩემთან, მისი სუნთქვა.
  
  
  "დიდი მადლობა", - ვუთხარი მე. "დარწმუნებული ვარ, რომ თქვენ სარგებლობდა იგი."
  
  
  ის გაწითლდა, გააფთრებული. "ახლა რა არის ამ ყველაფრის შესახებ?"
  
  
  "მე ვუთხარი,. მე კი არ ვარ დარწმუნებული, რომ ჯერ Barry Parson, ვინც ამბობს იგი."
  
  
  მან ჩანდა გარშემო. Waiter loomed მეტი us. ღიმილი, მან უბრძანა, და მიმტანი სასწრაფოდ მოშორებით. იგი აღმოჩნდა ჩემთვის. "ჩემთვის ძალიან," მან აღიარა.
  
  
  მისი, ვუყურებ. "Ouch?"
  
  
  "თქვენ განაცხადა, რომ ის შეიძლება ყოფილიყო ადამიანი, რომელიც მოკლეს კორელი lookalike."
  
  
  "მისი beru დაბრუნდა. მას არ შეეძლო ამის გაკეთება. მას აქვს ალიბი."
  
  
  "მაგრამ ის, როგორც ჩანს, რომ ვიცი, ბევრი რამ მაფია".
  
  
  ჰერები, ის shrugged. "ის აცხადებს, რომ აგენტი. და, რომ ბრიტანეთის სამხედრო დაზვერვის მუშაობს ცდილობენ აღმოფხვრას მაფია ის ნარკოტიკების ქსელი."
  
  
  "მე ვიცი, რომ ყველა ამ. მაგრამ მან, როგორც ჩანს, ნაკლებად სავარაუდოა."
  
  
  საინტერესო, ვფიქრობდი. მე ყოველთვის ჰქონდა იგივე იდეა.
  
  
  "სად იყავი მთელი ღამე?" "რა არის ეს?" ჰკითხა მოულოდნელად.
  
  
  Waiter მოუტანა მას უჯრა კონტინენტალური საუზმე და ორთქლზე pot of coffee.
  
  
  "მე დარჩენის ერთად ვინმე სხვას."
  
  
  ერთი წარბის ვარდების როგორც მან გახსნა როლი და კარაქში ego. "Ouch?"
  
  
  "ქალბატონი Parson."
  
  
  "თუ იქ არის ქალბატონი Parson," მან chuckled. "მე ვფიქრობდი, რომ შეიძლება აწარმოებს შევიდა nah დისკო."
  
  
  "ეს რა გავაკეთე."
  
  
  "ის, რაც ნამდვილად მოხდა, რომ ადამიანი, რომელიც მოკლეს?"
  
  
  მე ვუყურებ გარშემო. "მწერების მოჰყვა me შევიდა ძრავის ოთახი და მოკლა. თუმცა, მან იცის, შეხვედრის ადგილი. მე ვარ შეხვედრა კორელი შუაღამისას დღეს."
  
  
  "ეს ნამდვილად უკეთესი თქვენთვის გაიგო, ასე რომ თავისუფლად აქ?"
  
  
  "A bug in ყავის ქოთანში?" მისი, chuckled. "მე მეეჭვება. მაგრამ არ ვამბობ არაფერს, თქვენს ოთახში, რომელიც თქვენ გსურთ, რომ საიდუმლო. ჰერები, დარწმუნებული ვარ, რა რამ არის ისმინება. მე ვფიქრობ, რომ, თუ მე თავს დაესხნენ პოტენციური კორელი მკვლელი. Juana, არ Parson არაფერი ვთქვათ კორელი?" "
  
  
  "კორელი?" იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "არა, რატომ არა?"
  
  
  "მე ვფიქრობ, რომ მან იცის, თინა Bergson."
  
  
  Juana ამყოფებდნენ. "შეგიძლიათ დარწმუნებული უნდა იყოს, რომ?"
  
  
  "არა, ნამდვილად, არ არის." მისი, leaned უკან. "რატომ არა?"
  
  
  "ის საუბრობს, იტალიური, თქვენ იცით. ძალიან კარგი."
  
  
  "რას თინა Bergson უნდა გავაკეთოთ ეს?"
  
  
  "არაფერი. ჰერები, ფიქრი კორელი."
  
  
  "თქვენ ფიქრობთ, Parson არის იტალიური და იცის, კორელი?"
  
  
  Juana შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "მე არ ვფიქრობ, რომ არაფერი მისი. მე უბრალოდ უთხრა, რომ მას უკვირს, როდესაც იგი გამოვიდა იტალიის ფრაზა."
  
  
  "რა ფრაზა?"
  
  
  ის გაწითლდა. "მე არ მახსოვს."
  
  
  "მაგრამ თქვენ იცით, რომ ეს იყო იტალიელი?"
  
  
  "მან აღიარა იგი. ის იყო ასევე ძალიან მაგარი."
  
  
  "და ეს იყო უბედური შემთხვევა?"
  
  
  "ძალიან ბევრი ისე." Juana დახედა თავის ფირფიტა. იგი მოულოდნელად primal და ზუსტი. ის არ იყო, მომღიმარი, მიუხედავად იმისა, რომ ის იყო იცინის შინაგანად. რაღაც შემთხვევით შუა მიღების სიყვარული, მან იცოდა. და იგი მოვიდა, ლამაზი, მდიდარი იტალიელი ფრაზა. საინტერესო. ძალიან საინტერესო იყო.
  
  
  "არ წავა სათხილამურო?" ვთხოვე.
  
  
  "მე არ ვიცი. ვგულისხმობ, უნდა, მე ვიცი მისი?"
  
  
  "მე მხოლოდ ფიქრი. ჩვენ ზემოთ ფერდობებზე დღეს, Juana. ეს უნდა გამოჩნდება საფარი. და მე მინდა უკეთესი რამდენიმე ფოტო." კარგი. მე დაიღალა ყველა ამ boudoir მუშაობა."
  
  
  "თქვენ, როგორც ჩანს გათვალისწინებით, რომ ძალიან კარგად", - ვუთხარი შემთხვევით, ეძებს მისი დასრულდა. "სინამდვილეში, მე არასდროს მინახავს თქვენ გამოიყურება, როგორც ეს ადრე... ოჰ, მოხარული ვარ, რომ, თუ თქვენ რას ვგულისხმობ."
  
  
  ის იყო გაბრაზებული. "მე თქვენი ..."
  
  
  "ახლა, ახლა," ისინი აფრთხილებენ მას, sipping დანარჩენი მათი con leche ყავა.
  
  
  "როდის წავიდეთ სათხილამურო?"
  
  
  "მე უნდა ახვიდეთ ჩემი ოთახი და სუფთა up პირველი."
  
  
  მან თავი დაუქნია. "მე ვიქნები მზად ცხრა-ოცდაათი."
  
  
  "ცხრა-ოცდაათი შემდეგ. Let ' s go to the top. Велета. თქვენ ვთამაშობდი?"
  
  
  "რა თქმა უნდა! მისი ნიკაპი გადაღებული up. მას რთული იყო ჩემთვის. ვიგრძენი მისი უკეთესი. იგი დღემდე იბრძვის მისი მნიშვნელობა და მისი თანასწორობა. კარგი გოგონა.
  
  
  * * *
  
  
  ჩვენ გაყვანილია ჩვენი აღჭურვილობა on Prado Llano და ითამაშა, ერთ-ერთი თამაშის გასწვრივ საკაბელო მანქანები, რათა პირველი რასის Borreguilas.
  
  
  ეს იყო ენერგიული დღე, მზე მაღლა ცაში და ქარი შემოტანა გარკვეული ტენიანობის.
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  re. "ის აპირებს თოვლი ამაღამ," ვფიქრობდი. მან გაიხსენა, რომ მან ცუდი თოვლი ჰაერში ღამეს. ახლა ეს მოხდება, იგი დარწმუნებული იყო, იყო.
  
  
  საკაბელო მანქანა გავიდა და ძმა, და ჩვენ სამ ასვლა და მწვერვალები Sierra Nevada. თქვენ ვერ ვხედავ, ყველაფერი იქიდან. ეს იყო ცივი და ცივი - სწრაფი. მე აღმოჩნდა გარშემო და ჩანდა ქვემოთ, და ეს იყო, როგორც ეძებს ბოლოს მსოფლიოში. დიდი მანძილი ჩემს თვალწინ, მთელი Granada ფართი იყო გავრცელდა, მიუხედავად იმისა, რომ იყო გარკვეული haze ქვემოთ იქ, საკმარისი იმისათვის, რომ დაბლოკოს სრული ხედები ყველაფერი.
  
  
  ჩვენ გადახტა off the cable car ხოლო აღსავსე გაიმართა იგი, და წავიდა ბინა ქუჩაში. ეს იყო ძალიან მაღალი აქ, საჰაერო იყო თხელი და ცივი მოცულ ჩვენთან ყველა მხრიდან და შეაღწია ჩვენი კანის ჩვენი ტანსაცმელი.
  
  
  ჩვენ ფეხით დუმილი ყველაზე სათხილამურო ფერდობზე. ეს იყო მიტოვებული ქვეყანა - ყველა დაფარული mica ფიქალი და თოვლი არ იყო ხეები ან thickets სადმე. პირველი თოვლი, კლდეები, და ცა. მან ჩუმად strapped თავად შევიდა მისი ავსტრიელები და უყურებს Juana ჭიდაობა მისი კანადელი.
  
  
  ჩვენ იდგა იქ რამდენიმე წუთი, ეძებს ქვემოთ ფერდობზე, და მაშინ მე მას ქუდი off, გამოყვანილია cap ქვემოთ მეტი ჩემი ყურები,და waved მისი.
  
  
  "თქვენ!"
  
  
  მან თავი დაუქნია, მივიღებთ თავად ნაბიჯია, მოხრილი მისი მუხლებზე, და დაიწყო გადაადგილება გასწვრივ ციცაბო მონაკვეთზე პირველი დაეცემა.
  
  
  მე მოჰყვა მისი, დასასვენებლად და მოსარგებლე ხრაშუნა თოვლი კიდეებს ჩემი თხილამურები. ჩვენ საუკეთესო ამინდის პირობებში.
  
  
  ერთ დღეს ჩვენ ისვენებდა და მან მოგვიტანა რამდენიმე სენდვიჩები, რომელმაც საოცარი ღირებულება ih. ჩვენ შეჭამა ih და არ ვამბობ, სიტყვა ერთმანეთს. ჩვენ უბრალოდ basked მზე და გონს მარტოობაში და სილამაზე მთის.
  
  
  ჩვენ დასრულდა ჩვენი სენდვიჩები და გადავიდა.
  
  
  ეს იყო დიდი რასის.
  
  
  მშვენიერი.
  
  
  მას შემდეგ, რაც მოკლე წარმოშობის ქვემოთ Borreglas, ჩვენ სამ სასტუმროს ფოიეში ყველა დღე, გაცვლის ისტორიები Barry Parson და ელენა Morales, როგორც ცეცხლი crackled და ტურისტების მოვიდა და წავიდა. ჩვენ ვერ ვხედავთ, ქვედა piste - დან Borreglas Prado Llano-გარეთ ფანჯარა, და დახარჯული დრო კომენტირებისას ფორმებს სხვადასხვა მოთხილამურეები.
  
  
  და ბოლოს, მე წავიდა, დაისვენეთ და მიიღეთ შხაპი. კვება მოკრძალებული იყო, ჩვეულებრივი დიდი რაოდენობით კერძები, და თერთმეტი-ოცდაათი მან დაიწყო, ცოტა აანერვიულა. იმ მომენტში, ჩვენ კიდევ ზის და სასმელი.
  
  
  მან ბოდიში თავი, წავიდა ფილმი მისი ოთახი, და შეამოწმა მისი მოციგავის და hairpin. შემდეგ მან აიღო ის, გააკეთა რუკა ფართი და შეამოწმა მარშრუტი ძეგლი Velet, რომლებიც უნახავს ის, რომ დილით ზემოდან სათხილამურო ფერდობზე. მთავრობა საგზაო გარშემო გრანადა, რომ Motril კოსტა del Sol, ის მინდა უკვე უთხრა, გაიქცა უფლება მომდევნო კონკრეტული სტრუქტურა.
  
  
  გზის Prado Llano დაკავშირებული რეგულარული მაგისტრალის დაახლოებით სამი მილის დაშორებით პრადოს მუზეუმი. მისი აღინიშნება მისი მარშრუტი ჩრდილოეთით, ჩანგალი და შემდეგ სამხრეთ რომ Velete გზატკეცილზე. მან ჩაახშო რუკა მომენტი, აიყვანეს გასაღებები გაქირავებულია Renault, და წავიდა ქვემოთ ლობი.
  
  
  სასადილო, მან დაინახა, Juana მაინც სხდომაზე ელენა. მაინტერესებს, სად Parson არის. მე ვარ იდგა იქ, ეძებს ფანჯრიდან ფრონტის სასტუმრო, სადაც Renault იყო გაჩერებული. რამდენიმე ფიგურა იყო მოძრავი გასწვრივ Prado, ალბათ, ბარი-მაგვარი მოდის. ერთ-ერთი მათგანი იყო Herr Hauptli.
  
  
  მე გააძლიერა მეშვეობით წინა კარები სასტუმრო და სიბნელე, გარეთ, და მან დაინახა ფრიალი:
  
  
  "არ უნდა დაგვავიწყდეს, ჩვენ ყველაფერს გავაკეთებთ ამ რასის ოდესმე!
  
  
  "მე მირჩევნია ამას დღისით," მან უთხრა, გერმანული.
  
  
  ის იცინოდა ხმამაღლა და დადიოდა ლობი.
  
  
  მისი ჩასვლა Reno. ცივი ქარი ააფეთქეს ქვემოთ ფერდობებზე. მანქანა იყო ცივი, მაგრამ მყუდრო. სითბოს ძრავის სწრაფად თბილი ego.
  
  
  მსუბუქი თოვლი დაიწყო დაეცემა. ეს იყო ძალიან ადრე, რომ ჯოხი, მაგრამ იგი დაეცა ყინულოვანი წერთ თოვლი რომ იყო უკვე სავალი. Snowdrifts დაიწყო დაგროვება გასწვრივ კიდეზე ტროტუარი.
  
  
  Renault hummed, როგორიცაა ბედნიერი ჩიტი. ის წავიდა ნელა და ყურადღებით უყურებს ნათელი თეთრი ხაზის ცენტრში გზის. ორმაგი ჩიხი გზა იყო ვიწრო შესახვევი ორი მანქანა ავლით. მე ვუყურე ავტობუსი და მანქანები ძლივს აკეთებს mimmo კიდევ ერთი სხვა დროს მოგზაურობა გარშემო გრანადა, ახსენებს, სპილო მომდგარი ერთად, ანტილოპა, რომ უარს ამბობს ითანამშრომლოს.
  
  
  მას დახვდა ორი მანქანა მიემართება Prado Llano, შემდეგ კი წავიდა გადატანა მთავარ გზაზე, სადაც ის აღმოჩნდა, რომ დაიცვას გამოდის და შემობრუნების მიმართ Veleta. თოვლი იყო მძიმე. ეს გადმოკვეთა სხივები მსოფლიოში და ჩამოყალიბდა ფარდა ჩემს თვალწინ. მე ძლივს ვხედავ გზატკეცილი, და მიუხედავად იმისა, რომ ეს იყო უფრო ფართო, ვიდრე driveway, ეს არ იყო განკუთვნილი გასწრება ან stunt მართვის ნებისმიერ ადგილზე.
  
  
  Renault მართავდა ადვილად ლიკვიდაცია გზა, მაგრამ მე ვერ ვხედავ, რომ თოვლი იყო დაწყებული cling რომ ბორდიურზე ცოტა. ზოგჯერ მე ვერ ვხედავ ზღვარზე გზატკეცილი ყველა.
  
  
  Steely ხმა გამოვიდა ფერდობზე
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  ახლა Renault ჰქონდა, რათა მას მთელი თავისი გაზი. ის გადაინაცვლებს დაბალი სიჩქარის და გადავიდა ნელა და ყურადღებით მეშვეობით იზრდება ზედაპირზე თოვლი.
  
  
  საბოლოოდ მან დაინახა ნიშანი: VELETA. და მის ფარგლებს გარეთ ნიშანი, ჭუჭყიანი გზის გამორთულია მთავარი გზა და ნაცნობი ბეტონის ძეგლის თავზე cliff.
  
  
  იგი აიძულა by Renault გადატანა ჭუჭყიანი გზა და აღმოჩნდა გარშემო მეტი ქანების და ყინულის, სანამ ის მოვიდა ბინა ფართი, როგორც ჩანს აფეთქებული გარშემო მყარი კლდეები. არ იყო ნიშანი მანქანა.
  
  
  ჩემი watch განცხადებით, ხუთი წუთის გასული თორმეტი. მე მაინტერესებს, რა მოხდა, რიკო კორელი. მაშინ სხვა აზრის მოხდა მე: ჰქონდა კორელი გადაწყვიტა, რომ არ გამართავს შეხვედრებს, როდესაც სიტყვა გადმოვიდა, რომ არტურო მკვდარი იყო? იყო კორელი, ძალიან, იმალებოდა სადღაც უკან rock, ელოდება მას, გამოვიდეს შევიდა ღია გადაღება me?
  
  
  მე გამორთულია ანთება და Renault გარდაიცვალა. იყო საბურავი სიმღერები ყველგან გაყინული slush, მაგრამ ისინი არაფერს ნიშნავდა. ის shuddered. ეს იყო მარტოხელა აქ, ყველაზე secluded ადგილი მთაში. ეს იყო პირველი კორელი და მას , და მან მოწყობილი, რომ გზა. Kill me Arturo სიკვდილი? გარდაცვალების Basillo di Vanessi?
  
  
  მან ყურადღებით გამორთულია ფარები. ის იჯდა იქ, ხოლო, მასით მისი პარამეტრები. შემდეგ მან დააყენა მისი windbreaker და გაყვანილია მოციგავის . იყო ჯიბის ფანარი დაფა ნაწილების, რომ მე, როგორც წესი, განახორციელოს ჩემთან ერთად, და ეგო აიღო ის და აღმოჩნდა იგი.
  
  
  შემდეგ მან გახსნა კარი Renault. ქარი გააკრიტიკა შევიდა ჩემთვის საშიში ეფექტი. Licking გამოყვანილია მისი windbreaker მეტი მას და იდგა, Renault, დახურვის კარი thud. ეს გააკეთა სხივი ფანარი, ღამე და მე ვერ ვხედავ მხოლოდ თოვლი swirling ჩემს მიმართ, ტკივილი, ყველა მიმართულებით ზედა პიკი, სადაც ქარი ქროდა ყველა ქულა კომპასი.
  
  
  ძეგლი იყო piled up there, მუქი და ჩუმი, და ეგო დადიოდა გარშემო მანამ, სანამ არ აღმოაჩინა, ლურჯი SIM ბარათი ის მინდა გაყვანილია საწყისი უკანა ხედი. წარმოდგენა არ მქონდა, როგორ Ego მძღოლი ისაუბრა ego შევიდა არღვევს მეშვეობით ყინულის და ყინულოვანი slush, მაგრამ იგი იდგა იქ. ეს შეეხო hood. ეს იყო ჯერ კიდევ თბილი.
  
  
  უკან ძეგლი იყო წყობის, სამშენებლო მასალები მარცხენა მიერ პირველი ხელოსნები დასრულებას ძეგლი. ვიდექი იქ Sim ბარათი, ცდილობს დაემალოს ქარი, და ის იყო, რომ გავიგე, უეცარი ხმაური არ არის შორს ჩემგან.
  
  
  მისი ქმარი გაიმართა მოციგავის მჭიდროდ ხელში და აღმოჩნდა, რომ სახე მიმართულებით ხმა მოდიოდა. როგორც ქარი whipped გარშემო, გაფატვრვის ხმა და გაბნევის ego ყველა მიმართულებით, იგი არ იყო დარწმუნებული, თუ მე მას ვუყურებდი face-to-face მოძრაობა ან არა.
  
  
  მაშინ shaggy ისმის მისი.
  
  
  მოციგავის გაიმართა ეს, თავის მხრივ, მიზნად და მზად შესუსტებას.
  
  
  "Ah, Peabody," ხმა განაცხადა, თითქოს მეშვეობით scarf.
  
  
  მას არ ესმოდეს ეს.
  
  
  მაგრამ, როდესაც მან გააძლიერა შევიდა ფანარი ადგილზე, მისი ego მაშინვე ცნობილი.
  
  
  ეს იყო Barry Parson.
  
  
  მაგრამ ახლა მას არ აქვს British accent ყველა. მან ისაუბრა ბუნდოვანი ერთგვარი გზა, რომელიც, მე მჯერა, რომ ამ ეტაპზე მან, ყოველივე ამის შემდეგ, მხოლოდ თავისი როლი ითამაშა ბრიტანეთის საიდუმლო აგენტი.
  
  
  ვინ იყო ის?
  
  
  მან გააძლიერა თავდამსხმელი უკნიდან წყობის სამშენებლო მასალები და ვურთიერთობთ shake ჩემი მხრივ.
  
  
  მისი გაყინული.
  
  
  "დამშვიდდით," Barry Parson განაცხადა. "ეს ყველა უფლება. მისი კორელი. Rico კორელი".
  
  
  10
  
  
  თოვლი მიანიშნებდნენ ჩვენს გარშემო დიდი ხნის განმავლობაში, და არავინ ჩვენს გარშემო გადავიდა. ეს იყო ცივი და ცივი.
  
  
  "ყველა უფლება?", - განაცხადა მან, სწავლის ქვემოთ ლოკვა ჩემთვის, ცდილობს დაინახოს ჩემი სახე.
  
  
  საქართველოს მოციგავის იყო, მოახერხა მისი windbreaker, მხოლოდ იმ შემთხვევაში. "როგორ შეიძლება ვიყო დარწმუნებული?" Ego სთხოვა. "პირველი მეტყვით, თქვენ Barry Parson, და ახლა თქვენ მითხარით, თქვენ რიკო კორელი."
  
  
  მან გაიცინა. "მოდით, წავიდეთ. ეს უნდა იყოს აშკარა! ყოჩაღ=), და ვინ შეიძლება იყოს აქ, მაგრამ რიკო კორელი?"
  
  
  "ვინმეს შეიძლება აქ პასუხი თქვენს corkscrew. ყველას, ვინც იცოდა შეხვედრის შესახებ."
  
  
  "ვისაც მაგრამ რიკო კორელი და მოკლული ბავშვი?" მან სთხოვა.
  
  
  "კომაროვი. მან შეიძლება იცოდეს."
  
  
  "თქვენ ვფიქრობ, რომ მე ვარ მწერების?" Parson სთხოვა სიცილი.
  
  
  "ის იქნება ერთადერთი, ვინც იცით, რომ კორელი დამხვდა აქ."
  
  
  "გონივრული იყოს! მისი არ არის კოღოს!"
  
  
  "ამბობენ ასე, მაგრამ მე არ ვიცი მისი."
  
  
  "თუ ის იყო მწერების, რა იქნებოდა ის აკეთებს აქ?"
  
  
  "ცდილობს იპოვოს კორელი და კლავს ეგო."
  
  
  "მაგრამ მისი კორელი."
  
  
  იგი გადაიქცა მარტივი კომედია. იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი resignedly. "კიდ თქვენ კორელი. მე ხარ ცივი. მოდით კიდევ ჩემი მანქანა და განხილვა."
  
  
  მან გაიცინა. კარგი."იგი ხელმძღვანელობდა ego up წინა Renault.
  
  
  "ლამაზი პატარა სამუშაო," - განაცხადა მან.
  
  
  "დიდი", - ვუთხარი მე. "როდესაც თქვენ ქირავდება, თქვენ შეგიძლიათ მიიღოთ საუკეთესო out of it."
  
  
  მან გახსნა კარი თავისი გასაღები და შევიდა, შემდეგ მიაღწია და გახსნა სამგზავრო კარი em. ის ავიდა და გააკრიტიკა კარი. მანქანა lurched. ეს იყო ჯერ კიდევ თბილი შიგნით.
  
  
  "ნება მომეცით გითხრათ, Basillo di Vanessi", - განაცხადა მან მას შემდეგ წუთიერი დუმილით. "ჩანაცვლება. ისინი უკვე ცდილობს დაჭერა ჩემთვის თვის."
  
  
  "მათ?"
  
  
  "ვინმე ირგვლივ ზედა დონეზე მაფია," Parson განაცხადა. მისი ვერ დაეხმარება მას; მისი ჯერ კიდევ ფიქრობდა, nen როგორც Barry Parson,
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  არ მომწონს რიკო კორელი.
  
  
  "მაგრამ თქვენ რა იცით, რომ?"
  
  
  "მე მყავს მეგობრები, იქ ძალიან. ზედა. Kapo დაბრუნება სურს, მისი უნდა იყოს გამორიცხული იყოს. მას სურს, რომ იყოს სრულყოფილი."
  
  
  "რა არის ego-ს დასახელება?"
  
  
  მან გაიცინა. "დაივიწყებს. უბრალოდ, მერწმუნეთ."
  
  
  კარგი. ასე რომ, Capo Capo სურს დატოვოს."
  
  
  "თქვენ გსურთ, რომ მომკლან. ცდილობდა მეუბნებოდა, ორჯერ უკვე. ერთხელ კორსიკა. მას შემდეგ, რაც ნეაპოლში. მე ვიყავი იქ მიწოდება."
  
  
  "ნეაპოლის? "სად მწერების მოდის?"
  
  
  მან შემომხედა მკვეთრად. "თქვენ იქნება ჯარიმა."
  
  
  "მითხრეს."
  
  
  "Hema?"
  
  
  "არაფერი."
  
  
  "მაშინ, როდესაც ჩემი მეორე strike ვერ..."
  
  
  "ერთი თქვენი ვილა კორსიკა?"
  
  
  იგი მოიღუშა. "დიახ." მან დაელოდა. მაშინ: "როდესაც მან ვერ შეძლო, მან გადაწყვიტა, რომ დატოვოს ბიზნესი. ეს მაშინ, როდესაც ჩამოვედი, რომ თქვენ ხალხი."
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი. "მე ვიცი ამის შესახებ." ის არ არსებობს. მაგრამ ეს იყო აზრი, რომ მოვუსმინოთ ego-ს ამბავი. სხვა გზა არ მქონდა, იცის, თუ იგი ჭეშმარიტი ან მცდარი.
  
  
  კარგი. როდესაც ჩვენ მარცხენა კორსიკა on yacht, Vanessi აიღო იგი მას."
  
  
  "იმისათვის, რომ თქვენი ადგილი?"
  
  
  "ჰო. როდესაც ჩვენ მივიღეთ ვალენსიაში, ჩვენ დარჩა პორტი დღეში, და ჰერები დარჩა სანაპიროზე, როდესაც მათ დატოვეს."
  
  
  "არ Lysistrata აფრების გარეშე?"
  
  
  "აბსოლუტურად ფანტასტიკური. Vanessa ითამაშა, რიკო კორელი."
  
  
  "და როდესაც ისინი დაეშვა მალაგა, Vanessa იყო ჯერ კიდევ თამაშობენ კორელი?"
  
  
  "დიახ." მან პაუზა. "დახმარებით თინა Bergson."
  
  
  "იყო Vanessa Malaga?"
  
  
  "არა. დარჩა ნავში. გვეგონა, რომ უკეთესი იქნებოდა, ეს გზა. მაშინ არ იქნება შეცდომა. ვგულისხმობ, მხოლოდ იმ შემთხვევაში, თუ ვინმე აღიარებს ეგო."
  
  
  "შეიძლება ვინმეს მალაგაში იდენტიფიცირება, თქვენ?"
  
  
  "ჩვენ გვაქვს შანსი," Parson იცინოდა.
  
  
  "მაშინ?"
  
  
  "მაშინ დაუკავშირდა, თინა და ის მოვიდა თქვენთან შეხვედრა."
  
  
  "ეს უფლება."
  
  
  "მე მჯერა, რომ ვინმე აირჩია თქვენ, ამის შემდეგ თქვენ იახტა, აყენებს scuba გადაცემათა და მიღების მოხვდა."
  
  
  "ვინ?"
  
  
  "Moscato, რა თქმა უნდა. ვინ? მან ყველაფერი იცის ჩემს შესახებ. და მას უნდა ჰქონოდა უფრო მეტი, ვიდრე ერთი თვალი ნავი, როდესაც ის მოვიდა. ის უბრალოდ დროული დრო, თქვენ ახლოს გემი, რომ თქვენ ჩართული."
  
  
  "რატომ არ Moscato აღიარებს, თქვენ?"
  
  
  "მან იცის, yacht, თინა, დაახლოებით შეხვედრა თქვენ ხალხს..."
  
  
  "მე ვერ ვხედავ. მაგრამ ის ნამდვილად არ ცნობს."
  
  
  "ეს უფლება."
  
  
  "და მან აიღო და დაჭრილი თინა."
  
  
  "მადლობა ღმერთს, მან არ მოკლა!"
  
  
  ის იყო თვალს მას. მან მიაღწია თავის ჯიბეში და გაყვანილია პაკეტი ამერიკული სიგარეტები. მან აანთო ერთი და მოიცილეს მატჩი. ბოლო დროს, მან ესპანეთის სიგარეტი. მაგრამ შემდეგ, რა თქმა უნდა, მან ითამაშა ბრიტანეთის საიდუმლო აგენტი Barry Parson. ის იყო უდიდესი მსახიობი და იცოდა, რამდენად ეფექტური უფლება რეკვიზიტები იყო.
  
  
  "როგორ არის ის ახლა?" ვთხოვე.
  
  
  "თქვენ ნიშნავს, რასაც ისინი ამბობენ, რომ გარშემო კლინიკაში?"
  
  
  "დიახ." მან იცოდა.
  
  
  "She' s coming."
  
  
  "როდესაც შეიძლება მას შეუერთდეს თქვენ?"
  
  
  ის იშურებდნენ. "მალე".
  
  
  "და შემდეგ-შეხვედრები, ჩემი პარტნიორი?"
  
  
  "ეს უფლება." "შეხედეთ, თინა ნაწილია სასჯელი. თქვენ იცით, რომ, ხომ?"
  
  
  "კი," ვუთხარი მე. "მაგრამ ჩვენ გვინდა, რომ შევხვდეთ პირველი, და მაშინ ჩვენ განვიხილავთ დეტალები."
  
  
  მან თავი დაუქნია. "ყველა, რომ მნიშვნელოვანია ახლა."
  
  
  "ერთი რამ სტუმრებთან ჩემთვის."
  
  
  "რა არის ეს?" მოწევა ვარდების წინაშე ego-ს სახე. In windshield Renault, მან ვერ ვხედავ ასახვა მათი ეგო, როგორც მან გადაიტანეთ მისი სიგარეტის.
  
  
  "როგორ ფიქრობთ მაშინაც კი მიიღოს, მას შემდეგ, რაც კოღოს Torremolinos?"
  
  
  მან გაიცინა. "ძნელია, არა?"
  
  
  "ძალიან ძნელია. მისი ათვისება. "ძალიან ძნელია."
  
  
  Ego თვალები slid აფეთქდა. "რას ამბობს?"
  
  
  "მე ვამბობ, რომ მე არ შემიძლია სრულიად ვეთანხმები თქვენს ამბავი, კორელი. თქვენ შეიყვანეთ გარიგება, როდესაც ჩემი მწერების გადის ცივი, და შემდეგ თქვენ თამაში Barry Parson, საიდუმლო აგენტი. რა იძლევა?"
  
  
  "მოდით დავუბრუნდეთ," Parson განაცხადა, სერიოზულად. "მოვუსმინოთ. მისი, ვიცოდი, რომ თქვენ მას შემდეგ, რაც კოღოს. ეთანხმებით თუ არა?"
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი. "თქვენ შეიძლება არ მიხვდა ეს, რა თქმა უნდა. მაგრამ რატომ იყო თქვენ მალაგაში ყველა? ვგულისხმობ, რიკო კორელი. თქვენ იმალებოდნენ ვალენსიაში. რატომ დადიან მალაგაში გამოვლენა თავს, მაგრამ უშედეგოდ?"
  
  
  "დაზღვევა", - განაცხადა მან ნელა.
  
  
  "დაზღვევა?"
  
  
  "მე ვიყავი უსაფრთხო მომენტიდან დავტოვე იახტა ვალენსიაში. არ გესმით?"
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი.
  
  
  კარგი. ერევანში იყო იახტა, როდესაც იგი მუშაობს, მაშინ, როდესაც" კოღოს " დაარტყა. ნამდვილად ისევ?"
  
  
  ისინი ფიქრობდნენ, რომ მისი. კარგი. მოდით ვივარაუდოთ, რომ თქვენ უნდა იყოს Sol y Nieve ამ ეტაპზე."
  
  
  "ის, რაც მე, - განუცხადა თინა."
  
  
  "მე ასე მეგონა. ვგულისხმობ, რატომ მოდის მალაგაში დახმარება? ეს იყო ჩემი corkscrew."
  
  
  "მას თქვენს სასტუმროში და გასარკვევად უფრო მეტი თქვენ." ის shrugged. "ვგულისხმობ, ჩემი ცხოვრება არის დაასრულა ლამაზი პატარა bundle. მე ვაპირებ შტატები. და თქვენ, და რომ თქვენ არ ხართ ჩემი keepers. უფლება?"
  
  
  "ეს უფლება."
  
  
  "ასე რომ, მე დაველოდოთ თქვენ უნდა აღდგენა.
  
  
  იყო ხანგრძლივი დუმილი. მისი მზერა იყო ცივი. მან შემომხედა, ისევე როგორც coldly.
  
  
  "სად შენ ჩემთვის?" ვთხოვე.
  
  
  მან ამოიოხრა. კარგი. გამოიყურება. თქვენ სანადიროდ. მისი, ვიცოდი, რომ თქვენ აპირებს ცდილობენ იპოვონ Moscato. ნამდვილად?"
  
  
  "ვფიქრობ, რომ ასეა."
  
  
  "მე, უბრალოდ, ელოდება სანამ მივხვდი თქვენ."
  
  
  "ხომ არ იდენტიფიცირება მე ადრე?"
  
  
  "ოჰ, რა თქმა უნდა. მე ვუყურე, სადაც თინა წავიდა."
  
  
  "და მაშინ მოჰყვა, Juana და მე იმ ღამეს?"
  
  
  "რა თქმა უნდა, რა თქმა უნდა."
  
  
  "ვილა."
  
  
  "რეალურად. იმ დროს, თქვენ მოხვდა, რომ ბოზი - ერთ-ერთი, რომელიც იყო უკვე, სამი მუსკატი, და სხვა იყო ფართო - მე ვიცოდი, რომ ჩვენ ვიყავით dell. მე მხოლოდ შემდეგი თქვენ."
  
  
  "მაგრამ რატომ
  
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  თქვენ ბრძოლა თქვენი გზა უკან, როდესაც მე მქონდა Moscato მკვდარი? "
  
  
  Ego თვალები შეხვდა აფეთქდა. "ჩვენ ყველა ვუშვებთ, არ გვაქვს?"
  
  
  ჰერები, ის shrugged. კარგი. მაგრამ რატომ საფარი ამბავი?"
  
  
  "Barry Parson' s jazz? მე უბრალოდ ჩანდა, მტვერი off შელფზე, " - განაცხადა მან, slipping შევიდა Barry Parson ბრიტანული აქცენტი. "და ეს ჩანდა, რომ იყო ის, რაც უნდა გაკეთდეს, იმ მომენტში. რა ვარ მე აპირებს, შეადგინოს ჩემი აზრით, და ამბობენ:"რა ხმა მისი, კარგი ძველი რიკო კორელი! ეს არ მიიღოს გაცილებით გრძნობა ახლა, არა? "
  
  
  ჰერები იყო იცინის. "მე მაინც არ მომწონს, ferret ყველა ეს bifurcation და triplicando. თქვენ შეიძლება არ გააკეთა კონტაქტი Juana დაუყოვნებლივ. თქვენ slept მისი, არსებობს, და კვლავ აქ. რატომ არ მხოლოდ მისცეს hey ინფორმაცია და ვთხოვთ მას, რომ აუცილებლად შეამოწმეთ იგი? "
  
  
  მან ცოტა ქვემოთ მისი სიგარეტის და ვუყურებ საქარე მინა. თოვლი იყო დაცემა, მაგრამ ის მიღების მსუბუქია ახლა. მე ვუყურებ და დაინახა, ჩვენი ორი სახეები ასახულია ბნელ ღამეს.
  
  
  Ego თვალები დაიწყო უკან at me.
  
  
  "მე არასოდეს ენდობა საძინებელი," - განაცხადა მან, frowning. "ვგულისხმობ, არც კი ჩემი საკუთარი. ეს არის ადგილი, მე გაქირავებულია მისი Torremolinos. როგორ მე ვიცი, Moscato არ ჩანაწერი ჩემთვის ფირზე ადრე მე მოჰყვა, რომ თქვენ მის ადგილას? ყოველივე ამის შემდეგ, მას ეგონა, ის მინდა მოკლეს me on ნავი. მაგრამ იქნებ ეს იყო ხაფანგში. ნამდვილად? იქნებ Moscato არ არსებობს, იქნებ Moscato იყო, ყოველთვის ფიქრობს იმაზე, მე და მელოდება. როგორ შეიძლება მე არ იცნობდით მას? "
  
  
  ჰერები იჯდა იქ.
  
  
  "ეს სასტუმრო. მე არ ვენდობი მას, არაფერი. არაფერი, როგორიცაა, რომ. მე ვფიქრობ, რომ არსებობს შეცდომები, ყველა ოთახი. მე უნდა გაიაროს მომავალში შეხვედრის, რადგან ის ნაწილი იყო თავდაპირველი გეგმა. მე არ მინდა, რომ გადაუხვევთ თავდაპირველი დაგეგმვა, იმიტომ, რომ ეს ფოთლები ძალიან ბევრი შანსი. მას შემდეგ, რაც ჩვენ უკვე იცოდა ერთმანეთს, უბრალოდ ითამაშა ზემოთ და განაგრძო, რომ წერტილი. მე ძალიან ვწუხვარ, თუ ეს უკვე განაწყენებული თქვენი გრძნობა მიზნით."
  
  
  ეს გააკეთა გრძნობა.
  
  
  "რა არის?" ვთხოვე.
  
  
  "ჩვენ მოწყობილი შეხვედრა გოგონა და ჩემთვის," Parson განაცხადა, ერთხელ საქმიანი. "სიტყვით მიკროფილმის".
  
  
  "სად?"
  
  
  "კარგად, თქვენ იცით, რა, მე ვფიქრობ, რომ სასტუმროს შესახებ. ეს გაძლევთ უფლებას, რომ რაიმე ნომერი. და მე არ მინდა ჩამოკიდებული ადამიანი Prado Llano. შეხედეთ, რა სათხილამურო run?"
  
  
  ისინი ფიქრობდნენ, რომ მისი. "ეს ძალიან მიტოვებული, okay-ჯერ. არ არსებობს მწერები თოვლი ან." მან გაიცინა, მაინტერესებს, რამდენად მართალია, რომ იყო.
  
  
  "ჯანდაბას, თოვლი. თქვენ შეგიძლიათ გადაღება პირი პარიზში ტელესკოპური ობიექტივი." ის shuddered. "მე არ მომწონს საერთოდ."
  
  
  "მაგრამ თუ არავინ იცის, თქვენ კორელი..."
  
  
  "ვინ თქვა ასე? გარდა ამისა, არსებობს კიდევ ერთი ცუდი წერტილი. თუ Moscato ჯერ კიდევ არსებობს, და ჰერები, დარწმუნებული ვარ, რომ ის შემდეგ, არტურო შეიძინა ego - იქნება ის შენარჩუნება თვალი თქვენ და თქვენი ბიზნესი, მართლა?"
  
  
  "დაახლოებით Juan?"
  
  
  "რა თქმა უნდა! ასე რომ, მე ვხედავ, რომ სადღაც, რომ ორივე თვალის-catching და დაცული, ამავე დროს."
  
  
  ჰერები, ის shrugged. "ეს არ არის ადვილი ბიბლია უნდა შეავსონ."
  
  
  "არა? რაც შეეხება ერთი ამ საბაგიროების? როდესაც თქვენ ხართ ერთ-ერთი მათ გარშემო, თქვენ იზოლირებული, მარტო და უსაფრთხო!"
  
  
  მე უკვე ფიქრობდა იგი. "Gondola? მისი, მე ვიცი, რას ნიშნავს. კიდევ nah ერთად, და მიიღეთ ერთად. როგორც ხანგრძლივი, როგორც თქვენ იქ ჩაკეტილი, საკაბელო მანქანა, თქვენ შეგიძლიათ მიიღოთ თავს შევიდა კონტროლირებადი გარემო და არავინ იქნება ბრძენი. არის ყველაფერი ფილმი? "
  
  
  "ეს უფლება."
  
  
  მე იჯდა და ფიქრობდა. "მაგრამ ვინმე მაინც დახვრიტეს თქვენ ფერდობზე."
  
  
  "ეს არის ის, სადაც თქვენ მოდის, ბებერი კაცი," Parson განაცხადა, ფეხით დაბრუნება ბრიტანული უნივერსიტეტი. "თქვენ მიიღეთ თქვენს თხილამურები, დგანან Borregilas სადგური და სამოტივაციო ჩვენთვის, რადგან ჩვენ მიდგომა."
  
  
  მე უკვე ფიქრობდა იგი. მე მინდა. უფრო ვფიქრობდი ამაზე, მით უფრო მომეწონა.
  
  
  "მე შეიძინეთ ეს", - ვუთხარი მე.
  
  
  "რა არის ეს?"
  
  
  მისი თქმით: "ხვალ ათი დილით?"
  
  
  "რეალურად," Parson განაცხადა. "მე დაანებოს Juana. მე არ მინდა, რაიმე გართულებები, როდესაც ჩვენ ასე ახლოს მიღების გარიგება."
  
  
  "წარმატებებს", - ვუთხარი მე.
  
  
  იგი იდგა თოვლი, ცენტრალური საკეტი, მისი windbreaker. ის ვერ გრძნობს, ცივი gushing მეშვეობით ღია კარი, მიუხედავად იმისა, რომ თოვლი იყო თითქმის მთლიანად წავიდა.
  
  
  "დავიწყოთ," Parson განაცხადა. "I' ll follow თქვენ down."
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი.
  
  
  მან გააკრიტიკა კარი ჩემი სახე და სასწრაფოდ გარშემო ძეგლი, სადაც იგი გაქრა ჩანდა.
  
  
  * * *
  
  
  Renault დაიწყო უპრობლემოდ. მე მოდით EMU თბილი ცოტა, მაშინ დაელოდა, სანამ ვნახე Sims მოდის გარშემო კუთხეში ძეგლი, მისი ფარები დახრილია ქვემოთ გადატანა კუსტარული გზა. ამის შემდეგ იგი წავიდა off, მცოცავი ქვემოთ მოკლე driveway გზატკეცილზე. მან შეარხია ზე Parson in rearview სარკის.
  
  
  ვნახე Sim-ბარათი, შემდეგ მე, მისი ფარები მბჟუტავი დაცემით თოვლი.
  
  
  Twists და უხვევს საკმაოდ მკვეთრი, რომელიც მოითხოვს მუდმივი დამუხრუჭების და down გადავიდა. მან დაიწყო მოსარგებლე სავალი, როდესაც მან იგრძნო, რომ პირველ სველი სამუხრუჭე სისტემა.
  
  
  იგი წარმოშობით ხეობაში გარშემო შავი, ქარსი, რომ აღიზარდა, სადაც გზა უკვე აფეთქებული შევიდა V-ფორმის ditch. ბოლოს ეს, მე დავინახე, რომ ბორდიურზე მიღების სწრაფი მკვეთრი ნიშანი სწორი წინ.
  
  
  შუა მუცლის არეში, მან დაიწყო შენელდება და იგრძნო გადაიჩეხო. მეგონა მე stumbled მასშტაბით გაყინული ადგილზე გზაზე შემთხვევით და კიდევ ერთხელ სცადა. მაგრამ ეს არ იყო გაყინული ადგილი ყველა.
  
  
  მე მოხვდა bullies ისევ რაღაც წევის როდესაც down გადავიდა, მაგრამ
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  ეს არ ჩანს, რომ გადაცემა ნებისმიერი ძალა დისკები.
  
  
  ჰერები იყო frantically დაჭერით gearshift ბერკეტი, მაგრამ ახლა ჰერები ხდებოდა ძალიან სწრაფად უნდა დაიწყოს, და ვერ გადაიტანოს ქვედა მექანიზმი.
  
  
  მე შეაფერხა მისი ქვემოთ სართული მე როგორც წავიდა downhill, მაგრამ სიჩქარე იყო ძალიან სწრაფი. საბედნიეროდ, მრუდი აღმოჩნდა, რომ იყოს ძალიან კარგი. ეს გააკეთა მითითებას. მაგრამ მერე მოხვდა სწრაფი მარცხნივ საპირისპირო მიმართულებით და მოხვდა bullies ერთხელ, იმ იმედით, სავალი მომეცი წევის აქ. მაგრამ მე იგრძნო არაფერი სველი არაეფექტურობა.
  
  
  არაფერი.
  
  
  მე აღმოჩნდა საჭე მძიმე და აღმოჩნდა იგი. გზის წელში, მაგრამ დაიწყო წარმოშობის, როგორც გზატკეცილი გადაიქცა ხანგრძლივი დონეზე traverse გადაკვეთის მაღალ კლდოვან ფერდობზე. ბოლოს ლაშქრობა, ის იყო spotted მიერ რამდენიმე უკან ნიშნები, დიდი გამაფრთხილებელი ნიშანი გზატკეცილზე წინ.
  
  
  მე დაკლიკავთ დაშინების კიდევ ერთხელ, მაგრამ მივიღე პასუხი. ის დაპრესილი ქვემოთ gearshift ბერკეტი, მაგრამ მან ვერ შეამციროს ego მინიმალური. მისი დაიწყო დაწნული საჭე უკან და მეოთხე, ცდილობს ხახუნის ტიპი snowplow, რათა შეამციროს Renault-ის სიჩქარე ისე, რომ მას შეეძლო ქვედა damn thing დაბალი სიჩქარის.
  
  
  ვერ მოხერხდა.
  
  
  მან დაინახა, რომ Parson ფარები, ალუმინის დისკები, მის უკან, და მე მიკვირდა, თუ იგი თვალს me S და puzzling მეტი ჩემი აუხსნელად ცუდი მართავდა.
  
  
  მისი ნათელი მოეფინა ორჯერ, როგორც ერთგვარი სიგნალი დახმარება.
  
  
  მრუდი იყო, უფრო და უფრო უახლოვდებიან და Renault ვერ აკონტროლებდა ყველა. ის ფიქრობდა გადაკვეთა შიდა სანიაღვრე ditch, მაგრამ გადაწყვიტა, რომ შანსი არღვევს ღერძების და ripping off დისკები იყო ძალიან დიდი რისკი. მე შეიძლება ასევე იქნა განადგურებული ბინა ფიქლის ბანკი, რომელიც ვარდების მდე ditch, როგორც საჭე გაიზარდა ჩემს უკან.
  
  
  საბურავები screeched, და აღმოჩნდა, საჭე მარცხნივ, რათა მხრივ ძალიან სწრაფი. ეს ჩამოვარდა გადმოკიდებული საბანკო ჩემს უფლება. Renault გამოყვანილია off მხრის გზის და ხელმძღვანელობით სწორი გარე კიდეზე გზა, სადაც არ იყო ძირში rock piled up ქვეშ თეთრი შეღებილი ხის ღობე, რომ გადაჭიმული დაახლოებით ოცი ფეხები.
  
  
  მან გააკრიტიკა sideways შევიდა მოაჯირები, დაწყვეტილია რაღაც off Renault-ს სხეულის, და მაშინ galloped უკან სანაპირო. მაგრამ ეს იყო გამოყვანილია მძიმე და მანქანა წელში კიდევ ერთხელ.
  
  
  წინ მე, გზა განაგრძო წარმოშობის სწრაფად. რამდენიმე ეზოები მოშორებით, დავინახე სავალი მიღების მკვეთრი სწორი მხრივ, სხვა ხის ღობე დაცვის გასასვლელით და ძალიან დიდი ნიშანი, უბრალოდ სანამ მხრივ.
  
  
  მისი არასოდეს gonna შეძლებს, რომ ეს მითითებას.
  
  
  ხმა მქუხარე ძრავის ახლოს მისი ყური დაიჭირეს მისი და აღმოჩნდა, სწრაფად.
  
  
  ეს იყო მესამე პირს.
  
  
  იგი სამსახურიდან გაათავისუფლეს mimmo Sim ბარათი მომეცით და გაათავისუფლეს მას სავალი წინ.
  
  
  მე მაინტერესებს, რა ჯოჯოხეთი მკერავი იყო ვცდილობთ გავაკეთოთ. მას სთხოვეს, დარეკეთ out emu, მაგრამ არ Stahl.
  
  
  მან გაჭრა მე ღია ჩემს თვალწინ, და იგი თითქმის ყვირილით მას გავიდნენ გზა, ან მოხვდა.
  
  
  მან სცადა gearshift ისევ, უიმედოდ ცდილობს მიიღოს ქვემოთ, ნაბიჯი, მაგრამ ეს არ იყო გამოიყენოთ.
  
  
  Parson სწორი იყო ჩემს წინ. მან თითქმის დახურულია მისი თვალები, ელოდება ავარიის უნდა მოხდეს.
  
  
  ეს არ მოხდა.
  
  
  მოულოდნელად, ჩემი წინა ბამპერის იყო ტყვნა წინააღმდეგ Parson უკანა ბამპერის. ვნახე წითელი brake განათება Simca Parson მოციმციმე, მაშინ გარეთ, შემდეგ აპირებს, მაშინ აპირებს კიდევ ერთხელ.
  
  
  მისი შენელებისა.
  
  
  ეს იყო ძველი შეასრულა შეჩერება გაქცეული მანქანის დამუხრუჭების მანქანის წინაშე, ეს შეანელებს მანქანის უკან.
  
  
  მისი ფირმა ძალაუფლება საჭე იყო, რადგან ვიცოდი, რომ ერთი როკ არასწორ ადგილას სავალი ჩააგდოს Renault off Simca ბამპერის, და მე დააგდეს მარცხნივ ან მარჯვნივ, შემდეგ რამაც მისი slide off slowing მანქანა და წავიდეთ ან cliff ან მეტი ზღვარზე cliff ჰაერში.
  
  
  Parson დაშინების განაგრძო დახუჭოს და დახუჭოს, და ახლა ჩვენ მოვედით, თავის მხრივ, მან გამაჩერა. მე ამას საპირისპირო და ჩასხდნენ მანქანაში, კანკალი.
  
  
  კარი გაიღო და Parson გააძლიერა მეშვეობით SIM ბარათი. ის დაბრუნდა რათა ჩემი მხრიდან მანქანა და თოვლი იყო დაცემა ყველა მის გარშემო.
  
  
  ჩემი განათება იყო გარეთ, გასანათებელი უკან Simca და აჩვენებს Parson იდგა იქ ღამით.
  
  
  "მე არ იკითხავთ, რა მოხდა," Parson განაცხადა ნელა. "ვინმე მოხვდა თქვენი Renault."
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი. "დიდი მადლობა თქვენი დახმარება. ეს იყო კარგი შეასრულა."
  
  
  ჩვენ გაჩერდა Esqui Prado ბარი, სანამ მე მისი მანქანის ავტოფარეხით. მე მქონდა სამი lumumba და ფინჯანი ყავა, და მისი კიდევ არ განცდა, საკმაოდ უფლება.
  
  
  11
  
  
  მისი დაბრუნდა თავის ოთახში ხანმოკლე ყოფნის ბარე Skiing ერთად Parson. რომი და შოკოლადის lumumba დამეხმარა დამშვიდებას ცოტა, მაგრამ მე მაინც იმუქრება, როდესაც მე ამით გასაღები კარი და წავიდა შიგნით.
  
  
  გარდამტეხ წმინდა ნათელი, მან მოისმინა rustle ჩაეგდო ოთახი, მაშინ დამაკავშირებელი კარი გაიღო ღია და Juana იყო, თვალები ფართო. ეს იყო, თითქოს მან მხოლოდ გამოიღვიძა up ღრმა ძილის.
  
  
  "არ შეხვედრილხართ მას?"
  
  
  "კი," ვუთხარი მე. მან სწრაფად წავიდა ბიუროს და აიყვანეს ნოუთბუქი. ეს იყო სწრაფად scrawled on nen მიერ bug და ნაჩვენები hey.
  
  
  მან თავი დაუქნია, რომ ის გაგებული.
  
  
  "როგორ მოხდა,
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  წავიდეთ? "რა არის ეს?" მკითხა.
  
  
  "არაფერი ანგარიშს. მე უნდა ნახოთ ego ერთხელ." ის იყო დაკავებული წერა ნოუთბუქი. "თქვენ შეხვდება მას ხვალ, ათ საათზე gondola. მეტი დეტალები მოგვიანებით."
  
  
  მან თავი დაუქნია.
  
  
  "ახლა მე ვაპირებ საწოლი და მიიღოთ გარკვეული დანარჩენი."
  
  
  "ყველა უფლება", - განაცხადა მან.
  
  
  მე და აღნიშნა, რომ დარბაზში კარით, რაც მიუთითებს, რომ მე შეხვდება თავის გარეთ კი.
  
  
  "Good night, გიორგი", - განაცხადა მან და წავიდა უკან, რომ მისი ოთახი.
  
  
  მე აფრინდა ჩემი ტანსაცმელი, შეიცვალა სუფთა პირობა, და გამოვიდა დერეფანში. Juana სამ სიგარეტს.
  
  
  "დარწმუნებული ხართ, რომ ის ოთახი ისმინება?" მან სთხოვა.
  
  
  "დადებითი."
  
  
  "თქვენ შეხვდა კორელი?"
  
  
  "ჰო. ჩვენ ვიცით, ego, როგორიცაა Barry Parson."
  
  
  სწავლობდა ჩემთვის. "მე თითქმის მიხვდა ეს."
  
  
  "მე იგივე გააკეთა."
  
  
  "შეიძლება იყოს დარწმუნებული?"
  
  
  "როგორ შეიძლება, მე სრულიად დარწმუნებული? მაგრამ ის ხვდება, თუ საკაბელო მანქანა, სადაც, მკერავი მიიღოს იგი, თქვენ მიიღებთ მასალები"
  
  
  "რა არის ეს?"
  
  
  "მე შეუძლია," - განაცხადა მან დამაჯერებლად.
  
  
  კარგი. მე მოიცავს თქვენ სათხილამურო ფერდობებზე. რომ ის, რაც კორელი სურს."
  
  
  "მაგრამ, როგორ შეიძლება კოღოს ვიცი შეხვედრის შესახებ მასსა და თქვენ?"
  
  
  "ის იყო თვალს ჩვენს ყველა დროის."
  
  
  "ვეცდები, რომ თვალი მას."
  
  
  "არ ინერვიულოთ. მე იზრუნოს ეს. უბრალოდ შეხვდება კორელი და თუ ის ხუმრობით ჩვენთან თუ არა."
  
  
  მან შემომხედა. "რატომ არ ის მომეცი ინფორმაცია ადრე?"
  
  
  "მან მითხრა, რომ სურდა, რომ იქნება დარწმუნებული ვარ."
  
  
  მან shrugged მისი shoulders. "მე ვფიქრობ, რომ აზრი."
  
  
  "Take the cable car და მასთან ერთად სათხილამურო ქვემოთ Borreglas. მე თქვენთან ბარი, დაბლა, როცა ეს ყველაფერი დასრულდა." მაშინ ჩვენ იჩქარეთ ქვემოთ და შეამოწმეთ ნამდვილობა მისი რამ."
  
  
  "მალაგა?"
  
  
  "გრანადა. მე მაქვს გადამცემი არსებობს."
  
  
  "ყველა უფლება".
  
  
  მისი, მწვდა და bench ძილის.
  
  
  * * *
  
  
  ახლა მას ვერ ვხედავ, ყველაფერი ერთად კლდოვან ქედზე. მზე წმინდანი იყო სუფთა თეთრი. თოვლი წმიდა უფალი ჩემი ბრმა თვალით, მაგრამ მე ფილტრაციის ჩემი Zeiss 60x სათვალე.
  
  
  საკაბელო მანქანა მოძრაობდა, და მე ნათლად ხედავდნენ, Juana ყვითელი სვიტრი. ეს იყო პირველი მისი და Parson შიგნით. Gondola, როგორც წესი, ხორციელდება ოთხი ადამიანი, და მან იცოდა, რომ Parson უნდა გადააგდო სამსახურის თანამშრომლები კერძო ride, მაგრამ მე არ აწუხებს. მან ფული უნდა გავაკეთოთ.
  
  
  მისი სათვალე შემოვიდა მასშტაბით სფერო კიდევ ერთხელ, და შემდეგ ego ნახა.
  
  
  * * *
  
  
  იგი ცრუობს მისი კუჭის გრანიტი ledge შუა ნაწილამდე იყვნენ შორის Borregilas და Prado Llano. ის იყო გამოწყობილი ნაცრისფერი ტანსაცმელი, ასე რომ, ის ნამდვილად შერეული ერთად ქარსი და გრანიტის ფურცლიდან. მაგრამ მე ვერ ვხედავ, რომ ის იყო კაცი, მას შემდეგ, რაც ყველა, და მე ვერ ვხედავ, რომ მან ეჭირა გრძელი თოფი გასწვრივ cliff. ფარგლებს, იყო ერთვის თოფი.
  
  
  მე ვერ გეტყვით, ვინმეს ტიპის თოფი მიერ ქულას.
  
  
  ის ქმნის ძალიან მაინც და დაელოდა. და იგი ეძებს gondola ერთად Juana და მესამე პირს. როგორ მან იცოდა, რომ ისინი აღების ego? როგორ შეიძლება ის ვიცი?
  
  
  Parson? იყო Parson შემცვლელი? ნუთუ ვინმე შეიქმნა Juana? როგორ იყო ინფორმაცია გაჟონა ისევ? ჩვენი ოთახი, არავინ ამბობს სიტყვა ჩვენთვის. არავინ, მაგრამ Parson და მე ვიცოდი, დრო და ადგილი.
  
  
  მაინც, assassin ქმნის ელოდება.
  
  
  Moscato? სავსებით შესაძლებელია.
  
  
  ის unbuttoned მისი windbreaker და გაყვანილია მოციგავის . მისი ego იყო დამუშავებული და გადაკეცილი წუთი windbreaker. მე უნდა ჯვრის ფერდობზე და მიიღეთ დასაყრდენი on the cliff, რათა მივაღწიოთ მას. მაშინ მე უნდა სეირნობისას მეტი კლდეები და კლავს მას, სანამ იგი შეიძლება strike.
  
  
  არ იყო სხვა გზა. თუ მე ნება Moscato ცხოვრობს, ის შეეცდება, კვლავ მიიღოს რიკო კორელი - სცადეთ თავიდან სანამ emu გამოსდის!
  
  
  ვიმსჯელებთ სიჩქარე საკაბელო მანქანა და ადგილმდებარეობის პირი ქანების, მე მქონდა დაახლოებით ერთი წუთი და ნახევარი, რათა ნაბიჯი.
  
  
  მე შევამოწმე წარმოშობის ცოტა რათა თავიდან ავიცილოთ სახიფათო tycoon და წავიდა მხოლოდ ქვემოთ მას. როდესაც მისი მოხვდა ბოლოში slide, რაღაც მოხდა, დანარჩენი თოვლი ზედა, და მან მოულოდნელად აღმოჩნდა, თავად იძირებოდა შევიდა slide მის მუხლებზე. მე მივიღებთ და thrashed, და თოვლი დაეცა off ჩემთვის. გამიმართლა. დიდი ბურთი მოძრავი თოვლის მუდმივი გადაადგილება დაშორებით მე და მოხვდა კლდეები სიახლოვეს.
  
  
  მისი დაკარგული ძვირფასი წამი.
  
  
  კლდეები იყო ადრე ჩემთვის, მაგრამ მე კი ვერ ვხედავ კაცი ცრუობს ქვემოთ me. მე უნდა აიღოს ჩემი კამერა და ნელა პან ერთად ქედი.
  
  
  მაშინ ego ნახა.
  
  
  მე ააფეთქეს off კურსი მიერ დაახლოებით ასი ფეხები! მისი იყო ძალიან მაღალი.
  
  
  იგი სწრაფად დაიწყო წარმოშობის hill ერთხელ, დაბრუნების სხვადასხვა მიმართულებით, deviating საწყისი, რომელიც რა თქმა უნდა და დაბრუნების წერტილი ფარგლებში ადამიანის მიაღწიოს კლდეები.
  
  
  მე გაუშვებენ დამჭერები და ამით ჩემი თხილამურები ქანების ისე, რომ არ გადაიჩეხო. მაშინ ის გამოყვანილია მისი და ჩანდა მეტი ზღვარზე კლდეები.
  
  
  მაგალითად, მე დავინახე, საკაბელო მანქანა ნელა იზრდება შორის, მეორე და მესამე ფოლადის სვეტები. და იგი შეიძლება იყოს დანახული კაცი თოფი, რომელიც gripped ego მჭიდროდ და გაიტანა gondola ყურადღებით, რადგან ის გადავიდა up spidery ფოლადის კაბელები.
  
  
  A მოციგავის მიმართული ეს კაცი არის უფროსი და სამსახურიდან გაათავისუფლეს.
  
  
  Gawk მოხვდა როკ და გაფრინდა off სადღაც. მე შეიძლება მოვისმინოთ ricochet სიმღერა.
  
  
  კაცი აღმოჩნდა სწრაფად. მე ვერ ვხედავ ბუნდოვანი მისი თეთრი სახე. მან თაღოვანი მის უკან სწრაფად, აღმოჩნდა, და აღნიშნა, თოფი at me - scope და ყველა.
  
  
  Gawking თვალები დაიჭირეს თოვლი ჩემს უკან-ძალიან ახლოს
  
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  კომფორტის დონე.
  
  
  მე გასროლა მისი კიდევ ერთხელ. მაგრამ ის გაქრა დანახვაზე მაშინვე გასროლა იყო ნასროლი. Ego ვერ ვხედავ მას.
  
  
  Crouching იქ, ego სცადა, თუმცა უშედეგოდ, რათა იპოვოს მისი.
  
  
  კიდევ ერთი კადრი დაარღვია ქვის ჩემი მხრივ.
  
  
  ის ducked.
  
  
  Gondola მოძრაობდა ნელა გასწვრივ, საკაბელო, და Juana ყვითელი სვიტრი ვერ ვხედავ მას, და ეს იყო ყველა მე გადამხდელი ყურადღებას.
  
  
  Gunslinger წამოდგა და აღმოჩნდა დაშორებით me, რომელიც მიზნად ისახავს gondola. მე გასროლა მისი კიდევ ერთხელ.
  
  
  ის დაეცა, crouching უკან rock, დაკარგული საერთოდ. მისი, დაინახა, მას მოხვდა cliff, და მიზნად ისახავს gondola.
  
  
  დავიწყე, რომ მეტი კლდეები, მაგრამ ვიცოდი, მე ვერ აღწევს, ეს დრო.
  
  
  ერთად ვადამდელი საკაბელო დამჭერები, იგი დააყენა უკან მისი თხილამურები და დაიწყო downhill, ორი ხელკეტი, ერთი მხრივ, და მოციგავის სხვა. ეს არ იყო ყველაზე კომფორტული სათხილამურო პოზიცია, მას შეეძლო წარმოედგინა.
  
  
  როგორც ეს ვითარდებოდა, მივხვდი, რომ ვერ გადაიღოს on თხილამურები და, შესაბამისად, იხარჯება მეტი ძვირფასი დრო.
  
  
  ის გამოიტანა იმ დონეზე, სადაც მან crouched, დაარღვია უფასო მალსახმობები, და crouched ქვემოთ მასშტაბით კლდეები.
  
  
  ხმა არის!
  
  
  მე დახვრიტეს.
  
  
  იგი მიზნად ისახავს gondola და ის გაათავისუფლეს, ისევე, როგორც მე, - ან, შესაძლოა, ფრაქცია მეორე უგვიანეს მე. რაც მოხდა, ჩვენთვის, ჩემი საკუთარი კადრი, როგორც ჩანს, გამოიწვია ის, რომ misfire, და ego ბრალდებით არის უწყინარი, როგორც მოხვდა ამ ბაზაზე gondola, ვიდრე მეშვეობით ფანჯარა Parson დოლარი დასტის.
  
  
  ეს მოხვდა shooter.
  
  
  იგი დაეცა სახე პირველი შევიდა კლდეები, მაშინ რეფლექსურად spun გარშემო და გაიღო თოფი გარშემო, სანამ ის იყო, აღნიშნა თითქმის პირდაპირ at me.
  
  
  მისი, გადახტა უკან და შევიდა თოვლი, მოცურების ქვემოთ მთის. ტყვიები გაფრინდა ყველა ჩემს ირგვლივ, მაგრამ არც ერთი მათგანი მოხვდა ჩემთან. მისი ჩასვლა დაბრუნდა cliff, შენარჩუნებისათვის, რათა nah შეძენა.
  
  
  როკ იყო მოლიპულ, მაგრამ ჰერები crawled მეტი იგი, და როდესაც სხვა gawk აფეთქდა ახლოს ყური, მე გააუქმა მისი უფროსი, დაინახა, ego ნათლად და გადაღებული emu კისერზე.
  
  
  ის მაშინვე დაეცა. სისხლის აფეთქდა მის გარშემო წითელი ღრუბელი.
  
  
  ის იყო მაშინ ტყუის აუზი ყინულოვანი სიწითლე, როდესაც იგი დადიოდა მასთან.
  
  
  ეს იყო Alfreddo Moscato.
  
  
  კოღოს.
  
  
  მაჭანკალი!
  
  
  * * *
  
  
  თოფი, რომ პირველი გასროლა ჩემთვის და რომ უნდა მოეკლათ რიკო კორელი in gondola იყო Winchester Model 70 სუპერ კლასის თოფი, შერჩეული 30-06 Springfield რაუნდი და აღჭურვილია Bausch & Lomb Balvar ლი dot ცვლადი დენის ოპტიკური სამიზნე. ეს იყო ლამაზი საბურღი.
  
  
  საქართველოს 30-06 Springfield hi-Speed ვაზნა, ბრინჯაოს წვერი, შეიძლება სიტყვით muzzle velocity of 2,960 ფეხები წამში და სიჩქარე 2,260 ფეხები წამში 300 ეზოები, ნათელი ძალის 2,920 ft-lb muzzle ენერგია და 1700 ft-lb. ფუნტი 300 ეზოები. საქართველოს Bausch & Lomb სიმძლავრე რეგულირებადი სფერო არის რეგულირებადი 2 1/2, რომ 4x, მხოლოდ ორი მოძრავი ნაწილები მაკონტროლებელი სიმაღლე და ქარი.
  
  
  თუ რამე შეგვიძლია დაგეხმაროთ მოკვლა პირი, შორეული სროლა საიდან, ეს კომბინაცია შეიძლება.
  
  
  მისი, მოხრილი მეტი მკვდარი კაცი. მას ჰქონდა საფულე და ნაშრომები, მაგრამ ისინი აშკარად ყალბი. სახელი იყო, განაცხადა, Natalio Di Cesura, და ნაშრომების განაცხადა, რომ იგი მოვიდა, Bari, იტალია.
  
  
  მან მუქი კანი, მუქი თმა და გაპარსული ლურჯი chin და კვერთხი. Ego-ს sideburns იყო უფრო მოკლეა, ვიდრე ჩვეულებრივი, მაგრამ ისინი არ ჩანს, ძალიან დიდხანს.
  
  
  მას ეცვა ლამაზი windbreaker და მჭიდროდ სათხილამურო შარვალი.
  
  
  ის აღმოჩნდა ხმა მოულოდნელი კვალდაკვალ კლდეები. Odin სამოქალაქო გვარდიის ჩამოვიდა ადგილი, აფრინდა მისი თხილამურები და მოვიდა ჩემთან ერთად ნოუთბუქის ხელში. მისი, შენიშნა, რომ ego holster მისი ღვედების იყო unbuttoned.
  
  
  მან შემომხედა, არაფერი უთქვამს, და მაშინ დადიოდა მეტი rock, სადაც მკვდარი კაცი ქმნის. ის ჩემსკენ ქვემოთ და შევხედე ორგანოს, მაშინ ყურადღებით შეისწავლა ego და რამდენიმე აღნიშნავს.
  
  
  იგი შეეხო გვამი კისრის და იგრძნო მისი პულსი. მას შეეძლო განუცხადა emu, რომ ego არ იქნება იქ. მან თავისი ნაშრომები, შეისწავლა მათ, და შემდეგ შეისწავლა Winchester 70 ფარგლებს.
  
  
  ის წამოდგა და მოტრიალდა.
  
  
  "შეწყალების შეჭრა, senor", - განაცხადა მან ინგლისურად.
  
  
  მან გამიღიმა მისი. "როგორ მოხდა, თქვენ იცით, მე ვიყავი ინგლისური?"
  
  
  "მე ვიცი, თქვენ ამერიკული," ის, შესწორებული მე ღიმილით. "თქვენი თხილამურები".
  
  
  ისინი იყვნენ ავსტრიელები, მაგრამ მე ეს ih Sun Valley. და ეს იყო ამოტვიფრული მათ.
  
  
  "თქვენ შეესწრო ეს-ექმნება?" "რა არის ეს?" მან მკითხა, ნაზად, მაგრამ, როგორც ჩანს.
  
  
  ჰერები, ის shrugged.
  
  
  "ალბათ, თქვენ მეტი მოწმე. ალბათ იყო ჩართული ამ ადამიანის გარდაცვალების შემდეგ?"
  
  
  მე არ ვამბობ არაფერს სთხოვს. როდესაც იყო იგი აპირებს, რომ მეუბნებოდა, ჩემი უფლებები? მაგრამ, რა თქმა უნდა, ესპანეთი თქვენ არ წავიკითხე თქვენი უფლებები ყველა.
  
  
  მან დაიწყო unbutton მისი windbreaker მისაღებად out მისი საფულე.
  
  
  გვარდიის იარაღი, ამერიკული Colt .45 კალიბრის იყო, მაშინვე Ego-ს ხელი და საერთო ჩემს ცხოვრებაში.
  
  
  "მე ვწუხვარ, senor, მაგრამ გთხოვთ, არ მიიღოს რამე თქვენი ჯიბეები."
  
  
  "მე, უბრალოდ, მინდა, რომ გადასცემს ჩემი პირადობის მოწმობა," მე გაიცინა. "ჩამოვედი რეკომენდაციით Senor მიჩ კელი გარშემო მალაგა."
  
  
  აღიარება იცოდნენ მთელი მისი სახე. "ა გასაგებია. თქვენ უნდა ego ბარათის აქ. ასევე ერთ გარშემო შენია." მას შევხედე nah და ნელა დააყენა მისი უკან პლასტიკური საქაღალდეში. მან გადასცა საფულე უკან და გააკრიტიკა ego დახურეს ერთად ჭკვიანი slap.
  
  
  მე მას და ამით ის დაშორებით.
  
  
  "მე ვწუხვარ, senor. მისი არ არის და
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  აქ ვარ ელოდება თქვენთვის ნებისმიერი კითხვის ნიშნის ქვეშ. თუ თქვენ გინდათ, რომ დატოვოს? "
  
  
  ოჰ, ეს საყვარელი პატარა ცული ლოგო კუთხეში მიჩ კელის ბარათის, რომ ყველას, თითქოს ვიცი და მიყვარს.
  
  
  ის აღმოჩნდა და აღნიშნა, მკვდარი კაცი. "არის ის, ცნობილია, რომ თქვენ?"
  
  
  გვარდიის შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "მე ასე არ ვფიქრობ. მაგრამ მე გაირკვეს მალე საკმარისი."
  
  
  "მეგობრული რჩევა", - ვუთხარი მე. "ეს ადამიანი შეიძლება იყოს გვესაჭიროება Malaga დანაშაული. მკვლელობა."
  
  
  "Ah."
  
  
  "და მკვლელობის ბიჭი წუხელ ღიაა აქ Prado Llano."
  
  
  Guardia-ს თვალები ვიწროვდება. "თქვენ იცით, ბევრი რამ, senor."
  
  
  "ეს არის ჩემი ბიზნესი. ვიცი ბევრი რამ. და ვახდენთ ih", - დასძინა მან ღიმილით.
  
  
  ის მისასალმებელია. "Prima: ჩემი ბოდიშს დაკავების თქვენ. მე ვფიქრობ, რომ კარგი იქნებოდა, თუ თქვენ არ აქ, როდესაც ჩემი კოლეგა ჩამოდის. ის ცოტა ახალგაზრდა და იმპულსური."
  
  
  მან ჩანდა up hill. კიდევ ერთი გვარდია იყო თხილამურები და გაშვებული downhill.
  
  
  "მადლობა."
  
  
  მან დაუთმო წელის ქვემოთ და მისასალმებელია. "მე გეტყვით, Senor Kelly, რომ ჩვენ შევხვდით."
  
  
  ის slid მეშვეობით დამჭერები, აიღო მისი პოლონელები, და სწრაფად გამოიტანა Prado Llano.
  
  
  * * *
  
  
  მას შემდეგ, რაც ნახევარი საათი იგი, დავბრუნდი სასტუმროში. Juana ელოდა ჩემთვის მისაღები მიერ დიდი ბუხარი.
  
  
  ჩვენ მარტო.
  
  
  მისი სახე glowed შფოთვა. "მე მაქვს ეს," მან ჩურჩულით ჩემთვის.
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი.
  
  
  "რა იყო, რომ მღელვარება?" - მას ეგონა.
  
  
  "მე შეშინებული Moscato off და მოკლეს ეგო."
  
  
  მისი სახე ამა. "როგორ გააკეთა მან იცის, ჩვენ შეხვედრა cable car?" მან სთხოვა. "არავინ იცოდა, მაგრამ მე და შენ - და Parson."
  
  
  "თქვენ ფიქრობთ, Parson მართლაც კორელი?" ვთხოვე.
  
  
  მან shrugged მისი shoulders. "ის, რა თქმა უნდა, იცის ბევრი რამ ნარკოტიკების ქსელი. და ის სურვილი, რათა მას აშშ-ვერცხლის platter. მე ძალიან მახარებს ეს."
  
  
  "ოდესმე ყოფილა იმედგაცრუებული?" მე ვკითხე, მხიარულად.
  
  
  "ძალიან მყარი. როგორც კი დაიწყო დაკვრა, რომ პირველი ჩანაცვლება კორელი."
  
  
  "დღეს არ არის, როდესაც ჩვენ სიტყვით ყველაფერი, რომ Granada."
  
  
  "მე არ შეგიძლიათ დარწმუნებული უნდა იყოს, რომ ინფორმაცია არის ზუსტი, ნიკ", - განაცხადა მან, თითქოს ის მინდა ფიქრი მას გარკვეული დროის განმავლობაში, და ბოლოს და ბოლოს შედგება მისი გონება. "როგორც ჩანს, სამწუხაროა, რომ მე მოდის ეს შორს და ვერ გეტყვით, თუ კორელი ნამდვილია თუ არა."
  
  
  "არ ინერვიულოთ. AXE მეხსიერება ბანკი იცით."
  
  
  "მაგრამ მე მაინტერესებს, რატომ გაიგზავნა აქ dell თავად." ახლა იგი pouting.
  
  
  "დაივიწყებს. ეს ნაწილი სამუშაო."
  
  
  მექანიკოსი დროს პრადოს Llano გარაჟი ბოდიში მოიხადა. "მე კიდევ ego ორი საათისთვის დღის მეორე ნახევარში. არის, რომ მალე საკმარისი თქვენთვის, senor?"
  
  
  ჰერები, ის shrugged. "ეს უნდა იყოს. რა მოხდა?"
  
  
  "Brake fluid დაიწია, senor."
  
  
  "რატომ?"
  
  
  "მილსადენის მარცხი". ის არ მინდა, რომ ვთქვა ბევრი.
  
  
  "შესვენების?"
  
  
  "ძალიან უცნაურია, senor," მან აღიარა. "არ ნაწილები სითხის line აცვიათ out ამ გზით. ფაქტობრივად, შეუძლებელია."
  
  
  "მერე რა მოხდა?"
  
  
  "ხაზი ბრალია."
  
  
  "მოჭრილი?"
  
  
  "როგორც ჩანს, ეს, senor." ახლა emu იყო მძიმე. ასეთი რამ იყო გაუგებარი emu.
  
  
  "ნუთუ ვინმე მოჭრილი ამ ფეხბურთელზე?" ვთხოვე.
  
  
  "მე არ ვიცი. მე არ მინდა, ამაზე ლაპარაკი. ეს არის სერიოზული ბრალდება."
  
  
  "მაგრამ იქ არავინ დააკისროს მას, რატომ არ ამბობენ ამას?"
  
  
  მან დაინახა, მე ღიმილი. კარგი. მე ვუთხრა მას, რომ ვინმე დაჭრილი, რომ ხაზი, senor. Snip! იმას, რომ აზრი?"
  
  
  "ო, დიახ", - ვუთხარი მე. "ეს აზრი."
  
  
  ბიჭი ჩანდა სერიოზული. "მაშინ თქვენ გაქვთ მტერი, senor. ქალის ქმარი, ალბათ?
  
  
  ესპანელებს ასეთი უკურნებელი რომანტიკოსები!
  
  
  "კი," ვუთხარი მე. "მე ვგრძნობ, ეს შეიძლება იყოს. მაგრამ ღირს, იცით?"
  
  
  იგი განათებულია. "კარგი, მაშინ. კარგი!"
  
  
  "მე ვიქნები იქ ორი."
  
  
  "ოჰ, არსებობს კიდევ ერთი რამ," - განაცხადა მან.
  
  
  "რა არის ეს?"
  
  
  ის იშურებდნენ ერთხელ, ეძებს გარშემო თუ ვინმე იყო უსმენს.
  
  
  "თქვენ იცით, ეს რა არის?" მან რაღაც ჯიბიდან და გაიმართა ეს თავის მხრივ.
  
  
  Ego მიიღო ეს ego-ს პალმის. ეს იყო ლამაზი შეცდომა. მაგნიტური გადამცემი კომბინაციაში მიმართულებით finder. ლამაზი მოდელი! საფუძვლიანად პროფესიონალი. ალბათ, იაპონური ან გერმანული.
  
  
  მისი, შევხედე მას. "მე არ ვიცი რა არის."
  
  
  "ჩემთვის ძალიან, senor."
  
  
  "სად პოულობენ ამ-ამ gadget?"
  
  
  "ეს იყო ერთვის ბოლოში Renault, senor."
  
  
  "რამდენად საინტერესო. ვფიქრობ, ეს უბრალოდ აფრინდა გზატკეცილზე, როდესაც მე ვიყავი მართავდა მას."
  
  
  "ეს მაგნეტიზმის, თქვენ იცით, senor? ვფიქრობდი, ნეტავ იყოს დაინტერესებული, რომ ვხედავ მას."
  
  
  "ჩემთვის... ძალიან საინტერესო."
  
  
  მიმართულებით finder ასახული ის ქვემოთ წუთი და გაყვანილია რამდენიმე ასეული პესეტა. Ih მისცა, რომ ეს ბიჭი. "ეს არის თქვენთვის", - ვუთხარი მე. "თქვენი ინტერესი და თქვენი დუმილი."
  
  
  "მე მესმის, senor."
  
  
  ის დარწმუნებული იყო, ეს იყო ნამდვილი.
  
  
  მან იცოდა, რომ მისი ახლა, ისევე, როგორც Moscato იყო ცნობილი იმის შესახებ, საკაბელო მანქანა შეხვედრა.
  
  
  მისი თვითმმართველობის, - განაცხადა emu 1
  
  
  თორმეტი
  
  
  როგორც Juana და მე ისხდნენ Alhambra ბაღი, მოკლე, მუქი haired, long-haired ბოშათა სახელად Gervasio Albanes მოვიდა ჩვენთან. ის, რასაც ჩვენი მოგზაურობა, რომელიც უკვე წინ გველოდება. დიზაინი, Juan და მისი უკან დარჩა.
  
  
  "ეს თბილი ანდალუსია", - განაცხადა მან ძალიან კარგი ინგლისური აქცენტით.
  
  
  "მაგრამ არ მაროკოს," მან განაცხადა, რევმატიზმის, ისევ გაჭირვებული Hawke და სრულიად ბავშვური ამოცნობის სისტემის შექმნა ცული.
  
  
  მან nodded
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  მან ჩანდა გარშემო. იყო კონკრეტული სკამზე ქვეშ წიწაკა ხე, და მან მიგვიყვანა იქ. ჩვენ ვისხედით ერთად, ეძებს out შეხვედრის ამსახველი აუზი და დიდი Moorish archway პირიქით.
  
  
  "მე მაქვს ამბავი თქვენთვის," - განაცხადა მან ჩუმად. "ჩვენ უნდა აკმაყოფილებდეს შემდეგ კუდები მთავრდება."
  
  
  "ახალი ამბები?" ვთხოვე.
  
  
  მან თითის მისი ტუჩები. "მოგვიანებით. გორაზე, პირიქით." მან აღნიშნა, თითი mimmo Alhambra hillside ჩრდილო. ჩვენ გვითხრეს, ადრე რომ იყო რამდენიმე გამოქვაბულები hillside, გამოქვაბულები, სადაც დიდი რაოდენობით ბოშების ჯერ კიდევ გაღიზიანება. ის ფაქტი, რომ ის, რაც Gervasio თავად გვითხრა.
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი. "და მაშინ ექსკურსიები. შესასვლელში Alhambra."
  
  
  გულშემატკივარი შესასვლელში Alhambra იყო შეთხელებული, როდესაც ჩვენ გადმოვიდა, და Gervasio დადიოდა ჩვენს ავტოსადგომზე.
  
  
  "თქვენ გაქვთ მანქანა?"
  
  
  "სამწუხაროდ, არ არსებობს", - განაცხადა Gervasio, იღიმებოდა. ის lille charms მიმართულებით Juana. "მე მხოლოდ ძალიან მცირე Lambretta ...
  
  
  "არ დაიღვარა სისხლი მთელ გზას", - ვუთხარი მე. "მოდის ჩვენთან. ჩვენ მიიღოს თქვენ აქ მოგვიანებით, და თქვენ შეგიძლიათ აირჩიოთ up Lambretta."
  
  
  "თქვენ მთელი სასტუმრო,,, და ეს არის ის."
  
  
  "უარყოფითად. ჩვენ უბრალოდ მიმდინარეობს პრაქტიკული. ჩვენ არ დაგვრჩა დრო მართვის უკან და მეოთხე, ხოლო ელოდება თქვენ უნდა გადავლახოთ დიდი მთებში. სად მივდივართ?"
  
  
  "მე ცოცხალი გამოქვაბულში, senor", - განაცხადა მან ტრაგიკულად, რაც Juana უფრო წვენი მისი თვალები.
  
  
  იგი ეძებს მას. ის იყო, რომ nah.
  
  
  "დაივიწყებს, Gervasio. მე დადებს თქვენ გაქვთ თოთხმეტი-ლიტრიანი ქვევრი სრული მყარი ოქროს მონეტები ბოლოში მღვიმე.
  
  
  Ego თვალები glittered. "თქვენ ხართ იუმორისტულ კაცი, senor."
  
  
  Gervasio და Juana climbed შევიდა უკანა სავარძელი. ის იყო, warily თვალს მისი, მაგრამ მე ვერ ვხედავ გზას, მისი თვალების ზოგჯერ შემომხედა სარკეში.
  
  
  "ჩამოდი აქ, senor, და მაშინ პირდაპირ," მან მითხრა, და ინახება გაშვებული სანამ, მას შემდეგ, მოკლე დროში, ჩვენ წინ გაჩერდა ხვრელი ადგილზე. იყო სხვა მანქანები გაჩერებული გარშემო, ისევე, როგორც წყობის მოტოციკლები. ძირითადად იყო სავარძლები და Peugeot. ეს იყო ერთი დიდი საკრედიტო ბარათის ტალახი.
  
  
  "ჩვენ ზის აქ."
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი. მისი, ეძებს მას in rearview სარკის. "და ახლა ახალი ამბები, Gervasio."
  
  
  "Senor მიჩ კელი სურს, დარეკეთ emu Malaga დაუყოვნებლივ."
  
  
  "მან ახსნა, რატომ?"
  
  
  "რა თქმა უნდა, არა, senor. მაგრამ ეს იყო მუდმივი."
  
  
  "სად შემიძლია დარეკეთ მისი ego?"
  
  
  "მე არ ხაზები შიგნით სახლი."
  
  
  მან აღნიშნა, რომ მღვიმეში შესასვლელი.
  
  
  მას შევხედე, Juana. "მოდით, წავიდეთ."
  
  
  ჩვენ გადმოვიდა და მოჰყვა Gervasio შევიდა გამოქვაბულში. შიგნით, ეს იყო მოწყობილი, როგორც ნებისმიერი სხვა სახლი, მძიმე ესპანური ავეჯი და ხალიჩები მყარ შეფუთული dirt სართული. იყო ნათურებით და ნათურები plugged შევიდა ელექტრო საშუალებებს. მთავარი ოთახი ცუდი, ძალიან მკაცრად, სამზარეულო.
  
  
  Gervasio წავიდა bookcase ბოლოს ოთახი და გაყვანილია ტყავის საქმე, რომ არჩეული მედია იუწყება, მიჩ კელის ჩემთვის R / T უსაფრთხო სახლი Malaga.
  
  
  ის plugged in ego და ასეც თბილი. ის იჯდა და შევხედე მას. Juana ადგა და დადიოდა გარშემო, ეძებს awe დროს draperies კედლები, intricately ნაქსოვი გობელენები, მაქმანი, რომელიც მოიცავს მაგიდები, ინტერნეტი.
  
  
  Gervasio მისცა კოდი წერილები და გამოეხმაურა კელის მოთხოვნა იდენტიფიკაცია.
  
  
  "Kelly?" მე ვთქვი, რომ მას შემდეგ მომენტში. "რატომ ცხელი ხაზი?"
  
  
  "ეს გოგონა. ის სასაქონლო Sol y Nieve."
  
  
  "რეალურად. ასე?"
  
  
  "ხომ არ აქვს რაიმე პრობლემა?"
  
  
  მან შეწყვიტა, ეძებს Gervasio. "ექმნება?"
  
  
  "კარგად, თქვენ არ აღმოჩნდა თქვენი რომაული ცხვირი ჯერ. ნამდვილად?"
  
  
  "რეალურად, ჩვენ გვაქვს."
  
  
  იყო დუმილი. "მოუსმინეთ," Kelly განაცხადა. "რომაული ცხვირი მოუწოდა, რომ გოგონა გუშინ და უთხრა, hey, გარდაცვალების შესახებ ახალგაზრდა კაცი, და ამ დილით,-ამის შესახებ გარდაცვალების კიდევ ერთი ადამიანი!"
  
  
  "ეს სიმართლეა."
  
  
  "რომაული ცხვირი უარი შეხვდება თქვენ ან X. ნ.,, მართლა?" ნ. X. წამლის ექსპერტი. ძალიან კარგი. ხუან რივერა.
  
  
  ელოდება მისი. "ნეგატიური. რა არის მისი მიზეზი?"
  
  
  "რომან Nos ამბობს, რომ მას სურს გააუქმოს ეს ყველაფერი. ის დარწმუნებულია, ის არის setup. იგი დარწმუნებულია, რომ ego ორგანიზაცია ცდილობს მის მოკვლას. ნუ წაიკითხავთ, მე?"
  
  
  "ხმამაღალი და მკაფიო."
  
  
  "გოგონა არის მამოძრავებელი up წითელი Jaguar. წითელი Jaguar. მესმის?"
  
  
  "მე ვერ ვხედავ. Corkscrew. რატომ არის, რომ მომავალი?"
  
  
  "იგი ამბობს, რომ მას სურს, რომ გაიგო, რომაული ცხვირი შევიდა თქვენთან შეხვედრა."
  
  
  "დაველოდოთ წუთში. ჩვენ ორივე შეხვდა რომაული ცხვირი. მე ვიმეორებ. ჩვენ ორივე შეხვდა რომაული ცხვირი. ნუ წაიკითხავთ, მე?"
  
  
  პაუზა. "მე ვკითხულობ თქვენ."
  
  
  "მე არ მესმის, ამიტომ იგი ფიქრობს, რომ ჩვენ არ შეხვდა რომაული ცხვირი?"
  
  
  "იქნებ არ."
  
  
  "არსებობს ასეთი შესაძლებლობა. რომან ცხვირი არ იყო, dell თავად ცალსახად განსაზღვრული. მაგრამ მან მოგვცა მასალა."
  
  
  "გოგონა ამტკიცებს, რომ თქვენ არ შეხვდა რომაული ცხვირი. რომან ცხვირი დაბრუნება სურს, რომ კორსიკა გარეშე მიმდინარეობს განსაზღვრული მისი მტრები. ასე რომ, არ თარიღის თქვენ."
  
  
  "ასე რომ თქვენ ვფიქრობ, რომ ჩვენი რომაული ცხვირი არ არის რომაული ცხვირი."
  
  
  "ხელახლა შესრულება შოუ მალაგაში Bay. კი. სავსებით შესაძლებელია."
  
  
  "ეს არის საკმაოდ ნათელი, რომ მე," მე აღიარა. "ორი რამ: რომან ცხვირი არის რომაული ცხვირი, ან რომაული ცხვირი არ არის. Callie. მიიღეთ თქვენს ავტომობილი და შემოგვიერთდით Sol y Nieve."
  
  
  პაუზა. "რატომ არა?"
  
  
  "მე მჭირდება თქვენი დახმარება. ჩვენ უნდა დავრწმუნდეთ, რომ რომაული ცხვირი არის, რა პრეტენზიები უნდა იყოს."
  
  
  "როგორ შეიძლება, მე დახმარებას სთხოვს?"
  
  
  "ეს არის რთული ამბავი. მაგრამ მე ვიცი რა უნდა გავაკეთოთ ახლა."
  
  
  "მისი სასტუმრო ვიტყოდი იმავეს!"
  
  
  "S
  
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  ol y Nieve. Sierra Nevada სასტუმრო. დღეს. უფლება?"
  
  
  "ეს უფლება."
  
  
  "თემა ურთიერთობა."
  
  
  მე იჯდა და უყურებდა ნაკრები დიდი ხნის განმავლობაში. მაშინ დავინახე, აღმოჩნდა გარშემო, და დაინახა, Juana ყურება ჩემთვის.
  
  
  "ყველა უფლება?"
  
  
  მე ვუყურებ გარშემო. Gervasio იყო ასევე ეძებს აშშ ფართო თვალები. მისი ისაუბრა Juana. "ნუ გაქვთ ეს მიკროფილმის?"
  
  
  "დიახ," - განაცხადა მან მიაღწია შევიდა მისი ჩანთა.
  
  
  კარგი. მისცეს მას Gervasio."
  
  
  მან გააკეთა მხოლოდ, რომ. მან დახედა პატარა bundle ფილმი ხელში. შემდეგ მან შემომხედა questioningly.
  
  
  "აფეთქება ეს როლი და გაგზავნას ego, სიმბოლო მიერ სიმბოლო, ნაჯახით."
  
  
  ბოშა ქალმა თავი დაუქნია.
  
  
  "Juana, დაბრუნდეს Renault in Sol-y-Nieves."
  
  
  "გარეშე?" მისი თვალები ვიწროვდება.
  
  
  "ჰო. მე ვაპირებ ჩაჭრა თინა Bergson."
  
  
  "მაგრამ, რატომ?"
  
  
  "იმ წუთს იგი გვიჩვენებს up კურორტის და მოლაპარაკებები უძრავი კორელი, იგი მყისიერად განსაზღვრული."
  
  
  "მაგრამ...?"
  
  
  "ვგულისხმობ, ვინმე ცდილობს, რომ მოკლას ეგო."
  
  
  "ვინ?"
  
  
  "ადამიანი, რომელიც მოუწოდებს თავად Barry Parson."
  
  
  Juana თვალები გაფართოვდა. "მაგრამ რატომ უნდა იყოს Parson?"
  
  
  "ეს უნდა იყოს."
  
  
  "ასე იყო ორი ადამიანი მოკვლა კორელი?", - ჰკითხა Juana, frowning.
  
  
  "სავარაუდოა, რომ mobsters გადავწყვიტეთ, ორ კონტრაქტები მასთან შემთხვევაში, თუ ერთი არ გამოვა."
  
  
  "ეს რთული".
  
  
  "თქვენ გაქვთ ფული, რომ ის თქვენს ცხოვრებაში. Listen to me. მოდით გავაანალიზოთ ეს. დავუშვათ, რომ Parson სურს მოკლას კორელი. ნამდვილად? და Parson არ ვიცი, კორელი მხედველობა რაიმე უფრო მეტი, ვიდრე ჩვენ. მაგრამ მან იცის, ვცდილობ დანიშვნის კორელი. არა მარტო ჰერები , მაგრამ თქვენ და მე. ასე რომ, იგი იღებს licks ჩვენთვის. როგორც ble ვარსკვლავი ."
  
  
  ქურდი ნიშნავდა მისი. Juana არ გამოტოვოთ მინიშნება. ის გაწითლდა.
  
  
  "ახლა. მოდით ვივარაუდოთ, რომ Parson იყო წარმოდგენილი, მუსკატი, როდესაც არტურო მოკლეს. Parson თვალს მე, რა თქმა უნდა. მაშინ მან უნდა მოვისმინე ინსტრუქციები მან მიიღო Arturo, როდესაც იგი კვდება. ასე შორს?"
  
  
  "დიდი".
  
  
  "მაშინ Parson მიდის შეხვედრაზე დამალვა და დაველოდოთ კორელი გამოჩნდება. მაგრამ ვინ გამოჩნდება? მისი. არ კორელი. Parson დგას იქ, და მე ფეხით up მისი და მთელი მისი სახე დაფარულია კვერცხი."
  
  
  "მაგრამ რატომ არ კორელი წასვლა შეხვედრა?"
  
  
  "თქვენ გაიგეთ, კელი პირველი განაცხადა. მან განაცხადა, კორელი შემეშინდა, როდესაც არტურო იყო გადაღებული. მე უნდა ვივარაუდოთ, რომ ის უბრალოდ შეხება ეს ყველაფერი და ასეც მოხდება, მის გარეშე."
  
  
  "რატომ არ მწერების იქ მოკვლა კორელი?", - ჰკითხა Juana კეთილსინდისიერად.
  
  
  "მე უკვე ფიქრობდა იგი," მე აღიარა. "ვფიქრობ, ის იყო, ასეთ ჩქარობს გაქცევის შემდეგ, არტურო მკვლელობის რომ ის არ მესმის, რა Arturo მითხრა."
  
  
  იგი მოიღუშა.
  
  
  "ყველა უფლება", - ვუთხარი მე, გრძელდება სწრაფად," რომ ის, Parson ადგილი, და რომ ჰერები. რას Parson ამბობენ? ერთადერთი ის შემიძლია ვთქვა, ის არის სიმართლე. მან იცის, მე არ კორელი. და მან იცის, რომ შეხვედრა გაიმართება. ის ამბობს, " მე ვარ კორელი! და ის ჯერ კიდევ სათამაშო პრაქტიკული ხუმრობა, მოწყობა თქვენთან შეხვედრა."
  
  
  "რაც შეეხება მიკროფილმის? მან მომცა ფილმი."
  
  
  "ჩვენ შემოწმების გარეთ. მაგრამ შეცვლის ამ ტიპის ინფორმაცია არის ძალიან მარტივი: სახელები, ადგილები და თარიღები."
  
  
  "კარგი..."
  
  
  "ის სცენას გაითამაშებს ფილმი, აწყობს თქვენთან შეხვედრა. ის აწყობს შეხვედრას ითამაშოთ კორელი. ის პასს თქვენ ყალბი ფილმის, და იმავდროულად Moscato ცდილობს მოკლას ego, და მე მკვლელობაში Moscato."
  
  
  "მაგრამ როგორ არ Moscato ვიცი შეხვედრის შესახებ?"
  
  
  "შეცდომა Renault," მისი მამა აცხადებს.
  
  
  "რა არის Parson ელოდება ახლა?" - მას ეგონა.
  
  
  "ის ელოდება თინა გამოჩნდება. მან იცის მის შესახებ, მაშინაც კი, თუ ის შეიძლება, არ ვიცი, პირადად მას. მე ვფიქრობ, რომ მან უნდა გააყალბა ეს " ზარები "თინა აღრეული ელენა. მაგრამ მან იცის, რომ თინა საბოლოოდ გამოჩნდება Sol y Nieve. მან უნდა დაველოდოთ და მისი ნება hey hum ego კორელი, და bingo! ხედავთ? "
  
  
  "და რა არის კარგი მოსმენებისა თინა?"
  
  
  "მე მინდა გავაფრთხილო, რომ მისი გამოჩენა Sol y Nieve იმოქმედებს კორელი."
  
  
  მან თავი დაუქნია. "და მერე?"
  
  
  "ნება მომეცით გაერკვნენ ის," მე ვუთხარი რბილად. "მე არ მაქვს punch ონლაინ ჯერ."
  
  
  * * *
  
  
  Juana რივერა აიღო Gervasio და ჩემთვის მანქანის გაქირავება მაღაზია, Granada, სადაც იგი აიყვანეს ადგილს მინი მექანიკური gearshift. Juana შემდეგ გადმოიყვანეს Gervasio უკან ალჰამბრა, სადაც ego მინი bike იყო გაჩერებული.
  
  
  ეს აფრინდა ადგილს მალაგა-გრანადა გზატკეცილზე და გაემგზავრა Malaga. ეს იყო უკვე საკმაოდ გვიან, მაგრამ მზე არ ანათებს ჯერ. მას აქვს უფრო მეტი, ვიდრე ერთი თვალი წითელი Jaguar - მანქანა არის ადვილი გამოირჩეოდნენ.
  
  
  ეს უნდა ყოფილიყო არა უმეტეს ოცი წუთით ადრე Ego დაინახა, რომ მისი, როგორც ის იყო გაღვიძება on სწრაფი წარმოშობის მთელს ხეობაში ჩემგან. მან სწრაფად შემობრუნდა, წავიდა შევიდა scorched ხორბლის სფეროში, და სწრაფი ნიშანია, სამი კუთხეში. მე თვალწინ Jaguar და სასაქონლო უკან მალაგა, როცა დავინახე, მას ჩემთან rearview სარკის.
  
  
  მან ჩატარდა ხელში და მოიცილეს hey, hey რამდენჯერმე, რაც მიუთითებს იმაზე, რომ შეწყდეს.
  
  
  მან დაინახა, თავის მხრივ, მაშინ მან დაინახა მანქანა, და ბოლოს და ბოლოს მან დამინახა. ის გამიკვირდა, მაგრამ არ არის დეპრესიაში. მან აღნიშნა, რომ მხარეს გზატკეცილზე და ჩვენ გამოყვანილია off ერთად.
  
  
  ის გადმოვიდა saddle და დადიოდა მეტი Jaguar. იგი იჯდა იქ, ეძებს მაგარი და chic იმავე სკანდინავიური სტილი, რომელიც Nah ჰქონდა, ნათელი მწვანე სვიტრი და ნაცრისფერი კაბა.
  
  
  "მე ვესაუბრე კელი," მე ვთქვი, რომ როცა მე ვერ ხმა.
  
  
  "ჰო. იცით, რატომ არის აქ?"
  
  
  "რა თქმა უნდა. მაგრამ გეგმები შეიცვალა."
  
  
  Ee პირი
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  დაეცა. "აქვს Riko წავიდა სახლში ჯერ არ გაქვთ?"
  
  
  "ალბათ, კი. ალბათ არა. მაგრამ არსებობს პრობლემები. სხვა კაცი არის უქმნიან როგორც რიკოში."
  
  
  "როგორ ფიქრობთ...?" მან blinked. "მე ვერ ვხედავ. კი. ვინმე არის pretending to be-რიკოში."
  
  
  "თუ რიკო შეცვალა მისი გონება იმაზე საუბარი, რომ თქვენ შემდეგ."
  
  
  "არა. ის იყო დარწმუნებული." მისი თვალები შეიცვალა ოდნავ. "მოვუსმინოთ. არ მჯერა მე? პატიოსნად...?"
  
  
  "მე მჯერა, რომ თქვენ", - ვუთხარი მე. "პრობლემა ის არის, რომ ჩვენ გვაქვს კიდევ ერთი ტყუპი, კიდევ ერთი შემცვლელი, კიდევ ერთი-რიკოში კორელი."
  
  
  "მაშინ მან უნდა გააფრთხილა რეალური Riko..."
  
  
  ჰერები, ის შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "ვინმე ცდილობს, რომ მოკლას ego. როგორც კი მივუდგეთ მას და შეხვდეს ego, მკვლელი გაიგებს, ვინც რიკო არის. ვხედავ?"
  
  
  მისი სახე შეიცვალა. "დიახ, დიახ, მე მესმის მისი!" მან შემომხედა სერიოზულად. "რა გინდა, რომ გავაკეთო?"
  
  
  "მე მინდა დარჩენა Granada."
  
  
  მან ცოტა მისი ტუჩის. "ეს ასე რომ მარტოხელა."
  
  
  "მაგრამ თქვენ კლინიკაში მარტო."
  
  
  "ეს იყო maddening!"
  
  
  "როგორ თქვენი მხრის?"
  
  
  "ძალიან კარგი," მან გაიცინა. ცხადია, იყო მხოლოდ ერთი პატარა ღალატი. ეს არ იყო, თუნდაც დრამატული მოსახვევებში მისი სვიტრი.
  
  
  "Okay, თქვენ ამის გაკეთება, თინა?"
  
  
  "რა უნდა გავაკეთო?"
  
  
  "ყოფნის Granada?"
  
  
  მან ამოიოხრა. "კარგი..."
  
  
  "მე თქვენ სადილი", - ვუთხარი მე conspiratorially.
  
  
  მისი თვალები განათებული. "თქვენ, ჯორჯ?"
  
  
  ჰერები იყო იცინის. "დიდი სიამოვნებით."
  
  
  "მაშინ მე ამის გაკეთება."
  
  
  "Follow me to Jaguar. გავემგზავრებით სასტუმროში და შეამოწმოთ თქვენ."
  
  
  მან თავი დაუქნია, მისი თვალები ნათელი, შფოთვა.
  
  
  "თქვენ ფიქრობთ, Riko იქნება გაბრაზებული, როდესაც მას ესმის?"
  
  
  "რა - რომ მქონდა, სადილი, თქვენ?"
  
  
  "დიახ." მან shrugged მისი shoulders. "ყოველ შემთხვევაში, ვინ ზრუნავს?"
  
  
  ჯერჯერობით, ferret იგი veined სახიფათოდ, და დიდი წარმატება. ჰერები, ვფიქრობ, ის ფიქრობდა, რომ მას შეეძლო ცხოვრება სახიფათოდ სამუდამოდ იგივე ხარისხი და უსაფრთხოება.
  
  
  * * *
  
  
  ჩვენ გვქონდა სადილი ლამაზი პატარა რესტორანი ახლოს სავაჭრო რაიონში Granada. მუსიკოსები უკრავდა ესპანური მუსიკა ერთ კუთხეში, და მიმტანებად იყო hovering აშშ, ვცდილობთ, მათი საუკეთესო გააფუჭებს.
  
  
  ეს იყო დაახლოებით ათი როდესაც ჩვენ გადმოვიდა, წრიული, რესტორან და გაემგზავრა სასტუმროში. Granada არის ლამაზი ქალაქი ღამით. მაღაზიები განათებულ წმიდა ფარები, და ხალხი ფეხით ქუჩებში გარშემო საათი. ათ საათზე იყო საკმაოდ გვიან, მაგრამ ზოგიერთი ადამიანი არ გაუკეთებია. სამოქალაქო დაცვა, როგორც ჩანს, დაიცვას ქუჩებში დანაშაული.
  
  
  შევედით სასტუმროში და თინა წავიდა მისი გასაღები. ყველა თვალები ლობის აღმოჩნდა და შემდეგ მისი ფეხით. მე გავიგე, მისი შვებით რამდენჯერმე. ეს იყო განმეორებითი მისი შესრულება, Malaga.
  
  
  იგი გაიმართა მისი გასაღები და აღმოჩნდა, რომ ჩემთვის, ბოროტი სახე.
  
  
  "ასე რომ, მისი მოუხერხებელი, გასაღებები."
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი. კარგი. მე ვიცი, რომ ბევრი მათ შესახებ."
  
  
  "ჰო. მაშინ მოდი და ამით გასაღები ჩასახვევი, გთხოვთ." მისი თვალები glowed საკვები, ღვინო, და მოლოდინში.
  
  
  "მე ვარ ერთადერთი ადამიანის" მე ვთქვი, და შემდეგ მისი შევიდა ლიფტი. იმ დღეს, როცა დაიხურა ჩვენთვის, მისი, დავინახე, რომ ყველა ადამიანი ლობის ეძებდა ჩემთვის envious თვალები.
  
  
  ჩვენ rode ლიფტი და silken tendrils მისი თმა ჩანდა, ჩემს წინააღმდეგ, როგორც ის გადავიდა რბილად ჩემს გარდა. ის აღმოჩნდა გარშემო და ჩანდა hey თვალი. მან გაიცინა.
  
  
  ლიფტის კარები გაიღო და ჩვენ გააძლიერა დერეფანში. იყო ხანგრძლივი red velvet rug სართულზე. იყო დიდი ანტიკური sofa მითითებული წინააღმდეგ კედელზე. ყვავილები vases ეკიდა საწყისი კედლები.
  
  
  მივხვდი, ოთახის ნომერი და ცდილობდა, ჩადეთ გასაღები ჩასახვევი.
  
  
  თინა giggled.
  
  
  მე არ ესმოდეს, მე იმდენად მთვრალი. მე შევეცადე, რომ ეს კიდევ ერთხელ.
  
  
  კარი გაიღო magically.
  
  
  იგი დადიოდა ოთახში, ჩემს თვალწინ, გარდამტეხი ოდნავ, რაც მან გააკეთა, და დადიოდა mimmo ჩემთვის მისი მთელი სხეული. მან შეიძლება იგრძნოს საკონტაქტო from head to toe, სახით ალტერნატიული და პირდაპირი მიმდინარე იმუქრება.
  
  
  მე დადიოდა, და ჩემს უკან კარი დაიხურა. მისი დარწმუნებული, რომ არავინ შეხებია, მისი ego. ზოგიერთი სასტუმროები enchanted.
  
  
  ის იდგა ეძებს Nah ერთად სულელური ღიმილი სახეზე. მე ვიცი, რომ ეს იყო სულელური ღიმილი, იმიტომ, მოხდა, რომ ჩემი სახე, მცირე gilt-edged სარკეში რომ ეკიდა ერთ კედლები. და იგი ეძებს ჩემთვის გამოხატულება, რომელიც შეიძლება შეფასდეს, როგორც მძიმე პრიმიტიული lust.
  
  
  მე კი ჩემი იარაღი. მისი მამა გაიმართა მისი ახლოს ჩემთან. მან ამოიოხრა. მან მითხრა, რომ მას უკვე კლინიკა ასე ხანგრძლივი იყო და ასეთი საშინელი ტკივილი.
  
  
  სამწუხაროა, სამწუხარო.
  
  
  დიახ, დიახ, მან მითხრა.
  
  
  როდესაც მან დაინახა, რომ მე თანაუგრძნობდა მისი ავნებს, მან მიჩვენა ჭრილობა მისი მხრის. არ იყო სხვა გზა ეჩვენებინა ამ, ვიდრე მიიღოს off მისი სვიტრი, და, როდესაც მან გააკეთა, დავინახე, რომ nah არაფერი ქვეშ სვიტრი ყველა, რომ არის, არაფერი, მაგრამ ამ ლამაზი ოქროს დამალვა. ეს იყო, როგორც ბუნება გააკეთა ეს.
  
  
  სინამდვილეში, ის კი შევხედე პატარა bandage მისი მხრის და აღფრთოვანებული დოქტორი Hernandez-ის მუშაობა.
  
  
  "არ იყო, ეს საშინელი?" მან მკითხა.
  
  
  მე თანაუგრძნობდა მას.
  
  
  "მე ერთხელ მქონდა ნაწიბუროვანი ჩემი ჰიპ," მითხრა მან. ფაქტობრივად, ეს იყო იმიტომ, რომ მე არ მინდა ვაქცინაცია ყუთი, ჩემი მხრივ, განაგრძო მან, და ასე ვაქცინაცია ყუთი იქნა ჩემი ფეხით. ეს საშინლად გასიებული.
  
  
  მე თანაუგრძნობდა მას.
  
  
  მას მიაჩნია, რომ ჩემთვის. შემდეგ მომენტში, მან მიიღო off მისი skirt და panties, და მიჩვენა ნაწიბუროვანი მისი ბარძაყის. ეს ჩანდა, ნამდვილად კარგი მისი. მისი თქმით, ეს.
  
  
  "რა თქმა უნდა," განაცხადა მან, " თქვენ უნდა ჭრილობები, ძალიან.
  
  
  - მე ვარ ვეტერანი ბევრი საბრძოლო ხელოვნება.
  
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  ars, დავრწმუნდი, მისი, მისი და დაიწყო ჩვენება მტკიცებულება.
  
  
  ჩვენ რატომღაც დასრულდა საძინებელი, ამ ეტაპზე, და თინა ყურადღებით გამოყვანილია უკან თეთრეული და ინსულტის ფურცელი ცოტა დაიკავეს ბალიშები შევიდა უცნაური პოზიცია.
  
  
  როცა ვკითხე, რატომ გაიზიარა ბალიშები იმდენად, მან მითხრა, რომ შვედეთის ქალთა აქვს ძალიან მოწინავე იდეები სიყვარული. იმის დასამტკიცებლად, რომ შვედეთის ქალთა მკურნალობა მათი ქმრები და საყვარლები კარგად, იგი უერთდება მიმდინარე სიცოცხლის სქემები მიერ შედგენილი გაერთიანებული ერების ორგანიზაციის, რომელმაც დაადასტურა, რომ სიცოცხლის კაცების შვედეთის არის 71.85 წლის განმავლობაში, შედარებით სიცოცხლის ამერიკელი მამაკაცი, რომელიც 66.6 წლის.
  
  
  "მე გაჩვენებთ, რატომ," მითხრა მან. ჩვენ გვაქვს გარკვეული მეთოდები შენარჩუნების ნაკადის სასიცოცხლო წვენები.
  
  
  ცამეტი
  
  
  საუზმე Granada.
  
  
  "თქვენ უნდა გპირდებით, რომ დარჩეს სასტუმროში აქ", - განუცხადა თინა, ეძებს გარშემო ბრწყინვალე ინტერიერი სასადილო ოთახი.
  
  
  თინა შევხედე სამწუხარო. "მაგრამ მე მენატრება სათხილამურო!"
  
  
  "თუ წასვლა Sol y Nieve, თქვენ პასუხისმგებელი იქნება რიკო არის სიკვდილი."
  
  
  "მე მესმის, რომ." მან pouted.
  
  
  "და თქვენ შეგიძლიათ განათავსოთ თავს თქვენი ადგილი."
  
  
  კარგი. სად მიდიხარ?"
  
  
  "მე ვაპირებ უკან კურორტი. მაქვს სამუშაო უნდა გააკეთოს."
  
  
  * * *
  
  
  ეს იყო სასიამოვნო 40 წუთის სავალზე up მთის Sol-მე-Niev. როდესაც ის ჩამოვიდა, მოთხილამურეები იყო უკვე გზაზე. ეს იყო ნათელი დღე ლამაზი მსუბუქი პუდრი, შემდეგ მოკლე შემოდგომა ღამეს.
  
  
  მე ფეხით შევიდა ლობის და დაინახა, მიჩ კელი იჯდა ბარი შემდეგი განყოფილება.
  
  
  იგი მოთავსებული სავარძელი შემდეგი მას. "როგორც ჩანს, თქვენ გახსნა ბარი ამ დილით."
  
  
  "რეალურად. პირველი მიიღო."
  
  
  "თქვენ ადრე, არ ხართ თქვენ?"
  
  
  "მე მეგონა, მე მინდა, მოდი აქ, როგორც კი შეეძლო. რა არის სიუჟეტი?"
  
  
  "თქვენ იცით, რა არის. ჩვენი კაცი არის აქ, მაგრამ მას ეშინია თავისი მხრივ. და ჩვენ გვაქვს ორეული, ვინც სურს, რომ იყოს, რომელსაც მისი ego რომაული ცხვირი."
  
  
  "არა?"
  
  
  "ხმა, რასაც ჩვენ ვაკეთებთ."
  
  
  ჩვენ დაუთმო ჩვენი ხელმძღვანელები ერთად, და მისცა emu სქემა - კაკალი, ჭანჭიკები, ჩაქუჩი, ხერხი, და ხე.
  
  
  * * *
  
  
  მე წავედი ჩემს ოთახში და შეცვალა ჩემი ტანსაცმელი. მე დააყენა ჩემი სათხილამურო მექანიზმი და დაელოდა Juana ვუწოდებ ჩემთვის.
  
  
  მან გააკეთა ის doorway.
  
  
  "მე ვხედავ, რომ თქვენ უკან", - განაცხადა მან მისი მაღალი, სერიოზული ხმა, დაჭრილი Puritan.
  
  
  "დიახ," - განაცხადა მან მუსიკალურად. "ეს იყო დიდი ხნის ride."
  
  
  მან snorted. "რა პროგრამა დღეს?"
  
  
  "ჩვენ წასვლა სათხილამურო."
  
  
  "კარგი!"
  
  
  "მაშინ ჩვენ გამოგიგზავნით აქცია დღეს."
  
  
  "მოქმედება?" მისი განწყობა გაუმჯობესდა.
  
  
  "თქვენ იზრუნებს ელენა."
  
  
  "როგორ?"
  
  
  "იყავი მასთან ყველა დროის. რა-რომ მე მუშაობა Parson. კელი და მისი".
  
  
  მან თავი დაუქნია. იგი იმედგაცრუებული ჩანდა. "მაგრამ ელენა, როგორც ჩანს, სრულიად უდანაშაულო."
  
  
  "უდანაშაულობა ან დანაშაული არ არის, corkscrew. ჩვენ უნდა იზოლირებას Parson. მე მოწყობა იგი მისი. მაგრამ მე არ მინდა, ელენა უნდა გადაიტანოს ჩემთვის."
  
  
  კარგი. ახლა. რა არის?"
  
  
  "ჰგავს დიდი დღე ფერდობებზე."
  
  
  იგი ანათებს. "უფლება!"
  
  
  * * *
  
  
  ჩვენ დახარჯული დანარჩენი დღისით თოვლი. ეს იყო მკაცრად დასვენების და რელაქსაციის. რამდენიმე საათის განმავლობაში, მას დაავიწყდა ყველაფერი კორელი, თინა, ელენე, და Hauptley - დაავიწყდა ყველა იმ პრობლემური ადამიანი და მისია, ესპანეთის კავშირი რომ ჰქონდა დაამტკიცა, ასე რომ რთული დამყარება. მე ყველა გეგმები. თქვენ უბრალოდ უნდა დაველოდოთ Parson უნდა იყოს სწორი ადგილი at უფლება დრო. მიმართ საღამოს, ჩვენ შეუვარდნენ Parson და ელენა ახლოს Borreglas. ელენა, როგორც ჩანს, ამოღებული და დეპრესიაში, მაგრამ Parson იყო ძველი ego buoyant მისი.
  
  
  "ჩვენ გვქონდა საოცარი აწარმოებს ამ დილით, არ გვაქვს, ელენა?" იგი ნამდვილად ასე იყო ბრიტანელი, რომ მისი სისხლი თითქმის შედედებული.
  
  
  "Ouch?"
  
  
  "მე ვფიქრობდი, რომ ეს იყო დიდი! შესანიშნავი პირობები! მართლაც დიდი გარბენი! "ის, grinned Juana. "როგორ ხარ, ტკბილი ქალბატონი?" Ego-ს ხმა იყო კაპიტალიზაცია.
  
  
  "ჯარიმა," Juana განაცხადა.
  
  
  "მე ვფიქრობ, რომ ჩვენ უნდა გაუშვა თქვენ ღამით. სად გაქვთ?"
  
  
  "ყველა გარშემო," Juana განაცხადა.
  
  
  "მე ვიყავი გრანადა", - ვუთხარი მე.
  
  
  Parson shrugged. Ego წაიყვანა გარდა.
  
  
  "არსებობს ადამიანი, თქვენ უნდა შეხვდეს, hema," emu უთხრა დაბალი ხმით.
  
  
  "Ouch?"
  
  
  შესახებ", "მოგზაურობა".
  
  
  "მოგზაურობა? რა მოგზაურობა, სიძველენი?"
  
  
  "შტატები."
  
  
  "უკვე? თქვენ ნიშნავს, რომ თქვენ გადახედა მასალა მივეცი...თქვენ?"
  
  
  "ჯერ კიდევ არ არის. მაგრამ, როგორც ჩანს, გონივრული შეადგინეთ მარშრუტი. მისი დარწმუნებული ვარ, რომ არ იქნება პრობლემა ლოგისტიკის."
  
  
  Parson განუბაჟებელი მისი ყელის. კარგი. სადაც ჩვენ გავაკეთოთ ეს?"
  
  
  "არა, ეს ოთახი", - ვუთხარი მე. "მე დარწმუნებული ვარ, რომ ისინი ისმინება."
  
  
  Ego თვალები გაფართოვდა. "ნამდვილად არ ვფიქრობ ასე?"
  
  
  თქვენ damned ფარისეველი! ის იყო, ვინც ესროლა bugs!
  
  
  "მე ნამდვილად ასე ვფიქრობ", - ვუთხარი მე.
  
  
  "მაშინ სად? თოვლი? "ის, grinned.
  
  
  "დისკო".
  
  
  "სარდაფში სასტუმრო?"
  
  
  "ეს უფლება."
  
  
  მან თავი დაუქნია. "შენ."
  
  
  "ათი საათისთვის?"
  
  
  "კარგი შოუ."
  
  
  "მე ვუთხარი, Juana შეხვდება ელენა. ჩვენ უბრალოდ არ გვინდა, ნებისმიერი ჩარევა. ეს არის მნიშვნელოვანი."
  
  
  "რა თქმა უნდა, ძეგლი."
  
  
  "ოთხი ისადილებენ ერთად, და მაშინ Juana იქნება იჯდეს ელენა მისაღები."
  
  
  "მე ვაღიარებ, რომ Elena საკმაოდ უსიამოვნო პრობლემა," Parson მოიღუშა. "ვწუხვარ, რომ"
  
  
  "არაფერი რომ არ შეიძლება სიფრთხილით."
  
  
  ჩვენ გვქონდა სადილი ერთად და ყველაფერი გეგმის მიხედვით. Juana და ელენა წავიდა მისაღები ოთახი, და Parson და მისი ცოლი წავიდა ქვემოთ disco, რომ " გაიგო, ბიზნესი."
  
  
  პარ
  
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  სართული ნახოთ არ დაწყებულა. სტერეო იმ პირობით, ხმამაღალი მუსიკა და მოცეკვავეები wandered გარშემო სართული making monkeys, მივადექით, და არაფერი რომ იყო "" in an ih-კონკრეტული სცენა.
  
  
  Parson და მაქვს მაგიდის კუთხეში. ვიჯექი კუთხეში, ორი კედლები წამყვანი away from me. Parson იჯდა ჩემი მარცხენა. ეს არის რეკლამირებული მიერ ego იქ კონკრეტულად. იყო ცარიელი სკამი, რომ ჩემს მარჯვნივ.
  
  
  ჩვენ უბრძანა ზოგიერთი რბილი ღვინო უნდა დაიწყოს. სინამდვილეში, ეს არ მიიღებს ხანგრძლივი მუსიკა მისაღებად ხმამაღალი და მოქმედება საცეკვაო დააჩქაროს. რამდენიმე მთვრალები იყვნენ უკვე მიზიდვას მათი თანამებრძოლები მათი shoulders.
  
  
  მაშინ მიჩ კელი გამოჩნდა, მყივანი ჩვენს კუთხეში, და აღმოჩნდა შორის მჭიდროდ შეფუთული მაგიდები ფეხით ჩვენს მიმართ.
  
  
  ის grinned ჩემთვის. "გიორგი", - განაცხადა მან.
  
  
  "Kelly", - ვუთხარი მე. აღმოჩნდა, რომ მესამე პირს. "Barry Parson, ეს არის მიჩ კელი. ის კაცი, მე გითხარით."
  
  
  კელი chuckled და დაჯდა. მან უბრძანა მიმტანი, და ბავშვის გაქრა შევიდა გულშემატკივარი. ეს იყო ბნელი, და იყო strobe lights ცენტრში ცეკვის სართული.
  
  
  "თქვენ ნამდვილად არ გამოიყურება იტალიური", კელი განაცხადა ერთად ego - ფართო, საკითხებში grin.
  
  
  Parson სახე ამყოფებდნენ. "კარგად, თქვენ ძალიან."
  
  
  "მე არ ვიტყვი, რომ გავაკეთოთ," Kelly უპასუხა.
  
  
  პარსონსი " თვალები ვიწროვდება. ის მოხვდა ჩემთან, და შემდეგ ხედავს, გამოხატვის ჩემი სახე, შემობრუნდა, რომ Callie. "რა არის, რომ უნდა ნიშნავდეს?"
  
  
  "ეს უნდა ნიშნავდეს: როგორ შეიძლება თქვენ დაამტკიცეთ, რომ თქვენ, ვინც ფიქრობთ თქვენ?"
  
  
  Parson სიმშვიდეს. "კარგად, ახლა. მე ვფიქრობ, რომ დადასტურებულია, ეს თქვენი კოლეგა. არ არის, რომ საკმარისი?"
  
  
  "მე ვარ ადამიანი, ვინც უნდა მოწყობა თქვენი გადასცეს სახელმწიფოს." კელის სახე გამკაცრდა. "მე არ მინდა, რომ ცდილობენ ტრანსპორტირება არასწორი პირი!"
  
  
  "მე ვარ ის პიროვნება," Parson განაცხადა, მისი აქცენტი შესამჩნევად იკლო. მან უფრო მეტი უნდა იყოს, როგორიცაა როლი " კორელი ", რომ მან ითამაშა ჩემს"Velet". მისი sel, მოსარგებლე კომპრომისი.
  
  
  "მე ვგრძნობ, რომ ჩვენ ვსაუბრობთ, ორი სხვადასხვა რამ, ბატონი Parson," Kelly განაცხადა, თავაზიანად. "მე მაქვს ნებართვა, რომ მოწყობა, სატრანსპორტო, რომ ამერიკის შეერთებული შტატები, პირი, რომელიც არის საკვანძო ფიგურა smashing ხმელთაშუა ნარკოტიკი."
  
  
  "მისი კაცი", Parson წაკვეთილია.
  
  
  "ამ კაცის სახელი არის რიკო კორელი. თქვენ რიკო კორელი?" კელი ჰქონდა ბუნდოვანი ღიმილი, რომ კი არ შეეხოთ მისი ego-ის თვალით.
  
  
  "ჰო. მისი სახელი არის რიკო კორელი." Parson ტუჩები იყო თეთრი, და მან გაანადგურა მისი ih ძალიან რთულია. დაძაბულობა, დაძაბულობა.
  
  
  "მე მეშინია, თქვენ უნდა დაამტკიცოს, რომ ეს ჩემი კმაყოფილება, Signor კორელი."
  
  
  Parson დააყენა მხრივ, რომ მისი პირით. "არც ისე ხმამაღლა! ამ სახელით ცნობილია ყველგან!"
  
  
  "იმიტომ, რომ ყველა ეს ხმაური, არავინ მოისმენთ," Kelly გაიცინა. "ვიმეორებ, თქვენ უნდა დაამტკიცოს, თქვენი პირადობის ჩემთვის."
  
  
  "მაგრამ მე უკვე მოცემული George Peabody მასალა, რომელიც შეიძლება დაამტკიცოს იგი."
  
  
  ჰერები, ის shrugged.
  
  
  კელი მიაღწია თავის პერანგი ჯიბეში და გაყვანილია კონვერტში. ეს იყო ზომა წერილი. მან გახსნა იგი და გაყვანილია პატარა როლი ფილმში. იგი განთავსებული bundle შუა თავმჯდომარე.
  
  
  Waiter მოუტანა კელი სასმელი.
  
  
  Parson დაიწყო bundle.
  
  
  "ჩემი მიკროფილმის?" "რა არის ეს?" მან სთხოვა გასაიდუმლოებულია ხმა.
  
  
  "არა, რიკო კორელი," Kelly განაცხადა.
  
  
  "მაგრამ მე მას ბატონ Peabody! რეალური ფილმი არის რიკო კორელი!"
  
  
  "უარყოფითი, Parson. ეს შეუძლებელია."
  
  
  Parson იყო bluffing კარგად საკმარისი, მაგრამ მან ვერ ვხედავ გარშემო დაძაბულობის ego თვალები - პატარა, გულმკერდს და ნერვები, მზარდი შევიდა ego, სხეულის.
  
  
  "მისი სახელი არის რიკო კორელი, Parson. და ჰერები, მე dare თქვენ გამოწვევა, რომ ფაქტი."
  
  
  Parson სახე იყო როგორც გრანიტი. მე შეახსენა ფიქლის გასწვრივ სათხილამურო ფერდობზე. მან დაიწყო roll of მიკროფილმის. მან აიღო ის, რომ შეისწავლოს ის კიდევ ერთხელ, კიდევ აწუხებდა ვითარდება იგი.
  
  
  "თქვენ არ უნდა ვეცადოთ, რომ წაიკითხავს," Kelly განაცხადა. "ეს ძალიან პატარა ვხედავ ნათლად. და ეს არის დუბლიკატი მაინც."
  
  
  თხელი წვეთი სისხლი გამოჩნდა Parson შუბლი. "დუბლიკატი?"
  
  
  "დიახ, მართლაც," Kelly განაცხადა, ღიმილით რომ იქნებოდა შური of cobra.
  
  
  "და ორიგინალური?"
  
  
  "ბატონი Peabody წავიდა ego ვაშინგტონში უნდა იყოს გაწერილი მიერ ნარკოტიკების წინააღმდეგ ბრძოლის ბიუროს მისი დიდი ქვეყანა."
  
  
  Parson დაიწყო კელი დიდი ხნის მომენტში. საბოლოოდ, მან აიღო ღრმა სუნთქვა.
  
  
  "ნორმალურია", - განაცხადა მან. "Tack tack დაყენება."
  
  
  "უფლება dell, რომ, ბარი პეპერი," მან უთხრა ღიმილით. "ყველა უფლება?"
  
  
  აღმოჩნდა, რომ მე, მისი ტუჩები დახვევა. "რა გააკეთა ასეთი charade? მე არ მესმის თქვენ."
  
  
  იგი აპირებს, რომ თავი დაიცვას. Mitch კელი და მისი მივაღწიეთ ჩვენი მთავარი მიზანი. ჩვენ დადგენილია, რომ მესამე პირს არ კორელი. თუ ის იყო კორელი, იგი არ chuckled და მიულოცა me on ჩემი პატარა თამაში. მაგრამ იგი არ მისცეს. პრობლემა Parson იყო ის, რომ მან არ იცის, ვინ კორელი იყო ყველა; ის ეჭვი, რომ მიჩ კელი შეიძლება რეალურად იყოს მას. და მიკროფილმის ego იყო unnerving. Ego იყო ყალბი. ეს შეიძლება იყოს ჭეშმარიტი. მან უბრალოდ არ იცის, თუ რა უნდა გავაკეთოთ შემდეგი.
  
  
  "რეალურად," - განუცხადა მან თავისი ღიმილით, " ეს შეხვედრა იყო მოწყობილი წაქეზებით, ბატონი კორელი." მან თავი დაუქნია მიმართ კელი.
  
  
  კელი გაიცინა. "ჰო. მისი სასტუმრო იცის, რა კაცი, რომელიც იყო დაქირავებული, რათა kill me ჩანდა."
  
  
  Parson სახე იყო ნიღაბი ძველი ტყავის საქონელი.
  
  
  "თქვენ ძალიან იუმორისტულ, ბატონი კ."
  
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  Ellie "
  
  
  "თქვენ შეგიძლიათ მირეკავენ კორელი. ნუ გესმით მსგავსება, ბატონი Parson?"
  
  
  რა სისხლიანი დამთხვევა! მეგონა მისი. არ იყო სიმართლე, თუ რა დიდი იყო, რაც გულისხმობს, რომ მას ჰქონდა მიღებული სახელი კელი ჟღერს, კორელი. მაგრამ ეს ითამაშა ლამაზად.
  
  
  კარგი. კორელი. ეს კატა და მაუსი თამაში." Parson earlobe ახლა glistened jar. "მე არ მინდა, კატა და თაგვი თამაშები."
  
  
  "არავინ იცის," Kelly განაცხადა. "განსაკუთრებით მაუსის. რამდენიმე წუთის წინ, იყო კატა. ახლა შენი თვალები წითელი."
  
  
  Parson ამოიოხრა. "მოდით, წავიდეთ. რა გინდათ?"
  
  
  "მე მინდა, რომ ვიცი, თუ რატომ ცდილობდა ჩემს სახეს, როგორიცაა sucker!"
  
  
  Parson გაიცინა thinly. "მე უკვე თამაშობდნენ გნებავთ sucker მას შემდეგ, რაც პირველი წუთი შევხვდი თქვენ, გიორგი - როგორიც არ უნდა იყოს თქვენი სახელი, ბატონო საიდუმლო აგენტი Poe Monotonously-და მე არ მესმის, ზუსტად რა მომენტში თქვენ გულისხმობდა."
  
  
  "ეს არ იყო საკმარისი", - ვუთხარი რბილად. "ძალიან ბოროტებად თქვენ, Barry-ბავშვი." ჰერები, leaned მიმართ მას. "ვგულისხმობ, როდესაც თქვენ მიიღო როლი კორელი in Velet."
  
  
  ის shrugged, მისი სახე მითითებული გაყინული ღიმილი. "ძალიან მარტივია. ის ისმინება თქვენი მანქანა. და ის იყო იქ, როდესაც არტურო მოკლეს. მივედი Veleta, რათა იპოვოს კორელი და კლავს ეგო."
  
  
  მე შევხედე მიჩ კელი, რომელიც tilted მისი უფროსი და დალია მისი ლიქიორით.
  
  
  "ასე რომ, თქვენ ამ ძრავის ოთახში cable car პირველ ღამეს?"
  
  
  "რა თქმა უნდა. მე მოჰყვა თქვენ უნდა Sol-y-Niev, რათა იპოვოს კორელი. ეს მხოლოდ დროის საკითხია მიღების დარწმუნებული ვარ, რომ თქვენ შეხვდება ყველას შეხვდებით."
  
  
  "ასე რომ, თქვენ ვიცოდი გაცნობის კორელი..." მე აღმოჩნდა, რომ შევხედოთ მიჩ კელი, " ... midnight in Veleta."
  
  
  "ეს უფლება."
  
  
  "და თქვენ ელოდნენ ჩემთვის, როდესაც მე ჩამოვიდა?"
  
  
  "ზუსტად. Parson გაიცინა სუსტად. "მე ვერ აგიხსნით, დამთხვევა, შეიძლება მე? მე უნდა გითხრა, მე კორელი, როდესაც თქვენ ი მე. და გარდა ამისა, ვიცოდი, რომ მე საბოლოოდ რიკო კორელი მეშვეობით თქვენ." აღმოჩნდა, რომ Callie. "ისევე, როგორც მე."
  
  
  "ეს იყო ერთგვარი მოულოდნელი შთაგონების, არ იყო ეს?" მე შევთავაზე მას.
  
  
  "ეს უფლება."Parson იყო იძენს ნდობის.
  
  
  "და თქვენ ეგონა, კორელი მოვიდოდა ზედაპირზე, რათა გაირკვეს, რატომ იყო, impersonating მას?"
  
  
  "რაღაც რომ"
  
  
  "და თქვენ იმედით, რომ ყალბი მიკროფილმის არ აქვს გადამოწმებული მაშინ?"
  
  
  "მე უნდა მიიღოს რისკი."
  
  
  ჰერები, leaned უკან, ეძებს მას. "ნამდვილად არ არის, ბარი. ლამაზი ცდილობენ. მაგრამ არ არის საკმარისი."
  
  
  Parson მოიღუშა. "მე არ მესმის."
  
  
  "საქმე ის არის, თქვენ გაჭრა სამუხრუჭე ხაზი Renault ადრე დავტოვე Veleta. გსურთ მისი უნდა იყოს სრულიად გამოირიცხება მთელი სფეროში ხედი. გსურთ კორელი უნდა იყოს სრულიად მარტო ამავე ძეგლის, ასე რომ შეგიძლიათ მოკვლა თქვენი ego და წავიდეთ უფასო. უფლება?"
  
  
  Parson აიღო ღრმა სუნთქვა. "მე უარყოფენ. რატომ უნდა წავიდეთ ყველა ეს უბედურება გადარჩენა თქვენ ეს, როდესაც თქვენი მანქანა იყო კონტროლიდან?"
  
  
  კელი შემომხედა. ეს იყო დამაჯერებელი არგუმენტი.
  
  
  მაგრამ მისი ცნობილია, რევმატიზმის ამ corkscrew: "თქვენ საჭირო ჩემთვის მას შემდეგ, რაც კორელი არ გამოჩნდება შეხვედრა. ის იყო ერთადერთი, ვინც შეიძლება გამოიწვიოს თქვენ მას. გარდა Juana. მაგრამ Juana არ უშვებენ კორელი, სანამ იგი მზად იყო ჩემთვის, ბარი. ცოცხალია. რატომ არ ვიტყვი, თქვენ კორელი, სანამ კორელი, ბოლოს და ბოლოს აცხადებს, თავად ჩემთვის. ნამდვილად?
  
  
  ის იჯდა უმოძრაო.
  
  
  დისკო, წმინდა სინათლის მოულოდნელად გამოვიდა, და შემდეგ სერგეი განათებული ისევ. სტერეო გამორთული იყო, და მოცეკვავეები მარცხენა სართული საფოსტო მარკები. პროფესიული ესპანური მოცეკვავეები გამოწყობილი კოსტიუმები ფლამენკოს შეიკრიბა პატარა სცენაზე. ექვსი გიტარისტი იყო, იჯდა სკამები უკან ეტაპზე.
  
  
  მომენტები რომ მოჰყვა, მამრობითი მომღერალი გადადგა წინ, strummed მისი გიტარა, და დაიწყო ვუთხრა ამბავი ცეკვა.
  
  
  "რა გინდა ჩემთან?" Parson სთხოვა, ეძებს კელი.
  
  
  "ვინმე დაქირავებული თქვენ უნდა მომკლან," Kelly განაცხადა, მისი ტუჩები გაიყო.
  
  
  "მე უარყოფენ," Parson განაცხადა.
  
  
  "არ მაძლევს, რომ shit," Kelly განაცხადა დაბალი, მუქარის ხმა. "ვინმე დაქირავებული თქვენ. თქვენ ხართ პროფესიონალი მკვლელი. Barry Parson არის საფარის ამბავი. წლის დასაწყისიდან მსოფლიო ომში, თქვენ არ მუშაობდა ათეულობით ქვეყანაში. კარგით. ინტერპოლის ყოველივე იცის."
  
  
  ეს ჩვენ გაყვანილია გარშემო ქუდი.
  
  
  Parson-ის სახე აღმოჩნდა, რომ ყინულის. "მე ვარ თვითდასაქმებული, რომ სიმართლეა. მე მუშაობა ყველას, ვინც იხდის ჩემთვის."
  
  
  ის მოხვდა კელი. მას ღალატობენ ზეწოლა. Parson ჩაშალეს. მან აღიარა იგი. ის იყო აღშფოთებული. ახლა ეს იმუშავებს კელი, თუ Kelly აყენებს მას საკმარისი.
  
  
  მაგრამ ჩვენ არ გვინდა, რომ ყველა.
  
  
  "ვინ დაქირავებული თქვენ უნდა მომკლან?" კელი ვკითხე ერთხელ.
  
  
  "თუ მე გეტყვით, მე ვიქნები სამიზნე დღეს," Parson განაცხადა ღრუ, სიცილი.
  
  
  "თუ თქვენ არ, თქვენ ახლა სამიზნე სხდომაზე ამ disco," Kelly განაცხადა, აყენებს ბევრი ძალა შევიდა სიტყვები.
  
  
  "მე ვარ მკვდარი მაინც," Parson დასაბუთებული.
  
  
  "ჩვენ კიდევ თქვენ აქედან. გვეუბნებიან, რომელიც დაქირავებული თქვენ და ჩვენ პირდაპირ თქვენ." ჩვენ გადაგიყვანთ მთელი კურორტი. მე მაქვს დამხმარე."
  
  
  კელი აღმოჩნდა, რომ შევხედოთ ბარი. Odin პომ მიმტანებად იდგა იქ შევხედე კელი და თავი დაუქნია. მაშინ კელი მოხვდა თავმჯდომარე შორეულ კუთხეში ოთახი. A man in black იჯდა იქ. ის tilted მისი beret თითი, როგორც კელი შევხედე მას.
  
  
  ცოტა გაფორმება, რათა ყველაფერი გამოიყურება, მარჯვნივ.
  
  
  Parson იყო ფქვილი დაფუძნებული, სუფთა
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  შ.
  
  
  ფლამენკოს მუსიკა დაიწყო დაკვრა, და სოლისტი გამოვიდა ცეკვავენ. ის იყო სწრაფი და სტაბილური. Ego ქუსლები წავიდა, როგორიცაა ტყვიამფრქვევით ცეცხლი. ცეკვის გაზარდა ტემპი და მოცულობა.
  
  
  "მეუბნებოდა, რომლებიც დაქირავებული თქვენ!" კელი croaked.
  
  
  "ეს არ არის ის," Parson წაკვეთილია. "არაფერი, მაგრამ არა მას."
  
  
  "Mobster?" ვთხოვე.
  
  
  მან შემომხედა contemptuously. "ეს იყო Moscato-ის უფროსობას! არ ჰერები." Ego თვალები გაფართოვდა. მიხვდა, რომ მას, პრაქტიკულად, მითხრა, რომელმაც დაქირავებული ego.
  
  
  არსებობს მხოლოდ ერთი პირი დარჩა!
  
  
  "ეს იყო მისი!" მე ჩურჩულით, სწავლის ახლოს Parson. "თინა!"
  
  
  ეს, როგორც ჩანს, გაყინული დრო და სივრცე.
  
  
  მან გახსნა თავისი პირი და დაიხურა იგი ისევ. Ego სამიზნე თავი დაუქნია ოდნავ. ეს ყველაფერი.
  
  
  ამის შემდეგ იგი გადავიდა.
  
  
  ის გადავიდა ელვის სისწრაფით. მისი,დაინახა, ego მხრივ მისი წრე მიღწევა ქამარი, სადაც ის მინდა დამალული მისი დიდი Webley. ერთიანად მისი პერანგი ნახა. მან იმედი გამოთქვა, რომ მოხვდა, კელი პირველი გასროლა, მაგრამ ეს იყო შეწყვიტა მიერ Ego-ს ხელის იარაღი, როგორც კი იგი გამოყვანილია ის. ამ მიზეზის გამო, ეს არის რეკლამირებული მიერ ego მარცხენა თავად - ისე, რომ იგი შეიძლება მიერ კონტროლირებად ego ხელი იარაღი. გასროლა დარეკა ხმამაღლა და ნათელი, მაგრამ, საბედნიეროდ, იგი დაეშვა იატაკზე.
  
  
  მყისიერად, მეორე გასროლა დარეკა.
  
  
  Parson დაძაბული უკან ადგილს, მაშინ ეცემა, როგორც მარიონეტული როდესაც მისი თოკები, რომლებიც დაეცა, და მოდით მისი უფროსი lean forward წინააღმდეგ სამაგიდე.
  
  
  მან დააყენა მისი ფეხი Webley-ს რევოლვერი, და კელი სწრაფად ადგა და დადიოდა მეტი Parson ' s body. არ იყო ამდენი ხმაური საწყისი მუსიკა, ცეკვა და გართობა, რომ, ჩვენდა გასაკვირად, არავინ შენიშნა sms თამაშის in the dark of the discos.
  
  
  კელი მოგვეწონა Parson მხრის და straightened მისი ego ამ ადგილს. მან მიაღწია და აიყვანეს Webley, tucking მისი ego შორის მისი ქამარი და მუცლის არეში. შემდეგ აღმოჩნდა, მოგვეწონა Parson მარჯვენა მხრის, და დაეხმარა კელი მოხსნას Ego მისი ფეხები. ვასრულებთ egos ერთად, ჩვენ ჩვენი გზა მეშვეობით ხალხმრავალ მაგიდები დისკო შესასვლელი.
  
  
  "Mui borracho". კელი თავი დაუქნია ერთი მიმტანებად.
  
  
  Waiter გაიცინა თანაგრძნობით.
  
  
  როგორც მეორე ფლამენკოს ცეკვის გაგრძელდა, მანქანა-იარაღი კადრები მოცეკვავეები ' ქუსლები შეუძლებელი გახადა გამოირჩეოდნენ ხმები რეალური ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღი, ფეხდაფეხ ადგილობრივი ხოსე გრეკო ცეკვა.
  
  
  "ზოგჯერ I hate ეს სამუშაო," Kelly მითხრა, როგორც ჩვენ ფეხით ქვემოთ კიბეებზე ლობი.
  
  
  ჩვენ ისხდნენ Barry Parson lifeless ორგანოს მასშტაბით ლობის-საბედნიეროდ მიტოვებული მომენტში-კიბეებზე, და მაშინ დაიწყო ნელა ასვლა.
  
  
  იგი ძალიან მკვდარი, როდესაც ჩვენ საბოლოოდ დააყენა ego, ego, ჩვენი საკუთარი საწოლი ego-ს საკუთარი ოთახი.
  
  
  14
  
  
  Mitch კელი მუშაობდა დეტექტივი სან-ფრანცისკოს პოლიციის დეპარტამენტის რამდენიმე წლის განმავლობაში, სანამ პენსიაზე რეგ AXE სტაბილური. როგორც კი იხურება კარი Barry Parson 's room, მან სწრაფად დაიწყო rummaging მეშვეობით ჯიბეებში პარსონსი" ტანსაცმელი.
  
  
  ის გავრცელებული შინაარსი გარეთ commode და წავიდა აბაზანა მისაღებად პირსახოცი. იყო ბევრი სისხლი კელის სხეულის და ხელები. კელი გადაღებული emu ამ დოლარი დასტის, და ძალის ზემოქმედების მოკლეს Parson მყისიერად. კელი მეორადი საკუთარი Colt.38 დეტექტივი სპეციალური, აღჭურვილია ამ სპეციალური ვაზნა მაღალი muzzle velocity და მაღალი შეღწევადობის.
  
  
  როდესაც კელი გამოვიდა აბაზანა, მას ხმელი თავი საფუძვლიანად და მოხვდა მისი watch.
  
  
  "საფულე", - ვუთხარი მე. ეძებდა მეშვეობით მისი ნაშრომები. "Barry Parson, ის ასე ამბობს."
  
  
  "მკაცრად დაფაროს," Kelly ჩაილაპარაკა, მოდის ჩემთან და მე გვერდში მისი ყურება. "ვინმე კარგად იმუშავა."
  
  
  "დოკუმენტები? ნუ ფიქრობთ, რომ ეს იყო MI5?"
  
  
  კელი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "მე ვუთხარი, რომ ჩვენ არ დაუკავშირდა ბრიტანეთის. ისინი არ ადასტურებენ, ego, იდენტობის".
  
  
  "დიახ, მაგრამ..."
  
  
  "როდესაც ბრიტანელი არ ადასტურებენ, ბრიტანეთის უარყოფს. ვხედავ?"
  
  
  ეს შეიძლება იყოს მიღებული, მეშვეობით საკრედიტო ბარათი და პასპორტი. იგი მოხვდა მის პასპორტში, მაგრამ კელი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "დაივიწყებს. ეს არის ასევე cover-up."
  
  
  "როგორც ჩანს რეალური"
  
  
  "თქვენ შეგიძლიათ მიიღოთ კარგი მითითებული დოკუმენტების დამზადებულია პორტუგალიაში, თუ თქვენ გაქვთ ფული გადაიხადოს მათთვის. მათ შორის საუკეთესო ყალბი პასპორტები კონტინენტზე. არსებობს ასობით ყალბი პირადობის მოწმობები მცურავი გარშემო Europe-ყველა made in Lisbon."
  
  
  მან ჩანდა thoughtfully დროს, ფურცლებზე. "იმას, რომ ეს სუნი, როგორიცაა მთავრობის პერსონალი?"
  
  
  იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "მე ვიტყოდი, რომ ის იყო თავისუფალი. Mercenary for hire. რაღაც, როგორიცაა, რომ. მე ვუთხარი, რომ შსს-განაცხადა EMU გაყიდვების აკრძალვა." მაგრამ მე მაინც აპირებს შეამოწმეთ თითის ამონაწერი ეგო."
  
  
  მან განაგრძო წაკითხვის გაზეთები და შემდეგ აიღო მისი ego ბარგის. არაფერი არ იყო იქ მინიშნება არაფერი სხვა, ვიდრე მდიდარი ბრიტანელი, რომელმაც გაატარა ყველაზე მეტად მისი დროში მოგზაურობა თავის კონტინენტზე.
  
  
  კელი გაყვანილია მცირე მითითებული და დაიწყო მოძრავი Parson printouts. როდესაც მან დაასრულა ყველა ათი, მან ყურადღებით წაშლილია off მელნის და განთავსებული printouts შესახებ პერგამენტი. შემდეგ მან აიღო პატარა იაპონური წარმოების მინი-კამერა, მისი სახელი ფიქსირდება და მიიღო რამდენიმე ფოტო Parson სახეები. მაშინ, როდესაც დანარჩენი, Barry Parson ჩანდა, სრულიად უვნებელია, მოკლებულია სიცოცხლის ძალა, რომ ყოველთვის ego, რა იყო ცხოვრებაში.
  
  
  იყო აბსოლუტურად არაფერი ეს ყველაფერი, რომ ჰალსტუხი Parson, რომ syndicate ნებისმიერი მიწის ნაკვეთი. გვეგონა, Parson არ აქვს ფუტკრის
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  სამუშაო ნებისმიერი ბენდი, თინა იყო ჩაწერილი, მაგრამ განსაკუთრებით მისი.
  
  
  და რომ გააკეთა თინა ნომერი ერთი კითხვის ნიშანი. რომელიც მან მუშაობა - თუ იგი მართლაც მუშაობდა ვინმე?
  
  
  კელი ინახება ეძებს მისი watch.
  
  
  "აწუხებს დროს?" ვთხოვე.
  
  
  "მე მაინტერესებს, რასაც ჩვენ ვაპირებთ, რომ გავაკეთოთ ამ ორგანოს."
  
  
  მან აიღო ღრმა სუნთქვა. "იქ არ არის, გაცილებით, ჩვენ შეგვიძლია გავაკეთოთ. ჩვენ უბრალოდ გასვლა და დატოვე აქ."
  
  
  "მაგრამ ელენა Morales?"
  
  
  "ის მიდის და აღმოაჩენს ego. და მან დარტყმა მისი ისთვის. არაფერი დაკავშირება Parson ჩვენთან, არაფერი კონკრეტული."
  
  
  "ჩვენ დავინახეთ, მასთან ერთად დისკო."
  
  
  "შეგიძლიათ გაასწორონ ის?"
  
  
  კელი ფიქრობდა იგი. "ის უკვე საკმაოდ გვიანი. რატომ იყო მისი ხმის შემოწმების დროს? Eleven-ოცდაათი. მე არ ვფიქრობ, რომ ჩემი საკონტაქტო არის მორიგე ახლა."
  
  
  "მაღალი კაცი fu-Manchu ულვაში?"
  
  
  კელი grinned. "ჰო. იცით, ego?"
  
  
  მისი sel და დაიწყო ხალიჩა. "ჩვენ გვაქვს კიდევ ერთი პრობლემა აღელვებს. თინა არ იცის, რომ მისი assassin მკვდარია. იგი მიიჩნევს, რომ იგი უნდა იყოს ელოდება მისი ჩამოვა Sol-მე-Niev შეეხოთ კორელი. და ეს ნიშნავს, რომ იგი მოვა. აქ. ჩვენ უნდა შეწყვიტოს მისი."
  
  
  კელი მოიღუშა. "როგორ?"
  
  
  მე მეგონა, რომ იგი დიდი ხნის განმავლობაში. "შეხედეთ. როგორ შესახებ? ჩვენ მოვუწოდებთ თინა მისი სასტუმრო Granada. ჩვენ დატოვე შეტყობინება პირი. Nen ამბობს, რომ ის არის მიემგზავრება Sol y Nieve, და სურს იცოდეს, სად შეხვდება მას. მაშინ ჩვენ უბრალოდ დაველოდოთ, სანამ იგი მოუწოდებს სასტუმროში. ჩვენ მოძიებაში, რომლებიც Hema სურს საუბარი. და ეს კაცი არის რიკო კორელი ."
  
  
  მან დაიწყო ფანჯრიდან, ელოდება კელის პასუხი. "ხმები, რომ კარგი. რა გვაქვს დასაკარგი?"
  
  
  "ვფიქრობ, იგი მოუწოდებს Parson დაუყოვნებლივ უნდა ვუთხრა მას, ვინც გადაღება?"
  
  
  კელი shrugged. "იგი აღმოაჩენს, რომ Parson არის მკვდარი, და მაშინ კონტაქტები კორელი. ნებისმიერ შემთხვევაში, ჩვენ წინ არის."
  
  
  "მე ვაპირებ, რომ მისაღებს ჩაჭრა ელენა Morales", - ვუთხარი მე. "მე არ მინდა მისი ხეტიალი აქ და იპოვოს ორგანოს. მას შეეძლო გააფრთხილა, მთელი სასტუმრო."
  
  
  "მე შემოგიერთდებით როგორც კი იზრუნოს Bergson ქალი."
  
  
  ჩვენ მარცხენა კარი გახსნილია და გამოვიდა დერეფანში. ვერავინ დაინახა, აშშ.
  
  
  * * *
  
  
  ორივე Juana რივერა და ელენა Morales შემომხედა, როგორც შევედი ლობის რამდენიმე წუთის შემდეგ. მე შეიძლება მოვისმინოთ ხმამაღალი სიცილი და შეძახილებით merriment მთელი განყოფილება. Juana და ელენა იყო შუა ხმაურიანი yahoo ერთად Herr Hauptli, ორი ego გერმანელები, ego Dane, და ჯგუფის ოცამდე სხვა სათხილამურო წყვილი თითოეული.
  
  
  ის დადიოდა მეტი და თავი დაუქნია, რომ Juana და ელენა. მათ შორის, მათ ადგილი ჩემთვის. Herr Hauptli დამინახა, მომესალმა, და გამაცნო ჯგუფი.
  
  
  ის grinned მისი, ჩაიქნია ხელი და ჩემსკენ უკან სკამზე შორის გოგონების, staring შევიდა სროლით ცეცხლი. ეს იყო უსაფრთხო, მოშორებით ხმის სროლის და დანახვაზე სისხლი.
  
  
  ბატონი Hauptley მკურნალობა ჯგუფის მისი უფრო საინტერესო სპორტული ექსპლოიტეტების - ის იყო მოყვარული მონადირე, ექსპერტი მეთევზე, უაღრესად წარმატებული yachtsman, და დიდი მთის climber - და მან scribbled რამდენიმე ხაზები სადილის მიღების და აღმოჩნდა იგი. Juana გაფრთხილება შენარჩუნება ego out of sight.
  
  
  ის კი არ აღიარებს ამას, მაგრამ ვიცოდი, რომ იგი კითხულობს ის ყველას თვალწინ. მკვეთრი იდაყვის რომ ნეკნები მითხრა, რომ ის გაგებული.
  
  
  PARSON ' S DEAD. თინა კაცი. კუდი ირმის.
  
  
  მე დასვა, რომ ბოლო ნაწილი, რადგან მე არ ვიცი, რა უნდა გააკეთოს, ელენა Morales. თუ ის მინდა უკვე სერიოზულად ჩართული Barry Parson, მან, შესაძლოა, არ არის ცნობილი - ან მიხვდა-ის, რაც იყო-მდე. წინააღმდეგ შემთხვევაში, არ იყო, არ უნდა მიიღოს მისი გამოიძიოს. ბელა fucked მისი, სანამ სასტუმრო ნება მისი ვიცოდეთ Parson სიკვდილი. ვიგრძენი, რომ თუ Juana ვერ უმკლავდება, მისი, მე შეიძლება.
  
  
  Mitch კელი გამოჩნდა მისაღები კარი, ფართოდ იღიმებოდა და ვნახე ერთი ნაცნობი param. შემდეგ მან შენიშნა, me, დადიოდა მეტი სწრაფად, ჩემსკენ გადმოიხარა და მითხრა დაბალი ხმით, " ლობი. სწრაფად." არავინ მოისმინა. მან გაანადგურა ჩემი მხრის, მისცა Juana გულუხვი კოცნა cheek, და დატოვა მისაღები ოთახი არის აპოლოგეტური nod Herr Hauptli.
  
  
  იგი შეეხო Juana-ს ბარძაყის და ადგა დატოვოს. კელი სამ წინაშე სართულზე ჭერის მინის ფანჯარა უკან ლობი, რომ შეუმჩნეველი მთისწინეთში სათხილამურო ბილიკი. იგი ეძებს ჩემი ასახვა მინა. ლობის იყო სრულიად მიტოვებული.
  
  
  მან ისაუბრა, ჩემი ყური გარეშე მოძრავი მისი ტუჩები , ძველი პოლიციელი შეასრულა ნასესხები მისი cellmates.
  
  
  "ის გამოვიდა, გარშემო სასტუმრო Granada. ეს ჰგავს ის, სასაქონლო Sol-მე-Niev."
  
  
  "როდესაც მან დატოვოს?"
  
  
  "ამაღამ. ჩვენ არ ვიცით, როდის."
  
  
  "ეს არის ცუდი ახალი ამბები."
  
  
  კელი თავი დაუქნია.
  
  
  ასახვა მინის ფანჯარა, მან დაინახა, ერთ-ერთი თანამშრომელი, ჩაახშო მისი ტელეფონი და ფეხით გასწვრივ ლობის ლობის. ერთი წუთის შემდეგ, იგი გამოვიდა ერთხელ. ელენა Morales მოჰყვა სწრაფად და gracefully.
  
  
  კელი nudged მისი. ელენა ხელმძღვანელობდა მიზანმიმართულად for კიბეებზე. ეს ნიშნავდა, რომ იგი აპირებს მისი ოთახი - ოთახი იგი გაუზიარეს Barry Parson!
  
  
  კელი და ჰერები გაცვალეს გაკვირვებული მზერა. მისი, დავინახე, Juana გამოდის მისაღები აწუხებს გამოიყურება მისი სახე. კელი მოხვდა მისი.
  
  
  "ნუ Juana მისაღები. შეუერთდეს მას. წავალ მისაღებად ელენა."
  
  
  "ეს უფლება."
  
  
  მან დაელოდა, სანამ ელენა იყო შუა ნაწილამდე იყვნენ კიბეებზე დაწყებამდე
  
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  d მაშინ nah. რაღაც მოხდა. ვინმე გააფრთხილა მისი. მე ვერ გაერკვნენ, ვინ ან რატომ. მაინც, აშკარა იყო, რომ იგი აპირებს მისი ოთახი.
  
  
  მესამე სართული. ქვემოთ დარბაზში, გარშემო წარმართონ. მან მიაღწია შევიდა მისი ჩანთა მისი გასაღები. მაგრამ როდესაც იგი ამოიღეს ih და შეეხო სახელური, კარი გახსნა. ის აღმოჩნდა, რომ სკანირების hallway. ის, სავარაუდოდ, ასეთი ნაბიჯი, და ducked უკან გარშემო კუთხეში, გარეთ დანახვაზე.
  
  
  მას არ ვხედავ მე.
  
  
  გავიგე კარი ახლოს უკან მისი.
  
  
  ის გადავიდა სწრაფად ქვემოთ დერეფანში და შეწყვიტა მეორე დღეს. პირველ რიგში, მე ვერ მესმის მისი, რადგან სისქე კორპუსი. ხალიჩა შეუშალა ხმები მოდის მეშვეობით უფსკრული კარი და ფარგლებში.
  
  
  მაგრამ მაშინ ვფიქრობდი, ისმის ხმები, whispering შიგნით. ერთი ნათელი, მაღალი pitched ხმის-ქალის-გავიგე მისი. რა თქმა უნდა, ხმა ელენა Morales. მაგრამ მან გაიგო, რომ Hema?
  
  
  აშშ Odin. არავინ. რა თქმა უნდა, მან გამოიყენა ტელეფონი!
  
  
  მაშინ murmurings შეწყვიტა ერთხელ, და იგი აღარ ისმის. მე დაელოდა ხმა შეცვლის მიმღები ბაზაზე, მაგრამ ააცილა. შემდეგ კარი გაიღო და creaked დახურეს. კარადა? მან dress up გასვლა?
  
  
  ის დადიოდა სწრაფად, რამდენადაც ბოლომდე დერეფანი და გადატანა აივნით, რომ გარშემორტყმული შენობა, სამ მხარეს. ის ducked out of sight და crouched წინააღმდეგ გარე კედლის, ელოდება ირმის უნდა გამოვიდეს დერეფანში.
  
  
  მაგრამ ის არ გამოჩნდება.
  
  
  ის მოხვდა მისი watch.
  
  
  თხუთმეტი წუთის განმავლობაში.
  
  
  მან დაიწყო უკან ქვემოთ დარბაზში და შეწყვიტა თვალწინ მისი კარი, craning მისი კისრის და აყენებს მისი ყურის გადაიტანეს.
  
  
  არაფერი.
  
  
  საქართველოს მოციგავის გამოყვანილია ის და ჩავეხუტე Ego, რომ მის მკერდზე, როგორც მან გააძლიერა წინ და აღმოჩნდა სახელური. Latch ჯერ კიდევ ღია, და ასე იყო Kelly and me.
  
  
  მან სწრაფად დაიხია შიგნით, სწავლის უკან კედელს და ჩატარების მოციგავის out წინ მას.
  
  
  არავინ იყო, იქ - არც ერთი ცოცხალი.
  
  
  პარსონსი " სხეულის ქმნის, სწორედ იქ, სადაც ჩვენ არ დატოვა.
  
  
  მაგრამ იქ იყო არავინ ოთახში.
  
  
  სად იყო ელენა Morales?
  
  
  ის მოხვდა ტუალეტის კარები, მაგრამ კარადა იყო ძალიან პატარა ვინმეს დამალვა. და მაინც...
  
  
  ეს იყო სუსტი ხმა, და, პირველ რიგში, ის კი არ ვარ დარწმუნებული, ის მინდა მოისმინა ეს. მაგრამ, როგორც ის იდგა, ძლივს გაბედული სუნთქვა, მისი ego ისმის მისი კიდევ ერთხელ. ეს იყო უტყუარ ხმა პირი ცდილობს დარჩენა მაინც, მაგრამ მოძრავი ოდნავ. ის მოხვდა კაბინეტი ერთხელ, მაგრამ ხმა მოდიოდა არასწორი მიმართულებით.
  
  
  არა. ის მოვიდა აბაზანა.
  
  
  საქართველოს მოციგავის მოგვეწონა მისი მჭიდროდ და წავიდა პირდაპირ აბაზანა. ეს იყო დახურული.
  
  
  "ელენა" მე ვუთხარი რბილად.
  
  
  პასუხი არ არის.
  
  
  ვინმე იყო იქ, და ეს არ იყო ელენა. სად წავიდეთ? ან იყო ის, იქ ვინმე?
  
  
  "ელენა", - ვუთხარი მე, ხმამაღალი ამ დროს.
  
  
  არაფერი.
  
  
  "მე ვაპირებ, რომ გახსნა კარი. მე მაქვს იარაღი. გამოვა, ხელში თქვენი უფროსი, " მე barked, დგას ერთ მხარეს, ვიდრე დღეს.
  
  
  არაფერი.
  
  
  მე მოგვეწონა სახელური დღეს, ჯერ კიდევ იდგა დაპრესილი წინააღმდეგ გადაიტანეს დღეს, და აღმოჩნდა იგი. კარი გაიღო და გაიღო შინაგანი. მისი სხეული დაძაბულია. ჩვენი მომსახურება.
  
  
  მეშვეობით ღია crack, მას ვერ ვხედავ, აბაზანა. სერგეი იყო ცეცხლი. და იქ, ღია და დაძაბული იჯდა თინა Bergson, შეშინებული core.
  
  
  ის გადავიდა დასაფარავად მისი მოციგავის. მაშინ მან დაინახა მისი წევს აუზის მისი წყაროები ასახული გამოყენება. კანქვეშა, ბოთლი თხევადი, ბამბის ტამპონი.
  
  
  იგი ეძებს მე ფართო თვალები.
  
  
  "სად არის ელენე?" მას სთხოვეს ee, მიუხედავად იმისა, რომ მან შეიძლება უკვე სთხოვა ასი უფრო მეტი შეკითხვა ნაცვლად.
  
  
  იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "მე არ მინახავს ელენა. მხოლოდ Barry ნახა. და ის... ის იყო მკვდარი." მისი ხმა დაეცა ჩუმად. იგი ზღვარზეა იმპოტენცია.
  
  
  ის დადიოდა აბაზანა და მოგვეწონა მისი დაახლოებით მიერ იდაყვის. მას იცავდნენ ჩემთვის, სუნთქვის მძიმე.
  
  
  "მან მოკლა ego?" მისი ხმა ჩურჩულით ჩემი ყური.
  
  
  მე არ ვამბობ არაფერს სთხოვს. როგორ შეიძლება მე ვუთხრა მას, hey, რომ ეს იყო დიდი და სთხოვს?
  
  
  "რატომ დაბრუნდეს Sol-მე-Niev?" Sl სთხოვა მშვიდად.
  
  
  მისი თვალები აღმოჩნდა ჩემთვის. მან აიძულა მას ქვემოთ და დაჯდა მის ქვემოთ ზღვარზე tub. მისი sel არის შემდეგი მისი. იგი გაიმართა მიერ მოციგავის მის მკერდზე. იგი sly ქალი, და მისი მამა არ ენდობა, მისი ყველა.
  
  
  "ვხედავ... ვხედავ..."
  
  
  "Barry Parson," მე-დასძინა მან. "რათა ნახოთ emu, რომ კორელი ასე რომ, მას შეუძლია მოკლას ეგო."
  
  
  ჩვენი მომსახურება.
  
  
  მისი ტუჩები შეძრწუნდა, და მისი თვალები მარცხენა აფეთქდა. "დიახ," მან ჩურჩულით.
  
  
  "თქვენ დაქირავებული Barry Parson მოკვლა კორელი," მე ვთქვი კატეგორიულად. "თქვენ არ შეგიძლიათ უარყოფენ. მან გვითხრა, ადრე..."
  
  
  "მე არ უარყოფს მას," - განაცხადა მან მტკიცედ. მისი სახე ჰქონდა დაიბრუნა ფერი. ჩემი მზერა slid, რათა კანქვეშა ნემსი.
  
  
  "მოტივი?" ვთხოვე. "თქვენ ნარკომანი? ის არის, რომ ყველაფერი?"
  
  
  მან shrugged მისი shoulders. "მე ყველა დაბნეული. მე არ ვიცი, რატომ მინდა, რომ მისი მოკვლა ego, გარდა იმისა, რომ მე სიძულვილი ego მეტი, ვიდრე ვინმეს მსოფლიოში."
  
  
  "მაგრამ იგი უარს ამბობს, რომ, გთხოვოთ ყველას ჩართული ნარკოტიკების ქსელი," - ვუთხარი მე.
  
  
  მან ეკიდა მისი ხელმძღვანელი.
  
  
  "რატომ დავბრუნდებით?" მე ვკითხე ერთხელ.
  
  
  "იმისათვის, რომ იპოვოს Barry," თინა-განაცხადა რბილად. "მე ავიდა აივნით, ჩანდა შიგნით და ნახა. მკვდარი. მისი, შევიდა..."
  
  
  ჰერები იყო, ეძებს მისი მხრის. რა თქმა უნდა! აივნით! ეს არის ე
  
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  როგორ ელენა მარცხენა მეშვეობით ოთახები გარეშე ხედავს მას. როდესაც ელენა ი, Barry მკვდარი, შეშინებული იყო, რომ სიკვდილის და გაიქცა. მან უბრალოდ გახსნა ფრანგი კარები, გააძლიერა გადატანა აივნით, და სასწრაფოდ მოშორებით. მაშინ, მარჯვენა ამის შემდეგ, თინა ავიდა უკან გზაზე შეხვდება Barry ego ოთახი - იქნებ ისინი ორივე გეგმავს - და მან აღმოაჩინა, Barry მკვდარი. მისი საჭიროება ნარკოტიკი მივიღე უკეთესი და იგი წავიდა აბაზანა, რომ მიიღოთ უკეთესი, ისევე, როგორც ჰერები.
  
  
  "მე წავიდა და აღმოაჩინა რომ მას უკვე ესროლეს. პირველ რიგში, მეგონა, ელენა შესაძლოა, მოკლეს მისი ego. მაგრამ იქნებ კორელი, აღმოჩნდა, რომ ბარი იყო, ego buster. იქნებ კორელი იცოდა, რომ მე..." მისი თვალები ივსება ცრემლები. "მე ვარ შეშინებული, ნიკ!"
  
  
  ის შოკში მისი. "თქვენ უნდა მიიღოს ჩემთვის კორელი, თინა. ეს არის ერთადერთი შემთხვევა რევმატიზმი. ძალიან ბევრი ადამიანი ცდილობდა შეეჩერებინა ჩვენთან მისაღებად, რომ სიაში სახელები. ძალიან ბევრი. ეს თქვენ, ახლა, თინა."
  
  
  იგი აღმოჩნდა ღია. "ის უნდა გაირკვეს, ნიკ! ის კიდე ვფიქრობ, რომ დაქირავებული ვინმეს მოკვლა ego! თქვენ არ შეგიძლიათ მე ნუ ეს. თქვენ უნდა let me go!"
  
  
  "რა გვინდა ჩვენ, თინა?" "თქვენ მხოლოდ ერთი რევმატიზმი. თქვენ აღების ჩემთვის, რომ მას ღიად ახლა. უბრალოდ მაჩვენოთ თქვენი ego, და..."
  
  
  "ის არ დაუშვებს ამას! მან წამოიძახა. "ის უარყოფს, თავისი ვინაობა."
  
  
  "თინა..."
  
  
  მან მიაღწია კანქვეშა ნემსი. ის მიხვდა, რასაც იგი აპირებს, როგორც კი ის აღმოჩნდა, რომ მხრის. ის დაპრესილი მისი, როგორც მოციგავის წინააღმდეგ რბილი ნაწილი მისი კისრის. "არა, არა, თინა! არ ნემსები. დარწმუნებული ვარ, თქვენ უნდა იყოს ჯარიმა რამდენიმე წუთში, მაგრამ თქვენ ყოველთვის უნდა დაუბრუნდეს რეალობას."
  
  
  "ნიკ!" მან ქვითინი იყო, მაინც ჩატარების ნემსი.
  
  
  მოციგავის ამას ჯიბეში და მიაღწია ნემსი. მისი სახე თითქმის მყისიერად შეცვალა. რომ serene, ლამაზი ნიღაბი გარდაიქმნება მისი სახე hellcat - მოციმციმე თვალები, კბილები გააშიშვლა, ტუჩები გაიყო ცხოველთა snarl.
  
  
  ნემსი ჩაიძირა შევიდა ჩემი ხელი, სანამ მე ვერ დაიცავი თავს საწყისი frenzied slash.
  
  
  მან გაიცინა, დაბალი, mirthless wail.
  
  
  მისი, იგრძნო, ყველაფერი გაიაროს ჩემთვის. ჰერები, იგრძნო, როგორიცაა ბურთი მასალაზე.
  
  
  მან გამიყვანა მეორე ოთახში და შემდეგ აიძულა ჩემს სავარძელში.
  
  
  "A little mix ჩვენი საკუთარი, ნიკ," ის მინდა ვთქვა, რომ სატანური ღიმილი ჰერები. "თქვენ დარჩება, როგორც კარგი პატარა ბიჭი. მე ვაპირებ დატოვე აქ."
  
  
  არა, თინა! მე შევეცადე, ვთქვა, რომ ეს, მაგრამ ეს არ იმუშავებს.
  
  
  მან, როგორც ჩანს, უნდა იყოს მოძრავი დაჩქარებული ტემპით-ასი ფარგლებში წამში, გადის საფრანგეთის windows აივანზე. შემდეგ იყო დუმილი.
  
  
  მას შემდეგ, რაც რამდენიმე საუკუნის განმავლობაში იგი, გავიგე, ვინმე knocking on კარი. ეს იყო Kelly.
  
  
  "ნიკ! ხარ იქ? ნიკ?"
  
  
  მისი პირით გახსნა. მინიმუმ ის გადავიდა. მაგრამ მე არ მაქვს ხმა. არ მიიღოთ პოლიო?
  
  
  კარი გაფრინდა ღია და კელი შეიჭრნენ შევიდა ოთახში, იარაღი შედგენილი. ის უბრალოდ იდგა და დაიწყო at me გაოცებას.
  
  
  "Hey, ნიკ!"
  
  
  მისი ტუჩები გადავიდა ერთხელ. ის იყო დაავადებული პოლიო. მისი, grumbled.
  
  
  კელი ჩანდა გარშემო, შეამოწმა აბაზანა, და ცუდი კანქვეშა ნემსი. მყისიერად, ის დაბრუნდა ჩემთან, სახეში გამარტყა მთელი სახე, გააუქმა ჩემთვის და ჩემი სავარძელი, და გამოათრიეს ჩემთვის აბაზანა. ის shoved ჩემი უფროსი ქვეშ შხაპი და ცივი წყალი მოხვდა ჩემს კისერზე.
  
  
  კელი ისაუბრა ჩემთვის, მიუხედავად იმისა, რომ იგი მუშაობს.
  
  
  "ეს არის რაღაც ახალი. ჩვენ აქციების იგი. კარზე თქვენ, ასე რომ თქვენ გადაადგილება არ შეუძლია, მაგრამ თქვენ ხედავთ, ყველაფერი, რაც ხდება. დროებითი პოლიო. ეს მოდის kurari, ასევე ცნობილია, როგორც urari, urari, uurali, vurali. და woorara. მაგრამ ეს იყო შეუმცირდა რაღაც. არ მკითხოთ რა. ფორმულები ყოველთვის ქრება, როგორც კი მივიღებთ ih ."
  
  
  ეს მალე აღდგა.
  
  
  "სწრაფად!" მე ვუთხარი,. "ეს არის თინა. ის გადაადგილდებოდნენ ქვემოთ Granada შეხვდება Barry Parson, და აღმოჩნდა, Ego-ს სხეულის აქ. ის გამოსავალი ახლა. იგი მიიჩნევს, ego მოკლეს კორელი. თუ მან escapes ახლა, მას შეუძლია მოკლას ego შემდეგ."
  
  
  კელი წაკვეთილია. "მე აქ მოვედი, რათა იპოვოს თქვენ. თინა იყო ქვემოთ ლობის, რაც სცენა!"
  
  
  "ვინ?" მე ვკითხე მოუთმენლად.
  
  
  "თინა Bergson".
  
  
  "თინა!"
  
  
  "აბსოლუტურად ფანტასტიკური. მაგრამ ახლა ის წავიდა."
  
  
  "წავიდა? მაგრამ...?"
  
  
  "ის იყო ლობის, მაგრამ მან დატოვა," Kelly მითხრა, როგორც ჩვენ გაიქცა მეშვეობით ოთახები და ქვემოთ დარბაზში. როგორც ჩვენ დავიწყეთ ქვემოთ კიბეებზე, ვნახე გულშემატკივარი ადამიანი ლობირებას. ყველას ეძებს პარკირების.
  
  
  Juana დაინახა მისი, და იგი აღმოჩნდა სწრაფად და ელოდა, აშშ.
  
  
  "რა არის ამ ყველაფრის შესახებ?"
  
  
  "ის წითელი Jaguar," Juana განაცხადა, მიუთითებს, რომ გაჩერებული მანქანა. მისი, ვნახე, ბორტკომპიუტერი კარგით ერთი მათგანი, ყველა მათ გარშემო. სერგეი გაჭრა მეშვეობით სიბნელეში და ნათდება თოვლის დაფარული მთის სადაც გზა აღმოჩნდა Prado Llano და led მთავარ გზატკეცილზე.
  
  
  "მან გააკეთა დიდი სცენა," Juana განაცხადა სწრაფად. "ეს იყო ძალიან დრამატული."
  
  
  "ძალიან მკაცრი," კელი, - განაცხადა მშრალად.
  
  
  "აპირებთ მითხარით რა გააკეთეთ?" მე ვკითხე მოუთმენლად.
  
  
  "იგი მოვიდა, აქ არა უმეტეს ათი წუთის წინ დააყენა, ჯოჯოხეთი და სთხოვა Mario Speranza!"
  
  
  "ვინ არის Mario Speranza?" ვთხოვე.
  
  
  კელი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "როდესაც მითხრეს, რომ Señor Speranza არ იყო აქ, მან თითქმის წავიდა, ისტერიკა, სწორედ აქ ლობირებას."
  
  
  მე ვერ ვხედავ მისი
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  Jaguar დაიწყო გადაადგილება. თინა ქერა თმა fluttered უკან მისი.
  
  
  "ეს იძულებითი ყველა ჩვენგანი უნდა დატოვოს დარბაზი პერსპექტივაში," Juana განმარტა.
  
  
  "და ამის შემდეგ ის მაშინვე დაეცა და მაგიდა კლერკი ჰქონდა აღორძინება, მისი," კელი დადებული. "მე მოჰყვა თქვენ."
  
  
  იგი მოიღუშა, აზროვნების სწრაფად. "ეს არის სპექტაკლი-სცენები, რომლებიც ქვემოთ აქ. ეს რა არის, მე არ ვიცი. მაგრამ მე უნდა შეწყვიტოს მისი."
  
  
  "რეალურად," Kelly განაცხადა. "რას ვაკეთებთ?"
  
  
  "შეხედეთ ამ Mario Speranza," Kelly უთხრა. "მე, ალბათ, არ არსებობს. წავალ მისაღებად თინა!"
  
  
  მისი carapace გააკეთა თავისი გზა მეშვეობით გულშემატკივარი, რომ მბრუნავი კარები და იყო spotted იქ ბატონი Hauptley და მისი ego გუნდი sycophants. მან შეარხია და გატრიალდა.
  
  
  ეს იყო ცივი Renault. ეს დაიწყო საკმაოდ კარგად. მან დატოვა ეს გზა და დაეცა ორჯერ ვიდრე ის მიიღო, ის კონტროლის ქვეშ. იყო ყინულის წერთ სავალი, ისევე, როგორც ორი ღამის წინ.
  
  
  გზის გამოიტანა და აღმოჩნდა სწორი. წითელი Jaguar ვერ ენახათ, მაგრამ მან გაიხსენა, რომ გზაზე აღმოჩნდა სწორი და მაშინ დაიწყო ჩართოთ მარცხნივ გადატანა გრძელი, ფართო horseshoe ნიშანია, რომ იცავდნენ ზღვარზე barranca.
  
  
  მე ჩართული ძრავის იმიტომ, რომ მე არ მინდა დაკარგოს მხედველობა Jag.
  
  
  მე ვერ ვხედავ ზღვარზე გზის ჩემი ფარები, და მე უნებლიედ დაკლიკავთ დაშინების ღილაკს, რათა შეამოწმოს გადაიტანეთ. მე თავისუფლდება თავს დაძაბულობის ბაფთით.
  
  
  მისი Renault გადავიხარეთ გარშემო მოსახვევში და დაინახა, თინა Bergson წითელი Jaguar შუა ნაწილამდე იყვნენ up ფართო horseshoe წარმართონ. იგი მართავდა ნელა, მაგრამ მაშინ აიყვანეს, სიჩქარე, როდესაც მე დავინახე მისი, ძალიან.
  
  
  მანქანა, როგორც ჩანს, ნახტომი სიბნელეში, განათება ამსახველი up გზა, თითქოს ისინი საფეხურზე მეშვეობით ცა. და მაშინ - მას არ მჯერა, რასაც ის ხედავს-Jaguar გააკრიტიკა შევიდა ბანკში, თითქმის დარტყმის როკ კედელი.
  
  
  ჩართოთ გარშემო, თინა! მე ყვიროდნენ უნებლიეთ. "შეიცვალოს!"
  
  
  თუ არა, მან გააკეთა, ან არ, მე არ ვიცი, მაგრამ შემდეგი რამ ვნახე, Jaguar, სასაქონლო არ იყიდება shallows, მაგრამ გარე გზის პირას. "თინა!"
  
  
  ეს იყო დაკარგული ტირილი.
  
  
  Jaguar მწვერვალებით up სიჩქარე და მიდის მეტი ზღვარზე, რადგან, თუ egos ვისწავლეთ ნუ ძალიან ზედაპირული გედების dive puddle.
  
  
  ფარები დაიჭირეს jagged mica ფიქლის ქვემოთ, პატჩები თოვლი დაპრესილი წინააღმდეგ ფიქალი და ნათდება tangle განათება და მოსაზრებები თოვლი, შემდეგ მანქანის დაკრძალეს თავად კლდეები, გავიდა, შემოვიდა და მეტი, ფარები წრიული, როგორც pinwheel ღამით და შეეჯახა, ავარიის შევიდა ნაჭერი მკვეთრი კლდეები ძირში barranca.
  
  
  იყო მომენტი დუმილი.
  
  
  მაშინ, ძლიერი ფლეშ ალი კადრი შევიდა ცა, და ხმამაღალი აფეთქების ქუხილი ჰაერში. მოწევა billowed mimmo ნარინჯისფერი ცეცხლში, მკვეთრი, მახრჩობელა შავი კვამლი.
  
  
  ცეცხლი გაიზარდა, მაშინ დაეცა უკან wreckage დამახინჯებული Jaguar და დაიწყო ნელ-ნელა ჭამა მოშორებით რკინის. მაშინ კვამლი ამოდიოდა ნელა, ცეცხლი ცეკვა გარშემო კიდეებს წითელი ფოლადი, ნათელი, მინის და ფერადი პლასტმასის.
  
  
  შეირყა, ის გადმოიყვანეს ფრთხილად გასწვრივ გზატკეცილზე მანამ, სანამ არ მიაღწია იმ ადგილზე, სადაც წითელი Jaguar წავიდა მეტი ზღვარზე. მან ჩანდა ქვემოთ. ყველა მე ვერ ვხედავ იყო crack in კლდეები მოჭრილი შევიდა მხრის ზღვარზე სავალი.
  
  
  Renault გაჩერებული ეს, გაყვანილია გასაღები, და გადმოვიდა გარშემო მანქანა. ეს იყო ცივი გზატკეცილზე. ის დადიოდა ზღვარზე გზაზე, სადაც Jaguar გავიდა მეშვეობით კლდეები. ის იდგა, ეძებს dislodged კლდეები, და შემდეგ დამწვარი შავი ხაზი ფიქლის ქვემოთ, სადაც ნათელი წითელი ცეცხლი crackled მეტი რჩება თინა Bergson და წითელი Jaguar .
  
  
  რამდენიმე წამში, პირველი სასტუმროს სტუმრებს გამოყვანილია up in Fiat მანქანა გაჩერებული, და ჩემთან ზღვარზე სავალი. Ogling.
  
  
  და მერე სხვები მოვიდნენ.
  
  
  და სხვა.
  
  
  მღელვარე მაძიებელთა.
  
  
  ვიგრძენი, ავადმყოფი.
  
  
  მერე წავიდა ქვემოთ კლდოვან ფერდობზე, გამოყენებით ჯიბეში ფლეშ და გავიდა დამწვარი ნაწილი of rock, სადაც წითელი Prong ჰქონდა პირველად დაარტყა და საბოლოოდ მიაღწია ფართი შემდეგი მანქანა თავისთავად.
  
  
  მაგრამ ცეცხლში იყო devouring wreckage, და შეუძლებელი იყო, რომ მიდგომა მიღების გარეშე დაწვეს.
  
  
  იგი იდგა თავის მხრივ თავზე მისი ხელმძღვანელი, ელოდება.
  
  
  ცეცხლი სატვირთო screeched სავალი, და მალე დიდი მეხანძრე, სათხილამურო ქურთუკი და ტარების ექოსკოპი ცეცხლსაქრობით ჩამოვარდა ქვემოთ ფერდობზე და დაიწყო spraying იწვის ნამსხვრევები.
  
  
  ის shuddered.
  
  
  მეხანძრემ იდგა იქ, ეძებს charred wreckage. სამოქალაქო გვარდიის შეუერთდა მას და ფანარი დროს დაიწვა-out მანქანა. სხივი ნათელი იყო უფრო ძლიერი, ვიდრე ჩემია.
  
  
  ლიზი მოვიდა.
  
  
  დავინახე მაშინ.
  
  
  იყო დამწვარი სხეულის წინა სავარძელზე. რა დარჩა, ეს იყო შავი და smoldering.
  
  
  თინა.
  
  
  ყველა რომ დარჩა ოქროს girl with the golden კანს.
  
  
  მისი, გატრიალდა, ავადმყოფი.
  
  
  ჰერები უნდა დაეცა როკ შემდეგი wreckage და ჩავუღრმავდი მიწის ძლიერმა funk. ვინმე იყო შერყევისკენ ჩემი ხელის და მხრის. მივხვდი, რომ ხმა უკვე საუბარი, ჩემთვის ცოტა ხნით.
  
  
  მისი გამოიწვია.
  
  
  "მეტსახელი."
  
  
  ეს იყო Kelly.
  
  
  "ის მკვდარი," Kelly განაცხადა. "Damn thing."
  
  
  "მე ვფიქრობ, მან უბრალოდ იგრძნო, ეს იყო და hey, უკეთესი აწარმოებს." მან ამოიოხრა. "მან იცოდა, რიკო იქნება კორელი
  
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  მისი დანარჩენი მის ცხოვრებაში."
  
  
  "მაგრამ კორელი კი არ ვიცი!"
  
  
  "ის უნდა გაირკვეს. სწორედ ამიტომ, მან დატოვა", - ვუთხარი მე. ხმის მიცემის, როგორც მივხვდი.
  
  
  "მე შევამოწმე, რომ სახელი, ნიკ."
  
  
  მან აიხედა და მოიღუშა. მე არ მესმის, რას გულისხმობდა.
  
  
  "მარიო Speranza არ არის რეგისტრირებული სასტუმროში."
  
  
  მე იჯდა და ფიქრობდა. "მაგრამ ეს სახელი მან კლერკი."
  
  
  მან თავი დაუქნია. "Clare ამბობს, მან განაცხადა, რომ ეს. Clare ამბობს, რომ როდესაც იგი გამოვიდა მეშვეობით ქალა."
  
  
  მან დაიწყო wreckage ქვემოთ us. "თქვენ ამბობთ, რომ Rico კორელი არასდროს Sol y Nieve ყველა?"
  
  
  "მე ვამბობ, რომ ის ნამდვილად არ ყოფილა აქ, ან სადმე სხვაგან, იმ Sol y Nieve სასტუმრო-ბოლო თვის ან ასე. თუ ego დასახელება საფარი არის მარიო Speranza."
  
  
  "მაგრამ შემდეგ..."
  
  
  "ვერ ხედავთ, რომ? შესაძლოა, მან იცოდა თინა. შესაძლოა, მან იცოდა, ის მინდა დაქირავებული hitman მოკვლა ეგო."
  
  
  მისი, გააქნია გარკვევა. "და ყველა ეს თემა შეხვედრის შესახებ მხოლოდ ყალბი გარდაცვალების თინა Bergson?"
  
  
  "არა ყველა. მე ვამბობ, რომ Rico კორელი უნდა სცოდნოდა თინა Bergson და Barry Parson. და ის, უბრალოდ, არ მოვა საკურორტო ყველა. ყველას ეგონა, რომ ის იყო აქ - a hitman მიერ დაქირავებული mob, მკვლელი მიერ დაქირავებული თინა-და ჩვენთვის, რადგან ჩვენ შეხვდება კორელი. ყველას აქ იყო, გარდა კორელი! "
  
  
  "მაშინ სად არის son of a bitch?"
  
  
  კელი shrugged. "მე ვფიქრობ, ჩვენ გვინდა უკეთესი სიგნალი Hawke და დაიწყოს დასრულდა."
  
  
  ჩვენ ადგა, წასვლა up hill, მაგრამ მე ვერ დატოვებს ჩემს თავთან მარტო.
  
  
  შემდეგ აღმოჩნდა, და ჩანდა, უკან wreckage.
  
  
  "რატომ უნდოდა მას იქ?"
  
  
  კელი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "ის იყო მშვენიერი ქალი, ნიკ. ლამაზი ქალების გაკეთება სულელური რამ. მან უნდა უყვარდა კორელი. და მე სძულდა ego, ძალიან."
  
  
  "ან უყვარდა ფული," - ვუთხარი მე.
  
  
  "თქვენ არ ვფიქრობ, რომ ასე ბევრი ადამიანი, ნუ თქვენ, ნიკა?" კელი ამოიოხრა.
  
  
  "უნდა მე ეს? ნუ მე მმართებს მისი, მართლა?" მისი ხმა დაწყნარდა. "მე ვფიქრობ, მან გადაწყვიტა, რომ უკეთესი გზა, ვიდრე გაშვებული მთელ გარე აუზი ცდილობს დაშორებით რიკო კორელის გადახდილი იარაღი."
  
  
  "მას არასდროს ვიცით, როდესაც ის აპირებს მოხვდა მისი," კელი, - განაცხადა მიუკერძოებლად.
  
  
  "მე მაინტერესებს, სად, რომ bastard არის ახლა?" ჰერები, მას ეგონა, რომ ნახევარი ხმამაღლა.
  
  
  თხუთმეტი
  
  
  მეორე დილით, ჩვენ ვიყავით პირველი საუზმე. მიუხედავად იმისა, Juana-ის radiant გამოჩენა, იგი სულიერად გაჭირვებულ. მისი ახსნა იყო, რომ ჩვენ შევძელით, რათა დასრულდეს ამოცანა.
  
  
  ჩვენ შეჭამა კონტინენტალური საუზმე და დაჯდა ნათელი მზის. მე ვარაუდობს, რომ ჩვენ წავიდეთ სათხილამურო დილით ადრე მივემგზავრებით ესპანეთში, მაგრამ მან გააპროტესტა.
  
  
  "მე უბრალოდ მინდა, რომ pack ჩემი რამ."
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი. "მე წავალ Veleta და ნუ რამდენიმე გადის."
  
  
  მან თავი დაუქნია, მისი გონება სხვაგან.
  
  
  "Penny?"
  
  
  მან არ უპასუხა.
  
  
  "ორი pennies?"
  
  
  "რა არის ეს?"
  
  
  "შეხვდება თქვენი აზრები. რა მოხდა?"
  
  
  "მე ვფიქრობ, რომ ის იყო ფიქრი გაყვანაა ადამიანის ცხოვრებაში. თინა Bergson. Barry Parson. კოღოს. პირველი მიიღეთ მიერ რიკო კორელი. და კიდევ ელენა Morales - იქ, სადაც ჩვენ უნდა მისი."
  
  
  მან მიაღწია და აიღო მისი ხელი. "ეს გზა მუშაობს მსოფლიოში."
  
  
  "ეს არ არის კარგი მსოფლიოში."
  
  
  "ნუთუ ვინმე გპირდებით, რა იყო ეს?"
  
  
  იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი სამწუხაროდ.
  
  
  მე გადახდილი კანონპროექტი და მარცხენა.
  
  
  ის იყო მაგარი, მაგრამ Velet არის კიდევ ძალიან მშვიდი. მზე ანათებს ნათელი. ზედაპირზე სიმღერა კარგად იყო დაფარული ფხვნილი. მან აიღო ის, მეორადი ბინოკლები, და შეისწავლა ფერდობზე. მე როგორც განმარტა ადრე, იყო ორი descents ყველაზე Veleta.
  
  
  ამ დროს, ის იყო, გადაწყვიტა, რომ აღარ აწარმოებს, ერთი, რომ დატოტვილი off მარცხენა, როდესაც თქვენ დაიწია. მე უბრალოდ აყენებს მას უკან მისი ტყავი შემთხვევაში, როდესაც ვინმე ავიდა მეტი კლდეები, თავის მხრივ, საკაბელო მანქანა და მოვიდა ჩემთან.
  
  
  ეს იყო Herr Hauptli, და ამ დროს ის მარტო იყო.
  
  
  ის waved მისი. "დილა მშვიდობისა, Herr Hauptli."
  
  
  მან გაიცინა. "დილა მშვიდობისა, Herr Peabody."
  
  
  "მე გამომრჩა თქვენ გუშინ, ან როდესაც ჩვენ ვაპირებთ სათხილამურო ერთად."
  
  
  "არსებობს რა თქმა უნდა, ზეწოლა, ბიზნესს", - განაცხადა მან..
  
  
  "კი," ვუთხარი, რაც მას სწრაფი შეხედვით. მაგრამ ის აღმოჩნდა მოშორებით თვალი ქვემოთ ფერდობზე.
  
  
  "სად არის თქვენი საყვარელი ქალი?"
  
  
  "შეფუთვა".
  
  
  "მაშინ თქვენ ტოვებს?"
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი.
  
  
  "ძალიან ცუდი. ამინდი იყო ასე ლამაზი."
  
  
  "მართლაც, არ არსებობს."
  
  
  მან გაიცინა და აღნიშნა, რომ ledge rock ზედა სიმღერა. მე შეუერთდა მას, როგორც მან laced თავისი ფეხსაცმელი მჭიდროდ და დაიწყო rub ლურჯი ცვილის მისი თხილამურები.
  
  
  "სად არიან თქვენი მეგობრები?" მე ვთხოვე, სხდომაზე ქვემოთ შემდეგი მას. რა ჯოჯოხეთი, მე არ მაქვს არაფერი, რომ ნუ მომენტში.
  
  
  "ისინი სასტუმროში," მან გაიცინა. "როგორც ჩანს, ისინი არ ძალიან დიდი სურვილი შეუერთდეს ჩემთვის დღეს. ეს იყო გვიან ღამით Esqui ბარი, და მათ lumumbas საფრენი გარშემო მათი ყურები."
  
  
  "თქვენ, როგორც წესი, განუყოფელია."
  
  
  "ასე რომ, ეს არის ფული. მათ იზიდავს ანდამატივით." მან გაიცინა, ისევ,, გულმკერდს კუთხეში მისი ego თვალები, ღრმა და პირქუში.
  
  
  "თქვენ ცინიკური, Herr Hauptli."
  
  
  "მე ვარ რეალისტი, Herr Peabody."
  
  
  მან აიღო პირველი სათხილამურო და დაიწყო ყურადღებით გამოყენების ცვილის სიმებიანი. ის იყო დეტალური და მეთოდური თანამშრომელი, რომელიც უნდა იყოს მოსალოდნელია კარგი გერმანელი.
  
  
  "Fraulein Peabody მაგონებს ვინმე ახლოს ვარ", - განაცხადა მან შემდეგ მომენტში.
  
  
  "რა თქმა უნდა?"
  
  
  "თქვენ იცით, მე კი ქალიშვილი." მას ვუყურებ. "რა თქმა უნდა, თქვენ არ იცით. ბოდიშს." განაგრძო ცვილის
  
  
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  ing. "ის იყო ყველაზე ლამაზი გოგონა".
  
  
  "იყო იქ, Herr Hauptli?"
  
  
  მას იგნორირებას ჩემი ჩარევა. "Hey, იგი ცხრამეტი და წავიდა უნივერსიტეტში," - განაგრძო მან. "ჩემი ქალი - მისი დედა გარდაიცვალა, როდესაც იგი პატარა ხუთი წლის გოგონა. მე მეშინია, მე არასოდეს ვყოფილვარ შეუძლია მისცეს მას რაიმე სათანადო ხელმძღვანელობით იზრდებოდა. არ გესმით?" Ego თვალები გააუქმა და შეხვდა აფეთქდა.
  
  
  "მე არასოდეს ყოფილა მამა, ასე რომ მე არ შემიძლია ვიცი რომ, Herr Hauptli."
  
  
  "პატიოსანი რევმატიზმის". მან ამოიოხრა. "იყო თუ არა მშობლების უყურადღებობა ან უსაფუძვლო ნარჩენები მატერიალურ ფასეულობათა მიმართ , როდესაც ის მარცხენა უნივერსიტეტის, ჩვენ კარგავს."
  
  
  "ეს ხდება ამ დღეებში."
  
  
  "მისი საქმე, უარესი მოხდა. მისი თანმხლები იყო ძალიან ნარკომანი ნარკოტიკების მომხმარებლები." მან შემომხედა კიდევ ერთხელ. "და იგი დასრულდა, რომ ჩართული ამ ჯგუფის წერტილი, სადაც მე ვერ გაუმკლავდეს მას." მან განაგრძო waxing. "ის ნარკომანი ჰეროინი."
  
  
  მან დაიწყო Hauptley.
  
  
  "ერთი წლის შემდეგ შეგუება, იგი გარდაიცვალა გადაჭარბებულმა." იგი ეძებდა იმ Vega Granada. "დამოუკიდებელი მენეჯმენტი".
  
  
  "მე ბოდიში", - ვუთხარი მე.
  
  
  "არ არსებობს წერტილი გაყვანაა თქვენი დრო ასე გვიან," Hauptley განაცხადა, მისი ხმა მკაცრი შედარებით მისი ნორმალურად სასიამოვნო ხმა.
  
  
  "მე ვწუხვარ, რომ ეს ნარჩენები ადამიანის ცხოვრებაში", - ვუთხარი მე, ფიქრი იმაზე, თუ რა Juana თქვა საათზე საუზმე.
  
  
  ის shrugged. "ისე, მე დამნაშავე თავს. მისი აიცილა მისი მამის პასუხისმგებლობა. იგი გახდა ახლოს სხვა ქალი - არა მხოლოდ ერთი, არამედ ბევრი-და უგულებელყო მისი ქალიშვილი." მას ეგონა, ერთი წუთით. "და მან გაუძლო ჩემი უწყოდეს, რეაგირებს როგორც მას შეეძლო. მიერ უარყოფს თავად, ისევე როგორც მან უარყო მისი."
  
  
  "ეს არ არის ის, რაც ფსიქოლოგი შემიძლია გითხრათ", - ვუთხარი მე ფრთხილად. "ინსაითი არის სახიფათო თამაში."
  
  
  "მე არ მხოლოდ აკმაყოფილებდეს ქალები. მისი აკეთებდა ეს ბიზნესი."
  
  
  "ყოველ ადამიანს უნდა ჰქონდეს პროფესია", - ვუთხარი მე.
  
  
  "მაგრამ არც ერთი მქონდა."
  
  
  მე ვუყურე მას, მან იცოდა, რა ხდებოდა ვთქვა.
  
  
  "ნარკობიზნესი," - განაცხადა მან მწარე ღიმილით. "ჰო. იგი, ალბათ, drugged ერთად ჰეროინის, რომ ჩემი ერთადერთი შვილი მეორადი მოკვლა თავად. როგორ არა ეს ეხება თქვენს მორალის, Herr Peabody?"
  
  
  ჰერები, ის შეარყია მისი ხელმძღვანელი.
  
  
  "ეს არ მიდის კარგად აფეთქდა. დავიწყე ანალიზის მისი ბიზნესი, რომელიც მე ყოველთვის. დავიწყე ფიქრი ego გავლენა კაცობრიობის. მე არ მინდა, რაც მე ვნახე."
  
  
  მან აირჩია მეორე სათხილამურო და დაიწყო ცვილის იგი.
  
  
  "მე გადავწყვიტე, დროა, წავიდეს, ბიზნესის დაწყება აფიქსირებს ჩემი misdeeds წლის განმავლობაში."
  
  
  მისი ვერ გეტყვით. ელოდება მისი.
  
  
  "მითხრეს, რა მოხდებოდა, თუ მე მარცხენა ორგანიზაცია. ისინი მოუთმენლად ჩემთვის მთავრდება მსოფლიოში. და კლავს." მან გაიცინა ruefully. "იცით, რომ?"
  
  
  "დიახ, Signor კორელი."
  
  
  "Enrico კორელი," - განაცხადა მან ნახევარი ღიმილი. "რიკო კორელი, და თქვენ კარტერი. მე მითხრეს, რომ ნიკ კარტერი არის საუკეთესო."
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი. "როგორც წესი. არა ყოველთვის. მაგრამ, როგორც წესი."
  
  
  "მე გეუბნებით თქვენ, ეს იყო ადმინისტრაციული პრობლემა თავიდანვე. მარტივი შეხვედრა, არ არის ეს? შეხვდებიან თოვლი-გარიგება თოვლი! "მან გაიცინა, რომელიც გვიჩვენებს მისი ძლიერი კბილები. "ხუმრობა, ბატონი კარტერი! არის ხუმრობა."
  
  
  "კი," ვუთხარი მე.
  
  
  "ეს, როგორც ჩანს მარტივი საკმარისი. მე დატოვე კორსიკა on Lysistrata და თქვენთან შეხვედრა in Sierra Nevada."
  
  
  "რა თქმა უნდა."
  
  
  "იყო პრობლემები თავიდანვე. Capo შეიტყვეს ჩემი გეგმა. ვინმე ჩემთან მიხვდა ეს. ან ყური. Mobsters გადაწყვიტა ნიშანია ჩემთვის."
  
  
  "Komar".
  
  
  "ჰო. თავიდან ასეთი დარტყმა, მან დაარწმუნა მიერ მისი ძველი კოლეგის Basillio Di Vanessi ხატვა ჩემთვის ჩემი იახტა. და ძალიან ლამაზი გოგონა, ის იყო მძინარე ერთად წავიდა, მასთან ერთად, რათა დახასიათება რეალური."
  
  
  "თქვენ კარკასის მდგომარეობაში საკუთარი კაცი?" მე ვთქვი, რბილად.
  
  
  "მე არ ვიცი, თუ strike წარმატებული იქნება," კორელი განაცხადა. "ძირითადად, მე რას ვამბობ მე. მაგრამ მას ნამდვილად არ ვფიქრობ, რომ კოღოს მოშუშებისა. მე იმ იმედით, რომ შეხვედრა ბაზილიო და თქვენ გადასვლა off გარეშე ჩავარდნა, და რომ რეალურ შეხვედრაზე შორის მე და შენ შეიძლება იყოს მოწყობილი. "
  
  
  მან ამოიოხრა.
  
  
  "მაგრამ ეს არ არის ყველა. უბრალოდ ადრე დავტოვე ჩემი იახტა ვალენსიაში, აღმოვაჩინე, რომ ჩემი ლამაზი შვედური nightingale იყო შეთქმულება მოშორება me!"
  
  
  "თინა Bergson?"
  
  
  "ჰო. მას სურს თავისი მკვდარი. მან კონტრაქტი გააფორმა მე თავად." კორელი გაიცინა sardonically.
  
  
  "იქ იყო მიზეზი?"
  
  
  "მე, ისევე, როგორც ცნობისმოყვარე იყო, ბატონი კარტერი. თქვენ უნდა გვესმოდეს, თინა ცოტა უფრო გარკვევით."
  
  
  მას ესმოდა მისი კარგად, მაგრამ არ უთქვამს არაფერი.
  
  
  "She' s a nymphomaniac, ბატონი კარტერი. მე არ ვფიქრობ, რომ ეს არის გასაკვირი, რომ თქვენ. მაგრამ, ალბათ, ამის მიზეზი ის გახდა ასეთი Freudian სიმბოლო არის ისეთივე საინტერესო, როგორც ის ფაქტი, მისი შეპყრობილი."
  
  
  მან შეხედა მას საინტერესოა.
  
  
  "იმ თხუთმეტი წლისა, იგი გააუპატიურეს შვედეთის farmhand. მან ორსული. აბორტი წარმატებული იყო, მაგრამ სეფსისი განვითარდა. როდესაც მე ვიყავი თხუთმეტი, მე მქონდა ჰისტერექტომია. ამ უნაყოფო, ლამაზი, ჭკვიანი არსება გახდა შეპყრობილი, გაანადგურეს მისი. ქალურობას, მისი უუნარობა, რომ იყოს დედა. იმიტომ, რომ იგი არ იყო ქალი ჩვენთვის, მაგრამ კაცი ჩვენთვის, ის გახდა, თუ რა უნდა გახდეს-superman! ამ სილამაზის და ამ ინტელექტი-გარწმუნებთ, მისი ინტელექტი არის შეზღუდული
  
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  Ess, ბატონი კარტერი! "მან გადაწყვიტა, რომ იგი მიიღოს მეტი პატარა იმპერია, რომელიც ის იყო ოსტატი."
  
  
  "ნარკოტიკების ქსელი," - ვუთხარი მე.
  
  
  "აბსოლუტურად ფანტასტიკური. ახლა მე ვსაუბრობ მისი ამბიცია შემდეგ მე გადავწყვიტე, რომ შესვენების ჯაჭვის და გამოავლინოს მისი ღრმა საიდუმლოს ამერიკის შეერთებული შტატების სახელმწიფო დეპარტამენტის ნარკოტიკების წინააღმდეგ ბრძოლის."
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი. "და ეს იყო მიზეზი, მან დაქირავებული Parson მოკვლა თქვენ!"
  
  
  "ეს არის რეალური. საბედნიეროდ, მე გაგებული მისი პირველი შოკში რეაქცია, რომ ჩემი გადაწყვეტილება დემონტაჟი ჯაჭვი, როგორც საეჭვო და ინახება ჩემი თვალები ღია. მიუხედავად იმისა, რომ იგი დამპირდა, რომ იგი რჩება ერთგული, რომ მე და ჩემთან ერთად ამერიკაში, მისი ვხვდები, ის იყო, რომ იგი ცრუობს მას. მე აღმოჩნდა მისი ტელეფონი - ჩვენი ვილა კორსიკა არის დიდი, და ყველას გარშემო აქვს ბევრი თავისუფლება, - და, ბოლოს და ბოლოს გავიგე, მისი დარიგება Barry Parson Malaga.
  
  
  "ყველაზე საინტერესო".
  
  
  "ჩემი შემდეგი ნაბიჯი იყო, რათა გაგზავნას საკუთარი ჯაშუშური Parson. მე ვფიქრობ, რომ, სხვათა შორის, რომ თქვენ იპოვით Parson ამ ინტერპოლის ფაილი, როგორც დანიელ Tussauds, გვიან ფრანგი მიწისქვეშა. ის იყო ათი წლის ბავშვი მეორე მსოფლიო ომის დროს. ორი, და გაიზარდა, რომ ჯაშუში და კლავს."
  
  
  "ის მკვდარია ახლა."
  
  
  "მე ეჭვი იმდენი." კორელი shrugged. "გავიგე, თქვენ რის გამოც disco მეგობარს შენია მალაგაში."
  
  
  მან გამიღიმა მისი. "დიდად არ escapes თქვენ."
  
  
  "ეს არის საკმარისი," კორელი ამოიოხრა. "კარგად, ელენა Morales ინახება მჭიდრო თვალი Parson, გაქირავების em აირჩიოთ მისი მდე ზე ბარე in Torremolinos. და ეს იყო ის, ვინც გამაფრთხილა, ისინი ამბობენ, რომ იგი მოვიდა, რათა Sol-მე-Niev, რათა იპოვოს მე და მომკლან. ამიტომ ის არ შეხვდება თქვენ Velet."
  
  
  "მე დასაბუთებული, რომ."
  
  
  კორელი თავი დაუქნია. ის გაკეთდეს მისი თხილამურები. "მე იმ იმედით, რომ იქნებ თინა შეიძლება იყოს მოკლეს Lysistratus' იახტა თუ არაფერი მოხდა იქ, მაგრამ, როგორც იცით, იგი გაიქცა, სერიოზული დაზიანება. საქართველოს Capos ჰქონდა დაგეგმილი, აღსრულების კარგად, თუმცა. ეს იმას ნიშნავდა, რომ მე მქონდა თვალი ამინდის ისე, რომ არაფერი მოხდებოდა. არა მხოლოდ Capo მკვლელი, არამედ თინა assassin დაქირავება! კოღოს. და პასტორი. ასე რომ, მე მხოლოდ stahl herr Hauptli, დაქირავება, რამდენიმე უმუშევარი მსახიობები ვალენსიაში უნდა ითამაშოს როლი ჩემი უნდა sycophants."
  
  
  ჰერები იყო იცინის. "თქვენ ძალიან მარაგი კაცი, ბატონი კორელი."
  
  
  "მე არ ცხოვრობდა დიდი ხნის სიცოცხლე, რადგან ჩემი resourcefulness ძალიან სახიფათო პროფესია." იგი მოიღუშა. "არა პროფესია. ის, რაც defile ძალიან მნიშვნელობა პროფესიას. ძალიან საშიში რეკეტი. ეს კარგი სიტყვა. მძიმე. ბინა. Unromantic. სარაკეტო".
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი.
  
  
  "მე უკვე თვალს თქვენ awe საკმაოდ გარკვეული დრო." კორელი გაიცინა. "ვიცოდი, რომ დაუყოვნებლივ, რომ თქვენ მოკლეს მწერების. და მე იწინასწარმეტყველა ნეტავ კლავს Parson, ძალიან. თინა სიკვდილი მოვიდა, როგორც სიურპრიზი იყო ჩემთვის. მე არ ვფიქრობ, რომ მან ჩაიდინა თვითმკვლელობა, როგორც ამბობენ, Prado Llano. მაგრამ, ვფიქრობ, მას უნდა ჰქონდეს დაკარგა კონტროლი რომ მანქანა მას შემდეგ, რაც საკმაოდ შესაძლოა აღმოაჩინეს, რომ Parson მკვდარი იყო და ვფიქრობდი, ვიცოდი, რომ ყველაფერი მისი და კლავს მას."
  
  
  მისი თქმით ," ამ შემთხვევაში, მან გადაწყვიტა აწარმოებს დაშორებით, სანამ იცოდა, რომ იგი იყო აქ."
  
  
  "ზუსტად."
  
  
  "She' s dead. ხმა და ყველაფერი მასთან დაკავშირებული."
  
  
  კორელი თავი დაუქნია. ის გამკაცრდა სათხილამურო დამჭერები, მორგებული მისი ფეხსაცმელი, და ამით დამჭერები შესახებ. ის წამოდგა და მოხრილი დააჩოქა.
  
  
  მან დაიწყო მისაღებად ჩაცმული.
  
  
  "გინდათ, რომ ride with me?"
  
  
  "ლამაზი."
  
  
  ის grinned. "მანამდე, ნიკა, ის მინდა, რომ თქვენ ამ."
  
  
  მან ჩანდა ქვემოთ. ის იყო ჩატარების კონვერტში. იყო bulge შესახებ nen. მან გახსნა კონვერტი და დაინახა, ნაცნობი ეძებს roll მიკროფილმის.
  
  
  "ეს მხოლოდ ის, რაც თქვენ იფიქრეთ. სახელები. ადგილებში. ვადები. ყველაფერი. ყველა გზა თურქეთის გავლით Sicily, და Riviera მექსიკაში. თქვენ არ შეგიძლიათ გამოტოვოთ ჩვენი პერსონალი, ჩვენი კაცი, თუ თქვენ დაიცვას ფაქტები. მე მინდა ამ ჯაჭვის გაანადგურა, ასე რომ, ეს არ შეიძლება დააყენოს უკან ერთად. ბელა Beatrice ."
  
  
  Beatrice. Ego ქალიშვილი. და არ არის, რომ დანტეს იმიჯი ქალურობას?
  
  
  "ყველა უფლება, კორელი," - ვუთხარი მე.
  
  
  მას სახეში გამარტყა უკან. "მოდით, წავიდეთ!"
  
  
  * * *
  
  
  მან დაიწყო ნელი traverse წინააღმდეგ წვეთი ხაზი მაშინ გადაკვეთა ფერდობზე და შესანიშნავად down to turn on the run. შემდეგ აღმოჩნდა, ისევ ლამაზად დაპროექტებული კრისტის და დადიოდა გარშემო pile of rocks.
  
  
  მიკროფილმის ამას შიდა ჯიბიდან სათხილამურო ქურთუკი და გაიქცა მას შემდეგ, რაც იგი. თოვლი იყო, უბრალოდ, მარჯვნივ. მე ვერ ვგრძნობ ჩემი თხილამურები დაკბენის შევიდა ფხვნილი ლამაზი bouncy bounce.
  
  
  კორელი ქვემოთ იყო ჩემთვის, როგორც ის გადავიდა გასწვრივ მრუდი ქანების. მან დაასრულა რამდენიმე მონაცვლეობით, შევიდა Wedeln, და შემდეგ აღმოჩნდა გადატანა ძალიან ფართო traverse გასწვრივ ნაზი კუთხეში სიმღერა.
  
  
  მე გაჰყვა ქვემოთ, აკეთებს რამდენიმე მონაცვლეობით და შერყევისკენ off მოსახვევებში ჩემი სხეული. ბოლოს რასის, ღია traverse, იგი ჩანს მესამე skier ალტერნატიული მარშრუტი.
  
  
  ფერდობებზე იყო ისეთი, რომ ალტერნატიული სექციები intersected გარკვეული ინტერვალით, რაღაც ორი მავთული, რომლებიც თავისუფლად twisted გარკვეულ ადგილებში.
  
  
  ეს იყო ახალგაზრდა კაცი ყავისფერი ქურთუკი. მან ჩანდა, მოზარდი, ან, როგორც მინიმუმ, ის ჰქონდა, რომ wiry, სუსტი აშენება. მიუხედავად მისი ასაკისა, ის იყო შესანიშნავი skier. Ego თხილამურები გათხრილი თოვლი, და ის იყო ოსტატი მოსახვევებში და drifting.
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  საკუთარი გარბენი.
  
  
  მონაკვეთზე ფერდობზე, სადაც ორი სიმღერა თანხვედრა, ახალგაზრდა skier შეეჯახა მისი მხარეს და ნელ-ნელა გამოიტანა სერია ბინა კვეთს. როდესაც მან მიაღწია კორელი, ის გაქრა იხილეთ მიმართ კლდოვანი ქედი, რომელიც გამოყოფილია ორი ბილიკების.
  
  
  "ეს ლამაზი ოთახი", - ვუთხარი მე.
  
  
  მან თავი დაუქნია.
  
  
  "როდესაც თქვენ მიიღებთ შტატები, მე თქვენ "ალტა" და ასპენის. თქვენ მიყვარს ისინი!"
  
  
  მან გაიცინა. "მე ვხედავ, თქვენ ამის შესახებ!"
  
  
  "კარგი საქმე", - ვუთხარი მე. "წავიდეთ წინ. მე დაიცვას თქვენ მომდევნო გაჩერება."
  
  
  ის grinned და დავიწყეთ ფეხით.
  
  
  ჰერები მოვიდა რამდენიმე მომენტი შემდეგ, მაშინ მისი. ჩემი მარჯვენა სათხილამურო იყო ჩამორჩენილი ცოტა, და მე შევეცადე, რომ შევცვალო ჩემი პოზიცია უკეთესი bite.
  
  
  მას მოჰყვა steeper წვეთი, slowing down ერთად snowplow რადგან ხიდი ორ rock outcrops იყო ძალიან ვიწრო მოხდენილი მანევრირება, და მაშინ გამოვიდა შევიდა ფართო იღებენ, გარშემორტყმული თოვლის და ყინულის, რომელიც ახლა ჩანდა, პიკნიკი ფართი ნებისმიერი skier. კორელი ნახა შორს ბოლოს.
  
  
  მან დაიწყო კიბეზე, შემდეგ კორელი მარცხნივ, და ეს იყო, როდესაც ბიჭი დაინახა, მას ერთხელ.
  
  
  ის წავიდა ქვემოთ უფრო სწრაფად, ვიდრე ორმა ალტერნატიული აწარმოებს იყო და ახლა ახლოვდება კვეთა ორი სიმღერა ბოლოში ფართო, დაქანებული სფეროში.
  
  
  მან შეწყვიტა დროს, აკრიტიკებდა შევიდა თოვლი ჰოკეის შეჩერება, და უბრალოდ იდგა იქ. ფხვნილი იყო კარგი. თოვლი ქვემოთ, როგორც ჩანს, მყარი. მაგრამ მე არ მინდა კუთხე სფეროში ხედი. ვგულისხმობ, ეს იყო მკვეთრი და თითქმის სახლში, მაგრამ იქ იყო ჩაზნექილი ფერდობზე ზედა, რომ მე არ მომწონს.
  
  
  მაინც, კორელი არ ჰქონდა პრობლემები მიღების შესახებ, რომ, შუა ნაწილამდე იყვნენ მეშვეობით. იგი მართავდა ჩემი მარცხენა, მარჯვენა ჩემს უკან, და მიუხედავად იმისა, რომ მე ვიყავი ეძებს მას, იგი შევიდა ქარიშხალი და დაბრუნდა უფლება მარცხენა. მის უკან, დაინახა ახალგაზრდა მამაკაცი სხვადასხვა რასის, უახლოვდება ქედის rock, რომ გამოყოფილი ჩვენს ცხოვრებაში, ego.
  
  
  მე უბრალოდ იმის შესახებ, რომ გაიყვანოს, როცა დაჭერილი გაფრთხილება ფლეშ იმ კუთხეში ჩემი თვალი. მას ვუყურებ ისევ, squinting წინააღმდეგ ნათელი მზე. ნუთუ ჩემი თვალები თამაში tricks on me? არა!
  
  
  ბიჭი იყო ჩატარების რაღაც მისი მარჯვენა ხელი, და მისი მარცხენა ხელი, ის იყო, clutching ორივე სათხილამურო კლუბები. ის იყო ჩატარების გარკვეული სახის იარაღი-კი! ეს იყო იარაღი!
  
  
  ახლა ბავშვი შეჩერდა და crouched თოვლი. ის იყო, უკან ქანების ახლა, და მე ვერ ვხედავ, თუ რას აკეთებდა, მაგრამ ვიცოდი, ინსტინქტურად, რომ იგი მიზნად ისახავს კორელი, ვინ იყო სათხილამურო მას, იცის, რომ ის მიზნად ისახავს ფარგლებში.
  
  
  "Hauptli!" მე ყვიროდა, ჩემი ეგო, როგორც საფარის, მხოლოდ იმ შემთხვევაში, მე როგორც მოატყუა რამოდენიმე ოპტიკური ილუზია.
  
  
  მან აღმოჩნდა მისი ხელმძღვანელი სწრაფად, ეძებს up hill at me. მან ჩაიქნია ხელი ახალგაზრდა კაცი. კორელი აღმოჩნდა და ვერ ვხედავ ვერაფერს მისი კუთხეში. მან შეარხია frantically დროს მისი გაფრთხილება. კორელი იცოდა, რომ რაღაც არასწორია და რეაგირება. ის ცდილობდა ცვლილება გაშვებული ხაზი, მაგრამ დაკარგა ბალანსი და დაეცა იმის გამო, რომ ცუდი ხელმძღვანელი-on დაეცემა. მაგრამ ის გამოყვანილია თავი ერთად და გაარტყა მისი ბარძაყის, მაშინ დაიწყო slide.
  
  
  ის გადახტა მისი თხილამურები და მოხვდა ბოძები, ჩქარობენ ქვემოთ კლდეები, სადაც მოზარდი იჯდა. მან მოახერხა ორივე სათხილამურო ხელკეტებით მისი მარცხენა მკლავი და გაყვანილია მოციგავის.
  
  
  ბიზნესმენ გამოჩნდა გარშემო, აქედან არსად. მე შევხედე კლდეები ფართობი ბიჭს თავი, მაგრამ მე ვერ ვხედავ ვერაფერს. მაგნატი აიყვანეს me up შუა ნაწილამდე იყვნენ შორის ჩემი მუხლზე და სათხილამურო კლიპი და ესროლა ჩემთვის სახე-პირველი შევიდა თოვლი, სრულიად გაფატვრვის off ერთი სათხილამურო როდესაც უსაფრთხოების სახელურები მოშვებული, და განაგრძო მეშვეობით ფხვიერი სფეროში. მისი, დაეცა, და საბოლოოდ შეწყვიტა უეცრად. მეორე სათხილამურო იწვა ჩემს გვერდით. მე კი არ მახსოვს, თუ როგორ მოვიდა off.
  
  
  კორელი ჰქონდა scrambled გარეთ თოვლი და ახლა აღმოჩნდა, რომ შევხედოთ კლდეები.
  
  
  პირველი გასროლა დარეკა. მან გამოტოვა. ახლა მან ვერ ვხედავ მოზარდი გამოდის გარშემო კლდეები და წინ მიიწევს. Emu-ს მოციგავის, რომელიც მიზნად ისახავს მისი უფროსი და გამოყვანილია გამოიწვევს. ძალიან შორს მარჯვნივ.
  
  
  აღმოჩნდა, სწრაფად და დამინახა. Ego cap დაეცა. ოქროს თმა მიედინებოდა გარშემო ego-ს ყელის.
  
  
  ეს იყო თინა Bergson!
  
  
  იგი დამწუხრდა, ისე, რომ მან ვერ ვფიქრობ.
  
  
  მაგრამ შემდეგ ჩემი ტვინი იმეორებს მთელი ამბავი გარეშე უბიძგებს.
  
  
  თინა!
  
  
  ეს არ იყო მისი სხეული, წითელი Jaguar.
  
  
  ეს უნდა იყოს ელენა Morales. დავინახე, ეს ახლა. ვნახე ელენა წასვლას Parson 's room და იპოვოს Parson' s body სადაც ჩვენ არ დატოვა. და ee ნახა ოთახში - თინა Bergson იყო უკვე არსებობს! თინა მოვიდა Sol-მე-Niev, რათა იპოვოს Parson და გაგზავნას ego კორელი მოკვლა ego. და ის მინდა ნაპოვნი Parson მკვდარი, სანამ ელენა კი შევიდა ოთახში. ასე რომ, მან დარეკა ზარი, მისაღებით, რათა ელენა წელს. და ელენა მოვიდა, იგზავნება წერილი.
  
  
  თინა გააკეთა ელენა გასვლა აივანზე და ქვემოთ წითელი Jaguar, რადგან ახლა მან იცოდა, რომ ელენა იყო კორელის თვალები და ყურები. მან დააყენა მისი Jaguar და მოკლა. მხრივ horseshoe, out of sight, მან დააყენა ელენა საჭესთან, წავიდა Jaguar სათხილამურო ყელიანი ფეხსაცმელი, ან რაღაც მძიმე, ჩატარების გაზის პედლებიანი და გადახტა მოშორებით თავად.
  
  
  და გაიქცა მუქი, თუმცა მისი გარსი, მარჯვენა უკან მისი.
  
  
  და ახლა...
  
  
  ახლა იგი აქ მოკვლა კორელი და მიიღოს მეტი ნარკოტიკების ქსელის თავად, ისევე, როგორც ის ყოველთვის გააკეთა.
  
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  ყინულის სასტუმრო,, გაახარეთ!
  
  
  მან დაინახა, კორელი მიიღოთ up ისევ და მიშტერებული თინა. თინა კადრი მე კიდევ ერთხელ. Abe უპასუხა ცეცხლი. ჰერები იყო, ძალიან შორს, რომ არაფერი კარგი.
  
  
  მან შემომხედა, მაშინ კორელი, და დაიწყო გავლით თოვლი მიმართ კორელი. ის იყო, უიმედოდ ცდილობდა გავიდნენ თოვლი და ქვემოთ ფერდობზე. როგორც ბევრი მამაკაცი უკიდურესად სახიფათო პროფესიები, მას აშკარად არ მოსწონდა იარაღის ტარება.
  
  
  იგი მიზანმიმართულად სასწრაფოდ მის მიმართ მისი სათხილამურო ფეხსაცმელი, ჩატარების მისი იარაღი მაღალი.
  
  
  თოვლი გარშემო მაგნატი ძალიან ცივი. იგი ხედავდა, რომ ეს ხრაშუნა დაძაბულობა ზედა ფერდობზე, რომელიც ჩამოყალიბდა მომრგვალებული გამოიკვეთოს, რომ დამრეცი მიმართ ბოლოში სფეროში.
  
  
  ის გამოყვანილია მოციგავის out შევიდა თოვლი და დაარტყა ერთხელ, ორჯერ, სამჯერ. სროლის გაიმეორა ჰაერში. თოვლი მიმოფანტული ყველა მიმართულებით. იყო გაყოფა crack, და მთელი ფილის თოვლი და ყინული დაიწყო დნობა-გაყოფა ზედა ნახევარში მაგნატი, რომ დაეცა მიწაზე.
  
  
  თავიდანვე, ის იყო, მოძრავი სწრაფად. Gorka!
  
  
  მან მოსალოდნელი ego-ს მიდგომა, მაგრამ მან ვერ თავიდან აცილება. ის კადრი კორელი ორჯერ და მერე გაიქცა მის მიმართ, dodging თოვლი slide, მაგრამ იგი დაიჭირეს და განახორციელა ის ქვემოთ. მისი, ნახა ყვითელი თმა გაქრება ეს მასალა.
  
  
  შემდეგ თოვლი დაგროვილი და დაიწყო იშლება ხერხემლის ქვები, შეჩერების ერთად clatter და მიიმალნენ.
  
  
  მე შეკრებილ ჩემი თხილამურები და დადიოდა ნელა ქვემოთ კორელი.
  
  
  ის ეგდო, თავის თავში, სისხლდენა profusely თოვლი.
  
  
  მისი, მივიდა მასთან. Ego-ის სახე იყო თეთრი ტკივილი, და მისი თვალები იყო unfocused. ის იყო შოკი.
  
  
  "შესვენების ჯაჭვის!" მან ჩურჩულით ჩემთვის.
  
  
  მისი ego გააუქმა მისი უფროსი თოვლი. "მე ამას, Riko."
  
  
  ეს იყო პირველი შემთხვევა, ego ოდესმე დაურეკა მიერ მისი სახელი.
  
  
  ის ჩემსკენ უკან პატარა ღიმილით მისი ტუჩები.
  
  
  თექვსმეტი
  
  
  მისი ego დახურული მისი ქუთუთოების.
  
  
  მას დაეხმარა სამოქალაქო გვარდიის იზრუნოს კორელის სხეული, მაშინ skied მოშორებით, როდესაც რამდენიმე მამაკაცის ნიჩბები დაიწყო თხრა თინა Bergson. კაცი fu-Manchu ულვაში წაიყვანეს განზე და ინფორმირებული em სამწუხარო ბოლოს Barry Parson.
  
  
  ქვეშ საშხაპე, ეს იყო ლამაზი გამოშვების დაძაბულობა და დაძაბულობა ასოცირდება ეს ესპანური კავშირი შემთხვევაში. მე toweled მისი off ჩემი ოთახი ადრე მისაღებად ჩაცმული და knocking იყიდება Juana რივერა. დროა, უნდა გითხრათ, ბოლო თავი ამბავი და დაიწყოს თქვენი მოგზაურობა მალაგაში მას.
  
  
  მან შეამოწმა მისი მოციგავის მხრის სარტყელი, რომ ჩამოიხრჩო მეტი headboard და მიაღწია თავისი კვართი. მას შემდეგ, რაც ჩემი ფეხები იყო მშრალი, მე გაერთიანებულია მისი stiletto და გახვეული მისი shoulders მაგარი ტერი ტანსაცმელს. აბაზანა სარკე იყო ჩაბნელებული, მაგრამ მოვახერხე ფუნჯი ჩემი თმა. მე შევამოწმე ეს ისევ და აღმოჩნდა, რომ ნაცრისფერი ბოჭკო აღარ გამოჩნდა მას შემდეგ, რაც მე გამოყვანილია ის ih ერთი კვირით ადრე.
  
  
  ვიცოდი, რომ მომავალში მე ვხედავ ih მეტი, არ ნაკლები.
  
  
  ჩემი ჩანთები იყო, შეფუთული - მე რომ ადრე მივიღე შხაპი და ჰერები, ფიქრობდა აყენებს ზოგიერთი ტანსაცმელი ადრე დავურეკე Juana, და მაშინ ვფიქრობდი, რა ჯოჯოხეთი, დადიოდა მეტი კარი და გეხმარებოდნენ ეს ჩემი bare knuckles.
  
  
  "მოდით," მან მოისმინა მისი muffled ხმა ამბობენ.
  
  
  "თქვენ მზად?"
  
  
  პასუხი არ არის.
  
  
  მან გახსნა კარი და წავიდა.
  
  
  კარი დაიხურა ჩემს უკან, მე და აღმოჩნდა სიურპრიზი, რათა იპოვოს Juana იჯდა სავარძელში მასშტაბით ჩემგან. იგი იყო სრულიად შიშველი, ცხვირსახოცი მიბმული გარშემო მისი პირით, და მის ხელში იყო შეკრული უკან მისი უკან და მიბმული თავმჯდომარე. მისი ფეხები იყო მიბმული ფეხები სკამზე. მან შემომხედა მუნჯი, ხვეწნა თვალები.
  
  
  მან მიაღწია doorknob.
  
  
  "არა, არა, ნიკ!" ხმა განაცხადა რბილად.
  
  
  ფარდები windows იცოდნენ და თინა Bergson გააძლიერა უკნიდან მათ, იარაღით ხელში. ეს, როგორც ჩანს, დიდი - for nah. ეს იყო პარსონსი Webley Mark IV. მას ეცვა სათხილამურო ტანსაცმელი - იგივე პირობა მან ნახმარი ფერდობზე. ეს იყო სველი და ცივი, მაგრამ წინააღმდეგ შემთხვევაში, საკმაოდ ნორმალური. მისი თვალები დაწვეს ერთად ვნება, სიგიჟე.
  
  
  "Hi, ნიკ", - განაცხადა მან ერთად cheery სიცილი.
  
  
  "თინა", - ვუთხარი მე.
  
  
  ის არ მოკვდება, ზვავი თქვენ გამოწვეული."
  
  
  "მე ვერ ვხედავ."
  
  
  აღმოჩნდა, რომ შევხედოთ Juana-ის შიშველი სხეულის ერთხელ. ეს მაშინ, როდესაც ვნახე cigarette burns მისი შიშველი მკერდზე. ის shuddered. თინა Bergson ჰქონდა sadomasochistic ტენდენციები, შესაძლოა, ლესბო, ტენდენციები, რამაც nymphomania.
  
  
  "თქვენ ავადმყოფი, თინა," მე ვუთხარი რბილად. "რა არის კარგი hurting ხალხს, როგორიცაა Juana?"
  
  
  თინა აფეთქდა. "რიკო იყო სულელი ცდილობს დაარღვიოს ნარკოტიკების ჯაჭვი! მან საუკეთესო ფულის მიღების სქემა მსოფლიოში - და ის იყო პირველი ხარ მოშორების ეს!"
  
  
  "მაგრამ ეს მეთოდი მოკლეს ჩემი შვილის ეგო."
  
  
  თინა chuckled. "ეს ქალიშვილი გახდა ბოზი, ისევე, როგორც ყველა ქალს, - ყველა კაცი წავიდა, რომ სულელური კოლეჯი, ის წავიდა."
  
  
  "მხოლოდ თქვენი ფანტაზია, თინა", - ვუთხარი მე. "საჭიროა ფსიქიატრი."
  
  
  მან ესროლა უკან მისი უფროსი და გაიცინა. "თქვენ Puritan, ნიკ! იცით თუ არა რომ?" Puritan!"
  
  
  ვფიქრობდი, მხრის ბუდე ჩამოკიდებული headboard ჩემს ოთახში და დაწყევლილი თავს, რომ სულელური სულელი. მე არ ვაპირებ სადმე მის გარეშე. ყველა, რადგან სულელური სენტიმენტალური
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  5000 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  მისი ინტერესი Juana რივერა დააყენა მისი სიკვდილი.
  
  
  "მომეცი მიკროფილმის, ნიკ," თინა განაცხადა, მოძრავი დაშორებით ფარდები, სადაც ის მინდა ხანია მელოდება. "მე ვნახე თქვენ Riko. თქვენ უნდა ეს. Give it to me, ან მე მოგკლას."
  
  
  "არა ბიზნეს, თინა", - ვუთხარი მე. "თუ მე გაძლევთ ფირზე, თქვენ მოკვლა ორმა და დატოვებს."
  
  
  "არა," თინა განაცხადა, მისი თვალები ანათებს. "მე არ მაინტერესებს, რა ვუყოთ, რომ ძუკნა. თქვენ შეგიძლიათ დატოვოთ და ფრენა თავში შტატები, მე არ მაინტერესებს. მე უბრალოდ უნდა მიკროფილმის და მე მოგცემთ წასვლა."
  
  
  ჰერები, ის შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "ჩვენ არ მაინტერესებს, ბავშვი."
  
  
  მისი თვალები იყო ნათელი და ლურჯი, როგორიცაა ყინულის ცივი ყინული. მას ეგონა, რომ სკანდინავიური fjords და ყინულის ქერქი. და მეგონა, რომ ლამაზი სხეულის ქვეშ ჩემი სათხილამურო ტანსაცმელი.
  
  
  თინა აღნიშნა მძიმე ბრიტანელი Webley-დან Juana. მისი მზერა იყო დაფიქსირებული Nah თითქმის ამაზრზენი აღფრთოვანებას. Juana თვალში შემოვიდა up in სიგნალიზაცია. მე ვნახე მისი tremble. ცრემლი გადმოდინდა ქვემოთ მისი cheeks.
  
  
  "თქვენ მონსტრი", - ვუთხარი მშვიდად. "Can you hear me, თინა? თქვენ შეეძლო ჩემს ნაცვლად ტანჯვა Juana." რა სახის არაადამიანური არსება ხარ?"
  
  
  თინა shrugged. "I' ll kill მისი რაოდენობა სამი თუ თქვენ don ' t bring me იმ movies, ნიკ."
  
  
  "მე არ მაქვს ფილმის," მე ვთქვი სწრაფად. მოულოდნელად, მე მქონდა გეგმა. მისი სასტუმრო, ასე რომ, ის მინდა ვფიქრობ, მე პროტესტს, ძალიან ბევრი.
  
  
  მისი თვალები ვიწროვდება. "მე ვნახე თქვენ Riko. თქვენ უნდა ჰქონდეს მიღებული ფილმის მას. Em საჭირო ერთ-ერთი კერძო თქვენთან შეხვედრა. ხმას და მორჩა. და მას ego. მას უნდა ჰქონდეს იმის გათვალისწინებით, მისი ego თქვენ. Odin, ნიკ."
  
  
  მისი ოფლიანობა. "თინა, მომისმინეთ! მან გაგზავნილი მიკროფილმის ფოსტა. ის წავიდა ego ვაშინგტონში."
  
  
  "რიკო არ ენდობა mail," თინა snorted. "მე ვიცი, ego უკეთესი, ვიდრე. ვფიქრობ, რომ რაღაც უკეთესი, ნიკ. ორი."
  
  
  "თინა, ეს სიმართლეა!" მისი იმპულსურად გადავიდა მიმართ მის. "ახლა ეყრება gun down და გაიყვანოს Juana გარშემო სკამი!"
  
  
  თინა აღმოჩნდა ჩემთვის. მცირე მძიმე პისტოლეტი იყო მიუთითა ჩემს მკერდზე. "ეს არის Webley.455 ნიკა", - განაცხადა მან მკვეთრად, grimacing. "ის, როგორც ძლიერი, როგორც Colt Frontier. Don ' t make me გაანადგურეს თქვენ დარტყმები. ისეთი მოკლე მანძილი თქვენს მკერდზე და გული, არ იქნება არაფერი მარცხენა. მე უნდა გაიაროს თქვენი პერსონალი, რათა იპოვოს ფილმი. და მე მინდა, თქვენი დიდი მძიმე სხეულის ძალიან ბევრი განადგურება ego. Give it to me, ნიკ. ფილმის! "
  
  
  Juana იყო ტირილი.
  
  
  ეს გამოიწვია ცოტა.
  
  
  თინა ყვიროდნენ, მაშინ დააყენა იარაღი Juana-ის ხელმძღვანელი, მხოლოდ inches მისი თმის. "მომეცი, რომ ფილმის, ნიკ. ან ის მოკვდება!"
  
  
  მან დაიწყო nah, სასოწარკვეთილი.
  
  
  "მე ვთქვი, რომ ერთი და ორი, ნიკ! ახლა ეს ბოლო მომენტში ხმის მიცემა... " მან ამოიოხრა.
  
  
  "დაველოდოთ!" მისი ტირილი. "ეს მეორე ოთახში!"
  
  
  "მე არ მჯერა, რომ," თინა-განაცხადა მცირე ხითხითით. "არა. თქვენ განახორციელოს იგი თქვენ. ასეთი ძვირფასი ნივთი."
  
  
  ჩემი წინაშე დაეცა. "როგორ შეიძლება ასე დარწმუნებული?"
  
  
  მან გაიცინა. "მე ვიცი! ხმას და მორჩა. მე ვიცი, რომ მისი!" მან დაიწყო ჩემს მიმართ. "Give it to me!"
  
  
  მან მიაღწია იმ კუთხეში თავის ტერი-ქსოვილი კვართი. "თინა..."
  
  
  "ნელი!"
  
  
  ეს გააუქმა მისი მძიმე muzzle და მიზნად ეს ჩემი კისერი.
  
  
  ჰერები ჩამოშორდნენ. "ეს ჩემს ჯიბეში."
  
  
  იგი ეძებს me, მისი თვალები pinched დახურეს, მისი აზრით, მუშაობს სწრაფად.
  
  
  "მაშინ მიიღოს off თქვენი კვართი და გაიაროს ეს ჩემთვის. ნელა."
  
  
  ის გაერთიანებული მისი ქამარი, ფიქრობდა, გააფთრებული. არ იყო ფილმი ჯიბეში, რა თქმა უნდა,...
  
  
  "Off!" მან წაკვეთილია.
  
  
  იგი იყო ძალიან შორს, რომ დაიბრუნოს მისი სამოსი, როგორც მან იმედი გამოთქვა, პირველ რიგში. Ego აიღო ეს off მისი მხრის და გააუქმა ეს off მისი სხეული. იგი იდგა იქ, შიშველი და დაუცველი. თუ მხოლოდ ის მინდა უკვე ახლოს, კვართის შეირყა მისი off, ოსტატურად Webley-ს ხელში მოშორებით, და ... ..
  
  
  "იმისათვის, რომ ეს საწოლი!"
  
  
  მან ამოიოხრა.
  
  
  იგი გადავიდა მიმართ მას, ჩატარების იარაღი ჩემს მკერდზე და გული. მისი მარცხენა ხელი, მან rummaged ერთი მისი ჯიბეები. ცარიელი. და შემდეგ კიდევ ერთი. ცარიელი.
  
  
  "Liar!", მან ყვირილით. "სად არის ის? სად არის ის?"
  
  
  მე ვნახე მისი თვალები დამწვრობა ლურჯი ალი, როგორც მან დაიწყო at me, მისი მზერა მოძრაობს up და down ჩემი სხეული და ქვემოთ ჩემი ფეხები. გადავედი მისი ფეხი პატარა, wincing, ცდილობს არ დაუშვას მისი ვხედავ, წებოვანი ლენტი, სადაც იგი გაიქცა ქვემოთ უკან ჩემი ტერფის.
  
  
  მისი მზერა უნებლიეთ გადავიდა მისი მარჯვენა ფეხი. მან დაინახა ჩემი მზერა ქრება, და მისი თვალები ვიწროვდება აზრის. მან ჩანდა უფრო მჭიდროდ ჩემი ფეხით, მაშინ ჩემი ფეხი, და მან დაინახა პატარა ნაჭერი წებოვანი ლენტი გაშვებული ქვემოთ უკან ჩემი ტერფის.
  
  
  "ხმა მას!" მან წაკვეთილია. "ანიჭებენ ტერფის! Bring it, ნიკ. მოუტანს მას და..."
  
  
  "თინა, ვფიცავ, რომ თქვენ!"
  
  
  "თქვენ გსურთ მისი მოკვლა თქვენ და მიიღოს, რომ ფირზე off თავს?"
  
  
  ვიცოდი, რომ ის.
  
  
  შეგრძნება, შიშველი, დაუცველი, მე დაიხარა და მიაღწია ჩემი მარჯვენა ტერფის. როდესაც Ego დააყენა იგი, duct tape იყო მოშვებული გამო ტენიანობის საშხაპე, და მისი hairpin მაშინვე მოიხსნება.
  
  
  "სწრაფად!" მან მოუწოდა ჩემთვის, სწავლის გამო მე და მიაღწია out ერთად მისი მარცხენა ხელი, რომ მას ჩემგან.
  
  
  იგი გადმოათრიეს stiletto და ფეხით მეტი, მისი ჩატარების მისი მარცხენა ხელი, თითქოს იგი იყო ჩატარების მიკროფილმის. მისი თვალები იცოდნენ, რომ ჩემი clenched პირველი, და იგი რეფლექსურად მიაღწია.
  
  
  მან აიძულა იგი მისი მუშტი. მან ნება მისი თითების შეხება ego. Ee მოგვეწონა მისი მაჯის. V s
  
  
  
  
  
  
  ტიპის გადაცემა
  
  
  ტექსტის თარგმანი
  
  
  წყარო ტექსტი
  
  
  1507 / 5000
  
  
  თარგმანი შედეგები
  
  
  ერთ მომენტში, მისი მარჯვენა ხელით კონტაქტი მისი სხეული და მოხდა ის stiletto in hey კისერზე, მარჯვენა ქვეშ მისი ყური.
  
  
  ერთად gurgling ტირილი, მას სამსახურიდან Webley.
  
  
  Gawk წიხლებით მეშვეობით სასტუმრო კედლის, მიღების მისი გზა, მეორე მხარეს.
  
  
  ჩემს მკერდზე დაწვეს ცეცხლი აფეთქებენ დენთის.
  
  
  მან უკან დაიხია.
  
  
  იგი დაეცა, და არტერიული სისხლი იღვრებოდა გარშემო მისი სხეულის ოქროს კანი.
  
  
  რა ნარჩენები.
  
  
  რა არის ჯოჯოხეთი, ნარჩენები.
  
  
  მოდუნებული, ის წამოდგა, აიღო მისი სხეული და ხორციელდება მისი საწოლი.
  
  
  ერთ დღეს, გაახილა.
  
  
  "ნიკ," მან ჩურჩულით, და გაიცინა მხიარულად. "მე არასოდეს ცოცხალი რომ იყოს seventy-seven, რომელიც მე?"
  
  
  "თქვენ მიერ არჩეული არასწორი პროფესია", - ვუთხარი მე.
  
  
  მან limp.
  
  
  მან დაწერა წერილი, Juana, ცდილობს კომფორტი მის მიერ რატომ ხსნით მისი სკამი, და მაშინ გაიწელა მისი კარადა, სადაც მან შეცვალა. მაშინ მე წავედი ჩემს ოთახში და climbed შევიდა აფეთქდა.
  
  
  მე დავბრუნდი. ჰერები ეჭირა მისი Rolleiflex ახლა, ეძებს ზუსტად როგორ ჰერები უნდა არ ჩანდა ჩემი საფარი. ძვირფასო ძველი Hawk.
  
  
  სინამდვილეში, ის იყო ბედნიერი, რომ მიიღოს ჩაცმული. როდესაც თქვენ ჩაცმული, ის ყოველთვის უფრო ადვილია ლაპარაკი ყოველდღიური რამ.
  
  
  "სად არის ამ მიკროფილმის?" Juana მკითხა.
  
  
  ეს იყო აიყვანეს Rolleiflex. "აქ", - ვუთხარი მე. "კარგი ოპერატორი ყოველთვის ახორციელებს მისი ფილმი თავისი კამერით."
  
  
  მან მოხდა out მისი ენა at me.
  
  
  მე ეს ფილმი. ყოველივე ამის შემდეგ, იგი იყო ერთ-ერთი საუკეთესო ფოტოგრაფებს, Midwest, არ იყო ის? და Juana არ უნდა იცით, რომ მე მქონდა მიკროფილმის ჩემი შარვალი ჯიბეში, როგორიცაა შეკვრა სიგარეტის ან keychain, უნდოდა?
  
  
  
  
  
  
  სიკვდილი ხელმძღვანელი Conspiracy
  
  
  
  
  სიკვდილი ხელმძღვანელი Conspiracy
  
  
  პროლოგი
  
  
  Mumura კუნძული იყო პატარა მწვანე gem in the deep blue velvet სამხრეთ აფრიკაში. Tucked მოშორებით კუთხეში Tuamotu Archipelago, Mumura იყო ერთი იმ რამდენიმე, მართლაც, პოლინეზიის კუნძულები, რომ არ იყო დიდი გავლენა მოახდინა მისიონერები და ცივილიზაციის. ხალხს Mumuran ჯერ კიდევ უფასო სრული ამ სიტყვის მნიშვნელობით. არავინ დააყენა მჭიდროდ ფეხსაცმელი მათი ფეხები ან დაფარული ლამაზი ყავისფერი ძუძუს მათი ქალები. სულ ih დაახლოებით ხუთასი ადამიანი, ისინი არ იცის, სამოთხე რომ იყო ih კუნძული, რადგან მათ არ იციან არაფერი.
  
  
  თითქმის მთელი მოსახლეობა იყო, ახლა ელოდება golden beach როგორც motorboat გაჭრა მეშვეობით ნაზი ამომრთველები ნაპირზე. ამ მშვილდი ამ უცხო გემი იდგა Atmatov, მაღალი და სწორი, ეშინია სიჩქარის გემი ან roar of ძრავა, როგორც ლიდერი უნდა იყოს.
  
  
  როდესაც ნავი გაჩერდა რამდენიმე მეტრში სანაპიროზე, მამაკაცი გაიქცა, რომ მათი ბოსი, მაგრამ ქალების დარჩა სანაპიროზე, იცინის აღტაცებით ერთმანეთთან და გაფრთხილება ბავშვები არ უნდა ჩაერიოს.
  
  
  შემდეგ ფეხით გარშემო ნავი, Atm აიღო დიდი ჩემოდანი ეკიპაჟის წევრები და waded წყალში, ჩატარების მაღალი, რომ შევინარჩუნოთ ის მშრალი. ნავი ტაშს ცხოვრება და თავისი გუნდი დაბრუნდა თეთრი იახტა, რომელიც უკვე მოძრავი ადვილად ნახევარი მილის დაშორებით.
  
  
  Atm strode ქვემოთ სანაპიროზე, ამაყად ტარების ჩემოდანი წინ მას. მან ჩაუყარა ego ქვის, რომ ego-ის წინაპრები, როგორც სამსხვერპლო საკურთხევლის, მაგრამ ახლა მას stahl დგას.
  
  
  საქართველოს Mumurans ხალხმრავალ გარშემო. მუსიკალური რიტმი ih ენა ross საწყისი შფოთვა.
  
  
  Atm დააყენა თავის მხრივ სიჩუმე, და მაშინვე ერთადერთი ხმა, რომელიც ისმის იყო შვებით საღამოს ნიავი თავის ხელში. თეთრი-haired მთავარი გაიცინა რბილად მისი მამაკაცები, და დაიხარა გაუქმება საკეტები ჩემოდანი, როგორც emu აჩვენა, თეთრი მამაკაცის დიდი ნავი.
  
  
  ის გაიქცა, თავის მხრივ, მეტი პრიალა ყავისფერი მასალა ჩემოდანი. იგი არასოდეს შეხებია არაფერი, როგორც ეს ადრე, და ბანკომატი მანქანები იყო ალერსი იგი გაოცებას. მაშინ, ხედავს მოუთმენლობა მისი მამაკაცი, მან მოგვეწონა სახურავი ორივე მხარეს და გააუქმა იგი.
  
  
  მან მოუტანა საგანძური ერთი, რომელიც ადამიანებს ისარგებლოს ყოველ ერთ მათ გარშემო. ნაჭერი რომ არის ძალიან მოქნილი და dotted ფერადი სპირალებს, ჩვენგან განსხვავებით, როგორც ერთი ყვავილების პოლინეზია. მძივები დაძაბული საოცარი ქვები აისახება მზის წმინდა ნათელი და აღმოჩნდა, ego შევიდა ცისარტყელა. პატარა მოგრძო პაკეტები, ქაღალდის გახვეული ზოლები რომ გასინჯა ტკბილი. Atm დააყენა ერთი მისი პირით და დაიწყო საღეჭი იმის დემონსტრირება, თუ რა emu აჩვენა, თეთრი მამაკაცები. იგი ნაწილდება დანარჩენ კორდონი ზოლები, ვნახეთ, რომ, როგორც ბევრი ბავშვები, რაც შეიძლება მიიღო ah. სასწაულები განაგრძო აფიქსირებს გარშემო ჩემოდანი. იყო რამ რომ გავიდა, რამ, რომ glittered, რამ რომ გააკეთა ხმები. ყოველი ახალი საგანძური გამოიწვია გულშემატკივარი murmur სიხარული..
  
  
  ეს დღე აუცილებლად უნდა იყოს გაიხსენა Mumura.
  
  
  ბორტზე იახტა, ახლა უბიძგებენ მოშორებით Mumura, ორი მამაკაცი იდგა მოაჯირები, თვალს კუნძული იხევს მეშვეობით ბინოკლები. ერთი იყო მძიმე, დათვი-როგორიცაა, ერთად tangle შავი თმა, რომ საჭიროა, სარეცხი. სხვა იყო taller და მჭლე, როგორც ტკივილი, ვერცხლის თმის slicked უკან მაღალი, რბილი შუბლი. მიუხედავად იმისა, რომ მამაკაცები იყვნენ სამოქალაქო ტანსაცმელში, იქ იყო რაღაც სამხედრო შესახებ ih ქცევა. უკან taller ადამიანი იჯდა, დიდი გერმანული ნაგაზი და შავი Doberman, ეძებს მსოფლიოში სიძულვილი.
  
  
  ფიოდორ Gorodin, მძიმე ერთ განაცხადა. "რატომ არ მივიღებთ, ეს დასრულდა, ანტონ? ჩვენ უნდა შორს საკმარისი დაშორებით კუნძული ახლა. Ego-ს ხმა იყო მკაცრი growl, რომ ego უფრო დათვი.
  
  
  თეთრი-haired ანტონ Zhizov შეამცირა მისი უფროსი და თავი დაუქნია ნელა. Ego-ს პატარა მუქი თვალები იყო იმალება ღრმა სოკეტების ქვეშ სწორი შავი წარბები. "დიახ, მე ვფიქრობ, რომ დადგა დრო."
  
  
  Zhizov აღმოჩნდა, რომ მესამე კაცი, ვინ იყო pacing მოუსვენრად on deck მათ უკან. "რას ამბობენ, Varnov? მზად ხართ?"
  
  
  Varnov იყო, თხელი კაცი ვიწრო, დაიხარა, მხრებზე რომ მას სახე კიდევ უფრო მცირე, ვიდრე ის რეალურად იყო. მას ჰქონდა ღია, არაჯანსაღი კანის ადამიანი, რომელიც იშვიათად მიდის გარეთ სამედიცინო მიზნებისათვის.
  
  
  "დიახ, დიახ, ის მზად არის," Varnov წაკვეთილია. "მე უკვე მზად ბოლო ოცი წუთი".
  
  
  "გადაჭარბებული დაჩქარების შეიძლება იყოს ძალიან ძვირი," Zhizov განაცხადა რბილად. იგი უნდა გამოიყურებოდეს საკმაოდ ახლა გარემოში sun." აღმოჩნდა, რომ ახალგაზრდა მათემატიკის ძირითადი მეზღვაური უნიფორმა. "ბორის, გითხრათ, კაპიტანი გამართავს აშშ, მე მინდა, რომ მიიღოს სურათი."
  
  
  ახალგაზრდა კაცი გახდა მზადყოფნაში. მან დაიწყო სვლას ხიდი, მაგრამ იშურებდნენ. "ბატონო?"
  
  
  "რა არის ეს, ბორის?", - ჰკითხა Zhizov მოუთმენლად.
  
  
  "ადამიანი კუნძული. იქნება მათ აქვთ დრო გაჰყავს? "
  
  
  "ადამიანი? თქვენ ნიშნავს იმ brown-skinned ველურები?
  
  
  "Y-დიახ, სერ. ისინი, როგორც ჩანს, უწყინარი საკმარისი.
  
  
  Gorodin კადრი out from ქვეშ მოაჯირები, ego კუნთების მისი უზარმაზარი მხრებზე მოკრუნჩხული. "რას წუწუნი იმაზე, ბიჭი? თქვენ მიეცათ ბრძანება! "
  
  
  Zhizov დააყენა მოვლილი ხელი. "ბორის არის ახალგაზრდა, ფიოდორ. იგი ინარჩუნებს შეხება ჰუმანიზმის,
  
  
  
  
  რომელიც ყოველთვის არ არის ცუდი რამ."
  
  
  აღმოჩნდა, რომ ახალგაზრდა მეზღვაური. "თუ ჩვენ გვინდა, რომ ჩვენს მიზანს მივაღწევთ, ბორის, ჩვენ უნდა შესწირონ გარკვეული ცხოვრობს. როგორც იცით, მადლობა ცვლილებები, რომელიც ჩვენ ამუშავებენ, იმ პირობებში, ყველა ხალხთა მსოფლიო იქნება მნიშვნელოვნად გაუმჯობესდა, ასე რომ, ამ მარტივი წაიღო დაეხმარა მათი ცხოვრება საკეთილდღეოდ კაცობრიობა. ნუ გესმით, ჩემი ბიჭი?
  
  
  "დიახ, სერ," ბორის თქმით, მიუხედავად იმისა, რომ იყო, მაინც ეჭვი მისი ego-ის თვალით. მან გადადგა ნაბიჯი, რომ ხიდი.
  
  
  "მე არ ვიცი, რატომ თქვენ ცდილობთ ამას," growled Gorodin. "იმისათვის, უნდა განხორციელდეს დაუყოვნებლივ. ისევე, როგორც თქვენ და მე ასწავლიდნენ."
  
  
  "ჩვენ უნდა ვაღიაროთ, რომ ჯერ იცვლება," Zhizov განაცხადა. "როდესაც ჩვენ ვართ ძალა, ჩვენ გვჭირდება ასეთი ნათელი ახალგაზრდა ადამიანი, როგორც ბორის. ეს იქნება მართებული დააყენებს ego მოშორებით არის ."
  
  
  მოედანზე ძრავები შეცვალა, და იახტა შენელება. უმნიშვნელო ცვლილებაზე ბალანსი, ორი ძაღლი growled, გუნდი off მათი ფეხები მიერ არასტაბილური მხარდაჭერა. Zhizov ოსტატურად თემა ih ორმაგი leash, looped მეტი მოაჯირი, და გაარტყა როგორც ძაღლები სახე. ისინი თავად დაპრესილი წინააღმდეგ სალონში bulkhead, შავი ტუჩები, დამშვიდობებისას ძლიერი თეთრი კბილები, ჩუმად growl.
  
  
  "მე არ ვიცი, რატომ ეს ძაღლები არ გაანადგურეს თქვენ გარდა, როგორ ექცევიან მათ," Gorodin განაცხადა.
  
  
  Zhizov მისცა მოკლე, barking სიცილი. "შიში არის ერთადერთი, რაც ამ ცხოველებს ესმით. ისინი kill for me ბრძანება, რადგან მათ იცოდნენ, რომ მე ძალა, რათა მოკლას ih. თქვენ უნდა ვისწავლოთ, უფრო მეტი ფსიქოლოგია, ფიოდორ. ახალგაზრდა კაცი, როგორიც ბორის, თქვენ უნდა იყოს პაციენტის. მხოლოდ სისასტიკით მუშაობს ამ cute ეშმაკები." ის გაიქცა, ტყავის ტვინის მეტი ძაღლები " სახეები კიდევ ერთხელ. ისინი არ გამოსცემს.
  
  
  "თუ თქვენ დასრულდება თამაში თქვენი pets," Varnov განაცხადა ძლიერი სარკასტულ, " მე გავაგრძელებთ აქცია."
  
  
  "ყველა გრძნობა. მოდით ვნახოთ, თუ ყველა დრო და ფული ჩვენ ინვესტიცია თქვენ გადაიხადოს დივიდენდები ."
  
  
  Varnov მიაღწია შიგნით და გაყვანილია შავი ტყავის საქმე. ეს ის აიყვანეს თხელი, ლითონის ცილინდრი, ექვსი დუიმი ხანგრძლივი და აღნიშნა ერთ ბოლოს. "ეს ელექტრონული stylus", განმარტა მან. "ეს არის, თუ როგორ მე კონტროლის გამოიწვევს, რთული მითითებული პარამეტრების, რომელიც მხოლოდ მე ვიცი."
  
  
  "ჩვენ გვჭირდება ეს ყველაფერი გაიგო?" Gorodin დაიჩივლა. "მოდით, ვნახოთ, რა ხდება."
  
  
  "მოთმინება, ფიოდორ," Zhizov განაცხადა. "ეს არის მნიშვნელოვანი მომენტი ბატონი Varnov. ჩვენ უნდა მისცეს მას, სარგებლობენ ეს სრულად. და ბოლოს, თუ ego პროექტი ვერ, რა დარჩა მის ცხოვრებაში იქნება ყველაზე უსიამოვნო." "ის არ დამარცხდება," Varnov განაცხადა სწრაფად. "თქვენ უნდა გახსოვდეთ, რომ ეს არის ერთ ჩემს ნაკლებად დესტრუქციული მოწყობილობები. თუმცა, ეს იქნება უფრო მეტი, ვიდრე საკმარისია კუნძულზე ზომა Mumura." ჩატარების ელექტრონული stylus თავის მხრივ, მან დაიწყო unbutton მისი პერანგი. "სილამაზე ის არის, რომ, მაშინაც კი, კომპეტენტური საბაჟო ინსპექტორების არასოდეს არ აღმოაჩინა, ბომბი, რომ ჩემოდანი, იმიტომ, რომ იქ არ ბომბის არსებობს."
  
  
  "ჩვენ ყველამ ვიცით, რომ," Gorodin განაცხადა, რომ მოუთმენლად. Varnov გაგრძელდა, თითქოს ego იყო, არ სცილდება. "არ არსებობს ბომბი, მათ შორის trinkets, იმიტომ, რომ ჩემოდანი თავად არის ბომბი. რბილი, დამთმობი, machinable ნებისმიერ ფორმის, საბოლოო გაგრძელების პლასტიკური ასაფეთქებელი პრინციპი არის ბირთვული fissionable პლასტიკური. საქართველოს მადეტონირებელი მოწყობილობა არის პატარა და დამონტაჟებულია რკინის latch. ხმა და გამოიწვევს." ახლა, რომ მის მკერდზე იყო დაუცველი, Varnov გათხრილი მის ხელთაა შევიდა რა აღმოჩნდა განკურნა ვერტიკალური ნაწიბურის მარცხენა მხარეს, მის მკერდზე.
  
  
  დიდი ფიოდორ Gorodin დაიწყო და გატრიალდა. "ოჰ, მე ვერ დაველოდებით, რათა უყუროთ მას ამის გაკეთება," Varnov განაცხადა, მოკლე სიცილი. "თქვენ არ ვნანობ, თვალს რამდენიმე ასეული ადამიანი იღუპება შორიდან. და მაინც, თქვენ სიძულვილის, რომ ნახოთ კაცი ღია flap საკუთარი კანი." Grabbing კიდეებს ნაწიბუროვანი მის ხელთაა, მან ნაზად გამოყვანილია ის. ერთად, ხმის, ხორცი გამოეყო მის მკერდზე, გამოაშკარავებას, მისი სიგანე, რომელიც შეიცავდა მრგვალი რკინის ობიექტის ზომის ვერცხლის დოლარი. ასი პატარა საკონტაქტო რაოდენობა არ აღემატება ხელმძღვანელი pin, საერთო ego.
  
  
  Varnov მსუბუქად შეეხო ზღვარზე disk მისი stylus. "მისასვლელი გასაღები, მე მას ego ჩემთვის გასაღები სიმდიდრე და გადავიდა, თქვენ გასაღები ძალა."
  
  
  "და მათთვის, ვინც დგანან ჩვენი გზა," Zhizov დასძინა, " გასაღები ჩაბარდა." "აბსოლუტურად, ფაქტობრივად," Varnov განაცხადა. მან დაიწყო შეეხება წვერი ნემსი რამდენიმე ქულა გამოიწვევს დისკზე. "თქვენ არ უნდა გვახსოვდეს, რათა კონტაქტები," - განუცხადა მან Zhizov. "ეს ცვლილებები ავტომატურად ყოველი დასრულებული სიგნალი. კაცი უნდა დაფაროს ."
  
  
  Gizov გაიცინა thinly ზე emu. "მე აღფრთოვანებული ვარ მონდომებითა თქვენი თავდაცვის. ეს იყო ლამაზი დაკავშირება პაროლი კარდიოსტიმულატორი."
  
  
  "დიახ, მე ასე მეგონა," Varnov შეთანხმდნენ. "თუ რაიმე მიზეზით ჩემი სტეკი დოლარი შეწყვეტს ცემას, ხელმისაწვდომობის ძირითადი დაპროგრამებულია სიგნალი აფეთქება ყველა არსებული ბირთვული პლასტიკური სრული სახელი. მას შემდეგ, რაც ჩვენ დავიწყოთ ბიზნესი და ყველა თვალსაზრისით, ჩვენი შეთანხმება გვხვდება, ეს იქნება, რა თქმა უნდა, გამორთვა დაგავიწყდათ თქვენი გულისცემა ."
  
  
  "რა თქმა უნდა"
  
  
  
  
  
  Zhizov განაცხადა.
  
  
  Varnov დასრულდა მანიპულირების stylus და გათლილი კანის flap. "არ არსებობს. ეს გაკეთდეს."
  
  
  სამი მამაკაცი დაიწყო კუნძულზე ჰორიზონტზე. Gorodin ნელა აღმოჩნდა მისი მასიური ხელმძღვანელი.
  
  
  "არაფერი მომხდარა, Warnow," - განაცხადა მან," თქვენი ბომბი არ მუშაობს."
  
  
  "უბრალოდ შეინახოს თვალს," Varnov განუცხადა emu. "არსებობს ავტომატური დაგვიანებით ოცდაათი წამი შორის შესვლის ხელმისაწვდომობის გასაღები და აყენებს დეტონატორი საქვაბე. ეს მაძლევს დროს, თუ ოდესმე საჭირო, რომ სიგნალის გამოტანა.
  
  
  "ბრძენი precaution." Zhizov დაამტკიცა იგი. "მაგრამ ამ დროს, ასეთი გადადება საჭირო არ იქნება."
  
  
  Varnov უყურებდა, მეორე მხრივ, დასრულებული semicircle სახე ego მაჯის საათი. იგი ითვლება ქვემოთ ბოლო მეორე ხმამაღლა. "ხუთი, ოთხი, სამი, ორი, ერთი."
  
  
  პირველ რიგში, ეს იყო მეორე მზე, იზრდება, ისევე როგორც სხვა გარემოში. Ego-ს ყვითელი, ნარინჯისფერი fireball გაიზარდა, როგორიცაა უზარმაზარი მყისიერი კიბოს, როგორც შავი კვამლის და თეთრი ორთქლი obscured Mumura კუნძული. შოკის ტალღა საქმიანობის ტალღამ & nb მიმართ იახტა, რომელიც შეიძლება აღქმული იყოს, როგორც ათი ფეხით breaker სისწრაფეს დაშორებით crash საიტზე. გარე საქმიანობა, მოხვდა მკაცრი, engulfing გემი და egos მგზავრი. ამავე დროს, ხმა მოხვდა ih. ხანგრძლივი rumbling ღრიალია thunder გაიზარდა ათასჯერ.
  
  
  ანტონ Zhizov აღმოჩნდა, რომ მისი თანამებრძოლები თხელი-lipped, ტრიუმფალური ღიმილი. "მე ვფიქრობ, რომ ჩვენ ვნახეთ საკმარისი. წამო შიგნით და გაიყიდა, ხოლო მე გეტყვით კაპიტანი გადაადგილება."
  
  
  ორი ძაღლი cowered, tumbling მუცლის-პირველი გემბანზე, მათი თვალების გაფართოება საშინელებათა, როგორც ბურთი ცეცხლი, ახლა მშრალი წითელი ვარდი ცაში შავი კვამლის სვეტი. Zhizov yanked on leash, fastening choking მანჟეტები მჭიდროდ, და ნახევარი ისხდნენ ცხოველები, მასთან ერთად, სასაქონლო სალონში.
  
  
  ეხლა იახტ-ის მანძილზე, the cloud of smoke იყო მძვინვარებს სილამაზის. Mumura კუნძული, ახლა გაშავებული და გახმა, აღარ იყო ლამაზი. მხოლოდ ნაკადი ქარის მიიპყრო შეავსოთ ბათილად სადაც მდუღარე ცეცხლში ჰქონდა მოხმარებული ჟანგბადის. წინააღმდეგ შემთხვევაში, იყო დუმილი. და სიკვდილი.
  
  
  Odin
  
  
  ბირთვული აფეთქება დაიწყო მიიღოს მისი ზარი ჩემი ცხოვრების ორი კვირის შემდეგ ცეცხლოვანი გარდაცვალების Mumura და მისი კაცები. ეს მოხდა ყველაზე ინტიმური მომენტი.
  
  
  მისი სახელი იყო Yolanda. Nah ჰქონდა ჩვეულებრივი, jet-შავი თმა და ნაღების კანს. იგი შეხვდა ee ადრე, საღამოს პატარა ფლამენკოს კლუბი უბრალოდ off Broadway. იგი ცეკვავდა, იქ, ტარება მჭიდროდ წითელი ხავერდის კაბა, რომელიც აჩვენა off მისი ლამაზი მკერდი და პატარა წელის და გაშლილი გარშემო მოცეკვავე ის გრძელი ფეხები. მან მომცა ხანგრძლივი, რთული თვალი, როგორც მან ათვისება მისი dance in front of my მაგიდა. ეს იყო მიწვევა და გამოწვევა. ეს იყო corkscrew გამოიყურება, რომ მე ვერ იგნორირება.
  
  
  ახლა, რომ იგი sprawled out ჩემი საწოლი, Nah მხოლოდ ამაყი ღიმილი მის სახეზე. მას უნდოდა, რომ იყოს აღფრთოვანებული მისი შიშველი სხეულის, და მე არ ცხოვრობს ჩემი მოლოდინი ნებისმიერი მიზეზით.
  
  
  "კარგით, ნიკ", - განაცხადა მან, " მოშორება თქვენი ტანსაცმელი ახლა და მოდი ჩემთან."
  
  
  მან აიღო თავისი პერანგი, grinned და მიიღო მეორე sip მისი Remy Martin.
  
  
  Yolanda გაიქცა მისი თვალები მეტი ჩემი შიშველი მკერდზე, და ჩემი სხეული. "კარგით", - განაცხადა მან imperiously, " მინდა ახლა."
  
  
  მისი grin გაფართოვდა ცოტა. "სასაცილო რამ იყო ჩემთვის. მე არ უპასუხებს, რათა ბრძანებებს ჩემი საკუთარი საძინებელი. ჩვენ უნდა შევთანხმდეთ, ვინ არის პასუხისმგებელი აქ."
  
  
  იგი იჯდა სკამზე, მისი ესპანური თვალები ცქრიალა, მისი carmine ტუჩები გაიყო ვთქვა რამე. მან სწრაფად დადიოდა მეტი საწოლი და მოგვარდება ee-ს კვლევის პრობლემა, მისი პირით. პირველ რიგში, მან დაძაბული და მოგვეწონა ჩემი შიშველი მხრები, თითქოს ცდილობს, რომ push me away. ის slid მისი ხელები ქვემოთ მისი ხავერდოვანი მხარეს, kneading მოქნილი flesh, სადაც bulge მისი მკერდზე დაიწყო.
  
  
  მან gasped ქვეშ ჩემი პირით, და მისი ენა მიიჭრა out, hesitantly, პირველ რიგში, მაშინ დიდი მოუთმენლობა. მის ხელში გადავიდა, რომ ჩემს უკან, და მე ვიგრძენი, bite მისი ფრჩხილების, როგორც მისი თითების slid ჩემი სხეული. მისი ცნობისმოყვარე ხელში slid შევიდა waistband ჩემი შარვალი, ეძებს, ეძებს.
  
  
  მოულოდნელად, იგი გამოყვანილია მისი პირით დაშორებით აფეთქდა. იგი სუნთქვის მძიმედ, და მისი კანის glowed ერთად ფლეში სურვილი. მან აღმოაჩინა, ჩემი ქამრის ბალთა და undid იგი ოდნავ უჩვენეს ხელში. მისი ადგა და დასრულდა nah მუშაობა, დაბრუნების ტყუილი შიშველი შემდეგი მისი. მან kissed მისი ღია პირით, thrusting მისი ენა მეშვეობით მისი ბასრი კბილები. მან აიღო ჩემი ego მისი პირით და sucked, მოძრავი მისი პირით უკან და მეოთხე ჩემი ენა სენსუალური დაპირება სიამოვნებით მოვა.
  
  
  მისი დედა ნაზად გამოყვანილია დაშორებით, კოცნა მისი მომრგვალებული chin, შემდეგ გადავიდა ღრუ მისი ყელის. Yolanda გაიმართა მისი სუნთქვა მკვეთრად, როგორც ჩემი ენა დაეშვა ხაზს მისი breasts.
  
  
  მისი დააყენა მისი სახე ზემოთ ჰერები და იგი cupped მისი breasts მისი გრძელი თითები, სთავაზობს ih ჩემთვის. მისი nipples იყო ვერტიკალური, სველი ვარდები წინააღმდეგ მუქი ყავისფერი halos. როგორც მისი მამა ეშვება ქვემოთ მიიღოს სთავაზობს, არის დაჟინებული squeak დარეკა იმ პატარა ოთახში, შემდეგ ჩემს ოთახში, რომელიც მე, როგორც ჩემი კვლევა.
  
  
  "ოჰ, ნიკა, გთხოვთ არ შეწყვიტოს," Yolanda სუნთქვა, როგორც მისი დედა იშურებდნენ.
  
  
  "თაფლი", - ვუთხარი მე, " არსებობს მხოლოდ ერთი რამ მსოფლიოში, რომ არ შემიძლია, ჩემთვის დატოვებს თქვენ ერთდროულად.
  
  
  
  
  
  წყევლა, და ხმა გესმით, ეს არის.
  
  
  მან გაიღო მისი ფეხები მეტი მხარეს საწოლი და strode მასშტაბით საძინებელი, რომ მისი ოფისი. მაგიდაზე, წითელი სატელეფონო აგრძელებდა shrill დარეკეთ. გარდა ამისა, ჩემთვის, მხოლოდ ერთი სხვა პირი ჰქონდა ამ ტელეფონის ნომერი - დავით Hawke, რეჟისორი და მთავარი ოპერაციების ცული, აშშ-ის სპეციალური დაზვერვის სააგენტო. ელექტრონული scrambling სიგნალი შეუშალა ვინმეს დამაკავშირებელი ხაზი. მე, აიღო ტელეფონი და ისაუბრა შევიდა რუპორი, რის გამოც ჩემი ხმა inaudible ოთახში.
  
  
  "თქვენ გაქვთ ნიჭი, არჩევის ყველაზე უხერხული დრო მოვუწოდებთ", - ვუთხარი მე.
  
  
  Hawke-ს ხმა უპასუხა ნაცნობი მშრალი ახალი ინგლისი ხმა. "ქალბატონი უნდა ველოდოთ, ნიკ, hema, რომ იგი იყოს ჩვენთვის. ეს აუცილებელია ."
  
  
  "ის, რაც მე მეგონა", - ვუთხარი მე, იგნორირება ჩემი ego-ს ზუსტი ვხვდები, როგორც უნდა, რასაც ის აკეთებდა.
  
  
  "იყო ბირთვული აფეთქება ოკეანეში. პატარა კუნძული მოუწოდა Mumura ამ Tuamotu ჯგუფი ."
  
  
  "თქვენ ნიშნავს, ვინმე ტესტირება დაიწყო ისევ?" ვთხოვე.
  
  
  "ეს არ იყო გამოცდა. კუნძული დაინგრა, ერთად რამდენიმე ასეული Polynesians ვინ ცხოვრობდა იქ."
  
  
  "რამდენი ხნის წინ მოხდა ეს?"
  
  
  "ორი კვირისა."
  
  
  "მე არ გამიგია არაფერი ამის შესახებ."
  
  
  "მე ვიცი. არ არის სრული გამორთვა მიმდინარე მოწყობილობა. რა თქმა უნდა, ყველა დიდი ქვეყნის იცით ამის შესახებ. ჩვენ ყველას გვაქვს გამოსხივების გამოვლენის სისტემები, რომელიც საშუალებას არავის იქნებიან ბირთვული აფეთქება ნებისმიერ წერტილში. მაგრამ არცერთ ქვეყანაში ბირთვული შესაძლებლობების ვაღიაროთ, რომ მათ არაფერი იცოდნენ ამის შესახებ."
  
  
  "არის ვინმე ტყუის?"
  
  
  "ძნელია იმის თქმა, რა თქმა უნდა, მაგრამ მე ასე არ ვფიქრობ. ამ დილით, ჩვენმა ხელისუფლებამ მიიღო გამოსასყიდის მოთხოვნა ადამიანი, რომელიც აცხადებდა, რომ არ ააფეთქეს Mumuru."
  
  
  "თქვენ ნიშნავს, რომ ისინი ითხოვენ ფული?"
  
  
  "ბევრად უფრო. რასაც ისინი ითხოვენ, არის უპირობო კაპიტულაცია ყველა აშშ-ის სამხედრო ძალების, და გადაცემა ჩვენი მთავრობის IHC."
  
  
  "შეიძლება, გზავნილი იყოს მოდის weirdo?"
  
  
  "ჩვენ დარწმუნებული ვართ, რომ ეს იყო ნამდვილი. მათ აქვთ ფაქტები Mumura აფეთქება, რომელიც მხოლოდ დამნაშავეები შეიძლება სცოდნოდა."
  
  
  "ისინი აუცილებლად ითხოვენ მაღალი ფასი. რა მოხდება, თუ ჩვენ უარვყოფთ მათ? "
  
  
  "ანგარიშის თანახმად, ამ დიდ ქალაქებში იქნება ააფეთქეს, როგორიცაა Mumura. New York City იქნება, პირველი, და ამის შემდეგ, ერთ გარშემო ჩვენი ქალაქები იქნება განადგურებული ყოველ ორ კვირას, სანამ ჩვენ გადასცემენ ih მოითხოვს, ან არსებობს არაფერი დარჩა ." "სად შემიძლია ჯდება მისი?"
  
  
  "პრეზიდენტს სურს, რომ ყველა ძალისხმევა, რათა ამის გაკეთება, მაგრამ ჩვენ არ შეგვიძლია უაღრესად თვალსაჩინო ოპერაცია. ჩვენ გვაქვს სრული მხარდაჭერა ერთობლივი დაზვერვის კომიტეტის, მაგრამ სამუშაო თავისთავად ნაჯახით. და თქვენ კაცი, ნიკ.
  
  
  "როცა გინდათ, უნდა იყოს ვაშინგტონში?"
  
  
  "რამდენად მალე შეიძლება გავაკეთოთ ეს?"
  
  
  პირველად ვნახე, Yolanda იდგა doorway, looking at me. იგი ჯერ კიდევ შიშველი. ერთი მხრივ ისვენებდა კარის ჩარჩო და მისი გრძელი ფეხები იყო ოდნავ გარდა. მისი ესპანური თვალები განათებული სურვილი.
  
  
  მან განაცხადა, შევიდა ტელეფონი, " მე შეგიძლიათ დატოვოთ დაუყოვნებლივ, თუ თქვენ გჭირდებათ ჩემთვის, მაგრამ, თუ ხვალ დილით?"
  
  
  Hawke ს შვებით დარეკა ნათელი მავთული. "ყოველ შემთხვევაში, მისი,, მე არ ვფიქრობ, რომ ჩვენ შეგვიძლია გავაკეთოთ ყველაფერი, დღეს. გაგრძელდება, რათა გაერთოთ თქვენს ლედი, მაგრამ ცდილობენ შეინახოთ გარკვეული ენერგია. მისი, მე მინდა, რომ იყოს აქ და მზადყოფნაში პირველი, რაც დილით. არსებობს დროის ფაქტორი აქ, და დილით ბრიფინგი იქნება გადამწყვეტი.
  
  
  "მე ვიქნები იქ," მე ვთქვი, და გამითიშა.
  
  
  Yolanda თვალში slid ჩემი სხეული, ზანტი, როგორც მათ აღმოაჩინეს, ცენტრში მისი ინტერესი.
  
  
  "მადლობა ღმერთს", - განაცხადა მან. "ერთი წუთით, მე მეგონა, მე მინდა დაკარგა, თქვენი ყურადღება."
  
  
  "ჩვენ გვაქვს შანსი," sl დავრწმუნდი მისი. მისი სწრაფად გადაინაცვლა და აიყვანეს მისი მდე. იგი იყო დიდი გოგო, ფართო shouldered და მაღალი, ძლიერი, მტკიცე hips, და იგი არ გამოიყენება მიმდინარეობს გააუქმა ჰაერში კაცი. მან წაიყვანა, შევიდა საძინებელში და ასახული მისი ქვემოთ ფურცლები.
  
  
  "ოჰ, ნიკ," მან სუნთქვა, "please don' t leave me, როგორც ეს ერთხელ."
  
  
  "არ ამაღამ," მისი მამა დაჰპირდა. მაშინ ჰერები, leaned წინ, და განაგრძო მოქმედება, სადაც ჩვენ გვინდა შეჩერდით.
  
  
  მეორე თავი
  
  
  როდესაც მე გადმოვიდა 747-დან Dulles საერთაშორისო აეროპორტში, მე დახვდა ჩუმად ახალგაზრდა კაცი, რომელიც გამოყვანილია me შევიდა ელოდება, ლიმუზინი. ის მანევრირებდა ყურადღებით მეშვეობით დილით მოძრაობის, და საბოლოოდ შეწყვიტა თვალწინ nondescript Du Pont ცენტრის შენობა.
  
  
  მან იცის, ადამიანი, რომელიც მოვიდა იმ დღის შემდეგ ის მოვიდა. ის იყო პრეზიდენტის მთავარი ეროვნული უსაფრთხოების მრჩეველი. ის არ ვიყავი გაღიმებული. ადამიანი ლობის - ჟურნალის გამყიდველი სკანირება სია, უსაფრთხოების დაცვის ლიფტი-როგორც ჩანს, საკმაოდ ჩვეულებრივი თუ თქვენ არ გამოიყურება მათ თვალი. მაშინ დაინახა, მძიმე, სერიოზულ ანალიზს, რომელიც აჩვენებს მდე თვალში მთავრობის აგენტები მორიგე. ცული შტაბი იყო სრულიად უსაფრთხო.
  
  
  მე წარმოდგენილი ჩემი მიდგომებით სამჯერ, ჩემი სახე იყო დასკანირებული გამოყენებით telecomputer, და ჩემი პალმის ბეჭდვა დაადასტურა ელექტრონული სენსორი. და ბოლოს, ელექტრონული და ადამიანის მეთვალყურე დარწმუნებული იყო, რომ მე მართლაც ნიკ კარტერი, ნაჯახი N3 ტელ.: შეაფასა, როგორც Killmaster, და მე დაშვებულ დავით Hawke. იგი იჯდა თავის შელახულმა ტყავის სავარძელი, საღეჭი ერთი ხანგრძლივი სიგარები ის თითქმის არასდროს აანთო.
  
  
  Ego-ს steely ლურჯი თვალები უღალატა არა ემოცია, როგორც მან თავი დაუქნია სკამზე მასშტაბით მისგან.
  
  
  
  
  
  "მე არ მესმის", - განაცხადა მან," თუ როგორ შევინარჩუნოთ ეძებს ასე რომ, ჯანსაღი, იმის გათვალისწინებით, გარყვნილი ცხოვრება თქვენ გამოიწვიოს შორის დავალებები."
  
  
  ის grinned მოხუცი, რომელიც იჯდა, როგორც ჩვეულებრივი, როგორც მოდელი, ეძებს უფრო ჰგავს, კაცი თავის ორმოცდაათიან, ვიდრე სამოცდაათიანი. "საიდუმლო არ არის, ყოველთვის ვფიქრობ, სუფთად," emu უთხრა.
  
  
  "რა თქმა უნდა", - განაცხადა მან. ერთ მხარეს rta ego curved ოდნავ, რომელიც უახლოესი რამ ღიმილი, ის მინდა ოდესმე მინახავს მისი ახალი ინგლისი ტყავის კაცი. ამის შემდეგ იგი გახდა ძალიან სერიოზული. "ნიკ, ჩვენ დიდი უბედურება."
  
  
  "ისე, ეს მსგავსი. თქვენ თქვით, ჩვენ მივიღეთ შეტყობინება გუშინ."
  
  
  "ეს უფლება. ეს კაცი ამბობს, რომ ის და მისი ხალხი, რომლებიც პასუხისმგებელი Mumura დაბომბვა, და ისინი მზად არიან გაანადგურონ ჩვენი ქალაქების ერთი."
  
  
  "ვინ არის ადამიანი?" ვთხოვე.
  
  
  "ანტონ Zhizov. მე ვივარაუდოთ, თქვენ იცით, სახელი."
  
  
  "რა თქმა უნდა. ნომერი ორი კაცი რუსეთის სამხედრო ბრძანება. მე ვფიქრობდი, რომ თქვენ თქვით, ჩვენ არ გვაქვს ერთი დიდი ძალაუფლება ჩართული."
  
  
  "საბჭოების უარყოფს რაიმე სახის პასუხისმგებლობა Zhizov. როგორც იცით, ის იყო ლიდერი საომარ hardliners კრემლში. იგი უფრო უკმაყოფილო მზარდი detente ჩვენს ქვეყნებს შორის. ჩანს, იგი გადმოვიდა საკუთარი. მან მასთან წითელი არმიის პოლკოვნიკი Gorodin და ზოგიერთი საზღვაო ოფიცერი, ვინც არ სჯერა, რომ მშვიდობიანი თანაცხოვრება. ისინი, ასევე, როგორც ჩანს, მიღებული მოშორებით ქურდობაში დიდი მიწოდების რუსული ოქრო."
  
  
  "და Zhizov ფიქრობს, რომ მცირე რაოდენობის ბირთვული იარაღი, მათ შეუძლიათ დამარცხება შეერთებული შტატები?"
  
  
  "შესაბამისად, ჩვენი ექსპერტები, ის მოელის, რომ როგორც კი უბიძგებს ჩვენს მოლაპარაკებას ან აზვიადებს რამდენიმე ჩვენი ქალაქების, საბჭოთა ხელისუფლება იქნება შეცვალოს თავისი პოლიტიკა და მხარდაჭერა ეგო."
  
  
  "თქვენ ფიქრობთ, რუსები ყველაფერს გააკეთებენ, რომ?"
  
  
  "მე კი არ მინდა სპეკულირება," Hawke განაცხადა. "ჩვენი მთავარი საზრუნავი ახლა შეჩერება Zhizov. პრეზიდენტი ნათელი გახადა, რომ არ იქნება გადაცემა. თუ Zhizov არის სიმართლეს - და ჩვენ უნდა ვივარაუდოთ, რომ ის არის-ego ბომბები უკვე ჩადებული მთელი რიგი ამერიკის ქალაქებში."
  
  
  "თქვენ თქვით, რომ New York არის პირველი სამიზნე. Zhizov მოგვცა ვადა? "
  
  
  "ათი დღის განმავლობაში. Hawke თვალში მიგორავს ღია გვერდზე desktop calendar. "ჩვენ გვაქვს ცხრა დღე დარჩა."
  
  
  "მაშინ, ადრე დავიწყო ეს, მით უკეთესი. გვაქვს ნებისმიერი გასვლა? "
  
  
  "მხოლოდ ერთი. აგენტი in Los Angeles მუშაობის ატომური ენერგიის კომისიის დაინახა საიდუმლო ინფორმაციის Mumura აფეთქება და Gizov-ის გაგზავნა და დაგვიკავშირდა რამდენიმე საათის წინ. აგენტი ამბობს, რომ Nah აქვს ღირებული ინფორმაცია და სთხოვს, რომ ადამიანი იყოს გაგზავნილი ისე, რომ მას შეუძლია სიტყვით, ეს პირადად."
  
  
  "არა," მე გაწყდება, " თქვენ განაცხადა, რომ იგი?"
  
  
  Hawke ცოტა ქვემოთ იმისთვის, მისი სიგარის და მოიღუშა, მაგრამ მან დაინახა, twinkle Ego-ის თვალით. "მე არ ვარ დარწმუნებული, თუ როგორ მოხვდნენ ეს ყველაფერი, ნიკ, მაგრამ აგენტი არის ქალი. ძალიან მიმზიდველი, შესაბამისად იმიჯი მისი file."
  
  
  მან გადასცა რვა-by-ათი შავ-თეთრი ფოტოს მასშტაბით თავმჯდომარე.
  
  
  სახეზე, რომ ჩანდა, უკან მე მქონდა მაღალი, ძვლები, დიდი, ფართო ნაკრები ღია თვალები, და პირში მინიშნება იუმორი, კარკასის მდგომარეობაში სქელი ქერა თმა, რომელიც დაეცა თავისუფლად გამო მისი shoulders. მე აღმოჩნდა ფოტო მეტი შეამოწმეთ სტატისტიკა მოსახლეობის ბუნებრივი მოძრაობა. Rona Voelstedt, 26, 5-foot-7, Alenka 115 ფუნტი.
  
  
  მე გადასცა მას უკან Hawke.
  
  
  მან თქვა: "თუ მე მინდა გაუმართლა, როგორც თქვენ, მინდა, არ გააკეთა ბედი ზე racetrack და პენსიაზე ორი კვირისა."
  
  
  მისი, chuckled. "როგორც ვთქვი, მე მმართებს იმისათვის, რომ მისი სუფთა აზრები. გსურთ, რომ დაიწყოს ის დაუყოვნებლივ? "
  
  
  "თქვენ ხართ გააფრთხილა ერთ საათზე დღის მეორე ნახევარში. ფრენის სანაპიროზე. სანამ დატოვოს, შევხედოთ სპეციალური ეფექტები. Stuart სურს აჩვენოს, თუ ახალი სათამაშოები.
  
  
  როგორც ყოველთვის, სტიუარტ არის სუფთა და მოვლენების ქრონოლოგიის ზედმიწევნითი შესახებ აჩვენებს, მე მისი უახლესი დიზაინით, მაგრამ მას შემდეგ, რაც ego სათამაშოები გადაარჩინა ჩემი სიცოცხლე უფრო მეტია, ვიდრე ერთხელ, მე ნება emu დანერგვა ih, როგორც ის მიიჩნევს."
  
  
  "თქვენ დაინახავთ პატარა ცეცხლი იწვის უკან მინის დანაყოფი," სტიუარტი, - განაცხადა გზით გაუმარჯოს.
  
  
  "თქვენ ეს გააკეთა, ამ დროს, Stuart," - ვუთხარი მე. "თქვენ გამოიგონა ცეცხლი!"
  
  
  მას იგნორირებას ჩემი კომენტარი და განაგრძო. "ამ ტურში თეთრი აბი მე ეჭირა ჩემი ხელი, რომლებიც გაუმჯობესება ჩვენი ჩვეულებრივი კვამლის მარცვლები. მე დემონსტრირება ." ის slid, ერთი მხრივ, პირით-როგორც რეზინის ბეჭედი bulkhead და tossed ერთი მარცვლები შევიდა ცეცხლი, სწრაფად გამოტანა ხელში.
  
  
  იყო რბილი pop და ლურჯი haze სავსე პატარა, ჩაკეტილი ოთახი.
  
  
  "არის ეს?" მე ვთხოვე, ცოტა იმედგაცრუებული.
  
  
  "როგორც ხედავთ," სტიუარტი ამბობს, თითქოს მან არ თქვა არაფერი, " კვამლი, როგორც ჩანს, ძალიან თხელი, ძლივს ფერები საჰაერო და აშკარად არ ჩაერიოს ხედვა და მოქმედება. თუმცა, უმჯობესი იქნება, ღირს თუ აგდებით ცოტა.
  
  
  გარდამტეხი მისი სახე მოშორებით, სტიუარტ გაიხსნა რეზინის ტუჩის ბეჭედი მისი ოქტომბერი. კვამლი გამოდის იყო ძალიან თხელი ego ჩანს, მაგრამ მივედი ადრე და მიიღო მინიმალური სუნთქვა. მყისიერად, ის coughed და sneezed. ცრემლები რამდენი რელიგიები არსებობს აქ, ჩემი თვალები, და ლორწოვანი გარსის, ცხვირი და ტრაქეის, როგორც ჩანს, დამწვრობა. მას შემდეგ, რაც დაახლოებით თხუთმეტი წამი, შემდეგ Stewart დახურული სახურავი, სიმპტომები გაქრა, და მან შეძლო გავიდნენ.
  
  
  
  
  
  მე ვერ ვსუნთქავ და ვნახოთ, კიდევ ერთხელ.
  
  
  "ძლიერი პერსონალის", - ვუთხარი მე, დაენახა, რომ Stewart, როგორც ჩანს, ცოტა უხარია ჩემი დისკომფორტი.
  
  
  "ეფექტი, როგორც თქვენ შეგიძლიათ წარმოიდგინოთ, არის დროებითი," - განაცხადა მან, " მაგრამ კვამლი ერთი ნალექი შეიძლება immobilize ყველას, საშუალო ზომის ოთახი სამ წამში. ახლა მინდა, რომ ცდილობენ." მან გადასცა ჩემთვის, რას ჰგავდა უბრალო თეთრეულის ცხვირსახოცი.
  
  
  "გსურთ მისი აფეთქება მისი ცხვირი?" ვთხოვე.
  
  
  "სუპერ-mesh არის ნაქსოვი შევიდა ქსოვილი," - განაცხადა მან. კუთხეში ანიჭებენ თქვენი უფროსი უნდა უზრუნველყოს ნიღაბი არის დაცული კვამლის ზემოქმედების ."
  
  
  მისი ცხვირსახოცი იყო ჩამოინგრა მისი ცხვირი და პირი, და იგი დაპრესილი ორი კუთხეში უკან მისი ხელმძღვანელი. მათ მოხდა ერთად და გაიმართა ნიღაბი ადგილი. მან გახსნა რეზინის pad მინის დანაყოფი, აიღო პატარა ექსპერიმენტული სუნთქვა, და აიღო ღრმა სუნთქვა. მკვეთრი სუნი იყო ჯერ კიდევ არსებობს, მაგრამ ამ დროს მე არ მაქვს არანაირი უსიამოვნო მოვლენები. ის დაიხურა ბეჭედი და ამოიღო ცხვირსახოცი-ნიღაბი.
  
  
  "კარგი სამუშაო, Stuart," - განუცხადა მან მისი სერიოზულად.
  
  
  ის ცდილობდა, არ უნდა გამოიყურებოდეს ძალიან კმაყოფილი ვარ. "მე მაქვს კიდევ ერთი პატარა ნივთი, რომელიც თქვენ ალბათ საჭიროა." გარშემო crate, მან ყავისფერი ტყავის ქამარი გაიმართა და ის ჩემს წინ, როგორც ამაყი მამა აჩვენებს off მისი ახალშობილი ბავშვი.
  
  
  იმის ქამარი გარშემო Ego-ს ხელში, მან განაცხადა, რომ მისი " სტიუარტ, თქვენ უნდა ჰქონდეს დაეცა. ეს არის ერთ ერთი ყველაზე აშკარა ყალბი ბალთები მე მინახავს წლის. ეს არ სულელია პროფესიონალი აგენტი, ათი წამი. რა არის შიგნით, კაპიტანი Midnight დეკოდერი?
  
  
  "რატომ არ გახსენით თქვენი ego და გაირკვეს?"
  
  
  რაღაც Stewart-ს ტონით მითხრა, რომ მან დამასწრო, მაგრამ მე შეისწავლა სპეციალური ბალთა, და სწრაფად იპოვა პატარა გაზაფხული latch, რომ არ გახსნას საიდუმლო ნაწილების. ეს იყო გახსნა ego, და იყო მკვეთრი გაგზავნა, როგორც ქაღალდის ყდა მოვიდა off ბალთა.
  
  
  Stewart განაცხადა: "რეალური მოდელი, არსებობს მცირე ასაფეთქებელი მუხტი შიგნით ნაცვლად cap დარბაზში. არ არის მძლავრი საკმარისი იმისათვის, რომ გაანადგუროს, მაგრამ საკმაოდ შეუძლია დაიღუპა ან maiming მკვეთრი შორსმჭვრეტელმა მტრის აგენტი, რომელმაც თქვენი ego დაშორებით თქვენ.
  
  
  მისი აიღო ნახევარი ათეული კვამლის ბურთები და ცხვირი ნიღაბი ნიღაბი და მოახდინეს მისი საკუთარი სარტყელი, რომ Stewart-ის აქცია მოდელი. მე ის გარშემო პატარა ჩანთა მინდა მოიყვანა ჩემთან, იარაღები ჩემი სავაჭრო - Wilhelmina ის, ჩემი ცხრა მილიმეტრიანი. მოციგავის და უგო, ჩემი ორმაგი edged, razor-მკვეთრი stiletto. ეს რეკლამირება მოციგავის in FBI-სტილი ქამრის ბუდე, და stiletto სპეციალურად გააკეთა suede ტყავის scabbard, რომელიც მას უკავშირდება, მისი მარჯვენა წინამხრის. სათანადო ათამაშებდა ჩემი წინამხრის კუნთების, უგო რომ დაეცემა hilt პირველი შევიდა ჩემი მხრივ. მან დააყენა მისი ქურთუკი ისევ, აიღო თავისი ჩანთა, და ხელმძღვანელობდა გარეთ უნდა მიიღოს ტაქსის Dulles. Killmaster იყო back in action.
  
  
  მესამე თავი
  
  
  ეს იყო ერთ-ერთი იმ იშვიათ დღეებში ლოს-ანჯელესში, როდესაც ქარი გადაინაცვლებს, picturing ქალაქში საცურაო აუზი, sprawled, ისევე როგორც ცოცხალი ორგანიზმი ბეტონისა და ასფალტის, უზარმაზარი საავტომობილო გზების გახსნას, როგორიცაა უზარმაზარი dissecting დანა.
  
  
  ეს იყო დიდი ხნის ტაქსის ride გარშემო Los Angeles, რომ Rona Folstedt მისამართი ძირში canyon in Santa Monica მთები. მე ანთებული სიგარეტი, ხოლო მძღოლი მითხრა ზუსტად, რა, რომ ის გააკეთოს, თუ მას მართავდა Dodgers.
  
  
  იგი დაეცა me off წინაშე მყუდრო კოტეჯში tucked მოშორებით, გზიდან შორის pines. The silence of the canyon გატეხილი იყო, ხმა შესახებ ათეული მოტოციკლები გავლით გზის გასწვრივ. თითქოს უცნაური ადგილი შეხვედრა ველოსიპედით კლუბი, მაგრამ თქვენ არ შეგიძლიათ იგნორირება შეღავათებით motorcyclists.
  
  
  მან climbed მოკლე ქვის კიბე და trudged მასშტაბით ხალიჩა გარშემო ფიჭვის ნემსები შესასვლელი კარი. არ იყო ზარი, ასე რომ მე გუნდი მასზე.
  
  
  გოგონა, რომელმაც გახსნა კარი იყო, მაინც უკეთესია, ვიდრე სურათზე მე მინახავს მისი Hawk-ს ოფისი. მისი კანის ნათელი იყო და თეთრი, უმნიშვნელო blush მისი ძვლები. მისი თვალები იყო, ახლა მუქი ლურჯი ჩრდილოეთ Freemasonry, და მისი რბილი ქერა თმა, როგორც ჩანს, განათებული მთვარის.
  
  
  "მისი სახელი კარტერი," მე ვუთხარი " მიერ ცული."
  
  
  მისი თვალები დაიწყო ჩემი სახე ერთი წუთით, შემდეგ დაიკავეს ჩემს მხრებზე და გაიქცა მთელი ჩემი სხეული. "მოდის," - განაცხადა მან. "მისი სახელი არის Rona Voelstedt."
  
  
  მისი მისაღები ჩანდა, აფეთქების ჩანაწერების შესანახად. ბიტი და ცალი გიტარა იყო მიმოფანტული ყოველგვარი აშკარა მეთოდი, ბოთლი წებო და shellac იჯდა ხალიჩა, და რამდენიმე გადარჩენილი ინსტრუმენტები იყო propped up წინააღმდეგ კედლები.
  
  
  Rona უნახავს მიიღოს ეს ყველაფერი. მან თქვა: "ჩემი ჰობი არის დიზაინისა და სარემონტო გიტარა. მე ეს ძალიან დასასვენებლად ."
  
  
  "თქვენ უნდა გაატაროთ ბევრი დრო მარტო მუშაობს, მათ", - ვუთხარი მე.
  
  
  "მე არ ესმოდეს, რამდენად ferrets იყო აქამდე."
  
  
  "შესაძლოა, ჩვენ შეგვიძლია გარკვეული ცვლილებების გზა, თქვენ ხარჯავთ თქვენს დასასვენებლად", - ვუთხარი მე. "მაგრამ პირველი, თქვენ აპირებს მოგვცეს გარკვეული ინფორმაცია Mumura აფეთქება."
  
  
  "მე არ ვარ დარწმუნებული მე მესმის, რას ნიშნავს," - განაცხადა მან doubtfully.
  
  
  ეს იყო შემთხვევა, რევმატიზმი. მე შეგნებულად არ მისცეს მისი საიდენტიფიკაციო მარკ. მისი, ვიცოდი, რომ Hawk ვავალებ, მისი, და მისი hotel რომ დავრწმუნდეთ, რომ მე საუბარი უფლება ქალს.
  
  
  "შეგიძლიათ შეინახოთ მატჩი?"
  
  
  
  
  
  მე ვუთხარი,.
  
  
  "Sorry, I don' t keep ih მას შემდეგ, რაც მე შეწყვიტოს მოწევა."
  
  
  "მე შევეცადე, რომ თავი დაანებონ მოწევას თავს შარშან, მაგრამ მე მხოლოდ გრძელდებოდა ორი კვირისა." მე ყოველთვის გრძნობდა, ცოტა სულელური გადის ერთი ასეთი პროცედურები, მაგრამ ასეთი მცირე ზომები შეიძლება მიიღოს განსხვავება გამოირჩეოდნენ ცოცხალი spy მკვდარი spy.
  
  
  Rona Folstedt სიმშვიდეს და დაჯდა ტახტზე. მას ეცვა ლურჯი შარვალი, რომელიც ინახება მისი ფეხები საიდუმლო, მაგრამ მისი ფხვიერი blouse მინი იმდენად, რომ იგი აქტიური ფირმა, დააყენა ძუძუს, რომ არ გვჭირდება მხარდაჭერა საცვლების ინდუსტრიაში. ის იყო თხელი, მაგრამ არ gaunt. მისი sel იყო, გარდა მისი სუნთქვის მსუბუქი ყვავილოვანი სურნელით, და მან ისაუბრა.
  
  
  "როგორც თქვენ ალბათ უკვე უთხრა, ეს ე. წ. ბირთვული ელექტროსადგური. ჩვენი საიდუმლო მუშაობა და კვლევები კეთდება FBI, მაგრამ ჩვენ გავაკეთოთ ზოგიერთი მუშაობა საკუთარ თავს. ეს იყო ერთ-ერთი მათ გარშემო, რომ მისი შეხვდნენ Knox Varnov.
  
  
  "ხუთი წლის წინ, მან გამართა ძალიან მცირე პოზიცია, ჩვენი ერთ-ერთი ენერგეტიკული პროექტები. მან დაიწყო საუბარი cocktail პარტიებს, და როგორც ჩანს გამოთქვა, რაღაც უცნაური პოლიტიკური შეხედულებები. მე დაავალა, რომ მიიღოს რაც შეიძლება ახლოს მას, როგორც მე ვერ ლოკვა უნდა მოუსმინოს მას. ეს არ იყო რთული. მას ნამდვილად სურს ვინმე მოუსმინეთ მის მოსაზრებებს. ის გულისხმობდა მიღების პროცესში ბირთვული ასაფეთქებელი მოწყობილობის პლასტიკური, რომელიც შეიძლება იყოს მოცემული თითქმის ნებისმიერი ფორმის. Ego სთხოვა, რა მიზანი იქნება, და ეგო თვალში რეალურად ნათდება. მისი თქმით, ego, უდანაშაულო ეძებს ობიექტები შეიძლება იყოს დაახლოებით ამ მასალა, რომელიც ადვილად შეიძლება კონტრაბანდული ნებისმიერი ქვეყანა მსოფლიოში და განთავსდება ih ქალაქებში. თქვენ შეიძლება მოითხოვოს, რომ პარტიები დანებდება ან ქალაქებში განადგურდა ერთი."
  
  
  "რა თქმა უნდა, ეს ჰგავს Mumura."
  
  
  "ეს არის ის, რაც მეგონა, რომ emu საჭირო ფული, რათა გააუმჯობესოს თავისი პროცესში, ბევრი ფული. მან განუცხადა ატომურ თანამდებობის პირების შესახებ, მისი სქემა, და ისინი, პრაქტიკულად, წიხლებს მას ოფისიდან. ჩვენ აქცენტი, ძირითადად, მშვიდობიანი constellation ატომური ენერგიის დღეს, და არავინ კი სურს ვისაუბროთ იარაღი.
  
  
  "იყიდება estestvenno, Varnov გაათავისუფლეს მუშაობა დავალება. იგი ძალიან განაწყენებული. მან ფიცი დადო, რომ იგი მიიღოს თუნდაც მთელი დამპალი ქვეყანა არ მხარდამჭერი ego. მალე ამის შემდეგ, იგი გაქრა აზრით, და ჩვენ არ ვცდილობთ, ძალიან უჭირს ego, რადგან, სიმართლე გითხრათ, თქვენ თავს ego freak."
  
  
  "თქვენ ხომ კარგი სამუშაო Varnov", - ვუთხარი მე. მაშინ, დიდი პატარა, - დასძინა მან, " რამდენად ახლოს მოახერხეთ, რათა მას?"
  
  
  მან შეამცირა მისი ხუფები და შემომხედა მისი მუქი ლურჯი თვალები. "რეალურად, ჰერები არასოდეს მოვა ეს ახლოს. Warnow იყო ისე გაიტაცა მისი პლასტიკური ქირურგია პროცესი, რომ მან ვერ იქნება დაინტერესებული... სხვა რამ. მან იგრძნო, ცოტა მეშინია. მან ელექტრონული კარდიოსტიმულატორი, რომელიც რეგულირდება მისი ego-ს heartbeat, და ეს იქნებოდა საკმაოდ უხერხულ, თუ მას ჰქონდა ჩაკეტილი თავად განმავლობაში ინტიმური მომენტი. მითხარი, ნიკა, თქვენ არ გამოიყენოს ასეთი ხელოვნური საშუალებები, თქვენ?
  
  
  "არა," მე chuckled. "მე მაინც ferret გამოიყენოთ ყველა ორიგინალური ნაწილები."
  
  
  "მოხარული ვარ, რომ მესმის ეს. გსურთ კოქტეილის?" "
  
  
  "ეს დიდი იდეა", - ვუთხარი მე. "მაშინ მე დარეკეთ Hawke ვაშინგტონში და ვუთხრა მას, რა მითხრა. თუ ჩვენ გაუმართლა, ჩვენ გექნებათ გაატაროთ საღამო მარტო.
  
  
  ჩვენ ფეხით ერთად, რათა ნათელი, კომპაქტური სამზარეულო უკან აგარაკი. განაცხადა მან, " თქვენ გაქვთ საკმაოდ იზოლირებული ადგილი აქ."
  
  
  "დიახ, მე ვიცი მას. მე მოყვარე მას. მე არასოდეს ყოფილა განსაკუთრებით იზიდავს ხალხს. ეს გზა გარეთ cul-de-sac დამთავრდა რამდენიმე მილის up hill ზე კომერციული ფართი, ასე რომ არ არსებობს ბევრი მანქანების აქ.
  
  
  "თუ ეს არ იყო roar of მოტოციკლეტები ქუჩაში, თქვენ შეიძლება დასრულდება მდე შორს, ქალაქგარეთ. ონის ნაწილები ვართ აქ, რომ ვიაროთ? "არა, ეს არის პირველი შემთხვევა, მე მინახავს. ისინი, როგორც ჩანს, ელოდა რაღაც უნდა მოხდეს. ეს ცოტა creepy, მაგრამ ისინი არ მოდი სახლში."
  
  
  განგაშის ზარები დარეკა ხმამაღალი და მკაფიო ჩემი უფროსი.
  
  
  "Rona, რომ მოწოდება გააკეთა, რათა Hawke ამ დილით, - ხომ არ გამოიყენოთ ტელეფონი აქ?"
  
  
  "დიახ, მე. რატომ -? "მან gasped როგორც გაგება dawned. "თქვენ ფიქრობთ, ჩემი ხაზი არ არის გეხმარებოდნენ?"
  
  
  "უსაფრთხო ფსონი არის, უნდა ვივარაუდოთ, რომ ყველა ხაზები, რომლებიც გეხმარებოდნენ, სანამ დაამტკიცოს, წინააღმდეგ შემთხვევაში. მე არ მომწონს ეს biker ბანდა. გაქვთ მანქანაში?" "
  
  
  "დიახ, ეს გაჩერებული ქუჩაში წამყვანი up hill."
  
  
  "დააყენა რამდენიმე რამ ერთად და მოდით გავიდნენ აქ."
  
  
  "მაგრამ სად მივდივართ?"
  
  
  "ნაჯახი აქვს beach სახლი მალიბუს ასე აგენტები, შეგიძლიათ გამოიყენოთ ego, როდესაც საჭიროა. თქვენ უნდა ბევრად უფრო უსაფრთხო არ არის". ეს არ იყო Stahl, რომელმაც დასძინა, "თუ ჩვენ აკეთებს mimmo ბრბო motorcyclists", მაგრამ, რომ ის, რასაც მე ვფიქრობდი.
  
  
  მეოთხე თავი
  
  
  წავედით უკან კარი და გასცდა ბუჩქი, რომ ციცაბო ფერდობზე, სადაც Rona ის მანქანა იყო გაჩერებული.
  
  
  "ნეტავ უკეთესი ნება მომეცით მანქანა," მისი მამა აცხადებს. ეს შეიძლება მოითხოვოს გარკვეული რთული მანევრები ."
  
  
  მან გადასცა ჩემთვის გასაღებები და სწრაფად დადიოდა მეტი სამგზავრო მხარეს. მან საჭესთან, დაენახა, რომ უკანა სავარძელზე იყო შეიკრიბა დიდი ოდენობით ee გიტარა აღჭურვილობა-პანელები გარშემო rosewood, coils ფოლადის და ნეილონის სიმები, და griff ბალიშები გარშემო შავი.
  
  
  ჯგუფი motorcyclists არ შენიშნა ჩვენთან არ არის, მაგრამ ისინი loitering მოუსვენრად ბოლოში გზაზე. მე აიყვანეს ძრავის და ისმის ყვირილის ჩვენს უკან. მან გააკრიტიკა gearshift ბერკეტი
  
  
  
  
  
  
  შევიდა დაბალი ერთი და მანქანა გადახტა აღმართთან. ჩვენ screeched გასწვრივ S-curve, მომენტალურად out of sight, მაგრამ მე შეიძლება მოვისმინოთ ih მანქანების ხმა up hill ჩვენს უკან.
  
  
  ჩვენ მაშინვე მოახერხა მდე სიჩქარით მოკლე ასვლა, და ის ჩუმად მადლობა გადაუხადა Rona, რომელსაც მანქანა ზოგიერთი კუნთის ქვეშ hood. მოტოციკლების აჩვენა up in rearview სარკის, და მან მოისმინა, pop, რომ არ იყო ნაწილი ih გამონაბოლქვი. Gawk გაფრინდა მოშორებით უკან მანქანა, მოჰყვა კიდევ ერთი დაბალი მიმართული ერთი.
  
  
  აღმოჩნდა, მანქანის გარშემო კიდევ ერთი მოსახვევში და გამოყვანილია Wilhelmina out მისი ბუდე. მან გამოუშვა უსაფრთხოების დაჭერა და გადასცა მოციგავის, რომ Rona. მისი თქმით: "მე ვერ შეანელებს, რათა თქვენ კარგი კადრი, მაგრამ შენარჩუნება სროლა და ეს თქვენ, რათა მათ რაღაც უნდა ვიფიქროთ."
  
  
  Rona პრო ფანჯრიდან და სროლა ბაიკერები მისი მარცხენა. მე მოხარული ვარ, რომ მან იცოდა, თუ როგორ უნდა გაუმკლავდეს იარაღი. შენახვა მანქანა გზაზე, მე ძალიან დაკავებული ეძებს გარშემო, თუ მას მოხვდა არაფერი, მაგრამ ცვლილება ძრავის მოედანზე ჩვენს უკან შესთავაზა ჩემთვის, რომ ეს იყო მინიმუმ შენელებისა ih.
  
  
  როცა დაიჭირეს ჩემი სუნთქვა და ჩვენს შორის ბაიკერები, მკვეთრი სუნი ბენზინზე მითხრა, რომ მინდა ააფეთქეს ხვრელი ჩვენი სატანკო. საწვავის წვრილი ნემსი უკვე swaying წერტილი E, ასე რომ, ვიცოდი, რომ ჩვენ არ ვაპირებთ, ბევრად უფრო. მისი ამაჩქარებელი პედლებიანი მოხვდა სართულზე, და ჩვენ მივიღეთ კიდევ ორი სახიფათო მორიგეობით.
  
  
  ველოსიპედი იყო მაინც rumbling ქვემოთ გზა ჩვენს უკან, მაგრამ მე მქონდა რამდენიმე თურმე ჩვენს შორის, როდესაც ძრავა coughed და ვიცოდი, რომ ეს იყო ცუდი. ბოლო ოცდაათი წამი, ის ამუშავება სასოწარკვეთილი გეგმის მისაღებად ჩვენს გარეთ არსებობს, ცოცხალია. Rhona ჰქონდა დაიცალა მოციგავის ,და არ იყო დრო, რომ განაახლეთ. ბუშის ორივე მხარეს გზა იყო ძალიან სქელი ჩვენთვის აწარმოებს ნებისმიერი შემდგომი. Pursuers იყო მხოლოდ წამი დაშორებით არსს, ასე რომ, ჩემი პირველი მცდელობა იქნება მხოლოდ ერთი, ჩვენ ვერ მიიღებთ.
  
  
  მან შეწყვიტა მოულოდნელად შუა გზაზე, მოგვეწონა spool ფოლადის გიტარა ნახატზე უკანა სავარძელი, და raced to pole მხარეს გზის. ის looped მავთულის მის გარშემო-ექვსი, უვლიან თემა ორჯერ უნდა უზრუნველყოს იგი. გაშვებული მდე მანქანის, მან ესროლა reel მეშვეობით უკანა ფანჯრიდან გადახტა წინა სავარძელზე, და squeezed ბოლო უნცია ძალა გარშემო მანქანის მისაღებად ჩვენს უმნიშვნელო incline და გარეთ დანახვაზე რამოდენიმე chapparal გზაზე. მეორე მხარეს გზის.
  
  
  Thunderbolt იყო უბრალოდ ერთი მხრივ ქვემოთ ჩვენგან, როდესაც ის ჩემსკენ გადმოიხარა ადგილს და ამავე დროს განაცხადა, რომ Rona, "გამოვიდეს და იჯდეს უკან მანქანა."
  
  
  "მაგრამ, ნიკ, ისინი ჩვენთვის, როგორც კი ისინი მეშვეობით ბუჩქი აქ."
  
  
  "მე ვფიქრობ, ისინი ყველაფერს აქვს რაღაც უნდა ვიფიქროთ", - ვუთხარი მე. "ახლა გააკეთოთ, როგორც მე გეტყვით."
  
  
  შემდეგ Rona მითითებებს, მან მოგვეწონა reel გიტარა მავთულები და გამოყვანილია მას. მან გახსნა კარი მისთვის, გახვეული მავთულის გარშემო ფანჯრის რაფაზე, და შემოვიდა ფანჯარა შენარჩუნება ego ადგილი. შემდეგ მისი, გააკრიტიკა კარი. მოტოციკლეტები ტაშს ღიად ქვემოთ გზა, როგორც იგი დაეცა შემდეგი Rhona, რის გამოც ფოლადის გიტარა string დაძაბული მთელი გზა დაახლოებით ოთხი მეტრის სიმაღლეზე.
  
  
  ორი ლიდერი მართვა ჯგუფში მოხვდა მავთული თითქმის ერთდროულად. ჩანდა, ისინი მოაწერენ ერთმანეთს, მაგრამ მომდევნო მყისიერი, ორივე ხელმძღვანელები იყო გაყინული midair, და ველოსიპედი ადიდებული out from ქვეშ მათ. Helmeted ხელმძღვანელები მოხვდა ასფალტის და გავიდა madly გზის გასწვრივ, როგორიცაა creepy ფეხბურთის ბურთები. მოტოციკლების, მათი handlebars მაინც ეკავა ხელში headless riders, ტაშს up hill რამდენიმე ეზოები, სანამ ერთი გაიღო მოხვდა სხვა, გაგზავნის ih ორივე შევიდა tangle ხორცი და აპარატურა.
  
  
  დანარჩენი ბაიკერები ცდილობდა, stagger და slide slick ასფალტის. შედეგი იყო წყობის, tangle მოხრილი მანქანები და გატეხილი ხაზები. Rona მოგვეწონა მისი მკლავი და ჩვენ off. ჩვენ ცრუობს სახე ქვემოთ უკან რამოდენიმე ბუჩქი, როდესაც ჩვენ შეიძლება მოვისმინოთ გადარჩა მოტოციკლი ბანდა დაწყებული მათი ველოსიპედი და გადაშენების შევიდა მანძილი.
  
  
  Rhona-ის თხელი სხეული shuddered. "რას ფიქრობენ ისინი, ნიკა?"
  
  
  "ისინი უნდა იყოს დაკავშირებული, რომ იმ ხალხს, ვინც ააფეთქეს Mumuru და ემუქრება ნიუ-იორკში. თქვენი ტელეფონი უნდა ყოფილიყო გეხმარებოდნენ დიდი ხნის წინ. ამ დილით, როდესაც თქვენ მოუწოდა Hawk, მათ იცოდნენ, თქვენ გადატანა რაღაც. ისინი ელოდება, თუ ვინ ცული იქნებოდა, და ამის შემდეგ ისინი იგეგმება, რომ თავიდან მოგვიშორონ".
  
  
  "დიახ, მაგრამ ეს არის მხოლოდ არმია. ვინ აძლევს ბრძანებებს? "
  
  
  "ლიდერი იყო ანტონ Zhizov, რეალური ბრძოლა hawk წითელი არმია. ჩანს, რომ ერთი ადამიანი მასთან იყო, ფიოდორ Gorodin. არა როგორც ჭკვიანი Gizov, მაგრამ ისევე, როგორც სახიფათო. და თუ თქვენი ვხვდები არის სწორი, არსებობს Vorn Knox.
  
  
  "ასე რომ ყველა თქვენ უნდა გააკეთოთ იპოვოს ih და შეწყვიტოს მათ აფეთქებით ყველაზე მეტად ამერიკის შეერთებული შტატები."
  
  
  "ეს ყველაფერი. მაგრამ, ჩემი მკერავი, მაქვს რვა მთელი დღის განმავლობაში.
  
  
  შემდეგ, მას შემდეგ, შესვენების ჩვენ დაბრუნდა გზა და დადიოდა, რომ clapboard-fronted მაღაზია მართავენ apple-cheeked ქალი, რომელიც ყოველთვის ჩანდა, ყველას დედა. Rone შეიძინა
  
  
  
  
  
  
  მე მივიღე ლუდი და ერთი მუჭა ცვლილება, ჩემი ტელეფონი.
  
  
  პირველი, ე. წ. საკონტაქტო პირი ერთობლივი დაზვერვის კომიტეტის ლოს-ანჯელესში. მისი განუცხადა Emu შესახებ, ვალის დაგროვების გზაზე და დაახლოებით Rona მანქანა ბუჩქი. დავურეკე დარეკეთ ტაქსი, და Rona მე და დაჯდა ლოდინი
  
  
  თავი მეხუთე
  
  
  Malibu. მოედანი ამისთვის ფილმის ვარსკვლავები, შაბათ სახლი მდიდარი და საიდან საგანგებო სამეზობლოში № 12 ცული. ზოგიერთი მათ გარშემო უკვე მყივანი ქვეყნის მასშტაბით გამოყენება მიერ საგადასახადო აგენტები სპეციალური ქვეშ სხვა გარემოებები. ვიგრძენი, რომ Rona და შევხვდი მოთხოვნები.
  
  
  ყოველი საგადასახადო აგენტი ჰქონდა იგივე გასაღები, რომელიც გაიხსნა კარი ნებისმიერი მათგანი. ისინი განლაგებული ყველა სახის უბნების და შენობები. ერთი Malibu იყო არასაკმარისად აღწერილი ტერმინი "გადაუდებელი მეოთხედი". თანამედროვე შენობა, გარშემორტყმული მინის და mahogany, იყო დაცული მისასვლელი გზა Pacific Coast Highway მიერ შვიდი-ფეხით ღობე. დაბლა იყო დიდი მისაღები ოთახი მაღალი ჭერი და კომფორტული ავეჯით მოწყობილი გარშემო დაკიდებული ბუხარი. ათი-ფუტიანი blackwood ბარი მოიცავდა მისაღები პატარა, ფუნქციური სამზარეულო. სპირალური კიბის გარშემო wrought რკინის გამოიწვია სამი გზა სადესანტო სადაც საძინებელი იყო განთავსებული.
  
  
  Rona შენიშნა, სველი წერტილი sunken რომან tub. "ეს იქნება, ისევე, როგორც სასტუმრო მიიღოს აბაზანა," - განაცხადა მან. "თქვენ ფიქრობთ, არსებობს რამე აქ შემიძლია დამალვა შემდეგ?"
  
  
  "გადახედეთ საძინებელი," - ვუთხარი მე. "ეს ადგილები კარგად აღჭურვილი."
  
  
  მან ფილმი და rummaged კარადები და უჯრით, ხოლო ბარი შეამოწმა მის გარეთ. მალე, იგი იმყოფებოდა და იმყოფებოდა ისევ velour კვართის draped მისი მკლავი, და მის ხელში იყო სავსე ბოთლი და ქილა.
  
  
  "ის, ალბათ, შექმნის თავის hideouts ყველა შემთხვევაში, არ არის იგი?"
  
  
  "ისინი არ არის, რომ wouldnt posh," მისი ქმარი განაცხადა. "მე რამდენიმე, სადაც მე მქონდა ბრძოლა, ვირთხების ადგილი სარდაფებიც."
  
  
  Rona დაიწყო at me დიდი ხნის მომენტში, ბოლოში კიბეებზე. "ეს არის ვებ-სერვისი, რომელიც ჩვენ არ გვაქვს აქ."
  
  
  "მინიმუმ ერთი," მე შეთანხმდნენ. "რას სვამს? გამარჯობა, მე არ წყვილი მზად, როცა გამოვა.
  
  
  "რაც გაგიხარდებათ გვაძლევს", - თქვა მან, როგორც მან დადიოდა შევიდა წერტილი.
  
  
  მონაკვეთზე კედლის მიერ ტუბსაწინააღმდეგო გაკეთდა pebbly მინის და წინაშე ბარი გარეთ. როდესაც აბაზანა ნათელი იყო ჩართული, მინის იყო საკმაოდ გამჭირვალე, და ყველაფერი, რაც ხდებოდა შიგნით იყო აშკარად ჩანს, მაინც გამოჩენა, ვინმეს თვალს გარშემო ბარი. მე ვერ დარწმუნებული უნდა იყოს, თუ Rona იცოდა ეს ტყვნა ეფექტი, ან არა, მაგრამ მადლი მისი მოძრაობები მინდა სწავლობდა, მე ეჭვი მან.
  
  
  მან გადასცა ბოთლები და ქილა შელფზე, მაშინ აფრინდა მისი blouse. კიდევ მეშვეობით დამახინჯებული მინის გარშემო კენჭი, ვარდისფერი ფერი მისი nipples განსხვავებული იყო თეთრი ხორცი, მისი breasts. მან გააძლიერა მისი შავი ლურჯი შარვალი და slid ზოლები შავი ბიკინი bottoms ქვემოთ მისი ხანგრძლივი სუსტი ფეხები. მან შეამოწმა წყლის ერთი ფეხი, აიღო ერთი ბოლო შევხედოთ თავად ამ სრულმეტრაჟიანი სარკე, და წავიდა ქვემოთ tub.
  
  
  ის წავიდა, ტელეფონი, რამდენადაც ბოლომდე ბარი დარეკეთ Hawk. მე მაშინვე მის უკან მისი პირადი ნომერი. რა თქმა უნდა, იყო შესაძლებლობა, რომ Malibu ' s ტელეფონი იყო გეხმარებოდნენ, მაგრამ იმის გათვალისწინებით, სიჩქარე, მოძრაობის, მან ვერ შეაჩერებს, შემაშფოთებელია შესახებ.
  
  
  სანამ, მე ვერ გეტყვით, რა ნეტავ შეიტყო, Rhone, Hawk გაიხსნა საუბარი.
  
  
  "მე უბრალოდ დაუკავშირდა ძალიან აღელვებს, JIC წარმომადგენელი, რომელმაც განაცხადა, რომ თქვენ დატოვა emu საკმაოდ ჭუჭყიანი დასუფთავების სამსახური, რომელიც მას უნდა განკარგოს და განმარტავენ, რომ ადგილობრივ პოლიციას."
  
  
  მან აღიარა, სიზუსტეს ანგარიში
  
  
  "ნიკ, მე მესმის," Hawk განაგრძო, რომ " რა თქმა უნდა, ჩვენი მუშაობა, ზოგიერთი სეზონი აუცილებლად დატოვეს. რომ არ იყოს, ძალიან ბევრი, თუ თქვენ გააკეთა საჭირო აწვდის უფრო ფრთხილად წესით მომავალში?.. ამბობენ, სროლა მათ, რომ დაამატოთ მდე დოლარი?"
  
  
  "ვეცდები, რომ უფრო ფრთხილად," მე შეგპირდით, " თუ გარემოებები ნებართვა."
  
  
  კარგი. ახლა, მითხარი, არ გამოტოვოთ Volstedt აქვს რამე მნიშვნელობა ჩვენთვის?"
  
  
  მას აღკვეთილი ღიმილით, როდესაც მან დაინახა, Rona მიიღოს აბაზანა, და აღწევს out ერთად მისი შიშველი მხრივ, პირსახოცი. "კი," ვუთხარი,"მე ასე ვფიქრობ."
  
  
  მისი განუცხადა, Hawke შესახებ Rona Knox-ის გამოძიების Varnov ხუთი წლის წინ, და ეგო-ს სქემა, შანტაჟის ერების მიერ იმუქრება, რომ აფეთქება მას ქალაქში ერთი. Hawk განსაკუთრებით დაინტერესებული იყო, როდესაც მან განუცხადა Emu შესახებ Varnov ის იდეა მიღების პლასტიკური ბირთვული ასაფეთქებელი.
  
  
  მან განაცხადა: "ეს მიდის ძალიან კარგად, განვითარების ახალი ამ სფეროში. მე არ მინდა, რომ განიხილავს ამ სატელეფონო, მაგრამ ის მინდა, როგორც თქვენ ფრენა თავში ვაშინგტონი დილით."
  
  
  "ეს უფლება. მე ვიქნები იქ, ხვალ."
  
  
  Rona იყო უკვე, გარშემო tub, საშრობი თავად პირსახოცი. შემთხვევით sensuality, იგი გადავიდა ფუმფულა პირსახოცი up და down, რბილი შიგნით მისი ბარძაყის. როდესაც Houkou უპასუხა, მე უნდა გაისმა, ცოტა იმედგაცრუებული, რომ ასეთი პერსპექტიული შესავალი ჰქონდა დასრულდა ასე მალე. Hawk განუბაჟებელი მისი ყელის მისი გზა მიუღებელია. "თქვენ შეგიძლიათ მიიღოს მის Folstedt თქვენთან ერთად. ჩემი პროექტი იმუშავებს ორი."
  
  
  "ჩვენ ვიქნებით იქ," - განაცხადა მან დიდი ენთუზიაზმით.
  
  
  მე გამოფინეს და გააკეთა რამდენიმე martinis.
  
  
  
  
  
  მაცივარი ალკოჰოლური სასმელების ქვეშ ბარი. როგორც იგი იყო tossed ნაჭერი ლიმონი შევიდა თითოეული მინა, Rona გამოვიდა გარშემო აბაზანა. მას ეცვა მოკლე velour კვართის მიბმული ქამარი. ეს საკმარისი იყო, რათა მიაღწიოს crease, სადაც ბარძაყის ხვდება buttock.
  
  
  "მე მეშინია, ამ კვართის არ არის სიმაღლის გოგონას", - განაცხადა მან.
  
  
  "მე არ ვიტყოდი, რომ" მისი მამა აცხადებს. Rona მისი ფეხები, როგორც ისინი ახლა, არ გამოიყურება კიდევ ცოტა თხელი. ამის ნაცვლად, ისინი ჩანდა მომრგვალებული, რბილი და მოქნილი. Hey მარტინი გადასცა იგი ჩემთვის.
  
  
  "დიდი მადლობა", - განაცხადა მან. "თქვენ მოუწოდა ვაშინგტონში?"
  
  
  Hawk სურს, რომ ფრენა იქ ხვალ. მან განაცხადა, რომ სამუშაო, როგორც ჩვენთვის. თქვენ ყველა უფლება?"
  
  
  "რატომ არა? ეს უნდა იყოს უკეთესი, ვიდრე ტრიალებდნენ აქ motorcyclists და მკერავი იცის, ვინ არის სროლა at me.
  
  
  Rona აიღო მერცხალი მის გარშემო სასმელი, მაშინ მითითებული მინის ქვემოთ მრიცხველი და დაიწყო shudder ძალადობრივად, თითქოს ის მინდა უკვე fanned ნაკადი ცივი ჰაერის შერჩევა.
  
  
  მან ნაბიჯი მისი. "რონ, რა არის არასწორი?"
  
  
  მან აიღო ღრმა სუნთქვა. - მე ვფიქრობ, რომ ეს არის დაგვიანებული რეაქცია ყველა შფოთვა, დღეს არა, როდესაც. მე არ ვფიქრობ, რომ ის, როგორც მაგარი და შეგროვებული, როგორც ვფიქრობდი."
  
  
  მისი ქმარი მოვიდა და ჩავეხუტე მისი. მისი სხეული, რომელიც ჩანდა იმდენად სუსტი და შეუძლია ტანსაცმელი, მდნარი შევიდა ჩემთვის თბილი მოქნილობა, რომ ეს იყო შესანიშნავი. მისი breasts დაპრესილი წინააღმდეგ ჩემს მკერდზე, ნაზად მოძრაობენ მისი სუნთქვა.
  
  
  "მე ვარ, ასე რომ ხარ შეშინებული, ნიკ", - განაცხადა მან, " თქვენთვის, ჩემთვის და ყველასთვის სხვაგან მსოფლიოში. როგორ იქნება ეს ბოლომდე? "
  
  
  "ცუდი", - ვუთხარი მე. "მაგრამ არა ჩვენთვის. ახლა უბრალოდ დაისვენოთ და ნება მომეცით ფიქრი."
  
  
  მან მასაჟი გლუვი კუნთების მის უკან მეშვეობით velour კვართის.
  
  
  მან tilted მისი ხელმძღვანელი შეხვდება ჩემი თვალები. "მე იმედი მაქვს, რომ თქვენ უფლება, ნიკ", - განაცხადა მან.
  
  
  ის ჩემსკენ გადმოიხარა და kissed მისი ტუჩები. Nah ცუდი საპნის გარშემო tub, ერთად სუსტი სურნელი მისი თმის. Nah მისი ტუჩები იყო მაგარი და მოქნილი, და მათ დააგემოვნეს, როგორც პიტნა.
  
  
  ჩემი ხელები slid და ი ღია hem მისი კვართი, მაშინ დაეშვა თბილი, towering mounds მისი breasts. მცირე cry of desire, იგი გამოყვანილია დაშორებით მე. უბრალოდ საკმარისი დრო, რომ loosen ქამარი და slide კვართის უკან მისი shoulders, რომელიც საშუალებას emu დაეცემა სართული.
  
  
  ნელა, შეგნებულად, იგი გაიქცა, ჩემი ხელები მეშვეობით მისი სიშიშვლე, დაპრესილი წინააღმდეგ მისი breasts მომენტში, მაშინ ნება ჩემი თავი აღდგეს, როგორც იგი გაიქცა, მისი ხელები, მისი სხეული და ბინა კუჭის ego-რბილი, suede-როგორიცაა კანის.
  
  
  მისი თვალები იყო მოჯადოებული, როგორც მან tilted მისი ხელმძღვანელი უნდა გამოიყურებოდეს, მან ჩემი თითები მის აბრეშუმისებრი ბალიში მიმართ მისი თბილი ცენტრი და მისი მშიერი თვალები გააუქმა შეხვდება აფეთქდა.
  
  
  როდესაც მისი ქმარი უკან დაიხია და სწრაფად მოიხსნება, მისი ტანსაცმელი, სწავლობდა ჩემთვის ჭეშმარიტი ინტერესი და აღტაცება, არასოდეს გარდამტეხი დაშორებით, მაშინაც კი, როდესაც მე, სრულიად შიშველი. მაშინ მან, უბრალოდ, გაიხსნა მისი იარაღის მივესალმო ჩემთვის.
  
  
  მე მოხვდა საძინებელი სადესანტო, მაგრამ იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი - თითქოს ამბობენ, რომ მისი საჭიროება იყო ძალიან აქტუალურია გადადება - რომ ადგილი იყო აქ, დრო მოვიდა. ჩვენ გაუწოდა სქელი ლურჯი ხალიჩა, და იგი მარტო მისი სხეული. პირველ რიგში, მისი moans იყო, როგორც რბილი, როგორც შვებით ქარი, მაგრამ ისინი მალე გადაიქცა frantic ტირის მოთხოვნა, როგორც იგი შემოვიდა, და გამოყვანილია ჩემს თავზე მისი.
  
  
  როდესაც ჰერები შევიდა nah, მან თაღოვანი მისი სუსტი სამართლიანი სხეულის შესახვედრად ჩემთვის. შემდეგ იყო უვლიან, უვლიან რიტმს მისი აუტანელი სურვილი, სამშენებლო ერთად crest ტალღის კულმინაციას, რასაც მოჰყვა ხანგრძლივი, სწრაფი წარმოშობის ცარიელი სანაპიროზე, ტკბილი, ამოწურვის.
  
  
  თავი მეექვსე
  
  
  დილით, Rona წავიდა სამუშაოდ და მომზადებული მსუყე საუზმე. გვიან ღამით სავარჯიშო მოგვცა, როგორც დიდი მადა, და ჩვენ ენთუზიაზმით ჩაახშო edu. როგორც ყავის ჭიქა ჩვენი დამთავრდება, ყველაფერი დაიწყო გადაიზარდა. თუმცა, ეს იყო სამუშაო დღე, და მის გარშემო, რა იცის ამის შესახებ, რონ ღამეს, ადგილზე დასვენება, მაშინ საუზმე შეგიძლიათ შეინახოთ ჩვენს დაკავებული, სანამ გვიან ღამით.
  
  
  ნაცვლად, ჰერები, მე მივიღე ტუბსაწინააღმდეგო და აიღო ცივი შხაპი.
  
  
  წავედით მთელი Los Angeles. საერთაშორისო ცხრა საათზე ფრენის, და Dulles ჩვენ შევხვდით ცული ლიმუზინი მიერ კიდევ ერთი Hawk ' s taciturn და ეფექტური chauffeurs.
  
  
  ჩვენ გამოვიარეთ რიტუალი, უსაფრთხოების, და მალე თამაში, როგორიც ამ სკამზე საპირისპირო დავით Hawke. ცული გამოიწვიოს კაცი გაიქცა მისი თვალები მეტი Rona Voelstedt და აღმოჩნდა, რომ ჩემს უსიტყვო კითხვა მის თვალში. ის shrugged და გამიღიმა მას, როგორც კეთილსინდისიერად, როგორც შეეძლო.
  
  
  Hawk განუბაჟებელი მისი ყელის მკვეთრად და მივიღე ქვემოთ ბიზნეს. "ამავე დროს, თქვენ დამირეკა გუშინ, ნიკა, ჩვენ ჩატარების მეზღვაური სახელად ხუან Escobar off კარიბის საკრუიზო გემი Gaviota. Ego დააკავეს Fort Lauderdale მას შემდეგ, რაც მოქმედი საეჭვოდ ხოლო გავლით საბაჟო. არ კონტრაბანდა იყო ნაპოვნი ჩვენს nen, ჩვენი ego ჩემოდანი, მაგრამ მას შემდეგ, რაც ყველა ჩვენი ხალხი იყო ორმაგი alert ამ დღეებში, Florida ხელისუფლებას მოუწოდა, ჩვენი ოფისი. Escobar მიიყვანეს დაკითხვაზე, მაგრამ ჩვენ არ მიიღოთ არაფერი მაგისგან. მაშინ, როდესაც თქვენ მისცა მის Voelstedt შესახებ ინფორმაცია Knox Varnow და Ego-ს ბირთვული-პლასტიკური ასაფეთქებელი ნივთიერება, ჩვენ აიღო ახლოს ჩემოდანი მან. რა თქმა უნდა, ჩვენი ლაბორატორიები აჩვენა, რომ ეს არის fissionable მასალა.
  
  
  
  
  
  
  On the latch, ჩვენ აღმოვაჩინეთ microelectronic დეტონატორი, რომელიც შეიძლება იყოს გააქტიურებული, გრძელვადიანი რადიო სიგნალი. და, საინტერესოა, სახელური იყო ამოტვიფრული პატარა ქალა - პატარა სიკვდილი სამიზნე.
  
  
  "გაიგეთ არაფერი, ვიდრე მეზღვაური?" ვთხოვე.
  
  
  "ცოტა. მე ნება მისი მათემატიკის და უთხარით თქვენ თავს.
  
  
  Hawk დაპრესილი ღილაკს მისი intercom და განაცხადა, რომ " გაგზავნას Escobar." ერთი წუთის შემდეგ კი, წყვილი grim წინაშე ხელისუფლების წარმომადგენლები შევიდნენ, და sullen, pockmarked კაცი იდგა მათ შორის. ჩინოვნიკი დარჩა, და Hawke შუამდგომლობით Escobar სკამზე.
  
  
  ის დადიოდა მეტი და დადგა წინაშე კაცი. "მოდით, მოვისმინოთ თქვენი ამბავი", - ვუთხარი მე.
  
  
  Escobar გადაინაცვლებს uncomfortably. "მე უკვე ვთქვი, ეს ოცჯერ."
  
  
  "ამბობენ, რომ ერთხელ,", - ვუთხარი მე. "ჩემთვის."
  
  
  მან შევხედე ჩემს წინაშე და დაიწყო საუბარი უყოყმანოდ. "დიდი ბიჭი, მან მომცა ჩემოდანი და ხუთასი დოლარი. მან განაცხადა, რომ მიიღოს შესვენების რამდენიმე კვირის განმავლობაში. მაშინ, როდესაც მე დაჭერა up ერთად მისი გემი, ის მაძლევს კიდევ ხუთი. ყველა მე დააყენა ჩემი ჩემოდანი მბრძანებელი in Cleveland და დატოვე ჩემი ego არსებობს. ეს ყველაფერი მე ვიცი. ჰერები, ვფიცავ."
  
  
  "ვინ არის ასეთი დიდი კაცი?" მან სთხოვა.
  
  
  "მე არ ვიცი მისი სახელი. ზოგჯერ ის მოდის ბორტზე ერთი პორტი, ზოგჯერ სხვა. ყველა მე ვიცი, არის ის, რომ ის ახალი მფლობელები ჰყავს, და როდესაც ის იძლევა ბრძანებას, ყველას ემორჩილება."
  
  
  "ახალი მფლობელები, თქვენ თქვით?"
  
  
  "ჰო. ხუთი ან ექვსი თვის წინ, ისინი შეიძინა Gaviota. ყველაზე ძველი ონის გუნდი დაგება, და რამოდენიმე ადამიანი ჩვენს გარშემო მიმდინარეობს დატოვეს. მე მუშაობა არავის. თქვენ ხედავთ, ეს არის სამუშაო. ახალი ბიჭები მათ დაქირავებული გუნდს და არა მთელს სამხრეთ ამერიკაში, ისევე როგორც დანარჩენ us. ისინი საუბრობენ, მხიარული და დარჩება ჩვენგან."
  
  
  "მეუბნებოდა, უფრო მეტი დიდი კაცი."
  
  
  "ის ბოსი, ეს ყველაფერი მე ვიცი. იგი გამოიყურება უხეში და საუბრობს ხმადაბლა. დიდი მხრებზე, როგორც ხარის."
  
  
  ის მოხვდა Hawk.
  
  
  "ეს აღწერა შეესაბამება ფიოდორ Gorodin", - განაცხადა მან.
  
  
  მან განაცხადა, რომ Escobar, " ვინმეს სხვას მისცეს ბრძანება?"
  
  
  "მე ვხედავ მხოლოდ ერთ ადამიანს ორჯერ. თხელი, ბოროტი, ნაცრისფერი თმა. ის ერთადერთი, ის ოდესმე მინახავს აძლევდა ბრძანებებს დიდი ბიჭი.
  
  
  აღმოჩნდა, უკან Hawk. "Zhizov?"
  
  
  მან თავი დაუქნია.
  
  
  ის shoved ხელები მის ჯიბეში და ნელა დადიოდა მეტი შორს moan. მაშინ ჰერები, ის დაბრუნდა და დადგა წინაშე მეზღვაური ერთხელ. მან დაიწყო შევიდა Emu-ს თვალები მანამ, სანამ არ ჩანდა მოშორებით.
  
  
  "ხუან," emu უთხრა: "თქვენ ალბათ მსმენია, რომ ამერიკის შეერთებული შტატები ეპყრობა კრიმინალები და სამართლიანად, რომ თქვენ არ უნდა შეგეშინდეთ, რომ ცუდად ეპყრობოდა. მაგრამ ეს არის განსხვავებული სიტუაციაა, Juan. არა დრო, მოთმინება. თუ თქვენ ხართ ცრუობს ჩვენთვის, მე პირადად დარწმუნდით, რომ მაშინაც კი, თუ თქვენ ცოცხლები ხართ, თქვენ ხართ უსარგებლო senorita. ნუ გამიგე, ხუან?"
  
  
  "დიახ, senor!" მან წაკვეთილია. მისი bulging თვალების მითხრა მან იცოდა, მე არ ვხუმრობ. "სახელით, ჩემი დედა, მე ვარ, სიმართლეს! იყო ექვსი სხვა ადამიანი, რომელსაც ისინი ასევე დაეხმარა ჩემოდნები. Kuda ონის ihk, მე არ მესმის ეს. ჩემი საქმე იყო Cleveland. ეს ყველაფერი მე ვიცი, senor, დამიჯერეთ.
  
  
  მე გახადა. მე თავი დაუქნია, რომ Hawke, და მან Escobar.
  
  
  "მე ვივარაუდოთ, თქვენ გადამოწმებული გემი და ამ ახალი მფლობელები", - ვუთხარი მე, როდესაც სამი ჩვენთან იყო, ისევ მარტო.
  
  
  Gaviota არის ვენესუელის ვერსია მათი მომავალი მართლწერა ცოდნა. ყოფილი მფლობელები იყვნენ გადახდილი დიდი თანხა ნაღდი კაცი, რომელმაც განაცხადა, რომ იგი წარმოდგენილია Halcyon Cruises. ეს, რა თქმა უნდა, არის ყალბი.
  
  
  Rona ისაუბრა. "შეიძლება თქვენ მიიღოს მეტი გემი და დაკითხვა ეკიპაჟის? გაირკვეს, სადაც ბომბები მოვიდა? "
  
  
  "ჩვენ შეიძლება," Hawke აღიარა. "მაგრამ ჩვენ ვერ დარწმუნებული უნდა იყოს, რომ Gorodin იქნება ბორტზე, და ეს, როგორც ჩანს, რომ თითქმის არ არსებობს სიურპრიზები. მაშინაც კი, თუ ჩვენ ვიცოდით, სადაც ბომბები გაკეთდა და სადაც გამოიწვევს მოწყობილობა იყო შენახული, სიტყვა გემის ხელში იქნებოდა მიღწეული ih ადრე გავაკეთეთ. და მაშინ, მათ შეუძლიათ აფეთქდა ბომბები უკვე ჩადებული ღმერთმა იცის, რა ქალაქები. არა, ეს წვრთნები უნდა იყოს დაბალი გასაღები, ხმა რატომ სურს და ნიკ აქ.
  
  
  "მე მაინტერესებს, როდესაც თქვენ მოვიდოდა მანამდე", - ვუთხარი მე. "არ დანაშაული, Ron, მაგრამ მე გამოიყენება მუშაობს მარტო."
  
  
  "არა ამ დროს," Hawke განაცხადა. "ჩვენი პირველი ნაბიჯი არის ის, რომ ამით ვინმე ბორტზე საკრუიზო გემი. და ერთი კაცი იქნება მოზიდვა ძალიან დიდ ყურადღებას."
  
  
  "რატომ არა?" ვთხოვე.
  
  
  "ეს უბრალოდ, ისე ხდება, რომ Gaviota სპეციალიზდება ..." - აქ მოხუცი პოულობს საჭირო გარკვევა, მისი ყელის ერთხელ - " ... საქორწილო cruises."
  
  
  Rhona Voelstedt დაიწყო ღიმილი, მაგრამ სწრაფად sobered როდესაც Hawk მისცა მისი ერთ-ერთი იმ მძიმე New England გამოიყურება.
  
  
  მან თქვა: "მე მაქვს მოწყობილი ატომური ენერგიის კომისიის ქალბატონი Voelstedt ენიჭება შეერთებული შტატები ხანგრძლივობა ეს საგანგებო. მე არ ვფიქრობ, რომ თუ მე ვკითხე, თქვენ უნდა ითამაშოს როლი newlyweds, თქვენ რომ გაფართოების თქვენი სამსახიობო ნიჭი, ძალიან ბევრი.
  
  
  "მე ვფიქრობ, რომ ჩვენ შეუძლია," მე ვთქვი, unperturbed.
  
  
  "მიუხედავად იმისა, რომ ის მორიგე," Rhona დასძინა, winking at me, როდესაც Hawke არ ეძებს.
  
  
  "ვიცოდი, შეიძლება იმედი თქვენი თანამშრომლობა," Hawke, - განაცხადა მშრალად. "თქვენ შეუერთდება საკრუიზო ხვალ ანტიგუა. საქართველოს Gaviota მოვუწოდებ რამდენიმე კარიბის ზღვის პორტები, აფრების მეშვეობით პანამის არხი, და უფროსი დასავლეთ სანაპიროზე მექსიკაში stop in Los Angeles. მაგრამ თუ თქვენ არ მდებარეობს ოპერატიული ბაზა და შეზღუდული შესაძლებლობების მქონე ეს იმ დროს, გემი ჩამოდის Panama, მაშინ
  
  
  
  
  
  
  ეს იქნება ძალიან გვიან. იმიტომ, რომ რვა დღის განმავლობაში დაგეგმილია აფეთქდა ბომბი, ნიუ-იორკში."
  
  
  "მოკლე საქორწილო," მან კომენტარი.
  
  
  Hawke განაგრძო, თითქოს ის არ თქვა არაფერი. ექსკურსია რაიონი რუსეთი-გაირკვეს, თუ სად უნდა დააყენოს ჩემოდანი ბომბები გემი, და დაბრუნდეს წყარო. იქ თქვენ უნდა იპოვოს, ანტონ Zhizov და, სავარაუდოდ, Knox Varnov. მაშინ თქვენ თქვენი საკუთარი. მე მოგცემთ ყველა შესაძლო მხარდაჭერა, ამ მიზნით, მაგრამ არც ერთი მასშტაბური ოპერაცია შეუძლებელია."
  
  
  Rhona და მე მარცხენა მეშვეობით მოხუცი-ის ოფისი და მიიღეს იგივე ფრენის ქვემოთ დოკუმენტი მართვის ცენტრი. ისინი მოგვაწოდა ყველა დოკუმენტაცია და ფოტომასალა, რომ ჩვენ უნდა გაიაროს საკუთარ თავს off როგორც ბატონი და ქალბატონი ნიკოლას Hunter.
  
  
  როდესაც ჩვენ მარცხენა ცული შტაბი, Rona იყო სათამაშო, მოქმედებს, როგორც პატარძალი-to-იყოს, რომ მსოფლიოს მასშტაბით.
  
  
  "არ ვფიქრობ," - განაცხადა მან shyly, რომ"მას შემდეგ, რაც ჩვენი "ქორწინება" არ ოფიციალურად დაიწყება ხვალ, ჩვენ უნდა დარჩეს ორი დამოუკიდებელი ოთახი, დღეს?"
  
  
  "კარგი იდეაა", - ვუთხარი მე, როგორც მე მიესალმა ტაქსი. "მე უნდა გამოვიდეს საკმაოდ გვიან დღეს, და მე არ მინდა, რომ wake up თქვენ, როდესაც თქვენ მოვიდა."
  
  
  "მართლაც, ძალიან?" "ეს რა არის?" ჰკითხა მან მძიმე სარკასტულ. "რა არის მისი სახელი?"
  
  
  "კარგით, თაფლი, თქვენ არ ვნანობ, მე მოსარგებლე წუხელ ბაკალავრის პარტია."
  
  
  ჩვენ playing ამ თამაშში შეფუთვა და Rona გადავიდა, როგორც შორს, ჩემთვის, როგორც ადგილს საშუალებას მისცემს. იგი იჯდა თავის ხელში clasped და მისი მუხლებზე დაპრესილი ერთად, frowning ფანჯრიდან.
  
  
  მან ნება მისი sulk ნახევარი ათეული ბლოკები, მაშინ relented. "თუ ეს ქმნის თქვენ თავს კარგად გრძნობენ, მე ვიქნები ერთი ცული შტაბი დღეს და თვალი გარეთ."
  
  
  იგი აღმოჩნდა და შემომხედა მისი Nordic ლურჯი თვალები. "ამ dell თავად?" "რა არის ეს?" ჰკითხა პატარა გოგონას ხმა.
  
  
  "უფლება", - ვუთხარი მე. "მე არ იბადება, შერევით, ბიზნეს და გასართობი, როდესაც ერთი არ უშლის სხვა. მაგრამ დღეს ყველაფერი უნდა იყოს საქმიანი. მინდა, რომ ყველაფერი ჩვენ შესახებ, ანტონ Zhizov, ფიოდორ Gorodin და Knox Varnov."
  
  
  Rona აღწევს და აყენებს თავის მხრივ მსუბუქად ჩემს მხარზე. "მე ვარ, ასე რომ, ბოდიში, ნიკ. იგი არ უნდა იყოს ბავშვური.
  
  
  მისი, Hey chuckled. "არ იქნება, სხვა გზა."
  
  
  შემდეგ მან slid ამ ჩემს გარდა, და ის ჩემსკენ ქვემოთ, რათა მისი ნაზი კოცნა.
  
  
  თავი მეშვიდე
  
  
  დილით, რამდენიმე საათით ადრე Gaviota ჩამოსვლის, ნაფიც თვითმფრინავი გამოყვანილია us out of ანტიგუა. წმინდა იოანეს, დედაქალაქში პატარა კუნძული, ჯერ კიდევ ძალიან დიდი ბრიტანეთის ცენტრალური კუთხეში ქალაქში. მაგრამ მას შემდეგ, რაც თქვენ მიიღეთ თქვენს მშობლიურ უბანში, თქვენ დაიწყოს მოისმინოს რბილი მუსიკალური ენის calypso და ვნახოთ, ფერადი კოსტიუმები, რომ ადამიანი აცვიათ არა შთაბეჭდილების ტურისტებს, არამედ იმიტომ, რომ ისინი, როგორც ფერები.
  
  
  ტურისტული აგენტი დედოფლის სასტუმრო იყო, არ ჩქარობს გაყიდვა აშშ ბილეთები Gaviota საკრუიზო.
  
  
  "თქვენ უკვე გამოტოვა პირველი ნაწილი ფრენის," - განაცხადა მან," და მე მაინც უნდა ვახდევინებთ თქვენ სრული ფასი."
  
  
  "როგორ ფიქრობთ, ძვირფასო?" ჰკითხა, თითქოს შესრულების შემდეგ სიზუსტით გეომეტრია დეტალურად.
  
  
  რონ გაიქცა, მისი ენა ვნებიანი მეტი მისი ტუჩები. დარწმუნებული ვარ, რომ ჩვენ შეგვიძლია გავაკეთოთ ყველაფერი, რაც დარჩა, ფრენის.
  
  
  ის winked მოგზაურობის აგენტი. "თქვენ ნახავთ, თუ როგორ მუშაობს ის."
  
  
  გარკვეული თავშეკავებით, მან დაწერა რამდენიმე ბილეთები ბატონი და ქალბატონი Hunter. შედარებით ნაკლებად უხალისოდ, მან ჩემი ფული.
  
  
  Rona და მე ფეხით გარშემო, ხოლო, ეძებს windows და ჩატარების ხელში, სათამაშო newlyweds იმ შემთხვევაში თუ ვინმეს შევხედე ჩვენთვის. სინამდვილეში, ეს არ იყო რთული საერთოდ.
  
  
  რამდენიმე ხნის შემდეგ, წავედით ქვემოთ გემბანი უყუროთ Gaviota შევა. ეს იყო პრიალა და თეთრი, სწრაფი, ლამაზი სილუეტი, იქნებ ნაკლები, ვიდრე ხუთასი მეტრია. როგორც მან გააკეთა მისი გზა deepwater dock, ბედნიერი თაფლობის თვე, მგზავრები კი შესამჩნევად არ დასწრებია.
  
  
  იზოლირებული წყვილი აქ და იქ ჩანდა მეტი მოაჯირები ღიმილით, მაგრამ გემი, როგორც ჩანს, მცურავი გაცილებით ნაკლები მგზავრი, ვიდრე მისი მოცულობა. ცხადია, ახალი მფლობელები არ შეუწყობს მათი პროდუქტი ძალიან ბევრი, რომელიც იყო გასაგებია, თუ გავითვალისწინებთ სხვა ბიზნესი ჰქონდათ.
  
  
  მე ვუყურე რამდენიმე მგზავრი და ეკიპაჟის წევრებს დატოვონ გემი, და მინიმალური პერიოდული დატვირთვა, მაგრამ მე ვერ ვხედავ რაიმე საეჭვო ან ნაცნობი სახეები. მისი თქმით, ხუან Escobar, ყველაზე გუნდს ჩანდა უფრო სლავური, ვიდრე ლათინური.
  
  
  Rona და ვითამაშე ეს თამაში და ნაპოვნია bursar. საკმაოდ unenthusiastically, მან დაგვანახა ჩვენი სალონში, გარე ოთახი ერთი deck ქვემოთ Boardwalk. ეს იყო მეჩხერად კეთილმოწყობილი: სკამი, დივანი, პატარა სკამი, კომოდუსი, და ორი ერთადგილიანი საწოლი. ეს უკანასკნელი, როგორც ჩანს, უჩვეულო ახალდაქორწინებული კრუზი, მაგრამ Rona და მე მალე აღმოაჩინა, რომ მათ შეეძლოთ ადვილად rollerblade ერთად. Fluorescent lamp მეტი კარადა სარკე მისცა off საკმაოდ გრილი ნათება. მან გახსნა ფარდები და მოდით თბილი კარიბის ზღვის sunshine of Brylev.
  
  
  Rona მოვიდა ვდგავარ ჩემთვის. მან განაცხადა,
  
  
  "ისე, რა გსურთ, რომ ნუ ახლა, ძვირფასო ღალატი?"
  
  
  "მე არ უნდა გითხრათ, რა მინდა. თუმცა, პირველი ჩვენ მივიღებთ მოიარე გემი. გახსოვდეთ, თქვენ ნუ ეს სიამოვნება?
  
  
  "ოჰ, კარგი," - განაცხადა მან. "მაგრამ თუ ეს თაფლობის თვე არ აღორძინება ძალიან მალე, შემიძლია სახლში ჩემი დედა."
  
  
  მისი მოხვდა მისი საკმაოდ მომრგვალებული მკერდი და აიძულა მისი გარეთ
  
  
  
  
  
  
  on deck. ჩვენ გატარებული რამდენიმე საათის განმავლობაში ფეხით გარშემო decks, ეძებს ბარები, სპორტული დარბაზი, სასადილო ოთახი, თეატრი, ბარათი ოთახი, და საჩუქრების მაღაზია. ნაკლებობა სხვა მგზავრი იყო საშინელი. საქორწილო წყვილებს, ჩვენ შევხვდით, როგორც ჩანს, ძალიან ჩართული კიდევ ერთი მეგობარი რომ შეამჩნია, თუ ვინმეს იყო მცურავი მათ, ან არა. რამდენიმე ეკიპაჟის წევრები შევხვდით იყო ძალიან დაკავებული მათი ამოცანები და, როგორც ჩანს, გრძნობს, უხილავი ჩვენთვის.
  
  
  ჩვენ მთელი დანარჩენი დღე იჯდა დაკვირვება lounge, sipping რამდენიმე ხილის სასმელი რომით, ფარულად თვალს ვინ გააჩერა, და შეფასებისას ih ბარგის.
  
  
  შებინდებისას, არავინ დისტანციურად მსგავსი ფიოდორ Gorodin ან ანტონ Zhizov მოვიდა ბორტზე, და არა უცნაური გამათბობლებს, გამოჩნდა ხელში დაბრუნების მგზავრი და ეკიპაჟის წევრები. ამასობაში, ტკბილი სასმელი რომი sloshed uncomfortably ჩემი კუჭის.
  
  
  როგორც სიბნელე შემოვიდა ატლანტის ოკეანეში, Gaviota მისცა რამდენიმე რქები მოწვევა გზააბნეული მგზავრი ბორტზე, და ჩვენ მზად მითითებული აფრების. ადგილობრივი ფოლადის drum band serenaded ჩვენთვის, როგორც გემი გამოყვანილია დაშორებით dock.
  
  
  ჩვენ გვქონდა სადილი, თითქმის მიტოვებული სასადილო, მაშინ დადიოდა გარშემო deck და დაბრუნდა ჩვენი სალონში. გარეთ კარი, Rona აღმოჩნდა, რომ შევხედოთ ჩემთვის, და ee ჩავეხუტე მისი და მისი kissed. ეს ყველაფერი დაიწყო მარტივი მეგობრული კოცნა და შემდეგ ვახშამი. მაგრამ მაშინ ვიგრძენი, წვერი მისი ენა ფუნჯი ჩემი ტუჩები მსუბუქად, თითქმის shyly, და მე მქონდა განწყობა, რომ "თაფლობის თვე" არ აპირებს იყოს charade. მე უფრო მეტია, ვიდრე premonition როდესაც მისი sweet little მხრივ, დაეცა ქვეშ ელასტიური ჩემი შარვალი და playfully მიაღწია ქვემოთ, ელოდება ნაზი ალერსი რომ დადო, ხანგრძლივი ღამე ეროტიკა აკრობატიკა.
  
  
  მან უკან დაიხია და მოძრავი ერთად sensuality ყველა ქალს, მაგრამ ეფექტურად გამოიყენება მხოლოდ რამდენიმე, გაშიშვლებულ off მისი ტანსაცმელი. მან ეს გააკეთა ნელა, პირველ ღილაკს და მისი blouse, რომ ბოლო შესუსტებას მისი hips, რამაც გამოიწვია მისი panties, რომ ლღობას სართული, გამოაშკარავებას მისი გარუჯული, ხავერდოვანი კანი. ორი ვიწრო თეთრი ზოლები კორდონი აღნიშნა მონახაზი bikini იგი ატარებდა, ხოლო აღების მზის აბაზანა. თეთრი საზღვრების კარკასის მდგომარეობაში fluffy-რბილი სამკუთხედის, რომ იყო მხოლოდ ჩრდილში მუქი, ვიდრე მისი სამართლიანი ხელმძღვანელი.
  
  
  დროს ჩვენი frantic lovemaking დროს მალიბუს სახლი, მე არ მაქვს რეალური შანსი, რომ ვაფასებთ Ronas " წარმოუდგენელი ორგანოს. მჭლე greyhound მან, როგორც ჩანს, ფლობს მისი ტანსაცმელი იყო იტყუებენ. მიუხედავად იმისა, რომ იქ არ იყო ზედმეტი გრამი სადმე, მაგრამ არ იყო მკვეთრი კუთხეების ან.
  
  
  მან დასმულ ჩემს თვალწინ, სარგებლობს ჩემი აღტაცება. "არ ვფიქრობ, რომ მე ვარ ძალიან თხელი?" მან განაცხადა, რომ, მისი სახე არ აჩვენებს ოდნავი ეჭვი.
  
  
  იგი ხემიანი მისი chin და სცადეს კრიტიკული თვალი, " კარგად, ახლა რომ თქვენ აღვნიშნო, რომ ეს..."
  
  
  იგი შეეხო ჩემს ტუჩებს მსუბუქად მისი თითების. "მე მესმის გაგზავნა. დროა, მე შევწყვიტე თევზაობა კომპლიმენტები."
  
  
  Ee დააყენა მისი მკლავი მის გარშემო წელის და გამოყვანილია მისი ახლო, კოცნა რბილი bump მისი ცხოვრება.
  
  
  Rona snuggled ჩემთვის, რაც whimpering ხმები სიამოვნებით, როგორც მას შესწავლილი მისი ცხოვრების, მისი ენა ნელი წრე, მუდმივად კლებადი.
  
  
  მე გაუშვებენ მას და იგი დაეცა თავზე მე, wildly სურვილს ჩემი პირით. მან აიღო მისი მდე და ხორციელდება მისი საწოლი. იქ მე შეამცირა მისი ნაზად satin coverlet.
  
  
  Rona ცოტა მისი ქვედა ტუჩის შორის მისი კბილები და უყურებდა ერთად, როგორც მან დაეცა out ტანსაცმელი.
  
  
  მართალია, რომ ჩვენ არ ვიყავით მზრუნველობამოკლებულ newlyweds ჩვენ პრეტენზია, რომ იყოს. მაგრამ მე ეჭვი მეპარება, რომ რაიმე ლეგიტიმური ახალდაქორწინებული წყვილი ოდესმე უფრო ასრულებს, ქორწილი, ვიდრე ჩვენ გავაკეთეთ. სანამ ჩვენ საბოლოოდ დაეცა ეძინა, პირველი, ნაცრისფერი სხივები dawn ნათდება აღმოსავლეთის ჰორიზონტზე.
  
  
  8
  
  
  იმ დროს, Gaviota შევიდა, მარტინიკა, ჩვენ up, ჩაცმული, და რომელსაც კარგი საუზმე. Rhone სასტუმრო, ვიზიტის ფერადი ბუტიკები waterfront Fort de France, მაგრამ მე ვთქვი, hey, მე უნდა დარჩეს, სადაც მე შეგიძლიათ უყუროთ ვინ და რას იღებს საბჭო. მე გაუგზავნა მას შორს მარტო, მაგრამ იგი დაბრუნდა ნაკლები, ვიდრე ერთი საათის შემდეგ, განაცხადა, რომ აქ, არ fun.
  
  
  როგორც აღმოჩნდა, ის შეიძლება წავიდეს მისი, მიუხედავად იმისა, რომ ის მომეწონა, რომ შევხედოთ მას. ჩვენ გატარებული ოთხი საათი მარტინიკა, რომლის დროსაც რამდენიმე newlyweds წავიდა ხმელეთზე და დაბრუნდა shaggy ჩალის ქუდები და სხვა უსარგებლო გარშემო სუვენირების მაღაზიები. ეკიპაჟის ძირითადად დარჩა ბორტზე. არ იყო საეჭვო, ჩემოდნები. არა მძიმე, bearish რუსები. არა სუსტი რუსები ნაცრისფერი თმა.
  
  
  წუხელ, Rona და მე ფეხით გარშემო მოედანი ისევ. აქტივობა გემზე Gaviota იყო, როგორც ყოველთვის, მინიმალურია. ჩვენ პენსიაზე ადრეული ჩვენი საკუთარი სალონში, სადაც მოქმედება მნიშვნელოვნად დააჩქარა.
  
  
  ჩვენი შემდეგი გაჩერება იყო La Guaira, საპორტო კარაკასი. მას შემდეგ, რაც Gaviota რეგისტრირებული იყო ვენესუელაში, მე იმ იმედით, რომ რაღაც შეიძლება მოხდეს, რომ ქვეყნის glitzy დედაქალაქში.
  
  
  ის იყო იმედგაცრუებული ერთხელ.
  
  
  იმ ღამეს, დავიწყე ფიქრი, ჩვენი მისია, მიუხედავად იმისა, რომ მე არ აღიარებენ, ჩემი ეჭვი, რომ Rona. ყოველივე ამის შემდეგ, ჩვენ არ გვაქვს რაიმე კარგი მიზეზი, რომ Gizov და Ego გუნდს არ ჰქონდა ადრე შეიქმნა ყველა ჩემოდანი ბომბები საბედისწერო საათი.
  
  
  
  
  
  
  ან ქალაქებში, ამერიკის შესაძლოა უკვე booby-ხაფანგში და მზადაა აფეთქდეს ბირთვული ღრუბელი, როგორც კი ღილაკი დაპრესილი ზოგიერთ უცნობია. თუ ხუან Escobar სიმართლეს, მინიმუმ ექვსი სრული სახელები იყო გაგზავნილი ერთად Gaviota ეკიპაჟის წევრები. რამდენადაც ჩვენ ვიცოდით, შეიძლება სხვა გზები ih განაწილება.
  
  
  და ხუთი დღის შემდეგ, პირველი ბომბი in New York აპირებს off. მოცემული გაურკვეველი განწყობა ამერიკული საზოგადოების ამ დღეებში, განადგურება ჩვენი უდიდესი ქალაქი შეიძლება იყოს ყველა ის უნდა დაიწყოს ხმაურიანი მოლაპარაკება. რა თქმა უნდა, არსებობს არანაირი მოლაპარაკებები ადამიანი, როგორც ანტონ Zhizov.
  
  
  ჩვენ მხოლოდ ორი არჩევანი - დანებდება ან ბრძოლა. სავარაუდოდ, მაშინ პატარა დემოკრატიული დებატები, მთავრობამ გადაწყვიტა ბრძოლა. მაგრამ ეს უკვე სასაცილოა, რადგან იქ არ იყო ხილული მტერი. დამალული ბომბი, რომლებიც გამოიწვია რადიო სიგნალები გარშემო უცნობია არ წარმოადგენს ხილული სამიზნე. როდესაც დასაწყისი მეორე და მესამე ქალაქებში აფეთქდეს, ხალხის ნება ბრძოლა შეიძლება გაქრეს. მაშინაც კი, თუ ეს არ მოხდა, განადგურების, ქვეყნის დიდ ქალაქებში იქნებოდა გაძარცვეს ხალხს ძალა, რომ წინააღმდეგობა.
  
  
  ასე რომ, Gaviota იყო ჩვენი ერთადერთი თამაში. ფხიზლად საბაჟო ოფიცერი, რომელიც შეიპყრეს ხუან Escobar წარმოდგენილი ჩვენს პატარა უფსკრული მტრის ჯავშანტექნიკა. ჩემი სამუშაო იყო კიდევ მეშვეობით, რომ უფსკრული და სიტყვით კლავს აფეთქება, სანამ მას შეეძლო strike.
  
  
  ხუთი დღის განმავლობაში.
  
  
  ჩვენი კოცნა იმ ღამეს აკლდა იგივე სპონტანურად, მინიმუმ, ჩემი მხრიდან. რა თქმა უნდა, Rona იგრძნო, რომ რაღაც არასწორი იყო.
  
  
  "რა ხდება, ნიკა? თქვენ აწუხებს მისია? "
  
  
  "ჩვენ უნდა უკვე მიღებული ზოგიერთი ქმედება", - ვუთხარი მე. "ხვალ ჩვენ წასვლა Curacao, და თუ არაფერი ვითარდება იქ, ჩვენ გვაქვს პრობლემები."
  
  
  "თქვენ საკმაოდ მისი ნაბიჯი მისი მხრიდან, საწოლი და დავუშვებთ თქვენ სძინავთ?" "ეს რა არის?" ჰკითხა მან სერიოზულად.
  
  
  Ee მოგვეწონა მისი და გაიმართა მისი შიშველი სხეულის მას. "თაფლი, თუ ჩვენ მხოლოდ ხუთი დღით ადრე მსოფლიოში იწყება აფეთქებენ, მან უნდა დახარჯოს, როგორც მცირე დრო, რაც შეიძლება მძინარე მათ გარშემო."
  
  
  მცირე purr სიამოვნება Ron, ის გახვეული მისი ფეხები გარშემო აფეთქდა. და მიუხედავად იმისა, რომ, მე არ ვფიქრობ იმაზე, ბირთვული ბომბები სახით ჩემოდნები, მას არ ვფიქრობ იმაზე, მკვდარი ხელმძღვანელები.
  
  
  In Curacao, ფიოდორ Gorodin გამოჩნდა, ბორტზე Gaviota. ის იყო ასე უხაროდეს scowling, ფართო shouldered რუსი, რომ მას შეეძლო გადაკოცნა. Curacao არის საერთაშორისო freeport ზოგიერთი საუკეთესო სავაჭრო კარიბის ზღვის. ყველაზე მგზავრი დატოვა გემი დილით ძებნა გარიგების სავაჭრო, და როდესაც მათ სახლში, მათ აღმოაჩინეს, burly Gorodin მათ შორის, ცდილობს, მაგრამ ამაოდ ჰგავს ტიპიური საკრუიზო სამგზავრო პალმის სარჩელი, რაც არ იყო. . Ego მყივანი მისი დაუყოვნებლივ და ინახება Ego ჩანდა, მიუხედავად იმისა, რომ ის თითქოს უნდა wander გარშემო deck, სანამ sneaking შევიდა ოფიცერთა მეოთხედი.
  
  
  ცოტა იმედგაცრუებული ვიყავი, რომ მას არ მოუტანს ერთი ბომბი ჩემოდნები მას ბორტზე. მაგრამ მას შემდეგ, რაც Curacao არის ისტორიული შტაბი კონტრაბანდისტები, მე მქონდა ეჭვი, რომ დრო მოვიდა. თუ ერთი სრული სახელი po გამოჩნდა, მე ვერ შეეცადეთ აკონტროლოთ იგი ქვემოთ, რაც მნიშვნელოვნად გაამარტივებს ჩემი მუშაობა. მაგრამ თუ არა, მე ყოველთვის pin ქვემოთ Gorodin.
  
  
  მას შემდეგ, რაც გაარკვია, რომელიც სალონში დიდი კაცი იყო იმყოფება, იგი შეუერთდა Rona ამ ბარე დაკვირვება ოთახი.
  
  
  "Gorodin-ის ბორტზე," მისი ხმა განაცხადა.
  
  
  მისი ლურჯი თვალები გაფართოვდა შფოთვა. "ოჰ, ნიკ, ეს ნიშნავს, რომ თქვენ შეგიძლიათ აკონტროლოთ ბომბები მეშვეობით."
  
  
  "ეს არც punch, რომ ჩემი თავის ქალა. იმიტომ, რომ ჯერჯერობით ferret ეს იყო წარუმატებლობა ."
  
  
  მოკლე ავნებს გამოიყურება დაიჭირეს მისი თვალი და მან აიღო მისი ხელი. "Don' t get me wrong. ისე, ეს იყო საუკეთესო სამი დღე ჩემს ცხოვრებაში. მაგრამ მუშაობა ჩნდება პირველი, და ეს არ არის გაზვიადება იმის თქმა, რომ მთელი damn მსოფლიოში არის ჩემს მხრებზე."
  
  
  "მე ვიცი, ძვირფასო," - განაცხადა მან. "მე არ ნიშნავს, რომ იყოს ეგოისტური."
  
  
  "როდესაც ეს დასრულდა, შეგვიძლია ცოტა დასვენება", - ვუთხარი მე. "ეს იქნებოდა ლამაზი მისაღებად შევიდა საწოლი თუ ჩვენ არ შეუერთდა Zhizov, Gorodin, და Knox Vamov."
  
  
  რონ შევხედე Nah სიურპრიზი. "მე იმედი მაქვს, ასე!" მაშინ მან გაიცინა at me და ყველაფერი კარგად იყო ერთხელ.
  
  
  "რას აპირებთ?" მან სთხოვა.
  
  
  "ვლოცულობ, რომ ერთი ჩემოდნები ერთად ბომბები იქნება მოუტანა ბორტზე ისე, რომ იგი შეიძლება გადავიდეს. წინააღმდეგ შემთხვევაში, მე უნდა წავიდეს Gorodinym. სწრაფად და ზუსტად. იმიტომ, რომ სადღაც Zhizov და Varnov ელოდებიან ღილაკს, რომელიც შეიძლება ადვილად აფეთქება ყველაზე მეტად ამერიკის შეერთებული შტატები. თუ მე ვარ, უყურადღებო, ვინმეს შეგიძლიათ გააგზავნოთ შეტყობინება, ასე რომ, ისინი არ უნდა ველოდოთ ვადა."
  
  
  "რა ვქნა, ნიკა?"
  
  
  "Stay out of გზა", მან წაკვეთილია, მაშინ relented. "Rona, რამ შეიძლება გიჟი და სასიკვდილო ამიერიდან. ისინი გადიან ამის გაკეთება, მაგრამ თქვენ არ ხართ. მე მინდა, რომ დაბრუნდეს ჩვენს სალონში და lock თავს. არ გახსნა კარი, სანამ მე გაძლევთ სიგნალი.
  
  
  "ყველა უფლება", მან pouted.
  
  
  რონ გაგზავნილი მის გზაზე. ის იყო კარგი კომპანია. და სასარგებლო. მაგრამ არა ამ ეტაპზე ოპერაცია.
  
  
  ის დაბრუნდა deck მისაღებად უკეთესი ხედი გემი. ღამით, ჩვენ მზად უნდა დატოვონ, და არც ერთი ჩემოდანი მიიყვანეს ბორტზე. ჩვენ წავიდა აქედან Willemstad Harbor
  
  
  
  
  
  
  გავლის შემდეგ swinging pontoon ხიდი, ისინი დაასახელა ის დედოფალი ემა, და მე გადავწყვიტე, რომ მე უნდა დაუპირისპირდეს ბატონი Gorodin. შემდეგ გავიგე, იგი დაიწყება.
  
  
  ეს იყო სწრაფი გემით ერთად ტყუპი outboard ძრავის და არ განათება. როგორც მან გამოყვანილია თავი, ვიღაცამ ესროლა თოკზე მეტი მას. Squat, მელოტი კაცი, ნავი, როგორც ჩანს, აძლევდა ბრძანებებს. Ego ადამიანი გააუქმა მუქი მართკუთხა ობიექტის გადატანა deck. ეს იყო ჩემოდანი, და მან figured იყო, ისევე, როგორც ხუან Escobar-ს.
  
  
  როგორც sling დაიწყო მოიმატებს, ის გადავიდა aft გასწვრივ სარკინიგზო, ვინ იყო მოხსნას. ეს იყო ჩემი სხვა Fedor Gorodin, კიდევ ეცვა ნაყინის სარჩელი და იგი სარეჟისორო რამდენიმე არასამთავრობო ლათინური წევრები ih ჯგუფი. მიაღწია შევიდა ponytail საქართველოს Wilhelmina-ის მაისური, ის გამოყვანილია, გარშემო holster მისი ქამარი. Clutching ნაცნობი მოციგავის ,მან ნაბიჯი Gorodin და მისი მეგობრები.
  
  
  ერთი ნაბიჯი იყო, ყველა მოვახერხე. რაღაც მოხვდა უკან ჩემი უფროსი და გემბანზე დაატყდა და მოხვდა ჩემს გიგანტური მუშტი. იყო დაუყოვნებლივ პაკეტური ხმა ჩემი უფროსი, რომელიც, როგორც ჩანს, dissipate უკან მეშვეობით ჩემი თავის ქალა, როგორც ყველაფერი მშვიდი და შავი.
  
  
  თავი მეცხრე
  
  
  Oddly საკმარისი, პირველ რიგში, ჰერები, მე მხოლოდ მიხვდა, რომ ჩემი ცხვირი იყო, ქავილი. ის შევეცადეთ, დავკავშირებოდით და ნულიდან მისი ego, მაგრამ თავის ხელში არ გადავა. მისი თვალები გაიხსნა. მაშინ მივხვდი, ჩემი უფროსი. ეს დააზარალებს, როგორც ერთი დიდი კბილი, როდესაც ნერვის იყო დაჭერილი აფეთქების ცივი ჰაერის შერჩევა. მის თვალებში დახურულია, ისევ და ნელა გაიხსნა ih. ტკივილი არ მიდიან, მაგრამ ჩემი გარემო შევიდა აქცენტი.
  
  
  ის ეგდო, თავის თავში ვიწრო სისულელეა პატარა შიდა სალონში. დავინახე, რომ ჩემი ფეხები იყო შეკრული რამდენიმე coils masking ფირზე. ჩემს ხელში იყო გადმოკვეთა ზე გააღიზიანა უკან ჩემს უკან; ისინი ასევე გაერთიანებულია. Rona Vohlstedt იჯდა სისულელეა მასშტაბით ჩემგან, ტარება ნათელი ზოლიანი blouse და შარვალი. მისი ხელები და ფეხები იყო ასევე სატელეფონო დახურეს.
  
  
  "მოხარული ვარ, რომ თქვენ უკან ჩვენთან, ბატონი კარტერი," მძიმე ხმა growled სადღაც მთელს წინა სალონში. ერთად ძალისხმევას, ის აღმოჩნდა მისი უფროსი მიმართულებით ხმა. ფიოდორ Gorodin იყო sprawled out ვინილის სავარძელში წინაშე ორი bunks. "მე არ ვფიქრობ, რომ ეს აზრი მოვუწოდებთ თქვენ, ბატონო მონადირე," განაგრძო მან. "ეს მასკარადი დასრულდა თითქმის როგორც კი დაიწყო."
  
  
  თვალწინ სალონში კარი, ახალგაზრდა კაცი neatly დავარცხნილი ყავისფერი თმა იჯდა დასაკეცი რკინის სკამი შემდეგი ბანქოს მაგიდა. მან იცის მოციგავის მას ეჭირა, მიუთითებს მე-Wilhelmina. ის გადავიდა მისი ხელები ფრაქცია inch, და იყო შეწუხებული ნაკლებობა ზეწოლა, სადაც არ უნდა ყოფილიყო ზეწოლა. არ იყო stiletto. ვნახე ეს ტყუის Gorodin ქამარი.
  
  
  "დიახ, კარტერი," Gorodin growled, " ჩვენ თქვენი იარაღი. და შენია ... "ქალი". ალბათ თქვენ ვერ გაიგო, რომ ჩვენთან არის.
  
  
  "მე არ ვარ შემდეგ თქვენ", - ვუთხარი მე, ისევე, როგორც კოლეჯი. "ჩემი სახელია ნიკოლოზი მონადირე".
  
  
  Gorodin აღმოჩნდა, რომ ახალგაზრდა მათემატიკის ძირითადი და barked, " ბორის, მომეცი რუკა." ის ოსტატურად five-by-შვიდი ბარათი გარშემო ბორის მხრივ, და Stahl წაიკითხავს ხმამაღლა. "ნიკ კარტერი, აგენტი ცული N3. რეიტინგი: Killmaster. იუწყება, რომ დავით Hawke, Washington, DC, დირექტორი ცული. "არ ვფიქრობ, რომ ეს ხალხი, იცით, თქვენ მიერ რეპუტაცია? კარტერი? როდესაც თქვენი მეგობარი მენატრება Voelstedt მოუწოდა ცული, ჩვენ ვიცოდით, რომ მინდა გაგზავნილი აგენტი. ალბათ, თუ ჩვენი თანამებრძოლები in Los Angeles იცოდა, თქვენ, ისინი იქნება უფრო ფრთხილად, მათი დევნა.
  
  
  "არა მხოლოდ თქვენს რეპუტაციას, მაგრამ თქვენი სახე ცნობილია, რომ ზოგიერთი ჩვენს გარშემო, რომლებიც ჩვენ თუ ასლები თქვენი სურათი მზადდება, კარტერი. კაპიტანი აღიარებული, როდესაც თქვენ boarded ქალს ანტიგუა. მან მითხრა, რომ ეს რადიო, და მათ ferrets გითვალთვალებთ. როდესაც ჰერები მოვიდა ბორტზე, ჩვენ ვიცოდით, ნეტავ, მიღების თქვენი გადაადგილება მალე, და ჩვენ მზად ვართ თქვენ."
  
  
  "ყველა უფლება, Gorodin," მე ვთქვი, ფეხით out მეშვეობით თამაშები: "რა გჭირდებათ?"
  
  
  "თქვენ იცით ჩემი სახელი, მე ვხედავ მას. ისე, რომ იყო მოსალოდნელი. მე მინდა, რომ ძალიან მარტივად. პირველი, მისი, მე მინდა, თქვენ მითხრათ, ყველაფერი ვიცი და ეჭვი შესახებ ჩვენი ოპერაციები. მე ვივარაუდოთ, რომ თქვენ გაქვთ დასახელება Gaviota from Juan Escobar. ჩვენ ვნახეთ, ego წაართვეს Fort Lauderdale.
  
  
  მისი სწრაფად გათვლილი, რომ არაფერი გარშემო, რაც ჩვენ ვიცოდით, რომ მოვიდეს, როგორც მოულოდნელი, რომ Gorodin, ასე რომ, მან ამხილა იგი emu გამოყენებით ერთი ნაწილი, მისი აზრით, უნდა ვეძებოთ გამოსავალი.
  
  
  "ჩვენ ვიცით, რომ ანტონ Zhizov სასაქონლო თქვენი შოუ", - ვუთხარი მე. "ეს იყო აშკარა, რადგან მან ხელი მოაწერა გამოსასყიდის დეპეშა. ჩვენ ვიცით, რა ბომბები თქვენ იყენებთ, თუ როგორ სიტყვით ih, რომ ამ ქალაქებს. ჩვენ ეჭვი, რომ ih კეთდება თქვენთვის მეცნიერი სახელად Knox Varnov. ეს არის ის."
  
  
  "ძალიან კარგი," Gorodin განაცხადა. "ეს რევმატიზმის უბრალო ნაწილი. ახლა მე მინდა გითხრათ ამის შესახებ. რა თქმა უნდა, მას შემდეგ, რაც ჩვენ წლების მართვა, ორგანიზაცია, არ აქვს მნიშვნელობა, მაგრამ ის მაინც გავამარტივოთ სიტუაცია, თუ ჩვენ იცნობს თავისი ოპერაციები. თქვენ შეგიძლიათ დაიწყოთ მეუბნებოდა, რა ფიზიოლოგიური აგენტები არიან."
  
  
  მე არ ვამბობ არაფერს სთხოვს. ჩემი უფროსი კამერა, ინგლისელი. მე შევეცადე, რომ ვიფიქროთ.
  
  
  "კარტერი, არა მაქვს მოთმინება, თამაშები," Gorodin წაკვეთილია, და ყველა ნიშნის ხუმრობა გაქრა. "მე შემიძლია თქვენ თოქ - მე შემიძლია ნებისმიერი ადამიანი, თოქ - მაგრამ იქნებ ეს იქნება უფრო სწრაფად მისაღებად სამუშაო."
  
  
  
  
  
  
  ih from a woman ".
  
  
  "მან არ იცის არაფერი ამის შესახებ," მე ვთქვი სწრაფად. "ეს არის ერთჯერადი ამოცანა, nah."
  
  
  Gorodin გადახტა up მისი თავმჯდომარე და გადავდგით ნაბიჯი გასაკვირი სიჩქარე, დიდი კაცი. უკან მისი თმები მხრივ, ის ტკივილი ჩემთვის პირში. მე გავსინჯე მისი სისხლი.
  
  
  "დუმილი", მან უბრძანა, " როდესაც მე გაკეთდეს ქალს, თქვენ გაქვთ კიდევ ერთი შანსი, რომ გაიგო."
  
  
  როგორც hulking რუსი აღმოჩნდა დაშორებით მე და დგა Rona, ჩემი ტკივილი-უშლიდა ხელს მდგომარეობის სწორად ტვინის გაიხსენა stunt ქამარი Stewart უკვე ასე ამაყობს სპეციალური ეფექტები. ერთი, რომ აფეთქდა ხელში ცუდი ბიჭი, როდესაც მან აიღო ego დაშორებით თქვენ შესასწავლად აშკარად ყალბი ბალთა. რატომ არ თქვენთვის Gorodin? მისი დავიხედე და დავინახე, რომ რევმატიზმი. ჩემი სპორტული პერანგი მოიცვა იგი.
  
  
  იგი ცდილობდა squirm შესახებ cot, რომ მისი ქამარი გარეთ. ახალგაზრდა ბორის, რომელიც იჯდა მდე დღეში, შუამდგომლობით ჩემთვის ტყუილი მაინც ერთად muzzle მისი მოციგავის. მაშინაც კი, თუ მისი ქამარი ჰქონდა შეძლო ფრე და Gorodin ჰქონდა დაიჭირეს, Rona და მე ჯერ კიდევ არ იყო მთლიანად უკავშირდება იარაღი, რომელიც მოიცავს აშშ-სა და გემი აშკარად მტრული ეკიპაჟის წევრები. ის მაინც ქმნის, ცდილობს ვფიქრობ, ალტერნატივა.
  
  
  Gorodin ჩანდა ღიად შევიდა Ronas-ს სახე. სადაც ის იჯდა, მას ვერ ვხედავ, რომ მისი ლურჯი თვალები იყო ფართო და შეშინებული, მაგრამ მან არ დაკარგოს კონტროლი.
  
  
  "ახლა ეს თქვენი მხრივ, მის Voelstedt," - განაცხადა მან," რომ გითხრათ, ჩემთვის ამის შესახებ."
  
  
  "რა Nick განაცხადა, რომ მართალია", - განაცხადა Rona მშვიდად. "მე არ ვიცი არაფერი ცული."
  
  
  "ადრე თუ გვიან, თქვენ მითხრათ, რა მინდა ვიცოდე" Gorodin განაცხადა. "ჭკვიანია თქვენ, სწრაფად თქვენ საუბრობთ." რომ, რუსეთის მიაღწია და მოგვეწონა Rona ის blouse, მოცურების მისი სქელი თითების შორის ღილაკები. მან გაიცინა და გამოყვანილია და blouse გაწყვიტა, რის გამოც emu მუჭა მყიფე მასალა.
  
  
  Rona ძუძუს შევიდა ხედი, ზედა ნაწილი ოდნავ გარუჯული და მომრგვალებული ქვედა ნაწილი თეთრი, რადგან ეს არ იყო გადამალული მიერ ბიკინი ნაკლებია.
  
  
  Gorodin აღმოჩნდა, რომ ბორის doorway. "თქვენ რას ფიქრობთ, რომ, ჩემი ბიჭი? არ არის, როგორც დიდი, როგორც ზოგიერთი, მაგრამ მყარი და სრული.
  
  
  ბორის თავი დაუქნია curtly, მაგრამ მისი ego-ს თვალით აჩვენა უკმაყოფილების Gorodin ქმედებები.
  
  
  "და იგი თავს კარგად გრძნობს," Gorodin განაცხადა, გაშვებული მისი დიდი ხელები მეტი Rona მკერდზე. "რა სამწუხაროა, რომ ჩვენ არ გვაქვს დრო, გარკვეული fun, სანამ დაკითხვა იწყება. იქნებ იქნება დრო, ეს მოგვიანებით, მაგრამ თუ ქალბატონი პასუხობს სწორად.
  
  
  მას ვერ ვხედავ, კუნთების დიდი კაცის იარაღის მოძრავი როგორც მან დაიწყო შესუსტებას გოგონას ძუძუს.
  
  
  "ჩვენ დავიწყებთ, კიდევ ერთხელ," განაცხადა მან. "თქვენ მითხარით სახელები ყველას, თქვენ იცით დაკავშირებული ცული."
  
  
  Rona gasped როგორც Gorodin squeezed მისი breasts, ისევე როგორც მწიფე ხილის მისი მასიური ხელში. "მე არ ვიცი სხვა ხალხი!!" მან წამოიძახა.
  
  
  Gorodin წელში, რის გამოც წითელი თითის ნიშნები, სადაც ის მინდა გაიმართა Rona. იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი სამწუხაროდ და აღმოჩნდა ჩემთვის. "თქვენი მეგობარი, ასევე იქნება ჯიუტი. როგორც ჩანს, მე ვაპირებ, რომ არ ავნებს ერთ გარშემო, და მე ვფიქრობ, მე მინდა, რომ ავნებს თქვენ საუკეთესო." ის გაიქცა, ხელები მეტი Rona-ის შიშველი კუჭის და დაიწყო გაუქმება ღილაკების მისი შარვალი.
  
  
  ეს არის სადაც გმირი ფილმის ვიტყოდი, " დაველოდოთ, არ შეეხოთ ქალბატონი! მე ვუთხრა მას, რა გაინტერესებთ. ეს ასე არ არის. დარწმუნებული ვარ, Ronu უყვარდა მისი, და რა Gorodina იყო აპირებს, რომ მისი იქნებოდა scarred ჩემთვის, მაგრამ იგი პროფესიონალი, და თქვენ არ მოხვდნენ spy ბიზნესი, იყო თუ არა ეს Killmaster იყიდება ნაჯახი ან ორი ... მე ნუ ცოტა ჯაშუშობის ატომური ენერგიის კომისია, თუ თქვენ არ ხართ მზად, რომ მიიღოს რისკი. და პრაქტიკული თვალსაზრისით წუთი დასჭირდება ამისთვის Gorodin განადგურება Rona Folstedt მხოლოდ გასარკვევად, რომ hey არაფერი ვთქვა emu მისცემს ჩემთვის გაცილებით მეტი დრო, რათა იპოვოს გამოსავალი ისე, რომ მან შეიძლება დასრულდეს ამოცანა. და ბოლოს, ყველაზე მნიშვნელოვანია, უნდა იყოს რაიონი რუსეთი. ასე რომ, ის gritted მისი კბილები და ცდილობდა კონცენტრირება მისი გაქცევის გეგმა.
  
  
  Knuckles on ტაქსის კარი.
  
  
  Gorodin ფიცი დადო, რუსეთის, როგორც კარი გაიღო და ფერმკრთალი მეზღვაური იდგა ვნებათაღელვა მას, ცდილობს, რომ არ შევხედოთ ნახევრად შიშველი, ქერა, სისულელეა.
  
  
  "რადიო გზავნილს თქვენ, სერ," მეზღვაური ჩაილაპარაკა.
  
  
  "ახლა არა, თქვენ იდიოტი," growled Gorodin. "გავიდნენ აქ!"
  
  
  "ბ-მაგრამ, სერ, ეს არის ზოგადი Zhizov. სასწრაფო ".
  
  
  ერთად grunt გაღიზიანებას, Gorodin აღმოჩნდა დაშორებით Rona.
  
  
  "შესანიშნავი. გითხრათ, ზოგადად მე ვიქნები იქ.
  
  
  საქართველოს crewman მისასალმებელია smartly და გაქრა.
  
  
  Gorodin გაჩერდა სკამი, სადაც Ego-ს ახალგაზრდა თანაშემწე იჯდა. "ბორის, ყოველთვის თვალი ამ ხალხს. Watch out for კარტერი.
  
  
  "დიახ, სერ," ბორის განაცხადა, უყოყმანოდ, მიუთითებს Wilnelmina at me.
  
  
  Gorodin გამოვიდა და გააკრიტიკა კარი მის უკან. სამუშაო უკან მისი უკან დაბრუნება, მან სცადა უნდა გაიყვანოს up მისი პერანგი, ასე რომ ბორის ვერ ვხედავ, რომ ჯადოსნური ქამარი. როგორც მან გადავიდა, ვნახე ბორის ის thumb გამკაცრდეს გამოიწვევს.
  
  
  "ნეტავ უკეთესი დააწვინეს," - განაცხადა მან. "არ მეპარება, რომ მე სროლა, თუ მე უნდა."
  
  
  ის ნიშნავდა. მან შეწყვიტა მოძრავი.
  
  
  Rona ჩაახშო sob. მისი თვალები მიიჭრა, რომ Nah. იგი არ ჰგავს loudmouth. ბორის ჩანდა, ძალიან. როდესაც მისი მზერა დაეცა bare breasts, მან ჩანდა საშინელი.
  
  
  
  
  
  
  Rona ქვითინი იყო, ისევ და ისევ, მოდით სერია მიზერული whimpering ხმები, და gasped. "ბორის", - განაცხადა მან ცრემლიანი თვალები, " თუ დავუშვებთ, მას ნუ ეს ჩემთვის?"
  
  
  მაშინ მე ესმოდა მისი. Rona იყო, უფრო პროფესიული, ვიდრე ის მინდა წარმოიდგენდა. მან დაიჭირეს ადრე ფლეშ თანაგრძნობა ამ ახალგაზრდა კაცის თვალები, და ახლა იგი თამაშობდა ის.
  
  
  "მე არ შემიძლია, დაგეხმაროთ," ბორის განაცხადა. "უნდა გითხრათ, პოლკოვნიკი, რაც მას სურს, იცით."
  
  
  "მე არ შემიძლია", - განაცხადა Rona. "მე არ ვიცი არაფერი. Hell აკეთებს საშინელი რამ ჩემთვის. თქვენ არ ჰგავს მას, ბორის. მე ვხედავ, რომ კაცობრიობის თქვენ. გთხოვთ, მითხრათ."
  
  
  ის იყო კარგი, მართლაც დამაჯერებელი, და მხოლოდ ნახევარი-ტრაკი.
  
  
  ბორის bit მისი ტუჩის, მაგრამ შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "მე არ შემიძლია დაგეხმაროთ."
  
  
  ძვირფასი წამი გავიდა. მე მქონდა გარკვეული ფიზიკური თავისუფლება, საკმარისი სასოწარკვეთილი თამაში - თუ Rona შეიძლება გადაიტანოს ჩემთვის. ის დაიჭირეს მისი ყურადღება, მაშინ ჩანდა გამომწვევად ერთი შეკვრა სიგარეტი ცრუობს განყოფილებიდან მაგიდა წინაშე ბორის.
  
  
  მან მისცა მას პატარა ღიმილი და მძიმედ ამოიოხრა. "მე მესმის, ბორის," - განაცხადა მან. "თქვენ მუშაობა, რაც თქვენ გვჯერა, ისევე, როგორც ჩვენ არ. რაც მათ უნდა გაკეთდეს იმისათვის, რომ აშშ ჩემთან, მე ვიცი, რომ ეს იქნებოდა განსხვავებული თუ იყო პასუხისმგებელი."
  
  
  ბიჭი შევხედე Nah რაღაც ძალიან ახლოს გადაუხადა.
  
  
  "მე არ გეკითხებით, რომ უღალატებს თქვენი რწმენის," Rhona გაგრძელდა. "მაგრამ, შეიძლება თქვენ ნუ ჩემთვის ერთი პატარა სასარგებლოდ?"
  
  
  "თუ მე შემიძლია," ბორის უპასუხა თითქმის ჩუმად.
  
  
  "ადრე, რომ მხეცი Gorodin იწყება აწამებდნენ ჩემთვის, მე light it up." ეი, მოვახერხე კიდევ ერთი სუსტი ღიმილი.
  
  
  "ეს პატარა მკურნალობა, მაგრამ, ალბათ, ბოლო ერთი. თქვენ მომეცი ერთი?" "
  
  
  ბორის იშურებდნენ, მაშინ თავი დაუქნია. ის აიყვანეს backpack წინ მას. "ესენი არიან რუსები. მიგაჩნიათ თუ გონება?" "
  
  
  იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "სიგარეტი არის სიგარეტის როდესაც ნერვები უნდა რელიეფის."
  
  
  "ეს იქნება უხერხულია," - განაცხადა მან. "არ შემიძლია არ გაუშვებენ თქვენს ხელშია."
  
  
  "გთხოვთ, ignite თქვენი ego და put it in my ass", - უპასუხა მან.
  
  
  ეს იყო ძალიან დიდი ხნის გადაღებული. მე მინდა მხოლოდ რამდენიმე წამი. ის დაიძაბა, მოიგერია.
  
  
  ბორის ანთებული სიგარეტი, ადგა და მოახერხა პისტოლეტი შევიდა მისი ქამარი. მან გადაკვეთა სალონში და ამით სიგარეტის შორის Rona ის ტუჩები. როგორც ის გადავიდა, მან გაიღო მისი ფეხები სისულელეა რომ გემბანზე და ნელა იჯდა.
  
  
  ის იყო, რომ lunge მას, როდესაც ის აღმოჩნდა. ჰერები, იმ იმედით, ის მინდა იყოს მეტი Rona, ზოგჯერ მოხსნას სიგარეტის მისი ტუჩები. მაგრამ, ცხადია, ის დაბრუნებას აპირებს, რომ თავის ადგილს.
  
  
  და ახლა მან დაინახა me out კუთხეში მისი თვალი. ის whirled გარშემო პირისპირ მე და მოგვეწონა მოციგავის . მაგრამ აქ მე მოულოდნელი შესვენება. როდესაც ბორის აღმოჩნდა პირისპირ მე და გატრიალდა. Ron, მან დააყენა მისი მუხლებზე თითქმის მისი chin, მიმართული მისი ფეხები სამიზნე, და გააკრიტიკა მათ წინ ძლიერი thrust. ეს გაკეთდა საოცარი სისწრაფე და ელვის სისწრაფით.
  
  
  ბორის ჰქონდა პისტოლეტი ხელში, მაგრამ სანამ მას შეეძლო ამაღლება, იგი იყო გამანადგურებლების მიმართ ჩემთვის, დაკარგვის, მისი ბალანსი, ასეთი ძალა, რომ იგი დაეცა headfirst ჩემი ფეხები, და მოციგავის ჩამოვარდა deck ერთად ავარიის. ეს მხოლოდ მიიღო ფრაქცია მეორე მოხსნას ჩემი ფეხები შეხვეული, ახლა კლუბი ორმაგი ტყავის ერთადერთი და smash მათ წარსულს ჩემი ego-ს ქალა. პირველი punch იყო განსაცვიფრებელი, რბილად რომ ვთქვათ, მაგრამ შემდეგი სამი, სწრაფი მემკვიდრეობას, შესრულებული მიერ bouncing და punching ქვემოთ სრული ზომის ჩემი წონა, დააყენა ego წარსულს ჩაბარდა.
  
  
  "ცუდი ბორის", - განაცხადა Rona, მას შემდეგ, რაც მან გადახტა მეტი იყო და ეძებს ქვემოთ მას ამაზრზენი გამოთქმა,"მე თითქმის დაწყებული, როგორიც მას."
  
  
  მეათე თავი.
  
  
  მე არ მაქვს დრო, რომ გამოვხატო ჩემი მადლიერება და აღფრთოვანებული Rona ის შესანიშნავი, სისწრაფესა და სისწრაფე in the moment of truth. მე ძალიან დაკავებული შემოწმების out დარბაზი მკვეთრი ბოლოს რაღაც გვაცლის. მაგრამ, ერთი შეხედვით, არაფერი იყო, მწვავე, ვიდრე obtuse კუთხე mirrorless ბიუროს.
  
  
  მაშინ ფლუორესცენტური ზემოთ მაგიდა დაიჭირეს მისი თვალი. რა თქმა უნდა, ეს იყო მიუწვდომელია, მაგრამ tube ადვილად შესვენება, თუ იგი ვერ მოხვდა იგი რაღაც. ის, შესაძლოა, არ დავიწყებია მისი მოციგავის, რომელიც ახლა დასვენება on deck სიახლოვეს. ჩემი ხელები უკან ჩემს უკან, მე არ ვარ ძალიან კარგი კადრი; გარდა ამისა, გასროლა, რომ ძალიან ბევრი ხმაური. ამავე მიზეზით, იგი შეიძლება არ ჩააგდოს იარაღი Brylev.
  
  
  მან გაიღო მისი strapped ankles მეტი ზღვარზე სისულელეა და გაიყიდა მისი. სამუშაო ფეხდაფეხ სხვა წინააღმდეგ ერთმანეთს, მე შეძლო loosen ერთ გარშემო ჩემი ფეხსაცმელი, ისე, რომ იგი ეკიდა off თითები ჩემი მარჯვენა ფეხით. მე მხოლოდ ერთი მცდელობა. მან ნაზად swung მისი ფეხები off მისი წრე რამდენჯერმე, შემდეგ წამოდგა და straightened ერთად ყველა მისი ძალა.
  
  
  უფასო boot მარცხენა ფეხი და spiraled წლიდან მოყოლებული. ეს, როგორც ჩანს, მოძრაობს ნელა, როგორც მე ვუყურე ეს სვლა სამიზნე. ქუსლი მისი ფეხსაცმლის მოხვდა მკვდარი ცენტრში ფლუორესცენტური, რის შედეგადაც ერთ-ერთი ყველაზე ლამაზი პატარა მუწუკები ის მინდა ოდესმე გამიგია.
  
  
  სალონში ჩავუღრმავდი სიბნელე, და იგი შეეცადა მასშტაბით სართული, სადაც მან შეიძლება მოვისმინოთ shards of glass დაცემა. Crouching ქვემოთ, ის ავტობუსი უკან და აღმოაჩინა, თხელი shards of glass. ისინი საკმაოდ მკვეთრი,
  
  
  
  
  
  
  მაგრამ უმეტესობა იყო ძალიან მცირე. კრეფა ჩემი გზა მეშვეობით shards, მე საბოლოოდ აღმოჩნდა, ერთი დიდი საკმარისი გამართავს ჩემი ego შორის ჩემი ცერა და საჩვენებელ თითს და დაინახა ლენტი ჩემი გააღიზიანა. როდესაც მე ვმუშაობდი ერთად curved მინის, ჩემი მხრივ მოულოდნელად გახდა სველი. ვიცოდი, დაჭრილი თავს, მაგრამ ჩემს ხელში იყო ძალიან numb გრძნობენ ტკივილს.
  
  
  როდესაც მინიმუმ ერთი მაღალი დონის ჩამოყალიბდა ფირზე თითოეული სისქე, მისი გააღიზიანა გაიყო და ისინი ადიდებული out. როგორც მან განაგრძო მუშაობა მუქი, წებო, მისი ankles დახიეს მოშორებით.
  
  
  "Voila," Rone განაცხადა, რომ მისი. "ამბობენ, რომ რაღაც უნდა მას, რომ იპოვოს თქვენ."
  
  
  "მე აქ ვარ," Rona ხმა დარეკა გარშემო სიბნელე.
  
  
  ის იყო მოძრავი მიმართ ხმა მისი ხმა, როდესაც მან მოისმინა ვინმე scratching დროს გემბანზე გარეთ სალონში კარი. მაშინ latch გაიხსნა.
  
  
  Leaping bulkhead, ის თავად დაპრესილი წინააღმდეგ კედელზე. კარი გაიღო და წმიდა უფალი დატბორა ამისთვის Gorodin, რომელიც იშურებდნენ გაყოფილი მეორე. ეს იყო იმასთან შედარებით, მეორე აღარ. იგი მოხვდა მას ego-ბლაგვი უფლება ყბის, გაგზავნის shockwaves ყველა გზა ჩემი მხრის.
  
  
  Ego მოგვეწონა მისი წელის, როდესაც ის მოშვებული და გამოყვანილია მისი კარი. ეს იყო მოწყვეტილი Gorodin ქამარი, რომელსაც ქართველები,, და უგო slid ეს ისევ scabbard მისი მხარის ზემოთ დაიკავეს. არ იყო საკმარისი შუქი deck, რათა იპოვოს Wilhelmina, და მოციგავის ჰქონდა მისი ძალიან.
  
  
  ახლა ჰერები, ის წავიდა cot, სადაც Rona ელოდა მოთმინებით, და დახიეს ფირზე მისი გააღიზიანა და ankles.
  
  
  "კარგით," მე hissed, სროლაში hey რა დარჩა მისი blouse. "იყავი ჩემს უკან, მე ყველაფერს ცდილობენ იმისათვის, რომ ჩვენს მეტი ზღვარზე. ეს არის ჩვენი ერთადერთი შანსი.
  
  
  შევედით დერეფანში. მე შევეცადე ორიენტირება თავს. მე ვერ ვხედავ მის ყოველ ბოლოს დერეფანში, გარდა ვიწრო რკინის კიბე. მე მქონდა ორმოცდაათი ორმოცდაათი შანსი გამოცნობა, რა მიმართულებით იქნება უსაფრთხო. მე გავაკეთე ჩემი არჩევანი და გაიქცა კიბეებზე, Rona უფლება ჩემს უკან.
  
  
  მაგრამ მე გავაკეთე არასწორი არჩევანი.
  
  
  როგორც ჩვენ მიაღწია ბოლოში კიბეებზე, გავიგე ხმა მძიმე ფეხები ახლოვდება. ეს იყო გაყვანილია მიერ მოციგავის და ესროლეს დაღმავალი მამაკაცი.
  
  
  მე ჩემი მხრივ თავისუფალი დააყენებს მის გარეთ რონ გზა, როგორც სხეულის გაფრინდა წარსულში ჩვენთვის და hit deck. ეს იყო ერთ გარშემო სლავური მეზღვაურებს. გავიგეთ კვალდაკვალ მოდის ქვემოთ დერეფანი, ზედა გემბანზე.
  
  
  შემდეგ ის აღმოჩნდა და მოჰყვა Rona კიბეებზე ჩაეგდო დარბაზში. მას ვერ ვხედავ, რომ ჩვენ ქვედა deck, და მან იცოდა, რომ ჩვენ გვქონდა ასვლა ორ დონეზე მაღალია, სანამ ჩვენ ვერ მიაღწევს, მოაჯირები.
  
  
  ჩვენ clattered up რკინის ნაბიჯები და მიაღწია მომდევნო deck ისევე, როგორც ჯგუფის Gorodin ის მამაკაცის მოვიდა ჩქარობენ გარშემო კუთხეში. ეს იყო გასროლა ih მიმართულებით, რომელიც შეანელა ih საქართველოს როვნო ასე, რომ ჩვენ შეიძლება აწარმოებს შემდეგი კიბეებზე. ქვემოთ, ვინმე მოულოდნელად სამსახურიდან გაათავისუფლეს ორი thundering კადრები. ტყვიები არ გავიდა ფოლადის bulkhead, როგორც ჩვენ გადახტა, რათა მომდევნო deck გარეთ ih-ს აღწევს.
  
  
  ამ დერეფანში, იქ კარები რასაც lifeboat ფართი. მე არ ვფიქრობ იმაზე, ათავისუფლებს ერთ გარშემო კატარღები, მაგრამ იქ ცხოვრება ქურთუკები ინახება გასწვრივ bulkheads, და თუ ჩვენ ვერ აითვისებდა ყველა წყვილი მათზე, ჩვენ შესაძლოა გადარჩეს & nb.
  
  
  როდესაც ჩვენ შეიჭრნენ ქუჩაში ერთი დღის შემდეგ, სამი ეკიპაჟის წევრები იდგნენ ჩვენს შორის და მოაჯირები. ერთ-ერთ მათგანს იარაღი მათ გარშემო. მან დააყენა იარაღის ცეცხლი, მაგრამ Wilhelmina იყო უკვე ჩემს ხელში. მისი გაგზავნილი ტყვია ego lobe, და ის დაეშვა თოფი. ერთი სხვა გუნდის წევრები გამოყვანილია თოფი უფასო იგი მკვდარი კაცი, და მესამე გაყვანილია ხელში პისტოლეტი, მისი ტანსაცმელი, და გასროლა ჩვენი მიმართულებით. Wilhelmina უპასუხა. Gunman clutched მის მკერდზე და staggered უკან მოაჯირები, მოძრავი მეტი მხარეს მისალმების შავი კარიბის ზღვის ქვემოთ. Survivor დათმო ცდილობს, რათა მისი თოფი და გაიქცა aft.
  
  
  მე დახიეს სახურავი off ხის კონტეინერი აღინიშნება "ცხოვრება ქურთუკები", მაგრამ მხოლოდ ერთი შიგნით. Ego Rone ესროლა იგი მისი, და მან shrugged, ცდილობს იკრიბებიან ნარჩენების მისი blouse.
  
  
  იყო მკვეთრი შეძახილებით ახლა, და ხალხი ორივე მხრიდან იყო გაშვებული მასშტაბით deck ჩვენს მიმართ. ეს დრო, რათა გადავარჩინოთ თავს. მან თავი დაუქნია, რომ Rona, მაშინ ავიდა, სარკინიგზო, ავიდა ქვემოთ ვიწრო გარე ledge, და საპირისპირო მხარეს.
  
  
  აღშფოთებული სროლების შედეგად გაქცევა მისი, დაავიწყდა დამუშავებული ჭრილობა ჩემი shattered ქალა. მან გაიხსენა, ეს კარგად, როდესაც იგი მოხვდა, მარილი, წყალი ხისტი.
  
  
  მაშინ brylev გამოვიდა. მაგრამ ის მალე მოვიდა, ხველების და spitting წყალი, როგორიცაა გატეხილი რადიატორი.
  
  
  საქართველოს Gaviota აღმოჩნდა რამდენიმე ასეული ეზოები, მაგრამ ახლა იგი მიახლოებისას, მისი searchlights თამაშობენ მეტი წყალი.
  
  
  ქარი იყო მკვეთრი და ზღვა იყო უხეში. ისინი უნდა იყოს იმისთვის, რომ ადგილზე ამ swirling ოკეანის უდაბნოს. წყალი იყო თბილი, მაგრამ სავსე არამეგობრული არსებები მახვილი კბილები, - და ეს იყო მარტოხელა.
  
  
  It ' s lonely! ეს მოხდა ჩემთან, რომ მე არ მინახავს Ron და ferret გადასვლა overboard. მან ნამდვილად dive ჩემთან ერთად? მე ვერ იქნება, დარწმუნებული ვარ. იგი მცურავი ფართო წრე, იძირებოდა წყალში, როგორც პროჟექტორი როდესაც წარსულის ჩემთვის, მაგრამ Ronu ვერ ვხედავ მას.
  
  
  
  
  
  
  საქართველოს Gaviota იყო, ახლა ნელ-ნელა ახლოვდება ჩემთვის. ჩემი აზრით, დროს წყლის დონე, ეს ჩანდა უზარმაზარი და საშიში. დაახლოებით ორმოცდაათი ეზოების დაშორებით, გემი მოვიდა გაჩერება, და განათება დაიწყო მეთოდურად darting უკან და მეოთხე და nb.
  
  
  რაღაც თეთრი creampie, თმები, სექსუალურად ტალღების მე და გემი. მე ვერ რისკის მოუწოდებს. ჩემი ხმა განხორციელებული ადვილად მეტი წყალი და გემის ძრავები იყო, ახლა ჩუმად. მისი მცოცავი სხეულის გადავიდა მიმართ ობიექტის & nb, მაგრამ უეცრად შეწყვიტა, როდესაც ჩემი ხელით შეეხო ქსოვილი და ხორცი.
  
  
  ეს არ იყო, Rona. ნარევი რელიეფის და იმედგაცრუება, აღმოვაჩინე, რომ ეს იყო ორგანოს crewman, ვინც დაეცა ბორტზე მას შემდეგ, რაც მე ესროლა.
  
  
  დიდი ხნის ცერა ფანრები ი ჩვენთვის blinding flames. მისი მყისიერად საპირისპირო მხარეს, რის გამოც მკვდარი მეზღვაური afloat ჩემს მიერ სამუდამოდ. წყლის ქვეშ, იგი მოხვდა ამ მიმართულებით გემი. ის შეიძლება მოვისმინოთ muffled thunder სროლა და ხმა ტყვიები დარტყმის წყალი.
  
  
  როდესაც მე მოპირკეთებული, კორპუსის გემი loomed, სანამ ჩემთვის, როგორც თეთრი ფოლადის კედელი. ისინი მაინც სროლის on deck, და მან მოისმინა ხმა lifeboat მიმდინარეობს შეამცირა. ის დადიოდა უკან გასწვრივ კორპუსის, რომ მკაცრი, სადაც ის დაიმალა ქვეშ დაკიდება, როგორც შეეძლო. აი, ეს იყო მიუწვდომელ ფანრები, და მე უკვე ძნელია ვხედავ ნავი თუ იგი არ აწარმოებს მეტი me. სამწუხაროდ, იქ არ იყო ადგილი დაჭერა, რათა მოაჯირი, ასე რომ მე უნდა ბანაობა გასწვრივ & nb დარჩენა ახლოს კორპუსი.
  
  
  ნავი plopped amidships, და rowers გაემგზავრა ვერცხლისფერი patch წყალი, სადაც წმიდა lantern დაეცა. მათ მიაღწიეს ადგილზე, გამოყვანილია sodden ორგანოს შევიდა ნავი, რომელზეც რამდენიმე ძლიერი დარტყმა. ვინმე ფიცი დადო, შემდეგ წამოდგა და მოუწოდა, რათა Gaviota მეშვეობით მეგაფონი.
  
  
  "ეს არ კარტერი ან ქალს! ის არის მარტო, ყველა ჩვენს გარშემო! "
  
  
  შემდეგ მომენტში ზრდა დუმილი Gorodin ხმა აჟიოტაჟი გამოიწვია, თუ: "დავუბრუნდეთ ბორტზე. ჩვენ ძებნა ერთხელ, როდესაც იგი იღებს ღია."
  
  
  ნავი მორჩილად დაუბრუნდა Gaviota და იყო hauled გემზე. დღისით იყო, კიდევ კარგი შვიდი საათის მოშორებით, და მე არ ველოდი, რომ იყოს გარშემო, როდესაც იგი ჩამოვიდა. ძალიან უხეში შეფასებით, ჰერები, მე ვივარაუდოთ, ჩვენ სადღაც ყურის ჰონდურასის. მე მას რა თქმა უნდა, ვარსკვლავი, და როგორც კი ჟღერს on deck გარდაიცვალა ქვემოთ, მან steamed გარეშე მისალმების აღმოსავლეთით, რომელიც მე გათვლილი იყო იმ მიმართულებით, რომ უახლოეს მიწის ნაკვეთი. წყალი ჯერ კიდევ თბილი იყო, და ზღვის ჰქონდა დაწყნარდა საკმარისი, რათა საცურაო ადვილია. თუ მე გამიმართლა, მე შეიძლება მიაღწიოს რამოდენიმე მიწის ნაკვეთი ან იყოს spotted მიერ მეგობრული ნავი.
  
  
  საცურაო მშვიდად, ნელა მოძრავი შენარჩუნებას მისი ენერგია, მას აინტერესებს, თუ ისევ რა შეიძლება მოხდეს Rona. მან იგრძნო ღრმა მწუხარებას.
  
  
  თავი მეთერთმეტე
  
  
  ეს იყო დღის მეორე ნახევარში, წმინდა, ყველა ვარდისფერი და ოქროს, სადღაც ადრე, ხოლო ის მარტო მისი, გადაცურა მისი, მარტო, მისი კარიბის ზღვის. ჩემი სხეულის სითბო ჰქონდა გაიფანტა რამდენიმე საათის წინ, და კიდევ-თბილი წყალი ახლა იგრძნო, ყინულოვანი, ცივი. როდესაც ეს იყო სინათლის საკმარისი, მან შეწყვიტა სკანირების ჰორიზონტზე. პირველ რიგში, მე ვერ ვხედავ მიწის ნაკვეთი ჩემს სფეროში ხედვა, და ჩემი კუნთების ყვიროდა, პროტესტის ნიშნად, რომ მე ჯერ კიდევ ცურვა არ აშკარა ჯილდო. შემდეგ მან შენიშნა patch ყავისფერი, სადაც ლურჯი ცა და ცის შეხვდა აღმოსავლეთში. მე გადავწყვიტე, რომ ეს იყო ან ჰონდურასის ან, თუ დენებისაგან ჰქონდა ჩემთვის ჩრდილოეთით, Yucatan. ეს ნამდვილად არ აქვს მნიშვნელობა. ნებისმიერი ნაჭერი მშრალი, მყარი საფუძველი არის მისასალმებელი.
  
  
  მან თავი გასწირა რამდენიმე წუთში ბანაობა, მაშინ გადაბრუნდა და დაიწყო ხანგრძლივი, მსუბუქი სეირნობისას მიმართ შორს ბანკი. რამდენიმე ხნის შემდეგ, მე მივიღე კომპანია.
  
  
  პირველ რიგში, ეს იყო პირველი ტალღური გლუვი ზედაპირი, ჩემი უფლება. სტეპინგზე on & nb, ვუყურე და დაინახა ახალი ტალღური. მერე კიდევ ერთი. და კიდევ ერთი. მისი, ვიცოდი, რა იყო ეს, თუნდაც, სანამ პირველი sickle-ფორმის დორსალური roll გამოჩნდა ზედაპირზე.
  
  
  Sharks.
  
  
  როდესაც ეს მოძრავი, მათ შეიცვალა მიმართულება, გადმოკვეთა ჩემს თვალწინ, და შემდეგ შემობრუნდა, ახლა licking. იგი შეიძლება იყოს სამი ადამიანი, მათ გარშემო, მიუხედავად იმისა, რომ მას ჰქონდა ეჭვი, რომ იქ იყო მეგობარი სიახლოვეს. როდესაც მისი ჩაძირული წყალში, ის შეიძლება ნათლად ჩანს ih circling მეტი me მანძილი დაახლოებით ორმოცდაათი ფეხები. მათ ფიქლის crevices და თეთრი string ლურჯი ზვიგენი ცხოვრებაში. მიუხედავად იმისა, რომ თეთრი ზვიგენი არის უფრო tenacious man-eater, ლურჯი ზვიგენი არ არის ჩემი საყვარელი თანამგზავრი საქალაქთაშორისო ცურვა.
  
  
  სამი ნიმუშები მიმდებარე me შორის იყო რვა და ათი გრძელი ფეხები. ჰერები იყო უცნაური intruder ih waters-მოუხერხებელი, ნელი, შესაძლოა, საშიში, მაგრამ პოტენციური სადილი. დროდადრო, ერთი სამი იქნებოდა rush ჩემს მიმართ და მაშინ გადაუხვევია მოშორებით, თითქოს ტესტირება ჩემი რეაქცია. ვიცოდი, რომ ადრე თუ გვიან ვინმე მათ გარშემო მოვიდოდა და stab ჩემთვის მათი ბასრი კბილები.
  
  
  განაგრძო მან ცურვა, რომ crest მიწის ნაკვეთი. ერთად ძალისხმევა, მე კი ჩემი ინსულტის ნელი და სიმშვიდეს, რადგან თუ სამი predators არ მაწუხებდა საერთოდ. ეს უფრო ჩემი სარგებელი, ვიდრე მათ; თქვენ არ გაღიზიანება ზვიგენი.
  
  
  ჩემი escorts drew სტაბილურად დაახლოება, როგორც გავაგრძელე ჩემი აუტანელი პროგრესის მიმართ სანაპიროზე. საბედნიეროდ, სისხლის ჰქონდა დიდი ხანია გარეცხილი მოშორებით არეში ჭრილობა და დაჭრილი მისი thumb.
  
  
  
  
  
  
  
  სადაც მისი ego ჰქონდა მოჭრილი მისი ფლუორესცენტური საშუალებები. თუ მე დაღვრილი სუფთა სისხლის წყალში ჩემს გარშემო, sharks უყოყმანოდ ცრემლსადენი ჩემს გარდა.
  
  
  როდესაც ჩემი ყურადღება გამახვილდა sharks, მე არ შეამჩნია, ყავისფერი sail შორის მე და მიწის ნაკვეთი, პატარა ჩრდილოეთით. მას შემდეგ, რაც მე არ ვიცი, ზომა ნავი, მე ვერ გეტყვით, მანძილი nah. მაგრამ ეს იყო უფრო ჩემთვის, და მე გონებრივად ცდილობს მიაღწიოს და დააჩქაროს ego. ერთად აფრების, ეს ძლივს არ ყოფილა ეხლა Gaviota, და მაშინაც კი, თუ ეს იყო, მე მირჩევნია მიიღოს რისკის Gorodin-ის ეკიპაჟის ვიდრე ერთად სასიკვდილო torpedoes, რომ დაცული closing in on me.
  
  
  მიუხედავად იმისა, რომ მე ვფიქრობდი, ეს აზრები, რაღაც განათებული ფარული ქვეშ me. მე არ იმოქმედა, მაგრამ ტურბულენტობა გამომგზავნა დაწნული, როგორიცაა traffic jam. ჩემი playmates ამზადებდნენ თავდასხმას.
  
  
  მან შეწყვიტა ცურვა და მოიცილეს frantically ერთი ნავი. მე ვერ გეტყვით, თუ ის მინდა მინახავს მე, მაგრამ ნავი ინახება მოძრაობდნენ ჩემი მიმართულებით, რომელიც იყო დამაჯერებელი. როდესაც ერთი ზვიგენი გავიდა ექვსი ფუტი ჩემთვის, უგო გაამახვილა, რომ ეს მისი scabbard და გაიმართა hilt მზად ქვეშ წყალი. საქართველოს stiletto არ შეცვლის შანსები ბევრად წინააღმდეგ სამი მკვლელები მასით შორის სამი ასეული და ოთხი ასეული ფუნტი თითოეული, მაგრამ ეს არ მომეცი შანსი.
  
  
  მან საპირისპირო მხარეს რამდენჯერმე უყურებს sharks, ხოლო შენახვა მისი თვალები ახლოვდება ნავი. ახლა კიდევ ერთი ზვიგენი გამოეყო მისი თანმხლები და გამისწორდა. არსებობს პოპულარული თეორია, რომ ზვიგენი პირში მდებარეობს ქვედა მისი უფროსი, ეს უნდა გააფართოვოს გადატანა თავის თავში bite. არ მჯერა, რომ ეს. როდესაც ქვედა ყბის მოდის ქვემოთ თავის იდეას, ბოროტი ნახევარმთვარის ხსნის შევიდა სასიკვდილო ქევერნ კლაბი კბილები. ზვიგენი შეიძლება bite თქვენ თითქმის ნებისმიერ ადგილას.
  
  
  ეს ერთი გადაწყვიტა თავდასხმა ჩემთვის ეხება. ჰერები წავიდა ქვემოთ ზედაპირზე შეხვდება ego იგივე გზა, წარდგენის, როგორც პატარა მიზანი რაც შეიძლება. ის იყო თავზე მე, როგორც შვილი,შავი წყალქვეშა სარაკეტო, სანამ უგო შეეძლო მას თავდაცვითი. ადამიანის მანევრულობა, წყლის ქვეშ არის შეზღუდული საუკეთესო. და იყო მხოლოდ დრო, იმისათვის, რომ თავს და მოდით უზარმაზარი შავი ფორმა გაივლის ქვეშ me. ეს იმდენად ახლოს, რომ grainy ზვიგენის კანს scratched ჩემი მხრის.
  
  
  Finding ჩემთვის დაუცველები, ზვიგენი მყისიერად შეიცვალა მიმართულება და შეუერთდა სხვა ორი. Ih აღფრთოვანებული მოძრაობები ვარაუდობს, რომ ისინი ემზადებიან შეთანხმებული თავდასხმა. ეძებს ნავი, მიხვდა, რომ ეს იყო უბრალო, ხის ნავი ერთი sail. პატარა, მუქი-მამაკაცის წინაშე იდგნენ, მშვილდი, მიუთითებს ჩემთვის. ისინი, როგორც ჩანს, ყვირილი, მაგრამ მე ვერ მესმის სიტყვები.
  
  
  Dorsal mirror გაჭრა მეშვეობით წყლის სიახლოვეს. ამ დროს ჰერები საპირისპირო მხარეს ღრმა, და ასე მოიქცა ზვიგენი. ეს გააკეთა შემოვლითი ქვეშ მე, და ხელმძღვანელობდა, ყბა ფართო, მისი ბოროტი თვალები მოჩვენებითი გამოწვევა ჩემთვის. მან somersault და დაუსხლტა სასიკვდილო კბილები მიერ რამდენიმე დუიმი, მაგრამ ამ დროს უგო მზად იყო. მისი მოხდა დანა შევიდა ზედა ნაწილი ზვიგენი ცხოვრებაში. ჩემი მკლავი ძმა, თითქოს ეს უკვე მოხვდა სისწრაფეს სატვირთო მატარებელი, მაგრამ მე გაიმართა, როგორც ზვიგენი იმპულსი ხორციელდება აშშ-ორივე მდე, და stiletto blade დაჭრილი მეშვეობით მკაცრი თეთრი კანის ცხოვრებაში.
  
  
  სანამ ჩვენ მიაღწია ზედაპირზე, იგი მივიღებთ off დაშავდა ზვიგენი, რომელიც შემდეგ დარჩა, მუქი წითელი სისხლი, როგორიცაა მოწევა, მარყუჟის guts bulging მის გარშემო შეიკრიბა გასწვრივ სიგრძე ცხოვრებაში.
  
  
  ადგა და დადიოდა დაშორებით slain მკვლელი, glancing უკან მხოლოდ ერთხელ ენახა მისი ერთ-ერთი ego-ის ბოლო მეგობრებთან slap მისი ego კუჭის და ძალადობრივად დააკოპიროთ off დიდი ბლოკი ხორცი და წიაღის. მესამე ზვიგენი ჩამორჩება.
  
  
  ის გამოყვანილია თავად ზედაპირზე და სუნთქვა ტკბილი, სუფთა ჰაერი შევიდა მისი ფილტვები. მას შემდეგ, რაც წუთი, ჩემი ყურები შეწყვიტა გამოიწერეთ და გავიგე ხმა. ათი ფეხები ჩემს უკან, ნავში იყო bobbing პატარა swell, sail მოხსნას reefs. ოთხი მამაკაცის ნავი. ისინი მოკლე და ბნელი, დახვეწილი ფუნქციები მითითებული სიმეტრიულად პატარა მრგვალი ხელმძღვანელები. სიტყვა ისინი ისაუბრა იყვნენ გაუგებარია ჩემთვის, მაგრამ ვიგრძენი, რომ ისინი მაიას, უძველესი ენის და ქვედა მექსიკაში, რომელიც ახლა ლაპარაკობენ სამხრეთ ნაწილში, Yucatan, Quintan-a-Ru.
  
  
  ყავისფერი ხელები კუნთოვანი იარაღის მიაღწია და გამოყვანილია მე მთელი წყალი შევიდა ხის ნავი. მოსმენის ხმა ჩემს უკან, მისი მამა აღმოჩნდა, რომ შევხედოთ სისხლიანი ქაფი სანაპიროზე, სადაც ორი sharks ჰქონდა მოწყვეტილი დაჭრილი კაცი ცალი. რამდენიმე წუთში, ჰერები იქნება შემდეგი.
  
  
  მისი მამა ჩატარდა ხელში მადლობა გადაუხადა მისი მაშველები, მაგრამ ih დახურულია თვალები და expressionless სახეები არ უპასუხა. Odin მათ გარშემო gestured ჩემთვის იჯდეს bow. მან გააკეთა, და ისინი დაეცა sail. ქარი აიღო ტილო და მსუბუქი ნავი, როგორც ჩანს, მოიმატებს წყლიდან და აწარმოებს მიმართ სანაპიროზე.
  
  
  თავი თორმეტი
  
  
  როგორც ნავი გადავიდა შეუფერხებლად და ჩუმად მიმართ სანაპიროზე, ჩემი ძალისხმევა ბოლო თექვსმეტი საათი დაიწყო, რომ დაეწიოს მე. ბრძოლა და გაქცევის შესახებ Gaviota, ხანგრძლივი ცურვის, და ბრძოლაში sharks დაღლილი me out. მან თავი დაუქნია და იხურება მისი თვალები, რომ მათ დანარჩენი, და მეორე მოგვიანებით, tac
  
  
  
  
  
  ბოლოში ნავი, როგორც ჩანს, ძლივს ხრეში, და ადამიანი იყო გაშვებული ქვემოთ ჯგუფების ფაცხებს უნდა გაიყვანოს ნავი გამორიყა.
  
  
  ყველა საქმიანობა შეწყვიტა, როდესაც მისი ქმარი გამოვიდა და გაჩერდა სანაპიროზე. Odin-ის nam po მაია არ იყო უფრო მაღალი, ვიდრე ჩემი თმები. და მინდა ჩემი ნავი-თანამოაზრეების, ისინი არ გვაჩვენებს ნებისმიერი ულოცავენ ან მტრული მათი სახეები, მიუხედავად იმისა, რომ ისინი შემომხედა ზოგიერთი ცნობისმოყვარეობა.
  
  
  ისინი შთამომავლები მკაცრი და ურჩი მაიას ინდოელებს, რომელიც არასდროს წარმოდგენილი ესპანური წესი ამ დღეებში, კოლონიზაცია. მას შემდეგ, რაც 1847 აჯანყება დასავლეთ Yucatan იყო გაანადგურა ესპანეთის, ისინი გაიქცნენ, როგორც საუკეთესო მათ შეეძლოთ, ჯუნგლების michoacan, სადაც შეიარაღებული წინააღმდეგობა გაგრძელდება მანამ, სანამ მეოცე საუკუნეში. ახლა კი, შორეულ სოფლებში, როგორიც მე მიიყვანეს უკვე დატოვა, მთლიანად რომ ფედერალური მთავრობა არეგულირებს თავად შესაბამისად ძველი ტომის ტრადიციების.
  
  
  ორი კაცი fishing ნავი მიუახლოვდა ჩემთვის ორივე მხრიდან. თითოეული მათგანი დააყენა პატარა ყავისფერი მხრივ, ჩემი იდაყვის და ხელი მკრა მომავლისკენ. მე არ ვიცი, თუ მე როგორც ბადრაგირება ან ტყვედ.
  
  
  ისინი გამიყვანა მეშვეობით სოფელ ოცამდე სახლები შორის რიგები ჩუმად, სიფხიზლისაკენ მაიას ხალხი. ჩვენ წინ გაჩერდა ქოხი პატარა, ვიდრე სხვები გარე პერიმეტრზე სოფელში. სახურავი იყო, სილით, და ტალახი კედლები არ ჰქონდა windows.
  
  
  როგორც odina, გარშემო ჩემი გარემოცვა, დაიწყო გამოიწვიოს me მეშვეობით კარი, მან აიძულა Wilhelmina ის რკინის ბლოკი, მაინც დაპრესილი წინააღმდეგ ჩემი ბარძაყის. მან გააუქმა ჩემი ნესტიანი პერანგი და გაყვანილია მოციგავის .
  
  
  "Pistola!" მან წაკვეთილია, პირველი სიტყვა, ესპანური, ის გამიგია, ვინმეს მათ გარშემო.
  
  
  "No se funciona," emu უთხრა. ეს იყო სიმართლე. იარაღი არ მუშაობდა, სანამ მას შემდეგ, ღამით, ის immersion in მარილი წყალი. "არ tiene balas," მე-დასძინა მან. ასევე ნამდვილი. მან გამოიყენა ყველა მისი ammo, ხოლო სროლა უკან Gaviota.
  
  
  პასუხი არ მაია. როგორც ჩანს, ისინი მხოლოდ იცოდა, რამდენიმე სიტყვა ესპანური. მას შემდეგ, რაც ჩამორთმევის Wilhelmina, ინდური მკრა შევიდა სალონში და გააკრიტიკა ხის კარი ჩემს უკან. მან ისაუბრა მისი კომპანიონი მაიას ენაზე. მისი ტონი, მე ვერ გეტყვით, რომ ერთ-ერთი მათ გარშემო იყო, უნდა დარჩეს იქ და დაცვა კარი, ხოლო მეორე იყო გარკვეული დავალება. მან გააუქმა მისი rammed დედამიწაზე სართული და leaned წინააღმდეგ კედელზე.
  
  
  პირველად მრავალი საათის განმავლობაში, მისი აზრები აღმოჩნდა, რომ მისია, რომელიც ჩართული გაწევრიანების me in the Caribbean. იყო, რომ ეს მართლაც მხოლოდ გუშინ, რომ მისი შვილი იყო ზღვარზეა დამარცხების ნაკვეთი ჩემოდანი და ბომბი, როდესაც ის გადავიდა მიმართ ფიოდორ Gorodin ერთად მოციგავის ხელში? თუმცა, რამდენად შორს ვარ მე, რომ შეუძლია, რომ არაფერი დაუშვას ბირთვული განადგურების ნიუ-იორკში, კიდევ სამი დღის განმავლობაში.
  
  
  მე შევეცადე, რათა ჩემი აზრები თავში ჩემი ამჟამინდელი სიტუაცია, მაგრამ ხედვა Rona Folstedt, სუსტი greyhound და ქერა Nordic ქერა, განათებული მეშვეობით ჩემი აზრით. სადაც იყო, მან მხოლოდ ახლა? მკვდარი? უმჯობესია, კუთხეში, ვიდრე უნდა იყოს ოსტატურად მიერ Gorodins.
  
  
  კარი ჩემი ქოხი გაიღო ღია და ჩემი ორი მესაზღვრეებმა, შევიდა. ჟესტები და grunts, ისინი ნათლად ჩანს, რომ მას თან უნდა ახლდეს ih. იგი ადგა და დადიოდა მათთან ერთად დაბრუნდა სოფელში.
  
  
  ჩვენ მოვედით, რათა უფრო დიდი ქოხი, ვიდრე სხვები. ერთხელ მოხატული, თეთრი, იგი თანდათან გარდამტეხი ნაცრისფერი. ორი Mayans გამიყვანა მეშვეობით კარი, მაშინ წინ გაჩერდა მოხუცი იჯდა პლატფორმა. მან shaggy ნაცრისფერი თმა და სახე, როგორც მძიმე და დანაოჭებული, როგორც კაკლის ნაჭუჭს.
  
  
  მან დააყენა crooked arm, და ჩემი ორი მესაზღვრეებმა უკან დაიხია, რის გამოც მე მარტო მას.
  
  
  "მისი Cholti", - განაცხადა მან ძლიერი, დაბალი ხმა, რომელიც თითქოს გარეთ ადგილი, მისი ასაკი და პატარა ძუძუს. "მისი ხმა არის El Jefe, მთავარი."
  
  
  "ეს დიდი პატივია", - ვუთხარი მე," და სიამოვნებით იპოვონ ვინმე, ვინც საუბრობს ინგლისურ ენაზე."
  
  
  "ეს ყველაფერი ჰერები სოფელში, მე ვსაუბრობ ინგლისურ," - განაცხადა მან ამაყად. "მივედი სკოლაში მერიდა. ისინი ასწავლიან, რომ მათი შვილები, მაგრამ მათ არ სურთ, რომ იციან, Yankee ენა". მაშინ ის გაჩუმდა, ხელები ჩამოყარა თავისი წრე, ელოდება, რომ მეთქვა რაღაც.
  
  
  "ჩემი სახელი არის, ნიკ კარტერი," - ვუთხარი მე. "მისი აგენტი არის ამერიკის შეერთებული შტატები. თუ შეიძლება take me უახლოეს ქალაქში, ჩემი ტელეფონი, მინდა იყოს მადლიერი. მე ყურადღება თქვენ კარგად.
  
  
  "მითხრეს, თქვენ ჰქონდა იარაღი," Cholti განაცხადა.
  
  
  "ჰო. ჩემი მუშაობა, მე უნდა ზოგჯერ დაიცავი თავს, ზოგჯერ მისი მოკვლა."
  
  
  "თეთრი ადამიანი არ არის ძალიან პოპულარული michoacan, კარტერი. მე არ მიყვარს თეთრი ადამიანები იარაღით ყველა. ჩემი მამაკაცი ეპყრობოდნენ ძალიან ცუდად, თეთრი, მამაკაცის იარაღი."
  
  
  "მე არ მინდა, რომ ავნებს, თქვენ, ჩვენ, თქვენი ხალხი, Jefe. ადამიანი ვარ საბრძოლო არიან ბოროტი ადამიანები, რომელთაც სურთ განადგურება დიდი ქალაქების ჩემი ქვეყანა და კლავს ისე ბევრი ჩემი ხალხი ."
  
  
  "რა უნდა, ეს ნიშნავს, ჩვენთვის აქ Quintana Bur?
  
  
  "თუ ეს ბოროტი ადამიანი ეძლევათ მოგება, ადგილი მსოფლიოში იქნება დაცული, მათ შორის, არც კი თქვენი სოფელი. ისინი უბრალოდ განადგურდა კუნძული წყნარ ოკეანეში, სადაც ხალხი ძალიან მინდა თქვენი საკუთარი.
  
  
  "მეუბნებოდა, თუ როგორ დასრულდა ზღვის, ნიკ კარტერი."
  
  
  მან უთხრა Em ამბავი დრო Rhona და მე გააჩერა საკრუიზო გემი ანტიგუა. Cholti მოისმინა მისი თვალები ვიწროვდება, ხელები ჯერ კიდევ მისი წრე, მისი თვალები თითქმის დახურულია. როდესაც ეს დასრულდა, ის იჯდა სრული წუთი.
  
  
  
  
  
  
  დუმილი. მაშინ ego თვალები გაიხსნა და ის ჩხრეკა ჩემი სახე.
  
  
  "მე მჯერა, რომ თქვენ, ნიკ კარტერი," - განაცხადა მან. "შენი ხმა არ იქმნება, და შენი თვალები, სიმართლე გითხრათ. ტელეფონი თქვენ ეძებს შეგიძლიათ იხილოთ up ჩრდილოეთ Vigfa Chico. მე მაქვს აღებული, თქვენ იქ, მაგრამ ...
  
  
  "მაგრამ რა?" მე აიძულა იგი.
  
  
  "თქვენ ხართ თეთრი კაცი. მოიყვანეს იარაღი ჩვენს სოფელში. ამ მიზეზების გამო, ჩემი ხალხი გვინდა, თქვენ მკვდარი. ისინი მომისმინა, როგორიცაა el jefe, და იქნებ მე შემიძლია ih მჯერა, ისევე, როგორც მისი, რომ თქვენ არ გსურთ, რომ ავნებს. მაგრამ არსებობს ერთი, რომელიც არ შეიძლება იყოს შეირყა ."
  
  
  "ვინ არის ეს?" ვთხოვე.
  
  
  "Ego-ს სახელი არის Tihok. ის ჩემი შვილი. როცა მოვკვდები, ის პასუხისმგებელი იქნება აქ. მე მეშინია, რომ ძალიან მალე მოხდება. Teehawk არასოდეს დათანხმდება წახვალ სანამ არ შეხვდება მას."
  
  
  "აწარმოებს მას? მე ვფიქრობდი, რომ თქვენ თქვით, რომ არავინ აქ საუბრობს ინგლისურ ენაზე."
  
  
  "არსებობს სხვა ენებზე," მოხუცი განაცხადა. "ჩემი შვილი გელოდებათ გარეთ ჩემი სახლი ახლა. თუ როგორ მოიქცეს მასთან ერთად განსაზღვრავს თქვენი ბედი. ეს ასეც უნდა იყოს ."
  
  
  "მე მესმის," მან განაცხადა, რომ მოხუცი. Cholti თავი დაუქნია მიმართ კარი მისი ქოხი. შემდეგ ის აღმოჩნდა და დარჩა.
  
  
  სანამ მას ჰქონდა ორი ნაბიჯი შევიდა გაწმენდის წინაშე უფროსები ' ქოხი, რაღაც ქუხილი მეშვეობით საჰაერო და მოხვდა ადგილზე ჩემი ფეხები. ეს იყო ექვსი ფეხით spear, მისი ვიწრო, ორმაგი edged blade burrowing მიწაში.
  
  
  მოპირდაპირე მხარეს გაწმენდის იდგა ახალგაზრდა მაია, ჩამოართვა, რომ წელის, მისი ყავისფერი კანი taut და ელვარე მეტი taut კუნთების. მან მნიშვნელოვანი ტყუპი, რომ სათადარიგო ჩემი ფეხები, ჩატარების ego კუთხე, ტრადიციული გამოწვევა უქმნის. იყო სოფლის ყველა ჩვენს გარშემო, მათი სახეები impassive მაგრამ მათი თვალები ფრთხილი.
  
  
  ასე რომ, ეს არის Tihok, უფროსი შვილი. ეს იყო კაცი, მე არ მქონდა პირისპირ ბრძოლაში, თუ მან დატოვა სოფელი ცოცხალი. მაგრამ თუ ego კლავს მას, შეიძლება Ego-ს მამა let me go რომ Vigia Chico? მაშინაც კი, თუ მოხუცი თანახმაა, მე ნება ego ადამიანი ცხოვრობს? რატომღაც, მე მქონდა დამარცხება Teehawk, მაგრამ მე არ მიიღოს ego მისგან.
  
  
  სანამ ეხება spear, უგო შეგნებულად drew იგი scabbard მისი მხარის ზემოთ დაიკავეს. ეს იყო გააუქმა მიერ stiletto ასე რომ სოფლის მოსახლეობა ვერ ვხედავ ego, მაშინ გაგზავნილი ego სპირალის მიმართ კარი უფროსები ' ქოხი, სადაც ეს მოხდა, სახელური იმუქრება. მიუხედავად იმისა, რომ იქ იყო, არ ისმის პასუხი watchers, მან შეიძლება იგრძნოს მისი დაფარული დამტკიცება.
  
  
  მაშინ ის გამოყვანილია სათადარიგო გარშემო ადგილზე და ჩატარების ego იგივე პოზიცია, როგორც Teehawk, გადავიდა ცენტრში იღებენ. იქ, ჩვენ შეეხო შუბისპირები მისალოცი უცნაური მსგავსი, რომელიც გამოიყენება ბრძოლა პერსონალი. სასიკვდილო განსხვავება ის იყო, რომ ამ spears პირსინგიანი თორმეტი დუიმი ფოლადის დანა, დანა, რომელსაც შეუძლია პირსინგი პირი ან შეწყვეტასთან კიდურის მათი სხეულის.
  
  
  მან ერთი ნაბიჯი უკან მზად პოზიცია, და მშვიდად მაშინვე თავს დაესხა, swinging სათადარიგო hilt მდე. მე დაეცა ჩემი შუბი, რათა დაბლოკოს დარტყმა, შემდეგ სწრაფად გაიზარდა ეს თავიდან დანა რომ აქვს გაყოფილი ჩემი თავის ქალა.
  
  
  ჩემი რევმატიზმი იყო ჩემი საკუთარი პასუხი, რომელიც მაია მოსალოდნელი და დაბლოკა. ამის შემდეგ იგი გადავიდა counter მოსალოდნელი დარტყმა, მაგრამ მან მხოლოდ feinted დანა და გაიღო კონდახით sideways წინააღმდეგ ego-ს ribcage. Teehawk ამოიოხრა ტკივილი, მაგრამ ოსტატურად გადალახა მისი შუბი, მზად ბლოკი მკვლელობის დარტყმა.
  
  
  ჩვენ უკან დაიხია, დაბრუნდა ჩვენი ამოსავალი პოზიცია, და ბრძოლაში კიდევ ერთხელ დაიწყო.
  
  
  ხელოვნების warstaff გაცილებით როგორც ფორმალიზებული, როგორც ფარიკაობა ან თუნდაც ცეკვა. თითოეული hit აქვს ბლოკი, ყოველ ბლოკში გადადის counter. მხოლოდ ხმები Yucatan გაწმენდის იყო clank-ერთი შახტა და იღებს პირები, punctuated მიერ მძიმე სუნთქვა და Teehawk და მეც. მე ვნახე ეს უფრო მეტია, ვიდრე ერთხელ, გახსნის ხვრელი მართოს სათადარიგო დანა შევიდა, მაგრამ მე შეაფერხა ჩემი lunge, რომ Rivnenskaya საკმარისი დაუშვას ახალგაზრდა მაია ბლოკირება. მე მოახერხა ჩემი ego-ს საკუთარი blade დაშორებით ჩემთვის, ჯერჯერობით, გარდა ზეთისა ჩემი გათვლებით, რომ ეს არ crimson stain ჩემი პერანგი.
  
  
  გარღვევა, როდესაც ის გუნდი, რომელსაც შუბის ერთ დროს Ego ruk ორმაგი upstroke, ხოლო ის ელოდა ნორმალური upstroke და slash თავდასხმა. Ego სათადარიგო dangling uselessly, ერთი მხრივ, Teehawk ყელის იყო გააშიშვლა, ჩემი დანა. ბიძგი აიძულა მისი ფრაქცია inch მხარეს, ძლივს ჭრის მისი კანის. მაია თვალში, ვნახე, რომ მან იცოდა, რა გააკეთა.
  
  
  აღდგენის კონტროლის მისი შუბი, Teehawk ბრალდებით სასიკვდილო სისასტიკით. მისი ego მისცა გზა, რათა შეტევა დაიწყო შიში, რომ დუელში შეიძლება მხოლოდ ბოლოს Teehawk გარდაცვალების ან აფეთქდა.
  
  
  თემა მოვიდა გასაოცარია მოულოდნელობა. ჩუმად, ის lunged at me მაღალი, მაშინ crouched და გაიღო კონდახით თოფი, როგორიცაა ბეისბოლის bat, catching მე უბრალოდ ზემოთ ankles და knocking ჩემი ფეხები out from ქვეშ me. მე დავწექი და შემოვიდა გადატანა ჩემი დაბრუნება მხოლოდ ამ დროს ვხედავ, დანა Teehawk ' s spear plunge შევიდა ჩემი სახე. ბოლო მეორე, ეს ჩაიძირა მიწაში ისე ახლოს, რომ ჩემი ყური, რომ მე ვერ ვგრძნობ ego კანი.
  
  
  იგი შეეცადა მისი ფეხები, სათადარიგო მზად ერთხელ, და წინაშე მისი მოწინააღმდეგე. იყო ახალი შეტყობინება ego თვალები : camaraderie. ჩვენ კი ახლა. მისი ego იხსნა მისი სიცოცხლე, რომელიც მან ვერ აპატიებს, სანამ ის მინდა დაკარგა.
  
  
  
  
  
  გადაარჩინა აფეთქდა.
  
  
  იგი იყო გათამაშებული შესახებ. აღების წინ გადადგმული ნაბიჯია, ის tilted მისი blade მიმართ Teehawk მისასალმებელი. მან საკუთარი სათადარიგო ქვემოთ შეხვდება აფეთქდა, და ბრძოლა იყო. ჩვენ დაეცა ჩვენი იარაღი და გაიმართა ჩვენი გააღიზიანა, რომელიც მაიას მოდის. სოფლის chatted approvingly, და პირველად მან დაინახა, ღიმილი ბნელი სახეები Indians.
  
  
  ძველი უფროსი მოვიდა ჩვენთან და ესაუბრა Tihok Mayan. შემდეგ აღმოჩნდა, რომ მე და განაცხადა: "მე ვუთხარი, ჩემი შვილი, რომ მან გაბედულად იბრძოდა და პატივი. მე ვეუბნებოდი მას, რომ იგივე შესახებ, ნიკ კარტერი. Vigia Chico არის საათის სავალზე. ჩემი ორი ძლიერი მამაკაცი გადაგიყვანთ იქ canoe.
  
  
  მან გადმომცა და მითხრა, ჩანთა გახვეული წყალგაუმტარი ქსოვილი. "თქვენ უნდა გაწმენდა და შეზეთვა თქვენი იარაღი ადრე, მარილი, წყალი აქრობს ლორწოს მდე, წინააღმდეგ შემთხვევაში ეს იქნება უსარგებლო წინააღმდეგ ბოროტი ადამიანი თქვენ ეძებთ."
  
  
  Ego მადლობა გადაუხადა მას და აიღო უგო out დღეს ქოხი. მერე მოჰყვა ორი მამაკაცი, რომლებიც უკვე ელოდება, რომ მიიღოს ჩემთვის canoe.
  
  
  ცამეტი
  
  
  სანაპიროზე canoe მოგზაურობა იყო სწრაფი და მშვიდი. ორი Mayans მიესალმა აშშ გულითადად ზე surf ' s edge. არცერთი მათგანი ისაუბრა ჩვენთვის.
  
  
  ჩვენ disembarked ზე Vigla Chico, მორიგების სამჯერ ზომა სოფელ ჩვენ მარცხენა. სახლები, როგორც ჩანს, უფრო მუდმივი და სარკინიგზო ტრასების აღმოსავლეთ დასრულდა გარე კიდეზე ქალაქში. ჩემი oarsmen წამიყვანეს, რაც ვიფიქრე, იყო სახლი, ადგილობრივი headman, მოკლედ ისაუბრა, რომ მას მაიას ენაზე, და შემდეგ მოულოდნელად დატოვა ჩემზე გარეშე ეძებს მას.
  
  
  მან სთხოვა ტელეფონის ნომერი, და მე გადაიყვანეს ზოგადი შენობა, რომელიც, როგორც ჩანს, მსახურობდა სკოლა, ზოგადად, მაღაზიაში, შეხვედრა ოთახი, საწყობი, და ასე შემდეგ. ტელეფონი იყო ადრეული მოდელი rugged ხის შემთხვევაში სახელური მხარეს.
  
  
  მომდევნო ორი საათის განმავლობაში დაიხარჯა მართვის Merida, დედაქალაქში Yucatan, და იქიდან მეშვეობით ლაბირინთში გამაძლიერებლები და შუალედური ოპერატორები, სანამ ნაცნობი ხმა დავით Hawk რუბრიკა დარეკა ხაზი.
  
  
  მე ვუთხარი emu, სადაც მე და მისცა emu არის შედედებული ვერსია, თუ როგორ მიიღო იქ, საუბარი სწრაფად შიშით, რომ ჩვენ შეიძლება დავკარგოთ საკონტაქტო ნებისმიერ მომენტში.
  
  
  "I need a სწრაფი გამოსავალი აქ," emu უთხრა. "იქ არის რკინიგზა, მაგრამ, როგორც ჩანს, მატარებელი უკვე აწარმოებს მას შემდეგ, რაც ყველა დრო არის სულ მზის დაბნელება."
  
  
  "მე თქვენ მიერ ვერტმფრენი. რა არის სტატუსი მისია? "
  
  
  "ჩემოდნები ჩამოვა ბორტზე Gaviota საწყისი Curacao. ფიოდორ Gorodin, როგორც ჩანს, ხელმძღვანელი ოპერაციების Zhizov, როგორც ჩანს დარჩენის ih შტაბი და მხოლოდ ზოგჯერ გამოჩენა ქუჩაში. არ არის დადასტურება, რომ Knox Vornov არის გასაღები პირი, მაგრამ მტკიცებულება არის ძლიერი, რომ ჩვენ შეგვიძლია განვიხილოთ ის, გარკვეული." ის იშურებდნენ, მაშინ დასძინა ," ჩვენ დავკარგეთ Rona Folstedt."
  
  
  "მე ვწუხვარ, რომ მესმის, რომ, ნიკ," დავით Hawke განაცხადა. ჰერები, იცოდა, რომ იყო ის, რაც ნიშნავდა. როგორც რეჟისორი, ცული, იგი იცნობს სიკვდილი, მაგრამ მისი აგენტი რაზმის გამოიწვია Emu ღრმა ტკივილი, ვიდრე ბევრი გააცნობიეროს. "შეგიძლიათ მუშაობა აქ მარტო?", - დასძინა მან.
  
  
  "შემიძლია, მაგრამ ეს იქნება ლამაზი თუ იყო ვინმე იცნობს ამ ტერიტორიაზე. ეს ღამდებოდა აქ, და მე არ უნდა შეგახსენოთ, რომ ჩვენ შეხვედრა ვადა."
  
  
  "რა თქმა უნდა არა," Hawk-განაცხადა მშრალად. "დაველოდოთ წუთში."
  
  
  ტელეფონი crackled soundlessly ჩემი ყური რამდენიმე წამში, და მან იცოდა, რომ Hawk იყო შესვლის ინფორმაცია თავის desktop კომპიუტერი. შემდეგ ის დაბრუნდა პასუხი:
  
  
  "CIA აგენტი სახელად Pilar in Veracruz. იგი ყველაფერს საკონტაქტო თქვენ არ სასტუმროში ბაია Bonito."
  
  
  "სთხოვს?"
  
  
  "დიახ, ნიკა, თქვენ, როგორც ჩანს, ამ წარმატებას. მითხრეს, ეს იყო წითური, კეთილმოწყობილი... erm... ყველა დამატებითი მოწყობილობა ". Hawk განუბაჟებელი მისი ყელის, შემდეგ განაგრძო, სხვადასხვა ტონი. "შეგიძლიათ მოწყობა ვერტმფრენის დაჯდომის Vigia Chiu?"
  
  
  "არსებობს გაწმენდის უფლება უკან ეს შენობა. რამდენად მალე შეიძლება თქვენ მას ვერტმფრენი? "
  
  
  "მე მოუწევს მუშაობა მეშვეობით სახელმწიფო დეპარტამენტი. თუ ისინი მდე ჩანაწერები, თქვენ გაქვთ ფრინველის სამი ან ოთხი საათი."
  
  
  კარგი. მე დარწმუნდით, რომ უნათებენ სადესანტო ტერიტორია flares ან კოცონი. როგორც ჩვენ განვიხილეთ ეს დეტალი, ეს მოხდა ჩემთან, რომ ნორმალურ ვითარებაში, ასეთი ინფორმაცია რომ არ იყოს გადამდები unencrypted მეტი საჯარო სატელეფონო ხაზები. გარემოებები, თუმცა, იყო არაფერი, მაგრამ ჩვეულებრივი, პირობები იყო პრიმიტიული.
  
  
  "თქვენ აპირებთ უნდა ფული," Hawke განაცხადა. "მე იქნება ელოდება თქვენს სასტუმროში სხვადასხვა ცენტრალური ამერიკის ვალუტაში. არაფერი?"
  
  
  "ჰო. ჩემი მოციგავის აიღო სილამაზის კონკურსი აბაზანა, ასე რომ, მე მინდა, რომ gun cleaning kit მოსახერხებელი. ბავშვები 9mm საბრძოლო მასალა ".
  
  
  "ეს იქნება გელოდებათ." იყო პაუზის ხაზი, თითქოს Hawke სურდა რაღაც. მაგრამ მაშინ მან მხოლოდ ის განაცხადა, რომ " არ არსებობს უფრო მეტი, ვიდრე თქვენ წარმატებას, ნიკ."
  
  
  მე მქონდა სამუშაო, სადაც მან დაარწმუნა მიერ ადგილობრივი პრეფექტი პირდაპირი გაფრთხილება განათება ვერტმფრენი. ის არ მინდა, რომ დამეხმაროთ. წაიღო Vigia Chico იყო ოდნავ ნაკლებად მტრული გარე აუზი, ვიდრე მაია სანაპირო სოფელში, მაგრამ მათი კავშირები ძველი ტრადიციები დარჩა ძლიერი. თეთრი ადამიანი იშვიათი სამკურნალო მოვიდა Yucatan, მშვიდობიანი მისიები, და ხალხი არ იყო სურვილი აქვს, შეხვდება მათ.
  
  
  
  
  
  
  ერთ გარშემო ih მფრინავი მანქანები.
  
  
  ეს იყო საბოლოოდ მიღებული ih-ს სურს თანამშრომლობა მოძველებული გზა. მიერ პერსპექტიული მათ ფული. კერძო, მისი იმედი იყო, რომ CIA, სახელმწიფო დეპარტამენტის პილოტი მოიტანს გარკვეული თანხა. კარგი იქნება, ცოტა უხერხულია გავიდნენ Chico-ს Vigia თუ მოსახლეობა ფიქრობდა, რომ ისინი მოატყუა.
  
  
  მომდევნო რამდენიმე საათის განმავლობაში, ასეთი პრობლემები იყო დამალული უკან მისი გონება, როგორც იგი მიმართული განთავსება გაფრთხილება განათება. იყო ბევრი მშრალი მკვდარი ხის გარშემო, და მე განათებულ ექვსი ხანძრის წრე უნდა გამოიკვეთოს სადესანტო ზონა.
  
  
  როგორც კი კოცონი დაინთო და გაწმენდის ნათდება, Sel და Stahl დაელოდა. და დაველოდოთ. და დაველოდოთ.
  
  
  მას უნდა სცოდნოდა, რომ ყველაფერი არ აპირებს შეუფერხებლად ერთად სახელმწიფო დეპარტამენტი ჩართული. დროს გავიგე ხმა, ვერტმფრენი ის rotor იყო თავიდან შესვენება, და ჩემი სახანძრო ბრიგადა იყო ნამდვილად უკმაყოფილო დაგვიანებით. პილოტი შენიშნა, ჩვენი პატარა ჯგუფი, და მოიყვანა თავისი გემი, გაგზავნის, უზარმაზარი ღრუბელი სქელი წითელი-თეთრი მტვერი.
  
  
  პილოტი სახელი იყო Martin. ის იყო თხელი ახალგაზრდა კაცი წვეტიანი ცხვირი. ჩვენ გაცვალეს პირადობის მოწმობა, ხოლო სოფლის ხალხმრავალ გარშემო, ეძებს ვერტმფრენი დიდი ეჭვი.
  
  
  "მე იმედი მაქვს, რომ ისინი გამოგზავნილი ფული თქვენთან ერთად", - ვუთხარი მე.
  
  
  "ფული? რატომ?"
  
  
  "რათა დაეხმაროს ერთად სიგნალიზაცია ხანძარი, მე გპირდებით, რომ ეს ადამიანები გარკვეული თანხის გადახდა."
  
  
  Martin squinted დროს მნათობი ცაში. "მე არ ვიცი ის, რაც თქვენ გჭირდებათ გაფრთხილება განათება; თითქმის მთელი დღე.
  
  
  "როდესაც მას ჰკითხეს, ვერტმფრენით," მე ვთქვი, coldly, " ეს იყო ბნელი. მე იმ იმედით, სახელმწიფო დეპარტამენტის, რომ რეაგირება სწრაფად საკმარისი get me out of here, სანამ გამთენიისას. მაქვს საკმაოდ დატვირთული გრაფიკი, ძველი მეგობარი.
  
  
  "არავინ ამბობს, რომ არაფერი შემოტანა ფული," ის, grumbled.
  
  
  ადამიანები ჩვენს გარშემო იყო, muttering, და ეშინოდა მათ მინდა დაჭერილი არსი ჩვენი საუბარი.
  
  
  "ხომ არ მოუტანს მათ ფული?" ვთხოვე.
  
  
  "კარგად... ზოგიერთი მათგანი," - განაცხადა მან ყურადღებით.
  
  
  იგი კარგავს თავის ხასიათი. "ასე რომ გავიდნენ, მიიღოს მკერავი! მე შეგპირდით, ამ ადამიანებს ფული, და ეჭვი მაქვს, ისინი დაარღვიოს თქვენი ძვლები, თუ თქვენ არ მიიღოს ih."
  
  
  ეძებს შეურაცხყოფილი, მარტინ გამოყვანილია შელახულმა საფულე, რომ მისი უკან ჯიბეში და დაიწყო flipping მეშვეობით გადასახადები. გაღიზიანებულია მისი, მე საფულე მისგან და გაყვანილია საფულე. თანხის გადახდა იყო, უბრალოდ, მეტი ორმოცდაათი დოლარი. ეს იყო გაიარა ego უფროსი, რომელიც საზეიმოდ ჩაითვალა egos, მაშინ თავი დაუქნია გარეშე იღიმებოდა. მან ისაუბრა სოფლის მოსახლეობა, რომელმაც ჩამოშორდნენ გარკვევა გზა ჩვენთვის.
  
  
  როდესაც ჩვენ ითამაშა ეს თამაში, ვერტმფრენი, მარტინ განაცხადა: "თქვენ უნდა მისცეს მათ ყველაფერი? ისინი ინდოელებს, ალბათ, კმაყოფილი ნახევარს.
  
  
  "იქნებ", - ვუთხარი მე. "და ისინი, ალბათ, არ იქნება ბედნიერი მანამ, სანამ ისინი სათადარიგო მეშვეობით თქვენი ყელის. იქნება ეს დაგიჯდებათ ოცდახუთი დოლარი?"
  
  
  მან დაიწყო ძრავის გარეშე ცხოვრებას კომენტარი
  
  
  "არ ინერვიულოთ," emu უთხრა. "მე გახდის სრული ანგარიში თქვენი წვლილი, და თქვენ იქნება ანაზღაურებული მეშვეობით ნორმალური არხები სახელმწიფო დეპარტამენტი. თუ თქვენ იღბლიანი, თქვენ უნდა მიიღოთ თქვენი ფული უკან შობა. იქნებ არ არის ეს საშობაო... "
  
  
  პირველად, მარტინ სიმშვიდეს პატარა და კი მოახერხა ხითხითით. "ყველა უფლება", - განაცხადა მან. "უნდა ვაღიარო, ეს იაფია, ვიდრე შუბი ყელის. სად უნდა?"
  
  
  "Veracruz," emu განაცხადა, რომ მისი, და ჩვენ გადახტა.
  
  
  თავი მეთოთხმეტე.
  
  
  Hernando Cortez წავიდა გამორიყა Veracruz 1519, გახდა პირველი ესპანელი დადგენილი ფეხით on მექსიკის მიწაზე. მათ, Ferret ქალაქი აიღეს სხვადასხვა ომებში ამერიკელების მიერ და საფრანგეთის ორჯერ.
  
  
  როგორც ჩვენ glided მასშტაბით Bay of კამპეჩეს შტატი, და ის squinted დროს მზით განათებული ქალაქი, ცხადი იყო, რომ Veracruz იყო, ახლა მინიმუმ საპრიზო ღირსი, რომ ყველა სისხლის და thunder.
  
  
  ჩვენ დასახლდნენ სადესანტო მიერ ამერიკის საკონსულო, სადაც იგი შემცირდა მიწვევა დარჩება ლანჩი. ვიგრძენი, ძლიერი და clammy საწყისი exertion, ამოწურა უძილობა, და მე არ გრძნობს, რაც მცირე განხილვა martinis ზოგიერთი ჩვენი საგარეო სამსახურის თანამშრომლები. იგი შეარყია მარტინ მხრივ, მას კიდევ ერთხელ დავრწმუნდი, რომ ის მიიღებს, მისი ფული, და გამოიყენება გარე ტელეფონის ზარი ტაქსი.
  
  
  ტაქსის ride to ბაია Bonito სასტუმრო აიღო თქვენ მეშვეობით ზოგიერთი ქალაქის უძველესი cobbled ფილები ერთად quaint ძველი სახლები, ისევე, როგორც ფართო თანამედროვე ქუჩებში შემდეგი ფოლადი და მინა ცათამბჯენები.
  
  
  ჩემი inn იყო დათარიღებული, მაგრამ კომფორტული, დიდი ეზო, ღია ცის და სამი რიგები ოთახი გარშემო. მან უთხრა მძღოლი უნდა დაველოდოთ და წავიდა შიგნით. როდესაც მან მომცა მისი სახელი, კაცი მაგიდასთან გადასცა ჩემთვის ოთახის გასაღები, სქელი დალუქული კონვერტი, და პაკეტი ზომა კლარნეტი შემთხვევაში. იგი მოვიდა, სხვადასხვა ზომის და ფერები: დოლარი, პესო, quetzal feathers, cordoba, colonas, lempirs, balboa, bolivars, gourdes, ფუნტი, ფრანკი, და guilders. მე გაყვანილია პესო, გადახდილი მძღოლი, და ავიდა ჩემი ოთახი მესამე სართულზე ტომარა ქვეშ ჩემი მკლავი. ჩვენ არ გვესმის ვინმეს, პილარ.
  
  
  მან დიდი ხანია ცხელი აბაზანა, რასაც მოჰყვა მაგარი საშხაპე, მაშინ unwrapped შეფუთვა კუთხეში სუფთა.
  
  
  
  
  
  
  დავიწყე მუშაობა მოციგავის. მან, შესაძლოა, სთხოვა Hawke, რათა ჩემთვის ახალი იარაღი, მაგრამ Wilhelmina იყო ძველი და სანდო მეგობარს.
  
  
  მოციგავის აიღო ის გარდა და შესწავლილი ყველა დეტალი. იმიტომ, რომ ეს იყო კარგად მიწაზე და დაცული წყალგაუმტარი საფარი, მარილი, წყალი ჯერ კიდევ არ ჰქონდა დაზიანებული ლითონის. იგი გამოიყენება გამხსნელი ყველა ნაწილი, თუნდაც პატარა ხრახნები, და მუშაობდა კვალი მეშვეობით ხვრელი, სანამ ისინი სუფთა თეთრი. საქართველოს დაშლა იარაღი გამხმარი იგი lint-უფასო ბამბის ტამპონი, შეეხო კრიტიკული ნაწილები დაბალი სიბლანტის საპოხი ზეთი, და დაშლა, რომ მოციგავის. მან მოახერხა რვა ტურში კლიპი გარშემო ყუთი ჭურვები Hawk მოიყვანა, მაშინ slid Wilhelmina შევიდა ქამარი holster.
  
  
  ჩემი სხეული სჭირდებოდა ძილი, მაგრამ, ჩემი აზრით, არ დავთმობთ. არსებობდა გეგმები, ამისათვის ახლოს ხარვეზები. და ყოველ ჯერზე მან მისცეს თავის ტვინის დანარჩენი, სურათს Rona რომ მოვიდეს ხედი. ქერა, რომლის სუსტი, lithe ორგანოს უკვე ჩემი იარაღი ამდენი ღამე არ განიხილება, უბრალოდ კიდევ ერთი დაკარგული მუშაობა პარტნიორი.
  
  
  ისინი არ გვაძლევს დროს ჩვენ უნდა გამონაბოლქვი თქვენი მწუხარებით, ვფიქრობდი, რომ მწარედ, და გაფრინდა გარშემო ოთახში. მაგიდასთან, ვთხოვე, თუ იყო მიმდებარე მაღაზია, სადაც მე შეიძლება შეიძინოთ ტანსაცმელი.
  
  
  "დიახ, senor. Aguilarz, მდებარეობს მოპირდაპირე მხარეს, არის დიდი არჩევანი", - განაცხადა Clera.
  
  
  "Gracias. მე ველოდები სტუმარი. თუ იგი ჩნდება, ვუთხრა მას, hey, სად უნდა მოვძებნოთ ჩემთვის."
  
  
  მან გადაკვეთა ქუჩა და მთელი მუჭა Hawke ს ფული ტანსაცმელი. მას შემდეგ, რაც გასახდელი ახალი სარჩელი, ყველა შესაბამისი აქსესუარები, მან კონსულტაციები მისი სამაგიდო კლერკი კიდევ ერთხელ და sauntered up ქუჩა, ქუჩის კაფე. ის იჯდა მის ქვემოთ, მაგიდასთან, სადაც მას შეეძლო უყუროთ შესასვლელი და უბრძანა ბოთლი ადგილობრივი კონიაკი, რომელიც დაწვეს, როგორიცაა ცეცხლი, მაგრამ არ გემოვნების ცუდი. როგორც მე sipped ჩემი კონიაკი, მე მაინტერესებდა რამდენი ხანი უნდა ველოდოთ, სანამ მე გადავწყვიტე, რომ ჩემი თანამგზავრი, Pilar, არ აპირებს გამოჩნდება.
  
  
  იმ მომენტში, მუქი skinned გოგონა დაბალი დაჭრილი blouse, რომ ძლივს შეიცავს, მისი gorgeous ძუძუს გაიღო შორის მაგიდები და გაჩერდა ჩემი ადგილი. მისი თმა იყო შავი და სქელი, ოდნავ აჩეჩილ, სუფთა ნაგავი. Nah ჰქონდა ყავის ფერის თვალები, რომ პირობა დადო, ეგზოტიკური pleasures.
  
  
  "შეგიძლიათ შეინახოთ მატჩი?" ჰკითხა მცირე აქცენტით.
  
  
  "Sorry, I don' t keep ih მას შემდეგ, რაც მე შეწყვიტოს მოწევა." Hey აიძულა იგი.
  
  
  "შარშან მე შევეცადე, რომ შეწყვიტოს მოწევა თავს, მაგრამ მხოლოდ გრძელდებოდა ორი კვირისა," მან სწორად უპასუხა.
  
  
  "თქვენ უნდა იყოს Pilar."
  
  
  "ჰო. და თქვენ ნიკ კარტერი... რომლის სახელი არის Killmaster. თქვენი რეპუტაცია წინ უსწრებს თქვენ." "მე არ ვიცი, თუ მე უნდა მოიქცეს მოკრძალებულად ან ბოდიშს."
  
  
  მისი სრული ტუჩები curved ღიმილი. "თქვენ არასდროს არ უნდა მოიხადოს ბოდიში. შეიძლება მე იჯდეს მის ქვემოთ?" "
  
  
  "რა თქმა უნდა. ჩემი მანერები, ცოტა არ იყოს გაცვეთილი, დღეს, ისევე, როგორც სხვა ყველაფერი.
  
  
  Pilar დაჯდა სკამზე მასშტაბით ჩემგან. "თქვენ გამოიყურებოდეს თქვენ უნდა მივიღოთ ძილის", - განაცხადა მან.
  
  
  "ბიზნეს მოდის პირველი," მან განაცხადა, რომელზეც insinuating ღიმილი. "შეიძლება ჩვენ ვისაუბროთ აქ?"
  
  
  მისი ლამაზი თვალები roamed მეტი loafers კაფე და გამვლელებს ბორდიურზე. "ეს არის, როგორც კარგი ადგილი, როგორც ნებისმიერი," მან მითხრა, რომ ერთად shrug.
  
  
  ის შუამდგომლობით მიმტანი ვთხოვო ერთი ჭიქა, მერე მოსაკლავად Pilar კონიაკი. მაშინ მან სთხოვა მკვეთრად: "რა გავაკეთოთ თქვენი თმის?"
  
  
  ინსტინქტურად, თავის მხრივ წავიდა Golov in მომენტალური დაბნეულობა, მაშინ მან გაიცინა. "თქვენ უნდა ყოფილიყო ვუთხარი მე, იყო წითური. როგორც იცით, ჩვენი mail ბიზნეს არსებობს ნაწილი უნდა შეცვალოს გამოჩენა. მოგწონთ შავი? "
  
  
  "მიყვარს. მე დადებს თქვენ ფული, თქვენ იყავით პირველი, როგორც გიჟი, როგორც წითელი.
  
  
  "რატომ, მადლობა თქვენ," განაცხადა მან, და მომცა ცელქი გამოიყურებოდეს ქვეშ მისი გრძელი წამწამები.
  
  
  ერთი წუთით, Pilars " თვისებები, როგორც ჩანს, ქრება, ჩაანაცვლა, თხელი სახე, Rona Folstedt. მან sip ძლიერი კონიაკი და გამოსახულება გაქრა.
  
  
  "ერთადერთი, რაც ჩვენ გვაქვს," მე ვთქვი, "ეს არის ნავი, რომელმაც ჩემოდანი ბორტზე Gaviota. მე ვერ გაარჩია ჩვენი სახელი, ჩვენი საიდენტიფიკაციო ნომრები მუქი. ეს იყო მამოძრავებელი ძალიან დაბალი B & nb იყო და powered by ორი outboard ძრავები ."
  
  
  Pilar ცოტა მისი ტუჩის და შეარყია მისი ხელმძღვანელი.
  
  
  "არაფერი არ მინდა, რომ. ხომ ხედავთ, ყველას გარშემო ადამიანი ნავი?
  
  
  "მთავარი პირი იყო მოკლე, სქელი-უცნობია და სრულიად მელოტი."
  
  
  მან დააყენა მისი ხელი stop me. "ერთი კუნთმაგარი, მელოტი კაცი?"
  
  
  "ეს უფლება. იცით, ego?"
  
  
  "მე ასე ვფიქრობ. არსებობს ადამიანი, რომელიც იწვევს ბანდა კონტრაბანდისტები, Curacao. Ego-ს სახელი არის Torio.
  
  
  "შეგიძლიათ მითხრათ, სად უნდა მოვძებნოთ ego?"
  
  
  "მე შეიძლება თქვენ იქ. Curacao იცის მისი, და ჩვენ შეგვიძლია გადაადგილება სწრაფად ."
  
  
  მომენტში, ის იყო, რომ ობიექტი. იგი არ იყო გაგზავნილი სასტუმრო უნდა იყოს, როგორიც Rona. მაგრამ Pilar სწორი იყო, მან შეიძლება უფრო ძვირფასი დრო Curacao გარეშე ხაზები, და დრო იყო გადამწყვეტი ფაქტორი.
  
  
  "რამდენად მალე შეიძლება ჩვენ დატოვე?" მე ვუთხარი,.
  
  
  "ჩვენ შეგვიძლია დაიჭიროთ ადრეული თევზჭერის მოგზაურობა ხვალ დილით. მე მოწყობა, ყველაფერი მისთვის.
  
  
  "შეიძლება ჩვენ ვიწყებთ ადრე?"
  
  
  "არა. და მნიშვნელოვანია, რომ თქვენ მიიღოთ გარკვეული დანარჩენი ამაღამ. ხვალ თქვენ უნდა იყოს ძლიერი და მზადყოფნაშია მოყვანილი."
  
  
  ჩემი ტკივილი კუნთების შეთანხმდნენ. ჩვენ გვქონდა კიდევ ერთი ჭიქა კონიაკი, და იგი დადიოდა ჩემს უკან ჩემი სასტუმროში.
  
  
  "მე მოდი აირჩიოთ თქვენ მდე, დილით," Pilar განაცხადა, " და ჩვენ წავიდეთ აეროპორტში."
  
  
  ისინი მიატოვა ეზოში და ადგა wearily
  
  
  
  
  
  
  ჩემი ოთახი.
  
  
  თავი მეთხუთმეტე
  
  
  მან თავისი მეორე შხაპი დღე და მიიპყრო ჟალუზები წინააღმდეგ საღამოს მზე. მან აიღო თავისი ახალი ტანსაცმელი და დააყენა მათ თავმჯდომარე. შემდეგ მან გაუწოდა შიშველი საწოლზე, გამოყვანილია ფურცელი გამო მას, და დაიწყო ჭერი.
  
  
  უბრალოდ აიძულებდა თავს, რომ ძილის, როგორც წესი, შეუძლებელია. ყოველი ნერვის ჩემი სხეულის საჭირო დანარჩენი, და ჩემი თვალები იყო, როგორიცაა sandbags, მაგრამ მან ვერ ძილის.
  
  
  სადღაც, ყოფილი ამერიკელი მეცნიერი და რუსეთის ყოფილი გენერალური ვემზადებოდით წაშლას ჩემი ქვეყანა, ქალაქში. ზეგ, პირველი ერთი წავა, რათა ნიუ-იორკში. მისი მივიღე rush სადღაც შეჩერება ih, არ ფრენა საწოლი საწოლი სასტუმროში Veracruz.
  
  
  მაგრამ ჩქარობენ შევიდა ბრძოლა რეგისტრაციის მომზადება იქნება უგუნური და საშიში. და თუ Pilar შეგიძლიათ იპოვოთ კონტრაბანდისტი Torio, ის შეიძლება ჯერ კიდევ აქვს საკმარისი დრო, რათა დასრულდეს მისიის. მისი, დახურულია მისი თვალები. Rhona ხედვა გადაცურა ჩემს წინაშე, გაცვეთილ, შემდეგ დაბრუნდა.
  
  
  მზის ფილტრაცია მეშვეობით ნარინჯისფერი ჟალუზები თანდათან ანათებს მეშვეობით ყველა ფერებში, რუხი, და ბოლოს და ბოლოს, ეს იყო ბნელი. თუმცა, ჩემი აზრით, ვერ ცხრება.
  
  
  ყველა ხმა ქუჩიდან ქვემოთ, როგორც ჩანს, მიღწევა ჩემი ყურები ღიად. გაწითლება ტუალეტის ოთახში, შადრევანი Niagara Falls.
  
  
  მაშინ ვინმე გუნდი მსუბუქად, ჩემი კარი.
  
  
  "დიახ?"
  
  
  "ეს არის Pilar," მოვიდა ზომიერი პასუხი რევმატიზმი.
  
  
  ის crawled გარშემო ნაგავი, მოგვეწონა პირსახოცი და გახსნა კარი. Pilar ეცვა შავი კაბა პატარა ყვავილები, რომ, როგორც ჩანს, იზრდება სიხარულით მთებში და ხეობებში მისი მდიდარი ქვეყანა.
  
  
  "მოდის", - ვუთხარი მე.
  
  
  "მე ნამდვილად არ მჯერა, ნეტავ შეძლებს ძილის", - განაცხადა მან და წავიდა შიგნით.
  
  
  "თქვენი სილამაზის აღემატება, მხოლოდ შენი სიბრძნე," ვუპასუხე მე.
  
  
  "მე მოუტანა თქვენ რაღაც, რათა დაეხმაროს თქვენ." ჩამოჯდა მსუბუქად ზღვარზე საწოლი.
  
  
  "აბი?" მან სთხოვა. "მე არასდროს არ მიიღოს ih."
  
  
  მან მომცა ზარმაცი ღიმილი. "არა, არ აბი. ჩემთვის."
  
  
  "კარგად", მე ვუპასუხე, აღმოფხვრას ჩემი გაკვირვება, " თქვენ ნამდვილად გემრიელი ტაბლეტი, და ეს არ არის ძნელი მერცხალი ყველა."
  
  
  მისი ლამაზი სახე აღმოჩნდა სერიოზული, თითქმის მკაცრი. "არ ხუმრობენ", - განაცხადა მან. "როგორც ჩვენი ცხოვრება შეიძლება დამოკიდებული თქვენი ფიზიკური მდგომარეობა ხვალ, და..." აქ მან იშურებდნენ, მისი თვალები მოძრავი ჩემი პირსახოცი გამოწყობილი ფორმა. "და იქნებ მე დანარჩენი მოუსვენრად მარტო დღეს, ძალიან."
  
  
  "იქნებ", - ვუთხარი მე.
  
  
  "თქვენ დატოვონ ყველაფერი ჩემთვის?"
  
  
  "Pilar, ის თქვენს ხელშია."
  
  
  "Bien. მე მინდა ტყუილი აქ bed პირველი".
  
  
  მან მორჩილად დადიოდა მეტი საწოლი და იყო იმის შესახებ, რომ დასხდნენ, როდესაც მისი ძლიერი ყავისფერი თითების slid ქვეშ პირსახოცი მას ეცვა და ჩანდა, ego.
  
  
  "ჩვენ არ გვჭირდება, პირსახოცი, რომ," განაცხადა მან კატეგორიულად. "დადონ ცხოვრება, გთხოვთ."
  
  
  მისი სხეული იყო sprawled გარეთ საწოლი, მის ხელში დამთავრებული ბალიში. რაღაც მაგარი ეხება ჩემს კისერზე ბაზაზე ჩემი თავის ქალა და ნელა crawls ჩემს უკან. სუსტი whiff დარიჩინი მიაღწია მას. მისი მხრის, დავინახე, Pilar აიღოს პატარა ფლაკონი გარშემო ჩანთა გადაჰქონდა და დაასხით შინაარსი ქვემოთ ჩემი ხერხემლის.
  
  
  "ზეთი, დარიჩინი," მან განმარტა. "ახლა მინდა, რომ შეამცირონ თქვენი უფროსი ერთხელ და ნება მომეცით დაგეხმაროთ დაისვენოთ."
  
  
  "დიახ, ma' am," მე chuckled. იყო ჩურჩულით, აბრეშუმისებრი ხმა. ფლეშ მუქი ბარძაყის დაიჭირეს მისი იმ კუთხეში თვალი და მივხვდი, რომ Pilar ჰქონდა გაშიშვლებულ off ყველა მისი ტანსაცმელი.
  
  
  თითქოს იგრძნო ჩემი აზრები, იგი დაიხურა ჩემი თვალები მსუბუქი შეხება, მისი მაგარი, რბილი თითების. "დამშვიდდით," მან დრტვინავდნენ. "ახლა თქვენ გჭირდებათ რომ გააკეთოთ, არის დაისვენოთ."
  
  
  მაშინ მის ხელში ისვენებდა, ჩემს უკან ნაზი პატარა წრეებში, მისი თითების დაჭერით მტკიცედ და ნაზად. მან smeared ზეთი ჩემს მხრებზე და მკერდზე, მიღების, დამტკიცების noises, რომ თავად. მან ჯერ ჩემი მხრიდან, სადაც მაია შუბი ჰქონდა grazed მე, და მისი თითების ხემიანი ტკივილი.
  
  
  იგი გამოიყენება ნავთობის ჩემი წელის, მის ხელში მოცურების მშვენივრად მეტი ჩემი კანის სურნელოვანი საპოხი. ქვემოთ და ქვემოთ, მეტი დუნდულოებსა და უკან thighs. Touch ღრუ ჩემს მუხლებზე ცოტა მეტი, მაშინ ჩემი ხბო კუნთების გასწვრივ, აქილევსის მყესის ისე, რომ ჩემი ცოლი ეფუძნება მის ხელში.
  
  
  Pilar ნაზად გამოყენებული ზეთი უნდა ძირები ჩემი ფეხები, მოცურების მისი თითის შორის და ირგვლივ ყოველი ჩემი თითები.
  
  
  ჩემი კანის ცოცხალი იყო და ჰიპერმგრძნობიარე, რომ მისი შეხება. ის იყო, თითქოს მე ვერ ვგრძნობ სიახლოვე, მისი შიშველი სხეულის მეშვეობით ჩემი ფორებს.
  
  
  მისი თქმით, " Pilar, მე არ ვიცი, თუ მე აღფრთოვანებული ვარ მისი, ან თუ მინდა დაძინება. გთხოვთ მიიღოს გადაწყვეტილება! "
  
  
  "დამშვიდებას", მან გალანძღა რბილად. "ჩვენ უბრალოდ ნაცნობობა."
  
  
  შემდეგ მან ჩემი თითები, ერთ დროს, coax ih, მოძრავი მათ შორის მისი თითების. მისი ცერა და საჩვენებელ თითს, მან გააკეთა ზეთიანი scabbard, რომ slid up და down თითოეული toe.
  
  
  მაშინ Pilar აიღო ყოველ ფეხის მის ხელში და kneaded ეს სანამ მე ვერ ვგრძნობ ძვლები cracking. შემდეგ ის გადავიდა მისი ხელები ჩემი ფეხები ისევ, მისი ექსპერტი თითების თხრა შევიდა taut კუნთების შევიწროება, მანიპულირება, ხატვის aching ტკივილი.
  
  
  განსაკუთრებული ყურადღება დაეთმო ჩემი rump. ერთი მხრივ, თითოეული buttock, იგი დაიხარა და squeezed გასაკვირი ძალა ქალს, მის ხელში მოძრავი რიტმულად მისი ქუსლები მის ხელთაა.
  
  
  საწოლი sagged ოდნავ როგორც Pilar
  
  
  
  
  
  
  ის იყო ჩემი ფეხები. მთელს ამ თანამდებობაზე, იგი ჩემსკენ წინ და გაიქცა მისი lithe თითების ქვემოთ ჩემს უკან, magically დასვენებისთვის, დაძაბული კუნთების.
  
  
  როგორც მან მიაღწია ველით მასაჟი ჩემს მხრებზე და კისერზე, მისი ვიგრძენი თავი მისი swaying ძუძუს ფუნჯი ჩემს წინააღმდეგ. ახლა მისი ხელები დაეშვა ჩემი შიშველი უკან ჩემს მხრებზე ჩემი ფეხები.
  
  
  "ახლა ჩაებარებინა," - განაცხადა მან,"და მე ეს მეორე მხარეს."
  
  
  "მე არ ვიცი, თუ მე შეუძლია მას."
  
  
  "არ ინერვიულოთ, მისი უსაფრთხო, თქვენ შეგიძლიათ არ მიიღოს იგი."
  
  
  მისი, შემოვიდა მის უკან.
  
  
  Pilar ამოიოხრა. "რატომ, ნიკ, მე ვფიქრობდი, რომ თქვენ დასვენებისთვის!"
  
  
  "რა მკერავი!" ჰერები, chuckled, იმის შესაძლებლობა, რომ ერთი შეხედვით, ჩემი შიშველი მასაჟისტი. მისი კანი იყო, როგორც გაპრიალებული სპილენძის-გლუვი და უზადო. მისი breasts იყო სავსე და მწიფე. ისინი ჩაიძირა, შემდეგ მკვეთრად გაიზარდა. მისი ვიწრო წელის და მრგვალი, ფირმა thighs glistened უმნიშვნელო შინი ოქროს.
  
  
  მან ცეკვა, ეშვება ქვემოთ, შეარჩიო ბოთლი ზეთი, bedside მაგიდა და სამი ego მე, გავრცელების მისი იარაღი.
  
  
  "Don' t worry", - განაცხადა მან, თითქოს კითხულობს, ჩემი აზრით, ისევ და ისევ, " არაფერი იქნება, დატოვა დაუმთავრებელი!"
  
  
  ასე რომ, ახლა მან მიიღო მისი ხელები. მის თვალებში დახურულია , და არ იყო შემაშფოთებელი სურათები, მისი ხელმძღვანელი. მე მქონდა განცდა, weightlessness, თითქოს ჩემი სხეული, ხელმძღვანელობს იმ იცოდა, თითების, დრიფტის სივრცეში. ჰერები, როგორც ჩანს, გააკეთა butterscotch... taut, გადაჭიმული, მშვენივრად taut წერტილი dolly breaking point.
  
  
  მისი თვალები წაკვეთილია ღია და მან მოგვეწონა Pilars ' მკლავი. "ეს არის საკმარისი", - ვუთხარი მე. "ჩვენ უბრალოდ მიაღწია ლიმიტები მასაჟი. თუ თქვენ გაქვთ რაიმე სხვა ნიჭი? "
  
  
  Pilar მომცა ზარმაცი, გახელება ღიმილი. ვიგრძენი, შოკი დახვეწილი სიამოვნებით, როგორც მისი დახურული პირით მეტი აფეთქდა.
  
  
  და ერთი წუთით, მე ვიგრძენი, როგორიც მე ვიყავი მიმდინარეობს გამოყვანილია მეშვეობით პატარა ხავერდოვანი ხვრელი შევიდა მსოფლიოში, წარმოუდგენელი სიამოვნება. მაშინ ვიგრძენი, კანკალი გამოშვების. და პირველად ბევრი საათი იყო, ცარიელი ჩვენს აზრებს, ჩვენს გრძნობას, მცურავი ბათილად, მცურავი ღრმა, კარგად ჩაბარდა.
  
  
  მისი თბილი, დაწვის სხეულის შემდეგი აფეთქდა გამოყვანილია მისი ქვემოთ და საერთო ჩვენთვის ორივე ერთად ფურცელი.
  
  
  წუთზე ნაკლები, ოცნება, რომელიც უკვე მწყურია მას ამდენი ხანი გახვეული ჩემთვის თბილი, დარიჩინი-სურნელოვანი იკისროს.
  
  
  თავი თექვსმეტი
  
  
  მე გამოიღვიძა up at dawn განცდა, რომ ყველა ძველი ნაწილები უკვე შეცვალა ახალი, Teflon-დაფარული მუდმივი დაჭერით კომპონენტები. მე შეიძლება მოვისმინოთ წყალს ასხამდნენ აბაზანა და ქალის ხმით სიმღერა ესპანურად. მისი გამოჩნდა გარშემო ნაგვის, დადიოდა დღე და აიძულა მისი.
  
  
  ნაკადს ორთქლის შეიჭრა ოთახში. უკან ნახევრად გამჭვირვალე საშხაპე ფარდა, მე ვერ ვხედავ სილუეტი Pilar ლამაზი სხეულის, როგორც იგი lathered და მღეროდა რაღაც დღის პანჩო ვილა. დროდადრო, ფარდა მოხდა მისი კანის, გამოაშკარავებას გამოუყენებელი ზედაპირზე, როგორც ცელოფანში ფანჯარა candy box.
  
  
  ის იდგა ერთი წუთით მოსარგებლე მხედველობა, მაშინ მოგვეწონა ფარდა და დატოვეს იგი განზე.
  
  
  Pilar gasped ზე დროშა ნებართვა შეასრულოს და დაფარული მისი სახე, მისი ხელები ინსტინქტური ქალური ჟესტი. შემდეგ მან დააყენა მისი ხელები ქვემოთ და დაჯდა გაღიმებული ქვეშ საშხაპე თვითმფრინავები, ხოლო წყლის სავაჭრო წერტილებიდან ქვემოთ hills და hollows მისი სხეულის გააკეთა მისი მუხტი, როგორც ბეჭედი.
  
  
  "დილა მშვიდობისა, kerido", - განაცხადა მან. "მე იმედი მაქვს, რომ ეს არის მისი ერთადერთი ეთერში, არ გეკუთვნის." მისი თვალები roamed მეტი ჩემი სხეული. "თქვენ ყოველთვის ვიღვიძებ, როგორც ეს?"
  
  
  "ეს ყველაფერი დამოკიდებულია იმაზე, თუ ვინ არის აღების საშხაპე ოთახში."
  
  
  "მე იმედი მაქვს, რომ თქვენ ეძინა."
  
  
  "მინდა შესვლა. თუ მსოფლიოში ოდესმე აღმოაჩენს შესახებ საძილე აბი ნარკოტიკული შენია, ჩვენ დავინახავთ, უახლესი ბარბიტურატები.
  
  
  "Flatterer. დასხდნენ და მე დაიბანეთ უკან."
  
  
  მე გააძლიერა შევიდა საშხაპე, და Pilar აღმოჩნდა ჩემს გარშემო. მან lathered მისი ხელები, მაგრამ ფართობი ჩემი ანატომია, რომ იგი lathered up იყო, ნამდვილად არ არის ჩემი უკან. მე აღმოჩნდა, რომ სახე მისი, და წყალი დაწინწკლული, როგორც ჩვენთვის. პირველად, იგი მიხვდა, რა სიმაღლის გოგონას იგი.
  
  
  "ეს ხდება ჩემთვის," მე ვთქვი, რომ " მე კიდევ ბევრი ბრძანებებს, თქვენ. ეს დრო ჩემთვის მიიღოს მეტი.
  
  
  "რას ნიშნავს, Kerido?" მან სუნთქვა, როგორც მან leaned წინ, იმ ჩინებული ძუძუს swaying მიმართ ჩემთვის.
  
  
  იმის მის მიერ იარაღი, Pilar გააუქმა მისი მდე და გამოიწვია მისი მისი მხრიდან. შემდეგ მან შეამცირა იგი შემდგომი, ფრაქცია inch დროს.
  
  
  მან ნება პატარა ხმა აღფრთოვანებული, როგორც მისი იარაღი გახვეული გარშემო ჩემს მკერდზე, და იგი გამოყვანილია ჩვენთან ერთად, დაჭერით მისი მკერდზე წინააღმდეგ აფეთქდა. ჩვენ დავიწყეთ ნელი, ტალღოვანი, უმოძრაო dance, იქ საშხაპე, თანდათან მატულობს რიტმი, სანამ Pilar იყო დაწნული და იმუქრება, როგორიც გააჩნდა ქალი. მოულოდნელად იგი ყვიროდა, მისი ხმა პირსინგი ერთფეროვანი hum წყალი.
  
  
  ამის ნაცვლად, ჩვენ ერთად იდგა, გაქირავების ჩვენი ორგანოები დაიბანეთ.
  
  
  ჩვენ ჩაცმული სწრაფად და შემდეგ წავიდა მიმდებარე კაფე გემრიელი საუზმე huevo rancheros. ჩვენ გარეცხილი ჩვენი ეგო ძირს მექსიკის ლუდი, რომელიც თუნდაც საუზმე არის უკეთესი, ვიდრე მწარე მექსიკის phi ყავა.
  
  
  ტაქსის წაგვიყვანეს Aeropuerto Nacional, სადაც ჩვენ ითამაშა პატარა თვითმფრინავი თამაში მოსწონს ეს. ჩვენ მარცხენა ექვსი-ოცდაათი. ორ საათიანი დროში სხვაობა, ჩვენ არ დაეშვა Curacao დაახლოებით შუადღისას.
  
  
  როდესაც ჩვენ მფრინავი
  
  
  
  
  
  მშვიდობიანი მწვანე Yucatan და ღრმა ლურჯი, კარიბის ზღვის, მისი გონება ვერ დაეხმარება, მაგრამ მახსოვს, რომ არც ისე ბევრი საათის წინ ჰერები, საბრძოლო მისი ცხოვრება არ არსებობს.
  
  
  თითქოს ერთობლივი თანხმობით, Pilar და მე არ გაიგო დროს მოგზაურობა. ადრე ამ დილით, ჩვენ უბრალოდ მამაკაცი და ქალი მოსარგებლე ცხოვრება, და კიდევ ერთი მეგობარი, რადგან თუ ჩვენი ყველაზე დიდი პრობლემა ის იყო, გადაწყვეტისას, თუ რა ჭამა საუზმეზე. მაგრამ ახლა ჩვენ ვიყავით ორი პროფესიონალები ფეხით მიმართ უცნობი საფრთხეები, მე ვიცი, ჩვენ არასდროს არ დაბრუნდეს. ეს არ იყო დრო, მცირე განხილვა. ჩვენ იჯდა მშვიდად, დაკარგული ჩვენი საკუთარი აზრები.
  
  
  პილოტი ხმა დაარღვია დუმილი. "ისინი ყველა თქვენს გარშემო, რომლებიც დარბაზში on starboard მხარეს, შეგიძლიათ ნახოთ კუნძული არუბა წინ. Jersey არის პატარა სამი კუნძულები, რომ შეადგინოს ნიდერლანდების ანტილები. Curacao ჯერ კიდევ ორმოცდაათი მილის აღმოსავლეთით. ჩვენ ვიწყებთ ჩვენი წარმოშობის, და ჩვენ უნდა სადესანტო დაახლოებით თხუთმეტი წუთი."
  
  
  როგორც პილოტი განაგრძო მოგვითხრობს Curacao-ს ამინდის პირობებში (სრულყოფილი, როგორც ყოველთვის), მე ვუყურე Jersey glide წარსულში ჩვენთვის. Straits შორის Jersey და Curacao იყო მოფენილი თეთრი sailboats და ბევრი პატარა ყავისფერი კუნძულები არ არის მუდმივი მოსახლეობა, მიუხედავად იმისა, რომ ისინი ზოგჯერ გამოიყენება მეთევზეები.
  
  
  ჩვენი თვითმფრინავი დაეშვა Plesman აეროპორტში, და ჩვენ ი საფასურის ხუთი მილის მოგზაურობა დედაქალაქ Willemstad. სალონში იყო ძველ "Moe", სახურავი მოხსნა ისე, რომ იგი შეიძლება გამოყენებულ იქნას, ღია ცის ქვეშ.
  
  
  მძღოლი იყო talkative პატარა კაცი, რომელიც, როგორც ჩანს, გადაწყვეტილი უნდა ვუთხრა ჩვენს ყველა ადგილობრივ ჭორი დროს ჩვენი მოკლე მოგზაურობა. მე არ დაუთმობენ, რა კაცი იყო, ამბობდა, სანამ ერთი სასჯელი გაიარა, ჩემი აზრით, როგორიცაა ყინულის აირჩიოთ.
  
  
  "დაველოდოთ წუთში," ის, barked ერთი მძღოლი. "რა თქმა შესახებ ქერა მიმდინარეობს გამოყვანილია up კაბა?"
  
  
  აღმოჩნდა, მის ადგილს ფართო ღიმილი, მოხარული აქვს სძლია ჩემი ინტერესი. "ოჰ, დიახ, senor. ორი დღის წინ, იყო ბევრი შფოთვა თევზჭერის გემბანი. ერთი ნავი დაბრუნდა ყვითელი ვარსკვლავი ლედი. იგი აცვია ცხოვრების jacket, რომელიც ინახება მისი afloat, მიუხედავად იმისა, რომ იგი არ იყო შეგნებული, როდესაც ისინი მოუტანა მას. ეს ძალიან უცნაურია, რადგან მხოლოდ ერთი ჩვენი ნავები არ იყო ჩართული უბედური შემთხვევა."
  
  
  "სად არის ის ახლა?" მისი, interjected,
  
  
  "როდესაც ცნობილი გახდა, on თევზჭერის საფუძველი, ქალს ქმარი მალე ჩამოვიდა და წაიყვანა მასთან."
  
  
  "მისი ქმარი?" - გამეორება.
  
  
  "აჰ, დიახ. ეს არის დიდი დათვი-როგორც ადამიანი, რომელიც ზოგჯერ swims Goviota."
  
  
  Gorodin! მას უნდა ჰქონდეს წავიდა უკან Curacao, როდესაც მან ვერ მოძებნა me ან Rona ამ & nb. ეჭვგარეშეა, იგი ელოდა იქ, როდესაც სიტყვა მოვიდა მის გარშემო, რომ მან მოუტანა მიერ მეთევზეები. რომ იყო, ორი დღის წინ. მე გათვლილი შანსები, რომ Rona ჯერ კიდევ ცოცხალი იყო. ეს იყო დიდი ხნის კადრი: "თქვენ არ იცით, სადაც ადამიანი ხდება... მისი ქმარი... აიღო ქალს?" ვთხოვე.
  
  
  "არა, senor, მაგრამ, ალბათ, ჩემი მეგობარი საბა, მეთევზე, შემიძლია გითხრათ." ეს იყო ის, ვინც გაყვანილია ლედის კაბა."
  
  
  "შეიძლება შენ ჩემთვის საბა?"
  
  
  "ახლა, senor?"
  
  
  "ამჟამად." ის გამოყვანილია ათი გულდენი ბილ მთელი მისი სავსე საფულე და გადასცა მას მძღოლი. "და ამის გაკეთება სწრაფად."
  
  
  "ხუთი მ-ს", - განაცხადა მან, დეპოზიტზე ფული წუთი.
  
  
  ხუთ წუთში, თითქმის მეორე, ჩვენ ჩვენი გზა მეშვეობით ლაბირინთში ვიწრო ქუჩებში თევზჭერის გემბანი გარეთ Willemstad, გაწმენდით გზა horn, რომ მძღოლი ყოველთვის leaned. ჩვენ შეწყვიტა უეცრად on სანაპირო წინაშე კარკასი კერძო სახლი, ერთი დიდი ფანჯარა smeared ერთად მოწევა და გაუძლო ნიშანია, რომ განაცხადა Vanvoort ის სამალავი.
  
  
  როგორც მე დადიოდა მანქანა, ვიგრძენი tug ჩემი სახელო და მიხვდა, რომ მე თითქმის დაავიწყდა Pilar.
  
  
  "ნიკ, ქერა... ეს თქვენი Rona?"
  
  
  "ეს უნდა იყოს."
  
  
  "რას აპირებს?"
  
  
  "იპოვოს მისი, თუ შეიძლება."
  
  
  "მაგრამ ჩვენ გვაქვს რაიონი რუსეთში."
  
  
  თუ ეს არ იყო Ron, არ იქნება მისია. ეს იყო ის, ვინც მოგვცა გასაღები, და ახლა მას შეუძლია მიგვიყვანოს, რომ Gorodin. გარდა ამისა, იგი არ იყო მომზადებული ნუ საშიში სამუშაოს, როგორც ჩვენ ვიყავით. თუ იგი Gorodin ხელში ახლა მან უნდა გადაიხადოს საშინელი ფასი. მისი მიიღო, შეეცადოს იპოვოს მისი. მისი მეუღლე ფლობს მას ბევრი ."
  
  
  "ეი, თქვენ არ გაქვთ არაფერი," Pilar განაცხადა. "თქვენ არ აიძულებს მას, რათა დასრულდეს ამოცანა. და დრო ... იცით, რა დღეში იყო?
  
  
  "დიახ, მე ვიცი მას. ხვალ არის ბოლო ვადა ."
  
  
  "დაივიწყოს მისი, ნიკ. მოდი ჩემთან და მე გადაგიყვანთ Torio." ჩვენ იპოვით ego waterfront, შორს არ არის აქ."
  
  
  მან შეწყვიტა თვალწინ კარი Vanvoort სიწმიდე და ჩანდა შევიდა Pilars " სახე. როდესაც მე ვესაუბრე, ჩემი ხმა იყო ცივი. "გადაწყვეტილება ჩემია, და მისი ego გააკეთა ეს. თქვენ come with me?" "
  
  
  იგი შეხვდა ჩემი თვალები ერთი წუთით, შემდეგ გატრიალდა. მან მიაღწია და შეეხო ჩემი მკლავი. "მე ვარ, ასე რომ, ბოდიში, ნიკ. თქვენ უნდა იმოქმედოს თქვენს სინდისი. მე დაგეხმარებით ნებისმიერი გზა, თქვენ ჰკითხავთ. "
  
  
  მან გაანადგურა მისი ხელით და ფეხით მეშვეობით კარი.
  
  
  თავი მეჩვიდმეტე
  
  
  Vanvoort ის Hideaway არ იყო ტურისტული ბარი. ნათელი იყო dim, საჰაერო musty. კედლები დაფარულია პლაკატები სარეკლამო ლუდი და პოლიტიკოსები. ლინოლეუმი სართული იყო ნახმარი ქვემოთ შიშველი ხის ზოლები გასწვრივ წინაშე unpainted ფიცარი.
  
  
  თავის კლიენტებს იყო მეთევზეები და მეზღვაურები.
  
  
  
  
  
  მრავალი ერი. და ყველა მამაკაცი. Hum საუბარი და clink სათვალე მოულოდნელად შეწყვიტა, როდესაც მომხმარებელს შენიშნა, Pilar, რომელიც უკვე ეძებს სანახაობრივი მოკლე ლიმონი-ყვითელი კაბა.
  
  
  უკან counter სამ კლუბი მდგრადი ჰოლანდიელი ერთად ნესვის-როგორიცაა biceps sticking out from ქვეშ მოკლე sleeves მისი ego პერანგი.
  
  
  "მე ვარ ეძებს მეთევზე, სახელად საბა,", - ვუთხარი მე.
  
  
  ჰოლანდიელი-ს პატარა თვალები იცოდნენ მეტი მე, როგორც მწერები. "ვინც ამბობს, რომ ის აქ?"
  
  
  "Ego არის კიდევ ერთი ტაქსის მძღოლი. ერთი Hudson River.
  
  
  იგი შეარყია მისი მასიური ხელმძღვანელი საწყისი მხარეს მხარეს. "არაფერს არ ნიშნავს ჩემთვის."
  
  
  განთავსების ორივე ხელები როდ, ის დაპრესილი მისი სახე წინააღმდეგ. "ბატონო, მე არ მაქვს დრო, რომ ითამაშოს თამაშები, და მე არ მაქვს დრო, რომ ახსნას. მაგრამ მინდა იცოდეთ, ეს: თუ თქვენ არ ეჩვენებინა, ქვე ხუთ წამში, ან მითხრათ სად შეიძლება იპოვოს მისი, მე ვაპირებ ფეხით მთელი ეს ბარი და შესვენება თქვენი ძვლები, სანამ მე რევმატიზმი."
  
  
  ჰოლანდიელი იცოდა, რომ მე სერიოზული. Ego blush ამა. "იქ," ის, croaked. "მარტო კაბინაში by the wall."
  
  
  როცა აღმოჩნდა დაშორებით ბარი, babble დაიწყო ისევ, და ყველა იყო დაკავებული, ეძებს Pilar.
  
  
  მარტოხელა კაცი კაბინაში იყო შავი ქალიშვილი Islander.
  
  
  "საბა?" ვთხოვე.
  
  
  "რეალურად, buddy. დასხდნენ. და ქალბატონი, ძალიან. Ego სპექტაკლები, მუსიკალური ნაწილი იყო, დიდი ბრიტანეთის, და ნაწილი იყო calypso-მელოდიური, რომელიც გესმით, ზოგიერთი დასავლეთის Indies. "თქვენ უნდა უნერგავენ ჰანს ღვთის შიში, რომ ego იხევს მოსწონს ეს."
  
  
  "მე მინდა, ვთხოვო შესახებ, რომ ქალი თქვენ მოიტანა ორი დღის წინ. ერთი თქვენ ნაპოვნი ზღვაში."
  
  
  "Ah, ქალბატონი ყვითელი თმა. ძალიან ლამაზი. მას არ გაიღვიძოს, რომ ვთქვა, სიტყვები ჩვენთვის. ძალიან, ძალიან დაიღალა. ზღვის drains თქვენი ძალა. მაგრამ მე არ ვფიქრობ, რომ ეს დააზარალებს. არაფერი არ არის გატეხილი ."
  
  
  "და კაცი წაიყვანა მოშორებით? ერთი, ვინ თქვა, ის იყო მისი ქმარი?
  
  
  "Oh ho, იქნებ ის არ არის მისი ქმარი," huh? ის არ ჰგავს ყვითელი-haired ქალბატონი, რომელიც ცდება მისი ქმარი. ძალიან უხეში, ძალიან მახინჯი. თქვენ ხართ ადამიანი, buddy?
  
  
  "არა, არამედ მისი მსახური, და ადამიანი, რომელმაც მისი მოშორებით ნამდვილად არ იყო. იცით, სადაც მან წაიყვანა?"
  
  
  "დიახ, მე ვიცი მას. მე გეტყვით em გზა დედოფლის საავადმყოფოში. მისი თქმით, ის არასდროს min ', ის იღებს ქალბატონი, სადაც მას მეგობრები. მან განაცხადა, ისინი ზრუნვა მისი. ასე რომ, მე უყუროთ, სადაც მიდის. ის იღებს გოგონა motorboat ორი სხვა მამაკაცი. ისინი აპირებენ პატარა ძაღლი, პატარა კუნძული თორმეტი მილი offshore. არაფერი, მაგრამ დიდი პატარა ძაღლი კლდეები. დიდი კლდეები და მეთევზე-ის ქოხი. მეთევზეები აღარ გამოიყენოთ ეს ადგილი. მამაკაცის იარაღი ახლა შეშინება ყველას.
  
  
  "შეგიძლიათ მაჩვენოთ როგორ უნდა პატარა ძაღლი?" მან სთხოვა.
  
  
  "რა თქმა უნდა. დაცემას გემბანი, შეგიძლიათ ნახოთ ეს ადგილი. ნება მომეცით აჩვენებს, რომ თქვენ."
  
  
  შავი კაცი ადგა და მიატოვა მეშვეობით კიოსკები. Pilar მოჰყვა აშშ ქუჩაში და ქვემოთ რამდენიმე ციცაბო ბლოკები waterfront, სადაც საბა, მარტო მასშტაბით ცქრიალა წყალი, გადატანა, რა აღმოჩნდა jagged ledge გარშემო თეთრი კლდეები.
  
  
  "პატარა ძაღლი", - განაცხადა მან. "შესაძლოა, 500 მეტრია, 200 მეტრია. ერთადერთი უსაფრთხო ადგილი მიწის ნაკვეთი ნავი არის მეორე მხარეს. თქვენ არ შეგიძლიათ დანახვა აქ.
  
  
  "I need a speedboat", - ვუთხარი მე. "თქვენ იცით, ვინც ქირაობს ჩემთვის ერთი?"
  
  
  "რა თქმა უნდა. მეც მაქვს ერთი უსწრაფესი ნავი harbor, გარდა კონტრაბანდისტები და პოლიცია. ბრალსა თქვენ ბევრი ფული, მაგრამ თქვენ გაქვთ თქვენი საკუთარი ფული."
  
  
  კარგი."მისი," ის აღმოჩნდა, რომ Pilar. "ახლა მე ვაპირებ, რომ გთხოვოთ, რომ ნუ რაღაც რომ ძალიან რთული იქნება თქვენთვის."
  
  
  "რა ხდება, ნიკა?"
  
  
  "Wait for me. დაველოდოთ მე უკან ბნელი, გითხრათ, დავით Hawk ვაშინგტონში და ვუთხრა em ყველაფერი იცით ."
  
  
  "Ble მისი წავიდეთ ერთად თქვენ? მე შეიძლება steer ნავი. მე შემიძლია დაგეხმაროთ მრავალი გზა ."
  
  
  "არა," მე ვთქვი მტკიცედ. "ეს არის ჩემი სამუშაო, და მე მინდა, თქვენ აქ დარჩენა."
  
  
  "დიახ, ნიკ", - განაცხადა მან და არაჩვეულებრივი გადადგომა.
  
  
  მე squeezed მისი ხელი და მოჰყვა, საბა უნდა გემბანი სადაც ჩვენ გვინდა ვიპოვოთ ego, მეორე ნავი. აღმოჩნდა, რომ იყოს ძალიან სწრაფი გემით, რომელიც მისი ამაყი ქმარი ყურადღებით ინახება კარგ მდგომარეობაში. კაცი არ იყო ძალიან აწუხებს გაქირავების უცხო soar მისი სიამაყე და სიხარული, მაგრამ საკმარისი guilders შეიცვალა ხელში, რათა შეამციროს ego წინააღმდეგობა. ძრავის იყო გიგანტური Evinrud ,რომელიც მყისიერად მოვიდა ცხოვრებაში, და მალე ის უკვე ჩქარობენ მეშვეობით სინათლის სრუტის მიმართ პატარა ძაღლი. სანამ მას ძალიან ახლოს, ეს ფართო წრე გარშემო კლდოვანი კუნძული. შესასვლელში შორს სანაპიროზე, ნავი ერთად კაბინაში იყო მიბმული unpainted harbor of ბარი. იყო ხის ქოხი იყიდება მისადგომები. ღია ნაცრისფერი კვამლი მოიგერია გარშემო ბუხარი.
  
  
  იგი დაახრჩვეს მიერ Evinrud, მაშინ შეისწავლა სალონში და მის მიმდებარე კლდეები ნებისმიერი ნიშნები ცხოვრებაში. არ აქვს. ასე რომ, მე დაძრა და წავიდა უკან გარშემო კუნძულ.
  
  
  მისი wandered გასწვრივ კლდოვან სანაპიროზე, შორს მხარეს სთხოვა შესაძლებელია სადესანტო ადგილზე. Jagged მწვერვალები rise თხუთმეტი ან ოცი ფეხზე, თითქოს რაღაც უზარმაზარი დარღვევა ცენტრში დედამიწაზე მოხვდნენ ih off ოკეანის სართული. და ბოლოს, მე, მოხვდა ვიწრო სოლი წყალი შორის რამდენიმე protruding ლოდებით, და მოვახერხე შესუსტებას ნავი მეშვეობით. მე უზრუნველყოფილი მისი, ავიდა კლდეები, და ჩემი გზა სალონში მოპირდაპირე მხარეს კუნძული.
  
  
  
  
  
  
  
  საგზაო იყო ნელი საუკეთესო, და ის გადავიდა ფრთხილად, იმ შემთხვევაში, Gorodin შეიქმნა მეთვალყურეობა. ოცი წუთის შემდეგ, მან მიაღწია კომფორტულ ადგილზე, სადაც მას შეეძლო დააწვინეს და შევხედოთ სალონში. აქ, როგორც ჩანს, უფრო დიდი, ვიდრე ოკეანის მხარეს, და ეს, როგორც ჩანს, იქნება დაყოფილი ორი ოთახი. ერთადერთი ფანჯარა მან ვერ ვხედავ იყო შეიკრიბა დაფები მხოლოდ შესანიშნავი ხვრელებს. ჯერ კიდევ არ არის ნიშანი, ადამიანის ცხოვრებაში, უბრალოდ swirling კვამლის გავრცელების მეშვეობით ეთერში. ახლა, რომ იგი downwind კვამლის, მან შენიშნა, უსიამოვნო სუნი. ალბათ, მისი გული გული, ვიცოდი რაც იყო, მაგრამ მე უარი აზრის და crawled მიმართ shack, ცდილობს, რათა თავიდან ავიცილოთ მიმდინარეობს ჩანს აპირებს ფანჯარაში, იმ შემთხვევაში თუ ვინმეს თვალს იგი.
  
  
  მან ეს ქოხი ყოველგვარი უბედურება და დაჯდა ქვეშ გააჩერა-up ფანჯარა.
  
  
  სუნი აქ იყო უტყუარ. ეს იყო სუნი singed ხორცი და ადამიანის თმის. ის gritted მისი კბილები და ცდილობდა წაშლას გონებრივი სურათი, თუ რა შეიძლება მოხდეს Rona Folstedt. შიგნით ქოხი, მკვეთრი, ძლივს შეიცავს, ხმა აღშფოთება დარეკა. ეს იყო მძიმე growl ფიოდორ Gorodin.
  
  
  "თქვენ მომცა ბევრი უბედურება, თქვენ და კარტერი," - განაცხადა მან. "მაგრამ, თქვენ მაინც მიიღეთ ჩემი პატიება. თქვენ გაქვთ ინფორმაცია,, მე უნდა, რომ ინფორმაცია. მარტივი გაცვლა. და მართლაც, დელა, როგორ შეიძლება ვთქვათ, რომ მათემატიკის ძირითადი ისევე როგორც მისი, ვინც იმდენად ნიჭიერი დარწმუნების? "
  
  
  ის ნელა გაიზარდა მისი ხელმძღვანელი squint მასშტაბით შორის სივრცე დაფები, და Gorodin ხმით განაგრძო.
  
  
  "ჩვენ ვიცით, რომ კარტერი არ კუთხეში. Ego განაცხადა, რომ უკვე მოუტანა გამორიყა მაიას თევზჭერის სოფელ Yucatan. უფრო მეტიც, ჩვენ ვერ შეძლეს სიმღერა ego. არ იქნება საკონტაქტო წერტილი, სადაც თქვენ შეიძლება მასთან დაკავშირება შემთხვევაში საგანგებო. მისი, მე მინდა, თქვენ მითხრათ, სადაც ის არის."
  
  
  ახლა მას ვერ ვხედავ, ოთახი მეშვეობით windowsills. Rona-Folstedt იჯდა ხის სკამზე შემდეგი Gorodin. ვებ თოკზე იყო მიბმული გარშემო მისი წელის, tying მისი იარაღის მის მხარეს და ჩატარების მისი დანგრევა უკან სკამზე. იგი მხოლოდ ტარება ჯართი შარვალი ის მინდა ნახმარი, როდესაც მის off საკრუიზო გემი. ზემოთ წელის, იგი შიშველი, გამოვლენა პატარა, კარგად ჩამოყალიბებული ძუძუს. მისი თვალები წითელი და მისი თმის ჩახლართულ. როდესაც მან ისაუბრა, ეს იყო შორეულ, დაღლილი ხმა.
  
  
  "არ იყო არანაირი საკონტაქტო პირი", - განაცხადა მან.
  
  
  "თქვენ, მატყუარა და სულელია," Gorodin განაცხადა. "თქვენ უნდა იცოდეს ის, რაც მე შემიძლია ვთქვა. მე ყვირილი აგონიაშია ახლა ან მოგვიანებით. ერთი გზა, ან სხვა, მე იპოვით მისი კარტერი. ის უკვე მოკლული ზოგიერთი ჩემი საუკეთესო ადამიანი, და ყოველ წუთში ის ჯერ კიდევ ცოცხალია, ის საფრთხეს ჩვენი გეგმა. ახლა კიდევ ერთხელ-სადაც შეიძლება ჩვენ ვხედავთ, ნიკ კარტერი?
  
  
  "მე არ ვიცი, სად არის ის," Rona განაცხადა დაღლილი monotone.
  
  
  "მე არ მაქვს რაიმე უფრო მოთმინება," growled Gorodin. "ახლა მე გაჩვენებთ, თუ რა ხდება იმ ხალხს, მე დავკარგე მოთმინება."
  
  
  დიდი რუსი გააძლიერა განზე, და წყარო კვამლის გარშემო ბუხარი აღმოაჩინეს. დიდი რკინის brazier, წითელი ცხელი წყობის smouldered გარშემო ნახშირის. რეზინის დაფარული ამუშავებს რამდენიმე ხნის ინსტრუმენტი შვერილი საწყისი coals. Gorodin ფრთხილად მოჰკიდა, სახელური და გაყვანილია ინსტრუმენტი. ისინი დიდხანს, sharp-nosed ბრტყელტუჩა. Pliers glowed მოსაწყენი ნარინჯისფერი ნათელი, როგორც მან აჩვენა, ih, რომ Rona.
  
  
  "თქვენ შეიძლება სმენია ეს ტექნიკა", - განაცხადა მან.
  
  
  "ხორცი არის მოწყვეტილი სხეულის pinch დროს. განსაკუთრებული ყურადღება ექცევა დელიკატური მკერდის ქალი. თქვენ ცხოვრობს საკმაოდ დიდი ხნის განმავლობაში, მაგრამ ყველა მომენტი, რომ დრო, თქვენ უნდა begging იღუპება."
  
  
  Rhona მზერა, ისვენებდა hypnotically on მატარებელი რჩევები ბრტყელტუჩა. "მაგრამ მე არ ვიცი, არაფერი", - განაცხადა მან ცრემლიანი თვალები," არაფერი."
  
  
  Gorodin იგნორირებულია მისი. "მე გაძლევთ კიდევ ერთ შანსს, რათა პასუხი ჩემს კითხვებზე," - განაცხადა მან coldly. "ამის შემდეგ ჩვენ დავიწყებთ."
  
  
  იგი ითვლება მისი სამოქმედო გეგმა. Gorodina შეეძლო მოკლა მიერ სროლა ფანჯრიდან slats, მაგრამ ჩრდილში დაფარა ოთახში, მას ვერ ვხედავ, რომ ორი სხვა მამაკაცი იდგნენ წინააღმდეგ უახლოეს კედელზე. ისინი, ალბათ, იყოს შეიარაღებული, და ისინი, ალბათ, კლავს Rona სანამ შემიძლია მის გარშემო კუთხეში ქოხი გარე კედელი. კიდევ ერთი კარი, ღია მოპირდაპირე ფანჯარა, როგორც ჩანს, გამოიწვია მეორე ოთახში. ეს არ დაეხმარება. თუ რომ ოთახი ჰქონდა ფანჯარა, ego არ აიღო იგი.
  
  
  მიუხედავად იმისა, რომ იგი ცდილობს ვფიქრობ განხორციელებადი გეგმა, Gorodin ჩასმული მაშები შევიდა coals და აღმოჩნდა, მათ ჩემი მიმართულებით. მისი გაქრა მხედველობა, როდესაც მან განაცხადა, რომ ერთ-ერთი უხილავი ხალხს: "მიიღეთ ego აქ. შოუ Miss Wohlstedt რა შეიძლება ველოდოთ, თუ ის არ ითანამშრომლებს ჩვენთან."
  
  
  A სლავური ბიჭი, მოკლე თმა გადმოკვეთა თავად თვალწინ ჩემი ფანჯარა, ხოლო როდესაც მე ვუყურებ ისევ, მან გახსნა კარი მოპირდაპირე მხარეს. სუნი დამწვარი ხორცი გავრცელდა, როგორიცაა მოწამლული გაზი. საქართველოს Slav დაბრუნდა მომენტი მოგვიანებით, გადმოიყვანა რაღაც იატაკზე რამდენიმე ფეხზე დაშორებით Rhone.
  
  
  არსება, იატაკზე იყო ქმნიდნენ, როგორიცაა ადამიანის ხელმძღვანელი, ტორსი, ორი იარაღი, და ორი ფეხები. კაცი არ მითხრათ ბევრი სხვა შესახებ. ხორცი და კუნთების იყო მოწყვეტილი, დაწვეს, მოწყვეტილი, და მოწყვეტილი ყველა ნაწილი ხელმძღვანელი და სხეულის. იქ არ ჩანს ორგანოს არსად რომ შეიძლება იყოს გამოყენებული.
  
  
  
  
  
  
  ეს არ იყო დამახინჯებული. ბევრგან, ძვლები აჩვენა მეშვეობით ხვრელებს ხორციელი, მიუხედავად იმისა, რომ ქმნილება იყო, სისხლდენა და სხეულის სხვა სითხეები.
  
  
  ტუჩები სრულიად ჩამოხეული, რის გამოც ქალა-როგორიცაა grimace დაუცველი კბილები. სადაც ერთი თვალი იყო, იყო, ახლა მხოლოდ სველი, გაშავებული ხვრელი.
  
  
  ყველაზე ცუდი ყველა, ამ remnant ადამიანი ჯერ კიდევ ცოცხალი იყო.
  
  
  Rona დახურეს, მისი პირით და გატრიალდა, როგორც მოჩვენება scraped, რომ floorboards ერთად სპაზმური მხრივ.
  
  
  "თქვენ არ შეგიძლიათ ჩართოთ თქვენი დაბრუნება ძველ მეგობარს, როგორიცაა, რომ," Gorodin განაცხადა. "ან იქნებ არ აღიარებს სიმპათიური ახალგაზრდა ბორის."
  
  
  რონ მოდით უჩვენეს sob.
  
  
  "ჩვენ აღმოვაჩინეთ, ego უგონო მდგომარეობაში, მაგრამ ჯერ კიდევ ცოცხალია," Gorodin გაგრძელდა. "ჩვენ აღდგა იგი. ჩვენ უვლიდა მას და იკვებება მისი ego სანამ სასამართლოები. მაშინ მას გადახდილი ფასი, არ არის ძალიან მტკიცედ, მე ვაღიარებ, რომ უყურადღებოდ მომენტი, როდესაც მან აიცილა მისი მოვალეობაა, და ნება თქვენ და კარტერი გაქცევა. იზრდება უეცრად, ego Stahl-ის ხმა გამაგრებული. "და ახლა ეს თქვენი დრო. მე უნდა ნიკ კარტერი, და თქვენ შეგიძლიათ მითხრათ, სად უნდა მოვძებნოთ ეგო."
  
  
  "მე... მე არ ვიცი," ქვითინი იყო, Rona.
  
  
  Gorodin ფიცი დადო, რუსულ და მიაღწია რეზინის სახელურების და ბრტყელტუჩა.
  
  
  წყალგაუმტარი მილის ექვსი კვამლის ბურთები, რომ Stewart მომცა, იყო ჩემი მხრივ. რატომღაც მე მქონდა იმისათვის, რომ ერთი მარცვლები შევიდა glowing ნახშირის. ეს იყო ადვილი მანძილი - პრობლემა ის იყო, რომ გაგზავნას ნალექი მეშვეობით გახეხილი ფანჯარა. მე საჭირო საჰაერო იარაღი, და როდესაც გამოსახულება გამოჩნდა ჩემი უფროსი, მე სწრაფად გამოყვანილია ბურთულიანი კალამი გარშემო ჩემი პერანგი ჯიბეში და unscrewed ქუდი, სროლა out ego ერთად ვაზნა შიგნით. ამ დატოვა ჩემზე სამი და ნახევარი-inch tube, ვიწრო ერთ ბოლოს და ფართო საკმარისი, სხვა მიიღოს ერთი smoke მარცვლები. იგი დაეცა ტყვია ცენტრში სახელური, მოხდა ის, შორის ფანჯარაში დაფები, და დაიწყო ყურადღებით მორგება, რათა დავრწმუნდეთ, სარაკეტო-ის ტრაექტორია ზუსტი იყო.
  
  
  Gorodin ახლა მიუახლოვდა Rona. ჩატარების წყვილი pliers, ყოველ მხრივ, მან დაპრესილი ცხელი მაშები მისი მარცხენა nipple. მის გააკეთა, პატარა სახლში blowgun glowing ნახშირის. ჩემი პირველი მცდელობა უნდა იყოს სრულყოფილი, რადგან მე არ ვფიქრობ, რომ შევძლებთ ამის გაკეთება კიდევ ერთხელ.
  
  
  მან აიღო ღრმა სუნთქვა, დაპრესილი მისი ტუჩები ბოლომდე tube, და ამოსუნთქული ასაფეთქებელი puff.
  
  
  ბურთი გაფრინდა შევიდა ქვანახშირის და ვირი ცხელი coals გემრიელი hiss და სოკოს კვამლის გავრცელების თავისი ფერმკრთალი, მახრჩობელა კვამლი ყველა კუთხეში ოთახი.
  
  
  კურთხევით Stewart-ის დამახასიათებელი მოხერხებულობის წყალობით, იგი გადმოათრიეს ცხვირსახოცი ნიღაბი და დაფარული მისი ცხვირი და პირი იგი. აღმოჩნდა, კუთხეში ქოხი და დაკისრებული კარი ღიაა. ეს shuddered და შემდეგ დაიმსხვრა, როგორც მისი ძლიერი დარტყმა მოხვდა მას.
  
  
  როგორც მისი შეიჭრა ქოხი მოციგავის მხრივ, მან დაინახა, Gorodin stumble out კარი ოთახში, მიუხედავად იმისა, რომ ერთი ego ადამიანი ბრმად გვესაჭიროება სამიზნე მისი ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღი.
  
  
  მას ესროლეს და დაეცა. ის ჯერ კიდევ ცდილობს შეარჩიო ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღი სართული, ასე რომ, ის კადრი მას კიდევ ერთხელ, და მან შეწყვიტა მოძრავი.
  
  
  "მეორე პირი ოთახში თავს დაესხა ჩემთვის წითელი ცხელი ბრტყელტუჩა შემდეგ კრეფა ih იმ სართულზე, სადაც ih დაეცა Gorodin. Emu გასროლა მისი ხელმძღვანელი, მაშინ lunged ზე Rona და სწრაფად გათავისუფლდეს მისი. შორის ხველა, Hey მოახერხა ამოისუნთქეთ ჩემი სახელი.
  
  
  "ნიკა?"
  
  
  "რეალურად", - ვუთხარი მე. "Calm down, მე თქვენ აქედან წუთი.
  
  
  Plath-ს ნიღაბი დაეცა off ჩემი rta, როგორც მე ხორციელდება მისი გარეთ რონი და შეამცირა მის ადგილზე. მას ელოდა, ჩემი თვალები ნათელი, შემდეგ დაბრუნდა Gorodins.
  
  
  მან გააძლიერა მეტი fluttering რჩება ბორის და შევიდა მეორე ოთახში shack. ცარიელი. იყო ფიცარი ფანჯარა, მაგრამ ეს იყო გატეხილი. მას შევხედე მიმდებარე კლდეები, მაგრამ ვერ ვხედავ, Gorodin.
  
  
  Rhona-ს შორეული ტირილი ესროლა ჩემთვის დაშორებით ფანჯარა. ის გაიქცა, უკან მეშვეობით ქოხი და შესასვლელი კარი. Gorodin გაიქცა გასწვრივ მოკლე გზას შორის ლოდებით dock, სადაც ნავი იყო გაჩერებული. როდესაც ჰერები მოვიდა მეშვეობით კარი, ის აღმოჩნდა გარშემო და დახვრიტეს ჩემთვის დიდი ხნის barreled Erma პისტოლეტი. Gawk ego დაჭერილი ყდის, Rivnenskaya საკმარისი ჩაშლის ჩემი სამიზნე, როდესაც მისი ორი დაბრუნების კადრები გაათავისუფლეს. Odin მათ გარშემო მოხვდა cruiser-ის საწვავის ავზი, და ნავი გადაღებული up ხმამაღალი აფეთქების როგორც Gorodin ესროლა თავად off გზა და გადატანა კლდეები.
  
  
  ის ჩაცუცქული შემდეგი Rona. "შეგიძლიათ ფეხით?"
  
  
  "ჩემთვის... მე ასე ვფიქრობ."
  
  
  "მაშინ შენარჩუნება ღია გონება ჩემს უკან. მე მაქვს ნავი შემოვიდა მეორე მხარეს კუნძულზე. ეს არ იქნება ადვილი აპირებს, და Gorodin არის იქ სადღაც იარაღით.
  
  
  "თქვენ მართავდა, ნიკ", - განაცხადა მან. "მე ამას"
  
  
  მისი პერანგი უკვე წაიყვანეს და დატოვეს ee Rone, არ მოკრძალებით, არამედ იმიტომ, რომ ეს იყო თითქმის ფერი rock. ჩემი საკუთარი კანი იყო მარტო საკმარისი არ იყოს ასეთი აშკარა სამიზნე. ერთად Rhona ჩემს უკან, მე ჩემი გზა უკან მეტი jagged ქანების მიმართულებით ჩემი ნავი, მტკივნეულად ფრთხილი ოდნავი ხმის ან მოძრაობა.
  
  
  როდესაც ego დავინახე, იყო მხოლოდ ერთი ვიწრო ქედის rock ჩვენს შორის და ნავი, glint ლითონის მზე.
  
  
  
  
  
  
  იგი დააგდეს მძიმედ, რათა ადგილზე მიერ Ron, ვინც ჩამოინგრა გარდა მისი, ისევე, როგორც ბინა crack of Erma პისტოლეტი ჩაშლილი დუმილი და ხრეშის დაწინწკლული ორი paces ჩვენს თვალწინ.
  
  
  "დარჩენა, სადაც თქვენ ხართ, "Rone hissed მისი, და მიზნად ისახავდა მოციგავის ადგილზე, სადაც ის მინდა მინახავს ფლეშ იარაღი-ის muzzle. იგი დახვრიტეს, ერთხელ, ორჯერ.
  
  
  Gorodin-ს ხელის და მხრის გახვეული გარშემო ლოდი, და ის სამსახურიდან გაათავისუფლეს ველური გასროლა რომ არ გავიდა ქანების ზემოთ ჩვენი ხელმძღვანელები. მისი ესროლეს რევმატიზმი და მოისმინა რუსეთის დაწეროთ, ვიდრე მწყინს, როდესაც ჩემი gawk დახიეს emu-ს დაიკავეს.
  
  
  ახლა დაუდევრად, Gorodin გადავიდა, რათა შეამოწმოს მისი ჭრილობა და მსახიობი სრულყოფილი ჩრდილი boulder წინ მას. ცხადია, ის არ იყო სერიოზულად დააზარალებს, რადგან დავინახე ჩრდილი clench და unclench მისი მარჯვენა ხელი, შემდეგ აიღეთ იარაღი ისევ და სეირნობისას უმაღლესი rocks for shot.
  
  
  როდესაც Gorodin-ის სამიზნე გამოჩნდა, ის მზად იყო მისი მოციგავის მიზნად. ის გამოყვანილია გამოიწვევს. ჩაქუჩი მოხვდა ცარიელი კამერა კედელი. მე ორი ტურის შემდეგ, და მე არ მაქვს სხვა ერთი.
  
  
  რუსეთის კადრი, მაგრამ იმის გამო, რომ ტყვია ჭრილობა მისი ego, მისი სიზუსტის იყო ცუდი, და ის საპირისპირო მხარეს ბურთის უკან ჩანდა.
  
  
  მისი თვალები დასკანირებული jagged ქანების ჩვენს გარშემო, ეძებს ადგილი, რომელიც შეიძლება იყოს უკეთესი შეიფარა. ათი ეზოები გზა ჩვენ გვინდა მოდის, იქ იყო კუბოში ფორმის ღრუს.
  
  
  მივედი Rona ის ყური, და მან ჩურჩულით, " მე ბოდიში.: "როდესაც მე ვამბობ, რომ თქვენ, წამოდგა და აწარმოებს მას ხვრელი, რომ ის არსებობს. სწრაფად და გამართავს.
  
  
  მან გახსნა თავისი პირი, რომ ვთქვა რაღაც, მაგრამ Gorodin ადგა, ისევ და აიღო მიზანი. "წადი!" მე ვთქვი, რბილად. Rona გადმოხტა, ducked, stumbled და ducked შევიდა alcove როგორც Gawk ცოტა off ბლოკი boulder inches ხვრელი.
  
  
  ის გადახტა, რათა მისი ფეხები, და გაჰყვა მას. როდესაც მისი, ჩაყვინთა ზედაპირული აუზი, gawking თვალები დაწვეს ჩემი მხრის და მოხვდა ადგილზე. ის გაფრინდა, რათა თავშესაფრების ადგილზე და იგრძნო, წებოვანი სისველე სისხლის, რომ ადგილზე.
  
  
  "თქვენ უკვე მოხვდა!", - განაცხადა Rona.
  
  
  "ძლივს."
  
  
  Gorodin ხმა მოვიდა გარედან, და მას შეეძლო, ახლა ვხვდები, რატომ მე არ დაბრუნდა, მისი ცეცხლი. "კარტერი, can you hear me? კიდევ ერთი, როგორც ეს მოგკლას! გამოვა თქვენი ხელები! "
  
  
  მას შემდეგ, რაც რამდენიმე წამი სიჩუმე, კიდევ ორი გასროლა დარეკა. ერთი ტყვია მოხვდა ჩვენი ვიწრო გახსნა და ricocheted უკან და მეოთხე, splattering ჩვენთვის shards of rock.
  
  
  ახლოვდება Rona, მან ჩურჩულით უთხრა:: "მომავალი დრო მან shoots, დაწეროთ."
  
  
  მან თავი დაუქნია გაგება, და შემდეგი გასროლა, მან ნება out agonized კივილი. ეს იყო Ay, რომელმაც მისცა მას კარგი ნიშანი, და Stahl დაელოდა.
  
  
  "ყველა უფლება, კარტერი," Gorodin bellowed. "გამოვიდეს, ან ქალს მოკვდება!"
  
  
  "მე არ შემიძლია!" ყვიროდნენ მისი რევმატიზმი, ხმა absurdly დაძაბული, ვიდრე მტკივნეული. "ის დაჭრილია, და ქალი მძიმედ იყო დაშავებული. ნება მისი წასვლა, და მე, რათა გაუმკლავდეთ თქვენ."
  
  
  "მე არ ვფიქრობ, თქვენ გაქვთ რაიმე ammo ან, ah. იმისათვის, რომ იარაღი მოშორებით; მაშინ ჩვენ ვსაუბრობთ."
  
  
  ის smeared სისხლი მისი ჭრილობა, on Rona ის წვრილი და მისი სახე, მას მისი უკან და ვუთხარი, რა უნდა გააკეთოს. შემდეგ მან მოუწოდა, რათა Gorodin და ესროლა თოფი მოშორებით.
  
  
  როდესაც მან მოისმინა Gorodin ის მიდგომა, იგი შემოვიდა მეტი ცხოვრებაში და ქმნის hunched და სტაციონარული. მძიმე shaggy დუმილი დაეცა მეტი us. მას შემდეგ, რაც პაუზის Gorodin განაცხადა: "Out, კარტერი, out!"
  
  
  მაშინ Rona განაცხადა, სუსტად, " ის ... ის უგონო მდგომარეობაში."
  
  
  "ალბათ არა," growled Gorodin. "ნება მომეცით ვიცი, თუ ის, რომ ცრუობს იგი."
  
  
  Ego იარაღი აფეთქდა უხეშად მეტი მე, და gawking თვალები shattered ადგილზე და ნანგრევებიდან inches ჩემი უფროსი. Ego-ს სიტყვა დანიშნა შეასრულა, და ჰერები არ budge.
  
  
  ჩრდილი დაეცა on the rocks. მე დავინახე იმ კუთხეში ჩემი თვალი, როგორც მან ჩემსკენ გადმოიხარა ჩემთვის სამუდამოდ. მან იცოდა, რომ მას ჰქონდა იარაღი, მისი პირველი, ყურადღებით მიზნად მისი ego, და დაელოდა აღშფოთებული მოლოდინში. Rona, მე ვთქვი, don ' t let me down ახლა!
  
  
  მაშინ მან მოისმინა ბიძგი მისი ფეხი, რბილი thud მისი ფეხის, როგორც ეს უკავშირდება Gorodin სხეული, და ის stumbled.
  
  
  Gripping ქართველები, თავის მხრივ, იგი მყისიერად აღმოჩნდა და წავიდა დანა შევიდა Ego-ს მასიური მკერდზე. ხანგრძლივი შვებით და gurgling groan, მან იარაღი - და მისი ცხოვრება.
  
  
  Rona გამოიწვია მისი out შევიდა dim დღის მეორე ნახევარში და განაცხადა: "ნავი უბრალოდ გავიდა ქედი. დაველოდოთ, მე იქ - მე ერთი რამ უნდა გააკეთოს."
  
  
  მან შემომხედა questioningly, მაშინ აღმოჩნდა და უკან დადიოდა ნავი. მან მიაღწია Erma-ს პისტოლეტი, რომელიც Gorodin დაეცა, და გავიდა გარეთ, მაგრამ ერთი ჭურვი. მაშინ წავიდა უკან მეტი კლდეები, რომ მეთევზე-ის ქოხი. კარი გაიღო ღია და კვამლის განბაჟებული.
  
  
  ის დადიოდა მთელს ოთახში ბორის არის მოწყვეტილი რჩება. იყო ძლივს ისმის whimpers გარშემო shattered ყელის და სამუშაო მხრივ scraped სართული.
  
  
  ვიგრძენი, როგორიც მე მქონდა რაღაც მნიშვნელოვანი, რომ ამბობენ, მაგრამ მე ვერ ვპოულობ სიტყვებს. მისი პირველი დააყენა იარაღი იატაკზე მოძრავი ხელით და ფეხით კარი.
  
  
  ის იყო, მხოლოდ ფეხით უკან Rhone და ნავი როდესაც მან მოისმინა კადრი
  
  
  თავი მეთვრამეტე
  
  
  როდესაც მე შეუერთდა Rona ნავი, იგი hunched მეტი მშვილდი, hugging თავად, როგორიცაა მცირე მიტოვებული ბავშვი. ცრემლები იყო, streaming ქვემოთ მისი cheeks,და იგი იყო შერყევისკენ miserably.
  
  
  "ეს ყველაფერი ახლა", - ვუთხარი მე. "არავინ follow us."
  
  
  მან მიაღწია და გადმოკვეთა იარაღის მეტი მის მკერდზე.
  
  
  
  
  
  
  ჩემს მიმართ, შენარჩუნებისათვის, რათა ჩემთვის, როგორც თუ იყო ოდენობით ხსნის. მას შემდეგ, რაც მისი შენახვა მაგარი მეშვეობით კოშმარი ძალადობის და ხანგრძლივი ყოფნის ოკეანეში, იგი ბოლოს მისი გამძლეობა-დაშლის პირას იმყოფება. და ჰერები, იცის, რომ hi საჭიროა დასვენებისა და სამედიცინო ყურადღებას.
  
  
  ჩატარების Rona ჩემს გარდა, ერთი მხრივ, და საორგანიზაციო ნავი სხვა, მან გადაკვეთა წყალი და გაემგზავრა Curacao გემბანი. მივუახლოვდით ესტაკადა, სადაც ნავი იყო, შემოვიდა, დავინახე ფიგურა იდგა იქ, ელოდება. ეს იყო Pilar. როგორც ჩანს, მიუხედავად იმისა, რომ თვალს ნავი, მან დაინახა, აშშ ახლოვდება.
  
  
  ეს შენელება, drifted dock, და გადააგდეს თოკი Pilar. იგი უზრუნველყოფილი ego spike როგორც მისი გადმოხტა და უზრუნველყოფილი stern. ის მაშინ აიყვანეს, Rona და გააუქმა მისი dock, სადაც ტრანსი catatonia შოკი, ის იჯდა, როგორც zombie.
  
  
  "ეს უნდა იყოს Rhones," Pilar განაცხადა.
  
  
  "ჰო. ის ცუდი ფორმის. ჩვენ მიიღოს ტაქსის საავადმყოფოში.
  
  
  "შემიძლია უკეთესი, ვიდრე. ჯიპი გაქირავებულია ეს მიუხედავად იმისა, რომ თქვენ იყო წასული. ეს გაჩერებული ფარული არსებობს. შენ Rhona უკან; მისი, მე წავალ. მე ვიცი გზა საავადმყოფოში. შემდეგ მან დასძინა comically, " თქვენი Rona არის ძალიან ლამაზი."
  
  
  "Pilar", - ვუთხარი მე, " მე მოხარული ვარ, რომ თქვენ. თქვენ მოსახერხებელი პარტნიორი. მოდით წავიდეთ."
  
  
  როგორც Pilar და მე გადმოიყვანეს ჯიპი ქუჩებში Willemstad, - განაცხადა მან, " რა მოხდა კუნძულზე?"
  
  
  "Gorodin იყო იქ რამდენიმე მისი goons," მისი ქმარი განაცხადა. "იგი აპირებს წამების Rona, რათა მისი განხილვა. ის, რაც არ ვიცი, ის იყო, რომ მან ვერ უპასუხოს მას. იგი იყო პირველი ფანი თამაში უყვარს პროფესიონალები ."
  
  
  "მაგრამ ის ნამდვილად იყო მოხალისე," Pilar განაცხადა.
  
  
  "რეალურად, მაგრამ არავინ ჩვენს გარშემო აიღო დრო, რომ გითხრათ, შესაძლო რისკები."
  
  
  Pilars " შავი თვალები შეხვდა აფეთქდა in rearview სარკის. "ნუ აინტერესებს მისი, ნიკა?"
  
  
  ის გაჩუმდა, ერთი წუთით ადრე პასუხობდა. "თუ თქვენ გულისხმობთ, მე მიყვარს ee, ვიოლინოს და სანთლები, მაშინ მე არ მაქვს რევმატიზმი. მე უკვე აკეთებს ამ ბინძური ბიზნესის ამდენი ხანი, მე არ ვიცი, თუ მე ნამდვილად მიყვარს ვინმეს კლასიკური მნიშვნელობით. მაგრამ თუ თქვენ ნიშნავს, მე მაინტერესებს, თუ რა ხდება მას, რა თქმა უნდა. წინააღმდეგ შემთხვევაში, იგი არ წავიდა პატარა ძაღლი კუნძულზე, რათა დაეხმაროს Hey. მისი ვიცით, რომ ის, როგორც ჩანს, ძალიან ადამიანის ჩემთვის, მაგრამ ჰერები არ გადაიქცა ბლოკი ყინულის ჯერ."
  
  
  Pilar ისაუბრა რბილად, ეძებს სწორი წინ. "ნიკ, მითხარი რამე."
  
  
  "რა თქმა უნდა."
  
  
  "ნუ აინტერესებს რა ხდება ჩემთან?"
  
  
  მან მიაღწია და განთავსებული თავის მხრივ, თბილი ხორცი მისი მხრის. "ძალიან ბევრი", - ვუთხარი მე.
  
  
  Pilar ამოიოხრა, შემდეგ განაცხადა, რომ საინტერესოა:: "იმედი მაქვს, თქვენ არ ვნანობ ამას."
  
  
  იმ მომენტში, ჩვენ აღმოჩნდა და გაყვანილია შევიდა შესასვლელში Queen-ის საავადმყოფოში, მოელვარე ახალი შენობა პასტელი ლურჯი. მე მარცხენა მისი პაკეტი მოლარე, და Odin დამარწმუნა, ტელეფონი, რომ Rona გაუწევს მაქსიმალურად სამედიცინო დახმარება. მან მითხრა ექიმმა, რომ ნებისმიერი დამატებითი ხარჯები, გადახდილი იქნებოდა ამერიკის კონსული, და მაშინ მოუწოდა საკონსულოს, რათა ღონისძიებებს.
  
  
  ის დაბრუნდა Pilar ჯიპი. ეს იყო ბნელი, და ცის glittered ერთად infinity ვარსკვლავები. მან განაცხადა, " მოდით, წავიდეთ, ძარცვა კონტრაბანდისტები."
  
  
  იგი დააყენა საჭესთან ჯიპი; Pilar მისცა მისი რეკომენდაციები. ჩვენ დაბრუნდა waterfront და შემდეგ აღმოჩნდა სამხრეთ.
  
  
  "არ უნდა იყოს სხვა ახალი ამბები, რომ თქვენ არ მითხრა," Pilar განაცხადა. "როგორ ფიქრობთ დატოვე Gorodin?"
  
  
  "მკვდარი."
  
  
  "და ორი მათგანი, ვინც მასთან ერთად იყო?"
  
  
  "ასევე მკვდარი. და ბიჭი სახელად ბორის რომელიც გარდაიცვალა იმიტომ, რომ ის იყო ძალიან კარგად აღჭურვილი და ძალიან უყურადღებო უნდა ითამაშოს."
  
  
  "ასე რომ, თქვენ დატოვეს ოთხი ორგანოები?"
  
  
  "ეს უფლება. მაგრამ სადღაც ანტონ Zhizov და Knox Varnov ემზადებიან აფეთქება New York ხვალ. თუ ჩვენ არ მიიღოს, რომ მათ, პირველ რიგში, არ აქვს მნიშვნელობა, თუ ისინი ოთხი ორგანოების პატარა ძაღლი კუნძული ან ოთხი ათასი."
  
  
  Pilar დაფიქრებული ჩანდა. და ის იყო ჩუმად.
  
  
  ჩვენ მივედით ყველაზე seedy ნაწილი waterfront, სადაც უღარიბესი გარშემო ადგილობრივი მეთევზეების შემოვიდა მათი მიზერული-ეძებს კატარღები სქელი ზეთი და ნაგავი. მას შემდეგ, რაც რამდენიმე მეტრით, Pilar აღნიშნა, რომ რუხი, უხეში კარკასი შენობა, განათებულ წინა ერთი ღია ნათურა. შედარებით, Varnov-ის სხვადასხვა იყო, როგორიცაა tower of ყვირილი ვაჭარი.
  
  
  "ეს არის სადაც ჩვენ უნდა დაიწყოს," Pilar განაცხადა. "თუ თქვენ გჭირდებათ Torio, წასვლა პატარა ლიზა."
  
  
  ხმის ტალღების მოხვდა, როდესაც ჩვენ ჯერ კიდევ ორმოცდაათი მეტრის დაშორებით ადგილზე. სრულმასშტაბიანი riot ვერ იქნებოდა ხმამაღალი. შიგნით, ჩვენ შეუერთდა ასი ან ისე ხალისიანი ადამიანები, რომლებიც, მიუხედავად იმისა, რომ არ rioting, იყო, სულ მცირე, ისტერიული. ყველას, როგორც ჩანს, უნდა იყოს მუდმივ მოძრაობაში. შეუძლებელი იყო, კუთხეში, გარეთ ხმაური, ასე რომ ყველას ყვიროდა. დროდადრო, მკვეთრი ქალი სიცილი გაჭრა მეშვეობით ხმაური. Jukebox იყო სათამაშო სადღაც, მაგრამ მხოლოდ reverberation ღრმა ბასი აღნიშნავს ისმოდა.
  
  
  Pilar და მე იბრძოდა ჩვენი გზა მეშვეობით frantic ორგანოები მარტივი საბჭო შეიქმნა უკან შენობა. ქალს ზომა Godzilla იჯდა მხარეს ეს, ჩამოსასხმელი სასმელი შევიდა კიდეც ბოთლი. და თითქმის ისეთივე მიმზიდველი.
  
  
  Pilars ყვიროდა, მისი ყური. ეს იყო ძლივს wild hunt.
  
  
  "პატარა ლიზა!" მან დაადასტურა ხითხითით.
  
  
  ლიზა ეცვათ კასკადის მჭიდროდ curls მისი შორტები.
  
  
  
  
  
  
  წითელი ფერი რომ ვერ შესაძლოა იყოს ადამიანის თმის. სადღაც, ექვსი და შვიდი ფუტი სიმაღლის, ლიზა იყო დაფარული ჩანთები, ჯიბეები და უცნაური ფორმის ცალი ხორცი. ეს იყო, როგორც სამოყვარულო მოქანდაკე ნაჩქარევად სახეში თიხის ფარგლებში. აპირებს მუშაობის დასრულების შემდეგ, მან კანონიერად დაკარგა რწმენა, მისი შემოქმედების და დათმო.
  
  
  როდესაც მე საბოლოოდ მიიღო მისი ყურადღება, ლიზა გადავიდა უხერხულად მიმართ ჩემს სხვა მხარეს ბარი, ხორცი მისი სხვადასხვა ნაწილები ცეკვა სხვადასხვა რითმებს.
  
  
  "რა იქნება ეს?" მისი ხმა rumbled, როგორიცაა ცარიელი ბარელზე მოძრავი cobblestone.
  
  
  "მე მინდა, Torio," მე ყვიროდნენ.
  
  
  "მე არასოდეს მსმენია nen," boomed პატარა ლიზა რევმატიზმი.
  
  
  "Gorodin გამომგზავნა."
  
  
  "მე არასოდეს მსმენია nen ან."
  
  
  ის გაყვანილია მისი საფულე. მე ითმენს guilders, ასე რომ, მე გავრცელდა რამდენიმე ამერიკული შენიშვნები საბჭოს წინაშე უზარმაზარი ქალი.
  
  
  "მე გავიგე, დაახლოებით Andrew Jackson," - განაცხადა მან. "Torio სძინავს უკან ოთახში." მან აღნიშნა თითის ზომა a pickle.
  
  
  ერთად Pilar ორი, მე გაემგზავრა ვიწრო კარი შორს ბოლოს ბარი. პატარა ოთახი, უკან, იყო ერთი სკამი, ერთი სკამი და ერთი საწოლი. დაწყებას.
  
  
  კარი დაიხურა მის უკან, და ხმაური გარდაიცვალა ქვემოთ. მას, შევამოწმე სხვა კარი მოპირდაპირე groans. ამან out შევიდა ღია საჰაერო შენობაში. ის წავიდა მეტი unsuspecting კონტრაბანდისტი, ჩხრეკა Ego, და აღმოჩნდა, Colt .38 ავტომატიკა. მას შემდეგ, რაც ეს Pilar, ის shoved იგი, აიღო მისი მოციგავის emu ცხვირწინ, და გაარტყა მას მთელი სახე.
  
  
  იგი ყვიროდა " Torio!".
  
  
  მან აღმოჩნდა მისი უფროსი, grunted piteously, და ნელ-ნელა თვალები გაახილა. როდესაც მან დაინახა იარაღი ცხვირწინ, მისი თვალები გაფართოვდა.
  
  
  "Hey, რა არის ეს, ძარცვა?"
  
  
  "Get up, Torio," მე growled. "ჩვენ ვაპირებთ, ride."
  
  
  ეს ego იყო მოდუნებული. ის sel. "დაველოდოთ," ის დანაშაული. "მე არ ვიცი, თქვენ".
  
  
  "ეს არ არის ასეთი wouldnt თამაში," emu უთხრა. "თამაში გულწრფელად ჩემთან ერთად, და თქვენ მოგიწევთ round trip. ახლა ნაბიჯი ego! "
  
  
  Ego poked მისი მსუბუქად ბარელზე მისი იარაღი აღვნიშნო, და Torio გადახტა მდე სისულელეა გასაკვირი სისწრაფე ვინმე მძიმე hangover. Ego აიძულა მისი out უკან კარი, და მას მორჩილად დადიოდა გადასცა, სადაც ჩვენ გვინდა გაჩერებული ჯიპი.
  
  
  Pilar მართავდა, და ჰერები იყო უკან Torio, მოციგავის მომზადებული.
  
  
  "გამგზავრება ქვემოთ გზა დაახლოებით ერთი ასეული ეზოები და შემდეგ დახევის off როდესაც თქვენთვის მუქი ლაქა," მისი მამა აცხადებს.
  
  
  "ახლა, Torio", - ვუთხარი მე, როგორც ჩვენ გადაადგილდებოდნენ ქვემოთ dim გზა და გაჩერებული" მე მინდა, იცოდეთ გამათბობლებს, ჩემოდნებს."
  
  
  "ჩემოდნები?" "რა არის ეს?" მან სთხოვა.
  
  
  "მე არ მაქვს ბევრი დრო, Torio," მე ვუთხარი, " და არც ჩემი ხასიათი. ერთ წუთში, ან ორი, თქვენ მოისმენს ძვლები cracking და ვნახოთ, ბევრი სისხლი. ეს ძვლები და ეს სისხლი იქნება თქვენი, Torio, ასე რომ გთხოვთ მიიღოს ეს შესაძლებლობა გაუზიაროს ინფორმაცია".
  
  
  Moonlight, იგი ხედავდა, რომ წვეთი წყალი იზრდება ego-ს სკალპის და სავაჭრო წერტილებიდან ქვემოთ, გლუვი მხარეს ego-ს ხელმძღვანელი.
  
  
  მან სწრაფად თავი დაუქნია, " კარგი, კარგი. მე არ ვაპირებ, რომ იყოს გმირი საგარეო bitches. თქვენ ნიშნავს, ჩემოდნები რომ წაიყვანა Gaviota, მართლა?
  
  
  "ჭკვიანი დასკვნა, Torio. მე მინდა, რომ ვიცი, ვინ მისცა თქვენ ih და სად აიღო იგი."
  
  
  "ეს იყო husky ბიჭი, უცხო ხმა, რომელიც მე გაურიგდნენ ექვსი თვის წინ. დიდი თმები monkey. მას არასდროს მითხრა, რომ მისი სახელი, და ის არ იყო ისეთი ბიჭი, მე უნდა ვთხოვო შეკითხვები. ის ყოველთვის გადახდილი me წინასწარ, მაშინ მითხრა, როცა შეარჩიო ჩემი ჩემოდანი. ჰერები იყო სასაქონლო სამხრეთ აქ, ცოტა გზა შევიდა მთებში, და მოვიდა ერთად ვერტმფრენით ჩემოდანი აიღო და მისი ego გემი. მერწმუნეთ, ეს ყველაფერი მე ვიცი, სხვა. მე კი ვუყურებ ერთი ჩემი ჩემოდნები და ეს იყო ცარიელი. ეს freaking უცნაური ბიზნესი, მაგრამ მე ვერ ახერხებს, იყოს საინტერესო.
  
  
  "რამდენი ჩემოდნები ხომ არ დააყენა გემი?" მან სთხოვა.
  
  
  "ნება მომეცით, ბოლო დროს ჩვენ აიღო ეს იყო სამი ღამე წინ. იქნება რვა სულ.
  
  
  "შეგიძლიათ მიიღოს გვაძლევს, სადაც ვერტმფრენი მიწები?"
  
  
  "დარწმუნებული ვარ, მაგრამ იქ ყოველთვის რამდენიმე მესაზღვრეებმა იარაღი. ონის და პილოტი, ბიჭი სახელად Ingram, რომელიც ჩხირები გარშემო არსებობს, როდესაც მისი ვერტმფრენი პილოტი დარბაზში შიგნით.
  
  
  "ეს თქვენი გადასაწყვეტია", - ვუთხარი მე, " ვხედავ რომ ჩვენ წარსულში უსაფრთხოება. და ახლა ჩვენ გვაქვს ინსტრუქციები.
  
  
  Pilar წავიდა სამხრეთ და აღმოჩნდა გადატანა ვიწრო, ჭუჭყიანი გზის აღინიშნება Torio. მაშინ ჩვენ ღია. საბედნიეროდ, Pilar ნაქირავებ four-wheel-drive jeep: ეს იყო რთული დისკზე: გზა გადაიქცა ბილიკი, მთელ ტერიტორიაზე სასტუმრო, მაგრამ კლდოვანი, და რელიეფის გადაიქცა მთებში.
  
  
  ახლა მე მქონდა კონტრაბანდისტი იჯდა ჩემს წინ, ასე რომ, როდესაც searchlight მოხვდა აშშ, მას შეეძლო ხტომა up და ტალღა ხელში ისე, რომ ego, რომ ვიცი, სანამ ვინმე დაიწყო სროლა.
  
  
  "ეს მისი, Torio," მან მოუწოდა.
  
  
  კაცი თოფი გადავიდა ნელა წინ და გაჩერდა, რამდენიმე ფუტის მოშორებით. "რა გინდა აქ? არ იქნება პიკაპის დღეს "
  
  
  "არსებობს პრობლემები, Gaviota," Torio განაცხადა. დიდი ბიჭი, ვთქვი, რომ უნდა მოვიდეს და გითხრათ, Ingram.
  
  
  "ვინ არიან დანარჩენი ორი?"
  
  
  
  
  
  მცველი სთხოვა საეჭვოდ.
  
  
  "ისინი... ისინი... Torio დაიწყო უხერხულად.
  
  
  "ჩვენ ერთად Gorodin", - ვუთხარი მე. "ჩვენ გვაქვს ინფორმაცია, რომ ჩვენ უნდა მიიღოს Zhizov დაუყოვნებლივ."
  
  
  სახელები იყო მნიშვნელოვანი, რომ დაცვით. Ego თოფი ცხვირი დაიკლო, და ის დადიოდა მეტი ჯიპი. "მაჩვენეთ თქვენი ID ბარათი, გთხოვთ, სერ", - განაცხადა მან პატივისცემით.
  
  
  "რა თქმა უნდა," მე ვთქვი, და მიაღწია out scrap of paper. ეს იყო გაიმართა ego ისე, რომ დაცვა ვერ აღწევს მას. როგორც მან გააკეთა, ასე რომ, ego მოგვეწონა მისი მაჯის და აიძულა მას ნაბიჯია. Pilar სწრაფად წიხლებით კაცი უკან ყური, რამაც ego, რომ ყინვები ადრე შეეძლო ტირილი.
  
  
  ის პოლიციელი, მისი და შეკრული მისი ნაჭერი ნეილონის თოკი, რომელიც მან იპოვა ნავი და მეორადი ასეთი სახიფათო სიტუაცია. გარდამტეხი ego-ს searchlight, ეს განათებული მისი პატარა ხის შენობა ორმოცდაათი ეზოების დაშორებით. უბრალოდ უკან, ეს იყო პატარა, გამძლე ვერტმფრენი. წმინდანი აღმოჩნდა, რომ ეს off და შუამდგომლობით იყიდება Pilar გამორთეთ jeep-ის ძრავა. უბიძგებს Torio წინ მე, მოციგავის მხრივ, მისი ქმარი scrambled, რათა შენობა coil თოკზე და სასწრაფოდ მოშორებით, Pilar შემდეგ მე. მივუახლოვდით კარით, მან აიძულა ის ღია და შეიჭრნენ შიგნით, უბიძგებს ღილაკს searchlight. ორი მამაკაცი საძილე bunks წინააღმდეგ შორს კედელზე იყო თამაშობენ ამ თამაშში. ერთი იყო მძიმე სლავური ტიპი, ვინც შეიძლება ყოფილიყო ძმა შესაძლებლობების მქონე პირთა დაცვის შესასვლელთან, სხვა იყო ფერმკრთალი, გამხდარი კაცი, დიდი ცხვირი და სუსტი ნიკაპი. მან გადაწყვიტა, რომ იგი იქნება Ingram, პილოტი.
  
  
  მცველი იყო, მიაღწია მისი თოფი, რომელიც იყო propped up წინააღმდეგ groan ახლოს უფროსი მისი სისულელეა.
  
  
  "თქვენ იღუპება ცდილობს," emu უთხრა,, და კაცი ამყოფებდნენ. Ingram ამყოფებდნენ, ხელით შეხება, მისი თვალები და მოციმციმე.
  
  
  Pilar ი Mira-ის სინათლის შეცვლა, და ეგო-ს სროლით ცეცხლში დატბორა ერთი ოთახი შენობების. ჩვენი არ იყო რთული მოკლეტალღოვანი რადიო სადგური.
  
  
  "Torio! თქვენ გაიყიდა us out, " მცველი დაადანაშაულა.
  
  
  "რა თქმა უნდა", - განაცხადა კონტრაბანდისტები, " იარაღით ჩემი სამიზნე, მე გაყიდვა out სწრაფი - ისევე, როგორც თქვენ, buddy."
  
  
  "Ingram, მიიღოთ ჩაცმული," მე უბრძანა. "ვერტმფრენი refueled ერთად გაზი?"
  
  
  "დიახ, სრულად," - განაცხადა მან ნერვიულად.
  
  
  კაცი იყო კანკალი და შიში. არ აქვს მნიშვნელობა, რომ ის იმდენად ეშინია, რომ მას არ შეუძლია ფრენა", - ვუთხარი მე. "პირველი დაიცვას ბრძანებებს და თქვენ არ დააზარალებს." ეს შემხედვარე მისი ego, და მან დაიწყო გაიყვანოს მისი ტანსაცმელი.
  
  
  "Torio, იჯდეს ეს სკამი", - ვუთხარი მე, და კონტრაბანდისტები სასწრაფოდ უნდა დაემორჩილოს. მან ესროლა coil საბაგირო დაცვა და განაცხადა, რომ " ჰალსტუხი მას. მე არ უნდა გავაფრთხილო თქვენ უნდა გავაკეთოთ, კარგი სამუშაო.
  
  
  Torio ასევე მიზნად იგი მესაზღვრეებმა მისი მოციგავის, მიღების დარწმუნებული ვარ, რომ Torio იყო უზრუნველყოფილი კარგი მჭიდროდ knots. Pilar იყო ჩატარების კონტრაბანდისტი-ის .38 კალიბრის პისტოლეტი და შენახვა თვალი Ingram, მაგრამ ის არ აპირებს გამოიწვიოს ჩვენთვის რაიმე უბედურება.
  
  
  როდესაც Torio მძიმედ შეკრული, მან უთხრა, დაცვა, " ახლა იჯდეს სკამზე ჩაეგდო ოთახში." როდესაც ის დაემორჩილა მისი sullenly Pilar განაცხადა: "მიიღეთ თოკზე და ჰალსტუხი ის, ბავშვთა."
  
  
  Pilar გადმომცეს Colt და დადიოდა მეტი დაცვა. ეს იყო სერიოზული შეცდომა. მან გააძლიერა მე და ჩვენი პატიმარი. ერთი სწრაფი მოძრაობა, კაცი გაყვანილია დანა სადღაც მისი ტანსაცმელი და მოგვეწონა Pilar, გარდამტეხი მისი წინაშე მას, დახრილი მისი უფროსი და უკან ჩატარების დანა, დანა, რომ მისი ყელის.
  
  
  "წვეთი იარაღი ან ქალს მოკვდება," ის, rasped.
  
  
  Crouching ქვემოთ, როგორც მას უკან იდგა Pilar სხეული, მამაკაცმა შესთავაზა, არ სამიზნე, ის ვერ იქნება აბსოლუტურად დარწმუნებულია, რომ მე, რომ მენატრება მას და მოხვდა სიკვდილის ადგილზე. თუ მე აღმოჩნდა იარაღი მისაღებად უკეთესი მიზანი, ეს მოჭრილი მისი ყელის. ასე რომ, ის იშურებდნენ.
  
  
  "Damn it, მკერავი განუცხადა, მისი ვარდნა იარაღი." "არა", მან წაკვეთილია. "თქვენ ვფიქრობ, რომ მე ვარ bluffing სთხოვს?"
  
  
  როდესაც იგი არ გადავა, მცველი ძმა დანა, და წითელი ჭია სისხლის crawled ქვემოთ Pilars ' კისრის. საქართველოს მოციგავის მაინც გაიმართა მისი მზად.
  
  
  "Ingram, მიიღოს, რომ იდიოტი ის იარაღი," მცველი barked.
  
  
  "მე... მე არ შემიძლია ამის გაკეთება," პილოტი განაცხადა უჩვენეს ხმა.
  
  
  მცველი snarled მას, " იყოს კაცი, ერთხელ, თქვენ whimpering მიწისძვრა, ან მე..."
  
  
  ჩვენ არასდროს არ გაარკვია, რა დაცვა შეიძლება გაკეთდეს იმისათვის, რომ Ingram, რადგან მისი პილოტი გაბრაზება, ის აღმოჩნდა Rivnenskaya-ის ხელმძღვანელი საკმარისი იმისათვის, რომ მოციგავის შეეძლო მისი პოზიცია და სროლა emu მეშვეობით დაუცველი მარცხენა თვალი. ის აღმოჩნდა დაშორებით Pilar, bounced off კედლის და დაეცა იატაკზე. დანა დაარტყა კარის მოშორებით.
  
  
  Pilar დაიწყო ჩემთან ერთად განაწყენებული გამოხატვის. "თქვენ არ დაუშვა em გამოგჭრითო სანამ დათმო თქვენი იარაღი, არ ხარ?" მან განაცხადა,.
  
  
  "რა თქმა უნდა," მე აღიარა. "თუ მან ჩემი იარაღი, თქვენ და მე, როგორც მკვდარი."
  
  
  მან თავი დაუქნია ნელა. "დიახ, მისი, როგორც ვხვდები, თქვენ უფლება. მაგრამ მაინც... " ის შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "თქვენ cool. თქვენ მომეცი creeps."
  
  
  "ჩვენ თბილი თქვენ მოგვიანებით," - განაცხადა მან სწრაფად, და აღმოჩნდა, რომ პილოტი. "ახლა, Ingram, თქვენ აპირებს მიიღოს ჩემთვის არის ადგილი, სადაც თქვენ შეგიძლიათ აირჩიოთ up გამათბობლებს, რომ თქვენ იღებენ Torio."
  
  
  "თქვენ ნიშნავს, Gisov ის სამალავი?"
  
  
  "ეს უფლება. სად არის ის დარბაზი?"
  
  
  "ამ მთებში საზღვარზე ვენესუელა და ბრიტანელი გვიანაში. მაგრამ ჰერები ვერასოდეს მიწის იქ ბნელი. არა, როდესაც ეს მძიმე საკმარისი.
  
  
  მას შევხედე მისი watch. "თუ ჩვენ მიიღოს off ახლა, ეს უნდა იყოს ნათელი
  
  
  
  
  
  როდესაც ჩვენ იქ. და Ingram, თუ თქვენ შემთხვევით წერტილი ჩემთვის არასწორი მიმართულებით, თქვენ უნდა იყოს ჩაკეტილი Six feet მიწისქვეშა სამუდამოდ..."
  
  
  "მე არც მამაცი და არც სულელური," მან უპასუხა:. "მე გავაკეთებ, ზუსტად ის, რაც თქვენ მითხარით."
  
  
  "ეს კარგი, Ingram. თქვენ შეიძლება ჯერ კიდევ ცოცხალი დაწეროთ თქვენი დედა ყველა უსიამოვნო დეტალები."
  
  
  Pilar, რომელიც უკვე იჯდა მშვიდად მხარეს, ისაუბრა. "ნიკ, თქვენ ჟღერს, როგორც თქვენ მოდის Odin' s place."
  
  
  "მისი", - ვუთხარი მე. "ეს არის თემა მდგომ, და, სავარაუდოდ, იქნება ფეიერვერკები. ქალს შეიძლება იყოს უსიამოვნოა ."
  
  
  "არა," თქვა მან, leggings, უდრეკი. "ჩვენ ჯერჯერობით ერთად, და ახლა მე არ დატოვეს. მისი დაეხმარა თქვენ ბევრი, არ ეს? "
  
  
  "ეს ასეა, მაგრამ ..."
  
  
  "Take me თქვენთან ერთად, ნიკ", - განაცხადა მან. "მე შეიძლება სროლა, ისევე, როგორც თქვენ, მაგრამ ორი pistols, ორმაგი ჩვენი წარმატების შანსს. ეს ბევრს ნიშნავს ჩემთვის, querido "
  
  
  ერთი წუთით, მე ვერ შეადგინოს ჩემი აზრით.
  
  
  მაგრამ რა Pilar განაცხადა აზრი. იგი seasoned პროფესიული, უფრო მკაცრი, ვიდრე მამაკაცების. და მან იცოდა, რომ იგი იყო სახარჯი, რომ საჭიროების შემთხვევაში, Owl მისია, რომ მსხვერპლი მას.
  
  
  "მაშინ მოდით წავიდეთ", - ვუთხარი მე. "მას შემდეგ, რაც თქვენ არ აპირებს, ჯიპი დავუბრუნდეთ ქალაქში, წადით და გაიგეთ დისტრიბუტორი ქუდი ისე, რომ ის არ არის უვარგისი, ვინც მიიჩნევს, რომ ეს სასარგებლო." მან ვერ დაეხმარება, მაგრამ დაამატოთ, " იცით, რა დისტრიბუტორი cap არის?"
  
  
  მისი სრული ტუჩები curved ოდნავ დამცინავი ღიმილი. "დიახ, querido, მე ვიცი დისტრიბუტორი ქუდები და ბევრი სხვა რამ, თქვენ არ მჯერა."
  
  
  მისი, grinned, რომ რევმატიზმი. კარგი. და თქვენ შეუძლია ჩვენი მეგობარი კიდევ ერთი დაარტყა, იმისათვის, რომ მას ძილის ხნით.
  
  
  "მე ჩქარობს", - განაცხადა მან, და აიღო .38 ჩემგან და სასწრაფოდ მოშორებით.
  
  
  ის დადიოდა მეტი walkie-talkie, განადგურებული იგი სართული, სანამ საქმე გაიხსნა, შემდეგ კი განადგურდა guts კონდახით მცველი-ის თოფი. ამ უხეში შემაჯამებელი, მე ვუყურე Ingram, მიუხედავად იმისა, რომ ის იყო ძალიან კარგი ბიჭი იყო და არა უფრო მეტი საფრთხე, ვიდრე უკბილო შავი hound თოკზე.
  
  
  მისი Torio განაცხადა: "თქვენ მუშაობა მცირე ხნით და შემდეგ შეგიძლიათ დაბრუნდეს Willemstad. ეს გრძელი გზაა გასავლელი, მაგრამ თქვენ არ გაქვთ დრო, რომ ვიფიქროთ, თუ როგორ უნდა მიიღოს ცოცხალი. ბერი სანტექნიკა, " - ვუთხარი მე.
  
  
  მან ძლივს გაიღიმა. მას არ აქვს დიდი იუმორის გრძნობა.
  
  
  Pilar დაბრუნდა დისპენსერი სახურავი, რომელიც მან გადასცა ჩემთან ერთად იმიტირებულ curtsy. "ვინც არ უნდა ვიღვიძებ ადრე შუადღისას," - განაცხადა მან. "და მაშინ მან უნდა თავის ტკივილი რომ არ რაოდენობით ასპირინს შეუძლია განკურნოს."
  
  
  "ყველა უფლება, Ingram,"მე ვუთხარი:" მოდით, თქვენი მდე ვერტმფრენი." მაშინ სამი ჩვენთან trudged ქვემოთ rutted გზაზე ელოდება ვერტმფრენი.
  
  
  თავი მეცხრამეტე
  
  
  Ingram, როგორც ჩანს, მიიღოს ბრალდებით როგორც მან მართავდა ვერტმფრენი და ჩვენ აფრინდა შევიდა ღამის ცა. ჩვენ ხელმძღვანელობდა აღმოსავლეთ და ოდნავ სამხრეთით, მალე წასვლის განათება Curacao ჩვენს უკან. პატარა კუნძულ Bonaire ასევე დაეცა დაშორებით, და ცოტა ხნით იქ იყო მხოლოდ შავი კარიბის ზღვის ქვემოთ ჩვენთვის და starry sky ზემოთ.
  
  
  მალე დაიჭირეს განათება კარაკასი და ვიარეთ სანაპიროზე ვენესუელა ხნით.
  
  
  "თქვენ ამბობთ, რომ ამ მთის სხვადასხვა of Gisov უჭირს", - ვუთხარი მე.
  
  
  "თითქმის შეუძლებელია," Ingram განაცხადა. "არ ავიაკომპანია fly მეტი ამ ადგილას. მაგრამ თუ ისინი, ისინი არასდროს არ მინახავს იგი. შენობები შენდება მთელი aka ნარინჯისფერი-ყავისფერი rock მთები. Ego თითქმის უხილავი ჰაერის შერჩევა. არ არსებობს გზები, რათა ეს. ყველა მარაგი უნდა იქნეს თვითმფრინავით. Zhizov გაურიგდნენ ერთ-ერთ სამხრეთ ამერიკის მთავრობებს, მე არ ვიცი, რომელი ერთი, სატრანსპორტო ტვირთების. ჩემი სამუშაო იყო, რომ სატრანსპორტო VIP ორადგილიანი ამ ჩემოდნები. და თუ მე არ ვიცი ღირშესანიშნაობებს, რომ მასწავლა, მე არასოდეს არ აღმოჩნდა, ეს ადგილი მარტო."
  
  
  ჩვენ გავიდა ტრინიდადი ჩვენს დარჩა, და აღმოჩნდა სამხრეთ ხელმძღვანელი შიდა მეშვეობით ჭაობიანი რელიეფის Orinoco დელტა. აღმოსავლეთ sky დაიწყო lighten და დეტალებს ადგილზე გახდა ხილული, როგორც ჩვენ rumbled შევიდა მთიანი რელიეფის ცნობილია, როგორც გვიანა Highlands.
  
  
  მაშინ ჩვენ უნდა მოიპოვოს სიმაღლე, და Ingram მორგებული მოედანზე მთავარი rotor მიიღოს ღრმა ყლუპი თხელი საჰაერო. Stahl დღე არის ნათელი, მაგრამ მაღალი ღრუბელი ფარავს აჩვენა ნიშნები არ გაქარწყლების.
  
  
  ეგონა, მე მინდა შეგნებულად აარიდა თავი გამახსენდა. ეს იყო დღე, რომ ნიუ-იორკში იღუპება, თუ მე ვერ შეწყვიტოს ეს.
  
  
  Ingram nudged ჩემი მხრის, შეწყვეტის ჩემი აზრები. მან აღნიშნა, ადრე როკ ფორმირება, როგორიცაა ერთი ფორმის დააყენა, პირველი, რაც უხამსი მივესალმებით.
  
  
  "ხედავთ, რომ ადრე?"პილოტი ყვიროდნენ მეტი ხმა ჩვენი სისტემა. "ეს არის საეტაპო, რომ პილოტი უნდა გაიაროს. ჩვენ მოვუწოდებთ მას დიდი მთის. პირველი მიღმა ეს არის პატარა, კლდოვან ხეობაში, სადაც Zhizov გაშლილი მისი სახლი.
  
  
  "რა არის შანსი, რომ ისინი დაიწყოს სროლა, როგორც კი ისინი ჩვენს მოდის?"
  
  
  "მე არ ვფიქრობ, რომ ის, სავარაუდოდ. Ingram, როგორც ჩანს, არ შეიკრიბა გამბედაობა, ჰაერში რომ emu აკლდა ადგილზე. "ისინი საკმაოდ დარწმუნებული მათი უსაფრთხოების აქ, და როგორც საელჩოს ინფორმაციით, ისინი მოდიან და მიდიან, საკმაოდ ხშირად. თუ ისინი როგორღაც გაირკვეს, თუ რა მოხდა
  
  
  
  
  
  ჩვენ არ უნდა ჰქონდეს არანაირი პრობლემა სადესანტო Curacao."
  
  
  "ყველა უფლება", - ვუთხარი მე.
  
  
  "მაგრამ ეს მხოლოდ დასაწყისია. როგორც კი მიხვდებიან, თქვენ ან ქალბატონი, all hell breaks loose.
  
  
  "შეგიძლიათ მომეცი იდეა ფიზიკური განლაგება ამ ადგილას?" ვთხოვე. "სად Zhizov-ს შტაბ-ბინაში მოდის? სად მეცნიერი Varnov ნუ მისი მუშაობა?
  
  
  "არა," Ingram განაცხადა, შემდეგ კი შემომხედა სწრაფად, თითქოს დამარწმუნებს, მის გულწრფელობაში. "დამიჯერეთ, მე გითხარით, ახლა მე რომ ცნობილი. ყველა მე ყოფნის დროს helipad ხოლო ვინმე გამოდის ან ზის ქვემოთ, ან მიუხედავად იმისა, რომ ისინი დატვირთვის რაც მათ სურთ, რათა განახორციელოს იგი."
  
  
  "რა მოხდება, თუ თქვენ გსურთ, რომ გზავნილის?"
  
  
  "მე ვაძლევ ჩემს ego უსაფრთხოების დაცვა ვერტმფრენი სადესანტო საიტზე. ის უნდა გამოვიდეს და ჩვენთან შესახვედრად. და ის იქნება პირველი hema თქვენ უნდა გაუმკლავდეთ."
  
  
  ჩვენ მომრგვალებული a jutting thumb როკ და დაიწყო descend შევიდა ვიწრო კანიონის მტკნარი კლდეები, ყველა მხარეს. მაშინაც კი, თუ თქვენ არ გსურთ ეს, კარგად, თქვენ ვერ ვხედავ, რომ ყველა შენობა, უხეშად აშენდა გარშემო კლდეები. მე დათვლილი ოთხი საკმაოდ დიდი შენობები, ერთი პატარა, ერთი ახლოს ბინა ადგილზე ვიყავით, დაღმავალი. დაბალი კლდოვანი ქედებით და ლოდებით სავსეა მთელი ტერიტორია და იქ მხოლოდ სუსტი კვალი დამაკავშირებელი გზები შენობები.
  
  
  მიუხედავად იმისა, რომ ვუყურებდი, ერთი კაცი გამოვიდა პატარა შენობა ახლოს helipad და შევხედე ჩვენთვის. მან განახორციელა თოფი თავის მხრის.
  
  
  "ეს არის უსაფრთხოების დაცვა," Ingram განაცხადა.
  
  
  "არის ის ერთადერთი?"
  
  
  "ის მხოლოდ ერთი მე ოდესმე მინახავს. შეიძლება სხვები ."
  
  
  Pilar განაცხადა, რომ მისი " Get out of sight." მას შემდეგ, რაც მან აიღო პოზიცია, იგი ასევე გააკეთა უხილავი მიერ Stahl.
  
  
  "როდესაც ჩვენ მიწაზე", - განუცხადა Ingram, " მოდით უსაფრთხოების დაცვა დამეგობრებას, ღია კარის დღეს."
  
  
  "რა მოხდება, თუ მე ვერ ego აქ?" პილოტი ვკითხე ნერვიულად, ego გამბედაობა ჰაერში დაწყებული evaporate.
  
  
  სცადეთ, ძალიან რთულია", - ვუთხარი მე. "რადგან თუ თქვენი ცხოვრება დამოკიდებული მასზე. იმიტომ, რომ, Ingram, ძველი მეგობარი, ეს სიმართლეა.
  
  
  ჩვენ ყურადღებით დაეშვა პატარა გაწმენდის და Ingram იყო გადაჭრის კვლევის პრობლემები ძრავა. როგორც დიდი rotor მოვიდა გაჩერება, კაცი თოფი ყვიროდნენ რაღაც, სადაც ის იდგა ოცი ფუტის მოშორებით.
  
  
  Ingram აიძულა ღია კარი და დაიყვირა, " მე მივიღე რაღაც საერთო."
  
  
  "თქვენ კოჭლი?" მცველი მოუწოდა უკან. "მოუტანს ეს."
  
  
  "ჩემთვის... მე ვაპირებ, რომ საჭიროა გარკვეული დახმარება," Ingram განაცხადა. "ეს ძალიან მძიმეა ჩემთვის."
  
  
  იყო დუმილი. მაგრამ მერე გავიგეთ, shaggy კვალდაკვალ მასშტაბით ხრეშის ჩვენს მიმართ. "თქვენ იცით, ეს არ უნდა იყოს პორტერი," მცველი დაიჩივლა. "თქვენ უნდა-"
  
  
  მან შეწყვიტა უეცრად, თითქოს მას ვერ ვხედავ, აშშ. მე ვიცოდი, რომ ჩვენ ვიყავით ექმნება, როდესაც გავიგე, უტყუარ ხმა დაცვა მოხსნის მისი თოფი და გარდამტეხი მას ციხეში. საქართველოს მოციგავის ჰქონდა მზად, მაგრამ ეს იქნებოდა ფატალური რისკის გათავისუფლებით გასროლა ახლა და საგანგაშო მთელი ეკიპაჟი. სამაგიეროდ, მე დაპრესილი მას ჩემი ხელი, და უგო ჩავარდა ჩემი პალმის. A stiletto flipped მისი, და მან გამართა დანა შორის ცერა და საჩვენებელ თითს, როგორც მან სწრაფად ავიდა მეშვეობით კარი. მცველი დააყენა თოფი, და მისი blade გაკეთდა ego-ს მიმართულებით.
  
  
  საქართველოს stiletto flipped midair, სანამ დანა შევიდა კაცის კისერზე. მან გავს hoarse ჩუმად, აიღო ორი ნაბიჯი უკან, და მიწაზე დაეცა, სისხლის gushing ქვემოთ ego-ს ყელის.
  
  
  Pilar hopped გარშემო ვერტმფრენი. Ingram დაიწყო მკვდარი კაცი საპილოტო ის ადგილს.
  
  
  "რა არის?" Pilar სთხოვა.
  
  
  "ახლა მე ვაპირებ, რომ მოეტყუებინა და შეისწავლონ ეს stone village. თქვენ აქ დარჩენა უყუროთ Ingram. როდესაც მე მისი უკან დაბრუნება, მან შეიძლება პერსპექტივაში, და მე უნდა ვინმეს დასაფარავად ჩემთვის.
  
  
  "ყველა უფლება, ნიკ", - განაცხადა მან ერთად meek შეთანხმება, რომ გამაოცა.
  
  
  მან kissed მისი მსუბუქად, შემდეგ მოხრილი მეტი მკვდარი დაცვა, yanked stiletto დაშორებით მისი ყელის, და წაშლილია დანა სუფთა. Ego დაბრუნდა, მას scabbard მისი მხარის ზემოთ დაიკავეს, მერე გადაძვრა კლდეები, თავიდან აცილების გზა წამყვანი გარეთ გვარდიის პოსტი.
  
  
  გავიხსენოთ, როგორ დავინახე, ეს ადგილი bird ' s-თვალის ხედი, იგი შევარდა მიმართ ყველაზე დიდი შენობა. ეს, როგორც ჩანს, ლოგიკურია, ვივარაუდოთ, რომ ეს იქნება შტაბი ოპერაცია. მე წევს პატარა ქედი, რომელიც ხსნის გადატანა გზა, რომელსაც მივყავართ პირდაპირ გრძელი, დაბალი შენობა მოუწოდა ყაზარმებში. როგორც მან უყურებს, ადამიანი უხეში ლურჯი ტანსაცმელი და მუშაობა caps გადავიდა გარეთ გასვლა. ისინი უიარაღო. სხვები ჰქონდა holstered პისტოლეტები და ყავისფერი საბჭოთა არმიის ფორმაში წითელი მორთვა. მიღმა ყაზარმები, მან შენიშნა, დიდი მოედანი შენობა, რომელიც მან გააკეთა მისი პირველი სამიზნე.
  
  
  მისი interrogator მარცხენა მისი vantage point და დადიოდა ფრთხილად გარშემო shacks წერტილი ზემოთ. როგორც სხვები, ეს იყო მხოლოდ დაახლოებით ექვსი ფუტი სიმაღლის, და ის მიხვდა, რომ შიდა სივრცეში გამოიტანა ქვემოთ ადგილზე დონეზე. გავიგონე ხმა და ჩაცუცქული მოუსმინეთ ვიწრო სავენტილაციო სისტემა.
  
  
  "ხომ არ გაგზავნას ჩემთვის, ზოგადი Zhizov?" ეს იყო ახალგაზრდა ხმა-ენერგიული, სამხედრო.
  
  
  Zhizov უპასუხა ზეთოვანი-გლუვი გავანებოთ ინტონაცია. "მე იგზავნება თქვენ, ძირითადი Rashki, რადგან მე არ მიიღებთ შეტყობინებას, დანიშნულ დროს პოლკოვნიკი Gorodin. ამდენად, ჩვენ უნდა ვივარაუდოთ, რომ ეს არ იქნება ჩვენს ხელთ არსებული ბოლო ეტაპზე ოპერაცია. მე უნდა ჩემი მეორე ბრძანება,
  
  
  
  
  
  და მან აირჩია თქვენ."
  
  
  "ჩემთვის დიდი პატივია, ზოგადი."
  
  
  გითხრათ ჩემთვის, მთავარი, თქვენ მთლიანად იცნობს გეგმა?"
  
  
  "დიახ, სერ. ჩვენ უკვე განთავსებული ბირთვული ასაფეთქებელი მოწყობილობების შვიდი ამერიკის ქალაქებში, და ყველაზე ბოლო მოწყობილობა იყო განთავსებული, პანამის არხში. სახელები, ქალაქები და ზუსტი ადგილმდებარეობის სრული სახელი ცნობილია მხოლოდ, რომ თქვენ და ამერიკელი მეცნიერი ."
  
  
  "ძალიან კარგი, Rashki. იცით, როდესაც პირველი ბომბი არის დაგეგმილი წასვლა off? "
  
  
  "დღეს, სერ." იგი გაასუფთავებს მისი ყელის არეულობის. "არსებობს ჭორები, მთელ ბანაკში, სერ."
  
  
  "დიახ, ეს ძლივს საიდუმლო; მექანიზმები თვალსაჩინოა. მისი, მე გეტყვით, რომ პირველი ამერიკული ქალაქის დაინგრეს არის ნიუ იორკში. მას შემდეგ, რაც ih ხელისუფლებამ არ გაითვალისწინა ჩვენი თვალსაზრისით, დოქტორი Varnow იქნება აფეთქდა პირველი როვნო ბომბის ოთხი საათი."
  
  
  მას შევხედე მისი უყუროთ დიდი შეღავათია. იყო ყინულოვანი შიში, რომ, როგორც ეს წრიული ვენესუელის sky გამთენიისას, ნიუ-იორკში, შეიძლება მაშინ უკვე შეცვალეს მიერ ჯოჯოხეთური ცეცხლში ბირთვული აფეთქება.
  
  
  მიუხედავად იმისა, რომ ისინი ფიქრობდნენ, რომ შანსები იყო ჩემს წინააღმდეგ, chilling growl გაიმეორა გარშემო ვენტილატორი.
  
  
  "Ah, მე ვხედავ მისი, ჩემი ძაღლი მეგობრები არიან მეძინა," Zhizov purred. "არ ინერვიულოთ, ძირითადი, რადგან მე აკონტროლებენ ყველაფერს, მათ არ დააზარალებს თქვენ. მაგრამ ერთი სიტყვა ჩემთვის და ისინი ყველაფერს მოგკლას წამში." Zhizov ის ენთუზიაზმი სიცილი იყო იმიტირებული მიერ unconvinced Raschke. "ეს მხეცები ხართ მიერ ორი ყველაზე ძლიერი ძალები მსოფლიოში, ძირითად," Zhizov გაგრძელდა. "შიში და სიძულვილი. მახსოვს, ამ "
  
  
  "დიახ, სერ," ძირითადი უპასუხა uncertainly მეტი snarls მხეცები.
  
  
  ის გადავიდა დაშორებით ვენტილატორი და დაჯდა, ეძებს walkways შორის შენობები. პირველ რიგში, საჭიროა ნახავ Knox Vornow მკვლელობის, რომელიც იყო გასაღები მთელი მკვლელები შემთხვევაში.
  
  
  მუშები გავიდა ცალკე და წყვილი. შეიარაღებული ჯარისკაცები, მათი ih გამომწვევი ტარების, როგორც ჩანს, კმაყოფილი წერტილი გულგრილობა. ალბათ, როგორც Ingram ჰქონდა მიანიშნა, ისინი მოვიდა დაუდევრად ვივარაუდოთ, რომ ih უსაფრთხოების ისეთი ადგილი იყო invulnerable.
  
  
  ცხადი იყო, რომ მე უნდა გადაადგილების თავისუფლება. ასე რომ, ის ელოდა მომდევნო თანამშრომელი გაივლის ქვეშ მას და შემოდგომაზე უკან მას. Ego მოხვდა მისი მოციგავის ,და ის წავიდა limp ჩემი იარაღი. იგი სწრაფად გამოათრიეს მიერ ego ქანების და სამუდამოდ გააჩუმეს მიერ ego.
  
  
  აფრინდა, ლურჯი coveralls ეცვა და გამოყვანილია ego მისი ტანსაცმელი. შარვალი იყო პატარა, ძალიან მოკლე, მაგრამ წინააღმდეგ შემთხვევაში, ისინი შეესაბამება. მან დააყენა მისი ქუდი და დაპრესილი visor, რომ შუბლზე. ეხლა გონივრული მანძილი, ეს შეიძლება შეუმჩნეველი დარჩეს. მას შემდეგ, რაც იმალებოდა მუშა ორგანოს შორის ორი გიგანტი ლოდებით, ის ხელმძღვანელობდა უკან ბილიკი და მოჰყვა მას. გავიგე shaggy ხმა ჩემს უკან. ის ducked შევიდა დაბალი doorway, რომ ჩანდა, სათავსო. ის ჩაცუცქული, მის უკან გზას, და fiddled ერთად გაუმკლავდეს ყველა დღე, როგორც იმ შემთხვევაში, თუ შემოწმების გაუმართავი დაბლოკვა.
  
  
  თბილი სუნი საკვები მიაღწია ჩემი ნესტოები, როგორც ორი მუშებს ათვისება linger გზაზე ჩემს უკან.
  
  
  "მე არ უნდა გამოვიცნოთ, ვინ იღებს საუზმე თქვენ ტარების", - ამბობს ერთ-ერთი მათ გარშემო. "American, არა? რომ მეცნიერი."
  
  
  "რა თქმა უნდა", - ამბობს მეორე. "ის ჩვენი სტუმარმა."
  
  
  "რა მიიღო მან ამ დილით, როდესაც ჩვენ ჭამა ჩვენი ჩვეულებრივი ნაგავი?"
  
  
  "ახალი კვერცხი, ლორი, სადღეგრძელო და მწიფე პომიდორი."
  
  
  პირველი მუშა moaned expressively. "მე ვლოცულობ, რომ არ იქნება icing, სანამ ჩვენ შეგვიძლია ყველა დატოვებს ამ მთის purgatory და ცხოვრება, როგორც ადამიანის ერთხელ. რა შური კარგი Eda და ქალებს, რომ ამერიკელები სარგებლობენ."
  
  
  "ეს დრო ახლოს არის, ამხანაგო. დღეს ჩვენ უნდა გაფიცვის დროს ამერიკელები."
  
  
  "თუ ასეა, მაშინ დღეს ჩვენ აღვნიშნავთ. მაგრამ ახლა მე უნდა წავიდეს."
  
  
  როგორც მან უყურებს, ერთი ორი კაცი მოჰყვა მიმდებარე გზაზე, დატოტვილი off მარცხნივ, ხოლო მეორე, ტარების უჯრა საკვები, განაგრძო ფეხით ღიად. მან დაუშვა emu ფეხით გზას და შემდეგ მოჰყვა, რომელიც მოიცავს მისი სახე, მისი ქუდი.
  
  
  კაცი არ ჩართოთ გარშემო, ამიტომ მას, რომ ერთი უფრო დიდი შენობა რომ იდგა, გარდა ჯგუფის შენობები. ის წავიდა ქვემოთ რამდენიმე ნაბიჯები, გაიხსნა კარი და გაუჩინარდა მეშვეობით, მისცა em რამდენიმე წამი, შემდეგ გაიარა იგივე კარი.
  
  
  მისი აღმოჩენა იყო, რომ ეს შენობები იყო გათხრილი ბევრად უფრო ღრმა და დასრულდა ბევრად უფრო კარგად, ვიდრე ის წარმოიდგენდა. Ih კარგად შემუშავებული დიზაინი მიუთითებს, ხანგრძლივი მოსამზადებელი პერიოდი.
  
  
  იყო ერთი გრძელი დერეფანი, კედლები გარშემო ქვის გლუვი, რომ curved ნაზად რკალი. მიუხედავად იმისა, რომ მე ვერ ვხედავ თანამშრომელი, ის იყო მოისმინა მიერ shaggy-ის ego წინ. დერეფანი იყო, ნათდება ელექტრო განათება რეგულარული ინტერვალებით, და იყო ეჭვი, რომ იქ იყო ელექტროსადგური იქ.
  
  
  მაშინ გამახსენდა, რომ რამდენიმე წლის წინ, იყო ჭორები, რომ რუსეთის ბაზა იყო მომზადებული სადღაც სამხრეთ ამერიკაში. ეს იყო კუბის სარაკეტო კრიზისი, მაგალითად, და მომდევნო detente, ასეთი ჭორები გარდაიცვალა. ახლა გამოდის, რომ მონაცემთა ბაზა არის ფაქტი. ეს იყო, ალბათ, მიტოვებული ოფიციალური რუსეთის რეჟიმს, მაგრამ აღსდგა მიერ გავცელებული და ego ფრაქცია, როგორც ფარული ცენტრში ih ოპერაციები.
  
  
  ყველა ერთად დერეფანში, მისი
  
  
  
  
  
  
  მე მხოლოდ გაიარა ერთი კარი. როგორც ჩანს, იქ არ იყო ბევრი ოთახი, როგორც ისინი უნდა მოჩუქურთმებული საწყისი მყარი rock. მოსმენის ხმა up წინ, ის უეცრად შეწყვიტა.
  
  
  "მე მოუტანა სამეფო საუზმე for your Highness' ეგო." ეს იყო კვების მიწოდება ბიჭები ხმა, სავსე სარკასტულ.
  
  
  "მხოლოდ სიტყვით edu და დატოვე იდიოტური კომენტარები." პასუხობდა ხმა იყო უხეში და საქმიანი ."
  
  
  "რა არის ამერიკული აკეთებს იქ?" თანამშრომელი სთხოვა. "ის მზად არის განსაკუთრებული დღე?"
  
  
  ახლა ის ნელ-ნელა გადავიდა გასწვრივ curved კედლის რომ შევხედოთ, პროცესები, და მიაღწია წერტილი, სადაც მან ვერ ვხედავ თემის დერეფანში. ჯარისკაცი შთამბეჭდავი შავი ულვაში იდგა, დაიცავენ მასიური კარი. მან საკვები უჯრა საწყისი თანამშრომელი და pursed მისი ტუჩები ადრე განაცხადა, რომ " ეს ის არ განსხვავდება ჩვეულებრივი, გარდა იმისა, რომ იგი ადგა, გამთენიისას, ამ დილით. მაგრამ მე არ ვიცი, რა ხდება, მისი ხელმძღვანელი."
  
  
  "არა, მე ასე არ ვფიქრობ. ასევე, საუკეთესო, მას, უარესი ჩემთვის. მისი აპირებს საუზმე შემაშფოთებელი gruel.
  
  
  მან სასწრაფოდ back down დერეფანი გზა ის მინდა მოვიდეს. ახლა, რომ ვიცოდი, სად უნდა მოვძებნოთ ბარნაბა, მე საჭირო, რათა იპოვოს გზა, რათა მას. მიუხედავად იმისა, რომ მსჯელობა ამ პრობლემას, მე გადავიხარეთ ეს ნიშნები, და ძალიან გვიან ვნახე ფიგურა ახლოვდება მანძილზე. მე ვერ გეტყვით, ფორმის, რომ ეს იყო ერთი სხვა ჯარისკაცები.
  
  
  შემთხვევით, თითქოს მისი რაღაც დამავიწყდა, აღმოჩნდა, რომ უკან. მან მოუწოდა ჩემთვის, მაგრამ, ის იყო, ითამაშა, ყრუ და მუნჯი. გარშემო bend, გარეთ დანახვაზე ჯარისკაცები, მან შესანიშნავად უკან საკურთხევლის Varnova. მაგრამ " shaggy მოდიოდა ამ მიმართულებით. ის გაჩუმდა. განათლების მიწოდების მუშა დაბრუნდება, რასაც მოჰყვა კიდევ ერთი ჯარისკაცი კართან ბეღელში.
  
  
  მან სწრაფად გააკეთა თავისი გონება და შევარდა მხოლოდ კარი რასაც ქვემოთ დერეფანში.
  
  
  კარი იყო დაკეტილი, ამიტომ მივედი ქვეშ მუშაკის coveralls ჩემს წუთი და აღმოჩნდა, თხელი ელასტიური ზოლები ფოლადი. ეს მოწყობილობა, არის უფრო ძლიერი და მოქნილი, ვიდრე ტრადიციული ნაჭერი პლასტიკური და მუშაობს სწრაფად მარტივი საკეტი.
  
  
  როგორც თანამშრომელი იყო, ჯერ კიდევ ახლოვდება ერთ მხარეს და ჯარისკაცი, მეორე მხრივ, მისი, მივიღებთ ღია კარი და შევარდა შიგნით.
  
  
  თავი მეოცე.
  
  
  რამდენიმე წამში, მდიდრული ინტერიერი ეს ოთახი მოვიდა ერთად. არ იყო უხეში ზედაპირები, არა მოსაწყენი ფერები. რბილი ტექსტურები-ბალიშები, დივნები, საწოლები, deck სკამები-ყველა კარნავალი rainbow hues.
  
  
  "თქვენ მაინც დაარტყა," მკაფიოდ ქალი ხმა განაცხადა, სადღაც ჩემი მარცხენა.
  
  
  "დიდი მეცნიერი უნდა მიიღოთ up დასაწყისში, დღეს," კიდევ ერთი ხმა განაცხადა, მეორე მხრიდან.
  
  
  როგორც ჩემი თვალები მორგებული, ჩააქრე შუქი, ჰერები, მივხვდი, რომ ხმა, მოდიოდნენ ზედიზედ satin საწოლები და ფუმფულა ბალიშები გაღრმავდა ovals თითოეულ მხარეს ოთახი. როგორც მან უყურებს, disheveled blond ხელმძღვანელები გამოჩნდა, რომ მარცხენა და მარჯვენა, რასაც მოჰყვა ორგანოებს, რომ ჩანდა, კოლეჯი გულშემატკივარი პროგრამული უზრუნველყოფა. ქერა ნომერი ერთი ეცვა ვარდისფერი ავტობუსი მოკლე საკმარისი დატოვება არ მეპარება, რომ იგი დაიბადა ქერა. ნომერი ორი ეცვა გაყიდიან pajamas, რომ იყო გამჭვირვალე საკმარისი იმის დასადასტურებლად, რომ იგი ასევე ნამდვილი ქერა.
  
  
  "მე იმედი მაქვს, რომ მე არ ვარ შეჭრის", - ვუთხარი მე.
  
  
  "მისი სახელი არის Terri", - განაცხადა ქერა ნომერი ერთი ვარდისფერი crop top.
  
  
  "და მისი სახელი არის ჯერი", - განაცხადა ნომერი ორი გაყიდიან pajamas.
  
  
  "როგორც იწერება ერთად "მე"." Terri განმარტა,
  
  
  "მნიშვნელოვანი ინფორმაცია," - ვუთხარი მე.
  
  
  "ჩვენ ტყუპები," ჯერი შესთავაზა.
  
  
  "კიდევ ერთი გასაოცარია, discovery", - ვუთხარი მე.
  
  
  გოგონა ადგა, მათი საწოლი და მოვიდა ჩემი მხრიდან.
  
  
  "მე არასოდეს მინახავს, სანამ," Terri განაცხადა.
  
  
  "თქვენ არ ეკუთვნის აქ, თქვენ?", - დასძინა ჯერი.
  
  
  "თქვენ მოვიდა, როგორც ქარიშხალი," Terri განაცხადა. "მე ვფიქრობ, რომ თქვენ მიმდინარეობს გამოეკიდა და გსურთ ჩვენთან დასამალი თქვენ. როგორ დიდი!"
  
  
  "თქვენ არ cop, თქვენ?" - ამბობს ჯერი. "ჩვენ არ მალავს, პოლიციელები."
  
  
  "მე არ ვარ გეი," ih დავრწმუნდი მისი. "ვინ ვარ და რა გავაკეთო, არის ძალიან ბევრი ასახსნელად ნაკლებ საათში, და მე არ მაქვს ოცდაათი წამი. მაგრამ თქვენ შეგიძლიათ თქვათ, რომ მე ვარ ერთადერთი, გარშემო კარგი ბიჭები - და მე არ ვხუმრობ, საერთოდ - მე მჭირდება თქვენი დახმარება ."
  
  
  იმ მომენტში, ჩვენ ისმის ხმა და წავიდა მოუსმინეთ კართან.
  
  
  "რატომ არ ჩართოთ გარშემო და დავბრუნდებით, როდესაც იგი მოუწოდებდა თქვენ?" ეს იყო ხმა ჯარისკაცი, რომელმაც ყვიროდა მე დერეფანში.
  
  
  "მე არ ვიცი, რა თქვენ ვსაუბრობთ. ის უბრალოდ უკვე დაეცა off საუზმე. მე ვერ ვხედავ, უბრალოდ ახლა, " მუშა უპასუხა.
  
  
  "თქვენ ფეხით აქ ერთი წუთით წინ, მაშინ აღმოჩნდა გარშემო და უკან დადიოდა."
  
  
  "არ არის მისი."
  
  
  "არავინ მოვიდა თქვენთან?"
  
  
  "არა. ვთხოვთ, იური საათზე პროფესორი-ს კარი. "მე იქნება. მე ვაპირებ, რომ შეცვალოს მისი ego. და თუ თქვენ ცრუობს, ამას მნიშვნელობა არ აქვს. მოდი, ამხანაგო! "
  
  
  ხმა მუშა-ის კვალდაკვალ მოდის ქვემოთ დერეფანში. გასაღებები ბეჭედი გარეთ კარი.
  
  
  მისი snuggled მდე moan საწყისი looped მხარეს დღეს, მოციგავის ხელში. ტყუპი დაიწყო იარაღის ფართო ღიღილოს ლურჯი თვალები, მაშინ უყურებდნენ ერთმანეთს, chuckling იმედგაცრუება. რომ toddlers, რომლის ih პატარა ტვინი ამ ეტაპზე, შეიძლება ნიშნავს, ცხოვრება, ან სიკვდილი, უამრავი ადამიანი.
  
  
  მცველი გახსნილია კარი და გაიხსნა ეს ბზარი.
  
  
  "კარგად, კარგად, თქვენ გოგონები ადრე ადექი," - განაცხადა მან.
  
  
  "რა არის გარშემო?" Terri განაცხადა.
  
  
  "ჩვენ შეუძლია მიიღოს ნებისმიერ დროს, ჩვენ გვინდა," ჯერი დასძინა მან.
  
  
  "Up და down, up და ველით.
  
  
  
  
  
  
  ისე, რომ მთელი ცხოვრება, " მცველი snorted.
  
  
  "ვინც ჩვენს ირგვლივ სურს საუბარი, ამ დილით?", - ჰკითხა Terri.
  
  
  "თუ ეს, როგორც ჩვენთვის, კიდევ ერთხელ?"
  
  
  "ჩვენ გვჭირდება, ჩვენ გვჭირდება რაღაც. ის, უბრალოდ, გვქონდა საუზმე, და მისი სამუშაო მოდის პირველი. მაშინ eda - და ქალთა დესერტად ."
  
  
  "მაშინ, რას აკეთებს აქ, მარკუს?" "თქვენ არ შევა ჩვენს ოთახში, თუ არ პროფესორი აგზავნის თქვენ უნდა მოიტანონ us."
  
  
  "მე ვარ ეძებს კაცს," - განაცხადა მან apologetically.
  
  
  Emu გამოეხმაურა გოგონათა giggles.
  
  
  "ვფიქრობდი, ვნახე მუშა hallway," მარკუს განაგრძო rawly. "ადამიანი, რომელიც არ ეკუთვნის გუნდი. ვფიქრობდი, რომ ის, შესაძლოა, მოდი აქ."
  
  
  "ჩვენ არ ვხედავთ, ერთი პირი," Terri განაცხადა, კეთილსინდისიერად.
  
  
  "ეს ისეთი იმედგაცრუება," ჯერი დასძინა disgustedly.
  
  
  "მე არ ვარ გარშემო ადამიანები, რომლებიც ხედავენ phantoms," მარკუს განაცხადა. გავიგე, მას მიიღოს სავარაუდო წინ გადადგმული ნაბიჯია. "ეს იქნება გარკვეული დრო, სანამ პროფესორი სრულდება მისი საუზმე, და იქნება ერთი გარშემო. მას შემდეგ, რაც ის უკვე აქ, ალბათ, ჩვენ ვერ გასართობად სხვა პარტიის ცოტა ...
  
  
  "ნამდვილად არ არის!" Terri დაჭრილი. "ჩვენი კონტრაქტის ამბობს, რომ ჩვენ ვართ აქ მხოლოდ დოქტორი Varnov. ჩვენ გააფრთხილეს, არ უნდა ითამაშოს თამაშები, სხვებთან ერთად."
  
  
  "მაგრამ ვფიქრობ, ყურადღებით," ჯერი განაცხადა mischievously.
  
  
  "Teasers," მცველი განაცხადა. მან უკან დაიხია და გოგონების დახურული კარი. Lock დაიხურა.
  
  
  "ახლა ჩვენ ნამდვილად უბედურება," Terri giggled.
  
  
  "მაგრამ ჩვენ იმდენად fun," მისი დის განაცხადა.
  
  
  "დიდი მადლობა", - ვუთხარი მე, და slid, რომ მოციგავის ისევ მისი ბუდე. მისი, chuckled. "იქნებ, შემიძლია რაღაც დრო, რომ გადაიხადოთ თქვენ უკან. მართალია, რომ თქვენ მხოლოდ აქ... err... ემსახურება Warnow?"
  
  
  "თქვენ გაიგეთ, ჩვენ ვთქვით, რომ მარკუს, ჩვენ უბრალოდ wind - up სათამაშოები ამერიკელი მეცნიერი," Terri უპასუხა.
  
  
  "და მიეცა ადამიანი, ის არის, რომ არ დასჭირდეს ბევრი ჩვენი დრო", ჯერი განაცხადა, და მოვიდა ჩემთან.
  
  
  "როგორ მოხვდნენ ეს?" ვთხოვე.
  
  
  "თქვენ ამბობთ, რა კარგი გოგონები ჩვენნაირი ნუ მსგავსი ადგილი ეს?"
  
  
  "რაღაც, როგორიცაა, რომ."
  
  
  "ჩვენ გამოეხმაურა რეკლამა მიწისქვეშა გაზეთი in San Francisco," ჯერი განაცხადა. "დაკავშირებული გოგონები მინდა მოგზაურობა, შფოთვა, სათავგადასავლო."
  
  
  "და ცხადია, რომ თქვენ მიიღო სამუშაო."
  
  
  "რა თქმა უნდა. იქ უნდა ყოფილიყო, ორმოცდაათი სხვა გოგონა, მაგრამ ჩვენ გვქონდა უპირატესობა, რომ ტყუპები."
  
  
  "ეს არ არის ყველა, რომ ჰქონდა", - ვუთხარი მე, აღნიშნა, ih-ს გულუხვი ფორმები.
  
  
  "მე, როგორც თქვენ," Terri განაცხადა.
  
  
  "მე დადებს თქვენ ასევე ღირს გაცილებით მეტი ადამიანი, ვიდრე პროფესორი," ჯერი დასძინა მან.
  
  
  "მე არ ვარ დაინტერესებული ego სექსუალური ნიჭი ან ih არყოფნის," - განუცხადა მან მისი სერიოზულად. "მაგრამ აღმოჩნდა, რომ ყველაზე საშიში ადამიანი მსოფლიოში, საფრთხეს უქმნის შეერთებულ შტატებსა და მთელ მსოფლიოში. მე დაიშურებს თქვენ შემზარავი დეტალები, მაგრამ მერწმუნეთ, არაფერია უფრო მნიშვნელოვანი, რომ მომავალში კაცობრიობის ახლა, ვიდრე ჩემთვის შეღწევას Varnov-ს ლაბორატორია. და მისი,, მე მინდა, გოგონები დამეხმარება ",
  
  
  "თქვენ ამბობთ, რომ სულელური ჩემთვის ცდილობს, რომ იყოს უფრო მნიშვნელოვანი, ვიდრე თქვენ ეს?", - განაცხადა Terri, მოხსნას თავისი მოკლე nightgown კიდევ უფრო მაღალი.
  
  
  "და ეს?" ჯერი interjected, მიბმის the waistband მისი pajama bottoms და მოცურების მას ახლო მისი მომრგვალებული thighs.
  
  
  "მე ვთქვი, რომ უფრო მნიშვნელოვანი, გოგონები, არა სიამოვნება."
  
  
  "ჩვენ რატომ უნდა დაგეხმაროთ?" - ამბობს ჯერი. "თქვენ კი არ იყოს თავაზიანი ჩვენთვის."
  
  
  ცხადი იყო, რომ პატრიოტიზმი და ჰუმანიზმი იყო სიტყვა, რომ არ იყო შესამჩნევი ih საკმაოდ ნათელი ხელმძღვანელები. მაგრამ გარეშე ih-ს დახმარებით, ჩემი შანსი იყო ნული.
  
  
  "როგორც იტყვიან," პოკერის სახიანი კაცი უთხრა: "თქვენ ნულიდან ჩემია, მე ნულიდან თქვენი."
  
  
  წყვილი გაბრწყინებული ღიმილით ცოდნა ნათდება ოთახი. "თქვენ ნიშნავს, რომ თქვენ?" ტყუპების განაცხადა უნისონში.
  
  
  "თუ შეგიძლიათ დამეხმარეთ შეღწევას Varnov ის ლაბორატორია."
  
  
  მოაწერენ სიხარულით, ისინი, აიღო ჩემი ხელი და გამიყვანა წყობის ფერადი ბალიშები, სადაც ისინი სწრაფად მოიხსნა თხელი მოიცავს. In the blink of თვალი, ისინი შიშველი, იმის სხვადასხვა მაცდუნებელი უქმნის მათ შორის ბალიშები. მან აღმოაჩინა, რომ Terri ჰქონდა პატარა birthmark მხოლოდ ქვემოთ მისი მარცხენა ძუძუს, და ეს იყო ერთადერთი გზა, რომ ის შეიძლება ვუთხრა მას, გარდა ტყუპი.
  
  
  ეს იყო ერთადერთი შემთხვევა ჩემს ცხოვრებაში, რომ ჰერები იყო ჩქარობს დასრულდეს, რა არის, ალბათ, ყველაზე საინტერესო რამ გარშემო ყველა ადამიანის ოპერაციები. ასე რომ, ეს ახალი მსოფლიო რეკორდი მოხსნის, როგორც ბევრი ტანსაცმელი, რაც შეიძლება უმოკლეს დროის.
  
  
  "Mmm, გემრიელი," Terri კომენტარი გააკეთა.
  
  
  "ვიცოდი, ის მინდა, უფრო მეტი, ვიდრე, რომ ბებერი პროფესორი," ჯერი დაამტკიცა.
  
  
  "აქ მოვიდა," Terri უბრძანა, " ეს ღია ჩვენს შორის."
  
  
  მან სწრაფად მივიღე მისი მუხლებზე და დასახლდა კლასიკური პოზიცია ტერი უფრო დიდი სურვილი პატარა სხეული.
  
  
  "მისი mistletoe არ ნიშნავდა შორის მე, და ჩვენს შორის", - განაცხადა მან შვებით, დაბალი moan, რომ არ გავს საჩივრის ყველა.
  
  
  "თქვენ თუ გონება?" მე ვკითხე მას შემდგომი შესვლის შემდეგ gates of paradise.
  
  
  "Oooooooh," მან moaned.
  
  
  "მე მოვუწოდებ მისი თამაშობს, მომავალში," მე ვუთხარი მას და ჩავუღრმავდი გვირაბის სიყვარული.
  
  
  აი, როგორ დაიწყო ეს ყველაფერი, მიუხედავად იმისა, რომ ძალიან მოკლე დროში ჩვენ მიღებული გაუთავებელი რაოდენობით ბაგირი უქმნის, ყველაზე, რომელიც არ არის აღწერილი ქორწინების სახელმძღვანელოები.
  
  
  რამდენიმე ხნის შემდეგ, ჩვენ იმდენად გაიტაცა სხვა მეგობარს, რომ ჯერი განაცხადა დაბალი, სევდიანი ხმა:: "მე ნამდვილად არ მინდა სათამაშო სამოცდაათი."
  
  
  მე ამით უხერხულ მდგომარეობაში გაიგო, მაგრამ გარდამტეხი ჩემი უფროსი, უზარმაზარი ძალისხმევა, ვთხოვე,
  
  
  
  
  
  
  კეთილსინდისიერად: "რას ნიშნავს ეს, ჯერი? "სამოცდაათი უნდა ითამაშოს."
  
  
  "ღმერთი, ყველამ იცის, რომ," განაცხადა მან grumpily. "სამოცდაათი-sixty-nine ერთი თვალი."
  
  
  იგი მიუახლოვდა წერილი მისი, და ცოტა გადაბირება, იგი გახდა მესამე პარტნიორი ერთ-ერთი ყველაზე რთული, ეგზოტიკური, და რუტინული წარმოდგენები მე მახსოვს. და მე მახსოვს საკმაოდ ბევრი.
  
  
  ამის შემდეგ, როგორც ის იყო, რომ სთხოვა, რომ კაბა სწრაფად, ტყუპი შემომხედა ბედნიერი სახეები interspersed ერთად პატარა ღიმილი და ინტერესი გადაუხადა. ეს იყო ჯერი, რომელმაც განაცხადა, რომ ხანგრძლივი და ბედნიერი შვებით,"თქვენ იცით, მე ვფიქრობ, რომ სამი ჩვენთან გახდის შესანიშნავი წყვილი."
  
  
  მაგრამ, ჩემი აზრით, უკვე დაკავებულები პრობლემა Warnow და კომპანიები. "ყველა უფლება", - ვუთხარი მე, " გართობა და თამაშები დასრულდა. ახლა ვნახოთ, თუ ჩვენ შეგვიძლია ვიპოვოთ გზა, რომ სიწმიდე Nox Varn.
  
  
  მათ თავი დაუქნია თითქმის უნისონში. მაგრამ არ იყო რეალური ინტერესი მათი სახეები.
  
  
  "გახსოვთ, ჩვენი პატარა გარიგება?" მისი ih სთხოვა.
  
  
  "დიახ," Terri განაცხადა, frowning. "მაგრამ ეს შეიძლება საშიში იყოს, რომ დაგეხმაროთ."
  
  
  "გარდა ამისა," ჯერი დასძინა მან. "ჩვენ ძალიან ბევრი გვაქვს დასაკარგი. ონის გადაიხადოს us მეტი ფული, ვიდრე ჩვენ ოდესმე მინახავს ჩვენს ცხოვრებაში. როდესაც ჩვენ დატოვე აქ, ჩვენ ვაპირებთ გამოვიყენოთ ის გახსნას მცირე ტანსაცმლის მაღაზია."
  
  
  ამავე დროს, მე მქონდა ძლიერი შთაბეჭდილება, რომ ტყუპი არ იყო, როგორც სულელური, როგორც მათ პრეტენზია.
  
  
  "ასე რომ, თქვენ აპირებს ღია ტანსაცმლის მაღაზია, როდესაც თქვენ დატოვება აქ," - ვუთხარი მე. "და რაც თქვენ ფიქრობთ, რომ თქვენ ოდესმე დატოვებს აქ? თქვენ პატიმრები, არ იცით? "
  
  
  Terri შეარყია მისი ხელმძღვანელი, " ჩვენ არ პატიმრებს ყველა. ჩვენ მოდიან და მიდიან, როგორც ჩვენ, გთხოვთ. როდესაც ჩვენ დაიღალა მიმდინარეობს cooped, ჩვენ ფეხით მთელი სახლი. město. და არავინ შეჩერების შესახებ ."
  
  
  "რა თქმა უნდა", - ვუთხარი მე. "თქვენ შეიძლება წავიდეთ იქ, სადაც გსურთ, იმიტომ, რომ არ არსებობს გამოსავალი გარშემო ქვის ციხე გარდა, საჰაერო. მაგრამ, ვუთხრა ამ ადამიანებს, რომ გსურთ შეწყვიტოს მოწევა და ვთხოვ ih მისაღებად თქვენ აქედან. "მაშინ თქვენ იცით, რა უნდა სცოდნოდა, დიდი ხნის წინ, - რომ თქვენ შესაძლოა, ასევე იყოს, მონები, ჯაჭვები."
  
  
  ახლა ih ჰქონდა მისი განუყოფელი ყურადღებას. Ih cute glowing წინაშე აღმოჩნდა სერიოზული და ისინი გაცვალეს მოდუნებული მზერა.
  
  
  "მე არ რისკების ჩემი ცხოვრება, რომ აქ მოვიდა, სიცილი," მან სწრაფად განაგრძო. ეს ხალხი აპირებს მიიღოს მთელ ამერიკაში და მთელ მსოფლიოში ატომური ძალა. Ih ბომბები უკვე განთავსებული გასაღები ჩვენს ქალაქებში, და მზად უნდა აფეთქდეს ერთი, თუ ჩვენ არ შეესაბამება ih მოთხოვნები ."
  
  
  მას შევხედე მისი watch. "თუ მე ვერ Varnov, რომელიც არის ერთადერთი, ვინც შეიძლება გააქტიურება მოწყობილობები, პირველი ატომური ბომბი იქნება განადგურება ნიუ იორკში და ყველა ego მოსახლეობას მხოლოდ ორი საათი."
  
  
  მისი მამა, თავი დაუქნია, როგორც ისინი, უკანალი. "დიახ, ეს არის ფაქტი. და მე მინდა, თქვენ უნდა შეწყვიტოს ცდილობს, რათა აიძულოს ეს სულელური, ქერა, ჩემზე და შენარჩუნებას აპირებს. რადგან, გარდა Varnov, რომელმაც დაგმო მისი ქვეყანა, ჩვენ ვართ მხოლოდ სამი ამერიკელები, შუა მტრის ბანაკში.
  
  
  "და ჩემს გარეშე, თქვენ არასოდეს არ გავიდნენ აქ ცოცხალია."
  
  
  "Oh, my God," Terri განაცხადა. "როგორ შეგვიძლია დახმარება?"
  
  
  "მე მინდა, ეს პროცედურა უნდა იყოს გამოყენებული, რათა ორი თუ თქვენ Warnes' ლაბორატორია, საცხოვრებელი კვარტლები, და ყველაფერი, და უკან. მე მინდა, თქვენ მითხრათ, ყველაფერი რაც იქ ვნახე, რომ, შესაძლოა, მომეცი ნახავ ego ოპერაციები. და ნუ ეს სწრაფად; ეს არის დრო, გადაადგილება ახლა! "
  
  
  ისინი, როგორც დაიწყო საუბარი ერთდროულად. "დაველოდოთ", - ვუთხარი მე, " ტერი, წავიდეთ წინ."
  
  
  "არსებობს უსაფრთხოების დაცვა", - განაცხადა მან. "მაგრამ, მარკუს არის მორიგე ყველაზე მეტი დრო. მას სძინავს, პატარა ოთახი, უკან პროფესორი-ის კარი, რომელიც გამოიყურება, როგორც ეს გააკეთა მყარი ფოლადის. და ის ერთადერთი, ვინც ხედავს, უკან და მეოთხე. იგი სინჯავს სიგნალიზაცია ღილაკს და Varnov მიდის მეორე მხარეს კარი, ხსნის მას და საუბრობს მეშვეობით ერთგვარი რკინის მესერის. არ არის გასაღები ამ კარი; ის ხსნის, შიგნიდან - და პროფესორი არ გვეუბნება, რატომ ."
  
  
  კარგი. არაფერი?" მე წაკვეთილია. "რა არის შიგნით?"
  
  
  "როდესაც თქვენ წავიდეს," ჯერი განაცხადა, " თქვენ ნახავთ, საოფისე ერთად მაგიდასთან და ტელეფონით. ადგილი შიშველია, არ არსებობს სხვა ავეჯი. მაგრამ არსებობს წარდგენა კაბინეტები. და დიდი კარკასის მდგომარეობაში რუკა შეერთებული შტატები ჩამოკიდებული moans ახლოს სკამზე. კიდევ ერთი კარი იწვევს მეშვეობით საოფისე ბ ...
  
  
  "დაველოდოთ წუთში!" Terri გაწყდება. "არსებობს კედლის უსაფრთხო უკან ეს ბარათი. კარგად, ზუსტად არ არის უსაფრთხო. მაგრამ მოედანზე კუთხე.
  
  
  "თქვენ რა იცით, რომ?" Sl სთხოვა.
  
  
  "იმის გამო, რომ ერთ დღეს, როდესაც მოვდიოდი, ვნახე იგი. რუკა წაიყვანეს hook და იწვა იატაკზე, ეს ხვრელი groans მაგალითად, კვადრატული ფეხით. Warnow ჰქონდა ნაშრომები გავრცელდა მისი სამაგიდო, რომ ის უნდა ყოფილიყო კითხულობს მიუხედავად იმისა, რომ ის იყო მელოდება. ვფიქრობ, მას დაავიწყდა, რომ ამით ნაშრომების მოშორებით და სამოტივაციო město რუკაზე.
  
  
  მან grinned. "ან ის ფიქრობს, რომ მე ძალიან მითუმეტეს, რომ ვიცი, განსხვავება კვნესა ხვრელი და თქვენ-ვიცი-რა. ყოველ შემთხვევაში, მე პრეტენზია არ შეამჩნია, და მე არ განსაკუთრებით საინტერესო დროს. მომავალი დრო მან ჩემთვის, რუკა იყო ჯერ კიდევ არსებობს, არ ნაშრომები."
  
  
  "როგორ გითხრათ, თქვენ გარდა?" მე ვკითხე, უბრალოდ დავადასტურო ჩემი განათლებული ვხვდები.
  
  
  "მე მაქვს birthmark სწორედ აქ," Terri ითქვას, faintest მინიშნება ღიმილი, მიუთითებს ფართი ქვეშ მისი მარცხენა ძუძუს. "და როგორც ხედავთ, ჩვენ აცვიათ სხვადასხვა კოსტიუმები გამოირჩეოდნენ ჩვენთან."
  
  
  "ყველა უფლება, ჯერი, წავიდეთ წინ. რა არის ოთახში ოფისის გვერდით? "ასევე, ეს მართლაც ერთი დიდი ოთახი გამოყოფილი ფარდა.
  
  
  
  
  
  ერთ მხარეს არის საწოლი, რამდენიმე ცალი ავეჯით, და სველი წერტილი, რომელიც აკავშირებს პირდაპირ ოფისში. მეორეს მხრივ, არ მკითხოთ. მე არასდროს არ მინახავს იგი, მაგრამ მე ვფიქრობ, ეს, ალბათ, გარკვეული სახის აღჭურვილობა. ოჰ უფლება, და მომდევნო საწოლი, არსებობს კიდევ ერთი, დაახლოებით ამ შიდა ტელეფონები.
  
  
  "ოდესმე მსმენია მას გაიგო ეს ტელეფონები?"
  
  
  "მხოლოდ ერთხელ. მაგრამ ეს იყო ერთგვარი ორი pronged საუბარი, და ის არ ესმით ის "
  
  
  "ორჯერ, როდესაც ის იქ იყო, Emu მივიღე ზარი," მისი დის განაცხადა. "მე არ მესმის, რა ლაპარაკი იყო ან. მაგრამ მე ვფიქრობ, რომ მე ვიცი ახლა ."
  
  
  "მეუბნებოდა ამის შესახებ, ტერი."
  
  
  "ასევე, მას ძალიან გაბრაზებული ჩანდა. და მან განაცხადა,, რაღაც, " შეხედეთ, არ წავიდეთ at me, ზოგადად, და არ იმუქრებიან ჩემთვის. გახსოვდეთ, თუ დავტოვო, და ყველაფერი მიდის, ჩემთან ერთად. მათ შორის მოსკოვში, ზოგადი, ვინც მოვიდა კონფერენცია ორი ჩემოდნები. მაგრამ რატომღაც, მათ შორის ერთი დაიკარგა ." და მაშინ ის გაჩუმდა და განაცხადა, რომ " აკეთებს, რომ არაფერს ნიშნავს, რომ თქვენ, ზოგადად?"
  
  
  "მე არ ვიცი, რა ის ამბობს, რომ ზოგადად," მან კომენტარი. "მაგრამ, რომ მეუბნება, ბევრი. Varnov აქვს ისეთი სისტემა, რომ თუ ის მოკვდება, ყველა ქალაქებში, მათ შორის მოსკოვში, მოკვდება, მასთან ერთად. არა მხოლოდ არის ის, ბოროტი bastard, ის ასევე ჭკვიანი ხარ.
  
  
  ჩემი აზრით spun მომენტი, როგორც მე დახარისხებული out სხვადასხვა ასპექტები რეალურ გეგმა. შემდეგ მან განაცხადა, რომ " ერთი მხრივ, დრო არის ყველაზე მნიშვნელოვანი ფაქტორი. მაგრამ მე ვერ ვხედავ მას. მე შეუძლია მიიღოს მარკუს მიიღოს ერთი თქვენ Ond. მაგრამ მე არ შემიძლია, ძალა Warnow გასახსნელად, თუ იგი არ იღებს ინიციატივას. ანუ, თუ იგი არ არის უკვე გაგზავნილი მარკუს მას შემდეგ, რაც თქვენ.
  
  
  "გარდა ამისა, მე ვერ გაარღვიოს მას შემდეგ, რაც თქვენ გარეშე მკვლელობაში მარკუს, ვინ იქნება იდგა ღია კარის დღე, სადაც Varnov ego შეგიძლიათ ნახოთ. და სანამ მე შეიძლება იზრუნოს მარკუს, მან გააკრიტიკა კარი ჩემი სახე. ასე რომ, ეს ყველაფერი დამოკიდებულია თქვენ გოგონები. ვინც არ მოდის მასთან, დღეს მე უნდა ჯოხი რაღაც, რომ კარი ისე, რომ იგი არ close მთლიანად, და ამის გაკეთება ისე, რომ Varnov არ შეამჩნია მას. და ეს ხდება სასწაული დრო ."
  
  
  "მე მაქვს უკეთესი იდეა", Terri განაცხადა. "ვინც მიიღო პროფესორის დამტკიცების მიდის მასთან ერთად საძინებელი, ტუმბოების ego და აყენებს მას, რომ საწოლი. მას შემდეგ სთხოვს მისი წასვლა აბაზანა. ის ვერ ამტკიცებს, რომ, ასე რომ, ის საკეტები თავად აბაზანა, ალები გარეთ წყალი, შემდეგ ეშვება, რათა შესწავლა და ხსნის ფოლადის კარი თქვენთვის. შემდეგ იგი ბრუნდება მეშვეობით დამაკავშირებელი კარი და climbs გადატანა საწოლი Varnova.
  
  
  "სუფთა გენიალური", - ვუთხარი მე.
  
  
  "ამასობაში, თქვენ უნდა დავაღწიოთ მარკუს," Terri განაცხადა, " და დაელოდეთ დღე."
  
  
  "მომეცი ხუთი წუთი", - ვუთხარი მე. "და მისი,, მე მინდა, მარკუს უნდა იყოს დედამიწის აქ დარჩენილი გოგონა, ასე რომ, ის შეიძლება იყოს მიღებული ზრუნვა სწრაფად და ჩუმად მიერ nen."
  
  
  "ის, როგორც წესი, არ მინდა, როგორც ჩვენთვის, დილის პარტია" ჯერი განაცხადა. "მაგრამ ვფიქრობ, მან იცის?"
  
  
  "არ ინერვიულოთ, მე ვიქნები მზად, თითქმის არაფერი," მისი მამა აცხადებს.
  
  
  იქ იყო კიდევ ერთი გააზრებული დუმილი, შემდეგ კი განაცხადა, " ახლა ყველა ჩვენ უნდა გავაკეთოთ, არის ის, დაველოდოთ. მაგრამ როდემდე?
  
  
  "ის, როგორც საათი," Terri განაცხადა. "ეს უნდა იყოს აქ, ნებისმიერ წუთს."
  
  
  "დარწმუნებული ვარ," ჯერი განაცხადა. "მაგრამ, თუ ის ego-ის დიდი დღე, რათა wipe out New York, იქნებ ის იქნება ნერვული და რა კარგად არ სურს ძილი."
  
  
  "იესო", Terri moaned.
  
  
  მე არ ვამბობ არაფერს, რომ მისი, იმიტომ, რომ მასშტაბები კითხვა და პოტენციური კატასტროფა პასუხი overwhelmed ჩემი ტვინი.
  
  
  ოცდაერთი
  
  
  იყო ერთგვარი გასახდელი მაგიდა ბნელ კუთხეში ოთახში, მე და დაჯდა მას, მთლიანად დახურეს ნათელი. წუთის ჩამოთვალა უსასრულოდ და ჩემი ვიწრო, დაკუნთული კუნთების ევედრებოდა, რელიეფის. ბოლოს ადგა. ეს იყო სულელური დარჩენა, ასეთ უხერხულ მდგომარეობაში, როდესაც თქვენ შეიძლება ალბათ ისმის გამაფრთხილებელი ხმა გასაღები დღეში ერთხელ.
  
  
  ნახევარი საათი გავიდა, როდესაც იგი გაასამართლეს, რომ რევმატიზმის უზარმაზარი პირი მოიხსნა, Varnov იყო დათმობას არასერიოზული გასართობი და კონცენტრირება grim საქმეთა სამინისტრო დღეს, თავის მხრივ, მზად გააგზავნონ სიგნალი, რომ აფეთქება ქალაქ ნიუ იორკში. შევიდა sky. და თუ ბოლო საათი პრეზიდენტი არ გადაწყვეტს, რომ რისკის ეროვნული პანიკა და ევაკუაცია Manhattan, ბედი ყველა ეს ადამიანი იყო ჩემს ხელში.
  
  
  როგორც მან ელოდა მას, იგი იბრძოდა მზარდი გრძნობა შიში, საანგარიშო მიზანშეწონილობის ნახევარი ათეული ალტერნატიული გეგმები. ისინი ყველა პრაქტიკული და ჭკვიანი საკმარისი. მაგრამ ყოველი მათგანი მოვიდა dead end - მიუდგომელ ფოლადის კედელი მე და Varnov.
  
  
  დროდადრო, გაურკვეველი muffled ხმები ისმოდა გასწვრივ გვირაბი დერეფანში. გაურკვეველი ხმები, რომ thud მძიმე ფეხები, clang ლითონის. გოგონები მისმენდა მათი ყურები ბინა კედელს, მაგრამ მიღებულია, რომ მათ არ გამიგია არაფერი მნიშვნელოვანი, უბრალოდ აზრი არ აქვს პრობლემები, როგორც რამდენიმე მამაკაცი, აშკარად ჩქარობს, გავიდა mimmo.
  
  
  მაშინ, შემდეგ დიდი ხნის განმავლობაში დუმილი, როცა ის იყო, რომ რისკი ნებისმიერ სასოწარკვეთილი ploy, არ აქვს მნიშვნელობა, რამდენად გიჟი რისკი, იყო მოუთმენელი დააკაკუნონ კარი, შემდეგ მაშინვე მიერ rattle გასაღები ჩასახვევი.
  
  
  ეს იყო უკვე კარგად იმალება, როდესაც მარკუს შეიჭრნენ შევიდა ოთახში პროფესორი-ის concubines და დაიყვირა: "თქვენ Little Miss Mole," ამერიკული მოთხოვნებს.
  
  
  
  
  
  
  თქვენი მომსახურება ორი! პროფესორი დააკავეს, რადგან ვიზიტის მისი უპირატესობა, და ამბობს, რომ თუ არ მოვა, დაუყოვნებლივ, იგი საკვების თქვენ ზოგადი ის ძაღლები ვახშამი.
  
  
  "ღმერთო ჩემო, ეს ძაღლები საჭმელად ცუდი პატარა me სამ ნაკბენები," Terri განაცხადა, მისი ტკბილი ხმა. "მოდით, იჩქარეთ სანამ პროფესორი კარგავს მისი ხასიათი."
  
  
  "მე ვფიქრობ, რომ თქვენ ნიშნავს, ego - მაგარი, არ ego-ცხელი, ძვირფასო Terri," ჯერი შესწორებული.
  
  
  "მე მოვუწოდებ ih, როგორც მე ვხედავ, ih, ძვირფასო", მან უპასუხა, და გაიქცა, რათა კარი.
  
  
  "ოჰ, მარკუს," ჯერი თქვა: "შეიძლება თუ დავბრუნდებით პატარა მომენტი, სანამ სიტყვით ჩემი ძმა?
  
  
  "დავბრუნდებით?" მარკუს წაკვეთილია irritably. "რატომ?"
  
  
  მე ვარ მარტოხელა და ... და მე მჭირდება რეალური ადამიანი, არ არის ეს დაღლილი, ბებერი bag of bones.
  
  
  "უნდა wouldnt? არის ეს საქმე ახლა? მარკუს განაცხადა, მისი ხმა იმუქრება, შფოთვა. "რა შეიძლება გავაკეთოთ რეალური ადამიანი მხოლოდ პატარა წუთი?"
  
  
  "შეიძლება თქვენ სათადარიგო ორი პატარა წუთი?"
  
  
  "მე შეიძლება შეინახოთ ბევრი, მაგრამ მე შეიძლება არ არის პრობლემა."
  
  
  "მე ვერ გეტყვით. და არ ფიქრობთ, რომ მე უნდა მიიღოს რისკი?"
  
  
  და მაშინ, მაშინ საშინელი, გაურკვეველი პაუზის: "დიახ, მე ვიქნები უფლება უკან. წუთზე ნაკლები. იყოს მზად!"
  
  
  როგორც თუ ეს იყო ძახილის წერტილი შეთანხმება, კარი გააკრიტიკა thud. და მაშინ იყო უზარმაზარი ვაკუუმი დუმილი.
  
  
  "ნუ დაკარგავთ ჩვენს მეორე," ჯერი უთხრა დაბალი ხმით,"და შეინახოს იგი დაკავებულია!"
  
  
  "მკერავი, არასოდეს არ ვიცი, რა ego მოხვდა," ჩაილაპარაკა მან, და მისი crouched ქვემოთ ისევ.
  
  
  მარკუს დაბრუნდა რამდენიმე წამის შემდეგ.
  
  
  "როგორც ხედავთ, მისი ქმარი, თავის შეყვარებულს," ჯერი განაცხადა.
  
  
  "მე უფრო მზადაა, ვიდრე თქვენ ოდესმე იქნება," - განაცხადა მან უნდა ვონი ნერვული chuckle. "მაგრამ მე უნდა დაცვა Warnow კარი, და მე არ მაქვს დრო, რომ undress."
  
  
  "დაივიწყოს ეს სულელური დღეს," ჯერი უპასუხა. "ველური სპილო კოშკი ოცი ფუტის სიმაღლის ვერ შეძლებს დაარღვიოს ეს თუ შიდა ოთახში იყო დაფარული სართული რომ ჭერი არაქისი."
  
  
  ცხადია, მარკუს იყო ძალიან შორს სურვილს პასუხი. მაგრამ ერთი წუთის შემდეგ მას ნება, რამდენიმე საქმიანი grunts როდესაც ჯერი განაცხადა, "Oh, my God, თქვენ ძალიან ბევრი!" და მისი sneaked out უკნიდან გასახდელი მაგიდა.
  
  
  მისი მსუბუქად, მაგრამ სწრაფად დაიხია ნაბიჯია stiletto. მისი ბოსნია და ჰერცოგოვინა სასამართლო მსჯავრდებულ მათზე მომენტში, როდესაც ის გაიზარდა მისი იარაღი, მეტი ego-ს ფართო უკან. ჯერი-ის ღია თვალები გაფართოვდა დანახვაზე მე.
  
  
  მოულოდნელად, ალბათ, განპირობებული ზოგიერთი ცხოველური ინსტიქტი ან სახეს ჯერი მოდუნებული თვალები, მარკუს გააუქმა მისი უფროსი და აღმოჩნდა, ნახევარი ჩემთვის.
  
  
  ასე რომ, ამის ნაცვლად, მან აიღო emu-ს დანა შევიდა მის მკერდზე.
  
  
  Ego, პირი ღია იყო და მისი თვალები ღიად სკეპტიკურად. მაგრამ შემდეგ, პატარა ტირილი და საშინელი grimace, იგი სწრაფად გაყვანილია მიერ დანა, და მორჩილად ჩამოინგრა, თავზე ჯერი და ამყოფებდნენ.
  
  
  ჰერები წაშლილია დანა ego-ს ერთიანი ქურთუკი და ამოღებული იარაღი, ხოლო ჯერი, ყველაზე შეშინებული გამოხატვის მისი სახე, ცდილობდა, თუმცა უშედეგოდ დააყენებს სხეულის დაშორებით nah. Ego მოგვეწონა მისი მხრის და yanked, და ის შემოვიდა სართული. იგი ეძებს out შევიდა infinity სივრცეში.
  
  
  Gerry იჯდა და წაშლილია bloodstain off მისი შიშველი სხეულის კუთხეში ფურცელი, როგორც მან შემომხედა გამოხატვის მე ვერ მყუდრო ადგილას. გარდა იმისა, რომ ალბათ ეს იყო ნარევი აღტაცება, ურწმუნოება ზე ახლოს რეალობას, საშინელი სიკვდილით, და tinge სიძულვილი. თუ არა მას სძულდა მე, სისხლის ან გვამი, მე ვერ გეტყვით.
  
  
  "კი," ვუთხარი, თითქოს რეაგირების უსიტყვო corkscrew, " ხმა, როგორც ეს ხდება. და თუ მე არ ჩქარობს, მილიონობით სხვა, ბევრად მეტი უდანაშაულო ადამიანი იღუპება."
  
  
  შემდეგ მან მიატოვა და, glancing და ქვემოთ დერეფანში, მან სისწრაფით უზარმაზარი ფოლადის კარი, რომელიც Varnov და დისტანციური მართვის მოწყობილობა იყო ელოდება, რომ ფრთები.
  
  
  რამდენიმე შეშფოთებულია, sweaty წუთი გავიდა. და მაშინ მან მოისმინა click of the latch და კარი გაიხსნა პირველი ბზარი. დაიწყო swing მიმართ ჩემთვის, მაგრამ მე ეს ჩემი ეგო და squeezed, მხოლოდ დრო, რათა დაიჭიროთ glimpse of Terri-ის შიშველი უკან, რომელიც თითქმის დაუმალა იხილეთ მიერ იხურება კარი.
  
  
  ის დახურული კარი რბილად და მიმოიხედა ოთახში, ერთი ყლუპი. მისი თქმით, Gerry ის აღწერა, nen ჰქონდა სკამი ტელეფონი, კაბინეტი, დიდი კარკასის მდგომარეობაში რუკა ამერიკის შეერთებული შტატები, და ნაწილი, ცენტრალურ ამერიკაში, რომ მას არ უხსენებია. მან გაიარა უჯრით თავმჯდომარე, მაგრამ ისინი ჩაკეტილი. ეს გააკეთა კიდევ ერთი გაკეთებას ფაილის კაბინეტი, შედეგი იგივეა.
  
  
  მე შეისწავლა რუკა. ბეჭდები, შედგენილი წითელი კალამი და იგრძნო-წვერიანი კალამი, წავიდა გარშემო შვიდი ჩვენს ქალაქებსა და პანამის არხში. სამიზნეების განადგურება. ერთი ქალაქში აქ იყო Cleveland, მაგრამ ჩვენ, შესაძლოა, არ უგულებელყო იგი, მას შემდეგ, რაც ego-განადგურება ბომბი ჩაუვარდა საბაჟო. რუკაზე, ქალაქებში დათვლილია, და გარდა Cleveland, ისინი განსაკუთრებული შეკვეთა: ნიუ-იორკში, ჩიკაგოში, ჰიუსტონში, ლოს-ანჯელესი, სან-ფრანცისკო, და Washington, DC.
  
  
  თუმცა, მე დავინახე, რომ დედაქალაქი იყო შემონახული ბოლო, ეჭვი არ ეპარება, რომ ჩვენს მთავრობას შესაძლებლობა მოლაპარაკება, სანამ ბოლო საათი.
  
  
  რუკა იყო შეჩერებული მიერ მავთულის ძლიერი სპილენძის hook. Ego იყო ნება მისი გამოეყვანა მოთმინებიდან ერთად რეალობაა, რომ, როგორც Terri, რომელმაც განაცხადა, იგი არ შეიძლება ნაპოვნი ანალური ხვრელი ან იმალებოდა ადგილი, სადაც საიდუმლო დოკუმენტები იყო დამალული. მაგრამ არ იყო ასეთი ხვრელი
  
  
  
  
  
  კედლების ქვეშ რუკა იყო გლუვი.
  
  
  ეს მოხდა ჩემთან, რომ მარტივი ხვრელი-in-the-moan რუკაზე არ იყო ძალიან საგამომგონებლო იყიდება Varn დონის მეცნიერი. და ახლა მან დაიწყო ექსპერიმენტები სპილენძის hook, უვლიან ego სხვადასხვა მიმართულებით, მაგრამ დასკვნა, რომ ეს იყო მყარად და უმოძრაო. მაგრამ არა საკმაოდ უმოძრაო. იმიტომ, რომ როდესაც hook გამოყვანილია, ეს დააწკაპებთ ოდნავ. მაშინვე, კვადრატული განყოფილება კედლის slid უკან გარეშე, ხმის, გამოვლენის, jar, რომელიც შეიცავს მცირე ტყავი-შეკრული notebook და a series of დათვლილია ნახატების, თითოეული წითელი წრიული ქალა მთელი ის, რაც, ჩემთვის მაინც, ნათლად მიანიშნა, მდებარეობა ბომბი ჩემოდნები რომ იყო ჩადებული.
  
  
  ისინი მითითებული ადგილას, რომ არის, თუ არა შესაბამისი ახსნა-განმარტება, რომელიც შენობა, რომელიც ქალაქის დარბაზში. დახმარების გარეშე ან სხვა ხელმძღვანელობით, printouts არ აქვს აზრი.
  
  
  მიუხედავად იმისა, რომ თითქოს ასაკი, ამ დაძაბული, წინააღმდეგ შემთხვევაში, ნერვული გარემოებები, ერთი შეხედვით ჩემი watch მითხრა, რომ მხოლოდ ორი წუთი იყო გასული. და მას შემდეგ, რაც მან იცოდა, რომ Vamou შეიძლება იცხოვროს კიდევ ათი წუთი ან მეტი, როცა Terri იყო alerted რომ ჩემი საჭიროა დრო, ის იყო გააუქმა სავარძელში და დაიწყო სწრაფი შესწავლა ტყავის-შეკრული ჯიბის წიგნი.
  
  
  თავდაპირველად, ასოები და ციფრები შეიცავს nen იყო, როგორც ნათელია, რომ ადამიანები, როგორც ჩინური კროსვორდის. მაგრამ მე გამოიყენება ყველა სახის თავსატეხები და არ არსებობს ბევრი აგენტები მსოფლიოში, რომლებიც ასე კარგად გათვითცნობიერებულნი ხელოვნების გადაჭრის წვდომის კოდები. იგი მალე გახდა ცნობილი ამერიკული კოდი გამოიყენება მეცნიერები ვარნა ერა nen. და მიუხედავად იმისა, რომ კოდი იყო, ძირითადად, მარტივი საკმარისი, თუ ვინმე იყო გათვალისწინებული შესანიშნავად ჭკვიანი მათემატიკური ფორმულა ego დეკოდირების, რომ ჩემი ცოდნა, იგი არასოდეს ყოფილა hacked by მტერი შიგნით ან გარეთ აშშ.
  
  
  მე flipped მეშვეობით ჩემი მეხსიერება, და პრინციპი კოდი გამოჩნდა შევიდა ჩემი უფროსი, თითქმის მაშინვე. მან აღმოაჩინა კალამი მფლობელი მაგიდაზე შემდეგ მისი ნოუთბუქი და სწრაფი სტენოგრამის აღნიშნავს, გაშიფვრის და შეკვეცას მხოლოდ ძირითადი საფუძვლები ტექსტი და ნომრები, მათ შორის, ხელმძღვანელი-სიკვდილი ნაკვეთი. ეს შედის საიდუმლოებას Varn bomb ასაფეთქებელი მოწყობილობების გააქტიურებული თვითმმართველობის იკვებება stylus. Microelectronics უკვე ტექნოლოგიით შევიდა დოლარი ზომის დისკის ზომის კანის flap, რათა ego, რომელსაც შეუძლია გადამცემი ძლიერი მაღალი სიხშირის სიგნალი მეტი დიდი დისტანციებზე-მოწყობილობა, გარკვეულწილად მსგავსი კარდიოსტიმულატორი, მაგრამ ბევრად უფრო დახვეწილი, აფეთქდა ყველა ბომბები უნისონში წამის შემდეგ Varns " ბოლო heartbeat.
  
  
  ამ რთული, ძალიან პატარა დისტანციური მართვის მოწყობილობა იყო შეაფასა "Access გასაღები" პირველ გვერდზე. და საბოლოო გვერდი, რომლის სათაურია: განიარაღება, იყო რიგი ხუთი ციფრები, რომლებიც, როგორც ახსნილი ტექსტი, იყო გასაღები გამორთვა სრული სახელი მაშინაც კი, მას შემდეგ, რაც მათ მიიღეს აფეთქება სიგნალი. ამ საგანგებო უსაფრთხოების განახლება თავიდან ჩვევების კარდიოსტიმულატორი, რომ Warnow გული.
  
  
  მაგრამ არ იყო დაჭერა. მას შემდეგ, რაც time-lapse სიგნალი, რომ გამოიწვია ბომბები იყო გააძევეს, იქ მხოლოდ ოცდაათი წამი დარჩა გაუქმება აფეთქებები.
  
  
  მან სწრაფად გონებრივად გადაიღო ნომრები და დაპროექტებული ih სურათები გადატანა წინა კედლის მისი გონება. მე მაქვს თითქმის უშეცდომო მეხსიერება, და დამახსოვრების ათეული ნომრები არ იქნება რეალური პრობლემა. თუმცა, მან დაწერა ნომრები ნაჭერი ქაღალდი, რომელიც მან შეაგროვა და ამით ქვემოთ წუთი.
  
  
  მე სწავლობდა, ეს კიდევ ერთი წუთი stylus და დისკზე, და მაშინ დაწერა მდებარეობა ჩემოდნები-სრული სახელი სხვადასხვა ქალაქებში.
  
  
  რაც გაკეთდა ეს, მე ამით წიგნი და შენიშვნები ტექსტს, მისი არსი, მისი სხვა სიგანე. ეს წამიყვანეს დაახლოებით ხუთი წუთი დაწერეთ გაშიფრული ფაქტები, იმიტომ, რომ საჭიროა პირდაპირი სამუშაო ცოდნა მოწყობილობა, თუ ის იქნება შეუშალა Warnow ის მკვლელები გეგმა. მივხვდი, რომ შემეძლო, მახსოვს თითქმის ყველაფერი, თუ მე დეტალები წერილობით პირველი. ნებისმიერ შემთხვევაში, მას შემდეგ, რაც თქვენ გქონდათ მოწყობილობა figured out, ეს იყო, როგორც მარტივი მუშაობას, როგორც ეხება სხვადასხვა კომპასი ქულა, ფანქარი.
  
  
  ახლა ის shoved ნახაზის, რომელიც იყო ძალიან bulky იყიდება ih განსახორციელებლად, შევიდა კედლის კონტეინერი, წაკვეთილია სპილენძის hook ახლოს ხვრელი, და ეკიდა რუკაზე უკან.
  
  
  მისი მშვიდად შევიდა აბაზანა და ფეხით მეტი, რომ მეორე დღეს. სწავლის ახლოს მას, გავიგე ის, რაც მე ვარაუდი იყო Varnov ხმა და ტერი პასუხობდა ხმა. მე იგნორირებას საუბარი, როგორც მე გამოყვანილია მოციგავის, თავისი ბუდე და აიყვანეს კარის სახელური. მაგრამ არსი ის იყო, რომ Varnov ბოდიში მოიხადა, რომ შევარდა, რადგან "სასწრაფო ექსპერიმენტი, რომელიც უნდა იყოს მომზადებული, მაშინვე," და Terri ევედრებოდა, hey, რამდენიმე წუთის მომხიბლავი პროფესორი, ვინ იყო ასეთი დიდი ადამიანი, რომ მან მისი choke. მეტი ერთი და იგივე.
  
  
  როდესაც მისი დედა-ნელა გახსნა კარი და ჩანდა, Knox Warnow, ეცვა თეთრი ლაბორატორია ქურთუკი მეტი მისი შარვალი, იდგა პროფილი ჩემთვის, მისი ხელები, მისი მხრების მხრივ, როდესაც მან, გამოწყობილი boudoir ჩაცმულობით, ჩანდა Emu თვალი ყალბი ცის ქვეშ. სიყვარულით.
  
  
  საქართველოს Varns ' თმა იყო შავი, მძიმედ streaked ნაცრისფერი. მას ჰქონდა მცირე promontory
  
  
  
  
  
  სუსტი თვისებები და სუსტი სხეულის, რომ, როგორც ჩანს, თითქმის მყიფე. სანამ ferret, სანამ მისი მზერა შეხვდა Ego ნათელი მწვანე თვალები, რომელიც გაიმართა არანაირი ემოცია, თუმცა ისინი მძიმე და ბრჭყვიალა, როგორიცაა emeralds, იგი საეჭვოა საფრთხეს გადარჩენის ყველაზე ძლიერი ერი მსოფლიოში. და მე არ ვფიქრობ, რომ არსებობს ადამიანი, რომელიც შეიძლება გაიაროს ერთ ტურში Terri ან მისი ტყუპი.
  
  
  "მე გაგზავნას მისი თქვენთვის და თქვენი დის დღეს," ის ამბობდა, ახლა. "იქნება რაღაც აღსანიშნავად ძველებური შამპანური და სპეციალური სადილი. და შემდეგ გაატარეთ ხანგრძლივი, ეგზოტიკური ღამის სიამოვნება ერთად ."
  
  
  "მე მეეჭვება ძალიან, Varnov," emu უთხრა, რადგან ის შევიდა ოთახში უკან მოციგავის . "ვიმედოვნებ, რომ თქვენ დაბრუნდეთ ამერიკის შეერთებული შტატები დღეს, როგორც ჩემი პატიმარი."
  
  
  Ego-ს სახე დაეცა საწყისი აღსრულების ნებართვის დროშა, როგორც აღმოჩნდა ჩემთვის. როგორც მან სასქესო სიტყვებით, მან განაცხადა, რომ მისი " ტერი, დავუბრუნდეთ თქვენს ოთახში. მე მინდა თქვენ და თქვენს დას უნდა იყოს ჩაცმული და ელოდება მისი მოსვლა აირჩიოთ თქვენ მდე."
  
  
  მან გახსნა თავისი პირი, რომ ვთქვა, რაღაც, მაშინ სასწრაფოდ მოშორებით
  
  
  "მე ვიცი ვინ ხარ შენ," Varnov განაცხადა, მშვიდად, მისი სახე მშვიდი. "იმას, რომ გაოცება თქვენ?"
  
  
  მე, მაგრამ მე არ ვუთხრა მას.
  
  
  Varnov ჩაიძირა შევიდა მასიური ტყავის სავარძელი მომდევნო საწოლი, გადმოკვეთა მისი ფეხები, და გადმოკვეთა მისი იარაღის მის მკერდზე. "თქვენ ფიქრობთ, კარტერი," განაგრძო მან ერთად ჩურჩულით ღიმილი, ", რომ მე არ ვარ მზად სიტუაციაში, როგორც ეს? რა თქმა უნდა, არა. მისი არასოდეს gonna გავიდნენ ამ ოთახში, თქვენ ცოცხალია. და თუ მოვკვდები, თითქმის მაშინვე ნახევარი მსოფლიო შემცირდება ashes."
  
  
  "მე ვიცი, რომ ყველა", - ვუთხარი მე. "მე მაქვს გაშიფრული გამოჩნდება თქვენი საიდუმლო დოკუმენტები და შეთანხმებები, თუმცა უშედეგოდ. ნომრები 5-21-80-54-7 არაფერი ემიჯნება თქვენთვის?"
  
  
  Ego-მანიაკალურ გამოხატვის გაჩაღდა, როგორიცაა სანთელი, ქარი და გამოვიდა. ერთი წუთით, მას შეეძლო თითქმის ვხედავ gears of ego გონება shift down, დაეჯახება მკვეთრად, და მაშინ სორტირება მეშვეობით ალტერნატივა.
  
  
  ის shrugged და დააყენა ღია, გადადგა ღიმილი. "კარგად", - განაცხადა მან, " და ბოლოს, არაფერი საკითხებზე. ყველა მამაკაცი, ყველა უგუნური არსებები მოკვდავებს, თემა უნდა მოვიდეს."
  
  
  "კეთილშობილური ფილოსოფია", - ვუთხარი მე.
  
  
  "ორი ჩვენთვის," - განაგრძო მან, " ხართ მარტო ამ dungeon ოთახი აკონტროლებს სიმჭიდროვე მსოფლიოში. დაფიქრდით. უბრალოდ დაფიქრდით! ყველაზე წარმოუდგენელი ძალა, რომელიც ჩვენ ჩვენს ხელში ." მან პაუზა. "ჩვენ შეგვიძლია გავაერთიანოთ ძალები და გამორიცხავს მსოფლიოში ერთად. ან ჩვენ ვერ გაანადგურებს კიდევ ერთი, კიდევ ერთი მომდევნო რამდენიმე წუთი. რა იქნება ეს? "
  
  
  "ჩვენ გვჭირდება, ჩვენ გვჭირდება რაღაც," - ვუთხარი მე. "მაშინაც კი, ცუდი დამარცხებული იცის, როცა თამაში მთავრდება. და ადასტურებს მისი დანაკარგები. ახლა, მე მივცემ თქვენ ოცდაათი წამი უნდა გადაწყვიტოს. მოდი ჩემთან და დავდგეთ სასამართლო, ან იღუპება ამ თავმჯდომარე." პირადად მე, იმედი მაქვს, რომ თქვენ აირჩიეთ სიკვდილი. იმიტომ, რომ ის აპირებს, რომ მიიღოს უფრო მეტია, ვიდრე პატარა რისკის ჩემი კისრის მისაღებად თქვენ აქედან.
  
  
  Varnov თავი დაუქნია ნელა, თითების, ერთი მხრივ, მოულოდნელად kneading სქელი ზედმეტ arm თავმჯდომარე. "ყველა უფლება, ჰერები და მე თქვენთან ერთად", - განაცხადა მან. ის unclenched მისი ფეხები, და, როგორც ჩანს, უნდა აღუდგეს.
  
  
  მაგრამ მოულოდნელად მან აიძულა თავმჯდომარე-ის armrest. ზედა რბილი ნაწილი arm მყისიერად ნაკეცები დამალული დამოკიდებული, გამოვლენა პატარა, განათებული კონსოლი. საქართველოს nen ჰქონდა დიდი წითელი ღილაკი, a toggle switch, და დანომრილი აკრიფეთ.
  
  
  როდესაც მან გააკრიტიკა მისი პალმის ქვემოთ ღილაკს, ეს იყო გასროლა მეშვეობით emu-ს მკერდზე. თუმცა, მისი სხვა მხრივ უკვე მიაღწია აკრიფეთ. ასე რომ, მე ესროლა ერთხელ. ჩემი მხრივ shuddered და გაბრუნდნენ შეცვლა. მე არ ვიცი, იყო თუ არა ეს რეფლექსურ სპაზმი სიკვდილი ან ბოლო ზეადამიანური ძალისხმევა ადამიანი, რომელიც იყო მხოლოდ მეორე დაშორებით მარადისობა; მაგრამ, ჩემდა გასაკვირად, ხელი განაგრძო წარმოშობის და, როგორც ეს გააკეთა ისე, გამოყვანილია toggle switch.
  
  
  თხელი დააჭირეთ მოჰყვა შორეულ muffled ხმები ზარები და სირენები. თუ ასეთი ხმები შეიძლება შეაღწიონ უზარმაზარი ქვის კედლები და ნახევარი ტონა ფოლადის კარები, მან იცოდა, რომ გარეთ, ამ კომუნის ჯარისკაცები და მუშები, ეს იყო ყვირილი, clanging, ყური-გაყოფა მოვუწოდებთ დახმარება.
  
  
  მისი გეგმა იყო, რომ Warnow მეუბნებოდა, სადაც მან ყელში გადამწყვეტი stylus, რომლის გარეშე შეუძლებელი იქნება, გააუქმოს მადეტონირებელი სიგნალების კარდიოსტიმულატორი. მაგრამ ახლა ის მკვდარი იყო, მე არ მაქვს stylus, და ბოლო ოცდაათი წამი იყო ticking მოშორებით. ყველაზე დესტრუქციული სხვადასხვა აფეთქებები კაცობრიობის ისტორიაში.
  
  
  Vamov თვალში შემოვიდა უკან თავის არეში, blinding სიკვდილი, როგორც ის მოხვდა ხელი, ჩემი უყურებს, ჩემსკენ გადმოიხარა, დაწყვეტილია ღია Ego-ის ქურთუკი, და თითქმის იგივე მოძრაობის გაწყვიტა მისი პერანგი. და შემდეგ იყო stylus; ეს იყო ჩამოკიდეს Ego-ს კისრის ხანგრძლივი ვერცხლის ჯაჭვი!
  
  
  Ego-ს გულმკერდის იყო შიშველი, მაგრამ შემაძრწუნებელია სისხლით. Madly, მან გაანადგურა სისხლის ოთხი-inch მოედანზე დამალვა, ესაზღვრება სამი მხრიდან პლასტიკური seam. ის slid მისი თითების ქვეშ ზღვარზე და გამოყვანილია flap დამალვა, რომ ღია ხელმისაწვდომობის გასაღები ego სპირალის გარშემო პატარა დათვლილია საკონტაქტო რაოდენობა.
  
  
  ჩატარების ნემსი ყურადღებით, როგორც ნეიროქირურგი შეიძლება გამართავს სკალპერი, იგი შეეხო წვერი ნემსის რაოდენობა საკონტაქტო, რამაც ელექტრონული კომბინირებული სიგნალი თბილი-up სიგნალი.: ხუთი... ოცდაერთი... ოთხმოცი... ორმოცდაათი-ოთხი... შვიდი!
  
  
  ახლა ჩემი თვალები დაეცა საათი. ოთხი-სამი-ორი-ერთი და-bug
  
  
  
  
  
  
  ! დრო აფეთქება და განადგურება ქალაქში, რომელიც არ მოვიდა, მე მქონდა ოთხი წამი სანამ საწყობი. და ეს მოხდა!
  
  
  ან იყო ეს?
  
  
  მან დახედა მკლავი თავმჯდომარე. ზემოთ წითელი ღილაკი იყო წარწერა: თვითმმართველობის განადგურებას. ზემოთ შეცვლა არის წარწერა: სიგნალიზაცია. დანომრილი აკრიფეთ შეისწავლა ეს არის. ეს იყო შეაფასა "მარცხი გადადება" და ფასდება ნულიდან სამოცი წუთის განმავლობაში. მაჩვენებელი, რომელიც Varnov იყო, აშკარად ცდილობს, რომ ქვედა ნულის, გაიმართა, სამოცი.
  
  
  სამოცი წუთი რა? ზემოთ წითელი თვითგანადგურების ღილაკს, მწვანე brylev ნათდება. არ იყო სხვა ღილაკს გაუქმება დროებითი lock, ასე რომ იმედია დააწკაპებთ იგივე ღილაკს კიდევ ერთხელ. არაფერი. მწვანე წმინდა განაგრძო დაწვა.
  
  
  მოვისმინე მისი. მანძილი, განგაშის ზარები და სირენები განაგრძო hum ხმამაღლა. მისი ჯაჭვი და ბუმბულით მოხვდნენ მეტი Warnow-ის ხელმძღვანელი, მან დააყენა მოწყობილობა წუთი და შევარდა კარი იარაღით ხელში. მე yanked კარი ღია იყო და მოდუნებული მიერ deafening ხმა ზარები და სირენები. მან შეამოწმა რომ ფოლადის კარი დაიხურა ისე, რომ ვერავინ შევა და აღმოაჩინეთ Varnow სხეული, მაშინ დატეხილი მეშვეობით უსაფრთხოების ოთახი და შევიდა გვირაბში. პირველ რიგში, ის ვერ ხედავს ყველას და სასწრაფოდ უნდა ტყუპი ' საძინებელი კარი.
  
  
  როგორც მან მიაღწია, ეს, ორი ჯარისკაცი იარაღი მოვიდა გარშემო მოსახვევში და აიღო მიზანი. ჰერები დაპრესილი წინააღმდეგ კამერა ეკრანზე, როგორც ისინი სამსახურიდან გაათავისუფლეს, მაგრამ გაუშვა. მისი ყურადღებით მოქმედებს სწორი arm ესროლეს გამოიწვიოს. როგორც ეს tumbled და დაეცა, სხვა სწრაფად დაიხიეს იყიდება მითითებას.
  
  
  ის, დააკაკუნა კარი და დაიყვირა, მისი სახელი. Terri ჩანდა გარეთ უზარმაზარი თვალები, მაშინ გაიხსნა მოდით ჩემთან და გააკრიტიკა კარი.
  
  
  ორივე გოგონების იყო გამოწყობილი nondescript, თითქმის მძიმე რუხი კოსტუმები. იყო რამდენიმე პატარა იდენტური ჩემოდნები დღეს.
  
  
  "დაივიწყებს", - ვუთხარი მე. "ჩვენ მჭიდრო ადგილზე, და თქვენ უნდა მოძრავი ძალიან სწრაფად განახორციელოს ih. მზად ხართ?
  
  
  ისინი ორივე თავი დაუქნია უხეშად.
  
  
  "აქვს ვინმეს გარშემო ოდესმე ნასროლი იარაღი?"
  
  
  "ჩემი მამა მასწავლა, როგორ დახვრიტეს სამიზნეების გარშემო მისი იარაღი," Terri შესთავაზა.
  
  
  "ჯერი?"
  
  
  იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "მე ყოველთვის სძულდა იარაღი. მაგრამ თუ მე უნდა, მე შემიძლია მიზანი და გაიყვანოს გამოიწვევს."
  
  
  ის დადიოდა მეტი მარკუს ' sprawled სხეულის და გამოყვანილია ego პისტოლეტი მისი ბუდე. Terri ego მისცა მისი მდე. "სროლა მოკვლა," მისი მამა თქვა. "კარგით, მოდით, წავიდეთ!"
  
  
  Ih გამოიწვია მისი ყურადღებით შევიდა გვირაბში. განგაში შეწყდა, და დუმილი იყო გატეხილი. ჩვენ crawled sideways პირველ მოსახვევში გვირაბი, snuggling მდე moan. იქ ჩავედი და crawled წინ, სანამ მე ვერ ვხედავ, წარსული გასასვლელით.
  
  
  სამ ფეხზე მოშორებით, უკან დახევის ჯარისკაცი იდგა წინააღმდეგ უახლოეს კედელზე, შაშხანა მზად არის. მან დაინახა, ჩემთვის გაყოფილი მეორე, მოგვიანებით, და ის კადრი emu მკერდზე. ჩემი სამიზნე იყო მაღალ ეს უხერხული პოზიცია, და ეს იყო მკვეთრად დააფიქსირა ego პირში, gawk puncturing წყვილი წინა კბილები ადრე გადის ego ტვინის.
  
  
  როდესაც ჩვენ გავიდა mimmo ego ორგანოები, გოგონა გაჩერდა და გადმოყურებს გამოხატვის სიძულვილი. ჯარისკაცი გადაჰქონდა პისტოლეტი. ის ჩემსკენ ქვემოთ აირჩიოთ it up, და გადასცა იგი ჯერი. მომენტში, მან დაიწყო იარაღი, როგორც თუ ეს იყო lethal weapon. მაგრამ მაშინ, ერთად shrug, მან მკითხა, თუ როგორ გამოიყენოთ იგი და მიჩვენა მისი ტელეფონი.
  
  
  ახლა ჩვენ გაემგზავრა გასასვლელი, ირგვლივ გვირაბი, სადაც იგი შემოწმების დამალული ჯარისკაცები. არ მოძიებაში არაფერი, წავედით დღე brylev. ჩვენ სასწრაფოდ გზას რამდენიმე ეზოები და შეუვარდნენ რამდენიმე ჯარისკაცი. მამაკაცის სამუშაო ტანსაცმელი ფეხით briskly ჩვენს მიმართ. ისინი უიარაღო, ასე რომ ih არ ცდილობენ გადაღება მას. ისინი კი არ look at me. მაგრამ მას შევხედე გოგონები საინტერესოა მიღება.
  
  
  და შემდეგ მისი, გამახსენდა, რომ მე ასევე სამუშაო ტანსაცმელი, მამაკაცები იმდენად სცილდება დანახვაზე გოგონებს, რომ ისინი ვერ შევხედოთ ჩემთვის ყურადღებით. ალბათ არ იყო ამდენი მუშა მოდელი, რომ ყველა მათგანი კარგად იყო ცნობილი, რომ კიდევ ერთი მეგობარი.
  
  
  ის გამორთულია ბილიკი და led გოგონები up a hill strewn ერთად დიდი ლოდებით, რომელიც ემსახურება, როგორც თავშესაფარი და თავშესაფარი. როცა გაჩერდა დიდი როკ და გადმოყურებს ერთხელ დავრწმუნდეთ, რომ ჩვენ უთვალთვალებენ, ორი ფორმიანი მამაკაცები, ერთი ტარება-ს insignia, გამოვიდა უკნიდან rock ერთად იარაღი აღნიშნა ღიად ჩვენთან რამდენიმე ფუტის მოშორებით.
  
  
  მან ვერ მოისმინოს ჩვენი ხმები, და მე ვიყავი დაჭერილი ერთად მოციგავის, ასე არ იყო დრო, რომ ცნობიერების ჩემი ეგო.
  
  
  "ვდგავარ ახლა და მითხარი, ვინ ხარ შენ," ოფიცერი მითხრა, რუსული.
  
  
  საბედნიეროდ, მე ასწავლიან საუბარი ენის სრულყოფილი ფლობა, და იგი სწრაფად განუცხადა რუსი: "მე ვარ, ბორის ივანოვი და ძირითადი Rashki დაავალა ჩემთვის ესკორტი ამ გოგონებს მაღალი მიწაზე შორის კლდეები, სადაც ისინი უნდა იყოს უსაფრთხო, სანამ საფრთხე დასრულდა."
  
  
  ოფიცერი grinned, ჩანდა, მე პირდაპირ თვალებში, და განაცხადა, რომ " ძირითადი Stahl არ გაგზავნას თანამშრომელი უნდა გააკეთოს ჯარისკაცის სამუშაო. ნებისმიერ შემთხვევაში, დანიშვნის მუშა არის ჩემი პირადი ამოცანაა, და ასეთი სახელი, როგორც ბორის ივანოვი არ იყო ჩემს სიაში. მე არ მახსოვს მისი, და მე არ მახსოვს, რაიმე სახეები უცხო tinge, ეჭვგარეშეა, ამერიკული. ისე, ნეტავ, ნიკ კარტერი ჩვენ შემდეგ. დიდი სირთულე, მას შემდეგ, რაც თქვენ ჩაცმული, როგორც ერთი, ჩვენს გარშემო." როგორც ოფიცერი წაიკითხა ეს საკმაოდ ხანგრძლივი საბრალდებო დასკვნა, მან მოიპარა შეხედვით გოგონები.
  
  
  
  
  
  როგორც ოფიცერი წაიკითხა ხანგრძლივი საბრალდებო დასკვნა, მან მოიპარა შეხედვით გოგონები. მათ ჰქონდათ frowning, გვაწუხებს გამოიყურება ადამიანი, ვისაც არ ესმის ენა, ისინი საუბრობენ, მაგრამ, ამავე დროს, ისინი, როგორც ჩანს, ეშინია და სულელური, როგორც Terri შევხედე დაუნდობელი რუსი პოზიცია cocked თოფი რაღაც ახლოს პანიკა.
  
  
  "თქვენ გახსნა თქვენი მარჯვენა ხელი", - განაცხადა თანამემამულე ოფიცერი, " და მხოლოდ წვეთი იარაღი ადგილზე. და მაშინ მოვა ჩვენთან."
  
  
  შემდეგ მომენტში ის ეჭვის გარეშე, რადგან ორივე მამაკაცი დაიწყო unblinkingly დროს იარაღი, რომელიც გაიმართა მისი limp, მისი თითების სიმშვიდეს და მოციგავის დაეცა მიწაზე. რბილი thud მან საფუძველზე სადესანტო იყო, არასოდეს გამიგია. ხმა შეწყდა, ორ ქუხს გააკეთა ახლოს ერთად, როგორიცაა გიგანტური ხელები მბრძანებლობა, ჩემი ყურები.
  
  
  როგორც მან უყურებს გრძნობა სრული არარაობაა, ოფიცერი ნელა გაძნელდა უკან, დააყენა ერთი თვალის მეშვეობით მისი უფროსი, დაეცა rock, დაეცა მისი თოფი, და დაეცა sideways, რათა ადგილზე.
  
  
  Ego-ერთი მეგობარი, რომელმაც მიიღო ცეცხლსასროლი ჭრილობა კისრის იღვრებოდა წითელი, როგორც მან დაეცა მისი მუხლებზე და დაეცა წინ, ჯერ კიდევ ხელში თოფი ხელში.
  
  
  და ჩემს უკან, მაინც მიუთითებს მარკუს ის მძიმე, მოწევა იარაღი, სამ Terri, მისი ლამაზი პირით ფორმირება დიდი მრგვალი, ჩუმად oooooh ...
  
  
  Gerry იყო ასევე ჩატარების იარაღი, მიუხედავად იმისა, რომ მას ჰქონდა ერთი. მან აიღო ის გარეშე ენთუზიაზმი და მიზნად წარმატების გარეშე.
  
  
  მოულოდნელად, Terri შეამცირა მისი იარაღი, დაეცა მიწაზე, და ყვიროდა. "თქვენ - თქვენ უნდა გათავისუფლებული ამავე დროს," მან ქვითინი იყო, რა ჯერი, რომელიც, ეძებს მკვდარი ჯარისკაცები, ასევე, დაიწყო ტირილი.
  
  
  Patting, რომ tousled ბიჭი, უფროსი the losers, მისი მამა, - განაცხადა რბილად:: "მე მმართებს ერთი, ბავშვი. ჩემი ღმერთი, როგორ უნდა გვიყვარდეს თქვენ! "
  
  
  იგი აიყვანეს, მისი დასაბუთებული მოციგავის, და ამის შემდეგ იგი წაიყვანეს, როგორც მისი იარაღი, ჩავეხუტე მათ, და განაცხადა,, " მე, პატარა ჯარისკაცები, მოდით, წავიდეთ!"
  
  
  ოცი ორი
  
  
  როგორც ჩვენ სწრაფად ავიდა ზევით hill, crouching დაბალი, გაშვებული საწყისი როკ რომ როკ, ჩვენ დავიწყეთ circling მიმართ helipad. თვალწინ, ფართობი ზემოთ შენობები იყო სავსე ჯარისკაცები ეძებს აშშ. ზოგიერთი მუშა მიეცათ იარაღი, და ისინი ასევე ნადირობა ჩვენთან. შეუძლებელი იყო, რომ მიიღოთ მეშვეობით, ასე რომ, ჩვენ დაიმალა პატარა ჯიბეში ორ უზარმაზარი ლოდებით ქმნიდნენ, როგორიცაა squatting პრეისტორიული მონსტრები.
  
  
  გოგონა იჯდა გაოგნებული სახეები, მათი იარაღი ეფუძნება მათი წრე.
  
  
  "მე არ მესმის, თუ როგორ მიიღო მიიყვანეს", - ვუთხარი მე. "რატომ არ ჯარისკაცები ნახოთ თქვენი იარაღი?"
  
  
  "იმიტომ, რომ," Terri განაცხადა, " როდესაც ჩვენ წავიდა დაბლა და დაინახა მუშა მოდის, მას ჰქონდა იარაღი tucked ქვეშ waistband მისი skirt და ქურთუკი დააგდეს მას. ჯერი დანიშნა მას, და მან იგივე გააკეთა. იმ სიმსივნის არ ავნებს, მაგრამ მეგონა, თუ დაინახეს, იარაღი, მათ მინდა დააყენებს სიგნალიზაცია. ასე რომ, როდესაც ოფიცერი და ego მოსამსახურეთა გადმოხტა მათი იარაღი და დაიწყო საუბარი რუსულ, მისი, ჯერი ჩურჩულით და განაცხადა: "გაიყვანოს თქვენი იარაღი და სროლა, როდესაც მე poke თქვენ."
  
  
  Terri ამოიოხრა, " მაგრამ ის ვერ იტანს. მან ცივი ფეხები, არ მას, sis? "
  
  
  "მე, ალბათ, არ იქნებოდა შეუძლია გადაიღოს გველი თუ ეს იყო დაკლაკნილია მდე დამარტყეს," ჯერი უპასუხა.
  
  
  "ყოველ შემთხვევაში," მე ვთქვი, " ეს იყო თამამი თამაში და ჯოჯოხეთი ჭკვიანი თამაში. თქვენ, როგორც ძალიან ჭკვიანი კატა. ისე, რატომ pretending to be მითუმეტეს შორის? "
  
  
  ჯერი უპასუხა მოღუშული ღიმილი. "კარგად", - განაცხადა მან, " ჩვენ დიდი ხანია ცნობილია, რომ მამაკაცი მინდა გრძნობს, უმაღლესი. და თუ თქვენ პატარა ქერა, თქვენ შეგიძლიათ მიიღოთ ბევრი უფრო გარეთ ბიჭი თუ შენ em a cute, მაგრამ სულელური სიტუაციიდან."
  
  
  "ეს არ არის ნახევარს," Terri განაცხადა. "თუ თქვენ დამალვა უკან ასეთი მიღმაც, თქვენ შეგიძლიათ ნახოთ, მოუსმინეთ, ვფიქრობ, და გამოვიდეს თავზე ყოველ ჯერზე. რადგან, როდესაც თქვენ, როგორც ჩანს, ცარიელი ხელმძღვანელობდა, თქვენ გადასვლა გზასა ზედა. თქვენ გამოიყურება საშიში, როგორიცაა ავეჯი. და ისე დიდი ბორბლები რომ შეეცდება მოტყუება თქვენ, სხვადასხვა გზები, საშუალებას გაძლევთ, რათა გამოავლინოს ყველა საიდუმლოებას "
  
  
  "ოდესმე განიხილება ხდება ჯაშუში?" ჰკითხა მას chuckle.
  
  
  Ih ხელმძღვანელები თავი დაუქნია თითქმის უნისონში.
  
  
  "ჩვენი," ჯერი განაცხადა, " ჩვენ გავაკეთოთ პატარა ჯაშუშობაში. კორპორაციული აღმასრულებლები. ბიზნეს საკითხი. მაგრამ ეს მკაცრი, სასტიკი თამაში, და ჩვენ გვინდა, რომ დამთავრდება. გვეგონა, რომ ეს charade იქნება ნორმალური დასვენება." მან ჩანდა up ციცაბო ledge rock. "ზოგიერთი დასვენების დრო. ჩვენ ვერ შეუერთდება WACS, გვაქვს სხვა დანარჩენი, და იყოს უსაფრთხო."
  
  
  მოაწერენ, ის დატვირთული ახალი კლიპი შევიდა მოციგავის . "თუ ჩვენ ოდესმე გავიდნენ აქ ცოცხალია, მე მახსოვს, თქვენ girls", - ვუთხარი მე. "თქვენ გაქვთ ბევრი ნიჭი", - დასძინა მან ხითხითით.
  
  
  "თქვენ არ ვფიქრობ, რომ ეს კარგი უნდა გავიდნენ ცოცხალი, თქვენ?", - განაცხადა Terri, დაკბენის მისი ტუჩის.
  
  
  "მე ვიქნები გულწრფელი თქვენ. მაგრამ ეს არ გამოიყურება ძალიან კარგი ახლა. მან შეისწავლა მისი watch. "ისეთი შეგრძნება მაქვს, რომ თუ ჩვენ არ გამოიყურება ქვემოთ ამ ქვის ხანის ციხე ამ როვნო ვერტმფრენი ოცდახუთი წუთი, ჩვენ უნდა ეძებს down from the sky. ან - out of hell ."
  
  
  "რას ნიშნავს ეს?" ჯერი განაცხადა, რომ მისი წარბები იზრდებოდა. "შეხედეთ, თავისი შორს ბედნიერი ვარ, ამ სამყაროში. მაგრამ მე არ ვარ მზად, იღუპება."
  
  
  "მე არ ვფიქრობ, თქვენ უნდა იცოდეს, რას ნიშნავს", - ვუთხარი მე. "ნებისმიერ შემთხვევაში, ეს არის მხოლოდ განათლებული ვხვდები. და თუ ის უფლება, ეს არ გააკეთოს რაიმე კარგი გავაფრთხილო თქვენ წინასწარ. ".
  
  
  
  
  
  
  "შეგიძლიათ ფრენა ვერტმფრენი?", - განაცხადა Terri.
  
  
  "დიახ, მე შეუძლია ფრენა თითქმის არაფერი. და ჩემი მეხსიერება ტოპოგრაფიის მიიღებს ჩვენს უახლოეს ქალაქში. მაგრამ თუ ყველაფერი კარგად იქნება, ჩვენ გვექნება პილოტი, ვინც იცის, ყველა inch of ამ ქვეყანაში."
  
  
  მისი მზერა slanted ქვემოთ მეშვეობით შორის სივრცე კლდეები. ჩემი მარცხენა, ვერტმფრენი იჯდა მოშორებით ცენტრი თავის საიტზე. Ego გადაიყვანეს მოკლე მანძილის დაშორებით, ახლოს სატანკო. და ჰერები, მან იმედი გამოთქვა, რაც იმას ნიშნავდა, Ingram ჰქონდა ახშობდა ფრინველებზე. სად იყო იგი? სად იყო Pilar? მოედანი და მიმდებარე ტერიტორია იყო მიტოვებული. სხეულის მკვდარი დაცვა მოიხსნა.
  
  
  Pilar უნდა იყოს იმალებოდა. ან იყო ის ტყვედ? საბოლოოდ, მან სთხოვა თავის თავს, როგორ არ ჯარისკაცები ვიცი, ისინი მას შემდეგ, ნიკ კარტერი? ერთად Varnov მკვდარი, ვინც ვერ გაივლის სიტყვა?
  
  
  ლოგიკური არჩევანი ახსნა, როგორც ჩანს, რომ არც Pilar უკვე ტყვედ და nah იყო ნაწამები, რომ სიმართლე, ან Ingram გაიქცნენ და ასეც გადაიჩეხო.
  
  
  "მე ვაპირებ, რომ შეამოწმოთ ვერტმფრენი სადესანტო საიტზე", - ვუთხარი მე. "და მისი,, მე მინდა, გოგონები დარჩება აქ. სამი ჩვენგანი შეიძლება არასდროს არ მიიღოს ერთად. მეორეს მხრივ, თუ თქვენ დაიჭირეს მარტო, თქვენ შეიძლება პრეტენზია იყოს სულელური და ამბობენ, რომ თქვენ, უბრალოდ, შეშინებულია და დაიმალა, სანამ სროლა იყო."
  
  
  მისი, chuckled. "ეს არ იქნება რთული, თქვენ უნდა პრეტენზია იყოს dumbass?"
  
  
  ისინი chuckled სუსტად, და მომცა რამდენიმე watered down smiles.
  
  
  "ახლა," გავაგრძელე, " თქვენ შეგიძლიათ ნათლად ვხედავთ pad მეშვეობით ამ პატარა spy ხვრელი შორის კლდეები. და მე მინდა ერთი გარშემო თვალი, რომ ყველა დროის. როდესაც მე დაცემას, თუ ყველაფერი ნათელია, მე გამეხადა ჩემი coveralls და დაველოდოთ მას სარჩელი მე ტარება. ეს იქნება თქვენი სიგნალი უნდა გაიაროს ორმაგი. და მე ვგულისხმობ ორმაგი."
  
  
  ისინი ორივე თავი დაუქნია უხეშად.
  
  
  "თუ ხედავთ, რომ მე მაქვს პრობლემა, დარჩება დააყენა, სანამ მე მისცეს სიგნალი, რომ ეს დამთავრდა. ჰერები, ძალიან, შეიძლება იყოს საკმაოდ მკვდარი. თუ აშკარაა, რომ თქვენ, გარეთ და დაიწყოს თქვენი უდანაშაულო აქტი. და არ დაიჭირეს იარაღით. დავაღწიოთ მათ."
  
  
  მან დაიწყო დატოვოს, შემდეგ შეწყვიტა. ის winked მისი და მისცა მათ პატარა მივესალმებით.
  
  
  "ნახვამდის, ნიკა," ჯერი განაცხადა.
  
  
  "Good - bye, და წარმატებებს გისურვებთ, ნიკ," Terri განაცხადა.
  
  
  მისი, საპირისპირო მხარეს აღმოჩნდა და
  
  
  თავი ოცდასამი
  
  
  იყო ბევრი ჯარისკაცი და რამდენიმე მუშებს საწმენდი ფერდობებზე ზემოთ კასეტური შენობები ჩემს უკან. მაგრამ როდესაც იგი ჩუმად თვალთვალი waterfront მეშვეობით ვერტმფრენი pad, არავინ შეხვდა მას.
  
  
  მიმდებარე ტერიტორია, როგორც ჩანს, მიტოვებული და მშვიდი ახლა. არარსებობის ჯარი არ ჩანს, განსაკუთრებით საშიში ჩემთვის. არ არის გამორიცხული, რომ მას შემდეგ, რაც combing ვერტმფრენი შემოგარენში, ჯარისკაცები მიმართული მათი ძალისხმევა უფრო მაღალ ადგილზე ზემოთ ცენტრში კომპლექსი, სადაც არ იყო ბევრი უფრო თავშესაფრები.
  
  
  მეორეს მხრივ.
  
  
  მან სისწრაფით მთელს თავშესაფარი და შესანიშნავად up სანაპირო მიმართ helipad. მე ვნახე მისი ვერტმფრენით. ის crouched ქვემოთ ცარიელი და დაუცველი, მზად ფრენა შევიდა sky. ჩემი ელექტრო საათი მითხრა, რომ თოთხმეტი წუთი დარჩა - კვლავ დიდი ხნის განმავლობაში. იყიდება Wilhelmina მისი, წავიდა წერტილი ახლოს დღე ბეტონის დაცვა პოსტი. კარი დაიხურა და წავიდა ერთ-ერთ გარშემო ვიწრო რკინის-დაუშვეს ფანჯრები შიგნიდან.
  
  
  იმ მომენტში, კარი გაიღო გახსნა. იგი დაეცა მის წინაშე და დააყენა მოციგავის, რომ ცეცხლი წერტილი ცარიელი დიაპაზონი. მაგრამ ჩემი სამიზნე იყო გრძელი შავი თმა და მეგობრული, toothy ღიმილი.
  
  
  ეს იყო Pilar! თუ ეს არ იყო იარაღი რომ ჰქონდა მარცხენა მისი, რომელიც იყო strapped მისი წელის, მან ჩანდა სრულიად ქალური და სასურველია.
  
  
  ის სიმშვიდეს მისი თითის გამოიწვევს და წამოდგა ხითხითით, მაშინ მიაღწია შიგნით მისი jumpsuit და გაიმართა მოციგავის, რომ მისი ბუდე.
  
  
  Pilar მოვიდა ჩემთან ღია იარაღი. მას ჩავეხუტე მე და მაკოცა. "ნიკ!" - განაცხადა მან. "მე არ ვარ დარწმუნებული, მაგრამ მე ისმის სროლის ხმა და ფიქრობდა, ალბათ ..."
  
  
  ჰერები იყო იცინის. "ჰერები მხოლოდ ნახევარი მკვდარი," მისი მამა აცხადებს. "ამოწურვის. სად არის Ingram?
  
  
  "მათ წაიღეს. დასჯა ego შემოტანა თქვენ აქ."
  
  
  "თქვენ შეგიძლიათ იღუპება ih დისციპლინის", - ვუთხარი მე.
  
  
  მან უკან დაიხია და აღფრთოვანებული მომეცით კიდევ ერთხელ. "თქვენ შეხედეთ ამოწურა, ნიკ. მან ამოიოხრა. "თქვენ დიდი ადამიანი, და მე ვაპირებ, რომ სიძულვილი კარგავს თქვენ." იგი გამოყვანილია იარაღი, თავისი ბუდე და მიზნად ego ჩემს მკერდზე ხელის ასე დგას ეს შეიძლება ყოფილიყო ცალი ფოლადის გახვეული vise. "მაგრამ," განაგრძო მან, " ხმა არის, ისევე, როგორც ამბობენ, cookie იშლება, არა?"
  
  
  "ასე რომ, თქვენ სხვა გუნდში ყველა ერთად," მე ვთქვი, მართლაც გაუგებარი, იმიტომ, რომ მე ეჭვი, რომ ნებისმიერ მეორე იგი აპირებს kill me.
  
  
  "არა," თქვა მან, " არ არის ნამდვილად. მისი ორმაგი აგენტი მონეტა ორი სახეები. მე ფარულად ემსახურება რუსეთს, და ასევე ვიტყვი, რომ იყოს აგენტი, თქვენი ამერიკა. ორივე მათგანი მიხდიან კარგად - კარგად, ძალიან კარგად. და ჩემი სიყვარული ფულზე მეტია, ვიდრე ჩემი სიყვარული ნებისმიერ ქვეყანაში, თქვენ იცით? მან უბრალოდ გაიცინა.
  
  
  ჰერები, ის შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "არა, მე არ მესმის. არ არის ძალიან ნათელი.
  
  
  "რუსეთი," მან განმარტა, " ჭეშმარიტი და ოფიციალური მთავრობა, სსრკ დაავალა გამჟღავნება ეს საოპერაციო ბაზა ისე, რომ Varnov, ზოგადი Zhizov, და ego დამოუკიდებელი ფრაქცია შეიძლება იყოს, სანამ ისინი აფეთქდა ბირთვული ბომბი.
  
  
  
  
  
  ეს არის ნათელი ომი ამერიკაში. ასე, რომ, მიუხედავად იმისა, რომ, ის თქვენი მოკავშირე. მაგრამ შემდეგ, როცა ვნახე, რომ კარგი ზოგადი ვერ დაკარგავს ერთად Varnov დახმარებით დავამარცხოთ ძლიერი შეერთებული შტატები, მე დავრწმუნდი, რომ შეუერთდეს ძალები. ეს არის შესანიშნავი სტრატეგია, რუსეთი და ხელისუფლების ძალა, რომელიც აკმაყოფილებს როგორც კი გადატრიალების დასრულდა."
  
  
  მან შეწყვიტა და ახლა მისი თითის გამკაცრდა გამოიწვევს.
  
  
  "გარდა ამისა," დასძინა მან, " ზოგადი გადახდილი ჩემთვის ფანტასტიკური თანხა. ჩემი ფული ქამარი აქვს გახდეს სქელი ვალუტის ქამარი. და მართლაც, ფული არის ვებ ძალა, რომ მე თაყვანისცემა."
  
  
  მე ვაპირებ ვუთხრა მას, რომ Varnov მკვდარი იყო, მაგრამ მე ვიცოდი, რომ იგი არ დამიჯერეთ. და კარი ამ ოთახში უნდა იყოს ააფეთქეს ძლიერი ასაფეთქებელი, სანამ ეს ფაქტი შეიძლება იყოს დადასტურებული. გარდა ამისა, ერთი შეხედვით, ჩემი watch მითხრა, რომ ეს იყო მხოლოდ ათი წუთი წასვლა.
  
  
  რაც არ იყო, ამ მშფოთვარე აზრები იყო უხეშად გააწყვეტინა, როდესაც Pilar გააშიშვლა მისი კბილები grimace და მოდით out ხმამაღალი, მაღალი pitched ისთვის.
  
  
  მყისიერად, სამი ჯარისკაცი ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღით შევარდა გარშემო უკან კუთხეში დაცვა პოსტი. ისინი მოსდევს გენერალური Zhizov, resplendent მისი გარსების უნიფორმა. A Doberman და გერმანული ნაგაზი ბრძოლა ჯაჭვის; leashes იყო hopping წინაშე.
  
  
  როდესაც ამ უწმინდურ ჯგუფი გარს შემომერტყა, Gisov უბრძანა, Pilar აუსრულა მე ჩემი იარაღი. და ხელი, რომ უკვე ეფერება მე ასე სათუთად ადრე რომ შეაღწია, ჩემი ტანსაცმელი, ნაპოვნი ორივე მოციგავის და stiletto და მიღებული ih.
  
  
  "მე აღფრთოვანებული ვარ ასეთი შესანიშნავი მტერი, კარტერი," ზოგადი განაცხადა. "მაგრამ ჩემი აღტაცება არ მოიცავს წყალობა. ამიტომ, მე მჯერა, რომ სასჯელი უნდა შეესაბამებოდეს დანაშაულის. და რა შეიძლება იყოს ისე, როგორც შესაბამისი შესანახი ერთი ცხოველი მეორეს საკუთარი სახის? მიუხედავად იმისა, რომ, რა თქმა უნდა, ეს არის უმაღლესი ტიპი ." მან ჩანდა გამომწვევად ქვემოთ ძაღლები, რომლებიც შემომხედა გაბრაზებული თვალები, growled და დამანახა მათი გამოუყენებელი, აწამეს კბილები.
  
  
  როდესაც მან თქვა, რომ მან დაიწყო დაკვრა ერთად absurdly მაღალეფექტური ქამრის ბალთა, რომ Stewart მომცა, ვაშინგტონში. აზროვნების შემთხვევაში გაუთვალისწინებელი სიტუაციები მომავალში, იგი მაგრდება ego-მხარდამჭერი ქამარი მის გარშემო jacket. ეს ჩემი ტანსაცმელი გამოიყურებოდეს სასაცილო, მაგრამ ეს ასევე მიიპყრო განსაკუთრებული ყურადღება ბალთა.
  
  
  გავიხსენოთ, რომ ქამარი უკვე submerged in მარილი წყალი დიდი ხანია, იგი სულიერად ტრაბახობდა შესახებ Stuart მიღების ბალთა სრულად წყალგაუმტარი.
  
  
  როდესაც მისი როგორც ჩანს, crafty ნაბიჯი იყო, რათა გაუქმება ბალთა, ზოგადი დაიჭირეს ჟესტი.
  
  
  "მიიღეთ თქვენს ხელში off ბალთა!" მან bellowed. მე დაემორჩილა, თითქოს მე უკვე დაიჭირეს, ჩემი მხრივ, სასიკვდილო cookie jar.
  
  
  "მიიღოს ქამარი მას და მოუტანს იგი ჩემთვის!" მან უბრძანა, პილარ.
  
  
  ერთად უარყოფდა, "დაიჭირეს" - "შენ ხარ-არა-us"? გაღიმებული, Pilar unbuckled მისი ღვედების და გადასცა მას Egomedov. როდესაც ერთი Po-ს ჯარისკაცები დაეპატრონნენ ძაღლები, მან დაიწყო გამოიძიოს ih, ზოგჯერ ეძებს მომეცი ვიწრო-eyed სახე თვითმმართველობის კმაყოფილება.
  
  
  "ამერიკული მეთოდი დამალვა მინიატურული იარაღი", - განაცხადა მან, " არ არის საკმარისად ჭკვიანი იმისთვის, რომ სულელი ნებისმიერი five - year-old Russian. რას უნდა შიგნით აქ, eh? ერთი-shot პისტოლეტი? დანა შეცვლა? ან ტრადიციული cyanide pills? "
  
  
  მუშაობისას მოძიებაში ცუდად დამალული გაზაფხული latch, - განაცხადა მან, " თუ როგორ უნდა იყოს იდიოტური. ამ curl არის დამალული დაჭერა და...
  
  
  ის squinted დროს რაღაც ბალთა, როგორც booby ხაფანგში აფეთქდა გასაოცარია ხმა, ხმა bouncing off მთებში და მოკლედ გამოეხმაურა მეშვეობით canyon ქვემოთ.
  
  
  ხელში ჩატარების სიყვარული გაქრა, და ზოგადად ნელა გადავიდა სისხლდენა stump მიმართ მისი სახე, რომელიც იყო დაუცველი, როგორც თუ ეს იყო rotting საზამთრო. იგი დაეცა მიწაზე.
  
  
  მაშინ მან ესროლა თავის თავს და გაჭრა კისრის ჯარისკაცი იყო ჩატარების leash, ერთი მხრივ, და ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღი სხვა. სანამ იგი დაეცა, იგი იყო მოგვეწონა მიერ იარაღი და mowed ქვემოთ მისი მეგობრებთან " egos მოკლე ადიდებული, რომ არ დაარტყა ih ქვემოთ, როგორიცაა სათამაშო იხვი ტირი. Pilar აღნიშნა, იარაღი ჩემს ცხოვრებაში, ასე რომ, მისი, kissed მისი goodbye leaden კოცნა გარეშე ინანებთ.
  
  
  ჯარისკაცი ის მინდა შემცირდა კარატე მოდიოდა, რომ ცხოვრებაში ერთხელ, დაწყებული მისაღებად. Ego გამოყვანილია მისი უკან და მნიშვნელოვანი მის ადგილზე სხვა სწრაფი tug.
  
  
  მე მოსალოდნელია ძაღლების თავდასხმის ჩემთვის მაშინვე. მაგრამ, პირიქით, ისინი აღმოჩნდა წინააღმდეგ მათი უმწეო ოსტატი, რომელმაც ასე სასტიკად შეურაცხყოფა მიაყენა ih და სასტიკად ღეჭავდნენ ამ სისხლიანი remnant კაცი.
  
  
  ახლა მე აფრინდა ჩემი coveralls და, მას შემდეგ, რაც დარწმუნდება, რომ stylus და პატარა ტყავის კოდი ბროშურა ჩანაწერები ჯერ კიდევ ჩემი ქურთუკი ჯიბეში, აღმოჩნდა, რომ ამაზრზენი ლოდებით. გულუხვად ამაღლების და გავრცელების, მისი იარაღი, მან გოგონები ფართო გამარჯვება სიგნალი და ულოცავენ.
  
  
  ერთი წუთით, მე ვუყურე მათ scramble off ქანების და რასის მიმართ waterfront, მათი blond ხელმძღვანელები bobbing მზე. მაშინ ის აიყვანეს მიერ მოციგავის და stiletto მიწიდან ახლოს Pilar. მე დგა მისი და ფიქრობდა: როგორ ბოროტების არის ლამაზი. რა დაკარგვა!
  
  
  მან გახსნა იგი, აღმოჩნდა, რომ დაეტოვებინა, მაშინ, რომელზეც afterthought, რომ არ იყო განკუთვნილი გაუმაძღრობით, გახსნა იგი.
  
  
  
  
  
  ee blouse და აფრინდა, რაც მას თხევადი და სისხლის სქელი ვალუტის ქამარი, კერძოდ, ფული ქამარი.
  
  
  იმის ego, მასთან ერთად, მისი, მე გაიქცა ვერტმფრენი. მან შეამოწმა საწვავის წვრილი, თითქმის ტიროდა სიხარული, როდესაც მან აღმოაჩინა, სატანკო სრული, და გაათბო ძრავა, დიდი დანა დაწნული, როგორც გოგონებს საპირისპირო მხარეს და ავიდა გემზე.
  
  
  ის revved up, მორგებული მისი ტემპი, და ჩვენ გაფრინდა off ადგილზე, როგორც უზარმაზარი უფრთო ჩიტი მოდუნებული მიერ თოფი აფეთქება. ქვეშ კომპლექსის შენობები, სადაც Knox Varnov და ანტონ Zhizov ის საბედისწერო ნაკვეთი მოხდა, ეს, როგორც ჩანს, დაითხოვოს მიწაში, როგორც ჩვენ ვარდი და დაეცა დაშორებით.
  
  
  მართვის მეშვეობით დონის შორის მთებში, ჩაბარების mimmo გიგანტური გაფართოებული თითის rock, ჩვენ თითქმის დაკარგა მხედველობა ტერიტორია.
  
  
  მაგრამ ერთი წუთის შემდეგ, ცხადი გახდა shockingly გარკვეული ჩვენთვის, როგორც ეს იყო ააფეთქეს, დაწვეს, გაანადგურა ატომური აფეთქება, რომ მე მოსალოდნელია ნებისმიერ მეორე, ხოლო მე ეძებს ჩემი უყუროთ. როდესაც ხმა მიაღწია აშშ, shockwaves მოუღწევია. ვერტმფრენი იყო გააუქმა, გავიდა, და ერთი, თითქოს გიგანტური ხელი იყო გახელება ego.
  
  
  კაშკაშა თეთრი წმინდანი იყო, იმდენად ნათელი, რომ ჩვენ იძულებული გამოიყურება მოშორებით. მაგრამ, როდესაც ვერტმფრენის ფრენის შეწყვიტა, ჩვენ ჩანდა, უკან აფეთქების საიტზე და დაინახა, ღია ნისლიანი dragnet იზრდება, ფართოვდება ღრუბელი.
  
  
  მან თავი დაუქნია, რომ ტყუპების 'ამოწურა სახეები და განაცხადა, რომ" დიახ, რეალურად. ეს იყო დიდი, granddaddy აფეთქებები. და ჰერები, იცოდა, რომ ეს იყო მომავალი. გაინტერესებს, რომ მე ვერ ვხედავ წერტილი გაფრთხილება თქვენ? ნეტავ, ისტერიული პანიკა."
  
  
  "რატომ არ გეშინიათ?" Terri სთხოვა გონივრულად.
  
  
  "იმის გამო, რომ სიკვდილის მუქარა თითქმის ცნობილი, რომ ჩემთვის", - ვუთხარი მე. "ყველა ამოცანა, მან შემდეგნაირად ჩემი იდაყვის."
  
  
  "საქორწინო ბეჭედი?" - ამბობს ჯერი. "რა ამოცანა? გვითხრათ, რა თქვენ აკეთებთ." გვითხრათ, რა ეს საშინელი ბიზნესი არის ყველაფერი."
  
  
  "ვინ იყო ეს ადამიანი?" "რა იყო იმ შენობები?"
  
  
  "რა შენობები?" მე ვუთხარი,. "ის, რაც ხალხს? არ იყო ადამიანი. არ იყო შენობები. Ih არ არსებობდა ."
  
  
  "ახალი ამბები აფეთქება იქნება მოხვდა ერთად, და მაშინ ჩვენ შეგვიძლია გითხრათ, ყველა ჩვენი მეგობარი, რა მოხდა," Gerry განაცხადა.
  
  
  "ის არასოდეს არ მიიღოთ ნაშრომები", - ვუთხარი მე. "და თუ მე ვკითხე, მე თქვას მცირედი ცოდნა აფეთქება და მოვლენები მის ირგვლივ. თემა დახურულია. პერიოდში! "
  
  
  "როგორ შეიძლება იყოს ისე, იდუმალი სახე -" Terri დაიწყო.
  
  
  "ჩემი სამუშაო არის საიდუმლო", - ვუთხარი მე. მაშინ, ღიმილით: "და მისი phantom, რომელიც არ არსებობს Della ქუჩა, არის უბრალოდ იმიჯი თქვენი ოცნების."
  
  
  ტერი გადასცა ფული, ქამარი და განაცხადა: "მე მმართებს, ძვირფასო, და იქ პატარა განვადებით. მე ვარ ჩაფლული, როგორც თქვენ. და მე ეჭვი არ არის საკმარისი, რომ ეს ქალი-მდიდარი ქამარი გახსნა ტანსაცმლის მაღაზია.
  
  
  თავი ოცი ოთხი
  
  
  ორი დღის შემდეგ, მე გაუწოდა შორის satin ფურცლები საწოლის ზომა კორტები ყველაზე ძვირადღირებული და მდიდრული suite სამეფო Curasao სასტუმრო Pescadera Bay. ერთი მხრივ, იყო ერთი ჭიქა მშრალი ფორთოხლის ლიქიორი, სახელად მას შემდეგ, რაც კუნძულზე, და სხვა იყო რბილი ლურჯი ტელეფონი. ჩემი ყური, გავიგე ხმა დავით Hawke, რომელმაც მხოლოდ მომცა უჩვეულოდ მხიარული სიგნალი თავის ტახტზე Washington, DC.
  
  
  "და არ დაგავიწყდეთ გაგზავნას ფული!", - განაცხადა emu.
  
  
  "მზიანი?" მან ყვიროდნენ . "ისე, ეს არ მზიანი აქ. ეს უკვე წვიმს მთელი დღე! შემდეგ მან chuckled რბილად.
  
  
  "გაგზავნას ფული telegraph!" არის emu in რევმატიზმი ყვიროდნენ მას. "მე ვარ ადამიანი, უსასრულო მოთმინება. ასე რომ, ნებისმიერ დროს, მომდევნო საათი არის ჯარიმა. და თუ ეს მართლაც წვიმს, დარწმუნებული უნდა იყოს, რომ აცვიათ ლაბადა! "
  
  
  მე გათიშეთ ტელეფონი.
  
  
  მე შემოვიდა და winked Rona Voelstedt, რომელიც იწვა ჩემს გვერდით, propped up ბალიშები, და სასმელი ჭიქა aka ადგილობრივი ფორმულა.
  
  
  "Hawk სურს იცოდეს, თუ ჩვენ გვინდა ზედმეტი დატოვება ხელისუფლების მხრიდან," მისი ქმარი განაცხადა. "ის ვარაუდობს, leisurely კარიბის საკრუიზო."
  
  
  Rona twisted მისი ლიმონს-მჟავე სახე. შემდეგ მან grinned. "მე არ ვიცი, ეს მოხუცი ჰქონდა იუმორის გრძნობა."
  
  
  "ის მალავს ეს კარგად", - ვუთხარი მე. "და ეს მხოლოდ ქამრების ego, როდესაც არსებობს განსაკუთრებული შემთხვევა ღირსი მცირე ღიმილი. მაგალითად, როდესაც მთელი ერი იყო იხსნა ატომური განადგურების ქალაქის მას შემდეგ, რაც ქალაქში."
  
  
  Rhona sipped მისი სასმელი. "რა იგი არ ამბობენ?"
  
  
  "მხოლოდ, რომ შემდეგი ჩემი ინსტრუქციები, ego ბიჭები ი ყველა ჩემოდნები ერთად ბომბები. მან შეატყობინა, რომ რუსეთის ხელისუფლება, რომ შეთქმულების უკვე დაამარცხა; ფაილის დახურული იყო."
  
  
  "Oh my God", მან moaned. "და ეს ყველაფერი მთელი caper რამ? პატარა კრუზი, რამდენიმე დარტყმები სამსახურიდან გაათავისუფლეს, ბანაობა ოკეანეში, წამების პალატა, უფრო გასროლები, და პატარა აფეთქება?"
  
  
  მან grinned. "ასე რომ, რა უნდა გავაკეთოთ, რომ არ fun?"
  
  
  მას არ უთქვამს სიტყვა ჩვენთვის.
  
  
  მაგრამ მე მაინც გაატარა შემდეგი ორი კვირისა პასუხობდა ამ corkscrew.
  
  
  
  თემა.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  ნიკ კარტერი
  
  
  პეკინი საქმე
  
  
  თარგმნა ლევ Shklovsky მეხსიერება საქართველოს თავისი დაკარგული შვილი, ანტონ
  
  
  ორიგინალური დასახელება: პეკინის საქმე
  
  
  
  
  პირველი თავი
  
  
  მე არ დაუთმობენ სათაური. ეს რამე თქვა სენატორი, ვინც მინდა იქნა გადაღებული.
  
  
  მან დააყენა მონეტა გამოუყენებელი counter Waldorf-ის newsstand. მას უნდა ჰქონდეს მიღებული, მათ საათში, რათა ego ასე რომ, გამოუყენებელი. "მიუხედავად იმისა, რომ თქვენ აკეთებთ ეს", - უთხრა მან გოგონას უკან counter," მე მინდა ყიდვა მისი შეკვრა Lucky Strikes."
  
  
  იგი ეშვება ქვემოთ და შეისწავლა თაროზე ქვემოთ. მე ნამდვილად მომეწონა, რაც მოხდა, როდესაც იგი ჩემსკენ წელს. ეს იყო დაამატა ნახევარი დოლარი.
  
  
  "არა, არა", - განაცხადა მან. "სიგარეტი სამოცდათხუთმეტი.
  
  
  მისი, შევხედე nah. "New York City ფართი არის საკმარისი იმისათვის, რომ ჩვენს შეწყვიტოს მოწევა", - ვუთხარი მე.
  
  
  მან მომცა მისი ღიმილი.
  
  
  "ყველა უფლება", - ვუთხარი მე, სროლაში მეორე კვარტალში counter. ნიკ კარტერი, ბოლო ერთი გარშემო დიდი მხარჯველები.
  
  
  მან დაინახა მისი ასახვა ლობის mirror. მე ყოველთვის ვფიქრობდი, რომ მე ვუყურებ ზუსტად რა, ის ფიქრობდა, რომ მე ვიყავი. საიდუმლო აგენტი. ჰერები არის ძალიან მაღალი და ნიშნავს ჯდება ელეგანტური spa სარჩელი. გარდა ამისა, მე ასევე ჰგავს, მე უკვე ფეხით ქარი და ცუდი ამინდის ძალიან დიდი ხნის განმავლობაში. პატარა გოგონა, დარეკეთ ამ სახის "ძველი". დიდი გოგონები მას " გადის ბევრი." მე ვფიქრობ, რომ ეს პირველი ნაოჭები, და დანარჩენი არ შემეხო.
  
  
  მას შევხედე მისი watch. 1:50. ჰერები ჩამოვიდა დასაწყისში. Hawk უნდოდა, შეხვდება ვინმე ტელეფონი მოკლე ჩემთვის რაიმე საგანგებო სიტუაცია. ის არ გამომგზავნა გოგონა. წითური. იგი მკითხავთ, თუ ვიცოდი, გზა კოშკის რესტორანში. და იქ არის ასეთი რესტორანი ნიუ-იორკში.
  
  
  ის დადიოდა მეტი, რათა ერთი დიდი ზედმეტ სკამები მისაღებს — რომელიც ჰქონდა საფერფლე შემდეგი მას. მე up ბოლო პაკეტი, ჩემი სპეციალური საკვები და დაავიწყდა, რათა კიდევ ერთი. მაგრამ Lucky Strike კარგი იყო, ძალიან. მან გახსნა გაზეთი.
  
  
  "გვიან ღამით ექსკლუზიური კაზინო გრენადა Nassau, სენატორ ჯონ. Saybrook თავმჯდომარის, სამხედრო საქმეთა კომიტეტის მოკლეს სიმაღლის თავდამსხმელი, რომელიც tailcoat. თვითმხილველთა თქმით, სენატორი ახლახანს მოიგო რამდენჯერმე, მე სათამაშო Blackjack, როდესაც მოთამაშე შემდეგი თქმით, ყვირილი "კარავი", გაყვანილია იარაღი და ესროლა მას ორჯერ. ადგილობრივი პოლიციის განთავსებული ეჭვმიტანილი დააკავეს. წინასწარი ფსიქიატრიული ანგარიში მიუთითებს, რომ ეს კაცი, ჩენ-ლი ბრაუნი, არის ფსიქიკურად არასტაბილური. მაქსიმალური მაგიდა ფსონი იყო ორი დოლარი."
  
  
  მისი, შევხედე სურათს. ჩენ-li ყავისფერი არ შევხედოთ ყველა ფსიქიკურად არასტაბილური. ის უფრო ჰგავდა, კატა, რომელიც მხოლოდ შეჭამეს კანარის. ვიწრო აზიელები თვალები ფართო მძიმე სახე. მისი პირით ერთი ბოროტი სიცილი. მას შევხედე ფოტო კიდევ ერთხელ. რაღაც მაწუხებდა. რაღაც იმ ორი სურათით შემდეგ ერთმანეთს: იპოვეთ შეცდომა.
  
  
  "მაპატიეთ, მაგრამ შეგიძლიათ მითხრათ, როგორ უნდა კოშკის რესტორანში?"
  
  
  ძალიან red-haired. სქელი სპილენძის-ფერადი ღრუბლები, გარშემო ლამაზი სახე. სახე, რომელიც, როგორც ჩანს, ყველა თვალში. თვალები, რომ, როგორც ჩანს, მთლიანად ფერადი. მწვანე, ყავისფერი, მოწითალო-ყავისფერი. მას ეცვა გარკვეული სამხედრო ეკიპირება. უბრალოდ ფორტ ნოქსი: იქ ოქროს მაღაროში ფარული აქ.
  
  
  მე ვუთხარი,. "კოშკი?" "მე არასოდეს მსმენია nen."მან უნდა ვთქვა, რომ ეს, და მან განაცხადა, რომ ის, როგორც შესანიშნავი მსახიობი.
  
  
  "არა?'არა,' - განაცხადა მან, wrinkling ლამაზი ხაზები მისი ლამაზი შუბლი. — ალბათ, გულისხმობთ კოშკი Inn?" ეს იყო ასევე ჩემი ტექსტი.
  
  
  "ოჰ, არა. როგორ სულელური, eh? მე აპირებს შეხვდეს რამდენიმე მეგობარი, და ვფიქრობდი, რომ ისინი განაცხადა, "კოშკი" რესტორანში. იგი შესანიშნავი მსახიობი თავად.
  
  
  "თქვენ იცით, რა," მე ვუთხარი მას, ხმამაღალი საკმარისი მათთვის, ვისაც შეიძლება იყოს დაინტერესებული, რომ მოვისმინოთ. — მე შენარჩუნება ფული, და იქ სატელეფონო წიგნი ბარი. ჩვენ ყველა რესტორნები რომ აქვს სიტყვა "Tower" მათი სახელები.
  
  
  "მას შეუძლია რამდენიმე საათის განმავლობაში," განაცხადა მან.
  
  
  "მე ვიცი", - ვუთხარი მე.
  
  
  ჩვენ აღმოვაჩინეთ, ბნელ კუთხეში. მე უბრძანა მისი ბურბონი, და ის sherry. ქალბატონი იყო ლედი. 'კარგად?"მე ვუთხარი, რომ, როდესაც მიმტანი მოიტანა ჩვენი სასმელი. არ არის, რომ იგი ასეთ ჩქარობს მიიღოს ქვემოთ ბიზნეს.
  
  
  მან სთხოვა. — არ წაიკითხოთ დღევანდელი ქაღალდი არ არის?" ასე რომ, ის შეიძლება მიიღონ, რომ ბოლოში მას.
  
  
  ჰერები, ის shrugged. "მხოლოდ პირველი გვერდი."
  
  
  მან თავი დაუქნია. რომ ის, რაც მას სთხოვეს ვისაუბროთ.
  
  
  "თქვენ ნიშნავს სენატორი Saybrook?"
  
  
  'ნამდვილად არ არის. ფაქტობრივად, მან ეს mistletoe მითითებით ჩენ-li ყავისფერი.
  
  
  — არის ეს დაკავშირებული, რომ მას?"
  
  
  "ქალკაცა, მარტო. ნაწილობრივ.'
  
  
  ყოვლისშემძლე ღმერთი. კიდევ ერთი გოგონა, რომელიც არის დაკავებული, უყვარს თამაში თამაშები. მხოლოდ მე არ მინდა, თამაშები, ყველა, და არც გოგონების, რომლებიც თამაშობენ მათ. მან sip ბურბონის და დაელოდა.
  
  
  მე არ ცდილობს, რომ ითამაშოს პრაქტიკული ხუმრობენ თქვენ... ეს პირველი ხარ რა... მას ეძებდნენ სწორი სიტყვა,"... მკერავი მას... კარგად, " რთული — არ არის სწორი სიტყვა." მან მიაღწია მისი ჩანთაში, ერთი შემდეგი მას.
  
  
  — გახსოვთ, როგორ სენატორი Morton გარდაიცვალა?"
  
  
  მე შევამოწმე ჩემი მეხსიერება. "ეს იყო დაახლოებით სამი ან ოთხი თვის წინ. A plane crash, არ არის ეს?
  
  
  მან თავი დაუქნია. "პირადი jet. პილოტი არ გადარჩება.
  
  
  "რა არის ეს?'
  
  
  "კარგად. მან გახსნა თავისი ჩანთა აიღო და გარეთ clipping ძველი გაზეთი. "ეს იყო, რომ პილოტი," - განაცხადა მან. კი dim ფონზე ეს, ვიცოდი, რას გულისხმობდა ის მიერ mistletoe. "ჩენ-ლი ბრაუნი", - ვუთხარი მე.
  
  
  იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "არა, არა. ჩარლზ Bryce.
  
  
  ფოტო შეამოწმა კიდევ ერთხელ. ეს იყო მართლაც ჩენ-li-ს სახე. "თუ ეს ასეა, მაშინ ყველა ეს ჩინელი ადამიანი, ერთმანეთის მსგავსი, და მე არ მესმის ეს ამბავი."
  
  
  იგი თითქმის იცინოდა. "ალბათ ეს არის ერთადერთი ახსნა. მაგრამ ეს არ შეიძლება იყოს ერთი და იგივე პირი, იმიტომ, რომ "— ის ათვისება — " იმიტომ, რომ ჩარლზ Bryce მკვდარია. იგი ჩემსკენ და უკან ელოდა ბომბი წასვლა off.
  
  
  'ტყუპები?'
  
  
  "როგორ დაახლოებით სამი ტყუპი?" მან მიაღწია შევიდა მისი ჩანთაში ისევ და გაყვანილია ფოტოს. ის იყო საიდუმლო ცული შემთხვევაში. მე აღიარებული, როგორც Henderson-ის ხელწერა. მასზე დაიწერა "ლაოსური Zeng". ფოტო იყო დიდი და ნათელი. მწვავე, ვიდრე ფოტოები ძველი გაზეთის ამონარიდები, და მკვეთრი, ვიდრე ფოტოგრაფია დღევანდელი გაზეთი. ეჭვგარეშეა, ეს იყო იგივე სახე კიდევ ერთხელ. ახლოს, ეს ჩანდა, ასაკში შესული, მაგრამ სახე იგივე დარჩა. ახლა უცებ მიხვდა, რა გეგონათ იყო უცნაური ადრე. იყო wart შუა შუბლზე. ნაკლებად მკაფიო, ფოტო, ჩანდა, ერთი მოხატული წერთ ინდური კასტის სიმბოლოები მათ გარშემო. გარდა იმისა, რომ ეს იყო ნამდვილი wart. უფრო ზუსტად, სამი კოჟრები. ფარული შუა სამი სხვადასხვა შუბლზე. ეს შეუძლებელია, მაშინაც კი, თუ ეს იყო სამი ტყუპი. ჩენ-li ბრაუნი, ჩარლზ Bryce, და ლაოსური Tseng იყო, ყველა უნდა იყოს ერთი და იგივე პირი. მაგრამ თუ ამ ჩარლზ Bryce არ მკვდრეთით აღდგა, ეს არ იქნებოდა შესაძლებელი.
  
  
  "ვინ არის ლაოსური Zeng?"
  
  
  "მთავარი აგენტი KAN .'ასე რომ, ხმა არის, ის, რომ; KAN იყო უკან. იაპონელი მკვლელი გუნდი. უფასო ფედერაციის ჩინური, Cambodians, ლაისელი, ვიეტნამური და ყველას, ვინც ფიქრობს, რომ აშშ არის root ყველა ih პრობლემები. როგორიც არ უნდა იყოს, რომ სიტყვა ნიშნავს მათ, ეს იმას ნიშნავს, ჩვენთვის, "ამერიკელები შესახებ, რომ მათი throats გაჭრა." იმიტომ, რომ KAN ძირითადად გააკეთა.
  
  
  მისი, შეხედა გოგონას. მან დაიწყო მისი მინის თითქოს ცდილობს დაინახოს მომავალი. "ლაოსური Zeng აქვს M1 ხარისხი," - განაცხადა მან.
  
  
  პირველი კლასის მკვლელი. თუ მას შეექმნა ამ ლაოსური Zeng, მას არ შეხვდა მისი თანასწორი. მან შემომხედა თვალები სრული შიშის. მე ნება მისი მზერა პირდაპირ ჩემთვის. მისი საუკეთესო არჩევანია შენარჩუნება, რომ გამოიყურებოდეს მისი თვალები. ეს იყო პირველი ნიშანი სიმშვიდე ის მინდა უნახავს, რადგან ჩვენ გვინდა შეხვდა. მომხიბლავი, სასწრაფოდ გოგონა ლობის გადაიქცა მკაცრად ბიზნესმენ როგორც კი ჩვენ alone in the dark ბარი. მე ნამდვილად არ მინდა, რომ იმოქმედოს, როგორც დონ ჟუანი, მაგრამ ეს, როგორც წესი, პირიქით. ჩემი მზერა აღმოჩნდა, რომ დახუჭოს და ახლა ეს ჩემი მხრივ, უნდა მიიღოს ქვემოთ ბიზნეს. მისი, იგრძნო, რომ მან არ მიიღოს რამ ძალიან მსუბუქად.
  
  
  "ლაოსური Tseng," მე ვუთხარი, ცოტა ხნით, " სად არის ის ახლა?"
  
  
  გრძნობები მისი თვალები გაქრა, როგორიცაა ნელა ქრებოდა სატელევიზიო სურათი. "ჩვენ არ ვიცით", - განაცხადა მან ნელა. "სად იგი, როგორც წესი, წავიდეთ?"
  
  
  მან ამოიოხრა და shrugged. — ჩვენ არ ვიცით, ან. ჩინეთი? ინდო-ჩინური? დაახლოებით ხუთი წლის წინ, ჩვენ დავკარგეთ შემდეგ. ეს შეიძლება იყოს სადმე.
  
  
  მან მიაღწია წუთში სიგარეტი. მან უნდა მიატოვა არის ih ლობირებას.
  
  
  მან შემომხედა და გაიცინა. — თქვენ მარცხენა ih ლობირებას. იგი გამოყვანილია მისი pack მთელი მისი purse.
  
  
  მე, მისი ერთი nah, ერთად ფილტრი და ანთებული სიგარეტი და ასე შემდეგ. საბედნიეროდ, მას არ ეკუთვნის ყველაზე ბოლო თაობის, მათ, რომლებიც შეურაცხმყოფელია ასეთი რამ. Call me მოძველებული, მაგრამ მე დარწმუნებული ვარ, ერთი რამ: ქალს შეუძლია მხოლოდ შოუ აგრესია საჯარო.
  
  
  "ახლა," მე ვუთხარი: "რა არის ჩემი დავალება?"
  
  
  "დიახ," - განაცხადა მან. "ეს არის თქვენი დავალება ახლა."
  
  
  "Hawk წარმოუდგენია, რომ ვინმე შეეცდება გადაიტანეთ ჩენ-li გარშემო ციხეში. ვინც ეს, ეს შეიძლება იყოს გასაღები ყველა ამ." მან აღნიშნა, ბუნდოვნად საჰაერო. "კარგად", - განაცხადა მან," ეს უნდა იყოს პოლიტიკური შეთქმულება."
  
  
  "ამბობენ, რომ ეს, წავიდეთ წინ. ეს უნდა იყოს ხუმრობა. ორი senators დაიღუპა ორი ჩინელი მამაკაცი, რომელიც გამოიყურება იგივე, მაგრამ არ არის იგივე პირი, და ისინი ასევე აღმოჩნდება doppelgangers მაღალი რანგის KANNA აგენტი, და თქვენ ფიქრობთ, რომ ეს არის პოლიტიკური შეთქმულება.
  
  
  მან შემომხედა questioningly. — რას ეძახით მაშინ?"
  
  
  "მე მირჩევნია ეძახით sci-fi ამბავი."
  
  
  მან დაიწყო ჩემთვის ერთი წუთით, შემდეგ გაიცინა. "მათ არ მეუბნებოდა, რომ თქვენ იმდენად სასაცილო", - განაცხადა მან.
  
  
  "მე არ ცდილობს, რომ იყოს სასაცილო ყველა. როგორც ჩანს, ეს არის სამუშაო ჯონ Brunner ან ვინმე სხვას. ის მხოლოდ აქ კუნთების მუშაობა."
  
  
  "Mmmm", - განაცხადა მან, licking სარკასტულ off მისი ტუჩები. თუ ეს მოხდება ისევ და ისევ, ჰერები, იმედი მქონდა, ის მინდა დავწერ. "კუნთების", - განაცხადა მან, " ეს არის აუცილებელი პირობა. ისინი ბიჭები, რომლებიც გვინდა, რომ ჩენ-li არ გააკეთოთ ეს იარაღი." მან sip მისი სასმელი. რამდენიმე ოფისი buffoons შორიდან შევხედავთ Nah გარეშე, იმედი მაქვს, საკუთარ თვალში. I figured, მე შეიძლება გავყიდო ჩემი ადგილი აქ ორმოცი ან ორმოცდაათი ათასი დოლარი.
  
  
  და რაც შეეხება ტვინი", - განაცხადა მან," თქვენ არ იყოს ცოცხალი თუ თქვენ არ გაქვთ ih. მე არ ვფიქრობ, რომ "და" N-3 არ ნიშნავს, რომ ნულოვანი.
  
  
  "ზუსტად", - ვუთხარი მე. "მისი გენიალური. მაგრამ მე ყოველთვის ვფიქრობდი, ნეტავ დაწერა "ნულოვანი" და "თ" ნაცვლად "0". მისი ქება მე გაბრაზებული. მე არ ვარ დარწმუნებული, რომ ზუსტად, რატომ. მან ასევე არ იცის არაფერი და შეცვალა საგანი. "Gar Kantor ელოდება ჩვენთვის Nassau. ჩვენ საკონტაქტო მას, როგორც კი იქ."
  
  
  "ჩვენ?"აღმოჩნდა, მწვავე, ვიდრე მე იგეგმება. ახლა. მე არ მინდა მუშაობა ქალები. ითამაშოს. არა განსაკუთრებით მძიმე მუშაობა. როდესაც ძნელია ჩემთვის, მე მხოლოდ შეეგუებიან ერთი ქალი ჩემს გარშემო: Wilhelmina. ჩემი ლამაზი, 9mm მოციგავის პისტოლეტი.
  
  
  "ოჰ, არა, — ვუთხარი მე. "ეს არ მოხდება. გარდა ამისა, თუ თქვენი კუნთების არიან წინა პლანზე, მაშინ თქვენ არა მხოლოდ ერთი, მათ გარშემო. თქვენ არ გაქვთ საკმარისი რომ. იგი იჯდა უეცრად. იყო აღშფოთება მისი თვალები. "არ არის, რომ ჰგონიათ, რომ ეს მინუსი," მე დასძინა, " მაგრამ მე უბრალოდ არ მინდა, კუნთოვანი დეიდა და მამიდა."
  
  
  "ასე რომ, ეს მხოლოდ სუსტი დეიდა, ვინც არაფერს აკეთებს, მაგრამ მისაღებად გზა?"
  
  
  მისი, შევხედე nah. — მე არ მოვუწოდებ თქვენ სუსტი ყველა.
  
  
  მან არ მიიღოს იგი, როგორც მეგობრული კომენტარი. მან სკოლის მასწავლებელი-ს სახე. "ისე, ბატონი კარტერი, ეს გამოიყურება, როგორც HQ სურს მისი მონაწილეობა. მათ შორის სხვა რამ, მე ვიცი, soe-toan დიალექტი ჩინური, და მე ვფიქრობ, ეს შეიძლება იყოს სასარგებლო, ჩვენთვის.
  
  
  "Nassau?" მან გაიცინა.
  
  
  "Nassau, და იქნებ სადმე სხვაგან. ის არ იცინის.
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი. "მე მესმის მისი."მე არ მესმის საერთოდ. მაგრამ რაღაც იყო თავიდან უნდა ჩაიძიროს. იყო თუ არა ეს ნაკვეთი მოკვლა ყველა ამერიკის შეერთებული შტატები სენატორები ან რამე სხვას, ეს იყო შეიძლება მუშაობა. და გარდა იმ შემთხვევისა, როდესაც ის მოვიდა მკვლელობა, KANNA და მას არ საუბრობენ იმავე ენაზე. მაშინ არ იყო ეს ლაოსური Zeng. და ადრე თუ გვიან, მას შემდეგ, რაც, შეიძლება გამოიწვიოს მას. და ეს შეიძლება იყოს სადმე. ჩინეთში, Indochina იქნებ. ასე რომ, ეს იყო უფრო მეტი, ვიდრე სავარაუდოა, რომ მე, შესაძლოა, უნდა ee ცოდნა.
  
  
  — როდესაც ნუ დავტოვებთ?".
  
  
  "ოთხი-ოცდაათი." Nah მიიღო ორი პირველი კლასის თვითმფრინავით. — მე მზად suite for us on სამოთხის კუნძული.
  
  
  ეს გზა, ჩვენ გვინდა გაუზიაროს ორივე სახლში და საწოლი. ის შუამდგომლობით, მიმტანი და გადახდილი სასმელები.
  
  
  "სხვათა შორის. რა არის შენი სახელი?'
  
  
  "Stuart", - განაცხადა მან. "ლინდა Stewart." მან ათვისება. "ქალბატონი Stewart."
  
  
  "ოჰ, — ვუთხარი მე. და მერე რა? მას არ სურს ცოლად მისი.
  
  
  "ასე რომ, ვინ არის ის ბიჭი, ბატონი სტიუარტ?"
  
  
  "თქვენ.' მან აღნიშნა, რომ ბილეთები მაგიდაზე.
  
  
  ბატონი და ქალბატონი ჯონ სტიუარტი რასის New York-Nassau
  
  
  — დანარჩენი თქვენი დოკუმენტები, რომლებიც ჩვენი ბარგი. მართვის მოწმობა, პასპორტი, და ა. შ. ყველა სახელით ბატონი ჯონ სტიუარტი. მისი ბარგის დარჩა, წინა მაგიდასთან. ხოლო თქვენ, რათა ტაქსი, მე pick up მისი ego. "მე გეტყვით, მისი დანარჩენი თვითმფრინავი.
  
  
  ჩვენ ჯერ კიდევ იჯდა მაგიდასთან. ლამაზი, მაგარი, ბნელ კუთხეში თავმჯდომარე. Ee მოგვეწონა მისი მაჯის და გამოყვანილია მისი ქვემოთ. მე გამოყვანილია მისი მძიმე, რადგან ვიცოდი, რომ იგი არ აპირებს კივილი. ის გადავიდა მისი მხარის ზემოთ დაიკავეს, და stiletto slid შევიდა ჩემი მხრივ. დარწმუნებული ვარ, ის მინდა მინახავს. "ყველა უფლება, ლინდა. მისი ძლიერი იყო ჩატარების ee-ის მხრივ. — მე მინდა ვიცოდე თქვენი სახელი." მჭირდება თქვენი ID, და მე მინდა, ego ახლა.
  
  
  მისი სახე იყო თეთრი და მისი თვალები იყო ბნელი. მან ცოტა მისი ქვედა ტუჩის და ჩანდა ქვემოთ. გარეშე ვამბობ, სიტყვა ჩვენთვის, მან მოგვეწონა მისი ჩანთა. "ოჰ, არა, ძვირფასო, მე ამას თავს."
  
  
  გარეშე მისი თვალები off მისი სახე, მან აიღო ჩანთა Nah და ჩხრეკა შინაარსი თავის მხრივ თავისუფალი. გასაღებები, კომპაქტური, პომადა, საფულე. იქ იყო იარაღი რომ ის დაიჭირეს glimpse. ზუსტი.22. ეს იყო დადგენილი ego წუთი. მას შემდეგ, რაც ცოტა tinkering, მივხვდი, რა მინდოდა: შადრევანი კალამი.
  
  
  მან დააყენა მას სკამზე და გაყვანილია შემთხვევაში. ჩატარების მისი მჭიდროდ, მან გაშიფრა მისი კოდი. Tara Bennett. ასაკი ოცდარვა. წითელი თმა. მწვანე თვალები. ასე რომ, ოფიციალურად, მისი თვალები იყო მწვანე. "IDAX-20. კლასი რ. ' იგი მუშაობდა მეცნიერების დეპარტამენტი და ძალიან საიმედო. როგორც წავიკითხე ეს, მან შეისწავლა ჩემი სახე. მან იცოდა, რომ ვკითხულობდი, მაგრამ ის მაინც ჩანდა შოკირებულია.
  
  
  "კარგი, ვთქვათ, რომ მოშორებით. მან აღნიშნა, რომ კალამი. მისი არ გაუშვებენ მას, როდესაც მან დააყენა ee მოშორებით.
  
  
  — ნუ ენდობით, მე ახლა?" მისი ხმა იყო, მაინც ძალიან shaky იყიდება სარკასტულ.
  
  
  "მე არასოდეს სთხოვა თქვენ, Tara", - ვუთხარი მე.
  
  
  მან შემომხედა quizzically. — ისე, რა იყო ეს ყველაფერი, კარგი?"
  
  
  "კარგი არაფერი", - ვუთხარი მე. "ეს მხოლოდ, რომ, როცა ვმუშაობ ქალს, ეს უფრო მოსახერხებელია ჩემთვის, ვიცი, რომ მე არ მუშაობენ nah. მე არ ვარ დარწმუნებული, თუ იცოდა ამის შესახებ.
  
  
  მივედი გასასვლელი. მან აიღო თავისი ნივთები და მოჰყვა ჩემთვის დუმილი. როგორც ჩვენ გაიარა ფოიეში, მისი მამა აღმოჩნდა მისი. "გეტყვით, შვეიცარი taxi. მე დაგხვდებათ შესასვლელი კარი რამდენიმე წუთში."
  
  
  მან შეამცირა მისი ფორმალური მწვანე თვალები და მარცხენა.
  
  
  "ორი კოლოფი Lucky Strikes", - ვუთხარი მე. მისი gill ახლა ბატონი ჯონ სტიუარტი-ის ხარჯზე ანგარიში.
  
  
  გოგონა უკან counter დაიწყო at me, ერთი წუთით, შემდეგ გადასცა ჩემთვის ორივე პაკეტები. იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი.
  
  
  და მან სთხოვა. "ვინ ხარ?"ზოგიერთი სახის masochist?
  
  
  
  
  თავი 2
  
  
  
  
  თუ თქვენ გაინტერესებთ, რატომ ვარ აკეთებს ამ, ნება მომეცით გითხრათ, რომ მე არ აკეთებს, ეს ფული. თუ იყო უმუშევარი ექვსი თვის წინა წელს, ალბათ, მოიპოვა უფრო მეტი, ვიდრე მისი; და აი, თუ არ ჩავთვლით თქვენი უმუშევრობის შეღავათები. თუ თქვენ გაინტერესებთ, რატომ ვარ აკეთებს, მაშინ მე უნდა გითხრათ, რომ რეალური მიზეზი არის პატრიოტიზმი. რა თქმა უნდა, ეს შეიძლება იყოს ჭეშმარიტი. მაგრამ თუ თქვენ დააყენა me dock, და თქვენ მინდა, სიმართლე და არაფერი სიმართლის, მისი უნდა დავამატო, რომ ეს იყო 40 გრადუსი Nassau, და ახლა იყო ვარდისფერი ქვიშის სანაპიროზე შემდეგი მსოფლიოში ერთ-ერთი საუკეთესო ორგანოთა ერთ-ერთი ყველაზე პატარა bikinis მსოფლიოში. ეს გოგონა იყო ყველაფერი. მდე ee დანართი. Tara Bennett იყო ლამაზად ასახავდა. Odin D სამოცდათხუთმეტი; ნაღების ორგანოს. ერთი და ნახევარი გარშემო, რომლებიც ფეხები... იგი იყო ერთ-ერთი ყველაზე ლამაზი გოგონა მინდა ოდესმე შევხედე მას. და მე მქონდა განცდა, რომ თუ მე ითამაშა ჩემს ბარათები უფლება, ეს არ იყო მხოლოდ ჩემი თვალები, რომ იქნებოდა მისი.
  
  
  როგორც ამბობენ, ეს იყო კარგი. მაგრამ მე არ ვფიქრობ, რომ ეს მე ნაკლებად პატრიოტული. ღამეს, მან მიიღო შეტყობინება ფირმის ვაგზლის განაცხადა, რომ " შენარჩუნება თქვენი უფროსი ქვემოთ, ყველაფერი არის მშვიდი." მან მითხრა, რომ მას ჩემთან, როცა დრო მოვიდა. ადრე ჰქონდათ ferret, ჩვენ უბრალოდ უნდა ვიმოქმედოთ, როგორც ჩვეულებრივი ამერიკელი წყვილი შვებულებაში. ეს იმას ნიშნავს, რომ, თუ მე, რომ მიუხედავად იმისა, რომ ჩვენ ჭამდნენ, ჩვენ არ მიეცათ გვეუბნებიან, არაფერი სხვა, ვიდრე - ხმამაღლა - არა, ჩვენ შეგვიძლია წავიდეთ საცურაო ან არა.
  
  
  მან მიატოვა თავის ოთახში, ახსენებს თავს, რომ იგი ლინდა და მისი სახელი იყო ბატონი ჯონ სტიუარტი, და გამოვიდა, რომ კარგი სურათი. მე სიძულვილი კუნძული სასმელების, და კუნძული ბარმენის პატივცემული ჩემთვის ეს. ეს არის უფასო რჩევა: იმისათვის, კარიბის sling და ისინი ყველაფერს იგნორირება თქვენ. იმისათვის, სუფთა ვისკი და ისინი მოგაწოდოთ ყველა ინფორმაცია, რომ თქვენ გჭირდებათ.
  
  
  მისი სასტუმრო ითხოვს ადგილობრივი აზრი სროლა. მე მივიღე ის, რაც სასტუმრო სჭირდება. Insiders განაცხადა, რომ ეს იყო ბინძური ბიზნესი. ჩენ-li არ იყო კუნძული, და არ იყო ტურისტული. ნებისმიერ შემთხვევაში, ის არ იყო ფსიქიკურად არამდგრადი. როდესაც ის პირველად ეწვია ქალაქში, იგი საკმაოდ იმედგაცრუებული nen, მაგრამ ამის შემდეგ, იგი უბრალოდ გაქრა. რაღაც ბინძური ხდებოდა.
  
  
  როდესაც იგი დაბრუნდა ჩვენს ოთახში, მას არ წასვლა საძინებელი. მან მიიღო თავისი ტანსაცმელი და bench ძილის on sofa. ეს არის კიდევ ერთი უფასო რჩევა: არაფერი გამოდის ქალს მოსწონს კაცი, რომელიც აშკარად არ აქვს მადის მისთვის.
  
  
  მან ანთებული სიგარეტი და შევხედე Tara. იგი მძინარე სანაპიროზე. მე გვაინტერესებდა, თუ ის მინდა უკვე ეძინა ღამით. მაგრამ მე არ მინდა, რომ გაგრძელდეს, რომ ეგონა. იყო, რომ ყველა ის კი, რა თქმა უნდა, ეს იყო ძალიან ლამაზი.
  
  
  "ბატონო სტიუარტ?" ის იყო სასტუმრო მაცნე. თავის მხრივ გაიმართა ზემოთ მისი თვალები, წინააღმდეგ sun. "There' s a gentleman harbor ვის უნდა გელაპარაკოთ." ეს იქნება Gar. რა თქმა უნდა, სასტუმრო თავიდან ხალხს სასტუმროში. მე თავი დაუქნია და შეუდგეს მას. მივედით თემის ვარდისფერი ქვიშის სანაპიროზე, დასაწყისში ლიკვიდაცია კლდოვანი ბილიკი. "თქვენ უნდა გაიაროს აქ," - განაცხადა მან. — თქვენ შეგიძლიათ დავბრუნდებით აქ. თქვენ არ დაიშვება მეშვეობით ლობის ბანაობის სარჩელი.
  
  
  "დიდი მადლობა", - ვუთხარი მე.
  
  
  - ხმას ეს სიმღერა. მეორე მხარეს არის კიბის ქვემოთ.
  
  
  "კი," ვუთხარი მე. მივხვდი, რატომ იშურებდნენ, მაგრამ შესთავაზა em სიგარეტის ნაცვლად წვერი. "მე ვხედავ, თქვენ მოგვიანებით, "მე ვთქვი, ერთად ჰაერის vacationer:"თქვენ მიიღეთ თქვენს წვერი ხვალ." გვეგონა ბატონი Stewart იყო ძალიან გულუხვი პირი, არ გვაქვს?
  
  
  მე მოჰყვა გზა, რამაც harbor. ხედი იყო უნიკალური. მიღმა, სადაც კუნძული curved, ვარდების მწვანე ტროპიკული ბორცვები აკრავს ვიწრო ვარდისფერი საზღვარი. ჩემი მარცხენა, იყო კედლის გარშემო ვარდისფერი ქვის კვალი, მუქი წითელი primroses, როგორიცაა bounces თქვენ, როდესაც თქვენ დააყენა ათი მოყვითალო-ყავისფერი ბურთები. მეორე მხარეს, დაახლოებით შვიდი მეტრის ქვემოთ me, ქმნის წყალი, რომ glittered როგორც sapphire მზე. როგორიც არ უნდა იყოს ის, ეს, რა თქმა უნდა, არ იყო, მოკლე მარშრუტი. Harbor იყო კიდევ სამი ასეული მეტრის მოშორებით, და გოგონა კიდევ არ მიაღწია მას.
  
  
  თუ იგი არ ისმოდა მიერ thunderbolt, რომ ლოდი, გაყოფილი მეორე, სანამ მიაღწია ჩემთვის, რომ ის უკვე დიდი ბინა ბლინი ნაცვლად კარგად დაახლოებით ექვსი ფუტი დიამეტრის. მას არ მხოლოდ შემოდგომაზე, იგი აიძულა-ეგო. მისი, გაიქცა და იცავდნენ ქვის moan. Boulder მოხვდა გზა და ჩაიძირა შემდგომი წყალში. დარჩა, სადაც იყო და მოისმინა. ვინც ეს იყო ზედა მხრივ. მას შეეძლო ყურება, ჩემს ზემოთ. ყველა მე უნდა შევხედოთ იყო ვიწრო გზა და წყალი შვიდი მეტრის ქვემოთ. მკვეთრი კლდეები ბოლოში glistened, როგორიცაა მახვილი კბილები in a პირში.
  
  
  'კარგად? ვინმეს სმენია მისი whisper. ეს არ ჰარვარდის ხარისხი უნდა იცოდეს, რომ ih იყო ორი ადამიანი. არ არის, რომ ეს აღმოჩენა დამეხმარა ბევრი. მისი ქმარი იყო ფაქტიურად იდგა მის უკან კვნესა და იყო შიშველი. იმის ნაცვლად, რომ იარაღი, ყველა მას შეეძლო მისი შეკვრა სიგარეტი და ყუთი მატჩები. იქ არ იყო, მაშინაც კი, ნებისმიერი ქანების ჩემთან ახლოს. ჰერები იყო დახვეული წინააღმდეგ კედელზე. მე თუ წავიდა ქვემოთ, მე უნდა დაიცვას ბილიკი. არ მასშტაბით წყალი, ელოდება, რომ მიიღოს გასროლა.
  
  
  სხვა ბიჭები, ალბათ, თავი დაუქნია ზე რევმატიზმი, რადგან აქამდე თავდასხმები არ ყოფილა მოვისმინეთ ჩვენი ხმები. ჩემი ღმერთი, ეს იყო დიდი. ერთი ტონა აგური. სრული ათასი კილო. ეს იგივეა, მე მოხვდა Leopard tank.
  
  
  ჩვენ შეეჯახა ვიწრო, კლდოვან გზას, და მან გააკრიტიკა შევიდა ჩემთვის ლორით ზომის ხელები, აკრიტიკებდა ჩემს უკან. მე არ მაქვს ძალა, რომ მიიღოს, რომ აფეთქება. საუკეთესო მე შეიძლება არ იყო, ცდილობენ წინააღმდეგობა. ის ცდილობდა, ამით ego ყველა ტომის, მაგრამ იგი შემოვიდა, და დაიჭირეს დარტყმა მძიმე კუნთების მისი ბარძაყის. ზუსტად არ გამანადგურებელი დარტყმა მიაყენა.
  
  
  მე ვერ დაეღწია bastard. ეს ფაქტიურად მოხდა, რომ მე, როგორც ერთი დიდი ბარელზე წებო. მან ხელები ჩემს ყელის, და თითქოს არ იყო არაფერი. ჩემი მარჯვენა ხელი იყო დაჭერილი სადღაც ქვემოთ us. ყველა მე შეიძლება არ იყო მოხვდა ego თვალში თითების ჩემი მარცხენა. მას არ სურს ამის გაკეთება, მაგრამ ეს მანძილი იგი ვერ გამოგრჩეთ. ვიგრძენი, რაღაც მხრივ მარმელადი ქვეშ ჩემი ფრჩხილები, და მან გააკეთა არაადამიანური ხმა შიში. ის შემოვიდა off მე და დაეცა დააჩოქა. სისხლის აღწევდა შორის ჩემი თითების. იგი წამოდგა, კიდევ ერთხელ.
  
  
  პირველ ტურში, მაგრამ საუკეთესო იყო ჯერ კიდევ.
  
  
  ჩემი მომდევნო მოწინააღმდეგე იყო უკვე ელოდება. ის იდგა მშვიდად, ცოტა უფრო ქვემოთ ბილიკი, a გააჩუმეს .45 კალიბრის რევოლვერი დაუმიზნა ჩემი სახე.
  
  
  მან ჩანდა მისი საუკეთესო აღდგომის მისი თეთრი ჯდება. თეთრი პერანგი და თეთრი ჰალსტუხი. გარდა ამისა, ცხადი იყო, რომ იგი არ აპირებს მიიღოს სისხლი მისი ego. კარგი მატჩი, ეს ორი. ეს blonde-haired dandy ღია თვალები და უფასოდ ex-heavyweight ჩემპიონი არის ფერადი. და მაშინ, ნიკ კარტერი, მისი purple საცურაო ტრუსი. ის იდგა, ქოშინი, გაშვებული თავის მხრივ, მეტი ღრმა დაჭრილი მისი ხელმძღვანელი. ექს-ჩემპიონი დაეცა რამდენიმე ეზოები ahead of me on ბილიკი.
  
  
  ქერა ბიჭები შეაქო ჩემთვის. "ასე რომ, ბატონი კარტერი, მე ვხედავ თქვენ გონივრული კაცი. თქვენ იცით, რა თქმა უნდა, რომ ეს იქნება ძალიან სულელური ცდილობენ თავდასხმა მე?
  
  
  ის უნდა ყოფილიყო ინგლისელი. სიტყვა გამოვიდა გარშემო მისი ყელის ნაცნობი, მკვეთრი აქცენტით.
  
  
  "დიახ, რა თქმა უნდა," ვუთხარი მე. "დედამ მასწავლა, არასოდეს არ უნდა განვსაჯოთ შეიარაღებული კაცი. თუ ის მიუწვდომელია.
  
  
  — ძალიან ცუდია, რომ თქვენ არ დავუშვებთ, რომ ლოდი დაეცემა თქვენ. ეს იქნება ბევრად გავალამაზოთ, ბევრი ადამიანი. "ამერიკული ტურისტული მოკლა დაცემა rock". არ quibbles, არა მძიმე კითხვებს. არ არის რთული გეგმა, რომ თავი დაეღწია ორგანოს.
  
  
  "მოუსმინეთ", - ვუთხარი მე. "მე არ მინდა, რომ იყოს ტვირთი, რომ თქვენ. რატომ არ გვაქვს, უბრალოდ, მიიღოს შესვენების?
  
  
  მან გაიცინა. უფრო სწორად, ის neighed. Ego იარაღი იყო, მაინც აღნიშნა, პირდაპირ ჩემს ცხოვრებაში. "Ah", - განაცხადა მან, " თქვენ უკვე დატოვა ჩემზე ერთი ორგანო, რომელიც მე უნდა განკარგოს. ორი ორგანოები მართლაც ცოტა მეტი პრობლემა.
  
  
  მე ვუთხარი,. "ორი ორგანოები?" თქვენი ყოფილი ჩემპიონი არ არის მკვდარი. მაშინ ის უბრალოდ ვერასოდეს ქარგვა ერთხელ. "Kane — - მან აღნიშნა, რომ ჯერ კიდევ undead ორგანოს -" მე არ უნდა, მას აღარ. მაგრამ მოვა ვფიქრობ ეს, "ის, წაკვეთილია მისი თითების, როგორიცაა კოლეჯის კომედია პროფესორი," მას არ აქვს ტყვია ჭრილობა, და მისი ego სიკვდილი შეიძლება გამოწვეული შემოდგომაზე. მან გაიცინა კმაყოფილებით. "მე ვფიქრობ, რომ Kane დაეცემა. ისინი ტალახიანი ქანების არსებობს, წყლის ქვეშ.
  
  
  Ego ღიმილი გაფართოვდა. Bastard ნამდვილად მივიღე ჩემი ნერვები. ჩემი პროფესია, მკვლელობა ნაწილია ჩემი სამუშაო აღწერა. მას ეგონა, რომ ეს იქნებოდა გონივრული უბრალოდ მისცეს გაიგო. რომ გადარჩენა მისი დრო, ცდილობენ გაერკვნენ, რა შუაშია. ვებ პრობლემა ის იყო, რომ მე არ ამუშავება არაფერი გაუკეთებია. მას შეეძლო უკვე წარმომიდგენია, გაზეთის შესახებ ანგარიშს თავად: "Killmaster გაანადგურა მამაცი დაან." მე არ მომწონს საერთოდ.
  
  
  ეს არ იყო ცუდი სიტუაცია, ის მინდა ოდესმე ყოფილა, მაგრამ ეს არ გვეუბნებიან, არაფერი. ის იყო ხუთი მეტრის დაშორებით me, და მას ჰქონდა იარაღი ხელში. ის იყო ჩემი მიღწევა, მაგრამ მე მისი ღირსშესანიშნაობები.
  
  
  ჩემს უკან, გზას ღია იყო, როგორც ისარი. ჩემი უფლება არის მაღალი კლდეები. წყლის მარცხენა. ჩვენს შორის არის ბრმა ნახევრად გათიშული გიგანტი. ვინც ვერ მომკლა გარეშე ხედავს, მე თუ შეეძლო. თუ რომ gawk არ მოხვდა ჩემთან პირველი. მაგრამ იქნებ მე მაინც გამოიყენეთ მისი რატომღაც, ამ Kane. მე უნდა ფიქრობდა იგი. მე საჭირო დროს.
  
  
  — და როგორ აპირებთ განკარგვის ჩემი სხეული?" მე ვივარაუდოთ, იქნება ტყვია ხვრელების nen."
  
  
  იმ შემთხვევაში, რევმატიზმის, მან მიაღწია შევიდა შიდა ჯიბიდან doublet და გაყვანილია დახვეწილი დიდი ვისკი კოლბაში. მან გააუქმა ვერცხლის სახურავი მისი thumb.
  
  
  მე არ მესმის მისი.
  
  
  ის whinnied ერთხელ. "არ ვისკი, კარტერი. ბენზინი. იქ კლდეში გარშემო წარმართონ. Kane იქნებოდა აგებული ცეცხლი იქ...
  
  
  "გამოყენებით ჩემთვის, როგორც შეშა."
  
  
  "არ არის ხმა." მან მძიმედ ამოიოხრა. "ვფიქრობ, მე უნდა გავაკეთოთ თავს ახლა." მე იმედი მაქვს, რომ ჩენ-li მადლობა სათანადოდ."
  
  
  ის იყო მშიერი, გარკვეული ინფორმაცია. — რატომ არ შეგიძლიათ, უბრალოდ, დაველოდოთ მას უნდა ამის გაკეთება თავად?"
  
  
  მე მიყვარს ენახათ. მაგრამ ის არ იქნება, ციხეში ხვალ ღამით. და ვერავინ ვერ იპოვეს თქვენ აქ ადრე.
  
  
  ისევე, როგორც, რომ. ისინი გეგმავენ ego გაქცევა. Hawk სწორი იყო ერთხელ. მაგრამ რა bastard უნდა გავაკეთოთ ეს? Kane შეწყვიტა და მოდით პატარა groan. მან ეს ნაბიჯი.
  
  
  "დავდგეთ უკან, კარტერი. ქერა კაცი აიღო სწრაფი ნაბიჯი წინ, ჰოლდინგის იარაღი მის წინაშე. ის shoved კოლბაში ბენზინზე უკან წუთი, არ ავიწყდება, რომ ამით ქუდი უკან. ბენზინის stain გავრცელდა ego-ის ქურთუკი. მან ვერ შეამჩნია.
  
  
  Kane ამოიოხრა რბილად ერთხელ. მისი, დახედა მას. მოულოდნელად, გასასვლელი ნახა. მან კიდევ ერთი წინ გადადგმული ნაბიჯია. Blond ერთი, ძალიან. "Back up", - განაცხადა მან მკვეთრი flick ხელში.
  
  
  "გსურთ, Kane, რომ გაიღვიძოს? ეს რთული იქნება, რათა გაუმკლავდეთ მას, როდესაც ის შემოდის, რომ მისი გრძნობს. მე შეიძლება მოკლას მისი ego ერთი დარტყმა.
  
  
  — და რატომ გინდათ ასე იქნება სასარგებლო?"
  
  
  "პატივი", - ვუთხარი მე. "თუ მე უნდა მოკვდეს, მინდა მისი მიიღოს მინიმუმ ერთი ჩემთან ერთად, დაახლოებით ორი თქვენგანი. შეგნებულად ჰერები, იგი დადიოდა მეტი Kane ' s body. ეს მე ცოტა ლოკვა. იქნებ არ მჭიდრო საკმარისი, მაგრამ ეს უნდა იყოს საკმარისი. ჯერ არ არის...
  
  
  ის ჩემსკენ ქვემოთ რა დარჩა Kane-ის სახე და მოგვეწონა მისი იარაღი უხილავი ხელი. Kane გააკეთა ხმა რომ გაისმა, უფრო "Gaaa", ვიდრე არაფერი.
  
  
  "იესო ქრისტე", - ვუთხარი მე, მიღების სწრაფად ისევ. — მე ვფიქრობ, მას აქვს გეგმა."
  
  
  'რომელი?' Wittmans გააძლიერა წინ ცოტა მესმის ჩემთვის უკეთესი. — გეგმა,, - გამეორება. "Planier ან ribel".
  
  
  ის დაბრუნდა ლოკვა ცოტა უნდა გვესმოდეს, ჩემი slurred სიტყვა. ხმა მიუთითა მისი და მუშაობა. Flick მისი thumb, მან აანთო ყუთი მატჩები და მოისროლა იგი მისი ego-გაჟღენთილია ქურთუკი. მაშინვე ნათდება. იგი დაეცა მისი იარაღი და ვცდილობდი flames, მაგრამ ეს არ იმუშავებს. ცეცხლში სწრაფად გავრცელდა. ის შეეცადა და wriggled, ყვირილი, როგორიცაა წვა მარიონეტი. 'დამეხმაროთ. ღმერთი დამეხმარება. გთხოვთ.'
  
  
  მე შევხედე მას და shrugged. "თუ თქვენ არ მოგწონთ ცეცხლი, იქ წყლის სიახლოვეს."
  
  
  შემდეგ ის აღმოჩნდა და უკან დადიოდა ქვემოთ გზა, რათა ღია ვარდისფერი სანაპიროზე.
  
  
  
  
  თავი 3
  
  
  
  
  Tara იყო წასული. მან, ალბათ, უკვე წავიდა ფილმი მისი ოთახი. მე დაფარული სისხლჩაქცევები და სისხლი, და მე საჭირო აბაზანა. და სასმელი. და რაღაც. მე უნდა გაუმკლავდეთ ამ შემთხვევაში პირველი.
  
  
  მისი ego ი თავისი სამზარეულო რესტორანში და სახლში, აუზი. ის-ale ბილიარდი გარნირით, მოგვეწონა მისი ego საყელო და გაარტყა მას მთელი ყბა. შეფ, რომელიც მუშაობს გრილი გაგებული და მარცხენა.
  
  
  "ასე რომ, ლოლი, რამდენად ისინი არ გადაიხადოს თქვენ ეს?"
  
  
  მისი რევმატიზმი, მან მიაღწია მისი ხორცი cleaver. ეს იყო არასწორი. მის უკან იყო დაპრესილი წინააღმდეგ moan, და ორივე მაჯაზე იყო მნიშვნელოვანი. Ih აღმოჩნდა, რომ ეს ცოტა უფრო, უბრალოდ დარწმუნებული უნდა იყოს,.
  
  
  "Hey ბავშვი, თქვენ ხომ ნორმალურია? Let me go.'Ego-ს სახელი იყო კარლო. ეს იყო დაწერილი მთელი მისი უნიფორმა.
  
  
  "სანამ მეტყვით, ვინც ეს იყო, კარლო." ვისაც გადახდილი თქვენ ნება მომეცით ფეხით ამ გზის to eternity?
  
  
  "მოდით, წავიდეთ," ის, ყვიროდნენ. ის გამკაცრდა მისი ძალაუფლება და მისცა მას მსუბუქი მუხლის შესრულებისას ცხოვრებაში. მან ამოიოხრა. 'მისი, ვფიცავ. მე არ ვიცი, ვინ არის.
  
  
  "ისინი ამბობენ, რომ ეს კარლო. იყო, მას ეცვა თეთრი?
  
  
  "არა. კაცი თეთრი... ის უეცრად შეწყვიტა.
  
  
  "ვინ იყო, რომ, კარლო?" მისი ego გააკრიტიკა მას კედელზე.
  
  
  "Go to hell", - განაცხადა მან.
  
  
  Ego გაიწელა მისი გრილი. ხორცი, სამი მსუქანი. იგი აიძულა ქვემოთ ego-ს ხელმძღვანელი ისე, რომ მან შეიძლება გამოიყურებოდეს მეშვეობით ბარები და წარმოიდგინეთ, რა ego Gol გამოიყურება ასე შემდეგ. "Bb-სამაჯური," - განაცხადა მან.
  
  
  "ლამაზი ქრისტიანი. და ის, ვინც გაგზავნილი თქვენ?
  
  
  — მე არ ვიცი, " ის, whimpered. 'მისი, ვფიცავ. მე არ ვიცი.'
  
  
  Ego გამოვიდა მისი და აიღო ერთი ნაბიჯი უკან. სავარაუდოდ, მან არ გამოიწვიოს სხვა პრობლემები. "მაშინ მითხარით, როგორ გამოიყურებოდა ის."
  
  
  ის ჩაიძირა ისევ თავის სავარძელში. "დიდი ბიჭი", - განაცხადა მან. "ჩინური. მაგრამ ძალიან დიდი. ზოგიერთ crazy ნაცრისფერი სარჩელი.
  
  
  მე არასდროს მინახავს ადრე.
  
  
  "და ეს Bangel, სადაც შეგიძლიათ Ego პოულობენ მას?"
  
  
  მან მომცა მოდუნებული გამოიყურება. ჰერები, აღმოჩნდა, რომ მას სერიოზული გამოხატულება. რასაც ეშინოდა, ვთქვა, რომ ჩემთვის, ის იყო ასევე ეშინია, რომ არ ვთქვა, რომ ეს ჩემთვის.
  
  
  "ეს არის ორი კაცი გრენადა სასტუმრო.
  
  
  სენატორი მოკლეს კაზინო გრენადა. მინიმუმ ორი ცალი თავსატეხი უკვე ჯდება, და მე მაინტერესებს, რა კარგი იქნებოდა, ყველა გამოიყურებოდეს. — რა იცით?"
  
  
  'მეტი არაფერი. თქვენ მივესალმებით. არაფერი, როგორიცაა, რომ.'
  
  
  "ყველა უფლება", - ვუთხარი მე. მე არ მინდა ტანჯვა შეშინებული პატარა ბიჭი. რა მჭირდებოდა, რომ ვიცი, ვეცდები, რათა გაირკვეს, თუ სხვა გზა. აღმოჩნდა, რომ დატოვოს, მაგრამ იყო რაღაც, მას უნდოდა, რომ ვიცი.
  
  
  "სხვათა." მისი, აღმოჩნდა გარშემო. "რამდენი გააკეთა მან გადაიხადოს თქვენ უნდა მივიღოთ ეს ტკბილი გაგზავნა?"
  
  
  ის rubbed მისი გააღიზიანა. "თხუთმეტი."
  
  
  "მაშინ მას ატყუებდა. მე გადაიხადოს მისი ოცი დოლარი.
  
  
  "ნიკ, არის ის, რომ თქვენ?" იგი საშხაპე.
  
  
  მე ვუთხარი,. "არა, ' ჭუჭყიანი მოძალადე'.
  
  
  — მე არ მესმის, თქვენ, " იგი ყვიროდა. "დაველოდოთ მეორე.'
  
  
  ჩამოჯდა საწოლზე. კარი გაიღო და იგი გამოჩნდა ღრუბელი ორთქლის,მისი თმის დახვევა, საშხაპე. მას ეცვა გრძელი თეთრი ტერი-ქსოვილი ქურთუკი. მე მაინტერესებს, რატომ მე ყოველთვის ვფიქრობდი, შავი მაქმანი იმდენად სექსუალური. "Gar მოუწოდა..." იგი შეჩერდა და შემომხედა. "Oh ღმერთი ჩემი, ნიკ. რა მოხდა?'იგი ჩქარობენ მიმართ ჩემთვის, როგორც ცეცხლოვანი თეთრი ანგელოზი.
  
  
  "მე მოხვდა კარი", - ვუთხარი მე.
  
  
  მისი თვალები დასკანირებული შემცირება და სისხლჩაქცევები ჩემს უკან. "თქვენ გამოიყურება, საშინელი," - განაცხადა მან.
  
  
  — მაშინ უნდა ნახოთ ეს კარი".
  
  
  მან ამოიოხრა. "დასხდნენ ხმა მოსწონს ეს." იგი გაქრა და დაბრუნდა რამდენიმე მომენტი, შემდეგ თბილი ქსოვილი და თასი წყალი. "როგორც ისინი ყოველთვის ამბობენ, ფილმები, ეს შეიძლება დააზარალებს."
  
  
  "და, როგორც ამბობენ, ფილმები — მე მერცხალი, როგორც ტყვია. რა იყო ეს Gar?
  
  
  — მას სურს, ვახშამი ჩვენთან დღეს." რვა საათზე კაფე, მარტინიკა. იგი განიხილება, ჩემს უკან, თითქმის დიდად. — თქვენ მითხარით, ეს ამბავი?"
  
  
  "ეს იყო ხაფანგში. ჩენ-li-ს მეგობრები ვიცი, მე ქალაქში. მაგრამ მე არ მესმის, როგორ იციან, რომ. აღმოჩნდა, რომ მისი და დაიჭირეს მისი თვალი. მან ჩანდა აწუხებს და ცდილობდა ამის დამალვას. მე ვუთხარი, ბავშვი. ეს არ არის თამაში, ქალებს." მას უნდა სცოდნოდა ის, რომ მისი გაბრაზებული, მაგრამ მას ნაზად გამოყვანილია მისი უკან გადატანა საწოლში. "შეხედეთ", - ვუთხარი მე. "დარწმუნებული ვარ, რომ თქვენ იცით თქვენი craft, როგორიც არ უნდა იყოს ეს ჩვენთვის, მაგრამ როგორიც არ უნდა იყოს ეს ჩვენთვის, ჰერები, დარწმუნებული ვარ, ეს არ არის მხრივ-ის მხრივ საბრძოლო. ეს ყველაფერი მე მქონდა მხედველობაში.
  
  
  მან ჩანდა ქვემოთ და ამოიოხრა. "მე ვარ მომზადებული აგენტი და მე შეიძლება ძალიან კარგი მოვლის თავს." ეს ჟღერდა ხმა მომზადებული აგენტი, მაგრამ ეს არ მიიღოს გაცილებით გრძნობა, როგორიცაა ცუდად გახმოვანებული ფილმი: ეს არ შეესაბამება სურათი. მზე მისცა ჯარიმა mist of freckles, რომ მისი სახე ახალგაზრდა, უდანაშაულო, და ძალიან მყიფე. ასე რომ, ეს იყო. იგი აიყვანეს ee. ეს იგრძნო, პატარა და თბილი. ისინი smelled lemons და აკოცა ბედნიერად მისი პირით გახსნა. ის გაიქცა, მისი თითების გასწვრივ ხიდი მისი ცხვირი. "თქვენ არ freckles", - ვუთხარი მე.
  
  
  "მაგრამ მაინც მე არ sunburned," მან გაიცინა. "ყველაზე blondes sunburned."
  
  
  რომ მაგონებს რაღაც. ტელეფონი მოგვეწონა მისი. მომეცი პოლიცია. "მე ვუთხარი, ოპერატორი. არის ბაჰამის კუნძულების პოლიციელმა უპასუხა, ტელეფონი. "არსებობს კლდოვანი გზა სამოთხის სასტუმრო harbor. იცით თუ არა რომ?"' მან იცოდა, რომ ეს. დაახლოებით ნახევარი საათის წინ, ალი ნახა იქ. ჩანდა, ზოგიერთი ბიჭები ცეცხლთან. მე ვფიქრობ, ნეტავ უკეთესი შევხედოთ არსებობს. სერჟანტი ესმოდა, და ის გამოფინეს.
  
  
  მე შემობრუნდა, რომ Tara. "ჩვენ არ უნდა შეხვდეს Gar, სანამ რვა საათზე..."
  
  
  "მოუსმინეთ, ნიკ." მან ჩანდა მოუსვენარი. "მე ვფიქრობ, ჩვენ გვაქვს მისია, და..." მან stammered... მე შეუშალა მას და განაგრძო ჩემი წინადადება. "ეს გვაძლევს დრო, რომ აწარმოებს ჩვენი დავალება პირველი." მისი სასტუმრო მინდა, რომ შევხედოთ ეს კაზინო გრენადა.
  
  
  მე მეგონა, მე ვნახე იმედგაცრუება მისი თვალები.
  
  
  მისი, შევიდა აბაზანა მიიღოს შხაპი. ის აღმოჩნდა, რადიო. მე შევხედე ჩემს თავს აბაზანაში სარკე და დაინტერესდა, თუ რატომ მე მაინც არ მაქვს ერთი ნაცრისფერი თმა ჩვენს შორის. "ერთი შენიშვნა Samba" იყო ითამაშა, რადიო, სანამ მუსიკა იყო ამოჭრა "მნიშვნელოვანი გათავისუფლებას Barents ზღვის ტერიტორიაზე".
  
  
  სენატორი პოლ Lindale მკვდარი იყო.
  
  
  სენატორი სხეული იყო ნაპოვნი Ego-ს doorstep. ის, ალბათ, დაეცა მეშვეობით windows მისი ოფისი მეათე სართული. რა თქმა უნდა, ისინი ფიქრობდნენ, რომ ეს იყო უბედური შემთხვევა.
  
  
  
  
  თავი 4
  
  
  
  
  ის ყოველთვის სამ საათზე დილით მუქი კაზინო. ყოველ საათში, ყოველ დღე, ნებისმიერი ამინდის, ის ყოველთვის სამი დილით. მე თამაში ბარათები და კამათელი დაღლილი ქალები და მამაკაცები ერთად drooping ხელმძღვანელები, სწავლის გამო მაგიდები და ყვირილი, "კარგით, თაფლი." ეს თითქმის საორკესტრო შემადგენლობა. კუთხეში, იყო drum მონაკვეთზე, რომელიც ინახება დგას სცემეს ღერძზე, სათამაშო ავტომატები და შემთხვევითი platter of გადახდა: ორმოცდაათი ბურთები მეოთხედი. სივრცეში ხდება quieter როგორც გასართობი ფასები მოიმატებს. მაგალითად, craps მაგიდები, თქვენ მოისმენთ pin წვეთი, განსაკუთრებით მაშინ, როდესაც ათი ათასი დოლარი ეხება.
  
  
  კაზინო საქართველოს გრენადა არ იყო განსხვავებული. ეს იყო გადაცვლა შემოწმება ორმოცდაათი დოლარი-Jon Stewart ნამდვილად არ მინდა, რომ ითამაშოს უფრო, რადგან ერთადერთი გზა მეშვეობით კაზინო არის ის, რომ გადაადგილება თამაშის დროს. მისი, დაინახა, Tara თვალს დებიუტანტი cum on ერთი იმ ერთი შეიარაღებული მკვლელები, ისინი ფუნქციონირებს მეოთხედი. მაშინ ჩვენ აგდებით საჰაერო, მაგრამ არ მესმის არაფერი.
  
  
  ჩვენ გაიყო გზები, რათა თვალი ორი, სავარაუდოდ, რაოდენობა. Tara ითამაშა, roulette ჩინური კრუპიე და მისი sel blackjack თავმჯდომარე, რომელიც სენატორი გააკეთა მისი მოგება და ზარალი.
  
  
  მე ოცი-ერთ ხელშია, რომელიც პირველი ხელი, ისევე, როგორც პირველი და მეორე. მე დააყენა ჩემი ჩიპი მესამე ტურში, მაგრამ დილერი გამაჩერა. ჩიპი იყო დაკარგული წერილი გ გრენადა. მან მითხრა, რომ მიიღოს ih უკან სალარო. ეს იყო ახალი ჩიპი, - განაცხადა მან. მათ ჰქონდათ ამ სირთულის დღეს.
  
  
  მე უკვე ჰქონდა გარკვეული სირთულეები, და ამ დროს მე არ გვინდა, რომ ეს რისკი. ამ დროს ის იყო შეიარაღებული. მისი, წავიდა სალარო. მან ბოდიში მოიხადა profusely და გადმომცეს სხვა ჩიპი, რომელიც მან გთხოვთ ჩატენეს ჩემი მხრივ.
  
  
  ხუთი წამის შემდეგ, ის შოკში ვიყავი.
  
  
  მე არ ვიცი, რა მომცეს, მაგრამ ეს უნდა ყოფილიყო სისულელეა. როცა გაიხსნა მისი თვალები, ორი ჩენ-li ორი warts შუა მათი შუბლზე იყო სწავლის გამო ჩემთვის. მაგრამ, თუ ისინი არსებობს, ისინი წავიდნენ, იმიტომ, რომ, როდესაც იგი საბოლოოდ მოვიდა, ორივე მათგანი იყო წასული. ისევე, როგორც ჩემი იარაღი: Wilhelmina მარცხენა ერთად კიდევ ერთი კაცი. ამ დროს ჩინური. ის იჯდა უკვე ჩემს ოთახში და გამიღიმა. ეს იყო პატარა, კვამლი-on, ხმა-დამოწმებული ოთახი, როგორც ჩანს, გამოიყენება კრასნოიარსკი ის ოფისი, რომელიც წავიდა მისი ბიზნეს და გავრცელება ჩიპი. იყო დაახლოებით ექვსი სხვა ადამიანი ოთახში გარდა კაცი ჩემი იარაღი, და არავინ იყო იცინის გარდა კაცი my gun.
  
  
  "კეთილი იყოს თქვენი მობრძანება ჩვენი მოკრძალებული შეკრება. ის უბრალოდ დაუთმო თავის არეში. Hef იყო მოკლე, კარგად აგებული კაცი ჩაცმული ელეგანტური აბრეშუმის სარჩელი. ნება მომეცით წარმოგიდგინოთ თავს თქვენ. ჩემი სახელი არის Lin, Lin Qin.
  
  
  "ბატონი Qin." მან თავი დაუქნია, ძალიან.
  
  
  "ბატონი Lin," ის, შესწორებული. გვარი არის აღნიშნული ყოველთვის პირველი.
  
  
  ყველა ეს გაცნობითი ხასიათის იყო ძალიან კეთილი. მე გვაინტერესებდა, თუ იგი გამოწვევა ჩემთვის ჩანგალი დუელი. "ეს სამწუხარო ჩვენთვის," - განაგრძო მან, " რომ ჩვენ არ უნდა მოითხოვოს თქვენი ყოფნა ჩვენი პატარა შეკრება ასეთი, უნდა ითქვას, მკვეთრი მოდის. მაგრამ თავს, არის საპატიო სტუმრის.
  
  
  წრე ქვის სახეები გამოკითხულთა მისი. "Gut, ბიჭები, იგი არ გაუშვა ეს არაფერი."
  
  
  იცინის, Lin აღმოჩნდა სხვები. "ბატონი კარტერი არის ხუმრობით", - განუცხადა მათ.
  
  
  ისინი ჯერ კიდევ არ იცინის.
  
  
  "ასევე," ის, shrugged, " როგორც ხედავთ, ჩემი თანმხლები არ მოუსმინოს ჯენტელმენების ანეკდოტები ერთმანეთთან. მათ ურჩევნიათ მიიღონ ქვემოთ უფრო მნიშვნელოვანი რამ დაუყოვნებლივ. მან აიღო სიგარეტი და გეხმარებოდნენ იგი უკან ოქრო-ონიქსი შემთხვევაში. Odin po ego თანამზრახველი გადახტა up, რათა ნათელი. სუსტი ტკბილი სურნელი ვრცელდებოდა ოთახი. "ოჰ, როგორ უხეში მე. მან გადასცა ტელეფონი. "სიგარეტი, ბატონი კარტერი?"
  
  
  ჰერები, ის შეარყია მისი ხელმძღვანელი. მე რატომ ზრუნავდა, იმდენად ამ Jon Stewart სისულელეა. ჩემი სახელი, როგორც ჩანს, ყველაზე მჭიდროდ იცავდნენ საიდუმლო ამ ქალაქში. "მე ვფიქრობ, ეს არ დაეხმარება ბევრად, თუ მე ვუთხარი, რომ თქვენ ი სწორი ადამიანი, და რომ, ჩემი სახელი არის ჯონ სტიუარტ?"
  
  
  Lin დააყენა ერთი წარბი. "მე ვწუხვარ, ბატონო კარტერი.
  
  
  Odin Po შეხვდება თქვენი ძველი მტრები-ჩვენი ძველი მეგობარი. მან დაინახა, თქვენ მივიდეს აეროპორტში და ინფორმირებული ბატონი Bangel. ის ჩემსკენ უკან კომფორტულად მისი თავმჯდომარე. — და მიუხედავად იმისა, რომ ჩვენ ვსაუბრობთ ჩვენი ყოფილი დამსაქმებელი—" — მე მას თქვენ მოვისმინე ego-ს ადრეულ დაშლის?"
  
  
  დიახ, ტრაგიკული, მე ვთქვი. "უნდა იყოს წაართვეს ხმის მიცემა, როგორც ეს, პრემიერ ჩემი ახალგაზრდობა."
  
  
  რეალურად. ღიმილი დაბრუნდა. "მაგრამ, ალბათ, შეუსაბამო ტრაგედია. ხედავთ, ზოგიერთი ჩვენს გარშემო არ დაეთანხმა ბატონი Bangel ის გზა, ბიზნესის კეთების, და ახლა, რომ ჰერები აიღო, იმ უთანხმოების გაქრება. მან მიმართა წერილი სხვები", რომ ამ სამყაროში."
  
  
  ახლა ისინი იცინის. რამდენიმე სიგარეტი გამოჩნდა და ნათდება. დაიწყო წარმოადგენს ბუნების ihc. ტკბილი სუნი წარმატება სავსე ოთახში.
  
  
  — და ახლა, ბატონი კარტერი, ჩვენ მზად ვართ, რათა თქვენ შეთავაზება. არ არის, რომ ჩვენ უნდა. მაგრამ თქვენი უშუალო სიკვდილი გარეშე ჩვენი დახმარება არ იქნება ნებისმიერი გამოყენება ჩვენთვის.
  
  
  მე მიკვირს, რომ Bungel ვერ შეამჩნია ეს უპირატესობა. მივხვდი, რომ ეს ეწინააღმდეგება საკმაოდ უცნაური.
  
  
  ვთხოვე. — რა არის ეს უპირატესობა?
  
  
  ხუთი პროცენტი. ხუთი პროცენტი მოგება. ეს არის კარგი წინადადება. მაგრამ არ მოველით, რომ მილიონობით. საცალო ფასი ჰეროინის ბევრად უფრო მაღალია, ვიდრე ფასი, ჩვენ ამისთვის."
  
  
  "და დანარჩენი?'ჰერები,' შევხედე მისი სიგარეტის შემთხვევაში. 'ბალახი. Hash?
  
  
  "რა თქმა უნდა, ხუთი პროცენტი საერთო თანხა. მან ისევ გაიცინა. და მეორე, როგორც თქვენ ამბობთ, არის წვრილმანი... ეს გვეკითხებიან ოპიუმის.
  
  
  "თქვენ მოუტანს ego აქ Nassau და გადატანის იგი შევიდა ამერიკის შეერთებული შტატები საკუთარ თავს." თავისი გააკეთა ეს, როგორც app; არ მოსწონს corkscrew.
  
  
  მან თავი დაუქნია. მაგრამ, რა თქმა უნდა, თქვენ უკვე იცით, რომ. წინააღმდეგ შემთხვევაში, თქვენ და ბატონი Bungel "— ის იშურებდნენ — " არ იყოს კამათი.
  
  
  ეს ბოლო განცხადება გაოცებას ჩემთვის. მან შემომთავაზა შეთანხმება, თითქოს ის იყო ნარკოტიკებთან ბრძოლის აგენტი, და თითქოს Bangel მხოლოდ განხილული ნარკოტიკები. ისე, იქნებ ეს იყო. იქნებ ეს ჩენ-li იყო პირველი წევრი ნარკოტიკების სინდიკატის. იქნებ ის იყო, უბრალოდ, ასე ჩაქოლეს, რომ em მიიღო, რათა დაეხმაროს ამერიკის შეერთებული შტატების სენატორი. შესაძლოა, ეს ყველაფერი ერთი დიდი crazy დამთხვევა. ან იქნებ Lin მინდოდა მისი ასე ვფიქრობ.
  
  
  "მე ვხედავ, რომ თქვენ ყოყმანი, ბატონი კარტერი. თქვენ შეიძლება სურთ კონსულტაციები ვინმე საბოლოო გადაწყვეტილების მიღებამდე. Oooh! მან თავი დაუქნია, კაცი, რომელიც იჯდა დღეს.
  
  
  Chu ადგა და კარი გავაღე.
  
  
  კონტეინერი.
  
  
  მისი გააღიზიანა იყვნენ ერთმანეთთან, მისი კაბა იყო მოწყვეტილი, და მისი თმის მოვიდა ფხვიერი დროს ბრძოლაში. თმის მე მინახავს მისი დააყენა და მნიშვნელოვანი სანამ იგი მარცხენა. ღრმად უბედური, მან შემომხედა, მხოლოდ ჩემთვის.
  
  
  "მე უკაცრავად.'
  
  
  ორი კაცი იყო ჩატარების მისი დანგრევა. ერთ თითოეულ მხარეს. ორივე განხორციელებული Sten ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღი; მოკლე, მსუბუქი ბრიტანელი იარაღი, რომელიც შეიძლება ცეცხლი ხუთასი რაუნდი წუთი. ინსტინქტურად, ის მიუახლოვდა მას. ისინი გაუშვებენ მისი და გაიზარდა მათი იარაღი, როგორც მე და კიდევ ერთი კაცი გამოვიდა, რომ დაიბრუნოს ჩემთვის. ისინი უბრალოდ შეცდომა დაუშვა. მათ უნდა ჰქონდეთ შეწყვიტა ძებნას ჩემთვის, როდესაც ისინი ნაპოვნი იარაღი.
  
  
  სწრაფი მოძრაობა, ის გადავიდა მისი stiletto თავის პალმის ისე, რომ მხოლოდ დანა იყო sticking out. მას ჩემთვის პირველი და მე ჩააგდო ჩემი emu ფარიკაობა შევიდა დოლარი დასტის. Ego პირი გაიხსნა და ის გარდაიცვალა სიურპრიზი. ეს მოხდა ისე სწრაფად და გაურკვეველი მიზეზით — რომ სხვები მომენტალურად დაკარგა მათი დაცვა. მომენტში თქვენ ისარგებლეს.
  
  
  მივედი ვხედავ Lin Jing.
  
  
  ერთი swing მისი მარცხენა ხელი, მან ego წინაშე მას, მაშინ გაიმართა, მას რკინის ძალაუფლება, ჩატარების stiletto რომ ego-ს ყელის.
  
  
  ორი ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღი გმირები გაყინვის ადგილი. სხვები დარჩა, სადაც ისინი იყვნენ, უმართავი. Lena ვერ გამოიყენეს მისი, როგორც მძევლად მისაღებად Tara და თავად აქედან. მაგრამ მე არ მინდა, რომ გზა.
  
  
  "გაათავისუფლე მისი" მე უბრძანა.
  
  
  ერთი წუთით, არავინ გადავიდა. უბრალოდ მისი. ლინა აიძულა მისი ნაბიჯია, სანამ მივაღწიეთ ერთი Tara დაცვით. სიმკვეთრე დანა გააკეთა მისი Lin ამაღლება მისი chin და მისი ყელის იყო დაუცველი. "Ma-untie მისი," მან მოახერხა. მცველი შეამცირა მისი იარაღი და საერთოდ, როგორც emu იყო განუცხადა.
  
  
  ეს იყო Tara, რომელმაც გასცა იგი. — გავიდნენ აქ.
  
  
  "მაგრამ,. ნიკ. †
  
  
  'Go!'
  
  
  მან კარი. ლინა გააკეთა მისი gasp და აიძულა ego მიმართ მესაზღვრეებმა, რომლებიც მხარს უჭერს მოშორებით საშინელებათა, როგორც იგი იყო მოგვეწონა ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღი, ერთი მათგანი და დაიწყო სროლა. პირველი ის მოხვდა კიდევ ერთი მსროლელი, და მაშინ ეს იყო ბავშვის თამაში.
  
  
  ათი წამის შემდეგ, ეს იყო მთელი.
  
  
  ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღი დაეცა მისი და აიყვანეს Wilhelmina. მაგიდაზე კუთხეში, მან შენიშნა, პატარა ღია ყუთი ჩიპი. მან ფრთხილად აიღო ერთი მათ გარშემო ხელში და შეამოწმა იგი. იყო ძალიან პატარა ნემსი sticking out of მხარეს, ორი მილიმეტრამდე ხანგრძლივი. ჩიპი დაარღვია მას ნახევარი. ღია ყვითელი სითხე გამოვიდა. გამორთვა წვეთი. ჩიპი ისინი ჩემს წინააღმდეგ. მე lid ყუთი და ამას წუთი. ვინ იცის. თუ თამაში წავიდა წინააღმდეგ, შესაძლოა, ისინი ვერ მოდის მოსახერხებელი. ის გაიქცა ხელის მეშვეობით მისი თმის, წელში ჰალსტუხს და დახურული კარი დაიშალა Nassau ჩინური კავშირის სამუდამოდ.
  
  
  მას შევხედე მისი watch. ვიყავით, ოცი წუთის დაგვიანებით. იმ დროს მივაღწიეთ, კაფე, მარტინიკა, სადგური იყო წასული.
  
  
  მაგრამ ახლა იგი ნამდვილად მოუთმენლად ველოდით.
  
  
  
  
  თავი 5
  
  
  
  
  მე დაეცა off სასტუმროში და წავიდა ვეძებოთ მატარებლის სადგური. ის იმყოფება პატარა სასტუმროში ახლოს სანაპიროზე. როდესაც მე იქ, ეს იყო სავსე პოლიციის თანამშრომლები; სასწრაფო დახმარების განსაზღვრავს off სიგნალიზაცია მითხრა, მე შეიძლება გვიან იყოს. აღმოჩნდა, რომ მე მხოლოდ დრო.
  
  
  ექიმმა შემომხედა და მისცა უიმედო shrug. — მას მხოლოდ რამდენიმე წუთი დარჩა. მისი დიდად არ შემიძლია შესახებ.
  
  
  ის crouched ქვემოთ შემდეგი Gar. "ხვალ," მან ჩურჩულით.
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი. მე ვიცი მისი. ჩენ-li ის გაქცევა. მისი, ისმის ჩემი watch ticking ქვემოთ ego-ს ცხოვრებაში. ან იყო, ეს ჩემი dollar დასტის? 'არაფერი?'
  
  
  "მან განაცხადა,. "მე დავტოვე თქვენ გაგზავნა. გითხრათ, Tara..."
  
  
  ეს რაღაც ხმას. Gar და ჰერები შეიძლება არ მუშაობდა ერთად ხუთი ან ექვსი დავალებები. ის იყო პროფესიონალი, როგორც კარგი, როგორც თქვენ შეიძლება სურვილი. მეგონა, ის მინდა ყოველთვის იქნება იქ მისი. ხმა ხმის მიცემა, რაც თქვენ მიიღებთ სიკვდილი. თქვენ კვლავ უკვდავი, სანამ ბოლო მეორე.
  
  
  მე დავბრუნდი, რომ ჩემი მანქანა და თავისი გუნდი off, თითქოს სიჩქარე ჰქონდა sped up ჩემი კონცეფცია მსოფლიოში. მაგრამ, რომ არ იყო საქმე. სინამდვილეში, ყველაზე მეტი მან შეიტყო, ნაკლებად ego ესმოდა ეს. სამი იდენტური ჩინელი მამაკაცი. სამი მკვდარი senators ღიაა ახლა. კაზინო. Escape from death. და ლაოსური Zeng, ვინ იყო სადღაც ინდო-ჩინური. ეს არ შეესაბამება და ეს არ დაამატოთ მდე. ფონზე ეს ყველაფერი იყო CANNAH, და CANNAH იყო მკვლელი გუნდი. და თუ სენატის ნადირობის სეზონი გაიხსნა, სამი უკვე მკვდარი, და ninety-seven ჯერ კიდევ ცოცხალია. მიმდინარე შეფასება, ისინი მალე გაანადგუროს მთელი ამერიკული მმართველობის სისტემა. ეს იყო ჩემთან, რათა გაირკვეს, თუ რა ისინი უნდა მიიღონ წინ ih და დაუშვას. მან დატოვა წერილი ჩემთვის. ან იყო, ეს იმას ნიშნავდა ჩემთვის? მისი თქმით, " გეტყვით, Tara, რომ Tara Bennett. ID = AX-20. Tara Bennett, შეიტყო ქალი.
  
  
  მოულოდნელად, ის იყო გაბრაზებული.
  
  
  Tara იცოდა ის, რომ ჰერები არ. მაგალითად, მან იცოდა, რატომ იყო ჩემთან ერთად. და არა იმიტომ, რომ Sutoan დიალექტი. როდესაც მან მითხრა, რომ ბარი, რომ მე ვიყავი ასეთი, a fucking genius, მან იცოდა, რომ nah ჰქონდა ტვინი ამ საქმეს, და, როგორც ჩემთვის ... "კუნთების", - განაცხადა მან, " არის წინაპირობა, ეს ამოცანა. უცებ მივხვდი, კლასიკური ქალი შეურაცხყოფა, რომელიც გსურთ მოზიდვა, ჩემთვის, მხოლოდ იმიტომ, რომ ჩემი ძალა.
  
  
  კარგად, რომ შეიძლება შეიცვალოს დღეს. Tara და მე ლამაზი და ძალიან ხანგრძლივი საუბარი. თუ არა მას მოეწონა თუ არა. და იგი არ მითხრა სიმართლე.
  
  
  იგი წევს საწოლზე, და წმინდა სინათლე გამორთეს. 'არა სამუდამოდ.'არა,' - განაცხადა მან, როგორც Brylev ვურთიერთობთ იქაური ეს. Brylev აღმოჩნდა. პატარა purple ნაწიბუროვანი ზომა კვარტალში ადიდებულმა up მისი cheek. მან ეჭირა მისი თითების დასაფარავად მისი ego. თუ გტკივა, ან გარშემო ამაოა. მან ჩანდა პატარა და უმწეო ერთხელ.
  
  
  მან განაცხადა, რომ მისი" Gar მკვდარია. "" ... და მე ვფიქრობ, რომ ეს დრო უნდა მითხრათ, თუ რა იგი გარდაიცვალა."
  
  
  "Gar? ოჰ, არა. მან აღმოჩნდა მისი უფროსი და ცრემლები welled up მისი მწვანე თვალები. ის თითქმის ელოდა, ცრემლები უნდა იყოს მწვანე.
  
  
  "რა იყო ის აკეთებს?"
  
  
  მან შემომხედა კიდევ ერთხელ. "მე არ ვიცი, ნიკა. უფლება... მე ნამდვილად არ ვიცი.
  
  
  "ამბობენ, რომ ეს, თაფლი." თქვენ არ ხართ პირველი, ცუდი ქალი მე ეჭვქვეშ, და თუ ზოგჯერ ვფიქრობ, რომ მე გაძლევთ უპირატესობა...
  
  
  "ოჰ, ნიკ. ცრემლები იყო, ახლა მიედინება სრული ძალით. იგი წელში და დაკრძალეს მისი სახე ჩემს მკერდზე. მე არ უპასუხოს.
  
  
  იგი გამოყვანილია თავად ერთად, იჯდა, და უთხრა, ტირილი, "მე მითხრეს, რომ არ გაიგო. მე არ უნდა გითხრათ, " მან შესწორებული თავად.
  
  
  მისი მამა გვირგვინით დიდი სიყვარულით შესახებ ნაწიბუროვანი მისი cheek. "მაშინ მოდით უბრალოდ, ვამბობთ, მე beat it out გარშემო."
  
  
  "თქვენ არასდროს არ გავაკეთოთ, რომ."
  
  
  მისი, შევხედე nah. "ჩვენ სხვა გზა." მე ვუთხარი,. ცნობილი სიმართლის შრატი Kolodezny, მაგალითად.
  
  
  "და ეს?" მან სთხოვა.
  
  
  "და ეს ... მე ვთქვი. Ee აიღო თავის იარაღი და kissed მისი ხანგრძლივი და ნელა. "მეტი", - განაცხადა მან. "Hey, მეტი. "ყველა უფლება", - განაცხადა მან შვებით. "თქვენ მოიგეთ. ამერიკელები გაჩერებაზე ნორმანდიის სანაპიროზე.
  
  
  ის გამკაცრდა მისი ძალაუფლება მისი. "Das weissen vie", - ვუთხარი მე. მისი, იგრძნო მისი breasts. "რა, Fraulein?"
  
  
  მან დაიწყო სიცილი და ცოტა მისი ტუჩის. "ბომბი დაეცემა Shirohima."
  
  
  მან, თავის მხრივ, უკან მისი ყური. "უნდა Sirohima?"
  
  
  "უნდა Hiroshima." ჩვენ ორივე იცინის ახლა.
  
  
  "ძალიან საინტერესო", - ვუთხარი მე, რატომ ხსნით მისი კვართი, ალბათ, საუკეთესო გულმკერდის მთელ დასავლეთ ნახევარსფეროში. ან, შესაძლოა, საუკეთესო ნახევარსფეროს დასავლეთი. "Ah, girl, girl. თქვენ ნამდვილად დიდი. საქართველოს ხალათი მოიცვა, კიდევ ერთხელ. "ასე რომ, მოდით ვისაუბროთ ახლა.
  
  
  "მე ვფიქრობ, რომ მე, როგორც აქტიური ნაწილის უკეთესი."
  
  
  მე გამიღიმა მისი. "მე ვიცი", - ვუთხარი მე. "მაგრამ ეს როგორ მე ვიცი, სიმართლე." No sex, სანამ თქვენ მითხრათ. ჩემი მეთოდი წამების არის სექსუალური უკმაყოფილება." მისი ჰალსტუხი unbuttoned'
  
  
  "გაფრთხილებთ, თქვენ გექნებათ furious საათში."
  
  
  მან შემომხედა და giggled ცოტა ნერვიულად. "მხეცი", - განაცხადა მან. "ოჰ, არა. ტკბილი სიტყვა არ დაგეხმარებათ. ის ჩემსკენ და უკან გადმოკვეთა მისი იარაღი. — მე თქვენ პატიოსანი გთავაზობთ. თუ თქვენ არ მაძლევს, რაც მე მინდა, მე არ მოგცემთ, რაც თქვენ გსურთ."
  
  
  იგი მოიღუშა. "არ foul ენა," - განაცხადა მან.
  
  
  "Ah! ეს გეგმის ნაწილი. თუ თქვენ არ ვსაუბრობთ სწრაფად, მე შეურაცხყოფა, სანამ მე ვარდნა.
  
  
  "სერიოზულად, ნიკ. მე მაქვს ჩემი ბრძანებებს...
  
  
  'სერიოზულად. კონტეინერი. მე არ მაინტერესებს. მან ჩანდა მისი სწორი თვალი. "პირველ რიგში, მე არ მინდა, რომ რისკის ჩემს კისერზე, თუ მე არ ვიცი, ყველა VCS. მეორე, მე არ მომწონს იდეა არ არის სანდო. მე მინახავს Hawk დასამალი არაფერი from me.
  
  
  — ეს ის არ არის, რომ ის არ ენდობა თქვენ, რა თქმა უნდა. თუ არსებობს ერთი ადამიანი, ის არ ენდობა, ეს ჩემთვის. ან თუნდაც ჩემი თეორია, ვგულისხმობ. მან განაცხადა, რომ თქვენ შეიძლება შეწყდეს, თუ მე გითხარით. თქვენ ალბათ ფიქრობთ, რომ მთელი მსოფლიო წავიდა mad."
  
  
  "ერთად Gar და სამი senators კუბოში, ეს ძალიან ნაკლებად სავარაუდოა, რომ მე დატოვებს. ასე რომ, წავიდეთ წინ. რა არის შენი თეორია?"
  
  
  მან აიღო ღრმა სუნთქვა. "ოდესმე მსმენია single celled კულტურა?"
  
  
  'Mmmm.' ბიოლოგიის... გენეტიკა. რამე მაგდაგვარს?'
  
  
  — კარგად, თქვენ მიღების უფრო ახლოს. ეს არის ახალი გზა რეპროდუქცია."
  
  
  — რა არის ცუდი ძველი?"
  
  
  "მოუსმინეთ", - განაცხადა მან. — მე ვარ, არღვევს ჩემს ბრძანებებს, რომ გითხრათ ეს. ასე, რომ თქვენ უნდა იყოს სერიოზული და მოუსმინეთ."
  
  
  "მე ვუსმენ", - ვუთხარი მე.
  
  
  "მადლობა პროცესი, ისინი მოუწოდებენ ერთი უჯრედების გადანერგვა, ble მეშვეობით ბირთვს მობილური გარშემო მოწიფული სხეულის ნებისმიერი მობილური მასშტაბით ნებისმიერი ნაწილი, რომ სხეულის შექმნა ახალი ორგანიზმი, რომ გენეტიკურად იდენტურია."'
  
  
  მისი, შევხედე nah ღიმილით. 'ვიმეორებ.'
  
  
  "მათ შეეძლოთ ამონაწერი მობილური ჩემს მისმა ლურსმანი, მისი სწორი ქიმიური გარემოს, და შედეგი იქნება ბავშვი, გოგონა, რომელიც გამოიყურება ზუსტად ისევე, როგორც მისი ყველა დეტალი."
  
  
  — იმას, რომ მოხდეს?" "მე არ ვენდობი მას არაფერი გარშემო.
  
  
  "ჰო. ეს არ არის საიდუმლო. უნდა იყოს ზუსტი, იქ იყო სტატია, თუ ეს დრო 1971 წელს. ჯერჯერობით, ეს მხოლოდ გაკეთდა ბაყაყები. მინიმუმ... რამდენადაც ჩვენ ვიცით. მაგრამ ჩინეთის ფასი არის გზა, წინ გველოდება მრავალი რამ."
  
  
  "დაველოდოთ წუთში. თქვენ ამბობთ, რომ ჩენ-li და ჩარლზ Bryce არიან clones იგივე ქარხანა?
  
  
  მან თავი დაუქნია shyly. "მე ვუთხარი, რომ თქვენ არ მომწონს", - განაცხადა მან.
  
  
  "მე არ მესმის. ვგულისხმობ... რატომ? ვგულისხმობ, მაშინაც კი, თუ ის შეიძლება, ეს მაინც არ აქვს აზრი.
  
  
  "მოუსმინეთ. კიდევ ამ ქვეყანაში, იყო სასწავლო ჯგუფები. ჩვენ ცდილობენ გაერკვნენ, თუ როგორი ადამიანი უნდა იყოს single celled რეპროდუცირება. და ერთი მიზეზი ჩვენ არ კეთდება ნებისმიერი ექსპერიმენტი, ამ მიმართულებით იმიტომ, რომ პასუხი ამ corkscrew: ყველაზე ცუდი ადამიანი. საქართველოს Hitlers. ადამიანებს megalomania. ადამიანი, როგორც ლაო Zeng, მაგალითად. პირველი კლასის მკვლელი.
  
  
  "კარგი, ვთქვათ ლაოსური Zeng აქვს მრავლდება..." ეს არ იყო ძნელი დასაჯერებელია, რომ ასეთი სუპერ ფანტაზია. "რას მოიგებს ეს? გარდა ეგოიზმი. და ეს რას უნდა გავაკეთოთ, კანის და ამ senators? ეს რას უნდა გავაკეთოთ მთელი Nassau სიტუაცია?
  
  
  იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "მე არ ვიცი. მე ვიცი, აბსოლუტურად არაფერი ამის შესახებ. ყველა მე ვიცი, არის ის, რომ ეს ასლები პირველი კლასის assassins გადაიზრდება პირველი კლასის assassins. ისინი გამოიყურება და ვფიქრობ — და კლავს-როგორც ორიგინალური. და ჩემი თეორია არის ის, რომ KANG აიღო ლაოსური Zeng მასალა შექმნა რაზმის pureblood assassins."
  
  
  "თქვენ იცით ეს...'
  
  
  "რა სისულელეა...?'
  
  
  "მე ვწუხვარ, რომ გთხოვოთ, რომ.
  
  
  იგი სწავლობდა, მე ყურადღებით. "თქვენ ფიქრობთ, რომ ის გიჟი?"
  
  
  "რა თქმა უნდა, მე ვფიქრობ, რომ თქვენ გიჟები. მაგრამ ჰერები, ძალიან. ჯანმრთელი მამაკაცები, რომლებიც ახლა წევს საწოლში გაინტერესებთ, თუ როგორ უნდა დავაღწიოთ სარეველა მათი ბაღი. და ნორმალური ქალები, ახლა პაკეტი მათი სადილების. თქვენ უნდა იყოს crazy მუშაობა ცული."
  
  
  "ეს არის ჩემი თეორია," - განაცხადა მან.
  
  
  "ეს შეშლილი, მაგრამ ეს არ ნიშნავს, რომ ეს არ შეიძლება იყოს ჭეშმარიტი."
  
  
  მან სუნთქვა შვებით ამოვისუნთქეთ. "დიდი მადლობა, ნიკა." მაშინ მან გაიცინა. 'მითხარი...'
  
  
  კი.'
  
  
  მან აიძულა მისი თმა უკან მისი შუბლი. — ოდესმე შეხვდა ნებისმიერი ჩვეულებრივი ქალები?"
  
  
  "არა.'მისი განაცხადა. "ისინი, ჩემი ტიპი."
  
  
  "რა არის თქვენი ტიპი?"
  
  
  შავგვრემნები", - ვუთხარი მე. მან ჩანდა ურიგო. "მოკლედ, მსუქანი და ძალიან სულელური. მიუხედავად იმისა, რომ "მე დასძინა, —" მე ღია არაფერი."
  
  
  "როგორ არის ის ღია?" ჰკითხა, unbuttoning ჩემი პერანგი.
  
  
  "ძალიან ღია", - ვუთხარი მე, მოიხსნას მისი კაბა. "დიდი", - განაცხადა მან. და რომ იყო თემა, ჩვენი საუბარი.
  
  
  მე მინდა გითხრათ, რომ მე არ ცნობილია რამდენიმე ქალები. და მისი, ვფიქრობდი, რომ მე უკვე ვიცოდი, რომ საუკეთესო. მაგრამ მე მინდა გითხრათ, რომ მე არასწორი იყო. Tara იყო რაღაც. ძალიან განსხვავებული. და ძალიან განსხვავდება რომ. მეჩვენება, რომ ყოველ დროს, ზოგიერთი nerd ცდილობს, რომ გითხრათ, რაღაც მომწონს ეს წიგნი, ეს ჟღერს სიმაღლე უსაქმურობის. იგი ყოველთვის "მსხვრევის", იგი არის "writhing", იგი არის "პირსინგი" მისი, და იგი ყოველთვის "ფეთქდება". რაღაც ეს ყოველთვის ჟღერს ტექსტს ჭიდაობის მატჩი.
  
  
  Tara განსხვავებული იყო, და მე არ მაქვს სიტყვები რომ. მან მე ვგრძნობ, თითქოს მისი სხეული უკვე გამოიგონეს, და ეს მოვიდა ცხოვრებაში პირველად და მხოლოდ ჩემთვის. მან ღია იყო და უდანაშაულო, ის ცხელი იყო, როგორც კარაქი და serene. იყო გოგონა, ისევე, როგორც ქალს. ეს იყო კითხვა და პასუხი. იგი Tara. და ის აფეთქდა. ჰერები განსხვავებული იყო, ძალიან.
  
  
  მისი, შევხედე nah. იყო ცრემლი მოადგა. აკოცა ჩემი მხრის. 'დიდი მადლობა. დიდი მადლობა.'
  
  
  მან ნება მისი ხელით თამაში მეშვეობით წითელი ღრუბელი. ნეტავ ვფიქრობ, რომ თქვენ ფერმა rooster თუ არაფერი მითქვამს, უბრალოდ ერთმანეთის გრძნობებს. ასე რომ, ის უბრალოდ გაჩუმდნენ და kissed მისი კიდევ ერთხელ.
  
  
  ჩვენ იმდენად ახლოს არიან ერთმანეთთან, როდესაც გავიგეთ, დააკაკუნონ კარი. მისი, გადმოვიდა საწოლი. თუ ეს იყო გოგონა, ღამით, იგი არ მოვა, თუ ჩვენ არ უპასუხოს. მაგრამ შემდეგ კვლავ, შესაძლოა, ეს არ იყო girl.
  
  
  მისი გახვეული პირსახოცი მის გარშემო წელის, აიღო იარაღი და წავიდა კარი. მან გახსნა ეს ბზარი.
  
  
  ეს იყო ოთახის მომსახურება. კალათაში იყო ვრცელი, მართვის სისტემა; სრული შამპანური ვერცხლის ქულერი.
  
  
  ის იდგა, ეძებს მას, და კვნესის მძიმედ, მოულოდნელად ძალიან მშიერი. "მე მინდა, რომ იმისათვის, ეს მისი," - განუცხადა მან მისი მიმტანი, " მაგრამ მე ვფიქრობ, რომ თქვენ გაქვთ არასწორი ნომერი."
  
  
  მან სთხოვა. "ბატონო სტიუარტ?"
  
  
  "დიახ. მისი Stewart.
  
  
  "ბატონი Garson Cantor უბრძანა, ეს თქვენთვის." სანამ შუაღამისას, - განაცხადა მან. სიურპრიზი.'
  
  
  "კარგი, — ვთქვი, როცა მიმტანი იყო, წავიდა ისევ. სადგური-ის გაგზავნა დარბაზში არის სადღაც შუა საკუთარი.
  
  
  — თქვენ ამბობთ, როგორიცაა ლობიო ნათლობის pie?"
  
  
  მე არ ვიცი, რას ვგულისხმობ, მაგრამ Gar მითხრა მან დატოვა წერილი, და ეს eda არის ყველა ის დაგვიტოვა, ასე რომ... " მან ჩანდა გარშემო სავარძელი, და მე ვკითხე, რაღაც საყურადღებოა. ნაჭერი ქაღალდი. ეს იყო შამპანური. კონვერტი, შიგნით მხოლოდ სავიზიტო ბარათი წარწერით " საუკეთესო სურვილები ასოებით. Gar ასევე წერდა, რომ რაღაც უნდა იყოს კოდი.
  
  
  M-1 x4 + ?
  
  
  "რა საშინელებაა", - ვუთხარი მე. "ეს სისულელეა." იგი ისევ მიმდინარეობს გამოკვლევა მიერ ego გაგზავნა: "იქნებ ეს არის ფორმულა." მივეცი ბარათის Tara: "ხმა. თქვენ მეცნიერის ოჯახში."
  
  
  Tara დაბრუნდა ego მე და shrugged. — ეს არ არის ჩემი სახელი, რომ მე ვიცი. მ მინუს 1, გამრავლების 4 პლუს რაღაც." იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "თქვენ უფლება, ეს არის სისულელე.
  
  
  მას შევხედე რუკა ერთხელ. მოიცადეთ მდე. ესმოდა მისი.'უეცრად, ეს ყველაფერი გააკეთა გრძნობა. "თქვენ იცით, რას ნიშნავს? ეს იმას ნიშნავს, რომ თქვენ უფლება.
  
  
  მან შემომხედა blankly. "მინდა, რა?"
  
  
  "მათ შესახებ pbx. გამოიყურება. მისი მამა აჩვენა მისი ბარათი ერთხელ. "ეს არ მ მინუს 1. ეს არის ბენდი მ 1. მლ. კოდი დასახელება ლაოსური Zeng. და მლ x 4 მლ მრავლდება 4. არსებობს ოთხი MI-ს. ოთხი მამაკაცი, რომელიც ჰგავდა ლაოსური Tseng. ოთხ ფილიალში. Plus კითხვის ნიშნის. Plus ღმერთმა იცის, კიდევ რამდენი.
  
  
  დაბნეული, იგი ჩემსკენ უკან მისი თავმჯდომარე. "თქვენ ხართ მოწმენი ისტორიული მომენტი."
  
  
  "ოჰ, კარგით", - ვუთხარი მე. "თქვენ უფლება ადრე."
  
  
  "დიახ, — განაცხადა მან. "მაგრამ მე არასდროს მინანია, რომ უფლება ადრე."
  
  
  ეს უნდა ყოფილიყო ჩემი მეათე სიგარეტი. ასე რომ, ეს იყო ძალიან ბევრი. მე ესროლა ჩემი სიგარეტის კონდახით მეტი აივნით მოაჯირები და უყურებს მას dive, როგორც მამაცი პატარა ბომბდამშენი. "ჩვენ ვცხოვრობთ პატივი და შემოდგომაზე, როგორც დამპალი მსხალი." ქარი ჰქონდა აიყვანეს the dark harbor, და გაუძღვება თევზჭერის კატარღები იყო bobbing ნერვიულად ტალღების, როგორიცაა მოუთმენელი ბავშვები, რომლებიც woken up, სანამ მათი მშობლები, და ახლა მოუთმენლად ველი ახალ დღეს. მე ვერ ძილის. მან დაელოდა, სანამ Tara დოზირებულ off, მაშინ მოსაკლავად თავად ჭიქა შამპანური და გამოვიდა აივანზე. ათასობით ვარსკვლავი და თეთრი მთვარე ეკიდა, სამყაროს უბრალო წყალი და სანაპიროზე. ერთი წუთით, მინდოდა დაგვავიწყდეს, რომ სხვა სამყაროში, ego და მძიმე ხაზები და სისხლის-სიწითლე. ამ სამყაროში მკვლელობა და სიკვდილი, სადაც პირველი გადაღება და შემდეგ დასვით კითხვები.
  
  
  მაგრამ მე მქონდა ამდენი კითხვა ih თავს. და ახლა პასუხი ვერ გადადებენ, სანამ მოგვიანებით. ჩენ-li იყო ერთ-ერთი იმ PBXs. მან მოკლა სენატორი. ახლა, ვინმე გეგმავდა სამაშველო ჩენ-li გარშემო ციხეში დღეს. მაგრამ ვინ იყო ეს "ვინმე"? და როდის იყო ეს "დღეს"? ეს "hema-რომ" შეიძლება იყოს თორმეტი ადამიანი ხელის ყუმბარა ან ერთი პირი, კარგი გეგმა. და დღეს — გრძელი სიტყვა. ეს გრძელდება from dusk მომდევნო dawn. იყო რაღაც. Lin Qing განაცხადა, რომ მე როგორც მიზნობრივი მიერ "ძველი მტერი". რა ძველი მტერი? მე მქონდა ათასი მტრები. და, თუ იგი მაინც კუნძულზე, ის შეიძლება მხოლოდ ჯვარი ჩემი გზა. რატომღაც მან უნდა იპოვოს პასუხები. და მანამდე, " ამაღამ."
  
  
  აღმოჩნდა, და ჩანდა შიგნით, Tara მძინარე არსებობს. მთვარე აისახა მინის მიერ დღეს; ისე ჩანდა, თითქოს ეს იყო შეჩერებული ჰაერში ლურჯი კვარტალში მთვარე, როგორც ღამის ნათურა. მისი თვალები დაშორდა ერთხელ. იქ იყო რაღაც მსგავსი. მე ჯერ კიდევ Tara ფიქრი და დაიცვას. ის იყო აგენტი და უფროსი მკვლევარი, მაგრამ hey, მე საჭირო, ჩემი დაცვა. კიდევ ერთი მიზეზი, მე არ სძინავთ. ეს არ იქნება შესაძლებელი, თუ მე არ მაქვს გეგმა, როგორიცაა, სად უნდა დაიწყოს, რათა აკონტროლოთ ქვემოთ ყველა ამ "whys".
  
  
  მან დაიწყო მისი ძებნა მას. უჯრაში მისი, მაგიდა, სკამი, მივხვდი, რაც მჭირდებოდა. ამ kitschy ფლაერები მათ დატოვონ ტურისტებისთვის. "გართობა Nassau". "სად არის ეს ყველაფერი ხდება?"
  
  
  "სად არის ეს ყველაფერი ხდება?" იქ იყო რუკაზე კუნძულზე. მან აიღო ის, რომ უფრო ახლოს. ციხეში აღმოჩნდა მისი. კარგი. თუ იგი გაიგზავნა სასტუმრო გაქცევა პატიმარი, სადაც იქნებოდა მისი ego მიიღოს მისი? მისი სასტუმრო მიიღებს მას კუნძულზე. ისე მინდა წასვლა სანაპიროზე. პატარა თვითმფრინავი შეეძლო სანაპიროზე, როგორც ასაფრენი ბილიკი. ან ნავი არ გამოიყენება იგი. კერძო გემი, დასვენება და პრივილეგირებული იახტები. მე traced მისი ციხიდან კაბა. კაბა იყო ძალიან ძვირი, იქ ბევრი გზები. მთელი კუნძული აიღო ის.
  
  
  როდესაც მე ვუყურებ ისევ, მისი გამოჩენა შეიცვალა. მზე გამოჩნდა out უკნიდან დედამიწაზე ხაზი, და ცის საერთო დედა დედამიწაზე ნაცნობი ვარდისფერი საბანი. მეთევზეები გამოვიდა, გარშემო თავიანთ სახლებში, გადატანა Bay Sturt და ხელმძღვანელობდა მათი ხომალდები შემოვიდა ბურჯი. ქალთა გახსნა მათი სადგომის ბაზარზე გეი ჩალის ქუდები და gaudy ჩანთები seashells. თუ მე Jon Stewart, ჩვენ შეიძლება გავლა ამ ბაზარზე და წასვლა წყლის თხილამურებით ზღვის, და შემდეგ ლანჩი ქალაქის ახლად დაჭერილი ზღვის ბასი. თუ ის იყო, Jon Stewart, ის არ ვიცი, ჩენ-li-ს მოსალოდნელ escape ახლა, და თუ მან გააკეთა, იგი არ წავიდა პოლიციაში, რათა თავიდან აიცილოს იგი. "მაგრამ, ნიკ კარტერი დაეხმარება ჩენ-li გაქცევა.
  
  
  მკვლელი იყო მხოლოდ ჭანჭიკი მთელი მანქანა, და ჰერები იქნება მთელი მანქანა; როგორიცაა ადგილი, სადაც ისინი მასობრივი წარმოების PBX. და ნებისმიერი წარმატებას, ჩენ-li გამოიწვევს ჩემთვის არ არსებობს. თუ მხოლოდ მას შეუძლია მიიღოს ego გაქცევას. ყველას, მაგრამ მე.
  
  
  ეს იყო ექვს საათზე დილით, და ახლა მე მქონდა გეგმა. მას შეეძლო ძილის ახლა.
  
  
  
  
  თავი 6
  
  
  
  
  წესი პირველი: ვიცი, თქვენი მტერი.
  
  
  მან გამორთულია Interfield გზა და გაემგზავრა აეროპორტში. ჩემი ძველი მტერი, მაინც მიხედვით Lin Jing, დამინახა მივიდეს აეროპორტში. იქნებ აეროპორტში ვერ მომეცი გამოიწვიოს. ისე, ეს იყო wild ride, მაგრამ ეს იყო ღირს ცდილობენ.
  
  
  მას შევხედე, სახეები უკან counter. საბაჟო. ინფორმაცია. Hertz მანქანის დაქირავება. დაჯავშნა. არავინ მათ გარშემო ეთქვა ჩემთვის, რომ არაფერი გამოჩნდა მედია იუწყება. მივედი newsstand და შეიძინა გაზეთი. უნდა რაღაც გააკეთოს, ხოლო ჰერები, ვფიქრობ იმაზე, თუ რა უნდა გააკეთოს. Nen არ აქვს არაფერი კაზინო გრენადა. უცხოელები. მაგრამ ასე არ wouldnt ეს იყოს უცნაურია. ისინი, ალბათ, არ მინდა შეგაშინოთ ტურისტი. ან იქნებ პოლიციელები უბრალოდ არ იციან ამის შესახებ. იქნებ ვინმე მოვიდა ადრე და დაასუფთავეს ამ არეულობას. ვინმეს ამ ნარკოტიკების ვაჭრობა.
  
  
  ან ვინმე გარშემო სხვები . სიაში მკვდარი შეამოწმა იგი. Bangel გარდაიცვალა საავადმყოფოში. უყურადღებობის სიგარეტს. Ego ჩემი დედა, რომელიც ცხოვრობდა Kensington, იყო ego გადარჩენილი. არაფერი, მაგრამ კარგი რამ მკვდარი. De mortuis nil nisi bonum. მე ვუყურებ მთელს ტერიტორიაზე, რადგან ჩემი გაზეთი. არა ძველი მტრები lurked ჩრდილში.
  
  
  იყო ერთი რამ, ის ვერ გააკეთებს. საკმაოდ ინგლისური BOAC გოგონა შეამოწმა სამგზავრო სია ჩემთვის ორშაბათს ღამით. ორშაბათს საღამოს, ჩვენ ჩამოვედით მთელი New York at 7: 30 am. პან ვარ გაემგზავრა Miami შვიდი, და ბრიტანული თვითმფრინავი გარშემო ლონდონში ჩამოვიდა რვა-არა, მეოთხედი რვა. ეს იყო ცოტა ადრეულ. ლონდონში. მე მეგონა, რომ იგი ხოლო. ჩარლზ Okun იყო მტერი მთელს ლონდონში. მაგრამ არა, ისინი ego, როდესაც ისინი დაარბიეს მისი ლაბორატორია. რვა! Vin წელს! ეს შეიძლება ყოფილიყო მას. კარლო, მიწოდების ბიჭი, თქმით, ადამიანი, რომელიც გადახდილი emu იყო დიდი Chinaman. ფრთის Tak იყო ხუთი ფუტის სიმაღლის ტელ.: KAHN საფუძველზე ლონდონში. და ეს სავარაუდოა, რომ ის დავიწყებია, რომ ის ოდესმე დამხვდა. ნება მომეცით, შეგახსენოთ, რომ მას უკვე ჰქონდა სამი თითით მხრივ.
  
  
  "Darling. მან გამიღიმა გოგონა უკან counter. "შეგიძლიათ მითხრათ, თუ ბატონი ფრთა იყო, რომ ფრენის ორშაბათს გარშემო ლონდონში?"
  
  
  "ოჰ, მე ბოდიში." მან კი ჩანდა, ძალიან სამწუხარო. — მაგრამ მე მეშინია, მე არ ვარ დაშვებული, რომ გაძლევთ, რომ ინფორმაცია."
  
  
  "მე ვიცი, რომ თქვენ არ შეიძლება", - ვუთხარი მე.
  
  
  მან ჩანდა მისი სწორი თვალი. შეხედეთ ნომერი ორი: ძლივს აკონტროლებს, გაჩნდა ვნება.
  
  
  მან მომცა ინფორმაცია. Vin Vo მართლაც ამ სამგზავრო სია. ის არ იყო მარტო ეს მოგზაურობა. Ego თანამემამულე მოგზაური იყო ე. წ. ეკიდა Lo.
  
  
  "იმ შემთხვევაში, თუ თქვენ გაინტერესებთ," - დასძინა მან helpfully, " ისინი გააფრთხილა მოგზაურობა უკან ლონდონში ათი საათისთვის ამ საღამოს."
  
  
  ის იყო დაინტერესებული.
  
  
  მე შანსი და მოუწოდა მის გრენადა სასტუმრო. ბატონი Vin Po იყო რეგისტრირებული, მათ. ჩემი gamble დაიწყო გადახდას. მაგრამ მეორეს მხრივ, გარკვეული ეკიდა Lo. თქვენ არ შეგიძლიათ უბრალოდ მოვიგოთ ყველა დროს, ან.
  
  
  მე დავბრუნდი სასტუმროში და აღმოჩნდა, კარლო, ჩვენი საერთო მეგობრის. იგი მიხვდა, რომ დანაშაული. მისი განუცხადა emu რა მისი სასტუმრო იცოდა, და უთხრა emu რამდენი მე გადაიხადოს მისი მას. ჩვენ შეთანხმდნენ.
  
  
  მე ვუთხარი, Tara, თუ რას უნდა ველოდოთ. მას ეგონა, რომ ეს იქნება გართობა.
  
  
  მან kissed მისი ნახვამდის და წავიდა უკან მანქანა.
  
  
  წესი მეორე: წავიდეთ ციხეში. გადასვლა ღიად ციხეში.
  
  
  მაგრამ გზად, მან გაჩერდა მილები მშვიდობის, ინგლისური სიგარის მწარმოებელი Nassau. მათ ჩემი მახინჯი ბრენდის ოქროს რუპორი. მან უბრძანა მისი პირადი რამდენიმე პაკეტები სასტუმრო და მიიღო რამდენიმე პაკეტები მასთან უშუალო გამოყენებისათვის.
  
  
  მივედი ბარი Bay Street და ჰქონდა სენდვიჩი და ლუდი. მერე კიდევ ერთი. და კიდევ ერთი. და ბურბონის თბილი. როდესაც მან დატოვა, ის იყო მთვრალი და stumbled. მე შელაპარაკება ბარმენი შესახებ კანონპროექტი. საქმე ის არის, ის იყო მართალი, მას შემდეგ, რაც ყველა. მას out ხმაურიანი განწყობა, დაუბრუნდა მანქანაში და წავიდა off. მან wrong turn on ერთი გზა ქუჩის და honked ზე oncoming მანქანები. მე ნამდვილად მომეწონა ხმა ამ horn. მან დაიწყო honking, " ეს-არის-მთავარი-ჩვენ-გაგრძელება-the-battle."
  
  
  ეს პოლიციელი გამოჩნდა, პარლამენტის Sturt. მე არ მაქვს არანაირი დოკუმენტები, ჩემთან ერთად. ის იყო ძალიან კეთილი. მან შესთავაზა, take me back to ჩემი სასტუმროში. აპატიე და დაივიწყე. მას უნდოდა მას მივიღოთ ძილის.
  
  
  მისი ego მოხვდა მას ნიკაპზე. ასევე კარგი გზა შევიდა ციხეში.
  
  
  საქართველოს Nassau ციხეში არ იყო, როგორც ცუდი, როგორც ყოველთვის. ეს იყო მოუხერხებელი, ორსართულიანი ქვის სტრუქტურა დასავლეთ მხარეს კუნძულზე. ადგილობრივები მას "სასტუმრო" იმიტომ, რომ ის, რას ჰგავს. მას აქვს ბევრი ბუნებრივი ლამაზმანები შესთავაზოს. Neatly მოვლილი გაზონები და ვიწრო ბაღი. იმ კლიენტებს, ძირითადად, შედგება ადამიანი მძინარე off მათი drunkenness ერთი ღამით, შემთხვევითი ქურდები და შემთხვევითი ადგილობრივი "სისხლის სამართლის მანიაკები". აქამდე, ferret რასის არეულობების არ შედეგადაც ძალადობრივი დანაშაული. ამდენად, ადამიანი, როგორც ჩენ-li იყო არ ითვლება არანაირად, როდესაც ისინი შეიქმნას მათი უსაფრთხოების სისტემა. მაგრამ ისინი არ emu საუკეთესო მათ. მცველი იდგა ego კამერა.
  
  
  ის იყო ძალიან მთვრალი. მითხრეს, უფლება აქვს ერთი სატელეფონო ზარი. მე მათ ვუთხარი, მინდოდა დარეკეთ წმინდა პეტრე. მათ ვუთხარი, რომ ძალიან მთვრალი.
  
  
  ჩვენ აღების me ფილმი. გარდა ჩენ-li, იყო მხოლოდ ორი სხვა პატიმრები. ჩამსვეს საკანში, ამ ორი ბიჭები.
  
  
  Odin იყო მძინარე მათ გარშემო, აშკარად მთვრალი.
  
  
  სხვა ჰგავდა კაცი ხარ, არ მინდა, რომ ხაფანგში იმავე საკანში. ის იყო დიდი ადამიანი, მყარი აშენება, და ნაწიბურების stab ჭრილობები, რამაც მისი ლურჯი-შავი სახე გამოიყურებოდეს patchwork ქვილთი.
  
  
  ის ფიქრობდა ის, როდესაც ის შევიდა.
  
  
  ჩენ-li-ს მობილური იყო, მეორეს ბოლოს. იქ, ბოლოს დერეფანში. თუ ის მინდა დარჩა მარცხენა, მისი ego არ მინახავს მისი. ჩემი პირველი შევხედოთ ფილიალი. ის იყო მაგარი და მშვიდი.
  
  
  მან ანთებული სიგარეტი და გადასცა ჩაალაგე დიდი cellmate. მან აიღო ერთი, შეისწავლა ეს, იგრძნო, ოქროს მფლობელი, და გაიმართა ეს ნათელი. "რომ სახის shit." და გამიღიმა.
  
  
  Ego-ს სახელი იყო T. Wilson შერიფი, და მან კუთვნილი ბარი მოუწოდა ხის ნიკელის, ადგილობრივი დაწესებულების გარეთ ქალაქში. უეცრად, პოლიციელები swooped და აღმოჩნდა პაკეტი ჰეროინის ქვეშ ბარი. "ეს იყო ჩადებული, კაცი. მე არ ვარ, რომ სულელური. მან გავრცელდა მისი ხელები. ისინი სუფთა. "მეორეს მხრივ," ის, scratched უკან მისი უფროსი, " თუ მისი ასე ჭკვიანი, მაშინ რატომ არის მისი აქ?"
  
  
  მათ დახურულ ego ბარი და შემდეგ მოკლეს ego. მისი თქმით, Ego, იქ არ იყო ბევრი ნარკოტიკების პრობლემა Nassau, ასე რომ პოლიციელები პირველი პრეტენზია, რომ ის იყო bigwigger. ეს იყო, თითქოს მართლაც მიიღო, დიდი ბოსი. — იმავდროულად, ზოგიერთი ჭკვიანი ბიჭი იცინის მისი ass off."
  
  
  "კი," ვუთხარი მე. "რა მღელვარე."
  
  
  T. Wilson შერიფი და მისი მეგობარი გახდა. მან მითხრა, რომ მისი ჟან და ბავშვები და ყვითელი სახლი ის მინდა ააშენა თავისთვის. მე ვკითხე, თუ მან რაიმე სერიოზული მტრები, და მან გაიცინა. "იესო, კი. მაგრამ ჩემი მტრები. ისინი უფრო სავარაუდოა, რომ დაჭრილი თქვენ shreds, ვიდრე დაამშვენებს თქვენ ამ გზით. ხმის მიცემა რა, რაც მე ასე გაბრაზებული კაცი. არავინ მათ გარშემო მიიღებთ არაფერი გარშემო."
  
  
  "და თქვენი ბარი?"
  
  
  მან გააუქმა მისი shoulders. თუ ვინმე არ სჭირდება, ისინი მაინც უნდა შეიძინოთ იგი. ეს არც მე ან მთავრობა. ნებისმიერ შემთხვევაში, ისინი მაინც უნდა გადაიხადოს."
  
  
  "თუ ისინი არ აკეთებენ ის რაღაც სხვა მიზნით." მან უკვე იცოდა, ვინ "ისინი" იყო.
  
  
  მისი რაღაც ცნობილია, ამ ციხეში. პოლიციელები დაბლა იყო მორიგე, სანამ ათი. დაცვის Jung-ლი იყო მხოლოდ უსაფრთხოების დაცვა ფილმი. Ego შეცვალა ყოველ ხუთ საათში. მომდევნო უსაფრთხოების დაცვა იქნება აქ კვარტალში გასული ექვსი. Warden Bruckman შეიცვლება Jailer Crump.
  
  
  მას ჰკითხეს, რამდენიმე კითხვას მიერ emu შესახებ ჩენ-li. ჩვენი მძინარე cellmate გამოიწვია მოკლედ თავის ძილის. შემდეგ ის აღმოჩნდა გარშემო და ხვრინვა დაიწყო.
  
  
  ჩენ-li მხოლოდ ერთ მომხმარებელს. მეზღვაური, უილსონი ეგონა. სუსტი ბიჭი tracksuit. ჩენ-li მოუწოდა ego ჯონი. ჯონი მოვიდა ყოველდღე. ბოლო დროს იყო, ამ დილით. მას ჰქონდა ტატუ დიდი წითელი პეპელა მისი მკლავი. თქვენ ვერ გამოგრჩეთ ეს კილომეტრის დაშორებით.
  
  
  ერთი რამ, მისი აითვისა მეტი წლის განმავლობაში. საკითხი, რომ არ შეიძლება გამოტოვებული ფარგლებში რადიუსით 1 კმ., როგორც წესი, განთავსებული იქ რატომღაც.
  
  
  სერჟანტი მოვიდა ჩემთან. ის უკვე ძალიან ფხიზელი. მე მქონდა ბევრი remorse. ვთხოვე, თუ შეიძლება ზარი მისი ჟან.
  
  
  ექვს საათზე, როგორც დაგეგმილია, Tara ჩამოვიდა. ის ვერ გამიგია, როგორ შეიძლება ასე სულელური. მან უთხრა მათ, რომ მე კარგი ადამიანი, კარგი მოქალაქე, კარგი ქმარი, და, რომ მე არასოდეს გაუკეთებია, ასე რომ ველური ადრე. და ჰერები არასოდეს გაკეთება კიდევ ერთხელ. შემდეგ, მან მითხრა, რომ იგი ტირილით ნამდვილი ცრემლები.
  
  
  ისინი დაეცა ბრალდებით სანაცვლოდ ჯარიმა.
  
  
  ათი წუთის გასული ექვსი, კედლის ტელეფონი, ჩემი ბლოკი დარეკა. Guardsman Bruckman დატოვა პოსტი და წავიდა ქვემოთ დერეფანში უპასუხოს emu. "დიახ. მან ჩანდა ჩემი მიმართულებით. "დიახ. მე გაგზავნას მისი ego ქვემოთ დაუყოვნებლივ.
  
  
  აღმოჩნდა, მის უკან კვნესა. "Hey," - განაცხადა მან ტელეფონში, " მისი სასტუმრო სურს, გკითხოთ.".. Ego Stahl-ის ხმა არის დაბალი და კონფიდენციალური. მე იმ იმედით, რომ corkscrew ego არ მიიღოს ძალიან ხანგრძლივი, რადგან ეს შეიძლება ჩაშლას ჩემი გრაფიკი.
  
  
  მას შევხედე, Wilson. T. შერიფი. მე ნამდვილად მომეწონა. და ის მწიფე სიკვდილს დღეს. იღუპებიან CANNA იმიტომ, რომ ის იყო მოწმე. მას არ ენდობა, ჩვენი მდუმარე თანამგზავრი, ციფრული ფოტოაპარატი. ის იყო ძალიან მშვიდი. და ცოტა მთვრალი. Ego სუნი შეიძლება იყოს იგრძნო, პარიზში.
  
  
  მაგრამ რა უბედურებაა, მე ზრუნვა? მინიმუმ მე შეიძლება არ იყო, დაიცვას უილსონი. იგი იჯდა თავის სისულელეა. "ეს თქვენ, კაცი," - განაცხადა მან. "თქვენ შეგიძლიათ გადასვლა მთავარი ახლა."
  
  
  "თქვენ დავტოვებთ, ძალიან", - ვუთხარი მე. "ძალიან მალე.'
  
  
  — მე არ დადებს Stahl, რომ.
  
  
  - დიახ. უნდა იყოს პატიოსანი. Seam მისი doublet შეეხო მას: "მე ვერ გაბედავს ყველაფერს ქვეშ." ახლა, ღია ახლა.
  
  
  იგი დააყენა ih emu მკლავი. მან იცოდა, რომ ჩიპი ჩამოტანილი კაზინო რომ მოდის მოსახერხებელი.
  
  
  როდესაც Jailer Brookman მოვიდა ჩემთვის, უილსონი უკვე ეძინა, და Brookman გამიყვანა კიბეები. "ყველა უფლება, Stuart. თქვენ უნდა მარტო. მე არ შეუძლიათ დატოვონ ეს სამყარო.
  
  
  "დიდი მადლობა, ტელ.: Brookman", - ვუთხარი მე.
  
  
  "ბოლოში კიბე, უბრალოდ, თავის მხრივ მარცხენა. თქვენი ქალი ელოდება არსებობს.
  
  
  მისი, თავი დაუქნია ღიმილით. "მართლაც," - ვუთხარი მე. "მე ნამდვილად მინდა, რომ დიდი მადლობა. თქვენ უკვე ისე კარგი ჩემთვის. მან ჩატარდა ხელში. "მაღალი ხუთ.'
  
  
  მან ჩატარდა ხელში.
  
  
  ხუთი წამის შემდეგ, ეს იყო sail.
  
  
  მისი სამჯერ დოზა საანესთეზიო არის თითოეული ნიშნად. ორივე მამაკაცი იქნება დაახლოებით ხუთი, გარეთ მეექვსე საათი. ეს უნდა იყოს ხანგრძლივი საკმარისი.
  
  
  ჩენ-li შემომხედა და თავი დაუქნია ჩუმად. მას ეგონა, რომ ეს იყო ყველა გეგმის ნაწილი.
  
  
  ეს იყო კვარტალში გასული ექვსი. კიბეებზე, იგი უპირისპირდება Warden Crump, Bruckman-ის შემცვლელი ჰყავს. "Bruckman აქვს გაგზავნა", - ვუთხარი მე.
  
  
  "Oi? მან შეწყვიტა, დაბნეული.
  
  
  მან მიაღწია წუთი და გაყვანილია დაკეცილი ნაჭერი ქაღალდი. მისი მტკიცედ განთავსებული ეს ერთად ჩიპი ego ელოდება მხრივ.
  
  
  მისი ego ისხდნენ მისი მძინარე სხეულის უკან ფილმი ციხის ბლოკი.
  
  
  დაბლა, სერჟანტი იყო ქადაგება ჩემთვის, თუ რა საფრთხე სასმელი.
  
  
  მან განუცხადა სერჟანტი, რომ ის იქნებოდა კარგი ბიჭი სხვაგვარად. ჩვენ იგრძნო ბოდიში ერთმანეთის ხელები.
  
  
  კლერკი მოსაცდელ ოთახში ისმის სერჟანტი დაეცემა და მოვიდა რა იყო ამ საკითხზე. "ეს უბრალოდ გადაუშვა მეტი." მე ვუთხარი,. "ისევე, როგორც, რომ. მოვიდეს და ვხედავ." Ego მოგვეწონა მისი მკლავი, თითქოს ცდილობს, რომ იჩქარეთ მისი მდე.
  
  
  პოლიციას მწერალი დაეცა თავზე მთავარი სერჟანტი.
  
  
  Tara იყო მელოდება counter.
  
  
  "მე ხელი ჩამოართვა ყველა პოლიციის ოფიცრები, რომლებიც ასე რომ, კეთილი ჩემთვის", - ვუთხარი მე.
  
  
  "ჩვენ ნამდვილად უნდა იყოს ჩვენი დაცვა," - განაცხადა მან, როგორც ჩვენ მარცხენა. — ვგულისხმობ, ყველას აქ სძინავს ისე კარგად არის.
  
  
  მან დაიწყო humming Brahma-ს იავნანა.
  
  
  
  
  თავი 7
  
  
  
  
  Tara და მისი გვესაჭიროება ადგილი გაიგო. ჩვენ ვნახეთ, ადგილი არა შორს ციხეში. რეალური ყალბი ანტიკური pad-პლასტიკური აგური და ხის ვინილის. ეს ადგილი იყო ე. წ. "Het Schelmenhor", და მე მიკვირდა, თუ ეს იყო ნამდვილი ნაძირალა.
  
  
  მე არ ველით რაიმე სირთულეები ციხიდან. ყველა მათგანი ძილის პირველი რამდენიმე საათის განმავლობაში. და, როგორც ვიღაც ერთხელ განაცხადა, მძინარე შუაღამემდე მნიშვნელოვანია. მისი ეჭვობს, რომ ih ძილის იქნება შეწყვეტილი. მტრები " პირველი მანქანის არ იყოს იქ სანამ ათი საათისთვის, და მას შემდეგ, რაც devs გააფრთხილა ბილეთები ათი საათი მოგზაურობა ლონდონში, გაქცევის ჰქონდა ადგილი, სანამ ათი საათისთვის.
  
  
  და გაქცევა მოხდა. ჰერები, იზრუნა იგი. მეორეს მხრივ, პოლიცია ასევე დაეხმარა. მაინც ის მინდა ინახება მათ ცოცხალი. ნებისმიერი ბედი, არავინ იყო გადაღებული. ჩენ-li-ს მეგობრები რომ შევხედოთ, პოლიციის და, მან იმედი გამოთქვა, არ ვიღვიძებ მძინარე ძაღლები. ეს იყო კარგი რამ გავაკეთე, რომ დღე.
  
  
  იგი ხელმძღვანელობდა Tara მაგიდა კუთხეში და უბრძანა ბურბონის. მან უბრძანა sherry. ჩემი ლედი დარჩა ქალბატონი. "ნებისმიერი სიტყვა, კარლო?"
  
  
  მან დაიწყო rummaging მისი purse. "უწოდა," - განაცხადა მან. "გადაარჩინა მისი." იგი გამოვიდა მუჭა სიგარეტის butts, grimaced, და საპირისპირო მხარეს კიდევ ერთხელ. ჩვენი უმიზნო ძებნა მიგვიყვანა არსად. შემდეგ მან დაიწყო მეთოდურად ცლიან ჩანთა, ერთი ნივთი დროს. კომპაქტური ყუთი. სიგარეტი. საფულე. მან შემომხედა დაბნეულობა. "თუ თქვენ გააკეთეთ კიდევ ერთი კომენტარი ამ, კარტერი, თქვენ უნდა იყოს ჯარიმა."
  
  
  განაგრძო მან, მისი რიდი.
  
  
  მე გავაგრძელე ძებნა შესაფერისი კომენტარი.
  
  
  გსმენიათ ამბები ჯერ? "არა, რა თქმა უნდა, არა. Tabletop იყო თავიდან ჰგავს Waterloo მოედანზე. "სენატორი Cranston." მას ვუყურებ. 'ავარიის. მინიმუმ, ეს არის ოფიციალური app.
  
  
  — ხომ არ მიიღოს რეალური ინფორმაცია?"
  
  
  მან თავი დაუქნია. "როდესაც მე მას ვაშინგტონში ინფორმირება მისი ჩვენი დასკვნები, მივხვდი ყველაფერს. რეალური მიზეზი არის ის, რომ თვითმფრინავი დაზიანდა.
  
  
  ჰერები, ის შეარყია მისი ხელმძღვანელი. კიდევ ერთი დღე, კიდევ ერთი სიკვდილი. და ჯერჯერობით ferret სახლში კანის ჰქონდა ყველა კოზირი. "თქვენ გვესაჭიროება გაგზავნა კარლო," მისი მეუღლე უარყო მედია იუწყება. — მე ვფიქრობ, უკეთეს იჩქარეთ თქვენი ძებნა." იგი rummaging მისი ჩანთა... მან წაკვეთილია მისი თითების. "დარწმუნებული ვარ, რომ ეს იყო."კარლო დავარცხნილი მთელი გრენადა, ისევე, როგორც თქვენ თქვით, emus იყო, და, როდესაც მათ გამოიგონეს საფრანგეთში, კარლო წავიდა მას შემდეგ, რაც მათ. რომ ზღვისპირა ვილაში", - განაცხადა მან. ბოლოს კასკადი გზა. შემდეგ აღმოჩნდა, მარცხენა ან სწორი წინ. ისე, მაინც თქვენ უარს ჭამა
  
  
  იყო, იმის გათვალისწინებით, ყველაზე მანკიერი სახე ბოლო რამდენიმე დღის Nah. "Tara!" ჩემი ხმა არის, აბსურდულად მკაცრი. მან აღმოაჩინა, ქაღალდი. "თავის მხრივ დაუტოვებიათ," - განაცხადა მან.
  
  
  იგი ცდილობდა მახსოვს, სასტუმრო ბროშურა. რუკაზე ის მინდა სწავლობდა აივანზე პირველ ნათელი დილა. მისი თქმით," სად არის ეს ყველაფერი ხდება? " Cascade გზის გაიქცა პარალელურად ატლანტიკის ოკეანეში, ვთქვათ, a mile from the sea. მისი თქმით," გართობა Nassau, "კასკადი გზის ცნობილი იყო, როგორც მთავარი ქუჩა მილიონერების." ... რომელშიც რამდენიმე ყველაზე ექსტრავაგანტული ვილები ყველა ბაჰამის კუნძულებზე." ნებისმიერ შემთხვევაში, ეს იყო კარგი სამალავი ჩენ-li. და კარგი ადგილი, რათა დაიწყოს თქვენი გაქცევის კუნძული. ეჭვი არ არის, რომ Po Vin ელოდა იქ, ჩენ-li.
  
  
  "სხვათა შორის," - განაცხადა მან. "ეს ჯერ კიდევ არსებობს."
  
  
  "ვინ", - ვუთხარი მე, " სად?"
  
  
  "ვინ არის მაინც კასკადი გზა. მინიმუმ, ყველა ალბათობა, რომ ის არსებობს. კარლო აცხადებს, რომ Ego უკვე ამოღებულ რეგისტრაციის დროს გრენადა. მე ჩემი ბარგი. ისე ჩანდა, რომ აპირებდა დასახლდნენ იქ.
  
  
  იქ უნდა ყოფილიყო. საბედნიეროდ, კარლო თვალს Wing. მაგრამ შანსი, რომ ეს იქნებოდა გადახდას იყო slim. კარლო, შესაძლოა, უკვე მოისყიდეს. უბრალოდ გაუმართლა მაიძულებს ნერვული. ეს მაგონებს რამდენი ჩვენი ცხოვრება და ბედი არის დამალული წიაღში whims ირონიული ღმერთები. "აქვს სასმელი", - ვუთხარი მე. "ჩვენ უნდა გავაგრძელოთ მუშაობა."
  
  
  "კასკადი გზა?" იგი მოუთმენელი ჩანდა.
  
  
  "ნაწილობრივ", - ვუთხარი მე.
  
  
  — რას ნიშნავს "ნაწილობრივ'?"
  
  
  — მე ვგულისხმობ, მე ვარ, ელექტრონული ნაწილი, რომელიც ეხება აპირებს კასკადი გზა. თქვენ სხვა ნაწილი, სასაქონლო დაბრუნება სასტუმროში.
  
  
  მან ერთი სახე. "თქვენ ყოველთვის ყველა fun stuff." რა არის ვალი?
  
  
  მე მაქვს განწყობა. — მე მინდა, თქვენ უნდა კრავენ up და გამგზავრება სასტუმროს ირგვლივ.
  
  
  დავწერე, მისი მისამართი და დასძინა, გაგზავნა, რომ საგრანტო მისი ხელმისაწვდომობა. Abe გადასცა მას. "ჩვენ შეხვდება იქ ერთხელ."
  
  
  მან თავი აარიდა ჩემი მზერა. "და თუ.".. და თუ არ მოვა?
  
  
  მისი იგნორირება მისი განზრახვა. "თუ მე არ ვარ აქ სანამ შუაღამისას, საკონტაქტო Hawk და დარწმუნდით, რომ თქვენ შეგიძლიათ გავიდნენ აქ, რაც შეიძლება მალე."
  
  
  მან შემომხედა, ისევ რომ სასაცილო, დაფიქრებული სახე. ის იყო ფიქრი, რა მოხდებოდა, თუ ჩვენ არასოდეს შეხვდა ერთხელ.
  
  
  "მე ვარ მომავალი," - ვუთხარი მე. "არ ინერვიულოთ. "მისი, მე ტოვებს.'
  
  
  იგი kissed მიერ ee, მაგრამ ჩემი ფიქრები სხვაგან.
  
  
  
  
  თავი 8
  
  
  
  
  ბევრი ამბობს, რომ ბედნიერება არ არის ფული, მაგრამ მე თავიდან ეჭვი, რომ შესაძლოა, მათ არასწორი. სახლი კასკადი გზა ჩანდა საშინლად ბედნიერი. თანამედროვე ციხე მთელ ვარდისფერი ქვის მინის კედლები ზღვის ხედით. თქვენ მიღწევა მას შემდეგ დიდი ხნის U-ფორმის driveway. და ვიმსჯელებთ, რა იყო, ავტოფარეხით, თქვენ მხოლოდ მიიღო იქ Bentley ან Aston Martin ან Lamborghini. როდესაც თქვენ უკვე არსებობს, თქვენ შეგიძლიათ აირჩიოთ საკმაოდ ლამაზი რამ. იყო თავლები, ჩოგბურთის კორტები და პატარა harbor, სადაც თხუთმეტი-მეტრიანი იახტა იყო ნაჩვენები. და თუ თქვენ დაიღალა ყველა ამ, თქვენ შეიძლება უბრალოდ მიმოიხედე გარშემო. ერთადერთი ადგილი იყო, სადღესასწაულო rush ბუნება. შემდეგი driveway, უძველესი ლეღვის ხე შეიქმნა მთელი რიგი ბუნებრივი კარიბჭე. Ego-ს სქელი ტოტები მოხრილი ქვემოთ ადგილზე ჩასახშობად ფესვები, ისევე როგორც ახალი ხეები. იყო სხვა ხეები ალისფერი ფოთლები, ისევე როგორც მთელ სასტუმროში და ეს იყო tangle სუნები და ყვავილებით. ეს იყო ჰგავს, რომელსაც garden party და მხოლოდ მოწვევა ყვავილები.
  
  
  მე დამალა ჩემი მანქანა მთავარი გზიდან ახლოს და განაგრძო ფეხით. ის მინდა უკვე გავიდა, მეტი სახლი, მაგრამ, რომ არ აქვს მნიშვნელობა. მათ უსაფრთხოების არსებობს. მაგრამ ახლა ის წავიდა.
  
  
  ერთი დარტყმა, დაარღვია რაღაც emu-ს კისერზე. მისი ego აიღო იარაღი მას. როგორც სუვენირი. თქვენ არასოდეს ვიცი, როდესაც თქვენ შეიძლება დაგჭირდეთ იარაღი. ეს იყო მდებარეობს დაახლოებით ოცდაათი ეზოები სახლი, neatly კეთილმოწყობილი ეზო. მე მქონდა ხედი დაგებული ტერასა. იყო ბარი საკვები და სასმელი. ტერასა ელოდა სტუმრებს. მე ელოდება, ძალიან.
  
  
  მათ დატოვეს სახლი. Vin, ასაკში შესული კაცი და ego ცოლი. საქართველოს Vin არ შეცვლილა. ის იყო ერთ-ერთი სიმაღლის, მელოტი მამაკაცები მათ გარშემო, ზომა კარადებით, რომელთა სახეები არ ასახავს დრო და გრძნობები. თქვენ შესაძლოა, ასევე carve ego გარშემო ყვითელი საპონი. ეცვა, რა კარლო ე. წ. "უცნაური ნაცრისფერი სარჩელი-ერთიანი საქართველოს ყველა Maoists." ვიმსჯელებთ, ტანსაცმელი, ქმარი და ცოლი იყო ინგლისური. ვერცხლისფერი-თეთრი თმა, ძალიან უგემოვნო მდიდრული გზა. იქნებ ერთი ასეთი ლამაზი header კარიერა. ჰერცოგი და Duchess Atwaters-Kent. გრაფი და გრაფინია Massa-to-წარმატება.
  
  
  კაცის მოსაკლავად ზოგიერთი სასმელების, და ქალს ჩააბარა კერძი მეტი. ყველაფერი თანაბრად სასიამოვნო. არ არის ტიპიური პრელუდია სისხლი და გმირობა.
  
  
  მგ ჩამოვიდა. ქერა, ცხრამეტი წლის, მშრალი, ლამაზი. გადმოვიდა ერთად დატვირთვის ყუთები მთელი ტანსაცმლის მაღაზიები. აკოცა კაცი და ქალი, შევიდა სახლში და დაბრუნდა რამდენიმე მომენტი, გვიან საღამოს კაბა slung მისი მკლავი. იგი დაპრესილი მისი ego, რათა მისი სხეული და pirouetted ღიმილით. ყველას, მათ შორის Po Vin, გამიღიმა რევმატიზმი.
  
  
  დავიწყე ვფიქრობ, მე მინდა შეცდომა დაუშვა. ამ ბედნიერი შემთხვევის ადგილზე ბრიტანელი ზედა კლასი შეიძლება იყოს ზუსტად ის, რაც ჩანს: ბედნიერი სცენა ბრიტანეთის ზედა კლასის. რაც შეეხება sentry, ბევრი მდიდარი steamers აიყვანოს დაცვის დაცვა მათი ქონება. ეს შეიძლება ძალიან კარგად იყოს, რომ Vin გამიყვანა ჩიხი, მე ვიცი, რომ მან გამიყვანა ყველა გზა, და ჩუმად გაიცინა შევიდა მისი პირველი. თუ ეს იყო საქმე, ეს იქნებოდა დიდად დანგრეული ყველაფერი.
  
  
  მაგრამ ეს ასე არ არის.
  
  
  რამდენიმე წუთის შემდეგ, ბატლერი გამოვიდა. მას ჰქონდა დიდი ყუთი სიგარეტი მასთან. Butler ჩანდა, Chinaman. გოგონა იყო, რომ დაბრუნდეს სახლში, და butler აღმოჩნდა, რომ მისი, და ამიტომ ჩემთვის. მან გადახედა თოფი-ის ფარგლებში. Butler ჰქონდა პატარა wart შუა შუბლზე. დეპარტამენტის ნომერი სამი.
  
  
  მან ასევე ჰქონდა იარაღი შეკვრა სიგარეტი. მომენტში მან ეს, Po Vin ასევე ანთებული სიგარეტი და აღნიშნა, რომ ჩრდილში გარეთ ეზოში.
  
  
  სამ ბანდიტები გამოვიდა მეშვეობით ქვეტყით. ისინი ყველა Easterners. ვიცოდი, ერთი მათ გარშემო. წინდახედული კაცი თეთრი პერანგი, ჯინსი და გაცვეთილი brothels.
  
  
  მიერ partizan. A კამბოჯიური ტერორისტული.
  
  
  პირველი, იგი ებრძოდა მთავრობის პრინცი Sihanouk, და მაშინ, როდესაც, რომ სამეფო ხელისუფლება დაეცა, ის პროპაგანდისტულ წინააღმდეგ Lon Nol რეჟიმს. თუ თქვენ ღებულობთ კამბოჯიური პოლიტიკა რა არის, შეგიძლიათ დარეკოთ ego პატრიოტული ფანატიკოსი. მაგრამ ego, რომ დღემდე აქ გააკეთა ego კომუნისტური მხარდამჭერი. ამ კამათლის თამაში აზიური პოლიტიკა, ძნელი სათქმელია, ვინ არის, რას გარეშე crystal ball.
  
  
  დანარჩენი ორი იყო ახალი ჩემთვის. მაგრამ ისინი, ალბათ, ჰქონდა შთამბეჭდავი კრიმინალური ჩანაწერი. მათ ეცვათ grass-ნახატი ხაკისფერი შარვალი და corduroy doublets. თუ ვნახე ih, როგორც ეს, თქვენ, ალბათ, მიღებული ih მებოსტნეები. ისინი twisted მათი მფლობელები, როგორიცაა თავისა ყვავილები და აიძულა ih შევიდა სახლში. გოგონა ყვიროდა რამდენჯერმე, მაგრამ butler ჰქონდა, ალბათ, უკვე გააჩუმეს სხვა მსახურები, როგორც არავინ გამოვიდა, რომ ნახოთ, თუ რა ხდებოდა.
  
  
  პატიმრებს გაგზავნილი მეოთხე სართული. გოგონა გადაიყვანეს ცალკე ოთახში. მე ვუყურე სცენა მეშვეობით სქელი მინები, სანამ ერთი ასეთი მძარცველები, მორგებული სიფრთხილით, გამოყვანილია ფარდები და დამალა scene from me.
  
  
  მან სწრაფად დადიოდა იმ მოტივით, რომ წრე ხეები ახლოს ეზოში. სერგეი უკვე გარდამტეხი ღია ლურჯი. მას შევხედე მისი watch. ეს იყო ნახევარი გასული ექვსი. ფეიერვერკი შეიძლება აფეთქდეს ნებისმიერ მომენტში.
  
  
  ისინი დაბრუნდნენ ტერასა, ახლა ოსტატები სიტუაცია და სახლი. ფრთის მოსაკლავად თავად სასმელი და გაიზარდა მისი mug, რომ ყველის სენდვიჩი. მან დაასრულა სასმელი ერთი ყლუპი. "ჩვენ გვინდა უკეთესი გაიაროს რაოდენობა."
  
  
  ისინი ყველა თამაში ამ თამაშის გარშემო თავმჯდომარე. საქართველოს wiry gentleman დაიწყო ზოგადი კვლევა, რაღაც, როგორიცაა: Ica ინოუ, იღბლიანი ტაო.
  
  
  გარეშე ოდნავი სუბტიტრები ეკრანზე. ლამაზად. Ey იყო ჩაწერილი შოუ, და nen იყო, უნდა ჰქონდეს ბევრი "Oo, ზურაბ ტაო"მასში.
  
  
  გააზრების გარეშე, ფრთა მოვიდა, ჩემი გადარჩენა.
  
  
  "მხოლოდ ინგლისური, Kwan. ინგლისური. მათ შორის, საკუთარ თავს, ჩვენ ვსაუბრობთ ოთხი განსხვავებული დიალექტები. ასე რომ, მოდით, საუბარი ინგლისურად, როგორც ჩვენ თავდაპირველად დათანხმდა." აღმოჩნდა, რომ Wang Tong. — არანაირი პრობლემა ნავი?"
  
  
  ვან შეარყია მისი ხელმძღვანელი . 'როგორ ხარ. ჯონი შეამოწმა ყველაფერი. ის უკვე ბორტზე.
  
  
  ჯონი. მეზღვაური. რომ დიდი პეპელა მისი მკლავი. ის, ვინც ეწვია ჩენ-li ციხეში. იგი ახლა ბრძანება ჰერცოგი ს yacht.
  
  
  ფრთის გაიცინა და აღმოჩნდა, რომ ჯგუფი. "თქვენ გესმით, რომ ჯონი იქნება ძალიან ცუდი კაპიტანი. შორს არ არის აქ, იახტ აქვს ავარიის. თქვენ უნდა ფარულად შენახული წყალქვეშა და თქვენი შეცდომები. ისინი უნდა იყოს დაკრძალული ზღვის სართული."
  
  
  მე მქონდა განცდა, რომ ეს "შეცდომები" ხალხი იყო ფილმი in the house. არც ისე wouldnt ეს იქნება რთული ამოვიცნოთ ih გეგმა. წყალქვეშა სამაშველო იყო კარგი და ჭკვიანი შეასრულა. მაგრამ faking კრახი იყო სუფთა გენიალური. ეს ძველი შეასრულა დასამალი ერთი დანაშაულის ჩადენის სხვა. ისინი შეიძლება წარმოდგენილი აქვთ ის, როგორც ვერ გატაცების თვითმფრინავი ორგანოების Britons ბორტზე, როგორც მდუმარე მოწმეები. რამდენიმე ცხიმიანი კვალი ჩენ-li ყოფნა ბორტზე იყო საკმარისი იმისათვის, რომ მიუთითოს, რომ მან დაიხრჩო ზღვაში. თქვენ ვერ შეძლებთ მოძებნოთ მთელი ოკეანეში, რათა იპოვოს ორგანოს. იგი დაინტერესდა, თუ ჯონი, ყველაზე "კაპიტანი," წავიდოდა owl იახტა ამ ყველაფრის შემდეგ. რომ, კარგი იქნებოდა, გაიყვანოს. Ego ტატუ მიჯაჭვული ego ჩენ-li, რადგან იგი შეიძლება იყოს ჩანს, პარიზში. იგი დაინტერესდა, თუ რომ უკვე მოხვდა ჯონი. მან გადაწყვიტა, რომ ჯონი დედა უნდა ინერვიულოთ შესახებ.
  
  
  მე მქონდა რამდენიმე შეშფოთება თავს. მაგალითად: როგორ განიარაღება წყალქვეშა? როგორ შეიძლება მე შენახვა ასაკოვანი წყვილი, გოგო?
  
  
  "როგორც გოგონას..." ეს იყო მესამე კაცი, რომელმაც გახსნა თავისი პირი. მან ჩანდა coolest გარშემო, და მას ჰქონდა სრული კომპლექტი უჟანგავი ფოლადის კბილები. როდესაც მან გაიცინა, მან ჩანდა, მექანიკა ზვიგენი. ახლა იგი იცინის. — ვგულისხმობ — "მან განაცხადა, ერთად lustful, sly გამოიყურება," რატომ ჩვენ მისი მოკვლა ახლა?" ჩვენ შეგვიძლია ყველა სარგებლობენ hey-იქნებ ზღვაზე. Ego-ის სიცილი გადაიქცა დაუდეგარი giggle. Ego გეგმა ფართოდ არის აღიარებული. Wang და Kwam ასევე გაიცინა.
  
  
  უფრო ქედმაღლური სიცილი გამოიგონეს. "ყველა უფლება", - განაცხადა მან. მაშინ გაერთეთ. აღმოჩნდა, რომ butler. — იცით, რა უნდა გააკეთოს ჯერ?"
  
  
  Butler, როგორც ჩანს, მიიღოს corkscrew, როგორც შეურაცხყოფა. რა თქმა უნდა, მან იცოდა, რა უნდა გააკეთოს. "მოკლას რამდენიმე ადამიანი, და შემდეგ დაფაზე." მან, როგორც ჩანს, თითქმის მრცხვენია ამ პატარა სამუშაო ადგილები. მაგრამ მას თავისი მიზეზები ამით. Wart შუბლზე მითითებულია, რომ ის იყო ახალგაზრდა. მან მემკვიდრეობით ლაოსური Zeng საშინელი შესაძლებლობები და ამბიციები, რომელიც თან ახლავს ih. აშკარა იყო, რომ emu არ მინდა კანონქვემდებარე პოზიცია. Vin, Po სწავლობდა ფილიალი-ს სახე. — არ ინერვიულოთ, Hyun Lo. თქვენი დრო მოვა.'
  
  
  Oh, my God. თუ ეს იყო კომიქსების, მე არ სერგეი ცეცხლი ახლა.
  
  
  დაიცვას ეს სცენარი.
  
  
  Butler-ის სახელი იყო Hong Lo. ეკიდა Lo ჩამოვიდა, მთელს ლონდონში Wing. Lo-ის ბილეთი იყო გააფრთხილა უკან ლონდონში Wing. ათი საათისთვის დღეს. მაგრამ ეკიდა Lo სავარაუდოდ, კიდევ რომ ნავი. ასე რომ, ჩენ-li, ego-ერთი ორეული, იქნება თვითმფრინავი. ლამაზი ორეული.
  
  
  დარწმუნებული ვარ, აეროპორტის სრული cops. მაგრამ მას მოუწევს ყველა შესაბამისი პირადობის მოწმობა და ბრიტანული პასპორტი, ყველა ბრძანება, ისევე, როგორც მტკიცებულება, რომ იგი ახლახან ჩამოვიდა მის გარშემო ლონდონში. არანაირი ეჭვი არ არსებობს ადამიანი იქნება აეროპორტში, ვინც ფიცს, რომ დაინახეს, ego არსებობს რამდენიმე ღამე ადრე. მე შეიძლება არ დავიწყებია თვალთვალის ამ წყალქვეშა. მე მინდა ფიქრი თვალთვალის თვითმფრინავი შემდეგ.
  
  
  დროა ფიქრი რაღაც.
  
  
  კომისია აგრძელებდა კონტროლი არსებობს, ტერასა. ჰერები slid ჩუმად მეშვეობით სახლი. კარი იყო ჩაკეტილი. და ფანჯრები როგორც ჩანს, იქ მხოლოდ გასართობად. მყარი, seamless თაღები მსგავსი თაღები ტაძარი - მზადდება სქელი, შეუვალი მინის, შემდეგ ილუქება და მითითებული ქვები. სუფთა ჰაერი იყო, ამიტომ საკითხი კონდიციონერი, შერჩევა. მხოლოდ მეოთხე სართულზე იყო, ფანჯარა რეალური. დიდი ფანჯრები, რომელიც შეიძლება გადავიდა ჰორიზონტალურად. ერთი მათ გარშემო ღია იყო. ეს იყო, როგორც ამბობენ, ვებ horse ფსონი. ქვები გარშემო, რომელიც მათ ააშენეს ამ სასახლეში არ იყო პატარა ყველა. ისინი დიდი, ბრტყელი ქვები, არარეგულარული ფორმის, stacked ერთად არარეგულარული ინტერვალებით. Fulcrum ქულა იყო ზოგჯერ მდებარეობს მანძილი ერთი და ნახევარი მეტრის დაშორებით ერთმანეთს. ყოველ შემთხვევაში, მისი პირველი დაიწყო ასვლა. როდესაც მე ვიყავი დაახლოებით ოცდაათი ფეხები up, ვიცოდი, არ იყო Tarzan. ოცდაათი ფეხები მაღალი არ არის კარგი პოზიცია, რომ იცით, რომ თქვენ არ ხართ Tarzan. ეს კიდევ უარესი, უნდა გააცნობიეროს, რომ თქვენ დავრჩებოდით მარტივი moan გარშემო rock, არ სხვა დასაყრდენი სიახლოვეს. და ეს მაშინ, როდესაც ფეხი მე დაბალანსება მას დაარღვია, რის გამოც მისი dangling ჩემი მარცხენა მკლავი, რომელიც ახლა მოხდა ნიშა ზემოთ ჩემი უფროსი. ეს ყველაფერი რომ ინახება ჩემთვის არ არსებობს. დაცემა არ მომკლან დაუყოვნებლივ, მაგრამ რომ არ აღვნიშნო. ეს ეღირება სიცოცხლე გოგონა და ასაკოვანი წყვილი.
  
  
  ერთად ძალისხმევა, მან მოიცვა მისი მძიმე ძალაუფლება, ერთი მხრივ, და ყურადღებით შეისწავლა gable კარით კარგი. არაფერი, რომ ვერ დამეხმარება. არ footholds, არ ხრიკები, ხელები. პირველი როკ. სწრაფი მოძრაობა, მან stiletto მისი მარჯვენა ხელი და ცდილობდა იმოძრაონ კიდევ ერთი დასაყრდენი, მართვის ego უფლება მეშვეობით ქვის shards. მისი შეეძლო ეს ექვსი თვის, მაგრამ ჩემი მარცხენა მკლავი ინახება hurting და ჰერები ვერ გასულ კიდევ ექვსი წუთის განმავლობაში. ეს გააკეთა მისი ვფიქრობ, კიდევ ერთხელ შესახებ საფრთხე შეიძლება დაეცემა. ყველაფერი განიხილება, გატეხილი ხელმძღვანელი იყო ტოლფასია სასიკვდილო განაჩენი.
  
  
  მან კიდევ ერთხელ სცადა, კარი ღია მეტი თავის არეში, ვნახოთ, თუ იყო ნაჭერი ოდნავ გაუძლო ცემენტის მათ შორის. ეს იყო იმის გათვალისწინებით, ძლიერი ბიძგი, და ის დაიმსხვრა შევიდა ერთი დიდი ნაჭერი. ახლა მე მქონდა ფართი, ჩემი მარჯვენა ხელი, მაგალითად, იგივე ხაზი, როგორც ჩემი მარცხენა. მან დანა შორის მისი კბილები, მოიცვა სახელური, და გამოყვანილია თავი ნელა, ქოშინი.
  
  
  მივეცი ყველა ტომის, სადაც ჩემი ხელი იყო. იქიდან, ყველაფერი კარგად მიდიოდა. მე მქონდა ბუნებრივი არდადეგების, ფანჯრის რაფაზე. საბოლოო, ოხვრა ძალისხმევა, მას იქ.
  
  
  ფანჯრიდან გაფრინდა გახსნა.
  
  
  მისი აპირებს შიგნით.
  
  
  მე შევარჩიე ერთგვარი სასტუმრო ოთახი. და თუ ეს არის სასტუმრო ოთახი, საუკეთესო რამ, თქვენ შეგიძლიათ მოითხოვოთ (გარდა სიმდიდრის) არის ეწვევა მდიდარი. დიდი teak სართული იყო დაფარული აღმოსავლური ფარდაგები. არა, ვინც თქვენ შეიძინეთ ადგილობრივი მაღაზიები, მაგრამ თემა თქვენ მთელი პრინცი. Pick-up მომსახურება. საწოლი იყო განთავსებული, ერთგვარი პლატფორმა და დაფარული ათი კვადრატული მეტრი ბეწვი. Stone-ის ფოტო იყო აწერს ბატონი ვან გოგი.
  
  
  მე ვერ ნაბიჯი ხუთი წუთი. ჩემს ხელში იყო შერყევისკენ ბოლოდროინდელი დაძაბულობა. ბოდიშს. მე ასევე მესმის, რომ გმირები არასოდეს დაიღალა. მაგრამ ეს მოხდება მხოლოდ წარმოსახვა მწერლებს გაეყარა რეალობა. ვგულისხმობ, არ მჯერა, რომ ყველაფერი წაიკითხა.
  
  
  ის დაიჭირეს მისი სუნთქვა ისევ და მუშაობა.
  
  
  მისი შეყვარებული აღმოჩნდა, მისი პირველი. ის იყო მიბმული საწოლი. ის იყო ასე რომ ერთვის, რომ მე ვერ დაეხმარება, ფიქრობდა, რომ ისინი არ fun ერთად მისი, სანამ ისინი აღმოჩნდა. ახლოს, იგი მაინც ლამაზი და ნაზად ლამაზი. ეს იყო ასეთი სანახაობა საპნის კომერციული. ძალიან უინტერესო. მისი სხეული იყო რაღაც. მოდით უბრალოდ, ვამბობთ, რომ ეს იყო საინტერესო. მისი თეთრი კაბა იყო, ნაწილობრივ unbuttoned, გამოვლენა კი თეთრი ხორცი. მან შემომხედა ფართო თვალები. იგი ცდილობდა კივილი, მაგრამ hey, ისინი ჯუჯები მისი. ასე რომ, ვიდრე სხვა" Mmmm, mmmm, " მან ვერ გეტყვით.
  
  
  მისი განუცხადა, hey, რომ გაჩუმდნენ და რომ მე მისი მეგობარი. იგი დაწყნარდა ცოტა, და მე გამოყვანილია plug გარშემო ბუდე. იგი ცრუობს საწოლი თავის იარაღი და ფეხები გავრცელდა. მან დაიწყო loosen თოკები გარშემო მისი ფეხი. მან დაიწყო ტირილი. Ey უთხრა, რომ nah არ აქვს დრო, რომ ახლა. მე აღწერილი მისი hey, ჩვენი შანსები გადარჩენილი, რომ დღეს, და სთხოვა, თუ მას სურს, რომ დამეხმაროს გაუმჯობესება იმ შანსი. მან განაცხადა, რომ ის მზად იყო. მან მიბმული მისი კვლავ და მისი საყვარელი.
  
  
  გავიგე, მათ დავბრუნდებით. ეს იგრძნო, როგორიცაა ისინი მეორე სართული. ხმა იყო ხმამაღალი. იყო ადიდებული სიცილი, და ვინმე ამბობს, "მოდის..." და ვიღაცამ თქვა, "" დიახ..." და მაშინ არ იყო shaggy კიბეებზე. შანსები იყო ორმოცდაათი ორმოცდაათი. ერთი შანსი, რომ ეს Hyun Tem მოვიდა მოკვლა ჰერცოგი და duchess. კიდევ ერთი ფიქრობს, რომ ეს არის ის, ვინც მოვა ეწვევა ლამაზი maiden.
  
  
  იქნებ Vin უბრალოდ მინდოდა მიიღოს შხაპი.
  
  
  ასეა თუ ისე, მე უნდა გაეკეთებინათ არჩევანი. ეს შეიძლება იყოს მხოლოდ ერთი ადგილი იმ დროს.
  
  
  ის ducked უკან შევიდა გოგონას ოთახში და გვერდით იდგა კარი.
  
  
  კარი გაიღო.
  
  
  გოგონა შთანთქა.
  
  
  Godforsaken bastard ისე გაიტაცა, რომ მას unzipped მისი ფრენა ადრე კი დახურულ კარს მიღმა მას... მე dove მას და მოგვეწონა ego ყელის. ის clutched at my arms, მაგრამ მე აღმოჩნდა მისი გარშემო ჩემი ეგო და მნიშვნელოვანი მის უკან moan. და ის მოხვდა ჩემთან.
  
  
  იგი ყვიროდა. სისხლის დაიწყო ნაკადი. ისინი იცინის დაბლა. ეს სადისტები ეგონა, რომ ეს იყო გოგონა, რომელიც ყვირილით.
  
  
  Vin ცდილობდა დაეცემა, მაგრამ მისი ego აიყვანეს მისი უკან. მე ვფიქრობ, რომ ეს იყო ego, რომ მე გაბრაზებული. მას თავს დაესხა ჩემთვის ძალა, რომ მან არ იცის, არსებობდა nen. ასევე, დანით რომ მე არ ველოდი. იგი მიზნად ისახავს ჩემი დასაკეცი დოლარი და მოხვდა ჩემს მხარზე... ის მიზნად ისახავს მომეცით კიდევ ერთხელ, მაგრამ ამ დროს იგი არ იყო მზად. იგი მოგვეწონა მიერ ego დანა ხელში და გამოყენებითი საფუძვლები ძიუდოში. იგი გაფრინდა მეშვეობით ჰაერის განსაცვიფრებელი somersault და დაეშვა სახე-პირველი სართული საძინებელი. ამის შემდეგ, იგი არ გადავა ისევ. მისი ego, მისი სხეული, დაარტყა მისი. რომ bastard დაეშვა ღიად საკუთარი დანა. ამ დროს, ვფიქრობდი, ეს ღია დაამატოთ მდე დოლარი. მან გამოათრიეს მისი სხეული საწოლის ქვეშ. მაშინ მან გამოუშვა მისი.
  
  
  "რა არის შენი სახელი?'მან პირველი დაიწყო blankly...
  
  
  ჰერები იყო დაჟინებული. "თქვენი სახელი? რა არის შენი სახელი?გოგონა იყო შოკი. იგი მოხვდა ee. შემდეგ მან ტირილი დაიწყო და მოდით თავად დაეცემა თავზე მე. მას იცავდნენ ჩემთვის, ტირილი. აკოცა ერთხელ, თავზე მისი ხელმძღვანელი. "მოუსმინეთ, ჩემო ძვირფასო", - ვუთხარი მე. "ჩვენ ვისაუბრებთ მოგვიანებით. ახლა თქვენ უნდა გავიდნენ აქ. მე უნდა წავიდეს ძებნა კიდევ ერთი ნავი. მან თავი დაუქნია და ცდილობდა გაიყვანოს თავად ისევ ერთად.
  
  
  "არის იქ ასვლა უკან?"
  
  
  Ee სამიზნე ვარდი და დაეცა.
  
  
  "კარგი. მაშინ წავიდეთ წინ.'
  
  
  მან გახსნა კარი მისი. იქ უფრო მეტი იყო, ხმა ქვემოთ არის. ჩენ-li და ego-ის თანმხლები ჩამოვიდა. ჩენ-li აღწერილი მძინარე ციხეში. მან განაცხადა, რომ ეს როგორც ხუმრობა. მას მაინც ეგონა, რომ ეს იყო გეგმის ნაწილი. Ego ამბავი მოხვდა ყველას, როგორც ბომბი. იყო მკვდარი სიჩუმე.
  
  
  "ეს იყო კარტერი," პო Vin განაცხადა.
  
  
  გოგონა და გავედი გადატანა სადესანტო მიერ უკან კიბეებზე. "იჩქარეთ," მე ჩურჩულით. მან დაიწყო კიბეზე.
  
  
  ჰერები, აღმოჩნდა, რომ დარბაზი.
  
  
  "ჩვენ არ შეგვიძლია ნება კარტერი ჩაშლის ჩვენი გეგმები." "ზუსტად", - განაცხადა ვან. "We don' t give a fuck."
  
  
  ის იყო თითქმის ასაკოვანი წყვილი ოთახი.
  
  
  გოგონა იყო უკან. "სად უნდა წავიდე?'
  
  
  "ქრისტე ღმერთი", - ვუთხარი მე. "ეს თქვენი საკუთარი ბაღი. თქვენ იცით, სადაც დასამალი არ ხარ?
  
  
  მან შემომხედა blankly და შთანთქა. იგი ჯერ კიდევ შოკურ.
  
  
  "ჩენ-li," Wing უბრძანა, " შეცვალოს. ჩვენ უნდა გამოიყურებოდეს ნორმალური აეროპორტში.
  
  
  გოგონა უბრალოდ იჯდა იქ. Ee მოგვეწონა მისი მხრის. სად ყოველთვის დამალვა, როდესაც თქვენ playing დამალვა და ეძებს?
  
  
  "სტაბილური," - განაცხადა მან. "ქვეშ ჩალის."
  
  
  ეკიდა დაიწყო up კიბეები.
  
  
  "მერე," მე ჩურჩულით. "იჩქარეთ." ის გაიქცა.
  
  
  მას უფლება ოთახი, პირველი, მეორე და ნახევარი უსწრებს ego. ელეგანტური წყვილი ისხდნენ იატაკზე მათი mouths პირში და ზურგი ერთმანეთს. ის ducked უკან ფარდა და გაყვანილია მისი იარაღი, როგორც კი ეკიდა Lo გახსნა კარი. იგი გადაღებულია ორჯერ, სანამ მიხვდა რა ხდებოდა. როცა მიხვდა, ეს, ის უკვე გარდაცვლილი იყო.
  
  
  ორი მათგანი დადონ.
  
  
  Ego გვამი ამას კედლის კაბინეტი და უბრძანა წყვილი, როგორც ჩანს, მკვდარი. მათ არ ესმით, ჩვენი სიტყვა. "მკვდარი", გამეორება, უბიძგებს ih. ჩემი მხრის ნახატი ნამდვილი სისხლი, და ის გაიქცა, თავის მხრივ, მეტი რომ მივიღოთ სისხლის ih.
  
  
  "Okay, რის გამოც ჩვენ," Wing განაცხადა, საწყისი კიბე. "და მე ვფიქრობ, თქვენ უნდა მიიღოს ნავი, რაც შეიძლება მალე."
  
  
  იყო hum რამდენიმე ხმა. მისი არ ჰქონდათ, რამდენად ih იყო ჩართული. და რამდენი ადამიანი იყო ჩენ-li. მაგრამ როგორიც არ უნდა იყოს ისინი ჩვენთვის, ისინი ძირითადად ითამაშა, მეორე სანთელი. Wang Tong მიიღო ბრძანება.
  
  
  "მიიღოს Hong Luo და გადაიტანეთ, რომ სექსი ეშმაკი, რომ ქათამი".
  
  
  მან გაიცინა. მივხვდი, მოძველებული ხუმრობა სასაცილო. ვაღიარებ, რომ ეს ასე არ იყო სასაცილო, მაგრამ ეს იყო ძალიან ახლოს.
  
  
  იგი დაუბრუნდა თავის ძველ იმალებოდა ადგილი უკან ფარდა. მოხუცები წყვილი გამოიყურებოდა დამაჯერებლად მკვდარი. რომ ფაქტი მომცა, შესაძლოა, სამი წუთის განმავლობაში.
  
  
  ხმები მღელვარება და სხვადასხვა შეძახილები ისმოდა დერეფანში. მათ გახსნეს კარი გოგონას ოთახში. არა, ჩვენთვის, სექსუალური ეშმაკი, ჩვენთვის ქათამი. "Lemur, lemurs," Kwan განაცხადა. — რა ბედი ეწია მათ?"
  
  
  იყო მოკლე დისკუსია. მაშინ ისინი ჩუმად დაეცა, და კარი ოთახი იგი გაიხსნა crack. ეს იყო Wang და სამი ego თანმხლები. მათ დაიწყო gloomily საათზე "მკვდარი წყვილი" და chatted აღტაცებით. Odin მათ გარშემო წავიდა ძიებაში Hong Luo. იყო სამი მამაკაცი დარჩა, მაგრამ ისინი არ იყვნენ შეიარაღებული.
  
  
  მათ გარშემო, Odin გახსნა კარი კედლის კაბინეტი.
  
  
  Ah", - განაცხადა მან. დანარჩენები შეუერთდა მას დაეხმაროს. ყველას დაიხარა შევხედოთ გვამი. Wang შეაჯამა ეს მოკლედ. "მკვლელობა", - განაცხადა მან.
  
  
  ამ მომენტში არ შეიძლება განმეორდეს. ნებისმიერ შემთხვევაში, მან უნდა იმოქმედოს ახლა. ჩემი მხრის იყო მაინც სისხლდენის ფონზე ფარდები, და ისინი მალე მიიპყრო დასკვნები ადგილზე. მე წარმოიდგენდა, რა იქნებოდა, როგორიცაა: მინდა გასვლა და სროლა, bang bang bang, და სროლა სამივე მათგანს, მიუხედავად იმისა, რომ ისინი იყვნენ ჯერ კიდევ იდგა კედლის კაბინეტი.
  
  
  იგი გამოვიდა გადაღება.
  
  
  ჩემი იდეა იყო, არასწორია.
  
  
  იგი ჩამოაგდო ერთი მათ გარშემო, მაგრამ Wang და სხვა გადმოხტა გზაზე. ისინი, როგორც მტრედი დროს ჩემს საპირისპირო დამთავრდა. ისინი თავს დაესხნენ ერთდროულად და გაყოფილი მუშაობა. პირველი დარტყმა იყო punch ჩემი მაჯის, და Wilhelmina გადმოხტა გარშემო ჩემი მკლავი. ვან ბარის ჩემსკენ გადმოიხარა, როგორც charging bull და headbutted ჩემთვის ნეკნები. მისი სხეულის გაორმაგდა მეტი მტანჯველი ტკივილი, გაქირავების გარეთ საჰაერო, როგორიცაა დააზიანეს საბურავი. ეს გუნდი ჩემთვის ცოტა, მაგრამ ჩემი გზა, რომ მისი სართული, მე dove-დან Van-ის ankles. იგი დაეცა და დაეშვა thud. ერთი გიჟი წუთს იგი, მე მეგონა, მე მინდა იყოს იგი. მან ქართველები, თავის მხრივ, მაგრამ ეს ყველაფერი უაზრო. სხვა არ იყო მძინარე. ამ დროს, ის არ ისახავს მიზნად ჩემი მაჯის, მაგრამ ორიენტირებულია წყარო ყველა ჩემი დიდი ძალაუფლება. ათი ფუნტი კლუბი დაეშვა ჩემი ქალა გაჭირვებით.
  
  
  როდესაც ის მოვიდა, იგი ცრუობს იატაკზე ის, რაც ჩანდა, ბიბლიოთეკა. მეორე, მე მეგონა მე ვიყავი საჯარო კითხვა ოთახი. ოთახი არ იყო, რომ დიდი. ჩემი სამიზნე იყო, როგორც overripe ნესვი და გახსნა ჩემი თვალები იყო, როგორიც მოხსნას weights. მიუხედავად ამისა, ძალისხმევა გამოიღო. ახლა მან იცოდა ერთი რამ, ის არ არის ცნობილი, სანამ: ახლა მან იცოდა, რამდენად ih იყო. იმიტომ, რომ ყველა ათი ჰქონდა, როგორც ჩანს, მათ ეს ოთახი ჩემთვის.
  
  
  ჩემი იარაღი იყო წასული და ასე იყო ჩემი stiletto. ჩემი მხრის არ იყო წასული, მაგრამ მას სურდა, რომ ეს უნდა იყოს წასული. ეს იგრძნო, როგორიცაა ვინმე იყო მუდმივად დაკბენის ჩემი მკლავი.
  
  
  თუ თქვენ ოდესმე გაკეთდეს სპეციალური ოპერაციების ომი, თქვენ შეიძლება ყოფილიყო ამ თანამდებობაზე. ან თუ თქვენ ოდესმე ყოფილა ბავშვი ტერიტორია, სადაც ეს "ჩვენი" ბანდა "წინააღმდეგ " ih'. და" მეგობრები " იყო მომწყვდეული ჩიხი ჩიხი. ბარათები წინააღმდეგ, და ცხენოსანი ჯარი არ budge. ეს თქვენ წინააღმდეგ დანარჩენ მსოფლიოს, და თქვენ არ შანსი. თუ თქვენ გაქვთ რაიმე "განსაკუთრებული". ჰემინგუეი გამოყენებული სიტყვა cajones, რაც იმას ნიშნავს, რომ "ბურთები" ესპანეთის; ასევე ცნობილია, როგორც macho. ან, მე ვიტყვი, ჰოლანდიური, კეთილშობილური deien. მე არ საკმაოდ მესმის, რატომ სათესლეების გახდა სიმბოლო ყველაფერი მამაცი და პატიოსანი, მაგრამ შემდეგ ისევ და ისევ, ეს არ არის გარშემო, ვინც კითხვა ასეთი კლიშე. მე მტკიცედ მჯერა, რომ ისეთი გამონათქვამები როგორიცაა:" სამუშაო დრო რაც თქვენ მზად "და"პირი ღირს, ისევე, როგორც ego კვერცხი". ასე რომ, მე მაქვს ih სამი.
  
  
  ჩემი პირადი საგანძური.
  
  
  რა თქმა უნდა, თქვენ უნდა იცოდეს, რომ მე არ დაიბადა სამი კვერცხი. მესამე იყო საჩუქარი ცული. On dell თავად, ეს არის ასევე ბურთი ფორმის ყუმბარა. სასიკვდილო გაზის ბომბი. ბეჭდური მომხმარებლის სახელმძღვანელო ეს წავიკითხე: (1. გაიყვანოს pin. 2. Drop ბომბი. 3. აწარმოებს, რადგან თქვენ შეგიძლიათ.) და "სიაში შესაძლო პარკირების ლაქების", რომელიც ცულის ჟარგონი, სადაც შეგიძლიათ დამალვა დამალული იარაღი. +3 წინადადება ("გამოიყენოთ მოქნილი დანამატი Z-5 და ადგილი ხელყუმბარა თქვენი სხეულის ნაწილები") შეიცავს ზოგიერთი ქვეტექსტით.
  
  
  რა მე არ ვიცი, მაშინ, და ვიცი, ახლა, ის იყო, რომ "შორის საკუთარი ნაწილები" იქ იყო უსაფრთხო თავშესაფარი მსოფლიოში. არავინ არ ვფიქრობ, რომ უნდა ვეძებოთ ხელყუმბარა არსებობს. და ეს ფაქტი გადაარჩინა ჩემი სიცოცხლე უფრო მეტია, ვიდრე ერთხელ. მაგრამ არსებობს კიდევ ერთი პრობლემა ამ ყუმბარა: როგორ მიიღოთ გარემოსდაცვითი განათლების გარშემო თავშესაფარი.
  
  
  თქვენ ხმას თვალწინ, თქვენს საცეცხლე გუნდი. თორმეტი იარაღი, რომელიც მიზნად ისახავს თქვენი დასტის დოლარი. თქვენ შესთავაზა ქალის, და თქვენ ამბობთ, "არა". ისინი გთავაზობთ სიგარეტის და თქვენ ამბობთ, არა. ისინი ითხოვენ, თუ აქვს თხოვნა, და თქვენ ამბობთ, " დიახ, სერ." მისი სასტუმრო მინდა, რომ თავად კომფორტული ბოლო დროს.
  
  
  ეს არის პრობლემა, ერთად ყუმბარა.
  
  
  "მე ვფიქრობ, რომ ის მეძინა. Kwan იყო, ამბობდა. ვან მოვიდა, რომ, თუ ეს იყო საქმე... მე ვერ ვიტყვი, რომ გარდაცვლილი სამუდამოდ.
  
  
  "ნიკ კარტერი," - განაცხადა მან.
  
  
  ის ნელა გამოყვანილია თავი და იგრძნო, თავის არეში. "მე მოხდა, რომ ამ ტერიტორიაზე, და მე მეგონა, მე მინდა შეწყვიტოს მიერ და შემცირდება."
  
  
  მან გაიცინა. "მე მინდა ჩვენ გვინდა ცნობილია, თქვენ მოდიოდნენ."
  
  
  "მე ვიცი", - ვუთხარი მე. — თქვენ უნდა მიიღოს ტორტი."
  
  
  ჟესტი, მან მიმართა წერილი სხვები. "Hey, აქ მოვიდა. მე მინდა, თქვენ შეხვდება ცნობილი ოსტატი მკვლელი, ნიკ კარტერი, ერთი ბოლო დროს." ისე, მან განაცხადა, იგი ელოდა რაუნდი ტაში, და იქნებ ცოტა მეტი.
  
  
  ამის ნაცვლად, მან მიიღო დაუნდობელი სერია sneers.
  
  
  "ახლა...', - განაცხადა ვან. — არსებობს კიდევ ერთი პრობლემა. ვინ უნდა პატივი მკვლელობის ჩვენი Killmaster? ეს იყო რიტორიკული corkscrew, რა თქმა უნდა, ვან სასტუმრო, რომ ხალხს დაეხმაროს emu გვირგვინი.
  
  
  "ჩემთვის. Kwan მოულოდნელად გაყვანილია მისი იარაღი: "მე უკვე შემდეგ ბრძანებებს ხანგრძლივი საკმარისი. მე უნდა ეს პატივი ხელშეწყობა." Wang ასევე მიიპყრო მისი იარაღი და არ ego Kwan. განაცხადა მან. "უფრო ღირსეული იგი."
  
  
  მე მაინტერესებს, ვინ იყო უფრო ღირსეული მათ გარშემო. მე ნამდვილად დაწყებული მისაღებად დაინტერესებული.
  
  
  ორი მამაკაცი იდგა შევხედავთ ერთმანეთს, ორი იარაღი დაუმიზნა ერთმანეთს გულები.
  
  
  წრე კაცები უკან გადადგმული ნაბიჯია მათ, თითქოს ისინი ასრულებენ quadrille მუსიკის გარეშე. ეს ნაბიჯი გაიზარდა დაძაბულობა, რითაც ორი გმირები იარაღით ბრძოლა. ახლა ეს სიამაყე. თუ ვინმე მათ გარშემო დაიხიეს, ისინი დაკარგოს სახე. ან არაფერი.
  
  
  — მე ბრძანება თქვენ ჩამოშალოს თქვენი იარაღი. ეს იყო უაზრო თამაში, და მოყვარული, ორალური იცოდა ეს.
  
  
  — და მე გეუბნებით თქვენ, რომ მე არ მიიღოს ბრძანებებს აღარ.
  
  
  მე ვფიქრობ, Kwan ნასროლი პირველი. ორი ციმციმები მოხდა გაყოფილი მეორე, და ის უკვე შუა ნაწილამდე იყვნენ მთელი ოთახი. დუელში მისცა ყველას განადგურების ისინი საჭირო. იჯდა სართული, მან ყუმბარა ხელში და დაიწყო სეირნობისას inch მიერ inch მიმართ კარი. პირველი კადრი, იგი დაეცა იგი, გაიმართა მისი სუნთქვა, და გაიქცა გასასვლელი. გაზის შექმნილი სასიკვდილო კვამლის ფარდა. ისინი gasped და დაეცა, ცდილობს მიაღწიოს ჩემთვის. ერთი გაიარა nah, მაგრამ მისი ego წიხლებს ცხოვრებაში და ეს მოხრილი. მან დიდი ნახტომი და იძულებული გახდა, თავად გადმოხტა. ეს იყო მძიმე ანტიკვარული მუხის კარი დეკორატიული გასაღები დეკორატიული დაბლოკვა. კარი დააწკაპებთ დამამშვიდებელი დაცვა და დამაჯერებლად. იგი ვერ შეძლებს გაუძლოს ზეწოლას რვა ბანდიტები სამუდამოდ. მაგრამ შემდეგ კვლავ, მათ არ აქვთ ბევრი დრო. გაზის იქნებოდა გუნდი ih off მისი ფეხები სამოცი წამი, და სამ წუთში ისინი ყველა იყოს მკვდარი.
  
  
  ის ავიდა მეოთხე სართულზე, გახსნა ფანჯარა და აიღო ღრმა სუნთქვა. გაზის დარჩება სადაც იყო ეს: დახურული ბიბლიოთეკა სართულზე, ოთახში, სადაც ფანჯრები დახურული იყო.
  
  
  ასაკოვანი წყვილი, ჯერ კიდევ სადაც ee დატოვა, მათ. ისინი ისე ეშინია, რომ ისინი ჯერ კიდევ თითქოს უნდა იყოს მკვდარი. Ihk აიღო მისი მდე, უკან დაბრუნდა და ხორციელდება მისი ქვემოთ სამი ფრენები კიბეებზე.
  
  
  ჩვენ მივაღწიეთ ბალახის სახლის წინ და დადონ ბალახზე დაჭერა ჩვენი სუნთქვა. მან ჩანდა გარეთ ბიბლიოთეკა ფანჯარა. სამ ორგანოები ქმნის curled up on nen. ფანჯარა არ გაიხსნება, მაგრამ მათ გარდაიცვალა ცდილობს გახსნას.
  
  
  
  
  
  თავი 9
  
  
  
  
  არ იყო ლუქსი მარცხენა ბრიტანეთის კოლონიური, ასე რომ მე გაქირავებულია მისი სამი ოთახი. ორი, მათ გარშემო იყო Thestlewaites. აღმოჩნდა, რომ იყოს გვარი, ჰერცოგი და Duchess. და ისინი მართლაც იყვნენ ჰერცოგი და Duchess. აღმოჩნდა, რომ გოგონას, Nonnie, იყო ih-ის ქალიშვილი. და იმის გათვალისწინებით, რომ ჰერცოგი იყო ოთხმოცი-სამი წლის, მისი მამა იგრძნო გრძნობა პატივისცემა თავადაზნაურობა.
  
  
  Nonnie მიიღო მეორე ოთახში.
  
  
  Nonnie მხოლოდ ინახება მოდის მესამე.
  
  
  მესამე ოთახი იყო აფეთქდა.
  
  
  ნაზად, მე შევეცადე ამეხსნა, რომ მე მისი არ იყო მისი ტიპი. მან გააპროტესტა გააფთრებული, და განაცხადა, რომ ის მომეწონა მე. მე ნაზად განმარტა, რომ ის არ იყო ჩემი ტიპი. ეს გააკეთა მისი ტირილი. მე ვუთხარი, მე ატყუებდა. მე ვუთხარი, მივხვდი, მისი ძალიან მაცდური და devastatingly სექსუალური. მისი მამა უთხრა, რომ ის მძიმედ დაშავდა.
  
  
  იგი იყო ძალიან გასაგებად.
  
  
  "დავურეკე და ჰქონდა ორი საუბრები. პირველი იყო ლონდონში, ერთად Roscoe კლაინი. Roscoe იყო AH აგენტი. როგორც marksman, მისი ნიჭი იყო შორს, ქვემოთ საშუალო, მაგრამ, როდესაც ის მოვიდა თვალთვალის Hema სადმე, Roscoe კლაინი არ აქვს მზე მას.
  
  
  Roscoe ჩანდა არაფერი, ის მინდა ოდესმე მინახავს ადრე. Emu მოახერხა ჰგავს სამი სხვადასხვა ადამიანი ერთსა და იმავე ტერიტორიაზე. მას ჰქონდა განსაკუთრებული გზა იცვლება მისი გამოხატვის და პოზა. ერთ დღეს თქვენ მიმოიხედა და დაინახა, დავალება ბიჭი. თუ გადავხედავთ ისევ, დავალება ბიჭი წავიდა და ხედავთ ვინმეს — იურისტი ან racing driver-ნებისმიერ შეფასება: ვინმე მთლიანად. მაშინ ეს იყო, უბრალოდ, თქვენი გრძნობები, თქვენ ეგონა, რომ თქვენ არ იყო რომ მოჰყვა... ამბავი მიდის, რომ Roscoe ერთხელ გაიქცა მეშვეობით Dachau უბრალოდ ფეხით გარეთ რომ ნაცისტური დასაყრდენს, უბრალოდ იმიტომ, რომ, როგორც მან აღნიშნა, "ის ჰგავდა გერმანელი."
  
  
  მჯერა, რომ ეს ან არ. მე კარგად მჯერა, რომ ამ გრძელვადიან პერსპექტივაში.
  
  
  Roscoe პირობა დადო, რომ დაჭერა თვითმფრინავი Nassau. ეს გაგრძელდება მონიტორინგი ჩენ-li და Vin Wo სანამ მე იქ. ეს იყო ათი წუთი ბოლო ათი. მე მას აეროპორტში. მოგზაურობა ლონდონში აფრინდა დროს. შემდეგ აღმოჩნდა, რადიო. იყო news გაქცევა, მაგრამ არაფერი ჩენ-li-ს შესაძლო ხელში. Roscoe უნდა აჩვენებს off მისი ხრიკები.
  
  
  სასტუმრო ექიმმა ჩემი მხრის, შეხვეული ჩემი ego, და მომცა ინექცია.
  
  
  ის არ ენდობა აშშ-ერთი სიტყვა, რომელიც მე bumped შევიდა კარი.
  
  
  მისი სასტუმრო მიიღოს შხაპი, აქვს სასმელი და ორმოცი საათი სარდაფებიც. მაგრამ ის ასევე დაინტერესებული ხედავს, Tara, და მე არ ვარ იმდენად უშუალო, რომ მე არ ესმოდეს, რომ იგი უნდა ყოფილიყო მეშვეობით hell ბოლო რამდენიმე საათის განმავლობაში. ეს იყო მტკივნეული რა უნდა იყოს, როდესაც იგი grimaced და განაცხადა, რომ " თქვენ ბიჭები ყოველთვის გაერთეთ ძალიან." მისი ასევე იცოდა, რომ მას რეალურად არ ჰქონდა mistletoe გათვალისწინებით. მე მირჩევნია დაიწყოს ეძებს თავის თავს, ვიდრე იჯდეს და დაველოდოთ. მან იმედი გამოთქვა, რომ Tara ჰქონდა გაუქმდა მისი სასტუმროს დაჯავშნა და წავიდა მისამართის ის მინდა მიეცა მისი. გაიარა მდე ყვითელი სახლი მეორე მხარეს ქალაქის.
  
  
  ქალბატონი უილსონი. T. შერიფი მიპასუხა. არა, მან მითხრა, Tara არ არსებობს. Hema იყო ეს Tara? და hema იყო nah მისი? სისხლის დაიწყო humming ჩემი უფროსი. Tara უნდა ყოფილიყო აქ რამდენიმე საათის წინ. ეს იყო ყველაზე უსაფრთხო ადგილი, მან შეიძლება ვიფიქროთ. მაგრამ მე არ მაქვს ნება Ay დაბრუნდეს, რომ სასტუმროში. მას უნდა ჰქონდეს გაგზავნილი მისი ფარული აქ. გაგზავნა, რომ ქალბატონი შერიფი გაგზავნილი მისი იმას ნიშნავდა, რომ მე თავი დაეღწია მისი stalkers. ის სურათები ორი ქალი ერთად იჯდა, ყავას სვამდა და თამაშობდა ბავშვებისათვის.
  
  
  სპექტაკლი, რომელიც ახლა წარმოადგინა თავად, სანამ ჩემი თვალით არ იყო ნაკლებად სასიამოვნო.
  
  
  მათ კონტეინერი.
  
  
  მაგრამ, ხმა პრობლემები ისევ. ვინ არიან ისინი'? და სად ისინი მისი? მისი ისევ არ ვიცი სად უნდა დაიწყოს. და ახლაც, Tara შეიძლება...
  
  
  მისი სახელი არის Missis. შერიფი, Hema იყო.
  
  
  მან მომცა ბოთლი რომი.
  
  
  თავისი მოხდა nah. ეს სულელური იქნება დატოვოს მიუხედავად იმისა, რომ მე არ ვიცი, სად უნდა წავიდეს. გრენადა? მე არ ვფიქრობ, რომ მათ Tara არსებობს. მაგრამ ეს იყო ერთადერთი ადგილი, მან შეიძლება ვიფიქროთ. და სწორედ ამიტომ მათ არ მიიღებს, მისი იქ. მან სხვა sip და რომი.
  
  
  მისი სამაგისტრო გაუგზავნა მას. შერიფი მოიპოვა რამოდენიმე ქაღალდი და კალამი და დაწერა შენიშვნა პოლიციელები შესახებ უილსონი. მან უთხრა მათ, ვინც ნამდვილი დამნაშავეები იყვნენ და რომ ისინი ალბათ ih five feet under გაზონის. მე მათ ვუთხარი, შეიძლება უფრო ორგანოები, მაგრამ მე არ ვიცი, სად.
  
  
  მაშინ ეს წმიდა ადგილი ნათდება ერთხელ.
  
  
  ამ "ხის Nickel" იყო ზუსტად ის, რაც Ego უილსონი უთხრა. გარკვეულწილად run-ქვემოთ ტავერნა მხარეს გზის. Mimmo rode წარსულში მისი და გაჩერებული შორის ხეები.
  
  
  Windows იყო ბნელი, მაგრამ, როდესაც მე მივიღე ახლოს, მე დავინახე, რომ ისინი დაფარული შავი ფარდები.
  
  
  გავიგე მისი ხმა.
  
  
  მან მიაღწია Wilhelmina. მე მას, როდესაც ჰაერი ოთახში გახდა breathable ისევ, და მე snatch ის მიერ მკვდარი შეასრულა მახრჩობელა ტაილანდური. Stiletto იპოვა სადღაც ბიბლიოთეკა სართული. ეს იყო ლამაზი, რომ ჩემი ძველი საიმედო იარაღი უკან. ახალი იარაღი არის როგორც ახალი სიყვარული — თქვენ ყოველთვის ეშინია, რომ ეს არ დავუშვებთ თქვენ down.
  
  
  ლიზი leaned მიმართ დაფარა ფანჯარა.
  
  
  Eh bien, ლოტოს?
  
  
  Nous ვიზიტები.
  
  
  ისინი ელოდებიან რაღაც, და ისინი საუბარი ფრანგული. ფრანგი იყო საერთო ენა ინდო-ჩინური. ბევრი გარშემო ამ რევოლუცია-განადგურებული ქვეყანა იყო მას შემდეგ, რაც საფრანგეთის კოლონიები და შემდეგ წინაშე დამოუკიდებლობა, ხოლო ფიქრი ერთად შესახებ, რომელი მიმართულებით უნდა მიიღოს. მარცხნივ ან მარჯვნივ. მისი არასოდეს ყოფილა ასე კარგად ეს აღმოსავლეთ ენებზე, მაგრამ მაინც მისი საუბარი ფრანგული.
  
  
  "Si le იახტა არის parti. ნუ ხედავთ სიგნალი?
  
  
  ისინი ელოდებიან სიგნალი, რომ ნავი იყო წასული.
  
  
  — Плюс важно, où canes შემორჩენილია კვერცხი les autres?
  
  
  ისინი ასევე ელოდება "სხვები". თუ ეს "სხვა" იყო, სადაც იმედი მქონდა რომ იყოს, მათ, შესაძლოა, არ დაელოდა ძალიან დიდი ხნის განმავლობაში.
  
  
  ის დაძაბული დაჭერა ყოველი სიტყვა, - ამბობდნენ ისინი. ისინი დაინტერესდა, თუ თქვენ დაუკავშირდა les autres ერთად კარტერი. ისინი ფიქრობდნენ, რომ ეს იყო ძალიან სამწუხაროა, რომ მათ არ მიეცათ დახმარება.
  
  
  "C' est dommage", - ამბობს ერთი, " que la femme est mort."
  
  
  ჩემი dollar დასტის შეწყვიტა ცემა.
  
  
  Tara მკვდარი იყო.
  
  
  სიბრძნე, გონიერება, თავდაცვის, შესაძლებლობა, მიზანი,, ეჰ, ცხოვრება, ყველა დაიმსხვრა შევიდა უაზრო მტვერი. მისი პირველი gone crazy. ის გადახტა და წიხლებს კარი ღიაა. იგი თავს დაესხა პირველი მოძრავი ობიექტი ჩანდა. ის კი არ ფრე იარაღი. მისი სასტუმრო ვერ გრძნობენ ხორცი მისი ხელები და იგრძნო, პრიმიტიული სურვილი გაანადგურეს და გასწორებოდნენ. სასტუმროს შეუძლია იყოს საკუთარი იარაღი.
  
  
  მოულოდნელად აღმოჩნდა, რომ მე ვიყავი ბრძოლის სამი მამაკაცი. ერთად, ისინი ექვსი ფუტი სიმაღლის და სამას ორმოცდაათი გირვანქა, მაგრამ როდესაც საქმე insanity, მე არ მინდა მზე. ბრმა გაბრაზება, სროლით, გაბრაზება — ეს რა გამოდის სულელი შევიდა superhumans.
  
  
  ის იყო უწყვეტი furious მანქანა. ის იყო ქარხანა, რომელიც განხილული punches და kicks. არც ერთი მათგანი გაიქცა ჩემთვის. ჩვენ იყვნენ მოწყობილი, როგორც ჩინური თავსატეხი-ერთი, დაწნული, რადგან მან უხეშად გადააგდო ბურთი. ისინი ყველა ეშინია გადაღება, ეშინია, რომ მოხვდა ერთ-ერთ მეშვეობით მათ.
  
  
  მისი სასტუმრო,, მინდა გითხრათ, როგორ გავაკეთე ეს. ფაქტობრივად, მისი სასტუმრო იქნებოდა ცნობილია თავად. მაგრამ ყველა მახსოვს არის ჩემი საკუთარი გაბრაზება. როდესაც ეს დასრულდა, ისინი ყველა მკვდარი. და მან ეს მხოლოდ მისი შიშველი ხელებით.
  
  
  Tara სხეული იყო sprawled counter. არ იყო პულსი. არანაირი ნიშანი სიცოცხლისა. მან აიღო მისი მდე და ხორციელდება მისი ფარგლების გარეთ. მისი წითელი თმა დამწვარი ჩემთვის, როგორც ერთი მუჭა flames. მისი სახე ფერმკრთალი ჩანდა moonlight, მაგრამ სუსტი mist of freckles მაინც დაფარული, მისი ცხვირი. ერთიანად მოხდა მტკივნეულად ყელის, და ვყვიროდი, რომ შესვენება თავისუფალი დამანგრეველი sob. მაგრამ ეს არ სცდება; ის უბრალოდ დარჩა იქ.
  
  
  მან kissed მისი ნახვამდის.
  
  
  მან გამოიწვია მოკლედ ჩემი იარაღი.
  
  
  Ee kissed მისი კიდევ ერთხელ.
  
  
  მან chuckled და grimaced. "Hey, ნიკ", - განაცხადა მან სიცილი. — რა, თქვენ შეგაშინოთ ცუდად?"
  
  
  მე თითქმის მიატოვეს, მე იმდენად შოკირებულია ამ მოულოდნელი შესრულება. ის ვერ ვიტყვი, რომ კიდევ ერთი სიტყვა ჩვენთვის. მან ადიდებული out იცინის. 'ცხრება. თქვენ არ გიჟები. მძინარე მზეთუნახავი არის ცოცხალი და კარგად."
  
  
  და ბოლოს, მე მოახერხა ამბობენ, "რა-ჰა-რეკომენდირებული საცალო ფასი". ან რამე მსგავსი.
  
  
  მან ისევ გაიცინა. — Let me go და მე გეტყვით, ყველაფერი."
  
  
  ეს იყო შეამცირა მიერ ee. "Mmmm," - განაცხადა მან. "ეს კარგია, უნდა იყოს მოძრავი ერთხელ." მან გაუწოდა მისი იარაღი და spun გარშემო moonlight.
  
  
  იგი ჩინებული. იყო მითიური nymph. A სტერილურობაზე ძველი ლეგენდა, დაიბადა ერთხელ, იზრდება crests კაბა, ჯადოსნური არსება მეშვეობით ზღაპრები, awakened unscathed საწყისი მართლწერის რომელიც გაგრძელდა ასი წლის განმავლობაში.
  
  
  მას შევხედე Nah, მეტ-ნაკლებად მიეცით თავს. დაამთავრა მისი ცეკვა, შეარყია მისი ხელმძღვანელი და grinned. "მე სიძულვილი სიმართლე გითხრათ, darling. ეს მართლაც ძალიან unromantic."
  
  
  სცადეთ, " - ვუთხარი მე.
  
  
  "უკუკავშირის", - განაცხადა მან.
  
  
  ორგანული კავშირი?
  
  
  ორგანული კავშირი".
  
  
  "თქვენ უკვე განაცხადა, რომ," - ვუთხარი მე. "მაგრამ ეს რა არის?"
  
  
  ისე, ეჭვი არ ეპარება, თქვენ მოვისმინე ეს თეორიები იმის შესახებ, თუ როგორ შეწყვიტოს თავის ტკივილი, თუ როგორ უნდა მართოს ასთმის მხოლოდ by მაკონტროლებელი თქვენი ტვინის ტალღების... "მერე რა?" იყო ბესტსელერი მოუწოდა უკუკავშირის. მე არ წავიკითხე ნებისმიერი ბესტსელერი, მაგრამ მე მოვისმინე ეს თეორიები. ეს არაფერ შუაშია, "როგორ შემიძლია იმიტაცია გარდაცვლილის მათემატიკის?"
  
  
  "კარგად", - განაცხადა მან, " მე. მკითხეს, სადაც იყო, Odin მათ გარშემო მოხვდა ჩემთან და მე დაეცა. მაშინ მისი მხოლოდ დაიწყო ამ ბიო-კავშირი. მე შეამცირა მისი პულსი, სანამ მე ვერ გრძნობს მისი ego აღარ, და გაიმართა ჩემი სუნთქვა. მე ყოველთვის გააკეთა, რომ როდესაც ისინი ძალიან ახლოს ვარ."
  
  
  ისევე, როგორც, რომ? მე წაკვეთილია ჩემი თითების.
  
  
  არა. არ არის ადვილი. AX არის მომზადებული ჯგუფი ქალი აგენტები. ეს ვარჯიში გრძელდებოდა მრავალი თვის. მაგრამ მუშაობს."
  
  
  მაგრამ მითხარი, რატომ არ ხარ ჩემთან? მან shrugged მისი shoulders. — მე არ ვარ დარწმუნებული, რომ ეს იყო პირველ რიგში. არამედ "— ის ათვისება და შევხედე ადგილზე — " წადი თქვენი სასტუმროს, რომ, თუ ეს აწუხებს თქვენ."
  
  
  მან მისცა მას შხამიანი გამოიყურება. "მე იმდენად freaking აწუხებს, როდესაც თქვეს, რომ თქვენ იყო მკვდარი, რომ მე შეიჭრნენ შევიდა ამ კლუბში, როგორც გიჟია."
  
  
  'Hi არსებობს.'არ ყვირილი, როგორიცაა, რომ. ფიქრობთ, რომ ის მოვიდა აქ სახალისო?
  
  
  "არა.'მაგრამ თქვენ არ მქონე fun. თქვენ ეძინა მუშაობა.
  
  
  მან იცის, რომ ეს მეთოდი უკვე რამდენიმე უპირატესობა. თქვენ კი შეწყვიტოს თქვენი პულსი მიუხედავად იმისა, რომ თქვენი ყურები გააგრძელებს ფუნქციონირებას. და ადამიანი, ისევე, როგორც წესი, არ უნდა იყოს მორცხვი მათი სიტყვები, ყოფნა გარდაცვლილი.
  
  
  Tara ბევრი რამ ვისწავლე. არ არის, რომ მას ჩვენთვის რაიმე, მაგრამ მაინც საიდუმლოებას Nassau იყო, განუბაჟებელი მდე.
  
  
  Lin Jing და Bangel ჰქონდა აღმოსავლური აფთიაქი. Bangel ასევე ჰქონდა სასტუმრო Nassau. როდესაც ეს ყველაფერი, როგორც ჩანს, ძალიან კარგი უნდა იყოს ნამდვილი, ჩინური კომპანია KAN გააკეთა შეთავაზება, რომ ისინი ვერ თქვას. სანაცვლოდ არ გამოირთვება წყაროს ნარკოტიკები, KAN მოითხოვა, ოცი პროცენტი აგრძელებს და პერიოდული მომსახურება. ეს "შემთხვევითი სერვისი" იყო ძალიან მარტივი: ყველა უნდა გაეკეთებინათ იყო გთავაზობთ საფარი და საფარი, PBX-ის სერია, რომელიც KANG ცდილობდა მცენარეთა სადღაც.
  
  
  Nassau იყო იდეალური ბაზას. ახლოს ამერიკაში, მაგრამ ჯერ კიდევ ბრიტანეთის ტერიტორიაზე. ეს შენახული ih ბევრი პრობლემები და რისკი. და რაც შეეხება ბოლო ფეხი ih მოგზაურობა, ეს იყო ძალიან მარტივი, რომ საბჭოს fishing ნავი და მიწის დისტანციური Florida reef. სისტემა მუშაობდა ჯარიმა.
  
  
  ჩარლზ Bryce, მაგალითად, არის ადამიანი, რომელიც მოკლეს სენატორი Morton. იგი მუშაობდა, როგორც მარტივი, სამზარეულო თანაშემწე კაზინო გრენადა; მაშინ KANG დაინიშნა მიერ ego, უბიძგებენ უფლება სიმები აქ და იქ, როგორც პილოტი, "მფრინავი ტუზი"; - ის ჩამოვარდა თვითმფრინავი ერთად სენატორი nen. რაც შეეხება, შეიძლება, სისტემა მუშაობდა შეუფერხებლად, მაგრამ Lin Jing გააპროტესტა, რომ ეს ჯერ ქაღალდი. ეს არის, ძირითადად, განკუთვნილი წინააღმდეგ გამოყენების მკვეთრი შემცირება. იყო სხვა მონაწილეები, რომლებიც grumbled.
  
  
  ეს კულმინაცია, როდესაც ჩენ-li კადრი Saybrook. შეუძლებელი იყო. სენატორი Saybrook, შესაძლოა, უკვე ჩენ-li-ს სამიზნე, მაგრამ ego უნდა თავი მოიკლა სახლში მეინი. როდესაც Saybrook შევიდა კაზინო ფარული თვალები, ჩენ-li ფიქრობდა: "მე რატომ უნდა დაველოდოთ?"
  
  
  ეს იყო რა სულელური რამ უნდა გააკეთოს. ასე რომ თქვენ გახსნა თქვენი საკუთარი ბუდე.
  
  
  ჩენ-li დააკავეს.
  
  
  Lin Jing დატოვება გადაწყვიტა. ცუდი საკმარისი გახდეს Bangel ის, თუ ეს აუცილებელია. დანარჩენი ბანდა იყო ასევე ზღვარზეა ამბოხი.
  
  
  მთელი კაზინო ბიზნეს გრენადა მოულოდნელად საფრთხის ქვეშ.
  
  
  მათ მიერ გაგზავნილი Vin. Ih დიდი კაცი ლონდონში, პლუს სამაშველო მიერ Kang მისაღებად ჩენ-li. ფრთა ჰქონდა დამკვიდრდა, როგორც ოპიუმის დილერი, და ეს როლი მისცა, რათა მოიპოვოს Lin Jing-ის ნდობა, ისევე როგორც გააგზავნოთ Lin Jing მოიტანონ ჩემთვის. არამედ იმიტომ, რომ ეს ქაოსი და ამბოხის გრენადა, KAN ჰქონდა, რათა იპოვოს ახალი ადგილმდებარეობა. ასე რომ, ისინი შედის ხის ნიკელის შემთხვევაში, იმალებოდა ნარკოტიკების უილსონი. T. შერიფი. ეს ბარი Stahl ih არის ახალი შტაბ-ბინაში. არსებობს, ისინი შეიკრიბნენ, რათა დაგეგმონ მათი მომავალი ქმედებები. ყველაზე მეტი ადამიანი, მათ გარშემო კი ჭამდა და ეძინა არსებობს. გეგმა იყო კარგი.
  
  
  ფრთა იყო დამრიგებელი ჩენ-li-ს escape გარშემო ციხეში. მან ასევე დაგეგმილ შემთხვევის ეს იახტა და მოიყვანა წყალქვეშა. მას შემდეგ მოწყობილი "საქმიანი შეხვედრა" ერთად ჰერცოგი, და ასევე დარწმუნებული ვარ, რომ ჰერცოგის ერთგული ბატლერი გაქრა. არ იყო, ეს დამთხვევაა და სასიამოვნო, რომ Vin იცოდა, დიდი butler? პირველი ჩამოვიდა გარშემო ლონდონში ლედი Cheryl-ს რეკომენდაციებს.
  
  
  მან დატოვა ძალადობრივი აქტების Wang Tong. ეს კლასი არ იყო ცუდი, ისე, ძალადობრივი. რა იყო შემაშფოთებელი იყო თარგმანი. სადღაც, ფრანგული-კამბოჯიური, ტაილანდური, ჩინური, და სპეციალური ინგლისური Van Tong, შეცდომები მაქვს დაშვებული, და კარგად გააზრებული გეგმები აქვს დაკარგული ზოგიერთი მათი მნიშვნელობა. რა მოჰყვა ჩანდა, რაღაც "Keystone პოლიციელები", ფილმი, კომედია.
  
  
  ყველა დროის ერთ ერთი ბიჭები გარშემო KAN იმყოფებოდა მეტი სხეულის, ისინი ფიქრობდნენ, რომ ეს იყო KAN-ს აკეთებს.
  
  
  მას შემდეგ, რაც ყველა, KANNA ჰქონდა ყველა საფუძველი მოკვლა Bangyeol, და KANG ასევე დაგეგმილი მოკვლა Lin Ching. ასე რომ, ყველას ეგონა, რომ ეს იყო ვინმე ჯგუფში, ვინც ეს გააკეთა, და ჩუმად დაასუფთავეს ცხედრები ისინი დატოვა მისი.
  
  
  დანარჩენი, ეს იყო ნაკლებად სახალისო. ეს იყო aya ნაწილში, რომელიც ეხება mistletoe-ს დაკავშირებით Garou. ისინი მას, როდესაც ის დამიკავშირდა. ბიჭები ტელეფონი გააკეთა და შეტყობინება მოვიდა, რომ " ამერიკული მკვდარია." Vin-ს მხოლოდ აზრის მიანიჭა, რომ მე ეს ამერიკელი. ეს იყო გვიან საღამოს, როდესაც Wing-ის ჯგუფმა გააკეთა თავისი გზა კასკადი გზაზე, და სხვები დაიწყო მათი ისტორიები მეტი ზოგადი საუბარი.
  
  
  მათ გადაწყვიტეს, რომ მინდა უკეთესი ჩემთვის — და სწრაფად. მაგრამ მე უკვე კასკადი გზა. მათ Tara ჩემს ნაცვლად.
  
  
  "სად ისინი თქვენ?"
  
  
  იგი აღმოჩნდა გარშემო.
  
  
  თქვენ თქვით, რომ ისინი შენია. მე მინდა, რომ ვიცი, სად.
  
  
  მან ნება ქვიშის აწარმოებს ქვემოთ ჩემს მკერდზე. - "მე ვფიქრობ, რომ ეს ძალიან ავადმყოფი პირი." მან მიიპყრო დოლარი დასტის ქვიშა ჩემს მკერდზე. 'რა ხდება?'რა არის ეს?' მან სთხოვა სიცილი. "ხართ თუ არა ეჭვიანი, კარტერი?"
  
  
  რა თქმა უნდა, მე არ ვარ ეჭვიანი. და არ მირეკავენ კარტერი. თქვენ გამოიყურებოდეს ქალი რეპორტიორი გარშემო ფილმი.
  
  
  "მე, უბრალოდ, მოხდა, რომ ითამაშოს ლორენ Beckall." იგი წამოდგა, ღირსება და გაიქცა ქვემოთ სანაპიროზე moonlight. "თუ მან ჩემთვის," განაცხადა მან, " პირველი ისთვის." ერთადერთი, რაც ხელს მისი ღირსება ის იყო, რომ მას არ ეცვა რაიმე ტანსაცმელი. როდესაც ჩვენ პირველად შეხვდა, მას, როგორც ჩანს, საკმაოდ ღირსეული ახალგაზრდა ქალბატონი. მაგრამ ბოლო დროს, მან უფრო ჰგავდა, გატეხილი ახალგაზრდა ქალბატონი, ვიდრე სათანადო ლედი.
  
  
  მისი აუცილებლად სასტუმრო sl. მისი სასტუმრო ee ერთხელ. მაგრამ ყველაზე ცუდი ნაწილი ის იყო, რომ მე ვერ ისთვის.
  
  
  იგი ადგა და გაჰყვა მას ქვემოთ სანაპიროზე.
  
  
  ჩვენ წავიდა ცურვა.
  
  
  In & nb, ახლო ტალღები, ჩვენ slid კიდევ ერთი გარშემო სხვა.
  
  
  "ეს არ იმუშავებს", - განაცხადა მან. მე ვუთხარი,. "ფსონს?"
  
  
  ისე, ეს შეიძლება ყოფილიყო, თუ ჩვენ არ ყოფილა დანგრეული კიდევ ერთი კვირის გარე საქმიანობაში. ასე რომ, ჩვენ მივიღეთ სიყვარული ძალიან ზღვარზე ოკეანეში, ზოგჯერ დაფარულია წყლით, ზოგჯერ შიშველი ერთხელ. ჩვენ ჩავარდა იგივე რიტმი, როგორც ტალღა, ან ტალღა — შევიდა იგივე რიტმი, როგორც ჩვენი, ისე, რომ ეს და ეს გახდა ტალღები და ნაპირზე, შეხვედრა მათი ბუნებრივი კურსი და განაცხადა, მშვიდობით; ჩვენ კიდევ უფრო მეგობრები, მისალოცი და განაცხადა, მშვიდობით, სიყვარულით, სველი მარილიანი კოცნა. სინამდვილეში, მას არ შეუწყვეტია. ჩემი პირში მისი მკერდის მყისიერად გააკეთა მისი დაიწყოს ყველა კვლავ, როგორც ჩვენ გამოიტანა ერთად swirling წყალი და ვარდი ისევ ერთად, gasping შფოთვა.
  
  
  რამდენიმე დღის შემდეგ, მან მითხრა:"თქვენ იცით, მეშინოდა მისი პირველი."
  
  
  ის გაიქცა შიგნით, თავის მხრივ, მეტი მისი კუჭის. "ეს საშინელი თამაში, თაფლი. და თუ თქვენ არ შეგიძლიათ თამაში დანები ან kung fu... ისე, მე არ ადანაშაულებენ თქვენ. მან ჩანდა ღრმა მისი თვალები. "მაშინ, ნება მომეცით გითხრათ, რა.: მე ძალიან გაბრაზებული ხარ."
  
  
  იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. — მე არ ვგულისხმობ მაშინ. ვგულისხმობ, სანამ ამ მშვენიერ დღეს, როცა მე და თქვენ ისხდნენ, რომ ბარი, როცა ისხდნენ იქ, მეორე მხარეს თავმჯდომარე, მილიონობით კილომეტრის მოშორებით.
  
  
  "შეხედეთ", - ვუთხარი რბილად. "ხმა, როგორც ჰერები. და არავის არ შეუძლია, მე გადაიხადოს იგი. თქვენ იცით, რომ ახლა, რომ ის თქვენთან ერთად, ჰერები არის ყველა თქვენი. და დანარჩენი დრო... კარგად, მაშინ მისი, ალბათ, ყველა საკუთარი.
  
  
  მან გაიცინა. იყო haze თქვენს მწუხარებას მას. "არ ინერვიულოთ. კარტერი. მე არ ცდილობენ შეცვალოს თქვენ. უბრალოდ... მან ათვისება, იმის გათვალისწინებით, რა ვთქვა, შემდეგ კი გადაწყვიტა გააგრძელოს — " ეს მე არ ვიცი თქვენ ადრე. მაშინ, თუ მისი სახელი არ არის, ლორენ Beckall, მაშინ მე მაქვს ეს საშინელი, ამაზრზენი ტენდენცია, უნდა იყოს ობოლი ენი. მან გაიცინა, კიდევ ერთხელ, მაგრამ ამ დროს მისი სახე იყო, უფრო მხიარული. არ ინერვიულოთ. ახლა მისი ძალიან დიდი და ძლიერი, და სიყვარული თქვენ მხოლოდ ისე, როგორც თქვენ ხართ".
  
  
  მაქვს კარ-რეფლექსური ფრაზა "მე შენ მიყვარხარ", სერია bounces. ის არასოდეს დადო, მისი არაფერი... ჩვენ ყველა უნდა შევინარჩუნოთ ის არასავალდებულო... მე შევხედე Tara. "მე ვფიქრობ", - განაცხადა მან, " შესაძლოა, მიყვარხარ ძალიან."
  
  
  "ჩემი ღმერთი", - განაცხადა მან...
  
  
  
  
  თავი 10
  
  
  
  
  ბრიტანეთის მუზეუმი იყო, უფრო მიმზიდველი, ვიდრე ოდესმე. ჩემთვის, ყოველთვის იყო რაღაც ბოროტი ამის შესახებ მოზიდვას. თქვენ ეძებთ ზოგიერთი ჯავშანტექნიკა, რომ მეფე არტური უნდა ჰქონდეს ერთხელ ნახმარი, ან ბერი კვართი, რომ "თარიღდება 610". ეს მოულოდნელად მოხდა, რომ თქვენ, რომ ისტორია არ არის მხოლოდ ერთი პატარა ამბავი რომ არის შეკუმშული და გამხმარი ამ ისტორიის წიგნები, როგორც ერთი სიმებიანი უნაყოფო ადამიანები და მოვლენები ხდება მხრივ, რომ ვადები, რომ ყოველთვის ახსოვდეს. (1066, Viking გამარჯვება). 1215, Magna Carta.) ისტორია არის მშფოთვარე, ხმაურიანი jumble ფაქტები დაწერილი გამბედაობა, ნდობის, და სისხლი. ისტორია არის ხალხის, როგორც თქვენ და მე, სამუდამოდ განწირულია ემსახურება ჩვენი მარტივი, მიწიერი არსებობა. არ ლითონის ფარი, ან ნაჭერი.
  
  
  როგორც ვთქვი, ეს არის საშინელება.
  
  
  იგი მოწყობილი შეხვდება Roscoe თერთმეტი საათისთვის ოთახში, სადაც Constable თითის ანაბეჭდები ინახებოდა. სპეციალური აკეთებს იყო საჭირო შევა. მე მქონდა ეს პასაჟი, და მიმართულებით, რომ იქ, ისევე, როგორც ბრწყინვალე პამფლეტი იმაზე, ჯონ Constable (1776-1837). მან გადასცა პასი მიერ მარგარეტ რეზერფორდი კოლექცია, რომელიც შემდეგ გადასცა ჩემთვის გიგანტური საქაღალდე ნამუშევარი. "რომანტიული რეალისტი," ბროშურა განაცხადა. "Constable სასტუმრო დაბრუნება ბუნება." თუ ასეა, მაშინ ბუნება (1776-1837) იყო მშვენიერი ადგილი. ერთი დანახვაზე ბრწყინვალე მწვანე.
  
  
  "მაგრამ, დიახ. მაშინ არ იყო საპირფარეშო სახლში.
  
  
  მისი, აღმოჩნდა გარშემო. ეს იყო Roscoe Klein.
  
  
  "გააგრძელებს აღფრთოვანებული ვარ ამ ფერწერა", - განაცხადა მან. ის აღმოჩნდა გარშემო და აღფრთოვანებული ფერწერა. "ჩვენი საერთო მეგობარი Nassau მოვიდა აქ. იგი ნაქირავებ ქვეყანა სახლი Cotswolds. მისი, წავიდა კიდევ ერთი ტილო. სახლები სილით სახურავი და ნათელი მწვანე მდინარე. "თქვენი ჩენ-li ჯერ კიდევ არსებობს. წავიდნენ არსებობს ფარული გარშემო აეროპორტში და მათთან ერთად ferret არ წასულა სადმე. არ იყო სია. არ იყო სატელეფონო ზარები, " რომელიც არის უჩვეულო. ისინი მხოლოდ რამოდენიმე squires წამყვანი მშვიდი, tidy გარეთ ცხოვრება. რა თქმა უნდა, ისინი მხოლოდ აქ უკვე ოცი ოთხი საათის განმავლობაში.
  
  
  ის აღმოჩნდა კიდევ ერთი ფოთოლი და ამ დროს შესწავლილი ქარხანა და ნაკადი. "გინახავთ რომელიმე სხვა KANG აგენტები?"
  
  
  "ვერავინ, Nicky. არავინ.'
  
  
  — არავის შეწუხება, თქვენ?"
  
  
  ვინ არის ჩემთვის? Lamong Cranston? უნარი ღრუბელი თქვენი აზრით? არავინ ხედავს ჩრდილი, ბავშვი.
  
  
  მაშინ მე სხვა corkscrew, Roscoe... რატომ მიუთითებს, რომ ვუყურებ ეს სურათები?
  
  
  მისი, აღმოჩნდა გარშემო. Roscoe shrugged. — მე უბრალოდ მეგონა თქვენ უნდა იცოდეს, რაღაც ხელოვნების შესახებ."
  
  
  რა ვთქვი მაშინ არ არის შესაფერისი დატკეპნა.
  
  
  ჩვენ გვქონდა ლანჩი West End სასადილოში სახელწოდებით the Hunter-ს სალონში. ხის paneled diner ერთგვარი გველთევზა-in-ჟელე და კურდღელი-უკან მენიუ. დავურეკე Tara და უთხრა, რომ გადმოდიოდნენ. ჩვენ დარჩენის არის" ბინა", რომელიც ეკუთვნოდა მეგობარს, Roscoe ის, გოგონა, რომელიც ამჟამად მუშაობს გარშემო ქალაქში. ჩვენ უფრო მეტი იყო, ჩვენი, და ნაკლები გვქონდა პრობლემები, ყველა რომ ჯონ სტიუარტი სისულელეა შესახებ porters, მიმტანები, და maids. ეს იყო ყველაზე მშვიდობიანი გზა ურთიერთქმედება ქალაქში. დავინახე, გზა, Roscoe შევხედე Tara როდესაც იგი მოვიდა. მას ეცვა ზურმუხტისფერი მწვანე ქაშმირის კაბა ვიწრო neckline და მჭიდროდ, როგორც ჭირი, რომელიც დაუცველი მას თავის საუკეთესო, და დაეხმარა ფირმას, მრგვალი ძუძუს. მან უნდა არ წავიდა სავაჭრო და შეიძინა ego, რომ დილით. მინიმუმ მე არასოდეს მინახავს ადრე, ego. მე შეიძლება ზოგჯერ დაგვავიწყდეს მისი კაბა, მაგრამ მე არასოდეს არ დამავიწყდება მისი ვიწრო კაბა.
  
  
  მან გააცნო მისი Roscoe. მან გაიცინა საკუთარი ღიმილი. როგორც ვთქვი, Roscoe შეიძლება გამოიყურებოდეს რასაც emu მოსწონს, მაგრამ ახლა ის სპეციალიზებული თვალს გამოხატვის გარეშე. ბატონი პო, საშუალო პირი. საშუალო სიმაღლე, აშენება, სახე და ტანსაცმელი. მე ვარაუდით იგი დაახლოებით ორმოცდაათი წლის ან ისე, და მე, რომ ფიგურა დამატებით up ყველაფერი რაც მან გააკეთა. მაგრამ მას აქვს თავისი სქელი თმა, ეს არ არის ნაცრისფერი და მას არ აქვს, რომ აგრესიული, შავი მეტალიკი, რომ ხდება, როდესაც შეღებვა.
  
  
  ასე რომ, Tara გაიცინა. რამდენიმე მომენტი, მოგვიანებით, როდესაც Roscoe შევხედე მას, ეს იყო გარი გრანტი. ის იყო მაღალი და თხელი, და მოულოდნელად nen ეცვა მორგებული სარჩელი და მან დაინახა, რომ მან საოცრად თეთრი კბილები. Ah, თეთრი, რომ dazzles, და Tara აღტაცებული ჩანდა.
  
  
  დაჯდა, განუბაჟებელი მისი ყელის, და ფირმა, imperious ჟესტი მოუწოდა, მიმტანი, მეტი და უბრძანა სასმელები. "მეუბნებოდა," მან განაცხადა, Roscoe, " რომელიც თვალს თქვენს სავაჭრო ახლა?"
  
  
  'სავაჭრო?'
  
  
  'გარეთ. თქვენი საგარეო ვაჭრობა.
  
  
  "ოჰ, სავარაუდო ვაჭრობა. ჩარლი Mace. ოდესმე მინახავს ego?'
  
  
  მისი ego არასოდეს მინახავს იგი.
  
  
  "ისე, რომ კარგია. იარაღი, ასევე კარგი. თუ რამე ხდება და მე არ ვფიქრობ, რომ ეს ხელს-მან უნდა ნება მომეცით ვიცი. არსებობს ბიჭი, მასთან ერთად, Pearson. ასე რომ თქვენ არ უნდა ფიქრი, რომ."
  
  
  'ბიჭი?'
  
  
  Roscoe ჩანდა ჩემთვის პირდაპირ თვალებში. — მე ვფიქრობ, რომ თქვენ საკმაოდ ჭკვიანი, როდესაც თქვენ იყავით ოცი."
  
  
  მე მეგონა, რომ იგი ხოლო. — მაინც, იგი გრძნობს, ბევრი უკეთესი თუ იყო, იჯდა იქ ახლა."
  
  
  Roscoe შეარყია მისი ხელმძღვანელი. — მე ვარ bloodhound, Nicky. არ მაკონტროლებელი. გარდა ამისა, მე ძალიან - "ძალიან ძველი", მან სცადა ვთქვა, მაგრამ დაიჭირეს თავი, უბრალოდ, ამ დროს," მისი stahl-ის იყო ძალიან ზარმაცი ბოლო პერიოდში ტყუილი, სველი ბალახის კვირაში ელოდება."
  
  
  "როგორ შეიძლება იყოს, ასე რომ, დარწმუნებული ვარ, რომ ისინი იყავი ამდენი ხანი?"
  
  
  - პროდუქცია, მაგალითად. მათ უბრძანა, სასურსათო, მაგალითად, ერთი კვირის განმავლობაში. ისინი კი დაქირავებული housekeeper. ეს იმას ნიშნავს, რომ ისინი გეგმავენ, რომ იყოს კარგი ბიჭები ხნით. ასეთი ამბები ავრცელებს სწრაფად მეშვეობით სოფელში. და მერწმუნეთ, ეს უკვე ახალი ამბები ამ ქალაქებში თუ ვინმე sneezes ორჯერ.
  
  
  "მერე რა ვქნათ?"
  
  
  "უბრალოდ დაველოდოთ?"
  
  
  ის გაყვანილია ორი e-mail ყუთები. პატარა ჯიბეში შავი ყუთები. 'ერთი თქვენ; ერთი ჩემთვის."
  
  
  'სამუშაო შორიდან?'
  
  
  "დიახ. უბრალოდ წასვლა უახლოეს ტელეფონი და აკრიფეთ ცხრა-სამი-ექვსი-ოთხი-ნულოვანი-zero-ნულოვანი. გარეთ ქალაქი, თქვენ უნდა ჩართოთ zero-ერთი. შემდეგ დააჭირეთ კოდი ამ cutie და თქვენ გაიგებთ ჩაწერა Mace-ის ანგარიშში. ანგარიში ყოველ საათში.
  
  
  "ის არის, რომ ყველაფერი?"
  
  
  "არა," - განაცხადა მან. "არსებობს რაღაც. ასევე შეგიძლიათ დარეკოთ და დატოვოთ თქვენი შეტყობინება ფირზე. მაშინ Mace და მისი ego შეგიძლიათ მოუსმინოთ. Dolores მუდმივად მონიტორინგი მონიტორინგი, ამიტომ ჩვენ უნდა alerted თუ რამე მიდის არასწორი. უბრალოდ დარწმუნებული უნდა იყოს, რომ გითხრათ, hey, სადაც თქვენ დარჩენის. Dolores იყო ნაჯახი switchboard.
  
  
  — და ეს სახლი — შესაძლებელია თუ დააყენა ჟუკოვმა ეს?
  
  
  მან მჟავე სახე და შეარყია მისი ხელმძღვანელი. 'ძლივს. ან ისინი უნდა წავიდნენ ხნით, მაგრამ ისინი არ აჩვენა რაიმე ნიშნები არ არის. ჩვენ, შესაძლოა, ცდილობენ პირადი მუშა რატომღაც. მაგრამ თუ Poe Vin დაეცა ასეთი ხრიკი, რომ ის უკვე დიდი ხნის მკვდარია. ჩვენ გვაქვს კავშირი ადგილობრივი სატელეფონო ქსელის, ასე რომ, ჩვენ შეიძლება ჩაჭრა ყველა გამავალი შეტყობინებები.
  
  
  მე არ მომწონს. ეს იყო სამუდამოდ უნდა დაველოდოთ. მაგრამ მე ვერ რისკის ქვეშ აყენებს საკუთარ თავს რისკის ქვეშ. Vin Vo გაიხსენა ჩემთვის. უბრალოდ ნახოთ emu თქვენი სახე კიდევ ერთხელ და მთელი ოპერაცია იქნება უკმარისობა.
  
  
  მას შევხედე მისი watch. ეს იყო ორი წუთი ერთი. "თუ თქვენი paging სისტემა მუშაობს, მე ვფიქრობ, რომ თქვენ გაქვთ დრო, რომ გავაკეთოთ."
  
  
  Roscoe მომცა მისი კაშკაშა ღიმილი. — რატომ არ აკეთებთ ახლა?" მეგობარს? გამართავს თქვენი თითების ხნით. სცადეთ თავს.
  
  
  "მე მჯერა, თქვენ მინიშნებით, Roscoe", - ვუთხარი მე. ის grinned Tara. "ვგულისხმობ იმას, ტელეფონი,. მე ვიცი, რომ თქვენ მომეცი ზუსტი ანგარიში.
  
  
  ის ვერ ამტკიცებს, რომ, მაგრამ N-3 ყოველთვის უფრო მნიშვნელოვანია, ვიდრე K-2. Roscoe უპასუხა ტელეფონი.
  
  
  Tara გაიცინა.
  
  
  ეს იყო ტკბილი, მაგრამ ცარიელი ღიმილი ქალს, ვინც არ იცის, ფლოტი ახლახანს აღმოჩნდა. "მე ვარ მშიერი", - განაცხადა მან, ეძებს მენიუ. "გარდა ამისა, ის არ არის ჩემი ტიპი", - დასძინა მან გარეშე ეძებს.
  
  
  მისი brow გაიზარდა. "მე არ ვფიქრობ, რომ აშშ-ერთი წუთით", - ვუთხარი მე.
  
  
  Mace არ აქვს Barents ზღვის ტერიტორიაზე გვითხრათ. რომელიც ძირითადად მოგვცა დღე. მე რამოდენიმე ბილეთი მუსიკალური. ერთი რამ, ე. წ. "გეტყვით, თქვენი დედა", რომელიც ამპარტავანი New York Times გამყიდველი ე. წ."საკმაოდ სასაცილო თუ გსურთ, რომ სახის პერსონალი."
  
  
  Tara ემზადებოდა რამოდენიმე სავაჭრო და მისი პატარა ნერვული არაფერს არ აკეთებს. ჩემი ხმა უნდა გაისმა აბსურდული creepy, რადგან მას მოულოდნელად შეწყვიტა საუბარი.
  
  
  "მე ვიცი, თქვენ ფიქრი," - განაცხადა მან ბოლოს. "თქვენ ფიქრობთ, რომ ეს იქნება ერთ-ერთი მათი godforsaken ტურისტული ხაფანგები, ასე რომ, რა ვქნათ, ეს გოგონა? ან უფრო სწორად, რა იყო ის აკეთებს აქ მაინც? ყველა ის შეუძლია გააკეთოს, არის ის, გაიტაცეს და წავიდეთ საყიდლებზე."
  
  
  მე არ უპასუხოს. Ee ფიქრობთ-იყო ახლოს.
  
  
  — ისე, მე მაქვს მიზეზი, რომ იყოს აქ. და მიზეზი ის არის, რომ მას შემდეგ, რაც თქვენ გაერკვნენ, სადაც ლაბორატორიები, რომლებიც დარბაზში ih, მე ვიცი, ვინ clones, რომლებიც მათ გარშემო და რა უნდა გავაკეთოთ მათ. იგი ეძებს ჩემთვის იგივე non-უხეში, დუმილი არჩია გზით, მან პირველ დღეს ჩვენ შევხვდით იმ Waldorf. და თმის უკან ჩემი კისრის ადგა ისევე, როგორც ეს მაშინ. ჰერები, იცოდა, რომ მისი რეაქცია იყო წმინდა თავდაცვითი. იგი იჯდა იქ და იგრძნო, ის იყო შემაშფოთებელი ჩემთვის, და არ იყო ბევრი, მას ამის შესახებ. და იგი დაუსაბუთებლად ბუტია, და მან ასევე ვერ შეძლო ამის შესახებ არაფერი.
  
  
  ჩვენ იდგა კუთხეში, Piccadilly Circus, ეძებს ერთმანეთს უმწეო გაბრაზება.
  
  
  განაცხადა მან. — გარდა ამისა, არსებობს რაღაც შემიძლია.
  
  
  "ასე რომ, ეს არის", - ვუთხარი მე. "თქვენ ნიშნავს, რომ თქვენ' ll ასევე ამბობენ, რომ რაღაც."'განაცხადა მან. — მე, ასევე შეგიძლიათ თქვენ ძალიან ბედნიერი."
  
  
  ძნელი ამტკიცებენ, ასეთი შეუკავებელი სიმართლე. ჩვენ შევთანხმდით, რომ შეხვედრა ბინა დილის ხუთ საათზე. მანამდე კი, ferrets ჩვენს გარშემო იზრუნებს თავს. მივედი pad Charing Cross Road. მას პატარა შემღვრეული. ზუსტად არ ნისლის, არამედ ერთგვარი სქელი ცივი. სამკურნალო ჭრილობა ჩემი მხრის დააზარალებს. იგი დაინტერესდა, რატომ მომეწონა hurting კიდევ ერთი მეგობარი, იმდენად, რომ როდესაც ტკივილი რეალურად არსებობდა.
  
  
  
  
  თავი 11
  
  
  
  
  ამავე კვარტალში სამ, ის მივიდა pad. მხოლოდ დრო უნდა შეგახსენოთ, რომ ეს იყო nearing სამ საათზე. ინგლისური არ ვსვავ საერთოდ, არა მაშინ, როცა. სწორედ ამიტომ-მინიმუმ მიხედვით, Roscoe - თქვენ შეგიძლიათ არ ენდოთ ინგლისური. მე შეკვეთილი ლუდი და flipped მეშვეობით გაზეთი.
  
  
  გვერდზე ათი ლონდონში ჯერ, იყო პატარა ნაჭერი ამბები, მთელ ამერიკის შეერთებული შტატები. აღმოჩნდა, რომ Senators ბეილი და Croft იყო მსხვერპლი ვერტმფრენის ჩამოვარდნის მიუხედავად იმისა, რომ შემოწმების out ეფექტი ქარიშხალი კარლა. მინიმუმ, ეს რა ეგონათ. ვერტმფრენი და პილოტი იყო დაკარგული, და გამოძიება გადაიდო იმის გამო, რომ ქარიშხალი დორა.
  
  
  ასე რომ, ih გახდა ექვსი. Morton, Saybrook, Lindale, კრენსტონი, და ახლა ნილ და Croft. მას შეეძლო წარმოედგინა, ვაშინგტონის აკრობატიკა. კერძო საუბარი მკვლელობის მცდელობა და შეთქმულება. ხელს უწყობს ხელისუფლების განცხადებები. ამასობაში, საიდუმლო მოლაპარაკებები მიმდინარეობს Hawke-ს ოფისი. როგორ შეიძლება მიიღოს უსაფრთხოების ზომები გარეშე, რამაც გავრცელებული პანიკა?
  
  
  მე მაინტერესებს, როგორ — თუ Hawke გააკეთა, რომ-ის მინდა გაუმკლავდეს კლონი შემთხვევაში. აქამდე, ferret ჰქონდა არა დამაჯერებელი მტკიცებულება თეორია. და თუ ის მინდა ყოფილა თუნდაც ადვილად მიიღოს ჩვენი თეორია, მე მაინც არ შეხვდა მას, ხოლო. ეჭვგარეშეა clones უკვე ქვეყანაში. მაგრამ როგორ შეიძლება ih განთავსდება გვესაჭიროება სია, თუ თქვენ არ იცით, თუ როგორ ბევრ ასლები, ერთი და იგივე პირი დაახლოებით?
  
  
  მაგრამ, რა თქმა უნდა, რომ იყო, Hawke ს პრობლემა. ჯერჯერობით, მე მქონდა ჩემი საკუთარი პრობლემა. ჩემი ამოცანა იყო, რათა იპოვოს კერა ამ PBX სისტემა, სადაც ისინი მდებარეობს. Kill ორიგინალური და განადგურება ასლები. ასევე ცდილობენ, რათა გაირკვეს, რამდენი-თუ არსებობს რამდენიმე ihs მარცხენა ფეხით უფასო მკვლელობა შეკვეთა. თუ მან გააკეთა, რომ და საკმაო ვუთხრა ამბავი, Washington შეეძლო დაიწყო სრულმასშტაბიანი გამორთვა. მაინც არ არის, თუ მე ცოცხალი ხანგრძლივი საკმარისი.
  
  
  ეს ყველა წავიდა გარშემო წრეებში და შემდეგ დაბრუნდა ჩემთან. ვაშინგტონი ელოდა ჩემი პირველი ნაბიჯი. და ჩენ-li ელოდა მისი პირველი ნაბიჯი. და მაშინ არ ჩნდება წერტილი, რომელიც თქვენ არ უნდა ვიფიქროთ, რომ ყველა: რა მოხდება, თუ ეს ჩენ-li არ გადავა ყველა? რა მოხდება, თუ ის უბრალოდ იჯდა იმალებოდა და უფრო ნაკლები და ნაკლები senators?
  
  
  Bell დაიწყო გამოიწერეთ. გოგონა ბარში მითხრა, რომ ეს იყო დახურვის დროს. მე გადახდილი ეს და მარცხენა.
  
  
  ზოგჯერ, მაინტერესებს, თუ ჩვენ ვართ ნაწილი რამდენიმე გიგანტური ჭადრაკი თამაში. დიდი მხრივ შემოდის და ამაყობს, რომ ეს იქნება ბოლო, სადაც თქვენ არ უნდა იყოს ყველა. ეს ჰგავს ძალიან შემთხვევითი მოძრაობა. მაგრამ, საბოლოო ჯამში, აღმოჩნდება, რომ ეს იყო საბოლოო ნაბიჯი მთელი თამაში.
  
  
  მივედი მოკლე ფეხით. უმიზნო, მე ვფიქრობ. Po Bond-წაშლილია. კარგი დრო, ის აღმოჩნდა Burlington Arcade, გრძელი, ვიწრო გალერეა მაღაზიები. მისი, მან craned მისი კისრის, როგორიც ყველას უნდა ეძებოთ დროშა გაფორმებული ჭერი გალერეა. მას შევხედე ვიტრინებს მაისურები და აქსესუარები, და ფანჯრები ჩინური figurines.
  
  
  მე იმის შემოვლითი როცა ადამიანი ვირჯინიის აიღო სურათს მისი ცოლი.
  
  
  მაშინ მე შეუვარდნენ დამთხვევა.
  
  
  ჩემი პირველი რეაქცია იყო, რომ გადაუხვიოს ასე რომ, მან არ ვხედავ მე; შევხედოთ ჩემი სახე ასახვა მაღაზია ფანჯარა. მაგრამ მაშინ მივხვდი, რომ იგი არ ცნობს მე ბოლომდე. მისი ego იცოდა, რომ მისი სახე თითქმის ისევე როგორც მან იცოდა საკუთარი. მე შევხვდი მას ორჯერ ადრე. მისი ego უკვე მოკლა ერთხელ. მაგრამ არა ამ სხეულის. ჩენ-li იყო, სადღაც ქალაქგარეთ. ეკიდა Lo იყო ჯოჯოხეთი, და მე არ ვფიქრობ, ლაო Zeng იყო სავაჭრო ახლა. ეს სახე ეკუთვნოდა ვინმე. იგივე ფართო, რთული სახე. იმავე ბინა, არამეგობრული გამოხატვის. იგივე შესანიშნავად განთავსებული wart.
  
  
  კიდევ ერთი ფილიალი.
  
  
  მე გაჰყვა შემთხვევით, მშვიდი სიარული. Piccadilly tube, უკან რასელ მოედანზე.
  
  
  ეს იყო სარისკო, რათა მივყვეთ მას ასე მჭიდროდ. მაგრამ არსებობს გარკვეული რისკები, თქვენ უნდა მიიღოს. უფრო მეტიც, მან დაიწყო მიყვარს ადამიანი, რომელიც არ ველოდი ექმნება. მას არ შევხედოთ მისი pursuers ან ჩართოთ გარშემო. გამოშვება: მრავალი არჩევანი. არც ის არ ვიცი, მე მიმდინარეობს stalked ; ან იცოდა და იყო წამყვანი me შევიდა ხაფანგში.
  
  
  მას მოჰყვა იგი რამდენიმე ბლოკად, სანამ ფილიალი გაქრა შევიდა წითელი აგურის შენობა. კარი იყო დათვლილია 43, და ბრინჯაოს საპროექტო დასძინა შეუსაბამო ინფორმაცია: "Featherstone საზოგადოება "ერთად შეუსაბამო მინაწერი:"დაარსდა 1917 წელს." რა ჯოჯოხეთი სახის Featherstone საზოგადოება იყო, რომ? შემდეგ, რაც მე მქონდა, რომ არ იყო გასარკვევად.
  
  
  იყო macrobiotic რესტორნის მოპირდაპირე მხარეს. უეცრად, მე მქონდა დიდი მადა ჯანსაღი საკვები.
  
  
  ეს იყო მიღებული მთავრდება მაგიდაზე ქუჩის ხედით; მიმტანი, რომლებიც არ გამოიყურება, როგორც ჯანმრთელი, როგორც თქვენ ალბათ ფიქრობთ, ამ გარემოში, ჩანდა, რამდენიმე crumbs და გადმომცა მენიუ. მე მქონდა არჩევანი: sunflower sorbet (whipped იოგურტი თესლი) ან სია სულ უფრო და უფრო სასიკვდილო concoctions. ისპანახის წვენი, კომბოსტოს ლოსიონი. ის გაჩუმდა on the decanter ორგანული ლიმონათი, კითხვაზე, თუ რა ორგანო, მათ მინდა მოახერხა მზარეული ego გარშემო.
  
  
  რამდენიმე ქვრივი ერთად ხელჯოხები გააკეთა მტკივნეული trek მეშვეობით Featherstone ის საზოგადოებები.
  
  
  წვნიანი მოზარდი მაისური და ჯინსი აიღო, მაგიდაზე, ჩემს გვერდით და უბრძანა მზესუმზირის . მან შემომხედა გზა პატარა გოგონა, ნუ.
  
  
  ქალი მოვიდა დიდი რაოდენობით პაკეტები. მათი ხელმძღვანელები მათ ეცვათ ზედმეტად წითელი ქუდი და თითქმის მოჩვენებითი ნაოჭებს. თავდაპირველად, ვფიქრობდი, რომ ის იყო საუბარი, რომ თავად. მაგრამ შევცდი. ის იყო საუბარი, რომ მისი ჩანთა. "ყველა უფლება", - განაცხადა მან, " და გთხოვთ, შეინარჩუნონ სიმშვიდე.
  
  
  ის იყო, აბსოლუტურად სწორი შესახებ, რომ. სავაჭრო ჩანთა ძალიან დიდი პირი შეიძლება იყოს ძალიან შემაშფოთებელი.
  
  
  ჩამოჯდა მაგიდასთან, ჩემს გვერდით და აფრინდა მისი ფუმფულა ფისუნიაა, რომელსაც თეთრი cape. Hey, ეს არ იყო შორს ოთხმოცი, მაგრამ იგი მაინც გასახდელი ემთხვევა მისი ახალგაზრდული წლის. იგი გარკვეული სახის თინეიჯერი გოგონა. მარგალიტის მძივები და მუშკის სუნამო.
  
  
  "დასხდნენ", - განაცხადა მან ტომარა. იგი აღმოჩნდა და მომცა აპოლოგეტური ღიმილი. "მე არ მესმის, რატომ egos არ აძლევენ რესტორნები. ისინი ამბობენ, რომ ეს უნდა გააკეთოს neatness ან რამე. მაგრამ ეს ძალიან ძნელია. მან ჩანდა მისი ჩანთა. "არ არის, რომ უფლება, თაფლი?"
  
  
  Clench იყო ექვსი ფუნტი Yorkshire Terrier. ასევე ცნობილია, როგორც როჯერ. სხვათა შორის, მე არ მინდა, ყველა იმ პატარა yapping ძაღლები ყველა, და რაღაც რომ უნდა ყოფილიყო დაწერილი მთელი ჩემი სახე. "მე იმედი მაქვს, რომ თქვენ არ ეშინია ძაღლების."
  
  
  მე ვუთხარი, მე არ ეშინია ძაღლების.
  
  
  ოჰ, კარგი. მან გაიცინა და ინსულტის ჩემი მხრივ. "იმიტომ, რომ როჯერ არ დააზარალებს ფრენა."
  
  
  იგი დაინტერესდა, ხმამაღლა, მოცემული ego-ს ზრდა, თუ ფრენა ავნებს emu. მან ნება, მაღალი pitched სიცილი, და coquettishly დაჯდა ლოკვა.
  
  
  მისი სახელი იყო მის Mabel. იგი ცხოვრობდა ბლოკი მეტი ორმოცდაათი წლის განმავლობაში სახლი, რომელიც მან მოკრძალებულად აღწერილია, როგორც საკმაოდ ძვირადღირებული. "Ah, მოდით უბრალოდ, ვამბობთ, რომ... საჩუქარი, მოდით უბრალოდ, ვამბობთ ... სხვა. Miss Mabel სურს ნება მომეცით ვიცი, რომ Nah რეალურად ჰქონდა სექსი. მე ნათელი გახადა, რომ მის Mabel რომ არ გამკვირვებია.
  
  
  ეს მიღებული me რამდენიმე რაოდენობა, და საუბარი აიღო გარკვეული მიმართულებით. მე მითხრეს hey რომ ვიჯექი და ველოდები მეგობარს, რომელიც ამჟამად დამსწრე Featherstone საზოგადოება.
  
  
  "Mmm", - განაცხადა მან. "და თქვენ არ მინდა, რომ წავიდეს იქ." არ მჯერა, რომ ეს ყველაფერი? †
  
  
  მე ვუთხარი, მე არ ვიცი ბევრად შესახებ.
  
  
  "არავინ იცის, მოჩვენებები, ბატონი Stewart. ჩვენ უბრალოდ უნდა მიიღოს, რომ ისინი არსებობს."
  
  
  ისევე, როგორც, რომ. საქართველოს Featherstone საზოგადოება გაძლევთ გაიგო, რომ მკვდარი.
  
  
  იგი დაინტერესდა, თუ ეს ფილიალი ეჭვქვეშ senators.
  
  
  ვთხოვე, თუ ის ოდესმე ყოფილა, და იგი snorted.
  
  
  "ჰა. არა, ეს ნაკლებად სავარაუდოა. ჯონ Featherstone დაწყევლილი ჩემთვის 1920 წელს. წყევლა, წარმოიდგინეთ, რომ. მან განაცხადა, რომ მე ვიყავი brawler, რბილად რომ ვთქვათ. ოჰ, ის იყო კაცი, წესიერება, ნამდვილი ფანატიკოსი. მან გეხმარებოდნენ ხელმძღვანელები მისი საჩვენებელი თითი, რომელიც glittered კოლექცია diamond rings. მოგონებები წარსულში სკანდალი.
  
  
  "ისე, მე თუ მკითხავთ —" მან განაცხადა, რბილად ჩემი ყური, " არ არსებობს არც ერთი ორგანო, ამ სახლში, რომ ჩვენ უნდა ვისაუბროთ. Dead or alive, თქვენ უნდა იყოს ანგელოზი უნდა შეიყვანოთ ამ სახლში. და ანგელოზები, ჩემო ძვირფასო, ძალიან მოსაწყენი. მან რა შეიძლება მოვუწოდებთ ცელქი wink.
  
  
  Waiter მოუტანა hey, სოდა მდიდარია ვიტამინებით. მან sip და გააკეთა სახე სიძულვილი. ეს სასმელი ძალიან კარგი თქვენთვის.
  
  
  რა არ ვამბობ, რომ ისევ? Oh, yeah, ასევე, როცა იგი გარდაიცვალა, მისი ქალიშვილი აიღო. ისე, მე ვსაუბრობ oddities... ალისა Featherstone, ძვირფასო ლედი, მის Mabel pursed მისი ტუჩები უკმაყოფილების. "სათამაშო ქალიშვილი ძალიან დიდი ხნის განმავლობაში არასოდეს არ არის კარგი რამ."
  
  
  მას იგნორირებას, მის Mabel ' s psychosexual თეორიები.
  
  
  ისე, სისულელეა. "Ah, Touwe" ან "Wauwe". რაღაც, როგორიცაა, რომ. მე არ ვიცი, მისი ზუსტად. მე თუ მკითხავთ, თაფლი, ეს იმიტომ, რომ ტრადიციული ჩინური საკვები იგი ცნობილი გახდა, როგორც ბავშვი. ჭამენ ყველაზე საშინელი რამ, თქვენ იცით. მე ვფიქრობ, რომ დაზარალებული, მისი ტვინი.
  
  
  მან ბევრი რამ ისწავლა საკმარისი ხალხი წლების განმავლობაში, ვიცით, რომ თქვენ უნდა მოუსმინოს ყველაფერი. Ih საყვარელი საფრენი saucer თეორია, რომ ნაბიჯ-ნაბიჯ მოთხრობა ih საუკეთესო გოლფის თამაში. ყველას სურს, რომ იყოს მოისმინა. და თუ თქვენ სურვილი მოუსმინოს რამ, რომ არავინ სურს მოისმინოს, შანსი, ისინი გეტყვიან, ყველაფერი, რომ არავინ იქნება. ასე რომ owl მთელი მსოფლიო არ შეუშალა მას, თუ ეს არ იყო, თვალს ქუჩა. რაც მე იქ ვნახე მითხრა, რომ მე შეიძლება არ მოიგო პრიზი.
  
  
  მან ბოდიში თავი და წავიდა ტელეფონი. Ego აღმოვაჩინე, რომ მამაკაცის ოთახი და დარეკილი მისი ნომერი. Mace არ აქვს მიმდინარე ერთი.
  
  
  მე taping იგი.
  
  
  ფილიალი მხოლოდ მარცხენა მეშვეობით ნომერი 43. მივედი კუთხეში გაგზავნა. თუ ეს არ იყო, ფილიალი, რომელიც გატანა მისი აქ. თუ ის მინდა იცვლება და მოიკოჭლებს ბოლო ნახევარი საათის განმავლობაში. რა თქმა უნდა, ეს შესაძლებელი იყო. მაგრამ ის არ ენდობა მას. ჩემი ფილიალი ჩანდა ძალიან თვითდაჯერებული შეწუხება შენიღბვას. და თუ ეს იყო ვინმე სხვას, ის არ შეექმნა რაღაც უფრო დიდი. ეს არის კლონირება სადგურები.
  
  
  ეს იყო ათი წუთი ოთხი. მე მარცხენა მისი გაგზავნა Roscoe. მე ვუთხარი emu აქ მოვიდა და თვალი მომდევნო კლონი. ამასობაში, მე იჯდეს აქ და ნახეთ. მე ვხედავ, თუ ვინმეს მოდის."
  
  
  Miss Mabel იყო საუბარი, როჯერ ერთხელ. მისი დაინტერესდა, თუ მე ვერ მიიღოს მისი, ჩემი მომავალი რევმატიზმი ტესტის გარეშე ლექცია ქიმიური შემადგენლობა საკვები. მე შანსი მისი. "რატომ Alice Featherstone გაიზარდოს ჩინური ed?"
  
  
  Miss Mabel, როგორც ჩანს, ვფიქრობ, რომ ეს იყო სულელური corkscrew. ისე, ძვირფასო. რა ჩინური ჭამა?
  
  
  დაველოდოთ მეორე. — რას ნიშნავს Featherstones არიან ჩინელები?"
  
  
  "ასევე," მან მიუთითა ჩემზე. 'ნამდვილად არ არის. თუმცა ისევ და ისევ, არ არის ზუსტად.
  
  
  მოკლედ, ძველი იოანე იყო ჩაის ექსპორტიორი. ის ცხოვრობდა, ჩინეთში მრავალი წლის განმავლობაში. მაგრამ რევოლუციის შემდეგ, 1912 წელს, ნათელი გახდა, რომ დასავლელები, რომ ისინი აღარ მისასალმებელია. Ego შემთხვევაში ჩამოართვეს. მოკლეს ego-ს ცოლი. ასე რომ, ჯონ დაბრუნდა ლონდონში მისი პატარა ქალიშვილი.
  
  
  და მიდრეკილება, მისტიკა.
  
  
  მან განაცხადა, რომ ესაუბრა, მისი ცოლი ყოველდღე. და emu მოახერხა დაერწმუნებინა ბევრი ძველი არისტოკრატები, რომ ის შეიძლება იყოს ih-ს " საკონტაქტო მკვდარი." მათ დაეხმარა emu და დაარსდა Featherstone საზოგადოება. რომ იყო საკმაოდ ბევრი ყველა მის Mabel იცოდა ამის შესახებ. გარდა იმისა, რომ იოანე და მისი ქალიშვილი ალისა ცხოვრობდა, როგორც მოღვაწენი. მხოლოდ უნდა გამოვიდეს დროდადრო როლებში წყევლა-ნაკლებად სუფთა გულის.
  
  
  იგი დასრულდა მისი ამბავი მხოლოდ დრო. ნაკლებია, ვიდრე მეორე, მან შეისწავლა მისი ჩანთა. "როჯერ!" მან ცოტა მისი. "ცუდი ძაღლი.'
  
  
  მან ბოდიში თავი და მარცხენა.
  
  
  ეს იყო 4:30, როდესაც Roscoe ჩამოვიდა. მან მაგიდა ჩაეგდო ოთახი და დაეცა შენიშვნა ჩემი წრე, როგორც მან გაიარა mimmo:"არსებობს უკან კარი ხეივანი."
  
  
  დაიწყო წვიმს, როგორც კი დატოვა რესტორანი. მან შეწყვიტა თავშესაფარი შესასვლელი და ჩანდა, ფანჯრიდან მოპირდაპირე მხარეს. ქალს სამოციანელებმა შავი აბრეშუმის კაბა იყო დაჩოქილი windowsill, ეძებს out.
  
  
  მეშვეობით წვიმა მისი, ისმის მისი ხმა. "დიახ, თოკზე. განაცხადა მან. "Ah, თოკზე. Ugh.'
  
  
  
  
  თავი 12
  
  
  
  
  ეს იყო მოკირწყლული ვიწრო ხეივანში, რომელიც გაიქცა სიგრძე ბლოკი. ზოგიერთი, სადაც მას ოდნავ ფართო, სადაც არ უნდა იყოს შესასვლელით გარკვეული სტაბილური ან პატარა მოედანზე. ეს დასრულდა გვირაბი დაახლოებით თორმეტი მეტრია. და შემდეგ იყო ქუჩის მხარეს.
  
  
  ნომერი 43 იყო ოთხი ამბავი სასახლე. იქ იყო ცეცხლი escapes იყო, მაგრამ უკან კარით.
  
  
  კარი გაიღო.
  
  
  და იყო ჩემი პირველი ფილიალი. მან დამინახა, ძალიან, და მომცა სწრაფი, დაკითხვის გამოიყურება. A "მე არ მინახავს, სანამ"სახეს.
  
  
  როდესაც ეჭვი, თქვენ უნდა იმპროვიზაცია. მე ფეხით მეტი, რომ მას და გაიცინა. მე ბოდიში, მაგრამ ვეძებ Marsden-ის სახლი. მე გამოყვანილია Roscoe შენიშვნა out of my pocket და პრეტენზია შესწავლა. იგი ამბობს, მე უნდა იყოს ნომერი ორმოცდაოთხი, მაგრამ — მე shrugged - " არ არსებობს ორმოცდაოთხი ყველა.
  
  
  ის მოხვდა at me. "მე არ ვიცი. მაგრამ მაინც, თქვენ ვერ იპოვით ego ხეივანი." ეს იყო მისი პირველად საუბარი კლონი. მე გავიგე, სხვები გაიგო, რომ მისი, მაგრამ არა ჩემთვის. ახლა დამარტყა. ყველა მათგანი ისაუბრა სრულყოფილი ინგლისური ყოველგვარი აქცენტით. ამერიკული აქცენტით ინგლისურად. ისინი კარგად გაწვრთნილი.
  
  
  "მოუსმინეთ", - ვუთხარი მე, " იქნებ მე თქვენი ტელეფონი გამოიყენოთ. მაქვს Marsden-ის ნომერი - " მე fumbled ერთად Roscoe შენიშვნა ერთხელ.
  
  
  იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "ეს არის მწყობრიდან გამოსული."
  
  
  "ოჰ, — ვუთხარი მე. "ასევე, დიდი მადლობა."
  
  
  მე მქონდა არჩევანი, მაგრამ გარეთ გასვლა მეშვეობით ხეივანი. წვიმა იყო დაცემა უფრო ახლა. იგი მოხვდა ტროტუარი და გაიმეორა ხმამაღლა ვიწრო ბილიკს. ადგილი იყო საშიში. ხეივანი, არის მუქი. წვიმა არის მუქი. ეს მოლიპულ იმიტომ, რომ მოულოდნელი წვიმა. მისი საყელო აღმოჩნდა.
  
  
  ეს არ იყო რამე ვნახე და გავიგე. ეს იყო პირველი ინსტიქტი.
  
  
  მან შეწყვიტა, მსუბუქი სიგარეტი. ის გაჩერდა Rivnenskaya პირველი ნაბიჯი დაშორებით მე.
  
  
  მას არ ჩართოთ გარშემო. მან დაუშვა stiletto slide out მისი ხელი და განაგრძო გზა. გავიგე, Tara ამბობენ, რომ ერთხელ, "მე ვარ პირველი კლასის მკვლელი", - განაცხადა მან,"მე არ უნდა იყოს პირველი კლასის მკვლელი."
  
  
  კარგი. ისე, მე როგორც მოჰყვა. შორის ეხო საკუთარი კვალდაკვალ და დრამერის, წვიმა, მან შეიძლება მიიღოს კიდევ ერთი ხმა.
  
  
  გვირაბი იყო ჩემს წინ. მისი, შევიდა გვირაბში. ეს იყო მუქი არსებობს. ის crouched in the shadow of the wall და ჩანდა უკან ქვემოთ ჩიხი.
  
  
  არაფერი, როგორიცაა, რომ.
  
  
  და მაინც... მე ვერ ვხედავ, რომ მომავალი. თმა ჩემი კისრის აღუდგეს მიზეზი.
  
  
  ერთადერთი ხმა, რომელიც ისმის ხმა იყო, წვიმა. Silent gawk გაფრინდა, აქედან არსად. ეს hit ქვის კედელი. მისი შემცირდა უკან და გაცვალეს მისი ხმალი Wilhelmina-ს. მხოლოდ იმ შემთხვევაში. მე არ ველოდი, რომ უნდა მოეკლათ ego. იგი ცდილობს, რომ მივიღოთ პასუხი მისგან. ამ ეტაპზე საქმის სხვა მკვდარი ფილიალი გამოიწვევს სხვა ჩიხში.
  
  
  ის crawled ისევ ჩრდილში და აფრინდა მისი ქურთუკი. მე ეკიდა მისი up როგორც ქვის აბაზანა. Gawk-eyed mimmo whizzed წარსულში მე და grazed ჩემი ქურთუკი... მისი კუჭის, დაიწყო სეირნობისას გარშემო გვირაბის მიმართულებით, საიდანაც ტყვია მოვიდა.
  
  
  საქმე ის არის, რომ ის არ გამოიყენება დაკარგული გასროლა. იგი ელოდება თავის მსხვერპლს, რომ "phew" ან " argh." დუმილი მივიღე Emu-ს ნერვები, თუ მას რაიმე. ის დასრულების მეშვეობით თავშესაფრები, როგორც კი მან მიაღწია გვირაბის შესასვლელი. მისი დარტყმული წავიდა ქვედა და მოხვდა emu ხელი იარაღი. არა იმ მხრივ, თავად, მაგრამ ამავე იარაღით, რომ მიწაზე დაეცა, ის აღმოჩნდა დააყენებს საკუთარ თავთან. მისი, გადახტა და თავს დაესხა. იმ მომენტში, მან მიაღწია თავის იარაღი, ის იყო, დააგდო მოშორებით ego. ეს იყო მძიმე ბრძოლა მის წინააღმდეგ. ის იყო კარგი. მან იცოდა, ყველა ხრიკი, რომ იცოდა მისი. მას ჰქონდა დანა. უბრალოდ, ასე, რომ ეს იყო,, და იყო გაგზავნილი ფარული ჩემს დოლარი დასტის. Ego მოგვეწონა მისი მაჯის და მოახერხა შეჩერება მისი მოძრავი. მაგრამ არა ხანგრძლივი. მან აიღო ყველა ტომიდან, და თითქმის დამარტყეს იქ, სადაც ეს ნამდვილად აღიზიანებთ ჩემთვის. მისი, აღმოჩნდა გარშემო და leaned წინ ოდნავ და ის მოხვდა ჩემს ცხოვრებაში.
  
  
  დარტყმა გუნდი me off ჩემი ფეხები, და დანა თითქმის დამარტყეს. მისი ადგა. დაბრუნება ჩემი უფროსი მოხვდა ego-ს chin ხმამაღალი clang კბილები. ამ დაარღვია ego-ს აღწევს. ერთად კარატე დარტყმა ego-ს ხელში დანით და გუნდი ego, იარაღი იდგა აშკარა შორის ლოდებით, წერტილი ქვემოთ. მისი განაგრძო გამართავს ego-ს მაჯის და flipped ego გადატანა მის უკან. ის ცდილობდა, რომ თავი დაეღწია მისი ძალაუფლების გამოყენებით ძიუდოს გადაადგილება, მაგრამ მას უკვე მომზადებული ego გადაადგილება. ის დაეცა და დაეცა, სველი კლდეები. გავიგე მშრალი crack of bones. ის იწვა იქ, ეძებს სიურპრიზი. Ego-ს ფეხები იყო მოახერხა, ის იყო, მაინც შეგნებული და არ გრძნობენ არც ტკივილი. შოკი მხოლოდ გაიზარდა ყველა ამ გრძნობას. იქნებ მისი ფეხები იყო მუდმივად გამორთულია. "ყველა უფლება", - ვუთხარი მე. "მე ვიცი ვინ ხარ შენ. მე მინდა, რომ მესმის, ზოგიერთი უფრო დეტალურად თქვენ. რამდენი ხართ აქ?
  
  
  ის დახურულია მისი თვალები და გაიცინა ქედმაღლურად.
  
  
  "ბევრი." "ძალიან ბევრი შეჩერება us."
  
  
  სად არის თქვენი ბაზა?
  
  
  რომ ღიმილი ისევ. "მომავალი. იმ ადგილას, სადაც თქვენ არასოდეს გვაძლევს.
  
  
  ისინი დააყენა იარაღი მას. "კარგი. ჩვენ უნდა დავიწყოთ ნულიდან. და მე არ გვჭირდება პასუხები, როგორიცაა "ბევრი" და "სხვა". მე მინდა, რომ მიიღოს პასუხი, როგორიცაა რამდენი და სად. ასე რომ, წავიდეთ წინ.
  
  
  Ego-ის სახე იყო მშვიდი.
  
  
  "ან თქვენ shoot me?"
  
  
  იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "არ არსებობს განსხვავება სიკვდილი და ცხოვრება. თქვენ დასავლელები არ მესმის. მე ვერ მიაგნეს. ასე რომ ჰერები უკვე მკვდარი.
  
  
  თქვენ დაუტოვებიათ რამდენიმე მუქარა, როდესაც ყველაზე ბოლო საფრთხე დგება ასეთი რევმატიზმი. ეს იყო ჩიხი. ჰერები ასევე ვერ მოხერხდა. მაგრამ შემდეგ, თუ მე ვერ მიიღებს, რაც სასტუმრო განაცხადა, მე შეიძლება ყოველთვის ცდილობენ მიიღონ დასტური, რომ მეგონა, ვიცოდი მისი.
  
  
  — მაგრამ ფიქრობთ, რომ სხვები წარმატებას მივაღწევთ. რომ თქვენ შეგიძლიათ მოკვლა მთელი ასი senators?
  
  
  ჩვენ არ უნდა მოკლას მათ ყველა. საკმარისი შეშინება ih ყველას სიკვდილი. მოწვევა სამეფო თქვენი მთავრობა. შენია... კონგრესის, როგორც თქვენ ეძახით ego. შემდეგ ჩვენ დაგიკავშირდებით თქვენი პრეზიდენტი და ყველაფერი მოხდება, როგორც ჩვენ გვინდა."
  
  
  ახლა ეს იყო ჩემი მხრივ, რათა ნახოთ ზოგიერთი გულგრილ. "მე ვფიქრობ, რომ თქვენ დაგავიწყდათ რაღაც." ამ პრეზიდენტი ჰყავს დაცვა და საკმაოდ მჭიდროდ უსაფრთხოების სისტემა."
  
  
  იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "მე ვფიქრობ, რომ თქვენ დაგავიწყდათ რაღაც." ამ უსაფრთხოების სისტემა უკვე გვერდს აუვლის ადრე. და გარდა ამისა, ჩვენ არ ვაპირებთ მოკვლა ego. ჩვენ მხოლოდ აპირებენ კონტროლი ego ტვინის.
  
  
  აქედან გამომდინარე, ალექსანდრე ih გეგმა. პარალიზება კონგრესი და პრეზიდენტი თქვენი მარიონეტი. სახე ქაოსი კონგრესი, აქტიური მომსახურების ექნება შეუზღუდავი ძალაუფლება. და KAHN გექნებათ სრული კონტროლი. ეს არ იყო, როგორც შეუძლებელია, როგორც ჩანს. დაცვა მხოლოდ დაცული ტყვიები. და არ იბადება თქვენი ომლეტი სავსე გონება-შეცვლის ნარკოტიკები. ან წინააღმდეგ ასპირინი, რომელიც არ არის ასპირინი. იყო, რომ ყველა ისინი საჭირო. იგი აცხადებს, რომ რასპუტინი ჰქონდა მეფე ego ძალა. მაგრამ დღეს, თქვენ კი არ უნდა იყოს, რასპუტინი უნდა გავაკეთოთ, რომ. თქვენ უბრალოდ უნდა იყოს ნარკოტიკების ბიჭი. მეფეთა შუა საუკუნეებში ჰქონდა საკუთარი დეგუსტატორები. ადამიანები ცდილობენ საკვები და სასმელი, რათა დავრწმუნდეთ, რომ ისინი არ მოიწამლა. ეს იყო სამუშაო. მაგრამ ეს არ არის იმ შემთხვევაში, ახლა. ამიტომ, მოზიდვა, მათი ბრწყინვალე პედაგოგიური შესაძლებლობები, მმართველები არიან დაუცველები. KANG-ს გეგმა იყო, გიჟური. მაგრამ ეს არ იყო, რომ გიჟები.
  
  
  მან გონება დაკარგა. ან ასე ჩანს. მე არ მაქვს ბევრი უნდა გააკეთოს. ყოველ შემთხვევაში, მე არ მიიღოს ნებისმიერი დამატებითი ინფორმაცია. მაგრამ ერთი რამ ნათელი იყო: მან უნდა მოკვდეს. ან ეს მთელი KANG clique მოვა მას შემდეგ, რაც ჩვენთვის.
  
  
  მან დახედა თავის უმოძრაო სხეული. ჰერები, ვიფიქრე. მისი, ფიქრი საუკეთესო გზა მის სიკვდილს. მისი, წავიდა. ის დაბრუნდა გვირაბი და აიყვანეს მისი ქურთუკი და stiletto ის მინდა დაეცა. იქიდან, რომ ეს გაგრძელება ქვემოთ ქუჩაში.
  
  
  ყველაფერი გავიგე, იყო სუსტი ხმა. რა თქმა უნდა, იგი არ იყო უგონო მდგომარეობაში. აღმოჩნდა, და დააყენა იარაღი.
  
  
  მან თავი მოიკლა თვალი.
  
  
  პირველი კლასის მკვლელობა.
  
  
  
  
  თავი 13
  
  
  
  
  შესრულება" Tell Your Mother " ერთი ლირიკული თეატრი, როგორც შეგპირდით,, იყო "საკმაოდ სახალისო თუ თქვენ მოგწონთ ასეთი რამ." ცუდი ის არის, რომ მე, ალბათ, არ იქნება ego-თვალს. ერთადერთი საინტერესო ის იყო გოგონა, რომელიც უკვე crawled მისი ტანსაცმელი. Janice ვენერა. მან გაიხსენა მისი დღეები, როდესაც მისი სახელი იყო, Janice ხის.
  
  
  Janice Venus იყო ქერა ქალღმერთის, და როგორიც არ უნდა იყოს მისი სახელი იყო, ლამაზი ფიგურა. ის იყო ცხელი კომპანიონი მოგზაურობა Riviera, ალბათ, ხუთი წლის წინ. ჩვენ გაიყო, როგორც მეგობრები. ჩემი ბიზნესი და მისი მომავალი იყო შენახული მეგობრული და მდიდარი გრაფი Hoppup. მან მომცა გარკვეული ინფორმაცია Almazov-ის კონტრაბანდის, და Janice მომცა რამოდენიმე Almazov. ბოლო დროს ih ნახა, ლამაზი, ისინი ცოლად.
  
  
  როგორ ჩანდა, ახლა კი, ყველაფერი შეიძლება არ აღმოჩნდა ცოტა განსხვავებულად. შესვენების დროს, დავურეკე და მიიღო ჩაწერილი გზავნილი Mace. დაახლოებით რა Emu მოახერხა შეგროვება მეშვეობით ტელესკოპი, წყარო კარგი ფაფა იყო შვრიის.
  
  
  იყო, რომ ყველა ისინი ახლა.
  
  
  Roscoe განაცხადა, რომ მას ჰქონდა დათვლილი სამი სატელეფონო სადგურები. Odin იყო Addison სასტუმრო; ერთი იყო, მაინც Featherstone, და მესამე იყო ძველ Vic, თვალს სერ ლორენს ოლივიე ითამაშოს ჰამლეტი. მე მარცხენა მისი "Tell your mom" შეტყობინება, რომელიც იყო საკმაოდ სახალისო თუ თქვენ შევიდა, რომ სახის რამ.
  
  
  ის დაბრუნდა, მხოლოდ დრო უნდა დაიწყოს დასაწყისში მეორე აქტი. განათება უკვე წავიდა, და Tara უნდა ტალღა ჩემს უკან ჩემი ადგილია. ორკესტრი შესრულებული თავიდანვე მეორედ.
  
  
  'ახალი ამბები?'რა არის? " ჰკითხა ჩუმად.
  
  
  "დიახ. არსებობს სამი.'
  
  
  "კარგად, სამი? ან კიდევ სამი?
  
  
  "დიახ.'
  
  
  მან ათვისება. "ასე რომ, ეს მხოლოდ შვიდი.
  
  
  "დიახ. მან თავი დაუქნია მისი. 'ჯერ კიდევ ferret.'
  
  
  ბენდი უკრავდა სიმღერა, რომელიც Janice მღეროდა. "ეს გოგონა," Tara განაცხადა, " იცით თუ არა, ან იყო, ეს ნიშნები ერთი ნახვით შეყვარება?"
  
  
  მე არ ვიცი, მე მქონდა ასეთი სიმპტომები. "მე უკვე იცოდა, რომ მისი", - ვუთხარი მე. "რამდენიმე წლის წინ. Nice girl. მეტი არაფერი.'
  
  
  Tara დააყენა წარბი. "ასევე, იგი არ გამოიყურება, რომ girly აღარ."
  
  
  იგი, ალბათ, სწორი შესახებ, რომ. Janice მიმდინარე ზომა იყო 90-60-90.
  
  
  "ჩვენ უბრალოდ მეგობრები", - ვუთხარი მე. "ჩემი სიტყვა პატივი."
  
  
  Tara შემომხედა. "მითხარი, შენი დედა.
  
  
  შოუს შემდეგ, წავედით backstage. Janice ცხელი იყო. Tara იყო მაგარი. Janice გაგვაცნო მისი ახალი სიყვარული, მიკი. Tara thawed გარეთ. ოთხი გამოვიდა ლუდი.
  
  
  ტაქსი მთავარი Tara განაცხადა: "თქვენ უფლება, ის ლამაზი გოგონა. მან დასძინა, საკმაოდ მკვეთრად,"მეტი არაფერი."
  
  
  არსებობს რამდენიმე გზა, რათა გაირკვეს, თუ ვინმე უპასუხა, თქვენი კარი მიუხედავად იმისა, რომ თქვენ იყო დაშორებული.
  
  
  სამწუხაროდ, ყველამ იცის, ეს მანერები.
  
  
  განსაკუთრებით იმ ადამიანებს, რომლებიც ცდილობენ კარი, რომ თქვენ თქვენი არყოფნის.
  
  
  მადლობა, იან ფლემინგი, ეს multi-თმის ხაფანგები გახდა ფართოდ ცნობილი. და ნებისმიერი გამოცდილი აგენტი იცის, როგორ უნდა გააკეთოს ეს. და სხვა ავტორები spy ისტორიები აქვთ დაუცველი სხვა კარგი ხრიკები. შეასრულა, რომ საიდუმლო აგენტი არის, რომ ego ტაქტიკა რჩება საიდუმლო. დღეს, ფასი paperbacks, ყველა ბავშვი არის spitting image of კარტერი.
  
  
  ისე, კარტერი უფრო ეშმაკობისა.
  
  
  და თუ ზოგჯერ ვფიქრობ, რომ მე გააფუჭებს კარგი რამ, რაც ის დაშორებით მათთვის, რამდენიმე guilders, ვფიქრობ, კიდევ ერთხელ. საქმე ის არის, ვიღაცამ აიღო ჩემი სატყუარას. როდესაც ჩვენ დაუბრუნდა ბინა, მივხვდი, რომ ვიღაც იყო. ან სხვაგან იყო. მან შუამდგომლობით იყიდება Tara გამოვა ისევ და დაველოდოთ ჩემი სიგნალი. მან მოგვეწონა მისი იარაღი და გახსნა საკუთარი lock skeleton key. რბილი დააჭირეთ ნაცვლად ხმაური ისმის clanking ღილაკები. ეს იყო ბნელი შიგნით. და ეს იყო მშვიდი. ასეთი ძალიან ხმამაღალი დუმილი გამოწვეული ვინმე ცდილობს, რომ არ იყოს იქ. მისი ქმარი მოიცვა Wilhelmina მჭიდროდ ხელში და დაიწყო სიარული ფრთხილად გარშემო ბინა. ოთახი მიერ ოთახი. მეშვეობით cluttered მისაღები, სასადილო ოთახი, და საბოლოოდ მისაღები ოთახი, სურთ, რომ Roscoe ის მეგობარს ჰქონდა მისი კატა მოშორებით, სანამ მან დატოვა, იმიტომ, რომ კატა იყო შენარჩუნებისათვის ჩემი ქუსლები.
  
  
  კარგი. ასე, ჩვენი სტუმარი იყო ელოდება, საძინებელი, ან იმალება საშხაპე. ან ego იყო, დიდი ხნის წინ წავიდა.
  
  
  ჰერები, გააჩერა საძინებელი. ვინმე იყო იქ. მე შეიძლება მოვისმინოთ მას სუნთქვა. ჩემი შემდეგი ნაბიჯი იყო შედევრი კოორდინაცია. ერთი მოძრაობა, მან დააგდო კარი, აღმოჩნდა, რომ წმინდანი, და აიღო მიზანი.
  
  
  ის გადმოხტა საწოლი, როგორიცაა პური, ტოსტერი. იესო, ნიკ. ეს არის თქვენი უნარი, რომ ამბობენ, დილა?
  
  
  მან შეამცირა იარაღის და შეარყია მისი ხელმძღვანელი. — არა, Roscoe. მაგრამ ეს რა კარგი გზა, რომ მიესალმები ტყვია, თქვენ fucking bitch. თქვენ იცით, რომ მე შეიძლება არ მოკლა?
  
  
  მან აიძულა მისი თმა უკან და yawned. შემდეგ მან scratched მისი chin, staring at me. "თქვენ ამერიკელები არიან, როგორიცაა, რომ," განაცხადა მან. მოუსმინეთ. ეს არის ჩემი შეყვარებული, ის ადგილი, არ არის ეს? ამიტომ მე არ მინდა, რომ გაიგო, რომ თქვენ. ასე რომ, მე მაქვს გასაღები. ასე რომ, მისი შევიდა. ასე რომ, როგორ იყო მე უნდა ვიცი, თქვენ მოდიოდნენ?
  
  
  Roscoe... - მისი გაყიდვა ზღვარზე საწოლი, -...რაც შეეხება ამ მეთოდების თქვენი მუშაობა... †
  
  
  მან დააყენა მისი ხელი. "არ იქადაგა. ნიკ. თქვენ მივესალმებით. მან ანთებული სიგარეტი და დავინახე, რომ ალი იყო კანკალი ოდნავ. "სად არის Tara?"
  
  
  წავიდა ფანჯარა და დანიშნა, რათა მისი.
  
  
  არ ქადაგებას, Roscoe. სიტყვა.'
  
  
  მან ამოიოხრა. 'სიტყვა?'
  
  
  ა'
  
  
  "ცეცხლი".
  
  
  ხმის მიცემის არის სიტყვა.
  
  
  ის გეხმარებოდნენ მისი სიგარეტის წინააღმდეგ კონდახით იარაღი. "ეს ჩემი საქმეა, Roscoe. თქვენ ჩრდილი. მე გადაიღოს მისი. რაც იმას ნიშნავს, რომ არსებობს ბევრი ადამიანი, ვინც გეგმავთ shoot me. და მაშინ, თუ მე არ დარჩება ჩემი დაცვა, მათ გამოუვათ.
  
  
  Pif-bang, და მისი მკვდარი. მიხვდა?
  
  
  მან თავი დაუქნია და გაიღიმა. "არასწორი", - ვუთხარი მე. "ეს არ არის სასაცილო. ეს არის გაჟიმვა სერიოზული. მე ვფიქრობ, თქვენ გენიალური, Roscoe, მაგრამ მე ვფიქრობ, რომ თქვენ მიღების overconfident. In translation, ეს ეწოდება, რომ თქვენ გულგრილი გახდეს. და ეს არის ძალიან კარგი გზა, იღუპება.
  
  
  მესმის?" მან თავი დაუქნია. მას არ ღიმილი.
  
  
  მე უნდა შეწყდეს. მაგრამ, ისევე როგორც ყველა მქადაგებელი, იგი იყო მისი კათედრა ძალიან დიდი ხანია, და მას ჰქონდა მხოლოდ ერთი მორალური დარტყმა, რომელიც მას არ შეეძლო ფეხზე.
  
  
  Roscoe shrugged. "ყველა უფლება", - განაცხადა მან. ისე, მე მოვისმინე ეს ყველაფერი ადრე. მაგრამ ამაღამ... თქვენ გააკეთა ქარიშხალი ჭიქა წყალი. †
  
  
  Tara იჯდა doorway. "ასე რომ, თქვენ გექნებათ ჩაის სმის.
  
  
  მან გაიცინა. ერთი ან ორი კოვზი?
  
  
  Roscoe გამიღიმა რევმატიზმი. "ეს სხვა ერთ-ერთი შენია აქვს გაშვებული მისი მოწოდება.
  
  
  "რა არის ეს?'
  
  
  "შექმნა სამხედრო სასწავლო ფილმების".
  
  
  Tara გააკეთა ჩაი.
  
  
  Roscoe ის მიზეზი, მოდის იყო Featherstone კომპანია, და მას სურდა, რომ ვიცით, რა უნდა გავაკეთოთ ეს. Watch ისევ ხვალ, ან რა? "კი," ვუთხარი მე. "ნუ ყურება. ჩვენ უნდა ვიცოდეთ, როცა ამ clones იქნება ძალაში. ძალიან პატარა ხდება; მე არ მომწონს. ამასობაში, მოდით, მიიღოს უფრო ახლოს. მოდით ვნახოთ, თუ ჩვენ შეგვიძლია გავარკვიოთ, რა ხდება შიგნით. 'Hmm. მე უბრალოდ არ ვიცი, მისი ჯერ, ნიკ. მე მეეჭვება.
  
  
  'უფლება?'
  
  
  — მაშინ რა ვქნათ?"
  
  
  "გამოჩენის Featherstone საზოგადოების შეხვდება ძვირფასო გვიან დეიდა Myrtle.
  
  
  — თქვენ ამბობთ, უბრალოდ, ფეხით?" ისევე, როგორც, რომ.'
  
  
  "კარგად... მე ვერ დაფრინავენ, მაგრამ მე ვფიქრობ, ეს იქნება ძალიან flashy, არ არის ეს?"
  
  
  Roscoe წამოდგა. — და თქვენ მეუბნებოდა, არ ხუმრობენ." არ მოვა ყველა ეს გზა?
  
  
  თუ ეს ბანაკი CANNA, თქვენ თემა. თქვენ გამოიყურება საკმაოდ ნაცნობი, buddy. თქვენ თითქმის როგორც ანონიმური როგორც ნიქსონის დროს დემოკრატიული კონვენცია.
  
  
  "მე იმედი თქვენი სპეციალური ეფექტების დეპარტამენტის მომეცი ნიღაბი და შესაფერისი camouflage შეიძლება დაეხმაროს.
  
  
  Roscoe ამოიოხრა. "ჩვენი სპეციალური ეფექტების დეპარტამენტი," - განაცხადა მან, " მკვდარია."
  
  
  'გარდაიცვალა?'
  
  
  "კარგად, თქვენ იცით... ეს მართლაც ცოტა მტკივნეული... ეს იყო მოხუცი, რომელმაც ერთხელ მუშაობდა Ealing. თქვენ იცით, ეს ფილმი სტუდია. და ... კარგად... იგი გარდაიცვალა. მე ვიცი, რომ მისი! მან გაჭრა მე off ადრე, ის შეიძლება ვთქვათ სიტყვა. ეს სასაცილოა, ეს არის მისი, ეს არის ბავშვის მუშაობა, და ეს შეუძლებელია. მაგრამ მე მეშინია, ეს მხოლოდ ლონდონში ფილიალი ცული.
  
  
  მის მიერ არის emu, არ ვამბობ არაფერს.
  
  
  განაცხადა მან. = "შემიძლია მისი იქ?".
  
  
  "მე ვწუხვარ, Roscoe. მე უნდა თქვენ გარეთ უფრო მეტი. თუ ერთი პირი გარშემო ამ PBX სადგურები მიდის შეერთებული შტატები, მაშინ კიდევ ერთი სენატორი წავა მორგში. ჩვენ უნდა გავარკვიოთ, რა ამ steamboats მდე.
  
  
  მან ესროლა მისი ხელები ჰაერში.
  
  
  "მაშინ ეს ჯარიმა. ჩვენ უკან ჩვენი ამოსავალი წერტილი. თქვენ იქ. ასე რომ, მე შეიძლება ასევე გთხოვოთ ახლა. თუ თქვენ იღუპება, შეიძლება მე ეს ჰალსტუხი მისგან?"
  
  
  მე ვიცი მისი. იყოს სერიოზული. მაგრამ სერიოზულად, რა ბიჭები ვარაუდობენ?
  
  
  მე გთავაზობთ, "Tara შევხედე ჩვენთვის," რომ მე იქ."
  
  
  არა, მე ვუთხარი,. 'ნამდვილად არ არის.'
  
  
  "მაგრამ, ნიკ. †
  
  
  არა.'მისი განაცხადა.
  
  
  "მაგრამ...'
  
  
  მაშინ არავინ უსმენს ჩემთვის აქ. ეს არის ძაფი.'
  
  
  
  
  თავი 14
  
  
  
  
  ასე რომ, Tara წავიდა მაინც.
  
  
  კარგად, ზუსტად არ Tara. არ Tara, " სექსი." დიდი redheads ძალიან ადვილი ადგილზე ქუჩის სავსე, და ძალიან ადვილად აკონტროლოთ ქვემოთ. ქალი, რომელიც მოვიდა მიღება ნომერი 41 მომდევნო დღე იყო mouse-წინაშე spinster. დოდო-ყავისფერი თმა, hooked ცხვირი და ჩანთა კაბა. ჩვენ გვქონდა კოსტუმი, wig და მაკიაჟი, მადლობა Janice და "Tell Your Mom" კომპანიები. თუ Tara არ დაბრუნდეს თეატრში შვიდი საათზე უახლესი, გადაცემა შეიძლება არ გაგრძელდეს, - wig და ცხვირი ეკუთვნოდა მისი დედა.
  
  
  ელექტრონული ხმის ჩამწერი და კამერა მაჯის საათი იყო დამზადებული ალუმინის.
  
  
  ფირზე ჩამწერი იყო უახლესი მოდელი , მცირე ბატარეის-იკვებება Sony. ეს იყო დაახლოებით ზომა სიგარეტის შემთხვევაში და შენიღბული ისე, რომ იგი ასევე ჩანდა, სიგარეტის შემთხვევაში. ეს იყო აკონტროლებს ხმა, რაც იმას ნიშნავდა, რომ ეს არ იყო ჩაწერის tishchina. დროს სიჩქარე 4.75, მე მოვახერხე ჩაწერა ნათელი ხმა, დაახლოებით ორი საათის განმავლობაში. გარდამტეხი მოცულობა knob ყველა გზა ქვემოთ, ის შეიძლება ჩაიწეროს, რომელიც ქალის ჩანთაში, ისევე, როგორც Tara. დიდი ღია ტილო, ზეთი ფილტრი ტომარა.
  
  
  თუ თქვენ ოდესმე აინტერესებს, თუ რა სახის გიჟები ადამიანი იქნება გაიგო, რომ მკვდარი, პასუხი არის მდიდარი გიჟი ადამიანები.
  
  
  Bibi Hodgson, მაგალითად. Tara bumped შევიდა მისი გზა (click). კარგი. ასე რომ, მე ვიცი, ვინ არის იგი, ძალიან. მაგრამ Tara ამბობს, რომ მისი თქმით, Vogue, ეს ქალბატონი არის "squatter," სათაური, რომელიც შეიძლება იყოს მხოლოდ მიღებული, თუ თქვენ გაატარა ბევრი ფული ბალეტის ტუფლები და ქამრები. მათ გარშემო არიან ქალები, ვისთვისაც მცირე ხარჯები მაინც ნიშნავს Dior კაბა. ქალბატონი Hodgson იღებს მისი ფული ბატონი ჰოჯსონი. William A. Hodgson მიერ Hodgson უძრავი ქონების აგენტები. და მე ვიცი, ვინ არის. Hodgson, უძრავი ქონების აგენტები, საკუთარი ნახევარში Florida და დიდი ნაწილი კუნძულ ისინი დარეკეთ მანჰეტენის.
  
  
  იყო ასევე ქალბატონი Wentworth Frogg, რომელმაც დაახლოებით ორმოცი-ხუთი მილიონი დოლარი. Tara შემხვდა დაბლა მისაღებს. მან ასევე გადაიღო მიღება ფართი თავისთავად. ვიქტორიანული ოთახი წითელი plush დივან და უამრავი ქოთნის პალმებით. Tara უნდა შეავსოთ ფორმა. რამდენიმე შეკითხვა მისი პირადი ცხოვრება და ცხოვრების გარდაცვლილი. მისი თქმით, დასრულებული ფორმა, გ. ლუის Rigg წმინდა ლუის, მისურის, იმყოფება მისი დეიდა Myrtle Rigg. ამ "მიზეზის გამო, რომ ვიზიტი" სექცია, Tara წერდა: "ჰკითხეთ რჩევა ინვესტირებას ძეგლები." მან არ იცის, რატომ მინდა წერია ეს. მან განაცხადა, რომ ეს უბრალოდ მოხდა, რომ ჩემთვის.
  
  
  "ის არის, რომ ბევრი ფული, ძვირფასო?" მისაღებში სთხოვა. და Tara უპასუხა: "იმდენად დიდი, რომ ეს რეიტინგი."
  
  
  მისაღებში გაიცინა,
  
  
  თხელი აღმოსავლური ბიჭი გამოიწვია მისი ფილმი purple მოსაცდელი სავსე პალმის ხეები. მან მითხრა, hey, რომ მზე Ping რომ მოაწყოს შეხვედრა. მზე Ping მოვა, რომ მისი ნახევარ საათში. ამასობაში, შესაძლოა, მან ვერ წავიკითხე ჟურნალ ხნით. გსურთ ჭიქა ჩაი?" ის გაქრა და დაბრუნდა მომენტი მოგვიანებით ერთად ორთქლზე თასი. Tara აიღო იგი, და ბიჭი გაქრა ისევ.
  
  
  მან მხოლოდ დაელოდა წუთი ან ორი, შემდეგ გახსნეს კარი. იქ იყო არავინ ჩანდა დერეფანში. მთელს დარბაზში, ქალის მთვრალმა სიცილი დარეკა დახურულ კარს მიღმა. არ იყო სუსტი hum გარშემო დასაწყისში მეორე დღეს. საშუალო ვინც moaned როგორც მან ჩავარდა trance. მესამე და საბოლოო კარი იყო შემოხაზული "დანარჩენი". არ იყო, ხმა იქიდან. Tara ცდილობდა გახსნა. ეს იყო ჩაკეტილი.
  
  
  მისი მაღალეფექტური ჩანთა, მან აიღო toothpick და ზოლები პლასტიკური. იგი არ გამოიყენება იგი, და იგი არ მუშაობს კარგად. მაგრამ არ იყო კვალდაკვალ, კიბეებზე, და არავინ შემოვიდა, დანარჩენი ორი ოთახი. საბოლოოდ, მან გახსნა კარი.
  
  
  იგი დაიხურა, მას უკან მისი და მიმოიხედა. ეს იყო პატარა თეთრი ოთახი. იყო რამდენიმე ნიჟარები, პატარა მაცივარი და ორმაგი ღუმელი kettle. მინის ჩვენების შემთხვევაში გაფორმებულია კედლები. მათ ყველა სახის ჩაის ერთი მთელი ადგილი. მწვანე ჩაი. გვირილა. მწვანე Souchong. კოლექცია ვარდისფერი და თეთრი flowered teacups სამ neatly ზედა თაროზე. ისევე, როგორც თასი ბიჭი მიიყვანეს ay. კიდევ ერთი ჩვენება შემთხვევაში, მეორე მხარეს ოთახი, სამ კოლექცია ყავისფერი ბოთლი. თითოეული შეიცავს გარკვეული მარცვლოვანი ფხვნილი. ეტიკეტები, უბრალოდ, განაცხადა, რომ "ა", " ბ " ან "თ". კიდევ ერთი კომპლექტი ბოთლი, რომელსაც შეიცავს სითხე, და ქვედა თაროზე იყო კანქვეშა ნემსი.
  
  
  ფანჯარა ჩაიკეტა.
  
  
  იყო გამოყენებული ნემსი ჩაძირვაში. Tara დააყენა მისი ego. იყო კიდევ რამდენიმე წვეთი თხევადი დარჩა nen. მან ყურადღებით გაუკეთეს ego შევიდა ცარიელი ამპულა გარდა მისი. მას აგდებით ფლაკონი. სამეცნიერო კომპიუტერული უკან მისი გონება გაიქცა მეშვეობით რამდენიმე ათასი punch ბარათები და მისცა რევმატიზმი ნაკლებია, ვიდრე მეორე. მან დააყენა ამპულა მისი ჩანთა და წავიდა კარი.
  
  
  ხმა დარეკა დერეფანში.
  
  
  მან ამყოფებდნენ.
  
  
  "ასე რომ, მის ალისა. არ ინერვიულოთ. ეს იყო ადამიანის ხმა. მაღალი ცხვირის აზიელები აქცენტით. მან ისაუბრა, თითქოს ის იყო საუბარი, რომ ბავშვი. აქცენტი თითოეული მარცვალი ცალ-ცალკე. "გარდა ამისა, იქ არ მოსწონდა, გახსოვთ?"
  
  
  Alice უპასუხა ბუნდოვნად. "დიახ. მე ვიცი მისი. ბოროტი არსებობდა, რადგან... მაგრამ ზოგჯერ, მაინტერესებს...
  
  
  "არ გაგიკვირდეთ, მის ალისა. Trust me. თქვენი მამა სანდო ჩემთვის, ძალიან. მაინც...
  
  
  გახსოვთ, რა თქვა მან, რომ თქვენ გუშინ?
  
  
  Alice ამოიოხრა. დიახ, იან. მე მჯერა თქვენ.'
  
  
  "ყველა უფლება", - განაცხადა მან. "ასე რომ, თქვენ გახსოვთ, თუ რა უნდა გავაკეთოთ?"
  
  
  "არაფერი", - თქვა მან ხმადაბლა.
  
  
  "არაფერი მსგავსი. ზუსტად.'შემდეგ იყო მოკლე შესვენების." კარგად, მაშინ რატომ არ წახვალ ფილმი და გავაკეთოთ ეს?"
  
  
  ალბათ მან nodded რევმატიზმი. ვებ აიღო რამდენიმე ნაბიჯები კიბეებზე. სხვა წყვილი აიღო მხოლოდ რამდენიმე ნაბიჯები. მხრივ, დააკაკუნა კარზე. კარი გაიღო. ფონზე, მთვრალი ქალბატონი იყო კიდევ საუბარი. "ო, ძვირფასო, ძვირფასო რობერტ." ზოგიერთ სევდიანი სიმღერა.
  
  
  'კარგად? კაცი განაცხადა.
  
  
  Emu უპასუხა მიერ ქალს მკვეთრი ხმა. "როგორც თქვენ მისცა დიდებული გამოიყურება ვარსკვლავები. ხვალ, უახლესი.
  
  
  "ცდილობენ, ის დღეს. ჩვენ შეიძლება უნდა, რომ ხვალ."
  
  
  "კარგი. მაშინ დამანებე.
  
  
  კარი დაიხურა, და მამაკაცის shaggy ხმები გაიმეორა ქვემოთ კიბეებზე.
  
  
  Tara დაელოდა, სანამ hallway იყო მშვიდი ერთხელ. მან სასწრაფოდ უკან მისი თავმჯდომარე მისაღებს. მას შევხედე iced tea ის მინდა დარჩა ხელუხლებელი. მას აგდებით იგი. ეს იყო ჩაი.
  
  
  მან აიღო ჟურნალი. კარი გაიღო.
  
  
  ქალს ეცვა შავი kimono. ეს საერთო დიდი სხეულის მნიშვნელოვანი bulges. Nah ჰქონდა მოკლე, მამაკაცის თმის შეჭრა და მკაცრი სახე. მან ისაუბრა იზომება, husky ხმა.
  
  
  ჩემი სახელი არის Sonny. შეცდომა მოხდა. მე ვერ ვხედავ დღეს. შეგიძლიათ დავბრუნდებით ხვალ?" ეს იყო უფრო მიზნით. ხვალ, ორ საათზე. მან დაუთმო მისი ხელმძღვანელი მოკლედ, არ აძლევს მას თვალები მონაწილეობა. ისინი glided mimmo Tara, როგორიცაა შავი spotlights.
  
  
  Tara წამოდგა. "მაგრამ...'
  
  
  ღამის ორ საათზე.'როგორც Tara მოდიოდა ქვემოთ კიბეებზე, მან მოუწოდა, რათა მისი. "თქვენი დეიდა იქნება, მაშინ."
  
  
  Tara შეწყვიტა ჩაწერა და აღმოჩნდა ჩემთვის. "არის Louisa Rigg აპირებს იხილეთ მისი დეიდა Myrtle?" ხვალ იმავე ტალღა, და თქვენ გაიგებთ, რომ ეს ყველაფერი."
  
  
  იგი ძალიან კმაყოფილი თავად. იგი გაჩნდა შფოთვა. ეს იყო Hansje Brinker, რომელმაც იპოვა ხვრელი კაშხალი და ახლა მოხდა მისი thumb ეს უნდა გადავარჩინოთ ქვეყანა გიგანტური კატასტროფა. ის იყო ასე რომ, რა ბედნიერი ვარ, რომ მე ნამდვილად არ მინდა, ვუთხრა მას, რომ მან არ იცის არაფერი ყველა. მხოლოდ ფოტო შეიძლება ჰქონდეს გარკვეული მნიშვნელობა. Roscoe აიყვანეს განვითარების ფილმი. დილით მივიღებთ რევმატიზმი.
  
  
  "მე მინდა, თქვენ შეიძლება არ სურათს რა ego-ს სახელი არის კიდევ ერთხელ — ერთი, რომელმაც ისაუბრა ელის."
  
  
  "Yana?"
  
  
  კი. Ego ხმა ჟღერს ხმა ცნობილი აგენტი KANG.
  
  
  Tara თვალები გაფართოვდა. — თქვენ ნიშნავს, რომ დანარჩენი ხალხი არ ხართ ჩართული?" და რომ ნარკოლოგი? ასე რომ, ეს არ არის ზუსტად ის, რაც მე მინდა მოვუწოდო ბავშვური უდანაშაულო გართობა.
  
  
  არ არის."მისი გაიცინა.
  
  
  რა იყო, რომ შპრიცი? A pentothal?
  
  
  მან შეამცირა მისი პირით. — რა იცით?" მე მარცხენა ეს უკანასკნელი.
  
  
  მე გამიღიმა მისი. "მოუსმინეთ, ჩემო ძვირფასო. მისი თქმით, თორმეტი ხრიკები აქვთ ღალატი მდიდარი bitches, მათ აქვთ თერთმეტი არსებობს. ნატრიუმის pentothal არის სიმართლის შრატი, არ არის ეს? ასე, რომ, მათ ეს ქალბატონები კარგი შანსი აძლევდა ih ეს ჩაი წინასწარ, და ქალბატონები ვუთხრა ყველაფერი, მათ სურთ იცოდნენ. ყველა სახის დეტალები შესახებ გაემგზავრა შეყვარებულს. მაშინ, სიტყვა-სიტყვით, შემცველები ვიმეორებ, რომ შემდგომ. გამოდის, ძალიან დამაჯერებელი წარმოდგენა. ეს ქალბატონები არ მახსოვს რა მითხრეს ადრე. ეს ქალბატონები არიან dumbfounded. ორივე მადლიერი და გულუხვი.
  
  
  Tara პირი ჩამოყალიბდა ჩუმად "O".
  
  
  "მას აქვს მთელი რიგი სხვა უპირატესობა. თუ ეს სიმართლე არის მამხილებელი, ყოველთვის არის შესაძლებლობა შანტაჟი. და თუ არსებობს საკმარისი ფული ჩართული, ghost ეუბნება, თუ რა უნდა გავაკეთოთ ეს. რაც არ არის ჩვენთვის — საქველმოქმედო, აქციები, შვეიცარიის საბანკო ანგარიშზე — თქვენ შეგიძლიათ დარწმუნებული უნდა იყოს, რომ ისინი რანგის ფული. Tara ჩანდა დაბნეული. "მაგრამ რას აკეთებს, ეს უნდა გავაკეთოთ KANG?"
  
  
  "არაფერი მსგავსი. ეს უფლება. მე ვფიქრობ, რომ ეს ყველა Nassau ერთხელ. საქართველოს Featherstones იყო ჩართული, თაღლითობის, KAHN შეიტყვეს და შანტაჟი ih. ალბათ იგივე როგორც Bangel. ეს მოულოდნელად მოხდა, მე რომ Bungel და Featherstones ჰქონდა რაღაც საერთო: ისინი ორივე ნარკოტიკების დილერებთან.
  
  
  მისი თქმით, hey,:
  
  
  "ასე რომ, KAN შეეძლო იგივე გზა უნდა მიიღოს შიგნით. არ დაემუქრა, რომ შეწყვიტოს ih coasters, თუ ისინი არ მიიღებენ ნაწილი შემოსავლების პლუს რამდენიმე მომსახურება. მომსახურება, როგორიცაა იქნებ საბინაო clones.
  
  
  იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. 'მომხიბლავი.'
  
  
  ჰერები, ის shrugged. 'მომხიბლავი. უსაფრთხოდ. მაგრამ შენარჩუნება თქვენი wits თავს.
  
  
  ეს გზა ჩვენ არ მიიღოს ნებისმიერი დაახლოება PBX-ის შტაბი. გარდა ამისა, ჩვენ არ ვართ აქ, რათა გადაწყვიტოს საიდუმლო საზოგადოება. ჩვენი ამოცანაა: iht.
  
  
  მან shivered ცოტა. — ეს უფრო მსუბუქია დაზიანების სიტყვა, ვიდრე მკვლელობა, არ არის ეს?"
  
  
  მისი, შევხედე nah. იგი იჯდა, აბრეშუმის თავმჯდომარე საძინებელი, მისი ფეხები მოახერხა მისი. მას ეცვა ღია ვარდისფერი სარჩელი და მან ჩანდა ვარდისფერი და თეთრი და ნაზი, როგორც აბრეშუმის. როგორც ერთი გოგონა მათ გარშემო, რომელიც, თავის მხრივ, ბრმა თვალი სემ Peckinpah ფილმი. როგორც ერთი იმ გოგონების, ვისაც ტირილი Fove ამბავი.
  
  
  ჰერები, ის შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "რისკის sounding ტრივიალური... მაგრამ რას გოგონა, როგორიც თქვენ ნამდვილად სამუშაო მოსწონს ეს?"
  
  
  საქართველოს corkscrew აწუხებს მას. იგი სწავლობდა, მისი ფრჩხილები. ხანგრძლივი. ეს იგივეა, ის არასოდეს მინახავს ih ადრე. -"კარგად", - განაცხადა მან ბოლოს და ბოლოს, " რომ ის, ეს... ეს დიდი ხნის ამბავი. გარკვეული დროის წინ... Uh, მე შემხვდა... კაცი.
  
  
  დიდი ხნის წინ. ეს იყო გავიდა კანდიდატურათა შორის, როგორც საუკეთესო, და შემდეგ,... ეს კაცი... მივედი AH... ჩვენ - კარგად, არასოდეს იბადება. ეს იყო Johnson-ის დრო, როდესაც ვიეტნამის ომი იყო, კიდევ ერთხელ, პიკს აღწევს. ისე, მე ... მოაწერა ხელი. მან tilted მისი უფროსი და უკან მხიარულად გაიცინა at me. "მე ისიც ეგონა, რომ ეს იქნება ძალიან საინტერესო და რომანტიული მუშაობა ადამიანი, როგორიც ჯეიმს ბონდის ყოველ დღე."
  
  
  "არ უნდა დაგვავიწყდეს, რომ აღარაფერი ვთქვათ, ნიკ კარტერი?"
  
  
  Ah", - განაცხადა მან. "მე არ ვარ მამაცი საკმარისი ოცნება შესახებ."
  
  
  ის დადიოდა მთელს ოთახში და დაჯდა მის. მან მისი chin ხელში.
  
  
  მოუსმინეთ", - ვუთხარი მე. "ჩვენ მოუტანს ცხოვრებაში რამდენიმე შეხვდება თქვენი სურვილები."
  
  
  Hmm. "ის glared at me. — იცით, რა, მე ოცნებობს?"
  
  
  ყველა უფლება", - ვუთხარი მე. "ნება მომეცით ვხვდები. მისი, დახურულია მისი თვალები. "თქვენ გსურთ, რომ float თავისუფლად ჰაერში და სიყვარული არსებობს."
  
  
  Mmmm... მან ჩანდა გააზრებული. 'საინტერესო. მაგრამ იქნებ ეს ძალიან windy.
  
  
  მაშინ ეს ყველაფერი უფლება. რა... როგორ შესახებ მუზეუმი? არ აქვთ საწოლი, მეთექვსმეტე საუკუნეში-შესაბამისად ძველი ტავერნა. ჩვენ შეიძლება გადაიჩეხო უკან ხავერდის ფარდები და ნულიდან იმ სახელების headboard, როდესაც ჩვენ გავაკეთეთ.
  
  
  მე მიყვარს ის", - განაცხადა მან. "მაგრამ, მუზეუმი არ გაიხსნება, სანამ ათი დილით." მან შემომხედა. — ეთანხმებით თუ არა ჩემი იდეა?"
  
  
  მისი მამა დათანხმდა.
  
  
  In აბაზანა.
  
  
  ბუშტი აბანო?
  
  
  "ბუშტი აბაზანა."
  
  
  მოუსმინეთ, მე ვერ გირჩევთ ეს. იმის გათვალისწინებით, ბუშტები და ყველა რომ მიდის, ეს სისუფთავე, სუფთა sex. უბრალოდ არასოდეს არ უნდა ვეცადოთ, ეს ამ შემთხვევაში. მინიმუმ, თუ თქვენ ჩემი ზომა.
  
  
  მან გამხმარი me out. დიდი, რბილი, თბილი პირსახოცი.
  
  
  "მე მინდა გთხოვოთ, რა არის რა", - ვუთხარი მე.
  
  
  იმაზე, თუ რა?'
  
  
  მან რამდენიმე საინტერესო რამ ამ პირსახოცი.
  
  
  "Never mind", - ვუთხარი მე.
  
  
  უფლება გოგონა მსოფლიოში, ძალიან, ყველაფერი არ არის ისე ცუდი. თქვენ ასევე არ უნდა კაბა მდე თქვენი სიგნალიზაცია უფლება დრო. არა, ორი ადამიანი, რომლებიც როგორც ერთმანეთის, და სხვადასხვა სქესის. პრობლემა ის არის, რომ ეს არ გრძელდება ხანგრძლივი საკმარისი. სირთულეები დაბრუნება.
  
  
  მან აიღო თავის მხრივ, გააძლიერა განზე, და ანთებული სიგარეტი. "ის უნდა გკითხოთ.".. "მე ააფეთქეს კვამლის ბეჭედი. "იქ არის ჩინური სიტყვა, როგორიცაა "ოჰ, tove, wow'?"
  
  
  იგი გაიქცა თითის მეშვეობით თმის ჩემს მკერდზე. ნუ თქვენ გსურთ შეცვალოთ სათაური, ძვირფასო? ან გსურთ ცდილობენ თამაშობდნენ, რომ აბანოს სცენა ჩინური?
  
  
  ეს იყო აიხსნება Alice Featherstone-ის სიმღერა. Tara მოიღუშა. "Ah, თოკი, wow?" მან shrugged და ვიფიქრე. "ჰა. დაველოდოთ მეორე. თქვენ თქვით, რომ ეს იყო სიმღერა. მან თავი დაუქნია მისი.
  
  
  მან საწოლიდან. "არ მიდიან. მან მოგვეწონა მისი კაბა და შევიდა ოთახში. გავიგე ფირზე ჩამწერი მუშაობს ისევ.
  
  
  იგი დაბრუნდა იღიმებოდა. Nah ჰქონდა ეს სიტყვები. "მე მივიღებ," - განაცხადა მან ამაყად. "ტაო".
  
  
  "საქართველოს Dao? როგორ არის ტაო-ერთი ის უძველესი ჩინური რელიგია?
  
  
  მან თავი დაუქნია. Ih საღამოს ლოცვა არის მუდმივი საგალობელი: "O Tao! O Tao! შანსი, რომ ეს ჟღერს " ოჰ, tauwe, wow." თუ მხოლოდ თქვენ იცოდა, რას უსმენდნენ.
  
  
  იგი შედგა უკან საწოლი და მოიგერია ბურთი, შეფუთვა მისი იარაღის მის გარშემო მუხლებზე. იგი საკმაოდ თავდაჯერებული. რა თქმა უნდა, საუკეთესო ახსნა, რომ ferret ჰქონდა ამუშავება ისე შორს იყო საკმაოდ საეჭვო თეორია, რომ ალისა იყო შეპყრობილი თოკები და wagging ყველა დროის.
  
  
  Tara beamed. "ოჰ, ნიკ. სრულყოფილი. ყველაფერი არის რეალური. ისინი Featherstones, რომლებიც ცხოვრობენ, როგორიცაა მოღვაწენი-Taoist სათნოების. რაც შეეხება საუბარი, მკვდარი. Taoist მისტიკის. და ისინი ლანძღვა მის Mabel, განაცხადა, რომ Taoists იყვნენ ფანატიკოსები. და ასევე. მან ათვისება, როგორიცაა Boltini, როდესაც აცხადებს მფრინავი Wallands. და ელის, ვინ არის ჩართული განუწყვეტლივ იმეორებს, რომ ბოროტი ერთი არის სუფთა. Oops. 'იგი მოხვდა საწოლი. "ასევე, სავარაუდოდ, ეს ფილიალი, რომელიც ეუბნება, რომ სიკვდილი და სიცოცხლე ერთი და იგივე. ეს ორივე Taoist იდეები. ისე ხედავენ, ეს ყველა ერთი და იგივე. სიკეთისა და ბოროტების, სიკვდილისა და სიცოცხლის. ყველა ისინი კიდევ ერთხელ დიდი ერთიანობის ტაო".
  
  
  ჰერები, ის შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "ეს იმას ნიშნავს, რომ დაახლოებით იგივე, რაც დიდი ელექტრო Chopper ზეცაში."
  
  
  მან ამოიოხრა და grimaced. "ტიპიური ფილოსოფიური იდეა. მაგრამ ცუდი არ არის.
  
  
  მისი ფეხი მოხრილი. "მომავალი?'
  
  
  "კარგად... რადგან ისინი მიიჩნევენ, რომ ბოროტი არ არსებობს, ისინი არ არაფერი შეჩერება ego. არაფერი, ყველაფერი კარგად იქნება, როგორც ეს სამუდამოდ. ეს არის ih-ს დიდი დევიზი.
  
  
  'Mm-hmm." ეს შეიძლება იყოს ნამდვილი ალისა. მაგრამ არა PBX, კანში არ არის ზუსტად არაფერს აკეთებს ახლა."
  
  
  ქალკაცა, მარტო. მე არ ვიცი. ადამიანი ინტერპრეტაცია რელიგიური დოქტრინების უცნაური გზები. უბრალოდ შეხედეთ ინკვიზიცია. ან იმ გაუთავებელი ომები წმინდა გრაალი. ეს არ გამორიცხა შესაძლო კავშირი.
  
  
  ის ფიქრობდა, თანმიმდევრულობა და უარყო შესაძლებლობა. პოლიტიკა არის ვებ რელიგია ეს ნაწილები. და თუ ვინმე წერს, საღამოს ლოცვა, ეს უფრო "O მაო ძედუნი", ვიდრე "O ტაო".
  
  
  რამ არის, "განაგრძო მან," მე შემიძლია, კიდევ ალისა გაიგო. თუ მას ნამდვილად არის Daoist, იგი არ სცემეს გარშემო ბუჩქი. იქნებ ის შემიძლია გითხრათ, ჩემთვის ბევრი რამ იმაზე, თუ რა ხდება, რომ სახლი. ფაქტობრივად, ეს მოგცემთ ყველა პასუხი.
  
  
  ის გაიქცა, ხელში wearily მეტი მისი თვალები. "მე იმედი მაქვს, რომ ჩვენ არ უნდა იყოს ძუნწი შესახებ, მაგრამ თქვენ არ ბრუნდება იმ სახლში."
  
  
  ეს მივიღე, რომ green-eyed სახე nah.
  
  
  ჩვენ გაატაროთ ბევრი სიტყვა ეს.
  
  
  და რატომ არა?'
  
  
  ეს იმიტომ, რომ, როგორც კი დაინახავენ, თქვენ, ისინი ტუმბო თქვენ სავსე pentothal და თქვენ უნდა ვუთხრა ყველაფერი . გამოიყენეთ თქვენი wits, Tara. ეს ძალიან საშიში იყო. ჩვენ კი არ ვიცით, რამდენად სახიფათოა ეს არის, სანამ ჩვენ იდენტიფიცირება ეს ფოტოები. ასე რომ დაანებოს მათ. თქვენ ხომ თქვენი ნაწილი. Roscoe და მე გავაგრძელებ გამოიძიოს, ალისა.
  
  
  და როგორ აპირებთ უნდა გავაკეთოთ, რომ თუ ის არასდროს არ გამოდის?
  
  
  კარგად... მაშინ ჩვენ შეგვიძლია შიგნით სამუდამოდ.
  
  
  იგი გადმოვიდა საწოლი და დაიწყო ტემპით angrily გარშემო ოთახში. მაგრამ ეს ასე არ არის სულელური. და თქვენ დაკარგავთ ისე ბევრი დრო, რადგან მას. გარდა ამისა, ეს კიდევ უფრო საშიში. მე უკვე აკეთებს შევა. ხვალ. ღამის ორ საათზე.'
  
  
  იგი მართალი იყო. მე შეცდომა დავუშვი, რომ მე არასოდეს გააკეთა ადრე. მე ემოციური გადაწყვეტილება. მეტი არაფერი, მისი სურვილი იყო, რათა დაიცვას თავისი. და რომ იყო არასწორი. ემოციები მიუღებელია ჩემი მუშაობა. თქვენ დატოვე ih, რომელიც დღეს, როგორც კი თქვენ დაიწყოს.
  
  
  მისი, შეთანხმდნენ, რომ იგი წავიდოდა. ქვეშ ორი პირობა.
  
  
  პირველი: ასე, რომ ჩვენ შეგვიძლია გავუმკლავდეთ ფოტოები პირველი. თუ ეს ადგილი იყო ნამდვილი დასაყრდენს KANNA-ს აგენტები, იგი არ წავიდა იქ. მან შეთანხმდნენ.
  
  
  მეორე, Roscoe და მე დაველოდოთ ee ამ macrobiotic რესტორანი მთელს ქუჩას და ვინარჩუნებ მისი მეშვეობით მიკროფონი. თუ ჩვენ გავიგე რაღაც, როგორიცაა პაროლი, ჩვენ ვერ მოვა სამაშველო.
  
  
  მან შეთანხმდნენ. სხვათა შორის, რამდენიმე სიურპრიზი. "ისე, ნიკ, მე ვერ წარმომიდგენია რა მოხდებოდა, წინააღმდეგ შემთხვევაში. ეს ის არ არის, რომ მე მეშინია მისი, " - განაცხადა მან," ეს მხოლოდ, რომ მე... "მას ეგონა, ერთი მომენტი —" მე მეშინია."
  
  
  
  
  თავი 15
  
  
  
  
  ეს იყო shitty დღე. მე დაჭრილი თავს საპარსი. Tara დაეცა სარკეში. ყავა იყო ძალიან სუსტი. და დაიწყო წვიმა. რომ იყო კარგი ნაწილი.
  
  
  სანამ თერთმეტი საათისთვის, Tara დატოვა სახლი. მან დააყენა მისი მაკიაჟი და კაბა დრო, რათა Featherstone დასაწყისში. მან იმედი გამოთქვა, რომ ხელიდან კიბეებზე მეშვეობით მოხერხებულად მდებარეობს ელოდება ოთახი, მეორე სართული შეხვდება Alice Featherstone.
  
  
  ჩემი ტელეფონის ზარის Mace 11 საათზე იყო კიდევ ერთი დარტყმა. "ბოდიში, ბიჭები," ბენდის წევრების თქმით, — " მაინც არ აქცია."
  
  
  მან ზარი Lightfoot ჩაის მაღაზია და მითხრეს, რომ ჩემი ბრძანებით არ იქნება მზად, სანამ შუადღისას. მათ არ აქვთ კურიერები.
  
  
  "ვერ მივიღებ ego?" მათი თქმით, კი. ეს იყო რთული შეკვეთა.
  
  
  ეს იმას ნიშნავდა, რომ ფოტო, რომელიც Tara აიღო იმ Featherstone ის არ იყო ასე ადვილი იდენტიფიცირება. ისინი უნდა გაგზავნას ih ვაშინგტონში. ალბათ. ასეა თუ ისე, მე კიდევ მისი რევმატიზმი შუადღისას. არსებობს კიდევ უამრავი დრო, რათა საკონტაქტო Tara თეატრი, თუ საჭიროება ჩნდება. მან დატოვა მეშვეობით ბინა და ფეხით ქვემოთ ქუჩაში. Roscoe შეხვდა მისი macrobiotic რესტორანში ერთ საათზე დღის მეორე ნახევარში. მე გადავწყვიტე, რომ რაღაც ჭამა პირველი.
  
  
  ამავე ათი წუთის განმავლობაში, რომ თორმეტი, იგი იყო Lightfoot-ის ჩაის მაღაზია. პატარა, ჭუჭყიანი, წნევის საშუალო და პატარა მაღაზია სართულზე არის დაშლილი შენობა სადღაც Soho. კედლები გაფორმებულია საწყისი სართული, რომ ჭერი თაროები სავსე უზარმაზარი ქილა ჩაი. Windows დგას ქუჩაში იყვნენ ასევე ივსება stacks ჩაი.
  
  
  Scruffy-ეძებს კაცი ნახმარი თეთრი წინსაფარი უკან იდგა, counter. მან შევხედე ჩემს ნაშრომები და თავი დაუქნია. მან jar შელფზე და დაადგინა იგი counter. მან დაიწყო შეფუთვა ego ყავისფერი შესაფუთი ქაღალდი.
  
  
  "მე, uh ... მინდა ego აქ", - ვუთხარი მე.
  
  
  იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "მაღაზიაში ძლივს შესაფერისი ამ, არის ეს?"
  
  
  — იქნებ ფილმი?"
  
  
  მან შემომხედა საეჭვოდ. "მე არ ვიცი", - განაცხადა მან. — მე უნდა შეამოწმეთ იგი out." წავიდა სალარო და დაპრესილი N-3. მას შემდეგ, რაც რამდენიმე მომენტი, ტელეფონმა დარეკა ორჯერ და მერე წავიდა ჩუმად. "ყველა უფლება", - განაცხადა მან. იგი დაპრესილი ღილაკს ქვეშ counter და მცირე მონაკვეთის უკანა კედლის slid გახსნა.
  
  
  გახსნის მომცა ხელმისაწვდომობის ვიწრო კიბე, რასაც ადგილობრივი AH შტაბი. კიბეებზე გამოიწვია, რომ პატარა, untidy მიღება ტერიტორია. ორი ნარინჯისფერი პლასტმასის სკამები, სკამზე ივსება ციფრები Barents ზღვის Tearooms, და დიდი, შელახულმა მაგიდა სკამი. მუქი haired სილამაზის იჯდა მაგიდასთან, საღეჭი რეზინა. მან შემომხედა საინტერესოა, შეწყვიტა საღეჭი და გადმოკვეთა მისი ფეხები მეორე მხარეს. მარჯვნივ იყო კიდევ ერთი კარი. წმიდათაწმიდა. მას შევხედე მისი watch. ეს იყო თორმეტი საათისთვის. მან დააყენა ორივე ხელში სკამზე და leaned წინ ოდნავ. "მე მინდა გაიგო, რომ Dolores", - ვუთხარი მე.
  
  
  მან დააყენა სრულიად expressionless სახე. მისი ID განათებული მდე. მისი თვალები საბოლოოდ აჩვენა გარკვეული გაგება, და მან თავი დაუქნია. "თქვენ არ ვიცი არაფერი, დარწმუნებული ვარ, რომ ამ ჩაის მაღაზია," - განაცხადა მან. "ნუ თქვენ უნდა Dolores ან თქვენი შეტყობინება?"
  
  
  "გაგზავნა", - ვუთხარი მე. იგი დაპრესილი რამდენიმე ღილაკების მისი ტელეფონი როგორც მან დაიწყო პაკეტების ჩაი jar. მან გადასცა ჩემთვის ტელეფონი. იყო სატელეფონო შეტყობინება Roscoe. "მე ვხედავ, თქვენ ერთ საათზე დღის მეორე ნახევარში." მაშინ Mays ერთხელ: "ბოდიში ბიჭებს, არა მოქმედება."
  
  
  მან გახსნა jar და დაჯდა სკამზე. თითოეული ფოტო იყო neatly ერთვის კომპიუტერის ბარათი. ძვირფასო ჟირინოვსკი ქალბატონები ქალბატონი ჰოჯსონი და Frogg იყო აღიარებული, როგორც ასეთი. Featherstone-ს მდივანი იყო ინსტრუმენტული სამსახურიდან Agnes Corona, ყოფილი მდივანი შოტლანდიაში ეზო, რადგან ზოგიერთი დოკუმენტები Nah ჰქონდა მოპარული იყო იქ. არ არსებობს მტკიცებულება, რომელიც მისი ჩართულობა იყო ოდესმე ი. "დაუდევრობის" იყო მიზეზი მისი გადადგომა. თუმცა, იგი ეჭვის ქვეშ. ბიჭი რომელმაც Tara ჩაი და დამკვიდრდა მისი შევიდა მისაღებს იყო Pam ცხენი, ახალგაზრდა ტერორისტული ვინც სპეციალიზდება ფსიქოლოგიური ომი. განსაკუთრებით კარგი ფსიქოტროპული საშუალებები. ის იყო მთავარი გამომძიებელი KAN. სადღაც აზიაში, მათ დაკარგეს ego გამოჩენა. მადლობა ფოტო Tara AH მხრიდან ego მონაცემების არქივი. ბოლო, მაგრამ არანაკლებ, იყო მზე Ping. მ-2. მეორე კლასის მკვლელი. იწყება მეორე კლასის არ ნიშნავს იმას, რომ იგი ცუდი. ეს არ ნიშნავს არაფერს გარდა იმისა, რომ იგი იყო მკვლელი. და ყველა მათგანი ფემინისტები, რომლებიც ახლა გაბრაზებული მამაკაცები, გამოაგზავნოთ თქვენი საჩივარი მაო ძე tung. მზე Ping იყო ბოროტი დეიდა. მიხედვით, კომპიუტერი, რუკა, იგი ექსპერტი intricacies ფიზიკური წამება.
  
  
  მე გადახტა ტელეფონი და დაურეკა თეატრი.
  
  
  Tara იყო, უკვე წავიდა.
  
  
  მე მოხვდა მისი ტელეფონი იმდენად მძიმე, რომ თავმჯდომარე შეარყია, და უთხრა მინდოდა Dolores. "Dolores პირადად. და სწრაფად! მისაღებში sped up მისი საღეჭი ოთხი ან ოთხჯერ და დაპრესილი რამდენიმე ღილაკები. კარი Nah უფლება გაიხსნა crack. "თქვენ არ გამოტოვებთ Dolores", - განაცხადა მან. ეს არის ვებ დაფუძნებული დაფა მოდელი.
  
  
  გოგონა switchboard იყო მაღალი, baggy კაცი ნაცრისფერი თმა, დიდი ხნის მკვდარი პერანგი, და haggard სახე.
  
  
  მე ვუთხარი,. "Dolores?"
  
  
  მან ამოიოხრა.
  
  
  "გამოიყურებოდეს", - განაცხადა მან, და გააუქმა მისი ყურის off წყვილი ყურსასმენები.
  
  
  "მისი ვარსკვლავი", - ვუთხარი მე.
  
  
  "Oi.' მან ჩანდა, ცოტა სწორი.
  
  
  მე ვუთხარი, em, რათა Roscoe სასწრაფო შეტყობინება. გეგმები შეიცვალა. ჩვენ უნდა ჩაჭრა Tara, სანამ იგი შევიდა the lion ' s den. მე დაბრუნდეს ბინა შემთხვევაში იგი ჩნდება. ახლა ის სასაქონლო macrobiotic რესტორანი. თუ მე ვერ შეხვდება, მე მინდა მასთან შეხვედრა, არსებობს ერთ-ოცდაათი.
  
  
  მე ტაქსის უკან ჩემი ბინა რეკორდი დროს. Tara არ არსებობს. ყველა მე შეიძლება არ იყო, დაველოდოთ. თუ იგი არ იყო ამ თეატრის ან აქ, ის შეიძლება იყოს სადმე. და ლონდონში არის დიდი ქალაქი. არ იყო რეალური მიზეზი, რომ პანიკა. სანამ Roscoe ნახა, მე ჰქონდა ყველა საფუძველი, რომ გააფრთხილოს მისი დრო. მაშინაც კი, თუ ეს იყო სულ ბოლო მომენტში. თუმცა, მისი მამა იგრძნო, ცოტა მძიმე. განაგრძო მან ფეხით გარშემო ცარიელი ბინა. წვიმა pattered ნერვიულად წინააღმდეგ ფანჯრები. არ იყო სუსტი hum jazz მომავალი ქუჩა. მე შეიძლება მოვისმინოთ მანქანები მოთქვამს ქუჩის თავად. სადღაც მაღლა ჩემთვის, თვითმფრინავით გაფრინდა. კატა ააფეთქეს. საათი იყო ticking.
  
  
  მისი სასტუმრო უნდა იყოს დანგრეული. აუცილებლად უყურეთ. იქნებ შეწყვიტოს დრო. ან იქნებ ის იყო, რომ ისინი არ იყვნენ მიღების უფლება ხმის მისი მოსმენა. ხმა Tara მოდის მეშვეობით კარი. მთელი, საშინელი დრო, თუ არაფერი ხდება, ეს ყველაფერი საფრთხეს უქმნის, უნდა მოხდეს ერთდროულად და არ მინდა, რომ.
  
  
  ერთ საათზე, დღის მეორე ნახევარში, მისი ნომერი აკრიფეთ. მისი მივიღე რევმატიზმი Roscoe ჩემი გზავნილი. მაშინ სამი რგოლები და Mace-ის ჯგუფი: Sonny, ბიჭები. მაინც არ აქცია.
  
  
  მე გამითიშა მისი. ის rubbed მისი თვალები და rubbed კისრის არეში. ეს stung ერთხელ. მან გააჩერა ხელით შეხება მას. რა ჩემი რადარის გავაფრთხილო ჩემს შესახებ? მისი, შეხედა კედელზე. შემდეგ ტელეფონი. იგი იღებს ტელეფონს და რეკავს ნომერი ისევ.
  
  
  ROSCOE: Shut up. Nicky. ჩვენ იპოვოს მისი.
  
  
  ბი-მე, ბი-მე, bi-ი. ირინა: უკაცრავად, ბიჭები. მაინც არ აქცია.
  
  
  მან გამართა ტელეფონი ოდნავ მოშორებით მისი ყური.
  
  
  ეს იყო ძალიან სიტყვები, რომ Mays მეორადი ორჯერ!
  
  
  ყოველ საათში მან მისცა ახალი შეტყობინება. რა თქმა უნდა, ის, შესაძლოა, არ შეუძლია ამუშავება მეტი არაფერი, მაგრამ ეს არ ავნებს გამეორება მაინც. ყოველ საათში ბოლო რამდენიმე დღის განმავლობაში, ის მინდა დავბრუნდებით რაღაც უცნაური ანგარიში ან სიუჟეტი იმის შესახებ, რა ეჭამათ, რომ სოფელში. და თუ ის ვერ ვფიქრობ არაფერი ყველა, მეთ რომ ამუშავება მაინც.
  
  
  მან დააყენა ტელეფონი უკან მისი ყური... მე მოისმინა მისი ყურადღებით. "ბოდიში ბიჭებს. მაინც არ აქცია. დიახ! ხმა მას! Ego-იყო სუსტი growl ბოლო სიტყვები. თვითმფრინავი, რომელიც გაფრინდა. ეს ხმა იყო ადრე. იყო რაღაც crooked არსებობს.
  
  
  Dolores დაურეკა. მან დაადასტურა, რომ ჩემთვის, რომ იგივე გზავნილი იყო იქ სამი საათი. არა, მან თქვა, მან ვერ მოძებნა ის საეჭვო. მან მხოლოდ ის იფიქრა, რომ Mace ცდილობდა ხუმრობა გამოყენებით იმავე გაგზავნა უსასრულოდ.
  
  
  მან უთხრა Emu თვითმფრინავის შესახებ. ის იყო ჩუმად მომენტში. "ყოვლისშემძლე ღმერთი.', - განაცხადა მან. "თქვენ უფლება.'
  
  
  მე არ მაქვს Mace აღარ. ჰერები იყო სადღაც შორის აღშფოთება და პანიკა. აღშფოთება, რომ მე მიღებული ასე რომ წამოეწია, Tara უვნებლობის, რომ მე დაკარგული სიმღერა ih-ს ნამდვილი ზრახვები და არ არის ცნობილი იმის შესახებ, Mace-ის გაგზავნა ადრე. ყველა ჩვენი იმედი, "თანავარსკვლავედის დღევანდელი საქმე" იყო დაფუძნებული ჩენ-Li Brown-ის შემდეგ-შოუ, შემდეგ-შოუ, რომელიც უნდა გამოიწვიოს კლონირება ლაბორატორია და ლაოსური Tseng. თუ მან უკვე გააკეთა ნაბიჯი, ყველა იმედი დაკარგა. ჩვენ არასოდეს იპოვოს ამ PBX ბუდე. ჩვენ არასდროს არ შეუძლია შეწყვიტოს ih. ღმერთმა დასაჯოს, ჩემთვის ეს ძუკნა, რომელიც მხოლოდ მიიღო under my skin.
  
  
  "ყველა უფლება," Dolores უთხრა. "განზრახვა ასეთია. მე უნდა ვერტმფრენი, რომელსაც შეუძლია მიიღოს ჩემთვის არ არსებობს. მიეცით Roscoe ზოგიერთი დამატებითი დახმარება...
  
  
  — თქვენ kidding?" მან შეწყვიტა ჩემთან. "ლონდონის ოფისში არ არის, რომ დიდი. ჩვენ უბრალოდ არ გვაქვს რაიმე დამატებითი დახმარება — მაინც არა ისეთი, თქვენ გჭირდებათ.
  
  
  "ვერტმფრენით?"
  
  
  "ეს ჯერ კიდევ მიმდინარეობს."
  
  
  "კარგი. მაშინ გეტყვით, Roscoe shell Odin. და ღვთის გულისთვის, გითხრათ, Em, რომ ფრთხილად!
  
  
  'მოვუსმინოთ. მე არ ინერვიულოთ შესახებ, Roscoe თუ მე და თქვენ. ზოგჯერ მან შეიძლება ცოტა pedantic, მაგრამ არა მაშინ, როცა საკუთარ თავთან ეხება. მას უყვარს ცხოვრებაში ძალიან ბევრი.
  
  
  მისი ამოიოხრა. "იმედი ვიქონიოთ, რომ ასეა."
  
  
  ვერტმფრენი იყო, უნდა pick me up ნახევარ ბოლო ერთი in Hyde Park. არავის გაგიკვირდებათ, მაგრამ ეს არის ჩემი საქმე. ასეა თუ ისე, ისინი უნდა იყოს საუბარი მას რამდენიმე დღის განმავლობაში. Wilhelmina გაიწმინდა და reloaded ბატარეის. ის slid, რომ ქართველები, ისევ მისი scabbard და შეიყვანეს სხვა გაზის ბომბი. იღბლიანი პიერი, ასე რომ გულწრფელი შუა.
  
  
  მე დააყენა ჩემი ლაბადა და გამოვიდა წვიმა.
  
  
  
  
  თავი 16
  
  
  
  
  Roscoe მოხვდა მისი watch. ეს იყო ხუთი წუთი, რომ ორი. Tara განაცხადა, რომ იგი აპირებს Featherstone-ის ერთ-ოცდაათი.
  
  
  მას არ სურს, როგორც ჩანს, ძალიან საეჭვო მიერ გაშვებული გარშემო რესტორანი, როგორც გიჟია. ასე რომ, მან გადაიხადა, მიიღო გაზეთ,,, და წავიდა წაიკითხავს სადარბაზოში. წვიმა დაიწყო დაეცემა უფრო დამძიმდა. ასე რომ, ადამიანი კითხულობს შესასვლელი არ გამოირჩევა. ის იყო, ალბათ, ფიქრობდა მის დავიწყებული ქოლგა.
  
  
  მან უნდა მინახავს Tara როდესაც იგი მოვიდა გარშემო კუთხეში მთელი გზა. ის ვერ ხედავს მას. Nah ჰქონდა ქოლგა, და ეს იმ პირობით, საჭირო blinders შეზღუდოს მისი იხილეთ.
  
  
  Roscoe მიუახლოვდა მას, თავის მხრივ, ქუჩაში. გავიდა grocer ის mimmo. გარდა ამისა, მეწაღე. Mimmo ჩიხი. ის, ალბათ, არ ჰქონდა მიღებული, მისი თვალები off Tara, ასე რომ, მან არ შენიშნა კაცი. ეს შეიძლება უკვე ორი მამაკაცი. ისინი მივიდნენ მასთან. ის, ალბათ, არ იყო გააფრთხილა იმით, რომ კაცი არ გამოიყენოს ასეთი კარგი black rain ქოლგა. და ჯერჯერობით, ferret ჰქონდა ინახება მისი ego დაკეცილი ხელში.
  
  
  მინიმუმ, ეს იყო საქმე, როგორც ჩვენ მოგვიანებით წარმოიდგენდა მას.
  
  
  Licks საღამოს აღმოჩნდა, Roscoe სხეული. ის იყო, უკან ხეივანი. Ego-ს ხელში იყო მაინც შენარჩუნებისათვის დიდი შავი ქოლგა, razor-მკვეთრი წვერი, რომელიც ჰქონდა ჩაიძირა შევიდა emu-ს დასაკეცი დოლარი.
  
  
  
  
  თავი 17
  
  
  
  
  ვერტმფრენი დაეშვა ჭაობიანი სფეროში, დაახლოებით კილომეტრში სახლი. დიდი Fiat 130 იყო მელოდება. მძღოლი გადმომცეს გასაღებები, აღნიშნა, ჩემთვის სწორი მიმართულებით, და დაჯდა ჩემს გვერდით. შემდეგი ჩემი მძღოლის ადგილს. მაშინ ჩვენ ყველა წავიდა ჩვენი გზებიც.
  
  
  წვიმა შეწყდა და ლანდშაფტის shone არარეალური ყვითელი, მწვანე. ერთი ეს ყვავილები Constable ფერწერა. ეს იყო ერთ გარშემო ზღაპრული პეიზაჟები კოტეჯები და სასტუმროები დრო რიჩარდ ლომის დოლარი დასტის. მისი, ვგრძნობდი, ჩემი სისხლის მოვხარშოთ ამ უნივერსალური გამოწვევა. ნებით. Crusade. მისი sel არის თქვენი დიდი Fiat მოკვლა დრაკონები. ჩემი პისტოლეტი და stiletto იყო ახალი Excalibur. ის იყო ნაწილი ისტორია და ისტორია. მე უკვე მესმის, რქები მისალოცი ჩემი ჩამოსვლა. მისი, ყველა დაპყრობის გმირი.
  
  
  Oh ღმერთი ჩემი. მაგრამ: და ბოლოს::
  
  
  ის გაჩერებული მანქანის უკან grove ხეები და განაგრძო მეშვეობით პატარა ბუჩქი უკან ქონება. ეს იყო თავშესაფარი, ისინი ნაქირავებ თავს. სახლი სილით სახურავი, რომელიც სუნთქავს უცნაური ატმოსფერო. ეს იყო ძალიან მშვიდი.
  
  
  ეს ძალიან მშვიდი.
  
  
  მან ჩანდა გარშემო. შემდეგი ძირითადი სახლი იყო ორი პატარა სახლები, თანაბრად უცნაურია. უახლოესი ერთი იყო დაახლოებით ოცი ეზოები მთავარი შენობა. როგორც იქნა გააჩერა მდე. მე მაინტერესებს, რა სახის პროგრამული უზრუნველყოფა Mace გამოიყენება. ის იყო, დარწმუნებული ვარ, იგი არ იყენებს მას აღარ.
  
  
  ის გადავიდა ერთი ხის მეორეზე და მიაღწია მეორე სახლი. მან ასევე მიიღო ხედი driveway. ჩემი ბედი იყო, ძალიან კარგი უნდა იყოს ნამდვილი. იყო მანქანა არ არსებობს.
  
  
  ეს იყო ძველი ამერიკული station wagon. ეს ძველი 1952 Chevy ფსევდო-ხის მანქანები. სახურავი თაროს იყო ჯოხი ბარგი. და თევზაობა მექანიზმი.
  
  
  სადაც არ უნდა წავიდნენ, მათ არ წავიდეთ სათევზაოდ. მაგრამ ისინი მიდიოდნენ სადღაც, და მივიდა მხოლოდ დრო.
  
  
  მე მივიღე კიდევ ერთი სახლი. კარი იყო ჩაკეტილი. მან ჩანდა შიგნით ერთი ვიტრაჟი. მან მიაღწია ფანჯარა. ეს გაიხსნა. შესაძლოა, ძალიან მარტივად. Wilhelmina მომზადებული იგი და შევიდა შიგნით.
  
  
  თუ ეს იყო ვინმე სხვა, ვიდრე Mace, მე მინდა იყოს პრობლემები. იმ ძველ floorboards მომცა მოშორებით ოდნავი მოძრაობა. ისინი creaked ქვეშ ჩემი შესასვლელი. მაგრამ თუ ვინმე იყო იქ, ისინი ჩუმად.
  
  
  მისი განაგრძობენ. იქ მხოლოდ ორი ოთახი ქვედა სართულზე, და ისინი, როგორც ჩანს, ცარიელი, ძალიან ცარიელი. ბუხარი იყო ეკიდა სპილენძის ქოთნები და სუფთა, მაგრამ დამწვარი ფილარმონიის.
  
  
  ის ავიდა კიბეებზე.
  
  
  აბაზანა.
  
  
  ეს იყო ego ადგილზე domk. Mace-ის ფირზე ჩამწერი კვლავ საწოლზე. ძლიერი ბინოკლები იყო მაინც მოხდა გარშემო ფანჯარა. საწოლი იყო tangle ფურცლები. Mace და Pearson მორიგეობით მძინარე აქ. იყო ერთი ჩვენება თუნუქის ქილა კუთხეში. სუსტი სუნი თევზი მაინც სტუმრობა ჰაერში.
  
  
  არ იყო ნიშნები ბრძოლა.
  
  
  რა კარგი ამბავია, ეს შეიძლება ნიშნავდეს. რაღაც იძულებითი ih ნაბიჯი დაშორებით მისი პოსტი. მაგრამ ეს არ ნიშნავს იმას, რომ ისინი მკვდარი.
  
  
  მე ვუყურებ მეშვეობით ჩემი ბინოკლები. ჩენ-li ნახა სახლი. ლაპარაკი იყო, რომ ორი მამაკაცი. IH ფეხები ვერ ვხედავ, მაგრამ ih სახეები არ ჩანს. მე ჩემი ხმის ჩამწერი გაუგზავნოს შეტყობინება, რომ Dolores. ეს ის იყო, უკაბელო კონტაქტი ის სილამაზე ჩაის მაღაზია. მაშინ წავიდა უკან ქვემოთ და გადაძვრა ფანჯრიდან.
  
  
  Drizzly ამინდი. მისი, იგრძნო, უხერხულია. ვფიქრობდი, რომ ეს იყო ამინდი. მაგრამ შემდეგ კვლავ, მას ეგონა, რომ ეს შეიძლება იყოს გაფრთხილება.
  
  
  ის გაემგზავრა, მეორე სახლი. ერთ-ერთი, რომელიც იყო ყველაზე ახლოს მთავარ შენობაში. დაფები, რომ უკვე ჭედური შევიდა კარი იყო ამოღებული. Wilhelmina squeezed და გახსნა კარი.
  
  
  რაც მე იქ ვნახე ჩემი კუჭის clench.
  
  
  იყო სისხლის ყველგან. ძველი ხის იატაკი იყო გაჟღენთილია ეს და მოხატული უხამსი ფერი სიკვდილი. ეს გაყინვის შორის seams floorboards. თეთრი ბამბის ავეჯი იყო smeared ერთად ჭუჭყიანი. AX-ს მაჯის საათი იწვა გაანადგურა. რომ .38 კალიბრის პისტოლეტი საწყისი ცული იყო დაფარული სისხლი floured თავმჯდომარე. და axe, მოხატული წითელი, ქმნის შემდეგი ბუხარი.
  
  
  ბუხარი.
  
  
  ეს იყო ჯერ კიდევ იწვის. მაინც მისცა სითბოს. იყო წყობის თბილი ნაცარი შესახებ ფილარმონიის. კუთხეში, შემდეგ ცეცხლი, ქმნის... მკლავი. გავიგე, ძალიან უცნაური ხმაური, და მაშინ მივხვდი, მე დასძინა, ჩემს რევა, რომ არეულობას.
  
  
  წავედი სამზარეულოში და აღმოჩნდა, რომ ონკანის, მაშინ დაწინწკლული ცივი წყალი ჩემი სახე და მოხდა ჩემი მაჯის ქვეშ tap. ჩემი ყურები prickled. ონკანის აღმოჩნდა, რომ ეს off. მეგონა, რომ გავიგე რაღაც. ხის სართული creaking.
  
  
  
  
  თავი 18
  
  
  
  
  Tara მოგვიანებით მითხრა, მაგრამ მე შემიძლია გითხრათ ახლა. სწორი მიზნით.
  
  
  მას ვერ ვხედავ, Roscoe. მაგრამ მას არ ვიხსენებთ, ან. მან იცოდა, რომ ის იყო იქ. ჩემთან ერთად. რესტორანში. იგი შევიდა Featherstone ოფისში, როგორც დაგეგმილი at 2:30 pm მის გარშემო კისრის, Nah ატარებდა string მარგალიტი, რომელიც შეიძლება გადასცეს ნებისმიერი საუბარი ფარგლებში ხუთი მეტრი Nah, რომ ტელეფონი მოპირდაპირე მხარეს. მისი ჩანთა, Nah ჰქონდა იმავე ფირზე ჩამწერი, რომ მან მეორადი დღით ადრე.
  
  
  Tara იგრძნო ჯარიმა.
  
  
  მისაღებში შენიშნა, ცოტა გაღიზიანებული, რომ Tara იყო ძალიან ადრე. Pam სწრაფად ბადრაგირება მისი იმავე მეორე სართული მისაღებს, როგორც დღით ადრე და შესთავაზა hey, კიდევ ერთი ჭიქა ჩაი. მან დატოვა ეს შესასწავლად იგივე ჟურნალები.
  
  
  ამ დროს, Tara აიღო ჭიქა ჩაი. ეს სუნი სასიამოვნოდ დარიჩინი. მან dipped მისი თითის თხევადი და წყლულებს ეს off. ჩემი გოგონა got A ქიმიის მიზეზი. "ჩაის," მან ჩურჩულით, რომ მარგალიტი და Sonny, " ივსება methaqualone." იგი ითვლება დაახლოებით ხუთასი მგ. ეს წამალი გაძლევთ, რასაც ისინი უწოდებენ " კარგად მომზადებული." ერთი მხრივ, გრძნობა, ძილიანობა, სხვა განცდა elation. რაც შეეხება strike თავისთავად, ეს შეიძლება მოგკლას ორი გზა. ნარკოტიკების თავად, ან მისი არარსებობის გამო, ეს პრეპარატი. სიმპტომების ანალოგიურია ეპილეფსია — რამდენიმე დღის კრუნჩხვები, რომელიც შეიძლება დასრულდეს, სრული კრახი: სიკვდილი. ეს ხალხი აქ, იცოდნენ, რას აკეთებდნენ. რომ ხუთასი მილიგრამი იყო საკმარისი იმისათვის, რომ აფეთქება თქვენი უფროსი off. მინიმუმ საკმარისი იმისათვის, რომ თქვენ ფიქრობთ, თქვენი დეიდა Myrtle გაიზარდა ირგვლივ მკვდარი.
  
  
  Tara მოსაკლავად შინაარსი ჩემპიონატის ერთ-ერთი იმ potted liangs. თუ ეს ვაზი არ იყო სათანადოდ ფესვები მიწაში, ის აუცილებლად მოვა off.
  
  
  მან tiptoed გარეთ დერეფანში, კიდევ ერთხელ, და კიდევ ერთხელ არ იყო არც ერთი, რომ შეწყვიტოს მისი. იგი ავიდა კიბეებზე, რომ ზედა სართულზე. ორი კარები გამოიწვია ოთახი შენობის წინ. ერთი, გარშემო ეს ოთახი ეკუთვნოდა ალისა. იგი დახურულია მისი თვალები და შეეცადა წარმოედგინა, ფანჯრის მისი მამა, ჰქონდა აღნიშნა. მე ვარ იდგა სახლის წინ, ეს იყო მარჯვნივ nah. ასე რომ, ეს უნდა იყოს კარი მარცხენა.
  
  
  მან დააკაკუნა კარზე.
  
  
  Alice-ის ხმა არის absurdly ცუდი: "მოდის."
  
  
  Alice Featherstone ეგდო საწოლზე, მის ლურჯი აბრეშუმის pajamas, ფარული შორის ხუთი ნაბეჭდი აბრეშუმის ბალიშები. Alice Featherstone არ გამოიყურება ძალიან ჯანსაღი. პატარა მძივები tin იდგა გარეთ Nah-ის შუბლის, და იგი აღვივებდა თავად აღმოსავლური გულშემატკივართა. მისი თეთრი, მელირებული თმის ქმნის სველი უკან მისი უფროსი და, მოსწავლეებს, მისი თვალები იყო pinpricked. მან შეახსენა, Tara საქართველოს scruffy დედოფალი საწყისი Alice in Wonderland.
  
  
  Alice Featherstone იყო დატვირთული ნარკოტიკები. და ეს გააკეთა Tara სამუშაოს ბევრად უფრო ადვილი. ეი, არ იყო, არ უნდა ფიქრი, ლოგიკური ჟღერადობის საბაბი ყველა. Alice შორს იყო ლოგიკური, იმ მომენტში. იგი სადღაც სასაზღვრო ზონაში, სადაც მხოლოდ ერთი წინადადება სისულელეა, და ლოგიკა ქმნის დაბნეულობა.
  
  
  მან დაიწყო საუბარი დაბალი ხმით. გარკვეული მიზეზების გამო, მას ეგონა, Hey იყო ექვსი წლის, და Tara იყო მისი დედა. მართლაც, არსებობს პრეპარატები, რომელიც შეიძლება ფიქრობთ, რომ გზა. ჰაშიში უკვე შეუძლია ბევრი რამ, მაგრამ ისინი, რამ, რომ თქვენ მერცხალი, sniff ან მიეცეს, მხოლოდ საქმეს დაასრულებს კარგად. მაგრამ, ალბათ, ეს იყო მხოლოდ camouflage "Tell your mother" გამოიწერეთ ზარები. ნებისმიერ შემთხვევაში, Tara ღალატობენ და ითამაშა დედა.
  
  
  დედა უნდა იცოდეს ყველაფერი, იენ. ჩემი დედა არ ენდობა ჩემთვის, ისევე როგორც ჩემი მამა გააკეთა. Alice განაცხადა, რომ მას არ გაკეთება თავად.
  
  
  Yang იყო მგზნებარე Taoist. მაგრამ Jan შეიცვალა. Alice არ ვიცი, რატომ. მან უბრალოდ იგრძნო, რომ გზა. Alice უყვარდა გრძნობს. Nah, ასევე, იყო ლამაზი-to-touch ტედი მაუსი. არ Mo გვინდა, რომ ეს?
  
  
  მოგვიანებით, მან განაცხადა, wearily. რაც შეეხება ამ Ian?
  
  
  ისე, დაახლოებით ხუთი წლის წინ, სიკვდილის რჩევა პაპი, Jan აიღო მართვა. ყველაფერი კარგად მიდიოდა, სანამ ორი წლის წინ. ამის შემდეგ იგი გაათავისუფლეს ყველა, ვინც ძველი თანამშრომლები და დაინიშნა ახალი თანამშრომლები. ისინი ასევე Taoists, - განაცხადა მან. მაგრამ მაინც... ალისა არ მინდა მათ ძალიან ბევრი. ახალი არ არის, პირობა, რა თქმა უნდა. Pam ცხენი, კონტაქტი. და მაშინ quads.
  
  
  Quads?
  
  
  ამ ოთხი ბიჭებს, რომლებიც ყველა ერთმანეთს ჰგავს. დროს IHC, მხოლოდ ერთი მათ გარშემო წავიდა ნადირობა. არა, მან ეს ვერ შეძლო. არ ნადირობა, იგი გახელება მისი... ალისა დაიწყო ტირილი. ალბათ, იგი აპირებს, რომ მისი გაღიზიანება.
  
  
  Tara განაცხადა, რომ მისი დედა დაიცავდა მას. Alice შეწყვიტა ტირილი. მან დაიწყო მღერიან. Tara ვუყურებ და შეამოწმა მისი watch. ეს იყო ხუთი წუთი, რომ ორი. Hey, მე უნდა დავუბრუნდეთ სწრაფად მიუხედავად იმისა, რომ იგი ელოდება მისაღებს. მაგრამ რაც შეეხება იმ quads? არ Alice ვთქვათ არაფერი?" Alice თავი დაუქნია. მან giggled. მათ აქვთ სამი ძმა, და ამ ტყუპი ძმები არიან. და ისინი, როგორც ამ quads. გამოდის, რომ ისინი სამოცდაათიანი... თუ არა? Alice მხოლოდ ინახება giggling. ტყუპი პირველი. შემდეგ ოთხეული... ალისა მხოლოდ ინახება giggling. იყო ასევე ჩენ-li Hong Lo, რომლებიც სადღაც ირლანდია. ან ისლანდიის. ან სადმე სხვაგან. და შემდეგ იყო Peng Li, პილოტი. Alice waved მისი ხელები. ის იყო ამერიკაში. და მაშინ იყო, და შემდეგ იყო "— Alice გათვლა მისი თითების — " Dopey, Sheezy, და Doe. მან giggled. მაგრამ გავიდა რამდენიმე კვირის განმავლობაში. წავიდნენ ამერიკაში Pam ცხენი. შეხვდება ოსტატი. არა, უნდა აკმაყოფილებდეს ამ Presbyterian. გაიგო, რომ პრესაში. წასვლა სტომატოლოგი. ეს არის მომზადებული. სუფთა, სუფთა. ასევე, მას არ ახსოვს.
  
  
  Tara ფიქრობდა იგი. ასე რომ, ისინი დატოვა, რამდენიმე კვირის შემდეგ. უნდა ... პრეზიდენტი! ეს უნდა ყოფილიყო ეს. ისინი წავიდა მათთან.
  
  
  ეს იყო ორი წუთის წარსულში ორი. Tara squeezed Alice-ის მხრივ. "ეს ყველაფერი ძმები იცით?" მან სთხოვა.
  
  
  "Oi. არა", - ამბობს ალისა. "არსებობს მრავალი სხვა. ეს არის ძალიან დიდი ოჯახი. მაგრამ სხვები არიან შორს. Alice შეწყვიტა humming.
  
  
  "დარწმუნებული ხართ?" Tara ვკითხე მკაცრად. "თქვენ არ მიდიან სამოთხეში, თუ ტყუილი."
  
  
  Alice ჩანდა ფხიზელი. "მაინც, რომ ის, რაც Ian ამბობს. ის ამბობს, რომ სხვები დარჩება სახლში ცოტა ხნით და რომ ჩვენ უნდა მიიღოს ih გარეთ არსებობს. ასე რომ, როდესაც Pam არის ცხენი და სხვები დატოვებს, ახალი მოვა. ოჰ, პატიოსნად, დედა. აი, რა განაცხადა მან. Alice პატიოსნად ცდილობდა მისი საუკეთესო.
  
  
  Tara წამოდგა. "კარგი, ძვირფასო", - განაცხადა მან. "ახლა მე უნდა წავიდეს, და თქვენ კარგი გოგონა, და" - ის შეეცადა, ვფიქრობ, რაღაც დედობრივი, რომ ამბობენ, - " ახლა თქვენ ჭამა თქვენი cashews მორჩილად, და მე ვიქნები თქვენთან ერთად კიდევ ერთხელ მალე." Tara დახურულ კარს მიღმა მისი და აიღო ღრმა სუნთქვა. "თქვენ, გავიგე, რომ, თაფლი," მან განაცხადა, რომ მისი ყელსაბამი. "არსებობს მხოლოდ ერთი ამერიკაში ახლა. და ეს არის პილოტი. ვერტმფრენის პილოტი, მე ვფიქრობ. ან იქნებ ის იყო მოკლული ერთად senators იგი მოკლეს. იგი გაჩუმდა, მაშინ ვერ დაეხმარება, დასძინა, " თქვენ არ მინდა მისი აქ მოსვლა." ჰა-ჰა.
  
  
  მან გაიცინა და წავიდა ქვემოთ კიბეებზე. ბოლოში კიბე, მისი გზა, Pam ჰქონდა ცხენები და Sonny. ისინი გაბრაზებული ჩანდა. ძალიან გაბრაზებული.
  
  
  Pam Kona ჰქონდა კანქვეშა ნემსი თავის მხრივ.
  
  
  ყველა Tara შეიძლება ითქვას, " დიახ, ნიკ.'
  
  
  
  
  თავი 19
  
  
  
  
  თუ თქვენ გაატარონ მთელი ცხოვრება ცდილობს arm თავს წინააღმდეგ day of shit, ამ დღეს of shit მოვა.
  
  
  მისი იარაღი იყო განთავსებული შემდეგი ჩაიძიროს, და creaking სართული მე dive მისთვის. მისი ძალიან გვიან. დანა ტალღამ ოთახი, ამყარებს ჩემი მხრივ, რადიატორის, როგორიცაა ახალი პეპელა კოლექცია.
  
  
  "ყველა უფლება, კარტერი. ჩართოთ გარშემო ნელ-ნელა."
  
  
  Ih იყო სამი. ეს არ იყო "ისინი" ის ელოდა. ისინი ჩანდა, სამი ადგილობრივი Ivanovs. Super dandy. Ih შვედები და ვარცხნილობა იყო ათი წლის ასაკის ih, და ტონს კუნთების არ შეესაბამება თანამედროვე ტანსაცმელი. ისინი მოვიდა ჩემთან ერთად მათი იარაღი შედგენილი. ლიდერი არის წინ.
  
  
  "დააყენა თქვენს ხელში უკან თქვენი უფროსი," - განაცხადა მან.
  
  
  Ego ჩანდა მისი up და down. ერთადერთი კარგი რამ nen იყო ego სარჩელი. "მან უნდა არ დააყენა მის ხელში", - ვუთხარი მე", მაგრამ მე მაქვს ტექნიკური პრობლემა." მან აღნიშნა, რომ დანა მაინც clutched ჩემი მხრივ.
  
  
  აღმოჩნდა, რომ ერთ-ერთი მისი თანმხლები. "Giles," - განაცხადა მან. გთხოვთ იდენტიფიცირება, სერ. Giles მოვიდა ჩემთან და გაყვანილია დანა. ჩემი სისხლი იყო bubbling. Giles გამჩხრიკა. მან აღმოაჩინა, რომ ქართველები, მაგრამ ეს არ მოდის ახლოს გაზი სიმტკიცე. ეს, ალბათ, არ არის მისი ego ტიპი.
  
  
  Giles გაიცინა. ძალიან დარწმუნებული. "ყველა უფლება, ბოსი. ეს არის სუფთა.
  
  
  "მაშინ თქვენ და რობი მიიღოს ego შევიდა სახლში."
  
  
  Giles და რობი აიღო ჩემი ხელები და რამდენიმე პისტოლეტები დაპრესილი ჩემი ხერხემლის, მე გამოიწვია სახლი.
  
  
  არ არსებობს ეჭვი ამის შესახებ. ისინი საუკეთესო მკვლელები, დაახლოებით ამ დღეებში. Bangel, Lin Jing, და ახლა ამ steamboats აქვს ნამდვილად outdone თავს თავაზიანობას. Vin Vo იყო რაღაც. როდესაც მე შეუერთდა მას ოთახში, მან მომცა მკვლელები სახეს და წაკვეთილია იმ ნაბიჭვართან: "მცენარეთა ego." ისინი აიძულა, ჩემს სავარძელში. თითოეული მათგანი ჩემი მხრის და დაპრესილი იგი: თავის ადგილს. ფრთის თავი დაუქნია. მთავარი villain არის ასევე sel. ჰერები იყო სხვა ხე-მოპირკეთებული ბიბლიოთეკა. მხოლოდ ეს არ იყო, როგორც დიდი, როგორც ერთი Nassau. და ფანჯრები ღია იყო. გარდა ამისა, ჩენ-li არ იყო, არც აქ.
  
  
  ფრთის დადიოდა მთელს ოთახში, სამი თითით თითების თავბრუდამხვევი მისი სიგარეტის მსგავსად, მოძრავი მთა. ეს შეახსენა მისი ბედნიერი ჯერ. "ჩვენ ძალიან დაიღალა თქვენ, კარტერი," - განაცხადა მან ბოლოს. Ego-ს ხმა იყო მაღალი და ყინულოვანი. — გარდა ამისა, თქვენ ყოველთვის სულელური.
  
  
  მე არ ვაპირებ პასუხი, რომ პატიოსნად. ყველა მე ამაღლება წარბი. გარდა ამისა, არ სპილო ვერ აჩერებენ მეუბნებოდა, რომ მე სულელური.
  
  
  "თქვენ, რომ თქვენს მეგობრებს, რომ პატარა სახლი ადევნებდნენ თვალს აშშ, ასე რომ თქვენ შეიძლება საბოლოოდ დაჭერა ჩვენთვის." მან გაიცინა. ასეა თუ ისე, ის pursed მისი ტუჩები. "საქართველოს dell თავად... ეს იყო პირიქით. ჩვენ გვქონდა ჩვენი თვალი დააკმაყოფილებს თქვენს მეგობრებს და ჩვენ ვიცოდით, რომ ეს მიგვიყვანს თქვენ. მაინც ვიყავით მომზადებული თქვენი ვიზიტი.
  
  
  ის მართალი იყო. ის იყო სულელური. მისი ჩავარდა ih ხაფანგში მისი თვალები ღია. მაგრამ მეორეს მხრივ, AH იცოდა, სად იყო. და Vinh Po იცით, უკეთესი იქნება, თუ მათ იცოდნენ, რომ... ის წამოდგა, სკამზე. მან გახსნა უჯრა. "იმ შემთხვევაში, ფიქრობთ, რომ თქვენს მეგობრებს დაგეხმარებათ..." ის, ჩატარდა მცირე აუდიო ფირზე. — ჩვენ კითხვაზე, თქვენი აგენტი, Mace, რათა საბოლოო ანგარიში. "Kostya, მან სამი. ჩვენ არ აღმოაჩინა, განმეორებითი შეტყობინება, რომელიც შესაძენად სხვები აქ, — როგორც ეს აქვს დედამიწის თქვენ. მან ფირზე პატარა პორტატული ჩამწერი. "იმ დროს, მესამე გაგზავნა იწყება იმეორებს, ჩვენ არ იყოს აქ აღარ." აღმოჩნდა, უკან ჩემთვის. "მე ვფიქრობდი, რომ თქვენ შეიძლება იყოს დაინტერესებული, რომ მოვისმინოთ ოფიციალური ერთგულების გამო, რაც აქ მოხდა დღეს."
  
  
  ის დაპრესილი ღილაკს და Mace დაიწყო მისი postmortem ანგარიში.
  
  
  "ბოდიში, მე წავიდა თევზაობა. არ ჭამა საკვები. გაფუჭებული ფაფა გემოვნებაზე კიდევ უკეთესი. სწრაფად გასინჯა, სწრაფად ვწუხვართ. Ah.'
  
  
  ერთი წუთით, ვფიქრობდი, Mace დაუშვა შეცდომა, მაგრამ მე სწრაფად ლოცულობდა, რომ იგი მაპატიე, არ აქვს მნიშვნელობა, სადაც ის იყო, წმინდა მომენტში.
  
  
  Mace არ დაკარგავს თავის გზას. კარგად.
  
  
  ჩვეულებრივი დახურვის არის "წერილის თემის".
  
  
  "გადაცემა" ნიშნავს, რომ შეტყობინება არის დარბაზში კოდი. მარტივი კოდი სწრაფი შეტყობინების გადაცემა. ერთად პირველი წერილი, თქვენ ყოველთვის უნდა მიიღოს შემდეგი მეოთხე სიტყვა. მე დათვლილი იგი out. Mace-ის გაგზავნა ჩვენთვის იყო: "მე ბოდიში. საქართველოს Eda არის კორუმპირებული. სწრაფად!'
  
  
  Reinforcements ჩამოვა, პირველი, როგორც band არის სათამაშო. საბავშვო ბაღში ან არა. ის შეიძლება ველოდოთ დახმარება ფარგლებში საათი.
  
  
  ფრთის აღმოჩნდა, რომ მთავარი villain. "Cornelius," - განაცხადა მან," ახლა ჩადეთ ამ ფირზე."
  
  
  Cornelius აიღო ფირზე და გამოვიდა მეშვეობით ოთახი.
  
  
  "ახლა, კარტერი... ახლა, რომ თქვენ დაგვეხმარა იმდენად, მე თქვენ სასარგებლოდ... კიდევ ჩენ-li," მან განაცხადა, რომ Giles.
  
  
  Giles იყო წასული. "კარგი. ის, რაც თქვენ ნამდვილად გინდათ იცოდეთ ჩვენთან?
  
  
  მან გაიარა მთელი არსენალი grimaces და giggles სანამ მან აღმოაჩინა, რევმატიზმი. — თქვენ უნდა იცოდეს, სადაც შტაბი არიან, ხომ?" და ახლა", - განაცხადა მან, როგორც Giles და ჩენ-li შევიდა ოთახში," რომ ის, სადაც ჩვენ ვაპირებთ, რომ მიიღოს თქვენ."
  
  
  მას შევხედე ჩენ-li.
  
  
  რა მივხვდი, მინიმუმ გასაჩივრების შესახებ nen იყო კანქვეშა ნემსი ego მკლავი.
  
  
  მე არ მაქვს დრო, ცდილობენ არაფერი, ასე რომ მე კიდევ ერთი წარუმატებელი მცდელობა emu-ს ყელის, მაგრამ რობი და Giles მცემდნენ მას. მე დააგდეს ისევ ჩემი თავმჯდომარე. დარტყმა ჩემი ყბის, რომ, როგორც ჩანს, knock out ყველა ფითხები გარშემო ჩემი კბილები. Vin მოვიდა და დამარტყეს. ეს ყველაფერი მოხდა, ძალიან სწრაფად. Giles და რობი იყო ჩატარების me down. ჩენ-li შემოვიდა ჩემს ყდის. არაფერი იყო, მკერავი შეიძლება ამის შესახებ. ერთი სწრაფი მოძრაობა, ნემსი გაქრა ჩემს ხელში.
  
  
  ისინი გაიმართა ჩემთვის მინდა, რომ რამდენიმე წუთის განმავლობაში. წამი გავიდა, იქნებ. ან უყუროთ. მე არ ვიცი, მისი აღარ. Cornelius დაბრუნდა და განაცხადა, რომ მას ჰქონდა გატეხილი ფირზე კასეტა. მან განაცხადა, რომ, ბოდიში. Vin Wo აგინებდნენ და სურდა, წებო დააფიქსიროს. აღმოჩნდა, რომ Cornelius და განაცხადა, რომ " ძაღლი puppy. პროჭი.'და მაშინ ego-ის სახე აღმოჩნდა წითელი. წითელი ვარდი. ფურცლები გაიხსნა და ერთი, ისინი დაეცა იატაკზე. ვუყვარვარ, არ ვუყვარვარ...
  
  
  "Capulets", - განაცხადა Giles. იგი იცინის. Fat წყლის ხოჭო crawled გარეთ rta. Ego ვცდილობდი, რომ ბიძგი მისი მოშორებით მისი ხელი. დარჩება, როგორც გონივრული, რაც შეიძლება.
  
  
  ეს იყო წააგო თამაში.
  
  
  ჩემი პირით წავიდა მშრალი. იგი ცდილობდა მისაღებად. მაგრამ ის არ ჩანს, რომ ვიცი, როგორ უნდა გავაკეთოთ, რომ ეს აღარ. მან დახედა, მისი საბალეტო ტუფლები. იმის გამო, რომ არასწორი ორივე ბოლოები ბინოკლები. ისინი შორს. მაგრამ ბალთები. ისინი ლამაზი. ისინი ოქროს. ისინი glowed.
  
  
  
  
  თავი 20
  
  
  
  
  მომდევნო პერიოდში იყო მუდმივი კოშმარი. მე არ მახსოვს, რამდენი საათის ან დღის განმავლობაში გაგრძელდა. იქ აღარ იყო რაიმე განსხვავება არ არსებობს დრო და ღამეს შორის საძილე და იღვიძებს. თქვენი ოცნებები, თქვენ ზოგჯერ გამოეკიდა მიერ მონსტრი. მთელი ბრბო ხართ დასცინის. ტროტუარის crack და რევა. მაგრამ მაშინ, გაახილე თვალები, shake თქვენი უფროსი, და თქვენი ნაცნობი საწოლის ფეხი ერთხელ, ფარდები შედგენილი, პერანგი თქვენ დაუშინეს იატაკზე ღამით. თქვენ გაზომოთ თქვენი საღი აზრის საკუთარი წესები, რომელსაც დამამშვიდებელი განსხვავებით რეალობა.
  
  
  მხოლოდ რეალობა არ არსებობს ჩემთვის.
  
  
  როცა გაიხსნა მისი თვალები, მე ვნახე მისი სხვა მონსტრი. იცინის სარკე სახეები. Kaleidoscopic ხედები. იცვლება, ფართო, ნელა მოძრავი სამყაროს გაერთიანების ფორმები და იცვლება ფერები. მითიური არსებები და შეუძლებელია მოვლენები. ჩემი ოცნება, Tara ინახება ბრუნდება. მისი თმა არის მწვანე. მისი თვალები ველური. მას შემდეგ, რაც მან squeezed ჩემი ხელი, სანამ მას მოსდიოდა სისხლი. ის მინდა გაიმართა თავის იარაღი ერთხელ, და ის მინდა ტიროდა საუკუნეებში.
  
  
  ნელა ოცნებები გავიდა. იგი გახდა ნაკლებად საშინელი. ჩემი სამიზნე გადაიქცა ერთი თეთრი ცარიელი ეკრანზე. რეგისტრაციის სურათები. არა აზრები. ერთ დღეს მე გაიხსნა მისი თვალები და ეგონა "airplane". ჰერები იყო თვითმფრინავი. ცდილობს hook, რომ სიტყვა ჩემი აღქმა აგზავნის ჩემთვის ისევ ღრმა, მოუსვენარი ძილი.
  
  
  ჰერები იყო მანქანაში. იგი ეძებს out მანქანის ფანჯრიდან. ის დახურულია მისი თვალები ისევ.
  
  
  როდესაც მე ვუყურებ კიდევ ერთხელ, ხედი იგივე იყო. ცა იყო ისევ ლურჯი. ბალახის იყო, ჯერ კიდევ მწვანე. ავტობუსის გარეთ არ შეიცვალოს ფორმა ან ფერი. იყო რამდენიმე წერილი უკან. მაგრამ მე ვერ ვხედავ, რა იყო ეს. ეს სისულელე იყო, ეს იყო იეროგლიფები. ის shuddered. რაც მათ გააკეთეს, რომ ჩვენთვის, როგორიც არ უნდა იყოს, ნარკოტიკების ისინი მოგვცა, მე ვერ წავიკითხე!
  
  
  შემდეგ მან ჩანდა სხვა მიმართულებით და ფრთხილად, ნახევრად ღია თვალები, ჩანდა გარშემო მანქანა. მე დაადეს, რომ ვინმე ჩემს მარჯვნივ. მე ვიგრძენი ეს. მაგრამ ჰერები არ აპირებს გამოიყურება ego-ს მიმართულებით მხოლოდ ჯერჯერობით. მე არ გაგზავნას მისი სასტუმრო,, ასე, რომ მინდა იცით, მე უკვე მეძინა.
  
  
  მანქანა იყო, ლიმუზინი. წინა სავარძელზე იყო დამალული ხედი მიერ მძიმე ნაცრისფერი ფარდა. არ იყო ჩვენთვის, არ ჟღერდეს, მაგრამ ძრავის ხმა და ხმის გზა. ერთი იჯდა ჩემს გვერდით არ იყო talker. ის ნელა tilted თავის არეში მარჯვნივ და შევხედე მისი ჯგუფი თვალები ვიწროვდება. მე არ უნდა იყოს, ასე, რომ ფრთხილად ყველა. მას ეძინა. თხელი, wiry კაცი. ვიეტნამური, მე ვფიქრობ. ექიმი ან ასისტენტი თეთრი საავადმყოფოში gown. არა. ეს, ალბათ, უბრალოდ სხვა კანის ტელ.: გამოწყობილი ექიმი.
  
  
  მისი ცდილობდა კარი. დახურული. იყიდება estestvenno.
  
  
  მან ჩანდა, ფანჯრიდან ისევ. ავტობუსი იყო ჯერ კიდევ წინ გველოდება. ის მაინც ვერ წაიკითხავს, მაგრამ რა იყო დაწერილი, რომ ავტობუსი იყო, გასარკვევია. ეს დაიწერა აღმოსავლური წერილები.
  
  
  ჩვენ ქუხილი მეტი ხიდი. სხვა მანქანა გზაზე იყო, ურიკები და ველოსიპედები. იყო მხოლოდ ერთი სხვა მანქანა. კიდევ ერთი limo. ის მოდიოდა ჩვენს უკან.
  
  
  მან ჩანდა კიდევ ერთხელ. მე არ ვიცი, რამდენი ხანია, მე ვუყურებ. შემდეგ, რაც დავინახე, იყო ქალაქის ქუჩაში. ხმაურიანი ტრამვაი, ხალხი ველოსიპედებით. ბალოკი ურიკები და ადამიანი მწვანე ფორმები და ჩალის ქუდები ყველგან. მისი მზერა mimmo მისი მძინარე დაცვა ფანჯრიდან, რომ მისი უფლება. დავინახე მოსკოვის კარიბჭე." ყველაფერი არის უკან ეს კარიბჭე. როგორ შეიძლება მე არ იცნობდით მას? რაღაც დაბრუნდა. მან ჩანდა საკუთარი ფანჯარა ერთხელ. საპირისპირო სასტუმრო, სახურავზე შენობა, მე ვნახე ის, რაც მე მინდოდა. უზარმაზარი ფერი პორტრეტი Ho Chi Minh City ფართობი 40 კვადრატული მეტრი.
  
  
  მხოლოდ შენობა ეკუთვნოდა ვიეტნამური სახელმწიფო ბანკი. ქალაქში იყო ჰანოი. Vin Vo წამიყვანეს ჰანოი.
  
  
  მან ჩანდა გარშემო განახლებული ინტერესი. მე არ მინახავს მისი in Hanoi რვა წლის განმავლობაში. რამდენიმე შენობები ისაუბრა ომი, მაგრამ ზიანი არ იყო ასე დიდი.
  
  
  ჰანოი არის ლამაზი ქალაქი.
  
  
  ქალაქ ხანგრძლივი, shady ბანერები dotted აქ და იქ ძველი ფრანგული კოლონიური mansions. ბუდისტური ძეგლები, ჩინური ტაძრების. წითელი მდინარე არის ნათელი და გასაგებია, და junks მისი ბანკების როლი lazily გასწვრივ ლურჯი ერთი. გასაკვირი არ არის, არ არსებობს ანტი-ამერიკული ლოზუნგებით ბილბორდები. ნიშნები სიძულვილი. ამ ხალხს არ სძულთ.
  
  
  ეს არის არასწორი დამოკიდებულება, რომ ომი. თქვენ სიძულვილი, და შემდეგ დაუყოვნებლივ ვფიქრობ, რომ სხვები სიძულვილის თქვენ. ერთი რამ უნდა ვიფიქროთ. მაგრამ, პირველ რიგში, ის ვერ ვფიქრობ სწორი. მეორე, მისი აგენტი ცული. ეს ის არ არის, რომ მათ არ ვფიქრობ. მაგრამ ih მიმდინარეობს მომზადებული ომი.
  
  
  მხარეს გზა, მეორე limo გამოყვანილია up გოგონა. მისი glimpse შევიდა შიგნით. იყო ფარდები უკანა ფანჯარაში. მაგრამ ადრე, ჩენ-li იყო მჯდომი მძღოლი. ჩენ-li ვნახე მე და ნახეთ, რომ მე მეძინა. ის nudged მძღოლი, რომელიც honked მისი საყვირი.
  
  
  ჩემი ექიმი გაიღვიძა. მან მისცა მას dazed, მოდუნებული შეხედეთ რა ეს უნდა ყოფილიყო, როგორიც ამ ბოლო რამდენიმე დღის განმავლობაში. "რაგბის", - ვუთხარი მე. "ლამაზი ბურთი..."
  
  
  იგი იცინის. "ეს არ გაუკეთებია გრძნობა. კარტერი. თქვენ არ მიუღიათ ეს მედიცინის ოცი ოთხი საათის განმავლობაში. ეფექტი დასრულდა. თქვენ უკვე overslept ყველაფერი. და ეს H-2, არსებობს არანაირი გვერდითი მოვლენები."
  
  
  მან შემომხედა appraisingly. "ლამაზი ცდილობენ."
  
  
  ის იყო, ღმერთმა იცის, რატომ, ამერიკული. მინიმუმ მან ისაუბრა, როგორც ერთ მთელს ამერიკელები. მაგრამ მეორე? ან მტერი?
  
  
  "როგორ... რამდენი ხანია ქვეშ აფრების?"
  
  
  "Ah", - განაცხადა მან. "ეს არის საიდუმლო ინფორმაცია. მოდით უბრალოდ, ვამბობთ, რომ... ხანგრძლივი საკმარისი, რომ თქვენ აქ. და არ მკითხოთ სად "აქ"არის.
  
  
  "ჰანოი", - ვუთხარი მე.
  
  
  Ego-მეგობრული გამოხატვის იყო წასული. Ego თვალები ვიწროვდება. ის დაპრესილი ღილაკს და ფანჯრის უკან, წინა სავარძელზე შემოვიდა ქვემოთ. "ბატონი Wing", - განაცხადა მან. "თქვენი პატიმარი მეძინა."
  
  
  ფარდები slid უკან. ბინა Vin სახე გამოჩნდა, შეწყვიტა კისრის მიერ ფანჯრის რაფაზე. ის ჰგავდა ამაზრზენი მარიონეტი. მან შემომხედა და growled.
  
  
  "მან, როგორც ჩანს, ვფიქრობ, რომ ჩვენ in Hanoi."
  
  
  "აჰ," Wing განაცხადა. შემდეგ მან თავი დაუქნია. "დიახ, ჰანოი. თქვენ ხედავთ, რომ არსებობს? მან აღნიშნა, რომ კასეტური ნაცრისფერი შენობები. "Li Nam De".
  
  
  ვცდილობ, საფრანგეთის ციხეში. ასევე ცნობილია, როგორც Hanoi Hilton. ადგილი, სადაც ჩვენი ტყვეების გაიმართა.
  
  
  "ეჭვგარეშეა, თქვენ მოვისმინე სიუჟეტებს ეს ადგილი," მან განაცხადა,. — მაგრამ, თქვენ ნახავთ, რომ ციხეში რომელსაც ჩვენ ვაგზავნით, თქვენ ძალიან სახიფათო... სრულიად განსხვავებული. მიუხედავად იმისა, რომ მე ვერ ვხედავ მიზეზს, რატომ უნდა იცოდეთ სად არის ის დარბაზი. ის დაპრესილი ღილაკს და ფარდები დახურულია ერთხელ, ბლოკირება, ჩემი აზრით.
  
  
  "დოქტორ Kuoi?" ასე რომ, ეს იყო ნამდვილი ექიმი. — სულელია ჩვენი ბატონი კარტერი, ასე არ wouldnt be stupid. გარეშეც კარგი კვლევა, ეს არის კიდევ შეუძლია გამოთვალოს მისი მიმართულებით და დრო. არ არის, რომ ის დაბრუნდა, მაგრამ მე ასე ვფიქრობ... შესაძლოა, კიდევ ერთი გასროლა."
  
  
  ჩემი ხელები შიშისგან კანკალებდნენ დროს სიტყვები. იგი ვერ შეაჩერებს იმუქრება ყველა. ჩვენ გვაქვს განცდა, გულისრევა, ჩემი ნაწლავები. მე არ მახსოვს ნარკოტიკების თავად რამაც ასეთი გრძნობები. მაგრამ იქნებ ჩემი სხეულის ეს გააკეთა საკუთარი. Quoy შემომხედა და გაიცინა ისევ. Ego გრძნობა უპირატესობას უკვე აღდგენილია. "არ ინერვიულოთ, ბატონ კარტერი. ეს კადრი მხოლოდ ამით თქვენ სძინავთ. არა, არ იქნება უფრო ცუდი სიზმრები. საშიში არაფერია. ჩვენ გვინდა, რომ თქვენ უნდა იყოს, როგორც ახალი, როგორც გვირილა მას შემდეგ, რაც ჩვენ იქ.
  
  
  მე არ მაქვს ბევრი არჩევანი. რა იესო.
  
  
  კიდევ ერთი გასროლა.
  
  
  უდაბნოში ერთხელ.
  
  
  
  
  თავი 21
  
  
  
  
  როდესაც მე გამოიღვიძა up, ეს იყო ბნელი. მე ცრუობს რაღაც რბილი. საჰაერო იყო სავსე სუნი vitek. არ იყო სუსტი, დამამშვიდებელი hum, reflex მოძრაობა, და მე შევხედე ჩემს უყუროთ. რა თქმა უნდა, მე არ მაქვს sentry აღარ. მათ ih დაშორებით მე დიდი ხნის წინ. როდესაც მე ვიყავი ანესთეზიის ქვეშ.
  
  
  მისი stahl ნავიგაცია. ჰერები ქმნის სართული რბილი ლეიბები, საერთო ბამბის ფურცელი. ოთახი იყო ნათდება მიერ გვიან twilight, და ადრეული ვარსკვლავები ანათებს მეშვეობით საჰაერო ხვრელები. იყო ნიავი. ეს მოიტანა ის აჟიოტაჟი მოჰყვა.
  
  
  ეს არ იყო ხმაური. ეს იყო სიმღერა. დაბალი, ნათელი mix ასობით მამაკაცი ხმები, რომ მოვიდა ერთად ერთი წინადადება: "O Tao; o Tao.
  
  
  ოთახი იყო დიდი. მეჩხერად მოწყობილი, მაგრამ კომფორტული. კომპლექტი ნათურები. არ იყო სკამები, მაგრამ იყო piles ბალიშები იატაკზე; სართული იყო დაფარული ნაქსოვი ხალიჩების. ჩაეგდო ოთახში იყო კიდევ ერთი მატრასი სხვა წყობის ბალიშები.
  
  
  მაგრამ არა. ისინი არ ბალიშები. კონტეინერების იყო.
  
  
  იგი არ გადავა. იგი ჯერ კიდევ ეძინა. ან ის მაინც გავლენის ქვეშ საძილე აბი.
  
  
  იგი ადგა და წავიდა მეორე მხარეს ოთახი. მე ისევ იმუქრება. იგი შეეხო თავის მხრის. ეს იყო ნამდვილი. "Tara?"
  
  
  მან ამოიოხრა, აღმოჩნდა, და დაკრძალეს მის სახეს, ლეიბები.
  
  
  "Tara," გამეორება. იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი wildly. "არა, არა, გთხოვთ," - განაცხადა მან.
  
  
  იგი შეარყია მისი მხრის უკან და მეოთხე. "Tara". გაახილა. უეცრად, მოულოდნელად. ღიაა. მან უბრალოდ შემომხედა. ჩვენი რელიეფის, ჩვენი რეაქცია, ჩვენი აღიარება.
  
  
  მისი მზერა იყო პრობლემური. საბოლოოდ, მისი ტუჩები გადავიდა. "N-ნიკ?", - განაცხადა მან რბილად.
  
  
  რასაც ვაკეთებ, რომ მისი ბოლო რამდენიმე დღის განმავლობაში არ შეცვლილა მისი. ეს იყო ზუსტად ის, რაც მე ვნახე ბოლო დროს. მწვანე თვალები, რომ დასკანირებული ჩემთვის იყო ფართო და ბრჭყვიალა. არ იყო შავი ხაზები იგი ავადმყოფობის მან განიცადა. კი მისი freckles ჯერ კიდევ მიმოფანტული მთელი მისი სახე.
  
  
  მან გააუქმა მისი სახე და აიღო ჩემი ხელი, გაშვებული ბურთი ნელა ქვემოთ ჩემი მხრის, ქვემოთ ჩემს კისერზე, და ქვემოთ ჩემი ლოყები. მოსწონს ის ცდილობს დაარწმუნოს თავად მისი თითების. თითქოს ის არ საკმაოდ ენდობა, მისი თვალები ჯერ.
  
  
  "Oh, my God", - ვუთხარი მე. "ოჰ, ნიკ", - განაცხადა მან. და ჩვენ მდნარი ერთმანეთს სანამ ფერი გაქრა. ჩვენ kissed, და ასობით ხმები დაასრულა სიმღერა.
  
  
  ის აიყარა და გაიქცა დაკითხვის გადასცეს მისი სახე. "რეალურად, მე ბოდიში, რომ თქვენ აქ, ნაცვლად იმისა, რომ ბედნიერი. როგორ... მე შეარყია ჩემი უფროსი, " როგორ მოხვდით აქ?" როდესაც მისი საბოლოოდ ვერ ვფიქრობ, კიდევ ერთხელ, მისი, ეგონა, თქვენ უსაფრთხო და sound ლონდონში.
  
  
  იგი ჩემსკენ უკან მატრასი და დაკრძალეს მის სახეს, მის ხელში, ახსოვს, თუ როგორ იგი მიღებული მინდა აქ. მოულოდნელად მან შემომხედა.
  
  
  "მაგრამ, თუ თქვენ არ არსებობს.".. არ იყო იქ?".. თქვენ იქ არ ყოფილხართ.
  
  
  მე შევეცადე, რომ მესმის მისი. "ამავე Featherstone ის?" არა, ეს იყო Roscoe.
  
  
  "Roscoe? არა, მე არ მინახავს. მაგრამ მე მეგონა, რომ იგი... მე ვგულისხმობ, ბოლო, რაც გავაკეთე, იყო, ზარის თქვენ და... და, როდესაც თქვენ არ გამოჩნდება, მას ეგონა, მას ეგონა, რომ მინდა დაიჭირეს თქვენ, ძალიან. ბავშვები მითხრა, რა მოხდა. ნიკ, მე მახსოვს მისი... ან, კი. მე ვფიქრობ, გამახსენდა მისი ახლა, ეს იყო ისეთი შოკი, მაგრამ..... მე მითხრეს, მაშინ... რომ იქ სხვა არაფერი შეგიძლიათ გააკეთოთ, ჩემთვის. რომ თქვენ იყო ih-ს პატიმარი.
  
  
  ისინი უნდა ჰქონოდა გარკვეული კავშირი ამ ვილაში და Featherstone სახლი. იქნებ რადიო. "ასევე, ისინი უფლება, რომ. მე ვუთხარი,. "ის იყო ih პატიმარი. მაგრამ არ ლონდონში. მივედი ih სასახლე.
  
  
  'In the manor? რომ ჩენ-li?
  
  
  "დაველოდოთ", - ვუთხარი მე. მე შევამოწმე ოთახში მიკროფონები ან სხვა ფარული მოსასმენი აპარატურა. არაფერი არ იყო იქ. მე მითხრეს Hey, რაც მოხდა, ჩემთვის ჩემი ბოლო დღე ლონდონში. არავინ ჩვენს გარშემო იცოდა, რა მოხდა, Roscoe. ჩვენ უბრალოდ იცოდა, რომ ეს ვერ იქნება ძალიან კარგი.
  
  
  "და თქვენ?'
  
  
  ვთხოვე. — რა გააკეთეს, რომ თქვენ?" იგი გაიქცა თავის მხრივ მეშვეობით მისი წითელი ანგელოზების თმა.
  
  
  "მახსოვს", - განაცხადა მან. იგი შეეხო ჩემი სახე კიდევ ერთხელ. "გახსოვდეთ, თქვენ გამაფრთხილა, არ უნდა წავიდეთ იქ. თქვენ განაცხადა, რომ "ისინი ტუმბო თქვენ სავსე pentatol, და მაშინ თქვენ ვუთხრა, Hawke ს შუა სახელი". თქვენ უფლება დაახლოებით ერთი რამ. მე არ ვიცი, Hawke ს შუა სახელი. ოჰ, ნიკ, მე ასე მრცხვენია. მან დაიწყო ტირილი. არა ეს დიდი სავსე ცრემლებით სავსე თვითმმართველობის სამწუხაროა, მაგრამ ეს ტანჯვა, ფსიქიკური ტკივილი.
  
  
  "Hey, calm down," მე ვუთხარი რბილად. "არ ადანაშაულებენ თავს, ახლა. ახლა ეს არის corkscrew ნება და ძალა. და რას ნარკოტიკები უნდა გავაკეთოთ ეს? ისინი თქვენი სურვილისამებრ. ამ კანქვეშა ნემსი ომი, არ არსებობს გმირები ყველა. თქვენ უნდა იცოდეს, რა.'
  
  
  მან თავი დაუქნია და crawled კიდევ უფრო hollyhocks. "მე ვიცი, რომ," განაცხადა მან. — მაგრამ ეს არ დაეხმარება ბევრად. განსაკუთრებით მაშინ, როდესაც მე ვფიქრობდი აყენებს თქვენ ემუქრება.
  
  
  ასევე, თქვენ შეიძლება ჰქონდეს დამნაშავე, რადგან ერთადერთი ადამიანი, ვინც ამით თავს საფრთხე იყო მისი ქმარი. მისი მიიღო უხეშად ხაფანგში მიერ Vin და ეს სრულიად გარეშე თქვენი დახმარება. და მე ვფიქრობ, რომ თუ ჩვენ ნამდვილად შეესწავლათ ეს, მე ვფიქრობ, რომ ეს ჩემი ბრალია, რომ თქვენ დაიჭირეს. მე უნდა მოისმინა ჩემი აზრები და არ დავუშვებთ თქვენ მიიღებთ ნებისმიერი დაახლოება, რომ ადგილი პარიზში.
  
  
  მან გაიცინა. ეს იყო პირველი ის მინდა ღიმილი ჰქონდა დიდი ხნის განმავლობაში, და მისი ტუჩები ჯერ კიდევ იბრძვის იგი. "მე ვფიქრობ", - განაცხადა მან, " თქვენ უნდა მოვუწოდებთ მას ბედი. მან უნდა მოვისმინე თქვენი აზრი, მაგრამ ის რა მეამბოხე. ყველას, ვინც ეპყრობა ჩემთვის, როგორც პატარა გოგონა, ან, როგორც მინიმუმ, როგორც პატარა გოგონა, მე მინდა იმის დასამტკიცებლად, რომ მე ვარ ძალიან სასარგებლო პრაქტიკაში."
  
  
  იგი შეეხო ee ჩხირები. "ძალიან სასარგებლო", - ვუთხარი მე.
  
  
  მან შეამცირა ფურცელი, რომელიც მოიცავდა საწოლი ოდნავ.
  
  
  "გინდა სცადე და თუ შეგიძლიათ გამოიყენოთ ეს ახლა?"
  
  
  იგი ნამდვილად სურდა დანახვა.
  
  
  იყო დააკაკუნონ კარი.
  
  
  მან გახსნა იგი და ორი მამაკაცი შემოვიდა. ერთ მომენტში, დამავიწყდა, რომ ჩვენ პატიმრები. მამაკაცები იყვნენ გამოწყობილი მარტივი ქსოვილის ტანსაცმელი. Ih თავი გადაპარსული ჰქონდათ. Ih სახეები იყვნენ-I hate უნდა გამოვიყენოთ, რომ სიტყვა, როდესაც საქმე Easterners - მაგრამ ih სახეები იყო გაუგებარი. Odin იყო გარშემორტყმული დიდი ქვევრის წყალი. მათ დაუთმო.
  
  
  ისინი არ ამბობენ სიტყვა ჩვენთვის.
  
  
  კაცი გრაფინი დადიოდა მთელს ოთახში და მოსაკლავად წყალი შევიდა გრაფინი, ან თუნდაც ის, რომ ჩანდა. კიდევ ერთი აღმოჩნდა dim ჭერი ნათელი, frosted მსხალი წელს frosted მინის ბურთი. ეს არ იყო, პირსინგი, ნამდვილად, მაგრამ ეს მაინც გააკეთა us დახუჭოს.
  
  
  მან გახსნა კაბინეტი. იყო ჩვენი, შვედები '— კარგად, ჩემია, შვედები', და რამოდენიმე უსარგებლო ნასესხები Tara — მაგრამ ის გაყვანილია სხვა ორი ლუქსი. წყვილი ნაცრისფერი, აბრეშუმის pajamas. არა, ვინც თქვენ აცვიათ შვებულებაში, მაგრამ ვინც თქვენ აცვიათ ოფიციალური ღონისძიებები.
  
  
  იყიდება Tara, მან ლამაზი, აბრეშუმის ნაქარგი aozai, ტრადიციული შვედური ქალის კაბაში.
  
  
  ისინი გაგრძელდა დუმილი. ჩვენ გვქონდა საშუალება, კაბა და იყოს მზად ნახევარ საათში, როგორც, ჩვენთვის, თუ არსებობს სიგნალი. მზად რა, ჩვენ არ ვიცით. პანტომიმის ის Ih არ გვაცნობოთ ამის შესახებ.
  
  
  ისინი ბერები", - ვუთხარი მე, როდესაც ისინი წავიდნენ ისევ. 'თუ არა?'
  
  
  — მე - მე არ ვიცი. იგი სარეცხი მიერ გრაფინი.
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი. "ისინი ბერები. ცოტა ხნის წინ ih ისმის მისი სიმღერა. "O Tao: O Tao'And მისი,, წავიდა, რომ ფანჯარა გაიხსნა და სახსრების. იყო ფილარმონიის მათ უკან. რამდენადაც მე ვერ ვხედავ, შენობა, ჩვენ ვიყავით ნაწილი იყო "უზარმაზარი ძველი ქვის ციხე." პეიზაჟი მანძილი, როგორც ედემის ბაღში. ეს იყო მშვიდი და აყვავებულ, გარდა chirping და crickets. პატარა მსვლელობა shaven ხელმძღვანელობდა კაცი დადიოდა ერთ შემდეგ სხვა, ხელმძღვანელები დაუთმო, მეშვეობით ხანგრძლივი ბალახის.
  
  
  "დიახ."მისი თვალს ჩუმად ფილმის, და მოულოდნელად გაბრაზდა სიტუაცია. "ისინი ბერები. Taoist ბერები. და ეს არის მონასტერი. თქვენ უფლება. ტაო და KANG არიან რაღაცნაირად დაკავშირებული. მიუხედავად იმისა, რომ ego ღმერთმა იცის, როგორ. და როგორ არის შესაძლებელი, რომ მონასტრები მაინც არსებობს ამ კუთხეში მსოფლიოში? ჟალუზები დახურული ერთხელ. "Grand Prix თამაში", - ვუთხარი მე. "Hit ან ორმაგი მომდევნო რაუნდში." მისი, ჩამოშორდნენ ფანჯარა. "თაფლი", - განაცხადა მან, მალე ჩემს უკან sponge და საპონი. "მთავარია," მან დაიწყო ინსულტის ჩემს უკან ნაზი sponge, " არის ...იქ, სადაც ჩვენ ვართ, თქვენ მიიღებთ ჩვენს აქედან.
  
  
  მისი მინიშნება იყო, როგორც ნათელი, როგორც ჩემი გაღიზიანება. მაგრამ ეს მუშაობდა. თუ არაფერი, ეს მე სიცილი. მან მოგვეწონა მისი sponge და kissed მას.
  
  
  "თუ თქვენ აპირებთ ტყავის me up მაინც, ნუ ეს ცოტა მაღალია და ცოტა მარჯვნივ." მან გააკეთა მცირე ხმა, მისი ყელის. "Hmm?" და ესროლა მას, უფროსი უკან. "ჩემი ღმერთი", - განაცხადა მან, " ყველა ამ დღეებში... ან საათი, ან წლის განმავლობაში... ეს არის საშინელი მედიცინის რომ მომეცა. ოჰ, ნიკ. ეს გააკეთა მსოფლიოში იმდენად საშინელი. ყველაფერი იყო ასეთი კოშმარი. გარდა იმ შემთხვევისა, როდესაც მე ვოცნებობდი, რომ თქვენ ჩატარების ჩემთვის. მაშინ დავიწყე ტირილი, და ყველა რომ დარჩა ჩემთვის იყო და განაცხადა, რომ "გამართავს, ეს ნიკ." და მე ვფიქრობ, რომ ის, რის გამოც მე გაიმართა მისი. .. ახლა ჩვენ აქ საბრძოლო ჩვენი პატარა კინკლაობა, როგორც თუ ეს ასე არ მოხდა. მოხდეს.'მან შემომხედა: "მე ნამდვილად მიყვარს, თქვენ იცით, რომ?"
  
  
  მოულოდნელად, მე მქონდა flashback. Tara, green-eyed და ტირილი ჩემი იარაღი. მე მქონდა იგივე სიზმარი", - ვუთხარი მე. "ალბათ, იგივე ნარკოტიკების. მე დაწყებული უნდა, საინტერესოა, რატომ მოგვიტანა აქ. რა უნდათ ჩვენგან. იმიტომ, რომ მე დაწყებული ვიფიქროთ, რომ ისინი მინდა ვიყოთ ერთად. არა მხოლოდ მისი, ან თქვენ. მაგრამ ჩვენ ერთად.
  
  
  იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი და მოიღუშა. "მე არ მესმის.'
  
  
  მე გამიღიმა მისი. 'მადლობა ღმერთს. იმიტომ, რომ მე არ მესმის, ან. ახლა. თუმცა, მისი გრძნობს, ჩვენ გაირკვეს მალე საკმარისი. ამასობაში, სანამ ჩვენ ვიწყებთ შემაშფოთებელია, მოდით ფიქრი ამ clones. ჩვენ უკვე ვიცით,, რაღაც ეს ზრდასრული clones, მაგრამ ეს clones, რომლებიც ამ პროცესში იქმნება, brood თქვენ ახსენეთ, ჩვენ უნდა გაანადგუროს ego.
  
  
  იგი შეფუთული თავად არის aodai. ეს იყო ღია მწვანე, ყვითელი ყვავილები და დაეცა შუა ნაწილამდე იყვნენ ქვემოთ მისი luscious thighs მისი ატლასის შარვალი. "Ah", - განაცხადა მან. "რაც შეეხება ამ ზრდასრული PBXs, გავიგე, რომ ალისა."
  
  
  მან მითხრა, Alice ' s story, ხოლო მისი თმის დავარცხნა. შანსები იყო, ცოტა უკეთესი, ვიდრე ჰერები, ის მინდა იმედი გამოთქვა. იმ დროს, იქ იყო მხოლოდ ერთი ფილიალი ამერიკაში, და ნებისმიერი წარმატებას, ეს უკვე წავიდა შევიდა shadow სფეროში. მკვდარი.
  
  
  ლონდონში, ih ჰქონდა სამი, მაგრამ ეს არ ბოლო ხანგრძლივი, თუ მე ჩემი გზა. გაგიმართლებთ, და რამდენიმე კვირის ცხოვრება, I can stop ih. არ იყო, კიდევ არის შანსი, რომ ნაჯახი ლონდონში პასუხისმგებელი იყო ეს. თუნდაც ისეთი ჟანგიანი ცულის (S) ზოგჯერ კარგად მუშაობს. ასე რომ, ახლა ეს Tara and me. თუ ჩვენ ვერ გაანადგურებს ამ ბუდე, ყველა jumping საწყისი ადგილიდან ადგილი, იქნება მეტი.
  
  
  ჰერები იბრძოდა neckline მისი აბრეშუმის pajamas. მე მქონდა გვაკავშირებს ეს ჩემი მხრის.
  
  
  "რას ასეთი brood pbx ჰგავს?"
  
  
  მან ამოიოხრა. — ისევე, როგორც ისინი — როგორიცაა ადამიანის ემბრიონების. ისინი, ალბათ, კონტროლირებადი გარემო — იქნებ ინკუბატორი - ან სადღაც ლაბორატორია."
  
  
  "როგორ ხართ სინჯარის ბავშვი?"
  
  
  მან თავი დაუქნია grimly. "მე არ ვფიქრობ, რომ იოლი სამუშაო ამ დავალება. მე მუდმივად უნდა აიძულოს თავს უნდა გვახსოვდეს, რომ ეს თითქმის ბავშვები, რომლებიც მომავალში მკვლელები".
  
  
  მან ესროლა თავის damn unzipped pajamas იატაკზე და მიაღწია თავისი საკუთარი ტანსაცმელი. მან დახედა მისი ლურჯი პერანგი. მე ეცვათ იგი ამდენი ხანი, რომ ეს იყო დააყენა თითქმის დახმარების გარეშე. ჩემი ღმერთი, იგი არ აპირებს fancy dress ball. და გარდა ამისა, თამაში უკვე ძალიან მოწინავე მოულოდნელად, რათა სირთულეები აღმოსავლური ეტიკეტი.
  
  
  "როგორ დავაღწიოთ მას?"
  
  
  "მე მქონდა პატარა ლაზერი ჩემი ჩანთა. ისე, დაველოდოთ. იქნებ მე მაინც აქვს. იგი წავიდა კარადა და rummaged მისი ჩანთა. "არა, არა, აღარ არის", - განაცხადა მან. "მე ვფიქრობ, რომ ჩვენ უნდა იმპროვიზაცია რაღაც. იქნებ რაღაც ქიმია. ყველაფერი ჩვენ შეგვიძლია ვიპოვოთ ამ ლაბორატორია.
  
  
  საბოლოოდ, მან დავარცხნილი თმა, ბოლო სავარცხელი. ჩემი ქმრის geisha. მე მისი წინდები. "ისე, რა თქვენ აკეთებთ თქვენ. მე ვხვდები, მე უბრალოდ გონება ჩემი საკუთარი ბიზნესი.
  
  
  იგი მოიღუშა. — მე მხოლოდ ფიქრი... მათ თქვენი იარაღი, არ აქვთ? ასე რომ, თქვენ რას ფიქრობთ...
  
  
  მან ცოტა მისი ტუჩის.
  
  
  ის გამოყვანილია მისი შარვალი. ჩემი საცვალი, რომელიც მათ არ მიიღოს off. შესახებ, კარგი ძველი პიერი, კიდევ, ლამაზი, ფარული შუა.
  
  
  "კარგად", - განაცხადა მან მტკიცედ, და საკმაოდ პირიქით, მისი ბუნება, " როგორ, თქვენ ნუ ეს თქვენი გადასაწყვეტია. მე ვხვდები, მე უბრალოდ გონება ჩემი საკუთარი ბიზნესი.
  
  
  მან დააყენა ერთი წარბის, მაგრამ არ უპასუხოს.
  
  
  
  
  თავი 22
  
  
  
  
  ისე, ბატონი კარტერი, ჩვენ საბოლოოდ შეხვდება. ეს იყო ლაო Zeng, დიდი-დიდი ბაბუა მთელი კომპანია. დიდი-დიდი ბაბუა-ის wart შუა შუბლზე. ის იყო, ინვალიდის ეტლი. რომელიც, როგორც ჩანს, უნდა ავუხსნათ ბევრი. რატომ თავად გაქრა ველზე. ცდილობს, აამაღლოს თავს ყველაზე ფილიალში. ათობით ჯერ დღეში რომ შევხედოთ, ის, რაც ერთხელ იყო, ისევ აქცია, კვლავ კომპანია. მან თავის მოსაკლავად ვისკის და შესთავაზა, ის ჩვენთვის, ძალიან.
  
  
  Tara განაცხადა. Stanan მას.
  
  
  მან დააყენა მისი რეგულირება. "იყიდება ნიკ კარტერი," - განაცხადა მან," და ყველა პატარა მომავალი Carters."
  
  
  მან მიაღწია წუთში სიგარეტი. ისინი წავიდნენ. ლაოსური Zeng მომცა ერთი დიდი lacquered ყუთი. სიგარეტი ჰქონდა ოქროს რუპორი. როგორც ჩანს, მას ჩამორთმეული აფეთქდა.
  
  
  ჩვენ ვიყავით ego ოთახი. ან ego ოფისი. ეს იყო დიდი სივრცე. ეს შეიძლება ყოფილიყო დიდი, მაგრამ ფანჯარა დაიხურა და ატმოსფერო იყო პატარა musty. აქ, ძალიან, ავეჯი იყო გარკვეულწილად sparse. ხანგრძლივი teak სავარძელი, მრგვალი, თეთრი. ერთი სკამი. ერთადერთი გაფორმება იყო ძალიან ფერადი ტანსაცმელი და იარაღის კოლექციის კედელზე მის უკან. იქ უნდა იყოს დაახლოებით ასი იარაღი. არ არის განსაკუთრებით იშვიათი ან განსაკუთრებით ძველი, მაგრამ ისინი ეკიდა იქ, სამი, და ეს კედელი თავად იყო დაფარული უზარმაზარი ფურცელი შეუვალი მინა. გარდა იმისა, რომ პისტოლეტები, იქ სხვა იარაღი: რამდენიმე დანები და ხელყუმბარები, ისევე, როგორც ზოგიერთი არასაჭირო რამ უდაო ლეტალობა. თითოეული ნაწილის იყო განათებული პატარა ყურადღების ცენტრში, და ქვეშ ეს იყო პატარა სურათი.
  
  
  "მე ვხედავ, რომ თქვენ აღფრთოვანებული ვარ ჩემი კოლექცია", - განაცხადა მან. "მოდი და მიიღოს უფრო ახლოს." მე მივიღე მდე მწვრთნელი და მან აღმოჩნდა მისი ეტლი უნდა გამომყვეს. ქვეშ, აშშ-ს არმიის პისტოლეტი ჩვენება იყო ნიშანი იმისა, რომ წაიკითხოთ " ბრისტოლი, Kenneth, Daejeon, 1952." შემდეგ ეს იყო მარგალიტი-სიფრთხილით stiletto. Hample, Stewart, პარიზი, 1954. მან დახედა, რა stiletto და ნება გარეთ whoosh. ეს იყო როგორც ვხედავთ, ხმალი ერთად ბონაპარტი და ნაპოლეონი ქვეშ, ან chariot ერთად Har და ბენ ქვეშ. სტუ Hample იყო ერთ-ერთი იმ vagabonds, რომელთა სახელები უკვე შექმნაში მითები. ეს იყო საუკეთესო, რომ ნაჯახი, N1 ოდესმე ჰქონდა, რადგან პარიზი, 1954. როდესაც ვინმე აიღო, რომ მარგალიტი-სიფრთხილით stiletto მისგან. ერთად ego ცხოვრებაში.
  
  
  "თქვენ?"მისი," აღმოჩნდა, რომ ლაო Zeng.
  
  
  — ვიცოდი, ნეტავ იქნება შთაბეჭდილება მოახდინა, " - განაცხადა მან. მისი პირადად ტყვედ ყველა ეს იარაღი groans.
  
  
  ის აღნიშნა, სწორი out of me. — მაგრამ მე ვფიქრობ, რომ არსებობს რაღაც შესახებ, რომ შესაძლოა დაგაინტერესოთ მეტი." მივედი მიმართულებით მითითებული. მე არ უნდა წაიკითხოთ ნიშანია, რომ ის მინდა დასძინა Wilhelmina მას. და ჩემი stiletto. არა დედა-მარგალიტი კალამი, მაგრამ მაინც ჩემი უგო.
  
  
  "მხოლოდ იმ შემთხვევაში, თუ თქვენ წარმოიდგინეთ, რომ თქვენ შეგიძლიათ მიიღოს ego უკან", - განაცხადა მან. "ეს შეუვალი მინის, ეს ელექტროფიცირებული და მჭიდროდ დაკეტილი."
  
  
  ის grinned. "მაგრამ დასხდნენ და დასრულდება თქვენი სასმელი." საქართველოს Eda იქნება შეტანილი, დაუყოვნებლივ, და ჩვენ ჯერ კიდევ ბევრი უნდა ვისაუბროთ."
  
  
  იგი დარწმუნებულია საკუთარი უსაფრთხოება. ის შეიძლება უკვე ინვალიდის ეტლი, მაგრამ იგი ასევე მართვის კონტროლს. და რომ იყო კარგი რამ. არსებობს რაღაც შესახებ, რომ კონტროლი, რაც ადამიანი დაკარგავს კონტროლს, მათი სიტყვები. ეს არასწორია, მაგრამ ეს სიმართლეა. თქვენ შეგიძლიათ წერტილი ბიჭი იარაღით თავის არეში და ეკითხებით ego ego ისტორიები, მაგრამ ყველა თქვენ გაქვთ რამდენიმე დახურული ტუჩები. მაგრამ ბიჭი, რომელიც რაოდენობა იარაღი თქვენი უფროსი ვალდებულია შამფურზე მისი guts. თუ გესმით რამე ამ, გთხოვთ ნება მომეცით ვიცი.
  
  
  ის ჩემსკენ უკან დივანი. -"შთამბეჭდავი", - ვუთხარი მე. - ფიგურალურად რომ ვთქვათ.
  
  
  იგი ორიენტირებულია მისი მზერა Tara. "თქვენ ხართ მეცნიერი," - განაცხადა მან. — თქვენ სპეციალიზაცია მიკრობიოლოგია. ეჭვგარეშეა, თქვენ უკვე იცით, ყველაფერი ჩვენი clones.
  
  
  Tara შემომხედა. ის შუამდგომლობით მისი გაგრძელება.
  
  
  "დიახ," - განაცხადა მან. "მე overwhelmed მიერ თქვენი უახლესი ტექნოლოგია."
  
  
  Emu, როგორც ჩანს, როგორიცაა, რომ. "ეს საკმარისი... ფანტასტიკური, არ არის ეს?"
  
  
  — რამდენი ხანია ამით?"
  
  
  მან გაიცინა. "ოცი-ორი წლის წინ. კარგად, dell, თვით ადრე, რომ... მაგრამ იმ ეტაპზე, ჩვენ დავიწყეთ ჩემი ოჯახი. დოქტორი Kuoi... აღმოჩნდა, რომ მე, " მე ვივარაუდოთ, ვნახე ეს ადრე... ისე, ჩემი მამა დაიწყო. იგი ძალიან დაინტერესებული გენეტიკა და მოახერხა ხელისუფლებამ უნდა უზრუნველყოს emu მცირე ლაბორატორია. გათვალისწინებული, რა თქმა უნდა, რომ ამ დროს მან ორჯერ ქვემოთ რამდენიმე საუკეთესო გონებაში კომუნისტური მსოფლიოს მასშტაბით. მან დაიწყო მუშაობა Nguyen Shogun..."
  
  
  "რომ ფიზიკოსი?" Tara ჩანდა გაკვირვებული.
  
  
  ლაოსური Zeng თავი დაუქნია. "დიახ. მაგრამ Shogun ჰქონდა რამდენიმე გენეტიკური დარღვევები. Tara, როგორც ჩანს, იცის, რომ უკვე. "ეს არის ზუსტად ის, რაც მე ვთხოვე, რომ ვთქვათ. Brakdon სინდრომი, არ არის ეს? Ego სიმპტომები მხოლოდ გამოჩნდება, როდესაც თქვენ ხართ 30 წლის."
  
  
  ზუსტად. მაგრამ, როგორც ხედავთ, ემბრიონების ვერ გადარჩება chill დროს ინკუბაციური ტესტი მილები. რამდენიმე ჯგუფად Shogun-ის pbx გარდაიცვალა, სანამ მესამე თვეში. პირველ რიგში, Kuoi ეგონა egos იყო არასწორი. ხელისუფლებას ეგონა, იგივე. მათ აქვთ თავიანთი მხარდაჭერა. მაშინ, რამდენიმე წლის შემდეგ, Shogun თავად დაიწყო რათა ნახოთ ანომალიები."
  
  
  "და მაშინ KANG გადაწყვიტა მხარდაჭერა ჩვენთვის კიდევ ერთი მცდელობა?"
  
  
  ის აღმოჩნდა ჩემთვის. "დიახ. მაგრამ მხოლოდ ამ დროს KANG მოიპოვა emu, რომ ორივე ფიზიკურად და გენეტიკურად სრულყოფილი."
  
  
  "ასე რომ, ეს იყო."
  
  
  მე მინდა, რომ იყოს ჩემთვის. გარდა ამისა, აფეთქდა... — ჩემი ფიზიკური სრულყოფილება, მე მქონდა ნომერი, უნდა ითქვას, "ნიჭი", რომელიც კანში იყო აღშფოთებული შესახებ განამტკიცოს.
  
  
  "ნიჭი killing in cold blood", - ვუთხარი მე.
  
  
  ის გაწითლდა მოკრძალებულად. მაგრამ თქვენ, ბატონო კარტერი, ასევე ნიჭიერი მკვლელი. მან პაუზა. "მიუხედავად იმისა, რომ, თუ გსურთ, რომ გვესმის, რომ ეს, თქვენი სისხლი ჯერ კიდევ რამდენიმე გრადუსი გამათბობელი." ვინ არის ის გავლენა მოახდინოს თქვენი ego?" ის იყო, იღიმება at me now, იგივე catlike ღიმილი, ის მინდა მინახავს მისი გამოყენება, ერთი ჩენ-li ფოტო გადაღებულია მეორე დღეს, მაშინ სენატორი Saybrook მკვლელობები. ჰონგ-Luo-ის სიცილი ძალიან, როდესაც ის მოვიდა მოკვლა ჰერცოგი და duchess. ეს არ იყო დრო, რომ ავუხსნათ em განსხვავება ფსიქოზური მკვლელი და ვინმე, ვინც მხოლოდ კლავს თავდაცვისათვის. დიდი ხნის წინ, მან უკვე საფუძვლიანად შესწავლილი თავად. დიდი ხნის წინ, ის მინდა lain გარეშე სარდაფით, მაინტერესებს, თუ იგი როგორც ცუდი, როგორც ისინი, ხალხს ის მინდა განადგურდა. თუ თქვენ არ გაქვთ, რათა ეს ყველაფერი და გადადგეს, რათა ქვეყანაში კერძო სახლი. იყო უზარმაზარი განსხვავება მე და ლაოსური Zeng. ეს მოიტანა სათაური დაბრუნდა, სადაც სასტუმრო იყო.
  
  
  — და ეს clones შენია მოხდა?"
  
  
  კი. Ca დაიწყო მეორე მცდელობა. მთელი ჯგუფი გადარჩა. დოქტორი Kuoi იყო სამუშაო მესამე ჯგუფში, როდესაც მისი დოლარი დასტის ვერ მოხერხდა. თქვენ იცით, რომ იქ იყო არავინ შეცვლის ego. მთელი ego ოპერაცია იყო საიდუმლო. Emu იყო, დაეხმარა მხოლოდ მისი შვილი. რომ შვილი მაშინ სცადა, რათა მესამე ჯგუფი, მაგრამ მას არ აქვს საკმარისი ცოდნა. ჩვენ არ გვინდა, ხელისუფლება უნდა იცოდეს, რას ვაკეთებდით, ასე რომ, ჩვენ კონტრაბანდული იგი შევიდა ამერიკის შეერთებული შტატები. იქ მან მიიღო შესანიშნავი გენეტიკური განათლება. ჩვენი დოქტორი Kuoi არის ჰარვარდის კაცი. ეს ფაქტი, როგორც ჩანს, უნდა, გთხოვთ, emu.
  
  
  Tara განაცხადა: "და ამის შემდეგ, მას შეუძლია დაიცვას თავისი მამის კვალს."
  
  
  ლაოსური Zeng, როგორც ჩანს, ბედნიერი ვარ, რომ მან შეძლო პასუხი "დიახ". იგი თავად იყო ძალიან ბედნიერი, რომ აქვს უფრო მეტი შვილები, განსაკუთრებით მას შემდეგ, რაც შემთხვევით. და ხმა ego ოცნება ახდება. ამ ეტაპზე, დოქტორი Kuoi იყო გამოჩეკვისათვის ოცდათხუთმეტი ახალი PBXs. ოცდათხუთმეტი ახალი ლაოსური Tsengs. ყველაფერი არის საუკეთესო მდგომარეობაში. მადლობა providence.
  
  
  განთავსების მომენტში, იგი დაინტერესდა, თუ რამდენად ih იყო ორიგინალური ჯგუფი.
  
  
  მოკლე სატელეფონო ზარი შეწყდა ჩემი მატარებელი ეგონა.
  
  
  "აჰ, ეს დრო ჭამა", - განაცხადა მან. რა დღეში გახსნეს წყვილი ბერები, რომლებიც ჩანდა ჰგავს-clones? არა, ეს უაზრო და ჩვენთვის, ჩვენ გამოიწვიოს გასწვრივ ქვის დერეფანი, სასადილო ოთახი.
  
  
  ეს იყო დღესასწაული, რომელიც ჩვენ გვხვდება. ისე, დღესასწაული თუ გნებავთ monkey ტვინი, თხის კუდი და დამუშავებული squid. დასჭირდა Tara მომენტში გააცნობიეროს, რა იყო წინააღმდეგ, და მან შეჭამა ერთად gusto სამდღიანი abstinence ბევრი "ah" და "mmmm." On dell თავად, monkey ტვინი ძალიან გემრიელი. ეს არის ის, რაც მე ვუთხარი ჩემს თავს, და მე რა უნდა ჭამა შენარჩუნება ჩემი ძალა მდე. მაგრამ იგი ინახება იმ იმედით, ჩუმად იყო სენდვიჩის მაღაზია გარშემო კუთხეში, და იგი დაინტერესდა, თუ მე მინდა ავნებს მას თავს popping out მისაღებად ბილიარდი. მისი პირველი ფიქრი: რა გლეხი არ ვიცი, ის არ არის.
  
  
  Edu ემსახურებოდა ჩუმად ბერები. მას შემდეგ, რაც მთავარი, რა თქმა უნდა, ლაო Zeng მისცა დავალება გაუგებარი ენაზე. სუპერ ფინალში. Centennial კვერცხი.
  
  
  საუბარი მაგიდასთან იყო ძალიან სასიამოვნო. ის, რაც ნამდვილად უნდოდა ეთქვა, მოგვიანებით. ამავე დროს, ის იყო მხიარული და გახსნა. ერთ დღეს, მან უარი როლი unflappable, მეგობრული უმასპინძლებს. Odin-ის წრე ბერები, მარცხენა სამზარეულოს კარი ღია, ერთი წუთით, და ლაოსური Zeng აფეთქდა, გამწევ მისი ქურთუკი ახლოს დავიცვათ თავი საწყისი სასიკვდილო პროექტი. ბერი სწრაფად გაიქცა და დახურული კარი და ლაოსური Zeng აღიდგინა თავისი composure. მისი ისარგებლეს ego-ს newfound სასარგებლოდ და სთხოვა, ego ურთიერთობის შესახებ KANNA და ტაო და როგორ ეს მონასტერი გადაურჩა კომუნისტური მოსაშორებლად.
  
  
  ის clapped ხელში და ჩუმად მიმტანები დაიწყო გაწმენდის მოშორებით ქაღალდის. "იქ არაფერი შეჩერების თქვენ განაცხადა, რომ," განაცხადა მან. "არ არსებობს არაფერი შეგიძლიათ გააკეთოთ ეს ინფორმაცია. ერთადერთი ურთიერთობა, რომელიც არსებობს ჩვენს შორის არის ერთი საერთო სარგებელი." მაშინ ბერი გამოჩნდა pot of tea. მას მოსაკლავად თასის Tara და ერთი ჩემთვის. მას მიუახლოვდა ლაოსური Zeng, მაგრამ ეს უკანასკნელი მოიცილეს მას off, როგორც მან განაგრძო საუბარი. "მონასტერი გვაძლევს ორი მნიშვნელოვანი რამ. პირველ რიგში, ლაბორატორიები ჩვენი ექსპერიმენტი. არა მხოლოდ გენეტიკური ექსპერიმენტების, მაგრამ ექსპერიმენტები რასაც თქვენ ეძახით გონება-შეცვლის ნარკოტიკი." ის ჩემსკენ და უკან rubbed იარაღით მისი ინვალიდის სავარძელი.
  
  
  — მე ვფიქრობ, თქვენ პატივი უნდა ცდილობენ მათ გარშემო?
  
  
  "ნება მომეცით დაგარწმუნოთ, კარტერი, რომ ჩვენ საკმაოდ შორს ერთად ეს. H-20 არის მხოლოდ hallucinogen გარეშე გვერდითი მოვლენები." Kuoi იგივე მითხრეს, მაგრამ არ იქნებოდა ურიგო, რომ ისმის კარგი ამბები მეორედ.
  
  
  "და მეორე?"
  
  
  მეორეც, ვხედავ თავს. უბრალოდ წასვლა ფანჯარა.
  
  
  მისი, მივიდა ფანჯარა.
  
  
  და ვნახე სფეროში ყვავილები. ეს გადაჭიმული ჰორიზონტზე ყველა მიმართულებით. ეს იყო ველის ყაყაჩოები. ოპიუმის ყაყაჩოები. მომენტში მისი სცადა-to-ვინმე ego საბაზრო ღირებულება, მაგრამ მას უბრალოდ არ ვიცით, რა მოდის შემდეგი ტრილიონი. მან განაგრძო სახლიდან ფანჯრიდან.
  
  
  "ლამაზი ხედი, არ არის ეს?"
  
  
  მე არ უნდა დაინახოს, ego-ს სახე უნდა იცოდეს, რომ nen ეცვა თხელი smirk.
  
  
  "ასე რომ, თქვენ მიმწოდებელი," მე ვუთხარი: "ამ Nassau clique და Featherstone საზოგადოება.
  
  
  მან მისცა ახშობდა სიცილი. - 'მათ შორის სხვა რამ. მათ შორის ბევრი, ბევრი სხვა. ჩვენ გვჯერა, რომ ოპიუმის არის ჩვენი საუკეთესო აქტივი შენობა გლობალური ორგანიზაცია. ოპიუმი იყო, ასევე, ჩვენი მთავარი იარაღი წინა ომი.
  
  
  "ნუ ეს ბერები," მე ვკითხე მას: "ეთანხმებით, თქვენი პოლიტიკა?"
  
  
  "ეს ბერები", - განაცხადა მან, " არ ვიცი არაფერი, პოლიტიკაში. მათ არ იციან, თუ რას ვაკეთებთ ჩვენ ამ ნარკოტიკები. ჩვენ ვიცით, რა ხდება ლაბორატორია. ყველა მათ იციან არის ის, რომ როდესაც ქალაქი იყო გადაწერილი სხვა ტაძრების და მონასტრების, KANG ინახება ih მათთვის და მათი ქონება უცვლელი. ისინი ძალიან მადლობელი. ისინი არ დასვას შეკითხვები. თუ მათ იცოდნენ სიმართლე, ისინი ასევე იქნება ძალიან დაარღვიოს. მაგრამ ნაკლებად სავარაუდოა, რომ ისინი გაარკვევენ.
  
  
  მისი, შევხედე ორი ბერები დღეში. ისინი შეამცირა მათი თვალები.
  
  
  "ისინი არ საუბრობენ ინგლისურ ენაზე," ლაოსური Zeng განაცხადა. ასე რომ, თუ თქვენ ფიქრი ვეუბნებოდი მათ, რაც ჩვენ ნამდვილად ნუ, მე მეშინია, ეს იქნება ძალიან რთული. თუ, "ის, snickered," თქვენ შეგიძლიათ მასტერ საკმაოდ რთული და ბუნდოვანი Susoy დიალექტი."
  
  
  მისი მამა ცდილობდა, რომ არ შევხედოთ Tara.
  
  
  "მაგრამ," - განაცხადა მან. "დასხდნენ. თქვენი თეა დღითიდღე ცივი. და ჩვენ ჯერ კიდევ ბევრი უნდა ვისაუბროთ.
  
  
  ის დაბრუნდა მაგიდასთან. მას შევხედე Tara. მან ჩანდა სუსტია, ვიდრე ის მინდა ეგონა. იმ რამდენიმე საათის განმავლობაში არ ჰქონდა მიღებული, მათი ზარი მისი ახლა. Nah ის ქუთუთოების მძიმე იყო. მან მიაღწია თასი. მისი თვალები მოულოდნელად განათებული at me. მწვანე განათება. მაგრამ ეს ნიშნავდა, რომ: Stop! მან ჩანდა უკან Nah. ჩაის ნარკოტიკული ზემოქმედების ქვეშ იყო, და მან აღმოაჩინა, რომ ეს ძალიან გვიან. მე აიყვანეს, ჩემი თასი და პრეტენზია მიიღოს sip. — რა გინდათ ლაპარაკი?" ლაოსური Tseng სთხოვა.
  
  
  "თქვენი შვილები," - განაცხადა მან. "თქვენი და მის Bennet-ს.
  
  
  "ჩვენი რა?"
  
  
  "ბავშვები", - განაცხადა მან. — მაგრამ იქნებ უკეთესი იქნებოდა, თუ დოქტორი Quoy განმარტა ყველაფერი." მან აიძულა თავად მისი თავმჯდომარე და შემოვიდა მეტი პატარა intercom. ის დაპრესილი ღილაკს და Stahl დაელოდა. მიუხედავად იმისა, რომ იგი ამით, მისი დაბრუნება ჩემთვის, იგი მოსაკლავად თეა უკან-არაოდ საქმე რად გავიხადო. "ახლა," - განაცხადა მან, უბრალოდ, შევიდა ხმა ყუთი. მაშინ ის იყო, უკან მაგიდასთან. მას შევხედე Tara. ის იყო პატარა dazed, მაგრამ ის მაინც იჯდა სწორი. Kuoi მოვიდა და ახსნა.
  
  
  ეს იყო მართლაც ძალიან მარტივია.
  
  
  ის წავიდა აშშ მისაღებად უტარებდნენ. მათ მოუტანს out პატარა არმია N3 აგენტები თავს. მაგრამ ამ დროს, ამ N3 აგენტები იმუშავებს KAN. Tara მისცემდა მათ არაერთი ბრწყინვალე სპეციალისტები ასეთ ადგილებში გენეტიკა. Clones Tara, რომ გაგრძელდება მუშაობა ვაქცინაციის ადამიანი. პირველი სამეცნიერო უნარი იყო უკვე გენი, და KANG მხოლოდ უნდა უზრუნველყოს საჭირო პრაქტიკული სწავლება.
  
  
  მაგრამ მათ შეუძლიათ მიიღონ ის ერთი ნაბიჯია.
  
  
  რა მოხდებოდა, ისინი ფიქრობდნენ, თუ Tara და მე ბავშვი? ან მეტი შვილი. სტატისტიკური შანსები იყო, ოთხი, ერთი, რომ ჩვენ აწარმოოს აგენტი, რომელიც ჯაბნიდნენ ყველა სხვა აგენტები. ბრწყინვალე მკვლელი მეცნიერული თვალსაზრისით. საუკეთესო ორივე სამყაროს. და მაშინ, ეს, როგორც ორიგინალური, ისინი საჭირო რაოდენობის ეგზემპლარი მიერ გადანერგვის. რა არის საუკეთესო ფასები კანში? დოქტორი Kuoi იყო აღფრთოვანებული. ერთად ორმოცდაათი ან ასი ამ superclones, KANG შეიძლება მიიღოს მთელ მსოფლიოში.
  
  
  Tara დაიწყო დაეცემა ნაბიჯია. მან ჩანდა ცოტა დუნე. იგი ისვენებდა, მისი chin მისი ხელი, და, როგორც ჩანს, ბრძოლა გამართოს ეს ადგილი. მას ასევე ჰქონდა სვამს ჩაის, ასე რომ მისი დაიწყო ლიმიტირებით მისი სიმპტომები.
  
  
  ლაოსური Zeng აღმოჩნდა Kuoi. "მე ვფიქრობ, რომ ისინი მალე ეძინა, ახლა," მან ჩურჩულით. — როდის გეგმავთ ასრულებს პირველი ოპერაცია?
  
  
  "By sunrise", - განაცხადა მან. "თუ ისინი ჯერ კიდევ ეძინა." ამასობაში, მე უნდა გარკვეული დრო, რათა მოამზადოს თავს ლაბორატორია. ოპერაცია არის უმნიშვნელო. ყველა საკანში ორგანო ახორციელებს ყველა გენი საჭირო, რათა ზუსტი ასლი. მისი მხოლოდ beru თხელი ზოლები დამალვა ერთად ih forearms. როდესაც ისინი ისევ თავიანთ საკნებში, მე შეამოწმოს მის გარეთ.
  
  
  Tara უკვე ეძინა, მისი ხელმძღვანელი propped up თავმჯდომარე. ის აღმოხდა რაღაც და ასევე შეამცირა მისი ხელმძღვანელი.
  
  
  ლაოსური Zeng clapped ხელში.
  
  
  რამდენიმე ბერი გამოჩნდა. ეს იყო ძალიან მძიმე ერთი ბერი უნდა შეასრულოს ჩემთვის, და მე ჩატარდა ორი. ისინი აღების purple ერთი აქ და უკან ჩვენი ჟასმინი-სურნელოვანი ციხის საკანში.
  
  
  
  
  თავი 23
  
  
  
  
  გასაღებები clanked ჯაჭვის და კარი გაიღო. ჩვენ მოთავსებული იყო ორი ცალკე საგებები, და ბერები გაუშვეს. მის გარშემო კუთხეში, ის უყურებს დახურულ თვალების, როგორც Quoy მოხრილი მეტი Tara. პატარა შუქი ego Thalia ის ძირითადი ჯაჭვი იცოდნენ. მან შეამოწმა მისი სისხლის წნევის მუჭა საკუთარი, მაშინ გეხმარებოდნენ მისი მკერდის ერთად უპიროვნო თითი. შემდეგ მან აიღო სტეტოსკოპი ჯიბეში. იგი უნდა იყოს ძალიან მგრძნობიარე. Earbuds აღარ იყო, ვიდრე ჩვეულებრივი და წავიდა სიღრმეში მისი ყურები. მან, როგორც ჩანს, კმაყოფილი ვარ. ამის შემდეგ იგი ჩემთან მოვიდა.
  
  
  ახლა ის იდგა ჩემს წინ, ლანძღვა რბილად. ბერები არ გამეხადა ჩემი ქურთუკი და Em საჭირო შიშველი ხელით გავზომოთ ჩემი წნევის. გავიარეთ მთელი ფარსი. მე პრეტენზია, რომ იყოს მკვდარი წონა. Emu მქონდა მძიმე დრო არც ჩემი ქურთუკი off. მან დააყენა bandage ჩემი მკლავი და დაიწყო სატუმბი. მე მაინტერესებს, თუ emu მეუბნებოდა, რომ ჩემი სისხლის წნევის, თუ მე მართლაც ოცნებობს, თუ მე არ faking იგი.
  
  
  მივხვდი, რომ არ იყო საქმე.
  
  
  მას ინსულტის ჩემს მკერდზე, მაშინ გაყვანილია სტეტოსკოპი ერთხელ. მე დაელოდა ცივი რკინის audition ცალი პრეს წინააღმდეგ ჩემს მკერდზე. მაშინ ego მოგვეწონა მისი ხელმძღვანელის მიერ და გამოყვანილია მძიმე.
  
  
  ტკივილი უნდა იყოს ინტენსიური. მან ესროლა უკან თავის არეში, და ცრემლები welled up მისი თვალები. მან ამოიოხრა. Ego მოგვეწონა მისი ჰალსტუხი და გამოყვანილია ერთხელ, ნახევარი choking მისი. ჩვენ შემოვიდა, სანამ ჰერები იყო თავზე, და ის იყო განხილული არის emu დარტყმა ყბა და მერე დარტყმა ego-ს კისრის, რომ შევინარჩუნოთ ego უგონო დიდი ხნის განმავლობაში.
  
  
  მომენტში, ის ფიქრობდა, მკვლელობაში ego. მას შეეძლო უბრალოდ ახშობდა მას. მაგრამ თითქოს სულელური ნაბიჯი. მე მოგების რაუნდი, მაგრამ მე ყველაფერს დაკარგავს მატჩი. მე სიკვდილი იქნება ჩვენი სიკვდილით დასჯის. როდესაც იმედები, რაც ავტომატური სატელეფონო სადგურის მეშვეობით, აშშ აორთქლდა, ლაო Zeng, რომ დაუყოვნებლივ საცეცხლე გუნდი. ან ისინი უბრალოდ კადრი us, ან მათ მოკლეს ჩვენთვის მათი სედატიური შპრიცი. მინიმუმ მაშინ ისინი მოგვიღებდა. ამასობაში, ats ოჯახი რომ კვლავაც არსებობს, ერთად ოცდათხუთმეტი ძმები, რომლებიც ლუქი. არა, ეს იყო უკეთესი უნდა დატოვოს ოცნება ლაოსური Zeng ხნით. სულ ცოტა ხნით.
  
  
  მე საჭირო მუშაობა Kuoi ის უგონო სხეული. ეს იყო Thalia ego ხიბლი, რომ მას off. ეს იყო მთელი კოლექცია ღილაკები. უნდა იყოს მინიმუმ ოცი. Odin მათ გარშემო უნდა იყოს გასაღები ego ლაბორატორია. და ეს არის ლაბორატორია, მე კი იმ იმედით, რომ მოხვდნენ.
  
  
  მაშინ მისი ego იზრუნა თეთრი ხალათები. გარკვეული მანძილის დაშორებით, ეს უნდა მომეცი რამოდენიმე masking. უკნიდან, ძალიან. ნებისმიერ შემთხვევაში, ამ ბერები ინახება ამცირებს მათი თვალები.
  
  
  ჩვენი როლები შეცვალა. ამ დროს, ის იყო მკვდარი წონა, და ძნელი იყო ჩემთვის undress ego. ის ეკიდა მისი keychain გარშემო მისი წელის და განთავსდება Ego თეთრი ხალათები. იგი დაახლოებით რვა სანტიმეტრით გრძელია, ვიდრე დოქტორ Quoy, მაგრამ მე არ მაინტერესებს. ის მოხრილი ქვემოთ, აღმოჩნდა ego-ს უმოძრაო სხეულის შევიდა moan, და საერთო ego ბამბის საბანი. თუ ისინი უკვე ფრთხილად, ისინი იპოვეს შპალები მიზნით. რადგან ისინი არ შეამოწმოს ძალიან მჭიდროდ.
  
  
  მისი მივხვდი, რომ მე ვიყავი დაყრდნობით ძალიან ბევრი ჩემი იღბალი და სხვა shortsightedness.
  
  
  მან ერთ-ერთ ბოლო შევხედოთ Tara, რომლებიც მშვიდად ეძინა, და გამოვიდა დერეფანში.
  
  
  სად უნდა წავიდეს?
  
  
  ნაკლებად სავარაუდოა, რომ ლაბორატორიაში იყო მდებარეობს ეს შენობა. ალბათ ეს დარბაზი ერთ outbuildings მეტ-ნაკლებად მოშორებულ ადგილას. ასე რომ მე უნდა იპოვოს გამოსავალი პირველი.
  
  
  ფართო ქვის დერეფანი იყო ცივი და ბნელი. მხოლოდ სანთლები დაანთეს განთავსებული რეგულარულად კედლებზე. იყო ასევე დღეს საკეტები. ბერები " საკნები რომ იყო ახლა ცარიელი? ან დაკავებული ციხის საკნები?
  
  
  მე წავიდა მარცხნივ და შემდეგ დერეფნის ორივე გზით. იგი გამოვიდა ყოველდღე. კარი არ არის დახურული. მიუხედავად იმისა, რომ Kuoya ის ძირითადი ჯაჭვის გარშემო ჩემი წელის, ჰერები ვიგრძენი, როგორიც მე მქონდა გასაღებები მთელი სამეფო.
  
  
  ღამით ნათელი იყო და მშვიდი. ვარსკვლავები უკვე ჩანს, მიუხედავად იმისა, რომ ცა არ იყო, საკმაოდ მუქი ჯერ. ეს იყო მხოლოდ ნახევარი, ბოლო რვა ან ათი საათისთვის, მაგრამ Taoist ძმები იყვნენ უკვე შესვლის ერთ ჩუმად line შევიდა დიდი შენობა, რომელიც, შესაძლოა, განთავსებული ih კორპუსით.
  
  
  ეს იმას ნიშნავს, რომ ეს არ შეიძლება იყოს ლაბორატორია.
  
  
  იქ იყო ხუთი შენობების საერთო.
  
  
  ყველა შენობების კომპლექსი შენდება გარშემო მძიმე რუხი ქვის არის, რომ ერთი ფეხი სქელი. მე შენარჩუნება ფული, ეს იყო მიერ ხელში. პატივისცემით, როგორიცაა ჩინეთის დიდი კედელი. მაგრამ მაშინ დიდი-დიდი-შვილიშვილი იმ მშენებლები. ეს შენობები მხოლოდ ექვსასი წლის წინანდელი. მაგრამ. თავდაპირველად ციხე. ან იქნებ ის ყოველთვის იყო მონასტერი.
  
  
  ლაოსური Tseng პალატები, ისევე, როგორც ჩვენი "სტუმარი უჯრედები", რომლებიც მდებარეობს პატარა ხუთი შენობები. მათ უკან, გაჭიმვა ყველა მიმართულებით, იყო სფეროებში ყაყაჩოები მანძილი. ცოტა მარცხნივ, უზარმაზარი ორსართულიანი მართკუთხედი, იყო ბერები " მძინარე მეოთხედი. საპირისპირო ეს იყო ბეღელში მსგავსი სტრუქტურა, რომელიც აღმოჩნდა, რომ ტაძარი. ასე რომ, არსებობს ორი შენობა დატოვა.
  
  
  მე აირჩია შორეული ფრთის როგორც შესაძლო ლაბორატორია. ალბათ ორმაგი ბარები windows და plumes კვამლის გარშემო ბუხარი გააკეთა ეს, სავარაუდოდ, ჩემთვის. მე ვარ, ცდილობს ვუთხრა მას, რომ ეს არ იყო, თუნდაც ასეთი სულელური არჩევანი.
  
  
  მისი მიღწეული ეს ძალიან მარტივად. ეს იყო პირველი გაიარა mimmo ორი ბერები წიგნები, რომლებიც დაიცავენ კარი. ფართო hallway იგივე იყო, რაც ერთი, რომ ჰქონდა მიატოვა. სველი და ცარიელი. ისინი სანთლები. იმის შანსი, მან აირჩია ერთი ოთახი და ათვისება მომენტი, რომ დავრწმუნდეთ, იქ არ იყო ხმის შიგნით.
  
  
  Lock სცადა. კარი გაიღო.
  
  
  ეს იყო მონასტერი საკანში. საწოლი იყო, მეტი არაფერი კუთხეში ოთახი საერთო mat.
  
  
  იყო ჩაიძიროს, ბალიში, რამდენიმე წიგნი, და პატარა კითხულობს წმ. ის აღმოჩნდა ნათურა და შევხედე წიგნები. ეს იყო ორი ტომი მარქსისტულ ბიბლიის: კომუნისტური მანიფესტი და დედაქალაქში, ასევე, მთელი რიგი ბროშურები. Ih flipped მეშვეობით. ერთ-ერთი მათგანი იყო ე. წ. "როგორ შემიძლია მიიღოს მეტი განუვითარებელი ქვეყანა? "და სხვა", როგორ შემიძლია ძირს უთხრის არის თითები ქვეყანა?" და რომ შედის ყველაფერი, გარდა იმ შემთხვევისა, ისლანდია.
  
  
  არ იყო ნამდვილად ბერი ცხოვრობს აქ. მაგრამ არ არის Taoist ბერი. კომუნისტური ბერი. ერთი ასეთი სასტიკი, ერთგული, კომუნისტური სათნოების. მაინტერესებს, რამდენი მიმდებარე ოთახი იყო დაკავებული ამ გზით. მაგრამ მე, ჩემს დროს ფლანგავენ. იგი გამოვიდა მეშვეობით საკნები და დადიოდა, mimmo სხვა, ერთნაირი ხის კარები. მე არ ვიცი, როგორ, მე არ აღიარებს, ეს, რა უფლება კარი გამოიყურება ასე. მე არ ვფიქრობ, არ იქნება ნეონის შუქი ყუთი ლაბორატორია წერილები მოციმციმე ზემოთ. მაგრამ რატომღაც ველოდი, კარი უნდა იყოს განსხვავებული, და, შესაძლოა, ცოტა უფრო თანამედროვე.
  
  
  კარი დაიხურა ჩემს უკან. რბილი shaggy მოვიდა ჩემთან. ეს იყო ერთი კაცი. ერთად თავჩაღუნული, განაგრძო მან ფეხით, რომელიც მოიცავს მისი chin, ერთი მხრივ: Kuoi ფიქრი a pointy გენეტიკური პრობლემა.
  
  
  კაცი დადიოდა წარსულში ჩემთვის გარეშე looking at me და გაქრა გარშემო წარმართონ ქვემოთ დარბაზში.
  
  
  ახლა მე უნდა მიიღოს სწრაფი გადაწყვეტილება. მას შეიძლება არ დარჩა, სადაც იყო, და, შესაბამისად, გამოიწვია ეჭვი. ის ვერ წავიდა გარეთ, რომელიც, შესაძლოა, უკვე უსაფრთხო, მაგრამ არ არის ძალიან მომგებიანი.
  
  
  იყო, ასევე ორმაგი შანსი, რომ მე არ იპოვოს ის, რაც მე მინდოდა. მაგრამ თუ მან გააკეთა, ის მინდა იყოს ბუღალტერი New Jersey, არ არის საიდუმლო აგენტი in Hanoi.
  
  
  მან განაგრძო და აღმოჩნდა კუთხეში. და ორმოცდაათი ათასი New Jersey ნაფიც ბუღალტერთა chuckled, როგორც ტყვიის მილები დაეშვა მკვეთრად, თითქმის ზიანდება ჩემი უფროსი და აკრიტიკებდა შევიდა კედლის უკან ჩემთვის crash.
  
  
  ის მელოდება, ბოლოს ტელეფონი მზად ხელში. მომენტი მილის მოხვდა კედელზე, Ego მოგვეწონა ის მიერ მაჯის და აღმოჩნდა, მაგრამ ეს მილები არ იყო, მხოლოდ ერთი გოლი. Ego ძალა იყო unshakeable. მაინც ჩატარების ტელეფონი, მან lunged ერთხელ, ამჯერად მიზნად ისახავს ჩემი ერთი მაღალი. მაგრამ ახლა იგი მტკიცედ მოგვეწონა ego-ს მაჯის და მოხვდა მისი ego მისი მუხლის...
  
  
  ეს იყო რეგიონალური ოფისი. მისი არ ესმით, მას. ერთი იღბლიანი punch კი არ იყო საკმარისი იმისათვის, რომ დაარტყა სახამებელი გარეთ საყელო ego.
  
  
  ის იყო, აბსოლუტურად სწორი შესახებ, რომ. ჩემი მეორე დარტყმა, ეს მტრედი ჩემი ფეხები, და იგი დაეცა მიწაზე. ის იჯდა თავზე მე და დაიწყო hitting ჩემთვის. მე შემოვიდა მეტი, მაგრამ მან ჩამავლო, ყელის. იგი ცდილობდა, მისი საუკეთესო გაიყვანოს მისი ego, მისი ხელები შორს, მაგრამ მე არ ვფიქრობ, მე ვცდილობდი, მძიმე საკმარისი.
  
  
  ამ ეტაპზე, სანამ სიკვდილი არის ძალიან ნათელი. ბევრჯერ იყო მხოლოდ ერთი წუთი დაშორებით სიკვდილი, და ეს იყო მხოლოდ ამ ბოლო წუთს სიკაშკაშე, რომ საათი გაჩერდა.
  
  
  ტელეფონი არის ცრუობს იატაკზე, ჩემი აღწევს. იგი ორიენტირებულია ინტენსიურად ერთ მიზანმიმართული მოძრაობა. ჩემი ფეხები იყო ჩემი ego-ს უკან. მან დააყენა მისი ფეხები ადგილზე და წიხლებს, როგორიცაა ცხენი შესახებ იმისათვის, რომ მისი მხედარი. ეს არ დაარტყა ego out გარშემო saddle, მაგრამ მან დაკარგა ბალანსი ცოტა, და როდესაც ჩვენ მოხვდა ადგილზე ერთხელ, ის იყო, დაახლოებით ექვსი ინჩის მარჯვნივ. ჩემი ხელით შეეხო tube, და იგი მოხვდა მისი ego უფრო ხელმძღვანელები.
  
  
  Ugh.
  
  
  ის შემოვიდა off მე და იწვა უმოძრაო ქვის სართული, სისხლის oozing დიდი ფორთოხალი gash მისი ხელმძღვანელი. ის არ bleed აღმოჩნდა, ძალიან გრძელი. იგი მკვდარი იყო.
  
  
  მე ვერ დატოვებს ego აქ, და მე ვერ რისკის გადმოიყვანა ego, სხეულის, ხოლო. ჩვენ მხოლოდ რამდენიმე ფეხზე დაშორებით კიდევ ერთი ხის კარ — სხვა საკანში. მან გახსნა კარი და გამოათრიეს ego შიგნით.
  
  
  მისი მამა იყო bending მეტი ორგანოს, როდესაც მან მოისმინა ხმა მთელს doorway.
  
  
  "პრობლემები, ექიმი?"
  
  
  მას არ ჩართოთ გარშემო. ჰერები იყო hunched, ასე რომ, ახლა ჩემი სიმაღლე და სახე ვერ მომეცი მოშორებით. ის ცდილობდა, რათა მისი ხმა, როგორც მაღალი, როგორც Kuoi-ს.
  
  
  "ის უნდა იყოს ჯარიმა."
  
  
  "შეიძლება მე მისი რამე თქვენთვის?'
  
  
  "დარწმუნებული ვარ, ჩემი ego არ უშლიდა, როდესაც მე არ ვარ გარშემო."
  
  
  "მაგრამ ეს არის ჩემი ოთახი.
  
  
  "მერე, ego ოთახი, მიიღოს მკერავი. ეს ერთი მათემატიკის სჭირდება დანარჩენი. ჩემი მაღალი pitched ხმის დაეცა პატარა, მაგრამ ის არ ჩანს, შეამჩნია.
  
  
  "დიახ, ექიმი," - განაცხადა მან ცოტა ხნით. და წავიდა მარცხენა. როდესაც იგი დახურული კარი ძალიან მჭიდროდ მის უკან ნება მომეცით ვიცი, რომ მას არ მოსწონს, აღების ბრძანებებს და არ აღელვებს, რომ ვიცოდი ამის შესახებ.
  
  
  მან გაატარა წუთი სულ სიბნელე, შეაფასოს რამდენად სასადილო მან გააკეთა მისი კვლევა. არ არის ნაპოვნი არაფერი მისთვის ჯერ. გარდა სირთულეები. ეს ძალიან სავარაუდოა, რომ მე დასრულდა არასწორი შენობა, და თუ მე არ გაუმართლა, მე შეიძლება არ დასრულდა ჩიხი. მომენტიდან Nassau მარცხენა, ყველაფერი გაფუჭდა. მაგრამ მეორეს მხრივ, ისინი არასწორი სწორი მიმართულებით. Tara და მისი დასრულდა, სადაც ჩვენ უნდა ყოფილიყო. ერთად, ცოცხალი, ამ PBX-ის შტაბი. ახლა ყველა რომ დარჩა, იყო, რომ მიიღოს ქვემოთ ბიზნეს. მან გახსნა კარი crack და ჩანდა შევიდა hallway. ეს იყო ძალიან კარგი რამ გავაკეთე. მხოლოდ შემდეგ კარი გაიღო, ბოლოს დარბაზი, და murmur ხმები ისმოდა. პირველი იყო სამი. სამ შტოდ იდგა doorway და უსურვა ერთმანეთს კარგი ღამით. ისინი ყველა ლაპარაკობდა ინგლისურად. მისი მიხვდა, რომ ეს იყო ნაწილი ih ტრენინგები. შემდეგ კარი გაიღო ფართო, და ეს იყო, როგორც იდგა ბოლოს კონვეიერის ქამარი... ოთხი... ათი... თვრამეტი... ოცი-ერთი იდენტური ასლები. სერიული clones.
  
  
  შეხვედრაზე, ან რაც იყო, იყო. ისინი მათი გზა მათი ოთახი. ეს იყო არჩეული მიერ მდებარეობა PBX-ის ნაცვლად ლაბორატორია.
  
  
  თუ თქვენ ელოდნენ, რომ საშინელი სცენა, სადაც კარტერი ერთდროულად კლავს ოცი-ერთი მკვლელები ერთად ტყვიის მილები, მაშინ თქვენ ცდებით. არ ვამბობ არაფერს, გამოკეტა ის კარი, ისევ და წავიდა ფანჯარა.
  
  
  თუმცა, თუ თქვენ ხართ ელოდება ჩემი პრობლემები ბოლოს, თქვენ უნდა დაველოდოთ ცოტა ხანს. ადგილი, როგორც ჩანს, მთლიანად დაცლილია. საფარქვეშ დაბალი, გამხდარი, ქვეტყით, იგი დადიოდა, რომ ბოლო შენობაში. ეს უნდა ყოფილიყო ლაბორატორია.
  
  
  იგი უკვე თითქმის ერთი დღე, რომელიც იყო, ახლა დაცვის ქვეშ bitches ამ ubiquitous ბერები. შორის, pbx-ის მამაკაცები, რომლებიც იდენტურია დაბადებისა და ბერები, რომლებიც იდენტური ჩანდა მათი იდენტური მე გადახდილი და გადაპარსული, მე მქონდა განცდა, რომ ვიყავი stahl მონაწილე ცხოვრების ზომა თოჯინების შოუ. მხოლოდ ვინმე ეყო ფანტაზია, როდესაც emu ჰქონდა, რათა შეიქმნას სხვადასხვა გმირები.
  
  
  მე მხოლოდ გავლის mimmo შენობა დაახლოებით ხუთი ეზოების დაშორებით, როდესაც ის გამოჩნდა, აქედან არსად.
  
  
  "ჯერ კიდევ სამსახურში... ექიმი?"
  
  
  აქცენტი ბოლო სიტყვა ნიშნავდა, რომ მას არ სჯერა, რომ ეს "ექიმი" ასი წლის განმავლობაში. გრძნობდა, დაღლილი ნოსტალგია კარგი ძველი სპეციალური ეფექტების დეპარტამენტის შენიღბვის ვაშინგტონში. მან მოიცვა ტყვიის მილები ჯიბეში და აღმოჩნდა გარშემო.
  
  
  ფილიალი იყო მელოდება, იარაღით ხელში. "დიდი, N3," - განაცხადა მან. Ego-ს ტუჩები მოიგერია შევიდა აგდებული ღიმილი. "ჩემი ღმერთი. როგორ გაიზარდა, დოქტორი Kuoi.
  
  
  მან არ მიიღოს კიდევ ერთი ნაბიჯი ჩემი მიმართულებით, და ის ჯერ კიდევ ჩემი აღწევს.
  
  
  "კარგი."მისი, მე გავიგე, რომ თქვენ გარკვეული სახის წმინდა ძროხა. ასე რომ, არ შემიძლია არ მოგკლას. მაგრამ დარწმუნებული ვარ, რომ მათ უნდათ, თქვენ უკან. ასე რომ დაბრუნდეს.
  
  
  მან იცოდა, რა უნდოდა. მან ვერ მომკლან, მაგრამ ის მინდა ტუმბო me სავსე გამოიწვიოს, თუ emu სურდა. შეძენილი მახასიათებლები, როგორიცაა ტყვია ჭრილობები, არ გადაეცემა შვილებს. ის იყო, უნდა განიარაღება მას. მაგრამ მე უნდა მიიღოს ego მიერ სიურპრიზი. სანამ მას შეუძლია გადაიღოს. მაშინაც კი, თუ მან გამოტოვა, ხმა რომ .45 იქნებოდა ფრე მთელი ოცეულის აქ.
  
  
  ჰერები იყო, როგორც კვლავ, როგორც a piece of rock. "იჩქარეთ," - განაცხადა მან.
  
  
  ის უბრალოდ განაგრძო მიშტერებული მას ქვიანი სახე.
  
  
  'რატომ? რატომ უნდა გავაკეთო ეს? თქვენ არ შეგიძლიათ shoot me, თუ მის არაფერს არ აკეთებს, რომ თქვენ. თქვენ კი არ მატკინა, " მე ატყუებდა. "მისი სისხლი რაზმის გადადება მცირე ოპერაცია ისინი მზად ჩემთვის. ასე რომ, თუ გსურთ, რომ მის უკან, თქვენ უნდა დაარწმუნოს ჩემთვის პირველი.
  
  
  ის იშურებდნენ. იგი არ იყო დარწმუნებული, თუ ჩემი პატარა წვლილი მეცნიერების ჭეშმარიტი იყო თუ არა. თუ არაფერი, მან მისი ეჭვები. თუ იგი საშუალებას me გაქცევა, ის იქნება უბედურება. თუ ის ტუმბოების ჩემთვის სრული ტყვიები, ის შეიძლება იყოს კიდევ უფრო მეტი პრობლემები. ეს იმას ნიშნავდა, რომ ego იყო დაუპირისპირდა პირველი ბრძოლა.
  
  
  მან მიიღო გამოწვევა. მხოლოდ ego-ს პირველი არჩევანი იარაღი არ იყო, მუშტებით, მაგრამ კარატე. მე მაქვს შავი ქამარი კარატეში. მაგრამ მე ასევე მქონდა შავი ტყვიის მილები. ეს ყველაფერი იყო ძალიან კარგად დაგეგმილი. დასაწყისისთვის, მეორე დრო ნახევარი საათი მქონდა ორგანო, რომელიც მე მქონდა, თავი დაეღწია.
  
  
  ისე, ხმა გქონდათ იყო ეს დახურული დაიღვარა. მაგრამ დოქტორ Kuoi, შესაძლოა, გასაღები მას. ეს წამიყვანეს ექვსი ცდილობს, მაგრამ საბოლოოდ კარი გაიხსნა. იგი ისხდნენ შიგნით მიერ ფილიალი-ს გვამი და ჩაკეტილი seraglio კარი.
  
  
  ბერები ჯერ კიდევ იდგა მათი თვალები შეამცირა, დაცვა, შესასვლელში ლაბორატორია. ეს იყო წარმოუდგენელი. სავარაუდოდ, clones იყო ih ძმები, მაგრამ დაინახეს, ყველაფერი და არაფერი. მან დაიწყო იმის გაგება, ცოტა Tara განმარტება Taoist მორალი. არ არსებობს სიკვდილი, და არ არსებობს გაფრთხილებისა, ასე რომ, თუ თქვენ აწარმოებს შევიდა ერთი, ჩვენ გადაეყარონ სხვა. თქვენ უბრალოდ არ არაფერი. მისი, გააძლიერა მეშვეობით ლაბორატორია კარი.
  
  
  ინტერიერი ეს შენობა იყო, განსხვავებული, სხვა შენობები. იყო პატარა მიღება ფართი მონასტერი და დიდი თეთრი ორმაგი კარები. მეათე გასაღები მომცა წვდომა და კარები გაიღო გახსნა.
  
  
  მე ვფიქრობ, ეს არის ყველაზე ცუდი ადგილი, მე ოდესმე ყოფილა.
  
  
  ზედიზედ დიდი მინის მილები ივსება მზარდი ხილი გაფორმებულია კედელზე. მე თქვენ სასარგებლოდ და გამომრჩეს აღწერა.
  
  
  იყო სხვა ტესტი მილები. პატარა პირობა - ერთად სიმსივნის ნივთიერება მცურავი სითხე. მე დათვლილი ორმოცდაათი მათ. ვინც მათ გარშემო იყო ადამიანის და ვინც არ იყო, იგი ვერ გეტყვით. იყო სკამი ცენტრში ოთახი. Nen ჰქონდა გალიები ერთად ბაყაყები და ვირთხები, და რამდენიმე guinea ღორები რომ გაჩნდა, როდესაც Brylev აღმოჩნდა.
  
  
  მოპირდაპირე მხარეს იყო ოფისში. დიდი მინის ფანჯარა გამოყოფილი Ego ლაბორატორია, მაგრამ ეს უფლება მას თვალი ყველაფერი იქიდან. წინააღმდეგ კედლის კუთხე ფანჯარა იყო ყველა mad მეცნიერი სიზმარი. დაახლოებით ექვსი მეტრი-მაღალი სამუშაო სკამი, ივსება bubbling ბარელი იკვებება ელექტრო გათბობა coils, წყალი condensers, და პატარა გაზის torches. მთელი ადგილი იყო დაფარული გარკვეული სახის რკინის canopy, როგორც hood მეტი ღუმელი, და იქ იყო შეუვალი მინის ეკრანზე, რომ საცხოვრებელი ეს ყველაფერი.
  
  
  მაგრამ ეს არ არის ყველა.
  
  
  იქ იყო კიდევ ერთი წყვილი ორმაგი კარები უკან ლაბორატორია, მარჯვენა შემდეგი კარი Quoy-ს ოფისი. მე გახსნა, fumbled ერთად გასაღებები და გახსნა ih. ის იყო, უკან ვიწრო დერეფანში. ექვსი დახურული ხის კარები.
  
  
  გასაღები პირველი, ნაპოვნი მისი.
  
  
  ახალგაზრდა ტაილანდელი კაცი თავის twenties იყო rocking იატაკზე, კუთხეში. როდესაც მან დაინახა ჩემთვის. მან დაიწყო whimpering და crawled შემდგომი თავის კუთხეში.
  
  
  მეორე ოთახში, მოხუცი ველური, ცარიელი გამოიყურება შეეცადა at me და დაიწყო ცემა, ჩემს მკერდზე ველური, უმიზნო დარტყმა. Ee მოგვეწონა მისი მკლავი და ნაზად, მაგრამ მტკიცედ უჭერდა მის უკან. ჩემს ნაცვლად, მან დაიწყო ნაყვა რბილი moan. მან დახურულ კარს ისევ და ვიფიქრე.
  
  
  Kuoi განაცხადა მან ასევე ნარკოტიკებს ლაბორატორია. მან განაცხადა, რომ ეს იყო გონება-შეცვლის ნარკოტიკები. ისე, იმ ორი აზრი აქვს აშკარად შეიცვალა. მეცნიერება წინ მიიწევს. მეგონა მე მინახავს საკმარისი მისი დროს.
  
  
  ის დაბრუნდა ლაბორატორია და ვიზიტი Kuoi-ს ოფისი.
  
  
  კედლები სავსე წიგნები და საქაღალდეები. ალბათ, მისი პირადი არქივი. Ego თავმჯდომარე ჩხრეკა მისი. მე არ ვიცი, რას ველოდი, რომ იპოვოთ. მაგრამ ის, რაც აღმოვაჩინე იყო შესანიშნავი. კომპლექტი რვა ღილაკები. Ih შედარებით ეს გასაღებები ჩემი ქამარი რომ მომცა ხელმისაწვდომობის ლაბორატორია და საკნები. კი. ყველას ჰქონდა საკუთარი გეგმა. მცირე კომპლექტი ეგზემპლარი წუთში დაეცა იგი. მაშინ სხვა აზრის მოხდა ჩემთან, და მან დამალა ih ამ hem მისი underpants. ჩემი ფარული შანსი გამარჯვების დაიწყო ზრდა.
  
  
  მან დახურა ლაბორატორია კარი მის უკან და გააძლიერა, mimmo საქართველოს drooping ბერები, ღამით.
  
  
  შუა ნაწილამდე იყვნენ იქ, მე ვნახე რაღაც საინტერესო. ორი ბერები, რომლებიც, რომელსაც საკმაოდ ცხარე კამათი. ეს იყო საოცარი, რომ ეს ბერები ვერ გაიგო, მაგრამ კიდევ უფრო საოცარი ის იყო, რომ ისინი ამტკიცებდნენ ერთმანეთს. მისი, დაიმალა უკან რამოდენიმე ბუჩქი, როდესაც ისინი გადაეცემა mimmo ჩემთვის, ახლა ისინი ჩუმად.
  
  
  დანარჩენი მოგზაურობა მეშვეობით მისი კომპლექსი იყო, არაფრით გამორჩეული. ძალიან მნიშვნელოვანია, რომ დრო მაქვს. ჰერები უნდა ყოფილიყო წასული დაახლოებით ერთი საათი და ნახევარი. მან იგრძნო, როგორიცაა იგი შეეხო ამ Kuoyu ორსაათიანი დარტყმა, მაგრამ მან მაინც აიღო რისკი. როცა მოვედი, მთავარი კარიბჭე ჩვენი სახლი, ih იყო იცავენ ორი ბერები. როდესაც მე მიატოვა, მე არ ვიყავი იქ. მაგრამ ისევე როგორც ყველას, მათ შეამცირა მათი თვალები და ყურადღება არც მე.
  
  
  მე არ მინახავს ვინმეს hallway. სწრაფად და ჩუმად მისი, მივიღე, რომ დღეს, ჩვენს საკანში. ჰერები იყო რბილად გახსნა კარი. Tara, ჯერ კიდევ არსებობს. ჯერ კიდევ ეძინა. მან გადახედა კამერა სხვა mat. Kuoi, ჯერ კიდევ არსებობს. დარწმუნებული მისი პოზიცია, Dellee შევიდა ოთახში. მაგრამ ის არ უნდა ყოფილიყო ასე დარწმუნებული.
  
  
  წყვილი ხელები ჩამავლო, უკნიდან. მხრივ დახურული ჩემს კისერზე. მე შევეცადე, რომ ირონია მოშორებით, მაგრამ, სხვა მხრივ, გამართული ჩემი მაჯის ადგილი და შემოვიდა ჩემს ყდის როგორც მხრივ, რომ გამკაცრდა ჩემს კისერზე. მან ჩანდა უკან. ისინი ორი ბერები. ისინი უნდა მიჰყვნენ ჩემთვის დუმილი. მესამე ერთი იყო მელოდება გარეთ კარი. შპრიცი. დოქტორი Kuoi ადგა საწოლი. ვიგრძენი ჩხვლეტა იგი. მისი ძლიერი იარაღი გამოყვანილია უფასო და იგი vented მისი რისხვა პირველი ბერი, ვინც მოვიდა ფარგლებში მიაღწიოს. მაგალითად, მას შემდეგ, რამდენიმე წამი, the rabbit ხვრელი გაიხსნა და მან დაიწყო დაეცემა.
  
  
  ღრმა.
  
  
  უფრო და უფრო ღრმა.
  
  
  Back in Wonderland.
  
  
  
  
  თავი 24
  
  
  
  
  Tara იჯდა ჩემს წინ და მითხრა, რაღაც გაუგებარია. მას ეცვა საკუთარი ღია ვარდისფერი თეთრეული. Nah ჰქონდა კვადრატული gauze bandage გახვეული გარშემო მისი მხარის ზემოთ დაიკავეს. მისი თვალები დაეცა, რომ მისი მხარის ზემოთ დაიკავეს. იყო მსგავსი მოედანზე gauze.
  
  
  მათ ეს გააკეთეს. ისინი vaccinated, აშშ.
  
  
  ეს მემკვიდრეები უკვე მცურავი ტესტი მილები, სადღაც labs მთელი კოშმარი, სადღაც მათ შორის დაბრკოლების ვირთხები და ბაყაყები.
  
  
  მისი გადმოხტა საწოლი.
  
  
  "განმუხტვა", - განაცხადა მან. 'ცხრება. თქვენ ჯერ კიდევ ძალიან სუსტია. დღეს დაცული. ჩვენ არ შეგვიძლია არაფერი ჯერ. იგი აღმოჩნდა გარშემო და დაიწყო muttering რაღაც. იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი, ცდილობს, რათა გრძნობა მისი სიტყვები.
  
  
  მაშინ ego ნახა. ის იყო საუბარი, რომ ბერი. ეს გაუგებრობა უნდა იყოს ახლა ცნობილი Sutoi დიალექტი. ეს იყო მხოლოდ მეორე შემთხვევაა, რომ სედატიური გამოცდილება მივიღე ჩემს კითხვაზე საკუთარი საღი აზრის.
  
  
  კაცი იჯდა იატაკზე, ჯერ კიდევ ჩატარების დისკო საკვები, რომ დაკავებული ego უერთდება ჩვენს საკანში. მან ჩანდა, ზუსტად ისევე, როგორც სხვები. Skinhead. მაგრამ როცა მან თვალები გაახილა, მან იცოდა, რომ ის იყო განსაკუთრებული. მე არასოდეს მინახავს მისი სახე, როგორიცაა, რომ. ისინი შეიცავს ყველა ცოდნა და უდანაშაულობის მილიონობით წლის განმავლობაში კაცობრიობა.
  
  
  Tara აღმოჩნდა ჩემთვის.
  
  
  "Ning Tan არის abbot. მოვიდა აქ, რომ დაგვეხმაროს. მინიმუმ უნდა დავრწმუნდეთ, რომ ჩვენი eda არ drugged. ისინი გეგმავენ ჩვენს ქვემოთ საძილე აბი." მისი ხმა არის აბსურდულად პატარა უჩვენეს.
  
  
  მისი, შევხედე Ning Tang, იმ გაუთავებელი თვალები. "ის არის, რომ ყველა დახმარებით მას გვაძლევს?"
  
  
  მან shrugged მისი shoulders. "მე არ ვიცი. დაგვეხმარება არანაირად არ არის წინააღმდეგი, ego რწმენა. რაც ხდება, ჩვენთვის, ეს უნდა იყოს ის იქნება, ვთქვათ ღმერთი. მან იგრძნობა ის მიღების გზა, და ეს აწუხებს მისი ego."
  
  
  "რა ჯოჯოხეთი სახის რელიგია არის ეს, მკერავი?" "არის drugging და კლავს ხალხს ღვთის ნება?"
  
  
  მან შემომხედა მშვიდად. ის ამბობს, რომ ego ქმედებები ვერ შეუშლის მკვლელობა. ეს შეიძლება მხოლოდ მოახდენს, ვინც იღებს მოკლეს. იმ შემთხვევაში, თუ იგი არ არის რაღაც, ისინი kill us. თუ ის გვეხმარება, ჩვენ კლავს მას.
  
  
  — ეს არის ყველა მკვლელობა მისთვის?"
  
  
  მან თავი დაუქნია უხეშად. "ეს ყველაფერი კლავს მას."
  
  
  მისი brow furrowed. — მაშინ, რატომ არის ის დაგვეხმარება?"
  
  
  "ის ამბობს, რომ მას გვეხმარება კი შანსები."
  
  
  მან ჩანდა გარშემო. იყო ორი ჩვენთვის, და ჩვენ ჩაკეტილი ციფრული კამერები. უიარაღო. გარეთ, იქ იყო ბევრი ih. ყველა შეიარაღებული. — ის არის, რომ ის, რაც უწოდებს?"
  
  
  ბერი თქვა რაღაც. Tara ნათარგმნი იგი. "ის ამბობს, რომ მას ესმის ჩვენი გრძნობები... მაგრამ მე მინდა, თქვენ ვერ მესმის. მან განაცხადა, რომ... იგი შეყოყმანდა, თითქოს იმის შიშით, ჩემი რეაქცია. "მან თქვა, რომ გაგება მოუტანს თქვენ მშვიდობა."
  
  
  "ოჰ, არა? მაშინ ეს დიდი. იგი საუბრობს მარტივად შესახებ მსოფლიოში. აქ, ამ ego პატარა Taoist ტაძარი. მაგრამ რაც შეეხება იქ? რაც შეეხება ყველა იმ პირუტყვის, რომ მათი გზა მეშვეობით ცხოვრებაში წყალობით ყაყაჩოები ის იზრდება მის ბაღში? ვკითხე, რას ფიქრობს ამის შესახებ. Tara დახედა ადგილზე და ამოიოხრა.
  
  
  "ისე, იჩქარეთ," - ვუთხარი მე. "ვკითხე."
  
  
  ისინი ისაუბრა ერთმანეთს თითქმის ათი წუთი. ეს უნდა ყოფილიყო ძალიან საინტერესო. Ning თან ათვისება, რომელიც ეგონა, რომ დიდი ხნის განმავლობაში ლაპარაკობდა სევდიანი ხმა. საბოლოოდ, მან თქვა, რომ რაღაც გააკეთა Tara ჩართოთ გარშემო.
  
  
  "ის არ იციან, რომ ეს ოპიუმი", - განაცხადა მან. "მან არ იცის, იმაზე, თუ რა ხდება იქ. ის გაატარა მთელი თავისი ცხოვრება აქ. მაგრამ ის ამბობს, რომ მას სჯერა,-ვიმსჯელებთ ცეცხლი თქვენი ხმა", - განაცხადა მან," რომ თქვენ ახლოს წყარო უნივერსალური ენერგია. მაშინ მან მითხრა, გავაფრთხილო, რომ არ არის ყველა ბერები აქ არიან ბერები. ზოგი მათ გარშემო... დაახლოებით ნახევარს... დაახლოებით ასი... იმ KAN იმოქმედებდნენ."
  
  
  მე უკვე ეგონა, რომ რაღაც მსგავსი თავს. განმარტა, რომ ბერები, მე მინახავს კამათი და ბერები, რომლებიც მინდა მოგვეწონა მე მომეცი ინექცია. მაგრამ, ბოლო რამდენიმე ვნახე, ჩანდა, ზუსტად ისევე, როგორც ყველა სხვა. ქვემოთ შეამცირა თვალები. ის shrugged შეგრძნება, მშრალი აღშფოთება აშენება. "დიდი", - ვუთხარი მე. "კარგი ვიცი. ასე რომ ნახევარი მათგანი პარტიზანები მათ გარშემო. მაგრამ თუ ისინი ყველა გამოიყურებოდეს იგივე, როგორ შეიძლება, ჩვენ ვაღიარებთ, ih?
  
  
  Tara გადასცა Corkscrew მეტი და აღმოჩნდა ჩემთვის. "ის ამბობს, რომ ჩვენ ნამდვილად ვერ გავაკეთებთ dell."
  
  
  მისი, ადგა და დაიწყო გრაფიკის უკან და მეოთხე ციფრული კამერა. "ისე, თუ მას შეუძლია ამშვიდებს ego-ს სინდისის, მან გვითხრა, რაღაც, მაგრამ ის არ უთქვამს არაფერი. ასეთი გამოცანები emu სული.
  
  
  Ning თან წამოდგა. ის უნდა წავიდეს, მან განაცხადა, თავაზიანად. მაგრამ ის დავბრუნდები დროს ჩვენი მომავალი მიღებული წუწუნი სხდომაზე. და სანამ მათ, ferret, მან დაგვიტოვა რამდენიმე Taoist platitudes:
  
  
  "მოქმედება უზრუნველყოფს ნაკლები პასუხი, ვიდრე ხალხს ჰგონია."
  
  
  "იდეები უფრო ძლიერია, ვიდრე იარაღი."
  
  
  რომელიც დასძინა მან მისი საზეიმო დახურვა მისამართი:
  
  
  "დღეს სასწაულები, ყველაფერი ახდება." და კიდევ ერთხელ, ამ გაგებით იყო გასაღები გარე აუზი. ასეთი საუბარი მართლაც დისკები me crazy. მაგრამ მან შემომხედა ნახვამდის მისი ძველი თვალები, და მომენტში მან იგრძნო არაფერი. მომენტში, მან იცოდა ყველა პასუხი, და ის პასუხი სწორი იყო.
  
  
  მან დატოვა, და გავიგე, ego გასაღები ჩვენი კარი. ხმის მომიყვანე უკან სასტიკი რეალობა. მინდოდა punch ვინმე. მაგრამ მხოლოდ პირი გარშემო იყო Tara. მან განაგრძო ტემპით up და down ოთახი.
  
  
  "კარგია, რომ თქვენ mad at me now", - განაცხადა მან. — რა იყო, თქვენ ფიქრი მაშინ?" რომ მე მხრივ ego შევიდა დარწმუნებულია, ცული ტელ.: ათი წუთი.
  
  
  — თქვენ მაინც შეეცდება, ძვირფასო. ნაცვლად იმეორებს ამ სისულელეებს ჩემთვის, ეს გაგება, რომ bring me მშვიდობა."
  
  
  "Oh, my God. როგორ სულელური თქვენ ხართ.
  
  
  "Ah. კარგი. თქვენ ჭკვიანი, და ის piece of shit.
  
  
  მან ამოიოხრა. "მე არ ვუთხრა მას, რომ.'
  
  
  ოჰ, არა? მისი აიყვანეს ერთი up გარშემო ბალიშები იატაკზე და მოიცილეს hey მეტი. ეს ყველაფერი აქ, ბავშვი, ფარული მიკროფონი. თქვენ გინდათ, რომ ითამაშოთ?
  
  
  მან ამოიოხრა ერთხელ. "ისე, რომ ის არ არის ის, რაც mistletoe ნიშნავდა. მისი მხოლოდ იმისთვის, რომ ვთქვათ, რომ თუ მხოლოდ თქვენ გაგებული...
  
  
  "დიახ, დიახ. მე ვიცი მისი. მაშინ მე საბოლოოდ მშვიდობა."
  
  
  "დიახ," - განაცხადა მან. იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი, აიყვანეს კიდევ ერთი ბალიში, და ესროლა მას at me. ეს მაშინ, როდესაც ეს მოხდა. მან ესროლა ბალიშზე თავის მხრივ მისი. ის მტრედი მხარეს, დაკარგა ბალანსი, და დაეშვა უკან ლეიბები. იქიდან, მან დაიწყო სროლა ბალიშები at me, რომელიც v nah ესროლა მას. იგი ადგა, დიდი ფორთოხალი ბალიში და დაიწყო hitting ჩემთვის ეს. მე მოგვეწონა მისი და აიძულა, მის უკან ქვევით ლეიბები, და ჩვენ დაიწყეს კოცნა, გააფთრებული. ეს შემხედვარე, ჩვენს ქვემოთ პატარა. ჩვენ panted და ჩავეხუტე. მაშინ ეს იყო nah. ყველაფერი ზუსტად ისე, როგორც ეს ყოველთვის იყო ჩვენთან. მხოლოდ ბოლო წუთს არ მაქვს ეგონა. ის recoiled. "Don' t worry", - განაცხადა მან. "თუ მათ სურთ, რათა super baby მათთვის, ისინი უნდა დაველოდოთ რამდენიმე კვირის განმავლობაში." მაგრამ ეს არ იმუშავებს. იდეა CANNES, რომ სასტუმრო,, ჩვენთვის ნუ ეს იყო repulsive. მისი ასვლა ქვემოთ nah და ნაზად kissed. "მე ვწუხვარ, თაფლი. მე მეშინია, მე არ მინდა, რომ მიიღოს, რომ რისკი.
  
  
  რამდენიმე ხნის შემდეგ, მან განაცხადა: "თქვენ უფლება. მე ატყუებდა. მას შეეძლო, ბავშვი თქვენთან ერთად ახლა." მან მაკოცა. მე მინდა, თქვენი ბავშვი.
  
  
  'ამჟამად?'
  
  
  — მე მინდა, რომ როდესაც ჩვენ გავიდნენ აქ, და ... არ მომწონს ეს... ისე, ის არ მინდა, მათ იცოდნენ, რომ." მისი უკეთესი მოკვლა თავს, ვიდრე ეს. მაგრამ მე მჯერა, რომ თქვენ, ნიკ", - თქვა მან ღიმილით. "მე ვფიქრობ, რომ ადამიანი ამბობს, თქვენ ახლოს წყარო ცოდნა. მე მჯერა, რომ თქვენ გაქვთ კეთილშობილური ხასიათი, და თქვენ იღბლიანი ვარსკვლავი, არ აქვს მნიშვნელობა რა, რომ პირი გვეუბნება. მე მჯერა, რომ თქვენ მიიღებთ ჩვენთან აქედან.
  
  
  მე უნდა ფიქრობდა იგი. იგი ადგა, გახვეული პირსახოცი გარშემო თავად, და დაიწყო pacing ერთხელ. ახლა, მისი იქნებოდა, სიხარულით შეიცვლება მისი კეთილშობილური ხასიათი სიგარეტი. მისი, ვუყურებ ფანჯრიდან. შუადღე იყო. მე დაკარგა ნახევარი დღე.
  
  
  "მივხვდი, მისი ლაბორატორია," მისი მამა აცხადებს. "მოდი აქ.'
  
  
  მან გააკეთა sarong გარშემო ბამბა ფურცელი და წავიდა ფანჯარა. ჩვენ მოულოდნელად ძალიან დეპრესიაში. მან აღნიშნა, რომ ლაბორატორია და მითხრა, მისი მდებარეობა. მან აჩვენა, მისი გასაღებები ის მინდა აღებული Kuoi-ის თავმჯდომარე. მე ჯერ კიდევ მათ. "ყველა ჩვენ უნდა გავაკეთოთ, არის გავიდნენ აქ.
  
  
  "თქვენ ფიქრობთ, თქვენ შეგიძლიათ ეს გააკეთოთ?" — ეს რა არის? " ჰკითხა მან რბილად.
  
  
  "რა თქმა უნდა", - ვუთხარი მე. "ოქროს სული, და იღბლიანი ვარსკვლავი? იყიდება estestvenno. როგორ მენატრება?
  
  
  მან ამოიოხრა მძიმედ და ცოტა ჩემი earlobe. "მშვენიერი", - განაცხადა მან.
  
  
  Bunch of გასაღებები jingled დღეს. ჩვენ, როგორც სწრაფად ducked ჩვენი საწოლები, სადაც ჩვენ პრეტენზია ძილის.
  
  
  კარი იხურება, კიდევ ერთხელ. მან დახედა უჯრა საკვები. "ჩვენ გვინდა უკეთესი აქვს სადილი", - ვუთხარი მე. "Eda უნდა intoxicate us."
  
  
  "Mmmm." მან writhed მისი mat, როგორც ხელოვნების კლასის მოდელი. "მოხარული ვარ, რომ ეს არ არის საქმე. მე ვფიქრობ, რომ მისი მშიერი. მან განახორციელა უჯრა დაბალი მაგიდა და გააუქმა off სახურავი ჯერ კიდევ ორთქლზე saucer.
  
  
  თუმცა, მან აგდებით ეს საეჭვოდ. მან yawned. "Don' t worry", - ვუთხარი მე. "ეს არის ჩინური eda. თქვენ ვიღვიძებ ისევ საათში.
  
  
  ჩვენ აიღო. ეს იყო მარტივი eda, ბრინჯი ბოსტნეულით. მაგრამ ეს იყო ძალიან გემრიელი და მაინც ეს იყო შევსება. მას შევხედე Tara და იგრძნო, მშიერი ერთხელ. მაგრამ, რომ უნდა დაველოდოთ. სხვადასხვა ადგილას და სხვადასხვა დროს. მან იგრძნო ჩემი თვალები მისი, ვუყურებ, გაიცინა shyly, და აღმოჩნდა მისი ყურადღებას უკან მისი ფირფიტა.
  
  
  მე შევეცადე, რომ მესმის მისი. ეს მოულოდნელი არეულობის. მე ჯერ კიდევ ბევრი უნდა გავიგოთ მის შესახებ. ჩემი რეაქცია, რომ ქალები, როგორც წესი მარტივია. როდესაც მე მაქვს კითხვები, ისინი ყველა მათ გარშემო, რომელიც შეიძლება ადვილად უპასუხა, როგორც კი და არა. მხოლოდ ამ დროს, არაფერი არ იყო, მარტივი გარშემო ყველა. არ კითხვები ან პასუხები. არა, ჩემი ქალი, და ჩემი გრძნობები მისთვის. მარტივი სახელები აღარ გამოიყენება.
  
  
  ის არ იყო საკმაოდ ერთად, ან კალენდარული სილამაზის, მიუხედავად იმისა, რომ მე ვერ წარმომიდგენია, ერთი თვე რომ არ გამოიყურება უკეთესი nah. იგი ორივე კატეგორია და კატეგორია B. იგი დამოწმებული სამეცნიერო გენიალური და შესანიშნავი მუშაკი. იგი იყო ჭკვიანი და სექსუალური. ნაზი და საინტერესო. ეს სტიმულირება ჩემთვის, გაღიზიანებული ჩემთვის, მომთხოვა, გააუქმა ჩემი სულები. და თუ ეს აღიზიანებთ ჩემთვის, მას ასევე აღმოჩნდა ჩემთვის.
  
  
  — როგორ შესახებ, ჩვენ უნდა მუშაობა?"
  
  
  "როგორ," მან ჰკითხა: "თქვენ წარმოიდგინეთ, რომ?"
  
  
  უჯრა აიძულა მისი მოშორებით, წინააღმდეგობის გაწევის სურვილი ვეწევი სიგარეტს. იმის ლაზერული დაშორებით Tara არის ერთი რამ, მაგრამ აღების ჩემი სიგარეტი არის წამება.
  
  
  "მე უკვე ფიქრს ეს ბერები, ხოლო," - ვუთხარი მე. — და მე მაქვს იდეა. შეგიძლიათ გაიგო, სწრაფად?"
  
  
  "ამ Sutoan დიალექტი?"
  
  
  "ამ Sutoan დიალექტი."
  
  
  "მისი პირველი, როგორც მეგონა. გაგრძელდება.'
  
  
  "ისე, ნახევარი ბერები აქ არიან აგენტები კანში, არ არიან ისინი? არსებობს დაახლოებით ასი Ih, და ისინი გამოიქცევიან, რომ სცენა ნებისმიერ მომენტში ჩაშლა ჩვენი გეგმები. ასე რომ, ჩვენ უნდა გაანადგუროს ih. ან თუნდაც, რათა ih გარშემო თამაში."
  
  
  "კარგი. მაგრამ როგორ არ ვიცით, ვინ არიან ისინი?
  
  
  — ჩვენ არ შეგვიძლია გავარკვიოთ, ih. ეს მთელი წერტილი. მხოლოდ რეალური ბერი შეიძლება გავაკეთოთ, რომ."
  
  
  Tara მოიღუშა. — ეჭვი მაქვს, რომ ჩვენ შეგვიძლია დავარწმუნოთ ego გვითხრათ, თუ ის, რაც ეგონა." არა, თუ მან იცის, ჩვენ ვაპირებთ, რომ აიღოს ეს აგენტები, ან იქნებ კიდევ უფრო უარესი.
  
  
  ჰერები, ის შეარყია მისი ხელმძღვანელი. — მე არ მინდა მას ვუთხრა, თქვენ ყველა. მე მინდა, ეს რეალური ბერები ხელში ეს კანის აგენტები ან უარესი.
  
  
  მომენტში, მან პირველი დაიწყო at me.
  
  
  "არ მინდა, რომ წვიმა ძალიან, ან იქნებ ოქროს გარშემო ჩალის?
  
  
  მან გამიღიმა მისი. — მე არ ვფიქრობ, რომ ეს ასე რომ, სავარაუდოდ, რთული.
  
  
  — შეიძლება ითქვას, რომ მარტივად. რა არგუმენტი გაქვთ ვარაუდობენ გამოვიყენო? ვგულისხმობ, როგორ დავარწმუნოთ მამაკაცი, რომელიც მზად ვართ, რომ არაფერს აკეთებს, რომ რამე? და მეორეც, თუ მოახერხებს დაარწმუნოს ih, რა იარაღი გაქვთ ვარაუდობენ ისინი იყენებენ?
  
  
  მას ისევ და paced და ქვემოთ ოთახი. "რაც შეეხება პირველ შეკითხვას, მისი იმედი ih თვითგადარჩენის ინსტიქტი."
  
  
  იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "ეს არ იმუშავებს. ისინი არ ეშინია სიკვდილის.
  
  
  "მე ვიცი, რომ. მაგრამ მე არ ვგულისხმობ ih პირადი გადარჩენის. ვგულისხმობ შენახვა ih რწმენა. შეხედეთ, არსებობს მხოლოდ ერთი მიზეზი, ისინი საარჩევნოდ გაერთიანება up ერთად KANG: გადარჩენა მათი მონასტერი. ეს უნდა იყოს ბოლო დარჩენილი Dao stronghold ყველა ინდო-ჩინური. თუ არ მსოფლიოში.
  
  
  'უფლება?'
  
  
  — ასე რომ, როდესაც ეს ბერები იღუპება, ih რწმენა კვდება მათთან. KANG არ აპირებს მიიღოს ახალი ბერები. ეს ადგილი გახდება CANNA ციხე, არ Taoist ტაძარი. თუ არ უნდათ ბრძოლა იყო. ამ შემთხვევაში, არაფერს აკეთებს ტოლფასია ანადგურებენ საკუთარ თავს."
  
  
  — მაგრამ არ აქვთ გარდაიცვალა გარეშე ih დაცვა?"
  
  
  "ჩვენი დახმარებით, ისინი ვერ გადავა სხვა ადგილას."
  
  
  ერთ წუთში, მას დახურულია მისი თვალები ეგონა. "ხმები საკმაოდ, რამდენადაც მე ვხედავ." მაგრამ შემდეგ კვლავ, მისი, ისევე, როგორც თქვენ ხართ ამერიკული პრაგმატული, და ჩვენ საქმე გვაქვს სრულიად განსხვავებული განწყობა."
  
  
  "მე არ მჯერა, რომ ეს", - ვუთხარი მე. "მე ვფიქრობ, ყველა იდეალისტები არიან იგივე ბოლომდე. ისინი მზად არიან, რომ მოკვდეს, მათი იდეები, მაგრამ მათ არ სურთ, დაე, თავად იღუპება მათი იდეები."
  
  
  იქ იყო კიდევ ერთი წყლის კაკალი მარცხენა უჯრა. მან აიღო ის მისი თითების და აიღო bite. მან გაიცინა. კარგი იდეა", - განაცხადა მან. "ღირს ცდილობენ მაინც. არსებობს მხოლოდ ერთი პრობლემა dell თავად.
  
  
  მან ამოიოხრა. "რა არის ეს?'
  
  
  "როგორ ფიქრობთ, ვთქვათ, "idealist" ამ Sutoen?"
  
  
  მე ესროლა მის საწოლზე ბალიში.
  
  
  "არა, არ არის.', - განაცხადა მან. "ვიქტორინა ჯერ არ დასრულებულა. რაც შეეხება დასაწყისში მეორე ნაწილი?
  
  
  "რა არის მეორე ნაწილი?"
  
  
  "რა უნდა გამოიყენოთ როგორც იარაღი?"
  
  
  "ო, რომ," მან უთხრა ღიმილით. "ის, რაც ის გარშემო ლაოსური Zeng ოფისში." მე უნდა დაველოდოთ ცოტა, სანამ იგი იმავე დონეზე, როგორც მე. ეს არ nah ძალიან დიდი ხანია.
  
  
  "ღმერთი. იარაღი ოხვრა.
  
  
  "იარაღის ego moan. არსებობს დაახლოებით ასი ego ერთეული ჩამოკიდებული იქ, და იქ დაახლოებით ასი უძრავი ბერები. და ჩემი მათემატიკის მასწავლებელი იტყოდა, რომ ის გაძლევთ ერთი იარაღი სულზე.
  
  
  "Hey, მაგრამ დაველოდოთ წუთში. რამდენადაც მე მახსოვს, ეს მინის კედელს არის შეუვალი, ელექტროფიცირებული, და ჩაკეტილი.
  
  
  — და ჩემი საღი აზრი მეუბნება, რომ იქ, სადაც არის lock, იქ უნდა იყოს გასაღები." და, რომ, სადაც არ არის ელექტროენერგია, არ არის ასევე შეცვლა. და ერთი ბერები ლაოსური Tseng პალატები უნდა იცოდეს, სად არიან."
  
  
  მან შემომხედა სერიოზულად მომენტში, მაშინ giggled, გადახტა, და ჩავეხუტე მე. "ზოგჯერ", - განაცხადა მან," თქვენ, უბრალოდ, ლამაზი".
  
  
  "თქვენ არ მინახავს არაფერი გაუკეთებია", - ვუთხარი მე.
  
  
  
  
  თავი 25
  
  
  
  
  რომ ღამე, დღე სასწაულები დაიწყო.
  
  
  პირველი სასწაული მოხდა, როდესაც Tara გაყვანილია შეკვრა სიგარეტი მისი purse. თქვენ შეიძლება არ ვფიქრობ, რომ ეს სასწაული წელს მიღების წყალი გარშემო როკი, მაგრამ მაშინ თქვენ არა როგორც ნარკომანი, მწეველი, როგორც თქვენ მას.
  
  
  მეორე სასწაული აიღო პატარა აღარ. დაახლოებით ერთ საათში, უნდა იყოს ზუსტი. მაგრამ, როდესაც Tangning მარცხენა, ისევ ჩვენი სადილი უჯრა, მან შეთანხმდნენ, რომ გაიგო, რომ მისი უზენაესი სასამართლო. თუ სასამართლო თანახმაა, ის შეუერთდება ჩემი გეგმა.
  
  
  მესამე არ შეიძლება ჩაითვალოს 100% სასწაული, მაგრამ მე ვარ სურვილი, რომ ასე ვფიქრობ. იმიტომ, რომ, პირველ რიგში, ეს არ იყო ჩემი იდეა. თუ მე არ მეორადი Tara-ის ბოლო მატჩი, ალბათ არასდროს მიაღწია შევიდა კარადა, რათა ვნახოთ, რა დარჩა ჩემს ჯიბეში, და ალბათ არასოდეს არ აღმოაჩინა, რომ სამი საყვარელი ჩიპი, რომელიც მე აიყვანეს კაზინო გრენადა, ყვითელი შინაარსი მიმდებარე წვეთი. რამდენიმე სასწაული, მათ დარჩა seams doublet.
  
  
  დრო იყო ასევე მშვენიერია. იმიტომ, რომ ნაკლები ოთხი წამი შევიდა, იმ დღეს, გასაღები jangled და ბერი მოვიდა, როგორც ჩანს, მეშვეობით აგენტები, CANNES, რათა შეამოწმოს, აშშ.
  
  
  ეს იყო მხოლოდ, რამდენიმე საათის შემდეგ, ჩვენი ბოლო ნარკოტიკების მკურნალობა კვება, და ჩვენ უნდა იყოს მოდუნებული. ის, შესაძლოა, იარაღი ხელში, მაგრამ ის არ იყო lookout. და როდესაც ის ჩემსკენ ქვემოთ უფრო ახლოს, მე არ ექმნება დარტყმის emu ჩიპი დამალული ჩემი პალმის. მე უბრალოდ აიღო იარაღი მას. უცნაური რუსეთის მიერ რევოლვერი. შვიდი-shot კალიბრის რევოლვერი დაიხურა 7.65.
  
  
  მას შემდეგ, რაც დაახლოებით ათი წუთი, როგორც ის, სავარაუდოდ, მისი პარტნიორი მოვიდა, უნდა ვნახოთ, თუ რა ხდებოდა.
  
  
  ახლა დროა ვიმოქმედოთ. მან არ იცის, შედეგს Ning Tang-ის შეხვედრა, მაგრამ ეს იყო სიტუაცია ახლა. და მისი არ არის გარშემო, ვინც გამოტოვოთ შესაძლებლობა.
  
  
  Tara და მისი შეიცვალა მათი მონაზონი-ის სამოსი, ტარება, გამწოვები, რომ დაფაროს მათი ხელმძღვანელები. ეს იყო მხოლოდ ერთი სუსტი შენიღბვას. მაგრამ მაინც, ბერები იყვნენ ყველა ზომის და სიმაღლეებზე, ასე რომ ჩვენი ფიზიკური და სიმაღლე არ მიეცათ მოშორებით. მან დახურულ კარს ჩვენსა და ჩვენს უგონო მესაზღვრეებმა, და ჩვენ ადვილად დაეცა out შენობის გარშემო და მთელს ბნელი ტერიტორია.
  
  
  ჩვენ წავიდა ღიად ლაბორატორია.
  
  
  Tara იგრძნო სახლში შორის swirling ბარელი და რთული აღჭურვილობა. მან სწრაფად გამოვლენილი სამი თვის pbx. ახალი clones ლაოსური Tsen. სხვა არსებები იყვნენ მაიმუნები, - განაცხადა მან. შემდეგ მან დაიწყო ქვემოთ გრაფაში test მილები, თითქოს გაოცებული lightning. "ჩვენია", - განაცხადა მან hoarsely. და იგი გატრიალდა.
  
  
  მე ვიდექი დაცვა მიუხედავად იმისა, რომ იგი rummaged კაბინეტი სრული ქიმიკატები, ცდილობენ გაერკვნენ, რა უნდა გავაკეთოთ მათ. "რას ფიქრობთ", - განაცხადა მან ბოლოს. "მე ვერ კლავს pbx დამატებით აღშფოთება, რომ ih-ს დიეტა. მაგრამ მაშინ ლაბორატორია მაინც იყოს უცვლელი, და Kuoi შეიძლება დაიწყოს გამოსვლით ახალი ჯგუფი კვლავ ხვალ... იგი დაკარგული ეგონა, მოსმენების მისი ფრჩხილების წინააღმდეგ მისი კბილები.
  
  
  "ან სხვაგან?'
  
  
  "ან... მე შემიძლია რამოდენიმე გლიცერინის tri-ნიტრატი და მორჩა."
  
  
  "გლიცერინის trinitrate?"
  
  
  "ნიტროგლიცერინის თქვენ".
  
  
  "ეს არის იგივე თქვენთვის.'
  
  
  მან გამიღიმა მისი.
  
  
  'კარგად?'
  
  
  "დიახ. წავიდეთ წინ, შენარჩუნებას აპირებს. იჩქარეთ და გარკვეული nitroglycerin. მე არ მინდა, რომ მათ მეორე შანსი."
  
  
  მან მუშაობა, მოხსნას მინის ეკრანზე, რომ დაბლოკა მდუღარე მასალა. მან აირჩია დიდი მრგვალი კოლბაში ივსება ნათელი სითხე, რომელიც დასძინა წვეთ მომდევნო მილის ერთი ნათელი სითხე. ეს რამ იყო გათბობა coil და დიდი ხმაურიანი ზარები. კონდენსაციის სვეტი იყო განთავსებული თავზე კოლბაში და ცივი წყალი შენარჩუნდება, ტემპერატურა კი, როდესაც ნივთიერებების შერევით ერთად ავტომატური შემრევი. ეს არ იყო Stahl, რომელმაც სთხოვა მას, რა ინციდენტი იყო dell თავად. ყოველ შემთხვევაში, მან ესროლა ყველა იმ cashews down the drain.
  
  
  შემდეგ მან აიღო ორი მეტი სითხე, როგორც უფერო, და ამით მათ ერთ-ერთ კოლბაში და სხვა კვების tube. თუ მე ოდესმე ჰქონდა რაიმე ეჭვი, რომ მინდა იყოს წასული ახლა. Nah ნამდვილად ჰქონდა მიზეზი, რომ იყოს აქ. იგი მუშაობდა სწრაფი და ეფექტური მარტივად ზოგიერთი წითური კაცი ყავისფერი დამცავი, კარგი ზღაპარი, შერევით salamander-ის თვალის ერთად unicorn ცრემლები. ეს არის შეცვალა მაცივარი tube და შემრევი.
  
  
  "ყველა უფლება", - განაცხადა მან. ჯერ დღე სასწაულები წარმოებული მისი პირველი ცრუ შენიშვნა.
  
  
  და ბევრი სხვა ყალბი notts.
  
  
  ეს ცრუ შენიშვნები იყო - მარცხენა უფლება Vin. დოქტორი Kuoi და ათეული ყალბი ბერები ათეული უძრავი დიდი იარაღი. იმ სულელური შვიდი-shot რევოლვერი პისტოლეტები.
  
  
  მე არ ვარ ადვილად დაშინება. თუ ის უკვე Odin, ის იქნებოდა მძევლად Kuoi. მაგრამ მათ იცოდნენ, მძევლად თეორია თავს. ორი ბერები მიუახლოვდა Tara, shoved რევოლვერი მის უკან, და Po Vin მითხრეს, რომ ვარდნა იარაღი.
  
  
  მან ამოიოხრა. იგი დაეცა იარაღი. ის იყო დასაწყისში შეღწევას ცუდი ჩვევა მიტაცებული მას.
  
  
  მისი emu განაცხადა, რომ.
  
  
  მან განაცხადა, რომ ეს იყო დრო, რათა დარტყმა ჩვევა. რომ ეს იყო ბოლო ხელში. რომ მე არ აწარმოებს დაშორებით ერთხელ. Kuoi დასძინა, რომ ეს იყო დრო, ჩემთვის განავითაროს ახალი ჩვევა. ის იყო ექსპერიმენტები რაღაც, მაგრამ მან არ სცადა ეს ადამიანები ჯერ კიდევ... ჩვენ ვიყავით დაახლოებით გადაიყვანეს ოთახი უკან ლაბორატორია. შემდეგ კამერა მოხუცი, რომელიც იყო, მუდმივად ცემა წინააღმდეგ კედლები და კამერა ახალგაზრდა ადამიანი, რომელიც რეგრესი ბავშვობაში. ჩვენ მოხვდნენ შიგნით, კარი გააკრიტიკა დახურეს, და მაშინ იყო მძიმე ხმა bolt მოცურების წინაშე.
  
  
  Shaggy გაქრა.
  
  
  Windows იყო დაუშვეს. გალიაში იყო მცირე. შიგნით, იქ არაფერი იყო, მაგრამ quilted კედლები. ჩვენ ტარება რბილი ციფრული კამერები. და ისინი აპირებენ გამოიყენონ მიკროფონები და მშობლიურ გადაგვიყვანა ჭკუიდან, საკმარისია, რომ ეს რბილი კამერა შეიძლება დადგეს მოსახერხებელი. მაინც, ისინი ცდილობენ.
  
  
  ყველა ვიცოდი, იყო ის, რომ მათ არ გამოუვათ. Kamikaze არ იყო ჩემი სტილი, მაგრამ ჩემი გაზი ბომბი ჯერ კიდევ ფარული შორის ჩემი ფეხები. თუ მე ნება მისი წასვლა შემოიფარგლება სივრცეში საკანში, მან უნდა მიიღოს ჩვენთვის მას. მაგრამ, მაინც ის იქნებოდა დაუკავშირდა Kwoi. მე მიაღწიოს ჩემი შემოქმედი მიუხედავად იმისა, რომ ჩემი შესაძლებლობები ჯერ კიდევ უცვლელი.
  
  
  მას შევხედე Tara. იგი იყო შეშინებული. მისი ცოდნა არის მნიშვნელოვანი. მისი თვალები იყო ღია, მისი სახე expressionless. შფოთვა განსხვავდება შიში. შიში, რაც თქვენ ინერვიულოთ სრულად. ტერორი არის პარალიზება.
  
  
  Ee აიყვანეს და ცდილობდნენ cheer up. ის შეეცადნენ squeeze out ჯდება შიშის მეშვეობით nah. იგი ისევ იმუქრება. ის შოკში მისი. იგი მოხვდა ee. "გაიღვიძე, ძვირფასო. მე უნდა თქვენ".
  
  
  მან გათხრილი მისი ფრჩხილების შევიდა ჩემი მკლავი. "მე ვწუხვარ," მან განაცხადა ახშობდა ხმა. "მკერავი, თქვენ უფლება", - ვუთხარი მე. — როგორ ფიქრობთ, ვგრძნობ?"
  
  
  მან შემომხედა სიურპრიზი. 'განგაში?'
  
  
  "ქრისტე", - ვუთხარი მე. "თუ მისი არ არის, ის, მისი, რომ უკვე მზად არის ეს რბილი ციფრული კამერა."
  
  
  მან დააყენა მისი ხელმძღვანელი ჩემი მხრის და უბრალოდ დევს იქ. "რატომ ვგრძნობ ახლა უკეთესი და არა უარესი?"
  
  
  "იმიტომ, რომ თქვენ ჩაკეტილი ადამიანის, არ არის მანქანა." მან გაიცინა thinly at me. ნერვიულად, მაგრამ ღიმილით. "თუ ასეა," - განაცხადა მან, "რატომ არ გაქვთ' Made in Japan ' დაწერილი მთელი თქვენი უკანალი?"
  
  
  "იმიტომ, რომ მე შეიქმნა არსებობს," მე ვუთხარი, შემდეგ მას თავისი გზა. ის გაიქცა ხელის მეშვეობით მისი თმის. ის იყო იმიტაცია თავი, მაგრამ მინიმუმ იგი აკონტროლებდა ერთხელ.
  
  
  "იჩქარეთ," მე ვუთხარი: "და მოდით იყოს გონივრული." პირველ რიგში, როდესაც ეს რა რამ აპირებს აფეთქდეს?
  
  
  იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "არ ინერვიულოთ შესახებ. თუ ცივი წყალი აღმოჩნდა, რომ ეს off, ჩვენ ' d be dead by now. მაგრამ უნდა აფეთქდეს, ქიმიური უნდა იყოს, სავარძლების 240 გრადუსი, და თავისთავად, ეს არ იქნება ამ მიზნის მისაღწევად. მე ასევე მოახერხა, რომ მინის ფარდა ქვემოთ ისევ. მათ არ იციან, რომ მე ჩართული out ქიმიკატები, რადგან მათ შეუძლიათ მოკვლა საკუთარი PBX. პირველ რიგში ეს იყო... ისე, ვთქვათ, eda იყიდება PBX.
  
  
  "მაშინ ეს ჯარიმა. რაც შეეხება Kuoi და ego სასაცილო იარაღი, მე მაქვს იდეა. იგი მიხვდა, რომ თუ Kuoi დაბრუნდა აქ, ის, შესაძლოა, არ მოდის მთელი ოცეული. რამდენიმე ბერები ერთად რევოლვერები ალბათ იქნება საკმარისი. ის უნდა ვიფიქროთ, რომ ეს. მე ვუთხარი, Tara, რაც მე ნიშნავდა.
  
  
  ისინი არ ჩქარობენ უკან დაბრუნებას. შესაძლოა, ეს, უბრალოდ, ცოტა დრო, რომ მოემზადოს.
  
  
  ჩვენ მდგომარეობაში თავს ორივე მხარეს კარი. Tara იყო სწორი. როდესაც კარი იხსნება, იგი უნდა იყოს იგი.
  
  
  მძიმე დუმილი შეიქმნა და შემოიჭრა ჩვენს საკანში. თუ ქალბატონი შემდეგი ჩვენთვის იყო ტყვნა კედელზე, padding დასამარხავად ხმა. მისი განუცხადა, Tara მივიღოთ ძილის თუ მას ეგონა, hey სჭირდებოდა. მას ეგონა, Hey სჭირდებოდა. ვიყავი მეძინა და უყურებს დუმილი. მე დაელოდა ეს შესვენება.
  
  
  მე მაინტერესებს რა პრეპარატი Kuoi მოამზადა ჩვენთვის. მე კი ფიქრი იმ ძველ მეცნიერების-fiction ფილმები, სადაც უნივერსიტეტის ქიმიის პროფესორი თურმე მისი სტუდენტები შევიდა გიგანტური შეცდომები. ან ერთი, რომელიც ასტრონავტები ჭარბი moonbeams და გადაიქცევა crazed cacti. კარტერი ხვდება დოქტორი Vail Tweet. უახლოეს მომავალში ამ თეატრი. ორი ჩანთები პოპკორნი და უამრავი კოქსი. შემდეგ თქვენ სახლში და მიიღოს სიყვარული ირინა.
  
  
  Tara გამოიწვია მომენტში თავის ძილის. მისი შეფასებით, ის იყო, რომ ეს იყო დაახლოებით ხუთი საათისთვის დილით. ფრინველი იყო და საფრენი საათში, და წმინდანი იყო ასხამს მეშვეობით დაუშვეს windows. მისი შეარყია მისი.
  
  
  პირველი წუთი აღდგენა არის ყველაზე რთული. მე ვუყურე მას, როგორც მან მორგებული აღქმა ჩემი ყავისფერი ავეჯი და quilted კედლები. მან rubbed მისი ხელები, მისი თვალები. "რა არის ახლა?'მან ჩანდა გარშემო.' Oi. "ასე რომ, იგი საბოლოოდ დაბრუნდა მიწის ნაკვეთი საცხოვრებელი. "ვფიქრობ, ჩვენ არ ვიცით, ნუ ჩვენ?"
  
  
  "დრო უნდა მიიღოს," - ვუთხარი მე.
  
  
  "მე მქონდა ასეთი კარგი, უსაფრთხო ძილი. მე ვოცნებობდი, რომ ჩვენ ვიყავით...
  
  
  "Shh."
  
  
  მან მოისმინა, კარი შემოსასვლელი გახსნა. ლაბორატორია კარი. Tara ერთხელ საწოლები ფარული კუთხეში, როგორც ჩვენ rehearsed. როდესაც კარი გაიღო, მისი სხეული იყო დამალული, მაგრამ მისი ხელი ვერ აღწევს მას. იგი იყო მზად სამოქმედო. მისი აზრით, დრო იყო სრულყოფილი. მას არ ეძინა დიდხანს საკმარისი იქნება მეძინა, და არ არის საკმარისი იმისათვის, რომ შეგეშინდეთ. მისი ქმნის მეორე მხარეს დღეს, სწავლის მისი ხელმძღვანელი წინააღმდეგ moan. სძინავთ.
  
  
  კარი გაიღო. ორი შეიარაღებული ბერები გარშემორტყმული დოქტორი Kuoi. იყო დანა Kuoi-ის მხრივ.
  
  
  ყველაფერი სწრაფად და კარგად.
  
  
  პირველი ბერი, ტელ.: KANG, poked ჩემთვის მისი რევოლვერი. პირველად ამ დღეს, Tara-ის ხელში აღმოჩნდა. მეორე ბერი იგრძნო, უმნიშვნელო, მარტო მისი შიშველი ფეხით. უახლესი ჩიპი მიერ გრენადა. ის lunged და მიაღწია თავისი რევოლვერი. მან გასროლა შემთხვევითი, შევიდა quilted კედელი. Quoy cringed. მეორე ბერი დაეცა უგონოდ. მე მქონდა იარაღი, ჩემი მხრივ, ახლა. პირველი ბერი იყო გადაღებული, ორჯერ კუჭის. Kuoi დაიწყო გაქცევას. მისი emu იმყოფებოდა მისი მდე და გაიმართა მისი ქვემოთ, სანამ Tara მოგვეწონა squirts and მისცა emu გასროლა. Ego თვალები შემოვიდა უკან შიში. მან გონება დაკარგა. მან აიღო მეორე იარაღი, საწყისი ადგილზე და გადასცეს Tara. შემდეგ მან აიღო გასაღები და ჩაკეტილი Kuoi ego და მეგობრები ციფრული კამერები.
  
  
  ჩვენ თავისუფალი ერთხელ. ეს იმას ნიშნავს, რომ მე ვარ უაღრესად ჭკვიანი და უაღრესად სულელური. აირჩიოს ერთ-ერთი. მაგრამ არ მითხრათ, რევმატიზმის...
  
  
  Tara ეშვება წინააღმდეგ Moan და იხურება მისი თვალები. "შემიძლია ჩართოთ ეს off ახლა?" ეს იყო მართლაც ძალიან სუსტია.
  
  
  "ვფიქრობ, რომ თქვენ შეგიძლიათ გამართავს out, კიდევ ერთი საათი?"
  
  
  მან ამოიოხრა და წელში ისევ და ისევ. "მე გპირდებით."
  
  
  "კარგით", - ვუთხარი მე.
  
  
  "დაველოდოთ მეორე.'მან მომცა უკან იარაღი, რომ ay მომცა. "დაველოდოთ, არა? იგი გაერთიანებული string მისი ბერი კვართი. ბერი იყო, როგორც მაღალი, როგორც მე, და hem მისი კვართი trailed დაახლოებით ექვსი ინჩის სართული. იგი გამოყვანილია ego წლამდე იგი იყო უფრო მაღალი, ვიდრე მისი ankles. "გამართავს ეს არის." მან შეხვედრები მის ქვემოთ მიუხედავად იმისა, რომ იგი მიბმული shoelace მჭიდროდ ისევ და იკეცება დამატებითი ქსოვილის მას.
  
  
  "მე ვიცი", - განაცხადა მან. "ეს არ არის განსაკუთრებით ლამაზი, მაგრამ ეს უკეთესი, თუ მე არ აწარმოებს." მან მიიღო მისი იარაღი. "კარგი. სად მივდივართ, უფროსი?"
  
  
  "ლაბორატორია."
  
  
  ჩვენ დადიოდა კარი, და მისი დაბზარულია გახსნა. ის შუამდგომლობით იყიდება Tara თავი დაანებოს. ორი ლაბორატორია ტექნიკოსები იყვნენ დაკავებული შიგნით. ისინი ჩაცმული, როგორც ბერები, მაგრამ ihas იყო დაფარული თეთრი ლაბორატორია ქურთუკები. ისინი მუშაობენ საერთო მაგიდასთან, მაგრამ მათ არ შეეხოთ Tara შექმნა.
  
  
  ის გასცდა კარი და დადიოდა გათიშეს მთელი ოთახი. როდესაც ის იყო დაახლოებით ათი ფეხები მათ უკან, - განაცხადა მან, " დევს იქ, და ამით თქვენი ხელები. ჩართოთ გარშემო ნელ-ნელა.
  
  
  ისინი, როგორც მათ გვითხრეს. მე ვუთხარი, რომ Tara.
  
  
  "რა გვაქვს ამ მედიცინის კაბინეტი დუმილი ih რამდენიმე საათი?"
  
  
  იგი წავიდა თაროებზე ჯადოსნური potions და შესწავლილი დახარისხება. "Mmmm, როგორ შესახებ... შესახებ, თუ როგორ ზოგიერთ amobarbital? რომ ეს საკმარისი ლამაზი, მშვიდი cola."
  
  
  "კარგად ვარ."
  
  
  მან დაიწყო მომზადება შპრიცები. "ის, რაც თქვენ გსურთ. ნორმალური ძილის ან ვის?"
  
  
  "იესო", - ვუთხარი მე. "არჩევანი მდე მყიდველი". მე კი ჩემი თვალით ორი ბერები. Odin გადავიდა თავის მხრივ ყურადღებით მასშტაბით მაგიდის გარშემო.
  
  
  იყიდება საცავები, შემდეგ", - განაცხადა მან, ნახევრად შევსების კანქვეშა ნემსი.
  
  
  მისი დარტყმული მოხვდა თასი ის იყო მიაღწია. მინა დაიმსხვრა, და ყვითელი სითხე მიედინებოდა გარეთ. ეს კოროზირებული ზედაპირზე თავმჯდომარე.
  
  
  ჩვენ ყველა შევხედე მას. ჰერები, ის შეარყია მისი ხელმძღვანელი. — მე ვფიქრობ, თქვენ უმჯობესია გავიდნენ იქ." მე არ მინდა, არაფერი მოხდება, რათა თქვენ." ისინი არ გადავა, ხოლო. "მე მაქვს ხუთი მეტი დარტყმები და მე გადაღება ძალიან კარგად. ასე, რომ თქვენ ნამდვილად მხოლოდ ერთი არჩევანი. ძილის... მე და აღნიშნა, რომ კონტეინერი და ნემსები.
  
  
  მან შეარხია რევოლვერი მისი. ისინი გაემგზავრა ცენტრში ოთახი.
  
  
  მე არ ვიცი, ამიტომ მე მათ აირჩიონ. ეს იყო, როგორიცაა სროლა უიარაღო ხალხს ცივი სისხლი. ის იყო გაიმართა მიერ რევოლვერი ქვეშ noses, ხოლო Tara გაუკეთეს მათ კანქვეშა ნემსი, ხელით შეხება ih ალკოჰოლის, თითქოს ეს მნიშვნელოვანი. კარგი ჩვევები, რომლებიც ისევე, როგორც რთული, როგორც ცუდი პირობა.
  
  
  მალე ისინი გავიდა გარეთ და დაეცა ეძინა. იგი აღმოჩნდა ჩემთვის.
  
  
  "რა არის? იგი ცდილობდა საუბარი მშვიდად, მაგრამ მისი ხმა იყო შერყეული.
  
  
  "თქვენ ჯერ კიდევ ვერ გაივლის," მან სთხოვა
  
  
  "შეიძლება მე იჯდეს მის ქვემოთ, მაშინ?"
  
  
  Hey გამიღიმა მისი. იმიტომ, რომ მისი უცნაური კომბინაცია უნარი და სინაზის, ძალა და სისუსტე, ქალი და ბავშვი. იგი იჯდა და იყო kissed თავზე მისი უფროსი მიერ ee.
  
  
  — თქვენ გაქვთ რაღაც უნდა გააკეთოს, თაფლი.
  
  
  "Nitroglycerin".
  
  
  Nitroglycerin. შეგიძლიათ ego ძლიერი აფეთქება მთელი შენობა? ვგულისხმობ, მათ შორის, ჩვენი shining star. დოქტორი Kuoi?
  
  
  მან თავი დაუქნია. "მათ შორის, ego, ოფისი, და ყველა ego ნაშრომები."
  
  
  "მაშინ ამის გაკეთება."
  
  
  მან მოულოდნელად ვიფიქრე, რომ უდანაშაულო მსხვერპლი საკნებში. ბიჭი, მოხუცი, და ვინმეს ჰქონდა შესანიშნავი კარგი ბედი მყოფი ადამიანის guinea pig დოქტორი Kuoi. ის იყო fiddling ერთად მისი კომპლექტი რვა ღილაკები. ღილაკები უჯრედები. რატომღაც, მე მქონდა ცდილობენ გადარჩენა ამ ხალხს. მაგრამ, როგორ უნდა ავუხსნათ იმ ადამიანებს, რომელთაც არ ესმით, რა თქვენ აკეთებთ? როგორ შეიძლება ვუთხრა, " Follow me. არ ინერვიულოთ.'...
  
  
  წავიდა მედიცინის კაბინეტი და აიღო მედიცინის რომ Tara ჰქონდა მეორადი წინააღმდეგ ბერები. "რამდენად არის საკმარისი ნორმალური ანესთეზიით?"
  
  
  "ოჰ ... ხუთასი მილიგრამი არის საკმარისი. შეიძლება თქვენ აღრეული შინაარსობრივი თვალსაზრისით, ეს? მან აღნიშნა, რომ ბოთლი წმინდა სითხე. "იცით, როგორ უნდა მისცეს ვინმეს ინექცია?"
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი. მან დაიწყო შერევით სედატიური.
  
  
  "კარგი. მე ვაპირებ შეეცადეთ, ეს ბიჭები აქედან. ტაძარი, თუ დრო მაქვს. ისინი აუცილებლად უნდა იყოს უსაფრთხო იქ ხნით...? მისი, შევხედე, ჭიქა თავის მხრივ. "როდესაც მე უკან აქ, თქვენ იცით, თუ როგორ იმისათვის, რომ ეს ფორუმი?
  
  
  "არ დავთმობთ თქვენი ego სამუდამოდ, ძვირფასო. ამიტომ, უბრალოდ გამორთეთ წყალი და ჩართოთ გათბობით?
  
  
  "კარგი. მე ყველაფერს გავაკეთებ იმისათვის, რომ ჩამოვსულიყავი აქ უნდა აირჩიოთ თქვენ მდე. ან თქვენ meet me at ტაძარი?" მე რის გამოც მისი.
  
  
  'მეტსახელი?'
  
  
  მისი, აღმოჩნდა გარშემო. "რა არის ეს, თაფლი?
  
  
  "დარწმუნდით, რომ ყველაფერი ნორმალურია?" ეს იყო, როგორც ლოცვა. მას ეჭირა ბოთლი და ნემსი და აიყვანეს მისი მდე. მისი, იგრძნო, ყველა მისი სინაზეს ქვეშ უხეში ქსოვილი. მე გრძნობდა თავს არბილებენ პატარა მისი pulsing სითბო, რომ ინფექციური სითბო, რომელიც ვრცელდებოდა ჩემი სხეული და შეაღწია ჩემი დასაკეცი დოლარი. არსებობს სიტყვა იგი. ეს სასაცილო სიტყვა, რომელიც იბეჭდება ვალენტინი ბარათები და ითამაშა ავტომატები ასჯერ საათში. იგი kissed მიერ ee. მისი kissed მისი მისალმება და მშვიდობით, მისი გვინდა თქვენ და სიყვარული თქვენ, და იგი გაიმართა ჩემთვის, თითქოს მისი stahl ნაწილი იყო მისი. "ეს იქნება ყველა უფლება," მე ჩურჩულით. 'ყველაფერი კარგად იქნება.'
  
  
  მან ეკიდა მისი ხელმძღვანელი. "მე ვიცი, რა არის—" "ყველა ეს ადამიანი ყველა ეს რევოლვერები?
  
  
  "ასევე, ისინი არ ეძებს, ჩემთვის ახლა. ისინი თვლიან, რომ მე ნელა რაღაც გაუგებარი აქ.
  
  
  თვალები მან გახსნა ჩემთვის იყო uncomprehending.
  
  
  "ქარხნის," - ვუთხარი მე. "პროდუქტი Kuoi ჯადოსნური Elixir კომპანია. ასე რომ, თუ მე ითამაშოთ უფლება, შემიძლია თავიდან მისაღებად შევიდა უბედურება. გარდა ამისა, "მე გააუქმა მისი chin," მე შევხვდი ძალიან ბევრი მამაკაცი ჩემს ცხოვრებაში, უამრავი იარაღი. და მისი ჯერ კიდევ ცოცხალი.
  
  
  იგი ცდილობდა, ღიმილი და ვერ miserably.
  
  
  "გულშემატკივრობენ", - ვუთხარი მე. "მისი invulnerable. კეთილშობილური და იღბლიანი ვარსკვლავი, გახსოვთ? გარდა ამისა, გმირი არ არის სოციალურად დაუცველი. თქვენ წავიკითხე საკმარისი ისტორიები უნდა იცოდეს, რომ.
  
  
  იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "ეს არ არის ამბავი. ეს არის რეალობა. მან ათვისება. "პიტერ Hansen იყო ასეთი გმირი, და რაღაც დაემართა."
  
  
  Hansena შემხვდა ერთხელ. მიმზიდველი ბიჭი და სნაიპერული შაშხანიდან. Hawke მოუწოდა ego რეალური ნიჭი. მაგრამ რაღაც მოხდა Hansen. არა დიდი მშვიდობით, მაგრამ რა იქნებოდა უარესი. ისინი მოხვდა Hansen ხერხემლის. Gawking ერთად ორმოცდახუთი ლიანდაგი აქვს გაწყვიტა ნერვები, რომელიც საშუალებას თქვენ უნდა გავაკეთოთ რამ, როგორიცაა ფეხით. და სიყვარული. მან აიძულა ეგონა, მოშორებით, როგორც სწრაფად. "ეს სხვა ისტორიაა," მე ვთქვი. "არ აფეთქდა. არ ჩვენია.
  
  
  მან მაკოცა, კიდევ ერთხელ, მისი ქუთუთოების fluttering ახალი შიში.
  
  
  ის გამოყვანილია დაშორებით და მოგვეწონა მისი shoulders. "შეჩერება", - ვუთხარი მე. — მე გითხარით, ყველაფერი იქნება ჯარიმა. ასე რომ, ყველაფერი კარგად იქნება. და შევინარჩუნოთ ძლიერი ძალაუფლება ეს იარაღი. მან აღნიშნა, რომ რევოლვერი წაეტანა. "თქვენი ego, როდესაც თქვენ მიბრძანდით და გამოიყენოს იგი, როდესაც საჭიროა."
  
  
  მან ამოიოხრა და თავი დაუქნია, ნელა აღდგენის კონტროლის თავად.
  
  
  "შენ ტაძარი." "მივედი გალიები.
  
  
  'მეტსახელი.'მან სთხოვა. "შემიძლია ჩართოთ ეს off ახლა?"
  
  
  
  
  თავი 26
  
  
  
  
  იქ იყო კიდევ ერთი მსხვერპლი დოქტორი Kuoi ის პრაქტიკაში. ადამიანი, დაახლოებით ჩემი ასაკის, ევროპული, მაღალი. მან გაიცინა ბევრი. და ის drooled. მე გვაინტერესებდა, როგორ ეს ცუდი კაცი გადმოვიდა აქ. და, რომ ჩემი პირადი ბედნიერება, მე გადმოვიდა აქ მარტო.
  
  
  მე მინდა იყოს არასწორი, თუ არ არის განსაკუთრებული უსაფრთხოების გუნდს უნდოდა. საფუძველი იყო მშვიდი. მზე უკვე მაღლა, და საჰაერო აუკანკალდა სითბო. ჩვეულებრივი რიგები ადგილზე-ეძებს ბერები სასაქონლო მიმართ ტაძარი. გამწოვები ნახმარი, რათა დაიცვას ih მელოტი თავდასხმის უნარი ღირებულება. იგი მალულად ჩაეფლო თავად სიტუაცია. PBX-ის არ ჩანს. პაკეტური უხეში სიცილი გარშემო dorm ფანჯარა მაცნობა, რომ პარტიზანული ბერები იყვნენ, მაინც შიგნით იმ მომენტში.
  
  
  ჩემი სამი proteges იყო ამშვიდებს. შიგნით ტაძარი რეალური ბერები, ისინი იქნება უსაფრთხო.
  
  
  Ih მოუტანა მას და ასახული მისი ნაქსოვი ლოცვა mats შემდეგი დაჩოქილი ბერები. ეს იყო მაგარი შიგნით. შედეგი სქელი გარე კედლები ან ნაკლებობა ვნება შიგნით. მდუმარე ბერი იყო, როგორც ქანდაკებები. მაგრამ არ მომწონს, ქვის ქანდაკებები. ქვა არის ბინძური და მიწიერი, და კიდევ იდეალური მარმარილოს მაინც ახორციელებს მინიშნებები rock, მთის, და ტალახი.
  
  
  თუ შესაძლებელი იყო, გამოსახულებები ღრუბლები უნდა იქნას მიღებული. მაშინ რომ იყო ყველა. ერთი დიდი სურათი ცაში.
  
  
  Ning Tanga ნახა წინა პლანზე ოთახი. მისი ego შეეცადა დაჭერა მისი თვალი, მაგრამ ეს აღმოჩნდა შინაგანი, ფიქსირებული რაღაც აბსტრაქტული აზროვნების. მე მარცხენა მისი მეშვეობით ტაძარი. თუ მე არ ჩქარობს, მე მაინც ლაბორატორია და Tara. იგი არ იყო გაგზავნილი სასტუმრო ჯვრის ნიშნით მარტო.
  
  
  რის გამოც იყო, უფრო რთული, ვიდრე მომავალი. როდესაც მისი, შევიდა ტაძარში, იგი იყო ერთ გარშემო ბევრი. ახლა ის იყო ერთი იმ რამდენიმე Po-ს. ყალბი ბერები იცოდა, რომ რეალური ბერები ლოცვა მძიმე. და თუ ეს არ არის ნამდვილი და არა ყალბი, მაშინ მისი მივიღე უნდა იყოს კარტერი. მაგრამ იქნებ მე უბრალოდ ინახება მიღების გაუმართლა.
  
  
  იგი ნამდვილად ცდილობს შეინარჩუნოს ტემპი ადამიანი, რომელიც ხედავს, დრო და მანძილი, როგორც უბრალო მოკვდავებს და უმნიშვნელო რამ. უბრალოდ, არ უნდა წავიდეთ კარგად.
  
  
  ასე რომ, ეს არ მიდის კარგად.
  
  
  ეს არ იყო პირველი ფილიალი, იგი ეძებს მზე თვალები ვიწროვდება. და ლაბორატორია.
  
  
  ლაბორატორიები და კონტეინერები.
  
  
  ნაბიჯი აიღო მისი მდე.
  
  
  მისი ვხვდები, რომ ეს არის.
  
  
  ყველა ექვსი მათგანი იდგა კარგად. დაახლოებით ოცი მეტრი დაშორებით მე. ექვსი ავტომატური სატელეფონო სადგურები. Odin მათ გარშემო დააყენა თავის არეში, რადგან ისინი ისაუბრა. მან დამინახა და დაიწყო ყვირილი. მაშინ ისინი ყველა მოვიდა ჩემთან. ის ducked უკან ხე და სამსახურიდან გაათავისუფლეს. ერთ-ერთი მათგანი იყო გადაღებული მხრის, მაგრამ იგი განაგრძობდა წინასწარ. მე მქონდა ოთხი კადრები მარცხენა. თუ ეს იყო მოხვდა ოთხჯერ, იქ მაინც იყოს ორი ფილიალები სრული ფორმირება. მე უბრალოდ ფიქრი ამ სიტუაციაში, როდესაც ძალების ჩამოვიდა. სხვა clones. ოცი ყველა. ისინი სასწრაფოდ თავიანთი საცხოვრებელი და ხელმძღვანელობდა ჩემი მიმართულებით.
  
  
  არსებობს ჯერ როდესაც თქვენ უნდა აწარმოებს სწრაფად.
  
  
  მივედი, ერთადერთი შესაძლო გზა. ეს იმას ნიშნავდა, რომ მომიწია წასვლა ყაყაჩოს სფეროებში. როდესაც თქვენ ხედავთ, ბიჭი, ნუ რაღაც ასე სულელური ფილმი, თქვენ იცით, ის განწირულია. ნებისმიერი გიჟია, ვინც ადის ხარაჩო ან გადის ბინა სფერო არის უმოწყალოდ dooming თავს.
  
  
  მაგრამ ზოგჯერ უბრალოდ არ არსებობს სხვა გამოსავალი.
  
  
  თუ მე წასული ლაბორატორია, ih k Tara იქნებოდა მისთვის. თუ მე წავიყვან ტაძარი, მე შეუქმნის სხვები და ნუ პატარა დაეხმაროს თავს. მე არ მაქვს არანაირი გეგმა გათვალისწინებით. არა გრძელვადიანი ჭკვიანი სფეროში მანევრები. საქართველოს corkscrew არ იყო, თუ არა მე, რომ გადარჩეს. მაგრამ როდემდე.
  
  
  ყაყაჩოს ველი beckoned ჩემთვის, როგორც სცენა Oz. ტელეკომპანია ხალიჩა მეწამული ყვავილები. ოცნება ეტაპზე. ძალიან ნაკლებად სავარაუდოა, Waterloo.
  
  
  მე მქონდა ოცდაათი ეზოში გამოიწვიოს და ოთხი ტყვია. ეს ყველაფერი. რომ იყო ბოლოს ჩემი კურთხევით ითვლიან. ტყვიები გააკრიტიკა მიწაში ჩემი ფეხები, გაგზავნის ბინძური სტუმრებთან ქარის, რადგან ისინი whizzed წარსულში ჩემი მხრის. მან განაგრძო აწარმოებს და მოიპოვა რამდენიმე მეტრი. სადღაც შუა მოედანზე იყო პატარა ქვის ყუთი. თუ მხოლოდ ee შეიძლება მიიღოს იგი, და ee შეიძლება გამოვიყენოთ, როგორც დროებითი თავდაცვის, როგორც დროებითი ბაზა.
  
  
  Carter-ის ბოლო დასაყრდენი.
  
  
  ახლა ისინი დაარბია და ცდილობდა გარს ჩემთვის. ტყვიები whizzed ჩემს გარშემო, თითქოს მე უკვე sucked შევიდა stuffy ოთახში, როდესაც მან მიაღწია ქვის სტრუქტურა. კარი იყო ჩაკეტილი. მისი snuggled მდე moan და მიმოიხედა. Clones ჩემთან მოვიდა. ოცი ერთნაირი სახეები მიდგომა ჩემთვის ოცი სხვადასხვა მიმართულებით. ოცი რევოლვერები აღნიშნა at me.
  
  
  იგი სამსახურიდან გაათავისუფლეს უახლოეს სამიზნე. ეს არის მიმართული პირდაპირ წერტილი ცენტრში შუბლი. ის სწრაფად დაეცა მისი ყვავილი-strewn საფლავს. სხვა ქალაქში სროლის ხმა წვიმდა down on me ყველა მიმართულებით. ისინი გააკრიტიკა შევიდა კედლის ჩემს უკან, მოჭრილი ყვავილები, ჩემი ფეხები, მაგრამ რატომღაც მათ არ შემეხოს.
  
  
  მაშინ მე ესმოდა მისი.
  
  
  ისინი იყვნენ ჯერ კიდევ უბრძანა, რომ არ მომკლან. ისინი ვერ სცოდნოდა, რომ Kuoi იყო ჩემი პატიმარი, და რომ ego ლაბორატორია იყო მხოლოდ წუთის დაშორებით მარადისობა. რამდენადაც მათ იცოდნენ, ჰერები იყო, მაინც ოქროს კვერცხი-ჩამოყალიბებულია ქათამი. ისინი, უბრალოდ, მინდა, რომ catch me და ამით ჩემს უკან გალიაში. მოულოდნელად იგი ზუსტად იცის, რა უნდა გააკეთოს. საპირისპირო შანსები აღარ მაწუხებდა. გამარჯვებულები, რომლებიც არასოდეს რეალისტური.
  
  
  მე ესროლეს ორი ავტომატური სატელეფონო სადგურები, რომლებიც ბლოკავს ჩემი გზა ამ მიმართულებით მინდოდა, და გადმოვიდა. ის, რომ არასდროს უნდა გაკეთდეს, რომ. მხოლოდ მაშინ, ამავე დროს. ლაბორატორია ააფეთქეს. იგი აფეთქდა, როგორიცაა პატარა ვულკანის, იმუქრება დედამიწაზე, spewing ცეცხლი, სროლა ქანების და სხივები მზეს, და მხოლოდ ინახება აფეთქებენ, bang bang bang. და შუაგულში დაშლა დაბნეულობა მოჰყვა, მან მოწინავე რამდენიმე ეზოები. მე შესანიშნავად მასშტაბით სფეროში, thundering მეშვეობით ყველაფერი რომ იდგა ჩემი გზა, როგორც god of war.
  
  
  დაიწყეს ფეხზე და მისცა დევნა. ეს იყო ზუსტად ის, რაც მისი სასტუმრო იყო. მათ დაკარგეს ბევრი დრო, და მისი მამა, ჰქონდა უპირატესობა.
  
  
  ის იყო მიღწეული კარი ლაოსური Tseng პალატები. არ იყო არც ერთი, რომ დაცვა კარი. არ ბერები. არ partizan. როდესაც ქაოსი დაიწყო, არავინ dell თავად ventured შევიდა ღია.
  
  
  როდესაც მისი მივიღე ლაოსური-ს ოფისში, მისი მიხვდა, რატომ. მინის კედლის გაიყო და იარაღი გაქრა. საქართველოს Taoists შეუერთდა ჩემი გეგმა. ისინი ინახება po KANG ბიჭები, იარაღის მუქარის ქვეშ, და away from me.
  
  
  მან აღმოაჩინა ლაოსური Zeng და Vin სასადილო ოთახი. ორი ბერები გაიმართა ih, იარაღის მუქარის ქვეშ და რევოლვერები. მას გამოეკიდა ბერები გარშემო შენობა და გაცვალეს იარაღი, ერთი მათ გარშემო. Ego შვიდი კადრები ერთი მე არ დაუტოვებიათ.
  
  
  იყო ორი ადამიანი, კაფეტერია. ერთი hallway, სხვა სამზარეულო. გავხსენი კარი დერეფანში ბზარი, მაგრამ lock მუშაობდა. როდესაც კარი დაიხურა, ეს იყო მართლაც ჩაკეტილი. გარეთ. მან აიღო იგი თავი და იდგა სამზარეულო კარი, მიუთითებს რევოლვერი დროს პატიმრები. ლაოსური Zeng ჩანდა საშინელი. Vin, რომელიც გაბრაზებული ჩანდა. მაგრამ ისინი არ აუღია ჯერ.
  
  
  ყოველივე ამის შემდეგ, ih სამაშველო ბრიგადების უკვე გზაში. ლაოსური Zeng clones ჩამოვა მხოლოდ დრო გადარჩენა ih. მაინც, რომ ის, რასაც ისინი იმედი.
  
  
  ლაოსური Zeng მოიცვა იარაღით მისი ინვალიდის სავარძელი. "სარგებლობენ მოკლე მომენტში თქვენი დიდება, კარტერი. იმიტომ, რომ მე ვარ გაფრთხილება: ეს იქნება ძალიან მოკლე დროში. მე ასი აგენტები და ოცი ჩემი საუკეთესო შვილები იქ. თქვენ არ შანსი.
  
  
  "ასევე, ჩვენ დავინახავთ", - ვუთხარი მე. — ნებისმიერ შემთხვევაში, თქვენი ინტრიგები, რომლებიც ჩაიშალა. იმ შემთხვევაში თუ თქვენ არ მომისმენია, თქვენი ლაბორატორია უბრალოდ აიღო off — the clones, დოკუმენტები, დოქტორი Kuoi, და მთელი ego ხარ ბანდა.
  
  
  Vin Vo შეეცადა, უარეყო ეს დადებითი განწყობა. "ჩვენ შეგვიძლია აღვადგინოთ ის", - განაცხადა მან, უფრო ლაოსური Zeng, ვიდრე ჩემთვის. "იქნება ახალი Dr. Kuoi და ახალი თაობის ძლიერი ats. ამასობაში, ჩვენი მისია იქნება წარმატების პარალიზება თქვენს ქვეყანაში. PBX-ის, რომ ამას აღარ ლაბორატორია."
  
  
  ყველა მე, შეიძლება ითქვას, იყო, " შენარჩუნება ოცნებობს." არეულობა იყო hallway. ფეხსაცმელი rustled. კარები გაიხსნა. Clones არ ჩამოვიდა. მხოლოდ რამდენიმე წამში, და ისინი უნდა იყოს ფეხით, ჩემი ძველი მეგობარი ჩენ-li. Vin Wo გაიცინა. "თქვენ შესახებ, რომ იყოს უხეშად გამოიღვიძა up." თქვენ შეიძლება იყოს კარგი, კარტერი, მაგრამ თქვენ არ არის საკმარისი ოცი ერთი.
  
  
  "ჩვენ დავინახავთ", - ვუთხარი ერთხელ.
  
  
  კარი დერეფნის გახსნა და clones შევარდა. მთელი ოჯახი. "ამ კარი!" ლაოსური Zeng განაცხადა. რევოლვერი ზე ego-ს ხელმძღვანელი ეშინია ego-ზე ნაკლები აზრის პროექტი. კარი დახურულია და გადაწყვიტა ego-ს ბედი.
  
  
  ისინი არ ჩქარობს ჩემთან. ეს იყო ოცი ერთი, და იგი იყო მზად ვართ წავიდეთ. იგი დაეცა მისი იარაღი. ერთ-ერთ ჩემს ხელში იყო ორიენტირებული, სამზარეულო, და სხვა იყო დამალული folds ჩემი კვართი, სადაც ბომბი ჰქონდა დამალული იგი. მისი, მივხვდი, რომ ეს იყო დრო. მაშინ ის იყო მიტოვებული ee. როგორც მძიმე ბურთი. ღია ლაოსური Tseng-ს ხელმძღვანელი. Double whammy! მან დაკარგა ego, და, ამავე დროს, ბომბი აფეთქდა, შევსება ოთახში სასიკვდილო მოწევა. ჰერები იყო გაშვებული გარშემო სამზარეულო, სანამ ისინი კი მიხვდა, რა ხდებოდა. ის ჩაკეტილი კარი მის უკან და წავიდა ტაძარში.
  
  
  Tara იყო. ერთად Ning Tang. მისივე თქმით, სხვა ბერები ინახება KANG აგენტები, საერთო საცხოვრებელი შენობა. ყველა ihs იყო ყურადღებით გაყინული და დააწვა სართული. ნამდვილი ბერი იყო გაშვებული მათი მონასტერი ერთხელ.
  
  
  მას სთხოვეს Tara ვთხოვო egos, თუ როგორ გრძნობდა შესახებ გამოყენებით იარაღი და რეალურად საშიში სხვა ადამიანი იღუპება. Tara გავიგე, რევმატიზმის, შემდეგ აღმოჩნდა, რომ მე მის თვალებში დახურულია. იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი.
  
  
  "თქვენ არ მჯერა, რომ ეს."
  
  
  "ცდილობენ, ის", - ვუთხარი მე. "დღეს მე მჯერა, ყველაფერი."
  
  
  "ისინი მართლაც სძულდა გამოყენებით ეს იარაღი. ხმა რატომ — "იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი," ხმა რატომ ამოიღეს ტყვიები გარშემო იარაღი პირველი.
  
  
  'როგორ? მას შევხედე იარაღი ხელში, რომ მან გაცვალეს ბერი. იგი მიზნად ისახავს ღია კარის ტაძარი და სამსახურიდან გაათავისუფლეს. არაფერი, როგორიცაა, რომ. უბრალოდ მოსაწყენი დააწკაპუნეთ.
  
  
  მან გაიცინა.
  
  
  ყველა ეს აჯანყება მოხდა ტყვიების გარეშე. ის ფაქტი, რომ po KANG ბიჭები ეგონა, რომ არ იყო საკმარისი ტყვია მოგების led ih შევიდა ხაფანგში.
  
  
  მან შეისწავლა Ning Tang თვალში და გაახსენდა, რომ მან განაცხადა, რომ იდეები იყო უფრო ძლიერი, ვიდრე იარაღი. შემდეგ მისი, მეგონა მივხვდი.
  
  
  ხნით.
  
  
  
  
  Chapter 27
  
  
  
  
  ნიშანი არის ერთ-ერთი იმ ახალი სიტყვა, რომელიც მე სიძულვილის შესახებ. ერთ-ერთი მათგანი არის ცუდი ჩვევები დაწესებულება, როდესაც ძალისხმევა არასოდეს "ინტენსიური" და როდესაც არმია არასოდეს არ არის უბრალოდ "გააძევეს", ვიდრე"განლაგებული." შეფასება მხოლოდ დიდი სიტყვა, რაც მე გეტყვით Hawke შესახებ, რაც მე ვიცი, და რას მეუბნება შესახებ, რა იცის, და ჩვენ, გადაწყვეტს, რომ არ ვუთხრა ვინმეს.
  
  
  Tara და ჰერები იყვნენ გზაში მას.
  
  
  ეს იყო ერთ-ერთი იმ ლამაზი გაზაფხულის დღეები, როდესაც ვაშინგტონი sparkles და ყველა ძეგლი, როგორც ჩანს, არ მონუმენტური მნიშვნელობა.
  
  
  Tara იყო uncomfortably მშვიდი ტაქსი. Gripping, ჩემი მხრივ, მჭიდროდ, მან ცოტა მისი ტუჩის, დაკარგული საკუთარი untranslatable აზრები. ის ყოფილა, როგორც ეს მას შემდეგ, რაც ferret თვითმფრინავი დაეშვა. მძღოლი-ის რადიო იყო, თვალყური ერთი იმ სადგურების, რომ ითამაშოს ძველი, სტანდარტული ჰანგები, და ახლა ისინი თამაშობენ კარგი ძველი Cole Porter სიმღერა, " ასე ახლოს და ჯერ ჯერობით." ეს იყო მისი ხმა.
  
  
  ჩვენ გადაადგილდებოდნენ მდე Dupont Circle და წინ გაჩერდა გარკვეული unmonumental კარი ერთობლივი პრეს და სატელეგრაფო ოფისი. მინიმუმ უკეთესი ფასადი ცული შტაბი, ვიდრე აწარმოებს ქვემოთ ლონდონში ჩაის მაღაზია.
  
  
  Hawk მიესალმა აშშ ენთუზიაზმით. მან ჩანდა up მისი cluttered თავმჯდომარე და growled.
  
  
  "დასხდნენ", - განაცხადა მან. "თქვენ გაქვთ წუთი?"
  
  
  ის კითხულობს, რაღაც წითელი საიდუმლო საქაღალდეში, საღეჭი unlit სიგარის. ჩვენი პატარა ბრძოლა clones იყო, მაგრამ აქ ჰოკს მაგიდა, ომი გაგრძელდა. ახალი საქმე. ახალი ისტორიები.
  
  
  Tara ჩანდა, ფანჯრიდან დროს sunlit treetops. მისი ზედა ტუჩის გამოყვანილია მჭიდროდ. ის აღმოჩნდა და shrugged. როგორიც არ უნდა იყოს ის აწუხებდა მას, ის უნდა გაირკვეს, ადრე თუ გვიან. იგი იყო ერთ-ერთი იმ ქალებს, ვინც არ უნდა ითამაშოს poker. მაინც არ თუ ჰქონდა იმ გრძნობებს.
  
  
  ნაცვლად ეძებს nah მისი, მან შევხედე Hawk. მისი ძველი სახე ახალგაზრდა ლურჯი თვალები. სახის ტვინის, რომ შეუძლია დასახელება ნებისმიერი მისამართი ნაცისტური hangout 1940 წელს, მაგრამ არ მახსოვს, რა მაისური ეცვა გუშინ.
  
  
  საბოლოოდ, მას ვუყურებ. "მე ვწუხვარ," - განაცხადა მან hoarsely. "როგორც კი მან იცოდა თუ იყო უსაფრთხო, თქვენ გაქრა გარშემო, ჩემი პრიორიტეტი სია." აღმოჩნდა, რომ Tara. "ასევე, მის Bennet. როგორ მოგწონთ აქტიური ნაწილი საღებავი?
  
  
  Tara გაიცინა. უცნაური, არადამაჯერებლად ღიმილი. "ძალიან კარგია", - განაცხადა მან რბილად. "დიახ, ძალიან კარგია. მაგრამ... მე არ ვფიქრობ მე მინდა ამის გაკეთება კიდევ ერთხელ."
  
  
  "არა? მან დააყენა ერთი წარბი და ჩანდა ჩემი მიმართულებით. "ყველა უფლება, კარტერი. თქვენი მხრივ. ის ჩემსკენ უკან მისი creaking swivel თავმჯდომარე და აანთო ღეჭავდნენ სიგარის.
  
  
  — თქვენ უკვე იცით, ყველაზე მეტად ის, სერ. ჩვენ აღმოვაჩინეთ ბუდე ამ PBXs და განადგურებული იყო. Tara იზრუნა კლონი ემბრიონების, ლაბორატორიები და შეშლილი მეცნიერი უკან მისი. CANNAE აღარ იქნება გავრცელდა ih. მაინც, რადგან ჩვენ ჯერ კიდევ ცოცხალი, Vin Po, ლაო Tseng, და ყველა ზრდასრული PBX აქვს აღებული მის გარეთ. მაინც ყველა, ვინც იყვნენ ინდო-ჩინური
  
  
  "და ჩვენ, ვინც იყო აქ, და იმ რამდენიმე, რომლებიც ლონდონში," მან შეწყვიტა ჩემთან. "ჩვენ, ასევე, დავუკავშირდით არის ih ნარკოტიკების ექსპერტი. არსებობს. რა-არის-ego. წ.-ახლა?
  
  
  "Pam ცხენი". †
  
  
  "დიახ. ჩვენ მას, და იგი აღიარებს, ყველაფერი ყურადღებით. რა თქმა უნდა, პირველ რიგში, ჩვენ მისცეს emu ცოტა ego საკუთარი სიმართლის შრატი. Hawk grimaced. უყვარდა მისი გამოყენება, როგორც მას უყვარდა მისი გამოყენება. — ჩვენ არ უნდა ფიქრი აღარ. ეს Featherstone შესრულება იყო, ასევე დახურული. ეს არის პასუხისმგებლობა შოტლანდიაში ეზო. როგორც ჩანს, მათ მიიღო მოხვდა ბევრი არსებობს. და ეს ფული აქვს დაფინანსებული ბევრი KAN მოვლენები.
  
  
  მან უთხრა Hawke შესახებ ოპიუმის სფეროებში და როგორ KANG მეორადი ნარკოტიკების ვაჭრობა, როგორც საშუალო აზრის. იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი grimly და კი თავისი სიგარა, თითქოს მკვლელობაში პარაზიტი მას. "სამწუხაროდ, ნარკოტიკების ვაჭრობა არ არის, ჩვენი შესაძლებლობის ფარგლებში. მაგრამ მე რომ ვეუბნებოდი მათ, რომ არსებობს ბევრად უფრო ამ ნარკოტიკების, ვიდრე უბრალოდ გაუმაძღრობით."
  
  
  მან ამოიოხრა. "შესაძლოა, ისინი მოუსმინეთ ცოტა მეტი არის. ნებისმიერ შემთხვევაში, ამ სპეციალური ყაყაჩოს ველი აღარ არის მეორადი - ერთად ფილიალი Nassau, რომ თქვენ დაიხურა. რაც ორი.
  
  
  "და ასობით მეტი ასეთი ადგილები უნდა დაიწყოს."
  
  
  Hawk მომცა პირსინგი გამოიყურება. "ათასობით იქნებოდა უკეთესი ჯდება." აღმოჩნდა, უკან Tara. "კარგად. '- რეალურად, თქვენ უნდა იყოს ბედნიერი. თქვენი... რა არის მისი სახელი ისევ?" .. გიჟები, წარმოუდგენელია თეორია... ისე, ეს სწორი იყო.
  
  
  Tara განუბაჟებელი მისი ყელის. "თქვენ უწოდა godforsaken, გიჟი ოცნება, სერ", - თქვა მან გულწრფელად.
  
  
  Hawk ჩანდა დაბნეული. შესაძლოა, პირველად ჩემს ცხოვრებაში. "ყველა უფლება", მან ჩაილაპარაკა. — მე მივცემ გაიაროს ეს, არ მინდა?
  
  
  "დიახ, სერ —" იყო ერთადერთი, რევმატიზმის მას.
  
  
  "მაშინ ეს ჯარიმა.'იგი ემზადება მოდით, წავიდეთ. "კიდევ უფრო?'
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი. "ორი რამ. მე პირობა დადო, ეს ბერები, რომ ჩვენ სცადეთ იპოვოთ მათ ახალი მონასტერი. სადღაც უფასო ტერიტორიაზე. მისი სასტუმრო იქნებოდა დაცული მისი სიტყვა. როგორ ფიქრობთ, ჩვენ შეგვიძლია ვიზრუნოთ?
  
  
  Hawk გააკეთა შენიშვნა, მისი ნოუთბუქი. "მიმაჩნია, რომ არ არის სამხედრო ბაზა სამხრეთ კორეა. ნება მომეცით შემოწმება ამ out. მე მჯერა, რომ ჩვენ შეგვიძლია ამის გაკეთება. და მან დაიწყო მეორე corkscrew.
  
  
  "Roscoe."
  
  
  Hawk იბრძოდა სინათლის სხვა სიგარის. შემდეგ მან ჩანდა და მითხრა, Roscoe. იმაზე, რომ რა ქოლგა და, როგორ იპოვეს ego.
  
  
  "იქნებ ეს უკეთესი იყო, რომ გზა, ისე," - განაცხადა მან. მაშინ ის ნება, საშინელი სიცილი. "მას, მკერავი, რომ ის სულელური რამ ვთქვა.
  
  
  აღმოჩნდა, მისი creaking თავმჯდომარე და ვუყურებ ფანჯრიდან. მე ვუყურებ. "მისი საქმე იმაშია, რომ ჩვენ მიღების ძალიან ბევრი ცუდი მიმოხილვები ეს Roscoe ბიჭი. იგი არც ძალიან ძველი და ძალიან უყურადღებოდ. Abington ლონდონში სთხოვა ნებართვა უნდა გადადგეს ego. ცოტა ხნით ადრე მოხდა ეს, თქვენ მოუწოდა, ego. ასეა თუ ისე, ეს იქნება ego, ბოლო, რაც უნდა გავაკეთოთ. და მე არ ვარ დარწმუნებული, თუ როგორ Roscoe იქნებოდა მიხვდა, რომ. თავის საუკეთესო წლებში, იგი იყო შესანიშნავი აგენტი. ეს იყო ego ცხოვრებაში.
  
  
  Hawk აიღო ღრმა სუნთქვა. მე გვაინტერესებდა, თუ იგი ფიქრობს თავად. ამის შესახებ დღეს, როდესაც თავად ხდება უყურადღებო, და ვინმე გადაწყვეტს გადადგეს ego. ღმერთი, ახლა იგი ფიქრობს თავად, ძალიან.
  
  
  Hawk აღმოჩნდა დაშორებით ფანჯარა.
  
  
  "რა ვქნათ? თქვენ გაატაროთ თქვენი ერთ-ერთი კარგად მიღებული მოგზაურობა საზღვარგარეთ?" ეს იყო ego გზა მეუბნებოდა, რომ ის მაძლევს რამდენიმე კვირის off.
  
  
  მას შევხედე Tara და ფიქრობდა, Riviera. ან Tahiti. დიახ, უდაბნოს კუნძული იქნება სრულყოფილი ჩვენთვის. "იქნებ", - ვუთხარი მე.
  
  
  განაგრძო მან. "და თქვენ. Miss Bennet? თქვენ იმსახურებთ რამდენიმე დღის off, ძალიან. ჩვენ დავრწმუნდით, რომ პიტერ იღებს შესანიშნავი ზრუნვა, მაგრამ თქვენ შეგიძლიათ გაატაროთ თქვენი დღესასწაულები ერთად. თქვენ ორი.'
  
  
  ის გადაინაცვლებს უმაღლესი მექანიზმი.
  
  
  "პეტრე?'მისი,' აღმოჩნდა მისი.
  
  
  მან ჩანდა ჩემთვის პირდაპირ თვალებში. "პიტერ Hansen," - განაცხადა მან რბილად.
  
  
  პიტერ Hansen, დაჭრილი გმირი. რომლის სახელი მან აღნიშნა, ლაბორატორია, როდესაც მან გამაფრთხილა, რომ ფრთხილად. "ჩემი მეუღლე," მან დაასკვნა.
  
  
  ვინც არ გაქვთ ბევრი დრო, tact, Hawk გააკეთა კეთილშობილური ჟესტი. ის, განუბაჟებელი მისი ყელის, ადგა და გამოვიდა, შევიდა დარბაზში.
  
  
  Tara შემომხედა, სამწუხაროდ. "მე მიყვარს, მას," - განაცხადა მან. — მე არ შეგიძლიათ დატოვოთ მას. მე არ შემიძლია, ის კი, თუ შეიძლება. მაგრამ, ნიკ, მე გვიყვარს მოყვარე თქვენ იმდენად. მან მიაღწია, მოგვეწონა მე და გაიმართა ჩემთან ახლოს. მისი, ჩანდა მისი სახე. ამ ბოლო დროს. იმ ლამაზი მწვანე თვალები, იმ ჟღალი თმის, და იმ სულელური freckles, რომ ჯერ კიდევ არსებობს. და მისი, ფიქრობდა იმაზე, თუ როგორი ცხოვრება მას არ ჰქონდა nah. უსაფრთხო და კარგი ცხოვრება, სადაც ყველაფერი რჩება ისე, როგორც არის და არასოდეს იქცევა კოშმარი. ცხოვრება, რომ Ay ვერასოდეს ვერ გპირდებით მისი. ცხოვრება, იგი შეიძლება არ ცხოვრობენ. ცხოვრება, იგი, ალბათ, არასოდეს არ სურდა.
  
  
  "შესაძლოა, რომ ის უკეთესია, ისე," - ვუთხარი მე. "ღმერთი სიყვარული ჩემთვის საუბარი სისულელეა."
  
  
  
  
  
  წიგნი:
  
  
  Once upon a time იყო პუბლიკაცია ეძღვნება ექსპერიმენტი: მიიღოს სხეულის საკანში ვინმე, განვითარება უფლება პირობები და დუბლიკატი ამ პირი. ორეული იქნება იდენტური გამოჩენა, ეს იქნება იდენტური შესაძლებლობები.
  
  
  ნიკ კარტერი არ მჯერა, მაგრამ emu ჰქონდა, როდესაც მან შეექმნა ასეთი "clones" ან იდენტური doppelgangers. ამ შემთხვევაში, ისინი doppelgangers გენიალური მკვლელი, მხოლოდ ერთი მიზანი გათვალისწინებით: დაშინება, კონგრესში, სენატში, და საქართველოს პრეზიდენტი ამერიკაში, და კანონქვემდებარე ih მათი ზალპური. და, შესაბამისად, კონტროლის, მსოფლიო პოლიტიკის სხვადასხვა კუთხიდან.
  
  
  ნიკ კარტერი შეუძლია გაანადგუროს როგორც ბევრი PBXs, როგორც მას სურს, მაგრამ ეს უაზრო. და მიუხედავად იმისა, რომ ამერიკელი სენატორები არიან, რომ მოკლეს, კარტერი აკეთებს მისი უიმედო სამუშაო: შეჩერების წარმოების PBX და აღმოფხვრის ერთადერთი ნამდვილი მკვლელი.
  
  
  მაგრამ არ შეიძლება ყველა ფილიალში იქნება რეალური ადამიანი?
  
  
  
  
  
  
  სარჩევი
  თავი 2
  
  
  თავი 3
  
  
  თავი 4
  
  
  თავი 5
  
  
  თავი 6
  
  
  თავი 7
  
  
  თავი 8
  
  
  თავი 9
  
  
  თავი 10
  
  
  თავი 11
  
  
  თავი 12
  
  
  თავი 13
  
  
  თავი 14
  
  
  თავი 15
  
  
  თავი 16
  
  
  თავი 17
  
  
  თავი 18
  
  
  თავი 19
  
  
  თავი 20
  
  
  თავი 21
  
  
  თავი 22
  
  
  თავი 23
  
  
  თავი 24
  
  
  თავი 25
  
  
  თავი 26
  
  
  Chapter 27
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  ნიკ კარტერი
  
  
  საშინელებათა ყინულის ტერორი.
  
  
  თარგმნა ლევ Shklovsky მეხსიერება საქართველოს თავისი დაკარგული შვილი, ანტონ
  
  
  ორიგინალური დასახელება: Ice Terror Trap
  
  
  
  
  
  პირველი თავი
  
  
  ეს იყო უკვე ღამდებოდა ზემოთ მაღალი სახურავი და გარშემო treetops. ჩრდილები slid მასშტაბით გადახლართვა ფოთლები, გასქელება ორთქლის ფარდა დამთრგუნველი სავჩენკო, რომ დაღვრილი მეტი ყველაფერი. ეს გააკეთა დუნე, ამოწურა გრძნობა, მე, რომელსაც კიდევ უფრო უარესი. არის შეურიგებელი ძალა lurks in jungle — გიგანტური leech, რომელიც მოიცავს ყველა თქვენი ენერგია და თუნდაც თქვენი ნება, რომ იცხოვროს. ეს ძალა უკვე მუშაობს ჩემთვის დღე და ნახევარი. მან მოუწოდა ჩემთვის შეჩერება და დააწვინეს, უბრალოდ დათმობას და მოდით, ამ devilish ლაშქართა მწერები დასრულდება me off კარგი. თემა Nick Carter-სუპერ აგენტი AH, Killmaster N3. და მისი ხმა მოვიდა, რომ ეს ჯოჯოხეთური კუთხეში ნიკარაგუამ სახელწოდებით Mosquito Coast. ბედის ირონიით, სახელი ამ დაბალი, ცხელი ჭაობიანი ტერიტორია არ არის აღებული ეს devilish მწერები, მაგრამ ინდიელების-კოღოს .
  
  
  თუმცა, მან შესძლო, რადგან მან იცოდა, რომ მან უნდა მიაღწიოს თავისი დანიშნულების, სანამ მუქი. თითქმის გაუვალ ქვეტყით ჰქონდა დაგვიანებულია ჩემთვის ხანგრძლივი საკმარისი. მე მქონდა გარკვევა ყველა inch of the jungle ჩემი machete. მან ფიცი დადო და თითქმის იმყოფებოდა, როგორც მასობრივი გამწვანების მან უბრალოდ დაჭრილი გაფრინდა ისევ.
  
  
  ის იყო თხრა სქელი ტალახი თითქმის გამხმარი-მდე stream, ერთ ათასობით ნაკადს, რომელიც meandered აქ, როგორიცაა კაპილარების. როგორც მისი carapace rubbed მას, slithering, slimy არსებები დაიწყო ასვლა ინერტული muck. ოფლი trickled ქვემოთ ჩემი სახე, ექსპორტი ჩემი ტანსაცმელი და backpack. ეს იყო, თითქოს straps ჩემი backpack ჰქონდა მოჭრილი შევიდა ჩემს მხრებზე.
  
  
  ადრეული გუშინ დილით, შუა საპატრულო ხომალდი დაეცა me off ლაგუნა de Perlas . იქ მივედი დასავლეთით, დაახლოებით პარალელურად Tungla მდინარე.
  
  
  ეს იყო დეკემბერს, ისე, თემა წვიმიანი სეზონი. მე მადლიერი ვარ, რომ. ნალექების რაოდენობა მერყეობს მნიშვნელოვნად ნიკარაგუაში, მაგრამ ბლუფილდზი კარიბის სანაპიროზე იღებს 750 სმ-მდე წელიწადში. ივლისში ან აგვისტოში, ჩემი მოგზაურობა, რომელიც უკვე სრული სიღარიბეს, რომ უკვე სრულიად შეუძლებელია.
  
  
  არ არსებობს გზები, ამ კუთხეში. ვებ ხერხემალი არის Panamericano მეორე მხარეს ქვეყანაში. ეროვნული სარკინიგზო ქსელის დაახლოებით ოთხას ორმოცდაათი კილომეტრი, და ძირითადად მდებარეობს წყნარი ოკეანის სანაპიროზე. ნებისმიერ შემთხვევაში, ის არასოდეს არ გაბედა გამოიყენოს იგი, ისევე, როგორც ის, რომ არ უნდა გაებედა, რათა ნახოთ თავად მხოლოდ გზის ფართი. თეთრი უცნობი ადამიანი იქნება შენიშნა და ენდობოდა, და ეს იქნება დამღუპველი ამ კრიტიკულ ეტაპზე.
  
  
  ეს გაგრძელდა მისი მოგზაურობა ნათელი ფერები ეს არარეალურია twilight მსოფლიოში აღმოსავლეთის ფერდობი, დაბალი ქედი, მწვერვალი. უმაღლესი მწვერვალი აქ ნაკლებია, ვიდრე ორი ათასი მეტრი, ხოლო საშუალო სიმაღლე არის შვიდასი. მეორე მხარეს, მთებში წარმოშობის ნაყოფიერი პლატოზე, ვაკეზე და ტბები. ამ მხრივ, თუმცა, ეს იყო ჯუნგლებში დაფარული ფერდობზე, გაუთავებელი line of მავნე დაფარული ხეები, ხშირი ხორციანი მცენარეები და სოკოები. უზარმაზარი ვაზის twined გარშემო ხეები და ფილიალებში; მყრალი ნაცარი და მუქი ხავსი დაფარული ადგილზე. იყო მკვეთრი სუნი ასდის მცენარეული ყველგან.
  
  
  თანდათან აღმართი გახდა steeper; paddles გახდა მკვეთრ და chasms გაღრმავდება. ხეობები იყო receptacles იყიდება ჩამოდის წვიმის, და ih ინერტული ისინი გავრცელებულნი იყვნენ მეცხოველეობა საფუძველი მილიონობით მტრული არსებები, რომ თავს ჩემი delicacy. საჰაერო ყოველთვის იყო სავსე მწერები. ბაყაყები და მცირე ძუძუმწოვრების გამოჩნდა მხოლოდ ღამით. ფრინველი არ მოიპოვოს ზედა მხრივ, როდესაც, მაგრამ, როგორც წესი, სამ მაღალი treetops. Troublemakers, ბაყაყები და მუდმივად chirping ფრინველი შეიკრიბნენ ჩანჩქერი. იყო ერთი, დაახლოებით ზომა crow, მაგრამ ძალიან ნათელი ფერის. მას სტვენით თითქმის სრულყოფილი მასშტაბი, არც ერთხელ იმეორებს ბოლო შენიშვნა. ეს იყო driving me crazy. გარდა ამისა, მწერების ნაკბენები და ფრინველის madness, მე ასევე გაუძლო გველები და ხვლიკები. იყო ასევე დღისით drifters, როგორიცაა მყრალი ხვლიკი ადგილზე. იყო ასევე boa constrictors ბაროუსი და ფილიალი, საშუალო ზომის ხე, გველები, და slimy მტაცებლური გველები, როგორიცაა fanged ferocious spearman . Ih-ს სამშობლო იყო სასიკვდილო მიწის ნაკვეთი, რომელიც ძლივს შესწავლილი ან დატანილი, და რომ სწრაფად შთანთქავს ყველას, ვინც იყო სულელური საკმარისი იმისათვის, რომ შეეცადეთ არ არსებობს.
  
  
  დანარჩენი დღე, ის waded მეშვეობით ახშობს სიღრმეში, შეჩერების მხოლოდ ერთხელ bite ჭამა. მე დარწმუნებული ვარ, მე არ გააკეთეთ ეს, მაგრამ, როგორც სიბნელე ჩამოწვა, შეაფერხა მიერ სინათლის მაინც მოდის უკნიდან რამდენიმე ქედები ღრუბელი, მე ჩამოვედი მასშტაბით დიდი კასეტური ჰონდურასის პალმის ხეები. ეს იყო როგორც ტყის, ტყის შედგება მთლიანად ამ მაღალი პალმის ხეები feathery ფოთლები და საკმაოდ რბილი ჩემოდნები. პატარა ლეღვის ხეები გაიზარდა, მათ შორის, გარშემორტყმული swarms of bloodthirsty mosquitoes.
  
  
  ჰონდურასის პალმები იზრდება ყველაზე ჯუნგლების ცენტრალურ და სამხრეთ ამერიკაში, მაგრამ ih კასეტური, როგორც ეს იყო იშვიათი. ეს კიდევ ერთხელ ადასტურებს, რომ ამ ტერიტორიაზე ოდესღაც კულტივირებული, როგორც მაიას ინდიელთა მეორადი ნაყოფი ამ ხე წარმოების ზეთი. მიუხედავად იმისა, რომ ეს არ იყო ადვილი, რომ მოჭრეს ეს ხე ქვის ცულები, ისინი ასევე მეორადი ხის მათი შენობები. ამ სფეროში, ეს ხე აყვავდა, და საბოლოოდ ბურთი აიღო მიწის ნაკვეთი, რომელიც ოდესღაც გაშენებულია ყველგან.
  
  
  მომენტიდან შევედი პალმის grove, გავხსენი იგი ნელა და ყურადღებით. ფრენკ ადრე უნდა იყოს პოლკოვნიკი Zembla-ს შტაბ-ბინაში. რა პატარა AH ჰქონდა აღმოჩენილი შესახებ საიდუმლო პოლკოვნიკი და ego საქმიანობა, მან იცოდა, რომ ეს მონაკვეთი ტყის მძიმედ იცავდნენ მამაკაცი, გამონაყარს, ფრაგმენტაცია ნაღმები და მგრძნობიარე სიგნალი მიკროფონები, რომელსაც შეუძლია კრეფა up კი faintest ხმა.
  
  
  ის crawled ნაბიჯია ყველა fours, სწავლობს ყველა inch of რელიეფის. მან აიძულა მეშვეობით ქვეტყით და slid like a dragon მეშვეობით ლოდებით. მან შეგნებულად აირჩია ყველაზე რთული და გაუვალი გზა. თუ ცხოველი ან მცენარე გააკეთა ოდნავი ხმაურის ან rustle, ეს იყო გამოყენებული ego წინსვლა, drowning out ხმა მივიღე. Backpack იყო მძიმე და გაიღო გარშემო საწყისი მხარეს მხარეს. ბანკის მტკივნეულად დახურულია თვალები, ასე რომ მე ვერ ვხედავდი. ეს აღიზიანებთ ჩემთვის კიდევ უფრო, როცა მე წაშლილია მისი სახე ჩემი სახელო.
  
  
  სასწავლო ბანაკში ტყეში და სფეროებში, რომლებიც, სავარაუდოდ, booby-ხაფანგში, ეს იყო პრაქტიკული თამაში, რომელიც მისცა ჩვენი ინსტრუქტორები სადისტური სიამოვნებით. ყველაფერი იყო სასიკვდილო სერიოზული აქ და ის დაძაბული, რათა იპოვოს ყველა მოხრილი დანა ბალახის, პატჩი გაანადგურა moss, ან creeper, რომ ვერ მოიძებნოს სადმე. აღმოჩნდა, რამდენიმე ნაღმები და გვერდს აუვლის მიერ nu, გარეშე ეხება. ჭრის მავთული რომ იყოს თვითმკვლელობა. უბრალოდ ადრე მან მიაღწია ბილიკი, სროლების საკაბელო მიაგნო. Mimmo nim crawled ეს და აღმოჩნდა, სიგნალი, კარტრიჯი, რომელიც მან განიმუხტება.
  
  
  გზა იყო გრეჩიხას დაფარული გზა, რომელიც თავდაპირველად გაიქცა Tungla მდინარე და წავიდა ჩრდილოეთით. იყო, ალბათ, canoe dock ბოლოში, და შესაძლოა რამდენიმე სნაიპერები ბუჩქი, ძალიან. ბილიკი თავად, რა თქმა უნდა, იყო სავსეა ნაღმები და სხვა ხაფანგები ახლოს პოლკოვნიკი Zembla ს jungle სამალავი. ამიტომ, მე ნამდვილად არ აქვს მიღებული ეს სწორი, ვიწრო გზას. ჰერები გაქრა, ისევ ჩრდილში, და Stahl აიღო თავის გზას უფრო ფრთხილად მეშვეობით ქვეტყით. ოცდაათი ეზოების დაშორებით, გზა მოულოდნელად გადავიხარეთ და გაჭრა მე off. მან ყურადღებით შეისწავლა პატარა, ხავსი-საერთო იღებენ. ეს, როგორც ჩანს, ასე მშვიდობიანი მცირე winged და ბრჭყვიალა პეპლები ცეკვა ჩააქრე შუქი.
  
  
  Shaft დაკრძალეს moss ერთად hairpin წინაშე. ვინც ამას ჩვენთვის არ გავაკეთოთ, ეს პროფესიონალურად საკმარისი, იმიტომ, რომ იქ იყო პატარა პატჩი moss sticking out მარჯვენა ზედა. ჩემი მარცხენა და მარჯვენა სქელი იყო, hedges გარშემო thorns. მე ვერ თავიდან აცილება, წინააღმდეგ შემთხვევაში, მე უნდა დაბრუნდეს და მოიარე ეს ადგილი შორიდან.
  
  
  Crouching დაბალი, მან მოისმინა ერთი ხმა. მე არ მესმის მისი და ფიქრობდა იმაზე, თუ რა უნდა გააკეთოს. გრძელი გზა უკან შეიძლება იყოს უფრო საშიში, ვიდრე იღებენ აფეთქდა. შესაძლოა, ეს იყო booby ხაფანგში რომ არ აფეთქდეს, როცა შეეხო ეს, მაგრამ რომ არ ჩანს ჯდება პოლკოვნიკი Zembla ხასიათი. ის არ იყო გარშემო, ვინც ხელს ნარჩენების აფეთქდა, რომ უკვე შეუძლებელია იჭრება უსაფრთხო გადასასვლელი.
  
  
  მან ჩანდა მის მხრის ჯუნგლების სიბნელე ჩემს უკან. დასჭირდება ძალიან დიდხანს დავუბრუნდეთ, და ბნელი, მე არ მაქვს შანსი. ის crawled წინ და ყურადღებით აიყვანეს patch ხავსი. ჩემი mistletoe არის ერთი წნევის ანთება. მან შეხვედრები მისი სუნთქვა, წაშლილია მისი ხელები, მისი შარვალი, და აღმოჩნდა, რომ ანთება შეცვლა. თემა იყო კოროზირებული, და სახელური არ ბიუჯეტის მარტივად. საბოლოოდ იგი მუშაობდა. მან დაუკრავენ, შეცვალა სახელური აფეთქდა, და შეცვალა ნაჭერი ხავსი. შემდეგ მან ამოიოხრა ერთხელ.
  
  
  იგი ადგა და დადიოდა ყურადღებით გზას მანამ, სანამ არ შეიძლება იხვი ისევ ბუჩქი გარდა მისი. მე დამალა, რომ ეს დანარჩენი ჩემი მოგზაურობა ბუჩქი. ყველა დეტალი საჭიროა მაქსიმალური ძალისხმევა. მივხვდი, კიდევ ერთი ნაღმი, რომ მის გარშემო, და ზოგიერთი flares. ნაღმები იყო მიმოფანტული, როგორც thickly, როგორც მწერები. საბოლოოდ, მან გააძლიერა უფრო ღია სივრცეში. რამდენიმე ეზოების დაშორებით იყო მაღალი, კუთხის hill, thickly დაფარულია ბუჩქნარით და creeper-საერთო ხეები.
  
  
  ერთი შეხედვით, ეს ჩანდა, პირამიდის მსგავსი hill. მაგრამ მაშინ მან დაინახა, რომ ფონდი გაკეთდა ფენების გადაჯაჭვულია ქვები, და ერთ მხარეს იყო კიბე, ასობით ნაბიჯები. კედლები დაფარული ლამაზი orchids და სხვა epiphytes, რომ იგრძნო, უფრო კომფორტულად ბზარები ქვისა, ვიდრე ფილიალებში ხეები. მას შევხედე ნანგრევები უძველესი მაიას შენობა . Ih იყო, თითქმის შეუძლებელი უნდა აღიაროს, როგორც ადამიანის ნახელავი. ისინი გახდნენ ერთი ჯუნგლებში, რომ მოხმარებული ih ათასი წლის წინ. სტრუქტურა, როგორც ჩანს, განკუთვნილია, როგორც ტაძარი, ვარდების მა მასშტაბით სიღრმეში ჯუნგლებში, მუქი და იდუმალ ამ დისტანციური ადგილი.
  
  
  უფრო მნიშვნელოვანია, ვიდრე მისი ისტორიული ღირებულება იყო მიზნით, რომელიც მას ახლა გამოიყენება. იუწყება, ეს მოვიდა ჩვენთან ფრაგმენტული და ნაწილები ჯერ კიდევ გამოდის მიერ ყური. თუმცა, თუ ჩვენი ინფორმაცია იყო სწორი, ეს იზოლირებული და ერთი შეხედვით მიტოვებული ნანგრევები შეიცავს ყველაზე თანამედროვე ელექტრონული warfare imaginable.
  
  
  ეს ყველაფერი დაიწყო, ორი თვის წინ ერთად არეულია რადიო გზავნილი ჩვენი აგენტი Oaxaca, მექსიკა. მას შემდეგ, იმიჯი თავისებური გენიოსი, რომელმაც მოუწოდა თავად პოლკოვნიკი Zembla თანდათან განვითარდა აკადემიაში. მან გამოიგონა რაღაც კლიმატის ცვლილება, და მაშინ გამოიყენება ამ კლიმატის კონტროლი, როგორც იარაღი. ვინც მას გამოიყენებს ego წინააღმდეგ, და რატომ, უცნობი იყო. თუმცა, ყველაფერი აღნიშნა, რომ ის ფაქტი, რომ მან საკმარისი აღჭურვილობა ამ მაიას ტაძარი გახდეს დიდი მდუღარე შევიდა ჯუნგლებში გიგანტური მყინვარი.
  
  
  რამდენიმე დღის განმავლობაში, ან, შესაძლოა, საათების, ის დაგეგმილი, ამის გაკეთება მხოლოდ, რომ: გაფრთხილების გარეშე, თავის მხრივ, ცენტრალური ამერიკის ერთ უზარმაზარ Arctic პეიზაჟი.
  
  
  მისი ego უნდა შეწყვიტა მისი.
  
  
  
  
  თავი 2
  
  
  
  
  მე აფრინდა ჩემი backpack და ყურადღებით განთავსებული ego ადგილზე. დროს ჩემი ორ დღიანი მოგზაურობა აქ, ძალიან მომეწონა. მან მომაწოდა განათლებისა და თავშესაფარი, და იმედი მქონდა, რომ იგი დამეხმარეთ ერთხელ. რა მქონდა, რომ ამის შემდეგ უნდა გაკეთდეს ყურადღებით და მშვიდად. ყველა მე ვერ რათა ჩემთან ერთად იყო პატარა კომპლექტი ინსტრუმენტები, რომ ბიჭები ცული ლაბორატორია გააკეთა სპეციალურად ამ შემთხვევაში. Ego შეძლო შეიკარი, ის ჩემი ქამარი, ასე რომ, ჩემს ხელში იყო უფასო. ჩემი გაზი ბომბი იყო სატელეფონო ჩემი ტერფის, და stiletto იყო დამაგრებული გარშემო ჩემი მკლავი. მე მიატოვა ჩემი მოციგავის. ახლა მე მქონდა 7.65 მმ Chi-Com პისტოლეტი, მეორადი ვიეტნამში, დაიხურა დააყენებს. მას ჰქონდა ჩაშენებული მაყუჩიანი და საჭირო სპეციალური ვაზნა ერთად rimless გრაგნილები. ეს იყო შორს მოციგავის: მას არ აქვს იმდენი ძალა, მაგრამ ეს იყო მხოლოდ, როგორც ეფექტური ახლო მანძილზე. განსაკუთრებით მას შემდეგ, რაც თქვენ ნამდვილად ვერ დააყენა მაყუჩიანი on მოციგავის. ეს სახელური მაინც არ ჯდება ძალიან კარგად, ჩემი მხრივ, როგორც მე გამოიყენება მძიმე გერმანული პისტოლეტი.
  
  
  მე ვფიქრობდი იმის machete ჩემთან, მაგრამ მე არ უნდა ego გავლა ნანგრევები, რადგან ისინი არ overgrown, და თუ მე დანა, ხმა აუცილებლად მომეცი მოშორებით. ხანგრძლივი bladed დანა იყო კარგი იარაღი თუ თქვენ არ ჰქონდა სივრცე, მაგრამ ეს რთული იქნება გაუმკლავდეს ტაძარი, როგორც მოციგავის. ასე რომ, მე მარცხენა ego ჩემი backpack და წავიდა გაწმენდის მიმდებარე ტაძარი. იყო, ალბათ, უფრო მიკროფონები ფარული აქ ვიდრე ნებისმიერ ეთერში სტუდია. მე იმედი პირი მონიტორის შეცდომა ჩემთვის ცხოველთა გარშემო ჯუნგლებში, რადგან სიგნალიზაცია, აღარ გასცა გაფრთხილება. ის შეეცადა და გამოყვანილია თავი პირველი ledge ტაძარი. მე უნდა გამოიყენოთ ფესვები, ვაზის და ხის stumps, როგორც მხარდაჭერა, რადგან მე არ ენდობა დაინგრა კიბეები.
  
  
  მისი თითქმის ბრმად ჩავარდა კიდევ ხაფანგში. საბედნიეროდ, დავინახე პატარა ხვრელი მაღალი ხე. ადამიანი, რომელიც ჩაუყარა აფეთქდა აღნიშნა, სადაც იგი აყენებს projectile. მისი არა გაბედული ნაბიჯი. ეს წამიყვანეს სამუდამოდ უნდა იპოვოს ანთება. ეს იყო თხელი მოყვითალო საკაბელო პატარა მკვეთრი spikes მოხდა ეს. ეს გაუწოდა ორ ხეები და გაქრა მთლიანად შევიდა ფოთლები. თუ მივედი რაიმე, ეს გაჭრა მეშვეობით ჩემი ხორცი, როგორც სამართებელი. ამავე დროს, pin რომ დაარღვიოს გარშემო დატვირთვა უკან ხე და ხე და მინდა წასვლა up in the air ერთად. სტუმართმოყვარე კაცი, ამ პოლკოვნიკი Zembla!
  
  
  საკაბელო skirted და crept ფრთხილად on. ყოველ რამდენიმე მეტრში, მისი ფეხის დაიჭირეს ვაზის უნდა მოუსმინოს და დანარჩენი. მაშინ ადგა ერთხელ. როგორც მხარდაჭერა, იგი გამოიყენება განაკვეთებისა და protrusions. მაღლა treetops, მან დაინახა, მთვარე ჩადის, კასტინგის ფერმკრთალი შუქი.
  
  
  მას შემდეგ, რაც ზედა, ის crouched ქვემოთ ორ ლოდებით შესახებ battlemented ledge. მან შეისწავლა სახურავი, რომელიც, როგორც წესი, ბინა და მართკუთხა. წინა ნაწილის მიმავალი კიბეები და უკანა ნაწილი იყო ორჯერ, როგორც ხანგრძლივი, როგორც მხარეს, მან climbed. სახურავი იყო სუფთა და, ალბათ, ახლად დაგებულ. კუთხეში შორს მხარეს იყო ერთგვარი ქოხი, როგორიცაა pile of ნანგრევებიდან.
  
  
  მისაღებად ტაძარი, მე უნდა გაიაროს კარი on-ის ქოხი, რადგან არ იყო სხვა შესასვლელში სახურავი. ორი მესაზღვრეებმა და ვერტმფრენი იდგა მე და ქოხი. Odin გარშემო მესაზღვრეებმა leaned წინააღმდეგ, ვერტმფრენის დაჯდომის მექანიზმი. სხვა ნელა shell გასწვრივ მოაჯირი. ორივე მოკლე იყო, კუნთმაგარი Mestizos; როგორიცაა სამოცდაათი პროცენტი ნიკარაგუელი, ნახევარი მშობლიური ამერიკელი და ნახევარი ესპანური. ისინი ტარება ფხვიერი შარვალი და პერანგი და რბილი ზამშის ფეხსაცმელი. ისინი, როგორც ჩანს, უნდა იყოს ჯარიმა და არ მიიღოს ნებისმიერი ხმა. ისინი არ იყვნენ ჩაცმული, როგორც ნამდვილი ჯარისკაცი, მაგრამ მათ ვერ გამოიყენეს მათი მსუბუქი ავტომატური იარაღიდან თუ თქვენ გაქვთ ძალიან ახლოს მათ. ეს იყო ბელგიის 7.62 მმ ნატო-FAL იარაღი; ძალიან კარგი, და ძალიან პოპულარულია სამხრეთ ამერიკელები.
  
  
  ვერტმფრენი იყო Bell Sioux 13 R, სამ ადგილიანი. ეს გამოიყურებოდა, ცოტა როგორიცაა დიდი ჭრიჭინა თავისი კუდი მდე. ეს იყო საიმედო მუშა, რომელიც უკვე ფართოდ გამოიყენება მას შემდეგ, რაც კორეის ეპოქაში. ამ godforsaken ადგილი, ასეთი რამ იყო მხოლოდ სატრანსპორტო საუკეთესო. ამიტომ, სახურავი ტაძრის გაკეთდა შესაფერისი სადესანტო. Hawke აიღო აერო ფოტო აჩვენა, რომ ვერტმფრენი იყო გაჩერებული, როგორც წესი, სახურავზე. გამოძიება დასრულდა, ერთი კვირის წინ გაირკვა, რომ ვერტმფრენი არ ეკუთვნის ოფიციალური არქეოლოგიური ჯგუფი. ეს იყო შეძენილი სერია ძალიან ფრთხილად ოპერაციების არმია დეპოს მეხიკოში. ეს მოხდა რამდენიმე დღის შემდეგ ქალაქში მოხვდა ძლიერი ქარბუქის ცოცხალი მეხსიერება. არც ისე ძლიერი თავისთავად, მაგრამ მაინც საკმარისი ამაღლება, ყველაზე ცუდი ეჭვები ამ AH. სწორედ ამიტომ Hawk გადაწყვიტა ჩემთვის აქ.
  
  
  ის იყო პირველი, ჩვენი ხალხი უნდა მიიღოს მჭიდრო შევხედოთ ამ ვერტმფრენი. იყო საინტერესო ემბლემა კარებზე; ოქროს sun სამი crimson ხაზები nen. ეს იყო, როგორც, თუ ვინმე ჰქონდა მოჭრილი ორნამენტი დანით და რკინის იყო, ახლა სისხლდენა. მე თუ აინტერესებს, თუ რა ეს ნიშნავდა. როგორც patrolman მიუახლოვდა Licks, მან შენიშნა იგივე სტიკერი მისი გულის ჯიბეში.
  
  
  იგი ინახება ახლოვდება, ტრაკი და ტრაკი... სიტუაცია გახდა რთული. ორი მესაზღვრეებმა იყო, ახლა ასე შორს, რომ მე ვერ დახვრიტეს მათ, ამავე დროს, სადაც მე ვიჯექი. თუ მე სროლა ერთი, მან უნდა გააფრთხილოს სხვა, სანამ მე შეგიძლიათ ჩართოთ გარშემო და მიჰყევით მას. თუ ჰერები გადავიდა ნაადრევია, ჰერები დაიჭირეს, მათ შორის, თუმცა, თუ ჰერები გვიანი იყო, ჰერები, რომ ასევე მოხვდება ხაფანგში, როგორიცაა ვირთხა. ისე, რატომღაც მე არ განიარაღება ორივე მათგანი ერთდროულად, და შემდეგ, გარეშე ხმა.
  
  
  დაცვა გააძლიერა გარშემო რამდენიმე კლდეები, რომ დაეცა და სარკინიგზო. ის დადიოდა გარშემო სახურავი იმდენჯერ, რომ ახლა მან ესროლა მცირე cap Nah და დაიწყო უმიზნოდ მეტი მოაჯირები, მისი თოფი slung მისი მხრის. ამავე დროს, ის კი არ ადარდებს, რომ პასუხი; ის, რომ თუნდაც გაშვებული ძაღლი აკეთებს. პირველი მოთხოვნა არის ის, რომ თქვენ ყოველთვის უნდა იცოდეს თუ რა ხდება თქვენს გარშემო, რადგან თქვენი ცხოვრება შეიძლება დამოკიდებული ეს. ეს ეღირება emu მისი ცხოვრება.
  
  
  მან დააყენა stiletto თავის მხრივ. მე მქონდა გააჩუმეს პისტოლეტი ჩემი სხვა მხრივ. ჩრდილი მთლიანად შთანთქა me up. იგი ერთი ცალი ქვები. ობიექტები, რომლებიც ზოგჯერ უფრო ვხედავ, შებინდებისას, ვიდრე მუქი, მე და შეუძლია დაადასტუროს, რომ. იგი ინახება ახლოვდება, ტრაკი და ტრაკი. მისი სუნთქვა დაიჭირეს მისი ყელის... მოულოდნელად, მისი ego ვერ ვხედავ მას აღარ. ის იყო, ალბათ, ფეხით გარშემო რამდენიმე დაეცა ქანების ერთხელ. ერთი წუთით, მეშინოდა, ის მინდა მინახავს მე, და მე ducked საფარი. მაშინ, იმ კუთხეში ჩემი თვალით ვნახე მისი ego ფეხები. ასე რომ, მას ჯერ კიდევ არ ვიცი, მე იქ იყო. ახლა მისი ego შეიძლება მოვისმინოთ მისი სუნთქვა და rustle მისი ego შარვალი სახურავზე. ის ითვლება, რომ სამი და გადახტა.
  
  
  On dell თავად, ჩემი მთავარი საზრუნავი იყო მცველი, ერთი ვერტმფრენი. მას სჭირდება მისაღებად ih out of გზა პირველი, და გამოიყენოთ დანარჩენი მათ, როგორც ფარი. მოცემული მანძილი, ego არაპროგნოზირებადი რეაქცია, და ის ფაქტი, რომ მე არ მისცეს, რომ რაიმე ხმაური, ის იყო ყველაზე დიდი საფრთხე. იგი სწრაფად გასროლა ორჯერ. პირველი გასროლა მოხვდა emu მკერდზე, და მეორე კისერზე. გარეშე მიღების ხმა, ის დაეცა თავში წინააღმდეგ მრგვალი ფოლადის საყრდენი ვერტმფრენი. ძირები ჩემი ფეხსაცმელი გააკეთა მეტი ხმაური ქანების, ვიდრე კადრები გარშემო my gun.
  
  
  იგი გამოიყენება მისი stiletto მოხვდა კიდევ ერთი მცველი, თირკმელები. მან, სავარაუდოდ, მას გაყინვას, როდესაც მან დაინახა მისი გარდაცვლილი მეგობარი. მაგრამ, მან რეაგირება, როგორც პანტერა. ერთად ინსტინქტური მოძრაობა, ის აღმოჩნდა, bending ქვემოთ. ამის შემდეგ, ეს ყველაფერი მოხდა ბუნდოვანი.
  
  
  თუ ის იყო სათანადოდ მომზადებული, ის უნდა იყოს გამოყენებით მისი იარაღი არის. მაგრამ, რომ გაყოფილი მეორე, მან რეაგირება ისე, ის არ ელოდა. იგი დაიხარა, დაეცა მისი თოფი, და მიაღწია commando ფარიკაობა რომ ეკიდა მისი ქამარი. ის იყო გამოყენებული, რათა ბრძოლა მას. მან შეიტყო, მას, როგორც ბავშვი. მას, იარაღი იყო მხოლოდ მოუხერხებელი ნაჭერი რკინის.
  
  
  ველოდი, რომ ავუარე მისი თოფი, მაგრამ ხანგრძლივი ბარელზე of FOUL-ის თოფი გააკრიტიკა ჩემს მაჯის, გაგზავნის stiletto საფრენი გარშემო ჩემი მკლავი. ამის შემდეგ, ყველაფერი წავიდა lightning სწრაფი. თოფი მიწაზე დაეცა ჩვენს შორის. ჩემი მარჯვენა ხელი, წავიდა up with the smoking gun. Ego-ს მარცხენა მკლავი გაუწოდა მიიღოს დარტყმა. Ego მარჯვენა ხელი რვა სთ ცივი ფოლადი, რომელიც მიზნად ისახავს, ჩემი ცხოვრება. ჩემი მარცხენა ხელის მოგვეწონა ego-ს მარჯვენა მაჯის და yanked მას უკან. მის უკან იყო ჩემთვის, ახლა, და მას არ შეეძლო გადაადგილება ხელი, რომელიც გაიმართა დანა. მან გახსნა თავისი პირი, რომ კივილი. ის დაპრესილი მისი მარჯვენა ხელი ego-ს სახე და squeezed კონდახით იარაღი შორის ego კბილები. ის gasped და ცდილობდა ბედის მოშორებით. ჩემი მარცხენა ხელის დაჭერის ქვემოთ იმდენად მძიმე, რომ მე უნდა წარმართონ უკან. მან დაარტყა ჩემთვის წვივის და ცდილობდა მიღწევა ჩემი სახე და თვალები თავის მხრივ თავისუფალი.
  
  
  Emu დააყენა იარაღი, მისი პირით და yanked მისი მკლავი. რაღაც დაბზარულია. Ego-ის მხრივ წავიდა limp, და დანა დაეცა მეშვეობით ego-ს სუსტი თითების. ჩემი მარცხენა ხელი უკან კისრის არეში. იგი შეეცადა, გაიყვანოს დაშორებით ერთხელ. წარმატების გარეშე. მას არ მოგვცეს ხმა, როდესაც მისი კისრის დაარღვია.
  
  
  მან აიძულა უსიცოცხლო სხეულის გარეთ თავი და დანა აიღო. როდესაც დაცვა, მიწაზე დაეცა, მისი სამიზნე იყო უცნაური კუთხე, და ის უკვე გაშვებული მიმართ დღეს. შიგნით იყო ვცდილობ ვიწრო კიბე. დიდი თაროები გარშემო sapodilla ხე, რადიო იყო, მაინც აშკარად ჩანს, და ძლივს დაზარალებული დროს. ქვის კედლები იყო დაფარული bas-გამოქვითვები, ფერი, რომელიც გამოირჩეოდა ამ ფონზე, ელექტრო ნათურები ჭერი. იყო ასევე ზოგიერთი შუქი მოდის მეშვეობით ბნელ სახურავების, რაც ერთხელ უკვე windows იყო და ახლა overgrown ერთად მწვანე spider webs.
  
  
  შუა ნაწილამდე იყვნენ up კიბეები, ის იშურებდნენ. ჩვენ არ მომისმენია, ზემოთ, ქვემოთ. ის გარსების მისი stiletto, აიღო ქვა და მოისროლა ego ქვემოთ. ის bounced off the rocks. იყო მხოლოდ echo. მან განაგრძო თავისი გზა, იარაღი შედგენილი.
  
  
  ის გამოვიდა პლატფორმა vaulted სახურავი და დერეფანში აღმოჩნდა, რომ მარცხენა. ამასთან, ყველაფერი უკვე დიდი ხნის წინ გადააკეთეს მთელი კონკრეტული, ფოლადის კოჭები და ალუმინის. ნათურები ჯერ კიდევ ეკიდა ჭერზე, როგორიცაა სიმებიანი ნაძვის ხის განათება, მაგრამ მათ გვერდით იყო რკინის კონდიციონერი მილის ერთად ხვრელებს ყოველ რამდენიმე მეტრი რომ მოდით cool air გარეთ. ამიერიდან, მაია Stahl ტაძარი, მეტი არაფერი shell, shell, პოლკოვნიკი დედამიწის ულტრა-თანამედროვე სტრუქტურები.
  
  
  ჩაეგდო დერეფანში იყო ფოლადის კარი რომ არ გამოიყურებოდეს, როგორც მყარი, როგორც საბანკო სარდაფით კარი. არ იყო ხმის ჩვენგანი. კარი jamb ჰქონდა recessed lock წითელი სახელური. შესაძლებელი იყო, რომ კარი იქნება ღია, როდესაც მე დაპრესილი ღილაკს. თუმცა, ეს ძალიან სავარაუდოა, რომ ვინმე სხვა მხარე მიიღებს სიგნალი გახსნას კარი.
  
  
  მან დააყენა მისი ყური, რომ ცივი ფოლადი. მე არ მესმის მისი, პირველ რიგში. მაშინ გავიგე, დაბალი rumble, რომ ვიგრძენი, ვიდრე ისმის, ერთად shrill, სუსტი ღვინის საქართველოს გენერატორები. მან ჩანდა უკან დაბლოკვა. გარშემო ინსტრუმენტი ჩანთა, იგი გაიყვანს lock არჩევანი: ინსტრუმენტი, გაზაფხულზე, რომ ავტომატურად ხდის ნემსი გადასვლა შორის ნაწილები lock და ამით არღვევს ego. ეს იყო მარტივი რამ, და მას საჭირო გამოცდილება და მოთმინება, რათა გამოიყენოს იგი. მას შემდეგ, რაც სამი მცდელობა, კარი გახსნა. ჰერები ჩუმად სწრაფად და ჩუმად, როგორიცაა კატა. ტაძარი, როგორც ჩანს მშვიდი და მიტოვებული. ვიბრაცია გაიზარდა, შევსება ოთახში ზებგერითი rumble ძლიერი ენერგიის წყარო. მე პირდაპირ ხმის იმიტომ, რომ ვიცოდი, ინტუიციურად, რომ ეს იყო წყარო, რაც მინდოდა. ჩემი shaggy კვალდაკვალ გაიმეორა on უხეში კონკრეტული. კიდევ ერთი კორიდორი, კიდევ ერთი კიბე, კიდევ ერთი კორიდორი, და საბოლოოდ მეორე ფოლადის კარი, უკან, რომელიც ხმაური იყო, კიდევ უფრო ხმამაღლა, ვიდრე ადრე. იგი გამოიყენება lock არჩევანი ისევ და გააძლიერა ფრთხილად შიგნით.
  
  
  ეს იყო დაბალი ოთახი რიგები ნეონის განათება. ორივე მხარეს იყო ფოლადის კაბინეტები მრიცხველები, სენსორების და რიგები კომპიუტერული coils უკან მინა. ცენტრში იყო switchboard თითქმის ერთი მეტრი და ნახევარი ხანგრძლივი წარმოუდგენელ რაოდენობის ღილაკები, მავთული და potentiometers, რომლითაც იყო ქაღალდის უაზრო წარწერები ჩემთვის: Labion. ინდექსი, ურთიერთსაწინააღმდეგოდინებიანი დაწყვილება, და cataridin ფაქტორი. ძალა, ეს ელექტრონული მოწყობილობა იყო მოწოდებული საკაბელო, როგორც სქელი, როგორც ჩემი მკლავი და გაიქცა მასშტაბით სართული groan შეცვლა მეორე მხარეს. იყო კარი იქვე, და მაღალი pitched screeching ჰესის ისმოდა იქიდან. მაგრამ მე არ ვიყავი დაინტერესებული. მისი იყო, სადაც უნდა ყოფილიყო. წავიდა კომპიუტერული კაბინეტები და აიძულა rotary switch პანელები ნაბიჯია.
  
  
  Coils, როგორც თხელი, როგორც წყაროები, ტრანზისტორები, და განუყოფელი ჯერ ნაშრომების glistened ნათელი. Poe ამოიღეს პოლიესტერი სპრეი შეიძლება, რომ ჩანდა, რეგულარული სპრეი შეიძლება ინსექტიციდი. ეს იყო sprayed აღჭურვილობა, გამჭვირვალე ფენის უაღრესად კოროზიული გამხსნელი მჟავა. ასე რომ, მე გაიწმინდა ყველა კარადები და დახურული პანელები ერთხელ, როდესაც მე გაკეთდა.
  
  
  მჟავა იყო, გამოგონება და ცული ლაბორატორია . ბომბი შეუძლია აიღოს ნაწილი ობიექტი, როდესაც აწყობილი, მაგრამ ალბათ ყველა არ იქნება; და, რა თქმა უნდა, არა ყველა მნიშვნელოვანი ნაწილები, თუ იგი გამოიყენება, იმდენად ფეთქებადი, რომ მთელი მაიას ტაძარი დაინგრა. თუმცა, მოულოდნელი განადგურება ტაძარი შეიძლება ნაკლები სასიამოვნო საერთაშორისო შედეგები.
  
  
  შემდეგ იყო ლოგისტიკური პრობლემის როგორ გადატანის რაღაც ისე მძიმე. არსებობს ასევე საშიშროება, რომ ბომბი იქნება და განიმუხტება ჩემთან ერთად. მჟავა ვერ იქნება აღმოჩენილი, მანამ, სანამ ძალიან გვიანი იყო, და ეს არ იქნება აღმოჩენილი მას შემდეგ, რაც ეს იყო სამი. კი ავტობუსი არ გაქრა, რის გამოც ჩვენთვის არ ნახავ, რა მოხდა მას შემდეგ, რაც დავტოვე.
  
  
  მან ყურადღებით sprayed მწვავე ნივთიერება, ყველგან. რამდენიმე საათი და მჟავა არ შეჭამეს მეშვეობით ყველაფერი. ნაწილები გაყიდეს, საკაბელო კავშირი დაიშალა, და გამოიწვია მოკლე ჩართვა რკინის საცხოვრებელი. იმ დროს მე დავუბრუნდეთ ჯუნგლებში უსაფრთხოდ, Zembla ის მეთოდები იქნება tearing მათი თმის out. მიერ შუაღამისას, ყველა ნაჭერი აღჭურვილობა იგი სიფრთხილით შემცირდა pile of ჯართის. რომ ჩვენი დიპლომატები დრო, რომ ნიკარაგუამ და ამერიკულ სახელმწიფოთა ორგანიზაცია, გამოიძიოს. საბოტაჟი იყო ჩემი ერთადერთი სამუშაო. როცა დამთავრდება, ყველას სიცილი მას. გარდა პოლკოვნიკი Zembla.
  
  
  მას დასრულდა კომპიუტერები და sprayed შიგნით switchboard. მოულოდნელად კარი გაიღო და ორი ტექნიკური და უსაფრთხოების დაცვის შევიდა. ჩემი გრძნობა მოულოდნელი იყო, როგორც დიდი, როგორც ჩემი შოკი. მეთოდები — ვფიქრობდი, რომ ისინი მეთოდები, რადგან მათ ეცვათ თეთრი ქურთუკები და ტარების ნაშრომები - იყვნენ უიარაღო. ნაცრისფერი-მიტკეცილი უსაფრთხოების დაცვა mistletoe როსი ბრაზილიის .38 კალიბრის რევოლვერი hip holster. ისინი განვითარებული ego საკუთარი გამოყენებით, Smith & Wesson, და მას ოთხი-inch ტვინის. მან მოგვეწონა ego და დაიყვირა, " Alto."
  
  
  თუმცა, მე არ ვაპირებ ჯერ კიდევ დგანან. ყველა მას ჰქონდა დრო, რომ გავაკეთოთ იყო დააკოპიროთ თვითგანადგურების ზოლები, ბურთით და hurl ego შევიდა ბნელ კუთხეში. მან დამიზნება და გასროლა ორჯერ. მცველი ყვიროდა ტკივილი და clutched მისი ყელის. A gawk დროს ego რევოლვერი გავიდა ჩემი უფროსი გარეშე hitting არაფერი. მცველი დაეცა წინააღმდეგ კაბინეტი მის უკან. მან ამოიოხრა, ბრჭყალებიანი იმ რკინის, და ნელა slid, რათა ადგილზე.
  
  
  ის გადახტა კარი და გაიქცა ორ ტექნიკოსები, რომლებიც აშკარად შემდეგ guard-ის ბრძანებებს, და იდგნენ მაინც. ეს წამიყვანეს გარეთ counterweights. ვიგრძენი ვიღაცამ დაიბრუნოს ჩემი პერანგი. მისი სხეულის გარდამავალია 360 გრადუსი უნდა გაქცევა მიერ ego-ის ხრიკები. იმ მომენტში, უფრო დაცვით შევარდა. მაშინ მეორე ტექნიკოსი lunged at me, უფროსი დაუთმო, და ძალით მკრა, უკან შევიდა ოთახში.
  
  
  მესაზღვრეებმა შევარდა at me. ერთ-ერთი პირველი, დაჭერილი მზის წნულის და სხვა ყბის. ის recoiled. იგი ცდილობდა დაჭერა მისი სუნთქვა და ნასროლი ბოლო ორი ტყვია თავდამსხმელები. მე მქონდა კმაყოფილება მოსმენა ერთი ტირილი. ქალაქ მუშტებით და ფოლადის შთამომავლებს on me. თოფი გავარდა მთელს ჩემს ხელში. ისინი ძლიერი, ენერგიული მებრძოლები. თუ ეს გამორიცხავს ერთი, სხვა ორი ითვლება მისი ადგილი.
  
  
  ამ დაბნეულობა, მე მოულოდნელად დაარტყა მძიმე groin. ის გაორმაგდა მეტი მტანჯველი ტკივილი და დაეცა ბეტონის იატაკზე. Boot დამარტყეს მაღალი. Half-numb, მან მიაღწია მის გარშემო, ნაპოვნი მისი ფეხი, და yanked. ადამიანი დაეცა შორის სხვები, ყვირილი. ახლა მას შეუძლია მიიღოს მისი დანა.
  
  
  მე chopping ეს ყველაფერი ჩემს გარშემო, და მე ვიგრძენი რაღაც თბილი splashing ჩემი სახე და ხელები. ჩემი stiletto იყო ძალიან slippery, ჩემი ego გამართავს. მესაზღვრეებმა ' roar ისმის მისი. Ih არის ძალიან ბევრი, და ih იყო მაინც ჩამოდის. მე წიხლებს და მოხვდა butts რევოლვერები. ზოგიერთი მათგანი ჰქონდა იარაღი, და ისინი ცდილობდნენ მათი საუკეთესო მოხვდა ჩემთან ერთად მათ. Ih ჩექმა მთელი ჩემი დაჭრილი სხეული. ყვირილის გაიზარდა fainter და უფრო გაურკვეველი: a mist of shadows და ხმები. რევოლვერი წავიდა. ეს იყო როგორც დინამიტით პასუხისმგებელი აფეთქებენ ქვედა ოთახი. მე არ ბუნდოვანი განცდა, რომ მკვლელობაში შეტევა შეჩერდა. მესაზღვრეებმა იდგა ყურადღება, სუნთქვის მძიმედ. კაცი იდგა, კარის, ნელა შემცირება Colt 357 Python. გასაკვირიც არ უნდა იყოს, ცეცხლსასროლი გაიმეორა ოთახში. ის იყო გამოწყობილი იგივე ფორმა, როგორც სხვები, მაგრამ მისი ego ორიენტირებული demeanor გამოხატა ნდობა და ავტორიტეტი. მისი სახე იყო თხელი და მკვეთრი. მისი pursed ტუჩები ჰქონდა ბანდიტი ულვაში, და ჰანს Emu-ს aquiline ცხვირი ჰქონდა სახე a bird of prey. იგი იდგა იქ, ისევე როგორც ყოველდღიური, უანგარო მაყურებელი, მაგრამ მისი თვალები იყო როგორც მძიმე, როგორც ქვა.
  
  
  "რა ხდება აქ?'რა არის ეს? " მან სთხოვა საკმაოდ მშვიდად. "სერ", - განაცხადა ერთ მესაზღვრეებმა " ჩვენ ვნახეთ ამ ინგლისელმა აქ. ის დაიღუპა და დაიჭრა ხუან...
  
  
  "Silencio". კაცი აღნიშნა რევოლვერი at me. "მოდის ჩემთან.'
  
  
  მე დაეცა ჩემი stiletto და staggered ჩემი ფეხები, ჩემი კუნთების ტკივილი.
  
  
  
  
  თავი 3
  
  
  
  
  ჰერები, იყო ბნელ მღვიმეში. ერთი წმინდანი იყო, მიღების მისი მეშვეობით crack ქვეშ სქელი ხის კარი. სხვენში იყო ძალიან პატარა, არა უფრო დიდია, ვიდრე დიდი კარადა. ვინ იცის, ვინ ან რა იყო, ერთხელ შიგნით. მაინც ის იყო, იჯდა იქ ახლა, შუა filthy სასადილო. ეს უნდა ყოფილიყო სადღაც ქვეშ ტაძარი, ფესვები ხეები და მცენარეები ჰქონდა შეაღწია ქვები, მაგრამ, როგორც ჩანს, ისე ნელა, რომ ისინი ახლა ჩატარების კედლები ერთად.
  
  
  ის ჩემსკენ წინააღმდეგ ქვის კედელი, კვნესა, შიშველი და უძლური ამ fetid საჰაერო, ველოდები მოუთმენლად, რა მოხდება შემდეგ. მე იპოვეს, ჩხრეკა, და ყველაფერი წაართვეს. ისევე, როგორც ჩემი გაზი ბომბი და ჩემი მაჯის საათი.
  
  
  გამოძიებას უძღვებოდა პირი, რომლის სახელი, გვარი და თანამდებობა მე არ ვიცი. მას არ შეკითხვა ჩემთვის. Ego სიტყვა შეზღუდული იყო, რომ რამდენიმე მოკლე ბრძანებებს ჩემთვის ან ორი ego-გაცილება დაცვით. მან მე მკურნალობას მშვიდი, ამპარტავანი გულგრილ, რომ აღაშფოთა ჩემთვის კი უფრო მეტია, ვიდრე იმ შემთხვევაში, თუ მან უკვე სადისტური. ის მინდა დატოვა ჩემზე აქ, და რამდენადაც მე ვერ გეტყვით, ის მინდა დავიწყებული მისი.
  
  
  საათი გავიდა ისე ნელა, რომ მე თითქმის დავკარგე გონება. გავატარე ნაწილი ჩემი დრო ფიქრს, ჩემი გაქცევის გეგმები. არ იყო Ih. დანარჩენ დროს, ვფიქრობდი, კოროზიული მჟავა; როგორ ნელა, მაგრამ ნამდვილად, ერთად Zembla-ის აღჭურვილობა, ის იყო ჭამა up ჩემი ცხოვრება. ყოველ მეორე მომიყვანე ახლოს მომენტში, როდესაც პროცესში განადგურება იქნება შენიშნა, და შემდეგ ისინი ნამდვილად არ მინდა rot აქ რაიმე.
  
  
  ხმის bolt, მეორე მხარეს კარი მოდუნებული ჩემთვის. კარი creaked გახსნა. ჩემი გამომძიებელი დაბრუნდა ორი ნერვული დაცვით. მან ესროლა ჩემი შარვალი at me, შემდეგ ეშვება წინააღმდეგ doorjamb საჰაერო შემთხვევით, უანგარო დამკვირვებელი.
  
  
  "მიიღოს ჩაცმული, amigo, და ჩვენ წასვლა პარტიის ქალბატონები."
  
  
  "სად უნდა?'
  
  
  "Shut your mouth. ნუ, როგორც თქვენ განუცხადა.
  
  
  მან დაელოდა, სანამ მე buttoned-up ჩემი unbuttoned შარვალი, მაშინ შუამდგომლობით ჩემთვის მისაღებად მას out of კუსტარული მობილური ტელეფონი. ის blinked იმ ფონზე, დაუცველი ნათურა hallway, და იშურებდნენ მომენტი, რომ მისი bearings. ეს გამოიწვია დაცვა უნდა poke ჩემთვის ბარელზე მისი იარაღი. ჩვენ აიღო სხვადასხვა მარშრუტი, ვიდრე ჩვენ გვქონდა მოდის, და შეხვდა რამდენიმე ჯარისკაცი და ტექნიკოსები, რომლებიც შემომხედა ნარევი სიძულვილი და ცნობისმოყვარეობა. ჩვენ დადიოდა, ხოლო მეშვეობით ხანგრძლივი, შიშველი-walled დერეფნების, და ქვევით კიბეებზე. ისინი იმდენად მსგავსია, რომ მე უსუსურად დაკარგული ლაბირინთიდან. ბოლოს და ბოლოს, ჩვენ მოვიდა ფართო დარბაზი, რომელიც გაიხსნა შევიდა სხვა დერეფნების, ისე, რომ იგი ჩანდა, თითქოს ჩვენ გვქონდა მიაღწია ღერძი წამყვანი ღერძით. ამ დარბაზში სწრაფად გადაიქცა დიდი ცენტრალური დარბაზი. ყველაზე მეტად ის იყო, სუსტად განათებულ დიზელის უკნიდან დამასკოს ფარდები რომ ეკიდა წრეში საწყისი ჭერი. იყო ერთი ძლიერი ადგილზე ფორმირება ნათელი წრე ცენტრში, სართული. კედლები გაფორმებულია თითქმის ყველა მხარეს bookcases. სქელი ტყავი-შეკრული folios იდგა ფოთლოვანი ფლაერები. კედლის წინ, რომელიც მან გადაარჩინა, ეს იყო მიტოვებული, გარდა დიდი საიდუმლო სტიკერზე, რომ ყოველთვის ეკიდა მაღალი და გულწრფელად შუა. ოქროს მზე ანათებს სცენაზე, სადაც ინსტრუმენტი console იჯდა, ეძებს, თითქოს იგი უკვე გაანადგურა. ხუთი ადამიანი იჯდა წრე გარშემო nah.
  
  
  იყო ორი შუახნის მამაკაცი არ არსებობს. ერთი ჰქონდა სამიზნე, როგორც მელოტი, როგორც ბილიარდის ბურთი. სხვა იყო სახე რომ, ერთი შეხედვით, დაეჯახა აკრიტიკებდა კარი. ერთი ქალი იყო მოკლე და მსუქანი, მძიმე, მოუხერხებელი მკერდზე და მკვეთრი, პირსინგი, აქატი თვალები. მეორე იყო ახალგაზრდა და ოდნავ უკეთესი ასახავდა. მას ჰგავდა იგი იყო შეწუხებული.
  
  
  მეხუთე პირი იყო ადამიანი ძალიან განსხვავდება სხვები. ის იჯდა, მათ შორის ქალების კონსოლი სანახაობრივი შავი ტყავის swivel თავმჯდომარე. Nen ეცვა ღია ჩალისფერი და სპა სარჩელი ლურჯი ქაშმირის scarf. ის ჩემსკენ კონსოლი, ამაღლების მისი იდაყვის და ჩატარების ჩემი ინსტრუმენტი ჩანთა, თავის მხრივ, თითქოს მთხოვდნენ, რომ შევხედოთ nah. მან ჩანდა, ჩემთვის სწორი სახე ბრძენი და სევდიანი სახე, მისი თვალები.
  
  
  ეს იყო პატარა და სწრაფი. არ არის მოხუცი, მაგრამ განმავლობაში არ ჰქონდა იხსნა მას. ღრმა ხაზები მისი სახე და წრეების ქვეშ მისი თვალები, როგორც ჩანს, უკვე ჭედური შევიდა მათ, წაშლა, ნებისმიერი კვალი ახალგაზრდული ან guilelessness. ის არ იყო, როგორც ჩვენთვის, ან ვინმე სხვას, მე ოდესმე მინახავს. ორიგინალური ცხვირის, შუბლის ხაზებს, და მჭიდროდ შეკუმშული ზედა ტუჩის მისცა მოშორებით thoroughbred მაია. Emu არ უნდა წარმოგიდგინოთ თავი. მან შეუვარდნენ elusive პოლკოვნიკი Zembla. "ნაბიჯი გარეთ, senor", - განაცხადა მან. Ego-ს ხმა იყო მაღალი და მკვეთრი, როგორც ხმალი.
  
  
  იარაღი მკრა მომავლისკენ.
  
  
  იგი იდგა შუა კაშკაშა სხივი ნათელი, და რამდენიმე ხნის წუთი არავინ ამბობს არაფერს. Zembla არ გადავა, მაგრამ სხვები გადაინაცვლებს uneasily მათი რაოდენობა, სწავლა ჩემთვის დაძაბული თვალები. ისინი არ იყვნენ, როგორც pure-blooded როგორც ih ლიდერი, მაგრამ მაიას სისხლის მარცხენა უკან ih-ს მძიმედ გარუჯული სახეები.
  
  
  "ჩვენ ჩხრეკა ყველაფერი ორჯერ," Zembla განაცხადა, ბოლოს და ბოლოს, " მაგრამ ჩვენ არ აღმოჩნდა რაიმე დამალული ასაფეთქებელი სადმე.
  
  
  მას არ უთქვამს არაფერი.
  
  
  მე უსმენდა მას", - განაცხადა მან. Ego-ს ხმა იყო მოტყუებით მეგობრული. საქართველოს გააღიზიანოს იარაღი ჩემი დაბრუნება არ მინდა, რომ ყველა.
  
  
  მე არ დატოვებს იგი მისი", - ვუთხარი მე.
  
  
  იქნებ, " - განაცხადა მან. ის აღმოჩნდა ჩემი გვერდები თავდაყირა ისე, რომ მისი შინაარსი შემოვიდა მასშტაბით console უჯრა, და აიყვანეს ჩემი მიკროფილმის კამერა. "თქვენ გაქვთ გრძელი და რთული გზა უბრალოდ აღების სურათები, senor", - განაცხადა მან. ფოტოგრაფია იყო უბრალოდ მეორე ნაწილი ჩემი დავალება. მე უნდა ხელში იმდენი აღჭურვილობა რაც შეიძლება ფილმი, მაგრამ მხოლოდ მას შემდეგ, რაც მე მქონდა შანსი უნდა გამოიყენოს ჩემი სპრეი. Hawke იყო, დარწმუნებულია, რომ. განადგურება მოვიდა პირველად. მან ვერ დაეხმარება, მაგრამ ღიმილი, მაშინაც კი, მიუხედავად იმისა, რომ მან იგრძნო, უხერხულ და ნერვული, როგორც ვეფხვი sniffing ხაფანგში.
  
  
  მოულოდნელად Zembla ესროლა ჩემი რამ, რათა ადგილზე მკვეთრი მოძრაობის ხელში.
  
  
  "ვინ ხართ თქვენ? რა არის შენი სახელი? რას აკეთებ აქ მაინც?"
  
  
  ჰერები, ის shrugged. "ჩემი სახელია Nick Carter - და იცით, რატომ ის აქ. თქვენ ჰქონდა მიზეზი, რომ დააკმაყოფილებს თქვენს ხელშია მეორე წინ.
  
  
  "Carter...", - განაცხადა მან სახელი ყურადღებით. "მე ვფიქრობ, მე მახსოვს რამე მის შესახებ.".. დიახ! ხმა მას! კუბის 1969 და ჩილეს გასულ წელს. ასევე, თქვენ ვერ მოხერხდა, ამჯერად, ბატონი კარტერი.
  
  
  "იქნებ თქვენ უფლება", - ვუთხარი მე, ეძებს მას. ჩემი თვალით დაცული მოძრავი უკან და მეოთხე, ცდილობს იპოვოს სუსტი წერტილი Zembla, სხვა ოთხი, ან კაცი და მესაზღვრეებმა, რომლებიც იდგა მე და ბნელ დერეფანში. არ იყო არანაირი გაქცევის ვარიანტი ჩვენთვის. Zembla, როგორც ჩანს, გრძნობა ჩემი მზარდი unease, და იგი ნება მოკლე, მკვეთრი სიცილი, და განაცხადა: "Calm down. ჩვენ არ შეასრულოს თქვენ აქ.
  
  
  "მე ველოდები ცერემონია, სადაც ისინი rip ჩემს მკერდზე და დააკოპიროთ დოლარი კანონპროექტი."
  
  
  — თქვენ უნდა ვაღიაროთ, რომ თქვენ იმსახურებთ ამას, Senor კარტერი. ისინი იყვნენ კარგი ადამიანები, ვინც თქვენ დაიღუპა. მაგრამ ჩვენ ამუშავება გზა გამოიყენოს თქვენ თავს, და მიუხედავად იმისა, რომ თქვენ ვერ შეძლებთ ფოტოს იგი, არსებობს შანსი, რომ თქვენ შეძლებთ მოდით, იცით, რა თქვენ შესახებ, რომ ნახოთ. სხვათა შორის, მხოლოდ ცნობისმოყვარეობა, არ treachery გაჩვენებთ გზა აქ?
  
  
  ის shrugged casually ერთხელ. "მოსმენის მთელი სასტუმრო,,, და არც სრული."
  
  
  — მე უკვე ეშინია, რომ. ეს იყო მხოლოდ დახმარებით მოღალატე, რომ თქვენ ვერ გაივლის ჩემი თავდაცვის ქამარი. მხოლოდ განტოლება მე ვერ გადაჭრის არის, რომ ადამიანის არაპროგნოზირებადი. მე არ ვფიქრობ, რომ ეს იქნება შემეხო შემდეგ შეძლებენ.
  
  
  ის არ ვიცი რამდენად სწორი იყო. მაგრამ სხვადასხვა მიზეზით, ვიდრე მას ეგონა! და იქნებოდა ის, როდესაც ვიცი სიმართლე?.. მე ვუყურებ გარშემო, ისევ და შთანთქა. ეს იყო ხაფანგში, საფლავი. მაშინაც კი, დაუნდობელი წმინდა ზემოთ, როგორც ჩანს, აფიქსირებს საფრთხე.
  
  
  "მას შემდეგ, რაც დღეს," Zembla განაგრძო, " იქნება... მაგრამ თქვენ ალბათ უკვე იცით, ყველაფერი ჩემი პატარა მონტაჟი აქ!"
  
  
  — თქვენ უბრალოდ ვფიქრობ, რომ თქვენ გაქვთ ყველაზე დიდი მაცივარი მსოფლიოში."
  
  
  "არ არის ზუსტად," ის, chuckled. "მე მხოლოდ აპირებს მიიღოს გარკვეული წარმოსახვითი მთაზე. რომ არის, გამოყენებით შეგიძლიათ რადიო ტალღების ვიტყვი, რომ ტყეში არსებობს, პროექტირება ყველა მისი თვისებები საჰაერო დენებისაგან troposphere. ეს უნდა მოხდეს, ზღვის დონიდან დაახლოებით 15,000 ფეხები, ეს თოვლი. რა თქმა უნდა, არავინ იქნება, რომ ეს რადიო ტალღების, და თვითმფრინავი შეიძლება უბრალოდ ფრენა მეშვეობით მათ. მხოლოდ კლიმატის იქნება, ვფიქრობ, რომ იქ არის ტყე!
  
  
  "როგორც თქვენ ეგონა, მეხიკოში?" მე ვკითხე sourly.
  
  
  ასე რომ, თქვენ შევნიშნე! ეს იყო, ასე ვთქვათ, ექსპერიმენტული ეთერში. მაშინ, ჩემი საკოორდინაციო ქულა იყო მხოლოდ რამდენიმე მილის გარდა გარეუბანში. მაგრამ ამ დროს იგი შეძლებს საფარი ყველაზე ცენტრალურ ამერიკაში...
  
  
  - კოორდინაცია რაოდენობა?
  
  
  Ego შეუშალა მისი. "რას ნიშნავს?'
  
  
  ნათელი გახდება, რომ თქვენ, რომ მე ვერ აწარმოოს რადიო სიგნალი ტალღის სიგრძე, როგორც ფართო, როგორც მთის. მე უნდა პროექტს სერია რაოდენობა ან, ვთქვათ, ხაზების ძალა, რომ ფორმა კონტურები მთის მეტი ფართობი მაქვს შერჩეული მიზნები. ძალიან ზუსტი გათვლები არის საჭირო, რათა დადგინდეს, სადაც ადგილი სარეზერვო გადამცემი ისე, რომ ისინი სწორი პროპორცია მათემატიკის ძირითადი ღერძი დიაგრამა."
  
  
  "ჩემი თანაშემწეები," - დასძინა მან, nodding ოთხი მის უკან," თითოეული მონიტორინგის დახმარების სადგური საკუთარ ქვეყანაში."
  
  
  ჩემი ყელის იგრძნო, მშრალი. — მაგრამ, რომ ღერძი, ცენტრი, რომლის გარშემოც ყველაფერი ტრიალებს, აქ არის, არ არის ეს?"
  
  
  კი, რა თქმა უნდა.'
  
  
  ნახევარი მისი სუნთქვა შვებით ამოვისუნთქეთ, მეორე ნახევარი დაწყევლილი ego-ს cunning.
  
  
  და რა ხდება მას შემდეგ, რაც თქვენ საფარი ყველაფერი თოვლი?
  
  
  მან გაიცინა enigmatically. "მაშინ ჩნდება მესამე მაიას იმპერიის".
  
  
  მე დამწუხრდა, როდესაც მისი megalomania მოხვდა ჩემს ტვინში სრული ძალით. შემდეგ მან წაკვეთილია, " თქვენ ხომ ძალიან შორს სამხრეთ რომ?"
  
  
  ეს არის, ფაქტობრივად, იმ გაგებით, რომ ჩვენი ცივილიზაციის აკვანი იყო მდებარეობს Dukatan. მაგრამ პირველი ორი მაიას იმპერიების გაგრძელდა, კიდევ უფრო სამხრეთით." დასძინა მან მკვეთრი სიცილი, " არასოდეს ზარის Yucatecan მექსიკის. ჩვენი ისტორიის feuding ერთად Aztecs ჯერ კიდევ არსებობს, მიუხედავად იმისა, რომ ჩვენ გვაქვს იგივე Teules, ისინი იმავე საფრთხობელა, როგორც ფრთოსანი დრაკონი ბალკანეთის.
  
  
  ის აღმოჩნდა და აღნიშნა განათებული იმიჯი moan. "ეს გვახსენებს nen."
  
  
  "და წითელი ხაზები?"
  
  
  "ისინი გვახსენებენ, რომელიც ჩვენი რეალური მტრები არიან. 1519, მამაკაცი მოკლეს მაია in Tabasco და შემდეგ მოჩუქურთმებული სამი შესვლის ხის ღერო. სახელით მეფე ჩარლზ I ესპანეთი, მან მფლობელობაში ჩვენს ტერიტორიაზე." Zembla შემომხედა კიდევ ერთხელ. "თქვენ ჩვენი მტერი, კარტერი. თქვენი კეთილი ოკუპირებული აქვს ჩვენი მიწა ხუთი საუკუნის განმავლობაში, და იძულებული გახდა ჩვენთვის, სიღარიბეში ცხოვრობს.
  
  
  — მაშინ რას აპირებს, სემ?" ამ მოწყობილობა, თქვენ გამოიწვევს კიდევ უფრო სიღარიბე. ყველაფერი იქნება გაყინვას. რეზინის, ბანანი და ძვირფასი ხის სახეობის მოკვდება, ყინვაგამძლე. ყავა და კაკაო იქნება განადგურებული. ინდუსტრიის იქნება განადგურებული. მთელი ეკონომიკის ცენტრალური ამერიკა იქნება განადგურებული ღამით."
  
  
  მან ჩაიქნია ხელი, რადგან თუ emu ჰქონდა საკმარისი მწერის. "იმის გათვალისწინებით, ბუნებრივი რესურსების, ჩვენი ქვეყნის თითქმის ქალიშვილი. მცირე ნაწილი, რომელიც შემუშავებულია მიმდინარეობს გამოიფიტა კაპიტალისტური ექსპლუატაციის. ჩვენი ცხოვრება არ შეიცვლება, იმიტომ, რომ ჩვენ ჯერ კიდევ აწუხებდა შიმშილი და სიღარიბე. მას შემდეგ, რაც ამ მთავრდება და თქვენ gringos არის წასული, ჩვენ ავაშენებთ ჩვენი ეკონომიკა, მაგრამ მხოლოდ საკუთარ თავს. შეიძლება ითქვას, რომ მე მიღების ცენტრალურ ამერიკაში დროებით წამგებიანი."
  
  
  "თქვენ ნიშნავს, უკაცრიელ.
  
  
  "წამგებიანი, უკაცრიელ, რომ იმპერიალისტური არის შემცირებული, რათა იგივე."
  
  
  "ეს არის სისულელე. და ადგილობრივები არ გეთანხმებით. რატომ არ აფრთხილებენ ih, პოლკოვნიკი? მინიმუმ მაშინ მათ შეუძლიათ მომზადება ცივი ამინდი.
  
  
  "თქვენ უნდა იყოს რეალისტური, თუ ეს ყველაფერი. ვის გჯერათ? მისი არ partizan. მისი ინჟინერი არის Sizov. და რაც შეეხება ამ პოლკოვნიკი, ეს არის საპატიო წოდება დასდო ჩემს მიერ არკანზასი კონფედერაციული მილიციის მომსახურება ერთხელ გაწეული. თუ მე სანდო, მინდა იყოს ძლიერი საკმარისი მოგერიებისთვის თავდასხმა, Senor კარტერი. როგორც თქვენ უკვე დაამტკიცა, მისი დაუცველი. თქვენ ეჭვი არ ეპარება, გესმით, რომ მე უნდა შევინარჩუნოთ ყველაფერი საიდუმლო, სანამ ჩემი ძალა შეიძლება დაიძლიოს. და უპასუხოს თქვენს corkscrew კითხვა: ამიტომ ცოცხალი, ასობით მილის დაშორებით Yucatan, ამ desolate ნაწილი ნიკარაგუამ.
  
  
  მაგრამ ათასობით ადამიანი იქნება დააკმაყოფილებს თქვენს ადამიანი, იტანჯება და იღუპება."
  
  
  ჩვენ არ განიცადა საუკუნეების განმავლობაში. ჩვენ გამაგრებული წინააღმდეგ ravages ბუნება. შეიძლება ითქვას, რომ ჩვენ, როგორც რიდი. მდიდრული და უხვად გაქვთ დადეთ ადამიანები რბილი და სუსტი. დიახ, ადამიანი იღუპება, სამწუხაროდ. Ih მაგრამ ეს იქნება გაცილებით ნაკლები, ვიდრე იმ შემთხვევაში, თუ ეს იყო სისხლიანი რევოლუცია. ადამიანი ყოველთვის უნდა მოკვდეს სხვები ცხოვრობენ. არ ხედავთ? ძალიან მნიშვნელოვანია, რომ თქვენ შექმნათ თქვენი საკუთარი მთის და მხოლოდ ამის შემდეგ აცნობოს გარე აუზი თქვენი მოთხოვნები."
  
  
  რა მოხდება, თუ თქვენი მოთხოვნები არ მიიღება? იქნება თქვენი გადამცემი გააგრძელებს მუშაობას და მოიტანს ყველაფერს უკან ice age?
  
  
  ეს იყო ჩვენი ოცნება, ძალიან დიდხანს შეჩერება. წლების განმავლობაში, ჩვენ არ ოცნებობდა იმ დღეს, როდესაც ჩვენ ვერ აიღებ, რაც ჩვენ არ დათესეს."
  
  
  მიუხედავად იმისა, რომ ცეცხლი ego სიტყვის, მისი თვალები იყო, ნორმალურია, როდესაც მან შემომხედა. "იმ დღეს, თავდაპირველად უნდა იყოს ხვალ, ბატონი კარტერი, მაგრამ ნათელია, რომ თქვენი ჩარევის მივიღებთ ჩვენი გრაფიკი ნაბიჯია."
  
  
  "დღეს?"
  
  
  'ახლა!' Ego-ს თითების გაიქცა მეტი ზედიზედ კონცენტრატორები. "ჩვენი სასიკვდილო რთველი იწყება ახლა!"
  
  
  არ არის! არა, სანამ რამდენიმე საათი გავიდა ! მე უნდა bite ჩემი ქვედა ტუჩის შენარჩუნება საწყისი უყვიროდნენ მას, როგორც ინსტრუმენტები მოვიდა ცოცხალი ქვეშ ego-ს ხელში. ვფიქრობდი, თუ სამი არხი, რომელიც იქნება სამაუწყებლო სხვა ცენტრალური ამერიკის ქვეყნებში.
  
  
  და დასძინა, up დოლარი ყველაფერი, შესაძლოა, უკვე აქ, მაგრამ ამ დასძინა up დოლარი იყო, მაინც ცემა. ღმერთო, მინდა, რომ მჟავა არასოდეს მუშაობა, ძალიან? ჩემი თავდაპირველი პანიკა იყო წასული. ეს მოხდა ჩემთან, რომ არაფერი შეუძლია შეწყვიტოს ეს სასტიკი განადგურება. Zembla ვერ ახერხებს ზემოთ ქვემოთ ხნით, მაგრამ საბოლოო ჯამში, მისი გეგმები იყო განწირული.
  
  
  Zembla მოიღუშა, როგორც მეტრიანი რეგისტრირებული ანომალია, და Ego-ის მხრივ ოდნავ შეარყია როგორც მან მორგებული კითხულობს. მაგრამ ego-ს ხმა არის absurdly მტკიცე და თავდაჯერებული. მან ისაუბრა იმავე დონეზე ტონი. "თქვენ იცით, კარტერი, მე მზად ვიყავი ამისთვის თქვენ უნდა ჩამოვა."
  
  
  — იცით, მე მოდის?"
  
  
  "ოჰ, არა დაუყოვნებლივ, მაგრამ ალბათობა ხელისუფლების ზოგიერთი გაგზავნის ამოწყვეტა, ექსპერტი საკმაოდ მაღალი იყო." მან ჩანდა შეშფოთებით, ცეკვა, ისრებით პანელი. ერთი, ის აღმოჩნდა smash. "სწორედ ამიტომ, მისი ხმა მიიღო ზედმეტი სიფრთხილე. ჩემი გადამცემი მუშაობს ერთმანეთისგან დამოუკიდებლად.
  
  
  'რომელიც პირობა?'- "არ გაქვთ კონტროლი ამ სხვა რაოდენობა?"
  
  
  "დიახ, რა თქმა უნდა. მე მხრივ, ეს არის ih სარელეო სიგნალი აქ, " - განაცხადა მან. ის გეხმარებოდნენ პანელზე. — და მე უნდა ჩართოთ ეს უკან ih იგივე გზით. მხოლოდ ამის შემდეგ ისინი კიდევ ერთი რადიო,, პულსი.
  
  
  ვიგრძენი, წებოვანი შორის ჩემი მხრის პირები. "თქვენ ამბობთ, რომ მაშინ, როდესაც ისინი, თქვენ შეგიძლიათ, მხოლოდ, მხრივ, მათ off მიერ დისტანციური კონტროლი?"
  
  
  'ეს უფლება. ეს არის დაცვის წინააღმდეგ საბოტაჟი. სახის დაზღვევა ჩემი საკუთარი უსაფრთხოება და უსაფრთხოების ჩემი დანადგარები. თუ ყველაფერი აქ იყო განადგურებული, და ღმერთმა დალოცოს იდიოტი, ვინც სცადა ამის გაკეთება, ტყე მაინც იყოს შექმნილი. შედეგი იქნება კატასტროფული.
  
  
  მე ვთხოვე slurred ხმა ," რას ნიშნავს კატასტროფული?"
  
  
  ანადგურებენ ერთი გადამცემი იქნება, როგორიც მოხსნის ერთ baton ქვეშ კარავში. კარავში მოგიწევთ სხვადასხვა ფორმის, მაგრამ მაინც რჩება იდგა. ჩემი გათვლებით, ძალიან ზუსტი, და მირჩევნია, არ უნდა ვიფიქროთ, მეტეოროლოგიური შოკი რომ მოხდეს, თუ ჩემი ძალის სფეროში, იყო inferred საწყისი counterweights ამ გზით. იმისათვის, რომ უარესი, თუ ეს სადგური გამოვიდა ასამბლეის, სხვები აღარ შეუძლია გადასცეს სიგნალი. არ არის გამორიცხული, რომ მაშინ ცენტრალურ ამერიკაში იქნება დაფარული თოვლისა და ყინულის სამუდამოდ."
  
  
  Diabolical სიმართლე ego-ს წინასწარმეტყველური სიტყვები hit me like a დარტყმა.
  
  
  "ჩემი და ღმერთი ჩემი" მე ყვიროდნენ, ეძებს მას, " არ დაიწყოს, რომ! Hold on! მისი...'
  
  
  ხმამაღალი აფეთქების შეწყვიტა ჩემი გაფრთხილება შუა რიცხვებში სასჯელი. ბურთი მოხვდა ადგილზე. ორი მესაზღვრეებმა გადახტა ჩემს უკან. ისინი თითქმის გაანადგურა მე, და squeezed საჰაერო გარშემო ჩემი ფილტვები. მისი writhed და იბრძოდა, როგორც გიჟია. არა შედეგი. ეს ორი იყო უფრო ძლიერი, ვიდრე მე. მათ მნიშვნელოვანი ჩემთვის სართული. ადამიანის კუნთოვანი იარაღის გაიმართა ჩემთვის მჭიდროდ. უხეში, callused მხრივ, squeezed ჩემი პირით, იმდენად მძიმე, რომ ჩემი კბილები თითქმის გაიარა ჩემი ტუჩები. მისი ხელმძღვანელი იყო გაათავისუფლა.
  
  
  "Stop it! არ არსებობს...'
  
  
  უხეში თითების გამკაცრდა გარშემო ჩემი rta.
  
  
  ჩემი ყვირილის დაიჭირეს ჩემი ყელის. ეს იყო უიმედო სიტუაციაში.
  
  
  Zembla იცინოდა რბილად. "Calm down, senor . მე უკვე აღმოჩნდა სხვა არხებზე, და რამდენადაც მე შემიძლია გითხრათ, ყველაფერი მუშაობს ჯარიმა აქ. ახლა ისინი უბრალოდ სინქრონიზაციისთვის.
  
  
  მისი skirt, ის უყურებს helplessly როგორც Zembla შეცვალა მისი ოთხი სადგურების იმავე სიგრძის. მისი სხეულის დაიწყო კანკალს, ცხოველის კუნთების რეაქცია. არა ყველა დაარწმუნა, ის ელოდა მას, რომ ვნახოთ, რა მოხდება. თუ Zembla ის სტრატეგია ჰქონდა ნამდვილად მუშაობდა, ჩემი მანევრის იქნებოდა კონტრპროდუქტიული. საბოტაჟში ego setup აქ, ეს იქნებოდა უნებლიეთ გამოიწვიოს კატასტროფა გაგრძელდება სამუდამოდ. შედეგები იქნება კატასტროფული. Zembla მოდით მისი პატარა hover მა მეტი დიდი ღილაკს. "და ახლა ძალა აქტუალური." მან გაიცინა, კმაყოფილი და დაპრესილი ღილაკს ყველა მის სიძლიერეზე. სერგეი გაქრა. ღრმა შიგნით ტაძარი, ამომავალი ხმა გენერატორები ისმოდა. "მე უნდა მეტი ენერგია", - განაცხადა მან. ის აღმოჩნდა რამდენიმე დიდი knobs.
  
  
  ის მიიღო, რაც მან სთხოვა, მაგრამ სხვადასხვა გზა. სოციალურად დაუცველი ჯერ ნაშრომები, როგორც ჩანს, არ გადარჩება, მოულოდნელი გადატვირთვა. ჩემი caustic მჟავა ეროზირებული ih ძალიან ბევრი. ხმაური გენერატორები იყო ხმამაღალი და მაღალი pitched და stench overheated ნაწილები wafted მეშვეობით კონდიციონერი, გისოსები. შორს, შორს, გავიგე splashes და crackles, როგორც დაძაბულობის გაიქცა limitlessly მეშვეობით აღჭურვილობა ვმუშაობდი, ჩემი სპრეი. ის შეიძლება მოვისმინოთ, სუსტი, მაღალი pitched ყვირილის ადამიანები ხაფანგში ამ ოთახში.
  
  
  მხოლოდ Zembla, როგორც ჩანს, უნდა გვესმოდეს, რა ხმები და სუნი ნიშნავდა. მან მკაცრად აღმოჩნდა knobs, ცდილობს ხელში უკან ნულის ტოლია. მაგრამ ახლა, რომ მან აღმოჩნდა ძალა, ეს არ მიიღოს გაცილებით გრძნობა.
  
  
  "არა, არა! ეს ვერ ხდება. მისი თვალები დააჭყიტა საშინელებათა, როგორც ინსტრუმენტები შესანიშნავად მიერ და ნემსი დენის ტრანსფორმატორი შევიდა წითელი ზონა. Ego-ს საკუთარი პანელი დაიწყო მოკლე იმის გამო, რომ გადატვირთვა. მოყვითალო კვამლის აღწევდა შევიდა seams რკინის პანელები. მამაკაცები უკან მოდით ჩაახშო წყევლის. ერთი ქალი coughed და clutched თავმჯდომარე clawed თითების. პანელები დააჭყიტა, თითქოს ისინი იყვნენ ძალიან მაღალი წნევის. იყო ვიწრო ბილიკს. თეთრი ცეცხლში დახვრიტეს და დაწვეს Zembla-ის მხრივ. ვიგრძენი, უცნაურად გულისრევის შეგრძნება. ეს იყო დამაშინებელი უყუროთ ego-ს მთელი გეგმა დაიშლება საკუთარი. ელექტრონული monster მან შექმნა შთანთქა თავად. ის მდნარი მისი მყიფე ნაწილები, წიხლებით მეშვეობით საკუთარი სენსორები და მავთული, დასჯილი თავად სტატიკური ელექტროენერგიის, და სუნთქვა, სუნი დამწვარი იზოლაცია. მე ვერ ვხედავ Zembla სახე მეშვეობით კვამლი. ის გაქრა და აღარ ადამიანის.
  
  
  იყო ცრემლები ego თვალები კვამლი, ან შფოთვა, ან ორივე ერთად. სასოწარკვეთილი ხმა გაიქცა ego-ს ყელის.
  
  
  "კარტერი, კარტერი, თქვენ ეს. გაქვთ რაიმე იდეა რა...
  
  
  მოულოდნელად, შემიპყრო საშინელი ზეწოლის საჰაერო შერჩევა. Zembla ის განაწყენებული ხმა trailed off. Blinding ფლეშ სინათლის პირსინგიანი ოთახი. Zembla და მისი მეგობარი დაიღუპა deafening აფეთქება. მესაზღვრეებმა ჩატარების me down იყო დააგდეს დაშორებით მსგავსი თოჯინები. აფეთქება დაიცალა ჩემი ფილტვები. წვიმა ლითონის, მინის, და rustling ბიტი glowing საკაბელო on sky. მისი სხეულის მძიმე დაპრესილი წინააღმდეგ ადგილზე. მე მოხარული ვარ, რომ მესაზღვრეებმა გუნდი me down და ამით მე სართული. ეს, ალბათ, გადამარჩინეს.
  
  
  ხმაური და ნათელი წმინდა გაქრა, როგორც სწრაფად, როგორც ეს დაიწყო. ჩემი უფროსი იყო, დაწნული და ჩემი ყურები გამოიწერეთ. მე ელოდა მას. მაშინ მას ვუყურებ. Vapor და კვამლის მაინც ეკიდა შელახული დარბაზში. ბუნდოვნად მისი ვერ ვხედავ არეულობა რომ იყო მარცხენა. პანელი გამოჩნდა, როგორც მწიფე პომიდორი. Zembla ჰქონდა, როგორც ჩანს, გადაიყარა. მაინც არ იყო, ხელი მოაწეროს მას. დანარჩენი იყო მიმოფანტული იატაკზე, სადაც ისინი დაეცა. მელოტი კაცი იწვა მის წინაშე. ერთი კაცი და ერთი მსუქანი ქალი იყო ცრუობს ზურგი. ნაჭერი რკინის პანელი მოხდა შეწუხებული ქალის კისერზე. ის მკვდარი და მე ჩემს მუხლებზე თავმჯდომარე. სისხლის გაიქცა ქვემოთ დამწვარი ნაწილი. ეს მიედინებოდა ცხიმიანი ნაკადს მასშტაბით კვნესა და ნანგრევებიდან-strewn ეტაპზე.
  
  
  ის გადახტა, რათა მისი ფეხები, აიღო ღრმა სუნთქვა, და ჩანდა გარშემო. Odin იყო sprawled იატაკზე გარშემო მესაზღვრეებმა, სისხლდენა rta. ადამიანი, რომელიც მოგვეწონა მე გაქრა, ალბათ დააყენებს სიგნალიზაცია. სხვა მცველი შემოვიდა გადატანა თავის მხრივ და მიზნად თოფი, ჩემი ცხოვრება ფართი.
  
  
  მან მიაღწია მისი ერთ გადასვლა. მას არ აქვს დრო, რომ რეაგირება ან დახვრიტეს. Ego წიხლებს მისი სახე. ჩემი მარჯვენა ქუსლი გააკრიტიკა შევიდა ego-ს ცხვირი ferocious ძალა. გავიგე ძვლის crack. ცალი ego ცხვირის ძვალი არ შეაღწია ego ტვინის. იგი დაეცა მკვდარი.
  
  
  ეს იყო ego იარაღი რომ აიღო მისი მდე. მან უნდა დატოვოს. სირენები wailed. მან მოისმინა furious roar of men ჩქარობენ მეშვეობით დერეფნების. ისინი იქნება აქ მალე, და ისინი არ დასვას შეკითხვები, მაგრამ shoot first. თუ მე მქონდა შანსი გაქცევა, ეს უნდა ყოფილიყო არეულობა, მომდევნო რამდენიმე წამში.
  
  
  მაგრამ მისი, აღმოჩნდა გარშემო და გაიქცა ეტაპზე. მე ვერ ტოვებენ, თუმცა, მაშინაც კი, თუ ეს ნიშნავს, ჩემი სიკვდილი. მე მქონდა ძებნა ტანსაცმელი ამ ოთხი ადამიანი. სად ისინი და სად იყო დანარჩენი ოთხი გადამცემი იმალება? მას უნდა ჰქონდეს აღმოჩნდა პირველი. მე მოახერხა, infiltrate და გაანადგურებს ამ ინსტალაცია. ეს არის ასევე ენიჭება ჩემთვის. მაგრამ ჩემი დავალება არ იყო დასრულებული.
  
  
  ეს მხოლოდ ახლახან შესახებ dell თავად.
  
  
  
  
  თავი 4
  
  
  
  
  ხშირი ღრუბელი, მტვერი და კვამლი, მოცულობით twisted ფოლადის sticking out, ეხმიანება ყვირილის შიში და ტკივილი — დანტეს ჯოჯოხეთი იყო არაფერი მას შემდეგ, რაც. ხველა, მისი შიშველი ფეხები stumbled სართული. მან მიაღწია სისხლის გაჟღენთილია ეტაპზე და დაიჩოქა გვერდში სამივე ხაზები. სწრაფად და საფუძვლიანად ჩხრეკა მეშვეობით მისი დაფლეთილი ih ტანსაცმელი.
  
  
  ეს არ იყო დრო, fastidiousness. მე არ მაქვს დრო, საფუძვლიანი გამოძიება. მე უნდა დაიბრუნოს ის, რაც შემეძლო და შემდეგ აწარმოებს, როგორც სწრაფად, როგორც შემეძლო. მკვდარი დაცვა ის FOUL თოფი იყო, მოახერხა მისი მკლავი. პასპორტების, პირადობის მოწმობების, უცნაური ცალი ქაღალდი — არაფერი, რომ შესაძლოა, მოგვიანებით მიუთითებს, საიდან სხვა გადამცემი ის მინდა შეგროვებული. ამას ყველა მსუქანი ქალის ჩანთა. ეს იყო დიდი ტყავის ჩანთა და მხრის strap. მე შეიძლება გათიშეთ გარშემო ჩემი ego-ს კისრის, როგორიცაა ტომარა. ის იყო თითქმის გაკეთდეს, როდესაც მან მოისმინა ხმა ფეხსაცმელი გარეთ. ის spun გარშემო, შაშხანა მზად არის.
  
  
  მამაკაცი შეიჭრა ოთახში. დაბნეულობა და შიში, ისინი ყვიროდნენ. მათი გაოცება აისახა უყურადღებოდ გზა, ისინი გაიმართა მათი იარაღი. მის უკან clenched, რომ კვნესა ეტაპზე. მოულოდნელად, რვა ჯარისკაცები დაინახა, მე და შეწყვიტა ყვირილი. ისინი შემომხედა შეშფოთებით. ისინი ფეხით ნელა უკან კერძო სახლი. მისი თოფი გაიღო მრისხანედ. მან უბრძანა მათ, რომ შეწყვიტონ და drop მათი იარაღი.
  
  
  ძალების მხარეს იყო თითქმის კი. ჰერები იყო ოდნავ უკეთესი პოზიცია, მაგრამ მე მარტო. მას შეეძლო უკვე მოკლა რამდენიმე მათ გარშემო; მაგრამ მე უკვე გადაღებული. მადლობა ღმერთს, არავინ უნდოდა, ერთი ეს წყვილი. რეფლექსურად, ისინი, როგორც ჩანს, თავიანთი უპირატესობა. მისი წააგო თამაში. მაშინ, მტკივნეულად ნელა, ih თოფები და პისტოლეტები დაეცა იატაკზე ერთი crash.
  
  
  ხმაური გაიზარდა ხმამაღალი გარეთ დარბაზში. მეტი ჯარისკაცი იყო უახლოვდება. ის გადავიდა sideways გასწვრივ კედელზე. იგი ინახება muzzle მისი თოფი, - აღნიშნა ყველა დროის. წყვილი გავმართე, იარაღის მუქარის ქვეშ წაკითხვის სასოწარკვეთას ჩემი თვალები. არავინ გადავიდა. ყველას, მათ გარშემო იქნებოდა shot me უყოყმანოდ თუ ეს არ იყო პირადი რისკი. Ih დადიოდა მის გარშემო სიჩუმე. ქვის კედელი დერეფნის იგრძნო უცნაური ცივი და წებოვანი ჩემი შიშველი უკან. მან მიაღწია კვეთა კიდევ ერთი კორიდორი, რომელიც დასრულდა ჩიხი. ასე რომ მე უნდა გაიაროს მთავარ დარბაზში. მე მაინტერესებს, რამდენი წამი მქონდა მარცხენა. ნებისმიერ მომენტში, სხვა ჯარისკაცები შეიძლება თავდასხმა მე.
  
  
  მე გახადა, რომ მომდევნო კვეთა ყოველგვარი უბედურება. ეს დერეფანი იყო, მოკლედ, და ჰგავდა ვერსია შენობები. კიბეებზე led მდე. ის გაიქცა ქვემოთ კიბეებზე, შეწყვიტა, მოედნის მოკლე ზალპური მიმართ დარბაზში. ეს გავაგრძელებთ ბიჭები ქვემოთ იქ ხნით. მან დაიწყო კიბეებზე გრძელი ნაბიჯები. კიბეებზე მიგვიყვანა იმ ადგილას, სადაც რეალური carnage ჰქონდა ადგილი. ერთი კედელი იყო საბოლოოდ განადგურებული. მილები და jutted out ჩახლართულ, writhing მასა. The sizzling ორთქლის ჩამოყალიბდა დიდი ღრუბლები ორთქლის. ეს იყო, როგორც რეალური ბრძოლის ველზე. ქვემოთ, რვა ჯარისკაცები შეიკრიბნენ მათი გამბედაობა. ყვიროდნენ ხმამაღლა სისხლი, რომელიც არის ჩემი სისხლი. ისინი საცეცხლე ბრმად; ბათილად, მქუხარე ih-ერთი იარაღი ჩანდა, აფეთქებები. სამი გასროლა მოულოდნელად დარეკა გარშემო პატარა alcove ჩემი მარცხენა. მოცულობით აგურის გაფრინდა მეშვეობით კედლები, ახლოს, ჩემი უფროსი და მკერდზე. ის ducked საფარი. ეს იყო, თითქოს მან დაეცა შევიდა ხაფანგში. თუ არ იყო გასასვლელი, რომ ტაძარი სახურავის, ეს იქნებოდა დაბლოკა დიდი ცვლა, რომ არ მომხდარა. კაცი alcove ნასროლი ერთხელ. იგი გადაღებულია რევმატიზმი. მუქი ფიგურა გაქრა. ჟღარუნი ჩემი იარაღი, მე გაჰყვა. იგი ქმნის writhing ჭუჭყიანი სართულზე. მის მკერდზე და ცხოვრება იყო დაფარული მუქი s სისხლის ტყვია. ის ჩემსკენ გადმოიხარა და მოგვეწონა Ego-ს რევოლვერი. ის იყო გადაღებული მიმართულებით კიბეები. პოლკოვნიკი Zembla ის ჯარისკაცი იყო bumping შევიდა კიდევ ერთი, ჩქარობს, რომ იყოს პირველი, რომ უკან დახევა. სროლა შეწყვიტა მომენტში. ის crawled ნანგრევებიდან, რაც ოდესღაც ვერსია. მაგრამ ამაოდ, ის tugged ბეტონის ბლოკები და გაანადგურა კლდეები, ცდილობს გახსნას გასასვლელი. არა შედეგი. მან მოისმინა ჯარისკაცები შეკრება ისევ ქვემოთ. ისინი crawled up კიბეები. მე შეიძლება მოვისმინოთ ხმამაღალი ძლივს ფეხსაცმელი და clank იარაღი.
  
  
  ჩემს ხელში აღმოჩნდა, ჩამოინგრა კედელი. უცებ მან იგრძნო whiff ცივი ჰაერის შერჩევის მისი თითების. მან yanked frantically ზე wreckage. მან ესროლა ფხვიერი ქანების და მოცულობით ბეტონის კიბეზე მის უკან. კაცი ყვიროდა, როგორც მისი თავის ქალა ბლოკი დაეცა. მან გათხრილი გვირაბი, რომლის ნანგრევებიდან და აიძულა მისი თოფი მეშვეობით. მეორე მხარეს იყო ფართო თაღოვანი დერეფანში. იყო ვცდილობ ვიწრო კიბე, რომ არ გამოიწვიოს სახურავი. ეს იყო პირველი შემთხვევა, ეს იყო დასმული ამ გზით.
  
  
  უყოყმანოდ, ის გაფრინდა მდე დარჩენილი ნაბიჯები და გადატანა სახურავი. მე არ მაინტერესებს ადამიანები, რომლებიც შეიძლება იყოს ელოდება არსებობს. ვიცოდი, რამდენი ბიჭები მქონდა, ჩემს უკან, და ისინი უფლება, ჩემს გვერდით. თუ უფრო მეტი იყო, ბიჭები იქ, ფრთხილად ტაქტიკური მიდგომა არ მაქვს შენახული ჩემი კანის ან. არც ერთი კადრი იყო ნასროლი.
  
  
  იყო დაახლოებით ათი ადამიანი იდგა მიერ Bell უჩივლებს ვერტმფრენი, როგორც ეს აფრინდა. Roar ძრავების და propeller ორიენტირებული ქარი propeller ჩემი მოულოდნელი გამოჩენა შეუმჩნეველი. მაგრამ მე მხოლოდ მოკლე შანსი შევხედოთ სცენა ჩემს თვალწინ. მერე მოხვდა ჩემს თვალში. ვერტმფრენი hovered რამდენიმე ფეხები ზემოთ სადესანტო pad და swayed unsteadily. პილოტი იყო კაცი ულვაში, ვინც დაიჭირეს, მე პირველად. Ego სამგზავრო იყო, არც სხვა, ვიდრე პოლკოვნიკი Zembla! რატომღაც Zembla გაქცევა მოახერხა სიკვდილი. როგორც მინიმუმ, ის არ იყო სერიოზულად დაშავდა, როდესაც კონსოლი shattered თვალწინ მისი სახე. მიერ freak ბედი, იგი გაიქცა დამანგრეველი აფეთქება. და ახლა ის იყო გაშვებული დაშორებით me! Ego-ის სახე იყო დაფარული სისხლი. Ego წილის იყო გახვეული კუსტარული bandage. Ego-ს ბრჭყვიალა თვალები აისახება საშინელი გაბრაზება.
  
  
  'Kill ego! სროლა Sump! Ego-ის ხმა ამოდიოდა ზემოთ roar of ვერტმფრენი. მე ვერტმფრენი მდე. Ego-ის ხმა კვლავ გაიმეორა მეშვეობით ეთერში. მან დააყენა თოფი და მიზნად ისახავს წნევის ტანკები. ჰერები, ძალიან, მან იმედი გამოთქვა, ერთად Zembla, wipe out ნახევარი ტაძარი. მაგრამ ჯარისკაცები უკვე ცეცხლი გაუხსნეს ჩემთვის. მე მქონდა არჩევანი, როგორც წამებული ან მიმდინარეობს იხსნა თავს და ჩანთა, რომ იყო ყოველთვის ტრიალებდნენ ჩემს კისერზე. ჩემი აღშფოთება მითხრა, " სროლა ამ ერთი ძირს ვერტმფრენი და დაივიწყოს იგი." ჩემი საღი აზრი, თუმცა, მითხრეს, რომ განახორციელოს ტომარა უსაფრთხოება.
  
  
  მან მოისმინა Zembla-ის ბოლო სუსტი ტირილი: "ბალკანეთის მიიღებს შურისძიების!" მაშინ ვერტმფრენი ვარდების majestically ჰაერში და აღმოჩნდა სამხრეთ-დასავლეთისკენ მიმართულებით. ის გაქრა შევიდა მანძილი. ეს გადახტა მეტი parapet ტაძარი. ჯარისკაცი leaned მეტი ზღვარზე. იგი გაიმართა gun down. დაცემა, მან გასროლა შემთხვევითი. ეს იყო ღირს. მისი, დაინახა კაცი, stagger და დაეცემა წინააღმდეგ ქვის კედელი. სხვა ხალხმრავალ მის გარშემო, ფრიალი მათი იარაღი angrily და მახვილი. ისინი over the moon. Helplessly, ეს დამტვრეულია. ფილიალებში ხეები შეარბილა ჩემი შემოდგომა, როგორც ეს მოხვდა დაქანებული მხარეს პირამიდის ფორმის ტაძარი. ხის ფესვები რომ არ იყო ძალიან მყარად ფესვები rock crevices popped გარეთ მეშვეობით მათ. ერთად ხე, იგი დაეცა კიდევ ექვსი მეტრი. გავლენა, რომ საბოლოოდ მოხვდა ჩემთან, squeezed საჰაერო გარშემო ჩემი ფილტვები. თუმცა, ტოტები და ფოთლები, დარბილებული დარტყმა. ის crawled ფოთლები საფარი და შემოვიდა ქვემოთ ფერდობზე. ჯარისკაცები გარშემო ტაძარი შეუერთდა მათი თანამებრძოლები. ტყვიები დახიეს მეშვეობით ადგილზე ჩემს გარშემო. ქვეტყით იყო გაბერილი shreds. ხაფანგში სასიკვდილო ტყვიის წვიმა, მისი სხეული იყო უცნაურად ვერ გრძნობს მისი აღარ. მისი ორი ტყვია whizzed წარსულში ჩემი ყურები. მაშინ, როდესაც მე არ მქონდა შანსი, მან საპასუხო ცეცხლი გახსნეს. ერთი კაცი იყო გადაღებული სახე. კიდევ ერთი იყო გასროლით გულმკერდის არეში და ასევე გაქრა ველზე. ის გაიქცა ბუშის ხე და ხე ბუში. მიერ zigzagging, მან იმედი გამოთქვა, რომ მიიღოს ქვემოთ ისე, რომ სასიკვდილოდ დაჭრილი. მან მიაღწია ფონდი და ათვისება მომენტში. მერე ის გაიქცა, როგორც სწრაფად, როგორც შეეძლო მეშვეობით უნაყოფო მონაკვეთი no-man-ის მიწის ნაკვეთი მიმდებარე ტაძარი. Gawk bounced off მიმდებარე boulder ცხვირის squeal. კიდევ ერთი gawk დახიეს ფეხი მისი pant ფეხი. არ აქვს მნიშვნელობა, იმიტომ, რომ მოვდიოდი აქ სამუდამოდ. მე ვერ მიიღეთ ჩემი backpack და machete უკან. ისინი უბრალოდ გარშემო კუთხეში, და Nu არსად ჩანს. ის dived შევიდა ჯუნგლებში. სქელი სიბნელე ფოთლები მოცულ ჩემთვის. მაშინვე აღმოჩნდა მარცხენა, სასაქონლო სწორი გზა, წამყვანი ტაძარი Tungla მდინარე. მისი ვერასოდეს დაბრუნდეს გზა იგი მოვიდა.
  
  
  გადაკვეთის ჯუნგლებში გარეშე რაციონი და ბევრად უფრო გამოცდილი მაიას ამბოხებულების უკან იყო ძალიან ბევრი გამოწვევა. მე მქონდა რისკის აფეთქებით თავს გზაზე. მე ლოცულობდა, რომ ჩემი ბედი არ ვერ მე სანამ მე მიაღწია მდინარეები. მე მხურვალედ იმედი გამოთქვა, რომ მე ნავი აფრების ქვემოთ მდინარე.
  
  
  მოულოდნელად, ხმა მოვიდა გარშემო ხშირი ბუჩქნარი. "ვინ არის ეს?" Leaping წინ, მან დახიეს მეშვეობით ვიწრო ხვრელი ეკლის ბუჩქი და თითქმის იმყოფებოდა მეტი crouching ჯარისკაცი. მან აიღო უზარმაზარი ბებერი პისტოლეტი. მისი, ducked მხარეს.
  
  
  ის იყო დააბრმავებინა მიერ ცეცხლსასროლი იარაღით. დენთის დამწვარი, ჩემი სახე. საქართველოს gawk დამარტყეს მაღალი, ჩემი მარცხენა მხრის მეშვეობით მკერდის კუნთების. მე იმყოფებოდა მას. მე არ გრძნობენ არც ტკივილი მიაყენა. თუ მე გამიმართლა, ეს მოხდება გაცილებით გვიან. კიდევ ერთი gawk გაფრინდა mimmo ჩემი ჯოხი. მისი გააუქმა. იგი დაეცა მიწაზე და თითქმის გონება დაკარგა. ჯარისკაცი გაათავისუფლეს, მესამედ, მაგრამ გაუშვა. ის წამოდგა, აიღო მიზანი thoughtfully და სამსახურიდან გაათავისუფლეს. ის ნება, მაღალი pitched კივილი, სასოწარკვეთილი, და ცდილობდა სროლა ისევ, მაგრამ წაიქცა, მკვდარი.
  
  
  ის წამოდგა და მძიმედ ამოიოხრა. ჰერები, ის shrugged. დაფარვის ჭრილობა, ერთი მხრივ, ის trudged ქვემოთ ვიწრო, ჭუჭყიანი გზა. ის შეიძლება მოვისმინოთ Zembla პირადი ჯარი დაედევნა უკან მას. ფილიალი წაკვეთილია ახლოს, ჩემი უფროსი, დააზიანეს მიერ ტყვია. რამდენიმე ღამის ცხოველი, წაიყვანეს მიერ ხმაური გარშემო მისი burrow იყო hopping, როგორც გიჟია სვლა ჩემს თვალწინ. Gawking თვალები აფეთქებული ადგილზე აშკარა წინაშე ცხოველი. იგი შეჩერდა და უეცრად გაქრა შევიდა თხელი საჰაერო ერთ შეკრული, როგორც უფრო ტყვიები დაიწყო მოხვდა ფართი. იქ, როგორც ჩანს, არ დასრულდება, რომ ეს tortuous გზას. ახლა იგი თავიდან გამოცდილება მტკივნეული ფეთქვა მის მკერდზე. ის გაიქცა, gritting მისი კბილები. დროდადრო, ის თითქმის stumbled. მას შემდეგ, რაც ადიდებული out ისტერიულად იცინის. მის უკან, მან მოისმინა მკვეთრი, გამანადგურებელი ხმა აფეთქება, მოყვება დაუყოვნებლივ მაღალი pitched კივილი. ჩემი pursuers იყო მსხვერპლი და ერთი საკუთარი ხაფანგები.
  
  
  ბოლო რამდენიმე მეტრში, როგორც ჩანს, გაუთავებელი. საბოლოოდ, ბოლო signposted მას. იგი მოვიდა პატარა გაწმენდის, რომ გაიქცა ნელა ქვემოთ dock. ხოლო mimmo, მას ესროლეს, ორი დაიცავენ harbor. ერთი ჩავარდა, წყალი, და სხვა დაკეცილი ნახევარი, როგორც იდეას.
  
  
  Wharf თავად იყო, მეტი არაფერი half-rotted ფიცარი ცრუობს in the dark Tungla. ამ ეტაპზე, მდინარე იყო ვიწრო და ზედაპირული. A jungle თაღოვანი მეტი ორივე ნაპირზე. ეს მცენარეულობა იქნება კარგი საფარი, როდესაც მისი აპირებს ქვემოთ მდინარე. Muddy სანაპიროზე იყო პრაქტიკულად გაუვალი. ამ შეწყდება Zembla ის მამაკაცის ცდილობს აყვანას ჩემთვის.
  
  
  ორი კატარღა იყო, შემოვიდა პორტში ბარი. კატარღა დაატყდა გარშემო საწყისი მხარეს მხარეს . წინა და უკანა მათგანი იყო შევიწროვებული, როგორიცაა canoe. გემის კორპუსის იყო მიიქცია უამრავი T-ფორმის ფერმები. მეორე მხარეს იყო, ფაქტობრივად, რეალური ძრავის ოთახი, დაახლოებით შვიდი და ნახევარი მეტრია და ორი მეტრია. გემი ჰქონდა პატარა სალონში aft deck. გვერდითი bulkheads დამონტაჟდა ორივე მხარეს სალონში და ძლიერი თუთიის სახურავი დასრულდა მთელი სტრუქტურა. კორპუსი იყო დაფარული სპილენძის. აღნიშნული კანონპროექტი არ შეიძლება იყოს გაცილებით მეტი, ვიდრე რამდენიმე მეტრი.
  
  
  მე შევარდა ძველი ნავი, თითქოს ეს იყო დიდი ხნის წინ დაკარგული მათემატიკის საყვარელი. იმავდროულად, მან გასროლა რამდენიმე დარტყმები ნავი. მხოლოდ ბომბი შეიძლება ჩაიძიროს ნავი, მაგრამ ეს იყო აზრი არა აქვს ახლა. მან გამოუშვა მისი moorings და dived შევიდა სალონში. ამავე დროს, ჯარისკაცები შევიდნენ იღებენ. იყო შემქმნელის ღილაკს ხის საჭე. ის yanked საჰაერო flap და დაპრესილი ავტორი. ტყვიები გაფრინდა შევიდა ღია სალონში. მისი საპირისპირო მხარეს ქვემოთ. საშიში კინო drifted ქვემოთ შევიდა გამართავს. ფეთქვა და ხველა გააფთრებული, ძრავის მოვიდა ცხოვრებაში პროტესტის ნიშნად. მე throttle უკიდურესი პოზიცია. მისი oblique მხარეს, ეს აღმოჩნდა პორტში ბარი შუა მდინარეები ' მუცლის.
  
  
  ნარჩენების პოლკოვნიკი Zembla ის ურდოს შეიკრიბნენ სანაპიროზე. ბრძანება იყო გაცემული, პასუხი ყვიროდნენ. ისინი სროლა მოსწონს გიჟები. ტყვიები screeched off თუთიის სახურავი და სპილენძის კორპუსის, shattering თხელი ხის bulkheads ჩემს გარშემო. როდესაც სროლის ხმა განიმუხტა მომენტში, მისი ბოლო კადრები იყო მოედნის გარშემო FOUL თოფი. საქართველოს longboat აღმოჩნდა სირთულეს.
  
  
  Ego კორპუსის shuddered ასეთ სასტიკ მოპყრობას. მაგრამ ჩვენ მივიღეთ შუა და დაიწყო ქვემოთ მდინარე. მე იმ იმედით რომ ჩვენ საბოლოოდ მიაღწიოს საპორტო ქალაქ Prinzapolz. მიმდინარე მოგვცა წესიერი სიჩქარე, და სროლა შემცირდა. ფოთლები ძალიან აყვავებულ მცენარეული ეკიდა, აშშ. რამდენიმე მომენტი, მცირე harbor და ჯუნგლებში გაწმენდის გაქრა, თითქოს ih არასდროს არსებობდა. ხმაური მამაკაცები და იარაღი, ასევე განიმუხტა. ზემოთ თქმით, მისი შვილი დაინახა, მწვანე წმინდანი საღამოს ცა. ჟანგიანი-ყავისფერი მდინარე მიედინებოდა ჩემს გარშემო. მუქი მწვანე ხეები towered ჩვენს თავზე ორივე მხარეს. ფილიალები იყო მორთული გიგანტური საიტს. ძალიან დიდი მცენარეთა საცხოვრებელი ეს ყველაფერი. ახშობს ორთქლის ეკიდა, მდინარე. მკვეთრი სუნი ასდის მცენარეულობა იყო ყველგან.
  
  
  საქართველოს longboat რთული აღმოჩნდა იზიარებს. დასჭირდა, ყველა ჩემი სწრაფად მცირდება ძალა დარჩენა შუა Rek კუჭი. თითოეული კურსის კორექტირება გაგზავნილი a rush of ტკივილი მეშვეობით ჩემი მხრის. სისხლი იყო გაშვებული ქვემოთ ჩემს მკერდზე. A gawk გამოვიდა ახლო მანძილზე. ასე რომ, ჭრილობები, სადაც gawk შევიდა ჩემი სხეული და სადაც იგი დასრულების იყო სუფთა და საოცრად დიდი. მაგრამ ვიცოდი, რომ არ ბოლო ხანგრძლივი გარეშე სამედიცინო ყურადღებას.
  
  
  მეგონა დიდი ჩანთა მაინც slung ჩემს კისერზე. მხოლოდ ახლა, რომ საფრთხე იყო, დროებით მაინც, არ ვგრძნობ მისი სწრაფად სუსტდება. ის ჩემსკენ წინააღმდეგ საჭე შენარჩუნება მისი ego სწორი პოზიცია, და unzipped მისი ჩანთა. შიგნით იყო თეთრი მაქმანი ცხვირსახოცი. ეს სუნი სასიამოვნოდ და მკვეთრი პარფიუმერია, რომ ქალების სამხრეთ აცვიათ. მისი ცხვირსახოცი შემოვიდა up in bandage და მიბმული მიერ ego მისი მხრის. მისი კბილები გამკაცრდა კვანძი. რომ შეწყვიტოს სისხლდენა. ჰერები, ის ფიქრობდა, დანარჩენი ჩანთა. მაგრამ ეს არ იყო დრო და ადგილი უნდა გამოიძიოს. ასე რომ, ის აღმოჩნდა მისი ყურადღებას უკან ნავი, რომელიც მანამდე ჰქონდა swum მდე დატოვა ბანკი.
  
  
  მან უკვე მართავდა ერთი, შესაძლოა, ორი საათის განმავლობაში. ჰერები, მუდმივად tinkering ერთად იბრძოდა ნავი. ისევ და ისევ მას დაემუქრა, რომ drift მიმართ ქანების ან ტალახიანი sandbanks. მე ვერ გეტყვით, რამდენი ხანი დასჭირდა. ტკივილი მხრის გადაღებული მეშვეობით მთელი ჩემი სხეული. თითქოს კოშმარი. მან, შესაძლოა, ვფიქრობ, ნათლად. რატომღაც დარჩა შეგნებული. ინტუიციურად, მე ვიცოდი, რომ არ მოკვდება, თუ მე გაიქცა aground.
  
  
  თანდათან, მდინარე გაფართოვდა და გაღრმავდა. გაშვება დაიწყო ნაბიჯს დაჩქარება მიმდინარე და ის ჩემსკენ წინააღმდეგ სალონში კედელი. ძალიან დაღლილი და ძალიან სუსტი, ის lazily დაეცა და დაჯდა სართული. ის ფიქრობდა შინაარსი თავისი ჩანთა, მაგრამ ის იყო ძალიან სუსტი მგონია სწორი. დიდი წვეთი სისხლის ჩამოყალიბდა ჩემს შუბლზე. ჩემი უფროსი იგრძნო, დაუდეგარი.
  
  
  სხდომაზე, როგორც ეს, მან დაკარგა ყველა გრძნობა დრო. მისი სალონში, პო ჩანდა იმ jungle clearings, რომ მან გავიდა. ის შეიძლება მოვისმინოთ ნიშნები ცხოვრებაში სანაპიროზე, სევდიანი, სამი ძველი გემი, და thud ძრავა მცირე გამართავს. იგი ქმნის panting წინააღმდეგ სალონში კედელი. აშკარაა ცნობიერების მისი მდგომარეობა შეიცვალა ბუნდოვანი შეგრძნება, გულისრევა. ეს იგრძნო, როგორიცაა ჩემი ტვინის აპირებს აფეთქდეს whoosh-whoosh. Deck შეიცვალა ოდნავ. ეს იყო, თითქოს ჩვენ არასოდეს ყოფილა მაიას ტაძარი, პოლკოვნიკი Zembla.
  
  
  ამინდის დაიწყო ცვლილება. თანდათან, ცაში გახდა წმინდა. საქართველოს evaporating ცხელი ჰაერი იყო, ახლა მაგარი, ზოგჯერ კი ცივი. იყო რაღაც იმუქრებოდნენ ჰაერში. ქარი howled mournfully. საქართველოს longboat rumbled. ის იბრძოდა, რათა მისი ფეხები და გამკაცრდა სახურავი მხარს უჭერს საქართველოს კაბინა. Hulking ხეები დაუთმო საპროტესტო ქარი. ცაში აღმოჩნდა inky შავი. მასიური ჩემოდნები swayed menacingly იზრდება ქარი. In მანძილი, thumping ხმა ისმოდა, შერეული ხმები შეშინებული ან ტრავმას ცხოველები. ქარი გარდაიცვალა ქვემოთ მომენტში. მაშინ, deafening ძალა, ეს ადიდებული out სრული ძალით სხვა მიმართულებით.
  
  
  თუ თქვენ ოდესმე ეჭვობს, პოლკოვნიკი Zembla ის ძალის სფეროში, ნეტავ, სანდო მის მიერ არის! მდინარე, წყლის მიანიშნებდნენ. ყმუილი storm tilted longboat მრისხანედ და წავიდა. Lightning ჭანჭიკები, როგორც ფართო, როგორც comet-ის კუდი განათებული. ცა ანათებს purple ამ არამიწიერი შუქი, მაგრამ thunder, სიბნელე მოვიდა ისევ. მაშინ დაიწყო წვიმა. პირველ რიგში ეს იყო მსუბუქი drizzle. მაგრამ ის მალე გახდა მეორე მდინარე. Torrent წყალი იღვრებოდა მეშვეობით storm clouds. საშინელი ქარიშხალი გამოწვეული Zembla გააკრიტიკა ნავი. ჩემი სუნთქვა დაიჭირეს ჩემი ყელის. საქართველოს longboat დაატყდა და creaked ყოველ seam. მან მოიცვა საჭე, სანამ მოულოდნელად ნაკადი ქარის გაგზავნილი მისი ego დაწნული. მისი ego უნდა ნება მისი წასვლა. ჩემი ძალა იყო წასული. ქარი და წვიმა ახლა გაქვთ სრული თავისუფლება action. გემი გადავიდა, მიმდინარე.
  
  
  მან მაინც მოახერხა მისი უიმედოდ. წუთის თითქოს მარადისობა. მდინარე გახდა დელტა. მისი, მივხვდი, რომ ჩვენ ახლოვდება შესართავთან. მეშვეობით ყმუილი ქარიშხალი, მე შეიძლება უბრალოდ out განათება Prinzapolka, მოციმციმე მასშტაბით ფართო estuary, რომ ჩემი მარცხენა.
  
  
  Off მარჯვნივ მიანიშნებდნენ წყნარად მასები ზღვის. ტალღოვანი ქაფი აღინიშნება იმ ადგილას, სადაც მდინარე დაიცალა ზღვაში.
  
  
  საქართველოს longboat დაიჭირეს მორევი. ფონზე frenzied swirl ქაფი, ქარი და წვიმა, სიჩქარე განაგრძო ზრდა. ტალღების, როგორც მაღალი, როგორც კერძო სახლები loomed ჩვენს წინაშე. როგორც ისინი გადაუშვა გემი თავის მხრივ, საჭესთან ძმა. ორჯერ ვიგრძენი, გემის keel shake, და ვიფიქრე, რომ ჩვენ იძირებოდა. მე უკვე დაკარგა იმედი, როცა swirling ოკეანის გადაგვარჩინა. ნავი მიანიშნებდნენ whirlpool, გააუქმა მეტი მკვეთრი კლდოვან outcroppings და ჩავუღრმავდი მკლავი მდინარე. და ბოლოს, ზღვის საბოლოოდ აღმოჩნდა ჩვენს გარშემო. ჩვენ უკან წინ შედარებით მშვიდი წყლები harbor.
  
  
  იგი მოიტანა დაღლილი longboat მხოლოდ ქვემოთ სანაპიროზე. შედარებით მომენტში წინ, იქ არ იყო ბევრი ტალღები. გემი დიაგონალი, გაშვებული aground. დარჩა სალონში, ხოლო დაიბრუნოს თავისი composure. მან ძლივს მჯერა, რომ ეს იყო მეტი. და ის ჯერ კიდევ ცოცხალი იყო! მან climbed მეტი მოაჯირები და გადაძვრა გადატანა ბანკი. წყალი იყო მაგარი. მთელი სასტუმრო ფართი იყო, წებოვანი ქვეშ ჩემი შიშველი ფეხები. ეს სხვაზე ძალის Zembla ხელოვნური ქარიშხალი. Searing pain გადაღებული მეშვეობით ჩემს მკერდზე. იგი დაეცა თავის მუხლებზე კლდოვან სანაპიროზე. სუნთქვის მძიმედ, ის დახურულია მისი თვალები და დაჯდა იქ ცოტა ხნით ადრე, გრძელდება.
  
  
  იმ დროს მე მიაღწია ბულვარი, ქარიშხალი იყო თითქმის დასრულდა. ქარი გადაიქცა ყინულოვანი ქარი. Raindrops იყო, როგორც ყინულის ნემსები.
  
  
  როდესაც მე მივიღე კვადრატული ქალაქში, ეს დაიწყო თოვს.
  
  
  
  
  თავი 5
  
  
  
  
  ის trotted მისი კანკალი barefoot მთელს მოედანზე. ეს იყო ცივი წუთი. ათობით ვიწრო ქუჩები გაფორმებულია მოედანზე სამი მხრიდან. მეოთხე მხარეს ჩემს უკან იყო, სანაპიროს. იყო ფერადი თევზჭერის ფლოტის ქალაქ Prinzapolca. კატარღები დახიეს მათი კაბელები. ანძები დაიკარგა swirling თეთრი თოვლი.
  
  
  ჩვეულებრივ, ქვეშ სხვა გარემოებები, მოედანზე იქნება ხალხმრავალ ამ დროს დღეში. როგორც ისინი დადიოდა უკან და მეოთხე, მათ უახლესი შესყიდვები და ზოგჯერ interjected ადგილობრივი ჭორი. ბაზარზე სადგომის, ძველი ცხენები და კიდევ უფრო ძველი ურიკები, ასევე, ეს იქნება თითქმის შეუძლებელია ითვლიან. სავაჭრო ობიექტებში ნაჩვენები მათი ნაწარმი. Sleepy ვირები რომ დადგეს მოაწერენ გვერდში მათი მფლობელები, დამზადებულია რძის ქილა, ბარელი ღვინო, ტომარა ფქვილი და ცემენტის, და კიდევ, გრძელი რკინის ბარები და სკამები, მაგიდები და კარადები. მაგრამ არა ახლა. Zembla ამინდი დააყენა კლუბები დისკები. ყინულოვანი ქარი howled მიტოვებული მოედანი და ერთად მთავარ გამზირზე. ერთხელ მწვანე პარკი, ჩემი მარცხენა ეს სევდიანი ჩანდა. სახსრების მოუხერხებელი შენობები დაიხურა. ისინი, როგორც ჩანს, უკაცრიელ. მაღალი კუთხეში ბანერი იყო თიხის ქაღალდის სახელები მათ.
  
  
  Calle მონტენეგროს სურდა მისი. მისი თქმით, სიაში რომ იყო შტაბ-ბინა და ვინც ისწავლა ეს გული, ჩვენი აგენტი, დოქტორი ჰექტორ Mendoza, ჟილ 10 Calle მონტენეგროს. მას არასდროს შეხვდა ეს კაცი. რამდენადაც იგი შეშფოთებული იყო, ის შეიძლება იყოს მწვერვალი, პატიოსნება, მიუხედავად იმისა, რომ ჰერები იყო ძალიან საეჭვო. ის იყო სიაში მიზეზი. Prinzapolza იყო, განსხვავებით ნებისმიერი სხვა ქალაქი ლათინურ ამერიკაში, სადაც ერთი ორი აქვს საიდუმლოს გაყიდვა და ერთი ხუთი არის საიდუმლო აგენტი. კიდევ ერთი პირი, აგენტი, რომელიც ქვეყნის ან ორგანიზაციის ისინი. ერთგულება არის, როგორც შედარებითი და არასტაბილურ როგორც ფული შეცვლის ხელში. თქვენ შეგიძლიათ ენდოთ მხოლოდ მათ თუ თვალი მათ, და მაშინაც კი, მაშინ ისინი შეიძლება შეცდომაში შეყვანას თქვენ ღიად უნდა თქვენი სახე, და ეს არის თითქმის შეუძლებელია საიმედო აგენტი უცხო ძალა.
  
  
  მისი უნდა მოგვარდეს ეს. შეხვედრა დოქტორი Mendoza იყო რისკი, მე უნდა მიიღოს. პოლკოვნიკი Zembla ის ორგანიზაცია იყო საკმაოდ ნაციონალისტური. სწორედ ამიტომ, მე თავიდან აცილება Prinzapoltsy, როდესაც მივედი, იქ ორი დღის წინ. მე არ გააკეთებდა ახლა, მაგრამ ჩემი ჭრილობები ჰქონდა განიხილება. მე ასევე საჭიროა შვედები. თქვენ არ შეგიძლიათ მიიღოთ ძალიან შორს სველი შარვალი მარტო. ნებისმიერ შემთხვევაში, მე არ ყოფილიყო შეუძლია მიიღოს drop-off წერტილი, სადაც საპატრულო ნავი იყო მელოდება. მე დახმარება მჭირდებოდა, არ აქვს მნიშვნელობა, როგორ საეჭვო და საშიში იყო ჩვენთვის. შუა ნაწილამდე იყვნენ მთელს მოედანზე, Calle მონტენეგროს ი. ეს იყო ვიწრო, აღმავალი ქუჩა, კადრები ორივე მხრიდან სახლები — ბინა-cantinas , ჯიხურები და სხვა პატარა მაღაზიები დახურული ჟალუზებით. მან სასწრაფოდ მეშვეობით სიბნელეში, ოთახის ათი. მე უნდა წარმართონ მეტი და ბრძოლა ყინულოვანი შტორმი. და ეს მხოლოდ დასაწყისია! შედარებით, რასაც ეს შეიძლება გახდეს, შუადღე იყო, საჰარას.
  
  
  ზემოთ, არსებობს ნაკლები მაღაზიებში. ბოლო ბლოკები სახლები იყო შენობები აშენდა გარშემო დიდი ქვები. თოვლი შერეული მუქი ბალახის დაეცა ღიად ჩემი სახე
  
  
  ის დადიოდა ჩაკეტილი სტაბილური. შიგნით, იყო სევდიანი ხმები და მაწანწალა ცივი, შეშინებული ცხოველები. ნომერი ათი არ იყო შორს თავლები. შესასვლელი იყო, როგორც ბნელ მღვიმეში. მისი, შენობაში შევიდა. ეს იყო როგორც საყინულე. ქარი გარდაიცვალა ქვემოთ, მაგრამ ჰაერში დარჩა icy.
  
  
  კიბეებზე creaked და კედლები იყო unpainted. პირველი სართულის გეგმა იყო სადესანტო. Dim მბჟუტავი ნათელი შუბლის მანათებელი ნათურა, იგი ცდილობდა decipher ყველა სახელები. დოქტორი Mendoza არ იყო იქ, თავზე აშშ, მეორე სართული. Ego აღმოჩნდა, მისი ოფისის მესამე სართულზე, შემდეგ ცარიელი ოთახი, რომლის კარი იყო აკრიტიკებდა ამ ჩამოსასხმელი. ზოდიაქოს ერთად Mendoza სახელი იყო მდებარეობს ზემოთ უფრო მოძველებული ბელი, მითითებული ცენტრში ოთახში, როგორიცაა სპილენძის navel. მე გამოყვანილია და ისმის ხმამაღალი clank. არ იყო სუსტი shuffling ფეხები შევიდა სახლში. Mendoza, როგორც ჩანს, ოკუპირებულ რამდენიმე ოთახი. მოულოდნელი ეგონა, მიმაღებინა ტომარა off ჩემი კისერი. Ee ესროლა მისი შევიდა ცარიელი ოთახი და იხურება კარი. ექიმის კარი გაიღო და ქალი poked მისი უფროსი აღმოჩნდება.
  
  
  "დოქტორ Mendoza?"
  
  
  "მისი."
  
  
  "ამინდი არის ძალიან თბილი,"მე ვუპასუხე:" კი ამ დროს წელს." ეს არ მიიღოს გაცილებით გრძნობა, რომ სიცილი.
  
  
  Ego-ს უკვე დიდი თვალები კიდევ უფრო ვიწროვდება. Nen ეცვა, ჭუჭყიანი, ლურჯი სვიტრი მეტი თეთრი პერანგი. რჩევები ego საყელო იყო მოიგერია, როგორიცაა ფრთები მკვდარი პეპელა. მძიმე წონა ეკიდა წყვილი გახუნებული ლურჯი შარვალი. Ego-ის ფერმკრთალი სახე იყო ქმნიდნენ, როგორიცაა ნესვი. ის იყო, სუნთქვის მძიმედ და ცუდი ზოგიერთი ადგილობრივი ტენიანობა.
  
  
  ჰერები შევხედე მას მოუთმენლად. 'კარგად?'
  
  
  "ჩემთვის... მე იმედი მაქვს, რომ ეს იქნება წვიმა მალე ფერმერებს." მან ნათელი ტანსაცმლის ჯიბეში და წაშლილია მისი ზედა ტუჩის. 'იესო! ეს ასე estupido, senor. უბრალოდ გამოიყურება გარეთ.
  
  
  — თქვენ უნდა მითხრათ, — " მე ვთქვი, hoarsely.
  
  
  "რა გინდათ?'
  
  
  Ego აიძულა მისი მოშორებით და შევიდა ego-ს ოფისი. — რა ჯოჯოხეთი მჭირდება?".. ექიმი?
  
  
  'Ahh ...!" ის, როგორც ჩანს, ვხედავ, ჩემი მხრის პირველად. ის შემოვიდა, მისი თვალები და გამოყვანილია ტანსაცმელს მეტი მისი სახე. "ფედერალისტების ?"
  
  
  "არა.'
  
  
  "ვინ მაშინ?'
  
  
  "ეს არ აქვს მნიშვნელობა. პირველი პატჩი me up და არ ინერვიულოთ აღარ. თქვენ უნდა გადაიხადოს, ასევე იგი.
  
  
  - ამისთვის estestvenno. მე არ ვფიქრობ, რომ ამის შესახებ ყველა. ის დახურული კარი და შუამდგომლობით ჩემთვის იჯდეს სკამზე მასშტაბით მისგან. Ego მოულოდნელი ღიმილი, როგორც ჩანს, ძალიან იძულებითი. 'გთხოვთ.'
  
  
  ოთახი იყო ცივი და ბნელი. ფარდა ეკიდა ჭერი სართული, გამყოფი ოთახი ორ ნაწილად. ახლა ego უკვე აიძულა განზე. იყო რამდენიმე rickety სკამები და მწვრთნელი თვალწინ მისი. მეორე მხარეს იყო პატარა წითელი ხე, მაგიდა, სკამი, ჩვეულებრივი კომპლექტი პირველი დახმარების კომპლექტი, თაროები ინსტრუმენტები, სკამზე ის იჯდა, რეგულირებადი ნათურა, და ღია სტერილიზატორი, რომელიც რამდენიმე ნემსები იყო მოხარშული. ჩაკეტილი კარი გამოიწვია, დანარჩენ ბინაში. ეს ცუდი სუნი, მტვერი და ამოიწურა ლუდი.
  
  
  დოქტორი Mendoza დააყენა ტანსაცმელს ჩემს ჯიბეში და გაერთიანებული ცხვირსახოცი ჩემს მხარზე. მან შეისწავლა ჭრილობა წინ და უკან. "ძვლები არ იყო დაზიანებული, სისხლძარღვების არ იყო დაზიანებული," - განაცხადა მან. "უბრალოდ ლამაზი პატარა ხვრელი ხორცი. "მცირე კალიბრის, მე მინდა ვთქვა."
  
  
  "ეს არ ჰგავდა ეს სხვაგვარად."
  
  
  "ისე, რომ ეს არ არის იგივე, არის ეს?" მან გახსნა კაბინეტი და აიღო ბოთლი სადეზინფექციო.
  
  
  "ეს ყველაფერი მაქვს. სამწუხაროდ, მე გაიქცა პენიცილინის. მაგრამ, თუ ეს ცხვირსახოცი არ იყო ჭუჭყიანი, რომ უნდა იყოს საკმარისი. თქვენ არ შეგიძლიათ მიიღოთ ინფიცირებული საწყისი ტყვია თავად."
  
  
  "მე ვიცი," მე growled. მის ხელში მოიცვა მოაჯირები. მკერავი, მას არ შეესუსტებინა სადეზინფექციო! მას არ კლავს ბაქტერიების; არა, ის დაწვეს ih ერთად embers. ის clenched მისი კბილების შენარჩუნება საწყისი ყვირილი. მან მიმართა dermatol, რომ ჭრილობა და გახვეული მთელი ჩემი მხრის სტერილური gauze.
  
  
  "ახლა დანარჩენი, წინააღმდეგ შემთხვევაში ჭრილობა გაიხსნება ისევ." სახე ჩემს ego თვალები მითხრა, რომ მე ვერ დანარჩენი მსოფლიოს ნებისმიერ წერტილში, მაგრამ არა ego ოფისი.
  
  
  — მე არ შემიძლია", - ვუთხარი მე.
  
  
  "დარწმუნდით, რომ იგი არ bleed ერთხელ."
  
  
  ის მოიღუშა და ვიფიქრე. ის rummaged კიდევ ერთი მბრძანებელი და გაყვანილია ელასტიური bandage. იქ მან დაასრულა მე ისე მჭიდროდ, რომ დავიწყე სერიოზულად ეჭვი მიმოქცევაში ჩემი მკლავი. იგი უზრუნველყოფილი საქმე რკინის კლიპი. მან ერთი ნაბიჯი უკან და შემომხედა expectantly.
  
  
  "მე მჭირდება ფული, და შვედები," - ვუთხარი მე. "მაშინ მე დატოვებს მას."
  
  
  -"დიახ, მაგრამ ეს არ არის ...
  
  
  "რა სახის აგენტი ხარ, Mendoza?" იგი უეცრად შეწყდა. მე მქონდა საკმარისი ამ sycophantic mercenary, ექიმი, ან ექიმი. — თქვენ არ მოველით, ჩემთვის დატოვე ხმას, როგორიცაა, რომ, თქვენ?"
  
  
  "Senor, მისი მთლიანად თქვენს სამსახურში. მაგრამ მისი ცუდი. ჩემი shvedov არ ჯდება, თქვენ დაინახავთ თავს. ეს ფული... მან აიღო ღრმა სუნთქვა და გაყვანილია მისი ფერადი rag ერთხელ. "მაგრამ დაველოდოთ. ჩემი ძმა მიგელ დაგეხმარებათ. ის დაახლოებით იგივე სიმაღლე, როგორც თქვენ, senor, და მან ცოტა ხნის წინ გაყიდა მიწის ნაკვეთი. ასე რომ მას აქვს ფული. რატომ არ ვფიქრობ, nen ადრე?
  
  
  "კარგი. დარეკეთ მიგელ და აქვს მას აქ.
  
  
  "სამწუხაროდ, ჩვენ არ გვაქვს ტელეფონი. Mendoza დადიოდა მეტი თავის მაგიდასთან. მან აიღო ბარათი მთელს ზედა უჯრა და scribbled რაღაც მასზე. მან მისცა ჩემთვის. "მისცეს ამ მიგელ და ყველაფერი კარგად იქნება."
  
  
  მან დაწერა მისამართი უკან.
  
  
  "სად არის Noevo ქუჩა?"
  
  
  "ქუჩაში არის სწორი წინ, senor . ეს არის მესამე სახლი უფლება, პირველ სართულზე. არსებობს არაფერი...?"
  
  
  ის წამოდგა და გაუწოდა თავისი სველი ფეხები. — მე უნდა მიიღოს იგი.
  
  
  "იქნებ ერთი ჭიქა ტეკილა?"
  
  
  "ჩემი მდგომარეობა? მე არ შეუძლია მიიღოს მეშვეობით კარი აღარ."
  
  
  "მე მაქვს გარკვეული Kafion."
  
  
  Kafion არის მოძველებული აღმგზნები; არსებობს უკეთესი ნარკოტიკების ახლა. ასე რომ Mendoza მაინც გვქონდა დაახლოებით ასეთი რამ. ის იყო ექიმი. Emu არ მაინტერესებს ის, რაც მომცა. მან თავი დაუქნია მისი. მე უბრალოდ უნდა მიიღოს ის, რაც მე ვერ აქ.
  
  
  ის დაიშალა ორი აბი ჭიქა წყალი. მან დალია, როგორც წავიდა ფანჯარა. მან მინის ქვემოთ windowsill და გამოყვანილია ფარდები უნდა გამოიყურებოდეს out. ვიწრო ქუჩას ქვემოთ იყო ნაცრისფერი და მუქი. გარდა ეცემა თოვლი, არაფერი შეიძლება იყოს მინახავს. მე გვაინტერესებდა, თუ იგი განხილვა. Mendoza იყო მკვეთრ საკმარისი დაკავშირება იცვლება ამინდის მოულოდნელი გამოჩენა დაიჭრა ჩრდილოეთ ამერიკის. და მე მქონდა sneaking ეჭვი, რომ იგი, როგორც ფრთხილი, როგორც ჭორი მიმომხილველი. ის ერთადერთი ადამიანი იყო, ვინც იცოდა, რომ მე ჯერ კიდევ ცოცხალი იყო. იგი დაინტერესდა, თუ ეს იქნება უსაფრთხო მოკვლა ego.
  
  
  მან დაუშვა ფარდა დაეცემა და აღმოჩნდა გარშემო. Mendoza იყო ზის თავის მაგიდასთან, მისი მარჯვენა ზედა უჯრა. მე ვერ ვხვდები, რა იყო ჩატარების არსებობს. ეჭვგარეშეა, სხვები ჩემზე ადრე ექნებოდა იგივე იდეა. იარაღი ის იყო ალბათ ჩატარების ახლა უნდა ih შეცვალოს მისი გონება. ეს შეიცვალა, ჩემი აზრით, მაინც არის.
  
  
  - მადლობა. მე რის გამოც მისი.'
  
  
  "წასვლა ჩემი ძმა, senor, და მიგელ დაგეხმარებათ." Ego-ს ხმა იყო, ქედმაღლური.
  
  
  მისი, დასრულდა. ყავა გავაკეთე დოლარი დასტის ცემა სწრაფად. მან დაელოდა წუთით ადრე გახსნა კარი. არ იყო, ხმა გარედან. მან ერთ-ერთ ბოლო შევხედოთ ექიმი. "არ არის სიტყვა შესახებ, Mendoza.
  
  
  "Senor, ვფიცავ ჩემი დედის პატივი!
  
  
  "თუ გაიგო, მე მოვალ," მე ვუთხარი:"და თუ თქვენ ჯერ კიდევ გაქვთ დედა."
  
  
  Mendoza shrugged resignedly. როგორც ჩანს, მან მოისმინა, ასეთი საფრთხეების ათობით ჯერ პრობლემა პაციენტებს. Ego არ მაინტერესებს აღარ. იგი გარეთ გავიდა და დახურულ კარს მიღმა მას. მან ჩანდა, მარცხნივ და პირდაპირ ცარიელ დერეფანში. შემდეგ მან შეისწავლა ბარათი მისამართი Mendoza საეჭვო ძმა. მე არ მომწონს. იდეა, თბილი ტანსაცმელი, და Ed იყო მაცდური, მაგრამ Emu არ ენდობა მას. ეს სუნი კიდევ უფრო უარესი, ვიდრე Mendoza-ს ოფისი. მან ჩანდა გარშემო questioningly. ფარული პატარა რკინის ყუთი glittered ზემოთ კარი jamb. ტელეფონი ბუდე. Fat bastard ატყუებდა ჩემთვის.
  
  
  ის დადიოდა შევიდა ცარიელი ოთახი ოფისის გვერდით და დაეცა შიგნით. მან აიღო თავისი ჩანთა სართული. ოთახი ცარიელი იყო და მჟავე სუნი და gluttonous. კუთხეში იყო სავსეა sobs მტვერი და ქვიშა. სიბნელეში, იგი crept up to moan, რომელიც გამოეყო ამ ოთახში ექიმი-ს ოფისი. ჩამოჯდა ცივი თაროები და ამით მისი ყურის თხელი moan. იყო არაფერი ისმის. თავისი მოსახერხებელი sel. ხოლო მე ელოდება მას, ცდილობდა დაივიწყოს ტკივილი, ჩემი მხრის. რა იქნებოდა ის გაკეთება? ყავის მე თავს კარგად გრძნობენ. მიუხედავად მასტიმულირებელი ეფექტი, მე უძლური ძილის.
  
  
  იგი awakened მიერ ქალის გაბრაზებული ყვირილი. "სად არის ეს ბიჭი, თქვენ fat pig!"
  
  
  Mendoza უპასუხა in ingratiating ტონი. მისი, ვფიცავ! Ego ქალაქი, ის არ შეიძლება იყოს შორს. მივეცი em ბარათი Miguel-ს მისამართი იგი. იქნებ ის იყო დაკარგული.
  
  
  Lost თქვენი გზა? მაშინაც კი, პირი თქვენი ცუდი გონება არ დაკარგა, თუ ყველა არის emu უნდა გაეკეთებინათ იყო იქცეს კუთხეში. მიგელ ელოდა, მათთან ferret, როდესაც თქვენ მოუწოდა. ჩვენ ყველა ელოდა-ძალიან დიდი ხანია. სად ეს აგენტი AH წავიდეთ?"
  
  
  "Oh! დიახ, მან იცოდა passphrases, მაგრამ მას არ უხსენებია, რომ ის იყო ah, senora.
  
  
  'Senorita!'
  
  
  "Senorita. თუნდაც ეს ჭრილობა, ის შეიძლება კვლავ დასრულდება me off. ის იყო ძალიან მაგარი! ვფიქრობდი, რომ ეს იქნებოდა ბრძენი შესაძენად ego თქვენ. თქვენ შესაძლოა, რათა გაუმკლავდეს მას. მაშინაც კი, ჩემი იარაღი, მას...
  
  
  "თქვენ დიდი bum, Mendoza," ქალი გაწყდება. "მითხარით, ეს ჭრილობა სწრაფად." როგორ გააკეთა მან ეს?
  
  
  მას არასდროს მითქვამს, რომ senorita . მაგრამ ჩვენ ვსაუბრობთ Zembla...
  
  
  "პოლკოვნიკი Zembla!" მან შეიძლება მოვისმინოთ ქალი Mendoza ოფისში გინება და ჭედურობა, მისი ფეხები. 'როგორ მოხდა, ტელ.: AH დატოვებს მას? მას ეგონა, რომ ჩვენ მხოლოდ ვიცით, ego გეგმები!
  
  
  დაჭერით მისი ყური, რომ moan, მას აინტერესებს, თუ ვინ იცით - და როგორ. ვინც ჯოჯოხეთი იყო ეს ქალი? რომელიც მესამე მხარეს არ ეკუთვნის ის? აღმოჩნდა, რომ იყოს თბილი ქარბუქის მას ოდესმე გამოცდილი. მე ყურადღებით მოუსმინა რა განაცხადა მან შემდეგ.
  
  
  "თქვენ სულელი, Mendoza. თუ ის ბრუნდება, გამოიყენეთ თქვენი იარაღი. ყოველთვის არ look at me, როგორიცაა, რომ. მე არ ვამბობ, რომ თქვენ უნდა მოკლას იგი, მაინც არ არის, თუ ეს არ არის საჭირო. მე მინდა, რომ მიიღოს მისი ego ცოცხალი. მაშინ მიგელ შეგიძლიათ კითხვა ego.
  
  
  "მიგელ არის კარგი ეს," Mendoza ჩაილაპარაკა. "როგორ ეპყრობა ადამიანი. იგი შეიძლება იყოს დიდი ქირურგი."
  
  
  "ასე რომ, შენ ეს," თქვა მან, grinning. "მისი წასვლა. დარწმუნებული ხართ, რომ გსურთ, რომ ფული ისევ?
  
  
  "Ah, senorita
  
  
  მან მოისმინა რბილი rustle გადასახადები.
  
  
  "ხმა".
  
  
  "Muchas gracias, senorita. ნახვამდის!'
  
  
  ის crept up კარი და გაიხსნა ეს ბზარი. ქალი გამოვიდა სადესანტო. მან grumbled, რომ თავად. იგი ახალგაზრდა და თხელი, და nah ჰქონდა ლამაზი ფეხები. შემოვიდა-მდე საყელო მისი მძიმე ქურთუკი და slouch ქუდი გახადა რთული ჩემთვის მისი თვისებები ჩააქრე შუქი. Ee არის თბილი, შვედები ნათელი გახადა, რომ მან იცოდა Zembla გეგმები. მინიმუმ მან კარგად იყო მომზადებული!
  
  
  მისი ქუსლები დააწკაპებთ მოუთმენლად სართული. ეს იყო ახლა იმ დონეზე დღე. კიდევ ერთი ნაბიჯი. ჩემი მხრივ გაფრინდა. იგი მოგვეწონა მიერ ee ერთად ძიუდოს ძალაუფლება. მარტივი გაზით. მას, რომ ფრთხილად. ქურთუკი საყელო არ უნდა ჩაერიოს. მისი, ვგრძნობდი მისი კანის. ჩემი ოქტომბერი დაპრესილი ქვემოთ ნერვები მის კისერზე. Nah სუნთქვა დაიჭირეს მისი ყელის. მისი ხანგრძლივი წითელი ფრჩხილების გაფრინდა უკან, ზიანდება ჩემი მარცხენა ყური და grabbing ჩემი cheek. მე დაპრესილი ეს უფრო დამძიმდა. ორი წამის შემდეგ, მან გონება დაკარგა. მას არ მოგვცეს ხმა. მისი limp ორგანოს დაეცა თავზე, ჩემთვის, როგორც იგი დაიშალა. Ee მოგვეწონა მისი მკლავი და გამოათრიეს მისი მთელი ბარიერი ცარიელი ოთახი, ისევე, როგორც კარი, რომ Mendoza ბინა ადიდებული ღია და ექიმი გაიქცა.
  
  
  "Senorita. თქვენ დაავიწყდა - Madre Dios !"
  
  
  მისი, გადახტა წინ. Stunned მიერ ჩემი მოულოდნელი თავდასხმა, იგი იდგა უმოძრაო. ჩვენ bumped შევიდა კიდევ ერთი მეგობარი და შეიჭრა Ego-ს ოფისი. Mendoza ყვიროდა, როგორიცაა ღორის. იგი მოხვდა მისი ego მისი მარცხენა. ერთი წუთით, მას დაავიწყდა მისი ჭრილობა. დარტყმა აკლდა ძალა და სიზუსტე. არის ამაზრზენი ტკივილი გადაღებული მეშვეობით ჩემი მხრის. ეს იყო უგუნური ცდილობენ, რომ გამოიყენონ ეს, და ახლა ის იყო, რომ მას აიღებ ჯილდოები. Mendoza lunged at me მისი მუცლის. მან გუნდი ერთ მეტი გარშემო მისი მოძველებული სკამები და გუნდი me-ზე მეტი. მისი, გადახტა, რათა მისი ფეხები. მოუმზადებელი, მაგრამ ძლიერი მუშტი grazed ჩემი ერთი მაღალი. A swaying მხრივ მოგვეწონა მისი. მხრის სახიფათოა გაგზავნილი Ego საფრენი მასშტაბით ოთახის მაგიდაზე. Mendoza ჩამოინგრა შემდეგ მისი სამაგიდო საშხაპე ქაღალდი, წიგნები, და shards of wood. ძველი რევოლვერი დაეცა out გარშემო თავმჯდომარე უჯრა და ცრუობს ღია Ego-ს ფეხი. Ego-ს ხელის დარტყმას, რათა მას. მე მივიღე სირთულეს. დიდი ხნის დიდი იყო, აღნიშნა პირდაპირ ჩემი navel.
  
  
  "იარაღი არ არის დატვირთული?" "რა არის ეს?" მან სთხოვა, მოულოდნელად მოსიყვარულეა. Mendoza დაეცა მას. მან დახედა მისი იარაღი. ერთი ნახტომი ჰერები, სწორი იყო შემდეგი მას. Ego მოგვეწონა მისი მარჯვენა მკლავი და ერთი, რომ ეს მხარე. Inches ჩემი ფეხით, gawk მოხვდა სართული. ორჯერ ჩემი პირველი გაქრა, ამ დროს, ერთი უფლება, ჩემს ego კუჭი. დარტყმა adam ' s apple გუნდი ego-ს ხელმძღვანელი უკან. ის დაეცა მისი მუხლებზე და მიწაზე დაეცა.
  
  
  ის გაიქცა out of office და გააკრიტიკა კარი მის უკან. ქალი იყო, მაინც იგივე ადგილზე, სადაც ის მინდა დაეცა. მან გამოათრიეს მისი შევიდა ცარიელი ოთახი და იხურება კარი. მე ჩემს მუხლებზე, და მე დაიწყო ეძებს მას. Nah არ აქვს ჩანთა, მაგრამ თბილი ქურთუკი ჰქონდა ბევრი შიდა ჯიბეები. ის ჰგავდა shoplifter. ძალიან ცოტა ადამიანი აღმოჩნდა. A ნიკარაგუის პირადობის მოწმობა, რომელშიც აღნიშნულია, რომ იგი ცხოვრობდა მანაგუა, რაც სხვა პირობებში იქნებოდა ყალბი. მან ასევე შეგროვებული crumpled შეკვრა სიგარეტი, სავარცხელი, mascara, ფრჩხილის ფაილი, პომადა, ზოგიერთი shriveled მანდარინი, დაახლოებით ოცდახუთი დოლარი ადგილობრივ ფულზე, და 9-მილიმეტრიანი მაკაროვის PM. Makarow ძალიან გავს Lindner-PP სასტუმრო, რომელიც მსახურობდა მოდელი იგი. ეს არის ავტომატური პისტოლეტი, ძალიან მძიმე ქალს. მე ვერ გეტყვით, ვინ იგი ეძებს მისი რამ, მაგრამ მე ვერ გაერკვნენ, ვინ იყო ჯერ.
  
  
  მან ამოიოხრა. იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი ფრთხილად. იგი მოვიდა, რომ მისი გრძნობს. მისი sel და stahl დაველოდოთ. მისი რამ იყო დაგროვილი, ჩემს გვერდით. როდესაც მან გაიღვიძა, მას არ სურს იყოს ძალიან ახლოს. იგი შეიძლება ცდილობენ რამე.
  
  
  ის შემოვიდა, ბნელი, ბინძური სართული და shoved მისი ფეხები შევიდა სქელი, pleated skirt. შარვალი იქნებოდა თბილი. მაგრამ ნიკარაგუის ქალები არ განახორციელოს ih, და რა თქმა უნდა, ეს უნდა დარჩეს ადგილობრივ მოდის. ნელა, იგი იჯდა. იგი დაპრესილი მხრივ, რომ მისი შუბლი თითქოს Nah ჰქონდა ცუდი hangover. დიდი ქუდი დაეცა off მისი ხელმძღვანელი. მისი ღია ყავისფერი თმა ტალღების გარშემო მისი shoulders. მისი დაიხარა ფიგურა გამოირჩეოდა წინააღმდეგ ჩააქრე შუქი ასხამს გარშემო მტვრიანი ფანჯარა. მან აღმოჩნდა მისი ხელმძღვანელი მიმართ ჩემთვის და შეამცირა მისი ხელი. სუსტი წმინდა ნათელი გაბრწყინდა მისი სახე.
  
  
  ეს იყო დანახვაზე გამახსენდა. იგი ისე რა ქალური. მისი სრული, shapely ძუძუს ქვეშ მჭიდროდ შალის სვიტრი, რომ მისი ფეხები, მისი ნახევარი-ფეხსაცმელი. მისი სახე იყო გულის ფორმის და პირობა დადო, იგივე სინაზის და ვნების, როგორც მისი სხეული. და, რა თქმა უნდა, nen ჰქონდა ცივი, სასიკვდილო სიმტკიცე, რომ ყველა აგენტი აქვს. ეს არის, უბრალოდ, გარდაუვალი, ჩვენი პროფესია. მაგრამ მე ვუყურებ შემდგომი. და რა ვნახე, წყვილი ძალიან დიდი, ძალიან შეშინებული ლურჯი თვალები.
  
  
  მან აღიარა მისი სახე. მე ვნახე მისი სურათი ბარათის ყუთები შტაბ-ბინა. ეს იყო დადგა ახალი ხალხის და ოპერაციების დაპირისპირებულ გუნდი, რომელიც განხილული ეს. ეს წამიყვანეს მიუხედავად იმისა, რომ გაერკვნენ, თუ ზუსტად ვინ-ee-ს მდებარეობა იყო. იმ დროს, მან დაიბრუნა მისი ჩვეული სიმშვიდით, მან იცოდა მისი. Tamara Kirova, ბაზა ოპერაციების მექსიკაში, არის ერთ-ერთი ყველაზე პერსპექტიული ახალგაზრდა წევრები საქართველოს სახელმწიფო უშიშროების კომიტეტის, უკეთ ცნობილი, როგორც რუსეთის საიდუმლო სამსახური.
  
  
  ან უბრალოდ იშვა.
  
  
  
  
  თავი 6
  
  
  
  
  მან blinked რამდენჯერმე, შემდეგ გაიმართა მისი სუნთქვა, თითქოს მოდუნებული. "გამარჯობა, თამარა", - ვუთხარი მე.
  
  
  "ჩემი სახელი არ არის, თამარა", - განაცხადა მან თავისუფლად ესპანური. "მისი სახელი არის Rosita, ლამაზი გოგონა, რომელსაც არ...", ის არ დასრულდება მისი წინადადება და ამოიოხრა.
  
  
  მან გაიცინა და შემომხედა. "არ ღიმილი, ასე რომ smugly," მან წაკვეთილია ინგლისურ ახლა. "მე ვაღიარებ, რომ თქვენ, ძალიან, ნიკ კარტერი. თუ თქვენ აპირებთ უნდა მომკლან, გავაკეთოთ ეს სწრაფად.
  
  
  — თუ ის მინდა გაიგზავნა სასტუმრო ნება თქვენ იღუპება, ნეტავ be dead by now", - ვუთხარი მე, როგორც მშვიდად და სიყვარულით, როგორც შემეძლო. "მე მინდა, რომ ვიცი, რატომ იშვა არის საქმე პოლკოვნიკი Zembla, თამარა. ახლა, რომ ჩვენ შევხვდით, ეს არ შეიძლება, რომ მძიმე აღარ, შეიძლება ეს?
  
  
  "არაფერი", მან hissed. — თქვენ არ სწავლობენ არაფერს, ჩემთვის.
  
  
  ისინი შეისწავლა ხელში, რათა დავრწმუნდეთ, რომ ეს იყო, სხვა გზა გარშემო. ასე რომ, მე მაშინვე სთხოვა, რა მაინტერესებდა,
  
  
  "არსებობს გზები, თამარა", - ვუთხარი მშვიდად. მან გაიცინა, მაგრამ ეს იყო თხელი და უჩვენეს. ეი, ვერ დაფაროთ თქვენი შიში. ის არ იყო, როგორც დოქტორი Mendoza, რომელიც ადვილად წამოეგოთ. იგი mistletoe საქმე გამოცდილი აგენტი AH, და რომ იყო კარგი მიზეზი შიში. მაგრამ იგი ცდილობდა რჩება unperturbed.
  
  
  "ჩვენ ვიცით თქვენი მანერები, კარტერი," მან sneered. — თქვენს შტაბი, თქვენ შეიძლება მიიღოთ ჩემთვის გაიგო. თანამედროვე მეთოდები და პრეპარატები, ყველას, იწყება საუბარი, რაღაც მომენტში. მაგრამ ჩვენ აქ ცარიელი ოთახი, მარტო. თქვენ შეგიძლიათ ცემა და წამება ჩემთვის, სანამ მე კივილი, რომელიც არის მტკივნეული. ეს ძლიერი, ვიდრე თქვენ ფიქრობთ. იგი ჩემსკენ წინ ოდნავ, მისი თვალები შევიწროება. "და თუ თქვენ ცდილობენ, თუ თქვენ დავკავშირებოდით ჩემთვის, მე კივილი."
  
  
  "მაშინ ეს იქნება უმოკლესი კივილი ისტორიაში."
  
  
  'ალბათ. ეს შეიძლება იყოს საუკეთესო გამოსავალი. თუ მე ვერ შეაჩერებს თქვენ ჩემი სიკვდილი, ეს იქნება ჩემი გამარჯვება.
  
  
  'გამარჯვება?'
  
  
  "გარდა ამისა, არ ვაპირებთ მოვიგოთ, კარტერი. თქვენ არ შეგიძლიათ გამარჯვება.
  
  
  მე არ მესმის მისი აღარ. 'გაიმარჯვებს? მოგება რა? Furious, მან მიუთითა დაცემით თოვლი. "ჩვენ შეიძლება ძალიან გვიან ჩაშლას ამ პატარა იმპერიალისტური მარჯვენა ხელმა გეგმა; მე ვაღიარებ, რომ ეს...'
  
  
  "იმპერიული მარჯვენა ხელმა?
  
  
  "...მაგრამ ჩვენ ამით თემა ეს. მე გპირდებით. თავისუფლების მოყვარე სოციალიზმის..."
  
  
  "Hey, დაველოდოთ წუთში! იგი შეუშალა ee. "თქვენ ფიქრობთ, პოლკოვნიკი Zembla არის მხოლოდ ერთი, ჩვენს გარშემო?" რა არის ეს ამერიკული შეთქმულება?
  
  
  "ცხადია," თამარა, - განაცხადა scornfully. "არის ის, ამერიკული თუ არა?"
  
  
  "რამდენადაც მე ვიცი, რომ ის მუშაობდა ჩვენს ქვეყანაში. მაგრამ ეს არ ნიშნავს, რომ ჩვენ არაფერი უნდა გააკეთოს ეს. როგორ შეიძლება ისარგებლოს ეს? აგიხსნათ, ეს ჩემთვის."
  
  
  "თქვენ ფიქრობთ, რომ ის გიჟები, კარტერი?" როდესაც გავიგეთ იმის შესახებ, ego-ს ქმედებები, მექსიკაში და ვნახე ის, რაც მან გააკეთა, მეხიკო, ჩვენ მაშინვე მიხვდა, რა ხდებოდა. თქვენ emus იარაღი, აღჭურვილობა და ფული. თქვენ flatter, რომ მას თავს ნამდვილი რევოლუციური, და რამდენიმე დღის შემდეგ თქვენ აცხადებენ, Zembla მტერი და საფრთხე. მეშვეობით თქვენი თოჯინების რომელიც ამერიკულ სახელმწიფოთა ორგანიზაცია,, თქვენ მოთხოვნის მოქმედება. და ეს არის ის, სადაც თქვენი gunboat დიპლომატიის მოდის. თქვენი არმია, რა თქმა უნდა, ერევა, როგორც 1965 წელს დომინიკელთა რესპუბლიკა. თქვენი გაფართოების გეგმები ასე მხიარულად გამჭვირვალე! მაგრამ ისინი ვერ!"
  
  
  "რა, თქვენ გიჟები, თამარა!" მე წაკვეთილია. მან დაიწყო გაბრაზებული. ჩვეულებრივ, ქვეშ სხვა გარემოებები, იგი არ დასცინიან მას. ახლა იგი იყო დაღლილი, მშიერი, და დაარღვიოს. ჩემი დავალება გაფუჭდა და იქ იყო ტყვია ხვრელი ჩემი მხრის. დაბრუნება ეს off, მე ახლა გამოუკვლევიათ ერთად platitudes, ლოზუნგებით, და ძველი ცოლები " ზღაპრები. ეს იყო უფრო მეტი, ვიდრე მას შეეძლო დათვი. მხოლოდ საბაბი იყო, რომ მას სჯეროდა, რომ ეს თავად. იგი აშკარად წინააღმდეგ Zembla. მაგრამ ეს არ არის აუცილებელი ვრცელდება მთელი ორგანიზაცია და იშვა. ზოგჯერ ისინი არ ამბობენ, რომ მათი მარცხენა, რაც მათი მარჯვენა ხელი აკეთებს.
  
  
  "როგორც თქვენი განცხადებები არ მუშაობს, ამავე დროს," მე snarled. "თქვენ არ შეგიძლიათ დარეკოთ OAS ამერიკული ორგანიზაცია და ერთი სუნთქვა ადანაშაულებენ ჩვენს ცდილობს მოკლას მისი წევრები. რატომ? ისინი უკვე იგივე ნავი? მე მაინტერესებს, თუ ოდესმე მოვუსმინოთ, თუ რას ამბობდა? ეს არის ბევრად უფრო სავარაუდოა, რომ Zembla არის თქვენს მხარეს, მზად არის, გამოვიდეს კულისებში და სუფთა up ego თუ წარმატებული, რომელიც, სხვათა შორის, არ მოხდება.
  
  
  "ჩვენ,? თქვენ აგრესიული lackey იმპერიალიზმის, რატომ არის ჩვენი ელიტის SWAT გუნდი უკვე აპირებს აფეთქება ego მაიას ტაძარი და გაანადგუროს ego ამინდის სადგური? Ego უსაფრთხოების ზომები იყო დილეტანტური. ჩვენ უკვე შეიტყო, ego გამონადენთან. თუ ჩვენი პირი ტაძარში შეეძლო დაგვიკავშირდა ადრე, ეს თოვლი კი არ იყოს აქ...
  
  
  მან საერთო ერთად, თავის მხრივ, მისი თვალები ფართო. შემდეგ მომენტში ის დუმილი, მან შეამცირა მისი ხელი. მან rubbed მისი chin და განაცხადა, დაბალი, ყინულოვანი ხმა, " რომ კარგი შეასრულა, ბატონი კარტერი, მაგრამ ის, რაც პატარა, თქვენ მოხვდით მე არ დაგეხმარებათ.
  
  
  მისი, ჩანდა გარეთ. "არა," მე აღიარა, " მე ასე არ ვფიქრობ ან, თამარა. და მე ვფიქრობ, თქვენ ხალხმა შეიტყო, რომ Zembla-ს შტაბ-ბინაში უკვე ნანგრევებში, და ის წავიდა ღმერთმა იცის, სად. მინიმუმ, თუ ისინი მაინც იპოვოს თავისი გზა, რომ ბარელზე.
  
  
  "ასე რომ, თქვენ ამბობთ.
  
  
  "მიიღოს მკერავი, მე ვუთხრა მას, ასე!" მე წაკვეთილია მისი. მისი სხეული გრძნობდა, თბილი ერთხელ. მან აღნიშნა, რომ მისი მხრის. "როგორ ფიქრობთ, მე მივიღე ეს? თუ მხოლოდ თქვენ მინდა ეს მიიღეთ თქვენს სულელური ტვინის.
  
  
  "მე არ მჯერა, რომ თქვენ. ყველა, რომ თოვლი...
  
  
  — რომ, ძვირფასო, იმიტომ, რომ ego-ს უსაფრთხოების მექანიზმები, იყო უკეთესი, ვიდრე თქვენ ან ვინმე სხვას ეჭვმიტანილი. ის შეგნებულად აკეთებს ამას, რათა თავისი ხალხი რაღაც გაიგო და დახმარების მისაღებად. ის ფანი რევოლუციური თამაშები, ასე რომ, მე ვფიქრობ, ის გაკეთდეს, ცოტა მეტი, ვიდრე საჭიროა. ჩვენ არ აქ არაფერია. მაგრამ ის, რაც მას არ აცხადებს, ის იყო, რომ იქ იყო კიდევ უფრო არხების მართვის ამინდი. სამი, უნდა იყოს ზუსტი, სამ სხვა ცენტრალური ამერიკის ქვეყნებში!
  
  
  — Wh -,, რა ?" Tamara gasped.
  
  
  "დიახ, და მიიღოს საკითხების უარესი, ისინი მოქმედებენ დამოუკიდებლად ძირითადი გადამცემი. ეს იგივეა, ფეხები სკამზე. განსხვავება ის არის, რომ ამ სავარძელში არ დაეცემა, სანამ ყველა ფეხები განადგურდა. მე არ ვეუბნებოდი მას, არაფერი, თამარა. ის იყო იქ. ეს იყო განადგურებული ძირითადი გადამცემი ადრე ხვდებიან, რომ ეს საჭირო იყო, რომ დაკავშირება სარეზერვო გადამცემი.
  
  
  - მაგრამ... თუ, რასაც თქვენ ამბობთ, მართალია, მაშინ...
  
  
  "მაშინ თითოეულ არხზე უნდა გაიხსნას ცალკე. კი. გარდა ამისა, როგორც მე მესმის, არა მხოლოდ ძალის სფეროში არ დაიშალოს, სანამ ყველა ამ გადამცემი გამორთულია, მაგრამ იგი ასევე გახდა უფრო და უფრო მეტი განადგურდა. ეს გახდის ამინდის კიდევ უფრო არასტაბილური. Ego აღარ იყოს კონტროლირებადი."
  
  
  "არა! არა, მე არ მჯერა, რომ თქვენ. თქვენ ცდილობთ ხაფანგში მე ისევ თქვენი სიცრუის და მოტყუებით, კარტერი.
  
  
  იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი მტკიცედ. მაგრამ მე ვერ ვხედავ მის თვალებში, რომ მე გამარჯვების. "თამარა, უკეთეს ტყუილი, რომ მისი", უთხრა, ნელა და მშვიდად. — მაგრამ მე მაქვს მიზეზი, რომ. ეს არ გააკეთოთ, ჩემთვის რაიმე კარგი. მართალია,, ზ"
  
  
  "ეს იმდენად საოცარი. ეს იგივეა, გიჟური კოშმარი...'
  
  
  ის აღმოჩნდა, და ჩანდა, ფანჯრიდან ისევ. მისი სიჩუმე იყო, მხოლოდ ნაწილობრივ შედეგად მისი დაბნეულობა და გაუბედაობა. მას არ ეშინია, როგორც ჩემთვის, როგორც იგი უნდა იყოს. მაინც იგი არ იყო სულელური, ან ის არ მუშაობდა "კაგებე". ალბათ, ის იყო, უბრალოდ, ცოტა გულუბრყვილო და გამოუცდელი. მას შეეძლო თითქმის მესმის მისი აზრები, როგორც იგი განიხილება ალტერნატივები. მე იმედი ჰქონდა, ის იყო ასევე იმის გათვალისწინებით, თუ როგორ გამოიყენებს ჩემთვის. ფაქტობრივად, მე იმედი იგი, რადგან აშკარა იყო, რომ მე უნდა გამოიყენოს იგი.
  
  
  "ნიკ", - განაცხადა მან ბოლოს. მან შემომხედა კიდევ ერთხელ. იყო უპრეცედენტო სითბო, მისი ხმა, და მან მხოლოდ განაცხადა, რომ ჩემი სახელი. "ნიკ, ეს სხვა არხები. თქვენ იცით, სად არიან ისინი?"
  
  
  "იქნებ, იქნებ-არა."
  
  
  "ჩვენ როგორც ვიცით რაღაც. ახლა, თუ ჩვენ ამ ერთად. ჩვენ შეგვიძლია ერთად ვიმუშაოთ.
  
  
  — თქვენ ამბობთ, რომ თქვენ გვჯერა, რომ AH არ ითანამშრომლოს Zembla?"
  
  
  მან თავი დაუქნია. "და თქვენ უნდა მერწმუნეთ, ნიკ.
  
  
  "რატომ უნდა მე მჯერა თქვენ? რუსეთს აქვს ძალიან ბევრი უნდა მოიპოვოს, თუ Zembla იგებს."
  
  
  "არა, არაფერი! თუ Zembla წარმატებით გამაერთიანებელი ამ ტერიტორიაზე, ეს იქნება უფრო რთული ჩვენთვის, და ამას ბევრად უფრო ჩვენი რევოლუცია, რომ წარმატების მისაღწევად. მაგრამ არსებობს რაღაც, ნიკ. ნუ თქვენ ითამაშოს ჭადრაკი?
  
  
  "მე ითამაშა, მათ წინაშე."
  
  
  "ჩვენთვის რუსები, ეს არის ვნება, როგორც თქვენ იცით. და რატომ? იმიტომ, რომ ეს pits შეზღუდული რაოდენობის მკვეთრ, ჭკვიანი და კარგად მდგომარეობაში ოპონენტები ერთმანეთის წინააღმდეგ უსასრულო რაოდენობის თამაშის თავისებურებანი. ამიტომ არის ჩვენი პოლიტიკა. ჩვენ, როგორც ვიცით, რა ვარიანტები და თუ არა ჩვენ შეუძლია მათ. პოლკოვნიკი Zembla სხვაა. ის ველური კაცი. ეს უნდა აღმოიფხვრას. წინააღმდეგ შემთხვევაში, ეს შეიძლება საფრთხე შეუქმნას არა მხოლოდ ცენტრალურ ამერიკაში, მაგრამ მთელი ძალთა ბალანსს მსოფლიოში."
  
  
  "და ჩვენ პაიკები თამაში, არ გვაქვს?"
  
  
  "არ პაიკები, ნიკ, მაგრამ Connie. მან გაიცინა, მოკლედ, მისი ტუჩები ცახცახი ოდნავ. "ცხენები შეგიძლიათ ხტომა sideways და სხვები. არ პაიკები. ისინი აიძულებენ მოკლე, უაზრო shaggy რამ, ერთი მიმართულებით."
  
  
  — ეს წინადადება უნდა ხტომა თქვენი მიმართულებით, თამარა?" მისი მოკლე, მაგრამ მკვეთრი სიცილი გამოვიდა. ასეთი ნახტომი, რომ იყოს თვითმკვლელობა. თქვენი სუკ აქვს, დააყენოს მაღალი ფასი, ჩემი უფროსი.
  
  
  "მე ვიცი, რომ. მაგრამ მე ასევე ვიცი, რა მოხდა ადრე. ეს შეიძლება მოხდეს, ერთხელ — "მან სუნთქვა," და ეს მოხდება ისევ და ისევ, თუ თქვენ არ ძალიან სულელური." შეხედეთ თქვენ! თქვენ ჩემი იარაღი და Dr. Mendoza ძველი რევოლვერი, მაგრამ დანარჩენ ეს?" მხოლოდ სველი შარვალი! აპირებთ დამარცხება პოლკოვნიკი Zembla ეს? მე არ ვამბობ, რომ ჩვენ ვიყოთ მეგობრები. მაგრამ ჩვენ გვაქვს საერთო მიზანს. ხმა გამოც ჩვენ შეგვიძლია ერთად ვიმუშაოთ! ჩვენ უნდა ვიმუშაოთ ერთად!
  
  
  Tamara ' s თვალები ანათებს ნათელი სიბნელეში ცარიელი ოთახი. ვფიქრობდი, რომ იგი დასცინის ჩემთვის საკუთარი. მე არ მაინტერესებს ან. მჭირდებოდა დახმარება საქართველოს სუკ-ის დახმარებით ორგანიზაციები, აღჭურვილობა და საკვები. მან დაიწყო Nah, თითქოს იმის გათვალისწინებით, მისი კომენტარები. მან ჩანდა გარშემო სერიოზული და პატიოსანი გამოიყურება. მან ითამაშა მისი ნაწილი კარგად, ძალიან კარგად მართლაც, მაგრამ იგი ძალიან გულუბრყვილო, როგორც ხშირად შემთხვევაში, ქალები, ჩვენი პროფესია. მან დაიცვა მისი პოზიცია, მისი შავი გრანიტი თვალები. ეს მაგონებს ლამაზი Venus flytrap, არის მტაცებელი მცენარე, რომელიც უნდა სუნი იმდენად ტკბილი, რომ მწერები ით.
  
  
  — კარგად... მე ვთქვი, hesitantly, " რას გთავაზობთ?"
  
  
  "მოდის ჩემთან.'
  
  
  "ამავე მიგელ სახლის გარშემო კუთხეში?"
  
  
  "დიახ.'
  
  
  — რამდენი სხვა, გარდა ამისა, თქვენ ორი?"
  
  
  მან licked მისი ტუჩები, მაინტერესებს, თუ Ay უნდა მოტყუება. "მხოლოდ ერთი, გარკვეული დიეგო Ordas."
  
  
  ეს შეიძლება იყოს ჭეშმარიტი. ეს იყო ნაკლებად სავარაუდოა, მაგრამ ამას არ აქვს მნიშვნელობა. — გაქვთ transceiver იქ?"
  
  
  "მოკლე ტალღები, ყველა მერყეობს," - განაცხადა მან სწრაფად აღნიშნა ჩემი შეთანხმება. — ჩვენ იპოვით თქვენ ზოგიერთ ტანსაცმელი და საკვები.
  
  
  მან ამოიოხრა, თითქოს უხალისოდ ჩაბარება გარდაუვალია. ის წამოდგა და გამოყვანილია off მისი სველი, წებოვანი შარვალი. "კარგი.'
  
  
  "ეს არის სწორი გადაწყვეტილება, ნიკ", - განაცხადა მან საზეიმოდ. — შემიძლია ჩემი პერსონალის ახლა?"
  
  
  "ჰო," მე ვთქვი, მიაღწია macaroon და შემდეგ ფრჩხილის ფაილი. "არა ერთხელ."
  
  
  მან ჩანდა დაზარალებული, როგორც მას შევსებული მისი ჯიბეები. "ნიკ, ვფიქრობდი, რომ ჩვენ სანდო ერთმანეთს ახლა."
  
  
  მას უნდა გაიცინა. - ამისთვის estestvenno. მაგრამ ეს გზა მე მჯერა მისი. მან გახსნა კარი და წავედით დერეფანში. "სხვათა შორის, დოქტორ Mendoza, - განაცხადა თქვენ დაგავიწყდათ რაღაც." ეს რა იყო?'
  
  
  მან გაუწოდა მისი პირით, როგორიცაა naughty little girl. "დამავიწყდა, რომ ყურადღება em ყველაფერი, - განაცხადა მან. მან მოატყუა, რომ მისი ego, როგორც თქვენ ამბობთ, ამერიკაში.
  
  
  მისი smirk გაგრძელება; იგი უმნიშვნელო იყო საკმარისი, რომ იყოს ჭეშმარიტი. იძულებით, ეს უნდა ყოფილიყო იცინის, მაგრამ რაღაც. აქამდე, თამარა თავის ferret ჰქონდა studiously თავიდან აცილება განაცხადა, რომ არაფერი იმის შესახებ, ჩანთა ჯერ კიდევ იჯდა ჩემს გვერდით. ის კი არ შევხედოთ მას. როგორც ჩანს, მან იგრძნო, რომ ეს იყო რატომღაც მნიშვნელოვანია. ეს იყო პირველი რამ, რომ ის გააკეთოს, თუ, ეძლევა შანსი.
  
  
  მას შემდეგ, რაც გარეთ Calle მონტენეგრო, ჩვენ ფეხით მომდევნო კვეთა, რამდენიმე ნაბიჯის მოშორებით სახლი. სახლები ორივე მხარეს ქუჩის იყო მშვიდი და ბნელი. Tamara აღმოჩნდა თეთრი, როგორც დაცემით თოვლი დაეცა მისი თმის და dusted მისი ქურთუკი .
  
  
  "ნიკ", - განაცხადა მან, როგორც აღმოჩნდა, გადატანა Calle Noevo, " პოლკოვნიკი Zembla უნდა შეწყდეს ნებისმიერ ფასად! ჩემი თვალით დაფიქსირდა მესამე სახლი უფლება, შენობა, სადაც Mendoza ეგონა, ჟილ Ego ძმა იყო. საქართველოს shuttered windows იყო ბნელი და მიტოვებული. "არ Zembla, თამარა. მან დაკარგა კონტროლი მისი მუშაობა."
  
  
  "არხზე ეკუთვნის emu მაინც. რომ ის, რაც mistletoe ნიშნავდა." მისი ხმა იყო, მკვეთრი, " ეს იქნება საშინელი, თუ ჩვენ ვერ მოხერხდა."
  
  
  "მცენარეები, ხეები, მწერები, ცხოველები — ყველა ეკოლოგია on ფართობი ათას კვადრატულ კილომეტრზე იქნება განადგურებული."
  
  
  "და ადამიანი! მან shivered და დადგა მომენტი doorway სახლი, დავარცხნა თოვლი off მისი ფეხსაცმელი. — Ih უნდა იყოს გააფრთხილა, ნიკ. ეს იქნება უსამართლო არ უნდა ვუთხრა.
  
  
  "ისინი არ ენდობიან", - ვუთხარი მე. "მე ვფიქრობ, რომ ისინი არ მჯერა, რომ მათი თვალები აღარ. მათ არ ესმით, თუ რა ელის ih."
  
  
  'ეს არ არის სამართლიანი!'დიახ, " მან დაადასტურა, impetuously. "ათასობით ადამიანი მოკვდება შიმშილით და ცივი!"
  
  
  Ee მოგვეწონა მისი მკლავი, თითქოს უხელმძღვანელებს მის ქვემოთ დარბაზში. იგი მიმდინარეობს მისი საკუთარი ავტომატური პისტოლეტი დაუმიზნა nah. "ასევე განაცხადა,," მე ვუთხარი. "ეს, რა თქმა ნაწილი დრამა, რომელიც თქვენ ისწავლება იშვა. შეგიძლიათ ტირილი ბრძანება ძალიან?
  
  
  "როგორ შეიძლება, მას ამბობენ, რომ ასეთი რამ!" მან ამოიოხრა გულწრფელი აღშფოთება. ეს იყო თითქმის, თითქოს ცრემლები იყო welling up მისი თვალები. "ჩვენ სხვადასხვა მხარეს, ეს სიმართლეა. მაგრამ იმ ხალხს, ვინც იტანჯება და იღუპება პოლკოვნიკი Zembla გარდაცვალების შემდეგ არ არის იგივე მხარეს. ისინი ცდილობენ ცხოვრება, როგორც საუკეთესო, მათ შეუძლიათ! ნიკ, ხართ თუ არა იმდენად ჯიუტი, რომ თქვენ დავკარგე ყველა გრძნობა კაცობრიობა?
  
  
  — მე კიდევ ერთხელ გამოვიდა პატიმარი თქვენი ვლადიმერ ბანაკი " ათი " ახლოს Potma . მე ვიცი, რომ თქვენი საბჭოთა საქველმოქმედო ძალიან კარგად."
  
  
  მან ხისტი და დაპრესილი მისი ტუჩები ერთად. ჩვენ უკვე ახლოს პირველ დღეს, მარჯვნივ. ისევე, როგორც ჩვენ, შესაძლოა, სურდა პასუხი ჩემს დასაცინად, მას არ უთქვამს, იმის შიშით, რომ მისი ჩასაფრება, რომ ვერ. მიუხედავად იმისა, რომ ცივი, იყო ბუნდოვანი სუნი საფრთხე და სიკვდილი ჰაერში, რომ ძლივს რეგისტრირებული იგი.
  
  
  "ჩვენ აქ," - განაცხადა მან. 'Passageways, რათა შიგნით.'
  
  
  "მაშინ თქვენ. მისი დარჩენის უკან თქვენ. პირველი, ვინც ცდილობს, რომ თავდასხმა მე მიიღებთ გადაღებული უკან."
  
  
  "ნიკ, მისი, ვფიცავ..."
  
  
  "თქვენ გადასვლა პირველი, თამარა. თავის მხრივ გამკაცრდა იგრძნო. ჩემი thumb დაპრესილი ქვემოთ ნერვის, სანამ იგი moaned helplessly. "მოდით, ვნახოთ, თუ რა სახის წვეულება თქვენ მოწყობილი ჩემთვის."
  
  
  თავის მხრივ, doorknob შიშისგან კანკალებდნენ. "ნიკ, ეს არ არის გზა ერთად უნდა ვიმუშაოთ. გთხოვთ დააყენა, რომ იარაღი მოშორებით...
  
  
  "წავიდეთ წინ."
  
  
  ჩვენ წავიდა. ის, რაც ჩვენ ვნახეთ, არავინ ელოდა ჩვენგან. ეს იყო ხოცვა. ერთი კაცი იყო sprawled ადგილზე. სხვა სამ limply სკამზე, ხელები მშვიდად ჩამოყარა თავისი წრე. ორივე ჰქონდა მათი throats მოჭრილი ყური რომ ყური. მუქი congealed სისხლის ჩამოყალიბდა დიდი puddle სართული. მას მოსაკლავად გადატანა გულმკერდის მჯდომარე კაცი და dripped თავმჯდომარე. კედლები იყო, სამი სისხლის, რომ თავდაპირველად რასებს შორის, ქვემოთ საძილე არტერიების.
  
  
  "ძვირფასო მუმია," Tamara დაუთმო მისი უფროსი და გაავრცელა.
  
  
  თუ ჩემი კუჭის ასე არ იყო ცარიელი, მე არ დააგდეს ძალიან. ჩემი კუჭის clenched ყელის ახლა, მაგრამ მოვახერხე აკონტროლებს თავს. ის სწავლობდა, დანარჩენი ოთახი. ყველაფერი აღმოჩნდა თავდაყირა. უჯრით იყო დაიცალა, ადგილს მოიცავს, ჩამოხევა, და თანამედროვე ტრანზისტორი, რადიო, ის მინდა უკვე იმედი იყო, აზრი არ აქვს. აღმოჩნდა, რომ თამარა. იგი შეიჭრა მშრალი sobs. მან ხელი გაარტყა მისი cheek მისი პალმის, არ არის ძნელი,მაგრამ ძნელია.
  
  
  "შეჩერება", - ვუთხარი მე. "მოდით გადაადგილება..."
  
  
  "ოჰ... ოჰ, ჩემი ღმერთი. მისი თვალები იყო ნათელი ერთხელ, მაგრამ იგი იჯდა მისი ფეხები, იმუქრება, როგორიცაა kitten.
  
  
  "თქვენი ხალხი?"
  
  
  — Y-დიახ . მიგელ და ... და დიეგო თავმჯდომარე. როგორ...?'
  
  
  "Ih უნდა ყოფილიყო დაჭერილი off მცველი. Ih გაიმართა მუქარით და მოკლეს დანით, რათა, როგორც პატარა, ხმაური, რაც შეიძლება."
  
  
  მან ამოიოხრა. ჩემი ხმა იყო საშინელი: "როგორც ჩანს, დოქტორი Mendoza არ აქვს დედა, მას შემდეგ, რაც ყველა."
  
  
  "როგორ?'
  
  
  "მან უნდა ყოფილიყო ძალიან დაკავებული მას შემდეგ, რაც დავტოვე მას," მე ავუხსენი. — მან თქვენ ჩემზე. და მე დადებს თქვენ ფული, რომელიც მან უთხრა Zembla ის ადამიანი Prinzapolz შესახებ, თქვენ ამავე დროს.
  
  
  "იყიდება estestvenno! მან უღალატა აშშ-ორივე! მისი სახე contorted რისხვა და სიძულვილი. "ჩვენ უნდა დავუბრუნდეთ და გაუმკლავდეთ მას."
  
  
  "ეს არის კარგი იდეა, მაგრამ ჩვენ უნდა გადავარჩინოთ იგი მოგვიანებით. ჩვენ უნდა გავიდნენ აქ."
  
  
  "მე იმედი მაქვს, რომ მკვლელები დავბრუნდებით და ჩვენი აქ."
  
  
  "დაზოგეთ თქვენი შურისძიების უკეთესი ცხოვრება, თამარა. ჩვენ არ დახურეს ეს არხები, და ისინი მიმოფანტული სამი სხვა ქვეყნებში. იქ სხვა არაფერი შეგვიძლია გავაკეთოთ, აქ Prinzapolz.
  
  
  "დიახ, დიახ, მე მესმის მისი. მან შემომხედა blankly. "მე ვწუხვარ, ნიკ. იგი ცდილობს შესაძენად თქვენ შევიდა ხაფანგში ისე, რომ მას შეეძლო ფრე ყველაფერი იცოდა მის შესახებ.
  
  
  "არ ინერვიულოთ შესახებ. თქვენ არასოდეს გაუვლია ჩემთვის თქვენი თამაში. თქვენი commando ფეხბურთელი წავიდა და თქვენი თანამებრძოლები, რომლებიც მკვდარი. როგორც ჩანს, ჩვენ მართლაც უნდა ვიმუშაოთ ახლა, მაგრამ მაშინ ჩვენ უნდა ვენდოთ ერთმანეთს. გინდათ ეს?'
  
  
  მან თავი დაუქნია. "ახლა ეს მხოლოდ ჩვენთვის."
  
  
  "Tack ხმა.' იგი დაბრუნდა ა. მაკაროვის პისტოლეტი. მე გვაინტერესებდა, რა Hawke რომ ვთქვათ, მუშაობის რუსეთის აგენტი. მე არ მაქვს ბევრი არჩევანი, მაგრამ ეს შეიძლება შეიქმნას ზედმეტი პრობლემები. მე მქონდა საკონტაქტო AH შტაბი, რაც შეიძლება მალე და ახსნას შემთხვევაში. მაგრამ ყველაზე მნიშვნელოვანი ის არის პირველი. მივედი პატარა ოთახში, სადაც ორი ორგანოები იყო ცრუობს და ჰკითხა: "არსებობს Swede, ვინც არის დაკავებული, რომელიც შეესაბამება me?"
  
  
  'მეტსახელი
  
  
  აღმოჩნდა, ნელა, შეგროვება მისი ძალა. Tamara მოიცილეს დიდი ავტომატიკა რევოლვერი at me, თითქოს, მან არ იცის, რა უნდა გააკეთოს. მან თავი დაუქნია, ისევ და დააყენა იარაღი მის ჯიბეში. "ყავისფერი ჩემოდანი. ის ეკუთვნის-მიგელი, და ეს დაახლოებით იგივე სიმაღლე, როგორც თქვენ. ის იყო, როგორიცაა, რომ, მე ვგულისხმობ.
  
  
  "დიდი გოგო" მე chuckled, სროლაში ჟურნალი Hey, რომელმაც აიღო იარაღი თითოეული ადრე ამბობდა hi. მან გაიარა ტესტი. ის გაწითლდა, მისი კისრის, მაგრამ არ უთქვამს არაფერი.
  
  
  მიგელ იყო მოკლე და fatter, ვიდრე მე ვიყავი. თუმცა, ის იყო ნაპოვნი ტარება რაღაც მისი მაისურები, სქელი შალის სვიტრი, worsted შარვალი, და წყვილი სქელი წინდები, რომ კარგად ჯდება. ეს იყო ნახმარი ყველას კარგად დაცული ცივი, თოვლის და ყინულის. საუკეთესო სიურპრიზი იყო წყვილი ტყავის ფეხსაცმელი, რომელიც იყო საკმაოდ დიდი, ასე რომ არ უნდა დაარღვიოს მიუხედავად ზედმეტი წინდები.
  
  
  — თუ თქვენ გაქვთ რაიმე სხვა ტრანსპონდერით გარდა ამისა, ამ son of a bitch?"
  
  
  მე ვკითხე, თამარა შესახებ, ხოლო მე მისაღებად ჩაცმული. "არა," მოვიდა disconcerting ხმა რევმატიზმი. "ეს იყო ერთადერთი, რაც ჩვენ გვქონდა."
  
  
  "არ არის პრობლემა", მე growled. "მე იმ იმედით, ჩვენ შეგვიძლია მოვუწოდებთ დახმარება. საპატრულო ნავი არის მელოდება ზღვაზე.
  
  
  — ჩვენ გვაქვს fishing trawler არსებობს. ვინმეს გარშემო, თქვენ გაქვთ რადიო აქ?
  
  
  "მე მეშინია, არა. წინააღმდეგ შემთხვევაში, ეს იქნებოდა გამოყენებული ego. ისინი რამდენიმე ადამიანი, ჩვენ აქ, ყველა საეჭვო, ისევე, როგორც დოქტორი Mendoza. მე არ ვფიქრობ, რომ მას რამე უკეთესი, ვიდრე კვარცი გადამცემი. ჩვენ უნდა მოიპაროს ნავი გარშემო harbor. მოდით, იმედი მაქვს, ჩვენ მივიღებთ ამ გზით, სანამ ქარიშხალი ნანახია აშშ.
  
  
  "ჩვენ შეიძლება მიიღოს თვითმფრინავი," - განაცხადა მან შემთხვევით.
  
  
  ის ჩაიცვი მისი ფეხსაცმელი და სადო-მაზოხიზმი გარშემო ოთახში. "თვითმფრინავით? რა თვითმფრინავი?
  
  
  Cessna 150, რომელმაც მისი დიეგო ყველა გზა მეხიკო. მხარდაჭერა გუნდი ჩამოვიდა trawler. მან მოისროლა ჟურნალი ჰაერში, დაიჭირეს ego ერთხელ, და გაიცინა mischievously. "რა თქმა უნდა, თუ თქვენ არ ენდობა ქალი პილოტები..."
  
  
  — თქვენ გაწევრიანების ego აქ არ ხარ?" თუ თქვენ განათავსოთ თქვენი ego up in the air ამ ქარიშხალი, ლედი, მისი არასოდეს კარგად იქნება კრიტიკული ქალთა მართვის ისევ.
  
  
  მან გაიცინა, ღრმა guttural ხმა; გულუხვი, ნათელი ღიმილი, შორის კაცი და ქალი, შორის არ აგენტები. ის იყო სერიოზული ერთხელ. "თვითმფრინავი არის lounge მძიმე მონაკვეთი სანაპიროზე ჩრდილოეთით სოფელი. მისი ego აქვს მიბმული მისი up მჭიდრო შემთხვევაში, თუ ჩვენ არ მიიღოს Zembla დრო და ამინდი იცვლება. ასე რომ, ჩვენ ასევე მოუტანა თბილი ტანსაცმელი. მისი-მოხარული ვარ, რომ ჩვენ ეს precaution. მაგრამ როცა კარიბის ზღვის...
  
  
  ეი, არ იყო საჭირო, რათა დაასრულოს წინადადება. იგი ადვილად წარმოიდგინეთ, ქარი-აფეთქებული ტალღების crashing ქვემოთ მცირე თვითმფრინავი, smashing სადესანტო მექანიზმი და გამანადგურებელი ego, როგორც ეს იყო მუყაოს ყუთში. ჩვენ დატოვა სახლი დაუყოვნებლივ. მან მხოლოდ ის მოახერხა, რომ დაიბრუნოს მიგელ ბეწვის ქურთუკი hook უკან დღე. თამარი ფართო მოაზროვნე ქალი, რომელიც სწრაფად შეეჩვია ყველაფერს. იგი შეიძლება აიძულოს თავი, რომ შევხედოთ ორ dead men მიუკერძოებლად. მან ვერ გაიგო, რომ ეს კიდევ ერთხელ. ისინი მკვდარი, და ეს უკეთესი იყო ih დაგვავიწყდეს. რაღაც უნდა გაკეთდეს, რომ შეიძლება მიგვიყვანოს არსად, და მაშინაც კი, გამოიწვიოს საკუთარი სასტიკი სიკვდილი. შემდეგ, როცა ეს ყველაფერი დასრულდა, მას შეუძლია mourn ih. ეს მოხდა ჩემთან, რომ როდესაც ის მოვიდა, საბრძოლო, იგი მაინც ჩემი მტერი. მე არ მინდა, რომ მისი მოკვლა.
  
  
  Noevo ქუჩის იყო emptier, ვიდრე ოდესმე. კარგი მოქალაქეები Prinzapoltsy შოკირებულია ყინულის ქარიშხალი, რომელშიც ისინი არ ესმის არაფერი. დავრჩით ახლოს წყალსაწრეტი ერთ მხარეს ქუჩას. Tamara ავტომატურად გადავიდა ახლოსაა ჩემთან, თითქოს ეძებს დაცვასა და კომფორტს.
  
  
  "Eda იყო ბინაში . თქვენ სჭირდებოდა რაღაც.'
  
  
  "უცნაურია", - ვუთხარი მე. "უცებ დავკარგე მადა არ არსებობს."
  
  
  "შესაძლოა, რაღაც სხვა თვითმფრინავი."
  
  
  ჩვენ აღმოჩნდა გადატანა Calle მონტენეგრო, უკან mimmo ქალაქის მოედანზე დოქტორი Mendoza სახლი. არ იყო არაფერი ჩანს. არაფერი გადავიდა, მაგრამ იქ იყო უცნაური დუმილი. ეს მაშინებდა. მან მოისმინა რუხი. კიდევ ერთხელ, ჩემი წლიანი გამოცდილება sharpened ჩემი ინსტინქტები, რომ რაღაც არასწორი იყო. მან შეამცირა მისი ფეხები ადვილად, ძალიან ფრთხილად. Tamara დადიოდა ჩემს გარდა დუმილი.
  
  
  ჩვენ გავლის mimmo საქართველოს Mendoza სახლში, როდესაც მან ისაუბრა. "დიეგო იყო კარგი ბიჭები," - განაცხადა მან ყურადღებით. "მიგელ იყო, ექიმის ძმა, თუ ეს რაიმე ნუგეში.
  
  
  ჩვენ მოვიდა უხეში აშენებული ვირი კალათა, რომელიც ახლა იჯდა drawbars ფრენკ წინაშე სტაბილური. მას შევხედე თავლები. ახლა ისინი ღია იყო. ეს იყო სრულიად ბნელი.
  
  
  თითქმის angrily, მან ჩურჩულით უთხრა:: "ჩვენ ხაფანგში." ადრე თამარა შეიძლება რეაგირება, ათასი იარაღიდან იყო ნასროლი გარშემო სიბნელე სტაბილური. ფაქტობრივი della ih იყო მხოლოდ ათამდე, მაგრამ ეს ძალიან ბევრია, როცა საქმე თქვენ. ჰერები, მან იგრძნო, როგორიცაა თიხის pigeon ესროდნენ ყველა მიმართულებით.
  
  
  იგი ყვიროდა და nudged თამარა. მისი გადაღებულია რევმატიზმი არის გარშემო ანტიკური Mendoza რევოლვერი. ძალიან ნაჩქარევი. ის ეჭვობს, რომ ის მინდა მოხვდა ვინმეს. ჩვენ ესროლეს ერთხელ, წითელი ფლეშ გარშემო სტაბილური. მე გასროლა მისი კიდევ ერთხელ. Mimmo ჩვენს ხელისუფლებაში კიდევ უფრო გამოიწვიოს. ჩვენ მიუახლოვდა კალათა, და ესროლა საკუთარ თავს ამ საეჭვო barricade.
  
  
  'მეტსახელი. Tamara მოგვეწონა ჩემი მკლავი. "ისინი გარს us!"
  
  
  "არ არსებობს წერტილი პანიკაში," " rheumatologist ჩურჩულით მისი. მისი, leaned, როგორც დაბალი, როგორც შეეძლო, რათა თანხმობა ქვეშ კალათა. "ათი ერთი, ისინი იმავე bastards ვინ მოკლა შენი მამაკაცი." ისინი არ აპირებს პატიმრები. ჩვენ უნდა ვიბრძოლოთ.
  
  
  ფრენბურთი შემდეგ ფრენბურთი შეეჯახა ძველი ხის ხის ურიკები. ტყვიები shattered სქელი ფიცრის და ricocheted შევიდა კიდევ-ცვივა თოვლის. ისე ჩანდა, რომ მათ ჰქონდათ ბევრი მასალა. ჩვენ არ გვაქვს რაიმე უფრო მეტი, ვიდრე ჩვენ გვქონდა ჩვენი რევოლვერები. მე არ უნდა აღვნიშნო, ჩვენს კოლეგებს, რომ თამარა. მას მხოლოდ სამსახურიდან გაათავისუფლეს, ზოგჯერ, მხოლოდ მაშინ, როცა მას შეეძლო მიზანი ფლეშ ცეცხლი. ერთი იმ შვიდი კადრები მოხვდა. უეცარი კივილი და clang of დაცემით იარაღი. მუქი skinned კაცი გლეხის garb-ი გამოვიდა, ცეკვა, თითქოს ამით pirouette, ხელში clasped მეტი, მისი სისხლიანი სახე. Tamara არ დაგვრჩა კიდევ ერთი ტყვია მას. კაცი ყვიროდა. მაშინ ერთი მისი ego მეგობარი სტაბილური ესროლა. იგი დაეცა headfirst შევიდა თოვლი.
  
  
  "ჩვენ თითქმის out of საბრძოლო მასალის," Tamara სუნთქვა.
  
  
  სროლის გუნდის იარაღი განაგრძო ცეცხლი. Damn it! თუ მხოლოდ იქ იყო ისე, რომ აფეთქება მას up და ყველა, რომ! ეს მომცა იდეა. "სწრაფი" მე უბრძანა — " ნება მომეცით, ამ ხის pin out, გარშემო ცენტრი, და მიიღოს წამყვანი off!"კონდახით Mendoza პისტოლეტი, ის გამოყვანილია კუსტარული wedge გარშემო ღერძი. ერთად ჩვენ unscrewed ხის წამყვანი. იგი მოვიდა off ერთად გაჭირვებით. კალათა დაეცა ერთი ღერძი, და მეორე მხარეს გაიზარდა. ასე რომ, ჩვენ უკეთესი დაფარვა.
  
  
  "მომეცი ერთი გარშემო თქვენი მანდარინი."
  
  
  Tamara დაიწყო at me. "მანდარინები? მე... მე არ მესმის, რას ნიშნავს.
  
  
  ტყვიის გაფრინდა ჩვენს გარშემო, თითქოს ჩვენ ვიყავით hornet ის ბუდე. იყო არარის დროს განმარტონ. "Damn it", - ვუთხარი მე მკვეთრად. "ეს მანდარინი თქვენ ტარების გამოიყურებოდეს რეალური, მაგრამ მე ვიცი, ისევე, როგორც თქვენ, რომ ისინი გადაცმული ყუმბარა. ბრიტანეთის ასევე მეორადი ih ომში ჰიტლერის წინააღმდეგ. და მეჩვენება, რომ თქვენი სიგარეტი რეალურად ცეცხლგამჩენი დრო ბომბები. მკერავი მას AH, ჩვენ ვიცით, ასეთი ხრიკები ძალიან. დღეს ან ხვალ შემიძლია გითხრათ, ხელოვნური ტყავი ძაღლები, რომ ჩვენ ვიყენებთ, რათა აფეთქება ციხე არხებში. მოდის!'
  
  
  მან მიაღწია შევიდა, ერთ-ერთი მისი ქურთუკი ჯიბეები და გადმომცა კარგად შენიღბული ფეთქებადი.
  
  
  "ღეროვანი არის ანთება," - განაცხადა მან. "მოკლე თქვენ შესვენება ego, სწრაფად აფეთქება მოჰყვება."
  
  
  ეს იყო ფუნქციონირებს მიერ ყალბი მანდარინი ამ ღერძი ხვრელი წამყვანი. "ახლა მოდით chase ეს ვირთხები გარშემო ბუდე!" იგი შემოვიდა საჭე მიმართ კალათა.
  
  
  "მომეცი საფარი."
  
  
  "მე მხოლოდ სამი კადრები დარჩა."
  
  
  "ისინი არ ბრძოლა უკან, როდესაც ეს მოხდება," მე პირობა დადო. Tamara დაიწყო სროლა. ის წამოდგა და აიძულა წამყვანი. ის შემოვიდა, ქვემოთ, ქუჩაში მეშვეობით თოვლი, leapt მეტი ditch მეორე მხარეს ქუჩაში და staggered ღიად მიმართ მუქი სტაბილური. იყო მომენტი მკვდარი სიჩუმე. ცხრა დარჩენილი სნაიპერები, როგორც ჩანს, გაინტერესებთ, რა ხდებოდა. თუ ჩვენ გაუმართლა, ისინი უნდა იყოს გარშემო საჭე ახლა.
  
  
  ამის შემდეგ ყუმბარა აფეთქდა. Deafening thunder დარეკა შიგნიდან სტაბილური. კარი გაიღო off მისი დამოკიდებული და საუბრობდა მოპირდაპირე მხარეს. ცაში shivered ნათელი ფერები, რასაც მოჰყვა თვალისმომჭრელი სითეთრე. ენები ცეცხლის აღმოცენდა გარშემო shattered doorway. რამდენიმე წამის შემდეგ წყვილი გადაიქცა სროლით inferno.
  
  
  უკნიდან მისი კალათა, მან ჩურჩულით — " ეს არ იყო მხოლოდ ხელყუმბარა. ეს იყო ასევე ცეცხლგამჩენი ბომბი, ამავე დროს!"
  
  
  მან shrugged ფილოსოფიურად. "ყველაზე მნიშვნელოვანი ის არის, რომ თქვენ თქვენი სამუშაოს გარეშე კვდება მარტო, როგორც გმირი."
  
  
  ჩვენ ერთად გაიქცა ქუჩაში მეშვეობით ნანგრევები სტაბილური. მას შემდეგ, რაც Tamara თითქმის დაეცა გაყინული თოვლი. იგი გამოჯანმრთელდა და გაწითლდა მხრიდან ჩარევა. გარდა ამისა, იგი ინახება ჩემთან ერთად. ჩვენ მოვიდა კუთხეში Calle მონტენეგროს და გადმოკვეთა თეთრი უბრალო მოედნებზე.
  
  
  ახლა ეს იყო თამარის მხრივ გამოიწვიოს გზა. მან იცოდა, სადაც Cessna 150 იყო, lounge, მაგრამ იგი არ იყო. მე ლოცულობდა, რომ ჩვენ რომ მიიღოთ თვითმფრინავი ყოველგვარი დამატებითი სირთულეები.
  
  
  
  
  თავი 7
  
  
  
  
  საოცარია, არ იყო შემდგომი სირთულეები. მაინც არ იყიდება ორი-legged პირობა. ამინდი, როგორც ჩანს, ბიძგი კი Zembla ფანატიკოსი შევიდა სახლში მე ითხოვს თავშესაფარი და სითბო.
  
  
  თოვლი დაიწყო დაეცემა უფრო დამძიმდა. ძლიერი სტუმრებთან ქარი თითქმის გავიდა us off ჩვენი ფეხები. ყინულოვანი ჰაერი იკუმშება ჩემი ფილტვები და hurting ჩემი თვალები. ჩემი თითების იყო, როგორც ყინულის კუბურები. ის არ იყო, ტარება ხელთათმანები. კარიბის ზღვა იყო მსხვრევის და churning: თეთრი ქაფი შავი. ქარიშხალი მოდიოდა დასავლეთის მეშვეობით დაბლობები. შედეგად, დაბალი სანაპირო არ იყო ჩაძირული. მას შემდეგ, რაც უფრო მეტია, ვიდრე საათში მძიმე გასეირნება სანაპიროზე მწერების კოსტა, ჩვენ მივაღწიეთ თვითმფრინავი, numb ცივი.
  
  
  Tamara strapped თავად შევიდა მარცხენა ადგილს.
  
  
  მხრივ, გათბობის, " მე ვთქვი, ჩემი კბილები ხმებს. მან დაიწყო ძრავა, გააკეთა სწრაფი ამოწმებს, და გაიზარდა მისი სიჩქარე შემოწმება ძრავა. "ეს არის პირველი შემთხვევა, მე უნდა ჩართოთ დე-icers იყიდება აფრენა," - განაცხადა მან. მან დაიწყო თოვლის დაფარული სანაპიროზე. "დაველოდოთ. ჩვენ ვერ გაუძლოს რამდენიმე უბერავს ქარი.
  
  
  მას გაუშვებენ დაშინების და ნელ-ნელა მივიღებთ გაზის ნაბიჯია. Cessna shivered და შეარყია ქვეშ onslaught of ქარი, ქაფი, და თოვლი. ჩვენ taxied გასწვრივ ფართო მონაკვეთი ვულკანური rock და კენჭი, ზოგჯერ skidding ყინულის floes. თვითმფრინავი-ის ხელმძღვანელი არასდროს არ უნდა ყოფილიყო აღნიშნა შევიდა ქარი. ეს იყო აფეთქება ყველა მიმართულებით. ოლგა გააძლიერა გაზის ყველა გზა ქვემოთ. რამდენიმე punches, იგი ფიქრობდა, რომ თავად, ეს ყველა უფლება! მე მქონდა CLV ლიცენზია საჰაერო ტრანსპორტის კატეგორია. ეს არის კიდევ იგივე უფლებები, როგორც რეგულარული კომერციული ლიცენზია. მხოლოდ მოთხოვნები უფრო მაღალია. პილოტი არის საჭირო, რომ აქვს უკეთესი ფრენის უნარი და შესანიშნავი ფიზიკური ფიტნეს. ძირითადად კომერციული და პროფესიული პილოტები აქვს. მისი კარგად იცის ევოლუცია საფრენი აპარატები, მათ ferret, როგორც Icarus პირველი საერთო თავად ცვილი და ბუმბულით. მაგრამ ახლა, რომ ჩვენ შესახებ გამოწვევა ამ ყმუილი ქარიშხალი, მეტი არაფერი matchbox ერთად ფრთების შესახებ 12m, ვფიქრობდი იმაზე, თუ როგორ შეიძლება მიიღოს off.
  
  
  ჩვენ flitted გასწვრივ სანაპიროზე, სანამ მივაღწიეთ ასაფრენი სიჩქარე. იყიდება Cessna 150, ეს არის დაახლოებით 90 კმ საათში. ჩვენ დაარღვია თავისუფალი და გადახტა ჰაერში. ეს იყო საშინელი შეგრძნება. მე ვერ ვხედავ, რომ თამარი არ იყო კმაყოფილი მისი აღმართი ყველა. დაკბენის მისი ქვედა ტუჩის, იგი სიფრთხილით მიწათმოქმედი და პედლები, როგორიცაა ორგანისტი თამაშობენ "Gladiator-ის გამოსვლა" in boogie-woogie სტილი. Tamara თანდათან ავიდა თვითმფრინავით ზღვის დონიდან 2000 ფეხები. ამ სიმაღლეზე, იგი განაგრძო ფრენა. მან მშვიდად გამოყვანილია გაზის სანამ tachometer წაკითხვის 2,300 revolutions per minute.
  
  
  "თქვენ ბუნებრივი პილოტი," მისი მამა აცხადებს.
  
  
  "სადაც იგი მოდის, ამინდი არ არის, როგორც ეს ყოველ წელს, მეექვსე თვის", - განაცხადა მან. "სად მივდივართ იქ?'
  
  
  — თქვენ იცით, ეს არის პირველი შემთხვევა, მე მქონდა დრო, რომ აღელვებს ეს?" მან გახსნა თავისი ჩანთა და დაიწყო ეძებს მეშვეობით მისი პასპორტი და საბუთები. ამასობაში, Ey განმარტა, თუ როგორ ih შეიძინა და რომელსაც ისინი ეკუთვნის. მფლობელი ჩანთა იყო Senora ანა Mojada, ქვრივი ცხოვრობენ Vacaciones სასტუმრო Puntarenas, კოსტა-რიკა. ითარგმნება, იგი ცხოვრობდა პანსიონატი და მუშაობდა, როგორც housekeeper არსებობს. მინიმუმ, თუ ჩვენ ვერ შეამოწმეთ მისი მიდგომებით. მე გვაინტერესებდა, რამდენად რეალური იყო, როდესაც შემდეგი მითითებული დოკუმენტები შეამოწმა მის გარეთ.
  
  
  მელოტი ხელმძღვანელი სახელი იყო Tonichi ალექსანდრე. მას სჯეროდა, რომ უკვე მუშა Polencia, ჰონდურასი. კიდევ ერთი ადამიანი, რამონ Batuc, ცხოვრობდა კუნძულ Isla de Sangre, პანამა. იგი ცნობილი იყო, როგორც lace ვაჭარი. Isla de Sangre - "სისხლის კუნძული". Tamara flinched, როდესაც Abe წაიკითხავს. "მე არ ვფიქრობ, რომ ეს არის სწორი ადგილი მაქმანი გამყიდველი."
  
  
  "კარგად, როდესაც თქვენ გაქვთ ასობით პატარა კუნძულები, როგორიცაა Panama, თქვენ ზოგჯერ crazy სახელები." მე შევამოწმე კიდევ ერთხელ, აყენებს ფურცლები უკან ჩემი ჩანთა. ჩვენ არ გვაქვს ბევრი დრო დარჩა. რომ ჰონდურასის, მე გადავწყვიტე.
  
  
  მან tilted თვითმფრინავი west-northwest. ჩვენ მფრინავი უკან შიდა ნიკარაგუამ. კიდევ ერთი ას ორმოცდაათი კილომეტრით და ჩვენ მინდა იყოს მეტი ჰონდურასის. ხილვადობა იყო ნულოვანი. გარეთ, იქ იყო სრული maelstrom tangled თეთრი ფაფა. Tamara შეისწავლა ყველა ინსტრუმენტები, მაგნიტური კომპასი, და გამოიყენება მისი პრაქტიკული ინტუიცია. სამუშაო იყო ძალიან ინტენსიური ხნით. შედარებით მშვიდი დროს, ოლგა აღმოჩნდა ჩემთვის questioningly.
  
  
  "Polencia, ჰონდურასის?" სად არის ეს ბიჭი, სახელად ალექსანდრე ეხლა ?
  
  
  "თავდაპირველად იქიდან. იცით, სად არის?'
  
  
  "მე არასოდეს გამიგია ეს. ერთადერთი ადგილი, რომელიც, როგორც ჩანს, ნაცნობი ჩემთვის არის Puntarenas. ეს ჰგავს პერსპექტიული ტურისტული დანიშნულების Nicoya Bay."
  
  
  "ის მიდის კარგად დასახელება, როგორიცაა სასტუმრო Vacaciones. მათ უნდა ყოფილიყო ცოტა უფრო ორიგინალური. ისინი შეგიძლიათ ვისწავლოთ ბევრი პანამის თავისი ლამაზი კუნძულის სახელები."
  
  
  — არსებობს ბარათი, ჩანთა შემდეგი თქვენ, ნიკ. თუ შეგიძლიათ რუკა ჰონდურასის. მაშინ მე შემიძლია ჩემი bearings.
  
  
  იყო რუკები ადგილი, მან მიუთითა. არსებობს stacks ბარათი dell თავად. მეტი, ვიდრე მე ოდესმე მინახავს მისი ნებისმიერი პირადი jet მე ოდესმე შეექმნა. WLK მსოფლიო ავიაციის რუკები-ს ყველა ნაწილი, ცენტრალური და სამხრეთ ამერიკაში, დეტალური რუკები მიღებული კერძო სააგენტოების, და კარგად შესწავლილი FAA პილოტი სახელმძღვანელო შეერთებული შტატები.
  
  
  მივხვდი, რუკაზე მინდოდა. - და ხმა და Polensia. ვიმსჯელებთ, მისი ზომა, ეს სოფელი შედგება ორი ადამიანი და ქათამი. ეს მდგომარეობს შორის დედაქალაქში ტეგუსიგალპა და სამი მეათასედი პიკი El Picacho . Hmm, თუ როგორ კარგად თქვენ მიწის თხა ბილიკების?
  
  
  — ჩვენ მიწის ნაკვეთი ტეგუსიგალპა, თუ თქვენ don ' t mind." მე ვფიქრობ, რომ ეს არის მხოლოდ აეროპორტი, ჰონდურასში. ნებისმიერ შემთხვევაში, ეს იქნება ლოკვა ყველაფერი სართული.
  
  
  მე მას კოორდინატები და ამით რუკები უკან. ის აღმოჩნდა, რადიო, იმ იმედით, რომ დაჭერა შუქურა. დინამიური მხოლოდ გარკვეული სტატიკური ხრაშუნა ხმა. არაფერი საღად მოაზროვნე, შეიძლება გაკეთდეს ამის შესახებ. რადიო კომპასი ნემსი აღმოჩნდა ნელა. ეს არ ჩანს დამაჯერებელი ჩემთვის, რომ ყველა უბანზე ეთერიდან. ისინი, უბრალოდ, ვერ გავიგე, და იქ შეიძლება იყოს მხოლოდ ერთ-ერთი მიზეზი. სიგნალები შეწყდა ცვლილებები პოლკოვნიკი Zembla ამინდი. არახელსაყრელი პირობები მარტო არ გამოიწვიოს მარცხი მასშტაბები. ფიქრი ამაზე, მე ასევე მიხვდა, რომ ჩვენ Prinzapolz არასოდეს არ ყოფილა საშუალება მოვუწოდებთ დახმარება რადიო. ჩვენ, მართლაც, მარტო. მეტი, ვიდრე ის მინდა თავდაპირველად ეშინოდა. მე ვუთხარი, რომ თამარა. მან მისცა მას მუქი გამოიყურება. მისი ტუჩები იყო ღია.
  
  
  "ირონია", - ვუთხარი მე, " ის არის, რომ Zembla შეძლო კომუნიკაცია მისი მოითხოვს, რომ მსოფლიოში რადიო. იქნებ აპირებდა, ნუ ეს სადღაც სხვაგან, გარეთ ამ არეულობას, მაგრამ მე მეეჭვება. მე არ ვფიქრობ, რომ ის სრულად მიხვდა, რა იყო, არც თავად შევიდა. მე ვფიქრობ, ego უზარმაზარი ეგო აქვს უშლიდა ხელს მდგომარეობის სწორად ego გათვლებით ცოტა. ეს არის ხშირად საქმე megalomaniac დიქტატორები. მას შემდეგ, რაც ყველა, ის არ იყო, რომ ჭკვიანი.
  
  
  "არა, ის იყო ძალიან ჭკვიანი, ნიკ. Tamara იხურება მისი პირით ერთხელ და ორიენტირებულია მისი ინსტრუმენტები. მას ჰქონდა ცოტა არ ვაბარებთ. ადევნეთ თვალი თქვენს ხელშია, და სწორი მათ საჭიროების შემთხვევაში. ეს ყველაფერი. Cessna heaved და spun მეშვეობით swirling swirls of საჰაერო შერჩევა. Tamara ჩანდა, თურქეთის ცხენოსნობა ველური ცხენი. იგი გაფრინდა თვითმფრინავი. Ee-ს ხელები და ფეხები უპასუხა დამაჯერებლად და სწრაფად ყოველი მოძრაობა მოწყობილობა. იგი მფრინავი კარგად, რა კარგად კი. ერთადერთი მინუსია, რომ მფრინავი ბრმა არის ის, რომ თქვენ ვერ ვხედავ, მთის, რომ, შესაძლოა, იკვეთება დიდი წინაშე.
  
  
  "რატომ Polencia, ნიკა?" — ეს რა არის? " ჰკითხა რამდენიმე ხნის შემდეგ.
  
  
  "რატომ მივდივართ იქ? იმიტომ, რომ ეს არის ჩრდილოეთით Prinzapolca, და სხვა ორი სამხრეთით. ქარიშხალი იყო უარესდება, და მან გადაწყვიტა, ჩვენ გვინდა უკეთესი მიიღოს ყველაზე მონაკვეთზე, პირველ რიგში, და მერე ერთი მოკლე.
  
  
  "მისი პირველი, როგორც მეგონა. მაგრამ მისი mistletoe გათვალისწინებით, როგორ შეიძლება იყოს დარწმუნებული, არსებობს გადამცემი იქ? ალექსანდრე, Batuk და Senhora Mohada შეეძლო მოდის ყველგან და არსად. ისინი შეიძლება არ გამოიყენა ყალბი დოკუმენტები.
  
  
  "თქვენ უნდა იცოდეს, რომ," მე ვუთხარი, " Senorita Rosita და მანაგუა."
  
  
  "არ laugh at me, ნიკ. ახლა სერიოზულად!
  
  
  მან ამოიოხრა. "არსებობს ოთხი მიზეზის გამო. პირველი, მე არ მხოლოდ ih პასპორტი, არამედ ih ეროვნული იდენტობის სერთიფიკატები. თქვენ იცით, ისევე როგორც მე, რომ თქვენ შეგიძლიათ მარტივად სხვა ქვეყანაში შესვლის ყალბი პასპორტი. მაგრამ ცდილობენ ცხოვრობს საკუთარ ქვეყანაში ყალბი პირადობის მოწმობა. ეს განსაკუთრებით რთული. განსაკუთრებით ლათინურ ამერიკაში. პოლიციის გსურთ შემოწმება. მეორე, ყველას გარშემო ამ ბიჭებს კონტროლირებადი გადამცემი. აქედან გამომდინარე, ისინი უნდა ცხოვრობდნენ მისი დანადგარები. მესამე, მე არ მესმის, რატომ Zembla გამოიყენებს ყალბი დოკუმენტები. ეს არ არის რისკის გარეშე. არა, მე ვფიქრობ, რომ ეს ადგილები შეესაბამება სინამდვილეს.
  
  
  "და მეოთხე მიზეზი?"
  
  
  ჰერები, ის shrugged. "ჩვენ არ გვაქვს არაფერი უკეთესი."
  
  
  მე მესმის მისი. მაშინ ჩვენ უბრალოდ ამას. მან pursed მისი ტუჩები. მან შენიშნა, რომ ეს იყო მისი ჩვევა, როდესაც იგი აწუხებს რაღაც, უნდა დაუსვან. მაშინ მისი სახე განათებულია. "არსებობს კალათაში უკან სკამი, ნიკ. დიეგო იყო ძალიან მშიერი, როდესაც ის ემზადება მოგზაურობა, და იქნებ არსებობს რაღაც ეს.
  
  
  მივხვდი, მისი კალათაში, ერთი იმ wicker მექსიკის სავაჭრო ჩანთები. ნამდვილად, დიეგო, ბევრი არ დარჩა. იქ იყო კიდევ ერთი ბოთლი იაფფასიანი წითელი ღვინის ბოთლი, და იქ იყო რამდენიმე tacos მარცხენა, ისევე, როგორც jamon და tostadas tapas . ისინი ცივი, მაგრამ ისინი მაინც გემრიელი. საქართველოს tostadas ჯერ კიდევ crunchy და ივსება ყველა სახის goodies, მათ შორის, მწვანე წიწაკა, რომ იყო ცხელი საკმარისი იმისათვის, რომ ჩაწეროთ თქვენს insides.
  
  
  მან დაიწია ბოთლი ერთი ყლუპი დააყენოს out ხანძრის. მან დააყენა კალათაში back down და მოდუნებული მისი თავმჯდომარე. თბილი შეგრძნება დანაშაული, გათბობა, საკვები, და სრული კუჭის მე sleepy. მე შევეცადე, რომ ჩემი თვალები ღია. მაგრამ ეს დიდხანს არ გაგრძელებულა. Cessna დაატყდა და დაატყდა. ჩემი ყურები, ძრავის ხმა იყო ფეთქვა, sleepy rumble.
  
  
  მისი ნელა გაიღვიძა. საქართველოს dreamless blackness რომელშიც მან ჩაიძირა თანდათან გადაიქცა მუქი ნაცრისფერი რეალობა. მან იგრძნო ფეთქვა ტკივილი მხრის ტრავმას. ჩემი კუნთების იყო ვიწრო, რადგან მე უკვე იჯდა იგივე პოზიცია ძალიან დიდი ხნის განმავლობაში. ჯერ კიდევ ნახევრად მეძინა, მან გახსნა მისი თვალები. თავდაპირველად, ვფიქრობდი, რომ მე ჯერ კიდევ ნავი და იყო, რის გამოც ტაძარი. მან დაიწყო out შევიდა დიდი ნაცრისფერი infinity. ეს წამიყვანეს რამდენიმე წამი უნდა გააცნობიეროს, რომ მე როგორც მანევრის უკან და მეოთხე თვითმფრინავში. იგი ქმნის თავის არეში კედელს, ეძებს out ფანჯარა ჰონდურასის. ყველაფერი იყო დაფარული თოვლი. მან აღმოჩნდა მისი ხელმძღვანელი თამარ და yawned.
  
  
  'ფიქრობთ ძილის კარგად?'
  
  
  "გონივრული, თუ გავითვალისწინებთ, რა ვითარებაში. სად ვართ ჩვენ?'
  
  
  "თითქმის ტეგუსიგალპა. ჩვენ უნდა სადესანტო თხუთმეტი წუთის განმავლობაში. უკვე არავის უთქვამს, რომ თქვენ snore?
  
  
  "მხოლოდ იმ შემთხვევაში, თუ მე ვერ დაბრუნდება კომპლიმენტი," მე chuckled. "იქ არაფერი რადიო?"
  
  
  იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. — მე მაქვს შთაბეჭდილება, რომ ყველა არხი აქ, უბრალოდ, გამორთულია. მეჩვენება, რომ Zembla ეკისრება სრული პასუხისმგებლობა ამ დუმილი.
  
  
  "ამ შემთხვევაში," მე ვუთხარი, აღარ chuckling, " ისინი ალბათ ევაკუაცია ქალაქში." მთავრობის დამოკიდებულია საკომუნიკაციო საშუალებების, განსაკუთრებით კი ამ რთულ პერიოდში, სანამ რეალურ ნაკადი შემოდის."
  
  
  "ეს ცუდი ხალხი," მან ჩურჩულით, " ეს ცუდია, უბედური კაცი, და..."
  
  
  ათი წუთის შემდეგ, ჩვენ ვნახეთ, ბნელი მასა მოძრაობს ქვემოთ, აშშ. ჩვენ გადაუფრინა დედაქალაქში ჰონდურასის. უეცარი შიში მოხვდა მისი. ტეგუსიგალპა უნდა იყოს ნათელი წერტილი ამ ნაცრისფერი სასადილო. ჩვენ უნდა ვნახოთ, მბჟუტავი განათება, ან თუნდაც ih აისახება თოვლი. ტეგუსიგალპა თითქმის ოთხი საუკუნის წინანდელი. ეს არის ქალაქი, რომელიც სარგებლობს თავად მისი უნივერსიტეტი და მისი მეთვრამეტე საუკუნის ტაძარი, რომელიც ჩანს შორიდან მისი ego გუმბათი და ორი ციხესიმაგრე.
  
  
  ტეგუსიგალპა, თავისი ორასი ათასი მოსახლე, როგორც ჩანს, აღარ არსებობს.
  
  
  Tamara შეამცირა თვითმფრინავი მეშვეობით ქარიშხალი მძვინვარებს. "აეროპორტის დარბაზში სამხრეთ ქალაქში, საკმაოდ მაღალი, თითქმის 3,000 ფეხები. გამკაცრდეს თქვენი ქამარი. ეს იქნება მძიმე სადესანტო თუ მე კარგავს სიცოცხლისუნარიანობას."
  
  
  "დარწმუნდით, რომ თქვენ შეუძლია მიიღოს off ისევ მალე," მან გააფრთხილა, მისი შემდგომი. "ჩვენ შეიძლება არ მივესალმები კომიტეტის ელოდება ჩვენთვის."
  
  
  "რას ნიშნავს, ნიკა?"
  
  
  "ჩვენ არ ვიცით, რა მოხდა მათ ferrets, როგორც ჩვენ მარცხენა Prinzapolce. ტეგუსიგალპა შეიძლება თითქმის დაცლილია. მაგრამ ისინი შეიძლება ასევე იყოს გათვალისწინებული, საომარი. და თუ ეს ასეა, მაშინ Zhenoy ის ჯარისკაცები შეიძლება, უბრალოდ, სროლა სხვისი თვითმფრინავი. არსებობს კიდევ ერთი შესაძლებლობა. თუ Zembla აიღო კარგი მოვლის მისი საზოგადოებასთან ურთიერთობის, კომუნიკაციის და ტრანსპორტის, ის, შესაძლოა, კარგად დასრულდება up in ხელში მისი თანამზრახველი ' ეგო. ქარიშხალი შეიძლება იყოს სიგნალი strike ახლა, რომ მხარე პარალიზებული მაქვს. მე მეეჭვება, მაგრამ ჩვენ ვიცით, რა არ შეიძლება იყოს დარწმუნებული. Tamara შემომხედა worriedly. ეს წრიული გარეუბანში ქალაქში. მიუხედავად იმისა, რომ მისი ძილი გაგრძელდა, მან დაიწყო მფრინავი ფასი ოდნავ უფრო მაღალია, ვიდრე ორიგინალური სიმაღლეზე 2,000 ფეხები. ეს გამოიტანა რამდენიმე ასეული ფეხები და აღმოჩნდა, თვითმფრინავი მიმართულებით kicker. ტეგუსიგალპა გახდა ნათლად ჩანს და გაქრა მარცხნივ, როგორც ჩვენ გადაუფრინა ქალაქგარე.
  
  
  ჰონდურასის ძალიან გავს ნიკარაგუამ. გარდა ვიწრო სანაპირო ზოლი, ეს არის მთიანი ქვეყანა. სოფლის მეურნეობა არის ძირითადი წყარო, საარსებო, მაგრამ ყველაზე მიწა ჯერ კიდევ დაუმუშავებელი. როგორც ნიკარაგუაში, ახლა ჩანდა, უნაყოფო Arctic პეიზაჟი. მუქი ღრუბლები, ორსული, თოვლი, ეკიდა გარშემო მოჩვენებით მწვერვალზე ზღვის დონიდან ოთხი ხუთი ათასი მეტრი.
  
  
  ჩემი პილოტი, როგორც ჩანს, იცის, ფრენის გზას. ეს იყო სავარაუდოა, რომ მან დაეშვა აქ ადრე. მან ნება მანქანა მხრივ, კიდევ ერთხელ, შეაფერხა, რომ დაახლოებით ათასი revolutions per minute, და ჩართულია სადესანტო განათება. ნელა, მან შეამცირა თვითმფრინავი. ერთი მძიმე მომენტი, მეგონა, მას უნდოდა, რომ მიწის ნაკვეთი შუა grove ხეები. მაშინ ჩვენ დასრულდა წარმოშობის. ბეტონის ასაფრენი ბილიკი საქართველოს ტეგუსიგალპა აეროპორტში loomed წელს glow ჩვენი სადესანტო განათება. ქარი და თოვლი whipped საიტზე. ხილვადობა არ ვრცელდება ბევრად უფრო, ვიდრე screw. ბუნდოვნად, მას ვერ ვხედავ, მასიური ფორმები კონტროლის კოშკი და ანგარი გამოვლინდა ადრე მას. მე მაინტერესებს, ვინ იყო ელოდება, ჩვენთან ეს შენობები. თუ ვინმე იყო.
  
  
  ჩვენ მოხვდა ადგილზე გავიდა, მოხვდა ადგილზე ისევ და სავალი ნაწილიდან გადავიდა. Tamara აღიდგინა კონტროლის თვითმფრინავი და ჩვენ შემოვიდა მიმართ კოშკი. ჩვენ გავიდა mimmo წყვილი ძველი P-51 Mustangs, ომის სიწმინდე, DC-4s და ჯგუფების ჩამოწერილი F-5s. არ იყო კომერციული თვითმფრინავები ჩანდა. იმ ფარდულში, კონტროლის კოშკი, და ჩამოსვლის დარბაზში იყო ყველა მუქი; არ იყო ნიშნები ცხოვრებაში. ჩემი ეჭვი, რომ ქალაქის ევაკუირებულია უფრო ძლიერი იყო, ვიდრე ოდესმე. რა თქმა უნდა, შესაძლებელია, ასევე, რომ მხოლოდ გარეუბნებში ევაკუაცია. მოსახლეობის შეიძლება იყოს თავმოყრილი ბანაკი ქალაქის ცენტრში, დაველოდოთ ბოლოს ამ გაუგებარი კატასტროფა. მეორეს მხრივ, ეს შეიძლება ასევე იყოს ერთი დიდი ჩასაფრება. Tamara იყო, კარგად იცოდა, პოტენციური საფრთხე. მივუახლოვდით ლიტერატურა დარბაზში, იგი გამორთული სადესანტო ფარები, ალუმინის დისკები, braked მკვეთრად, და აღმოჩნდა, რომ Cessna 180 გრადუსი. საგანგებო, ჩვენ ახლა ჰქონდა საკმარისი ოთახი მიიღოს off სწრაფად ისევ. არავინ გამოვიდა მივესალმო ჩვენს. არა ერთი, როგორც ჩანს, იმალებოდა ჩრდილი შენობის ან. Tamara გამორთული ძრავით და დავაკვირდი ფრთხილად.
  
  
  "ხედავთ, არაფერი?"
  
  
  "არა. მოდით დაველოდოთ!'
  
  
  კარი გაიღო და კაცი გაიქცა. ის გაძნელდა, slid, გაძნელდა, და გაიქცა, როგორც სწრაფად, როგორც შეეძლო. ეს არ არის ცნობილი ego. ნებისმიერ შემთხვევაში, ის არ იყო რიგითი და იყო უიარაღო. ის ducked შევიდა წყალი. გავიგეთ, სუსტი ხმა, მანქანა, დაწყებული და მართვის მოშორებით, სრული სისწრაფით. ჩვენ დაელოდა რამდენიმე წუთი, მაგრამ არაფერი მოხდა.
  
  
  "ალბათ marauder,"მე ვუთხარი:" და drunkard, რომ." ის იბრძოდა კარი. ყინულოვანი, ცივი ქარი იყო, საშინელებათა მას შემდეგ, მყუდრო სითბო თვითმფრინავი. "დაველოდოთ", მან მოუწოდა თავის,, თამარა. — მე შევიკრიბოთ ყოველწლიურად. მისი, გაიქცა, რომ კარი, რომელიც მარცხენა ადამიანი. Mendoza ის იარაღი ერთი ტყვია ჩემი მხრივ, მზად ვართ წავიდეთ. ეს იყო თითქმის, ძალიან მუქი შიგნით ვხედავ, არაფერი აშკარად. ვიგრძენი, გარშემო კედელი და აღმოჩნდა, სინათლის შეცვლა და აღმოჩნდა იგი. არაფერი, როგორიცაა, რომ. მე შევეცადე, რამდენიმე ჯერ. ის უეცრად გაჩერდა, უსმენდა მას. ქარი howled გარეთ. ქაღალდი იყო აფეთქებული გარეთ დიდი ფანჯრები.
  
  
  მეორე მხარეს დიდი მარმარილოს ელოდება ოთახი იყო ზედიზედ ბილეთის მრიცხველები. ის დადიოდა მეტი უახლოეს counter და მისცა nah დაკითხვის გამოიყურება. მან შეისწავლა მისი ოფისები და სველი წერტილით. აეროპორტში ცარიელი იყო. ის წავიდა უკან counter და ცდილობდა ტელეფონი, რომელიც მაგიდაზე. ეს არ გამიკვირდება, რომ ხაზი არ იმუშავებს. Shaggy shuffling ხმები მოვიდა უკან. გარდამტეხი გარშემო, ის დაეცა მისი ტელეფონი და აიყვანეს იარაღი.
  
  
  ეს იყო თამარა. ეი, თქვენ არ უნდა მითხრათ, იგი ნერვული. მისი მრგვალი თვალები იყო ზომა saucers. იგი მკვდარი იყო, თეთრი. "მე ვერ მიიღოს ის აღარ არსებობს", - განაცხადა მან.
  
  
  — არა, ყველა ფეხები არიან უკეთესი აქ. მან აღნიშნა, რომ ტელეფონი შემდეგი თავის მაგიდასთან. "არ არსებობს ერთი აქ. ტელეფონი და წმიდა ასევე აღარ მუშაობს.
  
  
  — მერე რა ვქნათ?"
  
  
  "Polensia".
  
  
  მან მოგვეწონა ჩემი ყდის ნერვიულად. "მოდით, წავიდეთ ტეგუსიგალპა პირველი, ნიკ. ყოველივე ამის შემდეგ, ქალაქში არ შეიძლება მთლიანად ევაკუირებული. არა ასეთ მოკლე დროში. იქ, უნდა იყოს ვინმე, ვინც დაგვეხმარება. პოლიცია ან ჯარი.
  
  
  "მე მიყვარს ენახათ, ბავშვი, მაგრამ მე არ შემიძლია. ჩვენ უნდა მოვძებნოთ ვინმეს ახსნას ეს corkscrew. და თუ ჩვენ ვინმეს მოსწონს, რომ ერთადერთი პრობლემა, არის თუ არა ისინი ნდობის ჩვენთვის. ჩვენ უცხოელები გარეშე პასპორტი ან ვიზა. არა, ისინი უფრო ვფიქრობ, რომ ჩვენ ვიყავით მიზეზი."
  
  
  — მაგრამ ჩვენ არ შეგვიძლია გაჩერება, Zembla. მხოლოდ ორმა.
  
  
  მე მარტო, თავის მხრივ, რომელიც ახლა ჩატარების აფეთქდა. "ფსონი?"..
  
  
  
  
  თავი 8
  
  
  
  
  ერთი საათის შემდეგ ჩვენ გადაადგილდებოდნენ ქვემოთ Tuguigalpa არის მოპარული სამხედრო land Rover მთის სოფელ Polencia.
  
  
  ჩვენ მათ გაუმართლა საკმარისი იმისათვის, რომ იპოვოს, რომ რაღაც იყო მოგზაურობა მიტოვებული აეროპორტში. Rover იყო გაჩერებული პატარა აეროპორტის პოლიციის გარაჟი შემდეგი ძველი propeller თვითმფრინავები. მანქანა იყო jacked up და მარჯვენა წინა წამყვანი მოიხსნა. როგორც კი ჰონდურასის მთავრობამ გადაწყვიტა აქტი, იყო, ცხადია, ზოგადი პანიკა. Rover იყო, ისევე დარჩა. ეს იყო ჟანგიანი, ერთად გაბზარული საქარე მინა და dented რადიატორის ცხაური. მაგრამ, რაც მთავარია, ეს იყო სრულიად დახურულია. ამ სიმაღლეზე, ისევე როგორც მაღალ მთებში, სადაც ჩვენ უნდა წავიდეთ, არ არსებობს ასეთი რამ, როგორც ზამთარი. რა თქმა უნდა, არაფერია იმასთან შედარებით, მიმდინარე გარემოებები, არამედ ის ფაქტი, რომ Hondurans მეორადი დახურული მანქანები გააკეთა გრძნობა. მე მადლიერი ვარ, რომ.
  
  
  მივხვდი, შესაბამისი საბურავი ავტოფარეხით. ამასობაში, თამარი rummaging მეშვეობით რამდენიმე გაზის canisters გარეთ სადგური. მე იცვლება მისი საჭე, როდესაც იგი მოვიდა, მითხრა, რომ ტუმბოს არ მუშაობს - არ იყო კორუფცია. საბედნიეროდ, აღმოჩნდა, რამდენიმე ბარელი ბენზინი. ჩვენ მოვახერხეთ ტუმბო საკმარისი წყლის ხელის ტუმბო შეავსოთ ექვსი ქილა და სატანკო ყველა რელიეფის მანქანა. ყოველივე ამის შემდეგ, მაღალი octane ნიშანი, რა თქმა უნდა დაწვა ხვრელი ცილინდრების. საქართველოს corkscrew იყო, თუ რამდენად სწრაფად. იქ იყო იარაღი Rover, რაც არ არის გასაკვირი. ჩვენ აღმოვაჩინეთ coil თოკზე და პირველადი დახმარების ნაკრები . გამგზავრებამდე, თამარა შეცვალა bandage ჩემს მხარზე. ის იყო, მოხარული ვარ, რომ სისხლდენა შეწყდა და ხვრელების კარგად იყო დახურული. თუმცა, არ არსებობს მედიკამენტები, რათა შეამციროს მოსაძიებლად ტკივილი. მისი ცდილობს დაივიწყოს ტკივილი. ჩემი შესწავლა აღმოსავლეთ ფილოსოფია და ჩემი ვრცელი იოგას უნდა დამეხმაროთ გაკეთება. სული დაამარცხა აქვს მნიშვნელობა, - და იგი მუშაობს!
  
  
  საბოლოოდ, გზაზე, ჩვენ შევამჩნიეთ, რომ ღუმელი მუშაობდა ცუდად და მაყუჩით დაბზარულია. უწყვეტი thundering და დაწვის სუნი, სავსე სალონში. მისი, ვფიქრობდი, როგორ ირონიული იქნებოდა, თუ ნახშირბადის მონოქსიდით მოწამვლა გამოიწვია ჩვენს სიკვდილს, სანამ ჩვენ გვქონდა შანსი, რომ მოკვდება, უფრო მისაღები გზა. პირადად, მან ამჯობინა ყინულოვანი თოვლი ან ცხელი გამოიწვიოს.
  
  
  მე გადმოიყვანეს. Tamara აღმოჩნდა მისი მეშვეობით რუკა, რომელიც მას ჰქონდა მისი უდევს. მარშრუტი ავიღეთ შედგებოდა უწყვეტი zigzag მეშვეობით მთებში და ბოლოს საბოლოო, საშინლად ციცაბო ასვლა Polencia. ცოცვა ეს მწვერვალები არ შეიძლება ჩაითვალოს რაიმე სანახაობრივი. ისინი არ არიან განსაკუთრებით მკვეთრი და არ მოხვდება ამავე კატეგორიაში, როგორც ალპები ან უმცროსი კლდოვანი მთები. მაგრამ ახლა ჩვენ უნდა გაჭრა მეშვეობით თოვლის დაფარული ტყეებით. ცოცვა windswept პასს და ყინულოვანი ცხენის შედგენილი და მთის ბილიკების იყო უფრო საშიში, ვიდრე ეს ჩანდა. მუქი ღრუბლები loomed მეტი us. Wisps ნაცრისფერი ნისლი და თოვლი, შერეული ადგილებში სეტყვა, გააკრიტიკა ყველა რელიეფის მანქანა ყველა მხრიდან.
  
  
  ორივე მხარეს ვიწრო გზა, პატარა არმია წაიღო იყო მოძრავი. დევნილები, რომლებიც არ დაუტოვებიათ მათი სოფლები და ფაცხებს. ისინი trudged დაცვის ტეგუსიგალპა. ზოგიერთი იყო დამონტაჟებული ცხენები და ჯორები, სხვები ჰქონდა ურიკები, მაგრამ რაც იყო ფეხით. მათ ეცვათ მიედინება ponchos, ფხვიერი ბამბა შარვალი, და sandals. ცუდად ჩაცმული და უმწეო, ისინი trudged ერთად მათი მწირი ქონება ზურგი. თუ ისინი მხარდამჭერები Zembla, ისინი არ ნახოთ იგი.
  
  
  ერთ დღეს მან შეწყვიტა, რათა კალათა აკეთებს. Tamara გაიხსნა მხარეს ფანჯარა. — რამდენად შორს არის ის, რომ Polencia?" — ეს რა არის? " ჰკითხა ნახევარი ჯიშის . ის გაჩუმდა, ერთი წუთით, შემდეგ გამოყვანილია poncho მჭიდრო გარშემო მისი გაყინული სხეული. "იქნებ საათში. გზა არის ცუდი. დაბრუნდეს, თუ შეგიძლიათ.
  
  
  — არა, ჩვენ უნდა გადავიდეს. დიდი მადლობა.'
  
  
  კაცი თავისი ხელით ფანჯარა. — ეს არ გამოყენების, senorita. ზოგიერთი მათგანი ჩვენს გარშემო, ნახევარი-საპენსიო. ხალხი იარაღით გამოეკიდა, ჩვენს გარშემო ჩვენი სახლები."
  
  
  "ჯარისკაცები?
  
  
  "არა. სხვები. მე არ ვიცი, რატომ უნდოდათ ჩვენი პატარა სოფელში. როდესაც წინაშე იარაღი, უკეთეს არ შეკითხვები და დაემორჩილოს."
  
  
  "ჩვენ ფრთხილად. Muchas gracias, senor. Tamara დაიხურა ფანჯარა. მისი სახე იყო საშინელი, როგორც ჩვენ გადაადგილდებოდნენ. "არსებობს ეჭვი, რომ ეს ახლა, ნიკ. თქვენ უფლება. გადამცემი არსებობს.
  
  
  "დიახ. და კიდევ ერთი რამ. Zembla იყო უკვე არსებობს.
  
  
  მან მომცა მკვეთრი სახე. — როგორ შეგიძლიათ ასე დარწმუნებული?"
  
  
  "მე არ ვარ დარწმუნებული, მაგრამ ეს შეესაბამება გრაფიკი. არხები არ უნდა იყოს ძალიან დიდი. ისინი წინასწარ შეთითხნილი და თვალყური ფიქსირებული სიგრძის. ბრძანებები გაკეთდა გარშემო მაიას ტაძარი. Zembla დაყენებული ih ფარულად, მეთვალყურეობის გარეშე. ეს გზა, არ ქალაქი გახდება საეჭვო და ჯარისკაცები გამოიძიოს ego-ს საქმიანობა. ახლა, რომ ყველაფერი წავიდა არასწორია, მან უნდა გააკეთოს არჩევანი. მას შეეძლო დემონტაჟი მისი არხების და დაივიწყოს მისი პროგრამა, ან ის შეიძლება განახორციელოს თავისი გეგმები ნებისმიერ ფასად. და მე მაინც ვერ ვხედავ, ეს ფანატიკოსი უარს. მიხედვით, მჭედელი, მას აქვს რაღაც არ მოწამეთა კომპლექსი. ახლა რომ Polencia უკავია ego შეიარაღებული ბანდიტები, აშკარაა, რომ Zebla გადაწყვიტა ბრძოლა მწარე დასასრული ორივე გზით. მას შემდეგ, რაც იქ არის, არ რადიო საკონტაქტო, მე ვიტყოდი, რომ ის არის საფრენი უკან და მეოთხე შორის მისი უცნაური მხარდაჭერა და ბრძანება მისი მამაკაცი."
  
  
  "თქვენ ნიშნავს, პოლკოვნიკი Zembla არის აქ Polencia?"
  
  
  "მან უნდა არ წავიდა off ერთხელ და მარცხენა sentries."
  
  
  "ჩვენ არ ვართ დარწმუნებული, ნიკ.
  
  
  მან მოგვეწონა Rover-ის საჭეს, თითქოს ეს იყო Zembla კისრის.
  
  
  "არა, ჩვენ არ ვართ დარწმუნებული."
  
  
  ჩვენ ვიბრძოდით, რომ ჩვენი გზა. ზოგჯერ ჯგუფებს შორის ხეები, რომელთა ფილიალი ეპუებოდა უჩვეულო თოვლი დატვირთვა. ზოგჯერ ნისლის მოცული მთათა ერთად კლდეები ერთ მხარეს და ნაცრისფერი სიცარიელე სხვა. ცივი გაიზარდა. ყინულოვანი ქარი დაჭრილი მეშვეობით სალონში, როგორიცაა razor მეშვეობით, ქაღალდის, და ჩვენი კბილები chattered, როგორიცაა castanets. ბოლოს და ბოლოს, მივაღწიეთ პატარა ფერდობი, იმ ფართო ბოლოს სამკუთხა ხეობაში. მეორე მხარეს ხეობაში იყო Polencia.
  
  
  დიდი, ბრჭყვიალა უბრალო გაუწოდა ჩვენს წინაშე. სერგეი იყო dazzlingly აისახება ხელუხლებელი თოვლი. მხოლოდ ცაში, როგორც ჩანს, მუხტი და twinkle. საქართველოს tumbling მასები ღრუბლები glittered, როგორიცაა quicksilver. ხეობაში ანათებს თეთრი და hauntingly ლამაზი. მოხდენილი ყინულის გუმბათები საერთო ერთხელ მწვანე მიწის ნაკვეთი. მდინარე მიედინებოდა შუა ხეობაში. მას ვერ ვხედავ, სადაც ეს მიედინებოდა შევიდა ხეობაში. მთიანი ჯიბეები ქვეშ სქელი ფენა თოვლის აღნიშნა, რომ rapids. ბევრი კასკადები, ახლა გარშემორტყმული ყინულის, მითითებული უმაღლეს მდგომარეობაში. Polencia იყო მდებარეობს ძირში დიდი ჩანჩქერი. როგორც წესი, სოფლის სახლები იყო შედგება კრემისფერი, ნაცრისფერი ქვის, თაბაშირის, მაგრამ ახლა ეს იყო კასეტური დაშლილი სპილოს ფაცხებს გარშემო თანაბრად თეთრი ეკლესია.
  
  
  მან იცოდა, რომ იქნებოდა კაცი დაცვა ეკლესია კოშკი. სხვები საპატრულო ქუჩებში, და ზოგიერთი იჯდეს ციცაბო ფერდობებზე მთელს ხეობაში. მესაზღვრეებმა ჩვენ ვერ ვხედავთ, ექვსი მათგანი იყო ფორმირების მუქი ლაქები სინათლის ფონზე. ორი მათგანი იდგა კუსტარული ბლოკადა ჩამოყალიბდა ღობე გარშემო ჟურნალი გზაზე მიმავალი Polencia. სხვები მოწყობილი semicircle ჩვენს მხარეს სოფელი, მაგალითად.
  
  
  ისინი არ მინახავს აშშ-ჯერ. წინააღმდეგ შემთხვევაში ისინი არ კეთდება რაღაც, " Tamara განაცხადა. "ისინი უბრალოდ იდგა იქ... ან იქნებ მათ იციან, რომ ჩვენ მომავალი და დაველოდოთ, სროლის გარეშე სანამ არ მივიღებთ lick".
  
  
  — კარგად, მოდით, არ შეინახოს ih ელოდება აღარ.
  
  
  — ჩვენ შეგვიძლია ცდილობენ მიიღონ ბოლო sentry ერთად შემოვლითი. ჩვენ შეგვიძლია გამოვიყენოთ ego იარაღი.
  
  
  მან არ უპასუხა დაუყოვნებლივ. მე სწავლობდა ფართი და ფიქრობდა. იგი ცდილობდა ამუშავება გეგმა, რომელიც მქონდა ღირსეული წარმატების შანსი. მე ნამდვილად არ მომწონს.
  
  
  "არა, ჩვენ არ ვიცით თქვენი განრიგის," მე ვუთხარი მას შემდეგ, ხოლო. — და ჩვენ არ გვაქვს დრო, რომ ვდგავარ აქ და სორტირება ამ out." გარდა ამისა, სოფელში არის სრულიად ღიაა. ეს იქნება ჯოჯოხეთი ბევრი რთული მისაღებად არსებობს. და კიდევ თუ მუშაობს, ჩვენ შეიძლება არ ვიცით, ih მდებარეობა. ამის შემდეგ ჩვენ უნდა მივცეთ თავს მოშორებით. არა, ჩვენი ერთადერთი შანსი არის, რომ strike სანამ მათ იციან, რომ ჩვენ ვართ აქ.
  
  
  "კაი, მითხარი, როგორ!"
  
  
  მე განხილული ეს ყველაფერი. მაშინ coil თოკი, უკან მანქანა წაიღეს. "მომეცი იარაღი", - ვუთხარი მე.
  
  
  'რატომ? არსებობს მხოლოდ სამი რაუნდი დარჩა nen.
  
  
  "შესანიშნავი. ეს ორი უფრო, ვიდრე მე მაქვს მარცხენა. ო, და კიდევ ერთი ყუმბარა, გთხოვთ.
  
  
  მან სევდიანი ჩანდა, მაგრამ მან, როგორც მას სთხოვა.
  
  
  "სად მივდივართ?'რა არის ეს?' მან სთხოვა, რადგან მან მოამზადა ასვლა გარეთ გარშემო Rover.
  
  
  "არა ჩვენ, არამედ ჩემთვის. დარჩება აქ.'
  
  
  "ნიკ, არა!
  
  
  'ეს ასეც უნდა იყოს. იმავდროულად, თქვენ შეგიძლიათ ჩართოთ ჯიპი გარშემო და შეავსოთ სატანკო მიერ canisters. თუ წარმატების მიღწევა, სწრაფი უკან დახევა შესაძლოა იყოს საჭირო. თუ არ მოვა, მაშინ...
  
  
  "არ ვამბობ, რომ.'
  
  
  "თუ მე არ გამოუვათ," მან განაცხადა, " მაშინ თქვენ გაქვთ შანსი." ბენზინის არის უფრო მეტი, ვიდრე საკმარისია დავუბრუნდეთ ტეგუსიგალპა.
  
  
  — I hate you, " მან მოუწოდა მას შემდეგ, რაც მე. მან ჩანდა მის მხრის დროს მოხდენილი ფიგურა იჯდა land Rover . თუ მხოლოდ ეს ასე არ იყო, რა ცივი და სიტუაცია ასე არ იყო საშიში და გადაუდებელი! მაშინ მე მინდა, რომ ვიცი, თუ მან იცის, თუ რა არის სიყვარული, ძალიან. ჩემი მეექვსე გრძნობა მითხრა, რომ ჩემი amiable რუსეთის აგენტი იყო, ვნებიანი საკმარისი იმისათვის, რომ ჩვენს დაგვავიწყდეს, ჩვენ გვინდა ოდესმე ყოფილა ცივი.
  
  
  მან მიაღწია, როგორც დამთავრდა, პლატოზე და დაიწყო ასვლა მთებში, რამაც მდე მტკნარი cliff სახე ზემოთ ხეობაში. მე მქონდა tamp ქვემოთ თოვლი ერთი ფეხი, სანამ ძნელი იყო საკმარისი გამართავს ჩემი alenka. მაშინ, მეორე ფეხით, მომდევნო ჯერზე და ასე შემდეგ. ეს იყო დამღლელი სიკვდილი. ეტაპობრივად, ეს ვარდი. მალე, მისი ფეხის კუნთების შეწყვიტა შეგრძნება, იმის გამო, რომ stomping. On ძალიან ციცაბო განყოფილებები, თქვენ უნდა სეირნობისას თქვენი მუხლებზე. ის იბრძოდა მისაღებად ხელები. მან საბოლოოდ მიაღწია თავზე cliff. ახლა ჩემი მოგზაურობა როკ არის ღია მეტი, ვიდრე ნახევარი მილის დაშორებით.
  
  
  პირველი ნაწილი არ იყო ძალიან რთული. ეს ძირითადად შედგებოდა ლაბირინთში ბუჩქები და პატარა ხეები, რომლის გარშემოც შემთხვევითი ფილიალები გაიზარდა უცნაური ადგილები. მაგრამ მაშინ thicket იმ windswept ბებერი ხეები შეწყვიტა. მე მოვიდა უღრანი ტყე. დიდი წიწვოვანი ხეები, მუხა და elms დაუთმო ქვეშ სტუმრებთან ქარი. ფილიალები გადავიდა სწრაფად. ჩანდა იარაღი იყო swinging გარშემო საწყისი მხარეს მხარეს შენარჩუნება თბილი. ზოგიერთი ხეები ჩამოინგრა ქვეშ წონა თოვლი და დაარღვია გაყინული მაგისტრალური. მე მქონდა სიარული მათ ან მათ ქვეშ, მცოცავი მეტი, ვიდრე ფეხით.
  
  
  მიუხედავად იმისა, რომ თოვლი რომ ფარავს ყველაფერს და შეცვალეს იგი, დაინახა, რომ ხეები იდგნენ მთაზე. ეს hill ქმნის ზემოთ კალაპოტში, უბრალოდ, სანამ იმ ადგილას, სადაც მდინარე ქუხილი ქვემოთ ხეობაში. იყო დიდი ჯგუფი angelesროგორც; მუქი, curved ფორმის, მჭიდრო ერთად. მივედი საფარქვეშ ხეები. აქ, ქარი ნაკლებად იყო ძლიერი და თოვლი ნაკლებად მკვრივი. ის წავიდა, რათა სანაპიროზე და ჩანდა გარშემო ყურადღებით. ქარი გარდაიცვალა ქვემოთ. ეს დაშვებული უკეთესი კონტროლის გზას. თოვლი ჩემს ირგვლივ ჩანდა, მშვიდობიანი და მეგობრული. თოკზე იწონიდა მძიმედ ჩემი დაჭრილი მხრის. მე არ მომეწონა, იმისათვის, რომ ეს ჩემი მეორე მხრის, მაგრამ მე რომ ჩემი მარჯვენა ხელი თავისუფალი გადაღება.
  
  
  ის გამოყვანილია latch ავტომატური პისტოლეტი რამდენჯერმე უფასო ego ზეთი რომ ჰქონდა შაქარი ცივი. მან შეწყვიტა მკვდარი, და Stahl დაელოდა. მე მოვისმინე მისი იყო თუ ვინმეს სიახლოვეს. არ იყო ნიშანი ცხოვრების არსად.
  
  
  მდინარე — რასაც ისინი მოუწოდა აშშ-მიედინებოდა ყინული და თოვლი, როგორც კანალიზაციის მილები. იგი ეჭვობს, რომ ეს იქნებოდა გაყინვას ნორმალური ზამთარი. ხეები და ბუჩქები, წააქცია მიერ ქარიშხალი, იყო გაუძღვება მათ შორის კლდეებს შუა. ხეები ჩამოყალიბდა უხეში dam გარშემო, გაჭიმვა ერთი ბანკის სხვა.
  
  
  ის გადავიდა მარჯვნივ მეშვეობით ზედაპირული დეპრესიის მიმართ cliff. გარშემო ჩანჩქერი, უბრალოდ ადრე მდინარე დაიცალა შევიდა ხეობაში, დიდი ნაძვის ხე დაეცა. ის იყო, ნახევარი ბანკი, ნახევარი მდინარე. ქვედა ტოტები იყო ღრმა ქვეშ თოვლი, მაგრამ ფესვები ჯერ კიდევ ჩანდა, სუფთა. ეს იმას ნიშნავდა, რომ ხე უკვე წაქცეულია სულ ცოტა ხნის წინ.
  
  
  მისი შეჩერდა აქ. ერთი თემა თოკზე მიბმული მისი ხე. მან მიბმული სხვა სიმებიანი მის გარშემო წელის. მან გადალახა გაყინული მდინარე და გაემგზავრა ჩანჩქერი. Walking on ice მდინარეების იქნებოდა ადვილი, მაგრამ მე არ მინდა, რომ იყოს აღმოაჩინეს. ჩემი გეგმა იყო მარტივი. იმ დროს, მან გამოიყენა სრული სიგრძის თოკი, ის იქნებოდა მჭიდრო საკმარისი ჩანჩქერი განათავსოს Tamara-ს კარგად შენიღბული ყუმბარა და განადგურება bulky კაშხალი. ის იყო იმედი იმისა, რომ ახლად ჩამოყალიბებული ყინულის არ იქნებოდა სრულიად უცნობია. თუ ყინულის დაარღვია, ეს დაგროვილი მასა რომ gush ქვემოთ, როგორიცაა წყალი გარშემო წყალსაცავი. Polencia სწორი იყო ქვემოთ ხეობაში. მოსახლეობის გაქრა. მხოლოდ Zembla ის მამაკაცის და გადამცემი დარჩა ქალაქში.
  
  
  ეს არ იყო უსაფრთხო. ყუმბარა ვერ წავიდა off ადრე მე მიაღწია უსაფრთხოების ხეები. კედლის თოვლის და ყინულის, რომ slide გასწვრივ კიდეზე საათზე breakneck სიჩქარე. შედეგი იქნება, როგორც სასიკვდილო, როგორც მეწყერი. და მე არ ვაპირებ მოდით თავს დაიჭირეს, რომ maelstrom. მან არ იცის, არაფერი ignition timing პარამეტრები. თოკზე იყო ჩემი ერთადერთი იმედი.
  
  
  კაშხალი ჯერ კიდევ თხუთმეტი მეტრის მოშორებით, კიდევ ათი. მისი გზა იყო mimmo twigs და კლდეები. იგი გაიმართა მანდარინი ბომბი, ერთი მხრივ, ავტომატური პისტოლეტი სხვა. ვფიქრობდი, ისმის ხმები, მაგრამ მე ვერ ვხედავ ვერაფერს. არ არის ხანგრძლივი. მისი მცოცავი ვარსკვლავი, ჩემი მიზანია და ჩემი სხეული იყო, როგორც დაბალი, რაც მხოლოდ ჰერები შეიძლება წარმართონ მეტი. მან თითქმის მიაღწია cliff, როდესაც ის ისმის ხმები ერთხელ. ამ დროს არ იყო შეცდომა! ზოგიერთი მამაკაცი შეიჭრა ნაძვის grove. ისინი ფეხით მიმართ მდინარე. Ih ხმები გაიმეორა მეშვეობით თოვლი. მე შეიძლება ნათლად გვესმის, რას ამბობდნენ. "...არსებობს ნაკვალევი აქ, მე ვუთხარი, მეგონა, რომ დავინახე, რაღაც უცნაური. ის არ შეიძლება იყოს შორს.
  
  
  იყო შესვლა sticking out of ice შესახებ მეტრის დაშორებით მე. ის dived შევიდა ამ თავშესაფარი ყინულის და აღმოჩნდა, ოთახი rustling ფილიალში. ჩემი pursuers უნდა არ გამიგია მე. მისი სუნთქვა დაიჭირეს, რუსეთის პისტოლეტი მზად, რომ ცეცხლი ჩემი მხრივ. კიდევ ერთი ხმა ისმის მისი ყვირილი ესპანური. 'მსოფლიო. კენჭისყრის თოკზე. მიდის მასშტაბით მდინარე.
  
  
  მისი, გადახედა მკვდარი ფილიალში. მან ვერ გაარჩია ოთხი მოღვაწეები შეჩერების სანაპიროზე. მამაკაცები იყვნენ ტარება უფორმო ფორმა ემბლემა, რომელიც მას უნახავს, სანამ ტაძარში. Ih ხელთათმანიან მუშტებით იცავდნენ მათი იარაღი, როგორც მათ დაიწყო რუხი ყინულის. მსუბუქი ნიავი ქროდა, რაც ihk გამყარებაში მათი ორგანოები. "როგორც ცივი, როგორც თქვენი დის", - ამბობს მესამე, chuckling. 'Hi!'მეორე კაცი უპასუხა უხამსი ჟესტი. "მიიღოს თოკზე, ხოსე. მოდით ვნახოთ, თუ თქვენ კარგი მეთევზე.
  
  
  მან მიაღწია თოკზე მის გარშემო წელის და გაერთიანებული იგი. იგი არ იყო იძულებული გადაღება ოთხი ბიჭები სამჯერ. იგი დაეცა თოკზე და უყურებს მას wriggle ყინული. მან ქვეცნობიერად დააყენა მისი მარცხენა ხელი, ერთი Tamara ' s ბომბი. წვეთი სისხლის მოულოდნელად ჩამოყალიბდა ჩემს შუბლზე. მან დაიწყო ხელყუმბარა disbelief. მისი შემთხვევით გატეხილი ანთება tube სამი მეოთხედი გზა. სავარაუდოდ, ეს მაშინ მოხდა, როდესაც ის საპირისპირო მხარეს ამისთვის საფარი. სამი მეოთხედი რა? Shell იყო cocked და შეიძლება აფეთქდეს ნებისმიერ მომენტში, მაგრამ როდის? მე crouched ქვემოთ უკან დაეცა ხე, მაინტერესებს, თუ ყუმბარა რომ აფეთქდეს ჩემი სახე. მოულოდნელად გავიგე მას: "Oye მეგობრებს ! კვალდაკვალ Ombre. იქ ვიღაც იჯდა მდინარის მიერ!
  
  
  ოთხი კაცი მოვიდა, ღიად at me. ერთი მოხრილი მისი უფროსი შესწავლა სიმღერები. ყველა მათგანს ჰქონდა იარაღი ხელში, მზად არის ცეცხლი. ეს იყო ყურადღებით მიერ Tamara-ს პისტოლეტი ლიდერი ოთხი. ის იყო მხოლოდ ოცი ეზოების დაშორებით, როდესაც ის კადრი მისი კიდევ ერთხელ. მისი, დაინახა კაცი დაიბრუნოს მისი მკლავი და დაეცემა, რათა დააჩოქა. მე მარცხენა მისი მანდარინი ბომბი ჩანგალი ფილიალი. Odin ' s დარჩენილი ტრიო დაეცა და დაეცა, ბინა on ice. დანარჩენი ორი დაუყოვნებლივ გახსნეს ცეცხლი. ტყვიები გამოეკიდა მას შემდეგ, რაც piles თოვლისა და ყინულის shards, რომ ავნებს ჩემი სახე. ეს მოიგო რამდენიმე წამში მადლობა მოულოდნელი ეფექტი. მაშინ ეს ბიჭები მიზანი იქნება უკეთესი. და იგი თითქმის ih მისი ღირსშესანიშნაობები. ისინი ვერ გამოგრჩეთ.
  
  
  წამი ჰქონდა სრულიად გავიდა, როდესაც ყუმბარა აფეთქდა. აფეთქება მოხვდა ჩემს უკან, როგორიცაა რკინის მუშტი. ვიგრძენი, ყინულის shake ქვეშ ჩემი ფეხები, როგორც აფეთქება დახიეს მეშვეობით უხეში კაშხალი. ეს გაფრინდა მეშვეობით ჰაერში, დაეშვა ისევ და სავალი ნაწილიდან გადავიდა. მე მოხვდა ღვარცოფი, ყინული, თოვლი და ხის. მან მოისმინა სხვა მამაკაცის ყვირილის როგორც thunder აფეთქების შედეგად გარდაიცვალა მოშორებით... და შემდეგ ყინულის ზანზარებდა ერთად ავის მომასწავებელი roar. ცივი წყლის ქვეშ ყინული არ ჰქონდა გაყინული ჯერ. ახლა დაიწყო ნაკადის სწრაფად გასწვრივ კიდეზე crater. ყინულის ამოიოხრა და shuddered ქვეშ მძიმე წნეხი; ეს დაიწყო მოხსნა. დიდი ხვრელია გახდა ხილული. ყინულის მასა აღარ გაიმართა და უკან ერთად, ნარჩენების ტყეში, დაიწყო slide როგორც მასიური გაყინული halibut მეშვეობით ზღვარზე ზედა ქალაქში.
  
  
  იგი ცდილობდა მისაღებად. ყინულის ცეკვავდა და shake-up და down. იგი დაეცა დააჩოქა ერთხელ. ის კი ვერ სეირნობისას რამდენიმე მეტრში სანაპიროზე. ის მოხვდა sideways მისი pursuers. კაცი, რომელიც გადაღებულია მისი იყო წასული. ყველა მე ვერ ვხედავ იყო ხელშია, რომლებიც უიმედოდ grabbing ვარგა. იგი დაეცა მეშვეობით crevice ყინული. სხვები slithered და ყვიროდა. მას არ შეეძლო არაფრის, მაგრამ cling ფილიალებში ხე. გაათავისუფლა მდინარე მოაწყდა ძალადობრივად მეშვეობით ათი ფეხით უფსკრული. ორივე ბანკების საერთო ძლიერი მიმდინარე. Odin გარშემო Zembla ის ხალხი ცდილობდა გავიდნენ გარშემო ამ bubbling შადრევანი. ყინულის დაარღვია. ერთი ტირილი და მძვინვარებს წყალდიდობის შთანთქა ego. ორი დარჩენილი მამაკაცები howled, როგორიცაა მამაკაცის წინაშე სიკვდილი. არ იყო არაფერი. სტაბილურად ჩვენ slid მიმართ cliff. მოცულობით ყინული და რჩება ხეები გაარტყა ჩვენთან ყველა მხრიდან.
  
  
  ყველაზე ჩანჩქერი ჰგავდა გიგანტური მორევი. ყველაფერი იყო დაწნული და მიმდინარეობს გამოყვანილია შევიდა ცენტრი vortex. მე sucked შევიდა იგი საშინელი gurgling ხმა. მაშინ იგი დაეცა.
  
  
  მე მიაღწია უიმედოდ არაფერი რომ შეიძლება ნელი ჩემი წარმოშობის. მე მოგვეწონა ის, მოგვეწონა შესვლა, დავკარგე ego ერთხელ, მაგრამ მე წაიღეს ისევ. ბევრი ფილიალები იყო წაკვეთილია ან გატეხილი ახლოს მაგისტრალური. მაგრამ არ იყვნენ ჯერ კიდევ საკმარისი twigs და ნემსები არბილებს ჩემი დაეცემა. Stahl-ის ხმაური არის ხმამაღალი. ეს იყო, თითქოს უსაფრთხოების სარქველები ათასი ორთქლის ქვაბები მქონდა მოულოდნელად გაიხსნა გამოშვების ჭარბი ორთქლის. თოვლისა და ყინულის შეედინება ცენტრში Polencia. მთელი ქალაქი მოიცვა მასობრივი ყინულის, რომ სწრაფად გაიზარდა და წაიქცა. მისი იყო ცენტრში ამ maelstrom, როდესაც gawking თვალები შევიდა მაგისტრალური ფარული ხე ჩემი ფეხები.
  
  
  მან დაიწყო wide-eyed იმ მამაკაცების ჯგუფს. ისინი გამოაძევეს ქალაქის ირგვლივ და გაბნეულია მთელს უბრალო. ამასობაში, მე როგორც ესროლეს. ყველა მე შეიძლება არ იყო, გათიშეთ გარშემო და ლოცულობენ. მე იმედი ვიყავი, მოძრავი, ისე სწრაფად, რომ ისინი ვერ მოხვდა ჩემთან. არა, მაგრამ ძალიან სწრაფად, ან იმიტომ, რომ მაშინ მე მინდა შესვენება ჩემი კისერი. ის იყო დაჭერილი maelstrom ჩქარობენ წყალი, ქანების და ხეები. Gawk გააკრიტიკა ფილიალი ბალახის უფლება ჩემი ყური. კიდევ ერთი gawk ერთად მეტალიკი screech ricocheted off boulder, რომ mimmo გავიდა. ეს მე დაძაბული up in შიში. მდინარე მაშინ დაარტყა ველი სართული ძალის წყალობით. მე გუნდი off ჩემი ფეხები და დააგდეს სადღაც. უხილავი ობიექტები გააკრიტიკა შევიდა ჩემთვის. მე მოიცვა მიერ ტალღების ყინულოვანი წყალი, სანამ ის აღმოჩნდა შავი სანამ ჩემი თვალით.
  
  
  ძლიერი მიმდინარე მომიყვანე უკან ზედაპირზე, სანამ მივხვდი, რა ხდებოდა. შუა ნაწილამდე იყვნენ მეშვეობით გაბრტყელებული და თითქმის მთლიანად განადგურებული სოფლის მისი, მივიდა ზედაპირზე. მე დაუშინეს up წყალი და მკერავი იცის, სხვა რა shit. მისი ცდილობს ბანაობა. A stab უკან მე დაეცემა. მე არ გააკეთა რაიმე პროგრესი. ამიტომ, - განაგრძო მან უნდა დარჩეს ადგილი შეინარჩუნოს თავისი უფროსი ზემოთ წყალი. მისი, იმედი გამოთქვა, რომ ეს გზა ასევე ასტიმულირებს ჩემი სისხლის მიმოქცევას. ასე იყო, რომ Arctic Ocean. ნებისმიერ შემთხვევაში, ჩემი შანსი გადარჩენის არ იყო ბევრად უფრო მაღალი! კიდევ ერთი კადრი იყო გაგზავნილი შემდეგ ჩემთვის. მაშინ ის იყო გარეთ სპექტრი, ახლოს რა უნდა ყოფილიყო ეკლესია Polencia.
  
  
  მდინარე შემოვიდა wildly. ჩემი სისხლი გაყინვის ჩემს ძარღვებში. ჩემი ნერვები იყო numb. მე ვერ ვგრძნობ მისი აღარ. ტყვიის წონით, როგორც ჩანს, გაერთიანებულია ჩემი ხელები და ფეხები. ის წავიდა ქვეშ, დაარღვია ზედაპირზე, და დაიწყო ჩაძირვა ერთხელ.
  
  
  'ნიკ! ნიკ, დაველოდოთ...
  
  
  ხმა მოვიდა გარშემო ნისლი, სადღაც შორს. მან ჩაიქნია ხელი convulsively. ძლიერი ხელის მოიცვა ჩემი მაჯის. ის tugged მისი და ცდილობდა დახმარებას სთხოვს. მისი იბრძოდა მიმდინარე. ის იბრძოდა სურვილი, უარი თქვას. ის იბრძოდა თითქმის დაუძლეველი სურვილი წასვლა სძინავთ და ჩაძირვაში შევიდა ყველაზე დიდი აღება მსოფლიოში. მაგრამ ხელი არ დავთმობთ და განაგრძო pull me. საბოლოოდ, მან იგრძნო, მყარი საფუძველი. მე ჯერ კიდევ ისხდნენ. წყლის მიანიშნებდნენ გარშემო ჩემი thighs, მუხლებზე, და ankles... და მერე გაფრინდა! მან რამდენიმე ცვალებადი ნაბიჯები და ჩამოინგრა.
  
  
  'მეტსახელი. მადლობა ღმერთს. მე შეიძლება მოვისმინოთ ტრემორი მისი ხმა. დიდი ცრემლები welled up თამარის თვალები. "მადლობა ღმერთს, თქვენ გადაცურა საკმაოდ ახლოს სანაპიროზე, რათა ადვილად დაიჭირეს." თქვენ ყველა უფლება?"
  
  
  "არაფერი მსგავსი. ჩემი ხმა დაბზარულია. იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი wearily და დაიწყო Nah. ეს კარგია, რომ აქვს ქალს, იზრუნეთ თქვენ, ვფიქრობდი.
  
  
  
  
  თავი 9
  
  
  
  
  ეს იყო საღამოს, როდესაც ჩვენ დაბრუნდა Tamara ' s Cessna. არ იყო ვარსკვლავი ცაში ჩვენთვის. უეცარი თავსხმა თოვლი დაფარული ხეები და დაფარული ადგილზე, რომელიც იყო უკვე დაფარული თეთრი ქსოვილი. ეს იყო ცივი. ყველა სუნთქვა დააზარალებს. ჩემი უნებლიე საცურაო აქვს საერთო ჩემი წარბები და წვერის ფენა ყინვაგამძლე.
  
  
  ჩვენ სასიამოვნოდ გაკვირვებული რათა ენახათ შემღვრეული ბენდი მოსაწყენი ყვითელი სინათლე ცენტრში ტეგუსიგალპა, დედაქალაქში ჰონდურასის. ასე რომ, ჩვენი ვხვდები, იყო სწორი. ქალაქის მისცა სითბო და თავშესაფარი უსახლკარო და დაგრეხილი მართვის გამოიწვევს დაკარგვა. აეროპორტში და გზები რასაც იგი ჯერ კიდევ არ იყო მიტოვებული. ჩვენ მხოლოდ მოკლედ განიხილება შესაძლებლობა აპირებს ქალაქში. მაგრამ ძველი არგუმენტები იყო ერთხელ გადამწყვეტი. ჩვენ დახარჯავს ძალიან ბევრი დრო ეძებს უფლება ხელისუფლებას. მოულოდნელ შემთხვევაში, რომ მათ ნდობის ჩვენთვის, ih-ს დახმარება იქნება საეჭვო, და თუ მათ არ ენდობა, ჩვენ უნდა იყოს დამარცხებული. დასძინა, რომ ეს იყო საფრთხე, რომ ზოგიერთი შეიძლება ითანამშრომლოს Zembla და ფარულად მუშაობს მთავრობის წინააღმდეგ. რეგისტრაციის ზუსტი მონაცემები, ჩვენ არასოდეს არ არის ცნობილი, ვინ ვიყავით საქმე.
  
  
  — და რა ახსნა-განმარტება უნდა მისცეს, თუ რა მოხდა Polencia?" Tamara შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "ნიკ, რომ იყო wildest შეასრულა, მე ოდესმე მინახავს. თუ მე არ ვიცი უკეთესი, მე ვერ მოსისხლე გქონდათ მთელი ბოთლი არაყი.
  
  
  "მისი სასტუმრო იქნება ერთი ფრენკ ახლა," მე ვუპასუხე, snorting. "სხვათა შორის, არც თქვენ გაქვთ უკეთესი იდეა გაანადგუროს ეს მონტაჟი, ჩვენი შეზღუდული რესურსებით?"
  
  
  "ისე ... არა, არა დაუყოვნებლივ, მაგრამ მე მაინც ვფიქრობ, რომ..."
  
  
  "ორშაბათს დილით გულისრევა საწყისი დამრიგებელი!"
  
  
  "რას ნიშნავს, ნიკ?
  
  
  'დაგავიწყდეთ ეს. უბრალოდ გვახსოვდეს, რომ მხოლოდ ერთი გადამცემი განადგურებულია. ორი უფრო წინ. და ჩვენ უნდა "ნუ ეს სულ სამი ტყვია და, რა თქმა უნდა, თქვენი სიგარეტი."
  
  
  "ნიკ, ეს არ არის სამართლიანი! მან განაცხადა, pouting. "არაფერია ცუდი, ჩემი სიგარეტები."
  
  
  "არაფერი Smokey შეიძლება ამის განკურნება დათვი", - ვუთხარი მე. "თქვენ გინდათ, რომ სინათლე მის სიგარეტი?"
  
  
  "არ არის ზუსტად," მან გაიცინა. "ვინ არის Smokey Bear?"
  
  
  "დასჭირდება ძალიან დიდხანს, რომ აგიხსნათ ეს. სხვათა შორის, მე მინდა, მისი სიგარეტის ახლა sip თქვენი არაყი. მაგრამ მხოლოდ ჩემი საკუთარი ბრენდის ოქროს რუპორი.
  
  
  "ოქროს რუპორი! წავიდეთ წინ, შენარჩუნებას აპირებს. რატომ არის ეს აუცილებელი?
  
  
  "ეს არის ჩემი T-ზონაში."
  
  
  "T-ზონაში ?"
  
  
  "ყოვლისშემძლე ღმერთი! თამარა, არ გასწავლით თუ არაფერი ყველა ამ აკადემია Ulyanovsk გამზირზე? თქვენ არ ბოლო თხუთმეტი წუთი მანჰეტენზე.
  
  
  "მაინც ისინი არ ასწავლიან ჩვენს შესახებ T-ზონაში . გარდა ამისა, ეს ხმები უხამსი.
  
  
  ეს იყო ჩემი ტუჩები უნდა ითქვას, რომ ეს არ იყო. მაგრამ მერე გამახსენდა, გაიყიდა ფილმის ის მინდა მინახავს რამდენიმე კვირის წინ. იგი შეიძლება იყოს სწორი. ის, განუბაჟებელი მისი ყელის და growled, " მომეცი ფუნთუშა."
  
  
  მან მომცა ფუნთუშა. ეს იყო ერთი იმ ყველი და peanut კარაქი cookies თქვენ ვაჭრობას მანქანები. ეს იყო ვებ დაფუძნებული საკვები პუნქტის, რომ ჩვენ შეიძლება, მიტოვებული აეროპორტში, და ლიმიტი ჩვენი შესაძლებლობები, ჩვენ კალენდარი შევიდა ვაჭრობას მანქანა და აიღო ათეული პაკეტები ჩვენთან. პატარა შოკოლადის in სავაჭრო მანქანა, მეზობლად იყო, სრულიად უვარგისი, მაშინაც კი, მას შემდეგ, რაც ჩვენ defrosted მათ. შემდეგ, მას შემდეგ, რაც ჩვენი დარბევა, ეს იყო სავსე Cessna ტანკები. Tamara boarded თვითმფრინავი ცარიელი მანქანა, გარეთ ქარი.
  
  
  ჩვენ ჯერ კიდევ არსებობს. ჩვენ Cessna. ძრავის იყო ფუჭად, და გათბობა იყო ჩართული სრული დატვირთვით გალღობა აშშ. ჩვენ ღეჭავდნენ ამ ორცხობილა. მე ეცვა Tamara-ს ქურთუკი მიუხედავად იმისა, რომ ნაღმი საშრობი. ჩემი შარვალი და წინდები მოხდა, რომ ჩემთვის, როგორც ბლოკი ყინულის. ჩვენ ჩხრეკა შენობები საბნები ან მშრალი ტანსაცმელი. არა შედეგი. დროს ევაკუაცია აეროპორტში, ყველაფერი სასარგებლოა, როგორც ჩანს, იყო მიღებული, მათ. მას შევხედე, თამარა რბილი მწვანე შუქი დაფა. მისი სიგრილე, სიძლიერე და სიმამაცე, მაინც აღფრთოვანებული. იგი იბრძოდა, აგინა, და დამეხმარა აღორძინება me in the land Rover . მე ვიყავი ახლოს ამოწურვის შემდეგ ჩვენ აიცილა დარჩენილი რამდენიმე ბიჭები Zembla ჰქონდა მოთავსებული ახლა-განადგურებული Polencia. მან გაამართლა. ის იყო მართვის ყველა გზა უკან. ჩვენ ამტკიცებდა, იმის შესახებ, მან უნდა მიიღოს off მისი sodden ტანსაცმელი და გაყინვას, მისი შიშველი უკანალი, ან დარჩება მათ და მოკრძალებულად გადაიქცევა ბლოკი ყინულის. და ბოლოს, ჩვენ მოვიდა კომპრომისი. მე აფრინდა მისი პიჯაკი და პერანგი და მისი ქურთუკი. დანარჩენი იძულებული გახდა, მშრალი სწორად.
  
  
  ახლა, რომ ჩვენ საბოლოოდ შეძლო rest in peace, ცხადი იყო, რომ თამარი ასევე ბოლოს მისი ძალა. იგი საქართველოს აწარმოებს ორი სრული დღე და ღამე. მისი სახე და პოზა აჩვენა, დაღლილობის ნიშნებს. მე ვერ გავაკეთეთ, ბევრად უკეთესი. Tamara ჩანდა, crumbs მისი წრე და licked მისი თითების.
  
  
  "კარგი. და სად არის? Puntarenas, კოსტა-რიკაში?
  
  
  "არა. მე შეარყია ჩემი უფროსი.
  
  
  "მაგრამ, ნიკ, პანამის ღირს მრავალი სხვა, რომ სამხრეთ! თქვენ არ ვფიქრობ, რომ...
  
  
  "დიახ, ჩვენ წასვლა Puntarenas პირველი," მე ვთქვი, შეწყვეტის, მისი პროტესტი ... შეხედეთ თქვენ, თამარა. თქვენ მკვდარი დაღლილი. შემეძლო ფრენა თვითმფრინავი, თქვენ, მაგრამ მე არ ვფიქრობ, რომ ბევრი ადამიანი უკეთესი. და ამ სახის ამინდი, ეს იქნება საკმაოდ damn იმისთვის, რომ უბრალოდ დარჩება ჰაერში. ჩვენ უნდა მიიღოთ გარკვეული დანარჩენი.
  
  
  — მაგრამ ჩვენ არ გვაქვს დრო, რომ.
  
  
  "მაშინ ჩვენ უნდა მოვძებნოთ დროს", - ვუთხარი მტკიცედ. მან შემომხედა questioningly, შემდეგ ამოიოხრა. "თქვენ უფლება, ნიკა, როგორც ყოველთვის. რამდენიმე საათის სარდაფებიც იქნება გამოსავალი.
  
  
  Cessna 150 არ არის განკუთვნილი სარდაფებიც. მაგრამ თამარა უკვე მომზადებულია კიდევ ერთი სიურპრიზი ჩემთვის. Nah ჰქონდა reclining ადგილების, რომლებიც ხშირად გვხვდება მანქანები ამ დღეებში. დაკეცილი უკან, ისინი გარკვეულწილად მოუხერხებელი საწოლები, მაგრამ თქვენ ვერ სძინავთ მათ. ისე, ეს არ იყო FAA-ს სია, საჭირო აღჭურვილობა, მაგრამ თამარა არ ჩანს ზრუნვა, ძალიან ბევრი ჩვენს შესახებ უსაფრთხოების ნორმები. ამ ეტაპზე, მე არ მაინტერესებს ან. ჩვენ გაუწოდა, თითოეული საკუთარი სკამი, დაახლოებით რვა სთ სხვა. ჩვენ იწვა სიჩუმე, ხოლო, ეძებს ერთმანეთს. დუმილი გახდა რეპრესიული.
  
  
  "ჩვენ არ შეგვიძლია უბრალოდ დატოვონ ძრავის გაშვებული ყველა ღამით," მან დაიწყო.
  
  
  "არა.'
  
  
  "ეს უნდა იყოს ძალიან ცივი გარეშე აქ რაღაც თბილი."
  
  
  ერთი წუთის დუმილი. ატმოსფერო ბრალად უსიტყვო სურვილები და მაცდური აზრები. "ჩვენ შეგვიძლია გაუზიაროთ თქვენი ქურთუკი, მაშინ ჩვენ არ მიიღეთ ცივი," მან საბოლოოდ უთხრა.
  
  
  დიახ, იგი დათანხმდა. იგი ადგა და გამორთულია ანთება. ძრავის coughed რამდენჯერმე და მერე შეფერხდა. უეცრად სიჩუმე დაეცა მეტი us. Tamara იშურებდნენ... მან ნელა ზის ქვემოთ მომავალი ჩემთვის, ჩემი ვიწრო ადგილს. გთხოვოთ სახე ჩემთვის, მან გაუწოდა მისი სრული სიმაღლე. მან გახსნა მისი ქურთუკი და გახვეული ჩვენთვის ეს. მას გაიმართა მისი სხეულის მას. მისი მრგვალი, მაღალი ძუძუს იგრძნო, გაყინული ვაშლი, ჩემი შიშველი მკერდზე, როგორც იგი ავტომატურად snuggled up to me. ჩვენი thighs შეეხო. A shiver გაიქცა მეშვეობით მისი. და ეს არ იყო ცივი.
  
  
  მას არ სურს, რომ მისი შეშინება ან ავნებს მას. მჭირდება, ძალიან ბევრი სხვა რამ. მოულოდნელად ხდება მისი შეყვარებული იყო, ძალიან სარისკო. მაგრამ მე ვერ აკონტროლებენ ჩემი ხელები აღარ. ნელა და unstoppably, ისინი დაეშვა, რომ მისი სუსტი წელის და მისი შალის სვიტრი. ჩემი თითების slid ნაზად მისი taut, ბინა კუჭის. მე ვერ ვგრძნობ მისი trembling ქვეშ ჩემი შეხება. Searing, constricting სითბოს მოაწყდა მეშვეობით ჩემი სხეული. ჩემი მხრივ, ეალერსება მისი ხავერდოვანი კანი, ეძებს, იმედით. და შემდეგ მან ჩათვალა, რომ ის — ჩხვლეტის throb, ბუნდოვანი, მაგრამ მნიშვნელოვანი რევმატიზმი.
  
  
  ჩვენ kissed. ზარმაცი და გახელება, პირველ რიგში. მაშინ უფრო რთული. Smoldering ვნება, როგორც ჩანს, სროლების მდე თამარა. მისი სხეულის შეარყია ჩემი ხელები ტალღოვანი მოძრაობები. მისი პირი იყო, როგორც მწარე ნაყოფი. ის shivered და დაძაბული ქვეშ ძალა მისი იკისროს. საბოლოოდ, მან დაარღვია უფასო. მან გაიცინა. ამაყი, თვით-კმაყოფილი ღიმილი, თითქოს დამცინავი, ჩემი სურვილი. მაგრამ თუ იგი დაცინვა არაფერი, ეს იყო საკუთარი სურვილი, არ აფეთქდა. არ იყო სისასტიკე ან ფარული მოტივი, მისი ღიმილი.
  
  
  მან ვერ გაუძლო ჩემი ხელები. მეორეს მხრივ, იგი ჩუმად მოუწოდა მე მისი მოძრაობები, სანამ ჩვენ იწვა შიშველი გვერდით. სალონში იყო, ცხელი და ნოტიო, და არა მხოლოდ თბება. ნელა და მშვიდად, ის გამოყვანილია მისი ქურთუკი უკან. მისი ყოფილა ვნებათაღელვა nah, ნამდვილად ვნებათაღელვა nah, ყველა გზა. მისი რბილი, ელვარე კანზე, მისი სურნელი მათი crimson თავი, მისი აყვავებულ პირში რომ ვარდი და დაეცა მასთან, სწრაფი სუნთქვა, მისი მრგვალი, რბილი thighs, რომელიც გადაიქცა გრძელი, ლამაზი ფეხები. ჩემი თვალით შთანთქა მისი. მან ჩანდა საყვარელი. მან ჩატარდა მისი იარაღის hug me. "ნიკა, ნიკა... — რა არის ეს?" მან ჩურჩულით. "თქვენ იმდენად ძლიერი, ასეთი ნამდვილი ადამიანი. ხმა, როგორც ეს უნდა იყოს დღეს, ხმა, როგორც მე ვაძლევ თავს, რომ თქვენ. არ დევს, არ ხრიკები. არ არის რუსეთი და ამერიკა. უბრალოდ მამაკაცი და ქალი ერთად... მე kissed ერთი სარძევე ნაზად, მერე მეორე. მან flinched, მოგვეწონა ჩემი თმა, და გამოყვანილია ჩემთვის კიდევ ერთი გოგონა. ჩემი მხრივ slid შორის მისი ფეხები და შემდეგ რბილი შიგნით მისი thighs. მისი hips სიმშვიდეს. მისი მუხლებზე გავრცელების ფართო, მოწვევისთვის მიიღოს მისი მთლიანად.
  
  
  მან გააკეთა us გააფართოვოს დასრულდა ჩვენი პატარა სავარძელი. ახლა ჩვენ რაღაც. ეს არის ქვედა. ერთ-ერთი მისი ხანგრძლივი, wobbly ფეხები ეკიდა ბოლოს თავმჯდომარე, მხარს უჭერს ჩვენი ორგანოები. ნელა, მან შეამცირა მისი ხელის შორის ჩვენი ორგანოები. იგი დაპრესილი მე ნაზად წინააღმდეგ მისი სველი, თბილი, quivering ხორცი. პატარა, ცელქი წრეების, მან დაიწყო wriggle და squirm. მისი თითების ერთად დაპრესილი me შევიდა nah.
  
  
  "Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!" მან breathlessly ამოიოხრა. ეს იყო, თითქოს მან სრულიად შთანთქა me up შიგნით მისი. მისი სხეულის twisted. კვნესა დიდი სიამოვნებით, მან დაიწყო მისი ფეხები. მისი იარაღი და ფეხები გახვეული გარშემო ჩემი დაძაბული, მობილური ორგანოს. Chill გაიქცა ქვემოთ ჩემი ხერხემლის. მან იგრძნო, მისი კუნთების გამკაცრდეს, თითქოს ისინი აღარ ნაწილი მისი სხეული. მოხვდა მისი. ყველა მისი სული და სხეული, მე ვიყავი ნეტარი ნეტარება ამ მომენტში. მან გახვეული მისი ფეხები კიდევ უფრო მჭიდრო გარშემო ჩემი ცახცახი thighs. მისი ვნებიანი თითების მასაჟი ჩემთვის რიტმული მოძრაობები. ჩემი pent-მდე ექსტაზი დაღვრილი out სიღრმეში nah. ის shuddered. მან ვეღარ აკონტროლებს მისი მოძრაობები.
  
  
  Tamara ' s თითების გათხრილი სიღრმეში ჩემი ხორცი. მაინც licking, იგი squeezed ჩემთვის შორის მისი უსუსურად taut thighs. მან moaned და moaned ქვეშ ჩემთვის, როგორც მისი საკუთარი ვნება გაშლილი ერთად ძალის მოქცევითი ტალღა. ჩვენი ორგანოები შეარყია convulsively. ეს არ ჩანს, უნდა დამთავრდეს.
  
  
  როცა ეს ყველაფერი დასრულდა, ჩვენ დადონ ხნით აღარ, ამოწურა და სრული. ბაგეს clenched. ხმა, ჩვენი სუნთქვის იყო ღრმა და მძიმე.
  
  
  "ნიკ," მან ჩურჩულით, როგორც ჩვენ, დაიწყო დაეცემა შევიდა ღრმა ძილის.
  
  
  'ქალკაცა, მარტო ...?'
  
  
  "ნიკ, რომელიც Smokey Bear?"
  
  
  
  
  თავი 10
  
  
  
  
  კოსტა-რიკაში, ასევე, შედგება ძირითადად მთები. ზოგიერთი მათგანი მიძინებული ვულკანები, რომელიც ზოგჯერ აღწევს, სიმაღლე-ზე მეტი სამი ათასი მეტრი. მაგრამ თეორიულად, თუნდაც ყველაზე დიდი ნაწილი დაბლობი იყო, ახლა ამ სიმაღლეზე. მთები towered ზემოთ მას წარმოუდგენელ სიმაღლეზე. როგორც პოლკოვნიკი Zembla იწინასწარმეტყველა, ამინდი უარესდება, იმის გამო, რომ ძალის სფეროში დარღვევა. ახლა, რომ ორი გადამცემი განადგურდა, კაშხალი-ის სახელურები დაიხურა. საქართველოს blizzards, რომ თამარა და მე გამოცდილი ჰონდურასის გადაიქცა ქარიშხალი.
  
  
  საშინელი ცივი მოიცვა აეროპორტში, როგორც ჩვენ გაფრინდა სამხრეთ გვიან ღამით. Tamara გაფრინდა ფართო arc მეტი წყნარ ოკეანეში, რათა თავიდან ავიცილოთ ქარიშხალი მაქსიმალურად. მაგრამ, როგორც აღმოჩნდა, შიდა მიმართ Puntarenas, ჩვენ დაიჭირეს ყმუილი, blinding ქარბუქის. მიუხედავად ამისა, თამარა მოახერხა მიწის თვითმფრინავი უსაფრთხოდ მინდვრის მახლობლად, ეს კოსტა-რიკის საპორტო ქალაქი. Cessna-ს ფრთები იყო დაფარული სქელი ფენით ყინულის. დე-icers არ გამართავს.
  
  
  ორი ranchers ჩვენ დაეშვა შემდეგი ფლობდა 1940 Buick ოთხკარიანი სედანი. მანქანა იყო უზრუნველყოფილი რკინის მავთული. უკან ადგილს მისცა გზა ქათამი. ფერმერი არ მინდა ნიკარაგუის ფული, ძალიან ბევრი, მაგრამ ჩვენ არ გვაქვს რაიმე გადახდის სხვა საშუალებები. ჩვენ ასევე ნამდვილად არ მომწონს ის ფაქტი, რომ ჩვენ უნდა გადაეხადა ათჯერ ყოველდღიური ფასი ამ იშვიათი. ჩვენ გამოეკიდა rooster გარშემო ვან და წავიდა off.
  
  
  კონტრასტი მაღალმთიან ჰონდურასის და სანაპირო რეგიონში, კოსტა რიკა იყო დაუყოვნებლივ შესამჩნევი. თოვლი დაეცა იქ ტყე იყო, ჯერ კიდევ რბილი. აქ, ქარი ააფეთქეს თავისუფლად მასშტაბით დიდი ხარჯების Nicoya Bay . თოვლი იყო წყალში გადაყრილი საწყისი ვაკეზე და დაგროვილი ხეობები ან ქვეშ თავშესაფარი შენობები და clumps ხეები. ქარი ქროდა ჩვენთვის ყველა მიმართულებით. სტუმრებთან ქარის ზოგჯერ მანქანას სახიფათოდ ახლოს სანიაღვრე არხები, რომელიც გაიქცა პარალელურად ორივე მხარეს გზის. ზოგჯერ ჩვენ თითქმის იდგა ჯერ კიდევ მაშინ, როდესაც ქალაქის და თოვლი ცვიოდა ჩვენს წინააღმდეგ. მუდმივი ქარი აღმოჩნდა თოვლი და ქალაქში შევიდა ყინულის მასა, რომელიც თანდათან გაყინვის შევიდა კონკრეტულ-მყარი ქერქი. ეს creaked, როგორც ჩვენ გავიდა ego. ცა იყო კაშკაშა თეთრი, სავსე მოსაზრებები და მბჟუტავი განათება. ეს საოცარი, რომ ასეთი ინტენსიური ცივი და ასეთი კაშკაშა სილამაზის შეიძლება იყოს კომბინირებული. კომბინაცია ამ ორი მომენტი ბრმა ჩემთვის, როგორც მე როდი საჭე. მე ძლივს ვხედავ ფილიალებში ხეები და ბუჩქები მონა, აშშ. მანქანა მოხვდა ihs ერთი. Tamara snuggled ჩემთან თბილი ცოტა.
  
  
  საბოლოოდ, ჩვენ slipped შევიდა Puntarenas. ეს არის ძირითადი პორტი კოსტა-რიკაში ოკეანეში. ქალაქში მდებარეობს დაახლოებით 140 კმ-ით დასავლეთით დედაქალაქში San Jose. ეს, როგორც წესი, ქალაქის მოსახლეობის 30000-ზე მეტი ადამიანი. ახლა იგი უფრო ჰგავდა, ცარიელი სასაფლაოზე. იქ იყო არავინ ჩანდა. კი ცხოველები, რომ tac ნაწილები roam ასეთი ქალაქებში. ძველი საკრუიზო გემი და რამდენიმე tuna trawlers იყო გაუძღვება harbor. ისინი გაყინული ყინული. ქალაქი, თოვლი, და ყმუილი ქარი dented გემები და დაიწყო მათი ანძები.
  
  
  ჩვენ განაგრძო მართვის ყველაზე მექანიზმი. ჩვენ ეჭვი, რომ ყველა Vacaciones ნაწილი იყო ტურისტული კურორტი, მეორე მხარეს harbor. მოვედით Skipper ნახვა ყავა. მოწევა billowed გარშემო ბუხარი და წითელი დიზელის ზედმეტად ნათელი ღუმელი ანათებს მეშვეობით windows. მისი შეწყვიტა. Tamara წავიდა შიგნით ითხოვენ მიმართულებით. როდესაც იგი დაბრუნდა, იგი შესამჩნევად ფერმკრთალი. "ეს საშინელი, იქ, ნიკ", - განაცხადა მან, მისი ხმა იმუქრება. "როგორც ჩანს, მთელი ფართი არის. ქალები და ბავშვები shiver წინ გაჩნდა. მამაკაცი დგას მის გარშემო, და სახლიდან apathetically. ისინი დაბნეული. ისინი შეშინებული და თითქმის საკვების გარეშე. Odin მათ გარშემო მითხრა, რომ არ იყო არაფერი ჭამა საკათედრო ტაძარში, სადაც კიდევ უფრო მეტი ადამიანი იჯდა. ისინი მოკვდებიან, ნიკ. ჩვენ უნდა დააყენოს თემა ეს!
  
  
  იგი ხემიანი მისი ფეხები soothingly. "ჩვენ ყველაფერი შეგვიძლია. სად არის ყველას დარბაზში?
  
  
  მან თავი დაუქნია, სამწუხაროდ. "რა ვქნათ, როდესაც ჩვენ იქ, ნიკ? თქვენ არ შემიძლია ვთქვა, რომ მის Mohada გამოგვიგზავნა. ისინი არასოდეს არ იყიდით! უფრო მეტიც, ჩვენ არ ვიცით, თუ არსებობს რაიმე Zembla მხარდამჭერები სასტუმროში. ისინი შეიძლება იყოს იქ, მაგრამ გადამცემი შეიძლება გადამალული ყველგან.
  
  
  "მე ვიცი, მაგრამ ჩვენ უნდა დაიწყოს სადღაც, თამარა, როგორც Polencia."
  
  
  საბოლოოდ, ჩვენ მოვიდა ფართო ბულვარი, სასტუმროები, ბარები, და სუვენირების მაღაზიები. შედეგად გაიზრდება ტურიზმის გასული ხუთი წლის განმავლობაში, ისინი არ mushroomed წვიმის შემდეგ. ყველა Vacaciones იყო ერთ გარშემო უდიდესი შენობები. ეს იყო გამოეყო გზის ნახევრად წრიული driveway. გზიდან, ჩანდა, დიდი chrome, ცხვირი პატარა აივნით. ორი ქვედა სართულები უკვე გაფართოებული გარს მზე ტერასა და უკვე გაყინული საცურაო აუზი. მთელი საიტი იყო გარშემორტყმული მაღალი ქვის კედელი.
  
  
  თხუთმეტი მეტრში, შესასვლელი, ვიწრო შესასვლელი იყო გადაკეტილი Fiat მანქანა. Trickle კვამლის გაიქცა გამოსაბოლქვი მილი. ასე რომ, ძრავა იყო გაშვებული. ფანჯრები დახურული იყო. მაგრამ, როდესაც ეს გააჩერა, კარი მომდევნო მძღოლი მაშინვე გახსნა, და კაცი გამოვიდა nah. მან დატოვა კარი ღია, ახლოვდება ჩვენთვის. უკან, მან დაინახა ერთი კაცი მართავდა. როგორც მამაკაცები მართავდნენ ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღი დაუმიზნა Buick. მან ყურადღებით გაყვანილია მისი იარაღი და განთავსდება ego ადგილს მომდევნო მას. ჩატარების იარაღი მისი მარჯვენა ხელი, ის შემოვიდა down the window, მისი მარცხენა. ჰერები დარჩება თავაზიანი რაც შეიძლება დიდხანს.
  
  
  "Senor?" კაცი მკითხა საეჭვოდ გამოიყურება.
  
  
  "შეიძლება თქვენ გადატანა თქვენი ავტომობილი," ვუთხარი მე. "ჩვენ გვინდა წასვლა სასტუმრო."
  
  
  "სასტუმროში არის სრული. ახალი სტუმრებს აღარ უშვებენ.
  
  
  "ჩვენ არ სტუმრებს," მე ვთქვი სწრაფად.
  
  
  'Ah, არა? მერე რა?'
  
  
  "ჩვენ მოწვეული," Tamara განაცხადა.
  
  
  "საქმიანი" მე-დასძინა მან.
  
  
  კაცი blinked და ჩანდა უფრო მზადყოფნაში, ვიდრე ოდესმე. თქვენ მხატვრები, რომლებიც უნდა შეასრულოს for sinners გარეშე ცოდვა?
  
  
  თამარა და მე გაცვალეს სწრაფი შეხედვით. ჩვენ არ გვესმის, რას გულისხმობდა, მაგრამ ჩვენ თავი დაუქნია სწრაფად.
  
  
  "რა თქმა უნდა", - ვუთხარი მე. "ჩვენ მხატვრები. თქვენ მოდით აკეთებს?"
  
  
  ვინ არიან ისინი, ხუან? "Stop it!"მძღოლი Fiat ყვიროდნენ.
  
  
  შემსრულებლებს, " ხუან მოუწოდა უკან. Ego თვალები ვიწროვდება, რომ slits. "მაგრამ ისინი არ გამოიყურებოდეს მსგავსად ყველა. მე ვფიქრობ, რომ ...'
  
  
  Ego შეუშალა მისი. "ჩვენ მღერიან და ხუმრობენ და..."
  
  
  პუხი! კაცი chuckled. "ჩვენ შეიძლება ვიფიქროთ რაღაც უკეთესი."
  
  
  "მე ვარ, ცეკვა," Tamara განაცხადა დაბალი, მაცდური ხმა, ეძებს მას. Hey, I მოახერხა lean წინ, ხოლო puffing out ჩემს მკერდზე. არ არის პატარა feat ყველა ტანსაცმელი, მას ეცვა. საქართველოს disdainful ღიმილი მცველი სახე გაქრა, როგორც თოვლი, მზე.
  
  
  -"Bueno ! რომ ის უკეთესი!'
  
  
  "დიახ, amigo," მან შეუშალა, " სანამ ხედავთ Senorita Fandango საწყისი Fandango და Grind." ეგზოტიკური მოცეკვავე მსოფლიოში რეპუტაცია. თუ ხედავთ, მისი...
  
  
  "მისი," კაცი განაცხადა. მან შეამცირა თოფი და დადიოდა უკან fiat .
  
  
  "არამეგობრული ბიჭი," მე ჩაილაპარაკა, როდესაც მას უკან მანქანა.
  
  
  მას დარჩა კარი ღია და უყურებს ჩვენს მჭიდროდ. ის აიყვანეს რადიო დაფა და განაცხადა, რამდენიმე სიტყვა. იყო ერთი წუთის დაგვიანებით. მაშინ მოვიდა რევმატიზმი. რომ უნდა გაისმა კარგი. მაინც კაცი თავი დაუქნია, რომ მძღოლი და Fiat გადმოიყვანეს უკან.
  
  
  "პირველი დაბრკოლება დასრულდა," მე ვთქვი, რომ როდესაც ჩვენ გასული ego. "გადამცემი აქ არის სასტუმრო."
  
  
  "იმიტომ, რომ იქ უსაფრთხოებას?"
  
  
  "დიახ, და ასევე იმიტომ, რომ inn წვავს ერთად წმიდა ნათელი. ეს იმას ნიშნავს, რომ მათ აქვთ საკუთარი გენერატორი. ამიტომ, ისინი მზად ღონისძიებები. სავარაუდოდ, Zembla უკვე დისლოცირებული მისი მამაკაცი აქ მოლოდინში მოვლენები.
  
  
  "მე იმედი მაქვს, რომ ყველაფერი თბება," Tamara განაცხადა, კანკალი.
  
  
  მან იგრძნო თავის მხრის. ჭრილობა განიკურნა კარგად. "მე მაინტერესებს," - განუცხადა მან მისი thoughtfully", სადაც ისინი დამალა გადამცემი."
  
  
  "სთხოვს, წინააღმდეგ შემთხვევაში, მაინტერესებს, ვინ ან რა ეს" ცოდვილთა გარეშე ცოდვა " არიან?
  
  
  "მე არ ვიცი. შეგიძლიათ dance, სხვათა შორის?" მან გაიცინა. "მე არ ვიცი არაფერი თქვენი Smokey bear, ნიკ, მაგრამ გავიგე, რამდენიმე ხრიკს, Ulyanovsk."
  
  
  "ამ მოვა მოსახერხებელი," მე ვუთხარი, " იმიტომ, რომ მე არ ვიცი არც ერთი ბარათი tricks."
  
  
  მე არ გაკვირვებული ნაკლებობა doorman. დარბაზში იყო მიტოვებული გარდა მისაღებში. ეს იყო, როგორც სახვითი ხელოვნების მუზეუმი. კედლები იყო დაფარული ფრესკები და ფერწერა. ცენტრში ოქროს ხალიჩა იყო შადრევანი გაფორმებული პლასტმასის ყვავილები. შორეულ კუთხეში, უკან counter, იდგა ნელი ახალგაზრდა კაცი, ქალის თვალში და ექსპრესიული ნესტოები. Ego ჰქონდა ღია წერილი და გასაღები კარკასი მის უკან, და პატარა switchboard მისი მარცხენა. იყო, ალბათ, კიდევ ერთი walkie-talkie ქვეშ გამოუყენებელი rosewood counter. ყოველ შემთხვევაში, მას შევხედე ჩვენთვის expectantly, როგორც ჩვენ მიუახლოვდა. ასე იყო კუნთოვანი gentleman პრო წინააღმდეგ counter შემდეგი მას. როგორც ყველა სასტუმროს მენეჯერები, ამ ბიჭს ეცვა ზოლიანი შარვალი და წითელი მიხაკი მისი buttonhole. მაგრამ მსგავსება დასრულდა არსებობს. Ego ქურთუკი ჩანდა, გასიებული ღორის შარდის ბუშტის. საქართველოს წითელი მიხაკი ჰქონდა wilted, და მისი ego-მძიმე მკერდზე დააჭყიტა მეშვეობით სასტიკი იარაღი სარჩელი. როგორც ჩანს, მან აფრინდა რეალური manager-ის ტანსაცმელი და დამალა მას სადღაც. ჰერები, იმ იმედით, რომ მან არ მიიღოს ცივი საცვლებში.
  
  
  მე შეიძლება მოვისმინოთ Tamara ' s სწრაფი სუნთქვა. მე მოჰყვა მისი ინტუიცია. Zembla დაბლოკა ყველაფერი შიგნით და გარეთ. ჩვენ შევძელით წარსულში პირველ დაცვის ხაზი იყო, მაგრამ ჯერ კიდევ ბევრი უნდა გააკეთოს.
  
  
  ფსევდო-მენეჯერი წელში და ჩანდა us up და down. Ego ხმა, როგორც ჩანს, მოდის გარშემო ძალიან ღრმა ერთი. "Fandango და Grind?"
  
  
  "დიახ.'
  
  
  — თქვენ არ ხართ ჩემი სია, Senor Fandango.
  
  
  "მისი Grind; ის Fandango. მაგრამ მე მოგცემთ ახსნა.
  
  
  "ჩვენი აგენტი," Tamara გაწყდება, " მივიღე ეს ყველაფერი აირია.
  
  
  "სხვა მხატვრები ვერ მოვა", - ვუთხარი მე.
  
  
  "ეს საშინელი ამინდი. †
  
  
  მენეჯერი დააყენა თავის მხრივ. "Stop it! გთხოვთ stop! მე არ მინდა, რომ გვესმის, რომ ეს კიდევ ერთხელ. ნუ თქვენ, როგორც ცეკვა?
  
  
  ის coughed apologetically. "ასევე, მისი ძირითადად წავიდა გარშემო, რომ, და..."
  
  
  "ის ჩემი მენეჯერი ახლა, და..."
  
  
  "მაგრამ თუ თქვენ დაჟინებით, მე მაინც მინდა ეს."..
  
  
  'ეს არის საკმარისი! ეს, ალბათ, როგორც კარგი, როგორც თუ თქვენ არ dance, Senor Grind. ისინი ითხოვენ ქალს და ქალი ისინი მიიღებენ. რაღაც გასართობად ისე, არ არის ეს? სად არის თქვენი სარჩელი, senorita ?"
  
  
  "არ ინერვიულოთ შესახებ," Tamara განაცხადა, რომ მკვეთრად. "მაგრამ მე მჭირდება მუსიკა."
  
  
  — არ გეუბნებიან, რომ?" სასტუმრო Vacaciones აქვს full-time გუნდი სამი ადამიანი. ის თამაშობს კოქტეილის ბარი, მთელი სეზონი. ეს კომბინაცია არის თქვენს განკარგულებაშია. მენეჯერი ამოიოხრა თითქმის სამწუხაროდ. მე იმედი მაქვს, რომ თქვენ, როგორც კარგი, როგორც დიდი...
  
  
  "Carmen?"
  
  
  "Carmen LaBomba, senorita ! იგი არის ძალიან ცნობილი ამ სფეროში. მე არასოდეს მსმენია თქვენ.
  
  
  "რომ შეიცვლება, სანამ დღეს," Tamara პირობა დადო, sullenly. მან beckoned ego ერთხელ. მისი არ გრძნობს კომფორტულად. ჩემი საყელო დაიწყო pinch ჩემი კისერი. იყო, როგორიც ჩვენ მსჯელობა კარგი სამუშაო Union City, New Jersey.
  
  
  "Senor, ჩვენ ცივი და" დაღლილი და მშიერი, '" მე ვთქვი, რომ მკვეთრად. "Hey, თუ მაინც უნდა შეასრულოს..."
  
  
  "დიახ. პეპე, ვაჩვენოთ ih ოთახი.
  
  
  მისაღებში გადახტა ყურადღება. "თქვენ! რა ოთახში?'
  
  
  "არ არსებობს მუდმივი ოთახი მხატვრები? ერთი ასეთი, ცალკე სტუმრები, უკან სასტუმრო?
  
  
  "თქვენი, თქვენი," პეპე შეთანხმდნენ . მან თავი დაუქნია ენერგიულად და მოგვეწონა გასაღები ფორუმში მის უკან. ის ducked ქვეშ counter. "ამ გზით, ferret საყვარელი."
  
  
  "ჩვენ მოვუწოდებთ თქვენ," მენეჯერი განაცხადა. "აქვს კარგი დრო, senorita, და თქვენ უნდა იყოს როგორც კარგი, როგორც Carmen."
  
  
  Tamara მისცა ego სენსუალური ღიმილი. ჩვენ მოჰყვა ადმინისტრატორის მეშვეობით. "არ არის ძალიან მეგობრული, არის ეს?" Tamara შენიშნა ეს, როდესაც ჩვენ გავიდა mimmo ლიფტით.
  
  
  "მე ვფიქრობ, რომ ის ნამდვილად მომეწონა ეს Carmen", - ვუთხარი მე. მისი ჯერ კიდევ არ გრძნობს, ძალიან კომფორტული გზა რამ იყო აპირებს.
  
  
  ჩვენ ფეხით ქვემოთ დერეფანში, რამაც მთავარ დარბაზს. მაშინ შევედით, დიდი მრგვალი ოთახი სავსე თეთრი მრგვალი დივან, კომფორტული სკამები, მაგიდები, და სვეტები. ერთ მხარეს იყო დიდი ფანჯარა ხედით მზიანი ტერასა. მეორე მხარეს გადაიქცა lounge cocktail. მაღალ შორის ორი დიდი სვეტები გამოფინეს ბანერი დიდი ოქროს ასოებით:
  
  
  მოგესალმებით, წმინდანთა ნამდვილი ევანგელისტური ეკლესია-ღვთისმოსაობა-კასტინგი-სიწმინდეს,-დალოცა ცხოვრობს.
  
  
  "თქვენ უნდა ცეკვა არ მოგვიანებით," პეპე განაცხადა. მან აღნიშნა, რომ კოქტეილის lounge, რომელიც სავსე იყო ხმამაღალი სიცილი.
  
  
  მას შევხედე მისაღები ოთახი მიმართულებით, Pepa ჰქონდა მითითებული. "ვინ არის ის ხალხი იქ?" მე ვკითხე, ეძებს უკან პეპე.
  
  
  პეპე shrugged. "წმინდანთა ნამდვილი ევანგელისტური ეკლესია, senor . ვინ შეიძლება იყოს ამ სასტუმროში?
  
  
  - ამისთვის estestvenno. ვინ?'
  
  
  ჩვენ ხელმძღვანელობდა ქვემოთ ჰოლი და მისაღები. მე შეახსენა მესაზღვრეებმა "კომენტარის შესახებ" ცოდვილთა გარეშე ცოდვა." საბოლოოდ, მისაღებში მოგვეწონა მას მხრის. "პეპე, ისინი მოუწოდა ჩვენთვის ძალიან მოულოდნელად. ჩვენ არ გვესმოდეს, რომ ეს ყველა. ვინ არიან ეს, uh, წმინდანთა?
  
  
  'Norte Americanos, Senor ხრეში. მათ მიაჩნიათ, რომ დალევა, მოწევა, ცეკვა, ან მძინარე სხვისი ცოლი არის ცოდვილი. ისინი არ გააფრთხილა ოთახი, ამ სასტუმროში, როგორც ნაწილი მათი ჯვაროსნების გარშემო აუზი გადაიყვანოთ ყველას, ვინც სარგებლობს რამდენიმე სიხარული ცხოვრებაში. მე გეუბნებით, ეს, როგორც მეგობარს, senor . ჩვენ ველით, რომ იქნება ძალიან შეწუხებული ამ წმინდანს. სამწუხაროდ, ih გადაიდო მოულოდნელი ცვლილება ამინდი. ძალიან შემაშფოთებელი.'
  
  
  "თქვენ, შესაძლოა, ამბობენ, ისინი მოაქცია," თამარა, - განაცხადა ერთად sly ღიმილი.
  
  
  პეპე შემოვიდა მისი თვალები. "თუ მე, ისევე როგორც მათ, ეგონა, რომ თემა, ბოლოს მსოფლიოში არის ახლოს, მე ვთხოვ მას, ჩემს მუხლებზე შენდობა, მისი inveterate ცოდვილი. მინიმუმ, თუ მე შანსი! მეორეს მხრივ, თუ არაფერი იყო არასწორი, ჩემი ცხოვრების წესი...
  
  
  "მე მესმის. ახლა, რომ მათ აქვთ შანსი, ისინი catching up."
  
  
  "როგორც ჩანს, ეს," პეპე განაცხადა. ის შემოვიდა მისი თვალები ისევ. შეგვხვდა, ცარიელი სასადილო ოთახი. ჩვენ ფეხით გარშემო სამზარეულო მეშვეობით ვიწრო დერეფნის. პეპე გაიხსნა ერთი პატარა კარები და შუამდგომლობით ჩვენთვის შევა. 'კენჭისყრის. მე მეშინია, ეს არ არის ჩვენი საუკეთესო ოთახში, მაგრამ.....
  
  
  "ჩვენ გვესმის, რომ," - ვუთხარი მე. — რა შოუ?" რატომ იყო, ჩვენ ვთხოვეთ, რომ ამის გაკეთება?
  
  
  "ყველა წმინდანთა ცოლად, senor, ნამდვილად ცოლად. და ქალები მათ ჩამოიტანეს... მდივანი grinned shyly და shuffled his feet თითქოს ის არ ვიცი, რა უნდა გავაკეთოთ, რომ მისი ფიგურა. "გვეგონა, რომ ეს საუკეთესო შეხვდება ih-ს ახალი სჭირდება მაქსიმალურად. ჩვენ არ გვინდა, რომ მათ მიიღონ გზა ან რაიმე ხმაური."
  
  
  "დიახ, ეს ნამდვილად mess up სიტუაცია ეს ქარიშხალი, არ არის ეს?"
  
  
  პეპე ხისტი. წყნარად და თავშეკავება, - განაცხადა მან, " არ ვთხოვ არც მეტი კითხვები, senor. თქვენ კარგად გადახდილი.
  
  
  განსაკუთრებით, თუ თქვენ შეგიძლიათ გაერთოთ ჩვენი სტუმრები სასიამოვნო გზა. გარდა იმისა, რომ, ეს არც თქვენი ბიზნესის. მე გთავაზობთ, იყავი აქ სანამ არ ასრულებს. მშვიდობით.'
  
  
  პეპე იყო სწორი. იქ არ იყო ბევრი ნივთები ოთახში. კედლები და ჭერი იყო კრემის ფერის. სართული იყო დაფარული იგივე ოქროს ხალიჩა, როგორც სალონი. იყო სკამი, სავარძელი, და ლამაზი, მაგიდა, სკამი მძიმე მუქი სტილი, რომელიც პლაკატზე ესპანური. ორმაგი საწოლი იყო დაფარული მუქი ლურჯი ატლასი bedspread. იყო ასევე პატარა აბაზანა, ბიდე, რომ, როგორც ჩანს, უფრო დიდი, ვიდრე საშხაპე შეაფერხოს. ტერასა იყო დაფარული თოვლი. ფანჯრები sliding doors ეპუებოდა ძალის ქარი. მაგრამ შემდეგ ყველაფერი ჩვენ გვინდა მეშვეობით, რადიატორები, გამოსხივებული სასიამოვნო, კომფორტული სითბო. ასე რომ დავრჩით ოთახში, სანამ ჩვენ უნდა მიიღოს. პეპე იზრუნა, რომ, სხვათა შორის. ის ჩაკეტილი us up!
  
  
  "რომ bastard," მე growled, yanking შესახებ doorknob.
  
  
  "ნიკ," Tamara განაცხადა, " მოდით შევხედოთ."
  
  
  იგი იჯდა მიერ sliding doors. ის დადიოდა მეტი და გვერდით იდგა მისი. მან აღნიშნა, რომ გაგრძელების სამზარეულო მართობს, რომ ჩვენი ოთახი. სამზარეულო, მეშვეობით განათებულ windows, მან ვერ ვხედავ მსუქანი მენეჯერი. საუბარი რამდენიმე შეიარაღებულმა პირებმა. იმიტომ, რომ არასასურველი კუთხე, მე ვერ გავაკეთებ ყველაფერს. დავინახე, ორი კაცი იჯდა მაგიდასთან. Ih ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღი ეკიდა და ფეხი იტკინა ზურგი. ისინი ალი. ფიგურა ზოლიანი შარვალი gestured wildly მისი ხელები. მე არ ვფიქრობ, რომ ის იყო გიჟი. ჩანდა, ის იყო გასცემენ ბრძანებებს. Steamers თავი დაუქნია რეგულარულად და განაგრძო ჭამა. რამდენიმე ხნის შემდეგ, მენეჯერი გაქრა.
  
  
  "რას ფიქრობთ?" Tamara სთხოვა.
  
  
  "მე არ ვიცი", - ვუთხარი მე. "როგორც ჩანს, ისინი ჭამა. მისი სასტუმრო იცით, სადაც ისინი მიდიოდნენ!
  
  
  "დაველოდოთ, ისინი getting up!"
  
  
  მამაკაცი წამოდგა. მსუქანი, ბებერი ქალი უფორმო კაბა აღმოჩნდა. მან განუბაჟებელი მისი თავმჯდომარე. არაფერი მომხდარა თვის. მეშინოდა, ჩვენ გვინდა დაუკარგავს მას. მაშინ, ცოტა შემდგომი, წმინდა შუქი მოვიდა, და ჩვენ ვნახეთ, ih ერთხელ. ისინი გადაჭიმული, yawned ძალადობრივად და scratched თავს. საბოლოოდ მათ აღმოაჩინეს თამაში პატარა სკვერის სკამი და დაიწყო დაკვრა ბარათები. გარშემო მამაკაცები, Odin leaned უკან მისი თავმჯდომარე, მისი წიხლებით ცემა ფეხები გახვეული გარშემო სკამზე ფეხები. ჩემი ყურადღება გამახვილდა ობიექტი იყო პრო წინააღმდეგ. ეს იყო სქელი მუხის კარი მძიმე რკინის ფურნიტურა მაცივარი ან საყინულე.
  
  
  "კი," ვუთხარი, ნელა, " დიახ, მე დაწყებული მესმის მისი.
  
  
  'რა?'
  
  
  — მე დადებს თქვენ არაფერი რომ Zembla-ის ინსტალაცია საყინულე." გაგრილების იყიდება estestvenno გამორთულია. მილები და არხები შიგნით შექმნან ლამაზი ელექტროგადამცემი ქსელის."
  
  
  'დარწმუნებული ხართ?'
  
  
  "არა," მე აღიარა", მაგრამ დარწმუნებული ხართ რომ ეს არ არის საქმე ?"
  
  
  "არა.'
  
  
  "მაინც, რომ ბიჭი იქ არ დაიცავენ სტეიკი", - ვუთხარი მე. "მე უნდა გამოიძიოს. ჩვენ შეიძლება ასევე დაწყება აქ, როგორც არსად სხვაგან.
  
  
  მან snuggled up to me. არსებობს მოსაზრება, მისი თვალები.
  
  
  "მაგრამ როგორ?'
  
  
  Ee ჩავეხუტე მისი. მისი სხეული იყო შერყევისკენ. მე მეგონა, რომ ეს ხანგრძლივი და რთული. თუ მხოლოდ მე მქონდა, რომ coil თოკზე მე მიატოვა Polencia. ან ჩემი stiletto, რომელიც იყო აღებული ჩემთვის მაიას ტაძარი. ან ჩემი მოციგავის მარცხენა ვაშინგტონში... არ მოძიებაში ლოგიკური გამოსავალი გარკვეული დროის შემდეგ, მისი თანამშრომლები დაიწყო განიხილოს ნაკლებად აშკარა ვარიანტი. მაგრამ ისინიც კი, როგორც ჩანს, ნაკლებად შესაბამისი, ვიდრე ჩვეულებრივი. შემდეგ დიდი ხნის პაუზის შემდეგ, მან განაცხადა, thoughtfully,"კარგად, იქნებ არსებობს გამოსავალი თუ ჩვენ ვიყენებთ თქვენს სიგარეტი." Ee-ს თვალების გაფართოება საშინელებათა, როგორც იგი ამტკიცებს, მისი სამოქმედო გეგმა. მან gasped სუნთქვა. "არ ცდილობენ ეს! ეს შეუძლებელია!
  
  
  "ისევე, როგორც ყველას. ჩვენ უნდა გავაკეთოთ რამე. აქ დარჩენა და მომეცი საბაბი ამ შემთხვევაში პეპე ან ვინმე სხვას გვიჩვენებს.
  
  
  მან მოიცვა ჩემი ქურთუკი მჭიდროდ ორივე ხელში და შეარყია მისი ხელმძღვანელი. — არა, არ გავაკეთებთ ახლა. ჩვენ შეიძლება გაქვთ მცირე შანსი, მაგრამ მხოლოდ იმ შემთხვევაში, თუ ჩვენ ვერ გავიდნენ ამ ოთახში გამოყენებით ჩვეულებრივი მეთოდები. არა, თუ თქვენ ნგრევა კარი და ღმერთმა იცის, რა განგაში იქნება დააყენა. თქვენ უნდა თქვენი ნაბიჯი დროს გახსნა, Senorita Fandango, ნიკ. გთხოვთ დაელოდოთ. მაშინ მე შემიძლია დაგეხმაროთ, თუნდაც გადატანის Zembla-ის მამაკაცი.
  
  
  "Senorita Fandango-ს დებიუტი, არ არის ეს?" მისი ღიმილი იყო crooked. — თქვენ ფიქრობთ, თქვენ საკმარისი hypnotize მთელი სასტუმრო?"
  
  
  იგი დაპრესილი მისი აკანკალებული სხეულის სრული სიგრძე. მოხერხებული, სწრაფი თითების, მან unbuttoned ჩემი ქურთუკი. მან ერთი ნაბიჯი უკან, იცინის, როგორც მან shrugged off მისი საკუთარი ქურთუკი. "ნიკ, შეიძლება ის არ ამუშავება უკეთესი სახელი?"
  
  
  "მე მქონდა იმპროვიზაცია," მე-განაცხადა დაცვაზე. იგი დაეცა მისი ქურთუკი იატაკზე შემდეგ თამარა. "Mmm ... Tamara unbuttoned ბამბა cardigan იგი ატარებდა, როგორც გარეთ, ისე, რომ მისი დიდი, სრული ძუძუს იყო მხოლოდ ნაწილობრივ დაფარული. მან აიღო რამდენიმე ნაბიჯის მოშორებით, სანამ მას საბოლოოდ არ ჰქონდა საკმარისი ოთახი.
  
  
  "Senorita Fandango იწყება მისი შესრულება!"
  
  
  მან unbuttoned მისი skirt და შეამცირა იგი. მისი cardigan დაეცა გამომწვევად მისი thighs, როგორიცაა პატარა მინი-კაბა. როგორც მორცხვი გოგონა, მან გააუქმა hem მისი ვესტი და გახვეული მისი ego მის გარშემო წელის. იგი შიშველი მისი thighs, რომ მისი ფეხები, გარდა მცირე წყვილი თეთრი თეთრეული.
  
  
  შემდეგ მან დაიწყო ცეკვა. მისი სხეული დარჩა უმოძრაო. მხოლოდ იმ ნაწილს შორის, navel და მისი მუხლებზე იყო შერყევისკენ და უვლიან უფრო რთული, ვიდრე ხეები გარეთ ქარიშხალი!
  
  
  "თქვენ რას ფიქრობთ, ნიკა?" — ეს რა არის? " ჰკითხა ღიმილით.
  
  
  რომელიც მე ვფიქრობ, რომ მისი განაცხადა. "მე ვფიქრობ, თქვენ უფრო Senorita Grind, ვიდრე Fandango. და Senorita La Bomba მასთან.
  
  
  მან სიცილი დაიწყო, რბილად. მან დახიეს ღილაკების მისი ვესტი. მისი თექის კუდები, როგორც ჩანს, შემოდგომაზე მისი shoulders. მან მიაღწია უკან მისი უკან უნდა ამოიღონ მისი bra. მან აიღო ტემპი. იგი მოვიდა ჩემთან თითქმის შიშველი.
  
  
  "არ უნდა...?" ჰკითხა hoarsely, nodding მისი ხელმძღვანელი at me.
  
  
  მოდით რა? ჩემი აზრით, იყო შორს, და ეს წამიყვანეს მომენტში, უნდა გვესმოდეს, რას ამბობდა. საუბარი იმ დროს, როგორც ეს! ეს არ უნდა მოხდეს! მაშინ მისი ენა იპოვა თავისი საკუთარი. "მკერავი, დიახ, რა თქმა უნდა! ჩვენ ვაპირებთ, რომ აქვს მძიმე დრო!
  
  
  Tamara ისევ ამოიოხრა. მან მიაღწია, მოგვეწონა ჩემი ქამარი, და მომცა კარგი tug. მან იგრძნო tug მისი დაძაბული სხეული. თამარი მაინც დაწნული, დაწნული. მან მიაღწია და აიღო თხელი თეთრი ნეილონის. მე დატოვეს იგი. რატომ არა? იგი მართალი იყო. ჩვენ უმჯობესია დაველოდოთ." რა არის საუკეთესო გზა, რათა მოკლას დრო? მან შეწყვიტა ცეკვა და დაპრესილი მისი შიშველი სხეულის წინააღმდეგ აფეთქდა. მან მაკოცა, სასტიკად. მისი ტუჩები იყო სველი და ცხელი. Ee აიღო მისი მდე და ხორციელდება მისი საწოლი, ჩვენი ტუჩები მაინც დაპრესილი ერთად. ჩვენ დაეშვა ღიად საწოლზე. სწრაფად, ჩვენ კვლავ კოცნა. ჩემი ენა ჩაიძირა ღრმა შორის ჩემი სწრაფვის ტუჩები შევიდა თბილი ღრუ და შემდეგ rta.
  
  
  მან დააყენა მისი იარაღის გადატანა მათ გარშემო, ჩემი კისერი. მაგრამ ih გაიმართა მისი ფართო გარდა და აიძულა მისი ისევ სინაზეს ბალიშები. იგი ადგა და სწრაფად გააშიშვლეს. Tamara leaned უკან წინააღმდეგ ბალიშები და ვუყურე. იარაღის გავრცელების ფართო, ფეხები ოდნავ გარდა. იგი სუნთქვის მძიმედ.
  
  
  ნიკ, " მან ჩურჩულით, როდესაც მისი საწოლი იყო შემდეგი, რომ ჰერები.
  
  
  "ნუ ისევ, როგორც თქვენ გააკეთა გასულ ღამეს... ჩემი ხელი wandered მეტი მთიანი რელიეფის მისი breasts, mimmo მისი მკერდი, ქვევით მისი გლუვი კუჭის რბილი სინათლე სითბო. მან ამოიოხრა. მისი აღმოაჩინეს " დამოუკიდებელი ცხოვრებისათვის ქვეშ ჩემი ესმება. მისი ხმა ამოიოხრა ჩემი ყური, begging ჩემს მიიღოს მისი მთლიანად და დააყენა გარეთ სროლით ცეცხლი გაუჩნდა, რომ ჩემი თითები მის თეძოებზე. მან kissed მისი ტუჩები, მისი chin, რბილი ღრუ მისი კისრის. ჩემი ენა წრიული მისი მძიმე თავები. ახალი ვიბრაცია მოხვდა ჩვენთან. ჩემი სველი ტუჩები ეალერსება მის ცხოვრებაში. ჰერები, იგრძნო მისი აღადგენს კანის გამკაცრდეს. ჩემი ორგანოების პირით დაეცა კიდევ უფრო დაბალია, სანამ თამარა ყვირილით დიდი სიამოვნებით. იგი შემოვიდა საწყისი მხარეს მხარეს, კვნესა ერთად ხარობს, როგორც ჩემი ტუჩები ჩანდა, ჰერები და დასძინა, რომ მისი ინტენსიური ფეთქვა arousal. მან ჩატარდა მისი ხელები მოულოდნელი მოძრაობები. მისი თითების გათხრილი ჩემი თმა.
  
  
  მისი სხეულის წელში up, კანკალი და writhing ქვეშ me. მისი, იგრძნო მისი სველი სითბო. იგი ქმნის სართული, ელოდება wildly, მზად არის მიიღოს ჩემთვის. მან ჩამავლო, ერთად ძალა, რომელიც თითქმის მართვის me crazy. მან გამოთქვა სიხარული out ხმამაღალი. მისი იარაღის გახვეული convulsively გარშემო ჩემი კისრის, და იგი დაპრესილი ჩემს წინააღმდეგ tapering მოსახვევებში მის მკერდზე. მისი სხეულის ქვეშ me განმეორდეს ჩემი რიტმული მოძრაობები ველური, უკონტროლო სწევს. მისი claws გათხრილი ღრმა ჩემს უკან, დაეშვა, და ცოტა ხორცი, ჩემი loins. მან ხელი მკრა სიღრმეში მისი გავრცელების მისი hips, როგორც შორს, რაც შეიძლება.
  
  
  დამაკმაყოფილებელი Tamara ' s frantic სჭირდება იყო რუტინული ამოცანა. მან ნება მისი ენა slide უკან და მეოთხე in her mouth დასამშვიდებლად მას down და დაიბრუნოს მისი composure. ეს იყო უიმედო. Ecstatic, ის გახვეული მისი ფეხები ჩემს უკან. მისი შიშველი სხეული იყო slick ბანკში დამწვარი ვნება. მან თაღოვანი მის უკან. Up და down. ნელა, პირველ რიგში, ამ ტალღოვანი მოძრაობები, მაშინ უფრო სწრაფად და უფრო სწრაფად, სანამ საბოლოოდ ყველა გრძნობს იყო აკრძალული, გარშემო ჩვენი ორგანოები. ამოწურა ჩვენ დაეცა საწოლზე მისი ნასვამ, ვერ გადავა მისი უნდოდა ეთქვა რაღაც, მაგრამ ვერ შეძლო მისი სიტყვებით, მიაღწია მისი და გამოყვანილია მოიცავს ჩვენი sweaty ორგანოები. Tamara swayed ნაზად ჩემი იარაღი.
  
  
  
  
  თავი 11
  
  
  
  
  კოქტეილის ბარი ეწოდა El Coyuntura . თუ ვინმე გარშემო სტუმარი — წმინდანთა და ცოდვილთა — არ ყოფილა დღეს, დილით, ისინი უკვე მომწყვდეული. სხვა სიტყვებით რომ ვთქვათ, ყველამ იცოდა, ჩვენ მოდიოდნენ.
  
  
  ლობის, არ იყო ფართო მოჩუქურთმებული წითელი ბარი საჭირო სარკეები და ბოთლი უკან, და კომუნიკაბელური ბარმენი, რომელმაც ისაუბრა სამ ენაზე, და სამივე იყო ცუდი. ნაცვლად სპილენძის როდ, ბარელზე შეიცავდა მკაფიო პლასტმასის მილის led განათება. ამ მგრძნობიარე წითელი ნეონის შუქი, ყველა ქალი ჩანდა, სულ მცირე, ათი წლით უმცროსი. იყო რამდენიმე რბილი სავარძლები საპირისპირო ბარი, მაგრამ ყველაზე მეტად მისაღები მიერ იყო ოკუპირებული ფართი უკან ის, რაც ჩანდა, ამფითეატრი მომრგვალებული კედლები დაფარული ყვითელი ქაღალდი. მრგვალი მაგიდები შეიქმნა გარშემო მარკაზე ზომის ცეკვა სართული და მცირე სცენაზე. ნახევარი ეტაპზე მიერ იყო ოკუპირებული დადო კომბინაცია გიტარა, საყვირი და ფორტეპიანოსათვის. მუსიკოსები ითამაშა, მეტი ენთუზიაზმი, ვიდრე ნიჭი. ისინი ათვისება ახლა, მას შემდეგ, რაც ასრულებენ Mama Looka Boo Boo დიდი ენთუზიაზმით ცოტა ხნით ადრე . ზოგიერთი ნაკლებად saints indulged diabolical ცოდვა ცეკვა და stumbled უკან ხალხმრავალ მაგიდები ან ბარი შეუერთდეს მათი მეგობრები. მამაკაცებს ეცვათ შავი კოსტუმები და კავშირები-მიუხედავად იმისა, რომ ყველაზე კავშირები ახლა გაერთიანებული.
  
  
  ქალები იყვნენ, კიდევ უფრო მჟავე, ih ყბა იყო clenched, ih თმა იყო slicked უკან და გამოყვანილია bun. უფორმო კაბები, რომ გაჭიმულ მის კისერზე, მისი ფეხები დამალა მისი ფიგურა. ისინი პატარა tipsy, იცინის, მოძრავი მათი მინის beady თვალები და ყვირილი მათი გრძელი სიტყვა დროთა ქარიშხალი.
  
  
  გარეთ ქარიშხალი მოხვდა ყველაფერი საშიში ძალა. მიუხედავად იმისა, რომ ყვირილის და muffling ეფექტი მძიმე ფარდები, მან არაერთხელ ისმის ხმა გატეხილი ხეები, კლდეები, და wreckage hitting კედლები. შენობა shuddered, და სასმელების წავიდა, მათი სათვალე. ხმის მიცემა მოგწონთ ეს, ტიტანიკის უნდა არ წავიდა, მას ეგონა, რომ თავად. მხოლოდ მაშინ იყო გამბედაობა და განსაზღვრა სახე სიკვდილი მაინც ტრადიციულად ცნობილი. აქ ღვთისმოსავი saints დალია feverishly, განისაზღვრება ისარგებლოს თავს, სანამ ბოლო საათი. ასეთი hangover, მათ, ალბათ სურთ, რომ ისინი მკვდარი დილით.
  
  
  ჰერები იყო კულუარული, სცენაზე ღია იყო ჩემს წინ. თამარი იჯდა ჩემს გვერდით, გახვეული თეთრი ფურცელი ჩვენ გვინდა მოპარული საწოლი ოთახი. მან დაასრულა იგი, როგორც sarong და მიბმული წითელი ფარდა ტვინის გარშემო მისი წელის. მისცა მისი სახე ღვთისმშობლის, ვნებიანი, მაგრამ მაინც უზადო საცოლე ელოდება მისი მეუღლე. მიუხედავად მოლოდინში საძინებელი, ის ჯერ კიდევ არ იყო დარწმუნებული, თუ რა იგი აპირებს უკან სცენაზე. მან არ იცის, ეს თავად. "თამაში გასწვრივ მიერ ყური", - განაცხადა მან, როგორც ჩვენ დააყენა მისი კოსტუმი. მოსმენის შემდეგ, კომბინირებული, იგი არ იყო დარწმუნებული, თუ ეს იმუშავებს. მთავარი ის იყო, უნდა, გთხოვთ, საჯარო და გადაიტანოს თანამშრომლები. ჩვენ შევთანხმდით, ამ.
  
  
  მე აღმოჩნდა, პეპე, რომელიც სწავლის წინააღმდეგ საყრდენი დაახლოებით სამი ფეხები უკან. ის მინდა მოვიდეს ჩვენთვის თხუთმეტი წუთის წინ იყო და ახლა თამაშობენ უმასპინძლებს. ან უსაფრთხოების დაცვა, იმის გათვალისწინებით, bulge მარცხენა მხარეს camisole ego.
  
  
  "მე კვლავაც გააცნობს მას," emu უთხრა.
  
  
  Bueno . _ ჯგუფური ...?'
  
  
  "მე ვესაუბრე მათ ამის შესახებ რამდენიმე წუთის წინ. ყოველივე ამის შემდეგ, ჩვენ აღმოვაჩინეთ, მელოდიას, რომ ისინი აცხადებენ, რომ მათ იციან. მე არ მჯერა, რომ ეს, სანამ მესმის ეს.
  
  
  "ისინი კარგი ბიჭები, senor.
  
  
  "ოჰ, ისინი დიდი!" Combo დანიშნა მისი. საყვირზე ააფეთქეს fanfare, თითქოს ego ინსტრუმენტს შეიცავს ხილის სალათი. მან ერთი ნაბიჯი წინ და gestured მისი ხელები, სანამ ყველას ჩუმად იყო, გარდა იმ შემთხვევისა, ძალიან მსუქანი ქალი, რომელსაც ჰქონდა სლოკინი.
  
  
  მისი, ყვიროდნენ ხმამაღლა. - 'Yahora, ქალბატონებო და caballeros, la senorita fandango! mui celebre y directamente დე სან ხოსე!'
  
  
  ისინი, ალბათ, არ მესმის ესპანური, მაგრამ ის, რაც მე ვთქვი, ნათელი იყო საკმარისი. დაიწყეს ტაშს. პირველი hiccuping ქალი, და მაშინ მთელი ოთახი. Hesitantly, მუსიკოსები დაიწყოს ასრულებს "Rumba Tamba". Tamara სცენაზე. მისი გადმოვიდა. გავლის mimmo nah მისი დაინახა ფენა საღებავი glistening მისი სახე. იგი იყო შეშინებული. ალბათ უფრო ეშინია, ვიდრე იმ შემთხვევაში, თუ hey ჰქონდა რა, ის აპირებს გააკეთოს, რათა მისი. მან stumbled. Odin გარშემო მამაკაცები gasped. მან დაიბრუნა მისი ბალანსი. ერთად სტრიპტიზის ნაბიჯები, იგი დადიოდა ცენტრში ეტაპზე. იგი მოხვდა combo, დაიჭირეს მძიმე სიტუაციიდან, და დაიწყო სენსუალური მოძრაობს ის მინდა ნაჩვენები ჩემზე ადრე. მისი სხეულის ზედა ძლივს გადავიდა. Glistening folds ფურცელი მიანიშნებდნენ სწრაფი წრიული მოძრაობის მისი thighs და დუნდულში. იგი აღმოჩნდა და ნელა დაიწყო გაათავისუფლე red string. მან დაუშვა ის წერილი, როგორც მას გაერთიანებული იგი. Ee შერწყმა დაიწყო ვითარდება მხოლოდ საკუთარი. იგი გაიმართა მისი ego მჭიდროდ, რომ მის მკერდზე და შევხედე პეპე და მე. გაღიმებული, იგი არ გაიზიარა ჩემთვის shoelace.
  
  
  მან განაგრძო გამართავს ფურცელი მისი მარცხენა ხელი. მან დააყენა მისი მეორე მხრივ, მისი გრძელი ქერა თმა და გააუქმა ih-მდე. შემდეგ მან დაიწყო ცეკვა. ფურცელი ნელა გაიხსნა, სანამ აუდიტორია ვერ ვხედავ strap მისი bra და panties. გიტარა ლამაზად ჩასმული ee ერთად ვიბრაცია სიმები და მკვეთრი აკორდი ყოველი მოძრაობა. მაყურებელს მოეწონა. მხოლოდ რამდენიმე ქალები ამა პატარა. პეპე ვუყურე ყველა twitch და signpost sly სახე, მისი თვალები.
  
  
  პეპე დააყენა სიმებიანი მის გარშემო კისრის და ახშობდა მას. ის შევარდა მხარეს გაქცევა. ის გამკაცრდა კუსტარული noose გარშემო. იგი დაეცა დააჩოქა. ეს იყო უფრო ადვილია და უფრო სწრაფად, რომ გზა. იგი შეეცადა, დაწეროთ, მაგრამ shoelace დაიხრჩო ნებისმიერი ხმა. ის გამოყვანილია მისი რთული. გამოყენებით თოკზე, როგორც ბერკეტი, იგი დაპრესილი მისი ოქტომბერი უკან Ego-ს ხელმძღვანელი. Jerk, და სამიზნე შემოვიდა sideways.
  
  
  არა ერთი, როგორც ჩანს, შეამჩნია. ბრბო და ადამიანი განთავსებული მიერ" მენეჯერი " მისაღები ვუყურე Tamara-ს ყველა ნაბიჯი. რიტმს მუსიკა გაიზარდა უფრო სწრაფად და სწრაფად. ყველა თვალებში იყო თამარა. იგი გამოათრიეს მიერ მკვდარი მაგიდა კლერკი შევიდა ჩრდილებში ფრთები და დააგდეს მიერ ego თავზე წყობის ცარიელი ლუდის crates. Tamara ' s ქურთუკი იწვა ერთი crates. მან გახვეული დანარჩენი მისი ტანსაცმელი, და აიღო ყველაფერი მისი, მიუხედავად იმისა, რომ პეპე-ს პროტესტი. ის გამოყვანილია მისი ქურთუკი მეტი ეტაპზე და unbuttoned იგი. იმ შემთხვევაში, თუ უბედურება, Tamare შეიძლება ახლა სწრაფად დაიბრუნოს მისი ტანსაცმელი. მას, უყურებს მისი ასრულებს.
  
  
  აფრინდა, ფურცელი. მისი bra და panties, მას დაატყდა up და down with exaggeratedly სწრაფი და უჩვენეს მოძრაობები. ის ცეკვავდა, როგორც იმ შემთხვევაში, თუ მისი სიცოცხლე იყო დამოკიდებული ეს.
  
  
  ასე რომ, ეს იყო. როგორიც ჩემია, სხვათა შორის. ის დაეცა out of ფრთები და ქვემოთ ვიწრო დერეფანი, რამაც მთავარ შესასვლელთან ფოიეში. ეს ათვისება მომენტი, როდესაც მიაღწია დარბაზში. მან გაიხსენა, ხედავს, ორი მამაკაცი იდგა იქ მათი გზა მისაღები ოთახი. ისინი ჩანდა, ისევე, როგორც პეპე, ისევე როგორც სასტუმროს სტუმრები. ონის სუნი, როგორიცაა პატრონების იაფი პარიზული ბორდელი. ჰაერში აგდებით იგი. სუნი ვარდის წყალი Stahl tsenymnogy სუსტია.
  
  
  ის peeked ფრთხილად გარშემო კუთხეში. თამარი აკეთებს უკეთესად, ვიდრე მე შემეძლო იმედი გამოთქვა. ორი კაცი იყო, მხოლოდ რამდენიმე ეზოების დაშორებით, სადაც დარბაზში გახდა ძირითადი მისაღები ოთახი. ერთი იყო მუდმივად გააღიზიანოს სხვა ნეკნები. როგორც ჩანს, მოყვარულებს, სახვითი ხელოვნება. ერთად .22 კალიბრის Trejo და ავტომატური პისტოლეტი თავის მხრივ, პეპე crept სხვა გზა მშვიდად, როგორც შეეძლო მანამ, სანამ არ მიაღწია ცარიელი კაფეტერია.
  
  
  მაგიდები იყო მოწყობილი ისე, რომ ეს იყო რთული აკეთებს ღიად, სამზარეულო, მეორე მხარეს ოთახი. მაგიდები სრულად იქნა მითითებული. ჩვენ უნდა ვიყოთ ფრთხილად, რომ არ bump შევიდა არაფერი ან დაარღვიოს არაფერი. სინათლის streamed მეშვეობით მრგვალი ფანჯრები ორი swinging კარები. ხანდახან ისმის ხმები მანძილი. მან ნაზად აიძულა ღია კარი და შიგნით დაეცა. ჰერები დაპრესილი წინააღმდეგ ოხვრა პატარა alcove შორის სამზარეულო და სასადილო ოთახი.
  
  
  იყო sideboard თაროებით ბოლოში დანაჩანგალი და decanters. შემდეგ იგი, კარი ღია იყო, დიდი თეთრეულის კარადა სავსე პირსახოცები და სუფრები. ასევე იყო ცოცხები და mops, რამდენიმე თაიგულების, საწმენდი ფხვნილი, და ოთხი ლიტრი შეგიძლიათ სართული პოლონური. მისი ნება დღე მშვიდად ახლოს და peeked შევიდა რეალური სამზარეულო. მხოლოდ ნაწილობრივ შეიძლება იქნას: ორი კარით, მაცივრით, ავტომატური ჭურჭლის სარეცხი მანქანა, და სკამი, რომ მან ადრე ჩანს ფანჯრიდან. ხმები მან მოისმინა, სასადილო ოთახი მოვიდა მსუქანი ქალი გაწმენდის თავმჯდომარე. Snorting და humming, რომ თავად, იგი fiddled გარშემო. დერეფანში, ცივი ოთახი უნდა ყოფილიყო გარშემო კუთხეში, გარეთ ჩემს თვალწინაა. მისი არ stahl გამოიყურება რაიმე. მე არ მინდა, რომ რისკის უნახავს. ეს არ აქვს მნიშვნელობა, მაინც.
  
  
  მან აიღო ერთ-ერთი Tamara ' s სიგარეტი და განათებულ ეს მატჩი დასრულდა სასტუმრო ყუთი მან მოიტანა ოთახი. იგი იდგა კიდევ ერთი მომენტი, მოსმენის რუხი. მე ვერ მოისმენს მის გარდა შემთხვევით clatter ქოთნები და ტაფები და ქალს ასთმური სუნთქვა.
  
  
  მას შემდეგ, რაც მოწევა, იგი წავიდა, თეთრეულის კარადა და tossed ზოგიერთი პირსახოცები გადატანა ცარიელი bucket. ის sprinkled ცოტა ცვილის nah და ესროლა სიგარეტის თავზე იგი. ხედავს, რომ ის გააგრძელებს smolder, ის დადიოდა swing კარი დღის წინ სასადილო და Stahl, რომ დაველოდოთ. მე მიატოვა კარადა ღია. Tamara განაცხადა, რომ მიიღოს ორი და ნახევარი წუთის განმავლობაში, მაგრამ ეს იყო რთული სათქმელია, ზუსტი დრო, რადგან დარბაზში ზომა. ცეცხლგამჩენი სიგარეტი აქვს ერთ ბოლოს ბურთი იგივე შემადგენლობა, როგორც match — ამ შემთხვევაში, თემა ნიშნის შთაბეჭდილება. სიგარეტის იყო, გარდა ამისა, ფუნქციონირებს ყავისფერი ბამბა გაჟღენთილია saltpeter. ღია მთავრდება სიგარეტი გაკეთდა ნამდვილი თამბაქო. იჯდა სასადილო ელოდება იყო, ნერვული, მაგრამ არ იყო სხვა არაფერი, ის შეიძლება გავაკეთოთ. მისი სანდო თამარა შენარჩუნება ყველას დაკავებული. წამი გავიდა მტკივნეულად ნელა. მაშინ სიგარეტი დაწვეს.
  
  
  იგი მითითებული ცეცხლი აპირებს დაახლოებით ხუთი წამი, რომელიც იყო საკმარისი იმისათვის, რომ ჩართოთ თაიგულების შევიდა კვამლის ბომბები. საქართველოს თეთრეული დაიჭირეს ცეცხლი, და შემდეგ პირსახოცები დაიწყო smolder. მჟავე კვამლის billowed საწყისი კარადები, სამზარეულო. კი სხვა მხარეს კარი, მე ვერ სუნი მისი სუსტად, როგორც ქალს საბოლოოდ ყვირილი დაიწყო, " Fuego ! Fuego !
  
  
  სტაციონარული მისი თვითნებურად დაკავებულ, მოსმენის ყვირილის. მაშინ მძიმე shaggy ისმის მისი, და ორი მესაზღვრეებმა ყვიროდნენ, " Ow ! Fuego ! მისი, გავიგე ერთი ვთქვა. მან გააძლიერა შევიდა alcove, პისტოლეტი ამ მხრივ. მესაზღვრეებმა ცდილობდნენ გაერკვიათ, თუ რა იყო იწვის. ყველაზე მსუქანი ქალი ყვიროდა, ფრიალი მისი იარაღი. სამივე მათგანი ხველა და ხველა საწყისი კვამლი.
  
  
  "Hands up" მე უბრძანა.
  
  
  ქალს wheezed louder, ვიდრე ოდესმე. ფორმიანი მამაკაცი აღმოჩნდა და yawned disbelief. ახლა ცეცხლი პიკს მიაღწია. სქელი, ცხიმიანი კვამლის billowed მეტი კაბინეტი, უცოდინარი ის ფაქტი, რომ ცეცხლი იწვის მხოლოდ bucket. კვამლი და სუნი უნდა ჰქონდეს დაბნეული ჩემი რეფლექსები, როგორც ერთი ბიჭი მიაღწია თავისი იარაღი და სხვა გადახტა at me. მისი კადრი იყო პირველი ყველა ტომის. ბინა, მკვეთრი პოპ-ერთი .22 დაიკარგა ყვირილის ქალი და roar of სხვა ბიჭი leaping at me. მე ერთი ნაბიჯი წინ, ასე რომ, ის იყო ჩემთვის მომენტში, უფრო ადრე, ვიდრე იგი ელოდა. მისი, მივიღე ქვემოთ დააჩოქა და dove შორის ego ფეხები. როდესაც იგი დაეცა თავზე მე, ის გახვეული მისი იარაღის მის გარშემო ego ფეხები და ადგა, ამავე დროს. ეს იყო ერთგვარი რაგბის flip. აღმოჩნდა, პატარა და გამოიყენება მისი ego-ს საკუთარი ძალა იმისათვის, ego შევიდა sideboard. საქართველოს egomaniac განადგურებული ვერცხლის თაროზე ერთად bang. ეს ჩამოინგრა, ცივი, ვიდრე ამინდის გარეთ.
  
  
  დამარცხების მიუხედავად, ყველა ტომის, პირველ დაცვა ვერ შეაჩერებს. ერთად groan და gritted კბილები, იგი ცდილობდა ღია flap მისი ლამაზი ბუდე დააყენა ტყვია ჩემი უფროსი. "Mui ბრავო", - ვუთხარი მე, რადგან მან ego ცხოვრებაში და მერე ნიკაპი. მას სკამს presses, სადაც ესვენა. ქალი იყო, ასე რომ, მისი აზრით, რომ ის შეიძლება აღარ მოვუსმინოთ არგუმენტებს. "მარტივი, senora", - ვუთხარი მე. ჩემი მარცხენა ხელის გაფრინდა მისი chin ერთად clenched პირველი. მან moaned და გავიდა გარეთ, როგორც მან ნაზად შეამცირა მისი სართული.
  
  
  მისი გადახტა მათზე კარადა. სქელი კვამლი, მან მოგვეწონა მისი mop და shoved იგი იწვის bucket. ცეცხლი ჰქონდა ლიკვიდირებულია, მაგრამ პირსახოცები დატოვა ეს მბჟუტავ. როდესაც მისი ცეცხლი იყო კონტროლის ქვეშ, მისი აიძულა mop სახელური შევიდა სახელური მშვიდი ერთი და ამოიღეს თაიგულების, მთელი კარადა.
  
  
  მან დატოვა მისი ego, მოგვეწონა მესაზღვრეებმა ' იარაღი, მაშინ shoved სამივე მათგანი შევიდა ოფისში. ის ჩაკეტილი უჯრა, ამით გასაღები წუთი, და გაიქცა მასშტაბით სამზარეულო ციფრული მაცივარი, swinging ორთქლზე bucket mop სახელური. მისი სხვა მხრივ იყო jar of wax.
  
  
  იგი გაფრინდა ქვემოთ მოკლე დერეფნის მეორე მხარეს, სამზარეულო და თავად იმ ოთახში, სადაც მესაზღვრეები სათამაშო ბარათები. ბარათები ჯერ კიდევ მაგიდაზე, და მამაკაცის ჰქონდა დააგდეს kuda ih. იყო დიდი კარი უკან შორეული ადგილს. მან აიძულა მისი სკამი გარეთ გზა და leaned მისი მხრის წინააღმდეგ დიდი რკინის latch. კარი დააწკაპებთ გახსნა. მისი, barged გარეშე ეძებს.
  
  
  საქართველოს "მენეჯერი" მოგვეწონა დიდი რევოლვერი და მიზნად ეს ჩემი სახე. საკანში იყო მხოლოდ ხუთი მეტრი შვიდი მეტრი და სავსე იყო სხვადასხვა კაკვები და მილები. Emu ექნებოდა მიზანია საკმაოდ რა ცუდად miss me. იგი იდგა რადიო უკან, საკანში. ის იყო, ალბათ, გაინტერესებთ, რატომ ვერ შეძლო აშშ-ერთი სადგური. პატარა გააკეთა მან იცის, რა თქმა უნდა, რომ ქარიშხალი მას დაეხმარა შექმნა ასევე ხელი შეუშალა emu მიღების ყველა რადიო-სადგურები. რევოლვერი იყო მაგიდაზე შემდეგი თქმით, შემდეგი მიმღები. Ego-ის მხრივ მოგვეწონა მას, როგორც ელვა.
  
  
  ის გაიქცა მოუწყვეტლად. მე leaned მიმართ მას, დასასვენებელი ჩემი უფროსი შორის მისი shoulders. მე გაიღო mop მისი ყველა ძალა მქონდა. წითელი-ცხელი bucket მოხვდა ეგოიზმი სახე. იარაღი წავიდა უფლება შემდეგ ჩემი ყური. The rolling thunder ცეცხლსასროლი იარაღით მცირე ფართი დამწუხრდა ჩემთვის. მისი, დაინახა, მას დაეცემა. ის გაჩუმდა და დაიწყო მოძრავი ერთხელ. მაშინ ის ნიშნულზე დაეცა. Serene ის imprint იყო აშკარა ego ცუდად დამწვარი სახე, დრო რომ იგი აცვიათ, როგორც დამთავრდა მის ცხოვრებაში.
  
  
  გადამცემი იყო მარტივი დანართი შედარებით კონტროლის ცენტრმა ტაძარში. იგი შედგებოდა რამდენიმე რკინის კარადები, ფორმის და ზომის, როგორიცაა ვერტიკალური კუბოები, რომელიც შეიცავს სენსორები, knobs, და კონცენტრატორები. ზედა ნაწილი კარადები შედგებოდა წრე, დიდი ძალის სფეროში, და მასობრივი coils შიშველი სპილენძის მავთული. სქელი კაბელები გაქრა მეშვეობით ხვრელი გამწოვი. ელექტრონული მოწყობილობების hummed რბილად. სასტუმროს გენერატორები, რომელშიც გათვალისწინებული ელექტროენერგიის, იყო, ალბათ, მდებარეობს სარდაფი შემდეგი ქვაბები.
  
  
  ის flipped ძირითადი შეცვლა. Buzzing შეწყვიტა. იარაღის ცეკვავდა უკან და მეოთხე რამდენიმე მეტრი ერთი წუთით, შემდეგ დაეცა თავში. ეს იყო აიყვანეს მტრის იარაღი და ყურადღებით განადგურებული ყველაფერი, რაც შეიძლება დაარღვიოს. მაშინ ცივი შენახვის მენეჯერი გამოათრიეს გარეთ და შემოვიდა მისი ego ქვეშ სკამზე, სადაც მესაზღვრეებმა ისხდნენ. ის წავიდა უკან, გაიხსნა კარადები, და სამი ქვეყნის შიგნით, იატაკი და კედლები ცვილი. მან გამოიყენა ბოლო ნაწილი აღორძინება fire in the bucket. იგი დააგდეს იწვის პირსახოცები შევიდა puddles ცვილის მონტაჟი. ცეცხლში leapt up, fanned მიერ კანონპროექტის გარშემო გამწოვი. ჰერები გაიქცა, მიუხედავად clenched პირველი, რომ გაქრა შევიდა მისი კუჭის.
  
  
  მენეჯერი როგორმე გონს მოვიდა და გადახტა, რათა მისი ფეხები, სავსე revenge. მეორედ, მას თავს დაესხნენ, ჩემთვის მოულოდნელად. Ego-ის პირველი გააკრიტიკა შევიდა კონდახით რევოლვერი ერთი მესაზღვრეებმა, რომლებიც მინდა მოახერხა თავის ქამარი. რომ გადაარჩინა. მისი სუნთქვა, გამოვიდა ისევ, სანამ მას შეუძლია გააკრიტიკოს კარი, წინააღმდეგ შემთხვევაში, იგი უკვე დაწვეს ცოცხლად. ეს დაარღვია თავისუფალი და თავს დაესხა. ცეცხლი უკვე ერთად ჩემი ქურთუკი.
  
  
  ის ჰგავდა gorilla. ის lunged at me, ლანძღვა ესპანური. Ego დაჭერილი მას თავის ჩვეულ ძიუდოს ძალაუფლება, მძიმე ხელით. ჩემი მარცხენა ხელი gripping საყელო ego-ს პიჯაკი, ჩემი მარჯვენა ხელი იყო gripping ego-ს პერანგი. ის იშურებდნენ. მისი ego-ს მარჯვენა ფეხი გახვეული გარშემო მისი უფლება ხბო და წიხლებს მისი ego. ის swayed მხარეს და დაიწყო დაეცემა. Emu დაეხმარა ცოტა.
  
  
  განრისხებულმა რისხვა და სიძულვილი, ის clawed ჩემთვის კი, როგორც იგი დაეცა. Ego-ს ფეხსაცმლის დაჭერილი doorstep ცივი შენახვის ოთახი. ფრიალი მისი იარაღი, იგი დაეცა უკან შევიდა იწვის ცვილი. თითოეული მოძრაობა fanned flames, კიდევ უფრო მეტი. მას down on all fours. ამცირებს თავის არეში, ის ყვიროდა აგონიაშია. როგორც ადამიანის ჩირაღდნის, ეს დამწვარი ქვემოთ, სანამ ჩემი თვალით. მისი emu ვერ დაეხმარება, მაგრამ დახუროს კარი. Ego ყვირილის აღარ ისმის, და ცეცხლი არ იქნებოდა აღმოჩენილი დაუყოვნებლივ. საბოლოოდ, მას შეუძლია მიიღოს ღრმა სუნთქვა. იგი ჰაერივით სჭირდებოდა. თანდათან ეს აღმოვაჩინეთ, რომ მე მძიმედ დააზარალებს. ჭრილობა ჩემი მხრის გახსნეს ისევ, ალბათ, როდესაც მისი დაცვა დაესხნენ. საქართველოს ლუმბაგო პირსინგიანი ჩემი მკლავი მტკივნეულად. ცდილობდა, ნაბიჯი თითების მისი მარცხენა. ახლა ჰერები შეიძლება დაკარგოს ცნობიერება ან გააგრძელოს აქტი; ჰერები გაგრძელდა. თეთრი შეექმნა, მე გაძნელდა მეშვეობით ოთახი, უკან სამზარეულო და alcove.
  
  
  Odin გარშემო მამაკაცები გუნდი, თეთრეულის კარადა კარი და მოუწოდა ხმამაღლა დახმარებას. იგი შეჩერდა და დააკაკუნა კარზე. "Senor ?"
  
  
  "თქვენ! მისი!
  
  
  "თუ გვინდა, მისი ცეცხლი ტყვიები თქვენ მეშვეობით, რომ კარით, მაშინ შენარჩუნება, რადგან მან მისი ხმაურით."
  
  
  იყო მომენტი დუმილი. შემდეგ მან განაცხადა: "მე ვიქნები მშვიდი, amigo."
  
  
  "Bueno".
  
  
  როდესაც დავბრუნდი ქვემოთ დერეფანში მიმავალი ეტაპზე, დავინახე, ორი კაცი იჯდა ოთახში, იდგა შესასვლელში El Koyountoura . ისინი ფიქსირდება მათი ფეხზე და სტვენით encouragingly. როდესაც მან მიაღწია ფრთები, ის მიხვდა, რატომ. Tamara ეცვა მხოლოდ მისი panties. როგორ მას შეეძლო გაგრძელდა ამდენი ხანი უნდა ყოფილიყო ერთ-ერთი უდიდესი secrets of the dance.
  
  
  Combos იყო ამოწურული. ისინი ითამაშა, გუნდი ამისთვის მეასედ დრო, მაგრამ რითმი მაინც ძლიერი, და Tamara სრული უპირატესობა.
  
  
  ერთად სტრიპტიზის ნაბიჯები, მან shake-up და down, swaying მისი hips და იმუქრება მისი bare breasts. გულშემატკივარი მიესალმა ამ დამტკიცება, მიუხედავად იმისა, რომ ზოგიერთი ქალები, როგორც ჩანს, ახლოს შოკი. ყველა თვალები იყო მისი quivering თავი. იყო შეშფოთებული სახე, მისი თვალები... სანამ მან დამინახა. მისი სახე განათებულია. მე დანიშნა Ay, რომ იჩქარეთ. მან თავი დაუქნია შეუმჩნევლად და დაიწყო მისი მოგება.
  
  
  და რა ფინალი!
  
  
  ბენდის შესახებ, რომ დაიწყოთ თამაში სრულყოფილი ერთხელ. Tamara აიყვანეს პირველი აკორდები და დაიხარა აიღეთ ფურცელი და მისი bra. მან ყველას სრულყოფილი შევხედოთ გამომწვევად აყვავებულ roundness მისი ხელებისათვის. მაყურებელს შეიძლება ნათლად ვხედავთ ვიწრო, ნეილონის line of მისი panties შორის მისი ფირმა thighs, რომელიც მხოლოდ მცირე ხნით გადაიდო, რადგან მას leaned წინ. მისი panties slid გამომწვევად ქვემოთ მისი ass და იქ დარჩნენ, როდესაც ის ადგა და მომიყვანე ფურცელი და bra.
  
  
  "დიდი ღმერთი", იგი hissed. — ვფიქრობდი, ნეტავ არასდროს მოვა."
  
  
  "შეჩერება მალე," ვუპასუხე მე.
  
  
  მე ვუყურე მისი ცეკვა უკან ეტაპზე. მისი swaying დუნდულოებსა იყო ლაღი ჩანდა. წმინდანთა წავიდა mad. მე არ ვიცი, რა ქალი იყო ფიქრი, მაგრამ ზოგიერთი მათ გარშემო ჩანდა, ისინი არასოდეს აღადგინონ იგი. მამაკაცის სისხლძარღვების იყო სავსე. სასმელების მოხმარებული უფრო სწრაფად, ვიდრე მიმტანები ვერ მოუტანს მათ. პირველად ცხოვრებაში შავი ტანსაცმელი, დაინახეს, რბილი სილამაზის რეალური ქალი მოსახვევებში და reveled მას. ყოველივე ამის შემდეგ, ისინი წინაშე ბოლომდე მსოფლიოში, არმაგედონი, და, შესაძლოა, მეორე მოვლენაა, ამავე დროს. და თუ ისინი აპირებენ იღუპება , რა გზით უნდა დავემშვიდობოთ!
  
  
  შეძახილი და გამხნევება დარეკა. Tamara დაიწყო მიიღოს off მისი panties. Band იგრძნო კულმინაციას უახლოვდება და ჩავუღრმავდი გაიხსენა მელოდიას. იგი ინახება ეძებს უკან მეტი, მისი მელოტი assault ცოდნა და ლოცვა, რომ სქელი მუხის კარი, ცივი ოთახი გამართავს ცეცხლი, და რომ დაცვა, თეთრეულის კარადა კვლავ იმუქრება ტერორი. Tamara ჩამოინგრა მჭიდრო ელასტიური ბენდი მისი panties. ღმერთი, რატომ არ ჰქონდა, ის უკვე ჩქარობს? ქვემოთ. რბილი curly თმის გახდა ხილული. უფრო მეტი ხმაური და ყვირილი!
  
  
  ის წაშლილია სქელი წვეთი სისხლის შუბლზე და rubbed თავის ტკივილი მხრის. მისი panties ნელა დაეშვა მისი ფეხი. მან მიიღო თავისი ih და აღმოჩნდა გარშემო. იგი დაიხარა, რათა აირჩიოთ up მისი საკუთარი ეგო. გასწორება მისი ფეხები, ლიფტინგი მისი ხელებისათვის, მან აჩვენა, რომ მამაკაცები, რაც მათ არასოდეს დაივიწყებს.
  
  
  გულშემატკივარი ამოიოხრა.
  
  
  Combo ტაშს.
  
  
  Tamara შევარდა საწყისი ეტაპი და ესროლა მისი ფარული სიტყვა ჩემს ხელში.
  
  
  იყო ბევრი ტაში, მაგრამ არ იყო საკმარისი დრო, რომ დაბრუნდეს. მე გახვეული მისი up in ჩემი ქურთუკი და უთხრა, რომ მე უამრავი დრო მისაღებად ჩაცმული შემდეგ წავედით სასტუმროს ირგვლივ. სამორინეში მიერ მისი ტანსაცმელი, გამომყვა ქვემოთ დარბაზში მთავარ მისაღები ოთახი.
  
  
  "ნიკა, ნიკა," მან gasped — " რა არის არასწორი?"
  
  
  "მნიშვნელობა არ აქვს", - ვუთხარი მე.
  
  
  "მაგრამ...'
  
  
  "სამი არხი განადგურდა, ერთი დარჩა. მე გეტყვით დეტალები მოგვიანებით.
  
  
  ჩვენ გაიქცა სასტუმროს ირგვლივ. ეს უფრო ადვილი იყო, ვიდრე ის მინდა ეგონა. ის გაჩუმდა მომენტი counter, და, როგორც ეჭვმიტანილი, იყო walkie-talkie თაროზე ქვეშ counter. Ego მას მეტი და, growling, ფსევდო-მენეჯერული ტონი, უბრძანა ხალხს Fiat შენობის წინ ნაბიჯი განზე და მოდით Buick აკეთებს. მცირე იაფი მიკროფონი დამალა ხმა ცვლილებები, და რევმატიზმის იყო მოკლე "Si, señor!" ქვემოთ დარბაზში, რომლის შესასვლელი კარი, ჩვენ გადახტა ძველი მანქანა, და აღდგა იგი.
  
  
  Fiat და მისი უსაფრთხოების დეტალურად იყო გაჩერებული off driveway. როდესაც თამარა დაინახა, რომ ჩვენ ვაპირებთ, რომ იყოს წარმატებული, მან მოგვცა მეგობრული ტალღა საწყისი ორი მამაკაცი, როგორც ჩვენ გავიდა mimmo. იგი სიმშვიდეს უკან დამპალი დივანი და დაიწყო იცინის. ეს იყო ისტერიკული სიცილი რელიეფური. Out of სუნთქვა, მან თქვა: "აი, ხომ ხედავთ, იმ ორი მამაკაცი?"
  
  
  'რომელიც პირობა? ამ Fiat?
  
  
  "არა, ნიკა, ორი მათგანი უკეთესი მისაღები ოთახი!" მან დაიწყო იცინის, კიდევ უფრო რთული. ჩანდა, ისე, გამიკვირდა, როდესაც ჩვენ sped წარსული mimmo მათ. "Ah, რომ გამოხატვის ih სახეები!" Tamara იყო, რომელსაც შეესაბამება სიცილი. — მე მართლაც რომ კარგი?"
  
  
  "დიახ, თქვენ მართლაც ლამაზი."
  
  
  "მართლა ?"
  
  
  "საკმარისი იმისათვის, რომ მე insanely ეჭვიანი."
  
  
  Tamara დაწყნარდა ცოტა და giggled როგორც მან ბრძოლა საჭე, Buick და წაიყვანა თვითმფრინავი. როგორც მან დაიწყო კაბა, სიცილი შეწყვიტა, და მეორე მხარეს Puntarenas, მან განაცხადა მაღალი, მერყევი ხმა, " ნიკ, ამინდი. ეს ცვლილებები.'
  
  
  რეალურად. თოვლი იყო, ახლა დაცემა swirling swirl. ოდესღაც ბრწყინვალე ამრეკლი ცა დაფარა, და ქარი howled, როგორიცაა დაჭრილი ghost მეტი hum არის გადატვირთული სისტემა. ხეები, კლდეები, და სხვა არაფერი, რომელიც შეიძლება გადავიდეს გაფრინდა ჩვენს გარშემო ყმუილი ქარიშხალი. სეტყვა ricocheted off კარები და ფანჯრები. ჩვენ აღმოვჩნდით სამყაროში, ბიძგი mad ქმედებები გიჟია.
  
  
  "გამორთვა სასტუმროს გადამცემი გამოიწვია blizzard," მე ვთქვი, grimly.
  
  
  "და ეს კიდევ უარესი," Tamara ჩურჩულით.
  
  
  "დიახ, სანამ განადგურება ბოლო გადამცემი პანამის."
  
  
  ის აღმოჩნდა, რომ ჩემთვის, თეთრი, როგორც თოვლი გარეთ. "მაგრამ, ნიკ", - განაცხადა მან, აშკარა საშინელება. "ჩვენ უნდა შევძლოთ ამის უფლება?
  
  
  
  
  თავი 12
  
  
  
  
  რუკის მიხედვით, Sangre კუნძული იყო დაახლოებით ექვსასი კილომეტრია Puntarenas. მაგრამ მიუხედავად იმისა, რომ ჩვენ გიჟები საკმარისი ფრენა ამ სახის ამინდი, ჩვენ არ ვიყავით crazy საკმარისი rush out ფარული ფრენის. ერთხელ ჰაერში, ჩვენ გაფრინდა ფართო arc მეტი ოკეანეში. ეს გააკეთა ფრენის თითქმის ორასი მილის აღარ არის და შესაძლოა, კიდევ ერთი 150 კილომეტრის იმის გამო, რომ მუდმივი zigzags. ჩვენ გადაუფრინა Chiriki Bay უდიდესი კუნძულ Coiba, კოლონია. მაშინ ჩვენ მრგვალდება Azuaro ნახევარკუნძულზე და მოვიდა 150-mile-ფართო Gulf of Panama. გზაზე იყო Gulf of Panama ერთად პანამის ქალაქი და Balboa.
  
  
  ყველა ამ დროს, თვითმფრინავი არაფერი, მაგრამ rock და ჩაყვინთვის. Tamara მე და ყინულზე საწყისი მხარეს მხარეს, უკან და მეოთხე. ჩვენ არასოდეს სამ მაინც. მხოლოდ seat ქამრები გაიმართა აშშ ადგილი. ერთი ბიძგი მოჰყვა სხვა. Fuselage ამოიოხრა და creaked, და ფრთები, როგორც ჩანს, მზად არის ვადამდელი ნებისმიერ მომენტში. როდესაც თვითმფრინავი დაეშვა, ჰაერში ზონაში, ეს იქნებოდა მოხვდა ჩატარების რაღაც მძიმე, თავის მხრის და გამოცდილება მტანჯველი ტკივილი. სანამ ჩვენ მარცხენა, თამარა ჩაცმული ჭრილობა და გამკაცრდა bandage, მაგრამ ეს საკმარისი არ იყო. სისხლის განაგრძო ooze გარშემო ჩემი მხრის, ექსპორტი ჩემი პერანგი.
  
  
  იგი ყვიროდა. "რა არის კოორდინატები კუნძული, ნიკა?"
  
  
  "იქ არ არის," იგი ყვიროდნენ ხმაური. "პირველი პანამის ქალაქში."
  
  
  'რატომ? Sangre კუნძული დარბაზში de las Perlas archipelago, რომელიც დარბაზში აღმოსავლეთით აქ, არ ჩრდილოეთით.
  
  
  ჰერები, თავი დაუქნია შეთანხმებით. Archipelago ნიშნავს "ზღვის მრავალი კუნძულები", და ამ შემთხვევაში ეს ეხება დაახლოებით ოთხმოცი პატარა "მარგალიტი" მეორე მხარეს bay. მან აღნიშნა, რომ ღია რუკა. "თქვენ არ შეგიძლიათ იპოვოთ თქვენი სამიზნე ამ სუპი ჯერ, და თქვენ შეიძლება არ ენდობა ინსტრუმენტები აღარ. ჩვენ გვჭირდება საეტაპო სანამ ჩვენ შეგვიძლია ვიპოვოთ პატარა კუნძული, ამ ჯგუფში. ქალაქის დარბაზში არის მხოლოდ სამოცი კილომეტრის დასავლეთით archipelago. აქ, ჩვენ შეგვიძლია დავწეროთ დავალებები.
  
  
  მას შემდეგ, რაც ტეგუსიგალპა და Puntarenas, მეგონა მე მქონდა საკმარისი გამოფიტვის წინააღმდეგ, საშინელი და სასტიკი განადგურება, რომ პოლკოვნიკი Zembla ჰქონდა დამსახურება. მაგრამ იყო წარმოუდგენელი კატასტროფა პანამის ქალაქში. ეს არის ჩემი ერთ-ერთი საყვარელი ქალაქია, ბევრი მოგონებები. მე შეახსენა საღამოს ლამაზი ქალი, მისი ბინის ძირში მთა Ancona და იღვიძებს ქარი-ნაცემი ზარები ტაძრის ახლოს Avenida ცენტრალური. როგორც ჩვენ გადაუფრინა ქალაქში, ეს იყო შენიშნა რჩება ტაძარი, ძველი მთავრობის სასახლე, ლამაზი ეროვნული თეატრი, Malecon ბულვარი და Bovedas ბულვარი ძველი მიწისქვეშა ციხეში. ყველაფერი, მართლაც ყველაფერი იყო განადგურებული და დანგრეული, განადგურებული და დანგრეული სასტიკი უბედურებასაც არის არაადამიანური ქარიშხალი. ქალაქის მოსახლეობის 300,000 ადამიანი შეწყვიტა არსებობა და გადაიქცნენ იგივე უზარმაზარი ნანგრევები, როგორც ძველი ქალაქის ცხრა კილომეტრის მოშორებით, მოსავალი განადგურებულია ადგილზე 1671 მიერ corsair ჰენრი მორგანმა.
  
  
  Balboa, English Channel საპორტო ქალაქი, იყო ასევე ვაკანტური ბევრი. ჩვენი აზრით, ჩვენ ძლივს ვხედავ Miraflores საკეტები ათი კილომეტრის დაშორებით სანაპიროზე. ორი არხები, რასაც ეს იყო მთლიანად გადაკეტა. რამდენიმე სატვირთო გემები და ტანკერი stranded on ორი მსოფლიოს უმსხვილეს ყინულის სფეროებში, ყოველი თითქმის ორასი მეტრი ფართო და თხუთმეტი მეტრის სიღრმეში. ამაზრზენი ქარი როდესაც არხების მეშვეობით. იყო არაფერი მიუთითებს იმაზე, რომ ყველაფერი იყო უკეთესი მეორე მხარეს isthmus.
  
  
  იგი გაჩნდა აღშფოთება რა Zembla გააკეთა, რომ ეს მას შემდეგ, რაც ნაყოფიერი და მდიდარი მიწის ნაკვეთი.
  
  
  "ჩართოთ გარშემო," ის, წაკვეთილია ზე თამარა. მისი არ გრძნობს თავს კარგად. - "სამხრეთ-აღმოსავლეთით Isla Sangre . _
  
  
  "თქვენ ფიქრობთ, Zembla არის?"
  
  
  "მე მხურვალედ იმედი მაქვს, ასე რომ," მე ვთქვი, იმის ერთი ბოლო მწარე შევხედოთ swirling თეთრი პეიზაჟი. "თუ ego აღმოაჩენს, რომ მისი, კუნძული იქნება გაჟღენთილი ეგო-ს სისხლის, გპირდებით."
  
  
  მთავარი კუნძულები სან-მიგელი, San Jose, და პედრო გონსალეს იყო ადვილია, მაგრამ Zembla-ის ბოლო სამალავი იყო მხოლოდ პურის რუკაზე, და მეტი არაფერი სინამდვილეში. ეს იყო კასეტური ქანების jutting გარშემო წყლის ქვეშ სქელი საბანი თოვლი, ქალაქის და ზღვის ქაფი, გარშემორტყმული sandy beach. როგორც ჩვენ გავიდა მას, Cessna მოისროლა და swayed გადასვლის საჰაერო დენებისაგან. Tamara როდი tiller, როგორც იგი იყო სთხოვა სადესანტო ადგილზე.
  
  
  "მე ვფიქრობ, რომ ჩვენ უნდა მიწის ნაპირზე. კიდევ ქვის თხა არ დადგეს ფეხზე ეს კლდეები."
  
  
  — რა არის ეს?" — ეს რა არის? " ჰკითხა, მიუთითებს მარცხენა.
  
  
  მან tilted თვითმფრინავი დროს ოთხმოცი-გრადუსიანი კუთხე ისე, რომ ჰერები შეიძლება შევხედოთ, ძალიან. მეშვეობით ქალაქის, რომ ჩანდა, ავტომატი, ტყვია, იგი ხედავდა, რომ სუსტი დიზელის ზოგიერთი ძველი შენობები. ისინი დაჯგუფებული იმ გზით, ძველი hacienda ირგვლივ ეზო. ეს იყო გარშემორტყმული სამი-inch-სქელი ქვის კედელი მძიმე ჭიშკარი რკინის ძელები. მინიმუმ სანამ ih tak აგებული, და არ არსებობს მიზეზი, რომ გვჯერა, რომ ეს კედლები არ იყო, ისევე, როგორც სქელი და ძლიერი. Zembla, როგორც ჩანს, ისარგებლოს მიღების რამ რთულია, განსაკუთრებით მაშინ, როდესაც ის მოვიდა თავდაცვის ან გაქცევა.
  
  
  "ის აქ", - ვუთხარი მე. ჩემი მხრივ, squeezed Tamara-ს. "სახე! Ego ვერტმფრენი შემოვიდა ეზოში.
  
  
  "მე მესმის მისი. მაგრამ თქვენ გაუშვებენ, ჩემი მხრივ, ახლა? მის უფრო არ დაეცემა აშკარა ego სახურავი. გაუშვებენ შენი ხელი და იპოვოს ადგილი მიწის ნაკვეთი, ნორმალურია?
  
  
  Hey გაიცინა სიხარულით მისი. და ბოლოს, ჩვენ tracked ქვემოთ Zembla Ego ჟურნალები. ჩემი grin ნელა გაქრა, როგორც მე მივხვდი, რომ არ იყო შესაფერისი სადესანტო ფართი ყველგან მთელს პერიმეტრზე. ორი წლის და მაქმანი გამყიდველი რამონ Batuc აგებული მისი hacienda თავზე მრგვალი hill. მთავარი კარიბჭე, გზა led down კლდეები, რომ boathouse ბუნებრივი cove. The hill იყო შედარებით მოლიპულ, მაგრამ ძალიან ციცაბო. დანარჩენი კუნძული იყო ან ძალიან უხეში ან overgrown ერთად მწვავე, gnarled ბუჩქი.
  
  
  "ეს უნდა იყოს პლიაჟზე," მისი მამა, - განაცხადა grimly.
  
  
  "ცოტა უკან არის გამოჩენილი ნაჭერი სანაპიროზე, რომ ჯერ კიდევ გამოიყურება საკმაოდ ღირსეული," მან უპასუხა: გააფრთხილა მისი ტუჩები. მან tilted Cessna ისევ და გაფრინდა მიმართ მცირე მონაკვეთი windswept სანაპიროზე. "ეს იქნება ძალიან რთული, ნიკ, და ჩვენ არ შეუძლია მიიღოს ახლოს სახლში."
  
  
  "ვინ ზრუნავს ცოტა ფეხით? მე იმედი მაქვს, რომ ჩვენ მაინც ფეხით როდესაც ჩვენ მიწაზე."
  
  
  თვითმფრინავი ჩააგდო ქვემოთ. ქარი აიყვანეს ego და howled მასშტაბით რკინის. ქვიშის ადიდებულმა გარშემო დისკები. ნაწილები თვითმფრინავი შეარყია, თითქოს ih მოულოდნელად პარალიზებული. Tamara იბრძოდა იბრძოდა tiller. "ჩვენ ვამბობთ, რუსეთში", მან გაისმა, ზედიზედ. "Hold on მჭიდრო საჭე, ამ სიტუაციაში!"
  
  
  ჩვენ sucked ქვემოთ შევიდა საჰაერო ხვრელი. Cessna დაატყდა, დაატყდა, და slid გასწვრივ სანაპიროზე რუხი, ქვიშიანი წვიმა და ადიდებულმა ქვიშა. თვალწინ, მკვეთრი ქვის მწვერვალები jutted out მთელი ქვიშა. მარცხნივ ქმნის rampart გარშემო უფრო მეტი კლდეები და ლოდებით, და მარჯვნივ იმუქრებოდნენ კედლის მდუღარე surf. თვითმფრინავი წავიდა ქვემოთ.
  
  
  ის growled მისი. - 'Up! Up!' ჩემი ტირილი იყო რეფლექსურ, როგორც ვიცოდი, თამარა აკეთებდა მისი საუკეთესო ამაღლება მისი ცხვირი. სანაპიროზე იყო ახლოვდება გამანადგურებელი შეფასება. ცხვირის დაკრძალეს, ქვიშა. დიდი ხნის hiss, მაშინ thundering pop. ჩვენ spun გარშემო, ფრთის struts გაწყვიტა, და propeller დაკეცილი მეტი ძრავის ბლოკი, რომელიც ნახევარი დაფარული ქვიშა. სართული ვარდი და ჩააგდო გვაძლევს სახურავი, როგორიცაა წყობის ადამიანის იარაღი და ფეხები. თვითმფრინავი თითქმის flipped მეტი, მაშინ ჩამოვარდა კუდი-პირველი შევიდა icy ტალღა. მარილი წყალი დაწინწკლული დასრულდა ჩვენთვის, რადგან ჩვენ უკან დაიხია. ჩვენ მიადგება, მაგრამ ვიდექით ჩვენს ადგილზე. თვითმფრინავი დაატყდა უკან და მეოთხე surf. ჩვენ rocking ტალღებზე. Tamara შეარყია მისი ხელმძღვანელი, გააუქმა იგი, და ჩანდა იმ გატეხილი windows სანაპიროზე. მოდუნებული, მან აიღო ღრმა სუნთქვა და შესწავლილი ქვიშა და surf ქვემოთ us. "ხმა, რაც მე მინდა ამ კომერციული ფრენები," - განაცხადა მან მცირე ღიმილი. "თქვენ ყოველთვის მიწის ნაკვეთი რბილად."
  
  
  "არ სიცილი ჩემთვის სამუდამოდ!", - განაცხადა მან ცრემლიანი თვალები. — მე ყველაფერი დანგრეული, მე ვიცი, რომ მისი! ჩვენ არასოდეს არ დააყენებს ego ჰაერში ერთხელ!
  
  
  "ეს, ალბათ, არ მოხდა, წინააღმდეგ შემთხვევაში," ვუთხარი მე. "ქვიშის არის ძალიან რბილი და ქარი შეეძლო გუნდი us off ფეხზე."
  
  
  — მაგრამ, რასაც ჩვენ ვაპირებთ გავაკეთოთ ახლა ?"
  
  
  "რა უნდა გავაკეთოთ?' მან მოგვეწონა wicker კალათაში, რომ eda ჰქონდა მას შემდეგ, რაც უკვე მის უკან. ახლა nen ჰქონდა Tamara ' s მაკაროვის სისტემის პისტოლეტი, დოქტორი Mendoza ძველებური პისტოლეტი, პეპე-ს .22 ავტომატიკა რევოლვერი, და რევოლვერები ორი დაცვის და მენეჯერი. მან მისცა თამარა მისი იარაღი და პეპე-ს, და ამით დანარჩენი იარაღი მისი ჯიბეები. "რა უნდა გავაკეთოთ?'- გამეორება. "მოდით, წავიდეთ სასეირნოდ. მოდით გავაკეთოთ ეს!'
  
  
  
  
  თავი 13
  
  
  
  
  ფეხით ჩვენ ჩვენი გზა mimmo treacherous მთებში ქვეშ ყმუილი და იწვის sky. Blizzard იყო მაინც შეკრება ძალა. სიბნელე გაიზარდა სქელი. რამდენიმე მწვავე ხეები creaked ქარი. ლოდებით იყო მუდმივად დაცემით. ქარი sucked საჰაერო გარშემო ჩვენი ფილტვები, როგორც ჩვენ გაიქცა წინააღმდეგ. ჩვენ მახრჩობელა, როგორიცაა drowning ადამიანი, და ზოგჯერ ჩვენ ვერ წინსვლა. ქარიშხალი იყო, ახლა მყარი მასა, სასტიკი, სასტიკი და მომაკვდინებელი. თამარის სახე იყო დაფარული სისხლი დაცემა sados. მისი, ვიცოდი, არ გამოიყურება ბევრად უკეთესი. ტკივილი მხრის ეცვა me out. ის აღარ იყო უბრალოდ corkscrew ხორცი, ტკივილი გადაღებული მეშვეობით ჩემი სული და ჩემი ძვლები. მე ბრძოლა, და ჩემი თითების ძლიერი. ჩვენ ვიბრძოდით და staggered ჯიუტად, ერთმანეთის მხარდაჭერა.
  
  
  ნახევარი საათი გავიდა, მეოთხედი საათი და კიდევ ნახევარი საათი. საბოლოოდ მივაღწიეთ hill. ჩვენ შევხედავთ სქელი, მყარი კედლები hacienda ასი ეზოების დაშორებით. ისინი ცრუობს ქვეშ სქელი ფენა თოვლის. თუ ყოფილა sentries - ის იყო თითქმის გარკვეული მათგანი-მათ არ იქნებოდა კვნესა. ისინი huddled საეჭვო თავშესაფარი კედელზე. ეს იქნება ძლივს შესამჩნევი line of ragged სამხედროფორმიანი ჩაკეტვას, გაყინული სხეულები.
  
  
  "მოდით, წავიდეთ მეტი the wall", - ვუთხარი მე. "ორი ან სამი კარიბჭე იქნება ძალიან მძიმედ იცავდნენ."
  
  
  Tamara შეარყია მისი ხელმძღვანელი shudder. "ჩვენ არ შეგვიძლია, ნიკ!
  
  
  "ჩვენ ვერ იტანს მაინც ან.
  
  
  ჩვენ დავიწყეთ ასვლა hill უკან hacienda, ღია თვალწინ მთავარი შესასვლელი. გარკვეული თვალსაზრისით, ეს იყო რთული, რომ წინსვლა არის. არსებობს ნაკლები დაბრკოლებები, მაგრამ შიშველი ზედაპირზე hill უკვე buffed მიერ ქარი და გადაიქცა მოლიპულ ყინულზე ფერდობზე. Tamara იყო პირველი დაეცემა, და მე მისი მხარდამჭერი. შემდეგ მან დაკარგა ბალანსი. Tamara დახმარებას ცდილობდა, და მოულოდნელად ჩვენ ორივე შემოვიდა ქვემოთ, clutching ჩვენს ხელში მრისხანედ. ჩვენი გამძლეობა გარდაიცვალა, მაგრამ ეს ვარდი ისევ გარშემო თავისი ფერფლი. ცხოვრება, როგორც ჩანს, ნაკლებად ღირებული, ვიდრე სითბო და სიმშვიდე, რომ სიკვდილი მოიტანს, და ცხოვრებაში გაიმარჯვა.
  
  
  ზედა, ჩვენ crawled ამოწურა ქვეშ თავშესაფარი კედელზე. ის იყო ძველი. ქვისა იყო ნახმარი, და იყო დიდი ხარვეზები შორის ბუნებრივი ქვები, მათ განაცხადა. საშუალოდ, ეს იყო სამი და ნახევარი მეტრის სიმაღლეზე. მან ჩანდა up ყურადღებით და შენიშნა, ფეხის და ხელის მხარდაჭერა რაოდენობა რამდენიმე ადგილას. "Follow me, როდესაც მე ფილმი," - განუცხადა მან თამარა.
  
  
  "როდესაც თქვენ up?" თქვენ ნიშნავს, თუ თქვენ ამის გაკეთება!
  
  
  "როდესაც მე ფილმი, თამარა", - ვუთხარი მტკიცედ. მას არ გვინდა ვიფიქროთ, სიმართლე მისი სიტყვები. "და დაველოდოთ ნიშანი." არ შეიძლება sentries მეორე მხარეს.
  
  
  მან დაიწყო საშიში ასვლა ძველი კედლის. მე უნდა გამეხადა ჩემი დამცავი ხელთათმანები, რათა შეინარჩუნოთ ჩემი თითების გლუვი ქვები. Chill გადაღებული მეშვეობით ჩემი სული. ჰერები, ვიგრძენი, ჩემი ხელები გამკაცრდეს. ჩემი სისხლი და კუნთების ამყოფებდნენ. ქვის დაიმსხვრა ქვეშ წონა ჩემი ფეხით. მისი snuggled მდე moan, და გავიგე, თამარის რბილი ტირილი საშინელებათა. ერთი წუთით, მეგონა მე ვერ სცდება. მერე გამახსენდა, როგორ ახლოს Zembla იყო, და ეგონა, გაათბო ჩემთვის. მისი ფრთხილად ნაპოვნი კიდევ ერთი დასაყრდენი. Sl ი. Inch მიერ inch, ეს ვარდი.
  
  
  საბოლოო ძალისხმევა განხორციელდა me მეტი ზღვარზე ფართო, ბრტყელი მწვერვალი. Razor-მკვეთრი shards of glass იყო მიმოფანტული მთელ სიგრძეზე, მაგრამ თოვლისა და ყინულის negated ih ეფექტი. სინამდვილეში, ისინი დამეხმარა ყოფნის მოლიპულ ზედაპირზე.
  
  
  მე ვიყავი ჟესტი თამარა დაიცვას ჩემთვის, როცა დაჭერილი glimpse of sentry. ის იყო შეფუთული და თავჩაღუნული, ხელში ღრმა თავის ჯიბეში, იგი დადიოდა ნელა უკან და მეოთხე შორის კედელი და უახლოეს შენობა. ავტომატური თოფი ეკიდა მისი მარჯვენა მხრის. ის დადიოდა გადასცა, სადაც იგი ცრუობს კვნესა. მისი, შევხედე თამარა გავაფრთხილო მისი. იგი არ დაემორჩილა ჩემი ბრძანება და უკვე შემდეგ საფეხურზე me! Sentry მოვიდა ლოკვა. მჭიდრო საკმარისი გვესმის მისი, თუ არაფერი მოხდა. მისი სუნთქვა დაიჭირეს მისი ყელის.
  
  
  Tamara დაკარგა ბალანსი და დაეცა. მან ნება გარეთ მოდუნებული ტირილი. ბევრი არ არის, უბრალოდ ცოტა უფრო ხმამაღლა, ვიდრე უნებლიე შვებით, მაგრამ ხმამაღალი საკმარისი. Sentry მაშინვე ჩანდა up საინტერესოა და დამინახა. მისი გადახტა.
  
  
  კაცი, იცოდა თავისი მოვალეობა და ცდილობდა, რომ თავი დაიცვას. ძალიან გვიან! ის ჯერ კიდევ ამაღლების თოფი, როდესაც იგი დააგდეს განზე მიერ ego, სადესანტო თავზე მას, მუხლებზე არის emu ცხოვრებაში. მისი თოფი იყო წაართვეს Ego როქი, flipped მეტი, და გაარტყა. კონდახით მოხვდა emu მხარეს კისრის. მან ამოიოხრა და ამყოფებდნენ. Ego სამიზნე იყო არაბუნებრივი კუთხე ტორსი.
  
  
  'ნიკ!'- ჩურჩულით დან ზემოთ. მე ვუყურებ და დაინახა, თამარა იჯდა კვნესა სართული.
  
  
  "მე ვერ დაველოდებით, მისთვის...'
  
  
  "არ აქვს მნიშვნელობა," მე hissed. 'გადასვლა.'
  
  
  — თქვენ catch me?"
  
  
  "ყოველთვის ძვირფასია."
  
  
  ის განთავსდება თოფი თავზე უსიცოცხლო sentry და გაიმართა მისი ხელები. იგი დაეცა. იგი დაიჭირეს მიერ ee. გარდა ამისა, მიუხედავად იმისა, რომ ეს არ იყო რბილი მოვეფერო, ეს იყო საკმაოდ damn ლამაზი. მან snuggled ჩემთან და kissed ჩემი კისერი. "რა არის?'რა არის? " ჰკითხა მან რბილად.
  
  
  "მთავარი შენობა. აქ არის კარგი შანსი, ჩვენ იპოვით Zembla და Ego იქ, ბოლო ძალის სფეროში გადამცემი. ჩვენ უნდა გაანადგუროს ih ორივე.
  
  
  "ოჰ, ის არის, რომ ყველაფერი?", - განაცხადა მან ერთად სარკასტული ტონი. მან nudged დაეცა sentry ერთად toe მისი boot. "რამდენი ih იქნება ჩვენს შორის და Zembla?"
  
  
  "მე არ ვიცი. ძალიან ბევრი, მე ვფიქრობ.
  
  
  "დიახ. და ისინი უნდა მოვძებნოთ ჩვენთვის და მაშინ kill us ან შენარჩუნება ჩვენთვის, სანამ ჩვენ გაყინვას სიკვდილი. ჩვენ მოხდა ახლა, რომ ჩვენ უკან კედელზე. ისინი რამდენიმე ტყვია, რომელიც ჩვენ გვაქვს, ცოტა შეცვალოს. თუ თქვენ გაქვთ რაიმე სხვა ასეთი კარგი იდეები? მოვისმინე მისი დუმილი. იგი ცდილობდა დამალვა მისი ეშინიათ, მისი ცინიზმი. ეს არის სრულიად ბუნებრივი რეაქცია. ვისაც არ ეშინია, კარგი მიზეზი არის სულელი. Tamara იყო მკაცრი, პრაქტიკული, მამაცი ქალი, და არ არის სულელი.
  
  
  — მე არ ვიცი, " მე აღიარა. "ჩვენ შეგვიძლია მხოლოდ გავაკეთებთ და იმედი. ეს რთული იქნება, მაგრამ ჩვენ უნდა ვეცადოთ."
  
  
  მან თავი დაუქნია resignedly. "და ამის შემდეგ არის მეტი, ნიკ, მე ვეცდები, რომ ვთქვა, რაღაც ლამაზი."
  
  
  "მე კივილი დახმარება," მან უთხრა ღიმილით. ჩრდილში შენობები, ჩვენ ჩუმად უკან hacienda. ეს იყო სასურველი, რომ sentry-ის ავტომატური, სანამ არ აღმოაჩინა, რომ მისი გაყინვის მექანიზმი. Ego ჩადებული და აიღო ერთ-ერთი იარაღი.
  
  
  მოვედით კუთხეში და გაჩერდა. ჩვენს თვალწინ იყო ქორთიარდ ვერტმფრენი. სწავლობდა ხანგრძლივი, ვიწრო მთავარი შენობა, სადაც მან იმედი გამოთქვა, რომ იპოვოს Zembla. ეს იყო უფრო დიდი, ვიდრე outbuildings, ერთად საერთო ვერანდა გაშვებული მთელ სიგრძეზე. ცენტრში იყო კარიბჭე, რომლის მეშვეობითაც მანქანები შეუძლია შევიდეს მთავარი შესასვლელი.
  
  
  ვერანდა იყო ბნელი და ძლივს შესამჩნევ მეშვეობით swirling თოვლი. მე მქონდა ეჭვი, რომ იქ იყო sentry სადღაც სხვაგან. ერთი ან მეტი, ყველა ნერვული და ცივი, ერთად ჩხვლეტის თითების. "ჩვენ გრძელი მარშრუტი", - ვუთხარი მე. ჩვენ გაიქცა რომ უკან შემდეგი შენობა. მას უნდოდა, რომ შევინარჩუნოთ გაშვებული, მაგრამ სიფრთხილით და დუმილი იყო იმისათვის დღე. ნელ-ნელა ჩვენ გადავიდა. ამ მხარეს hacienda იყო მეორე შენობა, რომელიც ჩანდა, ავტოფარეხით. ჩვენ მივიღეთ ის, რომ ჩაეგდო გარეშე ინციდენტი. უფლება, იყო ღია სივრცეში, დაახლოებით ათი მეტრი. უკან ეს იყო მთავარი შენობა.
  
  
  ჩვენ გვერდით იდგა და უსმენდა რუხი. ჩვენ არ გვესმის არაფერი და გაიქცა უკან მთავარი შენობა. ჩვენს თვალწინ იყო გრძელი რიგი windows wrought რკინის ბარები. ერთფეროვნება იყო შეუშალა ორი ქუჩებში გამყოფი Rivnenskaya ზედიზედ სამ ნაწილად. იყო კარიბჭე მათ უკან, და კიდევ ზედიზედ windows, რომელთაგან ზოგიერთი, განათებულ. მოკლე მოკირწყლული გზა გაიქცა კარიბჭე შენობა მასიური მთავარი კარიბჭე. იყო kiosk ახლოს კარიბჭე, რომ ჩანდა, გადაიხადოს ტელეფონი. ელოდება კიოსკები. ვიწრო გახსნის იყო განათებული.
  
  
  'წყევლა. ჩვენ უნდა გადაკვეთოს driveway, და ეს იცავდნენ.
  
  
  "შესაძლოა მათ არ დახვრიტეს ქალს," Tamara განაცხადა.
  
  
  'რატომ?'
  
  
  "შესაძლოა, ისინი მინდა ვთხოვო შეკითხვები პირველი."
  
  
  "თამარა, თუ ფიქრობთ, რომ თქვენ შეგიძლიათ მიიღოს სატყუარას..."
  
  
  ის შეიძლება, ასევე არ ყოფილა საუბარი კედელი. Bending ქვემოთ, მან სწრაფად გაიარა ქვეშ windows. მე მოჰყვა, იმ იმედით, რომ ის არ მიიღოთ ძალიან უგუნური. მე მქონდა განცდა, რომ ისინი დახვრიტეს და შემდეგ დასვით კითხვები. ჩვენ ჩუმად mimmo პირველი ორი კარები და მომდევნო ჯგუფში windows. Tamara იყო ნახევარი მეტრის დაშორებით მე. იგი დარწმუნებული იყო, მისი მოძრაობები, და მან იცოდა, მე ვერ შეწყვიტოს მისი რისკის გარეშე მწვავე საუბარი და შესაძლო აღმოჩენა. მე შევეცადე, რომ ვფიქრობ, ალტერნატიული, მაგრამ მე ვერ მიაგნეს. მოვედით დასაწყისში მეორე დღე და შემდეგი ფანჯარა. უცებ ისმის ხმა.
  
  
  "დაველოდოთ! ჰერები იყო ჩურჩულით ენერგიულად. ჩემი განსაკუთრებული გაოცება, მან შეწყვიტა და crawled მეტი ჩემთვის. ნათურა blinked. ჩვენ ჩანდა ფანჯარა.
  
  
  პოლკოვნიკი Zembla იყო ფეხით up და down angrily. მე არ მესმის, რას ამბობდა. თუმცა, იგი ინახება ტყვნა მისი მუშტი მაგიდაზე შუა ოთახში. თავმჯდომარე იყო სავსეა ელექტრონული ნაწილები, ტრანზისტორები, circuit დაფები, soldering უთოები, და ბრტყელტუჩა. უკან Zembla იყო იგივე რკინის კარადები და პანელები როგორც მაიას ტაძარი. მხოლოდ ეს იყო ღია. ბარები უკვე ამოღებულია, და გაყვანილობა იყო wriggling, როგორიცაა უცნაური პერმის. ეს არ იყო ძნელი წარმოსადგენია, რას აკეთებს ამ ოთახში. მან ააშენა ახალი სამაგისტრო კონტროლის სისტემა, მისი სასიკვდილო ნაკვეთი დაპყრობა ცენტრალურ ამერიკაში და შექმნა მესამე მაიას იმპერიის.
  
  
  მე გვაინტერესებდა, იყო თუ არა საუბარი, Hema, როდესაც მეორე ადამიანი, თხელი, ულვაშიანი სახე მოვიდა გვერდში მას. Zembla-ს თანამონაწილე, როგორც ჩანს, კიდევ უფრო ნიშნავს და ცივი blooded, ვიდრე ვინმე სხვას. ის ადგილი ჰქონდა sheaf გრაფიკი ნაშრომები. ორი მამაკაცი იყო, ასე რომ engrossed მსჯელობენ მათი გეგმები, რომ მე გაბედა მიახლოება პატარა გოგონა. იმ კუთხეში მისი თვალი, დაინახა, ექვსი სხვა მამაკაცი, ორი შეიარაღებული მესაზღვრეებმა და ოთხი ტექნიკოსები, თეთრი ხალათები, ალბათ, სამუშაო ასამბლეის ხაზი. Tamara შემომხედა questioningly.
  
  
  "Rheumatologist აღნიშნა, რომ ჩვენს უკან კარი. მან ნაზად აიძულა ღია latch და leaned წინააღმდეგ სქელი ხე. კარი არ არის დახურული. ჩვენ ჩუმად შიგნით და მოისმინა ხმა, რომელიც მეორე ოთახში ცივი დარბაზი.
  
  
  '...მოკვლა სასწრაფოდ! პოლკოვნიკი Zembla ხმა იყო, სასტიკად დოგმატური. "თუ მე არ მიიღოს სიტუაციის კონტროლის ქვეშ მომდევნო რამდენიმე საათის განმავლობაში, ქარიშხალი გახდება ძალიან ძლიერი გაუმკლავდეს — კი, ჩემთვის! †
  
  
  "ჩვენ ვერ შეაჩერებს, მონტაჟი," კანონქვემდებარე შესთავაზა ego.
  
  
  "Tohel, ეს არის მუშაობის მოღალატე."
  
  
  "არა, სერ. შევხედოთ R განყოფილება აქ. ბიჭებს უბრალოდ არ აქვს საჭირო ნაწილები, რომ ამით ამ სექციაში ერთად. Ego ვერ აშენდება მომდევნო რამდენიმე საათის განმავლობაში, ასე რომ...
  
  
  "თქვენ გაბედავს ლექცია me R სექციები! ვინ შექმნა თემა? მისი მარტო, არ არის ეს? ჩვენ უნდა იპოვოს გზა, rewire გაყვანილობა. და მე არ მინდა, რომ მოისმინოს რაიმე უფრო defeatist გამოსვლები თქვენგან. მე არასოდეს არ დათმობს Tohel, მაშინაც კი, თუ ჩემი სამეფო, სამუდამოდ დაკრძალეს ქვეშ ყინულის! ეს არ იყო ჩემი ბრალი. მე ეს მშვენივრად. თუ ის, ნიკ კარტერი...
  
  
  იყო ზოგადი murmur პროტესტი, რომელიც შეწყვიტა უეცრად მიერ Zembla ის მარჯვენა ხელმა, Tochel. — თქვენ მაინც დარწმუნებული ვარ, რომ ის უკან ჩვენი მარცხი?"
  
  
  "დროებითი რეგრესი, მაგრამ არ არის მარცხი. მაგრამ მუდმივი გაუარესება ამინდი გვიჩვენებს, რომ სხვა სადგურების აღარ მუშაობს. დიახ, ჰერები, დარწმუნებული ვარ, რომ ნიკ კარტერი რაღაც უნდა გავაკეთოთ ეს. მე არ ვიცი, როგორ შეიტყვეს ih-ის ადგილმდებარეობა, მაგრამ მან ასევე აღმოაჩინა, ჩემი მაიას ტაძარი. და emu, damn it, მოახერხა მთლიანად განადგურება ego.
  
  
  "არსებობს ინფორმაცია, ქალი..."
  
  
  Zembla გაიცინა contemptuously. "მისცეს კარტერი შანსი მიიღოს chick ორი და მკურნალობა, ეს რომანი, როგორც picnic at a sex კლუბი . მაგრამ ეს ქარიშხალი, იგი არასოდეს აღწევს კუნძული. და თუ რაიმე სასწაული იგი გადარჩა, არაფერი გადაარჩენს მას. სხვა სადგურების არ იყო მზად ego თავდასხმა, ასე რომ, ჩვენ მზად!
  
  
  Shaggy boot ისმის მისი. მოულოდნელად, ფორმიანი კაცი გამოჩნდა ბოლოს დარბაზში. Ego-ს პირით დაეცა ღია შესრულების დროშა, როგორც მან მიაღწია თავის თოფი. თამარა და მე ინსტინქტურად აღმოჩნდა გარშემო. ჩვენ ნასროლი ფიქრის გარეშე. ერთი gawk შევიდა emu-ს ყელი, ისევე, როგორც ეს დაიწყო ყვირილი, სხვა გუნდი emu-ს თვალი. მე არ ვიცი ვინ მიიღო, სადაც. იგი დაეცა უკან, მისი თოფი clattering, რათა ადგილზე. სისხლის sprayed ყველგან. ჩვენ არ ვხედავთ, რომ ეს შეეხოთ ადგილზე; ჩვენ უკვე მივდივართ ისევ. Don ' t say a word ჩვენთვის, ჩვენ ერთად მუშაობდა, როგორც კარგად გაწვრთნილი გუნდი.
  
  
  ჩვენ შეიჭრა ოთახში. ეს რევოლვერები იყო spewing ცეცხლი კი, სანამ კარი მთლიანად გაიღო. ერთად, დამწუხრდა გამოხატვის, Odin გარშემო მესაზღვრეებმა მოგვეწონა მისი ხელები და დაეცა. Tamara spun გარშემო და წიხლებით ლამაზი ხვრელი, მეორე საგუშაგო, როგორც მან დააყენა მისი იარაღი. ერთი ტექნიკოსი ჩამოინგრა, სხვა ნელა ჩაიძირა დააჩოქა. სწრაფად, როგორც პანტერა, Tohel გავიდა სქელი ხის სკამი. ნაწილები და ინსტრუმენტები გაფრინდა მოშორებით. ის გამოყვანილია პოლკოვნიკი Zembla შევიდა საფარი მის უკან. Ego-ს .357 Colt დაიწყო spew ცეცხლი. ბოლო ორი ტექნიკოსები, დამწუხრდა და მორალურად ჩვენი თავდასხმა, crept up ღია კარი. ისინი ორივე გვიან. Tamara მიზანი და სასიკვდილოდ დაჭრილი ih, ისინი დაეცა.
  
  
  ის ducked, რათა თავიდან ავიცილოთ Tohel-ის კადრები. ჩემი რევოლვერი ცარიელი იყო. Ego ესროლა მას Tohel და მოგვეწონა დასაწყისში მეორე. Tochel ducked და იარაღი გააკრიტიკა შევიდა კაბინეტში, მის უკან. Zembla გამისწორდა, როგორც გიჟია. იგი შეეცადა მეტი სავარძელი, თითქოს ის იყო დაძლევის დაბრკოლება. როგორც ვეფხვი, ის lunged თავდამსხმელი და გუნდი me off ჩემი ფეხები. ჩვენ დაეცა სართული ერთად. ჩვენი თითები არ აქვს დრო, რომ clench შევიდა მუშტებით. მაგრამ მეორე რევოლვერი გავარდა მთელს ჩემი თითების, და მესამე დაეცა out of my doublet სითბოს საღებავი. Zembla ის მძიმე ქალა გააკრიტიკა ჩემს ყბის და grazed ჩემი ცხვირი, რომელიც მოსდიოდა გარშემო, და ჩემი თითების გათხრილი ჩემი ego-ს თმის ქვეშ ახვეული. ჩემი პირველი ვარდი და დაბრუნდა emu-ს სასარგებლოდ. ის chuckled in კმაყოფილება, როდესაც მან მოისმინა მისი ცხვირი შესვენება. Ego-ს კანი და ხორცი იყო მოწყვეტილი გარდა. ის howled, რომელიც დააზარალებს. სწრაფი jerk, მან აღმოჩნდა მისი ხელმძღვანელი მოშორებით, და რომ გადაარჩინა მას. წინააღმდეგ შემთხვევაში, სასიკვდილო ძვლის ფრაგმენტები არ პირსინგიანი ego ტვინის.
  
  
  Ego-ს პასუხი იყო bony მუხლზე, ჩემი ცხოვრება. იგი ცდილობდა, რათა დაიბრუნოს გამართავს, ჩემი ფეხი, რომელიც არ იყო ჩატარების მას. ჩვენ შემოვიდა ერთი სხვა დანარჩენი. ჩვენ, თამარა, და Tokhel არ გაბედავს ესროლა ჩვენთვის. თუმცა, ისინი სამსახურიდან გაათავისუფლეს, კიდევ ერთხელ, კიდევ ერთი, ახლო მანძილზე, გარეშე მიღების ჩვენთვის ერთი მოხვდა. Zembla იყო მაინც ცდილობს დაარღვიოს ჩემი იოგების ან ჩემი ფეხი. ყოველი ტომის ნაღმი აქვს თავისი ეგო თავის დაუცველი groin. მე მეგონა, მე მინდა მოკვლას. მე შეიძლება მოვისმინოთ მას კვნესა და გრძნობს, მას trembling. შემდეგ მეორე, Tohel ესროლეს sanctifications. ოთახი იყო მოცული სიბნელე, და სიბნელეში Zembla დაარღვია თავისუფალი და გაქრა.
  
  
  Siren wailed. ხმა იყო, თითქმის დაკარგული roar of storm. თამარა და მინდა გასვლა შემთხვევითი. Zembla და Tochel არ არის. მათ იცოდნენ, შენობის შიგნით და გარეთ. Ih shaggy ისმის მისი hallway. ისინი წავიდნენ. მისი frantically rummaged მოითხოვა იარაღი. რევოლვერი ი. იქ იყო კიდევ corkscrew, თუ არა, ეს იყო დატვირთული. მან იგრძნო, ხელი მისი ყდის. თამარა. ჩვენ wandered შევიდა დერეფანში.
  
  
  გარეთ, ეზოში და უკან სახლები, Zembla ის ხალხი მოვიდა ცხოვრებაში. Siren განაგრძო wail, და კარი გაიღო და ორი სასიკვდილო ციმციმები of fire მოვიდა ჩქარობენ ჩვენთან. იგი გადაღებულია რევმატიზმი. მან იგრძნო, ძლიერი recoil, და ცუდი სუნი დენთის. მე არ ვიცი, თუ იგი მოხვდა არაფერი, მაგრამ მე საკმაოდ damn ბედნიერი, რათა გაირკვეს, მე რევოლვერი სრული ტყვიები. ჩვენ დატეხილი ქვემოთ დერეფანში და შევიდა ეზოში. ღამით, ჩვენ შეიძლება მოვისმინოთ ყვირილის ყველა ჩვენს გარშემო.
  
  
  ჩვენ გაიქცა. ზოგიერთი წამოიძახა გაბრაზებულმა, სხვები აღტაცებით, და ეს ყველაფერი იყო გაძლიერდეს მიერ trampling ფეხსაცმელი. Odin გარშემო Zembla ის მამაკაცის stumbled და მიწაზე დაეცა. ტყვიები გაფრინდა მეშვეობით კარი, შევსება ჰაერის shrapnel და გამოიწვიოს. ჩვენ ინახება გაშვებული კარი დასასრულს დარბაზში. თამარა, შეშინებული, მაგრამ განსაზღვრული, გაიქცა უკან დგანან me and moan.
  
  
  ჩვენ გაიქცა out კარი და შევიდა გარე ეზო. ისინი ვერ ვთხოვე უკეთესი გოლი. ხმა ჩვენი გაშვებული ფეხები იყო ახლავს crackle სროლის ხმა. შიგნით, ცეცხლი შეწყვიტა, როგორც მოულოდნელად, როგორც ეს დაიწყო. ჩვენ იმპულსურად შევარდა ერთადერთი თავშესაფარი ჩვენ ვერ ვხედავთ, წყობის გატეხილი ხის crates. ისინი აშენდა გარშემო სქელი ფიცრის რკინის straps და რომლებიც გამოიყენება სატრანსპორტო მგრძნობიარე ელექტრონული მოწყობილობები. ისინი piled up ემსახურება როგორც kindling. სროლის ტაშს და ტყვიების გააკრიტიკა მიწაში ჩვენს უკან, როგორც ჩვენ dove frantically შორის crates.
  
  
  ქალაქ ტყვიები დახიეს მეშვეობით ჩვენი კუსტარული სამალავი. იგი გამოყვანილია down by Tamara. პირველი ორი ადამიანი ახლოვდება ჯარი იყო ძალიან მოუთმენელი, რომ ფრთხილად. ორი გასროლა და ისინი დაეცა თოვლი. მან დაიწყო მოძრავი crates, როგორც გიჟია გააძლიეროს ჩვენი თავდაცვა. სქელი დაფები შეიწოვება ტყვიები. მხოლოდ შემაშფოთებელი პირდაპირი დარტყმა ვერ მოხვდა ჩვენთან ახლა, წინააღმდეგ შემთხვევაში, მათ უნდა სეირნობისას გარშემო სახლი უკან. მან აიხედა, დაინახა, მაგრამ არც ერთი ფანჯარა. მიმდებარე მამაკაცი doused ჩვენთვის გამოიწვიოს, რადგან, თუ ჩვენი იარაღი იყო ბაღი შლანგები. არ აქვს მნიშვნელობა რომელი მიმართულებით მან ჩანდა, იქ იყო ძალიან ბევრი ადამიანი გაქცევა. და ჩვენ მხოლოდ რამდენიმე რაუნდში მარცხენა.
  
  
  მოულოდნელად, უპირველეს ყოვლისა, ხმაური, მან მოისმინა ხმა ელექტრო ავტორი. ვერტმფრენი-ის rotor დაიწყო როტაცია ძალიან ნელა. მინის კაბინა, მე ვერ ვხედავ სილუეტები ორი მამაკაცი. მესამე კაცი იდგა მარტო გარშემო მესაზღვრეებმა, იყო სწრაფად იღებდა ვერტმფრენი-ის გაჩერება და თოკები ყველა მხრიდან. იყო მხოლოდ ერთი gawk დარჩა ჩემი რევოლვერი. მან ფრთხილად მიზანი და მოხვდა სამიზნე. Sentry ყვიროდა და დაიწყო ცახცახი. ის ყვიროდნენ ასე ხმამაღლა, რომ სროლის ხმა შეწყდა მომენტი, როგორც ყველას, დაიწყო მას.
  
  
  "თამარა, მომეცი რამე გადაღება."
  
  
  "უბრალოდ, ჩემი იარაღი." არსებობს კიდევ ექვსი ტყვია არსებობს, " განაცხადა მან, გადაცემის, ჩემთვის მაკაროვის .
  
  
  იგი ინახება .22 პეპე თავად. ის ფაქტი, რომ მან უყოყმანოდ მომეცი საკუთარი რევოლვერი იყო ჟესტი, მე არასოდეს დამავიწყდება. მან დაიწყო ვერტმფრენი. ძრავის იყო გაშვებული სრული ძალაუფლება თბილი. "ისინი crash ამ შტორმი."
  
  
  "იქნებ, მაგრამ ჩვენ არ შეგიძლიათ იჯდეს აქ და ნახეთ. მათ უნდათ, რომ გაქცევა, და თუ წარმატების მიღწევა, დაიწყება ყველა კვლავ. უარესი, მათ დატოვეს გადამცემი, და თქვენ გაიგეთ, Zembla განაცხადა ამის შესახებ.
  
  
  "მაგრამ ვფიქრობდი, ოთახი იყო..."
  
  
  "ეს იყო პირველი ახალი ძირითადი კონტროლის სისტემა, რომ ისინი დაყენების. ჩვენ დააყენა თემა ეს, მაგრამ დაიწყო მეორე გადამცემი სადღაც სხვაგან. On dell თავად, ego ელოდა მისი მეორე მხარეს კარიბჭე, სადაც ჩვენ ვერ ვხედავთ ყველა ის ფარები."
  
  
  "ეს იმას ნიშნავს, რომ ვერავინ შეაჩერებს ქარიშხალი რამდენიმე საათის განმავლობაში. მინიმუმ, თუ Zembla სიმართლეს. მაშინ ამინდის არასოდეს არ იქნება კონტროლირებადი კიდევ ერთხელ!
  
  
  "დიახ . და უბედურება ის არის, რომ Zembla, როგორც წესი, მარჯვნივ.
  
  
  სროლა განახლდა, როგორც ვერტმფრენი ნელა და unsteadily აფრინდა. მას დაატყდა თავს უკან და მეოთხე. სროლა შეწყდა მეორედ, როდესაც კაბინის კარი გაიღო გახსნა. სამგზავრო ადგილს, მან შენიშნა, Tohel ის მჭლე, კუნთოვანი კარკასი. Ego ინახება კარი ღიაა დასაწყისში. მან Colt pistol მისი მარჯვენა ხელი, რომელიც მას ეჭირა მისი მარცხენა მკლავი მოხრილი, და იგი მიუთითებს, რომ ეს ჩვენთვის. იგი ყვიროდა, რაღაც მე არ მესმის. როგორც ჩანს, cry იყო განკუთვნილი Zembla, რომელიც მოქმედებს როგორც პილოტი. ვერტმფრენი lurched ოდნავ და სავალი ნაწილიდან გადავიდა და ჩვენი მიმართულებით.
  
  
  "თქვენ bastard! იგი გაჩნდა აღშფოთება. — ის მოდის ჩვენთან მოკვლა, როგორიცაა კურდღელი!" არ შეამცირონ თქვენი უფროსი, თამარა!'
  
  
  "ყველა უფლება", - განაცხადა მან, მისი ხმა ფირმა.
  
  
  გაყოფილი მეორე, ჩვენ უნდა აირჩიოს. თუ ჩვენ გავიდნენ ჩვენი barricade, Zembla ის მამაკაცის გადაგიღებთ აშშ. თუ ჩვენ დარჩენა, სადაც ჩვენ ვართ, ჩვენ იქნება გადაღებული დან ზემოთ. იმედგაცრუება და აღშფოთება გარეცხილი მეტი ჩემთვის, როგორც ვერტმფრენი გაფრინდა მდე ლოკვა.
  
  
  "რა bastards!" გავიგე, თავს growl. ჩემი მხრივ გამკაცრდა იარაღი. ის მოქმედებდა სასოწარკვეთილი და უგუნური brusqueness. ის გადახტა შორის crates. მკვეთრი ტკივილი გადაღებული მეშვეობით ჩემი მხრის ტრავმას და მკერდზე, როგორც მე bumped შევიდა მძიმე ხე. დაფები გავიდა, crates დაეცა. მისი გადახტა შევიდა ეზოში ქვეშ ახლოვდება ვერტმფრენი. ის დაიჭირეს glimpse of Tohel ის გაკვირვებული სახე . მან რეაგირება ინსტინქტურად, სწრაფად, მადლობა წლის სასწავლო. Ego ტვინის .357 Colt magnum კადრი out at me და სამსახურიდან გაათავისუფლეს. მძიმე gawk დაწვეს ჩემი მკლავი და დახიეს ხანგრძლივი ხვრელი ჩემი სახელო. მაკაროვის იარაღი გაფრინდა გარშემო, ჩემი ხელები და დაეშვა რამდენიმე ეზოების დაშორებით.
  
  
  Tochel ისმის მისი სიცილი. "ცდილობენ, Ego კარტერი!"
  
  
  მან საპირისპირო მხარეს ბურთის იარაღი, მეტი შემოვიდა, და უხეშად გამოყვანილია ego out from ქვეშ მისი სხეული. თოფის ქუხილი, twitched, და ქუხილი ერთხელ. ჩემი სხეული გრძნობდა, როგორც ეს იყო ორი განსხვავებული ადამიანი. ჩემი მარცხენა მხარეს იყო იწვის მეტი, ვიდრე მტკივნეული და თითქმის პარალიზებული; ჩემი მარჯვენა მხარეს იყო ჯარიმა, მიუხედავად იმისა, რომ ახალი ჭრილობა. ვერტმფრენი დაატყდა ოდნავ. Zembla ვერ შევინარჩუნოთ ego თავდაყირა ძლიერი ქარი. ალბათ ego იყო ასევე შეირყა ჩემი დარტყმები. Tohel გასროლა და გაუშვა. მას დაატყდა თავს უკან და მეოთხე, ცდილობს დაუპირისპირდნენ pitching. Ego მასიური ბლაგვი ტყვიები გააკრიტიკა შევიდა თოვლი, ჩემს გვერდით.
  
  
  თამარი მის მუხლებზე, სწავლის მისი უფროსი წინააღმდეგ crate. ინტერვალით შორის volleys, მან მოისმინა მისი shrill ტირილი. პირველი და ერთადერთი დროს მე დავინახე, ის იყო, ეშინია მისი wits. თითქმის ინსტინქტურად, ის გაათავისუფლეს, მესამე ტყვია. მან ნახა მომენტი მოგვიანებით, როდესაც Tohel მოულოდნელად cringed, თითქოს ჩასაფრებული doorway. Ego თვალები დააჭყიტა გარშემო თავის არეში. Ego ხმა გააკეთა noises, რომ არ იყო სიტყვა, მაგრამ უაზრო ხველა. ის coughed, ყვიროდა, და გამოყვანილია გამოიწვევს მისი ცარიელი Magnum. ის დაძაბული და shivered. შემდეგ, მან ნელა ჩემსკენ წინ და დაეცა out of ვერტმფრენი.
  
  
  Tohel მოხვდა ადგილზე thud. დამწუხრდა, ego ადამიანი, დაიწყო ამ დაძაბული სიჩუმე, ისევე, როგორც, თუ ისინი ვერ მესმის, რომ ih მთავარი მკვდარი იყო. ჰერები იჯდა ჩუმად ice-საერთო ეზო. მან იგრძნო, სუსტი და გულისრევის შეგრძნება. მხოლოდ ხმა იყო, Tamara-ს რბილი whimper და მოულოდნელი აჩქარება ვერტმფრენი, როგორც Zembla გაიზარდა და მოშორებით.
  
  
  გულისრევა იყო წასული იყო, მაგრამ არა სისუსტე. მე მივიღე ქვემოთ ჩემს მუხლებზე, იგნორირება რისკის მიმდინარეობს მიერ გადაღებული ადამიანი ჩემს გარშემო. ის ჩემსკენ წინ შევიდა ქარი ვერტმფრენი ის propeller. მაკაროვის იყო, ღებინება და ცახცახი, თითქოს მას ჰქონდა ცხოვრებაში, მისი საკუთარი. ჩემი ბოლო სამი ტყვია whizzed მეშვეობით მყიფე წნევის ტანკები. ერთი წუთით, ეშინოდა, რომ მან სამსახურიდან ძალიან გვიან, და რომ ვერტმფრენი იყო უკვე დაფრინავენ ძალიან მაღალი. მაგრამ მაშინ ძირითადი screw დაიწყო რაც უცნაური სახეხი ხმები. ვერტმფრენი წავიდა და წავიდა, როგორც Zembla ცდილობდა steer იგი. ეს swayed და გაიზარდა უფრო და უფრო ზემოთ hacienda. მაშინ მოულოდნელი შოკი. მან დაიწყო ლღობას ქვემოთ. რაღაც აფეთქდა და ცალი ლითონის გადაუფრინა აშშ. გავიგეთ პატარა აფეთქება. ვერტმფრენი hovered უმოძრაო მომენტში. პატარა ცეცხლში წყლულებს hood. მას შემდეგ dove დიდი რკალი და შეეჯახა მეორე ფრთის hacienda-ის მთავარი შენობა.
  
  
  საშინელი დაარღვევს, ვერტმფრენი შეეჯახა მეზობელ კორპუსში ერთად Zembla. მე დააგდეს, რათა ადგილზე. მოცულობით კედლის გაფრინდა გარშემო ეზოში, ერთად სხივების, windows,და ქვისა. სახურავი ჩამოინგრა იმ ადგილას, სადაც ვერტმფრენი წიხლებით დიდი ხვრელი. მშიერი ცეცხლში blazed მაღალი შევიდა sky. მისი თავბრუსხვევა, ის გადახტა, რათა მისი ფეხები. ეს არ დაარღვიოს არაფერი, მაგრამ ჩემი უკვე დაზიანებული ცხვირი იყო, ახლა სისხლდენა მუდმივად. ქოშინი, ის stumbled მეშვეობით crates, რათა იპოვოს თამარა. ჩვენ უნდა გავიდნენ აქ. ჩემი გარეთ ხელით შეეხო მისი რბილი მოსახვევებში. განთავსების მომენტში, იგი snuggled ჩემთან და ნაზად გაიქცა ჩემი თითების მეშვეობით მისი ქერა თმა. დაცული ახლა-დანგრეული barricade, ეს არის დაუზიანებელი.
  
  
  სროლით ცეცხლი სწრაფად გავრცელდა. ამ კაშკაშა სინათლე, მან დაინახა, Zembla ის დარჩენილი მამაკაცები გაშვებული გარშემო. მათ წასასვლელი არსად აქვთ და არ იციან, რა უნდა გააკეთოს. არ იყო ორგანიზაცია აღარ. Ih ლიდერი მკვდარი იყო და მათ არ ჰქონდათ სამიზნეების მარცხენა. ასეთ ვითარებაში, ისინი აზრით ორჯერ ადრე კვდება, გმირის სიკვდილი. მაგრამ ისინი იყვნენ ჯერ კიდევ მტრები, საშიში მტრები. თუ ჩვენ გვქონდა შანსი, რომ გაქცევა ეს ყველაფერი, ეს მხოლოდ ახლა.
  
  
  ჩვენ crawled გარშემო crates და გაიქცა უკან, უახლოეს შენობა. ყოველ ჯერზე ჩვენ გადმოხტა გზა და ducked, როდესაც ვიღაცას ჩაუქროლა mimmo. Out of სუნთქვა, ჩვენ გაიქცა უკან mimmo-ის მთავარი შენობა იწვის. ღიმილი Tamara ' s ტუჩები მითხრა, რომ იგი ფიქრობდა, ისევე, როგორც მისი. რომ სროლით ცეცხლი, Zembla-ის ბოლო გადამცემი დაინგრა და გადაიქცა ჯართი.
  
  
  ჯგუფი მამაკაცის აღმოჩნდა ჩვენს მთავარ შესასვლელს და ცეცხლი გახსნეს. ტყვიები whizzed menacingly ჩვენს გარშემო, shattering აგურის კედლის ორივე მხარეს, აშშ. ჩვენ ducked მეშვეობით კარიბჭე, გააკრიტიკა ih ჩვენს უკან, და გაიქცა ქვემოთ ფართო რიყის გზას. ყმუილი ისთვის ყინულოვანი ქარი mingled ერთად crackle ცეცხლი და გაჭირვებით და იშლება შენობები ჩვენს უკან. იყო, როგორიც სიმფონიური from hell.
  
  
  ჩვენ მოვიდა ბოლოში hill და ახლა იძულებული wade მეშვეობით, მაღალი mounds ლოდებით. სასტიკი ქარიშხალი გუნდი თამარა off მისი ფეხები რამდენჯერმე. მას დაეხმარა მისი ფეხები მიერ Ay, რომელმაც მაშინვე წაიქცა მოლიპულ ყინულოვანი გზაზე. გავაგრძელეთ ჩვენი გზა.
  
  
  ქოშინი, ჩვენ საბოლოოდ მიაღწია შეიფარა bay boathouse. ყველა ჩვენ შეიძლება ვიფიქროთ, იყო ნავი და როგორ უნდა გააკეთოს ეს ნაბიჯი. არსებობს, უბრალოდ, უნდა იყოს ნავი თუ ჩვენ ვაპირებთ, რომ გადარჩება ეს. მან აიძულა კარი ღიაა. ეს არ budge, და მე არ მაქვს ძალა, რომ დაარტყა, ის ჩემს მხრებზე, მაგრამ შემდეგ მეფის მშვიდად გადაღებული მეშვეობით lock on პეპე-ის რევოლვერი.
  
  
  ერთად ბოლო ძალისხმევა, ჩვენ scrambled მეტი dock. იყო ნავი. მოელვარე ათი ფეხით cruiser იახტა ძმა wildly, როგორიცაა გამოყენებული stallion. აპირებს იმისათვის, რომ ზღვა არ ჩანს, უსაფრთხო, რისკის გარეშე. Yacht აშენდა glide მეშვეობით ტალღების მაღალ სიჩქარე, მაგრამ ეს ქარიშხალი, იგი ადვილად capsize მძიმე swell აშკარა boathouse. მაგრამ ბოლო რაც მე მინდოდა, რომ არ იყო, დარჩეს კუნძულზე.
  
  
  Tamara გახსნა დიდი კარი და გაერთიანებული თოკები. ის rummaged ქვეშ დაფა და preheated ძრავა. ჩემი კუნთების ached მთელი ჩემი სხეული. მამაკაცის გაიქცა boathouse. გავიგე, მათ ყვირილი და სროლა. მისი, დაპრესილი დაწყება ღილაკს. ძრავის დაიწყო, sneezed, chirped, და მაშინ growled ცხოვრებაში. იგი ბუნდოვნად იცის, რომ ჩემი ხელი ინსტინქტურად მიაღწია throttle. Growling underfoot გახდა ძალადობრივი throb. Yacht გაფრინდა გარშემო boathouse და შევიდა creek, როგორც პირველი მამაკაცი ადიდებული მეშვეობით უკან კარით.
  
  
  გარეთ bay, უხეში ტალღების Gulf of Panama მოხვდა ჩვენთან. მისი სიჩქარე იყო შემცირებული, სანამ ferret ის სიჩქარე აღემატება სამი knots. ზღვა იყო გაჩნდა მასა თეთრი ქაფი, რომ ვარდების ნელა ჰორიზონტალურად ზემოთ აშშ. ნავი არ გაქვთ დრო, რომ ჩართოთ გარშემო. მშვილდი დაკრძალეს და საუბრობდა მეორე მხარეს ტალღა. წყალი შევარდა frantically საწყისი ნაბიჯია deck და სალონში სახურავი. ის იყო ძალიან სუსტი გამართავს ნავი. სისხლის trickled ქვემოთ ჩემი იარაღი და ქვემოთ ჩემი ცხვირი. მე მქონდა დატოვა მართავდა. მისი, ვგრძნობდი თავს დაცემა. "აღებას", - განაცხადა მან, თითქმის unintelligibly. "თამარა, მიიღეთ საჭესთან. მე არ შემიძლია... რომ მარტო სიბნელეში უგონო მდგომარეობაში დაიხურა ჩემთვის. მან ერთ-ერთ ბოლო შეხედეთ ცის და გაიცინა. ამინდი შეიცვალა.
  
  
  
  
  თავი 14
  
  
  
  
  მე ვოცნებობდი, რომ მე ცრუობს in hammock. შფოთვა დაატყდა მე ნაზად უკან და მეოთხე. ჰერები იყო გაუწოდა გარეშე, ფეხსაცმელი და ქურთუკი ქვეშ თავის არეში ნაცვლად ბალიში. ნავი სამ უმოძრაო ერთად ჩუმად მანქანები. მსუბუქი ნიავი ქროდა; მზე ცხელი იყო.
  
  
  ჩემი მეორე შთაბეჭდილება კი ის იყო, რომ მე ჯერ კიდევ ოცნებობს. მე მქონდა ერთი იმ საოცარ ეროტიული სიზმრები, რომ ყოველთვის ჩანს, რომ დასრულდება, როდესაც რამ დაიწყება, რათა უკეთ და დატოვე თქვენ განცდა, იმედგაცრუებული დილით. თამარი პრო წინააღმდეგ aft მოაჯირები მხოლოდ მისი bra და panties. გზა გრძელი, lithe ფეხები არიან გაუწოდა on deck, მისი დიდი თაღოვანი, მისი breasts დააჭყიტა, და მისი სახე tilted მდე დაიჭიროთ რაც შეიძლება ბევრი მზე, როგორც არის შესაძლებელი, სენსუალური ხედვა, რომელიც მე მიყვარს ჩემი ოცნება. მაგრამ, იგი იყო ნამდვილი, რეალური, როგორც მზე! მან ამოიოხრა და მოხრის მისი იარაღი. ტკივილი იყო, ძალიან. მისი sel არის ფარული. ნავი იყო დატბორა ლურჯი წყალი. ზღვა იყო მშვიდი და ცა იყო კაშკაშა ნათელი. "Hi," Tamara განაცხადა, იღიმება. მან დააყენა გადასცეს მისი თვალები დაბლოკოს ნათელი მზე.
  
  
  "Hi," chuckled მისი რევმატიზმი. "ჩვენ drifting."
  
  
  "ჩვენ ამოიწურა საწვავის."
  
  
  "Oh.'
  
  
  "რამდენიმე წუთის შემდეგ გონება დაკარგა, ძრავის purred და გაჩერდა. მისი სხვა არაფერი შემიძლია.
  
  
  "არა, რა თქმა უნდა, არა.'
  
  
  "მიმდინარე მიიღებს აშშ ხმელეთზე რამდენიმე საათის განმავლობაში."
  
  
  "ჩვენ დაკავებული. ცოტა დასვენება არ ავნებს.
  
  
  "მე ვფიქრობ, ასე რომ, ძალიან", - განაცხადა მან. მან tilted მისი უფროსი ისევ. "მას ძალიან ცხელი ამ ტანსაცმელი, და უნდოდა რაღაც sun. მე იმედი მაქვს, რომ თქვენ არ იბადება."
  
  
  "ვინ არის ის? არასოდეს!'
  
  
  ჩემი მზერა slid მასშტაბით ნათელი ფირუზი წყლების misty ნაპირიდან მანძილი. პანამის ანათებს სინათლის, და ზღვა იყო მაინც. ის ვერ გრძნობს, დუმილი. ჩვენ არ გვაქვს breath of ქარი. არც ერთი ცხოველი, rustled tangle ბალახები, და ჩვენ არ ისმის ერთი ხმა მეშვეობით უღრანი emerald forest. ეს იყო ძალიან ადრე, რომ. მდინარეები და არხების იყო მაინც გადაკეტილი სქელი მასების ყინული. მაგრამ ყინულის მალე crack და იშლება. დნობის თოვლი მთებიდან შეიძლება გამოიწვიოს დროებითი წყალდიდობის აქ და იქ, მაგრამ ეს იყო მომავალში. კაცი და მხეცი იყო მაინც dumbfounded, ცდილობს გაქცევას წარმოუდგენელი საშინელებები მიერ შექმნილი Zembla ის domineering ქარიშხალი. მოგვიანებით, დაიწყება გლოვა მათი გარდაცვლილი ნათესავები და დაეწყო საკუთარი სახლებიდან. მაგრამ ეს იქნება მოგვიანებით...
  
  
  მან სუნთქვა თბილი, სურნელოვანი ჰაერი და დარგეს მისი ფეხზე მყარად on deck. მე მქონდა დიდი ღიმილით ჩემი სახე. "ეს იყო ღირს ბრძოლა."
  
  
  Tamara ვარდების ერთად languid მადლი. იგი მოვიდა ჩემთან და ნაზად, გახვეული მისი იარაღის მის გარშემო ჩემი კისერი. მისი თითების მოიცვა ღილაკები ჩემი blouse. თავის მხრივ slid მთელს ჩემს მკერდზე.
  
  
  "შფოთვა დასრულდა", - ვუთხარი მე. "თქვენ არ უნდა ფიქრი აღარ."
  
  
  "მე არასდროს უნდა გავაკეთოთ ეს, ნიკ, მაგრამ მე მიყვარს ეს."
  
  
  "როდესაც ჩვენ მივაღწევთ Panama, ჩვენი გზები იქნება განსხვავებული. სანამ ...'
  
  
  "არა", მან ჩურჩულით, სამწუხაროდ, ჩემი ყური.
  
  
  "თქვენ გაქვთ თქვენი საკუთარი პასუხისმგებლობა, და მე არ აფეთქდა, და ჩვენ არასოდეს არ შეიცვლება დახმარებით სხვა. ყველაფერი კარგად იყო და იქნება ჯარიმა, სანამ მივიღებთ, რომ პანამაში."
  
  
  "ნავი არის drifting."
  
  
  — და არაფერია, ჩვენ შეგვიძლია ამის შესახებ.
  
  
  "გარდა იმისა, რომ არ fun მიუხედავად იმისა, რომ ჩვენ ჯერ კიდევ შეგვიძლია."
  
  
  მან kissed მისი უხეშად და გამოყვანილია მისი თქმით, შემდეგ მძიმე და მოქნილი სხეული.
  
  
  ის იყო არასწორი. შფოთვა არ დასრულებულა.
  
  
  წიგნი:
  
  
  დაიწყო ეს ყველაფერი არეულია რადიო შეტყობინება მიღებული ნაჯახი აგენტი მექსიკაში. ახლა, ნიკ კარტერი იყო, რაც მისი გზა გაუვალ ჯუნგლების ნიკარაგუამ, რომელიც მათ სახელწოდებით Mosquito Coast. Ego იყო ალყაში მოაქციეს მიერ mosquitoes, შხამიანი გველები და აუტანელი ერევანში. Ego-ს მოგზაურობა იყო სასტიკი, მაგრამ მან უნდა იპოვოს უძველესი მაიას ტაძარი. პოლკოვნიკი Zembla-ის შტაბი იყო განლაგებული. და ეს ერთი შეიძლება იქცეს ცენტრალური და სამხრეთ ამერიკა შევიდა პოლარული რეგიონში. და, როგორც გაყინვა ცივი ემუქრება შესვენება, ნიკ ასევე უნდა დაარწმუნოს რუსეთის კგბ-ს აგენტი თამარა Kirova, რომ ამერიკა არაფერ შუაშია ამ ჯოჯოხეთური სქემა.
  
  
  მაგრამ პოლკოვნიკი Zembla ახერხებს ხელახლა მისი ყინულოვანი ტერორი. მაშინ ნიკ კარტერი საჭირო იქნება ამის გაკეთება შეუძლებელია...
  
  
  
  სარჩევი
  თავი 2
  
  
  თავი 3
  
  
  თავი 4
  
  
  თავი 5
  
  
  თავი 6
  
  
  თავი 7
  
  
  თავი 8
  
  
  თავი 9
  
  
  თავი 10
  
  
  თავი 11
  
  
  თავი 12
  
  
  თავი 13
  
  
  თავი 14
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  ნიკ კარტერი
  
  
  Killer: კოდი დასახელება Vulture
  
  
  
  
  ნიკ კარტერი
  
  
  Killer: კოდი დასახელება Vulture
  
  
  ეძღვნება ადამიანს, სპეცსამსახურები ამერიკის შეერთებული შტატების
  
  
  
  პირველი თავი.
  
  
  ის licked მისი მშრალი ტუჩები, მისი სქელი ენა და squinted მზე ოვერჰედის. მისი პირით გასინჯა, როგორიცაა ძველი ქაღალდი, და იქ იყო მოსაწყენი, მაგრამ დაჟინებული ხმაური მისი ყურები.
  
  
  ეს შეუძლებელი იყო, ზუსტად ვიცი, რამდენი ხანია, მან lain უგონო ზღვარზე პატარა, scrawny ეკლის ბუჩქი. როდესაც მისი პირველი მოვიდა, მან არ ახსოვს, სადაც მისი იყო, ან, თუ როგორ მიიღო იქ. მაშინ მან დაინახა ერთი, glistening მასა wreckage, Mooney ის პატარა თვითმფრინავი ეცემა, როგორიცაა დაჭრილი hawk გარეთ უღრუბლო ცა. ნახევრად გატეხილი ზოლები metal - ნარჩენების ძალადობრივი ზემოქმედების - ვარდების მხოლოდ ოცდაათი ეზოები ზემოთ ყავისფერი ბალახის veld, და თხელი wisps კვამლის მაინც trailed skyward. ახლა, მახსოვს, როგორ დააგდეს გარშემო თვითმფრინავი, როდესაც იგი მოხვდა ადგილზე, და მაშინ მე crawled დაშორებით მძვინვარებს flames. საწყისი პოზიცია მზე, მან იცოდა, რომ რამდენიმე საათი გავიდა მას შემდეგ, რაც დილით crash.
  
  
  დიდი ტკივილი და სირთულის, მე იძულებული მისი შევიდა სხდომაზე პოზიცია, განცდა, ცხელი თეთრი თიხის ჩემი thighs მეშვეობით ჩემი დახეული ხაკისფერი შარვალი. პერანგი გარშემო ბუჩქნარით მას ეცვა ჩაებღაუჭა ჩემს უკან, და სუნი ჩემი საკუთარი სხეულის შევსებული ჩემი ნესტოები. ამაღლების მხრივ ფარი მისი თვალები მზის, მან ჩანდა იმ სიმაღლის ლომის ბალახის, რომ ახლა, როგორც ჩანს, მონაკვეთი უსასრულოდ ყველა მიმართულებით, გაწყდება მხოლოდ იშვიათი მწვანე ერთი ქოლგის აკაციის ხე. არ იყო ნიშანი ცივილიზაციის, უბრალოდ დიდი ზღვის ბალახი და ხეები.
  
  
  ოვერჰედის, vulture გადავიდა ჩუმად, circling და pirouetting. კასტინგი ჩრდილი ადგილზე ჩემს თვალწინ, ფრინველის ეკიდა ვემზადებით, თვალს. Buzzing ჩემი ყურები გახდა უფრო გამოხატული ახლა, და ეს მოხდა ჩემთან, რომ ეს არ იყო ჩემი უფროსი ყველა. ხმა მოვიდა ავარიის საიტზე. ეს იყო ხმა ფრიალებს.
  
  
  მან ყურადღება გაამახვილა wreckage. მაშინ სვავი და swarm ფრიალებს შემახსენა, რომ ალექსის Salomos იყო, რომ თვითმფრინავი ჩემთან ერთად - იგი პილოტირება ego, როდესაც პრობლემა მოხდა. მისი თვალები ვიწროვდება, მაგრამ იგი ვერ ხედავს ego სადმე ახლოს ავარიის საიტზე.
  
  
  როგორც მე აღუდგა სუსტად, მივხვდი, რომ ჩემი ფეხები იყო ძლიერი. მთელი ჩემი სხეული ached, მაგრამ მე არ ჩანს რაიმე გატეხილი ძვლები. ხანგრძლივი დაჭრილი მისი მარცხენა წინამხარზე იყო უკვე, სამკურნალო, და სისხლი ჰქონდა გამხმარი. მან ჩანდა grimly დროს smoldering wreckage. მე სჭირდებოდა, რათა იპოვოს ალექსის, რომ, თუ ის ჯერ კიდევ ცოცხალი იყო.
  
  
  Buzzing ფრიალებს გაიზარდა louder, როგორც მას მიუახლოვდა თვითმფრინავი კორპუსი. ის ჩემსკენ გადმოიხარა და peered შევიდა cab, მაგრამ ვერ ვხედავ, მისი მეგობარი. ვგრძნობ, ავადმყოფი ჩემი კუჭის. მაშინ, როდესაც მისი გარსი იყო გარშემო წინაშე wreckage, mimmo charred propeller და crumpled ნაჭერი fuselage, მისი მოულოდნელად შეწყვიტა.
  
  
  ალექსეი სხეული ქმნის გროტესკული ბევრი სისხლი დაახლოებით ათი ეზოების დაშორებით. Ego იყო ასევე გადმოაგდეს, მაგრამ არა ადრე ego-ს თვითმფრინავი ჩამოვარდა. წინა ego-ის ხელმძღვანელი და სახე იყო squeezed გარეთ დარტყმის თვითმფრინავი-ის საქარე მინა, და ეს ჩანდა, ego კისრის იყო გატეხილი. შვედები ' ego იყო მოწყვეტილი shreds, და ის იყო გაჟღენთილი გამხმარი სისხლი. დიდი ყავისფერი ფრიალებს საერთო ego-ს სხეულის, მცოცავი მთელი მისი purple პირობა, მათ განაცხადა. მან დაიწყო გადაუხვიოს, და მე ვიგრძენი, ცოტა ავადმყოფი, როცა დავინახე, მოძრაობის მაღალი ბალახის უკან გვამი. Spotted hyena მიუახლოვდა ნელა, იცის ჩემი ყოფნა, მაგრამ ძალიან მშიერი უნდა იზრუნოს. მიუხედავად იმისა, რომ ego გამოჩენა იყო ჯერ კიდევ მიმდინარეობს ჩაიწერა ჩემი ტვინის, hyena დახურული მცირე მანძილი თავად და სხეულის და მოგვეწონა დაუცველი ხორცი on ალექსის Salomos ' გათვლებით, ცრემლსადენი off ბლოკი.
  
  
  "დავდგეთ უკან, რა თქვენ მკერავი!" ის ყვიროდა მხეცი. მან აიღო ჯოხი დამწვარი ხის და ესროლა მას hyena. ცხოველთა crawled მასშტაბით ბალახის, ტარების ნაჭერი სისხლიანი პასტა. ამ მომენტში, ego იყო წასული.
  
  
  მან დახედა დამახინჯებული სხეულის ერთხელ. მე კი არ აქვს შოველ, რათა დაემარხა იგი, ასე რომ მე უნდა დატოვონ ego ცხოველების ოცი ოთხი საათის განმავლობაში.
  
  
  კარგად, არაფერი არ იყო, მას შეეძლო. ალექსის Salomos იყო მკვდარი, ან მის გარეშე სამარხი. და ბოლოს, მათ წამოეწია, ego და მოკლა, და ისინი თითქმის მივიღე ჩემთვის, ძალიან. მინიმუმ ამ ეტაპზე, მე რატომღაც გადარჩა. მაგრამ ყველაზე დიდი გამოცდა ჩემი ბედნიერება შეიძლება გველოდება, რადგან ის ეკუთვნის მათ, რომ მე ვარ დაახლოებით შუა ნაწილამდე იყვნენ შორის Salisbury და Bulawayo, ღრმა ნაწილი Rhodesian ბუშის ქვეყანა.
  
  
  ის დადიოდა გარშემო wreckage სანამ ის დამალა სხეულის ერთხელ. ცოტა ხნით ადრე, მწყობრიდან გამოსული თვითმფრინავი დაიწყო ცემინება და ხველების დროს, ხუთი ათასი ფეხები, Salomos აღნიშნა, რომ ჩვენ მალე მფრინავი mimmo ერთი პატარა სოფელი. გარშემო, რაც მან თქვა, მან დაადგინა, რომ სოფელი ჯერ კიდევ დარბაზში ორმოცდაათი სამოცდაათი-ხუთი მილის დასავლეთით. წყლის გარეშე და იარაღი, ჩემი შანსი იყო, ძალიან მცირეა. საქართველოს მოციგავის და გარსების დანა, რომელიც მან, როგორც წესი, ხორციელდება მასთან დარჩა, ჩემი სასტუმრო Salisbury. არც ერთი მათგანი შეიძლება იყოს ფარული ქვეშ ჩემი მაისური, და, ნებისმიერ შემთხვევაში, მე არ გაითვალისწინეს, რომ საჭიროა მათ ამ კონკრეტულ თვითმფრინავი მოგზაურობა Bulawayo. მე ვიყავი შვებულებაში და დასვენება.
  
  
  Ular იყო მუშაობის ცული, საიდუმლო სადაზვერვო სააგენტოს ამერიკაში, და იყო უბრალოდ გაცილება ძველ მეგობარს გარშემო ათენში, რომელთანაც იგი შეხვდა შემთხვევით Salisbury. ახლა სხვა კაცი იყო მკვდარი, და ველური ამბავი მან მითხრა, რომ იყო ახლა დამაჯერებელი.
  
  
  მივედი მიმდებარე ყორღანი termites, ძაღლი მძიმე თეთრი თიხის, როგორც მაღალი, როგორც ჩემი უფროსი, ბევრი chimneys ემსახურება როგორც შესასვლელით. ის ჩემსკენ მძიმედ წინააღმდეგ, დაიწყო ბევრად line of დაუდეგარი ხეები, და ცდილობდა იგნორირება buzzing ფრიალებს სხვა მიმართულებით wreckage. პირველი სამი დღის წინ, მას დახვდა ალექსის Salomos პატარა რესტორანში ახლოს Salisbury-ის პიონერი მემორიალური პარკი. მე ვიჯექი, ტერასა, ეძებს out მეტი ქალაქი, როდესაც Salomos მოულოდნელად გამოჩნდა გარდა ჩემი თავმჯდომარე.
  
  
  "ნიკ? ნიკ კარტერი? ", - განაცხადა მან და ნელი ღიმილი გავრცელდა მისი ლამაზი ყავისფერი სახე. ის იყო, კვადრატული-jawed slender man მისი forties, რომლის თვალები დაიწყო რუხი თქვენ ნათელი სიკაშკაშე, თითქოს მას ვერ ვხედავ, საიდუმლოებას, თქვენს ცხოვრებაში. ის იყო რედაქტორი გაზეთ,, ათენში.
  
  
  "ალექსის", - ვუთხარი მე, იზრდება ვრცელდება ჩემი მხრივ. მან ego ორივე ხელში და შეძრა იგი ენერგიულად, მისი ღიმილი კიდევ უფრო ფართო, ვიდრე ჰერები. "რა ჯოჯოხეთი აკეთებთ აფრიკაში, მკერავი?"
  
  
  ღიმილი გაქრა, და პირველად, ის მიხვდა, რომ მან არ გამოიყურება ისე, როგორც მისი ego გაიხსენა მას. ის დამეხმარა აკონტროლოთ ქვემოთ სუკ ადამიანი, რომელიც მოიპარეს დოკუმენტები მნიშვნელოვანია, რომ დასავლეთის ათენში რამდენიმე წლის წინ. ჩანდა, ის მინდა ასაკის მნიშვნელოვნად ერთად ferret. Ego სახე დაკარგული აქვს თავისი ჯანსაღი გამოჩენა, განსაკუთრებით თვალების ირგვლივ.
  
  
  მან სთხოვა. "ნუ იქნებით, მე რეგ თქვენ?"
  
  
  "მე ვიქნები განაწყენებული თუ თქვენ არ", - ვუთხარი მე. "გთხოვთ, აქვს ადგილს. Waiter!" ახალგაზრდა კაცი თეთრი წინსაფარი მაგიდასთან მოვიდა და ჩვენ, როგორც უბრძანა ბრიტანელი ale. ჩვენ chatted, სანამ სასმელი იყო მსახურობდა და მიმტანი მარცხენა, და მაშინ Salomos იყო დაკარგული ეგონა.
  
  
  "თქვენ ყველა უფლება, Alexis?" მე ბოლოს და ბოლოს, სთხოვა.
  
  
  მან გამიღიმა, მაგრამ ეს იყო თხელი და იძულებითი. "მე ვიყავი უბედურება, ნიკ."
  
  
  "არსებობს რამე შემიძლია მისთვის?"
  
  
  ის shrugged მისი მოედანზე მხრებზე. "ეჭვი მაქვს, რომ ყველაფერი შეიძლება გაკეთდეს." მან ისაუბრა კარგი ინგლისური, მაგრამ შესამჩნევი აქცენტით. მან დიდი ხნის სასმელი მისი ale.
  
  
  ვთხოვე. "გინდათ მითხრათ ამის შესახებ?""თუ ეს ძალიან პირადი?"
  
  
  მან გაიცინა მწარედ."Ah, რომ ის პირადი, ჩემი მეორე. თქვენ შეიძლება ითქვას, ეს ძალიან პირადი." Ego თვალები შეხვდა აფეთქდა. "ვინმე ცდილობს, რომ მომკლან."
  
  
  ჰერები, ეძებს მისი სახე. "დარწმუნებული ხართ?"
  
  
  A მოღუშული ღიმილი. "როგორ დავრწმუნდეთ, რომ მისი უნდა იყოს? ათენში, გასროლით თოფი shatters ფანჯარა და პასს mimmo ჩემი უფროსი მიერ რამდენიმე დუიმი. ასე რომ, მე მინიშნება. მისი beru დასვენება ეწვევა მისი ბიძაშვილი აქ Salisbury. ის სცენარი, ვაჭარი რომელიც ემიგრაციაში აქ ათი წლის წინ. მე მეგონა, მე მინდა იყოს უსაფრთხო, აქ ცოტა ხნით. ამის შემდეგ, ორი დღის წინ, შავი Mercedes თითქმის დამარტყეს მთავარ ბულვარში. მძღოლი, რომელიც გამოყვანილია ასალაგმად ჩანდა, ზუსტად ისევე, როგორც ადამიანი, ის მინდა მინახავს ადრე ათენში. "
  
  
  "თქვენ იცით, ვინ კაცი?"
  
  
  "არა," Salomos განაცხადა, იმუქრება მისი უფროსი ნელა. "მე ცოტა ხნის წინ დაინახა, მას გავლით Apollo კორპუსში, როდესაც მე ვიყავი ჯაშუშობის იქ ცოტა." იგი შეჩერდა და დახედა თავის ale. "ოდესმე მსმენია Apollo ხაზები?"
  
  
  "ნავთობის ტანკერი კომპანია, არ არის ეს?"
  
  
  "ეს არის რეალურად, ჩემი მეგობარი. მსოფლიოს უდიდესი carrier ხაზი, რომლის მფლობელიც, ჩემი თანამემამულე Nikkor Minourkos."
  
  
  "აჰ, დიახ. მე ვიცი, რომ მისი საწყისი Minurkosa. ყოფილი მილიარდერი მეზღვაური. Hermit; არავინ ხედავს ego ამ დღეებში."
  
  
  "ეს, ფაქტობრივად, ხდება ერთხელ," Salomos განაცხადა. "Minourkos გადადგა, საზოგადოებრივი ცხოვრების თითქმის ათი წლის წინ, როდესაც ის ჯერ კიდევ შედარებით ახალგაზრდა კაცი. ითვლება, რომ ხარჯავს საუკეთესო თავისი დროის, თავისი მანსარდით Apollo შენობა ახლოს, კონსტიტუციის მოედანზე, სადაც ის მუშაობს, მისი ბიზნესი. პირადი კონტაქტები, დგინდება, ძირითადად, ახლო პარტნიორები Minurcos. თითქმის არავინ იღებს კერძო აუდიტორია მასთან."
  
  
  "ძალიან მდიდარი ხალხი, როგორც ჩანს, არც მათი პირადი ცხოვრების ძალიან ბევრი," მე ვთქვი, sipping ჩემი ale. "მაგრამ რას Minurk უნდა გავაკეთოთ ერთად ცდილობს თქვენს ცხოვრებაში?"
  
  
  Salomos აიღო ღრმა სუნთქვა და მისცეს მას ნელა. "დაახლოებით ექვსი თვის წინ, Monurco ქცევა დაიწყო ცვლილება. ეს იყო განსაკუთრებით საინტერესო ჩემთვის და, რა თქმა უნდა, სხვა გაზეთის რედაქტორები, რადგან ნებისმიერი ინფორმაცია Minurkos არის საინტერესო და მნიშვნელოვანი მკითხველს ათენის ოლიმპიადა. გაითვალისწინეთ, როდესაც Minurk, რომელიც ყოველთვის დარჩა პოლიტიკაში, დაიწყო საჯარო განცხადებები წინააღმდეგ მმართველი ხუნტა ათენში. მოულოდნელად, მან განაცხადა, რომ ლიდერები პოლკოვნიკი ' საზოგადოებები იყო სუსტი და სოციალისტური. იგი აცხადებდა, რომ მათ ჰქონდათ უღალატა "რევოლუციის" აპრილი 21, 1967. და იგულისხმება, რომ საბერძნეთი უკეთესი იქნება, ერთად აღდგენის კონსტანტინე II ან სხვა აღფრთოვანებული პიროვნების ახალი ნაცნობი ისმის. იგი მოხსენიებული, საფრთხეები მემარცხენეები ასეთი, როგორც მოწმე, და მიხვდა, რომ კიდევ ერთი "shake-up"იყო იმაზე, რომ მოხდეს საბერძნეთის მთავრობა.
  
  
  "ასევე," მე ვუთხარი: "ამ კაცს აქვს უფლება, რომ მოულოდნელად დაინტერესდა პოლიტიკაში მას შემდეგ, რაც მთელი ამ წლების განმავლობაში. იქნებ emu დაიღალა ხარჯავს თავის ფულს."
  
  
  "როგორც ჩანს, ის აპირებს, კიდევ უფრო. პირი, როგორიცაა Minurkos შეგიძლიათ შეიძინოთ ბევრი მეგობარი. გენერლები და პოლკოვნიკი მოდიან
  
  
  რომ მანსარდით და უკან, მაგრამ ისინი არ საუბრობენ გამოჩენის პრესაში. ჭორები აქვს ის, რომ Minurk აფინანსებს კერძო არმიის სპეციალურად აშენდა ბანაკი ჩრდილოეთ საბერძნეთი და ერთ ბანაკში, Mykonos, კუნძული ეგეოსის ზღვაში.
  
  
  და ბოლოს, არსებობს ბოლო გაუჩინარების პოლკოვნიკი Demetrius Rasion. საქართველოს Minurkos დომინირებს გაზეთი ასკვნის, რომ ის დაიხრჩო, ხოლო მოგზაურობა ნავით in Piraeus, მაგრამ მისი სხეული არ იყო ნაპოვნი. Nickor Minurkos ახლა იწყებს ძირითადი კამპანია შეცვლის Rasion ადამიანი, საკუთარი არჩევანით, ფაშისტური სახელად Despo Adelphia. ხუნტა არ მინდა Adelphia, მაგრამ მისი ახალი და კეთილშობილი ლიდერები ეშინიათ Minurka და ego მეგობარი გენერლები " შტაბი."
  
  
  "ეს საინტერესო სიტუაცია", - აღიარა, მე", მაგრამ ნუ ფიქრობთ, რომ Minurcos იწყებს კამპანია ტერორის იდეა სისხლიანი გადატრიალების?"
  
  
  "ეს შესაძლებელია. მაგრამ არსებობს სხვა გადაწყვეტილებები. არსებობს ახალი სახეები, რომ არა ერთი გარშემო ჟურნალისტების მინახავს ადრე მოდის და აპირებს გარშემო მანსარდით atop Apollo; ერთი Minurkos კვლავ იმალებოდა. თუმცა, მე დავინახე, რომ ერთ-ერთი ახალი სახეები ეკუთვნის ბერძნულ-ამერიკული სახელად ადრიან Stavros."
  
  
  ჩემი თვალები ვიწროვდება ოდნავ ზე Salomos. "სტავროს ათენში?" მე ჩაილაპარაკა ნელა. "შენახვა Minurkos კომპანია?"
  
  
  "როგორც ჩანს ასე. თუ ..."
  
  
  "თუ რა?"
  
  
  "ასევე, მას შემდეგ, რაც Minourkos' ბოლო კომენტარები იმდენად გარეთ ხასიათი, ალბათ ის არ იყო ih წყარო თავად."
  
  
  "სტავროს' takeover Minurkos empires?"
  
  
  ალბათ წინააღმდეგ Minurkos ' სურვილები, Salomos მიხვდა. "არ შეიძლება უკვე პატარა გადატრიალების დამალული. მას შემდეგ, რაც Minurkos ძალიან საიდუმლო და ყოველთვის ჩაატაროს ბიზნესის მეშვეობით ქვეშევრდომებს, ego შეიძლება იყოს მოკლეს ან ტყვედ და მოქმედებენ ego-ს სახელი და დახარჯოს დიდი რაოდენობით ფული ego გარეშე არავის დაენახა. მაშინვე გამოვთქვი ამ თეორიის ჩემი სარედაქციო, პირველი მცდელობა იყო ჩემს ცხოვრებაში ათენში."
  
  
  აღშფოთებული სახე დაუბრუნდა ego-ის თვალით. გამახსენდა, ცული ფაილის შესახებ ადრიან Stavros და მიხვდა, რომ მას შეუძლია ასეთი მანევრირება. Stavros გაიმართა პლაკატი დემონსტრაციების იელის უნივერსიტეტი, როგორც სტუდენტი. მას შემდეგ ჩაერთო რადიკალური დაბომბვის CIA ოფისი, და მოგვიანებით გააკეთა მცდელობა ცხოვრებაში სენატორი. ის გაიქცა clutches of FBI და CIA და დაკრძალეს, თვითონ სადღაც ბრაზილიაში, სადაც მან უნდა ჩაიდინოს სერიოზული დანაშაულების, როგორიცაა კონტრაბანდა და მკვლელობა. მას შემდეგ, რაც იქ იყო პატარა მტკიცებულება მის წინააღმდეგ ამერიკის შეერთებული შტატების, ამერიკის შეერთებული შტატები არ ცდილობენ დაბრუნება მას. მაგრამ მას უთვალთვალებენ ბრაზილიაში.
  
  
  "და კაცი, რომელიც ცდილობდა თქვენ აწარმოებს ქვემოთ აქ Salisbury?" ვთხოვე. "ხომ ხედავთ მას, გამოდის მანსარდით at the Apollo შენობა?"
  
  
  "დიახ, ნიკ," Salomos განაცხადა. ის sipped ბოლო მისი ale და ჩანდა out მეტი ჰიბისკუსი-საერთო balustrade ქვემოთ გორაზე მიმართ ქალაქში. "მე ვარ უიმედო. კიდევ ერთი ბიძაშვილი აფეთქდა, რომელიც ცხოვრობს ქალაქგარეთ გარეთ Bulawayo, მკითხა ეწვევა მას მოკლედ სანამ ამ გავიდა. მისი ego მიიღო მოწვევა. ნაქირავებ თვითმფრინავი ელოდება ჩემთვის აეროპორტში. მე გაფრინდება nen, როგორც იგი არის ლიცენზირებული პილოტი, და სარგებლობენ ride. ვგულისხმობ, თუ შეიძლება დაივიწყოს - " იყო ხანმოკლე დუმილის შემდეგ მან შემომხედა. "ნიკ, მე ნამდვილად ვაფასებ მას თუ თან ახლავს ჩემთვის Bulawayo."
  
  
  მან იცოდა, რომ ალექსის Salomos არ ვთხოვთ, თუ იგი სასოწარკვეთილი შიში. და მე ჯერ კიდევ რამდენიმე დღის off ადრე, მე მივიღე კიდევ ერთი დავალება დავით Hawke, იდუმალი დირექტორი ცული.
  
  
  "მე ყოველთვის ვხედავ Bulawayo სასტუმრო", - ვუთხარი მე.
  
  
  ალექსის ჩანდა თავისუფლდება. "დიდი მადლობა, ნიკა."
  
  
  ორი დღის შემდეგ, ჩვენ აფრინდა. Salomos იყო გამოცდილი პილოტი, და ეს, როგორც ჩანს, რომ ფრენის მეტი ველური როდეზია იქნებოდა, მშვიდი და სასიამოვნო. Salomos გაფრინდა დაბალი იტყუება ისე, რომ ჩვენ ვერ შეამჩნია იშვიათი ველური ცხოველების და საინტერესო ტოპოგრაფიული ფუნქციები thickets. ფრენის, როგორც ჩანს, ლიფტით Salomos " ალკოჰოლური სასმელების, და ის ძალიან ჰგავდა მისი ძველი თვით. მაგრამ შუა რიცხვებში დილით, დაახლოებით შუა ნაწილამდე იყვნენ Bulawayo, მშვიდად დილით გადაიქცა კოშმარად.
  
  
  Mooney მცირე, სტანდარტული ორ ადგილიანი თვითმფრინავი coughed. პირველ რიგში, Salomos არ მაინტერესებს, მაგრამ მაშინ ეს კიდევ უფრო დამძიმდა. ეს წყვეტს კვლევის პრობლემები მცირე საავტომობილო, მაგრამ ეს მხოლოდ რამ უფრო რთული. ჩვენ დავკარგეთ სიმაღლეზე და დაიწყო ფართო წრე გასასვლელით.
  
  
  Salomos ფიცი დადო, ბერძნული, მაშინ მისი სახე ამა. მან შეისწავლა პანელი და შემომხედა. "საწვავის ლიანდაგი გვიჩვენებს, სრული," ის, ყვიროდნენ bursting ძრავა. "ეს არ გადასულიყო თავისი ორიგინალური პოზიცია ამ დილით." ის გეხმარებოდნენ მინის საფარით სენსორი, მაგრამ არაფერი მომხდარა. ნემსი დარჩა წერილი F.
  
  
  "ჩვენ გაზის," მე ვთქვი, incredulously. ეს არის ცუდი ახალი ამბები ნებისმიერი თვითმფრინავი, განსაკუთრებით მცირე ერთი.
  
  
  "ნამდვილად არ არის, მაგრამ ჩვენ დაცემა სწრაფი," Salomos განაცხადა, აყენებს Muni შევიდა დროებითი ციცაბო დაგეგმვა და იბრძვიან კონტროლის. "ეს თვითმფრინავი დაზიანდა, ნიკ. სენსორი იყო გაყინული ადგილი, მაგრამ ტანკები თითქმის ცარიელი იყო, როდესაც ჩვენ აფრინდა.
  
  
  ეს უნდა ყოფილიყო შესრულებული მიზნით ."
  
  
  "იესო" მე ჩაილაპარაკა. "შეგიძლიათ ქარხანა ego?"
  
  
  "იქ არ არის აეროდრომი, აქ," - განაცხადა მან, ცდილობს შეინარჩუნოს თვითმფრინავი შესვლის tailspin. "მაგრამ ჩვენ უნდა ვეცადოთ, რომ მიწის ნაკვეთი ღია veld - თუ მე შემიძლია შენარჩუნება ჩემი ego მიხედვით მიმდინარეობს, დაგეგმვის გეგმა."
  
  
  "არსებობს რამე შემიძლია მისთვის?"
  
  
  "ჰო. ვილოცოთ." ალექსის შემომხედა. "მე ვწუხვარ, ნიკ."
  
  
  "Never mind", - ვუთხარი მე. "პირველი ქარხანა ამ რამ." მე კი არ ვთხოვთ, მისი პრობლემის შესახებ. დრო არ იყო. ჩვენ ახტა ქვემოთ ციცაბო ფერდობზე grassy veld.
  
  
  ძრავის coughed და hissed ერთხელ, მაშინ შეფერხდა კარგი, როგორც ჩვენ ვნახეთ, მთელი სასტუმრო ისევე rush ჩვენს მიმართ. მისი, გადაწყვიტა, ეს იყო მთელი. იქ არ ჩანს რაიმე გონივრული მოლოდინი, რომ გადარჩება ეს.
  
  
  ხუთასი ფეხები ქვემოთ წავედით, როგორიცაა ფრინველის აქვს მოტეხილი ფრთა. სამასი. აკაციის ხეები slid ქვეშ მათ. ას. Salomos " სახე იყო ხისტი დაძაბულობა, და მისი ხელში იყო დაბმული, ცდილობს გააკონტროლოს. მაშინ არ იყო მოძრაობა, ბალახის და thorns breakneck სიჩქარე, ფრთა იყო მოწყვეტილი ფილიალი ერთი ხე, და თვითმფრინავი, ბოლო მომენტში, ოდნავ გააუქმა თავისი ცხვირი და slid sideways. გავლენა გუნდი ჩვენს თავში წინაშე თვითმფრინავი. იყო მესერის ხმა, და creaking ლითონის და ხმამაღალი crack of glass, და ჩვენი ორგანოები იყო thrashing პატარა სალონში. მაშინ მოვიდა, საბოლოო emergency stop: ჩემი კარი გაფრინდა ღია და ჩემი სხეულის წავიდა საფრენი საწყისი ხელმძღვანელს toe in the grass ადრე crunching შევიდა მყარი საფუძველი.
  
  
  მე არ მახსოვს არაფერი გარდა. agonizing სეირნობისას ბალახის, ინსტინქტურად მოძრავი დაშორებით თვითმფრინავი, შემდეგ კი აფეთქების ხმა ხრაშუნა ცეცხლში სადღაც ჩემს უკან.
  
  
  მეორე თავი.
  
  
  იგი ცდილობდა დააყენებს მეხსიერება ავარიის, რომ მისი აზრით, სწავლის მძიმედ მძიმე თიხის სიმაღლის termite patch. მაგრამ ეს იყო რთული მოშორება სახე ალექსის Salomos ' სახე, როდესაც მან განაცხადა, რომ ფრენა Bulawayo მასთან ერთად Salisbury.
  
  
  მე მაინც ისმის დაჟინებული buzzing დაფრინავს უკან მოელვარე რკინის კორპუსის ჩაიშალა თვითმფრინავი, მაგრამ მე შევეცადე, რომ არ მოუსმინოს. მან ძირითადი აქცენტი კვლავ შორეულ line of დაუდეგარი ხეები grassy horizon. სადღაც, მე იგრძნო, რომ ცხელება ხეები ზოგჯერ ცნობით ყოფნა წყალი. მაგრამ იმ ხეები არ იყო ამ მიმართულებით მან უნდა ყოფილიყო აპირებს მიაღწიოს სოფელში.
  
  
  ისე, მან იგრძნო, პასუხისმგებელი Salomos ' ტრაგიკული სიკვდილი. ის სანდო ჩემთვის მისი დაცვა და ჰერები ვერ შეძლო ამის გაკეთება, როდესაც ის საჭირო ჩემთვის. მან, სავარაუდოდ, ჩემი რჩევა, და მე არ გაითვალისწინეს, რომ საფრთხე პატარა თვითმფრინავი. გარდა ამისა, მე თავს დამნაშავედ გრძნობდა, რადგან მე არ ვერწმუნოთ ჩემი ego წარმოუდგენელი ამბავი. თუმცა, ego სისხლიანი გვამი ნათელი დადასტურებაა იმისა, რომ მაინც ego თეორიები სწორი იყო. ვიღაცამ ego სიკვდილი. თუ არა ეს ადამიანი იყო hema, ვინც ცხოვრობდა მანსარდით ზემოთ Apollo ოფისები ათენში, ჯერ კიდევ საეჭვო.
  
  
  ის დაიჭირეს მოძრაობა იმ კუთხეში მისი თვალი და აღმოჩნდა მიმართ ერთი გამოსვლა გარშემო termite patch. პატარა ნათელი მწვანე დრაკონი slid მეშვეობით შეკრება არ არის შორს ჩემი მარცხენა ხელი, და, როგორც ჩანს, stare at me რუხი. ის გადახტა უკან. მე არ ვიცი, რომ გველის ჰქონდა აღებული რეზიდენციაში ტერმიტების წარმოადგენდეს. ეს იყო მწვანე მამბა, ერთი სამი ყველაზე სახიფათო გველები მსოფლიოში. იმ შემთხვევაში, bite, მსხვერპლი შეძლებთ ფეხით დაახლოებით სამი ნაბიჯი შორის თავად და ქვეწარმავალი, სანამ მისი უკმაყოფილებას კლავს მას. Mamba, რომ ამჟამად მიმდინარეობს მომზადებული იყო out of range, slipping შევიდა მიმდებარე ხვრელი.
  
  
  მე იმყოფებოდა მეტი wreckage როგორც ჩემი პულსის შენელება. მან ჩანდა გარშემო ერთი წუთით, და აღმოჩნდა, მკვეთრი ცალი ლითონის შესახებ ფეხით ხანგრძლივი ადგილზე. ერთი თემა იყო ძალიან მკვეთრი. გაფატვრვის ცალი ხის ჩარჩო, ნაწილობრივ დამწვარი, ეხლა მონაკვეთზე fuselage, მისი დაეცა ego გაყოფილი ორი ცალი თანაბარი სიგრძის და გაყოფილი ფართო ნაკადი shrapnel, ჩვევების ხელკეტები მისი ცხვირსახოცი, რათა გაუმკლავდეს ჩემი კუსტარული დანა. . მან მოახერხა ნედლი იარაღი შევიდა მისი ქამარი და გარეშე ეძებს უკან wreckage, რომელსაც ხეები.
  
  
  ეს იყო რთული უბრალოდ ფეხით მეშვეობით ქალაქგარე. მაღალი ბალახი და ეკლიანი ბუჩქი tugged ჩემი ტანსაცმელი და დახიეს ჩემი ხორცი, grabbing at me და ჩატარების ჩემს უკან. A მარტორქა ფრინველის screeched at me მიმდებარე აკაციის ხე. მე შევარჩიე გაანგარიშების ჩემი შანსი გადარჩენის. არსებობს ასი გზა, იღუპება, და ჩვენთვის, Odin მათ გარშემო, არ არის სასიამოვნო. ამ ბალახის, პირი შეიძლება stumble upon a lion, სანამ იგი ხედავს მას. მაგრამ, როგორც წესი, პატარა არსებების მიზეზი ყველაზე უბედურება: გველები არ აღემატება ადამიანის თითების, მორიელები და ტკიპები burrowing ღრმა ქვეშ კანს. თუ თქვენთვის წყალი და სვამენ, თქვენ შეიძლება გახდეს ინფიცირებული ღვიძლის flukes და სხვა პარაზიტების, რომ ჭამა პირი, შიგნიდან გარეთ. და თუ თავიდან მას, თქვენ მაინც უნდა დაესხა mosquitoes, ყვითელი ცხელება ვექტორები, და მალარიის წინააღმდეგ.
  
  
  როდესაც ის საბოლოოდ მიაღწია ხეები, მან აღმოაჩინა, მხოლოდ ნაშთები სარწყავი ხვრელი. ადგილი არის მშრალი. იყო სქელი შავი ტალახი ცენტრში, და printouts ბევრი ცხოველები ' ჩლიქები და წრე გარშემო პერიმეტრზე საიტზე.
  
  
  ის ჩემსკენ წინააღმდეგ მწვანე მაგისტრალური მიმდებარე ხე და ისვენებდა ჩრდილში. მე შეეწირა ჩემი დრო და ენერგია მოდის აქ. მიმართულებით, რომ უახლოეს სოფელში, რომ Salomos ჰქონდა აღნიშნული თვითმფრინავი იყო ოთხმოცდაათი გრადუსით, რა თქმა უნდა, რომ ჰქონდა მომიყვანე აქ. ფეხით ცხელი მზე დასუსტებული ჩემთვის კიდევ უფრო მეტი. ჩემი პირი იყო, როგორც გათრიმლული ტყავი. მან შეახსენა, რომ თერმოსი ცივი წყალი, რომ Salomos მოიყვანა, რომ თვითმფრინავი. ეს იყო დანახული ego, როგორც გაანადგურა ცილინდრი, მათ შორის wreckage; მისი შინაარსი ხმელი ცეცხლი. ის ცდილობდა, არ უნდა ვიფიქროთ, ტროპიკული მზე ზედნადები ან წყურვილი მისი ყელის, და წავიდა.
  
  
  ეს უნდა ყოფილიყო რამდენიმე საათის შემდეგ, როდესაც მივხვდი, რომ მე ვერ სცდება გარეშე დანარჩენი. ჩემი ფეხები იყო შერყევისკენ ერთად სისუსტე, და მისი ფილტვები მიმდინარეობს sucked გრძელი, raucous breaths. იგი ნახეს მკვდარი ხე stump, ნაწილი ego, იშვიათი ჩრდილში მიმდებარე ეკლის ბუჩქი, მხოლოდ რამდენიმე ეზოები წინ. ის მძიმედ დაეცა მიწაზე და leaned წინააღმდეგ ხე stump. ძალიან პროცესი სხდომაზე, რელიეფის ფიზიკური exertion, როდესაც ფეხით, კმაყოფილება მოუტანა.
  
  
  ჩემი ქუთუთოების დახურულია და მას იგნორირებას ტკივილი ჩემი სხეული. იგი ცდილობდა დაივიწყოს პატარა კუნთების მისი thighs და მწერების ნაკბენები მისი სახე და ხელები. მე საჭირო შესვენება, და იგი აპირებდა იგი. ჯანდაბას ყველაფერი.
  
  
  იყო ხმა, გარშემო ბუჩქი.
  
  
  ჩემი ქუთუთოების fluttered გახსნა. მისი შეცდომა? ის peered შევიდა მაღალი ბალახის, მაგრამ ვერაფერი დაინახა. ეს უნდა ყოფილიყო ჩემი ფანტაზია. ის დახურულია მისი თვალები ისევ, მაგრამ ხმა მოვიდა ისევ.
  
  
  ჩემი თვალები სწრაფად გახსნა ამ დროს. იყო, ეს ეჭვს არ იწვევს; ეს ხმა იყო, ადამიანის ხმა. ის დაძაბული მისი ყურები და ისმის ყლორტი snap.
  
  
  "ეს იყო რაღაც!"
  
  
  მერე ხმა უფრო მუდმივი და მკაფიო. ორი კაცი იყო საუბარი დიალექტი ის მინდა, არასოდეს გამიგია.
  
  
  "გამარჯობა!" მისი ყვიროდა გარშემო ბოლო მისი ძალა."აქ!"
  
  
  კიდევ ერთი წერტილი, ვნახე ih ხელმძღვანელები მოძრავი მიმართ ჩემთვის, მეტი ბალახი. შავი ხელმძღვანელები და ხაკისფერი პერანგი. როცა დაინახეს, me, მათი ხმა გაიზარდა ხმამაღალი, და ყველა ისინი, როგორც ჩანს, იგივე ვინაობა.
  
  
  ის სიმშვიდეს ცოტა. იგი მიღების ლოკვა, უარესი, ვიდრე მას ეგონა. არ უნდა იყოს სოფელ სადღაც იქვე, ან თუნდაც გზა. მამაკაცი გამოვიდა ბალახის და შემომხედა. ისინი მაღალი, სუსტი, და ბნელი.
  
  
  "Hello", - ვუთხარი მე. "თუ თქვენ გაქვთ რაიმე წყალი?"
  
  
  ორი მამაკაცი ერთმანეთს შევხედეთ, მერე უკან ჩემთვის. მოვიდნენ და იდგა, მე სამუდამოდ. მას არ ცდილობენ მისაღებად. "წყალი", - ვუთხარი მე.
  
  
  ისინი ორივე გამოწყობილი ძალიან shabby დასავლეთ ტანსაცმელი ეცვათ და შინაური sandals. გრძელია, ორი აღნიშნა ჩემი ფეხები, და შემდეგ მომენტში, ის დაიხარა და გაერთიანებული ჩემი ფეხსაცმლის. სანამ მას შეიძლება დაუსვან, თუ რას აკეთებდა, მან ეს off და აჩვენა, რომ ეს მისი თანამგზავრი. პირი, რომელიც გაიმართა ჩემი ფეხსაცმლის ინსპექციის ჰქონდა დიდი, ფართო ნაწიბუროვანი გაშვებული დიაგონალზე მისი სახე. კიდევ ერთი ატარებდა პატარა სარკე გაბერილ წილის მისი მარჯვენა ყურის. ორივე მათგანს ჰქონდა დანა მათი ქამრები-machetes - pungs.
  
  
  The tall one ისაუბრა სხვა, და მივხვდი, რომ ის იყო საუბარი Swahili. "Mzuri sana," - განაცხადა მან, გაღიმებული, გულისხმობდა ჩემი ბალეტის ტუფლები. განაგრძო მან ამ სუაჰილი. "ეს არის ჩემი იღბლიანი დღე."
  
  
  "მომისმინეთ", - ვუთხარი მე სუსტად.
  
  
  ისინი იგნორირებულია ჩემთვის. The tall man მოხრილი და გაერთიანებული ჩემი ძალიან მეორე boot. მე შევეცადე, რომ გაიყვანოს ჩემი ფეხით მოშორებით, მაგრამ მან გაიცინა და შემომხედა და გამოყვანილია სხვა ფეხსაცმლის out from ქვეშ nah. მან დაიწყო თავის შელახულმა sandals და გამოყვანილია ჩემი ბალეტის ტუფლები, არ აწუხებდა, რომ ჩემი ჰალსტუხი მაქმანი. "Savasawa!" მან განაცხადა, რომ მისი თანამგზავრი, მთლიანად იგნორირება ჩემთვის.
  
  
  უცებ მივხვდი, რომ ეს ადამიანი არ იქნება ჩემი მხსნელები. და ეს მოხდა, რომ მე, შესაძლოა, უკვე უარესი იქნება, ვიდრე მე, სანამ ih ჩამოვიდა თუ მე არ გათვლა გადარჩენილი.
  
  
  "ფეხსაცმელი ჯდება კარგად." ეს იყო ყველაზე მაღალი.
  
  
  სხვა არ სარგებლობს სიტუაცია. "რას ვფიქრობ, ეს არის თქვენი ბალეტის ტუფლები? არ მივალთ მასთან ერთად?"
  
  
  "ეს არის მისი პირველად ხედავს ego," the tall one განაცხადა. "თქვენ შეგიძლიათ მიიღოთ ego შარვალი. თუ მას აქვს ჩანთა, ჩვენ ვიზიარებთ მისი შინაარსი."
  
  
  "ეს არ არის სწორი, რომ თქვენ მიღების თქვენი ბალეტის ტუფლები," the mirror-მორთული კაცი ჩაილაპარაკა.
  
  
  The tall man აღმოჩნდა ჩემთვის. "Take off your pants," მან უბრძანა, კვლავ Swahili. Ego თვალები იყო ყვითელი, წითელი streaks, და იყო თხელი ნაწიბურების თითოეულ cheek, რომ არ იყო შესამჩნევი, პირველ რიგში, იმის გამო, რომ დიდი ნაწიბუროვანი.
  
  
  ჩემი მხრივ, ეფუძნება სახელური კუსტარული დანა, იმალებოდა ეს ჩემი აზრით. როგორც ჩანს, რომ მე უნდა გამოიყენოს იგი. კაცი sprained earlobe აიღო panga ამოუღეს. არ არსებობს ეჭვი იმის შესახებ, ih-ს აღწევს. ისინი ვერ ართმევს თეთრი კაცი ყველაფერი ჰქონდა და მაშინ ego ცხოვრობენ.
  
  
  "Okay, მე მიიღოს მისი შარვალი off", - ვუთხარი მე. მან მოიპოვა ძალა, მაგრამ მას არ სურს, რომ ნახოთ იგი. "მაგრამ მე უნდა დავბრუნდე, ჩემს ფეხზე." მისი მარცხენა ხელი გაფართოებული მიმართ სიმაღლის ერთი.
  
  
  მას შევხედე Nah disdainfully ერთი წუთით, შემდეგ მოგვეწონა მისი.
  
  
  მან გააუქმა მისი ხელი უხეშად და yanked ჩემთვის ჩემი ფეხები. იმ მომენტში, მისი მარცხენა ადგილზე, მისი გაყვანილია მისი რკინის დანა ამოუღეს და ძალით აიღო ego შუა აფრიკის.
  
  
  Ego თვალები გაფართოვდა მოულოდნელი, როგორც razor-მკვეთრი რკინის slid მეშვეობით ხორცი და კუნთების. Ego-ს მარჯვენა ხელი ავტომატურად დაიკავეს სახელური panga, მაგრამ ეს იყო ego-ს ბოლო ნებაყოფლობითი ქმედება. ის grunted მახინჯი ხმა და slid შევიდა მტვერი ჩემი ფეხები.
  
  
  სხვა დაიწყო wide-eyed მისი დაღუპული მეგობარი მომენტში. შემდეგ მან ნება ველური guttural ხმა გაიღო და ახლად ოსტატურად panga.
  
  
  მისი ducked უკან. დიდი დანა hissed წარსულში ჩემი სახე, დაჭრილი მეშვეობით საჰაერო, და თითქმის მოხვდა ჩემი უფროსი და მხრის. თუ მე არ გადავიდა, მე უკვე თავი მოჰკვეთეს. თუმცა, როდესაც იგი აიცილა მიერ pangi, იგი წაიქცა. აფრიკის მოვიდა ჩემთან და გაიღო დანა ისევ, და მოელვარე curved blade whizzed მეშვეობით საჰაერო მიმართ ჩემი კისერი. ჰერები შემოვიდა სწრაფად მარჯვნივ, და დანა დაარტყა მძიმე თიხა. მიუხედავად იმისა, რომ ჩემი თავდამსხმელი იყო მისი აღდგენის ბალანსი, მისი, აღმოჩნდა გარშემო და სასტიკად წიხლებს მისი ego. Crunch ego ძვლები ისმის მისი. იგი დაეცა მიწაზე, ჩემს გვერდით ხმამაღალი ტირილი.
  
  
  თუ ეს იყო ხმამაღალი, როგორც ყოველთვის, ეს იქნება ego თემა. მაგრამ მე არ ჩქარობს ისარგებლოს უპირატესობა მქონდა შექმნილი. როდესაც მისი მამა მიიღო დააჩოქა, აფრიკის უკვე იდგა და სახე სასოწარკვეთა გადმოკვეთა მისი სახე. მან გაიღო დროს მე კიდევ ერთხელ, და ამ დროს რკალის იყო ფართო. დანა დაჭრილი მეშვეობით ყდის ჩემი პერანგი, slicing მას. იგი მოხვდა მისი ego მისი shard და ზედაპირული ჭრილობა, მის მკერდზე. ის grunted ისევ და დამარტყეს არეში panga, როგორც ეს მოხვდა ხე stump. ძალის swing გამოიწვია ego დაკარგოს ბალანსი და შემოდგომაზე გადატანა, ჩემი მარჯვენა მკლავი. მან მოგვეწონა ego-ს ragged საყელო მისი მარცხენა ხელი, გამოყვანილია ego-ის უფროსი, უკან, და წავიდა რკინის shard შევიდა ego-ს ყელის.
  
  
  სისხლის დატბორა ჩემს სახეზე და მკერდზე, როგორც აფრიკის gasped ხმამაღლა და მიაღწია convulsively მისი თვალის სადიაგნოსტიკო ყელის. ის დაეცა მისი სახე, ჯერ კიდევ ხელში მისი ყელის, და შემდეგ შემოვიდა, რათა მყარი საფუძველი, უმოძრაო.
  
  
  სუნთქვის მძიმე, მან ჩემსკენ უკან ერთი იდაყვის. ის იყო გაბრაზებული, რომ მან გამოიყენა სასიცოცხლო ენერგია სჭირდება, რომ გადარჩება ეს ბრძოლა, მაგრამ მადლიერი იყო, რომ იგი ჯერ კიდევ ცოცხალი იყო. როდესაც მისი გონება აღნიშნა საფრთხე ბუშის ავარიის ადგილზე, მისი გონება დაავიწყდა ერთი რამ: პირს. ჩანს, რომ კაცი იყო, ყოველთვის ზედა სიაში. თუ თქვენ იგნორირება ეს ფაქტორი, თქვენ შეიძლება მოკვდეს, სანამ ბუჩქი მოგკლას.
  
  
  მინიმუმ ამ სიტუაციაში, მე მქონდა ერთი ფაქტი. ეს ხალხი მოვიდა დასავლეთის მიმართულებით, არა დასავლეთ ერთი, რომ დასჭირდა. ისინი შეიძლება გაიარა სოფელი, ან მარცხენა გზა სადღაც. იგივე შეიძლება ითქვას იმ მიმართულებით, ისინი სასაქონლო პოზიციაში. ეს ოდნავ გაიზარდა და მიიღო დასავლეთისკენ მიმართულებით.
  
  
  ცხელი აფრიკის მზე ეშვება შევიდა ცა, როგორც ჰერები დათმო ერთხელ. ის დაიშალა შევიდა მაღალი ბალახის, კითხვაზე, იყო თუ არა კიდევ რაიმე შანსი გადარჩენის. მე ნამდვილად საჭიროა წყალი. არ იყო უფრო გრძნობები ჩემი ენა ან ჩემი პირით. მე იწვა და იქიდან უყურებდა scorpion ნელა სეირნობისას mimmo ჩემთვის მასშტაბით ბალახის. მე არ ვიცი, თუ შეიძლება გადაადგილება, თუ მას თავს დაესხნენ, მაგრამ ეს არ ჩანს, შეამჩნია ჩემთვის. შემდეგ მომენტში, იგი წავიდა. მან grimaced და შურდათ emu, იმიტომ, რომ მას არ აქვს პრობლემა გადარჩენილი, ყოველ შემთხვევაში, არა იმ მომენტში. როგორც ჩანს, ცოტა ირონიული, რომ ეს სახეობა უკვე მცოცავი ზედაპირზე პლანეტის მეტი ოთხი ასეული მილიონი წლის განმავლობაში, მანამ, სანამ დინოზავრების გამოჩნდა, და რომ ეს, ალბათ, როგორც ჩანს, დედამიწაზე დიდი ხნით ადრე გადაშენების ადამიანები. რატომღაც ეს, როგორც ჩანს, უსამართლო, მაგრამ მაშინ ის იყო მიკერძოებული.
  
  
  As I lay არსებობს, კიდევ ერთი ხმა მოხვდა ჩემი ყურები. ეს იყო შორეულ hum, არ განსხვავებით წინა ხმაურს ფრიალებს. მაგრამ ეს ხმა სწრაფად გახდა უფრო ხმამაღლა და უფრო ცნობადი, მინდა, რომ მანქანის ძრავა.
  
  
  ის იჯდა და tilted მისი ხელმძღვანელი უნდა მოუსმინოს. დიახ, ეს იყო ავტომობილი გარკვეული. მან ვარდების unsteadily და დაიწყო მიმართ ხმა. მე ვნახე ვერაფერი, მაგრამ ბალახი და მეჩხერი ხეები. მაგრამ ხმაური იყო, უფრო მეორე.
  
  
  "გამარჯობა!" მისი, ყვიროდნენ მასშტაბით ბალახის. "Hey, აქ!"
  
  
  იგი იმყოფებოდა და დაეცა. Rising unsteadily მისი ფეხები ისევ, ის გაძნელდა წინ ისევ. მომენტი მოგვიანებით, მან დაინახა ეს - Land Rover, მტვრიან და scratched, bumping შევიდა sms გზა, რომ იყო ახლა, მეტი არაფერი ბილიკი ბალახის. Rover, ღია ავტომობილი, მიერ იყო ოკუპირებული, ორი მამაკაცები, რომლებიც ვერ ვხედავ, ჩემთვის, როგორც მას მიუახლოვდა უახლოეს წერტილი, გზის და განაგრძო თავისი გზა.
  
  
  დავურეკე,"Hello!"
  
  
  მან უხეშად აიღო მისი მეშვეობით ბალახის და საბოლოოდ მიაღწია გზა. იგი ყვიროდა ერთხელ, როდესაც მას იქ. ის გაიქცა, მას შემდეგ, რაც მანქანა, swaying, როგორც მთვრალი, მაგრამ პირქვე.
  
  
  მან ჩაუყარა იქ ლანძღვა ხმამაღლა, განცდა, სასოწარკვეთა ზრდა, მის მკერდზე. ეს ავტომობილი შეიძლება იყოს ჩემი ბოლო შანსი გადარჩენის.
  
  
  მაშინ მან მოისმინა Rover შენელდება და შეწყვიტოს. მე შევეცადე აღუდგეს ვნახოთ, რა მოხდა, მაგრამ მე არ მაქვს ძალა.
  
  
  გავიგე ძრავის ფუჭად, მაშინ Rover slid ისევ პირველი მექანიზმი, გაიღო გარშემო გზაზე, და მოვიდა მიმართ ჩემთვის. მათ არც მსმენია მე თუ დამინახა.
  
  
  რამდენიმე წამის შემდეგ, მანქანა გამოყვანილია ჩემს გარდა, ძრავის გარდაიცვალა და მან მოისმინა ორი მამაკაცის საუბარი ბრიტანეთის აქცენტები.
  
  
  "ჩემი ღმერთი, ეს არის ევროპელი."
  
  
  "რას აკეთებს აქ, ბუჩქი, ყველა თვითონ?"
  
  
  "შესაძლოა, ჩვენ უნდა ვთხოვო ეგო."
  
  
  მალე ცივი წყალი მიედინებოდა შევიდა ჩემი პირით, დაღვრილი წინაშე ჩემი ჭუჭყიანი პერანგი, და ჩემი ენა იგრძნო ისევ.
  
  
  "ღმერთო ჩემო, ადამიანი, რა არის?"
  
  
  მე ორიენტირებულია ორი ხორციანი სახეები რომ ჩემსკენ გადმოიხარა ჩემთვის სამუდამოდ. ისინი შუახნის თეთრი Rhodesians, ალბათ, ჯენტლმენი, ფერმერებს, რომელთაც მთელი დღე უდაბნოში.
  
  
  "A plane crash", - ვუთხარი მე. "მე ფეხით დაშორებით ეს."
  
  
  როდესაც ისინი ჩემთვის ყველა რელიეფის მანქანა, ვიცოდი გახადა. მაგრამ მე ვერ დაგვავიწყდეს, რომ სხეულის ალექსის Salomos მიმდინარეობს devoured მიერ hyenas, როგორც ვინმე სხვას, ათენში. მე იმ იმედით, რომ დავით Hawke, რომ ნება მომეცით delve შევიდა, რა ხდებოდა Apollo შენობა, რათა გაირკვეს, თუ ადრიან Stavros იყო ნამდვილად დარბაზში ბრაზილიაში, როგორც ყველას ეგონა. მე არ მინახავს ეს დიდი ხანია.
  
  
  მესამე თავი.
  
  
  "თქვენ არ გამოიყურება ძალიან კარგად, ნიკ."
  
  
  დავით Hawke, დირექტორი, სუპერ-საიდუმლო ამერიკული სააგენტო ცული, გაიმართა მოკლე სიგარის თითების მისი მარჯვენა ხელი, სწავლის წინ მისი ფართო mahogany მაგიდა. ჩვენ იჯდა ego-ზე ცული სათაო ოფისში, ბინაში, რომელიც ახლა ოსტატურად დამალული ნაქირავებ Amalgamated დააჭირეთ & საბანკო მომსახურება, DuPont Circle დაწესებულებაში ვაშინგტონში.
  
  
  ჰერები, შევხედე მას მოღუშული ღიმილი. "ონის სურს მისი დარჩენა საავადმყოფოში Salisbury ცოტა ხნით აღარ. მაგრამ თქვენ იცით, თუ როგორ სწრაფად მე მოგწყინდება. თუ მისი ფერმკრთალი, ეს იმიტომ, რომ მე არ გვჭირდება, მზე და ლამაზი წრის გარშემო სუკი. თქვენ რას ფიქრობთ ისტორიაში Salomos? "
  
  
  Hawk აიღო გადაიტანეთ მისი სიგარის და ააფეთქეს კვამლის ბეჭედი ჩემი მიმართულებით. ზის დიდი მაგიდა, მან ჩანდა პატარა და თხელი, ერთად ego, აჩეჩილ, ნაცრისფერი თმა და სახე Connecticut ფერმერი. მაგრამ მე ვიცოდი, რომ მყიფე სახე იყო მატყუარა. ის იყო ნამდვილი დინამო.
  
  
  "ეს აფრთხობს ჩემთვის ცოტა," - განაცხადა მან. "რაც ასევე აფრთხობს ჩემთვის არის ის, რომ თქვენ თითქმის გარდაიცვალა შორის დავალებები. მე მინახავს ადამიანი, რომელიც ნაპოვნი პრობლემა ასე იოლად."
  
  
  ჰერები, ის shrugged. "Salomos მეგობარი იყო. ჩემი და AX-ს. იგი ყველანაირად ცდილობდა დაგვეხმარება Borisov, გახსოვთ?"
  
  
  "დიახ, მე მახსოვს მისი," Hawke, - განაცხადა soberly. "კარგად, თქვენი Rhodesian escapade დასრულდა, ასე რომ, ჩვენ ჩამოაგდეს ის. რაც შეეხება შესაძლებლობა, რომ ადრიან Stavros შეიძლება იყოს შეთქმულება, საბერძნეთის მთავრობას, ეს არ იქნება Stahl-ის ego გამოგრჩეთ out."
  
  
  "ჯერ ის მაინც საკუთარი პლანტაცია, ბრაზილიაში?"
  
  
  "ჩვენი წყაროს ინფორმაციით, ეს არის კიდევ ego შტაბი. ჩვენ არ გვაქვს ბოლო ანგარიშში." Hawk leaned უკან მისი დიდი ტყავის სავარძელი. "თუ ეს მართლაც Stavros, რომელიც თქვენი მეგობარი დაინახა, გამოდის Minurkos მანსარდით, ჩვენ აუცილებლად წინაშე საინტერესო სიტუაცია. ოცნებობს გაშვებული მთელი ქვეყანა ჯდება ძალიან კარგად, რაც ჩვენ ვისწავლეთ შესახებ nen."
  
  
  Hawk სწავლობდა, მისი bony სახსრების. ადრიან Stavros ყოველთვის ნერვულ, შესაძლოა psychopath. გარდა იმისა, რომ წამყვანი წარმატებული კონტრაბანდის ბეჭედი ბრაზილიაში, რომ ხელისუფლება ვერ აღმოფხვრა, მანვე ჩაიდინა პოლიტიკური მკვლელობები, უახლესი, რომელიც ითვლება, რომ უკვე მკვლელობის ისრაელის ოფიციალური მოშე ბენ-ქანაანი."
  
  
  "მაშინ მე მესმის, რომ AX არის დაინტერესებული ამბავი ალექსის Salomos", - ვუთხარი მე.
  
  
  "მე მეშინია, რომ ეს ასეც უნდა იყოს. და მისი, მე მჯერა, რომ მას შემდეგ, რაც თქვენ თავს მეგობარი Salomosa, გსურთ მიიღოთ ამ დავალება."
  
  
  "დიახ, სერ, რომ ის არ მომეწონა, რომ."
  
  
  Hawk კი მისი სიგარის უახლოეს საფერფლე. "ჩემი პირველი იმპულსი არის, რომ ვთქვა" არა " და გაივლის შემთხვევაში სხვა მათემატიკის ძირითადი. თქვენ იცით, რამდენი მე ყოველთვის ცდილობენ, რათა თავიდან ავიცილოთ აგენტის პირადი ჩართულობის მისია."
  
  
  "ეს მნიშვნელოვანია ჩემთვის, რომ Alexis' მკვლელი არ გავიდნენ", - ვუთხარი მშვიდად.
  
  
  კარგი. თქვენ შეუძლია ეს. მაგრამ იყოს ზედმეტი ფრთხილად, ნიკ. მე ვფიქრობ, რომ ეს საუკეთესო წასვლა რიო და გაიგო CIA ოფიცერი არსებობს. გაირკვეს, თუ Stavros არის დარბაზი ქვეყნის გარეთ, და სადაც მან გაატარა თავისი დროის. მაშინ თუ თქვენი გასვლა გამოიწვიოს თქვენ ათენში, იქ. უბრალოდ დამტოვე გამოქვეყნდა."
  
  
  მისი, chuckled. "არ მე ყოველთვის ამის გაკეთება?"
  
  
  "ისე, ზოგჯერ თქვენ დაგავიწყდებათ, რომ არსებობენ ადამიანები, აქ იჯდა მათი უფერული სამუშაო ადგილები, და ეს ih პასუხისმგებლობა აწარმოებს შოუ." Ego-ს ხმა მიიღო, რომ მკაცრი ტონი, რომ ზოგჯერ, როდესაც მან ისაუბრა ოქმი და ბრძანება დაქვემდებარების. "თუ თქვენ გჭირდებათ დახმარება ნებისმიერ დროს მოითხოვოს ეს. რომ ის, რაც ჩვენ აქ."
  
  
  "რა თქმა უნდა."
  
  
  მან გახსნა უჯრა სკამის და აიღო კონვერტი. Ego თვალები აცილებული აფეთქდა. "მე პროგნოზირება თქვენი თხოვნა და ჩემი საბოლოო დათმობა, და ყურადღებით, თუ არ გონივრულად, ჩემი ბილეთი."
  
  
  მან გამიღიმა მისი. "მადლობა." მან მიაღწია მასშტაბით სავარძელი და აიყვანეს კონვერტში.
  
  
  "თქვენ უმჯობესია დაველოდოთ, როგორ ყველა თამაშობს, სანამ გადაწყვეტთ, თუ მან მოუწოდა თქვენთვის ნებისმიერი სასარგებლოდ," Hawk უპასუხა.
  
  
  მომდევნო ღამით, იგი იყო მიღებული Pan Am თევზჭერის მოგზაურობა რიო-დე-ჟანეიროში. მისი ისვენებდა ყველა
  
  
  ერთ დღეს, და ეს იგრძნო, როგორიცაა ძველი დრო ისევ. ფრენის იყო, არაფრით გამორჩეული, მაგრამ ვფიქრობდი, იმის შესახებ, რომ მეორე Mooney ის პატარა თვითმფრინავი, როდესაც Salomos მიჩვენა veld, დაახლოებით უბედურება და ავარიის სადესანტო და თუ როგორ Salomos ' გვამი ჩანდა, ცხელი მზე.
  
  
  დილით, ის ჩამოვიდა რიო და შემოწმება შევიდა Floriano სასტუმრო, ახლოს Copacabana სასახლეში. ეს იყო მხოლოდ ბლოკი სანაპიროზე, და nen ჰქონდა გემოს კოლონიური ბრაზილია. ოთახი ჰქონდა ჭერი გულშემატკივართა და ფანჯარა გისოსებით, და ვიწრო აივნით შესთავაზა პატარა ზღვის ხედით.
  
  
  ეს იყო ცხელი რიო. ყველა ბრაზილიელი, რომელსაც შეუძლია მიიღოს იყო სანაპიროზე, და რაც მთელს მათ უნდა ყოფილიყო Copacabana ფართი, უახლოეს სასტუმროში. მე პროგნოზირება ცხელ დღეს, მე და მოიტანა მისი worsted ტროპიკული ბამბა სარჩელი. შუადღისას, მე showered, ამით მსუბუქი სარჩელი მეტი Wilhelmina, ჩემი მოციგავის, და უგო, a stiletto გარსების ჩემი მარჯვენა მკლავი, და წავიდა ლანჩი ჩემი ერთ-ერთი საყვარელი პატარა რესტორნები, ჭალეს Rua da მატრის 54. ეს რესტორანი გამოყენებული იქნება კოლონიური მთავარი და კვლავ ferret-ივსება ღირებული და ანტიკვარიატი ფერწერა. ზანგი მონები დაელოდა მაგიდები და მოაზროვნე ბარი. მან უბრძანა mixto churasco, რომელიც შედგებოდა გარშემო მოცულობით ძროხის და ღორის ხორცი, ბოსტნეული, და უარი ჩვეულებრივი chop, დიდი ადგილობრივი ჩამოსასხმელი ლუდი, კარგად, ძალიან კარგი ღვინო-Grande უნიან კაბერნე. მაგრამ მე მხოლოდ იწყება ჭამა, როცა დავინახე, გოგო მოდის და დასხდნენ შემდეგი ცხრილი. ის იყო მაღალი და სუსტი, და mane ცეცხლოვანი წითელი თმის გააკეთა მისი თეთრი კანი კი paler. მისი კაშკაშა მწვანე მინი კაბა კონტრასტში მკვეთრად მისი თმა და გამოავლინა ყველაზე მეტად მისი გრძელი, იდეალურ thighs და თვალწარმტაცი დიდი ზემოთ მისი წელის. მას ეცვა მწვანე ბალეტის ტუფლები ემთხვევა მისი კაბა და მწვანე სამაჯურები მისი მარცხენა მკლავი.
  
  
  მისი წითელი თმა დაბნეული ჩემთვის მომენტში, მაგრამ მერე მივხვდი, რომ ბოლო დროს მე დავინახე, მისი თმა იყო მოკლე და ყავისფერი. ეს იყო ისრაელში უფრო მეტია, ვიდრე ერთი წლის წინ. გოგონას სახელი იყო Erica Nystrom. იგი იყო წევრი ისრაელის სადაზვერვო ქსელი Shin Bet. მისი კოდი სახელი იყო ალი, როდესაც ერთად ვმუშაობდით, რათა ხელი შეუშალოს რუსეთის ნაკვეთი წინააღმდეგ ისრაელის ხელისუფლება, მაგრამ, რომ სახელი შეიცვალა, ყოველი დავალება.
  
  
  იგი ადგა და დადიოდა მთელ მის მაგიდასთან. როდესაც მან გააუქმა მისი გრძელი წამწამები შეხვდება ჩემი მზერა, ღიმილი გავრცელდა მისი სახე. "Ow!" წამოიძახა მან. "ეს თქვენ. რა სასიამოვნო სიურპრიზი." მან ისაუბრა ქართული გარეშე ოდნავი აქცენტით.
  
  
  Erika მშობლები იყვნენ სკანდინავიური ებრაელები. მისი ოჯახის პირველი ცხოვრობდა ოსლოში და შემდეგ კოპენჰაგენის ადრე საცხოვრებლად ისრაელში, როდესაც იგი მხოლოდ რვა წლის.
  
  
  "მე ვაპირებ, რომ ვთქვა იგივე," - ვუთხარი მე. Erica და გავატარე ინტიმური საღამო თელ-ავივში, ელოდება კურიერი ჩამოვა; ეს იყო საღამოს ჩვენ, როგორც ნამდვილად სარგებლობდა. მისი თვალები მითხრა ახლა, რომ მან გაიხსენა იგი დიდი სიყვარულით. "თქვენ რეგ me at my table?"
  
  
  "ისე, ვინმე შეუერთდება ჩემთვის, მოგვიანებით, ნიკა. მიგაჩნიათ თუ გონება?"
  
  
  "არ არის, რომ მე არ მინდა, რომ გაიგო, რომ თქვენ", - ვუთხარი მე.
  
  
  იგი შეუერთდა me at my table და უბრძანა, მსუბუქი სადილი თავად, და მესამე პირი, რომელიც მან განმარტა, "აგენტი იყო, განაცხადა, რომ" გადავხედავთ, ნამდვილად კარგი, ნიკ."
  
  
  "უნდა გენახათ, მე ერთი კვირის წინ", - ვუთხარი მე. "მე მინდა წითელი თმა, Erica."
  
  
  მან განათებული ჩემთვის ღიმილი. დიდი ხნის aquiline ცხვირი აქცენტი ფართო, სენსუალური პირში. Nah თვალში იყო მუქი მწვანე, და მისი კაბა ცქრიალა. "დიდი მადლობა", - განაცხადა მან. "ისინი ჩემია, გარდა ფერი. ეს არ იყო ხანგრძლივი, როდესაც ერთად ვმუშაობდით ისრაელში."
  
  
  "მახსოვს", - ვუთხარი მე. "თქვენ, აქ ბიზნესი?"
  
  
  "დიახ," - განაცხადა მან. "და თქვენ?"
  
  
  "დიახ," მე chuckled. "ის ყოველთვის ბიზნესის, არ არის ეს?"
  
  
  "თითქმის ყოველთვის."
  
  
  მან გაიხსენა, კითხულობს გაზეთებს ცოტა ხნის წინ, რომ ისრაელი აღშფოთებას მკვლელობის მოშე ბენ-ქანაანი და რომ ih პრეზიდენტმა პირობა დადო, რომ ბოლოში მას. ეს იყო მკვლელობა, რომელიც ამერიკული დაზვერვის სჯეროდა, რომ ადრიან Stavros იყო ჩართული. მან ვერ დაეხმარება, მაგრამ მაინტერესებს, თუ Erica იყო რიო ან გატაცების ადრიან Stavros და მას ისრაელი, რომელიც იყო ისრაელის სტილი, ან მოკვლა ego.
  
  
  ვთხოვე. "თქვენ აპირებთ უნდა რიო ხანგრძლივი საკმარისი ჩვენთვის აქვს სასმელი და გაიგო ერთად?"
  
  
  "შესაძლოა," - განაცხადა მან. მის ხელში გადავიდა, მისი გახლეჩის, როგორც მან გააკეთა ih სავარძელი, და ჩემი სისხლის წნევის ავიდა ათი ქულა. მისი მწვანე თვალები ჩანდა, ჩემთვის თვალი და მითხრა, რომ მან იცოდა, მე არ ვსაუბრობთ ღვინო და საუბარი.
  
  
  მან აიღო თავისი ჭიქა. მან გასცა და ახლა იგივე Grande უნიან კაბერნე იყო მსახურობდა. "ეს შესაძლებლობა", - ვუთხარი მე.
  
  
  მან აიღო თავისი ჭიქა და clinked იგი აფეთქდა. "ამ ეტაპზე."
  
  
  ჩვენ უბრალოდ დამთავრებული ჩვენი სადღეგრძელო, როდესაც ახალგაზრდა კაცი გამოჩნდა. მე კი არ ვხედავ მას, სანამ ის ჩვენ გვერდით იდგა. ის იყო მასიური, კუნთოვანი ბიჭს ძალიან მოკლე ქერა თმა და მძიმე, კვადრატული სახე. ნაწილი ego მარცხენა ყური იყო დაკარგული, მაგრამ ეს ნაკლი ვერ ego მამრობითი გამოჩენა. Nen ეცვა კრემისფერი საზაფხულო სარჩელი, რომ არ სრულიად დამალვა bulge მისი მარცხენა მკლავი.
  
  
  "მე ვერ ვხედავ თქვენ, პირველ რიგში, Erica," - განაცხადა მან საკმაოდ მკაცრად.
  
  
  looking at me. "მე არ ველოდი, თქვენ უნდა იყოს hema-უნდა."
  
  
  ეს სიტყვები იყო განკუთვნილი, როგორც ზომიერი საყვედური. ისინი ისაუბრა გამოხატული აქცენტი. გამახსენდა სურათს კაცი ისრაელის დაზვერვის ფაილი, TOPOR. ეს იყო ზაქარია გრეიბის, Shin Bet ჯალათი." ჩემი თეორია იმის შესახებ, ego და Erica ყოფნა რიო, როგორც ჩანს, გაამყარებს.
  
  
  "ეს ძველი სახლი, Zach," Erica განაცხადა. "მუშაობდა ჩემთან ერთად ისრაელში."
  
  
  Gareb დაიკავა მესამე ადგილი. "მე ვიცი", - განაცხადა მან. "კარტერი, ჰერები, მე ვხვდები."
  
  
  "ეს უფლება."
  
  
  "თქვენი რეპუტაცია წინ უსწრებს თქვენ."
  
  
  მისი მანერა იყო მკაცრი, თითქმის მტრული. მე sensed მისი ego, ეჭვიანობა, რომ ვიცოდი, Erica. სანამ მისი emu შეიძლება უპასუხოს, აღმოჩნდა, რომ მას. "ხომ არ შეუკვეთე Vichisoise, როგორც მე შესთავაზა?"
  
  
  "დიახ, Zach," Erica განაცხადა, ცოტა გაჭირვებული მისი ego-ს ნაკლებობა კეთილგანწყობა. "ეს იქნება აქ მალე."
  
  
  "Vichisoise არის ერთადერთი, ღირს ჭამა ეს რესტორანი," Zach დაიჩივლა, ძალიან ხმამაღლა.
  
  
  "მე ვწუხვარ თქვენი ცუდი იღბალი," მე ვუპასუხე მშვიდად. "მე მჯერა, რომ ყველაზე კერძები აქ კარგად არის მომზადებული. ისინი შეიძლება შეიცვალოს მათი მზარეული მას შემდეგ, რაც თქვენი ბოლო ვიზიტი."
  
  
  Zach აღმოჩნდა და მომცა მჭიდროდ ღიმილი. "იქნებ".
  
  
  მე გადავწყვიტე, რომ ამიერიდან, საუბარი იქნება ნაკლები, ვიდრე სასიამოვნო. მე დასრულდა ჩემი კვება, ასე რომ დავურეკე, მიმტანი, რათა შეამოწმოს. მან შესთავაზა გადაიხადოს მთელი პარტია, მაგრამ Zach სწრაფად შემცირდა.
  
  
  "სად იმყოფება?" Erica სთხოვა.
  
  
  "ამ Corumba on Avenida რიო Branco", - განაცხადა მან.
  
  
  ზაკი დაიწყო Nah.
  
  
  "რა სახელი?"
  
  
  მან იშურებდნენ. "Vargas".
  
  
  "შეიძლება იგი მოვუწოდებთ თქვენ იქ?"
  
  
  "თქვენ არ გაქვთ ბევრი დრო ურთიერთგაცვლას",
  
  
  ეი, ზაკი, - განაცხადა სწრაფად.
  
  
  მას იგნორირებას ego და გაიცინა ტკბილად at me.
  
  
  "დიახ, თქვენ შეგიძლიათ მირეკავენ. მე იმედი მაქვს, რომ ჩვენ კიდევ შევხვდებით, ნიკ."
  
  
  მისი ადგა. "ერთმანეთის გრძნობები." მე ჩემი მხრივ ჰერები, და ჩვენი თვალები შეხვდა მომენტში. ვიცოდი, Zach იყო ეჭვიანი მისი, და რადგან მე არ მოსწონთ, მე ითამაშა ეს off მისი უპირატესობა. ის იჯდა იქ looking at me. "თქვენ მიიღებთ ზარი ჩემთვის."
  
  
  "ყველა უფლება", Erica განაცხადა.
  
  
  ის აღმოჩნდა დაშორებით მათ და გამოვიდა კარი. როგორც მან დატოვა, მას შეეძლო თითქმის გრძნობს embers Zach ის მტრული მის უკან.
  
  
  ამავე დღეს, მან cable car მდე შთამბეჭდავი Corcovado მთის თავზე, რომელიც იყო უზარმაზარი ქანდაკება ქრისტეს ქანდაკება. როდესაც მან მიაღწია ადგილს, ის წავიდა დაკვირვება parapet, გაჩერდა დანიშნული ადგილზე, და Stahl დაელოდა. დაახლოებით თხუთმეტი წუთის შემდეგ, ადამიანი შეუერთდა ჩემთვის მოაჯირები. ის იყო, ჩემი სიმაღლე, მაგრამ slimmer. მიუხედავად იმისა, რომ ის ჯერ კიდევ არ იყო შუახნის, მისი ხანგრძლივი სახე იყო დაფარული ღრმა ნაოჭებს. ეს იყო კარლ ტომპსონი, და მუშაობდა CIA.
  
  
  "ლამაზი ხედით, არ არის ეს?", - განაცხადა მან გზით შესავალი, ფრიალი, თავის მხრივ, მიმართ, ქალაქის ქვემოთ, რომელიც ანათებს თეთრი მზე და გარშემორტყმული იყო მწვანე ბორცვები და კობალტის ზღვის.
  
  
  "თვალწარმტაცი", - ვუთხარი მე. "როგორ ხარ, Thompson?"
  
  
  "მაგალითად, იგივე," - განაცხადა მან. "ეს იყო საკმაოდ მშვიდი აქ, რადგან ბოლო ცვლილება ადმინისტრაციის ბრაზილია (ქალაქი). როგორ ხართ რამ AX ამ დღეებში? ხოლო, თქვენ ბიჭები არ კადრი მეტი საბრძოლო მასალა, ვიდრე ჯარი აზიაში."
  
  
  მისი, chuckled. "ზოგჯერ ჩანს, რომ გზა. მე ვიყავი დაკავებული, და დარწმუნებული ვარ, რომ თქვენ ძალიან."
  
  
  "და ახლა ისინი აყენებს თქვენ ადრიან Stavros."
  
  
  "ეს უფლება."მე ვუყურე როგორც საკრუიზო გემი plying ლურჯი & nb მისი გლუვი ცხვირი ნელა შევიდა harbor. ეს ჰგავდა სათამაშო ნავი ქვემოთ არსებობს. "როდესაც იყო ბოლო დროს დაინახა ego?"
  
  
  მას ეგონა, ერთი წუთით. "ჩვენ გვაქვს ადგილზე სათვალთვალო პლანტაციებში. ხუთი ან ექვსი კვირის წინ, მას უნახავს, რის გამოც ეს ადგილი. ჩვენ ვფიქრობთ, რომ მან გააჩერა თვითმფრინავი ვალდებული მადრიდში."
  
  
  "ეს ფრენა შეეძლო განაგრძო ათენის."
  
  
  "ვფიქრობ ასე. ხომ ხედავთ, Ego იქ?"
  
  
  "ჩვენ ასე ვფიქრობ. რა ხდება პლანტაცია?"
  
  
  "პლანტაციები ego ჩვენი შტაბი. აქ რიო, მას აქვს განყოფილება. წ. სიღრმის იმპორტი, და ჩვენ ვფიქრობთ, რომ კონტრაბანდის კეთდება მეშვეობით, რომ კომპანია. მაგრამ ის არ ეწვევა მისი ოფისები ძალიან ხშირად, მიუხედავად იმისა, რომ მისი ego დასახელება ღიად უკავშირდება მისი. პრეზიდენტის კომპანია იღებს რეგულარულ ვიზიტებს Parakata."
  
  
  "სად არის ხმა პლანტაცია დარბაზი?"
  
  
  Thompson თავი დაუქნია. "ის დარბაზში ახლოს, სოფელ შუა არსად. Ego იცავენ Stavros " პატარა არმია ყოფილი პატიმრები, პოლიტიკური ფანატიკოსები, და ყოფილი ნაცისტების. მაგრამ ახლა, არსებობს მხოლოდ ძალაუფლების არსებობს."
  
  
  ვთხოვე. "თუ შეამჩნია, არაფერი უჩვეულო არ არსებობს?"
  
  
  "ასევე, თუ თქვენ ნიშნავს, გულშემატკივარი ადამიანები, ან იარაღი, რევმატიზმის იქნება უარყოფითი. მაგრამ არ იყო სტუმარი, რომ არავინ, ჩვენს გარშემო კი ოდესმე მინახავს ადრე. საქართველოს ferret არის მათთან, ისევე, როგორც ეს გამოჩნდა Stavros ოთხმოცდაათი დღის წინ, და ჩვენ უკვე თვალს ეს თითქმის მუდმივად. და ვერავინ დაინახა, მას დატოვონ ეს ადგილი. ეს არ არის უჩვეულო, გარდა იმისა, რომ ერთი ჩემი ორი მამაკაცი ამტკიცებს, რომ ახალი ბიჭები, შუახნის კაცი, არის სასამართლო დარბაზში არ იმყოფება. Egos გადაიყვანეს დაახლოებით ერთი შენობის სხვა შეიარაღებული დაცვით."
  
  
  "რა გააკეთეს ამ ადამიანს ჰგავს?"
  
  
  Thompson shrugged. "ჩვენ გვაქვს ego ფოტო, მაგრამ ეს შორიდან. ის იყო მისი გვიან ორმოცდაათიან, მე მინდა ვთქვა, მოკლე მუქი თმა რომ ჰქონდა, აღმოჩნდა, პატარა ნაცრისფერი დროს ტაძარში. ის კუნთმაგარი ადამიანი, რომელიც ყოველთვის ატარებს აბრეშუმის პერანგები."
  
  
  როგორც ჩანს, ეს შეიძლება იყოს Minourkos, ბერძნულ გადაზიდვების მაგნატი, რომლის apps ცოტა ხნის წინ დაატყდა ათენში და რომლის მანსარდით ჩანს ჩატარების ადრიან Stavros.
  
  
  "შემიძლია მისი ასლი, ფოტო?"
  
  
  "ეს შეიძლება იყოს მოწყობილი," Thompson განაცხადა. "შეხედეთ, კარტერი, მაგალითად, გასულ კვირას ჩვენ იძულებული გახდა, დროებით ამცირებს ზედამხედველობის პლანტაცია, რომ შემთხვევითი ამოწმებს, და მე, შესაძლოა, მთლიანად გაიყვანოს ჩვენი ხალხი იქ მომდევნო რამდენიმე დღის განმავლობაში, იმიტომ, რომ იქ არის კიდევ ერთი პრობლემა, რომელიც უკვე მოხდა ჩვენთან. გსურთ მისი მისაღებად ნებართვის გააგზავნოს პირი უკან თქვენ? "
  
  
  "არა, მე ვუთხარი,. "Hawk დამპირდა დახმარებას, თუ მე სჭირდებოდა. როდესაც შემიძლია მისი სურათი?"
  
  
  "როგორ შესახებ დღეს?"
  
  
  "ყველა უფლება".
  
  
  "ჩვენ გამოყენებით, ოდნავ განსხვავებული გადაცემა მდებარეობა," Thompson განაცხადა. "ეს არის ქალაქის ავტობუსი. თქვენ გადადით თქვენს სასტუმროში. ჩემი კაცი იქნება იქ ახლა. თქვენ წავა უკან ავტობუსი, სადაც არავინ მიდის, და მიიღოს ბოლო ადგილს უფლება. ფოტო იქნება ერთვის ამ ადგილს. . ავტობუსი აღინიშნება Estrada de Ferro და გადაგიყვანთ ცენტრი თუ გსურთ რომ შორს ."
  
  
  "როდის ავტობუსი გაივლის mimmo სასტუმრო?"
  
  
  "Seven-თხუთმეტი. ავტობუსი იქნება დანომრილი თერთმეტი."
  
  
  "ყველა უფლება", - ვუთხარი მე. "დიდი მადლობა."
  
  
  "ნებისმიერ დროს," Thompson განაცხადა. მომენტი მოგვიანებით, იგი წავიდა.
  
  
  ვარსკვლავი, ამ საღამოს ეს მოკლედ წავიდა ოფისი კომპანიის Apex იმპორტი. ეს იყო მდებარეობს ერთ ერთი ყველაზე ძველი აღადგინა სამთავრობო შენობები რომ იყო დაცლილი, როდესაც დედაქალაქში გადავიდა ბრაზილია (ქალაქი). ოფისები იყო სამი ავიაბილეთები და ლიფტი არ მუშაობს.
  
  
  მისი, შევიდა საკმაოდ პატარა მიღება ფართი ფილმი. ასვლა მოუტანა ოფლი რომ ჩემი წარბი, რადგან შენობის კონდიციონერი არ ჩანს, არ მუშაობს რაიმე უკეთესი, ვიდრე ლიფტი, და ეს იყო ნოტიო დღე რიო. მუქი-haired girl დაჯდა რკინის სკამი და შემომხედა საეჭვოდ როდესაც შევედი.
  
  
  "იქ არაფერი შემიძლია, თქვენ?" "ეს რა არის?" ჰკითხა მან პორტუგალიის.
  
  
  მე ვუპასუხე, მისი ინგლისურად. "ჯენტლმენი Stavros მინდა, რომ ვხედავ მას."
  
  
  მისი მუქი თვალები კიდევ უფრო ვიწროვდება. როდესაც მან ისაუბრა ერთხელ, ეს იყო გატეხილი ინგლისური. "მე ვფიქრობ, რომ თქვენ მოვიდა არასწორი ადგილი, senor."
  
  
  მე ვუთხარი,. "მაგრამ ბატონი Stavros თავად მითხრა, რომ მე შემიძლია საკონტაქტო მეშვეობით, მას Apex იმპორტი."
  
  
  "Senor, ჯენტლმენი Stavros არ აქვს, აქ, ოფისში..."
  
  
  კარი კერძო ოფისი გაიხსნა და ზორბა, მუქი haired კაცი გამოჩნდა. მან სთხოვა. "არსებობს რაიმე სირთულეები?" Ego ტონი არ იყო ზუსტად მეგობრული.
  
  
  "მე უბრალოდ მინდოდა, ბატონი Stavros", - ვუთხარი მე.
  
  
  "რა მიზნით?"
  
  
  მისი უხეშობა იყო იგნორირებული. "ბატონი Stavros მითხრა, ყიდვა იაპონელი კამერები ნაყარი მისგან, თუ მე საკონტაქტო მას აქ." მან ჩანდა გვაწუხებს. "მე ვარ არასწორი ოფისი?"
  
  
  "ბატონი Stavros არის თავმჯდომარე დირექტორთა საბჭოს," შავი კაცი განაცხადა, " მაგრამ მას არ აქვს ოფისი აქ, და იგი არ აწარმოებს კომპანიის ბიზნესი. იგი კვლავაც იქნება პრეზიდენტი; თქვენ შეგიძლიათ გაუმკლავდეთ ჩემთვის."
  
  
  "ეს არის Senor კარლოს Ubeda,"გოგონა განაცხადა, ცოტა ამაყად.
  
  
  "კარგია თქვენთან შეხვედრა, სერ", - ვუთხარი მე, გაგრძელების ჩემი მხრივ. მან ეს რთულია. "ჩემი სახელი არის ჯონსონი. რამდენიმე კვირის წინ, მან შემთხვევით შეხვდა ბატონი Stavros დროს ჭალეს რესტორანი. მან განაცხადა, რომ იგი დაბრუნდება მეშვეობით ვიზიტებს ევროპის გარშემო ამ დროს, და, რომ მე ვერ საკონტაქტო მას აქ."
  
  
  "ის ჯერ კიდევ ათენში," გოგონა განაცხადა.
  
  
  Ubeda მისცა Nach piercing გამოიყურება. "როგორც მე ვთქვი, ბატონი Stavros ვერ დაუკავშირდა აქ. მაგრამ მე ვიქნები ბედნიერი, რომ ველით თქვენს მიზნით."
  
  
  "მე ვერ ვხედავ. ასევე, იგი ნამდვილად დაინტერესებული საქმე პირადად მას. შეგიძლიათ მითხრათ, როდესაც მას შეუძლია დაბრუნდეს გარშემო ათენში?"
  
  
  კუნთების twitched წინაშე Ubeda ego-პირში. "ეგო არ არის მოსალოდნელი იყო მთელს ევროპაში კვირის, ბატონი ჯონსონი. თუ თქვენ გსურთ ბიზნესის, თქვენ უნდა გაუმკლავდეთ ჩემთვის."
  
  
  მან გამიღიმა მისი. "მე მოვუწოდებ თქვენ, ბატონო Ubeda. მადლობა, თქვენი დრო."
  
  
  მე მიატოვა ih to watch me go. გარეთ ისევ, ის მიესალმა ტაქსი და დაბრუნდა, რათა მისი სასტუმრო. გოგონას შენიშვნა მომცა საჭირო დადასტურება, რომ ადრიან Stavros მართლაც ათენში, როგორც Salomos მითხრა. და თუ ეს ფოტო აღმოჩნდა სურათს Nikkor Minurkos, ყველაფერი საინტერესო იყო.
  
  
  მას უხვად და ისვენებდა, ხოლო, შემდეგ boarded თერთმეტი ნომერი ავტობუსი შემდეგი ტომპსონი ინსტრუქციები. როგორც ის მოელოდა, ფოტოს იყო მნიშვნელოვანი, რომ იმ ადგილს პატარა ყავისფერი კონვერტი. Ego აიღო მისი მდე, წავიდა პატარა კაფეში ქალაქის ცენტრში, და უბრძანა კარგი პორტუგალიური ღვინო. მხოლოდ მაშინ ეს პირი ჰერები მიიღოს ფოტო გარშემო კონვერტში და შეამოწმოს იგი.
  
  
  როგორც ტომპსონი, რომელმაც განაცხადა, გამოსახულება არ იყო ძალიან კარგი, მიუხედავად იმისა, რომ არ არსებობს ეჭვი, რომ telephoto lens იყო გამოყენებული. ეს იყო სურათი, სამი მამაკაცი, რომელიც ახლახანს დატოვა ranch სახლი და ფეხით მიმართ ციფრული კამერა. The man in the middle იყო ერთი ტომპსონი, მითხრა, და მიუხედავად იმისა, რომ პატარა ზომა, სახე, ის იყო, უნდა დადგინდეს, მე არ მაქვს ბევრი ეჭვი, მას შემდეგ, რაც მისი ego იყო შედარებით მისი სახე მე უკვე ნაჩვენები ცული ფოტოები, რომ პირი იყო, ფაქტობრივად, Nikkor Minourkos. მე მინახავს რაიმე სხვა კაცთა წინაშე.
  
  
  საქართველოს Minurkos strode sullenly შორის დანარჩენი ორი.
  
  
  არავინ იყო საუბარი, მათ გარშემო, მაგრამ კაცი რომ Minurk დარჩა, სიმაღლის, Teutonic-ეძებს კაცი იყო, ეძებს Minurk, თითქოს მას მხოლოდ ლაპარაკობენ, რომ მას, ელოდება პასუხს. Minurkos-ის სახე იყო საშინელი და სერიოზული.
  
  
  მე ამით ფოტო უკან კონვერტში და ამას წუთი. თუ CIA აგენტი-ს სადამკვირვებლო იყო სწორი, ჩემი მეგობარი Salomos " თეორია მართლაც დაადასტურა. რატომღაც Stavros ჰქონდა მიღებული, წლების Minurkos ოპერაციების ათენში და იყო შეთქმულება გადატრიალების მისი სახელით.
  
  
  მას შემდეგ, რაც მსუბუქი კვება მის კაფე, დავურეკე Erika Nystrom ის ოთახში Corumba სასტუმრო. მისი ხმა იყო, მეგობრული და თბილი. მან განაცხადა, რომ იგი არ გაატარებს საღამოს მარტო, მარტო, და რომ იგი ბედნიერი იქნებოდა, თუ მე ეწვევა მისი. ის და Zach მქონდა ცოტა ბრძოლა, და წავიდა ღამის კლუბში, გაბრაზება.
  
  
  მას შემდეგ, რაც შექმნის თარიღი ცხრა, ის დაბრუნდა სასტუმროში და მოუწოდა Hawk. მან უპასუხა დაღლილი ხმა და გააქტიურებული მცოცავი მისი დასასრულს ხაზი ასე რომ, ჩვენ ვერ გაიგო გარეშე შესვლის ყველაფერი კოდი.
  
  
  "რა არის ცუდი საათი, ნიკ", - განაცხადა მან, ცოტა testily. "როგორც ჩანს, მხოლოდ მე მესმის თქვენგან ამ დროს."
  
  
  მისი, chuckled. ის ვერ წარმომიდგენია, მას სხდომაზე სპეციალური ტელეფონი თავის სუპერ-საიდუმლო ბინა, მისი ნაცრისფერი თმა აჩეჩილ, ალბათ ეცვა აბრეშუმის tuxedo მეტი მისი თხელი სხეული, და გარდაუვალი სიგარის clenched შორის მისი კბილები.
  
  
  "მინიმუმ ჰერები არ ზოგიერთ გოგონას საძინებელი," - განაცხადა მან და საეჭვო პატიოსნება.
  
  
  "Hmm! საღამოს ჯერ არ დასრულებულა, არის ეს? Don ' t lie to me, my boy. მე წავიდა მეშვეობით ეს ყველაფერი ჩემს თავს."
  
  
  ზოგჯერ ვფიქრობდი, Hawke ჰქონდა ფსიქიკური უფლებამოსილება, რომელიც გამოავლინა, ჩემი გულისნადები ego-ანალიტიკური გონება.
  
  
  "არა, სერ", - ვუთხარი მე. "საღამოს ჯერ არ დასრულებულა. მაგრამ ეს იყო მეორადი კარგად პირველი ნაწილი ego, მე ვფიქრობ, რომ Minurkos არის პატიმარი Stavros პლანტაციები, შორს არ არის Parakatu. მან ასევე იცის, რომ Stavros არის დარბაზი ათენში."
  
  
  "ასევე," Hawk-განაცხადა thoughtfully,"ეს არის საინტერესო."
  
  
  "ეს არის თანმიმდევრული Salomos" თეორია."
  
  
  "ასე რომ, თქვენ აპირებს Parakata?" Hawk სთხოვა.
  
  
  "რეალურად. იქნებ მე ვერ გაერკვნენ ის. Thompson on CIA ამბობს, რომ პლანტაცია არის გაკეთებული ცუდად იცავენ. მაგრამ არსებობს გართულებები."
  
  
  "დიახ?"
  
  
  "აქ რიო, დარბაზში ჯერ კიდევ ძველი. გოგონა ვმუშაობდი ისრაელში ოპერაციის მთელი სასტუმრო, აღთქმული მიწა."
  
  
  "აჰ, დიახ. Nystrom. რატომ ლამაზი ქალების, როგორც ჩანს, დაიცვას თქვენ გარშემო აუზი?"
  
  
  მისი, chuckled. "არ იყოს ეჭვიანი, სერ. როგორც აღნიშნეთ, თქვენ ასევე ჰქონდა, დღე - და ღამე."
  
  
  იყო შვებით სხვა დასრულდება. "კარგით, ნიკ."
  
  
  "კარგად, სერ, ეს ხდება ჩემთვის, რომ მის Nystrom, შესაძლოა, იყოს აქ, ბრაზილიაში, იმავე მიზეზით, როგორც ჰერები. ან პირიქით, პროგრამული უზრუნველყოფა იგივე პირი. ჩვენ ეჭვი, Stavros საქართველოს მკვლელობაში ბენ-ქანაანი, არ გვაქვს?"
  
  
  მცირე დუმილის. "დიახ, ჩვენ ვიცით. და მე მინდა ვთქვა, თქვენ მიხვდა ეს."
  
  
  "The executioner არის მისი," მე-დასძინა მან. "მე ვფიქრობ, რომ ისინი ნადირობა Stavros. შესაძლოა, მათ არ იციან ის ათენში მომენტში. მაგრამ მე არ მინდა, ჩვენს ყველა გვიჩვენებს up at პლანტაცია, ამავე დროს, და დამთავრებული სროლა, ერთი, მეორე, შეცდომით ან წინააღმდეგ შემთხვევაში, თქვენ ჩაშლის სამუშაო. ჩემი იდეა არის თქვენთვის ადასტურებენ Nystrom-ის მისიის დახმარებით ისრაელის დაზვერვის. თქვენ ჯერ კიდევ ძველი მეგობარი მისი ბოსი, Giroud, და მე ვფიქრობ, რომ ის ყველაფერს ვეთანხმები, სხვადასხვა ვითარებაში.
  
  
  Hawk grunted შეთანხმებით.
  
  
  "თუ ეს საქმე, მე ვფიქრობ, რომ ჩვენ ყველა უნდა იყოს პატიოსანი და დასხდნენ, რომ, თუ ჩვენ შეგვიძლია დავეხმაროთ ერთმანეთს. ან, როგორც მინიმუმ, თავი დაანებოს მეორე."
  
  
  ამ დროს სიჩუმე იყო ხანგრძლივი. "ყველა უფლება, ჩემი ბიჭი. მე მოვუწოდებ მსუქანი და დაუკავშირდა თქვენ."
  
  
  "დიდი მადლობა", - ვუთხარი მე. "მე არ მოძრაობს, სანამ მე მიიღებთ შეტყობინებას."
  
  
  მე არ უნდა ველოდოთ ხანგრძლივი. ერთი საათის შემდეგ, უბრალოდ ადრე დავტოვე Erica სასტუმრო,, მე მივიღე ზარი Hawke. მან უნდა გამოყვანილია Grease გარშემო ნაგვის სანამ გამთენიისას იერუსალიმში. Giroud-ის რევმატიზმი პასუხი იყო დადებითი, და მე დაავალა, რათა ღიად განვიხილოთ Stavros ' corkscrew ერთად Nystre, ვინც არ უპასუხა ამოცანები, მიუხედავად იმისა, Zach Gareb იყო მისი. ჩემთვის, თუ ეს იყო კოდური სიტყვა, რომელიც ადასტურებდა, რომ Giroux უბრძანა ay, რათა განიხილონ მისი მუშაობა ჩემთვის.
  
  
  მივიდა, Erica ოთახში რამდენიმე წუთის შემდეგ ცხრა. მან დამხვდა კართან მოკლე დასასვენებლად კვართი, რომ დაუცველი ყველაზე მეტად მისი thighs. მას ეცვა ახშობს სუნამო და ფართო, სენსუალური ღიმილი.
  
  
  "ვფიქრობდი, ნეტავ არასოდეს მიიღოთ აქ", - განაცხადა მან, დახურვის კარი ჩემს უკან და საკეტი იგი.
  
  
  ის შევიდა ოთახში და შეამოწმა იგი. იგი უფრო დიდია, ვიდრე მე, და მე მიკვირდა, თუ ee საერთო Zach მისი.
  
  
  "გსურთ, კონიაკი? მე არ გაუხსნელი ბოთლი და ის საუკეთესო, რაც შეგიძლიათ შეიძინოთ რიო".
  
  
  "ეს ჟღერს", - ვუთხარი მე.
  
  
  მას მოსაკლავად ორი სასმელები. იმის რეგულირება, მან ნება მისი თვალები ალერსი მისი ლამაზი სახე. "თქვენ ყოველთვის ლამაზი გოგონა მოთხოვნა საუკეთესო."
  
  
  "და მე, როგორც წესი, მესმის, რომ," განაცხადა მან. "თქვენ?"
  
  
  "თქვენ იყავით ჩემთან ერთად თელ-ავივში," - განუცხადა მან მისი რბილად და ღიმილით.
  
  
  მისი გრძელი წამწამები fluttered, როგორც მისი თვალები აცილებული აფეთქდა მომენტში. როცა მას ვუყურებ, კიდევ ერთხელ, იგი იღიმებოდა. მან მიაღწია და შეეხო მისი cheek. მან sip კონიაკი. მე ჩემი მხრივ ჰერები
  
  
  მან დახედა თავის პატარა წელის და გამოყვანილია მისი ჩემთვის. საქართველოს nah ცუდი სუნი, ტკბილი და რბილი.
  
  
  "გახსოვდეთ, რომ ღამით, ნიკა?" მან სუნთქვა ჩემი ყური. "ნამდვილად მახსოვს ეს, ისევე, როგორც მისი?"
  
  
  "მე მახსოვს."
  
  
  "ეს იყო ძალიან კარგი, არ იყო ეს?"
  
  
  "ძალიან ბევრი."
  
  
  ჩვენ სათვალე უახლოეს მაგიდა. ის გამოყვანილია მისი ახლო და შეეხო მისი ტუჩები, რომ ჰერები. მისი ენა slid შევიდა ჩემი პირით.
  
  
  "ღმერთი, ნიკ," ჩაილაპარაკა მან.
  
  
  ის გაიქცა, მისი ხელები, მისი ხელებისათვის, განცდა, მოსახვევებში რომ გამოიტანა, რომ მისი thighs. Under ჩემი შეხება, მისი hips დაიწყო sway ნელა.
  
  
  მან ნაზად ხელი მკრა დაშორებით მისი და გამორთული brylev. შემდეგ მან დაიწყო undress ნელა და ლამაზად. ქვეშ კვართი, მას ეცვა მხოლოდ მცირე წყვილი ბიკინი bottoms. მისი breasts გადავიდა მოუთმენლად მიმართ ჩემთვის, როგორც მან კვართის off მისი shoulders. მისი breasts იყო სავსე, მწიფე, და თეთრი. კიდევ ერთი მომენტი, ერთი პატარა ნაჭერი საცვლების დაეცა off მისი thighs და thighs და დაეცა თხელი წყობის სართული.
  
  
  Erica შემომხედა ღიად, გაქირავების მისი მზერა მოგზაურობა დასრულდა ჩემი შიშველი სხეულის წელს dim ფონზე ოთახი.
  
  
  "ლამაზი", მან purred. "ამდენი მძიმე კუნთების."
  
  
  მან მიიპყრო მისი თქმით, შეგრძნება, მისი სიშიშვლე წინააღმდეგ აფეთქდა. ის გაიქცა, თავის მხრივ, მეტი ჩემს მკერდზე და მხრებზე, მოძრავი down, ჩემი სხეულის. იგი მარტო, ჩემთვის, ეალერსება, მე, გააკეთა მიყვარს მე მისი ხელები, როგორც ჩემი თითების შესწავლილი მისი. მისი thighs გაიყო ჩემი შეხება, და იგი moaned.
  
  
  იყო რბილი, სქელი ხალიჩა ფარგლებში აშშ. Erica ჩაცუცქული on nen, გაქირავების მის ხელში slide მეტი ჩემი სხეულის, როგორც იგი გამოიტანა. მან იცოდა, რომ ყველა გზა აღუძრან კაცი, და არ ჰქონდა ეჭვები, იყენებს მათ. შემდეგ მომენტში, იგი დაეშვა გარდა მისი, და დაახლოებით აიძულა, მის უკან წინააღმდეგ სქელი shag ხალიჩა. მან მუხლი მოიყარა მისი, გაშვებული მისი ხელები, მისი breasts. მან gasped. ჩემი დიდი ხნის thighs იყო გახვეული ჩემს გარშემო. ის გაიქცა, თავის მხრივ, ქვემოთ აბრეშუმისებრი შიგნით მისი ბარძაყის.
  
  
  "ოჰ, დიახ," იგი purred. მისი პირი იყო, ოდნავ ღია, და მისი ლამაზი მწვანე თვალები დაიხურა.
  
  
  როდესაც ჰერები შევიდა nah, სრული პირში გაფართოვდა ერთი წუთით, და მცირე კანკალი გაიარა მისი სხეული. შემდეგ მან დაიწყო გადაადგილება ჩემთან ერთად, მისი თითების gripping ჩემს მხრებზე, მისი hips დახურვის გარშემო ჩემი წელის. მე არ ვარ დარწმუნებული, რამდენი ხანი დარჩა ჩაკეტილი ერთად, სანამ ეს დასრულდა, როგორც ჩვენთვის.
  
  
  მერე წამოაყენონ მისი ხანგრძლივი დრო, მე არ მინდა, გადაადგილება. თბილი დასვენების თანდათან შეაღწია outermost ბოჭკოების, ჩემი ხორცი და შიდა სიღრმეში, ჩემი სული.
  
  
  შემდეგ, ჩვენ მივიღეთ ჩაცმული, ითამაშა ეს თამაში პატარა ტახტი, და დასრულდა ჩვენი კონიაკი. Erica ჰქონდა დავარცხნილი მისი გრძელი წითელი თმა, და ეს ჩანდა როგორც ახალი, როგორც მაშინ, როცა ის შევიდა ოთახში.
  
  
  "მოხარული ვარ, Zach არ დააკაკუნონ კარი", - განაცხადა მან.
  
  
  "ის, როგორც ჩანს, ძალიან ეჭვიანი, Erica. იყავით ახლოს?"
  
  
  მან შემომხედა. "ერთ დღეს. Ego არის იდეა, არ აფეთქდა. და ის იყო ძალიან უაზრო. მე ვუთხარი emu, რომ იქ არასოდეს არ იქნება, რამე ფიზიკური ჩვენს შორის ისევ. მას აღიზიანებს მას. მას არ სურს მას, რომ იყოს ნაწილი ამ dell, მაგრამ მე უარი. ის ძალიან კარგი იარაღი."
  
  
  "ის უნდა იყოს ეს მისია, არ ის?"
  
  
  მან შემომხედა thoughtfully. "დიახ."
  
  
  "Erica, მივხვდი, რატომ იყო ბრაზილია. ჩვენ, როგორც ჩანს, მისდევდნენ იგივე პირი. ჩემი უფროსი დაუკავშირდა შენია და მან დაადასტურა ჩემი აზრები. ჩვენ განვიხილავთ ამ ინდივიდუალური ამოცანები და ითანამშრომლონ ერთმანეთთან, თუ ეს, როგორც ჩანს, შესაძლებელია ."
  
  
  მწვანე თვალები ვიწროვდება ცოტა. "Giroud არ იყო შეხება მე და Zach."
  
  
  "თქვენ მიიღებთ დეპეშა, მომდევნო რამდენიმე საათის განმავლობაში. ამასობაში, ნება მომეცით ვიცი, თუ არსებობს კოდი სიტყვა, რომელიც უნდა გაძლევთ საშუალებას მერწმუნეთ. სიტყვა Goliath."
  
  
  მან ჩანდა გაკვირვებული. "ეს სწორი სიტყვა!"
  
  
  "Giroud გაგზავნილი ეს."
  
  
  მას მოსაკლავად თავად კიდევ ერთი კონიაკი. "ყველა უფლება, ნიკ. მაგრამ მე დაველოდოთ მისი დეპეშა, რომელიც მითხრათ ზუსტად რა ბედნიერი ის არის, თქვენთან ერთად." მან გაიცინა და მაკოცა cheek.
  
  
  ველოდი მას, რომ ფრთხილად. ის იყო კარგი აგენტი. "ეს ყველა უფლება. მე უბრალოდ გეტყვით, რამდენიმე ჩემი იდეები. თქვენ არ უნდა გაიგო ყველაფერი."
  
  
  "ეს არის სამართლიანი."
  
  
  "ჩვენ ორივე ეძებს სურათები Stavros, მაგრამ სხვადასხვა მიზეზების გამო." მისი სახე იყო expressionless. მას არ მისცეს არაფერი მოშორებით. "თქვენ გსურთ პოს ego მოკვლა ბენ-ქანაანი. ეს ჯერჯერობით უცნობია ჩვენთვის, რატომ არის ეს საჭირო, მაგრამ ეს შეიძლება დაკავშირებული ბერძნული პოლიტიკა და გატაცება Nikkor Minourkos."
  
  
  "ბერძნული გადაზიდვის მაგნატი?"
  
  
  "რეალურად. ეს შეიძლება იყოს Parakatu, და ego ტარდება წინააღმდეგ ego იქნება. Stavros არის დარბაზი ათენში, ასე რომ, თქვენ არც უნდა ველოდოთ ego დაბრუნებას ან წავიდეს ევროპაში, რათა მიიღოს იგი. მაგრამ მე ვფიქრობ, რომ ეს არის ყველაფერი, ჩვენ შეგვიძლია ვისწავლოთ Parakatu, მე უნდა გაიგო, რომ Minurkos.
  
  
  "თუ თქვენ დაინტერესებული, მე თქვენ ორი Paracatta ჩემთან ერთად. ეს შეიძლება გაზარდოთ თქვენი შანსები არის. გაიგო, რომ მეტი Zach და ნება მომეცით ვიცი, ხვალ, როდესაც თქვენ მიიღებთ დეპეშა."
  
  
  "თუ ჩვენ, მართლაც, მას შემდეგ, რაც Stavros," Erika განაცხადა, რომ " თუ არ იქნება უკეთესი, თუ ჩვენ წავედით პირდაპირ ათენში?"
  
  
  "სტავროს ითვლება მისი მიღების დროებითი შტაბი იქ, Minurkos მანსარდით, რომელიც არის ნამდვილი ციხე. თქვენ არ შეგიძლიათ უბრალოდ storm ამ ადგილას, თქვენ და ზაკი. და იმ იშვიათი შემთხვევისათვის, როდესაც ის ტოვებს ამ ადგილს, ეს შეიძლება იყოს მხოლოდ ისეთი რთული,
  
  
  მაგრამ Minurkos შეგიძლიათ გვითხრათ, როგორ უნდა Stavros."
  
  
  იგი გაჩუმდა უცებ, იმის გათვალისწინებით, ჩემი წინადადება. როდესაც მან შემომხედა, პატარა ღიმილი გამოჩნდა მისი სრული ტუჩები. "მე დაუბრუნდეთ თქვენ ხვალ დილით, ნიკ ძვირფასო."
  
  
  ის ჩემსკენ ქვემოთ და შეეხო მისი ტუჩები, რომ ჰერები. "თქვენ ამის გაკეთება." ის წამოდგა, მიაღწია მისი იარაღი, და ამით იგი. შემდეგ მან მთელი თავისი ქურთუკი მათზე. "და ნუ Zach მოკლე ჯაჭვი, ნორმალურია?"
  
  
  Hey მომეწონა, რომ. იგი მაინც იცინის, როგორც მან დადიოდა ოთახში.
  
  
  მეოთხე თავი.
  
  
  ვფიქრობდი, ადრიან Stavros, როგორც დავტოვე Erica სასტუმრო. ეს იყო უკვე გვიან საღამოს, და არ იყო, ტაქსის ჩანდა. იგი ყურადღებით მართვადი გასწვრივ, რიო Branco გამზირზე. მისაღებად შევიდა Stavros ' შტაბ-ბინაში Parakata, თუნდაც ego-შემცირდა უსაფრთხოების, შეიძლება იყოს საკმაოდ რთულია. Stavros " პატარა ჯგუფმა ცუდი რეპუტაცია. მან შეკრებილ ცხიმოვანი ნარჩენები საზოგადოების გარშემო მას Parakata. სინამდვილეში, ისინი მსგავსი თავი, მაგრამ მის გარეშე ego ლიდერობის უნარი. ფიქრი თავში, მე გადავწყვიტე, რომ ადოლფ ჰიტლერი უნდა დაიწყო ზუსტად იგივე გზა. 1930-იან წლებში, გერმანიაში, იქ უნდა იყოს რამდენიმე ადამიანი, ვინც აიღო ex-lance-კაპრალი სერიოზულად. ეს მაგალითი იყო გაკვეთილი უნდა გაიგო, მაგრამ მსოფლიოში არ ჩანს, დაეუფლონ მას.
  
  
  ის დადიოდა რამდენიმე ბლოკად გარეშე მისვლის ტაქსი. ეს იყო ნაწილი ფართი მაღაზიები და ოფისები ქუჩაში. როდესაც მე გადაიქცა ხეივანი უხელმძღვანელებს უკან ჩემი სასტუმრო, მომენტალურად მიტოვებას ტრანსპორტი, მე მქონდა სიურპრიზი მაღაზიაში ჩემთვის. მესამე ფანჯარაში, მუქი ფიგურა ჩაერია ჩრდილში და მოიცილეს პირველი at me. იყო დანა, მისი მუშტი.
  
  
  როდესაც შეტევა დაიწყო, მას თითქმის ბოლო შესასვლელი. თუ მან დაელოდა მეორე აღარ, Ego არ მინახავს მისი ყველა შეტევა იქნებოდა წარმატებული, და დანა არ ჩაიძირა ჩემს უკან. მაგრამ მისი სურვილი, მიიღოს სამუშაო, ის იყო, მოძრაობს ძალიან სწრაფად, და მისი პერიფერიული ხედვა დაიჭირეს მოძრაობა.
  
  
  როგორც დანა დაჭერილი ჩემს უკან, მე whirled გარშემო და ესროლა ჩემი მარცხენა მკლავი, რათა დაბლოკოს დარტყმა, რომელიც მოვახერხე, მაგრამ დანა, გაჭრა მეშვეობით ქსოვილზე ჩემი doublet და პერანგი, და ძლივს დაჭრილი ჩემი დაიკავეს. მე მისცეს წონის კაცი განახორციელოს ჩემი ego ჩემთვის. შემდეგ აღმოჩნდა, დაახლოებით, ჩატარების ego ხელში, და გააკრიტიკა მისი ego წინააღმდეგ შენობა შემდეგი ჩვენთვის.
  
  
  ერთი წუთით, მე ვფიქრობდი, რომ ეს იყო Zach, ego, ეჭვიანობა აღების გამო, რადგან კაცი იყო კუნთმაგარი და ძლიერი. მაგრამ როდესაც მე მივიღე უკეთ გამოიყურება, დავინახე, რომ ის იყო უფრო დიდი, ვიდრე Zach და ჰქონდა მუქი თმა. მან ჩანდა ბრაზილიის და იყო ნამდვილი მკვლელი.
  
  
  მე მიაღწია Wilhelmina ჩემი უფასო მხრივ, მაგრამ ჩემი თავდამსხმელი არ აპირებს, ნება მომეცით აქვს, რომ უპირატესობა. მას მიაყენეს მას ერთხელ, მკვეთრად, ამ დროს მიზნად ისახავს, ჩემი სახე. მე დაუსხლტა და ნაწილობრივ გააქარწყლა დანა, მაგრამ ეს ფრაგმენტი ჩემი ყური. მან დააყენა იარაღი მესამედ მოხვდა და ჩემთვის მისი წონა.
  
  
  Ego იმპულსი იყო, ძალიან ძლიერი. მან გუნდი me off ჩემი ფეხები და ჩვენ მოხვდა ბორდიურზე ერთად. მისი ego ჩაარტყა მოკლედ, ყბის მისი მარჯვენა ხელი, მაგრამ ის კი არ ჩანს, შეამჩნია. ჩვენ შემოვიდა მეტი ერთხელ, როცა ის ცდილობს დაიცვას თავი დაჭრა დანით. იგი იძულებული გახდა, აიღოს ჰიუგო, ჩემი ქართველები, მაგრამ მან ვერ უფასო ხელში და Nam ის მომენტი, რომ ნება დანა გადაიზარდოს ჩემი პალმის.
  
  
  მოკლე დროში, დიდი კაცი იყო, ჩემთან ერთად. მან ფიცი დადო, პორტუგალიის და იცინოდა და მოხვდა ჩემს მკერდზე. დანა არ იყო ხანგრძლივი, blade საკმაოდ ფართო, მაგრამ დანა იყო sharpened razor სიმკვეთრე. ეს glowed სუსტად ღამით, როგორც ego მოგვეწონა მისი დანა მხრივ, ბოლო მომენტში, სანამ დანა მიაღწია ჩემს მკერდზე. ჩვენს ხელში შიშისგან კანკალებდნენ მომენტი, როგორც იგი ცდილობდა, რომ წამყვანი blade ყველა გზა. მან გამოუშვა მისი მარჯვენა ხელი და ბრმად მოგვეწონა მისი ego სახე, იგრძნო მისი ego თვალები და გათხრილი მათ თავის ინდექსი და შუა თითების. მისი შუა თითი, მან პირსინგიანი მისი მარცხენა თვალის და მისი საჩვენებელი თითი, მან პირსინგიანი მისი უფლება. ჩემი თვალის გამოჩნდა და ჩემი thumb მიიღო სველი.
  
  
  "ოოო!" თავდამსხმელი ყვიროდა, clutching მისი თვალები თავის მხრივ თავისუფალი და ივიწყებს დანა სხვა. იგი ყვიროდა ისევ და ნაწილობრივ დაეცა off ჩემთვის.
  
  
  დროს, ეს მოკლე დასვენება, უგო საბოლოოდ slid შევიდა ჩემი მარჯვენა ხელი. მან ახლახან დაიჭირეს აკეთებს, ეს მაშინ, როცა დიდი კაცი ყვიროდა wildly და გაიზარდა დანა ისევ ბრმად stab მათ. A stiletto ჩასმული ქვეშ ego-ს დააყენა arm, და დანა ჩაიძირა შევიდა ego-ს მხარეს მხოლოდ ქვემოთ ego-ს ribcage და წავიდა, ყველა გზა ქვემოთ ორივე მთავრდება.
  
  
  მაშინ ვნახე, რომ თავდამსხმელი-ს დარჩენილი თვალის ეძებდა ჩემი უფროსი შევიდა სიბნელე, და იმ მომენტში ნათლად დავინახე, ნაცრისფერი სისველე მისი მარჯვენა ლოყის გაანადგურა ქვეშ თვალი. საქართველოს stiletto გაგრძელდა მისი მხრიდან, და იგი დაეცა მძიმედ თავზე მე, საკუთარი დანა clattering ბორდიურზე.
  
  
  მან აიძულა მისი სხეული მოშორებით და წამოდგა. მას შემდეგ, რაც სწრაფი შეხედვით გარშემო, თუმცა, მან დაინახა, რომ არ იყო ფეხით მოსიარულეთა მიმდებარე ვნახოთ, რა მოხდა. ის rummaged კაცის ჯიბეში და აღმოჩნდა, რამოდენიმე დოკუმენტების მისი საფულე. ერთი ბარათები მითითებულია, რომ იგი თანამშრომელი Apex იმპორტი.
  
  
  ჩანს, რომ იგი უფრო დიდი შთაბეჭდილება მოახდინა კაცი, სახელად Ubeda, ვიდრე მეგონა. ან იქნებ მან მოუწოდა Stavros ათენში, და Stavros უარყო ოდესმე მოსმენის ჩემს შესახებ. Ubeda, ალბათ, ეგონა, მე გარკვეული სახის პოლიციელი, ვინც იყო ჩარევა Apex იმპორტის ბიზნესი. ან CIA ბიჭი, რომელიც მიიღო ძალიან საინტერესო. Hema არ დამარწმუნა, მაგრამ იგი აშკარად შემდეგ მე და იცოდა, სადაც იგი იმყოფება. ეს იყო ჩემი საუკეთესო ინტერესი წასვლა Parakata, რაც შეიძლება მალე.
  
  
  მან მიატოვა მკვდარი ბრაზილიის და სწრაფად დაბრუნდა, რათა მისი სასტუმრო. არ იყო შემდგომი ინციდენტების, რომ ღამით, და დილით მოვიდა გარეშე ინციდენტი.
  
  
  Erica Nystrom, Zach, და მისი შეხვედრა ცხრა დილით. მცირე კაფე Avenida Presidente ვარგასი, მთებში კლდის უკან ცენტრში რიო და ფერადი favela ფაცხებს hillside ზემოთ ქალაქი. Zach ჰქონდა, მიხვდა, ჩემი სიახლოვე Erica და იყო უკმაყოფილო პერსპექტივა მუშაობა ჩემთვის თუნდაც მოკლე დროში. იგი კიდევ უფრო მტრული, ვიდრე ადრე. Erica მიღებული კოდირებული დეპეშა გარშემო იერუსალიმის ვეუბნებოდი Hey და Zach ითანამშრომლოს ჩემთვის არანაირად საჭირო წარმატება ჩვენი საერთო მიზანი უნდა შეწყვიტოს ადრიან Stavros.
  
  
  "თუ თქვენ გჭირდებათ ინფორმაცია Minurkos, წასვლა Parakata," ზაკი მითხრა მტკიცედ, მისი ლურჯი თვალები მოციმციმე აღშფოთება. Ego ყავა მაგიდაზე წინ მას დარჩა ხელუხლებელი. "ჩვენი მიზანია, რუსეთში, რათა იპოვოს Stavros და გაანადგუროს ego. ცხადია, ჩვენ ვერ იპოვით ego ამ Paracat."
  
  
  Ego მყარ თვალები შეწუხებული შევიდა აფეთქდა. მე აღმოჩნდა ის, რომ Erica. იგი ნათლად დაარღვიოს მისი ქცევა. "რას ამბობენ, Erica?"
  
  
  "მე უკვე ვუთხარი, Zach. მე ვფიქრობ, რომ თქვენი მიდგომა შეესაბამება არა მარტო თქვენ, არამედ ჩვენთვის."
  
  
  ზაკი hissed ზე nah. "თქვენი ტვინის უშლიდა ხელს მდგომარეობის სწორად მიერ სექსი!" "ეს კაცი აშკარად თქვენი შეყვარებული. ყველაფერი ის ამბობს, როგორც ჩანს, გონივრული თქვენ."
  
  
  "გთხოვთ, Zach," Erica თქვა მკვეთრად.
  
  
  "Oh, my God," მე ჩაილაპარაკა, შერყევისკენ ჩემი უფროსი. "შეხედეთ, მე არ გჭირდებათ რაიმე დახვეწილი სიყვარული საქმეთა მიღების გზა. იქნებ შევცდი შესახებ ჩვენთან ერთად მუშაობა. შემიძლია დახმარება Hawke უბრალოდ ითხოვს. ან იქნებ CIA. მაგრამ მე არ წასვლას ქირურგიის უნდა მიიღოს ჩახლართულ ზოგიერთი lighthearted მოქმედება გმირი, რომელსაც არ შეუძლია შეინარჩუნოს თავისი პირადი გრძნობების კონტროლის ქვეშ."
  
  
  ზაკ-ის სახე, მოულოდნელად აღმოჩნდა, წითელი და ის გადახტა up მისი თავმჯდომარე. "მოუსმინეთ, კარტერი ..."
  
  
  "დასხდნენ!" Erica უბრძანა დაბალი, მაგრამ მბრძანებლური ტონი.
  
  
  ზაკი მისცა Nah მკაცრ სახეს, მაშინ სამ back down. ის grunted მისი სუნთქვა, მაგრამ თავიდან აცილება ჩემი თვალები.
  
  
  "თუ არსებობს კიდევ ერთი prank, როგორც ეს, ჩვენ უნდა გაიგო," Erica განაცხადა. "იცით, Zach?"
  
  
  ის იშურებდნენ. როდესაც მან ისაუბრა, მან განაცხადა, რომ სიტყვა. "დიახ."
  
  
  "იქ არაფერი ხდება ჩვენს შორის, Zach. უსმენ მე?"
  
  
  მან დაიწყო nah. "რა თქმა უნდა."
  
  
  "არაფერია და ჩვენს შორის არასოდეს არ იქნება. ასე, რომ არაფერი მოხდება შორის ნიკა და ჩემთვის არაფერი აქვს თქვენთან ერთად. თუ ჩვენ გვინდა, რომ ერთად მუშაობა, თქვენ უნდა გვესმოდეს, რომ."
  
  
  მან, როგორც ჩანს, დაისვენოთ ცოტა. მან შემომხედა და მაშინ Erica. Ego-ს მუშტებით clenched მაგიდაზე. "თუ ვიტყვი, რომ ასეა."
  
  
  "მე ნამდვილად არ ვამბობ, რომ. ახლა მე ვაპირებ Parakata. თუ ფიქრობთ, ასეთი გეგმა არის უგუნური, მე შევეცდები სათადარიგო თქვენ ამ ამოცანას."
  
  
  მას შევხედე Nah, და მისი სახე შეიცვალა და შეარბილა. "თქვენ იცით, იგი არ მოგცემთ წასვლა ჩემს გარეშე." Ego თვალები შეხვდა აფეთქდა ერთხელ. "როგორც ჩანს, თქვენ და კარტერი გაშვებული შოუ. თუ თქვენ დატოვეთ, მე დავტოვებთ."
  
  
  ვთხოვე. "და შეგვიძლია გადადება courtship კონკურსის, სანამ ეს მეტი?"
  
  
  "თქვენ ისმის მისი," Zach განაცხადა grimly. "არსებობს კონკურენცია." მან დახედა თავის ყავის ჭიქა.
  
  
  "მე ვწუხვარ, Zach," Erica განაცხადა.
  
  
  ის hunched. "როდესაც ჩვენ ვაპირებთ Parakata?"
  
  
  Ego სწავლობდა, მისი მომენტში. იქნებ, ეს იმუშავებს მას შემდეგ, რაც ყველა. "მით უფრო მალე მით უკეთესი."
  
  
  "მე ვიცი, სადაც უნდა გაქირავება," Erica განაცხადა. "შეგვიძლია ბრაზილია (ქალაქი) გზა, რომელიც იღებს ჩვენთვის ყველაზე მეშვეობით Tijuca ტყეში."
  
  
  "რეალურად", - ვუთხარი მე. "თუ ჩვენ შეგვიძლია მივიღოთ მანქანის დღეს, მე გთავაზობთ, რომ ჩვენ დატოვე დღეს. უკეთესი იქნებოდა, რომ მართოს ღამით მეშვეობით ცხელი წებოვანი ჯუნგლებში."
  
  
  "მე ჯარიმა რომ," Zach განაცხადა.
  
  
  "მაშინ, რომ ის დასახლდა," Erica, - დასძინა მან. "Zach, შეგიძლიათ დამეხმარეთ აირჩიოს საიმედო მანქანა?"
  
  
  ის მოხვდა nah. მცირე grin გამოჩნდა მისი სახე. "რაც მე წავიკითხე შესახებ კარტერი, ის მანქანა ექსპერტი. რატომ არ გვაქვს ყველა წავიდეთ?" მან შემომხედა questioningly.
  
  
  მისი ego გაიმართა მისი მზერა მომენტში. დიახ, მას შეეძლო ამის გაკეთება. "მე დაგვირეკეთ, რომ მზად ვართ," - ვუთხარი მე.
  
  
  * * *
  
  
  ჩვენ მარცხენა, რომ ღამით. ჩემი რეკომენდაციით, Zach აირჩია შავი BMW 3.0 CS სედანი მოგზაურობა. Ego-ს გატარება მახასიათებლები იყო შესანიშნავი, და მას ჰქონდა გადაცემათა კოლოფი რომ იყო სასიამოვნოა მუშაობა. Zach წავიდა, მანამ, სანამ თითქმის შუაღამემდე, და მაშინ ჰერები აიღო მძღოლის ადგილს. გზა არ შეიძლება ჩაითვალოს კარგი, მიუხედავად იმისა, რომ ეს იყო გზატკეცილზე ბრაზილია (ქალაქი) და hinterlands. შენარჩუნება იყო, ზოგადად, ცუდი, და ზოგან გაუვალ ჯუნგლებში, როგორც ჩანს, მზად დასაბრუნებლად ვიწრო ზოლები მოჭრილი შევიდა ih დასტის დოლარი.
  
  
  ნაწილი დღეს ჩვენ ისვენებდა, ემზადება მოგზაურობა, მაგრამ ერთფეროვნება მოგზაურობა არ დაუშვებს
  
  
  დაისვენოთ. ჩვენ წავიდა ყველა და ღამე ეძინა ორჯერ მომდევნო დღეს ყველაზე ცხელი დრო: ერთხელ მანქანა, დაჯდომა, რომელიც საკმაოდ რთული იყო, რადგან კოღოს და სითბოს, და ისევ ჭუჭყიანი სასტუმრო პატარა სოფელში. იმ ღამეს ჩვენ გადაადგილდებოდნენ, კიდევ ერთხელ, დიდი ხნის განმავლობაში, და დილით მივედით Paracata.
  
  
  ეს იყო დიდი სოფლის მოსახლეობა რამდენიმე ათასი, ერთად ქალაქის მოედანზე და მრავალი cantinas. ჩვენ არ მთავრდება, რადგან ჩვენ არ გვინდა, რომ გავამახვილო ყურადღება, რომ საკუთარ თავს. ეს აზრი, თუ Stavros ' კაცი იყო, რომელსაც მხიარული გამოჩენის სოფელი, და ერთი მათი საშუალებით შეიძლება იყოს საეჭვო თეთრი უცნობი.
  
  
  გზის პლანტაცია, თუ მას შეიძლება ეწოდოს გზა, იყო ხუთი მილის დაშორებით Parakatu. ეს იყო ჭუჭყიანი გზის ღრმა ruts, რომ დაჭრილი თითქმის შეუმჩნევლად შევიდა ჯუნგლებში დროს ოთხმოცდაათი-გრადუსიანი კუთხე, რათა გზატკეცილზე. მანქანა მოძრაობდა ნელა Zach წამყვანი. ფილიალები გარშემო ქვეტყით scratched, გამოყვანილია აშშ შევიდა მანქანა, და აიღო us მეშვეობით windows. იმიტომ, რომ ჩვენ გვქონდა, რომ მანქანა ნელა, mosquitoes swarmed მანქანა და ცოტა ჩვენთან ნებისმიერი ღია ტერიტორიაზე. Thompson on CIA მითხრა, რომ პლანტაციები დარბაზში თითქმის ათი მილის დაშორებით გზა. ჩვენ ვაპირებთ, რომ მანქანა შუა ნაწილამდე იყვნენ, და ეს მოხდა თითქმის ერთი საათის განმავლობაში უნდა მიიღოს, რომ შორს. საბედნიეროდ, ჩვენ არ ვხედავთ, ნებისმიერი ავტო, რის გამოც, იმიტომ, რომ იმ მომენტში, ჩვენ არ ვყოფილვართ ღია შეჯახება.
  
  
  მაგალითად, ექვსი მილის off გზატკეცილზე, ჩვენ ვნახეთ ადგილი, სადაც თქვენ შეიძლება გახდეს BMW off ვიწრო გზაზე და შევიდა ქვეტყით, ასე რომ, ეს იყო საკმაოდ კარგად იმალება. როგორც კი გადმოვიდა, ჩვენ თავს დაესხნენ მწერები. ჩვენ sprayed repellent და დაიძრა.
  
  
  იყო სიმაღლის ევკალიპტის ხე დაახლოებით ნახევარი მილის Lea Stavros ' ranch სტილის სასახლე. ხე იდგა მთელს პერიმეტრზე, განუბაჟებელი მიწის ნაკვეთი, გვერდით მაღალი მავთულის ღობე, რა აღმოჩნდა ერთხელ უკვე ტერიტორიის ნაწილი, მაგრამ მათ ferret გადაიყვანეს მეტი jungle. გარკვეული დროის განმავლობაში, ხე იყო გამოყენებული, CIA, როგორც სადამკვირვებლო პოსტი. ეს იყო, რომ ეს ხე, რომ Erica და Zaka გამოიწვია მისი, როგორც ჩვენ დადიოდა სველი, წებოვანი სითბოს. ჩვენ მივდიოდით დაახლოებით იგივე სიჩქარით, როგორც მანქანა და ჩავიდა იქ ნაკლები საათში. ზედა ხე, ფარული ხედი პლანტაციები იყო, ბამბუკის პლატფორმა ერთვის ფილიალი pandan თემა. ბამბუკის ნაბიჯები იყო ერთვის ღერო და ტოტები სხვადასხვა ადგილებში, რათა ასვლა უფრო ადვილია.
  
  
  "ჩვენ ვაპირებთ იქ?" Erica სთხოვა.
  
  
  იგი მოხვდა კოღოს. "თუ ეს რაიმე ნუგეში, იქ, ალბათ, არ იქნება ნებისმიერი ასეთი შეცდომები."
  
  
  "მაშინ მოდით წავიდეთ და დარჩება ერთი კვირის განმავლობაში," Zach განაცხადა. Ego-ის ქერა თმა იყო tangled შუბლზე, და მისი ხაკისფერი პერანგი, როგორც დანარჩენ ჩვენი შვედები იყო, იღებებოდა სისხლით.
  
  
  მისი, emu chuckled. მთელი ego დამოკიდებულება შეიცვალა მას შემდეგ, რაც ferret Erika გამოყვანილია ego ქვემოთ, და მან, როგორც ჩანს, მიიღოს ის ფაქტი, რომ იგი არ იყო ფიზიკურად იზიდავს მას. მან ჩანდა ქვემოთ Smith & Wesson რევოლვერი 38 ქამარი holster მისი ქამარი, და გამიხარდა, ის მინდა აღებული ego მასთან. Erica იყო ჭკვიანი აგენტი, მაგრამ Zach იყო კუნთოვანი. ის იყო იარაღის ექსპერტი და მოიყვანა crate სხვადასხვა იარაღი, მასთან ერთად მანქანაში.
  
  
  ჩვენ გადაძვრა ხე. შუა ნაწილამდე იყვნენ დაბრუნება, მან დაიწყო განავითაროს ახალი პატივისცემა CIA აგენტი რომელმაც უნდა გააკეთოს ამ დროს რეგულარულად ih-ის ბოლო ორიენტირებული მეთვალყურეობა. როდესაც ჩვენ მივაღწიეთ პლატფორმა, ჩვენ ამოწურა. Erica იყო მაინც ნერვული ასვლა და სიმაღლე იყო გაკეთებული.
  
  
  მან gasped. "ღმერთი, ღირდა ეს ამად?"
  
  
  მან მოგვეწონა წყვილი მაღალი იკვებება ბინოკლები გარშემო კისრის და ჩანდა იმ პლანტაცია. შემდეგ მან აღნიშნა ის, რომ მისი. მე ვთხოვე, " რას ფიქრობთ?"
  
  
  მას შევხედე რა Zach და მე უკვე ჩანს - ღია საიტის მეშვეობით ფოთლები მეურნეობა. ამ თანამდებობაზე, დამკვირვებელი, ბინოკლები ვერ ვხედავ, რა ხდებოდა სადღაც პლანტაცია. გარდა ამისა, მთავარი შენობა, რომელიც იყო ranch, იყო კასეტური სხვა შენობების გარშემო, უმეტესად უკანა, რომ ჩანდა, ყაზარმები და outbuildings. ეს იყო შთამბეჭდავი თამაში. შემოღობილი ტერიტორია იყო მთლიანად დარგეს ხეები და ბუჩქები იყო ჭუჭყიანი გზების და ავტოსადგომით. უკან ღობე იყო ტერიტორია, რომელიც გამოყენებული უნდა იყოს ჩადებული რეზინის ხეები, როდესაც წინა მფლობელი აქ ცხოვრობდა, მაგრამ ih jungle შეაშთვეს off sprouts.
  
  
  Erica ჰქონდა ბინოკლები იყო და ეძებს გარშემო ადგილი. მან ამოიოხრა სიხარულით. "თქვენ უფლება, ნიკ. Mosquitoes ფრენა არ შეუძლია, რომ მაღალი."
  
  
  "იქნებ ჩვენ ყველა არასწორია," Zach განაცხადა, რომ რამდენიმე ხნის შემდეგ. "ამ თოფი ტელესკოპური სამიზნე, რომ მე მაქვს ჩემი მანქანის დღეს, მე ვერ იჯდეს აქ და კლავს Stavros' მამაკაცი მთელი დღე.".
  
  
  ვთხოვე. - "როგორ ხართ, თქვენ აპირებს მიიღოს ih ყველა ქუჩაში? "" და უბიძგებენ კარგად, როგორ უნდა შევინარჩუნოთ ih არსებობს, მიუხედავად იმისა, რომ ჩვენ სუფთა up ih?"
  
  
  "გარდა ამისა," Erica დასძინა, " თუ ჩვენ თავს გარედან, მათ აქვთ ყველა შანსი მიღების Minurkos სანამ ჩვენ გავაკეთოთ და კლავს ეგო."
  
  
  "ეს სიმართლეა," - ვუთხარი მე. "და თუ ისინი მოკვლას, ჩვენ შეიძლება არ ვიცით, არაფერი აქ."
  
  
  "ეს სიმართლეა, რომ ჩვენ ვერ შეუქმნის Minurkos," ზაკი შეთანხმდნენ. "მაგრამ მე ვერ გამოიყენებს თოფი კარგად აქ. რა სამწუხაროა."
  
  
  მისი, ზაკ ეგონა, ძალიან დიდი სურვილი კლავს. ეს იყო ძალიან ბევრი, როგორიცაა ნადირობის მას. მე განისაზღვრა, რომ თავი დაეღწია, ვისაც ნამდვილად მივიღე ჩემი გზა, მაგრამ მე ვერ ვხედავ წერტილი კლავს მათ ზედმეტად. თქვენ არ ცდილობენ, სასჯელი, და შეასრულოს ყველა ერთი ადამიანი მხოლოდ იმიტომ, რომ ისინი მუშაობდა Stavros.
  
  
  მომდევნო რამდენიმე საათის განმავლობაში, სანამ შუადღისას, ჩვენ ვუყურე პლანტაცია, იმის თურმე ბინოკლები. CIA დადგენილია, რომ ნომერი ბოევიკების ამ სფეროში იყო დაახლოებით ნახევარი ათეული, და არა მეტი, ვიდრე რვა ადამიანი. მას შემდეგ, რაც ხარჯვის იმ საათებში პლატფორმა თვალს ადამიანები მოდიან და მიდიან, ჩვენი საკუთარი დაკვირვებების დაადასტურა ეს დასკვნა. როდესაც დაპირისპირება ვითარდება, ჩვენ იქნება მინიმუმ ორიდან ერთი.
  
  
  ჩვენ არ ვხედავთ Minurkos, სანამ ჩვენ მარცხენა პლატფორმა. მაშინ ego ყოფნა ადგილი შეიქმნა. ის წავიდა, ირგვლივ ბეღელში შენობა კიდევ ერთი ადამიანი მივიდა მთავარი შესასვლელი ქონების და შევიდა. მან დაინახა მისი ყველა დრო, Ego მეშვეობით ბინოკლები, და როდესაც იგი გაქრა შიგნით, მას არ ეჭვი, რომ კაცი, რომელმაც უნახავს იყო Nikkor Minurkos. ყოველ შემთხვევაში, ჩვენ არ მოვა აქ დაყრდნობით of ghost.
  
  
  ცოტა ხნით ადრე ჩვენ წარმოშობით ხე ისევ და ისევ, ჩვენ უნდა გავიმეოროთ ჩვენი შესასვლელი გეგმა.
  
  
  "ასე რომ," მე ვუთხარი, "ჩვენ უნდა დავუბრუნდეთ იმ მანქანის და წამყვანი ღიად, რომ ადგილი, როგორც ჩვენ Stavros" საუკეთესო მეგობარი. ნება მომეცით საუბარი კაცი ჭიშკართან. ჩვენ ვამბობთ, რომ ჩვენ ვართ ბრაზილიის ლიგა, და როდესაც ჩვენ შიგნით, ჩვენ დაჟინებით შეხვედრა ჰაინც Gruber, კაცი პასუხისმგებელი Stavros " არარსებობის. მე უბრალოდ იმედი მაქვს, რომ ისინი უკვე არ ვიცი რა, მე მინდა, აქ პლანტაცია."
  
  
  Erica გაიხსნა მისი მხრის ჩანთა და გაყვანილია მცირე, snub-nosed ბელგიის .25-კალიბრის რევოლვერი. ეს იყო ულამაზესი პატარა პისტოლეტი with a pearl სახელური და ლამაზი გრავირება. მე ვიცოდი, რომ მას შეეძლო გადაღება, იმიტომ, რომ ჩემი წარსული დაკავშირებით მისი. იგი ამოწმებს, მისი ეგო და აყენებს მას უკან მისი purse.
  
  
  "ყველაფერი კარგად იქნება", - განაცხადა მან.
  
  
  Zach ნამდვილად სურს წასვლა, ძალიან. "ჩვენ გაუმკლავდეთ მათ," განაცხადა მან.
  
  
  "დიახ," მე შეთანხმდნენ. სასტუმრო მინდა მისი უნდა იყოს მთლიანად დარწმუნებული ვარ.
  
  
  მეხუთე თავი.
  
  
  ჩვენ გადაადგილდებოდნენ ნელა ბოლო ორმოცდაათი ეზოები კარიბჭე. კაცი მორიგე იყო უკვე თვალს ჩვენი მიდგომა. ის იყო გამოწყობილი ხაკისფერი შარვალი, როგორიცაა აშშ, გასაშლელი ავტომატური თოფი slung მისი მხრის. მან აიღო თავისი ეგო და მომზადებული ჩვენთვის მოქმედება, თვალს ჩვენს მიდგომა.
  
  
  "თუ ჩვენ არ აკეთებს ეს ბიჭი mimmo, ბურთს თამაშები დასრულდა", - განუცხადა მათ. Erica თავი დაუქნია.
  
  
  "დიახ," Zach დასძინა მან. Nen, როგორც მე, კიდევ ერთხელ ეცვა მსუბუქი ქურთუკი დამალვა მისი იარაღი. ჩემი იარაღი იყო, ჩვეულებრივი, მაგრამ ზაკი ჰქონდა წარმოუდგენელი ასორტიმენტი. გარდა იმისა, რომ .38 კალიბრის რევოლვერი, მან განახორციელა მცირე სტერლინგი 380 PPL ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღი ჯიბეში და ასევე დამალა სროლა დანა და garrote თავის მფლობელობაში. ის იყო, ფეხით არსენალი. მისი, იმ იმედით, რომ ის დაეხმარება მას გადარჩება.
  
  
  ჩვენ შეწყვიტა მხოლოდ ათი ფეხები დაშორებით დაცვა. იგი მართავდა, ასე რომ, მან ხმამაღლა ისაუბრა და საბოლოოდ მას ინგლისურად. "გამარჯობა!"
  
  
  მცველი მოვიდა, ჩემი ფანჯარა. ის იყო მანკიერი ახალგაზრდა მამაკაცი მძიმე ნაწიბუროვანი მისი მარცხენა ყბის. მას არ დაბრუნდება ჩემი ღიმილი.
  
  
  "რა გინდა აქ?" "რა არის ეს?" მან მოითხოვა, peering საეჭვოდ შევიდა მანქანა. "თქვენ შეჭრაზე კერძო საკუთრება."
  
  
  მე ვუთხარი,. "Hey, ნამდვილად!" "ჩვენ მეგობრები ვართ, ადრიან Stavros."
  
  
  სწავლობდა ჩემი სახე ყურადღებით. "მე არ მინახავს თქვენ წინაშე. ვინ ხართ თქვენ?"
  
  
  მისცა emu ჩვენი მოგონილი სახელები. "ჩვენ on Rio", - განუცხადა მან მისი casually. "ბრაზილიის ლიგა". ლიგა იყო underworld ჯგუფი რიო, რომ აქტიურად შეჯიბრებაში Stavros მისი კონტრაბანდის საქმიანობა. ნაჯახი ჰქონდა მიზეზი, რომ Stavros ჰქონდა ცოტა ხნის წინ ცდილობდა შერწყმა ih საკუთარი ჯგუფი და Stavros იყო სარეჟისორო მთელი რამ.
  
  
  "თუ თქვენ ჯერ კიდევ აქ რას აკეთებ აქ?" დაცვა სთხოვა.
  
  
  "სტავროს მიგვიწვია", - ვუთხარი მე. "და რადგან თქვენ, ჩვენ დაგვიანებულია, მე გეტყვით, Stavros."
  
  
  მან შემომხედა. "სტავროს სუფთა პლანტაციები. ის მივლინებაში."
  
  
  "მან თქვა, რომ ეს შეიძლება იყოს. მან გვითხრა, რომ ნახოთ ჰაინც Gruber."
  
  
  ჩემი ცოდნა ლეიტენანტი Stavros " სახელი ქმნის შთაბეჭდილებას ეს კაცი. ის rubbed მისი chin thoughtfully. "კაი, დაველოდოთ აქ."
  
  
  ის წავიდა, დაბრუნდა, კარიბჭე, და ჩვენ ვუყურე, მისი ყველა ნაბიჯი. ქვეშ პატარა awning, მან აიღო ის, რაც ჩანდა, არმიის რადიო ხის სკამი. მან ისაუბრა, რომ ეს რამდენიმე წუთი, მოისმინა და შემდეგ დააყენა ego უკან, და წავიდა უკან მანქანა.
  
  
  "თქვენ შეგიძლიათ შეიყვანოთ. მანქანა მდე ადგილზე ფარული სახლის წინ და პარკი. თქვენ დაგხვდებათ გარეთ."
  
  
  "ძალიან კარგი", - ვუთხარი მე.
  
  
  მცველი გაიხსნა საბანკო კარიბჭე. მან დაიწყო იარაღი, მისი მკლავი დიდი ხნის მომენტში. ეს, ალბათ, მაინც უნდა სცე. მან შეარხია me მეშვეობით კარიბჭე და აიღო მანქანა.
  
  
  "მოდით, წავიდეთ," მან განაცხადა, რომ დიდი და Zach.
  
  
  ჩვენ გავიარეთ კარიბჭე და იგი დაიხურა, ჩვენს უკან. ზაკი grinned როგორც მან უყურებს კარიბჭე ახლოს.
  
  
  მივდიოდი გასწვრივ, ჭუჭყიანი გზის მიმართ კომპლექსი. ეს იყო ლამაზი ადგილი: თაღები, წითელი ყვავილები და bougainvilleas. იგი შეჩერდა, წინ უზარმაზარი adobe სახლი და ჩვენ გადმოვიდა, circling მანქანა, როგორც ოთხი კაცი გადმოვიდა. ჩვენ დააყენა მანქანა და ჩვენს შორის დაცვა კარიბჭესთან.
  
  
  მამაკაცები, რომლებიც ჩვენს თვალწინ იყო ცოტა უხეში. სამი გარშემო მათ, ვინც გადმოვიდა პირველი, იყო გამოწყობილი ხაკისფერი შარვალი, და თითოეული ჰქონდა იარაღი, მისი ჰიპ. მათ გარშემო, Odin იყო კუნთმაგარი, მუქი skinned ადამიანი, რომელიც ჰგავდა, ბრაზილია. მეორე იყო მაღალი, გამხდარი ბიჭი გამოჩენა ახალგაზრდა ჯონ Carradine, და მესამე ჩანდა, ამერიკული hippie გრძელი თმა და წვერი. მე არ მომწონს მისი სახე. მეოთხე კაცი იყო, ტარება unbuttoned თეთრი პერანგი და მორგებული შარვალი. ის იყო მაღალი, კარგად აგებული კაცი graying თმა და მოედანზე, იმისთვის სახე. ის იყო, უნდა იყოს ყოფილი ნაცისტური Gruber.
  
  
  სამი ქვეშევრდომებს fanned out, ასე რომ, ისინი გარშემორტყმული ჩვენთვის კარგად. მე მიხარია, რომ ჩვენ გვქონდა დააყენა მანქანა და ჩვენს შორის დაცვა კარიბჭესთან, ვინ იყო დაახლოებით ოცდაათი ეზოების დაშორებით.
  
  
  "Herr Gruber? მისი, თავი დაუქნია მიმართ, კაცის, თეთრი პერანგი.
  
  
  "რეალურად", - განაცხადა მან ამაყად, სქელი აქცენტით. ის ატარებდა მოციგავის პისტოლეტი, როგორიცაა მაღაროში ქამარი holster. "და რა არის ეს შეხვედრა ადრიან Stavros?"
  
  
  ზაკი და გრძელი-თმის იყვნენ შეფასებისას სხვა სხვა. ყველაზე კუნთმაგარი Stavros კაცი, როგორც ჩანს, სურთ, რომ ფრე პისტოლეტი მისი hip და მაღალი, სუსტი ბიჭი, ვერ მიიღოს მისი თვალები off Erica.
  
  
  "მან მიგვიწვია აქ", - ვუთხარი შემთხვევით. "ჩვენ შევთავაზეთ, emu სურათების გაუზავებელი ჰეროინი. რამდენიმე ჩვენი დილერები პრობლემები და მათ ვერ უმკლავდება. რა თქმა უნდა, მას ვუთხარი, რომ?"
  
  
  Gruber სწავლობდა ჩემთვის მომენტში. "არა," - განაცხადა მან. "თქვენ ხართ ამერიკელი. მე არ ვიცი ამერიკელები მუშაობდნენ ლიგა."
  
  
  "ცხოვრობენ და სწავლობენ," emu უთხრა.
  
  
  "ვინ ხარ?" მან სთხოვა, Erica.
  
  
  "ებრაული", - განაცხადა მან კატეგორიულად.
  
  
  Ego თვალები ვიწროვდება და მან გაიცინა მკვეთრად. "ძალიან საინტერესო", - განაცხადა მან, ეძებს Erica, Zach. "ასევე, შესაძლოა, ჩვენ შეიძლება მოლაპარაკება. ჩვენ გავიდნენ მზე, არა?"
  
  
  "რომ ჟღერს კარგი იდეა", - ვუთხარი მე. მე იმ იმედით, რომ როგორმე ცალკე Gruber სხვები მას შემდეგ, რაც ჩვენ შიგნით.
  
  
  მაგრამ, რომ არ იყო საქმე. მოულოდნელად, მეხუთე კაცი გამოვიდა სახლიდან; ჩვენი თვალები შეხვდა და ჩვენ აღიარებული ერთმანეთს დაუყოვნებლივ. ეს იყო საუბარი Apex იმპორტი ოფისი.
  
  
  "რა ხდება აქ?" "რა არის ეს?" ჰკითხა Gruber. "ეს არის ადამიანი, რომელიც prowled ქალაქში. მან ადამიანი, მას შემდეგ, მაგრამ მას არ დავბრუნდებით."
  
  
  Gruber თვალები ვიწროვდება, როგორც ხანგრძლივი-haired კაცი ყურადღებით გაყვანილია რევოლვერი. Ah, ასევე, Gruber თავად განუცხადა. Ego თვალები მიიჭრა ჩემი სახე Erica და Zach ის დაძაბული პირობა, და შემდეგ უკან ჩემთვის. "ვინ ხართ, თქვენ ნამდვილად, დელა?"
  
  
  მისი მზერა გადაინაცვლა Ubeda, რომ Gruber. დანარჩენ სამხედროებს ჯერ არ დგება მათი იარაღი. "მე ვარ ის, ვინც მოუწოდა თავად Hema. ისევე, როგორც დანარჩენ us. ახლა გინდათ, რომ გარიგება ან არა?"
  
  
  "რატომ მოვიდა Apex უქმნიან როგორც ლეგიტიმური იმპორტიორი?", - ჰკითხა Ubeda. "ის მაინც ამბობს, რომ მას სურს იაპონელი კამერები?"
  
  
  "არა," Gruber განაცხადა ნელა. "ნამდვილად არ არის. თქვენ შეგიძლიათ წასვლა შიგნით, ბატონო...."
  
  
  "ჯონსონი", - ვუთხარი მე.
  
  
  "ბატონი ჯონსონი. მაგრამ პირველი, ჩვენ გვჭირდება, რათა შეამოწმოს, თუ თქვენ შეიარაღებული."
  
  
  იმ კუთხეში მისი თვალი, მე ვერ ვხედავ გავუსწოროთ Zach მომცა. ის არ აპირებს მოდით, ეს ადამიანები განიარაღება მას, და იგი იყო ერთი და იგივე პირი. თუ ისინი გაამართლა, არც ერთი ჩვენგანი, ალბათ, ოდესმე მარცხენა ეს ადგილი ცოცხალი. მივეცი ზაკი სახეს, რომ მან იმედი გამოთქვა, - განუცხადა Em მე ვიყავი მასთან.
  
  
  "ძალიან კარგად, Herr Gruber", - ვუთხარი მე. დავიწყე მიაღწია Wilhelmina, ჩემი 9mm მოციგავის.
  
  
  Gruber განაცხადა, შეჩერების ჩემთვის. "მე მიიღოს ამ, ბატონი ჯონსონი."
  
  
  სწორედ ის, თუ როგორ მან იმედი გამოთქვა, რომ ის გაკეთება. როგორც კი მან მიაღწია შევიდა ჩემი ქურთუკი, მან მოგვეწონა მისი ეგო და მტკიცედ მოგვეწონა მისი კისრის ქვეშ ego-ს chin. ხანგრძლივი-haired კაცი, რომელიც მიზნად ისახავს, ჩემი უფროსი და, Zach გაყვანილია მისი .38 კალიბრის პისტოლეტი. ხანგრძლივი-haired ადამიანი გადავიდა ფარგლებში ჩემგან ზაკი და თანამდებობიდან გაათავისუფლეს, ისევე, როგორც ზაკი crouched ქვემოთ; Gawk გაფრინდა მოშორებით BMW ჩვენს უკან. Zack ის იარაღი უპასუხა მკვეთრი roar და მოხვდა ხანგრძლივი-haired კაცი მიაქციეს მკერდზე, knocking ego უკან წინააღმდეგ ბეტონის საყრდენი, რომელიც ახლა უჭერს მხარს archway შესასვლელში შენობა. მან გახსნა თავისი პირით მოკლე დროში და გარდაიცვალა სანამ დაცემით, რათა ადგილზე.
  
  
  შემდეგ ბევრი რამ მოხდა, ერთდროულად ან სწრაფი მემკვიდრეობას. მე დაიყვირა Zach არ უნდა გადაიღოს, მაგრამ უკვე ძალიან გვიანი იყო. მან ყველაფერი შეშლილ მოძრაობაში. ყველაზე კუნთმაგარი კაცი და სიმაღლის კაცი ორივე მოგვეწონა მათი იარაღი, ისევე როგორც Erica. Ubeda აღმოჩნდა და გაიქცა სახლში, და ზაკი გასროლა და მოხვდა emu ხერხემლის. Ubeda ყვიროდა და დაეცა სახე პირველი შევიდა მტვერი.
  
  
  "გამართავს, ან მე მოვკლავ Gruber," დაემუქრა სხვა პირებმა. უგო ჰქონდა ასეც slide, როგორც ქართველები, ჩემი მხრივ, და ახლა მას ეჭირა, იგი მტკიცედ, წინააღმდეგ Gruber ყელის. გავიგე ხმამაღალი, წყნარად ყვირილი კარიბჭე დაცვა ჩემს უკან.
  
  
  სიმაღლის, მჭლე კაცი გააჩერა მიაღწია, მაგრამ კუნთმაგარი კაცი უკვე შედგენილი მისი რევოლვერი და ვაკეთებდი ზაკი დახვრიტეს. Erica დაიჩოქა გვერდში სედანი და გამოყვანილია snub-nosed რევოლვერი მთელი მისი purse. ყველაზე კუნთმაგარი gunman გასროლა და მოხვდა ზაკი მკერდზე. Zach spun გარშემო და მოხვდა უკან fender მანქანა მძიმე ერთხელ.
  
  
  Erica მიიღო მიზანი და ცეცხლი გაუხსნეს ბელგიის პისტოლეტი და კუნთმაგარი gunman მოგვეწონა მისი მკლავი და ყვიროდა. Ego რევოლვერი მოხვდა ადგილზე ორჯერ იგი დაეცა sideways მხარზე და მიწაზე დაეცა.
  
  
  Gruber ნდობა მოიპოვა ეს ყველაფერი და, მიუხედავად იმისა, რომ ჩემი ყურადღება იყო განადგურდეს, წაიღეს ჩემი დანა ხელში და მოახერხა pry ის დაშორებით მისი ყელის. იგივე მოძრაობა, ის მოხვდა ჩემი მარცხენა ფეხი და წიხლებს ჩემი შინ და შინ. მისი ხმა growled, და ჩემი ძალა შესუსტდა. ამის შემდეგ იგი დაეცა out of my ruse, გარდამტეხი მისი დანა მხრივ, როგორც ის წავიდა. უგო eluded, როგორც ჩვენ ორივე დაეცა მიწაზე, შემდეგ მანქანაში.
  
  
  ხედავს, ყველა ამ, მაღალი კაცი მოხვდა ადგილზე და იშიშვლა იარაღი. Erica სამსახურიდან გაათავისუფლეს მას, მაგრამ გოლი გაუშვა. ის დაბრუნდა ცეცხლი და scratched რკინის მანქანა შემდეგი მისი მხრის. მე ნახა, როდესაც ის იყო უბედურება. იგი მოხვდა Gruber, რომელიც დაეცა მის უკან უფრო შორს ჩემგან. Grabbing stiletto ტალახში ჩვენს უკან, მე ესროლა მისი ego უკნიდან მისი arm მიმართ მაღალი კაცი, რადგან იგი მიზნად ისახავს Erica ერთხელ. საქართველოს stiletto გააკრიტიკა შევიდა მისი ego-ს გულმკერდის, აკრიტიკებდა შევიდა იგი თითქმის მდუმარედ. Ego თვალები გაფართოვდა და იარაღი წავიდა, splattering ტალახი ჩვენს შორის. ის დაეცა, clutching hilt მისი დანა.
  
  
  მე შეიძლება მოვისმინოთ კარიბჭე გახსნა ჩვენს უკან, როგორც Gruber ხელში scraped ჩემი სახე. იგი სერიოზულად მისი ego ერთხელ, და გავიგე, ძვლები crunch მისი ego ყბის. ჩემი სხვა მუშტი გააკრიტიკა შევიდა მისი ego-ს სახე და დაარღვია emu-ს ცხვირი. იგი დაეცა უგონო ქვეშ me.
  
  
  ზაკ-ის სუსტი ხმა ჩვენამდე. "ფრთხილად!"მისი, აღმოჩნდა გარშემო და დაინახა, რომ კადრი არ კლავს მას. ის იბრძოდა მისი ფეხზე და დაიწყო კარიბჭესთან.
  
  
  "ჩამოდი!" მე ვუთხარი, რომ ეს Erica, რომელიც უკვე იჯდა ძალიან ახლოს ჩემთან შემდეგი შავი ჯიპი.
  
  
  მცველი აღნიშნა, ავტომატი ჩვენი მიმართულებით. ზაკი წამოდგა და მიზნად მისი იარაღი კაცი, მაგრამ მცველი ესროლა ქვემოთ. პაკეტური ცეცხლი ქუხილი დროს Ego-ს ავტომატური თოფი, თხრა up საფუძველი ზაკი, მაშინ დარტყმის emu მკერდზე ადრე დაიწყეს საფრენი off რკინის მანქანა. Erica და მე არ გადავიდეს, როდესაც Zach მოხვდა მტვერი მის უკან, მკვდარი.
  
  
  ის შემოვიდა ორჯერ შევიდა მანქანის თემის მიიღოთ, წინა ბამპერის, ზოლიდან მისი მოციგავის, როგორც ის წავიდა. როცა იქ, მცველი იყო მხოლოდ დაწყებული გადაღება მეორე მხარეს იარაღი. იგი სამსახურიდან გაათავისუფლეს სამი სწრაფი დარტყმები მას, ჩატარების იარაღი თავის მხრივ. საქართველოს მოციგავის ტყვიები მოხვდა ღობე მის უკან, მაშინ გვარდიის groin და მკერდზე, რომ ამ მიზნით. ავტომატური შაშხანიდან გასროლით შევიდა კობალტის sky როგორც მან ჩავარდა მტვერი. შემდეგ, უეცრად, ფართობი დაეცა ჩუმად.
  
  
  ის იწვა იქ, ბურთის დაჭერისას მისი სუნთქვა. სადღაც ჯუნგლებში, ფრინველის screeched აღშფოთებით ჩვენს ხმაური. ეს იყო დაფარული მტვერი და ჭუჭყიანი. ის ნელა წამოდგა და დაეხმარა Erica, მისი ფეხები. მან დაიწყო Zach disbelief, მისი სახე თეთრი.
  
  
  მე აღმოჩნდა, რომ Gruber და დაინახა, მას უახლოვდება. მე ჩემსკენ გადმოიხარა და მოხვდა მისი ego რამდენჯერმე, და მან შემომხედა drunkenly. მან ამოიოხრა. Emu-ს მოციგავის მოხდა მისი სახე. "რამდენი მამაკაცი სახლში, რომლებიც დაიცავენ Minurkos?" მე მოითხოვა მისი.
  
  
  ის ცდილობდა საუბარი, მაგრამ emu იყო, რომელსაც ექმნება ერთად დისლოცირებული ყბის. "მე ... არ ..."
  
  
  არის emu მოციგავის მოახერხა მის ქვეშ chin. "რამდენი?"
  
  
  ის სუსტად ჩატარებული ორი თითით. აღმოჩნდა, რომ Erica. "აქ დარჩენა და უყურებს მას."
  
  
  მან თავი დაუქნია numbly.
  
  
  მისი, წავიდა შესასვლელთან სახლი. ფართო თაღოვანი კარი ღია იყო. ის შევიდა დიდი ლობი მხოლოდ დრო bump შევიდა მუქი სახიანი კაცი ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღი ხელში. მისი დარტყმული წავიდა off მისი მოციგავის, და ის წავიდა ძირს roar დარბაზში. კაცი მოხვდა კედელზე შემდეგი მას. მაშინ იგი დაეცა bulky ბევრი პატარა სავარძელი და ახლა შედის ego, ისევე, დარტყმის სართული.
  
  
  კაცი დარჩა, circling დიდი hallway, რომ ჩემი მარცხენა. მე ფეხით ქვემოთ დარბაზში სწრაფად, მაგრამ ფრთხილად. მე ვერ გადადებენ ეძებს Minurkos, წინააღმდეგ შემთხვევაში, იგი, ალბათ, უკვე მკვდარი, როდესაც მე საბოლოოდ გააკეთა. იქნებ ისინი უკვე მოკლეს.
  
  
  ყველა hallways, რომელიც მივხვდი იყვნენ საძინებელი, ღია იყო გარდა ერთი ბოლოს. გავიგე რბილი ხმა შიგნით, როგორც მე გაჩერდა მის წინაშე. იმის ღრმა სუნთქვა, მან უკან დაიხია და სასტიკად წიხლებს კარი. ეს გააკრიტიკა და მას გაიარა.
  
  
  ძალიან თხელი და მახინჯი კაცი იდგა მეტი Minurkos, ვინ იყო მიბმული სწორი მხარდაჭერით სავარძელი, და აღნიშნა, იარაღი emu-ს ხელმძღვანელი. მისი თითის გამოიწვევს, აღმოჩნდა, რომ სახე ჩემთვის, როგორც კარი გაიხსნა ერთად bang. მან გასროლა პირველი, მაგრამ სასტიკად და gawk gnawed მეშვეობით ხის კარი კარკასი, ჩემს გვერდით. ის იყო გადაღებული მოციგავის და მოხვდა emu მკერდზე. ის ძმა და დაეცა იატაკზე. მაგრამ ის არ იტყვის იარაღი. იგი მიზნად ისახავს მომეცით კიდევ ერთხელ. ამ დროს, ego სცემეს მას, რომ ეს და გადაღებული emu სახე, gawking და punching emu ხელმძღვანელი.
  
  
  Minurk დაიწყო მისი მკვდარი captor disbelief, როგორც Ei holstered მისი მოციგავის . მან შემომხედა ნელა.
  
  
  ვთხოვე. "Nikkor Minurkos?"
  
  
  "დიახ," - განაცხადა მან რბილად. "ვინ ხართ თქვენ..."
  
  
  "ჩვენ არ მოვა გამოშვების თქვენ, ბატონო Minourkos", - ვუთხარი მე.
  
  
  მან მიიპყრო ragged სუნთქვა. "მადლობა ღმერთს. იგი აპირებს..."
  
  
  "ვიცი." ჰერები ერთიანი მას, და იგი აღდგა მისი თავმჯდომარე, ხელით შეხება, მისი გააღიზიანა.
  
  
  "თქვენ მართლაც ყველა უფლება?" მე ვთხოვე worriedly.
  
  
  "დიახ, მე ვიქნები ჯარიმა." იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი და ჩაილაპარაკა, რაღაც ბერძნული. "მე არ მჯერა, რომ ეს მართლაც თემა."
  
  
  "ასევე, ძირითადად."
  
  
  მან დაიწყო ითხოვს ego ვუთხრა მისი ამბავი, როდესაც მან მოისმინა ცეცხლსასროლი ტერიტორიაზე. გამახსენდა, Erika და გერმანული. შემდეგ ის აღმოჩნდა და გაიქცა ქვემოთ დარბაზში.
  
  
  შემდეგ მომენტში, მან უპასუხა, მე. "კარგად ვარ." სანამ მე შეიძლება გადავიდეს წინა ფოიეში, მან მოულოდნელად მოვიდა გარშემო კუთხეში და მოვიდა ჩემთან, ჩაყრის ბელგიის რევოლვერი შევიდა მისი purse.
  
  
  მე ვთხოვე, " რა ჯოჯოხეთი მოხდა?"
  
  
  "Gruber შეხვდა უადგილოა დასრულდება." მისი თვალები აცილებული აფეთქდა.
  
  
  "თუ სროლა მას?" ვთხოვე.
  
  
  "მან დაიწყო mumbling მისი დისლოცირებული ყბის. როდესაც მე ვკითხე, რას ამბობდა, მან დამირეკა ბინძური ებრაელი და ვუთხარი, რომ უნდა ყოფილიყო, სხვებთან ერთად დაინახა, რომელიც გარდაიცვალა Dachau. მათ არ ვფიქრობ, რომ რელიგია უნდა იყოს დაშვებული, რომ ცხოვრობს ამ სამყაროში ადამიანი, როგორიც მას. ამიტომ არის, რომ მისი ego არის გადამწყვეტი, მეორე მსოფლიოს მასშტაბით. მე იმედი მაქვს, რომ ეს თბილი საკმარისი მისთვის არ არსებობს ."
  
  
  და ბოლოს, მწვანე თვალები შეხვდა აფეთქდა გამომწვევად, რაც მე მგონია . მან გაიხსენა, რომ მისი მშობლების ახლობლები დახვრიტეს ნაცისტების მიერ ამ ბუხენვალდის. რატომღაც, მე არ ვფიქრობ, რომ არაფერი ვთქვა, Heinz Gruber-ის თავდაცვის.
  
  
  "მოდის და გაიცანი ბატონი Minourkos", - ვუთხარი მე.
  
  
  შევედით და Erica დაიწყო გვამი იატაკზე. საქართველოს Minurkos იყო პრო წინააღმდეგ მიმდებარე კედლის. იგი წელში, როდესაც მან დაინახა, Erica.
  
  
  "მის Erica Nystrom," ih გააცნო მას. "ისრაელის დაზვერვის".
  
  
  საქართველოს Minurkos ' თვალები ვიწროვდება. მან შემომხედა. "და თქვენ?"
  
  
  "ჩემი სახელია კარტერი. ნიკ კარტერი. მე მუშაობა აშშ-ის მთავრობის იმავე რანგში ქალბატონი Nystrom. ჩვენ აქ მოვიდა უფასო თქვენ და ხელში ადრიან Stavros."
  
  
  საქართველოს Minurkos გააძლიერა მოშორებით კედელზე. "მე ვერ ვხედავ. ისე, ბატონი კარტერი, პირველი, რაც მინდა, როგორც თავისუფალი ადამიანი დაუკავშირდა ხელისუფლებას." Stahl-ის ego ტონი მსგავსი ბიზნეს მაგნატი საუბარი, რომ მისი თანამშრომლები. "მაშინ მე გაუმკლავდეთ ადრიან Stavros ჩემი საკუთარი."
  
  
  "ბატონი Minourkos," მე ვთქვი, ნელა, " თქვენ გაქვთ არანაირი მიზეზი, რომ ამის შესახებ არაფერი ამ ეტაპზე. ყველა ეს შეიძლება დასრულდება მდე არის წითელი ლენტი და გადადება. მე მირჩევნია თქვენ მოდით, სახელური ეს."
  
  
  მან, როგორც ჩანს, გააღიზიანა. "როგორ მე ვიცი, რომ თქვენ hema თქვენ მოვუწოდებთ, საკუთარ თავს?"
  
  
  "თქვენ იცით, რომ ჩვენ რისკის ქვეშ აყენებდა ჩვენი ცხოვრება, რომ თავისუფალი ხარ. ჩვენ დავკარგეთ კაცი ამ dell, " მე ვთქვი, სარკასტულად. "მე ვფიქრობ, რომ ეს მოგვცემს უპირატესობა ეჭვი."
  
  
  Ego-ის სახე იყო შედგენილი მოულოდნელი დაღლილობა. "თქვენ, ალბათ, მარჯვნივ. გთხოვთ აპატიებს მე. მე უკვე ბევრი რამ."
  
  
  "როგორც თქვენთვის აღების Stavros მარტო, ბატონი Minourkos," გავაგრძელე, " რომ საკმაოდ არაპრაქტიკულია. ეს კაცი მთელი არმია."
  
  
  საქართველოს Minurkos დააყენა მისი წარბები და ააფეთქეს მისი კვერთხი, " Okay, okay, ბატონი კარტერი. მე თქვენთან ერთად და ამ გოგონას. მაგრამ თუ ვხედავ, რომ რაღაც მომენტში, რომ თქვენი მეთოდები არ მუშაობს, მე უნდა მიიღოს სიტუაცია ჩემს ხელში."
  
  
  მისი ღიმილი იყო მოკლე. "ხმები, რომ სამართლიანი", - ვუთხარი მე. "თქვენ მიერ გატაცებული Stavros გარშემო ათენში?"
  
  
  Minurkos დაჯდა სწორი მხარდაჭერით სავარძელი, ის მინდა უკვე იჯდა, როდესაც ის მინდა შეიჭრა ოთახში. დაჯდა და მასზე დგას.
  
  
  "თქვენ არ მჯერა, რომ ეს კაცი არის ჭკვიანი," მან დაიწყო ნელ-ნელა. "მე არ მივიჩნევ თავს უდანაშაულო, ბატონი კარტერი, მაგრამ მე შემხვედრია ვინმეს მოსწონს, ადრიან Stavros. მისი იდეა იყო, ააშენოს ფლოტის გარშემო კომპიუტერი აკონტროლებს წყალქვეშა ნავთობის ტანკერების. Stavros შეიტყვეს ეს და სურდა დახმარება ჩემთვის ეს - ან ასე მითხრა.
  
  
  "პირველ რიგში, მე კი არ მინდა, რომ ენახათ, მაგრამ მან გამომგზავნა ელ რამდენიმე ძალიან კარგი იდეები. ბოლოს, მან მიიწვია ego მისი მანსარდით ათენში. ჩვენ ვისაუბრეთ დიდი ხნის განმავლობაში.
  
  
  "ბატონი Minourkos, მახსოვს ის, რაც მან მითხრა:"მე მაქვს იგივე გეგმა, როგორც თქვენ. თუ თქვენ უბრალოდ ნება მომეცით, მე თქვენ უკვდავი ანალები გადაზიდვის ისტორია. იგი ძალიან დამაჯერებელი.
  
  
  "მაგრამ, ბატონი Stavros", - ვუთხარი მე, " არსებობს კომპლექსური საინჟინრო პრობლემა, რომელიც უნდა გადაწყდეს.
  
  
  "მე მაქვს ორი ინჟინრები, ვისაც შეუძლია ამის გაკეთება," მითხრა მან. შთაბეჭდილება, მაშინაც კი, კი, ვნახე, რაღაც იმ კაცის სახე, რაღაც მე არ მომწონს, მაგრამ მე წარმოდგენილი, როგორც ზედმეტი შფოთვა პროექტის შესახებ."
  
  
  ვთხოვე. "მან ინჟინრები, რომ თქვენ?"
  
  
  "აჰ, დიახ. მათ ასევე ჰქონდათ შემოქმედებითი იდეები. ის დარწმუნებული იყო, რომ, შესაძლოა, მათ აქვთ უნარი, რომ ყველა ეს მოხდეს. ეს იყო ამ ეტაპზე, ბატონი კარტერი, რომ იგი სიმშვიდეს მისი დაცვა. მან სთხოვა კერძო შეხვედრა მანსარდით. და მე შევთანხმდით, რომ ეს. მხოლოდ ჩემი პირადი მდივანი და ერთი სხვა თანაშემწე იყო წარმოდგენილი. მან ორი ადამიანი, რომ მას არ უნახავს, მის წინაშე."
  
  
  "როდის მოხდა ეს?" Erica სთხოვა.
  
  
  "ისე, მე არ ეჭვი მის პირველ რიგში," Minurkas განაცხადა, მისი სახე ისეთი ფერმკრთალი, როგორც მან გაიხსენა. "მაშინ, თითქმის გაფრთხილების გარეშე, Stavros სთხოვა, ჩემი თანაშემწეები წასვლა კიდევ ერთი ოთახი. მას მოჰყვა ერთი Stavros ' მამაკაცი. იყო ორი დარტყმები სამსახურიდან გაათავისუფლეს." Minurkas დაეცა ჩუმად.
  
  
  "მან მოკლა ihk აქ?" ვთხოვე.
  
  
  "წყნარად. ჩემი ego minions გუნდი me off ჩემი ფეხები და მომკლა თითქმის წერტილი გონების დაკარგვა. მათ წამიყვანეს, რომ სხვა ოთახში და მე შევხედოთ სისხლიანი ორგანოები. მე არასოდეს დაივიწყებს.
  
  
  "Salaka, ჩემი მდივანი, ცრუობს, საცურაო აუზი, საკუთარი სისხლი. კიდევ ერთი ბიჭი სახე იყო ამოღებული გახსნა. Stavros განაცხადა, რომ მე შეიძლება ველოდოთ იგივე, თუ მე არ ითანამშრომლოს."
  
  
  "რა მოხდა ამის შემდეგ?"
  
  
  "მეორე დღეს, მოიყვანეს ადამიანი, რომელიც ჩანდა, ზუსტად ისევე, როგორც Salaka Madupas. ეს კაცი კი ისაუბრა, როგორიცაა ქაშაყი, და მეორდება ყველა ego ქცევაზე. ეს იყო წარმოუდგენელი, ნამდვილად წარმოუდგენელი. ეს იყო, როგორც საშინელი კოშმარი."
  
  
  "მათ აქვთ პირი, მათ მისცემს თქვენთვის?" Erica სთხოვა.
  
  
  "არა, ეს არ იყო საჭირო. მე იშვიათად მინახავს სამედიცინო დაწესებულებები, გარდა close ბიზნეს პარტნიორები. ონის მათ მოუტანა ხმის ჩამწერი და ითამაშა უკან გარკვეული ჩანაწერები, ჩემი ხმა, რომ მათ ჰქონდათ ჩაწერილი გარეშე ჩემი ცოდნა წინა შეხვედრები. Stavros აღნიშნა იარაღი ჩემი უფროსი და განაცხადა, რომ ის ვერ მომკლან ღიად აქ და არავინ იცის, ძალიან დიდი ხნის განმავლობაში. მაგრამ, მისი თქმით, ego, ეს იქნებოდა ცხოვრობდა, თუ ისინი არ ამოიღეს ძალიან ბევრი უბედურება. სჭირდებოდა ეს, მან განაცხადა, შემდგომი შენიშვნები და წერილების წერა ჩემი საკუთარი სიტყვები და აზრები. და ისინი me on კერძო თვითმფრინავი და წამიყვანეს ეს godforsaken ადგილი."
  
  
  "არ Stavros გეტყვით, რას აპირებს?" Erica სთხოვა, გვაწუხებს.
  
  
  საქართველოს Minurkos იცინოდა მშრალად. "ის იყო ძალიან ღია. მან განაცხადა, რომ ისინი აპირებდნენ დამხობის საბერძნეთის მთავრობის ჩემი სახელით, რომ ისინი დარეკეთ ჩემი მეგობრები ჯარში და სხვა სფეროებში, გამოყენებით პირი, რომელიც განისაზღვრება, როგორც ჩემი მდივანთან სატელეფონო ზარები და პირადი კონტაქტები. . მას შემდეგ, რაც მე კერძო მოქალაქე, არავინ, რომ მას არაჩვეულებრივი, რომ მე არ შეხვდება მათ პირი. და თუ ვინმე ამტკიცებს, შეხვედრა ჩემთვის, ისინი შეიძლება take me to ათენში, და მე უნდა შეხვდეს მათ და ვუთხრა, ზუსტად რა უნდათ.
  
  
  "მაჩვენეს კიდევ ერთი პირი, ვისაც შეეძლო, ზუსტად ყალბი ჩემი ხელმოწერა. ეს კაცი წერდა ამოწმებს, რომ ჩემი სხვადასხვა ანგარიშები და იხარჯება ჩემი ფული სამხედრო გადატრიალების, რომ ისინი დაგეგმვა ორგანიზება."
  
  
  ვთხოვე. "მან გაძლევთ ნებისმიერი დეტალები?"
  
  
  "ბატონი Stavros, ვინ ვარ მე მრცხვენია ვაღიარო, არის ბერძნული წარმოშობის, ლაპარაკობენ თავისუფლად ჩემთვის ეს, როგორც ათენში და აქ. მან განაცხადა, რომ ego გეგმა დაყოფილია სამ ნაწილად. პირველი, ის აპირებს, რომ თავი დაეღწია, მმართველი ხუნტა და ამით იმ ხალხს, ხელისუფლებაში, ვინც გრძნობს, ერთგული ჩემთვის. ისინი გრძნობენ, ეს ერთგულება არა იმიტომ, რომ ისინი მეგობრებს, როგორც საუკეთესო მათ გარშემო არ იქნება, არამედ იმიტომ, რომ Stavros დაჰპირდა მათ, ძალა და დიდება ჩემი სახელით ."
  
  
  "ძალიან ჭკვიანი", - ვუთხარი მე.
  
  
  "მეორე, ego გეგმა ჩაერთვება აიძულა ეს ახალი გენერლები და პოლკოვნიკი, მოითხოვოს, რომ მისი, Nikkor Minurkos, დაინიშნოს პრეზიდენტის სრული ძალაუფლება ხუნტა. Stavros მითითებულია, რომ მე შეიძლება გამოყენებულ იქნას ამ გეგმის ნაწილი, როგორც ჩემი პირადი ცხოვრება იქნებოდა დამოკიდებული. მე ვგულისხმობ, მე არ გამოიყენება, თუ იგი იყო ნათელი, რომ Stavros შეიძლება მერწმუნეთ, რომ გაჩუმება იმაზე, თუ რა იყო სინამდვილეში Della ქუჩა. წინააღმდეგ შემთხვევაში, იგი იპოვეს კიდევ ერთი თვითმარქვია, ამ დროს ჩემს ნაცვლად."
  
  
  "ეს ასევე იმუშავებს," Erica კომენტარი გააკეთა. "ძალიან ცოტა ადამიანი ვიცი, თქვენს წინაშე საკმაოდ კარგად შეამჩნია უმნიშვნელო განსხვავება თქვენი სახის მახასიათებლები და იმ თვითმარქვია."
  
  
  "აბსოლუტურად ფანტასტიკური," Minourkas განაცხადა. "ეს არის დაუჯერებელი, რომ ჩემი სურვილი კონფიდენციალურობის შეუწყო ამ საშინელებათა. ნებისმიერ შემთხვევაში, მესამე ფაზის გეგმის მოუწოდებს constellation ან მე, ან თვითმარქვია, როგორც პრეზიდენტი, საბერძნეთი მოკლე დრო, რომლის განმავლობაში მე დანიშნავს, მისი, როგორც Stavros ' ვიცე-პრეზიდენტი. შემდეგ, მას, როგორც მოქალაქეს, და მისი სახელი რომ თანდათან გახდა ცნობილი, რომ ადამიანები, საბერძნეთი. მაშინ ის იქნებოდა, გმირი გადატრიალების. მაშინ, შემდეგ აცხადებს, ჯანმრთელობის მძიმე მდგომარეობის, ის არ გადადგა სასარგებლოდ Stavros, როგორც პრეზიდენტი."
  
  
  საქართველოს Minurkos დაეცა ჩუმად. "ეს ველური," - ვუთხარი მე. "ის, რაც Stavros ვფიქრობ, რომ ბერძნები დადგება და უყურებს ეს მოხდეს?"
  
  
  "რატომ არა?", - განაცხადა Minurkas, დაღლილი გამოიყურება მისი სახე. "გახსოვთ, რა მოხდა აპრილი, 1967 წელს, როდესაც ხუნტა ჩამოყალიბდა? ეს არ იყო სისხლიანი გადატრიალების, ეს იყო პირველი გადატრიალების. მეფის მთავრობის დამხობის ძალით. ბევრი სტატიები კონსტიტუციის შეწყდა მიერ ხუნტა განკარგულებით. ეს არის პარადოქსული, არ არის ეს, რომ ასეთი პირი, როგორც ჩანს, სწორედ მაშინ, როდესაც კონსტიტუცია აღდგა, და როცა ხუნტა გახდა უფრო ზომიერი და ზარები საერთო არჩევნების შემდეგ წელს. თუ Stavros " გეგმა, რათა ხელში ჩაიგდოს ძალაუფლების გამოსდის, საბერძნეთი შეიძლება გახდეს ტირანია უფრო სრულყოფილი, ვიდრე ჰიტლერი ან სტალინი."
  
  
  Erika ჩანდა Minurkos ჩემთვის. "მაშინ ჩვენ უნდა შეწყვიტოს მას, არ გვაქვს?"
  
  
  საქართველოს Minurkos შეისწავლა Erika-ს სახე ყურადღებით. ჩვენ უნდა გავაკეთოთ ეს!" Fat Greek წამოდგა და მოხდა მისი კვადრატული ნიკაპი. "ეს კაცი არის თუნდაც ჩემი ოჯახის წინააღმდეგ ჩემი სამშობლო. ის brags, რომ ჩემი შვილი-in-სამართლის ზოგადი Vassilis Kriezotou, თვლის, რომ მე ვარ ამ მიწის, და აქვს მხარდაჭერა ego, რადგან ის ფიქრობს, რომ მე მინდა ეს. დიახ, მე დაგეხმარებათ არანაირად არ შემიძლია. რა უნდა გავაკეთოთ პირველ რიგში? "
  
  
  "ჩვენ puffing მოშორებით ათენში", - ვუთხარი მე. "ხმა, სადაც გავჩერდებით Stavros."
  
  
  მეექვსე თავი.
  
  
  ნაკლები ორმოცდარვა საათის განმავლობაში, ჩვენ ჩამოვიდა საბერძნეთის დედაქალაქში. იგი გააფრთხილა შევიდა დამაკავშირებელი ოთახი პატარა სასტუმროში მოუწოდა Odeon 42 Piraeus, ახლოს Omonia მოედანზე. ამინდი იყო სასიამოვნო და მოიყვანა სასიამოვნო რელიეფის საწყისი სითბო.
  
  
  ათენის გაზეთები სავსე იყო კომენტარი სწრაფად იცვლება პოლიტიკური სცენა. იყო ამბები როდეზია, რომ ჩემს სხვა მეგობარს ალექსის Salomos მოკლეს, და ჭორები იყო ავრცელებს. ეს იყო საერთო ცოდნა, რომ მცდელობა ჰქონდა,, უკვე გააკეთა თავისი ცხოვრება, სანამ იგი გაემგზავრა როდეზია. ერთი გაზეთი კერძოდ აცილებული ხსენებას Salomos ' სიკვდილი. იგი ასევე რეგულარულად ქვეყნდება გამომცემელთა დაგმო მმართველი ხუნტა-ის ხელმძღვანელობა, თავდასხმაში ყველაზე ზოგადი ან პოლკოვნიკი თითქმის ყველა საკითხი. Salomos აღნიშნა, რომ ჩემთვის, რომ ამ გამომცემელი იყო არაკეთილსინდისიერი და იყო პირველი მხარდასაჭერად hardline ხუნტა მას შემდეგ, 1967 წლის გადატრიალების.
  
  
  "ეს საკმაოდ აშკარაა, რომ გამომცემელი შეიძინა, ჩემი ფული," Minourkos აღნიშნა, იჯდა გადაკეცვა თავმჯდომარე ჩემს ოთახში მზიანი დღე დღეს ჩამოვიდა. "და შევხედოთ ამ სათაურით კიდევ ერთი გაზეთი: MINURCOS კარგად ჩანს, ხუნტა-ის კომუნისტური გეგმები. ბატონი Stavros იყო ჩართული პროპაგანდისტული მუშაობა."
  
  
  Erika აიღო ჭიქა სქელი ბერძნული ყავა უჯრა, რომ უკვე მოგვიტანა და ვაყენებთ მას Minorkos. მან მიიღო ეს საშინელი სახე. Erica აიღო თასი თავად და დაჯდა ჩემს გვერდით პატარა ტახტი.
  
  
  "მე იმედი მაქვს, რომ არავინ უნახავს თქვენ ამჟამად, "Minurkosu უთხრა," განსაკუთრებით არ Odin-ის ego-smacking ადამიანი. თქვენს ცხოვრებაში არ იქნება ღირს drachma თუ Stavros knew you were here ათენში."
  
  
  "ის, ნახავთ, როგორც კი კონტაქტები Parakatu," Minurkos უარყოფს მედიით გავრცელებულ ინფორმაციას, ჩემთვის.
  
  
  "დიახ, მაგრამ ეს არ შეიძლება იყოს რამდენიმე დღის განმავლობაში, თუ ჩვენ გაუმართლა. და კიდევ მაშინ, ის არ ვიცი, რომ რაღაც არასწორია გარეშე გაგზავნის ვინმე მეტი Rio. რომ ვინმე უნდა იყოს ego დაქვემდებარებაში, რადგან Ubeda მკვდარია . "
  
  
  "რას ვაკეთებთ, პირველ რიგში, ნიკა?", - ჰკითხა Erica. "ჩვენ არ შეგვიძლია უბრალოდ storm აგარაკი, აგარაკი, როგორც ჩვენ არ პლანტაცია. ეს იქნება ძალიან კარგად არის დაცული."
  
  
  "მე ვერ ვუწოდებ, კოტეჯი," ვარაუდობს, Minurkos, " ვხედავთ, თუ როგორ გაუმკლავდეს საქმე აუტსაიდერი. მაგრამ ისინი აღიარებენ, ჩემი ხმა."
  
  
  მან გადასცა Em ხელსახოცი და უჯრა. "ამაღლება ტონი თქვენი ხმა და საუბარი მეშვეობით. ვუთხრა, რომ თქვენ გვინდა, რომ გაიგო, რომ თავს. როდესაც ისინი შემცირება, სთხოვეთ თქვენს მისაღებში, Salaka Madupas. ვუთხრა, რომ თქვენ ხართ რედაქტორი გაზეთის გარშემო Thessaloniki და გსურთ მიიღოთ განცხადება იმის შესახებ, Nikkor Minourkos " პოლიტიკური ამბიციები."
  
  
  საქართველოს Minurkos გამიღიმა ჩემი გეგმა, მაშინ მოუწოდა უკან. იგი დაფარული მისი პირით ხელსახოცი და ცდილობდა, შეცვალოს მისი ხმა. მომენტი შემდეგ, ლაპარაკი იყო, რომ ვინმე მანსარდით. მან სთხოვა Nickor Minurkos და შემდეგ მოისმინა ih-ს ამართლებს. მან სთხოვა, რომ საუბარი Madupas. იყო ბევრი უფრო მოლაპარაკებები, და მან განაცხადა,. შემდეგ მან ისაუბრა, რომ ადამიანი, რომელიც განისაზღვრება, როგორც Madoupas, არის ათენის მსახიობი, რომლის ნამდვილი სახელი, Stavros Minourkos განაცხადა, იყო Yanis Zanni. Minourkos დასმული შეკითხვები თავი და დაელოდა მარტივი პასუხი, და შემდეგ სთხოვა, თუ იგი შეიძლება შეიქმნას თარიღი პირადი ინტერვიუ ბატონი Minourkos. Emu უარი განაცხადა, და საუბარი იყო. ის გამოფინეს და შევხედე ჩვენთვის.
  
  
  "ეს არის, როგორც ცუდი სიზმარი", - განაცხადა მან," როგორც მე ვარ, რეალურად მანსარდით და Madupas არის პასუხობდა, რომ ტელეფონი ჩემთვის, ისევე, როგორც ის ყოველთვის აკეთებს. მათ იციან, რომ ჩემი ჩვევები კარგად. და Zanni ხმა არის ზუსტად იგივე, როგორც, რომ ჩემი მკვდარი მეგობარს Salaka."
  
  
  "ვინ უპასუხა, ტელეფონი, პირველად?" ვთხოვე.
  
  
  "ზოგიერთი ახალგაზრდა კაცი. ის არ იყო ბერძნული. ალბათ Odin გარშემო Stavros ' მებრძოლები."
  
  
  "როგორც ჩანს, ისინი კარგად ჩამოყალიბებული," Erica განაცხადა.
  
  
  "დიახ, ეს არის," მე შეთანხმდნენ. "მას შემდეგ, რაც ყველა ათენის ფიქრობს, რომ ეს Nikkor Minourkos არსებობს ამ მანსარდით, ეს არის სერიოზული სიტუაცია. Stavros, შესაძლოა, კიდევ აქვს პოლიციის დაცვა არ არსებობს. ან გარშემო ego ჯარისკაცები მზარდი კერძო არმია."
  
  
  "თუ მე უბრალოდ წასვლა პოლიციის ან ხუნტა თავად და ვუთხრა მათ, თუ რა მოხდა," Minurk განაცხადა, " ისინი უნდა მერწმუნეთ. მაშინაც კი, თუ ისინი თვლიან, რომ მე უცებ დაკარგა ჩემი აზრით, ისინი უნდა შეამოწმოს, ჩემი ამბავი. მაშინ ისინი უნდა გაირკვეს, რა მოხდა."
  
  
  "ეს შეიძლება საშიში იყოს," Erica განაცხადა.
  
  
  "ის უფლება," მე შეთანხმდნენ. "ამ ეტაპზე, ჩვენ არ ვიცით, რამდენი მეგობარი Stavros გააკეთა საკუთარი სახელი. ნებისმიერ შემთხვევაში, თუ ჩვენ მხოლოდ იმისათვის, რომ ეს ღია, ჩვენ აიძულებს Stavros, რათა ნაბიჯი - შესაძლოა დიდი ერთი. ის შეიძლება უბრალოდ გადაწყვიტოს, უნდა გაიყვანოს off გადატრიალების გარეშე თქვენი სახელი იგი. მას აქვს სამხედრო გუნდი მზად არის, და მის გარშემო ძალიან ბევრი ამბიციური warlords, ვისაც არ აინტერესებს, ვინ არის უკან takeover. და მაშინაც კი, თუ ის ცდილობს, shaggy და ვერ, სისხლი იქნება დაღვრილი. ბევრი sl. არა, ბატონო Minourkos. ჩვენ ვაპირებთ, რომ შემოგეპაროთ up შესახებ Stavros. ჩემს ქვეყანაში, ეს არის 1st აპარატი, რომელიც ჩვენ მოვუწოდებთ საბრძოლო მოქმედებებში. Erika დაევალა შეასრულოს Stavros, და ამიტომ მისი მოკვლა. თუ ჩვენი რაიონი რუსეთის გამოსდის, ეს არის ზუსტად ის, თუ რა მოხდება ეს. თუ ეს ვერ მოხერხდა, ხელისუფლება იქნება ბევრად უფრო ცივილიზებული მას. და ღმერთი დაგეხმარებათ, თუ მათ არ შეუძლიათ გაჩერება ego დრო ."
  
  
  "ყველა უფლება, ბატონი კარტერი", - განაცხადა Minurkos. "მე ადგილას თავს თქვენი შეუძლია ხელში. როგორ უნდა შემოგეპაროთ up შესახებ ბატონი Stavros?"
  
  
  მე გამიღიმა Erica, და მან მიპასუხა. "მე ვფიქრობ, რომ თქვენ ახსენეთ, რომ Stavros ტრაბახობდა შესახებ გამოყენებით ერთი თქვენი ნათესავები' software, რომ თქვენთან შეხვედრა, Amed Krizota, არმიის გენერალი? "
  
  
  "დიახ," - განაცხადა Minurkos. "მე უნდა ვთქვა, ის არ არის ძლიერი პიროვნება. მან ცოლად ჩემი უმცროსი და, სანამ მას მდიდარი, და მათ აქვთ დიდი ქორწინება. მაგრამ ვასილის არ დარჩა ჯარში ქვედა რანგის, თუ არა ჩემი კავშირები. ის გრძნობს ჩაფლული ჩემთვის, კანონიერად ასე რომ, რაც მან ცხოვრებაში. ასე რომ, მისთვის ეს იქნება estestvenno დათანხმდეს რაიმე გეგმა, რომ მისი შემოთავაზებული.
  
  
  "სტავროს აღმოაჩინა ეს. ის არის კარგი კაცი, ბატონი კარტერი, კაცი, ვინც არ უნდა იყოს მიღებული, მსუბუქად. მას უნდა ჰქონდეს გარკვეული სახის ჩაწერა ითამაშოთ Vasilisa სატელეფონო, და მაშინ გაუგზავნა კაცი უქმნიან როგორც Salaka Madupas, ჩემი მდივანი. მატყუარა უნდა გაარკვია, Vasilisa, რომ მე იმედი მას.
  
  
  "იცით, როგორ Stavros შეიძლება არ გამოიყენება საქართველოს ზოგადი?"
  
  
  "მან მიანიშნა, რომ ვასილის იქნება დასმული ორგანიზება და მომზადება საიდუმლო რაზმის ჯარისკაცების და დაარწმუნოს სხვა სამხედრო პერსონალის გაწევრიანება ნაკვეთი."
  
  
  დიახ, ვფიქრობდი. "ძალიან ფრთხილად. თუ არა თქვენი ძმა-in-სამართლის ცხოვრობენ აქ ათენში?"
  
  
  "ის აქ ცხოვრობს," Minourkos განაცხადა. "მისადგომებთან ქალაქის ჩრდილოეთით."
  
  
  მე ვთხოვე. "თქვენ მიიღოს გვაძლევს მას?"
  
  
  "მე ვიქნები ბედნიერი, რომ," საქართველოს Minurkos უპასუხა.
  
  
  მე დაურეკა ტაქსი, და ადრეულ საღამოს ჩვენ მივედით ზოგადი Kriezotu რეზიდენცია. იგი იძულებული Minurkosa დააყენოს ქუდი რომ არ დაფაროს ზოგიერთი მათი ეგო, სანამ ჩვენ იქ. ზოგადი სახლი იყო პატარა სასახლე affluent გარეუბანში ათენში, ლიკვიდაცია ხრეშის გზა, რასაც სახლი. ის იყო დიდი შთაბეჭდილება მოახდინა, თუ რა Minurkos შეეძლო საშუალო პირი.
  
  
  როდესაც ზოგადი შეხვდა ჩვენს კართან, Minurkos აიღო თავისი ქუდი. Krizotu უბრალოდ ვუყურე, ძალიან დიდი ხნის განმავლობაში. ამის შემდეგ იგი გავრცელდა მისი იარაღის ფართო მოიცავს Minurkos.
  
  
  "Nikkor!" მან თქვა, რაც Minurk თბილი მოვეფერო. ის იყო მაღალი, რუხი-haired კაცი კეთილი, de Gaulle-როგორც სახე და ნაზი თვალები. ის იყო გამოწყობილი ყავისფერი ფორმა ლენტები მხრებზე და ლენტები ჩამოინგრა წინ.
  
  
  "Agnia mera sas, ვასილის," Minurk განაცხადა, თბილად, დაბრუნების მოვეფერო. "Sigha, sigha. ეს ყველა უფლება."
  
  
  "ეს კარგია, აქ," ვასილის განაცხადა. "კარგით. კარგით." Ego ჟესტი მოიცვა us ყველა.
  
  
  შევედით დიდ დარბაზში სპირალური კიბეები უკან და urns დეკორატიული კედლები. ზოგადი მაშინ მიგვიყვანა შევიდა მუხის ხით მოპირკეთებული ბიბლიოთეკა, სქელი carpeting და უამრავი რბილი ტყავის სავარძლები. ჩვენ ყველა playing ამ თამაშში, და ზოგადად სთხოვა, თუ ჩვენ გვინდა, სასმელი, მაგრამ ჩვენ უარი განაცხადა. საქართველოს Minurkos გამაცნო და Erica მხოლოდ ჩვენი გვარი.
  
  
  "ეს არის დიდი შოკი, Nikkor," Kriezotu განაცხადა. "მე მინდა, ანა უნდა იყოს აქ. ის გამოჩენის მისი ბიძაშვილი in Piraeus."
  
  
  "ალბათ, სჯობს, ამ გზით, ვასილის", - განაცხადა Minourkos.
  
  
  "არ Dhen katalave," Kriezotu განაცხადა. "თქვენ ყველა უფლება? თქვენ ფერმკრთალი სახე."
  
  
  "კარგად ვარ," იმ Minurkos უპასუხა. "დიდი მადლობა ამ ხალხს."
  
  
  ზოგადი შევხედე ჩვენთვის. "Nikkor, ეს ყველაფერი ისე, უცნაურია. თქვენ უარი ვხედავ, ჩემთვის, როცა დაიწყო შენია... შემიძლია საუბარი იგი თავისუფლად?"
  
  
  "დიახ, სუსტად", - განაცხადა Minurkos.
  
  
  "ისე, მე არ აცნობიერებენ, რომ თქვენ დახმარებას ითხოვენ ასეთი მნიშვნელოვანი მისია გარეშე პირისპირ შეხვედრა. მართალი გითხრათ, მე ძალიან დაარღვიოს ყველა ამ. მე არ ვარ დარწმუნებული, თუ ეს იყო შესაფერისი..."
  
  
  საქართველოს Minurkos დაასრულა წინადადება. "გადატრიალების?"
  
  
  Crisotu ჩანდა უკან ჩვენზე. "ისე, კი." ის მოხრის მისი დიდი სახსრების. "მე მაქვს მოცემული მითითებები ადამიანი, სპეციალურ ბანაკებში Delphi და Mykonos, და მე დარწმუნებული ვარ, Adelmo და სხვები, რომ თქვენი ახალი საქმე არის სამართლიანი, მაგრამ..."
  
  
  "მაგრამ თქვენ არ გჯერათ, იგი საკუთარ თავს?"
  
  
  Minurkos სთხოვა, იმედია.
  
  
  Crisotu შეამცირა მისი ხელმძღვანელი. "ჩემთვის sinhori te, Nikkor", - განაცხადა მან. "მე ვწუხვარ, მაგრამ მე არ ვფიქრობ, რომ საბერძნეთი სჭირდება, კიდევ ერთი გადატრიალება. მისი კეთდება, რას სთხოვა, მაგრამ მისი ნომერი, გაიგო, რომ თქვენ ამის შესახებ ყველა, კაცი კაცი, თავიდანვე, ბევრი წლის წინ."
  
  
  "არ ინერვიულოთ, ვასილის," Minurk განაცხადა soothingly. "მე არ მინდა, გადატრიალების."
  
  
  მეორედ მოკლე დროში, Krizotu სახე აჩვენა, შოკი. განაცხადა მან. "თქვენ არ შეიცვალა თქვენი აზრით?"
  
  
  "ვასილის, მე უნდა ახსნას რაღაც, რომ თქვენ და მე მინდა თქვენ უნდა მოუსმინოს ყურადღებით", - განაცხადა Minurkos.
  
  
  Krizotu leaned უკან დიდი სავარძელი და მოისმინა, როგორც Minurkos განუცხადა Em მთელი ამბავი. Krizotu არ შეუშალა მას, მიუხედავად იმისა, რომ რამდენჯერმე მისი დიდი სახე აჩვენა, ურწმუნოება. როდესაც Minurkos დასრულდა, Krizotu უბრალოდ იჯდა იქ და ნელა გააქნია. მან მიაღწია თავის ჯიბეში, გაყვანილია მისი ჯაგრისები, და დაიწყო გაშვებული მისი თითების მეტი ih დასამშვიდებლად თავს.
  
  
  "დაუჯერებელია!" მან საბოლოოდ განაცხადა.
  
  
  "მაგრამ ეს სიმართლეა," Minourkos განაცხადა.
  
  
  "ზოგადად, ჩვენ აქ ვართ, რათა შეწყდეს ეს კაცი სამუდამოდ, და ჩვენ გვჭირდება თქვენი დახმარება. მხოლოდ თქვენ შეგიძლიათ მოგვცეს ბოლო წუთს შიგნით შესახებ ინფორმაცია Stavros", - ვუთხარი მე.
  
  
  Krizotu საბოლოოდ დაიბრუნა მისი composure. "რა თქმა უნდა," ის დათანხმდა. "მე ყველაფერს გავაკეთებ. მე ასე მოხარული ვარ, Nikkor არ არის უკან ეს!
  
  
  "არ არის ნაცხის კამპანია მიმდინარეობს, რომლის ერთ-ერთ გაზეთში, რომელთა წინააღმდეგ არის მიმართული პოლკოვნიკი Anatol Kotsikas. ყოფილა შემოთავაზება, რომ Kotsikas არის მოღალატე და დავალიანება მისი ერთგულება მოსკოვში. ეს არ არის ჭეშმარიტი. Kotsikas არის ლიბერალური, მაგრამ ის არ არის კომუნისტური.
  
  
  ის არის მამოძრავებელი ძალა უკან ბოლოდროინდელი პოლიტიკური რეფორმები და სპონსორი მომავალი გენერალური არჩევნები."
  
  
  "ვინმე სხვას?" ვთხოვე.
  
  
  Crisotu ამოიოხრა. თავდასხმები ასევე მიზანმიმართული ადამიანები, რომლებიც, როგორც წესი, ხმის მიცემის Kotsikas - პოლკოვნიკი Plotarchu და Glavani. სინამდვილეში კი, ადამიანი, რომელსაც პრეტენზია, რომ იყოს თქვენი მდივანი, Nickor, ცოტა ხნის წინ ჩემთან მოვიდა ინფორმაცია, რომ სამივე ადამიანი მთელს ეს ხალხი უნდა მოკლა."
  
  
  Erica და მე მზერა გაცვალეს. Stavros მითითებული მისი გეგმები.
  
  
  "თქვენ იცით, რამე კონკრეტული?" Crisota სთხოვა.
  
  
  "ისე, ცოტა. მთხოვეს, რომ მოაწყოს შეხვედრა ამ სამი მამაკაცი და თქვენ, Nikkor. მაგრამ მაშინ კაცი იგი ფიქრობდა, რომ თქვენი მდივანი მოუწოდა. მან განაცხადა, რომ ისინი იყვნენ მქონე შეხვედრა მანსარდით. მე ვფიქრობ, რომ არის. ამ შეხვედრაზე, მცდელობა გაკეთდება სიცოცხლე სამი პოლკოვნიკი ."
  
  
  "ჩვენ გვჭირდება, რათა გაირკვეს, თუ რა Stavros აქვს დაგეგმილი და როდესაც," - ვუთხარი მე.
  
  
  "დიახ," Krizotu შეთანხმდნენ. "მე აბსოლუტურად უიმედო შესახებ. მე არ მჯერა, თქვენ მინდოდა ამის გაკეთება."
  
  
  "ყველაფერი კარგად იქნება," Minourkos დავრწმუნდი, ego.
  
  
  მისი სასტუმრო ვეთანხმები მას. აღმოჩნდა, რომ Stavros იყო ზღვარზეა სისხლიანი გადატრიალების, და ჩვენ უნდა შეწყვიტოს მას ადრე მოხდა. "მოვუწოდებთ ხუნტა ლიდერი Kotsikas და ცდილობენ გაარკვიონ, თუ Stavros' ადამიანი, მას დაუკავშირდა", - განუცხადა Kriezot. "არ აღვნიშნო, მკვლელობების, უბრალოდ არ არის."
  
  
  "ძალიან კარგი," Krizotu უპასუხა. "Kotsikas ვერ გაიგო, რომ მე. მე აუცილებლად სცადეთ."
  
  
  "და თქვენ, ბატონო Minurkos," მე ვუთხარი, " ასევე შეუძლია დაეხმაროს. თქვენ შეგიძლიათ დაგვიკავშირდეთ ლიდერები ორი ბაზები, სადაც Stavros " სამხედრო ჯგუფები, რომლებიც მდებარეობს. ეჭვი მაქვს, რომ თუ ათენელებს აპირებს გამოიწვიოს Stavros რომელიმე უბედურება, როდესაც ეს მკვლელობა უნდა მოხდეს, Stavros შეეცდება მიიღოს ამ სპეცდანიშნულების ათენში ძალიან სწრაფად ნიუსი რაიმე რეაქცია. მისი თხოვნა იქნება თქვენთვის ვუთხრა მეთაურები ამ ბანაკებში იქ დარჩენა და გადაადგილება არ ih ჯარი, თუ ისინი არ მიიღებთ შეტყობინებას პირადად თქვენ."
  
  
  "ძალიან კარგი, ბატონი კარტერი," საქართველოს Minurkos შეთანხმდნენ.
  
  
  "ეს არის საკმაოდ ნათელი, რომ Stavros არ შეუძლია უბრალოდ კლავს ამ ხალხს გარკვეული ხრიკების გარეშე." მისი, შევხედე ბათილად. "თქვენ ფიქრობთ, ის შეიძლება შეეცადონ ეს ყველაფერი, როგორც ავარიის ან საქმიანობის ზოგიერთი რადიკალური პოლიტიკური ჯგუფი?"
  
  
  Crisotu დააყენა მისი graying წარბები. "ან, რომ, ბატონი კარტერი, ან ის შეეცდება, იმისათვის, რომ ტალახში ih სახით პროპაგანდა მიმდინარეობს ცნობილი, სანამ მკვლელობის ih, ისე, რომ ისინი დაკარგავენ მოწონება ხალხს".
  
  
  მეშვიდე თავი.
  
  
  სამი ჩვენგანი წავიდა დაბრუნება სასტუმროში. საქართველოს Minurkos სურდა დარჩენილიყო Kriezotu, მაგრამ მეშინოდა, ეს იქნება ძალიან სახიფათო. თუ Stavros არ ენდობა Kriezot რაიმე მიზეზის გამო, მას შეუძლია დაარღვიოს შევიდა გენერალური დაკავშირებით გაფრთხილების გარეშე. მას არ სურს მას, რომ იპოვოს Minurkos იქ თუ მან.
  
  
  ჩვენ გაგზავნილი edu რომ Minurkos ' ოთახი, და შემდეგ ერიკა და წავედი მის ოთახში. ჩვენ მალე დაიწყო განხილვა Stavros ' გეგმები.
  
  
  "მე უბრალოდ ვერ იჯდეს აქ და დაველოდოთ რა Stavros აქვს გონება ხუნტა ლიდერები", - ვუთხარი მე, როგორც ჩვენ იჯდა პატარა bahar და sipped კონიაკი Erica უბრძანა.
  
  
  Erica გადავიდა მოპირდაპირე ჩემთვის. მან მაკოცა ნაზად cheek. "თქვენ არ შეგიძლიათ უბრალოდ შესვენება შევიდა აგარაკი, როგორც თქვენ თქვით თავს," მან კომენტარი გააკეთა. მისი გრძელი თმა glistened წელს dim ფონზე.
  
  
  "არა," მე ვთქვი, აყენებს ჩემი მხრივ, მისი hips. აღმოჩნდა, რომ მისი, და ჩვენ kissed. "მაგრამ მე შემიძლია წასვლა მანსარდით და ცდილობენ მიიღონ. იქნებ მე შეიძლება შევხედოთ ih თავდაცვის."
  
  
  აკოცა ჩემი cheek და კისრის, და ნათელი chill, სასიამოვნო, გაიქცა მეტი ჩემი კანის.
  
  
  "როგორ უნდა გავაკეთოთ ეს?" მან სთხოვა hoarse ხმა, რაც თავის მხრივ დაიწყო unbutton ჩემი პერანგი.
  
  
  "ჩვენ არ გავაკეთებთ ამ ერთად," Sl შესწორებული მისი. მხრივ, იყო ძალიან გადატანის. "მე იქ მარტო, ზოგიერთ ruse."
  
  
  გრძელი თეთრი ბარძაყის slid მთელს ჩემს მუხლებზე და მისი კაბა იყო, გამოყვანილია გამოსავლენად მდიდარი მრუდი მისი ხელებისათვის. მისი hips გადავიდა ახლოსაა ჩემთან. "მაგრამ მე მინდა, რომ-წავიდეთ ერთად თქვენ."
  
  
  თბილი ტუჩები ჩანდა, ისევ აფეთქდა. მისი ენა slid ნაზად მეტი ჩემი პირით, შეისწავლოს და ეძებს. მისი მარჯვენა ხელი გადავიდა, რამდენიმე ფეხები ქვედა და აღმოჩნდა, რა იყო შემდეგი, და იგი ვერ ვფიქრობ, ადრიან Stavros აღარ.
  
  
  "მე ვაპირებ, მარტო," მე ჩურჩულით. "ხვალ."
  
  
  მისი ჩასვლა მისი კაბა და ხემიანი მისი breasts. გლუვი მოსახვევებში იყო რბილი, მაგრამ ფირმა, დაჭერით ერთად წინააღმდეგ ჩემი შეხება.
  
  
  "Okay, თაფლი," Erica სუნთქვა, ჩემი ყური.
  
  
  "ყველა უფლება", - განუცხადა მან მისი რბილად. "აღარ არგუმენტები."
  
  
  "შემიძლია ფსონის სთხოვს, თქვენ?" მან განაცხადა, დაჭერით მისი ტუჩები ჩემია.
  
  
  ეს იყო ხანგრძლივი კოცნა, და Erica მზად იყო. როდესაც ეს დასრულდა, ის გააშიშვლეს ჩემთვის. მე აიღო, და იგი ადგა და დადიოდა მეტი დიდი ორადგილიანი საწოლი მთელი ოთახი. აფრინდა, მისი კაბა, მაშინ მისი ლიფი და pink bikini bottoms. იგი კარგად ასახავდა და ლამაზი. ყველა მრუდი მისი სხეული იყო უზადო. მან ესროლა თავად რბილი საწოლი და ქმნის იქ მელოდება. მე არ დააყენა ეს off. ერთ მომენტში, მე შემდეგი მისი საწოლი, მიაღწია out, grabbing და ეხება სხეულის შეგრძნება, ის დნება ჩემთვის.
  
  
  ეს იყო ვნება, ჩაშენებული როგორც ჩვენთვის.
  
  
  "ეჰ, ნიკა," - განაცხადა მან, ეხება ჩემთან, მისი სუნთქვა ragged.
  
  
  ჩემს ხელში აღმოჩნდა, რომ ეს უხეშად, და ის გადავიდა მას. მას შემდეგ, რამდენიმე წამი, ლამაზი ხმები ისმოდა გარშემო Nah. იგი გახდა clawed, გაბრაზებული, პრიმიტიული ქალს, კარგავს ყველა კონტროლი, როგორც იგი ცდილობდა, რომ მიიღოს კმაყოფილების ღრმა ფარგლებში მისი.
  
  
  მოგვიანებით, როდესაც Erica დაეცა ეძინა, მისი ადგა მისი ნაგვის შეიძლება და მშვიდად წავიდა თავის ოთახში. მას არ ვიღვიძებ.
  
  
  დილით დავტოვე, Erika და Minurkos მისი სასტუმროში და ხელმძღვანელობდა Apollo შენობა. მან მიიღო მისი უნიფორმა ადგილობრივი ფანჯარა დასუფთავების ეკიპაჟი, რომელიც რეგულარულად მუშაობდა შენობა იყო და უშვებენ მანსარდით აკეთებს. Minourkos დამეხმარა უღელტეხილზე, და მან ასევე გაშავებული მისი თმის სასტუმროში და განთავსდება მუქი ულვაში, რათა მას სახე ბერძნული. იგი ატყუებდა დაცვის გარეთ ფორმიანი შენობა თანამშრომელი, განაცხადა, რომ Madupas უბრძანა მანსარდით windows გაიწმინდება.
  
  
  ის კი ვერ მოხვდნენ სპეციალური ლიფტი, სანამ ის მას გაეცნო. ლიფტი ოპერატორი იყო, ცხადია, მხოლოდ ერთი, გარშემო Stavros ' მამაკაცი. იქ იყო იარაღი, მისი ლურჯი ფორმა. ის eyed მე და ჩემი თაიგულების საეჭვოდ როგორც ჩვენ დადიოდა მანსარდით. არა სხვა ლიფტი წავიდა იქ, და შესაბამისად Minourkos, ვებ კიბის წამყვანი ზემოდან სართული გადაკეტილი იყო და იცავდნენ.
  
  
  შემდეგ ფეხით გარშემო ლიფტი, ის აღმოჩნდა swanky დერეფანი, რომელიც გაიქცა საწყისი წინა უკანა კორპუსში. Nen ჰქონდა სქელი carpeting, ყვავილების ქოთნები, და ლამაზი ჭაღები ჩამოკიდებული მაღალი ჭერი. ორი დაცვის ისხდნენ მაგიდასთან ახლოს შესასვლელში მანსარდით. ისინი Stavros მიერ დაქირავებული thugs, ნაწილი მისი პირადი ჯარი. საქართველოს Minurkos ' საკუთარი უსაფრთხოების დაცვით, რომლებიც რამდენიმე ნომერი, უნდა სამსახურიდან გაათავისუფლეს მას შემდეგ, რაც აღების მეტი ძალა მანსარდით.
  
  
  Odin, გარშემორტყმული ორი მამაკაცი, გრძელია ერთი, დამხვდა შუა დერეფანში. ის არ იყო მეგობრული ყველა.
  
  
  მან მოითხოვა ახსნა-განმარტება. "რას აკეთებ აქ?"
  
  
  მე მიუგო: ჩემი საუკეთესო ბერძნული. "არ არის ჩემი საქმე აშკარა?" ვთხოვე. "მე მოვედი სარეცხი ფანჯრები."
  
  
  "ვინ გაგზავნილი თქვენ?"
  
  
  მან აღნიშნა, რომ ტანსაცმელს patch ერთიანი რომ წავიკითხე სახელი პატარა ფანჯარა დასუფთავების კომპანია.
  
  
  "კი მაგრამ, თქვენს დამსაქმებელს აქვს რაიმე ბრძანებებს მანსარდით?"
  
  
  "თუ ისინი არ ჰქონდა, აქ არ ვიქნებოდი", - ვუთხარი მე. მე შანსი მისი. "მე გავიგე, Madup სახელი აღნიშნული."
  
  
  სხვა კაცი მოიღუშა პირქუშად უკნიდან მისი თავმჯდომარე. ჰქონდა, ქერა თმა და ძალიან მკაცრი სახე, და მან გადაწყვიტა, რომ ის იყო ერთ-ერთი მამაკაცი Stavros მოიყვანა მასთან ერთად მთელი ბრაზილია. როგორც მან შეისწავლა ჩემი სახე, მან იგრძნო, რომ მას ვერ ვხედავ, ჩემთვის მეშვეობით ჩემი შენიღბვას.
  
  
  "Hmm," კაცი, ჩემს გვერდით grumbled. "Turn გარშემო moan და ამით თქვენი ხელები nah."
  
  
  მე გვაინტერესებდა, როგორ ფრთხილად, ისინი, მათი იარაღი. მან მიატოვა Wilhelmina სასტუმროში, ამოღებულ უგო ის ქართველები, მისი მკლავი, და მიბმული Ego შიგნით მისი მარჯვენა ტერფის. მისი რჩევა არ არის, რომ enter the lion ' s den გარეშე სათანადო დაცვა. მე აღმოჩნდა გაიმართა და ჩემი სუნთქვა, როგორც მკვლელი ჩხრეკა ჩემთვის დიდი ოსტატობით. მას შემდეგ, რაც შეისწავლა, ჩემი ტორსი და იარაღის, ის ნელ-ნელა შეამცირა ჩემი მარცხენა ფეხი ჩემს მუხლზე. ამის შემდეგ იგი გადავიდა ქვემოთ ჩემი მარჯვენა ბარძაყის მიმართ დანა. იგი იდგა თითოეული ტომის და გავიდა ქვემოთ იგი. ჩემი ცხოვრება შემცირდა. მან შეწყვიტა შესახებ დუიმიანი სახელური stiletto.
  
  
  "ყველა უფლება", - განაცხადა მან. "ჩართოთ გარშემო და ნება მომეცით, თქვენი დოკუმენტები."
  
  
  იგი გადმოათრიეს ყალბი ბარათი, და მან შეისწავლა ეს ყურადღებით. არ ვამბობ არაფერს, მან განყოფილებიდან მეორეში მათემატიკის კლასი და აჩვენა, რომ ეს em. კაცი, ბოლოს და ბოლოს თავი დაუქნია, და მაღალი, მუქი კაცი დაბრუნდა, გადასცა ბარათი უკან, და ჩანდა შევიდა თაიგულების.
  
  
  კარგი. ის თქვენ შიგნით."
  
  
  "დიდი მადლობა", - ვუთხარი მე მორჩილად.
  
  
  მეორე კაცი ადგა უკნიდან მისი თავმჯდომარე და სწავლობდა მე ყურადღებით, როგორც მისი emu დადიოდა მიმართ ჩემთვის. იგი იწყებს გრძნობს, რომ მიღების ფორტ ნოქსი იქნება ადვილი და ნაკლებად რთული. მან გახსნა კარი და შევიდა, მანსარდით უსწრებს მას.
  
  
  მე საბოლოოდ შიგნით ციხე. ეს იყო საშინელი განცდა, იმის გათვალისწინებით, ჩემი დაუცველობის, თუ ისინი აღმოჩნდა ჩემთვის. შანსი არის, თუ ეს მოხდება, I ' ll never walk შენობის გარშემო ცოცხალი. და გზა Stavros მოკლეს spy შეიძლება არ იყოს ყველაზე სასიამოვნო გზა, იღუპება.
  
  
  შევედით, ფართო მისაღები ოთახი. ეს იყო, უბრალოდ, მდიდრული. მდიდარი carpeting საერთო ორ სართულზე საწყისი სართული, მაღალი ჭერი იყო მოხატული ფრესკები ამსახველი სცენები ძველ საბერძნეთში. შორს ბოლოს ოთახი იყო, მინის კედლის ხედი ქალაქზე, გახსნის გადატანა პატარა აივნით მეშვეობით მოცურების მინის კარი. აქ მან დაიწყო თავისი მუშაობა. ის აღმოჩნდა გარშემო და დაინახა, ძვირადღირებული ავეჯით, ძირითადად ანტიკური, მთელი ოთახი. მათი ხის urns ისვენებდა gracefully შესახებ გაპრიალებული მაგიდები.
  
  
  მისი უფლება, რომლის ნახევრად ღია კარი, მან დაინახა, სხვა ოთახში მერხები და კაბინეტი, რომელიც Stavros ჰქონდა, როგორც ჩანს, გარდაიქმნება შესწავლა. ჩემი მარცხენა იყო დერეფანი ოთახი, სავარაუდოდ, საძინებელი და საცხოვრებელი კვარტლები.
  
  
  "დავიწყებ დიდი ფანჯრები აქ", - ვუთხარი მე.
  
  
  "დაველოდოთ აქ," კაცი, რომელმაც ბადრაგირება ჩემთვის შეუკვეთა.
  
  
  მისი shoulders hunched. "რა თქმა უნდა."
  
  
  ის შევიდა და გაუჩინარდა მომენტში. ის გადავიდა უფლება, მიიღოს უკეთესი ხედი ინტერიერი ოთახი. რამდენიმე ადამიანი, მუქი ლუქსი იყო მოძრაობდნენ, და ვინმე იყო, ტელეფონზე საუბრობდა. ეს იყო კომუნიკაციების ცენტრი. იქ უნდა ყოფილიყო ნახევარი რამდენიმე ათეული ადამიანი, ამ ოთახში. ხოლო მე ელოდება, ორი სხვა მამაკაცი მოვიდა ქვემოთ დარბაზში დიდ ოთახში, სადაც მე ვიყავი, შემომხედა, და ასევე შევიდნენ ოფისში. Stavros ჰქონდა ბევრი ადამიანი აქ - შესაძლოა, ათეული ან მეტი, ნებისმიერ დროს. და იყო პატარა ეჭვი, რომ ყველაზე ხალხი მათ გარშემო განხორციელებული იარაღი და იცოდა, თუ როგორ უნდა გამოიყენოთ ისინი.
  
  
  რამდენიმე წუთის შემდეგ, - კაცი, რომელმაც აჩვენა, me out გაჩნდა და ჩუმად დაბრუნდა დერეფანში. მას მოჰყვა მეშვეობით ოფისი კიდევ ერთი კაცი, ვინც ატარებდა მისი თმა გრძელი და ჩანდა, რადიკალური სტუდენტი, რომელიც ჰქონდა outgrown მისი ტანსაცმელი და თმის ვარცხნილობა. ის იყო ჩაცმული casually და განხორციელებული დიდი რევოლვერი ღიად მხრის ბუდე მეტი ხეებით, ტყავის ჟილეტი.
  
  
  "რამდენი ხანი დასჭირდება?" "რა არის ეს?" მან მკითხა ინგლისურად.
  
  
  მისი ვხვდები, იყო ის, რომ მან, ისევე როგორც კაცი Paracat, იყო ამერიკელი. Stavros აიღო მყარი ძირითადი პოლიტიკური აქტივისტები მას.
  
  
  მე უპასუხა მისი გატეხილი ინგლისური. "როდემდე? იქნებ ნახევარი საათით, იქნებ საათში. დამოკიდებულია იმაზე, თუ რამდენად ჭუჭყიანი ფანჯრები."
  
  
  "Madupas არ მახსოვს გირეკავთ." იგი ეძებს ჩემთვის დიდი ლურჯი-lensed სათვალე. Ego-ის სახე იყო, ოდნავ pock აღინიშნება, და მისი ტუჩები ძალიან თხელი, თითქმის არ არსებობს. მეშვეობით ფაილური მენეჯერი, იგი იყო განსაზღვრული ego, როგორც სხვა Stavros; იგი ცნობილი იყო, როგორც ჩაქუჩი, ძალიან ლამაზი ბიჭი, რომელსაც სჯეროდა, რომ არ მოკლა ორი ქალების მიერ strapping ჩხირები დინამიტით, რომ მათი ih ქამრები.
  
  
  "არა, ის არ დარეკეთ?" ეს იყო გატანილი გარშემო ჯიბეში მიერ ნაჭერი ქაღალდი და stahl ihk. "მეუბნებიან, ბატონი Minourkos' სახლი."
  
  
  იმ მომენტში, ერთი კაცი შემოვარდა ოთახში და შეაჩერა შემდეგ Hummer. ის იყო მოკლე, მუქი, და, ალბათ, ბერძნული. მე ვნახე სურათი, Salaka Madupas in ცული ფაილი, და კაცი ჩანდა, ზუსტად ისევე, როგორც მას.
  
  
  "მე არ მახსოვს ნომრებზე ფანჯარა დასუფთავების კომპანია," - განუცხადა მან Hammer ინგლისურად. "როდესაც იყო ბოლო დროს, თქვენ მოვიდა აქ?"
  
  
  "მე არ მახსოვს გარეშე აღნიშნავს," მე ვთქვი, ნერვიულად. "თქვენ გესმით, რომ თქვენ უნდა ჩანაწერები."
  
  
  ჩაქუჩი ჩემთან მოვიდა ქედმაღლურად. "მაგრამ, თქვენ უკვე აქ ადრე?"
  
  
  ჰერები იშურებდნენ. "დიახ, მისი მუშაობდა, აქ ადრე."
  
  
  ის გაყვანილია რევოლვერი და აღნიშნა, რომ ეს ჩემი სახე. ტვინის ego იყო uncomfortably ახლოს. "მეუბნებოდა, თუ რა სამზარეულოს ჰგავს."
  
  
  Trickle სისხლის დაიწყო ქვეშ ჩემი მარცხენა. მე შევეცადე, უნდა გვახსოვდეს აღწერა სამზარეულო რომ Minurkos მომცა. "ეს დიდი, ერთად რადიატორის და კარადები! ეს რა არის მაინც?"
  
  
  "აჰ, დაე დაიწყოს", - განაცხადა ყალბი Madupa.
  
  
  ჩაქუჩი უპასუხო მას. "რამდენი windows არსებობს სამზარეულო?"
  
  
  მე მაინტერესებს, რამდენად სწრაფად მე ვერ stiletto თუ მე დაეცა სართული ზე ego ფეხები. მაგრამ მაშინ მას გაახსენდა, რომ სამზარეულო არის შიდა ოთახში, დერეფანში შენობა, და არა გარეთ moan. "მაგრამ არ არსებობს windows," მე ვთქვი, კეთილსინდისიერად.
  
  
  Hammer-ს thumb დაპრესილი წინააღმდეგ გამოიწვევს. თანდათან თეთრ მისი knuckles გაქრა, და მან შეამცირა იარაღის მისი მხრიდან. კაცი მოკლე sleeved პერანგი გამოვიდა ოფისში.
  
  
  "ადამიანი მთელ Raid საიტზე ამბობენ, ისინი იგზავნება კაცი," ბიჭი განუცხადა, ჩაქუჩი.
  
  
  ის ცდილობდა, არ უნდა გამოიყურებოდეს თავისუფლდება. მე მოისყიდეს გოგონა დაფა ოფისის უკან, ჩემი ამბავი, თუ საჭირო იყო, მაგრამ მე აწუხებს, რომ მას, ფაქტობრივად, წავიდეთ ორივე გზით.
  
  
  ჩაქუჩი holstered მისი პისტოლეტი. კარგი. სუფთა რა ფანჯრები, " მან უბრძანა. "მაგრამ ამის გაკეთება სწრაფად."
  
  
  "დიახ, სერ", - ვუთხარი მე. "ბატონი Minourkos ზოგჯერ სურს ვისაუბროთ ჩვენი ძველი გემი დღის განმავლობაში. მე ვხედავ მისი ego ადრე დავტოვო?"
  
  
  ჩაქუჩი მომცა მკვეთრი სახე. "თქვენ არ ხედავთ, ego", - განაცხადა მან. "გაგრძელდება თქვენი სამუშაო."
  
  
  "დიდი მადლობა", - ვუთხარი მე.
  
  
  ისინი let me go down დარბაზში შეავსოთ თაიგულების, წყლით, და მან სწრაფად შეისწავლა ფიზიკური განლაგება ოთახი. როცა მუშაობა დავიწყე დიდი ფანჯრები, ყველამ დამტოვა მარტო. ვნახე, რატომ ვიყავი აქ და ცდილობდა, ვფიქრობ, სისუფთავე გზა უნდა შეუშალოს ჩემი ვიზიტი, როდესაც ჯგუფის მამაკაცი გამოვიდა და დაიწყო ღიად მსჯელობენ Stavros " ბიზნეს გარეშე მისვლის ჩემთვის. ჰერები იყო აივნით კარი ღიაა.
  
  
  "ბანაკებში, მზად ვართ," ერთი კაცი განაცხადა. "მე ვფიქრობ, რომ ჩვენ უნდა რეკომენდაცია Stavros იმოქმედოს, როგორც კი..."
  
  
  სხვა კაცი გაჩერდა, ego და აღნიშნა at me. პირველი კაცი გატრიალდა და ისაუბრა ისევ გასაიდუმლოებულია ტონი. თუმცა, ამ ეტაპზე, სამი მამაკაცი შემოვიდა ოთახში, მთელს შიდა დერეფნის, და მე მივიღე დიდი პრემია ჩემი ვიზიტი. პატივისცემით, როგორიცაა, მოდელი, წინა პლანზე იყო, ადრიან Stavros. ის იყო საშუალო სიმაღლის, ერთად დათმობაში მუქი თმა. იგი ძალიან ჰგავდა სურათები ის მინდა მინახავს მას, საკმაოდ მახინჯი, მკაცრი ბიჭი, რომელიც ჩანდა ძველია, ვიდრე მისი thirties. მაგრამ ის მაინც ჩანდა დინამიური. მან ფართო ბეჭები და განახორციელა თავად, როგორც West Point კურსდამთავრებული. მას აცვია გრძელსახელოებიანი მაისური და მუქი ჰალსტუხი გარშემო კისრის არეში. ის იყო ჩატარების დასტის ნაშრომების ხელში, და აშკარა იყო, რომ იგი ძალიან დაიღალა.
  
  
  "კარგით, მოდით ეს შეხვედრა ხანმოკლე," მან განაცხადა, რომ სხვები დიდი ოთახი. მე დავინახე, რომ Zanni არ არსებობს. ის არ იყო მნიშვნელოვანი, საკმარისი ამ ორგანიზაციაში. "რივერა, რა არის უახლესი ანგარიში Mykonos?"
  
  
  მე ვდგავარ იქ ეძებს ამ პატარა ჯგუფი, გავიხსენოთ, როგორ ჭკვიანი ისინი, ისინი მოქმედებდა, მას თითქმის იგრძნო, პატივისცემა, ადრიან Stavros.
  
  
  "...და მეთაური ამბობს, რომ ადგილზე დაასრულა და ჯარი..."
  
  
  Stavros უცებ აიხედა და დაინახა, მე პირველად. მან თავი დაუქნია თავის დაქვემდებარებაში, აიღო რამდენიმე ნაბიჯი ჩემი მიმართულებით, შემდეგ შეწყვიტა მკვდარი, რისხვა მისი სახე.
  
  
  "ვინ ჯოჯოხეთი არის ამ მკერავი?" "Stop it!", მან bellowed.
  
  
  Odin გარშემო Stavros ' მამაკაცი მიუახლოვდა მას, warily. "მე მჯერა, რომ ვინმე თქმით, ისინი აქ სუფთა windows."
  
  
  "თქვენ გვჯერა!" Stavros ყვიროდა ხმამაღლა. მან აიხედა და დაინახა ჩემი bucket აივანზე შემდეგ მე და რეზინის-edged ინსტრუმენტი, ჩემი მხრივ. მან უბრძანა მას. "თქვენ! მოდი აქ!"
  
  
  თუ Stavros უკვე გაბრაზებული საკმარისი იმისათვის, რომ გადაწყვიტოს, რომ მას უნდოდა თავი დაეღწია მე, არავინ არ დაკითხა ego-ს გადაწყვეტილება. მისი შემთხვევით შევიდა ოთახში. "დიახ?"
  
  
  ის აღმოჩნდა დაშორებით me გარეშე პასუხობდა. "ვინ დაუშვა ego აქ?"
  
  
  ჩაქუჩი, მე ვარ იდგა კუთხეში როგორც პანტერა stalked ცენტრში ოთახი. "ის ჯარიმა. ჩვენ არ შეამოწმეთ ეგო."
  
  
  Stavros აღმოჩნდა და დაიწყო მისი ბანდიტი დიდი ხნის მომენტში, როგორც შავი დუმილი სავსე ოთახში. როდესაც Stavros ისაუბრა, ეს იყო მშვიდი. "მე გარშემორტყმული იდიოტები?"
  
  
  ჩაქუჩი შევხედე მას sourly. შემდეგ აღმოჩნდა, რომ ჩემთვის. "Okay, ფანჯრის საწმენდი კეთდება დღეს."
  
  
  "მაგრამ მე მხოლოდ დაიწყო! ბატონი Minourkos ყოველთვის სურს, ყველა ფანჯარა გაიწმინდა. ის ამბობს..."
  
  
  "მიიღოს მკერავი, წადით!" დაიყვირა ჩაქუჩი.
  
  
  ჰერები, ის shrugged. "ჩემი bucket..."
  
  
  "დაივიწყებს."
  
  
  Stavros ' mimmo მშვიდად გავიდა მას, და ის იყო ყურება ჩემთვის ყველა დროის. როგორც მან rode ლიფტი ქვემოთ ქუჩაში, მისი გონება ცნობად ხმის საიზოლაციო, საკომუნიკაციო ხაზები, და საკეტები, რომ ჩაკეტილი მცირე ლიფტი ის კარები. მე მაინტერესებს, თუ მისი ეჭვები იყო იწვევდა Adriana Stavros. ჩემი ვიზიტი იყო ნამდვილად ღირს. არა მხოლოდ ის მიიღეთ კარგი შევხედოთ პირი, ის იყო იმ იმედით, რომ კლავს, მაგრამ მან ასევე შენიშნა, ფიზიკური ადგილმდებარეობა ციხე ego. ლიფტი იყო ერთადერთი გზა მიიღოს შიგნით, და მან იცოდა, თუ რას უნდა ველოდოთ, როდესაც ჩვენ მივიღეთ ქვეყნის შიგნით.
  
  
  როდესაც მე მივიღე დაბრუნება სასტუმროში, Erica და Minorkos ელოდნენ ჩემს ოთახში. როგორც კი დადიოდა კარი და Erica დაინახა, რომ მე okay, მან shoved გაზეთი at me. თამამი სათაურით წაიკითხავს.
  
  
  ოფიციალური გამოჩენა, რომ KOTSIKAS შეთქმულება.
  
  
  საქართველოს Minurkos დააწკაპებთ მისი ენა.
  
  
  "გარკვეული კაბინეტის წევრი, ცოტა ცნობილი ფიგურა სახელად Aliki Vianola, ამბობს, რომ მას აქვს მტკიცებულება, რომ Kotsikas გეგმავს გაყიდოს თავისი პარტიის კომუნისტები და რომ სიცოცხლე სხვა ხუნტა ლიდერები ემუქრება."
  
  
  მე გადახედა პირველი სვეტი შტამპი. "გამოდის, რომ ზოგადად ის ვარაუდი იყო სწორი", - ვუთხარი მე. "სტავროს აგდებს shovelful ჭუჭყიანი ზე Kotsikas აღრეული სიტუაცია, უბრალოდ ადრე შეხვედრა, სადაც იგი გეგმავს მოკვლა ეგო და ეგო მისი კოლეგები."
  
  
  "და შეამჩნევთ, თუ როგორ ცდილობს რომ აღარაფერი ვთქვათ ჩემი სახელი," Minurk განაცხადა მძიმედ.
  
  
  Erica აიღო ჩემი ხელი. "პოლიცია იძიებს ბრალდებით, მაგრამ ახლა ისინი აღმოჩნდა უსაფუძვლო, სამი პოლკოვნიკი იქნება მკვდარი."
  
  
  "არა, თუ ზოგადად მიდის ჩვენთვის", - ვუთხარი მე. "ხომ არ დარეკეთ?"
  
  
  "ჯერ კიდევ არ არის," - განაცხადა Minurkos. "მოხვდნენ მანსარდით?"
  
  
  "დიახ, მე", - ვუთხარი მე. მან უთხრა მათ შესახებ საუბარი მას მოვისმინე მისი აქვს, და ის, რაც მინდა მინახავს Stavros.
  
  
  "მე მიყვარს, რომ თქვენ გაქვთ იარაღი," Erica განაცხადა, მწარედ.
  
  
  "თუ მე, ეს არ იქნებოდა იქ," მისი მეუღლე უარყო ინფორმაცია, რომ გამოჩნდა მედია. "მომცეს კარგი ძებნა. არა, ჩვენ უნდა დავუბრუნდეთ. მე მინდა, რომ ჩვენ გვქონდა Zach."
  
  
  Erica შემომხედა. "ის იყო ძალიან კარგი, მისი საქმეა."
  
  
  "კი," ვუთხარი მე. "ისე, მე შეუძლია მიიღოს დახმარებას ჩემს ხალხს, თუ მე სჭირდება. მე ვფიქრობ, რომ არსებობს საგადასახადო აგენტები ფართი. მე ვიცი, რომ მისი დარწმუნებული ვარ." აღმოჩნდა, რომ Minurkos. "მოახერხეთ მისაღებად მეშვეობით ბანაკში მეთაურები?"
  
  
  "მე, როგორც მათ," განაცხადა მან. "მე მათ ვუთხარი, ზუსტად ის, რაც თქვენ თქვით. როგორც მამაკაცები მითხრა, რომ მათ არ მიიღოს ნებისმიერი ქმედება, სანამ არ მიიღო შეტყობინებები პირადად ჩემთვის. მე ასევე ურჩია, რომ არ საკონტაქტო მანსარდით და იგნორირება ნებისმიერი პირიქით შეკვეთებს ჩემი ე. წ. მდივანი."
  
  
  "თქვენ ხომ ძალიან კარგად, ბატონო Minourkos", - ვუთხარი მე. "ახლა, თუ ჩვენ ვიცით..."
  
  
  მე შეუშალა ტელეფონი.
  
  
  Erica უპასუხა, და აბონენტის გაეცნო. მან თავი დაუქნია და გადასცა ტელეფონი Minurkos. მან აიღო ტელეფონი და გაიმართა ეს მისი ყური. იყო რამდენიმე სიტყვა ego მხარეს. "დიახ, ვასილის. კი. ოჰ, დიახ. დიახ, წავიდეთ წინ. ეს გასაგებია. კი. Ah, დიდი." როდესაც მან დაასრულა და გამოფინეს, მას შევხედე ჩვენთვის sly ღიმილი.
  
  
  "ყველა უფლება?" Erica სთხოვა, მოუთმენლად.
  
  
  ვასილის მოუწოდა, კოტეჯი, და Zanni უარი, რომ ჩვენი ego დღეს, ჩვენი ego ხვალ იმიტომ, რომ იგი ძალიან დაკავებულია. იგი ვარაუდობს, რომ ვასილის დარეკეთ მომავალ კვირას. იყო არგუმენტი და მწვავე სიტყვა გაცვალეს, მაგრამ Zanni დარჩა დარწმუნებულია. მან ასევე უარი განაცხადა. განვიხილოთ პოლკოვნიკი სტუმრად ტელეფონით ."
  
  
  "ასე რომ, რა გააკეთა მან, რათა თქვენ ღიმილი?" ვთხოვე.
  
  
  "გახსოვთ, Despo Adelphia?
  
  
  ადამიანი, რომელმაც შეცვალა Rasion on პოლკოვნიკი ' კომიტეტის? Stavros ' საკუთარი კაცი? "
  
  
  "დიახ," ქალის თავი დაუქნია.
  
  
  "ვასილის წავიდა ამ მათემატიკა. ის ეჭვი, რომ ეს იყო Adelphia ვის მოაწყოს შეხვედრა, და ის მართალი იყო. Adelphia იცის, მთელი გეგმა. ვასილის ამტკიცებდა, დაახლოებით სამი პოლკოვნიკი და არ Adelphia ნდობა. Adelphia განუცხადა em დრო და ადგილი შეხვედრის. Kotsikas, Plotarchu, და Glavani უკვე მოვილაპარაკეთ, რომ მე Kotsikas რეზიდენცია. მან ქვეყანა ქონების უბრალოდ ქალაქის ჩრდილოეთით, საკმაოდ დაშორებულ ტერიტორიაზე. Adelphia იქნება ძალიან."
  
  
  "როდის?" ვთხოვე.
  
  
  "მე არ ვიცი, როდის, დღეს," საქართველოს Minurkos უპასუხა. "მხოლოდ რამდენიმე საათის განმავლობაში."
  
  
  "როგორ იქნება ისინი კლავს პოლკოვნიკებს?"
  
  
  საქართველოს Minurk hunched. "Adelphia არ აქვს განაცხადა, რომ როდესაც მან აღმოაჩინა, ვასილის არ ვიცი. როგორც ჩანს, ჩვენ უნდა დაველოდოთ და ვნახოთ."
  
  
  "ეს შეიძლება იყოს ძალიან საშიში", - ვუთხარი მე. ის მოხვდა watch მისი მაჯის. "Erica, დარეკეთ ტაქსი. ჩვენ, t, რათა Kotsikas. ბატონი Minourkos, აქ დარჩენა სასტუმროში და დარჩება out of sight. თუ ვინმე აღიარებს, თქვენ, ჩვენ პრობლემები."
  
  
  "ძალიან კარგი, ბატონი კარტერი."
  
  
  მიუხედავად იმისა, რომ Erica მოუწოდა ტაქსი, მან აიღო თავისი ქურთუკი და strapped შესახებ მოციგავის holster, მაშინ stiletto მისი მარჯვენა წინამხრის. საქართველოს Minurkos დაიწყო, ჩუმად და საშინელი. ის ამოიღეს მოციგავის გარშემო ბუდე და slid bolt უკან, ჩასმული ვაზნა შევიდა ვაზნა, მსუბუქი მოძრაობა, და შემდეგ დააყენოს იარაღი მოშორებით ისევ.
  
  
  Erica იყო ტელეფონი. "ჩვენი ტაქსი იქნება ქუჩაში ხუთ წუთში."
  
  
  "მაშინ მოდით წავიდეთ", - ვუთხარი მე. "ჩვენ გვაქვს დანიშვნა."
  
  
  მერვე თავი.
  
  
  "მე არ ვფიქრობ, მე მესმის," პოლკოვნიკი Anatole Kotsikas განაცხადა მიღების შემდეგ აშშ-ლობის მისი დიდი სახლი. "Adelphia თქმით, ეს იქნება პირადი შეხვედრა, ზოგადი."
  
  
  ჩვენ აიყვანეს ზოგადი Kriezota გზაზე, რადგან ვიცოდი, რომ Kotsikas, რომ უარი თქვას ჩვენთან თუ Erica მე და წავიდა მარტო. Kotsikas, თხელი კაცი თავის ორმოცდაათიან, იდგა ხაკისფერი უნიფორმა და შემომხედა საეჭვოდ.
  
  
  "იქნება ვინმეს გარშემო სხვები იყოს აქ, პოლკოვნიკი?" Krizotu სთხოვა.
  
  
  "ისინი, სავარაუდოდ, მალე."
  
  
  კარგი. მოგვცეს გარკვეული დრო, " Krizotu განაცხადა.
  
  
  Kotsikas შევხედე ჩვენთვის დუმილი, ელოდება პასუხს. მიუხედავად იმისა, რომ მისი სამხედრო წოდება იყო დაბალია, ვიდრე, ზოგადად, იმ დროს ის იყო ყველაზე ძლიერი ადამიანი, საბერძნეთში. როდესაც გადატრიალების 1967 წელს მოხდა, ადამიანები, რომლებიც led ego განზრახ ინახება ყველაზე თანამშრომლებმა გარეთ ხუნტა, რადგან გენერლები იყვნენ ასოცირდება პრივილეგირებული ზედა კლასის.
  
  
  "ყველა უფლება", მან საბოლოოდ განაცხადა. "მოდიან, გთხოვთ."
  
  
  მომენტი შემდეგ, ოთხი ჩვენგანი იდგა წრეში შუა საკმაოდ მუქი ოფისი. მსახური გაიხსნა ფარდა და ოთახში ანთებული. Kotsikas შემოგვთავაზა სასმელი, მაგრამ ჩვენ უარი განაცხადა.
  
  
  "პოლკოვნიკი, ის მინდა თქვენ უნდა დაუშვას ეს ორი ადამიანი მოძებნოთ თქვენი სახლი შეხვედრის დაწყებამდე და აქ დარჩენა, სანამ შეხვედრა," Krizotu განაცხადა.
  
  
  "რატომ არა?" Kotsikas სთხოვა. "რა სასაცილოა მოთხოვნა."
  
  
  "Listen to me. ეს შეხვედრა არის ხაფანგში, " ზოგადი განაცხადა. "ჩვენ უნდა ბევრი ახსნა, მოგვიანებით, როდესაც ჩვენ გვაქვს დრო, მაგრამ Nickor Minourkos არ არის პირი, უკან ბოლო შეტევა თქვენ. იქ არის ერთი კაცი, სახელად ადრიან Stavros, რომელიც მალავს უკან დასახელება Nikkor და გეგმები სისხლიანი გადატრიალების წინააღმდეგ ხუნტა. თქვენ, Plotarchu, და Glavani უნდა მოკლა აქ თქვენს სახლში, დღეს, არა მაშინ, როცა ."
  
  
  Kotsikas " სახე მიიღო მძიმე, სწორი ხაზები. "მე ვფიქრობ", - განაცხადა მან.
  
  
  "ეჭვი მაქვს, რომ Adelphia უნდა გაქცევა უვნებელი," ზოგადი დასძინა მან. "Nikkor არ იქნება აქ, რა თქმა უნდა, იმიტომ, რომ მას არაფერი აქვს მას."
  
  
  Kotsikas დაიწყო ფანჯრიდან დიდი ხნის განმავლობაში. როდესაც ის შემობრუნდა ჩვენთვის, მან ჰკითხა: "და ეს კაცი?"
  
  
  "ისინი აქ, რათა დაეხმაროს," Krizotu თქვა უბრალოდ.
  
  
  "როგორ მე ვიცი, ეს არ იყო, თქვენ სამი ჩამოსულ kill me?", - ჰკითხა Kotsikas მშვიდად.
  
  
  Crisotu grimaced.
  
  
  "პოლკოვნიკი", - ვუთხარი მე, რბილად," თუ მე აქ მოკვლა, თქვენ იქნება მკვდარი."
  
  
  Ego თვალები დაიწყო ღრმად შევიდა აფეთქდა. კარგი. თქვენ შეგიძლიათ შეამოწმოთ სახლში. მაგრამ დარწმუნებული ვარ, რომ არავინ იყო შიგნით ვინ იქნებოდა გამოწვეული ზიანის ყველა სახლები გარშემო მე ან ჩემს მეგობრებს."
  
  
  "არსებობს სარდაფი, პოლკოვნიკი?" ვთხოვე.
  
  
  "დიახ."
  
  
  "დავიწყოთ იქიდან," Ericke უთხრა. "თქვენ და ზოგადად ვერ გაიგო, ახლა, პოლკოვნიკი. რამდენი დრო გვაქვს, სანამ ih ჩამოდის?"
  
  
  "მე მინდა ვთქვა, სულ მცირე, თხუთმეტი წუთი."
  
  
  "რომ უნდა იყოს საკმარისი." აღმოჩნდა, რომ Erica.
  
  
  "მოდით, დავიწყოთ."
  
  
  ჩვენ სწრაფად ჩხრეკა დიდი სარდაფი და აღმოჩნდა, არ ბომბები, არ ასაფეთქებელი ნივთიერება. ჩვენ ჩანდა გარშემო დანარჩენი კერძო სახლი, და საბოლოოდ ოფისში, სადაც შეხვედრა გაიმართება. ჩვენ საფუძვლიანად ჩხრეკა შესწავლა. მიუხედავად იმისა, რომ არ არსებობს სრული სახელი იყო ნაპოვნი, ჩვენ ვნახეთ ორი ელექტრონული შეცდომები.
  
  
  "ეს არის დაუჯერებელი," პოლკოვნიკი Kotsikas განაცხადა, როდესაც იგი იყო მარტო. "მე არ ვიცი, როდესაც ამ შეეძლო გაკეთდა."
  
  
  "ეს ადამიანები არიან პროფესიონალები," - ვუთხარი მე. "ახლა თქვენ უნდა დამიჯერეთ."
  
  
  "ისე, დროა," Erica განაცხადა. "იქნება ისინი ცალ-ცალკე?"
  
  
  "მას შემდეგ, რაც ისინი იმყოფებოდნენ კომიტეტის შტაბ-ამ დილით, ისინი შეიძლება გავერთიანდეთ," Kotsikas განაცხადა.
  
  
  "მაშინაც კი, Adelphia ყოფილიყო, სხვებთან ერთად, მაშინაც კი, თუ ისინი არ მიყვარს მას, ძლიერ. ყოველივე ამის შემდეგ, ეს არის, სავარაუდოდ, მცდელობა შერიგებისა ."
  
  
  პოლკოვნიკი ვხვდები სწორი იყო. ათი წუთის შემდეგ, დიდი შავი ლიმუზინი, გამოყვანილია up, და სამივე პოლკოვნიკი იყო nen. Plotarchu და Glavani იყვნენ მოხუცები, Glavani თეთრი თმა. Adelphia იყო მისი შუა რიცხვებში forties, ძალიან მსუქანი კაცი, რომლის ფორმა, როგორც ჩანს, მას სამი ზომის ძალიან მცირე. ის იყო გაბრწყინებული ყველა მიმართულებით და საუბარი ხმამაღლა შესახებ თანხმობა, თანხმობა, და ძალიან გამიკვირდა, როდესაც ლობის მან ხელბორკილები, მისი მარჯვენა მაჯის.
  
  
  Ego ქცევა შეიცვალა, როგორც ელვა. ღიმილი გაქრა, და ბნელი თვალები იყო ყინულოვანი მძიმე. "რა გინდა?" მან თქვა.
  
  
  Kotsikas და Kriezotou არაფერი უთქვამს. აღმოჩნდა, Adelphia უხეშად და შეკრული emu-ს ხელები უკან მის უკან. Ego-ს მძიმე სახე სწრაფად ივსება გაბრაზება. "რას ნიშნავს ეს?" მან მკითხა ხმამაღლა, ვეძებ ჩემგან Kotsikas და ზოგადი.
  
  
  "ბატონი კარტერი ამბობს, რომ თქვენ მოვიდა ჩემს სახლში, დღეს მოკვლა," Kotsikas განაცხადა coldly.
  
  
  დანარჩენი ორი პოლკოვნიკი უყურებდნენ ერთმანეთს შოკი. "ის არის, რომ მართალია, Anatole?" Glavani სთხოვა Kotsikas.
  
  
  "ეს აბსურდია!" Adelphia წამოიძახა. "ვინ არის ეს ადამიანი?" სანამ Kotsikas შეიძლება რეაგირება, Adelphia გადავიდა ფორმალური წესით, ვინც პრაქტიკის flurry ცხელი ბერძნული, spitting სიტყვები, როგორიცაა შხამი და რეგულარულად სროლა მისი ხელმძღვანელი ჩემი მიმართულებით. მე ვერ დაიჭიროთ ბევრი მას.
  
  
  "ჩვენ დავინახავთ, პოლკოვნიკი," Kotsikas საბოლოოდ უპასუხა.
  
  
  მან მოგვეწონა მისი დაახლოებით მიერ მკლავი. "თქვენ შეგიძლიათ გაატაროთ შემდეგი მოკლე დროში ოფისში,"მე-განაცხადა," იმ შემთხვევაში, ჩვენ გამოგრჩეთ რაიმე სიურპრიზები." მას შევხედე Kotsikas. "ყველას გარშემო, გარდა იმ შემთხვევისა, Erica, დარჩება ოთახში მთელი დარბაზი, მანამ, სანამ მე მესმის მისი, არა."
  
  
  "ძალიან კარგი," Kotsikas განაცხადა.
  
  
  პოლკოვნიკი და მაიორი Crisotu შევიდა მისაღები ოთახი მასშტაბით მერიას შესწავლა, ხოლო Erica და მე სატელეფონო Adelphia-ს ხორციანი პირში და მიბმული ego სკამზე. ეს იყო აღებული ego-ს hip მიერ რევოლვერი და მოხდა მისი ქამარი. Erica და მე დავბრუნდი ლობის და Adelphia ჩაილაპარაკა შეურაცხყოფას ჩვენზე მეტი ფირზე.
  
  
  "ჩვენ ელოდება ახლა?" Erica სთხოვა.
  
  
  მისი, შევხედე nah. მისი წითელი თმა იყო slicked უკან და მან ჩანდა ძალიან ჭკვიანი მისი pantsuit. მან ამოიღეს .25-იანი ბელგიის პისტოლეტი მთელი მისი ჩანთაში და შეამოწმა საბრძოლო მასალა.
  
  
  "დიახ, ჩვენ ველოდებით," - ვუთხარი მე. ის წავიდა, ღია შესასვლელი კარი და ჩანდა იმ გრძელ გზაზე, გაფორმებულია მაღალი ლომბარდი ალვის. ერთადერთი გზა გადის ადგილი იყო თითქმის ერთი მილის მოშორებით. შესანიშნავი ადგილია, რომ მოეკლათ. საქართველოს corkscrew იყო ახლოვდება Stavros ' twisted მნიშვნელობა? მან ჩათვალა, დაკითხვის Adelphia, მაგრამ იქ არ იყო ბევრი დრო, და იგი ძალიან ეშინია Stavros. ეს აჩვენა თავისი სახე.
  
  
  Erica მოვიდა ჩემს უკან და დაპრესილი მისი სხეულის წინააღმდეგ აფეთქდა. "ჩვენ არ გვაქვს ბევრი დრო მარტო, ნიკ."
  
  
  "მე ვიცი", - ვუთხარი მე.
  
  
  მისი უფასო მხრივ, ერთი გარეშე იარაღი, ინსულტის ჩემი მხრის და მკლავი. "როდესაც ეს დასრულდა, ჩვენ დამალვა ათენში, ჭამა, ძილი, და სიყვარული."
  
  
  "მე არ ვფიქრობ, რომ ჩვენი ავტორიტეტების მივესალმები," მე chuckled.
  
  
  "მათ შეუძლიათ go to hell. ისინი შეიძლება მოგვცეს რამდენიმე დღის განმავლობაში, " განაცხადა მან irritably.
  
  
  მან აღმოჩნდა მისი. "მე ვიცი, რომ ლამაზი პატარა სასტუმრო, სადაც..."
  
  
  მისი, აღმოჩნდა, რომ დღეს, მოსმენის ხმა მანქანის ძრავა. შორს ბოლოს driveway, სანამ ის გაქრა აზრით, შავი, სედანი ახლოვდება. მას ჰქონდა პოლიციის სინათლის თავზე იგი.
  
  
  "ეს არის პოლიცია!", - განაცხადა Erica.
  
  
  "დიახ," მე შეთანხმდნენ. "თქვენ ფიქრობთ, Stavros მოსყიდვა უბნის ოსტატი?"
  
  
  "ეს იქნება მხოლოდ რამდენიმე ადამიანი," Erica შესთავაზა.
  
  
  "განსაკუთრებით მაშინ, თუ Stavros იღებს რამდენიმე საკუთარი მამაკაცი, მასთან ერთად," მე-დასძინა მან. "მოდით, წავიდეთ."
  
  
  ჩვენ hurried ოთახში, სადაც ხუნტა წევრები და გენერალური ელოდნენ.
  
  
  "იქ, პოლიციის მანქანა მალე გარეთ," - განუცხადა მან მისი სწრაფად. "ეს იგივეა Stavros gambit. თქვენ ყველა შეიარაღებული?"
  
  
  ყველა მათგანი, გარდა Krizotu. მივეცი emu Adelphia-ის რევოლვერი. "ახლა, უბრალოდ იჯდეს აქ, როგორც შემთხვევით, როგორც თქვენ შეგიძლიათ, როგორც თუ თქვენ ჩართული სერიოზული დისკუსია. შეინახეთ თქვენი იარაღი მზად არის, დამალული თქვენს მხარეს. Erica, წასვლა რომ შენახვის ოთახი." მან დატოვა სწრაფად.
  
  
  "მე ვიქნები გულწრფელად უკან ეს ფრანგი კარები", - განაცხადა ივანიშვილმა. "როდესაც ისინი ყველა შევა ოთახში, ჩვენ შევეცდებით, რომ მიიღოს ih. თუ ვინმეს გარშემო სურს დატოვოს ახლა, თქვენ შეგიძლიათ გავლა უკან კარით."
  
  
  მას შევხედე, ჩუმად ოფიცერი. ისინი დარჩნენ, სადაც ისინი იყვნენ.
  
  
  კარგი. ჩვენ უნდა ვეცადოთ, რომ თავიდან ავიცილოთ სერიაში. Trust me."
  
  
  მე ფეხით მეშვეობით საფრანგეთის კარები, როდესაც გავიგე, შესასვლელი კარი ღია bang. მსახური გაჩერება სცადა, პოლიციას, მაგრამ ego მივიღებთ მოშორებით. მან მოისმინა, მათ slam ჩაკეტილი კარი შესწავლა, სადაც Adelphia იყო მონა, და შემდეგ მან გაიგო, მსახური ხმა ისევ. ეს არ მიიღოს გაცილებით აზრი, თუ უფრო მეტი იყო, ვიდრე ერთი ადამიანი. მომენტი მოგვიანებით, ih შეიძლება ნათლად ვხედავთ, მისი, როგორც ისინი შეიჭრა მისაღები ოთახი. იყო ექვსი Ihs - ხუთი იაპონელი და ერთი უბრალო ტანსაცმელი. ყველა მამაკაცის ფორმა ჰქონდა, რევოლვერები, მათი ქამრები.
  
  
  "რას ნიშნავს ეს?", - განაცხადა პოლკოვნიკმა, იდგა, მაგრამ იმალებოდა პისტოლეტი უკან მის უკან.
  
  
  საქართველოს plainclothes კაცი გადადგა წინ, კაცი ფორმა ლეიტენანტი ს ზოლებით. საქართველოს plainclothes კაცი იყო Stavros " მცველმა, რომელთანაც მან ჩანს მანსარდით. ლეიტენანტი იყო ალბათ cop Stavros ჰქონდა მოისყიდეს. ეს უნდა იყოს რეალური პოლიცია. ეს უნდა იყოს მოგონილი, მაგრამ საიმედო ამბავი პრესისთვის.
  
  
  "ჩვენ არ ველოდებით თქვენ აქ, ზოგადად," ლეიტენანტი განაცხადა. მან ჩანდა გარშემო ოთახი, ალბათ, ერთი Adelphia. "თქვენ ყველა დაპატიმრებულია, სამშობლოს ღალატის მუხლით. ჩვენ გვაქვს მტკიცებულება, რომ თქვენ აქ უნდა შეხვდეს კომუნისტური აგენტი და მოლაპარაკება საიდუმლო შეთანხმება, საერთაშორისო ბანდიტები". მან ჩანდა ძალიან ნერვული.
  
  
  "ეს არის აბსურდი", - Kotsikas განაცხადა.
  
  
  "თქვენ ყველა მოღალატეები," ლეიტენანტი ამტკიცებდა, ხმამაღლა. "და თქვენ იქნება შესრულებული, როგორც ასეთი." ის უყურებდა ლეიტენანტი გაყვანილია მისი რევოლვერი.
  
  
  საქართველოს Stavros კაცი grinned მკაცრად. "და იქნება აღსრულება აქ", - განაცხადა მან ინგლისურად. "როცა წინააღმდეგობა დაკავება."
  
  
  "ჩვენ არ გვაქვს რაიმე ფიზიკური წინააღმდეგობა დაკავების დროს," Kotsikas განუცხადა, ახალგაზრდა მათემატიკის სტუდენტი, რომელმაც გამოჩნდა მედია.
  
  
  "არა?" mercenary სთხოვა Stavros. "ისე, მაინც, რომ ის, რაც პოლიციის ნათქვამია ანგარიშში. ასე რომ, ადამიანი მოისმენს ეს რადიო."
  
  
  ლეიტენანტი აღნიშნა რევოლვერი ზე Kotsikas. ისინი უკვე მიხვდა, რომ ამ მომენტში ყველა პოლიციელი უნდა შემუშავდეს მათი პისტოლეტები დროს ლეიტენანტი ს სიგნალი. საქართველოს Stavros კაცი მიაღწია თავის ქურთუკი და თავი დაუქნია, რომ ლეიტენანტი, რომელიც აღმოჩნდა, რომ მისი მამაკაცი. მან გააძლიერა სწრაფად მეშვეობით ფართო კარი, რომლის მიზანია Wilhelmina დროს ლეიტენანტი მკერდზე.
  
  
  "Okay, აქ დარჩენა ღიად."
  
  
  ლეიტენანტი დაიწყო at me, სიურპრიზი etched მისი სახე. Stavros " კაცი არ მიაღწია თავისი იარაღი ჯერ, და მხოლოდ რამდენიმე ფორმიანი პოლიციელები იყვნენ მიაღწია მათი holsters. ყველას გაყინვის და ყველა თვალების აღმოჩნდა ჩემთვის.
  
  
  "წვეთი იარაღი," მან უბრძანა მისი ლეიტენანტი. "და თქვენ, ყურადღებით ამოიღონ ამ მხრივ თქვენი doublet."
  
  
  არავინ მოჰყვა ჩემი ბრძანებებს. ისინი მჭიდროდაა რა მათ მინდა უნდა გააკეთოს ჩემთვის. მათი მარცხენა, აბაზანა კარი გაიხსნა და Erika გამოვიდა, მიუთითებს მისი ბელგიის რევოლვერი ზე Stavros " კაცი.
  
  
  "მე ვფიქრობ, რომ თქვენ უმჯობესია ნუ როგორც ის ამბობს," მან განაცხადა, coldly.
  
  
  იმედგაცრუება და აღშფოთება იყო შენობა სახეები thug Stavros და პოლიციის ლეიტენანტი, როგორც ისინი უყურებდნენ Erika. მისი თვალები დაიწყო ih-ს სახე დიდი ხანია, ცდილობს გამოიცნოს ih-ს აღწევს. მაშინ ატყდა.
  
  
  ნაცვლად ამცირებს იარაღი, ლეიტენანტი აღნიშნა, მისი ego ჩემს მკერდზე და გამოყვანილია გამოიწვევს მისი ego თითი. მან დაინახა, რომ lightning სწრაფი მოძრაობა და დაიწყო დაეცემა სართული. Ego იარაღი წავიდა, როგორიცაა თოფი, და მან იგრძნო, ცხელი, searing pain სროლა მეშვეობით ჩემი მარცხენა მკლავი. Gawk გავიდა mimmo მე და განადგურებული მინის მთელი დღე. მისი, დაეცა იატაკზე და შემოვიდა მეტი სკამზე, როგორც ლეიტენანტი ნასროლი ერთხელ, gawking თვალები splintering ხის სართული, ჩემს გვერდით.
  
  
  ის იყო ყვირილი. - "Kill ih!" "Kill ih ყველა!"
  
  
  ისევე, როგორც ვიცე-აღნიშნა თავისი რევოლვერი at me, Stavros " კაცი გაჰყვა და გაყვანილია საკუთარი პისტოლეტი. ეს იყო შავი, ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღით, და იგი მიზნად Erika ego მისი ხელმძღვანელი. Erika სამსახურიდან გაათავისუფლეს მას, მაგრამ ხელიდან გაუშვა, როდესაც იგი დაეცა ერთ ტომები. გასროლა მოხვდა ერთი პოლიციელი ბარძაყის. კაცი ყვიროდა ტკივილი, რაც მან დაეცა იატაკზე.
  
  
  დანარჩენი ორი პოლიციელი ducked დაბალი. დაჭრილი კაცი და კიდევ ერთი პოლიციელი ducked საფარი უკან პატარა ნაჭერი ავეჯი.
  
  
  Krizotou და ორი პოლკოვნიკი, რომელმაც ჩავიდა ჯერ კიდევ უმოძრაო, მაგრამ Kotsikas გაყვანილია მისი რევოლვერი და გაათავისუფლეს მას ლეიტენანტი. ადამიანი დაეცა და დაეჯახა დაბალი სკამი, გაქრა, როგორც ის დაეცა ego სართული.
  
  
  ის ავიდა საცეცხლე პოზიცია. Stavros " კაცი, ახლახანს გადაღებული Erika. მან გამოტოვა, რადგან იგი ჯერ კიდევ კარგავს თავის ბალანსი, თავიდან მისი გასროლა, და, რადგან მან თავად სწრაფად crouched ქვემოთ.
  
  
  რამდენიმე იარაღი იყო საცეცხლე ერთდროულად. Kriezotu დაიღუპა ერთი პოლიციელი და მან ესროლა, ორი. Erika ზუსტად კადრი Stavros " mercenary ფარული ჯერ დოლარი.
  
  
  ლეიტენანტი ემზადებოდა მისი მეორე მცდელობა თავდასხმა Kotsikas, მაგრამ მან დაინახა მისი გადაადგილება და სწრაფად დაიხია წინაშე თითოეული ტომის. "მე არ Stahl, რომ."
  
  
  სხვა პოლიციელები უარი ბრძოლა. მითუმეტეს მათი იარაღი, ისინი დააყენა მათი ხელები ზემოთ მათი ხელმძღვანელები. ლეიტენანტი მოხვდა მათ, შეამცირა მისი პისტოლეტი, და დაეცა ego სართული. მას შევხედე უმოძრაო ორგანოები, მაშინ at me.
  
  
  "ეს არის დანაშაული," - განაცხადა მან hoarsely. "თქვენ ჩაშალა ლეგიტიმური მუშაობის პოლიციის და მოკლა ოფიცერი შესრულების თავიანთ მოვალეობებს. თქვენ არ მიიღოს away მასთან..."
  
  
  მისი პისტოლეტი მოხვდა მას ego ხელმძღვანელები, knocking ego ფეხი off. იგი ცრუობს იატაკზე, ქოშინი, მისი ჩატარების ხელმძღვანელი. "თქვენ უნდა გაჩუმდნენ," მე growled.
  
  
  პოლკოვნიკი და Kriezota დაადეს ორი თანამშრომელი. Erica leaned მძიმედ წინააღმდეგ კედელზე. ვთხოვე. "თქვენ ყველა უფლება?"
  
  
  "დიახ, ნიკ."
  
  
  "მოხარული ვარ, რომ სანდო თქვენ, ბატონო კარტერი," Kotsikas განაცხადა. "ჩვენ ვალდებულნი ვართ, თქვენ ერთი"
  
  
  "და მცდელობა ჩაიშალა," Glavani დასძინა მან.
  
  
  "მე დაუკავშირდა პოლიციის კომისარი, და მე გაიგო, რომ მას დიდი ხანია იმაზე, თუ რა მოხდა აქ," Kotsikas განაცხადა, ეძებს grimly დროს დაჭრილი ლეიტენანტი.
  
  
  "მინდა თქვენ, თუ მე ოცი ოთხი საათი, სანამ არ,, პოლკოვნიკი", - ვუთხარი მე. "Octopus სამიზნე ჯერ კიდევ ცოცხალია. Miss Nystrom და წავალ მიიღეთ Stavros."
  
  
  ის იშურებდნენ მომენტში. "ყველა უფლება, ბატონი კარტერი. მე შენარჩუნება მისი მშვიდი ოცი ოთხი საათის განმავლობაში. მაგრამ მაშინ მისი მდე სთხოვს, რათა მისი ნაბიჯი."
  
  
  "სამართლიანი საკმარისი", - ვუთხარი მე. "თუ ჩვენ ვერ Stavros ამ დროისათვის ხვალ, თქვენ შეუძლია მას საკუთარ თავს, თუმცა გსურთ."
  
  
  Kotsikas ჩატარდა ხელში. "წარმატებებს გისურვებთ."
  
  
  Ego აიღო მისი ხელი. "ჩვენ გვჭირდება ეს!"
  
  
  მეცხრე თავი.
  
  
  როცა დავბრუნდით, აღმოჩნდა, რომ Minurkos pacing სასტუმრო ოთახი. ცხადი იყო, რომ მას არ მოგვცეს ბევრი შანსი, რომ დავბრუნდებით.
  
  
  "არიან პოლკოვნიკი ნორმალურია?" მან სთხოვა, სახე რელიეფის მისი სახე.
  
  
  "კი," ვუთხარი მე.
  
  
  "და ვასილის?"
  
  
  "ის უსაფრთხო და ჯანსაღი," Erica განაცხადა. "ჩვენ ძალიან გაუმართლა. ეს შეიძლება იყოს bloodbath."
  
  
  "მადლობა ღმერთს", - განაცხადა Minurkos.
  
  
  "ჩვენ ვერ გააკეთებდა გარეშე ზოგადად," - ვუთხარი მე.
  
  
  "მოხარული ვარ, რომ ვასილის აჩვენა, თავად კარგად. აქვს გადარჩენილი მკვლელები დააკავეს?"
  
  
  "არა. Kotikas სთხოვა, რათა მოგვცეს ოცი ოთხი საათის განმავლობაში, სანამ ჩვენ ვერ Stavros."
  
  
  ის იყო ჩუმად მომენტში. "მე არ ვარ დარწმუნებული, მე ვეთანხმები ამ საიდუმლოება. მაგრამ მე ამას არ გააკეთებს, ეს ჯერ. მე შენარჩუნება მისი მშვიდი ოცი ოთხი საათი, ძალიან, ბატონი კარტერი."
  
  
  "მე ვაფასებ, რომ ბატონი Minourkos. ახლა ჩვენ გვაქვს სამუშაო უნდა გააკეთოს. ჩვენ უნდა წავიდეთ შემდეგ Stavros."
  
  
  "როგორც ჩანს, ცუდი გააგრძელოს ამ პრობლემის მოგვარებას საკუთარი," Minourkos განაცხადა. "ეს მოითხოვს დახმარებით პოლიცია, ბატონი კარტერი. მე ვიცი რამდენიმე ადამიანი, მე ენდობა."
  
  
  ვთხოვე. "მინდა, მათ, ვინც მოვიდა პოლკოვნიკი Kotsikas აპირებს ჩაიდინოს მასობრივი მკვლელობა? "" არა, მე უნდა შანსი ego, ბატონი Minourkos. მე არ მჯერა, რომ პოლიცია შეძლებს, ან სურვილი, რათა Stavros სამართლიანობა. ჩემი ხელისუფლება ვერ ან. სწორედ ამიტომ, მე არ ბრძანებებს მოკვლა Stavros ადგილზე. იმ ბრძანებებს არის იგივე, რაც პირობა, მის Nystrom მიღებული მისი მთავრობა."
  
  
  "მაგრამ უნდა ახვიდეთ მანსარდით, რომ იყოს თვითმკვლელობა", - განაცხადა მან.
  
  
  "იქნებ", - ვუთხარი მე. "მაგრამ იქნებ არა, იმის გათვალისწინებით, რა ვიცი, ეს ადგილი. და რა იცით."
  
  
  მან სთხოვა. "როდესაც თქვენ წავიდეთ?"
  
  
  ის მოხვდა Erica. "თქვენ ყველა უფლება?"
  
  
  "რასაც თქვენ ამბობთ, ნიკ."
  
  
  "მაგალითად, Stavros არის ახლა მაინტერესებს, რატომ არ ისმის მისი კაცი. მე ვფიქრობ, რომ არსებობს შესაძლებლობა, რომ Stavros დაველოდებით მანსარდით, სანამ იგი დარწმუნებულია, რომ რაღაც წავიდა არასწორი. ასე რომ, ის უნდა იყოს იქ ამაღამ."
  
  
  "თქვენ თავს ისაუბრა შეიარაღებული დაცვით", - განაცხადა Minurkos. "თქვენ არ შეგიძლიათ გავლა შესასვლელი დერეფანი."
  
  
  "ეს შესაძლებელია. მაგრამ Erica და მე მოგიწევთ მესამე პირი, რათა დაეხმაროს. მე კონტაქტში, ჩემი უპირატესობა ადრე წავედით Kotsikas ' სახლი. კიდევ ერთი აგენტი, სპორტული დარბაზი, ათენში სხვადასხვა დავალება და იგი დაგვეხმარება."
  
  
  "არსებობს მხოლოდ სამი, თქვენ?" საქართველოს Minurkos სთხოვა. "შანსები შეიძლება იყოს ორი ან სამი ერთის წინააღმდეგ, მაშინაც კი, თუ თქვენ მიიღებთ მოხვდა ადგილზე."
  
  
  "ბატონი კარტერი უყვარს გრძელი შანსები," Erica განაცხადა, იღიმება.
  
  
  მან გაიცინა at რევმატიზმი. "გარდა ამისა, მე მაქვს გეგმა, რომელიც მოიცავს ოთხ."
  
  
  "ოთხი?" საქართველოს Minurkos სთხოვა, დაბნეული. "თუ თქვენ იმედი მომეცით, თქვენი ნდობა არის უადგილოა. მე კი არ ვიცი, როგორ უნდა სროლა იარაღი."
  
  
  "არა თქვენ", - ვუთხარი მე. "აქ თვითმფრინავი, თქვენ ახსენეთ, რომ რაღაც მე მახსოვს. თქვენ თქვით, რომ თქვენი მოკლეს მდივანი, Salaka Madupas, ჰქონდა ძმა, რომელიც ძალიან ჰგავდა მას."
  
  
  "დიახ," - განაცხადა Minurkos. "ცუდი ბიჭი, ის კი არ იციან, რომ ego ძმა მკვდარი. ის და Salaka არ ვხედავთ ერთმანეთს, ძალიან ხშირად, მაგრამ იქ იყო ბევრი სითბო, მათ შორის."
  
  
  ვთხოვე. "რამდენად ჰგავს ეს ქაშაყი?"
  
  
  "ბევრი ადამიანი. იყო მხოლოდ წელი არის მათ შორის განსხვავება. ზოგი ამბობს, რომ ისინი, ისევე როგორც ტყუპი, გარდა იმისა, რომ Salaka იყო დუიმიანი გრძელია და გარკვეულწილად უფრო მძიმე, ვიდრე მისი ძმა."
  
  
  "ჩვენ შეგვიძლია გამოვასწოროთ", - განაცხადა მან, უფრო თავისთვის, ვიდრე Erica და Minorkos. "არა, ეს ბიჭი ცოცხალი ათენში?"
  
  
  Minurk შემომხედა questioningly. "გულწრფელად ქალაქგარეთ პატარა სოფელში."
  
  
  "მოვუწოდებთ em და გეტყვით მის შესახებ, ქაშაყი," - ვუთხარი მე. "მაშინ ვკითხე, თუ მას სურს დაეხმაროს avenge მისი ძმის გარდაცვალების შესახებ."
  
  
  Erica შემომხედა. "ნიკ, შენ ნიშნავს ..."
  
  
  "თუ Stavros შეგიძლიათ გამოგონება თვითმარქვია, მაშინ ასე შეგვიძლია", - ვუთხარი მე. "იანის Zanni არ არის ერთადერთი, ვინც შეიძლება ვისაუბროთ მკვდარი პირი."
  
  
  "მესამე Salaka Madupas?" Erica სთხოვა.
  
  
  "რეალურად. იქნებ მხოლოდ ის შეგიძლიათ მიიღოთ ჩვენს მანსარდით." აღმოჩნდა, რომ Minurkos. "თქვენ დარეკეთ em?"
  
  
  Minurk იშურებდნენ მხოლოდ მოკლედ, " რა თქმა უნდა. და მე მოუტანს მას ego აქ."
  
  
  ორი საათის შემდეგ, მხოლოდ შებინდებისას, Sergiu Madupas მივიდა მისი სასტუმრო ოთახი. მან, როგორც ჩანს, ისევე როგორც თვინიერი, timid პირი, მაგრამ ქვეშ ზედაპირზე იყო საშინელი განსაზღვრა, რათა დაეხმაროს avenge მათემატიკის ძირითადი პასუხისმგებელი მისი ძმის სიკვდილი. მივეცი Em წყვილი მაღალი heeled ბალეტის ჩუსტები და რბილი უგულებელყოფა და მისცა სწრაფი touch-მდე. როდესაც ეს დასრულდა, ის ჩანდა თითქმის ზუსტად ისევე, როგორც cheater ის მინდა მინახავს მისი მანსარდით. ყოველივე ამის შემდეგ, ეს იყო მატყუარა Sergiu იყო უქმნიან როგორც ჩვენი სქემით, dell, თავისთავად, არ ego ძმა.
  
  
  მისი სასტუმრო სურს, ადამიანი მანსარდით მიიღოს Sergiu იყიდება Zanni, ყალბი Madup.
  
  
  როდესაც მისი დასრულდა, მისი უკან დაიხია და ჩვენ ყველამ აიღო, კარგი გამოიყურება. "რას ფიქრობთ?" საქართველოს Minurkos სთხოვა.
  
  
  "ეს ძალიან ჰგავს Salaka - და, შესაბამისად, ასევე როგორც Zanni," Minourkos განაცხადა.
  
  
  ჩვენი საკუთარი deceiver, გაიცინა uncertainly at me. "თქვენ კარგად იმუშავა, ბატონი კარტერი," - განაცხადა მან. Ego-ს ხმა იყო ძალიან ჰგავს Zanni-ს, და ეგო-ს ინგლისური იყო, დაახლოებით იგივე ხარისხის.
  
  
  "მე ვფიქრობ, რომ ჩვენ შეუძლია ეს," Erica განაცხადა.
  
  
  * * *
  
  
  ერთი საათის შემდეგ, მივედით Apollo შენობა. ეს იყო lunchtime ათენში, და ქუჩაში თითქმის დაცლილია. შენობა თავად იყო ბნელი, გარდა ლობის და შორეულ მბჟუტავი განათება მანსარდით. ჩვენ იჯდა გაქირავებული, შავი, სედანი დაახლოებით ათი წუთი, და ამის შემდეგ სიმაღლის კაცი მოვიდა გარშემო კუთხეში სახლი. ის დადიოდა პირდაპირ ავტომობილი და დაჯდა ჩემს წინა სავარძელზე. Erica და Sergiu ისხდნენ უკან. Minourkos დარჩა სასტუმროში.
  
  
  "გამარჯობა, კარტერი," the tall man განაცხადა. მას შევხედე სხვა ორი და გაიმართა ერიკ მზერა.
  
  
  "არის რაღაც ხდება?"
  
  
  "არაფერი არ მინდა, რომ. არ იყო ერთი ferret, როდესაც იგი ჩამოვიდა." ეს იყო ბილ Spencer, ჩემი კოლეგა ზე ცული. ის იყო ახალი, რომ სააგენტო, და რომ მხოლოდ მას შეხვდნენ მოკლედ, სანამ მისი. თუმცა, Hawk ჰქონდა დამარწმუნა, ტელეფონი დროს ჩვენი ხანმოკლე საუბარი ადრე, რომ სპენსერ იყო კარგი ადამიანი. შესაბამისად, ჩემი ინსტრუქციები, ის უყურებს სპეციალური ლიფტი მანსარდით მეშვეობით მინის ფასადი თითქმის სამი საათი.
  
  
  Ego გააცნო მისი Erica და სერხიო. "ჩვენ გაიაროს სამსახურის კარი ლობი," მე ვთქვი, " ეს გასაღები. Sergiu მიდის პირველი და ჩვენ იმოქმედოს, როგორც იმ შემთხვევაში, თუ ეს ადგილი გვეკუთვნის. თუ ჩვენ წასვლა დაბრუნება, ჩვენ გაგრძელება, როგორც აღნიშნა ადრე. კითხვები?"
  
  
  იყო გააზრებული დუმილი ბნელ მანქანა. "ყველა უფლება", - ვუთხარი მე. "მოდით, ამ დასრულდა."
  
  
  ოთხი ჩვენთან გადმოვიდა გარშემო შავი სედანი და დადიოდა ერთად შენობის წინ. მარცხნივ მთავარი შესასვლელი იყო ჩაკეტილი მინის სამსახურის კარი. Sergiu ჩასმული გასაღები Minurkos მისცა Emu შევიდა უჟანგავი ფოლადის საკეტი და აღმოჩნდა იგი. ლობის, ლიფტი, დაცვა აღმოჩნდა ჩვენთვის ურწმუნოება.
  
  
  Sergiu შევიდა პირველი, და ჩვენ მოჰყვა. მისი, დაინტერესდა, თუ ჩვენ გვინდა რეალურად მიღებული Stavros მიერ სიურპრიზი. ის უნდა იყოს pacing მანსარდით ელოდება მოვისმინოთ, თუ რა მოხდა პოლკოვნიკი Kotsikas ' სახლი. მე იმედი გამოთქვა, რომ მას არ ჰქონდა გაგზავნილი რაზმის საკუთარი ხალხი იქ გამოიძიოს. იყო ასევე შესაძლებლობა, რომ მან სცადა დარეკვა Parakata ბოლო ან ორი დღე, და აღმოჩნდა, რომ იგი ვერ აღწევს Hema და ჩემთვის არ არსებობს. არ მიმდინარეობს შეუძლია საკონტაქტო ნებისმიერი ჯუნგლებში პლანტაციები განუცხადა Stavros, რომ რაღაც არასწორი იყო.
  
  
  ჩვენ მიუახლოვდა დაცვის დროს ლიფტი. მას შევხედე Sergiu უცნაურად.
  
  
  "სად იყავი?"
  
  
  "ეს არის პრესის წარმომადგენლებს," Sergiu განაცხადა, სათამაშო out მისი ახალი როლი. "ისინი სმენია საშინელი ხოცვა ხუნტა პოლკოვნიკებს, რომ მოხდა რამდენიმე საათის წინ. პოლიციის აცნობეს, მათ ტრაგედია. მათ უნდათ, რომ ნუ მოკლე ინტერვიუ მისაღებად ბატონი Minourkos ' აზრით, ეს საშინელი მოვლენა, და მე გაიგო, რომ ih ფილმი."
  
  
  Hugo-ს stiletto იგრძნო ეს მისი მარჯვენა ხელი, და მე მიკვირდა, თუ მე უნდა გამოიყენოს იგი. თუ დაცვა იყო მორიგე, ხოლო, ის იქნებოდა ცნობილი, რომ Zanni არ წავიდეთ out გარშემო შენობები.
  
  
  "ყველა უფლება", - განაცხადა მან. "მე მიიღოს ლიფტი თქვენ."
  
  
  ლიფტი იყო მანსარდით. მან დარეკა ზარი, და მან ნელა დაიწყო წარმოშობის. თითქოს მარადისობა, სანამ ის ჩავიდა პირველ სართულზე, მაგრამ კარი საბოლოოდ გაიღო გახსნა. იგივე ლიფტი ოპერატორი, რომელიც გამოიყენება take me up და down იყო მორიგე. ჩვენ ავიდა გემზე, ხოლო ლიფტი ოპერატორი ვუყურე Sergio. დღეს დაიხურა, ჩვენს უკან, მაგრამ ოპერატორი არ დააჭიროთ ღილაკს, რათა აირჩიოთ us up.
  
  
  "მე არ ვიცი, თქვენ out გარშემო შენობა," - განუცხადა მან Sergiu, ეძებს აშშ warily.
  
  
  "კარგად, ახლა თქვენ იცით," Sergiu უპასუხა irritably. "მე მარცხენა შეხვდება ამ newspapermen. მიიღეთ ჩვენს ფილმი." მე ვარ, რაც მის ინტერვიუს."
  
  
  კაცი შეისწავლა Sergiu სახე ყურადღებით. "მე მოვუწოდებ, მისი პირველი ფილმი," - განაცხადა მან.
  
  
  "ეს არ არის საჭირო!", - განაცხადა Sergiu.
  
  
  მაგრამ, ის წავიდა comm console მხარეს მანქანა. მე თავი დაუქნია, რომ Spencer, და ის წავიდა მეტი lick it. ის გაყვანილია მისი Smith & Wesson 38, და სხვა კაცი შენიშნა მოძრაობა. აღმოჩნდა, მხოლოდ ამ დროს ვხედავ იარაღი მისი ტაძარი. ის gasped და slid სართული.
  
  
  Erica წავიდა პანელი. "მას თავს", - ვუთხარი მე.
  
  
  ჩვენი გზა აგარაკი, ჩვენ გადავიდა limp ფიგურა ლიფტი ოპერატორი კუთხეში ლიფტი, სადაც ego არ იქნება დაუყოვნებლივ შესამჩნევი, როდესაც ოთხი ჩვენთან გადმოვიდა. მომენტი მოგვიანებით, კარი გაიხსნა მანსარდით hallway.
  
  
  როგორც ეჭვმიტანილი, იყო ორი სხვა მამაკაცი მორიგე. ერთ-ერთი მათგანი იყო, ქერა thug ის მინდა შეხვდა ადრე. ისინი სამოქმედო ფილმები, და მას არ სურს, რომ ითამაშოთ თამაშები მათთან. ქერა ბიჭი ადგა უკნიდან თავმჯდომარე შესასვლელში მანსარდით, ხოლო მეორე დარჩა მჯდომარე.
  
  
  ისინი, როგორც შევხედე სერხიო თითქოს მინდა მინახავს ghost.
  
  
  "რა ჯოჯოხეთი..." ქერა კაცი წამოიძახა. "რა ხდება აქ?"
  
  
  Sergiu დაიჭირეს დიდი ყურადღება, და სპენსერ მიუახლოვდა მუქი haired კაცი მაგიდასთან. კაცი ნელა დადიოდა სპენსერ.
  
  
  "მე უფლება მისცა ინტერვიუ, ამ ადამიანების," Sergiu განაცხადა.
  
  
  "როგორ ფიქრობთ გავიდნენ მანსარდით?" ქერა კაცი სთხოვა.
  
  
  მე ფეხით გადასცა მას, ხოლო Sergiu უპასუხა. სპენსერ იდგა მუქი კაცი. Erica საერთო ჩვენთვის, როგორც მცირე ბელგიის რევოლვერი დამალული მისი purse.
  
  
  "არ გახსოვთ, როდესაც მე დავტოვე?" Sergiu სთხოვა, აღშფოთებით. "ეს იყო დაახლოებით, ერთი საათის წინ. მე ვუთხარი, რომ..."
  
  
  არ შემდგომი ახსნა-განმარტება იყო საჭირო. უგო slid soundlessly ჩემს ხელში. ქერა მოგვეწონა მისი მარცხენა ხელში და გამოყვანილია მისი მიმართ მას, როგორც მან დაკარგა ბალანსი. იგი სწრაფად შედგენილი მასშტაბით ego-ს ყელის დანით შეიარაღებულმა მხრივ. სისხლის სამი წლის სერხიო ის პერანგი და ქურთუკი.
  
  
  მუქი კაცი აიღო იარაღი, მაგრამ სპენსერ იყო მზად ამისთვის. ის გაყვანილია მახინჯი garrote ჯიბეში და სწრაფად განთავსდება ეს ბანდიტი-ის ხელმძღვანელი, მაშინ გამოყვანილია მძიმე გადმოკვეთა მავთულის ორი ხის სახელურები. კაცის ხელში ვერ მიაღწია იარაღი. Ego თვალები გაფართოვდა და მისი პირით დაეცა ღია, როგორც საბანკო გაჭრა მეშვეობით ხორცი და არტერიების ძვალი. მეტი სისხლი, სამი სქელი ხალიჩა ჩვენი ფეხები, როგორც gunman გადახტა და ერთი მომენტალურად Spencer-ის ძალაუფლება, მისი ფეხები იმუქრება ჰაერში. შემდეგ იგი შეუერთდა მისი კომპანიონი სართული.
  
  
  Erica loosened მისი ძალაუფლება გამოიწვევს მისი რევოლვერი. Sergiu შევხედე ცხედრები ერთად ფერმკრთალი სახე, ხოლო უგო წაშლილია დანა, ქალის ქურთუკი. სპენსერ თავი დაუქნია at me, უარს noose, რომ ჩაიძირა ღრმად შევიდა კაცის კისერზე , და გაემგზავრა მანსარდით სართული. უგო გაიმართა ეს, თავის მხრივ, და სპენსერ გაყვანილია სპეციალური პისტოლეტი ის მინდა აღნიშნა, რომ ჩემზე ადრე. Ego არის გათვალისწინებული კომპანიის, სპეციალური ეფექტების და რედაქტირება-საჰაერო თოფი რომ shoots darts. Darts ივსებოდა curare, სწრაფი მოქმედების შხამი, რომელიც მე მქონდა ნასესხები ინდიელები, Colombia.
  
  
  Sergiu მოვიდა მისი გრძნობს. მან კარი, ჩასმული კიდევ ერთი მნიშვნელოვანი Minurkos მისცა Em, და გამოიყენება ეს ზარალი მძიმე კარი. მან შემომხედა და მე თავი დაუქნია. მან ჩუმად აიძულა კარი ღია და გააძლიერა გარდა მას შემდეგ, რაც მან ვერ შევა მანსარდით. ის არ იყო მზად ვართ დავეხმაროთ ამ ეტაპზე თავდასხმა.
  
  
  სამი სწრაფად შევიდა კარი, fanning out, Erica ჩატარების რევოლვერი თვალწინ მისი, მზად არიან, ცეცხლი, მაგრამ იგი მხოლოდ სათადარიგო პისტოლეტი. მას არ უნდა გავაფრთხილო Stavros ის ადამიანი რაიმე უფრო მეტი, ვიდრე იყო აბსოლუტურად აუცილებელი ადრე აღმოვაჩინეთ, Stavros თავს.
  
  
  ეს იქნებოდა სრულყოფილი თუ Stavros უკვე დიდი მისაღები ოთახი შესასვლელთან. ეს იქნებოდა მიღებული out ნაკადის ეს ყველაფერი ძალიან სწრაფად. ამის ნაცვლად, ჩვენ ვნახეთ, ზორბა Hummer იჯდა დიდხანს baha ' i თავის თავში აშშ, ერთი ჭიქა კონიაკი ხელში. დავინახე, ბუდე straps, სადაც ვიდექი. ის ჯერ კიდევ შეიარაღებული , ეს საშიში კაცი.
  
  
  არ იყო ნიშანი ცხოვრების შინაგანი დერეფანში მიმავალი საძინებლით, მაგრამ ხმა ისმოდა კარგად განათებულ ოფისი. მე უბრალოდ იმის შესახებ, რომ ხელმძღვანელი Humvee, როდესაც ორი კაცი დადიოდა მთელს ოფისში და შევიდა ოთახში. მათ გარშემო, Odina იყო ზორბა gunman ერთად ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღი მხრის სარტყელი, და სხვა იყო კიდევ ერთი ყალბი Madupa, Janis Zanni.
  
  
  ისინი შეწყვიტა, როდესაც დაინახეს, აშშ, და ორივეს შევხედე სერხიო ნათელი თვალები. ორი თაღლითები ათვისება მომენტი, ეძებს ერთმანეთს, და ჩაქუჩით აღმოჩნდა, რომ მათ და დაინახა გამონათქვამები მათი სახეები. გაყოფილი მეორე მოგვიანებით, მკვლელი და Zanni მიაღწია მათი პისტოლეტები.
  
  
  სპენსერ მიზნად რეიტინგი და სამსახურიდან გაათავისუფლეს. იყო მოსაწყენი პოპ ოთახში, და მომენტი მოგვიანებით, შავი ლითონის რეიტინგი გაფრინდა out გარშემო კაცის კისერზე, შემდეგ Adam ' s apple. Ego-ს ყბის დაიწყო მუშაობა soundlessly როგორც Zanni დაიწყო საშინელებათა, შავი ობიექტი. ჩაქუჩი დაიწყო მხრივ ერთ catlike შუამდგომლობა და pull out მისი იარაღი.
  
  
  მისი თვალები ორიენტირებულია ჩემთვის პირველი, მე და დაინახა საფრთხე, რომელიც მათ, როგორც თავის მხრივ, ნაპოვნი იარაღი მისი ბუდე. იგი დაეცა ერთ თითოეული ტომის და ერთდროულად გაიღო მისი მკლავი, ასრულებენ loop ქვემოთ, ათავისუფლებს stiletto. ეს დაჭრილი მეშვეობით საჰაერო, როგორც ჩუმად, როგორც ნათელი დრაკონი, და მისი ჩაქუჩი მოხვდა მკერდზე შემდეგი ego და გული. დანა ჩაიძირა შევიდა ego და სხეულის ხმამაღალი thud, და ჩამოვიდა hilt.
  
  
  Hammer-ის მახინჯი თვალები, პირველი აღმოჩნდა ჩემთვის, იმიტომ, რომ nen არ აცვია ლურჯი სათვალე, დაიწყო at me მომენტში, სკეპტიკურად, რომ მე მინდა მოახერხა მოკვლა ego ასე სწრაფად. მან ჩანდა ქვემოთ stiletto, სადაც ego-ის მაისური იყო, თითი, ჟოლოსფერი. მან აიღო დანა, თითქოს უნდა გაიყვანოს იგი გარეთ, მაშინ დააყენა იარაღი ხელში მიმართ ჩემთვის. მაგრამ ის უკვე გარდაცვლილი იყო. იგი დაეცა სახე ქვემოთ მწვრთნელი, მისი გრძელი თმა იმალებოდა კაცის ego დაბნეულობა.
  
  
  სხვა gunman უბრალოდ შეწყვიტა ცახცახი სართული. Zanni აღმოჩნდა აწარმოებს უკან ოფისი, მაგრამ სხვა dart საწყისი Poe-ს საჰაერო პისტოლეტი შეწყვიტა ego, hitting მას უკან.
  
  
  მას უიმედოდ ცდილობდა დაიბრუნოს ის, ვერ აღწევს მას, და მაშინ ჩამოვარდა headfirst შევიდა ოფისში doorway, იმუქრება, იქ მომენტში, და შემდეგ წავიდა limp.
  
  
  მივედი კარი და დაინახა, რომ არ იყო არავინ ოფისში. აღმოჩნდა, უკან სხვები. მე თავი დაუქნია მიმართ hallway წამყვანი საძინებელი, და სპენსერ მცემდნენ მას. Erica მოჰყვა ჩემთვის.
  
  
  ჩვენ შესწავლილი დანარჩენი ადგილები. კიდევ ერთი მისაღები ოთახი, საძინებელი და სამზარეულოები. ჩვენ აღმოვაჩინეთ, შეიარაღებული კრიმინალური ჭამა სენდვიჩი სამზარეულო. ასე რომ, სპენსერ ი ego პირველი. მისი, შევიდა ისევე, როგორც მან გასროლა კვლავ საჰაერო პისტოლეტი. ის იყო hell-bent on კლავს, თითქმის, როგორც დიდი, როგორც Zach. კაცი იყო მოხვდა მხრიდან, როდესაც მან გაყვანილია, დიდი ხნის Welby რევოლვერი.32. რატომღაც, უკმაყოფილებას არ იმოქმედებს მას ასე სწრაფად, და emu გადაღება შეძლო. იარაღი ტაშს ოთახი და მოხვდა სპენსერ მიაქციეს ნეკნები, knocking მისი ego უკან moan. იგი მოგვეწონა მიერ სკამზე და გაარტყა სახეში მას, როდესაც ის იყო, რომლის რევოლვერი at me. თავმჯდომარე შეეჯახა მას და განადგურებული შევიდა მისი სახე. იარაღი წავიდა off შევიდა, ჭერი და კაცი მოხვდა სართული მის უკან, კარგავს იარაღი. სპენსერ grumbled at the wall როგორც მან მიზნად საჰაერო პისტოლეტი ერთხელ.
  
  
  მისი ყვიროდა მას. "გამართავს, მიიღოს მკერავი!"
  
  
  "რატომ?" "Motherfucker ჩემთვის!"მან ჰკითხა hoarsely.
  
  
  იგი მიზნად ერთხელ. მისი ego წიხლებით მას სახე და ის მოხვდა მისი ხელმძღვანელი წინააღმდეგ კედელზე. მაშინ იარაღი გავიდა მას out, ასე რომ, მან დაკარგა მისი ego. ეს clattered მასშტაბით კრამიტი, სამზარეულო, და მან შემომხედა daze.
  
  
  "მე ვთქვი, დაელოდეთ," მე growled.
  
  
  ჩვენი თვალები შეხვდნენ იმ მომენტში, მაშინ მან ჩანდა ქვემოთ, clutching ზე ჭრილობა მისი ნეკნები. ეს იყო, როგორც მარტივი ჭრილობა ხორციელი, მაგრამ ეს არ შემეხო ბევრად ახლა. ის დადიოდა მეტი და ჩაცუცქული წინაშე gunslinger. Ego თვალები ღია იყო, და მისი სხეული ჯერ კიდევ იბრძვიან შხამი. ის იყო ერთ-ერთი იმ იშვიათი ადამიანები, რომლებსაც ბუნებრივი იმუნიტეტის გარკვეული ტოქსიკური ქიმიკატები, რომელიც, მიუხედავად იმისა, რომ არ დასრულდეს, გამოიწვია curare მოკვლა egos ნელა, ვიდრე მყისიერად. მე მიხარია, რომ იყო საქმე. იქნებ მე ვერ მივიღოთ პასუხი.
  
  
  Erica შევიდა სამზარეულოში იმ მომენტში, მაგრამ მისი იარაღი არ ჰქონდა ნასროლი ჯერ. "Ego აქ არ არის", - განაცხადა მან.
  
  
  მან მოგვეწონა მას პერანგი და შეარყია მას. "სად არის Stavros?" მე მოითხოვა.
  
  
  კაცი შემომხედა. "რა არის თქვენი ბიზნესის?" იყო კიდევ ერთი, გარშემო Stavros " ამერიკული ფანატიკოსები, მაგრამ ego-ს თმის არ იყო, რადგან Hammer-ს.
  
  
  ეს იყო მოციგავის, რომ გამოყვანილია მისი, თავისი ბუდე და დაპრესილი მისი ego წინააღმდეგ gunman-ს მარცხენა cheekbone. "თუ მეტყვით, სადაც ის არის, მე დარწმუნებული ვარ, რომ თქვენ დაწერეთ, რომ ექიმი, დრო გიშველის." ეს იყო ტყუილი, რა თქმა უნდა. "თუ თქვენ უარი თქვას, მე გაიყვანოს გამოიწვევს. გაიგო."
  
  
  მან ჩანდა ჩემთვის თვალი და დასაფასებელია ის, რაც იხილა. "მკერავი, ყველა უფლება," - განაცხადა მან hoarsely. უკმაყოფილებას უკვე მუშაობს მას. "თუ თქვენ ნამდვილად save me."
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი.
  
  
  "ის წავიდა, Mykonos."
  
  
  მან მზერა გაცვალეს Erica. კუნძულ-Mykonos იყო ერთი მხოლოდ ორ ადგილას, სადაც Stavros ააშენა თავისი ელიტური მეამბოხე კორპუსი. "ახლა მეტყვით," მე ვთქვი, დაჭერით მოციგავის, რომ Ego-ს სახე. "მან მიიღოს ცნობა იმის შესახებ, პოლკოვნიკი?"
  
  
  ბანდიტი chuckled, მაშინ მისი სახე contorted მოულოდნელი ტკივილი. "Zanni მოუწოდა Kotsikas' მთავარი. ერთი პოლიციელები უპასუხა. მან განაცხადა, რომ ლეიტენანტი და ეს კაცი იყო ჯარიმა, და რომ პოლკოვნიკი იყო მკვდარი."
  
  
  "რა ჯანდაბაა?" სპენსერ წამოიძახა.
  
  
  სპენსერ გაოცებული იყო პასუხი, მაგრამ იგი არ იყო. პოლკოვნიკი Kotsikas ეგონა, სწრაფად, როდესაც ზარი დარეკა, და მისცა მას ერთ-ერთმა პოლიციელმა. Kotsikas ეუბნება მათ, რომ თუ იგი არ გაგზავნას ცრუ შეტყობინება, რომ მანსარდით, Stavros წავა იქ თავის მამაკაცი. Kotsikas არ გვაქვს დრო, რათა კოორდინაცია ჩვენთან, ასე რომ, ის წავიდა წინ და გააკეთა ის, რაც, როგორც ჩანს, საუკეთესო. ეს გააკეთა გრძნობა, მაგრამ პოლკოვნიკი ვერ სცოდნოდა, რომ რევმატიზმის ის მინდა იძულებული cop საშუალებას მისცემს Stavros დატოვება მანსარდით, სანამ ჩვენ იქ.
  
  
  "რატომ Stavros წასვლა Mykonos?" კვდება gunslinger სთხოვა tartly. "დაკითხოს ჯარი?"
  
  
  კიდევ ერთი twinge ტკივილი მოხვდა მას. "ჩემთვის ექიმი," მან სუნთქვა.
  
  
  "ჩვენ ვსაუბრობთ პირველი."
  
  
  მან ჩურჩულით სიტყვა. "მან მოუწოდა ორივე ბანაკებში ერთად. მას სურს ჯარები მოუტანა ათენში. მეთაური in Mykonos განაცხადა, რომ რამე არ მოძრაობს მისი ჯარები, სანამ მან მიიღო შეტყობინება, რომ Minurkos. Stavros იყო ძალიან გაბრაზებული მას. ის გაფრინდა, რათა პირადად ბრძანება."
  
  
  მისი გაიზარდა. კაცი ხისტი და shuddered. Ego-ს სახე არის უკვე ლურჯი.
  
  
  "მოდით გავიდნენ აქ," მე უბრძანა. აღმოჩნდა, რომ სპენსერ. "აქ დარჩენა."
  
  
  უკმაყოფილებას არ მიიღოს ბევრი აზრი ego ხმა. "მე მწყინს, კარტერი."
  
  
  მისი შეისწავლა ეს. ეს იყო პირველი ჭრილობა რომ არ აქვს არაფერი სასიცოცხლო მას. "თქვენ იქნება ჯარიმა", - ვუთხარი მე. "დააყენა bandage ამ და ზარის Hawke აქ. გითხრათ emu შესახებ ბოლო დროს განვითარებულ მოვლენებზე. მე არ Minurkos დარეკეთ ექიმთან უნდა იზრუნოს თქვენს ჭრილობა. ნებისმიერი კითხვები?"
  
  
  "დიახ," - განაცხადა მან. "რატომ არ სურს მას, რომ იყოს თქვენთან ერთად Mykonos?"
  
  
  "თქვენ გჭირდებათ, რომ ცოტა უკეთესი, სპენსერ.
  
  
  Stavros ძალიან მნიშვნელოვანია ჩემთვის. "
  
  
  "გეტყვით Hawk, რომ?" "რა არის ეს?" ჰკითხა sourly. "მან რეკომენდირებული ჩემთვის დროებითი სამუშაო ამ დავალება."
  
  
  "გეტყვით, em არაფერი გსურთ." აღმოჩნდა, რომ მისი, holstering მისი მოციგავის . "კარგით, Erica."
  
  
  "რას ელის ჩემგან, უბრალოდ, დაველოდოთ მე შეტყობინებას თქვენგან? სპენსერ სთხოვა.
  
  
  მისი შეწყვიტა და მიფიქრია, ეს მომენტი: "ხვალ საუზმე დრო, თქვენ შეგიძლიათ დატოვოთ. ეს იქნება ძალიან გვიან გაზეთები ვუთხრა ეს ამბავი. აქვს Minurkos პოლიციის გამოძახება და ვუთხრა ყველაფერი. დარეკეთ პოლკოვნიკი Kotsikas და ვთხოვ მას, რომ მხარს Minurkos ego. მაშინ, მე ვიქნები Mykonos და იპოვოს Stavros, თუ არსებობს ერთ-ერთი. ეს იქნება ძალიან ადრე მას მიიღოს რაიმე ახალი ამბები იმაზე, თუ რა მოხდა აქ და Kotsikas ' სახლი."
  
  
  "რაც შეეხება Sergiu?" Erica სთხოვა.
  
  
  "ჩვენ შემოტანა ego მთავარი", - ვუთხარი მე. "მან კარგად იმუშავა, და ახლა ის შეიძლება დაბრუნდეს, მისი ოჯახი."
  
  
  "კარტერი," სპენსერ განაცხადა.
  
  
  "დიახ?"
  
  
  "მე ნუ უკეთესი მომავალი დრო."
  
  
  მისი, შევხედე მას. "ყველა უფლება", - ვუთხარი მე. "კარგით, Erica. ჩვენ უნდა დაიჭიროთ სვავი."
  
  
  მეათე თავი.
  
  
  Mykonos harbor ქმნის, როგორიცაა მასიური faceted sapphire დილით მზე. ეს იყო თითქმის მთლიანად ერთვის harbor პატარა თევზჭერის კატარღები და speedboats შიგნით და ორი დიდი საკრუიზო გემების გაუძღვება ზღვაზე კედელი. გემები არ შევა Mykonos. მგზავრი ჰქონდა ფეხით ქვემოთ ცვალებადი კიბეები მათი ბარგის ხელში ნავი, რომელიც მიიღო ih სანაპიროზე მცირე ჯგუფებში.
  
  
  Erica და მე არ გადარჩება, ამ მოკლე თავგადასავალი. მივედით ახალი აეროპორტის მეორე მხარეს კუნძულზე მხოლოდ ერთი საათის წინ და აიღო ავტობუსი ქვემოთ bumpy გზა სოფელში. ახლა მე იჯდა დამსახურებული ყვითელი თავმჯდომარე სანაპირო კაფე ქვეშ ტილო awning, თვალს ნახევარი ათეული ულვაშიანი ბერძენი მეზღვაურები სახელმძღვანელო ახლად მოხატული fishing ნავი წყალში მხოლოდ თხუთმეტი ეზოების დაშორებით. სანაპიროს აღმოჩნდა დაშორებით ჩემთვის ორივე მიმართულებით , ზედიზედ შეღებილ სახლებს კაფეები, მაღაზიები და პატარა სასტუმროები. მე sip Nescafe, ბერძნულ-ის სიმბოლური homage ამერიკული ყავა, და ვუყურე როგორც mimmo იყო ამოძრავებს მოხუცი in დაწნული ქუდი გაყიდვის ყურძენი და ყვავილებით. ამ ატმოსფერო, ძნელი იყო, უნდა გვახსოვდეს, რომ მე აქ, რათა მოკლას ადამიანი.
  
  
  Erica არ იყო, ჩემთან ერთად. იგი გაქრა შევიდა ლაბირინთში თოვლი-თეთრი ბანერები, შორს არ არის waterfront, რათა იპოვოს მოხუცი მან იცოდა, რომ მისი ყოფნის Mykonos რამდენიმე წლის წინ. თუ თქვენ საჭირო ნებისმიერი ინფორმაცია იმის შესახებ, Mykonos, თქვენ აღმოჩნდა მუქი haired ბებერი ქალბატონები, შავი, shawls, რომელიც გაქირავებულია, ოთახი საკუთარ სახლებში სია. მათ იცოდნენ ყველაფერი. Erika წავიდა, რათა გაირკვეს, სამხედრო ბანაკში კუნძულ, და გაირკვეს, სადაც ბანაკის მეთაური, შესაძლოა, ცოცხალი, იმიტომ, რომ ჩვენ ალბათ Stavros არსებობს.
  
  
  მე უბრალოდ დამთავრებული Nescafe, როდესაც Erica, rocking ქვის გზა თვალწინ კაფე, იყო გამოწყობილი ყვითელი შარვალი, მისი გრძელი წითელი თმა შეკრული უკან ყვითელი ლენტი. მე მაინც გაუჭირდა მესმის, რატომ ლამაზი გოგონა, როგორიც Erica იქნება ჩათრეული ჩემი სამყარო. ეი, თქვენ უნდა ცოლად მდიდარი კაცი ვილა და გრძელი თეთრი იახტა გარეთ ტელ-ავივში. ეს ყველაფერი მას არ შეეძლო თავის გამოჩენა. შესაძლოა, მან არ იცის, რომ. ან იქნებ იახტები უბრალოდ არ იყო მისი ტიპი.
  
  
  "თქვენ გამოიყურება, როგორც ტურისტული, ნიკ," მან გაიცინა, სხდომაზე ქვემოთ, ჩემს გვერდით. "გარდა პიჯაკი და ჰალსტუხი."
  
  
  "მომეცი კიდევ ერთი საათი", - ვუთხარი მე. "რა გაიგეთ?"
  
  
  მან უბრძანა, ჭიქა ცხელი ჩაის მიმტანი და მან მარცხენა. "კარგია, რომ მივედი მარტო. მარია ნამდვილად არ მინდა, რომ გაიგო, პირველ რიგში. ამ კუნძულის ძალიან შორს უცნობი, და ყველას, ვინც არ ცხოვრობს აქ არის უცხო."
  
  
  "რა იყო, მან უნდა ვთქვა?"
  
  
  Erica დაიწყო საუბარი, მაგრამ, hey, მე უნდა დაველოდოთ, მიმტანი, მარცხენა hey, ჩაი. როცა ის წავიდა, მას მოსაკლავად ზოგიერთი შაქრის შევიდა თასი ღია თასი. "არსებობს ბანაკში ახლოს Ornos სანაპიროზე, და მხოლოდ რამდენიმე islanders იქნა შიგნით. მეთაური ცხოვრობს ნაქირავებ ვილა ახლოს ბანაკში. Ego-ს სახელი არის Galatis. Odin მრგვალდება ორი ადგილობრივი ტაქსის მძღოლებს და წავიდა ორი ამერიკელები Renia სასტუმრო. on გარეუბანში, სოფელ; მოგვიანებით, იმავე პიროვნებამ ih, რომ ვილა Galatis."
  
  
  "შესანიშნავი დაზვერვის მუშაობა, მის Nystrom," - ვუთხარი მე. "კარგით, მოდით წავიდეთ Renya."
  
  
  "მე უბრალოდ დაჯდა," მან დაიჩივლა. "მე ჯერ კიდევ ნახევარი ჭიქა ჩაი."
  
  
  "მე თქვენ, ერთი ჭიქა შემდეგ." მას ესროლეს მისი რამდენიმე drachmas მაგიდაზე.
  
  
  "ნორმალურია", - განაცხადა მან, სწრაფად მიღების სხვა sip ჩაი, მაშინ ვარდების უნდა გამომყვეს.
  
  
  ჩვენ ვიარეთ mimmo ყავა boardwalk და მცირე ჯგუფი ღია მოედანზე, სადაც ავტობუსები აპირებს გარეუბანში შეწყვიტა. ფოსტაში და პოლიციის სამმართველოსთან კარიბჭე წინაშე მოედანზე, და იქ იჯდა შელახული ბრინჯაოს ძეგლი უძველესი გმირი. ჩვენ გავიდა ამ მოედანზე, გამორთული სანაპირო შევიდა პატარა სამეზობლოში, და მალე ჩამოვიდა Renia. ეს იყო მრავალ დონის სასტუმრო აშენებულია მთაზე, თითქმის ტროპიკული ბაღი წინაშე.
  
  
  სუსტი ახალგაზრდა კაცი ფრონტის მაგიდა იყო ძალიან მისასალმებელი. "დიახ, ორი ამერიკელები ჩამოვიდა გუშინ. ისინი თქვენი მეგობრები?"
  
  
  რა არის ih-ს დასახელება? მე ვკითხე.
  
  
  "ვნახოთ..." ის გამოყვანილია ჟურნალ out from ქვეშ counter და გახსნა. "Ahh. ბატონი ბრაუნი და ბატონი სმიტი."
  
  
  "ჰო. ისინი ჩვენი მეგობრები", - ვუთხარი მე. "რა ოთახი ისინი? ჩვენ გვინდა, რომ სიურპრიზი ih."
  
  
  "ისინი 312. მაგრამ ისინი უკვე წავიდა. მათ აღნიშნეს, რომ ისინი უნდა დაბრუნება სასტუმროში სადილი, სანამ შუადღისას."
  
  
  ჩვენ შეამოწმა ოთახი მაინც. მან დააკაკუნა კარზე და მაშინ დადიოდა სპეციალური ეფექტების გათვალისწინებული ბიჭები გარშემო სპეციალური ეფექტების დეპარტამენტი. ჩვენ დახურულ კარს მიღმა ჩვენთვის და მიმოიხედა. ორივე დიდი საწოლი იყო მაინც unmade, და ნახევრად ცარიელი ბოთლი ვისკი იჯდა nightstand. Stavros არ იყო, ბევრი სასმელი, ასე მეგონა, ეს იყო ego mercenary მან მოუტანა მას, ვინც დალია ალკოჰოლის.
  
  
  გარდა შოტლანდიელები და რამდენიმე სიგარეტის butts, მათ არ დატოვონ არაფერი. Stavros ალბათ არ მოიტანს რაიმე ბარგი. ეს იყო რაღაც, მან უნდა გააკეთოს, და ეს არ მიიღებს ხანგრძლივი. Em უნდა გაირკვეს, ტელეფონი, ზარი, კაცი ამტკიცებენ, რომ იყოს Minurkos, და ტესტი ერთგულება Galatis, ბანაკის მეთაური. Galatis "ცხოვრება იქნებოდა უშუალო საფრთხე ემუქრება თუ იგი დაემორჩილა Minurkos' ბრძანებებს არ გადავა სანამ შემდგომი ანგარიშების იქნა მიღებული მისგან. მას შემდეგ, რაც Stavros ჩამოვიდა გუშინ, Galatis შეიძლება იყოს უკვე მკვდარი.
  
  
  "ჩვენ გვინდა უკეთესი წასვლა ვილა", - ვუთხარი მე.
  
  
  "მე თქვენთან ერთად, ნიკ."
  
  
  მას შემდეგ, რაც ნახევარი საათი ელოდება, ჩვენ საბოლოოდ აღმოჩნდა, ტაქსის მძღოლი sipping ouzo მისი ყავა. მას არ აქვს ოდნავი განზრახვა მამოძრავებელი us ვილა, სანამ მან აჩვენა em wad drachmas, რის შემდეგაც მან hunched და მიგვიყვანა ტაქსი. ეს იყო ცემა-მდე 1957 Chevrolet, ყველაზე ყვავილები წავიდა და ბამბა sticking out of upholstery. ტაქსის მძღოლი აიღო ძველი ძრავა, მასთან ერთად, რომელიც გააკეთა ხმამაღალი belch, როგორც ჩვენ გადაადგილდებოდნენ.
  
  
  ყველაზე ride მოხდა, ცუდად დაგებული გზის გასწვრივ კუნძულის კლდოვანი სანაპირო, სადაც მტკნარი კლდეები დაეცა off შევიდა ეგეოსის ზღვის. როდესაც ჩვენ თითქმის Ornos სანაპიროზე, მძღოლი აღმოჩნდა გადატანა ragged ხრეშის გზა მიმართულებით ბანაკში და ვილა. როგორც ჩვენ გავიდა მაღალი ეკლიანი მავთულის ღობე, ჩვენ მხოლოდ დაიჭირეს glimpse ბანაკში, მწვანე შენობები ჩვენში მანძილი. ჩვენ აღმოჩნდა დაშორებით ღობე და გადატანა ხანგრძლივი გზა, რამაც პირდაპირ ვილა. როდესაც მივედით სახლი კრამიტით დახურული სახურავი, მას სთხოვეს, რომ ტაქსის მძღოლი ლოდინი, და მან, როგორც ჩანს, ძალიან სურს ამის გაკეთება.
  
  
  ჩვენ მზად არაფერი, როდესაც მისი მამა დააკაკუნა მოჩუქურთმებული ხის შესასვლელი კარი. Erica კიდევ ერთხელ ჰქონდა ბელგიის რევოლვერი იმალება მისი ჩანთაში, და ამ დროს, მან იმედი გამოთქვა, რომ გამოიყენოთ იგი. მან მშვიდად ვიჯექი ჩემთვის დღე და დაელოდა. საქართველოს მოციგავის ჰქონდა მოთავსებული ის მხარეს ჯიბეში ჩემი ქურთუკი და ჩემი ხელი იყო და ეს. მსახური, მოხუცები ბერძნული, გახსნა კარი.
  
  
  "Cali უკვე მხრიდან," ის მიესალმა. მან განაგრძო ბერძნული. "არ გვინდა, რომ მეთაური?"
  
  
  "მაპატიე," მე ვთქვი, ნაზად უბიძგებს ego გარდა. Erica და მე გადავიდა დიდი მისაღები ოთახი ერთი შუშის კედლის მოსაპირკეთებელი ხე გაფორმებულია hillside.
  
  
  "გთხოვთ!" მოხუცი შეეპასუხა ინგლისურად.
  
  
  გადავედით ფრთხილად საწყისი ოთახი ოთახის, და ბოლოს, შეხვდა დიდი ოთახი. არავინ იყო იქ.
  
  
  "სად არის მეთაური?" Erica სთხოვა მოხუცი.
  
  
  იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი ძალადობრივად საწყისი მხარეს მხარეს. "არ ვილა. შინა".
  
  
  ვთხოვე. "სად?"
  
  
  "მივედი ამერიკელები. ბანაკში."
  
  
  "Efaristo," მე ვუთხარი მას მადლობას.
  
  
  ჩვენ გამოვიდა და ითამაშა ეს თამაში სალონში ერთხელ. "მიიღოს ჩვენს სამხედრო ბანაკში," - განუცხადა მან მძღოლი.
  
  
  "ის, რაც ჩვენ უნდა გავაკეთოთ, როდესაც ჩვენ იქ?" Erica სთხოვა.
  
  
  ტაქსის გამოყვანილია დაშორებით სახლი და ხელმძღვანელობდა back down ხრეშის გზა. "მე არ ვარ დარწმუნებული, ჯერ კიდევ," მე აღიარა. "მე, უბრალოდ, გრძნობს, ჩვენ მაინც უნდა შევხედოთ გარედან."
  
  
  მაგრამ ჩვენ არ მიიღოთ, რომ შორს. როდესაც ჩვენ შემობრუნდა გზაზეც, რომ ახლა გაიქცა პარალელურად ღობე და შემდეგ მას რამდენიმე ასეული ეზოები, ვნახე ადგილზე, სადაც საბურავი სიმღერები გამოვიდა სავალი და გაჩერდა რამდენიმე thickets.
  
  
  მე ვუთხარი, რომ მძღოლი. "შეაჩერე!"
  
  
  "რა ხდება, ნიკა?", - ჰკითხა Erica.
  
  
  "მე არ ვიცი. აქ დარჩენა."
  
  
  მან climbed გარშემო კაბინა და გაყვანილია მოციგავის . მისი ნელა გადავიდა mimmo საბურავი სიმღერები მიმართ thicket. იყო მტკიცებულება ბრძოლა ახლოს, სადაც მანქანა იყო გაჩერებული. ერთხელ ბუჩქი, მან აღმოაჩინა რას ეშინია. უკან სქელი ბუში, მაღალი, თხელი კაცი ქმნის, მისი ყელის მოჭრილი ყური რომ ყური. Galatisa უნდა იპოვეს მისი.
  
  
  მე მივიღე უკან მანქანაში და ვუთხარი, Erica, და ჩვენ უბრალოდ იჯდა იქ, ხოლო მიუხედავად იმისა, რომ ტაქსის მძღოლი შევხედე us in rearview სარკის.
  
  
  "სტავროს უნდა ჰქონოდა ერთი Galatis' კანონქვემდებარე თანამშრომლებმა, თავის მხრივ, ახლა, " მე ვთქვი, მძიმედ. "თუ ჩვენ ვერ Stavros, ის უნდა ეს ჯარი, ათენში ხვალ."
  
  
  "ჩვენ არ შეგვიძლია, მივყვეთ მას, რომ ბანაკში, ნიკ," Erica განაცხადა. "მას მოუწევს მცირე არმია იცავს ego არსებობს."
  
  
  "ჩვენ ვბრუნდებით სასტუმროში და იმედი მაქვს, რომ ის, რაც Stavros უთხრა მათ, მართალია, - რომ იგი გეგმავს, იქნება იქ შუადღისას. ჩვენ დაველოდებით ego არსებობს."
  
  
  იმ Renya, Erica და მე მას Stavros ' ოთახი ისე, რომ არ ჩანს. ჩვენ ჩაკეტილი საკუთარ თავს და დაელოდა. ეს იყო შუა დილით. საწოლები გაკეთდა, ისე ჩვენ არ უნდა ფიქრი, მოახლეები. მას მოსაკლავად ჩვენთვის, როგორც მცირე დარტყმას ვისკი, და ჩვენ ითამაშა თამაში ზღვარზე საწოლი შემდეგ სასმელი.
  
  
  "რატომ არ შეიძლება ჩვენ აქ იყოს შვებულებაში, რაც ტურისტების?" Erica დაიჩივლა. "არაფერი არ უნდა გააკეთოს, მაგრამ ეწვევა windmills, წასვლა პლაჟები, და იჯდეს კაფეები თვალს მსოფლიოში წასვლა?"
  
  
  "შესაძლოა, ჩვენ აქ ერთად დადგება", - ვუთხარი მე, არ სჯერათ, რომ ეს ერთი წუთით. "სხვადასხვა ვითარებაში, სხვადასხვა ვითარებაში."
  
  
  Erica აფრინდა პატარა gillette ის მინდა ნახმარი მისი შარვალი. მას ეცვა მხოლოდ გამჭვირვალე blouse მოახერხა შევიდა მისი შარვალი. იგი იჯდა back down საწოლი, მისი ფეხები კიდევ სართულზე, მისი წითელი თმა არეულობას უბრალო მწვანე coverlet.
  
  
  "ჩვენ არ გვაქვს ბევრი დრო ერთად", - განაცხადა მან, ეძებს ჭერი. მსუბუქი ნიავი მოვიდა მეშვეობით ღია ფანჯარა, მსუბუქი ზღვის ნიავი. "არ აქვს მნიშვნელობა, თუ როგორ მუშაობს ყველა."
  
  
  "ვიცი."
  
  
  "მე არ მინდა, რომ დაველოდოთ რაღაც შეიძლება ახლა და მომავალში ერთად. ეს შეიძლება არც არასდროს მოვა." მან დაიწყო unbutton მისი blouse.
  
  
  მისი, შევხედე nah. "Erica, რა ჯოჯოხეთი აკეთებთ, მკერავი?"
  
  
  "მე დიდი მკერდი", - განაცხადა მან, არ ეძებს ჩემთვის. Blouse მოიხსნა. მან unzipped მისი ვარსკვლავი და ჩანდა, მისი ego. მან დახედა მისი.
  
  
  "ნუ ხვდები, რომ Stavros შეიძლება მოვიდეს აქ ნებისმიერ მომენტში?" მან სთხოვა.
  
  
  "ეს მხოლოდ შუა დილით." მან undone ვადამდელი მისი ყვითელი შარვალი წელის იყო და უბიძგებენ მისი ih მისი hips. იყო მხოლოდ ცალი საცვლების ქვეშ, პატარა ნაჭერი, რომ ძლივს საერთო არაფერი.
  
  
  გამახსენდა, და ჩემი ყელის წავიდა მშრალი. მან გაიხსენა, სუფთა ცხოველთა სიამოვნებით ის მინდა იგრძნო მისი.
  
  
  "Erica, მე არ ვფიქრობ, რომ -" მე შევეცადე, რომ პროტესტი.
  
  
  "არ არსებობს დრო," მან დამარწმუნა, მოძრავი languidly მასშტაბით საწოლი. ის უყურებს მისი სხეულის გადაადგილება და მონაკვეთი. "თქვენ თქვით, თავს რომ Stavros ალბათ გაატაროთ მთელი დილით საუბარი ახალი ბანაკის მეთაური."
  
  
  "ჩვენ არ შეიძლება იყოს დარწმუნებული, რომ" მე ვთქვი, როგორც მან undid ჩემი ქამარი. ჩემი პულსი quickened, და მან იგრძნო ნაცნობი შიდა რეაქცია მისი შეხება.
  
  
  იგი გამოყვანილია ჩემთვის მისი და გადავიდა მიმართ ჩემთვის. ჩემი მარცხენა ხელის გადავიდა ჩემს მკერდზე თავისი უფლებით.
  
  
  "როგორ დარწმუნებული უნდა იყოს, ნიკ," მან სუნთქვა მიაღწია, შევიდა ჩემი ტანსაცმელი.
  
  
  რა ჯოჯოხეთი, ვფიქრობდი. კარი იყო ჩაკეტილი. საქართველოს მოციგავის ფარგლებში იქნება ადვილი მიღწევა." ჩვენ გვესმის, Stavros, სანამ ის შედის ოთახში. და მე მქონდა იგივე შეგრძნება, როგორც Erica. ეს შეიძლება იყოს ბოლო დროს.
  
  
  აღმოჩნდა, და მოდით მისი თვალები roam Erika სხეული და mane ფიცს თმის დაცემით დასრულდა მისი რძიანი მხრებზე, და დაინტერესდა, თუ იქ არ ყოფილა ქალს უფრო სასურველია, ვიდრე Erika Nystrom. სადმე. ნებისმიერ დროს.
  
  
  იგი kissed მიერ ee და მისი პირით ცხელი იყო და სველი, და იქ იყო უნდა, გზა იგი დაპრესილი მისი ტუჩები ჩემია. როდესაც ჩვენ kissed, იგი გააშიშვლეს მე, და მე არ შეწყვიტოს მისი. მაშინ ჩვენ იწვა საწოლზე ერთად, და ის გამოყვანილია გამჭვირვალე, თეთრეული, off მისი thighs და thighs. ბოლოს, მან დამეხმარა გაუგებარია ih.
  
  
  მან ჩაუყარა უკან, მისი თვალები თითქმის დახურულია, და მიაღწია ჩემთვის. მე ფეხით მეტი მისი, და იგი გამოყვანილია ჩემთვის მისი. ჩვენ kissed passionately ერთხელ, და იგი გაიმართა ჩემთვის და ეალერსება ჩემთვის. როდესაც იგი გამოყვანილია ჩემთვის, იყო მომენტი, როდესაც მისი პირით გაიხსნა სიამოვნება, და შემდეგ დაბალი moan გაიქცა მისი ყელის.
  
  
  მისი hips გადავიდა ჩემს წინააღმდეგ, აღების ინიციატივით და მოთხოვნით. მან უპასუხა მის მიერ უბიძგებს მას მძიმე. ხანგრძლივი thighs გააუქმა off საწოლი და ჩაკეტილი ჩემს უკან, აიძულა ჩემთვის სიღრმეში.
  
  
  და მაშინ იქ იყო აფეთქება. იგი მოვიდა ადრე და უფრო მეტი ძალა, ვიდრე მე ოდესმე ეგონა, რომ შესაძლებელი, რაც ჩემი ხორცი კაპარჭი და კაპარჭი მისი შიშველი ძალა და მხოლოდ გავლის შემდეგ ჩვენ ორივე იხსნა ყველა არეულობა რომ იყო უკვე მშენებლობის up შიგნით ჩვენთვის. ჩვენ დარჩა რბილი ტალღური სიამოვნება, რომელიც ნელა შეაღწია ღრმა და ყველაზე ინტიმური ნაწილები ჩვენგანი.
  
  
  ისინი ჩაცმული ნელა. ეს იყო ჯერ კიდევ დილით. თუმცა, მან დაიწყო შიში, რომ Stavros შეიძლება არ გამოჩნდება. ის შეიძლება იყოს აეროპორტში ელოდება თვითმფრინავი ათენში. მან, შესაძლოა, განაცხადა, რომ ის დაბრუნდა შუადღისას, მხოლოდ იმისათვის, რომ რაიმე pursuers off მისი ბილიკი.
  
  
  ეს იყო თერთმეტი-ოცდაათი. Erica დალია მეტი ვისკი, და დაძაბულობის შიგნით Nah იზრდებოდა, რომელიც იყო აშკარად აისახება, მისი სახე.
  
  
  "მე ვაპირებ, რომ ლობის", - განაცხადა მან თერთმეტი-ოცდათხუთმეტი.
  
  
  "რატომ?"
  
  
  "შესაძლოა, მან მოუწოდა და შეცვალა მისი გეგმები," - განაცხადა მან, იმის სწრაფი გადაიტანეთ ხანგრძლივი სიგარეტი. "შესაძლოა, ვიცი რამე."
  
  
  მე არ შეეცადეთ შეჩერება მას. ის იყო ყველა წყნარად, მიუხედავად იმისა, რომ ჩვენ გვქონდა გააკეთა სიყვარული ადრე.
  
  
  "ყველა უფლება", - ვუთხარი მე. "მაგრამ თუ თქვენ აწარმოებს შევიდა Stavros, არ მიიღოს იგი თავს. დაე, მოდი აქ."
  
  
  "ყველა უფლება, ნიკ. მე გპირდებით."
  
  
  მაშინ მისი მამა Erica დაიწყო ტემპით ოთახი. მისი sam იყო ნერვული. ეს იყო მნიშვნელოვანი, რომ ჩვენ მოიტანა Stavros აქ. ჩვენ უკვე მისდევდნენ ego ხანგრძლივი საკმარისი.
  
  
  ეს იყო მხოლოდ ხუთი წუთის შემდეგ ქალი წავიდა ქვემოთ სასტუმრო მიღება, როდესაც მან მოისმინა მღელვარება hallway. მისი და გაყვანილია 9-მმ მოციგავის და წავიდა კარი. მან მოისმინა რუხი. იქ იყო კიდევ ერთი ხმა. მე ელოდა, მაგრამ არაფერი მომხდარა. ის გახსნილია კარი ყურადღებით და მშვიდად. გახსნა inch, მან ჩანდა გარეთ დერეფანში. იქ იყო არავინ ჩანდა. მისი მეუღლე მოხვდა ქვემოთ დარბაზში და ჩანდა უკან და მეოთხე.
  
  
  არაფერი. Mistletoe კორიდორი, ღია თაღები წამყვანი ბაღი. მივედი და ჩანდა გარეთ, და ისევ მე ვერ ვხედავ ვერაფერს. იყო გასასვლელი ბაღში დაახლოებით ორმოცდაათი მეტრის ქვემოთ დარბაზში. მან სწრაფად წავიდა ქვემოთ, იქ, მიმოიხედა, და საბოლოოდ დათმო. ჩემი ნერვები უნდა ყოფილიყო პირას, მე გადავწყვიტე. ის წავიდა უკან ნახევრად ღია კარი ოთახი და შევიდნენ.
  
  
  ისევე, როგორც იგი იყო grabbing კარი დახუროს ეს მის უკან, მან შენიშნა, მოძრაობა იმ კუთხეში მისი თვალი, მაგრამ უკვე ძალიან გვიანი იყო რეაგირება. A crunching დარტყმა უკან ჩემი უფროსი გამოიწვია dizzying ტკივილი, ჩემი ხელმძღვანელი და კისრის. საქართველოს მოციგავის slid გარშემო ჩემი მკლავი. მან მოგვეწონა doorjamb და ტარდება, როგორც ჰერები, სწავლის. ის დაიჭირეს glimpse of სახე თვალწინ მისი და იგრძნო nen რა იხილა მანსარდით ათენში. ეს იყო მკაცრი, scowling სახე ადრიან Stavros. მან ცხოველთა ხმა, მისი ყელის, და მიაღწია, რომ მახინჯი სახე. მაგრამ მაშინ რაღაც მოხვდა ჩემთან ხელმძღვანელი ერთხელ, და ნათელი შუქებით განათებული შიგნიდან. იგი საუბრობდა შევიდა შავი ზღვის, და არ იყო horizon line შორის, შავი ზღვის და შავი ცა. ეს ყველაფერი დაიხურა, მე და გაერთიანდა swirling ბნელი მასა.
  
  
  მეთერთმეტე თავი.
  
  
  "ის მეძინა."
  
  
  მე შეიძლება მოვისმინოთ მისი ხმა indistinctly, როგორც თუ ეს იყო მოდის ჩემთან სხვა ოთახში. ჩემი თვალები გაიხსნა, მაგრამ მე ვერ აქცენტი მათ. მან დაინახა, სამი ბუნდოვან ფორმებს მის გარშემო.
  
  
  "რეალურად, გაახილე თვალები."
  
  
  ხმა იყო ნაცნობი. იგი ეკუთვნოდა, ადრიან Stavros. იგი ცდილობდა აქცენტი მის წყარო. Ego-ს სახე განათდა ჩემი ხედვა. მე დაიწყო შევიდა მძიმე, მძიმე სახე მისი დათმობაში წვრილი, მუქი თმა, და ყინულოვანი, ცივი თვალები, და სძულდა თავს გაქირავების em take me. მისი მზერა გადაინაცვლა მას სხვა ორი სახეები ორივე მხარეს. ერთი ეკუთვნოდა ჯანსაღი, მუქი skinned ბიჭი მოლურჯო თვალის ზემოთ მისი მარცხენა თვალი. ეს იყო აღებული მეტი ego იყიდება Stavros ' ბრაზილიის დაცვამ. სხვა კაცი იყო, საკმაოდ ახალგაზრდა და ატარებდა ხაკისფერი უნიფორმა. იგი მიხვდა, რომ ეს იყო ოფიცერი, რომელმაც შეცვალა შესრულებული Galatis.
  
  
  "ასე რომ," სტავროს განაცხადა შხამიანი ხმა. "ფანჯარა სუფთა". მან მოდით ერთგვარი throaty სიცილი. "ვინ ხართ, თქვენ ნამდვილად, დელა?"
  
  
  "ვინ ხართ, თქვენ ნამდვილად, დელა?" მე ვუპასუხე მას, ცდილობს გარკვევა ჩემი უფროსი, ცდილობს ვფიქრობ. ვფიქრობდი, Erika და დაინტერესდა, თუ ისინი მინდა იპოვა, ძალიან.
  
  
  Stavros გამოყვანილია me out და მოხვდა ჩემს უკან თავის მხრივ, და მხოლოდ ამის შემდეგ მან შეამჩნია, რომ ვიჯექი სწორი თავმჯდომარე. ისინი არ connect me, მაგრამ არ იყო მოციგავის. უგო იყო მაინც სასტუმროდან ჩემი მხარის ზემოთ დაიკავეს, ქვეშ ჩემი unbuttoned ქურთუკი. მან თითქმის დაეცა off მისი თავმჯდომარე, როდესაც აფეთქება დაეშვა.
  
  
  Stavros leaned კარგი ღონისძიება, და, როდესაც მან ისაუბრა, მისი ხმა იყო როგორც growl, რომ ქალი ლეოპარდი. "მე ვხედავ, თქვენ არ აღიარებს", - განაცხადა hissed. მისი, დაინახა, არმიის ოფიცერი, შევხედოთ მას. "ახლა თქვენ იცით, თუ რა სახის კაცი, თქვენ საქმე."
  
  
  დიახ, გიჟი, ვფიქრობდი. დაუნდობელი კაცი, რომელიც preys სხვები. ახლა ის ესმოდა, რატომ მოუწოდა ego Vulture. ამ დროს, იგი ინახება მისი პირით დახურეს. იგი წელში up, მოგვეწონა წინაშე მისი პერანგი, და დახია გახსნა. მან დაიწყო მასობრივი ნაწიბურების მისი ტორსი, როგორც ჩანს, ცეცხლი. აღმოჩნდა, რომ ისინი საცხოვრებელი ყველაზე სხეულის ego.
  
  
  "წარმოგიდგენიათ ეს?" მან growled, მისი თვალები ბრჭყვიალა ძალიან ნათელი. "მე მივიღე ამ ბინაში ცეცხლი, როდესაც მე ვიყავი ბიჭი. ჩემი მამა აიღო ანთებული სიგარეტი საწოლი, მასთან ერთად, უკანასკნელი სერია უპასუხისმგებლო ქმედებების წინააღმდეგ მისი ოჯახის ego. მაგრამ მე გადარჩა, ხედავთ. არ ვფიქრობ, რომ მე ვაპირებ, ჯოჯოხეთში, რადგან მე უკვე არსებობს."
  
  
  ასე რომ, ეს იყო დიდი დაკარგული ნაჭერი Stavros " puzzle. ცეცხლი წაკვეთილია რაღაც შიგნით მას. ეს დაწვეს დაშორებით ყველა რომ დარჩა სულს, რის გამოც მხოლოდ გადამწვარი core. როგორც მან buttoned-up მისი პერანგი, მიხვდა, რატომ იდგა ასე ღიად. მთელი მისი ტორსი უნდა ყოფილიყო ძლიერი საწყისი scarred ქსოვილი.
  
  
  "ახლა მესმის," ის, hissed at me. "ახლა თქვენ მითხარით, ვინ ხარ და რას აკეთებს აქ, Mykonos, მიჰყვება ჩემთვის."
  
  
  საქართველოს husky, მუქი სახიანი ბიჭები შემდეგ მას გამოყვანილია რაღაც მოკლე გარშემო ჯიბეში, სავარაუდოდ, კლუბი, მხოლოდ იმ შემთხვევაში, თუ ის სულელური საკმარისი გამოწვევა Stavros.
  
  
  "ეს არის CIA?" Stavros " ugly ხმა დაბრუნდა ჩემთან. "ხომ არ რეკავთ Galatis მიუხედავად იმისა, რომ თითქოს იყოს Minurkas?"
  
  
  მან დაიშურებს თავს, წინააღმდეგ შემთხვევაში, ეს იქნებოდა მეტი. თუ Erica არ ყოფილა დაავადებული სასტუმროში counter, როგორც აღმოჩნდა, იგი დაბრუნდა აქ მალე. თუ მე გამიმართლა და ის ამახვილებს ყურადღებას, მას არ შევა ოთახში და გახდეს ih-ს პატიმარი. ის ბრძოლა, და უნდა იყოს შეგნებული, რათა მისი დახმარება.
  
  
  "კი," ვუთხარი მე. "ეს არის CIA."
  
  
  "ჰო, სიმართლე გამოდის," სტავროს განაცხადა. "და თქვენ აქ ეტაპზე გადატრიალების ჩემს წინააღმდეგ?"
  
  
  Stavros " თვალები განათებული ჩემთან ერთად მანიაკალური სიძულვილი.
  
  
  "რაღაც, როგორიცაა, რომ."
  
  
  "რა არის დეტალები ამ CIA ნაკვეთი?" მოითხოვა Stavros.
  
  
  ჰერები იშურებდნენ. თუ მან განაცხადა, ძალიან ბევრი, ეს იქნებოდა ხმის ყალბი. Husky დააყენა კლუბი ისევ.
  
  
  "დაველოდოთ", ახალგაზრდა ოფიცერი, - განაცხადა სქელი აქცენტით. "ცოტა ხნის წინ, საბერძნეთში, ჩვენ შევისწავლეთ გარკვეული მეთოდები, რომელიც საშუალებას გვაძლევს, მიიღოს სრული თანამშრომლობის პატიმრებს. მაგრამ ეს იქნება ძალიან ხმაურიანი დაიწყოს ასეთი დაკითხვა აქ.
  
  
  ნებისმიერ შემთხვევაში, ჩვენ უნდა დაბრუნდნენ ბანაკში. ჩვენ მიიღოს ego ჩვენთან ერთად."
  
  
  Stavros ვიფიქრე. "ყველა უფლება", - განაცხადა მან grimly.
  
  
  ისინი აიყვანეს me up ჩემი თავმჯდომარე. საინტერესოა, სად არის ჯოჯოხეთი Erica არის. იგი იძულებული გახდა, უკან მეშვეობით რეგისტრაცია. იქნებ მათ აღმოაჩინეს, მას შემდეგ, რაც ყველა. მაგრამ მან ვერ დაუსვან.
  
  
  როდესაც ისინი კუთხეში ჩემთვის ელოდება მანქანის გარეთ, კერძო სახლი, ავტოსადგომის შორს შესასვლელთან, ვიფიქრე ცდილობს, რომ გაქცევა stiletto. თუ მათ ჰქონდათ აღებული ჩემთვის, რომ ბანაკში, Ego არასოდეს არ დატოვეს ცოცხალი.
  
  
  მაგრამ ეს არ იყო კარგი იდეა გადაადგილება დანით. A husky კაცი გაიმართა იარაღი ქვეშ ჩემი ნეკნები, და Stavros იჯდა ჩემი მეორე მხარეს. პოლიციელი მართავდა.
  
  
  გზად ქალაქის ირგვლივ ციცაბო გზა, იგი ინახება ფიქრი ერიკ. ეს იყო იმისთვის, რომ გავიგოთ, რა მოხდა მისი. მან იცოდა, რომ hey, რომ იგი უნდა დაბრუნდეს ოთახში როგორც კი Stavros გამოჩნდა.
  
  
  ჩვენ ქალაქგარეთ-ზე mile, მაგალითად-როდესაც ჩვენ აღმოჩნდა გადატანა ციცაბო signpost და დაინახა, მანქანის შეჩერება მხოლოდ ოცი ეზოები წინ გველის ვიწრო გზა. თუმცა, გამახსენდა, რომ მე მინახავს ეს მანქანა გაჩერებული გარეთ სასტუმრო ადრე, მე და მივიდა იმ დასკვნამდე, რომ იგი ეკუთვნოდა მართვა. ოფიცერი დაპრესილი დაშინების ღილაკს და სამხედრო მანქანა გაჩერდა რამდენიმე ფეხზე დაშორებით სხვა მანქანა.
  
  
  "რა არის ეს?" Stavros სთხოვა curtly.
  
  
  "როგორც ჩანს, გატეხილი მანქანა," ოფიცერი grumbled.
  
  
  "კარგად, წავიდეთ მისაღებად მას out of გზა," სტავროს უბრძანა.
  
  
  მარჯვნივ ჩვენი მანქანა იყო კლდე, და მეორე მხარეს იყო მკვეთრი ვარდნა. ოფიცერი გადმოვიდა მარცხენა მხარეს გადავიდა და ფრთხილად მიმართ ავტომობილი გზის გადაკეტვა. Stavros, რომელიც იჯდა ჩემს უფლება, გახსნა კარი მხარეს კლდეზე იდგა და ბორდიურზე, თვალს. მე მარტო მანქანის husky კაცი ჩატარების იარაღი, ჩემს გვერდით.
  
  
  "იმისათვის, რომ მისი off cliff!" Stavros უბრძანა მათ, რომ ვდგავარ, რომ ჩვენი მანქანა.
  
  
  "ვეცდები," ოფიცერი განაცხადა.
  
  
  ეს იყო ego-ს ბოლო სიტყვები. როდესაც მან გააჩერა კიდევ ერთი ავტომობილი, მან დაინახა, Erica სამიზნე ფრენა მეტი cliff. მან უნდა ყოფილიყო მიყურადება გარეთ სასტუმრო ოთახი და გამიგია, მათ გადაწყვიტოს, მიიღოს ჩემთვის ბანაკში. მან მოიპარა სასტუმრო მანქანა და გაჩერდა ჩვენს გზაზე.
  
  
  Stavros ყვიროდნენ, რომ ოფიცერი, როდესაც მან დაინახა, Erika მიუთითებს რევოლვერი დროს კაცი.
  
  
  ბერძნული აღმოჩნდა, როგორც Erica იარაღი და წავიდა. ხვრელი გამოჩნდა-ს შუბლი. ის გაძნელდა უკან და გააკრიტიკა შევიდა მანქანა, როგორც Erika აღნიშნა იარაღი Stavros. ის იყო ზოლიდან საკუთარი იარაღი და იგი აღფრთოვანებული მისი Erika მიღების ოფიცერი, აქედან პირველი, იმიტომ, რომ ვიცოდი, როგორ, ის შეიძლება სროლა Stavros. იგი მიზნად ისახავს Stavros, და მისი იარაღი barked ერთხელ, hitting მას.
  
  
  Hoarse კაცი, ჩემს გვერდით მანქანა იყო, რომელიც მიზნად ისახავს ჩემთვის, არ იცის, რა უნდა გავაკეთოთ პირველ რიგში. საბოლოოდ, როდესაც Stavros იყო დაჭრილი, მას დასრულება გადაწყვიტა me off პირველი და მერე შემდეგ Erika. ჰერები, მე დავინახე მისი დიდი მხრივ, თეთრი გამოიწვევს რევოლვერი. მე გაიღო ჩემი მკლავი და მოხვდა მისი ego, ხელში თოფი და იარაღი წავიდა, გაქრა, windowpane, ჩემს გვერდით. საქართველოს stiletto იყო ჩემი მხრივ. ჩატარების იარაღი მანძილზე, მე აიძულა მისი მძიმე დანა და იგრძნო, რომ ეს შეიყვანეთ მისი მკლავი. ეს იყო მთელი მისთვის.
  
  
  Stavros იყო გადაღებული უნდა, მაგრამ ეს იყო მხოლოდ ერთი ჭრილობა. იგი დაეცა მიწაზე და იყო რეაგირების Erica ცეცხლი, როგორც მისი გადმოხტა გარშემო შორს ბოლოს მანქანა. Crouching დაბალი და გამოყენების მანქანა საფარი, ის გაემგზავრა სხვა მანქანა იარაღით ხელში. Stavros იძულებული Erika დამალვა უკან cliff ერთხელ. მისი სასტუმრო, მიიღოს ზუსტი გასროლა მას, სადაც ის მაინც მოსალოდნელია, რადგან მას ეგონა, რომ მე ჯერ კიდევ პატიმარი.
  
  
  მაგრამ როდესაც მე მივიღე სხვა მანქანა, Stavros დამინახა. იგი მოქმედებს ორი გასროლა და ტყვია whipped მოცულობით ასფალტის ჩემს გვერდით. მისი და ducked გარშემო კუთხეში მანქანა და line of fire. მომდევნო მომენტში Stavros იყო უკან ომის მანქანა. Erica სამიზნე გამოჩნდა გარშემო cliff, და მას ესროლეს მანქანაში, მაგრამ გაუშვა. Stavros მართავდა. ძრავის დაიწყო.
  
  
  ის წამოდგა და ესროლა. მოულოდნელად მანქანა lurched და გაფრინდა სწორი at me. იგი ცდილობდა pin ჩემთვის სხვა მანქანა. მან გასროლა ერთი უმიზნო გადაღებული, მაშინ ducked დაშორებით ახლოვდება მანქანა. ის ჩამოვარდა ხმამაღლა შევიდა კიდევ ერთი ავტომანქანა. I lay ძალიან ახლოს გავლენა, რომელიც მოიცავს ჩემი სახე და იმ იმედით, რომ მოწყვეტილი რკინის არ დამარტყა. Stavros შეცვალა მანქანა და გადავიხარეთ მკვეთრად დაშორებით გავლენა საიტზე. ის იყო ბრუნდებოდა ქალაქში. გაყოფილი მეორე, მოგვიანებით, ის იყო ნაბიჯი. მან ფრთხილად მიზანი, მოხვდა საბურავი და დახიეს ის გახსნა, მაგრამ იგი ინახება აპირებს. Erika ნასროლი ორი ტურის შემდეგ, ტყვიები whizzing off მანქანა და დაკარგული Stavros.
  
  
  მისი, ისმის მისი ყვირილი. "მკერავი!"
  
  
  იგი ადგა და გაიხსნა კარი დანგრეული მანქანა. კარი დაეცა ჩემს ხელში მოხვდა და ტროტუარი. მას მანქანაში და ცდილობდა დაიწყოს მანქანა. მესამე მცდელობა, ყველაფერი მუშაობდა.
  
  
  Erica დამხვდა ავტომობილი, მაშინ, როდესაც მე მისი მექანიზმი.
  
  
  ჩვენ ტაშს ქვემოთ Stavros გზა. ჩვენ ინახება თვალი ego, სანამ ჩვენ მივიღეთ ქალაქი, და მაშინ ჩვენ აღმოაჩინეს მიტოვებული მანქანის ახლოს waterfront. ჩვენ წაიქცა და ჩანდა, ბენზინი გამოელია.
  
  
  "ის არ შეიძლება იყოს შორს, აქ," Erica განაცხადა. "მე შეწყვიტოს კაფე."
  
  
  "Okay, მე შეხედეთ კატარღები. ფრთხილად."
  
  
  "თქვენ ძალიან, ნიკ", - განაცხადა მან.
  
  
  იგი დადიოდა გზა კაფე. იყო უამრავი ადგილები, დამალვა. გავედი, პატარა პიერ სადაც რამდენიმე ტურისტი იყო ელოდება ნავი. მე უბრალოდ იმაზე ვთხოვო Stavros, როდესაც გავიგე, roar of motorboat. მაშინ ego ნახა ნავი ბოლოს dock. ნავი მოძრავი დაშორებით.
  
  
  მე გაიქცა მას, მაგრამ მე ძალიან გვიან. ის იყო მისი გზა. მან აღნიშნა, იარაღი მას, მაგრამ არ გაუშვეს. სტადიაზე პატარა ნავი მომავალი ჩემთვის, მე გადახტა ბორტზე მფლობელი, რომელიც იდგა იქ, მისი პირით ჩამოკიდებული ღია, თვალს მთელი რამ. მე მაინც ჰქონდა იარაღი.
  
  
  "ქარხნები," მე უბრძანა.
  
  
  ის დაემორჩილა დუმილი. ძრავის ტაშს.
  
  
  "ახლა წავიდეთ მისაღებად მას."
  
  
  "მაგრამ..."
  
  
  "გავიდნენ, მიიღოს მკერავი!"
  
  
  ის გამოვიდა. იმ მომენტში, იგი მართავდა დაშორებით პორტში ბარი, შემდეგ Stavros. მე ვუყურებ უკან და დაინახა, Erica შორს ბოლოს პანელი, ყვირილი ჩემი სახელი. მე ვერ დაბრუნდეს. Nah waved მისი გამორთვა.
  
  
  მისი, ისმის მისი ყვირილი. "ფრთხილად!"
  
  
  მე უსურვა იგი შეიძლება იყოს ჩემთან ერთად, რადგან Stavros მნიშვნელოვანი იყო მისი. მაგრამ გარემოებები ნაკარნახევი სხვაგვარად. მისი, დაინახა Stavros გაიაროს შესასვლელში შიდა harbor, რის გამოც ნათელი თეთრი ბილიკი მისი გოლი. გარეთ ეს დაცული ტერიტორია, იქ იყო პატარა, choppy ტალღების, და როცა იქ, ჩემი პატარა ნავი დაიწყო როკი, და დაწინწკლული, მარილი, წყალი, ჩემი სახე, მთელი მუქი ლურჯი ეგეოსის ზღვის. ცხადი იყო, რომ Stavros იყო გაემართნენ უკაცრიელ კუნძულზე ახლოს Delos.
  
  
  ჩემი ნავი იყო, უფრო სწრაფად, ვიდრე speedboat Stavros მოიპარეს, ასე რომ, მიუხედავად იმისა, რომ უიმედოდ შენარჩუნებისათვის, რათა მისი პატარა craft, მისი ნელა წამოეწია მას. ამასობაში, მე ვფიქრობდი, ერიკ უკან Mykonos. პოლიცია უნდა მისცეს ახსნა-განმარტება. მაგრამ ზარი პოლკოვნიკი Kotsikas გეტყვით, ხელისუფლება, რაც მათ აინტერესებთ. იმ დროს მე დავუბრუნდეთ, ისინი, ალბათ, არ მიენიჭა Erica მედლები. თუ მე მას უკან.
  
  
  მე მოულოდნელად ფარგლებში მიაღწიოს, მაგრამ Stavros მცემდნენ მას. ის კადრი ჩემთვის ორჯერ, და ისინი განადგურებული საქარე ნავი. იმის გათვალისწინებით, გზა ჩემი ნავი გადახტა, ეს იყო საკმაოდ feat რომ Stavros მიიღო, სადაც ის იყო. მან მიიპყრო მისი პისტოლეტი აიღო და ფრთხილად მიზნად ისახავს Stavros ' სილუეტი. მისი, გასროლა და გაუშვა. მე მხოლოდ ორი გასროლა მარცხენა.
  
  
  ჩვენ ხელმძღვანელობდა პატარა მიტოვებული ფართი კუნძულზე და წყლის დაწყნარდა. Stavros გაიქცა დაიმსხვრა, რჩება წითელი-ცხელი, მზე-გათეთრებული შენობა. ვნახე გადატვირთვა მისი პისტოლეტი გზაზე, ასე რომ, მან უპირატესობა საბრძოლო მასალა. როგორც მან გამოყვანილია up to dock, ის კადრი მე ორჯერ დამტოვე მოშორებით. მან გაიღო ნავი გარშემო ფართო წრე, ცდილობს outwit მას. მაგრამ ცეცხლი გაიმართა მის უკან. მე ვერ ნარჩენების ნებისმიერი კადრები.
  
  
  Stavros იყო მოხრილი წლების დასაწყისში, მუშაობს რაღაც. ნავი იყო უკვე აღჭურვილია ანტისარაკეტო. მისი, ეგონა, ეს შესაძლოა იყოს ჩემი შანსი, და ნავი შიგნით კიდევ ერთხელ. ისევე, როგორც მე მივიღე მჭიდრო საკმარისი გადაღება, Stavros შევიდა იხილეთ და ესროლა რაღაც ჩემი ნავი. იგი დაეშვა ფარული ჩემს სალონში. ის მინდა მინახავს დაუკრავენ, დაწვა და იცოდა, Stavros აღმოაჩინა dynamite. In Mykonos, ego იყო გამოყენებული, რათა ავაშენოთ ახალი გზის შორს ბოლოს კუნძულზე. მე არ მაქვს დრო, ცდილობენ გადაყარეთ ჩემი ego overboard. დაუკრავენ იყო მოკლე. Tucking პისტოლეტი შევიდა მისი ქამარი, ის საპირისპირო მხარეს მხარეს და გადაცურა.
  
  
  აფეთქება ამოღებული გახსნა ჩემი ყურები და შეარყია ცხელი ჰაერის, გაგზავნის დიდი ტალღების წყალში. ნამსხვრევები წვიმდა ქვემოთ ჩემს გარშემო, მაგრამ ეს დაშორდა. მან ჩანდა უკან და დაინახა, ფიცს wreckage ზედაპირზე წყალი, შავი კვამლის მოძრავი მიმართ ცაში.
  
  
  გამიმართლა. მისი განაგრძო float სანაპიროზე მიმდებარე პორტში ბარი. Stavros დამინახა და ნასროლი ორი გასროლა. ტყვიები მოხვდა წყალი უფლება ჩემს უკან. იგი სამსახურიდან გაათავისუფლეს მესამედ და გაჭრა მეშვეობით ჩემი დაიკავეს. მან ფიცი დადო, მისი სუნთქვა. მაშინაც კი, თუ მე მისი ნაპირი, მე შეიძლება ვერ შეასრულოს იარაღი, იმიტომ, რომ ტყვია იარაღი, შესაძლოა, კიდევ სველი.
  
  
  როდესაც Stavros დამინახა გაგრძელდება ფეხით მიმართ სანაპიროზე, ის აღმოჩნდა და გაიქცა მცენარეების-საერთო dock. ეს შეიყვანს ბინა, დაბალი ნაწილი კუნძულზე, პირდაპირ ჩვენს უკან, ნანგრევები ნახევარი ათეული fishing სათავსოები, რომ უკვე დიდი ხანია მიატოვეს. მან აშკარად აპირებდა ჩასაფრება, მე იქ.
  
  
  ეს იყო იმისთვის, რომ ვნახოთ, ბებერი ზღვის კედელი, რომელიც ახლა შევიდა dock მართი კუთხით. მე შევხედე ღია სივრცე, ჩემს თვალწინ, მაგრამ მე ვერ ვხედავ Stavros. ცხელი მზე დაიწყო მშრალი მარილი, წყალი, ჩემთვის, როგორც მე სწავლობდა რელიეფის ფარული წინ. მანძილი დაახლოებით სამი ასეული ეზოები, მთელი ქონება იყო შედარებით ბინა, გარდა გაფანტული ქვის outcrops და ლოდებით, რომ გარშემორტყმული და გათვალისწინებული ფონზე მოკლე ხაზი დაინგრა ქვის shacks. მათ უკან, კლდოვან გორაკზე ვარდების მკვეთრად მიმართ ცენტრი კუნძულზე, და გორაზე იყო კიდევ ერთი შენობა. ეს იყო ორსართულიანი სახლი სახურავის გარეშე ან ერთი კედელი, ალბათ, გარკვეული სახის საჯარო სტრუქტურა.
  
  
  ის squinted ნათელი ნათელი, იმ იმედით, რომ ნახოთ Stavros, მაგრამ Stavros არ არსებობს.
  
  
  უბიძგებენ რევოლვერი მისი ქამარი, მან ვაზნა და გაანადგურა ih. მან გახსნა თავისი იარაღი და peered შევიდა. წყლის წვეთები glittered შიგნით რკინის მილი, glinting წელს აისახება მზის. მან აღნიშნა, რომ მისი პირით და ააფეთქეს ის, რომ გასაგებია მისი ego. ორი ვაზნა, რომ ჰერები ასე რომ, ყურადღებით შემონახული შეიძლება ვერ, როდესაც ჰერები დამოკიდებული მათ. მე მქონდა სხვა იარაღი, მას შემდეგ, რაც მოციგავის იყო მაინც, სასტუმრო და stiletto მოხდა მხარეს shooter გზაზე მიმავალი სამხედრო ბანაკში. Erica მიიღებს ih, მაგრამ რომ არ დამეხმარება მომენტში.
  
  
  მაგრამ Stavros არ ვარ დარწმუნებული, მე არ დახვრიტეს, ან ის არ აწარმოებს დაშორებით. ეს იყო მცირე შესვენების ჩემს სასარგებლოდ. გათვალისწინებით, ეს, როგორც საუკეთესო, რაც მე მქონდა, მე მივიღე კედლის და გაემგზავრა აგარაკი, იარაღით ხელში. თუ მე მინდა ნაჩვენებია მისი იარაღი, მან შეიძლება არ გააკეთა Stavros ვფიქრობ, რომ მზად იყო, რომ ცეცხლის ბურთი, სველი ან არა, და ამით ego თავდაცვითი. მაგრამ მე იმედი გამოთქვა, ის არ მოვა, რომ.
  
  
  მან ფრთხილად მიუახლოვდა ქვის სახლები. მაღალი ბალახის გაიზარდა ყველგან, მაშინაც კი, შიგნით ჩონჩხები პატარა შენობები არ კარი ან ფანჯარა. ბალახის გადავიდა ოდნავ თბილი ნიავი, სადაც იყო. მზე თითქოს რაღაცნაირად ანათებს აქ, ვიდრე მეზობელ Mykonos. ეს და თბილი ნიავი ნელა, გამხმარი ჩემი პერანგი და შარვალი, მაგრამ ჩემი შვედები მაინც იცავდნენ ჩემი სხეული.
  
  
  ის გადავიდა მისი ყურადღებით მეშვეობით გრძელი ყავისფერი ბალახის. ორი ლეკვები, ნაცრისფერი და პრეისტორიული, leaped მეტი კლდეები გავიდნენ ჩემი გზა. ეს არ სუნი, როგორიცაა ქუჩაში. ცხელი ჰაერის სავსე ჩემი ნესტოები და თითქმის ჩაქრა მე მისი ლპობის სუნი. ფრიალებს გეი წელს სარეველა სფეროში შორის კოტეჯები და მე, და უკან მისი გონება დავინახე ალექსის Salomos წევს twisted wreckage ერთად ფრიალებს მისი nen. შემდეგ მან შენიშნა, მოძრაობა უსწრებს მის ახლოს უახლოეს აგარაკი.
  
  
  ის rubbed მხრივ მეტი მისი თვალები და შევხედე კიდევ ერთხელ. არ იყო არაფერი ჩანს, ახლა, არ შემდგომი მოძრაობა, მაგრამ მე ვერ იგრძნოს Stavros იყო. მე ვერ ვგრძნობ, ყოველი ძვალი ჩემი სხეულის გაგზავნის out გამაფრთხილებელი სიგნალები.
  
  
  ის გაიქცა, რომ მკერდზე-მაღალი boulder ახლოს პირველი აგარაკი და იდგა იქ, ყურება და მოსმენა. ხმა მწერები იყო მუდმივად ჩემი ყურები. ის გადავიდა, თავის მხრივ, ლოდი და მოთავსებული მას lizard-ის უკან. მან გადახტა უკან, გასაოცარია ჩემთვის. იმ მომენტში, ადრიან Stavros poked მისი უფროსი out უკნიდან მეორე ხაზი აგარაკი და მოქმედებს მისი პისტოლეტი.
  
  
  გასროლა, როგორც ჩანს, echo წებოვანი საჰაერო. Gawking თვალები გაყოფილი ქვის ახლოს, ჩემი მარჯვენა ხელი. მომენტი მოგვიანებით, მეორე კადრი მოხვდა როკ და მიმოფანტული მარცვალი ქვიშის ჩემი სახე. მას აფურთხებდნენ მას და blinked ის დაშორებით. როდესაც Stahl დაინახა, მას ერთხელ, Stavros იყო წასული. მაგრამ licking ჩემს მიმართ, შორის პირველი და მეორე კოტეჯები, მან შენიშნა, მოძრაობა ბალახის.
  
  
  Stavros, როგორც ჩანს, გადაწყვიტა, რომ მე არ გადაიღოს სველი იარაღი. იმის ნაცვლად, რომ მიმდინარეობს გამოეკიდა მიერ მისი ego, ეს იყო გამოეკიდა ჩემს მიერ.
  
  
  "მონადირე ხდება, მტაცებელი!" მოვიდა ხმა, რასაც მოჰყვა დაბალი, სისხლის curdling სიცილი.
  
  
  რომ ღრმა, გიჟი ხმა, როგორც ჩანს, მოდის inside my head, ვიდრე გარშემო კოტეჯები. მე ვერ გეტყვით ზუსტად სად Stavros იყო ხმა.
  
  
  "მაშინ მოდი ჩემთან, Stavros" მე ყვიროდნენ.
  
  
  "Ilyas," სტავროს შესწორებული მე სადღაც. "ალექსანდრე მოცემული სახელი." ამას მოჰყვა კიდევ ერთი პაკეტური სიცილი, მაღალი pitched, ფსიქოზური, swaying ცხელი ნიავი.
  
  
  ის იყო მოისმინა მიერ ხმაური thicket ახლოს პირველი სახლი. მან გადახედა ცარიელი თვალები, გატეხილი ფანჯრიდან და დაინახა, არაფერი. მაშინ გავიგე მისი ხმა, რომ ჩემი უფლება და ცოტა უკან me, მაღალი ბალახი.
  
  
  "იარაღი აზრი არა აქვს, არ არის ეს?"
  
  
  მე აღმოჩნდა, რომ ნახოთ Stavros იდგა ჩემს უკან, სრულიად განსხვავებული პოზიცია ვიდრე მე მოვისმინე მისი ბოლო ხმა. ის შეიძლება იყოს გიჟი, მაგრამ იგი მაინც cunning. მან აღნიშნა, იარაღი მე და სამსახურიდან გაათავისუფლეს.
  
  
  ჰერები დაეცა ბინა ადგილზე შემდეგი ლოდი, როგორც ის გამოყვანილია გამოიწვევს. ქვის აღარ იყო ჩვენს შორის. Gawk დახიეს ყდის მისი პერანგი და scratched მისი მარცხენა მკლავი. მისი შემოვიდა მეტი ერთხელ, როდესაც ის სამსახურიდან გაათავისუფლეს ერთხელ. Gawking თვალში დაარტყა მტვერი, ჩემს გვერდით. მე და აღნიშნა, რომ რევოლვერი მას სასოწარკვეთას, რადგან ის გამოყვანილია გამოიწვევს მესამედ. იგი ხაფანგში ცარიელი საკანში. იგი ეძებს ჩემთვის, როგორც ის გამოყვანილია გამოიწვევს მისი იარაღი. იგი ასევე დააწკაპებთ, სროლის გარეშე გასროლა
  
  
  Stavros " სახე შეიცვალა და მან გაიცინა, მაღალი, ველური სიცილი, როგორც მან slid ტყვია შევიდა მისი იარაღი. მან ესროლა თოფი მოშორებით, გათხრილი მისი ფეხები მიწაში, და გადახტა მას.
  
  
  იგი მოხვდა Stavros, როდესაც მან დააყენა იარაღი at me. მას არ აქვს დრო, რომ გაიყვანოს გამოიწვევს, ხოლო ჰერები ებრძვის მას. იარაღი დაეცა, როგორც ჩვენ ორივე მოხვდა მყარი საფუძველი, რადგან მან და scratching ზე მაღალი ბალახი.
  
  
  Stavros მოხვდა მისი მძიმე ყბის, გაგზავნის მას გაშლილი მის უკან. მაგრამ როდესაც მას ბრალი მას ერთხელ, მან ჯერ კიდევ ბევრი frenzied ძალა მარცხენა. მან როგორღაც აღმოჩნდა ცარიელი იარაღით, და როდესაც ის იყო, უკან nen, ის სასტიკად გააკრიტიკა ბარელი იარაღი შევიდა ჩემი უფროსი. ეს მოხვდა glancing დარტყმა, და იგი დაეცა off მას.
  
  
  როდესაც მან შეძლო ფოკუსირება nen ერთხელ, ის გადახტა და გაიქცა მიმართ ორსართულიანი ნანგრევები გორაზე უკან კოტეჯები. ვცდილობ, ხის კარით, დაკიდებული უხერხულად ერთ იდეას, და როცა მისი შევიდა, ეს იყო ჯერ კიდევ creaking რბილად. Stavros წავიდა ამ გზით.
  
  
  ის ნელა შევიდა დანგრეული შენობა. იყო, თითქმის ისევე, ბალახის შიგნით, როგორც იყო გარეთ სფეროში. ზოგან ეს იყო გაბრტყელებული, სადაც Stavros გავიდა. მაგრამ მე მოხარული ვარ, უნდა გვახსოვდეს, რომ ეს კაცი იყო ასე დევნიან ყველა მისი ზრდასრული ცხოვრება, და მან შეძლო. როგორც მე მომრგვალებული კუთხე ჩამოინგრა კედელი, მე დავინახე მისი სახე შეშლილი ეგოიზმი, და მაშინ ჟანგიანი რკინის ბარი გაიღო, ჩემი უფროსი. მე ducked და ბარი grazed ჩემი თმა და გააკრიტიკა შევიდა ქვის კედელი, ჩემს გვერდით.
  
  
  "მკერავი!" მე ჩაილაპარაკა. მან აღმოაჩინა ნაჭერი რკინის მარცხენა მიერ ბოლო მცხოვრებთა კუნძულ. კიდევ ერთხელ, მან უპირატესობა ჩემთვის.
  
  
  მან მოგვეწონა ბარი, მაგრამ დაკარგა ბალანსი. მან გუნდი me off ჩემი ფეხები, და მან დაკარგა ძალაუფლება. მომენტი მოგვიანებით, მან გაიღო იარაღი ისევ. ჩამოვიდა ჩემი სახე და არ დაარბია ჩემი უფროსი, თუ მას ჰქონდა მოხვდა. მე შემოვიდა დასრულდა, და წვერა grazed ჩემი მარჯვენა ყური და მოხვდა ადგილზე მძიმე ქვეშ me.
  
  
  მე წაიღეს ბარი, კვლავ ცდილობს მიაღწიოს მას მოშორებით Stavros ' შეასრულა, და ჩვენ ორივე დაკარგა. Stavros აღმოჩნდა და გაიქცა დაინგრა კიბეები ზედა დონის შენობა, სადაც ბოლოს მეორე სართულზე იყო განლაგებული. ის იყო ჩემთან ერთად სამუდამოდ როდესაც მან საბოლოოდ მიიღო უკან ფეხზე. მან მოგვეწონა დიდი ნაჭერი rock და ესროლა მას at me. იგი დაეცა off ჩემი მხრის, და ტკივილი გადაღებული მეშვეობით მას. მან დაიწყო ქვის ნაბიჯები. იგი აპირებს დაჭერა Stavros და კლავს Ego მისი შიშველი ხელებით.
  
  
  როცა მიაღწია დაბრუნება, ერთი ნაჭერი rock გაფრინდა at me. მე ducked, და იგი დაეცა ძირს ჩამოვარდნის. Stavros იდგა უკან ვიწრო მონაკვეთზე კაბა, დაუცველი მხარეს სტრუქტურა მის უკან. სასოწარკვეთა გამოჩნდა Ego კვადრატული სახე, როგორც იგი იდგა frowning at me. მას შევხედე towering ადგილზე შენობის უკან, რომელიც მოფენილი ლოდებით და კლდოვანი. მაშინ, უმნიშვნელო ყოყმანის, ის გადახტა.
  
  
  ვნახე მოხვდა კლდეები და გააფართოვოს. ის clutched მისი ტერფის, და ეგო-ს სახე contorted ტკივილი და გაბრაზება. ის crawled სპეციალური მრგვალი boulder სასტუმროდან precariously rock ledge. Boulder იყო დაახლოებით სამი ფუტი დიამეტრის, და მცირე rock იყო კავკასის მისი წინა პირას ოდნავ დაქანებული ledge გარშემო rock და ბალახის. Stavros მიაღწია პატარა ქვის გამოიყენოს მისი ego ჩემს წინააღმდეგ.
  
  
  მე გადახტა, რათა ადგილზე შემდეგ მას, და გავლენა stung ჩემი ფეხები. იგი დაეცა ნაბიჯია, მაგრამ ვარდების სწრაფად, unharmed. Stavros frantically მივიღებთ ქვის დაშორებით ლოდი. როდესაც მე მას შემდეგ დაიწყო, რაც მას yanked ქვის ერთად ზეადამიანური ძალისხმევა და დარჩა იქ, ქოშინი, მელოდება.
  
  
  "წადი," ის, hissed. "მე დაარღვიოს თქვენი თავის ქალა. მისი..."
  
  
  ჩვენ, როგორც ვნახეთ, მოძრაობა, ამავე დროს. Boulder შემდეგი თქმით, დახმარების გარეშე ამოღებულ rock, დაიწყო გადაადგილება sloping ზედაპირზე, კლდის ქიმზე ქვემოთ Stavros " ფეხით. ეს, როგორც ჩანს, შეწყვიტოს მომენტი, როგორც ეს დაიწყო მას საშინელებათა, მაშინ ეს გადაინაცვლა მცირე ledge მის მიმართ.
  
  
  იმიტომ, რომ მძიმე როკის ხელში და გატეხილი ტერფის, მას არ შეეძლო გადაადგილება, სწრაფი საკმარისი. მან დაიწყო ყვირილი გაფრთხილებისა, მაგრამ შემდეგ მიხვდა, ამაოებას იგი. Stavros " სახე ერთი საშინელებათა, როგორც boulder მიაღწია ego.
  
  
  "არა!" ის, ყვიროდნენ, როცა მიხვდა, როგორიცაა კაცი დაცემა მაღალი შენობა, რომელიც სასიკვდილო იყო მხოლოდ წამი მოშორებით.
  
  
  როდესაც boulder მიაღწია Stavros, რომელიც მოიცავს ego, მან ესროლა ხელები, თითქოს უნდა შეწყვიტოს ego-ს წინასწარ, მაგრამ იგი იძენს ძალიან ბევრი სიჩქარე. ის შემოვიდა, ნელ-ნელა მასშტაბით ego-ს გულმკერდის, swayed ცოტა, და დარჩა იქ. როდესაც მან პირველად შეეხო ego, მკვეთრი, პირსინგი ტირილი გაიქცა ego-ს ყელის. მაშინ, ძალიან მოულოდნელად, ის წავიდა მკვდარი, თითქოს ვინმე იყო გამორთული რადიო.
  
  
  Grim წინაშე, იგი დადიოდა გადასცა, სადაც მან ვერ ვხედავ Stavros ' ხელმძღვანელი და shoulders sticking out from ქვეშ ლოდი. Ego თვალები ღია იყო, ვნებათაღელვა unseeingly თეთრი, ცხელი sky. Arm შეწყვიტა და twitched, როგორც კუნთების გარდაიცვალა, და მას შემდეგ გახდა უსიცოცხლო.
  
  
  მეთორმეტე თავი.
  
  
  Nikkor Minourkos და მისი სამ მაგარი awning in სანაპირო კაფე და უყურებს mimmo ნათელი მოხატული თევზჭერის კატარღები კობალტის ლურჯი ეგეოსის ზღვის. ეს იყო სასიამოვნო დილით და ჩვენ სარგებლობდა.
  
  
  "პოლკოვნიკი Kotsikas და მისი ავუხსენი ყველაფერი, რომ ხელისუფლების, და ისინი ძალიან მადლიერი თქვენ და Erica," Minourkos მითხრა.
  
  
  Erica წავიდა, ყავა რამდენიმე წუთში და არ იყო შორს მაღაზია, სადაც მან შეიძინა ინგლისური გაზეთი.
  
  
  "ჩვენ უნდა გამოეწვია გარკვეული მღელვარება ადგილობრივად," მე chuckled, " სანამ ისინი ახსნა მთელი სროლა. მე ვწუხვარ, Galatis. გამოვიდა წინააღმდეგ Stavros არასწორი დრო."
  
  
  "ყველა ომში, დიდი თუ მცირე, არსებობს მსხვერპლი", - განაცხადა Minurkos, დამთავრებული მისი ouzo.
  
  
  "ერთი ადამიანი შეიძლება გამოიწვიოს ბევრი დაწვა," მე ვიმეორებ.
  
  
  "სტავროს შეიძლებოდა მომხდარიყო გაცილებით მეტი, თუ არ შეწყვიტა ego," Minourkos განაცხადა. "სწორედ ამიტომ, მე გაფრინდა აქ Mykonos, მადლობა გადავუხადო პირადად. Kotsikas ასევე სურს დიდი მადლობა. მას სურს, რომ დღემდე თქვენ და მის Nystrom წარჩინებით საჯარო ცერემონია ათენში როგორც კი დაბრუნდება."
  
  
  ჰერები, ის შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "დიდი მადლობა, ego, რომ ეგონა," - ვუთხარი მე. "მაგრამ, ჩემი dell, ჩვენ არ დაიშვება საჯარო პატივით." მას შეეძლო წარმოედგინა, Hawke ს რეაქცია სახალხო ცერემონიალი.
  
  
  "მაგრამ არსებობს ბრძანებებს," აღრიცხული Minurkos. "შეიძლება ჩვენ მაინც გაგზავნას ih, რომ თქვენ და მის Nystrom?"
  
  
  მისი, chuckled. "რატომ არა? თქვენ უკან მანსარდით?"
  
  
  "მე რის გამოც ეს ადგილი", - განაცხადა Minourkos. "ეს ეპიზოდი მე გააცნობიეროს, რომ ადამიანი ვერ და არ უნდა დამალვა გარე სამყაროს. მე მჯერა, რომ მე ჯერ კიდევ ბევრი რამ არის გასაკეთებელი, ჩემი ქვეყანა და მე შეგვიძლია მივაღწიოთ უფრო წყალობით ჩემი პირადი კონტაქტები. რა მოაქვს ჩემთვის სხვა მიზეზი აქ, რომ ნახოთ თქვენ."
  
  
  Ouzo sipped და შევხედე Minurkos. მე მომეწონა ego სახე. ის იყო ადამიანი, რომელსაც შეეძლო იყოს. "რა არის ეს, ბატონო?"
  
  
  Ego-ს მუქი თვალები დაიწყო შევიდა აფეთქდა. "მე მმართებს ჩემი ცხოვრება, ნიკ. მაგრამ უმეტეს, რომ, მე, როგორც თქვენ. მე, ისევე როგორც გზა, თქვენ იმოქმედოს. მისი, მინდა stahl მუშაობა ჩემთვის. მე მინდა კაცს, რომ კონტროლის ჩემი უსაფრთხოების სისტემა და უფრო ახლოს იყოს ჩემთან. მე უნდა თქვენ, ნიკ."
  
  
  მე დავიწყე საუბარი, მაგრამ მან ჩემი ხელი.
  
  
  "თქვენ გაქვთ ხელფასი, რომ დარწმუნებული ვარ, იქნება უფრო მეტი, ვიდრე საკმარისია მისთვის. და ეს მოგცემთ წილი შემოსავლების გადაზიდვის ხაზები. მე არ ვაპირებ ცხოვრება სამუდამოდ. თქვენ შეიძლება დასრულდეს up მიღების ძალიან მდიდარი."
  
  
  Ee აიღო მისი ხელი. "მე ვწუხვარ, ბატონო Minurkos ..."
  
  
  "Nikkor".
  
  
  "ყველა უფლება, Nikkor. მე ბოდიში, მაგრამ მე არ შემიძლია."
  
  
  "რატომ არა?"
  
  
  მან აიღო ღრმა სუნთქვა და ასეც გამოვიდა. მე ვეძებ იმ ლურჯი harbor, სადაც გამოუყენებელი თეთრი საკრუიზო გემი იყო სასაქონლო ჩვენს მიმართ მანძილი. "ძნელია ახსნა," - ვუთხარი მე. "მე გეტყვით ჩემს თავს წელიწადში რამდენჯერმე, რომ მე ვარ გიჟი შენარჩუნება აკეთებს ამ საქმეს, რომ ეს ამაო სამუშაო, რომელიც არავის არ აძლევს რა. მაგრამ ადამიანი არ მაინტერესებს. და მიუხედავად იმისა, რომ ცუდი გადაიხადოს, ხანგრძლივი საათი, და საფრთხე, ეს არის ნაწილი ჩემთვის. აი, რა გავაკეთო, საუკეთესო, Nikkor. ეს არის სადაც მას ეს ყველაზე მეტად სჭირდება."
  
  
  იყო ხანგრძლივი დუმილი. A gull განათებული მისი ფრთები მზე. საბოლოოდ, Minurkos ისაუბრა. "მე მესმის."
  
  
  მომენტი მოგვიანებით, Erica იჯდა სავარძელში ერთად ლონდონში გაზეთი. "მე არ ვიცი, როგორ შეუძლია ფრენა აქ ყოველ დღე და პასუხისმგებელი tak malo drachmas დააჯარიმა", - განაცხადა მან.
  
  
  ვთხოვე. "ნებისმიერი ნახსენები Stavros?"
  
  
  მან ეჭირა გაზეთ,, ასე, რომ ჩვენ ვერ წავიკითხე, სათაურით: ბერძნული ოლიგარქი განხილული იყო სურათი Minourk.
  
  
  "იქნებ ეს დააყენებს ღირებულება თქვენი აქციების ფასი," მე ვთქვი, იღიმებოდა.
  
  
  იგი ადგა და ჩავეხუტე Erica. მივდიოდი გატარება რამდენიმე დღეში მის Renya, როგორც დავით Hawk არ გვითხრა. მას ეკუთვნის მათ, რომ ჩვენ გვაქვს უფლება გავაკეთოთ ასე.
  
  
  "ჩვენ ვაპირებთ, დაბრუნება სასტუმროში," Minurkosu უთხრა. "გსურთ, რომ მოდის ჩვენთან ერთად?"
  
  
  იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "მე ვფიქრობ, რომ მე ვიცი მისი, როდესაც ორი ადამიანი უნდა იყოს მარტო. მე უბრალოდ იჯდეს აქ, სანამ თვითმფრინავი ფოთლები და უყუროთ საკრუიზო გემი მოდის. მე ყოველთვის სარგებლობდა თვალს ლამაზი გემი შევა harbor gracefully."
  
  
  "Good-bye, მაშინ, Nikkor", - ვუთხარი მე. "შესაძლოა, ჩვენი გზები გადაკვეთს ისევ საუკეთესო სხვადასხვა ვითარებაში."
  
  
  "დიახ," - განაცხადა მან.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  ნიკ კარტერი
  
  
  ვატიკანის Vendetta
  
  
  
  
  
  ნიკ კარტერი
  
  
  
  
  
  ვატიკანის Vendetta
  
  
  
  თარგმნა ლევ Shklovsky
  
  
  
  ორიგინალური დასახელება: ვატიკანის Vendetta
  
  
  
  
  
  
  თავი 1
  
  
  
  
  
  
  
  
  ეს იყო გვიან საღამოს, და იგი ელოდება, რომ ძებნა მაქსიმ ჟუკოვმა ოთახი. ქალი, რომელსაც უკვე ელოდება ჩემთან ერთად იყო დიდი. საათი bedside მაგიდა, - განაცხადა კვარტალში, გასული ცხრა. მისი, ვიცოდი, რომ მან დატოვა ოთახი ვილა Favorita ყოველ საღამოს, დაახლოებით 9: 30, ასე რომ, ეს იყო დრო, რომ მოემზადოს. ჰერები აღდგა დიდი სპილენძის cot, სადაც დიდი ქმნის მშვენივრად შიშველი , მისი გრძელი მუქი თმა fluttering ბალიშზე, მისი დიდი თვალები და ფართო პირით გაღიმებული გარეთ დიდი და ბოლო კმაყოფილება. გაჭიმვა მისი სხეულის გარეთ თეთრი ფურცელი, იგი ჰგავდა ცოცხალი თოჯინა.
  
  
  მან ჩაცმული უფრო კომფორტულად. როგორც მე buckled მისი მხრის სარტყელი, ჩემი 9mm მოციგავის პისტოლეტი, რომელიც მე სიყვარულით დარეკეთ Wilhelmina - Daphne შემომხედა მისი დიდი მწვანე თვალები. "რატომ მისაღებად ჩაცმული, ძვირფასო?" მან სთხოვა. "ეს ჯერ ადრეა.'
  
  
  "არ მინდა, გითხრათ, რომ? მე გვიან საქმიანი შეხვედრა.
  
  
  "ეს საშინელი შეჩერება ასე ადრე," მან pouted.
  
  
  "მოკრძალებით არის კარგი პირი", - ვუთხარი მე. მაგრამ როდესაც ქართველი, ნება მისი ხანგრძლივი, მგრძნობიარე thighs slide მასშტაბით ფურცლები, მე არ მაინტერესებს შესახებ მოკრძალებით. ჯანდაბას ჟუკოვმა! ის გამოყვანილია მოციგავის, თავისი ბუდე და შეამოწმა ammo. როგორც Daphne ვუყურე, განსაკუთრებით, ის გამოყვანილია bolt და შეამოწმა ჟურნალი. თქვენ შეიძლება არ იყოს ძალიან ფრთხილად ვინმე, როგორიცაა ჟუკოვმა. ის იყო აგენტი სველი Dels, "მძიმე Dels" მონაკვეთზე იშვა. როგორც მისი, იგი უფლებამოსილი იყო მისი ხელისუფლებამ უნდა იმოქმედოს ისე, როგორც ეს დაინახა ჯდება; რომ არის, მოკვლა, როდესაც საჭირო.
  
  
  "უნდა დაველოდოთ თქვენ, ნიკა?"
  
  
  მე მეგონა, რომ იგი ხოლო. "ეს შეიძლება იყოს საკმაოდ გვიან", - ვუთხარი მე. "მე მოვუწოდებ თქვენ.'
  
  
  "დარწმუნებული ხართ, რომ არ დარჩება?" ჩაილაპარაკა მან.
  
  
  ის playfully ეფერებოდა დუნდულოებსა. 'მისაღებად ჩაცმული.'
  
  
  მან გააკეთა, ასე რომ, არღვევს out დაპირება, რომ მე დარეკეთ hey; და ბოლოს მან მარცხენა. ვიცოდი, შესაძლოა, არასდროს ენახათ ერთხელ, მაგრამ ეს არის ჩემი სამუშაო.
  
  
  იგი strapped შევიდა stiletto, მონათლული სპეციალური ეფექტების დეპარტამენტის ცული უგო HQ, და ჩაიცვი ქურთუკი, მეტი იარაღი, მისი მომზადებული, რათა მოკლას ადამიანი, სხვადასხვა გზები, მაგრამ არ მეთოდი შეიძლება შეცვალოს ორი ძირითადი იარაღი. მე ყოველთვის შეასრულოს ის ჩემთან ერთად . მოციგავის ქართველები, გადაარჩინა ჩემი სიცოცხლე უფრო მეტია, ვიდრე მე მახსოვს.
  
  
  მას ეგონა, რომ ისევ მაქსიმ ჟუკოვმა. ის იყო მჭლე, wiry რუსული, რომელმაც შეუერთდა იშვა, როგორც ახალგაზრდა კაცი.
  
  
  დიდი ხნის წინ, ego იყო ენიჭება "hangman" სველი შემთხვევაში, და იგი მაქსიმალისტი, ვისაც უყვარდა თავისი სამუშაო . ჩვენი გზები გადაიკვეთა მხოლოდ ერთხელ, ადრე, კარაკასი. ჩვენ შევხვდით შემთხვევით, სასტუმრო ოთახი და მან შესთავაზა ყიდვა მოპარული ჩინურ საიდუმლოებას შეერთებული შტატები. როდესაც emu დაევალა შემცირება შეთავაზება, ის მოკვლა სცადა ჩემთვის. Em თითქმის გაამართლა. მტკიცებულება, რომ ეს არის ნაწიბუროვანი ჩემი კუჭის; და ღამით მისი სასტუმრო იგი კვლავ ითხოვს თავად მას სიძულვილი, რომ გარიგება შეიძლება იყოს მხოლოდ შეიცვალა დრო, ან ego სიკვდილი. მაგრამ ეს არ იყო ჩემი სამუშაო მოკვლა ჟუკოვმა. მე, უბრალოდ, საჭიროა, რათა თავიდან ავიცილოთ მას, თუ შეიძლება. ჩემი ამოცანა მდგომარეობდა შემდეგში: მიუხედავად იმისა, რომ Ego ვიყავი, წასვლა ego ოთახი და იპოვოს დოკუმენტი, რომ ის და მისი სუკ henchmen ჰქონდა მოპარული კურიერი უნივერსიტეტის რამდენიმე დღით ადრე Rime და რომ იგი აპირებს გადასცეს იშვა. დოკუმენტი შეიცავს გეგმა ახალი ბირთვული იარაღი დეტონატორი, მოწყობილობა, რომელიც გააკეთა გამოყენების ტაქტიკური ბირთვული იარაღი უფრო პრაქტიკული და ადვილი. ამ შეთანხმებას იძლევა, ამერიკის შეერთებული შტატები წმინდა სამხედრო უპირატესობა, საბჭოთა კავშირის და ამიტომ, რა თქმა უნდა, არ უნდა ყოფილიყო შეუძლია მიიღოს მოსკოვში.
  
  
  
  ცხრა-ოცდაათი, მან ტაქსის ვილა Favorita სასტუმრო მეშვეობით Flaminia. მიუხედავად იმისა, რომ ეს იყო ღამე, იყო ძალიან მშვიდი ხმები. მხოლოდ ხმები იყო გარშემო ინტიმური ტერასები, ერთად განათებულ პიცერიები, ან მიმდებარე scooter, სადაც ახალგაზრდა წყვილი იჯდა იცინის.
  
  
  ვილა Favorita უნდა ჰქონდეს მიღებული მისი სახელი საუკეთესო ჯერ. არაფერი იყო, გარეთ, ხელი შეუწყოს მგზავრის გაატარონ ღამე იქ. Stucco ფასადი იყო დაბზარული და ანგარიში, და საღებავი იყო პილინგი off. ძველი knuckles ეკიდა ზედა windows . შიგნით იყო scratched counter სადაც ძველი იტალიური კაცი იყო მძინარე. მან ჩუმად გავიდა mimmo მას და ავიდა კიბეებზე უკან პატარა ლობი. მან შეწყვიტა მეორე სართული და ჩანდა, ქვემოთ სუსტად განათებულ დერეფანში ოთახი 307. მივიდა, კარი ოთახი და მოისმინა. ეს იყო მშვიდი შიგნით, და მსოფლიოში ვერ ვხედავ მას. მაგრამ ეს არ ნიშნავს, მაქსიმ ჟუკოვმა არ ელოდება შიგნით. მან აიღო სპეციალური lock აირჩიოთ მისი ჯიბის და შერჩეული გასაღები რომ გახსნა დაბლოკვა. გარეშე სიტყვა, ის შეიყვანეს გასაღები ჩასახვევი და აღმოჩნდა, კონცენტრატორები. Lock დააწკაპებთ. ის ნელა აღმოჩნდა სახელური და აიძულა კარი ღია. შიგნიდან, არ იყო ხმის ჩვენთვის, არა უბედურება ჩვენთვის . A მოციგავის გამოყვანილია მისი და სწრაფად დაიხია შიგნით. ერთი შეხედვით შევიდა ჩაბნელებული ოთახი დამარწმუნა, რომ ჟუკოვი იყო მართლაც აღების საღამოს გასეირნება უახლოეს newsstand გაზეთი ვიყიდო. მან დახურულ კარს მიღმა მას ...
  
  
  რამდენიმე წუთის შემდეგ, ჩემი თვალები მორგებული ჩააქრე შუქი. მე ვუყურებ უფრო რომ დავრწმუნდეთ, მე ნამდვილად მარტო, მაშინ holstered, რომ მოციგავის და ჩანდა გარშემო ოთახში და მიმდებარე აბაზანა. ოთახი მეჩხერად იყო მოწყობილი და ჰქონდა არასასიამოვნო სუნი. - საწყისი ბინძური ჩაიძიროს, ხის იატაკი, და sweaty მატრასი ერთად მწერების repellent ფხვნილი. ადგილებში ჭამა რამ იყო მრავლად. ავეჯი შედგებოდა ფართო საწოლი, bedside მაგიდა, პატარა წერა სკამი, სწორი თავმჯდომარე და სავარძელში. იყო ხვრელების თავმჯდომარე სადაც padding იყო sticking out. ეს არ იყო ზუსტად Cavalier Hilton, მაგრამ ჟუკოვის, შესაძლოა, კიდევ აქვს ferret იმალებოდა იქ .
  
  
  იგი მიხვდა, რომ ჟუკოვმა არ გაქვთ აღნიშნული დოკუმენტი. რა თქმა უნდა, შესაძლებელი იყო, მაგრამ ეს ეწინააღმდეგება ყველა წესების ჩვენი პროფესია. თქვენ გაქვთ მნიშვნელოვანი ნივთი თქვენ მხოლოდ როგორც ხანგრძლივი, როგორც საჭიროა, და შემდეგ გაივლის ego, რათა ვინმე, ან მოვძებნოთ შესაფერისი ადგილი შესანახი, სანამ ego გადაეცემა . ამ შემთხვევაში, მოსალოდნელი იყო, რომ cache იქნება აქ, ჟუკოვის ოთახი.
  
  
  როდესაც თხუთმეტი წუთის შემდეგ მან არაფერი, მან დაიწყო მაინტერესებს, თუ შევცდი. მისი ოთახი იყო ფაქტიურად აღმოჩნდა შიგნიდან გარეთ. ნიკოლაი-ის ლეიბები იყო შელახული, და იქ იყო შემავსებელი სართული. თავმჯდომარე ჩანდა იგივე. უჯრით მისი თავმჯდომარე და bedside მაგიდა იყო გაყვანილია და დააგდეს სართული. ყველაფერი იყო კარგად ჩხრეკა, თუნდაც ტუალეტის ჩაიძიროს. და მე ჩამიტარეს მისთვის.
  
  
  წავიდა ფანჯარა და შევხედე მისი watch. ეს იყო უკვე ათი წუთი, ათი. თუ ჟუკოვის ინახავს მისი ჩვეული რუტინული, მან უნდა უკან ათ საათზე ან ცოტა ხნის შემდეგ. მან ფიცი დადო, მისი სუნთქვა. მე სჭირდებოდა, რათა იპოვოს ეს დოკუმენტი, სანამ იგი დაბრუნდა. ნაჯახი ეკუთვნის მათ, რომ ის გადასცემს ego საკუთარი შეხედულებისამებრ გადამზიდავი დასაწყისში დილით, ასე რომ, ეს იყო ჩვენი ერთადერთი შანსი, რომ ego უკან.
  
  
  მე დავინახე, რომ იქ არ იყო ვენტილაცია slots ოთახში, მე და ეჭვი, რომ ეს არასდროს ყოფილა. მცხოვრები ალბათ გაქირავებულია გულშემატკივართა დაბლა, როდესაც ის ცხელი იყო, და დახურული, ასევე, როდესაც ეს იყო ცივი. ეს ნამდვილად იყო, მესამე კლასის სასტუმრო, მათი მეშვეობით, სადაც საწოლი springs poke თქვენ უკან მთელი ღამე, და სადაც არ არსებობს ცხელი წყალი shave .
  
  
  მას შემდეგ, რაც იქ იყო ხვრელების კედლები შეისწავლონ, დავიწყე იმის შიში, რომ ჩემი ძებნა ჰქონდა მოულოდნელად შეწყვიტა. მე უბრალოდ გარდამტეხი უნდა მიიღოს კიდევ ერთი შეხედეთ აბაზანა, როდესაც გავიგე, მღელვარება hallway. A მოციგავის მოგვეწონა მისი, დადიოდა მეტი მისი, დადგა მისი, და მოისმინა. მან ისმის ერთი ხმა hallway - კარი გახსნა და დახურვა . მისი მოდუნებული და shoved მოციგავის უკან წუთი. როგორც მისი მეუღლე აღმოჩნდა მიმართ აბაზანა, კარი გახსნა.
  
  
  ეს იყო ჟუკოვმა.
  
  
  მისი, აღმოჩნდა გარშემო. ჩემი მხრივ გაფრინდა მოციგავის.
  
  
  "სამუდამოდ არა," ჟუკოვმა განაცხადა, მშვიდად, მიუთითებს რუსეთის რევოლვერი ჩემს მკერდზე. თავის მხრივ დაეცა; ის დახურული კარი და მოვიდა ჩემთან.
  
  
  ის იყო, ჩემი სიმაღლე და საკმაოდ თხელი. მაგრამ მას ჰქონდა wiry, sturdy ფიგურა, რომელიც ვერ იქნება სათანადოდ ვერ შეაფასა. Ego-ს სახე ჩანდა, ახალგაზრდა, მიუხედავად მისი თმისთვის.
  
  
  მან გააძლიერა შევიდა ჩემი ქურთუკი ჩასვლა, აიყვანეს მოციგავის ,და აღნიშნა, რევოლვერი ჩემს მკერდზე. მას ესროლეს Wilhelmina დაჭრილი ერთი ლეიბები.
  
  
  "ასე რომ, ეს თქვენ, კარტერი," - განაცხადა მან, აკეთებს რამდენიმე ნაბიჯი უკან.
  
  
  "თქვენ უკან დასაწყისში." მე სწრაფად ფიქრობდა იმაზე საუბარი, მე ვიყავი აქვს. მე მაინტერესებდა რამდენი ხანი ის იყო სურვილი, გაიგო, სანამ მან გადაწყვიტა გაიყვანოს გამოიწვევს.
  
  
  "მე მაქვს ჩვევა იცვლება ჩემი საქციელი იქნება", - განაცხადა მან ღიმილით. "ის ინარჩუნებს მე ცოცხალი. როგორც თქვენთვის, ჩემი სხვა pony, მე ვფიქრობ, რომ მე უნდა მოექცნენ უკეთესი კარაკასი."
  
  
  ჩემი სისხლის წნევის დაიწყო dreadlocks. და მისი ხმა იყო, ისევ არასწორი მხარეს ჟუკოვმა-ის რევოლვერი. და ამ დროს იგი შეეცდება კიდევ უფრო დამძიმდა.
  
  
  "მე ვწუხვარ, სასადილო," - განუცხადა მან მისი ჟესტი. "მაგრამ ამ ოთახში, თქვენ შეიძლება განიხილოს ეს გაუმჯობესება."
  
  
  მან სთხოვა. "თქვენ არ მოძებნა ego, ხომ?" Ego ღიმილი გაფართოვდა.
  
  
  "არა, თქვენ დამალა კარგად. რა თქმა უნდა, მე მქონდა ძალიან ცოტა დრო ."
  
  
  "რა თქმა უნდა", - თქვა მან.. და რადგან თქვენ ჯერ კიდევ აქ, კარტერი, მე მეშინია, თქვენ კი ნაკლები დრო დარჩა.
  
  
  "მე ვფიქრობ, მე ვიცი, სადაც არის."
  
  
  "დიახ?" მან განაცხადა, რომ მოუთმენლად. ის მზად იყო სროლა, მაგრამ emu იყო საინტერესო.
  
  
  "ადგილი, სადაც თქვენ შეგიძლიათ, ყოველთვის არ ვფიქრობ, რომ ჩვეულებრივი," განაგრძო მან. "კაცი თქვენი ინტელექტი."
  
  
  ღიმილი აღმოჩნდა გაბრაზებული სახე. "სადაც არ ფიქრობთ, რომ ეს დამალული, კარტერი? იქნება თქვენი ბოლო დასკვნა, შეიძლება იყოს სწორი ან არასწორი?
  
  
  "ვფიქრობდი, რომ ეს იყო." მან აღნიშნა, რომ აბაზანა კარი, როგორც იგი იდგა შორის კარი და ჟუკოვის . ამავე დროს, კუნთების მისი მხარის ზემოთ დაიკავეს გამკაცრდა და stiletto slid შეუმჩნევლად ჩემს გულზე.
  
  
  გავიგე, ჟუკოვის chuckle, ჩემი არასწორი ვხვდები, მაგრამ იმის ნაცვლად, რომ გარდამტეხი წინაშე მას, მე დავწექი. ნიკოლაი-ის რევოლვერი შემუსრეს, gawking თვალები დაიჭირეს ჩემი ქურთუკი, როგორც ეს შემოვიდა მოშორებით და ესროლა დანა.
  
  
  ეს იყო გიჟი სახიფათოა, მაგრამ, საბედნიეროდ, ქართველები მაინც მოხდა ჟუკოვმა მარჯვენა მხრის. როცა მას ნება გარეთ კივილი და ხელი ჩატარების რევოლვერი დაეცა, მისი მამა გადახტა მას ადგილზე. ჩვენ მოხვდა კედელზე. Ego აღმოჩნდა მისი მკლავი, და რევოლვერი გაფრინდა, მოხვდა სართულზე, და slid შევიდა კუთხეში.
  
  
  ფეხით მასთან, ის სწრაფად მიწოდება მარჯვენა გადასცა punch ego-ს ვიწრო სახე, რომლის დროსაც მან მოისმინა crack of bones . მისი გეგმა უნდა დაიწყოს მეორე strike დაიწყო, მაგრამ დაინახა, რომ ის აღარ იყო საჭირო. Ego საბრძოლო სულისკვეთება არის წასული.
  
  
  ეს იყო, დანა რომ წაიყვანა off ego-ს მხრის. მან გაახილა თვალები ფართო და hissed, რომელიც დააზარალებს. ის დაპრესილი stiletto რომ Ego-ს chin და შესწავლილი თხელი სახე. მე ვკითხე მას: "სად არის ის დარბაზი?'მან ამოიოხრა. მისი ego გაარტყა მისი სახე და შეარყია მას უკან და მეოთხე. "მეუბნებოდა, სადაც დოკუმენტურად არის დამალული, ჟუკოვის", - ვუთხარი მე.
  
  
  "Ego არ არის აქ", - განაცხადა მან, სუნთქვის სწრაფად.
  
  
  "მოდით ვისაუბროთ", - ვუთხარი მე. "ეს ძალიან გვიან ამისთვის თამაშები."
  
  
  იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. წვერი stiletto მძიმე დაპრესილი წინააღმდეგ Ego-ს scrawny კისრის, სანამ მას მოსდიოდა სისხლი. მე შეიძლება მოვისმინოთ მისი ხმა hallway. გასროლა ისმის. ვიღაცამ ჰკითხა, იტალიური თუ ყველაფერი ყველაფერი, მარჯვნივ.
  
  
  მისი sazaal. - "Va Bene!" ეს okay! აღმოჩნდა, უკან ჟუკოვმა. "ხედავთ ახლა? ახლა თქვენ არ გაქვთ ბევრი დრო დარჩა. პოლიცია უნდა იყოს აქ ნებისმიერ წუთს." მე მინდა, რომ ვიცი, სადაც ეს დოკუმენტი არის აუდიტორიას. საუბარი!'
  
  
  ის glared at me იყო და სუნთქვის მძიმედ. "თქვენ, რომ მე მხოლოდ ჩვეულებრივი ადამიანი, ვინც დასჯა მხოლოდ იმიტომ, რომ თქვენ დამემუქრნენ სიკვდილი? მე მეშინია, თქვენ არ იცით, მაქსიმ ჟუკოვმა ძალიან კარგად."
  
  
  მაგრამ ego იცოდა, მისი უკეთესი, ვიდრე მას ეგონა. მან გაიხსენა, ცული ფაილი, რომელიც იყო მასთან. მაქსიმ ჟუკოვი იყო არა მხოლოდ talker, არამედ მონადირე ქალები. იგი ძალიან ამაყობს მისი პოტენციის, mistletoe ქალები მთელ გარე აუზი და ჰქონდა რეპუტაცია, რომელსაც საკმაოდ დიდი სექსუალური მადა. "ყველა უფლება, ჟუკოვის," მე ვუთხარი რბილად. "მე არ მოგკლას. მე მიიღოს ნაწილი თქვენი სხეულის, რომ თქვენ ასე ამაყობს - მე chop რა რამ off ."
  
  
  ქედმაღლობა იყო წასული თხელი სახე ego. 'რა? W-რა?
  
  
  იქ უფრო მეტი იყო, ხმა დერეფნის: "გაიგეთ რა ვთქვი."
  
  
  მან მომცა მოდუნებული გამოიყურება. "თქვენ არ გააკეთოთ ეს!"
  
  
  "მე იქნება.'
  
  
  "თქვენ გიჟები", - განაცხადა მან, ოფლი არღვევს მის ზედა ტუჩის.
  
  
  "სულელი."
  
  
  Emu დაჭრილი მისი ფრენა გახსნა. "ასე რომ, ჟუკოვის?"
  
  
  'Kill me!'
  
  
  "Oh no. = ეს კი ბევრ ადამიანს სიამოვნება.-"ყველა უფლება?""იგი გაიმართა მიერ stiletto on ელასტიური ჯგუფი ego მისი underpants. მისი მივიღე რევმატიზმი მინდოდა. პანიკაში, მან ჩანდა ფანჯრიდან. შემდეგ მან შეკრიბა თავისი სიმამაცე. "არა," - განაცხადა მან. მაგრამ უკვე ძალიან გვიანი იყო. მისი, სასწრაფოდ ფანჯარა, მივიღებთ ego, rookery გაწყვიტა და ჩავარდა წყალსაწრეტი. იქ, იმ ზღვარზე starboard ლუქი, იყო დამალული ქაღალდი.
  
  
  ფარგლებში ლუქი შედგებოდა სამი ფენა ხის სხვადასხვა ხარისხით decay. ამ trapdoor, შუა ფენა rotted უფრო სწრაფად, ვიდრე შეიღება გარე ფენა, და დიდი მოცულობით ხე დაეცა out შექმნას სივრცეში . იყო დაკეცილი ნაჭერი ქაღალდი ამ ოთახში. როდესაც ლუქი დაიხურა ზღვარზე ფანჯრის რაფაზე, ქაღალდი იყო დაფარული.
  
  
  "არა! ჟუკოვის ყვიროდნენ, მცოცავი ჩემთან და ცდილობს მიიღოს.
  
  
  მან აიღო ქაღალდის გარშემო cache და ადგილი ჰქონდა ეს.
  
  
  ეს იყო მართლაც გეგმა ანთება მექანიზმი. მე უბრალოდ აყენებს ჩემი ego ქვემოთ, როდესაც ჟუკოვმა საპირისპირო მხარეს თავისი რევოლვერი.
  
  
  ადრე მე ვერ აღწევს მას, მან მოგვეწონა რევოლვერი და აღნიშნა, იგი ჩემთვის. ის მტრედი, რომ მოწყვეტილი მატრასი, სადაც მოციგავის ქმნის . ნიკოლაი-ის რევოლვერი წავიდა, და gawking scratched ჩემი მარჯვენა ბარძაყის. ის დაეშვა მატრასი და მაშინვე მოგვეწონა მოციგავის. როდესაც ჟუკოვმა აიღო მიზანი ერთხელ, მოციგავის აიღო ის და ნასროლი ორი სწრაფი დარტყმები გარეშე აღების მიზანი. პირველი gawk მოხვდა კარი. იყო ხმამაღალი შეძახილებით დერეფანში და knocking on კარი. მეორე gawk მოხვდა beetle მხოლოდ ქვემოთ გული. ის გადახტა და დაეცა, იჯდა სართული. ის იჯდა მომენტში მისი თვალები ღია, შემდეგ დაეცა მკვდარი.
  
  
  ადამიანი იყო ყვირილი დერეფნის: "Polysia! Polysia! "ეს იყო დრო, რათა გაქრეს. ის გადაძვრა ფანჯრიდან გადატანა rickety ცეცხლის გაქცევის, და მოდით სირენები wail მანძილი, როგორც მან გამოიტანა შევიდა ბნელ ხეივანში.
  
  
  
  
  
  
  თავი 2
  
  
  
  
  
  
  იმ საღამოს, როგორც ზედმეტი precaution, მან შეამოწმა შევიდა კიდევ ერთი სასტუმრო. ჩემი ახალი რეზიდენცია იყო ახლოს მეშვეობით Marco Aurelio, პატარა გორაზე საპირისპირო Colosseum. ეს იყო ღარიბ უბანში, და მას შემდეგ, რაც მე გადავიდა მცირე, stuffy ოთახი, მე უფრო მაღელვებს, მტაცებლური, ვიდრე იშვა. მისი ყოფილა დაუღალავი ღამით .
  
  
  მეორე დღეს, დილაადრიან ადგა, გაყვანილია cache, რომ არ იყო თითქმის, როგორც საგამომგონებლო როგორც ჟუკოვის მიერ, და ჩაცმული. მაგრამ დრო გადასცეს დოკუმენტი, უკეთესი იყო. იგი უკვე შეხვდა კურიერი აეროპორტში რითმა არ ვიცი, როდის და გადასცა Emu დოკუმენტი, როგორც მან გააჩერა თვითმფრინავი ნიუ იორკში. ეს მოხდა ჩემთან, რომ თუ ჟუკოვის ჰქონდა განკარგვა დოკუმენტის ფარგლებში ოცდაოთხი საათის განმავლობაში, მან შეიძლება მაინც იყოს ცოცხალი დღეს.
  
  
  როდესაც იგი გამოვიდა ყავა, მან დატოვა მისი ego თავის ოთახში. როგორც ჟუკოვმა, მას არ სთხოვა დარჩენა ჩემთან აღარ, ვიდრე საჭიროა. ნაწილი შეყვარებულს ჰგონია, რომ საკითხი იქნება უსაფრთხო, როდესაც მან ih ახორციელებს მათ თანა. მაგრამ პროფესიონალი იცის, რომ თუ ნივთი არის ჩაფლული, კარგი იმალებოდა ადგილი, ეს იქნება უსაფრთხო, არსებობს. გამოუცდელი თანამშრომლების, როგორც წესი, შეშფოთებული, მაგრამ ეს შეშფოთება არ უნდა გასცდეს თვისებები თავშესაფრები.
  
  
  გავატარე, დილით გადამოწმების მიიღოს-off time of my გადამზიდავი თვითმფრინავი და კოდირების მოკლე შეტყობინება, დავით Hawke,ჩემი უშუალო ხელმძღვანელი და დირექტორი ცული ვაშინგტონში. Hawk უნდა იცოდეს, რაც შეიძლება მალე რა სხვა გარემოებები დოკუმენტი იპოვეს. კურიერი მისცა em გაგზავნა.
  
  
  არა, როდესაც იგი გაიყვანეს მიერ დოკუმენტის ადგილებში საკვები, დასვა ვერცხლის სიგარეტის შემთხვევაში და ამით სიგარეტის შემთხვევაში წუთი. აეროპორტში, ის იყო, უნდა გთავაზობთ კურიერის სიგარეტის, და მაშინ ორი ერთნაირი ნივთები გაცვალეს.
  
  
  მე არ იმისათვის, ტაქსის სასტუმროში, მაგრამ უბრალოდ წავიდა ქვემოთ გორაზე Colosseum. მაგრამ ამ დროს precaution არ იყო საკმარისი. შემდეგ მხოლოდ რამდენიმე წუთის განმავლობაში მართავდა მას, დავინახე, რომ ჩვენ ვიყავით მიმდინარეობს გამოეკიდა მიერ შავი Fiat.
  
  
  "მიიღოს დარჩა აქ," - განუცხადა მან მძღოლი.
  
  
  "მაგრამ თქვენ თქვით, რომ თქვენ სურდა წასვლა აეროპორტში!"
  
  
  "დაგვავიწყდეს, რომ ეს ახლა."
  
  
  "გაიღიმეთ o coraggio!" კაცი grumbled, როგორც აღმოჩნდა, კუთხეში.
  
  
  მე ვუყურებ უკან ფანჯარაში და დაინახა Fiat მანქანა მომყვებოდა. ახლა ეს იყო ჩემი მხრივ ბუზღუნებს. მისი, ეგონა, რომ ყველაფერი კარგად მიდიოდა, მას შემდეგ, რაც მან მოატყუა მისი. მაგრამ რატომღაც ჟუკოვმა მეგობარი აღმოჩნდა ჩემთვის.
  
  
  ჩვენ სწრაფად აღმოჩნდა კუთხეში ორჯერ მეტი, ცდილობს, რომ თავი დავაღწიოთ მათ. მძღოლი, მოძიებაში, რომ მანქანა იყო შემდეგი აშშ, აიღო შესაძლებლობა წარმოაჩინონ მისი მართვის უნარი. მან გამოათრიეს ჩვენს ქვემოთ მეშვეობით Labicana, უკან mimmo Colosseum და up Via dei Fori Imperiali, მაშინ mimmo ბაზილიკა კონსტანტინე და თოვლი-თეთრი რომის ფორუმი, ego-shattering ტაძრების მდუღარე შუადღის მზე.
  
  
  "სად არის, signor?"
  
  
  "უბრალოდ სწორი", - ვუთხარი მე, ეძებს უკან Fiat. მიუხედავად იმისა, რომ ტაქსის მძღოლის მოხერხებული დამუშავება, ჩვენ გაიმართა მიერ საგზაო, და Fiat ღალატობენ ჩვენთან; ეს იყო ძალიან ახლოს ჩემთან. ჩვენ გადაადგილდებოდნენ გასწვრივ Corso Vittorio Emanuele, რომ Tiber, გადმოკვეთა Ponte ვიტორიო ემანუელე და გაემართა ვატიკანში. შავი ავტომობილი იყო ჯერ კიდევ მისდევდნენ აშშ. თავდაპირველად მეგონა, იმალებოდა დოკუმენტის ტაქსის სადღაც, მაგრამ მას შემდეგ, რაც აგენტები, ჩვენს უკან განსაზღვრული მანქანა, ეს გეგმა ბოლოს და ბოლოს, როგორც ჩანს, ძალიან სარისკო. ასე გავაგრძელეთ მართვის ქვემოთ Via della Conciliazione პიაცას პიუს XII. წმინდა პეტრეს loomed ჩვენს წინაშე . როდესაც შევხედე მოედანზე დიდი შადრევანი შუა, მე მოულოდნელად მქონდა იდეა. ცხადია, ეს იყო corkscrew ახლა ან არასოდეს.
  
  
  "შეწყდეს, მძღოლი", - განაცხადა მან სწრაფად, და ამავე დროს ჩანდა უკან და დაინახა, რომ Fiat იყო უფრო მეტი, ვიდრე ორი ასეული მეტრის უკან . მე shoved wad ლირა შევიდა მძღოლი მხრივ, და მან დააყენა მისი სქელი, bushy წარბების.
  
  
  "Benissimo !"მან მოუწოდა მას შემდეგ, რაც ჩემთვის, როგორც დავტოვე. "ამ bocca al lupo!"
  
  
  მაგრამ შემდეგ მივხვდი, რომ მჭირდებოდა ასე რომ, ბევრად მეტი, ვიდრე ჩემი ego-ს კარგი სურვილები.
  
  
  მისი ნაბიჯი აიყვანეს მისი up; როდესაც მან ჩანდა სწრაფად გამო მისი მხრის ერთხელ, მან დაინახა, რომ Fiat შეწყვიტა მეორე მხარეს მოედანზე . იყო ორი მამაკაცის წინა სავარძელზე, მათი სახეები უხილავი დღის მეორე ნახევარში მზე. Ih მოჩვენებითი გაუბედაობა გაააქტიურა ჩემთვის . ვიცოდი, რომ თუ მე ვერ შევიდა ბაზილიკა მუზეუმი , მე ექნება შანსი მიიღოს დაშორებით მათ შორის ბრბო ტურისტი.
  
  
  ასე რომ, მე აიყვანეს ჩემი ტემპით ისევ და სასწრაფოდ მეშვეობით colonnade, mimmo უზარმაზარი ტყუპები სვეტები, რომ მუზეუმები მის ფარგლებს გარეთ. მან ჩანდა ისევ. ორივე მამაკაცი გადმოვიდა, წრიული ბოროტი ეძებს შავი მანქანა, და შემდეგ მე.
  
  
  მოულოდნელად ის ძმა, მარჯვენა ducked შევიდა ჩრდილებში პირველი ორი მუზეუმები და strode შევიდა მესამე, ბნელ შენობაში. იყო ფორმიანი დაცვის შესასვლელთან. ის დადიოდა წარსულში მათ გარეშე ეძებს უკან და შევიდა დარბაზში, სადაც ტურისტები იყვნენ, შევსება სუვენირების მაღაზიები. "რა მკერავი," ის, ჩაილაპარაკა; ეს ბიჭები ჰქონდა მკვეთრ თვალში, ვიდრე ის მინდა ეგონა.
  
  
  მათ გარშემო, Odin უკვე შევდივართ დარბაზში, როგორც ის ავიდა კიბეზე, ორ დროს. მე მქონდა დრო, რომ შეამჩნია დაკავებულები ego გამოხატვის კუთხის, chiseled სახე. ის იყო კუნთოვანი კაცი, მუქი თმა, გამოწყობილი nondescript ფხვიერი ნაცრისფერი სარჩელი. და ის იყო, ალბათ, იშვა.
  
  
  ზედა კიბეებზე, სადაც ჰერები, ქოშინი, მიმოიხედა, ჰერები, დაინახა, რომ მე ვიყავი გალერეა ვატიკანის ბიბლიოთეკაში. ეს იყო გრძელი, ვიწრო სივრცეში კადრები მინის ჩვენების შემთხვევაში, რომელიც შეიცავს საჩუქრები პაპი პიუს IX, ლეო XII, და Pius X. ეს იყო ჭეშმარიტი საგანძურია სამკაულები scepters, ვერცხლისფერი სტატუეტები და საოცრად ლამაზად მოჩუქურთმებული ოქროს bowls და რელიგიური ობიექტები; უძველესი vases იდგა იატაკზე და მათ შორის ჩვენების შემთხვევაში . მარცხნივ გალერეა, მან დაინახა, გარე კედლის მოსაპირკეთებელი ეზოში, სადაც მას აწარმოებს რამდენიმე წამით ადრე .
  
  
  მისი ოთახი იყო დასკანირებული და Stahl ეძებდნენ შესაძლებელია ადგილი ჭამა დოკუმენტი. ეს იყო ძალიან სარისკო შენარჩუნება ego, რომ თავად, და მან იცოდა, რომ რაიმე წარმატებას, კგბ არასოდეს შევძლოთ ego თუ მე დამალა იგი სწორი ადგილი.
  
  
  ფორმიანი თანამშრომელი გადავიდა მეშვეობით დერეფნების ორივე მხარეს, გალერეა. იგი შეიძლება მოვისმინოთ creaking საქართველოს floorboards როგორც ტექნიკური პერსონალი paced უკან და მეოთხე . მაშინ მე მიიღოს მუჭა ჩემი საკუთარი ქმედებები მეტი muffled ხმები კვალდაკვალ, ასე რომ, მათ ვერ ვხედავთ, რასაც მე ვაკეთებ. მან ეს ჯიბიდან ვერცხლის სიგარეტის შემთხვევაში. მუქი haired კგბ-ს აგენტი შეიძლება აღმოჩნდეს ნებისმიერ მომენტში. მან სწრაფად shoved დაკეცილი ქაღალდი შევიდა მისი მარჯვენა ხელი და გარეთ, სიგარეტის შემთხვევაში, ისევ მისი doublet ჯიბეში. Odin Poe-ერთი დამსწრე იყო გაძნელება. მე შეწყვიტა და პრეტენზია აღფრთოვანებული ვერცხლის ერთი ჩვენების შემთხვევაში, თვალს აღსავსე მუდმივად, სანამ იგი out of sight. შემდეგ მან shoved დოკუმენტი შევიდა ეტრუსკული ვაზა, რომ იჯდა ფანჯრის ბოლოს გალერეა. მე უნდა ჩამოყაროს ქაღალდის ნახევარი ისევ ის მეშვეობით ვიწრო კისერზე.
  
  
  მან უბრალოდ ჩაიარა, კიდევ ერთი ჩვენების შემთხვევაში, როდესაც რუსეთის გამოჩნდა doorway. იგი მოვიდა სწრაფად, დამინახა იდგა, და შენელება. ასევე მან შეწყვიტა თვალწინ ჩვენების შემთხვევაში და შეისწავლა შინაარსი.
  
  
  მე დარწმუნებული ვარ, რომ არავის უნახავს მიბოძეთ დოკუმენტი ვაზა. იმ იმედით, რომ გამოიყურება, როგორც ჩვეულებრივი ტურისტული, მან გაატარა რამდენიმე წუთის ეძებს გარშემო გამოფენა. მაშინ ის დადიოდა ნელა მეშვეობით ოთახები და დაბრუნდა nod დამსწრის doorway. როდესაც ის იყო დერეფანში, მისი მამა წავიდა ფანჯარა და ჩანდა შევიდა ეზოში. მისი, დაინახა, რომ შესასვლელში შენობა ელოდა დაიწყება მეორე რუსი .
  
  
  მე გადავიდა. ასე რომ, ეგონათ, რომ ისინი ჩემთვის ხაფანგში. მაგრამ თუ ისინი ფიქრობდნენ, ასე რომ, მათ არ აქვს, ქაღალდი არ არის. ეს დოკუმენტი უფრო უსაფრთხოდ ინახება შვეიცარიის უსაფრთხო. ჩემი გადამზიდავი დაევალა, გადადება, ego ჩეხავს ოცი ოთხი საათი თუ არ გამოჩნდება, ასე რომ ჯარიმა ძალიან. ახლა ყველაფერი მქონდა, რომ არ იყო დაშორებული ამ ორ რუსები ცოცხალი.
  
  
  მივედი ქვემოთ კიბეებზე პირველ სართულზე, სადაც მივხვდი, დერეფანი, რამდენიმე სველი წერტილით. მიღმა, ეს იყო მთავარი კორიდორი პატარა შესასვლელი წამყვანი მომსახურების შესასვლელი. წავიდა ორივე ბოლოები მოკლე ლობი, აღმოჩნდა კუთხეში,და დაელოდა. თითქმის მაშინვე, უსაფრთხოების ოფიცერი მოვიდა გაშვებული გარშემო კუთხეში, ალბათ ფიქრობდა, მე მინდა გაქრა მეშვეობით მომსახურების შესასვლელი .
  
  
  როდესაც მან მისცა მას მოშორებით, Stahl მიაღწია, მოგვეწონა ego, და დაპრესილი მისი moan. მისი ego შეიძლება მისი მოკვლა, მაგრამ ეს არ უნდა. მე ჯერ კიდევ ამოიღონ უსაფრთხოების დოკუმენტი, ხოლო მე აკეთებდა, რომ მან არ უნდა პოლიციის გამოიძიოს მკვლელობა. "თქვენ გვიან," მე ატყუებდა, დაჭერით ჩემი ego groan. "დოკუმენტი წავიდა ვაშინგტონში."
  
  
  მისი ყოფილა მოხვდა მისი ego მუშტი ცხოვრებაში. ის მოხრილი მეტი, რაც გტკივა. მისი ego მოხვდა მას კისრის და იგი დაეცა დააჩოქა. როგორც მე ვიყავი აწარმოებს დაშორებით მას, ის მოულოდნელად მოგვეწონა ჩემი ფეხები და გამოყვანილია ჩემს მიმართ მას.
  
  
  ის croaked. "თქვენ ცრუობს!'
  
  
  მან მიაღწია, ჩემი სახე და გაუშვა ჩემი მარჯვენა თვალის მიერ რამდენიმე მილიმეტრამდე. Ego დაუყოვნებლივ ხელთ შეაჩერა მისი და გააკრიტიკა მისი პირველი შევიდა Ego-ს ხორციანი სახე. იგი ყვიროდა და დაეცა წინააღმდეგ კედელზე. მე მივიღე და, როგორც ის იყო, რომ წამოდგა , მე გაარტყა მისი ego სახე კიდევ ერთხელ. Gol-ego იყო გადმოაგდეს გზა გავლენა. როდესაც იგი მოხვდა კედელზე, მისი knuckles გააკრიტიკა შევიდა მისი ego დიაფრაგმის. საჰაერო შევარდა მეშვეობით ego მისი ფილტვები, და მან ჩამოინგრა ერთხელ. მისი ego დაარტყა მას სახე. ის უგონო მდგომარეობაში.
  
  
  ცხადი იყო, რომ არა ერთი მთავარი კორიდორი მოისმინა ბრძოლა. მივედი სამსახურში, შესასვლელი და აღმოჩნდა, კარი ჩაკეტილი, როგორც ველოდი. მაგრამ მე არ ვფიქრობ, რომ მე შეიძლება წარსულში სხვა ოფიცრის mimmo მთავარ შესასვლელთან . მისი ხმა აიყვანეს მისი განსაკუთრებული lock არჩევანი, მიუხედავად იმისა, რომ ეს არ იყო დარწმუნებული, თუ ეს იმუშავებს, დიდი ბებერი დაბლოკვა. ეს იყო შევეცადე, რამდენიმე წუთის განმავლობაში, მუდმივად იმ იმედით, რომ მომსახურე პერსონალი არ ჩანს. საბოლოოდ, საკეტი გახსნა.
  
  
  მის უკან, მე გავიგე, მისი moan, როგორც უსაფრთხოების ოფიცერი. მოვიდა მისი გრძნობს. აღმოჩნდა, სახელური და გახსნა კარი. მზიანი Brylev შევიდა ოთახში . მან მიატოვა შევიდა პატარა ავტოსადგომზე შენობის უკან და დადიოდა კუთხეში, სადაც ტაქსის მოლოდინში იყო. მძღოლი იყო თვლემის წამყვანი. ის ჩემსკენ გადმოიხარა და შეარყია Ego-ს მხრის.
  
  
  "მე მინდა წასვლა სასტუმრო Della Lunetta", - ვუთხარი მე.
  
  
  "Mi si ცოცხალი dai piedi," მან უპასუხა ; თუ მხოლოდ მისი სასტუმრო უბრალოდ მიიღოს ride.
  
  
  იგი გადასცა wad ლირა მიერ Emu და დაჯდა ტაქსის მიუხედავად იმისა, რომ მან შეაგროვა ფული. როცა დაამთავრა, მან გაიცინა.
  
  
  "ახლა, სწრაფად."
  
  
  "თქვენი, თქვენი, signor."
  
  
  მან დაიწყო ძრავა, შეიცვალა გადაცემის, და ჩვენ მივედით მთავარ შესასვლელთან, mimmo ტურისტი და უსაფრთხოების დაცვა. მან აიღო გაზეთის მძღოლის სავარძლის გაიმართა და მას თვალწინ მისი სახე, როგორც ჩვენ გამოყვანილია შესასვლელთან. როგორც ჩვენ გავიდა mimmo, ეს იყო დავაკვირდი მეტი ზღვარზე დროს სუკ-ის აგენტი, კაცი უფრო მოკლეა, ვიდრე მისი ego კოლეგას. ის მოხვდა მოკლედ საფასური, შემდეგ აღმოჩნდა, და ჩანდა შევიდა შენობაში, რადგან თუ ის მოსალოდნელი, რომ მისი კოლეგა .
  
  
  რაც ჩვენ გავიარეთ, წმინდა პეტრეს მოედანზე, მდინარე, მან ჩაახშო გაზეთი და სიმშვიდეს. დოკუმენტის იყო უსაფრთხო - სანამ ზოგიერთი ferret. ახლა მე უნდა იპოვოს გზა, ჩემი ego უკან, სანამ კურიერი მარცხენა მეორე დღეს.
  
  
  
  
  
  თავი 3
  
  
  
  ;
  
  
  მე ვერ დაუკავშირდით გადამზიდავი, სანამ მომდევნო დღეს, მაგრამ, რომ არ იყო საჭირო. რაც შეეხება დოკუმენტს , ვატიკანის მუზეუმები დაიხურა ნახევარ საათში, მას შემდეგ, რაც მან დატოვა შეფუთვა, და არ გაიხსნება მანამ, სანამ დილით. ასე რომ, მას შემდეგ, რაც დასვენებისთვის კვება, იგი გადავიდა მესამე სასტუმრო შემთხვევაში იშვა ჩანდა შემდეგ იწყება მეორე. ლანჩის შემდეგ, მე წავედი პატარა ბარი, უბრძანა cinzano, და ჰქონდა ნელი ego სასმელი . ეს მოხდა ჩემთან, რომ თუ Hawke იყო ცნობილი, სადაც დოკუმენტი, რომლებიც დარბაზში, ის შეიძლება ყოფილიყო ბედნიერი, რაც მე მინდა გაკეთდეს მათ, და რომ მე უკვე figured out გზა დოკუმენტის დაბრუნება. წავედი აფთიაქში და ვიყიდე დამატებითი ხანგრძლივი წყვილი ექიმის პინცეტი. დილით მე წავალ გალერეა ერთად tweezers ქვეშ ჩემი ქურთუკი, და თუ არავინ არის გარშემო, მე დიპლომატიური პინცეტი ეტრუსკული ვაზა და გაიყვანოს ქაღალდი. მე ჩამოვა დასაწყისში, როგორც კი მუზეუმი იხსნება , ისე, რომ არ იყოს ბევრი ტურისტი.
  
  
  მე უბრალოდ ვმუშაობდი ჩემი გეგმები როდესაც გოგონა მოვიდა და დაჯდა ჩემს მაგიდასთან. მე ვუყურე მას, მიუხედავად იმისა, რომ მე ჯერ კიდევ ფიქრობს იმაზე, ვატიკანის. იგი, ცხადია, a whore: თხელი, თხელი შავი თმა და ძალიან ბევრი მაკიაჟი. მას ეცვა იაფი ზოლიანი სვიტრი და skirt, რომ ძლივს დაფარული მისი thighs აღარ. "Hey, ჯონი. თქვენ ამერიკელი, არ ხართ თქვენ?
  
  
  "დიახ.'
  
  
  "განწყობა, გარკვეული fun, არა?"
  
  
  "ვერ შეძლებენ."
  
  
  საწინააღმდეგო არაფერი მაქვს, ბოზები. მხოლოდ ყველაზე მეტი ადამიანი, მათ გარშემო, როგორც ჩანს, ემოციურად disfigured, და მე, როგორც ქალი, უნდა იყოს ჯანსაღი და არა მხოლოდ სხეულის, არამედ გონება.
  
  
  იგი ამტკიცებდა. "დარწმუნებული ხართ, ჯონი?"
  
  
  "კი," ვუთხარი მე. 'მისი დარწმუნებული.'
  
  
  "Hey, მე ვიცი, ვინ ხარ შენ", - განაცხადა მან მოულოდნელად. "თქვენ ამერიკელი პოლიციელი."
  
  
  მისი მზერა დაფიქსირებული Nah. 'ის, რაც თქვენ ფიქრობთ, რომ?"
  
  
  'რა თქმა უნდა! პოლიციის ოფიცერი! შემიძლია ნება მისი დანახვა?" მიგაჩნიათ თუ არა მუშაობა რომის პოლიცია ?
  
  
  "მე არ ვარ copp," - ვუთხარი მე.
  
  
  მან მომცა მძიმე ღიმილი. "Hi, ჯონი", - განაცხადა მან, " იქ ვინმეს გსურთ შეხვდება. გამარჯობა, Gina! Favoriska ! სანამ შემეძლო, პროტესტის ნიშნად, მან მოუწოდა, რომ გოგონა, რომელიც ახლახანს მოვიდა ჩვენთან და იდგა hesitantly მიერ სავარძელი, ეძებს ჩემს წინაშე. ეს ერთი არ ჰგავს ბოზი. და იგი იყო ძალიან ლამაზი.
  
  
  "Si encodi!" თხელი გოგონა ამბობს, რომ საკმაოდ გოგონა, knocking on მესამე თავმჯდომარე. შემდეგ მან leaned წინ და განაცხადა კონფიდენციალური ტონი: "Gina, იგი ინგლისურ ენებს. Hey მოსწონს ამერიკელები. გსურთ გაიგო, რომ მისი, ხომ?"
  
  
  Gina ცდილობდა ობიექტის სუსტი გოგონას მიწვევით, მაგრამ საბოლოოდ დაშვებული თავს უნდა დაარწმუნა, რომ დასხდნენ.
  
  
  "Gina-ს საკმაოდ, არ არის იგი?", - განაცხადა სუსტი სიამაყე.
  
  
  "რა diabolo!", - განაცხადა Gina, და დაიწყო მისაღებად.
  
  
  კარგია თქვენთან შეხვედრა, Gina", - ვუთხარი მე. "ჩემი სახელია ნიკა. გთხოვთ იჯდეს ჩვენთან ერთად."
  
  
  მან იშურებდნენ ერთი წუთით, შემდეგ ეშვება უკან shyly. Nah ჰქონდა ლამაზი თვისებები და ღია ყავისფერი თმა ჩრდილოეთ მაცხოვრებლები მილანში და Vicenza. Nah თმის იყო, გრძელი და სქელი, მსუბუქი streaks. მისი თვალები იყო ყავისფერი, მისი პირით იყო ფართო და სენსუალური, და მისი დამონტაჟებული blouse და ქვედაკაბა, მისი ფიგურა იყო უფრო მეტი, ვიდრე დახვეწილი.
  
  
  "Gina აქვს ბიძაშვილი ამერიკაში," სხვა გოგონა ამბობს, იგნორირება Gina-ს აღშფოთება. "მაგრამ იგი საუბრობს ამერიკელი, უკეთესია, ვიდრე ჰერები. იგი გეტყვით თქვენ. შემდეგ იგი ადგა და წავიდა, პირველი wink at me.
  
  
  "რას ნიშნავს ეს?"
  
  
  Gina მოახერხა ღიმილი. "ვარდების უყვარს წარმოგიდგინოთ ჩემთვის მამაკაცი. იგი ფიქრობს, რომ მე ვარ მარტოხელა.
  
  
  "და ეს თქვენ?"
  
  
  მან shot me სწრაფი შეხედვით, მაშინ აცილებული ჩემი მზერა. ყველას იღებს მარტოხელა ზოგჯერ, არ აქვთ?
  
  
  "დიახ," მე აღიარა, დამახსოვრების, რომ ეს იყო ნამდვილად ჩემი ხაზი იმუშავებს. "თქვენ სამუშაო აქ, Gina?"
  
  
  ის მიმტანად, დიასახლისი, თუ თქვენ მინდა მოვუწოდო მას, რომ. მაგრამ მე არ სძინავთ მამაკაცი მუშაობა." მან გადაწყვიტა, ბოლო სიტყვები, ნელა და გადამწყვეტად. მე არ წასვლას ძალიან ბევრი დეტალი. თქვენს მეგობარს Rosa ფიქრობს, მე ვარ პოლიციელი, მაგრამ ეს ნამდვილად ჩემი საქმე.
  
  
  "მე არ მაინტერესებს, თუ ეს იყო თქვენი სამუშაო.
  
  
  ვთხოვე. "შემიძლია თუ რაღაც?"
  
  
  მან ჩანდა ჩემს თვალში. "მე მიყვარს, ნიკ", - განაცხადა მან, " მაგრამ, როგორც ვთქვი, მე არ ვარ ბოზი."
  
  
  მე გამიღიმა მისი. [მე ასე მეგონა. რა გინდათ დალევა?"
  
  
  ის შუამდგომლობით, მიმტანი, და მან უბრძანა appetizer. ჩვენ chatted ხნით. მან უთხრა, რომ ის იყო ამერიკელი ოფიციალური ვინც ეწვია საელჩოს ხმები.
  
  
  "სად ხარ ეხლა ამერიკაში?" Gina სთხოვა.
  
  
  "გარშემო New York."
  
  
  "მე ყოველთვის მინდა, რომ წავიდეს იქ. დისშვილი ვარდების იყო საუბარი ცხოვრება, ნიუ-იორკში. იგი უაღრესად ღირებულებების კაფეები და რესტორნები. ისინი მართლაც, როგორც კარგი, როგორც იგი ამბობს, რომ ისინი?
  
  
  მე დაელოდა მისი ხნით. "Ah", - ვუთხარი მე, " ისინი კარგი საკუთარი გზა. რამდენი ხანია უკვე მუშაობს ეს ბარი, Gina?"
  
  
  'ასე არ არის ხანგრძლივი. მე ძლივს ახერხებს ქირავდება." მან შეამცირა მისი თვალები. "მე წავალ სახლში მალე," - განაცხადა მან გაუბედავად. "არ არსებობს სამუშაო დღეს აქ, და ისინი არ სჭირდება. თქვენ შეგიძლიათ მოდის სასმელი ჩემთან ერთად თუ გინდა." რატომ არ მეგონა. "მე მიყვარს", - ვუთხარი მე.
  
  
  მე დაურეკა ტაქსი და წავედით Gina-ს ოთახი. ეს იყო ოთახი სახურავზე ძველი სახლი ვია delle Quattro Fontane. ჩვენ დავიწყეთ მეოთხე სართულზე, და, როგორც ჩვენ ამოსუნთქული დაწყების მეორე სადესანტო, მისი მამა გადმოიხარა და kissed მისი ნაზად. მისი ტუჩები იყო რბილი, თბილი და ნაზი .
  
  
  ოთახში, ჩვენ chatted, ხოლო სასმელი ღვინო. Gina ისაუბრა იმ დროს, როდესაც იგი ბედია ძლიერი ბოსი, რომან underworld, გარკვეული ჯოვანი Farrelli. მან დაიწყო როგორც უბრალო burglar და შემდეგ გააკეთა მილიონობით უძრავი ქონების თაღლითობის. მისი თქმით, ის მკურნალობას მისი ცუდად.
  
  
  "მაგრამ ეს წარსულში. ახლა მე დაანებოს მამაკაცები მოსწონს ჯოვანი. მე ვდგავარ ფეხზე და ფულის შოვნა პატიოსნად ."
  
  
  ჩემი სისხლის წნევის ვარდების დანახვაზე მისი ღიმილი. მან დაიწყო ჩემთვის ერთი წუთით, შემდეგ ადგა და აღმოჩნდა, რომ სინათლის შეცვლა ისე, რომ მხოლოდ წმინდანს გარშემო dormer ფანჯარა შევა ოთახში . იგი გააშიშვლეს გარეშე ვამბობ არაფერს. მისი ქერა თმა, მისი shoulders, და მისი სრული ძუძუს ევედრებოდა, რომ უნდა შეეხო. მე გამოყვანილია მისი თბილი სხეულის ჩემთვის, და იგი მდნარი შევიდა ჩემთვის, როგორც ჩემი ხელები ნაზად გაიქცა მისი ხავერდოვანი კანი. მისი ტუჩები, მოულოდნელად ცხელი, ი აფეთქდა, და ბაგეს გაიხსნა ორმხრივი exploration. სხეულის ის სათამაშო იყო lithe და გლუვი, როგორც თექვსმეტი წლის არის.
  
  
  "Take me, ნიკ," მან ჩურჩულით, ჩემი ყური.
  
  
  მე გააშიშვლეს მისი, და მან დაინახა მოციგავის . "ასე რომ, თქვენ cop."
  
  
  "მე ვუთხარი სიმართლე", - ვუთხარი მე. Ee ჩავეხუტე და იგი დაავიწყდა იარაღი.
  
  
  "საწოლი", მან ჩურჩულით. "Take me to bed."
  
  
  მე ეს. As I lay გარდა მისი, ჩემი ხელები, ეალერსება მის სხეულს, სანამ იგი გაიყო მისი long, lean thighs და ის გაიქცა, თავის მხრივ, მეტი ხავერდოვანი შიგნით.
  
  
  "Va benissime!" ჩაილაპარაკა მან.
  
  
  მან ნება მისი ხელის აწევა უფრო მაღალია.
  
  
  "კარგით", მან სუნთქვა.
  
  
  მან kissed მისი სრული ძუძუს, და იგი გაიმართა მისი სუნთქვა. "მორჩა," მან მოუწოდა. "ეს არის საკმარისი. ახლა. მე მინდა ახლა.'
  
  
  მისი ნელა შეაღწია nah. Hoarse ყვირილის აღმოცენდა გარშემო მისი ყელის. მისი სხეულის writhed ვნებით, და მე გაააქტიურა ძლიერი და გადაჭარბებული ფიზიკური სურვილი. ვიგრძენი მისი საშო ახლოს, ჩემს გარშემო, და ხმა მისი გაძნელება, gasping ყვირილის გაიმეორა ჩემი ყურები. მან scratched, ჩემი ხელები ერთად მისი ფრჩხილების, გახვეული მისი იარაღის მის გარშემო ჩემს კისერზე და მხრებზე, და გამოყვანილია me down, თითქმის frantic დასრულდება, რაც ჩვენ გვინდა დაიწყო.
  
  
  მაშინ მოვიდა მომენტი, როდესაც ყველა ფიქრობდა, ყველა ნებისყოფა, იყო წასული. "მეტი, მეტი, ნიკ!" მან gasped. ჩემი ტუჩები მოიგერია შევიდა smirk, რომ უკვე ნახევარი sardonic, ნახევარი გაგება. მას ჩავეხუტე მე მკაცრი, უფრო possessive, და მისი hips დაიწყო sway, როგორც მან დაკარგა კონტროლი. ერთ-ერთ ბოლო კრუნჩხვითი ტრემორი, და შევიკრიბეთ, რათა გადავწყვიტოთ, რა უნდა გავაკეთოთ; იგი moaned გააფთრებული, a song of ლტოლვის, და როგორც ჩანს, გაუთავებელი სიამოვნებით.
  
  
  
  
  როდესაც მე გამოიღვიძა up დილით, იქ იყო მომენტი პანიკა; პირველი ციმციმები შიში, როგორც მე დაიწყო უცხო გარემოთი. ჩემს გვერდით, თბილი სხეულის დრტვინავდნენ რბილად. მან აიხედა და იცინოდა, როცა დაინახა, Gina-ს მძინარე სახით. მისი თმა იყო ჩახლართულ ბალიში , a coppery halo მისი თეთრი საცვალი. ძალიან ყურადღებით, იგი დაეცა დაშორებით Nah, სანამ თავის მხრივ დაეცა ჩემს მკერდზე. მან გამოიწვია მომენტში , მაშინ მისი სუნთქვის კიდევ ერთხელ, და იგი ჩავარდა ღრმა ძილის.
  
  
  ჩუმად, ისე, რომ არ გააღვიძეთ და ნება მომეცით, დაუსვან, სადაც მივდიოდი, მე გადმოვიდა საწოლი და შეკრებილ ჩემი ტანსაცმელი. მე მიკვირს, რომ მე არ დაბრუნდეს, სასტუმრო და მთელი ღამე Gina ჩემი იარაღი. მაგრამ იქ არაფერი იყო და არც ჩემი სასტუმრო ოთახი, იმიტომ, რომ ეტრუსკული ვაზა ვატიკანის ბიბლიოთეკა მაინც გაიმართა ძვირფასი დოკუმენტი, რომელიც შეიცავს მისი სასიკვდილო საიდუმლო. მაგრამ ახლა, რომ მე მქონდა მოახერხა დოკუმენტის ხელში იშვა, მე უნდა მიიღოს იგი უკან, და რაც შეიძლება მალე. როდესაც ის იყო ჩაცმული, ის გათლილი მისი თითების მეშვეობით მისი თმის, აიღო ერთი შეხედეთ საწოლი თავისი rumpled, ნესტიანი ფურცლები და საჩუქარი Gina-ს ლამაზი ახალგაზრდა სხეული, და გაემგზავრა კარი.
  
  
  იგი არ იბადება, იღვიძებს მისი up როგორც მან იცოდა, რომ იგი არ იბადება . მაგრამ ის იყო ჩემი ნამდვილი სიყვარული და ქალთა pleasures არასდროს არ უნდა გაიმართა ჩემთვის უკან სამუშაო, რომელიც საჭირო იქნება დასრულებული. მან მისცა Nah ერთი ბოლო ვნებიანი გამოიყურება. მას არ უთქვამს; მისი breasts ვარდი და დაეცა ყოველი სუნთქვა . ის დაეცა out of ოთახში და დახურული კარი რბილად მის უკან .
  
  
  ეს იყო დრო, იმისათვის, რომ ყველა აზრები Gina out of my head. მე მქონდა აქცენტი მოპოვების დოკუმენტის მიღების გარეშე ყურადღებას იპყრობდა. თუ მე შემთხვევით დაჭერილი ცდილობს ამ საბუთის დაბრუნება, არ იქნება , რბილად რომ ვთქვათ, სერიოზული გართულებები. პირველი, ყველაზე უარესი, რაც შეიძლება მოხდეს, რომ აგენტები-სხვა, ვიდრე სიკვდილი, რა თქმა უნდა-არის საზოგადოების ყურადღების მიპყრობას. შესაძლებლობა ჩემი camouflage აჩვენებს მეშვეობით სარისკო იყო საკმარისი, მაგრამ, თუ აღმოაჩინეს ცდილობს დაიბრუნოს ქაღალდი, დოკუმენტი იქნება განხილული და შესწავლილი ნებისმიერი იტალიური პოლიციელი, რომელიც ვერ ვხედავ ego. მაშინაც კი, თუ მე საბოლოოდ დაარწმუნოს ხელისუფლება, რომ დოკუმენტი, ეკუთვნის აშშ-ს მთავრობის საიდუმლო აღარ იქნება საიდუმლო, რაც შეიძლება მალე. ის დარწმუნებული იყო, რომ ყველა იტალიელი პოლიციელები იქნება სურს გაყიდოს ასეთი საიდუმლო დოკუმენტი, რომ ვინმე დიდი wad ლირა ხელში.
  
  
  და თუ ჩვენ უთხრა რუსებს, სადაც დოკუმენტი იყო დარბაზში, ისინი არ ცდილობდნენ, რომ ეს ადრე გავაკეთე. ექსტრაქტები დოკუმენტი ეტრუსკული ვაზა ახლა ჩემი მთავარი მიზანი. ყველაფერი იყო უმნიშვნელო . საბედნიეროდ, მე გამოიღვიძა up დასაწყისში უნდა იყოს ვატიკანის ბიბლიოთეკა, როდესაც ის გაიხსნა.
  
  
  მე ვიყავი Piazzale XII, შესასვლელში ვატიკანის, როცა დავინახე, დიდი გულშემატკივარი შეიკრიბა მოედანზე ჩემს წინ, წმინდა პეტრეს მოედანზე. ეს არ იყო უჩვეულო. პაპი ხშირად, როგორც ჩანს, აივნით, თავის სასახლეში, რათა დალოცოს ერთგული და მომლოცველთა იდგა მოედანზე. მაგრამ ამ დილით, გულშემატკივარი, ტურისტებს და რომაელები, როგორც ჩანს, უფრო დიდია, ვიდრე ჩვეულებრივი.
  
  
  მე, რათა ჩემი მეშვეობით გულშემატკივარი, muttering ჩემი ბოდიშს ყოველ ნაბიჯზე. ხელმძღვანელები დაისვა windows პაპის სასახლე, და როგორც მისი ქმარი მივიდა იმ ზღვარზე მკვრივი მასა, იყო ყვირილი, რასაც მოჰყვა უცნაური და თითქმის ავის მომასწავებელი დუმილი, რომ აუდიტორია მოიცვა. იგი იდგა უმოძრაო და ვუყურებ, როგორც თეთრი გამოწყობილი ფიგურა პაპი პავლე VI გახდა აშკარა.
  
  
  მან დააყენა მისი ხელები კურთხევით. მაგრამ მან ახლახან კურთხევით, როდესაც მკვეთრი გავლენა გაყოფილი ცაში, როგორიცაა thunder. თავდაპირველად მეგონა, რომ ეს იყო მანქანა მაყუჩით.
  
  
  სამწუხაროდ, ეს იყო ბევრად უფრო სერიოზული.
  
  
  გაყოფილი მეორე, მოგვიანებით, გატეხილი მინა ჩამოვარდა ქვემოთ პაპი, როგორც დიდი ვიტრაჟები ფანჯარა ego აივნით shattered ერთად ავარიის. ვინმე გულშემატკივარი ქვემოთ აივნით დაიწყო ყვირილი, და პაპი გაქრა დანახვაზე, როგორც უფრო მინის ჩავარდა ხალხის ბრბო მოედანზე.
  
  
  შეძახილებით იყო გაიმეორა სხვები, როგორც გულშემატკივარი გახდა პანიკა-დაზარალებული. მან ჩანდა ყველა მიმართულებით, რათა ნახოთ, სადაც გადაღებული იყო მოდის; კადრი უნდა ყოფილიყო, რომელიც მიზნად ისახავს მამა და გაუშვა მის მიერ რამდენიმე დუიმი .
  
  
  "ეს Papa!" a shrill იტალიური ხმა ყვიროდნენ.
  
  
  "ისინი ცდილობენ მოკვლა ego! კიდევ ერთი ყვიროდნენ.
  
  
  ადამიანი გაიქცა შესასვლელთან ვატიკანში, და ხმაური ih პანიკაშია ხმები ვარდების ჰაერში, როგორც moan თქვენი მწუხარებას და სასოწარკვეთა. Shards of glass მაინც დაეცა მოედანზე, მაგრამ წამყვანი ნაწილი გულშემატკივარი გაიქცა, კარები და არ განეკუთვნება ქალაქ shrapnel.
  
  
  მას მოხვდა, კიდევ ერთხელ აივნით, და იმ მომენტში ორი ფიგურა ბარები გახდა ხილული. ისინი მოხრილი ქვემოთ, რათა დაეხმაროს Papski მდე. სადაც იგი ინახება, იგი ვერ ვხედავ, რომ ეს იყო, როგორც ჩანს, უვნებლად გადარჩა.
  
  
  ჩემს უკან, იქ იყო კიდევ ერთი roar გარშემო გულშემატკივარი. მან ჩანდა მის მხრის და დაინახა, გრძელი შავი მანქანა სისწრაფეს დაშორებით მოედანზე. იყო ეს უბრალოდ დამთხვევა, მე გვაინტერესებდა , ან საერთოდ მანქანა აქვს რაღაც, რაც მე მინდა უბრალოდ უყურებს?
  
  
  მე არ ვიცი, თუ რატომ, იგი მოულოდნელად ჩანდა მიმართულებით ვატიკანის მუზეუმები და ბიბლიოთეკები, სადაც ის იყო გადაღებული. მაგრამ, როცა შევხედე, დავინახე, ვერტმფრენი დაღმავალი და გადაშენების უკან შენობა. ეს ნათლად ჩანდა, ამერიკული სამხედრო ვერტმფრენი Skyhook.
  
  
  მე არ უნდა ვიფიქროთ, რომ ეს კიდევ მეორე.
  
  
  როგორც მან თავისი გზა ერია, ის მიხვდა, რომ მან უნდა მიიღოს, რომ ბიბლიოთეკა, როგორც შეიძლება სწრაფად. მან აიძულა მეშვეობით გაოცებას ხალხს და დადიოდა მთავარ მოედანზე, რათა colonnaded მუზეუმი. როდესაც მისი მამა შემოვიდა მთავარი ეზოში, Stahl Vidny იყო უკან ვერტმფრენით. ის ნელა გამოიტანა ფარული მეტი ვატიკანის ბიბლიოთეკაში. და შემდეგ მისი, მივხვდი, რომ რაღაც არასწორია; საშინლად არასწორია.
  
  
  მან დაიწყო გაშვებული, რადგან მას არ აქვს მეორე დაკარგოს. ჰერები, იგრძნო ჩემი dollar დასტის ნაყვა, და ადრენალინი მოაწყდა მეშვეობით ჩემი ვენების, როგორც ჰერები raced მიმართ მუზეუმში შესასვლელი . Caught up in the panic უღრანი ერია, ფორმიანი თანამშრომლები თითქმის ყველა დატოვეს თავიანთი პოსტები წინაშე ვატიკანის ბიბლიოთეკაში. ისინი გაიქცა mimmo ჩემთვის, ih გაყინული თვალები შიშით. მე ვუყურებ უკან აივნით, სადაც ჩემი მამა მოვიდა. აივანი იყო მიტოვებული; მხოლოდ shards of glass ჩუმად მოწმეები, რაც მე მქონდა მხოლოდ ნანახი.
  
  
  ცხადია, მათ არ იციან, დაახლოებით წმინდანის მდგომარეობა ჯერ; ის, რომ ზუსტად არ იყოს გაბრაზებული, პანიკაშია ხალხი. მესაზღვრეებმა იყო გაშვებული უკან და მეოთხე მასშტაბით მოედანზე, თითქოს ეძებს ნაკვალევი. მაგრამ მე ვიცოდი, რომ ისინი ვერ პოულობენ არაფრის , და მე დარწმუნებული ვარ, იქ უფრო, რომ ბრძოლა და ზოგადი დაბნეულობა იყო, ვიდრე ზედაპირული.
  
  
  ახლა მეორე პრიალა შავი ლიმუზინი შევიდა ხედი. მისი ducked უკან ერთ გარშემო ძირითად დროს ბიბლიოთეკაში შესასვლელი. მანქანა screeched გაჩერება. იყო გაჭირვებით დაშინებისა და ორი ფართო shouldered, მსუქანი მამაკაცი გადმოხტა გარშემო მანქანა და შეიჭრნენ შენობაში. ამავე დროს, ლუქი ქვედა ვერტმფრენი გაიხსნა და იგი დაიჭირეს სერია მოძრაობები თვითმფრინავი.
  
  
  ჩრდილოვან ფიგურა იჯდა საჭესთან ლიმუზინი. კაცის სახე იყო, შეუძლებელია, რომ ნახოთ, როგორც მანქანა lurched წინ და გაფრინდა წარსულში ჩემთვის. ის squinted და ცდილობდა დაწერეთ ლიცენზიის ნომერი. მაგრამ მაშინაც კი, თუ მანქანა გააჩერა, ნეტავ მაინც უნდა ჰქონდეს X-ray თვალის ვხედავ ნომრები. ჩანაწერი იყო დაფარული უხეში გაუმჭვირვალე შავი ქსოვილი ფარავს.
  
  
  როდესაც მანქანა იყო out of sight, ის გადავიდა. მე ვერ შევა ბიბლიოთეკაში, ხოლო მანქანა იყო წინაშე, მაგრამ ახლა, რომ ეს იყო სისწრაფეს მოშორებით, მე გაიქცა შესასვლელთან პაპის ძეგლი და ჩანდა შიგნით. ზოგიერთი თანამშრომელი ნერვიულად ვისაუბრეთ იმაზე, თუ რა მოხდა.
  
  
  მაგრამ ორი ძლიერი აშენებული მამაკაცი, რომელიც ახლახანს გადმოხტა გარშემო მანქანა იყო არსად ჩანს. და არავინ გარშემო აღფრთოვანებული ih მუზეუმის თანამშრომლები, როგორც ჩანს, შეამჩნია. შესაძლოა, მათ არ მინახავს მამაკაცები, აწარმოებს შევიდა ბიბლიოთეკაში, მაგრამ მათ მინდა უნახავს. როგორც მან მიუახლოვდა კიბეზე მიმავალი გალერეა, ორი გასროლა დარეკა. მას ძალიან დახვეწილი რაღა თქმა უნდა, ცული , და არ მქონდა პრობლემა განსაზღვრის, რომ კადრები იყო მოდის მეშვეობით შეხვედრები, სადაც საიდუმლო ნახატი ჰქონდა დამალული მისი.
  
  
  მისი, გაიქცა up კიბეები სამ dis, მოციგავის მხრივ, თითის გამოიწვევს. როცა საბოლოოდ პირველი სართული, ჩემი ყველაზე ცუდი ეჭვები დადასტურდა. ფორმიანი მსახური, რომელმაც გადაწყვიტა დარჩენა, მისი პოსტი არ დაუტოვებიათ, ჯერ კიდევ, ახლა ტყუის დიდი აუზი სისხლის დღეს. მე არ უნდა წარმართონ მეტი მას ვხედავ, რომ იგი მკვდარი იყო.
  
  
  ძალიან გვიან, მან დაინახა, მასიური მოჩუქურთმებული მუხის კარები გალერეა დახურვა შიგნიდან. მე გაიქცა იქ, მაგრამ არ სწრაფი საკმარისი. მაშინაც კი, თუ იგი გამოყენებულ იქნა Wilhelmina, ეს შეუძლებელი იქნებოდა, რომ თავიდან ავიცილოთ კარები აკრიტიკებდა დახურეს.
  
  
  გავიგე, დააჭირეთ გასაღები ჩასახვევი. ის გამოყვანილია გამოიწვევს და ხის გარშემო lock გაიყო. მაგრამ gawk შეუტიეს ნახევარი სქელი ხის კარი. მაშინ მან მოისმინა კიდევ ერთი thud და მიხვდა, რომ იგივე ხდებოდა სხვა მხარეს გრძელი დერეფანი. გალერეა დაიხურა, შიგნიდან ისეთი ეფექტურობა, რომ ცხადი იყო, რომ ოპერაცია - ყველაფერი, რაც შეიძლება მოიცავდეს ეს - უკვე ხორციელდება სათანადო კვალიფიკაცია და მომზადება.
  
  
  მე ვუყურებ გარშემო wildly, რომ, თუ ეს შესაძლებელი იყო, რომ შეიყვანეთ გალერეა. გავიგე, muffled ხმა ჩემს უკან. მე არ მიიღოს ნებისმიერი მეტი შანსი მისი. ის აღმოჩნდა გარშემო, როგორც სამი ტურისტი შემოვიდა გარშემო კუთხეში. ერთ-ერთი მათგანი, წითელი წინაშე ქალი ნათელი კაბა, მოხვდა იმ მოციგავის და ყვიროდნენ.
  
  
  მისი ტირილი გაააქტიურა ჩემთვის მოქმედება. ის გაიქცა, რათა რიგის windows ახლოს დახურული გალერეა კარები. ის გახსნილია latch, გახსნა ერთი, გარშემო ფანჯრები, და leaned წინ უნდა გამოიყურებოდეს out შევიდა ეზოში. დაახლოებით ოცდაათი ეზოები ვერტმფრენი, რკინის კალათაში უფრო მეტი, ვიდრე სამი ფუტი დიამეტრის და სიმაღლეზე, ერთვის სქელი ფოლადის საკაბელო, დაეცა . კაცი იყო crouched შიგნით კალათაში, და მე დავინახე, რომ კალათაში გაკეთდა ბრონირებული ფოლადის , იმავე ლითონის, რომ საერთო ბოლოში ვერტმფრენი.
  
  
  ეს იყო, ახლა ნათელია, რომ ის, რაც მან პირველად მიხვდა, მართლაც ასეა. თავდასხმის პაპი იყო დივერსიული გარეშე გადაიტანოს ყურადღება უძრავი დანაშაული, რომელიც ამჟამად მიმდინარეობს ჩადენილი. ისინი, რომლებიც უკან ეს მიზანი არ მოკვლა პაპი. ეს თავდასხმა იყო განხორციელებული გამოიწვიოს პანიკა და ზოგადი დაბნეულობა. რეალური სამიზნე იყო კოლექცია ოქროს და ვერცხლის საგანძურს გალერეა Po ვატიკანის ბიბლიოთეკა, ძალიან გალერეა, სადაც, რომ damned, შეუცვლელი საიდუმლო ნახატი ჰქონდა დამალული მისი.
  
  
  ყვირილის შეშინებული ტურისტული მიიპყრო ყურადღება სხვა სია მუზეუმში. მან ჩანდა უკან და შუამდგომლობით, რათა მათ დატოვონ - გზა ის waved მისი გამოიწვია სიგნალიზაცია დაბნეული და შეშინებული ხალხი. ის წავიდა უკან გალერეა კარი, დაიხარა, და მოისმინა რუხი . მისი, ისმის მინა ჩაამტვრია და ეჭვი, რომ windows გალერეა იყო დაყოფილი, და მალე ih ძვირფასი განძი მოიპარეს-საჩუქრები ყველა გამეფებული ევროპელი მონარქი, ფასდაუდებელი არტეფაქტებს გავიდა პაპის მეფეთა და საეკლესიო მთავრები . და მათ შორის იყო ცნობა, რომ უნდა დაბრუნდეს, მისი-ნებისმიერ ფასად.
  
  
  სადღაც მუზეუმი, განგაშის ზარი დარეკა. მაგრამ ვერავინ შეძლო დააყენა გაჩერება, ყველაზე სასტიკი ძარცვა ისტორიაში იტალია. მე ვერ დაეხმარება, მაგრამ აღფრთოვანებული ვარ ingenuity გეგმა და ეფექტურობა და პროფესიონალიზმი, სადაც დანაშაული იქნა ჩადენილი. მაგრამ დოკუმენტის მე საჭირო იყო ეტრუსკული ვაზა, უხილავი უკან მჭიდროდ დახურული კარები გალერეა.
  
  
  "მოვუწოდებთ ტექნიკური პერსონალი!" მე ყვიროდნენ, რომ ეს ახალგაზრდა სტუდენტი მათემატიკის იდგა, ჩემს გვერდით, და ეგო-ს ფართო თვალები და პირში შეიცვალა, რადგან იგი აიძულა ქვემოთ კიბეებზე მიერ ego.
  
  
  "დიახ, სერ", - განაცხადა მან, კამერა ego ცეკვა, მის მკერდზე, როგორც მან გააკეთა მისი მეშვეობით აღფრთოვანებული ტურისტი .
  
  
  "ვუთხრა, რომ პაპის გალერეა მიმდინარეობს გაძარცვეს!" Ego მოუწოდა მას შემდეგ, რაც მისი.
  
  
  ალბათ ეს იყო დამაჯერებელი ხმა ჩემი გუნდი ან ის ფაქტი, რომ მე ვესაუბრე ინგლისური, მაგრამ რაც იყო, აუდიტორია დაწყნარდა. მან აღნიშნა, რომ მათ უსაფრთხო მოაჯირი stairwell. თუნდაც ქალი, რომელსაც უკვე ყვიროდა, როდესაც მან დაინახა ჩემი მოციგავის დაწყნარდა და, როგორც ჩანს, თავად ერთხელ.
  
  
  მისი თვალები აღმოჩნდა თავში დღე. A splintered, დამწვარი ხე ზემოთ ციხე აღინიშნება გზა ჩემი პირველი გასროლა. ერთი ტყვია იქნებოდა საკმარისი . იქნებ, რომელმაც შეცვალა მეორე ან თუნდაც მესამე გასროლა. მან ფრთხილად, დამიზნება და გასროლა სამი დარტყმები in a row.
  
  
  ყველას ამოიოხრა, როგორც მძიმე ტყვიები მოხვდა მათ. რკინის lock creaked ხმამაღლა, და მეშვეობით კვამლი და shards ხის, მან დაინახა, რომ საკეტი იყო დაახლოებით იძულებითი. Wilhelmina კიდევ ერთხელ დაადასტურა მისი ღირს, როდესაც იგი იყო გადაღებული მეშვეობით მძიმე კარი ისევ. ჩემს უკან, კიდევ ერთი ქალბატონი ყვიროდა, და შეშინებული ტურისტი გაიქცა ბრმად ქვემოთ კიბეებზე ლობი.ახლა, რომ ისინი აღარ ემუქრება, მას უკან დაიხია, გააუქმა თავისი ფეხით, და წიხლებს. Tae ყოფილი ნუ არის ერთ-ერთი საუკეთესო საბრძოლო ტექნიკა. აფეთქება, რომელიც Cha-Gi, დღეში გაყოფილი. მეორე კარი და რკინის lock გაფრინდა off ხის ჩარჩო და clattered სართული.
  
  
  შემდეგ კარი გაიღო ღია და მისი განუზომლად დაინახა ორი კარგად აშენდა კაცების ნაბიჯი out გარშემო შავი ლიმუზინი . თითქოს ეს მოხდა რამდენიმე საათის წინ. მაგრამ არა უმეტეს ათი ან თხუთმეტი წუთი გავიდა მას შემდეგ, რაც ferret იყო მათთან, როცა ორი მამაკაცი - ih თანამებრძოლებს, ვერტმფრენი,-პაკეტური შევიდა მუზეუმში.
  
  
  ისინი ჩაყრა ერთი ძვირფასი artifact მიყოლებით რამდენიმე უკვე გადატვირთულია მძიმე ტილო ჩანთები. რკინის კალათაში მან დაინახა ეკიდა თვალწინ ღია გალერეა ფანჯარა და იყო ერთვის ფართო ქვის რაფაზე ორი რკინის კაკვები . მესამე კაცი დატვირთული თეთრეულის ჩანთები შევიდა კალათი. Glass display შემთხვევა იყო განადგურებული, და გაპრიალებული სართული იყო დაფარული shards of glass .
  
  
  როგორც კი ჩაშალეს კარი და აიღო სწრაფი შევხედოთ სცენა, ქურდი უახლოესი ჩემთვის აღმოჩნდა და აღნიშნა, რევოლვერი at me. მან მოუწოდა, რომ ორი მისი თანამებრძოლები, და ერთი მათგანი დაეცა თეთრეულის ტომარა იატაკზე და დაიწყო სროლა შემთხვევითი.
  
  
  ის ducked უკან doorjamb როგორც ტყვიები whizzed მეშვეობით ეთერში. გავიგე, ხმა გამოიწვიოს ricocheting ჩემს გარშემო . ტყვიები გააკრიტიკა შევიდა კარი ჩარჩოს და თითქმის დამარტყა თავში და მკერდზე. მან ფიცი დადო, მისი სუნთქვა და გამოყვანილია ცოტა მეტი .
  
  
  კიდევ ერთი gawk whizzed წარსული mimmo-ის კარი jamb. მან დაელოდა მომენტს, მაშინ poked მისი უფროსი გარშემო კუთხეში და სამსახურიდან გაათავისუფლეს. გალერეა იმ პირობით, პატარა საფარი სამი მამაკაცი. კაცი, რომელიც მოქმედებს პირველი კადრები ცდილობდა dodge. მაგრამ Wilhelmina იყო სწრაფად, და იგი მოხვდა მისი პირველი სამიზნე ტყვია, რომ მოხვდა Ego-ს მარცხენა წინამხარზე.
  
  
  A ჩაახშო ტირილი გაიქცა ego ტუჩები. მან ამოიოხრა და დაეცა წინააღმდეგ shattered ჩვენების შემთხვევაში, რევოლვერი დაცემით დასრულდა egos და limp და უსარგებლო თითების. ჩემი თვალები დაეცა, მეორე კაცი, ისევე, როგორც ის კადრი ჩემთვის.
  
  
  ეს ერთი არ აპირებს დათმობას ადვილად როგორც ego სხვა. მან გამოათრიეს მისი მძიმე ჩანთა ღია ფანჯარა "მე მინდა, რომ საგანძური რკინის კალათაში". მისი მოციგავის გამოყვანილია გამოიწვევს, დაკარგული მისი მარცხენა ბარძაყის მიერ inch, და Em მოახერხა გავლა ჩანთა მესამე კაცი, რომელიც ჯერ კიდევ იდგა ღია ფანჯარაში.
  
  
  მათ უკან იყო მინის ჩვენების შემთხვევაში ჩაეგდო ოთახი. ერთი დღით ადრე, ეტრუსკული ვაზა უკვე განთავსებული შემდეგ ამ ჩვენების შემთხვევაში. მაგრამ ახლა რომ ვნახე ეს, ჩემი პირით იყო მშრალი. არ იყო ვაზა.
  
  
  პრობლემები, დიდი პრობლემები. თუ ქურდები არ შეწყვიტა და vases არ დაბრუნდა, შედეგები იქნება არაპროგნოზირებადი. მე არ ვფიქრობ, რომ ბევრი სიტუაცია, მაგრამ მე შეუვარდნენ გალერეა, სროლა. მან მიზნად ისახავს დაჭრილი კაცი და გადაღებული emu მეორედ მარჯვენა ბარძაყის. იგი გავარდა, რის გამოც მხოლოდ ორი egos მისი თანაგუნდელები.
  
  
  კაცი ის მინდა მინახავს ასვლა ქვემოთ შევიდა რკინის კალათაში ავიდა უკან, და სადაც იგი იდგა, მან ვერ ვხედავ დაპყრობა ორი სრული თეთრეულის ჩანთები. მუქი haired ადამიანი, რომელიც დაეხმარა em იყო მზად არის დატოვოს. გალერეა იყო, პრაქტიკულად, ცარიელ, გაშიშვლებულ მისი ძვირფასი საგანძური. როდესაც კაცი დაბრუნდა ცეცხლი, მე ჩამოინგრა, რათა ადგილზე. ტყვიები whizzed menacingly უფლება, ჩემს თავზე. მაგრამ მე გაიმართა სროლა, და ხის და მინის დაიმსხვრა ყველა ჩემს გარშემო. ვიგრძენი, shards of glass დაეცემა ჩემი thighs და მკერდზე.
  
  
  თუ მან არ მოკლა ორი სხვა მამაკაცი, თუ მას არ ჰქონდა მიღებული დოკუმენტი უკან ეტრუსკული ვაზა, Hawke არასოდეს არ გვეპატიება ჩემთვის, რბილად რომ ვთქვათ.
  
  
  "Caita ქუდი!" კაცი ერთი ფანჯარა ყვიროდნენ, მოუწოდებდა მისი კომპანიონი ჩქარობენ. მან მნიშვნელოვანი me down მისი დარტყმები, როგორც დაჭრილი კაცი გაძნელდა ფანჯარა, რის გამოც სისხლიანი ბილიკი სართული. მომენტი შემდეგ, ორი ადამიანი იყო რკინის კალათაში მათი თანამგზავრი .
  
  
  ის შეეცადა და გასროლა ორჯერ მეტი, როგორც კალათაში გაიზარდა მიმართ gaping მუცლის hovering ვერტმფრენი. მაგრამ როდესაც მისი ქმარი წავიდა ფანჯარა და დაარტყა ერთხელ, ეძებს out, კალათაში ადამიანი მას უკვე გაქრა შიგნით humming მანქანა.
  
  
  ჯავშანი პანელი წაკვეთილია ისევ ადგილი, და ჩემი ბოლო gawk bounced off რკინის. მისი დაწყევლილი, როგორც რამდენიმე მუზეუმი მუშა და ათეული პოლიციელი შეიჭრა ეზოში ფარული ქვეშ me. მათ ცეცხლი გაუხსნეს, ვერტმფრენი, მაგრამ უშედეგოდ.
  
  
  ეს, როგორც ჩანს, შეუძლებელია შეჩერება მძარცველები. მე sped ფანჯრიდან და შევიდა hallway, იგნორირება ნანგრევები ჩემს უკან - ნანგრევები, რომელიც, სანამ ცოტა ხნის წინ გაიმართა მუზეუმის ყველაზე ძვირფასი საგანძური. რამდენიმე ცნობისმოყვარე ტურისტი ეძებს გართობა - და მათ ეს - ჯერ კიდევ huddled ზედა კიბეებზე. ერთ-ერთი მათგანი, მსუქანი კაცი ბერმუდის შორტები, ჰქონდა ბინოკლები გარშემო კისრის არეში.
  
  
  "მომეცი შენი ბინოკლები," - ვუთხარი მე.
  
  
  მან შემომხედა და snorted. 'Go to hell.'
  
  
  ეს იყო მაშინვე, რომელიც მიზნად ისახავს მის მიერ მოციგავის. "ბინოკლები," გამეორება. "და გულწრფელად ახლა."
  
  
  მოულოდნელად, მას ეშინია. მან გადასცა ჩემთვის ბინოკლები, მისი თითების კანკალი ნერვიულად. ის ოსტატურად ბინოკლები on ego ხელში, გაიქცა უკან ფანჯარა და მიზნად ბინოკლები ვერტმფრენი.
  
  
  საქართველოს trapdoor სართული იყო, ახლა მთლიანად დახურული, დაცვის მგზავრი და საგანძური ვატიკანის კოლექცია , ისევე, როგორც დოკუმენტი, რომელიც ჰქონდა, სამწუხაროდ დამალული მას ეტრუსკული ვაზა. ვერტმფრენი დაიწყო მიიღოს off და გადაუხვევთ მუზეუმი. ეს იყო გახსნილია მეშვეობით ბინოკლები ვერტმფრენით, მაგრამ nen არ ჰქონდა საიდენტიფიკაციო სიმბოლოები იდენტიფიცირება მფლობელები. მას შემდეგ გააკეთა, ბინოკლები ფანჯრიდან მარცხენა მხარეს ვერტმფრენი და დაიჭირეს წინაშე უკან რომ ფანჯარა. ეს იყო სახე რომ თმა უკან ჩემი კისრის აღუდგეს. საოცარი, მეგონა, ჯერ კიდევ ეძებს პროფილი კაცი მე მინახავს ამდენი ჯერ ადრე .
  
  
  მე არ მოტყუვდება ჩვენს მიერ ჩემი თვალები, აშშ-ის მაყურებელი. მე მჯერა, რაც ვნახე. ეს იყო ქალა - როგორც სახე, ცარიელი, პერგამენტი-როგორიცაა კანის, სქელი და waxy. ადამიანის თვალები იყო მანკიერი გველი-როგორც მტევანი თხელი, ქვანახშირის-შავი მოსწავლეებს მითითებული მოყვითალო, ტყავის სახე. ფართო პირი და წვრილი ტუჩები მოიგერია შევიდა თავის ქალა grin. ეს იყო პროფილი, მე ინახება ეძებს: ერთ მხარეს მისი სახე, რომლებიც ყველაზე გარყვნილი და ამაზრზენი მათემატიკის ძირითად მე ოდესმე შეხვდა. მე მეგონა, მე მოიშორეს მას სამუდამოდ დღეს მან ჩავუღრმავდი Niagara Falls.
  
  
  როგორც ჩანს, ის გადარჩა დაეცემა. Judas ჯერ კიდევ ცოცხალი იყო.
  
  
  ვერტმფრენი აფრინდა სწრაფად, swerved ერთხელ, და გაქრა მომენტი მოგვიანებით.
  
  
  ის წავიდა უკან გალერეა და ჩანდა გარშემო ოთახში. მხოლოდ რამდენიმე ჩვენება შემთხვევაში დარჩა ხელუხლებელი, ეჭვი არ ეპარება, რადგან ih-ის შინაარსი არ იყო ძვირფასი საკმარისი. ეს გამოიყურება, როგორც ქურდები ზუსტად იცოდა, რა უნდოდათ, სანამ არღვევს შევიდა ოთახში .
  
  
  მას ვთხოვე, კიდევ ერთხელ, ეტრუსკული ვაზა, იმ იმედით, უიმედოდ, რომ იგი, უბრალოდ, იყო გადავიდა ან მკვდარია . მაგრამ ვაზა არ იყო იქ, და იქ იყო shards of glass, მიუთითებს იმაზე, რომ ეს იყო განადგურებული ძარცვის დროს. თუმცა, მან იცოდა, რომ ვაზა არ აქვს მნიშვნელოვანი საბაზრო ღირებულება. ეს იყო ღირს რაღაც მხოლოდ კოლექციონერები. სერგეი ნათდება ჩემთვის. იუდა, ადამიანი, რომელმაც ისე დიდი ხნის ერეოდა AX-ის მუშაობა , აიღო განსაკუთრებული ინტერესი უძველესი იტალიური ნიმუშებს. მე მქონდა ეჭვი, რომ ჩემი თვალით მინახავს ყველაფერი სწორად. Judas ჯერ კიდევ ცოცხალი იყო. და ის გამოყვანილია off ყველაზე ფანტასტიკური heist ჩვენი დრო . და მან ეტრუსკული ვაზა, იმიტომ, რომ ის სპეციალურად დაავალა მისი კაცები მას ძალიან.
  
  
  მისი flinched, როგორც მას ეგონა, ego სიხარული გამოვლენა სიურპრიზი დამალული ვაზა. ეს იყო უსიამოვნო ეგონა.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  თავი 4
  
  
  
  
  
  
  
  
  "დაუჯერებელია!" ყვიროდნენ Hawk, pacing გააფთრებული თვალწინ წითელი სამაგიდო მისი დროებითი პარიზში შტაბ-ბინაში, Rue de Fleur. მან მომცა მჟავე სახე და strode off მისი tweed სარჩელი. Ego-ს ნაცრისფერი თმა იყო disheveled, და ის იყო საღეჭი ენერგიულად თხელი unlit სიგარის რომ გავიდა ნაზად შორის ego კბილები.
  
  
  "მე ბოდიში", - ვუთხარი მე.
  
  
  "ეს არ იქნებოდა ასეთი რთული დავალება, ნიკ", - განაცხადა მან მკვეთრად. "თქვენ გქონდათ, რომ damned დოკუმენტი თქვენს ხელშია. და მერე... ისე, მე არასოდეს მსმენია ასეთი უცნაური ამბავი, როგორც ის, რაც თქვენ უბრალოდ მითხრა.
  
  
  "მე არ მაქვს არჩევანი. მე უნდა გაკეთდეს ეს. ეს იყო უბრალოდ სულელური შემთხვევითი, რომ
  
  
  "თქვენ იცით, ვინც მე უნდა პასუხი ეს?" Hawk გაწყდება ჩემთვის. "ეს იყო ერთობლივი ოპერაცია, გახსოვთ? არიან ადამიანები, სამხედრო დაზვერვის. მე უნდა შეატყობინოთ პენტაგონის და ... ღმერთო, ნუ თქვენ გაქვთ რაიმე იდეა, თუ როგორ პრეზიდენტი იქნება რეაგირება ეს? როდესაც მე გათიშეთ ტელეფონი, მაშინ გაიგო, რომ მას, მე ვერ შეძლებთ ძილის ჩემი მარჯვენა ყური მთელი კვირის განმავლობაში."
  
  
  "შეხედეთ", - ვუთხარი მე irritably, " თუ გვინდა, რომ ართმევს მე ჩემი დავალება ..."
  
  
  Hawk დაიწყო at me, მეორე, თითქოს ის მინდა მინახავს მე იჯდა იქ პირველად. მათი ეგო შეიცვალა. შოკი ცუდი ამინდი Barents ზღვის, როგორც ჩანს, არ ჩადგა. ღმერთი, ნიკა, მისი თქმით, არ იბადება ჩემთვის. მე არ შეგიძლიათ ადანაშაულებენ თქვენ ყველა, მე ვიცი, რომ. მიუხედავად იმისა, რომ ბევრი ადამიანი შევეცდებით, რომ გავაკეთოთ. თუ არ არის მაინც ბრალია, მე კვლავაც გაუზიაროს ეს. თქვენ იცით, იქ იყო ბევრი უკმაყოფილება იმ ფაქტს, რომ საქართველოს პრეზიდენტი დანიშნული ამ თანამდებობაზე ნაჯახით . მე ყოველ ისინი ხტომა ჩვენი კისრიდან .
  
  
  "მე არ ვიცი, რა მე ვერ გავაკეთეთ, რომ მისი", - ვუთხარი მე. "იქნებ... მე მინდა ისე უნდა გავაკეთოთ, ეს არის სხვადასხვა გზა.
  
  
  ნაგავს. თუ ეს ძარცვა არ მოხდა, ეს ძალიან დილით, თქვენ, რომ უკვე გახდეს დიდი გმირი. მართალი გითხრათ, ეს იყო საკმაოდ ჭკვიანი თქვენ დასამალი დოკუმენტი, ეს ვაზა .
  
  
  მან გაიცინა, სუსტად. "როგორ ლამაზი, თქვენ უნდა ითქვას, რომ. უნდა ვაღიარო, მე ასე მეგონა თავს."
  
  
  მაგრამ თქვენ გესმით, რა თქმა უნდა, რომ ეს უაზრო დაარწმუნოს ვინმეს ეს", - განაცხადა მან sourly. "ჩვენ კრიზისი, სანამ ჩვენ დაბრუნება ეს დოკუმენტი. სხვათა შორის, თუ როგორ არ მიიღოთ დაახლოებით ამ მუზეუმი შემდეგ ვერტმფრენი გაუჩინარდა?
  
  
  "ეს იყო განთავსებული სამსახურში შესასვლელი, ისე, რომ არ უნდა დაიჭირეს დაცვის შენობაში.
  
  
  მაგრამ გზაზე არსებობს, მას დახვდა Odin hallway პირველ სართულზე, სადაც ფანჯარა ღია იყო, რომ მხოლოდ ევედრებოდა უნდა იყოს გამოყენებული. მისი, გადახტა მაგალითად, ხუთი ფეხები, ხმა, და რომ ეს.
  
  
  "Hmm," Hawk growled. "კარგად, მინიმუმ თქვენ არ დაიჭირეს. დარწმუნებული ხართ რომ დაინახა იუდამ?"
  
  
  "თუ ეს არ არის მისთვის, იგი უნდა იყოს მისი ტყუპი ძმა," - ვუთხარი მე. "სახე ჩანდა იდენტურია. Hawk შეარყია მისი ხელმძღვანელი. მან iso rta სიგარის, დადიოდა გარშემო სკამი და დაჯდა. "იუდა ჯერ კიდევ ცოცხალია ... ჩვენ ვერ Ego-ს სხეულის, როდესაც ის ჩავარდა ჩანჩქერი. ასე რომ ეს შესაძლებელია ."
  
  
  "მე ვფიქრობდი, ამ ხელოვნების ქურდობა", - ვუთხარი მე. "სტილით, ძალიან ჰგავს ნომერი სხვა ხელოვნების thefts ჩადენილი იტალიაში უკანასკნელი რამდენიმე წლის განმავლობაში. მე მაინტერესებს, თუ იუდა იყო დამრიგებელი ყველა ამ ძარცვაში.
  
  
  "მე ვფიქრობ, რომ" Hawk უპასუხა, რომ " თუ ეს სერია thefts არის იუდა აკეთებს, მე დადებს არსებობს სხვა მოტივები, ვიდრე ფინანსური მოგების. 'ალბათ. მაგრამ ახლა, მე უფრო შეშფოთებულია დოკუმენტი, ვიდრე იუდა " დიდი გეგმები. ის აუცილებლად იპოვის ego ამ ვაზა, და მაინც ის არ არის გაყიდვა, ეს უნდა რუსები და ჩინელები მთელ მსოფლიოში მისი სიძულვილი დასავლეთი.
  
  
  Hawk ჩანდა ძალიან პატარა და ძალიან დაღლილი ტყავის სავარძელი უკან მაგიდასთან. ის მაწუხებდა, რომ მე burdening ჩემი ego ამ ეხება.
  
  
  "თუ სხვები ასლი ეს დეტონატორი, ნიკ", - განაცხადა მან რბილად, " ჩვენ შეიძლება სერიოზული პრობლემები. მე არ წასვლას დეტალები, როდესაც მე თქვენ ეს დავალება, იმიტომ, რომ თქვენ არ გჭირდებათ ასეთი ინფორმაციის მისაღებად გაწეული სამუშაო, მაგრამ მე მჯერა, რომ თქვენ უნდა ახლა ვიცი, ის, რაც ჩვენ დავკარგეთ იმ შემთხვევაში, თუ ინფორმაცია მთავრდება ხელში პოტენციური მტრები.'
  
  
  "ეს რამ, ნიკა, თქვენ შეგიძლიათ შექმნათ ბირთვული იარაღის ძალიან მცირე მასშტაბით. ნაღმტყორცნებიდან და ჰაუბიცები შეიძლება იყოს დატვირთული პატარა ბირთვული ქობინი, ისევე, როგორც სატანკო იარაღი. ერთი ესროლეს სატანკო საარტილერიო შეუძლია მოკლას ასობით ადამიანი."
  
  
  "და არ არსებობს მოლაპარაკებები ტაქტიკური იარაღი", - ვუთხარი მე.
  
  
  მე არ მჯერა, რომ ჩვენ ვიყენებთ ასეთი იარაღი, მაშინაც კი, თუ ჩვენ დაპროექტებული და წარმოებული მათ. მაგრამ რუსები არ შეიძლება დააწესოს ეს შეზღუდვა თავად. "ბირთვული იარაღი იქნება იდეალური მცირე მასშტაბის მეომრები, რომლებიც არ შეჩერება ih საზღვრებში." ჰერები, ის შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "მე იმედი მაქვს, რომ თქვენ არასწორი შესახებ იუდა. ჩვენ შეგვიძლია ამის გარეშე იგი და მასთან დაკავშირებული გართულებები. მე არასოდეს არ დამავიწყდება ოპერაცია, ის ხორციელდება რამდენიმე წლის წინ, როდესაც იგი აპირებდა თავისი საკუთარი შემდეგ ამერიკაში-პერიოდული ძალა outages, შავი ნისლი, ბინძური წყალი, სისხლი-წითელი მდინარეები და ტბები ."
  
  
  "ამ dell თავად," Hawk-განაცხადა", მაგრამ ყველა, ჩვენ გვაინტერესებს ახლა ხდება ეს დოკუმენტი იუდა, ან ვინც იგი ამ ვერტმფრენი. პოლიციის ხმები, როგორც ჩანს, თქვენს მხარეს, მაგრამ არ მოველით, რომ ძალიან ბევრი, მათ. არ წავიდეთ, რათა მათ თუ თქვენ ნახავთ, რომ მათ აქვთ მკაფიო ინსტრუქციები."
  
  
  "რაც შეეხება ინტერპოლის ხმები? მე ვიცი რამდენიმე ადამიანი არსებობს, და ისინი, ალბათ, იქნება იძიებს."
  
  
  "მე მათთან მუშაობა. რა თქმა უნდა, ისინი არ ვიცი ზუსტად, რას აკეთებ."
  
  
  "მე მესმის მისი.'
  
  
  "ხომ არ გაქვთ შანსი, რომ ვატიკანის ბიბლიოთეკა გალერეა სანამ მოუწია ასე სწრაფად?"
  
  
  "მე მივიღე სწრაფი ნახვა გარშემო."
  
  
  "მე ვფიქრობ, რომ ჩვენ უნდა მიიღოს კარგი შევხედოთ ამ სიტუაციას, იქ," Hawk განაცხადა, აყენებს სიგარის უკან მისი კბილები და ძლიერი იგი.
  
  
  "მაგრამ როგორ უნდა გააკეთოს ეს? არ იქნება ორმაგი უსაფრთხოების, სანამ პოლიციის საგამოძიებო დასრულდა.
  
  
  შესაძლოა, რომ მოერგოს თქვენ, როგორც თქვენი მეგობარი ინტერპოლის, Hawke mused. მაგრამ ჩვენ არ ითვლიან. მე ვფიქრობ, უმჯობესია, პირდაპირ მთავარი ფიგურა."
  
  
  "რა რითმა?"
  
  
  "არა," Hawk chuckled. "მამა."
  
  
  ის ჩემსკენ წინ თავისი სკამი. "გაიგო, რომ მამა?'
  
  
  "რატომ არა?'
  
  
  "ღმერთი, მე არ ვიცი, რა უნდა გააკეთოს. ვგულისხმობ, თქვენ გაქვთ ოქმი და ყველაფერი. ვინმეს არ შეგიძლიათ ამის გაკეთება ? მას სძულდა შეხვედრა გამოჩენილი პოლიტიკოსები, და რა Hawke იყო შემოთავაზებული იყო აბსოლუტურად მიუღებელია .
  
  
  "ნიკ, საჭიროა ნებართვა ძებნა დანაშაულის ადგილზე. ასე რომ, თქვენ იმ ტიპის ადამიანი, რომელმაც ვერ გაიგო, რომ პაპი. მე მჯერა, რომ თქვენ ნახავთ, პავლე VI მომხიბლავი კაცი ."
  
  
  "მაგრამ, იქნება ის მიღება ჩემთვის?"
  
  
  "თუ პრეზიდენტი მოუწოდა emu, მაშინ კი. თუ ჩვენ უნდა შევეცადოთ, კიდევ ერთხელ მიიღოს ჟუკოვმა დოკუმენტი უკან, პაპი, შესაძლოა, თქვას, რადგან მას ხელს უშლის ამ საკითხზე ორ სამყაროს ძალაუფლება. მაგრამ რადგან ცხადია, რომ ჩვენი სახელმწიფო საიდუმლო იყო, შემთხვევით მოიპარა კრიმინალები, მე მჯერა, რომ პაპი იქნება ბედნიერი, რათა დაეხმაროს აშშ, არანაირად შესაძლებელი. და თუ ის ამბობს, რომ თქვენ შეგიძლიათ მიმოიხედე გარშემო ბიბლიოთეკა, პოლიცია ვერ შეძლებს შეჩერება."
  
  
  მისი ამოიოხრა. ""კარგი. როდის დავბრუნდები რომში?
  
  
  "დღეს," Hawk განაცხადა. "რომ არის, თუ ეს არ შეუშლის თქვენი გეგმები დღეს." ბოლო კომენტარი გაისმა სარკასტული.
  
  
  მან განაცხადა, რომ სწორი სახე, " ისე, რომ პატარა ფრენის დამსწრის თვითმფრინავი. Nah აქვს ოცი ოთხი საათის განმავლობაში off სანამ შემდეგი რასის, და მან განაცხადა, hey ... "
  
  
  "ეს არის საკმარისი, ნიკ," Hawk-განაცხადა grimly.
  
  
  ის grinned და წამოდგა. "მე შენარჩუნება თქვენ posted."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  თავი 5
  
  
  
  
  
  
  
  
  თბილი ამინდი ხმები იყო; ეს იყო მოღრუბლული და წვიმიანი. Colosseum ჰქონდა ღრმა აუზები, რომ აისახება უძველესი ხუროთმოძღვრული სიდიადე. რიყის ქვით და alleyways იყო გარეცხილი მოშორებით, და ტურისტი ფეხით გარშემო ფერადი მანქანები ჩამოდის წყალი.
  
  
  გაზეთები სავსე იყო ანგარიშები ვატიკანის ძარცვა. მაგრამ ეს იყო გასაკვირი, თუ რამდენად რამდენიმე ადამიანი, როგორც ჩანს, იცის, რა მოხდა იმ dell თავად. ზოგიერთ ისტორიები, გავრცელდა ინფორმაცია, რომ მედესანტეები დაეშვა გარშემო თვითმფრინავი ეზოში მუზეუმი. სხვა თვითმხილველები დარწმუნებული იყო, რომ predators იყო ნიღბები. ერთი გაზეთი იტყობინება, რომ იქ იყო რამდენიმე ათეული ადამიანი კორპუსში, ყველა მათგანი შეიარაღებული ცეცხლსასროლი იარაღი და საფრთხეს უქმნის ტურისტებს სიკვდილი. კიდევ ერთი გაზეთი იტყობინება, რომ ნიღბიანი უცნობი გამოჩნდა, აქედან არსად და სიცოცხლე იხსნა, ვინც ემუქრებოდნენ მიერ დამნაშავეები. ეს ნიღბიანი უცნობი ადამიანი ინფორმაციით ჰქონდა გერმანული ცეცხლსასროლი იარაღი და ისაუბრა ან სლავური ან ებრაული.
  
  
  მე უბრალოდ იმედი გამოთქვა, პოლიციის უკეთესი იქნება ინფორმირებული. გასაკვირი არ არის, ჭორები და ვარაუდები იყო ასე გავრცელებული, მას შემდეგ, რაც ასეთი გახმაურებული დანაშაული, მაგრამ მე მინახავს პრეს-ასე დაბნეული. ის არ წაიკითხა us ერთი სტატია, რომელიც აღწერილი, ზუსტად რა მოხდა, რომ მზიანი დილა.
  
  
  საუკეთესო რამ, მე ვერ გავაკეთებ ახლა იყო კონტაქტი ჩემს მეგობარს ანტონიო Benedetto ზე ინტერპოლის სათავო ხმები . ანტონიო იყო ახალგაზრდა, სიმპათიური ინსპექტორი, რომელიც ორჯერ დამეხმარა გავლა ინტერპოლის ფაილი. ვიფიქრე, შეიძლება იმედი, მას ერთხელ. მე მივიღე კარგი შევხედოთ სახე კაცი იგი გადაღებულია გალერეა, და მინდოდა, სწავლა ფოტოები დამნაშავეები. ვიცოდი, შეიძლება ენდოთ Tony, რომ ჩემი იდენტობა, რომ თავად და არ დასვას შეკითხვები.
  
  
  მისი, მივიდა გვიან დილით. Ego-ს ხმა იყო თბილი და მეგობრული.
  
  
  "ნიკ", - განაცხადა მან thud, " რა სიურპრიზი მოვისმინოთ თქვენ ერთხელ, amigo. რას აკეთებს ხმები? თქვენ დამრიგებელი მასიური ვატიკანის heist? Ego-ის სიცილი იყო გადამდები.
  
  
  "ეს არ არის ჩემი საქმე", - ვუთხარი მე. "მე მხოლოდ გაუმკლავდეთ რეალურ ფულზე. Cans. მოლარეების და ასე შემდეგ.
  
  
  მან ისევ გაიცინა. "მაგრამ ამ შემთხვევაში მიიღო ბევრი ფანტაზია, amigo."
  
  
  "კი," ვუთხარი მე. "მართალი გითხრათ, მე სახის ჩართული."
  
  
  "ოთხჯერ ?"
  
  
  მე არ წასვლას ძალიან ბევრი დეტალი. "ტონი, მე მინდა, რომ ზოგიერთი სურათები, მისი ყოველი წლის. შეგიძლიათ მოწყობა, რომ?"
  
  
  'რა თქმა უნდა. მოგება დღეს არ არის, როდესაც. კიდევ უკეთესი, ჩვენ გვექნება სადილი. მე ვიცი, ლამაზი კაფე შორს არ არის აქ.
  
  
  "მე არ შემიძლია, მას, დღეს. მე დანიშვნა.
  
  
  Ouch. ისე, მე იმედი მაქვს, რომ ის ლამაზი ქალი."
  
  
  მე ვუთხარი: "არა. "ჩემი მამა."
  
  
  "შეუძლებელია ! ანტონიო განაცხადა.
  
  
  'ეს უფლება. წმიდა მამა ხედავს, მე ღამის ორ საათზე მეორე ნახევარში ."
  
  
  "წყალობა!', - განაცხადა მან რბილად. "თქვენ გაქვთ უფრო მეტი გავლენა, ვიდრე მისი, მეგონა, amigo."
  
  
  "რამდენიმე დახმარებას ვაშინგტონი", - ვუთხარი მე. "მე გეტყვით, ამაზე მოგვიანებით. შეიძლება მე მოვედი რათა თქვენს ოფისში დილით?'
  
  
  "Benissimo," ანტონიო განაცხადა. "თქვენ ყოველთვის ჩანს, რომ turn me on, ნიკ."
  
  
  იმავე დღეს, იგი დაბრუნდა ვატიკანში. ფართობი დაახლოებით მუზეუმი იყო cordoned off, და პოლიცია ჩანს ყველგან. შეუძლებელი იქნება დაბრუნებას გალერეა ნებართვის გარეშე ხელისუფლების მხრიდან . თქვენ შესაძლოა, ასევე ცდილობენ დაარღვიოს შევიდა ფორტ ნოქსი.
  
  
  მამა უსაფრთხოების იყო, ახლა ბევრად უკეთესია, ვიდრე ის ჰქონდა, როგორც ჩანს, პირველ რიგში. დამნაშავეები იყვნენ შეშინებული სროლის დროს მას დღეს, ძარცვა, და ვერავინ მიდგომა მას გარეშე შთამბეჭდავი დოკუმენტები, და მაშინ საფუძვლიანი შემოწმება.
  
  
  პირველი ხაზი თავდაცვის შედგებოდა რამდენიმე პოლიციელი გარშემო შესასვლელში ფრთა, სადაც პაპის რეზიდენციები და ოფისები მდებარეობს. ისინი კარგად გაწვრთნილი ბიჭები, და მათ დასჭირდათ, ხოლო ტესტის ჩემთვის.
  
  
  რა თქმა უნდა, ის მინდა დატოვა ყველა მისი იარაღი - და, განსაკუთრებით, Wilhelmina ს - სასტუმროში. როდესაც ისინი ვერ პოულობენ არაფრის საეჭვო, მათ გადმომცეს მეტი plainclothes პოლიციელი, რომელმაც გადასცა ჩემთვის გამო, რომ ვატიკანის დაცვა.
  
  
  და ბოლოს, მე ბადრაგირება, რომ პაპის პალატა. ოთახი იყო მდიდარი ისტორია დასავლური ცივილიზაციის. საქართველოს მოპირკეთებული კედლები მორთულია ფრესკებით, ჭერის იყო მოზაიკა, უამრავი კედლები და გაცვეთილ გობელენები. ჯერ nen იყო ასკეტური, თითქმის ასკეტური. განცდა, მე მივიღე, როდესაც მე ვუყურებ მის გარშემო იყო გრძნობა solemnity, სრული ნაკლებობა levity.
  
  
  მე ნაჩვენებია ადგილს დიდი მისაღებს, და მიუხედავად იმისა, რომ მე ელოდება, ვფიქრობდი, მისი აღჭურვილობა, რომ ყველა სახელმწიფოს მეთაურთა და პირები, რომლებიც ისხდნენ იმავე ოთახში. და ახლა ეს Nick Carter-ის მხრივ, Killmaster N3 ცული. მე არ ვიცი, თუ შედარებით მე სიცილი ან ვწუხვართ ჩემთვის.
  
  
  ეს უკვე მინიმუმ ნახევარი საათი, და მე დაწყებული, ცოტა აანერვიულა, როდესაც კარი გაიღო. სიმაღლის, გამორჩეული, ლამაზი კაცი ცეცხლოვანი წითელი კარდინალური outfit შევიდა მიღება ტერიტორია.
  
  
  "თქვენი Eminence," მე ვთქვი, getting up ძალიან სწრაფად.
  
  
  იგი მოვიდა ჩემთან, მისი სახე expressionless. "მე ვივარაუდოთ, თქვენ ბატონი კარტერი?" "რა არის ეს?" ჰკითხა მან რბილად.
  
  
  "დიახ.'
  
  
  "მისი კარდინალური პეი. თქვენი Ego უწმინდესი შეგიძლიათ მიიღოთ თქვენ ახლა. თქვენ შეგიძლიათ follow me." მან აღნიშნა, რომ ოთახი ჰქონდა, პირველი შევიდა.
  
  
  მას შემდეგ მჭიდროდ, მოსმენის ხმა თავისი კვალდაკვალ. როგორც მან დახურულ კარს მიღმა ჩვენთვის, მან თავი დაუქნია, რომ სხვა ორი cardinals, სავარაუდოდ, ღირსების დაცვა. Ih ვიწროვდება, მაგრამ არა გაბრაზებული თვალები მითხრა, რომ ჩემი ყველა ნაბიჯი იყო უთვალთვალებენ ყურადღებით, თუ არ შეაფასა.
  
  
  ბოლოს, დარბაზში იყო ორი brown-robed ბერები. სულ ხუთი კაცი უყურებს ჩემთვის, როგორც მე ნელა შეამცირა ჩემი უფროსი იმის გამო, რომ მე არ ვიცი რა უნდა გავაკეთოთ. პაპი პავლე იჯდა ღიად ჩემს წინ, გარს ორი ბერები. მას ეცვა თეთრი smock და ქუდი, და მის მკერდზე იყო დიდი ოქროს ჯვარი.
  
  
  კარდინალ პეი არ უთქვამს არაფერი. დახვეწილი ცვლილება მათი გამონათქვამები მიმაღებინა მკვეთრი ნაბიჯი წინ. "თქვენო უწმინდესობავ," მე ვთქვი, ამცირებს ჩემი უფროსი ერთხელ, არ ვარ დარწმუნებული, რომ მშვილდი ან არა. ღიმილი გადმოკვეთა მამა pursed ტუჩები. შესაძლოა, მან დაინახა, როგორ არასასიამოვნო მე განცდა . ალბათ, მან იგრძნო, გაურკვევლობის, რომ ვფიქრობდი, ახლა აისახა ჩემზე. ნებისმიერ შემთხვევაში, მე ძალიან დაარწმუნა მისი ღიმილი. "ბატონი კარტერი," - განაცხადა მან სრულყოფილი ინგლისურ," გთხოვთ დასხდნენ." მან gestured თავმჯდომარე, შემდეგ მას, და ego პაპი ბეჭედი glinted მოკლედ ფონზე.
  
  
  მისი sel, მტკივნეულად იცის, რომ სანდოობის ჩემი მთავრობამ, რომ აღარაფერი ვთქვათ Hawk და ცული, არის ეხება. მაგრამ მამა ქედმაღლური demeanor იყო გადამდები, და ეს არ იყო დიდი ხნით ადრე, მე შევარჩიე დაწყებული დაისვენოთ.
  
  
  კარდინალ პეი აიღო პოზიცია, რომ პაპის უფლება. "ეს არის ახალგაზრდა კაცი გაუგზავნა ამერიკის შეერთებული შტატების პრეზიდენტმა, თქვენი უწმინდესობა," კარდინალური განაცხადა.
  
  
  "დიახ, მისი, მე მახსოვს, რომ ეს აუდიტორია იყო მოთხოვნილი."
  
  
  პაპი პავლე VI აღმოჩნდა, რომ მე და ჩემი თვალით უშლიდა ხელს მდგომარეობის სწორად მომენტში. "გამოდის, რომ თქვენი ხელისუფლება გახდა ჩართული ამ ბოლო დროს და ძალიან სამწუხაროა, ძალიან სამწუხარო-ქურდობა."
  
  
  "დიახ, თქვენო უწმინდესობავ", - ვუთხარი მე. "ძალიან მნიშვნელოვანი დოკუმენტი იყო მოპარული ერთად პაპის საჩუქრები. დაიცვას ego ... er ... მტრის წინააღმდეგ ელემენტები, მისი აიღო თავისუფლების იმალებოდა ego ერთ შეხვდება თქვენი ლამაზი ეტრუსკული vases. ზოგიერთი ელემენტები, თან ჩემთვის მუზეუმი; ადამიანი, რომელიც მოვიდა, რათა მიიღოს დოკუმენტი ჩემგან ."
  
  
  მე ვიცოდი, რომ იყო მოლიპულ ადგილზე ტერიტორიაზე საერთაშორისო დიპლომატია. ამიტომ, მან აირჩია მისი სიტყვები ყურადღებით, რაც შეიძლება. როდესაც მამა თავი დაუქნია, თითქოს შეთანხმდნენ, ჩემთან ერთად, იგი მოხარულია, რომ მიუხედავად იმისა, რომ გაურკვევლობა ჩემი მოკლე ახსნა, ჰერები ნათელი იყო.
  
  
  "თქვენი პრეზიდენტი", - განაცხადა მან, " განაცხადა, რომ ეს ერთი ... ეს დოკუმენტი, როგორც თქვენ ეძახით ego, არის ძალიან მნიშვნელოვანი."
  
  
  "ამ dell თავად, თქვენი უწმინდესობა. ამიტომ, ჩვენ იმდენად დიდი სურვილი შეისწავლონ გალერეა და იქნებ ვთხოვ რამდენიმე კითხვა მუზეუმის თანამშრომლები. ჩვენ გვესმის, რომ პოლიცია ჩატარების საფუძვლიანი გამოძიება. მაგრამ იმის გამო, რომ მნიშვნელოვანია ამ დოკუმენტის, რომ ჩემი მთავრობა, ჩვენ საჭიროდ ჩატარება ჩვენი საკუთარი ... er ... ფრთხილად გამოძიება ." კარდინალ პეი თავი დაუქნია, ეძებს პირველად პაპი და შემდეგ უკან ჩემთვის. მე გადავიდა.
  
  
  "მაგალითად, ჩვენ გვჭირდება, რათა შეამოწმოს თუ არა ვაზა შორის არის მოპარული ნივთები. რა თქმა უნდა, არსებობს შესაძლებლობა, რომ მას გადაეცა ეტრუსკული მუზეუმი შემდეგ, ბიბლიოთეკა დატოვა იგი."
  
  
  "მე ასე არ ვფიქრობ", - განაცხადა კარდინალ.
  
  
  "უფლება dell," მამა დაადასტურა. "მე მჯერა, ინვენტარი არის სრული, ბატონი კარტერი. მე მხოლოდ მოხვდა მისი cursorily, მაგრამ მე არ მახსოვს მისი რომელსაც ეტრუსკული ვაზა მისი. რა თქმა უნდა, ყველაზე მოპარული ნივთები ამოიღეს ვიტრინებს." იგი შეჩერდა და თითქოს მთელი ოთახი ჩემგან მოპირდაპირე კედელზე. დრო, როგორც ჩანს, გაივლის ნელ-ნელა, მაგრამ მას არ უთქვამს, რომ მისი. საბოლოოდ, მან ჩანდა უკან ჩემთვის . "კარგი, ბატონო კარტერი," - განაცხადა მან. "თქვენ ეძლევათ გაატარონ დასვენების დღეს, გალერეა და სხვა სფეროებში ბიბლიოთეკა. მე ასევე გაძლევთ საშუალებას გააკეთოთ მოთხოვნა - ეს არის, რეგისტრაციის უზრუნველყოფის დამატებითი ინფორმაცია გამყიდველისაგან, მაგრამ მე, ალბათ, არ უნდა გითხრათ - ზე ეტრუსკული მუზეუმი."
  
  
  "ეს არის ძალიან კეთილი და თქვენ, თქვენო უწმინდესობავ."
  
  
  აღმოჩნდა, რომ კარდინალური პეი. "მოამზადოს წერილი, ასე, რომ ეგო, შეუძლია ხელი მოაწეროს მას. ბატონი კარტერი არ აქვს არანაირი ზედმეტი პრობლემები ერთად პოლიციის.
  
  
  "თქვენო უწმინდესობავ," კარდინალური განაცხადა, nodding ერთხელ.
  
  
  "დარწმუნდით, რომ ეს ხდება დაუყოვნებლივ." მამა აღმოჩნდა back to me. "ჩვენ პირადად მინდა, თქვენ უნდა იპოვოს ამ დოკუმენტის, ბატონი კარტერი."
  
  
  "ძალიან დიდი მადლობა, თქვენო უწმინდესობავ", - ვუთხარი მე, იდგა და აღების რამდენიმე ნაბიჯი უკან. მან დაუთმო და მარცხენა მეშვეობით ოთახი, მოყვება Shell კარდინალური პეი.
  
  
  ოცი წუთის შემდეგ, მან მიიღო შენიშვნა პაპის ხელმოწერა და ბეჭედი. შემიპყრო აქტიური დასვენება შვება. ჩემი აუდიტორია პაპი პავლე VI კარგად მიდიოდა, მაგრამ ეს იყო ყველაზე ნერვის-racking ნაწილი ჩემი მისია.
  
  
  
  
  მისი პირველი წავიდა ეტრუსკული მუზეუმი. მთელი ტერიტორია იყო დროებით დაიხურა. ჩვენ არ გვაქვს ჩვენი სია, ჩვენი ტურისტები, ასე რომ მე არ მაქვს არანაირი პრობლემა ინფორმაციის მიღება. ისევე, როგორც სხვა ვატიკანის მუზეუმები, ეს ერთი უფრო ჰგავდა, სასახლე, ვიდრე არაფერი. ეს იყო studded ერთად ძვირფასეულობა და ნივთები ეტრუსკული ეპოქაში. მან გაიხსენა, რომ ყველაზე ნივთები აღმოაჩინეს ახლოს Etruria არქეოლოგიური გათხრების დროს პაპი გრიგოლ XVI. წარმოდგენა არ მქონდა, რომ არ იქნებოდა ამდენი vases, ბოთლები, bowls და სხვა საგანძური მუზეუმში. სამწუხაროდ, იმედი მაქვს, რომ შეძლებს აღიარებს ვაზა იყო უშედეგო. მაგრამ დახმარებით რამდენიმე ადამიანი მთელი მუზეუმი, ih აქვს ფართო archive მისი და აღმოაჩინა, რომ ვაზა გადაეცა ვატიკანის თითქმის ორი წლის წინ, და რომ არ არსებობს ჩანაწერი მისი დაბრუნება.
  
  
  იმავე დღეს, მოგვიანებით, ჰერები ისაუბრა, რომ ზოგიერთი გალერეა თანამშრომლები, რომლებმაც დაადასტურეს, რომ ვაზა, რამდენადაც მათ იცოდნენ, იყო გალერეა დილით ძარცვა. ამ დატოვა ჩემზე იმ დასკვნამდე, მე უკვე dreading: predators ჰქონდა მისი.
  
  
  მისი გაატარა ნაწილი დღეს გალერეა, მაშინ საფუძვლიანი პოლიციის ქვითარი. ახალგაზრდა plainclothes cop ჩანდა საეჭვოდ დროს მამა შენიშვნა.
  
  
  "რომ უნდა შემოწმდეს, signor."
  
  
  "მაშინ ამის გაკეთება სწრაფად," - ვუთხარი მე. "მე მხოლოდ დრო უნდა გამოიყურებოდეს დაახლოებით დღეს."
  
  
  "არსებობს გარკვეული პროცედურა
  
  
  "შეხედეთ", - ვუთხარი მე. "მამა თავად მითხრა, რომ მე არ მაქვს არანაირი პრობლემა ამ გაითვალისწინოთ. უნდა ვუთხრა მას, რომ თქვენ მოახერხებთ?
  
  
  ახალგაზრდა კაცი შემომხედა მომენტში. მაშინ მას შევხედე შენიშვნა ერთხელ. "მარტივი", - განაცხადა მან. ის გამოვიდა გალერეა და გადასცა ნოტა მეორე plainclothes ოფიცერი. კაცი წაიკითხავს. მერე შემომხედა და თქვა რაღაც მშვიდად ერთმანეთს იტალიური. კაცი, რომელიც იდგა იმ დღეს აღმოჩნდა გარშემო, მიუთითებს ჩემთვის, და შემდეგ ისაუბრა საბოლოოდ სხვა დეტექტივი. საქართველოს რევმატიზმი, იყო მშვიდი და თან ახლავს შემთხვევით ტალღის მხრივ. ახალგაზრდა კაცი გადასცა ნოტა უკან ჩემთვის. "ჩემი უფროსი ამბობს, რომ თქვენ შეგიძლიათ წასვლა გალერეა", - განაცხადა მან grimly .
  
  
  "გ", - ვუთხარი მე, და მიიღო შენიშვნა.
  
  
  მივედი და ჩანდა გარშემო. მათ შორის, ახალგაზრდა კაცი, იყო სამი პოლიციელი. ისინი საუბარი მშვიდად ერთმანეთს. ხანგრძლივი დარბაზი ჩანდა, განსხვავებული პირველად ego უნახავს იგი. ფანჯარა დაიხურა, იმიტომ, რომ ეს იყო წვიმს; ეს იყო ბნელი. გატეხილი ხუფები და მინის ჩვენების შემთხვევაში ამოიღეს და გამოკვლევა თითის ანაბეჭდები. ის დარწმუნებული იყო, რომ თუ ქურდები დატოვა ნებისმიერი ფიზიკური მტკიცებულება, პოლიცია იქნებოდა უკვე მიღებული ih. მაგრამ არ იქნებოდა არაფერი მნიშვნელოვანი მარცხენა გარშემო, რაც მე ვნახე, რომ დილით, თუ იგი არ ყოფილიყო თითის ანაბეჭდები ...
  
  
  მას შევხედე კარი. შეუძლებელი იქნება, რათა დადგინდეს ინდივიდუალური printouts ფეხსაცმელი შორის ბევრი შესაძლებელი, თუ ისინი არ მდებარეობს ფანჯრის რაფაზე ან სხვა კონკრეტულ ადგილებში, სადაც მხოლოდ ქურდები იყვნენ.
  
  
  მან სთხოვა ეტრუსკული ვაზა ერთხელ, მიუხედავად იმისა, რომ დარწმუნებული იყო, ეს არ იყო ძირითადი დარბაზი . მას ჰკითხეს, პოლიციის მიერ იმ შემთხვევაში, თუ ვაზა ან ფრაგმენტები ვაზა უკვე გამოიყენება, როგორც მტკიცებულება. მან განაცხადა, რომ ეს არ იყო.
  
  
  მე დავბრუნდი hallway, ცდილობს გვახსოვს, რაც მე მინახავს მოდის up კიბეები, რომ დილით: მკვდარი მსახური და კარები რომ მან უბრალოდ გააკრიტიკა დახურეს. შემდეგ ის აღმოჩნდა და წავიდა უკან გალერეა. მაშინ ის დადიოდა გადასცა, სადაც სხეული იყო, და დაინახა, რომ nen მაინც ჰქონდა s სისხლის მის. კარი იყო, ახლა ღია, და, როდესაც მისი მამა peeked მეშვეობით მარჯვენა კარი, დაინახა, რომ გატეხილი lock არ შეკეთებულა. პოლიცია, ალბათ, აინტერესებს 9mm ტყვია ისინი გაყვანილია გარშემო ხე. მან დახედა ადგილზე და დაინახა რაღაც. კარი იყო დაპრესილი წინააღმდეგ groan მიერ რკინის hook სართული, რომელიც იყო ჩასმული შევიდა სამაგრი ბოლოში კარი. საინტერესო იყო. ეს იმას ნიშნავდა, რომ გაჭედოს დღე, ქურდები უნდა დავდგეთ გარეთ კარი გამოშვების კაკვები . ის ჩემსკენ ქვემოთ და შევხედე სართული. თხელი ფენა მტვერი გარეთ კარი მარცხენა მკაფიო შთაბეჭდილების ბოლო ფეხსაცმელი .
  
  
  სავარაუდოდ, ბეჭდური გაკეთდა ადამიანი, რომელიც მოკლეს უსაფრთხოების დაცვა და ჩაკეტილი კარი ამ მხარეს, გალერეა . ვფიქრობდი, რომ ეს იყო ბლინების ერთადერთი საკმაოდ უჩვეულო მრავალფეროვანი ნიმუში. ბეჭდვითი გადავიდა მის გარშემო, unhooked კარი hook, და მივიღებთ კარი ღიაა, რათა უფრო ნათელი . მინიატურული კამერა ულტრა მგრძნობიარე შავი და თეთრი ფილმი, გამოყვანილია ეს მისი ჯიბეში. მე სამი სურათები ფეხსაცმლის ბეჭდვა და დააყენა კამერა უკან წუთი. და როდესაც მან წელში ერთხელ, დაინახა, ერთიანად გამხმარი თეთრი ტალახი შემდეგი ბეჭდვა. სავარაუდოდ, იგი დაეცა off ფეხსაცმლის რომელშიც ბეჭდვითი გაკეთდა. მან აიღო ცხვირსახოცი, მისი სხვა ჯიბეში, აიღო ნაჭერი თიხის, და გახვეული ეს ცხვირსახოცი, როგორც კი ახალგაზრდა დეტექტივი დაბრუნდა. როგორც მან უყურებს, მან აიძულა კარი ღია ერთხელ და მაგრდება hook.
  
  
  "არის რაღაც, signor?" მან სთხოვა. მისი ego ტონი ვარაუდობს, რომ მას ჰქონდა მიღებული, ჩემთვის intruder.
  
  
  მე არ ვაპირებ ვუთხრა მას არაფერი მას შემდეგ, რაც გამოვლინდა. თუ შესაძლებელია, მან უნდა იყოს სთხოვა, რათა იპოვოს იუდა, სანამ პოლიციის გააკეთოს. პოლიცია შეიძლება სხვადასხვა იდეები საკუთრების დამადასტურებელი დოკუმენტი და საერთაშორისო ინტრიგები შეიძლება დაიწყოს, სანამ ის დაბრუნდა ego - და მხოლოდ მას შემდეგ, რაც იტალიის სამხედრო ხელისუფლებამ ყურადღებით შეისწავლა ego.
  
  
  "მე დავინახე ის, s სისხლის სართული," მე ატყუებდა. "საშინელი მდგომარეობა".
  
  
  "დიახ, ეს არის საშინელება", - განაცხადა მან soothingly.
  
  
  "მადლობას გიხდით თანამშრომლობისათვის," მე ვთქვი, რომ უნდა დატოვონ.
  
  
  მან გამაჩერა. "მეუბნებოდა, Signor, თქვენ ინტერპოლის ან იქნებ მსოფლიო პრეს?"
  
  
  "ჩვენ გვჭირდება, ჩვენ გვჭირდება რაღაც," - ვუთხარი მე. "მისი პროფესიული სტუმარი მუზეუმი. მე მუზეუმები მთელ გარე აუზი, და მაშინ აღწერს და კატალოგი შინაარსი სხვადასხვა გამოცემები. ასე რომ, ბევრად მეტი, ვიდრე ათი ათასი ადამიანი ვყოფილვარ. მე ვერ დაველოდებით გალერეა გახსნა, იმიტომ, რომ მე ჯერ კიდევ არ fifty-three მუზეუმები შვიდი ევროპის სხვა ქალაქებში მრგვალი მოგზაურობა კვირისა. მე უნდა წავიდეთ ახლა, იმიტომ, რომ მე რამდენიმე მუზეუმები ეწვევა აქ Rime დღეს."
  
  
  "რა თქმა უნდა", - განაცხადა მან.
  
  
  როდესაც დავტოვე, ახალგაზრდა კაცი შევხედე ჩემთვის მოულოდნელი, მაინტერესებს, თუ ის მოატყუეს.
  
  
  
  
  ინტერპოლის ოფისში იყო განთავსებული 23 ვია ფილიპო Turati, nondescript შენობა. ამინდი ჰქონდა, განუბაჟებელი up, და იქ იყო დახვეწილი გაზაფხულის ჰაერი. ეს იქნება დიდი დილით მიიღოს ფეხით გარშემო რომში და გამოცდილება ატმოსფერო-წასვლა Tivoli ბაღები, აბანო კარაკალა ან ცნობილი ვილა ადრიანა. მაგრამ იქ იყო კიდევ მუშაობა უნდა გაკეთდეს, და რომ მუშაობა ელოდა უკან dingy ფასადი ინტერპოლის სათავო.
  
  
  ის იყო ნაპოვნი მისი მეგობარი ტონი Benedetto Ego-ს პატარა მეორე სართული ოფისი. Dim კედლები და ავეჯი ოფისის იყო ნათდება მზის ნაკადი მეშვეობით ღია ფანჯარა და ტონი დიდი ღიმილი .
  
  
  "ნიკ, ჩემი მეორე!" ის მომესალმა და დადიოდა გარშემო სკამის მომეცი მოვეფერო.
  
  
  "Buon giorno, amico," - განუცხადა მან მისი chuckle.
  
  
  ტონი იყო, თითქმის ჩემი სიმაღლის, სქელი მუქი თმა და ნათელი თვალები. ჩვენ დაეხმარა ერთმანეთს ადრე და ჰქონდა ბევრი fun ერთად. ტონი მომეწონა აქვს პატარა fun.
  
  
  ჩვენ ითამაშოს ამ თამაშში. იგი გადმოათრიეს პაკეტი Lucky Strike და შესთავაზა, ტონი სიგარეტი.
  
  
  'Ah! ახლა, მახსოვს, ამიტომ, მე მინდა, თქვენ იმდენად, Bambino. იმიტომ, რომ თქვენ გაქვთ კარგი ამერიკული სიგარეტები.
  
  
  მან აანთო, და ჩვენ სამ დუმილი, ხოლო, მოწევა დუმილი. "ასე რომ, თქვენ კონტროლერი ახლა?" მან საბოლოოდ უთხრა.
  
  
  ის shrugged. "თუ დარჩება ორგანიზაცია ხანგრძლივი საკმარისი, თქვენ საბოლოოდ გახდეს ბოსი, იმის მიუხედავად, მოგწონთ ეს თუ არა." მან გამიღიმა თავისი კბილის პასტა.
  
  
  "იქნებ მე უნდა დატოვონ ცული, სანამ უფროსი გადადგა", - ვუთხარი მე. "მე არ ვფიქრობ, რომ შეუძლია ოფისში მუშაობა."
  
  
  "ჩემთვის ძალიან," ტონი განაცხადა. "საბედნიეროდ, ჩემი პატარა ხელშეწყობა საშუალებას ჩემთვის ასევე მუშაობა გარეთ." მუქი ყავისფერი თვალები იყო სერიოზული ახლა. "მე მაქვს შემთხვევაში, ძარცვა ვატიკანში, ნიკ. როგორ ხართ ჩართული ეს?
  
  
  ეს იყო შეაჯამა, თუ რა მოხდა აქამდე ferret. მან უთხრა Emu შესახებ დოკუმენტი, მაგრამ არ არის ის, რაც მასში. მან მოისმინა grimly. მე მინდა, რომ თქვენი პოლიციის ფოტოები, მე გადავწყვიტე. "მე მივიღე კარგი შევხედოთ პირი დაშავდა."
  
  
  "ჩვენ watch ih ერთად, ნიკ", - განაცხადა მან. "მე გაუგზავნა კაცი ვატიკანის, მაგრამ ის ჩამიტარეს. არის ეს შესაძლებელი, რომ ჩვენ შეგვიძლია ერთად ვიმუშაოთ ამ საკითხზე? "
  
  
  "იქნებ", - ვუთხარი მე. "მაგრამ არა ოფიციალურად. მე მირჩევნია, რომ ინტერპოლის არ ვიცი მიზეზი ჩემი თანდასწრებით."
  
  
  მან თავი დაუქნია.
  
  
  "და კიდევ ერთი რამ," მე-დასძინა მან. "თუ ჩვენ ვერ მოძებნა დოკუმენტი, ეს ჩემია. თქვენ შეიძლება არ უხსენებია არსებობა ego, რომ თქვენი უპირატესობა."
  
  
  Tony ფიქრობდა იგი. "ყველა უფლება, ნიკ", - განაცხადა მან. "ჩვენ დაინტერესებული ვართ მიღების ვატიკანის საგანძური უკან, ჩვენ არ უნდა გათხრა იმ სახელმწიფო საიდუმლოების ამერიკაში." ღიმილი ნელა დაბრუნდა, რათა მისი სახე. "ისეთი შეგრძნება მაქვს, თქვენ უნდა გამოიწვიოს."
  
  
  იგი ამოღებულია მისი ჯიბის მიერ მინიატურული კამერა. ეს იყო Minolta ძალიან სწრაფი დახურვის, და იგი გამოიყენება superpanchromatic ფილმი იყო. "მე ვფიქრობ, რომ ეს იქნება დაგაინტერესოთ", - ვუთხარი მე. "როგორ სწრაფად შეიძლება ეს იყოს გამოიხატება ?"
  
  
  "ჩვენ გვაქვს პატარა ბნელ ოთახში," ტონი უპასუხა. "და პროფესიონალი. ჩვენ შევძლებთ zoom in შუადღისას."
  
  
  "დიდი", - ვუთხარი მე. მან აიღო ცხვირსახოცი და ადგილი ჰქონდა ეს. "და მაშინ ის მინდა, რომ ვიცი, სად, რომ ერთიანად თიხის მოვიდა." ვერ იგებ?
  
  
  "ეს იქნება ცოტა რთული, amiko," ის ჩემსკენ წინ და შეისწავლა ერთიანად თიხა. "მე რაც ჩემი ego ჩვენი ქიმიკოსი. არაფერი?'
  
  
  'არა იმ მომენტში. მოდით, მიიღოს სწრაფი შევხედოთ თქვენი ფოტო ალბომები ."
  
  
  ჩვენ მეტი დახარჯა, ვიდრე საათი ეძებს პოლიცია ფოტო დიდი ნაცრისფერი ოთახი ივსება წარდგენა კაბინეტები, მაგიდები, და ქალი clerks. როცა დასრულდა, იგი არ აღიარებს არც ერთი სახე, მთელი ფოტოარქივი, რომ მან იცოდა.
  
  
  "მე დარწმუნებული ვარ, რომ ეს ბიჭი იქნება იქ", - ვუთხარი მე. "თუ ადამიანი დაინახა, იყო იუდა," ტონი განაცხადა, სახეში უკანასკნელი ალბომი,"ის უნდა იყოს ძალიან ფრთხილად, არჩევის მისი ხალხი."
  
  
  'ზუსტად. მაგრამ ეს ძარცვა იყო ჩადენილი ნამდვილი პროფესიონალები, და, როგორც წესი, ხალხი ამ დონეზე აქვს კრიმინალური წარსული ."
  
  
  Tony ამით ხელი ჩემს მხარზე. "ჩვენ გვაქვს ფოტო და ცალი თიხის," - განაცხადა მან. 'Come on. ჩვენ გვექნება კარგი სადილი, sprinkle ზოგიერთი ჯარიმა ღვინის დღის მეორე ნახევარში, და მერე უკან დღეში მუშაობის განახლება.
  
  
  ის grinned და თავი დაუქნია. ერთი რამ, რაც მე ყოველთვის მომწონდა, დაახლოებით, ტონი. Ego და მზრუნველობამოკლებულ demeanor იყო ნამდვილი, მაგრამ მე ვიცოდი, რომ უკან დაუდევრობის ქმნის სადაზვერვო და cunning ერთგულ პოლიციის ოფიცერი.
  
  
  "თქვენ უფლება", - ვუთხარი მე. "ჩვენ არ შეგვიძლია არაფერი აქ, სანამ ფოტოები მზად ვართ."
  
  
  წავედით Mediterraneo კაფე და ითამაშა ეს თამაში ტერასა. ეს იყო თბილი ახლა, რომ ღრუბლებში იყო, განბაჟებული, მაგრამ ქარი იყო, მაინც ძლიერი. On Tony-ს რეკომენდაციით, ჩვენ უბრძანა შემწვარი თევზი. მთავარი რა თქმა უნდა, წინ უძღოდა სპაგეტი და შემდეგ თეთრი ყველი. ჩვენი მსუბუქი თეთრი ღვინო იყო უგემრიელესი. ჩვენ chatted შესახებ ძველად, და ტონი უარყო მედიის ინფორმაციით, გოგონა, ჩვენ, როგორც იცოდა. ჩვენ იცინოდა, ბევრი, და მიუხედავად იმისა, რომ, ზეწოლის გასული კვირა განიმუხტა, და მან შეძლო დაისვენოთ.
  
  
  მეტი საათში, ჩვენ დაბრუნდა ინტერპოლის ოფისში. ფოტო იყო განვითარებული და გაფართოებულ რომ 18x24. Tony აიღო ihs საქაღალდეში და გადასცა მათ ჩემთვის გარეშე ეძებს მათ.
  
  
  "ისინი კარგად იმუშავა", - ვუთხარი მე. "შეხედეთ ამ."
  
  
  მან შეისწავლა პირველი ფოტო. "დიახ," - განაცხადა მან, " ეს სურათი, ნათლად ჩანს. მე არ ვფიქრობ, რომ მე ოდესმე მინახავს, როგორც ეს, ნიკ. ძალიან უჩვეულო.'
  
  
  "მე ვეთანხმები, და ეს კარგია ჩვენთვის."
  
  
  'კერძოდ. მე უფრო printouts და აირჩიოს ტიპის ფეხსაცმლის ."
  
  
  შევედით ჩაბნელებული ოთახი, და ლაბორატორია თანაშემწე დაუყოვნებლივ დადო, რათა მეტი ეგზემპლარი საუკეთესო ფოტოები. მაშინ ტონი აიღო სია ფეხსაცმლის მაღაზიები ქალაქში, და ჰერები, რამდენიმე სატელეფონო ზარები შეამოწმეთ ფეხსაცმლის წარმოება. იყო ათეული ihs მთელი იტალია.
  
  
  მიუხედავად იმისა, რომ ტონი უბრძანა რამდენიმე მამაკაცი ეწვევა ფეხსაცმლის მაღაზიებში, ის დაბრუნდა სასტუმროში კოდი ანგარიში Hawk. მე მქონდა დააყენოს ego, რომელიც "საფოსტო ყუთი", სადაც ego კურიერი, რომ აირჩიოთ it up და გააგზავნეთ Hock. ნაჯახი არ გამოიყენოს ტელეფონი, მაშინაც კი, სიტყვით converter, გარდა იმ შემთხვევისა, როცა გადაუდებელი გაგზავნა უნდა იქნეს. მე დავწერე ჩემი ანგარიში და გაუგზავნა Ego-ის საფოსტო ყუთი.
  
  
  როდესაც მე დაუბრუნდა ჩემი ოთახი, მივხვდი, ტონი მთხოვდნენ დარეკეთ em.
  
  
  "ჩვენ აღმოვაჩინეთ მწარმოებელი", - განაცხადა მან. "ეს არის ვებ კომპანია, ქვეყანა, რომელიც არის ჩართული წარმოების ასეთი დიზაინი. ამჟამად ჩვენ სიის შედგენას საცალო საფუძველზე მწარმოებლის რეგისტრები."
  
  
  "ყველა უფლება", - ვუთხარი მე. "მე ვიქნები იქ, სანამ დასრულდება. ჩემი კომპლიმენტები თქვენი ეფექტურობა ."
  
  
  -
  
  
  როდესაც იგი დაბრუნდა ტონი Licks, საღამოს მან შეიტყო, რომ ფეხსაცმლის ქარხანა დარბაზში Milan ეწოდა ახალი იტალიური საზოგადოება. საქართველოს წარმომადგენელი ხმები მიიღო მხოლოდ მცირე რაოდენობით ფეხსაცმელი ქარხნები და გაიყიდა ih მხოლოდ ორი მაღაზიები ქალაქში. Odin გარშემო ამ მაღაზიებში გაკოტრდა დაახლოებით ერთი წლის წინ. შედეგად, იქ იყო მხოლოდ ერთი მაღაზია მისადგომებთან ქალაქში .
  
  
  საფუძველზე გამოძიება, გაირკვა, რომ მფლობელი მაღაზიაში იყო გარკვეული ლუიჯი Farnese.
  
  
  "ახლა ჩვენ იპოვით ego", - ვუთხარი მე. "რომ არის, თუ ჩვენი კაცი შეიძინა ბალეტის ტუფლები ხმები."
  
  
  "ალბათ," ტონი განაცხადა. "ჩვენ გვჯერა, რომ ჩვენ გვაქვს ასევე განსაზღვრული თქვენს ცალი თიხის, amiko. ჩვენი ქიმიკოსი ფიქრობს, რომ ეს Sicily.
  
  
  "Hmm", - ვუთხარი მე. "მაფიოზა".
  
  
  -
  
  
  ტონი ჰქონდა სხვა რამ უნდა გააკეთოს, რათა მან აიღო ტაქსის მაღაზიაში მარტო. ეს იყო მდებარე ვიწრო ქუჩაზე, ერთ-ერთი რითმა-ის ახალ უბანში. ფეხსაცმელი და სხვა პროდუქცია გაიყიდა ზე ტყავი. Farnese, მოკლე, მსუქანი კაცი ვიწრო ულვაში, იყო ძალიან სასარგებლო.
  
  
  "სამი აბონენტი შეიძინა ამ ბლინების-გადაჭრა ფეხსაცმელი," - განაცხადა მან. "მე დავწერე ქვემოთ ih სახელები."
  
  
  მისი, შევხედე სახელები. Barzini. Aranchi. Pallotti-ის. ისინი არ მითხრათ არაფერი.
  
  
  ვთხოვე. "შემიძლია ასლი მისი სახელები?"
  
  
  'რა თქმა უნდა; for estestvenno.'
  
  
  მე არ გააკეთა ეს,, მადლობა გადაუხადა გამყიდველს და მარცხენა.
  
  
  
  
  მეორე დღეს, ტონი წამიყვანეს პოლიციის სამმართველოსთან, სადაც მისი ego თანაშემწე უნდა იყოს, და emus გადაწყვიტა გაიაროს მოცულობითი ფაილი. შუადღისას, აღმოჩნდა, ის, რაც ჩვენ გვინდოდა. Rocco Barzini ჰქონდა საჯარიმო დარტყმა. სიაში იყო, და nen მხოლოდ აღნიშნული უმნიშვნელო დანაშაული. ერთი საათის შემდეგ, ჩვენ აღმოვაჩინეთ, ego, მათ შორის პოლიციის ფოტოები. ეს იყო კაცი, რომელიც გადაღებულია მისი ვატიკანში .
  
  
  Tony მინიჭებული მოკლედ archivist.
  
  
  "პოლიციას არ ისმის Barzini საკმაოდ გარკვეული დრო," - განაცხადა მან," და ისინი უკვე დაკარგა ego იყო."
  
  
  "არ ვიცი, სად არის ის?"
  
  
  "ისინი ამბობენ, რომ არა."
  
  
  "ასევე, ჩვენ ვიცით, იგი სიცილიის ცოტა ხნის წინ."
  
  
  "დიახ, ძვირფასო სხვა, მაგრამ ეს ცოდნა არის პატარა გამოყენების ჩვენთვის. Sicily არის დიდი კუნძული taciturn მოსახლეობა. თქვენ ნახავთ, რომ ეს იქნება ძალიან რთული მისაღებად ვინმეს უნდა ვისაუბროთ Barzini ან ვინმე სხვას." მე დაეთანხმა მას. მერე უცებ ფიქრობდა, Gina, გოგონა, რომელიც არ იყო დაკავშირებული მაფია. "ალბათ, "მე ვუთხარი," ჩვენ შეიძლება გავარკვიოთ რამე ჩვენი ბლინების - გადაჭრა მეგობარს აქ Rime."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  თავი 6
  
  
  
  
  
  
  
  
  მივედი ვხედავ Gina, რომ ღამით. მან იცოდა, რომ მე მოდის და გემრიელი edu. მთავარი რა თქმა უნდა, იყო scallopini ალა Firenze, მდნარი ყველის, ხორცისა და ისპანახი. პირველი იყო სპაგეტი, მაშინ ხბოს, და საბოლოოდ ყველი და ლამაზი დღემდე. წითელი ღვინო იყო კარგი.
  
  
  "ნუ ყველა იტალიელი ქალები საზ ისე კარგად, ძალიან?" ჰკითხა მას, როდესაც ჩვენ ითამაშა, თამაში, როგორიც ამ სკამს.
  
  
  Gina დააყენა მისი ხელი ჩემს მხრებზე. "ყველას არ არის მათ გარშემო," - განაცხადა მან,"მაგრამ ყველაზე იტალიელი ქალები არიან." იგი გამოყვანილია მისი ფეხები up მისი, და მისი skirt slid მისი thighs, გამოაშკარავებას მისი თეთრი დუნდულოებსა.
  
  
  "მათ ბევრი რამ კარგად," მე ვუთხარი რბილად.
  
  
  მან გაიცინა და მსუბუქად kissed ჩემი კისერი. "მე ვფიქრობდი, რომ თქვენ მოდიოდნენ, უკან მე, ნიკა," მან ჩურჩულით.
  
  
  "მე მეშინია, ეს ბიზნესი," მე ვთქვი, guiltily. "სულ მცირე, ეს არის მთავარი მიზანი დღეს."
  
  
  მან ძმა თავის მხრივ მოშორებით. "ეს არ არის ზუსტად ის, მაამებელი, არის ეს?", - განაცხადა მან, pouting.
  
  
  მან გამიღიმა და გამოყვანილია მისი დახურვა. "ეს არის ძალიან მნიშვნელოვანი, მაგრამ ეს არ ნიშნავს, რომ მე არ მინდა, რომ კიდევ ერთხელ."
  
  
  მან აღმოჩნდა მისი სახე, რომ მას და kissed მისი ტუჩები. მან დააყენა მისი იარაღის მის გარშემო ჩემი კისერი. "ეს არის უკეთესი ფეხები", ჩაილაპარაკა მან. მაშინ მან დაარღვია უფასო. "რა ბიზნესი გაქვთ მაშინ?" მან სთხოვა. "მე ვფიქრობდი, რომ თქვენ საგარეო მომსახურება."
  
  
  "ისე", - ვუთხარი მე. Gina, მე ვერ გეტყვით, ზუსტად ამიტომ ის ხმები. მაგრამ იქნებ დამეხმაროთ, თუ რა თქვენ მითხრა შესახებ მართალია."
  
  
  აკოცა ჩემი earlobe. "რას ნიშნავს?'
  
  
  "თქვენ თქვით, თქვენ იცით, ადამიანი სამყაროს."
  
  
  მან recoiled ცოტა. "მაგრამ თქვენ არ პოლიცია."
  
  
  ჰერები იშურებდნენ. მაშინ მისი გადაწყვიტა, რომ გითხრათ hey მაქსიმალურად. "რატომღაც მე არ მესმის, რომ თქვენ, Gina", - ვუთხარი მე," მე ვარ დაინტერესებული, თუ რა მოხდა ვატიკანის ბიბლიოთეკაში რამდენიმე დღის წინ."
  
  
  მისი მუქი თვალები კიდევ უფრო დიდია, ვიდრე ჩვეულებრივი.
  
  
  "დიავოლო ! ხართ დაინტერესებული ვატიკანის ძარცვა?
  
  
  "კი," ვუთხარი მე.
  
  
  'Ah. მე არ ვიცი. არსებობს გარკვეული სახის დანაშაულები, რომ თქვენ არ შეგიძლიათ მიიღოთ ინფორმაცია. ეს ისეთი დანაშაული. არავინ იცის არაფერი ამის შესახებ."
  
  
  "მე არ ველოდი, თქვენ მითხრათ,, დანაშაულის, ან," მე ვთქვი. "მე, უბრალოდ, იმ იმედით, ნეტავ მითხარით ვინმე."
  
  
  მან shrugged მისი shoulders. "ვინ არის ეს ადამიანი?'
  
  
  "Ego-ს სახელი არის Barzini", - ვუთხარი მე. "Rocco Barzini".
  
  
  მას ეგონა, ერთი წუთით. მაშინ მან განაცხადა: "მე არ ვიცი, რომ სახელი".
  
  
  "ვფიქრობ, ყურადღებით, Gina," მე ვთქვი, კოცნა მისი ხელი. "ეს ჩემთვის ძალიან მნიშვნელოვანია."
  
  
  შემდეგ მომენტში, - განაცხადა მან, " არარის, ნიკ, მე არ ვიცი ეს კაცი."
  
  
  მან ამოიოხრა.
  
  
  "პოლიცია თავს არ აქვს რაიმე წარმოშობა ამ შემთხვევაში," განაგრძო მან. "უკეთესი იქნება, თუ თქვენ დააყენა ამ საკითხზე გარშემო თქვენს ხელმძღვანელი."
  
  
  მე ვერ ვხედავ ინერვიულოთ მისი თვალები. "Gina", - ვუთხარი მე," მე არ შემიძლია."
  
  
  იგი ჩემსკენ უკან მწვრთნელი და ღეჭავდნენ მისი ქვედა ტუჩის thoughtfully. "კარგად", - განაცხადა მან ნელა," თუ მე ვერ დარწმუნება იმაში, რომ თქვას, ჩვენ შეგვიძლია გავაკეთოთ რაღაც."
  
  
  "დიახ?'
  
  
  "არ არის ქალი. მე შემხვდა მეშვეობით Rosa, მეგობარმა საწყისი კაფე."
  
  
  "მახსოვს, "ვარდების", - ვუთხარი მე.
  
  
  "ეს ქალბატონი ფლობს ბორდელს პიაცას მონტეჩიტორიოს. მან იცის, რომან დამნაშავეები უკეთესია, ვიდრე მისი ძმები. იქნებ მას სურს, რომ გაიგო, რომ თქვენ." საფასური.'
  
  
  "მე იხდით თქვენ," - ვუთხარი მე.
  
  
  "თქვენ უნდა წავიდეთ იქ მარტო. მას არ მისცეს ქალების შევიდა მის სახლში, გარდა იმ გოგონებს, რომლებიც მუშაობენ მისი."
  
  
  "შეიძლება მე ვხედავ მისი ამაღამ?"
  
  
  "მე შევხედოთ."
  
  
  იგი წავიდა ტელეფონი, დარეკილი ნომერი, და ისაუბრა გასაიდუმლოებულია ტონი. რამდენიმე წუთის შემდეგ, მან გამოფინეს და დაჯდა ჩემს გვერდით მწვრთნელი.
  
  
  "ყველა უფლება", - განაცხადა მან, სამწუხაროდ. "თქვენ შეიძლება წავიდეთ იქ, მას შემდეგ, ათი საათისთვის.
  
  
  ის მზად უნდა გელაპარაკოთ. მას არ უხსენებია იმ პირის დასახელება, თქვენ ვეძებთ. იგი შიშობს, რომ მისი ტელეფონი არის ზოგჯერ გეხმარებოდნენ პოლიციის მიერ."
  
  
  "დიდი მადლობა, Gina", - ვუთხარი მე. მას შევხედე მისი watch. ეს იყო თითქმის ათი საათისთვის. "მაშინ მე უკეთესი წასვლა", - ვუთხარი მე.
  
  
  "არსებობს რაღაც."
  
  
  "დიახ?'
  
  
  "იმისათვის, რომ თქვენი ვიზიტი გამოიყურებოდეს ნორმალური, მოძებნოს გარშემო გოგონები, სანამ თქვენ ვერ გაიგო, რომ ქალბატონი Vasari."
  
  
  იგი გააუქმა მისი sullen chin მისი საჩვენებელი თითი. "იქნებ, შემიძლია თავიდან აცილება", - ვუთხარი მე.
  
  
  მან ჩანდა სერიოზული. "არ ითამაშოთ თამაშები ქალბატონი Vasari, ნიკ. მან განაცხადა, ეი, თქვენ უნდა გადაიხადოს გოგონა და რომ თქვენ უნდა recoup თქვენი ფული."
  
  
  'მე უყურებთ მას.'ეს არ იყო სასიამოვნო ეგონა, რომ დატოვონ Gina და დასაძინებლად მეძავი. "არ შეგეშინდეთ, სამუდამოდ. ვგულისხმობ, გოგონა. ვარდების დამარწმუნა, რომ ქალბატონი Vasari არის ძალიან მკაცრი მისი ჯანმრთელობა."
  
  
  მისი ადგა. "თუ თქვენ okay, მე მოვალ აქ, მას შემდეგ რაც გაიგო, რომ მისი".
  
  
  მან შემომხედა ცრემლიანი თვალები. "მე ნამდვილად მინდა, რომ," განაცხადა მან.
  
  
  
  
  მე წაიყვანა ტაქსით, რომ პიაცას მონტეჩიტორიოს. მოედანზე იყო მახინჯი ნაწილი, ქალაქი, არ საღამოს დადის. სახლი იყო ძალიან ძველი, ერთად გაუძლო ფასადი. ყველა windows დაინთო, მიუხედავად იმისა, რომ ადგილზე სართული გისოსებით იყო შედგენილი და windows მათ ზემოთ დაიხურა, რის გამოც მხოლოდ streaks ყვითელი ნათურა .
  
  
  როგორც მისი carapace გადმოკვეთა ტროტუარი, მან დაინახა კაცი იდგა შემდეგი ვერანდა. ის არ ეძებს ჩემი მიმართულებით, მაგრამ მისი ეგოიზმი მე ფრთხილი. თხელი ახალგაზრდა გოგონა, მოდით ჩემთან. რამდენიმე მომხმარებელს გადავიდა დიდი მისაღები ოთახი, სადაც ისინი შეხვდნენ გოგონებს; ხოლო მე დაელოდა დარბაზში გარეთ დიდი დარბაზი, ყველა ისინი, როგორც ჩანს, იცის ჩემი ყოფნა.
  
  
  სუსტი, საშუალო ასაკის ქალი შავი თმა slicked სწორი უკან ჩემთან მოვიდა. ვთხოვე. "ქალბატონი Vasari?"
  
  
  მან გაიცინა thinly. "არა, მისი მისი ქალბატონი Vasari. გინდა გოგონა?
  
  
  მან არ იცის, თუ როგორ უნდა უპასუხოს. "დიახ.'
  
  
  როგორც შევედით მისაღები ოთახი, რამდენიმე ქალები ჩანდა ჩვენი მიმართულებით. ახალგაზრდა ქერა ქალი მოვიდა ჩვენთან. მას ეცვა წყვილი მოკლე შავი თეთრეული, რომ დაუცველი ყველაზე მეტად მისი thighs და ძუძუს. მისი შეფასებული მისი დაახლოებით თვრამეტი; მისი იგრძნო კიდევ ერთი შეხება უდანაშაულობა, რათა მისი გულის ფორმის სახე. მან მკითხა, იტალიური თუ მას შეეძლო, რომ ჩემთვის ოკუპირებული . მისი დასკვნა იყო, რომ იგი იყო ისეთივე კარგი, ან უბრალოდ, როგორც ცუდი, როგორც სხვები. მან თავი დაუქნია მისი.
  
  
  მან გაიცინა და მოგვეწონა ჩემი მკლავი possessively. ქალბატონი Vasari დარჩენილი დედა, და გოგონას ჰკითხა, თუ მინდა, რაღაც დალევა სანამ ჩვენ წავიდა თავის ოთახში. "არა,"მე ვთქვი," მოდით, წავიდეთ, ფილმი არის".
  
  
  "აჰ, თქვენ მოუთმენლად ველოდით, არ ხართ თქვენ?" მან გამიყვანა კიბეებზე ოთახი სართულზე.
  
  
  როგორც კი კარი დაიხურა, ჩვენს უკან, მან დაიწყო გახდა ჩემთვის. "თქვენ, ინგლისური, არ ხართ თქვენ?" მერი მიიღო ბევრი ინგლისელები ."
  
  
  მან დაუშვა ის აწარმოებს, მისი თქმა უნდა ხნით. ჰგავს hey მოეწონა. მე არ მოიტანს ჩემი იარაღი, სარისკო ნაბიჯი, მაგრამ მე არ მინდა, რომ მოვიზიდოთ ზედმეტი ყურადღება, ეს ადგილი . მან გააუქმა მისი ზღვარზე რკინის საწოლი და ამოღებულ მისი საბალეტო ტუფლები და შარვალი, ხოლო მარია ოსტატურად ამოღებულ მისი თხელი ტანსაცმელი. Nah ჰქონდა ლამაზი ახალგაზრდა სხეულის მცირე წელის და ფირმა სავსე ძუძუს. იყო სილურჯე Nah-ს მარცხენა ბარძაყის, ეჭვი არ ეპარება, მარცხენა მიერ, ცხელი მომხმარებელს.
  
  
  "მოგწონთ მერი?" მან სთხოვა.
  
  
  ის იდგა საწოლი და აფრინდა დანარჩენი მისი ტანსაცმელი. "დიახ, მარია, თქვენ ძალიან ლამაზია." მისი, გაიცინა და ნიშნავდა ეს .
  
  
  ჩამოჯდა იატაკზე ჩემი ფეხები და დაიწყო ინსულტის ჩემი thighs. "თქვენ ძალიან ლამაზი," - განაცხადა მან. თავის მხრივ ავიდა ჩემი სასქესო ორგანოები და მუშაობდა იქ. იგი ჩემსკენ წინ და kissed ჩემი ბარძაყის. იგი გააუქმა ზღვარზე საწოლი და გადავიდა ჩემი thighs, snuggle წინააღმდეგ ერთმანეთს.
  
  
  როდესაც ის შევიდა ოთახში, ყველა ის იყო ფიქრი იმაზე იყო საუბარი, რომ ქალბატონი Vasari. მაგრამ, როგორც მარია მუშაობდა ძალიან დიდი ოსტატობით ჩემთან ერთად, ჩემი arousal გაიზარდა, და ახლა მას გაუწოდა საწოლზე და მოახერხა ბალიშები მისი thighs, ჰერები მზად იყო.
  
  
  მან იცოდა, რომ მისი პროფესია კარგად. მან ზუსტად იცოდა, რა უნდა გააკეთოს და როდესაც, რათა ჩემთვის ასაფეთქებელი კულმინაციას. როდესაც ეს დასრულდა და ჩვენ წევს ოფლი შესახებ rumpled ფურცლები, მან, როგორც ჩანს, ბედნიერი ვარ, რომ მე ფიზიკურად დააკმაყოფილა. ის არ ელოდა, არაფერი. როგორც ჩემთვის... კარგად, რომ იყო ის, რაც მე გადახდილი.
  
  
  მე ვთხოვე შესახებ ქალბატონი Vasari.
  
  
  'Ah. თქვენ, ვინც სურს, რომ გაიგო, რომ მადამ.
  
  
  "დიახ. შეგიძლიათ take me to her?"
  
  
  "მოდის ჩემთან.'
  
  
  მან გამიყვანა მეორე სართული საოფისე და ჩვენ ფეხით ქვემოთ მუქი hallway, რომ უკან ოთახში. მან გუნდი ორჯერ, და, როდესაც მან გახსნა ჰერები, მან მარცხენა.
  
  
  "თქვენ გსურთ, რომ გაიგო, რომ missus?" მუქი haired ქალს სთხოვა.
  
  
  მისი ჩანდა mimmo nah შევიდა ოთახში. ეს იყო რბილად განათებული წითელი და ლურჯი შუქი. სუნი საკმევლის wafted ქვემოთ დერეფანში .
  
  
  "დიახ, მან განაცხადა, რომ სურდა, ჩემთან", - ვუთხარი მე.
  
  
  "მოდით," ქალი განაცხადა, სტეპინგზე გარდა.
  
  
  მისი შევიდნენ ოთახში და სუნი Stahl იყო მახრჩობელა. ფიგურა მდიდარი აბრეშუმის reclined დაბალი baha ' i სქელი-carpeted ოთახი . როდესაც ის მოვიდა lick მისი, დაინახა, რომ იგი უჩვეულოდ მსუქანი ქალი. ეი, მან უნდა ყოფილიყო, მინიმუმ სამოცდაათი, მაგრამ იგი მძიმედ შედგება, როგორიცაა გაფრთხილება ადრეულ ხმა ფილმი. მისი lithe, დანაოჭებული სახე იყო დაფარული სახე, მისი თვალები იყო შავი და მისი ქუთუთოების იყო მუქი ლურჯი . Blush იყო smeared მისი ცხიმიანი cheeks, და წითელი პომადა ჩამოყალიბდა ყალბი პირში. ეს ყველაფერი იყო დაფარული ნარინჯისფერი wig. მისი სქელი თეთრი ხელები მოხდა გარშემო მისი აბრეშუმის კაბა, როგორც ორი shriveled ბურთები ცომი, შემდეგ კი მისი ტყავი თითების იყო შემკული, სულ მცირე, ათეული რგოლები.
  
  
  "ის არის, რომ ბატონი კარტერი?" მე დააყენა მისი ძველი ხმა.
  
  
  "დიახ, ma 'am", - ვუთხარი მე.
  
  
  თანაშემწე მივიღებთ თავმჯდომარე მეტი მწვრთნელი და შუამდგომლობით ჩემთვის დასხდნენ. "მე ვწუხვარ, რომ odorous პერსონალის," მან ჩურჩულით. "მადამ აქვს უცხო სხეულის სუნი, რომელიც მან ნიღბები ერთად საკმევლის."
  
  
  გაყიდვა თავი დაუქნია, ძალიან.
  
  
  "Stop whispering და tiptoeing," ქალბატონი Vasari, - უთხრა ქალს. "თქვენ შეგიძლიათ, თავი დაგვანებონ მომენტში."
  
  
  "დიახ, ma' am." ის აღმოჩნდა, და დადიოდა მეშვეობით ოთახი. "თქვენ ლამაზად," ქალბატონი Vasari განაცხადა ინგლისურად. "ნუ იქნებით, მე გამეხადა ეს wig? ძალიან ცხელი."
  
  
  "რა თქმა უნდა, არა", - ვუთხარი მე.
  
  
  მან pursed მისი puckered ტუჩები და ამოღებულ ნარინჯისფერი wig მისი ხელმძღვანელი. ის იყო თითქმის მელოტი, ერთად tufts თეთრი თმა sticking out აქ და იქ. ტარება wig, ის იყო ყველაზე უცნაური ქალი, ის მინდა ოდესმე მინახავს. გარეშე მისი wig, იგი სისულელეა სამწუხარო მოხუცი. Oddly საკმარისი, მე მომეწონა.
  
  
  "ყველა უფლება", - განაცხადა მან ძველი კაცის brittle ხმა. "მე მესმის, თქვენ მოვიდა ითხოვენ ინფორმაცია." საუბარი აიღო Nah სუნთქვა მოშორებით.
  
  
  "უფლება dell, ma 'am", - ვუთხარი მე.
  
  
  "Just call me Nellie."
  
  
  "Nellie?" მე ვთხოვე incredulously.
  
  
  "ჩემი მამა იყო ინგლისელი მეზღვაური. მიუხედავად იმისა, რომ ჩემი იტალიელი დედის პროტესტი, იგი ამტკიცებდა, მაძლევს დასახელება Nelly."
  
  
  მან დანაოჭებული მისი თხელი, შეღებილი ტუჩები შევიდა გროტესკული ღიმილი. "თქვენ გვჯერა, რომ მე ძალიან მიმზიდველი ქალი?"
  
  
  'რა თქმა უნდა."მისი იმ იმედით, რომ ჩემი ხმა ჟღერს მეგობრული.
  
  
  "როდესაც მე ვიყავი ჩვიდმეტი, მე მივიღე შეთავაზება Venetian კეთილშობილების," მან croaked. "მისი უარი განაცხადა. ხედავთ, მისი სასტუმრო უფრო მეტია, ვიდრე spa ქორწინება.
  
  
  მე არ ვამბობ არაფერს, იმიტომ, რომ მე არ ვიცი, რა ვთქვა.
  
  
  "როდესაც იგი დაარსდა მიერ ამ სახლში, იგი უმასპინძლა ზოგიერთი ყველაზე ცნობილი ადამიანი ევროპაში, ბატონი კარტერი. ჩემი გოგონა იცოდა, საზოგადო მოღვაწეები და მაღალი რანგის ოფიციალური პირები. სახელი გარკვეული მინისტრი, ცნობილი იყო მთელს იტალიაში . მას არასდროს ეძინა გოგონები. ის უყურებს მათ სახლში, მაშინ სთხოვა ih, რომ დგას შიშველი წინაშე მას, ხოლო მან ითამაშა თავად. თქვენ არასოდეს ვიცი, რა ყველა ადამიანის სურვილები ."
  
  
  იგი უკვე choking ეს საუბარი. "მოგვიანებით", - განაცხადა მან, " underworld ხშირად მოდის აქ. მაფიოზები და სხვები. Ih იცოდა მისი ყველა ერთად, ბატონი კარტერი. მე მითხრეს, ბევრი რამ, მაგრამ მე არასოდეს გაიყიდება ინფორმაცია ადამიანი მე მომეწონა."
  
  
  სუნი ოთახში გამოფინეს, რომ ჩემი ნესტოები. საქართველოს დანაოჭებული ნიღაბი გაგრძელდა. "თქვენ მოვიდა გკითხოთ კაცი."
  
  
  "დიახ.'
  
  
  'Ego სახელი?'
  
  
  "Rocco Barzini".
  
  
  თვალები დაიწყო at me for a long time მეტი დანაოჭებული კანი, შემდეგ დაბრუნდა ჩემი სახე. "მე ვიცი, ego . რა ინფორმაცია არის ჩართული? '
  
  
  "შეგიძლიათ მითხრათ, სად უნდა მოვძებნოთ ego?"
  
  
  "შესაძლოა," a hoarse ხმა უპასუხა. "იმ შემთხვევაში, თუ ინფორმაცია ღირს ბევრი ფული, რომ თქვენ".
  
  
  "მე ფული აქვს", - ვუთხარი მე.
  
  
  "ოცი ათასი ლირა?"
  
  
  ჰერები იშურებდნენ. ეს იყო ბევრი ფული, მაგრამ მე მქონდა იდეა, რომ მე ვერ ივაჭრებს Nelly Vasari.
  
  
  "კარგი.'
  
  
  "თქვენ არ, ეს თქვენ?"
  
  
  მან მიაღწია წუთში, ამოიღეს wad ლირა, დათვლილი გარეთ ოცი ათასი, და გადასცა ფული, რათა Nellie. მან აიღო ego და ჩაითვალა, რომ ეს ისევ და ისევ მისი მოუხერხებელი ძველი თითების. როდესაც ის გაკეთდა, იგი გაიმართა ბილ მისი თვალები და შეისწავლა გრავირება და ფაქტურის ქაღალდი.
  
  
  ვთხოვე. "კმაყოფილი?"
  
  
  "თქვენ შეიძლება, არ იყოს ძალიან ფრთხილად, ჩემი მუშაობა", - განაცხადა მან, " მაშინაც კი, როდესაც საქმე ამერიკელები. მაგრამ იქ არაფერი არასწორი თქვენი ფული, ამიტომ მე გეტყვით ყველაფერი მე ვიცი ეს პარაზიტი Rocco Barzini.
  
  
  მან wriggled შევიდა მოჩუქურთმებული აღმოსავლური სავარძელი შემდეგი დივანი, რბილი ხორცი მისი მხრის swaying უკან და მეოთხე.
  
  
  "Barzini მოვიდა აქ დროდადრო. ის იყო პატარა ქურდი, რომელიც ცუდად ეპყრობოდა, ჩემი გოგონა. ის იყო ციხეში. იგი, როგორც წესი, ცხოვრობს და მუშაობს ხმები, მაგრამ ზოგჯერ ქრება რამდენიმე წლის განმავლობაში. მან გაატარა გარკვეული დრო, ნეაპოლში, სადაც ის დაინტერესდა პროსტიტუციის და ნარკოტიკების. და ცოტა ხნის წინ, ის დაბრუნდა რომში ადამიანი, რომლის სახელი, მოგეხსენებათ,-ჯოვანი Farrelli."
  
  
  "მე არ მჯერა, რომ ეს", - ვუთხარი მე. მაგრამ გამახსენდა, მისი სახელი, გარშემო Gina-ს ამბავი.
  
  
  "ყველა cop ხმები იცის, რომ სახელი, ბატონი კარტერი. ის მდიდარი კაცი რამდენიმე კანონიერი ინტერესები. ყველაზე მომგებიანი ერთი არის წარმატებული განვითარებისა და სამშენებლო კომპანია Makelaardij Farelli . მაგრამ ამ რესპექტაბელური ფასადი, Signor Farrelli არის ლიდერი underworld, ნარკობიზნესის და სხვა უკანონო ბიზნესს. ის დაკავშირებული განგსტერი, ბატონი კარტერი, და მისი სახელი დაკავშირებულია ხელოვნების ქურდობა, რომელსაც ადგილი ვენეციის დაახლოებით ერთი წლის წინ.
  
  
  "საინტერესო" მე ჩაილაპარაკა.
  
  
  "როდესაც Rocco Barzini დაბრუნდა რომში, ის იყო Farrelli დაცვამ."
  
  
  'ერთგული. და რომ Farrelly ცხოვრობს ხმები?
  
  
  "Signor Farrelli აქვს ბევრი რეზიდენციები," მან croaked. "მას აქვს საცხოვრებელი ადგილი, ქალაქში, მაგრამ ის თითქმის არ არსებობს. მას აქვს ვილა ჩრდილოეთით რითმა და suite სასტუმროში Capri, რომ ის ფლობს . ეს თითქმის ყოველთვის Capri, ამ დროს წლის.
  
  
  მან აიღო ბოთლი და სამი სურნელოვანი სუნი ოთახში. თხევადი გააკეთა მისი თმის გამოიყურება, სველი და გამოუყენებელი რბილი შუქი. მას აგდებით ტკბილი სურნელი, ნესტოები flaring, მაშინ coughed ძალადობრივად.
  
  
  ვთხოვე. "თქვენ ნორმალურია?"
  
  
  "დიახ, დიახ", - განაცხადა მან. "ყველა უფლება, ახალგაზრდა კაცი."
  
  
  "თქვენ გჯერათ, რომ Barzini და Farrelli შეიძლება ამ სასტუმროს Capri?"
  
  
  "სავარაუდოდ, ბატონი კარტერი. სასტუმრო ეწოდება Caesar Augustus და მდებარეობს ცენტრში კუნძულზე ."
  
  
  "თქვენ უკვე ძალიან სასარგებლო."
  
  
  "მე ყოველთვის ღირებულება პირი ფული." მისი მოხატული, leathery პირი გაიცინა კეთდება.
  
  
  იგი ადგა, რათა დატოვოს.
  
  
  "თქვენ უნდა გადაიხადონ თხუთმეტი ათასი ლირა გოგონა," ქალბატონი Vasari croaked. "თქვენ შეგიძლიათ გადაიხადოთ ბოლოში. და მოვა ისევ, ბატონი კარტერი.
  
  
  "დიდი მადლობა", - ვუთხარი მე.
  
  
  Hallway, მე აიღო ღრმა სუნთქვა იყო. დაბლა, მან გადაიხადა მუქი haired ქალს მოკლე დარჩება მარია და მარცხენა. გარეთ, სუფთა ჰაერზე არასოდეს smelled ისე კარგი.
  
  
  მან მითხრა, რომ მე ვერ იპოვოს ტაქსი ბულვარის ცოტა უფრო მოშორებით, ასე მივედი იმავე მიმართულებით. ეს იყო გოგონა, საღამოს, სასიამოვნო საღამო. მაგრამ შუა მასშტაბით შემდეგი ბლოკი, shaggy ისმის მისი. ის აღმოჩნდა და დაინახა ორი კაცი სწრაფად ახლოვდება .
  
  
  არ მქონდა მიზეზი, რომ მე რაიმე საფრთხე, მაგრამ, როგორც მათ მიუახლოვდა, მისი სხეულის დაპრესილი წინააღმდეგ კვნესა სახლი. ისინი შენელება. ერთი გავიდა მათ გარშემო mimmo მე, სხვა მომდევნო მათ. მაშინ ადამიანი, რომელიც გავიდა mimmo აღმოჩნდა გარშემო და გაჭრა მე off . მე მეგონა, მე აღიარებული სახე მე მინახავს Nelly Vasari სახლი.
  
  
  "Firth მარ!", - განაცხადა მან, შეჩერების me მნიშვნელოვნად.
  
  
  მე არ მაქვს არჩევანი. მე ვკითხე: "რა მოხდა?" . "Hofretta!"
  
  
  მე ჩქარობს.
  
  
  "რა გაიგო, რომ ქალბატონი Vasari შესახებ?" კიდევ ერთი, ნაკლებად კუნთოვანი კაცი სთხოვა ინგლისურად.
  
  
  მას შევხედე man-ის მოედანზე, pock-აღინიშნება სახე, და მოულოდნელად იგრძნო, შიშველი გარეშე მოციგავის ან წყვილი stilettos.
  
  
  "ის ძველი მეგობარი."
  
  
  დიდი კაცი growled. თქვენ არასდროს არ ყოფილა, Signor.
  
  
  მისი shoved მას. 'გადაადგილება მეტი!'
  
  
  "არა, სანამ თქვენ ამბობთ, რას ვამბობთ, რომ მადამ," - განაცხადა მან.
  
  
  "მე უკვე ვთქვი, რომ. ეს იყო განახლების ძველი მეგობრობა ." მისი სასტუმრო აკეთებს mimmo მათ.
  
  
  კუნთოვანი კაცი წიხლებით me in ხელმძღვანელი. იგი დაეცა მისი თანამგზავრი, რომელმაც დაუშვა მისი პირველი შეიყვანეთ ჩემი ცხოვრება. კომბინაცია ორი დარტყმა გუნდი me out მომენტში . ეს მოხვდა სახლი მყარი, და gasped, როგორც თევზი . ვნახე კიდევ ერთი მუშტი მოდის ჩემთან და ცდილობდა, dodge, მაგრამ მივიღე სწრაფი slap cheek. მომენტები შემდეგ, მე მოგვეწონა უკნიდან. ამ ყვავილის-აღინიშნება სახე გადავიდა ჩემს თვალწინ.
  
  
  "გვეუბნებიან, ამის შესახებ საუბარი," ის, წაკვეთილია.
  
  
  'Go to hell. მე ამოიოხრა.
  
  
  პირველი გააკრიტიკა ჩემს მკერდზე. ადრე შეეძლო ფეხზე დარტყმა, მისი პირველი ორი იყო, მოხვდა სახეში. მისი, ვგრძნობდი, ჩემი უფროსი tilt მხარეს. ეს ყაჩაღები იცოდა მათი პერსონალი. ისინი, ალბათ, კი არ აქვს არაფერი ისეთი მამაკაცები, რომ ის არ მომეწონა, მაგრამ ეს არ მიიღოს გაცილებით განსხვავება მომენტში.
  
  
  "შეჩერება", მან growled. ვნახე ფლეშ დანა, და მაშინ stiletto ტარდება ჩემი ცხვირი.
  
  
  "ამბობენ, რომ ეს ან მე დაჭრილი თქვენ!"
  
  
  მას შეეძლო სუნთქვა ერთხელ. "ყველა უფლება", - ვუთხარი მე. "მე ვიტყვი, რომ." დანა არ გაქრება, მაგრამ ის დარჩა უმოძრაო.
  
  
  ახლა მან დაიბრუნა თავისი ძალა. ვიწრო დანა დანა იყო მხოლოდ სამი დუიმი ჩემი მარცხენა თვალი. მე უნდა იცოდნენ ძალიან კარგად, რას ვაკეთებდი.
  
  
  "ჩვენ ვსაუბრობთ slam ბიზნეს მიმდინარეობს გამოვლინდა", - ვუთხარი მე, მაინც სუნთქვის მძიმედ. ის გადავიდა მისი მარჯვენა ფეხი ისე, რომ იგი იყო შორის ego შესრულებული აქვს ფეხები . "ქალბატონი Vasari კომპანია?" "რა არის ეს?" ჰკითხა საეჭვოდ. 'რატომ?'
  
  
  სხვა კაცი იყო ჩატარების ჩემს ხელში ცოტა ნაკლებად მჭიდროდ.
  
  
  "კი," ვუთხარი, ემზადებოდა, თავს მოქმედება. "თქვენ ხედავთ, მიიღოს მისი სასტუმრო, ვთხოვთ მისი გახსნა სახლი მილანში."
  
  
  'რომელიც პირობა? ქალბატონი Vasari არასოდეს -"
  
  
  მან გამოათრიეს მასიური კაცი წინ ერთი ნაბიჯი და წავიდა მისი მარჯვენა მუხლზე მძიმე შევიდა მისი scrotum. Ego-ს სახე twisted. იგი დაეცა stiletto ქუჩაში. როდესაც მე დააყენა ჩემი ფეხით ქვემოთ, მე გააძლიერა კუნთმაგარი კაცის პასს ჩემი მარჯვენა ფეხით . იგი ყვიროდა და ego ძალა შესუსტდა. მე გააკრიტიკა ჩემი მარცხენა იდაყვის შევიდა მისი ego ribcage როგორც მყარი, როგორც შემეძლო. გავიგე, რომ ეს ბზარი. იგი ყვიროდა, დაეცა მისი მხარეს და შეეჯახა კედლის უკან.
  
  
  სხვა one hit me. იგი იყო გადაკეტილი ცაცია punch და დაბრუნდა ეს უფლება. როგორც მან დაეცა მიწაზე, მან მიაღწია, რომ ქართველები, მაგრამ ეს slid შევიდა სიბნელე. მაშინ მან იგრძნო, გამანადგურებელი დარტყმა მიაყენა მის უკან. დიდი ბიჭი, დაპრესილი წინააღმდეგ moan, და თავს მომეცით კიდევ ერთხელ. Ego პირველი გააკრიტიკა შევიდა უკან ჩემი უფროსი და იგი დაეცა დააჩოქა. იგი დაეცა მის მხარეს. მძიმე boot სახეში გამარტყა მთელი სახე. მე მოხვდა იგი უკან ჩემი მხრივ, და ეს გაფრინდა off.
  
  
  როდესაც მე ვიყავი დაარტყა მხარეს კიდევ ერთხელ, მე ამოიოხრა, ხმამაღლა. მან მიაღწია თავის boot და გაუშვა. კუნთოვანი კაცი იდგა ისევ .
  
  
  "Basta cosi!", - განაცხადა მან. მან გადაწყვიტა დაეტოვებინა.
  
  
  Ego თანამგზავრი hurried მას, და ისინი გაქრა, გარშემო კუთხეში. ძნელი sel. ეს იგრძნო, როგორიცაა მე უკვე გაიარა გიგანტური ხორცის grinder. მე მქონდა ასეთი მძიმე ტკივილი ჩემი სხეული, რომ შეუძლებელი იყო, უნდა გითხრათ, რომელი ტერიტორიები, დაზიანებული იყო. მან დააყენა თავის მხრივ მისი სახე. ეს იყო სისხლიანი სასადილო.
  
  
  ის ჩემსკენ წინააღმდეგ სახლი რამდენიმე წუთით, იმ იმედით, რომ ტკივილი რომ ჩაცხრება. ჰერები, იყო ძალიან ოპტიმისტური. ის stumbled ქვემოთ ბნელი ქუჩის რამდენიმე ასეული ეზოები და საბოლოოდ მიაღწია ბულვარი. ისევე, როგორც მან განაცხადა, ტაქსი მალე ჩამოვიდა. Ego დაურეკა და წავიდა შიგნით.
  
  
  "რა დიავოლო !?" მძღოლი წამოიძახა, როდესაც მან დაინახა ჩემი სახე.
  
  
  მან მისცა emu Gina Romano-ს მისამართი. ის წავიდა სწრაფად მიიღოთ ჩემს გარშემო თავის ტაქსის რაც შეიძლება მალე. ის ავიდა კიბეზე და გააკრიტიკა Gina-ს კარი. როდესაც მან გახსნა იგი, მისი თვალები გაფართოვდა შოკი.
  
  
  "Dia mio!" წამოიძახა მან.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  თავი 7
  
  
  
  
  
  
  
  
  ჩემი forearms ძალიან მძიმე იყო და ჩემი პირით იყო მშრალი. იგი ცდილობს ფეხზე. ყველა მე მახსოვს შეხვედრის შემდეგ Gina იყო, რომ მე მაინც მოახერხა Hawke ტელეფონის ხმა converter, რათა em ვიცი . მან განაცხადა, რომ მინდა მოვუწოდო ჩემს უკან დილით. ის გადავიდა ერთი მისი ფეხები. მან შეიძლება იგრძნოს სხვა ხორცი ქვეშ ფურცელი . ის გაიქცა, თავის მხრივ, მეტი რბილი swell ცხოვრება, თბილი ადგილზე, სადაც მისი thighs შეხვდა. Gina აღმოჩნდა ჩემთვის. მისი მარცხენა მკერდის ჩანდა, ჩემი მხრიდან, და ვიგრძენი მისი nipple slide mimmo ჩემთვის. მან მიაღწია ქვეშ ფურცელი და შეეხო მისი რბილი, თბილი pelt . ცდილობს იგნორირება ტკივილი, ის შემოვიდა გადატანა თავის მხრივ, squeezing მძიმე მრგვალი buttock.
  
  
  "Mm", - განაცხადა მან, ჯერ კიდევ იხურება მისი თვალები.
  
  
  მან snuggled მდე ჩემი სხეული გახვეული და მისი იარაღის მის გარშემო ჩემი წელის. შემდეგ მან მოდით კიდევ ერთი ხმა, და მისი თვალები გაიხსნა, მოციმციმე.
  
  
  'მეტსახელი? დარწმუნებული ხართ, რომ თქვენ შეგრძნება უკეთესი?
  
  
  ის გამოყვანილია მისი hips ჩემთვის, და იგი slung arm მეტი ჩემი მხრის. მისი breasts დაპრესილი წინააღმდეგ ჩემი შიშველი მკერდზე.
  
  
  "ბევრი არაფერი," მე ჩაილაპარაკა. "მაგრამ მე ვფიქრობ, რომ სიტუაცია გამოსწორდება უახლოეს მომავალში."
  
  
  იგი გაიყო მისი სრული ტუჩები. ახლად hatched ენა იყო თბილი და ტკბილი. მისი hips გავიდა ნაზად ჩემს წინააღმდეგ. კოცნა გააკეთა us gasp. Gina swung მისი მარჯვენა ბარძაყის მეტი ჩემი hip და ჩემი სხეული მტკივა იყო დავიწყებული გარღვევა, რომელიც gripped ჩვენთვის, როგორც ჰერები აღმოჩნდა და გააუქმა მისი სხეულის მიიღოს ჩემი დააყენებს. იგი მოვიდა ჩემთან ნებით, და, ამავე დროს, ჩვენ მიაღწია კულმინაციას.
  
  
  მაშინ მისი bench არის მისი დაბრუნება დანარჩენი. Gina იწვა ჩემს გვერდით, ეძებს ჭერი. საბოლოოდ, მან დააყენა მისი ხელი და ნაზად შეეხო ჭრილობები ზემოთ მისი მარცხენა თვალი და მისი მარჯვენა ლოყის. ისინი მშრალი, მაგრამ მთელი მხარეს ჩემი სახე დააზარალებს . რამდენიმე სასწაული, ჩემი კბილები, როგორც ჩანს, ჯერ კიდევ არსებობს. ის გამოყვანილია ქვემოთ ფურცელი და დაინახა, რამდენიმე ჩალურჯებული ტორსი.
  
  
  "ისინი მკურნალობა ჩემთვის, ასევე," მე ვთქვი, " მაგრამ ეჭვი მაქვს, რომ ისინი უნდა შეეძლოს გადაადგილება შეუფერხებლად ამ დილით."
  
  
  "ცუდი ბიჭი", Gina purred რბილად. იგი აყენებს მისი ხელი ჩემს hip.
  
  
  "მე იმედი მაქვს, რომ ისინი არ გადაიტვირთოთ Nelly Vasari", - ვუთხარი მე.
  
  
  "ისინი არ აკეთებენ ამას, ნიკ. Nah აქვს ძალიან ბევრი ძლიერი მეგობარი ."
  
  
  "ვფიქრობდი, რომ ისინი Sicilians", - ვუთხარი მე. "მიუხედავად იმისა, რომ არ არსებობს პირდაპირი კავშირი, ახლა Barzini ან Farrelli მოისმინა იგი."
  
  
  .
  
  
  "ნიკ," Gina განაცხადა, გთხოვოთ სახე ჩემთვის. "თქვენ აპირებს Capri?"
  
  
  ვთხოვე. "რატომ გინდათ იცოდეთ?"
  
  
  "როცა მითხრა, ყველაფერი თქვენი ჩართულობა ქურდობა ღამით, თქვენ შეიძლება არ სცოდნოდა ამის შესახებ, მაგრამ თქვენ მაიძულებდნენ, რათა დაგეხმაროთ თქვენ," განაცხადა მან. "და მე შემიძლია დაგეხმაროთ. თქვენ შესაძლოა, ასევე მერწმუნეთ მთლიანად ახლა, რომ თქვენ სანდო ჩემთვის დიდი ხანია. მე არ ვიცი, ეს ფარელი ბიჭი. თქვენ გახსოვთ, მისი გეუბნებით, რომ მე ego შეყვარებულს. მე ვიცი, რომ მისი ego ყველაფერი, ego, id, ego ჩვევები. მე შეიძლება გამოიყენოთ თქვენ."
  
  
  ვთხოვე. "რამდენი ხანია ... ერთად ფარელი?"
  
  
  მან თავი აარიდა ჩემი მზერა. "რამდენიმე თვის განმავლობაში. მან შეიძინა ჩემთვის ბევრი რამ, მაგრამ ego სისასტიკით იყო გაუსაძლისი ჩემთვის."
  
  
  "როგორ შეიძლება, მე დარწმუნებული ვარ, რომ თქვენ ახლა დამეხმარე მის წინააღმდეგ?" მისი, იგრძნო შემდგომი.
  
  
  იგი ვიწროვდება მისი თვალები. "მე სიძულვილი ფარელი, ნიკ. ვფიცავ შეგიძლიათ მერწმუნეთ.
  
  
  მისი, მიფიქრია და გადავწყვიტე ეს. "ყველა უფლება", - ვუთხარი მე, " მე თქვენ Capri. ჩემი სხვა ინტერპოლის ოფიცერი მოდის ჩვენთან ერთად."
  
  
  "მოუტანს პოლიციელი?"
  
  
  "დიახ." მან შეწყვიტა. "Farrelly გაძარცვეს ვატიკანის, ნიკა?"
  
  
  "აქ არის კარგი შანსი, რომ."
  
  
  "მაგრამ რატომ უნდა თქვენი მთავრობის ზრუნვა?" მას შევხედე Nah thoughtfully. "ძარცვის დროს, რაღაც, რომლებიც ჩემი მთავრობა იყო მოპარული. თქვენ არ უნდა იცოდეთ, Jin აღარ. არ მკითხოთ ერთხელ."
  
  
  
  
  "ყველა უფლება, ნიკ."
  
  
  ტელეფონმა დარეკა. Gina ადგა, წავიდა სხვა end of ოთახი, და აიღო ტელეფონი. მისი შიშველი სხეული ჯერ კიდევ ჩანდა მიმზიდველი. მომენტი მოგვიანებით, იგი აღმოჩნდა გარშემო . "ეს არის თქვენთვის.'
  
  
  ეს უნდა იყოს Hawk. ეს იყო მას.
  
  
  "ვინ ჯოჯოხეთი იყო, რომ მკერავი?" მან ტაშს მასშტაბით მილის ოკეანეში.
  
  
  ჰერები, ის chuckled, მიუხედავად მისი მძიმე ავადმყოფი სახე. "ოჰ, ერთი გოგონა," მე ვთქვი, კეთილსინდისიერად.
  
  
  "დიახ, მიიღოს მკერავი, გოგო!"
  
  
  "ყველა უფლება", - ვუთხარი მე. "და მე, უბრალოდ, ამას შტატში."
  
  
  "რა დოზით?" მისი ხმა გაისმა, არაჟანი.
  
  
  "თქვენ იცით, მე არასდროს არ ვახდევინებთ თქვენ ეს", - ვუთხარი მე. "მე დაქირავებული Gina დროებით საფუძველზე. იგი უერთდება ჩემთვის წყარო, ეს არის მნიშვნელოვანი ინფორმაცია, რომელიც მე განიხილეს თქვენ.
  
  
  "როგორც თქვენ იცით, რას აკეთებთ!" ის გაჩუმდა, რათა იპოვოს მისი სარკასტულ, " მე იმედი მაქვს, რომ თქვენ გქონდათ კარგი ღამით, ნიკ."
  
  
  Ego-ს განზრახვა გასაგებია, მაგრამ ჰერები დარჩა unmoved. "ოჰ, დიახ, სერ. მისი, ვგრძნობ, ბევრად უკეთესი ჩემს შესახებ.'
  
  
  "შეხედეთ, თქვენ ნორმალურია? თქვენ გაისმა ცოტა სცემეს ღამით.
  
  
  "კარგად ვარ", - ვუთხარი მე.
  
  
  "ჩვენ გვაქვს განხილული Judas "ფაილი", განაგრძო მან," და ჩვენ გვაქვს ახალი ამბები თქვენთვის. Farrelly სახელი გამოჩნდა იუდა ის ფაილი რამდენიმე წლის წინ. მან მოიპარა ზოგიერთი სამთავრობო დოკუმენტების ინგლისში. Farrelly არის დიდი ბიჭი. ის არც განგსტერი, ან აქვს მჭიდრო კავშირები მათ."
  
  
  "დიახ. მოსწონს ბიჭი, რომელიც უზრუნველყოფს ცოცხალი ძალის და ტექნიკის რიგი ძარცვის იუდა შეიმუშავეს."
  
  
  "ხმა, რაც ის მოვიდა, ნიკ. მე ვფიქრობ, თქვენ უმჯობესია წასვლა Capri.
  
  
  "მე ფრენა ნეაპოლის შემდეგ."
  
  
  "კარგი. დამტოვე გამოქვეყნდა. ამ შემთხვევაში შეიძლება იყოს უფრო დიდი, ვიდრე ჩვენ ვფიქრობთ ."
  
  
  'ზუსტად.'
  
  
  "ცდილობენ რაღაც ძილის ღამით."
  
  
  მან გამიღიმა მისი. მან იცოდა, რომ Hawk იღიმებოდა, ძალიან, მისი თხელი სახე. "დიახ, რა თქმა უნდა," ვუთხარი მე.
  
  
  -
  
  
  მოგვიანებით, იმავე დილით, მივედი ინტერპოლის ოფისში და მიაწოდა ტონი Benedetto ბოლო დროს განვითარებულ მოვლენებზე. მან მყარი ფაილი Farrelly. იყო მინიშნება, რომ "ბატონი ჯ" თარიღი მოგვიანებით, ვიდრე სასურველი ცული.
  
  
  "იუდას და ფარელი, როგორც ჩანს, არ გახდეს კარგი მეგობარი," ტონი განაცხადა.
  
  
  "რაც შეეხება ფარელი, მე არ ვიცი." "მაგრამ არავინ არის ებრაელი ჯერ. მან მხოლოდ ინარჩუნებს დაუნდობელი საქმიანი კონტაქტები." მე შევხედე საქაღალდეში ფაილი. "იუდა არ არის ზუსტად ადამიანის, ხედავთ, მან დაკარგა ხელები უბედური შემთხვევა, როდესაც ის იყო ახალგაზრდა, და მას აქვს ხელოვნური ხელები, რომ გამოიყურებოდეს სისხლი და ხორცი, მაგრამ ქვეშ 'skin' დამზადებულია მყარი ფოლადის. ამ ხელში სიმბოლურად პირი. მან თითქმის მოკლა ჩემთან ერთად მათ კიდევ ერთხელ.
  
  
  "ჩვენ ვლოცულობთ, რომ მას არ აქვს კიდევ ერთი შანსი," ტონი განაცხადა.
  
  
  "თქვენ მზად ვართ წავიდეთ Capri?"
  
  
  "დიახ . "რა დროს აკეთებს ჩვენი თვითმფრინავი დატოვე?"
  
  
  'ოთხი საათისთვის. ჩვენ უნდა ნეაპოლში საათში, და კუნძულ ადრეულ საღამოს."
  
  
  
  
  ეს იყო ჯერ კიდევ ფონზე, როდესაც ჩვენ აიღო ფუნიკულიორის მატარებელი ქალაქი კაპრი, თოვლი-თეთრი კუნძული გაჟღენთილი ყვავილები. კუნძული იყო იმდენად მცირე, რომ კობალტის-ლურჯი ზღვა შეიძლება იყოს ჩანს, თითქმის ყველგან ქალაქში. ვიწრო, მიხვეულ-მოხვეული cobbled ქუჩები ჰქონდა უამრავი კიბე წამყვანი up და down, რომ სხვა დონეზე. ტურისტებით სავსე პატარა მოედანზე ცენტრში და დაჯდა სასმელი cinzano ჩასვლა. ორი ბლოკები საწყისი მოედანზე იყო Caesar Augustus სასტუმრო, დიდი, ლამაზი შენობა bougainvillea ხე შესასვლელთან.
  
  
  "ხმა არის ყველა," Gina განაცხადა, როგორც ჩვენ წინაშე იდგა იგი. "The suite ფარელი ცხოვრობს, არის მესამე სართული lounge. თქვენ ხედავთ, აივნით აქ. როდესაც ფარელი არსებობს, მან ორი მცველი,, მაგრამ თქვენ შეგიძლიათ მხოლოდ ერთი მათ გარშემო. მეორე ის მალავს, როდესაც უცნობი მოდის ეწვევა . პატარა ოთახი შემდეგი მისაღები ოთახი, არის რკინის სკამი, რომელიც ყოველთვის ჩაკეტილი. არ შეიძლება რაღაც მნიშვნელოვანია ეს." მაშინ მან ჰკითხა: "რა უნდა ქნა, როდესაც ფარელი ჩამოდის?"
  
  
  "შევინარჩუნოთ ჩვენი ხალხის საიდუმლო, ამისთვის რაც შეიძლება დიდხანს," ვუპასუხე მე. "ჩვენ შეგიძლიათ გაიგოთ მიწის ან სახლების კუნძულზე. რა თქმა უნდა, ჰერები, და იმედი მაქვს, Ego არ არსებობს, იმიტომ, რომ ჩვენ არ გვაქვს საკმარისი მტკიცებულება მის წინააღმდეგ უნდა დაეკავებინა. იუდა არის სწორი ადამიანი ჩემთვის. მე იმედი მაქვს, რომ მას აქვს ის, რაც მე ვარ ეძებს." მაშინ: "თქვენ არ შეგიძლიათ წასვლა ფილმი."
  
  
  "რატომ არა, ნიკ? მე ვერ დაველოდებით მისი hallway, სანამ თქვენ ჰკითხავთ."
  
  
  "არა, ეს ძალიან საშიშია. მიდიხარ კაფეში კვადრატული სასმელი."
  
  
  "Okay," Gina თქმით, სამწუხაროა.
  
  
  "თუ არ მესმის, ჩვენგან საათში, გთხოვთ დაჯავშნოთ ოთახი Paradiso სასტუმრო."
  
  
  "მე ყველაფერს ამას. მან shrugged და დადიოდა მიმართ მოედანზე.
  
  
  Tony გაიცინა და შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "კარგი ინფორმატორი, amiko," ის winked at me.
  
  
  "უნდა გენახათ, Nelly Vasari", - ვუთხარი მე.
  
  
  წინაშე სიტუაცია, როგორიცაა ერთი ტონი და მე ვიყავით, ჩვენ უნდა ითამაშოს შეხება . ის, როგორც ჭადრაკის თამაში, რადგან მას შემდეგ, რაც პირველი ორი ან სამი მხრივ მდე, არსებობს ბევრი შესაძლებლობები. ასე რომ, ჩვენ წავედით მდგომარეობაში, ძალიან წინასწარი იდეები. ჩვენ გავიდა, იმ იმედით, არ იქნება პასუხი . მაგრამ კარი გახსნა და ჩვენ ვნახეთ, გოგონა იდგა იქ . Nah ჰქონდა ქერა თმა და ვარდისფერი პომადა მისი მკერდი. მისი ყვავილოვანი-patterned სახლი ქურთუკი, თავისუფლად buttoned წელის პროვოკაციული მოდის, არ მალავს თავის ვნებიანი მოსახვევებში. აშკარა იყო, რომ იგი შიშველი ქვეშ ქურთუკი. მისი ხანგრძლივი, დიდი thighs და საკმაო ძუძუს peeked seductively გარშემო კუთხეში ყველა მძიმე ნაბიჯი მან. და ვიმსჯელებთ hoarse mutterings და უჩვენეს კვალდაკვალ, ეს იყო, ისევე, როგორც ნათელია, რომ Ay არ უნდა სასმელი მის ხელში. "არის ბატონი ფარელი აქ?" Tony სთხოვა.
  
  
  "არა,"განაცხადა მან სკანდინავიური მახვილიანი ინგლისური," ბატონი Farrelly არ არის აქ." იგი ჩემსკენ კედელს, და folds მისი housecoat გაიყო კიდევ უფრო.
  
  
  "ბოდიში," მე ვთქვი, ცდილობს არ უნდა შევხედოთ მისი გამჭვირვალე სხეული, " ჩვენ გრძელი გზა, რომ ნახოთ იგი. შეგვიძლია გაიგო, რომ Hema ერთხელ?"
  
  
  "თქვენ ვერ გაიგო, რომ მე,, უფროსი", - განაცხადა მან, giggling. "ის აქ, როგორც ყოველთვის, მარტო." იგი აყენებს თავის მხრივ კარი jamb, თითქოს ის აპირებს დააკოპიროთ კაბა off მთლიანად. Tony შემომხედა და გაიცინა ცოტა. "ჩვენ მოხარულნი ვართ, რომ მიიღოს თქვენი მოწვევა, signora."
  
  
  მან beckoned ჩვენთვის და გააკრიტიკა კარი მის უკან. ოთახი იყო, გულუხვად მოწყობილი, მაგრამ სისუფთავის ეს აშკარად არ იყო მისი ძლიერი სარჩელი. ცარიელი ბოთლები, სავსე საფერფლეები, და ნახევრად ცარიელი სათვალე იყო ყველგან, და სქელი ხალიჩა იყო strewn ერთად გაზეთები და ილუსტრირებული ჟურნალები.
  
  
  ერთად შემთხვევითი ჟესტი, გოგონა შუამდგომლობით ჩვენთვის დასხდნენ. "გსურთ, რაღაც დალევა?' მან giggled drunkenly. იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი, და მისი ტუჩები მოიგერია იმედგაცრუება . "ცუდი იღბალი," - განაცხადა მან.
  
  
  ქერა stumbled მეტი სკამზე საპირისპირო ორი სკამი, ტონი და მე იჯდა. ხმამაღალი და agonized შვებით, იგი დაეცა უკან ტახტი, და ფხვიერი კვანძი მისი ქამარი მოვიდა რჩება, რის გამოც თითქმის არაფერი ნახოთ ლამაზი სხეული. ეჭვგარეშეა, რომ ჩვენ პირისპირ ფარელი ბედია. "რა გინდათ?'რა არის ეს?' მან სთხოვა. "თქვენ შეგიძლიათ, მითხრათ. ჯოვანი ინარჩუნებს me posted on ყველაფერი." მისი სიტყვები ჯერ კიდევ გაისმა იძულებითი, მაგრამ იგი არ იყო, როგორც მთვრალი, როგორც მე თავდაპირველად ეგონა.
  
  
  როდესაც ტონი განმარტა, რომ ჩვენ გვინდოდა ყიდვა ვილები კუნძულზე, ჰერები, ის აღმოჩნდა და ჩანდა შევიდა პატარა მიმდებარე ოთახი Gina ჰქონდა აღნიშნული. სადაც მე ვიჯექი, მე ვერ ვხედავ, რკინის სკამი ტელეფონი კუთხეში.
  
  
  "ძალიან ცოტაა ვილები იყიდება კაპრი", - განაცხადა ქერა, რომლებიც მხოლოდ გაეცნო, როგორც ჰერტაში " და თუ ვინმე ყიდის რაღაც, ეს ძალიან მაღალი ფასი. ბატონებო, სხვა ძვირადღირებული ჟირინოვსკი რამ? ბოლო სიტყვა იყო მოცემული, მინიშნება..
  
  
  "უფლება dell," ტონი განაცხადა, იღიმება at Hey. ის, განუბაჟებელი მისი ყელის. "ჰერტაში, მე ვხედავ მისი ტელეფონი მეორე ოთახში. შეიძლება ჩემი მეგობარი დარეკეთ ჩვენს სასტუმროში? '
  
  
  Tony მოიღუშა.
  
  
  "რა თქმა უნდა," მან განაცხადა hoarse ხმა. "მე მხრივ, თქვენ წმინდა." იგი ადგა მწვრთნელი და კვართის დაეშვა მისი thighs მომენტში, გამოვლენის, მისი ფერმკრთალი სამკუთხედი.
  
  
  როდესაც იგი შევიდა მეორე ოთახში ჩართოთ წმინდანთა, ტონი დააყენა წარბი. და როდესაც მან გაიარა mimmo nah წავიდეთ მეორე ოთახში, მან ego-ის მხრივ.
  
  
  მისი, დაინახა, რომ ის იყო ფილმებში მისი შიშველი მარჯვენა ძუძუს. მან შეარხია უკან და მეოთხე და გაიცინა. Tony გააძლიერა შევიდა ოთახში და კარი დავხურე. Double მოვიდა ჩემი სკამი და იდგა ჩემს გარდა, აყენებს მისი ხელი ჩემს მხარზე: "თქვენ, ლამაზი კაცი," - განაცხადა მან.
  
  
  მისი, შევხედე nah. "დიდი მადლობა", - ვუთხარი მე. "მეუბნებოდა, Double, აქვს ბატონ ფარელი გააკეთა რაიმე ახალი ბიზნეს მეგობრები ბოლო პერიოდში?" გავიგე მისი, ის მიიღო ახალი პარტნიორი." იგი დაბრუნდა მწვრთნელი სასმელი მის ხელში. "ჯოვანი ყოველთვის აქვს ახალი სახეები," - განაცხადა მან ნელა. "მაგრამ თუ ჩვენ მხოლოდ ლაპარაკი, ჯოვანი?" თქვენ და თქვენი მამა არ მხოლოდ ცოცხალი შუა ბიზნესის, თქვენ?
  
  
  "რა თქმა უნდა, თქვენ ძალიან სტუმართმოყვარე," მსახური შეწყვიტა, იმ იმედით, რომ ტონი იყო დაკავებული ძებნას, რომელიც თავმჯდომარე.
  
  
  "თქვენ იცით, ადამიანი, როგორც მისი. ის ყოველთვის მოსწონს ეს. მე მაქვს ის, რაც მათ სურთ. ნუ მე შოკი თქვენ?
  
  
  "არ ვიცი," - ვუთხარი მე. რა იყო ტონი აკეთებს იქ?
  
  
  "დიდი სამუშაო. მოხარული ვარ, რომ თქვენ არ შოკი. მაშინ თქვენ, ისევე, როგორც მისი. თქვენ იცით, რომ თქვენ უნდა მიიღოს შესაძლებლობა, როდესაც საქმე, ხომ?
  
  
  "დიახ, ეს არის", - ვუთხარი მე, ფიქრი მეორე ოთახში.
  
  
  ჰერტაში ჩაახშო მისი მინის და გაუწოდა lazily მწვრთნელი. იგი შემთხვევით unbuttoned მისი კვართი როგორც ტონი შევიდა.
  
  
  "Benissima !", - განაცხადა მან რბილად.
  
  
  ჰერტაში არ გვიყურებენ. "მე ვიცი, რა გინდათ," მან განაცხადა hoarse ხმა. "და თქვენ შეგიძლიათ ეს გააკეთოთ. თითოეული, თავის მხრივ, ან ორივე ერთსა და იმავე დროს. ეს ყველა უფლება, მე ვერ გეტყვით, ჯოვანი.
  
  
  Tony იდგა მის წინ, ეძებს ქვემოთ მისი შიშველი სხეული. "ნიკ", - განაცხადა მან მეშვეობით სიმშრალე, " შესაძლოა, ჩვენ რამდენიმე წუთი, ნორმალურია?"
  
  
  "ღმერთი, არა, Tony."
  
  
  "მაშინ მიდიან. მე ვხედავ, თქვენ მოგვიანებით."'
  
  
  "ტონი, მან უნდა უკან ნებისმიერ წუთს!"
  
  
  Tony შევხედე მწვრთნელი და აღმოჩნდა ჩემთვის. "ეს არის ადვილი, როცა გოგონას ელოდება თქვენ მოედნებზე." ახლა იგი დაარღვიოს და ცოტა გაბრაზებული. არა ჩემთვის, მაგრამ იმ სიტუაციაში. მან იცოდა, რომ მე მართალი ვიყავი.
  
  
  "ნუ გაგიხარდებათ," მე ვუთხარი, " მაგრამ მომეცი ინფორმაცია შენ ტელეფონი."
  
  
  Ego-ს სახე შეიცვალა. "მე ვწუხვარ, ნიკ. თქვენ უფლება. მან ერთ-ერთ ბოლო ხანგრძლივი შევხედოთ Hertha, შემდეგ აღმოჩნდა, და დადიოდა მიმართ კარი.
  
  
  "ბოდიში, თაფლი," - განაცხადა მან, რომ შიშველი გოგონა. "უბრალოდ არ არის დრო და ადგილი."
  
  
  ჰერტაში შემომხედა, ცოტა გვაწუხებს. "არ გინდა ძილი ჩემთან ერთად?"
  
  
  "თქვენ ყველაზე სასურველი ქალი კუნძულ", - ვუთხარი მე, " მაგრამ ჩემი მეგობარი და მე არ გადაუდებელი საკითხები დასასწრებად."
  
  
  
  
  ტონი იყო ჩუმად მაშინ, როცა ჩვენ ვიყავით ლიფტი. როგორც შევედით ლობი, მე ვუთხარი მას: "შეხედეთ, ეს გზა, amiko. თქვენ შეიძლება მიიღოთ პრობლემა ."
  
  
  Tony იცინოდა. "მე ვფიქრობ, ცივი შხაპი, სასტუმრო ...'
  
  
  ვთხოვე. "რა არის ეს?"
  
  
  "გამოიყურება. რომ კაცი. ეს არის Farrelly.
  
  
  სიმაღლის, მუქი ადამიანი თავის forties შევიდა ლობის ერთად კიდევ ერთი ბიჭი. ეს იყო ყურადღებით შეისწავლა ego, ისე, რომ მან შეიძლება გაირკვეს შემდეგი დრო. შემდეგ მისი, შევხედე სხვა კაცი hobbling ლერწმის, და იგრძნო, ego. ეს იყო Barzini, რომელმაც გასროლა მისი ბარძაყის დროს ძარცვა ვატიკანში . როგორც ორი მამაკაცი მიუახლოვდა უახლოეს counter , მისი ქმარი აღმოჩნდა გაზეთი counter ისე, რომ Barzini ვერ ვხედავ, ჩემი სახე.
  
  
  "მე არ სთხოვა ჯერ?" Farrelly სთხოვა მაგიდა კლერკი.
  
  
  "არა, Signor Farrelli."
  
  
  "შესანიშნავი. საკვების up for სამ. ვთქვათ, ტალიატელე ალა bolgnese.
  
  
  "მე გაუფრთხილდი მას, Signor Farrelli."
  
  
  Farrelli და Barzini წავიდა ლიფტი გარეშე დაენახა, აშშ. Barzini limped ცუდად. რამდენიმე მომენტი, მოგვიანებით, ლიფტი კარი დახურული მათ უკან.
  
  
  "Ego ბალეტის ტუფლები", - ვუთხარი მე.
  
  
  "ამავე Barzini ის?"
  
  
  "დიახ. მას აქვს ბლინების ერთადერთი.
  
  
  
  
  გზაზე ისევ მოედანზე, ტონი გამოყვანილია ნაჭერი ქაღალდი ჯიბიდან. "მე გახსნა ამ სავარძელში თქვენი მოსახერხებელი lock აირჩიოთ და აღმოჩნდა, ორი საინტერესო რამ. ერთი იყო ნოუთბუქი იუდა-ს მისამართი იგი. მე გაშიფრული გამოჩნდება ეს. ეს ადასტურებს, მეორე მტკიცებულება თქვენ ი ვატიკანში."
  
  
  მისი, შევხედე ქაღალდი. ეს იყო scrawled: "უფროსი. Jude, სან მარკო იმპორტის მეშვეობით Sachetti, Pancino, Sicily " .
  
  
  "რა თქმა უნდა", - ვუთხარი მე. "იუდა-ს შტაბ არის Zala სიცილიის, ასე რომ, ის, ალბათ, სადაც მან დაქირავებული ბანდიტები".
  
  
  "ეს იმას ნიშნავს, რომ ჩვენი ინტერესები, ასევე გადავიდა იქ. თუ მოპარული ნივთები, რომლებიც ახლა სიცილიის, ჩემი საქმე გადაწყდება, როდესაც ჩვენ ih.
  
  
  "მართლაც," მე ვთქვი, " მიუხედავად იმისა, რომ ჩემი ამოცანა არ იქნება ადვილი დაასრულებს. არა, თუ იუდა ი დოკუმენტი ვაზა . "
  
  
  "ჩართეთ ქაღალდის მეტი" Amiko Toni გაგრძელდა", და შემდეგ, თქვენ შეგიძლიათ წაიკითხოთ რა მე გადაწერა." ეს დაიწერა ნოუთბუქი. ჯერ ეს არაფერს ნიშნავს თქვენთვის?
  
  
  ის გაჩუმდა ქვეშ ფონზე, სასტუმროს პატარა ვერანდა და შეისწავლა ტონი ხელწერა. წავიკითხე ეს: "ლეონარდო ტვირთის" პლუს თარიღი.
  
  
  "ეს, ალბათ, მინიშნება, რომ მოპარული ნივთები," ტონი განაცხადა , " ლეონარდო და შეიძლება კოლექციონერი პოტენციურ ih."
  
  
  'ალბათ.'
  
  
  რამე შენიშვნა დამაინტერესა ჩემთვის. თუ ეს იყო მხოლოდ დროის საკითხია ტრანსპორტირების მოპარული საქონელი, ეს იყო ჩემი საქმე, რადგან დარწმუნებული ვიყავი, ვაზა კი იმას ნიშნავდა, იუდა ' კერძო კოლექცია. მაგრამ მე მქონდა განცდა, რომ, რატომღაც, იმ პერიოდში ჰქონდა რეალური მნიშვნელობა, - ჩემთვის უფრო მეტია, ვიდრე სხვისთვის !
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  თავი 8
  
  
  
  
  
  
  
  
  48 საათის შემდეგ, ჩვენ ჩავიდა სიცილიაში. კუნძული იყო უნაყოფო და კლდოვან, ერთად თაღლითა, მაგრამ თვალწარმტაცი ხედი. ჩვენ შესწავლილი პირველი სოფელი და აღმოჩნდა, რომ მისი მკვიდრნი იყვნენ შესახებ, როგორც ეს აღწერილია ბუკლეტები. მამაკაცებს არც growled გაუგებარია კითხვებზე პასუხები ან იგნორირებულია us საერთოდ. ქალთა გაქრა, როდესაც მივედით შემთხვევის ადგილზე. საბოლოოდ, ტონი სთხოვა მოხუცი გვითხრათ, სადაც მეშვეობით Sachetti დარბაზში იყო. აღმოჩნდა, რომ გრძელი გზა, კლდოვან და არათანაბარი, რასაც კიდევ ერთი ნაკადი კუნძულზე. ჩვენთვის ცნობილი გახდა, რომ კომპანია,, სან მარკო იმპორტი დახურული იყო საკმაოდ დიდი ხნის წინ, მიუხედავად იმისა, რომ იგი შეიძინა უცხოელი. მისი თქმით, მოხუცი, შენობა იყო პრო წინააღმდეგ cliff ზღვის ხედით.
  
  
  ჩვენ ვიცოდით, რომ სახლი უდავოდ იყოს დაცული, ასე რომ, თუ ჩვენ აიღო ტაქსის იქ, იმ პირობით, ჩვენ იპოვა ტაქსის სოფელში, ჩვენ რომ მაშინვე პრობლემები აქვს. ასე რომ, ჩვენ გადავწყვიტეთ, რომ მიდგომა იუდა სამალავის მეორე მხარეს, ნავით.
  
  
  დილით, ჩამოსვლის შემდეგ, ჩვენ დაქირავებული fishing ნავი და მივიღეთ ის, რომ იმ ადგილას, სადაც black rock towered თითქმის ორასი მეტრის სიმაღლეზე, აშშ. ეხლა მთვრალი ნავი, cliff ჩანდა, თითქმის ვერტიკალური. ჩვენ პატარა თეთრი ნავი ვიწრო სანაპიროზე ძირში cliff.
  
  
  "შესაძლოა, ჩვენ უნდა ჰქონდეს მიღებული, გზა, ჩემი მეორე," ტონი მიხვდა, დახრილი თავის არეში უკან შესწავლა rock ზემოთ აშშ. "მე ვფიქრობ, რომ ეს ძალიან რთული ასვლა."
  
  
  Gina დაჯდა us on dark ქვიშა, მისი ქერა თმა swaying, როგორიცაა mane ქარი. "ნიკ", - განაცხადა მან," მე შემიძლია მხოლოდ ასვლა ქანების barefoot."
  
  
  "თქვენ არ უშლის არაფერი", - ვუთხარი მე. "თქვენ აქ დარჩენა დასაცავად ნავი."
  
  
  "არა," - განაცხადა მან. ის აღმოჩნდა, რომ ტონი. მან გააუქმა მისი shoulders.
  
  
  "არ საპროტესტო აქციები", - ვუთხარი მე. "თქვენ უფრო ღირებულია ჩვენთვის, ვიდრე თუ თქვენ ცდილობდნენ ასვლა, ამ კლდეზე. თუ თქვენ ისმის სროლის ხმა, დაელოდეთ 15 წუთი. თუ nam Odin არ გამოჩნდება ჩვენს გარშემო, დატოვეთ by boat. გასაგებია?"'
  
  
  "დიახ," - განაცხადა მან grimly. 'კვარტალში საათობრივად.'
  
  
  "ნორმალურია", - ვუთხარი მე, და გაიღიმა. "Watch the boat ყურადღებით. უახლოეს მომავალში, ეს შეიძლება იყოს ჩვენი ერთადერთი ვარიანტი. ჩვენ დავბრუნდებით საათში."
  
  
  ჩვენ მარცხენა Gina ნავი და დაიწყო ცოცვა. ჩვენ აცვია მსუბუქი windbreakers და რეზინის გადაჭრა ფეხსაცმელი, რომ ჩვენ გვინდა შეიძინა სოფელში, და ტონი ჰქონდა coil თოკზე slung მისი მხრის. მე მქონდა საფეხურზე კაკვები ჩამოკიდებული ჩემი ქამარი.
  
  
  იყო ვიწრო ქიმზე ბაზაზე cliff. ჩვენ გზა აირჩია, რამაც იქიდან. მისი carapace არის წინ, ეძებს მოლიპულ ლაქები და მიუთითებს ih, რომ ტონი. ეხლა ego-grim გამოხატვის მისი სახე, მე ვერ გეტყვით, რომ ego მუშაობის ინტერპოლის გენერალური განსხვავებული იყო. ფაქტია, რომ Toni იშვიათად მოუწია კომფორტს ცივილიზაციის . მე დავინტერესდი, თუ რამდენად ინტერპოლის იხდის შედარებით ცული.
  
  
  ეს მხოლოდ აიღო რამდენიმე წუთში აღწევს შუა კლდეზე, მაგრამ წინააღმდეგ შემთხვევაში ეს იყო შესამჩნევად ნელა. ბილიკი იყო, პრაქტიკულად წავიდა, და ჩვენ უნდა მოვძებნოთ ხელის და ფეხის მხარდაჭერა crevices. ეს იყო სარისკო ბიზნესი. ახლა ჩვენ იმდენად მაღალია, რომ თუ ჩვენ დაეცა, ეს იყო რთული სათქმელია, რა მოხდებოდა ჩვენთან. და როდესაც ჩვენ ვიყავით დაახლოებით ოცდაათი ფუტი ზედა, ტონი დაეცა on ფხვიერი rock, დაკარგა ბალანსი, და დაიწყო დაეცემა.
  
  
  "გამართავს თქვენს ხელში!"
  
  
  მან გამოუშვა მისი მარჯვენა ხელი და მოგვეწონა მე. მისი ego მოგვეწონა მისი მკლავი, და Alenka ego გუნდი ჩემი მარცხენა ფეხი off მისი მხარდაჭერა. როდესაც ჰერები, მე დაეცა და ცდილობდა, ნაბიჯი, ჩემი ფეხები, ჰერები, მეგონა მივდიოდი მოხვდება. მაგრამ მისი მარჯვენა ხელი, მან მოგვეწონა მკვეთრი როკ ზემოთ მისი ხელმძღვანელი და გაიმართა მჭიდროდ.
  
  
  "რაღაც უნდა გამართავს თქვენი ფეხები," მე growled. ჩემი alenka დაიწყო loosen ქვა. თითქოს მარადისობა, სანამ ტონი იპოვა დასაყრდენი ისევ, და გაუშვებენ ისე მე ვერ დააყენა ჩემი მარცხენა ფეხი უკან და დაეყრდნოთ nah.
  
  
  "კარგი? მე ვკითხე, სუნთქვის მძიმედ.
  
  
  "მას," ის, growled, მისი შეშინებული სახე.
  
  
  Tony აღფრთოვანებული მისი. ის იყო ბევრად უფრო ეშინია საფეხურზე, ვიდრე ის, მისი, მაგრამ მან დაიწყო, ეს ყოველგვარი პროტესტი .
  
  
  "ეს არ არის შორს,", - ვუთხარი მე.
  
  
  მან ყურადღებით შერჩეულ ადგილებში, რათა დაიბრუნოს გადატანა და განაგრძო. Gina გახდა თოჯინა შორს ქვემოთ ვიწრო სანაპიროზე.
  
  
  ჩვენ, ბოლოს და ბოლოს მოვიდა დაახლოებით ორმოცდაათი ფუტი სამიტზე Tony მხოლოდ ქვემოთ me. მისი knuckles იყო თეთრი, და მისი ტუჩები იყო pursed. მან თოკზე მისგან და looped ის მეშვეობით საფეხურზე hook რომ დაიჭირეს მას მისი წელის . ჩატარების მჭიდროდ rock მისი მარჯვენა ხელი, მან ნება hook და loop თოკზე გათიშეთ თავისუფლად მხრიდან და ესროლა მას ყველა ზევით cliff.
  
  
  Hook გაქრა მეტი ზღვარზე cliff. თოკზე იყო ჩამოკიდებული, ჩემს გვერდით. იგი გამოათრიეს მიერ ee. მას შემდეგ, რაც რამდენიმე decimeters, hook დაიჭირეს რაღაც და გაჩერდა. ის გამოყვანილია თოკზე და შევხედე ტონი. "ჩვენ თითქმის არ არსებობს", - ვუთხარი მე.
  
  
  Ego-ის სახე იყო საეჭვო. მან მოგვეწონა შეკრული თოკი და დაიწყო ასვლა. ჩატარების ხელში, მან climbed to top. შუა ნაწილამდე იყვნენ მეშვეობით, hook გაუშვებენ მას, და დაეცა სამ decimeters, მაშინ hook snagged ერთხელ. ის ვერ გრძნობს, ოფლი მისი ტუჩები და მის თვალში.
  
  
  მან ფრთხილად გადაძვრა შემდგომი, და საბოლოოდ peeked out უკნიდან პიკი. მხოლოდ ოცი მეტრის მოშორებით იყო თეთრი-შელესილი San Marco იმპორტი შენობა. ეს იყო დაბალი, ერთი ამბავი შენობა boarded-up ფანჯრები და სარეველა გაიზარდა უკან მაღალი მავთულის ღობე, რომ გარშემორტყმული შენობა .
  
  
  მაშინ მან climbed მეტი ზღვარზე და crawled, სადაც hook იყო გაუძღვება უკან მკვეთრი როკ. Ego გამოყვანილია ეს, მაშინ შევხედე ტონი და თავი დაუქნია. მან climbed up თოკზე. დასჭირდა გარკვეული ძალისხმევა Emu, მაგრამ საბოლოოდ მან ეს გააკეთა და დაჯდა ჩემს გვერდით.
  
  
  "თქვენ არ გიჟური იდეები, amiko," - განაცხადა მან.
  
  
  "მე ვიცი," - განუცხადა მან მისი სიცილი. მივედი ზღვარზე cliff და waved Gina, რათა მისი ვიცით, ჩვენ უსაფრთხოდ მდე. იგი მოიცილეს რევმატიზმის დროს. მისი, შევხედე კლდოვანი რელიეფის. "არ არის ადვილი გზა, ქვემოთ დაახლოებით ნახევარი მილის აქ," ტონი უთხრა. "ჩვენ ვიყენებთ მათ შემდეგ."
  
  
  "E-Conte", - განაცხადა მან . "მე ვეთანხმები."
  
  
  ჩვენ crawled up to კარიბჭე. არანაირი ნიშანი სიცოცხლისა.
  
  
  "მე მიიღოს სწრაფი შევხედოთ," ტონი განაცხადა. ის crawled მიმართ კუთხეში მავთულის ღობე, მისი სახე ოფლიანობა. მან ჩანდა up at შენობის წინ, შემდეგ დაბრუნდა ჩემთან.
  
  
  "არსებობს უსაფრთხოების დაცვის მთავარ შესასვლელთან, ვინც მე ვფიქრობ, რომ არის შეიარაღებული", - განაცხადა მან.
  
  
  'მისი, ისევე, როგორც ვფიქრობდი.'
  
  
  "მინიმუმ ერთი მანქანა არის გაჩერებული, მაგრამ დავინახე, მომსახურების შესასვლელში მხარეს moan. მე მჯერა, რომ ეს მოგვცემს საშუალებას, რომ შეიყვანოთ რეგისტრაციის დაცვის დაენახა ჩვენთან."
  
  
  "ყველა უფლება", - ვუთხარი მე. "მაგრამ მე, უბრალოდ, აღმოაჩინა, სიგნალიზაციით ამ ღობე. ჩვენ უნდა გავაკეთოთ რამე ამის შესახებ."
  
  
  დასჭირდა კიდევ ერთი თხუთმეტი წუთი იმპროვიზაცია შემოვლითი გარშემო სიგნალიზაცია, ასე რომ ჩვენ შეგვიძლია დავჭრათ პატარა ხვრელი ბოლოში ღობე. მაშინ ჩვენ crawled შიგნით და გაემგზავრა გვერდითი კარი რომ ტონი ჰქონდა ნაპოვნი . როდესაც ჩვენ იქ, ჩვენ შევამჩნიეთ, რომ დაცვა ვერ ვხედავ, ჩვენთან მისი პოზიცია კარიბჭესთან. Mimmo შენობა slipped წარსულში მისი, სანამ ego შეიძლება კარგი გამოიყურება. მას ეცვა ღია პერანგი და განხორციელებული AK-47 assault rifle მისი მკლავი. შემდეგი კარიბჭე იყო პატარა უსაფრთხოების დაცვა ის ჯიხური; მიბმული კაბინაში იყო რაღაც ტონი არ მინახავს ადრე: დიდი გერმანული ნაგაზი. საბედნიეროდ, ქარი ქროდა ჩვენი მიმართულებით, ასე რომ ძაღლი არ სუნი ჩვენთვის . მაგრამ მე ვიცოდი, რომ ჩვენ საჭირო იქნება ძალიან მშვიდი, როდესაც გავხსენით სამსახურის შესასვლელი.
  
  
  ჩვენ crept up to რკინის კარით და შევხედე დაბლოკვა. ეს არ იყო რთული გახსნა, ego; სპეციალური lock აირჩიოთ, ეს მხოლოდ აიღო რამდენიმე წუთში. მან ნაზად აიძულა ღია კარი და დავაკვირდი შიგნით.
  
  
  "კარგით," ტონი ჩურჩულით მისი.
  
  
  ჩვენ გაყვანილია ჩვენი იარაღი და წავიდა შიგნით. Tony დახურულ კარს უკან. ჩვენ დერეფანში მიმავალი წინაშე პატარა შენობა. იყო მოსაწყენი humming ხმა შორიდან. ეს ჩანდა, shell ქვემოთ, მაგრამ არ იყო კიბეებზე ჩანდა.
  
  
  მან შუამდგომლობით, ტონი დარჩენა ახლოს, ჩემთვის, როგორც ჩვენ crept up to წინაშე სახლი. ჩვენ აღმოვჩნდით სახის მიღება ფართი ან საოფისედ. იყო კაცი, თეთრი ლაბორატორია ქურთუკი იჯდა მაგიდასთან, რომლებიც მეგონა, რომ იყო გარკვეული სახის ტექნიკოსი. კუთხეში, მცველი იყო კითხულობს იტალიური გაზეთი. არავინ მათ გარშემო ვნახე და მოვისმინე, აშშ.
  
  
  იყო L-ფორმის counter წინაშე მაგიდა, ჰყოფს კაცი, ღია შესასვლელი კარი და საგუშაგო. როდესაც ტონი თავი დაუქნია, რომ მისი, იგი დადიოდა მეშვეობით კარიბჭე counter, და მან რამდენიმე ნაბიჯი გადადგა მცველი.
  
  
  "დასხდნენ", მან მოუწოდა თავის იტალიური.
  
  
  მცველი გადახტა თავის ადგილს, და ego-ის მხრივ წავიდა რევოლვერი მისი ჰიპ, მაგრამ მაშინ მან დაინახა, რომ ჩემი მოციგავის იყო, რომელიც მიზნად ისახავს emu-ს მკერდზე. კაცი თეთრი ლაბორატორია ქურთუკი შევხედე ტონი და მაშინ ჩემთვის, ნელ-ნელა მიღების მდე თავის ადგილს.
  
  
  "სად არის იუდა?" მე ვთხოვე, შენახვა ჩემი იარაღი აღნიშნა და ჩემი თვალით დაფიქსირებული დაცვა.
  
  
  "რა საჭიროა ეს?" დაცვა სთხოვა.
  
  
  "კარგით, მოდით, წავიდეთ," ტონი განაცხადა, ავტომობილის მართვა მისი .38 Beretta შევიდა კაცის უკან. "ნუ ეცდებით ჩვენი მოთმინება."
  
  
  "იუდა არ არის აქ," კაცი განაცხადა. მან უპასუხა, იტალიური, მაგრამ მან, როგორც ჩანს, გერმანელი, ან, შესაძლოა, სკანდინავიური. ახლა აღმოჩნდა, რომ აშშ და შესწავლილი ჩვენი სახეები. ის იყო, თხელი კაცი rimless სათვალე და ცივი ლურჯი თვალები. მან ჩანდა, ისეთი კაცი იუდა იქნებოდა, დაქირავება. მაგრამ თუ იგი ტექნიკოსი, რა იყო ego ფუნქცია აქ?
  
  
  "შეგიძლიათ დაუკავშირდეთ sentry გარეთ?" ვთხოვე.
  
  
  "დიახ," - განაცხადა მან.
  
  
  "არ ვუთხრა!" მცველი გაიქცა კუთხურის.
  
  
  მივედი მასთან, აიღო ego რევოლვერი თავისი ბუდე, და tucked ქვეშ ჩემი ქამარი. შემდეგ აღმოჩნდა, რომ ტექნიკოსი," გითხრათ, რომ sentry გარეთ რომ მოდის აქ, " - ვუთხარი მე.
  
  
  "მას არ შეუძლია დატოვოს თავისი პოსტი!"
  
  
  "არ გაიგო, რომ მათ!" მცველი მოითხოვა.
  
  
  "Shut up, თქვენ იდიოტი!" ტექნიკოსი, - განაცხადა icily.
  
  
  "უბრალოდ ვუთხრა მას, რომ ბატონი იუდა არის ტელეფონი და სურს, რათა em განსაკუთრებული პირადი ინსტრუქციები", - ვუთხარი მე.
  
  
  კაცი ჩანდა ჩემგან ტონი. "ნუ როგორც ის ამბობს," ტონი განაცხადა.
  
  
  ტექნიკოსი გაიხსნა უჯრა სკამის და აღმოჩნდა, გადამცემი. ის დაპრესილი ღილაკს და განაცხადა, რომ " კარლო." აქ მოვიდა. ბატონო იუდა სურს რომ გაიგო, რომ მას ტელეფონით.
  
  
  ჩვენ დაელოდა დუმილი, როგორც sentry დადიოდა კარიბჭე შენობა იმუქრებოდნენ AK-47 მისი მკლავი. როგორც მან მიუახლოვდა კარი, დაცვის კუთხეში ყვიროდნენ, " ფრთხილად! მათ აქვთ იარაღი!
  
  
  The man in The doorway მოხვდა, ტონი და მე, მაშინ დააყენა თავის ავტომატიკა. ის კადრი მისი და მოხვდა emu მკერდზე. როდესაც იგი მოხვდა კარი, მანქანა წავიდა ძალადობრივად. ტყვიები დახიეს შევიდა სართული, counter, და გულმკერდის მცველი, რომელსაც ჰქვია გაფრთხილება. მან გააკრიტიკა შევიდა კედლის და დაეცა off სავარძელი იგი იჯდა. ორივე მკვდარი იყო.
  
  
  მან კარი და ვუყურებ. იქ იყო არავინ ჩანდა. როდესაც აღმოჩნდა, უკან ტექნიკოსი, მისი სახე თეთრი იყო.
  
  
  "ახლა მოდით წავიდეთ", - ვუთხარი მე. "არის იუდა წავიდა, ძალიან?"
  
  
  "მე აქ ვარ მარტო", - განაცხადა მან. მე ვერ გეტყვით მიერ ego მისი ხმა, რომ იგი სიმართლეს.
  
  
  "სად არის ნაძარცვი?" Tony სთხოვა.
  
  
  'რომელიც პირობა?'
  
  
  "ვატიკანის საგანძური. სად არიან ისინი იმალება?
  
  
  "აჰ, თქვენ ეგონა, საგანძური იყო აქ?"
  
  
  ის წავიდა უკან counter და დაპრესილი მოციგავის, რომ ადამიანის მარცხენა ყურის. "სად არიან ისინი?'
  
  
  Ego-ის სახე იყო თეთრი, როგორც ცარცი, და ის სუნთქვა მძიმედ. "მე მსმენია მათ შესახებ საუბარი, მღვიმე," - განაცხადა მან, გადაყლაპავ.
  
  
  "რა მღვიმეში არის ეს?"
  
  
  'გველი მღვიმე. სადღაც აქ.
  
  
  "მე ვიცი, რომ," ტონი განაცხადა.
  
  
  ის იყო მნიშვნელოვანი ქვემოთ რთული მიერ K-man მოციგავის. "რა არის მიწისქვეშა აქ?"
  
  
  სახე სავალალო საშინელებათა გადმოკვეთა მისი სახე. "არაფერი მინდა, რომ!', - განაცხადა მან ხმამაღლა.
  
  
  ტონი და მე უყურებდნენ ერთმანეთს. ვთხოვე. "თუ განძი არის დამალული გამოქვაბულში იქვე, თქვენ რას ფიქრობთ ოთახი ქვემოთ us?"
  
  
  "მე ვფიქრობ, რომ ჩვენ უნდა გავარკვიოთ," ტონი განაცხადა.
  
  
  "ჰალსტუხი მას", - ვუთხარი მე. "ჩვენ მხოლოდ რამდენიმე წუთით ადრე Gina ფოთლები on ნავი."
  
  
  Tony საყვარელი კაცი ego საკუთარი ჰალსტუხი, tying ego თოკზე მიუხედავად იმისა, რომ იგი ელოდება ასვლა. იყო, არა, კიბეებზე, მაგრამ, როდესაც მან გახსნა კარი ცოცხი კარადა, მან დაინახა, ლიფტი.
  
  
  მისი, წამოიძახა. "კარგით, Tony!"
  
  
  შევედით პატარა ლიფტი და გამოიტანა გათიშეს, საინტერესოა, თუ რა გვინდა, იხილეთ ქვემოთ. რამდენიმე მომენტი შემდეგ, ჩვენ წარმოიშვა ჩვენი თვალები ღია.
  
  
  "კარგი ღმერთი!'ტონი განაცხადა.
  
  
  "თქვენ უფლება", - განაცხადა მან, და სტვენით რბილად.
  
  
  შევედით წარმოუდგენელი მიწისქვეშა კომპლექსი. ჩვენ ვერ ვხედავთ, დერეფნების და ოთახები ყველა მიმართულებით, გარდა იმ შემთხვევისა, cliff. როგორც ჩვენ დადიოდა, მე არ მჯერა, ჩემი თვალები. ერთი სექცია შეიცავს სრული ბირთვული "ქარხანა", და მიმდებარე ოთახი შეიცავს ყველა მასთან დაკავშირებული მოწყობილობები და მექანიზმები. იუდას Stahl, როგორც ატომური მეცნიერი! საბოლოოდ, აღმოჩნდა, სახის ლაბორატორიული დიდი მაგიდა და უსაფრთხო. Tony წავიდა სამუშაოდ უსაფრთხო, რომელიც ის იყო ბედნიერი, რომ ვთქვათ, იგი შეიძლება გახსნას, მიუხედავად იმისა, რომ მან შეისწავლა მისი თავმჯდომარე. როდესაც უსაფრთხო გაიხსნა, ჩვენ მოიძებნა რამდენიმე საინტერესო დოკუმენტები. ერთვის ih თავმჯდომარე.
  
  
  "წარსული მოუგვარებელი ხელოვნების thefts," ტონი განაცხადა. "იუდას და Farrelly უნდა მუშაობდნენ ერთად ყველა დრო."
  
  
  მან აიღო ნაჭერი ქაღალდი მთელს უსაფრთხო და შევხედე მას. "ჩემი ღმერთი", - ვუთხარი მე. "იუდა აქვს დაცული საიდუმლოების ნატოს ქვეყნებში წლების განმავლობაში . და ბოლოს, მას ჰქონდა საკმარისი ih, რომ ავაშენოთ საკუთარი ატომური ბომბი."
  
  
  "ეს, ალბათ, ამიტომ მან დაიწყო ამ ძარცვაში," ტონი განაცხადა. "დააფინანსოს ეს პროექტი."
  
  
  მან აიღო კიდევ ერთი ქაღალდი და დაიწყო იგი დიდი ხნის განმავლობაში. "კარგად, კარგად," მე ვთქვი, chuckling sourly. ეს იყო მოპარული დოკუმენტი, რომელიც დააყენა მისი ეტრუსკული ვაზა.
  
  
  "ის იყო, რომ რა უნდოდა, ნიკა?"
  
  
  "დიახ.'მისი neatly დაკეცილი ქაღალდი და ამით წუთი.
  
  
  "მაშინ თქვენი რაიონი რუსეთი არის სრული," ტონი განაცხადა, " და მე ვიქნები მზად, როდესაც მე შეაგროვოს ხელოვნების საგანძური ამ მღვიმეში."
  
  
  მან გადასცა Emu ზოგიერთი მელნის ნახატი. "არა, ჩემი რაიონი, რუსეთში არ არის დასრულებული. გვეგონა, რომ იუდა იქნებოდა გაყიდვა ამ დოკუმენტით რუსები, მაგრამ, როგორც ჩანს, მას შეუძლია გამოიყენოს ეს თავად. ეს არის დეტალური განვითარების ნახაზი დოკუმენტი, რომელიც ჩაუყარა ეს წუთი. და სხვა ნაშრომები არსებობს შენიშვნები დიზაინი მოწყობილობები."
  
  
  "თქვენ მეუბნებოდა, Amiko, რომ დოკუმენტი, რომ იუდა unknowingly მოიპარეს შეიცავს გეგმის ნაწილი ატომური ბომბი?"
  
  
  "კი," ვუთხარი მე. ცხადი იყო, რომ იუდამ დაინახა, რომ დეტონატორი გახდის ego არსენალი უფრო ეფექტური, და ასე ego სასტუმრო გამოყენება. ეს ასევე მითითებულია, რომ იუდას ბომბი იყო პატარა-შესაძლოა ექოსკოპი. ეს მოხდა ჩემთან, რომ თუნდაც ექოსკოპი ბომბი შეიძლება მთლიანად გაანადგუროს დიდი ქალაქში.
  
  
  "როგორ ფიქრობთ, ის უნდა გამოიყენოთ ის?" Tony სთხოვა.
  
  
  "მე ვიცი, რომ მისი დარწმუნებული ვარ."
  
  
  "მაშინ სად არის ბომბი?"
  
  
  მან შეხედა მას thoughtfully. "ვფიქრობ, ბომბი მზად არის," - ვუთხარი მე. "იუდას ჰქონდა დრო, რათა მოწყობილობა და ამით ego მისი ბომბი. დავუშვათ, რომ ყველაფერი მზად არის და ბომბები, წავიდეთ სადმე?
  
  
  "აჰ," ტონი ჩაილაპარაკა.
  
  
  მან აიღო ერთი ნაჭერი ქაღალდი და შეამოწმა იგი. "შეხედეთ ამ, ნიკ."
  
  
  რაღაც იყო scrawled ფანქარი ქაღალდზე. ეს იყო იტალიელი, და ეს წაიკითხეთ: "ძალა ერთ megaton სპექტრი ორმოცდახუთი კილომეტრში, ადგილზე დონეზე."
  
  
  "ჩემი ღმერთი", - ვუთხარი მე.
  
  
  "მაგრამ რას უზამს ასეთი იარაღი?" Tony სთხოვა.
  
  
  "მე არ ვიცი", - ვუთხარი მე. "მაგრამ, რაც უნდოდა, ნახაზი გარშემო ვაზა დამზადებულია ego გეგმა უფრო რეალური . და მისი, ვგრძნობ, პასუხისმგებელი იგი."
  
  
  "სისულელეა," ტონი განაცხადა. "არავინ შეიძლება ითვალისწინებდეს ასეთი წარმოუდგენელი მიზეზ-შედეგობრივი შემთხვევაში."
  
  
  ის აიყვანეს დაბეჭდილი ბროშურა, რომელიც ახლახანს დაეცა out from ქვეშ თავმჯდომარე. "ეს არის საინტერესო."
  
  
  "რა ხდება, ნიკა?"
  
  
  "გემი მოძრაობის გრაფიკი იტალიური ხაზები". მე შევხედე სია, საკრუიზო გემები საფარი, ბროშურა და დაინახა, სახელი, რომ განათებული ჩემი უფროსი. "ხმა ლეონარდო".
  
  
  ტონი თვალები ვიწროვდება. "ლეონარდო. დაველოდოთ, ჩვენ... "
  
  
  "შესაბამისად ფარელი," მისი emu უარყო მედია იუწყება. "თქვენ გაშიფრული გამოჩნდება ეს. On nen იყო დაწერილი: "დატვირთვა ლეონარდო მოჰყვა თარიღი. ეს იყო გუშინ.
  
  
  "ლეონარდო ნაკეთობების," ტონი განაცხადა ნელა. "ჩე დიავოლო, ჩემი მეგობარი. ნუ ფიქრობთ, რომ ეს შენიშვნა ეხება ... "
  
  
  "როგორც ჩანს, სავარაუდოდ, ჩემთვის." ის გახსნილი ფოლდერი და ნაპოვნი სია, გამგზავრების თარიღები სხვადასხვა ხომალდები. შემდეგ ლეონარდო თარიღი შემოხაზული იყო წითელი. როდესაც მისი დაინახა, თუ რა ნომერი იყო, მისი დაწყევლილი მისი სუნთქვა.
  
  
  Tony ჩანდა ჩემი მხრის, მაშინ უკან ჩემთვის. "აბსოლუტურად ფანტასტიკური", - ვუთხარი მე. ლეონარდო აფრების ისევ ოთხი დღის განმავლობაში . ეს, ალბათ, აქვს ატომური ბომბი ბორტზე. და მაშინ ის უნდა წავიდეს ნიუ იორკში."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  თავი 9
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  მოგვიანებით, Gina და მე, დაბრუნდა რომში. Tony Benedetto დარჩა სიცილიის დაველოდოთ მის ინტერპოლის კოლეგები და შეაგროვოს ვატიკანის საგანძური გარშემო იუდა მღვიმე. მან უკვე გადასცა ტექნიკოსი მეტი სიცილიური პოლიციის და სთხოვა, ინტერპოლის ხმები დაიხმარე დახმარებით Rhyma და Capri დაკავებას ჯოვანი Farrelli და იუდა როგორც კი გამოჩნდება .
  
  
  გარშემო Gina-ს ოთახში, ჩვენ მოუწოდა აეროპორტში, და გააფრთხილა ადგილების თვითმფრინავი ნეაპოლის დილით. ლეონარდო იყო ნეაპოლი და იქიდან იგი აფრების New York.
  
  
  არა, როდესაც იგი დაუკავშირდა Hawk. ის მოხარულია, რომ მესმის, რომ მე მქონდა დოკუმენტი უკან, და დარჩა კარგი განწყობა, სანამ მე ვუთხარი, em, რომ იუდა იყო თითქმის, რა თქმა უნდა, უკვე გააქტიურებული დეტონატორი.
  
  
  'რა?'
  
  
  "მე ვფიქრობ, რომ ის იქნება, რომ ეს ატომური ბომბი ბორტზე ლეონარდო,"მე ვუთხარი," და გემი გაემგზავრება ნიუ-იორკში."
  
  
  "კარგი ღმერთი," Hawk-ჩაილაპარაკა. "თქვენ ფიქრობთ, ის აპირებს გამოიყენოს ეს ბომბი აქ ?"
  
  
  "მე ვერ წარმომიდგენია, არაფერი", - ვუთხარი მე.
  
  
  იყო ხანგრძლივი დუმილი, გატეხილი მხოლოდ Hawke-ს მძიმე სუნთქვა მეორე მხარეს. მან აიღო ღრმა სუნთქვა და განაგრძო, არ აპირებს, რათა სიტუაცია გამოიყურება rosy თუ მან იცოდა, რომ ეს იყო სრულიად განსხვავებული.
  
  
  "როგორც თქვენ იცით, ბომბი მას შექმნილი აქვს სპექტრი თხუთმეტი მილი. რომ არაფერი ვთქვათ საშუალო და უმაღლესი shock waves. მისი თქმით, ნახაზის მივხვდი, Emu მოახერხა ბომბის მცირე საკმარისი უნდა იყოს შენახული სადგური უსაფრთხო რამდენიმე დღის განმავლობაში . მაგრამ ზომა არაფერი აქვს დესტრუქციული ძალა ... '
  
  
  "დიახ, მე მესმის, რომ, კარტერი. წავიდეთ წინ, " Hawk განაცხადა, აშკარად აღიზიანებთ ფაქტები მისი emu იტყობინება.
  
  
  "ყველა Judas უნდა გაეკეთებინათ იყო იმისათვის, რომ ბომბი overboard. ეს შეიძლება მაშინ ტყუილი ბოლოში ნიუ-იორკის პორტში დღის განმავლობაში, მაშინაც კი, კვირის განმავლობაში. იქნებ თვის. ახლა, რომ მას აქვს დეტონატორი, ყველა emu უნდა გავაკეთოთ, არის ის, წყვილი ego ერთად გრძელვადიანი დეტონატორი. ის შეიძლება იყოს სფეროში მოგზაურობა ფილადელფიაში და emu უბრალოდ, საჭიროა, რომ ბიძგი ღილაკს. და მაშინ... მშვიდობით, New York ."
  
  
  "მაგრამ, რატომ? Hawk სთხოვა. "არ აქვს მნიშვნელობა, თუ ის წვეთები ბომბი off გემი, კარტერი. მე მინდა, რომ ვიცი, რატომ ის შეპყრობილი ასეთი გიჟური გეგმა."
  
  
  "იმიტომ, რომ იუდა არის ღალატი, სერ. თქვენ იცით, რომ ისევე, როგორც მე. მას სძულს ჩვენთვის და ჩვენი ქვეყანა, განსაკუთრებით მაშინ, როდესაც ჩვენ ბოლო შეხვდა Niagara. შესაძლოა, ეს იყო ego კონცეფცია, რომელიც გადავიდა-ვინ იცის.
  
  
  "Revenge? Hawk წამოიძახა, და ახლა იგი თითქმის გაბრაზებული ჩემთვის აყენებს ego თვალწინ ჩემი იდეა იუდა ს ერთი გმირი. "Kill ათი მილიონი ადამიანი, კარტერი? ღმერთო ჩემო, ადამიანი, ჩვენ უნდა შეწყვიტოს მას სანამ ეს რამ ნამდვილად გამოდის მხრივ. თქვენ მოხვდით, რათა იპოვოს, რომ ბომბი, კარტერი. და, რა თქმა უნდა, იუდა."
  
  
  "მე დადებს თქვენ, რომ:" მე ვთქვი სწრაფად. "მაგრამ, თუ ის რაიმე ნუგეში, მე დადებს თქვენ ფული, რომ იუდა არ აკეთებს ჩვენი საიდუმლო დეტონატორი არავის." მაინც არ არის . მას შემდეგ, რაც გულდასმით კითხულობს დოკუმენტები, რომ ის ნაპოვნი ლაბორატორია, ეჭვი მაქვს, რომ მან გაიარა გეგმავს მისი თანამშრომლები რამდენიმე ფრაგმენტები. ასე რომ, არავინ იცის, მთელი მოწყობილობა; ყველამ იცის მხოლოდ ნაწილი. მე იმედი მაქვს, რომ ჩვენ არ უნდა ფიქრი, რომ აღარ როდესაც ჩვენ ხელში იუდა."
  
  
  "თუ ნიუ-იორკში არ აფეთქება პირველი, თქვენ ნიშნავს."
  
  
  "ამ dell თავად, სერ", - ვუთხარი მე.
  
  
  "კარგით, ნიკ. ნება მომეცით ვიცი ზუსტად, როდესაც ლეონარდო ჩამოვა ნიუ-იორკში ისე, რომ აგენტები შეიძლება იყოს ადგილზე. თქვენ შეგიძლიათ იპოვოთ ბომბი, სანამ გემი ჩამოდის აქ . თუ არა, მე უნდა გავაფრთხილო, უამრავი ადამიანი."
  
  
  "მე ვიცი, რომ.'
  
  
  
  
  
  როცა დასრულდა მოუწოდებს, Gina და მივედი ოფისში, იტალია. მე მითხრეს, რომ ფრენის განრიგი ჰქონდა ცოტა ხნის წინ შეცვალა და რომ მე უნდა წავიდეს კაპიტანი პორტში ნეაპოლის ან წარმომადგენელი იტალიური ხაზი .
  
  
  ლანჩის ერთი Gina-ს საყვარელი რესტორნები, ჩვენ დაბრუნდა, რათა მისი ოთახი. მე ვერ არაფერს, სანამ დილით, როდესაც თვითმფრინავი მარცხენა ნეაპოლის. ჰერები ასევე დაცულია ადგილს Gina, მაგრამ არ ამბობს, hey ჯერ.
  
  
  მას შემდეგ, რაც მე მოსაკლავად, მისი სასმელი, Gina, რომელიც ასევე ტარება გამჭვირვალე სამზარეულო, მოვიდა და დაჯდა ჩემს გვერდით პატარა ტახტი და snuggled ჩემი მკლავი.
  
  
  "ეს იქნება ჩვენი ბოლო ღამე ერთად, ნიკა?"
  
  
  მე ვუყურებ იმ მუქი თვალები და მიხვდა, რამდენად Gina Romano გააკეთა ჩემთვის. მე მენატრება ძალიან ბევრი, თუ ჩვენ უნდა დაეშალათ. ეს იყო მარცხი ჩემი მუშაობა. თქვენ არ შეგიძლიათ შეღწევას ემოციურადაც. ეს უბრალოდ გტკივა. ასე რომ უკეთესი იქნება, თუ ეს იყო ჩვენი ბოლო ღამე. მაგრამ მე მაინც საჭიროა Gina.
  
  
  "სიმართლე გითხრათ," მე ვთქვი, " ეს არ იქნება ჩვენი ბოლო ღამე. ანუ, თუ თქვენ გსურთ მუშაობა ცული ხნით აღარ."
  
  
  "ოჰ, დიახ, მე ასე ვფიქრობ," Gina განაცხადა. მან მაკოცა და ჩემი სისხლის წნევა მკვეთრად გაიზარდა.
  
  
  "დაველოდოთ თქვენ ხედავთ, რომ ეს არის სამუშაო, სანამ ძალიან გაიტაცა," მან უთხრა ღიმილით.
  
  
  "შემიძლია მისი დარჩენა თქვენ?"
  
  
  "დიახ.'
  
  
  "მაშინ ყველაფერი კარგად იქნება."
  
  
  მას შევხედე მისი თავი, რომელიც იყო მუქი ქვეშ მტკნარი nightgown. ეს არ იყო ადვილი ფოკუსირება იუდა."
  
  
  "Gina,"მე ვუთხარი:" თქვენ არ უნდა იცოდეს, ზოგი რამ ferret უკვე იმალებოდა მისი აქამდე."
  
  
  მან ჩანდა სერიოზული, ელოდება ჩემს ახსნა.
  
  
  "ჩვენ შეამოწმა ლეონარდო ფრენის განრიგი, რადგან ჩვენ გვჯერა, რომ არსებობს ატომური ბომბი ბორტზე."
  
  
  "ნიკ, რას ნიშნავს პატარა ატომური ბომბი?"
  
  
  "გარკვეული ტიპი, კი." _
  
  
  "მაგრამ რას აკეთებს, ეს უნდა გავაკეთოთ ვატიკანის ძარცვა და ჯოვანი Farrelli?"
  
  
  "ჩვენ გვჯერა, რომ Farrelly და გარკვეული იუდა, ან, შესაძლოა, იუდა მარტო, მოუტანა ბომბი გემზე მიმავალი ნიუ-იორკში. მათ მიერ შექმნილი ბომბის გამოყენებით დოკუმენტი, მოპარული ჩემთვის."
  
  
  "ნიკ, რომ ხმები წარმოუდგენელი."
  
  
  "მაგრამ ეს არის. მან უნდა იპოვოს ამ ბომბი, სანამ იუდა ააფეთქებს იგი. თუ იუდა არის ბორტზე, ის ალბათ იქნება გადაცმული. ის მაგისტრი შენიღბვას, ასე რომ მე ვერ ითვლიან მას უნდა აღმოაჩინა. მე უნდა დაიწყოს ეძებს ბომბი დაუყოვნებლივ."
  
  
  "და თქვენ უნდა დავეხმაროთ, რომ?"
  
  
  "მე არ ვგრძნობ კომფორტულად, თქვენ გეკითხებით, Gina. მაგრამ ტონი Benedetto არის დაკავებული ეძებს Farrelli, და მე არ ვარ დარწმუნებული, თუ ინტერპოლის იქნება ნუ რა ვთქვა, როდესაც ჩვენ კიდევ გემი. თქვენ მხოლოდ უნდა დაიცვას ჩემი ბრძანებებს, და თქვენ შეძლებთ გადის დღე, რომ კვლავ დახურული იქნება ჩემთვის."
  
  
  მომენტში, მან ჩანდა mimmo at me. "ხმები, რომ სახიფათო", - განაცხადა მან რბილად.
  
  
  "დიახ, ეს შეიძლება იყოს სიცოცხლისათვის საშიში."
  
  
  "მაგრამ თქვენ გჯერათ, რომ ჯოვანი დაგეგმილი ამ საშინელი რამ?"
  
  
  "მე მჯერა, რომ მას ჰქონდა რაღაც უნდა გააკეთოს ეს."
  
  
  მან აიღო ღრმა სუნთქვა. "მე სიძულვილი ჯოვანი Farrelli", - განაცხადა მან ნელა. "თუ მე შემიძლია არაფრის შეჩერება ego, მე ვიქნები ძალიან ბედნიერი . მაგრამ "- ის ათვისება - " არსებობს რაღაც. ჩემი დისშვილის ანა ცხოვრობს ნიუ-იორკში. ის არის ჩემი ბოლო დარჩენილი ნათესავი, და მე მიყვარს მისი ძალიან ბევრი. იქნებოდა მისი ცხოვრება, ასევე იქნება საფრთხე, რადგან ეს ბომბი?
  
  
  "სავარაუდოდ," მე აღიარა.
  
  
  "მერე მოვა თქვენთან ერთად, ნიკ."
  
  
  "ყველა უფლება", - ვუთხარი მე. "მაშინ თქვენ ჯერ კიდევ გაქვთ გადახდილი." მან ჩაახშო მისი მინის და ჩავეხუტე მისი. მისი პირი იყო, ცხელი და მოუთმენელი. მისი nipples იყო იმისთვის, მისი მოახლე.
  
  
  "მოხარული ვარ, რომ თქვენ უნდა მე, ნიკა," მან ჩურჩულით.
  
  
  "მე დადებს, რომ თქვენ", - ვუთხარი მე.
  
  
  "და რომ თქვენ მერწმუნეთ."
  
  
  მე შეიძლება არ უთხრა, რომ მე არ ვენდობი არავის, მაგრამ რომ არ არსებობს წერტილი გულდასაწყვეტია მისი ან disparaging მის შესახებ, რაც იგი აპირებს, ცული. მან აიძულა მის ქვემოთ ტახტი, და ჩვენ snuggled ერთად, და მაშინ, როცა ჩვენ არ აინტერესებს იუდა, ან ჯოვანი Farrelli, ან ლეონარდო ერთად სასიკვდილო იარაღი ბორტზე. იყო მხოლოდ თბილი კანის, სენსუალური სუნი, ხმები და ესმება, Gins და ხმა hell ის მინდა შეიქმნა ჩემში.
  
  
  დილით, ეს იყო მოკლე ფრენა ნეაპოლის. ჩვენ დაეშვა მხოლოდ მას შემდეგ, რვა საათზე, აიღო ტაქსის აეროპორტში, და იყო მანევრის ღია ნეაპოლის harbor ფართი, სადაც ჩავედით, და ყველა დიდი ფუფუნება სამგზავრო გემი დაიძრა. ჩვენ იქ ცხრა საათზე და გადმოვიდა წინ კარიბჭე master-ის ოფისი. რამდენიმე წუთის შემდეგ, ჩვენ ისხდნენ ego სამაგისტრო ოფისში, ვსაუბრობთ ლეონარდო.
  
  
  "გსურთ ვისრიალოთ ლეონარდო , signor?" ახალგაზრდა კაცი სთხოვა.
  
  
  "დიახ.'
  
  
  "ასევე, ის არ არის აქ."
  
  
  "როგორ?'
  
  
  "დარწმუნებული ვარ, ego არ harbor, Signor კარტერი," - განაცხადა მან. "მაგრამ თუ თქვენ დაველოდოთ წუთში, მე თქვენ შეამოწმეთ იგი out." Gina შემომხედა, როგორც მან დატოვა ოფისი. "ეს ცუდი იღბალი, არ არის ეს?" მან სთხოვა.
  
  
  'ალბათ.'
  
  
  როდესაც ახალგაზრდა იტალიელი შევიდა, მან უზარმაზარი წიგნი მისი მკლავი, რომელიც, ალბათ, იწონიდა მინიმუმ ათი კილო. იგი დაეცა მისი ego მძიმედ თავმჯდომარე.
  
  
  "ნდობის, ბატონი კარტერი," - განაცხადა მან. "ლეონარდო აღმოჩნდა, ორი დღის წინ, შესაბამისად, ახალი გრაფიკი იტალიური ხაზი."
  
  
  "ჩემი ღმერთი", - ვუთხარი მწარედ.
  
  
  "თქვენ შეგიძლიათ გაიგოთ, აქ იტალიაში ონლაინ ოფისი, როცა გემი, სავარაუდოდ, ჩამოდის ნიუ-იორკში."
  
  
  ვთხოვე. "რამდენად შორს გააკეთა გემი წასვლა?"
  
  
  მას ვუყურებ. "თუ მე სწორად მახსოვს, ეს ის სწრაფი გემი.
  
  
  ეს უნდა იყოს შუა ნაწილამდე იყვნენ იქ ახლა. ის ნელა გააქნია. ბომბი იყო ნამდვილად ბორტზე. და, ნაკლებად, ვიდრე სამი დღის განმავლობაში, გემი ჩამოვა ნიუ-იორკში. იგი შეეცადა, მახსოვს, სადაც უახლოეს აშშ-ს სამხედრო ბრძანება იყო დარბაზში. მე საჭირო, რომ ჩემი ტელეფონი სწრაფად.
  
  
  მისი ადგა. "დიდი მადლობა", - განაცხადა მან ახალგაზრდა მათემატიკის ბიჭი.
  
  
  
  
  თუ თქვენ სასწრაფოდ გჭირდებათ დახმარება, სამხედრო, თქვენ უნდა გაიგო, მარჯვნივ პირი. მივხვდი, რომ ეს კაცი ზოგადად მაკფარლეინი-ს სახე. მან ზარი არის EMU უახლოეს აშშ საჰაერო ძალების ბაზა. მიუხედავად იმისა, რომ ჩვენ ვსაუბრობთ, მან შეამოწმა ჩემი ID ბარათი მეორე ხაზი.
  
  
  "მე ვწუხვარ, რომ გკითხოთ, ზოგადად," მე ვუთხარი, " მაგრამ მე უნდა თვითმფრინავი, რომელიც შეიძლება დაეწიოს ლეონარდო.
  
  
  "ასე რომ, ეს თვითმფრინავი უნდა იყოს აქ მალე," ზოგადი განაცხადა. "მე ვიცი, რომ. გაქვთ რამე?"
  
  
  იყო ხანმოკლე დუმილის. "არსებობს supercargo, რომ ისინი ემზადებიან ფრენა ვაშინგტონი. ჩვენ დააყენებს მოგზაურობა წინ და ცოტა შემოვლითი თქვენთვის. როგორ ფიქრობთ, ეს ნორმალურია?
  
  
  "ხმები, რომ დიდი, ზოგადი."
  
  
  "თვითმფრინავი იქნება ნეაპოლის აეროპორტში თერთმეტი საათისთვის. მე ვიქნები ბორტზე იდენტიფიცირება თქვენ."
  
  
  "ძალიან კარგად, ზოგადად," - ვუთხარი მე. "ჩვენ გვჭირდება ორი parachutes და ცხოვრების ოდენობით."
  
  
  მან სთხოვა. "ორი parachutes?"
  
  
  "მე ახალგაზრდა ქალი ჩემთან ერთად, ზოგადად. იგი მუშაობს ცული.
  
  
  "ყველა უფლება, ჩვენ უნდა იზრუნოს, რომ ბატონი კარტერი.
  
  
  "ძალიან დიდი მადლობა, ზოგადი."
  
  
  უკანა გზაზე აეროპორტში, მას სთხოვეს Gina, თუ მან ოდესმე skydived ყველა მეტი თვითმფრინავი. მან შემომხედა თითქოს მისი გონება წავიდა mad.
  
  
  ვთხოვე. "თქვენ ფიქრობთ, თქვენ შეგიძლიათ ეს გააკეთოთ?"
  
  
  მან ამოიოხრა. მე გაერკვნენ ის შემდეგ.
  
  
  ჩვენ გადადით შევიდა ზღვაში, ასე რომ, ჩვენ მიწის ნაკვეთი ცოტა რბილი, ვიდრე მიწის, " - ვუთხარი მე. "რა თქმა უნდა, თქვენ უნდა გასათავისუფლებლად თავს საწყისი პარაშუტის როგორც კი მოხვდება წყალი, წინააღმდეგ შემთხვევაში პრობლემები შეექმნება. როგორც კი თავი დაეღწია parachutes, ჩვენ გვექნება ცხოვრების ოდენობით."
  
  
  მე ვფიქრობ მე შემიძლია ამის გაკეთება, " - განაცხადა მან, მაგრამ ის ჩანდა ნერვული. ცოტა ხნის შემდეგ ჩამოვიდა აეროპორტში, დიდი სატრანსპორტო თვითმფრინავი დაეშვა მწვანე ფონზე . ზოგადი და adjutant შეხვდა Gina და ჩემთვის სადგურის შენობა. ზოგადი იყო მაღალი კაცი, ერთხელ პილოტი . მან შევხედე ჩემს ID ბარათი ყურადღებით. მაშინ მან მომცა დიდი ღიმილი.
  
  
  "საჰაერო ძალების გადაგიყვანთ შემთხვევის, ბატონი კარტერი. რამდენად აქტუალურია ეს მოგზაურობა dell თავად?
  
  
  "მე მხოლოდ შემიძლია გითხრათ, რომ არ არის საშიში კაცი ბორტზე ლეონარდო, გენერალური, და ჩვენ უნდა 'ძებნა' მას.
  
  
  ზოგადი მაკფარლეინი pursed თავის ტუჩებს; ის მინდოდა ვთხოვო მეტი, მაგრამ მან იცოდა, რომ მე ვერ უპასუხოს მას. და ბოლოს, ის ჩატარდა, თავის მხრივ, და განაცხადა,, " მე გისურვებთ წარმატებებს."
  
  
  "დიდი მადლობა, ზოგადად," - ვუთხარი მე. "ჩვენ გვინდა უკეთესი დატოვოს არის."
  
  
  ზოგადად არ დაბრუნდება სატვირთო თვითმფრინავი. მან განაცხადა, რომ მას რაღაც უნდა გავაკეთოთ, ნეაპოლში და რომ მას შემდეგ, რომ იგი დაბრუნდება მისი ბაზა. ჩვენ დავემშვიდობე მას სატვირთო ტერმინალის სადგურის შენობა და წავიდა თვითმფრინავი, რომელსაც თან ახლავს შესანიშნავი adjutant. ძრავები უკვე გაშვებული და ჩვენ boarded ძლიერი ქარი. ცოტა ხნის შემდეგ ჩვენ გააცნო ნახევარი ათეული ფორმიანი ჯარისკაცები და ოფიცრები, ჩვენ აფრინდა.
  
  
  იტალიაში ხაზი, რომელიც მოგვცა დეტალური გეგმა ლეონარდო მოგზაურობა და გვითხრეს, მაგალითად, სადაც ჩვენ ego. ჩვენ ასევე დავუკავშირდით კაპიტანი, კაპიტანი Bertholdi, და მან იცოდა, რომ მე უნდა დავრწმუნდეთ, რომ ორი parachutists არ იყო დაკარგული ზღვაზე. ბოლო ნახევარი საათით ადრე შორის კონტაქტი თვითმფრინავი და გემი, რადიო ურთიერთობა შენარჩუნებული იქნება .
  
  
  პილოტი გათვლილი, რამდენი ხანი დასჭირდება, რათა overtake ლეონარდო და გათვლილი ოთხი ხუთი საათი. ეს კარგია ჩემთვის ძალიან კარგად , იმიტომ, რომ დრო ხდება მნიშვნელოვანი ფაქტორია . ჩვენ შეჭამა ცივი საკვები, როგორც მანქანა გადაუფრინა სამხრეთ საფრანგეთში. როდესაც ჩვენ შეუერთდა, მატერიკზე ევროპაში იყო დარჩენილი.
  
  
  ჩვენ მივიღეთ parachutes, და უკიდურესად პაციენტის ამერიკელი სერჟანტი აჩვენა, Gina, როგორ მუშაობდა და რა უნდა გააკეთოს, როდესაც დრო მოვიდა. მე ვუყურე და უსმენდა მას.
  
  
  "და ყველაფერი უნდა გავაკეთოთ, არის ის გაიგეთ ბეჭედი? Gina სთხოვა.
  
  
  "აბსოლუტურად ფანტასტიკური, ma' am," სერჟანტი განაცხადა. "მაგრამ პირველი თქვენ უნდა მიიღოს off თვითმფრინავი მთლიანად, გახსოვდეთ, რომ."
  
  
  "დიახ. ეს უნდა იყოს დათვლილი ნელა ათი", - განაცხადა მან.
  
  
  "მე ვფიქრობ, რომ ეს უნდა იყოს ყველა უფლება, Sarge", - ვუთხარი მე.
  
  
  "დიახ," Gina უპასუხა hesitantly. მან ჩანდა მცირე და სუსტი, მე იქ მდგომი მწვანე ფრენის სარჩელი, რომელიც hey ლი. მან აიძულა მისი თმის out მისი სახე. "მე შემიძლია ამის გაკეთება."
  
  
  "უბრალოდ არ გაუშვებენ, რომ ბეჭედი," სერჟანტი განაცხადა. "თქვენ შეიძლება დაეცემა შორს, სანამ დაჭერა ego ერთხელ."
  
  
  "Don' t let go of the ring," Genie დაადასტურა.
  
  
  ამასობაში, პილოტი დავუკავშირდით ლეონარდო და ინფორმირებული კაპიტანი შესახებ ჩვენი გადასვლა და სად უნდა ვეძებოთ ჩვენთვის. მან სთხოვა კაპიტანი მიიღოს us on board და დაგვეხმარება არანაირად შეეძლო .
  
  
  ეს იყო უღრუბლო დღე. Gina და მე დაიწყო ფანჯრიდან, სანამ ჩვენ ვერ ვხედავთ გრძელი თეთრი ოკეანის ლაინერი ცრუობს უმოძრაო ქვეშ ჩვენთვის კობალტის ლურჯი ზღვა.
  
  
  სერჟანტი თავი დაუქნია at me. "ჩვენ მზად ხტომა, ბატონი კარტერი."
  
  
  რამდენიმე წუთის შემდეგ, ჩვენ ვიყავით იდგა ღია ფული თვითმფრინავი. ქარი სტვენით ჩვენს გარშემო. არაფერი არ შეიძლება იქნას, მაგრამ ლურჯი ცის და ლურჯი ცა.
  
  
  "ყველა უფლება, Gina", - ვუთხარი მე. ის პატივს სცემს მის ვაჟკაცობას. "Don' t look down. თქვენ მხოლოდ ფეხით out კარი და გამართავს ბეჭედი. რაოდენობა ათი და გაიყვანოს იგი.
  
  
  მე დაიცვას თქვენ მთელი გულით."
  
  
  ყველა უფლება, მან განაცხადა, ცდილობს მისი საუკეთესო ღიმილი.
  
  
  იგი აღმოჩნდა და გადახტა. დავინახე დაეცემა, და მაშინ ვნახე bulge თეთრი აბრეშუმის უკან მისი. Hey ეს შეძლო. მან თავი დაუქნია, რომ სერჟანტი და გადმოხტა გარშემო თვითმფრინავი.
  
  
  თუ თქვენ არ ხტომა tac ნაწილი, პირველი რამდენიმე წამის შემდეგ აირჩიე, თქვენი კუჭის იქნება უცნაურად დაარღვიოს. ნაღმი გავიდა და ქვემოთ, როგორც ჰერები ჩავუღრმავდი ზღვის ქვემოთ, და ქარი სტვენით გარშემო ჩემი ყურები და ხელმძღვანელი, ჩატარების, ჩემი სუნთქვა. გაჭიმვა, ბეჭედი, მე ვუყურე მას ჩართოთ გარშემო, როგორც ეს გააკეთა somersault დაღმავალ ჰაერის ნაკადის შერჩევა. მოულოდნელად პარაშუტით ძმა მკვეთრად. მომდევნო მომენტში, ეს იყო ნელა მცურავი მიმართ ცქრიალა ზღვის თეთრი ბუშტი, ჩემს თავზე. ფარული ქვეშ me, Gina გაიზარდა, მისი პარაშუტით swaying ნაზად ქარი. არა გაცილებით ადრე იყო ნელა ფართოვდება თეთრი კორპუსის ლეონარდო, ხატვის frothy იმიჯი მშვიდი ზღვა.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  თავი 10
  
  
  
  
  
  
  
  
  Gina შეეჯახა ღრმა ლურჯი წყლებში ატლანტიკის ოკეანეში რამდენიმე ასეული ეზოები გლუვი თეთრი კორპუსის ლეონარდო, რომელმაც გააჩერა მანქანა და, როგორც ჩანს, თითქმის უმოძრაო. როგორც მისი k & nb გამოიტანა, მან დაინახა, lifeboat მიმდინარეობს შეამცირა გემი . მესამე თეთრი პარაშუტით, ჩვენი ცხოვრების ოდენობით, fluttered ჩემს თვალწინ. მეორე, შემდეგ მაგიდაზე ნახა, ჰერები, dived შევიდა ზღვაში.
  
  
  ის იყო მთლიანად ჩაძირული წყალში, და როდესაც ის ადგა, კიდევ ერთხელ, მისი პარაშუტით straps ამოიღეს. მარილი, წყალი stung ჩემი თვალები. Ih წაშლილია off და ცდილობდა, რომ ნახოთ Gina მეშვეობით ტალღების. Ee საბოლოოდ აღმოჩნდა, მას ორი ასეული ეზოები მოშორებით . მაგიდა დაეშვა მხოლოდ მოკლე გემის იზრდება bow.
  
  
  მისი გონება გადაუხვია Gina. როდესაც იგი ორმოცდაათი ეზოების დაშორებით nah მისი, მან დაინახა, რომ იგი იყო ჯარიმა. მან მიიღო თავისი პარაშუტით და გადაცურა ჩემს მიმართ. ჩვენ შევხვდით bustling & nb და ee დააყენა მისი მკლავი მის გარშემო წელის.
  
  
  "მე ეს, ნიკ!" მან თქვა: beaming ღიმილი მის სახეზე.
  
  
  მისი, chuckled. "კარგით", - ვუთხარი მე. "მოდით გავიდნენ მეშვეობით წყალი."
  
  
  მათ გააკეთეს ეს სადგური ყოველგვარი უბედურება, და შემდეგ მისი გაუქმება seat ქამრები, ის unwrapped bundle. როდესაც იგი გადმოათრიეს მიერ valve მხარეს, იყო hiss საჰაერო შერჩევის, ხმამაღალი hiss ზღვის, და ყვითელი ოდენობით გაბერილი. მე მივიღე ბორტზე და hauled Gina წელს .
  
  
  "ეჰ!", - განაცხადა მან, დაცემა უკან მაგიდაზე. "რა შვება!
  
  
  "ჩვენ უნდა გემზე, სანამ თქვენ იცით, რომ ეს", - ვუთხარი მე. "ნახეთ ეს." და მისი, მიუთითებს, რომ პატარა ნავი მომავალი ჩვენს მიმართ.
  
  
  Sloop იყო ჩვენთან ძალიან სწრაფად. იყო რამდენიმე ახალგაზრდა იტალიელმა ბორტზე. როგორც ისინი დატვირთული აშშ შევიდა ნავი, ისინი უყურებდნენ ერთმანეთს გაოცება, როდესაც დაინახეს, Gina მიიღოს off მისი საფრენი ქუდი ისე, რომ მისი სველი თმის დაეცა მისი shoulders . Odin გარშემო მამაკაცები სტვენით, მაგრამ Gina იგნორირებული ego და იცავდნენ ჩემი მკლავი.
  
  
  
  
  როდესაც ჩვენ boarded, ეკიპაჟის წევრები შევარდა მივულოცო ჩვენთან. რამდენიმე მგზავრი jostled, მაგრამ კაპიტანი იყო, არსად მოიძებნა. მეგონა, რომ თუ იუდა იყო ბორტზე გემი, მან უნდა ვნახეთ ჩვენს მიერ ახლა. ეს იყო ცუდი ჩვენთვის, მაგრამ იქ არაფერი იყო, ჩვენ შეგვეძლო ამის შესახებ.
  
  
  ჩვენ გადაიყვანეს გემის ექიმი, რომელმაც განაცხადა, მოკლე გამოკვლევა. იგი იყო ძალიან ლამაზი, მაგრამ ის არ ლაპარაკობს ინგლისურად.
  
  
  მაშინ ახალგაზრდა გემის ოფიცერი ბადრაგირება გვაძლევს ცარიელი პირველი კლასის სალონში.
  
  
  მე ვკითხე მას, როდესაც იგი დატოვებს. "როდესაც შემიძლია გაიგო, რომ თქვენი კაპიტანი?"
  
  
  "მე ვთხოვ მას, signor," - განაცხადა მან, ეძებს longingly Gina.
  
  
  "მაინც ისინი აქ, ჩვენთან ზოგიერთი მშრალი ტანსაცმელი," Gina განაცხადა, მიუთითებს, რომ ტანსაცმელი ორმაგი საწოლი. Gina ეცვა blouse, კაბა, და შალის სვიტრი, მიუხედავად იმისა, რომ მე ეცვა ტროპიკული სარჩელი და სპორტული პერანგი. ასევე ონის თუ არა ჩვენ გვჭირდება, ტყავის რბილი sandals.
  
  
  "ისინი, როგორც ჩანს, ძალიან nonchalant შესახებ ჩვენი ჩამოსვლა", - ვუთხარი მე. "თუ ოფიცერი დაგვიანებით, მე იპოვით ოსტატი თავს."
  
  
  ჩვენ ჩაცმული სწრაფად. Gina ჩანდა განსაცვიფრებელი მისი outfit. ის ჰგავდა სიცილიური gigolo. მე გაიხსნა მძიმე წყალგაუმტარი ჩანთა მე ეცვა და შეისწავლა ჩემი იარაღი, მოციგავის, და hairpins. ის დეფიციტს ეს მისი მოკლე sleeved პერანგი და დამალა Wilhelmina. მაგრამ მე დაელოდა, სანამ Gina შევიდა პატარა აბაზანა ფუნჯი მისი თმის ადრე გარდამტეხი უგო გარშემო და strapping მას ჩემი ხელი. როდესაც იგი დაბრუნდა სალონში, ჩემი ქურთუკი უკვე დაფარვის ჩემი იარაღი.
  
  
  "თქვენ გამოიყურებოდეს ლამაზი," Gina განაცხადა.
  
  
  "თქვენც", - ვუთხარი მე. "მოდით შევხედოთ. ჩვენ არ გვაქვს ბევრი დრო."
  
  
  ჩვენ წავიდა on deck. ასეთი დიდი გემი, ეს რთული იყო, რათა გაერკვნენ, თუ როგორ უნდა ბურჯი. ჩვენ ფეხით დაახლოებით ოცი წუთის განმავლობაში, სანამ ჩვენ საბოლოოდ მიაღწია ზედა სამგზავრო deck.
  
  
  "სადაც შეგვიძლია ოსტატი?" მეზღვაური სთხოვა.
  
  
  "ოსტატი, სერ? ეს შეუძლებელია.'
  
  
  "ის მელოდება", - ვუთხარი მე.
  
  
  ის იშურებდნენ. "ალბათ, თქვენ უნდა სთხოვეთ steward."
  
  
  "ჯანდაბას ego! სად არის პირველი თანაშემწე?"
  
  
  "Ah, ბატონი Ficuzza. ეს უნდა იყოს ხიდზე.
  
  
  "მადლობა," მან განაცხადა, რომ მისი და mimmo დადიოდა წარსული მას კიბეებზე, სადაც ჯაჭვი იყო ჩამოკიდებული მათ წინაშე. მან ჩატარდა ხელში.
  
  
  "თქვენ და ქალბატონი უნდა წავიდეს თქვენი გიდი პირველი, სერ."
  
  
  "Wada al დიავოლო!", - განაცხადა Gina ხმამაღლა. "რა typo!"
  
  
  მან გალანძღა მას. Ay თავისი ხელით მისი მხრის.
  
  
  "შეხედეთ," მან განაცხადა, რომ მეზღვაური. "ჩვენ იქ ეძებს ბატონი Ficuzza, ან მის გარეშე თქვენი კომპანია. შეგიძლიათ მიიღოს გვაძლევს მას?"
  
  
  მას შევხედე ჩემი საშინელი სახე მომენტში. "დიდი", - განაცხადა მან. "Follow me."
  
  
  მან გაავრცელა, კიბე, ჯაჭვი და ჩვენ გავყევით, რომ ხიდი. მან გვთხოვა, რომ დაველოდოთ aisle მიუხედავად იმისა, რომ იგი ავიდა ხიდი. ის დაიჭირეს glimpse of men in white ფორმაში, და შემდეგ რამდენიმე მომენტი, მათ შორის ერთი გამოვიდა მათ გარშემო. ეს იყო Ficuzza პირველი მათე.
  
  
  "Ah, ბატონი კარტერი და მის რომანო," - განაცხადა მან დიდი ღიმილი.
  
  
  ვთხოვე. "სად არის კაპიტანი?"
  
  
  "მან განაცხადა, რომ თქვენ მალე."
  
  
  მან დაიწყო ფიქრი. ხაზი შტაბის ოფიცერი იტალიაში იქნებოდა, - განუცხადა EMU რამდენი ჩვენი რაიონი რუსეთში იყო გაემართნენ, მაშინაც კი, თუ მან არ იცის დეტალები.
  
  
  "ჩვენ გვინდა, რომ გაიგო, რომ მას ახლა", - ვუთხარი მე. "ჩვენ უნდა განვიხილოთ, ძალიან მნიშვნელოვანია, corkscrew."
  
  
  "მაგრამ, ბატონი კარტერი, კაპიტანი ძალიან დაკავებულია. მას... "რა მკერავი, Ficuzza", - ვუთხარი მე. "უსაფრთხოების ეს გემი და egos მგზავრი, რომლებიც ეხება. დრო არ ითმენს.'
  
  
  მან ჩანდა გააზრებული. შემდეგ მან განაცხადა, რომ " Follow me."
  
  
  მცირე გასეირნების შემდეგ, აღმოვჩნდით დროს კარი კაპიტანი-ს სალონში. Ficuzza გუნდი. როდესაც ჩვენ ისმის ხმა შიგნით, Ficuzza გახსნა კარი და სამი ჩვენგანი წავიდა შიგნით.
  
  
  სიმაღლის, მსუქანი კაცი ვერცხლის-ნაცრისფერი თმა იჯდა ხის მაგიდა. ის წამოდგა და მიესალმა აშშ ხმაურით შემდეგ Ficuzza გაგვაცნო.
  
  
  განაცხადა მან," ასე რომ, ისინი ორი სადესანტო! ", რომელიც იყო ქედმაღლური. "დრამატული გზა ბორტზე, ხომ არ ფიქრობთ, ბატონი კარტერი?"
  
  
  "მე ვშიშობ, ჩვენ სხვა არჩევანი არ ჰქონდა, კაპიტანი", - ვუთხარი მე.
  
  
  "გთხოვთ, დასხდნენ", - განაცხადა მან, მიუთითებს, რომ ორი სკამით.
  
  
  ჩვენ ითამაშოს ამ თამაშში.
  
  
  "ყველა უფლება," Bertholdi განაცხადა. "ჩემს კომპანიას აქვს მაცნობა, რომ თქვენ ეძებს გარკვეული სამგზავრო ჩემი გემი. მითხარით, ბატონო კარტერი, რატომ არ შეიძლება ეს კაცი იყოს დაკავებული, თუ ის მოდის ხმელეთზე ნიუ-იორკში?"
  
  
  "პირველ რიგში," მე ვუთხარი: "ეჭვი არ არის, რომ ეს კაცი არის შენიღბვას, ასე რომ ჩვენ უნდა მოვძებნოთ მას ადრე მივიღებთ, რომ ნიუ-იორკში. მეორე, მე არ ვარ გეი, და კიდევ, თუ მე, ამ კაცს არ აქვს მარცხენა ნებისმიერი ცოცხალი მოწმეები. ასე რომ, ეს არ არის მხოლოდ მარტივი დაპატიმრება."
  
  
  "დიახ, რა თქმა უნდა," - ამბობს კაპიტანი. "შემიძლია დაინახოს თქვენი ID ბარათი, ბატონი კარტერი?"
  
  
  მისი emu აჩვენა თავისი ID ბარათი.
  
  
  "Ah, ამერიკული დაზვერვის. და ყველაზე ახალგაზრდა ლედი?
  
  
  "იგი მუშაობს ჩვენთვის," - ვუთხარი მე.
  
  
  მან გაიცინა, შეგნებულად. "ბატონი Ficuzza დაგეხმარებათ დააკმაყოფილებს თქვენს საჭიროებებს, ბატონი კარტერი. თქვენ შეიძლება არ გამოიყენოს ცეცხლსასროლი იარაღი გემზე, გარდა თავდაცვის, და თქვენ უნდა სცეს კონფიდენციალურობის ჩემი სხვა მგზავრი. ასევე, თქვენ უნდა გავაკეთოთ თქვენი საუკეთესო არ სასადილო ერთად მათ."
  
  
  მან დაიწყო გაბრაზებული ერთხელ. "'კაპიტანი Bertholdi," მე ვუთხარი, " მე მზად არ ამტკიცებენ. მე გთავაზობთ, მოისმინოთ ის, რაც მე უნდა ვთქვა, სანამ გადაწყვეტს, თუ რა ჩვენ და ამას არ გააკეთებს."
  
  
  Bertholdi და Ficuzza უყურებდნენ ერთმანეთს, აღშფოთებით. "მე არ მაქვს ყველა დღეს უნდა განვიხილოთ ამ corkscrew, ბატონი კარტერი," Bertholdi განაცხადა coldly. "თუ თქვენ გაქვთ სათქმელი, გთხოვთ შენარჩუნება ეს მოკლე."
  
  
  "კაპიტანი", - ვუთხარი მე, " ჩვენ არ ვართ უბრალოდ ვსაუბრობთ ამ კაცს. ჩვენ გვჯერა, რომ მან ძალიან საშიში იარაღი, რომ ეს გემი .
  
  
  'იარაღი?'
  
  
  'ისე, რომ ხმა.'მისი,' ჩანდა ღიად მას. - "ბირთვული იარაღი".
  
  
  Ego თვალები ოდნავ გაფართოვდა.
  
  
  "ჩვენ ვფიქრობთ, რომ ეს მცირე ატომური ბომბი."
  
  
  Ficuzza ვარდების მისი თავმჯდომარე. "დიავოლო!
  
  
  კაპიტანი Bertholdi სახე აჩვენა მინიშნება შოკი, მაშინ ის სწრაფად დაბრუნდა, რათა მისი სკეპტიკური მზერა. "რა მტკიცებულებები გაქვთ ეს?"
  
  
  "არსებობს მყარი მტკიცებულება," მე აღიარა. "შენიშვნა სახელი თქვენი გემი და ბევრი დამატებითი ინფორმაცია. მაგრამ ერთად ისინი გამოიწვიოს დასაბუთებული დასკვნა ." არ იყო გრძელი, ღრმა დუმილი. "მაგრამ, თქვენ არ ხართ დარწმუნებული, თუ არსებობს ბომბი ჩემი გემი?"
  
  
  "ეს უფრო მეტია, ვიდრე, სავარაუდოდ, კაპიტანი", - ვუთხარი მე.
  
  
  "და თქვენ გსურთ მოძებნოთ გემი შესაძლო ბომბი?" "კაპიტანი", - განაცხადა Ficuzza, " მე ვერ დააყენა რამდენიმე კაცი იგი .
  
  
  "ჩვენ გვჭირდება მინიმუმ რამდენიმე ათეული ადამიანი", - ვუთხარი მე. "ეს არის დიდი გემი, და დრო არ ითმენს. ჩვენ უნდა დავიწყოთ ძიება კაბინაში ყველა მგზავრი, რომლებიც თამაშობენ ამ თამაშში ნეაპოლში , რადგან დარწმუნებული ვარ, რომ ნამდვილი სახელი პირი, ჩვენ ვეძებთ, იუდა, არ მგზავრთა სია. რა თქმა უნდა, ჩვენ უნდა შეამოწმეთ იგი out."
  
  
  "ყველაზე მგზავრები ჩასხდნენ ნეაპოლში, ბატონი კარტერი," კაპიტანმა განაცხადა. "თქვენ გსურთ, რომ შეუშალოს და დაარღვიოს ამ ხალხს . როგორც იცით, მგზავრებს აქვთ გარკვეული უფლებები.
  
  
  და ერთი რამ, მათ გარშემო არის სწორი, რომ უსაფრთხოების, გემზე ეს გემი", - ვუთხარი მე. მე ასევე ვთხოვთ, რომ თქვენ დაავალოს ჩემთვის ძებნა, რადგან მაქვს გამოცდილება ასეთი რამ. მაშინ ის მინდა თქვენ შენელდება გემი, ასე რომ ჩვენ შეგვიძლია უფრო მეტი დრო."
  
  
  გადასვლა ნელა! Bertholdi აღშფოთებით წამოიძახა. ჩვენ არ მაინტერესებს. ეს უნდა დაიცვას გრაფიკი. ჩემი მგზავრი ასევე აქვს საკუთარი გრაფიკით. თქვენ კი არ ვიცი, თუ არსებობს ბომბი ბორტზე. არა, გემი ინარჩუნებს ნორმალურ cruising სიჩქარე.
  
  
  კაპიტანი!
  
  
  "და," მან შეუშალა, " ბატონი Ficuzza არის პასუხისმგებელი ძებნა. თქვენ მიიღებთ მის ბრძანებებს, ბატონი კარტერი, წინააღმდეგ შემთხვევაში, არ იქნება საძიებო ყველა. არის, რომ წმინდა?"
  
  
  "ის მიღების ნათელი."
  
  
  კაპიტანი Bertholdi აღმოჩნდა Ficuzza. "მიიღოს ათი ადამიანი და ეს ორი ადამიანი და ძებნა კაბინაში. იწყება მესამე კლასის და წავიდეს იქ."
  
  
  "კაპიტანი", - ვუთხარი მე," მე არ ვფიქრობ, რომ იუდა ექნება არაფერი, მაგრამ პირველი კლასის სალონში."
  
  
  "ვიმეორებ, ბატონი Ficuzza, იწყება მესამე კლასი," Bertoldi განაცხადა. "თუ ძებნა არ არსებობს, ჩვენ დავინახავთ, თუ ჩვენ უნდა მოძებნოთ სხვა ნაწილები გემი."
  
  
  ადამიანის სისულელე იყო დაუჯერებელი. მან გადაწყვიტა, რომ საბანკო მისი კომპანიის შტაბ რომ ის იყო თავიდან აცილების სრულმასშტაბიანი ძებნა.
  
  
  "მადლობას გიხდით თანამშრომლობისათვის, კაპიტანი," მე ვთქვი, coldly, და წამოდგა.
  
  
  "თქვენს სამსახურში, ბატონი კარტერი," - განაცხადა მან. "ერთი რამ, ბატონი Ficuzza. თუ არ ხართ მგზავრი, რომლებიც უარს ძებნა მათი კაბინაში, არ ამტკიცებენ. გაგზავნას ih ჩემთვის და მე ახსნას ."
  
  
  "კაპიტანი, ჩვენ არ გაქვთ დრო, ამ ...
  
  
  "თქვენ შეიძლება წავიდეთ ახლა, ბატონი კარტერი."
  
  
  ჰერები glared მას. "ყველა უფლება", - ვუთხარი მე. ის აღმოჩნდა და დატოვა სალონში Gina და Ficuzza მოჰყვა ჩემთვის.
  
  
  Ficuzza იყო ბევრად უფრო ძვირფასი, ვიდრე მისი ოსტატი. მან სწრაფად დაიჭირეს purser ფაბრიციო, და ისინი ერთად მრგვალდება ცხრა მეზღვაურებს, რომლებიც ძებნა ჩვენთან. მას სურდა, ეს არ იყო ისეთი დიდი სამუშაო ისე, რომ მან ვერ უმკლავდება იგი საკუთარი.
  
  
  
  
  გამოცხადდა მეტი დინამიკი, რომ ყველა მესამე კლასის მგზავრი რჩება მათი კაბინაში, მას შემდეგ, რაც სადილი, რათა შეამოწმოთ მათი ბარგი. რომ იქნებოდა, კიდევ ერთი გაფრთხილება, რომ იუდა შესახებ, თუ რა ხდებოდა , მაგრამ იქ არ ჩანს რაიმე მიზეზის გამო, რომ შევინარჩუნოთ ჩვენი ქმედებები საიდუმლო. გავატარეთ მთელი საღამო ძებნას ბარგის, მაგრამ ვერაფერი იპოვეს. თუ მგზავრი არ იყო სალონში, ძებნა არ იყო შესრულებული ბრძანება მფლობელი. საბედნიეროდ, ყველაზე მეტი მგზავრი იყო. ჩვენ უნდა შეწყვიტოს შუაღამისას, ასევე კაპიტნის ბრძანებები.
  
  
  მას შემდეგ, რაც გარკვეული წინააღმდეგობა, მან მოგვცა ძებნა ძრავის ოთახი, მაგრამ ჩვენ ვერაფერი იპოვეს.
  
  
  
  
  დილით, ჯგუფის დეტექტივები, მათ შორის, Gina და ჩემთვის, ისვენებდა, ხოლო. ჩვენ უნდა გავაკეთოთ ეს. იტალიის ეკიპაჟის წევრები იყვნენ საფრთხე დაცემა ეძინა, და ჩვენ ასევე ამოწურულია. ცოტა ხნით ადრე შუადღისას, ჩვენ გვქონდა სწრაფი snack და გავაგრძელეთ ჩვენი გზა. მან დაარწმუნა მიერ Bertholdi წასვლა პირდაპირ მესამე კლასში რომ პირველი კლასიდან ასე, რომ ჩვენ შეიძლება დატოვოს დასაწყისში მეორე კლასის ბოლო. საძიებო გაგრძელდა მთელი დღე. ყველაზე მეტად მგზავრი ძალიან დამთმობი. ზოგიერთი ამტკიცებდა, შეხვედრა კაპიტანი, მაგრამ ბოლოს შეთანხმდნენ, რომ ძებნა მათი ნივთები.
  
  
  ბოლოს, მეორე დღეს, ჩვენ გვქონდა შედგენილი მთელი სამგზავრო სია, მაგრამ ჩვენ ვერ მოძებნა, რომ არაფერი ჩანდა, როგორიცაა ატომური ბომბი, და ჩვენ არ ვხედავ ვინმეს, ვინც კი დისტანციურად ჰგავდა იუდა. თუ ის ბორტზე, მან დამალა კარგად, ან ego ეწვია მარტო გარშემო სხვა თერთმეტი ადამიანი აკეთებს საქმეს. მაგრამ ჩვენ ჯერ კიდევ ცარიელი-გადასცა.
  
  
  მესამე დღეს, ვთხოვეთ Bertholdi თუ ჩვენ ვერ ძებნა ეკიპაჟის მეოთხედი. ის იყო აღშფოთებული. "არ არის ეს აშკარა არის, რომ თქვენ არასწორი ბომბი , ბატონი კარტერი?"
  
  
  "არ ვიცი," - ვუთხარი მე. "და თუ თქვენ არ მომეცი ნებართვა ეს გამოძიება, მე მავთულის მისი შტაბი. და მაშინ მე ასევე საკონტაქტო ვაშინგტონი, რომელიც მაშინ დაუკავშირდით თქვენი მთავრობის ხმები."
  
  
  საქართველოს haughtiness მარცხენა Bertholdi-ს სახე. "ის არის, რომ საფრთხე, ბატონი კარტერი?"
  
  
  "თქვენ ეძახით რა გსურთ, კაპიტანი. მე ყველაფერს გავაკეთებ იმისათვის, რომ ძიება ამ გემი. ჩვენ ვაპირებთ, სრული სისწრაფით, რომ New York, და ჩვენ არ მიიღოს იქ, სანამ ხვალ . ამ ქალაქში არის მთავარი ათი მილიონი ადამიანი. თუ თქვენ არ აწუხებს, თუ თქვენი მგზავრი, ვფიქრობ, ამ ადამიანების შესახებ. თუ არსებობს ატომური ბომბი ბორტზე, რომელიც ადვილად შეიძლება აფეთქდეს ნებისმიერ მომენტში, გსურთ თუ არა, რომ ასეთი კატასტროფა თქვენი სინდისი? ანუ, თუ თქვენ გაქვთ ცოცხალი, რომელიც მე სერიოზულად მეპარება.
  
  
  Ficuzza განაცხადა, რბილად, " კაპიტანი, ალბათ, ეკიპაჟის არ იბადება, ეს არის პრობლემა."
  
  
  Bertholdi ადგა უკნიდან მისი თავმჯდომარე და დაიწყო ტემპით. როდესაც აღმოჩნდა, რომ ჩემთვის, მისი სახე იყო სერიოზული. "ყველა უფლება, ბატონი კარტერი," - განაცხადა მან. "თქვენ შეიძლება გავაკეთოთ თქვენი კვლევა. მაგრამ მე პირადად escort თქვენ ჩემი ოფიცერთა მეოთხედი."
  
  
  "როგორც გინდა", - ვუთხარი მე.
  
  
  საძიებო ისხდნენ ნელა, სანამ შუადღის. ეს დაემორჩილა არაფერი და პროვოცირებული გაბრაზებული კომენტარები ოსტატი Bertholdi. ის იყო, განსაკუთრებით გაბრაზებული, როდესაც ჩვენ მოკლედ ეწვია ego-ს კვარტლები ასევე. მან სთხოვა. "ახლა თქვენ იცით, არ არსებობს ბომბი?"
  
  
  "მე ვუთხარი მას. "არა, ახლა მე მინდა, რომ ძებნა დაშენების, ყველა გზა lifeboats."
  
  
  "აბსურდია!" მას ჩაილაპარაკა, მაგრამ მოდით გადაადგილება. Ficuzza დაგვეხმარა ხნით, და შემდეგ Gina და მე ვიყავით მარტო. ჩვენ ჩხრეკა დაცურავს, სათავსოები, ყველა pits და კუთხეში დიდი გემი, მაგრამ უშედეგოდ.
  
  
  "იქნებ კაპიტანს უფლება, ნიკ," Gina განაცხადა, რომ მეტი სადილი, რომ ღამით. "იქნებ არ არის ბომბი ბორტზე. ალბათ იუდა გაუშვა შანსი, რადგან ფრენის განრიგი ცვლილებები."
  
  
  "მე მინდა, რომ იყო ჭეშმარიტი", - ვუთხარი მე. "მე ნამდვილად მინდა Bertholdi უნდა იყოს სწორი. მაგრამ მე ვიცი, რომ მისი იუდა, Gina." მისი brow furrowed. "უნდა არსებობდეს ადგილები, რომ ჩვენ არ ჩხრეკა. ან იქნებ ჩვენი ერთ-ერთი თანაშემწეები, არ არის ცუდი სამუშაო. ჩვენ არ ვიცით. და ხვალ ჩვენ დატევა New York Harbor . მე უნდა გააგზავნოთ Hawke გაგზავნა რადიო ამაღამ. '
  
  
  "რას ამბობთ?"
  
  
  "უბრალოდ, ჩვენ არ იპოვოს იუდა და ego ბომბი. Hawk ვფიქრობ რაღაც.
  
  
  
  
  მისი ძილი იყო მოუსვენარი. როდესაც მე გამოიღვიძა up დილით და შევხედე Gina, რომელიც ჯერ კიდევ მძინარე მეორე ნაწილი სალონში , ვფიქრობდი იმაზე, თუ როგორ ახლოს ვიყავით, რომ ნიუ-იორკში . დროს საუზმე, ჩვენ მივიღეთ ბიულეტენში, რომელშიც აღნიშნულია, რომ მოგზაურობა დასჭირდება კიდევ ერთი სამი საათი.
  
  
  "თუ გემი მიეცეთ dock?" Gina სთხოვა.
  
  
  "თუ ასე არ იქნება მისასალმებელი კომიტეტის," ვუპასუხე მე.
  
  
  მიუხედავად იმისა, რომ სხვა მგზავრები შეფუთული და მომზადებული უნდა ჩამოსულიყვნენ, ის დარჩა ჩვენს სალონში Gina. დაახლოებით ათი საათისთვის მივედი, რომ პირველი კლასის deck, იმ იმედით, რომ ვინმე, ვინც შეიძლება გამოიყურებოდეს, როგორც იუდა. ნახევარ-ბოლო ათი ბილეთი იყო, ჩანდა, და ცოტა ხნით ადრე შუადღისას ჩავედით ნიუ-იორკში Harbor. ყველაზე მეტად მგზავრი on deck, რომელიც შეუმჩნეველი მანჰეტენის skyline და ქანდაკება.
  
  
  როგორც მოველოდი, ჩვენ მიესალმა. სანაპირო დაცვის დაიჭირეს ლეონარდო საათზე harbor და სთხოვა, Ego შეჩერება. კაპიტანი დაემორჩილა, მაგრამ მე ვერ ვხედავ მას ყვირილი angrily მისი თანამშრომლები. ცოტა ხნის შემდეგ შუადღისას, რამდენიმე სანაპირო დაცვის ოფიცრები და ჯარისკაცები ჩასხდნენ, რომელსაც თან ახლავს რამდენიმე ცული აგენტები, ნიუ-იორკის მერი, დავით Hawke.
  
  
  კაპიტანი Bertholdi სთხოვა, რომ ჩემთან შეხვედრა თავის სალონში. ორი უფროსი სანაპირო დაცვის თანამშრომლებმა, მერი, Hawk, Ficuzza, Gina, და მისი, იყო უნდა წავიდეს, არსებობს. Hawkeye ცოტა შევიდა unlit სიგარის როგორც ego აცნობა ჩვენი წარუმატებლობის.
  
  
  "მე არ მჯერა, რომ იუდა არის ბორტზე," - განაცხადა მან. "და თუ ის ბორტზე, რომელიც ბომბი, ალბათ, არსებობს, ძალიან." ის მოხვდა Gina. "თქვენ დაქირავება ლამაზი ქალების, ნიკ", - განაცხადა მან.
  
  
  Gina მიხვდა, კომპლიმენტი, არ სარკასტულ. "გ", - განაცხადა მან და გაიცინა.
  
  
  "პრეგო," დავით Hawke განაცხადა.
  
  
  უნდოდა სიცილი, მაგრამ აზრის იუდა გამოყვანილია კუთხეში ჩემი პირით ქვემოთ.
  
  
  "თქვენ ჩხრეკა მთელი გემი?" Hawk სთხოვა.
  
  
  "ზემოდან", - ვუთხარი მე. "ღვთის გულისთვის, ჩვენ კი ჩანდა სველი წერტილით. მე უბრალოდ არ ვიცი არაფერი."
  
  
  მე არ ვამბობ არაფერს. Hawk და Gina შემომხედა.
  
  
  "რა არის ეს? Hawk სთხოვა.
  
  
  "მე მხოლოდ ვფიქრობ, კიდევ ერთი ადგილი", - ვუთხარი მე. "გეტყვით, Bertholdi მე უფლება არსებობს."
  
  
  მე hurried purser ის მაგიდასთან, დამახსოვრების, რომ დასაწყისში ჩვენი ძიება, purser ჰქონდა მითხრა, კაცი, რომელმაც ამუშავება კაპიტნის მაგიდა ლაპარაკი უსაფრთხოების რამ . ეს არის ღირებული ნივთები. ეს იმას ნიშნავდა, რომ იქ უნდა იყოს უსაფრთხო ბორტზე.
  
  
  "დიახ, ბატონო კარტერი," ფაბრიციო განაცხადა, როდესაც ego სთხოვა მის შესახებ. "ჩვენ გვაქვს დიდი უსაფრთხო ჩვენს ოფისში. მაგრამ მე ვერ წარმომიდგენია, იქ არაფერი მას, რომ ინტერესების თქვენ.
  
  
  "შესაძლოა, ჩვენ უნდა შეხედეთ", - ვუთხარი მე. ფაბრიციო არ ნერვებს გვიშლის. ის კი არ ადარდებს, რომ მოწვევა ოსტატი. მომენტები მოგვიანებით, კაცი ზომის უსაფრთხო გაიხსნა. მან დაუთმო თავის არეში და შემდეგ მას შიგნით. ჩვენ ყველა ჩანდა. მსხვილი პაკეტი შეიცავდა ვერცხლის artifact ესპანეთიდან. ეს იყო იმედგაცრუება.
  
  
  "მე ვწუხვარ, signor," ფაბრიციო განაცხადა.
  
  
  "ასევე, ეს იყო მხოლოდ იდეა."
  
  
  მე მარცხენა მისი ego და დაუბრუნდა კაპიტანი-ს მაგიდასთან. რაღაც ხდებოდა მეშვეობით ჩემი თავი, მაგრამ მე ვერ გაერკვნენ ის.
  
  
  დაიწყეს ოფისში. კაპიტანი strode უკან მისი თავმჯდომარე. ყველას იჯდა გარდა Hawke, რომელიც იდგა კუთხეში სიგარა კუთხეში rta და მისი სუსტი იარაღი გადმოკვეთა, მის მკერდზე. მე ფეხით მეტი, რომ მას და შეარყია ჩემი თავი, რაც მიუთითებს, რომ მე ვერ მოხერხდა .
  
  
  "მაგრამ ბატონი კარტერი ჩანდა ეს გემი up და down!", - განაცხადა Bertholdi. "თუ იქ იყო ასეთი რამ ბორტზე, იგი არ აღმოაჩინა იგი."
  
  
  "მაპატიეთ, კაპიტანი", - განაცხადა უფროსი ორი სანაპირო დაცვის თანამშრომლებმა, ლეიტენანტი მეთაური. "ჩვენ ვერ დავუშვებთ, ეს გემი შევა New York Harbor, სანამ უფრო საფუძვლიან გამოძიებას."
  
  
  "რეალურად, "თბილისის მერი შეთანხმდნენ," ჩვენ უნდა შევინარჩუნოთ ეძებს. მილიონობით სიცოცხლეს ეხება ."
  
  
  Bertholdi glared at me, თითქოს მისი ego ჰქონდა გამოიწვია მისი ამ უხერხულ სიტუაციაში. "თქვენ აპირებს," მან მკითხა, - " წადი ჩემი მგზავრი აქ ზღვაზე, ხოლო თქვენ, გააგრძელოს ძებნა ჩემი გემი?"
  
  
  "არა," Hawk უპასუხა სახელით სანაპირო დაცვის ოფიცერი. ყველას შევხედე მას. - "ჩვენ გვაქვს უკეთესი გეგმა, რაც ბევრი ადამიანი უსაფრთხო მგზავრი. ამჟამად, იქ იყო რამდენიმე ferries გაშვებული აქ. მგზავრების გადაყვანა ამ ferries გარეშე ბარგი და წავიდეს პორტი . ისინი კარგად იქნება ზრუნავდა, ხოლო გემი ჩხრეკა ერთხელ. გემი თავად დაუბრუნდება ღია ზღვაში, და გამოძიება ჩატარდება, ჩემი მამაკაცი და ლეიტენანტი Commander-ის მამაკაცის ქვეშ ჩემი მიმართულებით.
  
  
  "უკან ღია ზღვაში!", - განაცხადა Bertholdi ღრუ ტონი. "მოძრავი ჩემი მგზავრები?"
  
  
  "მე ვფიქრობ, რომ ეს არის ერთადერთი უსაფრთხო გადაწყვეტა, კაპიტანი," Hawke განაცხადა. "Ferries იქნება აქ მალე," ლეიტენანტი სარდალმა განაცხადა.
  
  
  "მაგრამ თქვენ არ გაქვთ უფლება!" წამოიძახა Bertholdi. "ეს არის ძალიან სულელური."
  
  
  "კაპიტანი," Hawk-განაცხადა icily,"ეს იქნება სულელური იგნორირება საფრთხეს."
  
  
  კაპიტანი Bertholdi ჩამოინგრა მძიმედ შევიდა თავმჯდომარე. მან დაიწყო მისი ხელები. "შესანიშნავი", - განაცხადა მან. "მაგრამ თუ ბომბი არ არის ნაპოვნი, ბატონებო, მან სთხოვა, რომ მოიწვიოს ჩემი კომპანია პროტესტის ამ სამწუხარო ინციდენტი."
  
  
  "ის განიხილება ყველა გათვალისწინებით," Hawk უპასუხა. "ახლა, კაპიტანი, მე ვფიქრობ, ნეტავ უკეთ ინფორმირება მგზავრი, რა ხდება."
  
  
  ეგონა, რომ უკვე swirling გარშემო ჩემი უფროსი მოულოდნელად აიღო ფორმა. მას ელოდა, სხვა მამაკაცი უნდა დატოვონ. როდესაც მხოლოდ კაპიტანი, Hawk, Gina, და მისი იყო, მაინც სალონში, მას ჰკითხეს: "კაპიტანი, მართალია, რომ მგზავრი მოვიდა თქვენ უნდა ხელის მეტი ფასეულობა-ზე მეტი გარკვეული თანხა?"
  
  
  Bertholdi მომცა მჟავე სახე. მე მჯერა, რომ იგი მიიჩნევს, რომ მე მისი პირადი tormentor. "რეალურად, ბატონი კარტერი," - განაცხადა მან .
  
  
  Hawk შევხედე ჩემი სახე, ცდილობენ გაერკვნენ, რა იყო ფიქრი.
  
  
  "თქვენ არ გაქვთ ბევრი ასეთი მოთხოვნები, ამ დროს მოგზაურობა?"
  
  
  "შესაძლოა, ხუთი ან ექვსი."
  
  
  "და მაშინ ეს ადამიანი მოვიდა ამ ოფისი, არ არის ასე?"
  
  
  "დიახ, დიახ".
  
  
  "რას მდე, ნიკა?"
  
  
  "მე ვფიქრობ, სერ", - ვუთხარი მე. "Odin გარშემო ამ მგზავრი დააყენა საკმაოდ დიდი პაკეტი თავის მბრძანებელი ?"
  
  
  'დიახ, dell თავად. იყო რამდენიმე Ihs."
  
  
  "და თქვენ უნდა დატოვონ მარტო, გარშემო ამ ხალხს მარტო ამ სალონში, თუნდაც მოკლე დროში?"
  
  
  მან შემომხედა უცნაურად; მაშინ ვნახე, რომ მან გაიხსენა რაღაც. ეს იყო პირველი შემთხვევა, ferret ელაპარაკა მათ, რადგან მე მას შევხვდი და მან ისაუბრა გარკვეული თანხის awe მისი ხმა. "დიახ, მართლაც," - განაცხადა მან ნელა.
  
  
  'რა იგი გამოიყურებოდეს? Hawk სთხოვა.
  
  
  "მას ჰქონდა წვერი. ძალიან უცნაური, ლამაზი კაცი. ძალიან თხელი სახე.
  
  
  'იუდა! Hawk ყვიროდნენ.
  
  
  "მე ვფიქრობ, ასე რომ, ძალიან", - ვუთხარი მე. "და, შესაძლოა, მან შეცვალა თავისი გეგმები მიუხედავად იმისა, რომ ამ სალონში. მას შეიძლება ჰქონდეს გამიზნული იმისათვის, რომ ბომბი დიდი უსაფრთხო, მაგრამ შესაძლოა, გადაწყვიტა, როდესაც იგი აქ მარტო, რომ იპოვოთ უკეთესი ადგილი. ან იქნებ მას არ სურს გააღვიძოს ხაზინადარი ცნობისმოყვარეობა საქონლის შესახებ."
  
  
  Bertholdi rummaged თავმჯდომარე უჯრა და გაყვანილია ფურცელზე. მას შევხედე Nah მომენტში. "ხმა ego არის სახელი," - განაცხადა მან. "ბენედიქტ არნოლდი." მან პირველი კლასის სალონში ნომერი თორმეტი on deck ა '
  
  
  იმ მომენტში, მერი გამოჩნდა doorway ნაჭერი ქაღალდი ხელში და მოდუნებული გამოხატვის მისი სახე.
  
  
  "ბატონებო, თუ იყო რაიმე ეჭვები სერიოზულობით სიტუაცია, ih ble განმარტავს ახლა."
  
  
  "რა არის ეს? Hawk სთხოვა.
  
  
  "ჩემი ოფისი უბრალოდ მიიღო ეს დეპეშა მეშვეობით რითმა", - განაცხადა მან მკაცრად.
  
  
  Hawk აიყვანეს ნაჭერი ქაღალდი და წაიკითხეთ ხმამაღლა:
  
  
  
  
  
  "ბატონი მერი. ატომური ბომბი უკვე განთავსებული ასეთი ადგილი, რომელიც თქვენს ქალაქში შეიძლება დაინგრეს at touch of ღილაკს . თქვენ უნდა მჯერა, რომ, როდესაც ჩვენ ვამბობთ, რომ ეს არ არის ხუმრობა. როგორც მტკიცებულება, ჩვენ მიეცით კოდი, ნომერი და ჩვენი ანთება მექანიზმი: HTX 312.
  
  
  ბომბი იქნება აფეთქდა 48 საათის განმავლობაში, თუ თანხა ასი მილიონი დოლარის ოქროს ზოდები, არ არის გადახდილი. ეს დაახლოებით ათი დოლარი ცხოვრება ნიუ-იორკში. გთხოვთ, ვფიქრობ, რომ ეს ძალიან ყურადღებით. ძალიან ცოტაა წყაროების ფული შესაძლებელი. თქვენ ასევე მეორე წერილი შემდგომი ინსტრუქციები 24 საათის განმავლობაში.
  
  
  
  
  
  Hawk შემომხედა. "ეს მას", - განაცხადა მან. მაშინ მან ჰკითხა: "შეიძლება, თქვენ წარმოიდგინეთ, ის, რაც შეიძლება გააკეთოს ნომრები მილიონობით დოლარი?"
  
  
  "თქვენ იცით, ვინც გაგზავნილი ელფოსტის ეს?" მერი სთხოვა.
  
  
  "ადამიანი, ჩვენ ვეძებთ," Hawk უპასუხა. "დეპეშა იყო გაიგზავნება ერთი egos საქართველოს თანამზრახველები ხმები , ისე, რომ იგი ემთხვევა ჩამოსვლა, ლეონარდო ნიუ-იორკში."
  
  
  "ალბათ ფარელი," მე ჩაილაპარაკა.
  
  
  "პირიქით", - აცხადებს კაპიტანი. "ეს არ ვამბობ არაფერს , ლეონარდო, არაფერი."
  
  
  "გასაგები მიზეზების გამო," Hawk-ჩაილაპარაკა. "ცხადია, ისინი არ მინდა გავამახვილო ყურადღება, რომ ეს გემი, ბატონი Bertholdi."
  
  
  მან შენიშნა, თვალი კაპიტანი თვალში, როდესაც Hawk მიმართა წერილი, რომ მას გარეშე ego ჩვეულებრივი სათაურით. Ego, ქედმაღლობა იყო შემაშფოთებელი, მაგრამ არ არის თითქმის, როგორც შემაშფოთებელი, როგორც ego სურვილის დამეხმაროთ. მაგრამ ახლა Hawk იყო პასუხისმგებელი, და Bertholdi აიღო შეკვეთებს მას, თუ არა emu მოეწონა თუ არა.
  
  
  "მაცნობეს, რომ პრეზიდენტს და გამგებელმა მიიღო იდენტური დეპეშები, "თბილისის მერი განაცხადა." უნდათ, რომ ერთობლივად დააყენებს საჭირო ფული. მაგრამ ასი მილიონი ოქროს, ღმერთო ჩემო, რა სულელია არის ეს?
  
  
  "გიჟია, რომ ჩვენ უნდა მიიღოს ძალიან სერიოზულად, ბატონი მერი - ფსიქოპატი მკვლელი, რომელიც მოწოდებულია, განახორციელოს თავისი საფრთხე თუ ოქროს ბარები არ მიეწოდება", - ვუთხარი მე.
  
  
  "აბსურდულია, აბსოლუტურად აბსურდული," Bertholdi განაცხადა, frowning. "ეს არის ხუმრობა - ცუდი ამერიკული ხუმრობა."
  
  
  "მე არ მინდა, რომ სიცილი თუ ბომბი აფეთქდა," Hawke განაცხადა. ის craned მისი კისრის მიმართ კარი და მოუწოდა, რათა სანაპირო დაცვის თანამშრომელი იდგა.
  
  
  "დიახ სერ? ლეიტენანტი მეთაური თქმით, ის შევიდა.
  
  
  "ბატონი კარტერი და მას ხელს ძებნა ამ სალონში. ამასობაში, მიიღოს თქვენი adjutant და რამდენიმე ჩემი თანამშრომელი და ვხედავ თუ შეგიძლიათ ბენედიქტ არნოლდი წელს სალონში თორმეტი on Deck ა. ის შეიძლება იყოს, რომ პირს. აჰ, დიახ, კაპიტანი, "Hawk დასძინა," ის იქნება შეიარაღებული და საშიში. ამიტომ, პრიმა იღებს ყველა შესაძლო ზომები ." ოფიცერი თავი დაუქნია და აღმოჩნდა.
  
  
  "მას აქვს წვერი," კაპიტანმა განაცხადა. ძველი belligerence იყო თითქმის მთლიანად გაქრა, და მისი გაუძლო სახე იყო creased ერთად ინერვიულოთ ხაზები. "და ძალიან uh, გამხდარი სახე. Oh, და მახსოვს, კიდევ ერთი რამ."
  
  
  'რომელი? Hawk წაკვეთილია, ყურადღებით შემდეგი სამაგისტრო ყოველ cursive.
  
  
  "ისე, მე არ ვიცი, თუ ეს მნიშვნელოვანია," Bertholdi იშურებდნენ, " მაგრამ მან მკითხა, თუ ეს შესაძლებელია ინსულინის ბორტზე თვითმფრინავი. მისი ეჭვი არის ის, რომ მას აქვს დიაბეტი.
  
  
  "გასაკვირი არ არის, ის გამოიყურება ასე ცუდი," მე ვუთხარი, რბილად, ხედავს, იუდა-ის creepy პროფილი ჩემი გონების თვალი. Hawk თავი დაუქნია. "და კაპიტანი, თქვენ გაგზავნას ორი ჩემი სამთო ექსპერტები აქ უნდა მოამზადოს რაიმე გაუთვალისწინებელი გარემოებები ? და მოდით იცით, როდესაც არნოლდ არის ნაპოვნი."
  
  
  "ეს ყველა უფლება," ლეიტენანტი სარდალმა განაცხადა. განვიდა მთელ სალონში. Gina იჯდა ჩემს გვერდით, უვლიან მისი თითების შორის აფეთქდა. "How can I help you?" მან სთხოვა.
  
  
  "წადით და ჭიქა ყავის დალევა ლობის," Hawk განაცხადა. "თქვენ იმსახურებთ ამას."
  
  
  Gina გამიღიმა და მარცხენა სალონში. კაპიტანი თავაზიანად მოჰყვა მისი. საბოლოოდ, მან დაიწყო რათა ნახოთ ზოგიერთი პატივისცემა. როდესაც Hawk და მე მარტო სალონში, აღმოჩნდა, რომ მე და grinned.
  
  
  "მე არ გავაკეთოთ გარეთ მუშაობა, ნიკ", - განაცხადა მან, " და მე, უბრალოდ, მიყვარს. თუ თქვენ გაქვთ რაიმე სხვა ჯადოსნური იდეები?
  
  
  "არა, სერ. ახლა მოდით მხრივ ამ სალონში შემოაბრუნა.
  
  
  და ჩვენ ეს გავაკეთეთ. ვიცოდი, რომ ferries იყო მათი გზა და მგზავრი იქნება მოდის ხმელეთზე კი, რომელიც მე ვგრძნობ, ცოტა უკეთესი. მაგრამ თუ იუდა იყო ჩატარების დეტონატორი ბომბი, ის შეიძლება არ აფეთქდა ჩვენს ნებისმიერ მომენტში.
  
  
  ჩვენ rummaged სამაგისტრო მაგიდა, ჩხრეკა, კარადები, და ჩხრეკა მთელი სალონში. Hawk დაღლილი სწრაფად. დაჯდა სკამზე უკან კაპიტნის მაგიდა , და მან შენიშნა, trickle სისხლის შუბლზე.
  
  
  "მე არც ძველი, ნიკ", - განაცხადა მან. "ეს, როგორც ჩანს, საკმაოდ damn stuffy აქ."
  
  
  "თქვენ უფლება", - ვუთხარი მე. მას შევხედე გვერდითი კედლის კაბინა, დაინახა, სავენტილაციო დიდი, და ფიქრობდა.
  
  
  ის დაჯდა ბარები. ეს იყო მოთავსებული საკმაოდ დიდი პანელი, რომელიც იყო მაშინ ერთვის groan ხრახნები. Odin-ის po screw იყო მოშვებული.
  
  
  ვთხოვე. "თუ თქვენ გაქვთ რაიმე ფრჩხილის მაკრატელი?"
  
  
  "დიახ," - განაცხადა მან მიაღწია, შევიდა მანქანა და გადაცემის ჩემთვის წყვილი მაკრატელი.
  
  
  როდესაც დაინახა, რომ მე დაწყებული unscrew ხრახნები პანელზე, ის მოვიდა და დადგა ჩემს გვერდით ინტერესით. ვმუშაობდი feverishly, და მიუხედავად იმისა, რომ პანელი მოხდა, რომ ერთ-ერთ კუთხეში , ხოლო,, მე საბოლოოდ მოახერხა დახევის ეს off.
  
  
  ჩვენ ჩანდა შევიდა სადინარში და იქ ვნახეთ: სამი ფეხით-ხანგრძლივი bundle გახვეული თეთრი ქაღალდი. ეს შევსებული გახსნის სადინარში, და ისვენებდა, მის ბოლოს წერტილი, სადაც სადინარში curved და წავიდა ჰორიზონტალურად სალონი.
  
  
  "მიიღოს მკერავი," Hawk განაცხადა.
  
  
  იგი გამოიყენება წყვილი მაკრატელი გაჭრა ხვრელი ქაღალდი და შევხედე შინაარსი. ეს იყო ჩარჩოში გარშემო მსუბუქი მეტალის, ალბათ, მთელი ალუმინის დისკები. იყო მექანიზმები გარეთ, მათ შორის მინიატურული გრძელვადიანი ელექტრონული მიმღები. პატარა წითელი შუქი იყო, ეჭვი არ ეპარება, სასიგნალო, რომ ბომბი იყო მზად აფეთქდეს დაუყოვნებლივ.
  
  
  ის recoiled.
  
  
  "მე მოვუწოდებ სამთო სპეციალისტები," Hawk-თქვა მშვიდად. "მე ასევე ადამიანი, რომელიც ესმის მას."
  
  
  ვთხოვე. "რა შუაშია მგზავრი?"" "ჩვენ უნდა მიიღოს off პირველი?"
  
  
  Hawk ' s ცივი თვალები ვიწროვდება thoughtfully. "მე ასე არ ვფიქრობ. ნებისმიერ მომენტში, ჩვენ შეგვიძლია წინაშე დაპირისპირება იუდა. გარდა ამისა, ჩვენ უნდა ვივარაუდოთ, რომ ბომბი შეიძლება აფეთქდეს თითქმის პირდაპირ ქვეშ noses წუთზე ნაკლები, და იქნებ კი მეორე. ჩვენ უფლება მომდევნო harbor. თუ ბომბი მიდის აქ, მატერიკზე განიცდიან იმდენი ზიანი, რაც, თუ ჩვენ ვიყავით პორტი . არა, ნიკა, ჩვენ უნდა ვეცადოთ, რომ გამორთეთ ეგო."
  
  
  მან თავი დაუქნია, განისაზღვრება, როგორც Hawk, უსწრებს იუდა. ის წავიდა, სალონში უნდა მოიტანონ სპეციალისტი. ის ჩაკეტილი კარი მის უკან და შეისწავლა საშინელი bundle ერთხელ.
  
  
  წითელი წმინდა განაგრძო დიზელის menacingly, რაც მიუთითებს, დამაშინებელი და დესტრუქციული ძალა ბომბი. ამის შემდეგ იგი დაინტერესდა, თუ იუდა ნამდვილად დააყენებს დაუკრავენ ღილაკს, მაშინაც კი, თუ ის მოკლეს მისი ego . ამ ადამიანს, რადგან ვიცოდი, რომ მისი წარსული გამოცდილება, იყო განსახიერება ბოროტი. ალბათ, თუ ის იყო ცნობილი, რომ ჩვენ, აღმოაჩინეს ბომბი, ის არ იშურებდნენ, რათა განახორციელოს თავისი არაადამიანური გეგმა, მაშინაც კი, თუ ego აფეთქება მოკლა. ჩვენ ვერ მიიღოს ნებისმიერი შანსი, რომ ბევრი რამ იყო გარკვეული, განსაკუთრებით, როდესაც საქმე გვქონდა ადამიანი, როგორც არაპროგნოზირებადი და გონებრივად გრეხილი, როგორც იუდა.
  
  
  იგი ითვალისწინებდა საშინელი შედეგს ეს კოშმარი-სოკოს ღრუბელი გავრცელების თავისი ატომური უკმაყოფილებას. მილიონობით ადამიანი ფარგლებში ორმოცდახუთი-კილომეტრიანი რადიუსის განადგურება მოკვდება. მრავალი ათასი მოკვდება დროს საშუალო და უმაღლესი shockwaves. და ათასობით უფრო მოკვდება ნელი და საშინელი სიკვდილი გამოსხივება.
  
  
  ჩემი ფიქრები მალე შეუშალა კარზე. ის ავიდა მისი და ჰკითხა მას, ვინც ეს იყო. როგორც კი Hawk მოუწოდა ego-ის სახელი, ის გახსნილია კარი და გააძლიერა განზე, რათა მას.
  
  
  მას მოჰყვა კაპიტანი Bertholdi და სამი grim-ეძებს კაცები, მე არ ვიცი. "შეხედეთ ამ, Bertholdi," Hawk-განაცხადა irritably, მობეზრდა სამაგისტრო უნდობლობა და ნაკლებობა თანაგრძნობა. Bertholdi აღმოჩნდა ღია. იგი იდგა კანკალი, მისი მუშტებით clenched უძლური გაბრაზება.
  
  
  "და გავიდნენ აქ, სერ," Hawkeye წაკვეთილია, რაც მიუთითებს, რომ იგი უნდა იყოს ბადრაგირება ოსტატი დღე .
  
  
  Bertholdi Schell მივარდა ხის ნაბიჯები, მისი თვალები უცნაურად ფრენკ წინ მას. ის ჩაკეტილი კარი მის უკან და უკან აღმოჩნდა, რომ Hawke და სხვა სამი. "ბატონმა გოტლიბ, ნიკ კარტერი," - განაცხადა მან.
  
  
  იგი შეარყია ხელში თხელი, wiry კაცი rimless სათვალეები, სტერეოტიპი მეცნიერი. Hawk მითხრა, რომ Gottlieb გამოიგონა დეტონატორი, მოწყობილობა, რომელიც დაშვებული იუდა და მისი თანმხლები შექმნა ბომბი.
  
  
  ამასობაში, ორი ანთება ექსპერტები იყვნენ დაკავებული მოხსნის შეფუთვა ბომბი. "ეს იქნება საშინელი... ეს იქნება საშინელი, "Gottlieb ჩაილაპარაკა," თუ ჩემი მოწყობილობა იყო გამოყენებული ამ გზით."
  
  
  ეს, რა თქმა უნდა, იყო understatement. Gottlieb შეუერთდა სხვა ორი მამაკაცი მოხრილი მეტი ბომბი. "დარწმუნებული ხართ, რომ ეს მას?", - ჰკითხა Ego Hawk.
  
  
  Gottlieb თავი დაუქნია. "არსებობს ეჭვი არ შეგეპაროთ. პირი, რომელიც დააყენა ეს ერთად არის კარგად გათვითცნობიერებულნი თერმობირთვული დაშლა. სამწუხაროდ, ჩვენ გაფართოვდა ეს ცოდნა კიდევ უფრო." Hawk შემომხედა, და მისი, და grimaced. Gottlieb და ორი კაცი იყო, როგორც ჩანს, მუშაობს ბომბი. წითელი აანთო ghostly დიზელის shone ih-ის სახეები, როგორც Gottlieb დააწკაპებთ მისი ენა და ჩაილაპარაკა, რომ თავად. "აქ," - განაცხადა მან ბოლოს. "იქ ხმა საბანკო არსებობს. დიახ, ეს არის. არა, მეორე.
  
  
  ჩვენ ხალხმრავალ გარშემო doorway, ოხვრა. მე შევეცადე, რომ არ ვფიქრობ იმაზე, თუ რა მოხდებოდა იმ შემთხვევაში, თუ ბომბი წავიდა ახლა, მაშინაც კი, თუ მე არ ვგრძნობ. ადამიანი, ვინც მუშაობდა, ბომბი, როგორც ჩანს, არ ნერვები ფოლადის. Hawk წავიდა კარი და ვკითხე, თუ მეთაური ლეიტენანტი იტყობინება ჯერ. ეს არ იყო, როგორიცაა, რომ.
  
  
  "ნიშნავს თუ არა ეს რამ აქვს ძალა, რომელიც მათ მიეწერა, რომ თქვენ? Gottlieb სთხოვა.
  
  
  მან ისაუბრა ნელა, არ ეძებს ჩემი მიმართულებით, როგორც ყველა მისი ყურადღება გამახვილდა harshness. "მე ასე არ ვფიქრობ. აქ, ბომბი გაანადგურებს ყველაფერს ფარგლებში რადიუსით სამოცი, სამოცდაათი კილომეტრის." მან ყურადღება გაამახვილა დეტონატორი მექანიზმი, და მაშინ, თითქოს აღვნიშნო, მისი აზრები, განაცხადა: "ჩვენ, ვინც არ გაქვთ ერთი შანსი ჩვენთვის."
  
  
  ყველა მე შეიძლება არ იყო shake ჩემი უფროსი. Gottlieb, როგორიცაა ადამიანი, რომელიც აღნიშნულია სასიკვდილო კატეხიზმოს, მუდმივი, უწყვეტი, რათა დაიცვან მუშაობის სპეციალისტები: "მაგრამ პირველი აფეთქება, პირველი shock waves, არ იქნებოდა ბოლომდე აქვს მნიშვნელობა. ნალექების, მოქცევითი ტალღები - რადიაციული ავადმყოფობა და patch დაუსახლებელი მიწის ნაკვეთი, patch მკვდარი ზღვის. მანჰეტენის გახდება ნეიტრალური ზონა, სრულიად uninhabitable ათწლეულების განმავლობაში ."
  
  
  მე არ ვთხოვ, მისი კიდევ ერთხელ. Gottlieb მომცა საკმარისი წუწუნი, რომ ვიფიქროთ.
  
  
  'როგორ ხარ? Hawk-ვკითხე ნერვიულად, მაინც საღეჭი მისი შემორჩენილია სიგარის.
  
  
  Odin გარშემო მამაკაცი აღმოჩნდა, რომ სახე მას. "ჩვენ გვაქვს კიდევ ერთი სარისკო საქმე, სერ", - განაცხადა მან. ოფლი dripped მისი შუბლი, რათა მისი სახე.
  
  
  Hawk და მე ჩემსკენ გადმოიხარა სხვები და უყურებს რუხი.
  
  
  ერთ მომენტში, როდესაც ის ფიქრობდა, რომ ისინი თითქმის გაკეთდეს, Gottlieb ყვიროდა: "არა, რა მკერავი! არ არის ეს ერთი!'
  
  
  კაცი მომუშავე მოწყობილობა გაჩერდა და ჩემსკენ მისი უფროსი წინააღმდეგ კედელზე. მისი, დაინახა, ego, შერყევისკენ ხელში პატარა, როგორც ის დახურულია მისი თვალები და აიღო ღრმა სუნთქვა. მაშინ ის შეარყია თავად მიიღოს ძალაუფლება თავად. განაგრძო მან, სხვა ორი, და არანაკლებ ათ წუთში, სამი მამაკაცი აღმოჩნდა, საშინელი line of კმაყოფილება ფორმირება, მათი ტუჩები.
  
  
  "ეს მოხდა," Gottlieb ჩურჩულით. "უწყინარი ბომბი.
  
  
  Hawk და მე უყურებდნენ ერთმანეთს. ის ამოსუნთქული. "ეს იყო ძალიან ბევრი ჩემი დაღლილი სხეულის," - განაცხადა მან. ის ჩემსკენ წინააღმდეგ კაპიტნის მაგიდა და აიღო ღრმა სუნთქვა.
  
  
  ის წამოდგა და ცდილობდა, ღიმილი.
  
  
  Hawk აიყვანეს ახალი სიგარის აანთო იგი, და ყურადღებით ააფეთქეს წრე. ეს ვარდების სალონში ჭერი, როდესაც მან ღიად ჩანდა at me. "ახლა, რომ ეს კეთდება, ნიკ, არსებობს მხოლოდ ერთი რამ დარჩა გასაკეთებელი."
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი. "იუდა", - ვუთხარი მე. "და თუ შეიძლება ასე ითქვას, სერ, უკეთესი მკვდარი, ვიდრე ცოცხალი."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  თავი 11
  
  
  
  
  
  
  
  
  სამგზავრო შეტყობინებები, რომლებიც მაშინვე გააუქმა და კაპიტანი Bertholdi მადლობა გადაუხადა აშშ-სამუშაო კარგად გაკეთდეს. Ferries, რომელიც ახლახანს ჩამოვიდა გემი იყო დააბრუნეს dock. ლეონარდო შევა harbor რამდენიმე საათით გვიან.
  
  
  ცოტა ხნის შემდეგ ბრძანება მიეცა, ლეიტენანტი მეთაური სანაპირო დაცვის მივიდა ხიდი, სადაც Hawk და მივედი კონსულტაციები კაპიტანი. "ბენედიქტ იყო არსად აღმოჩნდა", ლეიტენანტი მეთაური ინფორმაციით, Hawke. "თქვენი ხალხი მაინც იძიებს, მაგრამ იგი იმალება და იმედოვნებს, რომ გაქცევა აშშ, როდესაც სხვა მგზავრი მოდის ხმელეთზე."
  
  
  "ეს ნორმალურია," Hawk-განაცხადა sourly. "დაბნეულობა მგზავრი ცდილობს მიიღოს off, ეს იქნება თითქმის შეუძლებელია ჩვენთვის მიიღეთ კარგი შევხედოთ ყველას. და, რა თქმა უნდა, მას ყოველთვის შეუძლია შეცვალოს მისი გამოჩენა კიდევ ერთხელ."
  
  
  "მე ვფიქრობ, რომ ჩვენ შეიძლება ითვლიან იმ," - ვუთხარი მე.
  
  
  გემი აღჭურვილია ანტისარაკეტო დილის ხუთ საათზე. The New York Post უკვე ჰქონდა სპეციალური საკითხი ქუჩის თამამი სათაურები. გულშემატკივარი ხალხმრავალ შევიდა Porta ბარი და გარშემო nah; პოლიცია ცდილობდა გამართავს ih უკან. ანგარიშები და ფოტოგრაფებს იყო ყველგან.
  
  
  Hawk განთავსებული თანამშრომლებმა დასაწყისში და ბოლოს დარბაზული.
  
  
  "ამიერიდან, მე მირჩევნია, ნუ ეს მარტო" Emu უთხრა.
  
  
  "ყველა უფლება", - განაცხადა მან. "მე დარჩენა ბორტზე, ხოლო ასე რომ თქვენ იცით, სადაც მე ვარ, თუ თქვენ გჭირდებათ ჩემთვის."
  
  
  Gina და მე მარცხენა გემი, სანამ მგზავრი disembarked. Ee წაიყვანა საბაჟო შენობა და უთხრა, რომ იქ დარჩენა.
  
  
  ეს იყო ქაოტური პორტში ბარი, და მე პესიმისტური გრძნობა მოძიებაში იუდა.
  
  
  "თქვენ დარჩენის ახლოს, არ ხართ თქვენ?"
  
  
  "არა, მე ვაპირებ ძებნა მთელი მარინა. თუ დავკარგეთ, კიდევ ერთი, კიდევ ოთახში Hilton Hotel და იყავი იქ, სანამ არ მიიღებთ შეტყობინებას, მე."
  
  
  "ნორმალურია", - განაცხადა მან, კოცნა ჩემთვის cheek. 'ფრთხილად.'
  
  
  "თქვენ ძალიან.'
  
  
  
  
  ჟურნალისტებს mingled ერთად საინტერესო გარშემო პორტში ბარი, და პოლიციამ უნდა თქვას მათი ძალისხმევა შეინარჩუნოს წესრიგი. მან შეწყვიტა შესასვლელში სავალი, სადაც ორი სხვა ცული აგენტები იყვნენ ასევე იდგა. მას შემდეგ, რაც ისინი გააჩერა სამგზავრო წვერი და გაიმართა ego მჭიდროდ. მან სწრაფად მიუახლოვდა მათ და უთხრა მათ, რომ მათ ჰქონდათ ერთი არასწორი . წვერის რეალური იყო.
  
  
  მხოლოდ მას შემდეგ, ექვს საათზე, კაცი, რომელმაც მხოლოდ გააძლიერა off deck ნახა. ნაცვლად აპირებს, საბაჟო, მივიდა, ორივე ბოლოები შენობა, სადაც მცველი იყო განლაგებული კარიბჭესთან. პირველ რიგში დავინახე, ego მხოლოდ უკან. ის იყო კარგად ჩაცმული, და Schell გადაჰქონდა ფეხით ჯოხი. Ego სიარული იყო ნაცნობი. მან ჩანდა უფრო და დაინახა მიცემა მხრივ ჩატარების ქეისი. ეს არ ჰგავს ნამდვილი ტყავის. და ხელი არ წარმართონ გარშემო სახელური ტომარა, როგორც ნამდვილი მხრივ იქნებოდა. პირველი, რაც მისი იყო, რათა მივყვეთ მას, იგი აღმოჩნდა მისი უფროსი, ისე, რომ მან ვერ ვხედავ Ego-ს სახე. მან ულვაში და სათვალე, მაგრამ ეს თავის ქალა იყო უტყუარ. ეს იყო იუდა. როდესაც დაინახა, მე, ის და სასწრაფოდ შევიდა თემის შენობების. იყო ბევრი ადამიანი ჩვენს შორის, და მე უნდა გადავიდეს მეშვეობით გულშემატკივარი. მისი პროგრესი იყო ნელი , და, როდესაც მან მიიღო, იუდა იყო უკვე ჭიშკართან. როდესაც Wilhelmina გამოყვანილია ის და გაიქცა, მას უნახავს knocking ქვემოთ უსაფრთხოების დაცვა და ფეხით მეშვეობით კარიბჭე შევიდა ავტოსადგომი.
  
  
  როდესაც მან მიაღწია თავისი, იუდა გაქრა ჩანდა. მცველი, რომელმაც გადახტა, რათა მისი ფეხები, ცდილობდა შეეჩერებინა ჩემთვის, მაგრამ მე შესძახა, ვინ ვიყავი და გაიქცა მეშვეობით კარიბჭე. როგორც მან დადიოდა გარშემო რიგის გაჩერებული მანქანები , მან დაინახა, ტაქსის გაიყვანოს. იუდა იყო, ეძებს ჩემს მეშვეობით უკან ფანჯარა.
  
  
  საქართველოს მოციგავის holstered მას და გაიქცა მართვა გაჩერებული იყო. იყო ჯგუფის ხანგრძლივი-haired ახალგაზრდა მამაკაცის სიახლოვეს, და მივხვდი, რომ მოტოციკლი ეკუთვნოდა ერთი მათ გარშემო. მე შევხედე და დავინახე, რომ მთავარი იყო, ანთება. მისი, გადახტა saddle. ეს იყო დიდი Honda განკუთვნილია გზატკეცილი, და ძრავის გააკეთა დამაიმედებელი ხმა. "გამარჯობა!" ერთი ახალგაზრდა მამაკაცი ტაშს მათ გარშემო.
  
  
  "მე მხოლოდ სესხება ego ხნით!" ყვიროდნენ მისი რევმატიზმი. მე აფრინდა და გაიქცა ტაქსი.
  
  
  როდესაც მე გაყვანილია გადატანა ქუჩაზე, ტაქსის უბრალოდ აღმოჩნდა მარცხენა, ორ ბლოკად მოშორებით. მე გადმოიყვანეს მისი მეშვეობით მოძრაობა. დავიწყე გავლის ტაქსი და ვფიქრობდი, შეიძლება დაჭერა Ego-ზე საგზაო ნათელი. მერე მანქანა იწყებს გაიაროს krasny Bryliv. Judas არც მისცა მძღოლი ბევრი ფული ან დააყენა იარაღი ხელმძღვანელები " ეგო. ათი წუთის შემდეგ, ჩვენ გზატკეცილზე მიმავალი კენედის საერთაშორისო აეროპორტში, NY . გზატკეცილზე, ტაქსის გამოყვანილია დაშორებით ჩემთვის, მაგრამ ვიფიქრე მოვიდა უფლება ადგილი. მე არ მესმის, როგორ იუდას შეეძლო მიღებული თვითმფრინავი გარეშე Ego დაეწია მას აეროპორტში.
  
  
  ის იყო არასწორი. მე როგორც აღმოჩნდა off გზატკეცილზე მიმართ მატარებლის სადგური და ცდილობდა ახლო მანძილზე მე და ტაქსის , მე გაყვანილია გადატანა ზეთი-გაჟღენთილია გასასვლელით და biker slid out ღიად ჩემს თვალწინ.
  
  
  საბედნიეროდ მისი, მე დაეშვა on სანაპირო overgrown ერთად სიმაღლის ბუჩქი, და ყველა მე მქონდა იყო, დაჟეჟილობები, სისხლჩაქცევები და დახეული სარჩელი. მაგრამ ველოსიპედით ვერ იქნება აღარ გამოიყენება. მე გადავწყვიტე, რომ ზიანის ანაზღაურების მფლობელი მოგვიანებით და წავიდა პირდაპირ აეროპორტში. მან გააჩერა ყველა ავლით მანქანები, მაგრამ მათ აღარ აიღო hitchhikers .
  
  
  საბოლოოდ, სატვირთო აიყვანეს me up და მივედით აეროპორტში მინიმუმ 45 წუთის შემდეგ იუდა .
  
  
  Bend it დადგინდა, რომ ათეული საგარეო ში იყო დაგეგმილი გამგზავრებას, რომ საღამოს. ერთ-ერთი მათგანი იყო პან ვარ რასის რომში. დიახ, კაცი შემოწმება ბოლო წუთს. ბატონ ბენედიქტ.
  
  
  ვთხოვე. "შეიძლება მე მაინც მისი მას?"
  
  
  კაცი აღმოჩნდა, რათა შეამოწმოს, ფრენის განრიგი, მაშინ შევხედე მისი watch. "არა," - განაცხადა მან.
  
  
  თვითმფრინავი მარცხენა ათი წუთის წინ. როვნო რეგიონში დრო გრაფიკის მიხედვით.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  თავი 12
  
  
  
  
  
  
  
  
  ცხადი იყო, რომ იუდა იქნებოდა ფრენა უკან რომში დაყოვნების გარეშე. იქ რომ იყოს ახლოს მისი შტაბი და ფარელი და მისი ბანდა. ის, ალბათ, არ იცით, რომ ჩვენ გვქონდა აღმოაჩინეს ego მიწისქვეშა კომპლექსი სიცილიის.
  
  
  მე არ დატოვებს რომში, სანამ დილით. მაგრამ საათი და ნახევარი არ იყო თვითმფრინავი ლონდონში და შემდეგ მოგზაურობა რომში, ასე რომ, ჩვენ უნდა ჩამოვა საუზმე, როგორიცაა ერთი საათის შემდეგ, მაშინ იუდა სადესანტო .
  
  
  მან ზარი Gine და აიღო ტაქსის ჰილტონი, თვითმფრინავი, ხოლო იყიდა ეს ბილეთი. მისი სასტუმრო სურდა მისი უნდა იყოს ჩემთვის, რადგან მან იცოდა, ჯოვანი Farrelli ასე კარგად. როდესაც Hawke დაურეკა და ბოდიში მოიხადა დაკარგვის იუდა, - განაცხადა მან, " კარგად, ის უნდა იყოს ადვილად იპოვოთ ხმები. მაგრამ გახსოვდეთ, თუ ის გადარჩა, მას ჯერ კიდევ აქვს დეტონატორი."
  
  
  "მან უნდა საკონტაქტო პოლიციის Rime ან ინტერპოლის ასე რომ, მათ შეუძლიათ ცდილობენ აირჩიოთ მას მდე, როდესაც ის მიწები?"
  
  
  "არა," Hawk განაცხადა. იყო, რომ რთულია, ცივი ხმა, მისი ხმა, რომ ის ზოგჯერ იყენებს. "თუ პოლიციის დაჭერა ego, თქვენ არ იცით, თუ რა შეიძლება მოხდეს. ნიკ, მე არ მინდა, დაინახოს, ego მკვდარი, როგორც თქვენ შესთავაზა.
  
  
  არ გამკვირვებია, რომ მესმის, რომ.
  
  
  ამ დროისათვის ჩვენ აფრინდა, Gina და მე მთლიანად ამოწურა და slept საუკეთესო გზა. მე არ მიიღოთ ბევრი ძილი, მაგრამ მე ისვენებდა საკმარისი იმისათვის, რომ გაგრძელდება ჩემი გზა. ღრმად ეძინა, როგორც ბავშვი.
  
  
  ლონდონში, ჩვენ შევძელით, რომ გადაცემის სწრაფად და ადვილად და ჩავიდა რომში, მხოლოდ მას შემდეგ, რვა საათზე. ეს იყო ნათელი, მზიანი დილა. მე ტაქსის მძღოლი მისამართი ბინის Gina მომცა. Farrelly მოუტანა თავის ქალები იქ, და Gina განაცხადა, რომ ის ზოგჯერ გამოიყენება მისი ego შეხვდება სხვა სამყაროს ავტორიტეტების. პოლიცია არ ვიცი, ბინა არსებობდა, მაგრამ ვფიქრობდი, რომ იუდამ გააკეთა . თუ მან მოუწოდა Farrelli დაუყოვნებლივ მას შემდეგ, რაც სადესანტო , Emu იქნებოდა განუცხადა, რომ ეს არ იყო უსაფრთხო წასვლა Sicily . ამ გზით, შესაძლოა, გადაწყვიტოს, რომ ეს ბინა იყო უსაფრთხო ადგილი, და ეს იყო სავარაუდოა, რომ ისინი შეხვდება იქ უნდა განიხილონ შემდგომი გეგმები .
  
  
  თითქმის ერთი საათის შემდეგ, მას შემდეგ, რაც სადესანტო, ჩვენ წინ გაჩერდა კორპუსში. ჩვენ შესახებ enter, როდესაც გავიგე, მღელვარება გარშემო კუთხეში.
  
  
  "დავდგეთ ისევ აქ," Gineh უთხრა.
  
  
  მე გაიქცა მდე კუთხეში სახლი და დაინახა ორი კაცი გამოვიდეს, ბორდიურზე და ფეხით მდე ვერცხლის Lancia გაჩერებული მოპირდაპირე მხარეს. ერთი გარშემორტყმული იყო მაღალი, გლუვი ფარელი, და სხვა იყო იუდა, რომელიც გამოიყურებოდა, როგორც სიკვდილი, მისი სარჩელი . იგი ამხილეს, მაგრამ მაინც ხსნადი ფეხით ჯოხი.
  
  
  მე გადავწყვიტე, რომ გაფიცვის უფლება მოშორებით. Wilhelmina გამოყვანილია ის. "ეს არის საკმარისი" მე ყვიროდნენ. "რომში არის თქვენი ბოლო გაჩერება."
  
  
  ის გამოეხმაურა ორი ფეხები უფრო სწრაფად, ვიდრე მას ეგონა. როდესაც მას ესროლეს, იგი გაიქცა მანქანა. Wilhelmina მოქმედებს, მაგრამ მე გაშვებული, და Gawk გათხრილი რიყის ქვით უფლება მის უკან. მე გასროლა მას კვლავ ჩაარტყა ბამპერის, და ის გაქრა უკან მანქანა.
  
  
  'Damn it! მე ჩაილაპარაკა.
  
  
  მაშინ ფარელი გაათავისუფლეს. Gawk გაფრინდა მოშორებით მომდევნო სახლი. მე იძულებული იყო დასამალი, როდესაც ის სამსახურიდან გაათავისუფლეს, კიდევ ერთხელ, და ვიგრძენი stab ჭრილობა გარეთ ჩემი მარცხენა მკლავი. მე ვნახე მისი მეორე მხარეს მანქანის კარი გახსნა, მაგრამ მე ძალიან დაკავებული ცდილობს შეინარჩუნოს ფარელი დარტყმის მე .
  
  
  მოულოდნელად მან მოისმინა Gina-ს ყვირილი. იგი ყვიროდა. "ის ეშინია სროლა!"
  
  
  თვალს ფარელი მხრივ Gina, ჰერები, მან გაიხსენა, რომ იგი ego შეყვარებულს. როდესაც მან დაინახა მისი, იგი მომენტალურად ივსება აღშფოთება. მან მიზანი და ცეცხლი გაუხსნეს nah. Gawk გავიდა mimmo nah მიერ რამდენიმე დუიმი.
  
  
  ის დაბრუნდა ცეცხლი. ჩემი პირველი გასროლა მოხვდა კედელზე შემდეგი ფარელი; ჩემი მეორე მოხვდა emu კისერზე. ის ძმა convulsively და დაეცა ტროტუარი.
  
  
  ორი ტყვია whizzed წარსულში ჩემი ფეხები უკნიდან მანქანა. მომენტი მოგვიანებით, ძრავის ტაშს და იუდა თავისი გუნდი მოშორებით ქვემოთ ვიწრო ქუჩას. მე გასროლა მისი მანქანა, მაგრამ მე მხოლოდ მოახერხა შესვენება უკანა ფანჯარაში.
  
  
  "თქვენ ნორმალურია? Jinwoo სთხოვა.
  
  
  "დიახ.'
  
  
  წავიდეთ, რომ თქვენი ბინა და იქ", - ვუთხარი მე. "მე მოდი ვნახოთ, თუ გვიან."
  
  
  მან პროტესტი გამოთქვა, მაგრამ მე უკვე გაშვებული Alfa Romeo 2000 გაჩერებული იგივე ტროტუარი. იგი არ იყო ჩაკეტილი. მოიყვანეს ძრავის ანთება მავთული, მისი, გადახტა მანქანის და შესანიშნავად შემდეგ იუდა.
  
  
  ორი ბლოკის შემდეგ, მისი ego ნახა. გაიარა სამი ბლოკები ჩემს წინ გადავიხარეთ და სწორი წინ, ცდილობს, რომ თავი დაეღწია ჩემთვის. მისი, გაიარა ნიშნები სისუფთავე slip უკანა წამყვანი და squeal საბურავები . წინ მე, იუდა აღმოჩნდა მარცხენა შევიდა პატარა ქუჩა, რამაც პირდაპირ სამრეწველო ფართი. ხუთ წუთში, ჩვენ მოდუნებული ნახევარი ათეული ფეხით მოსიარულეთა და თითქმის შეეჯახა ორი მანქანა. მაგრამ იუდა არ შენელდება, და არც ჰერები. თუ ჩვენ უკვე გზატკეცილზე, Alpha იქნებოდა წამოეწია და მასთან ერთად , მაგრამ ეს მეთოდი მართვის, სიჩქარე მანქანები იყო, თითქმის იგივე, და იუდა მიხვდა, რომ ეს.
  
  
  შემდეგ კიდევ ხუთი წუთი, იუდამ აიღო გამოიწვიოს და დაკარგა მისი ego. მაგრამ, როდესაც აღმოჩნდა, კუთხეში საწყობი, მან დაინახა მანქანა ასფალტზე კარი ღია. საქართველოს მოციგავის screeched გაჩერება, გადმოხტა, და გამოყვანილია. Judas არსად ჩანს. მას შევხედე საწყობები და დაინტერესდა, თუ ის მინდა წავიდა იქ. მისი carapace slid მიმართ მას, როგორც ჩემი მზერა დაეცა manhole საფარი. არაფერი იყო უჩვეულო შესახებ, გარდა იმისა, რომ ეს იყო ოდნავ დახრილი. მან გახსნა იგი, დადიოდა მეტი იგი, და შევხედე სახურავი ყურადღებით . Rim დატოვა თავისი კვალი ტალახში ქუჩაში. ის ჩემსკენ ქვემოთ და მოისმინა. Muffled shaggy ხმა მისი. უდავოდ, ეს იყო shaggy იუდა.
  
  
  მიუხედავად იმისა, რომ თავად, ის აღფრთოვანებული მისი ego მისი cunning. მიუხედავად იმისა, რომ მისი ჯანმრთელობის და ხელოვნური ხელები, ადამიანი იყო, როგორც ჭკვიანი თქმის fox. მე სწრაფად გახსნა trapdoor და შეამცირა თავს, სანამ ჩემი ფეხსაცმელი შეეხო მესამე საფეხური რკინის კიბის ოთახი. მკვეთრი სუნი აღდგა ჩემს გარშემო. ასეთი ორთქლის ართულებს, რომ სუნთქვა, და ღრმა ეს შთამომავლებს შევიდა ორმოს, მუქი გახდა. სიბნელეში ქვემოთ, მე შეიძლება მოვისმინოთ ჩხუბის ვირთხები. თუ იუდა გადაურჩა უპირატესობების უზარმაზარ მიწისქვეშა ქსელის არხების და პასაჟები, რომ შეადგინოს რითმა-ს კანალიზაციის სისტემა, არ იყო კარგი შანსი მე არასოდეს ego ერთხელ.
  
  
  და ეს იყო ბოლო, რაც უნდოდა.
  
  
  ის ვერ პოულობდა ჩემთვის Niagara Falls. მაგრამ ახლა ის არ ასაცილებლად, მე, ახლა, რომ ეს იყო მხოლოდ ორ ჩვენგანი მამაკაცი. ის გაიზარდა მისი სიჩქარე და სწრაფად გამოიტანა slime-საერთო ლითონის კიბეები.
  
  
  როდესაც ის საბოლოოდ მიაღწია ბოლოში, მოვიდა მასშტაბით ვიწრო ქვის კარნიზი. ნაკადს ბინძური და fetid წყალი ნელა gurgled მეტი უძველესი ქვის. სუნი იყო, თითქმის აუტანელი, და საჰაერო იყო, ძლივს breathable.
  
  
  სუსტი წრე სინათლის დაცემა ქუჩიდან ზემოთ მე მომცა რამდენიმე იდეა. ის გაჩერდა და მოისმინა მოედანზე-შავი ჩრდილები. შემდეგ გავიგე, იგი ერთხელ, ხმა სასწრაფოდ კვალდაკვალ გამოეხმაურა სიბნელეში, იქნებ ასეული ეზოები, რომ ჩემი უფლება.
  
  
  Wilhelmina იყო ჩემი მხრივ. მისი საწყალს დაიხარა და მოჰყვა იუდა შევიდა ბნელ სიბნელე.
  
  
  თბილი, თმები რამ ჩანდა, ჩემი ფეხები. მე თითქმის ყვირილით ზე დროშა ნებართვა შეასრულოს, მაგრამ მე muffled ხმა, როგორც რათ გაფრინდა mimmo ჩემთვის, squeaking და გაიქცა ქვემოთ ვიწრო ქიმზე. ეს იყო რთული, რომ შევინარჩუნოთ ტემპი, განსაკუთრებით მას შემდეგ, რაც ქიმზე იყო სულ slippery და სველი გამო mossy ფენების ძველი, გაუძლო კლდეები.
  
  
  დიდი, eyeless მწერები ეკიდა დაბალი ჭერი. მე არ გაგიკვირდეთ, თუ დავინახე, ჯოხებით, ძალიან . ლორწოს dripped ყველგან, და საჰაერო იყო ახშობს და რეპრესიული. მაგრამ არ ნახევარში, როგორც დამთრგუნველი, როგორც იუდა.
  
  
  მან ყურადღება გაამახვილა მისი უქრებათ კვალდაკვალ. რაღაც glinted სიბნელეში წინ ჩემთვის. მისი snuggled მდე moan, და გაიმართა მისი სუნთქვა. მაგრამ მაშინ იუდა hurried, და მას მოჰყვა Wilhelmina ხელში.
  
  
  როგორც მან აღმოჩნდა კუთხეში, მე მოულოდნელად იძულებული dive, და მან თითქმის დაკარგა ბალანსი და ჩავარდა საკანალიზაციო. Gawk სტვენით მაღლა ჩემთვის, და მე შეიძლება მოვისმინოთ იუდა მოიკოჭლებს ერთხელ. მას მოჰყვა მას მცირე კანალიზაციის მილები, ბნელ დერეფანში მნიშვნელოვნად ვიწრო, ვიდრე პირველი.
  
  
  ის აღმოჩნდა კუთხეში, ერთხელ, ნაპოვნი მისი, აიღო დამიზნება და გასროლა. Gawk მოხვდა ქვაკუთხედი და გავიდა კარში. მე ააცილა და გაიქცა მას შემდეგ, იუდა, სანამ მას შეუძლია მიიღოს ძალიან შორს ადრე მე .
  
  
  ეს იყო კლასიკური კატა და მაუსის თამაში. მან უპასუხა, რომ ყველა ეგო გადაადგილება ამავე gambit. მაგრამ, როცა აღმოჩნდა კუთხეში, ის იყო, არსად მოიძებნა. ამ ნარჩენების წყლის ფართობი იყო აღარ გამოიყენება. ეს იყო მშრალი და თითქმის უსუნო. ეს გამიკვირდა, ჩემთვის, პირველ რიგში. მაგრამ იგი მალევე აღმოაჩინა მიზეზი, რის გამოც იუდამ აირჩია ამ ბილიკს, ქვემოთ ქუჩაში. მან დაინახა ხვრელი groan, რომელიც ახლა დაფარული კალის ფირფიტა. ეს იყო კუსტარული trapdoor. მან შეწყვიტა, მოისმინა და ისმის ხმაური მეორე მხარეს doorway. მაშინ ჩასვლა.
  
  
  ახლა ის შეიძლება აღუდგეს სწორი. ის აღმოჩნდა გვირაბი სავსეა უსარგებლო და სხვადასხვა ქანების. მიუხედავად იმისა, რომ მისი იდგა იქ, ჰერები ისმის ხმა შორიდან. როგორც ჩანს, იუდამ იცოდა, ამ გასვლის კანალიზაციის და გადაწყვიტა გამოეყენებინა ეს მოშორება ჩემთვის. იგი მალე გაირკვა, თუ როგორ აპირებდა ამის გაკეთება. სერგეი გამოჩნდა ჩემს წინ, მე და დაინახა იუდამ სილუეტი. ის კადრი მე ორჯერ. ერთი gawk თითქმის შეუტიეს ჩემი სახელო. ახლა ნებით გახდა უფრო საშიში, რადგან სიბნელე.
  
  
  ის დადიოდა მეტი განათებული გახსნის. როდესაც მან მიაღწია, ეს, მან დაინახა, რომ გვირაბი გამოიწვია პატარა ოთახში, სადაც ნათურა იყო ჩამოკიდებული. მე ვუყურებ გარშემო. ახლა მან იცოდა, სად ვიყავით. ძვლების დაახლოებით ორმოცდაათი მამაკაცი ქმნის ოხვრა ნიშა, მათი კუ დაგროვილი თავზე მათ და მათ დაიწყო at me grimly. Judas წამიყვანეს კატაკომბები, გვირაბები ქვეშ ქალაქი, სადაც პირველი ქრისტიანები დამალა მათი ჯალათები. მისი დასკვნა იყო, რომ ეს უნდა იყოს კატაკომბები წმინდა Callixtus, ყველაზე ცნობილი ყველა რომის კატაკომბები. მიუხედავად იმისა, რომ იქ იყო კურთხევა, ეს ადგილები არ იყო ტურისტული სია.
  
  
  ის დადიოდა მთელს ოთახში და მოჰყვა იუდა. ეს იყო სრულიად ბნელი, მიუხედავად იმისა, რომ იქ იყო ნათურებით ჩამოკიდებული აქ და იქ . მე შეიძლება მოვისმინოთ იუდა panting ახლა, ადასტურებს, რომ იგი დასუსტდა. მას გათვლილი, რომ ეს იყო საკმაოდ მიუხედავად იმისა, რომ მას შემდეგ, რაც ferret მიეცა emu ინსულინის ინექცია, და ეს დევნა ჩაიშალა ego-ს ცვლის. ის არ გრძელდებოდა ძალიან, ძალიან დიდხანს. მაგრამ მე არ მინდა, მას მისაღებად წერტილი, სადაც მას შეეძლო აურიეთ ტურისტი . ტემპი აიღო მისი მდე.
  
  
  მალე, ის შევიდა მეორე ოთახში იგივე განათება, როგორც პირველი. იუდას არ ენახათ, ამიტომ იგი შეიჭრნენ შევიდა ოთახში. ისევე, როგორც პირველ ოთახი, იყო piles of bones და კუ, თაროებს, კედლებს. ის იყო შუა ნაწილამდე იყვნენ მთელს ოთახში, როდესაც მან მოისმინა მძიმე სუნთქვა, რომ მისი უფლება.
  
  
  ის აღმოჩნდა სწრაფად. Judas ეშვება წინააღმდეგ წყობის მშრალი, მტვრევადი ძვლები. Ego-ის სახე იყო ashen და sweaty. კაცი იყო, კანი და ძვლები და თავის ქალა უფრო ჰგავდა, კუ თაროებზე, ვიდრე სამიზნე ცოცხალი ადამიანის. ის გამოყენებული უნდა იყოს მახინჯი კაცი, მაგრამ ახლა ის ხდება საშინლად გროტესკი.
  
  
  მისი სუნთქვის იყო არალეგალური, ხიხინი. იყო ფენის ქაფი მისი ქვედა ტუჩის. ის იყო ჩატარების შემცირდა Smith & Wesson რევოლვერი .44 Magnum. თუ იგი მოხვდა ჩემთვის, ეს იქნებოდა ძალიან სწრაფად შეუერთდნენ დანარჩენი რჩება კატაკომბები.
  
  
  მან გაიცინა hoarsely იგი განიხილება, როგორც მისი შემდეგი ნაბიჯი. სიცილი შემოვიდა out of მას, როგორც კენჭი ფანჯარაში სარკმელზე; საქართველოს პროტეზირება მოიცილეს რჩევები მათი ego-იმუქრება თითების uncertainly. მარჯვენა ხელში რევოლვერი იყო გლუვი და waxy .
  
  
  "ახლა მე შემიძლია ბოლოს და ბოლოს კლავს თქვენ, კარტერი," ის, croaked.
  
  
  მე dove, რათა ადგილზე და დაეშვა შორის ძვლები, რომელიც ვიგრძენი, crack ქვეშ me. Judas-ს რევოლვერი barked და გაუშვა პარიზში. ის წამოდგა და მიზნად emu-ს მოციგავის მის მკერდზე. ჩემი დიდი გამკაცრდა გამოიწვევს, მაგრამ ეს არ მუშაობს.
  
  
  Judas დაეცა რევოლვერი მისი წრე და დაეცა თავში შორის ძვლები. Ego-ს სახე contorted, მისი თვალები მოჭიქული. ერთი წუთით, ქოშინი, როგორც ჩანს, ძალიან ხმამაღალი, და შემდეგ მოულოდნელად შეწყვიტა. Ego-ს სხეულის დაძაბული და რევოლვერი დაეცა მასშტაბით ego-ს arm. მაშინ ego სამიზნე მოხვდა კედელზე-ego თვალები იყო ღია, ამ დიაბეტური კომა.
  
  
  მე ადგა და დადიოდა მეტი მას. იმ მომენტში, ჰერები leaned გამო მას, მისი სხეულის ძმა ძალადობრივად და ამყოფებდნენ. მისი ego აიღო პულსი. არ იყო პულსი.
  
  
  ის წამოდგა, holstered, რომ მოციგავის ,და დახედა შიშველი კარკასი. Judas მკვდარი იყო, მისი ბირთვული დეტონატორი იყო უსაფრთხო, და მას უნდოდა შეეგება.
  
  
  მან დატოვა სხეული არსებობს, და გაიარა, უკეთესი განათებულ გვირაბის შესასვლელთან კატაკომბები. Judas არ უნდა იყოს, აღმოჩნდა მანამ, სანამ არ ჰგავდა სხვა ჩონჩხები ეს გვირაბები. თუ ego არ იქნა ნაპოვნი, სანამ შვედეთის ego rotted მოშორებით, ego, შესაძლოა, უკვე ჩანს როგორც რჩება ადრეული ქრისტიანული. ისევე, როგორც ის იყო შთამნთქმელი მუქი იუმორი, ეგონა, ის მოვიდა მასშტაბით ტურისტების ჯგუფს სასაქონლო გასასვლელი.
  
  
  იტალიის სახელმძღვანელო შემომხედა. განაცხადა მან. 'Come on!' - თქვენ უნდა დარჩენილიყო კომპანია, signor! ეს თითქმის დასრულდა."
  
  
  მისი, შეუერთდა მათ, და დადიოდა მიმართ სინათლის წინ გველოდება. "მარტივი", მე ვუთხარი, სახელმძღვანელო. "მე გადაიდო საკმაოდ creepy სცენა."
  
  
  ის chuckled. "ყველაზე ცუდი ის არის, კიდევ მოვა, signor."
  
  
  მისი, ფიქრი წლის და ამოცანები, მე ჯერ კიდევ უნდა გააკეთოს, თუ მე ღალატობენ ერთად ცხოვრება. "მე იმედი მაქვს, რომ თქვენ არ უკავშირდება წინასწარმეტყველ Nostradamus", - ვუთხარი მე.
  
  
  ის არ ჩანს, რომ ესმის ხუმრობა.
  
  
  მაგრამ მე არ მაინტერესებს. ერთი რამ იყო გარკვეული: იუდა მკვდარი იყო. არავინ იცოდა, რა ელოდა ჩემთვის მომავალი. ასე რომ, იმის ნაცვლად, ფიქრი მომავალზე, ის დაბრუნდა აწმყოში, აქ და ახლა. და მაშინ ჰერები, ფიქრობდა, Gina, და დაიწყო ღიმილი. საუკეთესო grin თქვენ წარმოიდგინეთ.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  წიგნი:
  
  
  
  
  
  როგორ არის ეს შესაძლებელი? ნიკ კარტერი იყო, მოულოდნელად იძულებული დასამალი დოკუმენტი, ვატიკანის მუზეუმი დროს რუტინული მუშაობა . შემთხვევითი ეტრუსკული ვაზა, როგორც ჩანს შესაფერისი ამ მიზნით.
  
  
  მაგრამ ეს არ იყო კარტერი Nike და ego საქმიანობა, როგორც აღმოჩნდა მოგვიანებით, როდესაც კარტერი შეეცადა დოკუმენტი. იმიტომ, რომ იმ მომენტში, ის იყო მოულოდნელი მოწმე მაღალ პროფესიონალურ ხელოვნების ქურდობა.
  
  
  და, როგორც ხელოვნების საგანძური, მათ შორის, ეტრუსკული ვაზა, გაქრა ერთი ფანჯრიდან , კარტერი ჩანდა ღიად შევიდა სახე მისი დიდი ხნის მტერი, იუდა.
  
  
  Judas შეძლო ამის მეტი ამ დოკუმენტის, ვიდრე Hawk და კარტერი ვერ წარმოიდგენდა, ყველაზე საშინელ სიზმარშიც ...
  
  
  
  
  
  
  ნიკ კარტერი
  
  
  Cobra ნიშანი
  
  
  
  
  
  
  ნიკ კარტერი
  
  
  
  Cobra ნიშანი
  
  
  თარგმნა ლევ Shklovsky
  
  
  ხსოვნისადმი მიძღვნილი გარდაცვლილი შვილი ანტონ.
  
  
  მთავარი გმირები:
  
  
  ნიკ კარტერი
  
  
  alias N3 ტელ.: AX
  
  
  "SHIVA"
  
  
  ხელმძღვანელი Cobra ორგანიზაცია
  
  
  ASHOK ANAND
  
  
  ინდური საიდუმლო სამსახურის აგენტი
  
  
  PURAN DASS
  
  
  უფროსი ინდური საიდუმლო სამსახურის
  
  
  NIRAD და RANJIT
  
  
  წევრები Cobra ორგანიზაცია
  
  
  REEVA SINGH
  
  
  shiva-ის შვილიშვილი
  
  
  
  1
  
  
  მან მოიგერია ჩემი იარაღი, ნაზი და სუსტი, და იმ მომენტში სრულიად კმაყოფილი. მისი იშვიათი სამკურნალო გამოცდილება იყო, ქალს, როგორიცაა Reeva. ჩრდილები ითამაშა, მთელი მისი ოქროს კანი და შავი თმა, და ერთი მომენტი ვფიქრობდი ჩატარების ოცნება ახდება. ოთახი იყო ბნელი, და Knuckles ჰქონდა შეამცირა იგი. და საბედნიეროდ, სასტუმრო ჰქონდა კონდიციონერი სისტემის შერჩევის ჰაერის ღამეს სიცხე დელი.
  
  
  "თქვენ არ მითხარი, რატომ," Reeva ჩურჩულით. მისი რბილი, თბილი ტუჩები ნაზად ჩანდა, ღრუ შორის ჩემი კისრის და მხრის, მისი breasts დაპრესილი წინააღმდეგ ჩემი მკლავი.
  
  
  მისი აღმოჩნდა მისი სახე და შევხედე line of მისი მკერდი. შემდეგი, Lobka იყო, მაინც კიდევ თითონ უნდოდა, ერთად ჯიუტი გამოხატვის ქალი, რომელიც გამოიყენება იმისათვის, რომ ყველაფერი, რაც მას სურს... ქალი, რომელიც დაკავებული იყო ჯერ კიდევ ბავშვი. "რა, Reva?" მე ვკითხე, გაშვებული ჩემი fingertip მეტი ხავერდოვანი კანი მისი ცხოვრება.
  
  
  "რატომ მოვედი აქ, ნიკა?" ის გამოყვანილია, მითუმეტეს მისი უფროსი ბალიში. მისი გრძელი შავი თმა ჩამოყალიბდა გულშემატკივართა თეთრი ქსოვილის ბალიში, როგორიცაა ჰალო, რომელიც ზღუდავდა მისი სახე სრულყოფილი თვისებები... სახე, რომ იმ მომენტში აისახება შიდა ტანჯვას და გაუგებარი ჰქონდა.
  
  
  — მე ვუთხარი, " მე ვთქვი, ცდილობს ხმა პაციენტის და დამაჯერებელი. "ჩემი კომპანიის გამომგზავნა მოლაპარაკება შესყიდვები. ნაწარმი, აბრეშუმი, brocades... სიტყვა,, ყველაფერი. ყველაფერი, რაც ხარჯები ნაკლებია, ამ ქვეყანაში, ვიდრე სადმე სხვაგან.
  
  
  რა თქმა უნდა, მას ატყუებდა მას. რა თქმა უნდა, მან ვერ გეტყვით, Reeva, ვინ იყო. მაინც, რა განსხვავებაა? არ იყო მიზეზი, რომ ჩავრთოთ გოგონა, დამწვრობა ჩემი საფარი, და გამოავლენს hey, რომ მისი სახელი იყო ნიკ კარტერი, ნაჯახი აგენტი, ამჟამად მისია ნიუ დელიში.
  
  
  დილით იმავე საღამოს, ის ჩამოვიდა საჰაერო-ინდოეთში ფრენის. და ბოლოს, პირი მე შეხვდება იყო ქალი, როგორც Reeva, ლაღი თანამგზავრი, რომ არ შეეძლო ქონოდა. იგი იჯდა, სასტუმროს ბარი, როდესაც იგი დაბრუნდა ბანაობა აუზი. მისი სრულყოფილი ფიგურა იყო გახვეული up in ლურჯი და ვერცხლისფერი sari; ჩვენ ასევე იგრძნო უშუალო ფიზიკური მოზიდვას ერთი შეხედვით. მაშინ ერთი სიტყვა გამოიწვია კიდევ ერთი, და თითქმის გააზრების გარეშე, მე მიიწვია სადილად.
  
  
  წავედით ფრანგული რესტორანი Chanakyapuri, წითელი და შავი oasis შუა stuffy ქალაქში. ეს იყო შესაძლებლობა, რომ შესაძენად მისი და დაარწმუნოს მისი ატარებენ ღამეს ერთად.
  
  
  როგორც აღმოჩნდა, მე არ უნდა ვეცადოთ, ძალიან რთულია, რათა დაარწმუნოს მისი.
  
  
  მისი თვალები, როგორც ელვარე და სენსუალური, როგორც მისი თმა, ისაუბრა მკაფიოდ. რა თქმა უნდა, იყო შეკითხვები და სიტყვა თამაშები,... გავრცელებული პრაქტიკაა ხელოვნების seduction. პრელუდია ღამით სიყვარული და ვნება.
  
  
  
  რა თქმა უნდა, დელი კი იმას ნიშნავდა, გაცილებით მეტი, ჩემთვის (და ცული), ვიდრე Rewa Singh. მან უკვე გაგზავნილი ინდოეთში მიერ Hawke, და მიუხედავად იმისა, რომ მან იგრძნო, ეს იყო სასოწარკვეთილი იდეა, შეუძლებელი იყო, რათა დაარწმუნოს მოხუცი. "მაგრამ ჩვენ არ გვაქვს ოდნავი მტკიცებულება, რომ ეს ადამიანი არსებობს!" მე აღნიშნა.
  
  
  "ყველა სხვა მიზეზით, რომ იქ, ნიკ," Hawke, - განაცხადა ერთად სარკასტული სიცილი. "არეულობების და არეულობების მტკიცებულება, არ არიან ისინი?" Calcutta დარბაზში არის სახელმწიფო, ნახევრად-ანარქია. და ვინ მიეწოდება ამბოხებულებს იარაღი? მასალა არ იზრდება ხეები, უნდა იყოს ზუსტი.
  
  
  "ეს არის შიდა უსაფრთხოების საკითხი ინდოეთის მთავრობა", - ვუთხარი მე.
  
  
  "რეალურად. აბსოლუტურად ფანტასტიკური. მე მთლიანად ვეთანხმები მას. რეალურად, თუ ეს იყო უბრალოდ არეულობების და არეულობების, ეს არ იქნება მისია, ნიკ.
  
  
  "მერე რა?"
  
  
  "შეხედეთ ამ. მან გადმომცა დაკეცილი ნაჭერი ქაღალდი. "ამ გეტყვით უფრო მეტი ჩვენი იდუმალი კაცი, ბატონი 'Shiva'.".. ალბათ ზოგიერთი ბუნდოვანი მინიშნება, რომ სხვა რეალურად არსებობს. მწარე კვამლი მისი სიგარის დაწვეს ჩემი ნესტოები, მე და გადავიდა შორს თავმჯდომარე წაკითხვის დოკუმენტი.
  
  
  რომ სტატიის წაკითხვის შემდეგ, მე მქონდა საკმაოდ კარგი იდეა რა Hawk აკეთებს.
  
  
  Boss აღნიშნა ხითხითით. "როგორც ხედავთ, ეს არის ბინძური ბიზნესი, არ ეთანხმებით?
  
  
  "მე მინდა ვთქვა, ამორალურია.
  
  
  "კარგად თქვა, ნიკ. ჩვენი კაცი აპირებს გემი ათი მილიონი დოლარის ღირებულების ნედლეული ჰეროინის ამერიკის შეერთებულ შტატებში. მაგრამ როგორც ვნახე, ეს არ არის ყველაზე შემაშფოთებელი ელემენტს. თუ ეს იყო პირველი ნარკოტიკი, მე არ უწოდა ვინმე სხვას. მაგრამ როცა საქმე საერთაშორისო დიპლომატიის... და მსოფლიოში მშვიდობისა... მერე უბრალოდ უნდა დაავალოს ეს ამოცანა თქვენთვის.
  
  
  მან თავი დაუქნია გახსნის გარეშე rta.
  
  
  დოკუმენტი, რომ მან უბრალოდ წაიკითხეთ იყო ოვალურ. შეუძლებელია, წავიდეთ უფრო მაღალია. ის გულისხმობდა რაღაც მინდა წაიკითხოთ ნაშრომების, ინციდენტი, რომ ჩვენ გვინდა არასოდეს მიფიქრია იქნება დაკავშირებული ცული, რომ აღარაფერი ვთქვათ ჩემი ხაზი იმუშავებს.
  
  
  ვინმე მოუწოდა საბჭოთა საელჩოს ვაშინგტონში ამტკიცებენ, რომ იყოს პრეზიდენტი, ამერიკის შეერთებული შტატები. ხმა იყო, შესანიშნავად მოდელირებული. ეს შეიძლება იყოს ხუმრობა, მაგრამ სიტყვა არ იყო უდანაშაულო ყველა. "პრეზიდენტის" გაცემული მუქარა ანთებითი ხასიათის მუქარა, რომ აიძულა საბჭოთა ელჩი იჩქარეთ ანგარიში მოსკოვში.
  
  
  საბოლოოდ, გაუგებრობა მოგვარდა და თეთრი სახლი გაცემული უამრავი ბოდიშს. ეს შეიძლება ყოფილიყო ბოლომდე, მაგრამ არ იქნებოდა გაგრძელებაა ნაცვლად. პირველი მდივანი, საქართველოს ცენტრალური კომიტეტის სკკპ, მთავარი პოლიტიკური მოღვაწე, საბჭოთა კავშირის ესაუბრა პრეზიდენტის "ცხელი ხაზი". მხოლოდ ის არ იყო, პირველი მდივანი ყველა. სიმართლე გითხრათ, არავინ ვაშინგტონში ან მოსკოვში იცოდა, ვინ იყო იმიტაცია რუსეთის ხმა. გაცვლა სიტყვა შორს იყო, მეგობრული და აიძულა პრეზიდენტი მოვუწოდებთ რიგგარეშე სხდომაზე საქართველოს ეროვნული უშიშროების საბჭოს.
  
  
  ყველაფერი ნათელი იყო ისევ... მაგრამ არა ხანგრძლივი. ისინი ferret, ნაკლებად, ვიდრე ორი კვირის წინ, გამოცდილი სიმებიანი მსგავსი ინციდენტები; გაცვლის მუქარა და შეურაცხყოფა ინდოეთსა და პაკისტანს შორის, ისრაელსა და ეგვიპტეს შორის, კომუნისტური ჩინეთი და იაპონია. ყოველ ჯერზე, ხმა დიპლომატი იყო, შესანიშნავად იმიტირებული, რამაც სიმრავლის გაბრაზებული საფრთხეები და counter საფრთხეების.
  
  
  მსოფლიოში პირას იყო ბირთვული ომი. ახლა, მისი თქმით, თეთრი სახლი დოკუმენტი, ვინმე ცდილობს იმისათვის, რომ ჩვენთვის ყველა იმ უფსკრულს. "ასე რომ, თქვენ ეჭვი, რომ ეს საიდუმლოებით მოცული "ვიღაცა", რომელიც მოუწოდებს თავად Shiva არის ტვინის უკან ორგანიზაცია, სახელწოდებით Cobra, და რომ ის პასუხისმგებელი, რა ხდება..."
  
  
  "იქნებ, ნიკ. იმ პირობით, რომ Shiva არის ადამიანი და არა რაღაც, " ბოსი განმარტა. "ჩვენ ვიცით, რომ ის ფაქტი, რომ Cobra არსებობს. და ჩვენ საკმაოდ დარწმუნებული ვარ, რომ ეს არის იარაღის და ნარკოტიკების ვაჭრობის ორგანიზაცია. მაგრამ ეს არაფერია იმასთან შედარებით ეს, " მან განმარტა, ნერვიულად, მოსმენების დოკუმენტი, იგი უბრალოდ დასრულდა ეძებს. "ეს არის Shiva რეალური პიროვნება?" ან ეს საფარი რაღაც უცნაური საერთაშორისო ორგანიზაცია აძლევდა ბრძანებებს Cobra? ხმის მიცემა, რაც ჩვენ გვჭირდება, რათა გაირკვეს, თუ... რაც შეიძლება მალე, შემიძლია დავამატო.
  
  
  "ასე რომ თქვენ გვჯერა, რომ თუ Shiva არის ადამიანი, ის რეალურად იმიტაცია ხმა?"
  
  
  Hawk თავი დაუქნია wearily.
  
  
  "მაგრამ, თქვენ არ იცით, თუ Shiva არსებობს."
  
  
  "Bull' s-eye".
  
  
  - ისე, მან უნდა იპოვოს ადამიანი, რომელიც არავის უნახავს, ვისაც შეუძლია იმიტაცია ხმა ზოგიერთი პერსონაჟი, როგორც მას შეუძლია... სად ვფიქრობ, რომ უნდა დაიწყოს?
  
  
  "ისინი არ მოვუწოდებთ თქვენ Fighter 3 არაფერი, კარტერი.
  
  
  ეს არ იყო რევმატიზმი ის მინდა იმედი. მაგრამ, როგორც ვთქვი, ზოგჯერ ეს შეუძლებელია მოლაპარაკება ვინმე, როგორიცაა Hawk. ასე რომ მომიწია წასვლა მთელ მსოფლიოში და ითხოვენ ვინმე ან რამე, ვინც მოუწოდა თავად Shiva.
  
  
  მან იცის, რომ ეს არის ფსევდონიმი, და შემდეგ სწავლა დოკუმენტების სახლში. ფაქტობრივად, Shiva იყო ინდუსი ღმერთი საყოველთაოდ ცნობილი, როგორც ხომალდი. ომები, შიმშილი და სიკვდილი... ეს უბედურებები იყო ego-ს აბსოლუტური და უდავო ბატონობის ქვეშ ego-ს კონტროლი და ავტორიტეტი. მაგრამ იყო უფრო მეტი; წიგნი წაიკითხა შეიცავს ილუსტრაციები და ფოტოები ქანდაკებები ამსახველი Shiva მორთული გველები. ეს არ არის ჩვეულებრივი გველის, მაგრამ cobras, სასიკვდილო ინდური vipers.
  
  
  და ისე, მე უნდა დაიცვას ბილიკი, რომელიც, როგორც ჩანს, არარსებული და შეუძლებელია... როგორ ითვლიან მარცვლების ქვიშა ბანკების Ganges!
  
  
  მაგრამ თუ Shiva იყო figment ვინმეს twisted ფანტაზია, მაშინ Reeva Singh ნამდვილად არ იყო. გოგონა იყო რეალური, ტკბილი, ნაზი და საოცრად ცოცხალი.
  
  
  
  მისი, აღმოჩნდა, რომ მისი და გადაჭრის ee corkscrew კვლევის პრობლემები, დაჭერით მისი ტუჩები, მისი ფანტაზია პირში. მისი ოქროს კანი იყო დაფარული მსუბუქი პუდრი სინათლის, და როცა მისი breasts დაპრესილი წინააღმდეგ იმ გაუაზრებელი და მძიმე ძუძუს, მე overwhelmed მიერ უკონტროლო სურვილი.
  
  
  "არა, მე არ" მე ჩურჩულით, როგორც იგი ცდილობდა, ვთხოვ, კიდევ ერთი რიგი კითხვები, რომლებიც იწყება ფიქრი ჩემთვის. "მე ვარ ნიკა, და თქვენ Reva... თქვენ არ უნდა იცოდეთ რაიმე უფრო... იმ მომენტში. Ee ჩავეხუტე მისი მჭიდროდ, და მან ჩაახშო a groan.
  
  
  უბიძგებს საბანი off საწოლი თავისი ფეხით, მისი მამა გაიმართა მისი მჭიდროდ მას. Reeva თვალში იყო ფართო, მაგრამ მან, როგორც ჩანს, ეძებს რაღაც სხვა მხარეს ოთახი. იმ მომენტში, მან იცოდა, რომ ის იყო უბედურება.
  
  
  ხმაური ისმის მისი. მეორე მოგვიანებით, იგი იყო განსაზღვრული წარმოშობის მეტალიკი გაჭირვებით რომ მოვიდა ოთახში, როგორიცაა hoarse ჩუმად... ვინმე იყო fiddling ერთად დაბლოკვა. ჩემი Smith & Wesson იყო ზედა უჯრაში nightstand შემდეგ საწოლი, მაგრამ იმ მომენტში ეს იყო მიუწვდომელია ჩემი მხრივ. სუსტი ხმაური შეწყვიტა, რასაც მოჰყვა დააჭირეთ... და მაშინ, მისი მივხვდი, რომ მე არ მაქვს დრო, რომ აითვისებდა იარაღი.
  
  
  ჰერები გადმოხტა გზა, როგორც კი კარი გაიღო გახსნა. ორი წვეროსანი მამაკაცი, გამოწყობილი ნაქარგი თეთრი პერანგი და ტილოს შარვალი მსგავსი pyjamas ნახმარი ყველაზე ინდოელებს, გამოირჩეოდა წინააღმდეგ სინათლის მოდის ქვემოთ დერეფანში. მაგრამ რა დაარტყა ჩემთვის უფრო მეტია, ვიდრე შვედები იყო მოკლე barreled პისტოლეტი მყარად ერთი turbaned მოღვაწეები.
  
  
  იარაღი იყო მიუთითა ჩემზე და არაფერი იყო, მე ვერ გავაკეთებ შესახებ. კარი დაიხურა, რბილად უკან ორი კაცი, და უიარაღო კაცი აღმოჩნდა წმინდა სინათლე ოთახში.
  
  
  ის blinked იმ მოულოდნელი დიზელის და უყურებდა ორ თავდამსხმელები, ცდილობს, იპოვოს გამოსავალი. ისინი ძლიერი და კუნთოვანი, მათი bearded სახეები expressionless, და გამომდინარე მათი წვერს და turbans, ისინი ორივე Sikhs.
  
  
  "საღამო მშვიდობისა, sahib," the one with the gun განაცხადა და მისალოცი გადაიქცა უხამსი ღიმილი, როგორც ის მიხვდა, რომ Reeva და მე შიშველი, და ამიტომ კიდევ უფრო დაუცველი.
  
  
  ამ ეტაპზე, მხოლოდ ბარათი, რომელიც შეიძლება ითამაშა, იყო დარჩენა საფარქვეშ ტურისტული და ბიზნესმენი. In დაზარალებული ტონი, - განაცხადა მან, " რა ამბავი?" მე გააკეთა ჟესტი, რათა დაიბრუნოს ტელეფონი, მაგრამ შეუიარაღებელი Sikh ინდური გადავიდა მოძველებული ტელეფონი, ჩემს გვერდით.
  
  
  "რა სისულელეა, sahib! მან თქვა, grinning. "არავინ მისცა ნებართვა გადაადგილება, არც კი mem sahib," მან მიუთითა Reeva, რომელმაც უკვე გამოყვანილია მოიცავს და იყო მოიგერია ქვეშ ფურცლები.
  
  
  "შეხედეთ crates, Mohan," კაცი პისტოლეტი განაცხადა, რომ მისი თანამგზავრი.
  
  
  "თუ ეს არის ძარცვა, თქვენ ვერ იპოვით არაფერი ღირს ქურდობაში," ih გააფრთხილა მისი. "მე მხოლოდ ქვითრები. აშშ rupees, აშშ აშშ დოლარი.
  
  
  ისინი არ დარჩა ყველა. არა ყველა.
  
  
  მაგრამ, როგორც მან ისაუბრა, მან დაიწყო კონცენტრირება, ემზადება მისი სხეული და გონება ძალადობრივი და განუყოფელი fusion. ბოლო დროს, იგი სარგებლობდა შესვენების შორის მისიები, Hawk ამტკიცებდა, აღების მისი ჩვეულებრივი დანარჩენი პერიოდი და დასვენება უნდა გაიაროს ინტენსიური მომზადების პერიოდში, რათა მისი სრულყოფილი ცოდნა ყველაზე უჩვეულო ფორმები თვით-თავდაცვის. შორის სხვადასხვა ტექნიკას, რომ მან აითვისა, იყო ასევე ფორმის ნევროზი, რომ მე ისწავლება შავი ქამარი, "rette dan", ჩემპიონი taekwondo, კორეის ვერსია "kung"." ინსტრუქტორი ასევე მომზადებული ჩემთვის taekwondo. ამ ფორმით კარატე ეფუძნება გამოიყენოს ძალა და იმპულსი მოიპოვა გამოყენებით, მთელი სხეული, განსაკუთრებით მაშინ, thighs და ფეხები.
  
  
  ასე რომ, როდესაც ერთი ორი თავდამსხმელები დაიწყო rummaging მეშვეობით ჩემი ნივთები და იყო, გამოავლინოს მთელი ჩემი პირადი არსენალი, მზად ვიყავი, რომ პირველი ნაბიჯი. ის წარმოიდგენდა თავს, როგორც გაზაფხული, შეუძლია ხტომა გარშემო ნაგავი და გადაყარეთ მისი სხეული კოსმოსში.
  
  
  Revu shoved მისი და გადახტა off საწოლი, სადესანტო ფეხდაფეხ, როგორიცაა კატა. A gawk whizzed ჩემს თავზე, რადგან იგი მოხვდა სართული. Mohan-ის პარტნიორი ჰქონდა ძლიერი მაყუჩიანი მისი იარაღი.
  
  
  "ნიკ ... არა! Reeva ყვიროდნენ, თითქოს მხრიდან, ჩემთვის არ უნდა დაიწყოს ბრძოლა ან ცდილობენ წინააღმდეგობა ორი მამაკაცი.
  
  
  მაგრამ მე არ ვაპირებ დაგვრჩა ნებისმიერ მეტი დრო.
  
  
  Mohan და მისი პარტნიორი არ ემუქრება გოგონა, მაგრამ, გადავიდა მიმართ ჩემთვის, მათი ტუჩები მოიგერია in შესაბამისი grin. Ih კბილების და ღრძილების იყო ნახატი, წითელი მძიმე საღეჭი paan ტოვებს. ამ კაშკაშა სინათლეში ih ნათურა, მათი mouths ჩანდა, სისხლიანი, თითქოს ისინი მხოლოდ დასრულდა მოცულობით უმი ხორცი.
  
  
  "თქვენ underestimate აშშ, sahib," sneered ერთი პისტოლეტი. — ჩვენ ვერ კლავს გოგონას, მაგრამ ჩვენ გვინდა, რომ გავაკეთოთ, ძალიან კარგი სამუშაო, თქვენ პირველი."
  
  
  მას არ უნდა ველოდოთ, რომ ნახოთ, თუ რა "სამუშაო" ჰქონდა მხედველობაში. მაღალი pitched cry "გი-app", რომ დაუყოვნებლივ დააყენა ორი მამაკაცი თავდაცვითი, მისი, leapt მისი ფეხები, და დაესხა. "მე მესმის,-რიო-cha-gi" - წრიული დარტყმა, რომელიც ყველა Alenka არის დაბალანსებული უკან. Ego გამოვიდა მისი ყველა ძალა და კონცენტრაციას, მას შეუძლია muster. მან დააყენა მისი მარჯვენა ფეხით და მოხვდა სამიზნე.
  
  
  Hideous gurgle თან groan კაცი იარაღი; ჩემი შიშველი ქუსლი წიხლებს ego მზის წნულის. საჰაერო შევარდა, რომ მისი ego ფილტვები როგორც მან ჩამოინგრა სართული, gasping სუნთქვა. იარაღი იყო dangling მისი თითების, მაგრამ, როგორც მან დააყენა იარაღი ცეცხლი კიდევ ერთი გასროლა, ის გადახტა მეტი და leapt ზე Mohan, სანამ მას შეუძლია გაიყვანოს დაშორებით.
  
  
  "არ შეგეშინდეთ, ძმა," მე ჩურჩულით, როგორც სხვა უიმედოდ ცდილობდა დაიბრუნოს ჩემი ფეხები იმისათვის, რომ ჩემს უკან. ის უფრო სწრაფად, ვიდრე იყო.
  
  
  აქ, იგი დაჯილდოვდა მისი ძალისხმევა, როდესაც მან დაიწყო ვარჯიში taekwondo და kung fu.
  
  
  თავის მხრივ დაისვა, როგორც თუ ეს იყო ბაზის სასიკვდილო "ma-nal-chi-ki", ფორმა, თავდასხმა, რომ თქვენ არ ისწავლა ოსტატი შესანიშნავად. ჩემი მხრივ იყო მოძრავი მეშვეობით საჰაერო მიმართ გარკვეული თვალსაზრისით სივრცეში მიმართ, Mohan-ის სამიზნე. და როდესაც ჩემი მძიმე თითების შეეხო ბაზაზე ego-ს ცხვირი, მე არ გვჭირდება სამედიცინო ხარისხი უნდა იცოდეს, რომ კაცი იყო მკვდარი.
  
  
  მან დაჭრა მიერ ნაჭერი emu ძვლის ტვინში, მაშინვე კლავენ მას. ნაკადი სისხლი იღვრებოდა ქვემოთ rta ego, და მისი მზერა ჩამოსახლების ჩემთვის... მაშინ, ego თვალები ბუნდოვანი ადრე ხდება ფართო ღია და შუშის როგორც ორი ცალი შავი მარმარილოს. A hoarse, შეაშთვეს ხმა გაიქცა მეშვეობით rta ego, როგორც ის მოხვდა სართული. ინერტული, როგორც rag თოჯინა, მისი ცხვირი unrecognizable, წითელი და გაანადგურა, როგორიცაა წვენი მწიფე ხილის.
  
  
  Mohan აღარ იყო "მკვლელი", "ის იყო გვამი.
  
  
  მაგრამ რამდენიმე წამი დამჭირდა, რომ გოლის ego, ego თანამონაწილე ამოღებული საკმარისი ცდილობენ დაუბრუნდნენ თავდასხმა. მისი, იგრძნო, მას მცოცავი მასშტაბით სართული ფარული ჩემს უკან, და მე არ მაქვს დრო, რომ ვფიქრობ, ორჯერ.
  
  
  ჰერები, მზად იყო, მყისიერად. "ჰანა, dol, სეტ" ... ერთი, ორი, სამი... მე სულიერად ეგონა. მაშინ მისი მარცხენა იდაყვის იყო yanked უკან საშინელი "pal-kuch chi-chi".
  
  
  მისი მეტოქე მოხვდა მისი ფარული ქვეშ chin. იგი ყვიროდა, და იგი აღმოჩნდა გარშემო, უბრალოდ ხილვების რა დარჩა სრულყოფილი კომპლექტი კბილები. იმიტომ, რომ ახლა ყბის მთლიანად ფხვიერი, დაიმსხვრა. სისხლის trickled ქვემოთ Ego-ს ნიკაპი და კისერი, დაღვრის გადატანა მისი immaculate პერანგი. ქვედა ნაწილი, მისი სახე იყო ფაქტიურად მოწყვეტილი რომ ცალი; სილურჯე უკვე გავრცელების მისი cheekbone, რომ მისი თვალები.
  
  
  ადამიანი ცდილობდა საუბარი იყო, მაგრამ მხოლოდ muffled ხმის გარშემო ego rta; მაგრამ სანამ ego შეიძლება knock მის გარეთ, მან მოახერხა გაიყვანოს გამოიწვევს იარაღი. მე დაეცა წინ, ცრუობს იატაკზე დიდი ხნის განმავლობაში. კიდევ ერთი მსხვილკალიბრიანი gawk whizzed ბოლო ორი inches ჩემს წინ და გააკრიტიკა შევიდა მოპირდაპირე კედელზე. ეს იყო goggle-eyed dum-dum, რომ შეიძლება ნაწლავის პირი, როგორიცაა ახლად მოკლეს ქათამი მზად frying. კაცი წამოდგა და მხარს უჭერს მიმართ კარი.
  
  
  ადრე შეეძლო ცეცხლი კიდევ ერთი მეშვეობით მისი ჯოჯოხეთური ტყვიები, მისი zigzag წავიდა ქვემოთ ხაზი, რომ დაკავებული უერთდება მე გულწრფელად ყოველდღე. მაგრამ ის წავიდა, სანამ იგი შეიძლება snatch იარაღი Ego-ს ხელში. იგი შევარდა დერეფანი და დაინახა, წვრილი ბილიკი სისხლი და ისმის მძიმე shuffle ლითონის კიბეები შორს ბოლოს uncarpeted დერეფანში.
  
  
  ამის შემდეგ იგი დაბრუნდა თავის ოთახში და გამოყვანილია შარვალი ის მინდა მარცხენა შემდეგი საწოლი. Reeva შემომხედა ფართო, შეშინებული თვალები. Hey ამბობს იგი. "არ იყოს გაბრაზებული, გთხოვთ! - როდესაც გაყიდვის ნაწარმი, ყოველთვის არის სასტიკი კონკურენცია.
  
  
  "ის არ იცინის. მისი,რის გამოც მისი მარტო სისხლიანი ფიგურა, რომელიც ოდესღაც კაცი.
  
  
  შემდეგ იგი გაიქცა მისი გარშემო ოთახში. ვერავინ დაინახა, მას მისდევდნენ თავდამსხმელი. მან უნდა დაიჭიროთ მას, რადგან ახლა, რომ Mohan მკვდარი იყო, არ იყო, არ გზა, რომ ვიცი, თუ იგი მართლაც Della. მე არ ვფიქრობ, რომ ისინი ვულგარული ქურდები; მათ აჩვენა მაღალი უნარი, ვიდრე ჩვეულებრივი კრიმინალები.
  
  
  ის დარწმუნებული იყო, რომ ისინი არ იყვნენ მოქმედი ილუზია ითხოვს ფულს. რაღაც იყო crashing ჩემი უფროსი, რაღაც მე ვერ მივიტანოთ დროს. ეს იყო როგორც რიდლი... რაღაც, რომ მე გადავხედოთ, რა Hawke, მითხრა. არის ეს შესაძლებელი, რომ ვიღაცამ უკვე გამოავლინა, ჩემი ვინაობა მას შემდეგ, რაც მე ჩამოვიდა ინდოეთის ტურისტული ვიზა? ბევრი კითხვა შეიძლება არ წავიდა პასუხგაუცემელი თუ ის, რომ არ დაიჭირეს, Mohan-ს თანამონაწილე.
  
  
  სასტუმროს ფოიეში იყო თითქმის დაცლილია, და ღამის კლერკი, ის იყო, ეძინა counter. მან შენიშნა, ძალიან სწრაფი მოძრაობა უკან ფარდები, რომ დამალა დიდი მინის კარები წამყვანი რათა patio და ბაღი. Barefoot, ის შევარდა კარვები, მივიღებთ ih განზე, და გაიქცა შევიდა მუქი ბაღი.
  
  
  ბალახის იყო სველი და ცივი underfoot. მთვარე გაქრა უკან წყობის ღრუბლები, რომ დაფარული მისი ნარინჯისფერი სახე. მაშინ ვნახე ასახვა ღრუბლები აუზი, სადაც მან გააკეთა ცნობილი ბანაობა, სანამ შეხვედრა Reeva და რომელსაც სადილი მისი. წავიდა ციხეში სათვალეები, რიტმული მოძრაობა საქანელები, და guttural შეძახილებით ქუჩის მოვაჭრეებს.
  
  
  ახლა იყო მხოლოდ ხმა, ჩემი სუნთქვა, ცემის ჩემი პულსი. მე ჩუმად ნაბიჯია ფრთხილად, ჩემი გრძნობს დაძაბვაში დან ნებისმიერი მოძრაობა, ნებისმიერი ხმაური, რომელიც საშუალებას მისცემს ჩემთვის იპოვონ მტაცებელი... ადრე აღმოაჩინა.
  
  
  მისი დაჩქარების, მას არ აქვს დრო, რომ ფრე მისი იარაღი. ასე რომ მე უნდა დაეყრდნოს მხოლოდ ჩემი ინტელექტი და ჩემს ხელში. მაშინაც კი, თუ თქვენ არ უნდა დაეყრდნოს თქვენი ინტელექტი და ხელები როდესაც თქვენ გააჩუმეს იარაღი, რომელიც მიზნად ისახავს ცხოვრებაში.
  
  
  ჩემი ინსტრუქტორი იცოდა ჩემს მიერ მეტსახელად "Chu-Mok", რაც ნიშნავს"მუშტი" კორეული. მაგრამ იმ ეტაპზე, მე არ მაქვს დრო, რომ დააყენა, რა იყო კვლევის პრაქტიკაში. ყველა იყო მშვიდი ბაღში. Banyan ტოვებს მხოლოდ swayed ოდნავ, უცოდინარი ნაწილი დანართი მათი გიგანტური მაგისტრალური.
  
  
  იგი არ მინახავს კვალი ინდური სისხლის, როდესაც მან შენიშნა, მოულოდნელი flash, რასაც მოჰყვა აღშფოთებული hiss სასიკვდილო ტყვია. ამ დროს, ეს იყო ჩემთვის რომლებიც ყვიროდნენ. მაშინ მე მოიტანა, თავის მხრივ, ჩემი პირით, მისი gawking თვალები scratching ჩემი მხრის.
  
  
  ეს იყო ზედაპირული ჭრილობა, მაგრამ ეს stung ცუდად. Stahl gritted მისი კბილები და დაელოდა, შეგრძნება უფრო მოწყვლადი, ვიდრე ოდესმე. Gunslinger, თუმცა, არ მინდა, რომ მიიღოს რაიმე უფრო მეტი შანსი და ველით ჩემთვის თავდასხმა მას შურისძიება.
  
  
  მან დაიწყო გაშვებული მიმართ ღობე. მე ალბათ აწარმოებს მას, ძალიან, იმიტომ, რომ მე არ მინდა, დაე მიიღოს away გარეშე სწავლების emu გაკვეთილი. როგორც ჩანს, მას ჰქონდა ამოღებული საშუალება, რომ ego მისცა მას ცოტა ხნით ადრე, იმდენად, რომ იგი შეეცადა მეტი საზღვარზე კედლის გასაკვირი სისწრაფეს. ის გადავიდა უფრო კატა, ვიდრე ადამიანის. მაგრამ, მიუხედავად იმისა, ტკივილი მისი მკლავი, ჰერები იგრძნო, ისევე, როგორც მობილური. მან ეს, გადაძვრა კედლის, და დაეშვა barefoot on patch ხრეში. კიდევ ერთი ზარის ხმა აფეთქდა ჩემი ყურები, მაგრამ ეს არ იყო ცეცხლსასროლი იარაღით.
  
  
  ინდური თეთრი თავსაბურავი მოახერხა სკუტერის გაჩერებული ბოლოს ხრეშის გზა, უკან ღობე. ძრავის ხმა, სკუტერის გამოყვანილია დაშორებით, და ინდური კი არ ვიხსენებთ. მე შეიძლება არ ცდილობდა, სეტყვა ტაქსის ან ველოსიპედით ტაქსი, მაგრამ ვიცოდი, რომ ადამიანი, რომელსაც იარაღი ჰქონდა უკვე გაქრა შევიდა ლაბირინთში ხეივნები ქალაქში.
  
  
  ასე რომ, იმის ნაცვლად, რომ გრძელდება ახლა, როგორც ჩანს, უშედეგო ნადირობა, ის წავიდა, უკან ღობე და იცავდნენ ორი ხის პოსტები, ასვლა მეტი კიდევ ერთხელ. ამ დროს, მან დააყენა ნაკლები ძალისხმევით. ბალახის იყო ნამდვილი რელიეფის ჩემი ფეხები შედარებით ხრეში. წავიდა აუზი, გარეცხილი თავის მხრივ, და გადმოკვეთა გაზონის, slipping გათიშეს შევიდა ლობი.
  
  
  Doorman გაიღვიძა მისი ძილის, რომელიც უდავოდ დასაშვებია ორი ინდიელების ამუშავება, რათა ჩემი ოთახი ისე, რომ შენიშნა. თუმცა, მე არ ვაპირებ დამნაშავე ego, რომ გვამი რომ მიატოვა ფილმი და რომ საჭირო იყო, თავი დაეღწია. "უძილობა, sahib?" მან მკითხა, მთქნარება, რადგან ის ნელა წამოდგა. მაშინ ის ჩემსკენ მეტი counter, მაძლევს გააქარწყლა გამოიყურება... ფაქტობრივად, ჰერები იყო მხოლოდ მისი შარვალი. "მე გამოგიგზავნით ზოგიერთი საძილე აბი თქვენთვის, არ მე?"
  
  
  "დიდი მადლობა, საჭიროება," მე უარი, მჭიდრო ღიმილი.
  
  
  თუ მან შენიშნა, ხანგრძლივი, სისხლიანი ნაკაწრი დარჩა ჩემს მიერ Sikh ტყვია, ის პრეტენზია, რომ არაფერი მომხდარა. მე დააყენა ჩემი ხელები, ჩემი ჯიბეები და დადიოდა ლიფტები გარეშე არავის ხედავს ჩემთვის. არ არის, რომ ვგრძნობ, გაჭირვებული, გონება; მაგრამ მე მირჩევნია არ გავამახვილო ყურადღება. Fighter № 3 სჭირდებოდა, რათა იპოვოს ადამიანი, სახელად Shiva ტელეფონით.
  
  
  
  2
  
  
  Reeva Singh არ იყო იქ დამეხმარება სუფთა ჩემს ოთახში.
  
  
  კარი ჩემი საძინებელი იყო აჭარის, მიუხედავად იმისა, რომ არავინ იყო ამოფარებული ეს უნდა გააგრძელოს მუშაობა, რომ Mohan და მისი პარტნიორი ego ჰქონდა შეწყვეტილი. ოთახი ცარიელი იყო გარდა გაყინული ცხედარი კაცი ის მინდა მოკლეს კარატე შესრულებისას. ინდური ქმნის თავის იარაღი და ფეხები გავრცელდა უცნაური პოზიცია, თითქმის წყალქვეშ საცურაო აუზი, მუქი სისხლი, რომელიც ჯერ კიდევ გავრცელების.
  
  
  საქართველოს rumpled საბნები აჩვენა, რომ ის მინდა გაატარა ყველაზე საღამოს მისი და Reeva. როგორც ჩანს, გოგონას ეყო და დაეცა out of ოთახში სანამ ვინმეს შეწყვიტოს მისი. მე არ სულელური საკმარისი, ვფიქრობ, კიდევ მეორე, რომ მე იმედი შეიძლება მისი დუმილი. ასე რომ, ისინი გადაწყვიტა შეცვალოს მისი სასტუმრო დილით. მას არ სურს ვინმეს საწყისი დელი პოლიციის ჩემთან და მეკითხებიან კითხვები. მან უნდა უპასუხოს, უფრო მდგომარეობს, რომ დავიცვათ მისი საფარი.
  
  
  მაგრამ გარდა შემაშფოთებელია შესახებ Reeva Singh, რომელიც კი არ ვიცით, თუ იგი აპირებს, რომ მისი პირით დახურეს თუ არა, ჰერები მქონდა ფიქრი Mohan. რა თქმა უნდა, მიღების ego ჩემი ოთახი არ იყო ადვილი, განსაკუთრებით მას შემდეგ, რაც მისი სასტუმრო აცილებული ნებისმიერი ხმაური, ნებისმიერ ფასად. საბედნიეროდ, დანარჩენი სტუმრები უკვე ხმა ეძინა. ერთი კარი არ გახსნა ჩვენთვის, როგორც მე ისხდნენ მისი სხეულის ქვემოთ მიტოვებული დერეფანში. არ შეშინებული სახე ხედავთ, ჩემი წითელი-rimmed თვალები, ჩემი დაჭრილი მკლავი, ან ჩემი სისხლიანი ტვირთი.
  
  
  Ego ჩადებული ეს ლიფტის წინ და აღმოაჩინა, რა საჭიროა, ჩემი შარვლის ჯიბეში. ფოლადის დანა ჩემი penknife აღმოჩნდა ძალიან სასარგებლო მოწყობილობა; ფაქტობრივად, Della penknife, მე ვიყავი შეუძლია გახსნას კარი და საკეტი სალონში ზედა სართულზე, ათავისუფლებს ლიფტი shaft, სროლა სხეულის რამდენიმე ათეული მეტრის ქვემოთ.
  
  
  ეს იქნება Mohan ის მარადიული დასასვენებელი ადგილი.
  
  
  ის იყო უკვე ხელმძღვანელი და shoulders ჰაერში, დანარჩენი მისი ego სხეულის მზად საბოლოო ბიძგი შევიდა ღრმა ორმოს კარგად, როდესაც ის იყო spotted მიერ რაღაც, რომ მე ხტომა at ნებართვა შეასრულოს დროშა. ყდის მისი ინდური ქურთის უკვე შემოვიდა, როგორც მისი სხეული იყო გამოათრიეს ქვემოთ დარბაზში, და ახლა ვნახე დეტალური მე არ შენიშნა, ადრე.
  
  
  ეს იყო ტატუ გააკეთა წარუშლელი ლურჯი მელნის, რომ გამოირჩეოდა აშკარად ჩემი forearm; და როდესაც მივხვდი, რომ ეს იყო ნახატი, ჩემი ეჭვები დადასტურდა. Tattoo იყო დაკლაკნილია-მდე მეფე cobra გაშვებული მკლავი ტიპიური თავდასხმა პოზიცია. Wedge-ფორმის სამიზნე და fluttering ენა დაიკარგა Mohan გაყინული ხორცი.
  
  
  და ასე Cobra გამოჩნდა. მათ გაგზავნილი Mohan და ego თანამონაწილე, რათა დავრწმუნდეთ, რომ ნიკ კარტერი არ ფიგურირებს ih-ს საიდუმლო ორგანიზაცია. მხოლოდ გეგმა ჩაიშალა. ერთი ორი აგენტი იყო მკვდარი, და სხვა გატეხილი სახე არ აქვს დრო, რომ მიიღოთ ნებისმიერი ინფორმაცია, არც კი ოდნავი მტკიცებულება, რომ მე ნამდვილად მებრძოლი № 3, აგენტი მომსახურების ცული.
  
  
  წერტილი ჩემს სასარგებლოდ, მეგონა, tugging ყდის of the dead man ' s პერანგი და წიხლებით გვამი. Mohan გაყინული სხეულის გაფრინდა ქვემოთ, bouncing off the dark კედლები, ლიფტი shaft. მისი, ისმის მას მიაღწიოს თავის საბოლოო დანიშნულების... იყო thud, როგორც სხეულის დაეცა. თუ Shiva შეიძლება მაინც დაეხმარება emu, არ იქნება არაფერი წინააღმდეგ.
  
  
  პრობლემა ის იყო, რომ მე ჯერ კიდევ არ ვიცი, როგორც ferret, თუ ეს იდუმალი ხასიათი ჰქონდა ოდესმე არსებობდა, ტვინის საფარქვეშ მოქმედი Cobra, არჩეული გრძნობა უბიძგებენ სიმები ეს საერთაშორისო ქსელი.
  
  
  
  საგზაო გადავიდა ნელა მეშვეობით Nehru პარკი. უნდა throng მანქანები, ველოსიპედით ტაქსი, სკუტერები, და ველოსიპედები, თეთრი სვეტები Connaught ცირკი ვუყურე throng of ფეხით მოსიარულეთა, როგორიცაა ჩუმად sentries. მამაკაცის ფართო შავი შარვალი და თეთრი "kurtas", რომ არ იყო ბევრი განსხვავებული ტანსაცმელი Mohan და ego sputnik, დადიოდა სწრაფად, სერიოზულად და complacently. შავი ქალები გახვეული თავს" saris", სხვები აბრეშუმის tunics და მოკრძალებული" churidar " (შარვალი, რომელიც შეესაბამება გარშემო ankles და წელის). ისინი ყველა ჩამოყალიბდა დაბნეული ხალხი, გადაუდებლობის გრძნობა დაკიდებული მათ, და ამავე დროს ელოდება.
  
  
  მაგრამ უფრო მეტია, ვიდრე სამიზნეები და ხმები ქალაქში, უფრო მეტი, ვიდრე ეგზოტიკური გარემო, რომ ყოველთვის დელი უნიკალური ქალაქი, ჩემი ინტერესი იყო მიმართული მხოლოდ ერთი რამ.
  
  
  Shiva.
  
  
  "თქვენ მეუბნებოდა, რომ თქვენი სერვისი მხოლოდ სმენია Cobra, არ ხართ თქვენ?" მე ვთხოვე, პირი იჯდა მასშტაბით ჩემთვის, როგორც ჩვენ, როგორც sipped პიტნის ჩაი ქუჩის კაფე პარკთან.
  
  
  რომ დილით მე დავუკავშირდი ინდური საიდუმლო სამსახური. ჩემი "კონტაქტი" იყო საიდუმლო სამსახურის თანამშრომელი, რომელიც იყო განსაკუთრებით რეკომენდირებულია ჩემთვის. Ashok Anand იყო კაცი, დაახლოებით ჩემი ასაკის, მაგრამ თხელი და haggard, მკვეთრი და შესვლა თვალები, აგრესიული გამოხატვის მისი სახე... გამოხატულება ვინც იცის ყველა თამაშის წესები, არ აქვს მნიშვნელობა, თუ ისინი vile ან არა. .
  
  
  "გსმენიათ Cobra?" — ეს რა არის? " მან მკითხა, frowning. მან დააყენა ჭიქა მისი ტუჩები და აიღო დიდი ხნის sip ჩაი, სანამ გრძელდება. "რა თქმა უნდა, ბატონი კარტერი. ჩვენ მოვისმინეთ of Cobra... გარშემო Kashmir, მიერ Calcutta, Madras, Bombay... მთელი ჩვენი ქვეყანა. სადაც არსებობს არეულობების და mutinies, ყოველთვის არის Cobra.
  
  
  "და Shiva?" მე ამტკიცებდა.
  
  
  "წარმოგიდგენიათ ეს?" Anand უპასუხა, მიუთითებს, რომ ზედაპირზე თავმჯდომარე, ძალიან გამოუყენებელი ხის თაროზე. "ეს რბილი, უფორმო, ვხედავ?
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი.
  
  
  "ისე, მაშინ თქვენ მიხვდებით, როდესაც გეტყვით, რომ მისი Shiva არის უფორმო, რეგისტრაციის სახე, გარეშე პიროვნების, ბატონი კარტერი. ის ჩემსკენ გადმოიხარა თავმჯდომარე და შემომხედა ნახევარი დაიხურა შავი თვალები. "ეს უბრალოდ სახელი ნასესხები ბოროტი ღვთაების, თუნდაც ჩვენს IISA, ინდური საიდუმლო სამსახური.
  
  
  და მისი ხმა არის ამოსავალი წერტილი, იმავე ადგილას, სადაც იგი დღით ადრე... მხოლოდ სასტუმროში არის სხვადასხვა. Hawk საშუალება მომცა საკონტაქტო ინდოელები, თუმცა მან მითხრა, რომ არ დაეყრდნონ ih დახმარებას.
  
  
  იყო ჭორები, რომ dell თავად რომ mistletoe ინდიელები უწოდა " სამშობლოს ღალატი." მიუხედავად იმისა, რომ მისი ეგოისტური კოლეგას ჰქონდა დავრწმუნდი, Hawke უაღრესად შეხედულებისამებრ, რომ არ არსებობს წერტილი აღების ზედმეტი რისკები, განსაკუთრებით მაშინ, როდესაც ჩემს ცხოვრებაში და წარმატება ჩემი მისია იყო ეხება.
  
  
  "შეიძლება მე ვთხოვ, რატომ შენი ხელისუფლების იმდენად დიდი სურვილი ჩვენი Shiva?" Anand განაცხადა, იმავე ტონი, ფრთხილად და warily.
  
  
  "ჰეროინი", - ვუთხარი მე. "ათი მილიონი დოლარის ტვირთის ვალდებული ამერიკის შეერთებული შტატები. "მე არ ვფიქრობ, რომ გამოავლინოს ჩემი მიზნები ძალიან ბევრი, თუ მე ვესაუბრე მას რეალური მიზეზი, კერძოდ, რომ მე ვცდილობდი კვალი წყარო ხმა impersonations, რომლებიც გამოწვეულია პანიკა საერთაშორისო დიპლომატიის ბოლო თვეების განმავლობაში, მუქარა მშვიდობა დედამიწაზე.
  
  
  "აჰ, დიახ, ნარკოტიკები მართლაც ცუდი ბიზნესი! ინდური გაიცინა და დაიწყო მისაღებად. "გთხოვთ, მაპატიეთ, რამდენიმე წუთში, მაგრამ მე აუცილებლად დარეკეთ ჩემი ხელმძღვანელი. იქნებ მას შეუძლია მომეცი მეტი ინფორმაცია Cobra.
  
  
  "რა თქმა უნდა", - ვუთხარი მე. Anand აიძულა უკან სკამის და დადიოდა მთელს ტერასა.
  
  
  მე ვუყურე მას, სანამ იგი გაქრა შიგნით. შემდეგ მან ჩანდა ქვემოთ ბოლოში თასი, თითქმის გამოხატავს წუხილს, რომ იგი არასდროს ისწავლა, წაიკითხა ბედი ჩაის ფოთლები. ვინ იცის, თუ მან ისწავლა ის, რომ ის ახლა შეუძლია იმის პროგნოზირება, წარმატება ან მარცხი მისი მისია.
  
  
  ის ჩემსკენ უკან და დაუშვა მისი მზერა drift მასშტაბით ხალხმრავალ ტერასა, რომ საგზაო რომ ჭრილობა გარშემო Connaught ცირკი. იყო ძალიან ბევრი შეკითხვები, ასე რომ, ბევრი ხარვეზები, ზღვის, რომ მე არ მქონდა ბევრი ცელქი რაიმე პროგრესი. "მეტი ჩაი, სერ?"
  
  
  უეცრად ვიღაცის სანახავად მიმტანი სწავლის გამო ყავის მაგიდა. "მოუტანს ორი" მე ვთქვი, მიუთითებს, რომ Anand, ის ცარიელი ჭიქა.
  
  
  "ორი პიტნის ჩაი, — მიმტანი განაცხადა. "შეიძლება მე გთავაზობთ, რომ ეს Pakora, ან არ ჯენტლმენი შევეცდები ხელმოწერა ინდური კერძი, ხორცის დათვი მოუწოდა samosa?" ისინი შესანიშნავი, sahib.
  
  
  მან მისი დამამტკიცებელი nod, ოდნავ გაოცებული ego ორიენტირებული მიდგომა. კაცი აიყვანეს ცარიელი სათვალე, და როგორც აღმოჩნდა, რომ დაბრუნდეს, სამზარეულო, მე შევარჩიე ვნებათაღელვა მისი შიშველი მკლავი შოკი. მე არ მაქვს დრო, რომ შევხედოთ ეს ხანგრძლივი, მაგრამ მე ასევე მქონდა საკმარისი დრო, რათა, თუ რა იყო დაბეჭდილი nen.
  
  
  Coiled cobra არის ის, რომ ეს ადვილი არ უნდა დაგვავიწყდეს! მან აიძულა უკან სკამის და გადახტა, რათა მისი ფეხები.
  
  
  "Kuda, მკერავი მას, სად არის Anand?" - მეგონა, რაც ჩემი გზა, მაგიდებს შორის. The clink of ფირფიტები პირსინგიანი ჩემი ყურები, screech, რომ შერეული honking რქები და ხმები მანქანები გარშემო ყავა და Nehru პარკი. მაგრამ მაინც არ იყო, როგორც სოციალურად დაუცველი, როგორც მე უკვე ბოლო ღამეს, როდესაც მე მქონდა დასაცავად თავს წინააღმდეგ ორი Sikhs ვინც მინდა შევიდა ჩემი სასტუმრო ოთახი.
  
  
  მხრის ბუდე მან განახორციელა იყო ჩემი ძვირფასო Wilhelmina, რომ .38 მოციგავის, რომ გადაარჩინა მე ამდენი უიმედო სიტუაციაში, უფრო მეტი, ვიდრე მე მომეწონა მახსოვს. და იმ შემთხვევაში, თუ იარაღი არ იყო საკმარისი, მე ჰიუგო, ჩემი stiletto, გარსების ქვეშ ჩემი პერანგი ყდის.
  
  
  "არსებობს რაღაც გსურთ, sahib?" ერთი მიმტანები, თეთრი ქურთუკები მკითხა.
  
  
  "ტელეფონი", - ვუთხარი მე.
  
  
  მან აღნიშნა, რომ მბრუნავი კარები წამყვანი შევიდა ოთახში. დაარტყა, რომ Anand იღებდა ძალიან გრძელი ტელეფონი. ეს, გარდა იმისა, რომ ტატუ მე შენიშნა, მიმტანი ს arm, მე ვგრძნობ, მძიმე.
  
  
  მან აღმოაჩინა მისი ტელეფონები, მითითებებით კაცი თეთრი ქურთუკი, ზედიზედ შავი და მოძველებული ტელეფონები შეიქმნა მარცხენა მხარეს, ვიწრო დერეფანში. მე სწრაფად მიმოიხედა და შეამჩნია, ნიშანი, დღეს ჩემს უფლება. იქნებ ჰერები იყო ნერვიულობის არ არსებობს კონკრეტული მიზეზი, შესაძლოა, ჰერები, აწუხებს არაფერი.
  
  
  ასევე, იქ იყო მხოლოდ ერთი გზა, რათა დავრწმუნდეთ.
  
  
  მან slipped თავის მხრივ, მისი ნათელი საზაფხულო ქურთუკი, იგრძნო, დამაიმედებელი შეხება Wilhelmina ის hilt, და წავიდა ქვემოთ, დერეფანში, რომ მამაკაცის ოთახი. გადასასვლელი იყო მიტოვებული. გახსნა კარი, მან დააყენა მისი მარჯვენა ფეხით წინ.
  
  
  კარი creaked გახსნა, რომელიც საშუალებას me სწრაფი შეხედვით შევიდა შავ-თეთრი ფილებით, სველი წერტილი. იქ არ ჩანს ვინმეს არ არსებობს. მან გადადგა წინ, გაქირავების swing კარი გახსნა ჩემს უკან. მე ჩურჩულით, " Ashok?" - იცვლება ოთახი იყო დახურული, სამ საათზე, დღის მეორე ნახევარში.
  
  
  მან დაელოდა მეორე და შემდეგ დაურეკა ერთხელ. არა პასუხი. ჩუმად, როგორც კატა, გამძაფრებული გრძნობა შიშით ხაფანგში, ის მოციგავის გამოყვანილია მისი, თავისი ბუდე და მოხრის მისი გამოიწვევს თითი ოდნავ. დიდი ნაწილი, თანამედროვე Lugers აქვს insensitive გამოიწვევს; მაგრამ Wilhelmina იყო შეცვლილია განსაკუთრებით ჩემს მიერ ბიჭები ცული ლაბორატორია ზე შტაბ-ბინა მდებარეობს ვაშინგტონში. გამოიწვევს იყო მზად ვართ წავიდეთ off როგორც კი იგი გამოყვანილია გამოიწვევს.
  
  
  მივედი პირველ ტუალეტი მარცხენა. ფირმა ძალაუფლება რკინის სახელური, მან აიძულა კარი ღია და დახურული იგი ისევე, როგორც სწრაფად. პირველი locker ოთახი ცარიელი იყო, როგორც იყო მეორე. და მესამე, პრო შეამცირა ტუალეტის ადგილს, იწვა უმოძრაო, უსიცოცხლო სხეულის Ashok Anand.
  
  
  მან ჩატარდა ხელში და გააუქმა ego-ს ხელმძღვანელი. "Bastards! ის hissed მისი სუნთქვა. Anand-ის ფართო თვალები დაიწყო უკან at me. ის გაიქცა, მისი თითების მეტი ego-ს ქუთუთოების, რითაც წაშლა გაოგნებული გამოხატვის მარცხენა სიკვდილი ადამიანის ეგო.
  
  
  წვრილი ხაზი, ახლა purple, აღინიშნება ego-ს კისერზე. Deadened sprouts, მე დაასკვნა, საგამოცდო სილურჯე. ის unbuttoned საყელო Ego-ს მაისური მისაღებად უკეთესი შევხედოთ სილურჯე, და დაინახა ნიშნების ორი პატარა punctures, არანაკლებ დუიმიანი გარდა. "მაგრამ, რატომ?" - ჰკითხა თავის თავს. ნათელია, რომ Anand იყო ჩაშუშული მკვდარი, რადგან ego, ენა იყო ჩამოკიდებული rta; მაგრამ ეს ნიშნები კისერზე, როგორც ჩანს, უკვე დატოვა კბილები გველი.
  
  
  რამდენიმე ხნის წინ, შორის ერთი მისია და კიდევ ერთი, მე მოხდა წაიკითხა რამდენიმე წიგნი herpetology, მეცნიერების ქვეწარმავლების. და მან იცის, რომ რეაქცია შხამიანი გველი კბენს, როგორც წესი, დაიწყოს კვარტალში საათობრივად ან ნახევარი საათის შემდეგ bite.
  
  
  Ashoka ანანდა ცოტა დრაკონი, მაგრამ ეს არ გამოიწვიოს სიკვდილი ego: ალბათ ეს ნიშნები იმას ნიშნავდა, გაფრთხილება ან წარმოდგენილია რელიგიური სიმბოლო. ერთი რამ ნათელი იყო: ის არ აპირებს შეწყვიტოს იქ უნდა გაირკვეს.
  
  
  საქართველოს მოციგავის მოიხსნა და დაეცა out გარშემო სალონში. ტუალეტის კვლავ ცარიელი. თუ მე წასული უკან გზა მქონდა ადრე, მე რა თქმა უნდა გადაეყარონ მიმტანი. რამდენადაც მან ვერ გეტყვით, ის არ იყო ერთადერთი, ვინც მუშაობდა ბარი, ნაწილი Cobra ორგანიზაცია.
  
  
  მას ჰკითხეს, კიდევ ერთი გამოსავალი. გამჭირვალე ფანჯარა მეტი ფაიფურის რადიატორის ჩანდა out მეტი მტვრიანი ბილიკები Nehru პარკი. მან climbed მეტი ზღვარზე რადიატორის და ვუყურებ. ფანჯრის გახსნა უკან, კაფე, გარეთ დანახვაზე პატრონების იჯდა ტერასა, სადაც მიმტანები, დიდი თუ არა, დაელოდა მაგიდები.
  
  
  მან გახსნა ფანჯარა ფილარმონიის ერთად stiletto და გააუქმა იგი, unhooking ჟანგიანი რკინის კაკვები ფარგლებში.
  
  
  "არსებობს უკეთესი გამოსავალი, sahib.
  
  
  ეს ძალიან გვიან snatch Wilhelmina ახლა. აღმოჩნდა, თავის არეში და ვნახეთ, grinning სახე მიმტანი იარაღით. "საქართველოს .22 Beretta იყო მიმართული მიაქციეს, ჩემი თვალები. ისინი მცირეკალიბრიანი იარაღი, მაგრამ მან იცოდა Berettas საკმარისი იმისათვის, რომ კარგად ვიცი, რამდენად საშიშია ისინი შეიძლება ახლო მანძილზე.
  
  
  "ის მხოლოდ იმიტომ, რომ სთხოვა, სუფთა ჰაერზე," მე ავუხსენი.
  
  
  მას არ ღიმილი, უბრალოდ მოიცილეს იარაღი at me, სიგნალიზაციის ჩემთვის ამაღლება ჩემი იარაღი ზემოთ ჩემი უფროსი და ხტომა off ჩაიძიროს. ის იყო ჩატარების Beretta აღნიშნა at me. ყველა მქონდა, რომ არ იყო მიღება ego-ს მოწვევით. მისი, დაეშვა იატაკზე და დაიწყო მას. აშკარა იყო, რომ იგი ნერვული, საწყისი სახე, მისი თვალები, როგორც ჩანს, რომ მას ჰქონდა პატარა გამოცდილება ასეთ სიტუაციაში.
  
  
  "ვფიქრობდი, რომ ინდოელები იყვნენ სტუმართმოყვარე ხალხი", - ვუთხარი მე. "მე ვფიქრობ, რომ ჩემი მეორე იქ" - და მან აღმოჩნდა მისი ხელმძღვანელი მიმართ კარადა, სადაც Anand სხეული აღმოაჩინა მისი - " ავარიაში მოყვა."..
  
  
  "იგივე მოხდება, რათა თქვენ, sahib, "მიმტანი chuckled, იმის წინ გადადგმული ნაბიჯია, beretta ახლა მიზნად, ჩემი ცხოვრება. "მალე ჩვენ, ალბათ, მოვისმინოთ დიდი crash გარეთ, საშინელი არეულობა. არ იქნება იმდენად, ხმაური, რომ ეს იქნება კუთხეში ცეცხლსასროლი იარაღით.
  
  
  ასე რომ, ის არ იყო მხოლოდ ერთი Barr, რომლებიც დაკავშირებული იყო Cobra. როგორ იცოდნენ, სად უნდა მოვძებნოთ მე, და როგორ იცოდა Anand — ორი უპასუხო კითხვები გარდა იმისა, რომ სხვები, მე დაგროვების.
  
  
  "მართლა?" მე ვუპასუხე, რაც Aryans სიცილი. "მე გთავაზობთ ვიმეორებ, რომ პოლიციელი უკან თქვენ."
  
  
  ის მართალი იყო.
  
  
  მიმტანი იყო, გამოუცდელი, ახალი ამ სახის სამუშაო, და არ კი ვიცი, ამ ძველი შეასრულა. ადრე მე ვერ დასრულდება ჩემი წინადადება, ის აღმოჩნდა უეცრად პირისპირ არარსებული პოლიციელი. და გაყოფილი მეორე, ჰერები იყო მოქმედება.
  
  
  იგი შეეცადა წინ და დაარტყა, მიმტანი, კისერზე. იგი ყვიროდა, როგორც ერთადერთი ჩემი ფეხსაცმლის მოხვდა ego-ს collarbone. მან შეამცირა მისი ფეხი და მიწოდება ფატალური მარცხენა დარტყმა emu-ს ელენთა. Beretta გაფრინდა მოშორებით, როგორც ადამიანი, squeezed sore მიხვდებიან, თავის მხრივ, და რევა dripped ქვემოთ მხარეს rta ego.
  
  
  როგორც მან დაეცა წინ, მან აიღო ის თითოეული ტომის და გაარტყა მისი ego სახე კიდევ ერთხელ. მე გავიგე, მისი gritting ჩემი კბილები მომენტში, როდესაც ჩემი rta ego შეეხო ყველა ტომის. კაცი slid სართული. გარეთ აბაზანა, ჭურჭლის სარეცხი მანქანა წავიდა deafeningly, რასაც მოჰყვა clatter კერძები.
  
  
  რა თქმა უნდა, ეს იყო გეგმა განკუთვნილია კუთხეში დარტყმას ნიშნავდა ჩემთვის. მან beretta და ფუნქციონირებს იგი შევიდა წყვილი თეთრეულის შარვალი დიდი საკმარისი დასამალი პისტოლეტი.
  
  
  შემდეგ მან მოგვეწონა კაცი, რომელსაც თმა და გააუქმა მისი ხელმძღვანელი, თითქოს ის იყო მარიონეტული თავისი სიმები დაჭრილი. "თქვენ არ გამოიყურება კარგი, კაცი!" მე წამოიძახა დაბალი ხმით.
  
  
  ის აღმოხდა რაღაც მე ვერ მესმის, იფურთხება სისხლი და გატეხილი კბილი, smearing მისი chin. "სად არის ის?" - დაპრესილი იგი. "მე მინდა, რომ ვიცი, სადაც მე შეგიძლიათ იპოვოთ თქვენი ბოსი.".. Shiva.
  
  
  - Shiva... Shiva წავიდა, " მიმტანი ჩაილაპარაკა, ჩამოკიდებული თავის არეში. კაცი დახურულია მისი თვალები, და მისი პირით დაიწყო bleed ერთხელ.
  
  
  "ვფიქრობ, კიდევ ერთხელ," მე hissed, ამაღლების ჩემი მხრივ. მისი თითების ჩამოყალიბდა harpoon-ფორმის punch მოუწოდა პენი კოლონიაში სფეროში gee-roo-ki, რომელიც უნდა loosen emu ენა. და ეს გააკეთა ego ღია თავისი ტკივილი-ბუნდოვანი თვალები.
  
  
  კიდევ ერთი heart-rending groan თან გავლენა. მაგრამ, რომ bastard არ იყო ფიქრი კლავს Anand, ასე რომ, მე არ იყო განწყობა, რომ იყოს კარგი Samaritan. ის მოხდა emu-ს fingernails მისი ქუთუთოების, სამზარეულო, eyeballs.
  
  
  Waiter recoiled, იმუქრება convulsively. Ego სამიზნე მოხვდა სართული, მაგრამ მას შემდეგ, რაც მეორე ის, გადახტა თავზე მას, thrusting emu-ს თითების ისევ მისი თვალები. მას შეეძლო უკვე დააბრმავებინა მიერ მისი ego ცხოვრებაში. მაგრამ, გარდა იმისა, რომ გადავიდა გარდაცვალების ინდური ტელ. მისი სასტუმრო, მიიღეთ რევმატიზმი.
  
  
  "მეუბნებოდა: სად არის Shiva?" - გამეორება.
  
  
  ეს იყო არასასიამოვნო სანახაობაა; კაცის თვისებები იყო დამახინჯებული შიში და ტკივილი. მისი სახე და თვალწინ მისი პერანგი უკვე indistinguishable, ისინი smeared ერთად სისხლი და რევა, მისი თვალები, რომ პოპ თავიანთი სოკეტების, მან ვერ ვსუნთქავ.
  
  
  "H - h -" მან ამოიოხრა.
  
  
  "სად არის ის დარბაზი?" მე წაკვეთილია. "სად?"
  
  
  მაგრამ წინა ცემის დამატებით "thumb თვალი", ტექნიკით გუნდი ego გარეთ rut. Waiter ჩემსკენ და უკან აცილებული ფიზიკური ტანჯვა, რომელიც საშუალებას თავად drift off წარსულს ჩაბარდა.
  
  
  მან ამოიღო მისი თითების, და მისი ქუთუთოების დახურულია მისი თვალები. მისი ego ცდილობდა აღორძინება მისი იმუქრება მისი ძალადობრივად, მაგრამ პირი იყო უგონო და გადაიქცა shadow of თავად. იგი შესახებ გადაიტანეთ მისი უსიცოცხლო სხეული კარადა, იმისათვის, რომ მისი ხელმძღვანელი ქვეშ წყალი და მოუტანს მისი ego დაბრუნდა ცნობიერებაში, როდესაც მან მოისმინა ხმის კვალდაკვალ. ვინმე იყო, ფეხით ქვემოთ დარბაზში, სასაქონლო აბაზანა კარი.
  
  
  "Nirad?" ხმა მოუწოდა.
  
  
  რა თქმა უნდა, Nirad იყო, ვერ უპასუხებს.
  
  
  ამ დროს, მან არ დაუშვა თავად დაიჭირეს off მცველი. ის წავიდა, უნდა ჩაიძიროს და ავიდა ფაიფური პირას; ფანჯრის რაფაზე ის მინდა loosened ადრე იყო ajar.
  
  
  მან აიძულა ფანჯრის რაფაზე ნაბიჯია თავის მხრივ თავისუფალი. გარეთ აბაზანა კარი, შეშფოთებული ხმა მოუწოდა, რათა Nirad ერთხელ.
  
  
  საბედნიეროდ, ფანჯარაში იყო დიდი საკმარისი, რათა შეწყობოდა მეშვეობით. მხარდამჭერი შუშის პანელი, ერთი მხრივ, hopped ქვემოთ გადატანა ტერასაზე და დავაკვირდი ისევ აბაზანა.
  
  
  კარი გაიღო ღია, და მე ფსიქიკური სურათს სახე ვნებათაღელვა ქვემოთ Nirad ის სისხლიანი სხეული ჰქონდა. ეს იყო უცხო სახე, ერთი, რომ Ego არასოდეს მინახავს ადრე. მაგრამ ვიცოდი, მე ვხედავ, რომ ახალგაზრდა ინდოელი ერთხელ, ვინ იყო ვნებათაღელვა incredulously ზე Nirad ის უმოძრაო ფიგურა იმ მომენტში... და ალბათ უახლოეს მომავალში.
  
  
  
  
  3
  
  
  "ეს არის მარტივი კი დასავლური სადამკვირვებლო აღმოაჩინოს ნამდვილი არსი ღმერთი ორმაგი განსახიერება Shiva-cobra. წარმოშობით pre-ვედური ღმერთების, ეს ძალიან ძველი წევრი, ინდური trinities საბოლოოდ უნდა იყოს დაკავშირებული ფალოსის სიმბოლიზმი. სინამდვილეში, ego ხატწერის, ჩვენ ყოველთვის ადიდებულმა hood of cobra ამ თავდასხმაში პოზიცია. ასე რომ, გასაკვირი არ არის, რომ Shiva ძალიან ხშირად აღწერილია, ტანსაცმელი მთელი cobra ტყავი, საყურეები, ასევე მზადდება ტყავი, a propitiating კაბელი და ქამარი გარშემო ცოცხალი გველის..."
  
  
  
  მან დახურა წიგნი და დავაკვირდი მეშვეობით ბიბლიოთეკა ფანჯარა, შემდეგ ფართო ქვის კიბე, რამაც ტერასა კაფე შემდეგი Nehru პარკი. არავინ შენიშნა ჩემი სწრაფი გამგზავრების გარშემო უკან კლუბი.
  
  
  მე არ ველოდი, Nirad-ის პარტნიორი ყვირილი, და მე უფლება, რომ. არც ის, რომ ნებისმიერი სასწრაფო დახმარების ან პოლიციის მანქანა, მივიდეს ადგილზე, შეაგროვოს Ashok Anand სხეული. ტურისტები და ბიზნესმენები მოვიდა და წავიდა. ბარი განაგრძო აწარმოებს შეუწყვეტლად, და მისი vantage point in the Connaught ადგილი მაღაზია, მას შეეძლო, მაშინაც კი, ვხედავ Nirad-ს თანამონაწილე, ახალგაზრდა ინდოელი მამაკაცი მიმტანი-ს ფორმა.
  
  
  რაც შეეხება Nirada, რომ egos არ მინახავს ჩვენთან იდგა, ან ცრუობს ქვემოთ სადმე. სხვა ego, ალბათ, მოუტანა მისი ego, რომ ზოგიერთი კერძო ოთახი ან რესტორნის ისე, რომ იგი შეიძლება ფეხზე. ეჭვგარეშეა სააგენტოს უფროსი იცოდა sms საქმიანობა, მისი თანამშრომელი, წინააღმდეგ შემთხვევაში რაღაც უჩვეულო იქნებოდა შენიშნა.
  
  
  ნებისმიერ შემთხვევაში, იგი განისაზღვრება შენარჩუნება თვალს, სანამ ერთ-ერთი ან ორივე მიმტანებად შეჩერდა. Nirad "მარცხენა", სანამ მას შეუძლია მიიღოს ნებისმიერი ინფორმაცია მას. ასე რომ, არ არსებობს სხვა უტყუარი მტკიცებულება, ვებ გამოიწვიოს დაიცვას იყო სათვალთვალო ორი Cobra hitmen.
  
  
  მე არ სულელური საკმარისი, ვფიქრობ, რომ ისინი გამოიწვიოს ჩემთვის გულწრფელად იდუმალი ხასიათი, მაგრამ მე ნამდვილად დარწმუნებული ვარ, რომ კიდევ ერთხელ მექანიზმები იყო ქვეყენაში, Shiva, თუ იგი მართლაც არსებობდა, საბოლოოდ გამოჩნდება.
  
  
  ასე რომ, მე კვლავ ვიტყვი, რომ მე ძალიან დაინტერესებული წიგნები ნაჩვენები მაღაზიაში, უფლება მდე ყიდვის მოცულობა ინდური ქვეწარმავლების, რომელიც სწავლობს მას. როდესაც ჰერები საბოლოოდ გადმოვიდა bookcase, ჰერები დამალა ჩრდილში, ცდილობს, რათა გახდეს პრაქტიკულად შეუმჩნეველია. იყო საკმარისი ტურისტი, იქვე, ასე რომ მე არ ვიყავი, როგორც თვალსაჩინო. ბოლო, რაც იგი საჭირო არ იყო ყურადღების მიპყრობა.
  
  
  მრავალი წლის შემდეგ ემსახურება მისი არმია, მივხვდი, რომ მოთმინება არის ყველაზე სასარგებლო ძალით. On dell თავად, როგორც dusk დაიწყო მოხვდება ცაში, მე ბოლოს ვნახე ჩემი მამაკაცი გამოდის, ყავა. მათ შთამომავლებს ფართო ქვის კიბე, ნელა, ეტაპობრივად.
  
  
  ახალგაზრდა კაცი, მოხრილი მეტი Nirad ის სისხლიანი ფორმა იყო, რასაც მისი თანამგზავრი. Nirad თვალში იყო დაბრმავებული; ego ამხანაგ led ego, თითქოს ის იყო ბრმა. რამდენადაც იგი შეშფოთებულია, მიმტანი, დროებითი სიბრმავე იმას ნიშნავდა, რომ Cobra ჰქონდა ერთი ნაკლებად აგენტი.
  
  
  მე გადავდგით ნაბიჯი და ინახება ჩემი თვალები ორი მათგანი, ისე, რომ ისინი არ გადაიჩეხო out of my დაკვირვების შემდეგ გავატარე მთელი დღის განმავლობაში ელოდება. Connaught ადგილი იყო გადაჭედილი მუშები და clerks მოდის სახლში მუშაობა. მე ვიყავი ჯვარი ხალხმრავალ მოედანზე, როდესაც ჩემი ორი მამაკაცი გააკეთა მოულოდნელი ჟესტი; მაგრამ მე თავისუფლდება, როდესაც დავინახე, კიდევ ერთი Nirada შეწყვიტოს ველოსიპედის ტაქსი და დატოვე მისი პარტნიორი ადგილია ვიწრო მანქანა.
  
  
  ახალგაზრდა ინდოელი ჩაიქნია ხელი, და მოტორიზირებული ტაქსის ჩავუღრმავდი ნაკადის მკვეთრი rumble. ახალგაზრდა კაცი griffin თვალები იდგა მარტო ბორდიურზე აღმოჩნდა მისი ხელმძღვანელი ჩემი მიმართულებით, როგორც ჩანს, არ ვარ დარწმუნებული, თუ რა უნდა გააკეთოს.
  
  
  თუ ის ჯერ არ გადაუწყვეტია, ის არ იყო.
  
  
  მე დაიმალა უკან თეთრი სვეტები, ელოდება, თუ რას გააკეთებს. კიდევ ერთი მომენტი, გაუბედაობა და ის ბოლოს და ბოლოს გააძლიერა off ტროტუარი. მან ორი თითი, რომ მისი ტუჩები და მოდით მაღალი pitched ისთვის შეჩერება კიდევ ველოსიპედით ტაქსი.
  
  
  მიმტანი იყო, მაინც ეცვა მისი თეთრი უნიფორმა შარვალი, მაგრამ მან შეცვალა თავისი ქურთუკი. ნაცვლად, nen ეცვა მუქი ღია-necked პერანგი. რაღაც მეტალიკი ანათებს კისრის არეში, რომელიც ასახავს ჩასვლა დიზელის როგორც სარკეში. ახალგაზრდა კაცი, მიიღო tricycle და მძღოლი გააძლიერა გაზის pedal, შემდეგ მოძრაობის გარშემო Nehru პარკი.
  
  
  მე არ დაგვრჩა ნებისმიერ მეტი დრო.
  
  
  ნაკლებია, ვიდრე მეორე, ის იყო ასალაგმად და მიესალმა, სხვა ტაქსი დაკარგვის გარეშე დანახვაზე, მიმტანი.
  
  
  როდესაც ის იყო ramshackle ძველი მანქანის, ის shoved wad გადასახადები შევიდა მძღოლი მხრივ, არ აძლევდა მას დრო, რათა ობიექტი.
  
  
  "დაიცავით ჩემი მეგობარი არ არსებობს," მე უბრძანა.
  
  
  მძღოლი, აქცენტი პირველი ფული emu მიეცა მისი და მაშინ ველოსიპედით ტაქსის, რომ მიმტანი შეწყვიტა წუთზე ნაკლები წინ, უყოყმანოდ დაემორჩილა. მან წინა შესახვევი, და ის ჩემსკენ შევიდა ადგილს, შენახვა მისი თვალები ველოსიპედით ტაქსის, რომ მან იმედი გამოთქვა, რომ take me ერთი ნაბიჯით უფრო ახლოს elusive და იდუმალი Shiva.
  
  
  ჯერჯერობით, ყველაფერი კარგად მიდის, მე ვუთხარი ჩემს თავს, დარწმუნებული ვარ, რომ მიმტანი არ უნახავს, ჩემთვის ელოდება მის გარეთ ბარი ან მიღების ტაქსის უნდა გაჰყოლოდა. მე ვუთხარი მძღოლი დააჩქაროს, სანამ ჩვენ მხოლოდ სამი მანქანა მოშორებით ახალგაზრდა მიმტანი.
  
  
  "სად არის ჩემი მეორე აპირებს?"
  
  
  ეხლა Connaught ადგილი, ჩვენ გაემართა Connaught ცირკი უნდა იქცეს ხეივანი წამყვანი დაშორებით დელი ცენტრი. "ძველი ქალაქის" მძღოლი განმარტა. მაშინ მან მომცა სწრაფი შეხედვით და დასძინა, " მან ძარცვა თქვენ, sahib?" თუ არა, მე მოვუწოდებ პოლიციის...
  
  
  "არა, არაფერი მოსწონს, რომ" Ego დაარწმუნა, და ჩემსკენ გადმოიხარა ადგილს ჩუმად რაღაც Emu-ს ყური.
  
  
  ის გაწითლდა მისი coppery კანს. "მიხვდნენ, sahib." რასაც თქვენ ეძახით... შეხვედრები, ან რა?
  
  
  "ზუსტად," მე დაადასტურა, დიდი ღიმილი, ვთქვათ, მე შემდეგ ახალგაზრდა კაცი, მისი გზა რომანტიული თარიღი.
  
  
  "ფრთხილად, sahib," ტაქსის მძღოლი გამაფრთხილა. "დელი ქალები ძალიან ჭკვიანი," და მას თან სასჯელი rubbing მისი thumb წინააღმდეგ მისი საჩვენებელი თითი აღვნიშნო, თავისი უფლებამოსილების სადამკვირვებლო.
  
  
  "დიახ, მაგრამ არ დავივიწყოთ, ჩვენი მეგობარი", - ვუთხარი მე.
  
  
  ეს იყო თითქმის მუქი, და შემდეგ Connaught ცირკი გასასვლელი, საგზაო განიმუხტა. მძღოლი შეცვალა თემა და მიიპყრო ჩემი ყურადღება ძეგლები. ბოლოს ფართო, მტვრიან გამზირზე, მან აღნიშნა, რომ ცნობილი მინარეთები და Jama Masjid, უზარმაზარი ციხე-როგორიცაა მეჩეთი გარშემორტყმული წითელი ქვიშაქვის.
  
  
  და ფრენკ წინაშე მეჩეთი და მიმდებარე ბაზარი იყო კიდევ ერთი ძეგლის გარშემო წითელი ქვა, შთამბეჭდავი კომპლექსი მარცხენა მიერ Mughal იმპერატორები, წითელი Fort. მას, ალბათ, ეგონა, მიმტანი გაქრება შევიდა ბაზარი, მაგრამ, როგორც ჩანს, მას არ ესმოდეს, რომ იგი მიმდინარეობს მოჰყვა. ნაცვლად მიღების off ახლოს მეჩეთი და ღია ცის ქვეშ ბაზარზე, მან ველოსიპედით ტაქსის აშკარა წინაშე კარიბჭე რასაც fort.
  
  
  "შეწყდეს", - განაცხადა მან, რომ მძღოლი.
  
  
  მან შეწყვიტა, ისევე როგორც მიმტანი გაქრა მეშვეობით კარიბჭე. მე გადმოვიდა, თავის მხრივ, და ნაჩქარევი მას შემდეგ, რაც ჩემი კაცი, მოხარული ვარ, რომ სიბნელე იყო, მომცა გარკვეული თავშესაფარი. თვალწინ კარიბჭე, იყო სადგომის "სუვენირები", ღია ბარათები, ბუკლეტები, და ადგილობრივი კერძები.
  
  
  მაგრამ მე არ ტურისტული, და მე არ გვაქვს დროის შეჩერება და აღფრთოვანებული ვარ ამ "charms". შენახვა გარკვეული მანძილის დაშორებით, მისი თვალები მოჰყვა, მიმტანი, თეთრი შარვალი და მუქი პერანგი.
  
  
  მაინც ის მინდა არასოდეს მინახავს მე, რაც იმას ნიშნავდა ის, არ ვიცი მე. თუ Cobra აქვს განაწილებული ჩემი ფოტო, რომელშიც შემთხვევაში ნიკ კარტერი Stahl ნაკლებად ანონიმური ვიდრე მისი სასტუმრო აღიარებს.
  
  
  ადრე, ბოლოს driveway, მიმტანი წინ გაჩერდა ვიწრო ხის ჯიხური. ზოდიაქოს განაცხადა, დაწყებული Lumiere და შვილი შოუ. როდესაც მივხვდი, რომ ახალგაზრდა ინდოელი იყიდა ბილეთი თამაში, მე არ დააყოვნებთ, მიჰყევით მას.
  
  
  ეს იყო ისტორიის გაკვეთილი, "მოგზაურობა" გარეშე არ დახმარებით psychedelics. ხრეშის გზა, led სალაროს ეზოში fort. აქ, ბაღში გარშემორტყმული მარმარილოს სასახლეები აშენდა იმპერატორები, მრავალრიცხოვანი რიგები სკამები იყო განთავსებული აუდიტორიას.
  
  
  განცხადებები გაგზავნილი ყვითელი სხივი სინათლის სვეტების წინაშე მარმარილოს შენობები და აუდიო კომენტარი იყო ეთერში მეტი დინამიკები. სპიკერი აღწერილი ფარშევანგი ტახტზე მოიპარა სპარსეთის ლაშქართა, რომ შეიჭრნენ ინდოეთში მეთვრამეტე საუკუნეში.
  
  
  მაშინ წმიდა მსუბუქი გამოვიდა, და გავიგე ხმა ჩლიქები ჩემს უკან. მან აღმოჩნდა მისი უფროსი, ნახევარი ველოდებით, რომ თავს შუაგულში maddened ნახირი.
  
  
  ნაცვლად, იგი დაიჭირეს გზა razor-მკვეთრი ფარიკაობა.
  
  
  დანა hissed, გაფატვრვის მარცხენა სახელო ჩემი doublet. ფიქრის გარეშე ორჯერ, მან საბოლოოდ აიყარა და დაიწყო colonialmacke გადაადგილება ერთი მხრივ. ინდური მიმტანი არ ცდილობენ მისი luck მეორედ.
  
  
  Ego-ს თეთრი კბილები განათებული წელს sardonic ღიმილი, და stiletto blade whirled ჰაერში. შემდეგ ყურადღების ცენტრში shone სრული ego-ს სახე, blinding მას. ახალგაზრდა კაცი ესროლა თავად შევიდა aisle შორის რიგები სკამები და გაიქცა.
  
  
  მაყურებელს, ძირითადად, დასავლეთ ტურისტი, როგორც ჩანს, მიიჩნევს, რომ მშობლიური ამერიკელი ნაწილი იყო შოუ. ვინმე დაიწყო ამხნევებდა, და ხმა ცხენები ' ჩლიქები ისმოდა ჰაერში. საყვირებით blared გარშემო დინამიკი, რომელსაც თან ახლავს battle cry. ის გაიქცა, მას შემდეგ, რაც თავდამსხმელი.
  
  
  მე არ ვიცი, როგორ მან იცოდა, ვინ ვიყავი, ან რომ მე შემდეგი მას. მაგრამ მე მაინც ისმის hiss of the dagger-ის ego blade, როგორც ეს დაჭრილი მეშვეობით საჰაერო და დახიეს მეშვეობით ყდის ჩემი doublet. ეს თითქმის პირსინგიანი ჩემი კანის.
  
  
  ჯერ კიდევ გაშვებული, მან მიაღწია თავის ქურთუკი მისი იარაღი. არავის გარშემო, აუდიტორიის ნაპოვნი არაფერი უცნაური შესახებ ჩვენი მოძრაობები, და როგორც ყურადღების ცენტრში dusted მარმარილოს შენობები, კაშკაშა ასახვა კარკასის მდგომარეობაში, მიმტანი, არის სხვადასხვა.
  
  
  "სამეფო აბანოები..." სიუჟეტში განაცხადა.
  
  
  მე ვიყავი ერთ-ერთი მარმარილოს სვეტები, სანამ ყურადღების ცენტრში დაჭერილი. მისი თვალები ვიწროვდება და Stahl ეძებდნენ მიმდებარე ჩრდილები. მძაფრი სუნი moss და ლპობის მცენარეული გაჟღენთილი სასახლის კედლების გარეშე. იგი იმალებოდა იქ, მელოდება მოხვდება ხაფანგში, რომ მე ახლა მივხვდი, უკვე უცნობია ჩემთვის.
  
  
  მე შეიძლება არ აღმოჩნდა გარშემო და წავიდა უკან, რომ სასტუმრო შესწავლა შემდეგი ნაბიჯი; მაგრამ მე დათმო, რომ იდეა, ახლა რომ ვიგრძენი, მე ვიყავი ახლოს გამოაშკარავებაში Cobra-ს ბილწი ოპერაციების... და Shiva. ადრე მე ამ ადამიანს, მით უკეთესი იქნება ყველასთვის.
  
  
  ხმის ახალგაზრდა მიმტანი-ის კვალდაკვალ სდევდა thud. მე შეიძლება მოვისმინოთ მას გაშვებული მიმართ უკანა შენობაში, შემდგომი და შემდგომი დაშორებით ტურისტები, რომლებიც თვალს თამაში ბაღში. ის იყო ბედნიერი, ეს იმიტომ, რომ მას არ სურს უდანაშაულო მაყურებელს უნდა იყოს ჩართული ძალადობრივი ხმა-to-ხმა დაპირისპირება, რომელიც იყო დაახლოებით გაიმართება.
  
  
  ის გაიქცა, მოხრილი ორმაგი, საწყისი საყრდენი სვეტი, ყურები pricked ყოველ rustle. ეს იყო იმისთვის, რომ მოვისმინოთ ნებისმიერი ხმები სხვა, ვიდრე ის მიერ ფონზე ჩაწერილი ვიდეო. Muffled groan mingled ერთად drum როლი, გაძლიერდეს ძლიერი ხმის სისტემა ბაღში. თუ ეს არ იყო თეთრი შარვალი კაცი ეცვა, მან უნდა შეძლო დამალვა ჩრდილში რიგებში.
  
  
  მაგრამ, როდესაც წმიდა მსუბუქი გამოვიდა, მისი ego დაინახა, მას ერთხელ. მან გაიარა მოკლე მარმარილოს კიბე, რომელიც დაკავშირებულია ერთ-ერთი შენობის სხვა, და ახლა იგი sprawled გარეთ სართული.
  
  
  მისი თითის უკვე გამოიწვევს იარაღი. გამოიწვევს დააწკაპებთ ისევე, როგორც ის გამოყვანილია გამოიწვევს. ხმა დასარტყამი გარშემო დინამიკი შეუერთდა barking სროლის ხმა, masking ჩემი გადაღებული.
  
  
  ჰერები, დაინახა gawk ჩარჩენილი მარმარილოს სვეტი, გაგზავნის ღრუბელი თეთრი კვამლი ჰაერში. გასროლა იყო დაიხრჩო მიერ სხვა deafening ხმა ცხენები ' ჩლიქები. მე გაუშვა სამიზნე, ასე რომ, მე გაიქცა წინ. Waiter გადახტა, რათა მისი ფეხები, და ეგო არსად ჩანს.
  
  
  მან გაიარა მოკლე კიბეებზე მან უბრალოდ გაუშვით ქვემოთ, და აღმოჩნდა შუა ვიწრო grassy გზა გარშემორტყმული მარმარილოს შენობები. ჩემს უკან, გავიგე hiss მძიმე სუნთქვა. ის აზრი, რომ ვიფიქროთ, თუ სროლა ჭავლი. ასე რომ, მე დააყენა ორივე მუხლები, თავბრუდამხვევი. ის დაიჭირეს ახალგაზრდა ინდოელი ნეკნები, მაგრამ მიუხედავად იმისა, რომ ის gasped მომენტში, emu მოახერხა push me უკან გადადგმული ნაბიჯი.
  
  
  მკვლელობაში ego არ იყო, ნაწილი ჩემი გეგმა. მკვდარი, იგი უკვე აზრი არ აქვს ჩემთვის, და გზა, რომელიც უნდა გამოიწვიოს ჩემთვის Shiva დასრულდა არსებობს ეზოში წითელი Fort. ცოცხალი მიმტანი ვერ უზრუნველყოფს ჩემთვის ღირებული ინფორმაცია.
  
  
  მოულოდნელად, გარშემო სიბნელე უკან me, hoarse, ძლივს ისმის ხმა დარეკა.
  
  
  "ძალიან კარგად, Ranjit.
  
  
  მე swung მისი მარჯვენა ფეხი უკან ძლიერი დარტყმა, და ქუსლი ჩემი ფეხით დაეშვა სხვისი ტომის. მეორე თავდამსხმელი ამოიოხრა ტკივილი და recoiled. ის გადმოხტა გზა, ქოშინი, და აიღო ერთი ნაბიჯი უკან, რომლის მიზანია Wilhelmina დროს ორი თავდამსხმელები.
  
  
  ორი ერთის წინააღმდეგ, Ranjit იყო, მიმტანი, კაცი ჰერები მოჰყვა; მაგრამ სხვა არ იყო უცხო ან. -"ასე რომ, ჩვენ კიდევ შევხვდებით, sahib," - განაცხადა მან უხეში, იძულებული სიცილი. სიტყვა გამოვიდა მისი პირით, iso rta ზოგიერთი სირთულე, იმიტომ, რომ ქვედა ნაწილი ego სახეები იყო გახვეული თეთრი bandage.
  
  
  "ჰო," მე ვთქვი, იმის გათვალისწინებით, ego: ის იყო Mohan-ს თანამონაწილე, ბატკანძერი Sikh, რომლის ყბის ის მინდა განადგურებული ღამეს.
  
  
  Ranjit ისარგებლეს მოკლე გაცვლა სიტყვები იხვი უკან საყრდენი, მომენტალურად თავიდან მოციგავის-ის საბედისწერო ტრაექტორია. "აზრი არა აქვს, რომ გაგრძელდება, sahib", - განაცხადა ინდოეთის Sikh. "თუ თქვენ მოკვლა აშშ, თქვენ არ იცით არაფერი.
  
  
  "რა მოხდება, თუ მე არ მოგკლას?" ვთხოვე. მაგრამ, რომ მყისიერი, გაყოფილი მეორე, რაღაც მეტალის სწრაფად გადაკვეთა ჩემი სფეროში ხედვა. ის აღმოჩნდა გარშემო და გამოყვანილია გამოიწვევს. Gawk გაფრინდა მეშვეობით საჰაერო, bouncing off a ledge გასწვრივ კედელზე შენობების. და მაშინ, რომ იგივე იარაღი ფაქტიურად დაეცა out გარშემო ჩემი თითების, ბარელზე გახვეული რკინის loop.
  
  
  Ranjit გამოვიდა მისი მალვის ადგილი და წაიღეს იარაღი. მივხვდი, რომ ეს იყო რაღაც მქონდა შენიშნა, ადრე, ობიექტი, რომელიც glittered გარშემო ego-ს კისერზე. ეს იყო ცალი სპილენძის მავთული, ეჭვი არ ეპარება, ხაფანგში მეორადი მოკვლა Ashok Anand.
  
  
  "თქვენ არ ხართ ასე რომ, ჭკვიანი, როგორც თქვენ ფიქრობთ, sahib," კიდევ ერთი Hindu აღნიშნა ერთად chuckle.
  
  
  ის ცდილობდა, უკან მოშორებით, მაგრამ, Ranjit შეეწირა დრო. Waiter დააყენა იარაღი, რომ ჩემს მკერდზე, გაფრთხილება ჩემთვის საკმარისი, რომ შეწყვიტოს ჩემთვის მოულოდნელად. და მე არ მჭიდრო საკმარისი ცდილობენ და snatch იარაღი ego-ს ხელში. და თუ ვინმე სცადა დარტყმა, იგი დარწმუნებული იყო, ახალგაზრდა, შავი, მიმტანი, უყოყმანოდ უნდა გაიყვანოს გამოიწვევს.
  
  
  "ახლა გაზარდოთ თქვენი ხელები ზემოთ თქვენი უფროსი, sahib," ბიჭი შეუკვეთა. და მოიღო წინ გადადგმული ნაბიჯია, მისი პირით უვლიან შევიდა ეშმაკური ღიმილი.
  
  
  მას ეჭირა ხელში და ჩანდა ფრთხილად მიმართულებით სხვა Sikh. Ranjit გადასცა emu სპილენძის მავთული. მავთულის hummed, როგორც ადამიანი, გახვეული მთავრდება გარშემო მისი გააღიზიანა.
  
  
  "Mohan მკვდარია," - განაცხადა მან, მისი ხმა თითქმის inaudible როგორც მუსიკის გარშემო მშობლიურ. შოუ არ დასრულებულა, და არც იყო მებრძოლი # 3-ის ცხოვრება, როგორც მე მინდა იმედი გამოთქვა. "Gurnek, თუმცა, ჯერ კიდევ ცოცხალი,' sahib.' ინდური Sikh მიუახლოვდა ჩემთვის, როგორც Ranjit მოვიდა ლოკვა ჩემთვის.
  
  
  მე მქონდა ბარელზე Wilhelmina ის მოციგავის ქვეშ ჩემი ცხვირი, და უცებ ეს მოხდა ჩემთან, რომ იგი აღარ არის ჩემი ძველი ჯერ. რომ აღარაფერი ვთქვათ სპილენძის მავთული, რომ Gurnek გაიმართა, ორივე ხელში.
  
  
  "თქვენ იმსახურებთ უარესი, sahib, ბევრად უარესი", - განაცხადა მიმტანი.
  
  
  იგი თამაშობდა "მსუბუქი" გამოიწვევს. ძალიან მსუბუქი ზეწოლა იყო საკმარისი და Hawke, რომ არ უნდა აიყვანოს Fighter № 4. მაგრამ, სანამ ახალგაზრდა კაცი შეიძლება განახორციელოს თავისი საფრთხეები, Gurnek გადავიდა ჩემს უკან. მხოლოდ ამ დროს, ჩემს უკან დარტყმა დაიკარგა ჰაერში, დაკარგული მისი სამიზნე.
  
  
  Noose გამკაცრდა გარშემო ჩემი კისრის, და მე უნდა დააყენოს ჩემი ხელები ისევ. ვუყურებდი ღიად მეშვეობით muzzle of მოციგავის, მაგრამ Ranjit გაუშვებენ გამოიწვევს და წაკვეთილია იარაღი, დარტყმის მე შუბლის კონდახით იგი. ამავე დროს, სპილენძის მავთული, რომელიც დაჭერით ქვემოთ ჩემი windpipe ვცდილობდი, რომ ბიძგი ის დაშორებით.
  
  
  თემა გაჭრა მეშვეობით ჩემი კანის, და მე ვერ ვსუნთქავ. ეს გააკეთა ახშობდა ხმა, და Ranjit, chuckling, აიღო ის და წიხლებით ჩემთვის groin. ტკივილი მე groan, რაც ჩემთვის წარმართონ მეტი.
  
  
  ყოველი ტომის გულის ვარდი მეორედ, რამაც მე უნდა აფეთქდეს მტანჯველი ტკივილი. "თქვენ სულელი, sahib... Cobra იცის... Cobra ყველაფერი იცის, ბატონი კარტერი.
  
  
  Ego-ის ხმა, როგორც ჩანს, მოდის, გარშემო ბნელი გვირაბი. მე იბრძოდა უფასო თავს, დააყენებს მოშორებით საბანკო Gurnek გამოყენებით strangle ჩემთვის. მაგრამ მე ვერ გაუმკლავდეს nah, ეს იყო ძალიან თხელი. ერთად groan, იგი დაეცა წინ, ცდილობს სუნთქვა.
  
  
  მაშინ კონდახით იარაღი გააკრიტიკა შევიდა ჩემი უფროსი და მანძილი, ხმა გარშემო დინამიკი განაცხადა, " მე არ ვაპირებ, უნდა შეეძლოს გავიდნენ აქ.": "თუ არსებობს სამოთხე დედამიწაზე, იგი აქ არის... აქ, აქ!
  
  
  Emu არ ენდობა მას. ამასობაში, მე გვაინტერესებდა, თუ მე ოდესმე შანსი მჯერა რაღაც ამ ერთხელ.
  
  
  
  
  4
  
  
  ეს იყო ადვილი, პირველ რიგში.
  
  
  ხავერდოვანი, რბილი და გლუვი, და ბნელი და მყუდრო haze. დამცავი სიბნელე, რომელიც ეწევა მე ღიმილი. მაგრამ მაშინ დაიწყო sting, ჭრის ჩემი კანის, როგორიცაა shards of broken glass. მე უნდა დატოვონ, ან მას აქვს მოწყვეტილი, ჩემს გარდა, ატყავებდნენ მე ცოცხალი. ასე რომ, მე leaped ნაბიჯია, თითქოს მე უბრალოდ ამუშავება ბოლოში ზღვაში. და უმაღლესი I ავიდა, უფრო მე დაფლითეს.
  
  
  - არა! მისი... მე არ მინდა ეს! გავიგე, ჩემი საკუთარი ხმა. მე შევეცადე, რომ ვიმეორებ, ეს უფრო ხმამაღლა, ცდილობს მოხსნას წონა რომ იყო, დაჭერით ქვემოთ ჩემი თვალები. ის blinked, და რაღაც განუსაზღვრელი ფერის დაიწყო გადაადგილება უკან და მეოთხე, ჩემს თვალწინ, ვიბრაციული და გარეთ სივრცეში.
  
  
  მისი გაიხსნა თვალები დაიწყო მეორე, შემდეგ მესამე, და, ამავე დროს, მისი ცდილობდა, წასვლა შემდგომი, სანამ ჩემი სამიზნე რაღაც მძიმე მოხვდა. ვიბრაცია შეწყვიტა, და ის ჩაიძირა ქვემოთ კიდევ ერთხელ, ძალიან სუსტი და sleepy, რათა კიდევ ერთი ნაბიჯი.
  
  
  მე არ ვიცი, რამდენი დრო გავიდა მას შემდეგ. მისი, ვგრძნობდი, რომ მე ვიყავი მიტაცებული ოცნება, და ყოველ ჯერზე მე ვცდილობდი, რომ ბიძგი მისი მოშორებით და გახსნა ჩემი თვალები, მაგრამ რაღაც scratched ჩემი კანის, რაღაც დამწვარი. და ბოლოს, არ დაიწყო თავიდან, წინსვლის ფონზე ალტერნატიული ტალღების ვლად და ტკივილი.
  
  
  მაშინ "ის" მოვიდა ერთად. ეს იყო კედელზე, გრუნტის კედელი, რომელიც იყო ახლა იჯდა ჩემს წინ, გაიზარდა ან შემცირდა... და მაშინ ნორმალურია. ჩემი სამიზნე იყო გაანადგურა eggshell... ეს იგივეა, არა სასმელი, ეს ერთი თვის in a row. მე ეშვება წინააღმდეგ უახლოეს კედელზე, მოსმენის ყველაზე ლამაზი ხმის მსოფლიოში, ხმა ჩემს მკერდზე იზრდება და ცვივა ყოველი სუნთქვა.
  
  
  რომელიც scratched და დახიეს ჩემი კანის დროს, რომ დიდი ხნის purgatory შორის ცნობიერებაში და გონების დაკარგვა, რადგან ის საწოლები, რომელიც მე ვდებ ჩემს უკან. როგორც კი მიხვდა, მე ცოცხალი იყო, მან გაიღო მისი ფეხები off ჩალის-საერთო სკამზე და წამოდგა, კანკალი.
  
  
  მე დააყენებს, ჩემი მხრივ, კედელს მისაღებად. მისი, ვიგრძენი, ნარკომანი გასვლის, მე ვიყავი ავად. დარტყმა მისი golovs მიიღო, პლუს the wire-გამკაცრება ჩემი ყელის, გუნდი me out.
  
  
  ახლა, პირველ რიგში, მან უნდა დაიბრუნოს თავისი ძალა.
  
  
  მან რამდენიმე ნაბიჯები, სანამ ჩემს მუხლებზე შეწყვიტა bending. ის დადიოდა მის გარშემო მობილური... პატარა კვადრატული ოთახი თიხის კედლები და იატაკი. არ იყო ფანჯრები, ფანჯრები, არ კარი. მოგვიანებით, თუ არ იყო მომავალში, მე დარწმუნებული ვარ, რომ მე ვერ მოძებნა სახსრების groan, სადაც კარი უნდა იყოს, იმიტომ, რომ ვიღაცას.... და ვინმეს არ გამოყვანილია me out.
  
  
  ერთ ბოლოს საკანში, მარცხენა პლატაზე, ორი ბარი იყო ჩართული კედელზე. ორივე მათგანი მოვიდა ჩემი წელის და იყო დაფარული მავთულის mesh. ჰერები, რა თქმა უნდა, არ აპირებს დაველოდოთ ვიყო გააცნო ჩემი ჯალათები, ასე მივედი მოაჯირები, ცდილობენ აღადგინონ ის ტკივილი, რაც მოხვდა Ranjit კონდახით მისი იარაღი.
  
  
  მაგრამ სანამ ეხება მავთულის mesh და საგამოცდო ორი ბარები, თუ ih შეიძლება ამოღებულ, მისი ფეხსაცმელი ამოიღეს. ადამიანები, რომლებიც ტყვედ ჩემთვის დაუტოვებიათ ჩემთვის ჩემი პერანგი და შარვალი. საქართველოს stiletto იყო წასული, როგორც იყო Beretta და, რა თქმა უნდა, მოციგავის. მე კი ვერ ვხედავ მისი camisole, მაგრამ ეს არ იყო, ცივი, ციფრული კამერები,... მაინც არ არის.
  
  
  მისი ფეხსაცმლის აიღო და ესროლა ego შევიდა ბარები. არაფერი მომხდარა. არ sparks. მადლობა ღმერთს, გისოსები არ იყო ელექტროფიცირებული. მან დააყენა მისი საბალეტო ტუფლები ისევ და მიაღწია ერთ გარშემო ოთხი ლითონებისაგან ხრახნები, რომელიც გაიმართა ბარები, რომ groan. მაგრამ როდესაც ჩემი თითები შეეხო nu, იყო ხმა, დუმილი, ხმა რომ მე ხტომა.
  
  
  "დილა მშვიდობისა, ბატონო კარტერი. იმიტომ, რომ ეს დღისით, თქვენ იცით. მე იმედი მაქვს, რომ თქვენ არ ჰქონდა რამდენიმე კარგი სიზმრები, sahib...
  
  
  ხმა მოვიდა, უკან ერთი ან ორი ბარები. არანაირი ეჭვი არ იყო გამაძლიერებელი იმალება უკან რკინის ეკრანზე. მაგრამ რა იყო ყველაზე საგანგაშო ის იყო, რომ ნაცნობი ხმა იყო... საშინლად ნაცნობი.
  
  
  "გამარჯობა, ეს არის კარტერი, ეს არის ის, ტელ.: 3. სინამდვილეში; Hawk გითხარით, ყველაფერი გარეშე მეუბნებოდა. ასე რომ, ეს აგენტი შენია, Anand, მე ვფიქრობ, ეს არის მისი სახელი. ისე, ის არ გამოჩნდება შეხვედრა. არა, თქვენ არ უნდა მოიხადოს ბოდიში. ჩვენ ვიცით, რომ ჩვენი კაცი მიუწვდომელია, და.. ოჰ, არა, არა ყველა! Ego არ არსებობს, რომ ის ყველა. არა, მე დავბრუნდები ვაშინგტონში ხვალ. Cobra? მე ძალიან მეშინია, რომ ჩვენი ხელისუფლება ვერ შეძლებს ჩაერიოს საქართველოს საგარეო საქმეთა სამინისტრო ინდოეთის უშიშროების სამსახური. გესმით, რა თქმა უნდა... დიახ, და მადლობა, თქვენი შეშფოთება. გითხრათ, ბატონი Anand, რომ მე ვწუხვარ, მე არ მაქვს შესაძლებლობა შეხვდეს მას."
  
  
  იყო ხანგრძლივი პაუზის შემდეგ დაუბრუნდა. და მაშინ დუმილი ისევ. ის გადავიდა დაშორებით ბარები და დაბრუნდა cot. მიუხედავად იმისა, რომ სიცარიელე მისი კუჭის, მიუხედავად საშინელი განცდა, გულისრევა, მან უნდა ვაღიარო ერთი რამ: Shiva იყო რეალური, დაუნდობელი, ცივი blooded მკვლელი, cunning მოწინააღმდეგე, როგორიცაა იგი არასდროს შეხვდა ადრე.
  
  
  მოკლე გამოსვლა მქონდა, უბრალოდ მოუსმინა, სატელეფონო საუბარი, რომელიც ჰქონდა ეჭვი, უკვე მიღებული ადგილი, გადაეცა კარგად ნაცნობი ხმა. ეს იყო ჩემი საკუთარი ხმა, იგივე სრულყოფილი ინტონაცია, სიტყვის და ინტონაცია.
  
  
  Shiva კარკასის მდგომარეობაში მე და შეეწირა დრო მოხსნის ინდური საიდუმლო სამსახურის სცენა. მაშინაც კი, როდესაც Anand აღარ იყო მისი სამაგიდო, არავინ ფიქრობდა დამაკავშირებელი ორი ჩვენგანი. და რატომ, მას შემდეგ, რაც ყველა? არ "ნიკ კარტერი" call ცოტა ხნით ადრე და ვუთხრა, რომ Shiva არის ყალბი? იგივე "ნიკ კარტერი" აღნიშნა, რომ, მაშინაც კი, თუ "Cobra" ნამდვილად არსებობს, ორგანიზაცია, რომელიც იმდენად შეშფოთებულია ინდოეთის ხელისუფლებას არაფერი აქვს, იდუმალი ხასიათი.
  
  
  "ნიკ კარტერი," ტრამპის თქმით, ეს ყველაფერი. და როგორც ჩანს, ის იყო, უკვე მისი გზა სახლში ცული შტაბ-ბინა მდებარეობს ვაშინგტონში. "მე ძალიან დიდი შთაბეჭდილება მოახდინა, Shiva. როგორ ფიქრობთ მაშინაც კი, მართვა რეპროდუცირება ჩემი ხმა?
  
  
  "იყო ხმის მოწყობილობა დამონტაჟებული თქვენი სასტუმრო ოთახი, ბატონი კარტერი," ჩემი ხმა უპასუხა, გამრავლება ელექტრონულად ასეთი სიზუსტით რომ მე ვერ დაეხმარება, მაგრამ იყოს მოდუნებული მოვისმინოთ თავს.
  
  
  "მაშინ გთხოვთ აკეთებს ჩემი კომპლიმენტები თქვენი ელექტრონიკა ადამიანი. ის ჩხრეკა ამ ოთახში ოთხჯერ და ვერ იპოვეთ ერთი მიკროფონი... თუნდაც ყველაზე მოულოდნელ ადგილებში, " მე ვთქვი, ამაღლების ჩემი ხმა, თითქოს მე ეჭვობს, რომ ის ვერ მესმის ჩემთვის. ფარული მიკროფონები ვერ ენახათ, მიუხედავად იმისა, რომ ცხადი იყო, ახლა რომ წარმატება ჩემს სასტუმრო ოთახში რომ არ ექმნება აყენებს Odin საკანში.
  
  
  "ეს არის ერთ-ერთი ჰაჯი-ის უახლესი გამოგონებები; უკიდურესად მგრძნობიარე, ძლიერი, მცირე ზომის მიკროფონი," დუბლიკატი ჩემი ხმა განმარტა.
  
  
  "ეს იგივეა, მოძიებაში ნემსის haystack," - ვუთხარი მე.
  
  
  ჩემი სიცილი გაიმეორა ჰაერში, მაშინ ჩემი ხმა განაგრძო, " ძალიან კარგი, ბატონი კარტერი. მე მიხარია, რომ თქვენ არ დაკარგეთ იუმორის გრძნობა. მაგრამ ჰაჯი, იმ შემთხვევაში, თუ არ მსმენია nen, არის ვებ — ღირსეული რამ, რომ ალბანეთი აქვს ექსპორტი გასული ოცი წლის განმავლობაში. და ახლა ის მუშაობს for me, for Cobra... იყიდება Shiva! ხმა იყო exultant.
  
  
  "Hema მუშაობს იგი?"
  
  
  "თქვენ ძალიან კარგად ვიცი, ბატონი კარტერი. მას შემდეგ, რაც ყველა, ნაჯახი არ გამოგიგზავნით, რომ ინდოეთში მხოლოდ გამოამჟღავნონ ბანდა იარაღის დილერები ან ჰეროინის დილერები! თქვენ ხართ დაინტერესებული სასწაულებრივი აღმოჩენა ჰაჯი, ego-ს გენიალური გამოგონება... ყუთი!
  
  
  "ყუთში? - გამეორება.
  
  
  - მეტსახელი ხმა სიმულატორი, მისი გამოგონება, რომელსაც შეუძლია აღწარმოებისა ნებისმიერი არსებული ვოკალური ხმა. და ეს პატარა, ბატონი კარტერი, თუნდაც თქვენი სტანდარტული მინიატურული მოდელები. არა, უფრო მეტი, ვიდრე შეკვრა სიგარეტი... მაგრამ ბევრად უფრო საშიში, რა თქმა უნდა.
  
  
  ვთხოვე. "და რას აპირებს თქვენი ყუთში?" მე კი ჩემი თვალით დაფიქსირებული რკინის ეკრანზე, თითქოს ეს შეიძლება ჩაიწეროს ჩემი ყველა ნაბიჯი.
  
  
  "თქვენ ფიქრობთ, რომ მისი გიჟი, ხომ?"
  
  
  "გიჟი? არა ზუსტად, Shiva. თქვენ ბევრად ჭკვიანია, ვიდრე ბევრი ადამიანი; როგორც წესი, შეშლილი ადამიანი არ შეგიძლიათ ამუშავება ასეთი რთული გეგმა.
  
  
  "დიდი მადლობა, ბატონო კარტერი. მე ვაფასებ თქვენი კომპლიმენტი. არა, ის ნამდვილად არ იყო გიჟი, მაინც არ არის, ჩემი აზრით. რაც შეეხება ყუთი, გამოგონების, ჰაჯი, თქვენს სამსახურში უკვე ჩანს, თუ როგორ ეშმაკურ და ეფექტური ეს არის. ეს ინციდენტები იყო პირველი ტესტები, ექსპერიმენტი, უნდა იყოს ზუსტი.
  
  
  "მაგრამ მალე, მას შემდეგ, რაც ჰაჯი აქვს გარკვეული ცვლილებები მისი მოწყობილობა, უბედური შემთხვევა, შეჩერება, რომელიც უბრალო ექსპერიმენტი. როგორც ხედავთ, ბატონი კარტერი, ინდოეთში ამჟამად ნეიტრალური ძალა და ჩინეთს შორის დასავლეთი. დახმარებით, ჩემი პარტნიორები პეკინში, ეს მხარე მოქმედებს როგორც ეწინააღმდეგებიან დაიშალოს მყისიერი და მაშინ ოცნება ჩემი წინაპრების ახდება, როდესაც ჩინეთის და ინდოეთის subcontinent შეუერთდება ხელში, როგორც კარგი მოკავშირეები, ალიანსი, რომელიც ბოლო ხანს ვიდრე ნებისმიერი სხვა მსოფლიო ისტორიაში."
  
  
  "მე ვთხოვე. "რა სახის ალიანსი?" მისი გონება jotted ქვემოთ ყველაფერი, მისი თქმით, ცდილობს ყიდვა დრო. ამასობაში, ჩემი თვალები იყო ყურადღებით სკანირება საზღვრებში კამერა. მე ადგა ნელა, ისე, რომ არ მიიღოს ნებისმიერი ხმაური; ის არ მინდა, Shiva, რომ მოესმინა ჩემთვის, მოძრავი, ან მოისმინოს ჩემთვის scratching ზე კედლები ცდილობს, გახსნას ნებისმიერი ბზარები. იქ უნდა იყოს კარი, მაგრამ მე ვერ ვხედავ მას ერთხელ.
  
  
  "Sino-ინდური ალიანსი, ბატონი კარტერი, არის ალტერნატივა, როგორც ერს, რომ გათავისუფლდნენ მსოფლიოში მეომარ ბლოკებს. არა, მე არ ვარ megalomaniac, მე არ მაინტერესებს, თუ მსოფლიოში მოდის, მისი სახე ჩემი ფეხები. მე უფრო მეტი ფული, ვიდრე მე შემიძლია ატარებენ. მე ასევე გარკვეული გავლენა ჩემს მთავრობა. მაგრამ, როდესაც ჩინეთი და ინდოეთი გახდეს ერთი ერი, ჩემი ხალხი აღარ იქნება "მშიერი ურდოს", როგორც დასავლელი ჟურნალისტების დარეკეთ სხვა ego. ჩვენ ისეთივე ძლიერი, როგორც Bharat, ძველ ინდოეთში. და მაშინ ჩემი ხალხი დაბრუნდება უძველესი ღმერთები, Nagas... გველი ღვთაებების ჩემი წინაპრები.
  
  
  "ჩვენ მეოცე საუკუნეში, Shiva. ეს არ არის ადვილი დააკონვერტიროთ მილიონობით ადამიანი. დღეს, მოსახლეობას უფრო ის აინტერესებს, შევსება მათი stomachs, ვიდრე გველის თაყვანისცემა.
  
  
  თქვენ იცით, ძალიან ცოტა ინდური მენტალიტეტი, კარტერი. მისი lineage მიდის უკან სამეფო ოჯახი, ოჯახი, რომელიც მიდის უკან Naga, გველი წინაპარი. მე აცვიათ თავსაბურავი, როგორც თუ ეს იყო dragon, coiled cobra ერთად ამაყი ხელმძღვანელი ეფუძნება ჩემი შუბლი, " Shiva უპასუხა. ხმა... Ego Stahl-ის ხმა იყო, როგორც ცივი, როგორც ქვეწარმავლის. მე ორმაგად დიდი შთაბეჭდილება მოახდინა, რომ მან შეიძლება საუბარი და თარგმნა მისი ემოციები მადლობა ჰაჯი-ის გამოგონება.
  
  
  "რატომ არ შესანახი თქვენი მამაკაცებს პირველი?" თუ თქვენ გაქვთ ბევრი ფული, რატომ არ მისცეს ih მთავრობის, ისე რომ ბავშვებს არ შია? ან გეშინია, რომ ისინი არ ვაფასებთ თქვენს ჟესტი, რომ მათ არ სურთ, რომ დააკმაყოფილოს თქვენი ხარბ ითხოვს? მისი ხელმძღვანელი არის დააგდეს უკან და Stahl scoffs ზე ego ოცნება, ის საშინელი მიზანია, რომ ის თავისთვის.
  
  
  მაგრამ Shiva არ სარგებლობს თავად ყველა.
  
  
  "მე ვესაუბრე, ძალიან ბევრი, კარტერი," მან განაცხადა,. "მაგრამ მისი სასტუმრო არის აქ, რომ ნება თქვენ იცით, რომ თქვენ მართლაც stumbled საფუძველზე ბუდე გველები, და რომ მე არ მოითმენს პატარა ადამიანი, როგორც თქვენ." თქვენი მთავრობა არ წარმოადგენს პოლიციის მსოფლიოში, და ეს ვერ შემაჩერებს ხედავს ჩემი ოცნება ახდება. უკვე, ჩინეთის კომუნისტური ჯარები აქცენტი მათი ყურადღება ჩვენს ჩრდილოეთ საზღვარზე, მზად ესმოდა, ინდოეთში და სხვა ნაკლებად განვითარებული ქვეყნების iga სიღარიბე.
  
  
  "ნუ ოცნებობს, Shiva. ხელისუფლება პეკინში გააკეთა გადავხედავთ, როგორიცაა imbecile, და თქვენ აიღო სატყუარა... round trip. ერთხელ ჯარები გადაკვეთა ინდოეთის ჩრდილოეთ საზღვარზე, დანარჩენი დავრწმუნდი, რომ დასავლეთი არ მოიმოქმედებდა, რომ ვნახოთ, რა მოხდება. თქვენ ბრძოლა ომი, რომელიც იქნება სრულიად wipe out კაცობრიობის საწყისი სახე დედამიწაზე. ასე რომ, იქნებ... მაგრამ ეს ყველაფერი არ არის გარკვეული, მხოლოდ გველები დარჩება, უსასრულობა გველები, რომელიც სეირნობისას მეშვეობით უდაბნოში და რადიოაქტიური პლანეტაზე.
  
  
  მისი, leaned წინააღმდეგ moan, და გაიმართა მისი სუნთქვა. როგორ შეიძლება ვისაუბროთ, თუ რამე ვინმე, როგორიცაა Shiva? და როგორ შეიძლება მე საუბარი ჭკვიანურად, როდესაც ყველა მე ვფიქრობ იყო, გზა გაქცევა? მე ცნობილი crazy ადამიანი ჩემს ცხოვრებაში, მაგრამ არა როგორც ლოგიკური და გიჟი, როგორც ადამიანი, რომელმაც თავად Shiva.
  
  
  არა, მას არ სურს, წესით ამ სამყაროში, მას უბრალოდ სურდა გადასვლა უკან დრო, ღირებულება გაღვივებისთვის მესამე მსოფლიო ომი. და ის ფაქტი, რომ იგი ყრუ ჩემი კომენტარი, რომ მან არ დაინახოს საფრთხე მისი გიჟური გეგმა, გაგზავნილი shiver ქვემოთ ჩემი ხერხემლის.
  
  
  "ნებისმიერ შემთხვევაში, ბატონი კარტერი, თქვენ, მათ შორის, ამდენი ხალხი, ვერ ვხედავ ასეთი ტრაგიკული დასასრული აქ. Gurnek მითხრა, Mohan გარდაცვალების; ეს, შესაძლოა, მოგცემთ რამდენიმე შესაძლებლობები. Mohan კარტერი, კარტერი იყიდება Mohan. მხოლოდ ამ დროს სიკვდილი არ იქნება სწრაფი და მყისიერი. იცით, რამდენი ადამიანი შეიძლება განიცდიან, ვიდრე კვდება გველის ნაკბენით, ბატონი კარტერი? Shiva განაცხადა coldly.
  
  
  "ეს დამოკიდებულია გველის.
  
  
  "რეალურად," Shiva შეთანხმდნენ. "მოხარული ვარ, რომ თქვენ მაინც მიზეზი, კარტერი. მაგრამ ამ შემთხვევაში, თქვენ გამოგრჩეთ რაიმე დეტალები, ჩვენ მზად ვართ მოგაწოდოთ საჭირო მონაცემები.
  
  
  ის ჩემსკენ წინააღმდეგ ბინძური კარი, ოხვრა შეწყვიტა ეძებს ფარული კარი, და აღმოჩნდა, უკან სპიკერი იმალება უკან რკინის ეკრანზე. "კარგით, Shiva," - განუცხადა მან მისი მშრალად. "მე ყველა ყურები.
  
  
  "მე არ მეეჭვება მეორე, ბატონი კარტერი," მან გაიცინა. "მაგრამ მოკლედ გეტყვით, იმიტომ, რომ მე უფრო მნიშვნელოვანი რამ უნდა გააკეთოს. Herpetology უკვე ჩემი ჰობი რამდენიმე წელია, მე და გაბედავს ვთქვა, რომ მე რეალური ორგანოს ქვეწარმავლების, განსაკუთრებით შხამიანი პირობა. მე მაქვს კოლექცია, დაახლოებით ორი ათეული სხვადასხვა სახის.
  
  
  "რომელი პირობა არ თქვენ ჩემთვის?"
  
  
  "ხუთი გველები, კარტერი. თქვენ შეიძლება არ აღიარებენ, ih ერთი შეხედვით, მაგრამ ისინი აუცილებლად აღიარებენ. გველები აქვს ღრმა გრძნობა ტერიტორიული. ისინი არა განსხვავებული, როდესაც ih არის დარღვეული ih სახლი. დამოკიდებულია ih-ერთი ფატალური bite, ადამიანს შეუძლია განიცადოს სადმე ორი საათის განმავლობაში შვიდი რვა დღის განმავლობაში.
  
  
  — თუ toothed viper ნიჟარები მისი კბილები თქვენს ხორცი, თქვენ მალე bleed ყველა ferrets, ბატონი Carter; თქვენი ნერწყვის იქნება იღებებოდა სისხლით, თქვენი შარდი გახდება წითელი. თქვენ განიცდიან მტანჯველი ტკივილი მუცლის არეში, და თქვენ იღუპება შედეგად ტვინის სისხლჩაქცევა."
  
  
  "ნამდვილად მაცდური! მე წამოიძახა, შენახვა თვალი ნებისმიერი მოძრაობები, ეძებს დადასტურება, რომ ისინი არ იყვნენ უბრალოდ მუქარა.
  
  
  "თუ თქვენ ჩემი საყვარელი, მეფე cobra, თქვენ იღუპება anoxia, ნელი და მტკივნეული ფორმით გაზით. მეორეს მხრივ, მეფე cobra-ს ბიძაშვილი, აზიის cobra, აქვს venom, რომ უკვე ნაჩვენები უნდა იყოს ორჯერ ტოქსიკური როგორც strychnine. ასე რომ, არჩევანი თქვენზეა, ბატონო კარტერი. თუ თქვენ cobras, თქვენ მოკვდება შედარებით უმწეო სიკვდილი რამდენიმე საათის განმავლობაში; თუ თქვენ vipers, მომზადდება ყველაზე გროტესკული და აუტანელი ტკივილი imaginable.
  
  
  "და თუ მე არ აირჩიოს მისი, Shiva?" რა მოხდება?
  
  
  თქვენ არ გაქვთ არჩევანი, კარტერი, ალტერნატივა არ გააჩნია. საბოლოოდ, თქვენ გააცნობიეროს, რა სერიოზული პირი, ის არის! ასე რომ, სანამ მე ვიცი, თქვენი მემკვიდრე, გთხოვთ ნება მომეცით, უნდა გავაგრძელოთ ეს საუბარი თქვენთან ერთად. მე მაქვს რამდენიმე საინტერესო ინფორმაცია, ბატონი კარტერი. ძალიან საინტერესო იყო.
  
  
  ეს იყო ბოლო რაც გავიგე, "თავს", ან პირიქით, ეხლა Shiva ჩემი საკუთარი ხმა. იყო დუმილი ისევ, გატეხილი მხოლოდ ჩემი სუნთქვა. ჰერები წავიდა სრულიად ცივი, დარწმუნებულია, რომ ეს არ იყო გამოგონილი საფრთხეების. Shiva განისაზღვრა, რომ მომკლან, ისე, რომ მას ვერ ვხედავ, სიკვდილი ჩემთან ტანჯვა. ალბათ ის იყო განსაზღვრული, რომ ავნებს ვინმეს, უბრალოდ, როგორც მან გაამწვავა მისი აბსურდული ოცნებები და მისწრაფებები.
  
  
  მაგრამ როგორიც არ უნდა იყოს ego-ის მოტივი, მას არ ეჭვი, გულწრფელობაში ego-ის სიტყვები. მისი თვალები დასკანირებული პატარა საკანში; და ჰერები, მაინც უიმედოდ სურს გამოსავალი, როდესაც გაჭირვებით, ან პირიქით, მცირე hum, მე იქაური ჩემი ყურადღება ორი ბარები.
  
  
  ერთი ვარდი ნელა ქრება შევიდა moans. ოთხი ლითონებისაგან ხრახნები იყო უსარგებლო, როგორც ეკრანზე იყო, ელექტრონულად კონტროლირებადი. ამ ეტაპზე, ego იყო, აღარ ჩანს; თავისი ადგილი იყო კვადრატული ხვრელი. საღი აზრი მითხრა, რომ შევინარჩუნოთ მშვიდი და წყნარი მაქსიმალურად.
  
  
  მაგრამ მე, რათა ზეადამიანური ძალისხმევა დარჩენა, სადაც მე ვიყავი, როდესაც, ერთი წუთით, შემდეგ, მეფე cobra მინიმუმ ათი გრძელი ფეხები შემოვიდა out of ხვრელები და გადატანა სართული საკანში.
  
  
  
  
  
  5
  
  
  King Cobra უკვე გადავიდა თავდასხმაში პოზიციის, მისი უფროსი დააყენა, მის კისერზე, როდესაც სხვა dragon დაეცა out გარშემო groan ხვრელი. მე ვერ აღიარებს, ეს მისი სახელი, მაგრამ მას ჰქონდა მძიმე და მკვრივი მასშტაბებს და, როდესაც ეს მოდებული სართული, ეს გააკეთა უცნაური hiss, როგორიცაა ხმის ცეცხლი.
  
  
  ის slid გასწვრივ კედელზე, ცდილობს მიაღწიოს ჩალის საწოლი. Shiva განაცხადა, რომ გამომიგზავნოთ ხუთი გველები. მესამე, უფრო მეტი, ვიდრე მეტრი და ნახევარი ხანგრძლივი იყო, დაღმავალი გარშემო ხვრელი იმ მომენტში. ეს იყო აზიელი cobra, ტიპი, რომ აღიარებულია, იგი მაშინვე გამორჩეული wedge-ფორმის ნიშნები უკან მისი ხელმძღვანელი.
  
  
  მისი უკმაყოფილებას იყო ორჯერ, როგორც შხამიანი, როგორც strychnine, მან გაიხსენა, როგორც ის გადავიდა ნელა მიმართ პლატაზე დააყენა ზემოთ ადგილზე.
  
  
  რომ hissing და სისინა სამი, ქვეწარმავლების დაემატა ჩემი შეშლილი სიცილი გარშემო სპიკერი იმალება უკან ბარები, სიცილი, რომ სავსე საკანში მისი eerie თავი შეიკავონ. Shiva იცინოდა, გამოყენებით ალბანური მეცნიერის გამოგონება რეპროდუცირება სიცილი, ჩემი საკუთარი ხმა, და ეს დარეკა, ჩემი ყურები.
  
  
  "ნახვამდის, ბატონო კარტერი." ჩემი უხილავი მტერი წამოიძახა მხიარულად. "კარგი დღე თქვენ!"
  
  
  სიცილი გარდაიცვალა ერთად გროტესკული საბოლოო გუნდი. მან დაინახა, რომ გაორებული ენა და glowing თვალში მეოთხე გველი კარკასის მდგომარეობაში doorway. ეს იყო krait, ტიპის აზიელები cobra, და ეს slid, რომ ჭუჭყიანი სართული.
  
  
  მან გახსნა თავისი ნესტოები; იყო ძლიერი სუნი ჰაერში, rancid გემო. ეს იყო მუშკის სუნი. ჰერები არის უსულო, მაგრამ Stahl-ის სუნი ძლიერია, თითქმის საგრძნობია ამ ვიწრო საზღვრებში საკანში.
  
  
  Shiva ეგონა, რომ ეს ყველა out.
  
  
  გველები ერთად ih სურვილი გრძნობა სუნი, როგორც ჩანს, კიდევ უფრო გააღიზიანა: რასაც ბუნება ისინი ჩვენთვის, სუნი, sharpened ჩემი გაღიზიანება, რომ frenzy. მეფე cobra, ორჯერ, როგორც ხანგრძლივი, როგორც სხვები, slithered gracefully მასშტაბით სართული. განაგრძო მან უნდა მივუდგეთ პლატაზე საწოლი, თავიდან აცილების სწრაფი მოძრაობები, რომელიც შეიძლება გამოიწვიოს ქვეწარმავალი დაიწყოს სასიკვდილო შეტევა.
  
  
  როგორც კი ჩემი წამოწყება შეეხო ბოლოს ხის სკამზე, მეხუთე dragon გამოჩნდა გარშემო სიბნელე ხვრელი საპირისპირო moan. იგი ყველაზე პატარა მათ შორის ყველა, განსაკუთრებით მაშინ, როდესაც შედარებით მეფე cobra. მაგრამ, ზომა არაფერ შუაშია, მისი უნარი მოკვლა; და იგი, როგორც ეშინოდა ამ ბოლო ქვეწარმავალი, როგორც სხვა ოთხი შერწყმული. ახლა ისინი ახლოვდება ჩემთვის, ვინ იდგა ჩემს უკან moan.
  
  
  მომწონს თუ არა, მე უნდა გადავიდეს.
  
  
  მან ესროლა თავად ნაბიჯია კოსმოსში, პირველი ინტენსიური გონებრივი კონცენტრაცია, შემდეგ კი შეეცადა off სართული და დაეშვა ჩალის-საერთო სკამზე. King cobra სტვენით და ბრალი at me. მას ვერ ვხედავ წვეთი venom glistening მისი razor-მკვეთრი ეშვები.
  
  
  მე გამოყვანილია დაშორებით, როდესაც ვიგრძენი მისი bite კონდახით ჩემი ფეხსაცმლის. მან ვერ bite ჩემი ტერფის. შხამიანი მოყვითალო სითხე dripped გადატანა ჩალის, სადაც იგი ინახება. Cobra crawled მასშტაბით საწოლი. მან სწრაფად unbuttoned მისი პერანგი და გამოუშვა თავისი ხელები გარშემო sleeves.
  
  
  გველი-ის hood, როგორც ჩანს, უფრო ფართო, ვიდრე ადრე, და ქვეწარმავალი swayed მარჯვნიდან მარცხნივ, მზად გაფიცვის ერთხელ. იმავდროულად, სხვა ოთხი იყო writhing სართული, ყველა ტრაკი და ტრაკი მათი გზა ლეიბები. ის გამოყვანილია როგორც მყარი, როგორც შეეძლო და straightened მისი პერანგი, როგორც matador ჩატარების წითელი ქსოვილი წინაშე გაბრაზებული bull.
  
  
  როგორც cobra lunged ველით რადიატორის მისი კბილები შევიდა, ჩემი ხორცია, ის draped მისი ბამბის პერანგი მეტი nah და leaned sideways. პერანგი გადავიდა, თითქოს ეს იყო ცოცხალი. ქვეშ ტანსაცმელს, ქვეწარმავალი hissed და writhed, ცდილობს თავის გარშემო კუსტარული ხაფანგში.
  
  
  მე არ ვაპირებ დაველოდოთ cobra შესვენება თავისუფალი, ასე რომ მე სწრაფად undid ტყავის ქამარი ჩემი შარვალი. ჩატარების მისი ბოლომდე ბალთა რამდენიმე სანტიმეტრით ზემოთ ჩალის, მისი მამა დადიოდა უკან სკამზე. ამ ეტაპზე, ერთადერთი, რაც უნდა გავაკეთოთ იყო ცდილობენ, რომ groan ხვრელი.
  
  
  ელექტრონული კონტროლის ლითონის ბადე არ იყო გააქტიურებული, მათ ferrets, როგორც ეკრანზე ავიდა კედელზე. გახსნას, გამომდინარე იქიდან, სადაც ჰერები იყო შორს ბოლოს საკანში, როგორც ჩანს, დიდი საკმარისი მომეცი შესაძლებელია გაქცევის მარშრუტი.
  
  
  და საერთოდ, ეს იყო ღირს ცდილობენ. წინააღმდეგ შემთხვევაში, ქვეწარმავლებისა იქნებოდა დაესხნენ ყველა ერთად, და მაშინ იქნებოდა არა გაქცევა ძალადობრივი და მტკივნეული სიკვდილი რომ ნანატრი მე. Dragon jagged სასწორები იყო writhing სრული სიგრძე ზღვარზე საწოლი.
  
  
  ეს იყო ქვეწარმავალი Shiva ჰქონდა მითხრა, ერთად venom იმდენად ძლიერი, რომ თუ ეს ბიტი, ეს გამოიწვევს შიდა სისხლდენა და მე bleed like a ferret. დანარჩენი სამი გველები, იზიდავს მეფე cobra-ს hiss, crawled მასშტაბით სართული მიმართ fluttering პერანგი, რომ საერთო დიდი ქვეწარმავალი.
  
  
  დრაკონი, მეორეს მხრივ, როგორც ჩანს, მხოლოდ დაინტერესებული ჩემთვის, მაგრამ ცივი თვალები, რომ, როგორც ჩანს, ასახავს სისხლი. და ჩემი აზრით, ეს არ იყო cobra, მაგრამ reptilian viper, რომელიც Shiva შეიძლება იპოვოს მისი განსახიერება.
  
  
  ეს იყო დაახლოებით სამოცი სანტიმეტრი სიგრძის, შესამჩნევი ღია და მუქი თარგების მისი scaly მხარეს. მისი მოძრაობები არ იყო თავდაცვითი ყველა, და hiss მან გააკეთა, როგორც მან crawled ზღვარზე მატრასი მე wince.
  
  
  მისი ქამარი string გამკაცრდა, მოხსნას ego მაღლა, და, ამავე დროს, dragon წაკვეთილია წარმოუდგენელი სიჩქარე, darting მეშვეობით ეთერში. მან შეამცირა თემა ქამარი ერთად ბალთა ქვეწარმავალი-ს ხელმძღვანელი. რკინის bounced off უხეში სასწორები, მაგრამ გავლენა გაგზავნილი vipers მოცურების უკან, coiling თავზე ერთმანეთს.
  
  
  ეს იყო მომენტი, ის მინდა ელოდა.
  
  
  იმ კუთხეში მისი თვალი, მან დაინახა hooded ხელმძღვანელი მეფე cobra გააღიზიანოს ქვეშ მისი პერანგი. ახლა ჩემი ცხოვრება დამოკიდებული, რამდენად სწრაფად გადავედი იგი; მე აიღო ღრმა სუნთქვა და გადახტა, როგორც მაღალი, როგორც მე ვერ მხარეს.
  
  
  როგორც ჰერები მიიჭრა მიმართ გახსნის საპირისპირო groan, ხუთი ქვეწარმავლების სტვენით და hissed, როგორიცაა გუნდი გაბრაზებული დემონები. იგი მოხვდა მის მხრის. სუნი რომ Stahl ჰქონდა smelled ადრე იყო ძლიერი, fetid miasma იმდენად გავრცელებულია, რომ ეს, როგორც ჩანს, საგრძნობია.
  
  
  საქართველოს ქვეწარმავლებისა იყო, ახლა დახურვის ჩემთვის, მზად გაფიცვის და კლავს. როცა მიაღწია გახსნა groans, ისინი არანაკლებ ორი მეტრის დაშორებით მე. ის იჯდა, მაგრამ მან მოისმინა cobra hiss ისე ახლოს, რომ ის აღმოჩნდა და ფიქსირდება მისი ფეხის მძიმე dirt სართული.
  
  
  მან მიაღწია ქვემოთ, როგორც ელვა, აიღო ერთი მუჭა ჭუჭყიანი, და ჩააგდო იგი cobra-ს შესანიშნავი უფროსი. საქართველოს ქვეწარმავალი თავი წაკვეთილია up, და მისი მფლობელი ducked შევიდა ხვრელი, შენარჩუნებისათვის, რათა ბოლომდე ვიწრო ბილიკს.
  
  
  ბოლო, რასაც მისი გონება იყო, სადაც გვირაბი ხდებოდა, ან თუ იყო გავლის სხვა ქვეწარმავლების. რაღაც მოხვდა ტყავის ერთადერთი ჩემი ფეხსაცმლის, ვერ შეაღწიონ nah. ის ძმა თავისი ფეხით მოშორებით და გადავიდა მუქი გავლას, ტყვნა მისი უფროსი წინააღმდეგ ყველაზე დაბალი, ვიწრო გვირაბი.
  
  
  არ იყო ოთახში მხრივ, ჩემი უფროსი და თუ რაიმე dragon ფორმა ჰქონდა მოჰყვა me შევიდა გვირაბში და შევიდა ციფრული კამერები. მან გადადგა ნაბიჯი, მაინც მოსმენის frantic hiss და ქვეწარმავლების მის უკან. საბედნიეროდ, ხმის გაიზარდა fainter, როგორც ის გადავიდა ქვემოთ aisle.
  
  
  გზა მე ვიყავი ერთადერთი შესაძლო ალტერნატივა გარკვეული სიკვდილით. მაშინაც კი, თუ მე მართოთ მოკვლა რამდენიმე გველები, გადარჩა აუცილებლად შეძლებს რადიატორის მათი ეშვები ჩემს ხორცს, სანამ ih შეგიძლიათ შეწყვიტოს მას. და მაშინაც კი, თუ ხუთივე მათგანი იყო აღმოფხვრილი, ის დარწმუნებული იყო, რომ Shiva არ მოგერიდებათ გაგზავნას მეორე ჯგუფის შხამიანი ქვეწარმავლების საკანში. ასე რომ, გარკვეულწილად, ის შეიძლება განვიხილოთ, თავად უსაფრთხო.
  
  
  ახლა, რომ მისი არჩევანი იყო, მისი გაგრძელება მცოცავი ყველა fours. გვირაბი, როგორც ჩანს, მოიმატებს ოდნავ, უმნიშვნელო incline. ეს იყო სუსტად განათებულ; ასახვა მსოფლიოში იფილტრება ჩემს უკან, და ღია დიზელის დაეცა ზემოდან. მაგრამ უფრო ის წავიდა, მუქი მას. სინათლის წყარო არ გახდეს უფრო ინტენსიური. მან ძლივს ვხედავ მის ხელში, როგორც მან დადიოდა ქვემოთ ვიწრო aisle.
  
  
  ყველა ჩემს გარშემო იყო სველი, ჭუჭყიანი და musty სუნი. მან გაგრძელდა რამდენიმე წუთი და საბოლოოდ შეწყვიტა დაჭერა მისი სუნთქვა და გასაგებია მისი ხელმძღვანელი. ის მზად იყო, რომ ფსონი მისი ცხოვრება, რომ ელექტრონული მოწყობილობები დამონტაჟდა მიერ Shiva ციფრული კამერები არ აქვს ვიდეო და ელექტრონული თვალი... ის, ალბათ, მხოლოდ მსმენია მე, მაშინაც კი, როდესაც ის არ იყო, ამბობდა იგი. მაგრამ მე ნამდვილად დარწმუნებული ვარ, მას არ აქვს დრო, რომ უყუროთ, ჩემი მოძრაობები.
  
  
  დრო, როგორც ჩანს, ჯერ კიდევ დგანან, როგორც მე შევეცადე, რათა იპოვოს თემის გვირაბი და, ამავე დროს, გაირკვეს, სადაც მე ვიყავი, იპოვოს გზა, რათა დაარღვიოს გარშემო Shiva არის წმინდა და გამოვლენა ego გეგმები Sino-ინდური ალიანსი. ჩვენ აღარ იგრძნო hiss ქვეწარმავლების, ჩვენ არ სუნი, რომ fetid სუნი... რა იყო დაღვრილი ციფრული კამერები.
  
  
  სუნთქვა ჰაერში შერჩევის ჩანდა, ჩემი სახე, არის უმნიშვნელო whiff. წახალისება, მან განაგრძო მოძრაობა. არ სიგნალიზაცია წავიდა, მაინც არ ჩვეულებრივი ზარები ან სირენები. ცხადია, Shiva დარწმუნებული იყო, რომ მას ჰქონდა მიღებული მოშორება ნიკ კარტერი.
  
  
  მაგრამ ამის ნაცვლად, ნიკ კარტერი გულისხმობდა მხოლოდ თავის მეგობარს Shiva, გონება, Cobras, და ეგო-ს ძლიერი იარაღი... ყუთი. თუ ეს არ იყო დახმარებით გამოგონება გეგმა ან contraption თავად, მთელი მსოფლიო ვერ შეძლებს გაუმკლავდეს Shiva. რომელ მომცა სრული სურათი, თუ რა ego გეგმები იყო ყველაფერი. მაგრამ Shiva გაუშვა მნიშვნელოვანი: ის არ ავლენს ჩემთვის ის, თუ როგორ გამოიყენებს თავის ყუთში, რათა მივაღწიოთ მისი საოცარი გოლი.
  
  
  მე მოვიდა ინდოეთში გაინტერესებთ, თუ Shiva ნამდვილად არსებობს. და ახლა, რომ მისი ego აღმოაჩინა მას, ის ჯერ კიდევ უსახო ხასიათი, თუმცა სისხლი და ხორცი. ასე რომ, ის დასრულდა უცნობი, ამოუხსნელი განტოლება. მე არ მქონდა ხელში, ჰაჯი-ის გამოგონების, ძირითადად იმიტომ, რომ წარმოდგენა არ მქონდა, რამდენი ხმა mimic შეიძლება იყოს გამოყენებული, რათა შეიქმნას აბსოლუტური ძალაუფლება მთელს მსოფლიოში.
  
  
  ნესტიანი კედლები შეფუთული დედამიწაზე scratched ჩემი იარაღი და მხრებზე, და ოფლი dripped on ჩემს მკერდზე. იგი ვერ შეაჩერებს ახლა, მაგრამ გვირაბი იყო შევიწროება, და მე საჭირო იმისათვის, რომ შევინარჩუნოთ მიიწევს წინ, მაშინაც კი, თუ ზედაპირზე კედლები იყო პილინგი ჩემი კანის off.
  
  
  მე მქონდა ხედვა თავს ხაფანგში გვირაბი არ გადის გარშემო. ჩემი ფრჩხილები მოტეხილი და სისხლიანი, და მე ვიგრძენი, როგორიც მე ვიყავი, mole, რომელიც გადავიდა ადვილად ჩემი სხეული. მაგრამ ისევე, როგორც მე დაწყებული უნდა დაკარგოს იმედი, ჩემი მზერა დაეშვა ის, რომ მე შეწყვიტოს უეცრად.
  
  
  იყო ბარიერი ჩემს თვალწინ. ხელოვნური წმინდა შეაღწია მეშვეობით ორი შეიკრიბნენ კვადრატული ფორმის ხის პანელი. გარეშე მიღების ხმა, ის crawled წინ, გადმოიყვანა მისი მოხრილი ორგანოს შევიდა გვირაბში.
  
  
  არა ხმა მოვიდა მეორე მხარეს ხის ბარიერი. მისი დაპრესილი ერთი თვალი k მიდიოდნენ, არ ვიცი არსებობდა იდეა, რა იყო უკან მისი. რამდენიმე ლოდებით, ქანების, დიდი ცალი ხის, დიდი აუზი უმოქმედო წყალი იყო პირველი რამ ვნახე. მაშინ მოვიდა ნაცნობი hissing გველები.
  
  
  განვითარებადი ლოდებით, cliff, ზღვის გველი გაზარდა თავისი გრძელი, მოხდენილი კისერზე, მისი საოცრად პატარა უფროსი ზემოთ ზედაპირზე უმოქმედო საცურაო აუზი წყალი. რაღაც დაეცა ზემოდან, უმი, სისხლიანი ხორცის. თითქმის მაშინვე, ego იყო შთანთქა მშიერი dragon. მაშინ დიდი ხვლიკი იყო დააგდეს შევიდა ხვრელი. მეფე cobra ზომა, ვთქვათ, ერთი მე მინდა მარცხენა ციფრული კამერები აღდგა ტიპიური nah თავდასხმა პოზიცია.
  
  
  Lizard გაიქცა კლდეები, მაგრამ cobra იყო უფრო სწრაფად. Cocking მისი hooded ხელმძღვანელი ერთ მხარეს, ის lunged წინ, დაკბენის შევიდა მხეცი scaly კისერზე. Lizard იბრძოდა, მეორე და cobra slid უკან; მან დაინახა, bitten ცხოველთა გადაადგილება, როგორც მთვრალი, სწავლის თავის მხარეს და იმუქრება მისი ფეხები convulsively. Cobra მაშინ შთანთქა ee headfirst.
  
  
  როდესაც დიდი ქვეწარმავალი იყო sated, ბურთი მოიგერია გარშემო კლდოვან boulder, თითქოს basking შუადღის მზე. მეტი საკვები შევიდა burrow - ვირთხები, ხვლიკები, უმი ხორცი. მისი, დააყენა მისი უფროსი, ცდილობს დაინახოს, ვინ იყო ჩვილ dragon Shiva კოლექცია.
  
  
  მაგრამ mistletoe ხვრელი დაფარული ქვის კედლები და ხის trapdoor მდებარეობს ბოლოში არ მაძლევს სრული კვლევა. როდესაც dragon იყო, fed, რომ hissing განიმუხტა. მივხვდი, რომ Shiva ჰქონდა მეორადი გვირაბის შესაძენად, მშიერი ქვეწარმავალი ჩემს საკანში, ეჭვი არ ეპარება, იღვიძებს ih ერთად, მყრალი სუნი მან გავრცელებული პატარა ოთახი.
  
  
  ახლა ხის ლუქი იყო შეამცირა, მე კი ჩემი თვალით შეკრება, ელოდება ყველა ქვეწარმავლების უნდა იყოს ყელში. არაფერი იქნება, ჩემთვის სცადეთ გაქცევა, სანამ ყველა dragon არის უფრო მეტი, ვიდრე სრული. ჭამის შემდეგ, ისინი არ იქნება ისეთი აგრესიული, როგორც ხუთი პირებს დავტოვე მისი უყურებს, ციფრული კამერები. მან იცოდა reptilian ჩვევები, საკმარისი იმისათვის, რომ კარგად ვიცი, რომ ნებისმიერი მოულოდნელი მოძრაობა, რომელიც დაემუქრა ih-ს უსაფრთხოების გამოიწვევს ih შეტევა, მაშინაც კი, თუ შიმშილის განიმუხტა.
  
  
  ასე რომ, მე დაელოდა მათ ჭამა ყველა ბოლო bite. ეს იყო ამაზრზენი სანახაობაა: გველები, cobras და სხვა ქვეწარმავლების არაერთხელ დაესხა თავს, გადაყლაპავ მათი მსხვერპლი, რომელიც convulsively დაარტყა. ამასობაში, ჰერები იყო, ცდილობენ გაერკვნენ, თუ ვინ იყო პასუხისმგებელი გავრცელებისათვის საკვები. საბოლოოდ, მან შენიშნა გრძელი, sinuous arm მიაღწია, მეტი ზღვარზე snake pit.
  
  
  "ისინი ყველაფერს ჭამენ რასაც ისინი მოცემულია", - განაცხადა ცივი, სარკასტული ხმა.
  
  
  თუ Shiva იყო ჯერ კიდევ უსახო ხმა, ამ დროს ჩემს მეხსიერებაში ვერ შეძლო ჩემთვის. ხმა იყო, საშინლად ნაცნობი. ბოლო დროს მე მოვისმინე მისი იყო, ორი დღის წინ, როდესაც მან ჩურჩულით ტკბილი სიტყვა სიყვარულის მე. მაშინ ვიგრძენი, მისი სურვილი, ვნება. ახლა მე ვერ ვგრძნობ ჩემი აღშფოთება იზრდება.
  
  
  ეს იყო Reeva Singh, ლამაზი, მუქი-haired girl, ვინც ამუშავებს dragon handlebars.
  
  
  
  
  6
  
  
  იქნებ მე არ უნდა ყოფილიყო ასე გაკვირვებული. იქნებ მე უნდა მოექცნენ ეს ჩვეულებრივი ცინიზმი, რომ ამდენი ხალხი მქენჯნის, მირეკავდნენ ცივი, მძიმე, ქმედუუნარო გრძნობები. ყოველივე ამის შემდეგ, როდესაც ადამიანი საკუთარ სიცოცხლეს რისკის ქვეშ, შეუძლებელია არ უნდა გახდეს "მაგარი", ერთად დაუნდობელი ცინიზმი წინაშე სასტიკი რეალობა მსოფლიოში.
  
  
  მაინც, მან გამართა თავის იარაღი, არა უხეში, მაგრამ განცდა სატენდერო სინაზის, რომ მან იგრძნო, სანამ სამკურნალო ოთახი. მიუხედავად იმისა, რომ იგი იყო უცხო, გამახსენდა, სითბო და სურვილი, მან გამოიწვია ჩემთვის, დახვეწილი სიამოვნებით მან მომცა. გამოცდილება, რომელიც ადვილად ვერ ივიწყებენ.
  
  
  მაგრამ საფუძველზე მოსმენის, მისი სიტყვებით, ხვდებიან, რომ ეს იყო მხოლოდ არმიის, არმიის შექმნილია გადაიტანოს ჩემთვის, როდესაც Mohan და Gurnek შეიჭრა ჩემი სასტუმრო ოთახი, მისი გონება წავიდა ველური გაბრაზება. Escape ახლა Stahl არის მეტი, ვიდრე უბრალოდ საკითხია გადარჩენისთვის. მისი სასტუმრო, ასე რომ Reeva რომ გრძნობს, იგივე გიჟური საშინელებათა, რომ მას ექვემდებარებიან ციფრული კამერები, იგივე აუტანელი ტკივილი.
  
  
  გრძელი, წვრილი მკლავი გაქრა ყველა სფეროში ხედვა. ბოლო მსხვერპლი იყო შავი მაუსი, bitten და შთანთქა გველი ერთი ყლუპი. ბოლოს, როცა იყო დუმილი, მისი მამა მიაღწია და დაიწყო ნაზად უბიძგებს ღია ხის trapdoor რომ იდგა მე და თავისუფლება.
  
  
  არაფერი იყო, შეჩერების ჩემს მოხსნას პანელი ახლა, მაგრამ მე მაინც არ ჩქარობს. მე უნდა იმოქმედოს ძალიან ფრთხილად, გარეშე მიღების მცდარი გაშვებული მოიპოვოს. მისი თვალები დასკანირებული burrow იმ შემთხვევაში, თუ რომელიმე გარშემო dragon არ დაწყნარდა. მაგრამ არაფერი გადავიდა. არაფერი, მაგრამ ხის ბარიერი.
  
  
  საბოლოოდ, მოხსნას ლუქი, ის slid ისევ ჩრდილში და გაიმართა მისი სუნთქვა. აქ, ძალიან, დროის განაწილება იყო აუცილებელი ელემენტია, გადამწყვეტი ნაწილი ჩემი გეგმა. მე მაინც ყველა fours, გვირაბის კედლები scratching, ჩემი sweaty იარაღი და shoulders. ეს არ იქნება ადვილი, პირველი უბიძგებენ თავს მეტი აკეთებს და შემდეგ გადაკვეთის ხვრელი მასშტაბის უხეში ქვის კედლები.
  
  
  მაგრამ კი, ამ ბოლო რაიონი რუსეთში ადვილი არ იყო თავიდანვე. საფრთხე არის ჩემი ძლიერი სარჩელი, გამოწვევა არის საფუძველი ჩემი არსებობა; იგი ნამდვილად არ ითვლება № 3 Fighter, რადგან მისი ლამაზი სახე. ასე რომ, ეს არ არის საქმე, ჩემი გამოცდილება, რომელიც მე მიღებული სამუშაო ცული მრავალი წლის განმავლობაში.
  
  
  სწორედ ამიტომ, მისი ხმა არ მინდა, რომ მიიღოს რაიმე შანსი. მე გაიმართა უკან, სანამ ferret დარწმუნებული იყო, რომ მე არ შესთავაზა სხვა რაიმე დახმარება გარდა ერთი მე ვიყავი გაკეთებული საქმე. მხოლოდ ამის შემდეგ გააკეთა იმისათვის, რომ მთელი მისი წონა საწყისი მხარეს მხარეს, ათავისუფლებს თავად უხეში კედლები გვირაბი.
  
  
  ჩემს თვალში უკვე მორგებული მსუბუქი, ასე რომ მე აღარ იგრძნო, როგორიცაა mole გარეთ ჩემი ego ლარს. მან დააყენა მისი ხელმძღვანელი და shoulders წინ და დავაკვირდი ფრთხილად შევიდა ხვრელი. King cobra იყო მაინც მოიგერია დიდი ლოდი, მისი hooded ხელმძღვანელი აღმოჩნდა მოშორებით; სხვა გველები იყვნენ წევს სიმშვიდეს, არა-აგრესიული პოზიცია.
  
  
  აწარმოებს, კარტერი, აწარმოებს სწრაფად!
  
  
  ის crawled წინ, ჯერ კიდევ გაორმაგდა მეტი. არა ერთი საინტერესო შეხედვით აღმოჩნდა ჩემი მიმართულებით წერილში, და არაფერი გადავიდა ხვრელი. Okay, ამიტომ კარგი. ახლა, მისი მთლიანად, გარშემო გვირაბი და ცუდი acrid reptilian სუნი ჩამოკიდებული, როგორც ნისლი ბოლოში ih ლარს.
  
  
  მისი გონება სწრაფად გათვლილი შორის მანძილი ცხოვრება და სიკვდილი, სიკვდილი და შემდეგ ხანგრძლივი ტანჯვა გველი bite. მე მქონდა მისაღებად მოპირდაპირე კედელზე და climb to the top of ხვრელი ადრე გველები შენიშნა, რა ხდებოდა.
  
  
  ის გადავიდა, სანამ ის მთლიანად ფეხზე, სწავლის მის უკან კედელს. მისი, ისმის ვინმე მოძრავი მეტი ორმოს, წავიკითხე, რომ სინათლის shuffle. მან იმედი გამოთქვა, Reeva მარტო იყო, მაგრამ არ იყო გზა ვუთხრა. მან აიღო ღრმა სუნთქვა, უეცრად წელში, და შეეცადა ნაბიჯია.
  
  
  ეს დაეშვა დაკლაკნილია უკან მეფე cobra. რაღა თქმა უნდა, რომ ეს არ იყო დაგეგმილი. მაგრამ მან ვერ დაველოდებით, რა cobra-ს რეაქცია იქნება. ის იყო უკვე ჩაკეტვას დიდი ლოდებით, რომ ჩამოყალიბდა გარე კედლის burrow, როდესაც მან მოისმინა გველი ნაცნობი hiss ერთხელ.
  
  
  მე კი არ გვაქვს დრო, რათა გამოიყურებოდეს მეტი ჩემი მხრის. მან აიძულა მისი სხეულის წინ მთელი თავისი ძალა, ზრდის რთული მისი ფეხები და მოძრავი ამავე დროს. მე დავინახე, რომ ჩემი ფეხსაცმლის იყო ეხება რაღაც რბილი, მაგრამ მე არ ვიხსენებთ, რომ ნახოთ, რა იყო ეს. მან მოიცვა ზღვარზე ქვის კედლის მისი ხელები და გააძლიერა მეტი ზღვარზე ორმოს.
  
  
  ხვრელი იყო სავსე hissing და screeching awakened ქვეწარმავლების. ისინი swaying, jumping ჰაერში მფრინავი საწყისი როკ რომ როკ; ჩემთვის, ეს იყო, როგორც თვალს გამეორება of შოუ. მე არ მაქვს დრო, რომ შეწყვიტოს და catch my breath. გაყოფილი მეორე, მოგვიანებით კი, ის იყო, ფეხზე ისევ, და, ამავე დროს, Reeva Singh მოდით შეძახილი ნებართვა შეასრულოს.
  
  
  ის გაიქცა, რომ მისი და ამით თავის მხრივ, მეტი მისი პირით, ახშობს მისი ყვირილის პროტესტი. იგი იბრძოდა ენერგიულად, ხოლო, წიხლებით და clawing, როგორიცაა პატარა ცხოველი; მაგრამ ბოლოს და ბოლოს იგი დაეცა ჩუმად. მან მხოლოდ მზა საკვები სხვა ქვეწარმავლების გაიმართა პატარა მინის გალიები ოთახში რომ იყო ახლა კომბინაცია კერძო ზოოპარკი და herpetology ლაბორატორია.
  
  
  მისი მოხრილი მისი მკლავი, სანამ იგი დაეცა წინ; მისი შენიშნა, რომ მისი ძვლები creaked. ველური ვფიქრობდი, განათებული მეშვეობით მე... მეხსიერებაში მისი რბილი, თბილი სხეულის, როგორც იგი გაიმართა თავის იარაღი. Reeva იყო ერთ-ერთი ყველაზე სექსუალური ქალი ის მინდა ოდესმე შეხვდა. და ახლა მე მესმის, რომ იგი მოატყუეს ჩემთვის, გავიდა ეს!
  
  
  "Don' t tell me! მე hissed. "არ არის სიტყვა!
  
  
  მან გააუქმა მისი მოხრილი მკლავი კიდევ უფრო მაღალი და ამით მისი სისხლიანი თითების მეტი, მისი პირით. ქალს gasped პანიკა. ვთხოვე. "სიურპრიზი?" "არ მითხრათ, თქვენ არ იცით, მე აქ, თქვენ ბოზი!"
  
  
  როგორც იგი ცდილობდა საუბარი, მე გამოყვანილია თავის მხრივ დაშორებით ee rta ასე რომ, ის შეიძლება გაურკვევლად, " მე - მე არ ვიცი, ვფიცავ."..
  
  
  "ჰო, თქვენ არ ვიცი, Mohan და Gurnek, ხომ?" ეს არ არის თამაში, Reeva, ეს არის ცხოვრება, გახსოვდეთ ეს.
  
  
  იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი ძალადობრივად, გაათავისუფლოს ჩემი ბრალდება. ის loosened მისი ძალაუფლება მისი ტუჩები ერთხელ ისე, რომ მას შეეძლო საუბარი.
  
  
  — მე არ ვიცი, " მან დაადასტურა, ქოშინი, როგორც მან გამართა თავის მხრივ, უკან მის უკან. "მე არ ვიცი არაფერი, ნიკ. დამიჯერეთ, გემუდარებით! თქვენ უნდა მერწმუნეთ.
  
  
  "ყოჩაღ, მიღების გასროლა თავის არეში... როგორ იყო, ეს უნდა მოხდეს, მას ღამით? მე ვკითხე, შენახვა ჩემი თვალები შესასვლელში ლაბორატორია. "სად არის გასაღები?" "მაგრამ მან ვერ დაველოდებით Reeva, რომ მიპასუხე. მან მიაღწია შევიდა ego წუთი კვართი და აღმოჩნდა ის, რაც სურდა. მან გამოათრიეს მას გასწვრივ, მისი ბამბა ტუფლები slipping ბინძური სართული.
  
  
  ის დახურული კარი შიგნიდან და ამით გასაღები წუთი; შემდეგ მან აიძულა Reva უკან შორს დასასრულს გრძელი, ვიწრო ოთახი. მან შეწყვიტა ბრძოლა, და როდესაც მე დაპრესილი, ჩემი მხრივ, მისი lithe სხეული, მე ვერ ვგრძნობ მის გულის ცემა სწრაფად.
  
  
  — ის... ის არ მითხრა არაფერი, თქვენ, " მან moaned.
  
  
  "ვინ?"
  
  
  - Shiva... ჩემი ბიძა.
  
  
  "თქვენს ვინ?"!
  
  
  "ჩემი ბიძა. ის ჩემი ბიძა. ნიკ, გთხოვთ ნება მომეცით აგიხსნათ, რაც მან გააკეთა ჩემთვის... - ჩაილაპარაკა მან. "მომისმინეთ, მაშინ... და მაშინ, თუ თქვენ არ მჯერა მე, წავიდეთ წინ და რაც გაგიხარდებათ.
  
  
  დარჩა unperturbed. იგი არ დაუშვებს თავად უნდა იყოს მოტყუებული მეორედ მიერ ამ პატარა გოგონას ქალური wiles. თუმცა, ეს არ არის დიდი გარიგება, მესმის, რომ, იგი დასაბუთებული, განსაკუთრებით მას შემდეგ, როცა ადამიანი ევედრებოდა მის ცხოვრებაში, ის იყო ყოველთვის სიმართლეს. და მაშინ Reeva, თუ იგი სიმართლეს, იყო უახლოესი გზა Shiva.
  
  
  "დიახ, მე შევეცადე შეხვდება, თქვენ უნდა მიიღოთ ინფორმაცია, ვაღიარებ, რომ ეს," მან panted ისევ, როგორც ის იძულებული გახდა, მისი ზის ხის სკამი.
  
  
  მე არ მაქვს არანაირი იარაღი გარდა ჩემი ხელები, მაგრამ მე არ ვფიქრობ, რომ გოგონა იყო შეიარაღებული და შეიძლება თამაში tricks on me.
  
  
  "ასე რომ, ეს იყო თქვენ. რატომ ცრუობს, Reeva? თქვენ უკვე იტყუებენ ჩემთვის თავიდანვე, გამოტყდი!
  
  
  ის არ მესმის, ყველა სიტყვა, მაგრამ მან, როგორც ჩანს, ესმით რა, მე ვიყავი და განაცხადა, რომ მისი. "მე, უბრალოდ, უნდა გთხოვოთ, რამდენიმე კითხვას," - უპასუხა მან. - გაირკვეს, თუ რატომ მოვიდა ინდოეთში. ჩემი ბიძა არ უთქვამს არაფერი, ჩემთვის კი არ უხსენებია ორი მამაკაცი, რომლებიც შეიჭრნენ თქვენს ოთახში!
  
  
  მან აღმოჩნდა მისი პატარა სახე ჩემთვის, გულუბრყვილო და ცელქი პატარა სახე, ბოჭკო შავი თმა დაცემით დასრულდა მისი earlobe. მან ჩურჩულით, მისი სიტყვები ძლივს ისმის. თუ ის არ ყოფილა, როგორც უდანაშაულო, როგორც იგი ამტკიცებდა, რომ იყოს, იგი უკვე ცდილობდა კივილი, მე დასაბუთებული, რომ ვინმეს ყურადღება. მაგრამ, ალბათ, იგი ცდილობს შეიძინოს დროს, ფიქრობდა, რომ სხვები არ შეამჩნია მისი არყოფნის. მე ვერ მიიღოს რამე მიანიჭა.
  
  
  ასე რომ, თქვენ დაევალათ, რომ მიიღოთ გარკვეული ინფორმაცია. რატომ? მან განაგრძო ცივი ხმა.
  
  
  "იმიტომ, რომ Shiva მე ამის გაკეთება, ნიკ. მე არ ვიცი, თქვენ აქ." ფაქტობრივად, მე კი არ ვიცი, რა მოხდა, რომ თქვენ მას შემდეგ, რაც მე დადიოდა მის გარშემო სასტუმროში. მე ვერ დარჩება იქ, როდესაც Mohan მკვდარი იყო...
  
  
  "ასე რომ, ის იძულებული' თქვენ?" - გამეორება.
  
  
  "გთხოვთ, მომისმინეთ," მან დრტვინავდნენ. "ნება მომეცით აგიხსნათ ყველაფერი თავიდან.
  
  
  იგი ეჭვმიტანილია კიდევ ერთხელ, რომ ის ცდილობდა ყიდვა დრო, მაგრამ ტონი ego-ს ხმა იყო გულწრფელი, შეშფოთებულია. მე უნდა მოისმინა მისი. თუ ის მინდა უკვე სიმართლეს, Reeva, შესაძლოა, გამიყვანა Cobra; თუ იგი ცრუობს, მე მაინც უნდა მოუსმინოს მას და ცდილობენ რაღაც ნახავ, მისი სიტყვებით, ყველაფერი, რაც მომეცი, რომ ნახავ. ის იდგა უფლება შემდეგ მისი, მზად უეცრად შეუშალოს მისი ამბავი თუ ვინმე გამოჩნდა ლაბორატორია.
  
  
  Reeva არ გაუკეთებია ცრუ გადადის. ტონი მისი ხმა არ შეცვლილა, როგორც მან განმარტა, რომ Shiva ჰქონდა, იძულებული გახდა, მისი შეუერთდეს Cobra ორგანიზაცია. "ის ინახავს ჩემი მამა, ნიკ... დიდი ძმის ego, და თუ მას წავიდა პოლიციაში ან ვინმეს გარშემო მთავრობა, მას არ იშურებდნენ, სანამ მკვლელობის ego. ჩემი მამა არის ავად, უიმედოდ ავად. ჩემი ბიძა დაემუქრა არა მხოლოდ მოკვლა ego, არამედ ართმევს ego ნებისმიერი მკურნალობა... თუ მე არ მოჰყვეს ჩემი ego-ს ბრძანებები.
  
  
  "სად არის თქვენი მამა არის?"
  
  
  "მე არ ვიცი." Shiva ფლობს ego ტყვე სადღაც, მაგრამ არა ამ სახლში.
  
  
  მე ყოველთვის ვთვლიდი თავს მცოდნე ხალხი, შეუძლია გამოიცნოს თუ არა ადამიანი არის გულწრფელი ან არა. და ახლა, მიუხედავად იმისა, რომ მე შენახვა ჩემი თვალები ღია ნებისმიერი მინიშნება დედამიწაზე მისი ხმა რომ არ უღალატებს მას, მიუხედავად იმისა, რომ ჩემი პირველადი ბრაზის, მივხვდი, რომ მივაბარე, მისი Reeva ამბავი. პირველ რიგში იმიტომ, რომ ეს გააკეთა გრძნობა. მით უმეტეს, თუ Shiva იყო შანტაჟი მისი, რადგან მისი მამა მიიღოს მისი მონაწილეობა მისი ბინძური გეგმები.
  
  
  "არსებობს რაღაც უნდა ავუხსნათ," - ვუთხარი მე.
  
  
  მაგრამ ამ დროს მე შეწყდა. ვინმე იყო მოძრავი მეორე მხარეს გზის. "Reeva?" კაცის ხმა მოუწოდა. "რატომ არის კარი დაიხურა?" დაე, მე!"
  
  
  "ვინ არის ეს?" მე ჩურჩულით, აიძულა გოგონა წამოდგა, მისი თავმჯდომარე.
  
  
  "Odin არის გარშემო ჩემი ბიძა კაცები, Nirad.
  
  
  "მე ვიცი მას. ვიტყვი, რომ არაფერი მომხდარა. ვაღიარებთ hey იყო სარისკო, მაგრამ ამ ეტაპზე, მე სხვა გამოსავალი არ ჰქონდა.
  
  
  "დაველოდოთ წუთში! Reeva ყვიროდნენ. და მან მომცა მოდუნებული გამოიყურება, როგორც მან გადასცა გასაღები და მივიღებთ მის მიმართ კარი.
  
  
  მე სწრაფი ძებნა ლაბორატორია, მაგრამ ვერ იპოვა არაფერი მჭირდებოდა, როგორც იარაღი ბრძოლა Nirad. ისე, ყოველ შემთხვევაში, მე აჩვენა emu რამდენიმე რამ დღით ადრე, ასე რომ, ეს არ იყო რთული ჩემთვის, ნუ ეს ჩემი საკუთარი. იგი იდგა გარეთ კარი და დაელოდა, ყურები შეინანეს, ხოლო ახალგაზრდა ინდოელი განაგრძო მხრივ სახელური ვთხოვო Reeva გასახსნელად.
  
  
  ადრე მას, მით უფრო სწრაფად მინდა განიარაღება მას, მან გადაწყვიტა.
  
  
  იყო Nirad, Ranjit, Gurnek, Hakshi, Shivas, და ღმერთმა იცის, რამდენი სხვა. ნებისმიერ შემთხვევაში, მე დაასკვნა თავს, მე საჭიროა დაიწყოს ეძებს ხმა სიმულატორი, რომელიც Shiva საკუთრებაში არსებული სადღაც, და Nirad იყო კარგი დასაწყისია, ისევე, როგორც ყველას.
  
  
  Reeva ვურთიერთობთ trembling მხრივ, მოცურების გასაღები შევიდა დაბლოკვა.
  
  
  თუ მან მოატყუა ჩემთვის ახლა, რამ, რომ მიიღოს უფრო რთული; მაგრამ ეს იყო ერთადერთი გზა, რათა გაირკვეს, თუ იგი ცრუობს ჩემთვის. ამ დროს, იგი იყო გადამწყვეტი გასაღები ჩასახვევი გახსნა ლაბორატორია კარი.
  
  
  
  
  7
  
  
  "რას ნიშნავს ეს?" Nirad სთხოვა. ინდური აღარ ატარებდა ბაფთით შეცვალა, მიმტანი, ის ფორმა ტრადიციული ტანსაცმელი.
  
  
  "მე არ... მივხვდი, კარი ჩაიკეტა," Reeva უპასუხა, ბექ მოშორებით. მე დაიძაბა, რადგან მე არ ვარ დარწმუნებული, ჯერ კიდევ, რომ მას არ აფრთხილებენ Nirad ჩემი ყოფნა გარეთ კარი.
  
  
  ახალგაზრდას არ ადარდებს, რომ ვიხსენებთ, როგორც ის შევიდა ლაბორატორია და გააკრიტიკა კარი მის უკან. "არ დაუშვა, ეს განმეორდეს! მან თქვა, როგორც სიამაყით, როგორც მან არღვევდა ამ ბარე.
  
  
  Reeva აიღო უკან დახევას, როგორც ჩანს ზღვარზეა კარგავს კონტროლს და მისი ნერვები. Ego ჟესტები უღალატა ego ნევროზი. და მაშინ სანდო მისი, და გადაწყვიტა ენდობა, მაშინაც კი, მას შემდეგ, რაც მოხდა.
  
  
  "თქვენი ბიძა სურს, რომ ნახოთ, თქვენ მისი შესწავლა," ინდური განაცხადა, მშრალად. "მაშინვე."
  
  
  სიტყვა ეკიდა ჰაერში, როგორც სიგნალი, რომ აიძულა ჩემთვის აქტი. კიდევ ერთხელ, ეს იყო "taekwondo", რომელიც მიიღებს ჩემთვის რთული ვითარება. მისი შევარდა წინ, თითქმის საფრენი მეშვეობით საჰაერო სიტყვით ძლიერი დარტყმა.
  
  
  ეს იყო მიმართული Nirad ის ელენთა; გავლენა cha-cha-gi გუნდი ego, რათა ადგილზე. ინდური შემოვიდა გადატანა თავის მხრივ, მისი სახე contorted წელს გროტესკული grimace ტკივილი.
  
  
  ის crouched ქვემოთ და მეორადი სრული სიგრძე მის მკერდზე და thighs punch Ego ყბის. Nirad დაეცა უკან ქვეშ ji-lu-ki, ego დარტყმა, სამიზნე slumped რომ ერთ მხარეს; მივხვდი, რომ ჩემი knuckles ჰქონდა დაიმსხვრა emu-ს სახის ძვლების. მაგრამ მას არ დავთმობთ.
  
  
  "დახურეთ კარი!" Rehve hissed მისი. გოგონა შევარდა ჩადეთ გასაღები ჩასახვევი.
  
  
  Nirad შეძლო ჩართოთ გარშემო და მიიღოთ მისი ფეხები. ის shivered და მიაღწია შევიდა waistband მისი შარვალი, სადაც მან დაინახა, კონდახით იარაღი იგი ცდილობს გამართავს. მაშინ ყველაფერი მოხდა, როგორც დაბნეული ოცნება, რიგი ქმედებები ნაკარნახევი ასახვა. მან სწრაფად მიიჭრა მარჯვნივ და spun გარშემო, ამაღლების მისი მარცხენა მხრის, რომ თითოეული ტომის წელის. იდგა ერთი ფეხი, მისი დაეშვა ყველა ტომიდან, და მაშინვე დაიძაბა მისი მარცხენა ფეხი შესანიშნავი დარტყმა.
  
  
  "Jop-რა-gi" მისი ego, მაჯის, knocking იარაღი სართული. ახლა, რომ ის იყო უიარაღო, ახალგაზრდა ინდოელი შემომხედა ველური თვალები. Ego-ს ჩვეულებრივ ქედმაღლობა გაქრა შიში, მან დაიწყო უკან დახევა და მუქი ლურჯი სილურჯე დაიწყო გაფართოება მისი ყბის საწყისი დარტყმა მან მხოლოდ დაეშვა.
  
  
  მან გახსნა თავისი პირი, რომ კივილი, და შემდეგ მან ფაქტიურად გადახტა up, რომ მისი ყელის, დაჭერით მისი ოქტომბერი, მისი ყელის. Nirad, როგორც ჩანს, gasping სუნთქვა, მაგრამ Nah ჯერ კიდევ ჰქონდა ძალა, რომ მოხსნას მისი ფეხი და kick me groin. Blinding ტკივილი მე loosen ჩემი ძალაუფლება სხვა კისრის. მე გაძნელდა დაჭერა ჩემი სუნთქვა; მე მქონდა წარმართონ ქვემოთ სართული, ჩემი ხელები clasped მეტი ჩემს მკერდზე.
  
  
  Nirad შევარდა კარი. იგი შეეცადა წინ, კვლავ reeling საშინელი აფეთქება ის მინდა მიიღო. იგი შეეცადა მას, grabbing მისი ფეხები. იგი დაეცა thud.
  
  
  მან მაშინვე თავზე nen, მისი მუხლებზე Ego-ს thighs. ვთხოვე. "როგორ არიან შენი თვალები, Nirad?" იყო ჯერ კიდევ კვალი მკურნალობის Emu მისცა მის ბარი, სადაც ის მუშაობდა.
  
  
  ნაცვლად პასუხის, მან ესროლა მისი სრული წონა წინ, ცდილობს ჩააგდოს me off. თუ მას ლავიწის ძვლის მოტეხილობა მიერ emu, იგი იქნება გატეხილი მიერ emu და მისი ribcage, და იგი ვერ შეძლებს, კიდევ ერთხელ. ასე რომ, ის გაიზარდა, თავის მხრივ, მიიღოს კარატე.
  
  
  მაგრამ Nirad უნდა ყოფილიყო ფანი საბრძოლო ხელოვნება ფილმები, წინააღმდეგ შემთხვევაში, ვინმეს არ ისწავლება ego საფუძვლები კარატე. როგორც კი მისი arm გაიზარდა, ის რეალურად მოიგერიეს ჩემი ჭრის დარტყმა "kara-სო McKee". ეს იყო თითქმის, იქნება ბრძოლა, და რომ იყო ის, რაც უნდოდა.
  
  
  - ასე რომ... თქვენ უკეთესი, ვიდრე მეგონა", - ვუთხარი მე, უბიძგებენ მოშორებით დავუბრუნდეთ, ჩემი ფეხები.
  
  
  მან ასევე წამოდგა და გაძნელდა, როგორც ეს დაიწყო წრე მის გარშემო. Hoarse cry მისი, მან lunged წინ, სადესანტო ფატალური დარტყმა მზის წნულის და შემდეგ იდაყვის ყბა. კომბინირებული მოქმედება "პან-te ji-lu-გი" და "pal-kuch chi-ki" საკმარისი იყო, რომ არა მხოლოდ shake ego და ნდობა, არამედ შესვენება ორი emu-ს, ნეკნები.
  
  
  Nirad უკან დაიხია, ნასვამ ტკივილი. მას არ მისცეს თავად უნდა შეეხო. Shiva იყო განსაზღვრული, რათა ჩემთვის მოკვდება საშინელი სიკვდილით, და მეხსიერების Ashok Anand-ს მკვლელი ჯერ კიდევ ნათელი, ჩემი აზრით. განსაკუთრებით მას შემდეგ, Ashoka არასოდეს დასმულ სერიოზული საფრთხე, რომ ჩვენი Shiva, ჩვენი უკანონო Cobra ოპერაციები.
  
  
  ასე რომ, მან არ ვგრძნობ, ბოდიში, Nirad. ის იყო დაქირავებული... hitman სამსახურში შეშლილი მკვლელი. ვინმე, ვინც სათანადოდ ვერ შეაფასა ჩემს მიერ იგნორირება ჩემი არსებულ და თვითგადარჩენის ინსტიქტი.
  
  
  მე არ ვფიქრობ, რომ მას შეუძლია ბრძოლა კიდევ ერთხელ გატეხილი და ყბის ორი მოტეხილი ნეკნები. იქნებ კი დააზიანეს ფილტვის.
  
  
  მაგრამ, როგორც მან უყურებს, მან განაგრძო ბრძოლა ფიზიკური ტანჯვა მისი ცხოვრება. ის იყო ფაქტიურად clawing სართული, ცდილობს დაიბრუნოს დაეცა იარაღი. ის კი მოახერხა მისი თითების გარშემო ego, სანამ ego შეიძლება შეწყვიტოს მისი.
  
  
  "მე ვფიქრობდი, რომ თქვენ საბოლოოდ იწყებენ, ჩემი მატარებელი აზრის, Nirad.".. მე ვთქვი, და წიხლებს ჩემი თითების emu, გაგზავნის იარაღი მფრინავი ერთხელ. იარაღი არ გავიდა ერთი ლაბორატორია მაგიდები და დაეშვა იატაკზე.
  
  
  ეს აღარ იყო საკითხი იმის ახალგაზრდა ინდოელი out გზაზე დროისათვის. ის მინდა მინახავს ძალიან ბევრი, განსაკუთრებით Reeva-ის თანამონაწილეობის. მაშინაც კი, თუ ego უკავშირდება მისი და მისი საყვარელი, ადრე თუ გვიან, იგი რომ გითხრათ, Shiva, თუ როგორ ego-ს დისშვილი დამეხმარა გაქცევა.
  
  
  მე არ ვფიქრობ, რომ მე ვიგრძენი ეს, ან თუნდაც მინიშნება, თანაგრძნობა ცუდი ბიჭი. მაგრამ მე ვიცოდი, რომ საბოლოო ჯამში, არა მხოლოდ ერთი პირი იყო ჩართული, მაგრამ მილიონობით ადამიანის სიცოცხლე შეიწირა. თუ Shiva განახორციელა, მისი გეგმები, დასავლეთი არ იქნებოდა მოწმე ფორმირების ინდო-ჩინური ბლოკის ჩარევის გარეშე. ეს გულისხმობს მთელი არსენალი ბირთვული იარაღი, დაწყებული Triton საკონტინენტთაშორისო ბალისტიკური რაკეტა ერთად თერმობირთვული ქობინით. და ბოლოს შედეგი იყო საშიში კი ყველაზე გამაგრებული და ცივი blooded მამაკაცი.
  
  
  "ცივი blooded" არ არის სწორი სიტყვა ჩემთვის. მე არ ვარ მსუქანი, მაგრამ დრო და გამოცდილება მაქვს, რა თქმა უნდა, "გამაგრებული". Nirad იყო ჩემი გზა, გზა, რამაც წარმატება ჩემი მისია. მე მქონდა სახე რეალობას. ასე რომ, მიუხედავად იმისა, რომ ახალგაზრდა ინდოელი crouched სართული, ტირილი, როგორც შეშინებული ბავშვი, იგი yanked ego მისი ფეხზე და აიძულა მას მიმართ ქვის კედლის snake pit.
  
  
  Ego-ის სახე იყო დაფარული სისხლი, რამაც უცნაური ნიმუშების შექმნას მისი cheeks, მისი პირით იყო, ნახევრად ღია და მისი ენა ეკიდა ქვემოთ, როგორც გატეხილი ჩიტის ფრთა. - არა... "sahib.".. გთხოვთ, არ... ჩემთვის...
  
  
  "თქვენ მხოლოდ შემდეგი ბრძანებები, მე ვიცი, მისი" მე გაწყდება, დამთავრებული სასჯელი. "ჩემთვის ძალიან, Nirad, მისი ძალიან.
  
  
  მის უკან, ის შეიძლება მოვისმინოთ ქვეწარმავლების გაძნელება და hissing, როგორც ისინი მოხვდა ქვის კედლები ორმოს. Nirad არ იყო, იძულებული გახდა მუშაობა Cobra, მან ეს საკუთარი სურვილით. აქ, ახლა, იგი დასრულდება მისი მუშაობა, ბევრად უფრო ადრე, ვიდრე ის მოელოდა.
  
  
  როცა მიხვდა, მე იმას ნიშნავდა, წყვილის ego მოულოდნელად შეიცვალა. იგი ცდილობდა თავი თავისი ფეხით, რომელიც უკვე მოხვდა ჩემს წინაშე, და hissed, " Shiva სურს, რომ ნახოთ, თქვენ მკვდარი!" "ეს არ Stahl-ის იდეა, რომ დაეფუძნება, რომ პერსპექტივა.
  
  
  "ალბათ, Nirad, მაგრამ თქვენ არ იყავით აქ და ვნახოთ, რა მოხდება." "მე ვერ დაგვრჩა ნებისმიერ მეტი დრო. ჩემი პირველი დაიჭირეს მას chin და იგი დაეცა უკან. Ego მოგვეწონა მის მიერ waistband მისი შარვალი. Nirad ცდილობდა კივილი, მაგრამ მისი მოტეხილი ნეკნები ნებადართულია მხოლოდ მას muffled groan. - კარგი მოგზაურობა! მე წამოიძახა და ესროლა ego მეტი ზღვარზე ორმოს.
  
  
  იგი ცდილობდა cling ზღვარი, მაგრამ ვერ შეძლო. Ego-ის ფეხები fluttered ჰაერში, მაშინ ინდური დაეცა ჩამორჩენილი და აღმოჩნდა ხელოვნური აუზით, სადაც მას ვერ ვხედავ, საშინელი ზღვის გველები მოძრავი მათი ხელმძღვანელები.
  
  
  Gurgling b & nb, wiggling რგოლები და კუდები. Nirad სხეულის twisted აგონიაშია. ინდური აღმოჩნდა, თავის მხრივ, ცდილობს გავიდნენ უმოქმედო წყალი. ზღვის დრაკონი ჩაიძირა მისი მოკლე კბილები შევიდა ego-ს forearm; შემდეგ იგი გამოვიდა თავისი საკუთარი, მოძრავი unsteadily თავის ელემენტს. მაგრამ ის დარჩა თავისი ეშვები ჩართული კაცის მკლავი, უცნაური, დამაშინებელი სიმტკიცე.
  
  
  როდესაც ის საბოლოოდ დაეცა მისი მტაცებელი და Nirad სცადა წამოდგომა, როგორც გიჟია, მეფე cobra ჩაერია დავანახოთ, რომ არავის არ შეიძლება შეუშალოს მისი სამყარო მის ტერიტორიაზე. ის უყურებს სცენა ერთგვარი მოიხიბლა, საშინელებათა. ეს იყო ის, რაც Shiva ჰქონდა შემუშავებული ჩემთვის. Cobra წამოდგა და swayed ჰაერში.
  
  
  Nirad არ გაქვთ დრო, რომ ყვირილი ჩვენთვის ადრე გვეგონა, რომ გარბოდნენ. საქართველოს ქვეწარმავალი raced ელვისებური სისწრაფით, და, ამავე დროს, jagged scaly viper ჩაიძირა მისი ეშვები შევიდა ახალგაზრდა ინდოელი ' s ტერფის. A სპაზმური gurgle გაიქცა Nirad ის ტუჩები. ის უყურებს მას, როგორც ორმოს მოვიდა ცხოვრებაში whoosh, hiss, და შოლტები, მათრახები.
  
  
  A სპაზმური shudder შეარყია ინდური სხეული. Ego-ის ფეხები buckled, ხელში clutching ზე საყელო მისი პერანგი, თითქოს ის ვერ ვსუნთქავ. ის იყო, უკან on cobra venom, რომელიც ჰქონდა პარალიზებული ნერვული ცენტრები მისი სუნთქვა.
  
  
  წითელი ლაქები გაჩნდა Nirad ხელში და იარაღის; იყო შიდა სისხლდენა. გველები, hissing განუწყვეტლივ, არაერთხელ იყო ego ორიენტირებული, იძირებოდა მათი კბილები შევიდა აწამეს ხორცი სერია სასიკვდილო ნაკბენები. მისი, გატრიალდა, როდესაც Nirad ენა poked აქედან rta, და ახლა მას ვერ შეხედულებებსა ჩვენი სიტყვა.
  
  
  ხმა დასახიჩრებული სხეულის დაცემა ბოლოში ორმოს იყო გარდაუვალი dirge; სიკვდილი მოვიდოდა, რამდენიმე წუთში. მაგრამ ეს არ იყო ჩემი მხრივ, საბედნიეროდ.
  
  
  "ეს არის ის, რაც თქვენი ბიძა გააკეთა ჩემთვის", - Rivet უთხრა. "ერთი bite მიყოლებით.
  
  
  იგი იჯდა სკამზე, მისი სახე დაკრძალეს მის ხელში. როცა ვინმე ეტყოდა მას, მან დააყენა მისი უფროსი და ვუყურებ ჩემს თვალში. მისი chopsticks არ იყო სველი hollyhocks, და მისი შავი თვალები იყო სერიოზული და ცივი. მან არ დაკარგა კონტროლი მისი ნერვები, არ მაშინაც კი, მას შემდეგ, რაც საზარელი სანახაობაა ის მინდა მოწმე.
  
  
  "ყველა უფლება", მან ჩურჩულით. "მე ვარ ბედნიერი. ერთ დღეს, მე გეტყვით, ყველაფერი სასტიკი და დამამცირებელი რამ ჩემი ბიძა მე ნუ თავის ხალხს... ღორები, რომლებიც მუშაობენ მას, ვინც თაყვანი სცეს მას, იყო, თითქოს ის იყო Naga, ღმერთი. Nirad დაიმსახურა უარესი, გარწმუნებთ.
  
  
  მხოლოდ მაშინ Reva, როგორც ჩანს ზღვარზეა fainting, მისი სახე აჩვენებს, ძლიერი ემოციები. მან აიღო მისი ყურადღებით და აიყვანეს მისი მდე. იგი trembling. მას გაიმართა მისი ახლოს, შეეხო მის კისერზე მსუბუქი კოცნა. მალე, იმედი მქონდა, დრო მოვიდოდა ჩვენთვის, ძალიან, იმ დროს, როდესაც არავინ შეუშალოს. მაგრამ ახლა მე უნდა დატოვონ, და ადრე მე მიატოვა, მით უკეთესი.
  
  
  მან იგრძნო ჩემი შეშფოთება და გამოყვანილია დაშორებით მე.
  
  
  "მე ვთხოვე. "სად მივდივართ?" რა არის უახლოეს ქალაქში?
  
  
  "მე გეტყვით ყველაფერს," - განაცხადა მან. "მაგრამ პირველი თქვენ უნდა tie me up, წინააღმდეგ შემთხვევაში, ჩემი ბიძა იცით, რომ მე დაეხმარა თქვენ გაქცევა და ნება ჩემი მამა იღუპება." ის, ალბათ, kill me, ძალიან.
  
  
  მან მიიღოს თოკზე, და მისი, აღნიშნა, რომ სკამზე. მაშინ, როდესაც მან განმარტა ყველაფერი, რაც საჭიროა, რომ ვიცი, მისი გახვეული თოკზე მის გარშემო წელის და ankles, მე მინდა, სცენა უნდა გამოიყურებოდეს estestvenno.
  
  
  ჰერები მოკლედ, hey, თუ რა მიზნით ჩემი მისია იყო; ჰერები შეიძლება იყოს სანდო hey, ახლა, რომ იგი ძვირფასი მოკავშირეა. მაგრამ მე არ მინდა, რომ ამით მისი ემუქრება.
  
  
  და როდესაც მივხვდი, რომ მან საჭიროა ჩემთვის, ალბათ, უფრო მეტი, ვიდრე მჭირდებოდა მისი, ბოლო ეჭვი გაქრა, რაც გზა ყველაზე სრული ნდობა.
  
  
  "Agra არის მხოლოდ რამდენიმე მილის დაშორებით," გოგონა განმარტა. - გარედან ვილა, დაიცვას ძირითადი გზა: ეს გამოიწვევს თქვენ სწორი შევიდა ქალაქში. ჩვენ უნდა შეხვდეს დღეს: ვეცდები, რომ მიიღოთ უფრო მეტი ინფორმაცია. თქვენთვის.
  
  
  "ჩვენთვის, თქვენ ნიშნავს. იყიდება ცხოვრება და ხსნა თქვენი მამა, " მისი მეუღლე უარყო ინფორმაცია, რომ გამოჩნდა მედია.
  
  
  როდესაც დანიშნულ დროს შეხვედრაზე, მან აღმოაჩინა მივადექით, მისი მბრძანებელი, პირში მისი, და მზად არის დატოვოს. მან გააკეთა, დარწმუნებული ვარ, ამ ბოლო დროს, რომ მისი shoelaces იყო მჭიდროდ მიბმული ისე, რომ არ აღუძრან Shiva არის ეჭვები.
  
  
  Nirad ის იარაღი ქმნის სართული. Ego ამას მის უკან ჯიბეში, მაშინ მოგვეწონა მოკლე თეთრი კვართი, რომ ეკიდა მბრძანებელი და დააყენა ის... პრიმიტიული პერანგი რომ მაინც დააკმაყოფილა ჩემი უშუალო საჭიროებებს.
  
  
  Reeva გატრიალდა. ცრემლები დაიწყო სველი მას ჯოხებით. მან მთხოვა ჩამოვსულიყავი, რათა მისი ვიცით, რომ ყველაფერი იქნება საუკეთესო; მაგრამ რაღაც გამაჩერა, იქნებ შიში არასოდეს ხედავს, მისი კიდევ ერთხელ. მისი, აზრის Reeva Singh, მაგრამ პირველი, რაც გამახსენდა იყო განცდა, ნაჯახი აგენტი. იგი შეიძლება სხვაობა რივა, მაგრამ მე ვერ სხვაობა ჩემი მთავრობა და ენდობა მას მოთავსებული ჩემთვის... არა მაშინ, როცა მილიონობით ადამიანის სიცოცხლე იყო საფრთხე აბსურდული ოცნება, სისხლის სამართლის დაგეგმვის მიერ გიჟია.
  
  
  
  
  8
  
  
  იგავები არის მოსახერხებელი, რადგან ისინი მოკლედ express უნივერსალური ჭეშმარიტება: ისინი ადვილად მოერგოს ყველა სახის სიტუაციებში. რა მოვიდა, ჩემი აზრით, როდესაც Reeva Singh მიატოვა მარტო ლაბორატორია, მისი კოლექცია შხამიანი ქვეწარმავლები და გროტესკული ორგანოს მიმტანი ტყუის ეს იყო: "როცა წვიმს, თქვენ არ უნდა მიიღოთ სველი."
  
  
  მოვლენები არ მოხდეს ნელა; ისინი ფაქტიურად მოვიდა crashing ქვემოთ მე მათ ferret, როგორც ის ჩამოვიდა ნიუ-დელი ორი დღით ადრე. იმ მოკლე პერიოდის განმავლობაში, მას შემდეგ, რაც არაერთხელ მაინტერესებს, თუ მე შემდეგ სატყუარას, რომ გამოიწვიოს ჩემთვის ჩიხი, Shiva მოახერხა შესაძენად me შევიდა მისი ლარს. ეს არ იყო ადვილი მოგზაურობა, და მე ვერ ვხედავ იდუმალი Shiva... ბოლო ოსტატი Haksha და Cobra ტვინის. მაგრამ მე არ მიიღო, უფრო მეტია, ვიდრე საკმარისი მტკიცებულებები, რათა დაარწმუნოს თავს, რომ ეს არ არის მხატვრული ლიტერატურა. კაცი არსებობდა, მიუხედავად იმისა, რომ ჩვენ არ შეხვდება პირისპირ.
  
  
  ადრე თუ გვიან, ეს მოხდება, ძალიან, დიდი ხნით ადრე იცოდა, მქონდა სათქმელი მას. მაგრამ ახლა მე უნდა მიიღოთ აგრა, სანამ ის ან gorilla ego აღმოაჩინა, რომ ჩემი გაქცევა, სანამ ისინი ჩანდა შევიდა საკანში და აღმოჩნდა, რომ ეს ცარიელი გარდა ხუთი გაბრაზებული გველის.
  
  
  კარი გაიღო შევიდა ვიწრო დერეფანში ერთად დედამიწის კედლები. გარეთ Shiva სასახლე, მან მოისმინა დაბალი, ფართო hoopoe ხმები. ხაზი "Poo ... poo...poo" ჩაანაცვლა განგაში, რომ, როგორც ჩანს, აისახა ჩემს ყველა ფიქრობდა, ყველა მოძრაობა. მე tiptoed ქვემოთ ვიწრო ბილიკს, და, ამავე დროს, ხმა დარეკა ჰაერში, გაიმეორა მთელი შორს ბოლოს სავალი.
  
  
  "Nirad?" რას აკეთებ აქ?" თქვენ იცით, არ მიყვარს ლოდინი...
  
  
  ეს უნდა ყოფილიყო Ranjit ან Gurnek, ალბათ, ყოფილი, მას შემდეგ, რაც Gurnek-ის სახე იყო, მაინც შეხვეული. იგი დაიჭირეს მოუთმენლობა კაცის ხმა, და crouched ქვემოთ არის alcove hallway, როგორც shaggy ჩემთან მოვიდა. მე ვუყურებ და დაინახა, Ranjit. Ego-ის მაისური იყო ღია მკერდზე, და garrote ის ატარებდა გარშემო კისრის არეში მისცა off მეტალიკი შინი. ინდური გუნდი ლაბორატორია კარი, და იგი არ დაელოდება მისი ego რეაგირება.
  
  
  Bending ორი, მან შეუვარდნენ კიდევ ერთი კორიდორი, შევიდა გარკვეული სახის ლაბირინთიდან. ის იყო, ვილა, მე დასაბუთებული, და, როგორც წესი, ვილა აქვს კარი ან მეტი. Ee აღმოჩნდა, რომ ეს ერთი წუთის შემდეგ. მან აიძულა ღია მასიური, intricately მოჩუქურთმებული ხის კარი და blinked, ცდილობს შეცვალოს კაშკაშა სინათლეში დილით მზე.
  
  
  ეზოში, როგორც ჩანს, უკვე მთლიანად გადავიდა გარშემო გარკვეული ხმელთაშუა ზღვის გარემოში. მკვრივი ფოთლები, აყვავებული ბუჩქები, აყვავებულ მცენარეებს. ნათელია, რომ Shiva იხსნა არ ხარჯზე რეპროდუცირება ზუსტი რეპლიკა კუთხეში ნაყოფიერი სოფლის სამხრეთ საფრანგეთში.
  
  
  დახურვის კარი რბილად, ის გაიქცა ქვემოთ ხრეშის გზა, რომელიც ყოველთვის დაიწყო, დღის მეორე ნახევარში მხარეს ფასადი. გზას უერთდება მკვრივი კასეტური ღვიის ხეები და ბუჩქები, გამხდარი, და მოვლილი. ზოგადი სიგნალიზაცია არ წავიდა off ჯერ, და ჰერები, რა თქმა უნდა, არ აპირებს დაველოდოთ ბურთი წასვლა off. სწრაფი შეხედვით ჩემი მხრის დაადასტურა, რომ Ranjit ჯერ კიდევ არ ჰქონდა დრო, რომ გავაფრთხილო სხვები.
  
  
  მაგრამ ვიცოდი, რომ ეს იყო რამდენიმე წუთი. მე ვერ მოძებნა ჩვენი კარიბჭე, ჩვენ სხვა გზა არ მქონდა, ვიდრე ღობის ირგვლივ ხეები. ის დაპრესილი მისი ხელმძღვანელი და კისრის თავის მხრებზე და გადადგა წინ, ზრდის გარდა ბარიერი გარშემო ფილიალები მისი შიშველი თითების. ეს გააკეთა მეტი ხმაური, ვიდრე სასტუმროში, მაგრამ ეს რაიონი რუსეთში უკვე გადაიქცა კატასტროფის თავიდანვე, და კიდევ ახლა რამ არ არის უკეთესობისაკენ.
  
  
  ტოტები ფაქტიურად გაწყვიტა ჩემი ტანსაცმელი, whipped ჩემი სახე და თვალები. გავიგე, უმნიშვნელო მოძრაობა, ჩემს უკან, დაბნეულობა ხმები მზარდი ნათელი. ჰერები განაგრძო დააყენებს მეშვეობით ფილიალები და საბოლოოდ მიიღო უფასო; ჰერები იდგა კიდეზე მტვრიანი გზა, რამაც გასწვრივ ვილა.
  
  
  მე კი არ გვაქვს დრო, რათა დაიჭიროთ ჩემი სუნთქვა. ის გაიქცა, რადგან მან up ღრუბლების მტვერი ყველა ნაბიჯი. სუსტი ხმები muffled მუსიკა გაიმეორა ადრე ჩემთვის, როგორც მე მოყვება ხმის, იმ იმედით, რომ ეს იყო მოდის სატვირთო ან ვან გზაზე Agra.
  
  
  თუ მე მახსოვს მისი გეოგრაფიული მდებარეობა სწორად, აგრა იყო, დაახლოებით სამი საათის სავალზე დელი და იყო ასევე ცნობილია, როგორც ადგილი, სადაც ტაჯ მაჰალი მდებარეობს. თუ გამოჩენის ქალაქი არ იყო, ნაწილი ჩემი გეგმები, მაშინ Shiva იყო.
  
  
  მისი, გამოვიდა, მთავარი გზა. ეს იყო ძალიან ვიწრო, ვებ lane საგზაო აპირებს ორივე მიმართულებით. წვიმების სეზონი დაიწყება რამდენიმე თვის, ისე roadbed იყო შიშველი და desolate, ერთიანი ხარჯზე მუქი მტვერი. Shriveled ხეები გაფორმებულია მხარეს გზა, და vultures სასტუმროდან ერთი ფილიალი, ჩუმად ქერქიჭამიების დამაშინებელი, შიშველი ხელმძღვანელობდა ცხედრები.
  
  
  Reeva არ გაქვთ დრო, რომ მომეცი დეტალური ინსტრუქციები. მე ვუყურებ ქვემოთ გზის ორივე მიმართულებით, მაგრამ იქ არაფერი იყო, უნდა ეჩვენებინა, ზუსტი გზა Agra. ის squinted წინააღმდეგ ნათელი მზე, და შემდეგ ეტაპზე, მან დაინახა, ოჯახის huddled გარშემო პატარა campfire მეორე მხარეს გზის.
  
  
  ორი მოზრდილებში და ოთხი შვილი შემომხედა დაუფარავი ცნობისმოყვარეობა. მან გადაწყვიტა მიიღოს შანსი და გაიქცა მოპირდაპირე მხარეს, შეჩერების უეცრად, როდესაც მან მიაღწია ჯგუფი. თხელი კაცი ჩაცმული, მხოლოდ წელის ფართი გააუქმა მისი სახე უნდა შევხედოთ ჩემთვის გარეშე ცდილობს აღუდგეს. ის უნდა ყოფილიყო ათი წლით უმცროსი, ვიდრე მე ვიყავი, მაგრამ მისი დანაოჭებული, ჩაძირული სახე მას გამოიყურება ბევრად უფროსი.
  
  
  "Agra?" მე ვკითხე მას შემდეგ, რაც დადგინდა, რომ არავინ მათ გარშემო ისაუბრა ინგლისური. მან აღნიშნა, რომ ქუჩაში და ჰკითხა: "Agra?"
  
  
  ჩემი დედა და მამა ერთმანეთს გაკვირვებული მზერა, და ორი შვილი, ოთხი თითოეული დაიწყო tugging ჩემი შარვალი. "Baksheesh, baksheesh!" პატარა გოგონა, სრულიად შიშველი, განმეორებითი, tugging ჩემი pant ფეხი, ერთი მხრივ, და მიუთითებს, ჩემი პირით სხვა. Ego-ს თხელი, წუწუნი ხმა განაგრძო აღიარებს.
  
  
  ვილა, მათ ჩემი ქურთუკი ერთად ჩემი საფულე და ფული მე კი, ჩემს შიგნით ჯიბეში, ამიტომ ყველაფერი მქონდა, ჩემთან ერთად იყო ერთი მუჭა rupees, რომ მე მიღებული Reeva. ეს არის კიდევ ერთი პრობლემა, რომ თქვენ შეგიძლიათ დაამატოთ სხვები. თუმცა, მან აღმოაჩინა სპილენძის მონეტა და მოთავსებული მას პალმის მშიერი ბავშვის გაწვდილი ხელი.
  
  
  "აგრა," - განაცხადა მან, glancing ნერვიულად at the hedge რომ დამალა ვილა. - ტაჯ მაჰალი...
  
  
  "Ah, Sahib, ტაჯ მაჰალი! კაცი განაცხადა. ის ჯერ კიდევ crouching ქვემოთ, მაგრამ მან დააყენა მისი bony მხრივ, მაჩვენეთ გზა, მარცხნივ ვილა.
  
  
  ის გაიქცა ისევ, გრძნობა, მკვეთრი ტკივილი მისი thighs. მე მხოლოდ იმედი, რომ მანქანის კალათა, ან ნებისმიერი სხვა მანქანა რომ გაივლის mimmo დამეხმარება მიიღოს Agra. მაგრამ იმის ნაცვლად, რომ მანქანის ან ფურგონი, გავიგე ხმაური, რომ დაუყოვნებლივ მოუტანა ჩემს უკან jumble მოვლენებს, რომელიც მოხდა ჩემი პირველი ღამის დელი. ეს იყო ხველა, და მაშინ roar of მოტოციკლი ჩემს უკან.
  
  
  იგი ინახება გაშვებული, გარდამტეხი ყოველ ჯერზე. საწყისი გეზი, რომ ახლა გარშემორტყმული ვილა, მოტოციკლი, ორი ადამიანი ბორტზე გაყვანილია გადატანა მთავარი გზა; ih ხელმძღვანელები იყო გახვეული turbans და ისინი სასაქონლო ჩემს მიმართ. Nirad ის იარაღი, რომელიც მან ინახება მისი შარვლის ჯიბეში, მოგვეწონა მისი.
  
  
  ეს იყო ასტრა. 32, რომელსაც შეუძლია hitting ნებისმიერი სამიზნე ფარგლებში რადიუსით რამდენიმე მეტრი. Astra რაც პისტოლეტები, რომლებიც იდენტურია, Colt და სასტუმრო Lindner პისტოლეტები (რომლის ღირებულება მნიშვნელოვნად უფრო), და იგი გამოიყენება ih მეტი, ვიდრე მას შემდეგ, რაც წარსულში. მაგრამ, როდესაც მან შეწყვიტა მიზანია და გაიყვანოს გამოიწვევს, მიხვდა, რომ თოფი ცარიელი იყო. მან shoved იარაღი ისევ მისი შარვალი ' სიგანე და გაიქცა ისევ, კი, როგორც gawk სთ გაფრინდა მოშორებით ჩემგან, და ბლოკი ქერქი გაფრინდა off ხე რამდენიმე paces ჩემი მარცხენა.
  
  
  ვინც გასროლა გასროლა ჰქონდა გარკვეული პრაქტიკა და გაწვრთნილი თვალი. დავიწყე გაშვებული zigzags, ეძებს თავშესაფარს, რომ ნება მომეცით მიიღოს off ბილიკი, თავიდან ტყვიები, რომლებიც წვიმს down, როგორიცაა არაქისი. კიდევ ერთი გასროლა, და ამ დროს gawk grazed ჩემს მარჯვენა მხარზე. ორმოცდაათი მეტრი უსწრებს მას, მან დაინახა, ხის shack ერთად სვეტი შავი კვამლის იზრდება მისი brick ბუხარი.
  
  
  წარმოდგენა არ მქონდა, რა იყო ეს, მაგრამ მე ინახება გაშვებული, როგორიც მე მინდა არასოდეს აწარმოებს ჩემს ცხოვრებაში. ველოსიპედით შემცირდა მანძილი, მაგრამ მტვერი იზრდება გზის გახადა რთული მძღოლი ვხედავ, და ამიტომ drive ავტომობილის მაქსიმალური სიჩქარე. მან ისარგებლა ამ და შევარდა ეზოში სავსეა ნაგავი, მიუხედავად იმისა, რომ ერთი და ორი კაცი, უბრძანა მისი თანამგზავრი უნდა შეწყდეს და გაგრძელდეს ფეხით.
  
  
  ეს უნდა ყოფილიყო Ranjit და Gurnek, მეგონა, მიუხედავად იმისა, რომ დარწმუნებული ვიყავი, Shiva ჰქონდა, უფრო მეტი, ვიდრე ორი დაცვა. ხის კარი გაიხსნა მხარეს შენობა; კარი ეკიდა მხოლოდ მისი ერთ-ერთი ჟანგიანი დამოკიდებული. ის შევარდა შიგნით და ამაზრზენი სუნი სისხლი და ცხოველთა excrement შევსებული მისი ნესტოები.
  
  
  მე ვიყავი სასაკლაოს, და მე ვიგრძენი, როგორიც მე ვიყავი უკან xix საუკუნეში. ინდუსები არ ჭამა ხორცი, მუსულმანები გაკეთება. საქართველოს lowing პირუტყვი, მოუთმენელი clatter პირუტყვი ჩლიქები, და გაკვირვებულმა უყურებს კაცთა ემზადება slaughter ძროხა ნათლად მიანიშნა, რომ მე მქონდა მოვიდა ყველაზე შესაფერისი ადგილი დამალვა.
  
  
  მამაკაცის ყვირილი დაიწყო, ამაღლების, მათი მუშტებით. ის დაუპატიჟებელი სტუმარია, რომელიც არაფერ შუაშია, ცხოველები, რომ საჭიროა უნდა მოკლა. "ბოდიში, ეგ" მე ჩაილაპარაკა, darting შორის ორი დიდი ძროხა ტუბსაწინააღმდეგო სავსე სისხლი, რამაც პირდაპირ გარე გადინება.
  
  
  სუნი იყო საკმარისი გახდეს ვინმეს კუჭი; მას სურდა გაჩერება Shiva goons. ჰაერის სუნი დაკლული ხორცის და შიში. სკოტი fidgeted პანიკაშია, მისი ჩლიქები thumping ჭუჭყიანი სართულზე. ჩემს უკან, მე გავიგე, მისი გაცვლა სიტყვა ენა მე არ მესმის. მაშინ ხმის კვალდაკვალ ახლოვდება ჩემთვის, და გაიმეორა ხმაური ცხოველები.
  
  
  "Carter! Ranjit ყვიროდნენ. "ჩვენ უბრალოდ გვინდა, რომ ვისაუბროთ." Shiva სურს, რომ გარიგება!
  
  
  ეს იყო კარგი რამ, იგი დასაბუთებული, რომ ჩემს ცხოვრებაში იყო უსარგებლო, რომ მას...
  
  
  ცხოველები, ძირითადად ვალდებულება არ არის, დაემუქრა, რომ გაქცევას ერთად. ჰერები ასევე საშუალება მას. უნდა იყოს გაანადგურა ნახირი შეშინებული ძროხა ამოძრავებს ინსტიქტი თვითმმართველობის შენარჩუნებას. მხოლოდ, რა თქმა უნდა, იგივე ინსტიქტი იგრძნო მისი. ასე რომ, მე ინახება გაშვებული, და კიდევ ერთი gawk whizzed over my head, bouncing off ნაბიჯები შემდეგი აბაზანა.
  
  
  Gawking აღიზარდა სპრეი სისხლის, dung და შარდის რომ ნახატი ჩემი შარვალი. იგი გაიქცა მკვდარი ცენტრი, კვნესა უკან დიდი ოთახი, სადაც ჩვენ ვერ ვხედავთ, windows, ჩვენ ვერ ვხედავთ კარები.
  
  
  უნდოდა, რომ რაღაც არ მაძლევს რამდენიმე წამი ძვირფასი დრო. მან climbed ზღვარზე tub და მოგვეწონა pitchfork ის მინდა მინახავს მეტი pile of შესანახი. "Carter! ხმა ყვიროდნენ ერთხელ. "ეს ყველაფერი დასრულდა, sahib!
  
  
  "არ არის ზუსტად! მე უპასუხა ხმამაღლა, ჩატარების pitchfork, როგორიცაა spear.
  
  
  Ranjit გასროლა, კიდევ ერთი გასროლა, მაგრამ, ამავე დროს, ოთხი ბასრი კბილანები და pitchfork ჩაიძირა შევიდა emu-ს მკერდზე. ჟანგიანი ინსტრუმენტი ესროლა მისი, როგორც მყარი, როგორც ეს შეიძლება. ახლა ის იდგა უმოძრაო, თვალს ახალგაზრდა ინდოელი stagger უკან, მისი პირით ჩამოკიდებული გახსნა, ხელში clenched ხის shaft იარაღი.
  
  
  Gurnek, რომელიც უკან იდგა, მისი თანამგზავრი, ჩემთვის სრულიად იგნორირებულია, ვნებათაღელვა ამ აღფრთოვანებას იმ ოთხი trickles სისხლის, რომ sprayed გარშემო ჭრილობა. იგი შეეცადა, გაიყვანოს pitchfork უფასო, მაგრამ Ranjit განაგრძო კივილი, ველური ტირილი, ტკივილი მზარდი fainter მეორე.
  
  
  ეს იყო Ranjit ის agonized ყვირილის, ego moans აღშფოთება და აგონიას, როგორც Gurnek ცდილობდა გაიყვანოს pitchfork მასშტაბით ego-ს გულმკერდის, გაგზავნის ძროხა, ყველა ათეული მათ, madly ჩქარობენ შევიდა ვიწრო გავლის drainpipe. Ih ისმის მისი thudding, hoofbeats, bellowing; მისი, გადმოხტა და დაიწყო მცოცავი მიმართ კანალიზაციის.
  
  
  Gurnek ყვიროდა, ფრიალი მისი იარაღი ჰაერში. Ego იყო მოხვდა უკან რქები და ფაქტიურად დააგდეს შევიდა საჰაერო, სადესანტო შემდეგ დიდი სველი წერტილი. Ranjit ჩამოინგრა შუაგულში maddened ნახირი პირუტყვი. საბოლოო groan ტკივილი გაიქცა ego ტუჩები, როგორც მისი ხელები გაიხსნა და დაიხურა გროტესკი, პაროდია მუშტი.
  
  
  მაშინ fetid სუნთქვა ცხოველები ჩანდა, ჩემი ლოყები და მე დატეხილი ქვემოთ aisle, მუდმივად hitting კედლის საათზე შორს ბოლოს სასაკლაოს. ჭუჭყიანი და სუნიანი, ერთად გასიებული სახე დაფარული სისხლი და ოფლი, ის არ უნდა ყოფილიყო სასიამოვნო პირი, " - განაცხადა მან, როგორც მან გააძლიერა გადატანა გზა, რის გამოც უკან ეს სცენა საშინელი ტკივილი.
  
  
  მე არ იყო დარწმუნებული, თუ რა მოხდა ორი Indians. Gurnek, ალბათ, მაინც იქნება ცოცხალი, მაგრამ მე იმედი გამოთქვა, რომ wil ჭრილობები რომ აღმოფხვრას Ranjit სამუდამოდ. სხვადასხვა ვითარებაში, ვიგრძენი, რომ მე გააკეთა ღირსეული სამუშაო.
  
  
  ხალხს სასაკლაოს ასევე უნდა ყოფილიყო Shiva ის ადამიანი. მას არ უნდა დაველოდოთ, რათა მათ მოვიდა ველით, რომ avenge მათი თანამებრძოლები. დავიწყე ფეხით მიმართ ქუჩა, მე მაინტერესებს, როგორ შეიძლება დაარწმუნოს ვინმე give me ride, ასე ბინძური.
  
  
  Mimmo გავიდა ძველი Ford. ის იყო მისი გზა, აგრა, მაგრამ ეს იყო უსარგებლო ტალღა გააფთრებით მათ შესაჩერებლად. მე დაჭერილი glimpse of მისი სპილენძის-წითელი სახე, მაშინ მანქანა გაქრა ღრუბელი, მტვერი, რომ ვარდი, როგორც ეს გავიდა mimmo.
  
  
  იგი ინახება ფეხით, გადაწყვეტილი არ უნდა შეწყდეს.
  
  
  მჭირდებოდა სუფთა აბაზანა, შვედები, ფული და იარაღი. რამდენადაც ვიცი, აშშ-ის მთავრობას არ აქვს ჩვენი საკონსულოს, ჩვენი დელეგაციის Agra. ქალაქში იყო ძალიან ახლოს დელი. მაგრამ შესაძლოა, მან ვერ იპოვეს, რა საჭიროა სასტუმროში.
  
  
  და მაინც, მან უნდა გააკეთოს ეს. ეს იყო უკვე წარსული შუადღისას, და მე მქონდა დანიშვნის Rhea, რომ საღამოს. იყო კიდევ ბევრი რამ, რაც უნდა გაკეთდეს, ასე რომ, მან აიღო ტემპი. Reeva განაცხადა, რომ Agra დარბაზში არის მხოლოდ რამდენიმე კილომეტრის დაშორებით ვილა.
  
  
  რამდენიმე მილის ან არა, ეს იყო ყოველთვის grueling ფეხით. შუადღისას მზე სცემეს ქვემოთ, ჩემი უფროსი უმოწყალოდ, და ცა იყო blinding, უღრუბლო ხარჯზე dotted ერთად ცრუ მოსაზრებები. ეს იყო დაახლოებით ათი წუთის განმავლობაში, კვარტალში საათობრივად, სანამ კალათა გამოყვანილია up to me. ეს იყო დაშლილი კალათა გამოყვანილია მიერ წყვილი სუსტი ხარი ტარების cartload თივა.
  
  
  მან შეარხია, რომ მძღოლი, ნაცრისფერი-bearded გლეხი, რომელიც გამოყვანილია სადავეები და გამოყვანილია კალათა ასალაგმად. "ნუ საუბრობთ ინგლისურად?" მე ვკითხე, გლეხი.
  
  
  "სუფთა წყალი", - განაცხადა მან. "არ არის ქართული...
  
  
  მან აღნიშნა, თითის პირველი მას, მაშინ თავად. "Agra?" "მე ვთხოვე. "Agra?"
  
  
  "Agra?" - ვიმეორებ, გლეხი, ფრიალი, თავის მხრივ, საწყისი მხარეს მხარეს ჟესტი, რომელიც ნიშნავს "კი"უნივერსალური ენა.
  
  
  მან თავი დაუქნია ენერგიულად და climbed შევიდა კალათა შუა seine. კაცი grinned ჩემთვის, აჩვენებს ჩემთან თავისი კბილების და ღრძილების smeared ერთად paan. შემდეგ მან loosened სადავეები და ხარი განაახლა თავისი ნელი ტემპით, რომელიც ჯერ კიდევ უკეთესი, ვიდრე ხანგრძლივი სიარული of ფეხით.
  
  
  ის დოზირებულ off, lulled მიერ რიტმული rocking და creaking კალათა. მე საჭირო იმისათვის, რომ მივიღოთ ძილის, მაშინაც კი, თუ ეს იყო მხოლოდ ერთი საათის განმავლობაში. მაგრამ ჩემი აზრები შეწყდა მიერ დაჟინებული hum, a hum რომ გაიზარდა louder, როგორც კალათა შემოვიდა ქვემოთ მზიანი გზა.
  
  
  ინსტინქტურად alert, ის მოხვდა უკან. მტვერი იყო იზრდება მანძილი, პატარა ღრუბლები ჯარიმა ქვიშა უცოდინარი წყარო ხმაური იყო მოსმენა. მე არ მინდა, რომ ზედმეტი რისკები, ისე, რომ არ კომპრომისზე ჩვენთვის ჩემს ცხოვრებაში, ჩვენი მისიის წარმატება, მისი აჩქარებული plunge შევიდა სურნელოვანი თივა, პილინგი, საკმაოდ ბევრი თავზე, რათა თავად უხილავი.
  
  
  მე ვერ გაერკვნენ, რა მოდიოდა. ის peered შევიდა ღამით ამ ხის van, მოსმენის მუდმივი roar of რამდენიმე სისტემებში. და როდესაც მისი დაინახა, რა იყო ეს, მისი ჩაიძირა სიღრმეში თივა და გაიმართა მისი სუნთქვა.
  
  
  ეს იყო ახალი სახეები, მაგრამ იმ მომენტში, ih ვერ დაივიწყებს მას. სამი მამაკაცი, ყველა Sikh ინდიელების... მოტორიანი რაზმის მიერ გაგზავნილი Shiva, რათა იპოვოს მე და ნადირობის me down, kill me, ან bring me back to the villa, ელოდება ბოლო ბრძანებებს დიდი ლიდერი. ისინი ტაშს წარსული mimmo ox ურიკები; სამივე მოტოციკლები გაემგზავრა Agra.
  
  
  თუ მხოლოდ Hawk ვერ ვხედავ მე ახლა, ვფიქრობდი.
  
  
  ის იყო ჭუჭყიანი, penniless, შეიარაღებული მხოლოდ დაცალა პისტოლეტი, და ჩემი ცოდნა taekwondo და კარატე. ეს არ იყო ძნელი იმის პროგნოზირება, თუ ჩემი გადაწყვეტილება Shiva არის ჭეშმარიტი, რომ დღეს ადრე იქნება სტრესული
  
  
  
  
  9
  
  
  მე ჩამოვიდა Agra საათში, და ვან დაეცა me off მისადგომებთან ქალაქში. მტვრიანი unpaved ქუჩებში, ლიკვიდაცია ხეივნები, ლაბირინთში ხეივნები, რომ, როგორც ჩანს, უკვე შექმნილია სპეციალურად იმისათვის, რომ აღრეული შემთხვევითი სტუმარი. მიღების შემდეგ გარკვეული ინფორმაცია, იგი აღმოჩნდა თვალწინ American Express ოფისი.
  
  
  არ არის, რომ ჩემი მდგომარეობა იყო, განსაკუთრებით სასაცილო, მაგრამ ეს მე სიცილი. მისი ხმა ძალიან შორს იმიჯი ჩვეულებრივი ამერიკული ტურისტული, არ პასპორტი და ფული, გარდა რამდენიმე rupees Reeva მომცა ადრე ვიყავი გაყინული.
  
  
  ვფიქრობდი, ნაქირავებ მანქანაში და მართვის უკან დელი, მაგრამ ეს იქნებოდა მიღებული, მინიმუმ ექვსი საათი, და მე არ მაქვს საკმარისი დრო. მე საჭირო დაუკავშირდა Hawk და მიიღეთ მზად Reeva მოგვიანებით, იმავე დღეს. ასე რომ, ნიკ კარტერი, ბინძური, ჩამოძონძილი, scratched, და სისხლიანი, კვადრატი თავის მხრებზე, აიღო ღრმა სუნთქვა, და დადიოდა კარი სისუფთავე შენობა, რომელიც იყო ერთადერთი იმედი მაქვს, რომ ამ უცხო ქალაქში და ჩემთვის საშინელი მტერი.
  
  
  აგრა არ არის megacity. სამ შეიარაღებულმა პირებმა მოტოციკლეტები შეიძლება პერსონალი ბარათს გაატარებს მთელ ქალაქში heartbeat. სართული უკვე მოსალოდნელი იყო, ჩემი უფროსი როდესაც იგი შევიდა თეთრი შენობა და სთხოვა მენეჯერი ოფისში.
  
  
  მე უკვე რთულ სიტუაციებში ადრე, მაგრამ ეს ესაზღვრება დაცინვას. გარეშე pennies, რომ შეიძინოთ იარაღი ან ტანსაცმელი, ან გაქირავება, მე არ მაქვს არჩევანი უნდა გაუმკლავდეთ Shiva და Ego-ს პირადი gorilla გუნდი. ჩემი პასპორტი, ფული, და ჩემი ნივთები იყო უსაფრთხო სასტუმრო ოთახი, ნიუ-დელი; მაგრამ დანარჩენი ჩემთვის იყო Agra, სამი საათის სავალზე დედაქალაქში.
  
  
  როგორც კი შენობაში შევიდა, ცოტა ფორმიანი დაცვის მოვიდა, ჩემი კარი. მას, სავარაუდოდ, ეს იყო ის, ვინც ვერ დამნაშავე ცუდი ბიჭი, განსაკუთრებით მაშინ, როდესაც მან დაინახა თავისი ანარეკლი სარკეში კვნესა... იმიჯი, ბინძური, ჩამოძონძილი, უსახლკარო კაცი.
  
  
  "მე მინდა, რომ მენეჯერი," მან განაცხადა, რომ დაცვა. "იყო შემთხვევა.
  
  
  "დირექტორმა სესია, არ შეიძლება იყოს დარღვეული, 'pucka hippie'... კაცი უპასუხა, სროლა შეურაცხყოფა ჩემი სახე.
  
  
  Okay, მე smelled როგორც თხა და ის არ უნდა იყოს მოდელი, მაგრამ მე არ აპირებს იდგა იქ და კამათი დაცვა... არა, როდესაც ყველაფერი, მათ შორის American Express ,შესაძლოა, უკვე დანგრეული თუ Shiva განახორციელა, მისი გეგმები.
  
  
  "მე არ მაინტერესებს, თუ ის ამ სხდომაზე," იგი აფეთქდა angrily. "ეს არის საგანგებო. "და მან დაიწყო დასაკარგი მისი ხასიათი, როდესაც კიდევ ერთი Stahl მკრა მიმართ კედლის, აპირებენ, იმისათვის, me out გზაზე. "თქვენ არ შეგიძლიათ მკურნალობა ჯენტლმენი, რომ!" მე წამოიძახა, gritting ჩემი კბილები.
  
  
  მცველი მიაღწია შევიდა holster მისი მომსახურების პისტოლეტი. შეცდომა ნომერი ორი. მე არ მინდა, "ხულიგნები" და მე არ მინდა, რომ მივიღებთ გარშემო. ასე რომ, სწრაფი ტალღა მისი ხელი და გამოაგდონ თირკმლის, მან გაუგზავნა ხნის კაცი გაშლილი შესახებ გაპრიალებული მარმარილოს იატაკი. Odin po klerkov ვუყურებ და გადახტა, რათა მისი ფეხები.
  
  
  "არ უნდა ფიქრი," Ego დაარწმუნა. "სხვათა შორის, ჩემი მენეჯერი, აქვს კიდევ ერთი... და მე უნდა გაიგო, რომ მას ბიზნესის შესახებ. "მაშინვე." მე არ ვაპირებ იჯდეს აქ და დაველოდოთ თქვენი კოლეგა "- მე და აღნიშნა, რომ საქართველოს დაცვა არის ის ფიგურა - " უნდა გადაწყვიტოს, თუ ის სოციალურად presentable ან არა.
  
  
  ეს უნდა ყოფილიყო ჩემი ტონი ხმა ან დაჩქარების, რომელიც დაცვა თანამდებობიდან მისი, ახალგაზრდა კლერკი თავი დაუქნია სწრაფად და გაიქცა რიგის მაგიდები. მე ვიდექი უმოძრაო დარბაზში, ხითხითით შელესილი, რომ ჩემი ტუჩები, მზად არის, გამოვიდეს ჩემს გარშემო ისევ თუ არ იმოქმედოს წუთი.
  
  
  კლერკი იყო ინდუსი, მაგრამ ადამიანი, რომელიც ჩატარდა თავის მხრივ, ჩემთვის იყო ამერიკელი, მაღალი, გამხდარი ბიჭი, რამდენიმე წლის ასაკში შესული, ვიდრე მე. მან ჩანდა თითქმის არასასიამოვნო მისი pinstriped სარჩელი, immaculate, მიუხედავად იმისა, რომ შვედები ' ტანსაცმელი იყო ბინძური და დაფლეთილი.
  
  
  "რა შემიძლია დაგეხმაროთ?" მან მკითხა, ეძებს me up და down.
  
  
  "ეს საუკეთესო არ საუბრობენ საჯაროდ," Ego წაკვეთილია.
  
  
  "მაპატიო?", - განაცხადა მან, მაინც კიდევ თითონ უნდოდა, გაოცებას.
  
  
  "მე გთავაზობთ, თქვენ გადადით თქვენი ოფისი. მე მუშაობა ხელისუფლება, თქვენი მთავრობა. სპეციალური საიდუმლო სამსახური.
  
  
  "საიდუმლო სამსახური?" Clera დასძინეს, სიცილი. "კარგით, თქვენ გვინდა, რომ ხუმრობა ჩემთვის სამუდამოდ! რა არის ეს, ხუმრობა?
  
  
  "No kidding. და თუ არ მინდა მე თქვენს ოფისში, მე უნდა აღუდგეს თავს. მაგრამ მე არ მინდა, რომ ავნებს თქვენ...
  
  
  მცველი მოვიდა მისი გრძნობს და დავიწყეთ ფეხით ჩვენს მიმართ. იგი ინახება გადავხედავ კლერკი თვალში, იმ იმედით, რომ იგი დათანხმდება. Ego სიტუაცია ესმოდა მისი: რამდენადაც მან იცოდა, ის იყო წინაშე გიჟია, ვინ იყო განადგურებული, და ცუდი ცუდი.
  
  
  მან ჩანდა დაშორებით მე და შევხედე დაცვა. ის იშურებდნენ მომენტში, მაშინ საბოლოოდ ჩანდა, უკან მე და თავი დაუქნია ნელა. — მე არ ვიცი რა არის, მაგრამ გარწმუნებთ, რომ მე არ მეშინია", - განაცხადა მან დაძაბული ხმა.
  
  
  "ყოველთვის არ იყოს, ეშინია ყველას. ყოველივე ამის შემდეგ, მან მაინც მომხმარებელს, მიუხედავად იმისა, რომ ჩემი აკრედიტივი, ჯერ კიდევ ნიუ დელიში.
  
  
  მას გაჰყვა მეშვეობით ზედიზედ მერხები და შევიდა პატარა ხის paneled ოფისი, მინიატურული wall-mill ინდური subcontinent. ის მოხვდა სახელი ამოტვიფრული მაგიდასთან, იჯდა ტყავის სავარძელში, განუბაჟებელი მისი ყელის, და დაიწყო ვუთხრა მისი ამბავი თავიდანვე.
  
  
  მას არ უხსენებია Shiva სახელი არ დააკონკრეტა, აშშ არსი, მისი მისია, ჩვენთან მისი ურთიერთობა AXE. მან გააცნო თავად მისი, როგორც აგენტი, CIA-ს სპეციალური ფილიალის ოფისში, რომელიც შეიძლება აქვს ძალიან კონკრეტული მნიშვნელობა დირექტორი. მე ავუხსენი ჩემი მდგომარეობა, რომ emu, მიუთითებს, რომ ჩემი დოკუმენტები და ფული იყო ჯერ კიდევ ნიუ დელიში და, რომ ჩემი რაიონი რუსეთში საშუალებას არ მაძლევდა დაბრუნებას დედაქალაქში, შესაძლოა რამდენიმე დღის განმავლობაში.
  
  
  როცა დასრულდა ჩემი ამბავი, მათ შორის, რატომ გააცნო თავს, როგორც უსახლკარო პირი, მენეჯერი მინდოდა იცით ჩემი სახელი და გადამოწმებული ინფორმაციის გამოყენებით კომპიუტერის შემდეგი მაგიდასთან. მე, როგორც წესი, საკმაოდ კარგი ნომრები, მაგრამ მე არასოდეს აწუხებს, უნდა გვახსოვდეს, ჩემი ბარათის ნომერი. ასე რომ, მე, უბრალოდ, მისცა ბატონი რეინოლდსი, მენეჯერი, სრული სახელი და მისამართი, ვაშინგტონში რომ იყო ბარათზე.
  
  
  ზოგჯერ, აეროპორტებში, მე შეიძინეთ "დეტექტივი" ან spy წიგნები, საინტერესო კითხვას, რომელიც დამეხმარება დაისვენოთ და ნათელი ჩემი უფროსი. მაგრამ მე არასდროს შევძლოთ სიტუაცია, რომ არის, თუნდაც შედარებით, ერთი მე აღმოვჩნდი. ვინ იცის, გმირები წიგნები ყოველთვის ჰქონდა ზღაპრული თანხები, მათ ხელთ არსებული სხვადასხვა ვალუტაში, ისინი არასოდეს გაიქცა ჩვენი პასპორტები, ჩვენი პირადობის დოკუმენტები, ჩვენი იარაღი. მაგრამ ის არ იყო მთავარი გმირი საიდუმლო წიგნაკი.
  
  
  ყველაფერი, რაც მოხდა, ჩემთვის იყო საკმაოდ damn " რეალური." American Express სერვისცენტრი რეალური იყო, ისევე, როგორც ქალაქ Agra. ყველაფერი, რაც მოხდა, ჩემთვის პირადად. იგი თვალს რეინოლდსი მჭიდროდ რაც მან შეისწავლა კომპიუტერული მონაცემები. თუ მას არ ჰქონდა დამეხმარა, მე არ გვქონდა მისი, რომ ჩემი კისერი. ადვილი და მარტივი.
  
  
  "ყველა უფლება, ბატონი კარტერი, თქვენ არ აჩრდილი," Reynolds და ბოლოს განაცხადა, რომ მას შემდეგ, რაც კითხულობს ინფორმაცია. "და თქვენ დაკავებული ბიჭები, ძალიან, შემიძლია დავამატო. თქვენ იმოგზაურა გარე საცურაო აუზი, ისევე? ღიმილი გამოჩნდა მისი სახე, მაშინ მენეჯერი ბოდიში მოიხადა ასე იყო დამუშავებული.
  
  
  "თუნდაც თქვენ, ვინც შეიძლება მოუსმინოს", - ვუთხარი მე. - ეს არის ხარისხი, რომელიც ბევრ ადამიანს აკლია ახლა.
  
  
  "მე მეშინია, რომ ყველაფერი," ის დათანხმდა. მან შემომთავაზა სიგარეტის და ჰკითხა, თუ მე მინდა, რომ სუფთა up მისი სახლი, და უწოდა ჟან რომ პირადი მძღოლის, რომ pick me up.
  
  
  ის დასაფასებელია შეთავაზება, მაგრამ არ მინდა, რომ მისთვის რაიმე უბედურება. ნაკლები ადამიანი იგი გამოათრიეს შევიდა ეს, მით უკეთესი, ეს იყო ყველასთვის. Ego მადლობა გადაუხადა მისი მისი სიკეთე, მაგრამ უარი მოწვევა. "რა უნდა, პირველ რიგში, არის რამდენიმე ასეული დოლარი ინდური ვალუტა, თუ ეს შესაძლებელია, და თქვენს ოფისში დარეკვა ჩემი უფროსი ვაშინგტონში.
  
  
  "არ არის პრობლემა," რეინოლდსი დამარწმუნა. მან სწრაფად ადგა მისი თავმჯდომარე, ყველა ბედნიერი და აღფრთოვანებული შესაძლებლობა მონაწილეობა, თუმცა შემცირებული ფორმა, საქმიანობის ასეთი საიდუმლო და მიწისქვეშა ხასიათი.
  
  
  ოცი წუთის შემდეგ, ერთად ადიდებულმა შარვლის ჯიბეში საწყისი wad გადასახადები, ის იჯდა დირექტორის მაგიდა, ელოდება Hawk ვიღვიძებ ოტო სარდაფებიც. "მაგრამ ხვდები, რომ ეს მას შემდეგ, შუაღამისას?" ჩემი უფროსი ჩაილაპარაკა.
  
  
  "მე ვფიქრობდი, რომ თქვენ არ წავიდა დასაძინებლად ადრე სამი."
  
  
  "სამი საათი?" მკერავი, მე არ უნდა მიიღოს ექვსი, ნომერი სამი!
  
  
  მე ყოველთვის # 3, როდესაც Hawke იყო გაბრაზებული; ჰერები იყო Nick ან კარტერი, როდესაც იგი უფრო გულითადი განწყობა. რა თქმა უნდა, დიდი ლიდერი არ აპატიებს ჩემთვის დავიწყება დროის განსხვავება ვაშინგტონი და ინდოეთში.
  
  
  "ნორმალურია", - ვუთხარი მე. "I' ll let you go back to bed in a minute; მეგონა, თუმცა,, რომ თქვენ შეიძლება იყოს დაინტერესებული, რომ ვიცი, რა მოხდა."..
  
  
  — მე ვიცი, ზუსტად რა მოხდა, " იგი აფეთქდა. "მე უკვე ლაპარაკობენ, რომ ინდოეთის უშიშროების სამსახური. მე ვიყავი ინფორმირებული თქვენი სატელეფონო ზარი. ნიკ, მოდით, არ დაიწყება იგივე ამბავი. ვაღიარებ, შევცდი. დასაწყისისთვის, Shiva არ არსებობდა.
  
  
  "არასწორი ერთხელ. Shiva არსებობს, მე იმედი მაქვს, მოკლე დროში...
  
  
  "რას ლაპარაკი?" Hawk ყვიროდნენ. "მე ვფიქრობდი, რომ თქვენ გაკეთდა, რომ თქვენ აპირებს ფრენა სახლში."
  
  
  "შესაძლოა, მომავალ კვირას, თუ ყველაფერი კარგად იქნება", - ვუთხარი მე. მე ვუთხარი Hawk ყველა დეტალი, ჩემი პირველი შეხვედრა Mohan და Gurnek, რომ მკვლელობის Anand, რათა ჩემი ძალა წითელი Fort, რა მოხდა შემდეგ. როდესაც მან განუცხადა Emu ყველაფერი იცოდა ყუთი, იგი ფაქტიურად დამწუხრდა.
  
  
  სხვა ორივე ბოლოები line მოვიდა, მკვეთრი გ? n? rale მასშტაბით ათასობით მილის, სანამ რევმატიზმი მოვიდა. Hawke-ს ხმა არის absurdly რბილი და თხელი, მაგრამ მე არ გჭირდებათ მთარგმნელი, მითხრა, რომ ის იყო ღრმად შეშფოთებულია. "ახლა თქვენ იცით, რა მინდა თქვენგან, ნიკ...
  
  
  "მე ძალიან ბუნდოვანი წარმოდგენა", - ვუთხარი მე. "ყუთი, არ არის ეს?"
  
  
  "მე მინდა მეტი." მე მინდა Shiva და ჰაჯი, თუ ეს აუცილებელია. და მე არ მინდა, ih მცირედი, არის ის, რომ გარკვევას, ნიკ?
  
  
  — დიდი. მისი უკვე გადაწყვიტა აწარმოებს სიტუაციის მიხედვით თქვენი კრიტერიუმები. მაგრამ რა გავაკეთო მიწოდება ჰეროინის? უნდა გააგრძელოს ბრძოლა?
  
  
  "გარიგება Shiva პირველი. წინააღმდეგ შემთხვევაში, მე საკონტაქტო ინდური უსაფრთხოების სამსახური. ყუთი არის ბევრად უფრო მნიშვნელოვანი, რა თქმა უნდა.
  
  
  "რა თქმა უნდა, მხოლოდ, რა თქმა უნდა," მე ჩაილაპარაკა.
  
  
  "გსურთ მუშაობა მარტო, ან, რომ თქვენ არა აქვს მისი ვთხოვთ ინდიელები ნაბიჯი და დაგეხმაროთ?"
  
  
  "ჯერ კიდევ არ არის," - ვუთხარი მე. "თუ Shiva ეჭვობს, რომ ინდური უსაფრთხოების სამსახურის აპირებს ჩაერიოს ego-ის გეგმები, ის იქნება გამოიქცევიან მთელი ქვეყნის მასშტაბით უნდა მიიღოს თავშესაფარი, ჩინეთში, და მაშინ ჩვენ არასოდეს ego ერთხელ. თუმცა, ამ ეტაპზე, მე არ ვფიქრობ, რომ ის ხედავს ჩემთვის, როგორც უშუალო საფრთხე, ამიტომ მე გთხოვთ, რომ არ აღვნიშნო, რომ, როდესაც თქვენ დარეკეთ თანამდებობის დელი. "მე მჯერა, რომ Anand მე მესმის, როგორ თანახმად, ego, იყო 'ტბები' კონფიდენციალური ინფორმაცია უმაღლესი ეშელონების ego მომსახურება. "მე არ მინდა, ჩვენი სხვა ერთი ფრენა დაშორებით, ადრე მაქვს შანსი კლიპი emu-ს ფრთები."..
  
  
  "და pluck ego-ს ბუმბულით," Hawk-დასძინა მან.
  
  
  "ოჰ, ჩვენ ყუთი მისგან, რა თქმა უნდა.
  
  
  შემდეგ ჩვენ აღმოვაჩინეთ cipher, კოდი, დასახელება, ისე, რომ იგი შეიძლება იყოს დარწმუნებული, რომ ის იყო საუბარი რეალურ ნიკ კარტერი, და არა ელექტრონული ხმა, ბრწყინვალე გამოგონება ალბანური მეცნიერი. "ეს არის მნიშვნელოვანი საქმიანი, ნიკ. ჩვენი მოსკოვი, ჩვენი ვაშინგტონი არ უყურებს, როგორც ჩინეთი ამზადებს devour subcontinent გარეშე ih ჩარევა. ისინი იძულებული იქნება, მიიღოს ინიციატივით, ომი ან ომი. ამიტომ...
  
  
  "ეს არის საკმარისი" მე გაწყდება, ცდილობს სიცილი, მაგრამ მე ვერ. - მე მაქვს კონტაქტი შიგნით ორგანიზაცია. და მე არ ვეთანხმები, მისი დაამარცხა.
  
  
  "დიახ, ჩვენ ვიცით," Hawk ამოიოხრა. "სწორედ ამიტომ, მე ვერ დაკარგავს თქვენ ღიად ახლა... და მე ვერ დაკარგავს ყუთი.
  
  
  "და Shiva, ძალიან," მე-დასძინა მან. "მოდით არ დაგვავიწყდეს, რევმატიზმის, ინდოეთის, რომ ალექსანდრე დიდის... ან უნდა ვთქვათ, რომ ჰიტლერი?"
  
  
  "მე არ ვფიქრობ, რომ ძველი Adolfo ყოფილა ისე ცბიერი, ან თუნდაც ასე განისაზღვრება, ნიკ. წარმატებებს გისურვებთ; მისი მოუთმენლად მოსმენის უკან თქვენ მალე.
  
  
  "იჩქარეთ, ბოსი. მე გპირდებით, ძალიან მალე.
  
  
  ერთი საათის შემდეგ, იგი დადიოდა მის გარშემო მისი სასტუმრო ოთახი, ეძებს სრულიად განსხვავდება, როდესაც ის შევიდა American Express ოფისები. მისი კვართი, შარვალი და ბალეტის ტუფლები იყო გადმოაგდეს, შეცვლის ih ტიპიური ადგილობრივი ტანსაცმელი: თეთრი ბამბის პერანგი, საზაფხულო შარვალი, ტყავის sandals. ანონიმური შვედები. ის showered, გაპარსული საფუძვლიანად, და საბოლოოდ rubbed მისი სახე, ხელები და ფეხები ფენა ცხიმიანი წყალი.
  
  
  შედეგად, მე მქონდა სპილენძის ფერს, და ეს სახე საშუალება მომცა შესაწყობად ერთად ერია. Shiva ის ადამიანი გვესაჭიროება დასავლეთიდან, და თუ ისინი არ ჭკვიანი საკმარისი დაცვა გასასვლელი American Express, მათ უნდოდათ, ასე რომ ისინი არ იყვნენ საკმარისად ჭკვიანი იმისთვის, რომ წარმოიდგინოთ, რომ მე შევცვალო ჩემი სამოსი და გარეგნობა.
  
  
  კლერკი უკან counter სასტუმროს ფოიეში იყო, ტაქტიანი, მიუხედავად იმისა, რომ მსოფლიოს სასურველი სტუმარი გახდებით, ვიდრე მისი დელი კოლეგას. სინამდვილეში, თვალს ჩემთვის დაუფარავი ცნობისმოყვარეობა (მან ჩანდა არაფერი, როგორიცაა ადამიანი, რომელიც ახლახანს შევიდა), მას არ აღვნიშნო, რომ ჩვენთვის შეცვლის ჩემი ტანსაცმელი, ტრავმული შეცვალოს ფერი, სწრაფი ზრდა ფერი ჩემი კანი.
  
  
  "მან უნდა ყოფილიყო გაგზავნილი დეპეშა," Emu უთხრა.
  
  
  "მე ვწუხვარ, მაგრამ ჩვენ არ გვაქვს უფლება, აღჭურვილობა, sahib," მან უპასუხა:. მაშინ, ქვეშ counter, იგი გადმოათრიეს ტოპოგრაფიული რუკა Agra ფერადი ილუსტრაციები ქალაქის ღირშესანიშნაობებს, მათ შორის, რა თქმა უნდა, Taj Mahal. "თქვენ უნდა წასვლა Gwalior გზის telegraph ოფისი. თქვენ შეგიძლიათ გააგზავნოთ დეპეშა არსებობს, " მან დაასკვნა, მიუთითებს dot ქაღალდზე წითელი ფანქარი.
  
  
  მე მადლობა გადაუხადა მას, როგორც მე დაკეცილი რუკა და შეწყვიტა ველოსიპედით ტაქსის უფლება გარეთ სასტუმროში. "რომ Gwalior გზის ფოსტაში," - განუცხადა მან მძღოლი. ჩემი აქცენტი და სიტყვის ნამდვილად არ ემთხვევა ფერი ჩემი კანი. მძღოლი მოხვდა ჩემთან, თვალს ჩემთვის იგივე ცნობისმოყვარეობა, როგორც სასტუმროს კლერკი.
  
  
  მაგრამ მას არაფერი დააკმაყოფილოს მისი ego-ს ცნობისმოყვარეობა. მე ვერ დაველოდებით მისაღებად telegraph ოფისი გააგზავნოთ დეპეშა, რომ სასტუმროს მენეჯერი ნიუ დელიში და გეტყვით, Em, რომ მე არ იყოს უკან რამდენიმე დღის განმავლობაში. საბოლოოდ, მან გადაწყვიტა დარეკეთ ინდური უსაფრთხოების სამსახურის ინფორმირება მათ შესახებ, თუ რა მოხდა ih ტელ.: Ashok Anand.
  
  
  და ბოლოს, მე უნდა აწარმოებს რამდენიმე საქმეს, სანამ შეხვედრა Reeva შვიდი. გარეშე ნებისმიერ დროს, ტაქსის მძღოლი ხელმძღვანელობს ამ მიმართულებით ფოსტაში. იმავდროულად, იგი ინახება ეძებს გარშემო ფრთხილი თვალები, განსაკუთრებით მაშინ, როდესაც მან დაინახა, ვინმე on motorcycle.
  
  
  რამდენადაც მე ვიცოდი, Shiva არის ადამიანი მაინც უნდოდა, ასე რომ, მჭირდებოდა დარჩენა, როგორც ვერ ხერხდება, რაც შეიძლება. ნორმალურია, ჩემი ახალი სახე სამუშაო და მაკიაჟი დამეხმარა, მაგრამ მე არ მინდა, რომ მიიღოს რაიმე ზედმეტი რისკები.
  
  
  "არის Sahib მსახიობი?" "რა არის ეს?" მძღოლი გარისკა, რადგან ის გამოყვანილია მდე Gwalior გზის ფოსტაში.
  
  
  "ზოგიერთი ადამიანი ფიქრობს, მე ვარ მსახიობი... მე ვთქვი.
  
  
  "მაშინ იქნებ sahib სურს მომეცი მისი ავტოგრაფი.".. Dostal, ინდური, scribbled სახელი კალამი და ქაღალდი, გაღიმებული მის, ცალი ქაღალდის მე გადაეცა. მე ჩატარდა. "ძალიან დიდი მადლობა, sahib! მძღოლი წამოიძახა ბედნიერი ღიმილი.
  
  
  მას არ უნდა ველოდოთ ego-ს რეაქცია მას შემდეგ, რაც მან გაშიფრა scribble. მას შემდეგ, რაც ყველა, ყველამ იცის, რომ ჯეიმს ბონდის უკვე გადადგა რამდენიმე წლის განმავლობაში.
  
  
  ცენტრალური კარი ფოსტაში ცარიელი იყო; იგი შევიდა გარეშე მოზიდვის დიდი ყურადღება ან ხედავს, Shiva არის სამი მოტომსროლელი გორილები.
  
  
  მე სადენიანი იგი, გადახდილი იგი გამოუყენებელი ახალი ბანკი აღნიშნავს, შემდეგ კი დაყენებული, რომელიც მეორე ოთახში ადგილობრივი და საქალაქთაშორისო ზარები. იყო ხანგრძლივი ხაზი წინაშე counter, ასე რომ, ეს იყო კიდევ ოცი წუთი, სანამ ეს ჩემი მხრივ, უნდა შეიყვანოთ ტელეფონის კაბინაში, ხოლო ოპერატორი გადმომცეს ხაზი დელი.
  
  
  მიუხედავად იმისა, რომ სასტუმროს ნომერი გაფრინდა ჩემი თავი, მე არ დაგვავიწყდეს, ტელეფონის ნომერი Ashok არის ბოსი. მან გააუქმა მისი გადატანა ხის სკამზე და დახურული მინის კარი მის უკან. როცა ტელეფონმა დარეკა, მან აიღო ის და მაშინვე აღმოჩნდა ხაზი Hawke ს ინდური კოლეგას, კაცი, სახელად Puran Dass.
  
  
  ინდური საიდუმლო სამსახური არ იცის, ჭეშმარიტი მიზანი ჩემი მისია. რა თქმა უნდა, ეს იყო მულტიმილიონიანი გადაზიდვა ჰეროინის, მაგრამ არავინ მიანიშნა imitator ჰაჯი ხმა.
  
  
  მისი კი არ ვსაუბრობთ, ეს ახლა Anand არის ბოსი. მაგრამ მან უთხრა Em რა მოხდა ego აგენტი. როგორც ეჭვმიტანილი, ისინი არ გვამი ჯერ. მან მისცა Dass ყველა საჭირო ინფორმაცია, მათ შორის, მისამართი, ქუჩა, კაფე ახლოს Nehru პარკი დელი.
  
  
  "თქვენ თქვით, თქვენ არ გაქვთ დრო, რომ შეხვდეს Anand," Dass აღნიშნა, რომ ჩემთვის მას შემდეგ, რაც მივეცი em ყველა დეტალი Ashok-ის გარდაცვალების შემდეგ. "და მაინც, თქვი, რომ ჩემი თანაშემწე მხოლოდ გუშინ, მე ვფიქრობ."..
  
  
  "მე მეშინია, ეს ძალიან დიდი ხნის განმარტონ", - ვუთხარი მე. "მე ზეწოლის ქვეშ იყო, თუ იცით რას ვგულისხმობ...
  
  
  "არა, მე არ მესმის,, ბატონი კარტერი," Dass განაცხადა, მშრალად. "და მე არ მგონია, რომ ეს სასაცილოა, რომ ჩემი აგენტი მკვდარია." მე არ მესმის, რა ხდება; ერთი დღე, თქვენ გვითხარით, რომ თქვენ არასდროს შეხვდა Anand, მეორე დღეს ჩამოვა და გვეუბნებიან, რომ ის მოკლეს. ეს შეიძლება იყოს იმ შემთხვევაში, თქვენს ქვეყანაში, მაგრამ აქ ინდოეთში, ჩვენ მნიშვნელობა ადამიანის ცხოვრებაში მეტი არაფერი.
  
  
  "მოუსმინეთ, Dass: მე არ მოვუწოდებ თქვენ ლექცია ჩემთვის. როდესაც ჰერები განაცხადა, მე drowning, ჰერები იმას ნიშნავდა, რომ ვიღაცას ჰქონდა დააყენა იარაღი უკან ჩემი უფროსი, შეკვეთით ჩემთვის ვთქვა, რომ ზუსტად ის, რაც მე ვთქვი. მერწმუნეთ, თქვენი აგენტის სიკვდილი აქვს ღრმად შეძრა ჩემთვის. და თუ ეს რაიმე ნუგეში, მე გეტყვით, რომ ალან-ს მკვლელი აღარ ექნებათ როლი executioner in the name of Cobra.
  
  
  "შეიძლება მე ვთხოვ, თუ სად არის ახლა, ბატონი კარტერი?"
  
  
  "მას არ შეუძლია გაძლევთ ნებისმიერი ინფორმაცია გამყიდველისაგან: ჯერ არ არის, ყოველ შემთხვევაში.
  
  
  "უნდა შევახსენოთ მას, რომ თქვენი მოქმედების თავისუფლება ამ ქვეყანაში ითვლება თავაზიანობა, რომ თქვენი მთავრობა?"
  
  
  "მე კარგად იცის მადამ განდის თანამშრომლობა.
  
  
  "მაშინ, გთხოვთ, მითხრათ, რა თქვენი მიზეზები იყო მოდის ინდოეთში." მე ვერ მოგცემთ აღარ გადაადგილების თავისუფლება, თუ მე ვარ ბედნიერი, რომ შევინარჩუნოთ ყველას, მუქი...
  
  
  რაღაც არ ჟღერს, მარჯვნივ.
  
  
  გამახსენდა, ტბები Hawk და Ashok Anand მითხრა შესახებ. Dass იყო არაფერი, მაგრამ გულითადი და კოოპერატიული, მისი ხმა მშრალი, თითქმის აგრესიული. მე არ აღიარებს მას, სანამ ორი Cobra hitmen, Ranjit და Gurnek, შეიტყვეს ჩემი შეხვედრა Anand კაფეში parque. თუ მას, როგორც ჩანს, როგორც შემთხვევითი, მაშინ, იგი თითქმის გარკვეული ახლა...
  
  
  თუ, მან დაასკვნა, Dass გააფრთხილა ih.
  
  
  რა თქმა უნდა, emu, ეს არ იქნება რთული და უჩვეულო ვთხოვო აგენტი, სადაც ის ხდება, რომ ჩემთან შეხვედრა. ნაცვლად, მას შეიძლება ჰქონდეს დაუკავშირდა Shiva, იმ იმედით, რომ მოკლას ორი ფრინველი ერთი ქვა.
  
  
  "ისე, ბატონი კარტერი," Dass განაცხადა, რომ მოუთმენლად. "თქვენ გადაწყვეტილი მკურნალობა ჩემთვის, თითქოს მე თქვენი უფროსი, ბატონი Hawk, ან თქვენ დაჟინებით, რომ ჩემი ოფისი მკურნალობა თქვენ სწორად?"
  
  
  "არა, მე კი არ ოცნებობს, ბატონი Dass. და მას შემდეგ, რაც თქვენ ასე დაჟინებით, მე ნება თქვენ იცით, რომ მე მოუწოდებდა საწყისი Bombay. აღვნიშნე, სასტუმრო,, მე დარჩა რამდენიმე წლის წინ, და დასძინა , " თუ თქვენ გსურთ, თქვენ შეგიძლიათ გამომიგზავნოთ ერთი მეშვეობით თქვენი ხალხი." ეს არის რეგისტრირებული, როგორც კენტ, Clark Kent, ოთახი 747.
  
  
  თუ ის იყო ამერიკელი, ის იქნებოდა მესმის. მაგრამ იგი დაიბადა ინდოეთში, ამიტომ იგი არ მგონია, რომ ეს უცნაური, რომ მე ვისვენებდი სასტუმროში ქვეშ არის ვარაუდი, სახელი. ალბათ ego იყო სათანადოდ ვერ შეაფასა მისი, ალბათ, ის იყო, უბრალოდ, აღიზიანებთ, რომ დახმარება ნაჯახი ჰქონდა მოითხოვა.
  
  
  ამავე დროს, თუმცა, როგორც ჩანს, შესაძლებელია, რომ ჩემი ეჭვები ego ერთგულება და კავშირები Shiva ორგანიზაცია იყო დასაბუთებული. და მე ვერ რისკავს, რადგან Shiva არის უფასო დარბაზში და ფლობს ყუთი.
  
  
  "მე ვერ დაველოდებით, რათა გაიგო, რომ ზოგიერთი თქვენი ხალხი, ბატონი Dass," მე დადებული. "და ჰერები, მინდა გამოვხატო ჩემი მწუხარება გარდაცვალების Anand. მე იმედი მაქვს, რომ თქვენი აგენტი დღეს.
  
  
  "ის უნდა იყოს აქ, დაახლოებით, ათი, ბატონი კარტერი," Puran Dass განაცხადა სწრაფად. და ჩემი სრული ნდობა.
  
  
  "მე იმედი მაქვს, ასე რომ, ბატონი Dass.
  
  
  მივხვდი, რომ ეს იმისთვის, რომ აღკვეთოს სარკასტულ, რომელიც დაემუქრა, რომ ნახოთ ჩემი ხმა. მაგრამ კლერკი არ ჩანს, შეამჩნია. ის გამოფინეს და წამოდგა, მიაღწია მინის კარი, ტელეფონი კაბინაში.
  
  
  გარეთ, ვინმე დაბლოკა ჩემი გზა. და ის არ იყო უცხო.
  
  
  
  
  10
  
  
  მე არ ვიცი, არის თუ არა ვთქვათ, "გამარჯობა" ან "მშვიდობით".
  
  
  მეორე გამოხატვის იყო უსასრულოდ სასურველია, თუ გავითვალისწინებთ, რომ ადამიანი, რომელიც ჩემს წინ, უკან, მოცურების მინის კარით, იყო ერთი სამი Sikhs მე მინახავს racing მიმართ, აგრა, გატანა ჩემთვის.
  
  
  "თქვენ არ შეიცვალა თქვენი გამოჩენა, 'sahib' კარტერი , " კაცი აღნიშნა, უბიძგებს კარი ღია რამდენიმე დუიმი ტომის შევა. მან გამართა ბლაგვი პისტოლეტი, ერთი მხრივ. ინდური განზრახვები საკმაოდ ინტუიციური.
  
  
  — თქვენ იცით, რას ამბობენ, " მე ვთქვი ერთად იძულებული სიცილი. "როდესაც თქვენ Rime, გამოიყურება, როგორც რომაელები.
  
  
  მან კომენტარი გააკეთა. "და როცა თქვენ ინდოეთში, ნუ რა ინდიელების ნუ, eh?"
  
  
  - ამისთვის estestvenno. თქვენ ყოველთვის ფიქრობთ, თავს, როგორც კარგი ეშმაკი, ყველაფერი განიხილება. მაგრამ არ beg თქვენ ჩემთვის დაიცვას თქვენ, sahib?" ან თქვენ საკმაოდ end ჩვენი საუბარი უფრო ფეთქებადი შენიშვნა? იარაღი იყო, აღნიშნა, პირდაპირ ჩემს მკერდზე.
  
  
  ინდური Sikh არ იყო, იდიოტი. და ეგო არ amused ყველა ჩემი არასერიოზული და არასერიოზული დამოკიდებულება. მისი არ თამაშობენ კომედია უმიზეზოდ; მისი უბრალოდ ცდილობს ყიდვა დრო. მან გახსნა კარი და შუამდგომლობით ჩემთვის მოვა მასთან.
  
  
  "მითხარით, როგორ ფიქრობთ, მე?"
  
  
  "თქვენ ყოველთვის ასე სარკასტული, 'sahib' კარტერი?"
  
  
  "მხოლოდ მაშინ, როდესაც ისინი ცდილობენ ნაბიჯი ჩემი თითები, mem sahib," მე შეეპასუხა გამოყენებით სიტყვა ego თითქოს მე მისამართით ქალს.
  
  
  საპასუხოდ, რევმატიზმი და შეურაცხყოფა, Sikh shoved .45 კალიბრის პისტოლეტი ჩემს უკან და, თითქოს, გააგრძელოს chatting სასიამოვნოდ ჩემთან ერთად, შემიყვანეს მეშვეობით ლობის post office, რომ მბრუნავი კარები მიმავალი ქუჩა. სასტუმრო "თანამშრომლებს, კიდევ ერთი რუპია", მან chuckled, საბოლოოდ პასუხობდა ჩემი corkscrew. "და არ არსებობს ბევრი სასტუმროები Agra. მხოლოდ ფოტო" Sahib "Kolodezny , და შემდეგ სასტუმროს კლერკი ამბობს:" დიახ, ეს ბიჭი, უბრალოდ, წავიდა ფოსტაში, დაახლოებით ათი წუთის წინ..." "Sahib" კარტერი ფიქრობს, რომ ის ძალიან ჭკვიანი, რომ ის დასცინის Shiva! მაგრამ ახლა" sahib " კარტერი ესმის, რომ ის არის სულელური, და არა Cobra ადამიანი.
  
  
  იყო მინიშნება ამაოა და ტრიუმფი ინდური ხმა. მაგრამ მე უფრო მაღელვებს, ჩემი კანის, ვიდრე ჩემი ego, ჩემი სიამაყე. უკან მინის კარები, დაინახა ორი ego თანამებრძოლები იჯდა მოტოციკლები, ih თვალები ფიქსირებული დღეს mail.
  
  
  "თქვენ არ გსურთ, რომ ავნებს უდანაშაულო ქალები და ბავშვები ყველა სახლი გარშემო, თქვენ?" მე ვკითხე, ჩემი თანამგზავრი როგორც მან გამართა იარაღი ჩემი ხერხემლის, შეკვეთით ჩემთვის ღია კარი. "ვფიქრობ, რამდენი სისხლი უკვე დაიღვარა, მაგრამ ამაოდ, sahib!
  
  
  "ეს იქნება თქვენი სისხლი, sahib, არც სხვისი.
  
  
  "მაშინ აქვს, სამწუხაროა, დაუცველები მათხოვარი," მე ჩაილაპარაკა, მიაღწია და დაჭერით ღია პალმის, რომ ჩემს მკერდზე. პირდაპირ ჩემს თვალწინ, მსუქანი, მძიმე ქალს trudged კიბეებზე ერთად agonizing slowness. ის დაპრესილი ქვემოთ კარი, გახსნა რამდენიმე დუიმი ისე, რომ მას შეუძლია მოისმინოს rustle გრძელი აბრეშუმის sari მარმარილოს ნაბიჯები. მზე glinted მომენტალურად on the jewel ქალს ეცვა მისი ცხვირი, როგორც მან მიაღწია ზევით კიბეებზე.
  
  
  მას არ ეძებოთ და დაიწყო ღია კარი.
  
  
  "გთხოვთ", - თქვა მან ხმამაღლა, dodging მხარეს. ის დარწმუნებული იყო, Sikh არ გაიყვანოს გამოიწვევს ისე ახლოს, რომ ქალს. მან გაიცინა და თავი დაუქნია ოდნავ, ორივე ხელში gripping პაკეტში გახვეული ფურცელი მუქი ქაღალდი და მიბმული ძლიერი თოკზე.
  
  
  "მე იმედი მაქვს, რომ ეს არ არის მყიფე," მე ჩაილაპარაკა, იმის bundle გარშემო მისი იარაღი.
  
  
  ქალს პირში გაიხსნა ოდნავ ზე დროშა ნებართვა შეასრულოს. მან არ იცის, თუ Shiva აძლევდა ბრძანებებს მისი men to bring me back to the villa ცოცხალი ან მკვდარი; მაგრამ მე არ ვაპირებ გითხრათ, თავს რომ. მისი ტომარა ესროლეს ინდური; მისი გამოიწვევს თითი წაკვეთილია, და Gawk whizzed მეშვეობით ეთერში.
  
  
  გასროლა მიიპყრო ყველას ყურადღება. ყველაზე მსუქანი ქალი ყვიროდა მკვეთრად, და gunslinger გაიქცა მის მიმართ პანიკა. ადამიანი ფოსტაში დაიწყო ყვირილი და გაშვებული ყველა მიმართულებით, როგორც ინდური გაქცევა სცადა. მას არ სურს მას, რომ გადაიჩეხო მოშორებით ასე ადვილად.
  
  
  ის მიგორავს მისი მარცხენა ფეხით, რომელიც ძლიერი დარტყმა მიაყენა კაცი ქვეშ ყველა ტომის. ის გაძნელდა და გამოყვანილია გამოიწვევს ერთხელ. ყველაზე მინის კარი დაბზარულია. ხმა სროლის და გატეხილი მინის გადაჭრის სამეცნიერო-კვლევითი პრობლემების ისტერიული ყვირილი იმ დღემდე, ვინც ფიქრობდა, რომ ისინი ჩაკეტილები ფოსტაში.
  
  
  დიდი shards of glass იყო მიმოფანტული იატაკზე და მარმარილოს ნაბიჯები. მან ესროლა თავად ყველა მისი წონა, მოძრავი მისი ფეხები ძალიან სწრაფად, ერთი სწორი ნაბიჯია, მარცხენა ოდნავ მოხრილი შეინარჩუნოს counterweights. ის მოხვდა ინდური მუხლზე ერთად სამჯერ ძალის პირველი დარტყმა.
  
  
  Ego წამოწყება უეცრად buckled, როგორც იგი ცდილობდა cling კარი jamb; ეს იყო აშკარა უკან. მას არ ვიხსენებთ, როგორც იგი ცდილობდა, რათა მისი ფეხები. ის გამოყვანილია მისი ხელები უკან ისე, რომ მისი მუშტებით ისვენებდა მისი ქვედა ნეკნები; შემდეგ მან სიტყვით მანკიერი backhand, რომ დაიმსხვრა, რამდენიმე მისი ძვლები.
  
  
  კაცი ვერ გამართავს უკან საშიში ტირილი, სანამ მოცურების ნაბიჯია. ახლა მან თავისი ხელებით მისი shoulders, დაჭერით როგორც მყარი, როგორც შეეძლო. გარეთ, სხვა ორი გადახტა მათი მოტოციკლები. იარაღი როლებში საშიში წმინდა ნათელი მზე, როგორც ისინი sped მიმართ ქალაქში.
  
  
  მკვლელობაში ih ერთ დროს იყო უფრო მოსახერხებელია ჩემთვის, ვიდრე აღმოფხვრის სამივე ერთად. პირველი ინდური განაგრძო moan, ცდილობს, რომ თავი ჩემი ხრიკებს. ჩემი კუნთები დაძაბული, როგორც იგი იბრძოდა, რათა მისი ხელმძღვანელი და shoulders ქვემოთ glistening shards of glass.
  
  
  ადგა, საშინელი ყვირილი, რომ დასრულდა მაღალი pitched კივილი, როგორც პირველი shard of glass დახიეს მეშვეობით მისი ეგო და ხორცი. განაგრძო მან, დააყენებს მას, თვალს მინის pierce ego კანის შესვლამდე ego-ს bull კისერზე.
  
  
  კიდევ ერთი გასროლით პრობლემების კვლევის პრობლემები, გუნდი ისტერიული ყვირილი და gawk თითქმის scratched ჩემი უფროსი. მას გაიმართა მისი ინდური ქვემოთ, ერთი მხრივ, და სხვა შეეცადა snatch თოფი მისგან. ახლა, მას არ ჰქონდა ძალა, მარცხენა როგორც shard of glass პირსინგიანი ego-ის კუნთების, კისრის, ნელა ძვალი.
  
  
  როდესაც მინის მოხვდა emu-ს საძილე არტერიის, ეს იყო, თითქოს ბაღის შლანგი მქონდა გაჭრა იგი. ნაკადი სისხლის რასებს შორის, და დაწინწკლული მთელი ჩემი სახე, და თვალწინ ჩემი პერანგი. კაცი მოდით ტირილი რომ გადაიქცა დაბნეული gurgle, როგორც იგი დააგდეს, რათა ადგილზე მიერ ego, გაშლილი დიდი shards of glass. თითების მოშვებული, და blunt-nosed პისტოლეტი დაეცა იატაკზე. ინდური ცდილობდა დააყენებს თავის არეში, მაგრამ სისხლი იყო ძალიან ღრმა ჭრილობა კისრის.
  
  
  მაშინ ego-ს სხეულის დაიწყო shake convulsively, ხელები swinging ჰაერში, თითქოს ცდილობს, რომ ნულიდან ვინმე... ბოლო dance of უთავო ქათამი, რომელიც bleed.
  
  
  მე ჯერ კიდევ ორი სხვა მამაკაცი განეიტრალება. მათ არ აქვთ უკიდურესი შეშფოთების უდანაშაულო მაყურებელი ტრაგედიები, და დაიწყეს სროლა at me ერთხელ.
  
  
  საქართველოს gawk მოხვდა კაცი, ვინ იყო writhing სართულზე საშინელი ტანჯვა. თუ მინის smashing შევიდა საძილე არტერიის არ ჰქონდა უკვე დაიღუპა ego, gawking გააკეთა თავისი სამუშაო. კაცი ჩამოინგრა ერთად კრუნჩხვითი twitch ნერვები და კუნთები.
  
  
  ის უკან იდგა ამ უსიცოცხლო ფიგურა, scuffing სართულზე თავისი ფეხით მანამ, სანამ არ აღმოაჩინა იარაღი. მისი დააყენა მისი იარაღი და დაბრუნდა ცეცხლი სხვა ორი Sikhs. ვინმე დაიძრა სიგნალიზაცია. მე არ მინდა, რომ იყოს აქ, როდესაც პოლიციის ჩამოვიდა, ან იმიტომ, რომ დაკავების მათ არ შეუშალა ჩემს აპირებს შეხვედრა Reeva.
  
  
  ასე რომ, იმის ნაცვლად, სროლა ორი შეიარაღებულმა პირებმა, ის მიზნად ისახავს წინა წამყვანი მოტოციკლი გაჩერებული წინაშე ფოსტაში. Gawking თვალები მოხდა nen, როგორიცაა კარაქი. საქართველოს hiss აფარებს საჰაერო შერჩევის გამოიწვია ერთი ორი კაცი უნდა ჩართოთ გარშემო რა ხდებოდა.
  
  
  ის გამოყვანილია გამოიწვევს ერთხელ და გავიგე, ტყვია პროგრამირებაში მეშვეობით ეთერში. მისი მიზანი იყო, რომელიც მიზნად ისახავს ინდური ს უკან, მაგრამ იმის ნაცვლად, რომ პირსინგი Ego-ს ხერხემლის, Gawk მოხვდა Emu უკან ბარძაყის. ჭრილობა არ იყო ფატალური, მაგრამ კაცი აღარ შეეძლო სიარული. სინამდვილეში, ის წავიდა limp, როგორც ფურცელზე, როგორც მან ჩანდა გარშემო კიდევ ერთი გასასვლელი.
  
  
  მე არ ვფიქრობ, მე მინდა იყოს გამოეკიდა მიერ ბოლო სამი Cobra hitmen. ის მოხრილი მეტი ორგანოს მისი მეგობარი, და, როდესაც მან გამოყვანილია გამოიწვევს დასრულება მას, იგი მიხვდა, რომ მას ჰქონდა ნასროლი ბოლო კადრი. და მას ჯერ კიდევ არ აქვს დრო, რომ ammo for ასტრა, რომ მისი მივიღე Nirad ადრე ჰერები, წავიდა ego ჯოჯოხეთში.
  
  
  თავის მხრივ, მოხდა მისი უკან ჯიბეში. ის აიყვანეს ასტრა, დაეცა იატაკზე, და განთავსდეს .45 კალიბრის პისტოლეტი თავისი ადგილი, რომელიც უკეთესი იყო, ვიდრე ასტრა, ბევრად მსუბუქია პისტოლეტი. არ აღვნიშნო, რომ მე არ მინდა, რომ შეასრულოს ორი იარაღი. ერთი იყო უფრო მეტი, ვიდრე საკმარისია, მით უმეტეს, მას შემდეგ, რაც მე გარკვეულწილად ვამაყობ, რომ იპოვოს, რომ ჩემი punches და kicks თითქმის უფრო საიმედო სახით თავდაცვის ვიდრე Wilhelmina ის მოციგავის.
  
  
  მან ჩანდა უკან და დაინახა ერთი Sikhs ეხმარება მისი დაჭრილი მეგობარი გადატანა მოტოციკლის საბურავები უცვლელი. ჩემი sandals creaked ხმამაღლა, როგორც ჰერები ტალღამ ლობის და მიიჭრა უკან ფოსტაში counter.
  
  
  იყო piles ტომარა სავსე mail. მან slipped შორის ჩანთები და გაიქცა, როგორც გიჟია ქვეშ noses, გაოგნებული, ფოსტალიონები, რომლებიც გაყინული შიშით. საფოსტო და სატელეგრაფო მუშები, როგორც ჩანს, სახელმწიფო hypnosis. მათ გახსნეს მათი mouths გარეშე მოძრავი და მხოლოდ შემდეგ მე მათი თვალები.
  
  
  უკან ოთახი გაიხსნა გადატანა loading dock. განგაშის ზარი განაგრძო ბეჭედი, და ნაცნობი wail პოლიციის სირენები ისმოდა შორიდან. მე გვაინტერესებდა, თუ ორი ინდიელები, რომლებიც მინდა დარჩა ცოცხალი, მისი მოახერხა გაქცევა. თუ ისინი გაამართლა, დარწმუნებული ვიყავი, რომ ისინი სიმღერა me down მიუხედავად იმისა, რომ მე ჯერ კიდევ ინდოეთში. მაგრამ მე არ მინდა, რომ დაკარგავს დანახვაზე nam ih, nam რივა... აშშ ah. Hawk მაშინვე მიხვდა, რომ მნიშვნელოვანია ჩემი მისია, ამიტომ საჭიროა მიიღოთ ყუთი, სანამ Shiva sl.
  
  
  რა აწუხებს ჩემთვის ყველაზე, და რა გააკეთა ჩემი მტკივნეული აზრით, როგორც მე გადახტა off loading dock რასის ორ ფურგონები, იყო თუ არა Shiva, რომ აქ დარჩენა, მიუხედავად იმისა, რომ მე მქონდა შანსი ჩაშლა Ego-ს გეგმები. თუ ego ადამიანი დაბრუნდა ვილა, ერთი ტყვია მისი ფეხი, აცხადებს, რომ სხვა მკვდარი იყო, Shiva იქნებოდა შესანიშნავად შეუძლია დაფასოება და გადაშენების თუ ჰერები არ იტყობინება, nen ინდოეთის პოლიცია. ეს შესაძლებელია, რომ მას უკვე მიღებული shaggy ნაბიჯები უნდა იყოს მზად არის დატოვოს ქვეყანა.
  
  
  თუ, რა თქმა უნდა, Reeva შეგიძლიათ შეინახოთ ერთად. იყო რაღაც, რომელიც შეიძლება დაარწმუნოს Shiva, რომ მე არ უშუალო საფრთხეს ego-ს გეგმები, და იგი ეფუძნება ჩემი ეჭვი, რომ Puran Dass იყო თანამონაწილე Cobra-ს გეგმა. თუ Dass ჰქონდა ნათქვამი, რომ Shiva მას შემდეგ, რაც ჩემი სატელეფონო ზარი (რაც იმას ნიშნავდა, რომ ჩემი ეჭვები ოფიცერი ერთგულება იყო დაფუძნებული მძიმე ფაქტები, არა მხოლოდ ინტუიცია), Shiva იქნებოდა ცნობილი, რომ ვიწექი, როცა განაცხადა, რომ Bombay, და რომ მე ეჭვი Dass. მაშინ მას ასევე აქვს წარმოიდგენდა, რომ, დარწმუნებული ვარ, რომ Dass იყო ჩართული Cobra ნაკვეთი, ის იქნებოდა ფრთხილი დაუკავშირდა ნებისმიერი ინდური პოლიციის დეპარტამენტის... ან რაიმე საიდუმლო სამსახურის ფილიალი.
  
  
  ეს იყო მხოლოდ ვარაუდი, მაგრამ მე ვერ რისკის ინდოეთის პოლიციის ჩარევის ჩემი მისია, და მე ვერ ნება Shiva ფრენა ჩინეთის ყუთი თავის მფლობელობაში. Reeva ერთადერთი ადამიანი იყო, რომლისგანაც მას შეუძლია მიიღოს ინფორმაცია, მოკლედ აგიხსნათ, მისი მისია და გამოავლინოს მისი ბიძის აბსურდული და საშიში გეგმა. გოგონა პირობა დადო, რომ დამეხმაროთ. ეს აღარ არის Samaritan ჟესტი, corkscrew, მაგრამ საერთო გაგებით, corkscrew. გაქირავების მისი ბიძა გაქცევა ადრე მე ვერ outsmart მისი Shiva იყო სასიკვდილო ego, მამა.
  
  
  ის კი არ ვიცი, სადაც Shiva ეჭირა მისი მამა ტყვე, როგორც მან მხოლოდ მისი გაიგო, რომ მას ტელეფონით. მე უნდა გაირკვეს, მაგრამ თუ Shiva გაქრა მთელი ქვეყნის მასშტაბით ადრე მქონდა შანსი, რათა დასრულდეს მისიის, მაშინ ორივე ჩვენგანს ჰქონდა იმედი არ ათავისუფლებს პატიმარი. საბედნიეროდ, მოვახერხე დაშორებით post office, სანამ ინდური პოლიციის დაბლოკა ჩემთვის.
  
  
  სირენები ჯერ კიდევ ტირილი, როდესაც მან აღმოაჩინა, თავად ხეივანი მაღაზიები მეორე მხარეს ფოსტაში. მას არ შეუწყვეტია, რომ ვიხსენებთ, მაგრამ ინახება ფეხით, slipping შევიდა პატარა მაღაზია, სადაც იქ იყო დიდი jumble ნივთები და პროდუქტები, რომ, როგორც ჩანს, დამალვა ისევე, როგორც ბევრი ცოდვები.
  
  
  ორი, ძველი ბიჭი დაიხარა, მხრებზე, მაგრამ საკმარისად ჭკვიანი იმისთვის, რომ აღიაროს, სავარაუდოდ, მყიდველი დაუყოვნებლივ, გადადგა წინ, როგორც კი ის შევიდა მაღაზიაში. კაცი ისაუბრა ინგლისური ძლიერი ბრიტანული აქცენტი, და, როდესაც მან განმარტა, რომ მისი რა საჭიროა ეხლა ეგოიზმი, ის იყო ჭკვიანი საკმარისი არ შეუშალოს მე თუ მკითხავთ ნებისმიერი ცნობისმოყვარე კითხვებს ჩემი ამერიკული აქცენტით.
  
  
  მიუხედავად იმისა, რომ შეუსაბამობაა ჩემი აქცენტი და ინდური ტანსაცმელი, იგი წარმოდგენილი ჩემთვის, თითქოს არაფერი იყო უცნაური შესახებ. მან ვერ მომაწოდეს მასალის .45 კალიბრის ქვემეხი, რომელიც მას ჰქონდა ნასესხები Sikh, მაგრამ შემომთავაზა დიდი ნაწილი buffalo დამალვა. ტყავის, როგორც მივხვდი, როდესაც ვიყიდე sandals, ადვილი არ იყო, რათა იპოვოს ინდოეთში. მაგრამ buffalo უცნაური იყო, კარგ მდგომარეობაში, როგორც იყო, ბამბის ქურთუკი. მაისური მე ამჟამად ტარება იყო დაფარული სისხლი, მაგრამ მაღაზიის მფლობელი არ ჩანს, ძალიან მაინტერესებს ან. Rupees ყოველთვის rupees, და ეს მთავარია.
  
  
  მე შეცვალა მისი ტანსაცმელი მაღაზიაში. როდესაც მისი სისხლიანი "ქურთუკი" გადაეცა მფლობელი, მან შემოვიდა it up შევიდა bundle და ესროლა მას ხის counter უკან მაღაზიაში. "გინდა არაფერი, sahib?" — ეს რა არის? " მან მკითხა twinkle მისი თვალი, როგორც მან აიღო რამდენიმე wad აღნიშნავს იგი ინახება მის ჯიბეში.
  
  
  "თქვენ არ ცოცხი?"
  
  
  "ცოცხი?" — ეს რა არის? " ჰკითხა, არ იცოდა.
  
  
  "ეს ცოცხი", განმარტა მან, და ზერელე ჟესტი ორივე ხელში.
  
  
  "ოჰ, დიახ, მე მესმის მისი! მან უპასუხა:, გაბრწყინებული. მან ჩანდა გარშემო, რაც მისი ego ითხოვდა მას.
  
  
  ეს იყო, ალბათ, იგივე ცოცხი იგი გამოიყენება პერსონალი ბარათს გაატარებს მისი მაღაზია, მაგრამ მან ვერ დაველოდებით, რათა ეს ჩემთვის, რა თქმა უნდა, მარჯვენა ფასი. ფასი უდავოდ, საკმაოდ მაღალი Agra ფასები, მაგრამ, ამავე დროს, როგორც ჩანს, სასაცილოდ დაბალი ჩემთვის. ადამიანი ცდილობდა გადაიტანოთ ცოცხი ფურცელზე მუქი ქაღალდის, მაგრამ მან განმარტა, ღიმილით, რომ მე მას, როგორც ეს არის.
  
  
  მან ჩანდა, ცოტა დაბნეული, იმდენად, რომ იგი მოიღუშა და ჩანდა ქვემოთ, თითქმის იმედგაცრუებული და შეურაცხყოფილი, რომ მე უარყოფს მას შესაძლებლობა შეასრულოს ჩვეულებრივი რიტუალი, მაშინ შეიძინოს ნივთი. მან სთხოვა. "ის არის, რომ საკმარისი, sahib?"
  
  
  - დიახ, მე ვფიქრობ, რომ ცოცხებისა და buffalo noose არის საკმარისი ამ სხვა გარემოებები. თქვენ არ გაქვთ რაიმე ammo, თქვენ?
  
  
  კაცი გააქნია რამდენჯერმე. ის გაყვანილია კიდევ ერთი გამოუყენებელი ახალი კანონპროექტი და shoved იგი მისი პალმის. "თქვენ არასდროს არ მინახავს მე, კარგი?"
  
  
  "მე არასოდეს მინახავს," ორი მამაკაცი განაცხადა, რეგისტრაციის მეორე ის ყოყმანი, slipping ფული წუთი.
  
  
  მისი კიდევ ერთი კანონპროექტი და განმეორებითი ოპერაცია. "შეგიძლიათ მითხრათ, სად შეიძლება ვიპოვოთ საბრძოლო მასალა?" ჩემს სხვა მეგობარს დამპატიჟა ნადირობა ქვეყანაში...
  
  
  "მართალი გითხრათ, sahib, მე არ ვიცი, სადაც თქვენ შეგიძლიათ იპოვოთ საბრძოლო მასალა თქვენ გჭირდებათ. ჩვენ მშვიდობიანი ხალხი აქ Agra. მხოლოდ ხელისუფლებას საკუთარი იარაღი.
  
  
  "დარწმუნებული ხართ, რომ არ მახსოვს, რომელიმე მაღაზიებში, სადაც თქვენ შეიძლება იპოვოს ის, რაც მე მჭირდება?" მე დაპრესილი მისი, და მე ვუთხარი, მე გადასცა em ფული.
  
  
  განაცხადა მან. "რაღაც მომენტში!მან ჩაახშო ერთი წუთი ბილ და დადიოდა უკან მაღაზიაში. მე ვუყურე მას scribble რაღაც ნაჭერი ბნელ ფურცელზე. როდესაც მან გადმომცა ნაჭერი ქაღალდი, მისი, და შევხედე სახელი და მისამართი ეწერა nen. "ეს არის საუკეთესო რამ რაც მე შემიძლია გავაკეთო, sahib," კაცი ბოდიში მოიხადა. "თუ Basham არ აქვს ის, რაც თქვენ გჭირდებათ, მე არ ვფიქრობ, თქვენ ნახავთ, ammo აქ Agra. ეს არის მოკრძალებული, ქალაქის... ჩვენ ვყიდით რამ მხოლოდ ტურისტებისთვის. თქვენ გესმით, ხომ?
  
  
  "რა თქმა უნდა," მე დავარწმუნე.
  
  
  ასე რომ, აქ ის იყო, ქუჩაში, შეიარაღებული broomstick, კანის ტკივილი, და .45 კალიბრის პისტოლეტი, რომ არ მოდის მოსახერხებელია, თუ მხოლოდ მას შეეძლო სროლა. მაგრამ ამ ეტაპზე, მისი რა თქმა უნდა არ უჩივიან. ნებისმიერ შემთხვევაში, ის ჯერ კიდევ ცოცხალი იყო. საკმაოდ დამაკმაყოფილებელი, იმის გათვალისწინებით, ყველაფერი მე უკვე გადის.
  
  
  
  
  11
  
  
  ეს იყო წარმოუდგენელი ჩვენება პრიმიტიული და უკონტროლო ფიზიკური ძალა, რომ მისი იშვიათი მკურნალები უნახავს. კაცი გადავიდა ასეთი საოცარი სიჩქარე და სისწრაფეს, რომ მე ვერ დაეხმარება, უკან დახევას, ჩემი სკამი, შეგრძნება, კუნთების ცხოვრება ხელშეკრულების convulsively. ის leapt ჰაერში და swooped ქვემოთ, როგორც ვეფხვი, ერთად feline მადლი, რომელიც ყოველთვის იყო საქართველოს განუყოფელი ნაწილი ego სასიკვდილო prowess.
  
  
  და, როგორც ვეფხვი, მას paw-როგორიცაა თითების შეიარაღებული claws, როგორც მკვეთრი როგორც claws. შემდეგ მეორე, მან გამოიყენა თავისი სასიკვდილო იარაღი, რათა ნულიდან სხვა ადამიანის სახე, რის გამოც დიდი სისხლიანი ჭრილობები, რომ, როგორც ჩანს, არ ყოფილა მოჩუქურთმებული out of flesh.
  
  
  სისხლის დაიწყო drip, crimson rivulets welling მდე ღრმა შემცირება, ძვლის. კაცი ჩანდა featureless, მისი თვისებები unrecognizable, მისი ego ხორცი ჩამოკიდებული შელახული, როგორიცაა ატყავებდნენ კანს. შემაძრწუნებელია, ის ცდილობდა, უკან დახევა, მაგრამ იყო კიდევ ერთხელ დაესხნენ თავს.
  
  
  არ კმაყოფილია გარდამტეხი მისი მოწინააღმდეგის პირისპირ შევიდა სისხლიანი მასა, ვეფხვის swooped ქვემოთ მას. დავინახე, კბილები, როგორც მკვეთრი როგორც sabers, მკვეთრი და jagged. მე იმუქრება სიძულვილი, მაგრამ მე ვერ მიიღოს ჩემი თვალები off სცენა, მისი სისასტიკე და გულგრილობა ადამიანის ცხოვრებაში.
  
  
  მან განაგრძო სახლიდან in აღფრთოვანებას. ფიგურა claws დააყენა თავის მხრივ გაფიცვის ზღვარზე მისი პალმის: ეს იყო ყველაზე სრულყოფილი, ma-nal-chi-ki punch მას ოდესმე უნახავს.
  
  
  ეს არის გაფრთხილება, რომ არ შემეძლო უბრალოდ იგნორირება, იმაზე, თუ რა შეიძლება მოხდეს, როდესაც გარკვეული "დიეტა"-განსაკუთრებით, კარატე და "kung fu" - გამოიყენება გამოიწვიოს ზიანი, ვიდრე უბრალოდ მიზეზია. მას არასოდეს სჯეროდა ასეთი სასჯელი ან ძალადობა მას შემდეგ, რაც დასაწყისში ძალადობა. იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი სამწუხაროდ და მოხვდა glowing აკრიფეთ მისი watch.
  
  
  მე იაპონიის მიერ watch ადრე, რომ დილით. ეს არ იყო, მაგრამ ხუთი საათისთვის. მე მქონდა ორი საათი დარჩა, ამიტომ აღმოჩნდა ჩემი ყურადღება თავში ფილმის, Hong Kong-სტილი დრამა.
  
  
  ჩრდილოეთ კინო იყო გადაჰყურებს Taj გზა, უბრალოდ, უნდა შეგახსენოთ, რომ მე ჯერ კიდევ ეწვევა ცნობილი Taj Mahal. მაგრამ ის ვერ გაბედავს თავისი სახე ასეთი პოპულარული და ხალხმრავალ ადგილას. ჰერები, რა თქმა უნდა, არ იყო, იჯდა კინოთეატრ უბრალოდ არ fun ხოლო whiling მოშორებით დღე. მას შემდეგ, რაც ჰერები, მე დარწმუნებული ვარ, რომ Cobra ხალხი მაინც prowling ქალაქში, ცდილობს იპოვოს ჩემთვის, ასე რომ ისინი ვერ ჩაივლის me off, მან აირჩია კინოთეატრ დარჩეს undetected რაც შეიძლება დიდხანს.
  
  
  მე მქონდა შეპყრობილი ბრუნდება Shiva ' s mansion დაუპირისპირდეს მას, მაგრამ მან არ იცის, რამდენი დაცვა იყო monster-ის სამსახური, და ის კი არ ვიცი, თუ ის ჯერ კიდევ არსებობს. შეხვედრა Reeva იყო დაგეგმილი შვიდ საათზე პატარა ქალაქში დაახლოებით ოცი კილომეტრის დაშორებით Agra.
  
  
  იმ ადგილას, სადაც ჩვენ უნდა აკმაყოფილებდეს ცნობილი იყო, როგორც Fatehpur სიკრი, მიტოვებულ ქალაქში გარშემო მარმარილოს და ქვიშაქვის. დახმარებით სახელმძღვანელო, რომელიც მან იყიდა, ამავე მაღაზიაში, სადაც მან შეიძინა უყურებს, მას შეუძლია, რომ ხელში მისი გონება ტოპოგრაფიული რუკა ადგილი. იყო ბევრი სასახლის დარბაზები, ზოგიერთი დიდი კიბე და აივანი გადაჰყურებს დიდი ეზო. ხანგრძლივი მიტოვებული Stahl შენობა რთული იყო perfect hideout, როგორც ჩვენთვის, ადგილი, სადაც ისინი ვერ გაიგო, მშვიდად, გარეშე აღმოჩენილი მიერ კარგად მომზადებული Cobra აგენტები.
  
  
  იყო საღამოს, როცა მე იქ, და ეს იყო ჩემს სასარგებლოდ. სიბნელე დაიცავს ჩემს საწყისი prying თვალში Shiva მოტორიზებული ბრიგადა. ჩემი ერთადერთი პრობლემა, თუმცა, ის იყო, რომ მე ვერ საკმარისი საბრძოლო მასალის, ჩემი პისტოლეტი.
  
  
  მას მოჰყვა მაღაზია მესაკუთრის რჩევა და წავიდა ეწვევა ინდური სახელად Basham. მან ტექნიკის მაღაზიაში შემდეგი ბაზარი, პატარა მაღაზია, სადაც თქვენ შეიძლება იპოვოთ ყველაფერი hammers, რომ ოპიუმის. მაგრამ ეს არ იყო ნაწილი ego-ს სპექტრი პისტოლეტი ვაზნა. ეს არ იყო ფული, ეს იყო დაახლოებით ხელმისაწვდომობა.
  
  
  "მე უნდა მინიმუმ ოცი ოთხი საათი, sahib," მაღაზიის განაცხადა, როდესაც Ego წაიყვანა გარდა ასახსნელად, რასაც ეძებდა.
  
  
  "ოცი ოთხი საათი არის ძალიან დიდი", - ვუთხარი მე.
  
  
  მას ეჭირა ხელში, პალმებით მდე. ცარიელი, როგორც ცარიელი იყო .45 კალიბრის პისტოლეტი, რომელიც ოდესღაც ეკუთვნოდა Cobra მათემატიკის სტუდენტი, რომელიც მინდა მოსდიოდა, რომ სიკვდილი ფოსტაში. Basham licked მისი ტუჩები ხარბად, მისი თვალები ფიქსირებული ფული, ის იყო ფრიალი წინაშე Ego-ს სახე.
  
  
  "მე ბედნიერი იქნებოდა, რომ ემსახურება თქვენ, sahib.".. მაგრამ ჩემს ხელში არიან მიბმული. ვაზნა თქვენ მთხოვდნენ, ადვილად არ გვხვდება ინდოეთში. მე უნდა მინიმუმ დღეში უნდა იპოვოს ih...
  
  
  "ეს ნამდვილი სირცხვილია... როგორც ჩვენთვის. მოთმინება!
  
  
  "მაგრამ იქნებ მე ვერ აჩვენეთ, რომ თქვენ,, რაღაც," მაღაზიის თქვა და გაქრა შევიდა უკან მაღაზიაში, მხოლოდ უნდა გამოვიდეს, ერთი წუთის შემდეგ კი gleaming stiletto, რომელიც მას ეკავა ხელში, როგორიცაა ძვირფასი ობიექტის ან სთავაზობს scarecrow. თუ reptilian ღვთაებების, ნადი, ადევნებდნენ თვალს ამ სცენას, ჰერები, დარწმუნებული ვარ, რომ ისინი არ უნდა დაკმაყოფილდეს. საქართველოს stiletto იყო, ახლა ერთვის ჩემი forearm ძალიან მსუბუქი scabbard თითქმის ისეთივეა, მე მინდა ნახმარი, როდესაც Shiva ის მამაკაცის მოახერხა განიარაღება ჩემთვის.
  
  
  ასე რომ, მე მქონდა დანა, ცოცხი (გადაიქცა ორი იდენტურია, კლუბები შესახებ ფეხით ხანგრძლივი თითოეულ), და buffalo whip. ყველაფერი, რაც იყო, უნდა შეცვალოს იარაღი. მე არ ვიყავი სრულიად უიარაღო, ნორმალურია, მაგრამ მე არ ვიყავი მისი ფეხით არსენალი ან.
  
  
  თუმცა, თუ ყველაფერი კარგად წავიდა გეგმის მიხედვით, მე შეიძლება არც კი ჰქონდეს, საჭიროა გამოიყენონ იარაღი. მე არ აპირებს გაცნობის Cobra-ს მამაკაცები, სანამ მე ვიყავი მზად, რომ დაუპირისპირდეს Shiva ბევრად უფრო პირადი საფუძველზე, ვიდრე წინა შემთხვევაში.
  
  
  ასე რომ, ეს მნიშვნელოვანი იყო, რომ შეხვედრა Rhea წავიდა შეუფერხებლად. მან პირობა დადო, გოგონა, რათა იპოვოს და გამოშვების მისი მამა. თავის მხრივ, მან აჩვენა, რომ ის არის უფრო მეტი, ვიდრე სურვილი, რომ ცდილობენ მიიღონ ნებისმიერი ინფორმაცია შესაძლებელია. პაქტს დაიბადა და აქედან ერთობლივი სასოწარკვეთა. Reeva საჭირო ჩემთვის, მისი, საჭიროა მისი მხოლოდ იმდენად, მეტი თუ არა.
  
  
  ასე რომ, მე დაჯდა ჩემს ადგილს და განაგრძო watch ფილმის, მოსმენის, რომ out-of-sync ხმები, ფერები, როგორც ნათელი და ლამაზი, როგორც ალუმინის საშობაო იმედი. წარწერათა, ერთი Hindi და სხვა Bengali, ალბათ, ძალიან ცოტა აქვთ, რაც იმას ნიშნავს, ინგლისური დიალოგი. მაგრამ რიტმი, წარმოუდგენელი უნარი მთავარი გმირი ხელოვნების "kung fu", განსაკუთრებით ჩემი აზრი.
  
  
  ფილმის დასრულდა ოთხი-ოცდაათი. პროგრამა გამოაცხადა გაგრძელება ფილმის, ასე რომ, მე მივიღე ჩემი ადგილია და დადიოდა ერთი, გარშემო გამოსვლა, mingling ერთად ხმებს და კომენტირებისას ერია. ერთხელ ის ქუჩაში, მე არ ექმნება დარჩენის შეუმჩნეველი, სანამ ტაქსის მიაგნო, მზად take me to მიტოვებული ქალაქი Fatehpur სიკრი.
  
  
  მძღოლი, ასევე-shaven და რეგისტრაციის თავსაბურავი, საბედნიეროდ (იმ მომენტში, იგი ჩანს ყველგან Sikhs), მკითხა, ორმოცდაათი rupees ნახევარი საათი ride. შავ ბაზარზე დოლარი ღირს თორმეტი rupees. ეს იყო გონივრული ფასი, ისე მივეცი Em ფული, წინა და მას უკანა სავარძელი ძველი Citroen.
  
  
  არც ერთი მართვა მოჰყვა ჩვენთვის, და ისინი არ ცდილობენ overtake აშშ. უნდა იყოს ზუსტი, მოგზაურობა Fatehpur სიკრი იყო, არაფრით გამორჩეული. ეს იყო იგივე გზას მე მივიღე მას შემდეგ, რაც მე გაიქცა გარშემო Shiva ' s mansion. ის sprawled ადგილს, როგორც ჩვენ გავიდა რიგის hedges, რომ გამოყოფილი სახლი ქუჩა. იქ იყო არავინ ჩანდა, და სასახლე, თავისი შეფუთული დედამიწაზე კედლები, ჩანდა ცარიელი და მიტოვებული.
  
  
  მე არ იყო ბედნიერი, რა თქმა უნდა, იმიტომ, რომ ვფიქრობდი, Shiva, ჰაჯი, და კიდევ Reeva სასაქონლო ჩინეთის საზღვარზე. ასევე, მან დაასკვნა, ახლა გეტყვით.
  
  
  მას შევხედე მისი watch ისევ და ცდილობდა დაისვენოთ. იქ იყო კიდევ უამრავი დრო, მაგრამ უფრო მჭიდრო ის მოვიდა მიტოვებული ქალაქი lick it, უფრო ნერვული და შეშფოთებულია, ის გახდა. მან მიიღო შესაძლებლობა დასრულდება, რაც მან დაიწყო, პოტენციურ ცოცხებისა და buffalo whip.
  
  
  Basham იყო სახის საკმარისი lend me a hand საბურღი. ის გაბურღული ორი ხვრელების ცოცხის ტარით, ერთი ყოველ ბოლოს კლუბი. ახლა ის მიბმული whip of buffalo whip პირველი ერთი ხვრელი, მაშინ სხვა, უზრუნველყოფის იგი მჭიდროდ სიმებიანი იმ მხარეს. ამგვარად, ორ ჩხირები მას რაღაც გაუწოდა, ტყავის jumper. მე შევამოწმე knots; ხვრელები ხის ჯოხებით იყო, პატარა, არ არსებობს საფრთხე, კანის პილინგი off.
  
  
  როცა დაამთავრა, მონტაჟი მოწყობილობა, მან დაინახა შორიდან fluted მინარეთები დაკისრების Jami Masjid მეჩეთი. მაგრამ მასიური შენობა ჩანდა პატარა შედარებით გიგანტური კედელი, რომელიც ვარდების სამხრეთ მხარეს მეჩეთი. კედლები აშენდა საპატივცემულოდ გამარჯვებები Akbar, Mughal იმპერატორის, რომელიც დაარსდა ლეგენდარული ქალაქ Fatehpur სიკრი. კედლები შეუმჩნეველი მიმდებარე ქალაქგარე და ჯგუფის squalid ფაცხებს, რომ ჩამოყალიბდა სოფელ ძირში მიტოვებული ქალაქი.
  
  
  "არ Sahib მინდა ego უნდა ველოდოთ აქ?" ტაქსის მძღოლი ვარაუდით, slowing down შეჩერება შესასვლელში მიტოვებულ ავტოსადგომზე შემდეგი მიტოვებული და მდუმარე ქალაქი. "მე მოგცემთ კარგ ფასი: ოცდაათი rupees მიიღოს თქვენ back to Agra.
  
  
  "მე ვწუხვარ, მაგრამ მე სხვა ვალდებულებები," მე ავუხსენი, ჩაყრის buffalo კანის ჩხირები შევიდა ჩემი შარვლის ჯიბეში. მისი, გაიხსნა კარი და გადმოვიდა, გარშემო მანქანა.
  
  
  "გიდები აღარ აქ, sahib," ტაქსის მძღოლი უპასუხა. "არ მინდა გრეჩიხას აჩვენებს, რომ თქვენ?" მისი იცნობს Fatehpur სიკრი. მე გაჩვენებთ, რომ რაღაც სხვა ტურისტული არასდროს მინახავს ადრე...
  
  
  "მე არ მეეჭვება," შევთანხმდით, იცინის. "მაგრამ მე უნდა აკმაყოფილებდეს ჩემი ინდური სახელმძღვანელო რამდენიმე წუთში." აქვს უსაფრთხო მოგზაურობა, sahib!"
  
  
  "როგორც თქვენ გსურთ," მძღოლი განაცხადა, რომ იმედგაცრუებული. მან დაიწყო ძრავა, აღმოჩნდა კუთხეში, და წავიდა, რის გამოც ღრუბელი, მტვერი მის უკან.
  
  
  მისი ფეხით გზა განაგრძო.
  
  
  ბოლო ტურისტული ავტობუსი უკვე გაემგზავრა Agra. სავაჭრო ობიექტებში, რომლებიც ჰქონდა ნაჩვენები მათი ნაწარმი ეზოში გარშემო მეჩეთი ასევე დაბრუნდა სოფელში, რის გამოც მარმარილოს და ქვიშაქვის მიტოვებული შენობები. მან სწრაფად გადაკვეთა ეზო, შეამოწმა რუკაზე მას ჰქონდა მოწყვეტილი გარეთ სახელმძღვანელო, და აღმოჩნდა, შენობა ცნობილია, როგორც სახლი Maruam.
  
  
  ის იყო, რომ Reeva დანიშვნის ჩემთვის ნაკლებ საათში. მე არ გრძნობს, არაფერი, და მე ვერ ვხედავ რაიმე მოძრაობა, რომელიც, შესაძლოა, გამოეწვია ჩემი ეჭვები. შენობა, თავისი მოოქროვილი ფრესკების და მოხატული ჭერი, იყო გრანდიოზული და საზეიმო, აღთქმა Akbar სიმდიდრე და პოლიტიკური ძალა. ის იჯდა პირველი ნაბიჯი ვიწრო მარმარილოს კიბე, რამაც აივნით, რომ გაიქცა გარშემო სახლი.
  
  
  და ლოდინი დაიწყო. მე უბრალოდ ლოცულობდა, რომ Reeva Singh wouldn ' t let me down.
  
  
  შვიდი, დავიწყე ნერვული. ათი წუთის გასული ექვსი, იგი ორმაგად აწუხებს. მაგრამ პირველ კვარტალში გასული ექვსი, გაიგონა ხმა, მანქანა შეჩერების ავტოსადგომზე. მაშინ, სუსტი ხმის კვალდაკვალ გაიმეორა მეშვეობით მარმარილო-დაგებული ეზოში რომ ჩამოყალიბდა ნიმუში დიდი დაფა.
  
  
  როგორც ჩანს, ეს იყო playing ჭადრაკი, გამოყენებით მისი ხარჭა ჰყავდა და მოცეკვავეები, როგორც ცოცხალი პაიკები. ჰერები, ძალიან, რადგან ის ნელა წამოდგა, იგრძნო, როგორიცაა სალომბარდო ჩასმული შევიდა თამაში, მაგრამ ისევე, როგორც გადაწყვეტილი შამათი მისი მოწინააღმდეგე. Shiva დარწმუნებული იყო, რომ მას შეეძლო კონტროლი ყველა ჩემი მოძრაობები, კარნახის საკუთარი ბინძური წესები.
  
  
  მაგრამ თუ მე მქონდა შესაძლებლობა ვთქვა, ან რამე, ეს უდავოდ იქნება ბოლო თამაში, რომ გენიალური სისხლის უნდა ითამაშოს.
  
  
  "ნიკა?" ნიკ, შენ იქ?
  
  
  ეს იყო ნაცნობი ხმა, მაგრამ მინიშნება შიში, პანიკა. ეს არ იყო, საკმაოდ მუქი არ არის, და მიუხედავად იმისა, რომ ცის იყო, არც მუქი, მას ვერ ვხედავ, Reeva მიერ მოხდენილი ფიგურა striding მასშტაბით ეზოში. მას ეცვა ღია-necked დასავლეთ კაბა. იგი უფრო ლამაზი, ვიდრე მან გაიხსენა, მაგრამ ეს აშკარად არ არის დრო, ასეთი აზრები.
  
  
  როდესაც Reeva დამინახა, იგი გაიქცა, მისი sandals clattering მარმარილოს ფილები დაჩქარებული ტემპებით.
  
  
  "მე beg თქვენ, hold me მჭიდროდ!" ჩაილაპარაკა მან. "ის, რაც მე ნამდვილად მინდა ახლა, ნიკ.
  
  
  Ee აიღო მისი მდე და გაიმართა მისი დახურვა. იგი კანკალი, a shudder გაიქცა მეშვეობით მისი მთელი სხეული; ის იცავდნენ ჩემთვის, ჩამოყალიბებულია მისი ხელმძღვანელი ჩემს მკერდზე.
  
  
  "თქვენ არ უნდა შეგეშინდეთ," მე ჩურჩულით რბილად. "მე გპირდებით, რომ ყველაფერი იქნება შეიმუშაოს საუკეთესო. თქვენ ნახავთ, თქვენი მამა ისევ, და ყველაფერი შეიცვლება მას ძალიან, არ ინერვიულოთ.
  
  
  მან გააუქმა მისი უფროსი და ცდილობდა, ღიმილი. ის იყო მსუბუქად kissed ტუჩები მიერ ee: მან უკან დაიხია და აიძულა მისი თმა უკან მისი თვალები. "მე მჯერა, თქვენ, ნიკ", - განაცხადა მან რბილად. "ჩემი ბიძა მასწავლა, რომ არ ენდობა არავის... მე არ ვფიქრობ, ჩემი ტვინი აღარ, იმიტომ, რომ ეს იმდენად ჩემი უფროსი. მაგრამ მე მჯერა, რომ თქვენ, ნიკ. მე არ მაქვს არჩევანი. თუ თქვენ არ შეგიძლიათ დამეხმარეთ, თუ თქვენ ვერ შენახვა ჩემი მამა, მაშინ არავინ მსოფლიოში. და მე არავინ უნდა მივმართოთ, ნიკ! ჩვენ ვინმეს უნდა წასვლა.
  
  
  შავი თვალები, ih სევდიანი და შეშინებული გამოხატვის, იყო ასევე განისაზღვრება გამოიყურება. "ჩვენ წინ გადადგმული ნაბიჯია," - განაცხადა მან soothingly. მან გამოიწვია მისი შევიდა შენობაში და იგი დაჯდა ნაბიჯები, დამშვიდებას ცდილობდა.
  
  
  ეს არ იყო ადვილი, როგორც ის იყო ჩაბმული დაძაბულობა და შიში, რომ მისი კანკალს from head to toe. "მე არ ვფიქრობ, რომ მე შეიძლება, რომ მას შეხვედრა", - განმარტა მან შემდეგ მომენტში. "მე უნდა შეადგინოს საბაბი, რომ გითხრათ, ჩემი ბიძა რომ მივდიოდი Agra სავაჭრო. იგი შეეცადა, გამომიგზავნეთ მისი ერთ-ერთი მამაკაცი, მაგრამ მე საბოლოოდ შეძლო დაერწმუნებინა მას, რომ ეს არ იყო საჭირო.
  
  
  მისი მოკლედ, hey მოვლენების შესახებ დღეს, ეუბნება ნოეს ყველაფერი, რაც მოხდა, მათ ferret, როგორც მან დატოვა nah.
  
  
  "რამდენი მამაკაცი აქვს მას დარჩა?" მე ვკითხე, დამთავრებული ჩემი ამბავი.
  
  
  "ხუთი ადამიანი, მეტი არა. Ranjit არის საავადმყოფოში, მაგრამ მე არ ვფიქრობ, რომ ის გადარჩება. Ego ფილტვები განადგურდა by შიდა სისხლდენა.
  
  
  "და სხვა ერთი ტყვია მისი ფეხი?"
  
  
  "მათ Ego უკან ვილა. მას სიარული არ შეუძლია, ასე რომ, მან არ უნდა იყოს საფრთხე, რომ ჩვენთვის. გოგონა დაიწყო ასახსნელად, თუ რა მოხდა, როდესაც იგი ნაპოვნი მონა. რომ შეიძლება გასწავლოთ დამაჯერებელი იყოს, როგორც ჩვენთვის, ამ ეტაპზე, მაგრამ Shiva იყო საეჭვო ხასიათი. მიუხედავად Reeva ცრემლები და საქმეები, მან კიდევ ერთხელ განაცხადა უარი, მისი ნებართვის ვხედავ მისი მამა. არც ის გამოვლენა, სადაც იგი მართავს მისი ძმა ტყვე.
  
  
  "მე ვესაუბრე მამაჩემს ტელეფონი. ის ძალიან სუსტი იყო, მას შეეძლო მხოლოდ გაურკვევლად რამდენიმე სიტყვა, ნიკ, " Rhea დასძინა შორეული ხმა. "თუ თქვენ არ შეგიძლიათ უფასო მას იქ, სადაც ის არის, მე არ ვფიქრობ, რომ ის თქვენ გაიხარეთ."..
  
  
  "ეგოიზმი," ee დავარწმუნე, თუმცა მან არ იცის, სად უნდა მოვძებნოთ Reeva მამა. პირველ რიგში, ეს იყო Shiva, რომელიც ჰქონდა, რომ მისი განეიტრალება. მიუხედავად იმისა, რომ მე მოვახერხე, რათა თავიდან ავიცილოთ ხაფანგები მითითებული მიერ მონსტრი, მე კარგად იცის, რომ ეს არ იქნება ადვილი, რათა მივაღწიოთ მას. "თქვენ იცით, არაფერი ჰაჯი-ის გამოგონების, რომ diabolical მოწყობილობა თქვენი ბიძა მოუწოდებს ყუთი?"
  
  
  "მე შევეცადე, რომ შეღწევას ლაბორატორია, მაგრამ ჩემი ბიძა-ს უშიშროების არ მაძლევს. მაგრამ ვიგრძენი რაღაც... ის დახურულია მისი თვალები და მოიღუშა, ცდილობს მახსოვს. "იქნებ ეს არ აქვს მნიშვნელობა..., - დასძინა მან შემდეგ მომენტში.
  
  
  "ყველაფერი მნიშვნელოვანია. ეს რა არის?
  
  
  — კარგად... მე გავიგე, Shiva საუბარი, ვინმე ტელეფონი და ამბობდა, რაღაც Bombay. მე ვფიქრობდი, რომ ეს იყო უცნაური დროს, რადგან მას არ აქვს Dell Bombay... ან, როგორც მინიმუმ, არაფერი ვიცი.
  
  
  ზარი დარეკა, ჩემი უფროსი და იყო, ძლივს სასიამოვნო ხმა. "დარწმუნებული ხართ?" მე ამტკიცებდა. "არ გესმით არაფერი, გაირკვეს, ვინ იყო საუბარი?"
  
  
  Reeva შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "გავიგე, რომ მას, უბრალოდ, ვამბობთ, რომ Bombay." რამდენიმე სიტყვა იმის შესახებ, სასტუმრო, ხმას და მორჩა. მაგრამ, როდესაც ის გადავიდა დაშორებით ტელეფონი, ჩემი ბიძა არ გამოიყურება დააკმაყოფილა.
  
  
  მან გაიგო, ტელეფონში ადრე ან შემდეგ ego ადამიანი დაბრუნდა მეტი Agra?
  
  
  - ადრე. რომ დაარწმუნა მისი. ორი მათგანი ჩამოვიდა დაახლოებით ერთ საათში, იქნებ ნაკლები, " Rheeva უპასუხა. "ის იყო, ტელეფონი, სანამ ისინი ჩამოვიდა.
  
  
  ასე რომ, Puran Dass იყო Cobra-ს თანამონაწილე!
  
  
  ყველაფერი დაიწყო გარკვევას, რათა გრძნობა. ახლა მე მესმის, როგორ Cobra ადამიანმა იცოდა, მივდიოდი იმ ქუჩაზე კაფე დილით Ashok და შევხვდი. ეს არ იყო დამთხვევა. Dass ჰქონდა ყველაფერი, როგორც ჩანს ქვეშ Shiva-ის ბრძანებები. გასაკვირიც არ უნდა იყოს, ინდური საიდუმლო სამსახურის აღმოჩნდნენ წინაშე კედლის, როგორც ისინი ცდილობდნენ, რათა გაერკვნენ, თუ ვინ იყო უკან Cobra. გასაკვირი არ არის, ისინი იმდენად არაეფექტური და არაეფექტური, როდესაც არეულობების და არეულობების დაიწყო მთელს ინდოეთში ბოლო ექვსი თვის განმავლობაში.
  
  
  მისი თქმით, რა ვიცოდი ინდური საიდუმლო სამსახურის ორგანიზაცია, Dass იყო საბოლოო ორგანოს.
  
  
  ინფორმაცია გამოვიდა ego კაბინეტი. Hawke ისაუბრა" გაჟონვის " შიგნით IISA, კონტრდაზვერვის, მაგრამ იგი არასდროს ეჭვმიტანილი არაფერი ასე რომ, სერიოზული. საბედნიეროდ, გადაწყდა, რომ იმოქმედოს მარტო. გადაწყვეტილება, რომ, არსებული ვითარება, უკვე გახდა საპატიო მიზეზით.
  
  
  - მოახერხეთ, რათა გაირკვეს, თუ უფრო მეტი?
  
  
  Reeva შეარყია მისი ხელმძღვანელი ერთხელ. "მე ვწუხვარ, ნიკ. მე შევეცადე ჩემი საუკეთესო, მაგრამ მე შთაბეჭდილება, რომ ჩემი ბიძა არ მერწმუნეთ... ახლა ის ნაკლებად, ვიდრე ოდესმე. ის და ჰაჯი ისაუბრა ყველაზე მეტად დღეს, მაგრამ დაცვამ არ დატოვებს ლაბორატორია. მე არ მაქვს დრო, რომ გაიგოთ მეტი არაფერი.
  
  
  "მე მესმის. თქვენ ყველაფერი თქვენ შეიძლება, და ყველა, რომ მნიშვნელოვანია, " მისი მამა აცხადებს. ასე რომ, მე მქონდა არჩევანი, მაგრამ დაბრუნდება ვილა. მას შემდეგ, რაც იქ, მე კიდე ტყვიის მოქმედება.
  
  
  მაგრამ ეს იყო დიდი რისკი. თითქმის გადაულახავ.
  
  
  თუ მე არ შეეცადა ყუთი, სანამ იგი გამოიყენება ერთხელ, ვერავინ ვერ უნდა თქვა, რა Shiva არ კეთდება სამი ტუზი თავისი ყდის... მაშინაც კი, თუ ეს უკვე დატოვეს, მეოთხე რეზერვში. მან არ უნდა შეწყვიტა, ახლა, მას შემდეგ, რაც მოდის ამ შორს.
  
  
  "მე უნდა დაბრუნდეს ვილა თქვენ," Rivet განმარტა, რომ მისი. "მე ვუთხარი, რას აპირებს ყუთი. თუ ჩვენ დაველოდოთ, ყველაფერი კარგად წავა ჩვენი ego გეგმები, თუ არა, ჩვენ გვინდა ეს თუ არა. მე არ მაქვს სხვა არჩევანი, Reeva.
  
  
  "ჩემთვის, ძალიან," მან ჩურჩულით. მან აიღო ჩემი ხელი და squeezed ჩემი თითების ჰერები. "მე დავტოვე მანქანა გარეთ, ეს მხოლოდ რამდენიმე ნაბიჯის მოშორებით.
  
  
  ჩვენ გამოვიდა ქუჩაში, რის გამოც უკან frescoed ოთახი სახლი Marouam. ცა იყო, ჟოლოსფერი, წითელი, მზე ღია ნარინჯისფერი patch შორეულ ჰორიზონტზე.
  
  
  Reeva იყო მაინც ჩატარების ჩემი მხრივ, და მან მოისმინა ხმა ჩვენი კვალდაკვალ, როგორც მისი sandals clattered მასშტაბით მოპირკეთებული ეზო. მაშინ არ იყო მოულოდნელი crack ჩვენი ყურები, roar, რომ არ აღმოჩნდა ყველაზე ადამიანების სისხლის ცივი. მაგრამ მრავალი წლის სასწავლო და გამოცდილება აქვს, მე სტაბილური, გარდამტეხი ჩემი ნერვები ფოლადის მავთული. მაინც, მე მინდა იყოს ცრუობს თუ მე ვთქვი, რომ არ ეშინია.
  
  
  ხმა მიტოვებული შენობები გაიმეორა, როგორიცაა thunder. Reeva ვერ დაეხმარება, მაგრამ ტირილი და ჩავეხუტე მე, clutching ჩემი მკლავი, საშინელებათა. მეორე მოგვიანებით, მე ვიყავი ბრმა მოტოციკლი-ის headlight, რომელიც უკვე მიუთითა, ჩემი სახე.
  
  
  იყო სამი Sikhs, თითოეული მოტოციკლეტის როგორც კავალერიის აპარატი. დაიწყეს circling me; ih სარკასტული სიცილი პირსინგიანი ჩემთვის, ისევე როგორც მრავალი stab ჭრილობები. Shiva იყო რთული ერთხელ. მაგრამ, თუ მან უკვე ითამაშა ego თამაში, ნიკ კარტერი, რომ მალე უკვე მკვდარი კაცი. რაღაც მე ნამდვილად არ დაუშვა მისი გაკეთება.
  
  
  
  
  12
  
  
  ორი მამაკაცი მან იცოდა, თითქმის მაშინვე. ერთ-ერთი მათგანი იყო Gurnek, მისი სახე შეხვეული და დაზიანებული, მაგრამ მაინც ცოცხლობს. სხვა იყო კაცი post office, იგივე ერთი, რომელმაც მოახერხა დაჭრილი თანამებრძოლი მოშორებით. მესამე, ბატკანძერი და თავსაბურავი გახვეული გარშემო თავის არეში, როგორიცაა სხვა, უცნობი იყო ჩემთვის. მაგრამ მე ვიცოდი, რა იყო აზროვნება, მიუხედავად იმისა, რომ ჩვენ გვინდა არასოდეს შეხვდა.
  
  
  "თქვენ გამოიწვია ჩემი ბიძა-ის ეჭვები, Reeva," ერთი სამი განმარტა. "სწორედ ამიტომ, მან გვიბრძანა, რომ დაიცვას თქვენ, მე ვიცი, თქვენ მიგვიყვანს ღიად, რომ "Sahib' კარტერი ...
  
  
  Reeva და მე ვიდექი უმოძრაო, გაყინული. "არ ვამბობ, სიტყვა ჩვენთვის," მან ჩურჩულით, რომ მისი გოგონა. "ნუ ზუსტად ის, რაც მე გეტყვით თქვენ, და თქვენ უნდა იყოს ჯარიმა."
  
  
  "ისინი აპირებენ kill us, ნიკ!"
  
  
  - არა. შენი ბიძა არის megalomaniac: თუ ვინმე უნდა მოკვდეს, დარწმუნებული ვარ, რომ ისინი გსურთ მოკვლას პირადად.
  
  
  მე დაცულ ჩემი თვალები glare ფარები და მიმოიხედა. თითოეული Cobra აგენტი იყო შეიარაღებული .45 კალიბრის პისტოლეტი, რომელიც იმ მომენტში მიმართული იყო ჩემთვის, ერთი მკერდზე, ერთ-ერთი ხელმძღვანელი, და მესამე თავში. "ასე რომ, რას აპირებს, სროლა ჩვენთვის ორივე?" მე ყვიროდნენ roar of მოტოციკლები.
  
  
  "Shoot you, 'Sahib' კარტერი ?" Odin chuckled გარშემო მამაკაცები. ეს იყო ადამიანი, მე არ ვიცი, სიმაღლის, მსუქანი ახალგაზრდა კაცი, რომელიც აშკარად სარგებლობდა ხედავს ჩემთვის ამ თანამდებობაზე. "ძალიან ადვილია. არა, Shiva მოგვცა განსაკუთრებული პირადი ინსტრუქციები. ეს არის ძალიან მკაფიო. თქვენ ვერ შეძლებთ აღუდგეს აშშ, იმიტომ, რომ თუ თქვენ შეეცადეთ ამის გაკეთება, ჩვენ კლავს გოგონა; მაშინ, როდესაც ჩვენ მოუტანს თქვენ თავში ვილა, Shiva იზრუნებს პირადად.
  
  
  "როგორ, თქვენ მკურნალობა Nirad," Gurnek დასძინა მან.
  
  
  გამოსახულება განათებული მეშვეობით ჩემი აზრით. ვნახე Nirad დაცემა headfirst შევიდა ორმოს გველები, დავინახე, ქვეწარმავლების არაერთხელ თავს დაესხნენ მას, და გავიგე, ego ყვირილის და მიხვდა, სიხარული Shiva ხედავს ჩემთვის განიცდიან იგივე სიკვდილი დაინიშნა.
  
  
  "რა თქმა უნდა, მე ვერ გაუძლო", - ვუთხარი მე. - სამი ერთის წინააღმდეგ არის სპორტი არ არის, ბატონებო. მაგრამ არ ავნებს გოგონა; მან არაფერი არ უნდა გააკეთოს ეს.
  
  
  "იგი დაეხმარა თქვენ გაქცევა.
  
  
  "მე არ მოკლა, თუ მას არ ჰქონდა." Ego მამა არის პატიმარი თქვენი ოსტატი. მას არ აინტერესებს არაფერი. მე არ მაინტერესებს, თუ მე ცხოვრება ან მოკვდეს. აღმოჩნდა, რომ Reeva და ჩანდა მისი სახე. "არ არის, რომ უფლება, ბოზი?"
  
  
  მან დააყენა მისი ხელი და გაარტყა მისი მძიმე მთელს სახეზე. მან ჩურჩულით იგი. "კარგით, აწარმოებს მათ... ნუ, როგორც მე გეტყვით თქვენ! -
  
  
  ერთი წუთით, გოგონა გაძნელდა, dazed და შეშინებული. მან არ იცის, რას აკეთებდა, მაგრამ საბოლოოდ იგი გაიქცა, ყვირილი ზედა მისი ფილტვები. "იგი შეეცადა, kill me!"
  
  
  მამაკაცებს არ ესმით, თუ რა ხდებოდა.
  
  
  Gurnek მიიღო off ველოსიპედით, და Reeva გაიქცა მას. ეს იყო მომენტი, ის მინდა ელოდა. დანარჩენი ორი Sikhs თავიდან აცილებული მათი თვალები, ძირები მათი ih ფეხსაცმელი მოცურების მარმარილოს იატაკით, როგორც მათ შეაჩერეს კატაობა ჩემს გარშემო.
  
  
  Reeva ფაქტიურად ესროლა თავად Gurnek ფეხზე, ტირილი მინდა, ისტერიული ქალი. მან ითამაშა მისი ნაწილი, იდეალურად, ვაძლევთ გამოჩენა სიზუსტესა, რომ, როგორც ჩანს, განიარაღება Gurnek — მინიმუმ საკმარისი მომეცი დრო, რომ ხატვა ჩემი stiletto გარშემო მისი scabbard და სახიფათოა წვრილი-bladed ფარიკაობა.
  
  
  მეორე, ყველა მე მოვისმინე იყო Reeva-ის უწყვეტი, heart-rending moan. მაშინ Gurnek გაძნელდა უკან, clutching მისი სახე convulsively. საქართველოს stiletto ჩავუღრმავდი emu-ს მარცხენა თვალი, ჭრის ხახვი ნახევარი. სისხლიანი, ჟელატინის მასა dripped შევიდა emu-ს სახე; მან ნება გარეთ heart-rending ტირილი და ცდილობდა, გაიყვანოს თავისი ფარიკაობა.
  
  
  მე არ დგანან იქ და უყურებს, რა ხდებოდა.
  
  
  მათ დაევალათ take me ცოცხალია... მაგრამ არ არის აუცილებელი, unharmed. რა თქმა უნდა, ისინი ცდილობენ გადარჩენა მათი საკუთარი კანის პირველი, და თუ მე არ იმოქმედოს სწრაფად, ყველაფერი კარგად იქნება ითვლებოდა. იგი გაიქცა, და სხვები გადახტა, თავისი ველოსიპედი. ეს იყო მეორე შეცდომა მიერ Shiva გორილები, როგორც მან მოახერხა ასვლა up for a minute შეარჩიო ორი კლუბები, დაახლოებით, ცოცხი.
  
  
  ეს იყო შექმნილი იარაღი, რომელიც ერთი შეხედვით თითქოს უწყინარი. მაგრამ Della ქუჩა, ორი კლუბები, შეუერთდა ნაჭერი მძიმე და ძლიერი ტკივილი მთელს buffalo დამალვა, იყო ძალიან სახიფათო, თითქმის ფატალური საფრთხე.
  
  
  ეს იყო "nunchaku", ერთ-ერთი, ვინც ეს გააკეთა, აღმოსავლური მოწყობილობა, რომელიც მე პირველად ვნახე დროს ძალადობრივი აქციის მიერ ჩემი კარატე სამაგისტრო ცული შტაბ-ბინა მდებარეობს ვაშინგტონში.
  
  
  იარაღი, ტიპიური საბრძოლო ხელოვნების ჰქონდა უდაო versatility, და ამ შემთხვევაში, ის აპირებდა ექსპერიმენტი.
  
  
  ჩატარების ჯოხი, ერთი მხრივ, სხვა stream დაიწყო ირონია, სანამ იგი მოიპოვა საკმარისი ძალა და სიჩქარე. ჩემი gawking თვალები იყო ჩარჩენილი მარმარილოს ფილებით ჩემი ფეხები, მაგრამ მე ინახება გაშვებული, ავიწყდება, რომ ვუთხრა ვინმეს, მაგრამ Sikh მე მინდა აირჩია, როგორც ჩემი სამიზნე და ვინ ჩემი სამიზნე იქნება.
  
  
  Gurnek არ ყოფილა განიარაღება, მაგრამ ის არ იყო საუკეთესო ფორმაში, ან. გავიგე Reeva კივილი საშინელებათა, როგორც სხვა gawk whizzed მეშვეობით საჰაერო და grazed ჩემი მარცხენა მხრის. ვიგრძენი საშინელი წვის შეგრძნება, რომ მარცხენა ჩემთვის ცეცხლოვანი წითელი შემდეგ. მაგრამ gawking არ მოხვდა ჩემს ხელში. Rani გააკეთა მტკივნეული სახე ჩემთვის, მაგრამ რომ არ შეწყვეტს ჩემს გრძელდება სიყვარულისთვის nunchaku.
  
  
  "I' ll kill you, კარტერი!" კაცი ყვიროდნენ.
  
  
  "წინააღმდეგ Shiva-ის ბრძანებებს?" მე შეეპასუხა ხითხითით. მაგრამ .45 კალიბრის პისტოლეტი იყო მიუთითა ჩემს მკერდზე. რისკის არის ერთი რამ, მაგრამ როგორც სულელური საკმაოდ სხვა. ჰერები გადაჭიმული, სანამ ხელკეტი დაკარგა სიჩქარე და საბოლოოდ ეკიდა ჩემი მაჯის.
  
  
  "ძირს, რომ პერსონალი! ინდური უბრძანა.
  
  
  "თქვენს ბრძანებებს, ოსტატი," მე ჩაილაპარაკა, გათავისუფლების nunchaku მეშვეობით ჩემი თითების.
  
  
  Sikh იყო კიდევ, რომელიც მიზნად ისახავს ჩემთვის; მაგრამ როგორც კი გაუშვებენ მისი chopsticks, ის დაიხარა შეარჩიო ih. ეს იყო მისი მესამე შეცდომა, ბოლო რამდენიმე წუთი.
  
  
  მიუხედავად იმისა, რომ ის იყო bending მეტი, მისი მოწინააღმდეგე lunged მას. ის დაიხურა მისი თითების გარშემო მაჯის მხრივ, რომ ახლა გაიმართა იარაღი ყველა ძალა მას შეუძლია muster. ის გამოყვანილია გამოიწვევს და თითქმის ჩამარტყა ფეხში. მაგრამ ამ დროს, მე განისაზღვრა, რომ დახარჯოს, დანარჩენი ჩემი დღის განმავლობაში მოძრაობდნენ, როგორც ხეიბარი, ისე, რომ დანარჩენი ჩემი სხეული რომ დარჩეს ხელუხლებელი და დაუზიანებელი.
  
  
  Cobra ტელ.: recoiled, ცდილობს, რომ თავი. ჩემი მხრივ, ნაპოვნი სამიზნე ეს გვესაჭიროება: გაუწოდა, იგი გადაიქცა sickle, ირგვლივ ძვლები და კუნთები. მძიმე მხარეს პალმის დაეშვა კაცის კისერზე; ამავე დროს, მისი სინქრონული მიგორავს მისი მარჯვენა ფეხით.
  
  
  შედეგად cha-cha-gi არ დაარღვიოს emu-ს შინ, მაგრამ ტკივილი დარტყმა მომცა რამდენიმე ზედმეტი წამი, რომელიც მე უიმედოდ საჭირო. იგი წაიღეს ხელით, რომ უკვე ჩატარების იარაღი ორივე ხელში. Sikh ინდური writhed გამალებით ცდილობს გადავიდეს დაშორებით, მაშინაც კი, როდესაც იგი დარწმუნებული იყო, რომ მისი იარაღი იყო აღარ მიუთითა მას.
  
  
  არსებობს უეცარი მოძრაობა ჩემს უკან. მესამე მკვლელი, brawny ახალგაზრდა ინდოელი, რომელსაც იგი არასოდეს მინახავს ადრე, შევარდა დახმარების მისი თანამგზავრი. მიუხედავად იმისა, რომ იგი უკვე რთული ბრძოლა ერთი: ეს არ იქნება რთული გაუმკლავდეს ორი შეიარაღებული პისტოლეტები.
  
  
  ასე რომ, როგორც კი მოახერხა ვერკვევი იარაღი მთელს პირველი ადამიანის თითების, რამაც ego, რომ შემოდგომაზე გადატანა მისი მარმარილოს braids, მე სასწრაფოდ უნდა შეარჩიო "nunchaku"რომ დაეცა მისი ფეხები. საერთო ჯამში, ეს წამიყვანეს ხუთი წამი მისაღებად საჭირო სიჩქარე და იმპულსი მას.
  
  
  მესამე პირი დაუფიქრებლად წავიდა თავდასხმა. მისი გადახტა უკან და დაეშვა არის ცნობილი ego თანამონაწილე. როდესაც მას თავს დაესხა, მისი ჯოხი იყო უკვე, რომელიც მიზნად ისახავს სხვა ego-ს ქალა.
  
  
  "Nunchaku" უკვე მიაღწია ძალა რამდენჯერმე მეტია, რაც უნდა დაარღვიოს ადამიანის ძვლები.
  
  
  რა მოხდა შემდეგ, იგი არასოდეს უნახავს ცხოვრებაში.
  
  
  ინდური ქალა ფაქტიურად აფეთქდა. რძე, როგორიცაა მასობრივი მაინც pulsed, სადაც თავსაბურავი უკვე შემოვიდა. ბიტი ძვალი, shards თმას და სკალპს მოხდა, რომ მათ, სამი, ჩემი სახე, და ჩემი ტვინი, მონაცრისფრო-თეთრი უცნაური სპირალებს, გაბნეული მეშვეობით საჰაერო მოსწონს lava გარშემო ეხვევა ვულკანის. მაგრამ თუ Nunchucks კარგად იმუშავა, მე ჯერ კიდევ ორი ოპონენტები მარცხენა. Gurnek ცოცხალი იყო, თუმცა მხოლოდ ერთი თვალი. და მაინც ცოცხალი იყო ახალგაზრდა ინდოელი, რომელიც ჩამოვიდა ძალიან გვიან გადარჩენა ცხოვრებაში მისი თანამგზავრი.
  
  
  კუნთოვანი Sikh ათვისება, სახე სიძულვილი და ურწმუნოება მისი სახე. სასიკვდილო ხელკეტები დაიწყო კიდევ ერთხელ, და იგი მხარს უჭერს მოშორებით ნერვიულად, მიუთითებს იარაღი ჩემი სახე.
  
  
  "მომკლან და Shiva იქნება შესანახი თქვენ უნდა გველის." მე უნდა მისცეს em ზოგიერთი მნიშვნელოვანი ინფორმაცია, და თუ ის არ მესმის, ეს ჩემს პირში, თქვენ შეიძლება დაგავიწყდეთ, თქვენ არსებობდეს.".. ის hissed მისი მეშვეობით gritted კბილები.
  
  
  ის იყო bluffing მისი. მას შევხედე unrecognizable ფიგურა მისი თანამონაწილე. იგი გამოიყენება გაყოფილი მეორე გათავისუფლების nunchucks, რომელიც გაფრინდა მეშვეობით საჰაერო ბუმერანგივით ერთი ნაკადი. მისი ego არასოდეს გამოიყენება ამ გზით ადრე და არ ვიცი როგორ იმუშავებს.
  
  
  საბედნიეროდ, პრიმიტიული იარაღი არ გაუცრუებ. ერთ-ერთი ან ორივე ხელკეტები (მე ვერ ვიტყვი, რომ დარწმუნებული ვარ, Nunchucks დაფრინავდნენ წარმოუდგენელი სიჩქარე) შეეჯახა ინდური ის ავტომატური პისტოლეტი. ძალის დარტყმა გუნდი იარაღი out როქი ego. იარაღი დაეშვა რამდენიმე ფეხები უკან მას. დიდი Sikh ბრალი ჩემთვის, როგორც გაბრაზებული დათვი, მისი სახე contorted გაბრაზება.
  
  
  კარატე ან არა, ეს დრო, ეს იყო ჩემთვის.
  
  
  სანამ მისი ego შეიძლება შეწყდეს მისი, სანამ იგი შეიძლება გააცნობიეროს, თუ რა მოხდა, ადამიანი, რომელიც იყო ნაწილი Shiva-ის გუნდი და "მიმღებ კომიტეტის" ჩამოვიდა ჩემთვის, როგორც ტონა აგური. ჩემი სუნთქვა დაიჭირეს ჩემი ყელის როგორც მე დაეცა უკან, დარტყმის ჩემი უფროსი მარმარილოს ფილებით მიმდებარე უზარმაზარი დაფა ეზოში.
  
  
  რაღაც ცხელი და slimy dripped გადატანა ჩემი სახე, მომენტალურად blinding ჩემთვის. ცრემლი გადმოდინდა ქვემოთ ჩემი ლოყები, როგორც იგი ცდილობდა, რათა გახსნას მისი თვალები ისევ. როგორც კი მე ვერ ვხედავ მისი, ისევ და ისევ, მე აიხედა და დაინახა Gurnek იდგა, ჩემს გვერდით. დაზარალებული თვალი, რა ცოტა დარჩა ეს, განაგრძო განდევნა gelatinous და სისხლიანი აქვს მნიშვნელობა, როგორიცაა ონკანი დარჩა ღია.
  
  
  მაშინ ინდური ფეხი მოხრილი, ისევე როგორც მისი ცდილობდა მდე. მე gritted ჩემი კბილები, როგორც ფოლადის toe ჩემი ego boot მოხვდა უკან ჩემი უფროსი. ის იყო მხოლოდ ერთი სამი მამაკაცი, რომელიც არ აცვიათ sandals. და ახლა ის გამოყენებით, მისი მართვა ფეხსაცმელი punch me მკერდზე.
  
  
  მე ვერ ვხედავ მას, რადგან ტკივილი, რომ იყო დაბინდვა ჩემი ხედვა. მე კი არ ვიცი, სად იყო ან რა Gurnek გააკეთა, მაგრამ მან ვერ დაეხმარება, რომ დარწმუნებული ვარ. ვიგრძენი, ჩემი ნეკნი კეიჯი იყო, cracking, როგორც ჩემი ძვლები იყო shattering ერთდროულად, როდესაც Gurnek მოხვდა ჩემთან ისევ.
  
  
  ჰერები შეარყია ძალადობრივად, როგორც ველური ცხენი ცდილობს ჩააგდოს off მისი მხედარი. "Shiva არ აქვს მნიშვნელობა, ახლა, კარტერი," Gurnek განაცხადა, რაც ნათელია, რომ ego არის გაგებული, მიუხედავად ბაფთით, რომ დამალვა ქვედა ნაწილი ego.. "I' ll kill თქვენ, ასე რომ თქვენ დასრულდება ერთხელ და სამუდამოდ!"
  
  
  ტონი მისი ego-ის ხმა, ვიცოდი, რომ ის ნიშნავდა ეს. სხვა ინდური, ერთ-ერთი, ვისაც ჰქონდა მომვარდა და გუნდი ჩემთვის ადგილზე მომენტში წინ, იყო ცდილობს დაიბრუნოს ჩემი ფეხები. ის crouched ქვემოთ ჩემს თვალწინ, და ჰერები განაგრძო შესრულებისას, როგორიცაა სასოწარკვეთილი კაცი, განსაკუთრებით მაშინ, როდესაც Gurneka ის nachah ძმა ერთხელ, სადესანტო გამანადგურებელი დარტყმა მიაყენა ჩემს მკერდზე.
  
  
  სწორედ ეს მომენტი, რომ მისი Yi მიაღწია ორივე ხელში და მოგვეწონა man ' s ტერფის, იძულებით bending ego-ს ფეხი. იგი ცდილობდა, რომ არ დაკარგოს ბალანსი. შემდეგ კიდევ ერთი Sikh წავიდა თავისი ძლიერი მუშტი ჩემს ცხოვრებაში. ეს იყო მტანჯველი ტკივილი. მე ვერ ვსუნთქავ, მაგრამ თუ მე დათმო ახლა, იმ ორ რომ დამამატო მათი დიდებული trophy სია.
  
  
  გარშემო ბოლო ცოტა ძალა მქონდა მარცხენა, მე შეპყრობილი Gurnek-ს ტერფის და ინახება უვლიან მას, მე მინდა, გესმით crunch ძვლის breaking მალე. ნაცვლად, ადამიანი დაეცა წინ, დაკარგვის, მისი ბალანსი. და იგი გათავისუფლდა მისი ფეხები იმ შეასრულა, კიდევ ერთი ინდური. უბრუნდება, ის შეეცადა, რომ მისი ფეხები.
  
  
  მე მოსალოდნელი Gurnek დიდი ბადი, რომ თავდასხმა მე, კიდევ ერთხელ, მაგრამ ამის ნაცვლად იგი გაიქცა საპირისპირო მიმართულებით. მისი ego ვერ გაუშვებენ, ძალიან შორს, ასევე იმიტომ, რომ ის იყო გაშვებული შემდეგ დაეცა იარაღი. ის იყო, უკან მას, როგორც მან მოხრილი ქვემოთ უნდა შეარჩიო იარაღი. მისი, გააკეთა დიდი ნახტომი ჰაერში და დაძაბული ფეხი სიტყვით "მფრინავი" აფეთქება.
  
  
  ძალის დარტყმა, გავლენა ჩემი ფეხით დარტყმის ინდური backside, გაგზავნილი ego crashing, რათა ადგილზე. ის შემოვიდა რამდენჯერმე მარმარილოს იატაკზე, და იარაღით დაეშვა რამდენიმე ეზოების დაშორებით, მიუწვდომელია.
  
  
  მაშინაც, ის მოხვდა ნერვიულად თავის მხრის, სანამ ჩქარობენ შეარჩიო იარაღი. Gurnek არ იყო ერთი დათმობს ადვილად. იგი ადგა და დადიოდა მეტი ჩემთვის. მიუხედავად იმისა, რომ ის limped, ტარების ყველა მისი წონა ერთი ფეხი, მან მაინც ფეხით. მაგრამ ყველაზე ნათელი ყველა იყო ბოროტი მეტალის ბზინვარება რომ დაიჭირეს ჩემი ყურადღება... რკინის dripping ჟელატინის ნივთიერება ინდური ის bisected თვალი.
  
  
  უკან Gurnek არის ბუნდოვანი ფიგურა გვიან შუადღისას ჩრდილები. Reeva Singh საბოლოოდ უკან სცენაზე. არა დიდი ხნით ადრე, მან ითამაშა მისი ნაწილი შესანიშნავად, და მისი ყვირილის ტერორი და ფრენის, მან საშუალება მომცა გადაადგილება თავდაცვითი შეურაცხმყოფელი ქმედებები.
  
  
  იგი ხედავდა, რომ მისი ახლა, როგორც მან climbed შევიდა saddle მოტოციკლი გაჩერებული ეზოში. Gurnek ვერ აწარმოებს; ის ჯერ კიდევ მოიკოჭლებს, როდესაც მან საბოლოოდ გამყარებული, გაორმაგდა მეტი. მაგრამ მე ვერ გათვალა, ჩემი გათვლებით, თუ გავითვალისწინებთ, რომ მას თავს დაესხნენ მე ადრე გამოყენებით stiletto ხელში.
  
  
  ინდური ძმა თავის მხრივ მოშორებით, მაშინ მიაღწია და ესროლა დანა. დანა hissed მეშვეობით ეთერში. და ამ დროს Gurnek თითქმის გაუშვა.
  
  
  Razor-მკვეთრი დანა ჩაიძირა შევიდა ჩემი ბარძაყის კუნთების. ჩემს მუხლებზე buckled, და მე ვიგრძენი, სუსტია. უნდოდა კივილი, მაგრამ მე თავისებურება ტირილი, რომ, როგორც ჩანს, გაქცევა ჩემი ტუჩები. ტკივილი გადაღებული მეშვეობით ჩემთვის, უვლიან ჩემი ნერვები. მან ჩავუღრმავდი ჩემთვის, როგორც ცხელი ნემსი, უფრო და უფრო ღრმა, სანამ მთელი ჩემი სხეული იყო numb, ახლა ლიმიტი ფიზიკური წინააღმდეგობა.
  
  
  ეს არ უნდა მოხდეს.
  
  
  ის clenched მისი მუშტებით, gritted მისი კბილები, სანამ ისინი gritted, და ცდილობდა დაებლოკა მტანჯველი ტკივილი. შემდეგ მან შეამცირა თავის მხრივ, დახურულია მისი თვალები ერთი წუთით, და ბოლოს, გამოყვანილია დანა გარშემო მისი hip. მე არ მაქვს დრო, რომ შეწყვიტოს სისხლის ნაკადის. მაგრამ, საბედნიეროდ, ქართველები ვერ სისხლძარღვების ბარძაყის კუნთების.
  
  
  ნებისმიერ შემთხვევაში, ის ჯერ კიდევ სისხლდენა, როგორც ნადგურდება ღორის.
  
  
  ქსოვილის ჩემი შარვალი ჩაებღაუჭა ჩემი ფეხი, სადაც დიდი მუქი ლაქების ავრცელებდა, სველი სისხლის მე უკვე დაკარგა. Gurnek, ველური სიცილი გაიმეორა მეშვეობით ეთერში. ინდური დაიწყო ჩემთან, და ჰერები ცდილობდა სეირნობისას ერთ გარშემო შენობა მიმდებარე ეზოთი. მოვახერხე ირონია Em ' s ტერფის, და მან ვერ ფეხით გარეშე limp. მაგრამ ის მაინც გადავა. მან გააძლიერა ნაბიჯია, როგორც მესამე Cobra ტელ. ასევე დაიწყო მოძრავი ჩემს უკან.
  
  
  მე მიმოიხედა და დაინახა იარაღი, რომ კაცი აღმოაჩინა. ჰერები დარჩა ერთად ფარიკაობა, როგორც Nunchucks იყო out of range. "Reeva," ამბობდნენ. "სად მიდიხარ?"
  
  
  ეს იყო, ალბათ, telepathy. მაგრამ რაც არ იყო, ის "გამიგია," მე.
  
  
  Roar of მართვა mistletoe blotted out ძალა კურთხევით, მოდუნებულ, ჩემი ტკივილი და ფიზიკური ტანჯვა. გამოვიდა მეშვეობით სიბნელეში, მოკვლევისა Gurnek ის ფიგურა, ნათელი დიდი შუქურა, გამოიკვეთა წინააღმდეგ ჩრდილში, მზის ჩასვლის წინ. ინდური აღმოჩნდა მისი უფროსი და გაიზარდა მისი ხელები, თითქოს მანქანის გაჩერება. Ego სხვა პირი, კუნთოვანი ახალგაზრდა Sikh, მეორეს მხრივ, ჩანდა, მას არ სურს შეცვალოს თავისი პროგრამა. იგი ინახება მოდის at me. მან მიაღწია თავის ფარიკაობა, ცდილობს იგნორირება ფეთქვა ტკივილი, რომელიც მარცხენა Nachah სრულიად numb.
  
  
  Gurnek ცდილობდა, დამალვა ერთი მიტოვებული მარმარილოს დარბაზი სასახლეში. ახლა, რომ ის აღარ იყო უშუალო საფრთხე და საშიშროება, მადლობა რივს, მე შეძლო აქცენტი ჩემი ყურადღება მისმა თანამზრახველმა. იარაღი barked და სუნთქვა ცეცხლი, მაგრამ მოულოდნელი სიბნელე, რომელიც, როგორც ჩანს, წვიმა ციდან, როგორც ბოლო of the twilight ჩაქრა შეუშალა მას აღების ფრთხილად მიზანი, და gawk გაფრინდა რამდენიმე მეტრის დაშორებით მე.
  
  
  მან შეხვედრები მისი სუნთქვა და დაადგა იმავე გზას, როგორც ნებისმიერი ტომის, გაჭიმვა მისი ფეხი უკან. მას ვერ ვხედავ, თეთრი თავსაბურავი-ერთი თავდამსხმელი და კიდევ ბარელი იარაღი. ის მინდა დაკარგა იმედი ტყვიები ის მინდა მეორადი ტანსაცმელი, ასე რომ, მან ვერ გეტყვით, თუ თოფი ცარიელი იყო, ან თუ ეს ჯერ კიდევ რამდენიმე ტურად მარცხენა.
  
  
  როდესაც მან მოისმინა დააჭირეთ გამოიწვევს, მან braced თავად გასროლა. ნაცვლად, ინდური ფიცი დადო, რბილად. მან ესროლა იარაღი მოშორებით, და ის დაეშვა thud მარმარილოს იატაკი. საბოლოოდ, როგორც ჩანს, რომ ყველაფერი არ იყო პროპაგანდისტულ ჩემს წინააღმდეგ.
  
  
  ალბათ Reeva ჰქონდა მხარდაჭერილი Gurnek შევიდა " კუთხეში." თუ არა ზუსტად "კუთხეში", მაშინ ინდური იყო გზა. მე შეიძლება განმუხტვის ეს ჩემი ego მოგვიანებით, მას შემდეგ, რაც მე გუნდი ჩემი პარტნიორი ego. მან იცოდა, რომ Gurnek იყო უიარაღო, ასე რომ Reeva შეძლებს გაუმკლავდეს სიტუაციას საკუთარი.
  
  
  ახლა ყველაფერი მქონდა, რომ არ იყო გაუმკლავდეთ უცნაური ინდური, Shiva არის პირადი აგენტი. ის დაძაბული და გაიმართა მისი სუნთქვა. ადამიანის იყო პირველი მასიური ფორმა გამოჩენა გარშემო სიბნელე. ღრუბლებით დაფარული მთვარე, უცოდინარი ანათებს სახე, და ეზოში Fatehpur სიკრი ჩრდილში იყო მოქცეული. ის squinted მისი თვალები და ცდილობდა თანხმობა შევიდა სიბნელე. ჩემი მოწინააღმდეგე არ მინდა, რომ მიიღოს რაიმე შანსი, იმიტომ, რომ მე ვერ მესმის მისი მოძრაობები. მე არ ვარ დარწმუნებული, თუ ის მინდა მინახავს მე, როდესაც ის მინდა გამოყვანილია დანა გარშემო მისი ჰიპ, ან თუ ის მინდა ცნობილია, მე იყო შეიარაღებული.
  
  
  Stahl-ის stiletto არის ძვირფასი იარაღი, ახლა რომ Nunchucks არ დაკარგა იგი. და მე ვერ ითვლიან, ჩემი ღრმა ცოდნა კარატე ერთად ფეხი რომ გამოვიდა ასამბლეის ჭრილობა, რომ სისხლი თითქმის ყველა დროს, და რომელიც მე არ მაქვს დრო მოშუშებისა. მისი სისხლით მომარაგების იყო, რაც ჩემთვის სუსტია და სუსტია, და თუ ფეხი არ იყო შეხვეული, მე მინდა მალე იქნება უბედურება.
  
  
  მისი, ყვიროდა. "კარგით, თქვენ bastard! რას ელოდება? - არსებობს მკრეხელობა, ეპითეტები და შეურაცხყოფა, რომ ინდოეთში დაუყოვნებლივ გავლენა იქონიოს ადამიანის სიამაყე. იქნებ "ნაბიჭვართან" არ იყო მათ გარშემო, მაგრამ უკვე ჩემი ცოდნა საბაჟო და საბაჟო subcontinent მარცხენა ბევრი იყოს სასურველი. "თქვენ ეშინია?" ეს სიმართლეა? დავიწყე ყვირილი, ცდილობს იპოვოს მასიური ფორმის ჩრდილი ჩემი ეგო.
  
  
  Headlight მოტოციკლი Reeva ჰქონდა გადახტა არ მიუთითებს ჩემი მიმართულებით. ეს იყო მუქი და მუქი მეორე, და იგი ინახება ეძებს მისთვის, იმ იმედით, რომ ვინმე სისხლი და ხორცი. შემდეგ უზარმაზარი წონა დაეცა ჩემთვის. მე დააგდეს გადატანა ჩემს უკან, ჩემს ტრავმას nachalah tucked ქვეშ me.
  
  
  ტკივილი იყო აბსოლუტური, და უცნაური phosphorescent ფარები, ალუმინის დისკები, ცეკვავდა, სანამ ჩემი თვალით. მისი უფროსი შეარყია და ცდილობდა, მანქანა მოშორებით წერტილი მსოფლიოში. მისი ფეხი ერთი ნახევარი, იგი ფაქტიურად მნიშვნელოვანი, რომ ადგილზე ნაყარი მსუქანი ახალგაზრდა Sikh. მაგრამ მე ფაქტიურად გრძნობდა თავს მოხსნას off ადგილზე, როგორც მისი პირველი გააკრიტიკა შევიდა ჩემი ყბა. ის cocked მისი უფროსი მხარეს, სუნთქვის მძიმე. "თქვენ filthy bastard! მე hissed, ბოლოს და ბოლოს, გავიხსენოთ, რომ სწორი სიტყვა.
  
  
  Emu არ ჩანს როგორიცაა არჩევანი ეპითეტი, ასე რომ, ის წიხლებით out მეორედ. მან იგრძნო კაცის ცხელი, fetid სუნთქვა მისი სახე. ის იყო მხეცი, bull ადამიანის სახით. და მან უპასუხა გარეშე სიტყვა... მხოლოდ თქვენი მუშტებით. Emu შემდეგ, მოახერხა თავის ხელში ჩემი thighs და kick ჩემი ფეხი.
  
  
  ჩემი უფროსი იყო, მაინც სისხლდენა, და ეს უფრო დააზარალებს, ვიდრე ოდესმე. საქართველოს stiletto blade scraped წინააღმდეგ მარმარილოს ფილები. მაგრამ მე მაინც არ ვიცი, თუ Sikh ინდური შენიშნა, რომ იყო შეიარაღებული. "მე გაძლევთ უკან Shiva, კარტერი!" ის gasped, ამყარებს ჩემთვის სართული. "მაგრამ არ არის ყველა ერთ ჯერზე!
  
  
  "როგორ საშინელი! მე აღმოხდა ამ დამცინავი ტონი, ჩემი ტუჩები ტალღოვანი ამ pained grimace, როგორც მან დარგეს დააჩოქა ჩემი thighs. ჩემი ხელები და თითები დაიწყო numb, სისხლის dripped გარშემო ჭრილობა, და ინდური გაიმართა, ჩემს ხელში. რამდენიმე წამი და მე ვერ შეძლებთ გამართავს ხმალი აღარ. და თუ ეს მოხდება, ეს ყველაფერი დასრულდა ჩემთვის.
  
  
  მან დაიწყო გადაადგილება, თავის მხრივ, ნაბიჯი, ცდილობს, რათა მკვეთრი, ჯერ კიდევ სისხლიანი დანა ახლოს ინდური ის გათვლები. მან ჩურჩულით იგი. "რა არის შენი სახელი?" ყოველივე ამის შემდეგ, ჩვენ არ... გააცნო საკუთარ თავს ჯერ!
  
  
  "ქერქი", - განაცხადა მან, grinning. - გამარჯვებული Barking.
  
  
  "Barking, დამარცხებული," ego შესწორებული მისი, და მოულოდნელად გადავიდა მისი დანა მხრივ, შეამოწმეთ ჩემი მოწინააღმდეგის გათვლები. დასჭირდა ყველა ძალა მქონდა, მარცხენა, მარჯვენა, up to the limit.
  
  
  მაგრამ ეს მუშაობდა. მადლობა ღმერთს, ის მუშაობდა.
  
  
  მკვეთრი დანა დახიეს ახალგაზრდა Sikh ს ბამბის პერანგი, როგორიცაა კარაქი. მან არ შეწყვიტოს მისი. ფარიკაობა ჩაიძირა ღრმა, როგორც მან დააყენა მისი მუხლებზე, ცდილობს გაიყვანოს დაშორებით. ეს ძალიან გვიან შეცვალოს ტაქტიკა. ახლა ის ვერ შემაჩერებს აღარ. საქართველოს stiletto ჩააგდო შორის მისი ego-ს ორი ნეკნი, slicing ხორცი და კუნთების, როგორც ყასაბი გაფატვრვის მეშვეობით ხბო.
  
  
  ახალგაზრდა ინდოელი შემოვიდა გადატანა თავის მხრივ და დაეცა მძიმედ თავის თავში, როგორც დანა გაათავისუფლეს მას. ერთად ძალა სასოწარკვეთას, მე crawled გამო მას საქმეს დაასრულებს, არ შეწყვიტო ჩვენთან, მხოლოდ მეორე გრძნობს, რომ მტანჯველი ტკივილი ჩემი სისხლდენა ფეხი. საქართველოს stiletto დაკრძალეს მდე hilt in შეხვედრები laia-ის მხარეს. კაცი gasped, ცდილობს სუნთქვა. აღმოჩნდა, სახელური დანა გარეშე უბიძგებენ მას.
  
  
  ნაკადი სქელი, ცხელი სისხლი იღვრებოდა ქვემოთ ego-ს მხრიდან, როგორც ფარიკაობა იყო ბიძგი შევიდა მისი, დანა sticking ego-ს მკერდზე. "ღორის! ინდური gasped. "მაგრამ ასევე... თქვენ აპირებს იღუპება... თქვენ აპირებს იღუპება, Carr...
  
  
  ეს იყო ego-ს ბოლო სიტყვები.
  
  
  მისი სასტუმრო, ასე რომ ისინი არ აღმოჩნდება წინასწარმეტყველების.
  
  
  
  
  13
  
  
  ჩემს ხელში იყო slick და წებოვანი შეხვედრები laia სისხლი. მან განაგრძო წვიმაა გარეთ იღვრება, როგორც მისი emu დაჭრილი ღია მის მკერდზე, არ შეწყვიტო, სანამ იგი აბსოლუტურად დარწმუნებულია, რომ იგი მკვდარი იყო. A gurgling ხმა მოვიდა ego მისი ყელის; ის აღარ ლაპარაკობდა, მაგრამ heaved მის მკერდზე up და down convulsively. ბოლოს puffing შეწყვიტა; მისი emu დააყენა თავის მხრივ, დასაკეცი დოლარი. Bundle კუნთების გამოწვეული კრუნჩხვითი გულისცემას, მოჰყვა იძულებითი ნერვული ტრემორი, a ტრემორი, რომ შეარყია ego from head to toe.
  
  
  ის გამოიწვია, კიდევ ერთხელ, მაშინ ამყოფებდნენ.
  
  
  მისი slid უკან, ჩემი დაჭრილი წამოწყება გაუწოდა ჩემს თვალწინ. სწრაფი მოძრაობები, მან აიღო თავისი პერანგი, გაჭრა ის ღია ფარიკაობა, და დაიწყო გასახდელი ჭრილობა, კუსტარული ბაფთით. დასჭირდა ორი ზოლები კორდონი, რათა blot out სისხლის, რომ დაკავებული იყო ყველა დროის მიედინება ღრმა ჭრილობა.
  
  
  რამდენიმე ხნის შემდეგ, იგი შეეცადა უკან ფეხზე, მისი თვალები ეძებს Reeva. გოგონა გააკეთა დიდი სამუშაო, და ახლა მე უნდა დაეხმაროს მას მიიღოს ქვემოთ Gurnek. მოგვიანებით... ისე, მე აღმოფხვრას Gurneka პირველი, და მაშინ მე დასჭირდეს შემდეგი ნაბიჯი.
  
  
  ის მოისმინა, და თითქმის მაშინვე ისმის სუსტი hum... hum მოტოციკლის ძრავის გამოიწერეთ მანძილი. ეზოში იყო bathed in ნათელი, როგორც ღრუბლებში დამალა, რომ მთვარე გაქრა. დაარტყა, რომ ბუნების ძალები იყო ჩემი მხრიდან, რადგან თუ მათ დაპირდა, რომ დაიცვას ჩემთვის. ეს იყო ბნელი, პირველ რიგში, და ნაკლებობა მშვიდობის დაცული me, რომელიც საშუალებას me დამარცხება და კლავს შეხვედრები laia.
  
  
  მაგრამ ახლა რომ ახალგაზრდა Sikh მკვდარი იყო, მოდუნებული ჩემი ძალა ან cunning, მთვარე იყო დაბრუნების, წყალდიდობის ეზოში მიტოვებული ქალაქი თავისი ფერმკრთალი glow. მისი, შევხედე ფიგურა შეხვედრები laia, რომელიც იწვა მის უკან, მისი თეთრი პერანგი smeared ერთად გამხმარი სისხლი. Ego-ს ტუჩები მოიგერია grin აჩვენა, რომ Ego სწორი, თეთრი კბილები, და მისი ფისები იყო ნახატი, წითელი საწყისი paan რეზინა. გვამი იწვა უმოძრაო მარმარილოს ფილებით, crouched პოზიცია საშინელი ტანჯვა.
  
  
  მან იგრძნო სინდისის ქენჯნა და არ არის წინააღმდეგი, რომ ახალგაზრდა ინდოელი გარდაცვალების, ნაწილობრივ იმიტომ, რომ ეს იყო corkscrew გადარჩენის. ეს არც Barking ან მისი. მან ჩანდა დაშორებით გაყინული, სისხლიანი სხეული და შეეცადა მისი ფეხები ისევ. მე მქონდა რამდენიმე მცდელობა, სანამ ის ვერ დარჩება ფეხზე.
  
  
  იგი ისხდნენ ერთად მისი ფეხი, რომელიც იყო მაინც და მაინც numb საწყისი სისხლის დაკარგვა. დავიწყე მთელი ეზო, დაპაუზება მომენტი უნდა შეარჩიო ჩემი Nunchucks, სადაც ისინი დაეცა, და, ამავე დროს, შეარჩიო შეხვედრები laia ის პისტოლეტი.
  
  
  რამდენადაც მე ვიცი, Gurnek იყო უიარაღო. მე მქონდა პრიმიტიული აღმოსავლური იარაღი და ძვირფასი გერმანელი stiletto ერთად razor-მკვეთრი დანა, რომ გადაარჩინა ჩემი სიცოცხლე. და თავზე რომ, Reeva ჰქონდა მართვა. ეჭვი არ ეპარება გოგონას და Gurnek იცოდა, ტოპოგრაფია, Fatehpur სიკრი ბევრად უკეთესია, ვიდრე მე, რომელიც იყო, როგორც უპირატესობა და მინუსი. იმიტომ, რომ თუ არ იყო გამოსავალი, გარშემო ლაბირინთში ცარიელი და მიტოვებული შენობები, Gurnek, ალბათ, უნდა იცოდნენ, თუ Reeva შეძლო ბლოკი ego გაქცევა და შენარჩუნება ego ხაფანგში, სანამ მე მივიღე nah.
  
  
  ის გაჩუმდა, ერთი წუთით უნდა მოუსმინოს, და ერთხელ მან მოისმინა სუსტი hum მოტოციკლეტის ძრავა. იგი მოვიდა, უკნიდან სპეციალური აუდიტორიის დარბაზი, divan-მე-khas. გამახსენდა ხედავს მაგალითი სასახლე სახელმძღვანელო მე მინდა შეიძინა, შავი და თეთრი ფოტოს დაკისრების შენობა უზარმაზარი ცენტრალური სვეტი, რომელიც ოთხი იდენტური დერეფნების დატოტვილი off მიღწევა მხარეს ზედა აივნით ფორმის მოედნები.
  
  
  იყო არ უნდა მოვიდეს გოგონას გადარჩენა სწრაფად. მე უნდა გადავიდეს ერთი ნაბიჯი იმ დროს, გადმოიყვანა ჩემი ფეხი უკან ჩემთვის, როგორც bulky ცალი ბარგი. ტკივილი იყო შემცირებული ახლა, რომ მისი ჭრილობა იყო შეხვეული და სისხლდენა შეწყდა. მაგრამ მე ტკივილი. იმისათვის, რომ უარესი, ეს მე უფრო მოწყვლადი, ვიდრე ოდესმე, სასტიკად შენელებისა ჩემი მოძრაობები, ჩემი უნარი გადაადგილება ნორმალური სიჩქარით.
  
  
  გამოყენების კარატე ჩათვლით იყო, ახლა გამორიცხულია, და ყოველი მოძრაობა, ხელის და მუშტი გახდა პრობლემური და რთული, იმიტომ, რომ ამას სჭირდება დიდი რაოდენობით ძალისხმევა, რათა შეინარჩუნოს ადეკვატური სიმძიმის ცენტრი და ბალანსი. . . . ახლა უფრო, ვიდრე ოდესმე, მე მქონდა იმედი, თითქმის, მხოლოდ nunchucks და stiletto.
  
  
  რაც უფრო მას ლობი, ხმამაღალი მანქანის ძრავის hummed მისი ყურები. რა იყო ერთხელ უკვე შორეული და გაურკვეველი hum გახდა მოსაწყენი rumble, muffled roar. ეს clung ერთ გარშემო გარე საყრდენი, რომელიც იყო დაფარული mistletoe ნათელი ფორმის და ჰგავდა ტუსკი გიგანტური სპილო. მან შეწყვიტა დასვენება და შეაგროვოს თავისი აზრები. ძლიერი სხივი ნათელი პირსინგიანი ადგილზე ჩემს თვალწინ. მაშინ ხმა გაშვებული კვალდაკვალ.
  
  
  "Roar! "ვყვიროდი. "სად არის ის?"
  
  
  მან არ მიპასუხა, მაგრამ შემდეგ ეტაპზე, Gurnek გამოვიდა გარშემო შენობა და გაიქცა მასშტაბით ეზოში. მისი ego დაიწყო ასვენებს მისი, მიუხედავად იმისა, რომ მან იცოდა, მე ვერ მიიღოს იგი. ის იყო გაშვებული თითქმის ნორმალური ტემპით, ასე რომ, ვიცოდი, მისი ტერფის არ hurting აღარ. ეს იყო მაშინ, რომ Reva შევიდა სცენა. ის აჟიოტაჟი გამოიწვია mimmo at me და შუამდგომლობით ჩემთვის დარჩენა დააყენა. Ego-ის სახე იყო დაძაბული, მისი earlobe დანაოჭებული; ეს იყო სახე აბსოლუტური განსაზღვრა, ნიღაბი ცივი და გაანგარიშების განსაზღვრა.
  
  
  მე ვერ უარყოფენ, რომ მე რა ამაყობს მისი. მან გააკეთა მისი სამუშაო იდეალურად, შენახვა Gurnek საათზე bay როგორც ხაფანგში ცხოველთა სანამ მე მოახერხა თავი დაეღწია ლაი. და ახლა ლაი, რომ მკვდარი იყო, იქ იყო მხოლოდ ერთი Cobra აგენტი მარცხენა დაფიქსირება. ეს იყო nunchaku ის ხელკეტები, რომ გააუქმა მისი მეტი თავის არეში, შეპყრობილი ერთი მჭიდროდ, და გადმოყარეს სხვა.
  
  
  წრიული მოძრაობით ხელის მითითებული ჯოხი მოძრაობაში... რომელიც, იმედი მქონდა, რომ საბოლოოდ გაანადგუროს Gurnek გეგმები... და ego ცხოვრება თავად. Reeva იყო მიუთითებს ინდური ორივე ბოლოები ეზოში. სხივი სინათლის lighthouse განათებული ghostly arcades და კოლონადები სამეფო სასახლეში, განსაკუთრებით, რომ როგორც ექსპრესიონიზმის ფერწერა.
  
  
  მაგრამ იქ არაფერი იყო, თვალწარმტაცი შესახებ Gurnek დაიწყო გადაადგილება, იმეორებს თავის shaggy გადადის. ის მინდა მინახავს მე, და ახლა იქ იყო, არ გზა, რომ ის შეიძლება თავიდან ავიცილოთ შეჯახება, როგორც Reeva გამოეკიდა მას შემდეგ მისი მართვა, როგორიცაა მოტორიანი მწყემსი ცდილობს დაჭერა დაკარგული სკოტი. ახლა ინდური იყო ცხოველი, შიში, შიში და სასოწარკვეთა.
  
  
  იგი შეეცადა ჩემს გარშემო, მაგრამ ისევ Rhea აჩვენა მისი უნარი, შეწყვეტასთან ego-ს გზას. იგი თითქმის ჩაარტყა. გოგონა აკეთებდა მისი იმისათვის, რომ თავიდან პირდაპირი შეჯახება, და მან ვერ დამნაშავე მისი. იგი, ასევე, არ მინდა, რომ იყოს დააგდეს off bike.
  
  
  თუმცა, მაშინაც კი, გარეშე ეხება ეს, hey მოახერხა ego იმ გზას, თავიდან აცილების, ეს აფარებს. საქართველოს Nunchaku მიანიშნებდნენ გარშემო, ჩემი უფროსი და, როდესაც Reva გადაინაცვლა ერთხელ, აიძულა Gurnek მოვა მიმართ ჩემთვის, იგი გამოვიდა, რომ ინსტრუმენტის სიკვდილი, და უყურებდა, როგორც ეს დაჭრილი მეშვეობით ეთერში.
  
  
  ყველაზე"მკვლელი" ჩხირები იყო ძალიან სასარგებლო ერთხელ. ის ჯერ კიდევ თვალს სცენას, იმის წინ გადადგმული ნაბიჯია, როდესაც Gurnek ყვიროდა და ducked sideways, როგორც კლუბები მოხვდა emu მკერდზე. დარტყმა იყო, როგორც პირველი დარტყმის ცენტრი, და ეს მოხდა მისი სუნთქვა დაშორებით. ის გაძნელდა, მთვრალი, როგორც ჯოჯოხეთი, ვერ შეინარჩუნოს მისი ბალანსი.
  
  
  ის limped წინ, მოძრავი, როგორც სწრაფად, როგორც შეეძლო, ჩატარების stiletto arm-ის სიგრძე. იყო დრო არ დაგვრჩა, რადგან მას შემდეგ, რაც Gurnek-ს ლიკვიდაციის, მე მაინც მქონდა, რომ სახე Shiva, ადამიანი, რომლის ჯოჯოხეთური ხაფანგები მან გაიქცა, მაგრამ, ვინ არ ჰქონდა ნაჩვენები, მე მისი სახე სანაცვლოდ.
  
  
  Gurnek იყო, ფეხზე ისევ ადრე ჰერები მიაღწია მას. მან მოგვეწონა nunchaku ,მაგრამ, როგორც ჩანს, არასოდეს მინახავს ან მეორადი იარაღი ადრე. მან არ იცის, როგორ გაუმკლავდეს მას, ასე რომ, მან მხოლოდ ესროლა მას at me. კლუბები დაეცა, და ის დაიხარა შეარჩიო nu, ისევე, როგორც Gurnek lunged at me.
  
  
  მე შევარჩიე sprawled ჩემს უკან ისევ, ბრძოლა ჩემი ცხოვრება, ინდური შორის ჩემი მუშტებით. მას აღარ შეუძლია მიზეზი: ჟელატინის და სისხლიანი ნივთიერება ჟონავს ქვემოთ ego მოწყვეტილი თვალი, ეს არ იყო უბრალოდ სახე გიჟია, მაგრამ სახე მონსტრები.
  
  
  ის წიხლებით ჩემთვის თაღლითი, იდაყვის, და ჩემი თითების უნებლიეთ loosened მათი ძალაუფლება. ფარიკაობა slid გარშემო ჩემი მკლავი. მე მიაღწია ბრმად, მაგრამ ინდური, ჩემში ისევ ყელის ერთად პალმის ხელში. ის არ იცით, გაცილებით შესახებ კარატე, მაგრამ მას უნდა ჰქონდეს შეიტყო, რაღაც ჩვენი წინა შეხვედრები. და ახლა ის გამოყენებით, მისი ნიჭი და ინტელექტი დასრულება me off.
  
  
  Reeva bike შეჩერდა მაღალი pitched groan, გასანათებელი ჩვენი ეხმიანება ორგანოები სხივი ნათელი. მე გავიგე, მისი მანქანიდან, მაგრამ ვიცოდი, რომ მან ვერ დამეხმარება. და მას შემდეგ, რაც Gurnek იყო, რადგან მან ჩემი ფეხი, სწრაფი და ადვილი გამარჯვება ის მინდა იმედი არ ჩანდა. კაცი იყო პანიკა, და ეს მას შურისძიების ძალა და განსაზღვრა. იგი იბრძოდა თავისი ცხოვრება.
  
  
  ჰერები, ძალიან.
  
  
  იგი იდგა თავის ხელში და ვცდილობდი, ეს off. მე შემოვიდა, ჩემი მხრიდან, მაგრამ იგი დაეცა თავზე მე კიდევ ერთხელ. იმავდროულად, თუმცა მე მოვახერხე დაიბრუნოს კლუბები, თითო მხრივ, ნაჭერი whip გარშემო buffalo დამალვა შუა. ახლა არ არსებობს სხვა გზა, გამოიყენოს იარაღი, მეთოდი, მას არ ჰქონდა გამოცდილი ჯერ. თუ მხოლოდ მე ვერ ჰალსტუხი ტყავის ტვინის გარშემო Gurnek კისრის, ორი კლუბები დამეხმარებოდა გამოყენების, ჩემი ეგო, ჩემი სხეული.
  
  
  მან დააყენა მისი მუხლზე, ჩემი მხარე და წიხლებით ჩემთვის თირკმლის, რაც მას groan, რომელიც დააზარალებს. მარმარილოს ფილები, როგორც ჩანს, ცეკვავენ, სანამ მისი თვალები, და შორეულ სვეტები გაორმაგდა და გასამმაგდა. ის ცდილობდა ფოკუსირება მისი ხედვა, მაგრამ ყველაფერი ჩანდა ბუნდოვანი, უფრო ახლოს, და შემდეგ გაქრა.
  
  
  Gurnek, ახლა frenzy, კამათში სიტყვა ინდური დიალექტი მე ვერ მესმის. მაგრამ თუ მე ვერ მესმის, რა იყო mumbling, ეს არ იყო რთული ჩემთვის შეარჩიო მნიშვნელობა მისი rambling ფრაზები; ეს იყო, რბილად რომ ვთქვათ, არ არის ოპტიმისტური, არ მეგობრული.
  
  
  მან იგრძნო, agonizing კრუნჩხვა მისი ფეხი, რომელიც იყო მოხრილი ქვეშ წონა მისი ego. მან აღმოჩნდა მისი ხელმძღვანელი, ისევე როგორც ინდური მიაღწია, რომ ქართველები, მისი მოძრავი alenka მარჯვნივ დააყენებს ფარიკაობა. ამ მომენტში, დაიწყო გაიზრდება იმ დონეზე ყველა ტომის.
  
  
  მაგრამ ის არ აპირებს დათმობას ასე ადვილად.
  
  
  მას ბრალი ნაბიჯია ბრმა ფარიკაობა დარტყმების გამოყენებით დანა stab. გადავედი, როგორც შორს, მისი, როგორც შემეძლო, ცდილობს შეინარჩუნოს ჩემი მანძილი. მოულოდნელად Reeva გამოჩნდა, უკან შეშლილი ინდური და დაიწყო ცემა ego უკან და მხრებზე მისი მუშტებით. თუ არა ეს ავნებს მას თუ არა, ამას მნიშვნელობა არ ჰქონდა. მისი ჩარევა სცილდება ახალგაზრდა Sikh იმდენად, რომ მოვახერხე, რათა თავიდან ავიცილოთ სისხლიანი stiletto დანა და გადაიტანოთ ტყავის ტვინის გარშემო კისრის არეში.
  
  
  აი, როგორ დაიწყო ეს ყველაფერი: პირველი თავდასხმის ჩემს სასტუმრო ოთახში, მაშინ Ashok Anand, და მაშინ აღმოცენდება, აბაზანა, ბარი. და ახლა ფარდა იყო აპირებს შემოდგომაზე კიდევ ერთი წევრი სამარცხვინო ჯგუფის thugs სერვისი და Shiva.
  
  
  მისი მამა მოიცვა ორი კლუბები მჭიდროდ, როგორც მან გამკაცრდა buffalo-კანის ტვინის გარშემო Gurnek კისრის. ინდური წარმოთქმული cry მოულოდნელი და საშინელებათა ამავე დროს, დაეცა, წინდები, ცდილობს დააყენებს ტვინის out მისი ყელის. ის არ გადარჩა თუ იგი ინახება გადაჭედილი.
  
  
  ის ერთი chopsticks გარშემო თავი და აიყვანეს ისინი. მე ვერ ვხედავ Gurnek სახე, და მე არ გვინდა, რომ მისი ego. მან სცადა მერცხალი ჰაერი, მისი სუნთქვა იყო ასთმური და ხიხინი, მაგრამ ჰაერი ვერ აღწევს მისი ფილტვები. მიერ მხარდაჭერილი სასოწარკვეთას, იგი იბრძოდა თავისი ცხოვრება მთელი მისი დარჩენილი ძალა. და ეს საკმარისი არ იყო.
  
  
  ის კონტროლი ახლა, მიუხედავად იმისა, რომ მისი numb ფეხი და დაღლილობა. მისი shoelace გამკაცრდა, მადლობა ჩხირი, რომ დასაშვებია მისი ვრცელდება საჭირო ზეწოლა. კიდევ ერთი gurgle გაიქცა ინდური ის ტუჩები, და შემდეგ ადამიანი, დათმო, აღარ გვთავაზობს ოდნავი წინააღმდეგობა. Ego-ს სხეულის ძმა წინ, და იგი დაეცა სახით ქვემოთ. ჯერ კიდევ მაშინ, "nunchaku" არ გაუშვებენ მას, სანამ იგი აბსოლუტურად დარწმუნებულია, რომ Gurnek დაბრუნდა ჯერ თავისი ღმერთები, Naga გველებს, რომელთანაც იგი ისე მხურვალედ სჯეროდა.
  
  
  როდესაც ის საბოლოოდ მიხვდა, რომ იგი უსიცოცხლო, რომ მისი სხეული იწვა უმოძრაო ცივი მარმარილოს იატაკით, და რომ მხოლოდ ერთი კუნთების მისი ბარძაყის წვას convulsively, მან აღმოჩნდა მისი მეტი და გათავისუფლდეს მისი კისრის ფატალური ტყავი სიმებიანი. Ego-ის სახე იყო livid, და მისი ენა იყო bitten, თითქმის მოჭრილი ორი მიერ მისი კბილები, რომელიც მან clenched საშინელებათა.
  
  
  "შეიძლება უკვე უფრო უარესი, კაცი," მე ჩაილაპარაკა. "ვფიქრობ იმაზე, თუ რა მოხდა ცუდი Nirad...
  
  
  მაგრამ ის არ მესმის, ჩემი კომენტარი. დიდი ძალისხმევა, ის ნელა წამოდგა, შენახვა მისი თვალები Gurnek ის ფიგურა. მაგრამ ის არ გაიზრდება, ერთხელ ირგვლივ მკვდარი. ინდური იბრძოდა იმისთვის, რომ მისცეს emu მის გამო. მაგრამ ბოლოს ყველაფერი დასრულდა არაფერი.
  
  
  იგი მკვდარი იყო.
  
  
  "დამეხმარება მიიღოს off მისი ტანსაცმელი," Rivet განაცხადა, რომ მისი, თავიდან გოგონას მზერა, რომელიც, როგორც ჩანს, მომეცი აწუხებს, მდუმარე სახეს.
  
  
  მას არ ვთხოვო შეკითხვები, და ის ხედავს, რომ მე ვარ სამზარეულოში და მარჯვენა მხარეს my pants არის გაჟღენთილია სისხლით. იგი დაიხარა და გატრიალდა, unbuttoning Gurnek ის პერანგი. ინდური ქურთუკი იყო, იღებებოდა სისხლით, მაგრამ ეს უკეთესი იყო, ვიდრე არაფერი.
  
  
  Reeva არასოდეს უყურებდნენ მკვდარი კაცი, არ პატივისცემით და მოკრძალებით, მაგრამ კაცი იყო უსიამოვნო სანახაობაა, და მე ვერ დამნაშავე გოგონა ცდილობს არ უნდა შევხედოთ, რომ გასიებული, სისხლიანი სახე მისი blue tongue sticking out. ძვლის გარშემო ჩამოდის თვალის glinted უცნაური in glare მოტოციკლი-ის headlight.
  
  
  მერე გაახსენდა, რომ რაღაც Reeva ჰქონდა აღნიშნული, რომ ჩემთვის, რომ დღეს, უკან Shiva ' s mansion. მას არ წასვლას დეტალები, მაგრამ ეს არ დასჭირვებია, რათა გაერკვნენ, თუ რას გულისხმობდა ის მიერ mistletoe. მისი ბიძა მეორადი მისი ყველაზე vile რამ, იმის გამო, რომ სადისტური გემოვნების აიძულა მისი დააკმაყოფილოს ვნებებს მამაკაცის egos.
  
  
  და ახლა ვიგრძენი, no remorse იყიდება Gurnek, დანარჩენი ორი მამაკაცი, რომელიც ქმნის მკვდარი ეზოში, მსხვერპლი არც ისე ბევრი ჩემი აღშფოთება, როგორც ჩემი განსაზღვრა დარჩება ცოცხალი და დაასრულებს მისია.
  
  
  მან ამოიღო სისხლიანი ბაფთით ის მინდა გახვეული გარშემო მისი ფეხი, შემდეგ ამოღებულ მისი შარვალი, ისევე, რის გამოც Reeva crouched შემდეგი Gurnek სხეული. მან გადაკვეთა ეზო და გაემგზავრა ქვის აუზი ის მინდა შენიშნა ადრე. ეს იყო სრული წვიმის. დაჯდა ერთ თითოეული ტომის და გარეცხილი ჭრილობა, გამოყენების სველი წერთ ეხლა დახეული მაისური, რომ თავიდან ავიცილოთ ინფექციის ჭრილობა და განგრენა ფეხი. მე კი არ ვარ დარწმუნებული, რომ წყალი არ იყო დაბინძურებული, მაგრამ იმ მომენტში მე სხვა გამოსავალი არ ჰქონდა, ამიტომ მე გადავწყვიტე, რომ მიიღოს რისკი.
  
  
  როდესაც იგი დაბრუნდა Reeva, გოგონა აფრინდა dead man ' s შარვალი და ქურთის. ისინი პატარა ფართო წელის, მაგრამ ის მინდა შედგება იგი გვიან Gurnek ქამარი. Reeva დაეხმარა მიბოძეთ, ჩემი მაისური, შემდეგ უკან დაიხია, ხელით შეხება მის ხელში ერთად, თითქოს hey, ეს იყო ცივი.
  
  
  მან ჩურჩულით. "რა ვქნათ, ნიკა?"
  
  
  "მოდით, მიიღოს თქვენი მანქანა და წავიდეთ უკან ვილა", - ვუთხარი მე. Ego-ის სახე იყო დაძაბული, ჩაძირული, თითქოს მოკლებულია ყველა ემოცია. მან უკვე ბევრი რამ, და მიუხედავად ამისა, იგი მაინც ვიწრო, უფრო მტკიცედ, ვიდრე ოდესმე. მას ეგონა, რომ მისი მამა, მაინტერესებს, თუ მან იმდენი შინაგანი ძალა, როგორც მისი შვილის ego. ამ შემთხვევაში, მას შეუძლია გადარჩეს და გამართავს out სანამ ჩვენ ego.
  
  
  - რა მოხდება შემდეგ? Reeva სთხოვა. - როგორ... როგორ აპირებთ უნდა გავაკეთოთ ეს?", - დასძინა მან, მიუთითებს, რომ ჩემი ფეხი.
  
  
  ყველაზე დიდი ტკივილი ჰქონდა განიმუხტა, და მას შეეძლო ფეხით ნაკლები ძალისხმევა, ვიდრე ადრე. Nunchucks დააყენა მისი ქვემოთ, მოახერხა ih შევიდა უკან ჯიბეში მისი შარვალი და slid, რომ stiletto შევიდა ტყავის scabbard, რომელიც გაიმართა მისი მხარის ზემოთ დაიკავეს.
  
  
  "როგორ?" - გამეორება. "არ ინერვიულოთ. მე იპოვით მისი რამდენიმე გზა.
  
  
  "თქვენ ყოველთვის იპოვით რაღაც," იგი ცდილობდა სიცილი.
  
  
  მან მითხრა, რომ Ego ბიძა დარჩა ხუთი კაცი, თუ არ ჩავთვლით Ranjit და ახალგაზრდა Sikh ის გადაღებულია ფეხის Agra ფოსტაში. ასე რომ, იქ მხოლოდ ორი ადამიანი დარჩა გამოიწვიოს, გარდა Shiva და Haksha. ეს არ იქნება ადვილი... მაგრამ, ეს რაიონი რუსეთის ადვილი არ იყო თავიდანვე.
  
  
  
  ჩვენ გადაადგილდებოდნენ დუმილი. Reeva ჰქონდა ორივე ხელი საჭე, პატარა მანქანა. როდესაც Fatehpur სიკრი იყო, ჩვენს უკან, shrouded in darkness და მტვერი, მან აღმოჩნდა მისი უფროსი და აღნიშნა, რომ დაფა უჯრა.
  
  
  "მან მოუტანა თქვენ დღემდე," მან განმარტა. "მე ვწუხვარ, მე არ მისცეს ის, რომ თქვენ ადრე, მაგრამ მე არ ვიცი, ნეტავ სჭირდება."
  
  
  მან გახსნა უჯრა და მიაღწია შიგნით, შეგრძნება, სანამ იგი შეეხო კონდახით იარაღი. იგი შეამოწმეს პისტოლეტი დაფა მსუბუქი: ეს იყო პატარა .22 კალიბრის Beretta, საკმაოდ უჩვეულო ახალგაზრდა ქალბატონი.
  
  
  მაგრამ Reeva იყო გამოჩენილი გოგონა, ყველა თვალსაზრისით.
  
  
  Beretta იყო ეფექტური იარაღი, ახლო მანძილზე. მას უნდა ახსოვდეს, რომ მან დაასკვნა, შემოწმების იარაღი, სასიხარულოა, რომ Reeva არ ჰქონდა დავიწყებული, რათა ჩატვირთოს ეს.
  
  
  "როდესაც ჩვენ ფარგლებში დანახვაზე ვილა, შენელდება და ისე იქცევა, თითქოს არაფერი მომხდარა," მე უბრძანა მას, stretching out ადგილს ისე, მე ვერ ჩანს. განსაკუთრებით ეს ცუდი ფეხი, ის იქნება მკაცრი გამოცდა, მაგრამ თუ ყველაფერი, რაც მან იმედი გამოთქვა, მე დავბრუნდები ფორმაში მალე.
  
  
  "თუ არ იქნება უკეთესი, რომ ვინმეს დაეხმაროს, ნიკა?" როგორც ჩანს, იმდენად სარისკო, რომ მე, ორმა წინააღმდეგ ყველა ჩვენგანს... მე ვგულისხმობ", - დასძინა მან, ეძებს ნერვიულად ჩემს თვალში," ჩვენ ვაპირებთ, რომ მიიღოს საშინელი რისკი.
  
  
  "ეს არის ერთადერთი გზა მომავლისკენ", - ვუთხარი მე, და უთხრა Hey ყველაფერი ვიცოდი, Puran Dass, და მიზეზი, თუ რატომ არ ჰქონდა დაწერილი, რომ ინდური საიდუმლო სამსახურის დახმარებას ოპერაციების ჩატარების. იმ დროს, Ey დასრულდა ეუბნება, მისი ამბავი ტბები Dass და მისი ego კავშირი Shiva, ჩვენ უკვე დანახვაზე სახლი.
  
  
  დაჯდა ადგილს, როგორც Reeva შენელება. "თქვენ ხართ ჩემი თვალები ამიერიდან," მე ჩურჩულით. "რას ხედავთ?"
  
  
  "არაფერი ჯერ.
  
  
  მისი თვალები მიიჭრა, რომ Nah ქვემოთ. იგი იჯდა stiffly საჭესთან, მის უკან დაპრესილი წინააღმდეგ ადგილს, მისი თვალები ვნებათაღელვა სწორი წინ. აღმოჩნდა, off გზატკეცილზე ზომიერი სიჩქარით, კენჭი და კლდეები bouncing მანქანის ქვეშ.
  
  
  მოულოდნელად, Reeva braked გაჩერება. "არსებობს ორი მათგანი! "რა არის ეს?" მან თქვა. "ორი მესაზღვრეებმა!
  
  
  ხმები სროლის ხმა მოჰყვა. ბოლო გაჩერება. იმ მომენტში, მე არ მაქვს ფუფუნება, რაც ერთი შეცდომა.
  
  
  
  
  14
  
  
  მისი, ყვიროდა. "Get lower!" -
  
  
  მან მიაღწია და გამოყვანილია მისი შევიდა ადგილს. Reeva იყო ძალიან ადვილი სამიზნე. ტყვიები პროგრამირებაში და ricochet გააფთრებული. წვიმა მოსაკლავად ქვემოთ საქარე, როგორიცაა ტყვიის, რამაც დიდი shards of glass, რათა შემოდგომაზე ჩვენზე.
  
  
  "ტყუილი მაინც და დაველოდოთ სანამ მე გაძლევთ სიგნალი უნდა გაგრძელდეს," Reva გააფრთხილა მისი. მან შეამცირა სახელური და გაიხსნა კარი, მცოცავი ერთად მტვრიან გზას. კარი გადაკეტა ჩემთვის, ტყვიები whizzing ოვერჰედის. ხმა გაშვებული კვალდაკვალ გაიმეორა მთელი სასტუმრო. მან დააყენა beretta და გაიზარდა Rivnenskaya-ის ხელმძღვანელი, უბრალოდ, საკმარისი მიიღოს მიზანი.
  
  
  თავსაბურავი გამოწყობილი gunman დაეცა, როგორც დაჭრილი ჯარისკაცი.
  
  
  ვინმე ელოდა ჩემთვის არ არსებობს, და ეს არ იყო Nag, რომ მე, რა თქმა უნდა. ჰერები მოხვდა კაცი ღიად მკერდზე. განსხვავებით, მისი თანამებრძოლები, მისი სიკვდილი იყო სწრაფი და შედარებით უმტკივნეულოდ. მაგრამ სხვა მცველი იყო, არსად მინახავს. მე ვიწროვდება ჩემი თვალები და დასკანირებული გზა მხარის მხრიდან, მხოლოდ იმ შემთხვევაში, თუ იგი ცდილობდა catch me off მცველი და აწარმოებს შევიდა მე უკნიდან.
  
  
  "Stay down არსებობს! Reve ჩაილაპარაკა, რომ მისი, ვეუბნებოდი მას, რომ არ გავიდნენ, გარშემო მანქანა. მან დაიწყო slide out ადგილს, მაშინ უეცრად შეწყვიტა და საერთოდ, ზუსტად ისე, როგორც მან უბრძანა.
  
  
  კიდევ ერთი კადრი დარეკა, რაც ჩემთვის კარგი იდეა უხილავი shooter-ის იმალებოდა ადგილი. ხმა მოვიდა, მარჯვენა მიღმა მაღალი და მკვრივი hedge კედელი, რომელიც გარს ვილა. უთხოვარი და ღვიის ხეები მთლიანად დაფარული ჩემი მოწინააღმდეგე. თუ ის მინდა მოვიდეს ჩემს უკან, სადაც ის მინდა უკვე საფარქვეშ მთელი დღე, მე არ მქონდა ერთი შანსი გაქცევა. ასე რომ, საჭიროა გადაადგილება და სწრაფად.
  
  
  მე მოხვდა სწრაფად ქვემოთ ხეივანი და აღმოჩნდა, რა საჭიროა; მისი თითების იყო მოიცვა მუშტი ზომის rock მინდა შენიშნა ზღვარზე მტვრიანი გზა. სწრაფი მოძრაობა, მე ესროლა მისი ego მეტი მანქანის კარი და ისმის thud, როგორც ბურთი მოხვდა ადგილზე დაახლოებით ათი მეტრი ჩემს თვალწინ.
  
  
  კიდევ ერთი gawk whizzed მეშვეობით ეთერში. მე ვერ ვხედავ, shooter, მაგრამ მან ვერ ვხედავ მე, ან. მოვისმინე, და მალე ჩემი მოთმინება იყო დაჯილდოვდა ხმა გაშვებული კვალდაკვალ, არა მიმართ ჩემთვის, მაგრამ საპირისპირო მიმართულებით. Shiva-ის მცველი, ბოლო gorilla იდგა შორის გიჟია და ჩემთვის, გაიქცა mimmo, იმალებოდა უკან სქელი hedge.
  
  
  იგი დააგდეს მიერ სხვა rock, ამ დროს უფრო დიდია, ვიდრე პირველი. იარაღი barked ერთხელ, და Gawk თვალში მიგორავს პატარა პურის up ცენტრში ვიწრო გზა. Cry გაიქცა ჩემი ტუჩები, მაღალი pitched moan agonized ტკივილი. ცუდი არ არის, ვინც არასდროს ყოფილა, თეატრის, მე დასაბუთებული. ეს არ იყო ხანგრძლივი-გაწელილი კივილი რომ ისმოდა შორიდან მოშორებით, მაგრამ ეს იყო ჭეშმარიტად გამყინვარება scream, და მას ჰქონდა ეფექტი.
  
  
  საქართველოს hedges გაიყო უნდა ვაღიაროთ ფიგურა turban გახვეული გარშემო თავის არეში. ძალიან გვიან, მიხვდა, რომ იქ არ იყო dead man on ბილიკი. ძალიან გვიან, ის მიხვდა, რომ კივილი იყო რუსეს უნდა გაიყვანოს ego გარშემო თავშესაფარი. ის გამოყვანილია დაშორებით, კი არ ეძებს, ჩემი მიმართულებით. მაგრამ ახლა მას არ ჰქონდა დრო დარჩა... სამუდამოდ, მან იმედი გამოთქვა.
  
  
  საქართველოს .22 კალიბრის პისტოლეტი წავიდა ტყვია შევიდა emu-ს მხრის, უვლიან მას, როგორც მარიონეტული იმდენად მძიმე, რომ emu უნდა cling ღობე, რათა შეინარჩუნოს მისი ბალანსი და მიიღეთ მოიცავს. მე გამოყვანილია გამოიწვევს ერთხელ, და უყურებდა მას შეასრულოს creepy dance, როდესაც მეორე gawk წიხლებით ხვრელი შუა მისი ego შუბლი.
  
  
  არა ხმის გაიქცა ადამიანის ტუჩები.
  
  
  ერთხელ glare ფარები, მან დააყენა მისი ხელები და სამსახურიდან კიდევ ერთი უშედეგო ესროლეს თოფი. შემდეგ მან დაეშვა ნელ-ნელა, თითქოს უნდა იჯდეს შუა გზაზე, ფეხები გაუწოდა წინაშე მას, სხეულის დახრილი, თავი ჩამოკიდებული, მის მკერდზე.
  
  
  Reeva ვუყურებ, წამოდგა, და დავაკვირდი გარშემო ბოლოს დაფა. "მაგრამ, ბიძა -" მან დაიწყო.
  
  
  "ის იქნება აქ მალე, გარწმუნებთ," მე ჩურჩულით. მას გათვლილი, რომ Beretta ჯერ კიდევ რამდენიმე ტურად მარცხენა, უფრო მეტი, ვიდრე Sikh მძიმე .45 კალიბრის პისტოლეტი. ასე რომ, მე არ მინდა, რომ დასჭირდეს იარაღი. ის ნელა მიიღო, რათა მისი ფეხები და გააძლიერა უკნიდან ტყვია-დაცხრილული მანქანის კარი. ორი მამაკაცი იწვა მკვდარი გზაზე, მსხვერპლთა საკუთარი სისულელე, მათი გულუბრყვილო რწმენა divinity მოკვდავი Shiva.
  
  
  მაგრამ ყუთი რეალური იყო. Ego ის აპირებს დაიპყროთ მთელი ინდოეთი ასევე რეალური და განსაზღვრული. მან ისაუბრა "ჰუმანიტარული" სჭირდება, სურვილი, შესანახი და შეკერილ თავის ხალხს, მაგრამ Shiva იყო ტირანი, რომელიც ცდილობდა ყველაზე დაუნდობელი დიქტატურა, და ego იმას ნიშნავს, რომ მივაღწიოთ ძალა იყო, როგორც არაადამიანური, როგორც ego მეთოდები იქნებოდა, თუ მან მოიპოვა ძალაუფლება.
  
  
  ხანგრძლივი ხაზი hedges უცებ ნათდება, როგორც განათება მოვიდა გარშემო სახლი, დიდი ვერცხლისწყლის ნათურები აიძულა ჩემთვის ნაბიჯი უკან, დამცავ, ჩემი თვალები კაშკაშა სინათლე. ასობით მწერები, თვით, და გიგანტური mosquitoes, როგორც ჩანს, hover სხივი სინათლის ჩემი გზა. ისინი hummed და მიანიშნებდნენ, mingling ერთად მტვერი და სუნი სიკვდილი.
  
  
  დიდი ფრიალებს წრიული, როგორიცაა მინიატურული vultures, დაცემა ორი სისხლიანი ცხედრები და ამაღლების დაჟინებული deafening hum ჰაერში. ხმა, რომელიც მე wince, როგორც მისი ყურები pricked გაბრაზება სხვა noises. მე არ მომისმენია, მაგრამ ფრიალებს, ჩვენი ხმა განათებულ ვილა.
  
  
  "Ravi! Arun! მოულოდნელად იქ იყო მეტალიკი ხმა, ხმა რომ არ ჟღერს, როგორც ჩვენთან, ან ვინმეს, მაგრამ თავი.
  
  
  მე შევხედე მას, და მან მომცა მცირე nod დამტკიცების. "Shiva," მან ჩურჩულით. "ეს მას, ჩემი ბიძა. ფრთხილად, ნიკა, გთხოვთ!
  
  
  "თქვენ damned bums! სად ხარ? რა მოხდა? Arun? Ravi? Shiva მოუწოდა, რომ ორი კაცი, ერთხელ, და მისი ხმა, როგორც ჩანს, float მიმართ ჩემთვის, როგორც ექო ძველი ფირფიტა.
  
  
  დროა, პირდაპირი დაპირისპირება, face-to-face დაპირისპირება. მე steeled თავს, შუამდგომლობით იყიდება Reeva დარჩება ჩემს უკან, და დადიოდა სტაბილურად გზას. Shiva ყვიროდნენ ერთხელ, მაგრამ egos საქართველოს დაცვა ვერ შეძლეს რეაგირება. ფრიალებს, განსაკუთრებით voracious დაფრინავს, რომ swooped ქვემოთ უსიცოცხლო სხეულები ორი ინდოელებს, ინახება საუბარი მიდის.
  
  
  "მე მოგკლას თქვენი სისულელე!" Shiva ყვიროდა მაღალი pitched ხმის, რომ უღალატა რისხვა და შიში.
  
  
  თუმცა, მას არ გაბედავს, გამოვა, რომ დაუპირისპირდეს ჩემთვის. იყო დუმილი ისევ. მე crouched ქვემოთ, როგორც მყარი, როგორც შემეძლო, ცდილობს შეინარჩუნოს ჩემი ფეხი აპირებს numb. მას შემდეგ, რაც რამდენიმე მუხლის მომატება მოსახვევებში სწრაფი მემკვიდრეობას, სისხლის დაიწყო ტირაჟირება რეგულარულად. ერთი მხრივ, მან აიძულა განზე მისი სქელი ბუში.
  
  
  აქ, მას ვერ ვხედავ, შიდა ბაღი, აყვავებულ და კარგად ინახება. რა დაარტყა, მე ისევ ის იყო, რომ ეს ბაღი იყო discordant nuona, ასე რომ აყვავებულ და ნაყოფიერი მისი არიდული რელიეფის, ძალიან მდიდარია მცენარეები და ყვავილები უნდა იყოს გაშენებული ასეთი მშრალი და მტვრიან დაბლობზე. მაგრამ კი, Shiva ჰქონდა ფული, rupees და დოლარი, შესაძენად ჰაჯი თავის გატანა. Ego ჰქონდა შეუზღუდავი რესურსები მის განკარგულებაშია, იმას ნიშნავს, რომ საშუალება მისცა მას, რათა მოიპოვოს ძალა და მრავალრიცხოვანი კავშირები შესაბამის წრეებში. მე მაინტერესებს, რამდენად იგი აძლევდა Dass შენარჩუნება ხელმძღვანელი ინდური უშიშროების სამსახური თავის შტატში. ან იქნებ Dass იყო კიდევ ერთი ფანატიკოსი, ვინც ბრმად სჯეროდა Shiva ის ოცნებობს დიდება, ოქროს ხანა ინდოეთში, ძლიერი Mori და Gupta ცივილიზაციის.
  
  
  როგორიც არ უნდა იყოს ადამიანი, ის მოტივები, საფრთხე, რომ მსოფლიოში დარჩა. მაგრამ არა, როგორც საშიში და treacherous როგორც Shiva თავს. მე squeezed შევიდა სქელი ფილიალებში hedge, იმ იმედით, რომ არ rustling ან creaking უღალატებს ჩემი თანდასწრებით.
  
  
  "Carter?" ხმა მოუწოდა, უფრო მეტი, ვიდრე მინიშნება სარკასტულ მას. ეს იყო შეცვლილი ხმა რომ მიიღო დრამატული პროპორციები. "ეს თქვენ, და მეორე?" თქვენ მობრძანდით ჩემთან?
  
  
  ის იყო ცივი, კონტროლირებადი ერთხელ. ის არ იყო განწყობა საუბარი ან ego puns. მე ვამჯობინებდი, რომ ბოლოს დისკუსია მკვეთრ შენიშვნა. მაგრამ მე ვერ ვხედავ მას. იგი შეჩერდა და აიძულა განზე ფილიალები, შენახვა მისი თვალები გზაზე მან სწრაფად ავიდა... თითქოს კვირა წინ, არ საათი.
  
  
  რა... რა, მიიღოს მკერავი!...
  
  
  ის blinked და ჩანდა, კიდევ ერთხელ უნდა დაარწმუნოს საკუთარი თავი, რომ ეს იყო მხოლოდ შეასრულა, ოპტიკური ილუზია. მაგრამ არა, ჩემი თვალით არ იტყუებენ ჩემთვის. ეს იყო Shiva, მაგრამ მას არ შევხედოთ ყველა როგორიცაა პირი წარმოედგინა მას, რომ იყოს, არაფერი არ იყო nen გარშემო, რაც მე წარმომედგინა. ის იყო სრულიად განსხვავებული ჩვენგან, ერთადერთი ადამიანი, მინდა ოდესმე მინახავს ჩემს ცხოვრებაში.
  
  
  იმის ნაცვლად, რომ მარჯვენა ხელი, თავიდანვე პალმის... ან სადაც თითების, როგორც წესი, განთავსებული, კაცი ატარებდა უჟანგავი ფოლადის პროთეზი... მდე მხრის. მას არ აქვს უფლება ხელი, მაგრამ Reeva ის devilish და cunning ბიძა არ აცვიათ აშშ, ჩვეულებრივი, პროტეზირება, აშშ, ჩვეულებრივი ობიექტები, აშშ ხის ან პლასტმასის ხელში. არა, სერ.
  
  
  ფოლადის cobra ერთვის მისი მხრის მოძრაობდა უკან და მეოთხე ჰაერში, "კობრა", რომელიც ჰგავდა მცხოვრები ქვეწარმავალი, ყველა გზა, მისი რკინის კბილები dripping ერთად ძლიერი წყენის!
  
  
  უნდა ითქვას, რომ ეს იყო ფანტასტიური და დაუჯერებელი იყო understatement. იგი ინახება მოციმციმე, მაგრამ ეს არ იყო მირაჟი ან ჰალუცინაცია. ეს იყო ის, რაც არის p/, საშინელი და საშიში რა არის p/! ფოლადის cobra-ს ანატომიური დეტალები იყო ზუსტი ქვემოთ პატარა დეტალი: სოლი ფორმის ხელმძღვანელი hood, გახსნის და დახურვის ყბა. კბილები იყო უდავოდ კანქვეშა შპრიცები, რომელსაც შეუძლია ინექციური სასიკვდილო reptilian უკმაყოფილებას შევიდა მსხვერპლის სისხლი.
  
  
  მისი მზერა გადაინაცვლა უცნაური და საშიში მოწყობილობა Shiva-ს სახე. ცივი, კუთხის, reptilian სახე. მან ვიწრო შავი თვალები და სქელი, bushy წარბების. ის იყო საშუალო სიმაღლის, ერთად მჭლე, მჭლე სხეული, რომ ასხივებდა სული დემონური ღვარძლი.
  
  
  ის არ იყო ჩვეულებრივი მოწინააღმდეგე, მაგრამ ადამიანის, ისევე როგორც უმეტესობა ჩემი მტრები, შეიკრიბნენ ერთი ბანდა... ადამიანს მოსწონს Karak, elusive Werewolf, ან პერსონიფიცირებული დემონი, რომელიც მოუწოდა თავად " ბატონი იუდა."
  
  
  თითქოს ფოლადი cobra საკმარისი არ იყო, როგორც თავდაცვითი იარაღი (და, საჭიროების შემთხვევაში, როგორც შეტევითი იარაღი), Shiva არის კარგი ხელის a .45 კალიბრის პისტოლეტი, მსოფლიოში ცნობილი ამერიკული Colt. Shiva მოიცილეს იარაღი უკან და მეოთხე, ელოდება ნებისმიერი მოძრაობა ან ხმა, რომელიც შეიძლება გამოავლინოს ჩემი ადგილმდებარეობა hedge.
  
  
  ის ყვიროდნენ. "სიმართლე გითხრათ, კარტერი! "მე არ დახვრიტეს. ჩვენ უნდა ვისაუბროთ, განვიხილოთ... თუნდაც თქვენი საუბარი ბატონ Dass დღეს არ აპირებს დასრულდება, სხვათა შორის. და მიუხედავად იმისა, რომ ჩვენ მას, მითხარი, რა გააკეთეთ თქვენ, რომ ჩემი დისშვილი, საკმაოდ მის Singh." მე ვერ პოულობენ ამ cute girl.
  
  
  მე არ უპასუხოს.
  
  
  ამის ნაცვლად, მან დააყენა beretta და მიზნად ისახავდა იგი Shiva მკერდზე. ნელა, ის გამოყვანილია გამოიწვევს, ფიქრობდა რომ საკუთარი თავი, რომ კოშმარი იქნებოდა მალე დასრულდება. ადამიანი, გამოირჩეოდა შესანიშნავად, და მე ვერ უსურვა ადვილი სამიზნე: ფაქტობრივად, სინათლის ნაკადი საწყისი della sviatum უკან მას ყოველ მეორე დღეს სრულიად განათებული მისი სუსტი ფიგურა.
  
  
  მაგრამ ნაცვლად ხედავს მას დაეცემა დააჩოქა, ნაცვლად მოსმენის ego-ს ბოლო muffled ტირილი ან ხედავს მას writhe აგონიაშია, ჰერები დამწუხრდა, როდესაც მან დაინახა goggle-eyed Beretta bounce off მის მკერდზე. მაშინ gawk ჩავარდა უძველესი ქვის ქანდაკება ცენტრში ბაღი.
  
  
  "ასე რომ, თქვენ იქ! ინდური grinned და გამოყვანილია გამომწვევ colt, საცეცხლე სასიკვდილო ტყვია, რამდენიმე დუიმი ჩემი უფროსი.
  
  
  მისი ინსტინქტურად გაორმაგდა მეტი, ჯერ კიდევ არ სჯეროდა, მისი თვალები. საქართველოს gawk არ გავიდა, მის მკერდზე, მაგრამ არ არსებობდა არანაირი ნიშანი იმისა, რომ Shiva ეცვა ტყვიაგაუმტარი ტყავი მისი, თეთრი, ქურთის . მართლაც, მისი ego ვერ ვხედავ, მისი შიშველი მკერდის ქვეშ მისი პერანგი, მონახაზი, მისი ribcage, კუნთების. ყველაფერი ნათლად ჩანს, რომ ჩემი სკეპტიკურად თვალები.
  
  
  თუ ის ფოლადი, ძალიან, მან დაასკვნა. მაგრამ ეს შეუძლებელი იყო. ადამიანის არ არის რობოტი... თუ არა?
  
  
  არა, რა თქმა უნდა, ეს არ იყო, მაგრამ იქ იყო არავინ უარყოფს, რაც მე ვნახე, და იქ იყო არავინ უარყოფს, რომ Shiva, როგორც ჩანს, ისეთი ზებუნებრივი ძალაუფლება. Guo მიმართული ეს მეორედ და გამოყვანილია გამოიწვევს. ჰერები იყო, რომელიც მიზნად ისახავს ინდური ის ხელმძღვანელი, მაგრამ, ამავე დროს, ის recoiled, და gawk გაიჭედა კარი jamb, ვიწროდ დაკარგული ჩანაწერები.
  
  
  ასე იყო დაუცველი, ან, როგორც მინიმუმ, ის იყო დაუცველი ზოგიერთი მისი სხეული. მას შემდეგ, რაც მე არ ვიცი, რამდენი რაუნდი I დატოვა, მან არ უნდა ველოდოთ Shiva გამოვა გარშემო ვილაში. სწრაფი მოძრაობა, მიუხედავად იმისა, რომ მისი ფეხი, მან აიძულა მოშორებით მისი სქელი hedge და დაიწყო ფრენა მეშვეობით ბაღი. მისი, ვიცოდი, რომ ego იარაღი ვერ მიდის ნებისმიერ მომენტში. ეს იყო ხმა, ის არ მინდა მისი მოსმენა, მაგრამ ის რისკის ქვეშ აყენებდა მაინც, ლოცვა, რომ კაცი დარჩება out of sight, სანამ მან მიაღწია გვერდითი ფასადი ვილა.
  
  
  "თქვენ ეძებთ ვინმეს?"
  
  
  ის აღმოჩნდა გარშემო და გამოყვანილია გამოიწვევს ამავე დროს. მაგრამ Beretta იყო ჩუმად: მაღაზია იყო მიტოვებული. ერთი დაწკაპუნებით, და რომ ეს. იგი დააგდეს მიერ რევოლვერი შევიდა Shiva ს ერთი, grinning სახე. Cobra-ფორმის metal arm გადაღებული up. Beretta bounced off metal arm და მიწაზე დაეცა.
  
  
  "არ გადავა, ბატონი კარტერი. წინ გადადგმული ნაბიჯია, " Shiva უბრძანა. იგი ინახება colt აღნიშნა პირდაპირ ჩემს მკერდზე, და მე არ ვაპირებ ცალკე თავს, რომ ანატომიური ნაწილი, ჩემი სხეულის... მაინც არ არის ასე ნაადრევად.
  
  
  "რას ელოდება, Shiva?" რატომ არ უნდა გადაიღოს, ასე რომ, მოდით, ეს ერთად?
  
  
  "იმისათვის, რომ ნახოთ თქვენ იღუპება გარეშე დაავადებული უმწეო სიკვდილი, ძვირფასო, სხვა?" არა, მე მეშინია, რომ ის არ არის ჩემი სტილი. ყოველივე ამის შემდეგ, ჩემი ლამაზი გველები არიან მშივრები, მიუხედავად უხვი edu წყალობით, ახალგაზრდა Nirad. მე ვფიქრობ, რომ ბიჭი იყო, უფრო სასარგებლოა, როგორც მიმტანი. მაგრამ მე მინდა Cobra უნდა იყოს ერთი და კომპაქტური ორგანიზაცია. და მას შემდეგ, რაც Nirad-ის უფროსი ძმა იყო უკვე ჩემი სამსახური, ვნახე, არ არის მიზეზი, რომ არ დაქირავება ბიჭი, როგორც კარგად. სამწუხაროდ, თქვენ არ ვფიქრობ იმაზე, დამთავრებული თქვენი კარიერა. მონსტრი დააწკაპებთ მისი ენა reproachfully, ჩატარების იარაღი დაუმიზნა ჩემთვის დასტის დოლარი.
  
  
  ჩემს უკან, ჰერები, გავიგე, ვინმე მოძრავი ფრთხილად. აღმოჩნდა, თავის არეში და ვნახეთ, ფიგურა Sikh ის მინდა დაიჭრა დღეს, სროლა არის EMU მარჯვენა ფეხი წინაშე Agra ფოსტაში. "ოჰ, ეს თქვენ, კრიშნა! Shiva წამოიძახა სიხარულით. შემდეგ მან შემომხედა wink. "მე ვფიქრობ, რომ თქვენ ორი ვიცი, კიდევ ერთი, კიდევ ერთი.
  
  
  "ჩვენ გვქონდა დიდი სიამოვნებით შეხვედრაზე კიდევ ერთხელ, დღეს," მე ჩაილაპარაკა.
  
  
  "უკვე. მახსოვს, კრიშნა მეუბნებოდა დეტალები თქვენი შეხვედრა. მაგრამ ის, რაც თქვენ არ იცით, ბატონი კარტერი, ის იყო, რომ Krsna არის Nirad-ის უფროსი ძმა. მას ეწოდა Hindu ღმერთი მიყვარს, მიუხედავად იმისა, რომ ის გაიზარდა, როგორც ღრმად მორწმუნე, Sikh. მაგრამ არც ერთი თემა, ახლა — Shiva დაჭრილი მას off. "საკმარისია ითქვას, რომ კრიშნა აქვს გარკვეული სიძულვილი თქვენ, ძვირფასო კარტერი, განსაკუთრებით მას შემდეგ, რაც აღმოაჩინა, რომ თქვენ ხართ პასუხისმგებელი ტრაგიკული სიკვდილი თქვენი ძმის ego.
  
  
  "თუ Nirada არ მოკლა, იგი არ მომკლა", - ვუთხარი მე. "თქვენ ძალიან კარგად ვიცი, Shiva. ეს არის ჯუნგლების კანონს, ბუნებრივ გადარჩევას.
  
  
  "რეალურად, რეალურად," ინდური chuckled. — მაგრამ თქვენ, მე საშინლად ვწუხვარ, რომ გითხრათ, თქვენ არ ხართ ძლიერი აღარ, ბატონი კარტერი.
  
  
  Krsna არ ვამბობ, სიტყვა ჩვენთვის. მან უსურვა ის მინდა შენიშნა სავსე Nunchucks მისი უკან ჯიბეში. მაგრამ ერთი იარაღი დაუმიზნა ჩემს მკერდზე და სხვა ჩემს უკან, ის ვერ გაბედავს, რომ ცრუ გადაადგილება, ან მათ მინდა ორივე გაიყვანოს იწვევს. ასე რომ, მე ვიდექი იქ, ცდილობს არ დააყენა ძალიან ბევრი სტრესი ჩემი ფეხი.
  
  
  "თქვენ არ უპასუხა ჩემს corkscrew კითხვა ჯერ, კარტერი," Shiva გაგრძელდა. "თქვენ არ მითხარით, რა მოხდა, რომ ჩემი ლამაზი დისშვილი."..
  
  
  "She' s dead.
  
  
  მან დააყენა მისი წარბების როგორც ego-ს იმუქრებოდნენ შავი თვალები განათებული. "მკვდარი?"
  
  
  "მკვდარი" მე ატყუებდა. "Gurnek მოკლა, სანამ ego ვერ აჩერებენ. იგი გარდაიცვალა, თუ ეს რაიმე ნუგეში.
  
  
  "არ ვიცი," Shiva უპასუხა დამცინავი სიცილი. "ის ყოველთვის ცრუობს, უხარია ბოზი მას შემდეგ, რაც იგი ბავშვი იყო. მაგრამ მე მენატრება განსაკუთრებით, რაც მან გააკეთა, ჩემი მამაკაცი, და რაც მათ აღმოაჩინეს, იმდენად სასაცილოა, რადგან იგი ცხოვრობდა ჩემთან ერთად...
  
  
  "ასე რომ, ის იყო თქვენი პატიმარი, თქვენ ნიშნავს.
  
  
  "როგორც თქვენ გსურთ, არ აქვს მნიშვნელობა. გარდა მისი ცუდი მამა... ჩემი საყვარელი ძმა განიცდიან ღრმად დაკარგვა მისი ძვირფასო ქალიშვილი.
  
  
  ყოველ ჩაბარების მეორე, იგი იწყებს გააცნობიეროს, რამდენად ადვილი იყო, რომ სიძულვილის ეს კაცი. ის იყო, გაუკუღმართებული, ურჩხული გონება, როგორც ფოლადის ხაფანგში, ბრწყინვალე, მაგრამ ერთი, გიჟური. კაცი licked მისი ტუჩები და მომცა სადისტური, სარკასტული ღიმილი.
  
  
  "მე ბევრი fun თქვენ, კარტერი", - განაცხადა მან ერთად chuckle. - როგორც თქვენ ნახავთ, ცოტა დროს ვხარჯავთ ერთად იქნება fun!
  
  
  "მეუბნებოდა, კიდევ ერთი რამ, Shiva, მხოლოდ ჩანაწერი," მე გაწყდება, ამაღლების ჩემი ხმა, იმ იმედით, რომ Reeva შეიძლება მოვისმინოთ ჩემთვის და იმ შემთხვევაში, თუ მან გამოტოვა პირველი ხაზი დიალოგი. "სად არის Reeva მამა?" გოგონა სახელად ი. მითხრა, ეს... გინდათ იცოდეთ? Hey, მე არ მჯერა მისი...
  
  
  Shiva ს ერთი ფსიქოლოგიის მუშაობდა, ზუსტად ისე, როგორც მე მინდა იმედი გამოთქვა.
  
  
  "თქვენ მართლაც სულელია, რომ ეჭვი ჩემი დისშვილი," - განაცხადა ინდოეთის. "ჩემი ძმა არის უსაფრთხო და ჯანსაღი, მხოლოდ რამდენიმე ნაბიჯის მოშორებით. თუ მე მახსოვს მისი სწორად, თქვენ წავიდა სასაკლაოს იმავე დღეს. სადაც თქვენ დაიწყო pandemonium, შემიძლია დავამატო.
  
  
  "სად არის ის?"
  
  
  "რა, ბატონი კარტერი?" ჩემი ძმა არ არის პოზიცია, რომ გამოიწვიოს ზიანი, ყველა სახლი გარშემო, ხმა და ყველა; უფრო ზუსტად, ის არ არის პოზიცია, რომ ზიანი მიაყენოს ყველა სახლები გარშემო წყლის ფართობი. ის gloated, სარგებლობს ხელისუფლებაში ეკავა ხელში.
  
  
  და ის იდგა, ვერ რათა გადაადგილება საპირისპირო სიტუაცია. მან ორი იარაღი დაუმიზნა მას, წინა და უკანა, მზად უნდა იქცეს ნაჭერი შვეიცარული ყველის რამდენიმე წამში. ეს არ იყო საუკეთესო დრო ჩემი საყვარელი stunts, განსაკუთრებით, კრიშნა, რომელიც იყო ძალიან დიდი სურვილი shoot me to avenge მისი ძმის გარდაცვალების შემდეგ.
  
  
  მაგრამ მოულოდნელად gawking შეწყვიტა ego ოცნება გვერდზე. გასროლა იყო მოედნის მიმართულებით hedge, სადაც Reeva იმალებოდა. გოგონას ჰქონდა შესანიშნავი გოლი. ის გადმოხტა გზა Shiva ის იარაღი და შევხედე კრიშნა იმ კუთხეში მისი თვალი: ალისფერი stain გამოჩნდა წინაშე მისი თეთრი პერანგი. ის წავიდა ქვემოთ, როგორიცაა ჟურნალი, გავლენა ტყვია knocking ego უკან წინააღმდეგ ღია კარის მხარეს ფასადი ვილა.
  
  
  მე იმ იმედით, რომ მიიღოს მომენტი ვთხოვო ნებართვა შეასრულოს Shiva. იგი შეეცადა წინ, ნათელი მხრივ ჩატარების იარაღი, რათა აიძულოს ego გაუშვებენ იარაღი. იგი სამსახურიდან გაათავისუფლეს, ისევე, როგორც cobra-ფორმის ფოლადის ხელის ჩამოვიდა ჩემს მხარზე.
  
  
  კბილები, dripping ერთად deadly venom, იყო ორი inches ჩემი კისერი. მე მოხვდა ინდური ყბის თავიდან ego მკერდზე, როგორც მე მაინც არ მესმის, რა ეცვა ქვეშ ქურთუკი," და არ მინდა, რომ დაარღვიოს ჩემი მხრივ ფოლადის ფირფიტა.
  
  
  "თქვენ არ შეგიძლიათ მოიგოთ, კარტერი! არასოდეს! კაცი hissed, როგორც მისი ego გააკრიტიკა პალმის თავის მხრივ, შევიდა cleavage შორის მისი კისრის და მხრის. დარტყმა მუშაობდა; კაცი loosened მისი ძალაუფლება ერთი წუთით, და იარაღით დაეცა მიწაზე.
  
  
  ეს იყო დააგდო, განზე მიერ ego, და იარაღით წავიდა საფრენი მასშტაბით ხრეშის გზა. "ასე რომ, ჩვენ კიდევ," მე ვთქვი, იმის უკან გადადგმული ნაბიჯია. მე, ჩემი მხრივ, ამ წუთში და აიყვანეს nunchucks.
  
  
  Shiva ვიწროვდება მისი თვალები, სანამ ისინი ორი თხელი slits, მისი სახე უფრო reptilian, ვიდრე ოდესმე. მე არ ვფიქრობ, რომ მან იცოდა, თუ რა "nunchucks" იყო, მაგრამ ის ნამდვილად მიხვდა, რომ ისინი არ უდანაშაულო იარაღი. იგი გამყარებული კარი, სტეპინგზე მეტი Krsna-ის გვამი... ამავე დროს, ცეცხლსასროლი დარეკა ერთხელ. მაგრამ ამ დროს Reeva-ის მიზანი არ არის, როგორც ზუსტი, და მისი gawking თვალები გაიჭედა მტვერი და ხრეშის მისი ბიძის ფეხით.
  
  
  "მაშინ ბოზი არის ცოცხალი," მონსტრის განაცხადა, რომ " არა ხანგრძლივი, კარტერი, გარწმუნებთ.
  
  
  "თქვენ არ შეუძლია დააზღვიოს წინააღმდეგ შემთხვევის!" მე ვთქვი ირონიულად, შენახვა ჩემი მანძილი, რადგან cobra კბილები. მოელვარე კბილების რკინის კვერთხით შემახსენა, Shiva არის თავისებური madness, მისი სადისტური მეთოდები.
  
  
  "ეს შეიკრიბა!" არ ისვრიან, ნიკ! Reeva ხმა იყო, shrill პანიკა უკან სქელი hedge.
  
  
  "იქ დარჩენა; არ წავიდეთ! Hey ყვიროდნენ უკან მისი.
  
  
  მე უნდა გამოიყენოს ჩემი nunchucks smash მონსტრი ხელმძღვანელის ან ყელში ბურთი. მაგრამ მე ვერ მიიღოს ნებისმიერი დაახლოება, მაინც არ არის.
  
  
  "თქვენ უნდა მიხვდნენ, რომ კბილები არის ჩემი cobra... ინდური ის ძალიან შავი თვალები მიგორავს, რომ რკინის ხელის ერთი წუთით ...ისინი სავსე deadly venom, ნარევი ჩამოყალიბდა გარშემო venom ოთხი გველები. მან სცადა თავის დროზე, შეჩერების დროს თამაშის აღწერა dragon. "ეს იყო დამზადებული ნარევი მწვანე mamba venom, scaly viper venom, ავსტრალიის snake venom, და ჩემი საყვარელი ქვეწარმავალი მიზეზების გამო თქვენ შეიძლება არ მიხვდა, კერძოდ, მეფე cobra venom. ყველა ერთად, ბატონი კარტერი, ისინი შთაბეჭდილება, რომ რაც ახალგაზრდა Nirad ის სიკვდილი, როგორც ჩანს, როგორც მოწყალე საჩუქარი, თითქოს ბიჭი არ დააზარალებს ყველა. მაგრამ თქვენ იცით, რამდენი მან განიცადა, ხომ, კარტერი?
  
  
  "სად არის ყუთი, Shiva?" მე ვთხოვე, იგნორირება თავის მოკლე გამოსვლაში და სატანური smirk, რომ მოიგერია მისი ego-ს ტუჩის. "მე ვარ სურვილი, რათა გაუმკლავდეთ თქვენ, გაცვლა. შენი ცხოვრება არის გამოგონება, ჰაჯი.
  
  
  "გარიგება? მან განაცხადა, სიცილი. "თქვენ kidding, კარტერი. წარმოიდგინეთ, მან კი აიღო precaution განადგურება ყველა ჰაჯი-ს ნოტები და აღნიშნავს, იმ შემთხვევაში, თუ ის ოდესმე გადაწყვიტა აწარმოებს დაშორებით! არა, არსებობს მხოლოდ ერთი ყუთი აქ, და ეს არის ნაღმი, კარტერი. არავინ მიიღებს მას.
  
  
  "ასე რომ, კარგი ბიჭები პეკინში მოგცემთ კარტ ბლანში, არა?" თქვენ deluding თავს, Shiva. არ აღვნიშნო, რომ თქვენ გაყვანაა ჩემი ძვირფასი დრო.
  
  
  რამდენადაც იცოდა, ინდური იყო bluffing. ალბათ ალბანური Hadji იყო slipping მოშორებით ვილა იმ მომენტში, აღების მისი ძვირფასი გამოგონება მასთან. მისი ძალიან შორს წავიდა, რომ ჩემი რაიონი რუსეთში ვერ miserably. ამიტომ, მე მივიღე გადაწყვეტილება. რადგან მე მიუწვდომელ რკინის cobra arm, მე შეუძლია მიიღოს away მასთან.
  
  
  მან ერთი ნაბიჯი წინ, და Shiva მხარდაჭერილი მოშორებით. მას ეშინოდა, მიუხედავად საშინელი იარაღი, რომელიც, როგორც ჩანს, განუყოფელი ნაწილი ego ორგანოს, ego მიმდინარეობს. Grinning, განაგრძო მან, გადაიტანეთ მისი ფეხის გასწვრივ ხრეშის driveway. იგი მხარს უჭერს მოშორებით კიდევ ერთხელ, მაგრამ ამ დროის განმავლობაში, ეს იყო ჰერები, გააძლიერა განზე და გაიქცა მიმართ ჩემთვის, ცდილობს მას შემდეგ, რაც მას, სანამ იგი შეიძლება მანევრის ჩემი რკინის მკლავი მკვლელობის დარტყმა.
  
  
  მოძრაობა საჭირო დროში გათვლილი, რათა მეასედ dolly მეორე, დრო დასჭირდა, რათა გაიყვანოს ტყავის ტვინის გარშემო monster-ის კისრის, და დრო დასჭირდა, რათა ავუარე და თავიდან აცილების მიზნით, რომელიც bitten მიერ კანქვეშა კბილები. ამავე დროს, რომ იგი შეეცადა წინ, ცდილობს გადაიტანოთ გაური დამალვა გარშემო Shiva ყელის, ფოლადის ხელის გაიღო ქვემოთ და დავჭრათ ტვინის ნახევარი. მისი "nunchaku" ჯოხი მოხვდა რკინის როდ დაწყევლილი მოწყობილობა, მაგრამ ხის slid მასშტაბით გლუვი ზედაპირი.
  
  
  ყველაზე შხამიანი კბილები მოვიდა სახიფათოდ ახლოს, ჩემი კისერი. Shiva აიძულა, მის მიმართ შესასვლელი, გაუშვებენ რა დარჩა ჩემი nunchucks (ყოფილი broomstick), და მოგვეწონა ფოლადის cobra ორივე ხელში. კაცი იყო, სუნთქვის მძიმედ და ხელოვნური arm მოვიდა ჩემს თვალწინ. მე არ ვიცი, როგორ მუშაობდა, მაგრამ მე ვერ შეწყვიტოს ვთხოვო შესახებ.
  
  
  ჩემი იდაყვის შეეხო man ' s chest. ინდური ეცვა რაღაც მძიმე, მაგრამ არ მეტალიკი. ეს უნდა ყოფილიყო პლასტიკური. Shiva განაგრძო ღიმილი კი, როგორც იგი იბრძოდა, და თითქოს კითხულობს, ჩემი აზრით, მან განაცხადა, რომ " ძალიან ნათელი და ტყვიაგაუმტარი." კიდევ ერთი დიდი გამოგონება ეხლა ჰაჯი. "ის მოიქცა, როგორც მანიაკი, თუნდაც ყველაზე უიმედო სიტუაციაში.
  
  
  ის იყო ასე ამაყი, ასე რომ დარწმუნებული. ამასობაში, შხამი-იფურთხება კბილები ინახება ტრაკი და ტრაკი, ახლოვდება ჩემი კისერი. ჩემი მკლავი იყო supernaturally ძლიერი, როგორც რობოტი, ხოლო ინდური სხვა arm ვერ გადალახა ჩემი ფიზიკური ძალა. მაგრამ მე ძალიან ძლიერი მისთვის, და ის იბრძოდა იმისთვის, რომ შევინარჩუნოთ მოელვარე რკინის კბილები საწყისი იძირებოდა შევიდა ჩემს კისერზე.
  
  
  ეს იყო აიყვანეს, ერთი თითოეული ტომის და წავიდა შეტევა, დარტყმის ego groin. Shiva ნება გარეთ groan, როგორც ის გაიზარდა, და, ამავე დროს, იგი ამოძრავებს კბილის როგორიცაა კანქვეშა ნემსი შევიდა ego ხორცი, შევიდა ego თხელი, კუნთების კისრის.
  
  
  პირველი გამოხატულება გაოცებას და დროშა ნებართვა შეასრულოს მოჰყვა გამოხატვის საშინელებათა, რომ დამახინჯებული ego თვისებები.
  
  
  მე გამოყვანილია ისე, რომ ფოლადის ხელი არ დამარტყა პირველი ან მეორე, და მერე შეჩერდა, თვალს Shiva gasp, ცდილობს სუნთქვა. შეურაცხყოფას დაიწყო გავლენას ახდენს სასუნთქი ცენტრები, უცნაური სისხლიანი ლაქები გაჩნდა კანზე. მუქი წითელი ლაქები სწრაფად გამოჩნდა კანის შიდა სისხლდენა.
  
  
  - მანქანის... Carter ... ანა... antidote... მან ამოიოხრა, ცდილობს გადაადგილება მისი ფეხები ისე, რომ მან ვერ შევა ვილა ერთხელ, და, ალბათ, მას ლაბორატორია. მაგრამ ego-ს ფეხები იყო უკვე პარალიზებული.
  
  
  Shiva დაეცა მიწაზე, writhing ძალადობრივი კრუნჩხვითი ტრემორი, რომ შეარყია მთელი მისი ego, სხეულის.
  
  
  Reeva გამოჩნდა ჩემი მხრიდან.
  
  
  მაგრამ იგი არ გამოიყურება მოშორებით ან დასამარებას მისი თავი ჩემს მკერდზე. იგი იჯდა იქ, კანკალი, თვალს მისი ბიძა იღუპება, არასოდეს შეწყვეტის stare at writhing ფიგურა, გარდამტეხი მაინც და ცივი სახე სიკვდილი.
  
  
  იმიტომ, რომ ეს იყო სიკვდილი, რომელიც აყენებს ამ ნახოთ არ არსებობს, ამ ბაღი, რომელიც, როგორც ჩანს, ისე გარეთ ადგილი, ასე რომ, ნაყოფიერი და მწვანე, და ასე out of place in არიდული სიღარიბის შიშველი და მტვრიანი ინდოეთში.
  
  
  ეს იყო უსიამოვნო სიკვდილი. მაგრამ, ეს Shiva იყო, არასოდეს არ არის კარგი ადამიანია.
  
  
  
  
  15
  
  
  მე ვერ ვიტყვი, რომ საბოლოოდ ყველაფერი კარგად დასრულდა, რომ არის, ლამაზი პაკეტი ყუთი მიბმული ლენტი, მიღებას დროს კარები აკადემია. სინამდვილეში, მას შემდეგ, Shiva არის სიკვდილი, მხოლოდ ერთი მათემატიკის ძირითადი (იქ იყო მხოლოდ ერთი დარჩა) გაქცევა მოახერხა მეშვეობით ქსელის ორგანიზაცია, რომელიც, მოუწოდა თავად Cobra.
  
  
  "Hawk მითხრა, რომ მან იცოდა, საიმედო წყარო, რომ ჰაჯი ჰქონდა გადაკვეთა ინდოეთის საზღვარი ქრება შევიდა უსაზღვრო ტერიტორიაზე, ჩინეთში. მას შემდეგ, რაც, სხვა არაფერი იყო ცნობილი ალბანური მეცნიერი. მაგრამ მე არ გულუბრყვილო საკმარისი მჯერა, რომ ადრე თუ გვიან, არა ძალიან შორეულ მომავალში, ჩვენ არ შეხვდება ego გასწვრივ გზა.
  
  
  როგორც Shiva, პირველ რიგში, ჰაჯი იყო ჯერ კიდევ enigma, faceless საფრთხე, რომლის სამეცნიერო ingenuity იყო, ალბათ, უკვე მიმდინარეობს ექსპლუატაციაში ხალხის მიერ, რომელმაც დაადგინა, პეკინი.
  
  
  ყოველ შემთხვევაში, ეს არც ჩემი საქმეა... მაინც არ არის.
  
  
  ათი დღის წინ, მე სხვა რამ უნდა გააკეთოს, კერძოდ კლავს Shiva და ახლიდან ყუთი. Shiva მკვდარი იყო. ყუთი, რომელიც Reeva და ვიპოვე უსაფრთხო დროს madman-ის ვილა იყო უკვე ჩვენს ხელშია. ამის შემდეგ იგი გაემგზავრა აგრა, რათა აირჩიოთ up მისი რამ დელი, იმის Reeva მასთან. და ამ მომენტში, Shiva დისშვილის, ეგდო ჩემთვის დიდი mat ოქროს ქვიშის პატარა პლაჟის გასწვრივ Malachar სანაპიროზე. ათი წუთის სავალზე იყო, ულამაზეს ქალაქ Panaji, მას შემდეგ, რაც ოკუპირებული პორტუგალიის. ჩვენ Goa on დამსახურებული დასვენება.
  
  
  Reeva იყო დახვეული, ჩემს გვერდით, mumbling მისი ძილი, მისი სუსტი, გარუჯული სხეულის სუნი მზისგან დამცავი. რბილი, რიტმული ხმის ტალღების lapping წინააღმდეგ სანაპიროზე მე ვგრძნობ ძალიან drowsy, მშვენიერი შეგრძნება. მე არ დაემუქრა აღარ, მე არ უნდა აწარმოებს აღარ, მე არ გრძნობს, სასოწარკვეთილი. მე აღარ იბრძოდა, ჩემი ცხოვრება, ან შეექმნა სიტუაციაში, რომ ხშირ შემთხვევაში, როგორც ჩანს, აშკარად ჩემს წინააღმდეგ, მაგრამ თითქმის არასოდეს ემხრობოდა ჩემთვის.
  
  
  მაგრამ მაშინაც კი, მაშინ მე მქონდა ძალიან ცოტა შანსი, ამ შემთხვევაში. მთელი ამ დროის განმავლობაში, ეს იყო Shiva, რომელიც შექმნილ სიტუაციაში, ნაკარნახევი თამაშის წესები. და ბოლოს, ის იყო დამარცხებული, რომელიც, ჩემი აზრით, მას არ ეგონა, რომ შესაძლებელი. კი გადაზიდვა ნარკოტიკების ღირს ათი მილიონი ვერ მიაღწია თავის დანიშნულების მადლობა დროული ჩარევის ინდოეთის მთავრობა.
  
  
  ვერტმფრენი ტარების ჰეროინის გარშემო ჩინეთში იყო მოკლედ მანევრის მიერ ინდოეთის საჰაერო ძალების თვითმფრინავები ზუსტად იმ მომენტში, ეს საზღვარი იყო და მიემართებოდა skies of India.
  
  
  ორი დღის შემდეგ, მინისტრმა თავი მოიკლა: მისი გარდაცვალების მიუთითა, რომ მას ჰქონდა კავშირები Cobra ორგანიზაცია. და რაც შეეხება Puran Dass, ყოფილი ინდური დაზვერვის ოფიცერი, ხანგრძლივი მკლავი კანონი საბოლოოდ დაამტკიცა თავისი ეფექტურობა.
  
  
  Dass იყო ციხეში დელი ელოდება სასამართლო. Emu ექნებოდა ბევრი უნდა გითხრათ, მოსამართლეები, განსაკუთრებით მას შემდეგ, რაც მთავრობამ პირობა დადო, Emu ყოფნის სიკვდილი წინადადება, თუ იგი შეთანხმებული უნდა გამოავლინოს ყველაფერი იცოდა Cobra-ს ოპერაციებში.
  
  
  გზა მისი ego იცოდა მისი, მე მქონდა ეჭვი, რომ Dass იქნება კოოპერატიული მოწმე, ვეუბნებოდი ხელისუფლების წარმომადგენლები ყველაფერს, უნდოდათ ვიცი, და იქნებ მეტი.
  
  
  ამდენად, შექმნილ ვითარებაში, ხარვეზები იყო შევსებული. გარდა ჰაჯი, მოვახერხე დასრულებას ამოცანები, Hawke ს აშკარა კმაყოფილება. ის კი არ დავიწყებია მისი დაპირება, რომ Reeva. ჩვენ ვნახეთ მისი მამა საიდუმლო ადგილი, უკან სასაკლაოს.
  
  
  ახლა ცუდი კაცი იყო, აღიარა, რომ ოთახში საუკეთესო საავადმყოფოში ნიუ დელიში, სადაც ექიმები და ექთნები ყველაფერი შესაძლებელია მისი აღდგენა ნებისმიერ დროს და ღამით. ამდენად, იგი ინახება მისი სიტყვა Reva და ცული.
  
  
  "მიიღოს ერთი თვის off," Hawk-განაცხადა პაკეტური სიკეთისთვის, რომ ახლა ის მინდა დასრულებული მისია გარკვეული წარმატება.
  
  
  ჭრილობა ჩემი ფეხი დაიწყო მოშუშებისა, მაგრამ ყოველ ჯერზე ეს არ მიიღოს რაიმე უკეთესი. და მე მქონდა განწყობა, რომ ჩემი უფროსი, მინდა მოვუწოდო ჩემს უკან რამდენიმე კვირის დააყენოს ახალი მისია ჩემს უკან... რომელიც მე ვერ თქვას.
  
  
  ყველა ეს აზრები swarmed მეშვეობით ჩემი უფროსი as I lay on the beach, basking წელს მზე.
  
  
  მან მიაღწია და გახვეული მისი მკლავი მის გარშემო მხრებზე, ხატვის მისი მას. მაგრამ ვინმე poked მე ნეკნები...
  
  
  საქართველოს ძილიანობა, გაქრა, და იგი მომენტალურად, მისი ფეხები. Reeva ადიდებული out იცინის, როგორც ჩვენ, როგორც აღმოჩნდა პირისპირ წვეროსანი კაცი, რომელმაც მითითებული ქვემოთ დიდი wicker კალათაში ქვიშა. "მე ვთხოვ ცოტა, sahib," კაცი განაცხადა, ფართო ღიმილი. "პირველი ოცი rupees და მე გაჩვენებთ, თუ როგორ უნდა enchant გველის.".. ძალიან შხამიანი, sahib... cobras!
  
  
  მივეცი em ოცი rupees გარეშე ვამბობ, სიტყვა ჩვენთვის.
  
  
  ოცი rupees ამბობდა "არა", რომ იმოქმედოს, როგორც snake-charmer, მაგრამ აქვს პრივილეგია არ ხედავს cobra წინაშე, მაშინაც კი, თუ ეს არის tamed.
  
  
  "თქვენ იცით, თქვენ მიყვარს, შოუ," Reeva ითქვას, chuckle.
  
  
  "არა, როგორც მე, როგორც თქვენ," მე ვთქვი, ფილმებში მისი კიდევ ერთხელ.
  
  
  ზემოთ, თოლია გაიზარდა უღრუბლო ცის. საბედნიეროდ, ისინი არ vultures, ვფიქრობდი. მაშინ vultures და დრაკონი დაავიწყდა მას, მაშინაც კი, ინდოეთში.
  
  
  მე მქონდა Reeva ჩემთან ერთად, და ეს იყო უფრო მეტი, ვიდრე საკმარისია შენარჩუნება, ჩემი აზრით, ოკუპირებული.
  
  
  თემა.
  
  
  
  
  
  
  
  ნიკ კარტერი
  
  
  ადამიანი, რომელიც გაიყიდა მისი გარდაცვალების
  
  
  
  
  ნიკ კარტერი
  
  
  ადამიანი, რომელიც გაიყიდა მისი გარდაცვალების
  
  
  თარგმნა ლევ Shklovsky მეხსიერება საქართველოს თავისი დაკარგული შვილი, ანტონ
  
  
  ორიგინალური დასახელება: კაცი, რომელიც გაიყიდა სიკვდილი
  
  
  
  
  პროლოგი
  
  
  Hxiang Shu Zhang დაელოდა. მარტო პოლარული ღამე. ის crouched on moonlit თოვლი, როგორც დრაკონი მზად თავდასხმა. Ego-ს ნესტოები fluttered და ამაყი out ღრუბლები ორთქლის. Ego თვალები განათებული madly მეტი საკუთარი ბილიკი.
  
  
  თეთრი camouflage ლაბადა ხომ პატარა დაიცვას მისი wiry ორგანოს მკაცრი ქარი და sub-zero ტემპერატურა. მის უკან, ego-მკვდარი სასწავლებელი ძაღლი იწვა გავრცელდა legged მუდმივად-გადასვლის თოვლი. Ego სასწავლებელი იყო გაანადგურა ყმუილი rage ძაღლები " სიკვდილის throes. უკმაყოფილებას, Hsiang იცოდა, ახლა. ნელი მოქმედების წყენა. არასოდეს იბადება, მას ეგონა. Hsiang არ ვფიქრობ, რომ გარბოდნენ აღარ. ის აღარ მიფიქრია, რომ გადარჩენისთვის. ყველა ის შეიძლება ვიფიქროთ, იყო სიკვდილი და იარაღი მისი ჰიპ რომ იყო, უნდა მოეკლათ ego.
  
  
  ასი მილის აღმოსავლეთით, შორს ghostly პეიზაჟი, ნანგრევები ego ცხოვრების მუშაობა ჯერ კიდევ smouldered. მაღალი pitched cry bestial გაბრაზება აღმოცენდა გარშემო Ego-ს ყელის ზე მეხსიერებაში ყველა წლის მან დააყენა შევიდა, და ego-ს სასტიკი, მოულოდნელი განადგურება. Ego ლაბორატორია. განთავსების მომენტში, იგი შეიპყრო რომ ეგონა, რომ ეს იყო თავდაპირველად ნიშნავდა. განთავსების მომენტში, იგი წარმოიდგენდა, განადგურებას, მას უნდა გამოეწვია.
  
  
  ის წარმოიდგენდა დიდი სფეროებში ამერიკული ხორბალი, შეფერხებული და ლპობის ცხელი მზე, ნახატი და სუნიანი ერთად სასიკვდილო სოკო ego ლაბორატორია. მან დაინახა, როგორ რუსი ბიუროკრატები იყვნენ, სასოწარკვეთილი ახალი წყაროები მარცვლეულის, რომ მშიერი მოსახლეობა, რომელიც მათ ვერ იპოვით არსად. მან გაიცინა, ქვეცნობიერად.
  
  
  მაგრამ მხოლოდ ფრაქცია მეორე. ქარი დახიეს ღიმილი ego-ის ტუჩები, ახსენებს მას, სადაც ის იყო და რომელმაც შეცვალა ego-ს ბედი. არ იქნება ხარკი Hshang Sjo იანვ. ეს ვერ მოხერხდა. და ego ლიდერები იქნება უბედური შესახებ.
  
  
  მაგრამ ის არ ბრუნდება, რათა კვლავ მათ. Hsiang იცოდა, რომ იგი იღუპება აქ, თოვლის უდაბნოში, ამ გაუთავებელი ღამით. მაგრამ სანამ მას შეუძლია იგემებენ სიკვდილს, ის დააკმაყოფილებს მისი წყურვილი მკვლელობის: სიკვდილის ეს ამერიკელი.
  
  
  Hsiang დარწმუნებული იყო, რომ სიმაღლის ამერიკული მოვიდოდა მალე, იმიტომ, რომ ეს ამერიკული იყო მყარი კაცი. მან ყურადღებით მოკლეს სენი და Jiang, თვითნასწავლი მკვლელები. და შემდეგ კლავს იმ ორი sentries, ის წავიდა დიდი lengths მცენარე ცეცხლგამჩენი ბომბები. განადგურების ლაბორატორია იყო სრული.
  
  
  ამერიკული დაარტყა, ხოლო Hshang ეძინა. იგი awakened მიერ ბოლო muffled აფეთქებები და დაინახა, ცეცხლში სროლა out ყველა გარშემო კარები და ფანჯრები.
  
  
  ის გაიქცა, რათა მისი sledge და ძაღლები, გაქცეულ ძალიან შორეული ფიგურა, ამერიკული, რომ Eskimos ჰქონდა ჩურჩულით შესახებ სამხრეთ დასახლებაში ადრე ამ კვირას.
  
  
  როდესაც ძაღლები გარდაიცვალა en მარშრუტი, Hsiang მიხვდა, რომ ამერიკული ჰქონდა მიღებული ზომები. ის არ აპირებს მოდით Hsiang გადასვლა, ასე რომ, ცხადი იყო, რომ ამერიკული არ იყო ტიპი დატოვონ არაფერი შანსი. იგი მოვა, რათა დავრწმუნდეთ, რომ Hsiang მკვდარია .
  
  
  Hsiang იყო trembling აღშფოთება. "იღუპება, ამერიკული," მან ჩურჩულით ღამით. "მოკვდება პირველი."
  
  
  ერთი საათი, ორი. ის crouched ქვემოთ, გაათბო მიერ სიძულვილი. და ბოლოს, სუსტი იზრდება ქარი, barking dog.
  
  
  Hsiang სწრაფად დაიკავა თავისი მარჯვენა ხელი გარშემო მიტ შესახებ sheepskin და მოხდა ის, ავტოსადგომზე პირში. მისი თითების გამკაცრდა გარშემო ავტომატური პისტოლეტი. ჩინეთის ვიცი, ego, როგორც ტიპი, 54, ih ასლი რუსეთის 7.62 მმ TT მ 1933 Tokarev . Hsiang ნელა აიღო პისტოლეტი ჯიბიდან და მოიყვანა რვა Mauser ტურად, თითოეული მძიმე საკმარისი გავლა ფეხით ფიჭვის, შევიდა Odin ' s room. მაშინ დაჯდა მისი მუცლის თოვლი, ღია შორის ego-განადგურებული სასწავლებელი ტრეკები, და დავაკვირდი მეშვეობით visor მისი იარაღი.
  
  
  ეს არ იქნება რთული shot in moonlight. კარგად განსაზღვრული მიზანი ახლოვდება იგი ფარული თვალების წინ. Hsiang დააყენა იარაღი უკან წუთში, შეამცირა მისი თეთრი-capped ხელმძღვანელი, და გახდა თითქმის უხილავი თოვლი. შემდეგ მან დაიწყო დათვლა. ამერიკული იქნებოდა კარგი ძაღლები, ისეთი, რომ შეიძლება ცოცხალი იყოს ოცდათხუთმეტი. მაგრამ მე უნდა მიიღოს ჩემი დაღლილობის გათვალისწინებით: ოცი-ხუთი საათი. დაახლოებით ორი და ნახევარი წუთი თითო კილომეტრზე. ოთხი ასეული მეტრი წუთში. შვიდი მეტრი წამში.
  
  
  როცა გაიგონა ხმა, კიდევ ერთხელ გახდა ნათელი. მიერ ქილიკით, მისი ყურები, ის შეიძლება გამოიყოს ხმები სხვადასხვა ძაღლები. მომენტი მოგვიანებით, sledge წავიდა.
  
  
  Hsjan იშიშვლა იარაღი. იგი ვერ ხედავს სასწავლებელი, სანამ იგი ასი ეზოების დაშორებით. ის გაიქცა მეშვეობით blizzard, ძაღლები ჩქარობენ, bumpy წყობის საბანი-საერთო მარაგი გაშვებული სიგრძე სასწავლებელი, და მაშინ სიმაღლის, მუქი ფიგურა სწავლის out გარშემო უკანა მორბენალი, swaying მეშვეობით ghostly პეიზაჟი.
  
  
  Hsiang დათვლილი ნელა ათი, შემდეგ ცეცხლი გახსნა. ვეძებთ მეტი visor-დან მუქი ფიგურა იდგა, უკან დატენვის ძაღლები, Hsiang დაინახა პატარა tuft, ალბათ ქალა და თმა, რომ შებოლილი for a moment in moonlight ადრე იშლება შევიდა თოვლი. მაგრამ უმოძრაო მძღოლი და ყეფა ძაღლების განაგრძო აწარმოებს.
  
  
  Hsiang ნასროლი ისევ და ისევ. და ისევ. ძაღლები, სასწავლებელი, და ადამიანი აგრძელებდა rumble, მოსალოდნელი მაღლა ego visor. მან ვერ მენატრება ახლა. Hsiang-ის საჩვენებელი თითი გამკაცრდა გამოიწვევს ერთხელ. იარაღი წავიდა.
  
  
  Ego-ის სფეროში ხედვა იყო სავსე ველური ძაღლი თვალები, ენები ჩამოკიდებული drooling mouths, paws სახეხი ქარბუქის, როგორიცაა pistons of გაქცეულ ჯოჯოხეთური მანქანა. Hsjan დაიჩოქა და გასროლა ისევ შევიდა უფსკრული მასსა და ფიგურა მუქი parque. მაშინ მან ესროლა თავად out of გზა სისწრაფეს სასწავლებელი.
  
  
  ახლოს, როგორც sledge გავიდა mimmo, Hshang დაინახა, რომ ფიგურა არ ჰქონდა სახე. პარკის ცარიელი იყო. მან გაატარა თავისი ძვირფასი ტყვია scarecrow. მომდევნო მყისიერი, მან დაინახა, წონა sledge ლიფტით, როგორც მფრინავი ფიგურა fluttered გარშემო მისი მალვის ადგილი ქვეშ საბანი.
  
  
  თხელი დანა glinted moonlight.
  
  
  Hsiang გაიღო იარაღი, როგორც სხეულის მოხვდა მას, გაგზავნის მას გაშლილი თავის თავში თოვლი. ძლიერი ხელის მოგვეწონა Ego-ს მაჯის და დამსხვრეული ძვალი.
  
  
  სუსტად, Hsiang ცდილობდა დააყენოს იარაღი ისევ.
  
  
  "ვინ ხარ?" მან ყვირილით. "ვინ ხართ თქვენ, ვინც კლავს, ასე კარგად? საქართველოს stiletto განათებული ქვემოთ.
  
  
  ბოლო, ხანმოკლე მომენტი მის ცხოვრებაში, Hsiang ისმის ორი რამ.
  
  
  Ego-ს სისხლის drips თოვლი.
  
  
  და სახელი: "ნიკ კარტერი."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  ნიკ კარტერი
  
  
  
  ადამიანი, რომელიც გაიყიდა მისი გარდაცვალების
  
  
  
  ორიგინალური დასახელება: კაცი, რომელიც გაიყიდა სიკვდილი
  
  
  
  
  
  
  
  
  პროლოგი
  
  
  
  
  
  
  Xiang Shuyang დაელოდა. მარტო პოლარული ღამე. ის crouched moonlit თოვლი, როგორც დრაკონი შესახებ, რომ თავდასხმა. Ego-ს ნესტოები quivered და ამაყი out ღრუბლები ორთქლის. Ego-ს თვალები დაიწყო blankly ზე ego-ს საკუთარი ბილიკი.
  
  
  თეთრი camouflage კვართი საერთოდ პატარა დაიცვას მისი wiry ორგანოს მკაცრი ქარი და subzero ტემპერატურა. მის უკან, ego-მკვდარი სასწავლებელი ძაღლი იწვა გაუწოდა მუდმივად-გადასვლის თოვლი. Sani ego იყო გაანადგურა ყმუილი rage ძაღლები. უკმაყოფილებას, Xiang იცოდა, ახლა. ნელი მოქმედების უკმაყოფილებას. არასოდეს იბადება, მას ეგონა. Xiang აღარ მიფიქრია გარბიან. ის აღარ მიფიქრია, რომ გადარჩენისთვის. ყველა ის შეიძლება ვიფიქროთ, იყო სიკვდილი და იარაღი მისი ჰიპ რომ იყო, უნდა მოეკლათ ego.
  
  
  ასი მილის აღმოსავლეთით, შორს thicket of ghosts, ნანგრევები ego ცხოვრების საქმეთა მაინც smouldered. მაღალი pitched cry bestial გაბრაზება აღმოცენდა გარშემო ego-ს ყელის ზე მეხსიერებაში ყველა წლებში მინდა შევიდა ეს, და, რომ სასტიკი, მოულოდნელი განადგურება. Ego ლაბორატორია. ერთი წუთით, მას აინტერესებს, თუ რა ეს იყო განკუთვნილი. განთავსების მომენტში, იგი წარმოიდგენდა, განადგურება, ეს გამოიწვევს.
  
  
  ის წარმოიდგენდა დიდი სფეროებში ამერიკული ხორბალი, stunted ზრდის და ლპობის ქვეშ მცხუნვარე მზე, smeared და reeking სასიკვდილო სოკო ego ლაბორატორია. მან დაინახა, როგორ რუსი ჩინოვნიკების უიმედოდ საჭირო ახალი მარცვლეულის წყაროები მშიერი მოსახლეობა, რომელიც მათ ვერ იპოვით არსად. მან გაიცინა, ქვეცნობიერად.
  
  
  მაგრამ ეს ყველაფერი იყო წასული, მხოლოდ Dolly წამში. ქარი გაჭრა ღიმილი ego-ის ტუჩები, ახსენებს მას, სადაც ის მინდა იყო და რომელმაც შეცვალა მისი ბედი. არ იქნება Xiang Shu ჯილდო წლის იანვარში. ეს ვერ მოხერხდა. და ego ლიდერები იქნება უბედური შესახებ.
  
  
  მაგრამ იგი არ ემუქრებათ მათ. Hsiang იცოდა, რომ იგი იღუპება აქ, თოვლის უდაბნოში, ამ გაუთავებელი ღამით. მაგრამ სანამ მას შეუძლია იგემებენ სიკვდილს, ის დააკმაყოფილებს მისი წყურვილი მკვლელობის: kill ეს ამერიკელი.
  
  
  Xiang დარწმუნებული იყო, რომ სიმაღლის ამერიკული ჩამოვა მალე, იმიტომ, რომ ეს ამერიკული იყო ზედმიწევნითი პირი. ის neatly მოკლეს სენი და Jiang, თვითნასწავლი მკვლელები. და შემდეგ კლავს იმ ორი sentries, მან თავისი საუკეთესო ქარხანა ცეცხლგამჩენი ბომბები. ლაბორატორია მთლიანად გაანადგურა.
  
  
  ამერიკული დაარტყა, ხოლო Xiang ეძინა. Ego awakened მიერ ბოლო muffled აფეთქებები, და მან დაინახა, ცეცხლში ეხვევა გარშემო ყველა კარი და ფანჯარა.
  
  
  ის გაიქცა, რომ თავისი სასწავლებელი და მისი ძაღლი, გაქცეულ კიდევ ერთი შორეული ფიგურა, ამერიკული, რომ Eskimos ჰქონდა ჩურჩულით შესახებ სამხრეთ დასახლებაში ადრე ამ კვირას.
  
  
  როდესაც ძაღლები გარდაიცვალა en მარშრუტი, Xiang იცოდა, რომ ამერიკული ჰქონდა მიღებული ზომები. ის არ აპირებს მოდით Xiang გაქცევა, ისე ცხადი იყო, რომ ამერიკული არ იყო, პირი, რომელიც ვერ დატოვებს არაფერი შანსი. იგი მოვა, რათა დაამყაროს Xiang-ის გარდაცვალების შემდეგ.
  
  
  Xiang shivered აღშფოთება. "იღუპება, თქვენ damned ამერიკული," მან ჩურჩულით ღამით. "მოკვდება პირველი."
  
  
  ერთი საათი, ორი. ის crouched ქვემოთ, basking სიძულვილი. საბოლოოდ, ძაღლი დაიწყო ქერქი სუსტად იზრდება ქარი.
  
  
  Xiang სწრაფად გაყვანილია მისი მარჯვენა ხელი გარშემო მისი sheepskin მიტ და მოხდა ის, ჯიბეში მისი doublet. მისი თითების გამკაცრდა გარშემო ავტომატური პისტოლეტი. ჩინეთის ვიცი, ego, როგორც ტიპი 54, ih ასლი რუსეთის 7.62 მმ TT მ 1933 Tokarev. Xiang ნელა drew პისტოლეტი ჯიბეში და cocked ეს ერთი რვა Mauser რაუნდი, მძიმე საკმარისი, რათა შეაღწიონ ფეხით ფიჭვის. მაშინ ის ჩაიძირა მუცლის პირველად შევიდა თოვლი, შორის ego-განადგურებული სასწავლებელი ტრეკები, და დავაკვირდი მეტი visor მისი იარაღი.
  
  
  ეს არ იქნება რთული moonlight. კარგად განსაზღვრული მიზანი უახლოვდება მას, ფრანკ თვალები. Hsiang დააყენა იარაღი უკან ჯიბეში, შეამცირა მისი უფროსი თეთრი ქუდი და იდგა თითქმის უხილავი თოვლი. შემდეგ მან დაიწყო დათვლა. ამერიკული ექნება კარგი ძაღლები, რომლის სიჩქარე შეიძლება მიაღწიოს მდე ოცდათხუთმეტი კილომეტრი საათში. მაგრამ დაღლილობა იყო, რაღაც უნდა სცე: ოცი-ხუთი საათი. მაგალითად, ორი და ნახევარი წუთი თითო კილომეტრზე. ოთხი ასეული მეტრი წუთში. შვიდი მეტრი წამში.
  
  
  როცა გაიგონა ხმა, კიდევ ერთხელ გახდა ნათელი. და როდესაც იგი იყო გაფრთხილება, ის შეიძლება გამოიყოს ხმები სხვადასხვა ძაღლები. მომენტი მოგვიანებით, sledge წავიდა.
  
  
  Hsiang გამოყვანილია out მისი იარაღი. იგი ვერ ხედავს სასწავლებელი, სანამ ეს იყო ასი ეზოების დაშორებით. მან სისწრაფით გარეთ თოვლიანი ჩასაფრება: ძაღლები იყვნენ, racing, bumpy წყობის საბანი-საერთო მარაგი გადაჭიმული მთელ სიგრძეზე სასწავლებელი, და მაშინ a tall dark ფიგურა protruding უკან სასწავლებელი swayed მასშტაბით ghostly პეიზაჟი.
  
  
  Xiang ნელა დათვლილი ათი და ცეცხლი გახსნეს. ვეძებთ მეტი visor-დან მუქი ფიგურა, თავი უკან დატენვის ძაღლები, Xiang დაინახა პატარა ფუნთუშა, შესაძლოა უფროსი და თმა, როგორც ჩანს, მოკლედ moonlight ადრე diving შევიდა თოვლი. მაგრამ უმოძრაო მძღოლი და barking dog განაგრძობენ.
  
  
  Xiang ნასროლი ისევ და ისევ. და ისევ. ძაღლები, სასწავლებელი, და ადამიანი აგრძელებდა, რათა ხმაური, მოსალოდნელი მეტი Ego ჩასაფრება. მან ვერ მენატრება ახლა. Xiang-ის საჩვენებელი თითი გახვეული გარშემო გამოიწვევს ერთხელ. თოფის ქუხილი ერთხელ.
  
  
  Ego-ის სფეროში ხედვა იყო სავსე ველური თვალები ძაღლები, ენები sticking out of drooling mouths, paws სახეხი on the blizzard-როგორც თოვლი, როგორიცაა pistons of გაქცეულ ჯოჯოხეთური მანქანა. Xiang ვარდების დააჩოქა და გასროლა ისევ მეშვეობით უფსკრული მასსა და მუქი-jacketed ფიგურა. შემდეგ, მან ესროლა თავად out of გზა სისწრაფეს სასწავლებელი.
  
  
  ახლოს, როგორც sledge გავიდა, Xiang დაინახა, რომ ფიგურა არ ჰქონდა სახე. პარკის ცარიელი იყო. მან გაატარა თავისი ძვირფასი ტყვია scarecrow. შემდეგ, რაც მან იცოდა, წონა სასწავლებელი გააუქმა, როგორც რაღაც გაფრინდა გარშემო თავშესაფარი საბანი.
  
  
  თხელი დანა glinted moonlight.
  
  
  Hsiang გაიღო იარაღი, როგორც stiletto მოხვდა მას, გაგზავნის ego გაშლილი თავის თავში თოვლი. ძლიერი ხელის მოგვეწონა Ego-ს მაჯის და დამსხვრეული ძვალი.
  
  
  Hsiang ცდილობდა დააყენოს იარაღი ისევ.
  
  
  იგი ყვიროდა. "ვინ ხარ?"ვინ ხართ თქვენ, ვინც კლავს, ასე კარგად?" განათებული stiletto.
  
  
  ბოლო ხანმოკლე მომენტი მის ცხოვრებაში, Xiang ისმის ორი რამ.
  
  
  როგორიცაა სისხლის on თოვლი.
  
  
  და სახელი: "ნიკ კარტერი."
  
  
  
  
  
  თავი 1
  
  
  
  
  — თქვენ აბსოლუტურად დარწმუნებული ვარ, Hsiang არის მკვდარი, ნიკა?"
  
  
  არსებობს დრო, როცა დავით Hawke " შეიძლება იყოს შემაშფოთებელი, და ეს იყო ერთ-ერთი იმ მომენტები. იჯდა მისი შტაბ-ბინა მდებარეობს ვაშინგტონში, ხოლო მისი ego-rumpled tweed სარჩელი reeked ego stink იაფი სიგარები, Hawk ითამაშა საკუთარი პროდუქციის "სრულყოფილი Bureaucrat."
  
  
  ყავისფერი ფოლდერი აღინიშნება "Carter-Hsiang" იყო განთავსებული დიაგონალზე წინ მას, და Hawk გამოყვანილია კონდახით მისი სიგარეტის და ყველაფერი გააკეთა იმისათვის, რომ დავრწმუნდეთ, მე არ მინახავს არაფერი, მთელ მის შინაარსს. გარდა იმისა, რომ ფოლდერი და სიგარის, ego-ს მთავარი წამალი იყო ვცდილობ, შადრევანი კალამი, რომელიც გავაგრძელე წერა საქაღალდეში, ხოლო მე აღწერილი მოვლენები არქტიკაში.
  
  
  ის მოხვდა მისი უყურებს და დაიწყო ლურჯი ღრუბელი მოწევა რომ ეკიდა, Hawke ს ნაცრისფერი ხელმძღვანელი. "Hsiang არის მკვდარი როვნო at fifty-ოთხი საათი, შვიდი წუთი, და თექვსმეტი წამში", - ვუთხარი მე.
  
  
  Hawke-ს კალამი განაგრძო ნულიდან ქაღალდი.
  
  
  "Emu იყო, ორჯერ აიღო ყელის ერთად stiletto. პირველი ჭრილობა დაზიანებული საძილე არტერიის, მეორე გაიხსნა ტრაქეის. სხეულის ჯერ კიდევ არსებობს. თუ გსურთ, წავიდეთ და ვნახოთ, სხეულის, შემიძლია გითხრათ, nen შიგნით და გარეთ.
  
  
  "ახლა, ახლა, ნიკ," Hawk განაცხადა. "ასე არ არის მტრული. თქვენ იცით, თუ როგორ არის ჩვენი ხალხი ვაშინგტონში. ჩვენ ვცხოვრობთ დოკუმენტებზე. სხვანაირად როგორ შეიძლება ჩვენ ამართლებს საკუთარ თავს? აგენტები ისევე, როგორც თქვენ, Killmaster playboys, მიიღოს ყველა გართობა, ყველა, სათავგადასავლო, ყველა მოგზაურობა. არ დაიშურებს ჩვენთვის ამ რამდენიმე უმწეო მომენტები.
  
  
  Hawk მომცა ღიმილი შესახებ სიგრძე ego სიგარის კონდახით. "ყველა უფლება, ნიკ", - განაცხადა მან. 'დიდი მადლობა. არა მხოლოდ საკუთარი სახელით და AH. არსებობს რამდენიმე მაღალი რანგის თანამდებობის პირები, რომლებიც, მინდა იცოდეთ, რომ ისინი ვაფასებ, რაც თქვენ არ არსებობს."
  
  
  მან შესაბამისი ხმები გადაუხადა.
  
  
  "Hsiang მუშაობდა გამოიწვიოს ჩვენთვის ძალიან სერიოზული პრობლემები," - განაცხადა მან. "და მისი, ვშიშობ, ჩვენ დავინახავთ, უფრო მისი სახის ახლა." გარდა იმისა, რომ საკმაოდ ძვირადღირებული ჰობი, ომი გახდა საშინლად იშვიათი. რომ არის, ომის მოძველებული გზა, ჯარები და იარაღი, მასიური განადგურება ღია სფეროში.
  
  
  Hsiang იყო ახალი ტიპის ჯარისკაცი: ეკონომიკური მეომარი. ნაკლები ასლები, მეტი ტვინი. Wen-ის მახლობლად-ქირურგიული ცოდნა მსოფლიო ეკონომიკისა და maniac ' s სურვილი გაკვეთა ih. შედეგი იგივე რჩება: განადგურება ერების და ხალხების დამხობის ყველა ცივილიზებული სისტემის მიერ გამომუშავებული ცხოვრებაში. მაგრამ ღირებულება ოპერაციების დაბალია, და მიზნები ადვილი დამალვა."
  
  
  Hawk ამოიღეს iso rta სიგარის, ჩემსკენ გადმოიხარა თავის მაგიდასთან, და საუბრობდა ძალიან ნელა, ძალიან ნათლად და ძალიან შეგნებულად. "მაგრამ საფრთხე არსებობს-ნაკლებად.
  
  
  მან ჩაიქნია ხელი თვალწინ მისი სახე, თითქოს წაშლას უხილავი საშინელებათა.
  
  
  "ხომ ხედავთ, ალუბლის ყვავილები თქვენს გზა აქ?" მან სთხოვა.
  
  
  "კი," ვუთხარი მე.
  
  
  "Washington აქვს ბევრი შესთავაზოს გაზაფხულზე," - განაცხადა მან.
  
  
  ჰერები, შევხედე მას მკვეთრად. მე ვიცი, ego აქვს უცნაური გზა წერტილი, და ეს არ იყო იმისთვის, რომ მე ეჭვი ego ცდილობს, რომ ტვირთი ჩემზე რამდენიმე ოფისში მუშაობა. Ego უნდა სცოდნოდა, მისი უკეთესი.
  
  
  "როგორც კარგი, როგორც Washington არის", - განაცხადა მან, " მე მჯერა, რომ არსებობს უკეთესი ადგილები."
  
  
  "არა თქვენ", - ვუთხარი მე.
  
  
  Hawk იცინოდა. "როგორ შესახებ დასვენება, ნიკა?"
  
  
  ჩემი წარბების კადრი ჩემი წვრილი, მაგრამ სანამ Hawk შეიძლება ისარგებლოს მისი პატარა სიურპრიზი, ეს იყო დაიკლო ისევ ih.
  
  
  "რა ხუმრობა?"
  
  
  'ხუმრობა?" მან განაცხადა, განათების მეორე მისი ბინძური სიგარები.
  
  
  "თქვენ მოვისმინე ჩემთვის", - ვუთხარი მე.
  
  
  Hawke თამაშობს განაწყენებული უდანაშაულობა. ოდესმე მე გადავიხდი ბევრი ფული რათა ასლი ოსკარ მათთვის. — რატომ ეპარება, მე, ნიკა?" აქვს მისი ოდესმე ატყუებდა?
  
  
  ჩვენ, როგორც ჰქონდა, რომ სიცილი.
  
  
  "სერიოზულად", - განაცხადა მან. — როგორ შესახებ მოგზაურობა?" ის ჩემსკენ უკან მობრუნების თავმჯდომარე, მისი თვალები სკანირება ჭერი, თითქოს ეს რუკა მსოფლიოში.
  
  
  "ზოგიერთი ლამაზი და თბილი ადგილი, სადაც თქვენ შეგიძლიათ მოშორება Arctic ცივი", - განაცხადა მან.
  
  
  მე ელოდა მას, მაგრამ მე არ ვამბობ არაფერს.
  
  
  "Ah, მიიღოს საფრანგეთის რივიერა, მაგალითად. დიახ, მე გავიგე, რომ ეს ლამაზი გვიან გაზაფხულზე, უბრალოდ ადრე ტურისტების სამწყსოს არსებობს. მსგავსი ადგილი კარგია. მე მქონდა საკმარისი ინფორმაცია. "მოუსმინეთ", - ვუთხარი მე. "თქვენ ვსაუბრობთ შვებულება ან სამუშაო?"
  
  
  Hawke-ს იდეა, პატიოსანი პასუხი იყო ახალი კითხვა. — იცით, ვინ არის კარგი ახლა?"
  
  
  "Tell me", - ვუთხარი მე.
  
  
  "უბრალოდ ერთ ერთი საუკეთესო კინო ვარსკვლავები ამერიკაში."
  
  
  მე ვუთხარი,. "ნამდვილად?'
  
  
  "დიახ, მართლაც," Hawk-განაცხადა ზვიგენი-როგორიცაა grin. "და მან, როგორც ჩანს, მარტო, ძალიან." წუხელ, იგი იყო მარტო , ამ Mediterrane სასახლე, სათამაშო და დაკარგვის რულეტკა, და ვერავინ კომფორტს მისი. Hawke გააქნია დროს "თქვენი მწუხარებით" ეს ყველაფერი. "ყველა უფლება", - ვუთხარი მე. "მისი უარს. ვინ არის ეს?'
  
  
  Ego თვალები ოდნავ ვიწროვდება, რაც მან უპასუხა: "ნიკოლ Cara."
  
  
  "ნიკოლ ხდის", - ვუთხარი მე,"დაიღუპა ავიაკატასტროფაში ოთხი წლის წინ."
  
  
  "ნამდვილად? Hawk განაცხადა, დებს, ჩემი თვითმფრინავის ბილეთი მასშტაბით თავმჯდომარე.
  
  
  
  თავი 2
  
  
  
  
  ის იყო ნამდვილი freak.
  
  
  მისი, დადგა და დაიწყო მას ego შუშის გალიაში, ყურადღებას არ აქცევენ არაფერი, მაგრამ ego მუშაობა. პატარა birdlike სამიზნე, ნერვული თვალებში მოციმციმე უკან წყვილი სათვალე სასტუმროდან გრძელი ნისკარტი ცხვირი. Ego-ს bony სხეულის twitched ერთად, ნერვული დაძაბულობა, თითქოს ის იყო ყოველთვის აპირებს გაქცევას, როდესაც მას ეშინია. ნიკოტინის თითების flipped მეშვეობით ფოტო ego ნაცარი-საერთო მაგიდასთან. მარტო თავის პატარა ოთახში, კარგი ხედით მისი წარდგენა კაბინეტები, რომელიც იდგა იქ, როგორიცაა დაკისრების რიგები ქვებს, ხალხმრავალ სასაფლაოზე, მან იგრძნო თავის ელემენტს. Hubert უიკლოუ, devotee ფაქტები, მეკარე მოგონებები, მატარებელი დავიწყებული მონაცემები. იმპერიის Ego იყო მტვრიანი არქივის ერთიანი ეროვნული სააგენტო.
  
  
  სხივები სინათლე, რომ გაფილტრული მეშვეობით დაბინძურებული New York საჰაერო გზით, მაღალი windows ოთახი იყო ერთადერთი შვება. ჰაერში ეკიდა მაინც და მძიმე მტვერი ოთახში.
  
  
  ამ უზარმაზარი მავზოლეუმი, წარსული embalmed: ჟურნალისტური აღმოაჩენს პოლკოვნიკი, რომელმაც დაადგინა, სადღაც ლათინურ ამერიკაში კვირაში ან თვეში; მკვლელები, რომლის დანაშაულები აღელვებს საზოგადოებას თოთხმეტი დღის განმავლობაში; თაღლითები, სპორტსმენების, პრეზიდენტები, პრემიერ-მინისტრები, გადასახლებული მეფეთა, უზარმაზარი საერთაშორისო string ადამიანები, რომლებიც მომენტალურად მოიგო capricious ყურადღება პრესის და მაშინ დაეცა, უნდა იყოს პრაქტიკულად დავიწყებული. მაგრამ არ Hubert Wicklow.
  
  
  გიგანტური recesses ego გონება, სახელები, ფაქტები, მონაცემებისა და სტატისტიკის იყო დაგროვილი, როგორც ძუნწი საგანძური. ის, რაც ვერ დაუყოვნებლივ შეგახსენებთ, მეხსიერება, მას შეუძლია იპოვოს ათი წუთი, ზოლიდან წარსულის ირგვლივ მძიმე-როგორც უჯრით მისი წარდგენა კაბინეტები.
  
  
  არსებობს ხალხი, ვისაც შეუძლია ასეთი მეხსიერება მომგებიანი, მაგრამ არ Hubert Wicklow. განათავსეთ ego თვალწინ უცნობმა პირებმა, მიიღეთ ego შეასრულოს, და ვუთხრა emu როგორ გამდიდრდეს უზრუნველყოფს მხოლოდ უბრალო ფაქტია, და ყველა რომ ატყდა გარშემო თხელი ego ცახცახი rta იყო უმწეო stutter. ის shrugged და გაიმართა მისი ხელები, პალმებით მდე. იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი სუსტად. Raindrops ითამაშა, შუბლზე და შემოვიდა ქვემოთ მისი ცხვირი.
  
  
  Hubert Wicklow ჰქონდა უცნაური და დახვეწილი გენიალური. მახინჯი იყო კარგი სიტყვა მას. მეორე, ძალიან.
  
  
  ის, განუბაჟებელი მისი ყელის.
  
  
  მოდუნებული, მას ვუყურებ. მისი ხელი შეეხო წყობის ფოტოები სართული. Ego-ის სახე აღმოჩნდა წითელი. ხელი გაარტყა smoldering სიგარეტის ამ საფერფლე, უტაქტო, და შემოვიდა სიგარეტის მაგიდის გასწვრივ.
  
  
  "მიიღოს მკერავი," - განაცხადა მან.
  
  
  "განმუხტვა", - ვუთხარი მე. "ეს მხოლოდ ჩემთვის."
  
  
  Em ჰქონდა შევძელით საკუთარი სიგარეტის, და ახლა, მოხრილი ორმაგი მისი თავმჯდომარე, ის იყო გატაცებით ეძებს ფოტოები ქვეშ თავის მაგიდასთან.
  
  
  Ego სიტყვა მიანიშნებდნენ მეშვეობით კვამლი. "ნება მომეცით სუფთა up mess პირველი. იქ. წყევლა. გავიგე, მას bang მისი უფროსი სკამზე ქვემოთ, და შემდეგ ჩნდებიან მისი ფოტო; flushed, მაგრამ ბედნიერი.
  
  
  მან ყურადღებით განთავსებული ih სკამზე, წამოდგა, და გაიმართა მისი ხელი. "როგორ ხარ, ნიკა?"
  
  
  "როგორც ყოველთვის", - ვუთხარი მე. "და თქვენ?'
  
  
  "მე ვაკეთებ ყველაფერს, შემიძლია," - განაცხადა მან.
  
  
  ის აიყვანეს დასტის ფოტოები თავმჯდომარე კუთხეში თავის ოთახში და განთავსდება მათ სართული. "დასხდნენ", - განაცხადა მან.
  
  
  "მე დაჯდომა.'
  
  
  მოგვარებით, მისი ჩონჩხი უკან მობრუნების სავარძელი, მან კი თავისი სიგარეტი, განათებულ სხვა, ამას კუთხეში rta, და აიღო სწრაფი გადაიტანეთ. ნაცარი გაფრინდა მეშვეობით საჰაერო და დაეშვა Emu-ს პერანგი. "ჯერ კიდევ ერთიანი პრესისა და სატელეგრაფო მომსახურება?" ეს ფსევდონიმი იყო ერთადერთი, რაც მას ოდესმე აღნიშნა შესახებ აკრძალული თემა ჩემი მუშაობა. "მართლაც," - ვუთხარი მე.
  
  
  "ისე, რა ვქნათ დღეს ჩვენი თანამემამულე ჟურნალისტებს?" ჰკითხა ღიმილით.
  
  
  "მე მჭირდება ინფორმაცია," - ვუთხარი მე.
  
  
  Hubert slid წინ მაგიდაზე. "მეუბნებოდა ამის შესახებ," განაცხადა მან.
  
  
  "ნიკოლ ვაკეთებთ", - ვუთხარი მე.
  
  
  "გარდაიცვალა მარტი 3, 1972, ავიაკატასტროფის დროს ფრანკფურტის აეროპორტი, რომელიც დაიღუპა ოცდაათი ექვსი მგზავრი და ეკიპაჟის Caravel მიერ დაქირავებული..."
  
  
  მან დააყენა მისი ხელი. "Hoo-hoo."
  
  
  "მე არ მინდა, რათა თქვენ ვგრძნობ, რომ მე არ ვიყავი იქ აღარ."
  
  
  "ეს კი არ ხდება, ჩემთვის", - ვუთხარი მე. "მოდით ფოკუსირება დეტალები. პირველ რიგში, თქვენ ნამდვილად ის მკვდარი?"
  
  
  'რიგებში.'
  
  
  ვთხოვე. "თქვენ არ სმენია არაფერი პირიქით? "ეჭვი საიდენტიფიკაციო ორგანოები. ჭორები, თქვენ ყოველთვის მესმის, ასეთ შემთხვევაში: არ არის მკვდარი, საშინლად დამახინჯებული, ჩაკეტილი მობილური სადღაც?"
  
  
  "არა," Hubert განაცხადა. "She' s dead. არავინ, არც კი fang კლუბი, გამოთქვა განსხვავებული აზრი."
  
  
  "არასოდეს რაიმე მინიშნება, რომ პირიქით?"
  
  
  "არა, აბსოლუტურად არა."
  
  
  "ყველა უფლება", - ვუთხარი მე. "დასაწყისში მეორე და საბოლოო corkscrew: დავუშვათ, მე შეხვდება ქალს, რომელიც გამოიყურება ზუსტად ისევე, ნიკოლ რაც, ასე ვთქვათ, სრული დარეკეთ. როგორ მე ვიცი, თუ ის რეალური თუ თვითმარქვია?
  
  
  "რთული ამოცანაა," Hubert განაცხადა. მან დააყენა მისი სიგარეტის, ხელები უკან თავის არეში, და leaned უკან, იხურება მისი თვალები. "ნიკოლ აკეთებს ამას", მან ჩაილაპარაკა. ნიკოლ აკეთებს. თქვენ უნდა იცოდეს, რომ მისი დეტალები. Alenka, სიმაღლე, თვალის ფერი, თმის. ის ბუნებრივად ქერა, ან იყო. მან ისაუბრა thoughtfully. "ყველაზე მნიშვნელოვანი მონაცემები არის მხოლოდ ფაქტი. თქვენ უნდა რაღაც განსაკუთრებული, რომ თქვენ არ მინახავს ფილმი ჯერ."
  
  
  'ხმა ზუსტად?'
  
  
  "როგორც მცირე birthmark, ძალიან მაღალ შიგნით მისი მარცხენა ბარძაყის."
  
  
  'დარწმუნებული ხართ?'
  
  
  "მეტი, ვიდრე უბრალოდ ჭორები", - განაცხადა მან. "მე არ მახსოვს, სად წავიკითხე, მაგრამ მე მჯერა, რომ ეს. მე ვფიქრობ, თქვენ შეგიძლიათ ქონოდა, რომ ნიკა. ეს არის საუკეთესო შემიძლია შემოგთავაზოთ.
  
  
  ის წამოდგა და შეარყია Emu-ის მხრივ. "მე არ ვიცი, როგორ გავაკეთოთ ეს", - ვუთხარი მე, " მაგრამ თქვენ ხართ სასწაული."
  
  
  Hubert უფლება თავად კმაყოფილი ღიმილი და წამოდგა. "არსებობს რაღაც თქვენ უნდა იცოდეს, ნიკ." მან მისცა მას დაკითხვის გამოიყურება.
  
  
  "თქვენ ხართ მეორე პირი, რომელსაც აქვს ძლიერი ინტერესი, ნიკოლ Cara, რომელიც დადგა ჩემს სანახავად ბოლო ექვსი კვირის განმავლობაში."
  
  
  "წასვლა", - ვუთხარი მე.
  
  
  "როგორც თქვენ იცით, Uni-ეროვნული ახალი ამბები არ არის მხოლოდ დაკავშირებული პრესა. ჩვენ ასევე კომერციული სააგენტო. ვინმეს შეიძლება მოვიდეს აქ და შეიძინოთ, რასაც ჩვენ ვთავაზობთ. ძირითადად ეს ფოტოები, ძირითადად წიგნები. დაახლოებით ორი კვირის წინ, ბიჭი მოვიდა აქ და მკითხა, ყიდვა ასლები ყველა ფოტო Kara ჩვენი არქივი."
  
  
  "თქვენ უკვე მქონდა ასეთი მოთხოვნები, არ, თქვენ?"
  
  
  "ზოგჯერ," Hubert განაცხადა. "როგორც წესი, თუმცა, ისინი აქ პირველი, რომ ყველა ფოტო და მხოლოდ ამის შემდეგ ვუთხრა, რა უნდათ. ეს ბიჭი შეიძინა გარეშე ეძებს. ეს იყო პირველი უჩვეულო ფუნქცია.
  
  
  "და მეორე?"
  
  
  "მეორეც, არ ყოფილა გაცილებით ინტერესი ნიკოლ ბოლო რამდენიმე წლის განმავლობაში." რამდენიმე წიგნი გამოქვეყნდა, მისი სიკვდილის შემდეგ. ერთი-დროის მოგონება არის fang კლუბი უკვე გამოქვეყნდა. და რომ იყო ყველა. შემდეგ ჩვენ მივიღეთ მოთხოვნა ერთი ფოტო, რომელიც ასახავს პოპულარული ისტორიაში, ვინც წლის განმავლობაში. ასე ითხოვს nah ყველაფერი გვქონდა, იყო პირველი მეორე ego გარდაუვალი."
  
  
  "და მესამე?".
  
  
  — თქვენ გაქვთ გოგონა სახელად Wilhelmina. ეს იყო განცხადება, არ არის პირი.
  
  
  Wilhelmina არის საკმაოდ სასიკვდილო შეყვარებული, უფრო სწორად, მოციგავის ტიპის პისტოლეტი. იგი არასდროს შორს ჩემგან. არა, უფრო მეტი, ვიდრე ჰიუგო, ჩემი ქართველები, და პიერი, გაზის ბომბი.
  
  
  "ეს ბიჭები ჰყავდა შეყვარებული, როგორიცაა, რომ," Hubert განაცხადა. "ქვეშ მარცხენა იღლიის."
  
  
  'რა იგი გამოიყურებოდეს?'
  
  
  "დიდი ბიჭი", - განაცხადა მან. "ერთი ასეთი ფართო shouldered, კუნთმაგარი ტიპები. ნეანდერტალელის სახე. მისი თვალები, რომლებიც იმალება უკან სათვალე. ნაწიბუროვანი არის შედგენილი მარცხენა cheekbone, დაახლოებით ორი და ნახევარი დუიმი ხანგრძლივი.
  
  
  — ხომ არ ამბობს, რას აპირებს ეს ფოტოები?" "ეს იყო საკმაოდ ბევრი ყველა, - განაცხადა მან. მან განაცხადა, ბიჭი მუშაობდა იყო გიჟდება nah.
  
  
  — იცით მისი სახელი?"
  
  
  Hubert rummaged დასტის ქვითრები სკამზე უჯრა. "თქვენ მიყვარს ეს, ნიკ", - განაცხადა მან, კრეფა ერთი.
  
  
  მე შევხედე ქაღალდის მან გადასცა ჩემთვის. კლიენტის ხელმოწერა იყო ბოლოში. შემდეგი ეს არის scrawls, რომ გართულებების ექვსი წლის: ჯონ სმიტი.
  
  
  "ის იყო უბრალოდ, როგორც ლამაზი, როგორც მან ჩანდა," Hubert განაცხადა. იქ უნდა ყოფილიყო რაღაც მამხილებელი, ისე, მან შეხედა თავის ძველ მეგობარს, რადგან ego ხმები თითქმის აბსურდული, როგორიცაა თავდაცვის. "კარგით, ნიკ. როგორ შეიძლება მე არ იცნობდით მას? ყველას შეუძლია მოვიდეს აქ და შეიძინოს, რაც სურს."
  
  
  "არ ვფიქრობ, ჩემთვის", - ვუთხარი მე. — მას შემდეგ, რაც ყველა ეს ადამიანი ყოფილიყო სრულიად განსხვავებული. იქნებ ეს უბრალოდ დამთხვევა.
  
  
  "რა თქმა უნდა," Hubert განაცხადა, როდესაც მისი გარსი დასრულდა დღეს. "არსებობს ასეთი შანსი.'
  
  
  იგი შეარყია Emu-ს მხრივ ისევ და განაცხადა, ნახვამდის. მან განაგრძო უყურებს მას, როგორც მან დადიოდა ქვემოთ ხანგრძლივი დარბაზში ლიფტი.
  
  
  ნახვამდის, ნიკა, Ego გავიგე მისი სათქმელი. "გაუფრთხილდი თავს. ფრთხილად.'
  
  
  
  თავი 3
  
  
  
  
  "გაუფრთხილდი თავს. ფრთხილად.'
  
  
  კი აღშფოთებული roar ძრავების ოცდაათი ათასი ფეხები ზემოთ სტრუქტურებში ვერ კუთხეში სიტყვა. ეს იყო ყველა ავის მომასწავებელი. დასვენება, რომ არ იყო შვებულებაში. The damned Hawk. ლამაზი გოგონა, რომელიც არის ჩართული შეიძლება იყოს ან არ იყოს მკვდარი.
  
  
  მან დახედა მისი უჯრა საკვები. A მოდუნებული ბლოკი ხახვი დავაკვირდი ქვემოთ მხარეს ყავისფერი სოუსი, რომ გარშემორტყმული ნახევრად მოხარშული ხორცი, როგორც cyclops თვალი.
  
  
  ჩრდილი გადმოკვეთა ჩემი ხედვა.გავიგე ბორტგამცილებელი დაუსვან. "არ მშიერი?'
  
  
  ჰერები, ის შეარყია მისი ხელმძღვანელი.
  
  
  მისი გრძელი, სუსტი მხრივ გაიარა ჩემს თვალწინ მიიღოს უჯრა.
  
  
  იგი წინ უსწრებდა ერთი ჭიქა ვისკი. "მე მიყვარს იგი," ვთქვი. "შესაძლოა, ეს დამეხმარება სძინავთ."
  
  
  "დიახ," - განაცხადა მან. "ეს არის ასევე Odin მთელს მსოფლიოში. მან ჩანდა up წყვილი ნათელი ლურჯი თვალები და ცელქი ღიმილი.
  
  
  "გავიგე, რომ არსებობს სხვა სასმელების ხელმისაწვდომი."
  
  
  "დიახ," - განაცხადა მან. "და უკეთესი გამომცხვარი თქვენი."
  
  
  ის განათებულ ერთ მთელს, თავისი ოქრო-გადაუშვა სიგარეტი. "და ფილტვების, ძალიან, მე ვფიქრობ.
  
  
  "დიახ," - განაცხადა მან. "იყიდება ფილტვები, ძალიან. თქვენ უნდა დარჩენის პარიზში?
  
  
  "არა. მე მაქვს გადარიცხვა მოგზაურობა Orly ორმოცი წუთის განმავლობაში, მას შემდეგ, რაც ჩვენ მიწაზე არსებობს.
  
  
  'სამწუხაროდ. წინააღმდეგ შემთხვევაში, მე ვერ გაჩვენებთ სანახაობები.
  
  
  "დიახ, რა თქმა უნდა," ვუთხარი მე. "მაგრამ იქნებ სხვა დროს."
  
  
  'ალბათ.'
  
  
  მან აიღო ქაღალდი და აღმოჩნდა, რომ დატოვონ .
  
  
  "მე ვფიქრობ, ნეტავ უკეთესი ჩემთვის კიდევ ერთი ვისკი," hey განაცხადა, რომ მისი უკნიდან.
  
  
  რა Hawk, ვფიქრობდი, კიდევ ერთხელ. კი შოტლანდიელები არ დამეხმარეთ.
  
  
  ის მაინც ცუდ ხასიათზე, როდესაც ის დაეშვა ლამაზი აეროპორტი შემდეგ, რომ დღეს ფრენის გარშემო პარიზში. ტაქსის რომ წამიყვანეს Beau Rivage Quai des Etats-States, მე ვერ ვხედავ მზის ნათება ხარჯზე ხმელთაშუა ზღვის ერთ მხარეს. მეორე — თითქმის უწყვეტი ხაზი სასტუმროები, ვილები, და მაღალი აწევა შენობების jostling ერთმანეთს, როგორიცაა ძუკნა გაფუჭებული brats ლეგენდარული მოედნები მდიდარი.
  
  
  ჩემი ოთახი ჰქონდა ზღვის ხედით. მაღალი ფრანგი დღე, გრილი ნიავი ქროდა. მე დაუფასოებელი ჩემი ჩანთები, დააყენა Wilhelmina, ჰუგო, და პიერ ორ შემოვიდა-მდე პირსახოცები და განხორციელებული ih, რომ pebbly სანაპიროზე.
  
  
  საათი იგი ქმნის მის თვალებში დახურულია, მოსმენის წყალი ჩუმად წინააღმდეგ სანაპიროზე.
  
  
  როდესაც მისი ქმარი დაბრუნდა თავის ოთახში, იქ იყო, არ უნდა გავაკეთოთ, რუტინული შემოწმება. იქ იყო არავინ უარყოფს იმ ფაქტს, რომ ვინმე იყო შიგნით.
  
  
  იყო დიდი ხილის კალათაში საუზმე მაგიდა. კაცობრიობის ჰქონდა თეთრი ბარათი ერთვის მწვანე ლენტი. ხელწერა იყო, რომ საფრანგეთის ზედამხედველი იყო, მაგრამ ეჭვი არ ეპარება, რომ ნამდვილობა გადამცემი. "მოგესალმებით ფრანგული რივიერა," ბარათი წაიკითხა. "მოდით, თქვენი დასვენება იყოს ყველა ჩვენ შეგვიძლია იმედი.
  
  
  პროჭი hawk! იმ მომენტიდან, მე მივიღე უკან აუზი, ის მაწუხებდა, აღაშფოთა, me, დაცინვა ჩემთვის სამუდამოდ. პირველ რიგში, ეს იყო ვარაუდი, რომ Hsiang, შესაძლოა, გაიქცა ჩემგან. მაშინ, ეს იყო ნაკლებად აშკარა მიწვევა მიიღოს ნაკლებად აშკარა დასვენება. არ ყოფილა წარსულში, როდესაც Hawke ჰქონდა skimped დეტალები მისიის შესახებ. მან შეიძლება გაიგოს, რომ. იყო გარკვეული რამ, რომ მან იცოდა, არ იყო, როგორც უსაფრთხო, როგორც მან იცოდა, რომ მისი, მოცემული რისკის ქვეშ მყოფი ტყვედ. გარდა ამისა, მე არ უნდა ვიცოდე, რომ ჩემი დავალება. მაგრამ, სიმართლე გითხრათ, მისი mistletoe არ მოგვცეს faintest ვიცი, რატომ, იგი იყო ლამაზი. რა Hawke მაინტერესებს, თუ ნიკოლ ცოცხალი იყო თუ არა?
  
  
  ჩემს ხელში იყო clenched შევიდა მუშტებით. და სისხლი იყო ნაყვა wildly ჩემი ყურები. Calm down, მან თავად განუცხადა. დავუშვათ, რომ მოხუცი თავის ხვრელი Dupont Circle in Washington იცის, რასაც ის აკეთებს. და მაშინ, თუ თქვენ არ იცით, რა არის, ცდილობენ, რათა გაირკვეს რამე. უბრალოდ მოდით რამ მოხდეს. ეს არის ამ იგნორირება, რომელიც იწვევს თქვენ ამდენი უბედურება.
  
  
  ქმედებები. ეს იყო ის, რაც მჭირდებოდა. მე ყოველთვის თავი უკეთ იგრძნო მაშინ. ელოდება დრო დადგა ბოლომდე. მე უხვად და ჩაცმული საღამოს. შიგნით ჯიბეში ჩემი doublet იყო ჩემი ახალი პასპორტი სახელი ნიკოლოზი ანდერსონი. იქ, სადაც იგი მიდის, იარაღი, ქართველები და გაზი ბომბი შეიძლება მოვიდეს, როგორც შოკი, განსაკუთრებით მაშინ, თუ მესაზღვრეებმა იყო, როგორც თავშეკავებულად, როგორც ეჭვმიტანილი.
  
  
  ამ დროს Wilhelmina, უგო და პიერ დარჩება. ისინი არ თანმხლები ნიკოლას ანდერსონი, ტურისტული. მაგრამ კაცი, სახელად ნიკოლოზი კარტერი ერთად წოდება Killmaster AH იქნებოდა, სულელი უნდა გამოვიდეს მარტო. ის მოხდა, ორი single-edged პირები შევიდა მისი საყელო . მესამე იყო ქამარი მის უკან. ისინი განუყრელად ბინა, უხილავი, დამარწმუნებელი, და სასიკვდილო.
  
  
  მე ჯერ კიდევ გაქვთ დრო, სადილი, სანამ საღამოს მუშაობა იწყება. წასვლის შემდეგ სასტუმროს ირგვლივ, ის აღმოჩნდა მარცხენა, გადმოკვეთა Quai des Etats-States, მომდევნო კუთხეში, და დაიწყო ხანგრძლივი, ლიკვიდაცია ფეხით სანაპიროზე harbor ლანჩი სადღაც ალ ფრესკა, მარტო და სანთლის შუქი, შემწვარი კრევეტი, ratatouille და თეთრი ღვინო. .
  
  
  მისი არ ჩქარობს. ახლა, რომ ის მზად იყო აქტი, მისი დაკარგა ამ ზე-სტიმულირება . მისი სარგებლობდა საკვები და გარემოს. მეორე მხარეს harbor, იახტები და trawlers მოვიდა ღამით. ცა დაფარა, გარდამტეხი ლურჯი, შავი გარშემო. განათება იცოდნენ რესტორნები მოპირდაპირე მხარეს. მან ერთ-ერთ ბოლო sip და ღვინო კი მისი სიგარეტის.
  
  
  თუ მქონდა დასვენება, ეს იქნებოდა ახლა. ეს იყო დრო, რომ დაიწყოს.
  
  
  შიშველი ძუძუები ძუძუები და მხარს უჭერს ახალგაზრდა ხელში, იგი ავიდა გზა, მაღალი ბალახი და ყვავილები ალისფერი, ღია, ვნებიანი მანიშნებელია მუქი pleasures და გავრცელებულია pleasures მათთვის, ვინც მზად უნდა დანებდნენ ვნებები კრემი-ფერადი მსოფლიოში. უკან nah. თუ ქანდაკება ჰქონდა სახელი, არავის არ ეგონა, რომ დაამატოთ ეს. მაგრამ იმის გათვალისწინებით, გარემოში, შესასვლელი, კაზინო, ალბათ, ეს ძალისხმევა იყო საჭირო. ლედი ბედი საკმარისი იქნება.
  
  
  Palais de la Méditerranée Promenade des Anglais ლამაზი არ არის ჩვენთვის საუკეთესო, მაგრამ ჩვენთვის ყველაზე ცუდი კაზინო კოტ Azur. მიუხედავად ამისა, ეს არის პროფესიონალი, ეფექტური და თანაბრად მიესალმება, როგორც ტურისტებს, რომლებიც ზღუდავს მათი რისკი, რომ ათი ან ოცი დოლარი ღამით, და gamblers, რომლებიც მოითხოვენ უფრო მაღალია განაკვეთები.
  
  
  ზედა ორმაგი curved კიბეები რასაც პირველი, მეორე სართული, გაფართოება ყველა მიმართულებით, ცნობილია, როგორც Les სალონები de la Mer, მისი, აღმოჩნდა, რომ სამდივნო. უკან counter, რომელიც უფრო ჰგავდა, კაბინეტი, იჯდა ორი მამაკაცის tailcoats, ფერმკრთალი, ეთერში შეუვალი სკეპტიციზმი. მომდევნო მათ სამ მძიმე-eyed ახალგაზრდა ქალი გამოწყობილი სამგლოვიარო კაბა, გაზიარება, მისი ეჭვები, რომ კაცობრიობის განათებული მეშვეობით ih-ს დაღლილი თვალები. რამდენიმე ტურისტი, როგორც ჩანს, ერთი ბევრი კონფერენციების, რომ ლამაზი ქალაქის საბჭოს რეგულარულად მასპინძლობს, იყო შეკრებილი გარშემო თავმჯდომარე.
  
  
  როგორც მან თავისი გზა მათ, მას მიბარებული მისი პასპორტი და ხუთი ფრანკი ნაჭერი counter. მონეტა იყო საკმარისი, შესასვლელი ბილეთის ერთ საღამოს. თხუთმეტი ფრანკი კვირაში, ოცდაათი თვეში, სამოცი სეზონი. ყველა მე უფლება არ შიგნით, მის გააკეთა დიდი ვხვდები აქ. მე სანაძლეო, ეს წარმატებას თავად, წრე, რომ ერთ საღამოს მე მოიგებს რა Hawk გამომგზავნა.
  
  
  ერთი სხვა სკეპტიკური-მამაკაცი ეძებს გაიხსნა ჩემი პასპორტი "ნიკოლას ანდერსონი", დაიწყო ფოტო, შემდეგ კი შეისწავლა ჩემი სახე.
  
  
  მე შევსებული ფორმა, მიუხედავად იმისა, რომ მან შეამოწმა ჩემი პასპორტი არქივი კუთხეში მის უკან. კმაყოფილი, ის scribbled ჩემი სახელი ყვითელი კაზინო ბარათი, რომელზეც ორი maroon ზოლებით მხარეს და slid ეს მასშტაბით ჩემთვის.
  
  
  ორი დაცვის შესასვლელში Les სალონები de la Mer თავი დაუქნია, რომ ჩემთვის, როგორც მე მიუახლოვდა მას.
  
  
  ჰერები იდგა ზედა სამი მარმარილოს ნაბიჯები, რასაც მდიდრული დარბაზი; ოთახი on სხვადასხვა დონეზე, ფართო და გრძელი, როგორიც საფეხბურთო მოედანი, მთლიანად დაფარული წითელი. მთელს ჩემგან, სკარლეტ ფარდები კარკასის მდგომარეობაში, ზღვის ხედით windows. პატარა აივნით გარეთ, bathed in moonlight და სველი გაზაფხულის ნიავი, წყვილმა სამ სასმელების დალევა და საუბარი მეტი ხმაური მოძრაობის. იყო მაგიდები შორის მე და აივნით, რომ მარცხენა და მარჯვენა. რულეტკა, craps, ბაკარა, ბლექჯეკი, écarté, trente et quarante . Under soft glow სისხლი-წითელი ეკრანები, ვერცხლისფერი გადაცემის გამოსულიყო, ბარათები ჩურჩულით წინააღმდეგ მწვანე ქსოვილი, კამათელი წავიდა და ჩიპი მიედინებოდა უწყვეტი ციკლი დანაკარგები და მოგება.
  
  
  ის დადიოდა სწრაფად მასშტაბით ოთახი, შეჩერების ერთ ორ რესტორნები სასმელი. იქ არ იყო ბევრი ხალხი დასაწყისში სეზონი. რამდენიმე მაგიდები დაიხურა. დროდადრო ხმა ვიტყოდი, რომ მკვეთრად ზემოთ din, "Rien ne va plus", და მაშინ იგი არ მესმის, ticking საქართველოს სპილოს ბურთი წინააღმდეგ კედლები რულეტს.
  
  
  არაფერი იყო განსაკუთრებული აუდიტორია. ამერიკელები ხალხმრავალ გარშემო blackjack და craps მაგიდები . საქართველოს ბაკარა ჯგუფში, ძირითადად, Brits და seniors და საერთაშორისო სცენა იყო ორიენტირებული გარშემო რულეტკა მაგიდები. იყო რამდენიმე ubiquitous იაპონელი ხალხი, ლურჯი კოსტიუმები, თეთრი პერანგები და რეალური ურთიერთობები, ორი არაბები, მუჭა ბერძნები, რამდენიმე Scandinavians, ერთი ესპანელი, გერმანელები, ინგლისელები და ამერიკელები.
  
  
  იჯდა ხის სკამები, დაძაბული ხანდაზმულ ქალთა შეიარაღებული ფანქარი სტატიები მოხრილი მეტი ფურცლებზე, ჩანაფიქრი მკაცრი სისტემები, როგორიცაა D'Alembert და გაუქმების .
  
  
  ის უკან იდგა ერთი ასაკში შესული ქალები მაგიდასთან ახლოს შესასვლელი. არსებობს, მე მქონდა სფეროში ხედვა, რომ ეს შეუძლებელია ვინმეს შეიყვანეთ მეშვეობით მთავარი შესასვლელი გარეშე შენიშნა.
  
  
  მივეცი თითოეული კრუპიე ორას ორმოცდაათი ფრანკი. "ხუთი ჩიპი," emu უთხრა. გადასახადები გაქრა შევიდა მაგიდა უსაფრთხო მეშვეობით ხარბ სლოტი სპილენძის spout. გარშემო საგანძურია ფერადი სიმბოლოს სხვადასხვა დასახელების, ორმოცდაათი ყვითელი დისკები slid მიმართ ჩემთვის. მან მისცეს მათ rain down შევიდა მისი doublet.
  
  
  ხოლო, ის დაშვებულია თავად იძინებს clang ფსონების, rumble საჭე, რიტუალი ტირის კრუპიე შეიცავს შევიდა გაუთავებელი რიტმი:
  
  
  - სამნავიანი . Blush. დარღვევა. Faites fox jeux. Rien არის, არ არის დიდი პლუსია. ქინძი. noir. დარღვევა. Faites vous jeux. Rien არის, არ არის დიდი პლუსია. Screw-hook. Blush. წყვილი.'
  
  
  ყველა კარი გახსნა, მან ვუყურებ იმედია, მაგრამ უშედეგოდ.
  
  
  მან მიაღწია წუთი და დაიწყო დებს ფსონს. ზოგჯერ სკამი აიღო ჩემი ჩიპი, ზოგჯერ იგი მისცა მათ მოშორებით. ჩემი ფიქრები მხოლოდ ნახევარი საჭე. მისი ითამაშა უფრო მაღალია ფსონები.
  
  
  საათი და ნახევარი გავიდა. შეწუხებული, მე გადავიდა წრე, ინდივიდუალური ნომრები. მისი პირველი აყენებს თანხა ფაქტიურად Nike კარტერი, აღიზარდა ათი — და დაკარგა. მისი მარტივი დააყენოს თანხა ფაქტიურად ნიკოლას ანდერსონი, ფსონი თექვსმეტი და დაკარგავს ერთხელ. მისი პირველი დააყენა წერილები დავით Hawk, ფსონი და ცხრა წააგო. მისი ნომერი დასრულდა ფაქტიურად ნიკოლ, და კიდევ ერთხელ დააყენა ათი.
  
  
  ჩემი ჩიპი იყო მხოლოდ ნომერი მწვანე ფურცელი, შანსი იყო 37 1. ბანკირი გადავიდა მისი მაჯის და უზარმაზარი საჭე დაიწყო დაიძაბება საწინააღმდეგოდ. Ivory ბურთი არ გავიდა შევიდა წამყვანი საათის ისრის მიმართულებით, წინააღმდეგ ნაკადი, შავი, როგორიც meteor ღამის ცა. 'Rien ne va plus,' კრუპიე barked. საჭე შენელება. ბურთი დაეცა out from ქვეშ რგოლში, გავიდა მეტი bulkheads, შეაფერხა, გავიდა ერთხელ, ორჯერ, და ჩავარდა ყუთი ნომერი ათი. საკომისიო მივიღებთ დასტის ყვითელი ჩიპი და ერთი ვარდისფერი ასი ფრანკი ცალი მიმართ ჩემთვის.
  
  
  Ih აიღო ის, tossed ზოგიერთი ყვითელი ბარათები დილერი, რომელმაც დადო ფსონი, და დაიხარა, რათა შეაგროვოს დანარჩენი.
  
  
  როდესაც მე ვუყურებ ისევ, ის იყო,, დიდი მასშტაბით ჩემგან, მეორე მხარეს თავმჯდომარე. ეს იყო ამაღელვებელი. მისი თაფლი-ქერა თმა, გამოყვანილია მისი გარუჯული სახე და მიბმული ღია მწვანე ლენტი, გამოავლინა მაღალი, ძვლები, მხარი დაუჭირა სილამაზის, რომ დრო ვერ კვალი. თხელი თეთრი კაბა დაბალი გაჭრა კისრის რათა ნახოთ off სისრულეს მისი სრული ძუძუს ეკიდა მისი კარგად აგებული სხეულის. მან დაინახა, რომ იქ არაფერი იყო, შეჩერების, მისი მძიმე მკერდი დაჭერით წინააღმდეგ მაგარი, რბილი ქსოვილი.
  
  
  მან მიაღწია შევიდა მისი ჩანთაში და გაყვანილია ასი ფრანკი შენიშვნა. "ხუთი ჩიპი," მან განაცხადა, რომ ბანკირი.
  
  
  მან ოსტატურად შეფუთული კანონპროექტის გარშემო ხის დისკზე და დაეცა იგი insatiable arch-ის სპილენძის chute. მან მოახერხა მისი ჩანთა ქვეშ მისი მკლავი და მეორადი ორივე ხელში შესუსტებას ჩიპი, როგორიცაა ბავშვის ხელში მთის cookies. ჟესტი იყო, იმდენად მიმზიდველი, რომ მე მქონდა ღიმილი. იმ მომენტში, მან აიხედა და დაიწყო at me მასშტაბით თავმჯდომარე, მისი თვალები ანათებს, როგორიცაა წვა emeralds. მაშინ მან ჩანდა ქვემოთ ისევ, იმ cheekbones დაბნეულობა, და განაგრძო მიშტერებული თავმჯდომარე. მისი გამოხატვის გახდა სერიოზული, საშინელი. მიაღწია შორის მჯდომარე მოთამაშეებს, იგი გაიმართა ერთი მის გარშემო ყვითელი ჩიპი შვიდი. მან ის დაკარგა, ის ჩაიცვი თექვსმეტი, და ის დაკარგული. ის ჰქონდა დადებული ნიძლავი on ჩვიდმეტი და დაკარგა. ის ჰქონდა დადებული ნიძლავი ცხრამეტი და დაკარგა. ის ჰქონდა დადებული ნიძლავი ოცი ექვსი წააგო. ის ოცდაათი და სამი წააგო.
  
  
  ათჯერ ზედიზედ, მან ფსონი იგივე ნომერი, ყველაზე ცუდი შანსები მაგიდაზე, და დაკარგა ათჯერ ზედიზედ. ახლა მისი სუნთქვის quickened, და მისი breasts გადავიდა up და down in შფოთვა, ცლიან თხელი ქსოვილის კაბა. მისი ვარდისფერი-lacquered ხელში შეძრწუნდა, რადგან ისინი clutched მისი დნობის საგანძური, და მას შემდეგ, რაც ორი ტურის შემდეგ, მან შეძლო გამართავს რა დარჩა ერთი მხრივ.
  
  
  მისი არასოდეს მიფიქრია, რომ იგი თამაშობს გასართობად. თხელი ფენით ყინულის glistened ბოლოში მისი კისრის, და ერთხელ, როდესაც წამყვანი აღმოჩნდა, ის ცოტა მისი ტუჩის. მას, უყურებს, როგორც თითების მისი მარჯვენა ხელი, გაყვანილია სხვა გადატვირთვის string მეტი კლებულობს საფონდო მისი მარცხენა ხელი.
  
  
  მას შევხედე მას. Ee ტუჩები, რომ ამით მუნჯი სიტყვები. "გთხოვთ," - განაცხადა მან. 'გთხოვთ.'
  
  
  იგი აყენებს ნომერი ცხრა ჩიპი თვალწინ მისი. რიტუალი იყო განმეორებითი: საჭე აღმოჩნდა საწინააღმდეგოდ, დარბაზში აღმოჩნდა სხვა მიმართულებით; იმ დროს, როდესაც ბურთი დაეცა, იყო შეძახილი: "Rien ne va plus" და დუმილი რომელიც მოთამაშეებს დაელოდა.
  
  
  მაშინაც კი, თუ მე ყრუ, ყველა მე უნდა გაეკეთებინათ იყო hey გამოიყურება თვალი, რათა ვნახოთ შედეგი. ორი ცრემლები welled მდე ქვეშ მისი ქუთუთოების, ბალანსირება არ გააფართოვოს ქვემოთ მისი cheeks. მისი, დაინახა მისი სხეული დაძაბულია. მან შთანთქა რთულია, და მისი ცრემლები შეწყდა.
  
  
  მან დახედა თავის მხრივ. ექვსი ჩიპი მარცხენა. მისი გრძელი, ყავისფერი arm გახვეული ერთი მათ გარშემო და განთავსდება ეს ნომერი ოცდაოთხი. ამ დროს, მან დახურულია მისი თვალები, როგორც წამყვანი აღმოჩნდა. შედეგი არ იყო უკეთესი. ნაკლები, ვიდრე ათი წუთი, Nah მხოლოდ ორი ჩიპი მარცხენა. მისი აგიტაცია არ ჰქონდა ჩადგა, მაგრამ ახლა მას, როგორც ჩანს, თითქმის გადადგა, რათა მისი უბედურება. მას არ უჭერენ. იგი აყენებს ნომერი ცამეტი ჩიპი თვალწინ მისი.
  
  
  "ბედნიერი ვარ," მან მთელი თავმჯდომარე.
  
  
  მან შემომხედა და ცდილობდა, ღიმილი. მაგრამ მან ვერ შეაჩერებს მისი chin და ტუჩების კანკალი, და მისი თვალები ელვარე ერთად hollyhocks. იგი დახურულია მისი თვალები ისევ, თავიდან ჩემი მზერა.
  
  
  მისი თვალები განაგრძო მიშტერებული Nah. კარი გაიხსნა ფონზე ზემოთ. კაცი მოვიდა. მან ჩანდა, დიდი ბიჭი, რომელიც შეგროვებული მონაცემები მისი.
  
  
  
  თავი 4
  
  
  
  
  ის მარტო იდგა გაყოფილი მეორე, სანამ ego-ს მკვეთრი თვალები დააფიქსირა, მას შემდგომი. და მაშინ ego-ს სუპერ-შავი pointy ბალეტის ტუფლები clattered ქვემოთ კიბეებზე წითელი ხალიჩა. ჰერები უკვე მოდის გარშემო თავმჯდომარე მიმართ მისი.
  
  
  გულწრფელად მის უკან, გაღიმებული სასტიკი სასიამოვნოა, რომ crinkled Schrammel ego მისი cheek, მან დააყენა მისი ხელი და ჩაიძირა მისი ფანტაზია თითების შევიდა ხორცს მისი მარჯვენა მკლავი, მხოლოდ ზემოთ იდაყვის. მან ჩურჩულით რაღაც მისი ყური.
  
  
  მან ხისტი, მისი სახე ხისტი შიშით. განსაზღვრული, მაგრამ ფრთხილი, ეშინია რამაც უბედურება, იგი ცდილობდა, რომ დაარღვიოს გარშემო ego მუდმივი ხრიკებს. მისი გარუჯული კანის აჩვენა თეთრი ლაქები უხეში ზეწოლის ego-ს შეასრულა.
  
  
  მისი მიუახლოვდა მას სხვა მხარეს, ყველა სიკეთე და უდანაშაულობა.
  
  
  "აჰ, თქვენ იქ," გაიმეორა ეს. — მე დაწყებული ვიფიქროთ, მინდა დაკარგული თქვენ. თუ თქვენ დაიღალა რულეტკა, როგორ შესახებ სასმელი?
  
  
  დუმილი რომ მოჰყვა, მან მოისმინა დილერი ვთქვათ, "ერთი". მან დაკარგა ერთხელ.
  
  
  როდესაც იაფი სუნამო მოხვდა მას მოსწონს კანალიზაციის stink, და მისი შავი აბრეშუმის სარჩელი glinted რბილი კაზინო მსუბუქი, Pollard Willow მიაღწია ქვემოთ და მომცა ყველა მისი გონებრივი შესაძლებლობები. მიუხედავად იმისა, პარფიუმერია, მიუხედავად თავისი კოსტუმი, მას ყოველთვის აქვს სახე, რომელმაც გაატარა ყველაზე მეტად მისი ცხოვრების taverns, სადაც დაფრინავს scurry მეტი pies.
  
  
  "ვინც ჯოჯოხეთი ხარ, მკერავი?" — ეს რა არის? " ჰკითხა ჩუმად. რომ იყო კარგი ნიშანია. იგი არ აპირებს სცენა.
  
  
  'იქნებ, ბატონი. Smith? მქონდა ჩემი რევმატიზმი.
  
  
  მან განაცხადა, რომ "არა?"
  
  
  მას არ სურს შევხედოთ მას. "ისე, რა სასმელი?" მისი მამა აცხადებს. — თქვენ გამოიყურებოდეს თქვენ აპირებთ უნდა ზოგიერთი განმაახლებელი up."
  
  
  "დიახ," - განაცხადა მან. "დიახ, გმადლობთ. რა თქმა უნდა, შემიძლია.
  
  
  "ისე, რომ დიდი, მაშინ," მე ვთქვი. "ჩვენ უნდა წავიდეთ?"
  
  
  "ეს ქალბატონი უკვე დანიშვნა სხვაგან", - განაცხადა მან.
  
  
  "თქვენ ამბობთ, რომ," - ვუთხარი მე. "მაგრამ მე გამიკვირდა ის არ მეუბნებოდა."
  
  
  "მოუსმინეთ, kid", - განაცხადა მან. "მიიღეთ ჩემი კარგი რჩევა და გავიდნენ აქ. არ გამყარებაში თქვენი ცხვირი არაფერი რომ არ იდარდოთ.
  
  
  "დიახ, მაგრამ ეს მაღელვებს", - ვუთხარი მე. — თქვენ, გავიგე, ახალგაზრდა ქალბატონი. მას სურს, სასმელი ჩემთან ერთად."
  
  
  Ego-ის სახე აღმოჩნდა წითელი. "Don' t make me გკითხოთ, ძალიან ბევრჯერ," - განაცხადა მან.
  
  
  Ego ruka casually გამოყვანილია მისი ქურთუკი, შეგნებულად აჩვენებს ჩემთან რა იყო, მოახერხა თავის ქამარი, და ასევე აჩვენებს ჩემთან, რომ მან უფრო guts, ვიდრე საღი აზრი, და რომ უსაფრთხოების Palais de la Mediterranee არ იყო, როგორც უსაფრთხო, როგორც მას ეგონა. ვიმსჯელებთ, ის dolly წამში, რომ მე ვნახე ეს იარაღი, მომეჩვენა, რომ იგი გამყარებული, მისი drivetrain ერთად მექსიკის Trejo .22, მოდელი 1. მექსიკაში, არ შეიძლება იყოს, ცნობილია თავისი იარაღის ინდუსტრიის, მაგრამ რამდენიმე ლამაზმანები, რომ მოდის არსებობს, როგორც მშვიდობიანი, როგორც pyromaniac on ფხვნილი გემი. მოდელი 1 არის ბინძური და ძალიან უჩვეულო იარაღი. მას აქვს selector ზედა-მარცხენა კუთხეში მაღაზია. როდესაც თქვენ flip ego და გაიყვანოს გამოიწვევს, იარაღი ხანძრის რვა გასროლა ავტომატური ადიდებული.
  
  
  გოგონა იყო gasping სუნთქვა. "არ იყოს იდიოტი, Guido", - განაცხადა მან.
  
  
  "მე არ ვფიქრობ, რომ თქვენ იყენებთ ego," Emu უთხრა.
  
  
  — მე არ რისკავს.
  
  
  "მე იმ იმედით, რომ თქვენ მინდა ვთქვა, რომ," - ვუთხარი მე.
  
  
  მან ნაზად აიღო მისი ხელი, და ჩვენ ერთად დადიოდა კარი. ჩვენს უკან, Guido ჩაილაპარაკა წყევლა.
  
  
  Ego, გონება, ან რაც იყო დამალული უკან რომ ნეანდერტალელის შუბლზე, უნდა გაიაროს ბევრი ბრძოლა მისვლა დასკვნამდე, ან მახსოვს რა ვინმე განუცხადა, ის უნდა გააკეთოს. მას არ strike ჩემთვის, როგორც ტიპი გახდეს გენიალური დამოუკიდებელი აზროვნება.
  
  
  ამასობაში, შანსი, რომ იგი ღია ცეცხლი შემცირდა ყველა inch, რომ ჩვენ ჩვენს შორის. Guido უკვე მომზადებული უნდა იმოქმედოს, არ ვფიქრობ, და თუ იგი იღებს ქვემოთ ბიზნესის, დაუყოვნებლივ უნდა, ვფიქრობ, რამ მეშვეობით, ჩვენ გვაქვს უამრავი დრო, რომ გასეირნება პარიზში.
  
  
  ხოლო შენახვა მისი დაძაბული სხეულის გარეთ ხაზი ცეცხლი, ჩვენ სასწრაფოდ კარი. Guido ჰქონდა, უფრო მეტი, ხასიათი, ვიდრე საღი აზრი, მაგრამ ყოველ მეორე დაადასტურა, ჩემი რწმენა, რომ ის იყო დაპროგრამებული, რათა თავიდან ავიცილოთ flashy სცენები.
  
  
  ეს იყო მხოლოდ რამდენიმე წამით ადრე მივაღწიეთ ზევით კიბეებზე, მაგრამ ის ყოველთვის გრძნობს, აღარ როდესაც ერთი იმ კურიერი-ბედნიერი მომხმარებელს, სახეხი რაღაც მათი ხელმძღვანელები.
  
  
  გავლით კარით, ჩვენ გაიარა შესასვლელი მარცხენა ფრთის კიბე, რომელიც წარმოშობით ორი თაღები შესასვლელთან Mediterrane სასახლეში .
  
  
  რამდენიმე მომენტი, მოგვიანებით, Shaggy-ის ხმა ისმის მისი მეორე მხარეს კიბეები, და როდესაც მე ვუყურებ მეორე მხარეს, დავინახე, Guido გაშვებული ქვემოთ, თითქმის უფლება მომდევნო ჩვენთვის. Ego თვალები სავსე იყო გაბრაზება მისი დახურული წარბებს.
  
  
  ის იყო მხოლოდ, ორი ან სამი ნაბიჯის დაშორებით, როდესაც ჩვენ დატეხილი out შესასვლელი კარი სასახლე გრილი ღამე. სიამოვნებით მაძიებელთა მაინც მოვიდა, თუმცა მცირე რაოდენობით. როდესაც მე ვუყურებ უკან, შავი Citroen და თეთრი Mercedes slid წარსულში შესასვლელი. როგორც ჩვენ გავიდა mimmo ძეგლი ქალბატონი ფორტუნა, დავინახე, Guido იდგა უმოძრაო, plump სილუეტი წინააღმდეგ კაზინო ფარები, ალუმინის დისკები, ამაღლების მისი პირველი და ვნახე ეს.
  
  
  "აწარმოებს," მე ვუთხარი, რომ მისი შეყვარებული.
  
  
  "დიახ," - განაცხადა მან. "მე ვიცი მისი.'
  
  
  ჩვენ გაიქცა გასწვრივ Promenade des Anglais. მსუბუქი ნისლი რომ drifted შიდა, როგორც ჩანს, მოიცავს string განათება შესასვლელში ანგელოზი Cove, როგორიცაა რბილი ქსოვილი. სამი ფერის pennants ეკიდა limply გასწვრივ ბოძები მძიმე ჰაერი, რომლებიც უნდა მისცეს გზა სადღესასწაულო სახე. საგზაო დაწყნარდა, შემთხვევითი roar of ძრავა breaking the silence.
  
  
  უცნაური, ბოროტი ჰაერში ეკიდა, სანაპიროზე, გრძნობა ნესტიანი rottenness იზრდება gloom, glimmer ჭეშმარიტი gaiety, დღის და საღამოს, ახლა dispelled მიერ მცოცავი ღამით.
  
  
  დუმილი, ჩვენ სასწრაფოდ მეშვეობით წმინდა და ჩრდილი. ვესტმინსტერის სასტუმროს ტერასაზე იყო teetering ყვითელი ნათურები, და ყვითელი სანთლები იცოდნენ მაგიდები გარეთ, სადაც მოხუცები სტუმრები huddled წინააღმდეგ ნესტიანი, sipping ყავა და საბრძოლო მოცული მარტოხელა სარდაფით. მათ ვერ ვხედავ დანგრეული Pratt ვილა, უსიცოცხლო უკან ეკრანზე პალმის ხეები და გაუძლო საკეტებით.
  
  
  მისი, ჩანდა გარშემო. Guido იყო წასული. მაინც, მე მქონდა განცდა, რომ ჩვენ უთვალთვალებენ. ჩვენ გავიდა West End სასტუმრო და Massena მუზეუმი , სადაც პროჟექტორი ითამაშა შორის პალმის ხეები უკან რკინის კარიბჭე. ადრე, გუმბათი Negresco სასტუმრო loomed მოსწონს მსუქანი ქალის მკერდის წინააღმდეგ moonlit ცაში.
  
  
  იგი შეჩერდა და აღმოჩნდა მისი სახე მას . მისი სახე იყო აწითლებული შფოთვა, და მისი თვალები იყო კაშკაშა. მისი სხეულის უცხიმო მეტი me მომენტში.
  
  
  "დიდი მადლობა", - განაცხადა მან breathlessly. "დიდი მადლობა, სერ...'
  
  
  "ანდერსონი," - ვუთხარი მე. "ნიკოლას ანდერსონი".
  
  
  "კარგად, გმადლობთ, ბატონო ანდერსონი.
  
  
  "თქვენ არ მადლობა გადამიხადა, ჯერ", - ვუთხარი მე. — მე არ ვარ დარწმუნებული, თქვენ გარეთ ტყეში არ არის." მე არ ვფიქრობ, რომ თქვენს მეგობარს Guido კმაყოფილი იყო, რა მოხდა კაზინო.
  
  
  "არა, — თქვა მან. "ნამდვილად არ არის. აქ იქნება უფრო მეტი სირთულეები. ბევრად უფრო მეტი უბედურება.
  
  
  "Tell me", - ვუთხარი მე. "თქვენი სახელი ნიკოლ ხდის?"
  
  
  მან ჩანდა ჩემს თვალში დიდი ხანია. სიმპათიური სახე, რომელმაც რატომღაც შეიცავს უდანაშაულობა დაპირება დახვეწილი ვნება, ახლა სასოწარკვეთილი ჩანდა.
  
  
  "ბევრი თვლის, რომ," განაცხადა მან. "ერთი ადამიანი მაინც არის დარწმუნებული."
  
  
  ეს იყო რევმატიზმი, რომ არ წყვეტს არაფერს, მაგრამ სანამ იგი შეიძლება ითქვას, უფრო, სახე უიმედობა გაქრა მისი სახე. მან cocked მისი ხელმძღვანელი mischievously. "ბატონი ანდერსონი," - განაცხადა მან. — მე ვფიქრობ, რომ თქვენ მინდა შემოგთავაზოთ ჩემთვის სასმელი." არსებობს უკეთესი დრო ვიდრე ახლა?
  
  
  საქართველოს Negresco ბარი თითქმის გადაშენდა. დიდი ოთახი იყო, როგორც ბნელი შენობა, ერთად სუსტი ვარდისფერი ნათელი არჩეული flatter ძველი ქალთა გაცვეთილ კანს.
  
  
  ჩვენ სამ გვერდით ლურჯ სკამზე მრგვალი მარმარილოს სათავეში მაგიდა, რომელიც ისვენებდა ხელოვნური leopard კანს.
  
  
  ვიგრძენი მისი მყიფე სილამაზის ერთხელ, სითბო მისი ფირმა ბარძაყის შემდეგ აფეთქდა ლურჯი სკამზე, მრუდი მისი breasts, კლასიკური ფორმის სახე, სიმდიდრით მისი ოქროსფერი-ყავისფერი თმა ... emerald შფოთვა მისი თვალები.
  
  
  მიმტანი თეთრი ქურთუკი გადაცურა მდე ჩვენთან ერთად სწავლობდა დამცირება სასტუმრო რომ tends რათა cater რომ უკიდურესი გემო.
  
  
  "რა გინდათ დალევა?'მე ვკითხე მისი შეყვარებული.
  
  
  მან ეშმაკურად გაიცინა, როგორც მოზარდი, რომელიც უკვე მოდით ფხვიერი Willie ყავის მაღაზია.
  
  
  "Ah", - განაცხადა მან. — მე ნამდვილად არ მიფიქრია ამის შესახებ. უნდა ვაღიარო, რომ მე არ ვარ ზუსტად მცოდნე booze, მაგრამ ერთ დღეს ის მოხდა, რომ მისი დალევა მთელი კოქტეილის სია.
  
  
  Waiter shuffled his feet, გამოხატავს წყნარ ნარევი შეშფოთება და გაუთავებელი უარის სასიამოვნო თემა. მე ცდუნება გთავაზობთ Em დრამა სკოლის სტიპენდია.
  
  
  გოგონას მხრივ rummaged ორ saucers ზეთისხილი და კრეკერი შეარჩიო მისალოცი.
  
  
  "ვეცდები, ეს," - განაცხადა მან.
  
  
  ბარათი წაიკითხა: "სამეფო Negresco 14 F".
  
  
  ეს იყო შემადგენლობა po სული, ჟოლოს სიროფი, ფორთოხლის წვენი და Moet შამპანური. პირველი კითხვა ეს გააკეთა ჩემი კუჭის დამწვრობა აჯანყება.
  
  
  "არა, მე არ ვფიქრობ, თქვენ ექსპერტი," მისი ქმარი განაცხადა.
  
  
  მე ვთქვი, რომ, მიმტანი, " ერთი სამეფო Negresco." და შოტლანდიელები კლდეები. მან დაუთმო და მარცხენა.
  
  
  ძნელი დასამალი Barra Negresco. ფაქტობრივად, ეს არის დიდი დამთავრებული სამხედრო město უნდა იყოს ძალიან თვალსაჩინო, ასე რომ, მისი ყოფილა სიამოვნება უნდა იყოს იქ. რომ იყო, ასევე იმ მიზეზით, მე მოვედი აქ, მას შემდეგ, რაც ჩვენ მარცხენა კაზინო. რომელიც, თავის მხრივ, მე უაღრესად მოხარული ვარ, რომ გოგონა აირჩია ეს ადგილი უნდა ჰქონდეს სასმელი. ამ ეტაპზე, ბრძოლა, მისი გეგმა იყო, რომ არ წავიდეთ მიწისქვეშა. მისი მოწოდება არის ის, რომ უფრო მეტი გოგო, უფრო მეტი Guido, და უფრო მეტი, ბევრად უფრო მეტი კაცი, ვინც გაგზავნილი ამ caveman რომ Mediterrane სასახლეში. და მას სთხოვა, რათა გაირკვეს, მიუხედავად იმისა, რომ დარწმუნებული ვარ, არავინ ეძებდა ჩემთვის.
  
  
  ჯერჯერობით, ferret საღამოს უკვე აკურთხა. გოგონა იპოვა. ეს თამაში კარგად დასრულდა. Guido აღმოჩნდა ჩემთვის. და თუ ის იყო სწორი, უხილავი კაცი Stahl არ შეესწრო ჩვენი ნაჩქარევი გაქცევა Negresco . და მერე საღამოს არ იყო, მხოლოდ ნეტარ, მაგრამ ძლივს დაიწყო.
  
  
  "მადამ," მიმტანი განაცხადა. Bending წელის, იგი მოთავსებული მისი სასმელი მრგვალი ქაღალდის ხელსახოცი წერილში "იმპერიული H" და სიტყვა "Negresco" და "ლამაზი" სამ ლურჯი რგოლები.
  
  
  "Monsieur."
  
  
  აღმოჩნდა, რომ გოგონას და გაიზარდა მისი რეგულირება. "საბედნიეროდ", - ვუთხარი მე.
  
  
  მან შემომხედა მეტი რგოლში მისი რეგულირება. ცელქი და amused სახე გაქრა გარშემო მისი თვალები. დავინახე ცრემლები ისევ.
  
  
  "არა, მე ვუთხარი,. — მე მას ეს არ იყო ასეთი ბედნიერი საღამო თქვენთვის."
  
  
  "არა, — თქვა მან. "რა თქმა უნდა არა." მისი ხმა იყო სუსტი და სასოწარკვეთილი.
  
  
  "თუ თქვენ საბაბი, ჩემი უხეში კომენტარი," მე ვუთხარი: "თქვენ იცით, იმდენი შესახებ რულეტკა, როგორც თქვენ ამის შესახებ booze, იმის გათვალისწინებით, თქვენი თამაში nah."
  
  
  "მე ვიცი", - განაცხადა მან.
  
  
  "ხალხი ყოველთვის", - ვუთხარი მე. "ყველაზე ხალხი იქ გაერთეთ, მაგრამ თქვენ აშკარად მისცა შთაბეჭდილება, ვინც აკეთებდა, უფრო სერიოზული რამ."
  
  
  იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. კი, ჩააქრე შუქი, მისი თმის glistened . "არა, ბატონო ანდერსონი..."
  
  
  "მე ვფიქრობ, თქვენ უნდა მირეკავენ ნიკა", - ვუთხარი მე. "ყველა უფლება", - განაცხადა მან. 'მეტსახელი.'
  
  
  "ეს არის უკეთესი", - ვუთხარი მე.
  
  
  "არა, ის არ იყო, რომ casino გართობა."
  
  
  "თქვენ დაკარგული ოთხმოცდაათი-ხუთი ფრანკი", - ვუთხარი მე.
  
  
  "მიაქციეთ ყურადღება, რომ ჩემთვის", - განაცხადა მან. "კარგად", - ვუთხარი მე," მე ვარ, მარტო ლამაზი, და თქვენ იყავით იმისთვის, რომ მენატრება."
  
  
  მან გაიცინა, მოკლედ. 'მისი, მე ვხვდები, რომ...'
  
  
  მან მიაღწია შევიდა მისი პატარა ჩანთაში. მან დაინახა თეთრი ცხვირსახოცი, პასპორტი, lipstick, და ბოლო ყვითელი ჩიპი. მან აიღო მისი ეგო და მსუბუქი დაჭერით, იგი დაეშვა მარმარილოს ზედაპირი. "ხუთი ფრანკი," მან ჩურჩულით.
  
  
  "ეს ყველაფერი ფული გაქვთ, არ არის ეს?"
  
  
  "დიახ. ეს არის ასევე ძალიან ადვილი, რომ ვხედავ?
  
  
  "მე ვშიშობ, რომ ასეა."
  
  
  "ეს არ არის ნამდვილად ხუთი ფრანკი", - განაცხადა მან. "ეს ნაჭერი პლასტიკური."
  
  
  ვთხოვე. "რატომ გამარჯვების ეს კაზინო ნიშნავს, იმდენად, რომ თქვენ?"
  
  
  მეორედ რომ ღამით, მისი თვალები ჩხრეკა ჩემი სახე.
  
  
  "თქვენ არ გამოიყურება ღარიბი," მე ვუთხარი: "თქვენ არ გამოიყურება მშიერი." ეს არ ჰგავს თქვენ უნდა შვედები და თავშესაფარი. მე არ შთაბეჭდილება, რომ თქვენ იყავით ცდილობს მოიგოს შვებულება ან საიუველირო მაღაზიაში. გაუმაძღრობით არის ასევე გამორიცხულია.
  
  
  - არა.
  
  
  "მაგრამ თქვენ ითამაშა მოიგოს ბევრი ფული. ეს იყო მნიშვნელოვანი.
  
  
  "დიახ," - განაცხადა მან. ონო ხმა.
  
  
  "მე ვფიქრობ, რომ ის მინდა, რომ ვიცი, რატომ."
  
  
  სწავლობდა ჩემი სახე ისევ იმ ინტელექტუალური მწვანე თვალები, ახლა, როგორც ცივი და ღრმა, როგორც ზღვა.
  
  
  "რას ვხედავ?'
  
  
  "საფრთხე", - განაცხადა მან. "სირთულეები".
  
  
  "თქვენ შეგიძლიათ, მერწმუნეთ", - ვუთხარი მე.
  
  
  "დიახ," - განაცხადა მან. — მე ასე ვფიქრობ, ძალიან.
  
  
  "გარდა ამისა,"მე ვუთხარი:" მხოლოდ ერთი ხუთი ფრანკი გაუქმება ხაზი, თქვენ არ გაქვთ ბევრი არჩევანი."
  
  
  მისი ტენიანი, თბილი ტუჩები გაიყო მისი კი თეთრი კბილები არის უნებლიე ღიმილი. "მაგრამ, თუ მისი ცოლი არ ენდობა თქვენ, ჰერები არ დატოვა", - განაცხადა მან. "მაშინ მე შევეცადე, რომ იპოვოს ვინმეს."
  
  
  — არის ის, რომ მნიშვნელოვანი?"
  
  
  მან აიღო თავისი ჭიქა აიღო და გრძელი სასმელი.
  
  
  "მინდა, ცოტა უფრო მეტი?"
  
  
  "მე არ გამოიყენება სასმელი", - განაცხადა მან. "თუმცა, მე მჯერა, მე მინდა კიდევ ერთი მინა. მე არ ვიცი, თუ მე მინდა მისი უნდა იყოს მთვრალი უნდა დაგვავიწყდეს, ან აღსანიშნავად. კი, ნიკა, კიდევ ერთი.
  
  
  Waiter მოუწოდა მის მეტი, და ჩვენ დაელოდა დუმილი მაშინ, როდესაც მან მოგვიტანა კიდევ ერთი სამეფო Negresco.
  
  
  მან კიდევ ერთი sip, და, როდესაც მან დაასრულა, მან, როგორც ჩანს, არ მოვიდა გადაწყვეტილება. "დიახ," - განაცხადა მან. "მე მჯერა თქვენ. მე იმედი მაქვს, რომ თქვენ თავზე ბიჭები, რომლებიც ეხმარება. ეს ნამდვილად არ არის ჩემთვის, არა მხოლოდ გოგონა, თქვენ ერთხელ შეხვდა კაზინო.
  
  
  "მე ვიცი", - ვუთხარი მე, დამარწმუნებელი მისი.
  
  
  "ეს სცილდება, თქვენ და მე. დიახ, მე უნდა მოიგოთ ბევრი ფული და სწრაფად. თქვენ ნახეთ იგი. მე უნდა ეს იმისათვის, რომ აიყვანოს ვინმე.
  
  
  მისი წარბების ვარდების უსიტყვო კითხვა.
  
  
  "ვიღაცას ძალიან განსაკუთრებული," განაგრძო მან. "მე კი არ ვიცი, რამდენი ღირს. იცით, ნიკ? იცით, რამდენი ღირს აყვანის მკვლელი?
  
  
  მან მიაღწია და აიყვანეს ყვითელი ჩიპი თავმჯდომარე. "ხუთი ფრანკი", - ვუთხარი მე.
  
  
  
  თავი 5
  
  
  
  
  ერთი წუთით, მისი გამოხატვის შეიცვალა სიურპრიზი. მაშინ, გარდამტეხი დაბნეული სახე ჩემთვის, იგი ეშვება ჩემს წინააღმდეგ. მისი, მე ვნახე მისი თვალები, ახლა განათებულ თქმის emerald ცეცხლი, მისი ტუჩები გაიყო, მიახლოებისას აფეთქდა.
  
  
  მომდევნო მომენტში, იგი ძალიან დაიძაბა. მისი სახე აღმოჩნდა ashen. მისი თვალები დაფიქსირდა ჩემს უკან, მხარეს კარი Negresco ბარი.
  
  
  მისი, აღმოჩნდა გარშემო. Guido იყო პირველი, რათა ენახათ, grinning ცოტა. მაშინ მან დაინახა, კუთხის, wiry ჩინელი კაცი, მისი სიმაღლის, სუსტი სხეულის მოცული შავი from head to toe. და, მათ შორის, მათ შორის ego ორიენტირებული მოხელეები, არის ამაზრზენი არსება მე ვიცი, როგორც დოქტორი თეთრი. ლოთარ Inuris. იმ მომენტში, ego ნახა პირველად, იგი იბრძოდა კონტროლი აღშფოთება, რომ მოვიდა მას, როდესაც მან დაინახა, გოგონა მზად პრეს მისი ტუჩები ჩემია. მან დაიბრუნა მისი გამოხატვის და გამოყვანილია მისი ego შევიდა fold მეგობრული სითბო. ეს გამოთქმა წავიდა კარგად ego outfit: კარგად გაჭრა ლურჯი blazer, რუხი შარვალი, პერანგი, რომ ხშირად გამოაცხადა თავად ერთ-ერთი უახლესი შემოქმედება Turnull & Asser in Jeremin ქუჩა ლონდონში, აბრეშუმის ყელსახვევი, და ბალეტის ტუფლები Gucci.
  
  
  მაგრამ ყველა ზრუნვა და ხარჯების, რომ წავიდა მისი ტანსაცმელი, დოქტორი Inuris ჰქონდა ინტელექტი მონობაში ამყოფებდა მიერ გარყვნილი და ძლიერი მანქანა.
  
  
  Ego თვალები, შავი, მძივები, რომ მონები იყვნენ, რათა ego-ს უნარი, დამალოს თავისი ნამდვილი ზრახვები, შეიქმნა მცირე, სფერული ხელმძღვანელი იფარება სქელი შავი თმა slicked უკან ვიწრო შუბლი. სამიზნე თავად, თავისი თხელი ვარდისფერი ტუჩები და ვიწრო ნესტოები მისი დიდი ცხვირი, იყო შეავიწროვა თავისი გრძელი და ფართო ტორსი. მაგრამ ეს არ არის ხანგრძლივი მინიშნება ძალა, მაგრამ მხოლოდ იდეა სიმშვიდე ფესვები მუდმივი თვითმმართველობის დავასრულო. ხელები რიგგარეშე. ხანგრძლივი პალმებით, არანორმალურად გრძელი, წვეტიანი თითები, მოკლე ფრჩხილები. ხელში ქირურგი ან strangler. გლუვი, beardless სახე და უცნაური, ავადმყოფი-ფერმკრთალი კანი მისცა შთაბეჭდილება, რომ ჯირკვლოვანი ბალანსი იყო დარღვეული, პირველი გარყვნას სხეულის და შემდეგ აიძულა გონება ემსახურება არაბუნებრივი obsessions. გამოიყურებოდა ის კაცი, ვინც იღებს სიამოვნებას hurting ვინმე და დაიპყრო სხვები, რათა მისი უცნაური დამახინჯება, რომ კონტროლის მას. ის ამოსუნთქული angrily. მან დაინახა, რომ ego scarf ჰქონდა მოშვებული ოდნავ, გამოვლენის ორჯერ ზედიზედ warts, რომ საერთო ego-ს თხელი, spiky კისრის, როგორიცაა გროტესკული საყელო გარშემო თავისი დანაოჭებული, თვალები.
  
  
  სხვები, როგორიცაა emu გადმოკვეთა ჩემი გზა. Ih საერთო სულისკვეთებით თავდაჯერებულობა წარმატებით განხორციელების წარმოუდგენელია რამ და რწმენა საკუთარი გენიოსი, რომელიც ასევე დარწმუნებულია, ih და impenetrable იმუნიტეტის ანგარიშსწორება. კი, სანამ მან ისაუბრა, ის იყო უკვე ცნობილი როგორც Dr. ლოთარ Inuris, უკვე ადამიანი, რომლის ბუნება დაშვებული არაფერი დევს.
  
  
  მან გაიცინა და დაუთმო. მან დააყენა მისი ერთ-ერთი lithe იარაღი, რომელიც თავს იკავებენ მივესალმებით და დადიოდა მეტი ჩემთვის. მისი მამა წამოდგა მივესალმო მას.
  
  
  "Ah", - განაცხადა მან. "ერთი წუთით, ვფიქრობდი, რომ ჩვენ გვინდა დაკარგული თქვენ. და ეს იქნება ძალიან სამწუხარო. მაგრამ მე ბოდიში. აპატიებს, ჩემი ნაკლებობა მანერები. მე ჯერ წარმოგიდგინოთ თავს. მოდით ჩემთან." მისი ექიმი. ლოთარ Inuris.
  
  
  არ არსებობს ძალა, ამ მხრივ, მას ჩატარდა ჩემთვის. Emu დაიბარეს მისი ყველა სიკეთე მას შეუძლია muster. "კარგია თქვენთან შეხვედრა, ექიმი," - ვუთხარი მე. "მე, ნიკოლას ანდერსონი."
  
  
  "American, ჰერები,, მე ვფიქრობ", - განაცხადა მან.
  
  
  "მართლაც," - ვუთხარი მე.
  
  
  "ძვირფასო ჟირინოვსკი ადამიანი," - განაცხადა მან. "ევროპის დავალიანება თქვენ ბევრი."
  
  
  "დიდი მადლობა ამბობდა, რომ ექიმი", - ვუთხარი მე. "წინააღმდეგ შემთხვევაში, რაც მე წავიკითხე, ჩვენ ყოველთვის არ მივესალმები."
  
  
  "დიახ," - განაცხადა მან. "იქ არიან ისინი, ვისაც დაავიწყდა, მაგრამ მისი არ გარშემო ih ნომრები. მათთვის, ვინც დაგვავიწყდეს, საუკეთესო დამოკიდებულება, შემწყნარებლობა."
  
  
  "ასევე, ექიმი, შემიძლია რაღაც დალევა?"
  
  
  იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი, სამწუხაროდ. — მე ვაფასებ თქვენი სიკეთისთვის, ბატონი ანდერსონი, მაგრამ მე მეშინია, მე უნდა თქვას." მიზეზი ის აქ არ არის სეკულარული, მაგრამ წმინდა პროფესიული".
  
  
  მან გააძლიერა მასსა და გოგონა, რომელიც ჯერ კიდევ სწავლობს მაგიდასთან. ის tilted მისი უფროსი მისი მიმართულებით, ამცირებს მისი უკვე რბილი, კულტივირებული ხმა კიდევ უფრო.
  
  
  ეს იყო ხმა bursting ერთად innuendo. და ეს იყო ძალიან მეორე ხმა, რომელიც იყო განკუთვნილი შთაბეჭდილების მსმენელი. Inuris " უმაღლესი ინტელექტი, ego-unsurpassed შესაძლებლობები, მისი საუკეთესო intentioned გულწრფელობაში და, თუ ეს ყველაფერი არ არის საკმარისი, საფრთხე დამცინავი ადამიანი, რომლის ორი თანმხლები შეიძლება ჩაითვალოს, რომელსაც შეუძლია ძალის გამოყენებით.
  
  
  "თუ თქვენ იცნობს ევროპაში, ბატონი ანდერსონი," - განაცხადა მან, " და განსაკუთრებით, სამხრეთ ამერიკა, მოგეხსენებათ, რომ ტიტული ექიმი გამოიყენება საკმაოდ თავისუფლად. მაგრამ ჩემს შემთხვევაში, ეს ტიტული მოიპოვა და შეიძინა მრავალი წლის შემდეგ მძიმე სასწავლო. მისი M. D., ბატონი ანდერსონი, არის სპეციალისტი ოპერაცია, რომელიც ეხება გარკვეულწილად უკავშირდება მექანიკური ხელოვნება. აღიარებენ ამ, და არც განზრახვა, იგნორირება დაზვერვის ემსახურებოდეს, მან სცადა შეიძინოს დამატებითი სპეციალობების. მან ასევე აქვს ფსიქიატრი ერთად პრაქტიკა, რომელიც ეხება" — ის glared მისი - " ყველაზე რთულ შემთხვევებში.
  
  
  მას ეკუთვნის მათ, რომ ეს იქნებოდა კარგი გაღვივება ego თქვენი glee. "ასე, რომ თქვენ ხართ ოსტატი?"
  
  
  იგი დაჯილდოვდა shiver რომ გაიქცა მეშვეობით მისი სხეული. "დიახ," - განაცხადა მან, ცდილობს, რომ სიცილი. "ვფიქრობ, რომ ის, რაც მათ დაგვიკავშირდით in America." ძალიან საინტერესო და პრიმიტიული ვადით. მაგრამ მე არ უნდა განადგურდეს. როგორც მე ვიყავი დაახლოებით, რომ ვთქვათ, ეს ახალგაზრდა ქალბატონი, ერთ-ერთი იყო ჩემი პაციენტი.
  
  
  მისი ხმა დაეცა დამწუხრდა ნდობა. "თქვენ ნიშნავს, რომ ის ავადმყოფი, ექიმი?"
  
  
  დოქტორი Inuris სცადა მისი საუკეთესო უნდა იყოს ტოლერანტული, მაგრამ მე ვერ ვხედავ, რომ მე ვცდილობდი ჩემი საუკეთესო უნდა იყოს პაციენტი. "კარგად, რომ საკმაოდ ზოგადი ტერმინი, იმისათვის, რომ გზა. პროფესიონალურად, ყველაფერი ბევრად უფრო რთული. მაგრამ მოდით უბრალოდ, ვამბობთ, რეგისტრაციის დამაბრკოლებელი შორის ურთიერთობა ექიმი და პაციენტი, და გარეშე შესვლის ტექნიკური აღწერილობა, რომელიც ახალგაზრდა ქალბატონი არის დაავადებული სერიოზული ემოციური აშლილობა."
  
  
  "მე მესმის," ვუთხარი მე. — თქვენ შეიძლება არ წამოეგოთ ჩემთვის. და თქვენ იმედი მაქვს, ასე რომ,მან თავად განუცხადა.
  
  
  "არ არის, ყველა ემოციური დაავადებების იჩენს თავს ისე, რომ ih მარტივად შეიძლება აღიარებული არასამთავრობო სპეციალისტები, როგორც თქვენ."
  
  
  "მე ვფიქრობ, არ არის", - ვუთხარი მე.
  
  
  დოქტორი Inuris გაიცინა at me. "მოხარული ვარ, რომ თქვენ გაქვთ ასეთი ფართო პერსპექტივები, ბატონი ანდერსონი," - განაცხადა მან. "Guido გახადა ნათელი ჩემთვის, რომ თქვენი საქციელი მის მიმართ კაზინო იყო, როგორ უნდა თქვა, გარკვეულწილად აგრესიული."
  
  
  "კი," ვუთხარი მე. — მაგრამ მეორე მხრივ, ეს ჯენტლმენი და თქვენი არ იყო ზუსტად ის, რაც თქვენ მინდა მოვუწოდო მეგობრული ამ ახალგაზრდა ქალბატონი." ვგულისხმობ, მას ავნებს მას, და იგი არ ჩანს, განსაკუთრებით დიდი ეგოიზმი.
  
  
  -"მე უნდა ვთხოვო შენი პატიება ერთხელ," დოქტორ Inuris განაცხადა, რომ მან მიმართა ჩემთვის ფარისევლური, გაბრწყინებული ღიმილი. "ყველა ახლა და შემდეგ Guido იღებს ძალიან რთულია. და მისი, ვფიქრობ, ეშინოდა, ჩემი აღშფოთება. ხედავთ, მე არ აწარმოებს რეგულარულ კლინიკა. ახალგაზრდა ქალბატონი უკვე დაევალა ჩემი ზრუნვა ვილა შორს არ არის აქ, და ამ ეტაპზე მისი მკურნალობა, იგი არ არის შესაბამისი თემა მას, რაც თქვენ და მე მიმაჩნია, ნორმალური სოციალური ბრუნდება.
  
  
  "გასულ კვირას," განაგრძო მან, " hey, მოახერხა დატოვე ვილა, არასანქცირებული მოგზაურობა კაზინო. Guido არ არის პროფესიონალი ექთანი, და, ალბათ, ამიტომ, თქვენ უნდა ველოდოთ შეცდომები მისი ნაწილი. მიუხედავად ამისა, გოგონას დროებითი გაუჩინარება მე ძალიან გაბრაზებული Guido, და მან საზეიმოდ დადო, მე რომ გოგონას აღარ ასცდა მისი ესკორტი. მაინც, hey, რომ მოახერხა ვიმეორებ, ეს დღეს.
  
  
  ასე რომ ეს გასაგებია, არ არის ეს, რომ გიდო არის, როგორ უნდა მე ამას, არამედ მოუთმენელი მისი? და", - ამბობს ექიმი. Inuris განაცხადა, გულწრფელად ," ნათელია ისიც, რომ, როგორც ამერიკული ბატონებო, თქვენ კეთილშობილი, ჩაერია, რათა დაიცვას მისი რაღაც რომ იყო სრულიად მიუღებელი ქცევა თქვენთვის."
  
  
  "ასევე, ექიმი", - ვუთხარი მე, " მე არ ესმოდეს, იყო იმდენად უკან. მე უბრალოდ მეგონა თქვენი მსახური იყო რაღაც."
  
  
  "გამოჩენა შეიძლება იყოს მატყუარა", - განაცხადა მან.
  
  
  "დიახ, მე," მე შეთანხმდნენ. "მკერავი მიიღოს მისი, მე არასოდეს მიფიქრია, რომ ის იყო ავადმყოფი."
  
  
  დოქტორი Inuris ინსულტის, ჩემი მხრივ, დამამშვიდებელი დაცვა. -"კარგად, კარგად," - განაცხადა მან. "იგი იღებს ძალიან ბევრად, თქვენ უნდა გვესმოდეს რამ საფუძველზე მოკლე დაკვირვება, თუნდაც სამედიცინო მეცნიერების ზოგჯერ დაბნეული."
  
  
  "მე ვხედავ", - ვუთხარი მე.
  
  
  — და ახლა, ბატონი ანდერსონი, თქვენ მიხვდებით, როდესაც მე უნდა გთხოვოთ, რომ ნება მომეცით, და-er -".. ჩემი თანამშრომლები დასრულდება მათი საღამოს გოგონა და მიიღოს მისი უკან ჩვენი ვილა. მე არ ვიცი, რამდენი სხვა საუბრები თქვენ არ მქონდა მისი მეგობარი, მაგრამ თუ თქვენ შეგიძლიათ მომეცი ზოგიერთი კეთილმოსურნე რჩევა, თქვენ უნდა იყოს ბრძენი, რომ შევხედოთ ყველაფერს, რასაც ის შეიძლება არ თქვა იმ ფონზე, მისი ავადმყოფობა. ზოგჯერ nah არის ცდუნება ვთქვა რამ, რომ შეიძლება, როგორც ჩანს, დამაჯერებელი, ერთი შეხედვით, მაგრამ, სამწუხაროდ, ისინი გამოწვეულია მისი ავადმყოფობით, რაც მე იმედი მაქვს, რომ მე შეიძლება განკურნება."
  
  
  ჰერები, თავი დაუქნია შეთანხმებით. — მე ნამდვილად იმედი მაქვს, რომ თქვენ შეგიძლიათ მისი განკურნება, ექიმი. როგორც ჩანს, ასეთი სირცხვილი, რომ cute გოგონა, როგორც მისი..."
  
  
  "მე ყველა იმედი", დოქტორ Inouris განაცხადა. "მაგრამ მკურნალობის ხანგრძლივობა, სავარაუდოდ, უნდა იყოს საკმაოდ დიდი."
  
  
  "ძალიან ცუდი", - ვუთხარი მე.
  
  
  "მართლაც," - განაცხადა მან, მინიშნება მოუთმენლობა. — მაგრამ ახლა ჩვენ ნამდვილად არ წავიდეს". ეს იყო დიდი სიამოვნებით შეხვედრა თქვენ, ბატონი ანდერსონი. მართლაც ლამაზი. ის წაკვეთილია მისი თითების, და Guido გადავიდა, მზად სამოქმედო.
  
  
  მე არ სჭირდება. გოგონა ადგა, მოახერხა მისი ჩანთაში ქვეშ მისი მკლავი, და დადიოდა გადასცა მათ. ექიმმა გაიცინა, სასიამოვნოდ მისი.
  
  
  გამოხატვის irrepressible სიძულვილი, მან გაიარა ექიმი და Guido-ს mimmo, რომ მბრუნავი კარი, რომლის მეშვეობითაც ისინი შევიდნენ. სიმაღლის, კუთხის ჩინელი კაცი დაბლოკა Ey ის გზა, მაგრამ როდესაც იგი მივიდა მასთან, მან გააძლიერა გარდა ღია კარის მისი და შეუდგეს მას. Guido მოჰყვა მისი .1
  
  
  "მე ვწუხვარ, რომ გადაიტვირთოთ თქვენ," დოქტორ Inuris მითხრა.
  
  
  "რა სამწუხაროა," - ვუთხარი მე. "ასეთი მიმზიდველი გოგონა..."
  
  
  "ცდილობენ, რომ დაივიწყოს მისი, ჩემო კაცი," დოქტორ Inuris თქმით, ის წავიდა ვხედავ დღეს.
  
  
  "მე გაჩვენებთ out", - ვუთხარი მე.
  
  
  "არ უნდა, ძვირფასო სხვა," მან განაცხადა unctuous ხმა. "ოჰ, — ვუთხარი მე. — მე ნამდვილად მინდა, რომ."
  
  
  ექიმის სახე დაფარა. 'როგორც თქვენ გსურთ.'
  
  
  მისი მოჰყვა მას დღე. თეთრი Mercedes გაჩერებული იყო ასალაგმად. მე აღიარებული, როგორც მანქანა მე მინახავს გამოდის კაზინო. გოგონა, გვიდო და Chinaman იდგნენ სიახლოვეს.
  
  
  ექიმი clapped ხელში. მისი თქმით, " ის, რაც ჩვენ ველოდებით?"
  
  
  ჩინელი კაცი გახსნა უკან კარი, მაშინ გადადგა წინ და მიიღო საჭესთან.
  
  
  ფლეშ მისი ხანგრძლივი, showy ფეხები, გოგონა slid შევიდა უკანა სავარძელი. მე დავინახე, რომ მას ეცვა ბალეტის ტუმბოების მაღალი ქუსლები. ამ დღეებში, ქალები იშვიათად აცვიათ სამედიცინო ih, მაგრამ არ ფეხსაცმლის ოდესმე graced ქალს ფეხი ისე კარგად. თქვენ ნახეთ ih რამდენიმე წლის წინ, როდესაც ნიკოლ Kara ჯერ კიდევ ცოცხალი იყო.
  
  
  დოქტორი Inuris slid შიგნით. Guido დახურული კარი და დაჯდა შემდეგი Chinaman. ძრავის უკვე გაშვებული და მანქანა slid დაშორებით ასალაგმად.
  
  
  მისი, თვალს მათ მანქანა მოშორებით, როგორც მან მეხსიერებაში ლიცენზიის plate. Mercedes სავალი ნაწილიდან გადავიდა და გაჩერება ნებისმიერ კუთხეში. მეშვეობით უკან ფანჯარაში, ვნახე ექიმი დააყენებს თავის მხრივ მისი ლამაზი სახე.
  
  
  მაშინ მე შეიცვალა ჩემი აზრით. უზარმაზარი ხელის სიმშვიდეს, როგორიცაა უზარმაზარი ობობა. შემდეგ ეტაპზე, მხოლოდ ცერა და საჩვენებელ თითს იყო sticking out გარშემო მხრივ.
  
  
  როგორც მოჩვენება მანქანაში აღმოჩნდა კუთხეში, ექიმი. Inuris ძალიან ნელა მიაღწია თავის მხრივ, ყურადღებით და ღიმილით ინტენსიური სიამოვნება, და ამით მისი თითების გოგონას windpipe და დაიწყო შესუსტებას.
  
  
  
  თავი 6
  
  
  
  -
  
  
  შემდეგ აღმოჩნდა, და დადიოდა უკან ბარი. თუ ბევრად უფრო. Inuris ნიშნავდა სწრაფი სიკვდილი, მან არ დაუშვა Guido გაკეთება. ალბათ ექიმი მომეწონა ნელი სიკვდილი, იგი დარწმუნებული იყო, იყო. მაგრამ, თუ ის შეიძლება გავაკეთოთ, რომ, ის, რომ აირჩიოს ბევრად უფრო კომფორტულ ადგილს, ვიდრე უკან ადგილს მანქანა.
  
  
  იგი იყო მიღებული, თავში მისი სკამის ქვეშ კრიტიკული მზერა მიმტანი, რომელიც ჩანდა გარკვეულწილად თავისუფლდება, როდესაც ის დაბრუნდა ჩემი პატარა სასეირნოდ გარეთ დოქტორი Inuris და მისი დაშინებას პატარა ბანდა. მე არ flatter თავს, რომ ის მიმტანი იყო აწუხებს ჩემი უსაფრთხოების ან მტკიცებულება. მისი ეჭვმიტანილი ego-ს ნამდვილი ინტერესი იყო ჩემთვის, ვთქვათ, მე ჯანმრთელი იყო საკმარისი იმისათვის, რომ გადაიხადოს ჩემი კანონპროექტი, თუ, ისევე როგორც ბევრი ტურისტი, მე შეიძლება არ იცოდეს, რომ წვერი იყო შედის კანონპროექტი, და, შესაბამისად, გადაიხადოს emu ორმაგი.
  
  
  მე ჟესტი ჰაერში, და მან სასწრაფოდ მაგიდა, ყურადღებით ამცირებს მის თვალში დააყენებს მარმარილოს ბილ მიმართ ჩემთვის. როგორც მე traced გზა ჩემი ხელი ego, ჩემი თვალები დაეცა ხელწერა. ეს იყო ქაღალდზე დავდგეთ, დამახინჯებული ღეროვანი მინის გარშემო, რომელიც გოგონა იყო სასმელი.
  
  
  მან აიღო მინა და აიღო ქაღალდი. ხოლო მეორე. Inuris და მისი წევს ერთმანეთს, იგი ძალიან დაკავებული იყო რაღაც.
  
  
  მან დაწერა მისი გაგზავნა წარბის ფანქარი. "ვილა Narcissa," - განაცხადა მან, " Cap Ferrat. დამეხმარეთ, Kostya ღმერთი. "ეს არ იყო ხელმოწერილი და მივხვდი, რომ ferret მაინც არ ვიცი, ვინ იყო.
  
  
  მაგრამ მე ვიცოდი, რა იყო, როგორიცაა: ჯანსაღ, მიუხედავად იმისა, რომ ყველაფერი დოქტორი Inuris თქვა. ლამაზი, სასოწარკვეთილი, და დარწმუნებული საკმარისი წასვლა ბოროტი ექიმი წინააღმდეგობის გარეშე. მაგრამ hema იგი იყო, და რჩებოდა საიდუმლო.
  
  
  ეს იყო საიდუმლო, რომ იგი აპირებს გადაწყვიტოს ორივე შაბათ საღამოს.
  
  
  მაგრამ მე უნდა ვიმოქმედოთ სწრაფად. ის მოხვდა მისი watch. მაგალითად, ნახევარი წარსულში ერთი, და Dr. Inuris ჰქონდა დიდი უპირატესობა. მან გადაიხადა, ბილ, არ იყო გადაუშვა, არამედ მიმტანი ის კონკრეტული იმედგაცრუება, და დატოვა Negresco მეშვეობით მთავარი შესასვლელი. ტაქსი იყო ელოდება მგზავრი. ამ Renault, წინაშე მდგომ, მძღოლი, მსუქანი სახიანი კაცი, ქმნის მისი ხელმძღვანელი დააგდეს უკან, ხვრინვა, მძიმედ საჭესთან. როდესაც ego გეხმარებოდნენ მას მხრის, იგი მყისიერად გაიღვიძა. მან ჩანდა up at me, გაბრწყინებული ღიმილით, რომ იყო ყოველთვის ნარევი ცხოველთა თვითმმართველობის დაცინვა და ინტრიგები, ღიმილი ყოფილი ჯარისკაცი. "Monsieur," - განაცხადა მან, თითქოს, რომ ყურადღება მიიქციონ.
  
  
  ვთხოვე. "იცით, Cap Ferrat?"
  
  
  "რა თქმა უნდა", - განაცხადა მან.
  
  
  — იცით, ვილა Narcissa ?"
  
  
  "დიახ."
  
  
  — შეიძლება თუ არა ჩემთვის არ არსებობს?"
  
  
  "როგორც თქვენ გსურთ, სერ." მაგრამ მე ვწუხვარ, რომ ეს არის ძალიან უცნაური ადგილი.
  
  
  "ნამდვილად?'მე ვთქვი, yanking ღია უკანა კარი ego Renault და მიღების. "მეუბნებოდა, რატომ, მაგრამ ახლა, მოდით, იჩქარეთ."
  
  
  მანქანა slid დასავლეთის გასწვრივ boardwalk და გაიღო გარშემო პირველი კუთხეში.
  
  
  "არავინ ცხოვრობს. ეს მიტოვებული აქ, " - განაცხადა მან.
  
  
  — თქვენ უკვე იქ ცოტა ხნის წინ?"
  
  
  — არა, მე არ შემიძლია ვთქვა, რომ. მაგრამ არავინ ცხოვრობდა იქ წლების განმავლობაში, Monsieur. მე ვიცი, რომ მისი დარწმუნებული ვარ. რამდენიმე კვირის წინ, შესაძლოა, ერთი თვის წინ, ეს იყო გაიარა mimmo nim ღამით. არსებობს ქვის კედელს ვილა და გზა, და რკინის კარიბჭე კარიბჭე. მისი, ჩანდა კარიბჭე. არ იყო მშვიდობა. თქვენ შეგიძლიათ გრძნობენ, როცა არავინ არ არის სახლში. ეს ვილა იყო ასეთი სახლი.
  
  
  — იცით, ვის ეკუთვნის იგი?"
  
  
  — არა, სერ, მე არ ვიცი. საკუთრების აქ პასს ბალანსიდან, და ზოგჯერ ყოფნა უცხო უბრალოდ იმას ნიშნავს, რომ ორი გეძლევათ ნებართვა ცხოვრობენ მათი ვილა."
  
  
  Renault იყო, კრეფა მდე სიჩქარე არის. ვნახე Beau Rivage სასტუმრო ქრება, ჩვენს უკან, და მაშინ ჩვენ გადაიქცა მოსახვევში გზა, რომელიც დამრეცი ნელა ქვემოთ harbor საგზაო ამოჭრა კლდეები, რომ შეუმჩნეველი ზღვის.
  
  
  "ყოველთვის არსებობს ახალი სახეები ვილები," მძღოლი განაცხადა.
  
  
  "გავლით შუა გვინეა Cormiche? "მე ვთქვი.
  
  
  "დიახ, სერ."
  
  
  ახლა ჩვენ ცოცვა, და ქალაქის ლამაზი იყო, ჩვენს უკან. ქვემოთ მე, ჩემს მარჯვნივ, ზღვის იწვა უმოძრაო ქვეშ საბანი ნისლი.
  
  
  — მე მივესალმები, "მე ვუთხარი:" თუ თქვენ არ take me to the gates of ვილა Narcissa და ნება მომეცით მიიღოს off კილომეტრიანი ადრე."
  
  
  "მივიღეთ ის," მძღოლი განაცხადა. ის იყო, ალბათ, კარგი ჯარისკაცი. მსუქანი და ჭკვიანი, თუნდაც მაშინ. გესმით, ეს რას მისცემს emu თუ ეს ესმის, და დაივიწყოს დანარჩენი. პირველ რიგში, გაუფრთხილდი თავს და გადარჩება. გადარჩენის ყოველთვის იყო საუკეთესო რეკლამა ჯარისკაცი შეიძლება იყოს თავისთვის.
  
  
  ის წავიდა სწრაფად და შეუფერხებლად, მოსარგებლე გამოწვევა ერთ-ერთი ყველაზე საინტერესო გზები მსოფლიოში. გზაზე წინ იყო მიტოვებული და ის ნათდება რამდენიმე ყვითელი ფარნები შესვენება ფარდა ნისლი. მიუხედავად იმისა, რომ ღამე იყო მშვიდი, სიჩქარე შექმნილი სასიამოვნო ნიავი.
  
  
  "აქ," - განაცხადა მან.
  
  
  ნიშანი კითხულობს " St. Jean-Cap-Ferrat loomed და განათებული mimmo. ჩემი უფლება, - აღნიშნა სადღაც ფარები, ალუმინის დისკები, Cap Ferrat ქმნის, როგორიცაა thumb sticking out შევიდა ზღვაში. Renault-ის ძრავის whined, როგორც მძღოლი slid შევიდა დაბალი სიჩქარის, ემზადება წარმოშობის ძალიან კარგი Corniche.
  
  
  — ჩვენ ვიქნებით მალე, " - განაცხადა მან მინიშნება გასართობი. — არიან თქვენი მეგობრები ელოდება თქვენ?"
  
  
  მას არ იბადება emu პასუხობდა. "არა," მე ვუთხარი, " მე მეშინია, არა.
  
  
  "შესაძლოა, რომ ის, რაც თქვენ გინდათ, ძალიან."
  
  
  მან, ერთი მხრივ, საჭე და იგრძნო ქვეშ ადგილს სხვა. როდესაც ის გამოყვანილია ego უკან, მას ჰქონდა საბურავი რკინის ხელში. იგი იცინის. — იქნებ, თქვენ შეგიძლიათ გამოიყენოთ ეს?"
  
  
  'ალბათ. მაგრამ მე ნუ გარეშე. მადლობა, თქვენი სიკეთე.
  
  
  "არასოდეს იბადება," - განაცხადა მან. "ეს ვილა არის უცნაური ადგილი. ვცდილობ, მართლაც მძიმეა. ძალიან არამეგობრული. ეს არ არის მთავარი, სადაც თქვენ იგრძნობთ კომფორტულად და მისასალმებელია."
  
  
  "მე არასდროს არ ყოფილა", - ვუთხარი მე. "მაგრამ მე მჯერა, რომ თქვენ.
  
  
  "მე გამორთეთ წმინდა", - განაცხადა მან. "ეს ხელს შეუწყობს თქვენი ღამის ხედვა."
  
  
  ვთხოვე. "არმია?
  
  
  "უცხოური ლეგიონი", - განაცხადა მან," თვალები დახუჭე რამდენიმე წუთში. მე გეტყვით თქვენ, როდესაც ჩვენ იქ.
  
  
  ცოტა ხნის შემდეგ მანქანა გაჩერდა. "ყველა უფლება", - განაცხადა მან.
  
  
  მან თვალები გაახილა ერთხელ. ეს იყო pitch black ყველა ჩვენს გარშემო. მან გადასცა მძღოლი დასტის გადასახადები.
  
  
  "იღბლიანი მე," - განაცხადა მან.
  
  
  მისი გარეთ, გარშემო მანქანა.
  
  
  მძღოლი ეშვება out. - კილომეტრიანი ღია. უფლება. ქვის კედელი. სამი მეტრის სიმაღლეზე. გატეხილი მინა თავზე. კარიბჭე არის შვიდი მეტრია. აღნიშნა დაბრუნება. არაფერი ღირს ქურდობაში შიგნით. მინიმუმ ერთი თვის წინ. მაგრამ მაინც წარმატებებს გისურვებთ.
  
  
  ის კვლავ იღიმებოდა, როგორც მანქანა მშვიდად უკან დაიხია, გზა. მე დაელოდა, სანამ მე არ მესმის, ეს აღარ, და მერე წავიდა. მიუხედავად იმისა, რომ მისი გარსი იყო ჯერ კიდევ, მე შევამოწმე, რომ razor პირები იყვნენ ჯერ კიდევ ადგილი.
  
  
  ბიტი moss სავსეა ძველი moan, თითქოს აღმოცენდება დამპალი. ჟანგი peeled off რკინის ჭიშკარი. Moonlight ანათებს მეშვეობით წიწვოვანი ხეები, რომ ვარდების ახლოს ერთად მთელს წერთ ნისლი, და ითამაშა, unkempt ბალახის, რომ მოხდა მდე ადგილზე, როგორიცაა წვერის მდგომარეობაში.
  
  
  მე ვერ ვხედავ ბევრად გზიდან. ერთადერთი გზა, რომ მანქანა, რომელიც იყო პირველი გავიდა, იმის გათვალისწინებით, ruts ამ გაბრტყელებული ბალახის. მაღალი ხეები იდგა, როგორიცაა sentinels შორის საინტერესო gazes და ვილა.
  
  
  იგი იდგა გარეთ კარიბჭე, ხოლო, მოსმენის. უბრალოდ დუმილი. არ ძაღლები სასიგნალო ჩემი თანდასწრებით. არ მეექვსე გრძნობა მარკირების პატრულირების, გაგებით, რომ გადამარჩინა ასე ბევრჯერ.
  
  
  მან აიღო თავისი ქურთუკი და მოისროლა იგი მეტი კედლის, რათა დავიცვათ მისი ხელში ბინძური shards of glass, რომელიც ქმნის ქანების, ელოდება საინტერესო bleed სიკვდილი. ის გადახტა up, ი მტკიცე დასაყრდენი, და გამოყვანილია თავი ერთი შუამდგომლობა, გამწევ მისი ქურთუკი ერთად მას.
  
  
  Crouching ძირში კედლის, ის გაჩუმდა და მოისმინა. უბრალოდ დუმილი. Crouching დაბალი და გამოყენებით ხეები საფარი, მან გადადგა ნაბიჯი, პარალელურად გზას. ჰერები იყო, მოძრაობს ნელა. ჩემი ფეხები trod, სველი ბალახის. A mist, რომ ცუდი ფიჭვი და ზღვის მიანიშნებდნენ ჩემს გარშემო.
  
  
  როგორც მე ასვლა hill, ვნახე glimmer სინათლის მეშვეობით ხეები, და ნისლი. რამდენიმე წამის შემდეგ, მიაღწია ღია საველე.
  
  
  მე გაჩერდა ზღვარზე ხეები და დაინახა, მანქანის სიმღერისთვის ჩემი უფლება, თავის მხრივ მარცხნივ და მერე მარჯვნივ თავში შესასვლელთან ვილა. თეთრი მერსედესი, თითქმის obscured მიერ ნისლის, იდგა მუქი და ჩუმად driveway.
  
  
  ვილა თავად, მაგარი, როგორც ქვის, მცურავი ღამით ზღვის ჰაერი, loomed გარშემო ნისლი, როგორიცაა სცენა საშინელი კოშმარი. მაღალ ფანჯარაში, გარშემორტყმული ჩამოკიდებული საკეტებით, ნაჭერი თეთრი ფარდა დაიჭირეს moonlight და დახედა სცენა ქვემოთ, როგორიცაა unseeing თვალი. ზედა ორი სართული ვილა იყო მუქი. სერგეი იყო იწვის სამ windows პირველი სართულის გეგმა.
  
  
  შენახვა ფარგლებში ხე ხაზი, სახლი სწრაფად მომრგვალებული იგი. უკან, მხარე მეორე მხარეს, და წინა დარჩა შავი და ჩუმად. მან დაიწყო მიდგომა მეშვეობით უხეში ბალახი. მხოლოდ თხელი ფარდა საერთო მარჯვენა ფანჯარაში. იზრდება მისი ბორცვებით, ის დავაკვირდი შიგნით.
  
  
  ეს იყო, სამზარეულო. სიმაღლის ჩინელი კაცი იჯდა, თავის თავში ჩემთვის ხის მაგიდა, სასმელი ორთქლზე ჭიქა ჩაი.
  
  
  მე ducked ქვემოთ და წავიდა სხვა ფანჯარაში, კურთხევა სისველე, რომ უკვე muffling ჩემი shaggy ყურები. ნელა, მე გააუქმა ჩემი უფროსი ერთხელ და შევარჩიე გადავხედავ, რომ ოთახში მხოლოდ საწოლი. Guido ცრუობს ამ საწოლი, თავისი უფროსი უჭერდა კედელს, flipping მეშვეობით ჟურნალი. ვნახე მიიღოს off მისი ქურთუკი და გადაცემა პისტოლეტი ამოუღეს, რომ მისი მხრის holster.
  
  
  მესამე სამი განათებული ოთახი იყო განთავსებული მნიშვნელოვანი დაშორება პირველი ორი. და, როგორც მისი carapace დაეცა, შენახვა ქვემოთ დონის windowsills, ექიმის ხმა მისი.
  
  
  "თაფლი", - განაცხადა მან. — მე შევეცადე ძალიან ძნელი იქნება თქუენთჳს. და მე, რომ მოთმინება არ არის დაჯილდოვდა გაგება და მადლიერება თქვენი ნაწილი; მხოლოდ ღალატი და ღალატის. და ახლა, სამწუხაროდ, ჩემი მოთმინება ამოიწურა.
  
  
  ჰერები იყო, ახლა იმ დონეზე, ფანჯარა. ეს იყო ღია და ექიმის ხმა, ბრალად საფრთხე, აშკარად ჩანს. წავიდა windowsill. კიდევ ერთი მონაკვეთის, რომ თხელი თეთრი ფარდა, მხოლოდ ნაწილობრივ შედგენილი, ჩამოიხრჩო, ოთახში, როგორიცაა spider ' s web სამარეში. ეძებს out მეშვეობით windows, მან ნათლად დაინახა, დოქტორი Inuris და გოგონა. ექიმი ჰქონდა აღებული off მისი ქურთუკი და ამით scarf უკან, მაგრამ რამდენიმე ორმაგი warts ჯერ კიდევ glaring folds აბრეშუმის bandage.
  
  
  მისი, დაინახეს, რომ გოგონა ჯერ კიდევ ჩაცმული ზუსტად იგივე, როგორც, როდესაც ee შეხვდა. Nah ხელში იყო clasped უკან მისი უკან, როგორც ბავშვი, რომ გალანძღა ცუდი საქციელი, მისი ხელმძღვანელი ოდნავ დაუთმო, და მისი პრიალა თმა იყო მაინც მიბმული უკან ღია მწვანე ლენტი.
  
  
  "მე იმ იმედით, ნეტავ ეჩვენებინა, რაღაც მადლიერება," ექიმი განაცხადა. "მე იმ იმედით, რომ თქვენ, რომ ჩემთან თქვენს ზალპური საგანძურს, რომ მხოლოდ ქალს შეუძლია, რომ თქვენ დაიწყება დაფარვა ჩემთვის ერთგულება, რომ ჰერები გადაისხა, თქვენ ასე ნათლად და ასე მუდმივად. თქვენ შეიძლება არ გჯერათ, მაგრამ ეს ნამდვილად იყო ჩემი ყველაზე გულწრფელი იმედი მაქვს. მაგრამ იქნებ მისი ძალიან იმედიანი. ეს არ იქნება პირველი შემთხვევა. და ისე, მე ასევე ვიცი, რომ ის, რაც არ არის, იმის გათვალისწინებით, ნებაყოფლობით შეიძლება იყოს მიღებული ძალით." გოგონა შევხედე მას ღიად. მან ისაუბრა ნელა და მიზანმიმართულად. "შენ საშინელი," - განაცხადა მან.
  
  
  Inuris " სახე twisted აღშფოთება. მან დააყენა მისი ხელი და შეამცირა, კიდევ ერთხელ. — ეს არ არის მეორედ ამაღამ, რომ თქვენ პროვოცირებული ჩემთვის საკმარისი იმისათვის, რომ მე მინდა, რომ ნახოთ სისასტიკით თქვენი არაჩვეულებრივად ლამაზი სახე." მაგრამ მე არ უნდა გავაკეთოთ, რომ, თუ მე? მისი, ეძებს ასე რომ, საშინელი. დიახ, მე მესმის, რომ ჩემი თვისებები არ არის გადაწყდეს თქვენ. სხვები უკვე განმარტა, რომ ეს ჩემთვის.
  
  
  "Don' t get me wrong, ექიმი," გოგონა განაცხადა. — მე არ უხსენებია თქვენი გამოჩენა. მე მინიმუმ უფლება უნდა გავაკეთოთ, რომ.
  
  
  "Oh ლი?", - ამბობს ექიმი.
  
  
  "არა, — თქვა მან.
  
  
  "ასევე, ჩემი ტკბილი?"
  
  
  "მე, როგორც თქვენ, რადგან თქვენ ასე unspeakably ცუდი", - განაცხადა მან.
  
  
  ექიმმა გაიცინა, მაღალი pitched chuckle აფარებს გარშემო ego-ს უხამსი ყელის.
  
  
  "როგორ პატარა იცით ცუდი ლაპარაკი nen ასე ადვილად. მაგრამ მალე თქვენ ვისწავლოთ, უფრო მეტი, და მე თვითონ იქნება თქვენი გზამკვლევი, თქვენი მასწავლებელი, თქვენი პარტნიორი."
  
  
  "არასდროს", - განაცხადა მან.
  
  
  "ო, დიახ, ძვირფასო," დოქტორ Inuris განაცხადა. "და ძალიან მალე. აქ, თქვენს ოთახში, თქვენი საწოლი.
  
  
  გოგონა მოხვდა სწრაფად კართან.
  
  
  ექიმი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "არა," - განაცხადა მან. "ეს არ დაგეხმარებათ.
  
  
  გოგონა grimaced.
  
  
  იმ მომენტში, მინდოდა აქტი, გამოიქცევიან შევიდა ოთახში ვხედავ დოქტორი Inuris და მესმის მისი ნაზი, ძლიერმა ხმა. მაგრამ მე იძულებული თავს დამშვიდებას. აქამდე, ferret გააკეთა არაფერი, მაგრამ თემა. გოგონა გადავრჩებით. და როგორც მე დაველოდოთ, მე უფრო მეტი და უფრო მეტი შესაძლებლობები, რათა გაიგეთ მეტი ამ გაუკუღმართებული კაცი და ego იდუმალი ტყვე, რომელიც ეხება მისი ფანტასტიკური სახე და უზადო სხეულის გაღვიძებისა ego საფრთხე.
  
  
  ხითხითით სისასტიკე და მოლოდინში გააშიშვლა ego კბილები. "ასევე, ჩემი dollar დასტის", - განაცხადა მან. — მე გაძლევთ ერთ-ერთი ბოლო შანსი. მე მოგეცი ყველაფერი შემეძლო. თქვენ მომეცი რა შეგიძლიათ სანაცვლოდ, ან უნდა იყოს აღებული თქვენ?
  
  
  "თქვენ არ შეგიძლიათ me, Doctor", - განაცხადა მან მტკიცედ, " მაგრამ თქვენ იცით,, და მე ვიცი, რომ თქვენ არასოდეს არ ფლობენ ჩემთვის."
  
  
  ექიმის წინაშე ამა და მისი ყბის clenched აღშფოთება. ვენების pulsed მისი ტაძარი, როგორც დრაკონი, მოიგერია მისი ego-ის ღია ხორცი. ის დადიოდა მეტი გოგონა, რომელიც ახლა იჯდა მშვიდად და წყნარად, ეძებს მას mimically თითქოს ego აღარ არსებობდა. Ego-ს უზარმაზარი მხრივ მიაღწია და დახიეს ლენტი გარშემო მისი თმა, რომელიც დაეცა hey, მისი მხრებზე ოქროს ჩანჩქერი.
  
  
  აღშფოთება გაშლილი მდე repulsive ნაწილი ego სახეები, გააძლიერა, რომ მათ რამდენიმე წამი დასჭირდა emu უნდა დაიბრუნოს მწვანე ლენტი და გადაყარეთ მას სართული. ის გაჩუმდა, ერთი წუთით უნდა გაუმკლავდეთ მას და მომზადება ცივი blooded თავდასხმის nah. გოგონა განაგრძო mimm მას, თითქოს მისი ego ზრახვები აღარ ეხება, როგორიცაა buzzing ფრენა.
  
  
  ექიმი ჩატარდა თავის მხრივ, კიდევ ერთხელ. Ego-ს გრძელი, სუსტი თითების დახურული გარშემო ნაზ neckline მისი კაბა, და მისი knuckles შეგნებულად ათვისება აყვავებულ cleavage შორის breasts.
  
  
  მან სწრაფი მოძრაობის მისი მაჯის, და გამოყვანილია ტანსაცმელს off მისი სხეული. იგი იჯდა უმოძრაო, როგორც ის გამოყვანილია ტანსაცმელს მისი shoulders და ასეც დაეცემა სართული rustle.
  
  
  იგი არ გადავა, რათა დაიცვას მისი შიშველი მკერდის საწყისი ხარბ arousal მძვინვარებს მისი ego-ის თვალით. მისი იარაღი ეკიდა მისი მხრიდან. მას ეცვა მხოლოდ თეთრი თეთრეული და ბალეტის ტუმბოები.
  
  
  ექიმის სუნთქვა hissed მისგან. "აჰ, ასე რომ," - განაცხადა მან.
  
  
  როგორც მან აიძულა თავად იგნორირება ხმა ჩემში, რომ ყვიროდა, ჩემთვის დაარღვიოს ჩემი ego-ს გველის კისერი, ხელები slid მისი thighs, და მისი panties დაიწყო ლღობას ქვემოთ მისი გარუჯული thighs.
  
  
  Hubert სწორი იყო იმაზე, ნიკოლ აკეთებს, თუ იგი ნიკოლ აიძულა. იგი ბუნებრივად ქერა.
  
  
  საწოლი იყო, ჩემი მარჯვენა, კუთხეში შორის, კედელზე და ფანჯრის. გოგონა, მაინც უმოძრაო, იყო ჩემი მარცხენა, დოქტორი Inuris შორის მისი და საწოლი.
  
  
  მიღების დააჩოქა, ქოშინი ოდნავ შფოთვა და გამოფიტვით, ის შემოვიდა up მისი panties, რომ მისი ankles.
  
  
  დოქტორი Inuris მიიღო, რათა მისი ფეხები, მოგვეწონა ee-ს arm, და დაიწყო გადმოიყვანა მისი უკან საწოლი.
  
  
  მან ნება მისი ერთი ნაბიჯი, მაშინ სხვა, უბრალოდ დარწმუნდით. არ იყო mole შიგნით მისი მარცხენა ბარძაყის. არა ყველა. მაშინ ის შეეცადა მეტი windowsill და ducked შევიდა ოთახში.
  
  
  ექიმი აღმოჩნდა გარშემო ვხედავ მე. გოგონა დაეცა თავში მისი bundle დანგრეული ტანსაცმელი.
  
  
  Scarf გადმოვარდა ექიმის კისრის, გამოაშკარავებას ego-ს nauseating საყელო გარშემო კოჟრები. სანამ მან შეიძლება ხიდის უფსკრული ჩვენს შორის, ის დახურული იგი თავის გაოცებას.
  
  
  "გვიდო! ის ყვიროდნენ. "გვიდო!
  
  
  
  თავი 7
  
  
  
  
  იმ კუთხეში თვალი, დაინახა გოგონა, ლიფტით მისი დაფლეთილი კაბა და დააჭირეთ ცალი ქსოვილი წინააღმდეგ მისი ვნებიანი ორგანოს. დოქტორი Inuris იყო ხაფანგში, როგორიცაა spider, გაყვანაა თავის დროს ელოდება ჩამოსვლას სასიკვდილო Guido.
  
  
  მას არ ცდილობენ აწარმოებს კარი. ეს განათებული მეშვეობით ჩემი აზრით, რომ იგი, ალბათ, ეშინია, რომ გადაეყარონ მისი პატარა მწამებელი ბნელ hallway და შემდეგ გადაიხადოს ჯარიმა Guido-ს გაყალბდა ინტელექტი და petulance სახით .22 კალიბრის პისტოლეტი ტყვია რომ hulk. ამავე დროს, მე მქონდა ფსიქიკური იმიჯი ჯუჯა jumping caveman გარეთ საწოლი, გამწევ მისი Trejo პისტოლეტი ქვეშ მისი მკლავი, და გაშვებული მიმართ გოგონას ოთახში.
  
  
  როგორც კუთხეში მოკრივე, დოქტორი Inuris გადავიდა მარცხნიდან მარჯვნივ გასწვრივ კედელზე ოთახი, ego, ხელში აღმოჩნდა, რადგან იმ შემთხვევაში, თუ ის ჟესტი შერიგება.
  
  
  მე არ მაქვს ბევრი დრო. ექიმი იყო იმდენი ფიზიკური საფრთხე, როგორც ბამბა კამფეტი იყო, მაგრამ არა წერტილი მიღების მასსა და Guido. ვებ ბრძოლა, რომ იგი ვერ შევიდა, იყო ერთ-ერთი, სადაც შანსები იყო მისი მხრიდან.
  
  
  მან ნება emu მიდგომა ტალღა მისი მხრის და მარცხენა მკლავი. ის წიხლებს მირტყამდნენ, grabbing ჩემი მარჯვენა მკლავი. იგი გამოვიდა მიერ punch, და ღირსეული ego punch ყბა. მან გააკრიტიკა შევიდა კედლის, მაშინ დაეშვა, უგონო, სისხლის ნაკადი ქვემოთ ego ვარდისფერი ტუჩები.
  
  
  მისი stahl არ ჩქარობს ისარგებლოს მხედველობა, მაგრამ პირიქით აღმოჩნდა და შევარდა მიმართ დღეს. გვიან. ეს გაიღო გახსნა.
  
  
  Guido იდგა იქ. Trejo მიმართული იყო ჩემს ცხოვრებაში. "ჯერ კიდევ დგანან", - განაცხადა მან.
  
  
  ხელში დაისვა. მან უთხრა მათ, რომ იმ დროს, ნიკოლას ანდერსონი, მფარველად damsels in distress, არ ჰქონდა განსაკუთრებული მიზეზი უნდა მოგვარდეს Guido. ეს არ იყო სრულიად აუცილებელი.
  
  
  იარაღი დარჩა უმოძრაო. ექიმი იყო ჯერ კიდევ მარტოხელა ახლა. Guido გაიცინა. — ასე, რომ თქვენ აიღო, რომ bastard ქვემოთ, არ?" ისე, ეს ყველაფერი, მე ვფიქრობ. მაგრამ მე მაინც ვერ დაამტკიცებს, მათე. ეს იმას ნიშნავს, ცუდი ჩემთვის. და მე არ მომწონს. თქვენ უნდა აწარმოებს დაშორებით, როდესაც მე ვუთხარი, რომ. ახლა თქვენ შეიძლება ვნანობ.
  
  
  Guido-ს მკვეთრი თვალები აიღო და გაფართოვდა. "ჩაეცვა", - განაცხადა მან. "და მიიღეთ Tysoeng ." გითხრათ, em ექიმის დახმარება სჭირდება. და არ ცდილობენ იყოს ცუდი.
  
  
  გოგონა აღმოჩნდა მისი უკან us, აიღო ჩემოდანი საწოლის ქვეშ, შერჩეული რამდენიმე ნივთები ტანსაცმელი და დაიწყო კაბა.
  
  
  "თქვენ," Guido განაცხადა, " გამოარჩიეთ ნაჭერი კედლის და ამით თქვენი ხელები.
  
  
  მე ეს, როგორც მითხრეს. Guido არ არის მისაღები ძებნა ჩემთვის. ის ალბათ უკვე კონდახით ასეთი ხუმრობები ხშირად საკმარისი უნდა ვისწავლოთ მისი ვაჭრობა. Ego-ს საძიებო შეიძლება არ მოიტანა Emu იარაღი, დანა, და გაზის ბომბი, მაგრამ იგი არ იყო საკმარისი იმისათვის, რომ სამი სამართებლები. Guido არ იყო ძალიან წარმოსახვითი. "ყველა უფლება", - განაცხადა მან, " თქვენ სუფთა. ჩართოთ გარშემო, თქვენს ხელში უკან თქვენი უფროსი და გამართავს ih იქ, სანამ მე გეტყვით თქვენ უნდა დააყენოს ih ქვემოთ."
  
  
  Shaggy ხმები ისმოდა გარეთ კარი. გოგონა დაბრუნდა ჩინური ადამიანი, რომელიც გადაჰქონდა პირსახოცი და, რაც ჩანდა, პატარა თასი წყალი. ეს იყო პირველი შემთხვევა, Ruki ego უნახავს. ფრჩხილების მისი ინდექსი თითების და პატარა თითები დავრჩებოდით გარეთ, როგორიცაა ოთხი-inch ხანჯლები.
  
  
  "გეტყვით, ექიმი, Tysoeng," Guido განაცხადა.
  
  
  ჩინური თავი დაუქნია.
  
  
  "თქვენ," Guido განაცხადა, რომ გოგონას, " დგომა, რომ თეთრი რაინდი შენია, და არა ხუმრობები. ის საკმარისი თქვენ. თუ ეს იყო ჩემთან, მე მინდა სროლა თქვენ, როგორც აქ, ადგილზე. მაშინ მე მინდა იყოს უფრო კომფორტული.
  
  
  ჩინელი კაცი დაიჩოქა გვერდში დოქტორი Inuris, wiping Ego-ს სახე ერთად პირსახოცი. ექიმი ამოიოხრა, და ego-ს ხელმძღვანელი ეკიდა ქვემოთ მისი მახინჯი კისერზე. Ego თვალები blinked. ჩინელი კაცი განაგრძო wipe ego, სანამ ექიმი მივიღებთ ego გარდა, ფრთხილად, არ შეეხოთ ego-ს გრძელი ფრჩხილები. "Help me up, Chang", - განაცხადა მან.
  
  
  ჩინელი კაცი მოგვეწონა Ego ქვეშ თმები და გააუქმა მას. მან განაგრძო მჭლე მის უკან კედელს და moan. "Bring me ზოგიერთი კონიაკი, Chang", - განაცხადა მან.
  
  
  ჩინელი კაცი გამოვიდა მეშვეობით ოთახები და დაბრუნდა მომენტი მოგვიანებით, ერთი ჭიქა კონიაკი. ექიმი dipped მისი ღორის სახე შევიდა მინის და საინჰალაციო fumes, სანამ სასმელი. თავის მხრივ თავისუფალი, მან იგრძნო თავის ტრავმას ყბის. შემდეგ აღმოჩნდა, რომ ჩემთვის, დაღლილი ღიმილი. "არ არსებობს რეალური ზიანი, ბატონი ანდერსონი," - განაცხადა მან. 'ყოველ შემთხვევაში ჩემთვის. როგორც თქვენთვის... ისე, რომ, შესაძლოა, სხვა საკითხია საერთოდ.
  
  
  "მოუსმინეთ", - ვუთხარი მე.
  
  
  მაგრამ Guido გაწყდება მითხრა: "Shut up", - განაცხადა მან.
  
  
  დოქტორი Inuris მოიცილეს მას off, როგორც ტრენერი საქმე yapping ახალგაზრდა ძაღლი. "ეს არის საკმარისი, Guido", - განაცხადა მან.
  
  
  Guido მისცა სახე, რომ არ იყო უხეში. როგორც ჩანს, ih ურთიერთობები არ იყო აგებული დანართი. Guido იქნებოდა ისეთივე სიხარულით აღვნიშნო, რომ პატარა, მისი დოქტორი Inuris ავტომატური პისტოლეტი დროს გოგო და მე, უბრალოდ უნდა უყუროთ ჩვენს დაიშალოს ქვეშ ego ტყვიები.
  
  
  — კარგად, ბატონი ანდერსონი, მე ვფიქრობ, რომ ეს დრო თქვენთვის, და ჩემთან მოვა, რომ ზოგიერთი საბოლოო გაგება. ვფიქრობდი, ნათელი გახადა, რომ თქვენ უკან Negresco, რომ გოგონა, რომელიც მიიპყრო თქვენი ყურადღება იყო ძალიან ავად. და თქვენი აქ ყოფნა შეუძლია მხოლოდ გამწვავებას და გაართულოს მისი ავადმყოფობა. თქვენ ხართ სურვილი აქვს მიიღოს საკმაოდ დრამატული გზა, რომელიც თქვენ ასე მტკივნეულად აჩვენა, თქვენი ერთგულება, რადგან, როგორც ჩანს, არ ზიანი გაკეთდა. მაგრამ უნდა გვესმოდეს, რომ მე ვარ ადამიანი, მეცნიერებისა და არ დაუშვებს რაიმე სახის ჩარევას, როდესაც საქმე ძალიან სერიოზული საკითხი მკურნალობის ავადმყოფი პირი."
  
  
  "თუ ვინმე ამ ოთახში არის ავად, ექიმი," მე ვთქვი, " ეს თქვენ.
  
  
  მან იგრძნო, ისევ ძალა ego-ს ძალისხმევა უნდა შეიცავდეს აღშფოთება, რომელიც დაემუქრა, რომ rip off ego ნიღაბი კეთილგანწყობილი ექიმი გამწოვი twisted აღშფოთება, რომ დაწვეს შიგნით მას.
  
  
  A shiver გაიქცა მეშვეობით მისი სხეული. მან სხვა sip და კონიაკი. Ego თვალები დაიწყო ქარვა თხევადი, როგორც მას მიანიშნებდნენ კონიაკი ხელში. მან დაიწყო მესმის, რაც მე მსმენია და მინახავს, უფრო მეტია, ვიდრე ის ეჭვმიტანილი. "ბატონი ანდერსონი," - განაცხადა მან ერთ-ერთ თავის ქედმაღლური ღიმილით. "არის შემთხვევები შორის ექიმი და პაციენტი, რომელიც, როგორც ჩანს, როგორ უნდა თქვა, უცნაურია, რომ untrained დამკვირვებელი. სცენა, რომ შეიძლება კი, როგორც ჩანს, შოკისმომგვრელი, მათემატიკის, რომ ადამიანი, როგორც თქვენ იქნება მაშინვე გასაგები, რომ ერთი ჩემი კოლეგები.
  
  
  "შეჩერება, ექიმი," - ვუთხარი მე. "მე არ ვეთანხმები, რომ, და თუ ფიქრობთ, რომ ასეა, მაშინ თქვენ კი crazier, ვიდრე ის ეჭვი, და მე ეჭვი, რომ თქვენ მთლიანად ღალატი და disgracing თქვენი პროფესია."
  
  
  ექიმი poked მისი muzzle შევიდა globular თასი მისი კონიაკი მინის და აიღო ღრმა სუნთქვა, სანამ აშკარა at me.
  
  
  "რა სირცხვილია", - განაცხადა მან სამწუხარო ღიმილი. "ძალიან ცუდი. თქვენთვის. თქვენ სულელი, ბატონი ანდერსონი. თუ თქვენ გსურთ მხოლოდ მომისმინეთ, თქვენ შეიძლება ისარგებლოს პერსპექტივა იძირება თავს ძალიან მდიდარი სილამაზე Cote d ' Azur. მაგრამ ამის ნაცვლად, თქვენი სიჯიუტე იძულებითი თქვენ უნდა ჩაერიოს ჩემი გეგმები. და, რომ, სერ, ძალიან სამწუხაროა.
  
  
  "სამწუხაროდ, თქვენ," - ვუთხარი მე. "მაგრამ ის არ არის აქ ერთი გოგონა, მე ვხვდები."
  
  
  "გმირები amuse ჩემთვის, ბატონი ანდერსონი," - განაცხადა მან, sipping მისი კონიაკი. "ალბათ, თქვენი გამოცდილება ფესვები დასავლელი, ისევე როგორც ბევრი თქვენი თანამემამულე, მაგრამ აფეთქდა ფაქტებზეა დაფუძნებული. და ისე, ჰერები, მე იმედი მაქვს, რომ თქვენ გვჯერა, ჩემთვის, როდესაც მე გეტყვით, რომ, დაფუძნებული მნიშვნელოვანი გამოცდილება, უეცარი სიკვდილი არის შეხვდა მეტი გმირები, ვიდრე მშიშრები. და მისი დარწმუნებული ვარ, რომ ეს არის მხოლოდ როგორც არასასურველი მათთვის, როგორც ეს არის ih პატარა, მაგრამ ბრძენი ძმები. მაგრამ საკმარისი philosophizing. საკმარისია ითქვას, რომ თქვენ არ აშშ, ჩვენი გოგონა, სასარგებლოდ. და მე, თქვენ, მეტი არაფერი უმნიშვნელო დისკომფორტს.
  
  
  "რომ რჩება ჩანს, ექიმი," - ვუთხარი მე.
  
  
  "მართლაც," - განაცხადა მან. "და ეს მალე ახლა."
  
  
  დოქტორი Inuris ჩაახშო მისი რეგულირება. "Tiong, ჩაალაგე up ყველა თქვენი ბარგი და ყველაფერს მანქანაში. ჩვენ ტოვებს, რაც შეიძლება მალე.
  
  
  აღმოჩნდა, უკან ჩემთვის. "ახლა, ბატონი ანდერსონი, თქვენ გააკეთა ჩემთვის არასასიამოვნო. მისი უნდა თქვას ეს სახლი ახლა. მალე გვიდო, Chang, მისი, და ახალგაზრდა ქალბატონის, რომლის კეთილდღეობის თქვენ ასე შეშფოთებული იქნება ტოვებს. ჩვენ ვეძებთ ახალი განსახლებისა როგორც precaution წინააღმდეგ რაიმე დარღვევები, რომელიც შეიძლება გამოწვეული იყოს ადამიანი, ვინც დაინტერესდა, თქვენი მდებარეობა. და ბიზნესი "- ego-ს თხელი ტუჩები გაიყო smug ღიმილი, და მისი თვალები მიიჭრა გოგონა - " გაგრძელდება მანამ, სანამ მისი გარდაუვალი, როგორც დამთავრდა.
  
  
  Guido მოიცილეს იარაღი at me. — და რა მოხდება, რომ მას?"
  
  
  "Ah, Guido. "ძვირფასო Guido," ამბობს დოქტორი Inuris. 'მოთმინება. ჩვენ დაწეროთ რეცეპტები ბატონი ანდერსონი at უფლება დრო. ამასობაში, მე გთავაზობთ, შენ ego ერთი ოთახი სარდაფი და ჰალსტუხი მას up მჭიდრო. დასვით Chang მოვა თქვენთან ერთად. და მაშინ, როდესაც Chan აქვს შეფუთული up და თქვენ გაქვთ დატვირთული ურიკა, ჩვენ დავინახავთ, თუ რა შეგვიძლია გავაკეთოთ შესახებ ბატონი ანდერსონი ego ორიენტირებული გამოყოფის ამ ახალგაზრდა ქალბატონს.
  
  
  "მე," Guido განაცხადა, მიუთითებს, რომ კარი.
  
  
  Chang შემოგვიერთდნენ გარეთ hallway. ისინი საკმაოდ კარგი გუნდი dell თავად. Chang უკან დაიხია, დერეფანში ჩემს თვალწინ, შენახვა კარგად away from me. Guido დარჩა შორს საკმარისი ჩემს უკან რომ მე ვერ გადატანა სწრაფად მიმართ იარაღი.
  
  
  ბოლოს კიბეებზე, იყო პატარა კიბეებზე რასაც ქვემოთ. ბოლოში კიბე, შევედით პატარა ოთახში, ცარიელი გარდა ხის მხარდაჭერით სკამი და თეთრი შეღებილი სავარძელი, რომელიც გაზეთ იყო neatly დაკეცილი წელს dim ფონზე შიშველი მსხლის ხე ბრალია შევიდა ჭერი. მაგიდის ქვეშ, neatly შემოვიდა, თითქოს ih უკვე დააყენა იქ თავისი დანიშნულებისამებრ, იყო სიგრძის თოკი.
  
  
  "დასხდნენ," Guido განაცხადა.
  
  
  ის იყო ეფექტური თანამშრომელი. ეს მხოლოდ აიღო Em წუთი გვაკავშირებს ჩემი იარაღი უკან სკამი და ჩემი ფეხები ფეხები.
  
  
  "თქვენ შეიძლება წავიდეთ ახლა, Chang", - განაცხადა მან.
  
  
  საქართველოს Chinaman შეამცირა მისი ხელმძღვანელი პატიმრობა მშვილდი, მაშინ ავიდა კიბეებზე დუმილი.
  
  
  "მე გაუგზავნა მას მოშორებით," Guido განაცხადა, " იმიტომ, რომ მე რაღაც უნდა გითხრათ.
  
  
  "Oi?'
  
  
  "ექიმი ფიქრობს, რომ თქვენ გარკვეული სახის prankster, buddy. თქვენ ego სიცილი. ის poked muzzle იარაღის ქვეშ ჩემი ნიკაპი და tilted თავის არეში უკან. — მაგრამ მე არ ვფიქრობ, თქვენ რომ მხიარული." თქვენ გამოწვეული ჩემთვის ბევრი უბედურება დღეს, და მე არ მომწონს საერთოდ. ასე რომ, რაც მე უნდა გითხრათ, არის ის, რაც ექიმი აქვს დაგეგმილი თქვენთვის-შესაძლოა, მან ნება თქვენ live — თქვენ იღუპება. მე დარწმუნებული ვარ, ჩამოდი აქ, სანამ დავტოვებთ." მაშინ მე მოგკლას." ექიმი შეიძლება იყოს გაბრაზებული ჩემთვის ცოტა ხნით, მაგრამ ის ჯერ კიდევ არ არის ძალიან კმაყოფილი ვარ. და ერთ საათში ან ასე, მაშინ ის გადაწყვეტს, რომ ეს ნამდვილად არ აქვს მნიშვნელობა. ასე რომ, თქვენ მკვდარი, და მე ძალიან ბედნიერი ვარ.
  
  
  მას ეკუთვნის მათ, და ეს არ დააზარალებს, რათა ეს მაიმუნი მჯერა, რომ ის საქმე იყო. "მე მაქვს ბევრი ფული, Guido", - ვუთხარი მე. — თუ თქვენ let me go, მე მისთვის ყველა თქვენ."
  
  
  "აი, ადამიანი," - განაცხადა მან. "მე მიყვარს მიმდინარეობს სთხოვა."
  
  
  "თქვენ შეიძლება იყოს მდიდარი, Guido", - ვუთხარი მე. 'Let me go. გთხოვთ.'
  
  
  — მე, უბრალოდ, მინდა გითხრათ ერთი რამ, " - განაცხადა მან, დაჭერით იარაღი ცოტა რთული. მან შეამცირა მისი ხმა ჩუმად. — თქვენ აპირებს იღუპება, buddy. მან თავისი იარაღი და დადიოდა სწრაფად out კარი. მან დაინახა, რომ კარი close მის უკან და ისმის lock დააწკაპუნეთ. მან დაიწყო wiggle მისი თითების მიმართულებით ქამარი. მას შემდეგ, რამდენიმე წამი, ის გამოყვანილია დანა გარშემო იმალებოდა ადგილი და იყო უკვე მუშაობს თოკები. Guido, შესაძლოა, უკვე flirting with ნიკოლოზის Anderson, მაგრამ ნიკოლოზი კარტერი იყო, სხვა საკითხია მთლიანად. უდანაშაულო ტურისტული ტური დასრულდა. ეს წამიყვანეს, არა უმეტეს ოცდაათი წამი დაინახა მეშვეობით თოკზე.
  
  
  მან აიღო გაზეთის თავმჯდომარე. ეს-Mateen იყო მსუქანი საკმარისი იმისათვის, რომ გაიყვანოს შეასრულა. მან გახსნა გაზეთი და მარცხენა იგი დაკეცილი მხოლოდ ერთხელ. მაშინ ის შემოვიდა ეს და მაშინ დიაგონალზე შევიდა მჭიდრო ცილინდრი და მოხრილი ის ნახევარი. მზა პროდუქტის ჰქონდა კონუსური სახელური და როკ-მძიმე ხელმძღვანელი. ეს იყო იაფი იარაღი, მაგრამ სასიკვდილო.
  
  
  ის აიყვანეს cut თოკები, მიბმული მისი ფეხები თავისუფლად თავმჯდომარე, და slid ხელში შევიდა უკან, ხელში გაზეთი უკან მის უკან.
  
  
  მე არ უნდა ველოდოთ ხანგრძლივი. Ego shaggy clattered ქვემოთ კიბეებზე, და დაბლოკვის დააწკაპებთ. Guido-ის სახე იყო ნათელი წითელი. მან დაარტყა კარი.
  
  
  "ბინძური bastards", - განაცხადა მან. — მას სურს, Chang მოკვლა თქვენ. დასჯა ჩემთვის. ასევე, მათ შეუძლიათ ყველა shit ჩემთვის. იმ დროს მე დამთავრდება, თქვენ უნდა იყოს მკვდარი.
  
  
  "არ გააკეთებს, Guido", - ვუთხარი მე.
  
  
  "დასრულება თქვენი ლოცვა, ბადი", - განაცხადა მან, ახლოვდება ჩემთვის მისი იარაღი შედგენილი.
  
  
  გავხსენი ჩემი პირით ცოტა, ასე რომ, ის მინდა ვფიქრობ, მე ვაპირებ ვთქვა რაღაც. მაშინ იგი დააგდეს მიერ bidu po თავად, და იგი მოხვდა ego-ს ხელი იარაღი. იარაღი arced მეტი Ego-ს მხრის და განადგურებული მიწაში მის უკან.
  
  
  Guido-ს თვალები გაფართოვდა. ის crouched ქვემოთ დაცვაზე, მისი შეგრძნება დაშავებულია მკლავი და shuffling მისი ფეხები. Ego სუნთქვა raced გარშემო მისი მსხვრევის ფილტვები, როგორც მისი ადრენალინი სისტემა მორგებული დენის ტკივილი. Ego ნათელი თვალები never let me go.
  
  
  მე მოჰყვა მას, როგორც მან slid უკან. მან გააჩერა ხელით შეხება მისი დაშავდა მკლავი. მან მიაღწია უკან, დიდი იარაღი.
  
  
  მოულოდნელად, ის დაეცა მისი მუხლებზე და მისი მარჯვენა ხელის დარტყმას out მისი იარაღი. მე დაელოდა, სანამ მისი მკლავი იყო სრულად, მაშინ მიგორავს გაზეთი ზე ego-ს იდაყვის. ძვლის გატეხა და ცხოველთა howl გაიქცა Ego ტუჩები.
  
  
  სადღაც ზემოთ, გავიგე მისი ხმა, როგორც ექიმი... "Guido?", - განაცხადა მან. "გვიდო! სად ხარ?'
  
  
  Guido იყო, კუთხეში ამ ბნელ სარდაფში ოთახი, მისი სახე contorted ტკივილი, როგორც მისი uninjured მხრივ მიიჭრა, რომ მისი იარაღი. Ego-ს თითების დახურული გარშემო hilt, როგორც მან ნება მისი იარაღი მოხვდა Ego-ს ცხვირის ქვემოთ, ნესტოები. Ego-ს ცხვირი იყო დაქუცმაცებული, და shards ძვლის შეაღწია ego-ს მკვლელობა-შეპყრობილი ტვინის.
  
  
  მაღალი pitched ტირილი ტირილი გაიქცა ego სისხლიანი სახე. მაშინ იგი დაეცა მის უკან, twitched, და ამყოფებდნენ. მას ქვემოთ დააჩოქა, გადაინაცვლებს bidah, რომ მისი მარცხენა ხელი და წაიღეს იარაღი, მისი უფლება.
  
  
  ეძებს, მან დაინახა ghostly ფიგურა შავებში ჩაცმული ზედა კიბეებზე. Ego-ს ხელში იყო გაწვდილი, და მუქი სითხე ნელ-ნელა ჩამოდის ოთხი ფარიკაობა-როგორც ფრჩხილების. ის გაჩერდა თავზე, კიბეებზე, და იქ გავიგე, Zhang საუბარი, პირველად, და ორი სიტყვა, - განაცხადა მან გააკეთა, სისხლის შრატის აწარმოებს ცივი ჩემს ძარღვებში.
  
  
  "Mactan ის Latrodectus," - განაცხადა მან monotone.
  
  
  მადლობა საეჭვო სიამოვნებით ცულები სწავლის, თუ როგორ უნდა გადარჩეს მისი, იცოდა, რა drips საწყისი ego ფრჩხილების: კონცენტრირებული წყენა შავი ქვრივი.
  
  
  
  თავი 8
  
  
  
  
  ასე რომ, ეს იყო. არ არსებობდა ზღვარი შეცდომა. არც მე მოშორება Chang, სწრაფად და ზუსტად, ან იგი იღებს მე და ცრემლები, ჩემი ხორცია, გარდა ზოგიერთი ყველაზე ბოროტი poisons მიერ გავრცელებულ ნებისმიერი არსება დედამიწაზე. უკმაყოფილებას არის თხუთმეტი ჯერ უფრო ძლიერია, ვიდრე rattlesnake. მაგრამ სიკვდილი, თუ იყო, რომ რაიმე ნუგეში, სავარაუდოდ, მალე მოვა, რადგან ამ პერსონალის ეკვივალენტი venom ათასობით ობობები ჩამოდის ყოველ გიგანტური fingernail ამ Chinaman.
  
  
  ის ჩემთან მოვიდა, თითქოს ის იყო უიარაღო, ნაბიჯ-ნაბიჯ, როგორც ვინმე ფეხით სამგლოვიარო პროცესიას. მის უკან, ზედა კიბეებზე, ეძებს ქვემოთ დამცინავი ღიმილი, დოქტორი Inuri გააკეთა შემთხვევითი ჟესტი მშვიდობით, თითქოს ამბობდა მშვიდობით ორი პინგ-პონგის მოთამაშე, და გაქრა შევიდა სრული ხედი.
  
  
  მან უკან დაიხია, შემდგომი შევიდა ოთახში და განთავსდება თეთრი შეღებილი თავმჯდომარე მასსა და ახლოვდება Chang. Ego-ის სახე იყო expressionless, მისი სუნთქვის indefatigable, მისი მუქი თვალები დაფიქსირდა.
  
  
  მან დააყენა მისი ფეხები ერთად. ეს არ იყო დრო, ცუდი სროლის შედეგები. ის იყო სწორი შესახებ Guido-ს იარაღი. ეს იყო .22 კალიბრის Trejo, მოდელი 1. Selector knob იყო მითითებული, რომ სწრაფსროლა: როდესაც გამოიწვევს გამოყვანილია, რვა ტურის შემდეგ აფეთქდა და ეს იყო ორიენტირებული მოხვდა Chang bony მკერდზე. თუ ეს იყო emu რომელიც მიზნად ისახავს ხელმძღვანელი, იყო შანსი, რომ გარკვეული ტყვიები რომ მის გამო ego-ს recoil."
  
  
  Chang ათვისება ბოლოში კიბე, შემდეგი ოთახი, ჩრდილში ego-ჩაძირული სახე. და შემდეგ შავ-sleeved ხელში, იმ hideous ხელში, swaying hypnotically უკან და მეოთხე როგორც ცივი პრელუდია ბალეტის სიკვდილი, slid მასშტაბით ბარიერი.
  
  
  მისი იარაღი დაისვა ორივე ხელში. ნელა, მძიმე-ის curved იარაღის writhed, როგორიცაა გიგანტური eels ამ რიტუალის შესრულება, და დროდადრო წვეთი სქელი venom შემოვიდა ქვემოთ ლურსმანი, რათა ადგილზე.
  
  
  ვიგრძენი, იარაღი wobble ჩემი მხრივ, მაგრამ წინააღმდეგობა გაუწია სურვილი ღია ცეცხლი. უნდოდა Chang გადაადგილება შემდგომი შევიდა ოთახში, მიმართ, ნათელი.
  
  
  მან შეამცირა იარაღის ყურადღებით უნდა გაათავისუფლოს მისი კუნთების და იოგების ეხლა დაძაბულობა ელოდება. მხოლოდ მაშინ, Zhang გადახტა მეტი თავმჯდომარე.
  
  
  No time for ორ ხელში. არა მეტი დრო ფრთხილად მიზნად. Flick მისი ჰიპ, მან დააყენა იარაღი და გამოყვანილია გამოიწვევს.
  
  
  იქ იყო აფეთქება... სრული სიჩუმე.
  
  
  Guido-ს საყვარელი სიკვდილის მანქანა მოხდა.
  
  
  Chan იდგა, მეორე მხარეს თავმჯდომარე, გააღიზიანოს მისი თითები ჩემს თვალში. Ducking, მე მოხვდა მისი ქაღალდის bat, მაგრამ მხოლოდ შეხვდა საჰაერო, როდესაც მან აიღო ხელში მოშორებით. მან სწრაფად წრიული თავმჯდომარე, მოძრავი sideways, მაგრამ როდესაც ის გადავიდა, მისი იგივე გააკეთა, შენახვა იგივე მანძილი ჩვენს შორის.
  
  
  ფარგლებში microseconds ერთმანეთს, შავი, ცხიმიანი ფრჩხილების განათებული ნაბიჯია, როგორიც ოთხი ისრის, ეძებს ჩემს თვალში. მისი shoved იარაღი წუთში, swinging bat უკან და მეოთხე, დარტყმის მხოლოდ ჰაერში.
  
  
  ყოველი გრამი კონცენტრაცია ჩემი ტვინი და თვალები დაძაბული ლიანდაგი მიმართულება და სიჩქარე თითოეული Chang პოტენციურად სასიკვდილო თავდასხმები.
  
  
  და საძილე ნიმუშების ის wove ჩემთვის იყო პირველი ნაწილი უფრო რთული მონახაზი ძველი გეგმა, თავდასხმა, რომელიც საბოლოოდ დასრულდება სიკვდილი. საჰაერო-piercing fingernails განათებული და წყლულებს და წყლულებს, იარაღის გავრცელების შემდგომი გარდა, თვალები დაძაბვაში უფრო და უფრო შეინარჩუნოს მუქი, სუსტი მოძრაობა. შემდეგ იყო მომენტი, გულგრილობა, მკვეთრი ტკივილი ფრჩხილის მიმდინარეობს ბიძგი შევიდა ხორცი, და მაშინ ტანჯვა და სიკვდილი.
  
  
  თუ Chang სიკვდილი მოვიდა ადრე.
  
  
  მისი კლუბი იყო, რომელიც მიზნად ისახავს emu-ს chin, და, როდესაც მან ძმა მისი უფროსი, უკან, მისი მარცხენა ხელი გააკრიტიკა შევიდა emu-ს ხელმძღვანელი მთელი თავისი ძალა. ის gasped და staggered უკან, მაგრამ სწრაფად დაიბრუნა მისი ნაშთი და კიდევ ერთხელ დაესხნენ თავს.
  
  
  მე ფეხით მეტი თქმით, ზოლიდან თავმჯდომარე ჩემს თვალწინ. Chan იდგა თავის ადგილას.
  
  
  Ego-ს მარცხენა მოულოდნელად გადაღებული ჩემი თვალები. მან ესროლა თავის არეში უკან, მაგრამ ძალიან გვიან მიხვდა, რომ ეს იყო feint. Ego-ს მარჯვენა მკლავი აღნიშნა ქვემოთ, ორი შხამი spears, რომელიც მიზნად ისახავს ქსელის ვენების ჩემი მაჯის, რომ უკვე უბიძგებს თავმჯდომარე ნაბიჯია.
  
  
  მისი თავმჯდომარე იყო yanked უკან ბოლო წუთს, და Chang იბრძოდა, რათა მისი ნაბიჯი. ის იყო გვიან. Ego-ს pinky დიდი გადაუფრინა სამიზნე, და წვერი ხანგრძლივი fingernail მისი საჩვენებელი თითი განადგურებული შევიდა სამაგიდე.
  
  
  მისი მარჯვენა ხელი, ის მოხვდა მისი ego ხელმძღვანელი bat. ის ჩემსკენ, რათა თავიდან ავიცილოთ მისი, როგორც მისი თავმჯდომარე აღმოჩნდა სხვა გზა. ეს დაჯილდოვდა brittle crackle. A hissing სუნთქვა, აღშფოთება შერეული გაოცება, გაიქცა Chang ტუჩები. ოთხი-inch fingernail იდგა კანკალი, მისი წვერი დაკრძალეს ღრმა ხე.
  
  
  ის გამოყვანილია მისი თავმჯდომარე, რომ მას კიდევ ერთხელ. Tiong არ სურს მოისმინოს რაიმე უფრო მეტი. თავმჯდომარე ერეოდა Emu-ს ego ზრახვები. Ego მარცხენა ხელი არ მინდა, ჩემი სახე და თვალები, და მარჯვენა მოგვეწონა თავმჯდომარე და ცდილობდა გაიყვანოს ego მიერ ჩემი ძლიერი შეასრულა.
  
  
  ჩვენს შორის ერთი ნახატი, მოტეხილი ფრჩხილის quivered თეთრი-მოხატული ხის; პირები იყვნენ, არც მეტი, ვიდრე მილიმეტრიანი და ნახევარი რბილი ნაძვი, როგორიცაა მინიატურული ისრის, ყველა დაფარული სასიკვდილო შხამი, მკვეთრი ბოლომდე დაბზარულია მეორე მხარეს .
  
  
  Dodging ერთი, გარშემო Chang მაღალი kicks მისი მარცხენა ხელი, მოხვდა მისი bat on ego მისი მარჯვენა ხელი, რომელიც უკვე შენარჩუნებისათვის თავმჯდომარე. Chang დადიოდა მოშორებით glint შფოთვა მისი თვალები.
  
  
  მისი, მან იცოდა, რა ელოდა: ერთ მომენტში უგუნურება. როდესაც მე ჩემსკენ გადმოიხარა მაგიდა გაფიცვის, ჩემს უკან და კისრის დაუცველებს ჩემი ego ჩემი მარცხენა.
  
  
  თუ მას გაიმართა ბოლოში თავმჯდომარე, იგი არ მოახდინეს, მეტი არაფერი მტკივნეული იდაყვის სუფთა და საბოლოო მარცხენა ხელი ჩემს კისერზე. ეს იყო სასჯელი, მე არ ვაპირებ გავიმეორო, მიუხედავად იმისა, რომ Chan იმედი გამოთქვა, მინდა.
  
  
  სკამზე ნელა მივიღებთ მის მიმართ მას, ჟღარუნი კლუბი მრისხანედ. მომენტი ხე იყო შიგნით აღწევს, ერთხელ, Chang მიაღწია out ერთად მისი მარჯვენა ხელი და ხარბად მოგვეწონა თავმჯდომარე.
  
  
  ჩვენ კიდევ ერთხელ აიღო ჩვენი tug-of-war პოზიციები გარშემო თავმჯდომარე, გაგრძელების Ego-ს arm მიმართ ჩემი სამიზნე, ხოლო ჰერები გავიდა უკან და მეოთხე, dodging მისი სასტიკი თავდასხმები.
  
  
  მოულოდნელად, ის დაეცა მისი მუხლებზე და გადახტა out from ქვეშ თავმჯდომარე.
  
  
  შემდეგ მეორე გრძელი ფრჩხილების Chang მარჯვენა გაწყვიტა და დაეცა ჩუმად სართული.
  
  
  ადრე შეეძლო ფეხზე დროშა შესრულების კლირენსი, ადგა, ისევ. და პირველად, მისი ხმა დაინახა, შიშის მისი ego-ის თვალით. იარაღი Ego-ს მარჯვენა ხელი იყო, ახლა სრულიად ბლაგვი.
  
  
  მან მოგვეწონა თავმჯდომარე ერთხელ. ეს იყო ნაბიჯი, რომელიც Chang შეიძლება მხოლოდ იგნორირება ფასად სასიკვდილო საფრთხე ემუქრება. მიაღწია, მისი მარცხენა ხელი, მან მოგვეწონა ბოლოში ხე ისევ. და ხმა ჩვენ იდგა, როგორიცაა ორი duelists on ცხვირსახოცი ზომის ზედაპირზე, მხოლოდ რამდენიმე ნაბიჯები და სიკვდილი ძალიან ახლოს.
  
  
  მან წინააღმდეგობა გაუწია ცდუნება მიდგომა Chang ქვეშ იმ სასიკვდილო ხანჯლები, საკუთარი სიცოცხლის რისკის ფასად smash მისი სახე, ერთი დარტყმა კლუბი. შანსები იყო, სულ უფრო და უფრო ჩემს სასარგებლოდ მეორე. ეს იყო განახევრდა მიერ არსენალი ჩემს თვალწინ. ის ვერ ახერხებს დაველოდოთ. მაგრამ Chang ჩაშალეს. მან ესროლა თავად მასშტაბით სავარძელი, თავის არეში წინ გაჭრილი, როგორც ადამიანის spear.
  
  
  Bidu ესროლა მას, leaped მხარეს, და მოგვეწონა Ego-ს მაჯის ორივე ხელში. Ego claws მინდოდა, ჩემი ხორცია, როგორიცაა წყვილი მუქი, glistening ეშვები. Ego-ს კუნთოვანი ორგანო იყო sprawled სახე ქვემოთ მაგიდაზე.
  
  
  მან, ერთი მხრივ, off ego-ს მაჯის და დაპრესილი ego-ს კისრის მაგიდა თავისი იდაყვის, ხოლო სხვა გამოყვანილია ego-ს arm უკან. ის იბრძოდა ჩემი წონა და ჩემი ძალაუფლება, ნერვების და კუნთების მიბმის და ძვლის მიბმის. Ego პირი გაიხსნა silent scream. როგორც მისი ზეწოლა შეასუსტა, თავის მხრივ დაეცა helplessly ზღვარზე თავმჯდომარე. Tiong ქმნის ქოშინი. Ego თვალებში გამოხატული მტანჯველი ტკივილი და დიდი სიძულვილი.
  
  
  მე ერთი ნაბიჯი უკან და შევხედე მას.
  
  
  ჩვენ, როგორც ვნახეთ, ეს ერთი და იგივე დრო: the broken fingernail იყო მაინც მოხდა ხის, და მან იცოდა, Chan იყო გადაწყვეტილი დაიბრუნოს ის, მიუხედავად იმისა, რომ თავის ტკივილი და უსარგებლო arm, გამოიყენოს ego მისი საბოლოო თავდასხმა. როდესაც ის ადგა მისი uninjured მარჯვენა მკლავი, იგი დადიოდა გარშემო მისი ეგო და დაეშვა კარატე kick emu-ს კისრის მხარეს მისი მკლავი, რამაც ego-ს სახე ბზარი წინააღმდეგ ხე.
  
  
  საშინელი კივილი ატყდა გარშემო ego-ს insides, და, როდესაც მან stahl spun გარშემო, როგორიცაა დრაკონი, swaying უკან და მეოთხე თავზე თეთრი საკურთხევლის თავმჯდომარე.
  
  
  იყო ფრჩხილის shard გარშემო მისი მარჯვენა თვალი. ის ჯერ კიდევ ყვირილი, როდესაც მისი სხეული აყვნენ შხამი, მოცურების off თავმჯდომარე და სადესანტო სართული thud.
  
  
  მე არ მაქვს დრო, რომ ნარჩენების ჩვენი ეგო-ჩვენი თაყვანს მკვდარი, აშშ-გრძელდება მიშტერებული Guido და Chang-ის ცხედრები ამ საშინელი სტადიონი. მე მქონდა რაღაც დოქტორი Inuris, და მე სწრაფად ავიდა კიბეებზე.
  
  
  გარეთ სახლში, მან მოისმინა roar of მერსედესის " ძრავა. იგი დამკვიდრდა გარეთ კარი, ისევე როგორც მანქანის მხარი დაუჭირა driveway და გაქრა გარშემო კუთხეში სახლი. დავინახე გოგონა, წინა სავარძელზე, ბრძოლა ამაზრზენი lunatic.
  
  
  როდესაც მან მიაღწია იმ კუთხეში აგარაკი, მანქანა იყო ზედა ფერდობზე წამყვანი down to კარიბჭე. ის იქნებოდა კარიბჭესთან ჩემს წინაშე, მაგრამ დოქტორი Inuris აქვს შეწყვიტოს გახსნას საქმე. მაშინ მე თქვენ დაჭერა up ერთად მისი ეგო და smash emu-ს ქალა cashews. დოქტორი Inuris უნდა იგრძნო იგივე გზა.
  
  
  კარი უფლება გაიღო ღია და გოგონას სხეულის, მიანიშნებდნენ მიერ ego arm, გაფრინდა headfirst.
  
  
  ის გაიქცა, რომ მისი, როგორც მანქანა sped მიმართ კარიბჭე. იყო squeal ზეწოლა ქვემოთ, როგორც Inuris მოუტანა მას უეცარი გაჩერება და გაჩნდა, circling მანქანა. ფარები, ის იყო, უიმედოდ ცდილობდა კარების გახსნის.
  
  
  მე არ მაქვს დრო, რომ ახლა.
  
  
  ის ჩაცუცქული გარდა მისი და აიღო მისი ხელმძღვანელი ხელში. ეძებს up შევიდა Hey-ს სახე, ის ისმის ძრავის roar ისევ, როგორც Inuris გადმოიყვანეს გარშემო კარიბჭე.
  
  
  გოგონა გამოიწვია.
  
  
  ცა იყო მსუბუქია აღმოსავლეთში. წმინდა ჰქონდა გააუქმა და გამაცოცხლებელი ნიავი ქროდა საწყისი ცაში.
  
  
  გოგონა მოულოდნელად გონს მოვიდა, მისი თვალები ფართო შიში.
  
  
  "ეს ყველაფერი ახლა," მე ვთქვი, რაც მისი დიდი hug. "ის წავიდა, და მე არ ვფიქრობ, რომ ის ოდესმე დავბრუნდებით აქ."
  
  
  ვიგრძენი, რომ დაძაბულობის მისი სხეულის მარტივია, და რამდენიმე წუთის შემდეგ, მან ჩანდა up at me და მოახერხა ღიმილი.
  
  
  ეს იყო ლამაზი.
  
  
  
  თავი 9
  
  
  
  
  ჩვენ იჯდა ვერანდა ნაბიჯები სასმელები, რომ მან მოუტანა შიგნიდან. არაფერი იყო არასწორი, შოტლანდიელები Inuris ჰქონდა. გოგონა ჩანდა ნორმალური, გარდა რამდენიმე ნაკაწრები მისი მუხლები.
  
  
  მე ვკითხე მას თუ უნდოდა მოსვლა, მაგრამ იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. მე ვერ დამნაშავე მისი. ვილა არ გამოიყურება ძალიან მიმზიდველი იზრდება dawn. მოცულობით ანგარიში და გატეხილი ვარდისფერი თაბაშირის დააჭყიტა და მუქი კოროზიის ლაქები გავრცელდა მთელს ზედაპირზე, როგორც ადიდებული კაპილარების ძველი ლოთი ცხვირი.
  
  
  არა, ის ვერ დამნაშავე მისი არ სურს წასვლა აღარ. იყიდება Nah, ეს იყო ნამდვილად a haunted house, მოგონებები, უძრავი საშინელებებს, თუნდაც გარეშე ცხედრები Guido და Tiong როგორც ზედმეტი, საშინელება შეხება.
  
  
  იგი ჩემსკენ წინააღმდეგ ერთ-ერთ გამომშრალ ხის ბოძებით კუთხეში კიბეებზე და დაიწყო იმ ზღვა.
  
  
  Ey უთხრა, რომ გიდო და Tiong იყო მკვდარი. მან აიღო ახალი ამბები nod, თითქოს ასეთი რამ გარდაუვალი იყო მსოფლიოში, სადაც იუსტიციის ყოველთვის გადის მისი კურსი და ბოროტი ვერ გაქცევა ანგარიშსწორება.
  
  
  მე არ ამტკიცებენ, რომ მან გაიგო. იგი ყველაფერს ნუ ეს საკმარისი, როცა იგი მზადაა. ვიცოდი ეს. მაგრამ hey, პირველი მან საჭიროა იჯდეს და სარგებლობენ სუფთა ნიავი, სუნი წიწვოვანი და გემრიელი ცოდნა, რომ იგი თავისუფალი იყო დოქტორი Inuris და ego პატარა ბანდა.
  
  
  მისი ხელმძღვანელი დააგდეს უკან, მისი ოქროს თმა, როგორიცაა ბალიში ძველი საყრდენი, იგი სარგებლობს სუფთა ჰაერი, ახალი დღე.
  
  
  როდესაც იგი საბოლოოდ ისაუბრა, მისი ხმა იყო აბსურდულად wistful. "ეს იმდენად კარგია, აქ," - განაცხადა მან. "ოჰ, მე არ ვგულისხმობ აშკარა აქ, აქ, ამ ადგილას. ვგულისხმობ აქ, ერთად Riviera, ერთად ხეები, ყვავილები, ზღვა, ცა და მზე. მე ვთხოვე მას, რომ აქ სხვადასხვა დროს, ვინმე სხვას. მაგრამ კიდევ ვინმე, როგორიცაა დოქტორი Inuris არ შეგიძლიათ წაშალოთ ego სილამაზის. და ახლა, რომ ის არ იყო აქ, მან უნდა დარჩნენ აქ. დროებით მაინც. მაგრამ, რომ არ შეიძლება ხდება, არ არის. მე სხვა რამ უნდა გააკეთოს. Inuris " გაქცევის იყო მხოლოდ დასაწყისია, ყოველ შემთხვევაში ჩემთვის. თქვენ არ ვფიქრობ, რომ ის დავბრუნდებით, ნუ თქვენ, ნიკა?"
  
  
  ჰერები, ის შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "არა, ის არ ბრუნდებოდა აქ," - ვუთხარი მე. — მაგრამ ეს არ ნიშნავს, ის არ გამოჩნდება ისევ. ვიცოდი, რომ ადამიანი, როგორიც მას ადრე. არ მომწონს, როდესაც ih არის მონა. ისინი ვერ მივცემ ih გეგმები მიიღოს არევა. და როდესაც ისინი, ისინი, როგორც წესი, სურს შურისძიების. ისინი არ მოვისვენებთ, სანამ ისინი მათი შურისძიების, მაშინაც კი, თუ ის განმავლობაში. დოქტორი Inuris არის, უბრალოდ, ასეთი ადამიანი.
  
  
  — როგორ შევაჩეროთ ih?
  
  
  — თქვენ მკვლელობაში ih. Like mad dogs.
  
  
  მას ეცვა ლურჯი მუშაობა პერანგი რამდენიმე ღილაკების რჩება ზედა და გათეთრებული ჯინსები. დილით, მაშინ საშინელებათა ღამით, და ტანსაცმელი მან ნაჩქარევად მოგვეწონა გარშემო მისი ჩემოდანი თავის ოთახში, სადაც ერთი არასწორი ნაბიჯი შესაძლოა, Guido სროლა, მან ჩანდა, როგორც კარგი, თუ არა უკეთესი, როგორც მან, რომ დილით კაზინო, იმ მომენტში ee პირველად ვნახე მისი.
  
  
  იგი გამოყვანილია მისი მუხლებზე და გახვეული მისი იარაღის მის გარშემო ih. მან დაუთმო მისი ხელმძღვანელი დასაფარავად მისი სახე, მისი ოქროს cloak, რომელიც მოიცავდა ყველაფერს, მაგრამ მისი თვალები და შუბლი. მან ჩანდა up at me რჩევები მისი მუხლებზე.
  
  
  "თქვენ შეგიძლიათ იჯდეს აქ, ნიკ", - განაცხადა მან. "თქვენ გაათავისუფლა ჩემს დოქტორი Inuris. ეს ყველაფერი მე სთხოვა.
  
  
  "მე ვფიქრობ, მახსოვს, რაღაც ხუთი ფრანკი მკვლელობა შეკვეთა", - ვუთხარი მე.
  
  
  მან გააუქმა მისი უფროსი და გაიცინა. "მიმაჩნია, რომ კონტრაქტი შეასრულა," განაცხადა მან. "მე არ ვფიქრობ, თქვენ hema, როგორიცაა Guido, რომელიც კლავს ბუები."
  
  
  "შორს მისგან", - ვუთხარი მე. "მაგრამ ზოგიერთი ადამიანი უბრალოდ უნდა მოკლა. და მეჩვენება, რომ დოქტორი Inuris არის ერთი იმ ადამიანების.
  
  
  "თქვენ უფრო მეტი უფლება, ვიდრე თქვენ ფიქრობთ", - განაცხადა მან. — მაგრამ ეს არ უნდა იყოს პრობლემა. იქნებ მე შემიძლია დახმარება სხვაგან, თუ მე უნდა მას.
  
  
  "მე ვფიქრობ, რომ ის, ჩემი პრობლემა არის", - ვუთხარი მე. "შესაძლებელია, რომ დოქტორი Inuris დაგვჭირდება, რათა გაუმკლავდეთ თქვენ მოგვიანებით, მას ეგონა, რომ ის, შესაძლოა, რაღაც ჩემთვის, ძალიან. მე ვუთხარი, რომ ადამიანი, როგორიც მას არ არიან განსხვავებული, როდესაც ისინი შეუშალა ihc. და მე მჯერა, რომ მე ოდნავ ჩაიშალა ჩემი ego გეგმები. ეს შეიძლება მე მძინავს ცუდად, მაინტერესებს, სად არის ის, რაც ის არის, ან იქნებ ფიქრობდა, რომ ის შეთქმულება რაღაც ინტრიგა რომ არ შეიძლება იყოს, ასე რომ, სავარაუდოდ, კარგი, ჩემი ჯანმრთელობა.
  
  
  "მე ვფიქრობ, რომ თქვენ უფლება, ნიკ", - განაცხადა მან. — მაგრამ თქვენ შეგიძლიათ იზრუნოს საკუთარ თავს. თქვენ არ უნდა დაეფუძნება მე და ჩემი შეშფოთება.
  
  
  მე ინახება იგი. — თქვენ თუ გვინდა, რომ ეს იყოს ეს?"
  
  
  მან შემომხედა და არაფერი თქვა. მან უბრალოდ ვუყურებ ჩემს თვალში. მისი, დაინახა ცრემლები welling up მისი თვალები. იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი და შთანთქა მძიმე.
  
  
  მისი sel დაჯდა მისი და ამით მისი მკლავი გარშემო მისი shoulders. "მაშინ ეს ჯარიმა. რაც არ უნდა იყოს, ჩვენ უნდა გადავწყვიტოთ ერთად. Ok?'
  
  
  "ნორმალურია", - განაცხადა მან დიდი ღიმილი.
  
  
  "სხვათა შორის," მე ვუთხარი: — " მე ვფიქრობ, რომ ეს სულელური შესვენება მომგებიანი კომბინაცია. ჩვენ არ გაუშვა ნაკადის ამ სამყაროში არაფერი."
  
  
  "დიდი მადლობა, ნიკა," - განაცხადა მან.
  
  
  "ახლა ერთი რამ", - ვუთხარი მე.
  
  
  'რა?'
  
  
  "გულწრფელად ახლა, სწრაფად, სანამ არაფერი ხდება, შეიძლება თქვენ უბრალოდ მითხარით თქვენი სახელი, და რა არის ეს ყველაფერი?"
  
  
  "ეს დიდი ხნის ამბავი," - განაცხადა მან. "რატომ არ დაასხით თავს, სასმელი და დასხდნენ აქ საყრდენი, სადაც თქვენ უნდა იყოს უფრო კომფორტული."
  
  
  მე ინახება იგი. "მზად ვარ, გავაკეთოთ ეს ყველაფერი. მაგრამ სანამ მე კიდევ ერთი ნაბიჯი, სანამ ცა ჩამოინგრა, ან ვერანდა სახურავი მოდის თქვენ, ან მე მოგზაურობა ბარიერი და break my neck, ის მინდა, რომ ვიცი, ვინ ხარ და რა ჩვენ ვცდილობთ გავაკეთოთ.
  
  
  ის წავიდა ქვემოთ nah, როგორიცაა პაკეტური ავტომატური ცეცხლის.
  
  
  "ჩემი სახელი არის Penny Doane, და ჩვენ ვცდილობთ, რომ თავიდან ქურდობა $ 15 მილიარდი ამერიკის შეერთებული შტატები."
  
  
  
  თავი 10
  
  
  
  
  Penny Dawn. მისივე თქმით, სახელი რამდენჯერმე, რომ თავად, როგორც მან შერეული ნაყინი ძლიერი სასმელი ის მინდა მოსაკლავად თავს. სახელი არ შეესაბამება. ეს მიესადაგებოდა მისი ამომგდები ძალა, მისი ოქროს თმა, მისი გარუჯული კანის, და მისი სურვილი, მიიღოს, როდესაც შანსები აღმოჩნდა მის წინააღმდეგ.
  
  
  მისი sel არის საპირისპირო nah ძირში სვეტი. "ისე, Penny, მითხარი ამბავი."
  
  
  იგი ჩემსკენ მისი უფროსი წინააღმდეგ საყრდენი, ნება მზე თბილი, მისი დაღლილი სახე. "ამბავი Penny Doane," მან დაიწყო, მისი ხმა, ნაზი და გააზრებული, " იწყება ამბავი, ფილიპ Doane, ჩემი მამა..."
  
  
  ფილიპ Doane დაიბადა ჩინეთში, ძე ამერიკული მისიონერული. ისინი ცხოვრობდნენ, სოფელში, სადაც ისინი ზრუნავენ ავადმყოფი, დაეხმარა ცუდი, და სადაც ფილიპ Doane გაატარა ბავშვობა. ჩინეთის ცხოვრების გზა იყო, რომ ყველა ახალგაზრდა ფილიპ იცოდა.
  
  
  მათ შორის ბევრი ახალგაზრდა ფილიპ არ მეგობარი იყო ძველი Ji Shan Jo. ის იყო მჭლე, gobbo კაცი, გრძელი თეთრი ულვაში რომ ეკიდა ქვემოთ ორივე მხარეს rta. Ego-ს კანი იყო, როგორც პერგამენტი, მაგრამ მის ხელში იყო, როგორც მოქნილი, როგორც მოზარდი. თავის უმცროს წლის, Jie შანი, ჯო იყო ცნობილი ჯადოქარი.
  
  
  ფილიპ Doane იყო მოხუცი ფავორიტი სოფელში, და მან შეიტყო, ფილიპ ზოგიერთი მისი ხრიკები. Gee უყვარდა გამოცანები და რთული რამ. ის შეიძლება გაატაროთ ბევრი საათი კვეთის ობიექტები, როგორიცაა რთული ყუთები ის აწყობილი - ყუთი ფარგლებში ყუთი ფარგლებში ყუთი, რომელიც შეიძლება იყოს მხოლოდ მიერ გახსნილ ვინმე, ვინც იცოდა, ih რთული, მაგრამ მარტივი კომბინაცია. მოსმენების ერთ ადგილზე, მოსმენების მსუბუქად კიდევ ერთი, გამოიწვია ყუთი გახსნა.
  
  
  Ji შანი, ჯო ასწავლიან ახალგაზრდა ფილიპ ხელოვნების ეს ხრიკები, და იმ დროს, ფილიპ უნდა მიიღოს მისი მშობლები, რომ ამერიკა მან არ იცოდა, ის გახდა საკმაოდ კომპეტენტურ შექმნა ih. რთული ჯო თავსატეხები . როგორც keepsake და საპატივცემულოდ მათი მეგობრობა, მოხუცი მისცა ფილიპ მისი ერთ-ერთი ყუთები, ხელოვნების დაფარული ლამაზი სპილოს რადიო. ფილიპ Doane იყო ათი წლის, როდესაც მისი მშობლები დაბრუნდა ამერიკაში. მას არასდროს ავიწყდება აშშ, მოხუცი, ჩვენი ბოროტი თვალი ego. "ცხოვრება სავსეა ჯადოსნური" Tse განაცხადა . Shang Jo არ ვუთხრა ბიჭი. "თქვენ არასდროს არ ვიცი, რა ხრიკები, რომ ეს იქნება თამაში, ან რა სასწაული იქნება აწარმოოს. ეს უდიდესი ნახოთ ყველა დროის."
  
  
  მიუხედავად იმისა, რომ ამერიკაში მცხოვრები, ფილიპ განაგრძო, რათა გადაწყვიტოს თავსატეხები და ჯადოსნური ხრიკები. უყვარდა ციხე. Keyed საკეტები, კომბინირებული საკეტები-ყველა ეს განსაკუთრებით მას. როდესაც ფილიპ წავიდა უნივერსიტეტში, სწავლობდა საინჟინრო და რაღაც მომენტში წავიდა სამუშაოდ ფირმა, რომელიც განვითარებული უსაფრთხოების სისტემების საბანკო სექტორში. ეს იყო შესანიშნავი სამუშაო, ფილიპ Doane.
  
  
  საკმაოდ კარიერის დასაწყისში, მან დაიწყო მოიპოვოს გარკვეული რეპუტაციის წყალობით, მისი შეხედულებისამებრ, ცხადია, ჯადოსნური ნიჭი შექმნასა უსაფრთხოების სისტემები. როდესაც სხვა ფირმები მიუახლოვდა მას, იგი შევიდა ბიზნეს თავად. იმის გათვალისწინებით, მისი რეპუტაცია, ეს არ არის გასაკვირი, რომ ხელისუფლება დაუკავშირდა მას ცოტა ხნის შემდეგ, დავალების შესასრულებლად მან მიიღო.
  
  
  ოქროს აფეთქდა და ფორტ ნოქსი გახდა თითქმის სინონიმებია შეერთებული შტატები. მაგრამ რა ბევრი ხალხი არ ვიცი, არის ის, რომ იქ არის მეტი ოქროს ფედერალური სარეზერვო სარდაფით ახლოს Nassau-გაანადგურა მანჰეტენზე, ვიდრე სადმე სხვაგან მსოფლიოში. და როდესაც ხელისუფლებამ გადაწყვიტა განახლება ამ შენახვის დაწესებულებაში, აღმოჩნდა, რომ ფილიპ Doane.
  
  
  Penny Dawn გადაინაცვლებს და მოახერხა მისი ფეხები ქვეშ მისი. კიდევ ერთი მინის ჩამოვიდა და მან მიიღო sip, ეუბნება, მისი ამბავი.
  
  
  "ეს კარგია, ფილიპ არ არის პატიოსანი კაცი," - ვუთხარი მე.
  
  
  "Ah", მან ჩურჩულით, " მაგრამ, ეს არ არის მის შესახებ. ოჰ, შემდეგ კი", - დასძინა მან ნაჩქარევად. "არ არის შეცდომა შესახებ. ფული, ოქრო, ან დებულება; - იდენტიფიცირება, ან რასაც ისინი გვთხოვა, ego დაიცვას, ეს არ მაინტერესებს. ეს იყო რთული ამოცანა, მას უნდა განვითარდეს, რომ რაღაც Ji Shan Jo იქნება ამაყობს. ხმა რა მოტივირებული მათ. პროექტირება ციხე, რომლებიც ორივე მარტივი და რთული ამავე დროს."
  
  
  "ასე რომ, ამაღლების უსაფრთხოების სისტემა, ნასაუ-Sturt ego შენახვის დაწესებულებაში იყო ყველაზე დიდი გამოწვევა", - ვუთხარი მე. "და ის დასრულდა?"
  
  
  მან გაიცინა იდუმალი ღიმილი. 'აჰ, დიახ. მან. ეს იყო უდიდესი შედევრი ego ცხოვრების..."
  
  
  მთავრობის უყვარს აცხადებენ, რომ არავინ იცის კომბინაცია საჭირო გახსნა სეიფი, რომ არავის არ აქვს საჭირო ინფორმაცია, დაარღვიოს იგი. მაგრამ, რა თქმა უნდა, ფილიპ Doane არის ერთადერთი ადამიანი, რომელმაც იცის, ego. და მათთან ერთად ferret, როგორც იგი შექმნილია სარდაფით, მთავრობის დაქირავებული ego კონსულტანტად, რომ შევინარჩუნოთ ხარისხი ih უსაფრთხოების ზომები. ის, რაც ყველა საჭირო სასჯელაღსრულების, პრობაციისა თანახმად, უახლესი ამბები ისეთ სფეროებში, როგორიცაა უსაფრთხოების ან ქურდობა ტექნიკას. იგი იღებს საბოლოო გადაწყვეტილებას, ვინ იქნება დაქირავებული, როგორც შეიარაღებული დაცვა, სასიცოცხლო ნაწილი თავდაცვის სისტემა. ფილიპ Doane შეეძლო ცხოვრობდა ხანგრძლივი და ბედნიერი ცხოვრება. ცხოვრება კარგი იყო. იგი ძალიან პატივსაცემი პოზიცია, მან ცოლად ლამაზი ჟან, და მათ ქალიშვილი, რომელსაც ისინი ორივე ძალიან ერთგული: Penny.
  
  
  მაგრამ ცხოვრება სავსე იყო ხრიკები, Ji შანი, ჯო ჰქონდა, ამბობს, რომ ეს ასე ბევრჯერ. და ერთ დღეს ეს საბედისწერო magic ყველაფერი შეცვალა.
  
  
  ეს იყო sweltering ზაფხული დღეში, და Dawn-ის საოჯახო წავიდა სანაპიროზე გაქცევა რეპრესიული ქალაქში სითბო. როცა დაბრუნდა, საღამოს, სასიამოვნოდ დაღლილი და განახლება, ისინი მხოლოდ რამდენიმე მილის დაშორებით, სახლში, როდესაც ეს მოხდა. მძღოლი მანქანის მოდის მეორე მხარეს დაკარგა კონტროლი და შეეჯახა Doane მანქანა ხელმძღვანელი-on შეჯახება. ფილიპ მეუღლე მოკლეს მყისიერად. ფილიპ თავად მხოლოდ რამდენიმე ნაკაწრები. მაგრამ Penny Dawn წავიდა headfirst მეშვეობით საქარე მინა. იგი საშინლად ამახინჯებს.
  
  
  ექიმები შეხვეული გოგონა, როგორც საუკეთესო მათ შეეძლოთ, მაგრამ ვუთხარი, ფილიპ იყო სხვა არაფერი, ისინი ვერ გააკეთებს. იგი იქნება scarred დანარჩენი მისი ცხოვრება; და ფილიპ Doane იყო stung მიერ ბრალეულობა ამ შემთხვევას, რომელსაც ასეთი საშინელი შედეგები ბავშვის ეგო. Penny გაიზარდა წინაშე ისეთი სისასტიკით, რომ სხვა ბავშვებს შეუძლიათ ჩვენება: დასცინოდა მისი დამახინჯებული, scarred სახე. ფილიპ როგორც ჩანს, უფრო შეურაცხმყოფელია, ვიდრე Penny. ის დაგეგმონ Penny ყოველმხრივ უნდა აანაზღაუროს მისი დეფორმაცია, რომელიც გახდა რაღაც შეპყრობილი მას. მან მისი ექსტრავაგანტული ტურები, გაუგზავნა მას საუკეთესო სკოლები, დაქირავებული ფორტეპიანოზე და მღეროდა მასწავლებლები, ცეკვის პედაგოგებს, წაიყვანა კონცერტები, ბალეტი, თეატრი, ყველაფერი nah. და, რა თქმა უნდა, ჩვენ წაიყვანა ყველა პლასტიკური ქირურგები ქვეყანაში.
  
  
  თითქოს ყოველი თვის იყო სხვადასხვა ექიმი, და ყოველ თვე იგივე რევმატიზმის: scar tissue, დეფორმაციის ძალიან დაასრულებს. არ იყო სხვა არაფერი რომ შეიძლება გაკეთდეს. იზრდებოდა, აპირებს სკოლა და მისი ხარისხი, პენი შეიტყო, რომ ცხოვრება მისი ნაწიბურების. მას მორგებული კარგად, და ეგონა, რომ მისი ცხოვრება იყო. მაგრამ მისი მამა შენარჩუნდა, მიუხედავად მისი პროტესტისა, ცდილობს ამ ჯადოსნური ქირურგი, რომელიც არ არსებობს.
  
  
  მაგრამ აღმოჩნდა, რომ ის არსებობს. და ერთ დღეს, მოულოდნელი და მოულოდნელი, ის გამოჩნდა, ფილიპ Doane ის, მანჰეტენის ოფისი. "მე მას," კაცმა თქვა, რომ " თქვენ ეძებთ ქირურგი თქვენი შვილი?"
  
  
  - კი... მაგრამ ვინ ხართ თქვენ...?
  
  
  "მე რომ ქირურგი," კაცი განაცხადა. 'შემიძლია წარმოგიდგინოთ მისი? დოქტორი ლოთარ Inouris.
  
  
  
  თავი 11
  
  
  
  
  ასე რომ, ბევრად მეტი. Inuris გულისხმობდა მარტივი ბარტერული: დაშვება ფედერალური სარეზერვო სარდაფით სანაცვლოდ ახალი სახე Penny.
  
  
  ეს, როგორც ჩანს, სასაცილოა. მხოლოდ გიჟია შესთავაზებს მას, და მხოლოდ გიჟია მიიღებდა. ეს არ ნიშნავს იმას, რომ ლოთარ Inouris და ფილიპ Doane თანაბრად გიჟები. თუ ფილიპ Doane იყო შეშლილი, ის იყო შეშლილი სიყვარული, მისი ქალიშვილი. ყველა მშობელს, მინდა, რომ რამე მათი შვილები; ფილიპ წავიდა ექსტრემალური lengths. და ფასი ძალიან მაღალი იყო არ ფილიპ. Ego სთხოვეს, რომ ყველაზე დიდი ფასი, ის ვერ ახერხებს: განადგურება ego შედევრი. საძვალე მას შემუშავებული აქვს რკინა-ბეტონის კედლები. ეს ოცი შვიდი მეტრის ქვემოთ Nassau-თან. გარედან არის კარიბჭე რთული ორმაგი გასაღები სისტემა. მაგრამ წვდომა სარდაფით თავად არის ვიწრო ბილიკს, რომლის სამი მეტრი, ოთხმოცდაათი-ტონიანი ფოლადის ცილინდრი. ცილინდრიანი ბრუნავს ერთი ასეული და ორმოცი ტონა კარკასი. როდესაც შესასვლელი არის დახურული, ცილინდრი თურმე ასე შორს, რომ ჩარჩო არის სავსე, კარგი ფოლადი, და მაშინ ნიჟარები ერთი სანტიმეტრის, როგორიცაა უზარმაზარი კორპის ბოთლი. ეს airtight, წყალგაუმტარი, და ჩაკეტილი, ხოლო, არ აღვნიშნო, რომ ყველა ელექტრონული მოწყობილობა, ტელევიზია, და სხვა sighting აღჭურვილობა, ისევე როგორც ადამიანის უსაფრთხოების სისტემა აგებულია ერთ-ერთი უდიდესი ერთეული თანამედროვე ტიპის ქვეყანა: სნაიპერები მატარებელი რეგულარულად. იარაღით და ავტომატური იარაღით.
  
  
  განგაშის სისტემის შეუძლია დაბლოკოს ნებისმიერი გასვლა გარშემო შენობები. და შიგნით სარდაფით არსებობს ჩაკეტილი კუპე, სამჯერ საკეტები. ისინი შეიცავენ დაახლოებით თოთხმეტი ათასი ტონა ოქროს ბუილონის შეერთებული შტატები და დაახლოებით სამოცდაათი სხვა ქვეყნებში. თითოეული ბარი იწონის დაახლოებით თორმეტი გირვანქა. ეს არ არის რაღაც თქვენ შეგიძლიათ შეასრულოს ჯიბეში, და თქვენ ვერ შეძლებთ ამას შეუმჩნეველი ერთად მთელი ფლოტი სატვირთო.
  
  
  მიღების ოქროს გარეთ იყო საიდუმლო, რომ მაშინაც კი, Zhang Ji Jo არ მომეწონა. და emu ასევე მინდა, ფილიპ არ არის გამოსავალი. ეს იყო მარტივი და რთული ამავე დროს.
  
  
  პირველ სხდომაზე, ორი მამაკაცი მოვიდა პირისპირ მათი პირობები. ფილიპ ნუ, კაცი შეპყრობილი მისი შვილის ტრაგედია, არ დაუყოვნებლივ გადაწყვეტენ სავაჭრო მისი უნიკალური, ჯადოსნური, რომ დოქტორი ლოთარ Inuris. ვებ პრობლემა იყო ენდობა.
  
  
  -"მაგრამ ჩემო ძვირფასო თანამემამულენო," ამბობს დოქტორი Inuris: "ჩვენ შეგვიძლია, ორივე ენდობიან ერთმანეთს. მე მჯერა, რომ თქვენ მოუტანს ეს პროექტი წარმატებული დასკვნა, და თქვენ უნდა დაავალოს ჩემთვის წარმატებული ოპერაცია თქვენი შვილი. თქვენ არ გაქვთ არჩევანი.'
  
  
  "რა თქმა უნდა, თქვენ უფლება," ფილიპ Doane განაცხადა. "არავინ, ვიმეორებ არავინ არ შეუძლია გააკეთოს ის, რაც შემიძლია. ეს იყო სრულყოფილი ყველაზე მოწინავე მეთოდები. ჩემი საკუთარი მეთოდები, დაფუძნებული წლის კვლევის.... და მისი ერთადერთი ქირურგი მსოფლიოში, რომელსაც შეუძლია მოშუშებისა ნაწიბუროვანი ქსოვილი, რომელიც შეეხო თქვენი ქალიშვილი, და მისცეს მას არა მხოლოდ ახალი სახე, მაგრამ ასევე ლამაზი ერთი."
  
  
  "და ჰერები," ფილიპ არ თქვა, მიუკერძოებლად, " ჰერები ერთადერთია მსოფლიოში, რომელსაც აქვს სრული უსაფრთხოების ინფორმაცია, რომ თქვენ გჭირდებათ."
  
  
  'ეს უფლება. ასე რომ, არც ერთ ჩვენგანს სურს უღალატებს ნდობა კიდევ ერთი, არა? რა ორივე მამაკაცი იყო ითხოვს იყო დიდი პერსპექტივაა. Inuris, განზრახვების აფარებს დაახლოებით მეექვსე მსოფლიოს ოქროს დანაღმული მას შემდეგ, უხსოვარი დროიდან, შეთანხმდნენ, რომ უზრუნველყოს ფილიპ Doane და ერთგული თანამშრომლები, რადგან საჭირო. თუმცა, საკუთარი უსაფრთხოების, მან უარი განაცხადა დასახელება სხვა ringleaders ჩართული ამ ძირითადი ძარცვაში. სანაცვლოდ, მან შეთანხმდნენ, რომ შეიქმნას ოპერაცია Penny თუ ფილიპ დემონსტრირება, რომ მისი თანამშრომლობის შესახებ ინფორმაციის ხელმისაწვდომობის უზრუნველყოფა ოქროს. მას შემდეგ, რაც გრძელვადიანი დაგეგმვის აღწევს შეუქცევადი ეტაპზე, მან დაიწყება Penny მისი ტრანსფორმაცია. დასჭირდება თვის, შესაძლოა, წლის, რათა მოიპაროს ოქროს. ოპერაცია გაგრძელდება კვირაობით.
  
  
  კი, სანამ ih პირველი შეხვედრა დასრულდა, ფილიპ Doane და Inuris განვითარებული სისტემა, ვინარჩუნებ. ისე, ფილიპ ექიმს უთხრა, რომ მას ნება em ვიცი, როდესაც ის მზად არის, დაიწყოს მისი გეგმა.
  
  
  ეხლა, რომ დღეს, ფილიპ არ ჩანდა, სრულიად სხვადასხვა ადამიანი მისი ქალიშვილი. პირველად ამ წლის განმავლობაში, მას, როგორც ჩანს, ბედნიერი და მხიარული. Penny არ ვთხოვო შეკითხვები ამ ფერის შეცვლა, სწრაფი zoom. Hey, მე მინდოდა დაჯერება, რომ ის საბოლოოდ მოდის თვალსაზრისით სიტუაცია. მაგრამ ეს ბედნიერება ჰქონდა პრობლემა. Penny აღმოაჩინა, რომ მისი მამა გახდა მოხმარებული დაუდეგარი დაძაბულობა დროთა განმავლობაში, და, როდესაც მან გამოთქვა შეშფოთება, მას მიეწერება ის, რომ შფოთვა ახალი პროექტი. Penny გაჩერდა. იგი მოხარული ვარ, რომ მას აღარ ისხდნენ მისი ქვეყნის მასშტაბით, ყველა სახის ექიმები, და რომ ის იყო შთანთქმული მისი მუშაობა. მან ვერც კი შენიშნა ego-ს შეცვლილი გარეგნობა; ego-ს თმის ჰქონდა, ბუნებრივია, აღმოჩნდა ნაცრისფერი მეტი წლის; მაგრამ დროთა განმავლობაში, ეხლა ego ახალი პროექტის, ის მინდა დაკარგა წონა და მოხრილი მეტი. Ego-ის სახე იყო დანაოჭებული და ძველი. და ბოლოს, ერთ ღამეს, მან შენიშნა, ego ფიზიკური ცვლილებები.
  
  
  ის მოვიდა სახლში დასაწყისში, კარგი განწყობა, და მოსაკლავად ორი ჭიქა მისი საუკეთესო შერი, odin, გარშემო, რომელიც მან მისცა ay. "სადღეგრძელო, Penny. Let 's drink to the magic of life".
  
  
  Penny შევხედე მისი მამა amused გაოცება. ეს უკვე წელია, რაც ferret უნახავს ego ასე ბედნიერი. "რა ხდება, მამა?"
  
  
  ფილიპ Doane დაჯდა თავის საყვარელ სავარძელში. "თქვენ ოპერაცია ქირურგი ხვალ ღამით. და როცა ვიღვიძებ, თქვენ გაქვთ ახალი სახე. არ იქნება კვალი თქვენს ფსიქოპატი და ექსპლუატაციის ნიშნები. Penny შევხედე მას incredulously.
  
  
  "ეს სიმართლეა," - განაცხადა მან. მან ჩაახშო მისი მინა და დააყენა თავის მხრივ, თითქოს ფიცს. — მე ვარ აბსოლუტურად სერიოზული. მე ვნახე ამ კაცის მუშაობა და მე გეუბნებით თქვენ, emu არ არის მზე."
  
  
  "მაგრამ, მამა," Penny განაცხადა. "მე ნამდვილად არ მაინტერესებს, აღარ." ფილიპ დონ თავი დაუქნია. "მე ვიცი", - განაცხადა მან. "და აი, რატომ ვარ ასე ამაყობს თქვენ." მაგრამ, პენი, გთხოვთ, მოდით, არ ამტკიცებენ. მაშინაც კი, თუ თქვენ არ მაინტერესებს,,, გთხოვთ, ნუ ეს ჩემთვის, მოხუცი. თქვენი მამა, რათა emu ბედნიერება და სიხარული.
  
  
  Penny არ ჰქონდა პრობლემები მიღების მოთხოვნით. იგი ავიდა მისი მამა და kissed Ego cheek. ფილიპ დააყენა მისი მკლავი გარშემო Dawn Sl.
  
  
  "ღმერთმა დაგლოცოთ", - განაცხადა მან. ცრემლი გადმოდინდა ქვემოთ ego-ს cheeks. "არ მიიღოს off, მამა," - განაცხადა მან. "მხოლოდ სიხარული." იგი ფიქრობდა იგი. "მეუბნებოდა, რა იქნება, მე ჰგავს?"
  
  
  "სიმართლე გითხრათ, მე არ ვიცი", - განაცხადა ფილიპ. "მე დავტოვე ყველაფერი, რომ ექიმი. მან იცის, რომ. მაგრამ მან მითხრა, იმდენად, რომ თქვენ იქნება ძალიან, ძალიან ლამაზი.
  
  
  "მას, როგორც ჩანს, ძალიან განსაკუთრებული ადამიანია."
  
  
  "დიახ, ძალიან კარგად", - განაცხადა ფილიპ.
  
  
  "მითხარით, nen?"
  
  
  "არ არის ბევრი, ვთქვა ამის შესახებ. მაგრამ ჯარიმა კაცი. მისი ხმა იყო სუსტი და გააზრებული.
  
  
  "როგორ არის ის?" ვინ არის ეს?" სად არის ის ეხლა?
  
  
  "არ აქვს მნიშვნელობა." მან, როგორც ჩანს, თითქმის გაბრაზებული მის კითხვებს. "ის ყველაზე საუკეთესო თავის სფეროში და, რომ ის მხოლოდ მნიშვნელოვანი წერტილი, არ არის ეს?" "მამა," Penny განაცხადა, " არსებობს რამე მინდა გითხრათ, ჩემთვის?"
  
  
  "არა, არა", - განაცხადა ფილიპ, ხელოვნური ღიმილი. — ეს ასე არ არის ყველა. მაგრამ იქ ბევრი არ ილაპარაკონ nen მარტო. ვგულისხმობ, რა განსხვავებაა? მნიშვნელოვანი შედეგი."
  
  
  "ეს ყველაფერი ძალიან უცნაურია, მამიკო," Penny განაცხადა.
  
  
  "ასევე, ეს ჯერ არ მომხდარა,
  
  
  კარგად? და მისი პატარა ნერვული ხმა და ყველა, ახლა, რომ ეს ასე ახლოს. და ამ მოზღვავებულ კითხვები არ ego რაიმე უკეთესი, ან.
  
  
  "ისე, მე ვერ ვხედავ რაიმე ზიანი რომ. ეს არის estestvenno. და ბოლოს, ეს არის მნიშვნელოვანი. ვგულისხმობ, თქვენ არ leave me ზოგიერთი საეჭვო ექიმი.
  
  
  ფილიპ არ გადახტა up, თითქოს მისი ego უკვე გაიტანა.
  
  
  'მამიკო.'
  
  
  მან დაიწყო ტირილი. Ego-ს ქალიშვილი ჩაცუცქული მასთან. "მე ვფიქრობ, ნეტავ უკეთესი მითხარით ყველაფერი," - განაცხადა მან. ფილიპ დააყენა მისი ხელები, რომ მისი სახე. "მე არ შემიძლია", - განაცხადა მან შორის sobs. "მე არ შემიძლია ეს."
  
  
  "თქვენ უნდა," Penny განაცხადა.
  
  
  და როცა ტირილი შეწყვიტა, არ Philippe, მაინც რომელიც მოიცავს მისი სახე, ხელები, უთხრა თავის ქალიშვილს, რაც მან გააკეთა. მან განმარტა, როგორ და საიდუმლოებით მოცული დოქტორი Inuris მოახერხა დააყენა ახალი ხალხის ერთგული ექიმი ყველა გასაღები უსაფრთხოების პოსტები გარშემო სარდაფებიც მეტი წლის განმავლობაში. ზოგჯერ ფილიპ არ გაამართლა, ისევე, როგორც მაშინ, როცა ვცდილობ, მარცხენა მცველი და უნდა აიყვანოს ახალი. ფილიპ დონ მოწყობილი, რომ როდესაც ახალი ადამიანი მიიყვანეს, დოქტორი Inuris უფასოდ იყო შერჩეული და დანიშნული. მაგრამ ეს არ არის ყველა. მამაკაცები მარცხენა სამედიცინო ცენტრებში. ინფორმაცია შეიკრიბა და გათვალისწინებული ფილიპ, Inuris ორგანიზებული ის, რაც ე. წ. " ჯადოსნური გაუჩინარების." მცველი იყო გაქრობა, მაგრამ არავინ იცოდა ამის შესახებ. იყიდება სასწრაფოდ, იმისათვის, რომ მიიღოს ego-ს ადგილი და ნუ ego-ს მუშაობა, არ იყო იდეალური სამყარო მიერ შექმნილი დოქტორი Inuris.
  
  
  რამდენიმე ხნის შემდეგ, მთელი სარდაფით სისტემა იყო კონტროლის ქვეშ მთელი გუნდი ორიენტირებულია ერთი რამ: ოქროს ქურდობაში.
  
  
  არ ფილიპ გამოსავალი იყო, როგორც მარტივი, როგორც ეს იყო რთული. ყველაზე რთული ის იყო, რომ შეცვალოს მამაკაცი, მაგრამ დოქტორი Inuris გააკეთა. და სიმარტივე იყო, რომ ფილიპ Doane იცოდა თავიდანვე რომ იყო, აზრი არ აქვს უხეში ძალის გამოყენებით შესვენება შევიდა მიუდგომელ სარდაფით მას ჰქონდა შექმნილი. არ იყო სუსტი რკინის. სუსტი ადგილზე, მან იცოდა, იყო დაცვით.
  
  
  ახლა ოპერაცია გახდა ბევრად უფრო ადვილი. ყველაზე მეტად ოქროს საკუთრებაში იყო ამერიკის შეერთებული შტატები. ზოგიერთი ბუილონის აქციების მფლობელია სხვა ქვეყნებში, და როდესაც ვალის საჭირო იქნება გამოიღო, "ოქროს სტეკერები" მათი სპეციალური ფეხსაცმელი გადავიდა ოქროს სასურველი ნაწილების გამოყენებით ჰიდრავლიკური ლიფტები და ქამარი კონვეიერები.
  
  
  ყოველდღე, შესაბამისად გრაფიკი დადგენილი არ ფილიპ, თითოეული დაცვა გადავიდა ოქროს ბარი და შეცვალა ego ყალბი ერთი, არავინ არ იცის არაფერი, მაგრამ მცველი თავად, და ის არ აპირებს ამაზე. როგორ termites ჭამა დაშორებით სახლში. ნელი, მაგრამ ეფექტური. რამდენიმე წლის ათასობით ოქროს ბარები გაქრა. როგორც წესი, როდესაც პირობები განიხილეს აბსოლუტურად უსაფრთხო, სატვირთო აიყვანეს და მიწოდება დიდი დატვირთვები. მას შემდეგ, რაც გარკვეული დრო, რაოდენობის ოქროს ბარები დარჩა სარდაფით გახდა, ნაკლები რაოდენობის ყალბი ოქროს ბარები. მილიარდები მოიპარეს. ამ დროს, ოქროს ფასი მსოფლიო ბაზარზე სტაბილურია: $ 35 ერთ უნციაზე. შემდეგ, მოულოდნელად, კომბინაცია ძალების დაიწყო სანიაღვრე დოლარი ძალა. ძალიან ბევრი დოლარი იყო დაბეჭდილი. იყო ძალიან ბევრი ქაღალდის ფული. ნდობა დოლარი დაიწყო დასუსტება. ხალხის ოქროს სასტუმრო.
  
  
  ოფიციალურად, ოქრო იყო უფრო ღირებული. ოფიციალურად, დოლარი ღირდა ნაკლები და იყო დიდი ფრენის შევიდა ოქროს, მოშორებით დოლარი. როდესაც დიდი ფინანსური ბრძენები მსოფლიოს შექმნა გადაწყვიტა უფასო ოქროს ბაზარზე, ფასი skyrocketed მეტი ასი დოლარი უნცია.
  
  
  ყველაფერი მზად იყო ფინანსური დარტყმა. დოქტორი Inuris და მისი მეგობრები აკონტროლებს თითქმის მეექვსე ყველა ოქროს მსოფლიოში. მათ ჰქონდათ რეალური alenka ბაზარზე და შეძლეს შეხვდება მაღალი ფასები და მაღალი მოთხოვნები.
  
  
  ის და ფილიპ არ განმარტა, ყველაფერი პენი, და, როდესაც იგი ამტკიცებდა, რომ ის წავიდეს ხელისუფლება, მან უარი განაცხადა.
  
  
  'ჯერ არ არის. რომ კატასტროფა იქნებოდა ამ ეტაპზე. რაღაც იქნება გაჟონვის, და ამერიკის შეერთებული შტატების ეკონომიკა იქნება plunge შევიდა ქაოსი. შედეგი იქნებოდა ისე ცუდად, რომ აბსოლუტურად არავინ არ უნდა დარჩეს ხელუხლებელი. საწარმოს დაიშალოს, უმუშევრობა იქნება skyrocket და საფონდო ბაზრის დაიშალოს. მაგრამ, რადგან ჩვენ დუმს ამის შესახებ, ჯერ კიდევ არსებობს შანსი, რომ აშშ ნახავთ, მისი ოქროს ერთხელ. მე ვამბობ ახლა, თქვენ მხოლოდ განადგურება ერთი კარგი რამ მთელი ეს ამბავი: ახალი ცხოვრება, თქვენთვის. თუ ჩვენ გაჩუმება მანამ, სანამ ოპერაცია, ყველაფერი კარგად იქნება. მთავრობის მოისმენს გამო, რა თქმა უნდა, მაგრამ არ არსებობს მიზეზი, რომ დაარღვიოს კაშხალი, სანამ ჩვენ ჩვენი მოგება. ჩვენ უნდა ითანამშრომლოს ახლა, წინააღმდეგ შემთხვევაში, ყველა მე ვხედავ, ჩემი სამუშაო არის მახინჯი გოგო და მამა მსჯავრდებული, როგორც ქურდი." Penny სწრაფად მიხვდა. მისი მამა იყო სწორი. მისი ერთადერთი შანსი იყო, რომ აქვს ოპერაცია, რითაც გაუქმება შორის გარიგება ფილიპ Doane და Dr. Inuris. და ამის შემდეგ, მან მაინც ნუ რასაც იგი იღებს, რათა გამოასწორებენ მდგომარეობას.
  
  
  მისი მამა, როგორც ჩანს, წაიკითხა მისი გონება. "მას შემდეგ, რაც ეს ოპერაცია კეთდება", - განაცხადა მან, " დოქტორ Inuris ეწვევა მისი ვალი, რომ ჩემთვის და ჩემი კონტრაქტი მასთან ერთად დასრულდება. მაშინ, პენი, შეგიძლიათ გააკეთოთ ის, რაც თქვენ გჭირდებათ რომ გააკეთოთ.
  
  
  და ასე შემდეგ მან kissed მისი მამა მშვიდობით მომდევნო ღამით. მანქანა ელოდა წინაშე ih სახლი. სიმაღლის ჩინელი კაცი დაიკავა მისი ადგილი საჭესთან, სანამ მას შეეძლო უკან. კაცი მის უკან იჯდა ჩრდილში. Ego ხმა მოვიდა ego ნახევარი-ფარული სახე. "მისი ექიმი არის Inuris", - განაცხადა მან. "თქვენი ქირურგი, მის Dawn."
  
  
  სანამ ისინი მილის სახლიდან, მან მისცა მას ნარკოტიკების. და Penny Dawn იყო უგონო მდგომარეობაში, როდესაც ისინი მიღწეული დანიშნულების ადგილას.
  
  
  
  თავი 12
  
  
  
  
  მივხვდი, მე ეძებს Penny Dawn ტკბილი სახე, როდესაც მან მითხრა, რომ ეს ამბავი. როდესაც იგი ათვისება მომენტში, იგი იბრძოდა ბევრი კითხვები და პრობლემები დააყენა მისი ამბავი ნათელი მზიანი დღე. იყო ჯერ კიდევ ბევრი დაუმთავრებელი სურათების, რომ მან იმედი გამოთქვა, რომ იგი არ დაასრულებს. "ასე რომ, ეს კარგი ექიმი გააკეთა გადავხედავთ, როგორიცაა ნიკოლ Cara," მე ვთქვი, swirling ბოლო ჩემი სვამს ჩემს ხელში.
  
  
  "დიახ, მან დიდი შთაბეჭდილება მოახდინა იმიჯი ფილმის star ის გაკერპება." მისი სხეული იყო იმუქრება აღკვეთილი სიცილი. "ოჰ, რა თქმა უნდა, მე მადლობელი. მე არ მჯერა, ჩემი თვალები, როდესაც მე პირველად ვნახე ჩემს თავს სარკეში. ახალი სახე, ლამაზი სახე. მაშინ მივხვდი, რომ მე არასოდეს ცნობილია, ადრე რომ სილამაზე, ფიზიკური სილამაზე, არის რეალური მშვენიერი საჩუქარი. მაგრამ საჩუქარი, "განაგრძო მან, მისი ხმა დაძაბული უსიამოვნო მოგონებები," მოითხოვს მაღალი ფასი.
  
  
  Inuris განმარტა, რომ პენი იყო უგონო მხოლოდ 72 საათის განმავლობაში. ჯერ კიდევ ტყვეობაში დახვეწილი სილამაზე მისი ახალი სახე, სრულყოფა რომ დააბრუნეს მისი გამოვხატოთ ჩვენი აღტაცება თქვენს მზერა გარშემო სარკე, მან ვერ შეამჩნია, რომ ექიმი ახლოვდება მისი. "ადამიანი შეიძლება გაატაროთ მთელი მისი ცხოვრება ეძებს ისეთ ქალს," - განაცხადა მან, იდგა ღიად შემდეგი მისი. "მე არასდროს იცოდა, ნიკოლ." მაგრამ მე ვაღიარებ, რომ მე ბევრს ვიცნობდი. და ხედავს, გნებავთ ეს მაიძულებს, დაკარგვის, ჩემი აზრით.
  
  
  მოულოდნელად, მან მიაღწია და გამოყვანილია მისი დახურვა. ხელის გახვეული გარშემო ee. Ego-ს უფასო მხრივ tugged თხელი nightgown და დაახლოებით squeezed მისი მკერდის. ის დაპრესილი მისი ტუჩები, რომ ჰერები და მოხდა მისი ენა შორის მისი კბილები.
  
  
  მოდუნებული, პენი broke free. "Don' t touch me!"
  
  
  "მე ვფიქრობ, უკეთეს ვისწავლოთ მიიღოს ჩემი ყურადღება," ექიმმა გაიღიმა.
  
  
  Penny სთხოვა ego დატოვოს. მაშინ ექიმმა უთხრა სადაც იყო დარბაზი: სამხრეთ საფრანგეთში, ვილა. და, როგორც მან განმარტა, ეი, არ დაუშვა მისი დატოვება, სანამ ის და მისი მამა, სრული გარიგება. Penny არჩევანი აღარ რჩება პატიმარი. მან თითქოს არ იცოდეთ შეთანხმება ფილიპ Doane და Dr. Inuris, რომელიც აღმოჩნდა, რომ მის სასარგებლოდ. მან გადაწყვიტა, რომ საუკეთესო სტრატეგია nah იქნება მორჩილი ქცევა და იგნორირება. Hey, ჩვენ არ გაუშვეს ვილა ქვეშ ნებისმიერი სხვა გარემოებები.
  
  
  დოქტორი Inuris, როგორც ჩანს, აცნობიერებენ, რომ მისი პირველი უხეში მიდგომა მისი იყო სერიოზული შეცდომა, არ მიიღოს ნებისმიერი ფიზიკური ძალისხმევა რამდენიმე დღის განმავლობაში. თუმცა, ის ექვემდებარება მისი "blitzkrieg" მისი გაუკუღმართებული ხიბლი. და" თანამშრომლები", გვიდო და Tiong, გახდა ნაკლებად ვიყოთ.
  
  
  Inuris განუცხადა, hey შესახებ თავად. და გარშემო ბიტი ინფორმაციის ის მინდა pieced ერთად ყურება და მოსმენა, მან შეძლო წარმოიდგინეთ, ერთი, disfigured კაცი ჩატარების მისი ტყვე.
  
  
  პირველი, Inuris იყო ნარკომანი ჰეროინი. Ego და სიყვარული დაუფარავი გამოყენების შპრიცი იყო აშკარა. ის იყო გერმანული წარმოშობის და უკვე სამედიცინო სტუდენტი ომის დროს. ამ დროს, მან შეძლო პრაქტიკა და განვითარება ქირურგიული ტექნიკის პატიმრები საკონცენტრაციო ბანაკებში, რომელშიც ის იყო მიმაგრებული. რამდენი ასობით ადამიანი ჰქონდა მას დასახიჩრდა, მოკლეს, რომ შესანიშნავი ტექნიკას, იგი ახლა bragging შესახებ? ამის შემდეგ იგი გაიქცა შვეიცარიაში, სადაც მან გახსნა პატარა კლინიკა. მან გაიზარდა მდიდარი მადლობა ფანატიკური დევნა ახალი ახალგაზრდული მიერ ასაკში შესული ქალები. მზარდი სიმდიდრე სტიმულირება ego, გაუმაძღრობით, და მან ყურადღება მთლიანად quenching მისი წყურვილი სიმდიდრე.
  
  
  ყველა თავის მოგონებებში, მას არც ერთხელ აღნიშნა, თუ როგორ მან იცოდა, ფილიპ Doane. მან ასევე არ გაიგო, რომ Penny შესახებ ih-ს საქმიანი ურთიერთობა.
  
  
  რამდენიმე დღე გავიდა Inuris ' ისტორიები, ხოლო პენი იყო sunning თავად ვილა-ის ბაღში. მერე, ერთ ღამეს, როდესაც მან იგრძნო, რომ Inuris და Egos იყო შემხედვარე საკმარისი იძინებს წყალობით, მათი აშკარა თანამშრომლობა, hey მოახერხა გადაიჩეხო მოშორებით და ეს კარგია. მან მხოლოდ ჩამოვიდა კაზინო, როდესაც Guido მოყვა მისი. როდესაც იგი დაბრუნდა ვილა, Inuris იყო აღშფოთებული და გააფრთხილა მისი უცენზურო მუქარა არ გავიმეორო, რომ საღამოს.
  
  
  ერთი კვირის შემდეგ, Ay მოახერხა sneak out ერთხელ. და Guido აღმოჩნდა მისი კიდევ ერთხელ. მაგრამ, ამ დროს იქ იყო ერთი კაცი, სახელად ნიკოლოზი ანდერსონი...
  
  
  მას სტვენით მისი. "ეს არის ძალიან საინტერესო ამბავი ჩემთვის. მაგრამ არსებობს კიდევ ერთი რამ. ნიკოლას Anderson-ის ნამდვილი სახელი არის ნიკ კარტერი. ის აგენტი ამერიკის შეერთებული შტატების მთავრობის შეხედულებებს.
  
  
  Penny მისი თვალები გაფართოვდა და მისი პირით ჩამოყალიბდა პატარა, მდუმარე O.
  
  
  "ახლა, რომ თქვენ რაც ასე ნათელია", - ვუთხარი მე," მე მეგონა, მე მინდა იგივეს."
  
  
  "მე არ შეეგუება," Penny განაცხადა. "მაგრამ მე ვერ ვხედავ მას, რაც ნებისმიერი განსხვავება."
  
  
  "ჩემთვის ძალიან", - ვუთხარი მე. "ჩვენ ორივე მაინც მინდა, რომ ხელში Inuris სამუდამოდ სანამ ის კლავს აშშ. და როგორც კი ego-დაიბრუნოს თავისი,, მე მინდა, რომ ვიცი, ცოტა მეტი ამ ოქროს და ვინ Inuris ' პარტნიორები არიან. თქვენ არ მესმის, არ გსურთ, რომ თქვენი მამა, თქვენ წინაშე გარკვეული სახის სასჯელი?
  
  
  Penny შეამცირა მისი თვალები. "დიახ," - განაცხადა მან. "მე ვიცი მისი. მაგრამ მე ვფიქრობ, რომ მან იცის, ძალიან. და emu არ აინტერესებს. ერთადერთი, რაც მას აწუხებს, მეუბნებოდა. და ახლა მე ვიქნები მიღებული ზრუნვა დუმილი.
  
  
  "მიიღოს მკერავი, თუ ეს არ არის ნამდვილი, პენი Doane", - ვუთხარი მე. "თქვენ ხართ ძალიან ლამაზი ქალი."
  
  
  იქ, დანგრეული ვერანდა, იგი გაწითლდა. "მე არ ვარ მეორადი, რომ ასეთი კომპლიმენტები არ არის," - განაცხადა მან.
  
  
  "მე ვფიქრობ, რომ უკეთეს შეეგუება", - ვუთხარი მე, getting up კიბეებზე.
  
  
  "ეს ყველაფერი ისე, უცნაურია", - განაცხადა მან. "მე არ ვიცი, თუ მე ოდესმე შეეგუება."
  
  
  ის დადიოდა მეტი, რომ მისი და აიყვანეს მისი მდე. "მე დაგეხმარებით ცდილობენ", - ვუთხარი მე. "ეს, უბრალოდ, spin, პრაქტიკა." მან მისი სახე, ხელები და მოიტანა მისი პირი მისი. იგი მელოდება. მისი იარაღის გახვეული ჩემს გარშემო, და მისი სხეული, თამაში, კარგი წერტილები და გლუვი ხაზები, შეუერთდა აფეთქდა. მის ხელში გამოვიდა და ჩახლართულ ჩემი თმა.
  
  
  "Ah", - განაცხადა მან ბოლოს და ბოლოს, " ოჰ, ნიკ.
  
  
  იგი სუნთქვის მძიმედ, გარუჯული დაპყრობა მისი breasts სავსე ხანგრძლივი V-კისრის მისი პერანგი. მან დაინახა, გოგონას თვალები უნათებენ მწვანე ცეცხლი. მისი იარაღის გახვეული გარშემო ჩემი კისრის, და მისი ტუჩები ჩანდა აფეთქდა, თბილი და სველი, ვნება, რომ იყო ყოველთვის უფრო მეტია, ვიდრე უბრალოდ გადაუხადა. მისი thighs დაპრესილი წინააღმდეგ ჩემი thighs რიტმს უკონტროლო სურვილი. და მისი ხელები, მოსამსახურეთა მისი სურვილი, გადავიდა ქვემოთ touch my pussy. ის unbuttoned მისი პერანგი, აიღო მისი breasts ხელში, და kissed მისი მძიმე თავები. მან დაუშვა პერანგი slide off მისი shoulders მოუთმენლად. "იჩქარეთ, ნიკ," მან სუნთქვა. 'სწრაფად.'
  
  
  იგი შეჩერდა, როდესაც ის გამოყვანილია off მისი გათეთრებული ჯინსები და თეთრეული. როგორც მისი თითები და აფეთქდა შევარდა ზოლები მე ჩემი ტანსაცმელი, სანამ ჩვენ ჩაიძირა ქვემოთ ერთად ნამიანი ბალახის, სადაც მისი იარაღი და ფეხები გახვეული ჩემთვის ხავერდოვანი ხორცი. მისი პირით moaned აღტაცებით ჩემი ყური, როგორიცაა ხმა tornado გარშემო, მოხსნას us up და მითუმეტეს us back down შევიდა აუზი წარმოუდგენელი სიამოვნება. ისევ და ისევ, სანამ ჩვენ კეთდება მქუხარე აფეთქება და მარცხენა მშვიდი, თბილი და ერთმანეთთან ახლოს მზე ახალი დღე.
  
  
  იქ, ცრუობს ბალახის, მისი stahl იყო, ვეუბნებოდი მას, თუ რას ფიქრობდა. დოქტორი Inuris გადაწყვიტეს მისი მას, როდესაც ის გაიქცა. თუ emu ჰქონდა შეძლო, ყველაფერი იქნებოდა კარგად, მინიმუმ მისთვის. Emu მაშინ შეძლებს გამართავს Penny ტყვე, სანამ ferret ს ქურდობა ოქრო იყო სრული. მაგრამ ეს ვერ მოხერხდა. Em ჰქონდა იმისათვის, Pennies გარშემო მანქანა გადაიტანოს მე და გაქცევა. მანამ, სანამ იგი ცოცხალია, იგი ემუქრება. მაგრამ მან ვერ რისკის ბრუნდება ვილა. ეს იყო ძალიან სახიფათო. ადრე თუ გვიან, ვინმე ნახავთ, გვიდო და Tiong მკვდარი სარდაფში. და მაშინვე ამის შემდეგ, ვინმე დაიწყო ითხოვს, ბევრი შეკითხვები პირი, რომელიც გაქირავებულია ვილა.
  
  
  არა, ექიმი. Inuris არასოდეს დაბრუნდება. ის იყო ჯერ კიდევ აწარმოებს. ბრძოლა არ იყო თამაში ego. ის დაველოდოთ და მოამზადოს ანგარიშსწორება თავის ჯალათებს, რომელიც მარტი იგი. ოქროს ხანა, ის იყო ტექნიკოსი, დემონი შემოქმედი, ჩანაცვლება მესაზღვრეებმა, რომლებიც "თავისით" გაქრა. მისი, იცოდა რა, რომ ნიშნავდა. იყო ყოველთვის, ვინმე, ვისაც ჰქონდა კარგი პირობები ამ, როგორიცაა" ლიკვიდაცია "ან"უპირობო შეწყვეტის ოპერაციებში." ამ დაცვით იყო მკვდარი ih შეცვალა. ალექსანდრე იყო Inuris ' წვლილი ქურდობა ოქროს.
  
  
  ვინმე უზრუნველყოფის ცოცხალი ძალის, სიმამაცის, და bunch of ტვინი საჭირო ოპერაცია, ამ მასშტაბის და სირთულის. მე არ ვიცი ზუსტად ვინ, მაგრამ მივხვდი, ყოფნა Guido და Tiong შემდეგ ექიმი ძალიან სასწავლო. მათ არ ჩანს, როგორც ძველი მეგობარი, ექიმი, ან ძველი მეგობარი ვინმე. ეს იყო, თითქოს Guido და Chang უკვე ენიჭება ექიმი როგორც სარგებელი წევრები ალიანსი.
  
  
  ასე რომ, როდესაც ექიმის გარეშე დარჩა დაცვა და დაკარგული გოგონას, რომ emu უნდა ინახება out of sight, ის უნდა ითქვას, რომ ის იყო სასაქონლო მისი მეგობრები " თავშესაფარი ორმოს, რაც შეიძლება მალე. თუ ის სწრაფი საკმარისი, ის შეიძლება დაბრუნდეს, მისი თანამებრძოლები, მათ ვუთხრა, რა მოხდა, და ნდობა გადაწყვეტილება, რომ ისინი ყველაფერს აპატიებს ego ან მინიმუმ არ დასაჯოს იგი, სანამ რაღაც გადამწყვეტი მიდის არასწორი.
  
  
  ამასობაში, ego პარტნიორები ვერ გააკეთებს იმისათვის, რათა დავრწმუნდეთ, რომ არაფერი გაფუჭდა მიერ თვალთვალის ქვემოთ გოგონა და შესაძლოა, "ნიკოლოზის ანდერსონი." ისინი დარწმუნდნენ, რომ ih-ს პირში არის დალუქული სამუდამოდ.
  
  
  თუ ჩემი გამოიცანით სწორი იყო, დოქტორი ლოთარ Inuris ბრუნდება ნიუ-იორკში.
  
  
  "რომ ჟღერს ჩემთვის," Penny განაცხადა.
  
  
  ის არ მინდა, ვუთხრა მას, მეორე, კარგი მიზეზი, რის გამოც დოქტორი Inuris იყო, ალბათ, ნიუ-იორკში. ჯერ კიდევ არ არის. "ყველა უფლება", - ვუთხარი მე. "მოდით, წავიდეთ. გჭირდებათ არაფერი, სახლში?
  
  
  Penny შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "ყველა მჭირდება არის ჩემი პასპორტი, და ეს ჩემს ჯიბეში. მოდით წავიდეთ. თავის მხრივ slipped შევიდა ნაღმი, როგორც ჩვენ ფეხით up გზა კარიბჭე შესასვლელში Narcissa ვილა. მზე ანათებს ნათელი, და ეს იყო სასიამოვნო ნაწილი ბნელი ნანგრევები ვილა და მისი მკვდარი მოსახლეობა.
  
  
  "ჩვენ ბინძური, ლამაზი", - ვუთხარი მე. — ჩვენ მაინც უნდა გაიაროს mimmo ჩემი სასტუმროში. მისი პირველი განცდა, რომ მე უნდა ჩემი მეგობრები იქ, სადაც ჩვენ მივდივართ. Ih-ს სახელები, რომლებიც ჰიუგო, Wilhelmina, და პიერი.
  
  
  მალე ჩვენ კიდევ ერთხელ სასტუმროს ირგვლივ. ჩვენ აიღო ტაქსის ლამაზი აეროპორტი, აღმოსავლეთით ქალაქი, და როდესაც ჩვენ წინ გაჩერდა აეროპორტის შენობა, პენი wax and a blowjob ჩემი სახელო.
  
  
  "გამოიყურებოდეს", - განაცხადა მან.
  
  
  გაჩერებული გარეთ — უფრო სწორად, მიტოვებული — იყო თეთრი ფერის.
  
  
  "ჩვენ სწორ გზაზე", - ვუთხარი მე. "მას, ალბათ, აიღო Air France ფრენის პარიზში at 7: 30 am."
  
  
  ჩვენ აიღო შიდა ფრენის გარშემო ლამაზი დილის 9: 30, კავშირები პარიზში და ნიუ-იორკში.
  
  
  ჩვენ არ გვაქვს ბევრი დრო დარჩა, ჩვენ მარცხენა. ის იყო, ყავა მოიტანა, როგორც ჩვენთვის, ზოგიერთი კრუასანები, და ასლი International Herald Tribune. დიდი სათაურით პირველ გვერდზე მაშინვე დაიჭირეს ჩემი ყურადღება. ოქროს ფასი აქვს პიკს. მოთხოვნა ეს იყო ჩანაწერი დონეზე საერთაშორისო ბაზრებზე, და შეშფოთება მომავალი დოლარი გაძლიერდა.
  
  
  იგი ჰაერივით საჭიროა მიიღოთ ინფორმაცია, რომელიც იყო უკან მთელი ეს ოქროს ქურდობა ოპერაცია, თუ ჯერ კიდევ არის შანსი, რათა თავიდან ყოფილიყო აცილებული მთელი უბედურება. თუ უმრავლესობა აშშ-ს ოქროს გაჟონა, საერთაშორისო ოქროს კრიზისი გადაიქცევა საერთაშორისო პანიკა. ქაღალდის დოლარი იქნება უსარგებლო. პური იქნება ღირს მილიონი. მისი, გაიხსენა კითხულობს სადღაც შესახებ Germania შემდეგ, პირველი მსოფლიო ომი. რამდენიმე წლის განმავლობაში, ღირებულება ბრენდები შემცირდა ოთხი აღნიშნავს, რომ ოთხი მილიარდი ნიშნები. ყველაფერი შეიქმნა ისტორიის განმეორებაზე, მაგრამ ამ დროს შეერთებული შტატები.
  
  
  მოგზაურობა პარიზში იყო დატვირთული გარეშე ინციდენტი. თვითმფრინავი გადავიხარეთ მეტი Bay of Angels, რათა მოიპოვოს სიმაღლე, მაშინ მიიღოს off.
  
  
  "მე მინდა, დავუბრუნდეთ აქ მალე," Penny განაცხადა.
  
  
  "როცა ეს ყველაფერი დასრულდა," მისი მამა აცხადებს.
  
  
  "როდესაც" ან "თუ"?"
  
  
  პარიზში, ჩვენ იცვლება თვითმფრინავები, და დიდი Boeing 747 აფრინდა დრო ორლოვი . თუ ჩემი გამოიცანით სწორი იყო, ლოთარ Inuris იყო უფრო მეტი, ვიდრე ორი საათის წინ გველოდება. ჩვენ არ ვაპირებთ დაეწიოს ego, მაგრამ მაინც იგრძნო, ჩვენ მივდივართ სწორი მიმართულებით. მეტი ატლანტიკის ოკეანეში, პენი იყო მძინარე, ჩემი მხრის. მე არ დამნაშავე მისი. Nah ჰქონდა უხეში ღამე. მე დავიღალე, ძალიან, რომ ამ საკითხზე, მაგრამ მე არ ვგრძნობ sleepy. მე არ მინდა, რომ ჩაკეტილი ამ თვითმფრინავი. იგი არის დაინტერესებული მიმდინარეობს დედამიწაზე და მისდევდნენ მას შემდეგ, რაც Inuris და მისი ego თანმხლები. მაგრამ, ბოლოს და ბოლოს, ვინმე თანამშრომლები მოვიდა intercom და გვითხრა, რომ დამაგრებითი ჩვენი seat ქამრები. განცხადება გამოიღვიძა Penny. მან yawned, გადაჭიმული, მაშინ snuggled ჩემთან და იხურება მისი თვალები.
  
  
  "Hey, სონია", - ვუთხარი მე. მან გახსნა ერთი მწვანე თვალი და ჩანდა up at me ქვეშ მისი სქელი ოქროს თმა. 'დრო, რომ გაიღვიძოს. ჩვენ უნდა გავაგრძელოთ მუშაობა.
  
  
  მან გააუქმა მისი უფროსი და აიძულა მისი თმა უკან. "მით უკეთესი", - განაცხადა მან. "რა ხართ თქვენ?'
  
  
  "ჩვენ ვაპირებთ, რომ ვიზიტი თქვენს მამა", - ვუთხარი მე. — ეს არის პირველი პუნქტის დღის წესრიგში. ის საუკეთესო გამოიწვიოს ჩვენ ერთად Inuris. მახსოვს, მან საკომუნიკაციო სისტემის Inuris, და მე მინდა, რომ ვიცი, რა არის.
  
  
  ტაქსი გააჩერა წინაშე ერთი ორმოცდაათი წლის კორპუსები Riverside წამყვანი.
  
  
  როდესაც მისი გადახდილი მძღოლი, მისი სწრაფად მიმოიხედა. არაფერი ქუჩაში, როგორც ჩანს, პათოლოგიური ჩემთვის. თუ ვინმეს თვალს ბინა, იგი კარგად იყო დამალული.
  
  
  მან აიღო მისი ჩემოდანი, როგორც ტაქსის გამოყვანილია დაშორებით ერთხელ.
  
  
  "რა არის ახლა? Penny სთხოვა.
  
  
  მისი, შევხედე მისი watch. '5: 20.'
  
  
  — ის უნდა იყოს მთავარი, ნებისმიერ წუთს."
  
  
  ჩვენ აიღო ნელი ლიფტი მდე მერვე სართული. მან Wilhelmina პოს holster და thrust შევიდა ჟილეტები ჯიბეში, შენახვა მისი თითის გამოიწვევს. Penny მისი caliper გამკაცრდა, როდესაც მან დაინახა მოციგავის. "მოდით, უბრალოდ, დარეკეთ ეს რუტინული precaution", - ვუთხარი მე. "მე ვიქნები პირველი გასვლა მთელი ლიფტით."
  
  
  Penny თავი დაუქნია. როცა ლიფტი გაჩერდა, დაჯდა უკან მისი ჩემოდანი და ფრთხილად გახსნა კარი. თუ ვინმე ელოდა hallway, ისინი უნდა გადაიღოს პატარა, დაბალი სამიზნე მისაღებად მეშვეობით უფსკრული დღე. მაშინ emu უკეთესი იქნება ნამდვილად კარგი და სწრაფი.
  
  
  მან აიძულა კარი ღია და ჩანდა out მეორე მხარეს. "ყველა უფლება", - ვუთხარი მე.
  
  
  Penny ჰქონდა მითითებული გასაღებები მზად. "დაანებოს კარით, როდესაც თქვენ გახსნა," მისი მამა აცხადებს. "და let me go პირველი."
  
  
  როგორც კი კარი გაიღო, მიხვდა, რომ ბინა ცარიელი იყო. ეს იყო ივსება შემორჩენილია ჰაერი და მტვერი motes ეკიდა თითქმის უმოძრაო იმ ფონზე, რომ გაფილტრული მეშვეობით windows დახრილია wisps. Penny დახურულ კარს უკან. 'მამიკო?'არა!' მან წამოიძახა.
  
  
  — მე არ ვფიქრობ, რომ ის მთავარი, " მე ვთქვი, აყენებს იარაღი მოშორებით.
  
  
  "ასევე, ეს არ იქნება ხანგრძლივი,, მაშინ", - განაცხადა მან. მან გახსნა ფანჯარა და მოსაკლავად მე შუშის ფილიპ Doane sherry. "ეს ყველაფერი ჩვენ გვაქვს," - განაცხადა მან.
  
  
  "ყველა უფლება", - ვუთხარი მე.
  
  
  — რა არის ეს?"
  
  
  "ნახევარზე ხუთი".
  
  
  "მოეწყვეთ კომფორტულად," - განაცხადა მან. "მე ვაპირებ, მიიღოს შხაპი და ცვლილება. იმ შემთხვევაში, თუ იგი ჩნდება, ხოლო მე წასული, თქვენ უნდა გაგვეცანი.
  
  
  ის წამოდგა, loosened მისი ჰალსტუხი, და დაიწყო unbuttoning მისი პერანგი.
  
  
  "მე მირჩევნია თქვენ ეთანხმებით, რომ წინადადებები, და მე ვერ მიიღოს შხაპი მისი მარტო", - ვუთხარი მე.
  
  
  Ee აიღო მისი ხელი. მან მომცა ცელქი სახეს და შემიყვანეს ქვემოთ დარბაზში.
  
  
  "თქვენ, ისევე როგორც ცოცხალი სახიფათოდ, ხომ?"
  
  
  "შეიძლება ითქვას, რომ," - ვუთხარი მე.
  
  
  მან giggled. "მე არ ვიცი, რა მოხდება, როდესაც იგი იღებს სახლში და ჩვენ კიდევ საშხაპე."
  
  
  — შეიძლება ითქვას, გამარჯობა, " მე შესთავაზა.
  
  
  ფართო აბაზანა ჰქონდა საშხაპე. ჩვენ აფრინდა ჩვენი ტანსაცმელი და წავიდა ქვეშ nah. მისი ისევ აღფრთოვანებული გამრუდება მისი სხეული.
  
  
  "როგორ მინდა ეს?" — ეს რა არის? " მან სთხოვა, მისი ხელები ონკანები.
  
  
  "ცხელი და ძლიერი", - ვუთხარი მე.
  
  
  მკვეთრი jet ჩაიმსხვრა გარშემო საშხაპე უფროსი. საპნის მოგვეწონა მისი, და Penny იჯდა ქვეშ ჩანჩქერი, მის მკერდზე ოდნავ დაპრესილი წინააღმდეგ აფეთქდა. მან ნება საპნის slide ნაზად ქვემოთ მის უკან. მისი იარაღის მიაღწია და გამოყვანილია მე მისი. მან დააყენა მისი ხელები ჩემს მხრებზე და დაჯდა მისი ფეხები ოდნავ გარდა, როგორც ის გამოყვანილია ბილიკი ქაფი გასწვრივ და შორის breasts, და მაშინ კიდევ უფრო დაბალია, მისი ბინა კუჭის და უკან და მეოთხე შორის მისი thighs.
  
  
  "მე მინდა, რომ იყოს თქვენი აბაზანა sponge," - განაცხადა მან, დაჭერით მისი სხეულის წინააღმდეგ აფეთქდა, ff გლუვი, foamy ხორცი rippling ჩემს გარშემო. ჰერები rubbed წინააღმდეგ nah. მან გაიცინა lazily at me, მისი თვალები ფართო.
  
  
  "Wash ჩემთვის," განაცხადა მან. "Wash მე ყველგან."
  
  
  მის ხელში დახურული ჩემს კისერზე. მან მიაღწია და გააუქმა მისი ფეხები, სანამ ისინი ჩემი thighs, მაშინ დაპრესილი მისი უკან წინააღმდეგ groan, აბაზანა და შევიდა nah. პატარა, გრძელი "ah" გაიქცა მისი ტუჩები. და მაშინ, ჩვენი საკუთარი ველური, მიედინება სამყაროში, ჩვენ შევქმენით მძვინვარებს surf, და მაშინ vortex irresistible შეწოვის, რომელშიც ჩვენ ვიყავით ხელისუფლებაში მოშორებით და გაუჩინარდა maelstrom სუფთა შფოთვა.
  
  
  იქ, სადაც ჩვენ ვიყავით, ჩვენ დაბრუნდა ხმის წყალი ჩვენს ეხმიანება ორგანოები.
  
  
  "მე დარწმუნებული ვარ, ის იყო აქ," Penny განაცხადა, როდესაც ჩვენ დაბრუნდა ოთახში.
  
  
  მან დაასრულა სასმელი და ანთებული სიგარეტი. არ ვუთხრა მას, მაგრამ, hey, რასაც მე ვფიქრობ.
  
  
  Penny გადაინაცვლებს uneasily მისი თავმჯდომარე. "შესაძლოა, ის, სამუშაო გვიან", - განაცხადა მან ბოლოს. — ყოველივე ამის შემდეგ, მას არ შეეძლო სცოდნოდა, მოვდიოდი სახლში დღეს.
  
  
  მას არ უთქვამს არაფერი. მან, ალბათ, უკვე ეჭვმიტანილი იგივე, როგორც ჰერები, მაგრამ მან ჯერ კიდევ არ მჯერა, რომ. Penny Dawn არ იყო გიჟი.
  
  
  "მე მოვუწოდებ ego ოფისი," - განაცხადა მან. იყო ტელეფონით დარბაზში. მე გავიგე, მისი ზარის ერთი ნომერი, შემდეგ მეორე. "ცენტრალური", - განაცხადა მან. "მე auto-პასუხი, რომ ნომერი, მე ვარ, ცდილობს მიაღწიოს არის მოძრაობა აღდგენილია. მე ვფიქრობ, რომ ეს უნდა იყოს შეცდომა. მე გავიგე, მისი ზარის ნომერი, და იქ იყო მომენტი დუმილი, სანამ მან ერთხელ ისაუბრა. — თქვენ აბსოლუტურად დარწმუნებული ვარ?" მე არ მესმის პასუხი, მაგრამ ვიცოდი, რომ ეს იყო ნამდვილი.
  
  
  იგი დაბრუნდა, შევიდა ოთახში და შემომხედა. "რაღაც არასწორი", - განაცხადა მან.
  
  
  მან დაიწია მისი რეგულირება. "მე ვიცი, რა ხდება.'
  
  
  — თქვენ იცოდა, ყველა ერთად, არ გსურთ?", - განაცხადა მან.
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი. — მე ვფიქრობ, რომ თქვენი მამა მიმდინარეობს მძევლად აიყვანეს." დოქტორი Inuris ინახება აქ დარწმუნდით, რომ თქვენი მამა არ გავაკეთოთ რამე იმისთვის, რომ ბოლო წუთს ოქროს ქურდობა. როდესაც მან დაკარგა თქვენ, ის და მისი მეგობრები აღმოჩნდა, რომ თქვენი მამა, რათა დავრწმუნდეთ, რომ თქვენ არ არაფერი რომ ჩაშლის ჩემი გეგმები.
  
  
  "მაგრამ რამდენადაც მან იცოდა," Penny განაცხადა, " მე არ ვიცი არაფერი იმის შესახებ, თუ რა ხდებოდა მასსა და ჩემს მამა."
  
  
  "როდესაც არსებობს თხუთმეტი მილიარდი დოლარი ეხება, ისინი არ მიიღოს რაიმე შანსი", - ვუთხარი მე. და გარდა ამისა, ეს არის, დაახლოებით, $ 45 მილიარდი. თხუთმეტი მილიარდი ოფიციალური ფასი, გამოითვლება ოცდაათი-რვა დოლარი ერთ უნციაზე, რომ ხელისუფლება გადახდილი ოქრო. თავისუფალ ბაზარზე, ფასი არის თითქმის სამჯერ უფრო მაღალია."
  
  
  Penny სტვენით. 'რა ვქნათ?'
  
  
  — გაქვთ რაიმე იდეა თუ როგორ თქვენი მამა ყოველთვის დაუკავშირდა ექიმი?" Inuris?
  
  
  იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "არა,"თქვა მან," ის არ მეუბნებოდა."
  
  
  "იმის გათვალისწინებით, სახელმწიფო კერძო სახლი,"მე ვუთხარი:" მას არ გონება."
  
  
  "შესაძლოა მათ არ მიიღოს ego აქედან," Penny განაცხადა, რომ " შესაძლოა, ოფისში."
  
  
  ჰერები, ის შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "მე შეიძლება არასწორი", - ვუთხარი მე, " მაგრამ, ძალიან ბევრი რამ არ მოხდეს, როგორც ისინი საოფისე შენობა. არსებობს ლიფტი ოპერატორები სიახლოვეს. არსებობს ძალიან ბევრი ადამიანი, ყველგან, შესასვლელი, ქუჩის, რომელსაც შეუძლია ვხედავ და მახსოვს რაღაც. საცხოვრებელი შენობები pricetypes უკეთესი, quieter. ხალხი შესახებ საკუთარი ბიზნესი. ეს იქნება ბევრად ადვილია და ბევრად ნაკლებად სარისკო ხელში თქვენი მამა საკუთარი ego dom. მოცემული დროის განსხვავება ამ ადგილს და ევროპაში, ეს არ იყო რთული Inuris ' მეგობრები მისაღებად აქ ადრე თუ ექიმი მოუწოდა მათ აეროპორტში.
  
  
  — და სად რომ ისინი ego?"
  
  
  "მე არ ვიცი", - ვუთხარი მე. — მაგრამ მას შემდეგ, რაც თქვენ მითხრა, თქვენი მამა, ის ერთ-ერთი იმ ხალხს, ვინც იღებს სიამოვნებას, რის გამოც ტყვიის სადღაც."
  
  
  "თქვენ უფლება," Penny განაცხადა. "მაგრამ სად?'
  
  
  "თქვენ ამბობთ, რომ იგი," ვთქვი.
  
  
  Penny მისი თვალები მიიჭრა გარშემო ოთახში. "ყველაფერი გამოიყურება ზუსტად იგივე," - განაცხადა მან. მე არ შეამჩნია, თუ მქონდა. ის საშინლად სისუფთავე. მან მოახერხა მისი ფეხები ქვეშ მისი თავმჯდომარე და მოიგერია dejectedly.
  
  
  "დაფიქრდით", - ვუთხარი მე.
  
  
  Penny დახურულია მისი თვალები. ოთახი იყო მშვიდი. მეშვეობით windows წინაშე, რომ სამინისტროს საგანგებო სიტუაციების, მას ვერ ვხედავ, ნარინჯისფერი ბურთი შექმნის მზე ანათებს ფარული მეტი ჰორიზონტზე. მას შევხედე მისი watch. ეს იყო ექვსი საათისთვის New York time. ბანკების მთელს ამერიკაში დაიხურა. მსოფლიოში იყო მშვიდი და უსაფრთხო, მინიმუმ ხვალ. და მაშინ, შესაძლოა, პანიკა, რომ ამით მთელი თემა დანარჩენი.
  
  
  მოულოდნელად Penny გადახტა. "მე მივიღებ," წამოიძახა მან.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  თავი 13
  
  
  
  
  მისი მამა გადახტა მისი თავმჯდომარე.
  
  
  "რას ნიშნავს?'
  
  
  "მე ვიცი, სადაც მან დავტოვებთ, რომ ნახავ," - განაცხადა მან. "თუ მან დატოვა იგი."
  
  
  "სად?'
  
  
  "Box G".
  
  
  მას შევხედე მისი questioningly.
  
  
  "რომ სპილოს ყუთი, რომელიც ძველი Jie მისცა, რომ ჩემი წინაპარი, როდესაც იგი მიემგზავრება ჩინეთში. იგი ინახავს ყველა მისი ფასიანი ქაღალდები nen. იმ შემთხვევაში, თუ ის მარცხენა ნახავ სადმე, ეს უნდა იყოს ამ ყუთში.
  
  
  "სად არის ამ ყუთში?"
  
  
  "Ego ოთახი," Penny განაცხადა, და უკვე racing ქვემოთ დარბაზში მას შემდეგ, რაც მისი.
  
  
  იგი დაბრუნდა წუთი. ეს იყო ლამაზი ნაჭერი მუშაობა, მართკუთხა სპილოს შემთხვევაში, ყველა inch of მხარეს და ყველაზე შემკული ლამაზი გამოქვითვები ერთი შეხედვით ყველა ცხოველი imaginable. Penny მომცა ego.
  
  
  მან მოგვეწონა სახურავი და გამოყვანილია. ყუთში დარჩა მჭიდროდ დაიხურა. Penny შემომხედა pityingly.
  
  
  "ეს ის არ არის, რომ ადვილი", - განაცხადა მან. "Gee იყო, რომელსაც გართობა შეგროვება ყუთები, რომლებიც ივსება გამოცანები, გახსოვთ?"
  
  
  "როგორ აკეთებს იგი ღია?"
  
  
  "მე არ ვიცი," იყო რევმატიზმი.
  
  
  "ჩვენ გვაქვს ორი ვარიანტი უნდა აირჩიოს", - ვუთხარი მე. "ჩვენ შეგვიძლია ან შესვენება ego, რომელიც მე არ მინდა ამის გაკეთება, ან ჩვენ უნდა ირკვევა, რომ საიდუმლო."
  
  
  "ეს არის ძალიან ღირებული, რომ დაარღვიოს," Penny განაცხადა. "ჩემი მამა არასოდეს აპატიებს ჩემთვის."
  
  
  "ორმოცდახუთი მილიარდი დოლარი, ასევე არის ძალიან ძვირფასი", - ვუთხარი მე. "და მე აბსოლუტურად სიძულვილი, ვინც ცდილობს ძარცვა ამერიკის შეერთებული შტატების მთავრობის შეხედულებებს. არც ჩვენ ვიცით, სწრაფად, ან ფილიპ წვლილი აფიქსირებს ბევრი უბედურება ის არის, წყობის გატეხილი სპილოს.
  
  
  ის აიყვანეს ყუთი ყურადღებით, რომ ეს მეტი ხელში. მას ინსულტის მისი სახურავი, ქვედა, და მხარეებს. მე დაპრესილი იგი. მე pinched და იგრძნო, მის კუთხეში. მე შევეცადე, მოსმენების და მოსმენების კომბინაციები. იგი შეარყია მისი. არაფერი მუშაობდა.
  
  
  მას შევხედე Penny. "ნებისმიერი იდეები?'
  
  
  იგი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. რაც არ უნდა იყოს, ეს იქნება როგორც მარტივი და რთული. ეს იყო მისი გზა . მოგცემთ პრობლემა, რომ მეგონა, საშინლად რთულია, მაგრამ გამოსავალი ყოველთვის გამოიყურებოდეს თქვენ სწორი სახე.
  
  
  "ვნებათაღელვა თქვენ წინაშე მთელი დრო", - განაცხადა მან. "კარგი.
  
  
  მოდით ვივარაუდოთ, რომ ეს არის "გამოსავალი".
  
  
  ყუთი იყო ჩემი უდევს. მისი, შევხედე სახურავი. არაფერი, მაგრამ ცხოველები. ლომები, ვეფხვები, მაიმუნი, პანტერა, llamas, სპილოები, გველის, დათვი, ჟირაფები, მაჩვი, whales, ბუები, გორილები, antelopes.
  
  
  Penny იცინოდა.
  
  
  "რა არის ეს? მე ვკითხე, ეძებს Nah, როგორც იგი დაიხარა, რათა შეამოწმოს ყუთი.
  
  
  "ო, მე მხოლოდ ფიქრი ძველი Jie . ის, ალბათ, არ მომეწონა, რომ. ხედავს ყუთი, მან გააკეთა პატარა ბიჭი იყო, იმდენად შემაშფოთებელი.
  
  
  "მე უკვე ბევრად უფრო ბედნიერი, თუ ძველი Jie ჰქონდა მოხდა მარტივი ტრიუკები", - ვუთხარი მე.
  
  
  "მაგრამ ეს უბრალო," Penny განაცხადა. "მისი გონება დაწყნარდა.'
  
  
  "მე გაძლევთ თხუთმეტი წუთი გადაჭრას, და მაშინ მე შესვენება შევიდა ც", - ვუთხარი მე. "ამასობაში, ვხედავ, სადაც თქვენ შეგიძლიათ იპოვოთ კალამი და ქაღალდი."
  
  
  Penny იყო back in მყისიერი.
  
  
  დავიწყე დათვლა იგი. "ჰოსტინგის", - ვუთხარი მე. "Fifty-four ცხოველები იქ. ცამეტი თითოეულ მხარეს. არაფერი ბოლოში. სულ ას ექვსი. ექვსი ლომები. რვა სპილოები. Monkeys, ხუთ. დათვი, სამ. გველები, ხუთ. ორი ბუები. Whales, ოთხი. Llamas, ხუთ. სამ ჟირაფები. ერთი პანტერა. გორილები, ოთხი. Buffalo, ხუთ. ხუთ ფარშევანგის და სამი dandies.
  
  
  იგი ინახება დათვლის იგი. Penny ინახება წერა, სანამ მე ვთქვი, " ეს ყველაფერი."
  
  
  "ერთად", - განაცხადა მან. "ეს სულ ას ექვსი."
  
  
  მე სიის Nah და შეისწავლა მისი ego მიუხედავად იმისა, რომ იგი ჩანდა ჩემი მხრის. — ხედავთ, არაფერი უჩვეულო?" მე ვთხოვე.
  
  
  Penny შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "მეტი არაფერი სასტუმრო სიაში ნოეს კიდობანი პარტია", - განაცხადა მან.
  
  
  "იქნებ გამოსამშვიდობებელი წვეულება", - ვუთხარი მე. "ჩასვლისთანავე, ყველამ უნდა ჩამოსულიყვნენ, წყვილი."
  
  
  Penny ჯერ კიდევ ეძებს სიაში ყურადღებით. "მაშინ ეს იქნება რთული.
  
  
  "რას ნიშნავს?'
  
  
  "იყიდება პანტერა და მაჩვი", - განაცხადა მან. "არსებობს მხოლოდ ერთი მათ გარშემო. ნუ ფიქრობთ, რომ მათ იციან რამე?"
  
  
  მაშინ დავინახე. "თქვენ უფლება, რაღაც იციან. შეამოწმეთ ih.'
  
  
  "მე ამას შეხედეთ," Penny განაცხადა.
  
  
  — თქვენ არ შეამჩნია, არაფერი მათ შესახებ?"
  
  
  "ეს განსაკუთრებული არაფერი", - განაცხადა მან. "გარდა, არსებობს მხოლოდ ერთი მათ გარშემო, და სხვა."
  
  
  ეს იყო აღებული Nah მიერ სიაში. იგი გაიმართა ყუთი, ერთი მხრივ, და ქაღალდი სხვა. "ყველა უფლება", - ვუთხარი მე. "არსებობს უფრო მეტი, ვიდრე ორი ცხოველები თითო ცხოველი, სამი გამონაკლისის გარდა."
  
  
  "დიახ," - განაცხადა მან. "წყვილი ბუები, პანტერა და მაჩვი."
  
  
  'სწორი. რა არის ბუები?
  
  
  "სიმბოლიკა ხალხური სიბრძნე", - განაცხადა მან.
  
  
  "კიდევ ერთხელ." სად არიან ბუები?
  
  
  "ღია მეტი პანტერა და მაჩვი", - განაცხადა მან. 'უფლება?'
  
  
  "პანტერა, და მაჩვი," გამეორება.
  
  
  Penny მისი brow furrowed.
  
  
  "R & D", - ვუთხარი მე. "ინიციალები ფილიპ Doane."
  
  
  მისი, დაკლიკავთ პანტერა. არაფერი მომხდარა.
  
  
  "ოჰ, ნიკ," Penny განაცხადა რბილად.
  
  
  "არ დავთმობთ", - ვუთხარი მე. — ჩვენ შეგვიძლია ცდილობენ რაღაც."
  
  
  მან დააყენა ერთი თითის პანტერა და სხვა, მაჩვი. მას შევხედე Penny. მან სთხოვა.
  
  
  მე დაპრესილი იგი. ორივე ცხოველები slid ქვეშ ჩემი thumb. არ იყო სუსტი დააჭირეთ სადღაც შიგნით ყუთი. მან ამოიღო თავის მხრივ, და სახურავი გაიღო გახსნა. ფილიპ რჩევა Donna იყო პირველი, ჩვენ ვნახეთ.
  
  
  
  თავი 14
  
  
  
  
  ეს არ იყო ბევრი, მაგრამ ეს საკმარისი იყო: ნაჭერი თეთრი ქაღალდი, შავი, ბლოკი წერილები.
  
  
  Fu Kuan Yeon აკრობატული დასი. ახლა მზე თეატრის Min .
  
  
  ერთ კუთხეში, პატარა, სუფთა მხრივ, რომ Penny აღიარებულია, როგორც მისი მამის, იყო დრო და თარიღი შეხვედრა: 8: 05 am Dr. Inuris შეეწირა დრო. როგორც ეჭვმიტანილი, ის, ალბათ, მოუწოდა თავის კოლეგას, გარშემო ლამაზი აეროპორტი და უთხრა, რომ შეარჩიო ფილიპ Doane, რაც შეიძლება მალე. ის დაიცავს ახსნა, სანამ იგი ჩამოდის ნიუ-იორკში.
  
  
  ასე რომ ვინმე უნდა ჰქონდეს გადახდილი ფილიპ არ ვიზიტით დღეს დილით. ის იყო, ალბათ, დაკვირვებულობა, მაგრამ არ დაკვირვებულობა საკმარისი შენარჩუნება მოხუცი აყენებს ქაღალდი სპილოს ყუთი; ალბათ, მიუხედავად იმისა, რომ ის იყო გასახდელი.
  
  
  "კარგით," Penny განაცხადა.
  
  
  'არა ასე სწრაფად.'ეხლა ნახეთ ჩემი სახე, მან იცოდა, რომ მე არ მინდა მისი ჩემთან ერთად.
  
  
  — თქვენ არ აპირებს ცოლად Odin, თქვენ?"
  
  
  "მე მეშინია, მე უნდა", - ვუთხარი მე. "ჩვენ ნაწილის გზა აქ, დროებით მაინც."
  
  
  "მე მინდა, ნიკ", - განაცხადა მან. — მე ისხდნენ თქვენ აქ. და ის ჩემი მამა.
  
  
  ჰერები, ის შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "როგორც კი იგი იღებს მუქი, მე წავალ, რომ თეატრი და იჭრება გარშემო ცოტა.
  
  
  მე ვიცი, რომ ეს თეატრი. იგი მდებარეობს გადაკვეთაზე Bowery და Chinatown. ნეტავ გამოირჩევა ძალიან ბევრი არსებობს.
  
  
  'რა?'შესაძლოა, ჩვენ უნდა მისცეს მათ იციან, ჩვენ აქ.' იქნებ ih იქნება შესაძენად თქვენ out.
  
  
  "და ვფიქრობ, რომ მოხდება", - ვუთხარი მე. "რა მოხდება, თუ ისინი დაჭერა ჩვენთვის ორივე?"
  
  
  "ისინი გაიმარჯვებს და ჩვენ დასაკარგი", - განაცხადა მან ერთად shrug.
  
  
  "მე ვერ ახერხებს", - ვუთხარი მე. "და ამერიკის შეერთებული შტატების მთავრობის, ძალიან. ეს არ არის ჩემი თამაში, სადაც "ხვალ" თქვენ კიდევ ერთი შანსი. თუ ისინი გაიმარჯვებს და ჩვენ დაკარგავს, ეს იქნება დაკარგვა არ მხოლოდ თქვენთვის, ჩემთვის, თქვენი მამა, მაგრამ, რომ ბევრი სხვა ხალხი. დოქტორი Inuris და მისი მეგობრები უნდა იყოს ცოტა შეშინებული ახლა. თქვენი გაქცევა და, რომელმაც უნდა მიიღოს თქვენი მამა მძევლად არის საკმარისი ჩაშლა ih-ის გეგმები, რათა ih ნერვული. გაითვალისწინეთ, რომ დოქტორი Inuris აქვს გამორიცხული, თქვენ მკურნალობა რატომღაც. ეს ოქროს heist არის nearing კულმინაციას. მომენტში, ისინი არ ვარ დარწმუნებული, სადაც ჩვენ ვართ, მაგრამ მაინც, ისინი უნდა ეჭვი, რომ ჩვენ რამაც მათ პრობლემებს. ასე რომ, არსებობს შანსი, რომ უნდა დაჩქარდეს ოპერაცია. თუ ჩვენ შეცდომა ჩვენი გათვლებით, ისინი უფასო იქნება, როგორც ჩიტები, და კატასტროფა დაემართება ამერიკის შეერთებული შტატები, როგორც ეს, ალბათ, დანარჩენ მსოფლიოში. მე არ ვფიქრობ, რომ თქვენ გვინდა, რომ ეს იყოს თქვენი სინდისი, პენი-დონის როსტოვი.
  
  
  მან შეამცირა მისი თვალები.
  
  
  "მოუსმინეთ, ნება მომეცით ვიცი, ცხრა ხვალ დილით. თუ მე არ ვარ დაბრუნება მაშინ, დარეკეთ ერთობლივი პრეს და საბანკო მომსახურების ვაშინგტონში და ითხოვენ კაცი, სახელად რიჩი. გითხრათ, Em ყველაფერი, თქვენ იცით. მაშინ ნუ გაგიხარდებათ. ეს ყველაფერი მე ვთხოვ მას. მინიმუმ ეს გზა, თქვენ გაქვთ შანსი, რომ თქვენი მამა ისევ.
  
  
  Penny თავი დაუქნია შეთანხმებით. "- რა მოხდება, რომ თქვენ, ნიკა?" იგი დაპრესილი მისი თბილი სხეულის წინააღმდეგ აფეთქდა.
  
  
  "Don' t worry", - ვუთხარი მე. "მე, უბრალოდ, გაახსენდა, რომ მე მაქვს ბევრი ცხოვრება."
  
  
  მან ვერ დაეხმარება, მაგრამ ღიმილი. "მაშინ სცადეთ გვახსოვდეს ეს", - განაცხადა მან.
  
  
  "ეს უნდა გადაიტანოს ჩემთვის ძალიან ბევრი", - ვუთხარი მე.
  
  
  მან ერთი ნაბიჯი დაშორებით მე. "ახლა კიდევ მზად არის დატოვოს", - განაცხადა მან.
  
  
  მე ეცვა მსუბუქი blazer, მუქი რუხი შარვალი და მუქი ლურჯი საყელო მე მინდა ამოუღიათ ჩემი ჩემოდანი. Wilhelmina და უგო პიერ დაუბრუნდა ჩვეულ ადგილებში, ხოლო ჰერები იყო ფუნქციონირებს რამდენიმე razor პირები folds მისი საყელო.
  
  
  Penny გამათავისუფლა. "ფრთხილად, ნიკ", - განაცხადა მან.
  
  
  "არ მივცემ, მაგრამ ჩემთვის", - ვუთხარი მე.
  
  
  "Don' t worry", - განაცხადა მან.
  
  
  შესაძლოა, ეს იყო სენი Min თეატრი გართობა-იან წლებში რომ იყო მოხვდა , მაგრამ მე ეჭვი მას. ერთი რამ იყო გარკვეული: თუ კი ოდესმე ჰქონდა თავის დროზე, ვთქვათ, რომ ეს ოდესმე, ეს უნდა ყოფილიყო დიდი ხნის წინ. დიდი, ძველი, კვადრატული შენობა, როგორც ჩანს, უნდა იყოს დამალული in the shadow of the მანჰეტენის ხიდი, რომელიც თაღოვანი მას. ის იყო მუდმივი ნახევრად სიბნელეში, თითქოს cringing რომ ნახოთ კორუფციის, რომ ჰქონდა დაატყდა ego მეტი წლის განმავლობაში.
  
  
  ეს დაკარგა დიდი ეტაპი დიდი ხნის წინ და მსახურობდა კინოთეატრ ყველაზე წელი. ასევე, კიდევ ერთხელ, არ შემთხვევა, როდესაც ჰოლივუდის სტუმრებს ელიან, მათ პრემიერა. იყო ბებერი დასავლელი და იაფი იმპორტი from Hong Kong კინოინდუსტრიაში. Acrobats აიღო სცენაზე ერთხელ ან წელიწადში ორჯერ გარშემო ტაივანის. განსაკუთრებული პატივი, ეს დრო წავიდა Kuan Yeon გუნდი.
  
  
  ჰერები იყო crouched ბინძური სახურავი, peering ერთი მტვრიანი skylights. ქვემოთ მე, სცენაზე, ვნახე კაცი, შიშველი, წელის და გოგონა შიშველი უკან კაბა bowing მაყურებელს. იყო დაბალი გასაღები რაუნდი ტაში.
  
  
  ისინი გადახტა უკან, სცენაზე იდგა და შორს ერთმანეთისგან. არსებობს გოგონა, ერთი მხრივ, და კაცი სხვა. ჭიქა tasseled darts იჯდა შიშველი ხის მაგიდა.
  
  
  გოგონა აიღო ერთი და აღმოჩნდა, რომ ადამიანი, რომელმაც მის უკან მისი. მან მოხრის მისი მკლავი და ჩააგდო emu-ს javelin ყველა მისი ძალა. რეიტინგი shivered ხბოს ego, და ერთი წვეთი სისხლი გამოვიდა კანის ქვეშ.
  
  
  მას შევხედე, ეს პატარა აღარ, მაშინ ყურადღებით დადიოდა მთელს tarred სახურავი. იქ იყო კიდევ ერთი skylight, რომ საჭირო იქნება შესწავლილი. ეს იყო უხეში, მაგრამ არ გაუმჭვირვალე, და ეძებს ქვემოთ მეშვეობით ძველი მინის ჩემი პულსი აჩქარებს. დოქტორი ლოთარ Inuris იდგა ოთახში ქვემოთ me.
  
  
  ის არ იყო მარტო. ის კომპანია, ორი სხვა მამაკაცი. და მიუხედავად იმისა, რომ იგი არასოდეს მინახავს ადრე, nam ერთი, ჩვენთვის სხვა, იგი მაშინვე ცნობილი გახდა ih. მისი ჩანს ih ფოტოები საქმით და ah.
  
  
  მათ გარშემო, Odin იყო მაღალი და წვრილი, მუქი ხვეული თმა და მუქი, ლამაზი სახე. იგი მაშინვე ცნობილი გახდა, დონ მარიო nen პრინციპი. თუ მაფია იყო საფეხბურთო გუნდი, ის იქნება ბომბარდირი და ფეხბურთელი წლის, ამავე დროს. ის იყო ახალი მაფიის; დაიბადა აშშ-ში, კარგად განათლებული, ჭკვიანი, გამოცდილი და მკაცრი. მან არ გამოიყენოს კუნთების, სადაც მას შეეძლო საღი აზრი. მან იცოდა, რომ კანონი inside out, და გამოიყენება ყველა loophole მან იპოვა. თქვენ შეიძლება ეჭვი ego ბევრი რამ-ძარცვაში, სესხის ქალიშვილი, ნარკოტიკები, პროსტიტუცია, და სათამაშო - მაგრამ დაამტკიცოს იგი. Ego ეწოდება "პრინცი", და კიდევ ძველი dons მისცა მას იმის გამო. ისინი ბებერი ძაღლები ძველი ხრიკები. პრინცი იცოდა, ახალი მიიჩნიეს. ის არის კომპეტენტურ გათეთრების ბინძური ფული საზღვარგარეთ. მან იცოდა, როგორ უნდა infiltrate და მიიღოს მეტი იურიდიული ბიზნესის გარეშე შემაშფოთებელია შესახებ კანონი. მან იცოდა, ყველა ხრიკები და ხაფანგები პოლიცია და ათასი და ერთი გზა, რათა თავიდან ავიცილოთ ih. თუ ვინმე იყო მას შემდეგ, რაც 45 მილიარდი ოქროს, პრინცის დასწრება, ნამდვილად გააკეთა გრძნობა.
  
  
  არანაკლებ საინტერესო იყო, მესამე კაცი ოთახი. მას ჰქონდა კუნთმაგარი, ძლიერი სხეულის და ბინა აღჭურვილია როდესაც მთვარე სავსე იყო. კი რეგისტრაციის ფორმა, ego იყო ადვილი აღიაროს. ძე Voen, ან პირიქით, პოლკოვნიკი, ძე Sieh. იგი მუშაობს ჩინეთის არმიის დაზვერვის სამსახურის, გაიზარდა დასავლეთში, და მიიღო ეკონომიკის ხარისხი Oxford. სამხედრო, ის ითვლებოდა ბრწყინვალე სტრატეგი. მან მოიპოვა რეპუტაცია, როგორც პირველი კურსი ხელმძღვანელი სადაზვერვო სააგენტოს ცნობილია, როგორც Moonrise გარეთ მაკაო 1950. მან ორგანიზებული სამხედრო დაზვერვის ოპერაციები ჩრდილოეთ კორეა და ჰანოი. რუსული დაზვერვის ითვლება ego ყველაზე საშიში ჩინელი აგენტი ისინი ოდესმე შეექმნა. ითქვა, რომ იგი, როგორც ზემოთ, როგორც ის იყო ბრწყინვალე, და, როგორც ამბიციური, როგორც ის იყო ცივი blooded. ახლა, ამ ერთი შეხედვით მშვიდობიანი გაზაფხულის საღამოს, ის აღმოჩნდა seedy მანჰეტენის თეატრის, და ვიმსჯელებთ გამონათქვამები მათი სახეები, ის იყო ძალიან გაბრაზებული.
  
  
  მისი შვილის პოლკოვნიკი ვერ მესმის, რას ამბობდა, როგორც ის იჯდა სწორი მხარდაჭერით თავმჯდომარე ხის მაგიდა ცარიელი ოთახი იყო, მაგრამ არ ერევა საგანი ego, მისი რისხვა. Ego-ს სახე contorted აღშფოთება. მუქი სისხლი მიედინებოდა თავისუფლად ქვეშ მისი კანის, და როგორც მან ისაუბრა, ინდექსი თითი მისი მარჯვენა ხელი მიიჭრა bony სათადარიგო მიმართ ლოთარ Inuris.
  
  
  თავადი იდგა მხარეს, იარაღის გადმოკვეთა, და გაიცინა contemptuously treacherous ექიმი.
  
  
  Inuris გაიმართა მისი ხელები, რომ პოლკოვნიკი ჟესტი შერიგება. მაგრამ ჩინური არ მინდა, რომ იცოდეს. დოქტორი Inuris ცდილობდა საუბარი, მაგრამ რევმატიზმი პოლკოვნიკი, ძე გადახტა და გააკრიტიკა მისი მუშტი მაგიდაზე. ის არ მესმის, ჩვენი ქადაგებას. არც კი ხმა პოლკოვნიკი შვილის მუშტი მაგიდაზე ისმოდა.
  
  
  მაგრამ მან ვერ ვხვდები, რა ხდებოდა. დოქტორი Inuris დაბრუნდა ქალაქში და მისცა Riviera დეტალები მისი წარუმატებელი საწარმოს. და პოლკოვნიკი, ჩემი შვილი რეაგირება, როგორც მოსალოდნელი იყო. მას ჰქონდა რეპუტაცია მიმდინარეობს perfectionist. და მისი ხმა აფეთქდა. Inuris იყო სულელი. Ego-ს როლი ოპერაცია მარტივი იყო საკმარისი: შენარჩუნება გოგონა მოშორებით. ახლა ის დანგრეული გეგმა. არა ერთხელ, არამედ ორჯერ. და ახლა ის გაქცევას. რომ აღარაფერი ვთქვათ, რომ კეთილშობილი ამერიკელი ნიკოლას ანდერსონი, ვინც მოვიდა აქ, რათა დაეხმაროს.
  
  
  პოლკოვნიკი შვილი შეწყვიტა ფეხით. Ego-ს ხელში გააკეთა chopping შუამდგომლობა, რაც მან ისაუბრა. დოქტორი Inuris ცდილობდა, როგორც inconspicuous, რაც შეიძლება, რაც მნიშვნელოვანია ოთახში მხოლოდ სამი ადამიანი.
  
  
  მე გვიყვარს ხედავს ექიმი Inuris მისაღებად სცემა. ის მიიღო, რასაც ის იმსახურებს და მეტი, მაგრამ მარტო არ დამეხმარა მიიღოს კიდევ ერთი წინ გადადგმული ნაბიჯია.
  
  
  პოლკოვნიკი დაწყნარდა. იგი დაუბრუნდა თავის მაგიდასთან. ის განათებული გრძელი სიგარეტის, ჩაისუნთქეთ ღრმად და ნელა გამოვიდა ego გარშემო მისი სქელი ნესტოები. კვამლი იყო მიედინება ორი თანაბარი ნაკადს. მან დაიწყო საუბარი ერთხელ.
  
  
  მე დააყენა ჩემი ყურის skylight კარკასი, მაგრამ მე არ მესმის არაფერი. და, როგორც ჰერები ფრთხილად leaned წინააღმდეგ skylight გამოყენებით, ერთი მხრივ counterweights, ჰერები იგრძნო, ერთი windows გადაადგილება ქვეშ ჩემი თითების. ის გადავიდა დაშორებით მისი, peering ოთახი. არავინ მათ გარშემო, როგორც ჩანს, არ ისმის არაფერი. პოლკოვნიკი შვილი უბრალოდ განაგრძო, როგორც ადრე.
  
  
  ჩემი თითების შესწავლილი ფხვიერი მინა. ამ მასალაზე ჩატარების ego ადგილი უნდა ჰქონდეს ხმელი წლის წინ. მინის გადავიდა მარტივად. თავის მხრივ გადავიდა, და უგო, რომ ქართველები, slid შევიდა ჩემი მხრივ. მისი მდუმარე stahl შეწყვიტა putty. მაშინ მან ყურადღებით განთავსებული დანა დანა ხის ჩარჩო და გააყალბა. წვერი მისი stiletto, მან გააუქმა მინის და აიღო იგი. ახლა მისი შვილის ხმა ისმოდა მისი . "ახლა, ჩვენ უბრალოდ უნდა გადავიდეს. ნამდვილი პროფესიონალები, მინდა, რომ იდიოტი, "Inuris მიუთითა ექიმი," მოყვება თავისი ინსტრუქცია სწორად." მან კიდევ ერთი გაწელვა კვამლის გარშემო მისი სიგარეტის და ააფეთქეს ego მეშვეობით მისი ნესტოები ისევ. "ძირითადად, ჩვენ უნდა ვიმოქმედოთ, როგორც თუ ეს გოგო და ბატონი ანდერსონი არ არსებობს. ისინი შეიძლება საფრთხეს უქმნის ჩვენს ოპერაცია, მაგრამ არსებობს შესაძლებლობა, რომ ეს ასე არ არის." მას შევხედე Inuris. — თქვენ ფიქრობთ, რომ ეს გოგო არ იციან ჩვენი ოპერაცია. მისი,, მე იმედი მაქვს, რომ შენ ეს უფლება. რაც შეეხება ამ ანდერსონი, მისი ეგო, როგორც ჩანს, მეტი არაფერი სამწუხარო დამთხვევა. ნებისმიერ შემთხვევაში, ეს ძალიან გვიან არის, რომ ბოლო მოუღოს ჩვენი გეგმები. არსებობს ძალიან ბევრი საქმე ეხება ჩვენთვის, და ჩვენ ახლა ახლოს დასრულდება.
  
  
  "თუმცა, მე მჯერა, რომ გარკვეული ცვლილებები აუცილებელია." მან დაასრულა სიგარეტი. — მე განვიხილავთ, იგი, თქვენ რამდენიმე წუთში." მაგრამ პირველი "— ის ადგა მისი თავმჯდომარე, აიღო ცარიელი შეკვრა სიგარეტი გარშემო ჯიბეში, და crumpled ეს — " მე დაგვჭირდება გარკვეული სიგარეტი. იგი გამოვიდა მეშვეობით ოთახი.
  
  
  მე ინახება ეძებს მას. დოქტორი Inuris შევხედე არ Mario. ერთი იმ მახინჯი, მაღალი pitched, ნერვული giggles აღმოცენდა გარშემო ego warty ყელის. Ego-ს ნერვები იყო ცოტა ნაკლებად დაძაბული როდესაც პოლკოვნიკი შვილი არ იყო ოთახში. არ Mario შევხედე მას coldly.
  
  
  "არ ინერვიულოთ," დოქტორ Inuris emu განაცხადა. 'ყველაფერი კარგად იქნება. მე ვიცი, რომ ფაქტი.
  
  
  არ Mario დაელოდა დიდი ხნის განმავლობაში, სანამ პასუხობდა. Ego-ს ხმა იყო სავსე სიძულვილი. "არ ითამაშოთ ნებისმიერი sillier, ვიდრე საჭიროა", - განაცხადა მან. "ყველაფერი კარგად მიდიოდა, სანამ არ გადავწყვიტე, რომ მე უნდა მისი შეყვარებული."
  
  
  "ყველაფერი კარგად იქნება," Inuris განაცხადა. "არ ინერვიულოთ.'
  
  
  "მოუსმინეთ," დონ მარიო განაცხადა, რომ " ყველა ადამიანი, ვისაც აქვს რაღაც ფიქრი, თქვენ პირველი ადგილი. თუ რამე მიდის არასწორი, თქვენ უნდა ფიქრი, მე და პოლკოვნიკი შვილი, თქვენ ცუდი bastard, მას შემდეგ, რაც თქვენ აქ. და თუ თქვენ არ, იქ ყოველთვის რაღაც ფიქრი."
  
  
  "თქვენ ნახავთ, ხმა," დოქტორ Inuris განაცხადა. 'ყველაფერი კარგად იქნება. Trust me. ვივარაუდოთ...'
  
  
  მე არ მესმის, დანარჩენი კი. შემდეგ მეორე, ჩემი სუნთქვა შეწყვიტა, როგორც რკინის ჯაჭვი დახურული გარშემო ჩემი ყელის. როგორც ჰერები იბრძოდა სუნთქვას შერჩევის ცის ქვეშ ფოლადის ზეწოლის smash დაკბენის შევიდა საყელო ჩემი სვიტრი, ჩემი ხელი ინსტინქტურად მიაღწია მოციგავის. ჩემი ენა poked აქედან rta. ჩემს თვალში, როგორც ჩანს, აირჩიე, რომელიც დააზარალებს. სადღაც ჩემი ჟანგბადის-მოკლებული ტვინის, ვიცოდი, რომ ერთ-ერთ ჩემს უკან იყო, გამოყენებით სასიკვდილო nunchucks ასე რომ საყვარელ საქართველოს კარატე მებრძოლები.
  
  
  ჯაჭვი ორ სახელურები squeezed მთელი ჩემი ცხოვრება ჩემს გარშემო. მაგრამ, ჩემი მხრივ, ჯერ კიდევ იარაღი.
  
  
  "არა, არა, კარტერი, ეს არ იმუშავებს," ხმა განაცხადა. მაშინ არ იყო მკვეთრი slap, რომ უკან ჩემი უფროსი და ფლეშ ამაზრზენი ფარები, ალუმინის დისკები, სანამ მე შთანთქა სიბნელეში.
  
  
  თავი 15
  
  
  
  
  როცა გონს მოვიდა, მივხვდი, თავს წევს სართულზე პატარა ოთახი, უკან ეტაპზე. ჩემი ხელები და ფეხები იყო შეკრული, და უკან ჩემი უფროსი იგრძნო, ვიღაც რომ გაანადგურა ჩემი ego sandbag. პოლკოვნიკი Seung, არ Mario, და Inuris იდგა და შემომხედა.
  
  
  — თქვენ განცდა, ცოტა უკეთესი?" პოლკოვნიკი სთხოვა, მისი შვილი.
  
  
  მან ნაზად გადავიდა მისი უფროსი და უკან. "მე არ ვფიქრობ, რომ არაფერი გატეხილი", - ვუთხარი მე.
  
  
  პოლკოვნიკი ვაჟი განათებულ ერთი, დაახლოებით მისი ხნის სიგარეტი და მოდით კვამლის seep მეშვეობით მისი ნესტოები. "რეალურად, თქვენ იმსახურებს სიკვდილს," - განაცხადა მან. "თუ მხოლოდ იმიტომ, რომ თქვენ იმდენად უყურადღებოდ. უყურადღებობის ჩვენი მუშაობა მიუღებელია, თქვენ იცით. და ეს იყო ძალიან უყურადღებო, თქვენ უნდა გაიყვანოს, რომ ფანჯარა out გარშემო skylight. როდისმე, რომ მაშინ, როდესაც თქვენ ამოიღონ მინის, ქორფა ოთახი საჰაერო შერჩევის იზრდება? უფრო ზუსტად, ძალიან პატარა ჰაერის ნაკადის შერჩევა. მაგრამ trickle არის საკმარისი დასაშლელად ღრუბლები კვამლის გარშემო ჩემი ნესტოები. ჩემი დაკვირვებით კვამლის გადაარჩინა ჩემს ცხოვრებაში, კიდევ ერთხელ." მან გაიცინა. "შეიძლება ითქვას, რომ მე ვარ ერთ-ერთი იმ რამდენიმე ადამიანი მსოფლიოში, რომელიც კვამლის, მათი ჯანმრთელობა."
  
  
  "თუ შეიძლება, მე მინდა მშვილდი, რათა თქვენი უფლებამოსილების სადამკვირვებლო, პოლკოვნიკი", - ვუთხარი მე. — მაგრამ მე მეშინია, რომ ის, ცოტა რთულია ჩემი ამჟამინდელი მდგომარეობა."
  
  
  "მე მიიღოს, რომ ეგონა, კარტერი", - განაცხადა მან. ის glared ზე დოქტორი Inuris. "დიახ, ეს კარტერი, თქვენ იდიოტი. ნიკ კარტერი, არ ნიკოლას ანდერსონი. ის არის აგენტი AH.'
  
  
  დოქტორი Inuris გაიხსნა მისი პირით. არ Mario ვუყურე სიურპრიზი.
  
  
  -"მისი, წარმოდგენა არ მქონდა, -" დოქტორი Inuris დაიწყო.
  
  
  'Quiet!"პოლკოვნიკი, ჩემი შვილი შეუშალა მას. "რა თქმა უნდა, არ ჰქონდათ. ეს ტვინის შენია თქვენს ხელთაა, თქვენი crotch, იქნებ ყველგან, მაგრამ თქვენი უფროსი. ასე რომ თქვენ ეგონა, რომ ის იყო მხოლოდ ტურისტული, საკმაოდ gallant busybody, რომელიც მოხდა მოდის სამაშველო damsel in distress? თქვენ კიდევ უფრო მეტი იდიოტი ვიდრე მე მეგონა. კაცის სახელი ნიკ კარტერი. ყველა თავმოყვარე სადაზვერვო სააგენტოს დედამიწაზე აქვს ფაილის მას. ის master assassin პროფესიით . პოლკოვნიკი შვილი შემომხედა. "N3, არ არის ეს?"
  
  
  მას არ უთქვამს, რომ მისი და ცდილობდა გადავა სხდომაზე პოზიცია. ჩემი უფროსი იყო გაყოფა.
  
  
  "გარდა იმისა, რომ ego გამოჩენა," პოლკოვნიკი შვილი განაგრძო, თითქოს აძლევდა ლექცია, " კარტერი ასევე ცნობილია მისი არსენალი იარაღი. მოციგავის, ცნობილია, როგორც Wilhelmina. მან აიღო Ego სკამი და მოიცილეს მათ. ის კიდე ვიმეორებ შოუ. "პატარა, მაგრამ სასიკვდილო გაზის ბომბი ცნობილია, როგორც Pierre."
  
  
  დოქტორი Inuris თავი დაუქნია თითოეულ პუნქტს წარედგინება emu. Ego-ის სახე აღმოჩნდა, წითელი, და მან დაინახა, ისევ პულსი-როგორიცაა თეთრი ჭია ქვეშ ego-ის ტაძარი. Emu ჰქონდა მერცხალი ბევრი შეურაცხყოფა და emu არ მომწონს. ის იყო შერყევისკენ აღშფოთება.
  
  
  მოულოდნელად, მან გადადგა წინ და დაარტყა ჩემთვის ნეკნები. მისი, დაეცა და შემოვიდა მოშორებით. დარტყმა გაუშვა ჩემთვის, მაგრამ rolling არ დაეხმარება, ჩემი უფროსი ბევრად. მტკივნეულად, იგი იჯდა ისევ.
  
  
  პოლკოვნიკი ადგა უკნიდან მისი თავმჯდომარე. მას stiletto თავის მხრივ. ერთი წუთით, მეგონა, ის მომყვებოდა, მაგრამ ამის ნაცვლად, მან გააძლიერა დოქტორი Inuris, რომელმაც უკან დაიხია, სანამ ego დიდი იყო, წინააღმდეგ კედელზე არ აქვს სხვა გამოსავალი. პოლკოვნიკი, შვილი გაიზარდა დანა ქვეშ მისი chin. ის ლაპარაკობდა ძალიან მშვიდად, რომელიც მხოლოდ გაიზარდა ego, აღშფოთება.
  
  
  "მოუსმინეთ ყურადღებით," - განაცხადა მან. — თქვენ უკვე გამოიწვია აშშ საკმარისი ექმნება. თქვენ იღბლიანი მე არ მოკლა, თქვენ ჯერ.
  
  
  მხოლოდ ჩემი პატივი მოითხოვს, რომ თქვენ უნდა მიეცეთ მონაწილეობა ამ ოპერაციაში. და თუ იყავით, მე არ ქონოდა, რომ პატივი, ძალიან ბევრი. ასე რომ ჩემი რჩევა და ვაფასებთ მას ძალიან კარგად: სიმშვიდე. არ rush არაფერი; იქნებ თქვენ გადარჩება. მაგრამ თუ თქვენ იგნორირება ჩემი რჩევა, მე გაჭრა თქვენი ამაზრზენი ყელის გარეშე ოდნავი ყოყმანის. რაც შეეხება კარტერი, ჰერები და ჰერები მარტო, მე დავაღწიოთ მას იმ მომენტში, როდესაც ეს სასიამოვნო ჩემთვის, და არა მანამდე. ფიქრობთ, რათა თავს, გასაგებია?"
  
  
  მან მსუბუქად აღნიშნა, corkscrew წვერი stiletto ექიმის ყელის. მე საკმარისი ზეწოლა Inuris Rivnenskaya კისრის ნულიდან მას, მაგრამ არ pierce მას. ექიმის თვალები დააჭყიტა გარშემო თავის არეში. Em მოახერხა curt nod აღიარება.
  
  
  პოლკოვნიკი შვილი ჩამოშორდნენ მას და განახლდა მისი ადგილი მაგიდასთან. "ყველა უფლება", - განაცხადა მან. "ახლა, ბატონებო," - განაცხადა მან, აფიქსირებს მისი თვალები თითოეული ჩვენგანი. "მოდით, დავუბრუნდეთ წერტილი. სანამ დავტოვებთ ამ ოთახში, დღეს, მინდა ყველას შენარჩუნება დღემდე განვითარებულ მოვლენებს. მან გაიცინა at me. "მაშინაც კი, თქვენ, კარტერი.
  
  
  "არ me ნებისმიერი მომხრეა, პოლკოვნიკი", - ვუთხარი მე.
  
  
  'სასარგებლოდ? მან გაიცინა. 'ძლივს. ნება მომეცით გითხრათ რამე, " მან განაცხადა, სწავლის წინ მისი თავმჯდომარე. — თქვენ მოკვდება, ძალიან ნელა და ძალიან მტკივნეულად. და მისი, მე მინდა თქვენ უნდა იცოდეს, რომ ნაწილი ამ ტკივილი იქნება თქვენი გონება. ზოგიერთი მათ გარშემო არის დაკავშირებული თქვენი სხეულის, მაგრამ გარწმუნებთ, რომ რა ნანახია თქვენი აზრით აუცილებლად იქნება ბევრად უფრო მტანჯველი. სანამ მე დამთავრდება, თქვენ ბეგი ჩემთვის მოკვდება. თქვენ გააგრძელებს ვთხოვ."
  
  
  "არ იყოს ძალიან ვარ დარწმუნებული, რომ,, პოლკოვნიკი", - ვუთხარი მე.
  
  
  პოლკოვნიკი შვილი დააყენა თავის მხრივ. "გთხოვთ, კარტერი, სათადარიგო მე თქვენი bravado და ნება მომეცით, გავაგრძელოთ ის, რაც მე უნდა ვთქვა. მე არ მაინტერესებს, რომ თქვენ ზის აქ და მონაწილეობს ჩვენი საუბარი დღეს. მინდა გაცნობოთ, რომ თქვენ ვერ მოხერხდა. და, როგორც ხანგრძლივი, როგორც თქვენ ცხოვრობთ, ან პირიქით, რადგან მე მივცემ ცოცხალი, მინდა, ცოდნა თქვენი მარცხი, დააჭირეთ ქვემოთ თქვენ, როგორც დიდი კლდე, squeezing ყველა იქნება ცხოვრება, გარშემო." მან შეამცირა მისი ხმა. "მე მინდა, თქვენ უნდა ვიფიქროთ, რომ ეს, კარტერი, დრო."
  
  
  ის clapped ხელში ერთად, როგორც, თუ დაარღვიოს მართლწერის.
  
  
  "ახლა პირველი პუნქტის გოგონა."
  
  
  "არ ითვალისწინებს მისი ეს", - ვუთხარი მე.
  
  
  "Shut up, კარტერი," პოლკოვნიკი განაცხადა, რომ მისი შვილი. "მე იქნება ყველაზე დიდი იდიოტი თუ არ ისარგებლოს სისულელე ჩემს კოლეგას, დოქტორ Inuris. თქვენი რაინდული ტენდენციების საერთო არაფერი აქვს ჩემთან. კი თქვენ უნდა ვაღიაროთ, რომ ეს იქნება მართებული არ მოუტანს მათ.
  
  
  "მან არ იცის ამის შესახებ," ვუთხარი მე.
  
  
  "მე მჯერა, რომ იგი სიმართლეს," დოქტორ Inouris განაცხადა. "მან მითხრა, რომ მას არ იციან მისი მამის ურთიერთობა ჩემთვის."
  
  
  ან ლოთარ Inuris იყო უფრო დიდი იდიოტი, ვიდრე ის ჩანდა, ან ego შეშლილი გრძნობა იყო, მაინც ექსპლოატაციის იდეა გაზიარება სიყვარულის ბუდე სადღაც ego-ს პირადი აღდგომა Nicole." ნებისმიერ შემთხვევაში, მე არ მაინტერესებს.
  
  
  მაგრამ პოლკოვნიკი Seung იცის... "მე ვუთხარი, რომ გაჩუმდნენ", - განაცხადა მან. ექიმი აღმოხდა რაღაც ცდილობს დაეხმაროს და იხურება მისი პირით, მაგრამ cringed ქვეშ პოლკოვნიკი შვილის scornful მზერა.
  
  
  "არა, კარტერი, მე მეშინია, ის გოგონა უნდა იყოს განეიტრალება. მე გეუბნებით, როგორც კოლეგას. მისი, გთხოვთ, ამით თავს ჩემი ფეხსაცმელი. დავუშვათ, როგორც თქვენ ამბობთ, რომ არ ვიცი არაფერი. მაგრამ შემიძლია დავამატო, რომ მე არ ვივარაუდოთ, რომ ეს, რადგან იგი ასევე ვარაუდობს, რომ მე ვენდობი თქვენ, და მე არასოდეს არ ენდობა მას. მაგრამ მოდით ვივარაუდოთ, რომ გოგონა არ ვიცი არაფერი. რომ არის, არაფერი ბიზნეს შორის ურთიერთობა მისი მამა და Dr. Inuris. თუმცა, არსებობს ერთი რამ, რომ იგი აღმოაჩენთ, ადრე თუ გვიან, თუ იგი არ გაიხსნა ee ჯერ. პოლკოვნიკი შვილის თვალები დაიწყო unblinkingly at me. "და ეს იმიტომ, რომ მისი მამა არის დაკარგული."
  
  
  იგი შეეცადა მისი სახე impassive.
  
  
  — და თუ იგი აღმოაჩენს, ამის შესახებ, მან ალბათ შემოწმება Ego მდებარეობა; გამოძიება, რომელიც გულისხმობს ხელისუფლების მიმართ." და როდესაც ხელისუფლებას დაიწყოს დაკითხვის მისი მამა, ახალგაზრდა ქალბატონი იქნება ეჭვი არ ეპარება, ვუთხრა, რომ მისი მამა იყო საქმე დოქტორი Inuris, ექიმი, რომელიც შესრულებული ოპერაციის მისი. და მაშინაც კი, თუ ის იყო, უნდა ვივარაუდოთ, ყალბი პირადობის, ego, ოსტატობის მისი craft არის ისეთი, რომ ego-ის ნამდვილი ვინაობა მალე ზედაპირზე. მაგრამ მას არ გამოიყენოთ ვივარაუდოთ, სახელი. და მაშინ ხელისუფლებას, აღმოაჩენთ, რომ ამ დოქტორი Inuris მოიპოვა რამოდენიმე სკანდალური, თუ ფიქრობთ, რომ სახელი შეიძლება იყოს ცნობილი, თუ ეს, როგორც ჩანს, სასამართლოს ჩანაწერები რიგ ქვეყნებში. მე არ მინდა, რომ გართულებების ჩემი კოლეგა ზედმეტად, მაგრამ ზოგიერთი პატივმოყვარენი დანაშაული აქვს განსაკუთრებით არასახარბიელო რეპუტაცია, თუნდაც თემებში, რომლებიც საკმაოდ ტოლერანტული სექსუალური ექსცესების. სხვები დაკავშირებულია ან ვარაუდობენ, ნარკომანიის, განსაკუთრებით პირადი სარგებლობისათვის. და კიდევ სხვები ვარაუდობენ, ჩართულობა ჯაშუშობა. რომ აღარაფერი ვთქვათ ზოგიერთი დანაშაული არასრულწლოვანთა, რომელიც, მოკლედ, მარტივად შეიძლება, იყოს კლასიფიცირებული, როგორც ომის დანაშაული."
  
  
  მისი, შევხედე Inuris. მან შეამცირა მისი თვალები, როგორც სამი მამაკაცი დაიწყო მას არაადამიანური სიძულვილი. მაგრამ, ამავე დროს, მან იგრძნო, იწვის სიძულვილი მყოფი საგანი ასეთი საჯარო დამცირება მიერ პოლკოვნიკი შვილი. მას ეგონა, რომ თავად რომ იყო თუ ოდესმე შესაძლებლობა, როდესაც დოქტორი Inuris შესაძლოა ჩინეთის გადაიხადოს, ის ბედნიერი იქნებოდა ამის გაკეთება.
  
  
  პოლკოვნიკი შვილი განაგრძო... ასე რომ, ხელისუფლებას აუცილებლად წასვლა დოქტორი Inuris და მის ფარგლებს გარეთ. Inuris, როგორც ვნახეთ, არის, ასე რომ, მთლიანად დამოკიდებული საკუთარი სიამოვნება. იგი მიისწრაფვის ინტენსიური სიამოვნება. ის არის, ჩაფიქრებული მიერ ნებისმიერი უხერხულობისთვის. მას ეშინია, რომ ავნებს, წარმოუდგენელი სიმხდალე. Indulge ego ხელში ხელისუფლება, გამოვლენა ego, რომ მცირედი ტკივილი, და რა იქნება შედეგი? იგი არ გაისმა, ყველაფერი იმედი გადარჩენის მისი hideous დამალვა. და რატომ? ყველა იმიტომ, რომ ჩვენ დაავიწყდა განეიტრალება, გოგონა. პოლკოვნიკი Seung გააქნია, თითქოს დამცინავი ჟესტი ინანებთ. "არა, მე მეშინია, ჩვენ უნდა მიიღოს მისი. არ ეთანხმებით, კარტერი?"
  
  
  თქვენ გაქვთ სათქმელი.
  
  
  "მაგრამ მე უნდა მიიღოს თქვენი დუმილის თანხმობა, კარტერი," პოლკოვნიკი განაცხადა, რომ მისი შვილი. "რაც მოაქვს გარდაუვალი კითხვა: სად არის გოგონა?"
  
  
  "მე მეშინია, მე არ ვიცი,, პოლკოვნიკი", - ვუთხარი მე.
  
  
  პოლკოვნიკი გაიცინა at me. "კარტერი, ჩვენ უბრალოდ ვსაუბრობთ თქვენი საიმედოობა. საფუძველზე, რა თქმა უნდა, თქვენს ცნობილი რეპუტაცია. მე ვუთხარი მაშინ, და მე გეტყვით, კიდევ ერთხელ: მე არ ენდობა თქვენ.
  
  
  პოლკოვნიკი ვაჟი განათებულ კიდევ ერთი ხანგრძლივი სიგარეტის და განათებულ ერთ დაახლოებით ორი ხის მატჩები, რომ მან იმ lacquered ყუთი თავისი ქურთუკი ჯიბეში. შემდეგ მან აიღო ჩემი stiletto სკამი და წავიდა sharpen კიდევ ერთი მატჩი.
  
  
  "გთხოვთ, ნუ მე დააზარალებს თქვენ, კარტერი. ამ დროს, მე გამოიწვევს თქვენ ტკივილი ყველა ფორმას, მაგრამ მე იმ იმედით, რათა თავიდან ავიცილოთ ჩვეულებრივი წამება. მახსოვს, მე არ მაქვს რეალური ზიზღი hurting თქვენ, მაგრამ მე ვიცი, რომ ეს სიამოვნება, რომ ჩემი უღირსი კოლეგას აქ, " ის, ძმა მისი უფროსი ექიმის მიმართულებით. Inuris: "რომ ეს ჩემთვის არ არის. ის არ იმსახურებს, რომ სახის მოზიდვას.
  
  
  "წავიდეთ, პოლკოვნიკი," emu უთხრა. მით უფრო, რომ ის იწყება, მით უკეთესი. წამების, არ არსებობს წერტილი, სადაც თქვენი გონება აღარ მიიღებს შეტყობინებები ტკივილი მიერ გაგზავნილ თქვენი სხეულის, მაშინაც კი, თუ თქვენ დარჩეს შეგნებული. მაშინ სული მოძრავი მიუწვდომელი დონეზე, თავისუფალი და უსაფრთხო. მე ვერ მჯერა, რომ ეს, და ვიცი, რომ თუ მე ვერ აღწევს, რომ დონეზე და იყავი იქ, სანამ დილით, პენი Dawn რომ შეავსოთ Hawke წელს.
  
  
  პოლკოვნიკი ადგა, დადიოდა გარშემო სავარძელი, და გაჩერდა ჩემს წინ. მან მიაღწია ქვემოთ, წაიღეს ჩემი ხელები, რომლებიც ერთმანეთთან, და მოხდა წვერი მატჩი ქვეშ ფრჩხილის ჩემი მარჯვენა საჩვენებელი თითი. მაშინ იგი შეეხო brimstone არეში red-hot წვერი მისი სიგარეტის, და ეს ნათდება მანკიერი hiss.
  
  
  ის იჯდა და უყურებდა ალი დამწვრობა მეშვეობით მატჩი, რის გამოც შავი მოიგერია ნარჩენებისგან. პოლკოვნიკი შვილი მიაღწია, მაგიდის გასწვრივ, მოგვეწონა, წინდები, და გაიმართა გამოუყენებელი წვერი, ეს ფრაქცია inch ჩემი თვალი.
  
  
  "არ გადავა," - განაცხადა მან," თქვენი ან თქვენი თვალის შეიძლება იქცეს ზეთისხილის შამფურზე."
  
  
  მისი, დაინახა მატჩი კვლავ იწვის.
  
  
  "სად არის გოგონა?" - განაცხადა პოლკოვნიკმა, რომ მისი შვილი.
  
  
  ჰერები, ვიგრძენი, სითბო მოდის ახლოს რომ ჩემი კანის.
  
  
  "არ გადავა, კარტერი," პოლკოვნიკი გააფრთხილა.
  
  
  ტკივილი გაიზარდა, და მე ვიგრძენი ჩემი კუნთების გამკაცრდეს უნებლიეთ. დანა იყო სუსტი, ბუნდოვანი თვალწინ ჩემი თვალები.
  
  
  და მერე, უეცრად, ეს იყო მეტი. პოლკოვნიკი შვილი მიაღწია თავის მხრივ თავისუფალი და გადაშენებული ალი. — მე უნდა სცოდნოდა, მე არ შევეცადე, კარტერი, მაგრამ მომიწია. თქვენ არასდროს არ ვიცი. აღმოჩნდა, რომ არ მარიო და გაიცინა.
  
  
  "მე თავს საკმაოდ რთული პოზიცია," - განაცხადა პოლკოვნიკმა, რომ მისი შვილი. "მე არ უნდა მისცეს კარტერი კრედიტით, დარწმუნებული ვარ, რომ ის არ მომცა კრედიტით. ჩვენ, როგორც დადებითი და ძალიან კარგი. მიუხედავად იმისა, რომ ეს იყო ღირს რისკი, რომ, თუ ის შეიძლება იყოს მგრძნობიარე მარტივი ფორმები, წამების, სიღრმეში მისი იცოდა, რომ ეს ასე არ იყო, არც მეტი, ვიდრე ჰერები." ის აღმოჩნდა ჩემთვის. — რეალურად, თქვენ სახის მიესალმა იდეა, არ თქვენ, კარტერი?" თქვენ იმედით, რომ თქვენ გაივლის საწყის ეტაპზე დონეზე საერთო ჩაბარდა, როგორც ჩვენ ყველამ ვიცით, ego. იგი იცინის. "ეს თითქმის ისევე, როგორც მე წავიკითხე თქვენი აზრით, არ არის ეს?"
  
  
  არ Mario შეუშალა მას. "ძალიან კარგად, პოლკოვნიკი. მე ვფიქრობ, დროა შეწყვიტოს ხუმრობით და სათამაშო თამაშები.
  
  
  პოლკოვნიკი შვილი შევხედე მისი watch. "მე ვწუხვარ," - განაცხადა მან, " თქვენ არასდროს არ უნდა დაკარგავთ თქვენს დროს. და ჩვენ გვაქვს ძალიან-del - ამაღამ.
  
  
  "მომეცი დანა," დონ მარიო განაცხადა.
  
  
  მცირე მშვილდი, პოლკოვნიკი გადასცა Emu გამოუყენებელი stiletto.
  
  
  არ Mario იწონიდა ego admiringly ხელში. შემდეგ მან შემომხედა მისი ყინულოვანი ლურჯი თვალები. "ნაკლებ თხუთმეტი წუთი, თქვენ მითხრათ, სადაც ეს გოგონა არის, კარტერი."
  
  
  მან გადაკვეთა ოთახი და ჩურჩულით რაღაც ექიმის ყური. ექიმმა თავი დაუქნია და წავიდა მეშვეობით ოთახი. რამდენიმე წუთის შემდეგ, იგი დაბრუნდა და თავი დაუქნია, რომ არ Mario. არ Mario უპასუხა curt nod დამტკიცების. რასაც თქვენ შეიძლება გვითხარით nen, ის არ იყო ადამიანი, რომელიც შეეწირა სიტყვა. პოლკოვნიკი შვილი დაჯდა ისევ. წარმოდგენა არ მქონდა, რა ელოდნენ.
  
  
  ნაკლები, ვიდრე ათი წუთის შემდეგ, გავიგონე მკვეთრი დაარტყა მისი კარი.
  
  
  "ვინ არის იქ? არ Mario სთხოვა.
  
  
  "ვიტო", იყო რევმატიზმი.
  
  
  "ყველა უფლება," დონ მარიო განაცხადა.
  
  
  კარი ღია ადიდებული და პატარა იდგება ძეგლი გაძნელდა და ჩამოინგრა ჩემი ფეხები. Ego-ის სახე იყო smudged და მისი პერანგი იყო მოწყვეტილი. ერთი ego სათვალეები იყო დაკარგული. მიუხედავად იმისა, რომ ჩემი დაბნეულობა, ეს მოხდა მხოლოდ ერთი, ზედაპირული შეხედვით გააცნობიეროს, რომ მიზერული არსება, ჩემს წინ იყო, არც მეტი არც ნაკლები, ფილიპ Doane.
  
  
  — იცით, ვინ არის, ხომ?" არ Mario განაცხადა.
  
  
  თუ ეს კი იმას ნიშნავდა, როგორც corkscrew, მან უკვე იცოდა, რევმატიზმის, ვიმსჯელებთ სხვათა აღიარება განათებული მთელი ჩემი სახე, ალბათ, გაყოფილი მეორე.
  
  
  "მახსოვს", - ამბობს პოლკოვნიკი შვილი, " მე მაქვს გეგმები ბატონი Doane.
  
  
  "არ ინერვიულოთ," დონ მარიო განაცხადა. — მე ვიცი, რომ თქვენი გეგმები. თქვენ მაინც ego უკან, უმეტესწილად.
  
  
  "ძალიან კარგი", - განაცხადა პოლკოვნიკმა, რომ მისი შვილი.
  
  
  — გაქვთ რაიმე სამედიცინო წყაროები მოსახერხებელი, ექიმი?" პრინცი სთხოვა.
  
  
  "დიახ," დოქტორ Inuris განაცხადა.
  
  
  "მოუტანს ih აქ. მე უნდა შეკუმშვის და gag ბალიშები და შესაძლოა, რამდენიმე მორფინი, სანამ ჩვენ შეგვიძლია მივიღოთ ego უკან ცნობიერებაში. და მიიღოს ყველაფერი, თქვენ უნდა შეწყვიტოს სისხლდენა.
  
  
  პოლკოვნიკი შვილი დავინახე, რომ ჩემი თვალები გაფართოება ნახსენები ნარკოტიკები,
  
  
  "არ ვფიქრობ, თქვენ მოვისმინე, არაფერი თქვენ არ უნდა, კარტერი", - განაცხადა მან. — თქვენ უნდა drugged თავს ახლო მომავალში.
  
  
  დოქტორი Inuris გაიქცა გარშემო ოთახში და დაბრუნდა, შავი, ჩანთა.
  
  
  ფილიპ Doane ქმნის სართული, ოხვრა დროდადრო. არ Mario დაიჩოქა მასთან და აღმოჩნდა მას, სანამ იგი წინაშე, ქოშინი ოდნავ, როგორც თევზი დაიჭირეს გარშემო წყალი.
  
  
  არ Mario-ს მარცხენა ჩაიმსხვრა, მოგვეწონა მოხუცი ქვედა ყბის, და იძულებული ego, პირი ღია. ამის შემდეგ იგი შეიყვანეს წვერი stiletto და დაპრესილი ego წინააღმდეგ მისი cheek, სანამ მას ვერ ვხედავ, კანის bulge out თვალწინ ჩემი თვალები.
  
  
  არ Mario შემომხედა. "მოუსმინეთ, კარტერი, და ვფიქრობ სწრაფად. მისი დანა სპეციალისტი. Trust me. მისი ასევე წინააღმდეგი არ ego გამოყენება. მე თქვენ გეკითხებით, სადაც გოგონა არის. მე მინდა, სწრაფი და პატიოსანი პასუხი. No kidding. არ ცრუ მტკიცებულება. თუ მე არ მივიღებ პასუხს, მე დაჭრილი მოხუცი ლოყის და ვკითხე ერთხელ.
  
  
  პოლკოვნიკი შვილი beamed. Mario, როგორც ჩანს, ახლოს იყო emu სული პირი.
  
  
  არ Mario გააგრძელა საუბარი. "და თუ მე არ მიიღოს რევმატიზმი, მე მინდა, მე ამას ცოტა მეტი. მაშინ მისი beru სხვა cheek და გთხოვთ, კიდევ ერთხელ. მაშინ მე ვმუშაობ, ჩემი ყურები და ცხვირი. მე ამოჭრა, მისი თვალი, მისი თითების. ფეხის თითები. მთელი ფეხი. ექიმი დაიცავს em ცოცხალი, რადგან პოლკოვნიკი სჭირდება მას ცოცხალი. მაგრამ ეს იქნება გაფუჭებას, და კიდევ ერთი ექიმი ვერ შეძლებს დაფიქსირება ego. და თქვენ ერთი დამნაშავე. შენახვა თქვენი პირით დახურეს, როგორიცაა დიდი გმირი, კარტერი. როგორ გსურთ ეს?
  
  
  მას შეეძლო თითქმის ვხედავ blade მეშვეობით მოხუცი ფერმკრთალი, თხელი cheek. იგი ქმნის მის თვალებში დახურულია, მისი სუნთქვა გაძნელება მის hunched მკერდზე. როგორიც არ უნდა იყოს იგი, ფილიპ Doane არ აქვს ბევრი შევხედოთ. მან გამოიწვია ჩემთვის ბევრი უბედურება, არამედ ის, რომ იყო მაინც ეს. ის, რაც მას არ ემუქრება კატასტროფა მილიონობით ადამიანი. ასე რომ, ერთი მხრივ, ego არ ღირს ეკონომია. მაგრამ მისი შეპყრობილი, ის არ იყო ისე ცუდი. მისი ვხვდები ის არის, რომ საკუთარი გონება, ის მხოლოდ გაიხსნა რამდენიმე კარები, რომ რამდენიმე ადამიანი სანაცვლოდ, რაც მისი შვილის ცხოვრებაში ნათელი. თუ მე ნება არ Mario გაჭრა ჩემი ego ცალი, ეს შეიძლება გადარჩენა Penny. და გადარჩენის მისი, იქნებ მე შემიძლია მისი გადარჩენა ოქროს.
  
  
  მეორეს მხრივ, თუ გავხსენი ჩემი პირით და უთხრა მათ: სად და როგორ უნდა პენი, ეს, შესაძლოა, მოხუცი იდეა რა ის მინდა კეთდება nah. ის, ალბათ, იმსახურებს, შანსი, რომ მისი ერთხელ: ლამაზი.
  
  
  მაგრამ სავარაუდოა, რომ ერთი glimpse ეღირება გარე აუზი დაახლოებით ორმოცდახუთი მილიარდი დოლარი.
  
  
  დროს მკაცრად პროფესიონალურ დონეზე, მხოლოდ ერთი რევმატიზმი შეიძლება მისცეს მას. და ეს იყო სრულიად ჩუმად.
  
  
  მან გახსნა თავისი პირი და თქვა: "თქვენ ნახავთ, მისი მამის ბინა. ის მელოდება.'
  
  
  
  თავი 16
  
  
  
  
  პოლკოვნიკი შვილი გაარტყა Mario უკან. "ლამაზი", - განაცხადა მან ღიმილით ფართო საკმარისი რათა გამოავლინოს მთელი რიგი ფოლადის მოლარების. "უბრალოდ, ლამაზი."
  
  
  არ Mario არ უპასუხოს emu. "ვიტო", მან მოუწოდა. 'Come on in.'
  
  
  Ferret-წინაშე thug poked მისი უფროსი კარი. არ Mario მოისროლა emu რამოდენიმე ღილაკები.
  
  
  "დაბრუნდეს ძველი კაცის სახლი", - განაცხადა მან. "თქვენ იპოვით girl არსებობს. მიიღოს მის უკან გემი. მე ვხედავ, თქვენ არ არსებობს."'
  
  
  "ყველა უფლება", - განაცხადა ferret, და გაქრა. მიუხედავად იმისა, რომ ჩემი ინსტრუქციები, პენი, მე ეჭვი არ ეპარება, რომ ferret, რომ ოსტატურად დაიცვას ego-ს ბრძანება. იგი მოისმენს გასაღები ჩასახვევი და გადაწყვეტენ,-მიუხედავად ყველაფრისა, ჩვენ განაცხადა, რომ ერთმანეთს — რომ მისი მამა დადგა მას შემდეგ, რაც ყველა, და ახლა გახსნა ამ კარი. მხოლოდ ეს არ იქნება მისთვის.
  
  
  პოლკოვნიკი შვილი შემომხედა საინტერესოა.
  
  
  რა თქმა უნდა, ვაღიარებ, რომ მას, როგორც ჩანს, გიჟი, განსაკუთრებით თვალში პროფესიონალი, როგორც პოლკოვნიკი შვილი. მან თითქმის იცინოდა. ის სუნი ხაფანგში. არ იყო ახსნა გოგონა ცდილობს გადაარჩინოს მისი მამა. არ იყო არანაირი სარგებელი მას. რადგან, ego-ს აზრით, ჩვენ არ გვაქვს დიდი მომავალი მოხუცი, ჩვენ არ გვაქვს დიდი მომავალი ჩემთვის, ჩვენ არ გვაქვს დიდი მომავალი გოგონა.
  
  
  მე ვერ ადანაშაულებენ. ეხლა ego-ს აზრით, რომ თამაში იყო თითქმის დასრულდა და მან გაიმარჯვა. ერთად გოგონა ego ხელისუფლებას, მან თითქმის ყველა ბარათები: the mysterious ბატონი ანდერსონი, ვინც დაეცა შევიდა ego-ს ხელში გარშემო არსად და აღმოჩნდა, რომ ნაჯახი აგენტი; გოგონა, რომელიც შეიძლება ადვილად გამოიწვიოს em ბევრი უბედურება; და ფილიპ Doane, რომელიც უნდა ყოველთვის არის საიდუმლო, რომ პოლკოვნიკი შვილი, ვინაიდან ფასი, ქურდობის ოქრო უნდა ყოფილიყო, მას უნდა ჰქონდეს როგორც ჩანს, წარმოუდგენლად დაბალი მას.
  
  
  იგი არ იყო დასმული, რომ გითხრათ, Em, რაც მისი მოტივები იყო. მას არ ესმოდა, მაინც. რა თქმა უნდა, მე დაარღვიეს წესები. ეს წესები განაცხადა, " თქვას ეს ბებერი კაცი. დრო გოგონას მისაღებად Hawk. ჩერდება დრო. იჯდეს უკან და უყუროთ, არ Mario დაჭრილი ფილიპ Doane ცალი. ვიტყვი, თქვენ ვერ ვხედავ სისხლი, საშინელებათა, და აუტანელი ტკივილი. წარმოიდგინეთ, ყველა კარგი რამ, რომ თქვენ მივაღწევთ იჯდა გარეთ. ამოიღონ გამოსახულებები სისხლი ასხამს გარშემო მოხუცი მამის სახე და თვალები. თავს იმუნური ყვირილის. უბრალოდ ვფიქრობ იმაზე, თუ რა მითითებებს ამბობენ.
  
  
  ზოგჯერ თქვენ უნდა გაუქმება ინსტრუქციები. რაღაც შიგნით ჩემთვის, ხმამაღლა განაცხადა, რომ არანაირი იდეა არ Mario chopping მოხუცი, ცალი მიუხედავად იმისა, რომ პოლკოვნიკი და შვილი ტაშისკვრით და Inuris licked მისი ტუჩები და ego თვალები შემომცქერის აღფრთოვანებული. ეს არ იყო ჰიპერმგრძნობელობის. რაღაც ჩემში მითხრა, რომ იმ მომენტში არ Mario მისცა, რომ მისი გზა წამების ფილიპ Doane, მინდა დაწყება აღიარა, რომ მე კარგავს. და მართლაც-della-არ არის მხოლოდ სასტუმრო ან არაფერი. მისი სასტუმრო მოგება ყველაფერი.
  
  
  მისი სასტუმრო დაბრუნდეს ოქროს, დაიბრუნოს მისი შვილის ძველი ფილიპ Dawn ego უვნებელი და გამოიყენოთ მიკროფონი და დინამიკები მოაგვაროს გაიტანა. მისი მიზანია, wipe out ih საწყისი სახე დედამიწაზე. ეს იყო დიდი ალბათობით. მაგრამ როდესაც საქმე ქვემოთ ბიზნესის, იმ მომენტში არ Mario poked წვერი დანა შევიდა ფილიპ Doane ის cheek, რაღაც ღრმად შიგნით მითხრა, გადაყარეთ, რა წიგნი გადაწყვეტილებები და ეს თამაში თქვენი საკუთარი გზა. პოლკოვნიკი ცოდვა არასოდეს არ მესმის. ის იყო პროცენტული მოთამაშე. და ჩემი პრინციპი იყო, რომ, რადგან მე არ მოვკვდები, მე მქონდა შანსი. მისი შვილი ჩანდა გაკვირვებული. "მე გამიკვირდა, კარტერი. ნამდვილად გამიკვირდა. და ცოტა იმედგაცრუებული. ვფიქრობდი, ნეტავ მეტი გამბედაობა."
  
  
  "არავინ მოდის, პოლკოვნიკი", - ვუთხარი მე.
  
  
  "შესაძლოა, არა, კარტერი", - განაცხადა მან. — მაგრამ თქვენ ჰქონდა რეპუტაცია, რომ ძალიან ახლოს. და მერწმუნეთ, ჩემი ანგარიშები თქვენ ძალიან ბოლო. ბოლო საკმარისი უნდა გვესმოდეს, რომ თქვენი ბოლო ნაცნობობა ჩემი კარგი მეგობარი Hsiang არქტიკაში, რომ აღარაფერი ვთქვათ დოქტორი Inuris. აღმოჩნდა, რომ Inuris ერთად შეთქმულების ღიმილი. — თქვენ გახსოვთ, Hsiang, არ გსურთ, ექიმი?" ვგულისხმობ, მინიმუმ ვნახე ego სურათი, არ ხარ? ლოთარ Inuris თავი დაუქნია.
  
  
  "ეს იყო კარგი სამსახური — თქვენი ინტერესი Hsiang," ჩემი შვილის პოლკოვნიკი მითხრა. - ძალიან ლამაზი და ცოტა დროულად ჩემი ნაწილი. თუ Hsiang გაიმარჯვებდა, ego საწარმოს იქნებოდა ძალიან წარმატებით შეუერთდა, ამ შემთხვევაში, საბოლოო ფაზა, რომელიც უერთდება მე თქვენს ქვეყანაში. თუმცა, მე მჯერა, რომ მსოფლიოში მოგიწევთ ძალიან რთული მომავალი გარეშეც Hsiang ძალისხმევას." მე არ პასუხობს, რომ მისი დაიკვეხნის. მან გაიცინა at me. "და თქვენ, ძალიან, კარტერი, აქვს ძალიან რთული მომავალი წინაა. როდესაც ჩვენ ჩინეთში, ჩვენ გვაქვს ძალიან დიდი ხნის საუბრები. და თქვენ გეტყვით, ჩემთვის ბევრი რამ. მაგრამ პირველი თქვენ მოგიწევთ ხანგრძლივი საზღვაო მოგზაურობა, რომელიც ჩვენ დაიწყება რამდენიმე საათის განმავლობაში. არ არის, რომ უფლება, არ Mario? არ Mario თავი დაუქნია. "გემი არის სამუშაო," - განაცხადა მან. "ჩვენ sped რამ."
  
  
  "ჩვენ ვიქნებით რის გამოც ადრე გამთენიისას," პოლკოვნიკი შვილის თქმით, " მადლობა, თქვენი თანამშრომლობა, კარტერი. ბატონი Doane არის აქ — - მან აღნიშნა, რომ ძველი კაცი ვინ იყო მაინც ცრუობს შიშველი სართული — " შემოგვიერთდით, იმიტომ, რომ, როგორც თქვენ სახლში, მას აქვს გარკვეული უნარები, რაც ჩვენ გვინდა. როგორც გოგონას... პოლკოვნიკი შვილი tilted მისი უფროსი და უკან დაიწყო ჭერი. — რაც შეეხება გოგონას, ლოთარ, იქნებ მე მივცემ მას, რომ თქვენ მოგვიანებით, როდესაც მივიღებთ, რომ უსაფრთხო პორტში." მიუხედავად იმისა, რომ ჩვენ ზღვაზე, თქვენ შეგიძლიათ fun ერთად მისი, როგორც ჩვენ არ გარისკოს მიმდინარეობს, როგორც უსაფრთხო, როგორც ჩვენ Riviera. მას შემდეგ, რაც ჩვენ მივიღებთ ჩინეთში, თქვენ შეგიძლიათ იქ, როგორც ხანგრძლივი, როგორც თქვენ გინდათ გოგონა. მაგრამ მე ვიცი, რომ თქვენ, ლოთარ, და ეჭვი მაქვს, თქვენ გექნებათ დაღლილი nah დიდი ხნით ადრე ჩვენ იქ. თუ ეს საქმე, ჩვენ მოგაწვდით მას ეკიპაჟი, რომელიც შეუძლია გააკეთოს, რასაც მინდა მას; და მაშინ ჩვენ უნდა დავაღწიოთ nah. ეს არა აქვს პრაქტიკული მნიშვნელობა ჩვენთვის.
  
  
  დოქტორი Inuris beamed სიამოვნებით და დაუთმო regally. "მადლობა გადაგიხადოთ თქვენი სიკეთისთვის," - განაცხადა მან.
  
  
  "თქვენ იცით, თქვენ ნამდვილად არ იმსახურებენ", - განაცხადა პოლკოვნიკმა შვილი", მაგრამ მე მჯერა, რომ ყველაფერი კარგად იქნება ერთხელ გოგონა არის ჩვენი ზრუნვა, და ასე რომ მე პატიება მისი თქვენი აღშფოთება რივიერაში."
  
  
  "დიდი მადლობა, პოლკოვნიკი, შვილი," დოქტორ Inuris განაცხადა.
  
  
  პოლკოვნიკი შვილი აღმოჩნდა განგსტერი. — როგორც თქვენ, დონ მარიო, მე მეშინია, მე არ მაქვს სპეციალური parting საჩუქარი, მიუხედავად იმისა, რომ თქვენ საკმაოდ ღირსეული egos. მე სარგებლობდა, ბიზნესის კეთების თქვენთან ერთად. თქვენ ხართ ადამიანის ხშირად, და თქვენს რწმენას, როგორც ჩვენ ვნახეთ, დღეს, ყველაზე შესანიშნავი. იგი ნამდვილად მინდა, რომ გამოხატოს თავისი ღრმა პატივისცემა თქვენ.
  
  
  "მე კიდევ აქ," მარიო განაცხადა, მიუთითებს, რომ სკამზე. "ძალიან ზუსტი", - განაცხადა პოლკოვნიკმა. "ეს ძალიან გაგვიმართლა, რომ თქვენ, რომელიც ხელმძღვანელობდა შესანიშნავი ტელ.: AX კარტერი უღალატებს ახალგაზრდა ქალი, არის მემკვიდრე არსენალი ego. ეს თითქმის პოეტური შესაბამისი. ძალიან კარგი, არ Mario. თქვენ მიიღებთ ego მოციგავის, ego stiletto და ego პატარა ბენზინი ბომბი. პატივი ih თქვენი trophies.
  
  
  არ Mario იმისათვის, რომ ბომბი ერთი წუთით, და თოფი და დანა თავისი ქამარი.
  
  
  პოლკოვნიკი შვილი შევხედე მისი watch. — ჩვენ გვაქვს რამდენიმე წუთით ადრე სატვირთო ჩამოდის, როგორც თქვენ შეთანხმდნენ. მან მითხრა, " როდესაც იგი ჩამოდის, კარტერი, ჩვენ დავიწყებთ ჩვენი მოგზაურობა. სარგებლობენ, როგორც ბევრი როგორც თქვენ შეგიძლიათ, იმიტომ, რომ ეს იქნება თქვენი ბოლო ride. თქვენ აპირებს ჩინეთის ორმოცდახუთი მილიარდი დოლარის ღირებულების ოქრო, როგორც თქვენ ალბათ უკვე ვიცით. დახმარებით დოქტორი Inuris, რომ lakless ბატონი დონ, და ფასდაუდებელი დახმარება არ Mario, რომელიც იმ პირობით, საჭირო სამუშაო ძალის, ჩვენ შევძელით რძე ფედერალური სარეზერვო."
  
  
  "და ხვალ, ჭორები იქნება მძვინვარებს მთელ გარე აუზი, რომელიც ყველაზე მეტად აშშ-ს ოქროს მარაგი და ოქროს რეზერვების ბევრი ih ერთგული მეგობრები გაქრა. თქვენი მთავრობა გასცემს, რაც ხელს უწყობს შეტყობინებები, მაგრამ ჭორები იქნება ჟინი და იზრდება უფრო ძლიერი. და მალე, ბანკირების და სხვა მთავრობები იქნება მოთხოვნა, გარანტიები, და საბოლოოდ დაამტკიცოს იგი. ისინი ვერ უზრუნველყოფს მტკიცებულება. მაშინ დოლარი არ ღირს არაფერი, იმიტომ, რომ ნდობა ეს არის განადგურებული. ადამიანები, რომლებიც დოლარი შეეცდება გაცვლა ih, მაგრამ რა? ბრიტანული ფუნტი იქნება შელახონ. გერმანული ბრენდების, მაშინაც კი, შვეიცარულ ფრანკზე, იქნება გაუფასურდა, რადგან არავინ ენდობა ქაღალდის ფული აღარ. ოქროს, რომელიც მარცხენა მსოფლიოში გახდება ფასდაუდებელი. ვინც არ დაიცავს ego. ისინი, ვისაც არ აქვს ego იქნება პანიკა.
  
  
  მფლობელი მაღაზიაში პური უარს ყიდიან თუ პური არ არის გადახდილი რაღაც სხვა, ვიდრე ქაღალდის ფული. მათემატიკის ძირითადი, რომელიც სჭირდება ექიმი ექნება არაფერი გადაიხადოს იგი, გარდა იმ შემთხვევებისა, უსარგებლო ქაღალდის ფული, რომ ექიმი არ მიიღოს. სცენები მოსწონს ეს იქნება მეორდება ბევრჯერ, სხვადასხვა ადგილებში. და მალე, ბანდები იქნება როუმინგის ქუჩებში და ძარცვით მაღაზიები ძიებაში, რაც მათ სჭირდებათ, რათა გადარჩეს. ქარხნები იქნება პარალიზებული, რადგან ვერავინ ახერხებს მანქანა, სარეცხი მანქანები, და ტელევიზიების ისინი აწარმოებენ. და მუშა იქნება ნასროლი. არაბი შეიხი სპარსეთის ყურეში იქნება მოთხოვნა გადახდის ოქროს ადრე გადაზიდვის მისი ზეთი. და არ იქნება ოქროს გადაიხადოს. ასე რომ, არ იქნება ზეთი. და უახლოეს მომავალში, არ იქნება მეტი მანქანა, მეტი აღარ მატარებლები, აღარ თვითმფრინავები, და ჩვენი ქარხნები არ იყოს მხოლოდ მოჩვენებითი, არამედ აზრი არ აქვს. ამერიკის შეერთებული შტატები, როგორც მოგეხსენებათ, ეს გახდება ეკონომიკური უდაბნოში. ქალაქებში იქნება სავსე მშიერი ხალხი. ქალაქგარეთ იქნება განადგურებული მიერ უცხო ძარცვის ბანდები, რომელიც კლავს სკოტი Bell-ის საკვები და მოიპაროს ბოსტნეული." მას არ სურს მოისმინოს ნებისმიერი სხვა. მას შევხედე არ Mario. მას არ ჩანს აქცევდა ყურადღებას.
  
  
  მე ვუთხარი,. "და თქვენ?'"ეს არის თქვენს ქვეყანაში. თქვენ აქ ცხოვრება. გინდათ ეს?'
  
  
  პოლკოვნიკი, ჩემი შვილი იცინოდა. "არ Mario არის პროდუქტის ახალი კულტურა, კარტერი. არ ველით, მას უნდა იხელმძღვანელოს თავისი გრძნობები. Ego არის გადარჩენის და მოგება, არა თანაგრძნობა. ჩვენ ვართ პარტნიორები, ამ საწარმოში. ჩვენ განსხვავდება მხოლოდ, ერთი მხრივ, ჩვენი არჩევანი გადახდის ჩვენი მონაწილეობით. ჩინეთის, ღარიბი ოქროს, აირჩია ოქროს. არ Mario აქვს პატარა ინტერესი ოქროს. ოჰ, რა-რა, ის ინარჩუნებს თავის თავს, მაგრამ აღმოაჩენს, რომ ძალიან პომპეზური და, პრინციპში, ეხლა ფილოსოფიური თვალსაზრისით, უინტერესო. მაგრამ არის ტვირთი, რომელიც მეტნი ჩინეთში, ტვირთის, რომ დაპირებების დიდი მოგება, თუ თქვენ გაყიდვა ego გონივრულად.
  
  
  და ეს, კარტერი, არის Mac და რა შეგიძლიათ გააკეთოთ გარშემო ამ სამყაროში: ჰეროინი. ხედავთ, კარტერი, როდესაც დოლარი გაუფასურდა, რომ მოვა დრო, როდესაც ადამიანი იქნება ვეძებოთ სხვა გადახდის საშუალება. და ეს საშუალო გაცვლითი რომ არ Mario ვარაუდობს გაცნობა არის ჰეროინი. ხომ არ ფიქრობთ, რომ ის, რაც ხალხს დაივიწყოს საკუთარი პრობლემები? და გარწმუნებთ, მათ ექნებათ პრობლემები. გარკვეული ხალხი თქვენი მთავრობა იქნება დაინტერესებული წესრიგის ნებისმიერ ფასად; და მოსახლეობას, რომ ბედნიერია, რომ სასმელი ჰეროინის იქნება მიმზიდველი ცდუნება. ხომ არ ფიქრობთ, ასე რომ, ექიმი?"
  
  
  პოლკოვნიკი Seung არ დალოდებია. — თქვენ იცით, ექიმი თავად არის ძალიან უყვარდა ყაყაჩოები, თქვენ ხომ, ლოთარ? ასე რომ, თქვენ ხედავთ, კარტერი, რომ არ Mario, მადლობა ego პარტნიორობის ჩვენთან ერთად, მოგიწევთ ამოუწურავია მიწოდება. და ეს სარეზერვო მისცემს emu უზარმაზარი ძალა. ასე რომ, იმ დროს, როდესაც ზოგიერთი მშვიდობის ბრუნდება, რათა თქვენი ქვეყანა, არ Mario ისარგებლებს ბევრად უფრო მეტია, ვიდრე საწყისი ღირებულების ოქროს მან გაყიდა dn. Ego მიღწევების იქნება გათვლილი თვალსაზრისით დათმობებზე, რომ კანონები, რომელიც ახლა აკრძალოს ზოგიერთი მეტი-ego ქმედებები. ეს იქნება გათვლილი მიერ ფლობს მიწის ნაკვეთი, ამოუწურავია რესურსი, რომ იგი შეიძენს ერთად ჰეროინი."
  
  
  და როცა პანიკა სუბსიდიების და სხვა ქვეყნებში ვხედავთ, სიბრძნე, რომ repurpose რა დარჩა თქვენი მოსახლეობის გარკვეული სამრეწველო საქმიანობა, მაშინ არ Mario მიიღებს მეტი გაშვებული ქარხნები. მოსახლეობის იქნება მოტივირებული need for ჰეროინი, უბრალოდ, როგორც ხალხი ახლა მოტივირებული უნდა დოლარი. და არ Mario გახდება დე ფაქტო მმართველი ქვეყანა, არ აღვნიშნო ის ფაქტი, რომ ამავე დროს ის გახდება მისი კანონმდებელი. ახლა ადამიანი შეიძლება იცოდეს ego მოსწონს პრინცი, მაგრამ გარწმუნებთ, კარტერი, მალე ხალხი ქედს emu, როგორც მეფე.
  
  
  "თქვენ გიჟები", - ვუთხარი მე.
  
  
  პოლკოვნიკი შვილი დააყენა თავის მხრივ. "გთხოვთ, კარტერი, მისი, გემუდარებით. იყოს რეალისტური. მე არ მაქვს მიდრეკილება insanity. შეეცადეთ ვფიქრობ, ჰეროინის, როგორც ახალი ვალუტაში. ეს უფრო ლოგიკური შევაფასოთ tac შეკვრა თეთრი ფხვნილი, ვიდრე ზოგიერთი ყვითელი რკინის ან ფერადი ქაღალდი? არა, კარტერი, რომ ის არ არის ჭეშმარიტი. Emus უბრალოდ უნდა მიეცეს სხვადასხვა სახით ენდობა. კორექტირებას. და იმ სირთულეებს, რომელიც გვხვდება თქვენი მხრიდან უზრუნველყოფს იმას ნიშნავს, რომ განახორციელოს ეს რეგულირება. ვაღიარებ, რომ ეს არის რადიკალური ადაპტაცია, მაგრამ ასეთი ადაპტაცია არის საჭირო არ Mario გააცნობიეროს ego-ის ამბიციები. ხედავთ, ოქრო არ emu რაიმე კარგი. ფლობს ოქროს იქნებოდა ახლა კანონქვემდებარე ego წესები და აზროვნების, რომლებიც შესაბამის მომენტში. როგორც ასეთი წესებით, ამ განწყობა, არ Mario არის კრიმინალური და ნიშნავს ქურდობაში მისი ქონება. არა, სანამ არ Mario შეიძლება მივაღწიოთ სტატუსი, რომ ego ამბიცია და მშვიდი გენიალური ატრიბუტი ego, იქ უნდა იყოს რევოლუცია. და მისი ოქროს რაზმის გამოიწვევს რევოლუცია ამერიკის შეერთებული შტატები.
  
  
  როგორც მათთვის, ვისაც აქვს ოქრო, ჩვენ დარწმუნებულნი ვართ, რომ იქ ყოველთვის იქნება ხალხი მსოფლიოში, რომლებიც მშიერი ოქროს. რომელიც, ასე ვთქვათ, დაიცავს ძველი რწმენა. ჩინეთის ego ყაყაჩოები და ოქრო იქნება ორმაგად მდიდარი, მიუხედავად იმისა, რომ მნიშვნელოვანი ნაწილი ჩვენი ყაყაჩოს crop არის განკუთვნილი არ Mario მრავალი წლის განმავლობაში. ჩინეთი და აშშ-ის გახდება ძალიან კარგი მეგობრები.
  
  
  და მისი დარწმუნებული ვარ, რომ ისინი, ვისაც სჯერა, ოქროს და ისინი, ვისაც სჯერა, რომ ყაყაჩოს თესლი იქნება ერთად ცხოვრობენ საუკუნეების განმავლობაში."
  
  
  ისევე, როგორც, რომ. მთელი გეგმა. ეს იყო საშინელი. თქვენ შეიძლება დარეკეთ ეს გიჟი. მაგრამ ხაზს insanity და გენიალური ვიწრო, და პოლკოვნიკი და შვილი იყო სწორი, დაახლოებით ერთი რამ. არაფერი არ იყო ცული ფაილი მიუთითებს, რომ არ იყო არაფერი ცუდი ego ცნობიერებაში. რა იგი შეიქმნა იმისათვის, რომ არ იყო არაფერი მოკლე masterstroke; ბუნებრივი საბოლოო პროდუქტი კვეთა ეკონომისტი-ის საფირმო და ცივი blooded გაუმაძღრობით ჯარისკაცი, რომელიც ცნობილია თავისი უნარი at war. და ის, რაც მან განაცხადა, Emu იყო მხოლოდ რამდენიმე საათის დაშორებით დასრულების იგი. მას შევხედე მისი watch ერთხელ. "მხოლოდ რამდენიმე წუთი, ბატონებო. შემდეგ აღმოჩნდა, რომ ჩემთვის მარტო. "კარტერი, იქ კარზე წუთი. როცა ეს ხდება, ეს იმას ნიშნავს, რომ სატვირთო ელოდება ჩვენს გარეთ. ამ სატვირთო მიიღებს გვაძლევს გემბანი, სადაც არ Mario-ს movers სწრაფად დატვირთვა ოქროს ბორტზე გემი. თქვენ board ეს გემი და ჩვენ ვიქნებით რის გამოც რამდენიმე საათის განმავლობაში.
  
  
  მე ვაპირებ ვთხოვთ, არ Mario untie თქვენი ფეხები. და მე გთხოვთ, რომ მიიღოთ up და ფეხით მშვიდად ამ ოთახში და სატვირთო. როდესაც ჩვენ მისაღებად გემი, ჰერები, მე მინდა, რომ მოვიდეს გემზე მშვიდად და წავიდეს, სადაც თქვენ ვაპირებთ. თუ თქვენ ნუ როგორც მე ვთხოვ, თქვენ დავაღწიოთ ზედმეტი ტკივილი. მაგრამ, მე ვიცი, თქვენი მიდრეკილება გმირობა, თავისი საჭირო, უნდა მიიღოს ზომები.
  
  
  მან აიღო nunchucks თავმჯდომარე. მან დაინახა, ხის სახელურები და ჯაჭვი ჰკიდია, მათ შორის. პოლკოვნიკი casually slung ჯაჭვი ჩემი უფროსი და გამოყვანილია ბმულები მჭიდროდ საკმარისი bite მეშვეობით ჩემი ყელის და ჩემს windpipe.
  
  
  "თქვენ შეიძლება მოვიდეს გემზე საკუთარ," - განაცხადა მან, " ან შეგიძლიათ უგონო მდგომარეობაში. შეადგინოს თქვენი გონება.'
  
  
  არ Mario დაიჩოქა ჩემი ფეხები და გაერთიანებული თოკები. "დოქტორ Inuris," პოლკოვნიკი შვილი განაცხადა, მიუთითებს, რომ ფილიპ Doane. "მიიღეთ მოხუცი მდე. მისი, მე მინდა, მას დიდი მდგომარეობაში, როდესაც ჩვენ ჩამოვა ჩინეთში." იგი იცინის. "თქვენ ხედავთ, კარტერი, ჩვენ ვაპირებთ, რომ გვჭირდება ახალი "უსაფრთხო".
  
  
  ჟანგიანი კორპუსის სატვირთო ეკიდა ღრმა ნისლის, glinting moonlight, გაუძღვება დროს rickety ბურჯი. მიუხედავად იმისა, რომ დაბალ სიმაღლეზე, მკაცრი ჭუჭყიანი გემი
  
  
  სარა Chamberlain-Cardiff ედგა ჩვენთვის, რადგან ჩვენ გვერდით იდგა გარეთ სატვირთო. მაშინ, ბოლოს ბურჯი, დიდი ამწე, ოხვრა კაბელები იყო მიზიდვას უზარმაზარი კონტეინერის ბორტზე.
  
  
  "ოქროს, კარტერი," პოლკოვნიკი განაცხადა, რომ მისი შვილი. ქვეშ მდგარ სახურავი ძველი seraglio რომ გაიქცა გასწვრივ პიერ, რამდენიმე შიშველი ნათურებით დაწვეს, კასტინგი ყვითელი სხივები სინათლის გზაზე. "შევხედოთ თქვენი მანქანა სასაქონლო აღმოსავლეთში. არაფერი განსაკუთრებული, არა?
  
  
  მას არ დალოდებია.
  
  
  "მაგრამ გამოჩენა მატყუარა, კარტერი. ეს აღმაშფოთებელი ეძებს სატვირთო barge მანევრები და იალქნები სწრაფად, ვიდრე მოიერიშე თვითმფრინავი. ამასთან, ელექტრონული მოწყობილობა შექმნილია, რათა ego უხილავი რადარი. მაგრამ ეჭვი მაქვს, რომ "სარა ჩემბერლენი" სჭირდება, რათა რაიმე მტკიცებულება მისი ძალა. ვისაც მათი უფლება გონება რომ იხდიან ნებისმიერი ყურადღება ცუდი ძველი ბრიტანეთის დროშის ქვეშ მცურავი სატვირთო?
  
  
  "ყველა უფლება, შვილი," მარიო განაცხადა. "ახლა მე ვამბობ, მშვიდობით მისი. ჩემი ხალხი მითხრა, რომ მათ მიღებული ბოლო ჰეროინის რამდენიმე საათის წინ, და ორი საათის შემდეგ ისინი უზრუნველყოფის დანარჩენი თქვენი ტვირთის ბორტზე. ამის შემდეგ, თქვენ შეგიძლიათ დატოვოთ ნებისმიერ დროს." ისინი იგრძნო ბოდიში ერთმანეთის ხელები.
  
  
  პოლკოვნიკი შევხედე მისი watch. "მე იმედი გვაქვს, მარიო," - განაცხადა მან. "მე მივცემ ინსტრუქციას დატოვება ერთ საათზე დღის მეორე ნახევარში."
  
  
  "არ ინერვიულოთ," დონ მარიო განაცხადა. "მე დარჩენა ჩემს ოფისში, სანამ წახვალ მცურავი რათა დარწმუნდეთ, რომ ყველაფერი წესრიგშია."
  
  
  "ძალიან კარგად", - განაცხადა პოლკოვნიკმა, რომ მისი შვილი. "ტიპიური თქვენი საფუძვლიანობა, არ Mario. მე მჯერა, რომ ერთ დღეს ჩვენ შევხვდებით."
  
  
  "Good — bye, მაშინ," დონ მარიო განაცხადა. მას შევხედე დოქტორი Inuris, ვინ იყო მხარდამჭერი ფილიპ Doane . "დევს იქ, Doc", - განაცხადა მან. "ცდილობენ მოქმედებენ, ძალიან კარგი ბიჭი".
  
  
  დოქტორი Inuris არ ვფიქრობ, ego ღირს პასუხობდა.
  
  
  "იღბლიანი მე, კარტერი", - განაცხადა მან. მას ინსულტის მისი ქამარი, სადაც უგო და Wilhelmina იყო გადამალული ქვეშ მისი ქურთუკი. "მადლობას გიხდით სუვენირები." ის გამოყვანილია კარის სახელური და გაქრა შევიდა ბეღელში.
  
  
  "ყველა უფლება," პოლკოვნიკი განაცხადა, რომ მისი შვილი. "ყველა გემზე. სარა ჩემბერლენი იყო დაშვებული აფრების, სანამ dawn — "მან გაიცინა," ტვირთის ფოლადი.
  
  
  პოლკოვნიკი, ჩემი შვილი, ძმა სახელურები და nunchaku, რამაც ჯაჭვი უნდა გამკაცრდეს ჩემს კისერზე, თითქოს მოუწოდებდა horse. ჩვენ განაგრძო ქვემოთ ბურჯი და gangplank. მე ვუყურებ და დაინახა, ჩინური კაპიტანი ეძებს ქვემოთ ჩვენთან მაღალი ბურჯი. ჩინური crewmen swarmed ყველგან ერთი საღი აზრი, რომ ყოველთვის ხასიათდება კარგად მომზადებული ჯარისკაცები.
  
  
  როგორიც არ უნდა იყოს აპარატურა და ელექტრონული აღჭურვილობა იყო ბორტზე, სარა ჩემბერლენი არ იყო მეოცე საუკუნის მოკლე შინაარსი როდესაც იგი მოვიდა, რათა საპატიმრო დაწესებულებებში. გემბანის, პოლკოვნიკი შვილი მკრა, სანამ მან მიაღწია რკინის საკანში დაუშვეს ფანჯრის მინის გარეშე. მის წინაშე იყო ორი ჩინელი მამაკაცი შეიარაღებული ცეცხლსასროლი იარაღით. პოლკოვნიკი Seung აიღო nunchaku მთელს ჩემს კისერზე და ამით bunch of გასაღებები ჩემს ჯიბეში.
  
  
  მან გაუღო საკნის კარი. "მოდით, კარტერი. და ასე არის ბატონი გამთენიისას, " - განუცხადა მან დოქტორი Inouris.
  
  
  სართული გაკეთდა რკინის და საერთო ჩალის, და Dr. Inuris გაუშვებენ არ Philippe, რომელიც დაეცა წვეთი. მესაზღვრეებმა იდგა ღია დღისთვის, muzzles ih იარაღი აღნიშნა ჩვენთან.
  
  
  "თქვენ შეგიძლიათ დატოვოთ მოხუცი, როგორც ის არის, ლოთარ," პოლკოვნიკი განაცხადა. "კარტერი, მე მეშინია, თქვენ უნდა ხელბორკილი და ფეხი უთოები."
  
  
  ჰერები, ის shrugged. ხელბორკილი და ფეხი უთოები იყო ერთვის კედლები. ერთი წყვილი ხელები, ერთი წყვილი ფეხები. მან მორჩილად შევიდა. პოლკოვნიკი Seung ჩაკეტილი ih მისი გასაღები.
  
  
  "მე ასევე ახლოს საკნის კარი", - განაცხადა მან. "და მისი,, მე მინდა, იცოდეთ, ის,, კარტერი. მე არ ვებ keychain. ასე რომ, არ ვფიქრობ, რომ დასცინის დაცვით. იქ ნამდვილად არაფერია, ისინი შეგვიძლია გავაკეთოთ თქვენთვის. მაგრამ ისინი შეიძლება სროლა ძალიან კარგად. მე მირჩევნია ეს არ მოხდა, რა თქმა უნდა, მაგრამ თუ ეს ასეა, მე პირადად მესმის.
  
  
  მან უკან დაიხია გარშემო საკანში. კარი დახურულია და პოლკოვნიკი აღმოჩნდა გასაღები ჩასახვევი. ადგა, ისევ და მოიცილეს at me მეშვეობით ბარები. "მე თქვენ ეწვევა დროდადრო, კარტერი, და იქნებ ჩვენ შეგვიძლია ვისაუბროთ." მაგრამ ახლა შემიძლია ვთქვა, არის უსაფრთხო მოგზაურობა. ის აღმოჩნდა გარშემო და გაქრა მთელ სფეროში ხედვა.
  
  
  რამდენიმე მომენტი მესაზღვრეებმა დაიწყო at me მეშვეობით ბარები, მათი ხელმძღვანელები ახლოს ერთად. მე იგნორირებულია მათ. მალე ისინი შეწუხებული და გაქრა.
  
  
  ეს უნდა ყოფილიყო ნახევარი საათის შემდეგ, როდესაც გავიგე, ხმა გარეთ საკანში. პოლკოვნიკი შვილის სახე გაჩნდა წინაშე ბარები. მან გაიცინა, და გასაღები არ წავიდა დაბლოკვა. კარი გაიღო ღია გამოავლინოს მისი შვილი, ორი დაცვის, და Penny Dawn.
  
  
  
  თავი 17
  
  
  
  
  "ნიკ," Penny მოუწოდა. 'მამიკო.'იგი გაიქცა შევიდა საკანში და დაეცა მის მუხლებზე შემდეგი ფილიპ Doane.
  
  
  პოლკოვნიკი მოვიდა და მოგვეწონა მისი მკლავი. "თქვენი ერთგულება არის შესანიშნავი, მის Dawn", - განაცხადა მან. — მაგრამ ვწუხვარ, რომ თქვენი თავისუფლება უნდა იყოს გარკვეულწილად შეზღუდულია. თქვენ უნდა ხელბორკილი, ისევე, როგორც თქვენი სხვა კარტერი. მაინც არ არის, მიუხედავად იმისა, რომ ჩვენ არ ზღვაზე. და მაშინ იქნება დაშვებული უნდა იზრუნოს თქვენი მამა "— მან გაიცინა მჭიდროდ — " იმ პირობით, რომ დოქტორი Inuris შეიძლება გამოგრჩეთ თქვენ." სადღაც ზღვაზე, მე ვხედავ, თუ ჩვენ შეგვიძლია, რომ ცხოვრება ცოტა უფრო ადვილია, თქვენი მამა. მაგრამ ახლა, ჩვენ უნდა შევინარჩუნოთ მაქსიმალური უსაფრთხოება. მე იმედი მაქვს, რომ თქვენ გაგება.
  
  
  მან პატარძალი და მისი მარცხენა მეშვეობით საკნები. აღმოჩნდა, გასაღები ჩასახვევი ერთხელ.
  
  
  გავიგეთ, shaggy-ის egos იღუპება ქვემოთ რკინის დერეფანში. მაშინ დუმილი.
  
  
  Penny შემომხედა მეშვეობით კამერა.
  
  
  "ოჰ, ნიკ", - განაცხადა მან. "რა მოხდება?"
  
  
  "Penny Dawn", - ვუთხარი მე. "მერწმუნეთ, ან არა, ჩვენ ვაპირებთ, რომ ჩაშლის ეს პროექტი."
  
  
  ფილიპ Doane ამოიოხრა და გადავიდა მისი თხელი ორგანოს ჩალის საწოლი.
  
  
  "მე უნდა მას რომ ვიღვიძებ," Penny უთხრა.
  
  
  "ყველა უფლება", - განაცხადა მან. მან დაიწყო მოუწოდებს. 'მამიკო. მამიკო. ეს არის მისი. Penny.
  
  
  მოხუცი გამოიწვია ერთხელ.
  
  
  "Get up, მამა. მე უნდა თქვენ.'
  
  
  Ego თვალები twitched და ის იძულებული გახდა, თავად უნდა იჯდეს მდე. "ის არის, რომ თქვენ, Penny?", - განაცხადა მან. "ეს იმდენად მუქი აქ. ვერ ვპოულობ ჩემი ფული."
  
  
  "ეს უფლება მომდევნო თქვენი მარცხენა ხელის, მამა," - განაცხადა მან.
  
  
  წელს dim ფონზე, ის groped ih, მოგვეწონა ეს, და ამით იგი მისი ცხვირი. მიუხედავად იმისა, ობიექტივი, მას ახლა ხედავთ. Ego-ს სახე ნათდება, როდესაც მან დაინახა მისი. "ჩემი ღმერთი", - განაცხადა მან. "ის არის, რომ ნამდვილად თქვენ, Penny?"
  
  
  "დიახ, მამა.
  
  
  "თქვენ მშვენიერი", - განაცხადა მან. 'ლამაზი.'და მან ტირილი დაიწყო.
  
  
  "Shhh , მამიკო," Penny განაცხადა. "თქვენ არ უნდა ტირილი."
  
  
  "მე ვერ დაეხმარება," - განაცხადა მან.
  
  
  "მამა, იქ არის ვინმე აქ ჩვენთან. ჩვენ გვჭირდება თქვენი დახმარება. პირველად, მოხუცი მიხვდა, რომ ის და Penny არ იყო მარტო თვალწინ ციფრული კამერები. ის აღმოჩნდა და დაიწყო at me.
  
  
  "ეს არის ის, ნიკ კარტერი, მამიკო," Penny განაცხადა. — მას სურს დაეხმაროს აშშ გავიდნენ აქ."
  
  
  "რეალურად, ბატონი Doane", - ვუთხარი მე. "მე მინდა, რომ თქვენ და Penny აქედან და შეინარჩუნოს გემი იძირებოდა. მაგრამ მე არ შემიძლია ამის გარეშე თქვენი დახმარება.
  
  
  "რა გავაკეთო?" მან განაცხადა,.
  
  
  "შეწყვიტეთ წუწუნი," emu უთხრა. — ერთადერთი საკითხი არის, თქვენ ამის გაკეთება?"
  
  
  "თუ მე არ შემიძლია, მე გავაკეთებ ამას," - განაცხადა მან. — მე მმართებს ლოთარ Inuris მეტი არაფერი. ჩემი კონტრაქტი მას დასრულდა მომენტში მან ოპერაცია Penny. მაგრამ ის და მისი თვითნებური მეგობრებს ვუთხარი მე. ისინი ჩემთან მოვიდა ამ დილით. და მათ წამიყვანეს, რომ ეს გემი და ესროლა ჩემთვის ამ საკანში. როდესაც მე მოითხოვა ახსნა-განმარტება, ჩინური გაიცინა და დამირეკა იდიოტი. მე დაგეხმარებით, კარტერი. მე ვარ მოხუცი და მე არ ვიცი, როგორ უნდა ვიბრძოლოთ, მაგრამ მე დაგეხმარებით. ახლა რომ Penny ყველა უფლება, მე არ მაინტერესებს რა ხდება დოქტორი Inuris და მისი მეგობრები, ან მე. ეს არის ყველა ორმაგი თამაში."
  
  
  "რას ნიშნავს?'
  
  
  "ისინი ფიქრობდნენ, რომ მე მხოლოდ ძველი, სულელური პირი. ძველი იდიოტი. მაგრამ იყო რაღაც არ იცით ჩემს შესახებ. ის დაიბადა ჩინეთში. მე საუბარი IH ენაზე. და დღეს მე მოვისმინე მისი ამბობენ, რომ რაღაც ჩინური, რაც მიუთითებს, რომ ორმაგი თამაში.
  
  
  "წასვლა", - ვუთხარი მე.
  
  
  "თომა მიიღოს ეს იყო დღემდე. მე მას Penny გითხარით ეს?"
  
  
  მან თავი დაუქნია მისი.
  
  
  "კარგად, მაშინ, მე ვფიქრობ, თქვენ იცით, ჩემი როლი. მისი, შევიდა Penny შემთხვევაში. მაგრამ მან არ იცოდა, რომლებიც მისი მეგობრები იყვნენ. სანამ დღეს. და მაშინ მან გაარკვია, რომ მისი მეგობარი ' egos შედის ჩინური და ამერიკული მაფიის წევრები. გარიგება იყო, რომ მაფია იქნებოდა მიწოდება ოქროს ჩინური სანაცვლოდ ჰეროინი. არ შემიძლია არ ვთქვა, მე ძალიან მომწონს, მაგრამ მე ასევე ვფიქრობ, მე არც პოზიცია უჩივიან. კარგად, პირველ რიგში, ყველას ზურგი ჩემთვის, შემოტანა ჩემთვის აქ და გარდამტეხი ჩემს მეტი პოლკოვნიკი ცოდვა. მაგრამ სხვა ღალატის ჯერ კიდევ არსებობს. ჩინური deceiving მაფია".
  
  
  ვთხოვე. "როგორ?'
  
  
  "ეს დაკავება", - განაცხადა მან,"ეს არის მოწამლული."
  
  
  "რას ნიშნავს?'
  
  
  "ზუსტად ის, რასაც მე ვამბობ," ფილიპ Doane განაცხადა. "მე არ ვიცი, რა დააყენა, მაგრამ მე ვიცი ერთი რამ: ჰეროინის არის შეფუთული ორი სხვადასხვა ტიპის პლასტიკური ჩანთები. რამ მწვანე ჩანთები კლავს სწრაფად. რამ ლურჯი ჩანთები მუშაობა ნელა. მაგრამ, თუ რომელიმე მათგანი მოხვდა თქვენი სხეულის, თქვენ იღუპება.
  
  
  მე უნდა მიიღოს ჩემი ქუდი off პოლკოვნიკი ცოდვა. ორმოცდახუთი მილიარდი დოლარი emu ოქროს საკმარისი არ იყო. სროლის გარეშე გასროლა, ის გაკოტრებული ამერიკის შეერთებული შტატები და კლავს მილიონობით ადამიანს. ეს უკეთესი იყო, ვიდრე ბირთვული ომი. თუ ჩვენ არ აქვს გამოსხივება, ჩვენ არ გვაქვს სამრეწველო განადგურება. მხოლოდ მოსახლეობა, მკვდარი და სტაბილურად კვდება, ვერ დაიცვას თავად.
  
  
  და ის დარწმუნებული იყო, რომ ჩინეთში რომ გაიგოს, მისი შვილის გეგმები და მიიღოს სრული უპირატესობა მათ. არ Mario მართლაც გახდება მეფე: მეფე სასაფლაოზე. სადღაც მისი ego stash იყო, ალბათ, რამდენიმე ათასი ფუნტი უძრავი ჰეროინი. მან შეამოწმა ის, და გადაწყვიტა, რომ პოლკოვნიკი შვილი იყო მოვალეობის კეთილსინდისიერად. მას უნდა სცოდნოდა, უკეთესი. მაგრამ არ არსებობს მიზეზი, რომ გრძნობენ ბოდიში მას. ის იყო მხოლოდ ცოტა მეტი ხარბ, ვიდრე emu საჭირო, რომ იყოს. აზრის ჩემი ego მოატყუა გადაადგილდებოდნენ და გიჟური სიხარულით. გარდა იმისა, რომ თუ იგი მიხვდა, პოლკოვნიკი, შვილი იქნებოდა იჯდა, თავზე ოქროს ცხენი, და ბევრი უდანაშაულო ადამიანი იქნებოდა მკვდარი ან მომაკვდავი ქუჩაში, ამერიკის შეერთებული შტატები მას შემდეგ, რაც.
  
  
  მაგრამ არა, თუ მე რაღაც უნდა ვთქვა ამის შესახებ.
  
  
  "ნორმალურია, მოუსმინეთ", - ვუთხარი მე, გთხოვოთ, ფილიპ Doane. — მაქვს სამუშაო თქვენთვის." და თქვენ უნდა გავაკეთოთ ეს სწრაფად. მაგრამ მე ვფიქრობ, რომ თქვენ გადარჩება, იმის გათვალისწინებით, თუ რა Penny თქმით შესახებ.
  
  
  "მე ვეცდები", - განაცხადა მან. "რა არის ეს?'
  
  
  "Penny მითხრა, რომ თქვენ ხართ ექსპერტი საკეტები და რომ თქვენ იცით, რომ ყველაფერი არ არის, რომ იცით მათ შესახებ."
  
  
  "ეს შეიძლება იყოს ჭეშმარიტი," არ ფილიპ განაცხადა.
  
  
  "ყველა უფლება", - ვუთხარი მე. "მინდა, რომ ჩემი გათავისუფლება, ამ shackles და ღია კარი ჩემთვის."
  
  
  "ძნელია მუშაობა," მოხუცი განაცხადა. "განსაკუთრებით ყოველგვარი ინსტრუმენტები."
  
  
  "დავუშვათ, მე ვუთხარი, რომ ჩვენ გვაქვს გარკვეული იარაღები, პრიმიტიული, მაგრამ ინსტრუმენტები."
  
  
  "სად?'
  
  
  "Under my საყელო," emu უთხრა. "თქვენ იპოვით ორი razors არსებობს.
  
  
  მოხუცი ადგა მიწიდან და limped stiffly მიმართ ჩემთვის. ის გამოყვანილია მისი საყელო და ამოიღეს ორი პირები. "კარგი ფოლადი", - განაცხადა მან. "დიახ, მე ვფიქრობ, რომ ჩვენ ვერ ვიყენებთ ih. თამაში shackle საკეტები dell თავად ჯერ კიდევ პრიმიტიული, " მან განაცხადა, მას შემდეგ, რაც ზედაპირული შემოწმება. "რაც შეეხება კარი მექანიზმი, თქვენ ნახავთ, რომ ეს არის, ასევე, არ არის პრობლემა."
  
  
  "რამდენ ხანს შეიძლება მიიღოს?"
  
  
  Ego თვალები განათებული იმ პერსპექტივას სასარგებლო ისევ craft მან იცოდა, საუკეთესო. — ეს დამოკიდებულია იმაზე, რამდენი ხანია ვმუშაობ." იქნებ ოცი წუთის განმავლობაში.
  
  
  "იჩქარეთ," - ვუთხარი მე. "თუ ვინმე მოდის, დამალვა ეს პირები ქვეშ ჩალის."
  
  
  მოხუცი იყო უკვე გაუწოდა სრული სიგრძე სართული, ჩატარების ხელში მოედანზე patch სინათლის ნაკადი მეშვეობით დაუშვეს ფანჯარა. მე ვერ ვხედავ, თუ რას აკეთებდა, მაგრამ მე ვერ მესმის, სუსტი ხახუნის ლითონის, როგორც მისი ხელები fumbled ქვეშ ნესტიანი ფენების ჩალის.
  
  
  მან სცადა გარკვევა, მისი აზრით, მიუხედავად იმისა, რომ ის მუშაობდა. ის ცდილობდა, არ დაგვრჩა მისი ენერგია შემაშფოთებელია თუ არა ego-ს უფლებამოსილება გაგრძელდება, თუ პოლკოვნიკი შვილი რომ მოულოდნელად ნაბიჯი შიგნით დაინახოს, თუ როგორ ego პატიმრები აკეთებდნენ. იგი ცდილობდა დარბევა რიტმული rasp დანა კონკრეტული, ნელი მისი სუნთქვა, და დაივიწყოს დრო. მაგრამ გარეთ, მან იცოდა, ეს crane გაიღო, როგორიცაა უზარმაზარი pendulum შორის დოკის და გემი, შევსება ego-ს ფლობს ტონა ოქროს. ის შეიძლება აიძულოს თავი, არ უნდა ვიფიქროთ, დრო, მაგრამ მან ვერ შეაჩერებს ego ცხოვრებაში. და მომენტი დადგება, როცა ამ ამწე მიიღებს თავისი ბოლო ნაბიჯი, და ტრიუმფალური მოგზაურობა პოლკოვნიკი შვილი დაიწყება. მაშინ ეს იქნება ძალიან გვიან ჩემთვის რა მე განუზრახავს.
  
  
  "ყველა უფლება," Philippa Doane გავიგე მისი სათქმელი.
  
  
  ის წამოდგა და მისი ego მხრივ, დაინახა ერთი პირები, ან რა დარჩა იგი. ეს იყო, თითქოს მან პირველი გაყოფილი ego ნახევარი სიგრძივ და დაჭრილი რაღაც off გარშემო რა იყო მარცხენა. ის გადავიდა უხერხულად მიმართ ჩემთვის და მოგვეწონა დაბლოკვა cuff ჩემი მარჯვენა ხელი. მან დაუშვა აღნიშნა, რკინის slide შიგნით, შენახვა მისი ყურის ახლოს დაბლოკვა. ის fiddled ერთად კუსტარული გასაღები შორის მისი ცერა და საჩვენებელ თითს, მაშინ აღმოჩნდა, რომ ყურადღებით.
  
  
  "თითქმის", - განაცხადა მან. "მაგრამ არ არის საკმარისი."
  
  
  მან უკან დაიხია უკან მშვიდობის მოედანზე და კიდევ ერთხელ მან მოისმინა ძლივს ლითონის კონკრეტული.
  
  
  "ეს უნდა იყოს ასე", - განაცხადა მან, როდესაც ის დაბრუნდა.
  
  
  სრული ნდობა, ის slid sharpened დანა ისევ ჩაკეტვა და ერთი მისი მაჯის მკვეთრად. იყო დააჭირეთ კვლავ დუმილი საკანში. Lock გაიღო გახსნა. ფილიპ Doane სახე აწითლებული შფოთვა. "დანარჩენი მარტივია ახლა," მან ჩურჩულით. რამდენიმე წამის შემდეგ მან გამოუშვა ჩემი სხვა მკლავი და ფეხი.
  
  
  მან დააყენა მისი პირით ახლოს ego ყური.
  
  
  "ყველა უფლება", - ვუთხარი მე. "ახლა გამოშვების პენი, ძალიან მშვიდად. მაშინ ჩვენ იზრუნოს საკნის კარი.
  
  
  მოხუცი თავი დაუქნია at me. წუთზე ნაკლები, Penny მისი ხელები და ფეხები იყო უფასო.
  
  
  მან მოუწოდა მოხუცი მას და განაცხადა, ჩურჩულით, ისევ, " როგორ იქნება ღია საკნის კარი?"
  
  
  მან ჩატარდა ხელში. Ego-ს პალმის იყო მისი მეორე დანა, მაინც უწყვეტი. იგი გაიმართა ego ბლაგვი მხარეს, და მისი სხვა ცერა და საჩვენებელ თითს, ის მოდიოდა დანა უკან და მეოთხე.
  
  
  "მე ვაპირებ, რომ არ არის ე. წ. loiding. ეს, როგორც წესი, კეთდება ზოლები ცელულიტს. მას აქვს სიხისტის, ორივე, და მოქნილობა დააყენებს lock, tab უკან და მეოთხე. დანა იქნება იგივე.
  
  
  — არ მიიღოს ბევრი ხმაური?"
  
  
  "მე არ ვიცი", - ამბობს მოხუცი. "რეალური loiden უნდა იყოს ძალიან მშვიდი. მაგრამ, როგორც კი ამ ენის მოდის უკან, მე არ ვიცი, რა მოხდება. ჩვენ უბრალოდ უნდა მიიღოს, რომ რისკი.
  
  
  "ჩვენ არ გვაქვს ბევრი არჩევანი", - ვუთხარი მე. — მე დააყენა პენი კუთხეში შორის კარი და კედლის, როცა კარი ღიაა. თუ რაღაც მიდის არასწორი, she ' s out of the line of fire. როგორც თქვენთვის, თუ ყველაფერი კარგად, თქვენ სიგნალი ჩემთვის, როდესაც lock არის უფასო და ამის შემდეგ თქვენ დგომა Penny. როცა ფეხით out კარი, არ გადავა. დარჩება, სადაც თქვენ ხართ, სანამ მე მოვუწოდებ თქვენ." იმ პირობით, მე მაინც ვერ ვუწოდებ.
  
  
  მოხუცი მივიღე ქვემოთ დააჩოქა დღეში, და დაიწყო სხდებიან ციხე დანით.
  
  
  იგი შეეცადა მისი სუნთქვის დგას. მე ცდუნება შეწყვიტოს სუნთქვა, მთლიანად, ისე, რომ არ იქნებოდა სრული სიჩუმე.
  
  
  Ego-ს მაჯის გადავიდა ერთხელ, ორჯერ, სამჯერ. იგი მუშაობდა შორის სივრცე კარი და ყუთი. შემდეგ მან შეწყვიტა.
  
  
  მოხუცი აღმოჩნდა პირისპირ მე და თავი დაუქნია. ეს იყო დრო მისაღებად მუშაობა. და ამ სამუშაოს შედგებოდა აღების რამდენიმე ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღი.
  
  
  
  თავი 18
  
  
  
  
  ის გაიქცა out კარი, როგორიცაა bull, რომელიც ხედავს ახალბედა bullfighter, hunched, სასტიკი და შეგროვებული ამავე დროს.
  
  
  ისინი იდგნენ hallway, ერთი ჩემი მარცხენა, ერთი ჩემს მარჯვნივ, და ih აზრები იყო ნელი საკმარისი, რომ მათი ყბა დაეცა, როდესაც დაინახეს ჩემს გამოჩნდება. გარდამტეხი მარცხენა, მან დააყენა მისი ხელები, როგორიცაა დანები და გაანადგურა დაცვა მხრის მიუხედავად იმისა, რომ ის ჯერ კიდევ ჩაჭიდებული ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღი. როდესაც იგი დაეცა ქუეყანასა ავარიის, მან მოგვეწონა მისი ego, ერთი მხრივ, clamped მეტი მისი პირით შეჩერება მას ყვირილი, და მეორეს მხრივ გარშემო მისი წელის მხარდაჭერა ego. იგი აიძულა მისი პარტნიორის ego პირდაპირ მისი პარტნიორის ego, ხიდის უფსკრული მათ რაც შეიძლება სწრაფად, ისე, რომ მაშინაც კი, მეორე დაცვა მივიღე tangled up მისი იარაღი მისი პარტნიორის მკლავი. მან გააუქმა arm, ის მინდა უკვე ჩატარების ადამიანის წელის და შეამცირა მასშტაბით ego-დაიმსხვრა მხრის ზე ზორბა დაცვა კისრის. ეს არ იყო სრულყოფილი punch, მაგრამ ის tilted მისი კისრის მხარეს. როდესაც მან მიაღწია ერთხელ, იგი მოხვდა ზემოდან მიერ უხეშ emu სახე. ძვლები დაარღვია ქვეშ ჩემი სახსრების, და სისხლი იღვრებოდა ქვემოთ limp rta. Ego სამიზნე მოხვდა კედელზე მძიმე, და იგი დაეცა ქუეყანასა უგონო მდგომარეობაში. სხვა ego აღმოჩნდა მისი გარშემო და გაანადგურა მისი ადამის ვაშლი პალმის თავის მხრივ, სანამ მას შეუძლია ისარგებლოს იმ ფაქტს, რომ აღარ ვიყავი, რომელიც მოიცავს emu პირში.
  
  
  ის გამოყვანილია მისი ორგანოები, გარდა შეკრებილი up მისი იარაღი და მოხდა მისი ხელმძღვანელი კამერა. "ყველა უფლება", - ვუთხარი მე. "დრო, რათა დაიჭიროთ თქვენი სუნთქვა."
  
  
  პენი და მისი მამა სწრაფად შეუერთდა ჩემთვის. მისცა Odin-ის emu გარშემო ვართ automatons. "მე მინდა, რომ მიიღოს off ეს გემი გამოყენების გარეშე ih," emu უთხრა. "ჩვენ არ ვაპირებთ გზით დაბრუნება, ჩვენ ვაპირებთ უკან მეშვეობით ამ deck. მე ვიცი, რას ვეძებ. ეს იქნება დაშორებით ბურჯი. გამომყვეს, და თუ ჩვენ გადაეყარონ რაიმე hema, დატოვეთ ih ჩემთვის. და თუ რამე მომივა, თქვენ შეგიძლიათ გამოიყენოთ ეს იარაღი მიიღოს ქვემოთ Hema სადმე და რადგან ferret აქვს რაღაც უნდა მოგვარდეს. მისი, დავინახე, როცა ჩვენ მოვედით ბორტზე: პატარა კარი პორტის მხარეს სარა ჩემბერლენი. ჩვენ ჩვენი გზა ქვემოთ სუსტად განათებულ დერეფანში რომ turnoff საათზე stern. გადავედით ფრთხილად, მაგრამ შეხვდა არავინ.
  
  
  კარი იყო ელოდება ჩვენთვის.
  
  
  "მომეცი იარაღი", - ვუთხარი მე.
  
  
  ის wax and a blowjob სახელური და გაიხსნა კარი ფრთხილად. მე ვუყურე საშინელი, მოძრავი წყლებში აღმოსავლეთით მდინარე ხუთი მეტრის ქვემოთ me.
  
  
  "თქვენ გადასვლა პირველი, პენი", - ვუთხარი მე. "ფეხები პირველი. მისცემს თავს გათიშეთ on ზღვარზე. და ამის შემდეგ თქვენ მხოლოდ გაუშვებენ. მცირე მანძილი თქვენ დაეცემა, ნაკლები ხმაური არ არის. მაშინ ბანაობა, როგორც მშვიდად, როგორც თქვენ შეგიძლიათ ბურჯი და დაველოდოთ ჩემთვის არ არსებობს. იგივე ეხება თქვენ, ბატონი დონ. აქ თქვენ ნახავთ კიბის მიმავალი პიერ, მხოლოდ წარსული მარჯვენა boom.
  
  
  ეს გავიდა, შეცდომების გარეშე. ის დაიხურა კარი, როგორც შეეძლო, სანამ დაცემა off the end. მე მხოლოდ იმედი მაქვს, რომ არა გამვლელის იქნება გაკვირვებული ნათელი პორტის მხარეს სარა ჩემბერლენი. მაგრამ მე ეჭვი, რომ ვინმეს გარშემო ეკიპაჟი იყო სანაპიროზე. გამგზავრების დროს იყო ძალიან ახლოს. მეორეს მხრივ, ჩვენ ყოველთვის ჰქონდა ბიჭები არ Mario ფიქრი.
  
  
  პოლკოვნიკი, ჩემი შვილი არ უნდა ყოფილიყო ასე სურთ, რომ ნახოთ, მე გემი. ეს საშუალება მომცა, რომ ადგილზე კარი და კიბეები, რასაც პიერ k & nb.
  
  
  პენი და მისი მამა იყო მელოდება ბოლოში კიბეები.
  
  
  "ყველა უფლება", - ვუთხარი მე. — მე წავალ, ეს კიბეებზე და მიიღეთ ჩემი იარაღი ჩემთან ერთად. Follow me ფილმი." როგორც კი მივიღებთ, რომ ყველაზე, მე წასვლა არ Mario. მე მინდა, ორი აქედან. პერსპექტივაში, რამდენადაც და როგორც სწრაფად, როგორც თქვენ შეგიძლიათ.
  
  
  "არა, ნიკა," Penny განაცხადა. "არ არის.'
  
  
  "ის უფლება," მოხუცი განაცხადა. "თქვენ უნდა გარკვეული დახმარება."
  
  
  "მე ვიცი", - ვუთხარი მე. "და მე ეს არ Mario." მაინც ყველაზე სასწრაფო დახმარება. მაგრამ მე არ მინდა, თქვენ ორი ჩემთან ერთად. ეს არ გამოყენების hurting თქვენ.
  
  
  "მე მოდის თქვენთან ერთად, ნიკა," Penny განაცხადა.
  
  
  ჰერები, ის შეარყია მისი ხელმძღვანელი. — თუ გსურთ, რომ რამე ჩემთვის, თქვენ შეგიძლიათ. მაგრამ ეს არ არის რაღაც, ამის გაკეთება შეგიძლიათ აქ.
  
  
  "მაშინ გვითხარით, რა გინდათ," - ამბობს მოხუცი.
  
  
  "მე მინდა მოვუწოდო დავით Hawke. Penny იცის, სადაც მასთან დაკავშირება, ერთობლივი პრეს და საბანკო მომსახურება ვაშინგტონში. გითხრათ, em, რომ სარა ჩემბერლენი უნდა შეჩერებულიყო. გითხრათ, em, რომ ნიკ კარტერი გითხარით დარეკეთ em. გსურთ ამის გაკეთება?
  
  
  "თუ ჩვენ შეგვიძლია, ჩვენ გავაკეთებთ," - განაცხადა მან.
  
  
  "ყველა უფლება", - ვუთხარი მე. "მოდით, წავიდეთ. ახლა არის მოკლე. მან დაიწყო up კიბეები. ზედა იგი, მე ვუყურებ მეტი ზღვარზე ბურჯი. ეს კარგი ჩანდა. ყველა თვალში იქნება შედგენილი სპეციალური tap. ის მაინც მოძრაობს, ახლა სასაქონლო უკან ბურჯი. მე მქონდა იმედი, რომ ის მინიმუმ ერთი კონტეინერი ოქროს, და ego-მუშაობა ღამე არ დასრულებულა. ვიცოდი, რომ ჩემი მუშაობა არ იყო, საკმაოდ დასრულებულა, ან.
  
  
  გავიგე პენი და მისი მამა წამოდგა ჩემს უკან. მოხუცი იყო, სუნთქვის მძიმედ. მან აღმოჩნდა მისი უფროსი მათ მიმართ. "დაბალი დარჩება და დარჩება ჩრდილში. მე საფარი თქვენ. გავიდნენ ახლა. Run!"ის იყო მარტო, მაფია წრეებში და ჩინური, და დრო იყო ითმენს.
  
  
  ის crawled სვლა მისი კუჭის პიერ ხანგრძლივი მოდუნებულ awning, სადაც არ Mario შევიდნენ. მან გააძლიერა დაცვა კარის ჩარჩო და ცდილობდა latch.
  
  
  იგი არ იყო ჩაკეტილი. ჰერები სწრაფად გასცდა მას და შევიდა სიბნელე.
  
  
  შემდგომი, მდინარე, წმინდა ნახა. დავიწყე ფეხით ამ მიმართულებით, ჩემი იარაღი მზად ჩემი მხრივ. იგი უნდა იყოს მომზადებული უარესი. თუ მე მინდა გაუმართლა, დონ მარიო არ შენიშნა ჩემთვის. მე იმ იმედით, რომ მე მივაღწევთ.
  
  
  Crouching დაბალი, იგი ინახება ფეხით მანამ, სანამ არ დაინახა, იწვის წმინდა ნათელი, ოფისი, ფანჯრები ყველგან ეძებს out მეტი საწყობი და მდინარე. საოფისე მთელი სიგანე მდინარე.
  
  
  არ Mario იჯდა swivel სავარძელი უკან თავის მაგიდასთან, ეძებს სარა ჩემბერლენი . გარდა რამდენიმე ტელეფონები და ასლი Lloyd ' s register of assessori თავმჯდომარე იყო მიტოვებული.
  
  
  დარჩენის დაიღვარა თავად იმალებოდა, თავად გემი, ის ძმა კარი და გაისროლა. "ძალიან მშვიდი, მარიო", - ვუთხარი მე. მას არ გადავა. ის უბრალოდ ინახება ეძებს out ფანჯარა გემი.
  
  
  "ეს არის კარტერი", - ვუთხარი მე. "მე მინდა, თქვენ უნდა მიიღოთ up და ფრე ფარდა ფანჯარა წინაშე გემი. შემდეგ დასხდნენ ერთხელ. მე მინდა გელაპარაკოთ." შეინახეთ თქვენს ხელშია ახლოს თქვენს წინაშე, როდესაც თქვენ დასხდნენ ერთხელ. მე მაქვს რამდენიმე ახალი ამბები, რომ თქვენ შესახებ, თქვენი ჩინელი მეგობარი, რომელიც მე ვფიქრობ, რომ თქვენ გვინდა მოვისმინოთ.
  
  
  "რაც შეეხება, რა უნდა ვთქვა, ეს იქნება ლამაზი, მესმის ეს, კარტერი", - განაცხადა მან.
  
  
  "თქვენ არ უნდა მოუსმინოს არაფერი, Mario. მაგრამ თუ თქვენ არ მოუსმინეთ, ეს შეიძლება იყოს ფატალური, " - ვუთხარი მე. "და ყოველივე ამის შემდეგ თქვენი სამუშაო, თქვენ არ სურს იყოს" მეფე მკვდარია, გაუმარჯოს მეფე ' სიტუაცია, რომ თქვენ?"
  
  
  მისი რევმატიზმი, მარიო აიძულა უკან მისი თავმჯდომარე, წავიდა ფანჯარა და მიიპყრო ფარდა. მე დადიოდა ოთახში და bumped შევიდა, მას, როგორც დაჯდა ისევ.
  
  
  "საუბარი სწრაფად", - განაცხადა მან.
  
  
  "ეს არის ზუსტად ის, რაც მე უნდა გავაკეთოთ", - ვუთხარი მე. "თქვენი მეგობარი მოატყუა თქვენ."
  
  
  Mario იცინოდა. - რა თქმა უნდა, და კავალერიის, ასევე მოდის.
  
  
  "ნეტავ უკეთესი დაწყება მიაჩნია, რომ, ძალიან", - ვუთხარი მე. "თქვენი ბოლოს გარიგება არ სრულდება. მხოლოდ corkscrew დარჩა, არის თუ არა თქვენი მეგობარი, პოლკოვნიკი შვილი, შეგიძლიათ გაქცევა თავისუფლება მას შემდეგ, რაც მან მოატყუა თქვენ.
  
  
  "ყველა უფლება, კარტერი, გეყოთ ეს გამოცანები. რა გარიგება?
  
  
  "ჰეროინის".
  
  
  "ჰეროინის ყველა უფლება," დონ მარიო განაცხადა. "მისი ego იყო ტესტირება ხალხს ვენდობი."
  
  
  — ხომ არ ნახოთ ყველაფერი?"
  
  
  "რა თქმა უნდა, არა", - განაცხადა მან. "მაგრამ ჩვენ აიღო ნიმუშები რამდენიმე ტონა ყოველი."
  
  
  "ეს იყო კარგი პერსონალი", - ვუთხარი მე. "სხვები არიან მოწამლული."
  
  
  "შეჩერება, კარტერი", - განაცხადა მან. "მე არ ვარ sucker. თქვენ გაქვთ ერთი-in-a-მილიონი შანსი აფეთქება ამ შემთხვევაში, და ეს ნიშნავს, რომ გარდამტეხი ჩემს წინააღმდეგ, ჩემი შვილი. მე არ ჭამა ეს.
  
  
  "მე აქ უნდა იქცეს თქვენ წინააღმდეგ თქვენი შვილი პატაშური თქვენ. ჰეროინის არის მოწამლული . ეს არის მართლაც ნაგავი. და დავალებას ერთ-ერთ მწვანე ჩანთები.
  
  
  Mario pursed მისი ტუჩები. "თქვენ იცით, კარტერი. მე დაწყებული მისაღებად დაინტერესებული. როგორ იცით ეს მწვანე ჩანთები?
  
  
  — ისევე, როგორც მე ვიცი მის შესახებ, ლურჯი ჩანთები და ჭამა." თუ ჰქონდა ვინმეს ბორტზე ეს გემი, რომელიც ასევე მიხვდა, ჩინური, თქვენ რომ იცით ეს. ეს ბებერი კაცი დაიბადა ჩინეთში.
  
  
  "რამდენად მალე შეიძლება ჩვენ არ გამოსცადოს?" Mario განაცხადა. "გარკვეული ამ ბოლო ცოტა უსარგებლო გემი. მწვანე ჩანთები. რა არის მწვანე ჩანთები კლავს სწრაფად.
  
  
  Mario უპასუხა Odin ' s ტელეფონი. "ვიტო", - განაცხადა მან. "Bring me ერთი, ირგვლივ მწვანე ჩანთები." დაუყოვნებლივ.'
  
  
  ის გამოფინეს და შემომხედა. "Okay, კარტერი, თქვენ გაქვთ შანსი. ნაბიჯი უკან. არსებობს trapdoor წინაშე ჩემს მაგიდასთან. ერთი წუთის შემდეგ, იგი ხსნის და Vito მიდის ფილმი. არ იყოს ნერვული თქვენი იარაღი. Vito გავაკეთებ, როგორც მე ვიტყვი. თქვენ შეგიძლიათ დარწმუნებული უნდა იყოს, რომ ეს არ გავაკეთოთ არაფერი.
  
  
  იყო humming ხმა ქვემოთ მე, და განყოფილების სართული slid მოშორებით, გამოვლენის Vito ს ferret-როგორც სახე, როგორც მან peered შევიდა ოთახში.
  
  
  "ეს ყველა უფლება, ვიტო," დონ მარიო განაცხადა. "არ არსებობს სირთულეები."
  
  
  Vito climbed შევიდა ოთახში და floorboard slid უკან. იგი მოთავსებული მწვანე ჩანთა Mario-ს თავმჯდომარე.
  
  
  "ჩვენ უნდა guinea pig," - განაცხადა მან. "და ვფიქრობ, რომ მე ვიცი, რომ უფლება პირი იგი." მან აიღო ტელეფონი. პოლკოვნიკი შვილი", - განაცხადა მან. 'სწრაფად.'მას ელოდა. როდესაც ის ლაპარაკობდა, კიდევ ერთხელ, მისი ხმა იყო აბსურდულად აქტუალურია. "პოლკოვნიკი, ძე?" არ Mario. მოუსმინეთ. უბედური შემთხვევა მოხდა ერთ-ერთი ჩემი ბიჭები. გაგზავნას დოქტორი Inuris თქვენი ქეისი. ჩვენ უნდა მას მალე.
  
  
  ის გამოფინეს, სანამ პოლკოვნიკი ცოდვა შეიძლება ვთხოვო უფრო მეტი შეკითხვა. ის გამოყვანილია ფარდის უკან ფრაქცია inch და ჩანდა იმ გემი. მალევე, surly დოქტორი Inuris მიაღწია ორივე ბოლოები ramp და დაიწყო ქვემოთ ბურჯი.
  
  
  "ის მოდის", - ვუთხარი მე.
  
  
  "მას, ვიტო," დონ მარიო განაცხადა. Vito გამოვიდა მეშვეობით ოთახი. "არ ინერვიულოთ შესახებ Vito," დონ მარიო განაცხადა. "Vito არის პატიოსანი. ყველა თქვენ უნდა აღელვებს, არის ჰეროინი. მაგრამ მაინც უნდა ვაღიარო, რომ მე გაძლევთ შანსს, კარტერი. ვინ უკეთესია გამოიყენოთ როგორც guinea pig, ვიდრე ნარკომანიით დაავადებულ ექიმი?
  
  
  Shaggy მოისმინა მისი და იდგა, სადაც მას ეგონა, მე მინდა კიდევ არ მარიო და Vito მოკლე ადიდებული თუ ისინი ცდილობდნენ არაფერი. კარი გაიღო, ნელა, და Dr. Inuris შევიდა ოთახში, ვიტო შემდეგ.
  
  
  Ego თვალები გაფართოვდა შესრულების კლირენსი დროშა, როდესაც მან დაინახა, ჩემთვის იდგა იქ. "კარტერი!"
  
  
  "რეალურად, ექიმი. თქვენი ძველი ერთი მაინც. ის იყო გაიმართა მიერ ბარელზე of EMU assault rifle მისი chin.
  
  
  მისი თქმით, " რას ნიშნავს ეს?"
  
  
  მე ჩაარტყა ego windpipe ბარელზე ჩემი იარაღი. "Shut up, Doc.
  
  
  "ექიმი," დონ მარიო განაცხადა. "კარტერი და მას სურს, რათა ფული. ეს იმიტომ, რომ ჰეროინი.
  
  
  მისი, უკან დაიხია იარაღი.
  
  
  — რა მოხდა, რომ ჰეროინის?" Inuris სთხოვა. "ეს მხოლოდ უბრალო ჰეროინი."
  
  
  "ის, რაც მე მინდა ვთქვა, ექიმი," დონ მარიო განაცხადა. "მაგრამ კარტერი ამბობს, წინააღმდეგ შემთხვევაში. იგი ამბობს, რომ ის მოწამლეს.
  
  
  -"არ მოუსმინოს მას," დოქტორ Inuris განაცხადა. — რას იცით ამის შესახებ?"
  
  
  "ის ამბობს, მან იცის საკმარისი, ექიმი.
  
  
  — თქვენ გვჯერა emu?" Inuris სთხოვა. "აგენტი ნაჯახი?"
  
  
  "აქამდე ferret, ეს სძლია ჩემი ინტერესი."
  
  
  "პოლკოვნიკი Seung არ მოგატყუოთ," დოქტორ Inuris განაცხადა.
  
  
  "კარგად, რომ ის, რასაც მე ვცდილობ ვუთხრა კარტერი," დონ მარიო განაცხადა. "მაინც, emu შეძლო დავერწმუნებინე, რომ ის უკეთესი დარწმუნებული უნდა იყოს, პირველი, ვიდრე ბოდიში შემდეგ. ამიტომ, ჩვენ მოწვეული თქვენ აქ. იმიტომ, რომ მე ვუთხარი თავს: "მარიო", - ვუთხარი მე, " ვინ არის საუკეთესო ადამიანი, უნდა ვიმსჯელოთ თუ არა ეს დაკავება არის კარგი, თუ არა? "და მაშინ ვთქვი, რომ პირადად,"კარგად, არც ჩვენი ძველი მეგობარი, დოქტორი ლოთარ Inouris, რომელიც აღმოჩნდა შესანიშნავი მეცნიერი და ერთგული მეგობარი." ასე რომ, ექიმი, მოგცემთ უფასო ნიმუში.
  
  
  "მე არ მინდა რომ," დოქტორ Inuris განაცხადა.
  
  
  "თქვენ არ გსურთ?" არ Mario განაცხადა. "არ გინდათ? ხომ გესმით, რომ Vito? ის ამბობს, რომ მას არ სურს, უფასო ნიმუში.
  
  
  "არის ის, რომ მდიდარი?" Vito განაცხადა. "მე არასოდეს მინახავს დამოკიდებულ აქციოს ქვემოთ უფასო ნიმუში ადრე."
  
  
  "მე ვფიქრობ, რომ ის ნამდვილად სურს რაღაც, ვიტო," დონ მარიო განაცხადა. "ისევე, როგორც ნებისმიერი რეალიზატორი. მაგრამ ის ძალიან გააზრებული. თქვენ, ისევე, როგორც თავაზიანი, თქვენ ხომ ექიმი?"
  
  
  Inuris ' მახინჯი სახე იყო გაჟღენთილი სისხლით. — მე არ მინდა, ეს " ის, ყვიროდნენ.
  
  
  -"კარგად, კარგად, ექიმი," დონ მარიო განაცხადა. — თქვენ ძალიან შორს წავიდა ამ თავაზიანობა. ის გამოყვანილია ჩემი hairpin out მისი ქამარი და ჭრილობის მწვანე ჩანთა. რაღაც თეთრი ფხვნილი დაღვრილი გარეთ.
  
  
  "ასევე, ექიმი, ჩვენ ვაპირებთ, რომ არ გამოსამშვიდობებელი წვეულება აქ. ჩვენ არ გვაქვს სანთლები, მაგრამ მე არ მატჩები და Vito, მე ვფიქრობ, თქვენ ნახავთ, ინექციების და ნემსები თუ გადავხედავთ ექიმის ჩანთა. და მე არ გაგიკვირდეთ, თუ არსებობს ცალი რეზინის შლანგი და იქნებ რამდენიმე სხვა რამ, რაც ჩვენ გვჭირდება." Vito მიაღწია და ოსტატურად ტომარა მთელს ექიმის იარაღი. არ Mario გახსნა ego, და დაიწყო rummaging მეშვეობით nen.
  
  
  "ნუ მათ ამის გაკეთება, კარტერი," დოქტორ Inuris დანაშაული. "რატომ არა, ექიმი? მე ვუთხარი,. "მე ვერ ვხედავ, ყველა სახლი, გარშემო რა ეს შეიძლება გამოიწვიოს. თუ თქვენ სიმართლეს, რომ არის.
  
  
  "გთხოვთ, კარტერი. გთხოვთ.'
  
  
  მას არ look at me. იქნებ მან ის უბრალოდ ეძებს ჩემთვის. მაგრამ მან ეს ვერ შეძლო. იგი ვერ მიიღებს მისი თვალები off თავმჯდომარე სადაც არ მარიო და Vito ისხდნენ. და იგი ინახება მათხოვრობდა. სიტყვა მიედინებოდა, როგორიცაა საჰაერო გარშემო დააზიანეს შიდა მილის.
  
  
  "ოქროს, კარტერი. მე გაძლევთ ოქროს. ჩემი გაუზიაროს. თქვენ შეიძლება იყოს მდიდარი. თქვენ არასოდეს არ უნდა მუშაობა კვლავ. ბევრი ფული. მეტი, ვიდრე თქვენ ოდესმე ვხედავ ცული. თქვენ შეიძლება წავიდეთ სადმე. თქვენ შეიძლება იყოს მდიდარი. უბრალოდ save me from აქ. თქვენ შეგიძლიათ ეს გააკეთოთ. მე ვიცი, რომ თქვენ შეგიძლიათ. მე ეს ღირს თქვენთვის. თქვენ არ ვნანობ ამას.'
  
  
  არ Mario ადგა უკნიდან მისი თავმჯდომარე. Vito იყო მდგომი მისი, სრული შპრიცით ხელში.
  
  
  "მე არ ვეთანხმები, ექიმი," - ვუთხარი მე.
  
  
  "არავინ შეიძლება მოვისმინოთ თქვენ, ექიმი," მარიო განაცხადა. "არსებობს ძალიან ბევრი ხმაური გარეთ. ეს faucet არის საშინლად ხმაურიანი.
  
  
  დოქტორი Inuris დაეცა დააჩოქა. ოფლი trickled ქვემოთ Ego-ს სახე. "არ გააკეთებს," ის დანაშაული. "არ გააკეთოთ ეს. გთხოვოთ. არ ნუ ეს ჩემთვის.
  
  
  Mario გაარტყა მისი ego სახე. "Shut up, თქვენ stupid ძაღლი", - განაცხადა მან.
  
  
  მან მოგვეწონა Inuris ' მარჯვენა მკლავი და yanked ყდის ego-ს პიჯაკი და პერანგი ზემოთ იდაყვის. ღილაკი გამოჩნდა off მისი პერანგი და შემოვიდა მოშორებით. Vito იდგა თვალწინ ექიმი შპრიცით ხელში.
  
  
  დოქტორი Inuris დაიწყო whimper. არ Mario მოხვდა მისი ego ერთხელ. "თქვენ უნდა შევინარჩუნოთ სიმშვიდე, ექიმი," დონ მარიო განაცხადა. "გამოიყურება ნათელი მხარე. რამდენიმე წუთში, თქვენ იქნება off ბედნიერი მოგზაურობა... ან იღუპება. ასეა თუ ისე, თქვენი პრობლემები დასრულდა, ძვირფასო.
  
  
  ექიმის თვალები გაფართოვდა შიში.
  
  
  "ყველა უფლება, ვიტო," დონ მარიო განაცხადა.
  
  
  ის yanked Inuris მისი ფეხები და ჩატარდა შიშველი, scarred მხრივ.
  
  
  Inuris ცდილობდა ბედის მოშორებით. მან დაარტყა და Vito გააკეთა ego გადასვლა მოშორებით.
  
  
  არ Mario-ს სახე დაფარა. "არ არსებობს გზა," ის, grumbled.
  
  
  ლოთარ Inuris იყო მაინც writhing. არ Mario დააყენა ერთი მკლავი გარშემო Ego-ს კისრის და გაიმართა ექიმის გაწვდილი მკლავით სხვა. "ყველა უფლება, ვიტო", - განაცხადა მან," მოდით ცდილობენ."
  
  
  Vito მიუახლოვდა, ფრთხილად მხრიდან, როგორიცაა bullfighter მინიატურა ხმალი საბოლოო დარტყმა. დოქტორი Inuris ' თვალები დააჭყიტა გარშემო თავის არეში. იგი შეეცადა, ვთქვათ, "არა, არა, არა", მაგრამ არაფერი გამოვიდა, გარდა იმ შემთხვევისა, გრძელი, აუტანელი 'NNNN' iso rta.
  
  
  Vito იყო მასთან ახლა, ჩატარების ნემსი რომ მისი შიშველი მკლავი, და არ Mario იყო ეხმარება em, მისი ჩატარების arm ჯერ კიდევ უნდა იპოვოს ვენების. წვერი ნემსი მიიღო მისი კანის, და Vito აიძულა plunger ქვემოთ. არ Mario გაათავისუფლეს Inuris. ის და Vito უკან დაიხია. დოქტორი Inuris წამოდგა. ის გამოყვანილია ქვემოთ ყდის მისი პერანგი და doublet. "I' ll leave ახლა," - განაცხადა მან შეაშთვეს ხმა, " როდესაც თქვენ გაკეთდეს ჩემთვის."
  
  
  ვნახე, Mario-ის მხრივ მდიდარი მოციგავის.
  
  
  დოქტორი Inuris გამიღიმა emu. "მე უნდა ჩემი ქეისი," - განაცხადა მან. მან ნაბიჯი მაგიდა. ორი ნაბიჯი.
  
  
  ეს გააკეთა, ნუ Mario მანქანა.
  
  
  Inuris შემომხედა. "ძალიან ცუდია, კარტერი", - განაცხადა მან. "თქვენ შეიძლება იყოს მდიდარი." იყო უცნაური, შუშის თვალი ego-ის თვალით. "მაგრამ თქვენ არ Stahl, რომ მოუსმინოს. უკაცრავად, კარტერი. მაგრამ რას ვამბობ ნიშნავს? რომელმაც ბოლო სიცილი...
  
  
  hahaha..."
  
  
  და მაშინ არაფერი, მაგრამ სისხლი გამოვიდა rta. ეს trickled ქვემოთ მისი პერანგი, შეღებვა თეთრი ქსოვილი. მან ჩანდა საინტერესოა ზე დამაშინებელი წყალდიდობა, თითქოს იგი ეკუთვნოდა ვინმე.
  
  
  დიდი სპაზმი წაართვა ego, სხეულის, და ესროლა მას, რათა ადგილზე. სისხლი ჯერ კიდევ ასხამს, შეფუთვა scarf გარშემო ego-ს კისრის გარშემო თხევადი rubies. დოქტორი Inuris შოკში. Ego-ს ქუსლები მოხვდა სართული. მაშინ მას სკამს presses უმოძრაო.
  
  
  "იესო," Vito ჩურჩულით.
  
  
  
  თავი 19
  
  
  
  
  "ყველა უფლება, კარტერი," მარიო განაცხადა. — თქვენ უფლება. მოდით, მიიღოს გარიგება ახლა.
  
  
  "ჩვენ, რათა ზავი", - ვუთხარი მე. — ჩვენ უნდა ერთად ვიმუშაოთ, რათა დავრწმუნდეთ, პოლკოვნიკი Seung არ გაიქცევა ოქროს. ამის შემდეგ, ეს ყველა კაცი თავისთვის ერთხელ.
  
  
  "ხმები, რომ სამართლიანი საკმარისი", - განაცხადა მან.
  
  
  Mario აიყვანეს Odin მისი ტელეფონები. "გამორთეთ ლიბერალიზაცია," მან უბრძანა.
  
  
  მისი, ვუყურებ ფანჯრიდან. ხმა ამწე მანქანა ქრებოდა. მაღლა გემი, ერთი dangled ზემოთ ლუქი გარშემო კონტეინერები.
  
  
  არ Mario აღმოჩნდა Vito. "დაცემას", - განაცხადა მან. "მიიღოს ბიჭები. ვუთხრა მათ, რათა ყველა ფეიერვერკი მათ შეუძლია შეაგროვოს. ჩვენ გვჭირდება ეს. და უფრო დინამიტით და ბენზინზე.
  
  
  Vito გაქრა მეშვეობით trapdoor.
  
  
  "რადგან ჩვენ იმავე მხარეს", - ვუთხარი მე," მე მინდა ჩემი იარაღი უკან."
  
  
  "რა თქმა უნდა," მარიო განაცხადა. ის გამოყვანილია მოციგავის ქართველები, მისი ქამარი.
  
  
  "არ უნდა დაგვავიწყდეს, ამ ცოტა რამ თქვენს ჯიბეში", - ვუთხარი მე.
  
  
  მან Pierre. "გაზის ბომბი მას შემდეგ, რაც ყველა, არ არის ეს?"
  
  
  "ფრთხილად, რომ" emu უთხრა.
  
  
  Mario გაიცინა. "ჩვენ ვმუშაობთ ერთად, კარტერი." მან მისცა ego მე, და ამით მისი ego წუთი.
  
  
  Mario ის მამაკაცის დაიწყო up კიბეები, შევსება ოფისში. ამაღლების თავის მხრივ, მარიო gestured დუმილი.
  
  
  "ეს არის კარტერი. ის მუშაობს ჩვენთან. ასე რომ არ იყოს, ნერვული, ყოველთვის არ უშვებენ შეცდომებს, როდესაც ყველაფერი წასვლა ცოტა არასწორია. ჩვენ პანსიონში ეს გემი. მე მინდა ego მანქანა აფეთქება, და მე მინდა, რომ ეს მოხდეს სწრაფად. თუ ზოგიერთი ჩინელი ბიჭი სურს შეჩერება, მოჭრა თქვენი ego. ჩვენ არ გაუვლია. მოდით წასვლა".
  
  
  მამაკაცის გაიქცა გარშემო ოფისი, მეშვეობით ხანგრძლივი დაიღვარა, და გადატანა პიერ ფეხით. იყო დაახლოებით ოცი ადამიანი, საერთო ჯამში, მათ შორის Mario და მე. პრინცი აიყვანეს ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღი. ფრთხილად, რომ ის, მისი ego გააფრთხილა მისი. "ის & nb."
  
  
  "დიდი მადლობა", Mario განაცხადა. "მე გინება, და თუ ეს არ იმუშავებს,"ის, ინსულტის მისი საყვარელი," მე მაქვს რამოდენიმე დარჩა."
  
  
  პორტი, ბარნსი ჩანდა, მხოლოდ ამ დროს ვხედავ, პოლკოვნიკი მისი შვილი, მეგაფონი ხელში, როგორც ჩანს, მოაჯირები ხიდი, კაპიტანი თავის მხრივ.
  
  
  "რა ხდება, მარიო?" მან ყვიროდნენ. "რატომ ამწე გაჩერება?"
  
  
  პირველი Mario მამაკაცი შევარდა gangplank.
  
  
  Mario დააყენა მისი ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღი და ნასროლი მოკლე ადიდებული crane ' s cable. Puff ლურჯი კვამლი გამოჩნდა, და მაშინ taut საკაბელო წაკვეთილია. დიდი კონტეინერი lurched და გააკრიტიკა შევიდა სარა Chamberlain-ის კორპუსის deafening thud. იყო დუმილი, და მაშინ მან მოისმინა, ყვირილი.
  
  
  პოლკოვნიკი არ უნდა ვინმეს აუხსნას სიტუაცია, რომ emu. მომდევნო მყისიერი, ის აღმოჩნდა და დანიშნა კაპიტანი, გაგზავნის ego გაშვებული სალონში. ის ჩემსკენ გადმოიხარა პიერ მოაჯირები და გასცა ბრძანება, რომ მისი მამაკაცი on deck. ჩინური შევარდა მოაჯირები, ჟღარუნი მათი ცულები. მან დაინახა, რკინის crack, როგორც ღერძი დაიწყო ფლეშ, ჭრის მეშვეობით სქელი ჩალიჩებისთვის თოკები, რომელიც გაიმართა სარა ჩემბერლენი ბურჯი.
  
  
  Mario შეწყვიტა შუა ნაწილამდე იყვნენ ქვემოთ ramp. მან დააყენა მანქანა იარაღი. ქალაქ ტყვიები grazed მოაჯირები, tugging რკინის და ხორცი. მამაკაცის ყვიროდა და დაეცა...
  
  
  ეს იყო შეამცირა მიერ მოციგავის ხიდზე და სამსახურიდან გაათავისუფლეს. პოლკოვნიკი შვილი ducked, როგორც ფოლადის ქვეშ სალონში windows გააკრიტიკა მკვეთრად წინააღმდეგ მისი gawking თვალები. როდესაც იგი დაბრუნდა, მან იარაღით ხელში. ჩვენ on deck. "Vito," მარიო სუნთქვა. — თქვენ არ წავიდეთ და ნახევარი მამაკაცები კარტერი." მიიღეთ dynamite. სხვები თავიანთი გზა სალონში.
  
  
  პატარა ferret თავი დაუქნია. მარიო უკვე დატოვა მოედნის მეშვეობით ვაჭრობას მანქანა deck. მისი, დაინახა Chinaman დაიბრუნოს მისი უფროსი და შემოდგომაზე სისხლიანი ნისლი.
  
  
  და მაშინ მე შიგნიდან გემი, რომელზეც Vito და დანარჩენი Mario-ის მამაკაცის შემდეგი me up კიბეები. ქვემოთ, Chinaman დაეცა ერთ მუხლზე და გაიზარდა მისი თოფი. ცეცხლსასროლი დარეკა ჩემს გვერდით, და დაინახა, gunman დაიბრუნოს მისი მკლავი და შემოდგომაზე ნაბიჯია.
  
  
  იმ კუთხეში მისი თვალი, ვნახე Vito grinning, როგორც ჩვენ სასწრაფოდ ქვემოთ deck შემდეგ deck. მისი ისმის სროლის ხმა ჩვენს უკან, და Odin გარშემო Mario-ის მამაკაცის ნება, muffled კივილი და დაეცა ბოლოს სალონში კიბეებზე.
  
  
  სროლა შეწყვიტა. არ იყო მხოლოდ ხმის კვალდაკვალ რკინის ნაბიჯები, ახლა, და წინ უსწრებს მისი დაინახა ნიშანი ერთად arrow მიუთითებს, რომ ძრავის ოთახი.
  
  
  ჩვენ hallway. წინ გველოდება, რკინის კარი გაიღო ღია და ბარელზე ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღი დაიწყო საცეცხლე აშშ. ეს იყო ძალიან მაღალი და ძალიან შორს, და ტყვია scratching კედლები და ჭერი. მან საპირისპირო მხარეს, რათა ადგილზე და შეეცადა მისი ფეხები ისევ, მოციგავის ხელში. ის იყო გადაღებული ერთხელ. Scream დარეკა, და იარაღით ბარელზე დამტვრეულია. მე peeked მეტი ბარიერი და შევარჩიე თვალს mimmo ჟურნალი მოდის ქვემოთ კიდევ ერთი კიბეებზე. Gawk whizzed ჩემი უფროსი და გააკრიტიკა შევიდა წყალგაუმტარი bulkhead. მან შუამდგომლობით იყიდება Vito და მამაკაცის დარჩენა უკან. მან ჩანდა ქვემოთ შევიდა ძრავის ოთახი. დიდი დგუშები, გაპრიალებული, რათა სრულყოფილი gloss, დაიწყო გადაადგილება ნელა. მან დაინახა ფორმიანი ინჟინერი gesturing გააფთრებული, და ხალხი გარბოდა, რომ მათი პოსტები.
  
  
  კიდევ ერთი კადრი whizzed, ჩემს თავზე. მეორე მხარეს ძრავის ოთახი, ათეული riflemen ადიდებული მეშვეობით კარი, გაბრტყელებული თავი ramp, და ცეცხლი გახსნეს.
  
  
  მე crawled შევიდა დღე და გააკრიტიკა დახურეს, როდესაც გასროლა, მოხვდა ჩემთან. აღმოჩნდა, რომ Vito. "მათ უკვე აქვთ იარაღი შესასვლელთან."
  
  
  "რას ვაკეთებთ?" მან სთხოვა.
  
  
  "მომეცი ჯოხი dynamite."
  
  
  მე მქონდა ეს ჩემი მხრივ, თითქმის, სანამ corkscrew დასრულდა იგი. დაუკრავენ განათებულ იგი. "ვეცდები, რომ აფეთქება ამ დიდი ხაფანგში," Vito უთხრა. "როდესაც ეს რაც აფეთქდა, ყველას უნდა აწარმოებს მეშვეობით კარი. Stay on deck.
  
  
  გემბანის ქვემოთ us დაიწყო shake, და ძრავები revved up. თუ პოლკოვნიკი, Seung არ ხაფანგში ზემოთ და მოახერხა უფასო გემი საწყისი კაბელები, სარა ჩემბერლენი უნდა ყოფილიყო აღმოჩნდება ზღვის ახლა. მისი, იმედი მქონდა, რომ არ Mario, შეწყვიტონ ego.
  
  
  ის იდგა წყალგაუმტარი bulkhead და განათებულ დაუკრავენ. მაშინ მან ესროლა კარი და ესროლა dynamite შევიდა დიდი ოთახი. ის recoiled. როდესაც მან მოისმინა bang, მან აიძულა კარი ღია ერთხელ. ეს იყო კალეიდოსკოპი სიკვდილიანობის: ხაფანგში შეუტიეს შუა, ისრებით სისხლდენა out, grabbing ვარგა, რომ დაიბრუნოს გადატანა და განადგურება, როგორც რკინის გამოეყო დანართი რაოდენობა. არ იყო დრო, რომ კვლავაც უყურებს. ყვირილის უკვე განუცხადა მთელი ამბავი.
  
  
  იგი ადგა, გადალახა ბარიერი, და სასწრაფოდ ქვემოთ კიბეებზე. საქართველოს crewman მოგვეწონა ჩემი მკლავი და განადგურებული კონდახით მისი მოციგავის მთელი მისი ცხვირი მისი ego. ძვლის დაბზარულია.
  
  
  მძღოლი იდგა იქვე და გამოყვანილია პისტოლეტი მისი ქამარი. მე ესროლა და დაინახა, რომ სისხლი იყო oozing ქვეშ მისი პერანგი, მისი ლურჯი doublet.
  
  
  ჩემს უკან, მე გავიგე, უფრო სროლის და ყვირილის. ჩინელი კაცი გამოყვანილია axe გარეთ კედლის სამაგრი და აღმოჩნდა, რომ სახე ჩემთვის. პრიალა დანა ეკიდა, Ego-ს ხელმძღვანელი, როგორც მოციგავის გაიმართა მას ego-ს პირში და გამოყვანილია გამოიწვევს. სამიზნე ego გაქრა, და axe დაეცა.
  
  
  Mimmo whizzed ჩემთვის wide-eyed, გაფატვრვის მილის ღია. მისი, დაინახა ერთი ეკიპაჟის წევრები მიზანი მთელ თოფი. იგი დაეცა ერთ ყოველი ტომის და სამსახურიდან გაათავისუფლეს. მან შემცირდა უკან ტირილი. ყველა ჩემს გარშემო, მე შეიძლება მოვისმინოთ ჯოჯოხეთური staccato ცეცხლისა და howl და whoosh საქართველოს ricocheting ტყვიები. შემთხვევითი ყვირილი, გინება, snarling, ან გავლენა სხეულის გუნდი მეტი ტყვია. Mimmo ჩემთან შემოვიდა გაწყვიტა ხელმძღვანელი. Odin გარშემო Vito ს მამაკაცები, მსხვერპლი axe. და მაშინ სროლა შეწყვიტა.
  
  
  მან ჩანდა გარშემო. Vito ნახა. ის დაპრესილი, თავის მხრივ, მის მკერდზე. სისხლის აღწევდა შორის მისი თითების. მან დააყენა მისი სხვა მხრივ და მოიცილეს იარაღი ტრიუმფით. Ego-ს სახე შეიჭრნენ ratty grin. "გზა არის ნათელი," ის, ყვიროდნენ.
  
  
  "ყველა უფლება", - ვუთხარი მე. "დააყენა რამდენიმე დინამიტით და მოდით გავიდნენ აქ."
  
  
  Ego ასაფეთქებელი ექსპერტები უკვე აყენებს ჩხირები დინამიტით მანქანები.
  
  
  "მე სინათლის დაუკრავენ", - ვუთხარი მე. "სხვები go back up კიბეები, გარეთ კარი".
  
  
  ისინი ჩანდა ძალიან ბედნიერი უნდა იყოს დაშვებული, რომ ამის გაკეთება. Vito ჩემსკენ ოდნავ მარცხნივ საპასუხოდ გათვლებით, მაგრამ ერთი სხვები გაიმართა ego თავდაყირა.
  
  
  ის გადავიდა სწრაფად ერთი ტომარა, რათა მომდევნო, ჩატარების მატჩები რომ დნება. მათ დაიწყეს hiss, როგორიცაა საშობაო ვარსკვლავები.
  
  
  ეს დრო, რათა გაქრეს. მას შევხედე კარი. Vito შემომხედა, მაშინ შუამდგომლობით ჩემთვის ჩქარობენ. მაშინ გავიგე, სროლის და ყვირილის hallway ჩემს უკან. Vito ს თვალები გაფართოვდა. ის clutched მის უკან და შემდეგ გაორმაგდა მეტი. ის იყო თითქმის მკვდარი, როდესაც მან საბოლოოდ გაიქცა ქვემოთ კიბეებზე.
  
  
  Brylev ძრავის ოთახში გამოვიდა. რკინის კარი გააკრიტიკა დახურეს. ჰერები იყო ხაფანგში.
  
  
  ხაფანგში მოედანზე სიბნელე, გატეხილი მხოლოდ ყვითელი ფეიერვერკი იწვის wicks. იგი ნამდვილად იქნებოდა გააჩერა "სარა ჩემბერლენი." მაგრამ ეს იქნება უკანასკნელი რამ გავაკეთე.
  
  
  წამში, ეს ხუთი პაკეტი დინამიტით აფეთქება მთელი მკაცრი პოლკოვნიკი შვილის გემი, გარდამტეხი Ego შევიდა Nick Carter-ს საფრენი კუბოში.
  
  
  
  თავი 20
  
  
  
  
  მაგრამ, თუ ის არ მოქმედებდა სწრაფად.
  
  
  მან სასწრაფოდ დაშორებით კიბეებზე, dived შევიდა პირველი დაუკრავენ, და გამოყვანილია ის. ეს ის დრო იყო, სასამართლო, და მე გაიმარჯვა. ეს უნდა ყოფილიყო, დაახლოებით, ათი წამი, სანამ ბოლო დაუკრავენ გამოვიდა.
  
  
  მან აანთო მატჩი, წავიდა უკან კიბეებზე, და ავიდა. ადრე თუ გვიან, ვინმე მოუწევს გავლა, რომ კარი თუ პოლკოვნიკი, Seung სურს ego გემი sail. და როცა ეს მოხდა, იგი მზად იყო. ჩემი მხრივ slid მასშტაბით მისი სიგანე და დახურული გარშემო გაზი ბომბი.
  
  
  ჰერები, იმ იმედით, რომ მე არ უნდა დაელოდოთ ძალიან გრძელი. მას ასევე არ ვფიქრობ, რომ ეს იქნება, როგორიც ეს.
  
  
  შვილი არ აქვს დრო, ვთქვათ, იგი არ იყო დაკავებული არ Mario.
  
  
  მაგრამ მას შემდეგ, რაც მისი მიიღო, მისი შანსი, მისი უნდა იყოს სწრაფი. მე ვერ ახერხებს მენატრება. მე იმ იმედით, რომ ვინც ჩვენ ვიდექით, ვინც არ უნდა იყო, რასაც პატარა ექსპედიცია, რომ განადგურდა Vito და დანარჩენი ego ბრძოლა ჯგუფი, მიღების მოუთმენელი.
  
  
  თუ ის მინდა მინახავს იწვის დნება, სანამ მან გააკრიტიკა კარი, ის მინდა, ალბათ, ელოდა, აფეთქება, და ახლა ის აინტერესებს, თუ რატომ Ego ferret არ გამიგია ჯერ. თუ მას ვერ ვხედავ, ისევე, იგი, ალბათ, გადაჯგუფება, ემზადება მისი მამაკაცი აიღოს ნებისმიერი ცოცხალი დამპყრობლების ძრავის ოთახი.
  
  
  ნებისმიერ შემთხვევაში, მან უნდა ვიმოქმედოთ სწრაფად, რადგან მან იცოდა, რომ პოლკოვნიკი შვილი არ გვაქვს ბევრი დრო დარჩა. სარა ჩემბერლენი არსად წასვლას არ აპირებს, რადგან ego ხალხი არ კონტროლი ძრავის ოთახი.
  
  
  კარი გაიხსნა ხანგრძლივი ბერკეტები, ერთ თითოეულ მხარეს. ვერავინ დააყენებს ego გარეშე მოძრავი მას. ეს იყო ჩემს სასარგებლოდ. მე არ გაგიკვირდეთ არაფერი. ის ისვენებდა ხელთაა ერთი მხრივ ბერკეტი, ყოველი ნერვის alert ოდნავი ნიშანი მოძრაობა. მეორეს მხრივ, მე Pierre.
  
  
  ამის შემდეგ ეს თითქმის მოვიდა, როგორც სიურპრიზი, ისე სწრაფად, რომ მე თითქმის დაკარგა ბერკეტი. სერგეი ნათდება dazzlingly. პირველი მსუბუქი, Piera ინახება ეს cocked. მან ესროლა ბომბი ქვემოთ დარბაზი და დახურული კარი ყველა მის სიძლიერეზე.
  
  
  გავიგე, muffled აფეთქება, მაშინ მეტი არაფერი. მან იცოდა, რომ ხალხი ახლა grabbing მათი throats დერეფნის გარეთ და კვდება. ამ მომენტში, იქნება მეტი. ვერავინ გაქცევა. და წუთი ან ორი, ეს იქნება უსაფრთხო უნდა გავიდნენ აქ. პიერ სწრაფად გააკეთა მისი სამუშაო და გაქრა უკვალოდ.
  
  
  ზედა კიბეებზე, დღე იყო უბიძგებს სახელური ქვემოთ, ეძებს მისი watch. მას შემდეგ, რაც წუთი და ნახევარი, მან loosened მისი ძალაუფლება და წავიდა უკან ქვემოთ ძრავის ოთახი.
  
  
  ამ დროს, ის იყო განსაზღვრული, რომ არ მისცეს არაფერი არასწორია. მან აანთო დნება, გაიქცა up კიბეები, და yanked ღია კარი. ორგანოები იყო დაგროვილი hallway. მან გააკრიტიკა კარი მის უკან და გაიქცა, როგორც სწრაფად, როგორც შეეძლო, დათვლა, როგორც ის წავიდა. "ოცი-ერთი... ოცდაორი..."
  
  
  ოცი-ოთხი, ის საპირისპირო მხარეს on deck. იყო deafening აფეთქება, რომელმაც შეძრა მთელი გემი. განათება იცოდნენ, ჩემს თავზე, და გემი შეცვალეს off ერთხელ. შეგროვება მისი ძალა, მან დაიწყო ასვლა მდე bow. მე მიატოვა Mario amidships, სადაც იბრძოდა მისი გზას. მე არ ვიცი, როგორ გააკეთა ეს, მაგრამ თუ მას შეუძლია მიიღოს ახლოს მშვილდი, ის მინდა იყოს უკან ვაგონი. შესაძლოა, მან შეიძლება გამოიყენოს განადგურების.
  
  
  მან კიბეებზე და სასწრაფოდ მეშვეობით ხანგრძლივი დერეფნების. მისი, ვიგრძენი, როგორიც მე ვიყავი მახრჩობელა ცოტა. მაშინ მისი მივხვდი, რომ მე ვიყავი ცოტა აღმართთან. სარა Chamberlain-ის კორპუსის დაიწყო ორი. გემი იძირებოდა. ახლა წყალი იყო მიედინება ძრავის ოთახი.
  
  
  მე არ ვიცი, რამდენად შორს მქონდა აწარმოებს, მაგრამ კუთხე იყო, თანდათან steeper. A trapdoor ზედა კიბეებზე დაიჭირეს მისი თვალი. ის ავიდა კიბეზე და მოხდა მისი უფროსი აღმოჩნდება. შემდეგ ის აღმოჩნდა და წავიდა on deck. არავინ დამინახა.
  
  
  სროლა იყო მაინც ხდება აქ. მისი, დავინახე, სამი ჩინელი მამაკაცი სროლა უკნიდან ლუქი. ჩემი თითების დახურული გარშემო მოციგავის . ის კადრი, თითოეული მათგანი მეშვეობით ერთხელ.
  
  
  ის იყო მშვიდი, ჩემი მხრიდან deck ახლა. ციმციმები ავტომატური ცეცხლის იყო შემორჩენილი amidships.
  
  
  Crouching დაბალი, ის გაიქცა მიმართ, Mario-ის მამაკაცი. მე დავინახე, რომ ისინი გამოყენებით lifeboat როგორც ფარი. მხოლოდ Mario და ორი სხვები დარჩა. Odin მათ გარშემო იყო ასევე მიიღო.
  
  
  მისი dove გარდა მათ. ვთხოვე. 'როგორ ხარ?'
  
  
  Mario მოედნის მიმართულებით ხიდი. მან გააუქმა მისი shoulders. "მე დავკარგე ძალიან ბევრი ადამიანი", - განაცხადა მან. "პოლკოვნიკი ჯერ კიდევ არსებობს კაპიტანი.
  
  
  "Vito და სხვები მკვდარი", - განუცხადა მათ. "მაგრამ ძრავის ოთახი არის ააფეთქეს.
  
  
  "დიახ," - განაცხადა მარიო. "ჩვენ მოვისმინეთ აფეთქება. კარგად გაკეთდეს. მაგრამ მე არ მოვისვენებთ, სანამ მე შეხება პოლკოვნიკი თავად.
  
  
  — რატომ არ დატოვეთ ჩემთვის, მარიო?"
  
  
  "არა," - განაცხადა მან. "ეს პირადი საკითხია. არავინ ატყუებს ჩემთვის დაუსჯელად."
  
  
  ტყვიები გააკრიტიკა შევიდა lifeboat-ის კორპუსი.
  
  
  "ის აზრი, რომ აქ დარჩენა", - განაცხადა მან. — თქვენ არ ეთანხმებით არაფერი. მე ახვიდეთ მათ. მომეცი ერთი დაახლოებით ამ გაზის cans.
  
  
  "რას აპირებთ?'
  
  
  "ჩვენ გაგრძელდება თავდასხმა," - განაცხადა მან. — ჩვენ მიიღოს კიბეებზე ხიდის ქვეშ. ჩვენ ვიმყოფებით რთულ კუთხე იგი, მაგრამ არსებობს აზრი არ აქვს აქ დარჩენის.
  
  
  "მე მოდის თქვენთან ერთად", - ვუთხარი მე.
  
  
  "ნუ გაგიხარდებათ, კარტერი. ახლა მე მაქვს ჩემი საკუთარი ბიზნესი. კარგით, ბიჭები.
  
  
  ისინი გადმოხტა ორივე მხარეს lifeboat. კადრები დარეკა ხიდი. ყოველი ტომის დაჭრილი კაცი გაორმაგდა მეტი და slid მასშტაბით გემბანის ქვეშ რელსები. იგი ყვიროდა ერთხელ ადრე იშლება გადატანა ბურჯი.
  
  
  ეს იყო ჩამოყალიბდა rearguard. ტყვიები დახიეს შევიდა deck ჩვენს გარშემო, მაგრამ ახლა სამი ჩვენთან იყო კიბეებზე. Mario სწორი იყო. პოლკოვნიკი შვილი და სამაგისტრო ჰქონდა ცუდი კუთხე ცეცხლი. ტყვიები whizzed მეტი us. Odin გაფრინდა ქვემოთ გარშემო ავტომატური ცეცხლსასროლი იარაღი და დაეშვა crash on deck. ეს იმას ნიშნავდა, რომ მათ ჰქონდათ ამოიწურა საბრძოლო მასალა. Mario გაიხსნა გაზის canister. როდესაც მან მიაღწია თავის თავზე, კიბეებზე, მისი შვილი და კაპიტანი გააძლიერა სალონში კარი. ბოლო კადრი მოხვდა Mario-ს თანამგზავრი. ის clutched მისი ცხოვრება და მეტი გაორმაგდა. იქ მხოლოდ ორი ჩვენთვის, ხიდზე ახლა, პოლკოვნიკი ცოდვა და კაპიტანი სალონში. Mario grinned ჩემთვის, როგორც ჩვენ ducked ქვეშ ხაზი ცეცხლი.
  
  
  "ხედავთ, რაც მას ხედავს?"
  
  
  მან აღნიშნა, crooked თითი სალონში windows. ტყვიები დახიეს ანალური ხვრელების nen. Mario ძმა მისი thumb ერთი კანისტრა ბენზინი და grinned. შემდეგ მან აიღო ის და დაიწყო ასხამს ბენზინზე მეშვეობით ხვრელი.
  
  
  კარი გაიღო გახსნა. ჰერები, დავინახე, რომ კაპიტანი ვნებათაღელვა რუხი Mario. ის კადრი მისი დაუცველი earlobe და თვალი. ისინი გაქრა შევიდა red mist და კაპიტანი სხეული დაეშვა ხიდზე.
  
  
  როდესაც მისი მამა ჩანდა უკან Mario, ის ადგა და ესროლა მატჩი ფანჯრიდან.
  
  
  მაშინ პოლკოვნიკი Seung ესროლა.
  
  
  ის იყო, ცოტა გვიან. მატჩი მოხვდა სალონში. იყო roar, და მაშინ მთელი სალონში ცეცხლის ალში გაეხვა.
  
  
  Mario მაინც იდგა იქ სულელური ღიმილი სახეზე.
  
  
  მან შემომხედა და მომცა thumbs-up. "Hey, კარტერი, ნუ ფიქრობთ, რომ ის ერთად Uncle Sam ახლა?"
  
  
  მაშინ ის იჯდა და დაეცა მისი მხრიდან. მივედი მასთან და იგრძნო მისი პულსი. არ იყო პულსი აღარ. ცეცხლში გაჟონა მეშვეობით გატეხილი ფანჯრიდან და დაიწყო creep მასშტაბით პილინგი საღებავი, რომელიც იყო ნაწილი სარა Chamberlain-ის შენიღბვას.
  
  
  დროა დატოვოს. მისი, წავიდა კიბეები. Gawk bounced off რკინის. შემდეგ ის აღმოჩნდა გარშემო და გამოყვანილია გამოიწვევს მოციგავის. Gawking თვალში მოხვდა ბათილად.
  
  
  იგი იდგა ეძებს პოლკოვნიკი შვილის გაშავებული სახე. Ego-ს კანი იყო დამწვარი და დანაოჭებული, როგორც მუმია. Ego კბილები ხალხი არ უხეში გააშიშვლა at me. მცირე ტალღა თავის მხრივ, მან დააყენა იარაღი.
  
  
  ის იყო უკვე trance, როდესაც ის გამოყვანილია გამოიწვევს. საქართველოს stiletto იყო უკვე ჩემს ხელში, და ის, დაჭრა მისი ego შევიდა ცხოვრება. უკვე ძალიან გვიანი იყო, რომ შეწყდეს, როდესაც მან მოისმინა ჩაქუჩი ნაყვა ცარიელი ოთახი. დანა slid შიგნით. პოლკოვნიკი შვილი gasped.
  
  
  დანა ძმა მისი მოშორებით. ის გაძნელდა უკან, როგორც ბურთი ცეცხლის გარშემო ატყდა სალონში, გარშემო მისი ego, მისი სახე და მისი თმის.
  
  
  ჩემი გამოიცანით არის, რომ ის უკვე გარდაცვლილი იყო, როდესაც მან გაძნელდა off მოაჯირები და დაეცა მას. იგი ნამდვილად მკვდარი, როდესაც თავის ტვინის shattered on deck ქვემოთ. ხრაშუნა ცეცხლში დაიწყო გავრცელება გასწვრივ კიდეზე ხიდი. მისი, წავიდა ქვემოთ კიბეებზე.
  
  
  მისი, numb და ფიზიკურად დაღლილი, როგორც მან ესროლა თავად ბურჯი. საქართველოს wail ახლოვდება სირენები აღწევდა შევიდა, ჩემი აზრით, და საბოლოო შეხედვით ჩემს უკან მითხრა, რომ ეს არ იყო ცუდი სიზმარი. პირველი სახანძრო მანქანა უკვე შეწყვიტა. საქართველოს Ih განათება იყო სუსტი სინათლე შედარებით ნათელი, ფიცს დიზელის გემი ხიდი.
  
  
  უფრო ქვემოთ ბურჯი, mimmo დაინახა პატარა კაცი rumpled tweed სარჩელი sipping სიგარა.
  
  
  მისი, მივიდა მასთან. მან დააყენა თავის მხრივ მისასალმებელი. "ისე, ნიკოლოზი," - განაცხადა მან. აქ? და ჰერები, მე მეგონა, მე მინდა გაგზავნილი თქვენ შვებულებაში.
  
  
  
  თავი 21
  
  
  
  
  ოფისში მაინც სუნი იგივე: სიგარის მოწევა და ძველი ტვიდი. დავით Hawke იჯდა თავის მაგიდასთან, იმუქრება მისი უფროსი უკმაყოფილების.
  
  
  "ძალიან უყურადღებო, ნიკოლოზი," - განაცხადა მან. "ძალიან უყურადღებოდ."
  
  
  "მე მეშინია, ეს იყო საუკეთესო რამ, მე ვერ გავაკეთეთ პირობებში", - ვუთხარი მე. "ყველაზე მნიშვნელოვანი ის იყო, რომ თავიდან ავიცილოთ პოლკოვნიკი ცოდვა მცურავი მოშორებით ოქროს. მას შემდეგ, რაც მას ღია კაბა, რამ შეიძლება ცოტა უფრო რთული. და იქ იქნება ჭორები დაკარგვა ოქროს.
  
  
  Hawke აიღო გადაიტანეთ მისი სიგარის. "ჩვენ მოვახერხეთ, nip ამ კვირტის", - განაცხადა მან. "ხოლო თქვენ საძილე ეს off გუშინ, მთავრობის გაათავისუფლეს შთამბეჭდავი სავაჭრო ბალანსი სტატისტიკა, პროგნოზირების გაუმჯობესების ეკონომიკა მომავალ წელს, და ასევე დაადასტურა თავისი მტკიცე უარი ამაღლება ოფიციალური ოქროს ფასი. შედეგად, ოქროს ფასი თავისუფალ ბაზარზე, ციურიხი, პარიზი და ლონდონში დაეცა და დოლარის კურსი სხვა ვალუტებთან განიცდის მისი საუკეთესო დღე ბოლო თვეებში. და მისი, მე მჯერა, უფრო სწორად ძალადობრივი სიკვდილის პოლკოვნიკი შვილი უკვე ჩამოვიდა, სანამ იმ ადამიანებს, რომლებიც ელოდნენ, რომ სიგნალი "სარა ჩემბერლენი".'
  
  
  "კარგი, — ვუთხარი მე. რამ ჩანს, უკეთესობისაკენ.
  
  
  "იქ ჯერ კიდევ ბევრი უნდა სუფთა up," Hawke განაცხადა. "მოხარული ვარ, ვთქვა, რომ ხელისუფლება ვაშინგტონში უკვე დიდი დახმარება ჩემთვის. სახანძრო შემცირდა ცეცხლი გემზე მინიმალური. პოლიცია იყო ბედნიერი, თავი დაეღწია მარიო და ოჯახის ego, მათ შორის მოძიებაში ჰეროინი. მან ღირსეული თანხა, არსებობს მთელი საწყობი ქვეშ, რომ პიერ ქვეშ მდინარის კალაპოტის." Hawk დააყენა მატჩი, რათა მისი ახალი სიგარის. "მას შემდეგ, რაც გამწმენდი სიტუაცია არ Mario, პოლიცია მხოლოდ ძალიან ბედნიერი გასცეს ნებისმიერი ჩვენი მოთხოვნა. არსებობს უჩვეულოდ მკაცრი, მაგრამ unobtrusive უსაფრთხოების სისტემის გარშემო გემი. ხაზინის თანამდებობის პირები და სამხედრო დაზვერვის უფროსი თანამდებობის პირები არიან ჩართული დაბრუნების ოქროს სარდაფით. ყველა დაცვის ასოცირდება ფედერალური სარეზერვო სარდაფით და ყველა თანამშრომლებმა ასოცირდება ego უსაფრთხოების უკვე გადაყვანილია. ეს, ალბათ, ჩვენთვის ყველაზე კვირა გარკვევა რამ, მაგრამ ბოლოს კვირა, ჩვენ ველით, რომ ოქროს დაბრუნდება შენახვისა და ყალბი ოქროს, უნდა განადგურდეს. ჩამორთმეული ჰეროინის არის განადგურებული.
  
  
  — თქვენ თქვით, რომ ყველას ჩართული დაცვის სარდაფებიც უკვე გადაყვანილია?" მე ვუთხარი,. Hawke აიღო გადაიტანეთ მისი სიგარის ადრე პასუხობდა. "კარგად, — განაცხადა მან. 'ნამდვილად არ არის. გარდა ერთი პირი.
  
  
  "ფილიპ Doane?".
  
  
  Hawk თავი დაუქნია. "დავინახე გუშინ, Ego ქალიშვილი", - განაცხადა მან. "როდესაც მან დამირეკა ღამეს, მან მითხრა, სად უნდა იპოვოს მისი. ასე რომ, როდესაც ყველა იყო მშვიდი პორტში ბარი, მივედი ეწვევა. ჩვენ ვისაუბრეთ დიდი ხნის განმავლობაში. მან მითხრა, რომ თქვენ ძალიან სასარგებლო hey, ნიკ. და მე ვუთხარი მას, რომ ის იყო ძალიან სასარგებლო. იმიტომ, რომ ყოველ შემთხვევაში, თუ რამე მოხდა თქვენ ბორტზე გემი, და მას არ ჰქონდა მოუწოდა, კარგად, მე არ ვარ დარწმუნებული, რა სახელმწიფო, ეს ქვეყანა იქნება დღეს. ცოტა ნაცარი საწყისი emu-ს სიგარის დაეცა Gillette. ის არ ჩანს შეამჩნია.
  
  
  "და მისი მამა?"
  
  
  Hawk ააფეთქეს puff მოლურჯო კვამლი და ამით სიგარის ამ საფერფლე. "ფილიპ Doane მკვდარია," - განაცხადა მან. "გოგონა, მითხრა. გარდაიცვალა, ცოტა ხნის შემდეგ ისინი სახლში. მისი ვხვდები, ისაა, რომ სასამართლოები და tribulations ეს გემი არ ატარებს მას. მან მითხრა, რომ ისინი მოდის სახლში, და მას, როგორც ჩანს, ბედნიერი. მან გარეცხილი up და დაჯდა სკამზე მისაღები. მან სთხოვა ჭიქა შერი და სთხოვა, უნდა გითხრათ, რომ მთელი ამბავი, რაც მოხდა, რათა მისი. ის იყო ძალიან დიდი შთაბეჭდილება მოახდინა, თქვენ, ნიკ. მან განაცხადა, რომ იქ იყო ძველი Chinaman...
  
  
  "კი," ვუთხარი მე.
  
  
  "დიახ, ეს, რა ერქვა," Hawke განაცხადა. "ასევე, მან განაცხადა, რომ მისი მამა ფიქრობდა, რომ ეს მისი, რომ აღფრთოვანებული ვარ თქვენ. რომ თქვენ გარკვეული სახის ოსტატი. ადამიანი, რომელიც გამოიჩინეს ზოგიერთი საკმაოდ ჯადოსნური რამ. მაშინ ის ჩემსკენ უკან სკამის და აღფრთოვანებული მისი ქალიშვილი. მან მითხრა, რომ მას შემდეგ გაიზარდა მისი საშემოსავლო და სადღეგრძელო. შესახებ", "magic of life". შემდეგ მან აიღო sip, დააყენა ქვემოთ მინის, და დახურულია მისი თვალები. Penny, - განაცხადა მან იცოდა, რომ იგი მკვდარი იყო.
  
  
  "მე ბოდიში", - ვუთხარი მე. "მან გამოიწვია ბევრი ექმნება, მაგრამ საბოლოო ჯამში, ის არ იყო ცუდი ადამიანი. Ego შეცდომა იყო, რომ emu არ აინტერესებს არაფერი, მაგრამ მისი ქალიშვილის ego.
  
  
  "Ego დაკრძალეს, ამ დილით," Hawk განაცხადა. 'ყველაფერი კარგად არის. გოგონა ფიქრობს ასე. თუ ის ჯერ კიდევ ცოცხალი იყო, ჩვენ არ დააკისროს მას პირდაპირ. იგი არ გაატარა დარჩენილი ცხოვრება გისოსებს მიღმა."
  
  
  "მე არ დადებს Stahl, რომ," - ვუთხარი მე.
  
  
  Hawke გაიცინა grimly. "ისე, მე ვიცი, ego არის ნიჭი, იგი ასევე არ იქნება Stahl, რომ ამას", - განაცხადა მან. "მაგრამ მე ვიცი, რომ ego შვილი თავს კარგად გრძნობს, ის, სავარაუდოდ, არ გამოიწვია hey, ძალიან ბევრი უბედურება. გარდა ამისა, მან თავისი საუკეთესო გამოასწოროს თავისი შეცდომა. მან დატოვა სრული კომპლექტი ნახაზის ახალი სარდაფით უსაფრთხოების სისტემა. ბოლოს, მან დაწერა, რომ თუნდაც მას არ იპოვეს გზა, რომ გარღვევაა nah ჯერ."
  
  
  "მაშინ ეს დამთავრდა", - ვუთხარი მე. "ყველა მთავრდება, როგორც ჩანს, უნდა იყოს მიბმული ისევ. დოქტორი Inuris, პოლკოვნიკი, შვილი, არ Mario, არ Philippe: ყველა მკვდარი. ოქროს უსაფრთხო და ჰეროინის ჩამოართვეს.
  
  
  "იმ პარტიებს, რომლებიც უსაფრთხო ერთხელ," Hawke განაცხადა. "ყოველ შემთხვევაში, ახლა." მან დიდი ხნის გადაიტანეთ მისი სიგარის. "მიუხედავად ამისა, ნიკოლოზი, ეს იყო პატარა უყურადღებოდ. შემდეგ მან grinned, ვურთიერთობთ და წაიღეს ჩემი მხრივ. "კიდევ ერთხელ", - განაცხადა მან, " ჩემი მადლობა და მადლიერება გამოჩენილი არჩეული თანამდებობის პირი."
  
  
  "დიდი მადლობა", - ვუთხარი მე.
  
  
  "ჩვენ მადლიერი ვართ," Hawke განაცხადა. "ისე, ნიკ, მე ვფიქრობ, რომ თქვენ იმსახურებთ დასვენება."
  
  
  "დაველოდოთ წუთში", - ვუთხარი მე.
  
  
  Hawk გაიმართა მხრივ დუმილი. "არა, ეს სერიოზული ამ დროს. თქვენ იმსახურებენ. ხნით. წავიდეთ იქ, სადაც გსურთ.
  
  
  "მე არ მჯერა, რომ ეს.'
  
  
  'ცდილობენ.'
  
  
  "შესაძლოა," მე ვთქვი, მომზადება უნდა დაცალონ.
  
  
  "აჰ," Hawk განაცხადა. "დაველოდოთ მეორე. დამავიწყდა მისი რაღაც. მან მიაღწია თავის მაგიდასთან. "გოგონა მთხოვა, რომ გადმოგცეთ ეს. მან განაცხადა, რომ მისი მამა, მინდა, რომ თქვენ მისი. მან აიღო მართკუთხა პაკეტი გახვეული ყავისფერი ქაღალდის და მიბმული თოკი.
  
  
  დაჯდა ისევ და დაუფასოებელი იგი. G-ის საფოსტო ყუთი . "გოგონა თქვა რაღაც. "ნება მომეცით, რა იყო, რომ ერთხელ?" კიდევ ერთი ego ხუმრობა. — არ მითხრათ, თქვენი მეხსიერების ვერ თქვენ. მისი შეტყობინება წაიკითხა: "გეტყვით, ბატონი კარტერი, მე დადებს თქვენ ხუთი ფრანკი, რომ მას არ ახსოვს, თუ როგორ გახსნას ეს საქმე."
  
  
  მე გამიღიმა, მისი, როგორც მე დაპრესილი პანტერა და მაჩვი. სახურავი ყუთი გაფრინდა off.
  
  
  შიგნით, ვნახე სია ფრენის გამგზავრების დროს, წრიული მიერ მოგზაურობა ნომერი და დრო. მან სწრაფად დახურული სახურავი, სანამ Hawk ვერ ვხედავ, რა იყო შიგნით. მას შევხედე მისი უყურებს და ადგა. "ისე, მე მინდა უკეთესი წასვლა. Hawk წამოდგა და შეარყია ჩემი მხრივ, კიდევ ერთხელ. "ოჰ, ნიკოლოზი," - განაცხადა მან. "დარწმუნებული უნდა იყოს, რომ დატოვოთ გაგზავნა, სადაც ჩვენ შეგვიძლია ვიპოვოთ თქვენ."
  
  
  "რა თქმა უნდა", - ვუთხარი მე. 'ადვილი. თქვენ შეგიძლიათ იპოვოთ me in Hong Kong. სცადეთ ნახევარკუნძული სასტუმრო.
  
  
  Emu waved მისი და სასწრაფოდ მეტი კარი. ის იდგა, grinning, როგორიცაა a Cheshire cat სიგარის მოწევა.
  
  
  მაღალ მთებში ზემოთ Riviera, დაბა ბოლოს გზაზე, დგას walled სასტუმრო. ისინი, ვინც შიგნით ხედავთ, ყველაფერი გარედან. მაგრამ, ვინც გარეთ ვერ ვხედავ შიგნით. ეს არის ადგილი, რომელიც, ბლოკები off მსოფლიოში.
  
  
  უკანა კედლის, mesmerizing ლანდშაფტის ფორთოხლის ჭალები და ვენახი ეშვება შორეულ კაშკაშა ხმელთაშუა ზღვის. შიგნით კედლები არსებობს ბაღები უამრავი ხეები და ყვავილები, და ნათელი ფერის ფრინველი. არა, როდესაც მზე glistens ძველი ქვის კედლები და ლურჯი წყლის აუზი beckons სხეულის invitingly.
  
  
  საღამოობით, ასობით სანთელი გადაიტანოთ მაგიდები გარეთ რბილად მოციმციმე ურთიერთობა მაგარი star-studded sky.
  
  
  და მაშინ თქვენ ჯერ კიდევ გაქვთ დრო შორის, იმ საღამოს და მომდევნო ერთი, არა მაშინ, როცა...
  
  
  მთვარე წმინდა დატბორა ოთახი, მისი სახე გარიჟრაჟის ვერცხლის glow. იგი ქმნის სართული ნაგავში, მისი კანის, რბილი და სველი, დაჭერით ჩემს წინააღმდეგ.
  
  
  "ნებისმიერი შამპანური?"
  
  
  მან გაიცინა და შეარყია მისი ხელმძღვანელი. "საჰაერო უკვე მათრობელა." იგი ეშვება, რათა ლოკვა მითხრა:"ნიკა?"
  
  
  იგი ისვენებდა, მისი ხელმძღვანელი ჩემი მხრის. ის სუნთქვა ტკბილი სურნელი მისი თმის . 'რა?'
  
  
  "ეს არ აქვს.'
  
  
  "არა, მე ვუთხარი,. 'წავიდეთ წინ. რას იტყვის?" თავის მხრივ დაეშვა ჩემი ბარძაყის. "ეს არ აქვს.'
  
  
  "ყველა უფლება", - ვუთხარი მე.
  
  
  — მე უბრალოდ აინტერესებს."..
  
  
  'რა?'
  
  
  "ეს არის სულელური." თავის მხრივ, მართლაც ძალიან ნიჭიერი და ნიჭიერი.
  
  
  "არაფერი", - ვუთხარი მე. "არ აქვს მნიშვნელობა, თუ ეს სულელური."
  
  
  "ისე, რომ ის სულელური .
  
  
  "ისე, თუ ეს აწუხებს, თქვენ შეიძლება ითქვას, იგი დაუყოვნებლივ", - ვუთხარი მე.
  
  
  მან ducked ქვეშ ფურცელი მომენტში. Nah, ასევე, ჰქონდა კარგი იდეა, თუ რა უნდა გააკეთოს იქ.
  
  
  ცელქი, pouting, და მაინც კიდევ თითონ უნდოდა, ამავე დროს, იგი crawled ქვეშ ფურცელი ერთხელ. ხელი იყო დაკავებული, კიდევ ერთხელ.
  
  
  "არა, — თქვა მან. "მე ნამდვილად არ ვთხოვ."
  
  
  "გთხოვთ", - ვუთხარი მე. 'ჰკითხეთ. გთხოვთ, ჩემთვის.
  
  
  თავის მხრივ, ძალიან დაკავებული იყო ახლა. — თქვენ თუ გონება?"
  
  
  "არა, მე ვუთხარი,. "დარწმუნებული ვარ, რომ მე არ იბადება."
  
  
  'დარწმუნებული ხართ?'
  
  
  "სრულიად, აბსოლუტურად დარწმუნებული ვარ."
  
  
  — შეიძლება გკითხოთ ორი კითხვა?"
  
  
  "მეკითხებიან, სამი, ხუთი, ასი კითხვები."
  
  
  "ეს არის ლამაზი აქ, არ არის ეს, ნიკა?"
  
  
  "ეს Odin, ვინც შეხვდება თქვენი კითხვები?"
  
  
  "არა," თქვა მან, დაჭერით მისი ტუჩები ჩემია. — იგი, უბრალოდ, მთხოვა, დიდი მადლობა."
  
  
  "და ეს კითხვები?"
  
  
  "ყველა უფლება", - განაცხადა მან. "პირველი corkscrew: თქვენ ყურადღება ჩემს უკან ხუთი ფრანკი მმართებს მე?"
  
  
  მისი რევმატიზმი მე მიაღწია მეტი nightstand და აიღო ხუთი ფრანკი შენიშვნა მისი საფულე. Hey მისცა ჩემთვის.
  
  
  "დასაწყისში მეორე პირი?"
  
  
  "ახლა ამბობენ, რომ მე ვარ ძალიან ლამაზია. და მაინც, ადამიანები ყოველთვის ამბობენ, რომ სილამაზე არ სცილდება გარეთ. ნიკ, თუ მისი ლამაზი, ჩემი სილამაზე მხოლოდ გარეთ?
  
  
  საჭიროება არ არსებობდა სიტყვა. მისი რევმატიზმი, მოვიდა მთელი მისი სხეული.
  
  
  * * *
  
  
  
  წიგნი:
  
  
  ნიკ კარტერი დაინახა, ნიკოლ ლომები კაზინო საფრანგეთის რივიერა... ნიკოლ იყო წასული. რამდენიმე წლის წინ, იგი დაიღუპა ავტოავარიაში.
  
  
  მაშინ ვინ იყო ქალი dead girl-ის სახე? Carter ' s სამუშაო იყო, რათა გაირკვეს.
  
  
  მაგრამ არის რამდენიმე ადამიანი, ვუთხარი საკუთარ თავს, რომ ego-საშინელი გარემოში მილიონობით დოლარი. ამასობაში, ვინმე არის მნიშვნელოვანი ბლოკი მსოფლიოს ოქროს რეზერვები მეშვეობით ჯაშუში ნაკვეთი, რომელიც გადაჭიმული ძვირადღირებული ფრანგული პლაჟები, რომ New York-ის "მყრალი" waterfront...
  
  
  რა uplifting როლი არ Penny ქვემოთ ითამაშოს ამ საეჭვო dell?
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"